თარგმნა ლევ Shklovsky მეხსიერება საქართველოს თავისი დაკარგული შვილი ანტონ.
ორიგინალური დასახელება: Makao.
მკვლელობის სეზონი.
* ორი წევრი ყბადაღებული ლონდონში sex club-ი აიღო სიკვდილით, ego, სხეულის კალენდარი სისხლიანი ცალი... * Portugal ყველაზე აგენტი მოკლეს დღისით ქუჩაში ივსება გამვლელებს-
* რა კერძო გამომძიებელი ის მიერ Brooklyn არის მიაყენეს სიკვდილის შემდეგ-fold დოლარის ინტერვენცია საერთაშორისო შპიონაჟის...
ყველა მათ ჰქონდათ საერთო იყო პრინცესა დე გამას, ნიკ კარტერი პარტნიორი ego-ს ახალი დავალება. ლამაზი, lecherous ქალი, რომელიც არის დაკავებული შეუძლია გადარჩენა ან განადგურება მსოფლიოში... იმის მიხედვით, რომელ მხარეს აკმაყოფილებს მისი lecherous სურვილები მეტი!
თავი 1
ლონდონში იყო SWELTERING. ეს იყო ბოლო კვირა ივლისში, და თერმომეტრი უკვე დასასრულს უახლოვდება ოთხმოცი რამდენიმე დღის განმავლობაში. ბრიტანეთის შემწვარი, და საკმაოდ for estestvenno, რომ მოხმარების ლუდი, რბილი და მწარე, და შეშლილი ale, პირდაპირპროპორციულია გრადუსი ფარენგეიტი. Portobello გზა. არ იყო, კონდიციონერი, და ეს ბინძური პატარა საჯარო სივრცეში იყო სავსე სუნი ლუდი და თამბაქო, იაფი სპილენძის და ადამიანის მოწევა. ნებისმიერ მომენტში, პატრონს, მსუქანი კაცი, რომ ლიბერალიზაცია და მღერიან სიტყვა, რომ მთვრალები და მარტოხელა ადამიანი იმდენად ეშინია. "სამუშაო საათები დასრულდა, ბატონებო, ცარიელი თქვენი სათვალე." უკან კაბინაში, აქედან earshot სხვა პატრონების, ექვსი კაცი იყო ჩურჩულით ერთმანეთს. ხუთი მამაკაცი იყო ანალური, როგორც აშკარა იყო მათი სიტყვის, კაბა, და წესით. მეექვსე კაცი, რომელიც ინახება საუბარი, ცოტა ძნელია. შვედები ' ego იყო კონსერვატიული და კარგად გაჭრა, მისი პერანგი იყო სუფთა, მაგრამ გაცრეცილი cuffs, და ის ეცვა ჰალსტუხი ცნობილი პოლკი. Ego-ს სახელი იყო თეოდორე Blacker - Ted ან ტედი ego მეგობრები, რომელთაგან მან ძალიან ცოტა დარჩა.
მან ოდესღაც კაპიტანი სამეფო Ulster Fusiliers. მდე გათავისუფლების ქურდობაში regimental ფული და ბარათი თაღლითობის. Ted Blacker დასრულდა საუბარი და მიმოიხედა ხუთი Cockneys. - თქვენ ყველას გვესმის, რა უნდათ თქვენგან? ნებისმიერი კითხვები?" თუ ასეა, ვთხოვ, ახლა - არ იქნება დროის შემდეგ. გარშემო მდგარი მამაკაცი, მოკლე ბიჭი დანით-ისევე როგორც ცხვირის დააყენა მისი ცარიელი მინის. "Uh ... მე არ მაქვს corkscrew, ტედი. "როგორ შესახებ ჩვენ გადაიხადოს ale ადრე რომ მსუქანი ბიჭი აცხადებს, რომ დახურვის დროს?" Blacker ინახება სიძულვილი, რომ მისი ხმა და გამოხატვის თავისუფლებას, როგორც მან beckoned ბარმენი. მას სჭირდებოდა ამ სახის მომდევნო რამდენიმე საათის განმავლობაში. მას სჭირდებოდა მათ ცუდად, ეს იყო corkscrew, ცხოვრება და სიკვდილი-ego ცხოვრება-და არ არსებობს ეჭვი, რომ როცა საქმე ღორები, თქვენ ვალდებული რაღაც ჭუჭყიანი მათ. Ted Blacker ამოიოხრა შინაგანად, გაიცინა გარეგნულად, გადახდილი მისი სასმელი, და ანთებული სიგარა მოშორება სუნი unwashed ხორცი. მხოლოდ რამდენიმე საათი - ერთი ან ორი დღე ყველაზე-და მაშინ შემთხვევაში იქნება დაბლოკილი და ის იქნება მდიდარი კაცი. Emu უნდა დატოვოს ინგლისი, რა თქმა უნდა, მაგრამ რომ არ აქვს მნიშვნელობა. მათ წინაშე იყო დიდი, ფართო, ლამაზი მსოფლიოში. მას ყოველთვის ვხედავ სასტუმრო სამხრეთ ამერიკაში. Alfie Doolittle, a ანალური ლიდერი ზომა და სწრაფი ვიტ, წაშლილია ლუდის ქაფი off მისი rta და დაიწყო over the top of მისი თავმჯდომარე Teda Blacker. Ego თვალები, პატარა და sly მისი დიდი სახე, დაფიქსირდა Blacker. მისი თქმით, " ახლა შეხედეთ, ტედი. არ უნდა იყოს არც ერთი მკვლელობების? იქნებ ცემა, თუ საჭირო, მაგრამ არა მკვლელობა... Ted Blacker გააკეთა გაბრაზებულმა ჟესტი. ის მოხვდა ჟირინოვსკი-ს ძვირადღირებული ოქროს მაჯის საათი. "მე ავუხსენი, რომ ეს ყველაფერი", - განაცხადა მან irritably. "თუ არსებობს არანაირი პრობლემა , რომელიც ეჭვი მაქვს, რომ ძალიან ბევრი, მათ არ იყოს დიდი. სავარაუდოდ, არ იქნება მკვლელობები, დარწმუნებული ვარ. თუ ვინმეს გარშემო ჩემი, uh, კლიენტებს, უბრალოდ "მიდის ყველა out", ყველა თქვენ კაცები უნდა გავაკეთოთ, არის ის, tame ih. ჰერები, მე მეგონა, მე მინდა ნათელი გახადა. ყველა თქვენ კაცები უნდა გავაკეთოთ, არის ის, რომ დავრწმუნდეთ, რომ არაფერი მომივა და რომ არაფერი არ არის მიღებული დაშორებით მე. განსაკუთრებით ეს უკანასკნელი. საღამოს მე გაჩვენებთ, მისი ზოგიერთი ძალიან ღირებული საქონელი. არსებობს გარკვეული პარტიები, რომ გვინდა ეს ტვირთი და არ გადაიხადეთ. ახლა, თქვენ საბოლოოდ ყველაფერი ესმის?"
საქმე ქვედა კლასების, Blacker ეგონა, შეიძლება ძალიან არასასიამოვნო! ისინი კი არ ჭკვიანი საკმარისი, კარგი იქნება, ჩვეულებრივი დამნაშავეები. ის მოხვდა მისი watch ისევ და წამოდგა. "შევხვდები თქვენ როვნო ორ-ოცდაათი. ჩემი კლიენტები მოდიან სამ. მე იმედი მაქვს, რომ თქვენ მოვიდა ცალ-ცალკე და არ მივაქციოთ. თქვენ იცით ყველაფერი constable ფართობი და ego გრაფიკი, ასე რომ, არ უნდა იყოს რაიმე სირთულეები აქ. ახლა, Alfie, რა მისამართი ერთხელ?" "ნომერი თოთხმეტი მუზა ქუჩა." ახლოს Morgate გზა. რომ შენობა, მეოთხე სართული."
როცა ის წავიდა, პატარა ანალური ერთად წვეტიანი ცხვირი chuckled, " ფიქრობს, რომ ის ნამდვილი ჯენტლმენი, ხომ? მაგრამ ის არ არის elf.
კიდევ ერთი პირი, განაცხადა: "მე ვფიქრობ, რომ ის საკმაოდ gentleman ჩემთვის. თუ არაფერი, ego ხუთიანი არის კარგი." Alfie ჩამოგდებული მისი ცარიელი კათხა. მან ყველას მკვეთრ სახეს და chuckled. -"თქვენ არ აღიარებენ, როგორც ნამდვილი ჯენტლმენი, არავის გარშემო, თუ ის მოვიდა და მისცა თქვენ სასმელი. მისი, არა, მე ვიცი, მას, როგორც ჯენტლმენი, როდესაც მე პირველად ვხედავ მას. ის კაბები და საუბრობს, როგორც ჯენტლმენი, მაგრამ დარწმუნებული ვარ, რომ ეს არ არის, მას!" Fat მესაკუთრე on counter ჩაქუჩი. "დრო, ბატონებო, გთხოვთ!" Ted Blacker, ყოფილი კაპიტანი Ulster Fusiliers, მარცხენა in ტაქსი Cheapside და დადიოდა ქვემოთ Moorgate გზა. ნახევარი ნახევარმთვარის Mews იყო შუა ნაწილამდე იყვნენ ძველი Sturt. ნომერი თოთხმეტი იყო ბოლომდე თავლები, ოთხ სართულიან შენობაში გაცვეთილ წითელი აგური. ეს იყო ადრეულ ვიქტორიანული პერიოდის, და მაშინ, როდესაც ყველა სხვა სახლების და ბინების იყო თავლები, აყვავებული ვაგონი სარემონტო მაღაზია. იყო დრო, როდესაც ტედ Blacker, რომელიც არ იყო ძალიან წარმოსახვითი, ეგონა, რომ ის შეიძლება ჯერ კიდევ სუნი, შერეული სუნები ცხენები, ტყავის, ყვავილები, ლაქი, და ხის მცურავი გარშემო თავლები. შესვლის ქვაფენილიანი ვიწრო ხეივანში, მან აიღო თავისი greatcoat და მოშვებული მისი regimental ჰალსტუხი. მიუხედავად lateness საათი, ჰაერში ჯერ კიდევ თბილი და clammy. Blacker არ იყო დაშვებული უნდა ატაროს ჰალსტუხი ჩვენთვის, ან არაფერი დაკავშირებული ego პოლკი. ჩმორი თანამშრომლებმა არ აქვს ასეთი პრივილეგიები. ეს არ ადარდებს მას. ჰალსტუხი, როგორიცაა Shvedov ego, მისი მეტყველება და მანერები, იყო, ახლა საჭიროა. ნაწილი ego გამოსახულების საჭირო როლისთვის მან უნდა ითამაშოს მსოფლიო მას სძულდა, მსოფლიოს, რომ მოექცნენ მას ძალიან ცუდად. მსოფლიოს, რომ ამაღლებული ego ოფიცერი და ჯენტლმენი დაშვებული emu glimpse შევიდა სამოთხეში, მხოლოდ იმისათვის, რომ ego უკან წყალსაწრეტი. რეალური მიზეზი დარტყმა - და ტედ Blacker სჯეროდა, რომ ეს ყველა მისი გული და სული - რეალური მიზეზი არ იყო, რომ ego იყო ღალატი ბარათები, ან რომ ego დაიჭირეს ქურდობაში regimental ფული. რეალური მიზეზი ის იყო, რომ მისი მამა იყო ყასაბი, და მისი დედა იყო ერთი მოახლე, სანამ მისი ქორწინება. ეს და მხოლოდ ეს, ის იყო გამოაძევეს სამსახურის penniless და სახელის გარეშე. ის იყო მხოლოდ დროებითი ჯენტლმენი. როდესაც მათ სჭირდებოდათ, ყველაფერი შესანიშნავი იყო! როდესაც ისინი არ უნდა მას, გავიდნენ! დაბრუნება სიღარიბის საშოვარზე. წავიდა ნომერი თოთხმეტი, გახსნილია ნაცრისფერი-შეიღება შესასვლელი კარი, და დაიწყო ხანგრძლივი ასვლა up კიბეები. კიბეებზე იყო ციცაბო და ნახმარი; ჰაერი იყო, ნესტიანი და stuffy. Blacker იყო ოფლიანობა profusely როდესაც მან მიაღწია ბოლო სადესანტო. ის პაუზებით დაჭერა მისი სუნთქვა, და მე გეტყვით ჩემს თავს, რომ ის ძალიან ფორმა. მას აქვს რაიმე ამის შესახებ. ალბათ, როდესაც ის ხვდება, რომ სამხრეთ ამერიკაში ყველა ფული, emu შეძლებს რომ უკან ფორმაში. მანქანა მოშორებით მუცელი. ის იყო ყოველთვის ჩაეფლო განხორციელება. Emu იყო მხოლოდ ორმოცდაორი წლისაა, და ის იყო ძალიან ახალგაზრდა ახერხებს.
ფული! ფუნტი, shillings, pence, აშშ დოლარი, Hong Kong დოლარი... რა არის სხვაობა? ეს იყო ყველა ფული. დიდი ფული. ისინი შეიძლება გამოყენებულ იქნას შეიძინოთ ნებისმიერი ნივთი. თუ თქვენ გქონდათ მათ, თქვენ ცოცხალია. მათ გარეშე, თქვენ მკვდარი. Ted Blacker დაიჭირეს მისი სუნთქვა და fumbled თავის ჯიბეში გასაღები. საპირისპირო კიბეებზე იყო დიდი, მუქი ხის კარი. ეს იყო მოხატული შავი. ეს იყო დიდი, golden dragon spewing flames. იმ დღეს სტიკერზე, რომელიც Blacker-ს აზრით, იყო მხოლოდ მარჯვენა ეგზოტიკური შეხება, პირველი მინიშნება აკრძალული სიკეთისთვის, სიხარული და უკანონო pleasures, რომ lurked უკან შავი კარი. Ego-ს შერჩეული კლიენტებს შედგებოდა ძირითადად გარშემო მიმდინარე ახალგაზრდები. იქ მხოლოდ ორი რამ Blacker საჭირო შეუერთდეს Dragon Ego კლუბი: სიფრთხილით და ფული. ბევრი ორივე. მან გააძლიერა მეშვეობით უკან კარი და დახურული ეს მის უკან. სიბნელე იყო სავსე დამამშვიდებელი და ძვირადღირებული hum კონდიციონერები. მათ ჰქონდათ ღირებულება emu მნიშვნელოვანი თანხა, მაგრამ ეს საჭირო იყო. და ეს იყო ღირს, მას შემდეგ, რაც ყველა. იმ ხალხს, ვინც მოვიდა Dragon Ego კლუბი დარჩა stewing საკუთარი ოფლი, როგორც ისინი ჩართული მათი სხვადასხვა, ზოგჯერ რთული, მიყვარს თავგადასავლები. ერთ დროს, ცალკეული ჯიხურების იყო პრობლემა, მაგრამ საბოლოო ჯამში ეს იყო მოგვარდება. მაღალ ფასად. Blacker grimaced, ცდილობს იპოვოს ნათელი ღილაკს. მომენტში, მას ნაკლები, ვიდრე ორმოცდაათი გირვანქა, ნახევარი, რომელიც იყო გადახდილი ანალური bullies. ივლისი და აგვისტო იყო ნამდვილად ყველაზე ცხელი თვის ლონდონში, ძალიან. რა გარიგება? სერგეი ის დაცულია demeanor ნელა აღწევდა შევიდა გრძელი, ფართო, მაღალი ceilinged ოთახი. რა გარიგება? ვინ ზრუნავდა? ის, Blacker, არ გაგრძელებულა. ჩვენი horseradish არ არის შესაძლებელი. არა, ორას ორმოცდაათი ათასი ფუნტი გამო Emu. ორას ორმოცდაათი ათასი გირვანქა სტერლინგი. შვიდი ასეული ათასი ამერიკული დოლარი. რომ იყო ფასი, მან სთხოვა ოცი წუთის ფილმი. იგი მიიღებს თავის ფასი. ის დარწმუნებული იყო ეს. Blacker წავიდა პატარა ბარი კუთხეში და მოსაკლავად თავად სუსტი ვისკი და სოდა. ის არ იყო ალკოჰოლური და არასოდეს შეხებია ნარკოტიკების მან გაყიდა: მარიხუანა, კოკაინი, ბანკში, სხვადასხვა pep აბი, და შარშან, LSD... Blacker გაიხსნა პატარა მაცივარი მისაღებად ice მისი სასმელი. კი, იყო ფული ნარკოტიკების გაყიდვის. ჯერ კიდევ არ არის ძალიან ბევრი. ნამდვილად დიდი ფული იყო მიღებული დიდი ბიჭები.
მათ არ გაქვთ რაიმე შენიშვნები ნაკლები ღირს, ვიდრე ორმოცდაათი გირვანქა, და მათ მინდა უნდა მისცეს ნახევარი, მათ შორს! Blacker აიღო sip, grimaced, და იყო პატიოსანი თავი. მან იცოდა, რომ მისი პრობლემაა, იცოდა, რატომ იყო ყოველთვის ცუდი. Ego ღიმილი იყო მტკივნეული. ცხენები და roulette. და ის ყველაზე საშინელ bastard, რომ ოდესმე არსებობდა. თუნდაც ახლა, ამ მომენტში, მან კუთვნილი მეტი ოდენობით, ვიდრე ხუთასი ფუნტი. ცოტა ხნის წინ, მან უკვე იმალებოდა, და მალე უსაფრთხოების ძალების მოვა, ეძებს მას. მე არ ვფიქრობ ამის შესახებ, Blacker თავად განუცხადა. მე არ იყოს აქ, როდესაც ისინი ეძებს. მე მოვედი სამხრეთ ამერიკაში უსაფრთხო და sound და ყველა ეს თანხა. უბრალოდ შეიცვლება თქვენი სახელი და ცხოვრების წესი სამუდამოდ. დავიწყებ ეს ყველაფერი თავიდან, სუფთა ფურცლიდან. ვფიცავ ეს. ის მოხვდა მისი ოქროს საათი. მხოლოდ რამდენიმე წუთი, შემდეგ ერთი საათის განმავლობაში. საკმარისი დრო. საქართველოს egos და ანალური დაცვა მომავალ წელს ორი-ოცდაათი, და ის მივიღე, რომ ყველა figured out. ორი წინ, ორი უკან, დიდი Alfie მასთან.
არავინ, არავინ, უნდა დატოვოს თუ ის, ტედ Blacker, განაცხადა, რომ სიტყვა. Blacker გაიცინა. მას რომ იყოს ცოცხალი, ვთქვა, რომ სიტყვა, არ ის? Blacker დალია ნელა, ეძებს გარშემო დიდი ოთახი. ისე, მას სძულდა, რის გამოც იგი ყველა უკან. ეს იყო brainchild ego. მან ააშენა ego გარშემო არაფერი. Em არ მინდა ფიქრი რისკები ის მინდა აღებული მისაღებად დედაქალაქში მას სჭირდებოდა: ძარცვავს საიუველირო; სატვირთო furs მოპარული აღმოსავლეთ მხარეს სხვენში; კიდევ რამდენიმე შანტაჟის შემთხვევაში. Blacker შეიძლება ღიმილი grimly ზე მეხსიერება - ორივე მათგანი ცნობილი bastards ის მინდა ცნობილი არმია. ასე რომ, ეს იყო. მან მიიღო ეს, რა მკერავი! მაგრამ ეს იყო საშიში. საშინლად, საშინლად საშიში. Blacker არ იყო, და მან აღიარა, რომ ეს, ძალიან მამაცი კაცი. კიდევ ერთი მიზეზი, რის გამოც ის მზად იყო გაქცეულიყო, როგორც კი მიიღო ფული-ფული ფილმი. ეს იყო ძალიან ბევრი სუსტი გულის ადამიანი, რომელიც ეშინოდა შოტლანდიაში ეზო, ნარკოტიკების განყოფილება, და ახლა კი ინტერპოლის. მკერავი არის მათთან. გაყიდვა ფილმის ყველაზე მეტს და აწარმოებს დაშორებით.
ჯანდაბას, ინგლისი და მსოფლიოში, და ჯოჯოხეთის ყველას, მაგრამ თავად. ასეთი იყო აზრები, ზუსტი და ნამდვილი, და თეოდორე Blacker, ყოფილი Ulster პოლკი. ჯანდაბას ego, ძალიან, თუ ფიქრობთ, რომ ეს. და განსაკუთრებით damned პოლკოვნიკი Alistair Ponanby, რომელმაც გაანადგურა Blacker სამუდამოდ, ცივი სახე და რამდენიმე შერჩეული სიტყვები. პოლკოვნიკი განაცხადა: "თქვენ ისე საზიზღარი, Blacker, რომ მე ვერ ვგრძნობ ვერაფერს, მაგრამ სამწუხაროა, თქვენთვის. თქვენ, როგორც ჩანს, ქმედუუნარო, ქურდობის ან თუნდაც ღალატი ბარათები, როგორც ჯენტლმენი."
სიტყვა დაბრუნდა მას, მიუხედავად იმისა, Blacker საუკეთესო ძალისხმევა, რათა დაბლოკოს ისინი, და მისი ვიწრო სახე, ერთი სიძულვილი და აგონიაშია. მან ესროლა თავის მინის მთელს ოთახში წყევლა. პოლკოვნიკი მკვდარი იყო ახლა, აქედან ego-ს აღწევს, მაგრამ მსოფლიოში არ შეცვალა. Ego მტრები არიან, არ დაიკარგება. არსებობს ბევრი Ih მარცხენა მსოფლიოში. იგი მარტო მათ გარშემო. პრინცესა. პრინცესა Morgana da Gama. Ego-ს თხელი ტუჩები მოიგერია შევიდა ხითხითით. ასე რომ, ყველაფერი მუშაობდა სახვითი. იგი, პრინცესა, შეიძლება გადაიხადოს ყველაფერი. Dirty little bitch in შორტები, როგორიც ის უნდა იყოს. მან იცოდა, რომ მისი... ყურადღება მიაქციეთ, რომ ლამაზი ამპარტავანი წესით, ცივი გულგრილ, სნობიზმი და სამეფო bitchiness, ცივი მწვანე თვალები, რომ შევხედე, თქვენ გარეშე ნამდვილად ხედავს, თქვენ გარეშე მისვლის თქვენი არსებობა მან, ტედ Blacker, იცოდა ყველაფერი პრინცესა. "ჯოჯოხეთი ბევრი ხალხი უნდა გაირკვეს მალე საკმარისი, როდესაც ის ყიდის ფირზე. აზრის მისცა მას ინტენსიური სიამოვნება, და ის მოხვდა დიდი დივანი შუა ხნის ოთახი, და ის grinned. ის, რაც მან დაინახა პრინცესა გავაკეთოთ, რომ baharev, რაც მან გააკეთა, რათა მისი, რაც მან გააკეთა, რათა მას. ღმერთი! Emu მიყვარს ეს სურათი ყველა წინა გვერდზე ყველა გაზეთი მსოფლიოში. მან დიდი ხნის სასმელი და იხურება მისი თვალები, წარმოიდგინა, მთავარი ამბავი სოციალურ გვერდებზე: ლამაზი პრინცესა Morgana, რომ Goma, უკეთილშობილესი ქალი პორტუგალიის ლურჯი სისხლი, მეძავი.
რეპორტიორი Aster არის ქალაქში დღეს. ინტერვიუში ამ რეპორტიორი Aldgate, სადაც Nah აქვს Royal suite, პრინცესა განაცხადა, რომ Ay იყო, მოუთმენლად მისაღებად შევიდა Dragon კლუბი და აკეთებს უფრო ეზოთერული სექსუალური აკრობატიკა. ყველაზე ამპარტავანი პრინცესა, როდესაც ეჭვქვეშ უფრო დეტალურად, განაცხადა, რომ ეს იყო საბოლოო ჯამში საკითხია სემანტიკა, მაგრამ ამტკიცებდა, რომ თუნდაც დღევანდელი დემოკრატიული მსოფლიო, ასეთი რამ დაცულია მხოლოდ კეთილშობილური და კეთილშობილური დაიბადა. მოძველებული გზა, - ამბობს პრინცესა, ჯერ კიდევ საკმაოდ შესაფერისი გლეხები. . . .
Ted Blacker ისმის სიცილი ოთახში. Hideous სიცილი, უფრო screeching მშიერი, შეშლილი ვირთხები scratching ზე კორპუსი. შოკი, მიხვდა, რომ სიცილი იყო საკუთარ თავთან. მან მაშინვე გაათავისუფლა, ფანტაზია. იქნებ მან ცოტა გიჟები ამ სიძულვილი. ეს უნდა იყოს გაცემული ყოველწლიურად. სიძულვილის იყო გართობა საკმარისი, მაგრამ ეს არ გადახდას საკუთარი. Blacker არ აპირებს ფილმის ისევ სანამ სამი მამაკაცი ჩამოვიდა, კლიენტების egos. ის მინდა უყურებს ეს ასჯერ. მაგრამ ახლა მან აიღო თავისი ჭიქა, დადიოდა მეტი სპეციალური ტახტი, და დაპრესილი ერთი პატარა დედა-მარგალიტი ღილაკები ისე ოსტატურად და ძალდაუტანებლად შეკერილი შევიდა armrest. არ იყო სუსტი მექანიკა hum როგორც პატარა თეთრი ეკრანზე გამოიტანა საწყისი ჭერი შორს ბოლოს ოთახი. Blacker დაპრესილი ღილაკს, კიდევ ერთი, და მის უკან, პროექტორი ჩაფლული groan გადაღებული ნათელი სხივი თეთრი სინათლის ეკრანზე. მან sip, განათებული გრძელი სიგარეტის, გადმოკვეთა მისი ankles ტყავზე ოსმალეთის და სიმშვიდეს. თუ ეს არ იყო გვიჩვენებს, რომ პოტენციურ მომხმარებელს, ეს იქნება ბოლო დროს ხედავს ფილმი. მან შესთავაზა, როგორც ნეგატივები და არ აპირებს კარავი. მას ექნება თავისი ფული. პირველი ფიგურა, რომელიც გამოჩნდა ეკრანზე იყო egoist. ის იყო შემოწმების ფარული კამერა სწორი კუთხით. Blacker სწავლობდა ego გამოსახულება საკმაოდ განაწყენებული დამტკიცება. მას ჰქონდა შანსი. და ის იყო unkempt მისი სავარცხელი და ჯაგრისი-ego მელოტი ადგილზე ძალიან თვალშისაცემი იყო. ეს მოხდა Em, რომ ახლა, Ego-ს ახალი სიმდიდრე, მან შეიძლება ვერ ახერხებს, თმის გადანერგვა. ის უყურებს ევგენი იჯდა იქ, განათების სიგარეტის,, მოუსვენარი ერთად ნაკეცების მისი შარვალი, frowning და გაღიმებული მიმართულებით კამერა.
Blacker გაიცინა. მან გაიხსენა მისი აზრები, რომ კონკრეტულ მომენტში, ის აწუხებს, რომ პრინცესა მოისმენენ hum ფარული კამერა. მან გადაწყვიტა, რომ არ ინერვიულოთ. იმ დროს, ის გამოდის კამერა, ის უნდა იყოს უსაფრთხო მისი LSD მოგზაურობა. იგი არ ისმის ჩვენს კამერა, აშშ ბევრი სხვა. Blacker შეამოწმა მისი ოქროს watch ერთხელ. ეს კვარტალში ორ ახლა. არსებობს კიდევ უამრავი დრო. ფილმის გაგრძელდა წუთში, ან ასე დაახლოებით ნახევარი საათის განმავლობაში. მბჟუტავი იმიჯი Blacker ეკრანზე მოულოდნელად აღმოჩნდა თავისი უფროსის მიმართ დღეს. ეს იყო ის პრინცესა, რომელიც გავიდა. ის უყურებს, როგორც სემ მიაღწია ღილაკს და აღმოჩნდა, off კამერა. ეკრანზე წავიდა თვალისმომჭრელი თეთრი ერთხელ. ახლა Blacker ხორციელი დაპრესილი ღილაკს კიდევ ერთხელ. ეკრანზე წავიდა შავი. ადგა და აიღო ახალი სიგარეტის თითოეული jade პაკეტები. მაშინ წავიდა უკან, რომ მწვრთნელი და დაპრესილი ღილაკს ერთხელ, გააქტიურების პროექტორი ერთხელ. მან ზუსტად იცოდა, რა იყო იმის შესახებ, რომ ნახოთ. ეს უკვე ნახევარ საათში მას შემდეგ, რაც მინდა ნება მისი. Blacker გაიხსენა ყველა დეტალს სრულყოფილი სიწმინდე. პრინცესა da Gama, სავარაუდოდ, სხვა უნდა იყოს. პირველ რიგში, იგი ცდილობდა, რომ არ იყოს მარტო მას, მაგრამ Blacker გამოიყენება ყველა მისი ხიბლი, მისცა მას სიგარეტი და სასმელი, და დაარწმუნა მისი დარჩენა რამდენიმე წუთის... ეს იყო საკმარისი დრო emu, იმიტომ, რომ მისი დალევა იყო სავსე LSD. Blacker იცოდა ჯერ კიდევ მაშინ, რომ პრინცესა ჰქონდა მარტო დარჩა მას მტკნარი უსაქმურობის. მან იცოდა, რომ მას აგდებენ მას, ისევე, როგორც მისი ego despised დანარჩენი მისი მსოფლიოში, და რომ იგი ითვლება ego ნაკლები, ვიდრე dirt ქვეშ მისი ფეხები. ეს იყო ერთ-ერთი მიზეზი ის მინდა არჩეული მისი შანტაჟი. სიძულვილის ყველასათვის, როგორც თქვენ. იყო ასევე სუფთა სიხარული იცის, მისი carnal გზა, აიძულებს მას გააკეთოს nasty რამ, შემცირება, მისი დონეზე. და nah ჰქონდა ფული. და ძალიან მაღალი კავშირები პორტუგალიაში. მისი ბიძის მაღალი პოზიცია, ის არ მახსოვს იმ კაცის სახელი, ეკავა მაღალი თანამდებობა კაბინეტი.
დიახ, პრინცესა da Gama უნდა იყოს კარგი საინვესტიციო. იმდენი კარგი ან ცუდი - როგორც Blacker ვერ წარმოიდგენდა დროს. ყველა ეს მოვიდა. იგი ახლა თვალს ფილმი ვითარდება smug გამოხატვის მისი საკმაოდ ლამაზი სახე. Odin-ის ego თანამემამულე თანამშრომლებმა კიდევ ერთხელ განაცხადა, რომ Blacker ჰგავდა ", ძალიან ლამაზი სარეკლამო აღმასრულებელი." ის აღმოჩნდა ფარული კამერა მხოლოდ ნახევარი საათის შემდეგ პრინცესა unknowingly მიიღო მისი პირველი დოზა LSD. ის უყურებს, როგორც მისი ქცევა თანდათან შეიცვალა, რადგან იგი დაეცა მშვიდად შევიდა ნახევარი-ტრანსი. მას არ იბადება, როდესაც ის გამოიწვია მისი განსაკუთრებული დივანი. Blacker დაელოდა კიდევ ათი წუთით ადრე გარდამტეხი კამერა. რომ ინტერვალი, პრინცესა დაიწყო ლაპარაკი, თავად დამანგრეველი directness. გავლენის ქვეშ ნარკოტიკების, იგი ითვლება Blacker ძველი და ძვირფას მეგობარს. მან გაიცინა, ახლა, გავიხსენოთ, ზოგიერთი სიტყვა, ის მინდა მეორადი - სიტყვა, რომ არ ვიყავით, როგორც წესი, დაკავშირებულია სისხლის პრინცესა. მისი ერთ-ერთი პირველი კომენტარი მართლაც დაარტყა Blacker. "პორტუგალიაში," - განაცხადა მან, " ისინი ფიქრობენ, რომ მე ვარ შეშლილი. სრულიად გიჟი. მათ მინდა დააყენა me away, თუ შეიძლება. დარჩენა, პორტუგალიის, ხედავთ. მათ იციან, ყველა ჩემს შესახებ, ჩემი რეპუტაცია, და ისინი ნამდვილად ვფიქრობ, რომ მე ვარ შეშლილი. მათ იციან, მე დავლევ და მიიღოს ნარკოტიკი და ძილის ნებისმიერი ადამიანი, რომელიც სთხოვს, რომ მე - კარგად, თითქმის ნებისმიერი dude. მე მაინც ზოგჯერ დახაზეთ ხაზი ქვეშ." რომ, Blacker გაიხსენა, არ იყო როგორ მინდა მოისმინა ეს. ეს იყო კიდევ ერთი მიზეზი, რის გამოც მან აირჩია მისი. ამბობდნენ, რომ როდესაც პრინცესა მთვრალი იყო, რომელიც უმეტესი დრო, ან გავლენის ქვეშ ნარკოტიკებს, იგი ძილის Hema სადმე შარვალი ან, faute de nue, კალთები. მას შემდეგ, რაც პიკის საუბარი, მან თითქმის დაკარგა გონება, მხოლოდ იღიმებოდა ბუნდოვნად ზე em როგორც მან დაიწყო undress. ეს იყო, მან გაიხსენა, ახლა, თვალს ფილმის, როგორიცაა გახდა თოჯინა. მან ვერ გაუძლო ან დაეხმაროს, როდესაც მისი ფეხები და იარაღის გადავიდა ნებისმიერი სასურველი პოზიცია. მისი თვალები იყო ნახევრად დახურული, და მან, როგორც ჩანს, ნამდვილად ვფიქრობ, რომ იგი იყო მარტო. მისი ფართო წითელი პირი იყო, ნახევრად ღია ბუნდოვანი ღიმილი. ადამიანი, ევგენი იგრძნო მისი ego თეძოებზე დაიწყოს რეაგირება, როდესაც მან დაინახა, თავად ეკრანზე. პრინცესა ეცვა თხელი თეთრეულის კაბა, არ საკმაოდ მინი, და იგი მორჩილად დააყენა მისი სუსტი იარაღი, როგორც ის გამოყვანილია ego მისი ხელმძღვანელი. იგი ატარებდა ძალიან ცოტა ქვეშ. შავი თმები და შავი მაქმანი შარვალი. Garter ქამარი და გრძელი ტექსტურის თეთრი წინდები. Ted Blacker, თვალს ფილმის დაიწყო ოფლიანობა პატარა საჰაერო განაპირობა ოთახი. მას შემდეგ, რაც ყველა ამ კვირის, რა რამ მაინც აწუხებს მას. იგი სარგებლობდა. მან აღიარა, რომ იგი ყოველთვის დარჩება მისი ერთ-ერთი ყველაზე ძვირფასი და სანუკვარი მოგონებები. ის undid მისი ლიფი და slid მისი ego ქვემოთ მისი იარაღი. მისი breasts, უფრო დიდი, ვიდრე ის მინდა წარმოიდგენდა, მოვარდისფრო-ყავისფერი რჩევები, გამოირჩეოდა მტკიცედ და თოვლი-თეთრი გარშემო მისი ribcage. Blacker წამოდგა, დგანან Nah, და მან ითამაშა მისი breasts, ერთი მხრივ, ხოლო სხვა იგი დაპრესილი ღილაკს, კიდევ ერთი ჩართოთ zoom lens და დაჭერა close-up მისი. Princess არ შეუმჩნევია. ამ close-up, ასე რომ, გასაგებია, რომ პატარა ფორებს მისი ცხვირი იყო ხილული, მისი თვალები იყო დახურული, და იქ იყო ნაზი ნახევარ-ღიმილი, მათ შორის. თუ მან იგრძნო, ego ხელის ან უპასუხა, ეს არ იყო შესამჩნევი. Blacker მაინც ეცვათ მისი garter ქამარი და წინდები. Garters იყო ego ფეტიში, და ამ დროს იგი ისე გაიტაცა arousal, რომ ის მინდა თითქმის დავიწყებული რეალური მიზეზი სექსუალური charade. ფული. მან დაიწყო დააყენოს იმ long, long legs - ასე რომ, დიდი, მათი ხანგრძლივი თეთრი წინდები-ზუსტად ისე, როგორც Emu მინდოდა, ევგენი. იგი დაემორჩილა ყველა ego ბრძანება, არც ერთხელ გვეუბნება, ან აპროტესტებენ. ამ დროს, პრინცესა იყო უკვე შორს, და თუ მან შენიშნა, ეგოიზმი ყველა, ეს იყო მხოლოდ vaguest ფორმა. Blacker იყო ბუნდოვანი, გარდა იმისა, რომ სცენა, მეტი არაფერი. მომდევნო ოცი წუთი, Blacker იძულებული გახდა, მისი მეშვეობით მთელი სექსუალური gamut. მან მოუწოდა თავად ყველა უქმნის. ყველა რამ, რომ კაცს და ქალს შეეძლო ერთმანეთს, ისინი არ. ისევ და ისევ...
მან ითამაშა თავის მხრივ, მან გამოიყენა zoom lens for close range - Blacker ჰქონდა გარკვეული აპარატი მხრივ - ზოგიერთი Dragon კლუბი მომხმარებელს არ აქვს ძალიან უცნაური გემოვნება-და მან მეორადი ih ყველა პრინცესა. ეს მას ასევე მიღებული equanimity, არ გვიჩვენებენ მისი სიმპათია, ჩვენ მომწონს. ყოველივე ამის შემდეგ, ბოლო ოთხი წუთი ფილმი, მას შემდეგ, რაც აჩვენებს off მისი სექსუალური ingenuity, Blacker sated მისი lust in მისი ცემით მისი მდე და ხარ მისი, როგორც ცხოველი. ეკრანზე წავიდა ცარიელი. Blacker გამორთულია პროექტორი და დადიოდა მეტი პატარა ბარი, შემოწმების მისი watch. საქართველოს Cockneys იქნება აქ მალე. დაზღვევა, რომ იგი გადარჩება ღამით. Blacker ჰქონდა არავითარი ილუზია იმაზე, თუ რა სახის მამაკაცები, ის აპირებს შეხვდეს დღეს. Ih იქნება საგულდაგულოდ გაჩხრიკეს, სანამ ნებადართულია ასვლა კიბეზე Dragon კლუბი. Ted Blacker მოვიდა დაბლა, რის გამოც საჰაერო განაპირობა ოთახი. მან გადაწყვიტა, რომ არ დაველოდოთ Holly Doolittle საუბარი მას. ერთი რამ, ალ hoarse ხმა იყო, და კიდევ, ტელეფონები, შესაძლოა, უკვე დაკავშირებულია რამდენიმე გზა. თქვენ არასოდეს ვიცი, რომ. როდესაც თქვენ ვთამაშობდი მეოთხედი მილიონი ფუნტი და თქვენს ცხოვრებაში, თქვენ უნდა ვიფიქროთ, კარგად ყველაფერი. პატარა ლობი იყო, ნესტიანი და მიტოვებული. Blacker დაელოდა ჩრდილში კიბის ქვეშ. At 2:29 pm, Alfie Doolittle შემოვიდნენ ფოიეში. Blacker hissed მას, და Angell აღმოჩნდა მიშტერებული მას, ერთი დიდი ხელი ინსტინქტურად მიაღწია წინაშე მისი პერანგი. "Geez," Alfie განაცხადა, " მე ვფიქრობდი, რომ თქვენ სურდა ეს ააფეთქეს?" Blacker დააყენა თითის მისი ტუჩები: "თქვენი ხმა ქვემოთ, ბელა boga! სად არიან სხვები? "ჯო და Iri უკვე აქ. Ih გაგზავნილი მის უკან, როგორც თქვენ თქვით. ორ მეტი იქნება აქ მალე. Blacker nodded კმაყოფილება. ის გაემგზავრა ანალური განსაკუთრებული. "რა გაქვთ დღეს?" ნება მომეცით ვხედავ, გთხოვთ, Alfie Doolittle, ერთად აგდებული ღიმილი, მისი სქელი ტუჩები, სწრაფად აიღოს დანა, წყვილი თითბერი knuckles და წყვილი თითბერი knuckles.
"თითბერი knuckles ცემის, ტედი, საჭიროების შემთხვევაში, და დანა, თუ არსებობს გადაუდებელი, შეიძლება ითქვას. ყველა ბიჭები აქვს იგივე მნიშვნელობა, როგორც მე. Blacker თავი დაუქნია ისევ. ბოლო, რაც მას სურს, არის მკვლელობა. ძალიან კარგი. მე ვიქნები უფლება უკან." აქ დარჩენა, სანამ თქვენს მამაკაცის ჩამოვა და შემდეგ ამუშავება. დარწმუნდით, რომ მათ იციან, რომ მათი ბრძანებებს - ისინი უნდა იყოს თავაზიანი, თავაზიანი, მაგრამ ისინი უნდა მოძებნოთ ჩემი სტუმრები. ნებისმიერი იარაღი ნაპოვნი იქნება ჩამორთმეული და არ დაუბრუნდება. მე ვიმეორებ - არ დაბრუნდება იგი უკან."
Blacker ეგონა, ეს იქნებოდა გარკვეული დრო, ego "სტუმარი", რათა შეიძინოს ახალი იარაღი, მაშინაც კი, თუ ისინი იმას ნიშნავდა, ძალადობა. მას სურდა, რომ ყველაზე მეტად ამ time to say goodbye to the Dragon კლუბი სამუდამოდ და დამალვა, სანამ ისინი მოვიდა გონს. ისინი არასოდეს იპოვოს ego. Alfie მოიღუშა. "ჩემი მამაკაცი ვიცი მათი ბრძანებებს, ტედი." Blacker ხელმძღვანელობდა უკან ფილმი. თავის მხრის, მან განაცხადა, curtly, " უბრალოდ, ისე ონის ih არ დავიწყებია." Alfie მოიღუშა კვლავ. ახალი ოფლი გაუჩნდა Blacker როგორც მან climbed. მან ვერ იპოვა გზა მის გარშემო. მან ამოიოხრა და გაჩუმდა მესამე სადესანტო დაჭერა მისი სუნთქვა, wiping მისი სახე სურნელოვანი ცხვირსახოცი. არა, Alfie უნდა იყოს იქ. არანაირი გეგმა ოდესმე ყოფილა სრულყოფილი. "მე არ მინდა, რომ იყოს მარტო, დაუცველი, ამ სტუმრები. ათი წუთის შემდეგ Angell დააკაკუნა კარზე. Blacker დაე, მისცა Em ბოთლი ale, და მას აჩვენეს, სადაც მან უნდა იჯდეს სწორი მხარდაჭერით თავმჯდომარე. ათი ფეხები მარჯვნივ უზარმაზარი ტახტი, და იმავე ფიცარი, როგორც ეს. "თუ ეს არ არის უბედურება," Blacker განმარტებით, " თქვენ უნდა ვიმოქმედოთ, როგორც ისინი three monkeys. მე არ მინახავს არაფერი, მე არ მესმის არაფერი, მე არ არაფერი...
მან დასძინა, უხალისოდ: "მე ვაპირებ, რომ ნახოთ ფილმი, ჩემი სტუმრები. რა თქმა უნდა, თქვენ ასევე იხილეთ ego. მან არ აღნიშნა, რომ ეს ვინმეს, თუ ის იყავით. ეს შეიძლება მიიღოს თქვენ შევიდა ბევრი უბედურება."
"მე ვიცი, როგორ უნდა შევინარჩუნოთ ჩემი პირით დახურეს."
Blacker ინსულტის ego-ს სპეციალური მხრის, em არ მინდა კონტაქტი. "მაშინ იცით, რას ნახავთ. თუ დავაკვირდებით, ფილმი, თქვენ შეიძლება ვისწავლოთ რამე." Ade მისცა ego ცარიელი გამოიყურება. "მე ვიცი ყველაფერი, მე უნდა იცოდეთ." "Lucky man", Blacker განაცხადა. ეს იყო მიზერული ხუმრობა საუკეთესო, სრულიად უსარგებლო, რომ დიდი ანალური. პირველი დაარტყა უკან კარი მოვიდა, ერთი წუთის შემდეგ კი, შემდეგ, სამი. Blacker აღნიშნა გაფრთხილება თითი Alfie, რომელიც იჯდა, როგორც კვლავ, როგორც ბუდა მისი თავმჯდომარე. პირველი კლიენტი იყო პატარა, უზადოდ ჩაცმული ღია ყვითელი საზაფხულო სარჩელი და ძვირადღირებული თეთრი პანამა ქუდი.
მან დაუთმო ოდნავ როგორც Blacker გახსნა კარი. "მაპატიე, გთხოვთ." ვეძებ ბატონი თეოდორე Blacker." არის, რომ თქვენ?" Blacker თავი დაუქნია. ვინ ხართ თქვენ? პატარა ჩინელი კაცი ჩატარდა ბარათი. Blacker მოხვდა nah და დაინახა, ელეგანტური შავი script: "ბატონი Wang Hai." მეტი არაფერი. ჩვენი სიტყვა ამის შესახებ ჩინეთის საელჩოს. Blacker იდგა off მხარეს. "მოდით, ბატონი Hi. გთხოვთ ჩაჯექით დიდი დივანი. თქვენი ადგილი არის მარცხენა კუთხეში. გსურთ სასმელი?" "არაფერი, გთხოვთ. საქართველოს Chinaman კი არ შევხედოთ, ანჯელ Doolittle, როგორც მან თავის ადგილს შემდეგი მისი. კიდევ ერთი დააკაკუნონ კარი. ეს სასტუმრო იყო ძალიან დიდი და შავი ერთად მკაფიოდ negroid თვისებები. Nen ეცვა კრემი-ფერადი სარჩელი, ოდნავ იღებებოდა და აქედან მოდის. საქართველოს lapels იყო ძალიან ფართო. ერთი უზარმაზარი შავი მხრივ, მას გაიმართა შელახულმა, იაფი, ჩალის ქუდი. Blacker დაიწყო ადამიანი და ღმერთს მადლობა Angell ყოფნა. ეს Negro იყო შესანიშნავი. "თქვენი სახელი, გთხოვთ?" ის ზანგი ხმა იყო, რბილი და slurred, გარკვეული სახის აქცენტით. Ego თვალები, მათი მოსაწყენი ყვითელი cornea, დაიწყო შევიდა Slacker-ს.
საქართველოს negro განაცხადა: "ჩემი სახელი არ აქვს. ყოჩაღ=) როგორც წარმომადგენელი პრინცი Sobhuzi Askari. რომ საკმარისია." Blacker თავი დაუქნია. გთხოვთ, აქვს ადგილი." მწვრთნელი. მარჯვენა კუთხეში. გსურთ თუ არა, სასმელი და სიგარეტი? საქართველოს negro უარი განაცხადა. ხუთი წუთი გავიდა, სანამ მესამე მომხმარებელს დააკაკუნა კარზე. ისინი გავიდა მძიმე დუმილი. Blacker ინახება კასტინგი სწრაფი, sly ერთი შეხედვით ორი მამაკაცი იჯდა შემდეგი მას. ისინი არ გაიგო, ან შევხედოთ ერთმანეთს. მიუხედავად იმისა, რომ... და მან იგრძნო, მისი ego ნერვები დაიწყოს shake. რატომ არ bastard მოდის? რაღაც არასწორი? გთხოვთ ღმერთი, არა სამუდამოდ! ახლა, რომ ის იმდენად ახლოს, რომ მეოთხედი მილიონი ფუნტი. მან თითქმის whimpered რელიეფური როდესაც დაარტყა ბოლოს მოვიდა. კაცი იყო, მაღალი, თითქმის თხელი, შოკი curly მუქი თმა, რომ საჭიროა ჭრის. მას არ ეცვა, ქუდი. მისი თმა იყო ნათელი ყვითელი.ის ატარებდა ამ შავი წინდები და ხელნაკეთი ყავისფერი ტყავის sandals.
"ბატონი Blacker?" ხმა იყო მსუბუქი ტენორი, მაგრამ ზიზღი და გულგრილ nen გაჭრა, როგორიცაა whip. Ego ინგლისურ კარგი იყო, მაგრამ გამოხატული ლათინური ირონია. Blacker თავი დაუქნია, ეძებს ქვემოთ ნათელი პერანგი. "ჰო. მისი Blacker. თქვენ გამოყენებული უნდა...? "მას არ საკმაოდ ენდობა. ძირითადი Carlos Oliveira. პორტუგალიის ინტელექტი. მოდით, მიიღოს ქვემოთ?"
ხმა თქვა რა სიტყვები არ: pimp, pimp, ნაგვის ვირთხა, ძაღლი dung, ყველაზე ამაზრზენი shit ქვეწარმავლების. ხმა ზოგიერთ უცნაური გზა უარყო ინფორმაცია, რომ გამოჩნდა მედია Blacker შესახებ პრინცესა. Blacker არ დაკარგოს თავისი მაგარი, მოლაპარაკე ენა, მისი უმცროსი კლიენტებს. არსებობს ძალიან ბევრი ეხება. მან აღნიშნა, რომ მწვრთნელი. "თქვენ უნდა ისხდნენ იქ, ძირითადი Oliveira. შუა, გთხოვთ. Blacker ჩაკეტილი კარი ორჯერ და bolted იგი. მან აიღო ჩვეულებრივი ღია ბარათები მარკების სამ ჯიბეები. მან გადასცა თითოეული მათგანი ორი მამაკაცი და ერთი ბარათი.
მოძრავი, ცოტა დაშორებით მათ, მან თავისი პატარა მოუმზადებელი გამოსვლა. "თქვენ შეამჩნევთ, ბატონებო, რომ თითოეული მისალოცი მიმართა საფოსტო ყუთი ზე ჩელსი. რა თქმა უნდა, მე არ იყოს იმის ბარათების პირი, მიუხედავად იმისა, რომ მე ვიქნები გარშემო. რა თქმა უნდა, მჭიდრო საკმარისი, რომ ნახოთ, თუ ვინმეს ხდის ნებისმიერი ძალისხმევა, რათა დაიცვას პირი, რომელიც picks up ბარათი. მე არ გირჩევთ, ეს იმ შემთხვევაში, თუ თქვენ ნამდვილად გსურთ აწარმოებს ბიზნესს. "თქვენ აპირებს აქვს ნახევარ საათიანი ფილმის ყოველ წელს. ფილმი გაიყიდა ყველაზე მეტს-ზე მეტი მეოთხედი მილიონი ფუნტი. მე არ მიიღოს ტენდერში დაბალია, ვიდრე, რომ. არ იქნება ღალატი. არსებობს მხოლოდ ერთი ბეჭდვითი და უარყოფითი, და ორივე გაიყიდა ამავე ფასად... პატარა ჩინელი კაცი leaned წინ პატარა.
"გთხოვთ, ნუ თქვენ გაქვთ გარანტია ეს?"
Blacker თავი დაუქნია. "ჩემი სიტყვა პატივი.
ძირითადი Oliveira იცინოდა სასტიკად. Blacker გაწითლდა, წაშლილია მის სახეზე ცხვირსახოცი და განაგრძო. მას შემდეგ, რაც იქ არ შეიძლება სხვა გარანტია, თქვენ უნდა მიიღოს ჩემი სიტყვა იგი. მან განაცხადა, ღიმილით რომ თითქმის გაქრა. "გარწმუნებთ, რომ მე დაიცავს მას. მინდა ცხოვრება ჩემი ცხოვრება, მშვიდობა. და ჩემი ითხოვს ფასი ძალიან მაღალია, ასე რომ მე არ უნდა მიმართო ღალატობს მას. ..
ის ზანგი ყვითელი თვალები პირსინგიანი Blacker. - გთხოვთ გააგრძელოს ვადები და პირობები. არ არის ბევრი
Blacker წაშლილია მისი სახე კიდევ ერთხელ. საერთოდ რა კონდიციონერი დახურეს? "რა თქმა უნდა. ეს ძალიან მარტივია. ყველას გარშემო, და მას შემდეგ, რაც თქვენ გაქვთ დრო, რომ კონსულტაციები თქვენი ხელმძღვანელები, დაწერს თანხა თქვენი თქვან მისალოცი. მხოლოდ ციფრები, არა დოლარი ან ფუნტი სიმბოლოები. ასევე დაწერეთ ტელეფონის ნომერი, სადაც თქვენ შეიძლება დაუკავშირდა სრული კონფიდენციალურობის. მე ვფიქრობ, რომ შემიძლია დატოვება, რომ თქვენ. მას შემდეგ, რაც მე ბარათები და სასწავლო nu, მე მოვუწოდებ ყველაზე მეტს გამო რა თქმა უნდა. მაშინ ჩვენ მოწყობა და გადახდის ქვითარი ფილმი. ეს, როგორც ვთქვი, ძალიან მარტივია.
"დიახ," - ამბობს პატარა ჩინურ ჯენტლმენი. "ძალიან მარტივია." Blacker შეხვდა მისი მზერა და იგრძნო, იგი ხედავს გველი. "ძალიან ეშმაკურ", - განაცხადა Negro. Ego-ს მუშტებით ჩამოყალიბდა ორი შავი maces მისი უდევს. ძირითადი Carlos Oliveira არაფერი მითქვამს, უბრალოდ შევხედე ინგლისელმა ცარიელი, მუქი თვალები, რომ იქნებოდა არაფერი. Blacker იბრძოდა მისი ნერვები. ის დადიოდა მეტი დივანი და დაპრესილი მარგალიტი ღილაკს armrest. მცირე ჟესტი bravado, მან აღნიშნა, რომ ელოდება ეკრანზე ბოლოს ოთახი. "და ახლა, ბატონებო, პრინცესა Morgana, რათა მონაწილეობა მიიღონ ერთ-ერთ ყველაზე საინტერესო მომენტები." პროექტორი whirred. პრინცესა გაიცინა, როგორც ზარმაცი, ნახევრად ეძინა კატა, როგორც Blacker დაიწყო unbutton მისი კაბა.
თავი 2
დიპლომატმა, ერთ გარშემო ლონდონის ყველაზე მდიდრული და ექსკლუზიური კლუბები, განთავსდა swanky ქართული სახლი ახლოს Three Kings ეზო, ახლოს Grosvenor მოედანზე. ეს იყო ცხელი, წებოვანი ღამით, და კლუბი იყო მოსაწყენი. იქ მხოლოდ რამდენიმე კარგად ჩაცმული ადამიანი მოდის და მიდის, ძირითადად, რის გამოც, და თამაშობდნენ ოცი-ერთი მაგიდა და პოკერის ოთახი იყო ნამდვილად stuffy. საქართველოს heatwave რომ მოიცვა ლონდონში იყო დასასვენებლად სპორტის გულშემატკივარი, რის შედეგადაც ee სათამაშო. ნიკ კარტერი არ იყო გამონაკლისი. ტენიანობა არ გადაიტვირთოთ ego ბევრი, მიუხედავად იმისა, რომ ეს, შესაძლოა, უკვე შესაძლებელია, რომ ამის გარეშე, მაგრამ ამინდი არ გადაიტვირთოთ ego. სიმართლე იყო, რომ Killmaster არ ვიცი, ნამდვილად არ ვიცი, რომ ego არ აწუხებდა მას. ყველა ის იცოდა, რომ ის იყო დაუღალავი და გაღიზიანებული; მან ადრე ყოფილა საელჩოს თვალი და ცეკვავდა ერთად მისი ძველი მეგობარი Jake Todhunter in Grosvenor მოედანზე. საღამო იყო, უფრო ნაკლები, ვიდრე, რომ. Jake მითითებული ნიკ თარიღი, ლამაზი პატარა კირნარ ერთად cute ღიმილი და მუწუკები ყველა უფლება ადგილებში. გოგონას ეს მისი საუკეთესო გთხოვთ, რომელიც გვიჩვენებს ყველა ნიშანია იმისა, რომ იგი მინიმუმ compliant. იყო დიდი დიახ დაწერილი მთელი მისი, ისე უყურებდნენ ნიკ, ჩაებღაუჭა, მისი მკლავი, და snuggled ძალიან ახლოს მასთან.
მისი მამა, ტბა Todhuuter თქმით, იყო მნიშვნელოვანი ადამიანი მთავრობა. ნიკ კარტერი არ მაინტერესებს. მან უკვე დაარტყა - და მხოლოდ ახლა იწყებს მესმის, რატომ-მიერ, მძიმე შემთხვევაში რა ერნესტ ჰემინგუეი ე. წ. "galloping სულელური ვირი." მას შემდეგ, რაც ყველა, კარტერი იყო, როგორც ახლოს მყოფი rude როგორც ჯენტლმენი ვერ მიიღებთ. მან ბოდიში თავი და მარცხენა. იგი გამოვიდა და მოშვებული მისი ჰალსტუხი, unbuttoned მისი თეთრი ქურთუკი, და დადიოდა გრძელი stride მეშვეობით იწვის ბეტონის და ასფალტის. ვია კარლოს ადგილი, და Mont Sturt, რომ Berkeley მოედანზე. არ იყო nightingales სიმღერა. საბოლოოდ, ის აღმოჩნდა და უკან ჩაბარების შემდეგ ქეისი, იმპულსურად გადაწყვიტა შეწყვიტოს სასმელი და განახლებასა. ნიკ ჰქონდა ბევრი ბარათები ბევრი კლუბები და "დიპლომატი" იყო ერთ-ერთი მათ გარშემო. ახლა, რომ მან თითქმის დაასრულა სასმელი, დაჯდა მარტო პატარა მაგიდა კუთხეში და აღმოჩნდა, წყარო მისი გაღიზიანება. ეს მარტივი იყო. Killmaster იყო უმოქმედო ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. ეს იყო თითქმის ორი თვის შემდეგ Hawk მისცა em მისია. ნიკ ვერ გახსოვდეთ, რომ გარეთ სამუშაოს ამდენი ხანი. გასაკვირი არ არის, იგი დაარღვიოს, sullen, გაბრაზებული და რთული მისაღებად ერთად! კონტრდაზვერვის უნდა იყოს აპირებს, საკმაოდ damn ნელა - ან, რომ ან დავით Hawke, ego ბოსი, არ დააყენოს ნიკ ბრძოლა საკუთარი მიზეზის გამო. ნებისმიერ შემთხვევაში, რაღაც უნდა გაკეთდეს შესახებ. ნიკ გადახდილი და მომზადებული უნდა დატოვონ. მან მოუწოდა Hawke პირველი, რაც დილით და სთხოვა დავალებები. ასე რომ, ადამიანი ვერ ჟანგი. ფაქტობრივად, ეს იყო საშიში პირი ego სფეროში უნდა იყოს მოჩვენებითი ძალიან დიდი ხნის განმავლობაში. მართალია, რომ ის, რაც ჩვენ უნდა ვიმუშაოთ ყოველდღიურად, არ აქვს მნიშვნელობა, რომელიც მსოფლიოს ამ ნაწილში ჩვენ აღმოვჩნდით. იოგა იყო ყოველდღიური რუტინული. აქ ლონდონში, მან შეიმუშავა ძიუდოს, jujitsu, აიკიდო, და კარატე ტომ Mitubashi ბოლო კვება სპორტული დარბაზი სოჰოში. Killmaster ახლა ჰქონდა მე-6 ხარისხის შავი ქამარი. არც ეს მნიშვნელოვანი. პრაქტიკა იყო ჯარიმა, მაგრამ რა emu საჭირო ახლა იყო რეალური გარიგება. მას ჯერ კიდევ ჰქონდა ferret დასვენება. კი. იგი. იგი გადაიტანეთ მოხუცი გარშემო ნაგავი - ეს იყო ჯერ კიდევ მუქი ვაშინგტონში-და მოთხოვნის დაუყოვნებლივ დავალება.
რამ შეიძლება იყოს ნელი, მაგრამ Hawke შეიძლება ყოველთვის ამუშავება, თუ დაპრესილი. მაგალითად, მან პატარა შავი წიგნი სიკვდილი, სადაც ის ინახება სია ხალხი მას ყველაზე მეტად სურდა განადგურდა. ნიკ კარტერი იყო პირველი რის გამოც კლუბი, როდესაც ის ისმის სიცილი და ტაში მისი უფლება. იყო რაღაც უცნაური, უცნაური, ცრუ შესახებ ხმა რომ დაიჭირეს ego-ს ყურადღებას. ეს იყო პატარა შემაშფოთებელი. არა უბრალოდ მთვრალი - ის მინდა უკვე მთვრალი ადრე - მაგრამ რაღაც, მაღალი, შავგრემანი, გაითვალისწინოთ, რომ არ გრძნობს, მარჯვნივ. Ego-ს ცნობისმოყვარეობა იყო გამოიწვია, და მან შეწყვიტა და ჩანდა მიმართულებით გემი. სამი ფართო, ზედაპირული ნაბიჯები led მდე Gothic archway. ნიშანი ზემოთ archway წავიკითხე მოკრძალებული black hand:: "კერძო ბარი მამაკაცებს". მაღალი pitched სიცილი დარეკა ერთხელ. ნიკ-ის alert თვალი და ყური აიყვანეს ხმა, და ნიშანი და შესაბამისი ih. მამაკაცის ბარი, მაგრამ იქ იყო ქალი იცინის. Drunkenly, თითქმის madly იცინის. ნიკა წავიდა ქვემოთ სამი ნაბიჯი. ის ერთი ხედავთ სასტუმროში. როდესაც მან გადაწყვიტა დარეკეთ Hawke, და მისი კარგ ხასიათზე დაბრუნდა. ყოველივე ამის შემდეგ, ეს შეიძლება იყოს ერთ-ერთი ამ ღამე. მიღმა archway იყო გრძელი ოთახი, ბარი ერთად ერთ მხარეს. ადგილი იყო ბნელი, გარდა ბარი, სადაც ნათურები, როგორც ჩანს აიყვანეს აქ და იქ, აღმოჩნდა ego შევიდა ერთგვარი კუსტარული პოდიუმზე. ნიკ კარტერი არ ყოფილა burlesque თეატრში წლის განმავლობაში, მაგრამ მან აღიარა, შემთხვევის ადგილზე დაუყოვნებლივ. მან არ იცის, ლამაზი ახალგაზრდა ქალი, რომელიც არ მიიღოს ასეთი სულელი თავად. ეს, ის ფიქრობდა, მაშინაც, არ იქნება იმდენად უცნაური სქემა რამ, მაგრამ ეს იყო ძალიან სამწუხაროა. ის იყო ლამაზი. გემრიელი. ახლა კი, ერთი სრულყოფილი მკერდზე sticking out და მისი აკეთებს რა აღმოჩნდა საკმაოდ დაუდევარი კომბინაცია "go-go" და "hoochie son of a bitch," ის იყო ლამაზი. სადღაც ბნელ კუთხეში, ამერიკული მუსიკა უკრავდა გარშემო ამერიკული jukebox. ნახევარი ათეული მამაკაცი, ყველა tailcoats, ყველა მათი ორმოცდაათიან, მიესალმა მას, იცინის და ტაშს, როგორც მან paced ჩაიცვა და ქვემოთ ბარი.
მოხუცები ბარმენი გამოხატვის უარის ხანგრძლივი ადამიანი იდგა მდუმარედ, მისი იარაღი გადმოკვეთა, მის მკერდზე თეთრი სამოსი. Killmaster უნდა ვაღიაროთ, რომ მცირე შოკი, რაც უჩვეულო იყო მისთვის. ყოველივე ამის შემდეგ, ეს იყო დიპლომატი სასტუმრო!!! ის, რომ მითითებული მისი ქვედა დოლარი იმ ფაქტს, რომ მართვის ამჟამად არ ვიცი, რა ხდება მამაკაცის ბარე. ვინმე იყო მოძრავი ჩრდილები მიმდებარე, და ნიკ ინსტინქტურად აღმოჩნდა, როგორიც ფლეშ წინაშე შესაძლო საფრთხეს. მაგრამ ეს იყო მხოლოდ მსახური, მოხუცი მსახური კლუბი livery. ის იყო grinning დროს მოცეკვავე გოგონა ბარში, მაგრამ როდესაც ის დაიჭირეს Nick ' s eye, მისი ego გამოხატვის მაშინვე შეიცვალა, რომ მორწმუნე უკმაყოფილების. Ego nod ტელ.: AX იყო obsequious.
-"ეს სირცხვილია, არ არის ეს, სერ? სამწუხაროა, რომ ეს სიმართლეა. ხედავთ, ეს იყო ბატონებო, ვინც აიძულა მას ამის გაკეთება, როდესაც ისინი არ უნდა ჰქონდეს. მან wandered აქ შეცდომით, ცუდი რამ, და ისინი, ვინც უნდა იცოდეს, უკეთესი, აიღო მისი მდე მყისიერად და ცეკვავდა." ერთი წუთით, piety გაქრა, და მოხუცი თითქმის გაიცინა. "მე ვერ ვიტყვი, რომ მან წინააღმდეგობა გაუწია, თუმცა, სერ. შევიდნენ ღიად სულისკვეთებით, კი. დიახ, ის ნამდვილი საშინელებათა, ეს ერთი. ეს არ არის პირველი შემთხვევა, მე ვნახე მისი ეს ხრიკები. Ego იყო შეუშალა კიდევ ერთი რაუნდი ტაში და შეძახილები მცირე ჯგუფი მამაკაცი ბარი. Odin წრიული მათ, cupped ხელში და ყვიროდნენ: "ამის გაკეთება, პრინცესა. მას ყველა off!" ნიკ კარტერი ჩანდა, ნახევარი კარგი, ნახევარი გაბრაზებული. ის იყო ძალიან კარგი ქმარი თავად ასეთი რამ. "ვინ არის იგი?" "რა არის ეს?" ჰკითხა მსახური. მოხუცი გარეშე, აღების მისი თვალები off გოგონა, განაცხადა: "პრინცესა, რათა ruckus, სერ. ძალიან მდიდარი. ძალიან მაღალი muck მსოფლიოში. ან იყო, მინიმუმ. ზოგიერთი piety არის უკან. "მე ვწუხვარ, ბატონო, როგორც მე ვთქვი. ასე რომ, საკმაოდ, და ყველა მისი ფული და ლურჯი სისხლი, და-ვაიმე, ბატონო, მე ვფიქრობ, რომ მან უნდა მიიღოს იგი off! მამაკაცის ბარი იყო, ახლა დაჟინებული, ყვიროდნენ და ტაშს ხელში.
საგალობელი იყო მიღების ხმამაღლა: "Take it off... გამეხადა... take it off..." ძველი მსახური მოხვდა ნერვიულად თავის მხრის, მაშინ ნიკა. "და ახლა, ბატონებო, ვაპირებთ, ძალიან შორს, სერ. ჩემი მუშაობის ღირს მოძიებაში აქ." "მაშინ, რატომ," Kilbnaster ვარაუდობს, რბილად, " არ მიდიხარ?" მაგრამ ხმა იყო მოხუცი. Ego-ს წყლიანი თვალები იყო დაფიქსირებული გოგონა ისევ. თუმცა, მან ასევე განაცხადა: "თუ ჩემი უფროსი ოდესმე ერევა ამ, ისინი ყველა იყოს აკრძალული ცხოვრების ეს ინსტიტუტი-თითოეული მათგანი." Ego ბოსი, ნიკ ეგონა, იქნება მენეჯერი. Ego ღიმილი იყო ნათელი. კი, თუ მენეჯერი მოულოდნელად გამოჩნდა, იქ აუცილებლად იქნება ჯოჯოხეთი უნდა გადაიხადოს. ამ quixotic ისე, რომ მე ნამდვილად არ ვიცი და არ მაინტერესებს, თუ რატომ გააკეთა მან ეს, ნიკ გადავიდა თემა ბარი. ახლა გოგონას ჩაეფლო არის unabashed punching რუტინული და მოისმენთ, რომ არ შეიძლებოდა ყოფილიყო უფრო პირდაპირი. მას ეცვა თხელი მწვანე კაბა რომ მიაღწია შუა-ბარძაყის. ისევე, როგორც ნიკა იყო, რომ ლიბერალიზაცია მისი მინის ბარი მისაღებად ბარმენი ყურადღება, გოგონა მოულოდნელად ვურთიერთობთ დაიბრუნოს hem მისი თმები. ერთი სწრაფი მოძრაობის, იგი გამოყვანილია ego მისი უფროსი და ესროლა მას დაშორებით მას. ეს glided მეშვეობით საჰაერო, hovered ერთი წუთით, და მაშინ ჩამოვიდა, მსუბუქი და არომატული და სურნელოვანი მისი სხეული, ნიკ Cartr-ს ხელმძღვანელი. ხმამაღალი შეძახილებით და სიცილი, სხვა მამაკაცი-ბარი. ნიკ გამოყვანილია უფასო ქსოვილი - მან აღიარა, Lanvin პარფიუმერია და ძალიან ძვირი ჟირინოვსკი-და ამით კაბა counter შემდეგი მას. ყველა ადამიანი ეძებს მას ახლა. ნიკა დაბრუნდა მათი unflappable მზერა. ერთი ან ორი მათგანი, ყველაზე ფხიზელი პირობები, გადაინაცვლებს uneasily და ვუყურე
გოგონა-ნიკ ეგონა, მან უნდა მოვისმინე დასახელება სადღაც ადრე იყო, ახლა ეცვა მხოლოდ პატარა ლიფი, მისი მარჯვენა სარძევე დაუცველი, წყვილი თხელი თეთრი თეთრეული, garter ქამრები, და დიდხანს, თეთრეული. შავი წინდები. იგი სიმაღლის გოგონას თხელი, მომრგვალებული ფეხები და დახვეწილი ფორმის ankles და პატარა ფეხები. მას ეცვა ღია-toed პატენტის ტყავის ბალეტის ტუმბოები და მაღალი ქუსლები. იგი ცეკვავდა, მისი ხელმძღვანელი დააგდეს უკან და მის თვალებში დახურულია. მისი jet-შავი თმის მოჭრილი იყო ძალიან მოკლე და ახლოს სამიზნე.
ნიკ ჰქონდა მოკლე ეგონა, რომ მას, შესაძლოა, რამდენიმე პარიკები და მათი გამოყენება. ჩანაწერი jukebox იყო medley ძველი ამერიკული ჯაზის ჰანგები. ახლა band მოკლედ გადავიდა, რამდენიმე ცხელი ბარები Tiger Rag. გოგონათა writhing მენჯის დაიჭირეს rhythm of tiger-ის roar, tuba ის hoarse um-pa. მისი თვალები ჯერ კიდევ დახურულია და მას leaned შორს უკან, ფეხები, ფართო, და დაიწყო გააფართოვოს და squirm. მისი მარცხენა მკერდის ახლა slid out გარშემო პატარა bra. მამაკაცის ქვემოთ იყო, ყვირილი და smashing დროს. "გამართავს, რომელიც ვეფხვის, გამართავს რომ ვეფხვი! მას off, პრინცესა. Shake it, პრინცესა!" ერთი მამაკაცი, a, წინდები, უზარმაზარი მუცლის, ჩაცმული, საღამოს, სარჩელი, სცადა ასვლა counter. Ego თანამებრძოლები ისხდნენ უკან. სცენა შეახსენა, ნიკ იტალიური ფილმი, რომლის სათაური მას არ ახსოვს. Killmaster, ფაქტობრივად, იყო ამბივალენტური პოზიცია. ნაწილი მისი ego იყო პატარა აღშფოთებული დანახვაზე, შეგრძნება ბოდიში ცუდი მთვრალი გოგონა ბარი; მეორე ნაწილი, ნიკ, a bestial ერთი, რომ არ შეიძლება უარყო, დაიწყო რეაგირებს ხანგრძლივი, სრულყოფილი ფეხები და swaying bare breasts. იმის გამო, რომ მისი ცუდი განწყობა, მას არ აქვს ქალს, კვირაობით. ის იყო ზღვარზე arousal ახლა, და მან იცოდა, რომ ეს და არ მინდა ეს. არ მინდა, რომ. Emu ვერ დაველოდებით, რათა დატოვოს ბარი. ახლა გოგონა შენიშნა, ego და ცეკვავდა ego-ს მიმართულებით. ყვირილის შეშფოთება და აღშფოთება მოვიდა სხვა მამაკაცი, როგორც მან strutted გადასცა, სადაც ნიკა იდგა, ისევ იმუქრება და იმუქრება მისი ტონს დუნდულოებსა. იგი ეძებს მას ღიად, მაგრამ იგი ეჭვობს, რომ მან მართლაც ნახა იგი. მას ვერ ვხედავ, ბევრი. იგი იდგა გულწრფელად მეტი ნიკ, ფეხები, ფართო, მისი ხელები, მისი hips. მან შეწყვიტა ყველა მოძრაობა და დახედა მას. Ih-ს თვალები შეხვდა და მომენტში მან დაინახა, სუსტი ნაპერწკალი დაზვერვის მწვანე, ალკოჰოლის გაჟღენთილია სიღრმეში.
გოგონა გამიღიმა emu. "თქვენ, pretty boy", - განაცხადა მან. "მე, როგორც თქვენ. მე მინდა. თქვენ გამოიყურებოდეს... მე ენდობა თქვენ... გთხოვთ take me home. Brylev თვალში წავიდა ცარიელი, თითქოს სინათლის შეცვლა იყო flipped. იგი ჩემსკენ შევიდა ნიკ, მისი გრძელი ფეხები თავიდან ბალთა დროს მუხლებზე. ნიკ უნახავს ეს მოხდეს, მაგრამ არასოდეს მას. ეს გოგონა იყო კარგავს ცნობიერებას. ის მოდის, ის მოდის... prankster ჯგუფის მამაკაცები ყვიროდნენ, " ხე!" გოგონა ერთი ბოლო მცდელობა, რომ დაძაბულობა მისი მუხლებზე, მიღწეული გარკვეული rigidity, immobility ძეგლი. მისი თვალები იყო ცარიელი და ვნებათაღელვა. მან ნელა დაეცა off counter, უცნაური მადლი, შევიდა ელოდება იარაღის ნიკ კარტერი. ის ადვილად დაიჭირეს და გაიმართა მისი, მისი bare breasts დაპრესილი წინააღმდეგ მისი დიდი მკერდზე. რა არის? ის ქალი სასტუმროში. მაგრამ, პირველ რიგში, მას არ განსაკუთრებით მინდა მთვრალი ქალები. Emu მომეწონა ქალები, რომლებიც ცოცხალი და ენერგიული, სწრაფი და სენსუალური. მაგრამ ის საჭიროა, მისი, თუ მას უნდოდა, ქალს, და ახლა მას ეგონა, მან გააკეთა, მან მთელი წიგნი სავსეა ლონდონში ტელეფონის ნომრები. Fat მთვრალი, იმავე ადამიანი, რომელმაც სცადა ასვლა მრიცხველი, გადაუშვა მასშტაბით. მივიდა ნიკა ერთად scowl მისი მსუქანი სახე. "მე მიიღოს გოგონას, ბებერი კაცი. ეს ჩვენია, თქვენ იცით, არ გეკუთვნის. მე, ჩვენ გვაქვს გეგმები პატარა პრინცესა. Killmaster გადაწყვიტა, დაუყოვნებლივ. "მე ასე არ ვფიქრობ", - განაცხადა მან მშვიდად კაცი. "ქალბატონი მთხოვა მიიღოს მის სახლში. თქვენ გამიგია მე. მე ვფიქრობ, მე ნუ ეს:. მან იცოდა, რა "გეგმები"იყო. "მისადგომებთან New York ან posh კლუბი ლონდონში. მამაკაცი - ისინი, ასევე, ცხოველები, ჩაცმული, ჯინსი, ან საღამოს შეესაბამება. ახლა მას მოხვდა სხვა მამაკაცი-ბარი. მათ გვერდით იდგა გარდა, muttering ერთმანეთს, და ეძებს მას და იგნორირება მსუქანი კაცი, ნიკ აიყვანეს გოგონას კაბა სართული, დადიოდა ბარი, და აღმოჩნდა, რომ მოსამსახურე, რომლებიც ჯერ კიდევ სტუმრობა ჩრდილში. ძველი მსახური შევხედე მას ნარევი საშინელებათა და აღტაცება.
ნიკ მოისროლა კაბა მოხუცი. "თქვენ". დამეხმარეთ მიიღოს მისი საგარდერობო." ჩვენ კიდევ მისი ჩაცმული, და... -
დაველოდოთ წუთში, მიიღოს მკერავი, " fat man განაცხადა. "ვინც ჯოჯოხეთი ხარ, მკერავი, Yankee, აქ მოვიდა და გაიქცევა ჩვენი გოგონა? მე უკვე ყიდულობენ, რომ ბოზი სასმელების მთელი ღამე და, თუ ფიქრობთ, თქვენ შეგიძლიათ... uhltirimmppfxxxx",
ნიკა ცდილობდა, ძალიან ძნელია, არ ავნებს კაცი. ის გაფართოებულ პირველი სამი თითი მისი მარჯვენა ხელი, მისი მოხრის ih, აღმოჩნდა მისი პალმის, და მოხვდა კაცი მხოლოდ ქვემოთ sternum. ეს შეიძლება ყოფილიყო ფატალური დარტყმა, თუ ის მინდა ცნობილია, რომ, მაგრამ AX-კაცი იყო ძალიან, ძალიან ნაზი. მსუქანი კაცი მოულოდნელად ჩამოინგრა, ორივე ხელი ხელში მისი გასიებული ორგანოს. Ego-ს flabby წინაშე აღმოჩნდა ნაცრისფერი, და მან ამოიოხრა. სხვა მამაკაცი, ჩაილაპარაკა და მზერა გაცვალეს, მაგრამ არ გააკეთა მცდელობა ჩაერიოს.
ნიკ მისცა ih მძიმე ღიმილი. "გმადლობთ, ბატონებო, თქვენი მოთმინება. თქვენ მსოფლიოს სასურველი სტუმარი გახდებით, ვიდრე თქვენ ფიქრობთ. მან აღნიშნა, რომ მსუქანი კაცი მაინც panting სართული. ეს უნდა იყოს ჯარიმა, როგორც კი იგი იღებს მისი სუნთქვა უკან." უგონო გოგონა იყო waddling მეტი Ego-ს მარცხენა მკლავი...
ნიკ წაკვეთილია ძველი კაცი. "ჩართეთ წმინდანი." როდესაც dim ყვითელი დიზელის მოვიდა, ის წელში გოგონა up, მისი ჩატარების ქვეშ მისი იარაღი. მოხუცი ელოდა მწვანე კაბა. "დაველოდოთ წუთში. ორი სწრაფი მოძრაობები, ნიკ მივიღებთ თითოეული ხავერდოვანი, თეთრი მკერდის უკან, cradle of love. "ახლა, დააყენოს ეს თქვენი უფროსი და გაიყვანოს მას." ნიკ grinned emu, " რა არის, ვეტერანი? თქვენ არასოდეს დაინახა ნახევრად შიშველი ქალი ადრე?"
ძველი მსახური დიდი ქვეყანა არის ბოლო ნიშანწყალი ღირსება. "არა, სერ, დაახლოებით ორმოცი წლის. ეს, ბატონო, არ არის ცოტა, uh, შოკი. მაგრამ ვეცდები მართვა. თქვენ ამის გაკეთება, " ნიკ განაცხადა. "თქვენ შეუძლია მას. და იჩქარეთ მას. ისინი ესროლა კაბა მეტი გოგონას უფროსი და გამოყვანილია მისი ego ქვემოთ. ნიკ გაიმართა მისი პატივისცემით, მისი მკლავი გახვეული გარშემო მისი წელის. "გაქვთ ჩანთაში ან რამე? ქალები, როგორც წესი, აქვს მას. "მე მჯერა, რომ იქ იყო ჩანთაში არსებობს, სერ." მე, როგორც ჩანს, გავიხსენოთ მისი რომელსაც ego სადღაც ბარი. იქნებ მე ვერ გაირკვეს, სად ცხოვრობს-თუ თქვენ არ იცით?" კაცი შეარყია მისი ხელმძღვანელი. — მე არ ვიცი. მაგრამ მე ვფიქრობ, რომ წავიკითხე ნაშრომების, რომ იგი ცხოვრობს Aldgate სასტუმრო. თქვენ გაარკვია, რა თქმა უნდა. და თუ შეიძლება ასე ითქვას, სერ, თქვენ შეგიძლიათ არ მიიღოს ლედი უკან Aldgate ამ.".. "მე ვიცი," ნიკ განაცხადა. "მე ვიცი. მოუტანს თქვენი საფულე. ნება მომეცით ფიქრი დანარჩენი. კაცი ducked ისევ ბარი. ახლა იგი სწავლის მის წინააღმდეგ, იდგა up საკმაოდ მარტივად თვითმმართველობის მხარდაჭერით, დასასვენებელი მისი უფროსი emu-ს მხრის. მისი თვალები იყო დახურული, მისი სახე სიმშვიდეს. "ჩემი ფართო წითელი earlobe იყო ცოტა სველი. იგი სუნთქვის მარტივად. Nah ცუდი სუსტად ვისკი შერეული დახვეწილი პარფიუმერია. Killmaster იგრძნო, ქავილი და ტკივილი მისი თეძოებზე ერთხელ. ის იყო ლამაზი, იგი იყო სასურველი. კი ეს ქალაქი. Killmaster განაცხადა, რომ არ უნდა ცდუნება წასვლა და ხტომა nah ერთად აწარმოებს. ის არასდროს წავიდა დასაძინებლად ქალი, რომელიც კი არ ვიცი რას აკეთებდა, - იგი არ აპირებს დაიწყოს დღეს. მოხუცი მოვიდა უკან ტომარა თეთრი alligator ტყავი. ნიკ მოახერხა ის პიჯაკის ჯიბეში. გარშემო სხვა ჯიბეში, იგი გადმოათრიეს წყვილი ფუნტი შენიშვნები და გადასცა ih კაცი. "წავიდეთ და ვნახოთ, თუ შეგიძლია ტაქსი." გოგონა tilted მისი სახე ego-ს სახე. მისი თვალები იყო დახურული. იგი თვლემის მშვიდობიანად. ნიკ კარტერი ამოიოხრა.
"თქვენ არ ხართ მზად? თქვენ არ შეგიძლიათ, რომ, შეიძლება თქვენ? მაგრამ მე უნდა გავაკეთოთ ეს ყველაფერი. Okay, ასე იქნება ეს."ის slung ეს მის მხრის და მიატოვა მეშვეობით საგარდერობო. იგი არ გამოიყურება ბარი. ის ავიდა სამი ნაბიჯი ქვეშ archway, და აღმოჩნდა მიმართ ლობი. "თქვენ იქ! ხმა იყო თხელი და grumpy. ნიკ აღმოჩნდა მფლობელი ხმა. მოძრაობა გამოიწვია გოგონას თხელი კაბა მოიმატებს ოდნავ, billowing, გამოაშკარავებას მისი taut thighs და მჭიდროდ თეთრი თეთრეული. ნიკ გამოყვანილია off მისი კაბა და წელში ეს. "მე ვწუხვარ," - განაცხადა მან. "ხომ არ ვთქვა რამე?" Nibs - ეჭვგარეშეა, რომ მას,-იდგა მთქნარება. Ego პირი, მუდმივი გადაადგილება, როგორც თევზი შედგენილი გარშემო წყალი, მაგრამ არ იყო სიტყვა. ის იყო თხელი, balding მამაკაცი. Ego-ს თხელი კისრის იყო ძალიან მცირე ძლიერი საყელო. Flower lapel უარყო მედია იუწყება, რომ ნიკუ shchegolei. AX-კაცი იყო გაღიმებული charmingly, თითქოს რომელსაც საკმაოდ გოგონა სასტუმროდან მისი მხრის მისი უფროსი და ძუძუს ჩამოკიდებული წინ იყო ყოველდღიური რუტინული.
მისი თქმით, " არ ვთქვა რამე?" მენეჯერი შევხედე გოგონას ფეხები, მისი პირით მაინც მიდის ჩუმად. ნიკ გამოყვანილია off მწვანე კაბა, რომ ყდა თეთრი ზოლები ხორცი შორის ყველაზე მისი წინდები და მისი panties. მან გაიცინა და დაიწყო გადაუხვიოს.
"მე ბოდიში კიდევ ერთხელ. ვფიქრობდი, იყო საუბარი, ჩემთვის."
მენეჯერი საბოლოოდ იპოვა თავისი ხმა. ეს იყო თხელი, მაღალი და სავსე აღშფოთება. მისი პატარა მუშტებით იყო clenched, და ის შეარყია მათ ნიკ კარტერი. მე ვგულისხმობ, მე ვგულისხმობ, მე მოთხოვნის ახსნა, ეს ყველაფერი, რა ჯოჯოხეთი ხდება ჩემი კლუბი? ნიკ ჩანდა უდანაშაულო. და გვაწუხებს. "გაგრძელება?" მე არ მესმის. მე, უბრალოდ, რის გამოც პრინცესა და - " მწვრთნელმა აღნიშნა trembling თითის უკან girl. "Alaa არის პრინცესა da Gama. კიდევ ერთხელ! მთვრალი ისევ, მე ვივარაუდოთ?" ნიკ გადაინაცვლებს Alenka ის ee გადატანა მისი მხრის და grinned. "მე ვფიქრობ, რომ თქვენ ვერ მოვუწოდებთ მას, რომ, დიახ. მე მიიღოს მის სახლში. "- კარგი, - განაცხადა მენეჯერმა. "თუ იქნება, ასე რომ, კეთილი." იყოს ისე, როგორც სახის, რათა დავრწმუნდეთ, რომ იგი არასოდეს ბრუნდება აქ.
ის clasped ხელები ერთად, რა შეიძლება ყოფილიყო ლოცვა ჟესტი. "ის ჩემი ტერორი", - განაცხადა მან.
"ის bane და bane ყველა კლუბი ლონდონში. წავიდეთ წინ, სერ. გთხოვთ, წავიდეთ ერთად მას. დაუყოვნებლივ." "დარწმუნებული ვარ," ნიკ განაცხადა. "მე მას ის დარჩენის Aldgate, eh?"
მენეჯერი აღმოჩნდა მწვანე. Ego თვალები დააჭყიტა გარშემო თავის არეში. -"ღმერთო ჩემო, ადამიანი, არ შეიძლება, მისი იქ!" კი, ამ საათში. განსაკუთრებით არ არის, ამ საათში. არსებობს უამრავი ადამიანი არსებობს. Aldgate ყოველთვის სავსე newspapermen, wicker columnists. თუ ამ პარაზიტების ენახათ, და იგი საუბრობს, რომ მათ, ეუბნება მათ იგი აქ ამაღამ, მე ვიქნები იქ, ჩემი კლუბი იქნება... ნიკა იყო დაღლილი სათამაშო თამაშები. აღმოჩნდა, უკან ფოიეში. გოგონას იარაღის dangled, როგორც თოჯინის მისი მკერდზე. "Stop შემაშფოთებელია," განაცხადა მან კაცი.
"მან ვერ გაიგო, რომ Hema და მე დიდი ხანია. მე იზრუნოს ეს." მან მისცა კაცი აზრიანი პასუხი, და შემდეგ თქვა: "მე არ ვიცი.: "თქვენ ნამდვილად გაქვთ, რომ რამე ეს აბანოები, ეს brutes." მან თავი დაუქნია მიმართ მამაკაცის ბარი. -"იცით, ისინი ცდილობს ისარგებლოს ამ ცუდი გოგონა?" სასტუმროები და შემდგომი გამოყენება, გაუპატიურება აშკარა ბარი, როდესაც მისი მოვა. იგი შემონახულია მისი პატივი. თუ ეს არ იყო მისთვის-კარგად, ვისაუბროთ სათაურები ნაშრომების! ნეტავ, დახურეს ხვალ. ბინძური ორთქლის ძრავები, ისინი ყველა არ არსებობს, ყველა მათგანი. ვთხოვთ, ბარმენი შესახებ ტოლსტოის ცუდი კუჭის. მე მქონდა მოხვდა ეს კაცი გადარჩენა გოგონას. Nibs გაძნელდა. მან მიაღწია მოაჯირები მხარეს კიბეები და მოიცვა იგი", - სერ. ხომ არ მოხვდა ვინმე? კი-გაუპატიურება. ჩემი მამაკაცის ბარე? "ეს უბრალოდ ოცნება, და მე ვაპირებ, რომ ვიღვიძებ მალე. მე - ""არ დადებს ეს," ნიკ, - განაცხადა მხიარულად. "ისე, ქალბატონი და მე უკეთესი გადადგეს. მაგრამ უკეთეს მიიღოს ჩემი რჩევა და ჯვარი off რამდენიმე ადამიანი თქვენს სია. მან თავი დაუქნია მიმართ ბარი ერთხელ. "არსებობს ცუდი კომპანია ქვემოთ არსებობს. ძალიან ცუდი კომპანია, განსაკუთრებით ერთი დიდი ცხოვრება. ეს არ გამიკვირდება, თუ იგი გარკვეული სახის გაუკუღმართებული სექსუალური." ახალი სახე საშინელებათა თანდათან გამოჩნდა manager-ის ფერმკრთალი სახე. მან დაიწყო ნიკ, მისი სახე ცახცახი, მისი ხვეწნა თვალები დაძაბა. Ego-ის ხმა, შიშისგან კანკალებდნენ.
"დიდი კაცი დიდი მუცლით? ერთად წითური სახე? ნიკ-ის პასუხობდა მზერა იყო ცივი. "თუ თქვენ დარეკეთ ამ მსუქანი და მსუქანა ბიჭი, აზნაური, მაშინ ეს შეიძლება იყოს, რომ პირს. რატომ? ვინ არის ის? მენეჯერი დააყენა თხელი ხელი შუბლზე. ახლა ის იყო, ოფლიანობა იღვრება. "emu ფლობს უმრავლესობას ეხება ეს კლუბი." ნიკ დავაკვირდი მეშვეობით მინის კარი ფოიეში და დაინახა, მოხუცი მსახური დარეკეთ კაბინა ასალაგმად. მან შეარხია ზე მენეჯერი. "როგორ ლამაზი სერ ჩარლზ ახლა. იქნებ, კარგი კლუბი, თქვენ შეგიძლიათ მიიღოთ ego თამაში blackball თავს. კარგი ღამე. და ქალბატონი ასევე გვესაჭიროება emu ვთქვა, კარგი ღამით. კაცი არ ჩანს, რომ მოისმინოს მინიშნებები. იგი ეძებს კარტერი, თითქოს ის იყო ეშმაკი, რომელმაც მხოლოდ come out of hell. "ხომ არ მოხვდა სერ ჩარლზ?" ნიკ chuckled. "არ არის ზუსტად. უბრალოდ tickled ჩემი ego ცოტა. შენი ჯანმრთელობა
მოხუცი დაეხმარა მას დატვირთვა პრინცესა შევიდა მანქანა. ნიკ მისცა მოხუცი fiver და გამიღიმა em. "დიდი მადლობა, მამა. თქვენ უმჯობესია წავიდეთ ახლა და რაღაც სუნი მარილები - Nibs უნდა მათ." მშვიდობით." მან უთხრა მძღოლი წასვლა Kensington ფართი. სწავლობდა მძინარე სახე რომ ისვენებდა ასე მსუბუქად მისი დიდი მხრის. ის დაიჭირეს სუნი ისევ ვისკი. მან უნდა ყოფილიყო სასმელი ძალიან ბევრი დღეს. ნიკ შეუვარდნენ პრობლემა. მას არ სურს, რათა მისი დაბრუნება სასტუმროში მოსწონს ეს. ის ეჭვობს, რომ nah ჰქონდა რეპუტაცია დაკარგოს, მაგრამ კი ისე, ეს არ იყო, რომ რაღაც შეიძლება გაკეთდეს იმისათვის, რომ ლედი. და ის იყო ქალბატონი, და თუნდაც ეს ქალაქი. ნიკ კარტერი, სხვადასხვა დროს და სხვადასხვა ნაწილების მსოფლიოში, გაზიარებული საწოლი საკმარისი ქალბატონები აღიაროს ერთი მათ გარშემო, როდესაც მან დაინახა, რომ იგი შეიძლება იყოს მთვრალი, ფხვიერი, ან როგორიც არ უნდა იყოს, მაგრამ იგი მაინც ლედი. მან იცოდა ტიპი, madcap, მეძავი, ძუკნა, ძუკნა, - ან რაც მან შეიძლება ყოფილიყო. მაგრამ მისი თვისებები და პოზიციის, მისი regal მადლი, შეუძლებელი იყო, რომ დამალვა კი ჩაბმული სიმთვრალე. ეს Nibs კაცი იყო სწორი, დაახლოებით ერთი რამ: Aldgete, მიუხედავად იმისა, რომ posh და ძვირადღირებული სასტუმრო,,, არ იყო ყველა დონეზე, ხელმძღვანელობდა ან კონსერვატიული მიმდინარე ლონდონში გრძნობა. დიდი ლობი იქნება bustling და bustling ამ საათი დილით და თუნდაც ამ სითბოს ყოველთვის არსებობს რამდენიმე swingers ლონდონში და იქ აუცილებლად იქნება რეპორტიორი ან ორი და ფოტოგრაფი იმალება სადღაც ხის სახლი. მან ჩანდა, უკან ერთი გოგონა, შემდეგ ტაქსის მოხვდა pothole, უსიამოვნო springy bounce, და გოგონა დაეცა დაშორებით მას. ნიკ გამოყვანილია მისი უკან. მან რაღაც ჩაილაპარაკა და ამით ერთი მკლავი გარშემო ego-ს კისერზე. მისი რბილი, სველი პირი დაეშვა ego-ს cheek.
"ერთხელ," ჩაილაპარაკა მან. "გთხოვთ, ნუ ეს ისევ და ისევ." ნიკ გამოყვანილია თავის მხრივ თავისუფალი და ეფერებოდა cheek. ის ვერ დატოვებს მას, რომ მგლები. "თავადი s Gate," მან განაცხადა, რომ მძღოლი. "Knightsbridge გზა. თქვენ იცით, რომ..."მე ვიცი, სერ." ის მიიღებს მას, რომ მისი ბინა და ამით მისი საწოლი. "...Killmaster აღიარა, რომ თავად, რომ ის იყო უფრო მეტი, ვიდრე აინტერესებს პრინცესა დე გამა. მან ბუნდოვნად იცოდა, ვინ იყო ახლა. დროდადრო, ის მინდა წაიკითხოთ ეს ნაშრომების, ან იქნებ ის მინდა კი გავიგე, ის, რაზეც მისი ego მეგობარი. Killmaster არ იყო" საჯარო სახე " ნებისმიერი ჩვეულებრივი გაგებით - როგორც ძალიან ცოტა მაღალ კვალიფიცირებული აგენტები, - მაგრამ მან გაიხსენა, სახელი. მისი სრული სახელი არის Morgana da Gama. სრულიად რეალური პრინცესა. სამეფო პორტუგალური სისხლი. Vasco da Gama იყო, მისი შორეული წინაპარი. ნიკ გამიღიმა მისი მძინარე შეყვარებული. ის გათლილი რბილი მუქი ქუდი, მისი თმის. იქნებ ის არ მოვუწოდებ Hawke პირველი, რაც დილით, მას შემდეგ, რაც ყველა. სამუდამოდ მისცეს hey, გარკვეული დროის განმავლობაში, თუ იგი იმდენად ლამაზი და სასურველია მთვრალი, რა შეიძლება იგი იყოს ფხიზელი ერთად?
იქნებ. ნიკ shrugged მისი ფართო მხრებზე. მას შეუძლია იყოს ჯოჯოხეთი იმედგაცრუება. ეს გარკვეული დრო დასჭირდება. ვნახოთ, სადაც ბილიკი იწვევს. ისინი აღმოჩნდა გადატანა პრინცის კარიბჭე და განაგრძო, რომ Bellevue ნახევარმთვარის. ნიკ აღნიშნა, რომ მისი კორპუსი. მძღოლი გამოყვანილია ასალაგმად.
"ნუ თქვენ უნდა დავეხმაროთ მისი?"
"მე ვფიქრობ", - განაცხადა ნიკ კარტერი,"მე, შეუძლია ეს." მან გადაიხადა კაცი, მაშინ ისხდნენ გოგონა მეშვეობით ტაქსის გადატანა ტროტუარი. იგი იჯდა swaying მისი იარაღი. ნიკა შეეცადა მისი წასვლა, მაგრამ მან უარი განაცხადა. მძღოლი ინტერესით.
"დარწმუნებული ხართ, რომ თქვენ არ გჭირდებათ რაიმე დახმარება, სერ?" მე მინდა იყოს მოხარული ვარ, რომ ვხედავ მას... "არა, გმადლობთ. ის slung მისი თავის მხრის ერთხელ, ფეხები, მისი იარაღი და ფეხები dangling მის უკან. ეს კი იმას ნიშნავდა, რომ იყოს. ნიკ გამიღიმა მძღოლი. "ვხედავ. არაფერი, როგორიცაა, რომ. ყველაფერი კონტროლის ქვეშ." ეს სიტყვები ასვენებს მას.