Ариэль Ярина Мор : другие произведения.

Битви студiозiв, або алхiмiя кохання

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

   - ААААА!!!!
   - ГАГАГА!!!!!!!
   - АУУУУ!!!!
   - МАААУУ!!!
   Отак зазвичай починається ранок у моїй сiм"ї. Моя сiм"я це мiй брат Кирило Кащенко( Не питайте чому Кащенко, бо коли дiзнаєтесь, все що вам залишиться робити це покрутити пальцем бiля скронi), наш пес Биток( i знов уне питайте про iм"я) i кiшка Фашистка. Скажу зразу - iмена вибирала я. Биток тому що собачка наш породи коллi i основний колiр його шестi нагадує менi курячий биток. Фашистка отримала своє iм"я за характер. Вона страшенно вредна, вся в мене. А Кащенко... За це ви мене точно в психлiкарню засунете... Кiр - мiй старший брат i завжди опiкувався мною, можна сказати з народження. Нашi батьки - талановитi вченi-фiзики - були одержимi своїми проектами i на нас часто не мали часу. Але коли вони його викроювали, то ставали найтурботливiшими батьками в свiтi. Але якто кажуть найстрашнiше слово в ядернiй фiзицi, якою займались батьки, : "Ой!" - i саме воно з ними сталося. I ось уже три роки мiй брат являєтя моїм офiцiйним опiкуном. Вiн старший за мене на вiсiм рокiв, а менi сiмнадцять, i вiн являється моїм особистим Кусочком Щастя. Чесно. Я люблю його бiльше за все на свiтi. Саме тому i Кащенко. Абревiатура КЩ - Ка i Ща, плюс зменшувальний суфiкс -енко. Кащенко. Ну i ще вiн трохи ненормальний, весь в мене, ага, але хто, скажiть менi будь ласка, в наш i не в наш час без тараканiв в головi? Ну i останнiм членом нашої. погодтесь доволi колоритної сiмейки, яляюсь я. Прошу любити i жiлувати Iридiя Шматенко. Чесно! В мене не тiльки батьки, а й бабуся вчена - викладає хiмiю в медичному. Це вона настояла на такому iменi вiд едементу Iридiю восьма група, шостий великий перiод, порядковий номер сiмдесят сiм. Мда, вот така в нас трохи чокнута сiмейка. А крик в нас такий зранку, тому що я, на вiдмiну вiд свого брата-жайворонка, сова. Тому щоб мене збудити вiн щоранку виливає на мене склянку води. I, гад, щоразу рiзної температури, щоб не звикла! А тоя можу. Ага, я себе знаю. Ну от - кричу я, регоче вiн, виє пес, мявчить кiт. Правда Фася з Битькою скорiше за компанiю, вони то вже звикли.
   Але цей ранок почався зовсiм не так, хоча й схоже. Почався вiн з крикiв( I чого вже там, матiв - це вона вiд своїх студiозiв навчилась) бабусi: - Якого милого, мать вашу, ви ще й досi в лiжку??!!! А щоб вам добре було! Проспали!!!!
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"