Ариэль Ярина Мор : другие произведения.

Русалонька. Iнша iсторiя

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    В кожнiй казцi є доля правди. А якщо, в цiй казцi неправдою є смерть? I якби все сталось, коли б Русалонька вижила?сказка фэнтези

  
  
   - Мам, мам, а почитай менi казку!
   - Яку?
   - А про Русалоньку!
   - Але ж ми ii вже читали i не раз.
   - Ну то й що? Там така любов! Жаль тiльки, що Русалонька не вижила! Цiкаво, як би у них все було б, якби вона вижила i жила б з принцом?
   - Та як у всiх у них би було!
   - А як у всiх, це як? Мам, ну розкажи!
   - Ну гаразд, слухай, моя рибко.
  
  
   - Гад, сволоч, кретин! Ненавиджу!
   - Дура перетинчастопала!
   - Iдiот в коронi!
   - Дебiлка чешуйчата! I навiщо я на тобi одружився?! Коли ти була нiма, ти була просто ангелом небесним! А коли в тебе був хвiст ти взагалi не могла бути поруч! Навiщо я взагалi на той корабель полiз, та ще й перед грозою?! Якби не та аварiя я б про тебе взагалi нiколи не дiзнався!
   - А-а-а! Шкодує-є-єш? Я знаєш, теж вже не дуже рада, що зустрiла тебе i врятувала пiд час тiєi грози! Краще б я тодi взагалi не випливала i не бачила й не чула про тебе! Вийшла б за якогось тритона i жила б поживала та горя не знала! А все ти винен! Спокусив чесну невинну русалоньку!
   - Це я-то спокусив? Чесну невинну русалоньку?! Та ти на себе подивися, риба - спокусниця!
   - Це я-то риба?!! О, море! Де були мо§ очi, коли я виходила за тебе!
   - Можливо, в тому самому морi?
   - Та краще б ти втопився!
   - Та краще б ти в пiнi розчинилася!
   - Що-о-о? Ах, значить так! Хочеш щоб пiшла?! Добре, я пiду! I ти мене бiльше не побачиш! Ясно, тобi надутий, зарозумiлий, єхидний, самовпевнений.. м-м-м...
  
   - Мам! Тат! Припини цiлувати маму! Вона ще не розказала менi усiєi iсторii! I я не розумiю, чому вони так сварились! Вони ж любили один одного!
   - Любити-то любили, синку, але Русалонька була ще тiєю скандалiсткою!
   - А принц взагалi альфонс i бабiй!
   - А Русалонька..
   - Ясно, ясно, я зрозумiв чому вони сварились,- замахав руками хлопчик,- вiчний конфлiкт iнтересiв. Ви менi iнше скажiть - як вони мирились-то?
   - Як мирили-и-ись?
   - Ну-у-у.. Принц вибачався перед Русалонькою, вона його пробачала...
   - А перед цим вона вибачалась перед ним i вiн ii вибачав, бо винувата була вона...
   - Що-о-о? Та ти...
   - Так, всьо! Менi спати взагалi-то треба! Вкладiть мене спати i йдiть де-iнде сваритись! I в кого я такий спокiйний,- забурчав хлопчик.
   Батьки хмикнули. Спокiйний? Це той спокiйний, який в дитсадку весь час бiйки за пiдвечiрком влаштовує? Чи той спокiйний, що весь час вiйни на дитячому майданчику провадить?
  
   - Кажеш, Русалонька у всьому винна була?
   - Ну-у-у..
   - Ти ще нiжкою пошаркай!
   - Я краще iнакше вибачусь!
   - Ай,- засмiялась жiнка,- куди ти мене тягнеш невихований принц!
   - Як куди? Миритись, Арi, миритись!
   - Я не Арi! Мене звуть Арiєль!
   - А я не принц, а вже давно простий середньостатистичний житель планети Земля! А ти моя незвичайна дружина Русалка!
   - Я мiж iншим вже давно не Русалка, а просто Арiєль! Середньостатистичний житель, блiн! Де ти бачив середньостатистичного житель, що не старiє?
   - А де ти бачила Русалку, яка не Русалка, а просто Арiєль? I взагалi - я тут помиритись намагаюсь, а вона...! - Мовчи,- шепнула жiнка накриваючи його губи своiми,- мовчи i мирись, мiй середньостатистичний принц....
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"