: .

.

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (azbuka@andreuslab.com)
  • : 15/05/2013, : 10/01/2015. 219k. .
  • :
  • /: 6 .
  • FB2
  :


   SWorld - "'N'p'...'{'p 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p" ('? 18 '?'? 25 ''u'r'''p'|'' 2013 's).
   www.sworld.com.ua
   5.'P'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y XXI 'r'u'{'p
   'R'''p'''?''/ 'N'p'...'{'p 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p - 'P'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y XXI 'r'u'{'p.
   'T'D'K

'@'~'t'''u'...'? '@.'I.

  
   '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y. 'Y'{'p'|'p '@'~'t'''u'...'?'p.
   'B'r'u't'u'~'y'u.
   'N'p'...'{'p 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p '~'y'{'p'{ '~'u 'x'p'z'}'v'' '~'p't'|'u'w'p'''u'u '}'u'?'''?, ''?'''' '~'p 't'r'?'''u '...'w'u 't'p'r'~'? '~'p'?'''...'?'y'| XXI 'r'u'{. 'M'?'w'~'? 'r'y't'y'}'?-'~'u'r'y't'y'}'? '''p'?'?'...'w't'p'''? '? '?'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?' '''u''~'?'|'?'s'y''' XXI 'r'u'{'p, '{'?'s't'p 't'|'' '~'p'%'p'|'p '~'u'?'q''?'t'y'}'? 'y 't'?'?'''p'''?'%'~'? '~'p'%'p'''? '? '?'?'?'''...'|'p'''?'r, '''u'x'y'?'?'r, '?'|'p'~'?'r '?'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?' '''u''~'?'|'?'s'y'z 'y 't'?'|'w'u'~ 'q'?'''? '?'q'''p'x'?'r'p'~ 'r '?'''?'} 'y '{ '?'''?'}'... '%'u'|'?'r'u'{ '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|''.
   'I'?'?'?'{'?'~ 'r'u'{'?'r '%'u'|'?'r'u'{ '''p'?'?'...'w't'p'| '? '?'}'?'?'|'u 'w'y'x'~'y 'y '? 'r'~'u'x'u'}'~'?'} '''p'x'...'}'u, '?'?'?'?'''u't'?'r'p'~'~'? '?'''''u'}'y'|'?'' '{ '?'''p'r'y'|'?'~'?'}'... '?'...'''y '?'? '''''?'?'u 'w'y'x'~'y 'r 't'?'?'''y'w'u'~'y'y '?'r'?'y' 'y'x'}'?'?'|'u'~'y'z (1, 2, 11).
   'B'?'?'?'}'~'y'}, '%'u'}'... '?'''u't'?'?'''u'''u's'p'u'' '~'p'? '''t'u'''~'p'' '?'~'?'y'{'|'?'?'u't'y'' '? '{'...'''u'~'y'y (3).
   'S'p'q'p'{ 'r '?'r'?'v'} '?'?'?'''p'r'u 'y'}'u'u'' '''p't'y'?'~'...'{'|'y't '?'?'|'?'~'y'z-210 (? - 'y'x'|'...'%'p'''u'|'?), '?'?'t'u'''w'p'~'y'u '{'?'''?'''?'s'? 'r '?'t'~'?'z '?'y's'p'''u'''u '{'?'|'u'q'|'u'''?'' 'r '?'''u't'u'|'p' 10,1 - 15 '}'A'{ 'r 'x'p'r'y'?'y'}'?'?'''y '?'' '?'?'''''p.
   'P'''y '?'q'?'%'~'?'} '{'...'''u'~'y'y '?'{'?'|'? 10% '?'?'|'?'~'y''-210 '?'u'''u''?'t'y'' 'r 't'?'} 'y '?'?'?'''...'?'p'u'' 'r 't'?''p'''u'|'?'~'?'u '?'...'''y 'p'{'''y'r'~'?' 'y '?'p'?c'y'r'~'?' '{'...'''y'|'?'''y'{'?'r (3).
   'E't'y'~'y'?'p 'R'I 'p'{'''y'r'~'?'?'''y '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r, '~'p'x'r'p'~'p 'r '%'u'?'''? '@. '@. 'A'u'{'{'u'''u'|'' (Becquerel) (1852 - 1908). 'O'q'?'x'~'p'%'p'u'''?'' 'A'{ , 1 'A'{ '?'?'?'''r'u'''?'''r'...'u'' '?'t'~'?'}'... '''p'?'?'p't'... 'r '?'u'{'...'~'t'.... 'A'u'{'{'u'''u'|'? '@'~'''...'p'~ '@'~'''y, '?'?'~ '@'|'u'{'?'p'~'t'''p - '^'t'}'?'~'p (24.03.1820 - 1891), '?'''{'''?'| (1896) 'u'?'''u'?'''r'u'~'~'...'? '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'?'''? '?'?'|'u'z '...'''p'~'p. 'N'?'q'u'|'u'r'?'{'p'' '?'''u'}'y'' - 1903. 'R '?'''?'s'? 'r'?'v 'y '~'p'%'p'|'?'?'?.
   'P'''y '?'q'?'%'~'?'} '{'...'''u'~'y'y 'r 't'?'}'... '?'?'t'u'''w'y'''?'' 'q'?'|'u'u 4 000 '?'|'u'}'u'~'''?'r 'y 'r'u'''u'?'''r, '''p'x'''...'?'p'?'''y' '{'|'u'''{'y, '?'''s'p'~'? '%'u'|'?'r'u'{'p. 'O'q'''p'''y'} 'r'~'y'}'p'~'y'u '''?'|'?'{'? '|'y'?'? '~'p 'r'?'x't'u'z'?'''r'y'u '''p't'y'?'~'...'{'|'y't'p '?'?'|'?'~'y''-210 '~'p '?'''s'p'~'y'x'} '%'u'|'?'r'u'{'p. 'K'p'w't'?'u 16,5 '}'y'~'...'' ('}'p'{'?'y'}'...'} '{'p'w't'?'u 11,(1) '}'y'~'...'') 'r 't'?'}'... '''p'?'?'p't'p'u'''?'' '?'t'y'~ 'p'''?'} '?'?'|'?'~'y''-210, '?'?'{'?'|'{'y '{'?'''?'''?'s'? '''p'x'|'u'''p'?'''?'' '? '?'{'?'|'?'?'r'u'''?'r'?'z '?'{'?'''?'?'''?'?, '?'q'''p'x'...'' '''''u'{'y 't'|'y'~'?'z '?'?'''''t'{'p 50 -100 '}'y'{'''?'}'u'''''?'r 'r '{'|'u'''{'p' '?'''s'p'~'y'x'}'p '%'u'|'?'r'u'{'p. 'B 'x'p'r'y'?'y'}'?'?'''y, 's't'u '?'''?'y'?''?'t'y'' '?'''? '?'?'q'?'''y'u, 'r '{'p'{'y' '''?'%'{'p' '?'''s'p'~'y'x'}'p '%'u'|'?'r'u'{'p, 'r '{'p'{'?'} 'r'?'x'''p'?'''u 'y 't'p'w'u (!) 'x'p't'?'|'s'? 't'? '}'?'}'u'~'''p 'x'p'%'p'''y'', 'p '~'u '''?, '%'''? '? '}'?'}'u'~'''p '''?'w't'u'~'y'' 'y'|'y 'x'p'%'p'''y'', '''p'x'|'y'%'p'u'''?'' '?'''u'?'u'~'? 'r'''u't'p '~'p'~'u'?'v'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'.... 'B'?'x't'...' '? 't'?'}'?'} '~'u'y'x'r'u'?'''~'? 'r '{'p'{'...'? '''?'%'{'... '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'s'? '''u'|'p '?'''?'~'y'{'~'u'' 'y 's't'u 'r 't'?'}'... '''p'?'?'p't'p'u'''?'' '?'t'y'~ 'p'''?'} '?'?'|'?'~'y''-210 'y '~'u 'r 't'?'}'..., 'p '?'p'} '?'? '?'u'q'u '...'w'u 'r 'r'u'''u'?'''r'u 'y'x '{'?'''?'''?'s'? '?'?'?'''?'y'' '''u'|'? '%'u'|'?'r'u'{'p. 'S'p'{'w'u '{'p'w't'?'z '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'z 'y'x'?'''?'? 'r '{'p'w't'?'z '''?'%'{'u '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'s'? '''u'|'p '?'?'x't'p'v'' '''p'x'''...'?'u'~'y'u, '...'~'y'%'''?'w'u'~'y'u, 'r '?'''?'} 'p'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, 's'|'p'r'~'?'u '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, 'r '''u'p'|'?'~'?'?'''y.
   'K'p'w't'?'z 'p'''?'} '?'''u't'?'''p'r'|'''u'''?'' 'y'x'?'''?'?'p'}'y, '~'p'q'?'''?'} 'p'''?'}'?'r '?'? '?''?'w'y'}'y '?'r'?'z'?'''r'p'}'y - '?'''?'t'?'''r'?'}. 'I'x'?'''?'?'? '~'p'''...'?'p'?'' '?'y'}'}'u'''''y'? '?'''''...'{'''...'''? '?'''?'?'''''p'~'?'''r'u'~'~'?'z '}'?'|'u'{'...'|'?, '|'?'q'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'y'x '?'|'u'}'u'~'''~'?'z 'q'p'x'? '?'?'?'''p'r'|'''?'''y' '}'?'|'u'{'...'|'... 't'u'x'?'{'?'y'''y'q'?'~'...'{'|'u'y?'~'?'r'?'z '{'y'?'|'?'''? ('D'N'K), 'u'?'|'y '~'u '''?'' 'y'x'?'''?'? 'r '...'x'|'u '}'?'|'u'{'...'|'? '~'p''?'t'y'''?'' - '~'u '? '''u'} '{'?'|'y'%'u'?'''r'?'} '~'...'{'|'?'~'?'r, '{'?'''?'''?'u '?'?'''u't'u'|'''?'' '~'...'w'~'...'? '?'y'}'}'u'''''y'? 'r 'D'N'K; 'p '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'u'''v '?'?'x't'p'?'' '''p'x'''...'?'u'~'y'' '?'''y '''p'?'?'p't'u, '{'p'{ '?'r'?'u's'? '...'%'p'?'''{'p 'D'N'K, '''p'{ 'y '?'?'?'u't'~'y' '...'%'p'?'''{'?'r, '''p'{ 'y '?'{'''...'w'p'?'''y' '}'?'|'u'{'...'|. 'O'''s'p'~'y'x'} 'w'y'r'v'', '''p'q'?'''p'u'' '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?. 'N'u '{'p'w't'?'z 'p'''?'} 'y'x '''''t'p 'y'x'?'''?'?'?'r 'y'x '?'|'u'}'u'~'''~'?'z 'q'p'x'? '?'?'?'''p'r'|'''?'''y' '}'?'|'u'{'...'|'... 'D'N'K 's'?'t'y'''?'' 'r '?'u'?'?'%'{'u 'r '?'?'''u't'u'|'v'~'~'?'} '...'x'|'u '}'?'|'u'{'...'|'?. 'N'u'?'q''?'t'y'}'?'u 'y 't'?'?'''p'''?'%'~'?'u '...'?'|'?'r'y'u 't'|'' '{'p'w't'?'s'? 'p'''?'}'p '~'p''?'w't'u'~'y'' 'r '}'?'|'u'{'...'|'u 'D'N'K '?'?'''u't'u'|'''u'''?'' ''y'}'y'%'u'?'{'y'}'y '?'r'?'z'?'''r'p'}'y 'p'''?'}'p, 'p ''y'x'y'%'u'?'{'y'u '?'r'?'z'?'''r'p 'p'''?'}'p '~'p 'r'''?'''?'} '?'|'p'~'u '?'?'''p'?'''?''. 'N'? 'y '?'''? 'r'|'y'''u'' '~'p '{'p'%'u'?'''r'? 'D'N'K 'y 'q'...'t'...'''u'u '}'?'|'u'{'...'|'?, 'y '?'?'?'|'u't'?'''r'y'' 'u'v 'w'y'x'~'y, '?'?'{'p 'u'v '~'u '''p'x'?'q'''p'|'y, '~'? '?'?'|'?'}'{'y 'y '?'?'?'|'u't'?'''r'y'', '~'y '%'u'} 'y '~'y '{'u'} '~'u '{'?'}'?'u'~'?'y'''...'?'''?'' 'r '?'''s'p'~'y'x'}'u, '?'?'{'p '~'u '''p'x'''...'?'y'''?'' '?'''s'p'~'y'x'}. 'N'p '}'...'''p'?'y'y 'y 'x'~'p'%'y'''u'|'?'~'?'u '''p'x'''...'?'u'~'y'', '?'''?'y'?''?'t'''''y'u '? 'w'y'r'?'}'y '?'''s'p'~'y'x'}'p'}'y, 'r'|'y'''?'' '}'~'?'w'u'?'''r'? '''r'|'u'~'y'z 'y 'r'u'''u'?'''r, 'y '?'?'|'u'z, '?'t'~'y 'y'x '''r'~'? 's'|'p'r'~'?' 'r '?'''?'} 'u'?'''? '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'?, '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? (4, 5, 18).
   'R'...'''u'?'''r'?'r'p'~'y'u 'r '?'''y'''?'t'u '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r '''u'?'p'u'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'r'?'u '?'''?'q'|'u'}'? 'w'y'x'~'y 'r 'u's'? '?'?'|'?'x'.... 'O'{'''...'w'p'?'''p'' '?'''u't'p '%'u'|'?'r'u'{'p '?'?'x't'p'v'' 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'?'u '}'~'?'w'u'?'''r'? '?'''?'q'|'u'}, '{'?'''?'''?'u '...'}'u'~'?'?'p'?'' '?'''u't'~'?'? '?'''?'t'?'|'w'y'''u'|'?'~'?'?'''? 'w'y'x'~'y 'r'?'u's'? 'w'y'r'?'s'?, '}'''s'{'? 's'?'r'?'''', 't'? '~'...'|'', 'p '?'...'''u'?'''r'?'r'p'~'y'u 'r'?'u's'? '~'u'w'y'r'?'s'? '?'r'?'t'y'''?'' '~'p '~'u''.
   '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y. 'Y'{'p'|'p '@'~'t'''u'...'?'p.
   'I'?'?'?'{'?'~ 'r'u'{'?'r '?'q'?'%'~'? ''y'|'?'?'?''? 'r'?'u' 'r'''u'}'v'~ 'y '~'p'''?'t'?'r '?'?'u'''y'''?'r'p'|'y '?'?'~'''''y'u'} 'q'?'''y'u, '~'? '}'? 'p'q'?'''''p's'y'''...'u'}'?'' '?'''y'}'u'~'u'~'y'u'} '?'?'~'''''y'' 'r'}'u'?'''? '?'''?'s'? '?'?'~'''''y'u'} 'w'y'x'~'? 't'|'' '?'''?'?'''?'''? 'y '...'t'?'q'?'''r'p '?'?'x'~'p'~'y'' '?'q'?'%'~'?'s'? 'x'u'}'|'''~'y'~'p.
   'K'p'''t'p'?'v'r 'N'y'{'?'|'p'z 'R'u'}'v'~'?'r'y'%, '?'?'r'u'''?'{'y'z '''p't'y'?'p'?'''''?'~'?'}, '{'|'p'?'?'y''y'?'y'''?'r'p'| '?'? '...'''?'r'~'? '?'?'''''u'q'|'u'~'y'' '?'~'u'''s'y'y 't'|'' '?'r'?'y' '~'...'w't 'r 'w'y'x'~'y 'r'?'u 'r'?'x'}'?'w'~'?'u 'r'~'u'x'u'}'~'?'u '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'B'?'u'|'u'~'~'?'z '~'p '''''y 's'''...'?'?'? - '~'p '''''y '''y'?'p - 'Y'{'p'|'p 'K'p'''t'p'?'u'r'p - '}'u'''?'t 'y'x'}'u'''u'~'y'' '''u''~'?'|'?'s'y'%'u'?'{'?'s'? '''p'x'r'y'''y'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y '?'?'y'?'p'~'~'?'z 'r '''p'q'?'''u "'P'u'''u't'p'%'p 'y'~''?'''}'p'?'y'y 'r'~'u'x'u'}'~'?'}'y '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''}'y", '?'?'...'q'|'y'{'?'r'p'~'~'?'z 'r "'@'?'''''?'~'?'}'y'%'u'?'{'?'} 'w'...'''~'p'|'u" 'r 1964 's. (6, 7).
   '`, '@'~'t'''u'...'? '@'~'p'''?'|'y'z 'I'r'p'~'?'r'y'%, 'r'r'?'w'... '?'?'~'''''y'u '%'u'''?'''v' '''y'?'?'r '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z '~'u '?'? '...'''?'r'~'? '?'~'u'''s'?'?'?'''''u'q'|'u'~'y'', 'p '?'? '?'?'r'?'q'?'w't'u'~'y'? '%'u'|'?'r'u'{'p, '?'?'?'''?'''''u's'? 'y'x 'x'u'}'|'y 'y '?'y'''p'?'''u's'?'?'' 'x'u'}'|'v'z, 'y 't'?'?'p'''u's'? 'x'u'}'|'v'z, 'y '?'?'?'''u's'? 'x'u'}'|'?, '?'' 'x'u'}'|'y:
   'S'y'? 1
   'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' '?'?'t'?'?'|'p '{ 'y'?'?'?'|'?'x'?'r'p'~'y'? '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r '?'u'''r'?'z 's'''...'?'?'? 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y. 'I 'y'?'?'?'|'?'x'...'u'': '?'?'?'''u'?'u'~'~'? 'y'x'...'%'u'~'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? '?'?'?'|'u't'?'r'p'''u'|'?'~'? '?'u'''r'?'s'? '''''t'p '?'|'u'}'u'~'''?'r 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'y'x '?'u'''y'?'t'y'%'u'?'{'?'z '?'y'?'''u'}'? ''y'}'y'%'u'?'{'y' '?'|'u'}'u'~'''?'r 'D. 'I. 'M'u'~'t'u'|'u'u'r'p. 'I '?'''y'}'u'~'''?'''?'' 'r 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'y 'r '?'''u't'u 'r'?'{'''...'s 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? - 'y'}'' ('?'?'''''t'{'?'r'?'z '~'?'}'u'') '?'|'u'}'u'~'': 4 - 's'|'p'r'~'?'u - 'r'?'t'?'''?'t (1)H, '{'y'?'|'?'''?'t (8)O, '...'s'|'u'''?'t (6)C, 'p'x'?'' (7)N;
  
   'S'y'? 2
   'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' '?'?'t'?'?'|'p '{ 'y'?'?'?'|'?'x'?'r'p'~'y'? '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r 'r'''?'''?'z 's'''...'?'?'? 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y. 'I 'y'?'?'?'|'?'x'...'u'': '?'?'?'''u'?'u'~'~'? 'y'x'...'%'u'~'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? '?'?'?'|'u't'?'r'p'''u'|'?'~'? 'r'''?'''?'s'? '''''t'p '?'|'u'}'u'~'''?'r 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'y'x '?'u'''y'?'t'y'%'u'?'{'?'z '?'y'?'''u'}'? ''y'}'y'%'u'?'{'y' '?'|'u'}'u'~'''?'r 'D. 'I. 'M'u'~'t'u'|'u'u'r'p. 'I '?'''y'}'u'~'''?'''?'' 'r 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'y 'r '?'''u't'u 'r'?'{'''...'s 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? - 'y'}'' ('?'?'''''t'{'?'r'?'z '~'?'}'u'') '?'|'u'}'u'~'': 15 - 'r'?'?'?'}'?'s'p'''u'|'?'~'?'u - 'w'u'|'u'x'? (26)Fe, ''?'?''?'' (15)P, '{'p'|'?'?'y'z (20)Ca, '{'p'|'y'z (19)K, '~'p'''''y'z (11)Na, '}'u't'? (29)Cu, 's'u'|'y'z (2)He, 'p'|'?'}'y'~'y'z (13)Al, '?'u'''u'q'''? (47)Ag, 'x'?'|'?'''? (79)Au, '{'''u'}'~'y'z (14)Si, 's'u'''}'p'~'y'z (32)Ge, '}'p's'~'y'z (12)Mg, 'q'u'''y'|'|'y'z (4)Be, 'r'y'?'}'...'' (83)Bi;
   'S'y'? 3
   'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' '?'?'t'?'?'|'p '{ 'y'?'?'?'|'?'x'?'r'p'~'y'? '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r '''''u'''u'z 's'''...'?'?'? 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y. 'I 'y'?'?'?'|'?'x'...'u'': '?'?'?'''u'?'u'~'~'? 'y'x'...'%'u'~'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? '?'?'?'|'u't'?'r'p'''u'|'?'~'? '''''u'''?'u's'? '''''t'p '?'|'u'}'u'~'''?'r 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'y'x '?'u'''y'?'t'y'%'u'?'{'?'z '?'y'?'''u'}'? ''y'}'y'%'u'?'{'y' '?'|'u'}'u'~'''?'r 'D. 'I. 'M'u'~'t'u'|'u'u'r'p. 'I '?'''y'}'u'~'''?'''?'' 'r 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'y 'r '?'''u't'u 'r'?'{'''...'s 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? - 'y'}'' ('?'?'''''t'{'?'r'?'z '~'?'}'u'') '?'|'u'}'u'~'': 26 - 'r'?'u '?'?'''p'|'?'~'?'u - '''''...'''? (80)Hg, '...'''p'~ (92)U, '?'r'y'~'u'? (82)Pb, ''|'?'' (17)Cl, ''''?'' (9)F, 'q'''?'} (35)Br, 'q'?'' (5)B, '?'u'''p (16)S, '|'y'''y'z (3)Li, '?'|'?'r'? (50)Sn, '?'''''?'~'?'y'z (38)Sr, '}'p'''s'p'~'u'? (25)Mn, 'z'?'t (53)I,'?'y'~'{ (30)Zn, '{'p't'}'y'z (48)Cd, 'y'~'t'y'z (49)In, 'q'p'''y'z (56)Ba, 'r'?'|'?''''p'} (74)W, '?'|'p'''y'~'p (78)Pt, ''''?'} (24)Cr, '{'?'q'p'|'?'' (27)Co, '~'y'{'u'|'? (28)Ni, '?'p'|'|'p't'y'z (46)Pd, '}'?'?'?'''{ (33)As, 's'p'|'|'y'z (31)Ga, '''p't'y'z (88)Ra;
   'S'y'? 4
   'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' '?'?'t'?'?'|'p '{ 'y'?'?'?'|'?'x'?'r'p'~'y'? '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r '%'u'''r'v'''''?'z 's'''...'?'?'? 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y. 'I 'y'?'?'?'|'?'x'...'u'': '?'?'?'''u'?'u'~'~'? 'y'x'...'%'u'~'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? '?'?'?'|'u't'?'r'p'''u'|'?'~'? '%'u'''r'v'''''?'s'? '''''t'p '?'|'u'}'u'~'''?'r 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p 'y'x '?'u'''y'?'t'y'%'u'?'{'?'z '?'y'?'''u'}'? ''y'}'y'%'u'?'{'y' '?'|'u'}'u'~'''?'r 'D. 'I. 'M'u'~'t'u'|'u'u'r'p. 'I '?'''y'}'u'~'''?'''?'' 'r 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? 'y 'r '?'''u't'u 'r'?'{'''...'s 'w'y'x'~'y '''?'|'?'{'? '?'''p'r'y'|'?'~'?'u 'y'x'?'''?'?'? - 'y'}'' ('?'?'''''t'{'?'r'?'z '~'?'}'u'') '?'|'u'}'u'~'': - 'y '?'?'''p'r'?'y'u'?'' 't'''...'s'y'u 't'? (118) 'y 't'p'|'?'?'u 't'? '?'?'''''?'r'{'p '...'?'''?'z'%'y'r'?'?'''y 'y 't'p'|'?'?'u, '{'?'''?'''?'u '?'u'z'%'p'? 'u'''v '~'u '?'''{'''?'''? - '''y'''p'~ (22)Ti, 'B'p'~'p't'y'z (23)V, 'R'u'|'u'~ (34)Se, 'W'y'''{'?'~'y'z (40)Zr, 'R'...'''?'}'p (51)Sb, 'W'u'x'y'z (55)Cs, 'P'?'|'?'~'y'z (84)Po, 'y '?'?'''p'|'?'~'?'u '?'|'u'}'u'~'''?.
   'L. 'M. 'C'y'~'t'y'|'y'? '?'?'y'?'?'r'p'u'' 'r (13) 'B'?'u'r'?'|'?'t'p 'R'u'''s'u'u'r'y'%'p 'S'''?'y'?'{'?'s'? (12 (25) '}'p'''''p 1913 - 5 'y'?'~'' 1996): "'P'''u'w't'u 'r'?'u's'?, 'S'''?'y'?'{'y'z '?'q'''p'''p'u'' 'r'~'y'}'p'~'y'u '~'p '''?, '%'''? ''p'''p'{'''u'''y'x'?'r'p'''? '''p'x'r'y'''y'u '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y ('{'p'{ '?'''? '%'p'?'''? 't'u'|'p'u'''?'') '''?'|'?'{'? '?'~'u'''s'?'?'?'''''u'q'|'u'~'y'u'}, '%'y'?'|'u'~'~'?'?'''?'? '~'p'?'u'|'u'~'y'' 'y '?'''?'?'''''p'~'?'''r'?'} '?'q'y'''p'~'y'', '?'?'~'y'}'p'' '?'?'t '?'''?'s'''u'?'?'?'} '~'u'?'s'''p'~'y'%'u'~'~'?'z '{'?'|'y'%'u'?'''r'u'~'~'?'z '''?'?'' '?'''y' ''p'''p'{'''u'''y'?'''y'{ - '?'?'r'u'''?'u'~'~'? '~'u't'?'?'''p'''?'%'~'?. 'H't'u'?'? '?'~ '{'p'{ 'q'? '?'''u't'...'s'p't'p'| 'q'?'|'u'u '?'?'x't'~'y'u 'y't'u'y '? '}'?'t'u'|'y '...'?'''?'z'%'y'r'?'s'? '''p'x'r'y'''y'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y.
   'R'r'?'z 'p'~'p'|'y'x 'S'''?'y'?'{'y'z '~'p'%'y'~'p'u'' '? '?'?'''u't'u'|'u'~'y'' '?'?'~'''''y'' 'r'~'u'x'u'}'~'p'' 'y'|'y '{'?'?'}'y'%'u'?'{'p'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y''. 'B'?'''{'?'u '''p'{'?'u '?'?'''u't'u'|'u'~'y'u - '?'?'t'%'v'''{'y'r'p'u'' '?'~ - 't'?'|'w'~'? '?'''u'w't'u 'r'?'u's'? 'q'p'x'y'''?'r'p'''?'?'' '~'p '?'?'~'''''y''' "'w'y'x'~'?" 'y "'''p'x'...'}". 'P'?'~'''''y'u 'w'y'r'?'s'? '?'?'~'?'r'p'~'? '~'p '?'''u't'?'''p'r'|'u'~'y'y '?'q '?'q'}'u'~'u 'r'u'''u'?'''r 'y '?'~'u'''s'y'y, 'p '''p'{'w'u '~'p '?'?'?'?'?'q'~'?'?'''y '?'p'}'?'r'?'?'?'''?'y'x'r'u't'u'~'y''. 'B 'y'x'r'u'?'''~'?'} '?'?'''u't'u'|'u'~'y'y '@. '@. 'L'''?'...'~'?'r'p '?'?'~'?'r'~'?'z ''p'''p'{'''u'''y'?'''y'{'?'z 'w'y'x'~'y 'r'?'?'''...'?'p'u'' 'y'~''?'''}'p'?'y''. 'P'''y't'p'r'p'' 'u'z 'r'p'w'~'?'u 'x'~'p'%'u'~'y'u, 'S'''?'y'?'{'y'z 'r'}'u'?'''u '? '''u'} '?'?'t'%'v'''{'y'r'p'u'', '%'''? '~'u'|'?'x'' '?'''''?'y'''? '?'?'''u't'u'|'u'~'y'u '~'p '?'t'~'?'z ''p'''p'{'''u'''y'?'''y'{'u. 'N'p '?'?'~'?'r'u '?'''?'r'u't'u'~'~'?'s'? 'p'~'p'|'y'x'p '?'~ 't'p'v'' '?'|'u't'...'?'''u'u '?'?'''u't'u'|'u'~'y'u 'w'y'x'~'y: "'w'y'x'~'? - '?'''? 'r'?'?'?'{'?'?'''s'p'~'y'x'?'r'p'~'~'?'u '?'p'}'?'r'?'?'?'''?'y'x'r'?'t'''''u'u'?'' '?'?'?'''?'''~'y'u '}'p'''u'''y'y, '?'?'t't'u'''w'y'r'p'u'}'?'u '?'q'}'u'~'?'} '? 'r'~'u'?'~'u'z '?'''u't'?'z 'r'u'''u'?'''r'p, '?'~'u'''s'y'y 'y 'y'~''?'''}'p'?'y'y, '{'?'t'y'''...'u'}'?'z '?'?'?'''?'''~'y'u'} '}'?'|'u'{'...'|".
   'P'''y '?'''?'} '?'~ 't'u'|'p'u'' '}'~'?'s'?'x'~'p'%'y'''u'|'?'~'?'u 'x'p'}'u'%'p'~'y'u, '%'''? '?'p'}'...'? '?'?'~'?'r'~'...'? ''p'''p'{'''u'''y'?'''y'{'... 'w'y'x'~'y, '?'q'?'u't'y'~'''?'''...'? 'r'?'u '?'''y'x'~'p'{'y, '}'?, '?'?-'r'y't'y'}'?'}'..., 'u'''v '~'u 'x'~'p'u'}", - '{'?'''?'''?'z, '?'?'?'?'?'''p'r'|'''' 'q'?'|'u'u '?'?'t'r'y'~'...'''?'u '''u'?'u'~'y'', '?'?'t'?'?'v'| 'q'|'y'w'u '{ '''?'}'... '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   'B'p'?'y'|'y'z 'L'u'?'~'y't'?'r'y'% 'L'u'?'y'~ 't'p'v'' 'y'~'''u'''r'?'? (14) 'N'p'''p'|'y'y 'L'u'?'{'?'r'?'z: "'P'? ''?'''}'...'|'p'} 'S'''?'y'?'{'?'s'?, '?'''y '{'?'~'u'%'~'?'} '?'''?'{'u 'w'y'x'~'y '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z 'y' '%'y'?'|'? '?'? 'r'''u'}'u'~'u'} '?'''''u'}'y'''?'' '{ '~'...'|'?, '''p'{ '{'p'{ '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y '?'?'?'''u'?'u'~'~'? 'r'?'}'y'''p'?'', 'p '~'?'r'?'u '...'w'u '~'u '~'p'''?'w't'p'?'''?''", - '%'''?-'''? '~'u'?'?'~'''''~'?'u '?'''p'|'? 'r '?'''?'} '?'? '?'...'''y, '~'? '{'?'s't'p '~'p 'r'?'?'''?'?:
   - 'M'?'w'u'' 'q'?'''?, 'r'?'v-'''p'{'y '?'''p'r 'q'?'| 'Y'{'|'?'r'?'{'y'z, '...'''r'u'''w't'p'r'?'y'z, '%'''? '}'? '?'t'y'~'?'{'y 'r'? 'B'?'u'|'u'~'~'?'z? - '?'?'?'|'u't'?'r'p'| '?'''r'u'' 'L'u'?'y'~'p:
   - "'R'u's'?'t'~'' '}'? '~'u 'x'~'p'u'}, '?'...'''u'?'''r'...'?'' '|'y 'r'~'u'x'u'}'~'?'u '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y, - '?'y'?'p'| '?'? '?'''?'}'... '?'?'r'?'t'... 'B'?'u'r'?'|'?'t 'S'''?'y'?'{'y'z 'x'p 's'?'t 't'? '?'}'u'''''y. - 'M'? '~'y'{'?'s't'p '?'''?'s'? '~'u '...'x'~'p'u'}, 'u'?'|'y '~'u '?'u'''u'z't'v'} '?'' '?'|'?'r '{ 't'u'|'..., '{ '?'''p'{'''y'{'u - '{'''y'''u'''y'? 'y'?'''y'~'?. 'I'~'p'%'u '}'? 'q'...'t'u'} 'r'}'u'?'''? 'y'?'''y'~'? 'y'}'u'''? '''?'|'?'{'? '?'y'''?'{'y'z '?'?'u'{'''' 's'y'?'?'''u'x, '~'p'%'y'~'p'' '?'' '?'?'r'?'u'}'u'?'''~'?'z '''p'?'?'''?'?'''''p'~'v'~'~'?'?'''y 'B'W 'y '{'?'~'%'p'' 'y' '?'?'|'~'?'} '?'''?'...'''?'''r'y'u'}". 'R '?'''y'} '...'''r'u'''w't'u'~'y'u'} '''''...'t'~'? '~'u '?'?'s'|'p'?'y'''?'?'', - '?'...'''? 'u'''v 'q'?'|'?'?'u '''p'?'?'|'?'|'p'?'? 'y '''p'x'}'p'x'p'|'p'?'? '?'? '?'?'r'u''''~'?'?'''y 'y'?'''y'~'?.
   'X'v'''~'?'u 't'?'''?. 'P'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y.
   'R'...'''u'?'''r'u'~'~'?'u '?'u'''?'?'u'{'''y'r'? '%'u'|'?'r'u'{'..., 'y 'r '~'?'r'u'z'?'y' '''u''~'?'|'?'s'y''' '''u'} 'q'?'|'u'u, '?'''{'''?'r'p'?'''?'' '?'''y '?'''p'r'y'|'?'~'?'z '?'q'''p'x'?'r'p'''u'|'?'~'?'z '?'?'~'?'r'u 'x'~'p'~'y'z. 'B '~'p'...'%'~'?'z, '?'?'?'...'|'''''~'?'z '|'y'''u'''p'''...'''u '%'p'?'''? '''p'?'?'}'p'''''y'r'p'?'' '}'?'t'u'|'? '%'v'''~'?'z 't'?'''?, 's't'u '~'p '''u'x'y'~'?'r'?'z '?'|'?'?'{'?'?'''y '|'u'w'y'' '}'u'''p'|'|'y'%'u'?'{'y'z '?'p'''y'{ 'r '{'p'%'u'?'''r'u '?'u'~'''''p'|'?'~'?'s'? '''u'|'p, '?'?'x't'p'r'p'' '...'s'|'...'q'|'u'~'y'u 'r '''u'x'y'~'?'r'?'z '?'|'?'?'{'?'?'''y, 'p 'r'?'{'''...'s '~'u's'? '?'q'''p'''p'?'''?'' '?'p'''y'{'y '?'?'}'u'~'?'?'u, '{'?'''?'''?'u '?'{'p'''?'r'p'?'''?'' '{ '?'u'~'''''p'|'?'~'?'}'... '''u'|'.... 'P'? '}'u'''u '?'''y'q'|'y'w'u'~'y'' '{ '?'u'~'''''p'|'?'~'?'}'... '''u'|'... '...'s'|'...'q'|'u'~'y'u '?'''u'r'''p'''p'u'''?'' 'r 's'|'...'q'?'{'y'z '{'?'~'...'?'~'?'z '{'?'|'?'t'u'?, '{'...'t'p 'r'?'v '?'''?'r'p'|'y'r'p'u'''?''. '^'''? '}'?'t'u'|'? 'r'''p'''p'?'''u'z'?'' '%'v'''~'?'z 't'?'''?. 'B 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'u '?'' '?'u'~'''''p '?'p'''y'{'y '?'?'}'u'~'?'?'u 'y'?'?'?'''?'r'p'?'' 'r'?'x't'u'z'?'''r'y'u '?'u'~'''''?'?'''''u'}'y'''u'|'?'~'?'z '?'y'|'?, '?'t'~'p '?'?'?'''p'r'|'''?'''p'' f1, '?'p'''p'|'|'u'|'?'~'p'' '?'|'?'?'{'?'?'''y '''u'x'y'~'?'r'?'z 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'?, '?'%'u'~'? 'r'u'|'y'{'p, 'p 't'''...'s'p'' '?'?'?'''p'r'|'''?'''p'' f2, '?'u'''?'u'~'t'y'{'...'|'''''~'p'' '?'|'?'?'{'?'?'''y '''u'x'y'~'?'r'?'z, '?'%'u'~'? '}'p'|'p. 'P'? '}'u'''u '?'''y'q'|'y'w'u'~'y'' '{ '?'u'~'''''p'|'?'~'?'}'... '''u'|'... '?'?'?'''p'r'|'''?'''p'' f2 '?'''y'?'q'''u'''p'u'' 'x'~'p'%'u'~'y'u 'r'u'|'y'%'y'~'? '?'y'|'? '''p'r'~'?'u '~'...'|'?, 'p '?'?'?'''p'r'|'''?'''p'' f1 '?'''y'?'q'''u'''p'u'' 'x'~'p'%'u'~'y'u 'r'u'|'y'%'y'~'? '?'y'|'? 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'? 'q'?'|'?'?'?'u, '{'?'s't'p '''u'|'? '?'''?'r'p'|'y'r'p'u'''?'' 'r 's'|'...'q'?'{'y'z '{'?'|'?'t'u'?. 'E'?'|'y 'r 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'u '}'?'t'u'|'? 'u'''v 't'?'?'...'?'''y'}'p, '''? 'r 'q'|'y'w'~'u'z 'x'?'~'u '?'' '?'u'~'''''p '?'''y '~'...'|'u'r'?'z '?'?'?'''p'r'|'''?'''u'z f2 '?'?'?'''p'r'|'''?'''p'' f1 '~'p'?'''p'r'|'u'~'p '{ '?'u'~'''''... '%'v'''~'?'z '?'? '?'''''}'?'z, '?'?'u't'y'~'''?'''u'z '~'u'{'?'''?'''...'? '''?'%'{'... '~'p '?''u'''u 'r'?'{'''...'s '?'u'~'''''p '%'v'''~'?'z 't'?'''? '? '?'u'~'''''?'}, 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~. 'S'? 'u'?'''? '...'w'u 't'p'|'u'{'? '~'u'?'u'''?'u'~'t'y'{'...'|'''''~'p'' '?'|'?'?'{'?'?'''y '''u'x'y'~'?'r'?'z 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'?, '''? 'u'?'''? 's'|'...'q'?'{'y'z '{'?'|'?'t'u'? 'y'}'u'u'''?'' 't'|'' '{'p'w't'?'s'? '''u'|'p, '?'p't'p'?'''u's'? 'r '%'v'''~'...'? 't'?'''..., '?'? '?'''''}'?'z '|'y'~'y'y '{ '?'u'~'''''... '%'v'''~'?'z 't'?'''? 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~, 'r '?'?'|'~'?'} '''u'|'u'?'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~, '?'? 'r'?'u' '?'''?'''?'~. 'D'|'' '~'u'r'''p'''p'?'''u'z'?'' '%'v'''~'?'z 't'?'''? 'y 'r 'q'|'y'w'~'u'z, 'y 'r 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'u '{'?'|'?'t'?'? 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~, '?'''''u'}'''''?'' 'y'}'u'''? 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'? '}'p'|'?'u '?'u'%'u'~'y'u '?'? '}'u'''u '?'''y'q'|'y'w'u'~'y'' '{ '?'u'~'''''... '%'v'''~'?'z 't'?'''?, '''? 'u'?'''? '{'p'w't'p'' '?'''''}'p'' 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~, '?'''?''?'t'''''p'' '{ '?'u'~'''''... '%'v'''~'?'z 't'?'''?, 'u'?'''? '?'''''}'p''-'{'?'|'?'t'u'?. 'K'p'w't'?'z '{'?'|'?'t'u'? '?''|'?'?'?'r'p'u'''?'' 'r '?'''''}'...'? '|'y'~'y'?, '?'''?''?'t'''''...'? '%'u'''u'x '{'p'w't'...'? '''?'%'{'... '?'?'r'u''''~'?'?'''y '?''u'''? 'r'?'{'''...'s '%'v'''~'?'z 't'?'''?, '?'?'u't'y'~'''?'''...'? '?'u'~'''' '%'v'''~'?'z 't'?'''?. 'B'?'v 'x'p'r'y'?'y'' '?'' '?'?'|'?'w'u'~'y'' '''u'|'p '?'''~'?'?'y'''u'|'?'~'? '?'{'r'p'''?'''y'p'|'?'~'?'z '?'|'?'?'{'?'?'''y '''u'x'y'~'?'r'?'z 't'p'|'?'~'u'z 'x'?'~'?. 'O't'~'?'}'u'''~'?'z '{'?'|'?'t'u'?, 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'?'u '%'y'?'|'? '?'t'~'?'}'u'''~'?' '{'?'|'?'t'?'u'r 'r'?'{'''...'s '?'u'~'''''p '%'v'''~'?'z 't'?'''? 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~, '{ '?'u'~'''''..., 'r'?'' 'y '''p'?'?'|'?'r'p'u'''?'', 'y'?'%'u'x'p'u'' '?'?'~'''''y'u '{'?'|'?'t'u'? 'r '''''v''}'u'''~'?'} '?'''?'?'''''p'~'?'''r'u, '''u'|'? '?'p't'p'u'' '~'y'{'...'t'p, '?'? 'r'?'u' '?'''?'''?'~, 'r'?'{'''...'s '?'u'~'''''p '%'v'''~'?'z 't'?'''?, '''u'|'? '?'p't'p'u'' 'r '~'y'{'...'t'p, '%'v'''~'?'u 't'?'''? '~'u'%'''?, '%'v'''~'?'u 't'?'''? '~'y'%'''?, '%'v'''~'?'u 't'?'''? '~'u '?'...'''u'?'''r'...'?'' '?'t'~'?'x'~'p'%'~'?. 'R'? 'r'?'u' '?'''?'''?'~ '?'p't'p'u'' '}'p'''u'''y'' 'r'?'{'''...'s '?'u'~'''''p '%'v'''~'?'z 't'?'''? 'r '?'q'?'v'}'~'?'} '...'s'|'u '''p'r'~'?'} 4? '?'''u'''p't'y'p'~ '?'? '?'''''}'?'z '{ '?'u'~'''''.... 'K'p'w'u'''?'', '%'''? 'y'?'%'u'x'p'u'' '?'?'~'''''y'u '%'v'''~'p'' 't'?'''p 'r '''''v''}'u'''~'?'} '?'''?'?'''''p'~'?'''r'u 'r '''p'{'?'z ''u'~'?'}'u'~'?'|'?'s'y'y. 'S'''u'q'...'u'''?'' 'y'~'p'' '''u'?'''y'' (15), '?'''|'y'%'~'p '?'' 's'u'?'}'u'''''y'%'u'?'{'?'z, '?'''y'''?'t'p '%'v'''~'?'z 't'?'''? 'y'~'p''. 'E'''v 'P'p'...'|'? '^'''u'~''u'?''(1880 - 1933) 'r 1917 's'?'t'... '...'q'u't'y'''u'|'?'~'? '?'?'{'p'x'p'| 'r '?'''p'''?'u "'K'p'{'y'} '?'q'''p'x'?'} 'r ''...'~'t'p'}'u'~'''p'|'?'~'?' 'x'p'{'?'~'p' ''y'x'y'{'y '?'''?'''r'|'''u'''?'' '''?, '%'''? '?'''?'?'''''p'~'?'''r'? 'y'}'u'u'' '''''y 'y'x'}'u'''u'~'y''?", '%'''? '}'y'' '?'...'''u'?'''r'...'u'' '''?'|'?'{'? 'r '''''v' 'y'x'}'u'''u'~'y''', 'y'~'p'%'u '?'~ '~'u'...'?'''?'z'%'y'r(16). 'S'?'|'?'{'? '''p'{'y'u '?'r'u't'u'~'y'' '?'?'}'?'s'...'' '''p'?'{'''?'''? '?'''y'''?'t'... '%'v'''~'?'z 't'?'''?. 'S'p'{'p'' '{'p'''''y'~'p '?'{'''...'w'p'?'''u's'? '~'p'? '}'y'''p 'y '}'y'''p 'r '~'p'? 'r'?'r'?'t'y'' '~'p '?'''p'r'y'|'?'~'?'u '''u'?'u'~'y'' '?'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?' '''u''~'?'|'?'s'y'z '?'? 'y'?'?'?'|'?'x'?'r'p'~'y'? '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y '''p'{'y', '{'p'{ 't'|'' '~'p'%'p'|'p, '?'u'''r'?'} 't'u'|'?'}, '?'u'''r'?'z 's'''...'?'?'? 'Y'{'p'|'? '@'~'t'''u'...'?'p - 'r'?'t'?'''?'t'p (1)H, '{'y'?'|'?'''?'t'p (8)O, '...'s'|'u'''?'t'p (6)C 'y 'p'x'?'''p (7)N.
   'X'u'|'?'r'u'{ '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' '{'p'w't'?'z '...'}'y'''p'u'', '%'u'|'?'r'u'{ - '?'}'u'''''u'~. 'H'~'p'%'y'' - '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'? 't'...'}'p'u'', 't'u'|'p'u'' - '?'?'?'', 'x'~'p'~'y'', '...'}'u'~'y'' '?'?'{'p 'u'}'... 'r '?'''?'} '~'u '?'?'}'?'s'p'?''. 'K'p'{ 't'u'~'?'s'y, 'r'|'p'?'''?, 'y'}'...'''u'?'''r'? '?'''? '~'u'|'?'x'' '?'''y'?'r'?'y'''? '~'y '?'t'~'?'}'..., '~'y '~'y'{'p'{'?'z '{'...'%'{'u. '^'''?, '{'?'s't'p 'q'...'t'u'' '{'?'s't'p-'''?, '}'?'w'u'' 'q'?'''? 't'?'?'''?'''~'y'u'} '''?'|'?'{'? 'r'?'u' 'y 't'|'' 'r'?'u'. 'H'~'p'%'y'' - '?'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y '?'''? 'u'''v '~'u '''u, '{'?'s't'p '%'u'|'?'r'u'{ 'q'...'t'u'' 'w'y'''? '?'%'u'~'? 't'?'|'s'? 'y 'q'?'''? '?'%'p'?'''|'y'r'?'}, '''? 'u'?'''? '{'p'w't'?'z '%'u'|'?'r'u'{ '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' 'q'u'x 'y'?'{'|'?'%'u'~'y'z, '~'u'x'p'r'y'?'y'}'? '~'y '?'' '{'p'{'y' 'y'?'?'?'''p'?'u'z 'y '...'?'|'?'r'y'z(19).
   'X'u'|'?'r'u'%'u'?'{'p'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'', '~'p'?'''?'''''u's'? 'r'''u'}'u'~'y, '~'u 't'?'?'''y's'|'p 'S'y'?'p 1, '''p'{ '{'p'{ '~'u '}'?'w'u'' '?'?'r'?'q'?'t'y'''?'?'' '?'' 'r'|'y'''~'y'' '~'y'{'p'{'y' '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r 'r'~'...'''''y '?'u'q'' 'y '?'~'p'''...'w'y, 'y '~'u 'x'~'p'u'' '?'q '?'''?'} '~'y'%'u's'?, 'y '~'u 'y'}'u'u'' '~'y'{'p'{'y' '?'?'~'''''y'z '?'q '?'''?'}; '?'''p'r'y'' 'w'y'x'~'?'? '''?'|'?'{'? '?'''u't'p, 'w'y'r'p'' 'y '~'u'w'y'r'p'', '{'?'''?'''p'' 'y'}'u'u'''?'' '~'p 'H'u'}'|'u 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''. 'N'u 'r''?'t'''''y'z 'r '''u'?'''y'? 'N'y'{'?'|'p'' 'R'u'}'v'~'?'r'y'%'p 'K'p'''t'p'?'u'r'p ('Y'{'p'|'p 'K'p'''t'p'?'u'r'p) 'S'y'? 4, '~'? '...'?'?'}'y'~'p'u'}'?'z 'r 'B'y'{'y'?'u't'y'y(7): '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'', '?'~'u'''s'?'?'?'''''u'q'|'u'~'y'u '{'?'''?'''?'z '?'''p'r'~'y'}'? '? '}'?'''~'?'?'''?'? 'B'?'u'|'u'~'~'?'z. 'O'?'u'~'{'p '?'~'u'''s'?'?'?'''''u'q'|'u'~'y'' -- 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'p'' '}'?'''~'?'?'''? (6,7). 'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' 'r'''?'''?'s'? 'y 'r'?'?'u '''y'?'?'r '?'? 'Y'{'p'|'u 'K'p'''t'p'?'u'r'p '?'%'y'''p'u'''?'' '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'u'z. 'P'? 'Y'{'p'|'u '@'~'t'''u'...'?'p 'r'?'u '''y'?'? '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z '?'%'y'''p'?'''?'' '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''}'y '?'? '?'?'''u't'u'|'u'~'y'?. 'W'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'S'y'?'p 1 'y'}'u'?'' 'w'y'x'~'u'~'~'?'u '?'''?'?'''''p'~'?'''r'?, '?'''?'?'''y'''p'?'''u'u'?'' '}'~'?'s'? 't'p'|'?'?'u '?'''q'y'' '''u'| '?'u'''y''u'''y'z'~'?' '?'' 'y' '?'?'|'~'?'p, 'r'?''?'t'''' '{ '?''u'''p'} 't'''...'s'y' '?'?'|'~'? 'y '{ 'y' '?'u'~'''''.... 'R'''u't'~'''' '?'''?'t'?'|'w'y'''u'|'?'~'?'?'''? 'w'y'x'~'y 'y'~'t'y'r'y't'...'...'}'?'r '?'''u'r'?'?'p'u'' '?'?'''~'y '''?'?'''% '|'u'' 'y 'q'?'|'u'u. 'Y'{'p'|'p 'K'p'''t'p'?'u'r'p - '?'''? 'N'E'K'O'Q'Q'E'K'S'N'\'E '?'?'~'''''y'' 'X'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'p '~'p 'H'u'}'|'u '? 'r'~'u'x'u'}'~'?'} '''p'x'...'}'u. '^'''? '...'w'u 'q'...'t'u'' 't'''...'s'p'' '?'''u't'p, 'y'?'{'|'?'%'p'?'''p'' 'w'y'x'~'?, '...'q'y'r'p'' 'u'v; '...'q'y'r'p'' 'w'y'x'~'?, '?'?'''?'}'... '%'''? '... '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z '?'~'u'''s'?'?'?'''''u'q'|'u'~'y'u '?'''u't'?'?'|'p's'p'u'''?'' '''?'|'?'{'? '''p'x'...'}'~'?'}, '''u'} 'q'?'|'u'u 'y '?'~'u'''s'?'?'''?'y'x'r'?'t'?'''r'?; 'y '?'?'''?'}'..., '%'''? '~'u '''?, '%'''? '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z, 'p 'y '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z 't'''...'s'y' '}'? '~'u 'r'y't'u'|'y 'y '~'u '?'|'?'?'p'|'y 'u'''v '~'y 'r '{'p'{'?'} 'r '~'u'?'?'?'''u't'?'''r'u'~'~'?'} '{'?'~'''p'{'''u. 'Y'{'p'|'p '@'~'t'''u'...'?'p 'y '...'{'p'x'?'r'p'u'', '{'?'s't'p '?'''? '?'''?'y'x'?'z't'v'' 'y '?'''y '{'p'{'y' '...'?'|'?'r'y''' (8, 9), '?'?'?'''?'}'... 'u'''v '''p'x '~'...'w'~'? '?'q'''p'''y'''?'?'' '{ '?'?'~'''''y'''}: 'Q'u'|'y's'y'', 'N'p'...'{'p, 'U'y'|'?'?'?''y'', '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y (10) - 'U'?'''}'p'} '?'q'''u'?'''r'u'~'~'?'s'? '?'?'x'~'p'~'y''. 'X'u'|'?'r'u'%'u'?'{'p'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'', '~'p'?'''?'''''u's'? 'r'''u'}'u'~'y, '~'u 't'?'?'''y's'|'p 'S'y'?'p 1, '''p'{ '{'p'{ '~'p''?'t'y'''?'' '~'p '''p'{'?'} '~'p'%'p'|'?'~'?'} '?'''p'?'u '?'?'}'?'?'|'u'~'y'' '~'u't'?'?'''y'w'u'~'y'' '?'...'''y '{ 'w'y'x'~'y '?'? '''''?'?'u 'w'y'x'~'y - '?'''? 't'|'y'''?'' '...'w'u '~'u'?'{'?'|'?'{'? '?'''?'|'u'''y'z. 'S'? 'u'?'''? '~'u 'r '''?'} '~'p'?'''p'r'|'u'~'y'y '?'...'''u'?'''r'...'u'' 'y 't'r'y'w'u'''?'': '?'?'?'''...'|'p'''? 'p'x'q'...'{'y '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y (10, 17) '~'u'?'q''?'t'y'}'? '?'?'|'?'w'y'''? 'r '~'p'%'p'|'? 'y'x'?'?'{'p'~'y'z 'y 't'u'''''u'|'?'~'?'?'''y 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p, 'r'?'r'?'t'''''y'u '~'p '?'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y.
   'N'p'%'p'|'?. 'U'?'''}'...'|'p 'y'?'''y'~'?. 'P'?'~'''''y'' 'q'?'''y''.
   'P'?'?'''?'}'... '?'?'y'?'u'} 'r '?'?'''u't'u'|'u'~'y''' 'y 's'''p''y'%'u'?'{'y '?'''y '?'?'~'''''y'': 't'|'' '{'p'w't'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p 'w'y'r'?'u's'?, 'w'y'r'...'''u's'?, 'q'...'t'...'''u's'? 'w'y'''? '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|''; 'y '?'q'''u'?'''r'p 'r '?'u'|'?'} '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' 'y '~'u '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|''.
  
   0x01 graphic
   'Q'y'?.1. 'N'p'%'p'|'?.
   1 - '~'p'?'u 'r'''u'}'', 2 - '%'u'''u'x '''?'?'''%'y '|'u'', 3 - 'r'''''t '|'y '}'u'~'?'?'u, '%'u'} '%'u'''u'x '?'?'''~'y '''?'?'''% '|'u'', 4 - '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u''. 'X'u'|'?'r'u'%'u'?'{'p'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' 't'?'?'''y's'~'u'' '''?'|'?'{'? '?'?'t''?'t'p '{ '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''} 'S'y'?'p 1, '~'? 'u'''v '?'%'u'~'? 't'p'|'u'{'p, '%'''?'q'? '?'%'y'''p'''?'?'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'u'z 'S'y'?'p 1,
   n '''p'r'~'?'} : I - 'U - Ph - 'U'y'|'?'?'?''y'', II - 'Q - R - 'Q'u'|'y's'y'', III - 'N - N - 'N'p'...'{'p, IV - '@ - '@'R'G - ASL - '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y .
  
   0x01 graphic
   'Q'y'?.2. 'U'?'''}'...'|'p 'y'?'''y'~'?.
  
   I. 'U'y'|'?'?'?''y'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'' - 'Ut - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? ''y'|'?'?'?''y'y 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', '''? 'u'?'''? 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u. 'U'y'|'?'?'?''y'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''?, '{'p'{ ''...'~'{'?'y'' '?'' 'r'''u'}'u'~'y 'U(t) - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? ''y'|'?'?'?''y'y 'r'? 'r'''u'}'u'~'y, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, '{'?'~'u'%'~'?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   II. 'Q'u'|'y's'y'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'' - 'Qt - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '''u'|'y's'y'y 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', '''? 'u'?'''? 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u. 'Q'u'|'y's'y'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''?, '{'p'{ ''...'~'{'?'y'' '?'' 'r'''u'}'u'~'y 'Q(t) - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '''u'|'y's'y'y 'r'? 'r'''u'}'u'~'y, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, '{'?'~'u'%'~'?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   III. 'N'p'...'{'p 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'' - 'Nt - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '~'p'...'{'y 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', '''? 'u'?'''? 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u. 'N'p'...'{'p 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''?, '{'p'{ ''...'~'{'?'y'' '?'' 'r'''u'}'u'~'y 'N(t) - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '~'p'...'{'y 'r'? 'r'''u'}'u'~'y, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, '{'?'~'u'%'~'?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   IV. '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'' - '@t - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '@'x'q'...'{'y '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', '''? 'u'?'''? 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'y'}'u'u'' 'x'~'p'%'y'}'?'?'''?, '{'p'{ ''...'~'{'?'y'' '?'' 'r'''u'}'u'~'y '@(t) - 'x'~'p'%'y'}'?'?'''? '@'x'q'...'{'y '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y 'r'? 'r'''u'}'u'~'y, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '''? 'u'?'''? 'r'?'t'p'r'p'u'}'?'u 'w'u'|'p'u'}'?'u, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, 'x'p 't'u'z'?'''r'y'''u'|'?'~'?'u '~'u'%'''?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u, '{'?'~'u'%'~'?, '{'p'{ '~'p '?'p'}'?'} 't'u'|'u.
   '^'''p ''?'''}'...'|'p-'?'?'''u't'u'|'u'~'y'u 'r'?'%'y'?'|'''u'' '?'?'?'''?'''~'y'u '%'u'|'?'r'u'{'p '?'? 'u's'? '?'?'~'''''y'''} '? 'w'y'x'~'y 'w'y'r'?'y', 'w'y'r'...'''y' 'y 'q'...'t'...'''y' 'w'y'''? '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' 'y 'r'?'u' '?'''u't'?'''p'r'y'''u'|'u'z 'y'~'?' '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z 'r'?'u' '''y'?'?'r 'r'? 'r'?'u 'r'''u'}'u'~'p 'y '?'t'~'?'r'''u'}'u'~'~'?; '?'? '~'u'z 'y '?'''''?'''''?'' '?'''y 'r'?'u 's'''p''y'{'y.
  
   0x01 graphic
   'Q'y'?.3.
   1 - '~'p'?'u 'r'''u'}'', 2 - '%'u'''u'x '''?'?'''%'y '|'u'', 3 - 'r'''''t '|'y '}'u'~'?'?'u, '%'u'} '%'u'''u'x '?'?'''~'y '''?'?'''% '|'u'', 4 - '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u''. 'X'u'|'?'r'u'%'u'?'{'p'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'' 't'?'?'''y's'~'u'' '''?'|'?'{'? '?'?'t''?'t'p '{ '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''} 'S'y'?'p 1, '~'? 'u'''v '?'%'u'~'? 't'p'|'u'{'p, '%'''?'q'? '?'%'y'''p'''?'?'' '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'u'z 'S'y'?'p 1,
   {'}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} '}'~'?'s'? '}'u'~'?'?'u 'u't'y'~'y'?'?, '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'S'y'?'p 1, '}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} '}'~'?'s'? 'q'?'|'?'?'u 0,68, '~'? '}'u'~'?'?'u 0,95, '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', '%'u'''u'x 't'u'?'''''{'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u''},
   {'}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 0,95, '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'S'y'?'p 2, '}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} '}'~'?'s'? '}'u'~'?'?'u 0,995, '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', '%'u'''u'x 't'u'?'''''{'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', '%'u'''u'x '?'?'''~'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u''},
   {'}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'q'?'|'?'?'u 0,95, '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'S'y'?'p 3, '}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} '}'u'~'?'?'u 0,995, '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', '%'u'''u'x 't'u'?'''''{'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', '%'u'''u'x '?'?'''~'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u''},
   {'}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'q'?'|'?'?'u 0,995, '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'y 'S'y'?'p 4, '}'u'w't'... n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'u't'y'~'y'?'u, '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', '%'u'''u'x 't'u'?'''''{'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', '%'u'''u'x '?'?'''~'y '}'y'|'|'y'?'~'?'r '|'u'', 'u'?'|'y '~'u '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'p'''t'? '|'u'',},
   n '''p'r'~'?'} : I - 'U - Ph - 'U'y'|'?'?'?''y'' , II - 'Q - R - 'Q'u'|'y's'y'' , III - 'N - N - 'N'p'...'{'p , IV - '@ - '@'R'G - ASL - '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y ,
   n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '?'''? 'u'?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y.
   'U'|'...'{'''...'p'?'y'y '~'p'...'{'y '~'p'%'y'~'p'?'' '?'''?'''r'|'''''?'?'', '{'?'s't'p '%'u'|'?'r'u'{ 't'p'|'u'{'? '...'t'p'|'''u'''?'' '?'' '?'|'p'~'u'''? 'H'u'}'|'', '?'%'u'~'? 't'p'|'u'{'?, '}'u'?'''p'}'y '''p'x'''?'r'p'u'''?'' '?'q'''u'?'''r'?, 'y'?'%'u'x'p'?'' '?'q'''p'''~'?'u '?'r'''x'y 'r '?'q'''u'?'''r'u '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'}, '?'{'?'''?'?'''? '?'r'u'''p '~'y'%'''?'w'~'? '?'%'u'~'? '}'p'|'p 't'|'' '''p'{'y' '''p'?'?'''?'''~'y'z 'y 't'r'y'w'u'~'y'u 'r'u'''u'?'''r'p ('''u'} 'q'?'|'u'u) 'y'}'u'u'' '~'y'%'''?'w'~'...'? '?'{'?'''?'?'''?.
  
   0x01 graphic
   'Q'y'?.4.
   'U'|'...'{'''...'p'?'y'y '~'p'...'{'y, '''? 'u'?'''? 'y'?'%'u'x'~'?'r'u'~'y'u '~'p'...'{'y ('''p'x'''?'r'? '{'''y'r'?'z 'N'p'...'{'p '~'p '...'%'p'?'''{'u '{'''y'r'?'z 'N'p'...'{'p '~'p '{'''p'? 't'u's'''p't'p'?'y'y 'N'p'...'{'y), 'r'?'?'?'''p'~'?'r'|'u'~'y'u '~'p'...'{'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'U'y'|'?'?'?''y'', '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'u't'y'~'y'?'u, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'N'p'...'{'p, 'r'?'x'r'''p'' '~'p '{'''...'s'y '?'r'?'',
   n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '?'''? 'u'?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y.
   0x01 graphic
   'Q'y'?.5.
   'B 't'''...'s'?'} '}'p'?'?'''p'q'u: 'U'|'...'{'''...'p'?'y'y '~'p'...'{'y, '''? 'u'?'''? 'y'?'%'u'x'~'?'r'u'~'y'u '~'p'...'{'y ('''p'x'''?'r'? '{'''y'r'?'z 'N'p'...'{'p '~'p '...'%'p'?'''{'u '{'''y'r'?'z 'N'p'...'{'p). 'N'p '{'''p'? 't'u's'''p't'p'?'y'y 'N'p'...'{'y 'y '''?'w't'u'?'''r'u'~'~'?'?'''? 'N'p'...'{'y '''p'r'~'p'' 'N'T'L'_, ('''? 'u'?'''? 'y'?'%'u'x'~'?'r'u'~'y'u 'N'p'...'{'y, '?'''?'...'''?'''r'y'u 'N'p'...'{'y), 'r'?'?'?'''p'~'?'r'|'u'~'y'u '~'p'...'{'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'U'y'|'?'?'?''y'', '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'u't'y'~'y'?'u, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'N'p'...'{'p, 'r'?'x'r'''p'' '~'p '{'''...'s'y '?'r'?'',
   n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '?'''? 'u'?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y.
   'U'|'...'{'''...'p'?'y'y '~'p'...'{'y '~'p'%'y'~'p'?'' '?'''?'''r'|'''''?'?'', '{'?'s't'p '%'u'|'?'r'u'{ 't'p'|'u'{'? '...'t'p'|'''u'''?'' '?'' '?'|'p'~'u'''? 'H'u'}'|'', '?'%'u'~'? 't'p'|'u'{'?, '}'u'?'''p'}'y '~'p 't'|'y'''u'|'?'~'?'u 'r'''u'}'', 'u'?'|'y '~'u '~'p'r'?'u's't'p. 'Q'p'x'''?'r'p'u'''?'' '?'q'''u'?'''r'?, 'y'?'%'u'x'p'?'' '?'q'''p'''~'?'u '?'r'''x'y 'r '?'q'''u'?'''r'u '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'}. 'R'{'?'''?'?'''? '?'r'u'''p '~'y'%'''?'w'~'? '?'%'u'~'? '}'p'|'p 't'|'' '''p'{'y' '''p'?'?'''?'''~'y'z 'y 't'r'y'w'u'~'y'u 'r'u'''u'?'''r'p ('''u'} 'q'?'|'u'u) 'y'}'u'u'' '~'y'%'''?'w'~'...'? '?'{'?'''?'?'''?, '?'?'?'' '~'u '?'u'''u't'p'v'''?'' '}'u'w't'... "'%'u'|'?'r'u'{'p'}'y", 'r'?''?'|'p'''y'r'p'u'''?'', '?''|'?'?'?'r'p'u'''?'', '?'''?'''p'v'' '?'' '''p'x'|'u'''u'r'?'y''?'' "'%'u'|'?'r'u'{'?'r" '?'? '?'?'|'~'u'%'~'?'}'... '?'''?'?'''''p'~'?'''r'..., '?'? '?'{'?'|'?'?'?'|'~'u'%'~'?'}'... '?'''?'?'''''p'~'?'''r'... 'y 't'p'|'u'u, '?'? 'M'|'u'%'~'?'}'... '?'...'''y, '~'? '?'~'y '?'?'|'...'%'p'?'' 'q'?'|'?'?'u 'r'?'x'}'?'w'~'?'?'''u'z 't'|'' '?'r'?'u's'? '''p'x'r'y'''y'' 'r '~'?'r'?' '}'u'?'''p' 'B'?'u'|'u'~'~'?'z. 'N'...'w'~'? '...'w'u, '~'u'?'q''?'t'y'}'? 'y 't'?'?'''p'''?'%'~'?, '%'''?'q'? 'r'}'u'?'''u 'y '''''t'?'} '...'w'u 'q'?'|'? 'r'?'v '}'u'~'?'?'u'u '%'y'?'|'? "'%'u'|'?'r'u'{'?'r", '?'?'''?'}'..., '%'''? '...'''?'r'u'~'? '?'?'x'~'p'~'y'' '}'y'''p '... '~'y' 'q'?'|'u'u '?'''u'w'~'u's'?, '%'u'} '{'p'{ '''p'~'?'?'u '~'p 'H'u'}'|'u. 'O'q'''p'''~'p'' '?'r'''x'? 'r '?'q'''u'?'''r'u 'y'?'%'u'x'p'u'' 'y '~'u '~'...'w'~'p, '?'q'''u'?'''r'? '''p'{'?'u 'r'?'''?'w't'p'u'''?'', 'r'?'{'''...'s 'y '''''t'?'} 'r'}'u'?'''? '?'?'?'''p '?'''u'w'~'u's'? '%'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'p '?'...'''u'?'''r'...'u'' 'y '?'''?'?'r'u'''p'u'' '}'p'''u'''y'' - 'w'y'x'~'? 'r'u'%'~'p'', 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'p'', 'y'x'?'''''?'?'~'p'', '~'? '|'?'{'p'|'?'~'p'', 'r'}'u'?'''? '?'r'?'z'?'''r'p '?'t'~'?'''?'t'~'p'', '''? 'u'?'''? 'r'{'|'p't '?'?'?'''p '%'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'p 'r 'w'y'x'~'?, '{'p'{ '''p'~'?'?'u '~'p 'H'u'}'|'u, '}'u'~'?'?'u, '%'u'} 'r'?'{'''...'s 'y '''''t'?'} 'r '{'p'w't'?'z '''?'%'{'u '}'?'s'...'' '?'?'|'...'%'y'''? '~'p 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'?' '?'''?'?'''?'''p' 'B'?'u'|'u'~'~'?'z, '}'~'?'s'? 'q'?'|'u'u, '%'u'} '?'q'''p'''~'p'' '?'r'''x'? '? '%'u'|'?'r'u'{'?'}, '? "'%'u'|'?'r'u'{'p'}'y" 'y '? '?'q'''u'?'''r'?'} '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'y'}, '{'?'''?'''?'u 'r'?'''?'w't'p'u'''?'' 'r 's'p'|'p'{'''y'%'u'?'{'...'? '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'?. 'C't'u '%'u'|'?'r'u'{ '?'''y'?'q'''u'''p'u'' '?'?'?'' 'r '|'?'q'?'} '...'s'?'|'{'u 'B'?'u'|'u'~'~'?'z 'y'x '}'p'''u'''y'y 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'?'z, 'r'u'%'~'?'z, 'y'x'?'''''?'?'~'?'z, '?'t'~'?'''?'t'~'?'z 'r'?'{'''...'s, '?'?'?'' 's'?'''?'r'?'z '|'u'w'y'' 'r '}'p'''u'''y'y - '?'?'|'?'x'...'z'''u'?'?, 'y '...'?'''''u'}'|'''u'''?'' '{ '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''} '?'u'''r'?'s'? '''y'?'p; '?'?'?'' '%'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'p '?'''p'~'?'r'y'''?'' 'y'?'''?'''y'u'z - '''?, '%'''? '?'''?'?'|'?, 'q'?'|'? - '~'p'? '?'''y'~'y'}'p'?'' 'r '?'?'?'q'''u'?'''r'? '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z.
  
  
   0x01 graphic
   'Q'y'?.6.
   'U'|'...'{'''...'p'?'y'y '~'p'...'{'y, '''? 'u'?'''? 'y'?'%'u'x'~'?'r'u'~'y'u '~'p'...'{'y, 'r'?'?'?'''p'~'?'r'|'u'~'y'u '~'p'...'{'y ('?'?'y'r'p'~'y'u '''p'x'''?'r'?'r '{'''y'r'?'z 'N'p'...'{'p). 'P'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'U'y'|'?'?'?''y'', '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'u't'y'~'y'?'u, '...''?'t '?'' '''?'%'u'{, '}'?'}'u'~'''?'r, '{'''p'v'r 't'u's'''p't'p'?'y'y 'N'p'...'{'y, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'N'p'...'{'p, '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? 'U'y'|'?'?'?''y'', '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y,
   '?'u'''u''?'t 'r '{'p'%'u'?'''r'? n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'} 'u't'y'~'y'?'u, 'r'?'x'r'''p'' '~'p '{'''...'s'y '?'r'?'',
   n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '?'''? 'u'?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y.
   'O'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y '''p'r'~'?'u 'u't'y'~'y'?'u 'u'?'''? 'y'?'''y'~'p 'r '?'?'?'|'u't'~'u'z 'y'~'?'''p'~'?'y'y.
   'E'?'|'y 'y'?''?'t'y'''? 'y'x '?'''y'''?'t'? '~'p'?'''?'''''u's'? '%'u'|'?'r'u'{'p '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'', 'w'y'x'~'? 'u's'? 'x'p'?'''p'r'|'''u'' 't'u'|'p'''? '''?, '%'''? 't'p'v'' 'u'}'... 't'?''?'t 'r '}'p'''u'''y'p'|'?'~'?'} '?'?'|'?'w'u'~'y'y. 'I'}'...'''u'?'''r'?, '?'?'''?'v, '}'p'''u'''y'p'|'?, '''p'x'r'|'u'%'u'~'y'', 't'u'~'?'s'y. 'I 't'p'w'u 'y'?'''y'~'p 'u's'? 'y'~'''u'''u'?'...'u'' 'y 'r'|'u'%'v'' '? '''u' 'w'u '?'?'x'y'?'y'z. 'P'?'''''u'q'|'u'~'y'u - '~'p'?'|'p'w't'u'~'y'u, '?'?'''''u'q'|'u'~'y'u - '...'t'?'r'?'|'?'?'''r'y'u, '?'?'''''u'q'|'u'~'y'u 'y '''?'|'?'{'?. 'O'?'...'?'{'p'? '?'''y''y'y - '~'u'?'%'p'?'''?'', 's'''p'q'u'w'y, '...'q'y'z'?'''r'p, '''p'x'''...'?'u'~'y'', '''u'''''?'', 'r'?'z'~'?.
   'I'?'''?'''y'%'u'?'{'p'' '?'?'''p'r'{'p:
   'O'''{'''?'''y'u 'y'x'?'''?'?'?'r '?'x'~'p'}'u'~'?'r'p'|'?'?'? '?'''{'''?'''y'u'} '?'?'''?'} 'D'w'u'z'}'?'?'} 'X'u't'r'y'{'?'} ('p'~'s'|. Sir James Chadwick) ('?'|'u'}'u'~'''p'''~'?'z '%'p'?'''y'?'?) '~'u'z'''''?'~'p 'r 1932 's'?'t'... '?'{'?'~'%'p'''u'|'?'~'?. 'E'''v 'r 1910 '... 'U'''u't'u'''y'{'p 'R'?'t't'y ('p'~'s'|. Frederick Soddy) 'r'?'x'~'y'{'|'p '}'?'?'|'? ('r'?'?'{'p'x'p'~'p 'y '''p'x'''p'q'?'''p'~'p) '? '?'...'''u'?'''r'?'r'p'~'y'y '?'|'u'}'u'~'''?'r ''y'}'y'%'u'?'{'y '''?'w't'u'?'''r'u'~'~'?', '~'?, '?'t'~'p'{'?, '''p'x'|'y'%'~'?' '?'? 'y' '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'} '?'r'?'z'?'''r'p'} 'y 't'p'w'u '?'? 'p'''?'}'~'?'}'... 'r'u'?'.... 'P'? '?'?'%'y'~'... 'R'?'t't'y (Soddy) 't'p'~'? 'y'}'' '''p'{'y'} '?'...'q'?'''p'~'?'y'''} - 'y'x'?'''?'?'? ('t''.'s'''u'%. ???? - '''p'r'~'?'z, '?'t'y'~'p'{'?'r'?'z, ????? - '}'u'?'''?), '''p'{ '{'p'{ '?'~'y 'x'p'~'y'}'p'?'' '?'t'~'? 'y '''? 'w'u '}'u'?'''? 'r '?'u'''y'?'t'y'%'u'?'{'?'z '?'y'?'''u'}'u ''y'}'y'%'u'?'{'y' '?'|'u'}'u'~'''?'r 'D. 'I. 'M'u'~'t'u'|'u'u'r'p (12). 'R'...'''u'?'''r'?'r'p'~'y'u 'r '?'''y'''?'t'u '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y '~'u'?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r '''u'?'p'u'' 't'|'' '%'u'|'?'r'u'{'p 'r'?'u 'u's'? '~'p'?'...'''~'?'u '?'''?'q'|'u'}'? 'w'y'x'~'y 'r 'u's'? '?'?'|'?'x'..., '?'''?'q'|'u'}'? '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'s'? 'q'?'''y'' 'y 'q'?'''y'' 'r'?'?'q'''u, 'r'?'u's't'p 'y 'r'u'x't'u. 'N'? '?'''?'?'|'y 's'?'t'?, '...'w'u 'q'?'|'?'?'u '?'''p '|'u'', 'p '%'u'|'?'r'u'{ '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' 'x'p '?'''? '~'y'{'p'{ '~'u '?'''y'}'u'''?'', ''?'''' '...'w'u 't'u'|'p'|, '{'p'{-'''? '?'%'u'~'? '~'u'...'{'|'?'w'u, '''p'x'''p'q'p'''?'r'p'' '%'y'?'''?'u '?'|'u'}'u'~'''? 'r 'p'''?'}'~'?'z, '''t'u'''~'?'z, '?'|'u'{'''''?'~'~'?'z '?'''?'}'?'?'|'u'~'~'?'?'''y, '?'u'''r'?'u '?'|'u'}'u'~'''p'''~'?'u '?'p's'y '~'p '?'''?'} '?'?'?'''y'''u. '@ '}'u'?'''? 'y'x'?'''?'?'?'r 'r 'q'?'''y'y '%'u'|'?'r'u'{ '~'u '?'?'''u't'u'|'y'|, '?'? 't'?'?'''?'y'~'?'''r'..., '?'? '?'u'z 't'u'~'?.
   'I'x'r'''p'''u'~'y'' '}'y'''?'r'?'x'x'''u'~'y'z, 'y'x'r'''p'''u'~'y'' ('x'q'?'%'u'~'~'') '}'?'''p'|'y, 'p '?'?'?'''?'} '~'p'{'?'?'|'u'~'~'?'} '%'u'|'?'r'u'%'u'?'''r'?'} '?'''p'{'''y'%'u'?'{'y '?'?'t'p'r'|'''?'''u'u 'q'?'|'?'?'y'~'?'''r'? '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'' '~'u '?'?'|'?'x'...'u'''?'', '~'u 'y'~'''u'''u'?'...'u'''?'', 'y '...'}'~'?'w'p'''? 'u's'? '~'y'{'''? '~'u '?'?'q'y'''p'u'''?'', 'y '~'p'{'p'?'|'y'r'p'''?, 'u'?'|'y '?'''? '~'u '?'''y'~'?'?'y'', ''?'''' 'q'? 't'u'~'?'s'y - 't'u'~'?'s'y - 't'u'~'?'s'y; '... 'w'y'r'?'''~'?' '?'''? '''p'{ 'y '?'''?'y'?''?'t'y'' - '... '}'|'u'{'?'?'y'''p'?'''y' - '~'u "'%'u'|'?'r'u'{'?'r", '~'? 'y'} '}'~'?'s'? '~'u '~'p't'?, '~'u '?'?'''''~'...'', '''?'|'?'{'? 't'|'' '?'u'q'', '''?'|'?'{'? '?'?'t '?'u'q'', '?'?'?'''?'}'... 'y 't'u'~'u's '... '~'y' '~'u'', 'r'?'v '... '~'y' '~'p'''...'''p'|'?'~'?'u, ''?'''' 'y 'r'''?'''p'' '?'y's'~'p'|'?'~'p'' '?'y'?'''u'}'p '~'p'q'|'?'t'p'u'''?'' '... '~'y'. 'S'p'{ '%'u'|'?'r'u'{, '?'''u'?'t'?'|'u'r'p'' '?'''?, 'r'?'z't'u'' '~'p 'r'?'?'?'y'z '?'?'?''. 'R'...'''u'?'''r'...'?'''p'' 'y '?'''?'?'r'u'''p'?'''p'' '}'p'''u'''y'' 'u'?'''? 'w'y'x'~'? 'r'u'%'~'p'', 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'p'', 'y'x'?'''''?'?'~'p'', '~'? '|'?'{'p'|'?'~'p'', 'r'}'u'?'''? '?'r'?'z'?'''r'p '?'t'~'?'''?'t'~'p''. 'M'y'''?'r'?'x'x'''u'~'y'u '...'?'''''u'}'|'''u'''?'' 't'? '?'?'?'q'''u'?'''r '?'r'u''''?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'z 'S'y'?'p 1, 'q'|'y'x'~'p''?'t'''''y''?'', 'y 't'p'|'u'u.
   'B'?'r'?'t'?.
   'U'y'|'?'?'?''y'', '''u'|'y's'y'', '~'p'...'{'p: '...'''?'r'u'~'? 'x'~'p'%'y'}'?'?'''y 'r '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'z 'w'y'x'~'y '~'p'...'{'p 't'?'?'''y's'~'u'' '''?'|'?'{'? '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'' '{'p'{ ''y'|'?'?'?''y'', '?'|'y'?'{'?'} '}'u'|'{'? ''y'|'?'?'?''y'? '?'''y'%'y'?'|'''''? '{ '~'p'...'{'u - ''y'|'?'?'?''y'' ('u'?'''?) '~'p'...'%'~'p 'x'r'...'%'y'' '~'u'p't'u'{'r'p'''~'? 'y '?'}'?'?'| 'y'?'%'u'x - 't'|'' ''y'|'?'?'?''y'y '?'''? '?'%'u'~'? '...'~'y'%'y'w'y'''u'|'?'~'?, '?'?'{'?'''q'y'''u'|'?'~'?; '~'p'...'{'p 't'?'?'''y's'~'u'' '...'''?'r'~'' ''y'|'?'?'?''y'y 'u'''v '~'u '?'{'?'''?, 'p '~'p'...'{'... '?'%'y'''p'''?, '%'''? '?'~'p 'u'?'''? '~'p '''p'r'~'?' ''y'|'?'?'?''y'', '?'''? 'q'...'t'u'' '?'%'u'~'? '}'u'|'{'? 't'|'' ''y'|'?'?'?''y'y, '?'''u'w't'u'r'''u'}'u'~'~'?, '~'u'x'p'?'|'...'w'u'~'~'?. 'U'y'|'?'?'?''y'', '''u'|'y's'y'', '~'p'...'{'p '~'p'%'p'|'y'?'? '?'? '?'''p'~'?'r'|'u'~'y'u'} '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'s'? '?'q'''u'?'''r'p '? '~'...'|'' '?'t'~'?'r'''u'}'u'~'~'?. 'B '%'u'|'?'r'u'%'u'?'{'?'} '?'q'''u'?'''r'u '?'''? 'q'?'|'? '?'t'~'? 'y '''? 'w'u - '?'''? '?'y'~'?'~'y'}'? '? 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'? '}'p'|'?'s'?, '''? 'u'?'''? '?'~'y 'q'?'|'y '?'~'''''? 'r '~'...'|'u '''?'s't'p, 'r '?'''?'?'|'?'} - '?'''? 'q'?'|'? '''?'s't'p '?'t'~'? 'y '''? 'w'u - 'y '~'p'...'{'p '?'%'u'~'? 't'?'|'s'? 'y '?'?'''p'r'p'|'p'?'? '~'p '...'''?'r'~'u 'x'~'p'%'y'}'?'?'''y 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'? '}'p'|'?'s'?. 'U'y'|'?'?'?''y'' '?'?'u'''u'w'p'|'p, '?'?'u'''u'w'p'u'' 'r'?'u's't'p '~'p'...'{'... - 'y 'x'~'p'%'y'''u'|'?'~'? - 'y '''u'|'y's'y'' 't'p'w'u 'u'''v 't'?'|'s'? 'q'...'t'u'' '?'?'u'''u'w'p'''?, 'p '?'t'y'~ '...'''?'r'u'~'? 'x'~'p'%'y'}'?'?'''y '?'''?, '{'?'s't'p 'q'?'|'?, 'u'?'''? 'y 'q'...'t'u'', '?'t'~'? 'y '''? 'w'u - 'r'?'' 'y 'r 'q'...'t'...'''u'}, '%'u'''u'x '}'y'|'|'y'?'~'? '|'u'', '?'~'y 'q'...'t'...'' '?'~'''''? - '''u'|'y's'y'' '?'''p'~'u'' '''?'|'?'{'? 'y'?'''?'''y'u'z. 'I ''y'|'?'?'?''y'', 'y '~'p'...'{'p '?'''p'~'...'' '?'t'~'y'} 'y '''u'} 'w'u, 'y '~'p'...'{'p, 'y ''y'|'?'?'?''y'' '?'''p'~'...'' '?'t'~'y'} 'y '''u'} 'w'u - '? '%'u's'? 'y '~'p'%'y'~'p'|'?'?'? - 'r'?'v 'r'u'''~'v'''?'' '~'p '{'''...'s'y '?'r'?'' - '?'''p'~'...'' 'w'y'x'~'?'?; n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}''/ n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '?'''? 'u'?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'?'u n 'r 't'p'~'~'?'u 'r'''u'}'', 't'u'|'v'~'~'?'u '~'p n 'r'? 'r'''u'}'u'~'y - '''?'|'?'{'? 'r '?'%'u'~'? 't'p'|'v'{'?'} '?'''?'?'|'?'} '?'''? '?'''~'?'?'u'~'y'u '''p'r'~'''|'?'?'? '~'...'|'?, 'p 'r 'q'...'t'...'''u'} '?'''p'~'u'' '''p'r'~'? 'u't'y'~'y'?'u.
   'G'y'x'~'?.
   '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, '?'}'?'?'| 'w'y'x'~'y - 'r 'w'y'x'~'y - '?'}'?'?'| 'w'y'x'~'y. 'A'...'t'u'' '?'~'''''?
   '?'?'~'''''y'u '?'}'?'?'| 'w'y'x'~'y, 'w'y'x'~'? 'r'u'%'~'p'', 'q'u'?'{'?'~'u'%'~'p'', 'y'x'?'''''?'?'~'p'', '~'? '|'?'{'p'|'?'~'p'', 'r'}'u'?'''? '?'r'?'z'?'''r'p '?'t'~'?'''?'t'~'p''.
   'X'u'|'?'r'u'{'... '~'...'w'~'? '...'%'y'''?'?'', '{'p'{ '?'?'?'''?'''''? 'y'x '?'''p'r'y'|'?'~'?' 'y'x'?'''?'?'?'r, 'y 'w'y'''? '? '?'''p'r'y'|'?'~'?'}'y 'y'x'?'''?'?'p'}'y, 'r '''?'} '%'y'?'|'u, 'y'?'{'|'?'%'p'' '''p't'y'?'p'{'''y'r'~'?'u 'y'x'?'''?'?'?, 'y '?'q '?'{'''...'w'p'?'''u'z 'u's'? '?'''u't'u 'x'p'q'?'''y'''?'?'', 'y '?'''y'}'u'~'y'''? 'r'?'v '?'''? 'r '?'r'?'u'z 'w'y'x'~'y.
   P.S. '^'''p '?'''p'''?'' '?'''p'r'?'}'u'''~'?, '?'? '?'...'''y '?'''u't'}'u'''p, '}'?'w'u'' '?'''~'?'?'y'''?'?'' '?'?'}'y'}'? '?'u'{'?'y'y '?'y'}'?'?'x'y'...'}'p "'N'p'...'{'p 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p" ('? 18 '?'? 25 ''u'r'''p'|'' 2013 's) - 5.'P'u'''?'?'u'{'''y'r'~'?'u '''u''~'?'|'?'s'y'y XXI 'r'u'{'p 'y '{ '?'u'{'?'y'''} '?'y'}'?'?'x'y'...'}'p "'N'p'...'{'p 'r 'w'y'x'~'y '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p" ('? 18 '?'? 25 ''u'r'''p'|'' 2013 's): 8.'Q'p'x'r'y'''y'u '?'y'?'''u'}'? '?'q'''p'x'?'r'p'~'y'' - '?'q'u'?'?'u'%'u'~'y'u 'q'...'t'...'''u's'?, 11.'U'y'|'?'?'?''y'': '?'?'r'''u'}'u'~'~'?'?'''? 'y '''u'''''?'?'?'u'{'''y'r'p.
  
  
   'L'y'''u'''p'''...'''p.
   1. 'Y'{'|'?'r'?'{'y'z 'I. 'R. 'B'?'u'|'u'~'~'p''. 'G'y'x'~'?. 'Q'p'x'...'}. -- 'M.: 'I'x't-'r'? '@'N 'R'R'R'Q, 1962. -- 239 '?.
   2. 'Y'{'|'?'r'?'{'y'z 'I. 'R. 'B'?'u'|'u'~'~'p''. 'G'y'x'~'?. 'Q'p'x'...'}. 'P'?'t '''u't. 'N. 'R. 'K'p'''t'p'?'u'r'p 'y 'B. 'I. 'M'?'''?'x'p. 6-'u 'y'x't., 't'?'?. -- 'M.: "'N'p'...'{'p", 1987. -- 320 '?.
   3. '`'t'u'''~'p'' '?'~'?'y'{'|'?'?'u't'y''. 'A'|'p's'?'''r'?'''y'''u'|'?'~'?'z ''?'~'t '`'''?'?'y'~'?'{'?'z '@'|'|'? '@'|'u'{'?'p'~'t'''?'r'~'?, 1996 's.C''''.365 'K. '`. 'A'...'|'p'~'?'r'p.
   4. '@'x'q'...'{'p '?'u'~'?'... 'w'y''''''. '`'t'u'''~'p'' '?'~'?'y'{'|'?'?'u't'y'' '? '{'...'''u'~'y'y: http://www.andreuslab.com/index.files/iAzbukahecc/iZ.htm.
   5. '@'x'q'...'{'p '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y. '`'t'u'''~'p'' '?'~'?'y'{'|'?'?'u't'y'' '? '{'...'''u'~'y'y: http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/gAzbukahecc/gZ.htm.
   6. 'K'p'''t'p'?'v'r 'N'y'{'?'|'p'z 'R'u'}'v'~'?'r'y'%. 'P'u'''u't'p'%'p 'y'~''?'''}'p'?'y'y 'r'~'u'x'u'}'~'?'}'y '?'y'r'y'|'y'x'p'?'y'''}'y. '@'?'''''?'~'?'}'y'%'u'?'{'y'z 'w'...'''~'p'|. 1964 's.
   7. 'Y'{'p'|'p 'K'p'''t'p'?'u'r'p: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D1%88%D0%BE%D0%B2%D0%B0,
   http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%9A%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B0%D1%88%D0%B5%D0%B2%D0%B0
   8. 'Y'{'p'|'p '@'~'t'''u'...'?'p:
   http://www.andreuslab.com/index.files/index.files/index47.htm
   9. 'Y'{'p'|'p '@'~'t'''u'...'?'p: http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/glavnaya.files/glavnaya47.htm
   10. 'U'y'|'?'?'?''y''! 'P'?'?'''...'|'p'''? 'p'x'q'...'{'y '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y, '?'...'''? '{ 'y'?'''y'~'u. 'D'|'' '{'p'w't'?'s'? '%'u'|'?'r'u'{'p 'w'y'r'?'u's'?, 'w'y'r'...'''u's'?, 'q'...'t'...'''u's'? 'w'y'''? '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'', 'y '~'u '~'p '?'|'p'~'u'''u 'H'u'}'|'', 'U'y'|'?'?'?''y'', '''u'|'y's'y'', '~'p'...'{'p:
   http://www.andreuslab.com/index.files/iAzbukahecc/iAhecc.htm, http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/gAzbukahecc/gAhecc.htm.
   11. 'P'''?'q'|'u'}'p '?'?'y'?'{'p 'w'y'x'~'y 'r'? 'B'?'u'|'u'~'~'?'z.
   'S'''...'t'? 'S'p'|'|'y'~'~'?'{'?'s'? '?'y'}'?'?'x'y'...'}'p. - 'M.: 'N'p'...'{'p, 1986, 256 '?''''.
   12. 'U. 'B. '@'?'''?'~. 'I'x'?'''?'?'?. - 'M.,'P.: 'C'?'?'...'t'p'''?'''r'u'~'~'?'u 'y'x't., 1923, 162 '?''''.
   13. 'L. 'M. 'C'y'~'t'y'|'y'?. 'B. 'R. 'S'''?'y'?'{'y'z: 'B'{'|'p't 'r SETI.
   http://lnfm1.sai.msu.ru/SETI/koi/articles/troitsky.html.
   14. 'N'p'''p'|'y'' 'L'u'?'{'?'r'p. 'K'?'s't'p 'y'~'?'?'|'p'~'u'''''~'u '?'?'?'p't'...'' 'r SETI. 2004-04-28.
   http://www.ng.ru/science/2004-04-28/11_seti.html.
   15. 'I'x '?'?'?'''...'|'p'''?'r, '%'v'''~'?'u 't'?'''?, '}'?'t'u'|'?, '{'?'''?'''...'? '%'p'?'''? '''p'?'?'}'p'''''y'r'p'?''.
   03.09.2011, 20:44, http://elementy.ru/blogs/users/aiak/,
   http://www.andreuslab.com/index.files/index.files/index32.htm,
   http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/glavnaya.files/glavnaya32.htm.
   16. 'P'p'...'|'? '^'''u'~''u'?''. 'K'p'{'y'} '?'q'''p'x'?'} 'r ''...'~'t'p'}'u'~'''p'|'?'~'?' 'x'p'{'?'~'p' ''y'x'y'{'y '?'''?'''r'|'''u'''?'' '''?, '%'''? '?'''?'?'''''p'~'?'''r'? 'y'}'u'u'' '''''y 'y'x'}'u'''u'~'y''?
   'S'''...'t'? '@'}'?'''u'''t'p'}'?'{'?'z '@'{'p't'u'}'y'y 'N'p'...'{.1917.
   17. 'I'x '?'?'?'''...'|'p'''?'r.
   http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/glavnaya.files/glavnaya33.htm,
   http://www.andreuslab.com/index.files/index.files/index33.htm.
   18. '`'t'u'''~'p'' '?'~'?'y'{'|'?'?'u't'y'' '? '{'...'''u'~'y'y.
   http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/glavnaya.files/glavnaya13.htm,
   http://www.andreuslab.com/index.files/index.files/index13.htm.
   19. '^'?'?'u '@'x'q'...'{'y '?'}'?'?'|'p 'w'y'x'~'y. 'H'p'{'?'~ '?'?''''p'~'u'~'y'' '}'?'''p'|'y.
   http://www.andreuslab.com/glavnaya.files/gAzbukahecc/7_0.htm,
   http://www.andreuslab.com/index.files/iAzbukahecc/7_0.htm.
   '@'~'t'''u'...'? '@'~'p'''?'|'y'z 'I'r'p'~'?'r'y'%, 1966.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   19
  
  
  
  

  • © Copyright (azbuka@andreuslab.com)
  • : 15/05/2013, : 10/01/2015. 219k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""