40. Rhodesia-ah hian http://flibusta.is/b/631088/read tih a ni
Rhodesia ramah a awm a
Carter Nick-a chuan a rawn ti a
Macau-a awm a ni.
a fapa thi tawh Anton hriatrengna atana Lev Shklovsky-a lehlin a ni.
A hming hmasa ber chu: Makao.
KILLING SEASON THIL THAWN THIN.
• London-a sex club hmingthang tak neitu chu thal hmanga kah hlum a ni a, a ruang chu thisen chhuakin an hack a... • Portugal top agent chu ni ênga kahhlum a ni a, kawngpui kaltlanga kalte tamna kawngpuiah kahhlum a ni
• Brooklyn atanga lo kal private detective thenkhat chu international espionage an tihbuai avangin an thinlungah chemte hmanga thah an ni...
An thil neih inang chu Princess de Gama a ni a, Nick Carter-a hna thara a thawhpui a ni. Hmeichhe hmeltha, slutty tak, khawvel chhanchhuak thei emaw, tichhe thei emaw. . . eng lam nge a duhzawng bawlhhlawh tak chu a tihlawhtling zawk ang tih a innghat!
Bung 1-na
LONDON CHU THIL THAWN THIN AH A THAWK THIN. July thla kar tawp ber a ni a, ni engemaw zat chu thermometer chu sawmriat a hnaih tawh a ni. Britain ramah chuan a lum hle a, beer, mild leh bitter, leh nutty ale ei hi degree Fahrenheit nen a inmil tawk tih hi thil awmdan pangngai a ni. Portobello kawngpuiah chuan. Air conditioning a awm lo va, he vantlang hmun tlemte bawlhhlawh tak hi beer leh zuk leh hmuam, rimtui man tlawm leh mihring thawmhnaw rim nam takin a khat a ni. Minute engtik lai pawhin in neitu, mi thau tak chuan a kik ang a, zu rui leh mahni chauha awmte hlauh em em thute chu a sa ang. "Hnathawh hun a tawp tawh a, mi felte u, in glasses kha khar vek rawh u." Back booth-ah chuan patron dangte beng hriat lohvin mipa paruk chu an inhmu a. Mipa panga chu Cockney an ni a, chu chu an thusawi, incheina leh nungchangah a lang chiang hle. Mi parukna, a sawi chhunzawm zel chu hriat a har deuh hlek a. A thawmhnaw chu conservative leh cut tha tak a ni a, a kawr chu fai mahse cuffs chhe tawh tak a ni a, regiment hmingthang tak tie a ha bawk. A thusawi chu mi thiam tak thusawi a ni a, a lan danah chuan English-hoin "gentleman" an tih nen hian a inang hle. A hming chu Theodore Blacker - a ṭhiante tan chuan Ted emaw Teddy emaw a ni a, an zinga tlemte chauh a la nei.
Vawikhat chu Royal Ulster Fusiliers-ah captain a ni tawh a. Regimental pawisa rukbo leh card hmanga hnawhchhuah a nih thlengin. Ted Blacker chuan thu a sawi zo a, cockney panga chu a han en kual a. - In hnen atanga an duhzawng chu in hrethiam vek em? Zawhna i nei em? A ni a nih chuan tunah hian zawt rawh - nakinah hun a awm tawh lo vang. Mipa pakhat, tlangval tawi, chemte ang maia hnar nei chuan a glass hrui hring chu a han chawi sang a. - Um... Zawhna awlsam tak ka nei a, Teddy. "Chu tlangval thau tak chuan khar hun a puan hmain beer man chu engtin nge kan pek ang?" Blacker chuan a kut zungtang hmanga bartender chu a rawn beng a, a aw leh a hmelah chuan thinrimna chu a vawng reng a. Darkar engemaw zat chhung chu heng tlangvalte hi a mamawh ta a ni. A mamawh em em a, nunna leh thihna chungchang a ni - a nunna - vawk nena in inpawh hian i chungah bawlhhlawh tlem a chhuah ngei ang tih rinhlelh rual a ni lo. Ted Blacker chuan a chhungril lamah a thaw halh a, pawn lam atang chuan a nui suk a, in tur man chu a pe a, sa sil loh rim chu paih bo turin cigar a hal a. Darkar tlemte chauh—ni khat emaw ni hnih emaw a tam berah—chutah chuan deal chu tihfel a ni ang a, mi hausa tak a ni ang. England a chhuahsan a ngai ngei ang, mahse chu chu a pawimawh lo. An hmaah chuan khawvel lian tak, zau tak, mawi tak a awm a. South America hmuh a duh reng a ni. Cockney khawpui lian leh fing lama hmahruaitu Alfie Doolittle chuan a hmui atanga beer foam chu a hrufai a, dawhkan sir lehlamah Ted Blacker chu a melh reng a. A mitmeng te tak te leh a hmel lian takah chuan finthlak tak mai chu Blacker-a chungah a nghat tlat a. Ani chuan, “Tunah en teh, Teddy. Tualthahna engmah a awm tur a ni lo maw?A tul chuan vuakna a ni mai thei, mahse tualthah erawh a ni lo...” Ted Blacker chuan thinrim hmel zet hian a ti a, rangkachak kutkawr man to tak chu a melh kual a, “Ka sawifiah vek tawh .” “, thinrim zet hian a ti a. - Harsatna a awm a nih chuan - chu chu ka ringhlel a ni - chu chu thil tenau tak a ni ang. Tualthahna a awm dawn lo tih a chiang. Ka, uh, client zingah tu emaw chu "out of line" a nih chuan, nangni mipa in tih tur awm chhun chu anmahni in thlamuan tir mai tur a ni. Ka sawi chiang tawh niin ka hria. Nangni mipa te hian in tih tur chu engmah ka chungah a thleng lo tih leh engmah ka laksak loh nan in enfiah mai tur a ni. A bik takin a hnuhnung ber kha. Zan lamah thil hlu tak tak ka rawn entir ang che. Party thenkhat chuan he thil hi pawisa pe lovin neih duh an awm. Tunah chuan a tawpah chuan engkim a chiang tawh em?”
Mi hnuaihnung zawkte nena inzawmna chu a nuam lo lutuk mai thei tih Blacker-a chuan a ngaihtuah a! Misual pangngai tha tak ni thei tur pawhin an fing lo. A darthlalang chu a en leh a, a ding chhuak ta a. - “Dawm hnih leh sawmthum sharp-ah ka beisei ang che.Ka client-te chu dar thum-ah an lo thleng ang. A hranin i lo kal a, ngaihven i hlawh loh ka beisei. Chu lai hmuna constable chungchang leh a schedule chungchang zawng zawng i hre vek a, chuvang chuan a awm tur a ni lo be any difficulties. Tunah chuan, Alfie , address leh rawh? - Number sawm leh pali Mews Street. Moorgate Road bulah. Chu building chhawng linaah chuan."
A kal lai chuan Cockney hnar sei tak te te chuan a nui suk a: “Mi fel tak tak niin a ngai a ni lawm ni?Mahse, elf a ni lo.
Mi dang pakhat chuan, "Ka tan chuan mi fel tak ang maiin a lang. A tlem berah chuan a A hi a tha khawp mai," a ti bawk. Alfie chuan a mug hrui hring chu a rawn kik let leh a. Mi zawng zawng chu penetrating glance a pe a, a nui suk bawk. - "Mi fel tak tak in hre lovang, in zingah tumah, lo kal in a enkawl che u a nih chuan. Kei, ni lo, mi fel tak ka hmuh hian ka hria. Mi fel ang maiin a inchei a, a tawng a, mahse chutiang chu a ni lo tih ka chiang." ani." !" A neitu thau chuan counter chu hammer hmangin a rawn beng a. "A hun a ni e, mi felte u, khawngaihin!" Ulster Fusiliers captain hlui Ted Blacker chuan Cheapside-ah a taxi chhuahsanin Moorgate Road-ah a kal a. Half Crescent Mews chu Old Street lam panna hmun chanve vel a ni tawh. Number sawm leh palina chu ran in tawp lamah a awm a, chu chu in chhawng li a ni a, brick sen hring hring hring a ni. Victoria hun hmasa lam aṭanga lo chhuak a ni a, in leh apartment dang zawng zawng chu ran in a nih lai chuan tawlailir siamṭhatna dawr hlawhtling tak a ni. Thil ngaihtuah thiam lo Ted Blacker-a chuan sakawr, savun, paint, varnish leh thing ran in chunga innghat rimtui inzawmkhawmte chu a la hre thei ang tih a ngaihtuah hun a awm bawk. Cobbled alley tawi takah chuan a lut a, a greatcoat chu a phelh a, a regimental tie chu a thlah ta a. Darkar tlai tawh mahse boruak chu a la lum a, a la vawt a, a sticky hle bawk. Blacker hian tie emaw, a regiment-a thil dang emaw a ha thei lo. Officer mualpho tak takte chuan chutiang chanvo chu an nei lo. A tibuai lo. Tie chu a thawmhnaw ang maiin, a thusawi leh nungchang te chu tunah chuan a mamawh ta. A lem thenkhat, a huat em em khawvel, a chunga thil tha lo tak titu khawvela a chanvo tur atana mamawh. Officer leh mi fel tak ni tura a chawisangtu khawvel chuan Vanram chu a hmuh theih nan a phalsak a, chu chu khur chhungah a paih leh ta chauh a ni. A vuak chhan dik tak - hei hi Ted Blacker-a’n a thinlung leh thlarau zawng zawnga a rin chu a ni - a chhan dik tak chu card-a bum lai man a nih vang a ni lo va, regimental pawisa ruk lai man a nih vang pawh a ni lo. Aih. A chhan dik tak chu a pa chu sa thattu a ni a, a nu chu nupui neih hmaa chhiahhlawh a nih vang a ni. Hei vang hian, leh hei vang chauh hian pawisa nei lovin leh hming nei lovin service atangin hnawhchhuah a ni. Hun rei lote chhunga mi fel tak mai a ni. An mamawh lai chuan engkim a tha vek! An mamawh tawh loh hunah - chhuak rawh! Eizawnna tur zawngin retheihnaah kir leh rawh. Number sawm leh pali thleng chuan a kal phei a, hmalam kawngkhar dum hring dup chu a hawng a, a chhoh thui tak chu a tan ta a. Stairs chu a sang a, a chhe tawh bawk a; boruak chu a lum a, a khuh bawk. Blacker chuan landing hnuhnung ber a thlen chuan a thawmhnaw a chhuak nasa hle. A thaw hahdam tumin a ding a, a taksa a out hle tih a inhriat tir a. Eng emaw ti tur a ni. Sum zawng zawng nen South America a thlen hunah chuan a dinhmun a ṭha leh thei mai thei. Ka pum chu khalh chhuak rawh. Taksa exercise hi a tui em em reng a. Tunah chuan kum sawmli leh pahnih chauh a la ni a, a la naupang lutuk a, a lei thei lo.
Sum! Pound, shilling, pence, American dollar, Hong Kong dollar... Eng nge a danglamna? Pawisa a ni vek. Sum ropui tak a ni. Anmahni hmang hian eng thil pawh i lei thei. I nei a nih chuan i dam tawh tihna a ni. An tel lo chuan i thi tawh a ni. Ted Blacker chuan thawk a la a, a pocket chhungah chuan chabi chu a fumble a. Stairs hmaah chuan thing kawngkhar lian tak pakhat a awm a. A rawng dum a rawn chei a. Chumi chungah chuan rangkachak sakeibaknei lian tak, meialh chhuak a awm a. He kawngka chunga sticker hi Blacker-a ngaihdan chuan exotic touch dik tak mai a ni a, chu chu thilpek khap tlat, kawngkhar dum hnung lama hlimna leh hlimna dan loa awmte hriattirna hmasa ber a ni. A clientele uluk taka thlan chhuah zingah hian tunlai thalai te an ni ber. Blacker hian a dragon club zawm tur hian thil pahnih chauh a mamawh a, chungte chu fimkhur leh sum leh pai a ni. Lots of both. Kawngkhar dum atang chuan a rawn pen lut a, a hnungah chuan a khar ta a. Thim chu air conditioner ri bengchheng tak leh man to tak takte chuan a rawn luah khat ta vek a. An senso chu a tling tawk hle a, mahse a tul hle. Tin, a tawpah chuan a hlu hle bawk. A Dragon Club-a lo kalte chuan an hmangaihna chi hrang hrang leh a chang chuan buaithlak tak takte an zawm laiin anmahni thawmhnaw chu an stew duh lo. Booth hran siam chu hun khat chu harsatna a ni a, mahse a tawpah chuan chinfel a ni ta a ni. A man to zawkin. Blacker chuan light button chu a zawng a, a mit a chhing a. Tunah hian pound sawmnga aia tlem a nei a, a chanve chu cockney bully te tan a ni. London-ah pawh July leh August thla kha a lum hle tih a chiang. Eng thil nge ni ta? Discreet light chu zawi zawiin room sei tak, zau tak, ceiling sang tak nei chhungah chuan a rawn lut ta a. Eng thil nge ni ta? Tuin nge ngaihsak? Ani, Blacker hi a daih rei dawn lo. Fucking a ni lo mai thei. Pound sang hnih leh sangnga a bat thu ngaihtuah lovin. Pound sterling sing hnih leh sawmnga a ni. American dollar sangsarih zet a ni. Hei hi minute sawmhnih chhunga film siam man a dil chu a ni. A man a hmu ngei ang. A ring tlat a ni. Blacker chu corner-a bar te tak te lam pan chuan a kal phei a, whisky leh soda chak lo tak chu a inhnim a. Zu ruih hmang a ni lo va, a ruihhlo zuarte chu a khawih ngai lo: marijuana, cocaine, weed, performance pill hrang hrang leh, nikum khan LSD... Blacker chuan a in tur ice lak tumin refrigerator te tak te chu a hawng a. Ni e, ruihhlo zawrh a\angin pawisa a awm a. Tin, chuti chung pawh chuan a tam lutuk lo. Tlangval lian tak takte chuan sum lian tak tak chu an hlawh chhuak ta a ni.
Pound sawmnga aia tlem man note an nei lo va, a chanve chu pek chhuah a ngai dawn a ni! Blacker chuan a in a, a mit a chhing a, amah leh amah a rinawm hle. A harsatna chu a hria a, a retheih reng chhan pawh a hre chiang hle. A nui hmel chu a hrehawm hle. Sakawr leh roulette te. Tin, a dam tawh zawng zawng zingah chuan misual hrehawm ber a ni bawk. Tunah tak hi chuan, hetih lai tak hian Raft hi pound za nga chuang zet a bat a ni. Tun hnaiah a inthup a, rei lo teah security force te chuan an rawn zawng dawn a ni. Ka ngaihtuah tur a ni lo, Blacker chuan a ti a. An rawn en chuan hetah hian ka awm lo ang. South America-ah hian him tak leh dam takin leh heng pawisa zawng zawng nen hian ka lo kal ang. I hming leh nunphung i thlak mai a ngai a ni. Slate fai tak hmangin ka tan leh ang. Ka tiam e. A rangkachak kutkawr chu a melh a. Darkar khat hnuah minute tlemte chauh. Hun a tawk tawh. A Cockney bodyguard-te chu dar hnih leh sawmthum velah an thleng ang a, a ruahman vek bawk. Hma lamah pahnih, hnung lamah pahnih, Alfie lian tak a awm bawk.
Amah, Ted Blacker-a’n Thu a sawi loh chuan tumah, tumah an kal tur a ni lo. Blacker chu a nui suk a. Chu thu sawi tur chuan a dam a ngai a ni lawm ni? Blacker chuan zawi zawiin a in a, pindan lian tak chu a han en kual vel a. Kawng khatah chuan kalsan vek chu a huat ber a ni. A rilru put hmang a ni. Engmah lo atangin a sa a ni. A mamawh capital hmuh theihna tura risk a lakte chu ngaihtuah a duh lo: jeweler pakhat rukbo; East Side attic atanga furs load rukbo; blackmail case pahnih khat pawh. Blacker chuan chu hriatrengna chu a nuihzatthlak hle - an pahnih hian sipaiah a hriat misual hmingthang tak tak an ni. Tin, chutiang bawk chu a ni. Damn it, a kawng a hmu ta! Mahse heng zawng zawng hi a hlauhawm hle. Rapthlak takin, hlauhawm tak a ni. Blacker hi a ni lo va, a pawm bawk a, mi huaisen tak a ni. Film siamna tur pawisa a dawn veleh tlanbo a inpeih chhan dang chu. Scotland Yard, ruihhlo squad leh tunah chuan Interpol pawh hlau tak, thinlung chak lo tak tan chuan a dam lo lutuk. Anmahni nen chuan hremhmunah. Film chu a man to ber hnenah hralh la, tlanbo rawh.
England leh khawvel pum pui nen hremhmunah, amah tih loh chu mi zawng zawng nen hremhmunah. Hengte hi Ulster Regiment-a thawk tawh Theodore Blacker-a ngaihtuahna, chiang tak leh dik tak a ni. To hell with that too, ngaihtuah turin lo kal rawh. Tin, a bik takin damned Colonel Alistair Ponanby, mitmeng lum tak leh uluk taka thlan chhuah thu tlemte hmangin Blacker chu chatuan atan a tikehsawm ta a ni. Colonel chuan, "I hmuhsit em em a, Blacker, ka khawngaih mai loh chu engmah ka nei lo. Mi fel ang maiin card ruk emaw, bum emaw pawh i nei lo niin a lang," a ti a.
Chu thu chu a rawn let leh a, Blacker-a’n theihtawp chhuah mah se, a hmel zim tak chu huatna leh hrehawmnain a rawn tikehsawm ta a ni. A glass chu chibai buk chungin pindan sir zawng zawngah a paih a. Tunah chuan Colonel chu a thi tawh a, a thlen theih loh khawpin a thi tawh a, mahse khawvel chu a la danglam lo. A hmelma te chu an bo lo. Khawvelah hian an la awm tam hle. Chumi zinga mi chu a ni. Lal fanu. Princess Morgan da Gama chuan a rawn ti a. A hmui te tak te chu a nuihzat hmel hle. Chuvangin engkim a kal tha vek. Ani, lal fanu chuan engkim a pe thei vek. Shorts ha dirty little bitch chu a ni. A chanchin chu a hre chiang hle... A nungchang mawi tak, chapona, hmusitna chilh tak, snobbery leh royal bitchiness te, nangmah hmu tak tak lo, i awmna hre lo che mitmeng dum lum tak tak te kha chhinchhiah rawh.Ani, Ted Blacker chuan lal fanu chanchin chu a hre chiang hle Zavai. "Rei lo teah, film a hralh hunah chuan hell of a lot of people will know about it" Chu ngaihtuahna chuan thinrim takin nuam a ti a, pindan sei tak lai takah chuan sofa lian tak chu a en a, A nui suk a. What he saw the princess doing on that sofa, then, what he was doing on her, what she was doing on him.Pathian!Khawvela chanchinbu zawng zawng front page tinah chu thlalak chu hmuh a duh khawp ang.A in rei hle a, a ta chu a khar ta a ni mitmeng, social page-a thupui ber chu a mitthla a: Princess hmeltha Morgan da Goma, Portuguese thisen dum hmeichhe ropui ber, nawhchizuar.
Reporter Aster chu vawiin hian khawpuiah a awm. Royal Suite a neihna Aldgate-a he reporter nena an inbiaknaah hian lal fanu hian Dragon Club-a kal leh sexual acrobatics esoteric zawk tih a beisei thu a sawi. Lal fanu chapo tak chuan chipchiar zawka zawhna chhangin a tawpah chuan semantics lam thil a ni vek tih a sawi a, mahse tunlai democracy khawvelah pawh hetiang thil hi mi ropui leh mi ropui tan chauh dah a nih thu a sawi nghet tlat thung. Hmanlai kalphung chu, lal fanu chuan loneitute tan chuan a la inhmeh khawp mai, a ti. . . .
Ted Blacker chuan room chhungah nuih ri a hre ta. Nuihzatthlak tak, paneling hnung lama riltam, rilru na tak tak rats squeal ang deuh. Thil mak tak maiin a nuih chu ama ta a ni tih a hrechhuak ta a. He fantasy hi a paih nghal vek a ni. He huatna atang hian a â deuh pawh a ni mai thei. En ngei ngei tur a ni. Huatna kha a nuam tawk viau a, mahse a mah chauhin a hlawkpui lo. Blacker hian film hi ṭan leh a tum tawh lo a, mi pathum, a client-te an lo thlen hma chuan film hi ṭan leh a tum lo. Vawi za zet a en tawh. Mahse tunah chuan a glass chu a la a, sofa lian tak lam chu a pan phei a, chutiang taka thiam tak leh hmuh theih loha armrest-a mother-of-pearl button te tak te pakhat chu a hmet ta a. Room tawp ber ceiling atanga screen dum te tak te a rawn chhuk lai chuan mechanical hum faint tak a awm a. Blacker chuan button dang a hmet leh a, a hnungah chuan projector pakhat, bang chhunga inthup chuan screen-ah chuan êng dum hring dup mai chu a rawn kap ta a. A in a, cigarette sei tak a hal a, savun ottoman chungah chuan a kekawrte chu a cross a, a chawl hahdam ta a. Client ni thei turte hnena entir ni lo se chuan a film hmuh hnuhnun ber a ni ngei ang. Negative chu a offer a, a bum dawn lo. A sum leh pai chu nuam ti taka hman a duh a. Screen-a figure rawn lang hmasa ber chu a ta a ni. Camera thup chu angle dik leh dik loh a enfiah a. Blacker chuan a lem chu duhthusam lo deuhin a zir chiang a. A pum a nei a. Tin, a comb leh brush hmangin a fimkhur lo hle bawk - a bald spot chu a langsar lutuk. Tunah chuan a hausakna thar nen chuan sam thlak a tum thei tawh ang tih a ngaihtuah ta a. Sofa-a thuin, cigarette a hal a, a kawrfual chhunga fold-te chu a fuss a, camera lam hawiin a hmui a ti hup a, a nui suk bawk.
Blacker chu a nui suk a. Chutih lai tak chuan a ngaihtuahna chu a hrechhuak ta - lal fanu chuan camera thup ri ri chu a hre mai ang tih a hlau hle. Lungngai lo turin a rilru a siam ta a. Camera a on hunah chuan a LSD zinkawngah a him tawh ang. Camera leh thil dang tam tak a hre dawn lo. Blacker chuan a rangkachak wristwatch chu a check leh a. Tunah chuan quarter to two a ni tawh. Hun a la tam hle mai. Darkar chanve chhungin minute khat vel chauh film hi a rei a ni. Screen-a Blacker-a thlalak hrual hrual chuan a lu chu kawngka lam hawiin a hawi nghal zat a. Princess kik chu a ni. Amah ngeiin button a han phar a, camera a off lai chu a en reng a. Screen chu mitdel ang maiin a rawn var leh ta. Tunah chuan Blacker in the flesh chuan button chu a hmet leh ta. Screen chu a dum ta vek mai. A ding chhuak a, jade pack atang chuan cigarette thar a la chhuak a. Chutah sofa-ah chuan a kir leh a, button chu a hmet leh a, projector chu a activate leh ta a. A hmuh tur chu a hre chiang hle. A luh tir atanga darkar chanve vel a liam tawh. Blacker chuan a chipchiar zawng zawng chu chiang takin a hre reng a. Princess da Gama chuan midang pawh an tel ngei a beisei. A tirah chuan a bulah chauh awm a duh lo a, mahse Blacker chuan a charm zawng zawng chu a hmang a, cigarette leh in tur a pe a, minute engemaw zat awm turin a fuih a... Hei hi a tan chuan hun a tawk a, a chhan chu a in tur chu a ni LSD nen a khat. Blacker chuan chutih lai pawh chuan lal fanu chu boredom thianghlim vang chauhvin a bulah a awm tih a hria a. A khawvel pumin a hmuhsit ang bawkin a hmusit tih a hria a, a ke hnuaia bawlhhlawh aia tlem zawkah a ngai tih a hria. Hei hi blackmail tura a thlan chhan pakhat a ni. Amah ang mi zawng zawng huatna. Tisa lama a hriatna hlimna thianghlim tak, thil tenawm tak tih tir a, a level-a a tihhniamna hlimna thianghlim tak pawh a awm bawk. Tin, pawisa pawh a nei bawk. Tin, Portugal ramah pawh connection sang tak tak a awm bawk. A pa u dinhmun sang tak chu, chu pa hming chu a hrechhuak thei lo, cabinet chhungah chuan dinhmun sang tak a chelh a.
Ni e, Princess da Gama hi investment tha tak a ni tur a ni. Hei hi eng ang taka tha - emaw, a chhe emaw - chu Blacker hian chutih lai chuan a mumang pawh a ni ngai lo. Heng zawng zawng hi a hnuah a lo thleng ta a ni. Tunah chuan a hmel hmeltha deuhah chuan smug look nen movie inhawng chu a en ta a. Vawikhat chu a officer pui pakhat chuan Blacker hi "advertising mi hmeltha tak" angin a lang tih a sawi. Princess hian a hriat lohvin LSD dose hmasa ber a ei hnu darkar chanve chauh a liam hnuah camera thup chu a on ta a ni. A nungchang a danglam zauh zauh chu ngawi rengin semi-trance-ah a tlu lut tih a en reng a. Sofa lian tak lam pana a hruai lai chuan a dodal lo. Blacker chuan minute sawm dang a nghak leh a, camera a on leh ta a. Hemi inkar chhung hian lal fanu chuan a chanchin chu devastating directness nen a sawi tan ta a. Ruihhlo in a nghawng avangin Blacker chu a ṭhian hlui leh duh tak niin a ngai a. Tunah chuan a nui suk a, a thusawi ṭhenkhat chu a hrechhuak ta a ni—thisen lal fanu nena inzawm lo thumalte. A thusawi hmasa ber pakhat chuan Blacker chu a ti mangang tak zet a ni. "Portugal-ah chuan ka â niin an ngai. Ka â tak zet a ni. An theih chuan jail-ah min khung ang. Portugal atanga min hlat tir turin, i hmu em. Ka chanchin zawng zawng, ka hmingthatna chungchang, tin, an ngaihtuah tak zet a ni "Ka â. Ka zu leh ruihhlo ka ti tih an hria a, min zawttu mipa tu pawh ka mutpui bawk - well, almost any dude. I still draw the line at that sometimes. Hei hi Blacker-a chuan a hriat dan a ni lo tih a sawi. Hei hi a thlan chhan dang a ni bawk. Lal fanu chu zu ruih a nih laiin, a tam zawkah emaw, ruihhlo a ruih laiin emaw, tu pawh kawrfual emaw, faute de nue, skirt emaw ha chungin a mutpui thin tih thuthang a awm a. Thusawi tam tak hnuah chuan a â ta mai a, a thawmhnaw a phelh tan tirh chuan a nuihzatthlak lo hle mai. Tunah chuan a hrechhuak ta, film en chu, doll thawmhnaw phelh ang mai a ni. A ke leh kut chu duhna hmuna an sawn avangin a dodal lo va, a pui lo bawk. A mit chu a chanve zetin a chhing a, amah chauh a ni tih a ngaihtuah tak tak niin a lang. A hmui sen zau tak chu nuihzat hmel zet hian a chanve a inhawng a. Sofa-a ding mipa chuan screen-a a inhmu chuan a kawrfual chuan a chhang let tan tih a hria. Princess chuan linen dress te tak te, mini tak tak a ha a, thu awih takin a kut sei tak chu a lu chungah a han hrual lai chuan a han chawi sang a. A hnuaiah chuan a ha tlem hle. Bra dum leh lace panty dum te tak te. Garter belt leh stockings dum textur sei tak tak a awm bawk. Ted Blacker chuan movie a en lai chuan air conditioned room chhungah chuan a thawk a hah deuh tan a. Kar tam tak hnuah pawh chu thil damlo chuan a la tibuai reng a ni. A nuam hle mai. A hriatrengna hlu leh hlu ber zinga mi a ni reng dawn tih a pawm. A bra chu a phelh a, a kut ah chuan a rawn thun thla a. A hnute, a ngaihtuah phak aia lian, a tips pinkish-brown nei chu a ribcage atang chuan nghet tak leh vur ang maiin a lang chhuak a. Blacker chuan a hnungah a ding a, a kut pakhatin a hnute a khelh laiin a kut dang hmangin button dang a hmet leh a, zoom lens chu on a, hnaih takin a man ta a ni. Lal fanu chuan engmah a hre lo. A hnar chhunga pores te te hmuh theih khawpa chiang taka close-up-ah chuan a mit chu nuihzatthlak takin half-smile in a khar a. A kut a hriat emaw, a chhanna emaw a nih chuan hriat theih a ni lo. Blacker chuan a garter belt leh stockings chu a ha reng a. Garters chu a fetish a ni a, hetih lai hian a hlimthlaah chuan a inhnamhnawih em em a, he sexual charade chhan dik tak hi a theihnghilh tawh mai. Sum. Chu ke sei tak, sei tak - stocking dum sei takah chuan a seductive em em - chu a duh ang chiah chuan, sofa-ah chuan a dah tan ta a. A thupek zawng zawng chu a zawm a, thu a sawi ngai lo va, a dodal ngai lo. Hetih lai hian lal fanu chu hla takah a awm tawh a, a awmna chu a hre chiang tak tak a nih chuan a hmel chiang lo ber chauh a ni. Blacker chu a vague addition to the scene a ni a, chu aia tam chu a awm lo. Minute sawmhnih hnuah Blacker chuan sexual gamut a paltlang ta a ni. Pose zawng zawng chu a phal vek a. Hmeichhia leh mipa in tih theih zawng zawng chu an ti vek a ni. Vawi tam tak...
A chanvo a play a, close range atan zoom lens a hmang a - Blacker hian hmanraw engemaw zat a nei a - Dragon Club client thenkhat chuan duhthusam mak tak tak an nei ve tho a ni - Princess-ah hian a hmang vek a ni. Chu chu inngaitlawm takin a pawm bawk a, lainatna leh duh lohna a lantir lo. A tawpah chuan film minute li hnuhnung berah khan a sexual ingenuity a lantir hnuah Blacker chuan a duhthusam chu a inhmang a, rannung ang maiin a vuak a, a fuck bawk. Screen chu a thim ta vek mai. Blacker chuan projector chu a off a, bar te tak te lam chu a pan phei a, a darthlalang chu a melh kual a. Cockney te chu an lo thleng thuai ang. Vawiin zan hian a damchhuak dawn tih insurance. Blacker hian zanin a mipa a hmuh tur chungchangah hian illusions a nei lo. Dragon Club panna stairs-a chhoh phalsak an nih hmain uluk takin an dap dawn a ni. Ted Blacker chu a chhuk thla a, air conditioned room chu a chhuahsan ta a. Alfie Dolittle-a biak hun nghak lo turin a rilru a siam ta a. Pakhatnaah chuan Al-a chuan aw ri bengchheng tak a nei a, pahnihnaah chuan phone-te handset-te chu engtin emaw takin an inzawm thei tih a sawi bawk. I hre ngai lovang. Pound maktaduai kua leh i nun i khelh lai khan engkim i ngaihtuah a ngai a ni. Lobby te tak te chu a hnim a, a thim hle bawk. Blacker chuan stairs hnuaia thlalak hnuaiah chuan a lo nghak a. Dar 2:29 p.m.-ah Alfie Doolittle chu lobby chhungah a lut ta a. Blacker chuan a rawn hiss a, Alfie chu a hawi let a, a mit chu a en a, kut sa nei pakhat chuan instinctive takin a kawr hmalam chu a rawn phar a. “Damn,” Alfie chuan a ti a, “Ka puak darh che hi i duh niin ka hria?” Blacker chuan a kut zungtang chu a hmuiah a dah a: - Ngawi zawkin thu sawi rawh, Pathian tan! Midangte chu khawiah nge an awm? - Joe leh Irie an lo thleng tawh. I sawi ang khan ka thawn let leh a. Pahnih dang an rawn thleng thuai dawn a ni. Blacker chuan lungawi hmel zet hian a lu a bu nghat a. Cockney lian tak lam pan chuan a kal ta a. - Zanin hian eng nge i neih? Khawngaihin ka hmu ang, Alfie Doolittle-a chuan a hmui sei takah chuan nuihzat hmel zet hian rang takin chemte leh brass knuckles pahnih a la chhuak a.
"Knuckles for bashing, Teddy, a tul chuan, leh emergency a awm chuan knife, i ti mai thei. Tlangval zawng zawng hian keimah ang chiah hi an nei vek a ni. " Blacker chuan a lu a bu nghat leh a. A duh hnuhnung ber chu tualthah a ni. A tha hle. I Ka lo kir leh nghal mai ang.I hote an lo thlen hma chu hetah hian awm la, tichuan tho rawh.An thupek an hriat chian em em tur a ni - an zahawm a ngai a, an zahawm a ngai a, mahse ka mikhualte chu an dap tur a ni.Hriamhrei an hmuh apiang chu laksak a ni ang a, an pe let leh dawn lo . Ka sawi nawn leh ang - rawn let leh suh."
Blacker chuan a "khualzahawmte" te hian ralthuam thar an neih theih nan hun engemaw chen a la ngai dawn niin a ngai a, chu chu tharum thawhna tihna pawh ni se. He hun hi hmang tangkaiin Dragon Club chu chatuan atan thlah a tum a, an rilru a lo harh chhuah hma loh chuan inthup a tum a ni. An hmu ngai lovang. Alfie chuan a hmui a ti hup a. "Ka mipa te hian an thupek an hre chiang khawp mai, Teddy." Blacker chuan chung lam chu a pan leh ta a. A kekawr ipte chungah chuan tawi te tein: An theihnghilh loh nan chauh. Alfie chuan a hmui a ti hup leh a. Blacker chu a chhoh lai chuan thawmhnaw thar chuan a khuh vek a. A dawh dan tur a hmu thei lo. A thaw halh a, a thawk lak tumin landing pathumnaah chuan a ding a, a hmai chu handkerchief rimtui tak hmangin a hrufai a. Ni lo, Alfie chu a awm tur a ni. Plan engmah a famkim ngai lo. "Hetiang mikhualte nen hian keimah chauh, venhim loha awm ka duh lo" Minute sawm hnuah Alfie chuan kawngka chu a rawn kik a, Blacker chuan a luh tir a, ale bottle khat a pe a, straight-backed chunga a thutna tur hmun chu a entir a chair chu sofa lian tak dinglamah feet sawm vela hlaah a awm a. leh a ruala thlawhna pakhatah chuan a awm bawk. Engmah ka hmu lo, engmah ka hre lo, engmah ka ti lo...
Duh lo zet hian, "Ka mikhualte hnenah film hi ka entir dawn a ni. Nang pawhin i hmu ngei ang. Nangmah ni ila midang hnenah ka sawi lo ang. Harsatna tam takah a hruai lut thei che a ni," a ti bawk. " "
"Ka hmui khap dan ka thiam."
Blacker chuan a kekawr lian takah chuan a rawn fawp a;a contact chu a duh lo hle. "Chuti a nih chuan i hmuh tur chu hre rawh. Film hi ngun taka i en chuan thil i zir mai thei." Aid chuan blank takin a en a. "Ka hriat tur zawng zawng ka hre vek." “Mi hlim tak,” Blacker chuan a ti a. A tha berah chuan fiamthu pawi tak a ni a, Cockney lian tan chuan a tangkai lo tak zet a ni. Kawngkhar hnunglam a rawn kik hmasak ber chu minute thum hnuah a rawn kik leh a. Blacker chuan vaukhânna kut zungtang hmangin Alfie chu a kawhhmuh a, a chair-ah chuan Buddha ang maia ngawi rengin a thu a. Tlawhtu hmasa ber chu a tawi a, fawn rawng summer suit leh Panama kawr dum man to tak ha chungin a inchei thianghlim hle.
Blacker-a’n kawngka a hawn rual chuan a kun deuh a. - Min ngaidam rawh, khawngaihin. Mr. Theodore Blacker ka zawng mek a ni. Nangmah i ni em? Blacker chuan a lu a bu nghat a. Tu nge i nih? Chinese pa te chuan card a rawn phar chhuak a. Blacker chuan a en a, a font dum mawi tak chu a hmu a: "Mr. Wang Hai." Chu aia tam engmah a awm lo. Chinese embassy chungchang thumal khat pawh ni lo. Blacker chu a ding a. “Lo lut rawh, Mr. High. Khawngaihin sofa lian takah hian thu rawh.I awmna chu veilam sir ah a awm a, in tur i duh em?” - Engmah lo, khawngaihin. Chinese ho chuan Alfie Doolittle chu sofa-a a hmun a luah lai chuan a melh pawh a melh lo. Kawngkhar a rawn kik leh bawk. He mikhual hi a lian hle a, a dum hring dup a, Negroid features chiang tak a nei bawk. Suit cream rawng a ha a, a hring deuh a, a fashion lo bawk. Lapels chu a zau lutuk. A kut dum lian takah chuan straw kawr man tlawm tak, chhe tawh tak a keng a. Blacker chuan chu pa chu a en reng a, Alfie awmnaah chuan Pathian hnenah lawmthu a sawi a. He mipa dum hi a hlauhawm hle. "I hming khawngaihin?" Mipa dum aw chu a nem a, a chiang lo hle a, accent eng emaw zat a awm bawk. A mitmeng, dull yellow corneas nei chuan Slacker-a mitmeng chu a en a.
Mipa dum chuan, "Ka hming hi a pawimawh lo. Prince Sobhuzi Askari aiawh angin hetah hian ka awm a ni. Chu chu a tawk a ni," a ti a. Blacker chuan a lu a bu nghat a. “Ni e. Khawngaihin thu rawh.Sofa-ah.Kawng dinglamah.In tur emaw, cigarette emaw i duh em?Mipa dum chuan a duh lo.Minute pathumna chuan kawngka a rawn kik hmain minute nga a liam ta a, ngawi rengin hlauhawm takin an kal pel a, Blacker chuan a vawng tlat a throwing a quick, sly glance at the two sitting on the couch.An inbia lo va, an in en lo bawk.tih thlengin... a nerve a nghing tan tih a hria.Engvangin nge chu misual chu a lo kal loh?Thil engemaw a kal em dik lo? Pathian, khawngaihin tih loh tur! Tunah chuan chu pound maktaduai kua vel chu a hnaih tawh em em a ni." A tawpah chuan kik a awm chuan thlamuang takin a tap ta mai mai a. Chu pa chu a sang hle a, a hring deuh mai a, mop of curly dark a nei bawk sam tan ngai.Kawrfual a nei lo.a sam chu a sen hring dup mai a ni.Heng socks dum leh kutchhuak savun kekawr dum chu a ha a.
- Mr. Blacker-a chuan? Aw chu tenor light tak a ni a, mahse a chhunga hmuhsitna leh hmuhsitna chuan vuakna ang maiin a cut a. A English chu a tha hle a, mahse Latin flavor danglam tak a nei thung. Blacker chuan a lu a bu nghat a, kawr eng mawi tak chu a en a. "Ni e. Blacker ka ni. I lo ti tawh em...?" A ring chiah lo. Major Carlos Oliveira chuan a rawn ti a. Portuguese mi fing tak takte. Hemi chungchangah hian kan tan dawn em ni?"
Chu aw chuan thuin a sawi loh chu a sawi a: pimp, pimp, slop rat, ui ek, reptiles zinga tenawm ber. Chu aw chuan kawng mak tak maiin Blacker chu Princess chu a hriat nawn tir ta a. Blacker hian a cool a hloh lo, a client naupang zawkte tawngin a sawi thin. A tam lutuk a ni. Sofa lam chu a kawhhmuh a. - Chutah chuan i thu ang, Major Oliveira. A laiah chuan khawngaihin. Blacker chuan kawngkhar chu double-lock in a bolt a. A pocket atang chuan postage card pangngai pathum, stamp awmna chu a la chhuak a. Sofa-a mipa pakhat theuh chu card pakhat a pe a.
An hnen atanga tlem a insawn a, a thusawi te tak te inbuatsaih chu a sawi ta a. "Mi felte u, postcard tin hi Chelsea-a post office box-a address a nih thu in hmu ang. Sawi vak ngai lovin card-te hi mimal takin ka la dawn lo, mahse ka bulah ka awm dawn a ni. Mi tu emaw chuan theihtawp an chhuah em tih en turin hnai tak a ni ngei ang." card latu tur hnungah zui rawh.Sumdawnna i duh tak tak a nih chuan hei hi ka recommend lovang. "Darkar chanve chhung movie i en dawn a ni." He film hi a man to ber - pound maktaduai kua aia tam hnenah hralh a ni. Hei aia bid hniam zawk hi ka pawm dawn lo. Bumna a awm lovang. Print leh negative pakhat chauh a awm a, an pahnih hian man inangah an hralh vek... - Chinese pa te tak te chuan hmalam a hawi deuh a.
- Khawngaihin, hei hi guarantee i nei em?
Blacker chuan a lu a bu nghat a. - Rinawm takin.
Major Oliveira chu a nui suk a. Blacker chu a nui suk a, handkerchief hmangin a hmai a hrufai a, a sawi chhunzawm a: “A pawimawh lo.” Guarantee dang a awm theih loh avangin ka thu hi i pawm a ngai dawn a ni. - A bo lo nui chung hian a ti a. - Ka vawng reng dawn tih ka tiam a che. Ka nun hi thlamuang taka nunpui ka duh. Tin, ka dil man pawh a to lutuk a, bumna ka hmang lo. KA...
Mipa dum mitmeng sen chuan Blacker chu a rawn beng ta a. - Condition te hi chhunzawm zel turin kan ngen a che u. A tam vak lo
Blacker chuan a hmai a hrufai leh a. Damn air conditioner a off em? "Ni e. A awlsam hle mai. In chunga hotute nena inrawnkhawmna hun in neih hnuah, in bet zat chu postcard-ah in ziak vek ang. Number-ah chauh, dollar leh pound chhinchhiahna awm lovin. Telephone number pawh ziak bawk ang che." where you can be reached will be contacted in complete confidentiality.I kutah ka dah theiin ka hria, card ka dawn hnu leh ka enfiah hnuah a hun takah bidder sang ber ka call ang.Tichuan pawisa pek leh dawn chungchangah kan inrem ang the film.Hei , ka sawi tawh ang khan, a awlsam hle.
"Ni e," Chinese mi fel tak chuan a ti a. "A awlsam hle mai". Blacker chuan a mitmeng chu a hmu a, rul pakhat a hmu niin a hria. “A fing hle mai,” mipa dum chuan a ti a. A kut zungtang chuan a khup chungah club dum pahnih a siam a. Major Carlos Oliveira chuan engmah a sawi lo va, eng thil pawh awm thei tur mit dum hring hring hring nen English mi chu a en chauh a ni. Blacker chuan a nerve chu a ti buai hle. Sofa lam pan chuan a kal phei a, armrest-a pearl button chu a hmet a. Bravado hmel tlemte nen chuan room tawp lama waiting screen chu a kawhhmuh a. "Tin, tunah chuan, mi felte u, Princess Morgan da Game hi a hun ngaihnawm ber pakhatah a awm ta." Projector chu a rawn ri ta hlawl mai. Blacker chuan a kawrfual button a phelh tan lai chuan princess chu ui rilru hah tak, a chanve muhil ang maiin a nui suk a.
Bung 2-na
London khawpui chhunga club mawi leh exclusive ber pawl THE DIPLOMAT hi Georgian in ropui takah Three Kings Yard bulah a awm a, Grosvenor Square bulah a awm a ni. Chumi zan chuan a lum a, a sticky bawk a, club chu a boring hle. Mi inchei tha tlemte chauh an lo kal leh chhuak a, a tam zawk chu an chhuak a, dawhkan sawmhnih leh pakhat leh poker room-a khelh chu a buai tak zet a ni. London khawpui chhunga khaw lum lutuk chuan infiamna mipui chu a ti hahdam a, khelh pawh a hloh phah hle. Nick Carter pawh chutiang bawk chu a ni. Humidity chuan a tibuai bik lo, chutiang tel lo chuan a ti thei a, mahse khaw lum vang erawh chuan a tibuai lo. Thudik tak chu Killmaster hian a hre lo, a hre tak tak lo, eng thil nge a tibuai tih hi a ni. A rilru a hahdam lo va, a thinrim hle tih chauh a hria a; a hmain embassy reception-ah a tel tawh a, Grosvenor Square-ah a ṭhian hlui Jake Todhunter nen an zai dun tawh bawk. Tlai lam chu chu aia tlem a ni. Jake chuan Nick chu date a pe a, Lime te tak te hmeltha tak, nuihzatthlak tak leh hmun dik zawng zawnga curve nei. Hmeichhia chuan tihlim tumin theihtawp a chhuah a, a tlem berah chuan a zawm tih chhinchhiahna zawng zawng a lantir vek a. Nick a en danah chuan YES lian tak a inziak vek a, a kut chu a vuan tlat a, a hnaih lutuk bawk.
A pa, Lake Todhuuter chuan sorkara mi pawimawh tak a nih thu a sawi. Nick Carter chuan a ngaihsak lo. A rilru a buai hle a - tunah chauh hian a chhan a hrethiam tan ta - Ernest Hemingway-a'n "the galloping stupid donkey" a tih case na tak chuan a rawn nuai ta a ni. A nihna takah chuan Carter hi mi fel takin a hmuh theih angin rude hnaih tak a ni. Ngaihdam a dil a, a chhuak ta a. A chhuak a, a tie chu a phelh a, a tuxedo dum button chu a phelh a, step sei tak tak, sweeping takin a kal a, concrete leh asphalt kang lai chu a kal ta a. Carlos Place leh Mont Street kaltlangin Berkeley Square thlengin a kal a. Chutah chuan nightingales pakhat mah hla an sa lo. A tawpah chuan a hawi let a, Diplomat chu a paltlang a, rilru hah takin in tur leh chawhmeh ei turin a ding ta a. Nick hian club tam takah card tam tak a nei a, chutiang zingah chuan "Diplomat" pawh a tel ve bawk. Tunah chuan a in tur chu a ei zawh hnaih tawh a, a sir lama dawhkan te tak te pakhatah chuan amah chauhin a thu a, a thinrimna bul chu a hmu ta a ni. A awlsam khawp mai. Killmaster hi inactive rei lutuk a ni. Hawk-a’n hna a pek aṭanga thla hnih dawn lai a liam tawh. Nick chuan engtik lai khan nge hna nei loin hun rei tak a awm tih a hre thei lo. A lungawi lo, moody, thinrim leh inrem harsa tak a nih pawh hi thil mak a ni lo! Counterintelligence department-ah thil a kal slow hle ngei ang - chutiang emaw, a boss David Hawke-a'n Nick-a chu a chhan vangin a inhnek loh tir emaw a ni. Eng pawh ni se, he thil chungchangah hian thil tih a ngai a ni. Nick chuan pawisa a pe a, chhuak turin a inbuatsaih ta a. Zing lamah a hmasa berin Hawk chu a ko a, hna pakhat a phut a. Chuvângin, mi chu a rust thei a ni. Dik tak chuan a hnathawhna line-a mi pakhat tan chuan hun rei tak chhung thawk lova awm chu thil hlauhawm tak a ni. Dik tak chuan, khawvêl hmun eng pawhah a inhmu a, ni tin thil ṭhenkhat chu a thawh chhuah a ngai a ni. Yoga hi nitin tih dan tur a ni. Hetah hian London-ah hian Tom Mitubashi nen hian a hnuhnung zawk Soho gym-ah training an nei a: judo, jiu-jitsu, aikido leh karate-ah te. Tunah chuan Killmaster chu 6th degree black belt a ni tawh. Heng zawng zawng hi a pawimawh lo. Practice a ropui hle a, mahse tuna a mamawh chu a deal tak tak a ni. A la chawlh lai a ni. Awle. A ti ngei ang. Chu putar chu khum atangin a hruai chhuak ang a—Washington-ah chuan a la thim hle a—a rang thei ang bera appointment neih a phut ang.
Thil a slow mai thei, mahse Hawk hian press a nih chuan thil a rawn ngaihtuah chhuak thei reng a ni. Entîr nân, thihna lehkhabu dum tê tê a nei a, chutah chuan mi tihchhiat a hmuh duh berte list a awm a. Nick Carter chuan club a chhuahsan tawh a, a dinglamah nuih leh kutbeng ri a hre ta. Chu thawmah chuan thil mak, mak, thu dik lo a awm a, chu chuan a ngaihven a hlawh hle. Hei hian a ti buai deuh hlek a. Zu rui mai ni lovin—a hmain zu rui bulah a awm tawh a— thil dang, note sang tak, shrill note, engtin emaw tak dik lo tak. A hriat duhna chu a chawk tho a, a ding a, thawm ri lam chu a han en a. Gothic arch lam pan chuan step zau leh thuk lo pathum a awm a. Arch chungah chuan chhinchhiahna pakhatah chuan kutziak dum tlemtea ziak: “Private Bar for Men,” tih a inziak a. Nuihzatthlak tak tak a awm leh ta. Nick-a mit leh beng fimkhur tak chuan thawm leh chhinchhiahna chu a man a, a inmil ta hle mai. Mipa bar pakhat, mahse chutah chuan hmeichhe pakhat nuihzatthlak tak a awm a. Zu rui, nuihzatthlak tak mai. Nick chu step thum atang chuan a kal thla a. Hei hi a hmuh duh chu a ni. Hawk biak a tum chuan a mood tha tak chu a rawn let leh ta a. Hei hi chutiang zan zinga mi chu a ni thei a, a tawpah chuan. Archway piah lamah chuan pindan sei tak a awm a, a sir khatah bar a awm bawk. Hmun chu a thim hle a, bar tih loh chu, chutah chuan lamp, hetah leh khawiah pawh picked nia lang, makeshift podium ang maia siam a ni. Nick Carter hian kum tam tak chhung chu burlesque theatre-ah a kal lo a, mahse boruak chu a hre nghal mai a ni. Chutiang khawpa mi â siamtu nula hmeltha tak chu a hre lo. Hei hi chutih lai pawh chuan thil ruahmannaah chuan mak lutuk lo niin a ngai a, mahse a pawi hle. A chhan chu a hmeltha em em a ni. Mak. Tunah pawh hian a hnute ṭha famkim pakhat a rawn chhuak a, go-go leh hoochie-coochie inzawmkhawm sloppy deuh ang maia lang chu a ti a, a hmeltha hle. Khawi emaw laiah chuan kil thim takah chuan American jukebox atang chuan American music a ri a. Mipa half dozen, tails nei vek, kum sawmnga chuang zetin an lo hmuak a, nui chungin kut an beng a, hmeichhe naupang chu bar chhunga a strut leh a zai chhoh lai chuan.
Bartender upa tawh tak, a hmel sei takah chuan duh lohna hmel pu chungin, kawr dum ha chungin a beng bulah kut a nghat a, ngawi rengin a ding a. Killmaster hian a rilru a buai deuh tih a pawm a ngai a, chu chu a tan chuan thil mak tak a ni. A nihna takah chuan hei hi Diplomat Hotel a ni! A bottom dollar chu management hian tunah hian mipa bar-a thil thleng an hre lo tih a bet ang. Mi pakhat chu a bula thlalak zingah chuan a che a, Nick chu instinctive takin flash ang maiin a inher a, hlauhawm awm thei chu hmachhawn turin. Mahse chhiahhlawh, club livery ha chhiahhlawh tar tak mai a ni. Bar-a hmeichhe zai lai chu a nuih suk a, mahse Nick-a mit a la chuan a hmel chu pious disapproval-ah a inthlak nghal a ni. AX agent lam a nod chu a obsequious hle.
- A zahthlak a ni lawm ni, ka pu! A zahthlak hle mai, a dik a ni. I hmu em, an neih loh tur lai pawha he thila rawn nawr luttu chu mi fel tak takte kha an ni. Hetah hian tihsualin a vakvai a, mi rethei tak chu, a hre chiang zawk turte chuan an rawn la nghal a, an zai ta a ni." Rei lo te chhung chu Pathian ngaihsakna chu a bo ta a, putar chu a nui suk mai. "Mahse, a dodal ka ti thei lo, sir.Thlarau chhungah chuan a kal nghal a, a ni men at the bar. An zinga pakhat chuan a kut a cup a, "Ti rawh, lal fanu," tiin a au chhuak a. Take it all off!" Nick Carter chuan hei hi lawmna chanve, thinrimna chanve nen a en a. Chutiang thil hmanga a inngaitlawm lutuk chu a hmeltha lutuk. "Tunge ni?" girl, chuan: "Princess yes Gum, sir. Hausa tak a ni. Khawvela bawlhhlawh sang tak a ni. A nih loh leh a ni, a tlem berah. Pathian ngaihsakna thenkhat chu a lo kir leh ta. - A pawi hle mai, ka pu, ka sawi tawh ang khan. So pretty, and with." a pawisa zawng zawng leh a thisen dum zawng zawng...” Aw ka Pathian, ka pu, a phelh mai ang tih ka ring!’ Tunah chuan bar chhunga mipaho chu an insum a, an au chhuak a, an kut an thlak bawk.
Hla ri chu a ri nasa zual sauh sauh a: “Hlah rawh... phelh rawh... phelh rawh...” Chhiahhlawh upa chuan hlauthawng takin a kekawr ipte chungah chuan a en a, chutah Nick chu a en leh a. "Tunah chuan mi felte hian an kal thui lutuk a ni, ka pu. Ka hnathawh hi hetah hian hmuh tlak a ni." “A nih leh engvangin nge,” Kilbnaster chuan zawi te hian rawtna a siam a, “I chhuak lo em ni?” Mahse hetah hian putar pakhat a lo awm a. A mitmeng tui tak chuan nula chu a en leh ta a. Mahse, "Ka boss hian he thila a inrawlh ve a nih chuan he establishment-ah hian dam chhung atan khap vek an ni ang - an zinga pakhat zel chu," a ti. A boss, Nick chuan manager a ni ang tih a ngaihtuah a. A nui hmel chu a awlsam khawp mai. Ni e, manager chu a rawn lang nghal a nih chuan pawisa pek tur hremhmun a awm ngei ang. Quixotically chuan a tih chhan hre tak tak lo leh ngaihsak tak tak lovin Nick chu bar hnung lamah a insawn ta a. Tunah chuan hmeichhia chu a mualpho lo hle a, beat leh sound te chu a awlsam zawk thei lo. Green dress te tak te, mid-thigh thlenga sei a ha a. Nick-a chuan bartender ngaihven hlawh turin bar-a a glass a tap dawn lai tak chuan hmeichhia chuan a miniskirt hnunglam chu man tumin a kut a phar nghal a. Hmanhmawh tak pakhatin a lu chungah a hrual a, a hnen atangin a paih bo ta a. Thlipuiah chuan a tlan kual a, rei vak lo a thlawk a, chutah a tla thla a, a taksa nen chuan a hlim a, a rimtui leh rimtui tak, Nick Cartr-a lu chungah chuan a tla thla ta a ni. Bar chhunga mipa dangte au thawm leh nuihzatthlak tak tak te. Nick chuan puan atang chuan a zalen ta a—Lanvin perfume a ni tih a hre chiang a, a man to hle bawk—chu kawr chu a bula counter-ah chuan a dah ta a. Tunah chuan mipa zawng zawng chuan an lo en reng tawh a. Nick chuan muangchang hmel zet hian a chhang a. An zinga fimkhur zawk pakhat emaw pahnih emaw chu awlsam lo takin an shift a, an en a
Hmeichhe naupang - Nick chuan khawi emaw laiah da Gama tih hming hi a hre tawh ngei ang tih a ngaihtuah a - tunah chuan bra te tak te chauh a ha a, a hnute dinglam chu a lang chhuak a, panty dum hring hring, garter belt leh lace panty sei tak a ha a ni. stocking dum a ni. Hmeichhe sang tak, ke zungbun sei tak, ke ruh leh ke te tak te, mawi tak tak nei a ni. Patent leather open toe pump leh high heels a ha a ni. A lu chu hnunglam hawiin a zai a, a mit a chhing bawk. A sam, jet black chu a tawi hle a, a lu hnaih hle bawk.
Nick hian wig engemaw zat neiin a hmang thei ang tih ngaihtuahna rei lo te a nei a. Jukebox-a record chu American jazz hla hlui medley a ni. Tunah chuan band hian rei vak lo chhung chu Tiger Rag hot bar tlemteah an segue ta a ni. Hmeichhe naupang pelvis hrual chuan sakeibaknei thawm ri, tuba oom-pa ri bengchheng tak chu a man ta a. A mit chu a la chhing reng a, a hnunglam hla takah a innghat a, a ke chu a zau zau hle a, a rawn inher a, a rawn inher chhuak ta a. Tunah chuan a hnute veilam chu a bra te tak te atang chuan a rawn chhuak ta. A hnuai mipa ho chu an au chhuak a, hun chu an vuak ta a. "Chu sakei chu chelh la, chu sakei chu chelh rawh! Hlu chhuak rawh, lal fanu. Ti nghing rawh, lal fanu!" Mipa pakhat, balding guy, pum lian tak, evening suit ha chu counter-ah chuan chhoh a tum a. A comrade-te chuan an hruai kir leh ta a. Chu scene chuan Nick-a chu Italian film pakhat a hriatchhuah tir a, a hming pawh a hre thei lo. Killmaster erawh chu a nihna takah chuan ambivalent position-ah a inhmu ta a ni. A hmun thenkhat chu chu thil hmuh chuan a thinrim deuh a, bar chhunga zu rui hmeichhe rethei tak chu a khawngaih hle a; Nick-a hmun dang, hnial theih loh ran vulh lai chuan a ke sei tak famkim leh hnute saruak, inher chhuak chu a chhang let tan ta a ni. A rilru a ṭhat loh avangin kar khat aia rei hmeichhia a nei lo. Tunah chuan phurna kawngah a ding tawh a, a hre chiang a, a duh lo. Hetiang hian a ni lo. Bar a chhuahsan chu a nghakhlel hle. Tunah chuan nula chuan a hmu a, a lam pan chuan a zai ta a. Nick dinna lam pan chuan a tlan phei a, a toned buttocks chu a la ti nghing a, a la ti nghing reng bawk. A en nghal zat a, mahse a hmu tak tak tih erawh a ringhlel. Engmah a hmu lo tluk a ni. Nick chungah chuan a ding nghal a, a ke chu a zau hle a, a kut chu a hip-ah a dah a. A chetna zawng zawng chu a titawp a, a en thla a. An mit chu a inhmu a, rei vak lo chhung chu zu in thuk tak, green, zu-a inhnim hring zingah chuan finna eng hlimthla hring dup mai chu a hmu ta a.
Nula chuan a nui suk a. “I hmeltha hle mai,” a ti a. "Ka duh che. Ka duh che. I hmel chu... rintlak i ni... khawngaihin min hruai haw rawh" A mitmenga light chu a thim a, switch pakhat a inher ang mai hian Nick, amah lam chu a hawi a ke sei tak tak khup thlengin a buckle tan a khup tense tumna hnuhnung ber chuan rigidity engemaw zat a tihlawhtling a, immobility statues a nei a.A mit chu a hring a, a en reng bawk.Counter atang chuan zawi zawiin, khawngaihna mak tak nen, Nick Carter-a kut nghaktu kut ah chuan a tla thla a, awlsam takin a man a, a chelh a, amah chu bare breasts pressed against his large chest.Tunah chuan engtin nge?Hmeichhia a duh a ni.Mahse, in -firstly, hmeichhe zu rui hi a duh bik lo.Hmeichhe nung leh chak tak, active leh sensual tak tak te chu a duh ber a ni.Mahse, a duh chuan a mamawh a ni hmeichhia a ni a, tunah chuan a ti niin a ngai a, London telephone number room-a khat lehkhabu pum pui a nei a, chu zu rui thau tak, counter-a chho tum mipa ngei chuan tehfung chu a tip a. Nick bulah chuan a hmai hrual leh sen hring dup chu a nuihzat hmel hle. - Nula chu ka hruai ang, putar. Kan ta a ni, i hria em, i ta a ni lo. Kei, lal fanu te tak te tan ruahmanna kan nei a. Killmaster chuan chutih lai chuan a rel ta a. “Ni lo ka ring,” ngawi rengin chu pa hnenah chuan a ti a. "Hmeichhia chuan in lama hruai turin min ti a. I hre tawh. Ka ti ngei ang tih ka ring: 'Plan' chu eng nge a nih a hre chiang hle a ni. " "New York khawpui pawn lamah emaw, London-a club mawi takah emaw. Mipa chu rannung inang an ni a, jeans emaw evening suit emaw ha an ni. Tunah chuan bar chhunga mipa dangte chu a en ta a. An inthen a, an in muangchang a, amah chu an en a, mipa thau tak chu an ngaihven lo va, Nick chuan hmeichhe naupang kawr chu khum atang chuan a la a, bar lam pan chuan a kal a, chhiahhlawh lam chu a hawi a, thlalak hnuaiah chuan a la awm reng a ni. Chhiahhlawh upa chuan hlauhna leh ngaihsan hmel inpawlh takin a en a.
Nick chuan putar hnenah chuan kawr chu a vawrh a. - Nangmah. Dressing room-ah min hruai turin min pui ang che. Kan inchei ang a,... -
Minute khat chauh, damn it,” mi thau chuan a ti a. - "Who the hell are you, Yankee, that you come here and run off with our girl? I've been buying that whore drinks all night and if you think you can... uhltirimmpppphhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh"
- Nick chuan chu pa chu tihnat loh tumin nasa takin a bei a. A kut dinglam kut zungtang hmasa pathum chu a han phar a, a han ten a, a kutphah chu chunglam hawiin a han hawi a, chu pa chu a sternum hnuai lam chiah chuan a rawn vawm ta a. A duh chuan killing blow a ni thei a, mahse AX-man chu a ngilnei hle mai. - Mi thau tak chu a tlu nghal a, a pum hring chu a kut pahnihin a chelh tlat a. A hmel flabby chu a rawn sen vek a, a rawn ti chhuak nghal zat bawk. Mipa dangte chuan an ti muangchang a, an in en a, mahse inrawlh tumna an nei lo.
Nick chuan nuihzat hmel zet hian a rawn pe a. - Mi felte u, in dawhtheihna avangin lawmthu kan sawi e. I ngaihtuah aiin i fing zawk. Mi thau tak chu a kawhhmuh a, leiah chuan thawk a la la chhuak reng a. A thawk a lak meuh chuan engkim a tha vek ang." Hmeichhe naupang hriat loh chu a kut veilam chungah chuan a rawn inher kual vel a...
Nick chuan putar chu a rawn ti a. "Light on rawh." Dim yellow light a rawn eng chuan hmeichhe naupang chu a tidik a, a kut hnuaiah chuan a chelh tlat a. Putar chuan kawr dum ha chungin a lo nghak a. "Minute khat tal nghak rawh" Nick chuan velvety white breast tin chu a bra cradle chhungah chuan a nawr let leh a, rang takin vawi hnih a nawr lut a, "Tunah - a lu chungah dah la, hnuai lam pan rawh. " - Putar chu a che lo. Nick chuan a nui suk a him: "Eng nge ni ta, veteran? Hmeichhe saruak chanve i hmu ngai lo em ni?"
Chhiahhlawh upa chuan a zahawmna la awm hnuhnung berte chu a ko ta a. - Ni lo, ka pu, kum sawmli vel a ni tawh. Hei hi, ka pu, thil mak tak a ni. Mahse, tuar chhuah ka tum ang. I ti ngei ang,” Nick chuan a ti a. - I handle thei ang. Tin, hmanhmawh rawh. Nula lu chungah chuan kawr chu an paih a, an chhuk thla a. Nick chuan a kut chu a kawrfual chungah nghatin a ding nghet sauh sauh a. "Purse emaw eng emaw a nei em? Hmeichhia hian chutiang chu an nei tlangpui. - Chutah chuan purse a awm ngei ka ring, ka pu. Khawi emaw laiah bar pakhatah ka hre reng ang hriat?" Chu pa chuan a lu a thing a. "Ka hre lo. Mahse, chanchinbuah Aldgate Hotel-a a awm thu ka chhiar niin ka hria. I hrechhuak ngei ang. Tin, phalsak ka nih chuan ka pu, he thilah hian a lady chu Aldgate-ah i hruai kir leh thei dawn lo..." "Ka hria," Nick chuan a ti a. "Ka hria. Wallet chu rawn keng rawh. A bak zawng chu ka ngaihtuah ang che." "Ni e, ka pu." Chu pa chu bar chhungah chuan a tlan lut leh nghal a. Tunah chuan a chungah a innghat a, a thlawpna nen chuan a ding chhuak nghal zat a, a lu chu a kawngah a nghat a. A mit chu a chhing a, a hmai chu a hahdam hle.", A hmai sen zau tak chu a hnim deuh bawk. A thaw hahdam hle mai. Whisky rimtui rimtui lo tak, rimtui fiah lo tak nena inzawm chu a rawn chhuah chhuak ta a. Killmaster chuan a kawrfual a itching leh na chu a hre leh ta. A hmeltha a, duhthusam a ni. Hetiang dinhmunah pawh hian. Killmaster chuan a chungah tlan chhuak tura kal tura thlemna chu a duh lo tih a sawi. Hmeichhia, a thil tih dan hre lo nen chuan a mutpui ngai lo - zanin hian a tan dawn lo. Putar chu alligator vun var atanga siam handbag kengin a rawn let leh a. Nick chuan a jacket pocket ah a dah a. Pocket dang atang chuan pound note pahnih khat a la chhuak a, chu pa hnenah chuan a pe ta a. "Taxi i la thei em tih en rawh." Nula chuan a hmai chu a lam hawiin a nghat a. A mit chu a chhing vek a. Thlamuang takin a muhil a. Nick Carter chuan a ti a.
"I inpeih lo em ni? Hei hi i ti thei lo ang, huh? Mahse, heng zawng zawng hi ka tih vek a ngai. Okay, chutiang chu ni rawh se." A kekawrte chungah chuan a paih a, dressing room atang chuan a chhuak ta a. Bar chhungah chuan a en lo. Step thum, archway hnuaiah chuan a kal chho a, vestibule lam chu a hawi a. "Nang chu! Ka pu!" Aw chu a thim a, a thinrim hle bawk. Nick chuan aw neitu lam chu a hawi a. Chu chetna chuan hmeichhe naupang kawrfual te tak te chu a ti sang deuh a, a billow up a, a toned thighs leh tight white pantyes chu a rawn lang chhuak ta a ni. Nick chuan a kawr chu a phelh a, a tidik a. “Ngaidam rawh,” a ti a. - Thil i duh em? Nibs - rinhlelh rual lohvin amah a ni - a ding a, a bengchheng hle. A hmui chu tui atanga sangha chhuak ang maiin a che chhunzawm zel a, mahse thu engmah a chhuak lo. Mipa hring, balding blond tak a ni. A kawr te tak te chu a kawr khauh tak atan chuan a te lutuk. A lapel-a pangpar chuan Nick-a chu dandies a hriatchhuah tir a. AX-man chu a nui suk a, a kekawr iptea hmeichhe hmeltha tak, a lu leh a hnute hmalam hawia thut chu nitin thil tih ang mai a ni.
Ani chuan: “Eng emaw i duh em?” Manager chuan nula ke chu a en a, a hmui chu ngawi rengin a la che reng a. Nick chuan a stocking top leh panty inkar sa var strip chu khuh turin green dress chu a rawn hrual thla a. A nui suk a, a hawi let tan ta a.
"Sorry leh. Min biak ka ring."
Manager chuan a tawpah chuan a aw chu a hmu ta a. A cher a, a sang a, thinrimnain a khat a ni. A kut te te chu a hrual a, Nick Carter chu a han vawm a. - I... ka hrethiam lo! Ka sawi tum chu, heng zawng zawng hi sawifiahna ka phut tihna a ni, ka club-ah hian eng thil nge thleng? Nick chu a sual lo hmel hle. Tin, a buai hle bawk. - I chhunzawm zel em? Ka hrethiam lo. Princess nen kan chhuak dawn chauh a,... - Manager chuan hmeichhe naupang hnungzang chu a kut zungtang khur chungin a rawn kawhhmuh a. - Alaa - Lal fanu da Gama. Leh! Zu rui leh tawh, ka ring em? Nick chuan a rit chu a kawngah a dah a, a nui suk bawk. "Chutiang chuan i ti mai thei ang, yeah. Ka hruai haw ang." “Awle,” manager chuan a ti a. - Chutiang chuan i ngilnei dawn em ni. Hetah hian a lo kir leh tawh loh nan ngilnei takin awm rawh.
Tawngtaina ni thei tur thilah chuan a kut a beng a. “Ka hlauhthawn ber a ni,” a ti bawk.
"London khawpui chhunga club zawng zawng bane and bane a ni. Kal rawh, sir. Khawngaihin kal ve rawh. Tunah chuan." “A dik e,” Nick chuan a ti a. “Aldgate-ah a awm tih ka la a, huh?”
Manager chu a rawn green ta a. A mit chu an socket atang chuan a rawn chhuak chhuak ta. “Aw ka Pathian, mipa, chutah chuan i hruai thei lo!” He darkarah pawh hian. A bik takin he darkarah hian a ni lo. Chutah chuan mi an tam hle mai. Aldgate hi chanchinbu mi leh thuthang ziaktute nen an khat fo thin. Heng parasite te hian an hmu a, a biak a, zanin hian hetah hian a awm tih a hrilh a nih chuan, kei pawh ka awm ang, ka club pawh a awm ang... Nick hian games a ti chau tawh. Foyer lam chu a hawi let leh a. Hmeichhe naupang kut chu chetna avanga doll ang maiin a innghat a. Chu pa hnenah chuan, “Lungngai tawh suh,” a ti a.
"Tumah a biak rei dawn lo. Chu chu ka ti chiang ang." Chu pa chu hre reng chungin a mit a chhing a, chutah, “Hetiang louts, heng brutes te hi thil engemaw i tih tur a ni tak zet a ni,” a ti a. Mipa bar lam pan chuan a lu a bu nghat a. - He nula rethei tak hi an hmang tangkai duh tih i hria em? An hmang duh a, ka thlen chuan bar chhungah ngei an pawngsual duh a ni. A chawimawina chu ka chhanhim ta a ni. Keimah ni lo ila chuan - a tha e, chanchinbu-a thupui chungchang sawi rawh! Naktuk hian i khar dawn a ni. Nasty guys, an awm vek, an awm vek. Bartender hnenah chuan a pum na nei thau tak chungchang zawt rawh. Nula chhanchhuah nan he mipa hi ka vuak a ngai a ni. Nibs chu a rawn ti nghal zat. Stairs sir lama railing chu a han phar a, an rawn man a: "Ka pu. Mi i vuak em? Ni e - pawngsual. Ka mipa bar-ah? - mumang mai a ni a, ka harh thuai ang. I.. ." - Bet suh ", - Nick chuan hlim takin a ti a. - Awle, nula nen chuan kan chhuahsan a tha zawk. Mahse, ka thurawn hi la la, i list atang hian mi tlemte i cross a tha zawk. Bar lam pan chuan a lu a bu nghat leh a. " Bad company hnuaiah chuan. Company chhe tak, a bik takin pum lian tak nei chu. Sexual pervert chi khat a nih chuan mak ka ti lo ang." Manager hmel sen hring dup ah chuan hlauhna hmel thar a rawn lang zauh zauh a. Nick chu a en reng a, a hmel chu a khur nghal vek a, a mitmeng chu a hrual a, a ngen bawk. A aw chu a khur nghal vek.
"Mi lian tak, pum lian tak? Hmel sen hring? Nick-a chhanna mitmeng chu a vawt hle. - He mi thau leh flabby tak hi mi ropui i tih chuan hei hi chu mipa chu a ni thei ang. Engvangin nge? Tu nge a nih? Manager chuan a dah a thin hand to his forehead. Tunah chuan a thawmhnaw a chhuak ta - he club-ah hian controlling stake a nei tawh." Nick chuan foyer glass kawngka atang chuan a han en a, chhiahhlawh upa tak pakhatin a sir lamah cab a ko a. Manager lam chu a kut a phar a. “Tunlai hian Sir Charles tan chuan a va nuam tak em. A nih loh leh, club thatna tur atan, amah ngeiin blackball khel turin i ti thei mai thei. Zan tha rawh” Tin, chu nula chuan a hnenah pawh zan tha a ti bawk.Chu pa chuan a hre lo niin a lang hint. Carter chu hremhmun atanga chhuak chauh diabola ang maiin a en a." "Sir Charles i vuak em?" Nick chuan a nui suk a. "A ni lo tak zet. Tlem a tickled mai mai. I hriselna
Putar chuan lal fanu chu car chhungah a phur lut ta a. Nick chuan putar chu high five a pe a, a nui suk a. "Ka lawm e, Pa. Tunah hian kal la, chi rimtui tak tak la la a tha zawk - Nibs hian a mamawh ang. Goodbye." Driver chu Kensington area-ah kal turin a hrilh a. A kekawr bul lian tak chunga muhil hmel chu a zir chiang a. Whisky rim a nam leh a. Vawiin tlai khan a in nasa lutuk a ni ngei ang. Nick hian harsatna a nei a. Hetiang dinhmunah hian hotel-ah a hruai kir leh duh lo. Hmingthatna hloh tur a nei tih a ringhlel a, mahse chuti chung pawh chuan chu chu nula chunga i tih theih tur a ni lo. Tin, nula a ni bawk - hetiang dinhmunah pawh hian. Nick Carter hian hun hrang hrangah leh khawvel hmun hrang hrangah ladies a mutpui tawk a, pakhat a hmuh chuan a hre thei ang. Zu rui thei, inngaihzawnna nei thei, thil dang tam tak a nei thei a, mahse lady a la ni tho. Hetiang chi, mi â, nawhchizuar, nymphomaniac, bitch - emaw, a dang emaw - eng pawh ni se a hre chiang hle. Mahse a hmel lan dan leh a dinhmun, a lal khawngaihna chu zu ruih natna karah pawh thup theih a ni lo. He Nibs hian thil pakhatah a sawi dik a ni: Aldgete hi hotel mawi leh man to tak ni mahse London awmzia dik takah chuan staid leh conservative tak a ni lo. Lobby lian tak chu he zing darkar hian a ri nasa hle ang - he khaw lum lai pawh hian London khawpuiah hian swinger tlemte an awm fo thin - thing in chhungah hian khawi emaw laiah reporter pakhat emaw pahnih emaw leh thlalak thiam pakhat emaw an inkhuar ngei ang. Hmeichhe naupang chu a en leh a, chutah taxi chuan khur a rawn tawk a, springy bounce nuam lo tak a ni a, chuta tang chuan hmeichhe naupang chu a tla thla ta a. Nick chuan a hnunglam a rawn hruai a. Thil engemaw a ti muangchang a, a kut pakhat chu a kawngah a khuh a. A hmui nêm leh hnim chu a hmuiah a rawn inher chhuak a.
“Again,” a ti muangchang a. "Khawngaihin ti leh rawh." Nick chuan a kut chu a thlah a, a hmuiah chuan a fawp a. Sakeibaknei bulah chuan a paih thei lo. “Prince’s Gate chu,” driver hnenah chuan a ti a. "Nightsbridge Road-ah. Chu chu i hria em..." "Ka hria, ka pu." A apartment-ah a hruai ang a, a mutpui ang. "...Killmaster chuan Princess de Gama chungchang hi tlem a ngaihven zawk tih a sawi chhuak a. Tunah chuan tu nge a nih tih chu chiang lo takin a hre chiang hle. A chang chuan chanchinbuah a chanchin a chhiar thin emaw, a thiante pawhin an sawiho lai pawh a hre thin emaw a ni mai thei." Killmaster hi engti kawng mahin "public figure" a ni lo - agent training sang tlemte ang maiin - mahse a hming chu a hre reng a ni.A hming pum chu Morgana da Gama a ni.Lal fanu tak tak a ni.Lal Portuguese thisen a ni.Vasco da Gama chu a hla tak a ni ancestor.Nick chuan a bialnu muhil lai chu a nuihzat a.A sam lu dum hring dup chu a tifai a.Zingah chuan Hawk chu a ko hmasa lo mai thei, a nihna takah chuan.Hun engemaw chen a pe tur a ni.Chutiang taka hmeltha leh duhthusam zu rui a nih chuan, engtin nge a fimkhur theih ang?
Maithei. Ni lo mai thei, Nick chuan a kekawr zau tak chu a ti a. Beidawnna hell khat pawh a phur thei. Hun a mamawh a ni. Kawngpuiin khawi lam nge a pan tih i en ang u. Prince’s Gate-ah chuan an inher a, Bellevue Crescent lam pan chuan an kal chhunzawm ta a. Nick chuan a apartment building chu a kawhhmuh a. Driver chu curb lam pan chuan a rawn tlan phei ta a.
- Amah nen hian tanpuina i mamawh em?
Nick Carter chuan, "Ka ngaihtuah a, ka tuar thei a ni," a ti. Chu pa chu pawisa a pe a, chutah hmeichhe naupang chu taxi atang chuan kawngpui sirah a hruai chhuak ta a. A kuah chuan a ding reng a. Nick chuan kal tir a tum a, mahse a duh lo. Driver chuan ngaihven takin a lo en reng a.
-Ṭanpuina i mamawh lo tih i chiang em, ka pu? Ka lawm hle ang... - Ni lo, lawmthu ka sawi e. A kekawr ipte chungah chuan a paih leh a, a ke chu a hmasa ber a, a kut leh lu chu a hnungah a innghat a. Chutiang chu a ni tur a ni. Nick chuan driver chu a nui suk a. "En teh. Chutiang engmah a awm lo. Engkim hi thunun theih a ni." Heng thute hian a tibuai dawn a ni.
Bung 3-na a ni
KILLMASTER chu Dragon Club, Crescents of Mew sawm leh pali chim zingah chuan a ding a, thil hriat duhna leh ui chungchanga thufing hlui thudik sawi theih loh chu a ngaihtuah a. Amah ngei pawhin professional curiosity chuan a that hnai tawh a—chuti chung pawh chuan. Mahse tun ṭumah erawh chuan - leh lal fanu a ngaihvenna chuan hell pakhatah a luhtir ta a ni. Minute nga leh pali a ni tawh. Thliah chuan lumna a awm a, zing khawvar dik lo chu boruak hnuai lam chiah a ni. Nick Carter chu minute sawm vel zet a awm tawh a. Dragon Club a luh a, thisen thar a rim a hriat atang khan a chhunga playboy chu a bo ta vek a ni. Tunah chuan fully professional tiger a ni ta. Dragon Club chu an tichhia a. Thil zawngtu mi hriat lohte’n an tikehsawm. He thil hi Nick chuan film emaw film emaw a ni ang tih a ngaihtuah a. Screen leh projector chu a dik takin a hmu a, fing taka camera thup chu a hmu ta a ni. A chhungah hian film a awm lo, an thil zawn chu an hmuchhuak ta a ni. Killmaster chu sofa lian tak hmaa ruang saruak inzar pharhna hmunah chuan a kir leh a. Tlemte chuan a na leh ta a, mahse a hneh ta a ni. A bulah chuan mitthi thawmhnaw thisen chhuak bawm a lo awm a;thisenin a chil a, chutiang bawkin sofa leh an chhehvel lei pawh a awm bawk. Chu pa chu thah hmasak a ni a, chutah chuan a taksa ruh chu tihhlum a ni.
Nick chuan a serh a en chuan a na hle - mi pakhatin a tan a, a hmuiah a thun lut a ni. Thil tenawm tak a ni. A ngaihtuahna chu thawmhnaw thisen chhuak bawm lam chu a hawi ta a. A ngaihdan chuan mipat hmeichhiatna dinhmun chu tenawm takin an siam a. Thinrimna avanga tih niin a ngai lo va, ruang chu frenzied beating a awm lo. Genital cutting hmanga throat slitting fai, professional tak mai mai - chu chu a chiang. Nick chuan a kawrfual atang chuan a wallet chu a la chhuak a, a enfiah a...
.22 caliber pistol a keng a, a Luger ang bawkin hnai takah chuan a thihpui thei hle. Tin, muffler pawh a awm bawk. Nick chuan pistol te tak te chu a pocket-ah a dah leh a, nuihzat hmel zet hian a nui suk a. Thil mak tak tak, a chang chuan hmeichhe purse chhunga hmuh theih. A bik takin he nula, Princess Morgan da Gama, tuna Prince’s Gate-a a apartment-a muhil lai hian. Nula chuan zawhna thenkhat chu a chhang dawn a. Killmaster chuan kawngka lam chu a pan ta a. Club-ah hian a awm rei lutuk. Hetiang tualthahna rapthlak tak hi inrawlh hian awmzia a nei lo. Amah ngei pawhin a hriat duhna thenkhat chu a tihlawhtling ta - hmeichhe naupang chuan Blacker chu a that thei lo - Hawk hian he thil hi a hriatchhuah chuan a convulse mai ang! I chhuah theih chhungin chhuak rawh. A thlen chuan Dragon kawngkhar chu a inhawng a. Tunah chuan kutkawr hmangin a khuh ta a. Club chhungah a wallet tih loh chu engmah a khawih lo. Swan Alley kaltlangin Threadneedle Street thlengin kein a kal thei ang a, chutah chuan taxi a zawng thei ang tih ngaihtuahin lobby te tak te chhungah chuan stairs atang chuan a chhuk nghal vat a. A lo kalna hmun atanga a kalh zawng a ni. Mahse Nick-a chuan kawngkhar lian tak, thir, lattice glass kawngkhar chu a han en chuan chhuah chu luh ang maiin a awlsam dawn lo tih a hmu a. Zing chu pumpelh theih loh a ni a, khawvel chu lunghlu ang maia êngin a chim ta a ni. Stable luhna hmaah chuan sedan dum lian tak ding chu a hmu thei a. Mipa pakhat hian a khalh a. Mipa dang pahnih, mi lian, inchei hrual, puan leh puan hnathawkte kawr ha te chu car-ah chuan an innghat a. Carter chuan êng thim takah chuan a chiang thei lo, mahse mipa dum ang mai an ni. Hei hi thil thar a ni - mipa hring ei tur zuar a la hmu ngai lo. Nick chuan a tisual a. A che chak lutuk. Glass hnung lama che vel chu an hmu ta a. Kekawr hnung lama mipa chuan thupek a pe a, mi lian pahnih chuan ran in atang chuan number sawm leh palina kawngka hma lam pan chuan an kal ta a. Nick Carter chu a hawi let a, lobby hnung lam pan chuan a tlan nghal zat a. Thug ang maiin an lang a, chu pahnih chu, hmeichhe naupang purse atanga derringer lak chhuah tih loh chu ralthuam keng lo a ni. London-ah alias hmangin a hlim hle a, a Luger leh stiletto chu apartment hnung lama floorboard hnuaiah a mu a.
Nick chuan lobby atanga kawngpui zau takah luhna kawngkhar a hmu a. A tlan chak hle a, a tlan lai chuan a jacket pocket atang chuan .22 caliber pistol te tak te a la chhuak a. Engmah lo aiin a tha zawk a, mahse a kuta Luger hriat lar tak chu pound za zet a pe ngei ang. A hnunglam kawngkhar chu a lo inkhar a. Nick chuan chabi awlsam tak hmangin a hawng a, a chhungah chuan a tlan lut a, chabi chu a keng tel a, pawn lam atang chuan a lock ta a. Hei hian second engemaw zat a tikhawtlai ang a, thawm an siam duh loh chuan a tikhawtlai zawk mai thei. Yard bawlhhlawh tam takah a awm a. A lo var vat a. Brick bang sang tak, glass chi hrang hranga khuh chuan yard hnunglam chu a hual a. Nick chuan a tlan lai chuan a jacket chu a phelhsak a. Fence hrual chunga bottle glass chhe tawh chungah chuan a jacket chu a paih dawn a, bawlhhlawh bawm bawm atanga ke pakhat rawn chhuak chu a hmu ta a. Tunah chuan eng nge ni ta? Hun hi a hlu a, mahse second tlemte a hloh. Thug pahnih chu bawlhhlawh bawm hnuaiah an inthup a, Cockney chu an hmel atang chuan an awm a, an pahnih hian an rilru chu uluk takin an tan a. Killmaster mitmengah chuan thawmhnaw hring hring a rawn lang ta. He thil thleng hian mipui tihhlumna ang maiin a lang ta a ni. Rei vak lo chu a hnaih ber mitthi chu a en a - mi rethei tak chuan chemte ang maia hnar a nei a, a kut dinglam vuakna chuan copper brass knuckle a vuan a, chu chuan a chhanchhuak lo. Tunah chuan kawngkhar hnung lamah chuan thawm a awm ta. Kal hun a ni. Nick chuan a jacket chu glass chungah chuan a paih a, a chungah chuan a zuang thla a, a sir lehlamah chuan a chhuk a, jacket chu a chhuk thla a. Puan chu a hrual a. A jacket chhe tawh tak chu a hak lai chuan Throg-Morton hlui chuan a AX expense account-ah telh a phal ang em tih a ngaihtuah a. Moorgate Road nena inmil taka kal kawngpui zau takah a awm a. Veilam nge dinglam? Vei lam a pan a, chu chu a tlan pel a, kawngpui tawp ber ber êng rectangle lam chu a pan ta a. A tlan lai chuan a hnunglam a hawi a, a kut phar chungin brick bang chungah chuan mi hlimthla ang maia chuang chu a hmu a. Nick chu a duck a, a tlan chak zawk a, mahse chu pa chuan a kap lo. Hrethiam e. Amah aia thawm an duh lo.
Passage leh stables maze atang chuan Plum Street lam pan chuan a kal ta a. Tuna a awmna hmun chu ngaihtuahna fiah lo tak a nei a. New Broad Street-ah a inher a, chuta tang chuan Finsbury Circus-ah a lut a, taxi tlan lai a zawng fo thin. London khawpui kawngpui hi hetiang hian a la thim ngai lo. Milkman pakhat chauh pawh hi êng lo pung zel karah chuan hmuh theih loh tur a ni lo va, Bobby-a helmet-a welcome silhouette pawh a ni lo tih a chiang. Finsbury a luh rual chuan sedan dum lian tak pakhat chuan a sir chu a rawn round a, a lam pan chuan a rawn pur chhuak ta a. Tun hmain a lakah hian vanneihna an nei lo. Tin, tunah chuan tlanna tur hmun a awm tawh lo. In leh dawr tenau block khat, khar leh khap, thuhretu ngawi reng, mahse tanpuina pe lo zawng zawng a ni. A bulah chuan sedan dum pakhat a rawn ding chhuak a. Nick chuan a kal chhunzawm zel a, .22 caliber revolver chu a kawr chhungah a keng a. A sawi dik a ni. An pathum hian mipa dum an ni vek. Driver chu a tawi a, a dang pahnih chu an lian hle. Mi lian pakhat chu driver nen hma lamah an chuang a, pakhat zawk chu hnung lamah a chuang bawk. Killmaster chu rang takin a kal a, anmahni chu direct takin a en lo, a peripheral vision mak tak chu hmangin a hawi kual vel a. Chutiang bawk chuan ngun takin an lo en reng a, a duh lo. An hre leh ang. "Again" a awm tawh a nih chuan. Tunah tak hi chuan Nick chuan an attack dawn tih a chiang lo. Hma lam seat-a mipa dum lian tak chuan thil a nei a, chu chu pea shooter a ni lo. Tichuan Carter chuan a trick a siam mai mai a, a tlu mai mai a, hmalam sir lamah a roll a, .22 hmangin a insual ta mai. A taksa ruh leh a reflex te chu a inpeih tawh a, mahse thil pakhatin a titawp ta a ni. Heng mite hi tu pawh ni se, Finsbury Square-ah ngei pawh hian inhawng tak, ri nasa tak neia inhmachhawn chu an duh lo tih a bet a ni. Nick chu a kal chhunzawm zel a, silai keng mipa dum chuan: "Ding rawh, mister. Car ah chuan lut rawh. Kan biak duh che a ni." Nick-a’n a dah theih loh accent a awm. A kal zel a. A hmui kil atang chuan, “Hremhmunah kal rawh,” a ti a. Silai kengtu chuan driver hnenah thil a sawi a, Nick Kaner-a hriat ngai loh tawng hmanga thu hmanhmawh tak takte chu a chungah a inzawm khawm a. Swahili tawng tlem a hriatchhuah tir a, mahse Swahili a ni lo.
Mahse tunah chuan thil pakhat a hre ta - he tawng hi African tawng a ni. Mahse, eng hell nge African-ho hian a hnen atangin an duh theih ang? Zawhna bengchheng tak, chhanna awlsam tak. Semi-circular stables sawm leh pali chhungah chuan an lo nghak reng a. Chutah chuan an hmu ta a. A tlan phei a. Tunah chuan biak an duh ta a. Mr. Theodore Blacker thah chungchang hi? Maithei. An neih loh hmun atanga thil lak chhuah chungchang, chuti lo chuan an buaipui lo ang. Ding lamah a inher a. Kawngpui chu a ruak a, a thim hle bawk. Corner khawiah nge mi zawng zawng an awm em? Nick-a chu chutiang movie bengchheng tak tak zinga pakhat chu a hriat nawn tir a, chutah chuan hero chu tawp nei lovin kawngpui nunna nei loah a tlan a, tanpui tur thlarau a hmu ngai lo. Heng thlalak te hi a ring ngai lo.
Mi maktaduai riat lai karah a kal nghal a, pakhat mah a hmu lo. An cozy foursome chauh - amah leh mipa hring pathum. Car dum chuan corner chu a rawn hawi a, anmahni chu a rawn um leh ta a. Hma lam seat-a mipa dum chuan, "Dude, kan bulah i lut a tha zawk a nih loh chuan kan insual a ngai dawn a ni. Chu chu kan duh lo. Kan duh ber chu minute engemaw zat biak che hi a ni," a ti a. Nick chu a kal chhunzawm ta a. “Min hre tawh a ni,” a ti a. "Hremhmunah kal rawh. Min kalsan la, chuti lo chuan i hliam mai thei." Silai keng mipa dum chu a nui suk a. "Aw mipa, hei hi a hlimawm lutuk." Driver chu Swahili tawng ang deuh mahse Swahili tawng ni lo tawngin a bia leh ta a. Car chu hmalam pan chuan a tlan nghal a. Yard sawmnga zet a thlawk a, curb chu a rawn nam leh ta a. Mipa dum lian tak tak pahnih puan kawr ha chu car atang chuan an zuang chhuak a, Nick Carter lam panin an kal leh ta a. Mi tawi, driver chu car atanga a chanve a chhuah thlengin seat-ah chuan a sir lamah a tlan phei a, a kut pakhatah chuan machine gun dum tawi tak a keng a. A hmaa thu lo sawi tawh pa chuan, "Lo kal la, sawi rawh, Mister... Kan tihnat duh lo che, tak tak. Mahse, min nawr luih chuan vuakna tha tak kan pe ang che," a ti a. Mipa dum dang, a hun zawng zawng chu a ngawi reng a, step khat emaw step hnih emaw a hnufual ta a ni. Killmaster chuan buaina tak tak a lo thleng tawh tih a hre nghal a, thutlukna a siam vat a ngai tih a hre nghal bawk. Thah tur nge thah loh tur?
A chungah nawr luih ni mah se, thah loh tum a tum ta a ni. Mipa dum pahnihna chu feet ruk leh inches ruk zeta sang a ni a, gorilla ang maia insiam, a kekawrte leh a rilru lian tak tak leh kut sei tak tak, innghat a ni. Black as the ace of spades, a hnar a tliak a, a hmaiah chuan hliam hring hring a khat. Nick chuan he mipa hian engtikah emaw chuan kut inthlakna hmun a thleng a, engtikah emaw chuan bear hug-in a man a nih chuan a zo tawh dawn tih a hria a. Mipa dum hmahruaitu, pistol thuptu chuan a jacket pocket atang chuan a la chhuak leh a. A hawi let a, Nick chu a silai butt hmangin a vau ta a. "Kan rualin i rawn kal dawn em ni, mihring?" "Ka lo kal dawn" Nick Carter chuan a ti a. Hmalam panin step khat a kal a, sang takin a zuang a, kick turin a hawi let a, chu chu a boot rit tak chu chu pa hmuiah chuan a khalh lut tihna a ni. Mahse he pa hian a thil neih a hre chiang a, a reflexes pawh a rang hle.
Silai chu a hmui hmaah chuan a han vawrh a, a venghim a, Nick-a kekawrte chu a kut veilam hmangin man tumin a bei a. A miss a, Nick chuan a kut atang chuan silai chu a rawn knock chhuak ta a. Ditch chhungah chuan a tla thla a, a tlakbuak ta a ni. Nick chu a hnungzang ah a tlu a, a kut pahnih chu a sir lamah a vuak chu a cushion sak a. Mipa dum chuan a rawn pan nghal a, man a tum a, hna tak tak thawk thei mipa lian zawk, chak zawk chu hnaih tumin a bei a. Carter-a thiltih chu mercury ang maia thunun leh smooth tak a ni. A ke veilam chu chu pa ke dinglam ah chuan a hook a, a khup ah chuan na takin a vawm a. A theih ang tawkin a kick a. Khup chu ruh chak lo ang maiin a rawn inher a, chu pa chu a au chhuak nghal zat bawk. Gutter chhungah chuan a inher a, chutah chuan a mu a, tunah chuan a ngawi reng tawh a, a khup chu a chelh a, a pistol thlak chu zawng turin a bei ta a. Silai chu a hnuaiah a awm tih a la hre lo.
Gorilla pa chu ngawi rengin a rawn hnaih a, a mitmeng te tak te eng mawi tak chu Carter-a chu a en reng a. A kawppui chunga thil thleng chu a hmu a, a hrethiam bawk. Zawi zawiin a kal a, a kut a phar a, Nick chu building hma lamah a nawr a. Storefront chi khat a ni a, a sir lehlamah chuan thir security grill a awm bawk. Tunah chuan Nick chuan a hnungzang a thir chu a hre ta. Nick chuan a kut dinglam kut zungtang chu a han ten a, chu pa lian tak chu a rilruah chuan a rawn beng a. The Diplomat-a Sir Charles-a a vuak aiin a na zawk hle a, a nasat em avangin a tichhe thei a, natna nasa tak a thlen thei a, mahse aorta a tikehsawm a, a tihlum thei khawpa na erawh a ni lo. A hlawhtling lo. A kut zungtang chu a na a. Concrete slab vuak ang mai a ni. A hnaih rual chuan mipa dum lian tak hmui chu nui chungin a che a. Tunah chuan Nick chu thir bar-ah chuan a nawr hnai tawh hle.
Chu pa chu a khup ah a vawm a, a hliam a, mahse a tawk lo. Fist lian tak pakhat chuan a rawn deng a, khawvel chu a nghing a, a rawn inher chhuak ta a. Tunah chuan a thawk a harsa zual sauh sauh a, a lungphu atanga boruak a rawn ri chhuak leh chhuah rual chuan a tap deuh tan ta chu a tuar thei ta a ni. Chu pa mitmeng chu a kut zungtang hmangin a beng a, rei vak lo chawlh a nei a, mahse he gambit hian chu kut lian tak takte chu a hnaih lutuk a ni. A hnungtawlh a, closing trap atanga chhuah tumin a sir lam pan a tum a. Tangkailo. Carter chuan a kut chu a ti tension a, a kutpui chu angle dik takah a ben a, killer karate chop chu a hmuiah a rawn thawn a. A kut zungtang te tak te atanga a kutphah thlenga crest chu a hrual a, corpus callosal a ni a, board ang maiin a khauh a, vuak khat lek pawhin a hmui a tikehsawm thei a, mahse mipa dum lian tak chu a tlu lo. A mit a chhing a, a mit chu rei lo te chhung chu sen bawlhhlawh takah a chang a, chutah hmusit takin hmalam a pan ta a. Nick chuan chutiang bawk chuan a rawn deng leh a, tun ṭumah chuan a mit pawh a chhing lo. Kut sei tak, thuk tak, biceps lian tak tak nei, boa constrictor ang maia Carter-a khuh. Tunah chuan Nick chu a hlauthawng a, a beidawng tawh bawk a, mahse a hma ang bawkin a thluak tha tak chuan hna a thawk a, hmalam hun a ngaihtuah ta a ni. A kut dinglam chu a jacket pocket chhungah a luhtir thei a, .22 caliber pistol butt vel chu a luhtir thei ta a ni. A kut veilam chuan mipa dum rilru lian tak chu a fumble a, thluak lama thisen kal chu tihtawp theihna tur pressure point zawngin, tunah chuan ngaihtuahna pakhat chauh a nei ta - chu chu tihchhiat tumin. Tichuan rei vak lo chu naute ang maiin tanpui theih lohvin a awm ta a. Mipa dum lian tak chuan a ke a phar zau a, tlem a hnungtawlh a, Carter chu kawngpui sirah chuan a kai chhuak ta a. Hun rei tak chhung unaupa bo tawh ang maiin Nick chu a hnaih hle a. Nick-a hmai chu chu pa rilruah chuan a rawn nawr a, a rimtui, a thawmhnaw, a lipstick, a tisa chu a hre thei. Chu pa kawr chhunga nerve awm chu zawn chhuah tumin a la bei reng a, mahse a kut zungtang chu a chak lo zual sauh sauh a, rubber thuk tak chhunga laih tum ang mai a ni. Negro chu ngawi rengin a nui suk a. Pressure chu a lian chho zel - a lo lian chho zel bawk.