21-30 Versameling van speurder stories oor Nick Carter
21. Russiese plek, na Venesië Sending na Venesië
22. Dubbel Identiteit
23. Die Duiwel se Kajuit
24. Chinese Tesourier Van Die Chinese Betaalmeester
25. Sewe Vs Griekeland Sewe Teen Griekeland
26. Koreaanse Tier'n Koreaanse Tiger
27. Bestemming: Israel Opdrag Van: Israel
28. Die Rooi Guard
29. Die Vuil Vyf
30. Die Helder Blou Dood
Nick Carter
Russiese plek na Venesië
Nick Carter
Russiese plek na Venesië
vertaal deur Lev Shklovsky in die geheue van sy verlore seun Anton
Oorspronklike titel: Sending na Venesië
Hoofstuk 1
ROME, februarie. (Reuters) - 'n Amerikaanse bomber jet geglo word die uitvoering van'n atoom bom het ontbreek in die noordelike Adriatiese See oornag. Die vliegtuig was op'n roetine visvang trip van'n basis in die suide van Oostenryk na'n ander basis in Spanje. Die motor se laaste kontak was met'n burgerlike radio stasie in Trieste. Dit was die gewone kurktrekker oor die weer. Sover ons weet, is daar geen ooggetuies van die vliegtuig te crash. Die AMERIKAANSE lugmag amptenare op die grond geweier om kommentaar te lewer nie, behalwe om te sê dat indien die voertuig het'n atoom bom aan boord, sou dit nie gelaai is...
Dit was koud in Parys. Die sneeu val in die lui flakes buite die weelderige Crillon Hotel, maar Nick Carter het nie agterkom nie; die kant gordyne in die Ego se suite was getrek, en hy was soen Georgette. Dit was, Killmaster gedink as haar warm, nat lippe gedruk teen sy en haar skerp min tong terg hom, 'n goeie manier om te begin'n nuwe dag. Georgette Duclos was'n ongelooflike seks masjien. Jy druk'n knoppie — in hierdie geval, al wat jy moes doen, was soen'n klein, skerp bors — en haar motor begin neurie. Daar was net een manier om te stop Georgette se enjin en wat was haar te omhels.
Skielik Georgette gestoot Nick weg en kyk na hom met smal groen oë. "Nicholas Carter, jy het nie gesê jy is lief vir my nie!" Haar engels is dik met'n franse aksent.
Sy was geklee in slegs Nick se een-knoppie pajama baadjie, en sy lyk soos'n mooi pop. Georgette was net twintig jaar oud en seksueel vroegryp, selfs vir'n franse vrou. Nick het haar bekend vir die jaar, sedert die krimpvarkie dae toe sy was'n skraal meisie met lang bene en puisies, en hy het nie gesien haar in'n lang tyd, totdat die laaste nag. Hy was'n laat-nag te drink in'n kafee in Montmartre toe sy verskyn uit die niet langs hom, al gegroei-up en'n pragtige. Georgette het haar eie maatskappy en van plan was om te kry in die ego se bed later.
Nick trek haar terug in sy arms. "Je te is nie meer'n dooie einde vir tres jolie," prewel hy in haar geurige blonde hare.
Sy het begin om te trek weer weg, maar hy het haar in die skelm van'n sterk arm. "Dit is nie die dieselfde," Georgette blaas. "Natuurlik is sy is mooi. Selfs dom steamboats sê dat. Maar ek wil jou om my lief te hê, Nick. Hy regtig lief vir my.
Nick Carter vrygestel haar met'n sug. Hema hulle aan ons, oud of jonk is, is dit altyd blyk dat die manier. Oni wil om te hoor dat ih is anders. Die Killmaster was nie sonder foute — maar hy was nie lieg. Met die uitsondering van die uitoefening van'n mens se beroep.
Hy kyk opgewonde na die plafon, dan by een van die baljaar putti — alles oor Crillon was rococo in die ekstreem-en probeer om nie om te lag. Hy het sy regterhand en kyk in Georgette se oë.
— Ek kan nie lieg jy, heuning. Ek het nie soos jy. Haar nooit hou van'n vrou. Ek kan dit nie doen nie. Dit is'n ou Carter familie vloek. Ons is nie toegelaat om iemand lief te hê. Gaan slaap: ja. Ek het regtig soos dit: geen. Baie hartseer.'
Georgette kyk na hom agterdogtig. Haar pajama baadjie val oop, die onthulling van'n meisie se borste met klein aarbei-gekleurde nippels. Sy bietjie haar volle onderste lip. "Jy is'n groot dwaas!"
Nick glimlag. "Absoluut, my liefde.
Sy hurk langs hom en wip op en af op die matras.
"My trouves tu sympiqueque?"
Nick lag. "Tel op dit. Je t'aime est. Ek het regtig soos jy, Georgette. Jy is oulik. Jy is ook'n warm virgin, en ek dink ons moet net kry dit oor met vir nou...
Die meisie het'n lelike gesig. "Hoe so maagd? Wat beteken dit?'
Never mind, baby. Kry aangetrek en verdwyn. En laat ons hoop dat jou pa of na die uitvoering van'n presisie meetkunde deel sal nooit uit te vind. Dit kan veroorsaak dat'n internasionale insident, en my baas sal nie soos dit." Georgette se pa was'n prominente lid van die diplomatieke korps, en haar huidige een na die uitvoering van presisie meetkunde detail — nah ih het verskeie-was'n attaché na die franse President.
"Nee," het die meisie het gesê stewig. — Ek sal nie kry aangetrek — nog nie. Sy leun terug teen hom met haar lenige liggaam. Sy toegedraai een skraal been rondom die ego se gespierde dye en begin om hom te soen.
"Ek is lief vir jou, Nick!'
Daar was'n strategies klop aan die deur.
"Merde," Georgette gesê. "Gaan weg. Allezvus en!"
"Entrez," Nick Carter gesê. Hy trek die velle oor hulle. 'n bejaarde bediende kom in met'n skinkbord van gedek geregte. "Jou bestelling, monsieur."
"Alles reg," het Nick gesê. "Sit jou ego in daar, okay? Hy knipoog vir die pouty meisie. "Jy sien, ek het selfs my ontbyt met jou.
Die bediende oorhandig die skinkbord na die bed met'n uitdrukkinglose gesig. Wat is dit? Alle Amerikaners was seks verslaafdes, en hierdie jong meisies-ah!
Sy haastig in die kamer, buk af te haal haar rok, geel broek, kouse, en gordel. Sy het ih op'n stoel en stap oor na dag. "Wil jy iets anders om te sê op die selfoon, m'sieu?"
Nick het gesê met'n mondvol van croissant, " Nee. Dankie Georgette kyk woedend.
Die bediende het die deur gesluit, maar het nie onmiddellik verlaat. Sy sit met haar oor teen die muur, en haar onopvallende ou gesig het'n peinsende uitdrukking. Die jeug. Liefde. Mon Dieu-dit hoef nie so lank!
Lui die telefoon in die kamer, en sy hoor die man antwoord. Oulike brute, hierdie man. Wat die spiere! Sy het geluister na die ego se stem helder en aangename, maar met'n koel ondertoon, kom van agter die dun muur.
"Carter-o, goeie môre, baas. Wel, nee, meneer. Nie presies Odin se. Watter een? Maar, meneer, ek het net hier. Ja, ek ken hom. Ek het altyd risiko's neem...
Stilte. Dan hoor sy hom sê in'n lae stem, " Stop dit, baby. Nie nou nie. Dit is'n werk.
Dan: "Baie goed, meneer. Ek neem haar op die volgende vliegtuig. Good-bye, meneer."
Klik van die horing word laat sak. Die meisie gevra: "Is jy gaan terug na die verenigde State, Nick?"
"Ja. Ek gaan terug na die verenigde State, neem die maat... Dadelik. Onmiddellik! Kry geklee, baba, en kom uit. Miskien sal ek jou weer sien...
"Geen manier! Nog nie. Ons het nog tyd om te...
— Ons het nie tyd nie, Georgette. Wanneer die baas blaas sy fluitjie, ek sal gaan. Dit is'n belangrike ding is, jy sien. Est d'urgent. 'n baie van die geld."
"Ek gee nie om nie. Ons het nog tyd vir die liefde.
"Nie vir ewig.'
'Ugh!'
Daar was'n gekletter en'n gekletter van die val geregte en eetgerei. Die dogtertjie begin. Die skinkbord het of was gegooi.
Sy hoor die meisie se gil.
"Je vous aime, Nick! Je t'aime... '
In shell se Washington, d. c., swaar sneeuval en erge koue weer is voorspel, maar die dof verligte konferensie kamer was warm en bedompig. Killmaster sweet effens as hy gaan sit langs sy baas Hawk, luister na die besonderhede van die Operasie See Monster. Hierdie kamer was net gebruik vir "top secret" vergaderings en inligtingsessies, en Nick was nie seker waar hy was in die kamer. Hy en Smous, vergesel deur'n gewapende wag, geslaag het deur middel van'n reeks van hysbakke wat gelei het tot'n kelder met'n doolhof van gange. Nick vermoed hy is iewers in die bos onder die Staat Departement gebou.
'n luitenant-kolonel was staan in die voorkant van'n groot verlig kaart aan die einde van'n lang, donker kamer, wat'n wyser. Die lem gerus op die noordelike deel van die Adriatiese See tussen Venesië en Trieste. "Byvoorbeeld, enige plek tien myl van die kus," het die promotor het gesê. Hy tik die kaart met sy stok. "Ons vliegtuig en die bomme is daar iewers. Vlakwater, geute, sandbanke, hindernisse, wat ook al, dit is alles daar. Die vliegtuig het verlede week, en ons het nie in staat was om hom te vind nie. Natuurlik, ons het baie versigtig te wees, en dit verhinder ons — ons wil nie om te veroorsaak dat'n paniek."
Die nie-militêre man, wat was drie sitplekke weg van Nick, het gesê, " Nee. Dit is nie goed om te verlaat ons ou atoom bomme daar. En ek praat oor die paniek, Italianers...
Die baas skielik onderbreek hom. — Dit is nie ons grondgebied, meneer. Asseblief, geen politiek. Hierdie is'n hersiening van die vordering, stem, en dit is dit.
Die Admiraal snork. "Die gebrek aan vordering is meer soos dit."
Agter Hawke, 'n senior CIA-amptenaar ingegryp. "Wat presies is wat gedoen word , Bevelvoerder?" Ek bedoel: nuwe prosedures of iets soos dit?
Die baas lyk moeg. Hy het'n skoon sakdoek uit sy sak en vee sy bles kop. "Alles menslik moontlik gedoen word, meneer. Drie verskillende spanne is besig om op dit — die Air Force, die Ministerie van Buitelandse sake, en die Italianers. Ons het soos gerapporteer deur die ambassade, met'n infrarooi film, probeer om te meet radioaktiwiteit. Die Vloot het omtrent'n dosyn skepe. Twee-persoon duikbote en bathyspheres, sowel as spesialiste vir die ih onderhoud, het hier aangekom het. Ons doen geheim radioaktiwiteit toetse in die kus gebiede. Dank God, daar is geen teken van dit op enige plek!
Nog'n plainclothes man gevra: "Is daar regtig'n risiko van bestraling?"
Die baas vee sy oorskulp weer. "Daar is altyd'n gevaar. Op die oomblik, dit is minimaal, maar dit kan verander. Dit hang af van'n baie - op die werklike omstandighede van die ongeluk, moontlik skade aan die bom liggaam, water blootstelling, en ander faktore. Ons het net nie weet nie.
Die generaal het gesê :" Dit sal wonderlik wees propaganda vir die Russe as hulle uit te vind. Hulle weet nog nie dat die bom het gedaal, van natuurlik, maar wanneer hulle dit doen, ons sal nie die vaagste idee het wat hulle sal doen.
"Dit kan nie wees nie uitgelek het,"het die baas gebreek. "Ons probeer om te maak dat dit lyk soos'n volkome normale redding operasie."
Die baas kyk rondom die vergadering en saamgeperste sy lippe. "Daar is geen rede waarom hulle moet uit te vind. Jy is al rondom die security service, en in hierdie geval glo ek dat ons kan vertrou dat die Italianers. Hulle het meer om te verloor as ons doen. Alle reg, here, ek sal jou vertel wat sal ons doen met hierdie duikbote.
Taxi terug te BYL Hoofkwartier Nick Carter het gesê: "ek dink ek kan sien die groot prentjie, meneer, maar ek kan nie verstaan dit tog, wat ons te doen het met — die rede waarom dit is'n karwei vir die AH.
Hawk was selfs meer stil as gewoonlik. Ego se pak was deurmekaar, hy lyk soos hy het nie veel slaap, en daar was'n grys stoppels op sy verweerde ou gesig. Hy was kou op'n onverligte sigaar en glowering by sy Nommer Een agent.
"Natuurlik kan jy nie verstaan nie. Maar dit sal slaag. Al hierdie praatjies is net om te gee jou'n paar inligting. Dit sal beslis'n taak vir jou. Hulle kan nie vind hierdie bom — ons het om dit te vind vir hulle.
Killmaster het van beter geweet as om te vra Emu enige meer vrae op hierdie punt. Hawke was by een om sy slegte buie en kan baie skerp. Nick ontspanne en kyk rondom die sneeu Washington gebied. Van'n afstand, die Capitol lyk soos'n troue koek versiering. Die werksdag is verby, en duisende van die sneeu-bedekte motors spoed in die rigting van Georgetown, Chevy Chase, en Val die Kerk, waar dit was warm, wag vir'n paar drankies, 'n goeie aandete, en miskien'n knetterende kaggel.
Nick sug saggies en beweeg die luger na'n meer gemaklike posisie. Hy het teruggekeer na aktiewe diens — en weer met'n geweer in sy sak. Wilhelmina, de Luger; Hugo, 'n skerp klein stilet; 'n klein gas bom wat hy met die naam Pierre. Nick het nie sien nie iets vreemd oor rond ry gewapen tot die tande in een van die mees beskaafde stede in die wêreld. Jy kon net so maklik gesterf het in Washington soos jy gedoen het in Malabar. Veral as jy Nick Carter, die uiteindelike sluipmoordenaar AG, jy word gejag deur die helfte van die wêreld se geheime agente. Die taxi gekruip deur die verkeer soos'n geel slak. Hawk gerol af in die venster en gooi uit sy gekou sigaar. Hy steek'n nuwe een tussen sy tande en gevra, sonder om te kyk na Nick, " Was sy'n mooi meisie?"