31-40 Killmaster Mbledhjen e tregimet detektive mbi Nick Carter
31. Macau http://flibusta.is/b/778157/read
Makao
32. Operacioni Raketa Hënore http://flibusta.is/b/607240/read
Operacioni Hëna Raketa
33. Juda Spiun http://flibusta.is/b/610599/read
Juda Spiun
34. Kapuç e Vdekjes http://flibusta.is/b/610990/read
Kapuç e Vdekjes
35. Amsterdam http://flibusta.is/b/681332/read
Amsterdam
36. Tempulli i Frikës http://flibusta.is/b/612612/read
Tempulli I Frikës
37. 14 sekonda në ferr http://flibusta.is/b/633698/read
14 Sekonda në Ferr
38. E defector http://flibusta.is/b/607232/read
E Defector
39. Karnavalin e Vrasjet http://flibusta.is/b/633954/read
Karnaval për Vrasje
40. Rodezia http://flibusta.is/b/631088/read
Rodezia
Nick Carter
Macau.
përkthyer nga Lev Shklovsky në kujtesën e tij të humbur djalin e Anton.
Titulli origjinal: Makao.
VRASJA SEZONIT.
* Dy anëtarët e një famëkeq të Londrës klub seksi gjetur goditur me thikë për vdekje, ego, trupi i copëtuar të përgjakshme copa... * Portugali-top agjent qëlluar për vdekje të gjerë në mes të ditës në një rrugë të mbushur me kalimtarët-nga-
* Çfarë është një hetues privat, ai është nga Brooklyn, është goditur me thikë për vdekje në një pastaj-fish dollar ndërhyrjes ndërkombëtare në fushën e spiunazhit...
Të gjithë ata kishin të përbashkët ishte Princeshë de Gama, Nick Carter është partner në ego është detyrë të re. Një e bukur, epshor grua që është e angazhuar mund të të shpëtojë ose të shkatërrojnë botën... varësisht nga cila anë i plotëson të saj epshor dëshirat më shumë!
Kreu 1
LONDËR ISHTE SWELTERING. Kjo ishte e diela e kaluar, në korrik, dhe termometër të kishte qenë afër tetëdhjetë për disa ditë. Në Britanike të pjekur, dhe mjaft për estestvenno, se konsumimi i birrës, i butë dhe i hidhur dhe arre ale, është drejtpërdrejt proporcionale me gradë Celsius. Portobello Road. Nuk kishte ajër të kondicionuar, dhe kjo pista e vogël e hapësirës publike ishte e mbushur me stench e birrës dhe duhanit, të lirë prej bronzi dhe njeriut të pirë duhan. Në çdo moment, e i zoti i shtëpisë, një njeri yndyrë, do të trokitje e lehtë në të dhe këndojnë fjalët që alkolike pijë dhe të vetmuar, njerëzit janë aq të frikësuar. "Orarit të hapjes janë të gjatë, zotërinj, bosh syzet tuaja." Në fund kontejneri nga earshot e tjera të artit, gjashtë burra ishin duke pëshpëritur njëri-tjetrit. Pesë burrat ishin Cockney, siç është vërejtur nga e tyre të të folurit, veshjes, dhe mënyrën. Gjashtë njeri, që e mbajti duke folur, ishte një pak më e vështirë për të gjetur. E Suedezë ' ego ishte konservatore dhe të mirë-prerë, këmishën e tij ishte e pastër, por me nevrikosur prangat, dhe ai ishte i veshur me kravatë e famshme regiment. Vetja e emrit të ishte Teodori Blacker - Ted apo Teddy për egon e miqve, të cilin ai e kishte shumë pak në të majtë.
Ai ishte një herë një kapiten në Royal Ulster Fusiliers. Deri në shkarkim për vjedhjen e regimental paratë dhe kartën e mashtrimit. Ted Blacker mbaruar së foluri dhe shikoi rreth e rrotull, në pesë Cockneys. - A jeni ju të gjithë të kuptojnë se çfarë ata duan nga ju? Ndonjë pyetje?" Nëse është kështu, kërkoni tani - nuk do të ketë kohë më vonë. Duke qëndruar rreth njerëzve, një të shkurtër djalë me një thikë-si hundë të ngritur e tij bosh xhami. "Uh ... unë nuk kam një tapash, Teddy. "Sa për ne të paguajnë për ale para se yndyrë djalë shpall kohën e mbylljes?" Blacker mbajtur neveri nga zëri i tij dhe të shprehjes si ai u bënte shenja të bartender. Ai kishte nevojë për këto lloje për orët e ardhshme. Ai kishte nevojë për ato të keq, ajo ishte tapash të jetës dhe vdekjes-egon e jetës-dhe nuk kishte asnjë dyshim se kur ju ishin marrë me derra, ju keni qenë të detyruar për të marrë disa të poshtër mbi ta. Ted Blacker psherëtiu brenda, buzëqeshi nga pamja e jashtme, të paguar dhe pija e tij, dhe e ndezi një puro për të hequr qafe erën e unwashed mish. Vetëm disa orë - një ose dy ditë në më-dhe më pas rasti do të jetë e bllokuar dhe ai do të jetë një njeri i pasur. Uem do të duhet të largohet Angli, sigurisht, por kjo nuk ka rëndësi. Para tyre ishte një i madh, të gjerë, të bukur të botës. Ai gjithmonë parë hotel Amerika e Jugut. Alfie Doolittle, një Cockney udhëheqës për nga madhësia dhe i shpejtë, domethënë, fshihen birrë suds jashtë tij rta dhe për të filluar mbi krye e karrige e tij në Teda Blacker. Vetja e syve, të vogla dhe dinak në e tij të mëdha, fytyrën, janë të fiksuar në Blacker. Ai tha, " Tani, pra, ja, Teddy. Nuk duhet të ketë ndonjë vrasje? Ndoshta një rrahje, nëse është e nevojshme, por jo vrasje... Ted Blacker bërë një exasperated gjest. Ai i hodhi një shikim Zhirinovsky e shtrenjtë ari orë dore. "Unë e kam shpjeguar të gjitha," tha ai irritably. "Nëse ka ndonjë problem , të cilin unë e dyshoj shumë, ata nuk do të jenë të mëdha. Gjoja, nuk do të ketë vrasje të sigurt. Nëse dikush rreth e mia, uh, klientët vetëm "shkon jashtë të gjithë", të gjithë ju burrat duhet të bëni është të zbutur ih. Zëri i saj, unë mendova se do e bëri të qartë. Të gjithë ju burrat duhet të bëni është të bëni të sigurtë që asgjë nuk ndodh për mua dhe se asgjë nuk është marrë larg nga mua. Sidomos kjo e fundit. Në mbrëmje unë do të të tregoj saj disa shumë të vlefshme mallrave. Ka disa parti që do të donte që të ketë këtë ngarkesë dhe nuk paguajnë për të. Tani, a ju më në fund të kuptojnë çdo gjë?"
Ballafaqimi me të ulët të orëve të mësimit, të Blacker menduar, mund të jetë shumë e pakëndshme! Ata nuk ishin edhe mjaft i zgjuar për të të jetë i mirë i zakonshëm e kriminelëve. Ai lëshoi në orën e tij përsëri dhe u ngrit. "Unë do të takohet me ju në Rivne në dy-tridhjetë. Klientët e mi janë të ardhur në tre. Unë shpresoj se ju do të vijnë veç e veç, dhe të mos tërheqë vëmendjen. Ju e dini të gjithë për oficeri i policisë në zonë dhe vetja orarin, kështu që nuk duhet të ketë ndonjë vështirësi këtu. Tani, Alfie, çfarë është adresuar përsëri?" "Numri katërmbëdhjetë Muse Rrugë." Pranë Morgate Rrugës. Në atë ndërtesë, në katin e katërt."
Kur ai ishte zhdukur, pak cockney me e vuri në hundë chuckled, " Mendon se ai është një zotëri i vërtetë, nuk ka ai? Por ai nuk është një kukudh.
Një person tjetër tha: "unë mendoj se ai është mjaft e një zotëri për mua. Nëse asgjë tjetër, vetja fives janë të mira." Alfie pllakosi tij bosh turi. Ai u dha të gjithëve një mendjemprehtë shikoni dhe chuckled. -"Ju nuk do të njohë një zotëri i vërtetë, askush nuk e rreth jush, nëse ai vajti dhe ju dhashë një pije. E saj, jo, unë do të di në të si një zotëri kur kam parë e shohim atë. Ai veshjet dhe flet si një zotëri, por unë jam i sigurt se kjo nuk është ai!" Dhjamin pronari i njëpasnjëshëm në banak me një çekiç. "Me kohë, zotërinj, ju lutem!" Ted Blacker, një ish-komandant i Ulster Fusiliers, ka mbetur në një taksi në Cheapside dhe ecte poshtë Moorgate Rrugës. Gjysma Gjysmëhënës së Mews ishte rreth gjysmë të Vjetër Sturt. Numri Katërmbëdhjetë ishte në fund të stallat, një mandat katër-histori ndërtimin e venitur me tulla të kuqe. Ajo ishte në fillim të Viktorias periudhe, dhe kur të gjitha shtëpitë dhe apartamentet janë stallat, një lulëzuar transportin dyqan riparim. Ka pasur raste kur Ted Blacker, që nuk ishte përfytyruar, mendoi se ai mund të ishte ende erë e scents të përziera me kuaj, lëkure, lule, thonjtë lyer, dhe druri lundrues rreth stallat. Hyrja e ngushtë cobbled rrugicë, ai hoqi tij greatcoat dhe të liruar tij regimental kravatë. Megjithë vonesën prej një ore, e ajrit është ende e ngrohtë dhe clammy. Blacker nuk u lejohet të veshin një kravatë për ne, ose asgjë në lidhje me ego regiment. I poshtëruar zyrtarët nuk i kanë këto privilegje. Ajo nuk u mërzit atë. E kravatë, si Shvedov e vetja, fjalës së tij dhe sjellje, janë të nevojshme tani. Pjesë nga vetja imazhin e nevojshme për rolin që ai duhet të luajë në një botë që ai e urren, një botë që trajtuar atë shumë keq. Botë që të ngritur egon për oficer dhe zotëri lejuar uem një paraqitje e shkurtër në Parajsë vetëm për të hedhur egon përsëri në hendek. Arsyeja e vërtetë për goditje të rëndë - dhe Ted Blacker besonte me gjithë zemër dhe shpirt - arsyeja e vërtetë nuk ishte se vetja u kapur mashtrimit në letra, apo se vetja ishte kapur duke vjedhur regimental para. Arsyeja e vërtetë ishte se babai i tij ishte një kasap, dhe nëna e tij ishte një vajzë para se martesa e saj. Për këtë dhe vetëm për këtë, ai ishte larguar nga shërbimi pa para dhe pa një emër. Ai ishte vetëm e përkohshme zotëri. Kur ata kanë nevojë për atë, çdo gjë ishte e madhe! Kur ata nuk kanë nevojë për të, dil jashtë! Të kthehen për të varfërisë për të fituar një jetesë. Ai shkoi në numrin e katërmbëdhjetë, hapur gri pikturuar dera dhe filloi të gjatë të ngjitej në shkallë. Shkallët janë të pjerrët dhe të veshur; ajri ishte e lagësht dhe i zënë. Blacker ishte djersitje profusely kur ai arriti të fundit ulje. Ai ndalet për të kapur frymën e tij, dhe e tregoj veten se ai është shumë në formë. Ai ka të bëjë diçka për këtë. Ndoshta kur ai merr në Amerikën e Jugut me të gjitha paratë, uem do të jetë në gjendje për të marrë përsëri në formë. Përzënë barkut. Ai gjithmonë ishte i zhytur në stërvitje. Uem ishte vetëm dyzet e dy vjeç tani, dhe ai ishte shumë i ri për ta përballojë atë.
Paratë! Paund, shillings, denarë, dollarë amerikanë, Hong Kong dollarë... Çfarë është dallimi? Kjo ishte e gjitha paratë. Të holla të mëdha. Ato mund të përdoren për të blerë artikuj. Nëse ju kishte, ju keni qenë të gjallë. Pa ato, ju ishin të vdekur. Ted Blacker të kapur frymën e tij dhe fumbled në xhep për një kyç. Në anën e kundërt të shkallëve ishte një i madh, i errët druri derën. Ajo ishte pikturuar zi. Në të, nuk ishte një i madh, i golden dragon spewing flakët. Atë ditë gjemb, në Blacker opinionit, ishte vetëm të drejtën ekzotike kontakt, shumë të parë aluzion të ndaluar bujarisë, e gëzimet dhe të paligjshme kënaqësitë që lurked prapa zi derën. Ego është zgjedhur me kujdes klientelës përbëhej më së shumti rreth aktuale të rinjtë. Ka pasur vetëm dy gjëra të Blacker të nevojshme të bashkohet me Dragon Vetja Club: kujdes dhe të holla. Një shumë e të dyja. Ai u largua dera e pasme dhe të mbyllura ajo pas tij. Errësira ishte e mbushur me qetësues dhe të shtrenjta hum e ajrit të kondicionuar. Ata kishin kosto të uem një pjesë të konsiderueshme të shumës, por ajo ishte e nevojshme. Dhe kjo ishte e vlefshme, pasi të gjitha. Njerëzit që erdhën për të Dragon Vetja e Klubit ishin lënë stewing në djersë si ata të angazhuar në e tyre të ndryshme, ndonjëherë e komplikuar, aventurat dashurore. Në një kohë të veçantë kabinat ishin një problem, por në fund ajo të ishte zgjidhur. Në një kosto të lartë. Blacker grimaced, duke u përpjekur për të gjetur dritën button. Në këtë moment, ai kishte më pak se pesëdhjetë funta, gjysma e së cilës ishte paguar për të Cockney bullies. Korrik dhe gusht janë patjetër më të nxehta muaj në Londër, shumë. Si është puna? Sergei e rezervuara sjellje ngadalë depërtoi në të gjatë, të gjerë, të lartë-ceilinged dhomë. Si është puna? Që dëshironin? Ai, Blacker, nuk do të zgjasë gjatë. Tonë rrikë nuk është e mundur. Nuk me dyqind e pesëdhjetë mijë paund, për shkak të Uem. Dyqind e pesëdhjetë mijë sterlina. Shtatëqind mijë dollarë Amerikan. Ky ishte çmimi i kishte kërkuar për njëzet minuta të filmit. Ai do të marrë tij të çmimeve. Ai ishte i sigurt prej tij. Blacker shkoi të vogla, bar në qoshe dhe e derdhi veten një dobët uiski dhe sode. Ai nuk ishte një alkoolike dhe nuk e kishte prekur droga ai shiti: marijuana, kokaina, enë të ndryshme, pep pilula, dhe vitin e kaluar, LSD... Blacker hapi të vogël frigorifer për të marrë akull dhe pija e tij. Po, nuk ishte e para nga shitja e drogës. Megjithatë, jo shumë. E vërtetë e madhe të hollave të fituara me anë të madh të djemve.
Ata nuk kanë ndonjë shënime me vlerë më pak se pesëdhjetë funta, dhe ata do të duhet të japin gjysmën e tyre larg! Blacker mori një gllënjkë, grimaced, dhe ishte e sinqertë me vetveten. Ai e dinte problemin e tij, e dinte pse ai ishte gjithmonë i varfër. Vetja e buzëqeshje të ishte e dhimbshme. Kuajt dhe roulette. Dhe ai është më i mjeruar bastard që kanë ekzistuar kurrë në të. Edhe tani, në këtë çast, ai detyrohej Raft më shumë se pesëqind paund. Kohët e fundit, ai ka qenë i fshehur, dhe së shpejti forcat e sigurisë do të vijnë duke kërkuar për të. Unë nuk duhet të mendoj për këtë, Blacker tregoi veten e tij. Unë nuk do të jetë këtu kur të vijnë në kërkim. Unë do të vijnë për Amerikën e Jugut, të sigurt dhe të shëndoshë dhe me të gjitha ato para. Vetëm të ndryshojë emrin tuaj dhe stilin e jetës përgjithmonë. Unë do të fillojë përsëri të gjithë, me një të pastër të bisedimeve. Unë betohem se. Ai i hodhi një shikim e tij të artë të shikojnë. Vetëm disa minuta, pastaj një orë. Ka kohë të mjaftueshme. Egot e Cockney truprojat janë të ardhur në dy-tridhjetë, dhe ai e mori atë dhe të gjithë e kuptuam. Dy të para, dy prapa, big Alfie me të.
Askush, askush, kishin për të lënë, përveç atij, Ted Blacker, tha Fjalën. Blacker buzëqeshi. Ai duhej të ishte i gjallë të thonë këtë fjalë, nuk e ka ai? Blacker piu ngadalë, duke kërkuar nëpër dhomë të madhe. Në një mënyrë, ai të urryer duke i lënë të gjitha pas. Ajo ishte prodhim i egos. Ai ndërtoi një ego rreth asgjë. Em nuk do të doja të mendoj për rreziqet ai do të marrë për të marrë kapitale, të kishte nevojë: grabitjen e një argjendar, një ngarkesë e furs vjedhur nga një Lindje papafingo; edhe disa kërcënime raste. Blacker mund buzëqeshje grimly në kujtesën e dy prej tyre ishin të njohur bastards ai do të njohur në ushtri. Dhe kështu ndodhi. Ai e mori atë, mallkim e qepur! Por ajo ishte e gjitha e rrezikshme. Tmerrësisht, tmerrësisht e rrezikshme. Blacker nuk ishte, dhe ai ka pranuar atë, një njeri shumë i guximshëm. Një arsye tjetër pse ai ishte gati të ikja sa më shpejt që ai mori paratë-e para për filmin. Kjo ishte shumë për një lodhur zemre njeriu që kishte frikë të Scotland Yard, e Drogave të Ndarjes, dhe tani edhe Interpolit. E qepur është me ta. Shes filmin për ofertuesin më të lartë dhe të drejtuar larg.
Në ferr me Angli dhe në botë, dhe për xhehennemin me të gjithë përveç vetes. Të tilla ishin mendimet, të sakta dhe të vërteta, të Teodori Blacker, dikur i Ulster Regiment. Në ferr me vetja, gjithashtu, nëse ju mendoni rreth saj. Dhe sidomos mallkuar Kolonel Alistair Ponanby, të cilët kishin shtypur Blacker përgjithmonë me një të ftohtë të shikoni dhe disa të zgjedhur me kujdes fjalët. E kolonel tha: "Ju jeni aq të neveritshëm, Blacker, se unë nuk mund ta ndjejnë asgjë, por të ketë mëshirë për ju. Ju duket i paaftë për të vjedhur ose edhe të mashtrimit në letra si një zotëri."
Fjalët u rikthyen tek ai, pavarësisht Blacker më mirë përpjekjet për të bllokuar ato, dhe fytyrën e tij të ngushtë shtrembëruar në urrejtjes dhe ndëshkimit. Ai hodhi xhami e tij nëpër dhomë me një mallkim. Në Koloneli kishte vdekur tani, nga vetja e arritur, por bota nuk kishte ndryshuar. Vetja e armiqve nuk janë të humbur. Nuk është një shumë e Ih të majtë në botë. Ajo ishte vetëm rreth tyre. Princeshë. Princesha Morgana da Gama. Vetja e hollë e buzëve më bëni në një zbardhje dhëmbësh. Pra, çdo gjë është punuar mirë. Ajo, princeshë, mund të paguajnë për çdo gjë. Pista pak kurvë në pantallona të shkurtra si ajo përdoret për të. Ai e dinte rreth saj... I kushtoj vëmendje të bukur mënyrë arrogante, të ftohtë përbuzje, snobbery dhe mbretërore bitchiness, të ftohtë sytë e gjelbër që shikon në ju, pa të vërtetë duke parë ju, pa e vërejtur jetën tuaj Ai, Ted Blacker, dinte gjithçka rreth princeshë. "Një ferr i një shumë njerëz janë duke shkuar për të gjetur sa më shpejt kur ai shet kaseta. Mendimi i dha intensive kënaqësi, dhe ai i hodhi një shikim të madh divan në mes të gjatë në dhomë, dhe ai grinned. Çfarë kishte parë princeshë të bëj në se baharev, atë që ai kishte bërë për të, atë që ajo kishte bërë për të. Perëndia! Uem do të duan të shohin këtë imazh në çdo faqen e parë të çdo gazete në botë. Ai mori një kohë të pirë dhe për të mbyllur sytë e tij, duke imagjinuar kryesore historinë në faqet sociale: e bukur Princess Morgana për Goma, noblest grua e portugalisht blu gjaku, prostitutë.
Gazetari Aster është në qytetin e sotme. Në një intervistë me këtë gazetar në Aldgate, ku Afër ka një Royal suite, princeshë, tha se Ay ishte në kërkim përpara për të marrë në Dragon Klubit dhe duke bërë më shumë ezoterik seksuale akrobacion. E këqinj princeshë, kur është marrë në pyetje në më shumë detaje, tha që ajo ishte në fund të fundit një çështje e semantikë, por insistoi se edhe sot në botën demokratike, gjëra të tilla, janë të rezervuara vetëm për fisnike dhe fisnik-e lindur. Mënyrë të modës së vjetër, ka thënë Princesha, ishte ende mjaft i përshtatshëm për fshatarët. . . .
Ted Blacker dëgjuar të qeshura në sallë. Një popull që është me ty të qesh, më shumë si screeching e të uritur, i çmendur minjtë kruarje në lëvore. Me një shok, ai e kuptoi se e qeshura e tij ishte vetë vetja. Ai menjëherë e hodhi poshtë fantazi. Ndoshta si shkoi pak të çmendur me këtë urrejtje. Ajo duhet të jetë lëshuar në vit. E urrej ishte kënaqësi të mjaftueshme, por ajo nuk ka paguar më vete. Blacker nuk ishte duke shkuar për të drejtuar filmin përsëri deri në tre burra të ardhur, e klientëve egot. Ai do të shikonte atë njëqind herë. Por tani ai e kap xhami e tij, eci mbi të veçanta divan, dhe një presion më të vogël, ema-e-perla butonat në mënyrë artfully dhe unobtrusively qepur në armrest. Nuk ishte një lodhur mekanike hum si një të vogël ekran të bardhë zbret nga tavani në fundin e largët të dhomës. Blacker shtypur një buton, dhe pas tij, një projektor të fshehur në një ofshamë qëlluar një të ndritshme rreze e dritë të bardhë në ekran. Ai mori një gllënjkë, ndezi një kohë të gjatë cigare, kaloi tij këmbëve në lëkurë osmane dhe të relaksuar. Në qoftë se ajo nuk ishte për të treguar atë për klientët potencial, kjo do të jetë hera e fundit që ai e sheh filmin. Ai ofroi si negative dhe nuk do të mashtrojnë. Ai do të gëzojë paratë e tij. E parë figura që u shfaq në ekran ishte një egoist. Ai u kontrolluar edhe kamera e fshehur për të korrigjuar kënde. Blacker studiuar egon e imazhit me më tepër grudging miratim. Ai kishte një shans. Dhe ai është i çrregullt tij me krehër dhe furçë-vetja tullac vend ishte shumë e qartë. Kjo ka ndodhur për shumë qejf që tani, me Egon e re të pasurisë, ai mund të jetë në gjendje të përballojë një transplantin e flokeve. Ai shikonte Yevgeny ulur aty, ndriçim një cigare, fidgeting me rrudhat e tij pantallona, vrenjtur dhe i qeshur në drejtim të kamerës.
Blacker buzëqeshi. Ai kujton mendimet e tij, në atë çast të caktuar, ai është i shqetësuar se princesha do të dëgjojë hum e kamera e fshehur. Ai vendosi të mos i shqetësuar. Nga koha që ai të kthehet në kamera, ajo do të jetë e sigurt në e saj LSD udhëtim. Ajo nuk do të na dëgjojë kamera, na e shumë të tjerë. Blacker kontrolluar e tij të artë të shikojnë përsëri. Kjo është një e katërta për të dy tani. Ka ende mjaft kohë. Filmi zgjati vetëm një minutë apo më shumë rreth gjysmë ore. E dridhje të imazhit të Blacker në ekran papritmas u kthye në krye të saj drejt Ditë. Ajo ishte Princesha që e rrëzuan. Ai shikonte si Sam arritur për butonin dhe duke i kthyer off i kamerës. Ekran shkoi verbim i bardhë përsëri. Tani Blacker në mish shtypur butonin përsëri. Ekran doli i zi. Ai u ngrit dhe nxori ri cigare nga çdo e lodh pako. Atëherë ai u kthye në shtrat dhe të shtypur butonin përsëri, aktivizimin e projektor përsëri. Ai e dinte saktësisht se çfarë po shohim. Ajo kishte qenë një gjysmë ore që ai do të le të saj në të. Blacker kujton çdo detaj me qartësi të përsosur. Princesha da Gama pritet të tjerët të jenë të pranishëm. Në fillim, ajo u përpoq të mos jetë vetëm me të, por Blacker përdorur të gjitha bukuri e tij, i dha një cigare dhe pije alkoolike, dhe të bindur e saj për të qëndruar për disa minuta... Kjo ishte kohë e mjaftueshme për uem, sepse saj të pirë ishte e mbushur me LSD. Blacker ditur edhe atëherë se princesha kishte qëndruar vetëm me atë jashtë absolut mërzinë. Ai e dinte se ajo e përbuzur atë, vetëm si vetja e saj të përbuzur pjesa tjetër e botës së saj, dhe se ajo konsiderohet vetja më pak se pluhuri nën këmbët e saj. Kjo ishte një nga arsyet pse ai e kishte zgjedhur atë për kërcënime. Të urrej për të gjithë si ju. Ka qenë edhe pastër gëzimin e njohja e saj në një mënyrë të mishit, duke e detyruar atë të bëjë gjëra të keqe, për uljen e saj për nivelin e tij. Dhe afër pasur para. Dhe shumë të larta të lidhjeve në Portugali. Daja i saj e pozitë të lartë, ai nuk mund të kujtohet emri i njeriut, ai mbante një pozitë të lartë në të kabinetit.
Po, Princesha da Gama ishte menduar për të të jetë një investim i mirë. Si shumë të mirë ose të keqe - si Blacker nuk mund të ketë imagjinuar në atë kohë. E gjithë kjo erdhi më vonë. Ai tani ishte shikuar filmin shpalosur me një smug shprehjes së tij mjaft të bukur fytyrë. Odin është vetja e tjerë të oficerëve një herë tha se Blacker dukej si një " shumë e bukur reklama ekzekutiv." Ai u kthye në kamera e fshehur vetëm gjysmë ore pas princeshë unknowingly e saj të parë mori dozën e LSD. Ai shikonte si e saj sjellje gradualisht ndryshuar si ajo ra në heshtje në një gjysmë-ekstazë. Ajo nuk e ka mendjen kur ai e bëri atë të veçantë divan. Blacker pritur një tjetër dhjetë minuta para se të kthyer në kamera. Në këtë interval, princesha filloi të fliste për veten e vet me shkatërruese directness. Nën ndikimin e drogës, ajo konsiderohet Blacker vjetër dhe i dashur mik. Ai buzëqeshi tani, duke kujtuar disa nga fjalët që ajo do të përdoret - fjalët që nuk ishin të lidhur zakonisht me një gjak princeshë. Një e saj të parë komentet me të vërtetë goditi Blacker. "Në Portugali," tha ajo, " ata mendojnë se unë jam i çmendur. Krejtësisht e çmendur. Ata do të vënë më larg në qoftë se ata mund të. Për të qëndruar jashtë Portugalisë, ju do të shihni. Ata e dinë të gjithë rreth e mi, reputacionin, dhe ata me të vërtetë mendoj se jam i çmendur. Ata e dinë se unë do të pi dhe të marrë drogë dhe të fle me ndonjë njeri, i cili kërkon më të - mirë, pothuajse çdo tip. Unë ende ndonjëherë të vizatojë një vijë nën të." Se, Blacker mend, nuk ishte se si ai do të dëgjohet ajo. Kjo ishte një arsye tjetër pse ai zgjodhi të saj. Flitej se kur princesha ishte i dehur, i cili ishte më të madhe të kohës, apo nën ndikimin e drogës, ajo do të fle me Hema kudo në pantallona apo, faute de nue, funde. Pas nxitojnë të bisedës, ajo pothuajse e ka humbur mendjen e saj, vetëm për të qeshur turbull në em ndërsa ai filloi të zhvishet. Ai ishte, ai u kujtua tani, shikuar filmin, si undressing një kukull. Ajo nuk e ka rezistuar ose të ndihmojë e saj, kur këmbët dhe krahët e lëvizur në çdo pozicionin e dëshiruar. Sytë e saj ishin gjysmë të mbyllur, dhe ajo dukej me të vërtetë mendoj se ajo ishte vetëm. E saj të gjerë të kuqe goja ishte gjysmë e hapur në një buzëqeshje të paqarta. Njeriu Eugene ndjerë vetja e tij ijët fillojnë të reagojnë kur ai e pa veten në ekran. Princesha ishte veshur me një cipë e hollë të përdredhur fustan, nuk është mjaft e një mini, dhe ajo bindje e ngritura saj i hollë krahët si ai tërhoqi vetja mbi kokën e saj. Ajo kishte veshur shumë pak nën të. Një zezë sytjena dhe të vogël dantella e zezë dhe pantallona. Llastik rrip të gjatë dhe të ndieshme të bardhë më pak. Ted Blacker, shikuar filmin, fillova të djersitur pak në ajër të kondicionuar dhoma. Pas të gjitha këtyre javëve, gjë damn ende të shqetësuar atë. Ai ka gëzuar atë. Ai pranoi se ai do të mbetet gjithmonë njëri prej tij më e çmuar dhe kujtimet e paharrueshme. Ai undid saj sytjena dhe shkau vetja e tij poshtë krahët e saj. Gjinjtë e saj, më i madh se ai do të imagjinuar, me çelët-kafe këshilla, u dallua në mënyrë të vendosur dhe borë të bardhë rreth saj ribcage. Blacker ngrit dhe, duke qëndruar prapa Afër, dhe ai ka luajtur me gjinjtë e saj me njërën dorë, ndërsa me tjetrën ai shtypur një buton për të kthyer në lente zoom dhe të kapur një close-up e saj. Princesha nuk do të vëreni asgjë. Në close-up, pra, e qartë se të vogël poret në hundën e saj ishin të dukshme, sytë e saj ishin të mbyllura, dhe nuk ishte një derë e gjysmë buzëqeshje mes tyre. Nëse ajo ndjeu vetja e dorës apo përgjigjur, ajo nuk ishte e dukshme. Blacker ende veshur saj mbani lule dhe stockings. Garters ishin një ego fetish, dhe nga kjo kohë ai ishte aq i engrossed në zgjimit se ai do të pothuajse të harruar arsyen e vërtetë për këtë miti seksual. E para. Ai filloi të vënë ato kohë të gjatë, këmbë të gjata - kështu e lakuar në e tyre të gjatë të bardhë stockings-pikërisht rrugën Uem kërkuar, Eugene. Ajo iu bind çdo vetja e komandës, kurrë njëherë po na ose të kundërshtojnë. Nga kjo kohë, princeshë ishte tashmë shumë larg, dhe në qoftë se ajo re egoizmit në të gjitha, ajo ishte vetëm në vaguest formë. Blacker ishte një paqartë përveç në vendin e ngjarjes, asgjë më shumë. Me kalimin e ardhshme njëzet minuta, Blacker detyruar saj nëpër tërë seksuale linjë. Ai e quante veten e tij të gjitha paraqet. Të gjitha gjërat që një burrë dhe një grua mund të ketë bërë për njëri-tjetrin, ata bënë. Përsëri dhe përsëri...
Ajo ka luajtur pjesën e saj, ai ka përdorur një lente zoom për një distancë e afërt - Blacker kishte caktuar apparatuses në dorë disa nga Dragon Klubit konsumatorët nuk kanë shumë shije të çuditshme-dhe ai përdoret ih të gjitha në Princeshë. Kjo edhe ajo e pranoi me gjakftohtësisë, e jo duke na treguar saj simpati, ne si ajo. Pas të gjitha, gjatë këtyre katër minuta të filmit, pasi duke treguar off tij seksuale zgjuarsi, Blacker ngopshme tij epshin e saj duke mposhtur atë deri dhe të ndyrë e saj si një kafshë. Ekran shkoi bosh. Blacker fikur projektues dhe eci mbi bar të vogël, duke kontrolluar e tij të parë. E Cockneys do të jetë këtu së shpejti. Sigurimit se ai do të mund të mbijetojë një natë. Blacker nuk kishte asnjë iluzion për atë lloj të njerëzve që ai ishte duke shkuar për të takuar sonte. Ih do të jenë tërësisht të kontrolluar, para se të lejohen për të ngjitur shkallët për të Dragon Klubit. Ted Blacker erdhi në katin e poshtëm, duke i lënë ajrit të kondicionuar dhoma. Ai vendosi të mos presin për Holly Doolittle për të folur për atë. Për një gjë, Al e zë të ngjirur, dhe për një tjetër, telefonat mund të ketë qenë e lidhur në një farë mënyre. Ju kurrë nuk do të dinë se. Kur ju keni qenë duke luajtur për një çerek milioni paund dhe jetën tuaj, ju duhet të mendoja edhe për çdo gjë. Të vogël të lobuar ishte e lagur dhe e lëshoi. Blacker pritur në hijet nën shkallëve. Në 2:29 pm, Alfie Doolittle hyrë në hollin. Blacker hissed në atë, dhe Angell u kthye për të ngul sytë në atë, një mishi instinktivisht dorën për të arritur pjesën e përparme të këmishën e tij. "Geez," Alfie tha: "mendova se ju të kërkuar atë lulëzim lart?" Blacker vënë gishtin te buzët e tij: "Mbaje zërin tuaj poshtë, Bella boga! Ku janë të tjerët? "Joe dhe Iri janë tashmë këtu. Ih dërguar shpinën e saj, si ju tha. Dy më shumë do të jetë këtu së shpejti. Blacker tundi kokën në kënaqësi. Ai u drejtuan për Cockney të veçantë. "Çfarë keni sonte?" Le të më shihni, ju lutem, Alfie Doolittle, me një përbuzës buzëqeshje e tij buzë të trasha, të shpejt të marrë nga një thikë, një palë knuckles bronzi dhe një palë knuckles bronzi.
"Knuckles bronzi për rrahje, Teddy, nëse është e nevojshme, dhe një thikë nëse ka një rast urgjent, ju mund të thoni. Të gjithë djemtë të kenë të njëjtën gjë si unë. Blacker tundi kokën përsëri. Gjëja e fundit që ai dëshiron është vrasje. Shumë të mirë. Unë do të jenë të drejtë përsëri." Të qëndrojnë këtu deri sa të burrave tuaj arrijnë, dhe pastaj të dalë. Sigurohuni që ata e dinë urdhrat e tyre - ata duhet të jenë të sjellshëm, të sjellshëm, por ata kanë për të kërkuar mysafirët e mi. Çdo armët e gjetura do të konfiskohet dhe nuk do të kthehen. Po e përsëris - të mos kthehen mbrapa."
Blacker menduar se ajo do të marrë disa kohë për ego "mysafirë" për të blerë armë të reja, edhe në qoftë se ata e kishin për qëllim të dhunës. Ai synon të bëjë më të madhe të këtij koha për të thënë lamtumirë për të Dragon Klubit përgjithmonë dhe të fshehur deri sa arritën në shqisat e tyre. Ata kurrë nuk do të gjeni vetja. Alfie frowned. "Njerëzit e mi e dinë urdhrat e tyre, Teddy." Blacker drejtuar përsëri lart. Mbi shpatullën e tij, ai tha: "curtly," Vetëm kështu oni ih nuk është harruar." Alfie frowned përsëri. Të freskëta djerse shpërtheu në Blacker si ai u ngjit. Ai nuk do të mund të gjejnë një mënyrë për rreth tij. Ai psherëtiu dhe u ndërpre për të tretën ulje për të kapur frymën e tij, gëlltit fytyrën e tij me një aromatike handkerchief. Jo, Alfie duhet të jetë atje. Asnjë plan ka qenë kurrë e përsosur. "Unë nuk dua të jem i vetmuar, i pambrojtur, me këta të ftuar. Dhjetë minuta më vonë Angell trokiti në derë. Blacker le të tij në të, i dha Em një shishe ale, dhe i tregoi atij, ku ai duhet të ulet në një të drejtë të mbështetur karrige. dhjetë metra në të djathtë të madh divan, dhe në të njëjtën dërrasë si ajo. "Nëse kjo nuk është një problem," Blacker shpjegoi, " ju keni për të vepruar si ata janë tre majmunët. Unë nuk shoh asgjë, unë nuk dëgjoj asgjë, unë nuk bëj asgjë...
Ai shtoi me keqardhje: "unë jam duke shkuar për të treguar film për mysafirët e mi. Sigurisht, ju gjithashtu do të shihni vetja. Ajo nuk do të ketë përmendur atë me askënd tjetër në qoftë se ajo u ju. ajo mund të marrë ju në një shumë probleme."
"Unë e di se si për të mbajtur gojën mbyllur."
Blacker patted vetja e veçantë shpatullave, em nuk donte të kontaktit. "Atëherë e dini se çfarë ju do të shihni. Nëse ju shikoni nga afër në film, ju mund të mësoni diçka." Ade dha vetja një bosh sy. "Unë e di se gjithçka që kam nevojë të di." "Lucky man," Blacker tha. Ajo ishte një prekës shaka në rastin më të mirë, tërësisht e padobishme të madhe cockney. E parë trokasin tek dera doli një minutë më vonë, pastaj tre. Blacker vuri një paralajmërim gisht në Alfie, i cili ishte i ulur si ende si një Buda në karrigen e tij. E parë të konsumatorëve është i vogël, immaculately veshur në një të zbehtë të verdhë në verë kostum dhe një shtrenjtë bardhë panama kapelë.
Ai u përkul pak si Blacker hapi derën. "Më fal, të lutem." Unë jam duke kërkuar për Z. Teodor Blacker." Është se ju?" Blacker tundi kokën. Kush jeni ju? Pak Kinez mbajti një kartë. Blacker i hodhi një shikim afër dhe pa elegante e zezë shkrimit: "Z. Wang Hai." Asgjë më shumë. Fjalët tona rreth Ambasada Kineze. Blacker qëndroi jashtë për anën. "Hyr, Z. Hi. Ju lutemi të marrë një vend në big divan. Vendi juaj është në të majtë qoshe. Dëshironi një pije?" "Asgjë, ju lutem. E Chinaman nuk e shikoni edhe në Angell Doolittle si ai e mori vendin e tij e ardhshëm të saj. Një tjetër trokasin në derë. Ky vizitor ishte shumë i madh dhe me shkëlqim të zi me të shprehet negroid karakteristika. Nen ishte i veshur me një kostum ngjyrë kremi, pak njolla dhe jashtë modës. E lapels ishin shumë të gjerë. Në një të madhe të zezë dorë ai mbajti një dhunuara, të lirë kapelë kashte. Blacker filluar në njeri dhe falenderoi zotin për të Angell pranisë së. Këtë e malit të Zi ishte i frikshëm. "Emrin tuaj, të lutem?" Me zezak e me zë ishte i butë dhe slurred, me disa lloj theks. Vetja e sytë e tyre të zbehtë të verdhë kornea, filluar në Slacker së.
E malit të zi tha: "emrin Tim nuk ka rëndësi. Të lumtë=) si përfaqësues i një Princi Sobhuzi Askari. Kjo është e mjaftueshme." Blacker tundi kokën. Ju lutemi të ketë një vend." Në shtrat. Në këndin e djathtë. Dëshironi një pije apo një cigare? E malit të zi nuk pranoi. Pesë minuta kaluar para e tretë të konsumatorëve trokiti në derë. Ata kaluan në ankth heshtje. Blacker mbajtur hedh një të shpejtë, dinak shikim në dy burra të ulur pranë tij. Ata nuk flasin, ose shikoni njëri-tjetrin. ndërsa... dhe ai u ndie vetja e tij nervat fillojnë të dridhen. Pse nuk e bastard vijnë? Bërë diçka të gabuar? Ju lutem Perëndisë, jo përgjithmonë! Tani që ai është aq afër për të se çerek milioni paund. Ai pothuajse whimpered me lehtësim kur trokasin më në fund erdhi. Burri ishte i gjatë, gati të hollë, me një goditje të kaçurrel flokë të errët se e nevojshme prerja. Ai nuk ishte i veshur me një kapelë. flokët e saj ishte të verdhë të ndritshme.Ai kishte veshur këto çorape të zeza dhe punëdore brown lëkure sandale.
"Z. Blacker?" Zëri ishte një dritë bazën, por mospërfillje dhe përbuzje në nen të prerë si kamxhiku. Vetja angleze ishte e mirë, por me e theksuar latine kthesë. Blacker tundi kokën, duke parë poshtë në ndritshme këmishë. "po. E Saj Blacker. Keni përdorur për të...? "Ai nuk mjaft e besoj. Të Mëdha Carlos Oliveira. Portugalisht inteligjencës. Le poshtë për të marrë atë?"
Zëri tha: "atë që fjalët nuk e: pimp, pimp, mbeturinat e mi, qen pleh, më të neveritshme mut e zvarranikëve. Zëri në disa mënyrë të çuditshme të hedhur poshtë raportet që u shfaq në media për të Blacker për Princeshë. Blacker nuk humbasin tij të ftohtë, duke folur me gjuhën e tij klientët e vegjël. Nuk është shumë në rrezik. Ai vuri në shtrat. "Ju do të jetë i ulur atje, të Mëdha Oliveira. Në mes, ju lutem. Blacker mbyllur derën dy herë dhe bolted ajo. Ai nxori zakonshme kartolina me pulla në tre xhepat. Ai i dorëzoi secilit prej tyre, dy meshkuj dhe një kartë.
Lëvizin pak më larg prej tyre, ai dha birin e tij të vogël përgatitur fjalim. "Ju do të vini re, zotërinj, se çdo kartëpostalja është drejtuar me një kuti postare në Chelsea. Eshtë e panevojshme të thuhet, unë nuk do të marrë kartat në person, edhe pse unë do të jetë rreth e rrotull. Sigurisht, në afërsi të mjaftueshme për të parë nëse dikush e bën çdo përpjekje për të ndjekur personi i cili mbledh kartë. Unë nuk do të rekomandojë këtë, nëse ju me të vërtetë duan për të drejtuar një biznes. "Ju jeni do të ketë një gjysmë ore film çdo vit. Filmi është shitur për ofertuesin më të lartë-më shumë se një e katërta e një milion paund. Unë nuk do të pranojë ofertën më të ulët se kaq. Nuk do të jetë e mashtrimit. Ka vetëm një të shtypura dhe negative, dhe të dy janë shitur me çmim të njëjtë... E pak Kineze njeriu u përkul pak përpara.
"Ju lutem, a keni një garanci për këtë?"
Blacker tundi kokën. "Fjalën time të nderit.
Të mëdha Oliveira qeshi përdoren barbarisht. Blacker blushed, fshiu fytyrën e tij me vetëm një shami, dhe vazhdoi. Pasi që nuk mund të ketë garanci të tjera, ju do të keni për të marrë fjalën time për të. Ai tha me një buzëqeshje që pothuajse u zhduk. "Unë ju siguroj se unë do të mbajë atë. Unë dua për të jetuar jetën time në paqe. Im duke kërkuar çmimi është shumë i lartë, kështu që unë nuk kam për të përdorë për betraying e saj. ..
Me zezak e verdhë në sytë e hapur Blacker. - Ju lutem të vazhdojë me termat dhe kushtet. Nuk është shumë
Blacker fshiu fytyrën e tij përsëri. A damn ajer i mbyllur? "Sigurisht. Kjo është shumë e thjeshtë. Të gjithë rreth jush, dhe pasi ju të keni kohë për t'u konsultuar me eprorët, do të shkruaj shumën e juaj e ofertës në një kartëpostalja. Vetëm numra, asnjë dollar ose funt simbolet. gjithashtu shkruani numrin e telefonit ku mund të kontaktohet në të plotë të privatësisë. Unë mendoj se unë mund të lënë atë deri tek ju. Pasi unë të merrni kartat dhe për të studiuar nu, unë do të thërrasë ofertuesin më të lartë në kohën e duhur. Atëherë ne do të organizojmë pagesës dhe pranimit të filmit. Kjo, siç thashë, është shumë e thjeshtë.
"Po," tha pak Kineze zotëri. "Shumë e thjeshtë." Blacker takuar tij shikimin dhe ndjehet si ai ishte duke parë një gjarpër. "Shumë e zgjuar," tha malit të Zi. Vetja e grushtat formuar dy të zi maces në prehrin e tij. Të mëdha Carlos Oliveira nuk tha asgjë, vetëm shikuar në Anglez me bosh, sytë e errët, që mund të ketë qenë ndonjë gjë. Blacker luftuar me nervat e tij. Ai ecte mbi shtrat dhe të shtypur perla butonin në armrest. Me një gjest i vogël i bravado, ai i vuri të presin për një ekran në fund të dhomës. "Dhe tani, zotërinj, Princesha Morgana, për të marrë pjesë në një nga momentet më interesante." Projektori whirred. Princesha buzëqeshi si një dembel, gjysmë në gjumë mace si Blacker filloi të unbutton e saj të veshjes.
Kreu 2
DIPLOMATI, një rreth të Londrës më luksoze dhe të veçantë i klubeve, është i vendosur në një swanky gjeorgjisë shtëpinë afër Tre Mbretër Oborr, pranë Grosvenor Katror. Ajo ishte e nxehtë, ngjitet natë, dhe klubi ishte i mërzitshëm. Nuk janë vetëm disa të mirë-veshur njerëzit që vinin dhe shkonin, kryesisht lënë, dhe duke luajtur në njëzetenjë tabela dhe në dhomat poker ishte me të vërtetë i zënë. Nga vala e të nxehtit që përfshiu Londër u relaksuar sportive turmës, duke i privuar ee e lojërave të fatit. Nick Carter ishte pa asnjë përjashtim. Lagështia nuk u mërzit vetja shumë, edhe pse ajo mund të ketë qenë e mundshme të të bëjë pa të, por moti nuk u mërzit vetja. E vërteta është se Killmaster nuk e di, vërtet nuk e di, se vetja u mërzit atë. Të gjitha ai e dinte ishte se ai ishte i shqetësuar dhe i nevrikosur, ai kishte qenë më parë në ambasadën e syrit dhe kërcenin me të tij, mik i vjetër Jake Todhunter në Grosvenor Katror. Në mbrëmje ishte më pak se kaq. Jake vendosur Nick deri në një datë, një e bukur pak Limey me një buzëqeshje të bukur dhe gunga në të gjitha vendet e drejtë. Vajza bëri mirë të saj për të ju lutem, çdo shenjë që tregon se ajo ka qenë së paku në përputhje. Nuk ishte një i madh PO të shkruar të gjithë trupin e saj, në mënyrë që ajo dukej në Nick, clung për krahun e tij, dhe shtrirė shumë afër tij.
Babai i saj, Liqeni Todhuuter tha: "ishte një njeri i rëndësishëm në qeveri. Nick Carter nuk e kujdesit. Ai kishte qenë i goditur dhe vetëm tani kishte filluar të kuptojnë pse-me anë të një rasti të rëndë të asaj Ernest Hemingway, i quajtur "the galloping budalla gomar." Pas të gjitha, Carter ishte aq afër për të qenë i vrazhdë si një zotëri mund të marrë. Ai falësh veten e tij dhe në të majtë. Ai doli dhe liruar kravatë e tij, unbuttoned e tij të bardhë smoking, dhe ecte me një distancë të gjatë përmes djegies beton dhe asfalt. Nëpërmjet Carlos Vend dhe Mont Sturt në Berkeley Katror. Nuk ka pasur nightingales kënduar. Më në fund, ai u kthye prapa dhe, pas kalimit Çantë, menjëherë vendosën për të ndaluar për një pije dhe pije freskuese. Nick e kishte një shumë të kartave në shumë klube, si dhe "Diplomat" ishte një rreth tyre. Tani që ai kishte pothuajse e përfunduar dhe pija e tij, ai u ul vetëm në një tavolinë e vogël në qoshe dhe gjetur burimin e tij acarim. Ajo ishte e thjeshtë. Killmaster kishte qenë joaktiv për një kohë të gjatë. Ajo kishte qenë gati dy muaj që Gate kishte dhënë em një mision. Nick nuk mund të mbani mend duke qenë nga një punë për një kohë të gjatë. Nuk është çudi që ai ishte i mërzitur, sullen, të inatosur dhe të vështirë për të marrë së bashku me të! Kundërzbulimit duhet të shkuar pretty damn ngadalë - ose kjo, ose David Hawke, vetja boss, nuk e vënë Nick në luftën për veten e vet arsye. Në çdo rast, diçka që kishte për të bërë në lidhje me të. Nick paguar dhe të përgatitur për të lënë. Ai e quajti Hawke gjëja e parë në mëngjes dhe e pyeti për detyra. Kështu që një person mund të ndryshket. Në fakt, ajo ishte e rrezikshme për një person në ego fushë të jenë të papunë për një kohë të gjatë. Është e vërtetë që ajo që ne kemi për të punuar çdo ditë, pa marrë parasysh se në cilën pjesë të botës, ne e gjejmë veten. Yoga është një rutinë të përditshme. Këtu në Londër, ai ka punuar jashtë xhudo, jujitsu, Aikido, dhe të karatesë me Tom Mitubashi e fundit vakt palestër në Botë. Killmaster tani kishte një 6 shkallë rrip të zi. Kjo nuk kishte rëndësi. Praktikë ishte e mirë, por çfarë uem e nevojshme tani është marrëveshje e vërtetë. Ai ende kishte një ferret pushime. Po. Ai do. Ai do të tërhiqeni nga njeriu i vjetër rreth plehra - ajo ishte ende errët në Uashington dhe të kërkojë një menjëhershëm detyrë.
Gjërat mund të jetë i ngadalshëm, por Hawke gjithmonë mund të dalë me diçka nëse i shtypur. Për shembull, ai kishte një të vogël të zezë librin e vdekjes, ku ai mbante një listë të njerëzve, ai më donte për të parë shkatërruar. Nick Carter ishte vetëm lënia e klubit, kur e dëgjuan të qeshura dhe duartrokitje për të drejtën e tij. Nuk ishte diçka e çuditshme, e çuditshme, të rreme për zhurmën që zënë vetja vëmendjen. Kjo është pak shqetësuese. Jo vetëm i dehur ai do të qenë i dehur para - por diçka tjetër, një të lartë, të mprehtë të vini re se nuk ndjehen të drejtë. Ego është kurioziteti ishte ngjallur, dhe ai u ndal dhe shikoi në drejtim të anijes. Tre të gjerë, të cekët hapat e çoi deri në Gotik archway. Shenjë mbi archway të lexuar në një modeste zi dora:: "Private bar për meshkuj". E mprehtë të qeshura ranë sërish. Nick është vigjilent syri dhe veshi kap tingujt, dhe shenjë, dhe të krahasohen ih. Burra e bar, por nuk ishte një grua duke qeshur. Drunkenly, pothuajse kilota duke qeshur. Nick zbriti tre hapa. Ai është ai për të parë hotel. Kur ai vendosi të thërrasë Hawke e tij në humor të mirë kthehet. Pas të gjitha, ajo mund të jetë një nga këto netë. Përtej archway ishte një dhomë të gjatë me një bar, së bashku me një anë. Vendi ishte evropa, me përjashtim të barit, ku llampat, me sa duket kap këtu dhe atje, e kishte kthyer vetja në një lloj podium të improvizuar. Nick Carter nuk kishte qenë për të një parodi e teatrit në vite, por ai e njohu vendin e ngjarjes menjëherë. Ai nuk e di se një vajzë të bukur që nuk e ka bërë një të tillë budalla për veten. Kjo, mendoi, edhe atëherë, nuk do të jetë aq e çuditshme në skemën e gjërave, por kjo ishte për të ardhur keq. Sepse ajo ishte e bukur. E shijshme. Edhe tani, me një të përsosur gjoks fërkimit dhe të saj duke bërë atë që duket të jetë një vend shumë i lëngshëm kombinim të "go-go" dhe "hoochie biri i një kurvë," ajo ishte e bukur. Diku në një cep të errët, muzikën Amerikane ishte duke luajtur rreth një Amerikan jukebox. Një gjysmë duzinë njerëzve, të gjitha në tailcoats, të gjithë në e tyre pesëdhjetë, përshëndeti të saj, duke qeshur dhe applauding si ajo paced dhe kërcenin lart dhe poshtë në bar.
Një i moshuar bartender me një shprehje e refuzimit për një kohë të gjatë burrë qëndroi në heshtje, me krahët e tij kaloi mbi gjoksin e tij me rroba të bardha. Killmaster kishte të pranoj për një rënie të vogël shoku që ishte e pazakontë për të. Pas të gjitha, kjo ishte Diplomat në Hotel! Ai do të vendosni e tij në fund dollar në faktin që menaxhimi nuk do aktualisht dinë se çfarë po ndodh në njerëzit e barre. Dikush ishte duke ecur në hijet e afërta, dhe Nick instinktivisht u kthye si një flash për të përballuar të jetë e mundur kërcënim. Por kjo ishte vetëm një rob, një i moshuar shërbëtor në klub livre. Ai ishte tij në vallëzim vajzë në bar, por kur ai kapet Nick sy, vetja e tij shprehjes menjëherë ndryshuar për devotshëm refuzimit. Vetja tundni të Agjentit SËPATË ishte obsequious.
-"Kjo është një turp, a nuk është, zotëri? Kjo është për të ardhur keq, është e vërtetë. Ju shikoni, ajo ishte e zotërinj që e shtyu të saj për të bërë atë, kur ata nuk duhet të ketë. Ajo endej nëpër këtu gabimisht, të varfër gjë, dhe ata, të cilët duhet të dinë më mirë, e kap e saj deri në çast dhe të kërcenin." Për një moment, devotshmëria u zhduk, dhe plak pothuajse buzëqeshi. "Unë nuk mund të them se ajo i rezistoi, edhe pse, zotëri. Hyri hapur në shpirtin e, po. Po, ajo është një e vërtetë horror, këtë një të tillë. Kjo nuk është hera e parë që unë kam parë atë të bëjë këto truket. Ego ishte ndërprerë nga një tjetër raund të duartrokitje dhe britma nga grupi të vogël të njerëzve në bar. Odin rrethuar tyre, cupped duart e tij, dhe i bërtiti: "A atë, Princeshë. Të marrë të gjitha jashtë!" Nick Carter shikoi, gjysmë i kënaqur, gjysma e të zemëruar. Ajo ishte shumë e mirë për të poshtërojnë veten me gjëra të tilla. "Kush është ajo?" "Çfarë është ajo?" pyeti ai shërbëtor. Njeriu i vjetër, pa marrë sytë e tij jashtë vajzës, i tha: "Princesha, për të bërë një ruckus, zotëri. Shumë të pasur. Shumë të lartë muck në botë. Ose ishte, të paktën. Disa prej devotshmërisë është kthyer. "Më vjen keq, zotëri, siç e kam thënë. Aq te bukur, dhe me të gjitha paratë e saj dhe blu të gjakut, dhe-oh, Perëndia im, zotëri, unë mendoj se ajo do të marrë atë! Njerëzit në bar tani janë të insistent, gëzimi dhe duartrokitje duart e tyre.
Këndon ishte marrë më fort: "të Marrë atë... merrni off... të marrë atë..." E vjetër shërbëtori lëshoi nervously mbi shpatullën e tij, pastaj në Nick. "Dhe tani, zotërinj janë duke shkuar shumë larg, zotëri. Puna ime është me vlerë të gjetur këtu." "Atëherë pse", Kilbnaster sugjeruar butësisht, " mos shkoni?" Por zëri ishte një burrë plak. Ego është holluar me ujë sytë ishin të fiksuar në vajzë përsëri. Por ai tha: "Nëse shefi im kurrë ndesh me këtë, ata të gjithë do të jetë e ndaluar për të jetës në këtë institucion-secilin prej tyre." Vetja e boss, Nick menduar, do të jetë menaxher. Ego është buzëqeshja është dritë. Po, në qoftë se menaxheri papritmas tregoi, aty patjetër do të jetë ferr për të paguar. Në një quixotic mënyrë që unë vërtetë nuk e di dhe nuk me intereson se pse ai e bëri atë, Nick u zhvendosën në fije bar. Tani vajza është zhytur në një patrembur punching rutinë dhe mund të dëgjohet se nuk mund të ketë qenë më e drejtpërdrejtë. Ajo ishte veshur me një cipë e hollë jeshile fustan që ka arritur deri në gjysmën e kofshës. Ashtu si Nick ishte gati të takoni xhami e tij në bar për të marrë bartender vëmendjen, vajza papritmas ka arritur të kap buzën e saj miniskirt. Në një lëvizje të shpejtë, ajo tërhoqi vetja mbi kokën e saj dhe e flaku larg prej saj. Ajo glided përmes ajrit, fluturoi për një çast dhe pastaj e zbriti, të lehtë dhe erëmirë dhe nuhatje për trupin e saj, në Nick Cartr kokë. Me zë të lartë bërtet dhe të qeshura nga burra të tjerë në bar. Nick u tërhoq pa pëlhurë - ai njihet bra lanvin parfum dhe një shumë të shtrenjta Zhirinovsky-dhe të vënë në veshje e në sportel tjetër të tij. Të gjithë njerëzit janë duke kërkuar në atë tani. Nick u kthye tyre unflappable vështrimin. Një ose dy prej tyre, në më të matur kushtet e zhvendosur uneasily dhe shikuar
Vajza-Nick menduar se ai duhet të keni dëgjuar emrin diku para-tani ishte e veshur vetëm një të vogël sytjena, të drejtën e saj të gjirit të ekspozuar, një palë e hollë të bardhë brekë, llastik, rripa, dhe gjatë dantella brekë. zi e më pak. Ajo ishte një i gjatë vajzë me të hollë, të harmonishëm të këmbëve dhe të exquisitely formë këmbëve dhe këmbët e vogla. Ajo ishte veshur me të hapur-toed patentë-lëkurë e baletit të pompave dhe takë të lartë. Ajo vallëzoi me kokën e saj të hedhur mbrapa dhe sytë e saj të mbyllur. E saj të jet-flokë të zeza ishte prerje shumë të shkurtër dhe të ngushtë për të target.
Nick e kishte mendim i shkurtër se ajo mund të ketë disa wigs dhe përdorimin e tyre. Rekordin në jukebox ishte një medley e vjetër Amerikane e jazz-meloditë. Tani grupi shkurtimisht u zhvendos në disa nxehtë baret e Tigër Zhele. Vajzat ' writhing legen kapur ritmin e një tigër e ulërima, tuba e të ngjirur um-pa. Sytë e saj ishin ende të mbyllur, dhe ajo u përkul shumë mbrapa në kohë, këmbët e përhapur gjerë, dhe filloi të rrokulliset dhe përpëlitje. E saj e majtë të gjirit tani shkau nga rreth vogël sytjena. Burrat më poshtë janë duke bërtitur dhe goditja e kohës. "Mbani që tigër, mbani që tigër! Të marrë atë, princeshë. Shkundur atë, princesha!" Një nga njerëzit, balding djalë me një të madh bark, veshur në një mbrëmje kostum, u përpoq të ngjitej në banak. Vetja shokët e zvarritur përsëri. Skena kujtoi Nick një film Italian titulli i të cilit ai nuk mund të mbani mend. Killmaster, në fakt, ishte në një ambivalente pozicion. Pjesë nga vetja e tij ishte pak i zemëruar në sytë, ndjenjë na vjen keq për të varfërit dehur vajzë në bar; një pjesë tjetër e Nick, një bestial një të tillë që nuk mund të mohohet, ka filluar ndërhyrjen për të gjata, të përsosur këmbët dhe valëzim lindi më e madhe. Për shkak të tij, humor të keq, ai nuk kishte një grua të dielave. Ai ishte në buzë të zgjimit tani, dhe ai e dinte këtë dhe nuk e duan atë. Nuk më pëlqen kjo. Uem nuk mund të presin për të lënë bar. Tani vajza ka vënë re vetja dhe kërcenin në egon e drejtim. Britmat e bezdi dhe indinjatë erdhi nga burra të tjerë si ajo strutted mbi të, ku Nick ishte në këmbë, ende duke tundur dhe tronditjen e tij dinjitoz mollaqe. Ajo ishte duke kërkuar në atë haptazi, por ai dyshonte ajo me të vërtetë e pa. Ajo nuk mund të shihni shumë. Ajo u ngrit në sinqerisht mbi Nick, këmbët e saj të përhapur gjerë, duart e saj mbi hips e saj. Ajo u ndal të gjitha lëvizjet dhe hodhi sytë në të. Ih sytë e takuar, dhe për një moment ai pa një lodhur dritëz e inteligjencës në të gjelbër, alkool-ngjyhet thellësitë.
Vajza buzëqeshi në uem. "Ju, goxha djalë", tha ajo. "Unë si ju. Unë dua ju. Ju duket si... unë mund të besoni ju... ju lutem të më çonte në shtëpi. Brylev sytë e shkoi bosh, sikur një dritë të kaluar kishin qenë të kthyer. Ajo u mbështet në Nick, këmbët e saj të gjata fillim të buckle në gjunjë. Nick e kishte parë atë të ndodhë përpara, por kurrë nuk të tij. Kjo vajzë ishte duke humbur vetëdijen. Po vjen, po vjen... Një prankster në një grup të njerëzve bërtiti, " Drurin!" Vajza ka bërë një përpjekje të fundit për tendosje gjunjët e saj, të arritura në disa ngurtësi, immobility e statujës. Sytë e saj ishin bosh dhe të ndezur. Ajo ra ngadalë off kundër, me një të çuditshme të hirit, në pritje krahët e Nick Carter. Ai lehtë të kapet dhe të mbahet i saj, gjinjtë e saj lakuriq ngritur kundër saj të madhe të gjoksit. Tani çfarë? Ai është një grua e hotelit. Por në radhë të parë, ai nuk e sidomos si i dehur grave. Uem pëlqente gratë që ishin të gjallë dhe energjik, të shkathët dhe sensual. Por ai kishte nevojë për atë, nëse ai donte një grua, dhe tani ai mendonte të bënte, ai kishte një të tërë librin të plotë të Londrës numrat e telefonit. Dhjami i dehur, i njëjti njeri i cili u përpoq të ngjitej në banak, informoi të peshore. Ai iu afrua Nick me një scowl tij shëndoshet kuqe të fytyrës. "Unë do të marrë vajzën e vogël, plak. Ai është i yni, ju e dini, nuk e juaja. Unë, kemi plane për një princeshë pak. Killmaster vendosur menjëherë. "Unë nuk mendoj kështu", tha ai qetësisht të njeriut. "Zonja më pyeti për të marrë shtëpinë e saj. Keni dëgjuar për mua. Unë mendoj se unë do të bëj këtë:. Ai e dinte se çfarë "planet"ishin. "Në periferi e New York-ut apo në një të shtresës së lartë club në Londër. Njerëzit - ata janë gjithashtu të kafshëve, të veshur në xhinse ose në mbrëmje përshtatet. Tani ai i hodhi një shikim të njerëzve të tjerë në bar. Ata qëndruan larg, muttering me njëri-tjetrin, dhe duke kërkuar në të tij dhe duke injoruar njeri yndyrë, Nick kap vajzë të vishen nga dyshemeja, ecte në bar, dhe u kthye për të shërbëtori, që ende lingered në hijet. E vjetër shërbëtorin e shikoi atë me një përzierje të tmerrit dhe admirim.
Nick flak fustan për të, nga njeriu i vjetër. "Ju". Të më ndihmojë të merrni e saj në dhomën e veshjes." Ne do të merrni e saj të veshur, dhe... -
Prisni një minutë, të qepur, " dhjamin njeriu tha. "Kush dreqin jeni ju, të qepur, Yankee, për të ardhur këtu dhe të ik me tonë vajzë? Unë kam qenë duke blerë që lavire pije tërë natën dhe, në qoftë se ju mendoni se ju mund të... uhltirimmppfxxxx",
Nick përpjekur shumë e vështirë për të mos lënduar njeri. Ai zgjatur tre gishtat e tij të djathtë, flexed tij ih, u kthye pëllëmbë të tij deri dhe e goditi njeriun vetëm nën kafaz i kraharorit. Ajo mund të ketë qenë një goditje fatale, nëse ai do të ditur se, por AX-njeri ishte shumë, shumë e butë. Dhjamin njeriu papritmas u shemb, të dyja duart clutching e tij të fryrë trupit. Vetja e butë fytyrën e u gri, dhe ai rënkoi. Burrat e tjerë muttered dhe shkëmbyen glances, por nuk ka bërë ndonjë përpjekje për të ndërhyjë.
Nick i dha ih një hard buzëqeshje. "Faleminderit, zotërinj, për durimin tuaj. Ju jeni më të zgjuar se ju mendoni. Ai vuri në dukje njeri yndyrë ende panting në dysheme. Ajo do të jetë mirë sa më shpejt që ai merr frymën e tij të kthehet." Pa ndjenja vajzë ishte waddling mbi Ego është krahu i majtë...
Nick u këput në njeriun e vjetër. "Të kthehet në shenjtor." Kur e zbehtë të verdhë shkëlqim erdhi, ai e straightened vajza lart, mbajtjen e saj nën krahët e tij. Një plake ishte duke pritur me një fustan të gjelbër. "Prisni një minutë. Me dy të shpejtë, lëvizjet, Nick shtyrë njëri prej kadifeje të bardhë gjirit përsëri në djep e saj sytjena. "Tani, të vënë këtë mbi kokën tuaj dhe tërheq atë poshtë." Nick grinned në uem, " Ajo që është lart, veteran? A keni parë kurrë një gjysmë-lakuriq gruaja e parë?"
E vjetër shërbëtori i një vend të madh është e fundit vestiges e dinjitetit. "Jo, zotëri, rreth dyzet vjet. Kjo, zotëri, është një pak e një, uh, shoku. Por unë do të përpiqemi për të menaxhuar. Ju do të bëni atë, " tha Nick. "Ju mund të trajtojë atë. Dhe nxitoni me të. Ata hodhën fustan të gjatë e vajzës kokën dhe u tërhoq vetja e saj poshtë. Nick mbante sinqerisht, krahun e tij të mbështjellë rreth saj bel. "A keni një çantë apo diçka? Gratë zakonisht kanë atë. "Unë besoj se ka qenë një çantë në atje, zotëri." Unë duket për të kujtuar të saj duke pasur një ego diku në bar. Ndoshta unë mund të gjeni se ku ajo jeton-nëse ju nuk e dini?" Njeriu u tund kokën e tij. — Nuk e di. Por unë mendoj se kam lexuar në dokumentet që ajo jeton në Aldgate Hotel. Ju kuptova, sigurisht. Dhe, nëse unë mund të them kështu, zotëri, ju mund të vështirë të marrë lady përsëri në Aldgate në këtë.".. "Unë e di", tha Nick. "Unë e di. Të sjellë portofolin tuaj. Më lejoni të shqetësuar në lidhje me pjesën tjetër. Njeriu ducked kthyer në bar. Tani ajo ishte përkulur ndaj tij, duke qëndruar në këmbë mjaft të lehtë me vetë-përkrahje, pushimi kokën e saj në uem e sup. Sytë e saj ishin të mbyllura, fytyrën e relaksuar. "tim të gjerë të kuqe earlobe ishte pak e lagësht. Ajo merrte frymë lehtë. Afër ndjeu faintly uiski përzier me delikate parfum. Killmaster ndjerë kruarje dhe dhimbje në ijët e tij përsëri. Ajo ishte e bukur, ajo ishte e dëshirueshme. Edhe në këtë shtet. Killmaster thënë se nuk ka për të tundimit për të shkuar dhe të hidhen në afër me një të kandidojë. Ai kurrë nuk kishte shkuar në shtrat me një grua që nuk e di edhe atë që ajo ishte duke bërë - ai nuk ishte duke shkuar për të filluar sonte. Njeriu i vjetër u kthye me një thes të bardhë alligator lëkurat. Nick tucked në e tij xhaketë xhep. Rreth tjera xhep, ai nxori një palë kile shënime dhe i dorëzoi ih të njeriut. "Shko dhe shih nëse ju mund të telefononi një taksi." Vajza e shtyu fytyrën e saj të egos së fytyrës. Sytë e saj ishin të mbyllura. Ajo ishte dozing në mënyrë paqësore. Nick Carter psherëtiu.
"Ju nuk jeni gati? Ju nuk mund ta bëjë këtë, mund të ju? Por unë duhet të bëjë të gjitha. Në rregull, kështu që të jetë ajo."Ai slung ajo mbi shpatullën e tij dhe eci përmes salcë dhomë. Ai nuk duket në bar. Ai shkoi deri në tre hapa nën archway, dhe të kthyer në drejtim të lobuar. "Ju jeni atje! Zëri ishte i hollë dhe ters. Nick u kthye pronarit të zërit. Lëvizja ka shkaktuar vajzë e hollë pantallona të rritet pak, swirling, për ekspozimin e saj të tendosur kofshët dhe të shtrënguar të bardhë brekë. Nick heroizmin e tij veshje dhe straightened ajo. "Më vjen keq," tha ai. "A ju them diçka?" Nibs - pa dyshim ishte atë-qëndroi yawning. Vetja e gojës, vazhdoi të lëvizë si një peshk tërhequr rreth uji, por nuk ka patur asnjë fjalë. Ai ishte një i hollë, balding flokëverdhë e njeriut. Vetja e hollë qafës ishte shumë i vogël për një ngurtë jakë. Lule në jakë xhakete mohuar raportet e medieve të Niku shchegolei. AX-njeriu ishte e buzëqeshur charmingly, sikur të kesh një vajzë e bukur ulën mbi shpatullat e tij; me kokën e saj dhe zemrat e varur përpara ishte një rutinë të përditshme.
Ai thotë, " Nuk ju them diçka?" Menaxheri shikuar në vajzës këmbët, goja e tij lëvizin ende të heshtur. Nick heroizmin e gjelbër vishen për të mbuluar shirit të bardhë e mish në mes të krye të saj stockings dhe brekët e saj. Ai buzëqeshi dhe filloi të largohet.
"Unë jam i keq përsëri. Mendova se ishim duke folur me mua."
Menaxheri gjetur më në fund zërin e tij. Ajo ishte e hollë, e lartë dhe e mbushur me indinjatë. E tij të vogël, grushtat ishin clenched, dhe ai u drodh e tyre në Nick Carter. Unë do të thotë, unë do të thotë, unë të kërkojë një shpjegim nga e gjithë kjo, çfarë dreqin po ndodh në klubi im? Nick dukej i pafajshëm. Dhe në mëdyshje. "Të vazhdojmë?" Unë nuk e kuptoj. Unë jam vetëm duke e lënë me princeshë dhe " menaxher I vuri një dridhje gishtin prapa vajzë. "Alaa është Princesha e da Gama. Përsëri! Përsëri i dehur, unë supozoj?" Nick u zhvendos Alenka e ee mbi shpatullën e tij dhe grinned. "Unë mendoj se ju mund të telefononi atë atë që, po. Unë do të marrë shtëpinë e saj. "- Në rregull, - tha menaxheri. "Në qoftë se ju do të jetë aq i mirë." Të jetë aq i mirë sa për t'u siguruar se ajo kurrë nuk kthehet këtu.
Ai [merren] duart e tij së bashku në atë që mund të ketë qenë një lutje gjest. "Ajo është e mi terrorit," tha ai.
"Ajo është fatkeqësi dhe fatkeqësi të çdo klub në Londër. Të shkojnë përpara, zotëri. Ju lutemi të shkojë me të. Menjëherë." "Sigurisht," tha Nick. "Unë e marr ajo është duke qëndruar në Aldgate, eh?"
Menaxheri kthyer gjelbër. Vetja sytë e bulged rreth kokën e tij. -"O Zot, njeri, ju nuk mund ta marrë atë atje!" Edhe në këtë orë. Sidomos jo në këtë orë. Ka shumë njerëz atje. Aldgate është gjithmonë e plotë të newspapermen, wicker columnists. Nëse këto parazitë të parë të saj, dhe ajo flet me ta, tregon atyre se ajo ishte këtu sonte, unë do të jetë atje, klubi im do të jetë atje... Nick u lodhur për të luajtur lojëra. Ai u kthye përsëri në foajenë. Vajza e armëve dangled si një kukull nga gjoksin e saj. "Shqetësim", tha ai njeriut.
"Ajo nuk dëshiron të flas për Hema dhe mua për një kohë të gjatë. Unë do të kujdesen për të." Ai ia dha njeriut një kuptim shkelje syri, dhe pastaj tha, " unë nuk e di.: "Ju me të vërtetë duhet të bëjnë diçka për këto banjot, këto brutes." Ai e tundi kokën në drejtim të njerëzve bar. -"A e dini se ata janë duke u përpjekur për të shfrytëzuar këtë vajzë të varfër?" Hotele dhe përdorim të mëtejshëm, dhunimit të qarta në bar, kur të vijë. Ajo është ruajtur nga nder të saj. Në qoftë se ajo nuk ishte për atë-e pra, flasim për titujt në gazetat! Ju do të mbyllen nesër. Të keqe, motorët me avull, ata janë të gjithë aty, të gjithë e tyre. Kërkoni bartender për Tolstoit me një të keqe në stomak. Unë kisha për të goditur këtë njeri për të shpëtuar vajzën. Nibs të shkallëzuara. Ai arriti për parmakë në anën e shkallëve dhe i përfshirë ajo, " Zotëri. Keni goditur dikë? Po-përdhunimi. Në njerëzit e mi, eshte barre? "Është vetëm një ëndërr, dhe unë jam duke shkuar për të zgjohet së shpejti. Unë - ""Mos vini bast në atë," tha Nick gëzim. "Mirë, e zonja dhe do të ishte më mirë të dalin në pension. Por ju do të më mirë të marrin këshilla ime dhe ndër off disa njerëz në listën tuaj. Ai tundi kokën drejt bar përsëri. "Nuk është e keqe kompani atje poshtë. Shumë e keqe kompani, veçanërisht në një me një e madhe të jetës. Kjo nuk do të papritur mua, nëse ai ishte një lloj seksuale të prishur." Një vështrim të ri të tmerrit gradualisht u shfaq në menaxherin e zbehtë e fytyrës. Ai vështroi ngultas Nick, fytyrën e tij twitching e tij, mbron sytë lodhje. Vetja e zë që dridhej i tëri.
"Një njeri i madh me një bark të madh? Me një ngjyrë të përballen? Nick është duke u përgjigjur, vështrimin e të ftohtit. "Nëse ju e quani këtë yndyrë dhe të butë djalë i një pasaniku, atëherë kjo mund të jetë ky person. Pse? Kush është ai? Menaxheri vënë një cipë e hollë e dorës në ballin e tij. Tani ai ishte i djersitur profusely. "uem zotëron një shumicë të rëndësishëm në këtë klub." Nick rreshtuan përmes xhamit të derës së foajenë dhe pa një të vjetër me shërbëtorin e quaj një taksi për të frenuar. Ai waved në menaxher. "Si e bukur për Sir Charles tani. Ndoshta, për të mirën e klubit, ju mund të merrni vetja për të luajtur blackball veten. Natën e mirë. Dhe zonja gjithashtu donte uem për të thënë natën e mirë. Njeriu nuk duket për të dëgjuar lë të kuptohet. Ai ishte duke kërkuar në Carter sikur ai të ishte një demon, të cilët sapo kishin ardhur nga e ferrit. "E keni goditur Sir Charles?" Nick chuckled. "Jo tamam. Vetëm tickled tim vetja pak. Shëndetin tuaj
Njeriu i vjetër e ndihmuan të ngarkesës princeshë në veturë. Nick i dha njeriu i vjetër e një fiver dhe buzëqeshi në em. "Faleminderit, Baba. Ju do të më mirë shko tani dhe për të marrë disa nuhatje kripëra - Nibs do të ketë nevojë për ta." Lamtumirë." Ai i tha shoferit për të shkuar në Kensington fushë. Ai ka studiuar në gjumë fytyrës që qëndroi aq lehtë nga ana e tij e madhe sup. Ai e kapi erë uiski përsëri. Ajo duhet të ketë qenë i pirë shumë sonte. Nick u zhvillua në një problem. Ai nuk duan të sjellë përsëri e saj në hotel si kjo. Ai dyshonte se afër kishte një reputacion për të humbur, por edhe kështu, kjo nuk ishte diçka që mund të bëhet për një zonjë. Dhe ajo ishte një zonjë, dhe, edhe në këtë shtet. Nick Carter, në kohë të ndryshme dhe në vende të ndryshme të botës, e kishte ndarë një shtrat me të mjaftueshme zonjat për të njohur një rreth tyre kur ai pa se ajo mund të jetë i dehur, e lirshme, ose çfarëdo, por ajo ishte ende një zonjë. Ai e dinte lloji, madcap, prostitutë, nymphomaniac, kurvë - apo çfarëdo qoftë ajo mund të ketë qenë. Por karakteristikat e tij dhe qëndrimin e tij mbretëror të hirit, ishin të pamundur për të fshehur edhe në throes e të dehurit. Kjo Nibs njeri ishte i drejtë për një gjë: e Aldgete, edhe pse të shtresës së lartë dhe i shtrenjtë hotel, nuk ishte fare nivel, të kryesuar apo konservatore në tanishme Londër kuptim. Në hollin e madh do të jetë aktiv dhe aktiv në këtë orë të mëngjesit, dhe madje edhe në këtë ngrohjes ka gjithmonë disa swingers në Londër dhe atje patjetër do të jetë një gazetar ose dy dhe një fotograf duke u fshehur diku në një druri. Ai shikoi prapa në vajzë, pastaj taksi goditi një pothole, një pakëndshme springy fryrje, dhe vajza u larguan prej tij. Nick u tërhoq prapa e saj. Ajo muttered diçka dhe për të vënë një krah rreth vetja qafë. E saj të butë, të lagur gojën shkau poshtë vetja e faqe.
"Përsëri," ajo muttered. "Ju lutem bëni atë përsëri." Nick tërhoqi dorën e saj të lirë dhe të patted e saj të faqes. Ai nuk mund të të lënë të saj të ujqërve. "Princi i Portës", tha ai për shofer. "Knightsbridge Rrugës. Ju e dini se..."unë e di, zotëri." Ai do të marrë atë për banesën e tij dhe e vënë atë në shtrat. "...Killmaster pohoi për veten e tij se ai ishte më shumë se e çuditshme për Princeshë de Gama. Ai turbull e dija që ajo ishte tani. Nga koha në kohë, ai do të lexoni në lidhje me atë në dokumente, apo ndoshta ai do të edhe e dëgjuan atë që diskutohen nga vetja e tij dhe miqve. Killmaster nuk ishte një" fytyra publike " në çdo kuptimin tradicional - si shumë pak të kualifikuar të agjentëve - por ai kujtoi emrin. E saj, emri i plotë është Morgana da Gama. Tërësisht një princeshë e vërtetë. royal portugalisht të gjakut. Vasco da Gama saj ishte e largët paraardhës. Nick buzëqeshi në e tij të gjumit të dashurën. Ai e zbutur e qetë, të errët kapak e tij të flokëve. Ndoshta ai nuk do të telefononi Hawke gjëja e parë në mëngjes, pas të gjitha. Përgjithmonë japin hej disa kohë në Qoftë se ajo ishte aq e bukur dhe e dëshirueshme të dehur, çfarë mund të jetë ajo matur me të?
Ndoshta. Nick shrugged e tij të gjerë supet. Ai mund të përballojë të jetë një ferr i një zhgënjim. Kjo do të marrë disa kohë. Le të shohim se ku gjurmët e ujit. Ata u kthyen mbi Princin e Portës dhe vazhdoi në të Bellevue Gjysmëhënës së. Nick vuri në apartamentin e tij të ndërtimit. Shoferi në buzë të trotuarit.
"Keni nevojë për ndihmë të saj?"
"Unë mendoj se," tha Nick Carter,"unë mund të trajtojë atë." Ai paguhet njeriun, pastaj e tërhoqi vajzën përmes një taksi mbi trotuar. Ajo u ul valëzim në krahët e tij. Nick u përpoq për të marrë saj për të shkuar, por ajo nuk pranoi. Shoferi i shikuar me interes.
"Ju jeni të sigurt që ju nuk keni nevojë për ndonjë ndihmë, zotëri?" Unë do të jetë i kënaqur për të parë të saj... "Jo, faleminderit. Ai slung e saj mbi supin e tij përsëri, këmbët e para, krahët e saj dhe këmbët e varur pas tij. Ajo është menduar të jetë. Nick buzëqeshi në shoferit. "Të shohim. Asgjë si kjo. Çdo gjë është nën kontroll." Këto fjalë do të ndiqte atë.