• Dominus famosissimi Londinensis sexus fuste confossus ad mortem inventus est, corpus eius in caedes cruentas detruncatur ... • Lusitaniae agens summo die in platea transeuntium referta iacitur mortuus.
• Quidam detectivus privatus a Brooklyn cum cultello in corde intermisso cum investigatione internationali occiditur...
Omnia, quae in communi habebant, erat princeps de Gama, Nick Carter particeps novae assignationis. Mulier pulchra, cinaedissima, quae mundum servare vel perdere potest. . . utra fretus magis pravis desideriis satiet!
Caput 1
LONDON ex calore excutit. Ultima septimana Iulii erat et aliquot dies thermometrum iam octoginta appropinquabat. Calet in Britannia, et naturale est quod consumptio cerevisiae, mitis et amarae, et cervisia nutans directe proportionalis gradus Fahrenheit est. Portobello Road. Nulla condicio aeris erat, et haec sordida parva publici spatii foetore cervisiae et tabaci, vili unguento et sudore humano repleta est. Quodlibet minutum dominum domus, crassus, pulsaret et caneret ebriosos et solitarios. "Horae laboratae desinunt, iudices, specula vestra vacua". In teloneo postico, audiente reliquorum patronorum, sex viri inter se susurrabant. Quinque homines Cockneys erant, ut constabat in oratione, habitu, moribus. Sextus homo, qui loquebatur, paulo difficilius erat cognoscere. Vestimenta eius erant conservativa et bene dissecta, tunica eius munda erat sed colaphis caelatis, et ligaturam phalanges egregiae gerebat. Oratio fuit litterato viro, speciemque prae se tulit, quod Angli "ingenuum" vocant. Nomen eius erat Theodorus Blacker - Ted seu Teddy ad amicos, e quibus perpaucos reliquerat.
Fuit olim capitaneus in Ultonia Fusiliers regius. Usque ad et recensere dimissionem pro pecunia regiminis furandi et dolum card. Ted Nigrior locutus est et circumspexit ad quinque gallos. - Num omnes quid a te volunt intellegis? Habetis quaestiones? Si sic, nunc interroga - tempus non erit postea. Unus e homunculo homunculus naso tanquam cultro vitrum vacuum levavit. - Um... Simplex quaestio habeo, Teddy. "Quomodo de cerevisia solvemus antequam pinguis Guido tempus claudendi denuntiat?" Nigrior offensio vocis et vultus annuit minister digito. His guys paucis horis insequentibus opus erat. Male illis indigebat, vitae necisque vitae erat, nec erat dubium quin cum porcos penitus in te accipere debeas. Ted Nigrior intus suspirans, foris risit, Potu solvit, accendit cigarum Ad tollendum odorem Carnis non lotae. Paucis horis — die vel ad summum — deinde paciscor fieret et homo esset dives. Volet sane relinquere Angliam, sed nihil refert. Ante eos erat magnus, late, pulcher, mundus. Semper Americam Meridionalem videre cupiebat. Alfie Doolittle, dux Cockney magnitudine et ingenio, cervisiam spumam ab ore detersit et trans mensam inspexit apud Ted Blacker. Oculi, pusilli et callidi in magna facie, nigriores figebantur. Ait, “Nunc vide, Teddy. Non sunt homicidia? Forsitan verberatio si opus est, sed non homicidium. " ", inquit iracundie. — Si quae- stiones sunt — quas dubito — minores erunt. homicidia certe nulla erunt. Si qui mei, uh, clientes semper "exibunt," quos omnes homines facere pacant. duxi declarandum putavi. Omnes homines agant fac ne quid accidat mihi, nihil detrahatur mihi. Praesertim ultimum. Sub vesperum ostendam tibi bona quaedam pretiosa. Sunt certae partes quae hanc item sine pretio habere vellet. Nunc demum omnia tibi plana sunt?"
Cum tenuiores, Nigrior cogitatio, nimium ingratus! Etiam bonos communes sceleratos satis callidi erant. Respexit et vidit iterum, et surrexit. - "Exspectabo te duobus acribus triginta. Clientes mei ad tres pervenient. Spero te separatim veneris et non notabiliter. Tu omnia nosti de constabulario in area et schedula eius, ne ibi nunc, Alfie, iterum alloqui? - Numero quattuordecim Mews Vicus. Prope Moorgate Road. In illo aedificio quarto tabulato."
Abiit, pusillum acutis Cockney chuckle: “Verum putat esse virum, annon, sed non est elf.
Alius dixit: "Vir admodum vir mihi videtur. Eius certe bona sunt". Alfie retorsit inanis calva. Ille perspicacem aspectum in omnes conjecit et renidens. - "Verum hominem non nosses, nemo vestrum, si venit et tractavit te. Ego, non, scio virum cum videro. Coquit et loquitur ut vir, sed certe non est. eum." " Adeps dominus in calculo cellae malleo. "Tempus, Quirites, amabo!" Ted Blacker, dux quondam Fusiliorum Ultoniae, suum taxi in Cheapside reliquit et per viam Moorgate ambulavit. Dimidium Crescent Mews erat medium fere ad Vetus Street. Numerus quattuordecim in extremo stabulo erat, quattuor tabulatorum lateris rubri scens. Ab antiquitate Victoriana erat, et cum ceterae domus et conclavia stabula essent, viguit raeda reparata taberna. Fuerunt temporibus cum unimaginative Ted Nigrior putabat se adhuc mixtos odores olere equos, corium, pingere, illitus et lignum stabulis impendere. Ingressus angiportum angustum cobbled, tunicam exuit, et legionem ligaturam solvit. Quamvis sero esset, aer adhuc calidus et humidus erat, tenax. Nigrior non licebat ligaturam aut aliquid ad suam potestatem. Dehonestati ministri talia privilegia non habent. Non ei molestus. Coniunctio, sicut vestis, sermo, mos, opus erat. Pars imaginis, quae necessaria est ad munus quod in mundo oderat, in mundo pessime tractavit. Mundus qui eum eduxerat eum esse eunuchum et generosum permisit ut celum prospiceret solum in foveam proiceret. Vera causa percussionis - et hoc erat quod Ted Niger toto corde et animo credidit - ratio vera non erat quod deprehensus esset in charta fraudandi, nec quod deprehensus erat a regimine pecuniae. Nec. Causa vera erat, quia pater carnifex fuit, et mater ancilla ante matrimonium. Ad hoc, et ad hoc solum, calce servitutis noinen erat et sine nomine. Temporalis vir tantum erat. Cum opus esset, omnia bene! Cum illi iam non opus est - exi! Redi ad paupertatem, ut pane lucrando. Ambulabat ad numerum quattuordecim, et ante ianuam cinereo pictum reseravit, et longum ascendere coepit. gradus erant ardui et attriti; aer humidus et stuffy. Nigrior sudabat profusius cum ad novissimum portum pervenit. Moratus est ut spiritum caperet, se valde deformem esse narrans. De eo aliquid faceret. Fortasse cum omni pecunia in Americam Meridionalem pervenerit, in formam redire poterit. Depelle ventrem. Exercitationes physicae circa studium semper fuit. Erat autem annorum quadraginta duorum, et adhuc puer erat, qui praestaret.
Pecunia! Libras, solidos, denarios, American pupa, Hongcongum dollariorum ... Quid interest? Pecunia omnis erat. Pecunia magna. Quae cum illis posses emere. si haberes, viveres. Sine his mortui estis. Ted Nigrior, anhelitum arripiens, in sinum pro clavibus fumbled. scalae oppositae una porta magna lignea erat. pictum nigrum. In ea erat magna, aureum draco flammas vomens. Hic obice in foribus, ut Nigrior opinatur, opportunus exoticus tactus fuit, primusque prohibitae liberalitatis admonitus, gaudiorum et voluptatum illicitarum quae post atram ianuam iacebant. Eius clientela diligenter selecta maxime iuvenibus hodiernis constabat. Nigrior opus est duobus tantum rebus ad clavam draconis iungere: discretionem et pecuniam. Sortes utriusque. Ingreditur per ianuam nigram et eam post se clausit. Tenebrae implebantur blandis et sumptuosis hum aeris conditioners. Parum constant illi, sed necesse fuit. In finibus pretium dictum et. Populus, qui ad Draco Stipes suum venerat, in suo sudore puluere nolebat dum res varias et interdum implicatas amores persequens. Tabernae separatae uno tempore quaestio fuit, sed tandem resoluta est. Maiore pretio. Nigrior winced ut felis lucem invenire conatus est. In momento habuit libras minus quinquaginta, quarum dimidium bullies galline destinabatur. Iulio et Augusto mensibus calidis etiam Londinii definite sunt. Quid rei est? Discreta lux eliquata lente in longum, latum, altum cameratum. Quid rei est? Quis pensi? Ille, Nigrior, diu non erit. Non stupri verisimile. Non considerans quod ducenta quinquaginta milia pondo debeatur. Ducenta quinquaginta millia librarum sterlingorum. Septingenta milia dollariorum Americanorum. Hoc pretium viginti minuta cinematographici postulavit. pretium accipiet. certus erat. Nigrior ad parvam vectem in angulo ambulavit et se debilem cupam et nitrum effudit. Non erat bibitor et numquam attigit medicinae quas vendidit: marijuana, cocaine, viriditas, varias effectus pilulas et, anno praeterito, LSD ... Nigrior parvam armarium aperuit ut glaciem suam biberet. Etiam pretium mauris ex venditione erat. Nee tamen nimis. Pueri magni veram pecuniam magnam fecerunt.
Nullius notae minus quam quinquaginta minae habebant, et dimidia donari! Nigrior haustu victus, honestus apud se fuit. Queriturum suum sciebat, cur semper pauper esset. Risus dolore. Equos et roulette. Et spurius miserrimus est qui semper vixit. Nunc, hoc ipso momento, Raft debet supra quingentas libras. Nuper latebat et mox copiae securitatis eum quaerebant. Non cogitarem, indicavit sibi Nigrior. Hic ego non ero cum vultus venerint. ad Americam Meridionalem incolumem veniam et cum hac pecunia omnia. Vos iustus postulo ut nomen et vivendi rationem mutare. Iterum incipiam tabulas novas. iuro. Inspexit auriculam suam. Paucis minutis post horam. Satis temporis. Cockney satellitum eius ad duos triginta perveniret, de quibus omnia cogitavit. Duo in antrorsum, duo in tergo, magnus Alfie cum eo.
Nemo, nemo, nisi ille, Ted Nigrior, Verbum loquitur. Nigrior risit. Dicturus erat illud vivere, annon? Nigrior lente bibebat, circum grande cubiculum circumspiciebat. Oderat quodam modo relictis omnibus. Eius erat cerebrum. Ex nihilo eam aedificavit. Nolebat de periculis cogitare, quam sibi opus esset capitale: spoliare lapidariam; pellibusque onere furatis ab oriente Latus Attica; etiam duobus casibus de INTERMINOR. Nigrior memoria torva potuit ridere - nothi ambo fuerunt nothi quos in exercitu scivit. Sicque factum est. Perduint, evasit! Sed haec omnia periculosa sunt. Horrende, terribiliter periculosum. Nigrior non erat, quem fortissimum fatebar. Alia causa quare paratus erat fugere statim ut pecuniam pro pellicula accepit. Nimis erat damnare multum pro homine infirmo qui timebat Scotiam Yard, manipulorum medicamentorum, et nunc etiam Interpol. Ad infernum cum iis. Vendere cinematographicam ad inemptis ac fuge.
Ad infernum cum Anglia et toto mundo, et ad infernum cum omnibus praeter se. Hae fuerunt cogitationes, accuratae et verae, Theodori Nigri, quondam Regiminis Ultoniae. Ad infernum cum eo quoque veni cogitare. Ac praesertim damnati Colonelli Alistair Ponanby, qui frigore vultu et paucis verbis exquisitis electis nigriores in aeternum oppressi sunt. Colonellus dixit, "Tanta es despecta, Nigrior, ut nihil aliud sentire possum quam tui misereri. Incapax videaris vel furari vel etiam in chartis sicut homo fraudare."
Verba reversa sunt, quamvis Nigrioris nisus obsisteret, vultumque angustum odio et cruciatu contortum. Per cubiculum suum vitreum projecit anathemate. Colonellus iam mortuus erat, sed mundus non mutatus erat. Hostes non pereunt. Multi ex eis in mundo relicti sunt. Ea erat earum. Principem. Principem Morgan da Gama. Labra eius tenues in rictum crispa. Omnia igitur subtiliter elaborata sunt. Illa, princeps, omnia reddere potuit. Sordida canicula in bracis illa fuit. Noverat de ea... Animadverte formosos mores arrogantes, frigus fastidium, snobberum et canino regium, oculos frigidos viridis, qui te intuentur non vere te videntes, non advertens tuum esse. Omnis. "Mox, cum cinematographicum vendit, multam infernum cognoscent. Regina igitur in illo lecto tricliniari faciebat, quid ei faceret, quid ei faceret, Deus! Amaret imaginem illam videre in singulis paginis cuiusvis diurnae in mundo. Oculi, in paginis socialibus imaginantes summam fabulam: pulcherrimam Principem Morgan da Goma, nobilissimam mulierem Lusitanam caerulei sanguinis, meretricem.
Notario Aster hodie in urbe est. In colloquio cum hoc notario apud Aldgate, ubi Regiam Suitam habet, regina dixit se exspectabat ut ad Draco Club acquireret et ad sexualem acrobaticam generis secretioris speciei faceret. Superba princeps, fusius interrogata, affirmavit semanticorum omnia esse omnia, sed affirmavit talia etiam in hodierno mundo populari nobili et nobili nobili tantum reservata esse. Vetus illa via, inquit princeps, rusticis adhuc satis idonea est. . . .
Niger risum audivit in cubiculo. Foedum risum, famelicum stridore magis placet, mures rabidi post tabulatum scalpentes. Quo impulsu intellexit suum esse risum. Ille statim hanc phantasiam abdicavit. Forsitan ex hoc odio paulum insanit ille. Videndum est. Odium satis fuit iocum, sed non suum reddere. Nigrior intentio cinematographici denuo proficiscendi nihil habuit donec tres homines, clientes eius, pervenerunt. Centies aspicit. Nunc vero vitreum arripiens, ad magnum stibadium ambulavit, et unam e globulis conchis matricis pressit tam scite et dissimulanter in armillam consutam. Hum parva mechanica quasi parva velum album e lacunari ad extremum cubiculi descendit. Bulla altera nigrior impressa est, et post eum projector in pariete absconditus emissa trabem candidae lucis ad tentorium. Sobrium accepit, accendit longum cigarette, talos traiecit in Ottomanicum corium et laxavit. Si non ostenderet clientibus potentialibus, ultimum tempus fuisset cinematographicum vidit. Negans obtulit, nec fallebat. Pecunia sua frui cupiebat. Prima figura apparendi in velo suo erat. Absconditam cameram pro rectis angulis compressit. Nigrior eius imago magis invidiae approbatione studuit. Accepit ventrem. Et erat incautior cum pectine ac penicillo, quod erat maculæ ejus calvitium. Occurrebat nunc novis opibus capillum traducere posse. Videbat se in stibadio sedentem, accensis cigarette, nixibus braccis iactantem, torva et subridens in directione camerae.
Nigrior risit. Recordatus est cogitationum suarum in illo certo momento - sollicitus erat ut reginae huml camerae occultae audiret. Nihil solliciti esse statuit. Per tempus quo in camera versatur, in itinere suo LSD tuta erit. Non audiet cameram vel plura. Nigrior bracchiale iterum repressit aurum. Est nunc quadrans ad duos. Etiam sit amet tempus nulla. Pellicula tantum minutum vel tam longum ex media hora erat. Nigrior imago in tegumentum micantes repente caput ad ianuam convertit. Princeps pulsans. Videbat ut ipse ad pyga tangebat et cameram avertit. Tegumentum temere album iterum factus est. Nunc in carne Nigrior globulum denuo pressit. Tegumentum nigrum. Surrexit, et novas cigarettes e sarcinis paelex protulit. Reversus igitur ad lectum et pyga iterum premebat ac iterum projector activum est. noverat prorsus quid visurus esset. Dimidia hora transacta est, se intromisit in. Nigrior omnium rerum memoria per- spicue. Principem da Gama alios adesse exspectabat. Primo nolebat se solum esse, sed nigrior omni suavitate utebatur, et potum ei dabat cigarette et persuasit ei ut paulisper maneret... Hoc tempus ei satis erat, quia potus eius erat. repletus LSd. Nigrior etiam tunc noverat reginam solum puro taedio apud se mansisse. Sciebat se contempsisse, ut totum eum mundus contempsit, et quod eum sub pedibus suis minus lutum reputaret. Haec erat una ex causis cur eam ad INTERMINOR elegit. Quisque ut odio enim. Gaudium etiam erat purum quod carnaliter cognoscebat eam, ad turpia compellendo, deducens eam ad gradum. Quae pecunia. Altissimi hospites in Lusitania. Her patrui fastigium, nomen viri non meminisse, in cistula eminentem tenuit.
Ita, Principem da Gama collocari debuit. Quam bonus vel malus hoc fuit - Nigrior numquam somniavit eo tempore. Haec omnia postea venerunt. Nunc speculator pelliculam evolvit, cum blandimento vultus eius magis pulchrior est. Dicebat unus e suis ministris quod Nigrior videbatur quasi "veno pulcher valde." In camera abscondita se convertit media tantum horae postquam princeps nesciens primam dose LSD accepit. Animadvertit mores suos sensim mutatos, quiete in semi excessum incidit. Non recusavit ut eam ad magnum stibadium duxit. Nigrior expectavit alia decem minuta antequam in camera versaretur. Hoc interposito tempore, princeps coepit loqui de se uastando directio. In medicamento impulsum existimavit amicum veterem et carissimum Nigriorem. Subridens nunc, recordans verborum quae usa est—verba quae non solent cum principis sanguine coniungi. Una eius prima verba vere insueta Nigerer. "In Portugallia", inquit, "me insanire putant. prorsus insanit. me in carcerem mitterent, si possent. Ut me a Portugallia abstineret, vides. Omnia de me, de fama mea sciunt; et vere putant quod "insanus sum. Sciunt me bibere et facere medicamenta et dormire cum aliquo homine, qui me rogat, bene, paene aliquem dudum. Ego tamen in illo interdum linea duco." Nigrior hoc revocavit, non modo audivit. Haec alia causa fuit cur eam eligeret. Fama erat reginae cum ebrietate, quae plurimum temporis, vel medicamentorum impulsu, cum braccis aliquem dormiturum vel, faute de nue, fimbrias. Post influxum colloquiorum, pene insanit, subridens vage in eum exuidere coepit. Erat, nunc recordatus est, velum spectans, quasi dolum deponens. Illa non resistit vel adiuvat, ut ei crura et brachia ad quemlibet statum moveantur. Oculi eius conniventes erant et vere videbatur quod sola erat. Os eius latum rubrum in vago risu dimidium apertum erat. Vir in lecto sensit lumbos suos agere ut se in velo videbat. Vestitu tenui linteo, non admodum mini, reginae utebatur, et bracchia tenuia obedienter levabat super caput traxit. Sub valde modicum gerebat. Fascia nigra et parvae vittae nigrae subligar. Periscelidis cingulum et longum laneum textis albis. Ted Blacker incepit aliquantulum in aere conditionato sudare dum cinematographicum spectans. Post omnes has septimanas res damnata adhuc eum vexabat. Fruendum est. Confessus est unum semper conservatum et carum memorias. Ille fasciam evolvit, bracchia decidit. Ubera eius maiora quam excogitare poterat, apicibus reniformi-brunneis, firma et nivea e costis eminebant. Nigrior se post eam collocavit, ut una manu cum mammis suis ludebat dum altera utens, aliam pugionem pressit ut in zoom lens se verteret et eam arctam caperet. Princeps aliquid non animadverto. In arcto tam perspicuo ut parvulae poros in naso eius conspicerentur, oculi eius leni semisse risu clausi sunt. Si manus sensit vel respondit, non erat notabilis. Nigrior periscelidis cingulum et tibialia servabat. Periscelides eius erant tergora, et per id tempus adeo concitatus est ut causam verae huius venereae indolis paene oblitus esset. Pecunia. Illos longos, longos pedes inponere coepit - ita in longis tibialibus albis mollit -, prorsus ut voluit, super lectum diurnum est. Omni imperio, nunquam loquendo, aut contradicendo, parebat. Iamque iam procul abierat regina, et si praesentiam suam omnino animadverteret, forma tantum obscura erat. Nigrior erat praeter scenam vagum, nihil amplius. Plus viginti minuta proximis, Nigerer eam per gamut sexualem posuit. oinnium op- permisit. Omnia, quae vir et mulier inter se facere poterant, fecerunt. Iterum atque iterum...
Partem illam egit, zoom lens pro propinquo usus est - Blacker quidam armatus in manu habebat - nonnulli clientes Draconis Club gustum valde mirabiles habebant - et omnibus in Principem utebatur. Hoc etiam aequo animo accepit, nec misericordiam nec antipathiam ostendens. Postremo, per quattuor ultimas minutas pelliculae, demonstrata eius sexuali ingenio, Blacker libidini eius indulsit, eam verberans et quasi animal stupri. Tegumentum advesperascit. Nigrior avertit projectorem et ambulavit super vectem parvum ad vigiliam suam intuens. Galli mox advenient. Cautionum se hac nocte victurum. Nigrior de hominibus nulla hac nocte occurrit. Perscrutabitur antequam per scalas ad Draco Club permittantur. Ted Nigrior descendens ambulavit, cella caeli conditionata relinquens. Alfie Dolittle sibi loqui statuit non expectare. Uno modo, Al vocem raucam habebat, secundo, quod risus risus aliquo modo inter se coniungi posset. Numquam id scires. Cum quadrantem decies centena millia librarum et vitam tuam luderes, de omnibus cogitabas. VESTIBULUM parvus erat humidus et desertus. Nigrior umbras sub gradibus expectabat. Ad 2:29 a.m., Alfie Doolittle lobby intravit. Nigrior in eum exsibilavit et Alfie convertit, oculos in eum, una mea manu sua sponte ad frontem tunicae suae attingens. "Damne," inquit Alfie, "putavi te velle me ut te flarem?" Nigrior digitum ad labia sua posuit: - Loquere secretius, propter Deum! Ubi ceteri? - Joe et Irie iam venerunt. Remisi eos, sicut dixisti. Duo mox aderunt. Nigrior adnuit satisfactio. Ad magnum gallum ambulavit. - Quid hac nocte habetis? Videam, quaeso, Alfie Doolittle, cachinno irrisu densa labra, cultrum et articulos aeneos cito evulsos.
"Articuli ad baculum, Teddy, si opus est, et cultrum si casus est, diceres. Omnes pueri idem habent quod me. "Niger adnuit iterum. Novissima res homicidium voluit. Optime. Ego" Reversus ero, sede hic donec viri tui venerint, deinde surge, fac ut sciant sua imperia, urbani, curiales esse debent, sed quaerent hospites meos: arma quae inventa erunt publicabuntur et non reddentur. . Dico, ne reddas."
Nigrior putavit tempus aliquod tempus "hospitibus" acquirendi nova arma, etsi vim significabant. Intendit ut plurimum temporis huius Draconis Club vale dicere in aeternum et abscondere donec resipiscant. Nullam eu nulla ipsum. Alfie frowned. "Mei ordines suos norunt, Teddy." Nigrior reversus susum virens. Super humero suo breviter dixit: Ita non obliviscuntur. Alfie frowned iterum. Sudore recens tegebat Nigrior ut ascenderat. Circumcirca viam invenire non potuit. Ingemuit, et cessavit in tertia portum, ut anhelarent, tergens faciem sudario odorato. Non, Alfie ibi debet esse. Integer non semper erat. "Nolo cum his convivis solum nudari." Decem minutis post Alfie ianuam pulsavit. Nigrius eum intromisit, deditque ei utrem cervisiae et ostendit ei ubi sederet in retorto. sella decem pedum ad ius tricliniaris ingentis, et in eodem plano cum eo. “Si non est quaestio,” Nigrius explicavit, “Tres istae simiae agere debes. Non video, non audio, non facio ...
Ille invitus addidit, "Vinum hospitibus meis monstraturus sum. Vis, sane, id quoque videre. Non aliis commemorare si te essem. Posset te in multam molestiam recipere. "
"Scio quomodo os meum taceas."
Nigrior eum in umero magno disseminavit, contactus non amo. "Tes scito quid aspicias. Si cinematographicum inspicias, aliquid discere possis." Aidus ei blank vultu dedit. "Scio omnia quae scire debeo." "Beatus vir," inquit Nigrior. Iocus misellus erat optimus, omnino inutilis pro magnis Cockney. Prima postica pulso minutatim post tres venit. Nigrior digito commonitionem Alfie, qui adhuc in sella Buddha sedebat. Primus visitator brevis fuit, immaculate vestitus in secta aestatis hinnulo pulla et pretiosa Panama pileo albo.
Inclinavit leviter ut Nigrior ianuam aperuit. - Quaeso ignoscas. D. Theodorum Nigram quaero. Est tibi? Nigrior adnuit. Qui es? Sininensis ille charta. Nigrior inspiciebat et fontem nigrum elegantem vidit: "Dominus Wang Hai." Nil plus. Non verbum de legatione Sinensi. Nigrior stabat. "Ingredere, domine Altissime. Sede quaeso super lectum magnum. Locus tuus in angulo sinistro est. Velisne bibere?" - Nihil, quaeso. Sinenses ne Alfie Doolittle perstringebant ut locum suum in stibadium arripuit. Alius fores pulsate. Hospes erat valde magnus et nitidus niger cum notis plane Negroideis. Utebatur sectam crepitariam, leviter maculatam et obsoletam. Lapels nimis latae erant. In manu nigra immanem lacerum et vilem stramen tenebat. Nigrior hominem intuens et gratias Deo pro Alfie praesentia. Hic niger formidolosus erat. "Nomen tuum quaeso?" Vox hominis niger erat mollis et indistincta cum quodam accentu. Lumina, fulvis corneas, aspexit segniorem.
Niger dixit, "Nomen meum non refert. Adsum ut repraesentativus principis Sobhuzi Askari. Satis est." Nigrior adnuit. "Ita. Quaeso sede. In stibadium. In angulo dextro. Velisne bibere vel cigarette? Nigro negavit. Quinque minuta ante tertium pulsavit visitator ianuam. Trepido silentio transierunt. Nigrior custodiri mittentes velox et subdola intuitus duos viros in lecto sedentes. Non loquebantur aut intuebantur inter se. donec ... et sensit nervos movere incipiunt. Cur non venit spurius ille? Abiit aliquid Deus, quaeso, non oportet! Nunc ille tam proximus est illi quadranti decies centena millia librarum. "Relevent paene singultus est cum pulso tandem est. Vir longus erat, paene tenuis, scopae crispae obscuro. Capilli, qui ad incidendum opus erat. Capillum non habebat. Capillus eius erat candidus color luteus. Haec tibialia nigra gerebat et sandalia pellicea fusca rhoncus erat.
- Dominus Nigrius? Levis erat vox tenorem, sed contemptum et despectum in ea quasi flagelli truncatum. Sua Latina bona erat, sed sapore Latino distincto. Nigrior adnuit, candidam tunicam spectans. "Ita. Ego Nigrior. Nonne uteris ....?" Non satis credidit. Maioris Carlos Oliveira. intelligentia Lusitana. De hoc incipias faciemus? "
Vox dixit quae verba non dixit: leno, leno, slop mus, stercus canis, vilissimus reptilium. Mirum quoquo modo vox admonetur ad Principem Nigram. Nigrior frigus suum in lingua clientium suorum iuniorum non amisit. Nimis in dubio est. Ostendit stibadium. — Sedebis ibi, Major Oliveira. In medio, oro. Nigrior ostio duplici clausa et obserata est. Tres chartas vectigales ordinarias cum notis e suo sinu protulit. Viros singulos in strato chartae tradidit.
Paulum ab eis recedens, fecit orationem suam parvam. "Nobis, iudices, unumquemque postcardum ad cistam tabellariorum in Chelsea dirigi. Supervacuum est dicere, ego ipse schedas non capiam, quamvis prope ero. sequere hominem qui schedulam colliget. Hoc non suadeo si negotium vere vis facere. "Ad dimidium horae speculandum es. Pellicula venditur ad summam licitationem - plus quam quarta pars decies centena milia pondo. Non accipiam quo minus. nulla erit deceptio. Una tantum impressio et negativa est, et uterque pari pretio vendunt... - Homo parum procumbo.
- Obsecro, ecquid habes pro hac cautione?
Nigrior adnuit. — Pia.
Maior Oliveira crudeliter risit. Nigrior erubuit, vultum sudario tersit et perseuerauit: "Nihil refert." Cum aliud cautum esse non possit, sermonem meum habebis. - Subridens dixit id non peribit. — mehercules me tibi servaturum esse. Volo ut vivam in pace vitam meam. Et nimis alta est petitio mea pretium mihi, ne perfidiam adhibeas. EGO...
Oculi flavi nigri nigrior. - Perge quaeso cum conditionibus. Non est multum
Nigrior rursus faciem tersit. Damnare aer Conditioner avertit? "Scilicet. Est valde simplex. Quisque vestrum, postquam tempus consulendi cum superioribus tuis habuisti, quantitatem sponsionis in postcardo scribet. Tantum in numeris, nullis dollaris vel librae signis. Etiam numerum telephonicum scribes. ubi perveniri potes, in omni secreto contingetur. Puto me relinquere ad te. Post acceptam chartam et examinabo eos, in tempore vocabo licitationem. Hoc, ut dixi, valde simplex.
"Ita," inquit vir Sinenses. "Simplex". Nigrior, eius intuitus occurrens, anguem se vidisse sensit. "Ingeniose," dixit niger. Pugnus duos nigros in genibus fustes formabat. Maior Carlos Oliveira nihil dixit, solum Anglum oculis inanibus obscuris oculis intuens qui aliquid continere posset. Nigrior nervis luctatus. super lectum diurnum ambulavit et bullam margaritam in armilla pressit. Cum parvo locutionis gestu, in fine cubiculi exspec- tationem ostendit. "Et nunc, iudices, princeps Morgan da Ludus est in uno suo iucundissimo momento." Proiectus advolavit. Regina risit ut piger, semisomnus felem ac Nigrior vestem suam solvere coepit.
Caput 2
DIPLOMATICUS, unus ex fustibus delicatissimis et exclusivis Londinensis, in aedibus Georgianis luxuriosis prope Tres Kings Yard prope Grosvenor Square sita est. Nocte illa calida et glutinosa clava perforata est. Pauci erant homines bene vestiti venientes et abeuntes, plerumque relicti, et erat vere sagax in viginti una mensa et cubicula poculorum ludere. Fluctus aestus, qui per Londoniam rapitur, turbam gymnasiorum relaxabat, eas alea privans. Nick Carter nulla exceptio. Non eum humiditas magnopere vexavit, quamvis sine ea fieri posset, sed tempestas non eum vexavit. Veritas erat quod Killmaster nesciebat, vere nesciebat, quid ei molestus erat. Solus inquietum et iracundum esse sciebat; antea legationem suscepit et cum veteri amico suo Jake Todhunter in Grosvenor Square saltavit. Vesper erat minus quam dies. Jake got Nick a date, pulchram calcis cum dulci risu et curvis in omnibus locis rectis. Puella optimam operam suam placere temptabat, omne signum ostendens se facilem esse saltem. VERO magna scripta omnia in via aspexit ad Nick, haerens brachii et snugging nimis prope.
Pater eius, Lacus Todhuuter dixit, vir clarus in imperio fuit. Nick Carter non curat. Percussus est - et nunc demum intellegitur cur - gravi casu quod Ernestus Hemingway appellavit "ascendens stolidum asinum". Post omnes, Carter tam rudis erat quam vir ingenuus. Excusavit et reliquit. Exivit, et solvit ligaturam suam, soluto albo tuxedo, et ambulavit longis gradibus verrens, ambulans per concretum et bitumen ardentem. Per Carlos Place and Mont Street to Berkeley Square. Nullae illic lusciniae cantabant. Ille tandem regressus, Diplomat praeteriens, pro potu ac refectione impetuose morari constituit. Nick multas chartas in multis fustibus habuit, et "Diplomat" unus ex illis erat. Prope autem potione consummata, solus ad parvam mensam consedit in angulo, et fontem irritationis invenit. Facilis erat. Killmaster has been inactive for too long. Fere duos menses cum Accipiter negotium ei dederat. Quisque meminisse non potuit cum tam diu otiosus fuisset. Nimirum perturbatus, tristis, iratus et difficile est cum! Res futurae satis damnant tarde in department intelligentiae counterintelligentiae - vel quod David Hawke, eius bulla, Nick e pugna suis de causis servavit. Ceterum de hoc aliquid faciendum erat. Nick solvit et parat abire. Primo mane, vocavit Hawk et negotium postulavit. Fieri igitur poterat homo ferrugineo. Nam in suo labore diu otiosum esse hominem periculosum. Verum, per aliquas res cotidie laborat, in quacumque mundi parte versatur. Yoga cotidie regimen est. Hic in London exercitavit cum Tom Mitubashi in gym Soho illius: judo, jiu-jitsu, aikido et karate. Killmaster was now a 6th degree black belt. Nihil horum interest. Aliquam dictum magna sed nunc dictum eget id ipsum lacinia. ferias adhuc erat. Ita. Quos volebat. Senem e lecto traheret — adhuc obscurum erat Washingtoniae—et statim designatum postularet.
Res tarda essent, sed Accipiter semper cum aliquo presso ascendere posset. Exempli gratia, librum mortis habuit parvum nigrum, qui in indice hominum delevit simillimum videre. Nick Carter iam clavam relinquens cum risum et plausum audiebat dextrorsum. Mira res, insueta, falsa de sono qui animum advertit. Haec leviter turbant. Non modo ebrius — ante ebriosos erat—sed aliud, grande, argutum quod aliquo modo erravit. curiositas excitata substitit et ad sonorum directionem aspexit. Tres gradus latum et vadum usque ad arcum Gothicum ducti sunt. Signum supra arcus in manu nigra mediocriter legitur: « Bar privatum hominibus ». Risus iterum tinnula fuit. Nick's alacer oculus et auris sonum et signum capiunt et comparuerunt. Fora viri, sed mulier ridens erat. Ebrius ad insaniam fere ridens. Nick ambulavit per tres gradus. Hoc est quod videre volui. Cum Hawk vocare decreverat, bonus modus rediit. Posset hoc fieri una noctes post omnes. Ultra arcus erat locus longus cum vecte iuxta latus unum. Tristis erat locus, excepto vecte, ubi lampades, ut passim lecta, in podium aliquid exstaret. Nick Carter non multos annos ad theatrum burlesque fuerat, sed statim aerem agnovit. Non agnovit puellam pulchram quae talem de se stultam fecit. Id, quod iam tum suspicabatur, non adeo inusitatum rerum consilium, sed miseratio fuit. Quia pulchra erat. Prodigiosus. Etiam nunc, uno pectore perfecto exserto et suo faciendo quod videbatur quasi potius imperito iunctura go-ire et hoochie-coochie, pulchra erat. Alicubi in angulo obscuro, musica Americana ex jukebox Americano ludit. Dimidium duodecim homines, omnes in caudis, supra quinquaginta, salutaverunt eam, ridentes et plaudentes ut puella sudantem et vectem sursum ac deorsum saltaret.
Senes minister, vultu improbante Longo vultu tacitus stetit, candidis bracchia per pectus traiecit stolis. Killmaster to admit to a slight shock, insolitus. Ceterum haec erat Diplomat Hotel! Fundum suum dollarium spondet qui administratione non scit nunc quid in vecte hominum agatur. Aliquis prope in umbris movetur, et Nick instinctive convertit sicut fulguri obviam possibili comminationi. Erat autem iustus servus, senex servus in fuste abdicans. Rident in foro puella saltantis, sed cum Nick oculum apprehendit, vultus statim ad pias offensiones mutatus est. Nutus eius ad AX obsequiosus fuit.
- Turpe est, domine! Turpe est, verum est. Videtis, viri qui eam in hanc impulerunt, cum non haberent. Errat hic error, res misera, et qui melius sciverint, statim sustulerunt ac saltaverunt.” Parumper evanuit pietas, et prope risit senex.” At non possum dicere restitisse. Protinus in spiritum ambulavit, Etiam. Oh, vere est terror, ille.' Non primum vidi istas dolis, alius plausus interpellatus est, et e parva caterva vociferatus est. et unus ex illis manibus cyathis clamavit dicens: “Fac, regina. Tolle hoc totum! Nick Carter hoc intuens cum media voluptate, media ira. Illa nimis pulchra erat ut talibus se humiliaret. " Quae est ? " interrogavit servum. puella dixit: "Princeps esto Gum, domine. ditissima. Altissima sordes in mundo. Aut certe fuit. Pietas quaedam reddidit. - Misericordia est, domine, ut dixi. Tam belle, et cum omnem pecuniam eius et sanguinem caeruleum...” Oh mi Deus, domine, puto eam auferam!” Homines in foro instant nunc clamant et plaudunt.
Cantus in majus crescebat: « Auferte eum... aufer. "Iam iudices longius procedunt, domine. Meum opus hic inventum est". "Quare" Kilbnaster molliter suggessit, "non deseris?" Sed hic erat senex. Oculi eius aquosi iterum puellae fixi sunt. At ille dixit: "Si semper bulla mea in hoc implicatur, omnes ab hac institutione ad vitam interdicti erunt omnes et singuli eorum". Bulla eius, Nick putavit, procurator esset. Quisque a facilisis risus. Imo, si procurator subito monstravit, certum est infernum reddere. Quixotically, sine re cognita vel curans cur id fecerit, Nick ad dorsum vectis movetur. Iam puella demissa est in sonorum sonorum sinceram consuetudinem, quae rectior esse non potuit. Vestis tenuis viridis quae medium femur attigit. Cum Nick erat vitreum suum in vecte iactare ut operam minister daret, puella subito extendit ad fimbriam ministrae suae capto. In uno motu velociter traxit illud super caput suum et projecit ab ea. Aerem lapsus paulisper oberrat, ac tum corpus exiens, lumen, fragrans et fragrans, in Nick Cartr capite. Clamor magnus et risus ab aliis hominibus in barro est. Nick e fabrica se liberavit — Lanvinum unguentum agnovit et perquam carissimum — vestemque in calculo iuxta se collocavit. Omnes autem videntes eum. Nick his placido vultu respondit. unus vel duo ex sobriis inter eos incommode mutati et aspiciebant
Puella - Nick putabat se audivisse nomen da Gama alicubi prius - nunc tantum fasciculum gerens, pectus dextrum expositum, par tenues panties albas, cingulum periscelidis et panties longum vitta. nigrum tibialia. Puella alta erat cruribus gracilibus et lepide formata ad talos et pedes parvos. Patentes corium apertam pollicem soleatus et alta calcibus gerebat. reiecto capite et clausis oculis saltavit. Crines, nigri, valde breves et prope caput truncati.
Nick volatilis putavit se posse plures calvos habere et illis uti. Recordum in jukebox olim conluuione musicorum Jazz Americanorum fuit. Cohors nunc breviter seguet in paucis claustris calidis Tigris Rag. Rugiens pelvis puellae modulum tigris strepitus, rauca tubae rapuit. Oculi adhuc clausi, longe reclinata retro, crura late, volvere ac squirm coepit. Laevum pectus iam e fascia lapsus erat. Subter homines clamaverunt et vicerunt. "Tene illam tigrem, tene illam tigrem! Tolle eam, regina. Excutere, princeps!" Unus e hominibus, Guido calvus cum ingenti ventre, vespertino vestitus secta, in contrarium ascendere conatus est. Eum socii retraxerunt. Scaena commonuit Nick cinematographici Italici cuius nomen non meminisse poterat. Re vera interfector in ambiguo loco se invenit. Pars eius paulum vexata est oculis, miserrimae ebriaetatis in forensibus paenitebat; altera pars Nick, pars bestialis, quae negari non poterat, ad longas pedes perfectos et nuda et versantia pectora agere coepit. Ob malam mentem suam femina plus hebdomadis non habuit. Iam paene tumultus sciebat et nolebat. Non hoc modo. Exspectare non potuit vectem relinquere. puella autem eum animadvertit, et saltavit. Molestiae et indignationis clamor ab aliis venit, ut in quo Nick stabat, clunes tremens et quatiens. Recta spectabat ad eum, sed dubitabat vere viderit. Nihil fere vidit. Protinus supra Nick stetit , crura late pandit , manus in deae . Constitit omnis motus et eum despexit. Oculi eorum convenerunt, et momento temporis vidit tenuem intelligentiam in viridi, alcohole maceratam.
Puella ei risit. "Formosus es," inquit. "Te amo. Te volo. Vides ut .... confidere potes... me domum suscipe." Lux in oculis exivit, quasi virga flipped fuerat. Incubuit ad Nick, ei. longa crura incipiens ad genua fibula. . Nick ante hoc factum viderat, sed numquam ei. Haec puella inscius erat. Euntes euntes... Quidam scurra in coetu hominum exclamavit: “Ligna!” Puella fecit postremo conatum genibus flexis, statuas quasdam rigiditatem, immobilitatem, oculos inanes et intuentes, lente ab calculo, mira gratia, in exspectationem Nick Carter decidit, facile eam tenuit et tenuit. sed primo, non in primis ut ebrietatis, amabat feminas vivas, strenuos, strenuos, libidinosas: sed ei opus erat, si vellet foemina, et iam se putabat, totum librum habebat cella telephonica plena Londinensi, et adeps ebrius, idem qui squamam praefixa escendere conatus erat. Ambulavit ad Nick frontem in crassam, rubram faciem. - Puellam ducam, senex. Nostra est, tu scis, non tua. I. Consilia paulo reginae habemus. Tunc illic constituit interfectorem. "Non puto," tacite dixit ad hominem. "Domina me rogavit ut domum suam duceret. Audivisti. Puto faciam: scivit quid consilia essent." Eadem animalia homines sunt, amicti jeans vel vespertinis litibus. Alios iam in foro aspexit. Stant inter se murmurantes et intuentes eum et non attendentes pinguem, Nick sustulit vestem puellae de pavimento, ambulavit ad vectem, et conversus est ad servum, adhuc in umbris morans. At ille senex cum horrore et admiratione mixta.
Nick vestem ad senem proiecit. - Vos. Adjuva me, ut eam ad cubiculum colendum ducam. Colemus eam et ... -
Modo minutum, mehercule,” inquit homo crassus. - "Quis es infernum, Yankee, quod huc venisti et cum puella nostra fugis? Emit meretrix quae tota nocte bibit et si putas potes... uhltirimmpppphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bibendum hhhhhhhhhlij hheui^ h hhhhhhhhhhhhh^hehehehehe hhhhh h h h hhhhhhhhhhh
- Nick conatus est valde durum hominem non laedere. Primos tres digitos dextrae manus porrigens, palmam sursum tendens, hominem sub ipso sterno percussit. Occisio fieri potuit, si vellet, at AX-vir valde mitis fuit. — Crassus subito concidit, tumidumque prensum ambabus manibus alvum. Facies marcida canescit, ingemuit. Murmurant alii, et se mutuo aspiciebant, nec conabantur intervenire.
Nick dedit eis difficile risu. - Gratias vobis, iudices, pro patientia vestra. Tu es smarter quam cogitas. Ostendit pinguem, adhuc spiritum in area anhelans. Cuncta valebunt simul ac spiritum arripuerit. " Laevo bracchio volutabatur inscia puella ...
Nick latrante ad senem. " Verte in lumina." Utque venit luridum lux , admovet puellam , Sub manibusque tenens . Senex viridi veste opperiebatur. "Exspecta paulisper. "Nick utrumque pectus velutinae albae in cunas fasciae suae in duobus motibus velocibus impulit. "Nunc - imposuit super caput et detrahet illud." - Senex non moveret. Nick risit. illi: « Quid rei est, veterane? Numquamne vidisti mulierem ante seminudulam?"
Servus senex ultimas dignitatis reliquias arcessivit. - Minime, domine, annorum circiter quadraginta. Hoc, domine, aliquid est, uh, concussa. Sed experiar obire. Facies,” Nick dixit. — tractare potes. Et festina cum eo. Vestitum super caput puellae proiecerunt ac detraxerunt. Quisque rectus suos tenuit circa lumbos suos brachium eius. "Num crumenam habet an aliquid? Faeminae solent habere. - Credo ibi crumenam, domine. Meminisse videor alicubi in vecte. Fortasse invenire possum ubi habitat - si modo non facis scis? " Vir caput movit." Nescio. Sed puto legi in ephemerides quae apud Aldgate Hotel habitat. Invenies utique. Et si licet, domine, tu credibile es posse dominam suam ad Aldgate in hoc recipere.... "Scio" inquit Nick. "Scio. fer vidulum. De reliquis permitte me solliciti." "Ita domine." Recurrebat homo in barram, ei nunc incumbebat, leviter stabat cum subsidio, caput in umero reclinans. Oculi clausi, facies dissoluta. Facile spirabat. Defecit odorem tenuem cupam subtili mixtam unguenti. Occidens autem pruritum et dolorem in lumbis suis sensit. Pulchra erat, optabilis erat. Etiam in re publica. Killmaster said no to the temptation to go and take the running jump on her. Numquam cum muliere cubitum ierat quae quid ageret nesciebat — hac nocte non erat committitur. Senex rediit cum marsuplo alligatore pelle alba facta. Quisque id in sinum iecoris posuit. Ex alia sinum duo mna excerpsit et tradidit homini. "Ite vide si taxi potes." Faciem suam puella innitebatur. Oculi eius occlusi sunt. Dormitans pacifice. Nick Carter ingemuit.
"Non es paratus? Hoc facere non potes, huh? Sed hoc mihi faciendum est. Bene, sic fiat." Super umerum proiecit et collyrium reliquit. In vectem non inspicit. Et ambulavit per gradus tres sub arcu, et convertit ad vestibulum. "Eho! Domine!" vox tenuis et malevolus. dominus Annibale conversus est ad vocem Domini. Motus tenuem alam puellae effecit ut paululum surgeret, fluctuans ut femora submissiores ostenderet et panties alba stricta. Nick exuit vestem suam et corrigit. "Paenitet," inquit. - Visne aliquid? Nibs - dubium non erat - stetit et oscitavit. Os eius movebatur sicut piscis ex aqua, sed verba non exierunt. Macilentus erat, calvus homo flavos erat. Collum eius tenue erat angustum pro duro collo. Flos in eius lapel admonitus est Nick de dandiis. Securim homo lepide risit, quasi puellam formosam habens in humero sedentem, capite et mammis demisso quotidiano exercitatione.
Dixit: "Numquid vis aliquid?" Praepositus puellae crura aspexit, os tamen tacite movens. Nick viridi veste detracta ad tegendam carnis detractionem albam inter eius cacumina et pantias reclinavit. Subridens coepit avertere.
"Ignosce iterum. Locutus es mihi cogitavi."
Tandem Praepositus vocem suam invenit. Tenuis, longus, indignatione plenus. Pugilli eius stricti sunt et ipse eas excussit apud Nick Carter. - Ego ... non intellego! Hoc est, inquam, explicationem omnibus his exposco, quid apud me clavam geritur infernum? Quisque innocentes respexit. et haesitabundus. - Pergisne? Non intelligo. Modo cum regina discedo et.... - Praepositus tremulum digitum puellae foris ostendit. - Alaa - Reginae da Gama. Iterum! Ebrietatem denuo suspicor? Nick pondus suum in umerum movit et subsannavit. "Coniecto me posse id dicere, yeah. Domum illam ducam." "Bene," dixit procurator. — Eis ut pius. Tam benigna esto ut certe nunquam huc redit.
Compinxit manus in qua potuit oratio. "Territa mea est," inquit.
"Est lues et lues omnium clavarum Londini. Vade, domine. Cede cum illa. Nunc." "Certe," dixit Nick. "Accipio eam apud Aldgate, huh moratur?"
Praepositus viridis. Oculi e basibus suis exstabant. "O Deus meus, homo, eam ibi capere non potes!" Hac etiam hora. Praesertim hac hora. Illic es multus of populus ibi. Algata semper plena est diurnariis et rumoribus columnis. Si parasiti isti videant eam et cum eis loquatur, dicit eis se hac nocte esse, ego ibi ero, clava mea erit. Reversus est ad foyer. Brachia puellae a motu quasi pupa suspensi sunt. "Nolite solliciti esse," dixit homini.
"Quae non diu alicui loquere. Faciam de hoc fac". Ille scienter despiciens hominem dixit, “Vere aliquid de istis loutibus, hisce brutis facias”. Hominum bar adnuit. - Scisne hoc miserrimam hanc utilitatem voluisse? Ea uti volebant, rapere ius in forensibus cum venissem. Honorem servavi. Si mihi non esset - bene, in ephemeride lacus loqui! Cras occlusus esses. guys pessimae, omnes ibi sunt, omnes sunt. Interroga minister adipes guy cum cardimona. Virum hunc ferire oportuit ut virginem servaret. Nibs haesitavit. Extendit ad convicium in latere gradus et in eos apprehendit: "Domine. Num aliquem percussisti? Ita - rape. In bar hominum meorum? - somnium solum est et mox expergiscere. I.. ." - Noli in eo bet", - Nick hilariter dixit. - Bene, domina et melius discede. Sed tu melius consilium cape et paucos tuos indicem transire. Iterum ad vectem adnuit. "Male. societas ibi descendit. Pessima societas, praesertim cum magno ventre. Non mirum me si esset aliqua perversitas sexualis. "Nova expressio horroris paulatim apparuit in facie procuratoris pallentis, Nick aspiciens, vultum vellicans, oculos tensum et orantem, vox tremuit.
"Magnus homo cum magno ventre? facie rubicunda? Frigidus erat Nick respondens aspectus. - Si hominem nobilem hunc pinguem et marcidum appellas, tum hic esse potest homo. Cur? Quis est? Praepositus posuit. manus ad frontem tenuis. Nunc sudor, palum tenet in hoc clava." Nick, per vitreum foyer ostium respiciens, vidit senem servum vocatum ad latus cabi. Mandavit curatori manum. "Quam belle nunc est domino Carolo. Forsitan pro fuste bene potes eum ipsum ipsum ludere. Bonam noctem." Et hera dixit ei quoque bonam noctem. Vir non visus est audire. admonitus. Inspexit Carter sicut diabolus iustus de inferno. " "Nonne tu percussisti Domine Carolum?" Nick grinned. "Non vere. Just titillabat eum aliquantulum. Valetudo tua
Senex reginae in raedam onerare adiuvit. Nick sene risit ei quinque princeps. "Gratias tibi, Pater. Vade nunc melius, et sume salia olentia - Nibs his opus erit. Vale." Aurigae dixit ire ad regionem Kensington. Vultum dormientem studuit tam leviter in umero iacentem. cupam iterum odoratus est. Nimis necesse est hac vespera bibere. Difficultas est Nick. Noluit eam in deversorium hac conditione reddere. Amittere dubitabat aliquam famam, sed tamen sic, Non quod tu posses dominae facere. Et fuit domina - etiam in hoc statu. Nick Carter satis feminarum diversis temporibus et in diversis mundi partibus stravit unum cum videt unum cognoscere. Poterat bibere, promiscua, multa alia, sed adhuc domina erat. Noverat hoc genus, insanas, meretrices, nymphomaniac, canem, vel quaelibet alia, quae posset esse. At vultus habitusque regiae gratia etiam in ebrietatis aegritudine non potuit occultare. Hoc Nibs rectum de uno re fuit: Aldgete, quamvis deversorium posh et sumptuosum, in sensu vero Londoniensi minime mansit vel conservativus. VESTIBULUM ingens fremitus et strepitus erit hac hora matutina - etiam in hoc calore semper pauci sunt in Londinio swinger - et certus est notario vel duobus et photographer alicubi in domo lignea latentibus. Iterum puellam aspexit, tum taxi potholum percussum, ingratum manantibus currentis, et puella ab ea decidit. Quisque eam retraxit. Aliquid mussat, et unum brachium circum collum involvit. Mollis illi, madidaque per ora maxillam delapsus est.
"Iterum" mussavit. "Placere fac iterum." Nick dimisit manum suam et palpabat maxillam. Lupis eam iactare non potuit. "Porta principis" dixit auriga. "Scio domine." eam in cubiculum suum recipiet et eam in lectum ponat. "... Occidens sibi admisit se plusquam parum curiosum esse de Principe de Gama. Vage sciebat quae nunc esset. A tempore usque ad tempus de ea in ephemeride legit vel forte etiam amicos suos de ea disputantes audiebat. Killmaster not a "figura public" in any conventional sense - sicut perpauci actores admodum exercitati - sed nominis recordatus est. Morgana da Gama nomen plenum erat. Verissima regina. sanguinis Lusitani regia. Vasco da Gama distans erat. Nick risit ad amicam suam dormientem. Caput obscurum comam teretem levavit. Fortasse non vocaret Accipitrem primum mane post omnia. daret ei aliquandiu. Si tam formosa et desiderabilis esset ebrietas; quomodo sobria esse posset?
Forsitan. Fortasse non, Nick humeros latos humeros. Infernum unum potest praestare deceptionem. Praesent tempus suscipit. Videamus quo via ducit. Conversi in portam principis, versus Bellevue Crescent. Nick ostendit aedificium suum diaetam. ad frena mulio trahebatur.
- Visne cum illa auxilio?
"Censeo," dixit Nick Carter, "id tractare possum." Virum solvit, puellam e taxi in sidewalk traxit. stabat nutans in armis. Nick conatus est eam ire, sed noluit. Auriga spectavit usuras.
- Certusne es, domine, auxilio non egere? Libenter... - Non, gratias. umeroque iterum iactat, ante pedes, bracchiaque post terga pendentiaque caput. Ut id quam erat. Quisque risit ultrices. "Vide. Nihil tale. Omnia in potestate est." Haec eum adero.
Caput 3
Inter ruinas Draconis Club INTERFECTOR stabat, quattuordecim Crescentes Mew, et veterem proverbii de curiositate et fele enarrans veritatem. Sua professio curiositas prope necaverat-tamen. Hoc autem tempore — et cura principissa — eum in unum pulmentum adibat. Quinque minuta quattuor. Silex erat frigiditatis in aere, et aurora falsa sub horizonte suberat. Nick Carter ibi decem minutas habuit. Ex quo Draco Club intravit et recens sanguinem sensit, naga in eo disparuit. Nunc erat tigris perfecto professio. Draco Stipes interiit. Fracti ab ignotis hominibus qui aliquid quaerebant. Hoc aliquid, Nick cogitabat, fore velum vel membranam. Ille rite velum et projectorem animadvertit et cameram callide occultam invenit. Nulla turpis in, quam id, congue in, elit. Occidens reversus est ubi nudum corpus ante lectum magnum extensum erat. Iterum aeger parum sensit, sed superavit. Rogus sanguinis mortui vestimentis prope iacebat, madefacti sunt sanguine sicut stibadium et pavimentum circa eas. Homo primum occisus est, dein truncatus;
Nick infirmos sensit ad genitalia sua spectantes - aliquis absciderat et in os suum referta. Foedus visus. Convertit animum ad struem veste cruenta. In eius sententia positio genitalium abominanda facta est. Non ex ira factum putabat, non furiosa pulsu cadaveris. Mox munda, professio faucium incisura cum sectione genitali - hoc est manifestum. Nick braccas e braccis suis sumpsit et examinavit.
22 pistolam qua- les gerebat, ut suo Lugerus propinquo funestam. Ac vellera etiam. Quisque parvam pistolam in sinum suum crudeli rictu reportavit. Mirabilia, quae interdum in loculis muliebri reperiri possunt. Praesertim cum haec domina, principissa Morgan da Gama, quae nunc in conclavi suo in porta Principis dormit. Ibat domina aliquas quaestiones respondere. Killmaster versus portam. In clava nimis diu fuit. Nihil impedit tam atrox caedes. Suae curiositati satis placebat - puella Nigrior occidere non poterat - et si unquam de hoc accipiter comperisset, convulsaret! Exi dum exire licebit. Cum venisset, ostium Draconis abar erat. Nunc sudario texit illud. Nihil in fuste praeter crumenam attigit. Celeriter scalas descendit in VESTIBULUM parvum, ratus ad Threadneedle Street per Swan Alley ambulare posse et ibi taxi invenire. Contrarium erat unde venerat. Sed cum Nick in magnum, ferrum, cancellos vitreos inspexisset, vidit relinquentem non tam facilem introitum esse. Aurora ineluctabilis erat, et mundo margarita luce perfusa. Magnam lecticam nigram videre poterat ante introitus stabilis collocati. Homo quidam erat incessus. Duo alii homines, viri magni, ruditer vestiti, fascias et galeros pannos gerentes, curru innixi sunt. Carter in obscuro lumine certa esse non poterat, sed quasi nigris erat. Hoc novum erat - numquam ante cibum venditorem nigrum viderat. Quisque erravit. Nimis celeriter movebatur. Viderunt vibrare motus post vitrum. Vir post rotam iussit et duo magni viri stabula descenderunt ad ostium numeri quattuordecim ante. Nick Carter conversus leviter ad tergum lobby cucurrit. Apparebant sicut percussores, duo illa, et praeter ludibrium e loculis puellae, inermis erat. Ludebat in London utens alias, et Lugerus et stiletto sub tabulatis in tergo conclavis iacebant.
Nick ostium a VESTIBULUM ducens in angustum transitum invenit. Festinavit, parvam .22-pistolam trahens e sacculo eius iaccam cucurrit. Melius erat quam nihil, sed pro familiari Lugeo in manibus suis centum libras dedisset. Postica clausa erat. Nick clavem simplicem aperuit, intus defluxit, clavem secum accipiens, et ab exteriore clausit. Hoc eos paulisper morabor, fortasse plus si obstrepere nolunt. In lectica navale erat. Cito orta est. Altus murus latericius cumulum schedulis vitreis postica postica inclusum est. Quisque tunicam suam scidit et cucurrit. Iaccam iacturus erat super utrem vitreum fractum in dorso saepes cum crus haerentem e acervo positae vidit. Quid nunc infernum? Tempus erat pretiosum, sed brevi tempore amisit. Duo percussores post purgamenta latebant, vultu illorum Cockney latebant, et utrumque guttura pulchre secabant. Globuli sudoris in oculis Killmaster apparuerunt. Ea res in speciem caedis fuit. Nam momento temporis aspexit hominem proximum sibi - miser nasum habebat cultrum, et dextra manu percutiens talos aereos apprehendebat, qui eum non servabant. posticium autem strepitus erat. Tempus est ire. Nick iaccam suam super speculum proiecit, super illud desiluit, alteram partem descendit et iaccam descendit. Fabrica tom. Miratus est, quod laceras tunicas traxit, si Throg-Morton senex permitteret in ratione AX sumptui includi. Erat in angusto transitu parallela Via Moorgate. Ad dextram an sinistram? Sinistra laeva accurrit, rectangulum lucis ad extremas meatus tendens. Et sicut cucurrit, respexit et vidit figuram tenebrosam ascendentem in muro latericio cum brachio elevato. Quisque impingebat et velocius cucurrit, sed homo non iaculabatur. Obtinuit. Noluerunt sonum amplius quam fecit.
Iter fecit per labentem viarum et stabulorum ad Plum Street. Vam opinionem habebat ubi nunc esset. Vertit in Novam plateam plateam et inde in Circum Finsbury, semper taxi currentis quaerens. Nunquam antea plateae Londinensis tam deserte sunt. Solus etiam milkmanus non invisibilis in luce semper crescens, et certe non gratus silhouette galeae Bobbyiensis. Ingressus Finsbury, magna sella nigra angulum rotundavit et versus eum lustravit. Nullam ante ipsum erat. Et nunc nusquam erat currere. Truncus erat domuum et cauponis, clausum et vetans, omnes taciti testes, sed nemo auxilium praebens. Altera ei sella nigra evellitur. Nick ambulabat, .22 qua- les revolvens in sinu suo tenens. ius erat. Omnes tres erant nigri. Mulio brevis erat, duo alia ingentis erant. Unus e magnis guys ante equitavit cum auriga, alter post. Killmaster celeriter ambulavit, non directe eos respiciens, visione mira peripherica utens circumspicere. aeque observabant eum, et non erat similis. Agnoscent eum iterum. Si unquam fuit "iterum". Nunc Nick certe non erat oppugnaturos. Magnus niger in sede anteriori aliquid habuit, et non erat surculus pisi. Tunc Carter prope fraudem suam fecit, pene concidit et ad partem anteriorem revolvens, pene cum .22 dimicatione dimicavit. Musculi et reflexi parati erant, sed aliquid morabatur. Optavit ut hi homines, quicumque essent, apertam, tumultuosam ostentationem ius in Finsbury Square, noluerunt. Nick ambulans pergit, homo niger cum sclopeto dixit: "Desiste, mister. Vade in autocineto. Te loqui volumus." Fuit accentus Nick non poterat ponere. ambulabat. Ab angulo oris sui dixit: "Ite ad inferos". Vir cum sclopeto dixit aliquid aurigae, rivus verborum festinatorum iacuit super se in lingua Nick Kaner numquam antea audiverat. Swahili paulum admonuit, sed Swahili non erat.
sed nunc unum sciebat - haec lingua Africana erat. At quid Afri usquam inferorum volunt? Stulta interrogatio, simplex responsio. Exspectabant eum intra quattuordecim semicirculi stabula. Ibi eum videbant. Cucurrit. Nunc volebant loqui ei. De caede D. Theodori Nigri? Probabiliter. De eo quod aliquid ex praemissis acceptum non haberent, alias non molestarent. dextram convertit. Via erat vacua et deserta. Angulus ubi infernum erat omnis? Commemoravit Nick unam ex illis pelliculis stolidis ubi heros sine fine per vias exanimas currit, animam non invenit adiuvandam. Has imagines numquam credidit.
Ambulavit ipse in medio octo milionum hominum, et unum invenire non potuit. Solus eorum fovere foursome - sibi et tribus nigris. Currus niger angulum convertit et eos iterum insecutus est. Vir niger in sede anteriore dixit "Dude, melius nobiscum ingredi vel certare debebimus. Nolumus esse. Omnes velimus loqui tecum paulisper". Nick ambulabat. “Audisti me,” latravit. "Abi in infernum. Sinite me, aut si laedere possitis." Homo niger cum sclopeto risit. "O homo, tam ridiculus est." Aurigae iterum locutus est in sermone quae Swahili sonabat sed Swahili non erat. Raeda accurrerunt. Quinquaginta ulnas volavit et fraenum iterum verberavit. Duo viri nigri in capsis linteis exilierunt e curru et reversi sunt ad Nick Carter. Brevis homo, auriga, in sede transversa delapsus est donec dimidia pars e autocineto erat, cum brevi machina sclopeto nigra in una manu. Qui ante dixerat, "Melius veni, et loquere, Magister, . Alter niger, toto siluit tempore, lassi noverca vel duo. Statim interfector intellexit veram molestiam venisse, idque celeriter statuere debere. Occidere an non occidere?
Tentare statuit, ne occideret, licet cogeretur. Secundus niger erat sex pedes longus digitorum sex, similis aculeatus aedificatus, magnis scapulis et thorace et brachiis longis pendentibus. Nigrae ut ligonum uena, naso fracto, facies cicatricibus rugosa plena. Nick sciebat hunc hominem ad manum certaminis, semper eum in amplexu ursi apprehendisse, finiendum esse. Princeps niger, qui pistolam occultaverat, iterum e sinu iacco sumebat. Hanc vertit, et Annibali suae sclopeto minatus est. "Numquid venis nobiscum, homo?" "Venio," dixit Nick Carter. Ille gradum arripuit, alte desiluit et ad calcitrandum convertit, id est, gravem eius cothurnum in hominis maxilla expulit. Hic autem cognovit vasa sua et reflexiones velociter.
Sclopellum ante maxillam vibrans, eam protegens, manu sinistra talum Nick arripere conatus est. Ipse periit, et Nick sclopellum de manu pulsavit. In fossam cum fragore decidit. Nick super dorsum cecidit, ambabus manibus ad latera cuspidis ictum. In eum niger irruit, eum arripere conatur ac propius ad maiorem et fortiorem hominem qui verum opus facere potuit. Actiones Carteri erant tam moderatae et leves quam mercurii. Laevum pedem circa talum dextrum aduncum est et eum duro in genu recalcitravit. Calce ut poterat. Genu disrupit ut compaginem infirmam, et homo voce magna clamaret. Volvivit in canalem et iacuit, nunc tacet, genu tenens et quaerit invenire pistol quod omiserat. Nondum sciebat sclopetum sub eo esse.
Homo tacite appropinquavit catus, lumina parva micantia in Carter defixa. Vidit et intellexit quid socio suo factum sit. lente ambulabat, expansis brachiis, Annibale contra frontem aedium premens. Erat aliqua gazophylacium, et erat securitas ferrea craticula trans eam. Nunc Nick ferrum supinus sensit. Quisque manus dextrae digitos intendit et ingens In pectore rumpit. Multo durius quam Carolum Sir in The Diplomat percusserit, difficile satis debilitare et dolorem excruciare, sed non tam durum ut aortae rupturam et necem. Non elaborare. Digitos vulnerant. Similis erat tabula concreta feriendi. Ut appropinquavit, magni nigri labra subridere moverunt. Iam Annibale repagulis ferreis prope instabat.
Hominem in genu recalcitravit et vulneravit, sed non satis. Unus de gigantibus pugnis eum percussit, et mundus movebatur et carmen. In dies magis difficilis respiratio fiebat, et quod ferre posset, quod aliquantulum flere incepit, sicut aerem exsibilare et e pulmone suo. Hominem oculis cum digitis percunctatus parumper constitit, sed haec gambit nimis admota illis ingentibus manibus adduxit. Subnixus est, conatur ad latus movere ut de laqueo claudente exiret. Frustra. Carter manum tendens, pollicem ad angulum rectum inclinans, occisorem karate maxillam tradidit. Summitatem a minimo digito ad carpum aspera erat et corpus callosale, durum sicut tabulae, uno ictu maxillam frangere potuit, sed magnus niger non cecidit. Ille connivuit, oculos luteo flavescente momento versans, dein superbe incedit. Nick eum iterum eodem ictu percussit, et hoc tempore ne ictu quidem cecidit. Brachia longa, densissima cum bicipitibus magnis circum- cincta, sicut Boa constrictoria. Nick iam territus erat ac desperatus, sed ut semper, praeclarum suum cerebrum laborabat et ante cogitabat. Dextram manum arripere in sinum suum curavit, circa clunium pistolarum 22 gentei. Sinistra manu circumvolutus circa faucium magni nigri hominis, pressionis punctum invenire conatur ad cohibendum sanguinis fluxum in cerebro, quod nunc tantum cogitabat - opprimere. Tum parumper infans tam inops fuit. Ingens niger latis crura expandit, paulum reclinavit et Carter de sidewalk sustulit. Nick prope eum tenebat quasi fratrem amissum diu. Nick vultus in pectus hominis premebatur, et odorem, sudorem, labrum, carnem suam olfaciebat. Nervum in collo hominis adhuc quaerebat, sed digiti eius debiliores erant et quasi Flexilis densum fodere conabatur. Negro chuckled quiete. Pressura crevit - et crevit.