Ариэль Ярина Мор : другие произведения.

Ну от iще двоє знайшли справжню любов...

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Справжня любов. А що це? I чи буває вона? I чи так легко повiрити в неЌ, знайти ЌЌ i не вiдпусти?

  Dejeuner au matin
  
  Il a mis le café
  Dans la tasse
  Il a mis le lait
  Dans la tasse de café
  Il a mis le sucre
  Dans le café au lait
  Avec la petit cuiller
  Il a tourné
  Il a bu le café au lait
  Et il a reposé la tasse
  Sans me parler
  Il a allumé
  Une sigarette
  Il a fait des ronds
  Avec la fumeé
  Il a mis les cendres
  Dans le cendrier
  Sans me regarder
  Il s`est levé
  Il a mis
  Son chapeau sur sa téte
  Il a mis
  Son manteau de pluie
  Parce qu`il pleauvait
  Et il est parti
  Sous la pluie
  Sans une parole
  Sans me regarder
  Et moi j`ai pris
  Ma téte dans ma main
  Et j`ai pleuré.
  
  Jaques Prévet
  
   вiн просто пiшов. Не сказавши i слова. Просто мовчки встав i пiшов. Нi, не просто пiшов. вiн викурив сигарету i дим вiд не§ все одно досягав до мо§х нiздрiв незважаючи на те, що вiн курив бiля вiдкритого вiкна. Вiн випив чашку кави з молоком. Вiн одягнувся i просто пiшов. Пiшов не сказавши i слова. Пiшов, жодного разу навiть не глянувши на мене. Хоча на що я, iдiотка, надiялась? На велику i щиру любов? А чи iснує вона взагалi? Я для нього просто одна з багатьох метеликiв-одноденок, чи краще сказати - однонiчок? Тодi чому лише я для нього маю бути iграшкою? Чому i вiн не може стати для мене таким? Переспала i забула! Вiн навiть iм"я своє не назвав! Тiльки... Тiльки чому так боляче? Чому так ревться серце? Ми провели разом лише одну нiч! Це не має нiчого означати! Але....
  
   Я не сказаав §й нi слова i жодного разу не глянув на не§. Стандартно. можна сказати на автоматi випив каву, покурив, вдягнувся i пiшов. Така ж як i усi... I вона нiчого не може для мене означати, адже ми провели разом лише одну нiч! Це так мало! Навiть менше нiж дванадцять годин! Скiльки в мене було таких як вона? Сто? Двiстi? Безлiч. То чому саме вона має стати особливою? Я ж навiть не знаю §§ iменi! I все ж... Чому так ниє розбита на уламки душа? Чому?...
  
   Дiвчина i хлопець протанцювали разом кiлька годин. За весь цей час вони не промовили нi слова. Так само мовчки вийшли i пiшли до дiвчини до додому. Не говорили вони протягом ночi i ранку. Мовчки хлопець одягнувся i пiшов. I так само мовчки йшов, не помiчаючи, як котять по його щоках сльози, змiшуючись з дощем.... Мовчки ридала дiвчина, лежачи в лiжку... Мовчки спостерiгали за цим крилатi ангели.... I все ж... Вони створенi одне для одного i так просто крилатi свахи не вiдступляться.
  
  
   Пiвроку потому.
  
   На зупинцi стояла дiвчина i чекала автобус. Ось вiн пiдiйшов. Не встигла вона зайти у вiдчиненi дверi, як §§ вiдштовхнули i вона впала б, якби §§ не пiдхопили чи§сь сильнi руки. Вона обернулась i побачила очi того, кого згадувала i прокого мрiяла ось уже шiсть мiсяцiв. Того, кого колись так легкодушно вiдпустила... Тепер вона так просто не вiдступиться.
  
   На зупинцi стояв хлопець i чекав автобус. Ось вiн пiдiйшов. Перед ним йшла дiвчина. Раптом §§ зтось вiдштовхнув, вона не втрималась i почала падати. Вiн пiдхопив §§. Вона обернулась i вiн побачив §§ очi. Очi тiє§, яку згадував i про яку мрiя ось уже шiсть мiсяцiв. Очi тiє§, яку колись так легко покинув. Тепер вiн так просто не вiдступиться.
   Радiсне "Привiт!" пролунало однолчасно. Одночасно забились в такт серця. Одночасно потягнулиьс на зустрiч душi. Одночасно полегшено зiтхнули ангели i усмiхнулись. Ну от iще двоє знайшли одне одного. Ну от iще двоє знайшли справжню любов.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"