31-40 Killmaster Liboke ya masolo ya ba détectives oyo elobeli Nick Carter
31-40 Killmaster Liboke ya masolo ya ba détectives oyo elobeli Nick Carter
31. Macau http://flibusta.is/b/778157/tanga
Makao ezali
32. Fusée ya sanza ya opération http://flibusta.is/b/607240/read
Opération Fusée ya Sanza
33. Spy Yudasi http://flibusta.is/b/610599/tanga
Yudasi Spy
34. Kapu ya liwa http://flibusta.is/b/610990/tanga
Capuchon ya Liwa
35. Amsterdam http://flibusta.is/b/681332/tanga
Amsterdam
36. Tempelo ya Bobangi http://flibusta.is/b/612612/read
Tempelo Ya Kobanga
37. 14 Segɔnde na Lifelo http://flibusta.is/b/633698/read
14 Segɔnde na Lifelo
38. Moto oyo alongwaki na mosala http://flibusta.is/b/607232/read
Moto oyo azali Defecteur
39. Carnaval ya koboma bato http://flibusta.is/b/633954/read
Carnaval mpo na koboma
40. Rhodésie http://flibusta.is/b/631088/tanga
Rhodésie na mboka
Carter Nick, oyo azali na mbongo mingi
Macau, mboka.
ebongolamaki na Lev Shklovsky mpo na kokanisa mwana na ye ya mobali Anton oyo akufaki.
Titre ya ebandeli: Makao.
SAISON YA KOBOMA.
• Nkolo ya club moko ya sexe ya Londres oyo eyebani mingi azwami na mbeli mpe akufi, nzoto na ye ekatamaki na biteni ya makila... • Agent ya likolo ya Portugal abomi masasi na moyi makasi na balabala oyo etondi na baleki nzela
• Détective privé moko ya Brooklyn abomami na mbeli na motema sima ya ko interférer na espionnage international...
Nyonso oyo bazalaki na yango ezalaki kaka Princesse de Gama, partenaire ya Nick Carter na devoir na ye ya sika. Mwasi kitoko, ya ndumba oyo akoki kobikisa to kobebisa mokili. . . engebene ngambo nini ekosepelisa bamposa na ye ya mbindo mingi!
Mokapo 1
LONDRES EZALI KONINGA NA MOPEPE. Ezalaki pɔsɔ ya nsuka ya sanza ya Yuli, mpe banda mikolo mingi thermomètre ezalaki kopusana pene na ntuku mwambe. Ezali molunge na Grande-Bretagne, mpe ezali likambo ya bomoto ete kolya bière, ya pɛtɛɛ mpe ya bololo, mpe ale oyo ezali na noix, ekokani mpenza na degré Fahrenheit. Nzela ya Portobello. Climatiseur ezalaki te, mpe mwa esika wana ya bosoto ya bato nyonso etondaki na nsolo mabe ya bière mpe makaya, malasi ya ntalo moke mpe motoki ya bato. Minute nionso nkolo ndako, mobali ya mafuta, azalaki kobeta na yango mpe koyemba maloba oyo balangwi masanga mpe bato oyo bazali bango moko babangaka mingi. "Ngonga ya mosala ezali kosila, ba gentlemen, bo vidé ba lunettes na bino." Na kiosque ya sima, na matoyi ya ba patrons mosusu, mibali motoba bazalaki kolobana na mongongo ya nse. Mitano kati na mibali yango bazalaki bato ya Cockney, ndenge emonanaki na elobeli na bango, na bilamba na bango mpe na bizaleli na bango. Mobali ya motoba, oyo akobaki koloba, azalaki mwa mpasi mpo na koyeba. Bilamba na ye ezalaki ya kobatela makambo ya kala mpe ekatamaki malamu, chemise na ye ezalaki pɛto kasi na manchette oyo epasuka, mpe alataki kravate ya régiment moko oyo eyebani mingi. Elobeli na ye ezalaki ya moto oyo atángá mingi, mpe na komonana akokani mpenza na oyo bato ya Angleterre babengaka “monsieur.” Kombo na ye ezalaki Theodore Blacker - Ted to Teddy na baninga na ye, oyo atikalaki moke mpenza.
Kala azalaki kapiteni na Royal Ulster Fusiliers. Jusqu’à et y compris kolongolama na mosala mpo na koyiba mbongo ya régiment mpe fraude ya carte. Ted Blacker asilisaki koloba mpe atalaki zingazinga na ba cockneys mitano. - Bino nionso bososoli oyo balingi epayi na bino ? Ozali na mituna? Soki oui, alors tuna sikoyo - tango ekozala te sima. Moko ya mibali, mobali mokuse na zolo lokola mbeli, atombolaki verre na ye ya pamba. - Um... Nazali na motuna moko ya pete, Teddy. "Comment soki tofuta bière avant mobali wana ya mafuta asakola heure ya fermeture?" Blacker abombaki nsɔni na mongongo mpe na elongi na ye ntango azalaki kosala elembo na mosali ya bar na mosapi na ye. Azalaki na mposa ya mibali oyo mpo na mwa bangonga oyo elandaki. Azalaki na mposa na bango makasi, ezalaki likambo ya bomoi mpe liwa - bomoi na ye - mpe ntembe ezalaki te ete ntango ozali kosala boyokani na ngulu, ozali na ntembe te kozwa mwa bosoto likoló na yo. Ted Blacker apemaki na kati, asekaki na libanda, afutaki masanga, mpe apelisaki likaya mpo na kolongola nsolo ya mosuni oyo esukolamaki te. Kaka mwa bangonga —mokolo moko to mibale mingi koleka —mpe na nsima boyokani ekosalema mpe akozala moto ya bozwi. Akosengela, ya solo, kolongwa na Angleterre, kasi yango ezali na ntina te. Liboso na bango ezalaki na mokili moko monene, ya monene, ya kitoko. Azalaki ntango nyonso na mposa ya komona Amerika ya Sudi. Alfie Doolittle, mokambi ya Cockney na bonene mpe mayele, apangusi mousse ya bière na monoko na ye mpe atalaki Ted Blacker na ngambo mosusu ya mesa. Miso na ye, ya mike mpe ya mayele mabe na elongi na ye ya monene, ekangamaki na Blacker. Alobaki, "Sikoyo tala, Teddy. Esengeli te koboma bato? Mbala mosusu kobetama soki esengeli, kasi koboma te..." Ted Blacker asalaki geste ya kosilika. Abwakaki miso na montre ya loboko ya wolo ya ntalo mingi. "Nalimbolaki yango nyonso ” “, alobaki na nkanda. - Soki mikakatano ezali - oyo nazali na tembe - ekozala mike. Na ntembe te, koboma bato ekozala te. Soki moko ya ba clients na ngai, eh, jamais azui "out of line," nionso bino mibali bosengeli kosala ezali ko pacifier bango. Nakanisaki ete namonisaki yango polele. Bino mibali bosengeli kosala ezali kaka kosala ete eloko moko ekómela ngai te mpe ete eloko moko te elongola ngai. Mingimingi oyo ya nsuka. Na mpokwa nako lakisa bino mwa biloko ya motuya mingi. Ezali na ba parties mosusu oyo bakolinga kozala na eloko oyo sans kofuta yango. Sikoyo, na nsuka, makambo nyonso ezali polele epai na yo?”
Blacker akanisaki ete kosala na bato ya nse, ekoki kozala likambo ya kosepelisa te! Bazalaki kutu mayele te mpo na kozala ba criminels communs ya malamu. Atalaki lisusu montre na ye mpe atɛlɛmaki. - « Nakozela yo na ngonga ya mibale na ntuku misato ya makasi. Ba clients na ngai bakokoma na ngonga ya misato. Nazali na elikya ete bokoya separatement mpe bokobenda attention te. Oyebi nionso na ntina ya constable na esika wana mpe programme na ye, yango wana esengeli kozala te kozala mikakatano nyonso. Sikawa, Alfie , adresse lisusu? - Motango zomi na minei Mews Street. Pene na nzela ya Moorgate. Na ndako wana na etaze ya minei."
Ntango azalaki kokende, mwa Cockney ya zolo ya nsɔngɛ asɛkaki: “Akanisi ete azali mobali ya solosolo, boye te?Kasi azali elf te.
Moto mosusu alobaki boye: "Amonani lokola mobali moko mpenza mpo na ngai. Ata moke te ba A na ye ezali malamu." Alfie azongisaki lisusu kɔpɔ na ye ya mpamba. Abwakaki miso ya kokɔtela bato nyonso mpe asɛkaki. - "Bolingaki koyeba monsieur ya solo te, moko te kati na bino, soki ayaki ko traité bino. Ngai, te, nayebi monsieur moko tango namoni ye. Alataka pe alobaka lokola monsieur, mais naza sûr que ezali bongo te." ye." !" Nkolo ya mafuta abɛtaki comptoir na marto. "Ntango, ba gentlemen, svp!" Ted Blacker, kapiteni ya kala ya Ulster Fusiliers, atikaki taksi na ye na Cheapside mpe atambolaki na nzela ya Moorgate. Half Crescent Mews ezalaki pene na katikati ya nzela tii na Old Street. Motángo zomi na minei ezalaki na nsuka mpenza ya bandako ya bibwɛlɛ, ndako moko ya etaze minei oyo esalemaki na babriki ya motane oyo esili kosila. Ezalaki ya ebandeli ya eleko ya Victoria, mpe ntango bandako mpe bandako mosusu nyonso ezalaki bandako ya bibwɛlɛ, ezalaki esika oyo bazalaki kobongisa bashario oyo ezalaki kokola malamu. Ezalaki na bantango oyo Ted Blacker oyo azalaki na makanisi te akanisaki ete akokaki naino koyoka nsolo ya kosangisa ya bampunda, mposo ya nyama, langi, vernis mpe mabaya oyo ekangami likolo ya bandako ya bibwele. Kokota na nzela moke ya mabanga, alongolaki kazaka na ye ya monene mpe afungolaki kravate na ye ya régimental. Atako ngonga ya nsuka, mopɛpɛ ezalaki kaka molunge mpe na mai, ekangamaki. Blacker azalaki na ndingisa te ya kolata kravate to eloko nyonso oyo ezalaki ya régiment na ye. Ba officiers oyo ba soni bazalaka na ba privilèges ya boye te. Etungisaki ye te. Kravate, lokola bilamba na ye, elobeli mpe bizaleli na ye, ezalaki sikawa na ntina. Eteni ya elilingi na ye, esengeli mpo na rôle oyo asengelaki kosala na mokili oyo azalaki koyina, na mokili oyo ezalaki kosala ye mabe mingi. Mokili oyo etombolaki ye mpo azala officier mpe monsieur epesaki ye nzela ya komona mwa moke Lola kaka mpo na kobwaka ye lisusu na kati ya libulu. Ntina ya solo ya coup - mpe oyo ezalaki oyo Ted Blacker andimaki na motema mpe molimo na ye mobimba - ntina ya solo ezalaki te ete bakangamaki na kokosa na ba cartes, to mpe ete bakangamaki na koyiba mbongo ya régiment. Te. Ntina ya solosolo ezalaki ete tata na ye azalaki mosali ya nyama mpe mama na ye azalaki mosali ya ndako liboso ya libala na ye. Mpo na likambo oyo, mpe kaka mpo na likambo oyo, babenganaki ye na mosala kozanga mbongo mpe kozanga nkombo. Azalaki kaka monsieur ya mwa ntango moke. Ntango bazalaki na mposa na ye, makambo nyonso ezalaki malamu! Tango bazali lisusu na besoin na ye te - bima! Zongela bobola mpo na kozwa mbongo ya kobikela. Atambolaki kino na nimero zomi na minei, afungolaki ekuke ya liboso oyo ezalaki na langi ya mpɛmbɛ, mpe abandaki komata molai. Escalier ezalaki na mabanga mpe elɛmbaki; mopɛpɛ ezalaki na mai mpe ekangamaki. Blacker azalaki kosukola mingi ntango akómaki na esika ya nsuka oyo akitisaki. Atɛlɛmaki mwa moke mpo na kokanga mpema, komilobelaki ete azali mpenza na nzoto kolɔngɔnɔ te. Asengeli kosala likambo moko mpo na yango. Mbala mosusu ntango akokóma na Amerika ya Sudi na mbongo nyonso, akozala na likoki ya kozonga na nzoto kolɔngɔnɔ. Bengana libumu mosika. Azalaki ntango nyonso na mposa makasi ya kosala ngalasisi ya nzoto. Sikawa azalaki bobele na mibu ntuku minei na mibale, mpe azalaki elenge mingi mpo na kofuta yango.
Mbongo! Livres, shillings, pence, dollars américains, dollars ya Hong Kong... Bokeseni ezali nini? Ezalaki nyonso mbongo. Mbongo monene. Okokaki kosomba biloko nyonso elongo na bango. Soki ozalaki na yango, ozalaki na bomoi. Kozanga bango ozalaki kokufa. Ted Blacker, kokanga mpema na ye, akɔtaki na poche na ye mpo na fungola. En face ya eskalye ezalaki na porte moko ya monene ya mabaya. Batyaki yango langi ya moindo. Likoló na yango ezalaki na dalagona moko monene ya wolo oyo ezalaki kobimisa milinga. Sticker oyo na ekuke, na makanisi ya Blacker, ezalaki kaka kosimba ya exotique oyo ebongi, elembo ya liboso mpenza ya bokabi oyo epekisamaki, ya bisengo mpe bisengo oyo epekisami oyo etandamaki nsima ya porte ya moindo. Cliente na ye oyo aponaki malamu ezalaki mingimingi bilenge ya lelo. Blacker azalaki kaka na mposa ya makambo mibale mpo na kosangana na club na ye ya dragon: discrétion mpe mbongo. Ebele ya nyonso mibale. Akɔtaki na porte ya moindo mpe akangaki yango nsima na ye. Molili etondaki na makelele ya kokitisa motema mpe ya ntalo mingi ya ba climatiseurs. Basɛngaki ye mbongo oyo ebongi, kasi esengelaki. Mpe ezalaki na ntina na nsuka. Bato oyo bayaki na Dragon Club na ye balingaki te kosala suki na bango moko ntango bazalaki kolanda bolingo na bango ya ndenge na ndenge mpe ntango mosusu ya mindɔndɔmindɔndɔ. Ba stands ya kokabwana ezalaki mokakatano na ntango moko, kasi nsukansuka esili. Na ntalo mingi koleka. Blacker akangaki miso ntango azalaki koluka bouton ya mwinda. Na ntango wana azalaki na kilo ntuku mitano te, ndambo na yango ezalaki mpo na bato oyo bazalaki kotungisa bato ya cockney. Juillet na août ezalaki vraiment ba mois ya chaud na Londres trop. Likambo nini? Pole ya mayele ekɔtaki malɛmbɛmalɛmbɛ na shambre molai, ya monene, oyo ezalaki na plafɔ milai. Likambo nini? Nani azalaki komibanzabanza mpo na yango? Ye, Blacker, akowumela mingi te. Kosibana te probablement. Kotalela te likambo oyo ete azali na nyongo ya livres nkoto nkama mibale na ntuku mitano. Nkóto nkama mibale na ntuku mitano ya livres sterling. Nkóto nkama nsambo ya dolare ya Amerika. Oyo ezalaki prix oyo asengaki pona minutes tuku mibale ya film. Akozwa motuya na ye. Azalaki na ntembe te na likambo yango. Blacker atambolaki epai ya mwa bar oyo ezalaki na coin mpe amisopaki whisky mpe soda ya bolɛmbu. Azalaki molangwi masanga te mpe asimbi naino te bangi oyo azalaki koteka : bangi, cocaïne, matiti mabe, ba pilili ndenge na ndenge ya performance mpe, na mbula eleki, LSD... Blacker afungolaki mwa frigo mpo na kozwa glace mpo na masanga na ye. Ɛɛ, mbongo ezalaki na kotɛka bangi. Mpe atako bongo mingi te. Bana mibali ya minene basalaki mbongo ya monene ya solo.
Bazalaki na mbongo ya bibende te oyo motuya na yango ezalaki na nse ya kilo ntuku mitano, mpe ndambo esengelaki kopesama! Blacker amɛlaki mwa moke, akangaki miso, mpe azalaki sembo epai na ye moko. Ayebaki problème na ye, ayebaki pourquoi azalaki toujours pauvre. Kosɛka na ye ezalaki mpasi. Bampunda mpe roulette. Mpe azali ndoki oyo aleki mawa oyo azala na bomoi. Sikawa, na ngonga oyo mpenza, azali na nyongo ya Raft koleka kilo nkama mitano. Azali kobombana mikolo oyo mpe kala mingi te mampinga ya bokengi bakoya koluka ye. Nasengeli kokanisa yango te, Blacker amilobelaki. Nakozala awa te tango bakoya koluka. Nakoya na Amerika ya Sudi na kimia mpe na nzoto kolɔngɔnɔ mpe na mbongo oyo nyonso. Osengeli kaka kobongola nkombo na yo mpe lolenge na yo ya bomoi. Nakobanda lisusu nionso na ardoise ya peto. Nalapi ndayi. Abwakaki miso na montre na ye ya wolo. Kaka mwa miniti nsima ya ngonga moko. Ntango ekoki. Bakɛngɛli na ye ya Cockney bakokóma na ngonga ya ntuku mibale na ntuku misato, mpe azalaki na makambo nyonso oyo ebongisamaki. Mibale liboso, mibale na sima, Alfie monene elongo na ye.
Moto moko te, moto moko te, asengeli kokende longola se soki ye, Ted Blacker, alobaka Liloba. Blacker asekaki. Asengelaki kozala na bomoi mpo na koloba liloba wana, boye te? Blacker amelaki malembe, kotalaka zingazinga ya shambre monene. Na lolenge moko, azalaki koyina kotika yango nyonso. Ezalaki makanisi na ye. Atongaki yango na eloko te. Azalaki kolinga te kokanisa makama oyo azalaki kozwa mpo na kozwa mosolo oyo azalaki na yango mposa: koyiba mosali ya bijoux; mokumba ya nsuki ya nyama oyo bayibaki na ndako moko ya likoló ya East Side; ata deux-trois cas ya chantage. Blacker akokaki koseka na mawa na souvenir - bango mibale bazalaki ba ndoki ya lokumu oyo ayebaki na armée. Mpe ezalaki bongo. Malédiction, azui nzela na ye! Kasi nyonso wana ezalaki likama. Likambo ya nsɔmɔ, ya nsɔmɔ mpenza. Blacker azalaki te, mpe andimaki yango, moto ya mpiko mingi. Ntina mosusu oyo azalaki pene ya kokima ntango kaka azwi mbongo mpo na filme yango. Ezalaki trop malédiction mpo na mutu ya motema ya bolembu oyo azalaki kobanga Scotland Yard, équipe ya ba drogues, mpe sikoyo ata Interpol. Na lifelo na bango. Teka film yango na moto oyo asɛngi mbongo mingi mpe kima.
Na lifelo na Angleterre na mokili mobimba, pe na lifelo na mutu nionso longola se ye moko. Yango ezalaki makanisi, ya sikisiki mpe ya solo, ya Theodore Blacker, oyo kala azalaki ya Régiment ya Ulster. Na lifelo na yango mpe, yaka kokanisa yango. Mpe mingimingi Colonel Alistair Ponanby oyo alakelami mabe, oyo na kotala ya malili mpe mwa maloba oyo eponami malamu anyataki Blacker mpo na libela. Colonel alobaki: "Ozali mpenza kotyola, Blacker, na boye ete nakoki koyoka eloko mosusu te kaka mawa mpo na yo. Omonani lokola ozali na makoki te ya koyiba to kutu kokosa bakarte lokola monsieur."
Maloba ezongaki, atako Blacker asalaki makasi mpo na kopekisa yango, mpe elongi na ye ya moke ebalukaki na koyina mpe mpasi. Abwakaki verre na ye na ngambo mosusu ya shambre na elakeli mabe. Colonel akufaki sikoyo, na maboko na ye te, kasi mokili ebongwanaki te. Banguna na ye babungaki te. Batikali ebele na mokili. Azalaki moko na bango. Mwana-mokonzi. Princesse Morgan da Gama, mwasi moko. Mbɛbu na ye ya mikemike ebalukaki mpe ekómaki kosɛka. Na yango, makambo nyonso esalemaki malamu. Ye, mwana mwasi ya mokonzi, akokaki kofuta mbongo nyonso. Salite petite bitch na short oyo azalaki. Ayebaki makambo na ye... Tala bizaleli kitoko ya lolendo, botyoli ya malili, snobry mpe bitchiness royal, miso ya malili ya vert oyo ezalaki kotala yo kozanga mpenza komona yo, kozanga ko remarquer existence na yo.Ye, Ted Blacker, ayebaki na ntina ya princesse Nyonso. "Noki te, tango akoteka film, lifelo ya batu ebele bakoyeba yango. " Likanisi epesaki ye esengo ya kanda, atalaki canapé ya munene na kati ya chambre ya molayi, A sourire. Oyo amonaki na princesse kosala na canapé wana, bongo, oyo azalaki kosala ye, oyo azalaki kosala ye.Nzambe!Akosepela komona elilingi wana na lokasa nyonso ya liboso ya zulunalo nyonso na mokili.Amɛlaki mwa moke molai mpe akangaki oyo ya ye miso, kokanisa lisolo ya likolo na ba pages socials : Princesse kitoko Morgan da Goma, mwasi ya lokumu koleka ya makila bleu portugais, ndumba.
Mopanzi sango Aster azali na engumba lelo. Na interview na journaliste oyo na Aldgate, esika azali na Royal Suite, princesse alobaki que azalaki kozela na esengo kokoma na Dragon Club mpe kosala acrobatique sexuelle ya type moko plus esotérique. Princesse ya lolendo, ntango batunaki ye mituna na bozindo, alobaki ete na nsuka nyonso ezalaki likambo ya sémantique, kasi atelemaki ete ata na mokili ya démocratie ya lelo makambo ya boye ezali kaka mpo na bato ya lokumu mpe ya lokumu. Princesse alobaki ete lolenge ya kala ebongi mpenza mpo na bato ya bilanga. . . .
Ted Blacker ayokaki maseki na kati ya shambre. Koseka ya nsɔni, mingi lokola koganga ya ba soso oyo bazali na nzala mpe ya bozoba oyo bazali kokatakata nsima ya ba panneaux. Na nsɔmɔ, amonaki ete kosɛka yango ezalaki ya ye moko. Abwakaki mbala moko makanisi wana ya mpambampamba. Peut-être akendeki mua fou na haine oyo. Esengeli kotala. Koyina ezalaki esengo ekoki, kasi efutaki yango moko te. Blacker azalaki na mokano ya kobanda lisusu film te kino mibali misato, ba clients na ye, bakomaki. Atali yango mbala nkama. Kasi sikawa azwaki verre na ye, atambolaki penepene na sofa monene mpe afinamaki moko ya ba boutons ya mike ya mama-de-perle oyo etongamaki na mayele mpe kozanga kotungisama na esika ya kotia maboko. Ezalaki na makelele ya moke ya masini lokola mwa écran ya pembe ezalaki kokita uta na plafond na nsuka ya mosika ya shambre. Blacker afinaki bouton mosusu, mpe nsima na ye, projecteur moko oyo ebombamaki na efelo ebɛtaki mwinda ya pole ya mpɛmbɛ oyo ezalaki kongɛnga na écran. Amɛlaki mwa moke, apelisaki likaya molai, akatisaki makolo na ye na ottoman ya mposo ya nyama mpe apemamaki. Soki te mpo na kolakisa yango na ba clients potentiels, mbele ezalaki mbala ya suka amona film. Apesaki ba négatifs, mpe azalaki kokende kokosa te. Alingaki kosepela na mbongo na ye. Moto ya liboso oyo ebimaki na écran ezalaki ya ye moko. Atalaki kamera oyo ebombamaki mpo na koyeba soki ezali na ba angles oyo ebongi. Blacker ayekolaki elilingi na ye na bondimi ya mwa kozanga bosepeli. Azwaki libumu. Mpe azalaki na bokebi te na peigne mpe brosse na ye - esika na ye ya chauve ezalaki trop évident. Emonanaki na makanisi na ye ete sikawa, na bozwi na ye ya sika, akokaki kofuta mbongo ya kozongisama nsuki. Amitalaki kofanda na sofa, kopelisa likaya, kosala mobulu na ba pli ya pantalon na ye, kofinga miso mpe koseka na ngambo ya kamera.
Blacker asekaki. Amikundolaki makanisi na ye na ngonga wana ya sikisiki - azalaki komitungisa ete princesse akoyoka makelele ya kamera oyo ebombamaki. Azwaki ekateli ya komitungisa te. Ntango akofungola kamera, akozala na likama te na mobembo na ye ya LSD. Akoyoka camera to makambo mosusu mingi te. Blacker atalaki lisusu montre na ye ya wolo na loboko. Ezali quarter na mibale sikoyo. Tango ezali naino mingi. Filme yango ezalaki kaka na miniti moko to koleka na boumeli ya ndambo ya ngonga. Elilingi ya Blacker oyo ezalaki kongɛnga na écran ebalusaki motó na yango na mbalakaka epai ya porte. Ezalaki Princesse nde azalaki kobeta. Atalaki ntango ye moko asimbaki bouton mpe abomaki kamera. Ecran ekómaki lisusu mpɛmbɛ oyo ezalaki kozipa miso. Sikoyo Blacker na mosuni afina lisusu bouton. Ecran ekómaki moindo. Atɛlɛmaki mpe abimisaki makaya ya sika na pakɛ ya jade. Na nsima azongaki na sofa mpe afinaki lisusu bouton, mpe afungolaki lisusu projecteur. Ayebaki malamu makambo oyo alingaki komona. Ndambo ya ngonga elekaki banda akɔtisaki ye. Blacker amikundolaki makambo nyonso na polele mpenza. Princesse da Gama azalaki kozela ete bato mosusu bázala wana. Na ebandeli alingaki kozala ye moko na ye te, kasi Blacker asalelaki charme na ye nionso, apesaki ye likaya mpe masanga mpe andimisaki ye atikala mwa miniti... Oyo ezalaki ntango ekoki mpo na ye, mpo masanga na ye ezalaki etondi na LSD. Blacker ayebaki ata na tango wana que princesse atikalaka na ye kaka mpo na pure ennuyeux. Ayebaki ete azalaki kotyola ye, lokola mokili na ye mobimba ezalaki kotyola ye, mpe ete azalaki kotalela ye lokola bosɔtɔ na nse ya makolo na ye. Yango ezalaki moko ya bantina oyo aponaki ye mpo na kosala chantage. Koyina moto nyonso lokola ye. Ezalaki mpe na esengo ya peto ya koyeba ye na mosuni, kotinda ye na makasi asala makambo ya mabe, kokitisa ye na niveau na ye. Mpe azalaki na mbongo. Na ba connexions très hautes na Portugal. Position ya likolo ya yaya na ye ya mobali, akokaki komikundola kombo ya mobali te, asimbaki position ya likolo na armoire.
Oui, Princesse da Gama esengelaki ezala investissement ya bien. Ndenge nini malamu - to mabe - oyo ezalaki - Blacker alotaki naino te na ntango wana. Nyonso wana eyaki na nsima. Sikawa azalaki kotala ndenge filme yango ezalaki koleka na elongi na ye oyo ezalaki mpenza kitoko. Moko ya baninga na ye ba policiers alobaki mokolo moko ete Blacker azalaki lokola "mobali kitoko mingi ya piblisite." Afungolaki kamera oyo ebombamaki kaka ndambo ya ngonga nsima wana mwana mwasi ya mokonzi amɛlaki dose na ye ya liboso ya LSD kozanga koyeba. Atalaki lokola bizaleli na ye ebongwanaki mokemoke ntango akweyaki na kimia na semi-trance. Aboyaki te ntango azalaki komema ye na sofa monene. Blacker azelaki lisusu miniti zomi liboso ya kofungola kamera. Na intervalle wana, princesse abandaki komilobela na directement dévastateur. Na bopusi ya nkisi yango, azalaki kotalela Blacker lokola moninga ya kala mpe ya bolingo. Asekaki sikawa, komikundolaka mwa maloba oyo asalelaki —maloba oyo mbala mingi esanganaka te na mwana mwasi ya mokonzi ya makila. Moko ya maloba na ye ya liboso ekamwisaki mpenza Blacker. "Na Portugal," alobaki, "bakanisaka nazali fou. Fou mobimba. Balingaki kotia ngai na boloko soki bakokaki. Mpo na kobatela ngai mosika na Portugal, omoni. Bayebi makambo nyonso na ntina na ngai, na ntina ya lokumu na ngai, mpe bakanisaka mpenza ete "Nazali fou. Bayebi ete namɛlaka mpe nasalaka bangi mpe nalalaka na mobali nyonso oyo atuni ngai - malamu, pene na dude nyonso. Nazali kaka kobenda ligne na yango ntango mosusu." Blacker amikundolaki ete oyo ezalaki te lolenge ayokaki yango. Yango ezalaki ntina mosusu oyo aponaki ye. Bazalaki koloba ete ntango mwana mwasi ya mokonzi alangwa masanga, oyo ezalaki mbala mingi, to na bopusi ya bangi, azalaki kolala na moto nyonso oyo alati pantalon to, faute de nue, jupe. Nsima ya kokɔta ya masolo, azalaki pene ya kokóma ligboma, azalaki kaka kosɛka ye na ndenge ya polele te ntango abandaki kolongola bilamba. Ezalaki, amikundolaki sikawa, kotalaka filme, lokola kolongola bilamba ya mwana-popi. Atɛmɛlaki te to asalisaki te wana makolo mpe mabɔkɔ na ye ezalaki kokende na esika nyonso oyo alingaki. Miso na ye ekangamaki ndambo mpe amonanaki lokola akanisaki mpenza ete azalaki ye moko. Monɔkɔ na ye ya monene ya motane efungwamaki ndambo na mwa kosɛka oyo ezalaki polele te. Mobali oyo azalaki na sofa ayokaki loketo na ye ebandaki kosala ntango amimonaki na écran. Princesse alataki elamba ya lini ya pete, mini mpenza te, mpe na botosi atombolaki maboko na ye ya mikemike ntango azalaki kobenda yango likolo ya motó na ye. Azalaki kolata mwa moke mpenza na nse. Soutien-gorge ya moindo mpe culotte ya mikemike ya dentelle ya moindo. Ceinture ya garter na ba bas ya pembe ya texture milayi. Ted Blacker abandaki kosukola mwa moke na shambre oyo ezalaki na climatiseur ntango azalaki kotala filme. Nsima ya bapɔsɔ nyonso wana, likambo yango ya mabe ezalaki kaka kotungisa ye. Asepelaki na yango. Andimaki ete ekozala ntango nyonso moko ya makundoli na ye ya motuya mingi mpe ya motuya mingi. Afungolaki soutien-gorge na ye mpe akitisaki yango na mabɔkɔ na ye. Mabɛ́lɛ na ye, oyo ezalaki minene koleka ndenge akokaki kokanisa, na nsɔngɛ ya langi ya motane-bulé, etɛlɛmaki makasi mpe mpɛmbɛ lokola neige uta na mokuwa na ye ya mokɔngɔ. Blacker ami positionner sima na ye tango azalaki kosakana na mabele na ye na loboko moko tango azalaki kosalela mosusu afinaki bouton mosusu mpo na kofungola objectif ya zoom mpe kokanga ye penepene. Princesse a remarquer eloko moko te. Na elilingi ya penepene mpenza na boye ete ba pores mikemike ya zolo na ye ezalaki komonana, miso na ye ekangamaki na mwa koseka ya malembe ya ndambo. Soki ayokaki mabɔkɔ na ye to ayanolaki, ezalaki komonana te. Blacker abombaki ceinture na ye ya garter mpe ba bas na ye. Garters ezalaki fetiche na ye, mpe na ntango oyo akangamaki mingi na esengo na boye ete azalaki pene ya kobosana ntina ya solosolo ya charade oyo ya kosangisa nzoto. Mbongo. Abandaki kotia makolo wana ya milayi, milayi - séductive mingi na ba bas milayi ya pembe - exactement ndenge alingaki, na canapé. Atosaki etinda na ye nyonso, azalaki koloba to kotɛmɛla ata mokolo moko te. Na tango wana princesse asilaki kokende mosika, mpe soki amoni présence na ye ata muke te, ezalaki kaka na forme ya vague koleka. Blacker azalaki addition vague na scène, eloko mosusu te. Na miniti ntuku mibale oyo elandaki, Blacker akɔtisaki ye na nzela ya kosangisa nzoto. Amipesaki nzela na ba poses nionso. Nyonso oyo mobali ná mwasi bakokaki kosalana, basalaki yango. Mbala na mbala...
A jouaki part na ye, asalelaki objectif ya zoom mpo na proximité - Blacker azalaki na certains équipements na maboko - ba clients mosusu ya Dragon Club bazalaki vraiment na ba goûts très bizarres - mpe asalelaki yango nionso na Princesse. Andimaki mpe likambo yango na bokatikati, amonisaki te ete ayokaki mawa mpe alingaki te. Na nsuka, na boumeli ya miniti minei ya nsuka ya filme, nsima ya komonisa mayele na ye ya kosangisa nzoto, Blacker amipesaki na mposa na ye na kati na ye, kobɛta ye mpe kosibana na ye lokola nyama. Ecran ekómaki molili. Blacker abomaki projecteur mpe atambolaki epai ya mwa bar, kobwaka miso na montre na ye. Ba cockneys ekokoma kala mingi te. Assurance que akobika na butu oyo. Blacker azalaki na ba illusions te mpo na mibali oyo akokutana na bango na butu ya lelo. Bakoluka bango malamumalamu liboso ete bápesa bango nzela ya komata na eskalye mpo na kokende na Dragon Club. Ted Blacker akitaki na nse, kolongwa na shambre oyo ezalaki na climatiseur. Azwaki ekateli ya kozela te Alfie Dolittle asolola na ye. Ya liboso, Al azalaki na mongongo ya koganga, mpe ya mibale, ete ba appareils ya ba téléphones ekokaki na ndenge moko to mosusu kozala connecté moko na mosusu. Olingaki koyeba yango ata mokolo moko te. Ntango ozalaki kosakana mpo na kilo na ndambo ya milio moko mpe bomoi na yo, osengelaki kokanisa makambo nyonso. Mwa ndako ya koyamba bato ezalaki na mai mpe ezalaki na bato te. Blacker azelaki na bilili na nse ya eskalye. Na ngonga ya 2:29 p.m., Alfie Doolittle akɔtaki na esika ya koyamba bato. Blacker abengaki ye mpe Alfie abalukaki, miso na ye na ye, loboko moko ya misuni na instinct esimbaki liboso ya chemise na ye. Alfie alobaki ete: “Mawa, nakanisaki ete olingi nabɛta yo mopɛpɛ?” Blacker atie mosapi na ye na mbɛbu na ye: - Loba na kimia mingi, mpo na bolamu ya Nzambe! Basusu bazali wapi? - Joe na Irie basila kokoma. Natindaki bango lisusu ndenge olobaki. Mibale mosusu ekozala awa kala mingi te. Blacker aningisi motó na esengo. Atambolaki epai ya cockney monene. - Ozali na nini na butu ya lelo ? Tika namona, nabondeli yo, Alfie Doolittle, na koseka ya kotyola na mbɛbu na ye ya minene, abimisaki nokinoki mbeli mpe mibale ya makolo ya motako.
"Knuckles mpo na kobɛta, Teddy, soki esengeli, mpe mbeli soki likambo ya mbalakaka esalemi, okoki koloba. Bana mibali nyonso bazali na eloko moko na ngai. " Blacker aningisi motó lisusu. Eloko ya nsuka oyo alingaki ezalaki koboma. Malamu mingi. Ngai " Nakozonga mbala moko.Tikala awa kino mibali na yo bakokoma, sima telema.Bosala ete bayeba mitindo na bango - basengeli kozala na bonkonde, na bonkonde, kasi basengeli kolukaluka na ba invités na ngai.Mindoki nyonso oyo ekozwama ekozwama mpe ekozongisama te .Nazongeli - kozongisa yango sima te."
Blacker akanisaki ete ekozwa mwa ntango mpo "ba invités" na ye bazwa bibundeli ya sika, ata soki elingaki koloba mobulu. Azalaki na mokano ya kosalela malamu ntango oyo mpo na kopesa mbote ya bopemi na Dragon Club mpo na libela mpe kobombana kino bakozonga na makanisi. Bakozwa ye ata mokolo moko te. Alfie akangaki miso. "Mibali na ngai bayebi mitindo na bango, Teddy." Blacker azongaki na motó na etaze ya likoló. Likolo ya lipeka na ye alobaki na mokuse: Kaka mpo babosana bango te. Alfie akangaki miso lisusu. Suki ya sika ezipaki Blacker ntango azalaki komata. Akokaki te kozwa nzela ya zingazinga na yango. Apemaki mpe atɛlɛmaki na esika ya misato ya kokita mpo na kokanga mpema, kopangusa elongi na ye na mouchoir ya nsolo kitoko. Te, Alfie asengeli kozala wana. Mwango moko te ezalaki ata mokolo moko ya kokoka. "Nalingi te kotikala ngai moko, kozanga kobatelama, elongo na ba invités oyo. " Nsima ya miniti zomi Alfie abetaki na porte. Blacker akotisaki ye, apesaki ye molangi ya ale mpe alakisaki ye esika asengeli kofanda na mokɔngɔ ya semba kiti na makolo zomi na loboko ya mobali ya sofa monene.mpe na mpepo moko elongo na ye.“Soki ezali mokakatano te,” Blacker alimbolaki, “osengeli komitambwisa lokola banyoka misato wana. Na monaka eloko te, na yoki eloko te, na sala eloko te...
Abakisaki na kozanga kolinga ete, "Nakolakisa filme na ba invités na ngai. Yo mpe, ya solo, okomona yango. Nalingaki kolobela yango na basusu te soki nazalaki yo. Ekoki kokotisa yo na mikakatano mingi." "
"Nayebi ndenge ya kokanga monoko na ngai."
Blacker abɛtaki ye na lipeka na ye ya monene;asepelaki na contact yango te. "Bongo yeba nini okomona. Soki otali film yango malamu, okoki koyekola likambo moko." Aid epesaki ye elongi ya pamba. "Nayebi makambo nyonso oyo nasengeli koyeba." Blacker alobaki boye: “Mobali ya esengo.” Ezalaki liseki ya mawa na malamu koleka, ya ntina mpenza te mpo na Cockney monene. Kobeta ya yambo na ekuke ya nsima eyaki miniti moko nsima ya misato. Blacker alakisaki mosapi ya likebisi epai ya Alfie, oyo afandaki kimia lokola Bouddha na kiti na ye. Mopaya ya liboso azalaki mokuse, alataki malamu mpenza kostume ya eleko ya molunge ya langi ya fawn mpe shario ya ntalo mingi ya mpɛmbɛ ya Panama.
Afukamaki mwa moke ntango Blacker afungolaki porte. - Limbisa ngai, nasengi yo. Nazali koluka Mr. Theodore Blacker. Ezali yo? Blacker aningisi motó. Ozali nani? Mwa mobali yango ya Chine asembolaki karte moko. Blacker atalaki yango mpe amonaki makomi ya moindo ya kitoko: "Mr. Wang Hai." Eloko mosusu te. Liloba moko te mpo na ambassade ya Chine. Blacker atɛlɛmaki pembeni. "Kota, Mr. High. Nabondeli yo, fandá na sofa monene. Esika na yo ezali na coin gauche. Okolinga komela masanga?" - Eloko moko te, svp. Ba Chinois babwakaki kutu miso te na Alfie Doolittle tango azuaki esika na ye na canapé. Abetaki mosusu na porte. Invité oyo azalaki munene mingi pe noir ya kongenga na ba fonctionnalités clairement Negroïde. Azalaki kolata kostume ya langi ya krɛmɛ, oyo ezalaki na mwa litɔnɔ mpe ezalaki lisusu na momeseno te. Ba lapels ezalaki minene mingi. Na loboko na ye monene ya moindo asimbi shario ya matiti ya matiti oyo epasuka mpe ya ntalo moke. Blacker atalaki mobali yango na miso mpe apesaki Nzambe matondo mpo na bozali ya Alfie. Moto moindo oyo azalaki formidable. "Nkombo na yo svp?" Mongongo ya moto moindo yango ezalaki pɛtɛɛ mpe ezalaki polele te, na lolenge moko ya accent. Miso na ye, na ba cornées jaunes ya mobulu, etalaki oyo ya Slacker.
Moto moindo alobaki, "Nkombo na ngai ezali na ntina te. Nazali awa lokola momonisi ya Prince Sobhuzi Askari. Yango ekoki." Blacker aningisi motó. "Ee. Svp fanda. Na canapé. Na coin ya droite. Okolinga masanga to likaya? Moto moindo aboyaki. Miniti mitano elekaki liboso ete mopaya ya misato abeta na porte. Balekaki na kimia ya kobangisa. Blacker abatelaki kobwaka miso ya mbangu, ya mayele mabe na mibali mibale oyo bavandi na canapé.Bazalaki kosolola te to kotalana te.kino... mpe ayokaki misisa na ye ebandi koningana.Mpo na nini mobali wana ya mabe ayaki te?Eloko moko ekendeki mabe? Nzambe, nabondeli yo osengeli te! Sikawa lokola azali penepene mpenza na ndambo wana ya milio ya kilo." Azalaki penepene kolela na bopemi ntango na nsuka ebetamaki. Mobali yango azalaki molai, penepene na moke, na mop ya molili ya bouclé suki oyo esengelaki kokata.Azalaki na chapeau te.suki na ye ezalaki na couleur jaune ya kongenga.Azalaki kolata ba chaussettes oyo ya moindo na ba sandales ya cuir marron oyo basalaki na maboko.
- Monsieur Blacker ? Mongongo ezalaki ténor ya pete, kasi botyoli mpe botyoli oyo ezalaki na kati na yango ekatamaki lokola fimbo. Lingelesi na ye ezalaki malamu, kasi ezalaki na elɛngi ya Latin oyo ekeseni. Blacker aningisi motó, kotalaka chemise oyo ezalaki kongɛnga. "Ee. Nazali Blacker. Omesana...?" Andimaki yango mpenza te. Major Carlos Oliveira, oyo azali na mbula 19. Ba intelligence ya Portugal. Tobanda na likambo oyo?"
Mongongo elobaki oyo maloba elobaki te: pimp, pimp, slop rat, bosoto ya mbwa, oyo eleki mabe na kati ya ba reptiles. Mongongo na lolenge moko ya kokamwa ekundolisaki Blacker Princesse. Blacker abungisaki cool na ye te, koloba na monoko ya ba clients na ye ya bilenge. Ezali na makambo mingi koleka oyo ezali na likama. Alakisaki ye na sofa. - Okofanda wana, Major Oliveira. Na katikati, svp. Blacker akangaki porte mbala mibale mpe akangaki yango na boulon. Abimisaki bakarte misato ya poste ya mpambampamba oyo ezalaki na batimbre na poche na ye. Apesaki mokomoko ya mibali oyo bazalaki na sofa karte.
Lokola alongwaki mwa moke mosika na bango, asalaki diskur na ye ya moke oyo abongisaki. "Bokomona, ba gentlemen, ete carte postale moko na moko ezali adresse na boîte postale na Chelsea. Ezali na ntina te naloba, nakozwa ba cartes yango ngai moko te, atako nakozala penepene. Na ntembe te pene mpo na komona soki moto moko akosala makasi mpo na yango." landa nsima ya moto oyo akozwa karte.Nakopesa toli te mpo na likambo oyo soki olingi mpenza kosala mombongo.“Okotala filme ya ndambo ya ngonga.” Film yango ezali kotekama na moto oyo azali kopesa mbongo mingi - koleka quarter ya million ya livres. Nakondima te soumission oyo ezali na se koleka oyo. Bokosi ekozala te. Ezali kaka na imprimerie moko na négatif moko, pe bango mibale batekaka na prix moko... - Petit homme chinois amikitisi mua moke liboso.
- Svp, ozali na garantie pona likambo oyo ?
Blacker aningisi motó. - Bosolo.
Major Oliveira asekaki na motema mabe. Blacker akómaki motane, apangusi elongi na ye na mouchoir mpe akobaki: “Ezali na ntina te.” Lokola garantie mosusu ekoki kozala te, ekosengela ondima liloba na ngai. - Alobaki na koseka oyo elimwaki te. - Nandimisi bino ete nakobatela yango. Nalingi kozala na bomoi na ngai mobimba na kimya. Mpe motuya na ngai oyo nasɛngi ezali monene mingi mpo ete nasala te bokosi. NGA...
Miso ya jaune ya moto moindo etɔbɔlaki Blacker. - Tosengi bokoba na ba conditions. Ezali na makambo mingi te
Blacker apangusi lisusu elongi na ye. Malédiction climatiseur ekangami? "Ya solo. Ezali pete mingi. Moko na moko na bino, sima ya kozwa ntango ya kosolola na bakonzi na bino, akokoma motuya ya pari na yo na carte postale. Kaka na mituya, bilembo ya dolare to ya livre te. Kokoma mpe nimero ya telefone." esika oyo bakoki kokutana na yo bako contacter yo na sekele mobimba.Nakanisi nakoki kotika yango na yo.Nsima ya kozwa ba cartes mpe kotala yango, nakobenga moto oyo azali kopesa mbongo mingi na tango oyo esengeli.Na nsima tokoyokana mpo na kofuta mpe kozwa film.Oyo , ndenge nalobaki, très simple.
"Ee," alobaki mwa monsieur Chinois. "Ezali pete mingi". Blacker, akutanaki na miso na ye, ayokaki ete amonaki nyoka. Moto moindo alobaki boye: “Azali na mayele mingi.” Maboko na ye esalaki banzete mibale ya moindo na mabɔlɔngɔ na ye. Major Carlos Oliveira alobaki eloko te, atalaki kaka Anglais na miso ya moindo ya pamba oyo ekokaki kozala na eloko nionso. Blacker abundisaki misisa na ye. Atambolaki penepene na sofa mpe afinamaki bouton ya perle na esika ya kotia maboko. Na mwa geste ya mpiko, alakisaki écran ya kozela na nsuka ya shambre. "Mpe sik’oyo, ba gentlemen, Princesse Morgan da Game azali na moko ya ba moments na ye ya intéressant mingi." Projecteur yango ezalaki kobɛtabɛta. Princesse asekaki lokola mbwa ya paresseux, oyo alali ndambo ntango Blacker abandaki kofungola bouton ya elamba na ye.
Mokapo 2
DIPLOMAT, moko ya ba clubs ya kitoko mpe ya kitoko mingi na Londres, ezali na ndako moko ya kitoko ya Géorgie pene na Three Kings Yard, pene na Grosvenor Square. Na butu wana, molunge mpe ekangamaki, club ezalaki ennuyeux. Ezalaki kaka na mwa bato oyo balataki malamu bazalaki koya mpe kokende, mingimingi bazalaki kokende, mpe ezalaki mpenza kokangama mpo na kosakana na mesa ntuku mibale na moko mpe na bashambre ya poker. Molunge makasi oyo ekɔtaki na Londres ezalaki kolɛmbisa bato ya masano, mpe bazalaki kozanga masano ya mbongo. Nick Carter azalaki mpe bongo. Humidité etungisaki ye mingi te, atako akokaki kosala soki ezalaki te, kasi ezalaki te météo nde etungisaki ye. Vérité ezalaki que Killmaster ayebaki te, vraiment ayebaki te, nini ezalaki kotungisa ye. Ayebaki kaka ete azalaki kopema te mpe azalaki kosilika; akendeki liboso na boyambi ya ambassade mpe abinaki elongo na moninga na ye ya kala Jake Todhunter na Grosvenor Square. Mpokwa ezalaki moke koleka wana. Jake azuaki Nick date, petite Lime kitoko na sourire sucrée na ba courbes na ba places nionso ya malamu. Mwana mwasi yango amekaki nyonso mpo na kosepelisa, amonisaki bilembo nyonso oyo emonisi ete ata moke te azalaki kotosa. Azalaki na OUI monene oyo ekomami na ye mobimba na lolenge azalaki kotala Nick, kokangama na loboko na ye mpe kokangama penepene mingi na ye.
Tata na ye, Laki Todhuuter alobaki, azalaki moto ya ntina na guvɛrnema. Nick Carter azalaki komibanzabanza te mpo na yango. Abetamaki - mpe kaka sik’oyo abandaki kososola mpo na nini - na likambo moko ya makasi ya oyo Ernest Hemingway abengaki "mpunda ya zoba oyo ezali kopota mbangu." Na nsima, Carter azalaki pene na kozala na maloba mabe ndenge mobali moko ya mobali akokaki kozwa. Asɛngaki bolimbisi mpe alongwaki. Abimaki mpe afungolaki kravate na ye, afungolaki bouton ya smoking na ye ya pembe mpe atambolaki na matambe milai, ya kokɔmbɔla, kotambolaka na kati ya béton mpe asphalte oyo ezalaki kozika. Na nzela ya Carlos Place mpe balabala Mont tii na Berkeley Square. Ba nuitinges moko te ayemba kuna. Nsukansuka azongaki nsima mpe, koleka Diplomate, na mbalakaka azwaki ekateli ya kotɛlɛma mpo na komɛla masanga mpe kolya. Nick azalaki na ba cartes ebele na ba clubs ebele, mpe "Diplomat" azalaki moko na yango. Sikawa, pene na kosilisa masanga na ye, afandaki ye moko na mwa mesa moko na coin mpe amonaki liziba ya nkanda na ye. Ezalaki pɛtɛɛ. Killmaster azali inactive banda kala mingi. Ezalaki pene na sanza mibale banda Hawk apesaki ye mosala yango. Nick akokaki komikundola te ntango nini azalaki na mosala te uta ntango molai boye. Ezali likambo ya kokamwa te ete azalaki na nkanda, azalaki na motema mabe, na nkanda mpe azalaki mpasi mpo na koyokana na ye! Makambo esengeli kozala kokende assez malheureusement malembe na département ya contre-renseignements - soit yango soit David Hawke, patron na ye, a gardaki Nick libanda ya combat mpo na ba raisons na ye moko. Ata ndenge nini, esengelaki kosala likambo moko mpo na likambo yango. Nick afutaki mpe amibongisaki mpo na kokende. Likambo ya liboso na ntɔngɔ, abengaki Hawk mpe asengaki mosala moko. Na yango, moto akokaki kokóma rouille. Kutu, ezalaki likama mpo na moto oyo azali na molɔngɔ ya mosala na ye azala mpamba ntango molai. Ya solo, asengeli kosala makambo mosusu mokolo na mokolo, ata soki azali na eteni nini ya mokili. Yoga ezalaki régime ya mokolo na mokolo. Awa na Londres asali entraînement na Tom Mitubashi na gym Soho ya oyo ya suka : judo, jiu-jitsu, aikido na karate. Killmaster azalaki sikoyo ceinture noire ya 6ème degré. Moko te na makambo yango ezalaki na ntina. Komesana ezalaki monene, kasi oyo azalaki na yango mposa sikawa ezalaki likambo ya solosolo. Azalaki naino na konje. Iyo. Alingaki kosala bongo. Azalaki kobenda mobange yango na mbeto —molili ezalaki naino na Washington —mpe kosenga rendez-vous ya mbala moko.
Makambo ekoki kozala malembe, kasi Hawk akokaki ntango nyonso kobimisa eloko moko soki efinami. Na ndakisa, azalaki na mwa buku moko ya moindo oyo elobelaki liwa, oyo ezalaki na liste ya bato oyo akolinga mingi komona bábebisama. Nick Carter asilaki kobima na club ntango ayokaki maseki mpe maboko na loboko na ye ya mobali. Ezalaki na likambo moko ya kokamwa, ya kokamwa, ya lokuta na lokito oyo ebendaki likebi na ye. Yango ezalaki kotungisa mwa moke. Kaka kolangwa masanga te —azalaki zingazinga ya balangwi masanga liboso —kasi eloko mosusu, notí ya likolo, ya makasi oyo ezalaki na lolenge moko to mosusu mabe. Mposa na ye ya koyeba makambo elamusaki, atɛlɛmaki mpe atalaki na ngámbo oyo makɛlɛlɛ ezalaki kobima. Matambe misato ya monene mpe ya mozindo te ezalaki komema tii na arche Gothique. Elembo moko likoló ya arche ezalaki na makomi ya moke ya moindo ete: “Bar privée mpo na mibali.” Ezalaki lisusu na maseki ya makasi. Liso mpe litoi ya Nick oyo ezalaki ekɛngɛ ekangaki makɛlɛlɛ mpe elembo yango mpe ekokanaki na yango. Bar moko ya mibali, kasi mwasi moko azalaki koseka kuna. Langwa masanga, koseka pene na lokola ligboma. Nick atambolaki na nse ya matambe misato. Oyo ezali oyo alingaki komona. Ntango azwaki ekateli ya kobenga Hawk, ezaleli na ye ya malamu ezongaki. Oyo ekoki kozala moko ya butu wana nsima ya nyonso. Na ngambo mosusu ya nzela ya arche ezalaki na shambre moko molai oyo ezalaki na bar moko na ngámbo moko. Esika yango ezalaki molili, longola kaka bar, epai miinda, oyo emonani ete ezwamaki awa na kuna, ebongoli yango eloko moko ya estrade ya mpambampamba. Nick Carter azalaki kokende te na ndako ya masano ya kosɛkisa banda bambula mingi, kasi ayebaki mbala moko mopɛpɛ yango. Ayebaki te elenge mwasi kitoko oyo amisala zoba boye. Oyo, akanisaki ata na ntango wana, ezalaki likambo ya kokamwa mingi te na mwango ya makambo, kasi ezalaki mawa. Mpo azalaki kitoko. Kokamwa. Ata sikawa, na libele moko ya kokoka oyo ezalaki kobima mpe ye kosala oyo emonanaki lokola kosangisa ya mwa bozangi boyokani ya go-go mpe hoochie-coochie, azalaki kitoko. Esika moko boye na coin moko ya molili, miziki ya Amerika ezalaki kobɛta uta na jukebox moko ya Amerika. Mibali ndambo zomi na mibale, bango nyonso na mikila, bango nyonso koleka ntuku mitano, bapesaki ye mbote, koseka mpe kobeta maboko ntango mwana mwasi yango azalaki kopumbwapumbwa mpe kobina likolo mpe na nse ya bar.
Mobange oyo azalaki mosali ya bar, na elongi na ye ya molai oyo ezalaki komonana ya kozanga kondima, atɛlɛmaki nyɛɛ, mabɔkɔ ekatisamaki na ntolo na ye na bilamba ya mpɛmbɛ. Killmaster asengelaki kondima mwa nsɔmɔ, oyo ezalaki ya momeseno te mpo na ye. Après tout, oyo ezalaki Hôtel Diplomat! Alingaki a parier dollar na ye ya se que direction eyebi te actuellement nini ezali koleka na bar ya mibali. Moto moko atambolaki na bilili oyo ezalaki penepene, mpe Nick na instinct abalukaki lokola flash mpo na kokutana na likama oyo ekoki kozala. Kasi ezalaki kaka mosali, mosali ya mobange na livery ya club. Azalaki kosɛka mwana mwasi oyo azalaki kobina na bar, kasi ntango akangaki miso ya Nick, elongi na ye ebongwanaki mbala moko na kozanga kondima ya losambo. Nod na ye na agent ya AX ezalaki obsequie.
- Ezali soni, boye te, monsieur! Eza soni, eza ya solo. Omoni, ezalaki ba gentlemen nde ba pousser ye na likambo oyo alors que basengelaki te. Ayengayenga na kati awa na libunga, eloko ya mobola, mpe baye basengelaki koyeba malamu mbala moko bakamataki ye mpe babinaki." Mpo na mwa ntango moke ezaleli ya kobanga Nzambe elimwaki, mpe mobange mobali alingaki koseka. "Kasi nakoki koloba te ete atelemeli, nkolo.Atambolaki mbala moko na molimo, iyo. Oh, azali mpenza nsɔmɔ, oyo.Ezali mbala ya liboso te namoni ye kosala mayele mabe oyo.Akatamaki na bopanzani mosusu ya maboko mpe koganga uta na etuluku moke ya mibali na bar.Moko na bango akangaki maboko na ye mpe agangaki: "Sala yango, princesse." Longola yango nyonso!" Nick Carter atalaki likambo oyo na ndambo ya esengo, ndambo ya nkanda. Azalaki kitoko mingi mpo na komikitisa na makambo ya boye. "Azali nani?" atunaki mosali. Mobange mobali, kozanga kolongola miso na ye na mwana mwasi, alobaki: "Princess oui Gum, monsieur. Mozwi mingi. Bosoto ya likolo mingi na mokili. To azalaki, ata moke te. Mwa ndambo ya bopeto ezongi. - Ezali mawa, monsieur, ndenge nalobaki. Kitoko boye, mpe na." mbongo na ye nyonso mpe makila na ye ya bule...” Oh Nzambe na ngai, nkolo, nakanisi akolongola yango!’ Mibali oyo bazalaki na bar bazalaki sikawa kotingama, koganga mpe kobɛta mabɔkɔ.
Nzembo ekomaki makasi: “Longola yango... longola yango... longola yango...” Mosaleli ya kala atalaki na kobanga likolo ya lipeka na ye, nsima na Nick. "Sikoyo ba gentlemen bazali kokende mosika mingi, nkolo. Mosala na ngai ebongi kozwama awa." “Bongo mpo na nini,” Kilbnaster apesaki likanisi na malembe, “olongwa te?” Kasi awa ezalaki mobange moko. Miso na ye ya mai ekangamaki lisusu na mwana mwasi yango. Kasi alobi: "Soki mokolo mosusu patron na ngai akoti na likambo liye, bango banso bakopekisama bomoi na bango mobimba na établissement eye - moko na moko na bango." Nick akanisaki ete patrɔ na ye akozala mokambi. Kosɛka na ye ezalaki pɛtɛɛ. Ee, soki mokambi yango abimaki na mbalakaka, elingaki mpenza kozala na lifelo oyo esengeli kofuta. Na quixotique, kozanga koyeba mpenza to komibanzabanza mpo na nini asalaki yango, Nick akendaki na nsima ya bar. Sikawa mwana mwasi yango azindisamaki na momeseno moko ya nsoni te ya kobeta mpe makelele oyo ekokaki kozala semba koleka te. Azalaki kolata elamba moko ya moke ya langi ya vert oyo ekómaki na katikati ya loketo. Kaka ntango Nick alingaki kobɛta verre na ye na bar mpo na kobenda likebi ya mosali ya bar, mwana mwasi yango asembolaki lobɔkɔ na ye na mbalakaka mpo na kokanga nsɔngɛ ya minijupe na ye. Na mbangu moko, abendaki yango likoló ya motó na ye mpe abwakaki yango mosika na ye. Ezalaki kokita na mopepe, kopumbwapumbwa mpo na mwa ntango, mpe nsima ekita, pete, nsolo kitoko mpe nsolo kitoko na nzoto na ye, na motó ya Nick Cartr. Koganga makasi mpe koseka ya mibali mosusu na bar. Nick amilongolaki na elamba —ayebaki yango lokola malasi ya Lanvin, mpe moko ya ntalo mingi —mpe atyaki elamba na comptoir pembeni na ye. Sikawa mibali nyonso bazalaki kotala ye. Nick ayanolaki bango na miso ya kimia. Moko to mibale ya bato oyo bazalaki na makanisi malamu mingi kati na bango abalukaki na kozanga komiyoka malamu mpe batalaki
Mwana mwasi yango - Nick akanisaki ete asengeli koyoka nkombo da Gama esika moko boye liboso - alataki sikoyo kaka soutien-gorge ya moke, libele na ye ya mobali ezalaki polele, culotte ya pembe ya mikemike, mokaba ya garter mpe culotte milai ya dentelle. bas ya moindo. Azalaki mwana mwasi molai na makolo ya mikemike ya zingazinga mpe makolo ya makolo oyo ezalaki na lolenge ya kitoko mpe makolo ya mikemike. Azalaki kolata ba pompe ya misapi ya makolo oyo efungwamaki na mposo ya nyama oyo esalemi na patent mpe ba talons milai. Abinaki na motó ebwakami nsima mpe miso ekangamaki. Suki na ye, ya moindo ya jet, ekatamaki mokuse mpenza mpe penepene na motó na ye.
Nick azalaki na likanisi moko ya ntango mokuse ete akokaki kozala na ba perruques mingi mpe kosalela yango. Diskɛ oyo ezalaki na jukebox ezalaki médley ya ba tunes ya kala ya jazz ya Amerika. Bande sikoyo segues na mokuse na mwa ba bars ya moto ya Tiger Rag. Pelvis ya mwana mwasi oyo ezalaki kobalubaluka ekangaki rythme ya makelele ya tigre, oom-pa ya koganga ya tuba. Miso na ye ekangamaki naino, amikitisi mosika na nsima, makolo etandamaki, mpe abandaki kobalubaluka mpe koningana. Mabele na ye ya mwasi ezalaki sikawa kobima na mwa soutien-gorge na ye. Mibali oyo bazalaki na nse bagangaki mpe babɛtaki ngonga. "Simba tigre wana, simba tigre wana! Longola yango, princesse. Ningisa yango, princesse!" Moko ya mibali yango, mobali moko ya chauve na libumu monene, alataki kostume ya mpokwa, amekaki komata na comptoir. Ba camarades na ye ba bendaki ye sima. Esika yango ekundolisaki Nick filme moko ya Italie oyo akokaki komikundola nkombo na yango te. Kutu, Killmaster amimonaki na ezalela ya makanisi mibale. Eteni na ye esilikaki mwa moke mpo na komona yango, koyokaka mawa mpo na mwana mwasi mobola oyo alangwaki masanga na bar; eteni mosusu ya Nick, eteni ya nyama oyo ekokaki koboya te, ebandaki kosala na makolo milai ya kokoka mpe mabɛ́lɛ ya bolumbu, oyo ezalaki koningana. Mpo na ezalela na ye ya mabe, azalaki na mwasi te koleka pɔsɔ moko. Azalaki sikoyo na verge ya excitation, ayebaki yango pe alingaki yango te. Na ndenge oyo te. Akokaki kozela te mpo na kobima na bar. Sikawa mwana mwasi yango amonaki ye mpe abinaki epai na ye. Koganga ya kosilika mpe nkanda ewutaki uta na mibali mosusu ntango azalaki kopumbwapumbwa penepene na esika Nick atɛlɛmaki, naino koningana mpe koningana na makolo na ye ya ton. Azalaki kotala ye semba, kasi azalaki na ntembe ete amonaki ye mpenza. Amonaki pene na eloko moko te. Atɛlɛmaki mbala moko likoló ya Nick, makolo etandamaki, mabɔkɔ na ye na loketo. Atikaki koningana nyonso mpe atalaki ye na nse. Miso na bango ekutanaki, mpe mpo na mwa ntango amonaki mwa kongenga ya mayele na bozindo ya vert, oyo etondi na masanga.
Mwana mwasi yango asekaki ye. Alobaki boye: “Ozali kitoko.” "Nasepeli na yo. Nalingi yo. Ozali lokola... bakoki kotyela yo motema... svp mema ngai na ndako. " Mwinda na miso na ye ekufaki, lokola nde interrupteur ebalukaki. Amikitisi epai ya Nick, ye makolo milai ebandaki kokangama na mabɔlɔngɔ tentative ya suka ya ko tensioner mabolongo na ye, azuaki mua rigidité, ba statues ya immobilité.Miso na ye ezalaki vide mpe kotalaka.Akweyaki malembe uta na comptoir, na ngolu moko ya somo, na maboko ya kozela ya Nick Carter.Akangaki ye na pete mpe asimbaki ye, ye mabele ya pamba efinamaki na ntolo na ye ya monene.Eloko nini sikoyo?Alingaki mwasi.Mais na -ya liboso, azalaki kolinga mingi te basi oyo balangwa masanga.Alingaki basi oyo bazalaki na bomoi mpe na makasi, na mosala mpe na mposa ya nzoto.Kasi azalaki na mposa na ye soki alingi mwasi moko, mpe sikawa akanisaki ete asalaki yango, azalaki na buku mobimba etondi na bashambre ya banimero ya telefone ya Londres.Molangwi mafuta, mobali moko oyo amekaki komata na kompanyi, abalusaki balansi. Atambolaki epai ya Nick na elongi na ye ya mafutamafuta mpe ya motane. - Nakozwa mwana mwasi, mobange. Azali ya biso, oyebi, ya yo te. Ngai, tozali na ba plans pona mua princesse. Killmaster azwaki ekateli na ntango wana mpe kuna. Alobaki na mobali yango na kimya nyonso ete: “Nakanisi te.” "Madame asengaki ngai namema ye na ndako. Oyokaki. Nakanisi nakosala yango: Ayebaki nini 'miango' ezalaki." "Na libanda ya New York to na club moko ya kitoko na Londres. Mibali bazali banyama ndenge moko, balati jeans to ba costumes ya mpokwa. Sikawa atalaki mibali mosusu oyo bazalaki na bar. Batelemaki mosika, konguluma moko na mosusu mpe kotalaka ye mpe kosala likebi te na mobali ya mafuta, Nick azwaki elamba ya mwana mwasi uta na mabele, atambolaki na bar mpe abalukaki epai ya mosali, kowumela naino na elili. Mosali ya kala atalaki ye na nsɔmɔ mpe na botɔndi oyo esangani.
Nick abwakaki elamba yango epai ya mobange yango. - Yo. Salisa ngai namema ye na vestiaire. Tokolata ye pe... -
Kaka miniti moko, malédiction yango,” elobaki mobali ya mafuta. - "Who the hell are you, Yankee, that you come here and run off with our girl? I've been buying that whore drinks all night and if you think you can... uhltirimmpppphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
- Nick amekaki makasi mpo na kosala mobali yango mpasi te. Asembolaki misapi misato ya liboso ya lobɔkɔ na ye ya mobali, akangaki yango, abalusaki lobɔkɔ na ye likoló mpe abɛtaki mobali yango kaka na nse ya mokuwa ya mokɔngɔ. Ekokaki kozala coup ya koboma soki alingaki yango, kasi AX-man azalaki très, très doux. - Mobali ya mafuta akweyaki na mbalakaka, akangaki libumu na ye oyo evimbaki na maboko mibale. Elongi na ye ya kolɛmba ekómaki motane mpe amilelaki. Mibali mosusu babulunganisaki mpe batalaki bango na bango, kasi bamekaki te kokɔta na likambo yango.
Nick apesaki bango mwa kosɛka ya makasi. - Matondo mingi, ba gentlemen, mpo na patience na bino. Ozali mayele koleka ndenge ozali kokanisa. Alakisaki mobali ya mafuta, oyo azalaki kaka kopema mpo na kopema na mabele. Nionso ekozala bien noki kaka akozua pema." Fille inconsciente azalaki ko rouler likolo ya loboko na ye ya gauche...
Nick agangaki na mobange yango. "Bópelisa miinda." Ntango mwinda ya jaune ya moke epeli, asembolaki mwana mwasi yango, asimbaki ye na nse ya mabɔkɔ na ye. Mobange wana azalaki kozela na elamba ya vert. "Zela mwa moke. " Nick apusaki libele moko na moko ya pembe ya velour azonga na berceau ya soutien-gorge na ye na ba mouvements mibale ya mbangu. "Sikoyo - tia yango na motó na ye mpe benda yango na nse. " - Mobange aninganaki te. Nick asɛkaki ye: "Likambo nini, ancien combattant? Omoni naino mwasi ya ndambo bolumbu te?"
Mosali ya kala abengaki batikali ya nsuka ya lokumu na ye. - Te, nkolo, pene na mibu ntuku minei. Oyo, nkolo, ezali eloko ya, eh, ya somo. Kasi nakomeka kolonga yango. Okosala yango,” Nick alobaki. - Okoki kosimba yango. Mpe sala mbangu na yango. Babwakaki elamba yango likoló ya motó ya mwana mwasi yango mpe babendaki yango na nse. Nick asimbaki ye semba na loboko na ye na loketo na ye. "Azali na portefeuille to eloko mosusu? Mbala mingi basi bazalaka na yango. - Nandimi ete ezalaki na portefeuille moko kuna, nkolo. Emonani lokola namikundoli yango esika moko boye na bar. Mbala mosusu nakoki koyeba esika afandaka - soki kaka yo osali yango te." oyebi?" Mobali yango aningisi motó. "Nayebi te. Kasi nakanisi natangi na bazulunalo ete afandaka na hôtel Aldgate. Okoyeba yango, ya solo. Mpe soki bapesi ngai ndingisa, nkolo, ozali na likoki te ya kozongisa madame na ye na Aldgate na likambo oyo..." "Nayebi," Nick alobaki. "Nayebi. Mema portefeuille. Tika namitungisa mpo na oyo etikali." "Ee, nkolo." Mobali yango azongaki mbangu na kati ya bar. Amikitisi na ye sikawa, atɛlɛmaki na pɛtɛɛ nyonso na lisungi na ye, apemisaki motó na ye na lipeka na ye. Miso na ye ekangamaki, elongi na ye elɛmbisamaki.", Elongi na ye ya motane ya monene ezalaki mwa mai. Azalaki kopema na pɛtɛɛ nyonso. Abimisaki nsolo moke ya whisky oyo esangani na malasi ya pɛtɛɛ. Killmaster ayokaki lisusu kolɛmba mpe mpasi na loketo na ye. Azalaki kitoko, azalaki désirable. Ata na état oyo. Killmaster alobaki te na komekama ya kokende kozwa kopumbwa ya kopota mbangu likolo na ye. Akendeki naino te kolala na mwasi oyo ayebaki te nini azalaki kosala - akobanda na mpokwa ya lelo te. Mobange yango azongaki na saki ya maboko oyo esalemaki na mposo ya pembe ya alligator. Nick atyaki yango na poche ya veste na ye. Na poche mosusu abimisaki mwa ba billets ya livre mpe apesaki yango na mobali wana. "Kende kotala soki okoki kozwa taxi." Mwana mwasi yango akitisaki elongi na ye epai ya oyo ya ye. Miso na ye ekangamaki. Azalaki kolala mpɔngi na kimya. Nick Carter apemaki mpema.
"Ozali prêt te? Okoki kosala boye te, hein? Kasi esengeli nasala nionso oyo. Okeyi, ezala bongo." Abwakaki yango na lipeka na ye mpe abimaki na esika ya kolata bilamba. Atalaki na kati ya bar te. Amataki na matambe misato, na nse ya nzela ya arche, mpe abalukaki epai ya vestibule. "Yo kuna! Monsieur!" Mongongo ezalaki moke mpe ya koimaima. Nick abalukaki epai ya nkolo mongongo yango. Mouvement esalaki que jupe mince ya fille emata mua moke, e billowing likolo mpo na kobimisa ba cuisse tonifies na ye mpe culotte ya pembe serré. Nick alongolaki elamba na ye mpe asembolaki yango. Alobaki boye: “Limbisa.” - Olingaki eloko moko ? Nibs - na ntembe te ezalaki ye - atɛlɛmaki mpe akangaki. Monɔkɔ na ye ekobaki kotambola lokola mbisi oyo ebimi na mai, kasi maloba moko te ebimaki. Azalaki mobali moko ya nzoto mikemike mpe ya nsuki ya motane. Nkingo na ye ya moke ezalaki moke mingi mpo na ntolo oyo ezalaki makasi. Fololo oyo ezalaki na revers na ye ekundolisaki Nick ba dandies. AX-man asekaki na charme, lokola soki kozala na mwana mwasi moko kitoko afandi na lipeka na ye na motó mpe mabɛ́lɛ na ye ekangami liboso ezalaki momeseno ya mokolo na mokolo.
Azongelaki ete: “Olingaki eloko moko?” Mokambi atalaki makolo ya mwana mwasi yango, monɔkɔ na ye ezalaki kaka koningana na nkuku. Nick abendaki na nse elamba ya vert mpo na kozipa eteni ya pembe ya mosuni kati na ba tops na ye ya stocking mpe culotte. Asɛkaki mpe abandaki kozonga nsima.
"Mawa lisusu. Nakanisaki ete ozali kosolola na ngai."
Nsukansuka, mokambi yango azwaki mongongo na ye. Azalaki moke, molai, atondaki na nkanda. Maboko na ye ya mike ekangamaki mpe aningisi yango na Nick Carter. - Ngai... Nazali kososola te ! Nalingi koloba, nalingi koloba, nazali kosenga ndimbola mpo na nyonso oyo, nini ya mabe ezali koleka na club na ngai? Nick azalaki komonana lokola moto oyo asali likambo te. Mpe na mobulungano. - Ozali kokoba ? Nazokanga ntina te. Nazali kaka kokende na princesse mpe... - Mokambi alakisaki mosapi ya koningana na mokɔngɔ ya mwana mwasi. - Alaa - Mokonzi ya mwasi da Gama. Lisusu! Kolangwa lisusu, nakanisi? Nick atombolaki kilo na ye na lipeka na ye mpe asɛkaki. "Nakanisi okoki kobenga yango bongo, ee. Nakomema ye na ndako." Mokambi alobaki ete: “Ezali malamu.” - Okozala na boboto boye. Zalá na boboto mingi mpo na kosala ete azonga awa ata mokolo moko te.
Akangaki maboko na ye na oyo ekokaki kozala libondeli. Alobaki boye: “Azali nsɔmɔ na ngai.”
"Azali bane mpe bane ya club nionso ya Londres. Kende, nkolo. Svp kende na ye. Sikoyo." Nick alobaki boye: “Ya solo.” “Nazwi yango ete azali kofanda na Aldgate, boye te?”
Mokambi yango akómaki vert. Miso na ye ebimaki na ba sockets na yango. “Oh Nzambe na ngai, mobali, okoki komema ye kuna te!” Ata na ngonga oyo. Mingimingi na ngonga oyo te. Bato bazali ebele kuna. Aldgate etondaka toujours na ba journalistes na ba colons ya masolo. Soki ba parasites oyo bamoni ye pe asololi na bango, ayebisi bango que azalaki awa na butu ya lelo, nakozala wana, club na ngai ekozala... Nick alembi ba jeux. Abalukaki lisusu na foyer. Maboko ya mwana mwasi yango ekangamaki lokola ya mwana-popi mpo na koningana. Ayebisaki mobali yango boye: “Tiká komitungisa.”
"Akosolola na moto te ntango molai. Nakosala ete likambo yango ezala na ntembe te." Akangaki miso na boyebi na mobali yango mpe nsima alobaki, “Osengeli mpenza kosala eloko moko mpo na ba louts oyo, ba brutes oyo.” Aningisi motó epai ya bar ya mibali. - Oyebi que balingaki ko profiter na pauvre fille oyo ? Balingaki kosalela ye, ko violer ye kaka na bar tango nakomaki. Nabikisaki lokumu na ye. Soki ezalaki mpo na ngai te - malamu, lobela mitó ya makambo na bazulunalo! Olingaki kokangama lobi. Ba gars ya mabe, bango nionso bazali wana, bango nionso. Tuna barman makambu ya mobali ya mafuta oyo azali na pasi ya libumu. Nasengelaki kobɛta mobali oyo mpo na kobikisa mwana mwasi yango. Nibs azalaki kotɛngatɛnga. Asembolaki loboko na barre na ngambo ya eskalye mpe asimbaki bango: "Mokonzi. Obetaki moto? Ee - kindoki. Na bar na ngai ya mibali? - ezali kaka ndoto mpe nakolamuka kala mingi te. Ngai.. ." - Ko parier na yango te ", - Nick alobaki na esengo. - Bon, ngai na madame malamu tokende. Kasi malamu ozwa toli na ngai mpe okatisa mwa bato na liste na yo. Aningisi lisusu motó epai ya bar. " Mabe kompanyi kuna na nse. Compagnie ya mabe mingi, surtout oyo ya libumu munene. Ekokamwisa ngai te soki azalaki lolenge moko ya pervert sexuelle." Emoniseli ya sika ya nsɔmɔ ebimaki mokemoke na elongi ya mokambi ya langi ya motane. Atalaki Nick na miso, elongi na ye ezalaki koningana, miso na ye ezalaki kolɛmba mpe kobondela. Mongongo na ye eninganaki.
"Mobali monene na libumu monene? Na elongi ya motane? Talatala ya Nick ya koyanola ezalaki malili. - Soki obengi moninga oyo ya mafuta mpe ya kolɛmba nzoto mobali ya lokumu, boye oyo akoki kozala mobali yango. Mpo na nini? Ye nani? Mokambi atie a loboko ya pete na elongi na ye. Sikawa azali kosukola - azali na eteni ya bokonzi na club oyo." Nick, kotalaka na ekuke ya vitre ya foyer, amonaki mosali moko ya kala kobenga taksi moko na mopanzi. Aningisi lobɔkɔ na ye epai ya mokambi. "Ezali malamu boni mpo na Sir Charles sikawa. Mbala mosusu, mpo na bolamu ya club, okoki kosala ete abɛta ye moko blackball. Butu malamu. " Mpe madame alobaki butu malamu epai na ye mpe.Mobali yango amonanaki lokola ayokaki te hint. Atalaki Carter lokola nde azalaki zabolo oyo awuti na lifelo." "Obetaki Sir Charles?" Nick asɛkaki. "Vraiment te. Kaka ko chatouiller ye mua moke. Santé na yo
Mobange yango asalisaki ye akɔtisa princesse na motuka. Nick apesaki mobange yango mitano ya likolo mpe asekaki ye. "Matondo, Papa. Malamu okende sikoyo mpe ozwa mwa mungwa ya nsolo - Nibs ekozala na mposa na yango. Abonné." Ayebisaki mokumbi motuka akende na etuka ya Kensington. Ayekolaki elongi ya kolala oyo elalaki na pete boye na lipeka na ye ya monene. Ayokaki lisusu nsolo ya whisky. Na ntembe te ete amemaki masanga mingi na mpokwa ya lelo. Nick azali na mokakatano. Alingaki te kozongisa ye na hôtel na état oyo. Azalaki na ntembe ete azalaki na lokumu moko ya kobungisa, kasi ata bongo, yango ezalaki te likambo oyo okokaki kosala na mwasi. Mpe azalaki madame - ata na état oyo. Nick Carter asili kolala na mbeto ya basi ekoki na bantango ekeseni mpe na bisika ndenge na ndenge ya mokili mpo na koyeba moko ntango amoni moko. Akokaki kolangwa masanga, moto ya pite, makambo mosusu mingi, kasi azalaki kaka madame. Ayebaki lolenge oyo, fou, ndumba, nymphomaniac, bitch - to mosusu nyonso - ezala nini akoki kozala. Kasi ekokaki kosalema te kobomba elongi na ye mpe etɛlɛmɛlo na ye, ngolu na ye ya bokonzi ata na mpasi ya kolangwa masanga. Nibs oyo azalaki na raison na likambo moko: Aldgete, atako ezalaki hôtel ya posh mpe ya talo, ezalaki ata moke te staid to conservateur na sens ya solo ya Londres. Lobby monene ekozala na mobulu mpe na mobulu na ngonga oyo ya ntongo - ata na molunge oyo ezali ntango nyonso na mwa ba swingers na Londres - mpe ezali na ntembe te kozala na mopanzi sango moko to mibale mpe mokangami ya bafoto oyo azali kolala esika moko boye na ndako ya mabaya. Atalaki lisusu mwana mwasi, nsima taksi ebɛtaki libulu moko, kopumbwa ya springy oyo ezalaki kosepelisa te, mpe mwana mwasi yango akweyaki mosika na yango. Nick abendaki ye na nsima. Abulunganisaki likambo moko mpe azingaki lobɔkɔ moko na nkingo na ye. Monɔkɔ na ye ya pɛtɛɛ mpe ya mai ekɔtaki na litama na ye.
Abulunganisaki ete: “Lisusu.” "Svp sala yango lisusu." Nick abimisaki lobɔkɔ na ye mpe abɛtaki ye na litama. Akokaki te kobwaka ye epai ya bambwa ya zamba. Alobaki na mokumbi motuka ete: “Porte ya Prince.” "Na nzela ya Knightsbridge. Oyebi yango..." "Nayebi, nkolo." Akomema ye na ndako na ye mpe akolala na mbeto. "...Killmaster andimaki na motema na ye ete azalaki koleka mwa mposa ya koyeba mpo na Princesse de Gama. Ayebaki na ndenge ya vague nani azali sikoyo. Tango na tango azalaki kotanga makambo na ye na ba journaux to peut-être kutu ayokaki baninga na ye bazali kolobela ye." Killmaster azalaki "figure publique" te na sens conventionnel nionso - lokola ba agents très formés - kasi amikundolaki kombo.Nkombo na ye mobimba ezalaki Morgana da Gama.Princesse moko ya solo mpenza.Ya makila ya bokonzi ya Portugal.Vasco da Gama azalaki mosika na ye nkɔkɔ.Nick asekaki na moninga na ye ya mwasi oyo azalaki kolala.Asilisaki motó ya nsuki ya moindo oyo ezalaki pɛtɛɛ.Mbala mosusu akobenga Hawk te likambo ya liboso na ntɔngɔ, nsima ya nyonso.Asengeli kopesa ye mwa ntango.Soki azalaki kitoko mingi mpe na mposa makasi kolangwa masanga, ndenge nini akokaki kozala na makanisi malamu?
Mbala mosusu. Mbala mosusu te, Nick atombolaki mapeka na ye ya minene. Akoki kofuta lifelo moko ya kozanga bosepeli. Esɛngaka ntango. Tótala esika nzela yango ezali komema. Babalukaki na Porte ya Prince mpe bakobaki kokende liboso na ngambo ya Bellevue Crescent. Nick alakisaki ye ndako na ye ya kofanda. Sofɛlɛ abendaki tii na nzela ya pembenipembeni.
- Ozali na mposa ya lisalisi na ye ?
"Nakanisi," Nick Carter alobaki, "Nakoki kosimba yango." Afutaki mobali yango, na nsima abimisaki mwana mwasi yango na taksi mpe akómaki na nzela ya makolo. Atɛlɛmaki koningana na mabɔkɔ na ye. Nick amekaki kotinda ye akende, kasi aboyaki. Sofɛlɛ azalaki kotala na bosepeli.
-Ozali sûr que ozali na besoin ya aide te, monsieur? Nakosepela... - Te, merci. Abwakaki ye lisusu likolo ya lipeka na ye, makolo liboso, maboko mpe motó na ye ekangamaki nsima na ye. Esengelaki kozala bongo. Nick asekaki na mokumbi motuka. "Bomoni. Eloko ya boye te. Nionso ezali sous contrôle." Maloba yango ekotungisa ye.
Mokapo 3
KILLMASTER atɛlɛmaki na kati ya bitika ya Dragon Club, ba Crescents zomi na minei ya Mew, mpe akanisaki bosolo oyo elobamaki te ya lisese ya kala oyo elobelaki mposa ya koyeba makambo mpe mbwa. Mposa na ye moko ya koyeba makambo ya mosala elingaki koboma ye —nzokande. Kasi mbala oyo, yango - mpe intérêt na ye na princesse - ekotisaki ye na lifelo moko ya mobulu. Ezalaki miniti mitano nsima ya minei. Ezalaki na mwa malili na mopepe, mpe ntongo ya lokuta ezalaki kaka na nse ya horizon. Nick Carter azalaki wana banda miniti zomi. Uta ntango akoti na Dragon Club mpe ayokaki nsolo ya makila ya sika, playboy oyo azalaki na kati na ye elimwaki. Azalaki sikawa tigre ya mosala mobimba. Club ya Dragon ebebaki. Ebukanaki na biteni na bato oyo bayebani te oyo bazalaki koluka eloko moko. Eloko oyo, Nick akanisaki, ekozala filme to ba films. Amonaki malamu écran mpe projecteur mpe amonaki kamera oyo ebombamaki na mayele. Film ezali te na kati, bakuti oyo bazalaki koluka. Killmaster azongaki esika nzoto ya bolumbu etandamaki liboso ya sofa moko ya monene. Ayokaki lisusu mwa maladi, kasi alongaki yango. Penepene ezalaki na liboke ya bilamba ya mowei oyo etondi na makila, etondaki na makila, ndenge moko mpe na sofa mpe mabele oyo ezalaki zingazinga na yango. Babomaki moto yango liboso mpe na nsima bakataki ye biteni ya nzoto.
Nick ayokaki maladi kotalaka binama na ye ya kobotela - moto moko akataki yango mpe akɔtisaki yango na monoko na ye. Ezalaki likambo moko ya nsɔni. Abalusaki likebi na ye na liboke ya bilamba oyo ezalaki na makila. Na makanisi na ye, bazalaki kosala ete esika oyo binama ya kobotela ezalaki komonana lokola likambo ya nsɔni. Akanisaki te ete esalemaki mpo na nkanda, ezalaki na kobeta ebembe na nkanda te. Kaka kokata zolo ya propre, professionnel na kokata ba génitaux - yango ezali polele. Nick abimisi portefeuille na ye na pantalon na ye mpe a examiné yango...
Amemaki mondoki ya calibre .22, oyo ebomaka na mosika lokola Luger na ye moko. Mpe lisusu na silencieux. Nick azongisaki mwa mondoki yango na poche na ye na kosɛka ya motema mabe. Makambo ya kokamwa oyo ntango mosusu ekoki kozwama na portefeuille ya mwasi. Surtout tango madame oyo, Princesse Morgan da Gama, oyo azali sikoyo kolala na appartement na ye na Porte ya Prince. Madame yango azalaki kokende koyanola na mwa mituna. Killmaster akendeki epai ya porte. Azali na club yango kala mingi. Ezali na ntina te kokɔtela kobomama ya nsɔmɔ ndenge wana. Partie ya curiosité na ye moko e satisfait - fille wana akokaki koboma Blacker te - mpe soki Hawk ayebaki mokolo mosusu likambo oyo, ako convulsionner! Bima ntango okoki kobima. Tango akomaki, porte ya Dragon efungwamaki. Sikawa azipaki yango na mouchoir. Asimbaki eloko moko te na club longola kaka portefeuille na ye. Akitaki nokinoki na eskalye na mwa ndako ya koyamba bato, kokanisaka ete akoki kotambola na makolo kino na Balabala Threadneedle na nzela ya Swan Alley mpe koluka taksi kuna. Ezalaki ngámbo mosusu oyo eutaki epai autaki. Kasi ntango Nick atalaki na porte ya monene, ya ebende, ya vitre ya réticules, amonaki ete kobima ekozala pete te lokola kokota. Tongo ezalaki inévitable, mpe mokili etondaki na pole ya perles. Akokaki komona berline moko monene ya moindo etɛlɛmaki liboso ya ekuke ya bibwɛlɛ. Ezalaki na mobali moko oyo azalaki kotambwisa motuka. Mibali mibale mosusu, mibali minene, balataki mabe, balataki bafololo mpe bakapo ya basali ya bilamba, bamikitisi na motuka. Carter akokaki kozala na ntembe te na pole ya moke, kasi bazalaki lokola bato moindo. Oyo ezalaki ya sika - amonaki naino te motɛkisi ya bilei ya moindo liboso. Nick asalaki libunga. Azalaki kotambola mbangu mingi. Bamonaki kongɛnga ya koningana nsima ya vitre. Mobali oyo azalaki sima ya volan apesaki ordre mpe mibali mibale ya minene bakitaki na ba écuries tii na porte ya liboso ya nimero zomi na minei. Nick Carter abalukaki mpe akimaki mbangu na pete epai ya sima ya lobby. Bazalaki komonana lokola ba ndoki, bango mibale, mpe longola se derringer oyo bazwaki na portefeuille ya mwana mwasi, azalaki na bibundeli te. Azalaki kosepela na Londres kosalelaka nkombo mosusu, mpe Luger mpe stiletto na ye elalaki na nse ya mabaya ya mabele na nsima ya ndako yango.
Nick akutaki ekuke moko oyo ezalaki komema uta na esika ya koyamba bato na nzela moko ya moke. Akendeki mbangu, kobenda mwa mondoki ya calibre .22 na poche ya jacket na ye ntango azalaki kopota mbangu. Ezalaki malamu koleka eloko te, kasi alingaki kopesa kilo nkama mpo na Luger oyo ayebaki malamu na maboko na ye. Ekuke ya nsima ekangamaki. Nick afungolaki yango na fungola moko ya pete, akɔtaki na kati, amemaki fungola elongo na ye, mpe akangaki yango uta libanda. Yango ekozongisa bango nsima mpo na mwa basegɔnde, mbala mosusu mingi soki balingi kosala makɛlɛlɛ te. Azalaki na lopango moko oyo etondaki na bosɔtɔ. Emonanaki nokinoki. Efelo moko ya molai ya babriki oyo ezalaki likoló na yango biteni ya vitre ekangaki nsima ya lopango. Nick apasolaki jacket na ye ntango azalaki kopota mbangu. Alingaki kobwaka jacket na ye likolo ya verre ya molangi oyo ebukanaki na nsɔngɛ ya lopango ntango amonaki makolo moko ebimaki na liboke ya biloko ya bosɔtɔ. Nini ya mabe sikoyo? Ntango ezalaki na motuya mingi, kasi abungisaki mwa basegɔnde. Ba ndoki mibale babombamaki nsima ya ba poubelle, Cockney na kotalaka na bango, mpe bango mibale bakataki zolo malamu. Perles ya suki ebimaki na miso ya Killmaster. Affaire oyo ezuaki apparence ya massacre. Mpo na mwa ntango atalaki mokufi oyo azalaki penepene na ye - mobola azalaki na zolo lokola mbeli, mpe loboko na ye ya mobali oyo ezalaki kobɛta ezalaki kosimba libɔlɔngɔ ya motako ya kwivre, oyo ebikisaki ye te. Sikawa makɛlɛlɛ moko ezalaki na porte ya nsima. Tango ya kokende. Nick abwakaki jacket na ye likolo ya verre, apumbwaki likolo na yango, akitaki na ngambo mosusu mpe abendaki jacket na nse. Elamba yango epasuka. Amitunaki, ntango abendaki veste na ye oyo epasuka, soki Throg-Morton ya kala akopesa nzela ete ekɔta na kɔnti na ye ya mosolo ya AX. Ezalaki na nzela moko ya moke oyo ezalaki kokende parallèle na Nzela ya Moorgate. Na lobɔkɔ ya mwasi to na lobɔkɔ ya mobali? Azwaki nzela ya loboko ya mwasi mpe akimaki mbangu na yango, kokendeke epai ya rectangle ya pole na nsuka ya mosika ya nzela. Ntango azalaki kopota mbangu, atalaki nsima mpe amonaki moto moko ya elili komata na efelo ya babriki na lobɔkɔ na ye etombolami. Nick abalukaki mpe akimaki mbangu koleka, kasi mobali yango abeta masasi te. Nazwi yango. Balingaki makɛlɛlɛ mosusu te koleka ye.
Asalaki nzela na ye na kati ya labyrinthe ya ba passages mpe ba écuries tii na Plum Street. Azalaki na likanisi moko ya polele te ya esika oyo azalaki sikawa. Abalukaki na balabala New Broad mpe uta kuna na Finsbury Circus, ntango nyonso kolukaka taksi oyo ezalaki kotambola. Naino te babalabala ya Londres ezala na bato te ndenge wana. Ata mosali miliki oyo azalaki ye moko asengelaki te komonana te na pole oyo ezalaki kokola se kokola, mpe na ntembe te te silhouette ya boyambi ya kashɛ ya Bobby. Ntango akɔtaki na Finsbury, berline moko monene ya moindo ebalukaki na coin mpe ebandaki konguluma epai na ye. Bazalaki na chance te na ye liboso. Mpe sikawa esika ya kokima ezalaki te. Ezalaki eteni ya bandako mpe bamagazini ya mikemike, oyo ekangamaki mpe epekisaki, bango nyonso bazalaki batatoli ya nkuku, kasi moto moko te azalaki kopesa lisalisi. Sedan moko ya moindo ebendaki pembeni na ye. Nick akobaki kotambola, asimbi revolver ya calibre .22 na poche na ye. Azalaki na ntina. Bango misato bazalaki bato moindo. Sofɛlɛ azalaki mokuse, mibale mosusu ezalaki minene. Moko ya mibali minene amataki liboso elongo na mokumbi motuka, mosusu nsima. Killmaster atambolaki nokinoki, kotalaka bango mbala moko te, kosalelaka bomoni na ye ya kokamwa ya périphérique mpo na kotala zingazinga. Bazalaki kotala ye kaka malamu, mpe asepelaki na yango te. Bakoyeba ye lisusu. Soki jamais ezalaki na "lisusu". Sikoyo Nick azalaki sûr te que bako attaquer. Moto moindo monene oyo azalaki na kiti ya liboso azalaki na eloko moko, mpe ezalaki mobɛti masasi ya pois te. Na nsima Carter penepene ya kosala mayele mabe na ye moko, penepene ya kokweya mpe kobalusabalusa na mopanzi liboso, penepene ya kokota na etumba na .22. Misisa mpe ba réflexes na ye ezalaki prêt, kasi eloko moko epekisaki ye. A pari ete bato wana, ata soki bazalaki nani, balingaki te bokutani ya polele, ya makelele kaka na Finsbury Square. Nick akobaki kotambola, mobali moindo oyo azalaki na mondoki alobaki: "Tɛlɛmá, nkolo. Kota na motuka. Tolingi kosolola na yo." Ezalaki na accent moko oyo Nick akokaki kotia te. Akobaki kotambola. Uta na nsɔngɛ ya monɔkɔ na ye alobaki ete: “Kende na lifelo.” Mobali oyo azalaki na mondoki alobaki likambo moko na mokumbi motuka, ebale ya maloba ya mbangumbangu ekangamaki likolo ya moko na mosusu na monoko oyo Nick Kaner ayokaki naino te. Ekundwelaki ye mwa moke Swahili, kasi ezalaki Swahili te.
Kasi ayebaki likambo moko sikoyo - monoko oyo ezalaki ya Afrika. Kasi nini ya mabe ba Africains bakokaki mbala mosusu kolinga epai na ye? Motuna ya zoba, eyano ya pete. Bazalaki kozela ye na kati ya ba écuries zomi na minei ya semi-circulaire. Bamonaki ye kuna. Akimaki mbangu. Sikoyo balingaki kosolola na ye. Na ntina ya bobomami ya M. Theodore Blacker? Mbala mosusu. Na oyo etali le fait que eloko moko ezuami na ba locaux oyo bazalaki na yango te, sinon balingaki ko se déranger na yango te. Abalukaki na lobɔkɔ ya mobali. Balabala yango ezalaki mpamba mpe bato bazalaki te. Coin wapi lifelo ezalaki mutu nionso? Ekundwelaki Nick moko ya bafilme wana ya bozoba epai wapi elombe azali kokima mbangu kozanga nsuka na babalabala oyo ezangi bomoi, azwaka ata moke te molimo mpo na kosalisa. Andimaki ata mokolo moko te bililingi yango.
Atambolaki kaka na katikati ya bato milio mwambe mpe azwaki ata moko te. Kaka foursome na bango ya cosy - ye moko na ba noirs misatu. Motuka ya moindo ebalukaki na coin mpe elandaki bango lisusu. Mobali moindo oyo azalaki na kiti ya liboso alobaki: "Dude, malamu okota na biso soki te tokobunda. Tolingi yango te. Tolingi kaka kosolola na yo mwa miniti." Nick akobaki kotambola. Agangaki ete: “Oyokaki ngai.” "Kende na lifelo. Tika ngai soki te okoki kozoka." Moto moindo oyo azalaki na mondoki asekaki. "Oh mobali, oyo ezali kosekisa mingi." Asololaki lisusu na sofɛlɛ yango na monɔkɔ oyo ezalaki koyokana lokola Swahili kasi ezalaki Swahili te. Motuka ekendeki mbangu liboso. Apumbwaki yards ntuku mitano mpe abɛtaki lisusu na nzela. Mibali mibale ya minene ya moindo oyo balataki bakapo ya bilamba bapumbwaki na motuka mpe bazongaki epai ya Nick Carter. Mobali mokuse, mokumbi motuka, akitanaki na mopanzi na kiti kino abimaki ndambo na motuka, na mitrailleuse ya moindo mokuse na loboko moko. Mobali oyo alobaki liboso alobaki: "Malamu oya kosolola, Nkolo... Tolingi kosala yo mabe te, solo. Kasi soki otindi biso na makasi, tokopesa yo kobeta malamu." Moto moindo mosusu, azalaki nyɛɛ ntango mobimba, azongaki nsima litambe moko to mibale. Killmaster asosolaki mbala moko ete mpasi ya solosolo ekomaki, mpe ete asengeli kozwa mokano nokinoki. Pona koboma to koboma te?
Azwaki ekateli ya komeka koboma te, atako ekokaki kozala na makasi likoló na ye. Moto moindo ya mibale azalaki na molai ya mɛtrɛ motoba na santimetele motoba, atongamaki lokola gorille, na mapeka mpe ntolo minene mpe mabɔkɔ milai oyo ekangamaki. Moindo lokola as ya ba spades, na zolo oyo ebukani mpe elongi etondi na ba cicatrices rides. Nick ayebaki ete soki mokolo mosusu mobali oyo akómi na esika ya kobunda na mabɔkɔ, mokolo mosusu akangaki ye na ebɛteli ya ours, akosila. Moto moindo oyo azalaki kokamba, oyo abombaki mondoki yango, abimisaki yango lisusu na poche ya jacket na ye. Abalusaki yango mpe abangaki Nick na ntolo ya mondoki na ye. "Ozali koya na biso, moto?" "Nazali koya," elobi Nick Carter. Asalaki litambe moko liboso, apumbwaki likolo mpe abalukaki mpo na kobɛta makolo, elingi koloba kokɔtisa sapato na ye ya kilo na mbanga ya mobali yango. Kasi mobali oyo ayebaki biloko na ye mpe ba réflexes na ye ezalaki mbangu.
Aningisi mondoki liboso ya mbanga na ye, kobatelaka yango, mpe amekaki kokanga makolo ya Nick na loboko na ye ya mwasi. Azangaki mpe Nick abetaki mondoki na loboko na ye. Akweyaki na libulu yango na likama. Nick akweyaki na mokɔngɔ na ye, kopekisa kobɛta yango na mabɔkɔ nyonso mibale na mipanzi na ye. Moto moindo akendeki mbangu epai na ye, kolukaka kokanga ye mpe kopusana penepene na mobali ya monene, ya makasi oyo akokaki kosala mosala ya solo. Misala ya Carter ezalaki na bokonzi mpe ezalaki pɛtɛɛ lokola mercure. Akangaki lokolo na ye ya mwasi na makolo ya mobali ya mobali yango mpe abɛtaki ye makolo makasi na libɔlɔngɔ. Abɛtaki makolo makasi ndenge akokaki. Libɔlɔngɔ epasukaki lokola litonga oyo ezalaki na bolɛmbu mpe mobali yango agangaki makasi. Abalukaki na kati ya gouttière mpe alalaki wana, sikawa nyɛɛ, asimbi libɔlɔngɔ na ye mpe azalaki koluka mondoki oyo abwakaki. Ayebaki naino te ete mondoki yango ezalaki na nse na ye.
Mobali ya gorille apusanaki penepene na nkuku, miso na ye ya mikemike ya kongenga etali Carter. Amonaki mpe asosolaki nini ekómelaki molongani na ye. Atambolaki malembe, maboko asembolaki, kofina Nick na liboso ya ndako. Ezalaki lolenge moko ya esika ya kotɛka magazini, mpe ezalaki na grille ya libateli ya ebende na ngambo mosusu na yango. Sikawa Nick ayokaki ebende na mokɔngɔ na ye. Nick akangaki misapi ya loboko na ye ya mobali mpe abɛtaki mobali monene yango na ntolo. Makasi mingi koleka ndenge abeta Sir Charles na The Diplomat, makasi mpo na kolɛmbisa mpe kopesa mpasi makasi, kasi makasi te mpo na kobuka aorta mpe koboma. Esimbaki malamu te. Misapi na ye ezalaki kosala ye mpasi. Ezalaki lokola kobɛta na etanda ya béton. Ntango azalaki kopusana penepene, mbɛbu ya moindo monene yango etambolaki na kosɛka. Sikawa Nick azalaki pene ya kofina na ba barres ya ebende.
Abɛtaki mobali yango na libɔlɔngɔ mpe azokisaki ye, kasi ekoki te. Moko ya maboko minene ebɛtaki ye, mpe mokili eninganaki mpe ebalukaki. Kopema na ye ezalaki kokóma mpasi mingi sikawa, mpe akokaki kokanga motema ete abandaki kolela mwa moke ntango mopɛpɛ ezalaki kobɛtabɛta mpe kobima na mimpululu na ye. Abɛtaki mobali yango na miso na misapi na ye mpe azwaki mwa ntango ya kopema, kasi lisano yango ya masano ememaki ye penepene mingi na mabɔkɔ wana ya minene. Azongaki nsima, kolukaka kokende na mopanzi mpo na kobima na motambo ya kokanga. Kozanga ntina. Carter akangaki loboko na ye, agumbaki mosapi monene na ye na angle droit, mpe apesaki chop ya karate ya koboma na mbanga. Crête kobanda na mosapi na ye ya moke kino na loketo ezalaki ya mabe mpe corpus callosal, makasi lokola mabaya, akokaki kobuka mbanga na ye na kobɛta moko, kasi moto moindo monene akweyaki te. Akangaki miso, miso na ye ekómaki jaune ya bosoto mpo na mwa ntango, nsima atambolaki liboso na kotyola. Nick abɛtaki ye lisusu na fimbo ndenge moko, mpe na mbala oyo ata kokanga miso te. Maboko milai mpe ya minene na biceps minene ezingami zingazinga ya Carter lokola boa constrictors. Sikawa Nick azalaki kobanga mpe kozanga elikya, kasi lokola ntango nyonso, bɔɔngɔ́ na ye ya malamu mpenza ezalaki kosala mpe azalaki kokanisa liboso. Alongaki kokɔtisa lobɔkɔ na ye ya mobali na poche ya veste na ye, zingazinga ya ntolo ya mondoki ya calibre .22. Na loboko na ye ya mwasi abalukaki zingazinga ya zolo monene ya moto moindo, kolukaka koluka esika ya pression mpo na kopekisa koleka ya makila na bɔɔngɔ́, oyo sikawa ezalaki na likanisi moko kaka - konyata yango. Na nsima mpo na mwa ntango azalaki kozanga lisungi lokola bebe. Moto monene ya moindo atandolaki makolo na ye monene, amikitisi mwa moke nsima mpe atombolaki Carter na nzela ya makolo. Asimbaki Nick penepene na ye lokola ndeko mobali oyo abungi banda kala. Elongi ya Nick efinamaki na ntolo ya mobali yango, mpe akokaki koyoka nsolo na ye, motoki na ye, rouge à lèvres na ye, mosuni na ye. Azalaki kaka koluka misisa oyo ezalaki na nkingo ya mobali yango, kasi misapi na ye ezalaki kolɛmba mpe ezalaki lokola koluka kotimola na kati ya caoutchouc ya minene. Negro asɛkaki na kimia. Pression ekolaki - mpe ekolaki.