Carter Nick : другие произведения.

41 50 Killmaster Bilduma detektibe istorioak buruz Nick Carter

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Nick Carter
  
  41 50 Killmaster bilduma Bat, detektibe istorioak buruz Nick Carter
  
  
  
  
  41 50 Killmaster bilduma Bat, detektibe istorioak buruz Nick Carter
  
  
  
  
  41. Red izpiak http://flibusta.is/b/680600/read
  
  Red Izpiak
  
  42. Beijing eta tulipa enpresa http://flibusta.is/b/607256/read
  
  Pekin Eta Tulipa Afera
  
  43. Amazon http://flibusta.is/b/250268/read
  
  Amazon
  
  44. Itsasoa tranpa http://flibusta.is/b/250882/read
  
  Itsasoa Tranpa
  
  45. Berlin http://flibusta.is/b/617192/read
  
  Berlin
  
  46. Giza Bonba http://flibusta.is/b/675725/read
  
  motion motela
  
  Giza Denbora Bonba
  
  47 Hil bat cobra http://flibusta.is/b/635287/read
  
  Cobra Hiltzeko
  
  48 Bizi heriotza http://flibusta.is/b/617191/read
  
  Bizi Heriotza
  
  49. Eragiketak Che Guevara http://flibusta.is/b/617190/read
  
  Eragiketa Che Guevara
  
  50. The Doomsday Formula http://flibusta.is/b/634520/read
  
  The Doomsday Formula
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Red izpiak
  
  
  translated by Lev Shklovsky memoria bere semea galdu Anton
  
  
  Jatorrizko izena: Red Izpiak
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  Buruz amets bat izan nuen lehenengo pertsona nor bere hil. Ego-en izena zen Sergey eta beste zerbait, eta gertatu da kalezulo batean Istanbul. Ego hil bere labana batekin -, baina ez dut stiletto ondoren - eta ez zen oso ona labana batekin. Sartu aktibatuta amesgaizto bat.
  
  
  Bere ametsa da loreak; izan ere, horren inguruan beste gauza asko gertatzen dira. Dorian Sachs, AH-en psikiatra, pentsatzen dut marraztu ahal izango guztiak ondorioak, baina niri horrek esan nahi du ez da ezer hori baino gehiago odol, nire eskuak da redder eta stickier.
  
  
  Ametsa mantendu atzera datozen, ez balitz bezala izan nuen irakurketa bera liburu baino gehiago eta gehiagoko berriro; eta, une horretan, hau da, goizean goiz Beiruten, aire-hoztutako Phoenicia Hotel, nik ez dut liburu hori irakurri nahi berriro ere. Kezia Neumann, nork pentsatu izan dut oker bere Israeldar bat agente, lo zegoen, bere atzera. Kezia zen bere hogeiko hamarkadaren amaieran, oraindik ere oso erakargarria da, eta begira nah egin zion harritzekoa, hey, zenbat denbora utzi zuen bizi. Ez dut uste hori da, luzeegia.
  
  
  Kezia lan egin Shin Bet, hori egia da, baina berak ere lan egin zuen KGB, edo agian GRU. Ez du axola, hala ere. AH o ee en rol bikoitza izan da, denbora luzez ezagutzen; nik uste dut Hawk bat, Shin Bet esan." Israeldarrak mantendu bere leash bat, eta hori da, besterik gabe, apur bat gehiago denbora. When I begiratu bere, noiz izan zen bakean lo, eta bere handi bular igo eta jaitsi, aldian-aldian, denbora bere arnasketa, banekien begira zegoen emakume bat izan zen, egia esan, dagoeneko hilda. Oso txarra da, zeren Kezia zen neska eder bat nor arduratzen lo gizonak delako hey, dibertigarria izan zen. Ez, besterik gabe, lan-ee. Ez dut uste askoz bere - hori da kalitate txarra, nire lanbidea -, eta inork ez du inoiz me deitu intelektual bat. Baina orduan sentitu zuen gogoa esnatzeko neska gora eta esan hey, bere estalkia zen pizten, emateko Beno, aukera bat tira bidez. Baina, jakina, aldez aurretik ezagutzen nuen hori ez dut egin. Hori izango litzateke oso zaila da. Beno, ez zen ezerezetik ezkutatu. Errusiarrek ez da askoz ere erabili nah, eta, gutxienez, Shin Bet lortuko Nah. Bada zuen ihes egiten saiatu zen, agian zuen arriskuan, beste jende askok ere bai. Me barne.
  
  
  Gainera, berea izan zuen ezer egin bere. David Hawke, nire boss, nor da batzuetan baino gutxiago condescending, litzateke, blush zuen, bada, banekien zen bere orain. Baina zer Hawk ez zekien ezin eragin zion, askoz kezka. Eta, bada, berea doa mugetatik kanpo noizean behin, eta berea batzuetan ez — da gutxienez berea dela badakit zer ondorio dira. ..eta nola saihestu ih.
  
  
  Iritsi zen Sirian duela egun batzuk. Zikin eta urratzen, joan zen misio bat Damaskon. Egiaztapena egin ondoren Washington, freskagarria bere burua, eta biltzeko diru apur bat, txartel horia ikusi dut bere sartu Phoenicia Hotel. Gau hartan joan nintzen kasinoa hiritik gertu, batzuk igaro Libanoko kilo, eta ezagutu Kezia Neumann. Bera izan zen, oso egoera — beste arrazoi bat zergatik ez zuen luze iraun — eta atzera joan ginen hotelera. Ondoren, bere lehen orgasm, berak esan zidan zuen bezala lanean agente bat Israelen. Jainkoak daki zergatik esan zidan zuen hau! Agian, besterik gabe, delako Hey zen nekatuta, agian harritu behar, edo agian delako Beno, ez du axola jada.
  
  
  Bera izan zen bidaiatzen izenaren pean Silas Lapham, bat tabako merkantzia inguruan New Orleans. Berea izan zen cover-up, eta orain, behera begira Kezia, berea gogoratu Hawk izan grumbled duten zenbait eragile handiagoa izan irudimena baino ez dute behar.
  
  
  Hala ere, Kezia nabaritu buruz zerbait Silas Lapham, bat tabako saltzaile eta sociable edan, eta eman dugu gure denbora gehien hotel gela batean, edo, hobeto esanda, bainugela.
  
  
  Izan zen, berak gozatuz. Noiz dut bete zeregin eta neure burua aurkitu oraindik bizirik, uste dut neure burua jasotzeko eskubidea edan, eta sin carnally. Batzuetan dut makila batekin emakume bat, batzuetan gehiago behar dut, baina, gutxienez, dut indulge mota guztiak extravagances igandeetan. Ez da, bada oraindik denbora, dut, aste bat pasatzeko baserri batean Indiana. Ez dut atseden, irakurri, eta prestatu fisikoki eta mentalki nire hurrengo zeregina.
  
  
  Ez dago bat izan zen, erdi-hutsik botila arak mahai gainean. Hartu zuen zurrutada bat, zigarro bat piztu, eta atzera begiratu lo neska. Berea, pentsatu nuen. Lo jendea nahiko madarikatua zaurgarria. Bakarrik izan zen sinboliko hori izan dut kontuan hartuta, bere hil garai hartan. Jakina, ez da zerbait sadistic niri buruz, bestela, seguruenik ez dut aukeratu dute lanbide hau. Dut erre eta bere edan batzuk arak - ez da, besterik gabe, nire gogoko edariak, baina beno, ziurrenik dut gustuko - I begiratu nah eta sentitu nahi dut eman nahi izan bere arraio ona. Esnatu zuen litzateke, eta berea izan zen bat bere . Odin da berarekin eta bere patua.
  
  
  Baina hori egin ondoren, gure bideak izango da gure aparteko modu joan berriro, eta bere heriotza ez da izango nirea bai. Uste dut, izan zuen saiatu bere gorde garai hartan ez zuen egin ahal izan. Baina hori ezinezkoa zen. Kezi Neumann ezin bere lagunduko. Inork ezin hey, laguntza.
  
  
  Irristakorra arretaz orriak azpian, beraz, ez bere esnatu, begiratu zuen erlojua gainean dresser ikusteko zer ordu zen. Bat izan zen hiruhilekoan bost.
  
  
  Kezia esnatu. "Nire Jainkoa," esan zuen. 'Jesus! Zer egiten ari zara niri?
  
  
  Dut-erantzun du: "Guztiak denbora ona." Isildu.
  
  
  Ezin izan zuen, nahiz eta entzun me jada. "Bai", esan zuen. 'Ah, bai. Bai-a-a! Zuen pixka nire sorbalda. Gogorra. "Gelditu behar duzu orain," salatu zuen. "Egia esanda, ezin dut hartu du jada ! Duzu maniac bat. Zu niretzat hil. Gelditu da. Gelditu da, esango dut!
  
  
  Noiz ee ezagutu bere casino, zuen nabaritu zuen hitz egiten zen, zer izan liteke izeneko sasi-kultura-euskara. Jaio zen Flatbush, Brooklyn, gertu Grand Army Plaza, eta ez du mugitu Israel zen arte 15. Baina nabaritu dut bere azentu.
  
  
  Noiz ez da gelditu, hasi zen negarrez, ia hysterically, zuen bezala lurrean etzan hildako, geldi eta zurrun taula gisa me azpian. Bere begiak gaurkoan. Dut jarraitu da.
  
  
  Ondoren, inork ez, gure inguruan, ezin mugitu. Bota zuen bere burua sartu lanean Keziah en mamitsuena amilotxak eta hasi zen ohiko borroka ahulezia eta damutuko, hori lasai sentitzen babesik. Sentimendu bat egiten duen pertsona bat ahula eta egoistic egiten galdetzen duzu bada, ez da ezer merezi bizi mundu honetan. Dut, zalantzarik gabe, emakumeek bai. Inoiz ez dut izan ahal da irudikatu nahi.
  
  
  Kezia ran bere behatzak bidez nire ilea eta esan zuen: "Egia esanda, oraindik munstro bat. Munstro bat!'
  
  
  Bere azentu zen Flatbush orain. Jarraitu zuen, "inoiz ez dut izan, ezer nahi duzu nire bizitza osoa! Jesus!'
  
  
  Zuen apalki onartu zuen, ez zen txarra.
  
  
  Kezia me at stared narrowed begiak. 'Ez da txarra? Jainkoa, zu harrigarria, gizona! Egia esanda, ziur nago izango duzu behartzeko ih atera duzu.
  
  
  Pixkanaka-pixkanaka, etorri zen bere zentzumenak. Pentsatu nuen, luger eta knife in the bikoitza beheko maleta, eta gertatu zait ez nuen garbitu luger oraindik. Arduragabekeria me. Dut egin behar da berehala, ahalik eta azkarren izan dut free hau atsegina web haragia litzateke baimendu me lortzeko entangled da, baina zein izan zen orain hasten aspertzeko me pixka bat.
  
  
  Bere telefonoa izan zen bere zain. Ezer ez duten bezala,. Atea erronda bat. Oraindik ez. Baina izan dut sentsazio hori. Banekien bere .
  
  
  Azkenik, denean dut mustered nahikoa indarra tira neure burua out the trash, Kezia harrapatu nau eta musu eman zidan. Estutu zuen nire harrotasuna. — Behar duzu, ona zaindu nen. Zion bere maitasuna. Ez zuen nahi ezer gertatuko zion."
  
  
  "Nik ere bai", esan nion, izenburu komuna. Izan zen bitartean garbiketa sortu, ez zen atea erronda bat. Kezia lo zegoen berriro, eta ez saiatu nintzen esnatu bere. Nire lanbidea, ez da ohikoa, besterik gabe, atea ireki, zabal eta ongi etorri jende besoak zabalik. Bere, xuxurlatu,"Nor da?"
  
  
  "Bat telegrama Mista Silas Lapham." Hura izan zen euskara, eta desberdin bat Libanoko azentu.
  
  
  Atea ireki zuen bere. 'It' s me.'
  
  
  Entregatu zuen mutila gutxi batzuk txanponak eta hartu gutun-azal itxi batean. Izan datoz Hawke. Zuen, eta Della Stokes, pribatua idazkaria, izan ziren soilik bi pertsonak jakin dezake non izan zen, eta nor izan zen.
  
  
  Mutila ez da berehala desagertuko. Aurkitu dut hura, baizik eta lotsagabea, eta begira ari zen azken me sartu gela erdi-witty grina bere aurpegia. Dute heldu, baizik eta, hasieran batean, Sortaldeko, eta zuen susmatzen duten seme-alaba izan zen staring at Kezia lo egiten zuen bezala. Izango zuen zikin pentsamenduak eta nerabeak fantasiak. Ez zuen nahi izan errudun inciting bat adingabeko seme-alabak, eta hura saihesteko joan independentean lan bat sotoan gelak, hura eman zuen, apur bat bultza.
  
  
  "Ondo, mutiko, eskerrik asko. Agur.
  
  
  Zuen lingered pixka bat, eta jarraitu begiratu mimmo sartu nire gela, eta orain ikusi nuen hori ez zen begira ohe, baina aldi TELEBISTA.
  
  
  — Ba, zure TELEBISTA atera batzar, Mista?"
  
  
  Izan behar zuen begiratu bezala, stunned zuen bezala sentitu denean jarraitu zuen: "Guztiak TV multzo mundu osoko izorratu, mista. Ez duzu ezagutzen?
  
  
  Zuen shrugged eta bultzatu zion tinko kanpoan. "Ez dut ezer jakin. Aju.
  
  
  Zuen joan. Atea itxi dut, eta hartu telegrama bainugela, galdetzen du zer egin seme-alaba izan zen buruz hitz egiten . Infernua guztiak TV multzo ?
  
  
  Nire lehen pentsamendua izan zen bat emateko knighthood norbait begiratu guztiak TV multzo. Ez dut pertsonalki fan bat pantailan. Beraz, egin Hawk, nahiz eta inoiz ez zuen argi eta garbi onartu du.
  
  
  Infernua ego batera. Ez dut TELEBISTA ikusi aste, eta ez dut ikusi egunkari bat hiru egunetan. Nor izango litzateke ergelak nahikoa irakurri edo begiratu ergelak kutxa denean, Kezia da inguruan?
  
  
  Telegrama irakurri: "Eredu T Otso-Otso-Bat-berehala." Bidaltzailea ez da zehaztu. Hau izan zen, halaber, azalekoa. Bidaltzailea bat izan zen Hawk — nor bestela ezin izango da? "eta esan nahi izan nuen, beste esleipen eraginkorra, berehala." Urteetan zehar, lankidetza-Hawk eta garatu dut gure kodean. Ez gaur ofiziala codebooks. Inoiz ez dut bat eraman kodea liburua nirekin. Hau da, eskatuz arazoak.
  
  
  Era berean, zalantza dut dela inor inguruan beste Killmasters — I gertatuko ezagutzen badira hiru gehiago, eta Hawke ez dakit ezagutzen dut — ulertu nahi telegrama kodean. Egin zuen ahaleginik berriz, bizarra. The "eredua" esan nahi ezer ez, besterik gabe, paper edukia, eta egiteko zeregin pixka bat zailagoa txarrak eragile. "Otsoa" — eta bigarrena," Wolf " izan zen azalekoa esan nahi idazle Thomas Wolfe. "Lehen" ekarri ego-en lehen liburua.
  
  
  Thomas Wolfe-ren lehen liburua izan zen Etxera, Angel. "Berehala" izan zen argi eta garbi. Ekarri du presarik.
  
  
  Hawk izeneko me Los Angeles, ahalik eta lasterren. Keziah izan zen, oraindik ere lotan bat bezala agortu haurra, berriz, berea josia bere gauzak. Dut beti bidaia gutxieneko ekipajea. Ez dut behar, askoz ere lan egiteko, bai: bat luger, bat stiletto, eta batzuetan, zenbait mozorro bat bezala orrazkera, betegarria, eta lentilla. Bide batez, dut, batez ere, gisa erabili "natural" mozorrotzeko, bezalakoa da, eta oinez, hitz egiten, eta erabili dut, kautxua eta plastikoa laguntzak mediku helburuetarako. Ez dut behar horiek. Horrez gain, nire bikaina prestakuntza zereginak betetzeko, behar dut berezkoa mimetikoa talentua. Hau da, batzuetan erabilgarria da. Kezia ez esnatu. Utzi zuen bere pila bat dirua dresser eta saiatu ez begiratu bere gisa zeharkatu zuen gela. Baino gehiago izan zen, eta izan zen onena ahaztu. Apustu egingo dut mila dolar bat Libanoko libra, hau da, hogeita hamar inguru-bi zentimo, hori ez dut inoiz ikusi bere bizirik berriro ere. Baina zuen bezala ari zen eskoltatuta igogailua, aitortu behar izan nuen izan nuen terrible bat ideia. Balitz bezala, besterik ez zuen izan etzanda trash eder batekin gorpua. Eta nekrofilia da, zalantzarik gabe, ez da bat nire lehentasunak.
  
  
  Ikusi nuen nintzen zain taxi bat hartu me aireportura. Izan dut, memoria ona; ez absolutua edo argazki-memoria edo anormal da ezer, baina bat ona memoria. Garatu zen arabera ego. Eta bi edo hiru aldiz, urte bat eman dut aste bat artxiboetan Academy of Arts-en Washington.
  
  
  Zuen zintzilik aparkalekuan eta lapoblacion parking attendant. Handi bat, gizon bat ill-egokitzea egokitzen badirudi beti eraman behar dute. Ego-en izena zen Nikolai Tovarets, eta izan zen bat garrantzirik gabekoa KGB ofizial. Ez nekien ih nagusia pertsona Beiruten, baina ez nuen ezagutzen Tovarz. Bat izan zen, profesionala hiltzaile. Denbora gehien lan egin zuen bere eskuetan, orain arte bezala, ezin izan zuen gogoan, fitxategi bat, eta, batez ere, emakumeak. Lobby, zuen hornituta up on pila bat, egunkariak, baina jaramonik egiten deigarria titularrak eta Stahl-Tovarz. Zuen esku big. Gainbegiratu zuen mimmo me interesik gabe. Izan dut jantzita Silas Laphampak-ren tronpa-rimmed maskara, eta bere gorputza zen hunched bat baino gehiago erdi-mozkor eran. Banekien tabernak ez litzateke hau ireki hasieran, beraz, edan dut batzuk arak hotel gela egiteko iso rta usaina, alkohola bezala. Bat bakarrik izan zen, minutu batzuk azken sei, eta zuen dagoeneko begiratu erdi mozkortuta.
  
  
  Nire taxi bota, eta bere sel. Beraz, Kezia Neumann ari zen jarraian. Bere galdetu zenbat denbora dute mantentzeko litzateke hau sortu eta, ondoren, bota bere inguruan zerrendak. Gutxienez, ezin izan dut jasan. Bestela, ez zuen izan eserita taxi bat bidean aireportua oraintxe. Bere ezin izan du ezer egin. Deus. Konturatu nintzen zortea izan dut, berriro ere, gisa gertatzen da askotan, eta hori aukeratu nuen une egokia. Hawke en telegrama iritsi denbora. Bada, litzaidake zuen geratu batzuk ordu gehiago, gonbidatu Kezia afaria, agian zuen ahaztuak berak sartu kaka batzuk . Da pointless pentsatu.
  
  
  Noiz iritsi zen aireportuan, Paris edizioa the New York Times ez zuen oraindik irakurri zion. Ez nuen erdia baino gehiago minutu bat ordezko denean bere hegazkina utzi. Zuen bilduta egunkariak besapean eta, behin planoan, ikusi elurra glistening in Dar al-Bader Mendi ipar-ekialdean. Pixkanaka-pixkanaka, gailur handiago hazi, eta konturatu nintzen gindoazen hegan baino gehiago Baalbek. Bat izan zen, turismo-trick bat, ustez adeitsu keinu hori izan zen ustezko egin duzu hori ahaztu hegazkina hartu off berandu, aire girotua ez zen lan, eta airean izan zen, gogorra. Niretzat bezala, ikusi nuen, Baalbek. Hitza Baalbek bota inguruan nire eztarrian. Leku bakarra non zuen inoiz etorri zen, eta heriotza hurbil izan zen erasoa Tenplua Jupiter. Dut bota paperak.
  
  
  Mutil hau izan zen eskubidea! Norbaitek—, eta inork ez zirudien jakin zehazki nor-bota zuen TELEBISTA aurrerapena guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua. Zentzuduna esan zuen: "Guztiak TV multzo hondatu dira nonahi, Mista."
  
  
  Aldiz, zuri-haired emakume, mintzatu gehiago lasai. Ez zuten aplikatu handiena letra oraindik, eta titularrak baino ez ziren inguruan lau zutabeak, baina ez dago argi bat izan zen, ilusio mezua.
  
  
  MASIBOA SABOTAJE TELEBISTAN MUNDUAN ZEHAR PROGRAMA GUZTIAK DIRA ETEN KOMUNISTA PROPAGANDA.
  
  
  PRESIDENTEAK DEIAK EGITEKO LASAI.
  
  
  Zientzialariek susmatzen konstelazioak laserrak gaur egun; iturri da, ziurrenik, espazioan. Finantza-galerak dira estimatu milioika. Agitated Nazio Batuen deiak larrialdi-neurriak.
  
  
  Nik masterizatu puntu nagusiak. artikulua. Nonbait, mundua ez zen oso indartsua igorlea hori ezabatu guztiak beste transmisio eta inposatutako bere transmisioa. Txinako ziren atzean. Halaber, onartu du. Baina ez ziren ohiko Txinera. Izan zen talde berri bat Txinera. Bilatzen dute derrocar antzinako erregimenaren Txinan. Kokapena igorlea izan zen sekretua dira, eta, zalantzarik gabe, ez zuen agerian utzi nahi du horri buruz ezer egin. Denbora ateratzen denean, esan dute. Bada, Mao eta ego cliques dira overthrown. Beraiek deitu dute neo-coms. Berri Komunistak. Oni onartu kide Nazio Batuen eta predikatu kofradia nazio artean.
  
  
  Munduan, esan dute, laster ikusiko Brylev. Bien bitartean, sekretua igorlea jarraituko luke menderatzeko kanal guztiak, eta nahi duzun aukeratu ez baina entzun propaganda edo itzali TELEBISTA.
  
  
  Gehien piquant, zehatz-mehatz, noski, izan zen, Txinako horiek erabiltzen sateliteak beren emankizunak. Ezinezkoa zirudien bat aurkitu igorlea Lurrean. Funtsean, izan zezakeen edozein lekutan.
  
  
  Zuen pisatu bere aukerak eta erre zigarro ondoren zigarro. Saiatu naiz, ez begiratu stewardess batean minigona. Une hartan, ez nuen behar hankak eta amilotxak, ez du axola nola tentagarria izan ziren gurekin. Joan zen lanera itzuli da, nahiz eta ez zuen hitz egiten Hawk oraindik.
  
  
  Los Angeles da telebista hiriburua estatu Batuetan. Susmatzen dut Hawk litzateke betetzen zidan ez. Zuen pentsatu zukeen zerbait. Eta zuen zain zegoen zerbait me from.
  
  
  Garai hartan, ez nuen ikusi oso argi zer gertatzen zen, baina ez nintzen kezkatzen da. Bat izan zen, politiko tailspin, eta edozein talde Txinako pertsona ginen parte hartzen, hura bezala smelled xantaia. AIZKORA izan liteke gaituta. Eta, beti bezala, lan zikina egin zuen. Utzi nuen bere egunkari eta luzatu, orain arte bezala, hegazkina eserlekua ahalbidetuko luke.
  
  
  Han izan ziren, halaber, komedia alderdi hau sabotaje. Balorazioak gizonen artean, adibidez, horrexegatik izan da oso altua. Ez zen asko sexu-programak, ez eten iragarkiak garbiketa hautsa!
  
  
  Harrapatu nuen neure burua chuckling, eta sullen emakumea eserita zehar dit niri begiratu arretaz ; bat Yankee . Erakutsi zuen bere bere gehien xarmangarri irribarre eta, astiro-astiro, keinu bere. Berak altxatu zuen bere sudurra eta sniffed. Hegaldia attendant atxikia baino gehiago eta galdetu nahi dut ezer bere, ohi bat harrapatzeko morea bra. Pentsatu zuen Kezia une batez, eta, ondoren, nahi ez zuen. Erabaki dut siesta bat hartu. Hegazkinak beti egin dit sleepy. Lotan geratu aurretik, galdetu zuen bada Towarian litzateke arraio Kezia aurretik zuen, eta ito bere. Batzuetan, hau da, nola torturatzaileak bere burua entretenitua.
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  Inguruan JFK Aireportua, ny bere taxi bat hartu apartamentu, teilatuan, East 46th Kalean. Izan nuen ordenatzeko bidez, hainbat arropa eta batzuk kamisetak garbi. Silas Lapham jada ez da existitzen, eta ego lelo egokitzeko, orain arte bezala, zekien, ezin joan Salvation Army, dut, nahiz eta zalantzan jarri dute litzaidake aurkitu edonork nen interesa.
  
  
  Ondoren, bainu bat hartu eta bizarra, begiratu dut bere bidez mail. Batez ere, izan zen publizitate zabor. Han izan ziren, halaber, letra batzuk zahar batetik girlfriends zuen tore erdia irakurri gabe eta bota tximinia. Beti hobe da ahaztu zahar bat maite.
  
  
  Zuen whisky edan eta lortu jantzita, ondoren, bere bulegoan bukatu buruzko txosten bat bere lana Sirian, jarri hari bere estalkia forma bat tabako saltzaile. Beti izan dut idazteko bi adierazpenak; bata ofiziala AIZKORA bat eta Hawke pertsonalki. Azken bat bakarra da txosten duten gaietan. Bidean, LaGuardia da aldatu norabidea bortizki hainbat aldiz, badaezpada. Urteetan zehar, bihurtu zen ia naturala ohitura ziur ez nintzen ari jarraitu. Ez dut nabarituko ezer susmagarriak. Aireportuan, erosi zuen azken gaiak, Aldiz, Eguneroko Albisteak, eta Post — guztiak egunkariak utzi triste hau hirian.
  
  
  Bere dagoeneko lan egin zuen hainbat aldiz inguruan Los Angeles, eta kodea erraza izan zen. Egin dut telefono dei bat, bere, eta taxi bat bildu me sarreran Pershing Plazan. Daki zuen gidari, zakarra izeneko tipo Putzu bat osoa brown beard eta elikadura-stained kamiseta. Egin ez zuen sinatu zuela ikusi zuen me aurretik. Gisa taxi bota kanpoan, itxaron zuen Taxi argi teilatuan joan. Ondoren, bere esan zuen: "Hasiera ez da inoiz etxean, baina zuretzat?"
  
  
  "Ia inoiz ez, jauna. Zuen nodded zion.
  
  
  Ezin izan zuen estaltzen dute distantzia hori birritan azkar, baina taxi ride zati izan zen errutina. Beraz, egiten duzu. Itxaron dut, berriz, gidatzen zuen area inguruan hainbat aldiz, egiaztapena bere ispilu, aldian-aldian, eta ziur ez ginen ari jarraitu. Putzu zen orain gidatzeko norabidean Bankari Hill area. Ez dugu osoa goiko solairuan eraikin berria. Handi bat bukatzen militar kokapena garelako puntu altuena lur, beraz, inork ez dezake espioi gurekin batera prismatikoak.
  
  
  — Joan behar duzu 9C, jauna. Itxaron behar duzu, ez. Eman duzun gakoa, aldaketa.
  
  
  Entregatu zuen Em bost dolarraren faktura. Itzuli zen nire aldaketaren gakoa. Eman dut em dolar bat eta begiratu egoistic adierazpen bere aurpegia. "Geroago ikusiko", esan nion. Ez zuen ezer esan.
  
  
  Hawk zen dagoeneko gelan. Eseri zen, ilun eta TELEBISTA ikusi. Itxi zuen atea bere atzean, eta hasi hitz egiten figura ilun. "Gara bakarrik?"
  
  
  Aitortu ahal izango duzu Hawk edonon, edonoiz, esaldiak idiotic modu maneiatzen zuen bere zigarro.
  
  
  "Ez naiz oraindik, behaketa," erantzun zuen. — Beharko dugu enpresa bat minutu." Eseri eta ikusi hau, mutil.
  
  
  Noiz deitzen zuen niretzat, hori da esan nahi izan zuen, handia aldarte. Jarri dut nire maleta izkinan, unbuttoned nire gorbata, hartu off nire jaka, zigarro bat piztu, eta isurtzen neure burua zerbait gogoratzen dut nire aurreko bisita txiki taberna. Hawk ez zuen ezer esan. Berea ez zuen ezer esan, bai. Eta orain, lehen aldiz, ikusi nuen zer gertatzen zen TELEBISTA.
  
  
  Irudia, izan zen argi eta zorrotz. Gertutik Txinako deabrua maskarak, bat groteskoa eta gauza beldurgarria egin eerie inpresioa pantailan. Ahotsa zen emakume bat da. Hitz egin zuen bikaina euskara. Bat izan zen, profesionala, prestatua ahotsa, baina ezin duzu argi eta garbi entzun bere testua irakurtzen.
  
  
  "Berriro ere, behar dugu, barkatu, munduko pertsona, eten normala emititzen. Espero dugu horrek ez du eragin handirik eragozpenak. Baina beharrezkoa da hori entregatu ahal izango dugu gure mezua modu honetan. Mezu berri bat Txina, Txinako hori izango da sortzen bezain laster ustel-erregimena Mao Tse-tung da wiped out, zein gertatuko oso laster."
  
  
  Zuen hondoratu sartu eroso larruzko aulki eta hartu zurrutada bat. "Chiang Kai-shek?"
  
  
  "Oker," Hawk esan zuen. "Pentsatu dugu hau oso hasieran. Orain itxi eta entzun.
  
  
  Deabrua maskara mugitu, eta hasi zen astindu eta imintzio. Argazki bat erakutsi lerdena emakumezkoak esku batekin eraztun bat eta piztu zigarro arteko behatzak. Ezin dut lagundu. — Banekien ez zuten luze iraun, jauna. Boto da dagoeneko publizitatea.
  
  
  Hawk ez uste izan zen, dibertigarria guztietan. 'Isildu ! Entzun arretaz honetan ahots — garrantzitsua da."
  
  
  Mantendu dut nire ahoa itxi. Inoiz ez duzu txantxa hau gizon zaharrak.
  
  
  Alde batetik, orain txertatuko bat erretzea zigarro sartu deabrua maskara ahoa. Izan zen oraindik ere zain tratatu bat nikotina baxua eduki zehatz honetan marka zigarro denean, ahots-jarraitu zuen: "ez izan beldurrik hau diabolical maskara, maitea Zhirinovsky biztanleek munduan. Horiek besterik ez dira, maskarak, eta maskarak dira kaltegabeak. Baina atzean maskarak dira pertsona arruntak bezala duzu, leial eta abertzaleek Chinese, zehaztu sakrifizio beren bizitza eta jabetza emateko lurraldean Txina, lurralde merezitako posizioa munduan.
  
  
  Bitartean, betiere, Mao da boterea eta ez dugu onartu du NBEK, eguzkia dago, behartuta gaude jantziko maskarak. Eskatzen dugu, zure pazientzia. Saiatzen gara erakutsi gure benetako koloreak besterik ez duzu saiatzen ezagutu ego hobeto. Bitartean, egingo dugu saiatu ez oztopatzeko zure erregularra programak edozein behar baino gehiago, eta egin dugu, bada, agertuko da pantailan, espero dugu aurkituko duzu gure programa interesgarri eta bizigarri.
  
  
  Eskatzen dugu, zure ulermena eta lankidetza. Horri buruz idatzi! Web hosting, zure presidenteak, zure senatari, zure egunkariak. Exijitzen dugu, berria Komunistak erbestean, lekurik izango Nazio Batuen. Bakarrik hau egin ahal izango duzu. Delako posible da. Eta beharrezkoa izango da nahi izanez gero, mundua salbatzeko miseria gerra nuklearra. Delako akatsa ez, gerra nuklearra da, zer Mao eta ego peoi nahi. Idatzi horri buruz. Gaur!'
  
  
  Orain ez ziren irudi bat thickly erretzen, maskara, eta horrek bat-batean hasi zen atzera okertu eta desagertu osoko ikuspegi eremuan. Soinu bat gong entzun ahal izango dira atzeko planoan. Ondoren, beste soinu, eta horrek pixkanaka-pixkanaka bihurtu argiagoa, soinu bat, eta irudia desagertu zen...
  
  
  — Ba al duzu garbitu honetan blusa ur hotzetan?" Baina, ene ume maitea, ezin duzu hori egin batere. Modu honetan, ez duzu inoiz lortu horiek pedriza orbanak atera! Esango dut, ezinezkoa da.
  
  
  - Baina, Ama, ez dut frogatu da, bere...'
  
  
  Ad moztu zen eta esatariari aurpegia pantailan agertu da berriro. Begiratu zuen, lasaia eta aldi baterako, eta ego peluka ezin hobeto egokitzen dira. Iragarri zuen Presidenteak deitu zuen Kongresuan sartu saio berezi bat. Hawk aktibatuta TELEBISTA itzali. Zuen aktibatuta santuaren argia gelan eta begiratu Nick, mugitzen bere puru bat txoko RTA beste .
  
  
  Ohikoa den bezala, bere traje garestia bezala begiratu zuen litzaidake erosi merkea ego-tik Salvation Army, eta bere kamiseta zen rumpled eta gastatu. Ego gorbata bat izan zen hondamendia. Baina begiratu zuen gutxiago nekatuta, ohikoa baino. Begiratu zuen, ia pozik. Bere ume, irribarre egin, eta denean, bere ego ikusi irribarre erreuma, ziur zegoen, zuen umore ona. Banekien hura are hobea: Hawk dagoeneko bazekien asko honi buruz gehiago-Della-baino egin zuen bere buruz. Zuen, jakina, bazekien. Ez zuen ulertzen da. Bat, inguruan mila gauza ez nuen ulertzen honi buruz dell.
  
  
  Egin nuen argi Hawke batzuk laburrak, esaldi hori ez zait gustatzen lortzeko galdu asmakizunak.
  
  
  Irribarre egin zuen, nodded, eta, nahiz eta ezabatzen bere eskuak elkarrekin. Egin zuen bi edari tabernan eta egiaztatuko bere ikustera.
  
  
  "Preston Mohr eta Faktura Phelan hemen izango da minutu batean. Eseri eta entzun, mutil. Eta, hori lortzeko, kezkatuta begiratzen off zure aurpegia. Hau corkscrew ez bezala, laino soinuak bezala. Egingo dut dizugu ahalik. Lortu dugu, beruna, handi bat ekar.
  
  
  "Pozik nago, hori ez da, gutxienez, norbait ulertu ahal erokeria hau. Pertsonalki, ez dut ulertzen da. Bere scratching bere burua haiekin ferret bezala utzi Beiruten, eta orain bere hotel nahi zerbait entzun."
  
  
  Hawk eseri, zeharkatu bere skinny hankak, eta hartu bat eta arrastatu bere zigarro. Ez zuen bizarra goiz hartan, eta nabaritu zuen stubble bere aurpegia. Ez zuen inori bere adina, eta ez nintzen joan, galdetu, baina susmatzen dut, izan zuen bere hirurogeita. Istorio bat da, zirkulatzen Washington presidente pertsonalki eskatu Hawke egonaldia arte bere erretiro data. Susmoa dut hori entzumena bertikala da. Gizona ez du itxura bereziki arriskutsua da, lehen begiratuan itxura zuen bat bezala gehiago decrepit gizon zaharrak, baina hau ez da bakarrik outwardly. Eta beste hainbat etsai eragile dute prezioa ordaindu ideia hori Hawke bat da, nahiko arriskutsua izan weakling. Gizon zaharrak onena da hau arriskutsua lanbidea. Hori dio nahikoa.
  
  
  "Hasteko,", esan zuen," izan behar duzu galdetzen zergatik izan dugu hona ekarri."
  
  
  Esan nion Hawk hori ez nintzen oraindik argi zergatik, nola, edo non jendea hiltzeko, hau da, zer egiteko entrenatu nintzen. Orain arte, hau da, benetan, ez da beharrezkoa. Baina gauzak aldatu ahal izango du etorkizun hurbilean. Dut hasteko hasieratik duzu, beraz, ahal artean bereizteko burua eta buztana. Ez da dirua hasteko. Gogoratu esaera zaharrak diru hori hitz egin daiteke?
  
  
  Besterik ez bada, ezin dut gogoratzen bere!
  
  
  Hawk irribarre egin sourly. "Zuen oihuka orain. Big hiriburua. TELEBISTA pertsonak, hau guztia korapilatsu altzariak, barne Wall Street zaharrak eta ladies duten batzuk izakinak on zerbait. Milaka milioi jadanik galdu, eta gero, ezin dugu jarri stop bat handi hau pirata kanal laster, hau txantxa izango kostua Mendebaldeko ekonomia asko milaka milioi gehiago. Eta hau hasiera besterik ez da."
  
  
  "Fina da hasiera batean," ez dut onartu. Mezua argia zen. Horrez gain, jaregiten bonba atomikoa on Detroit, horiek transmisioak ziren modurik onena saiatu eten DIGU, eta beste ekonomiak bezala azkar ahalik eta.
  
  
  "Beraz, hau desgaituz igorlea du erabateko lehentasuna.
  
  
  Pizten zuen beste zigarro bat. — Ulertzen dut, jauna. Baina oraindik ez dut ikusten, kasu honetan pean erortzen AH jurisdikzio . Behintzat, dagoeneko ezagutzen duzu nor kentzeko betirako gelditu emisio.
  
  
  Ez dakit zion oraindik, ", esan zuen. — Ez dut ideiarik ere nor zaren behar joan kentzeko, Nick, baina ziur nago han izango dira biktimak. Dugu arrastoren bat non igorlea izan liteke. Ahal dugu gaizki egon, baina espero dut ez. Hala ere, ematen duzun norabidean, Nick. Duzu jarraitu behar duten mendi eta ikusi zer gertatzen den. Bada behar bezala, eta, ondoren, benetan eramaten igorlea, ondoren, zure zeregina da itzali igorlea eta kentzeko guztioi oztopatzen duzu.
  
  
  Izotz kubo clattered nire beira bezala, ego bertan jaso edan. Besterik ez duten bezala. Zeregin berri. Botere absolutua abokatua hiltzeko. Suntsitu igorlea.
  
  
  Zuen hasperen egin. 'Oso ona, jauna. Non da igorlea hau?
  
  
  "Uste dugu — badakigu-egin zuen gimnasio batean Perun."
  
  
  Zuen ia ez zen harritu. Ezer gutxi gehiago harritzen nau. Zergatik ez da Peru? Zergatik ez Hego Poloan? Ezer ez zen posible.
  
  
  — Edozein ideia, non Perun, jauna?" '
  
  
  'Ez zehazki. Nonbait Andeetan. Oso altua. Hau ere azaltzen dute transmititu hainbeste botere hori ezabatuko dute beste programa guztiak. Hau da, izan ere, erabiltzen dute laser habeak emititzen beren programak. Adituen arabera, ezagutzen gara printzipioa emisio laserrak, baina inoiz ez dugu izan aplikatzeko gai ego praktikan. Baina ez dute. Ezin dugu beat ih. Erabakia. .. Betirako suntsitu!
  
  
  Jaiki zen, eta joan zen leihoan. Hollywood zen distantzia ikusgai. Bere bat-batean stahl da geldiezina, beti bezala, noiz dut ezagutzen hasiko naiz zerbait berria eta nahi presarik. Jakina, ez litzateke hartu me ordu guztiak lortzeko gertaera eta xehetasunak. Jiratu dut Hawke, nor zen behaketa me estu, hotza begiak, ziztada, bere zigarro. Zuen ozta-ozta ukitu bere edan.
  
  
  "Noiz izango dut joan Peru? Zer pean estaltzeko?
  
  
  — Ezin dizut esan, hala ere, semea. Agian bihar. Agian, egun gutxi barru. Agian, inoiz ez."
  
  
  Bere aitari begiratu zion, harriturik, baina ez zuen ezer esan, nahiz eta pixka bat hartu du ahalegina egin behar, beraz. Batzuetan besterik ez da sorpresa duzu.
  
  
  Hawk hasi softly hitz egiten. — Nahi dut esan, Nick, hartuko dut duzu bat bezala scout. Eta proiektu honetan, hemen hasten Los Angelesen. Hollywooden, zehatza izan behar du.
  
  
  Begiratu zuen leihotik berriro. Lainoa altxatu zuen pixka bat, eta orain ikusi ahal izan zuen antzu Hollywood hills.
  
  
  "Ez dakit", esan nion. "Non Hollywood? Noiz? Ezin duzu mesedez eman dit xehetasun batzuk. Ez zait gustatzen lan begiak itxita betiko.
  
  
  Hawk ez zuen erantzun. Aktibatuta zuen TELEBISTA berriro, eta eseri aulki batean. Irudi bat agertu zen. Nazio Batuen bileran. Ez da osoa arteko hitzarmena Txinako eta Amerikarrek duten igorlea hau desblokeatu behar. Hasi zen mirari sinesten.
  
  
  Hawk grunted eta aktibatuta gailu off berriro. Jakina, izan zen zuzendutako Txinako programak.
  
  
  Zuen grinned bere at. 'Ixilik? Ez zikin argazkiak?
  
  
  Hawk ez zuen erantzun. "Hain zuzen ere, dute, batzuetan erakutsi sexu filmak. 'Baina gauez berandu. Seguruenik nahi ez embarrass seme-alabak".
  
  
  Eman ego aldarte, erabaki zuten ez azpimarratzea emu zuela ahaztuta denbora arteko aldea herrialde. Gurasoak British, frantsesa, alemana, errusiera, eta suediako haur fina izango da hau. Ideia bat izan nuen hori bideo hauek ez ziren oker. Txinako dute sakonik buruzko fantasiak sexu-bizitza Westerners dira kontrolpean.
  
  
  Hawk ez beste ezer esan. Bada, izan zen bezala, banekien ezin nuen ezer atera zion jada. Zuen ziurrenik antolatu niretzat informazioa lortzeko beste norbaitek.
  
  
  Minutu batzuk geroago, soinua gako bat ari txertatuko gela-en blokeoa entzun zen. Bi gizon sartu.
  
  
  Horietako bat, Preston Gehiago, nik ezagutu aurretik, beharrezkoa denean, I eta konpondu, zerbait Hungaria. Bat izan zen, bigwigs Hollywood, eta une honetan izan zen susmatzen zen lanean AH. Beraz, gaur egun ezagutzen zuen da, ziur.
  
  
  Beste bat, gertu Faktura Phelan da, supermerkatu, bazekien bere bakarrik istorioak. Bere inoiz ezagutu zion. Zuen ena Pentagonoan Berezia Adar bat, gizon handi bat moztu burua. Zuen nodded niri gabe zabalduz bere eskua. Preston Gehiago aitortzen dit. Astindu zuen nire eskua eta murmured hitz gutxitan of endearment, ondoren, joan zen bete, bere pipa izkinan.
  
  
  Faktura Phelan zen berehala haserretu. Ondoren, me emanez luze bat, izoztutako itxura-ego bat begiratzen dela esan zuen zekien guztia niri buruz-jiratu zuen Hawke eta hasi kexatzen. Izan ere, oraindik ezin izan zuen sinpatia Emu. Begiratu zuen agortu eta overworked, eta, jakina, behar, lo. Ez dakit zehazki zer bere balorazioa zen, baina banekien zen nahikoa altua dute gau lorik delako bere TELEBISTA historia. Hasieran, saiatu zen adeitsu izango da. Esan zuen: "ez dut ulertzen, jauna. Zer du Carter egin dute hau? bere, uh. .. Ez dut uste hau dagokio ego errealitatea. Oraindik ez, hala ere.
  
  
  Hawk begiratu zion klinikoki. — Ez dut uste, beraz,. Hemendik aurrera, Carter landu du kasu honetan. Izan dut, presidenteak bere onespena. Ahal izango duzu, jakina, hau egiaztatu nahi baduzu.
  
  
  Phelan begiratu nahastu. Preston Gehiago eztul bat sortu ke-hodei. Hawk adierazitako batekin begiratu dut, lo egin behar da.
  
  
  Phelan scowled me at, wiped bere sweaty aurpegia zapi bat, eta jaramonik egiten dit. Ireki zuen bere maleta eta bota paperak begiratu nahi blueprints, mehe eskematiko marrazkiak asko lerro kurbatu. Eman zuen ih nahi Hawke.
  
  
  Zalantzarik ez dago, jauna. Horiek ahots printouts frogatu da. Emakume hizlari horiek emankizunak da Kona Matthews. Gaur egun, gimnasio batean, Los Angeles, edo, hobeto esanda, bere etxean, gertu Malibu. Beraz, entzun dugu horiek ez direla ee erregistroak.
  
  
  Hawk peered at tolesten paper. Begiratu egiten dut interes AH, ez zehazki teknikoa laborategia, baina erabiltzen ditugun produktu onenak teknologia modernoaren. Ari gara, ziur mantentzeko. Baina ezin dut gogoratzen inoiz erabiliz ahots printouts pertsona identifikatzeko 100 ehuneko ziurtasuna.
  
  
  Zintzoa izan, ez nuen jakin honi buruz askoz teknika jakin.
  
  
  Orain Phelan eman zuen Hawke beste kasu bat. — Hau da, osoa fitxategi Rona Matthews, jauna. Izan dut agindu gainditu ego on behar duzu. Modu esan zuen iradoki zuen, baizik eta berak zintzilikatzeko.
  
  
  Hawk eskertu ego eta begiratu interesa zuen, nahiz eta ez dirudi erabat pozik oraindik. — Zer honi buruz Li-Tzu?" Hau Guru, edo Yogi, edo nahi duzuna deitu, ez da pertsona bat, hala nola. Zer ez duzu ezagutzen buruz nen?'
  
  
  Phelan bezala begiratu ego ari zen torturatu, eta ezin izan zuen ulertzen nola Hawk maneiatzen da. Hau izan zen tipikoa ego-estiloa. Ditu harremanetan jarri presidenteak eta AH, lortzean orientazioa. Zen, eta orain erabateko liderra izan zen eta gaur egun lanpetuta siphoning off informazio guztia Phelan ego duten erakunde zuen bildu, besteak beste, zailtasunak.... Phelan erantzun bat desitxuratu aurpegia balitz bezala izan zen fisikoki sufrimendua, " Zuen deiak berak lama, jauna. Zuen Tibet. Zuen Rona Matthews oraintxe. Bere hondartza etxea Malibu. Gaur gauean, zuen festa bat bota aurkeztu emu pertsona talde bat. Pentsatu genuen ona izango litzateke aukera ez lortu, eta gauzak mugitzen. Gehiago, hain zuzen, prestatu dugu. ..'
  
  
  Hawk bat bota freskoa zigarro atera cellophane. Bat egin zuen wad zelofana, bota ego in the trash, eta galduak.
  
  
  "Behar duzu praktika gehiago", esan nion.
  
  
  Zuen bat eman zidan garratz begiratu, baina ego-en itxura izan zen, are gehiago, gazi denean, atzera jiratu zuen Phelan. — Ezagutzen dut zure prestakinak bete egingo da. Eskerrik asko informazioa. Hemendik aurrera, jarraitu egingo dugu aurrerago. Baina badira bi gauza izan behar duzu, erabat ziur. Ez neska horiek ulertzeko aginduak eta udaltzaingoak jakinarazi? Ez dugu espero poliziak esku hartu. Zer da hori?
  
  
  Phelan, beraz, begiratu miserable orain, dut ia bled jarri dolarraren behera. Ia-ia.
  
  
  "Da bizitzera, sir. Neska ez daki she da, aldi baterako transferitu AH eta jarraitu behar aginduak duzu, edo zure mendeko perpausak nork bilduko bere.
  
  
  Hitz hau ez zen aukeratutako aukera. Dut erabaki, ez pasatzen utzi ado gehiagorik gabe.
  
  
  "Hartzen ari zaren arrisku handi bat," Phelan azpimarratu zion. — Baliteke, baita bere izango." Behin zuen deskubritzen zuen lan bat gehiago ospe handiko erakunde, berak erabaki dezake ez itzuli berriro.
  
  
  Bere ahoa ireki zuen erantzuteko, ondoren, begiratu Hawke eta une batez pentsatu, ondoren, erabaki isildu. "Do me alde bat, eta itxi, Nick," Hawk esan, seinalatuz bere puru me at. Hala ere, ego tonu ez zen izan gabe sinpatia. The zigarro zen orain adierazi Phelan. "Eta tokiko polizia?"
  
  
  Dena da isuna ez, gehiegi, jauna. Agindu dute ez oztopatzeko kasuetan izan ezik, hilketa edo bortxaketa."
  
  
  Hilketa edo bortxaketa? Ezer ez da horien inguruan zirudien garrantzitsua da niretzat .
  
  
  Hori ez zen horrela. Hasteko, ez dugu uste izan zen hilketa. Deitu dugu, zer da: bat, lan-lotutako hilketa. Izan zen betiko hil arte etsaia lortu duzu. Bortxaketa? Susmoa dut antzeko zerbait posible da, nahiz eta mundu osoko pertsonak. Dugun kopuru handi bat eragile, eta hau bat-della-beharrak era guztietako jendeak egin da. Baina pertsonalki ez nuen inoiz entzun, hala nola kasu bat, eta ez zuen pentsatu ere egin. Agian norbaitek jakin behar zion. Azken finean, beti behar duzu fina inprimatu irakurri edozein kontratu egin duzu deabrua.
  
  
  Hawk eta Phelan mugitu elkarrekin gela txoko eta xuxurlatu. Hasi zen adeitsu elkarrizketa Preston Gehiago, beti bezala begiratu bat sagua paws katu bat. Esan nion ume, hori gustuko dut Ego-en azken filma, eta egia zen. Azpimarratu zuen, begiratu dut, zoragarria. Zuen zalantzan jarri, hori zen egia. Bere ferret izan, oraindik sentitzen fisiko aztarnak bere azken esleipena Sirian, eta bere antics batera Kezia Neumann. Galdetu nuen berriro, bada, errusiako litzateke cogida bere aurretik strangling bere.
  
  
  Pentsamenduak horiek jarri nire burua are gehiago, esan nuen, " Ron Matthews? Izen hori esan behar zidan zerbait. Baina, zer?'
  
  
  Mohr chewed telefonoz baino lehen erantzutea. Hawk eta Phelan ziren oraindik zutik txoko ilun elkarren artean, eta galdetu dut bada Hawk zen ezkutatu nahian zerbait me from. Izan ere, ez zuen ezer jakin horri buruz oraindik. Zer egin Ron Matthews eta Tibeteko lama izeneko Li Tzu egin dute hau pirate radio station? Ez nuen inolako eramaten oraindik. Ahots printouts ez laguntzeko askoz bai, bada ere, ez ziren fidagarriak.
  
  
  "Saiatzen ari naiz movie star bat izan," Mohr esan zuen. Bide batez, zuen badirudi oraindik ere aktibo arlo honetan, bada, zurrumurruak egia dira. Ez dut ikusi, bere urte, Ron, gutxi batzuk izan ezik estreinaldiak eta alderdi non ikusi dut bere, besterik gabe, istripuz. Hey izan behar du bere hirurogeiko orain. Oraindik begiratu berrogei. Eta ezin zuen behera lasaitzeko, uste duzu bada, esamesak. Eta konfiantza me, ez da asko esamesak bere buruz Hollywood-en.
  
  
  Orain bere pentsatu zuen berriro. Bere ahoa, zabal, gorria eta hezea, beti begiratu erakargarri pantailan. Uste dut nah izan txiki horiek eskola amilotxak eta bere hankak ez ziren oso skinny, baina hori ahoan izan zen, bere indar handiena.
  
  
  "Ez ditu izan, film bat hogei urte," Mohr esan zuen. Zuen, zalantzarik gabe, ez hiltzen pobrezia. Hey, nahiz eta oso lehen milioi irabazi dagokio duzu. Esker Dion Hermes.
  
  
  Izan behar zuen begiratu gisa harritu bezala sentitu zuen, " adierazi zuen pipa begiratu zidan eta barre egin. "Dion Hermes ez da bere benetako izena, jakina. Ego-en benetako izena da Theophilus Demeter. Ez zuen zehazki greziako arabera, jaiotza-bai. Ego-en aita jabetzako bat gozoki denda.
  
  
  Orain ulertu zuen zergatik Hawke izan dira, beraz, isila. Zuen erabaki hori Preston Gehiago litzateke eskatu dit, beraz, ezin izan dut lortu informazioa bertatik bertara. Eta, hain zuzen, Mor hitz egin zuen, beraz, erraz izan zen argiena froga niri zuen benetan lan AH.
  
  
  Emu irribarre egin bere. Noiz ego bere ezagutu lehenago Hungaria, zuen dagoeneko bezala zirudien eskuineko lasaia
  
  
  Esan zuen, " uste duzu Bada, pentsatzen dut gehiegi, beraz, esan, baina Dion Hermes? Hau da, zer itxura?
  
  
  Barre egin zuen berriro, baxua, ahotsa. "Hain Zuzen Ere, Nick. Hitza Dion etorri behar Erreaktibitate. Hermes bera hitz egiten du. Baina ez zuen mugitu bere aldakak. Badirudi nahiko normal. Gainera, bat zuen devilish enpresaburua.
  
  
  Zuen nodded zion. — I bere gain hartzen zuen, halaber, ikusi da hori ez zuen, azkenean, asilo bat pobrea eta gaixoa aktore?" Gelan zehar, begira digu, Hawk, eta Phelan ziren oraindik, xuxurla. Phelan begiratu flustered berriro. "Behar zuen hobeto zaintzeko bere dolarraren pila", pentsatu zuen bere burua. Zuen susmatzen gizon zaharrak eman zuen em gehiegi ukituak duten ego rol hau dell zen, zoritxarrez, baino gehiago. "Bai", esan zuen Izurritea. Zeharkatu zuen, bere hankak eta hasi zen bete, bere pipa berriro garestia holandako tabakoa. Gisa antzinako tabako merkantzia, behar dut jakin zer nahasketa izan zen. Baina, zoritxarrez, nire ezagutza ez da urrun joan. "Nire eginkizuna, hau da," Mor jarraitu, " ia osoa. Espedientea on Matthews eta Dion Hermes konpilatu da, eta Pentagonoan espedientea ez konparatu batzuk zaharrak erregistro Matthews. Berea estuan aritu Phelan sailak at Hawke norabidea. Me eskatu zuen laburra duzu, Nick. Zeren, jakina, ez duzu denbora aztertzeko fitxategi zehatz-mehatz.
  
  
  "Agian arrazoi duzu horri buruz," adostu dut. Sentsazioa izan dut, kasu honetan garatu ahal izango azkar. Beraz, enlighten me. Zer egin Ron Matthews eta hau Dion Hermes tipo batekin egin behar kanal hau da, programazio? Nor da Li-Tzu, ez bada Tibeteko Lama, eta zer ez zuen egin behar da? Zer zen emakume bat bezala Matthews egiten zion?
  
  
  Gehiago da pipa atera ehungarren aldiz, eta piztu zuen berriro, oso luzea dator. Hau da, nire inguruan eragozpenak hodiak. Inoiz ez duzu mantentzeko ih erretzea luzez. Eta dute erre, nire hizkuntza.
  
  
  Hartu zuen, gutxi puffs arte, telefonoa atera zen berriro. Esan zuen: "saiatuko naiz jarri zentzuzko ordena, hala ere, ez da akordio handi bat." Hau da, konplexua, kasu. Ia Hollywood, esango nuke. Eta ez dut uste ahal izango duzu saldu gidoia istorio hau. Errealitatea izan ohi da, are gehiago, sinestezina baino fantasia.
  
  
  Bere esan zuen hori ulertu zuen hura. Los Angeles area, gehiago aurkituko dituzu arraro aurpegiak metro karratuko beste inon baino munduan.
  
  
  "Dion Hermes," Mor hasi zen, " du ziurrenik izan da gay txikitatik. Utzi zuen Chicago heldu gisa, eta joan zen Hollywood, ziurrenik, gonbidapen bidez, saiatu aktore bihurtu. Izan ere, bat emu gustuko mutilak litzateke apenas izan interfered honekin merkataritza, batez ere, izan zuen gero, kontuz ibili nahikoa. Eta egin zuen mota batzuk karrera. Edonola ere, inoiz ez zuen bat izan zen aktore ona. Zuen ziurrenik ez dute talentua. Baina, nolabait ezagutu zuen Rona Matthews eta hit dute off berehala."
  
  
  I eten zion, esanez: ez dut ulertzen. Preston Gehiago begiratu apur bat etsita, eta nahiz zen oso adeitsu esan du, argi zegoen bere adierazpen zuela pentsatu izan dut bat ignoramus lurra Sodoma.
  
  
  "Jakina, ez nuen espero duzu jakin hau, baina Ron Matthews da, bisexual. Maite zuen, ez bakarrik gizon, baina, halaber, emakumeak. Gutxienez, hori horrela izan zen iraganean. Ez dakit zer bere lehentasunak dira oraintxe. Edonola ere, lortu dute batera ondo. Zuen Stahl-en ee kudeatzailea eta enpresa aholkulari, eta konbinazio hori frogatu du arrakasta. Eta ez, besterik gabe, negozioen ikuspegitik. Hau da, besterik gabe, esamesak, jakina, baina susmoa dut ez da egia urruti. Rona eta Dion, halaber, elkarrekin lan egin hainbat eremu batean. Liluratu zuen zion mutilak, eta liluratu zuen nah neskak. Zuen, zalantzarik gabe, nice-begira, zentzuduna, beraz, ez zen zaila emu lure neskak baino gehiago.
  
  
  Jotzen dut beste edan, baina erabaki horren aurka. Hawk daki baino gehiago zuen aukera ematen dizu, eta, gainera, nahikoa da, eta zuen lan handia egiten ari da.
  
  
  Gizon zaharrak ekarri Phelan atea, eta Phelan bazekien orain ezin izan dugu jarraitu gure lana bakea.
  
  
  "Dion aktibatuta idazle handi bat izan zuen, eta hainbat idatzi gidoiak egiteko Rhona hori aktibatuta arrakasta izan dezan. Horrez gain, idatzi zuen eleberri zoragarri bat, jakina, azpian ezizen bat.
  
  
  Esan nion ulertu. Izena Dion Hermes bizkarrezurra liburu litzateke bakarrik erakartzeko oso hautatu audientzia. Baina hori apenas bermatzen handi bat marrazten.
  
  
  "Zoroa da, benetan," Mor esan zuen. "Bi pertsona bezala Dion eta Rhona duten egonaldia elkarrekin hain luze. Eta ez bakarrik Yandex. Posta enpresa agertzen da. Ez dago behar beste zerbait: a konexio mota hori ez da erraza, batez besteko matematikari ulertzeko. Piezak bere galdetu. Gay gizon bat eta emakume bisexual izan diren elkarrekin bizi hogei urte. Galdetzen dut zergatik oraindik ez dute ezkondu guztietan.
  
  
  Esan izan zuen bere ego pentsamenduak zuen, zalantzarik gabe, ez dute inolako Killmaster izenburuak. Izan zen bat gehiago teorialari. sartu zen AH, batez ere, plangintza-helburuetarako.
  
  
  Bere ego ezin dute imajinatu honetan interesa kasuan bereziki. Dagoeneko izan dut azpian inpresioa ego sexu-interesa da, halaber, partzialki bideratuta gizonak. Bakoitzak bere kabuz, ezin dut errua ego. Zuen handia izan zen tipo lana, eta bere bizitza pertsonala zen ego-bultzatuta.
  
  
  Esan nion Mor aurkitu dut hau guztia, oso interesgarria, baina zer egin Li-Tzu, zaharra lama, egin behar da? Aurretik izan zuen erantzuna, Hawk eseri ondoan digu, eta esan zuen, " Ongi da, orain dela lehiakide desagertuko da, eta has gaitezen lanean."
  
  
  Hawku grinned bere at. "Ba Phelan musu duzu good-bye?" Guztiak ondoren, zapaldu dut norbaiten mina corns noizean behin."
  
  
  "Phelan dio hil bat egos Afrikan azken urtean," Hawke esan zuen. "Ez dut gogoratzen bere ikusten, horrelako zerbait zure etxea."
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Oh, bai, bere vague oroitzapena horrelako zerbait. Ahaztu dut aipatu behar da. Baina, egia esanda, akats bat izan da."
  
  
  Hawk urratzen bere zuri stubble. Batzuetan ez zuen jakin zer egin nire errugabea txisteak. "Hmm. Bai. Bai. Alright, dezagun aurrera. Zenbat zenuen esango emu, Mor?"
  
  
  Mohr zen garbiketa bere pipa. 'Pixka bat. Oraindik asko dago kontatzeko.
  
  
  "Ongi da, eta, ondoren, joan aurretik. Noa bizarra eta, agian, siesta bat hartu. Zer uste duzu une honetan, Nick? Ez duzu ulertzen zer gertatzen da?"
  
  
  Izan dut ohitura bat esaten ezer aurrean Hawk. "Let me jarri du, modu honetan", esan nion. "Oraindik ez dut asko ikasten da."
  
  
  Hawk barre egin eta patted zidan sorbaldan.
  
  
  "Lan egin dugu ariketa honetan, Nick. Guztiak egin behar dugu da pieza guztiak jarri puzzle leku egokian. Joan, Preston."
  
  
  Preston Gehiago jarraitu zuen bere istorioa. Entzun dut bere, eta galdetu bere ergelak galdera. Nik ez dut lortu edozein ergelak erantzunak. Dugu ziren lanpetuta bederatzi ordu. Izurriaren zen nekatuta lehen eta beharrezko atsedena. Hawk eta hasi nintzen egiteko telefono-deiak, eta laster lortu dugu telefono faktura handi bat ordaindu zergadun. Peru izan zen, besterik gabe, bat herrialde batera zein luze bat izan genuen, telefono-konexioa.
  
  
  Berea izan zen ustezko at Rona Matthews ' beach house 10 p. m. bat arintzeko segurtasun zaindariak. Gehien izar dute segurtasun pribatuko zaindariak dutela kontratatu nolabaiteko antolaketa. Guztiak izan zen, ondo prestatu. Ziren lanean mailan espero litzaidake, hala nola, oso kualifikatuak bat erakundea da, eta bera izango zen ordezkatu izeneko gizon bat Gerald Swinger, beraz, ezin izan zuen bisitatu, bere jaioberri haurra ospitalean. Gau hartan, nire izena izango da, Bruce Sampler. Non demontre egin Hawke horiek guztiak lortzeko izenak? Izan dut nire aginduak, eta, beraz, orain arte ferret guztiak begiratu chore bat bezala. Nire lana izan zen, batez babesteko neska inguruan Phelan sailak at xx. mendean. Neska da arduratzen ari zen arrisku handi bat.
  
  
  Hawk eta Preston Gehiago bultzatu ninduen Topanga Hondartza, non beste autoa izan zen ustezko bere jasotzeko. Hawk ez dakit zer neska bat bezala begiratu. Phelan, ez dute denbora lortzeko argazkiak atera artxiboa. Gutxienez, horixe, esan zuen. Ez dute nahi denean, ez dira argazkiak ih langile nonahi. Hau da, ulergarria posizioa gure lanbidea.
  
  
  "Entzuten dut," Hawk esan dugun bezala gidatzen bidez Palisades,"zuen gazte eta erakargarria."
  
  
  "Soinuak ona, beraz, orain arte", esan nion.
  
  
  Preston Gehiago izan zen gidatzeko. Hawk sel eskubidea da hurrengo zion. Bera izan zen, hartu atzera batek gizon bat jantzita berdea Babes Agentzia Inc. homogeneoa, osoa txapela eta gerriko batekin .38-caliber polizia pistola. Nire Luger bat izan zen sorbalda zorrotik kasu horretan, benetan behar nuen tiro, eta nire Hugo, nire stiletto, izan zen hilt barruan nire eskuineko forearm, ohikoa den bezala. Zuen flexed bere eskumuturra arte klik ia inaudibly eta sentitu hotza kirurgikoa bere stiletto bere palmondo. Nik ez dut uste nahi dut erabili nire arma da, baina nahi dut, beti be ezer prestatu.
  
  
  Hawk aktibatuta uneasily bere eserlekua eta niri begiratu arretaz. Ezagutzen zituen, besterik ez nintzen jolasten, baina batzuetan besterik ez zuen, ez da ezer kezkatu. "Let me gogorarazteko,", esan zuen ironikoki, " hori neska hau, Miss Killbride zen, lagatako gurekin Pentagonoan. Phelan esan zidan zuen andre bat zen.
  
  
  "Nola litzateke Phelan ezagutzen?"
  
  
  "Besterik ez naiz esaten," Hawk jarraitu. — Bada, duzu inoiz amestu jazartzailea neska hau, Phelan izango litzateke baino gehiago pozik egin buruz fuss bat da." Ez dut hau egin nahi digu, beste edozein egoera pean, Nick. Dute dagoeneko ari gara ideia sartu ah urbanístico, hiltzaileen eta barbaroen, eta ez nuke nahi haiek uste dugu, gainera, kontratatu sexu maniacs.
  
  
  Batzuetan gizon zaharrak ezin hitz gogor.
  
  
  "Nola", esan nion coldly, " ezin dut trabarik gazte hau?" Nahiko neska gazte? Bakarrik adimen, jauna. Hawk zen jolasten nekatuta hitz-jokoak. Zu babesteko Patricia Killbride, eta noiz zuen txostenak duzu, dituzu txostena me. Phelan azpimarratu behar duzu gisa txiki zuzeneko harremana neska ahalik. Nahi zuen bere leiho txiki gisa harreman AIZKORA ahalik .
  
  
  — Ondo nago horren jakitun, jauna. Bat gara, zakar, ezinda puta scum, eta ez da egokitzen entretenigarri nahiko gazte ladies ezkongai.
  
  
  Preston Gehiago lehertu barrez. Saiatu zen kontrol berak, berriz, bat. — Ikusten dut, handi bat behar duzu bukatzen zure karrera militarra.
  
  
  Ezin dut ezer esan horri buruz gehiago. Aurkitu dut ilun izkinan gertu Topanga Hondartza. Autoa izan zen aparkatuta aparkaleku bat bloke batzuk kanpoan.
  
  
  Hawk oraindik begiratu kezkatuta. — Saiatu jarraitu zure aginduak zorrozki ahalik eta, gutxienez, denbora honetan, Nick, eta kontuz ibili ez lortzeko arazoak. Mesedez, izango duzu, jarraitu arauak une honetan, seme?"
  
  
  Inoiz ez dut gustuko behaketa gizon zahar bat eskean. Noiz ikusi zuen bere, atera zuen, eta bere eskua altxatu.
  
  
  "Ez duzu nire Boy Scout hitza, jauna. Agintzen dut egiteko eskubidea. Gorde dut nire ahoa itxi eta nire begiak eta belarriak ireki. Ostatu naiz kamuflatu ahalik eta gehien. Ez dut harremanetan jarri Andre Killbride; zuen egingo, jarri harremanetan nirekin.
  
  
  'Ona. Eta gogoratu, hauek dira mozorro gau. Patricia Killbride bat jantzita Peter Pan mozorroa."
  
  
  Saiatu naiz gogoratzen zer Peter Pan bezala begiratu, baina ezin dut gogoratu edonork baina Donald Duck. Pentsatu nuen onena ez traba Hawke honekin. Aitortzen dut bere ez.
  
  
  Eskuak astindu zuen dituzten Preston Gehiago. Hawke eta berea inoiz eskuak astindu. Baina ego begiak irakurri du: "zorte Ona, mutiko. Eta gogoratu, oraindik ez dugu presarik!
  
  
  Utzi dute. Joan nintzen aparkalekuan non Chevy zen aparkatuta. Bat-batean izan nuen zerbait pentsatzen. Imajinatu ez ziren bi Peter Pan-en festa batean. Edo hiru? Edo dozena erdi bat. Imajinatu, ez ziren hiru emakume eta hiru gizon! Beraz, ezin izan dut joan. Andre Killbride zen oraindik gogor gelditzea epaileak.
  
  
  Ez zuen ahaztuak arazoak. Hau da, zer agindu dut Hawke.
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  Zuen soinean bat txano batekin, urrezko izar eta urrezko tiranteak. Segurtasun urruntze bat baino gehiago seigarren pertsona izan ohi da aginduetara sarjentu bat eta ofizial bat, nor, batzuetan, jaitsiera urtero egiaztatu ahal izateko. Berea izan zen ofizial bat besterik transferitu kanpo San Francisco, beraz, berriz Gerald Swinger bisitatzen izan zen bere seme-alabak ospitalean, nire lana izan zen, ziur berea ez zen ikusten dena. I izan besterik ez dira transferitu, eta ez nuen ezagutzen duten pertsonak ezagutzen zituzten lurraldean, beraz, handia izan dut aitzakia paseatu lurraldean gabe arousing susmoa. Bat Pentagonoan neska agian aitortu zidan nire urrezko tiranteak.
  
  
  Ez nuen izan Malibu pixka bat, dut, beraz, azkar galdu seinaleak Arbuckle Errepidea. Galdetu nuen bat bizilagunen norabide. Arbuckle Errepide azkenik aurkitu bere eta bultzatu hondartzara.
  
  
  Bat izan zen, pribatua beach, eta ez txiki bat, inguratuta handiko alanbre. Hurbildu ahala atea eta moteldu egin zen, ikusi zuen laukizuzen bat ramshackle hondartza etxe aurretik. Santu argia erre kanpo leiho guztiak. Musika hori izan zen, ziurrenik datozen estereo hemen izan zen zertxobait muffled zuri biguna, laino zetorren norabidea etxea. Orain entzun dut idatzi zuen musika Niretzat, beraz, hau da benetan instalazio bat.
  
  
  Orain bat izan zuen. Hawk eta segurtasun ugazaba ez erabaki informatzeko segurtasun langileek. Pentsatu dute uniforme bat urrezko marra nahikoa izango litzateke, eta espero zuen eskuineko ziren. Edonola ere, ezin izan zuen ordaindu galdera asko galdetu gabe arousing askoz susmoa. Nik besterik ez dira transferitu.
  
  
  Orain arte, bere ferret mantendu zuen txano bere burua nahiko libreki; orain zuen egokitu da, eta erabaki play zorrozki arauen arabera. Zuen aparkatuta autoa txiki bat zolatutako aparkaleku eta ibili egurrezko etxe atea. Ez ziren hiru gizon, sarjentu bat, eta bi guardia. Jolasten ziren poker eta niri begiratu. Ez zuten badirudi espero bere nagusi, eta ez zen argi ez ziren oso pozik nire etorrera. Seguruenik pentsatu izan dut eten ih poker eta, jakina, gorroto du.
  
  
  Segurtasun pribatuko zaindariak ez dira ohitura saluting. Bi guardia jolasten gelditu eta begiratu me at bere senarra bezala sartu cottage. Sarjentu gora begiratu aurrera aldizkaria, suposatuz zen betez ego bat.
  
  
  Berak sartu zuen bere. "Bruce", gehitu zuen gabe, irribarre bat. Ezin dute beraiek erabakitzen ote zen langile bat edo egoki bat lasaia. Esan nion batzuk hyped istorioa eta esan zien dut egiten zen aparteko dirua. "Oso beharrezkoa da egun hauetan", esan nion.
  
  
  Adostu dute. Hartu dut etik petty ofizial-en sartu eta begiratu azken sarrera: 23: 00-saihesbide bete - guztia ordena da. Sarjentu argi eta garbi ez bezala alferrik galtzen tinta. Zuen atzera eseri, lasaitu, eta saiatu bere onena eman inpresioa dut ez axola zer gertatzen zen.
  
  
  'Zer egoera da hemen? Naiz ordezkatuz bere mutil-laguna, eta, beraz, eskatu nion, bere buruz apur bat ikasi du. Nor da Rona Matthews?
  
  
  Guztiak ziren adineko-asko guardia erretiratu ziren-eta ez ziren hiztuna. Bat poker jokalari nor bat behar bizarra niri begiratu, goibel.
  
  
  "Engainatzea zure zaharra ama. Nork ez du ezagutzen duten Rona Matthews da?
  
  
  Begiratu zuen bere argi eta garbi, ez irribarrez, eta sarjentu azkar esku. "Teniente ez buruz hitz egin nahi duzu," zuen snapped haiek. — Mantentzeko duzu zure ahoa itxi . Esango dizut, teniente dena."
  
  
  Zuen nodded zion. "Mesedez, Sarjentu. Goazen kanpo pixka bat, eh? Ondoren, ezin dut berehala eremua arakatzeko."
  
  
  Zuen zalantzan une batez, eta, ondoren nodded. Zuen begiratu bere ikusi eta gero, bi gizon, nor ziren berriro ere engrossed bere poker jokoa. "Hasteko, hamabost minutu." Zentzuduna nor ez bizarra esan gabe, gora begira, "badakigu, Sarge." Ez zait gustatzen ego tonu.
  
  
  Sarjentu hartu eskopeta bat osoko kabinete, slung da bere sorbaldaren gainetik, eta niri begiratu. "Egiaztatu dut big etxea noiz joan gara, jauna." Zuen urratsez urrats alde batera utzi zidan pasatzen.
  
  
  Sartu ginen, lainoa, gaur egun, loditua eta usaindu algak eta arrain gazitua. Sarjentu Schell da, nire aurretik. Zeharkatu dugu aparkalekuan, eta, ondoren, bide estu hori izan zen zabalik alanbre-alanbre hesia. Ibili gara metrora etxe norabidea, non musika, orain zirudien ozenago eta argi distiratsuagoa, eta geure burua aurkitu on lur lehorra. Gure eskubidea, ikusi izan dut headlights autoak errepidean behera datozen. Ez zen seinale zuri gazebo non zuen ustezko betetzen Pat Killbride.
  
  
  Bidea zabaldu orain, eta ni ibili ondoan sarjentu. Ez zen hizlari. Esan bere zuen, " Zer esan nahi du honek guztiak?" Denean zuen zalantzan, bere esan zuen, " Ez dut axola jada, ez naiz snitch." Bere egiten nire lana hemen, baina bere ez beru ee hasiera. Eta ez dut jakin nor Rona Matthews da!
  
  
  Sarjentu barre egin eta haizatuko linterna habe gure aurrean. Ez nuen arreta lainoa izan zen lortzean lodiagoa. Izan litzateke sendo bat laino lodi. Ez nuke gehiegi kezkatu buruz.
  
  
  "Ez kezkatu, mutilak, Teniente. Vl) guztiek kontatzen zuen fucked bere gau bat. Etxera etorri zuen edan. Berandu zen, eta zuen betebeharra zen atean. Dio zuen, etorri cottage, eskaintzen em edari bat bere botila, eta hori zuen fucked bere mahai gainean. Ez dut uste du.
  
  
  Ez zuen ezer esan. Ondoren, zer Preston buruz esan zidan Matthews, ez dirudi, beraz, zaila da niretzat. Baina hori ez du axola orain. Barre egin zuen. Laino ematen nire ahotsa, baxua, maltzur tonu.
  
  
  — Badirudi, baizik eta niri arraro, gehiegi. Agian hau Vl) galdu egin gehiegi. Baina bere ferret oraindik ez dakigu nor da zuen. Nahi izan zuen, sarjentu hitz egin zuen, beraz, ez litzateke nabarituko nola lanpetuta nire begiak ziren. Inoiz ez dut ikusi bere gazebo.
  
  
  Entzun dut bat belarrian zer sarjentu zen me kontatzea buruz Ron Matthews. Ego-en bertsio buruz izan zen, erdi egia, eta aldean informazio Preston Gehiago eman zidan, istorio hau argi eta garbi erakutsi du nola esamesak zabaldu da eta puztuta.
  
  
  Hala eta guztiz ere, gauza bat jo zidan. Inoiz ez zuen izena aipatu Dion Hermes digu. Beraz, ume, benetan kudeatzen jarraituko itzalak. Edo, agian, sarjentu ez bezala buruz hitz gay.
  
  
  Utzi dugu, dunak eta sartu zabal bat legar bidea. Orduan hurbildu gara berezi bat zaharra jauregi hori poliki-poliki loomed sortu, gure aurrean inguratuta lainoa. Ezin nuen egin out askoz oraindik, baina zer ikusi dut zirudien bat datoz Gotikoa maitagarrien ipuin. Etxea izan hiru solairu eta ganbara bat, balkoi, dorre, gables, hitzak, dena primerako. Ez ziren asko handi verandas batera zumezko altzariak.
  
  
  Sarjentu hasi zen gora eskailera zabal bat arkupeak. "Izan dugu, sei gakoak hemen," azaldu zuen.
  
  
  Ikusi nuen bezala hartu zuen giltza-katean, jarri bere ikusi, eta horrexegatik da bi aldiz. Erlojua egin klik soinua.
  
  
  Dut, bat egitea erabaki dibertigarria iruzkina. "Hor daude mamuak hemen, gehiegi?"
  
  
  Sarjentu barre egin. 'Zergatik ez? Ron Matthews bat erosi ego ondoren hasi zen filmak egiten. Uste dut, behin izan zen eraikin eder bat. Da, baita bankari bat nork bere burua bota out leiho bat 1929an. Orain, poliki-poliki, usteltzen. Begiratu behar dugu ego aldizka delako sute-arrisku. Zaharra hodiak eta milaka arratoiak. Batzuetan dugu harrapatu beach maitale hemen, edo bikote gazteak.
  
  
  Galdetu zuen nola izan dute igo hesi gainean. Dugu ziren barruan eta pasatu handi gelak parket solairu. Sarjentu ez zuen artean, brylev. "Off aktibatuta dugu nagusia etengailuak sotoan," azaldu zuen. "Apur bat seguruagoa da."Jarri zuen, gakoa blokeoa sukaldea, zein izan zen dagoeneko tamaina areto bat, eta joan ginen behera urrats batzuk.
  
  
  "Batzuetan moztu dute zulo hesia", jarraitu zuen. "Edo erabiltzen dute mantak baino gehiago igoko alanbre." Batzuk etorri bainatu. Dugu behin izan jaurtitzeko osoa kolonia haxixa erretzen, sinetsi edo ez. Hauek izan ohi dira bikote gazteak.
  
  
  Soto ilun zegoen. Jarraitu zuen distiratsua habe sarjentu en linterna gisa eskaneatu galdara gela eta komuna.
  
  
  "Besterik botoa", esan zuen, slinging fusil atzera bere sorbaldaren gainetik. "Let' s get out hemen. Naiz beti deseroso hemen.
  
  
  Ez zuen sentitzen. Usaindu nuen da. Usaina bat berria itzali kandela. Norbait izan zen hemen, besterik gabe, aurretik iritsi gara. Norbait hori izan zen oraindik ere ez dago. Sentitu izan dut. Ziren dugu oraindik bainugela. Sarjentu izan liteke bat harrapatu hotza edo txarra izan usaina zentzua, baina nabaritu zuen nire erreakzioa, ez du axola nola menperatu izan zen.
  
  
  'Zer da?'
  
  
  Hartu nuen linterna zion. "Pentsatu nuen bere esaten entzun nuen zerbait."
  
  
  Ez nuen entzun bere. Bakarrik bere usaina izan da. Ez nuen kontatu nahi zion, baina izan nuen ingurura begiratu nuen delako zehaztu zen atzera hemen. Egin zuen azkar, argiztatzeko gela argi izpi bat. Ez zen ezer ikusten dira, baina asko hodi eta iturriak, eta gutxi handi zahar upel txoko urte zero garbigailua. Utzi zuen argi izpi hit ego hain azkar ezin izan zuen ikusi, baina sarjentu ezin. Itzali kandela bat upel. Horma atzean nah zen busti eta agertu mistletoe beste egitura. Horma hau ezin izan da mugitu. Ez zuen zerbait izan behar da atzean. Entregatu zuen lanpara itzuli sarjentu. — Izan behar da horietako bat katuak duzu buruz esan zidan."
  
  
  Bai, posible da. Baina badira gehiago arratoiak baino katuak hemen, dut, zin egiten duzu. Ez nuke utzi bere katu bat dago hemen. Zuen izan litzateke jaten bizirik. Guztiak eskubidea, Teniente, gaitezen honen inguruan haunted house.
  
  
  Utzi dugu baten bidez alboko atea eta zehar ibili dunak hondartzara. Laino bera mantendu. Izan zen, nahiko chilly, baina ez da nahiko hotza. Muttered dut nahi sarjentu dut ikusi nahi ego in guardhouse atean berriro, eta Stahl joango litzateke, bere enpresa propioa. Behar zuen ahaztuak kentzeko, hala ere, eta egin izan da, beraz, argi eta garbi, gaur egun.
  
  
  Ez ziren beste guardia bistan. Sarjentu batek esan zidan Madame Matthews ikusi nahi ih nola moztu. Guztiak bezala, ona funtzionario, izan behar izan dute, alde batetik, beharrezkoa denean, eta xumea. Joan nintzen musika, eta, ondoren, minutu batzuk neure burua aurkitu dut baxuetan fatxada lur aldean, non ezin dut begiratu leihotik gabe ere ikusgai. The Brylev barruan izan zen, iluntzeko, baina nahikoa, beraz dena zen argi eta garbi ikusgai.
  
  
  Ez ziren hogeita hamar pertsona egongela handia. Ziren eserita bankuak eta aulkiak, baita lurrean. Japoniar bat esklabo egindako ontzi bat, edariak eta janaria, baina Ed eta edateko arraroa sendabelarrak ziren buruz hitz egin zuen. Denek izan zen, arreta berezia jarriz gizon txiki batera sitar. Eta gizon handi bat flauta. Eta txiki bat, txiki beltzez jantzitako emakume bat bezala Berdea Jainkosa.
  
  
  Ezagutzen dut, oso gutxi Inkak. Baina nahikoa ezagutzen Ron Matthews — I mantentzeko dirua, izan zen bere — zen bezala jantzita Sacsahuaman, Berdea emankortasunaren Jainkosa, bat Eguzkiaren inguruan Dontzeila, eta lider honako hau Aukeratu Emakumeak.
  
  
  Zuen eseri on bat txandan kuxin ondoan estereo. Zuen jantzita, estu bat soineko berde, oinak biluzi, eta gainean maskara bat izan zen zaletasuna sudurra eta handiak, begira begiak. Bere headdress bat bezalakoa zen urrezko eguzki-argia. Azpian maskara, ikusi ahal izan zuen parte, bere kokotsa eta eztarria, zein den begiratu sendoa eta irmoa bezala, bere bularrak. She ziurrenik dirutza bat gastatu kirurgia plastikoa.
  
  
  Gizon handi nork jokatu flauta behar izan Dion Hermes. Preston Gehiago ditu dagoeneko esan zidan ez zuela bat jock, baina nik oraindik ez nuen espero izan zion, beraz, handi eta, beraz, itxura ona. Dion Hermes, konturatu nintzen, ez zen sissy. Bat izan nuen, eta sentitu zuen bat izan daiteke arriskutsua aurkari.
  
  
  Lama Li Tzu jokatu sitar. Ez zen Tibeteko tresna, baina ez zen oso ona da. Zuen hari pultsatuzko at kateak txiki marroi esku bat bezala tximinoa en paws. Bide batez, Li-Tzu begiratu bat bezala pixka bat tximinoa batekin bizarra burua. Izan zen horia jantzita solteak bata. Nik lan asko egiten elkarteak, eta nire lehenengo inpresioa izan zen, Li-Tzu zen nahasketa bat Gandhi, Nehru eta Yoga Maharishi. Ez zuen gogorarazten dit Marajarathi, nire zaharra yogi, baina bat izan zen yogi, ez lama. Berea, suposatzen dut, ez dago bat izan behar du aldea.
  
  
  Li Zi mantendu begiak itxita, berriz, jolasten sitar. Ikusi nuen bere ezpainak mugitu, baina, jakina, ezin dut ulertu bere.
  
  
  Orain bere txanda arreta beste gonbidatuak. Horietako batzuk izan ziren jantziak jantzita, baina horietako gehienak ez ziren, nahiz eta guztiak ziren maskarak jantzita. Ezik Dion Hermes eta Li Zi, eta zentzuduna nor joan erantzuteko gonbidatuak eta banatu flyer eta liburuxkak. Nahiz eta jantzi zuen maskara bat, ezin izan zuen engaina me. Ikusi dut ere, horietako asko aurretik. Muskuluak! Ergelak muskuluak. Bizkarzain muskuluak. Dotore jantzita smoking ebaki bat ezkutatzeko sorbalda zorrotik. Batera adeitsu keinuak eta inaudible urratsei, mugitu zuen gonbidatuen artean, gozamenerako paperak eta, noizean behin, berriketan. Izan zen, ondo eraiki, giharrak, gure zaharrak, gure gazteak. Aldeko apustua egiten dut, ez zuen erre, edan, edo drogak hartu. Ego jaurtiketa izan zen, ziurrenik, hiltzaile.
  
  
  Ikusi nuen hura mugitu gela inguruan tigre bat bezala begiratzen ari tame. Edonola ere, ez zuen lan Agentzia. Ez dute pertsona kontratatu zion bezala.
  
  
  Inoiz ez dut ikusi edonork bezala, Peter Pan. Ran I nire begiak baino gehiago gonbidatuak behin gehiago, ziur. Beste norbaitek aurkitu da. Guztiak euren aurpegiak ziren estalita maskarak, baina bere eskuetan, eztarria, hankak eta besoak izan ziren ikusgai. Eta denak esan istorioa bera. Guztiak ziren gizon zaharra. Gaixoa pertsona. Eta ez ziren aberatsak. Jende aberatsa.
  
  
  Puzzle sentitzen hasi zen zerbait bezala. Lehen zatian, zein izan zen, gaur egun begi-bistakoa zen, sinplea eta klasikoa. Ezer baino gehiago edo gutxiago mistikoa iruzurrak. Ez ziren alde da, baina ez dut ezagutzen oraindik, baina ez du axola nola ontziratutako da guretzat, izan zen oraindik zabor.
  
  
  Hawke aipatu bi gauza, arazoak, edo nahi duzuna deitu, paraleloan exekutatu. Zirudien me dutela baizik kontraesanean bata bestearen. Hawke eta berea ez ziren orri berean. Behintzat, izan zen zerbait ezkutatzen dit. Batzuetan,. Batzuetan hau ego-gogaikarriak ohitura ia kostua me nire bizitza. Baina gizon zaharrak ez dira inoiz barkatu.
  
  
  Killbride azkarra izan zen, eta ezin izan zuen aurrera inaudibly. Ez da jende asko kudeatu lortzeko me atzean bezala azkar egin dute orain. Izan zen itzal, baina ez zen nahikoa argi bere ikusteko nire urrezko tiranteak. Koa izan zen, oin bat atzean eta galdetu zidan, " Zer da zure izena?": "Are you Teniente Sampler?"
  
  
  Zuen nodded gabe, inguruan inflexio eta jarraitu begiradak gelan sartu. "Bai, eta zu Peter Pan?"
  
  
  Ez dugu jokatu, eta bai ezagutzen dugu, baina gustura hasi nintzen, bere denean nabaritu dut hey, zaila da mantendu barre.
  
  
  "Bai, bere Peter Pan. Oraindik berandu, Teniente. Zuen nahi duzu nonahi. Ez dut atzera begiratu oraindik. Bere hotel ez zuen ezer galdu inguruan zer gertatzen ari zen gelan. Orain zuen licking bidean me, arnasketa nire belarrian. Bere arnasa usaina gozoa, eta berak, jakina, zetorren mints.
  
  
  "Zerbait eusten me up," muttered dut. 'Zergatik? Ez zuen ezer harrigarria gertatuko?
  
  
  Orain hey, ez zen behar, giggle. Bera izan zen, urduri. "Ez naiz beldur lortzeko", esan zuen. 'Ez dut ulertzen. Inoiz ez dut izan beldur, bere aurretik, eta ez dut nahi.
  
  
  'Zer ari zara beldur?"Bere besterik ez da zerbait aurkitu. When I lehen zenbatuko da, ez ziren hogeita hamar pertsona gelan. Orain zuen zenbatuko bakarrik, hogeita bi horiek. Agian zuen bat egin dute akats bat edo bi, baina ezinezkoa da hori...
  
  
  Agian, zuen beldur zen. Agian horregatik izan zuen bat-batean, beraz, hurbil me sentitu nuen bigun bat izterrean eta bi gogor bularrak nire aurka. Eta hura bezala smelled ona, ez oso garestia perfume.
  
  
  Bere ezpainak ziren, ia-ia ukitu nire belarrian denean, xuxurlatu zuen, " sentitzen dut.: "Ez dut nahiko ulertzen zergatik zuen, beraz, beldur. Just gaur egun, izan zen, guztiak ere erraza. Mr. Phelan gonbidatu ninduen hona hemen gonbidatu gisa, zer, beste bat da. Jakina, ez nuen mapa bat. Bestela, inoiz ez duzu lortuko hemen. Baina ez nintzen bat bezala tratatu arrotz guztiak. I zen erabat onartu lagun gisa. Oso ona! Ron Matthews zen txateatzen nirekin, Dion Hermes izan zen txateatzen dit, eta uste dut zaharra lama, Li Tzu, buruz izan zen txateatzen hasteko nirekin denean bere sneaked atera. Eta ondo egin=) web-emakume gazte! Nago kezkatuta buruz. Batzuk ikusi nuen beste emakumeak, eta guztiak ziren zaharra ahuntzak."
  
  
  Ee jarri, bere besoa bere inguruan gerrian. Izan zen, bigun, baina sendoa. "Ez naiz saiatu nahi duzu hitz egin,"Sl bere esanetan.
  
  
  Behar zuen sinetsi me, zeren ez zuen atzera behera. Aktibatuta zuen bere leiho aldera, beraz, ezin izan zuen begiratu ere. "Esadazu nor da nor, Pete."
  
  
  Zuen barre berriro noiz ee izeneko bere "Pitt," baina ez zen bat urduri barre.
  
  
  Hitz egiten hasi zen. "Berdea Jainkosa-Ron Matthews. The flauta-jotzailea da, Dion Hermes. Li-Tzu argia da, baina nor da hau glamourduna bizkarzain bat smoking gozamenerako horiek erroldatze edo zer da?
  
  
  Orain koa izan zen, motionless, behaketa zer gertatzen ari zen gelan. Ezin izan zuen ia ikusi pistola pean ezin hobeto egokitutako smoking jaka. Ego deitu ahal izango da bankari bat da, agian .38 caliber. Erantzun laburra.
  
  
  Zuen nodded. 'Bai. Naiz, halaber, pixka bat ego-wary bere. Ez dakit ego izen zehatza, baina ego-en izena da Roy.
  
  
  Hori guztia ezagutzen dut ezik zuen beldurtzen nau. Ditu zuen begiak bezala hildako arrain.
  
  
  Izan zen, beraz, Roy. "Pertsona mantentzeko desagertzeko", esan nion. — Ez duzu ezer jakin horri buruz?" Inork ez doa atea bidez, eta oraindik ez dira desagertu ikusmena. Non, neurrira hartu? Ee of erreuma bota zidan sartu shock. "Hondartzatik etxea, etxe hau du tunel bat dakar beste berezia etxe hori ez da erabiltzen. Bidez joan behar duzu panel bat ere billiard gela. Dion Hermes erakutsi zidan ego.
  
  
  Roy, the mozorrotua bizkarzain, beharko dute ona izan intuizioa. Begiratu zuen gela osoan at leiho ginen bidez bilatzen. Ziur nengoen ez zuela ikusi ahal izango digu, baina ez zait gustatzen. Denean zuen bat-batean hasi zen azkar bat egin, katuen shaggy mugitu zehar gela, leihoa, hartu zuen neskaren eskua eta mugitu dugu kanpoan. Hurrengo gazebo bat izan zen, zumezko sofa bigun burkoak. Bere pizten bi zigarroak, eta guk joko hau jokatu sofan. Ee besarkatu bere. "Hau da, nola itxura gehiago estestvenno," azaldu dut. — Kasu horretan, edonork betetzen digu." Izan ere, hori izan dut Agentzia bat langile, eta ez gonbidatu bat izango litzateke pixka bat gehiago zaila azaltzeko.
  
  
  Argiztapen zigarro bat, hartu zuen begirada hurbilago bat, bere aurpegia argi arinagoa. Ez zen gazte bezala begiratu zuen, eta Pentagonoan ez kontratatu nerabe, baina izan zuen horietako bat Irish aurpegiak makilak zure kontuan denbora luzez. Nah zabala izan ilun begi urdin eta zabal bat, zehazten du ahoa. Ez zuen begiratu ero bat Peter Pan egokitzeko.
  
  
  Begiratu me at She arretaz, gehiegi, baina bere aurpegian adierazpen ezer esan nahi zidan. Ez zuen tira kanpoan denean ee besarkatu bere. Baina berak esan zuen beldur zen. Agian, hori izan zen arrazoia.
  
  
  Tunelaren oso interesgarria da", esan nion. "Azaltzen dela, non pertsona horiek guztiak joan." Baina has gaitezen hasieratik, denbora lortu duzu hemen. Adibidez, antolatu duten eta nola. Eta labur mantentzeko, zeren bere hotel nahi izan bere atzera bere gelan hamar minutu.
  
  
  Ona izan zuen. Ona izan zuen ikusmena eta memoria ona. Berak bazekien nola bereizteko arazo handiak batetik txikiak direnak. Bost minutu geroago, berak esan zidan zer zen bazekien.
  
  
  Phelan prestatu zuen dena. Zuen antolatuta neska bat etorri lagun beste Rona Matthews. Gisa ohia zalea, sartu zuen bere zahar bat movie star. Eman behar izan nuen Phelan kreditu batzuk. Lan egin ezazu azkar.
  
  
  "Itxura Matthews da gaur egun ikusleen lesbiana," zuen esan zidan-en materia-izan ere, tonu. "Phelan esan zidan horri buruz, eta utzi niri aukera ukatzen ordena. Lagundu du, noski, hori Phelan zahar bat izan zen ezagun Rona Matthews. He informatuta me zehaztasun handiz, eta ez dut uste Ferret egin du akats bakar bat, beraz, oso urrun. Guztia egin zuen eskuineko hitz egin zuen, eta adimentsuan, eta dena ondo joan zen. Nahi Matthews, besterik ez zuen erakargarria emakume gazte zuen liluratuko. Noiz gainerako egiten da. Nire lana da, play emakume bat nor ez da erraza jasotzeko. Orain arte bezala ferret, kudeatzen dut ondo egiten."
  
  
  Ez dakit Phelan zahar bat izan zen ezagun Matthews'. Izan zuen inoiz maitemindu egin zion? Hawk jakin behar duten, nahiz eta ez zuen aipatu.
  
  
  "Li-tzu ona da gizon zahar," jarraitu zuen. "Ia bezala sentitzen Dion eta Rona dira beren erabiliz egos zerbait. Modu bai, nahi dute egin zion zerbait Perun. Badirudi leku bat, non kopuru txiki bat hautatutako pertsonak erretiroa gogoeta egiteko. Ordaindu beharko dute bost mila dolar gisa izena emateko kuota. Eta hau da, gai izan zure jakinduria partekatzeko. Baina uste dut, ez da gehiago hori baino."
  
  
  Irribarre egin zuen bere. Jakina, hori baino gehiago zen. Corkscrew bakarrik zer zehazki. Baina hori nahikoa izan zen. Orain konexioa da argiagoa.
  
  
  Zuen baino gehiago izan zen lick me. Chilly zen. — Hau Roy duzu izeneko bizkarzain banatu literatura eta onartu egiaztatzen. Festa dela dirudi sortu bakarrik hautatu pertsonak, jakiteko nor da benetan interesa joan Peru. Odina ikusi zuen bere inguruan egiaztatzen.
  
  
  Ez zait gustatzen. Erakutsi zuten neska dena. Oso lehen gaua han izan zen. Dute, ez dirudi axola zer zuen ikusi edo entzun. Ez zait gustatzen batere.
  
  
  Dut, nahiz eta dagoeneko bazekien bere, galdetzen nion: "Eta, izan badute, ordaindutako bost mila dolar, zer nahi dute egin?"
  
  
  "Ondoren, desagertu egingo dira sartu billiard gela. Dion Hermes eramaten ih bidez tunel berezi bat etxean.
  
  
  Erabili izan dute kandelak delako, ez dago argi elektrikoaren, eta, ondoren, lortu dute han...
  
  
  "Ez dago beste panel garbitegia gela batean, hori ezin da mugitu. Hau hartzen duzu mota bat gela, zerbait bezala, movie antzerki bat, non erakutsi ahal izango duzu pribatua filmak. Ez duzu ulertzen zer esan nahi dut?"
  
  
  'Ulertzen dut bere. Eta Dion Hermes erakutsi duzu hau guztia?
  
  
  'Bai. Izan zen oraindik ere, arratsalde hasieran. Une honetan, bakarrik bat gonbidatu iritsi da. Ron Matthews oso atsegina izan zen, baina beno, ez zen zerbait eztabaidatzeko Li Zi eta hori Swarm, eta, ondoren, Hermes, gehiago edo gutxiago erakutsi zidan inguruan. I dagoeneko esan duzu saiatu zen aurre egiten nau pixka bat.
  
  
  "Sorpresa me."
  
  
  Orain zuen ia barre egin berriro. 'I bere jakin. Baina lehen, zuen portatu nahiko normalean. Tunelean, eman zidan apur bat besarkada, baina izan nuen sentsazio hori izan zen irekietan denean, ez zuen erantzun."
  
  
  Bere, begiratu nire bereziak AIZKORA ikusi barruan nire eskumuturra. denbora agortzen ari zen. bere sabeleko churned galderak.
  
  
  Dion Hermes hau ezarri tunela gisa fun iraganeko erlikia. Bankari eraiki zuten etxea izan behar du, bat bera nor salto egin leihoak 1929 — konektatua zuen hondartza etxe etxe handi, arrazoi bakarra zuen, bazekien. Ziurrenik ihes bere emaztea. Eta arropa garbitzeko gela izan zen ustezko movie antzerki bat non zuen erakutsi izan du bere porno pelikula. Gauzak hasi zen argi pixka bat sortu. Ez zen oraindik asko ziurgabetasuna, baina arratsaldean izan besterik ez da hasi. Ahuntzak eta ardiak, ziren orain bereizita-arabera ordaindu duten bost mila dolar — eta maskarak ziren ziurrenik ekarri mantentzeko gonbidatuak anonimoak elkarri.
  
  
  Peter Pan, ezin dut ulertu zergatik guztiak gonbidatuak izan ziren, beraz, zaharra. Ideia bat izan nuen. Zahar lelo da beti crazier bat baino gazte bat.
  
  
  Lagundu zuen "Peter" bere oinak. Atxikia zuen nire aurka, eta banekien izan nahi zuen musu eman. Bere hotel musu ee. Bere aurkitu bere erakargarria, eta bere hotel eta haratago . Erabaki nuen nuke joan hurbilketa bat geroago. Orain berea, pentsatu zuen bakarrik bere lana.
  
  
  "Denbora da duzu itzuli zen barruan," esan nuen. "Ez dut uste izango da luze baino lehen, gauza garrantzitsu hasi gertatzen ari dena. Bere, izan nahi dut han. Izan dut inguruan, gehiegi, beraz, ez kezkatu.
  
  
  Atxikia zuen, eta eman zidan musu azkar masailean. Bat izan zen, hezea goi eskola musu, eta ona sentitu da.
  
  
  "Nolabait," arnasten zuen, " ez naiz beldur gehiago. Egin duzu bitxi bat inpresioa me, Teniente Sampliner. Bere, uste dut, asko dira neska hau esan behar duzu aurretik.
  
  
  "Ez da txarra dela. Baina denbora da lan egin behar duzu, nire seme-alaba. Dute galdu duzu eta galderak egingo da, eta, beraz, hobe duzu etorri erantzunak. Hau erabili ahal izango duzu aitzakia hori nahi duzu oinez bakarrik hondartzan gauez haizeak batera zure ilea eta hori guztia.
  
  
  Ikusi zuen bere desagertuko lainoa, atzera heading hondartza etxea. Izan zuen infernua bat cute neska bat. Nola demontre egin zuen lan bat lortzeko, hau bezalako? Bat-batean, zuen madarikatua pean bere arnasa. Bere hotel galdetu zion beste zerbait, eta ahaztu. Bat tangled nahaspila honetan bezala, ezinezkoa da pentsatzea bidez dena. Bere hotel galdetu zion bati buruzko ahalik eta harreman pertsonal Faktura Phelan. Dut, nahiz eta bere jarraitu, bakarrik bere galdetu berriro, neurri batean, nire aurka izango da, delako nahi dut iritsi bezain laster, ahalik eta, beraz, ezin izan nuen ikusi zer gertatzen zen atzean panel.
  
  
  Eskubidea izan zen buruz. Ona izan zen. Ez zuen entzun gure ahotsak, ez da ezer guztiak...
  
  
  Behar zuen izan zain lainoa, entzuten eta zain. Utzi zuen neska pasatzen beste norbaitek, nor izan zen, zalantzarik gabe, bere zain hurrengo. Roy zen attuned dit.
  
  
  Aurrerantz zapaldu zuen atzetik dunak, pistola bere eskuineko eskua. Roy bat izan zen taciturn, businesslike mota. Merkea ere. Zuen gorde nahian eramango. Pentsatu zuen jaurtiketa bat nahikoa izango litzateke. Senari bere, ducked bidea, egiten neure burua txarra helburu, eta gawking begiak jo zidan tolesgarri bat dolarraren. Urrezko izar hori izan aurretik egon zen orain etzanda nonbait lurrean. Itxi zen, eta nire dolarraren pila gelditu split bigarren bat. Ez nuen denbora erabili nire luger edo stiletto, eta bere lowlander uso zion. Ego: bigarren jaurtiketa postuan nire cap lurrean. Nabaritu dut plano sounded oso muffled, ziurrenik delako lainoa. Ego harrapatu bere belaunak eta bota bere lurrera. Zuen hit me burua errebolberra. Akats bat izan da. Behar zuen ezagutzen dut indartsuagoa izan zen. Ego harrapatu bere eskumuturraren eta erraz hautsi ego, ostikoka emu en bizitza. Zuen growled eta ziztadak saiatu me. Hit zuen bere ego burua lehen eta entzun bere ego hortzak atxikitzeko.
  
  
  Bere ego ez du nahi bere hiltzeko. Hildako pertsona bat ezin da hitz egin, eta ezin da entzun, hitz egiten. Beraz, izan zuen harrapatu arabera ego smoking, bere ezkerreko eskua, hit errebolberra, bere ezker oin, eta bota ego gora eman em a eskuin zulatu litzateke jarri ego lo denbora gutxian.
  
  
  Nire akatsa izan zen. Bere esku free, heldu zen bere azpian lepoa eta bota luze bat, maquinilla-zorrotzak labana. Bota zuen ego bat nire begiak, eta ez nuen aukera, baina parry jaurtiketa nire ezker eskuan. Pala zen nonbait trabatuta arteko bere ukondoa eta eskumuturra. Izan zen mingarria.
  
  
  Batzuetan ezin dut izan gaixoaren gisa bat, katu bat eta sagu zulo, baina hori ez zen horrela. Onartzen zuen stiletto tiro berak eskuineko besoa eta bultzatu stiletto guztiak bere indarra, argi eta garbi bidez showy smoking, bihotzean sartu area. The knife eman du bere erdi-piztu aurretik tiraka ego itzuli egin zion mozketa azkarrago. Izan dut hau nahikoa bastardo.
  
  
  Zuen azkar bat hartu urrats batzuk atzera. Ez zen gehiegi odola berde uniformea izan zen bezala, eta nik galdetu dute izanez gero, utzi Hawke ordaindu lehor garbiketa faktura. Roy belaunikatu eta behera begiratu zidan ia hildako begiak. Orain ere, ego-en popa adierazpen du apenas aldatu.
  
  
  "Madarikatua bastardo!"
  
  
  Ez zen erori, baina poliki-poliki slid aurrera arte egiten ari zen bankuaren prentsa bat, bere burua hondarretan. Bultzatu dut pala alde batera utzita, aktibatuta ego baino gehiago, eta ikusi hildako izan zen. Ego begiak ziren, oraindik ere, adierazpen gisa gisa izan dira bizitzan.
  
  
  Nire ezkerreko besoa odoletan oparo. Ez zait gustatzen guztietan, nahiz eta ez zuen minik. Bat izan zen odoltsua zauria, baina ez larriak bat. Bera izan zen, besterik gabe, hartu off bere gimnasioa kamiseta janzteko bere zauria batera zapi bat noiz entzun zuen shaggy bere atzean.
  
  
  Prest izan zen. Ez nuen behar barkatu. Ez nuen behar alibi. Bat izan nuen, stiletto nire ezkerreko eta luger nire eskubidea. Aldi berean, nire burmuina izan zen lasterketa. Bere saiatu ebaluatzeko nola hau odoltsua istorioa aldatu zuen egoera osoa. Agian delako izan zen, banekien hiltzaile bat. Dion Hermes gelditu eta begiratu me at, ondoren, at the dead man. Ego eder aurpegia adierazten da, harridura eta izua. Nazka, beraz, odol askoz. Aurkitu zuen, jakina, vulgar. Hartu zuen urrats bat hurbilago eta niri begiratu, argi eta garbi, nire aurpegia. 'Nor zara zu. Zer demontre gertatzen da hemen? Roy hildako? Ba al duzu hiltzeko nire ego?
  
  
  Ego eskuak izan ziren abenduan, eta izan dut engaina. Eta ego galdera zirudien nahiko normala da, nahiz eta, agian, ziruditen apur bat laua eta axolagabe emandako egoera. Me eskatu zuen badut, hil zuen bere . Ez zuen, beraz, ez du mota ondorioak salto.
  
  
  Esan zuen ume, esan zuen, benetan hil ego.
  
  
  — Saiatu zen hiltzeko me, jauna. Bat-batean salto egin zuen laino kanpo me at, eta errodatzen hasi. Begiratu, boto da nire izar! Berea izan zen, oraindik ere jolasten baten rola segurtasun agentzia ofizial, espero dut egin izan da sinesgarria da, nahiz eta berea ez zen benetan on kontatuta da. Hala ere, hau izan zen, web-joko hori bere ezin izango du jokatu datu azpian beste egoera, beraz, ez zegoen beste modurik atera da.
  
  
  Zuen stared hildako gizona. "Hau da, Roy. Duzu esan zuen, saiatu duzu hiltzea?"
  
  
  Begiratu zidan eta bere burua astindu. 'Baina zergatik. Zer gertatu da?'
  
  
  Hartu dut urrats bat atzera eta begiratu bere eskuetan. Bere behatzak ziren luzea eta lerdena, eta immaculately garbi. Perfektua ego ahoskera. Izan zen lortzean pazientziarik. Aurkitu behar izan nuen bat lortzeko modu honen inguruan istilurik gabe screwing sortu.
  
  
  "Ez da ezer gertatu guztietan", esan nion. "Saiatu zen me hiltzeko, eta izan nuen neure burua defendatzeko. Guztiak da. Uste dut, izan zuen bere burua."
  
  
  Begiratu zidan eta, poliki-poliki astindu bere burua. "Ez, inolaz ere ez. Roy izan zen, primeran normal. Eta banekien bere. Ez dut ezagutzen duzu. Beraz, uste dut, baina nahiko ziur behar dugu, poliziari deitu. Berehala.'
  
  
  Zirudien ironikoa. Ez zuen nahi poliziari deitu. Hawke ez zuen nahi polizia interferitu. Phelan ez zuen behar polizia, eta zuen zalantzan jarri Dion Hermes behar poliziak. Horrez gain, poliziak ziren informatuta aldez aurretik. Bakarra zuten esku kasuetan hilketa edo bortxaketa. Nik ez dut uste egoera dibertigarria izan zen. Eta ez dut erabaki zer egin oraindik.
  
  
  Asko izan zituen ausartuko. Jarri zuen bere eskua nire sorbaldan, eta esan zuen, " izan dut esku baino gehiago polizia. Datozen ari zaren hondartzan etxe nirekin. Dugu alerta polizia eta ikertzeko hau terrible kasuan."
  
  
  Orain ego-en esku jada ez ziren hutsik. Gutxienez, ez ego-ren eskuineko eskua . Bertan ospatu zuen bat idazluma. Edo, gutxienez, antzeko zerbait. Denbora beranduegi zen, bere aitak bazekien non zen ezkutatzen da. Ego belarrian. Zuen izan, baizik eta ile luzea duten kuzkurtuta atzealdean bere burua, eta jantzi zuen txiki-txiki bat arma atzean bere belarrian.
  
  
  Aditua zen. Zuen busti gas argi eta garbi, nire aurpegia, nire sudur-zuloak, nire begiak. Nire muskuluak ziren geldiarazi ia berehala, eta ez nuen indarra utzi bat erabili luger edo stiletto. Bat izan zen, nerbio-agente. Mota I bazekien hori, eta badut nahikoa denbora izan dut, zalantzarik gabe, egin izan da, ziur. Nahiko da oso erabilia.
  
  
  Ez nuen hau egiteko denbora gehiago. Nire inguruan dena zen iluna, eta izan zen, gogorra. Hasi nintzen erori, eta orduan ez nuen ezer sentitzen guztietan.
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  Zuen laburki konortea galdu. Seguruenik, ez da bost minutu baino gehiago. Hala ere, noiz berreskuratu zuen konortea zuen, azkar konturatu zen erabat geldiarazi. Ezin izan dut ikusi eta entzun bere. Ezin zuen ulertu zer ikusi zuen, eta entzun, baina ezin izan zuen muskulu bat mugitu.
  
  
  Izan dut arrastaka zehar harea batek soka erantsita pean nire besoak. Hau izan behar du zati bat ondo planifikatutako erasoa. Ez zen istripu hori soka zen, hondarretan etzanda.
  
  
  Lainoa izan zen, oraindik ere nahiko lodi, eta ezin izan zuen sentitzen gizona tiraka me atzean zion presaka. Zorionez, nire aurpegia sortu zen; nire cleft aldera jiratu zen gizona. Soka harrotua, eta sentitu bezala, nire bularrean ari zen urratuta gain. Nire oinak ziren arrastatu harea, eta berea galdu zuen bat abiarazi nahi makila bat trabatuta harea. Pertsona nor izan zen, arrastatu me izan behar izerdia. Zuen arnasa gogor bezala altxatu zuen me up gainean duna. Noiz bat-bateko haize-bolada hautsi laino bidez, kea lehertu garestia Zhirinovsky perfume. Dion Hermes! Nor bestela?
  
  
  Orain banekien zer litzaidake zuen busti zidan. Batzuetan, horiek AIZKORA Eskola igande benetan zentzurik. Bat izan zen aldaera bat horien inguruan alemaniako gasak, erabiltzen dosi txiki bat izan dut delako bizirik. Sarin edo Artaldea. Ahalik eta konbinazio, forma berri bat... Batzuetan, giza garunaren lan bitxian, ia komikoki. Nintzen bezala, arrastaka ari bat bezala bizi gorpua etxe zaharra, pentsatu nuen, zahar irakaslea izan duten kontatu digu buruz organophosphates.
  
  
  "Igarotzea elektriko bat pultsu baten bidez, nerbio lagunduta kimikoa ekintza izeneko substantzia bat acetylcholine. Ondoren, besteak beste bultzada bat, substantzia hori izan behar neutralizatu aurretik berriak bultzada izan daiteke pasatu nerbio. Hau da, egindako izeneko entzima bat cholinesterase. Nerbio-gas itzali hau hartzitzen. Kasu honetan, nerbio ez da garbitu hurrengo pultsu. Biktima da, stunned eta ahula, edo, are gehiago, geldiarazi. Heriotza gerta daiteke. Guztiak araberakoa da, kantitatea erabiltzen...'
  
  
  Bere nahiz eta ezin gogoratu irakaslea izena! Irwin. Dr. Irwin.
  
  
  Dion Hermes gelditu harrapatzeko bere arnasa. Dugu ziren dagoeneko erdibidean eskaileretan gora liderra atzera sarreran etxea. Zuen arrastaka ni sukaldean sartu.
  
  
  Nabaritu dut, oraindik ezin izan dut uste, argi eta garbi. Hau eman zidan batzuk espero. Litzateke Hermes dakit zehazki nola gas lanak? Nahi izan zuen egin bakarrik? Zuen zalantzan jarri da. Norbaitek emango luke bat ego bat ume, eta kontatu nola erabili. Dosi txiki bat Urte.Bat. edo DB gelditzen da lan-ordu batzuk igaro ondoren.
  
  
  Dion Hermes hasperen egin, eta hasi da tiraka soka berriro me arrastatu gora azken urrats batzuk erraldoi sukaldea. Sukaldea zen zelaia iluna. Itsu bizi behar honetan iluntasuna, pentsatu nuen. Zuen lit kandela, beraz, bere aurpegia ikusi ahal izan da. Izan zen, blai izerdi. Ego ile zen tousled, eta orain ikusi ahal izan zuen hori Nen bat jantzita peluka. Litzaidake zuen hartu off bere smoking, eta bere ego brankan gorbata zintzilik solteak. Zuen oraindik ezin muskulu bat mugitu.
  
  
  Orain zen leaning me baino gehiago, peering bidez laranja eta horia santua kandelak nire aurpegia. Zuen stared sugarrak gabe keinuka. Are gehiago, nire begi muskuluak ziren geldiarazi. Dion Hermes esan zuen: "ezagutzen dut ikusi ahal izango duzu, eta entzun. Bere guztiz jakitun nola gas-lanak.
  
  
  Berea, espero dut zuen ez zela bilatzen gehiegi estu-estu. Jarraitu zuen begiradak kandelen en laño irudiak keinuka gabe. Baina sentitu nuen bezala, ezin dut mugitu nire betazalak berriro. Beraz, gas-pixkanaka galtzen hasi bere eragina. Baina zenbat denbora izango da azkena?
  
  
  Zuen zuzentzeko sortu eta patted bere atzera. — Zu oso astuna, ezagutzen duzu hori?" Ez da edozein hartzeko ahalegina Da kentzeko. Eta neska, Pat Killbride, argia da luma bat bezala. Gauzak gozoa. Izan zen, pena bat izan zuen ahaztuak honetan parte hartzen duten terrible enpresa.
  
  
  Zuen Peter Pan! Pat Killbride.
  
  
  Bota zuen kandela kanpoan nire begiak une batez, eta aukera aprobetxatu dut keinu. Saiatu zen mugitu da bere eskuineko hatz txikia. Ezinezkoa. Ezer ez duten bezala,. Txiki esperantza txinparta izan nuen lehenago izan zen, berehala itzali. Izango da ordu lehenago ezin dut mugitu behar bezala berriro. Eta ez nuen uste izan nuen hainbeste denbora.
  
  
  Dion Hermes planteatu soka berriro. "Espero dut ez duzu axola dit hitz egiten, berriz, ez dut nire lana." Ego barre desatsegina izan zen, eta pentsatu dut jarriz horiek guztiak arratoiak etxean sartu. Ez zuen itxura bat arratoi guztiak.
  
  
  "Orain behar dut arrastatu gora hiru eskailera hegaldi,", esan zuen. "Sinetsi me, benetan nago aurrera begira da. Ustel lana. Baina, ezin dugu beti izan nahi badugu, hau gaizkiaren munduan. Desatsegina zeregin hori besterik ez niri gertatu. Ezer egin.'
  
  
  Bultzatu zuen atea ireki eta hasi arrastatu me eskaileretan gora. Izan zen oso gogorra, eta, normalean, behar izan dut, asko mina. Hala ere, apenas zuen ezer sentitu. Izan zen oraindik ere borrokan ari mugitu bere ezkerreko pinky hatz. Ez da lan.
  
  
  Noizean behin, zuen gelditu, atseden hartzeko. Bien bitartean, jarraitu zuen hitz egin...
  
  
  Zuen leku kandela bat urrats batzuk eskaileretan gora eta, ondoren, arrastatu me up, eta, ondoren, eduki kandela handiagoa berriro. Nabaritu dut windows ziren estalita heavy gortinak. Inork ez ikusteko gai izango litzateke santua kandelak kanpo.
  
  
  Bat-batean, zuen ia estropezuka. Gutxienez, hori zer pentsatu zuen . Izan ere, bere ia erori baino gehiago, gutxienez, zentzu figuratuan. Konturatu nintzen denbora hori behaketa nire erreakzioa kandelen by iruzurra zela. Lortu nuen, ez keinu. Guztiak nire beste muskuluak ziren oraindik geldiarazi. Izan zen, itxuraz gustura, eta ondorioztatu gas zen, oraindik ere lan. Chuckled zuen. "Ez dut ia irristatu ez dago. Zuen ia madarikatua. Nola zakar me. Zuen bezala arrastaka me up azken urrats batzuk, lortu nuen wiggle nire hatz txikia. Noiz lortu dugu, goian, gai izan nintzen luzatzeko eta lasaitu zion. Baina hori izan zen guztia. Bestela, besoa guztiz hilda.
  
  
  Koa izan zen nire aurrean, eta wiped izerdi batetik, bere kopeta batera zapi bat. "Galdetzen dut nor zaren. Nahi dut hitz egin ahal izango duzu, baina beldur naiz ez dugu egin ahal izateko, hori bai. Hala ere, I - dugu - bestelako planak. Baina, oraindik ere, pena kentzeko gizon eder bat bezala duzu. Zuen ezabatzen bere kokotsa, non gantz hasi zen bildu. Emu zen bere berrogeita hamarreko. Baino gazteagoa Rona Matthews.
  
  
  Orain ezin zuen mugitu thumb batera bere eskuineko eskua. Hitz egiten hasi zen berriro me, nahiz eta lortu nuen inpresioa izan zuen hitz egiten bere buruari, gehiegi. Saiatu zen sustatzea berak modu honetan.
  
  
  Kandela bat izan zen, erretzea gela txiki batean. Heavy gortina zintzilik zehar bakarrik leiho gelan. Peter Pan arautuko bere atzera gela erdian. Bera izan zen arnasketa ahula. Begiak itxi zituen, eta bera izan zen lurrean etzanda amateur bat bezala, panpina. Bere hankak mugitu, eta konturatu zen ez zela gaseatu, baina beste zerbait. Dion Hermes arrastaka eraman ninduen neska eta untied soka. Lurreratu zuen lurrean, beraz, ikusi ahal izan zuen neska.
  
  
  "Ez dut utzi soka hemen," Hermes esan zuen. "Ez dago froga, badaezpada, ez da erre.
  
  
  Hartu behar duzu, horiek guztiak egoera kontuan. Oh my God, ez dut uste, hala nola gauzak izan ziren, beraz, konplexua.
  
  
  Gaur egun, izan zen, benetan, hitz berak ziurtatu zuen, ez zuen ezer ahaztuta. Nabaritu dut orain ezin dut mugitu hatz erakuslea nire eskuineko eskua apur bat. Nire arnasketa ere bihurtu errazagoa. Orain arte, ferret dut itogarria zen, oso itogarria. Ziurrenik zuen ia eman zidan gehiegi gas, ia hil me. Nintzen galdetzen zergatik ez zuten egin. Zergatik hau guztia nirekin eta Pat Killbride? Zergatik ez dute, besterik gabe, gurekin hil eta irauli gure gorputzak Ozeano Barean? Baina, gailu bat desatsegina ohitura mugikorreko atera. Eta gailurra batzuetan bota ih lehorrera. Balak eta labanak utzi zauriak. Pertsona bat ideia bat izango dute, eta ikerketa bat hasiko da.
  
  
  Hori izan zen guztia oso argi. Oraindik ere, Roy saiatu me hiltzeko bere labana batekin. Eta ez da partidu sortu guztietan. Edo zen, zuen aurka jarduten ego bat izateko? Balitz bezala Dion Hermes irakurri zuen nire buruan.
  
  
  "Hau Swarm", esan Hermes, " bat izan zen barbarien. Sadistic barbarien. Zuen aurka jokatu aginduak eta jarri gurekin guztiak arriskuan. Eta horrekin, eta eragiketa osoa. Naiz oso eskertzen duzula hil zion. Benetako plazerra izan zen gai izan ezkutatzeko ego, nonbait, non ego, ez luke izan da aurkitu, denbora luzez. Nik beti gorroto Tipo hau.
  
  
  Ezin zuen ondo imajinatu Roy, edozein mota izan zen, izan beti gorroto Dion Hermes.
  
  
  Neska betazalak fluttered. Behar zuen hasi berreskuratzeko apur bat. Zuen sutsuki espero ez litzateke gertatuko. Bada, nire izerdi guruin ziren lanean, izango nuke izerdia zezen bat bezala. Sentitu zuen hura, bazekien hori izan zen joan izan da, oso desatsegina ekitaldia. Nahiz eta gizon bat bezala Dion Hermes, nori zuen dagoeneko onartu ari larri bat psikopata, jakina, izan, jarri ahalegin asko egin, zenbait gauza. Zuen zalantzan. Ezin izan zuen orain mugitu da, bere eskuineko hanka.
  
  
  Zuen muttered berak. "Hmm, ikus dezagun. Ez dut izar bat? Bai. Eta hau moztu uniforme camisole ustez, he da nor ez da nabarmentzen. Baina ezin izan dute aurkitu bolbora hondakina jaka? Hmm, ez dut ez dakit nahikoa gauza horiei buruz! Orain hasten zen bihurtu eerily zehatza. Jokatu zuen dagokienez, perfekzionista.
  
  
  "Hobe dut ez hartu inolako aukerarik", esan zuen. Zuen urratu off nire jaka eta egiten da armairutik. Noiz ireki zuen atea, ikusi zuen ez zela oraindik, kandela bat barruan. On enborra, artean trapuak eta egunkariak semeak urbanístico, azpian ilara luze bat arropa, bat metal trenbide. Suediar ziurrenik zintzilik dago urte. Seguruenik ez litzateke arrisku eskegitzen ih azken momentuan. Norbaitek gutxi ondo inkestatutako etxe honetan, eta sortu zen plan sendo bat.
  
  
  Saiatu zen mugitu behatzak bere ezkerreko eskua. Ia lan egin, ez nahiko oraindik. Orain sentitzen dut, ezin dut arnasa bat asko errazago, zeren noa hil azkarrago. Nik egin dute aurretik. Ez dut behar adina gas mantentzeko nire birikak izatetik erabat geldiarazi? Berea izan behar dute hil zen hilgarria ke, besterik ez bezalako neska. Sute batean, jendeak normalean die, ez erredurak, baina gas toxikoak erantsitako sua. Beraz, bazekiten da, gehiegi. Suhiltzaileak eta polizia litzateke aurkitu dituzte. Eta Hawk, ziurrenik, gehiegi. Galdetu zuen gizon zaharrak zaintzeko litzateke. Nik ez dut uste, beraz,. Izango zuen mendekatzeko dit. Lehenago edo geroago.
  
  
  Neska ireki bere begiak, eta begiratu zidan. Ez zuen jakitun bihurtu ninduen. Izan zen oraindik ere, hein handi batean, sedated. Bere begiak ziren bezala, kristalezko bolak, eta bera izan zen erabat stunned. Bere luze hankak mugitzen hasi da berriro. Etzanda zegoen, hala nola, jarrera bat izan zuen, itxura zuzenean, argi eta garbi, bere begietan sartu. Eta une batez, pentsatu nuen, eta ikusi nuen flash bat aitortzea bere. Ezin zuen lagundu, baina aitortu du. Begiak itxi zuen.
  
  
  Dion Hermes oraindik zalantzan. Izan zen oraindik ere arazoak izatea hasita bere programatutako lana. Ikusi nuen berari begira bere ikustera. "Handia scarecrows! Ez da, besterik gabe, denbora gehiago ez. Benetan behar dugu hasteko, argi eta garbi, gaur egun.
  
  
  Bere ezagutza gailu armairutik da zahar bat bezala trikimailu batzuk zehaztapenak. Ez zen metala. Kandela bat izan zen berezia marka hori, normalean, erre oso poliki-poliki. Bera izan zen, eserita, egurrezko crate. Postontzia sortu argia. Kandela, edo, gutxienez, zer geratzen da, jarraituko erre garra. Nahiz eta ez zen zerbait utzi nah, nahi duzun bilaketa gogorra aurkitu. Beti bilatu zehazki. Eta ziren kontatuta izan ere, adituek ez da bila. Zergatik?
  
  
  Orain ikusi zuen kandela izan txertatuko bidez, zulo bat egurrezko kutxa. Ondoan, kandela, hain bat zulo biribilak, ohikoa zen hauts metxa, eta horrek ekarriko luke sua pila bat trapuak eta paperak azpian arropa. Sentitzen hasi nintzen, nire usaina zentzua izan zen zertxobait zaharberritu, baina ez nuen usaina bezala, ezer gasolina edo kerosenoa. Ez zen canister. Ez susmagarriak usain ezik, usaina artilezko arropa. Bere stahl eta gehiago ari da jabetzen, hori izan zen pentsatu xehetasun bakoitzean, luze baino lehen.
  
  
  Hau suediako bat izan zen zaharra. Zuten erre, poliki-poliki eta ekoizteko zenbatekoa duin bat erretzen. Espero dute gurekin hiltzen asphyxiation. Dute eskubidea izango litzateke, bada, ezin izan zuen zerbait egin. Dion Hermes egindako azken prestaketak sua.
  
  
  Hartu zuen zerbait bere poltsikoan eta botata sartu kabinete. Rivnenskaya da nahikoa sua ezarri trapuak eta paper. Ondoren, Suediar erre egingo da. Eta hau etxe zahar lehorra izan zen. Sarjentu dagoeneko esan zidan ezaguna da oso combustible.
  
  
  Atera zuen alcove, oraindik hitz egiten bere buruari, eta begiratu zidan. Ez zuen oraindik konturatu kolorea Ego begiak, baina iluntzeko argi bat izan ziren marroi zurbila. Irribarre egin zuen me at. "Ezagutzen dut entzun ahal izango duzu me, Carter, eta badakizu zer gertatuko nahi duzun, eta neska."
  
  
  Carter! Beraz, ezagutzen zuen nire izena.
  
  
  Une batez, begiratu zuen, haserre, balitz bezala egin zuen akats bat. Ondoren, zuen shrugged. — Ez du axola orain. Inork ez du inoiz jakingo. Behar duzu sinetsi me", jarraitu zuen," noiz esango dut, aurkitu dut oso irritating eta tasteless. Oso tasteless! Zuen shrugged berriro. — Baina, egin behar da. Zati guztia da plana. Eta hori egin behar da, zehazki letra."
  
  
  Isila izan zen orain, eta drew luze bat labana bere gerriko. Begiratu asko bezala, labana Roy erabiltzen dit. Da glistened batean kandelen.— Ez dut hau bezalako guztietan, " zuen muttered. "Nik beti gorroto mota hau indarkeria."
  
  
  Etzanda zegoen. Zuen gozatu. Zuen eszenaratzen da, jolasean parte niretzat. Bakar-pertsona erakusteko. Orduan, bere ego hasi gorroto bere. Gorrotoa da tabu nire lanbidea. Da hondatzen zure hotza objektibotasuna, zure nahita epaia. Zuen lortu nahian, bere gorputza zutik eta hiltzeko bere ego. Erabiltzen zuen guztia bere borondatea, baina ezin izan zuen eraman. Ezin dut talde handi bat muskulu mugitu. Izan zen ia hilik. Besterik ez bezalako neska. Ezagutzen zituen, aitortu behar izan du.
  
  
  Lan egin ezazu azkar. Zuen seguruenik nahi du lortu hori baino gehiago, ahalik eta lasterren. "Egon behar da, odol,", esan zuen. — Leku eskubidea, bai duzu, kasu horretan aurkituko dute aurretik zure gorputzak igo sugarrak." Eta, noski, behar duzu jakin batean posizio ... arriskuan jarri harremanak aurkitu dira. Plan handi bat, baina bat terrible bat. Hau da, aurka, nire ustez. Baina gertatuko ditu.
  
  
  Orain zuen ahaztuta guztiak niri buruz eta hitz egiten zen bakarrik berak. Zapaldu zuen me baino gehiago, eta jarri labana solairuan ondoan neska oinak. Dut begiratu gabe keinuka, eta marveled hori amorru raging me barruan izan geldirik nire gorputza eta eragotzi zidan hil nire ego.
  
  
  Harrapatu zuen, bere trajea eta hartu off bere prakak. Zuen mumbled zerbait. Pat Killbride zen pare bat jantzita estu kulero. Apaldu zuen bere, beraz, bere gorputza txikiagoa izan zen erabat jasan. Orain du urratu jaka bere palo. Heldu zen bere bra eta erauzi bere ego off. Bi osoa esne-zuri, bular ziren ikusgai biguna horia kandelen.
  
  
  "Egin behar dugu, itxura bortxaketa," Dion Hermes esan zuen. "Duzu brutally bortxatu, eta noiz zuen borrokatu atzera, joan erabat ero." Gaixoa izan dut, eta ezin bota. Nire gorputz osoa aurka matxinatu hitza. Nahi nuen garrasi, zin egin , salto egin gora. Dena ez zen, ezinezkoa. Ezin izan zuen sentitzen muskuluak bere bizkar orain, baina, oraindik ere, ezin mugitu. Guztiak egin ahal izan nuen ikusi.
  
  
  Dion Hermes harrapatu bere hankak zabaldu eta zabal horiek. Jaurti zuen ih eta aktibatuta me. Zuen arrastaka me zehar nah.
  
  
  "Izan behar duzu aurkitu da," zuen xuxurla nire belarrian. Izan dut usaina ego perfume eta sentitzen ego arnasa. — Izango zuen, ziurrenik, mozketa out." Eskuineko leku. Zuen nire ezpainak parted, eta irentsi egin ninduen zerbait.
  
  
  "Hemen", esan zuen. "Hau eragin du eskubidea erreakzio kimikoak. Badute aurkituko duzu, zure zelulak egingo dar batekin sexu-desira. Chuckled zuen. "Normalean, ez duzu behar, hala nola, drogak."
  
  
  Ezin izan zuen ikusi, zehatz-mehatz zer egiten ari zen orain. Nire aurpegia ezkutatzen zen itzala bere bular artean. Entzun dut bere arnasa gasping. Hala ere, ez zen kontziente oraindik. Zuen hil egingo da, besterik gabe, bere nahi, in pozoitsuak gasak. Zuen ustez bortxatu hain bortizki ez zuen nabaritu overturned kandela guztiak, eta hasi da sua. Dugu ito aurretik, ezin izan dugu ezer egin.
  
  
  Sakon batekin ikerketa, ahal izango dute agian jakiteko benetako gertaerak. Baina ez dute ikertu da, beraz, ondo? Bere, beldur nintzen ez zen. Nahiago dut ordeztu aulki azpian. "Nire izena, eta AH-en izena da, izango litzateke blotted out betiko. Bere hiltzaile profesional bat, nor azkenik bihurtu zen lelo bat eta konprometitua stupidest guztiak delituak. Betiko estigmatizatzen gisa odoltsua sexu maniac. Hawk ez sinestu. Baina Hawk behar isildu denbora luzez. Pentagonoan inoiz barkatzen ego.
  
  
  Dut entzun zion greba bat dator, eta argi kandela bat armairutik. Guztiak planaren arabera. zuen muttered berak. "Hmm, hau da erre behar, bi ordu lehenago wick argiak sortu. Denbora nahikoa lortzeko aireportura. Dena begiratu behar normal gisa ahalik eta. Eta izango da horrela izan. Planoan uzten at four o ' clock. Erabat fantastikoak. Sua hautsi egingo bezain laster utziko dugu. Pat Killbride mugitu me pean. Ez zen mugimendu pixka bat eta, ondoren, zuen berehala konortea galdu. Banekien ezin nuen espero inolako laguntza bere. Beno, bada, gertu-konponezin dosi batzuk droga. Nintzen galdetzen zer nolako droga zen. Zerbait izango litzateke hori gogorra izango litzateke gelditzea gerora ere bada norbait, nahiz eta lanik bilatu nahi da. Gutxienez ziren kontuan hartuta. Besterik ez bezalako nerbio-agente eta pilula Hermes eman zidan. Ez da arrastorik utzi.
  
  
  Arautuko dut bere gainean eta sentitu sugarrak gorrotoa goranzko in me. Zuen ia gorroto bere burua. Arduraduna izan zen hau. Bere huts egin, huts egin miserably. Utzi zuen berak harrapatu behar bezala newbie bat izan duten, besterik gabe, etortzen prestakuntza izan zen eta oraindik ere hezea batera izerdia atzean bere belarriak.
  
  
  Zutik egon zen gurekin baino gehiago. Bere ezker betazalen ireki apur bat eta ego ikusi beltz distiratsua ballet zapatilak, distiratsua banda bere smoking galtzak. Zapatak ziren apaindutako arku txiki.
  
  
  Eta orduan desagertu zen. Izan zen entzun shaggy en ego gisa ibili zen eskaileretan behera. Entzun nuen atea ireki eta itxi behean. Isiltasuna. Kandela kabinete erre, poliki-poliki. Sugarrak ozta-ozta abaildu.
  
  
  Saiatu zen begiratu bere ikusi berriro. Ez zen lan. Bere oraindik ezin izan aldi berean bere burua, utzi bakarrik altxatu da. Pat Killbride arautuko motionless me azpian. Bera izan zen, arnasketa, aldian-aldian. Bere nahian hasi mugitu . Nire behatzak hasi tingle, eta, orain, nahiz eta ezin izan dut wiggle nire behatzak. Ez zen nahikoa. Ez da nahikoa. Mantendu zuen bere zain. Azkenik, zuen goratzeko gai izan bere burua bi hazbeteko. Bi zentimetro. Dagoeneko bi.
  
  
  Bi solairu beherago, bere, bat entzun zuen atea slam. Segurtasun! Saiatu zen bere deitu. Bere ahoa ireki zuen garrasi. Horrelako ezer ez! Zuen oraindik ezin soinu bat egiten digu. Nire dolarraren pila izoztu.
  
  
  Zuen entzun urratsei joan sukaldean sartu . Ez zen sarjentu. Ziren motelegi mugitzen dela. Gehiago izan zen bezala, beste proba bat. Agian norbaitek inguruan gizon zaharragoak.
  
  
  Entzun zuen beste atea ireki eta itxi berriro. Gizona joan zen behera begiratu sotoan. Ondoren, behar zuen goiko joan erabili azken gakoa, amaieran aurrean korridorean; seigarren gakoa da etxean sartu. Gertu eskailera liderra ganbaran!
  
  
  Zuen ikusi behar kandela. Aurkituko du gurekin, eta gorde egingo dugu. Jakina, gure herria Errusian zuen huts egin, eta Hawke nahi izan dute, guztiek baino gehiago berriro hasi, baina ez da ezer aldatu egin litezke.
  
  
  Ezin izan dugu harrapatu Dion Hermes eta Ego talde aireportuan, eta, gutxienez, karga ego batera saiatu hilketa. Agian esango dizu zuen buruz TV channel Perun. Agian ez, baina, gutxienez, Pat Killbride eta izango naiz bizirik. Eta ez dut beste aukerarik .
  
  
  Sukaldeko ate sotoan danbateko itxi. Shaggy itzuli zabal eskailera igotzen. Erabili behar zuen azken gakoa, gako hori gurekin gorde egingo. Dion Hermes ez zuen atea itxi; beharbada, zuen nahi izan zuen. Santua kandelak bat izan behar apal dirdira zaharra parket solairuan. Guardia ikusi behar da! Nire burmuina izan zen, dagoeneko aurreratuz ekitaldiak. Izan zuten kudeatu, kasu honetan oso arretaz, eta erabakiak saihesten edozein publizitatea. Pentagonoan izango litzateke gustura, gehiegi, batez ere, gaur egun bat ih eragile izan zen zauritu dira, eta izorratu kasuan. Bada, nire muskuluak izan dira gai hori egin, ziurrenik nuke izan chuckled. Hawke izango da berriro saiatzen mantendu Pentagonoan pozik. Guztiak egin ondoren, egin dugu nahikoa lan zikina egiteko horiek.
  
  
  Ate danbateko itxi... Isiltasuna. Ezin zuen sinetsi. Ez da egokitzen. Erabaki zuen jauzi azken gakoa. Izan zen, dagoeneko zaharra. Bere hankak minik, eta jakina zen ume izatea arnasketa arazoak. Orduan, zergatik litzateke bat emu behar igotzeko bi hegaldi gehiago eskailera ezer?
  
  
  Saiatu naiz madarikazio, eta konturatu nire eztarriko muskuluak izan lasaitu da pixka bat. Orain ezin da egiteko bat bezala soinua heriotza negar bat ito tximinoa. Berea bakarrik izan zen berriro. Kandela, poliki-poliki, erre.
  
  
  Neska ireki bere begiak. Begiratu zidan, baina ez zen ezer bere begiak. Segundo batzuk geroago, galdu zuen kontzientzia berriro. Sentitu dut, izan zen joan out pasatzeko, gehiegi. Gero gogoratu dut beste zerbait, zerbait hori irakaslea esan zigun: ezin duzu jasaten edozein estresa eraginpean GD. A. edo DB. Gogoan dut orain. Besterik gabe, aurretik sentitu nuen neure burua slipping kanpoan.
  
  
  Noiz berreskuratu zuen kontzientzia, ikusi zuen kandela sugarra zen ondoan piztea. Izan dut soilik bat minutu batzuk, ez gehiago. Ondoren, sute bat apurtu. Zuen bere arnasa eduki ahalik eta luze jo zuen arte inhaled toxikoak ke eta hil egin zen. Neska zen etzanda me pean, eta, zorionez nah, izan zen oraindik konorterik gabe, ere izango die. Sua izan zen ustezko hautsi goialdean etxe litzateke laster ikusten dira, baita iragarri. Izango dute hemen, hasieran nahikoa hauek aurkitu partzialki erre erakunde posizioa ari gara oraintxe. Modu honetan, istorio hau izango da baieztatu. Hau izango da ezkutuko ahalik eta onena bezala gorde ospea sekretua zerbitzuak parte hartzen. Jendea ez da inoiz jakin egia.
  
  
  Izan dut, berriz, koman, nire muskuluak behar dute partzialki berreskuratu. I oparoa guztiak indarra izan nuen eta kudeatzen roll off neska. Bere desegin arte egun. Ez zuen arrisku rolling baino gehiago kabinete itzali segurtasun harrapatzeko. Ezin izan zuen erabili, bere eskuak eta oinak oraindik. Zuen oraindik ezin izan da sortu. Ezin da bakarrik roll bere ardatzean. Litzateke inoiz izan itzali arabera wick bat erretzea kandela. Guztiak egin nahi nuke izan zen dionean baino gehiago crate eta ezarri trapuak sua are azkarrago . Baina . .. Egurrezko crate agian saiatu hit bere dionean behera kandela. Eta, ondoren, espero da jokoz kanpo hits aurretik lurrean. Espero. ..
  
  
  Eman nuen segundo batzuk pentsatzen. Azkenean, erabaki roll baino gehiago egunean. Bat izan zen, lodi, sendo kandela, eta aukerak ez da irten ziren oso handia. Ezin izan zuen bere burua piztu nahikoa urrun begiratu kandela. Ez da luze baino lehen sugarra pizten koadroan. Lortu nuen roll baino gehiago berriro. Berea izan zen, dagoeneko erdibidean egun. Bere gorputza jarraitu roll.
  
  
  Zuen estimatzen duten guardia egiten ari zen beste saihesbide une honetan. Behintzat, dagoeneko zen eta hemen hautatuta hirugarren solairuan berriro. Berea, mesederako dela neska litzateke oraindik ere aukera bat izan, nahiz eta sua dagoeneko hautsi. Bat bakarrik izan zen gutxi oinak kanpoan armairutik, eta, agian, hasieran, Suediar ez erre, beraz, askoz ere. Eta kea gora joango dira hasiera-hasieratik. Zuen lurrean etzanda zegoen, eta ez zen konorterik gabe. Beraz, ez zuen hasiera choking beldurra eta, beraz, ez erabili oxigeno gehiago. Ez zen oraindik aukera bat izan dut bada get behera denbora! Gisa berea bota on, berea saiatu garrasi. Ez da soinu bezala choking jada, baina ez zen txarra, bai. Uh-eh ... guh... uggghaa...
  
  
  Izan zen korridorean oraintxe. Bota zuen goiko eskailera eta salto egin zuen behera. Sentitu nuen, mina apur bat, eta pozik nengoen hura. Hori zela eta, pozoia hasten zen exekutatu lurrun. Nahiz eta pixka bat hartu du, bere kontrola berreskuratu guztiak bere muskuluak. Lehorreratu lehen lurreratzea pad batekin kolpe. Bere, bota hurrengo eskailera hegaldi. Zuen alferrik galtzen preziatuak bigarren nahian alferrik altxatu berak bere eskuak.
  
  
  Onartzen zuen bere burua atzera jaurti. Ez zen odol inguruan exekutatzen nire rta. Lehorreratu hurrengo lurreratze bat kolpe. Onartzen zuen berak jaurti behera azken eskailera hegaldi. Hala ere, azken eskailera hegaldi liderra sarreran hall izan zen baino leunagoa zuen imajinatu, eta bota zuen behera, hala nola, sinestezina abiadura hori une batez beldur zen hautsi bere lepoan.
  
  
  Une hartan, usaina erretzea iritsi bere. Hasi da. Eta entzun zuen bere garrasi. Behin bakarrik. Ez zen benetan ozen garrasi. Zen nahikoa ozen bat entzuten apal, frenet garrasi. Antza denez, izan zuen berreskuratu kontzientzia puntua non zuen ulertzen zer gertatzen ari zen bere. Bere, lehorreratu pitching solairuan eta konortea galdu minutu bat.
  
  
  Norbaitek nire ondoan belaunikatu. Esan zuen, " Agian ... sakonago ... booooo-oh ... bbbb ... oooooh. .. wen!
  
  
  Ego ikus zezakeen bere aurpegia iluntzeko argi. Izan zen, zaharra Vl zentzuduna nor aldarrikatu dute fucked Rona Matthews. Begiratu zidan, dirdira distiratsua argia linterna nire aurpegia zuen, eta bazekien ez zuen lortzean. Eta bere oraindik ez zekiten bezala.
  
  
  Egin zuen keinu txiki bat bere eskuan. Saiatu naiz sortu seinalatuz. 'Maeeee...err...meiszhzhzh...buoooo-...boowen ... whoo...brrrrr ... branddd.
  
  
  Izan zen, zahar eta ziurrenik ez da oso ausarta. Orain ulertu zuen nire mezua eta hasi zen eskaileretan gora batera zapi bat baino gehiago bere ezpainak. Erdibidean bidez, hasi zen eztula bortizki. Bere, bota nahi zabalik eguna. Nabaritu dut, ezin dut arakatzea fours guztiak, beraz, arakatu dut off arkupe eta eskaileretan behera. Zuen arakatu sortu hesiaren bestaldean Rona Matthews ' lur. Orain gogoratu zuen argiak litzaidake zuen ikusi autopista. Bada ezin izan dut alanbre-hesia gainditu eta lortu autopista, oraindik nuke lortzeko aukera izan nahaspila hau gabe discrediting AIZKORA eta Hawke. Eta hori egin izan banu, nuke zerbait egin dute Perun, gehiegi.
  
  
  Ez dut gogoratzen nola, baina egin nuen. Bere eskuak eta belaunak estalita odol, iritsi naiz soldata telefono bat autopista. Eskerrik asko Jainkoa aurkitu dut txanpon nire poltsikoan eta hiru saiakera egin ondoren lortu nuen jarri zirrikitua. Bere larrialdi zenbaki ari da markatutako. Zen berehala grabatu. Neska bat izan zen.
  
  
  Oraindik ere arazoak izatea hitz egin zuen, poliki-poliki transmititzen bere mezua bere ahoa itxi hartzailea. 'N3...N3. .. Black Bird. Larri bat ihes. Plan Gamma.
  
  
  Grabatu zuen, ego clip oso azkar. Dut zenbatuko da. Rivnen izeneko Hawk hamar segundo geroago. Bera izan zen informatuta ume, hitz gutxitan. Entzun zuen, bat eman dit ordena, eta geldiarazita. Izan zen bere bidean.
  
  
  Han izan ziren, aldiz, gorroto zuen bere eta madarikatua Hawke, izeneko ego bat suminkorra zaharra zekenak, eta egin gauzak okerrago. Baina aitortu behar izan nuen, bada, behar duzu zion, beti izan zen han. Berehala izan zuen plan bat posible guztiak egoerak. Eta plan honetan lan egin zuen. Beti.
  
  
  Ordu bat geroago, ondoren, telefono dei bat, ginen plano batean aritzeko Mexiko Hirian. Ez zen arte jarri dut bere uhala zuela esan zidan Pat Killbride hilda zegoen.
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  Zain Hawke izan daiteke batzuetan bezala, frustrating, zain Godot.
  
  
  Izan zen une horietako bat. Eserita nengoen taberna Hotel Bolivia, onena hotel Lima. Eta garestiena. Bada zeregina da maila altuena, hau da, era berean, posible ARDATZ eragile. Izan nuen nire bederatzigarren jaurtiketa whisky, eta, jakina, bartender ezin dute ezagutzen dut, ona izan zen alkohola. Dagoeneko zen niri begira begirada bat zela joan esan, " Hau da, azken bat lortuko duzu."
  
  
  Izan da, ia hogeita lau orduz geroztik ferret Dion Hermes postuan me out batekin nerbio-agente. Ez dut txantxetan esaten dudanean zen weirdest hogeita lau ordu nire bizitza.
  
  
  Banekien zer egiten ari nintzen. Zergatik asko edan zuen, eta ez edan. Saiatu zen, ez pentsatu nola Dion Hermes hil zuen Peter Pan. Pat Killbride hilda zegoen. Eta, bere osotasunean, ez zen atsegina. Ez saiatu nintzen pentsatzen iheskor musu eman zidan aurretik hil zen. Saiatu naiz ez errua neure burua. Bartender ez bota zidan nire hamargarren jaurtiketa whisky. I begiratu zion, argi eta garbi, eta bere iritziz aldatu zuen. Une hartan, Hawk etorri zen, bat jantzita argi armarria hori izan zen oso egokia udazkenean chill bat laino herrian. Baina kanpo, Avenida Abancay zen, berrogeita hamar gradu. Hawk ona begiratu. Ia ilusioa. Berea bezala begiratu wreck bat. Izan nuen bikoitza azpian poltsak nire begiak, eta ez du arreta. Guztiak ezin izan zuen pentsatzen zen aurkitzeko Dion Hermes eta hil ego.
  
  
  Hawk eseri aulki ondoan me eta hasi herrigintza bere eskuak. "Itxura da, urtarrila, ez ekaina!"
  
  
  I begiratu zion ironikoki. Batzuetan gizon zaharra izan daiteke oso tiresome. Batez ere zuen, zimurrak bere normalean gazi-aurpegia eta plantak gauzak begiratzeko modu berri bat. Ez zuen ezer esan. Begiratu zuen nire beira. "Zenbat egin duzu edan?"
  
  
  "Hau da, hamargarren. Beraz, zer? Ezin dut izan beste hamar edariak eta ez du traba me. Bai dakigu, beraz, zergatik alferrik hitz egiten?
  
  
  Saiatu zen, irribarre egin nahian me borroka beltza irrika. Azkenik, sortu zuen, eta irribarre lausotuta beren egos, balitz bezala, norbaitek izan bota plug inguruan socket. Ezagutzen zituen bere lanik. Bazekien I zen kezkatuta Pat Killbride-en heriotza, eta Em ez bezala. Em ez zuen nahi hori izan nuen bezala jarduteko bat pertsona normal bat, berriz, benetako emozioak, eta ez bat bezala Killmaster. Peoi bat behar ez kezkatu, bada mugitu taula inguruan.
  
  
  Esan zuen, " ez Du axola, mutil. Ez zait axola zenbat edaten duzu. Dut jakin ahal izango duzu kudeatzeko.
  
  
  Zuen tapped bere maleta. "Benetako arrazoia duzu gelditu behar da hemen. Besterik ez dut lortu bere tramiteak. Zaude orain kide bat Peace Corps, garapenerako laguntzak ordezkari, eta zuk utzi Cuzco goizean. Ez dago bat da, nekazaritzako kooperatiba dago, eta hau da, arloan interesa gara."
  
  
  Hawk-en ahots zen, xuxurla bat. Nahiz eta ez zen inor inguruan mila digu. Besterik ez zuen espero ez ziren edozein entzuten gailu ezkutatuta whisky betaurrekoak. "Ari dira emanez, Jeep," jarraitu zuen. — Behar duzu jokatu zeure burua. Ohitura bat da han. Duzu newbie bat eta hartzen zure lehen ikuskaritza tour. Ez duzu ulertzen untxi hazkuntza eta mokoa?
  
  
  Izan zen egindako adimentsu bat aurpegia. Hawk grinned eta zutitu. 'Etorri, mutil. Talbot eta Bennett behar dute iritsi da orain. Beti dira hemen, eta lan egingo duzu, gehienez puntu jakin bat .
  
  
  Ez zuen ezer esan arte ginen igogailua. Igogailua mutila ez zegoen han. Hitz egin izan dugu, ez." "Ni ondo nago horrekin", esan nion, " orain arte bezala, geltoki kezkatuta daude. Baina Dion Hermes besterik ez da niretzat. Ez dut nahi edozein nahasmena honi buruz.
  
  
  Ez zuen itxura pozik jada. Ego-ren aurpegia zen betetako eta bere begiak narrowed. Besterik ez zuen esan, " buruz hitz egingo Dugu, hau utzi aurretik."
  
  
  Inoiz ez nuen ezagutu Talbot edo Bennett aurretik. Begiratu atsegin dute tipikoa AIZKORA langile, ez baita ondo-mannered bezala Pentagonoan, baina, halaber, fisikoki indartsuago eta gehiago elastikoak. Zati Hawke arrakasta da bere ego-bultzatutako gaitasuna eskuineko jendea erakartzeko.
  
  
  Hawke en suite zeuden San Martin Plazan. Joan zen leiho eta begiratu at the neon argiak merkataritza-banku eta BOAC bulegoak. Hawk mintzatu Bennett eta Talbot, eta entzun zuen rustle dokumentuak.
  
  
  "Hau co-op, gertu Machu Picchu," Hawk esan zuen. "Nick joango ez lehen, eroso lortu. Orduan itzultzen hego-ekialdeko nahi Kalka. Odin. Mantendu zure estali eta jarraitu zion. Hiru izango duzu ados xehetasun zeuen artean. Nick arduratzen da, eta behar duzu zorrozki jarraitu bere aginduak. Ulertzen?"'
  
  
  Bi gizon nodded, eta Hawk piztuta TELEBISTA. Difusio-tik Txinako primeran joan zen, argi eta garbi, eta argi eta garbi. Hau zuzena izan daiteke. Bada Hawke zen eskubidea, igorlea buruz izan zen, 400 mila Lima. Peruko Gobernuak ez zuen ezer puntu honetan. Gelditu dira patrolling eta mantendu profil bat baxua arte ih izeneko laguntza. Washington, itxuraz oparoa nahiko presio asko, eta ziruditen guztiz beka hau tailspin nahi dnc. Dugu ekarri Hawke eta ni. Horrek, funtsean, esan nahi du: Nick Carter.
  
  
  Txinako deabrua maskara hitz egin zuen berriro. Bera izan zen ahots gisa emakume identifikatu ahots inprimatu gisa Ron Matthews. Flawlessly, eskuineko intonazioa, irakurri zuen ederki idatzitako gidoi nonahi. Hitz bakoitzak izan zen, kontu handiz aukeratu, eta ezin hobeto egokitzen sartu testuinguruan. "Orduan, ideia bat izan nuen. Ziurrenik dagoeneko jokatu berarekin, inkontzienteki. "Bikaina" ez da hitza erabili dut, edo pentsatzen egunero-egunero.
  
  
  Preston Gehiago esan Dion Hermes ona izan zen idazlea. Orain ulertu zuen hori. Zuen zela ziurtatu zuen testua idatzi zuen. Zuen handia izan zen pertsona. Handia gay lasaia, handia hiltzaile. Beraz, zergatik ez nabarmena idazle?
  
  
  Rona Matthews ' ahots betetako gela gisa maskara kendu zen aldakor angelu. "Eta orain ari gara, erakusteko film bat, dokumental bat erakutsiz nola Harresi Handia eraiki zen. .. '
  
  
  Hawk jaiki eta itzali TELEBISTA. — Hori nahikoa izan zen orain. Has gaitezen lanean eta horiek garaitzeko guys ih enplegua ahalik eta azkarren."
  
  
  Bat-batean bere, sentitu hobeto. Azkenik, ez dago ekintza izan zen berriro. Nire aldartea malenkonia hasi zen desagertzen. Pat ezin dute gorde bere, hala ere. Inork ezin dute hori egin, emandako egoera. Pizten zuen bat bere inguruan garestia iragazkia zigarroak eta grinned pointedly at Hawk. "Arrazoi duzu, jauna. Dezagun hasteko.'
  
  
  Hawk zabaldu hainbat mapak mahai gainean, eta adierazi zuen ibilbidea jarraitu behar iristeko handiko Andeetan. Errepideak dira oso txarra Ayacucho. In Ayacucho, ari dira, besterik gabe txarra."
  
  
  "Azken ehun mila jarraitu behar urratsei llamas," Talbot azpimarratu. "Sartu exekutatu bada horiek." Asko aurkituko duzu poons, txiki belardiak non llamas bazkatzen. Hobe da horiek saihesteko artzainen ahalik eta gehien. Batzuetan dute oso arriskutsua izan daiteke ezezagunekin. Gehienak horien inguruan dira Native Estatubatuar, duten oraindik dute ferret-gurtza, gurtza hori kudeatzen zutik. Ezin duzu ordaindu behar sineskorren bidaiariek, zeren eta, batzuetan, zerbait txarra gertatzen den eremu batean.
  
  
  Begiratu dut Hawk eta eskatu corkscrew izan dira bothering me denbora luzez. Ez zen beste corkscrew hori ere bere egin galdera zergatik Hawke zen hautsi guztiak ohiko joko-arauak eta gertu izan zen istripua eszena ordez eserita bere mahaian Washington-en. Zergatik izan da hain berezia, denbora honetan? Hala ere, ezin dut hau galdetu corkscrew. Ez enpresa Talbot eta Bennett.
  
  
  "Zergatik egin behar dut joan ez Jeep bat? Zergatik ezin didazu plano ride? Gauez, adibidez. Hawk nodded. "Ona corkscrew. Eta ona daukat kasu erreuma: direlako Peace Corps-hori da zure estaltzeko-eta pertsona horiek ez dira ohitura hegan hegazkinak. Lo egiten dute lurrean, hurrengo jende arruntaren. Lan egiten dute. Eta gogoratu, behin Bake Indarretako kide mota bat da enbaxadore Estatu batuetako!
  
  
  Nahiz eta Bennett harrituta begiratu. Talbot irribarre egin. Hawk errespetatzen begiratu me at bere gizon zaharrak bere irribarre eta galdetu zion: "Zaude pozik?"
  
  
  Ezohikoa izan zen. Gaur egun, izan zen ziur zen etzanda. Hawk beti eman zidan zehatza eta informazio integrala. Ez zuen egin ezazu orain. Jakina, posible izan da hegan Cuzco, eta Hawk bazekien da, baita egin nuen. Beraz, zuen zalantzan edo itxaron zerbait. Eta ez zuen horri buruz hitz aurrean beste bi eragile. Agian horregatik.
  
  
  Hawk atera fresko bat puru eta adierazi du Talbot. — Oraindik behar duzu kontatzeko Nick horiei buruz gerrillari. Hori da, zer dugu deitu behar da. Barre egin zuen sourly. "Arabera Peruko armadak, ez dute partizan mendietan. Ari dira kontrabandisten!
  
  
  Talbot eta Bennett bai barre egin. "Hori da bertsio ofiziala, beti bezala, sir. Dute aldekoek. Talbot, esan du, eta ez du zentzu handirik izan zela salatuz norbait izatea zorriak. "Beno, pixka bat", jarraitu zuen, " eta dute jokatu nahiko lasai haiekin ferret bezala Guevara hil zen Bolivian. Ziur gaude ez dela konexio bat. Habanako behin betiko bat du esku hau, baina talde Andeetan da, batez ere, osatuta, tokiko iraultzaileak, mestizen, eta, agian, batzuk Kubako ofizialak. Hala ere, lider da gaztelania. Zuen ondorengoa zaharrenetako bat familia — zaharrenetako bat osaba jabea erdia Lima — eta bere izena da El Rubio. Rubia.
  
  
  Begiratu zuen Hawk. 'Benetan, gehiegi?'
  
  
  Bennett chuckled. — Ziurrenik ez duzu sartu exekutatu bere, Nick. Ona izango litzateke duzu bada, hau gertatu. Epaitzen istorioak, hau da, oraindik ere, nire gauza da. Baina, jakina, zuen erabat crazy utzi bere familia eta hori guztia aberastasuna atzean bizi bidelapur horiek.
  
  
  "Aldekoek," Talbot zuzendu. "Dezagun errespetua ih, Wayne. Lapurtu dute janaria, besterik gabe, beren enpresa propioa. Hau da, beraz...'
  
  
  Hawk pixka behera bere zigarro. - Kontrabandisten, bezala deitzen diegu. Utziko dugu ih bakarrik bada, gauza bera egin dute gurekin. Hau nahi dut guztiz argi. Behar dugu hau igorlea eta kito. Utzi partizan nahi Peruko armadak. Guztiak eskubidea, Bennett. Ekipamenduak, garraioak, lur, estaltzeko asmoa, dena zure sailak. Hasteko.'
  
  
  Bennett agian ez dira gehiegi smart, baina, gutxienez, izan zen, zorrotza. Dena izan zen, ezin hobeto garatu. Ahal izan dugu bildu gure gauzak garaje batean auzo udalak, gertu Limatambo Aireportua. Fusilak eta makina pistola ziren ezkutatuta jeep. Ez ziren mota guztiak granadak: gas, ke eta metraila. Lehergailuak eta detonators, ordezko munizioak, ingeniaritza, hornidura, lehen laguntzak kit, elurra lekuak eta dena behar duzu igotzeko mendiak.
  
  
  Bennett atera luma bat eta eskaneatu zerrenda. Luze johns eta berokiak guztiak baino gehiago llamas, maskarak, jertseak. Izan dut pare bat berri horiek off-road oinetakoak erabili ziren Vietnam. Espero dut botak egokitzen emu."
  
  
  Esan nion espero dut, beraz, gehiegi, eta begiratu Hawke questioningly. "Badirudi nahi izan dut igotzeko asko?" Galdetzen nion, zertxobait harritu.
  
  
  Oraindik ez dut nahiko ulertzen bere. Bada, Ron Matthews, Dion Hermes, eta gizon zahar Li-Tzu ez zuen arazorik lortzean leku hau, zergatik geunden hornitutako igotzeko Matterhorn?
  
  
  Talbot esan — " besterik ez Da, kasu horretan, Nick, baina baliteke zuk behar da."
  
  
  Bere burua ez du inoiz izan arloan, baina berea du hegaz baino gehiago da, eta uste me, zaila da. Azken Inkak kudeatzen mantentzeko Espainiarrak mendi hauek hogeita bost urte, eta Espainiarrek egin beren onena. Hau eman behar duzu ideia bat eskuraezintasuna.
  
  
  Bennett nodded hitzarmena. "Batzuk horien inguruan pasatzen dira bost mila metroko altuera du. Kalke bera da aretoan altueran zazpi mila metro, eta batzuk horien inguruan granito arroilak dira bat eta erdi mila metro sakon. Noiz hasiko gara egiten zeregin honetan, egingo dugu, zalantzarik gabe sentitzen da gure oinak!"
  
  
  Ondoren, hogei bat minutuko eztabaida, Hawke baztertuko bi gizon. Bera izan zen, eskaini edari bat, baina, ondoren, erabaki irten. Dugu ziren ustezko utzi egunsentian. Hawk bultzatu ninduen garaje Limatambo berak.
  
  
  Hawk komunera joan zen eta bertan jaso. Horietako bat izan zen kasualitateak hori Hawke ezin ziurrenik aurreikusi dute. Bere, esan " Hi. Zalantza batzuen ondoren, ahots zakarrez deitu, " Hau da, Kupula. Ezin dut hitz egin Slaver?" Ona daukat memoria ahotsak, eta ih behin betiko onartu da. Izan zen handia buruzagia Pentagonoan sekretua zerbitzua.
  
  
  Ego galdetu zion itxaron pixka bat. Zuen jo bainugela atea eta galdetu zion gizon zaharrak bada Slaver bat izan zen ego ezizenak. Zuen growled eta joan zen telefonoa.
  
  
  Hawk bildu telefono eta me at stared. Horietako bat izan zen ohiz bere ikusi nuen, ego zalantzakor.
  
  
  Bere, grinned eta galdetu: "nahiago duzu bere desagertu?"
  
  
  Zuen benetan harritu me. "Bai, mutil, uste dut hobe da horrela. Besterik ez joan zure gela eta saiatu lo ordu batzuk. Dut baduzu, bete bat o ' clock dugu joan aurretik garaje ... Eta saiatu ez edan gehiago, eh, nire mutil?
  
  
  Planteatu zuen bere eskuineko eskua Boy Scout agurra. "Ez gehiago, booze, Akela." Utzi dut, eta entzun zion blokeatu gela hasi aurretik elkarrizketa bat.
  
  
  Izan zuen bere sekretua! Bakarrik zuen eta big Boss Pentagonoa zekien horri buruz. Ez daki zer izango zen, eta ez zen kezkatu joan da. Bada Hawk sentitzen da beharrezkoa zion jakin, esango zidan, baina ez aurretik.
  
  
  Joan nintzen nire gela, blokeatuta da, arretaz berrikusi entzuten gailu, eta ez da ezer aurkitu. Off hartu zuen bere arropa ez ezik, bere underpants, eta luzatu ohe gainean. Gogorra izan zen, ez pentsatu Pat Killbride. Ahaztu hezea eskola musu. Borrokatu behar izan nuen pentsamendu eta saiatu ardatz zer Hawk izan esan zidan zehar gure hegaldi Mexiko Hiria Lima. Ron Matthews, Dion Hermes, Li Zi, eta dozena bat "bezero" izan flown Lima ordu batzuk lehenago. Beraz, gaur egun guztiak ziren zenbait mendi gailurra, Cordillera de Zuen. Gailurra bera, gehienak bezala, Andeetan, txikia izan zen, gutxiago baino bi mila metro, eta koa Harana Pozik Hildako. Ego deitzen zen, Beraz. Beraz, gaur egun ez dira wingless putre. On amildegi bat izan zen, antzinako tenplu eta aztarnak antzinako jauregia. Gizon zahar Li Zi diru asko gastatu eraikitzeko, konponketa, instalatu zentrala berogailua eta modernoa iturgintza. Horrez gain, ez zen bat lurreratzea pad helikoptero bat. Oso erabilgarria eta oso beharrezkoa. Lehen begiratuan, itxura da Li-Tzu zen hainbat mende. Rona zen gazteagoa lortzean, eta Dion Hermes ere izan zen sasoi onean bere adina, nahiz eta ez zuen ikusi da eskalada, mendi oraindik.
  
  
  Baina guztiak IHC en bezeroei, hamabi gizon eta emakumeen nor erraz ordaindu eseri ertzaren gainean rock at Nog, Li-Tzu, jasotzeko Jakinduria edo edozein dela ere, bestela, saldu zuen, ziren gizon zaharra. Bai ziren gaixo edo zaharrak. Edonola ere, horietako bat ere ez ziren egokiak mendizaletasuna. Dute, beraz, hegan inguruan aireportua Cuzco, eta ez dute hegan helikoptero batek Arrea Rock. Erraza eta erosoa. Ziurrenik, nahiko garestiak dira, baina denak ezin erraz ordaindu da.
  
  
  Banekien ez nuke lo. Saiatu zuen bultza behera irudi bat gazte, osasuntsu Irish mutil, Pat, eta ardatz gure elkarrizketa hegazkina on guztiak baino gehiago Mexiko Hirian. ..
  
  
  Nire ezkerreko besoa, eta horrek izan dira ospatzen behera labana, minik. Hawk azpimarratu zuen botikak hartu jaso zuen mediku bat San Diego. Hartu nuen agindutako pilulak eta entzun zer Hawk esan zidan buruzko Li-Tzu. Izan dugu eserleku atzeko planoan. Hegaldia attendant zen aurrealdeko eserlekua, cockpit. Eserleku aurrean digu hutsik zeuden, eta beste aldean korridore eseri bakarrik, ama bat eta seme-alaba bat. Beraz, Hawke ez xuxurla, baina hitz egin zuen, beraz, softly hori bakarrik, bere ego entzun izan.
  
  
  "Ez da ezer buruz esan limper," hasi zen. "Ez dugu ezer zion. Bidaiatzen zuen asko, baina inoiz ez zuen ematen edonork arazorik. Londresen izan zen une honetan, iaz. Duela urte bat Parisen. Eta urte horren aurretik Bombay.
  
  
  — Ikasi duzu hori guztia aurrera Phelan?"
  
  
  Begiratu zuen smart. 'Ez denak. Nahikoa hasiera batean, ondoren, Moru izeneko bere. Zuen oso ona lan hau.
  
  
  Pentsatu dut horri buruz pixka bat. "Hitz lan, zer lan mota egiten du Li Zi benetan egin? Oraindik ez dakit bere ferret, eta nago lortzean bitxia. Hau aurkitu dut oso interesgarria da.
  
  
  "Hori da," Hawk esan zuen. Eta, are gehiago, interesgarria da, nola ume, kudeatzen arazoak saihesteko. Zergatik dute oraindik ferret huts harrapatzeko ego iruzurra. Bai zuen zoriontsuena lama munduan, edo zuen benetan gai "zer egiten zuen erreklamazioak egin ahal izateko."
  
  
  "Eta hori da?"
  
  
  Hawke gustuko istorio bat kontatzeko, poliki-poliki. Batzuetan susmoa dut zion idazle izateaz dutxa.
  
  
  "Li Zi arduratzen da, sexu-arnas, Nick. Aldarrikatu zuen asmatu dute miraria sendatzea. Uste dugu lortu zuen ego bat, Txinako from, eta hori zehazki zer da. Ez dugu izan, denbora gehiago ikertu oraindik, baina, dirudienez, izan zen benetan emanez bere "bezeroak" medikuntza batzuk.
  
  
  Nire besoa ached, nire bihotza pounded, eta zuen irudian Pat Kilbride hiltzen, baina ezin dut mantentzeko zinikoa iruzkina neure buruari:
  
  
  "Beraz, eseri duzu at ego hanka, pilula bat hartu, eta zure gazteria atzera. Hori guztia da, jauna?"
  
  
  Jokatu zuen, balitz bezala, ez zuen entzun zidan. "Lortu dugu harremanetan eyewitness bat. Edo, hobeto esanda, batera Phelan. Hala ere, uste dut hori da, zer deitzen da, Los Angeles Auzoan Abokatua da oso interesatuta Li Zi eta zer gertatzen at Rona Matthews ' Malibu hasiera. Badirudi bihurtu nahi baduzu, bat jarraitzaile leiala lama, eman behar duzu emu zure dirutza osoa."
  
  
  "Ah", esan nion. "Gauzak hasi dira garbitzeko."
  
  
  "Badirudi hainbat interesa senide protestatu, nor izan liteke, modu horretan engainatu. Bereziki, lehengusu andre zahar bat izendatu Beth Mueller. Emakume aberatsak. Kudeatzen dute dissuade bere, eta zuen sailkatua izan zen aplikazio bat batera fiskalaren bulegoan. Hau Li-Tzu badirudi bat izan nahi du hazkuntza stallion. Espezialista sexu-desira bizigarriak. Hau adineko emakume, Beth Mueller, ikusi zion denbora batera hainbat emakume. Eta oso zaharra! Beth Mueller, esan zuen, izan zen, oso barregarriena, nahiz hey, zuen bere laurogeiko hamarkadan. Adierazpen bat, esan zuen bezala sentitu emakume gazte bat."
  
  
  Bere dagoeneko ezagutzen erreuma, baina oraindik multzo bat tailspin. "Non ez zuen ikusi manifestazio hau? Gela sekretu bat etxe batean Malibu?
  
  
  - Egiteko estestvenno. Zati izan zen ad. Jakina, bat bakarrik izan zen filma, baina emakume zin egin duten filma filmatu zen gutxi, eta zuen hori positiboki ezaguna bihurtu zen Li Zi. Erakutsi zuten hurbil-ak Li-Tzu, baita azken egunkari artikuluak, frogatzeko, bere istorioa. Pelikula hau ez zen faltsuak. Hau zaharra lama, Li-Tzu, badirudi benetan gai da!
  
  
  Hawk arnasa sakon hartu. Berea, pentsatu zuen, eta hori ez dut gehiegi askotan ahaztu: gizon zaharra da giza bakarra. "Beraz, orain badakigu, honi buruz alde kasuan," komentatu zuen. "Agian hau Li-Zi benetan secretions. Eta saiatzen zen egin zahar eta gaixoa jendeak uste zuen pasa daiteke hau sekretua, hori egin ahal izango du, horiek gazte berriro sexu bidez egiten da. Truke, diru asko.'
  
  
  Hawk nodded zentzuz. "Arrazoi duzu, neurri batean . Egin ditugu buruzko kontsultak 12 pertsona nor dira orain hegaz berarekin Peru, eta elkarrekin merezi dute berrehun milioi dolar."
  
  
  Harrigarria da zenbat informazio zehatza Hawke kudeatzen bildu, hala nola, denbora epe labur batean. Ondoren, bere, pentsamendu hori ez da, beraz, ustez, eta arraro. Garai hartan, zuen zuzendari exekutiboa izan zen, eta, beraz, mistletoe zuen kontrol osoa osoko segurtasun indarrak.
  
  
  Ez nuen ulertzen zergatik zuen ari zen, beraz, kontuz ibili. — Badirudi nahiko begi-bistakoa dit, jauna. Dirua doa horiek Txinako ih TELEBISTA kanal bidez Dion Hermes eta Rona Matthews. Hau da, nola ordaindu beharko dute beren kanal. Beraz, Li-Tzu gai izan zen erabat berritzeko zahar hau Inca jauregia. Sentsazioa izan dut Li-Tzu bat besterik ez da cover istorioa. Ahal izango du, nahiz eta ez jakin zehazki zer egiten ari da erabiltzen eta zer Hermes eta Matthews erabiltzen ari ego egiteko. Eta, aldi berean, Txinako erabili ih. Dena oso ondo antolatuta, eta diru guztia dela Peru jasotzen modu honetan, zaila da Peruko gobernuak esku hartu du, bere ekimenez."
  
  
  Hawk adostu. "Badakigu oso ondo, Nick. Eta, jakina, jende askok ziren bribed handi zenbatekoak lortzeko zer lortu dute orain. Baina ez dago ezer bitxi honi buruz bera. Hau da, ohikoa ustelkeria. Baina, orain, nik, egia esan, hasi zen emititzen, argi dago gauzak ez dira larriak. Jendeak jada ez dira ari bribed. Gainera, Peruko gobernu kideek ezin dute jada ez da alde batetara utzi. Orain izango dute lankidetzan aritzeko. Ez du traba me gehiegi.
  
  
  Ekarri zuen. Ezagutzen dut bere ego nahikoa luzea... — Zer da bothering duzu, jauna?" Ari zaren jakin dut kezkatuta buruz zerbait.
  
  
  Begiratu zuen leihotik. Dugu ziren nonbait baino gehiago Kolonbian eta hurbiltzen Bogota, non ginen ustezko gelditzeko. Dugu, ondoren, zuen lur Quito iritsi aurretik Lima. Zuen jarri zigarro bere mehe ahoa. The cellophane zen oraindik bere, eta zuen chewed da, ohartu gabe. Azkenik, esan zuen, " ez dut ulertzen bere, mutil. Ez dago ideiarik lotzen Matthews eta Hermes horiek Txinera. Deus! Inoiz ez ziren kideak edo sympathizers edozein erakunde komunista. Ezinezkoa dirudi, eta hala da, egia da. Ez dut ulertzen guztietan. Nola liteke bi horiek eragile dute ezkutatzen joan hain luze?
  
  
  Gutxienez, I bere gain hartzen ari dira eragile. Gure adimen-agentziak ez litzateke hain txarra. Nahi nuke ezagutzen buruz bere erreuma.
  
  
  Utzi zuen bere gogoan ibiltzea, eta bat-batean izan zen, atzera non irudia Pat Killbride utziz bere azken oihuak izan dira. "Booze bakarra da erreuma erantzuna arazo horiek guztiak," Hawke esan zion, ezerk baino gehiago hegaldia attendant bat eskatzeko bikoitza whisky. Hawk eskertu zidan. Ondoren zurrutada bat hartu, begiratu zuen gizon zaharrak. "Ezin izango dute eragile? Hema da bereziki prestatutako lan hau. Ez zuen begiratu me at edo erantzuna.
  
  
  Jarraitu zuen begiradak leihotik at ipar punta Hego Amerikan. Izan zen, banekien, orri berean me gisa. Ezin nuen jakin hori dagoeneko zen nahiko ziur nor ih zen irakaskuntza, eta hori izan zen jolasten delikatua joko lortzeko kreditu kasu honetan lepotik, beste erakunde batzuekin. Ez nuke arreta banekien bada bere. Dut hau play jokoa besterik ez Hawk bat bezala, ezik, goi-mailako traizio. Eta bada, Estatu batuetako Presidenteak fondoak Hawke ehuneko ehunean, berea, uste dut ahal izango dut konfiantza em, gehiegi. Besterik ez dugu batzuetan ikusi gauza batzuk modu ezberdinean. ...
  
  
  Orain, nire gela hartan Gran Bolivar, ezin nuen lo, eta madarikatu Killbride gauza itzuli zen nire burua. Ezin izan zuen jasan, pentsatu da orain. Behar izan nuen. Berea izan zen aurkeztu zion azken aldiz, eta gero ahaztu betiko, beraz, berea hasteko izan, bere egitekoa gabe encumbrances.
  
  
  Era berean, gauza bat bere egin duten hainbat Hawke. Ego-ren helburu nagusia izan zen suntsitu igorlea. Nire helburu nagusia izan zen oraindik ere, mendekua. Mendekua Dion Hermes.
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  Hau izan zen saiatu naiz Inca errepidea. Une honetan, ez zuten gurpileko ibilgailuak. Hau ideia bat ematen dizu kalitatea errepidea. Eta azken talde bide eraikitzaileak utzi hemen lau duela ehun urte. Dut jarraitu errepide bidez Ku Teplovaya Harana, zehar handia lautada Anta. Bat pasatu zuen tropikalak gerriko teeming loreak eta estimatu bat bost milioi berdea loras. Pixkanaka-pixkanaka, iritsi zen altuera bost mila metro. Hau besterik ez zen hasieran. Hotza izan zen. Ez hotz mingotsa, baina, besterik gabe, hotz. Eroso sentitu dut bere luze johns. Haizea jokatu nirekin denbora behar da, eta euria noizean behin. Hodeiak ziren baxua-etzanda, beltza, eta mehatxatu ekaitz bat. Dute inguratuta palak ere hurbiltzen harana. Haran bat izan Quechua izena, zein gutxi gorabehera itzultzen " Harana Zoriontsu Hil."
  
  
  Sai Eskala, erraldoi monolitoa eta bertan tenplu eta jauregi konplexu eraiki ziren, izan zen, hogei mila behera haranean. Izan zen oraindik ere, hogei kilometrora, pasabide estu ekarri duen harana. Berrogeita hamar kilometro oraindik bereizita me Dion Hermes, Rona Matthews, eta Li Zi beren ego bezeroei. Azken hogeita lau ordu, ikusi zen hiru aldiz helikoptero, eta horrek ekarri du talde Cuzco gainean amildegi.
  
  
  Zati batzuk mendebaldeko magalean Andeetan dira suntsituta bezala, Kanpoko Mongolia. Beraz, orain arte, bere ferret ezagutu zuen bakarrik lau Indiar ziren berdin sullen. Era berean mintzatu Aymara hizkuntza, eta horrek ez dut ulertzen. Gainbegiratu dute llamas artzaintza on poons. Jarraitu zuen Talbot ' s aholkularitza eta utzi bakarrik. Noiz izan zen I lotan, ez dut lo oso luzea da, eta izan dut askotan beldur oihu bat mountain lion. Eta behin ikusi zen talde bat vicunias, lotutako llamas, baina gehiago basatia.
  
  
  Orain arte, Toyota ferret mirariak lan egin du. Bennett buruz asko zekien autoak. Big Jeep aurrean eta atzeko drivetrains zen asko merezi edozein baino gehiago Land Rover nuke inoiz bultzatuta. Toyota izan estandar bat auto-irratia, eta Hawk ezin me bidali kodetutako mezuak bidez Lima. Egunero emitituko dute bi programa berriak ingelesez. Iruditu zitzaidan zentzuzkoa hartu transmititzeko eta jasotzeko ekipoak " Partizan. Bada, ni atxilotu, berarekin egingo dut bat bihurtu langile bat American zerbitzu bereziak edo ofizial bat Peruko armadak. I izan litzateke jaurtiketa, hala ere. Baina apur bat crazed Bake Indarretako kide gustuko duten mendiak igotzeko bakarrik, I izan litzateke aukera bat, bizirik jarraitu behar. Probabilitatea da buruz ehuneko berrogeita hamar. Hala ere, orain arte, ferret ez zuen nabaritu edozein partizan. Horrek ez du esan nahi, ondo, ez zen. Ez zen gehiegi kezkatzen, nahiz eta.
  
  
  Izan nuen eramangarri bat TV multzo batetik marka ezagun bat. Bakarrik antena apur bat desberdina da. Bat izan zen direction finder. Aktibatuta zuen gailua, irudi batetik ezagutzen kanal argi eta garbi agertu, eta kable ez zen arazo bat. Seinaleak ziren, zalantzarik gabe, datozen Arrea Rock.
  
  
  Talbot zen eskuineko. When I saiatu Inca errepide amaitu, bere topatu llama trail. Bidea bihurritu bat bezala mad dragon eta igo baten ertzean amildegiaren estalita handi arroka. Bidea zen bumpy, gainean txiki eta handiak pebbles. Mistletoe mendi bat izan malda buruz berrogeita bost gradu zuen, eta bazekien ez nuke erabili ahal izateko, Toyota luzez. Bere ia izorratu bere hainbat aldiz aurretik, azkenik, erabakitzeko bidea jarraitu oinez. Bada Jeep izan murgildu amildegitik bidez rock handi bat, azpian ezkerreko gurpila, da gorde izan, berez eboluzionatzen eta helduta handi hau rock, baina galdu zukeen guztiak bere ekipamendua. Armak, lehergailuak, hezkuntza, eta beste guztia. Eta nik ez dut joan nahi bidaia bat, Andeetan, besterik gabe, nire luger eta stiletto nire poltsikoan.
  
  
  Aparkatuta dut Jeep baten ondoan flat rock tamaina etxe bat, eta hartu dut gauza nuke pentsatu behar Jeep. Banekien sartzeko gainditu behar nuke pasa zen blokeatu handiko harrizko horma, zein frantziako eskalatzaile deitu gendarme, eta zaila izango litzateke gainditu behar da. Eta, ondoren, behar dut hartu Arrea Rock bere overhanging puntu, eta izango da, are gehiago arriskutsua da. Gainera, ziurrenik nuke izan igoko da gauez.
  
  
  Bada nintzen galdetzen dut itxaron beharko da Talbot eta Bennett harrapatzeko me, edo joan goiko gainditu eta itxaron ih dago. Ziren bidaiatzen hiru ordu ondoren, me, eta estalkia istorioa izan zirela tokiko Bake Indarretako kide erantsitako me nire ikuskaritza bidaia. Ih jeep hautsi behera, eta bere pazientziarik mota bultzatu buruzko bere kabuz. Orain arte, nahi ferret, hau nahita istorioa zirudien bezala, denbora galtze bat. Indiarrak ikusi duten me errepidean ez galdetu nire identifikazio.
  
  
  Bere erabaki aurrera. Euria hasi zen jaitsiera are gogorragoa da, eta hotzago. Izan dut hobe bat aurkitzeko aukera aterpe on pasatzeko, agian, haitzuloa, eta hau eguraldia ezin dut sua pizteko han ikusi gabe.
  
  
  Zuen slung bere arma baino gehiago bere sorbalda — laurogeita hamar kilo baino gehiago-eta hartu Mannlicher-Schoenauer bere eskuineko eskua. Hau da eder bat 458 mota fusil. Kostatzen da gutxienez bat mila dolar. Zahar hori Poindexter, burua AKC armak saila, lortu deskontua horiek.
  
  
  Entzun nuen gunshots nire atzean. Lau plano batetik fusil bat jasotzen da, eta, ondoren, bat volley bat submachine pistola. Ez du zentzu handirik, zahar bat bezala Horma vending makina edo AK, baina soinua zen desitxuratu arabera, lainoa eta euria. Ondoren, bi plano gehiago. Orduan ez zen sakon isiltasuna. Beraz, Bennett eta Talbot ziren hiru ordu me atzean. Horrez gain, izan dira zailtasunak. Erabakitzeko aukera izan nuen, azkar. Egingo dut jarraituko da? Izan nuen guztia behar dut kolpe igorlea eta itzuli, non Toyota utzi zuen bere. Ez nuen behar Talbot eta Bennett. I izan zen, nahiz eta haien aurka datozen nirekin. Baina, batzuetan, Hawke du ohitura bat lortzean bere erara, eta denbora honetan egin zuen. Pentsatu zuen behar nuen cover istorioa.
  
  
  Baina plano ekarri arazoak, eta bertan sortu zen bere jakiteko zehazki zer gertatu zen. Talbot eta Bennett behar izatea da. Itzuli nintzen zehar bihurri bidea, lam, dudarik gabe, nire onena ez irrist on the loose harriak. Denbora behar izan nuen eduki rock bat mantentzeko batetik erortzen, eta borrokatu dut ikusten bidez, euri eta laino lodi. Ezin izan zuten gehiago izan baino ordu erdi bat nire atzean. Nola ezin dute harrapatu dute sortu dit, beraz, azkar, ez nuen inoiz jakin bere, eta ez du axola. Noiz iritsi zen bi muturretan pasatzen, utzi zuen lam trail bere eta jarraitu batera zaharra Inca errepidea. Jarraitu zuen bertatik Paris arte pasatu zuen estu bat amildegi eta egin aldapatsuak seinaleak hegoaldean. Zuen dagoeneko nabaritu leku hau bezala, oso leku egoki bat sarekada.
  
  
  Ez dut nabarituko edozein mugimendu aurrean. Haizeak jotzen zuen nire norabidea, baina ezin nuen sentitu edo entzun bere. Ikusgarritasuna izan zen, ez baino gehiago berrogeita hamar metro. Ez zait gustatzen batere.
  
  
  Aktibatuta zuen bere errepidea off, eta ezkutatu arroka artean. Basa-arto hazi zen, eta puna belarra hazi altu estaltzeko nahikoa gizon bat etzanda, bere urdaila. Bere ozta-ozta arnasketa, hamabost minutu. Entzun dut bere. Hodeiak me gainetik, entzun nuen oihua arrano bat. Guztiak da.
  
  
  Ninduten ia ordubete arakatu nire urdaila mendebaldean amildegi. Ezin dut oso pazientzia izan behar izanez gero. Noiz izan zen ia ertzean, entzun zuen norbaitek gimen. Giza. Ez du zentzu handirik, nahi Bennett ahotsa, baina ez zen desitxuratu batek beldurra ez nengoen ziur. Errepikatu zuen hitz bera behin eta berriro.
  
  
  "Help me"... laguntza me... Kostya jainkoarren, laguntza me... lagundu dit...
  
  
  Izan zen Bennett. Izan dut peeked ertzean baino gehiago amildegi eta ikusi Jeep. Izan zen erabat iraulita baino gehiago eta hit alboetara hainbat harri handi alde on the road. Mirariz, ez da su harrapatzeko. Bennett zen aurpegia etzanda behera errepide ondoan Jeep. Ego-en hankak ikara une batez, eta igerileku handi bat, odol eratu gertu bizi. Mantendu zuen, moaning, " Laguntza me... Jesus, laguntza me... mesedez, lagundu dit."
  
  
  Talbot zen bat gidatzeko Toyota. Zuen eusten zuten bolantea esku batekin. Beste ego besoa zintzilik atea kanpotik. Ume, zuen erdia bere burua pizten off. Ez nuen mugitu. Arautuko zuen bere urdaila berriro, burua behera, eta entzun. Ezin dut entzun bere ezik, haizea, euria atzera Jeep, eta Bennett groans. Ikusgarritasuna izan zen apur bat hobeto amildegi. Gutxienez, ehun bat metrora, dena zen ikusgai. Baina oraindik ez dut ez bezala. Hura usaindu gehiegi gustatzen, segadan niretzat.
  
  
  Hala ere, zuen ziur izan hori irten aurretik Bennett, hala nola excruciating mina. Bazekien oso ondo dagoela zeregin honetan jarri zen lehen. Ezin izan zuen utzi dute Bennett dago, eta irrist kanpoan bere lana egin. Inork ez luke inoiz reproach dit. Inork ez luke, nahiz eta jakin. Me izan ezik.
  
  
  Erabaki nuen aukera bat hartu zuen. Agian, egin izan dut zerbait Bennett. Zuen slid behera malda hasi eta exekutatu azkar, zigzagging aldera jeep. Hala ere, hau modu bat izan dut helburu erraza, eta bada norbait joan zen tiro me, orain ezin hobea izan zen denbora. Ikara A ran behera nire bizkarrezurra, eta nire urdaila churned... dut batzuetan hau jasaten denean ez naiz altitude handiko mendietan denbora luzez.
  
  
  Bennett behar dute hil zuen unea ondoan belaunikatu zion. Bere big gorputza astindu bat azken shaking, eta saiatu zen goratzeko bere burua. Ezagutzen zuen norbait ez zen. Zuen stahl zen, arduragabekeria, eta ego hari zen urrun minik gabeko. Talbot gehiago izan zen zorioneko. Bada, zure xede hostoak zure enborra, izango duzu ez mina sentitzen luzez.
  
  
  Ikusi dut nahikoa bere. Han izan ziren, oraindik ere, hainbat eta hainbat galdera erantzunik, baina I ez dute denbora hori, oraintxe bertan. Aktibatuta zuen, eta ez zen ihesi bezain azkar gisa izan zuen denean, ahots bat entzun zuen bere atzean.
  
  
  "Alto! Gelditu! Jarri zure eskuak gora eta ez mugitu. Jaregin pistola.
  
  
  Izan zen emakume baten ahotsa, eta izan behar du datozen nonbait ekialdean haitzartea. Izan nuen sentimendu indartsu bat, bere ahotsa zen joan bete El Rubio, eta gogoratu dut Bennett-en "Rubia" txisteak. Ezagutu zuen bere, eta ez litzateke inoiz txantxa bere buruz berriro.
  
  
  Mannlicher jaitsi da eta ospatuko du bere esku. Dute harrapatu nau. Hartu dut aukera bat, bere on, eta izan dut unlucky. Eta ziren gaixoak, oso gaixo.
  
  
  Beste ahots, gizon baten ahotsa hegoaldetik, esan zuen, " Ongi da, ongi da. Besterik ez eduki oraindik, mutil, eta ez saiatu ezer. Zuri mertzenarioak. Andeetan, aurkituko duzu barietate zabal bat mota.
  
  
  Koa izan zuen bezala, oraindik ere, estatua bat bezala, nire garuna lanean tximista abiadura erasotzaileen atera zen bere ezkutatzen leku. Gizona zen, altuera bera bere gisa. Zuen laua izan zuen aurpegia, eta plaza handi hortzak. Helburu ego bizarra zen, nen zen jantzita chullo, tokiko Suediarrak, eta Bennett-en marka berria armada botak.
  
  
  Haserre zen. Dena buruz nen zikina izan zen, eta esan nahi. Izan zen, erdi mozkor, eta noiz lortu zuen hurbilago eta ttu solairuan, zion ikusi zuen mastekatzeko coca, droga. Gelditu zen, lau metro urrun me from eta ospatu me at gunpoint, autoa inguruan. Oker nengoen buruz arma: zen zahar bat Thompson Chicagoko danborrada denda.
  
  
  — Ez dut begi bat mantendu zure ego, Jorge. Hartu ahal izango duzu inguruan Jeep, zer egin behar dugu. Bizkortu gora. Ez dugu denbora linger hemen.
  
  
  Zuen blurted out hitz ume, azkar gaztelaniaz. Handiko estilo, Gaztelaniaz gaztelaniaz. Argi zegoen bere tonu nor arduratzen zen. Ez zuen zalantzan jarri da. Izan zen El Rubio, Rubia.
  
  
  Jorge slung makina pistola bere sorbaldaren gainetik. Dut gogoz hausnartzen da. Zuen baino gehiago ibili jeep eta hasi gauzak atera, etengabe me behaketa eta neska.
  
  
  Egin zuen ziur ona mantentzeko, distantzia kanpoan eta ospatu me at gunpoint bat Colt 45, Eredu klasiko bat 1911, heavy arma neska bat da. Hala ere, ez dut neure burua ahal hartzeko aukera edozein. Banekien ezin izan zuen hura kudeatzeko. Bennett eta Talbot esan zidan buruzko nahikoa El Rubio. Ez zen emakume bat ez zuten alferrik hitz asko. Bere eskua txiki, ospatu zuen heavy errebolberra nire sorbalda eta galdetu zidan, " Zure izena, mesedez?" Bere euskara bikaina izan zen. Begi-bistakoa zen Nah ona izan hezkuntza, agian, are handiagoa. Hey bere esan nire izena zen Richard Winston. Izen hori izan zen nire paperak. Bere aita esan bere istorioa Peace Corps. Bera izan zen, irribarrez bezala Mona Lisa, eta ikusi izan dut bere grip estutze on makurrak ipurdia handi Colt.
  
  
  — Ez dezagun berehala hondatu gure ezagun datza, Jauna Carter. Badakigu zarela Nick Carter, eta ez duzu Master titulua Hiltzaile AIZKORA erakundea. Honi buruz hitz egingo dugu geroago; orain behar dugu ateratzeko hemen ahalik eta azkarren. Peruko Air Force batzuetan ohitura bat dauka realización airetiko patruilak arloan. Ez dugu nahi izan erasoa ireki arrunta.
  
  
  Galdetzen nion. "Hau eguraldia? Garoua, lainoa, hazi lodiagoa eta lodiagoa baita euria hasi zen erori.
  
  
  "Laino izango garbitzeko laster. Jorge dio, beraz, eta Jorge inoiz ez da gaizki buruz eguraldia.
  
  
  Jorge itzuli zen kargatu gauza litzaidake zuen ateratako Jeep. Armak, ammo, eda, prismatikoak, eta mapak. Begiratu zuen bezala pack bat asto. Adierazi zuen, makina pistola bat begiratu zidan eta esan zuen, " hobe Duzu bilaketa ego, Inez. Nahiz eta norbaitek bezala, zion ezin ordu stand bere eskuak gora.
  
  
  Bertan egin zuen, azkar eta modu eraginkorrean. Berak bota luger nire sorbalda zorrotik, eta Hugo, nire stiletto, slapped larruzko heldulekua. Zuen jaitsi da, bildu stiletto, eta irribarre egin apur bat. "Zoragarria arma for Peace Corps, Jauna Winston."
  
  
  Bera izan zen, niri oso hurbil orain. Ezin izan zuen ia bere usaina. Biltzeko stiletto, zuen xuxurlatu zidan, " oso kontuz ibili. Ez saiatu egin Jorge haserre. Zuen, hein handi batean, eragina pean garagardoa eta kokea, eta nahi zuen hil duzu!
  
  
  Zergatik egin zuen, ohartarazteko egoera niretzat? Nola ez zuen jakin bere Carter? Zenbat egin zuen buruz jakin AH guztietan? Eta zer izan zen Nah harreman Jorge bezala?
  
  
  Ez nuen denbora asko pentsatu. Jorge utzi botila bat chichi, home-brewed garagardoa, eta baino gehiago izan zen, eta adierazi makina pistola bat me at. 'Joan. Atzera non zetorren. Mantendu ahal izango duzu zure eskuak behera, baina ez saiatu txantxa inguruan.
  
  
  El Rubio begiratu me at. "Erre Jeep?"
  
  
  "Ez, utziko dugu hemen. Martxoaren berehala!"
  
  
  Hasi zen oinez itzuli norabide berean zuen etorri. Jarraitu dute me, ez oso urrun, baina nahikoa hurbil. Ziren excitedly hitz egiten espainiako. Gertatu da, beraz, azkar ez dela ez dut izan denbora jarraitu behar dena. Baina, zer egin ahal izan dut esan ez zen oso pozgarria. Jorge Hotel kentzeko me, El Rubio Hotel itxaron apur bat luzeagoa.
  
  
  Garrantzitsua izan da bere. Izan dut, oraindik ere erabiltzen da. Ahal izango dute, beti hiltzeko me geroago. Orduan konturatu nintzen arteko harremana Jorge eta El Rubio oso garrantzitsua da niretzat. Corkscrew bizitza edo heriotza!
  
  
  Stahl ulertu bere, gero eta gehiago. Segadan botoa, adibidez. Utzi zidaten gainditu eta itxaron Talbot eta Bennett. Espero dute entzuten zidan plano eta itzuli jakiteko zer gertatu zen. Beraz, saiatzen ari dira harrapatzeko me. Ziren maltzurrak eta resourceful. Bezala izan behar da, benetako aldekoek. Ih maltzurrak eta adimen ordaindu off. Dute harrapatu nau.
  
  
  Lortu dugu nire Toyota, eta orain ari da hauled bat pack mando. Bazekiten non begiratu. Aurkitu zuten guztiak ezkutatzen leku autoa. Jorge bat izan egokitzen barreak noiz aurkitu zuen lehergailuak eta detonators.
  
  
  — Ez duzu ahots arraro bat." Ez nekien ziren lanean lehergailuak Peace Corps! Zer ari zaren. Kolpe co-op? Edo, agian, untxi zulo?
  
  
  El Rubio begiratu eramangarri TELEBISTA eta erakutsi bere Mona Lisa smile berriro. "Nola arraro, Jauna Carter. Ez telebista programak jaso daiteke hemen guztietan. Zer egin horrelako gauza bat?
  
  
  Jorge begiratu me at gisa hartu zuen zurrutada bat chicha . "Zergatik ez duzu gelditzeko gurekin kontatzea horiek crazy istorioak, gizon. Bilatzen ari zaren hori igorlea buruzko, Sai Rock, besterik ez gara. Bere konfidantza. Era berean, web-arrazoi duzu, oraindik bizirik. Agian ahal izango duzu, lagundu digu, kolpe gauza hau sortu." Ondoren, ezin dut hiltzeko duzu beranduago. Hit zuen makina pistola batekin eskuan izan zen, dagoeneko tamaina bat ikatza pala.
  
  
  El Rubio begiratu zion, bere kopeta marraztua. Nahiz eta begiratu zuen, apur bat flustered, bere ahots zen, harrigarriro osatzen gisa esan zuen: "hitz egin Duzu gehiegi, Jorge. Gehiegi. Eta hau ez da leku txiki hitz egin. Goazen."Hori izan zen ordena bat. Jorge bazekien, eta em ez bezala. Zuen spat coca-zukua. Zuen garagardoa edan eta chewed coca aldi berean. Begiratu zuen Nah a nolako gorrotoa bere begiak. Emakume bat izan zen. Bere, sentitu ez zen, gainera, sexu arteko tentsioa horiek. Eta nik ikusi izan da modu begiratu zuen Nah. Bazekien orain El Rubio arazoak izan zen. Gutxienez ziren afera bat izatea. Nintzen galdetzen duten Jorge zen. Ez zuen greba bat bezala me alderdien guztietan. Baina ez zen zerbait fishy buruz nen.
  
  
  Ez zen ezer maltzur buruz El Rubio. Ezin izan zuen esan Nah izan figura eder bat, arren solteak armada arropa janzten zuen. Bere eskuak eta azazkalak garbi ziren. Nah izan zilar-ilehoria ile, oso labur moztu, ziurrenik babesteko bere zorriak. Eta errazagoa da garbitu, jakina. Begiratu garbi, eta noiz sortu zuen zidan xuxurla buruzko abisu bat Jorge, hura usaindu garbi, gehiegi.
  
  
  Bere aurpegia izan hauskor bat, baina benetako edertasuna. Nah txiki bat izan indartsu kokotsa eta handi, gris argia begiak. Nah bularrean handi zen, epaitzen bulges ziren argi eta garbi ikusgai, nahiz eta azpian bere galtza zabalak jaka. Bere dagoeneko nabaritu Jorge zen benetan begira bere bularrean. Bada, ez zuen edaten, tu, edo swearing berak. Berak bazekien da. Eta bazekien zuen banekien.
  
  
  Ondoren argudiatuz zein ordena behar dugu, joan, utzi dugu. Nahi izan zuen, Jorge schell izan haren aurrean eta erdian. Hori litzateke eman duzu aukera bat nirekin hitz bakarrik. Galdetu zuen hori izan zen bere asmoa. Jorge pentsatu zukeen hori, gehiegi. Bihurtu zen, gero eta erretxinaz eraginpean garagardo konbinatzen coca.
  
  
  Bere carapace aurrean, egitea astunena engranaje. Jorge zoriontsu izan zintzilikatzeko nire lepoan. Azkenik, neska gelditu behar izan ume, batetik urrunegi joan.
  
  
  "Ez da erabili dezazun mando bat hautsi bere lepoan, Jorge," zuen snapped zion. 'Nahikoa da. Dut eraman bere TELEBISTA.
  
  
  Bere gorputza zen oparo izerdia. Bada ez nuen izan, forma handia, arren booze eta emakume bezala, Kezia Neumann, agian ez zuen ibili izan azken kilometro batzuk gainditu. Egiten ditu, ia ehun bat kilo, super-astunak kargatu honetan altitudea, eta ezin izan zuen zorabioak sentitzen. Bota dut apur bat, eta nire buru-atsegin rattled bat bongo. Bere, miserable sentitu. Ondoren, pentsatu dut Bennett eta Talbot, eta sentitu dut pixka bat hobeto. Gutxienez izan nuen beste aukera. Sentitu nuen zerbait zen gertatuko arteko Jorge eta El Rubio. Erabaki nuen aprobetxatu da. Izan zen aukera bakarra izan nuen.
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  Neguan, iluna daukala hasieran Andeetan. Eta hotza da lortzean! Izan dugu duin bat sua haitzuloan, eta nire aurrean izan zen spotlessly berotzen. Baina izan dut izoztuak grietas. Eta hain zuzen, hori izan dut, loturik esku eta oinetan, jakina, ez zuen suspertzeko nire odol-zirkulazioa. Jorge kualifikatua da knotter. Eta izan ez banu izan maquinilla bat nire gertu — frozen eskuineko ukabila — nire eskuak lotu zituzten atzean nire atzera-ez nuke eman neure burua bat aukera.
  
  
  Baina izan nuen maquinilla bat. A simple eguneroko maquinilla bakar bat ezpata zorrotz. Guztiak gehienak, beldur nintzen galduko nuke kontrola muskuluak nire ia izoztuta alde batetik, eta erortzen da. Ez zuen ausartzen erabili maquinilla oraindik, zeren, pentsatu zuen Jorge litzateke egiaztatu korapiloko ohera joan aurretik. Bada, ez da inoiz kendu. Une honetan, zuen edateko chichu eta mastekatzeko coca, begira gehiago oldarkorra minutuko. Arteko tentsioa Jorge eta emakumea gero eta handiagoa zen nabarmen, eta ez zirudien prest lehertu edozein unetan. Ez zen bezala, pozik da zuen bezala izan liteke, beste egoera batzuetan. Berea izan zen, erdian, bere sabelean. Odin horien inguruan laster hil egingo da, eta hori izango da ziurrenik esan nahi nire fluxua, gehiegi, behintzat naiz zortea aukeratu eskuineko une batez.
  
  
  Berea izan zen aldean El Rubio. Gutxienez orain . Utzi zuen maquinilla bere ondoan zuen bezala alegia egiaztatu Jorge en botoiak. Ez dakit zergatik egiten zuen hori, eta ez dut pentsatu ere. Nire lehenengo kezka izan zen orain lo bizirik. Haiekin, ferret, nola dute ambushed me at hondoratutako jeep, bere asko ikasi. Horietako batzuk sartzen nire ordutegia. Hala ere, ezin izan zuen egin beste gauza asko.
  
  
  Zuen at nodded gorputzaren azpian tarp at baxua haitzuloaren sarreran. "Zergatik ez duzu garbitu? Lurperatu ego. Edo bete dituzten harriak. Egin bat ume eder bat hilobira.
  
  
  Jorge bat eman zidan zikin itxura. Eseri zen rock bat eta orekatua makina pistola bere itzulian, beraz, hori izan zen, eskuan bai, ni eta emakume gunpoint at. Ego behatzak agertu tamaina bananak bezala, dira etengabe mugitu gertu eragin.
  
  
  "Zer arraio, neurrira, ezin duzu hori egin, txoria?" Ez da traba duzu? Edo ezin duzu?
  
  
  Onartzen dut hori ez du itxura oso ona-begira. Eta nahi izanez gero, lurperatu Dario zure eskuak biluzi, agian, I antolatu ahal izango duzu. Hori da, zer nahi duzu, Jauna Carter?" Aurrera dezakezu. Dut, nahiz eta bere animatu apur bat. Adierazi zuen barrikak bere eraso fusil me at.
  
  
  Ez nuen hori nahi. Bada, Jorge aztertzen me, aurkituko zuen maquinilla bat. Ziur nengoen zuen hiltzeko gurekin bai berehala. Une bat geroago, begiratu bezala zen, joan askatu zidan, baina ez zuen zalantzan. Zerbait egin ego amore eman. Pentsatu nuen banekien arrazoia, baina hori bat besterik ez zen asmatzen. Bien bitartean, tentsioa haitzuloan izan zen nabaria. Pentsatu nuen onena ez egiteko edozein gehiago probokatzailea nabarmentzea. Erupzioa ez zen ustezko gertatuko zen arte prest.
  
  
  Berea zuen, shrugged. 'Ahaztu. Ez dut nahi dig da, bai. Egingo didazu zurrutada bat hau chichi?"
  
  
  Zuen jaso daiteke, eta grinned. "Ez aukera, bird."
  
  
  Inez ardatz ulertzeko arrazoiak arrakasta, bere benetako izena, moztu, bere iltzeak. Hori baino lehen, zuen eskuilatzea bere zilar-ilehoria ile. Bera izan zen, cool. Berak bazekien primeran zegoen arriskuan, baina berak alegia gonbidatuak jasotzeko egongela, bere familiaren villa Lima. — Ez duzu uste, Jauna Carter, gure burkideak-arma zen zauritutako ezohiko arma?" Ezin izango da laser bat fusil?
  
  
  Benetan egin bezala begiratu da. Bere ikusi nuen erakusteko prototipo bat behin. Saiatu dira, hau ahuntz-esnea. Emaitza izan zen, buruz bera. Ez zen asko utzi baina hezurdura eta haragia. Bat dute eragozpen. Ez dute askoz sorta, eta soilik dezakezu tiro guztia dute behin. Ih hartzen Du denbora luze bat kargatzeko.
  
  
  Jorge begiratu emakumea. "Gogoan al duzu zenbat denbora hartu Dario die, Inez?
  
  
  "Gogoratzen dut, Jorge. Duzu handia izan ziren. Bakarrik egin ahal izango duzu gauza bat, hala nola. Baina amaitu da, Jorge. Huts egin dugu, eta guztiak galdu gure jendea. Orain izan dugu, eta saiatu berriro. Ondoren, behar dugu arrakasta. Behar dugu, hau suntsitu igorlea.
  
  
  Begiratu me at She klinikoki eta ran bere hatz txiki batera, zuzen sudurra zuen pozik. "Laguntzaz gaiztoa Nick Carter, Jorge, egin ahal izango dugu hurrengo denbora. Denbora honetan, planaren arabera, baina gure kabuz. Lan egin ahal izango dugu elkarrekin.
  
  
  "Beraz, ezin dugu?" Zer uste duzu?' Jorge begiratu Nah bitxi bat adierazpen bere itsusiak, lauak aurpegia.
  
  
  Zirudien zuen, une oblivious nire presentzia. The Brylev haitzuloan izan zen, oso iluntzeko, eta, beraz, ezin izan dut ikusi adierazpen euren aurpegiak, baina entzun izan dut dena beren ahotsa : haserrea, zalantza, susmo, eta beldurra. Eta gauza bat gehiago. Zerbait ez dut sentitu izan da denbora luzez. zirrara. Nahiz eta hori baino gehiago. Nahia makurrarazi eta suntsitu eder hori piztu gorputza. Erabaki zuen ez itxaron bere edozein jada, eta hasi zen soka moztu bere inguruan eskumuturrak maquinilla bat.
  
  
  El Rubio izan zen, etsipenez saiatzen eduki erasoa. Berak bazekien ezin nuen laguntzeko, hey, ireki orain. Gainera, ez zen modu jakin izan zuen, bada, bere senarra laguntzeko prest izango litzateke. Baina bat izan zen, lehen-tasa aktore. Bera izan zen, gisa jarduten hotza balitz bezala, ez zuen entzun Jorge en azken hitzak guztietan. Saria bota zen, baina besterik ez zuen begiratu beste modu. Egin zuen bere onena ez iristeko .45 Colt zuen oraindik zeraman bere gerriko. Orain zuen borrokan minuturo. Agian, bigarren guztietan. Lan egin zuen maquinilla bezain azkar gisa izan zuen. Ez zen azkarra.
  
  
  Orain Jorge zen aurrean dilema bat ezagutzen gizon askok. Ahal izango da kentzeko nah. Aldi berean, zuen gustuko ez. Nahi zuen bere fidatzen, baina bazekien ezin izan zuen. Bere ego, bere senak, esan zion trigger tira eta suntsitu bere lehertu automatikoa armak. Gaur egun! Ego ez da gehiago behar izan coaxed. Gainbegiratu zuen horiek ordu eta konturatu El Rubio izan zen, gaur egun baino gehiago ez arnasa kanpoan heriotza.
  
  
  Bera izan zen, loosened bat sokak bere inguruan eskumuturretan. Jorge hartu swig bat da chicha eta wiped bere ahoa, bere eskua, pistola at prest. El Rubio izoztu bezala, izotz eta ibili aldera haitzuloaren sarreran.
  
  
  "Nora zoaz, eztia?" Jorge izan zen, gaur egun jolasten rol berria. Hasi zen irentsi eta squirm.
  
  
  Zuen oraindik alegia buruz ezer jakin bere asmoak. Zuen begiratu zion, harriturik, ondoren, irribarre egin. 'Non da zuen joan? Jorge, do me alde bat ! ¿ Que le pasa bat usted? Behar dut neure burua arintzeko, hori da, bada, zer nahi duzu jakin nahi." Beraz, ez baduzu axola...
  
  
  Jorge irribarre egin atzera. Ego zuri handi hortzak gleamed iluna. "I objektu," Inez esan zuen. Dut, nahiz eta asko izan eragozpenak. Oraindik ez duzu joan edonon guztiak. Ezin hobeto ezagutzen duzu, bai, zergatik ez. Lortu nahi duzun galdu ilun eta inoiz ez itzuli hemen. Erabaki dezakezu joan Arrea Rock ikusteko zure lagunak, zuk bezala, bart guztiak gure adiskideak hil ziren izan ezik, zu eta ni. Ez, eztia. Hemen jarraituko du.'
  
  
  Beraz, gaur egun, ezin izan zuen saihestu. Hautsi zuen, free, bere eragina. I sawed da itzeleko bat maquinilla, dudarik ez utzi Jorge ikusi nire mugimenduak. Gauza bat zen nire alde. Jorge izan zen, beraz, haserre, eta, beraz xurgatu El Rubio, zuela zirudien erabat ahaztuta izan dut han.
  
  
  Emakumeari begiratu zion hotz, ondoren, planteatu bi eskuak zerua keinu bat etsi. "Oraindik ez duzu, crazy, Jorge. Hau da, bakarra azalpen aurkitu ahal izango dut hau. Are gehiago, ezin dut ulertu. Dugu, bai pean bizi ziren asko estresa. Terrible. Scary bidez bidaia Bolivia. Orduan ez zen terrible, sarekada horretan galdu dugu gure gizonak. Ez da harritzekoa norbaitek gure inguruan ez die lehenago. Baina kontrolatzeko behar duzu zeure burua, Jorge, behar duzu! Bere ziur Habanako eta Errusian ulertuko du...'
  
  
  Jorge mugitu nahi katu bat. Bera mugimenduan, zuen slapped ee zehar aurre egin eta bota Colt bere zorrotik. Murgildu zen kanoi makina pistola bat hey, bizitzan. "Habana izango da, zalantzarik gabe ulertzen. Egingo dute ulertzen zer kontatu dut. Delako ez duzu kontatu beste ezer.
  
  
  Zuen begiratu at igorlea txoko batean haitzuloa. Bat izan zen I saiatu American eredua, SC 12. Da disrepair erori zen delako bateriak agortu bitartean bidaiatzen Bolivian. Zuen atzera begiratu Nah eta grinned. Zekien zuen egoera kontrolpean orain, eta pozik zegoen cat-eta-sagua-joko baino gehiago izan zen. "Zer ergela nintzen," Jorge esan zuen. 'Zer lelo bat. Baina guztiak baino gehiago da, orain, Inez. Baina gau hartan Arrea Rock zen erabakitzeko faktorea. El Colmo! Duzu desagertuko. Oraindik inon ikusi ahal izateko ordubetez. Noiz itzuli zen, zure arnasa bezala smelled tabakoa. Ona daukat sudurra. Ondoren, goialdean cliff, dugu ziren ambushed. Denek lortzen hil. Guztiak suntsitu by laser kanoi. Denek, baina, Inez. Eta ni, izan dut delako, beraz, hurbil duzu. Bazekien duzu, ondoren, susmatzen dut, duzu, ez duzu? Zinen niri begira, eta ni begira zegoen duzu. Zer korapilatsu lursailean.
  
  
  "Basta", erantzun zuen nahi emu. Zuen jerked bere burua nire norabidea. "Carter entzuten, hitz bakoitzak esan duzu. Izan zen Jorge da etsaia, ez berea. Ari zaren nahasketa guztia gora. Ez da asko, ez duzu ulertzen.
  
  
  Ez zuen begiratu me at. Orain ego ahotsa da absurdly mingotsa. — Lortu dut oker guztiak. Dut ezagutzen. Duzu agindu. Han izan nintzen hartu zure aginduak. Izan duzu sekretua argibideak Habanan. Ez genuen jakin zergatik dugu bidali ziren Peru. Zuk bakarrik ezagutzen. Gero, zerbait gertatu zen radio bateriak. Bat-batean dira joan txarra. Inoiz ez da gertatu aurretik. Eta orain, bat-batean... lortu duzu erretzen zure behatzak.
  
  
  Izan zen bezala, cold gisa izotz bloke. Ospatu zuen bi hatzekin bere eskuineko eskua eta begiratu zion. "Bere badakizu, lortu duzu erre. Orain zuen niri begiratu eta irribarre egin apur bat. Duzuna kontatu digu bere, izan zuen ausartuko. Ez zuen etsi edonoiz laster. — Ezin dut lagundu. Zuen galdetu argi zigarro bat. Eta, ondoren, bat matchbox harrapatu sua.
  
  
  "Luis ikusi duzu," Jorge esan zuen. "Pobrea Louis, orain zuen usteltzen on Arrea Rock. Ez duzu ikusten ego, baina ikusi duzu. Dugu, bai, izan zen jakin bat estupido, baina, nahiz eta galdetu zuen zergatik duzu nahita erre zure behatzak. Baina bat erre estaltzen beste, ez da? Erre duzu zure behatzak azido. Azido duzu suntsitzeko erabili bateriak. Ezin da azaldu, baina hori zergatik sortu zen matchbox trikimailu.
  
  
  Zuen gelditu eta begiratu zion mespretxu. Jarraitu zuen moztu bere maquinilla pala batekin. Denbora agortzen ari zen. Jorge, nor got edan chichi eta chewed coca denbora guztian, hasi zen harrituta, bere ahots propioa. Hasi zen erretratatzen du ederki. Baina edozein unetan, ezin izan zuen lortu nekatuta da. Hau izango da hari bat neska. Baina oraindik ez dut aukerarik izan. Ez bat eta berrogeita hamar ehuneko aukera, baina soilik aukera bat.
  
  
  Jorge hartu zurrutada bat dituena eta hutsik daiteke nire norabidea. Pizten zuen inor inguruan nire zigarroak eta nintzen kea nire aurpegia. "Besterik ez da, gauza txiki bat, Inez. Ez da oso garrantzitsua. Besterik ez zen gauza txiki bat, zure arnasa bezala smelled tabakoa. Hori erre duzu zure behatzak ezkutatzeko azido zauriak. Delako suntsitu duzu, bateriak, eta ezin izan dut jarri harremanetan Habanako egiaztatu zure aginduak. Orain zuen aktibatuta me, eta bere irribarre zen metalezko. "Ez badakizu zer horiek sekretua aginduak izan ziren, Carter?" Izango duzu, harro, txori! Izan zen buruz. Zinen zure bidea hemen, eta izan dugu agindu atzematen duzu. Harrapatu duzu bizirik. Zer uste duzu horri buruz?'
  
  
  Zuen nodded zion. 'Bikaina. Harrapaketa da bizirik! Zergatik ez duzu entzun zure boss eta jarraitu zure aginduak zehatz-mehatz. Hobe duzu ez argudiatzeko Bizardun Gizon Habanan. Zuen spat ilun bat korronte kokea. — Gustatuko litzaidake hori, ez litzateke duzu?" Ba al dakizu noiz buruz esan zidan zuen, hauek sekretua aginduak? Bart. Besterik gabe, bart! Orduan konturatu zen ez nuen konfiantza bere jada. Beraz, me kontatzen zuen istorio bat egiteko asmoa zuela fondoak me secretions. Zeren berak bazekien zinen datozen, eta zeren berak pentsatzen zuen, ahal izango ona inpresioa bat egin duzu bada, ari harrapatu bizirik. Horregatik esan zigun zuen zentzugabekeria hori guztia buruz sekretua aginduak. Zer egin zuen benetan egin behar da, hiltzeko me. Baina ziur egin nuen inoiz piztu nire bizkarrean nah. Eta inoiz ez dut lo berarekin, zeren ezagutzen dut, beno, ezin duzu bere fidatzen. Zuen zain. Naiz bere zain ere. Ari gara jolasten katua eta sagua!
  
  
  Bien bitartean, zuen xukatu beste daitezke, eta bota Hey burua. Zuen saihestu ego begirada, cocking bere burua apur bat alde, erakutsiz emu bere hortz zuri batean mespretxu.
  
  
  'Lelo! Ergelak! Duzun got oker guztiak. Zu zoro!
  
  
  Jorge, oraindik ere eusten makina pistola bere urdaila, atera beste garagardo.
  
  
  — Baina ez da harritzekoa, ez dakit non sekretua horiek aginduak zetorren. Bere ere ezagutzen duzula got ih, besterik gabe, bi gau duela, at Arrea Rock. Noiz ustez, "desagertu" ordubetez. Noiz erre duten zigarro. Nork eman dizu, zigarro, Inez? Nork eman dizu buruzko aginduak Carter?"
  
  
  Dion Hermes. Ezin da bestela izan. Zahar etxe Malibu, niri deitu zuen Carter. Zuen utzi me han. Hermes gero kexatu lan zikina emu egin behar izan zuen. Zer emu ez bezala buruzko aginduak jarraituz. Zuen faltsu hori izan zen, besterik gabe, bat hutsala taldea. Baina izan zuen ardura? Ari dira dirua zuen, oso ondo izan garuneko atzean hau guztia bideratzeko. Izan zen smart eta ona antolatzailea. Galdetu zuen Rona Matthews grabatzeko zintak. Zuen Li-Tzu izateko dirua extort zahar aberats eta eman Arrea Rock likidazioa onargarria estaltzeko. Litekeena da zuzena. Dion Hermes izan daiteke baino askoz ere garrantzitsuagoa zuen lehen susmatzen. Bai, izan zen, oso aurreratua in mugimendua, edo bat izan zen jakitea enpresaburua saltzen eraginkortasuna. Handi bat prezioa. Eta geltokiak zuen dirua. Zenbat izango dute ordaindu Dion Hermes Ego antolatzeko?
  
  
  Hala ere, ez zen erabat pozik adierazpen hau. Zerbait izan zen, oker. Ez da nahi dute, banekien zen bizirik Dion Hermes pentsamendu hildako izan dut. Erraz izan zuen aurkitu dituzte, agian laguntzaz gizona zen jarraipen sua bada ikusteko nire gorputza ari zen egiten kanpo. Ez, beste zerbait izan zen, eta ez zen nahiko ziur zer zen oraindik.
  
  
  Jorge downed erdi-hutsik ahal izango gulp. Galdetu zuen nola ume, mantentzea lortu eusten. Noiz begiratu zuen atzera, emakume, ego adierazpen zen triste. Nahiz eta bere prestatu zen ia ezer, bere izan zen, oraindik ere harrituta entzuten Ego-zotinka. Nire eskuak free ziren orain.
  
  
  Jorge hasi scolding neska berriro. Gainera, ez zen buruz zerbait ego ahots hori ezin dut nahiko jarri nire hatz berehala. Denean bakarrik bere pentsamendu horri buruz, berriz, bat egin zuen bere konturatzen da. Ez zuen badirudi bezala edan zuen bezala, hamar minutu. Zirudien zuen soila! Hau ekarri nahi dut azkar jarduteko. Gutxienez, izan dut nire eskuak doan. Nire hankak ziren oraindik lotuta.
  
  
  "Besterik ez naiz txarra zara", jarraitu zuen emakumea. "Agian, are okerrago. Zeren uste dut haizatzen ari zaren Kuba eta ez ikusten saiatzen da. Ez nuen ikusi nahi izan dut delako maite duzun. Eta zuk zikin puta bazekien da, eta abantaila hartu du.
  
  
  Bat-batean, planteatu zuen bere handi eskuineko eskua bere aurpegia eta urratzen, azala bere iltzeak. Berehala, odolez zikindutako ego-ren aurpegia sakona gorria.
  
  
  "Maitasuna ?" — Egin zuen deiadar. 'Hau crazy da. Bat izan zen lelo madarikatu nahi duten arraio bat nahiko puta, beraz, ezin zuen ahaztu George pixka bat. Zinen smart, Inez, gehiegi smart! Bazekien duzu, primeran. Betiere duzun bezala, utzi egin zidan, hau da, ez zegoen arriskuan, hori eskatuko nuke galdera gehiegi.
  
  
  Nabaritu dut bere ondo jolasten aurretik. Bera izan zen, zurbil orain. Salto egin zuen gora, eta eman zion withering begiratu.
  
  
  "Embustero! Gezurti! Inoiz ez duzun ezarritako bakar bat hatz me aurretik. Nahi dut izan zen hilda. bere. .. '
  
  
  Jorge wiped handi bat malko bere aurpegia. Begiratu zuen bezala dibertigarria gisa edan lelo batekin kargatutako pistola bat begiratu daiteke.
  
  
  — Ez nago etzanda, Inez, eta badakizu. Ez du axola jada. Badakizu zenbat aldiz nik arakatu sartu nire ohean niri lasaitzeko behera, beraz, ez dut uste gehiegi. Eta joan zaren laster hil. Baina ez zaren arte etzanda me pean berriro lurrean koba hau aurrean Carter. Zion nahi dut ikusi bere makurrarazi duzu. Zuen, nahiz eta agian eskatu utzi ego bizi da, beraz, esan izan zuen, besteak beste. Zoritxarrez, izango dut hiltzeko ego eta, ondoren, erabilera. Delako Carter eta biok joan putz hori igorlea, entzun ahal izango duzu me? Egin dut ego lagundu dit. Zuen nire boterea orain. Eta egingo dugu zerbait beti duzun nahi saihesteko!
  
  
  Emakumea eseri eta berriro begiratu zion haughtily. "Benetan izan ziren lelo bat, Jorge. Zer du honek azken komentarioen esan nahi du?
  
  
  Jorge poliki-poliki astindu bere burua. "Ez duzu bizirauteko edozein gehiago, maitea. Ez duzu makila me zure gorputza jada. Ez dut hiltzeko duzu, ondoren, ez dut nahi dudana. Orain arte, nik bakarrik esan duzu gauza gutxi. Baina ez zuten esaldi duzu heriotza. Ezagutzen dut guztiei buruz da zure sekretua misio, nire maitea. Nik dagoeneko esan izan da, Habanako dut, beraz, egiaztatu ahal izango duzu bada oraindik lan horiek. Duzu egin akats bera guztiak bezala saloi komunistak. Uste duzu: pertsona bat bada, ezin hitz adeitsuki, eta bada ez dute eskolara joan ahal izango dute, ez uste. Eta oraindik ez duzu, nahiz eta bat Komunista!
  
  
  Uste dut zure ugazaba jakin, hau ere, eta horregatik ari dira emanez, horiek arriskutsuak zereginak. Ez baduzu, bizirik irauteko, beno, ez da traba. Denek Habanako du ezagutzen duzu, denbora luzez, nire maitea. Oraindik KGB. Eta hori da, zergatik ez duzu nahi igorlea hau suntsitu.
  
  
  Gaur egun, izan zen, ia garaitu. Behera begiratu zuen lurrera begira, eta ikusi zuen bere eskuak dardarka. Bere porrota, begiratu zuen, are gehiago, eder baino.
  
  
  Jorge sobered sortu azkar. Gizon batzuk egin ahal izango da, eta izan zen, itxuraz, bat bakarrik horien inguruan. Mugitu zuen, bere hankak apur bat eta bat sentitu spasmodic mina. Baina nire eskuak free ziren, eta ezin izan zuen sentitzen, nire behatzak berriro. Nire Mannlicher atxikia aurka moaning haitzuloa sarreratik gertu. El Rubio lurperatuta bere aurpegia, bere eskuak eta negar. Agian bera izan zen benetan negarrez. Modu bai, izan zen, niri begira bidez bere behatzak.
  
  
  "Ez dut hori ergelak," Jorge esan zuen. "Jakina, uste duzu, besterik ez naiz erregular bat partizan tenienteak, baina, hain zuzen ere, Della Kale bat da, Kubako adimen ofizial. Izan dut heina handiak.
  
  
  Bada, mantendu zuen bezala jardunez, hau da, bat izan nuen aukera. Bestela, ez. Gabe, bere laguntza, izan zuen, mowed me down bat lehertu automatikoa armak, eta berea litzateke, nahiz eta ez izan denbora ukitu arma. Baina bada ezin izan dut lortu nire eskuak pistola ikusi gabe, naiz izan liteke aukera bat. Jorge ibili baino gehiago bere. Eseri zen motionless, bere aurpegia lurperatuta bere eskuetan, eta begiratu lurrean. Ona da. Orain zuen licking bere bidean. "Besterik ez dut ideia bat izan zuen," Jorge esan zuen. "Zerbait benetan polita. Badakizu zer egingo dut egin egin duzu, maitea?
  
  
  Bazekien zuen, eta, orain, gorrotoa eta nazka bere aurpegian ez zen out jolasten. Zuen pixka zion. Behar zuen hozka eskubidea bidez ego ere, delako kanpo utzi zuen bat kontrolik gabeko garrasi, mina eta haserrea eta bortizki danbateko bere ezkerreko eskua sartu du bere burua. Baina ez zuen sua. Bultzatu zuen off bere hankak loturik, eta atean sartu du pistola. Zuen arakatu erotu fours guztiak aldera Mannlicher. Harrapatu zuen arma, bota baino gehiago, flash bat, eta hasi zen filmatzen. Bere izerdia. Brylev haitzuloan izan zen, oso txarra, eta ez nuen denbora asko .
  
  
  El Rubio ihes kudeatzen. Salto egin zuen bere oinak, eta heldu muzzles bere eraso fusil. Bota zuen bere pisu osoa zion, ezinezkoa egiten Jorge tiro. Baina modu lortu. Izan nuen helburua ume, burua ahula, hala nola, argia, eta izan dut soilik segundo hamarren bat.
  
  
  Lehen jaurtiketa hit Jorge punta sudurra eta orain biltzen atzera emu en burua baita. Joan hasi begiradak bigarren aldiz, eta hit emu en kokotsa eta bularrean. Orduan bakarrik egin zuen jaregin makina pistola. Odol gisa gushed behera rta da ego, hasi zen arrastaka bidean neska. Zuen atean egiteko makina pistola. Garrasika hysterically, hasi zen filmatzen zion, at Jorge dagoeneko hildako gorputza. Mugitu zuen, eta astindu eta astindu bezala bizi zuen bezala hustu makina da aldizkaria. Edo, ia hutsik. Ordaindu dut arreta berezia da.
  
  
  Zuen estimatzen ez ziren hamar bat biribiltzen utzi aldizkaria. Noiz hasi zen, aldi berean, esan zuen, " ez gelditu! Tiro egin zion!
  
  
  Zuen damak une bat. Ikusi nuen muskuluak bere hanka eta ipurmasailak estutu. Agian zuen madarikatua bere burua. Ez zuen hartu ero mendekua gorputz hau, agian zuen hil egin zidan.
  
  
  Ez zen ustezko tiro nah. Oraindik ezin izan dut erabili bere badut igo Arrea Rock gauez. Eta hori da, zer bere hotel da ustezko egin. Gau berean.
  
  
  "Egin du," Bat zalantzan jarri zuen. "Zoritxarrez, bestela dut tiro egin behar duzu atzera." Hori izango litzateke, pena bat. Hau da, oso erakargarria crevice.
  
  
  Egin nuen, eta oso nahita. Bazekien dagoeneko dut zer zuen pentsatzen, eta nola zuen play saiatzen da, eta bere nahi nuen uste nah aukera izan zuten. Beti saiatu. Sexu trikimailu. Play baduzu haiekin batera hasieran, dute, askoz errazagoa izango da aurre egiteko.
  
  
  Jaitsi zuen makina pistola. Jaitsi zuen sartu igerileku handi bat, odol -. Orain zuen jotzen hasi zen berriro.
  
  
  Bat egin zuen amorruz mozioa bere burua, atzera bultzatu, bere ile, eta begiratu zuzen. Orain bere ahotsa normala zen berriro, ziur eta eredugarria.
  
  
  — Zu jaurtiketa ona, Jauna Carter. Oso ona, hain zuzen ere. Eskerrik asko aurrezten da nire bizitza. Ezin dut piztu inguruan orain?
  
  
  Bere tonu ekarri zuen ikusi nahi izan zidan, bera bezala. Zuen andre bat zen, eta izan dut berehala aitortzen kide gisa onena familia. Izan ahal izango dugu, ikuspegi politiko ezberdinak, baina zuri, zibilizatu pertsona, behar ez egiteko arazo bat da. Denbora hori, berak eman ego orain. Eta zuen berehala zekien Jorge zen eskuineko. Zuen tipikoa zen apaindegia Komunista. Nah ziurrenik izan konplexu bat, bere familiari buruz dirua.
  
  
  "Ezin duzu aldi berean, inguruan," bere aita esan zuen. "Etorri behar zuen moaned, berezi hori, harria. Duzu eseri nen begira moan. Eta mantendu zure eskuetan zure buru gainean, Inez. Ez saiatu ezer. Ez dut hiltzeko duzu.
  
  
  Besterik ez zuen barre. — Ez du itxura gehiegi aldatu, Jauna Carter.
  
  
  "Araberakoa nola begiratzen duzun. Orain ez esan dudan bezala, eta mantendu zure ahoa itxi."
  
  
  Berak hasperen egin eta ttu Jorge gorputza. 'Nahi duzun bezala. Baina ez dut oso etsita duzu, Jauna Carter. Zinen pentsatu nuen benetako zaldun bat."
  
  
  "Ziur nago Jorge izango da, gehiegi", esan nion. "Eta begira zer gertatu zion.
  
  
  Izan zen Jorge hartu duten labana bere gerriko hasi zen, eta soka moztu inguruan bere orkatilak. Sentitu nuen sting, mina, odola bezala rushed itzuli nire oinak.
  
  
  Orain zuen eserita zegoen rock bat, bere eskuak airean, besterik ez bezala, bere hey esan zuen. "Bere oso nekatuta. Ezin dut jarri bere eskuetan behera?
  
  
  'Oraindik ez.'
  
  
  Zuen hasi pout. Bat izan zen, esker txarreko txakurra. "Eman zuen duzu maquinilla, gogoratzen?" Gabe nah, litzaidake hildako izan orain.
  
  
  'Errorea. Litzaidake duzu hildako izan. Jorge erabili nahi izan zidan, gogoratzen? Me eman duzu maquinilla zeren beldur zinen zion. Beldur zinen hori ezin duzu kudeatzeko bakarrik eta hori istripu bat gertatuko litzateke. Horrexegatik da egia izan. Beraz, hobe duzu eskerrak eman zidan."
  
  
  Egin zuen azkar. Hartu zuen arma guztiak aurkitu zuen haitzuloan eta bota ego sakon batean sartu, zulo ilun izkinan haitzuloa. Ezin izan zuen zenbatu bere seigarren aurretik entzun zuen pistola bota zuen bere jaitsiera. Beraz, ez zen oso sakona. Gainera eroriz guztiak munizioak. Banekien ez nuen inoiz gai izan konfiantza hey, hotel eta ziurtatu nuen arma bakarra. Luger. Ospatu zen arabera ego, along with a knife bere eskubidea forearm. Bada nuen tiro out laser kanoi, ez dut erabili pistola submachine, hala ere.
  
  
  Dut jasaten, bere transmisio sistema bat cursory ikuskatzeko. Agian izan daiteke, erabilitako gailu erabiliz, bateriak nire eramangarri TELEBISTA, edo agian ez. Arazo hau ezin da itxaron.
  
  
  Noiz entzun zuen me suntsitu arma, zuen erdi inguruan aktibatuta. 'Mesedez. Ezin dut hartu du jada. I erabili ahal izango da . .. '
  
  
  "Jakina", esan nion. "Hona etorri sua. Eta erabat biluztu'
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  Ez zuen protesta. Joan zen sua, eta hasi zen biluzten. Bere ahoan sartu bihurritu bat feline irribarre. Zuen benetan uste dut hartuko luke sexu-bait.
  
  
  Berea izan zen eserita rock bat metro gutxira, bere behaketa, bere Luger trebatu bere on. "Ez egin bat-batean edozein mugimendu," bere ohartarazi dut, " behar dut ikusteko gai izan zure esku." Mugitu zure behatzak poliki-poliki. Let me gozatzeko aukera izango da.
  
  
  Begiratu me at She batera murriztu begiak. "Uste dut gozatuko duzu!"
  
  
  "Sakona behera, naiz ezer baino gehiago agure zikin bat. Bizkortu gora. Jarri zure prakak behera. Baina, poliki-poliki!
  
  
  Nire lehenengo inpresioa bere gorputza izan da, nahiko zuzena. Nah eder bat izan gorputz lerdena. Slim hankak, enpresa laua urdaileko eta osoa biribildu bularrak. Agerian azpian bere crotch, holstered bere inguruan eskuineko hip, ikusi zuen, distiratsu hilt txiki-txiki bat Webley. Lilliputian. Baina oso hilgarria hurretik.
  
  
  'Hmm. Nola dotore! Eta, beraz, komenigarria! Goratu zure eskuak berriro.
  
  
  Ibili zen bere gainean, unzipped txiki zorrotik, eta utzi Ay irristatu off bere hanka. Zuen flinched nire behatzak eskuilatzea barruan bere izterrean. Nah begiak itxi ziren. Jaurti zuen pistola txiki bat sartu zulo sakon eta zenbatuko seigarren. Ez zen soinu bat.
  
  
  Gure begiak bildu. "Oso sakona zulo", esan nion. "Uste horri buruz."
  
  
  Begiak itxi zuen berriro, eta gisa hasi zen hitz egiten, entzun nuen tonu berri bat, bere ahotsa. Hitzak atera zen, gogorra, eta bere handiak, osoa bular igo eta jaitsi bortizki jo zuen nirekin hitz egin zuen. Zuen arku bere bizkarrean eta jiratu egin zen apur bat.
  
  
  "Dut, beraz, madarikatu ilusioa", esan zuen. Ey-en hizkuntza zen bidea, eta ozta-ozta izan zuen hitz egiten. "Odol... hiltzeko.".. beti egin dit, beraz, ilusioa. Zintzotasunez. Bere . .. Ez naiz txantxetan, Nick.
  
  
  Bere, begiratu nah. Fidagarria dut bere.
  
  
  Zuen besarkatu, bere bularrean bi eskuekin. 'Ondo? Oraindik ez duzu joan ezer egin?"
  
  
  "Bai", esan nion. — Egin dut horri buruz zerbait. Denbora beste.'
  
  
  Ran zuen bere begiak bere gorputza baino gehiago. Nah jada ez zuen inolako ezkutuko armak.
  
  
  "Jantzi," Nach snapped bere at. "Eta zerbait egin jangarriak inguruan latak horiek." Egin kafea batzuk.'
  
  
  Bere nipples estutu aurka hotza. Nah zen lortzean goosebumps. Zuen bere ezpainak miazkatu eta begiratu me at balitz bezala litzaidake zuen, besterik gabe, bizi, mirari bat. Bere seme-alabak ia hasi dela uste da. Bere stahl laguntza nah. Baina nire burmuina mantendu me begiratu. Izan dut lan on bat esleitzeko. Eta bera izan zen arriskutsua. Nahiko infernua gisa, baina baita arriskutsua infernua gisa.
  
  
  Bere senarra begiratu nah maitasunez eta hizlari bat egin luger keinu. "Ez lo erori. Bizkortu! Eta akatsa ez, Inez. Dut tiro duzu erraz bezain Jorge egin."
  
  
  Arnasa sakon hartu zuen eta ran bere esku bere gorputza baino gehiago. Berak eman zidan beste piercing begiratu. Bere, zuen snapped, eta bat egin mehatxatzen keinu Wilhelmina. Eman zuen sortu eta hasi get jantzita.
  
  
  Banekien zuen gorroto me orain. Gaur egun, izan zen bat baino gehiago politiko etsaia. Orain ez zen pertsonalak gorrotoa. Hau egin ahal izango du, nahiz eta bere arazo gehiago. Jakina, ez nuen erreuma eta hau corkscrew, nahiz eta espero dut ez nuke izan nahi ego-bustoa da.
  
  
  Bera izan zen, zurbil eta isila prestatu zuen zerbait jan. Bennett ez dirudi bereziki kezkatuta Ed. Dena besterik ez zen elikagaien kontserbak. Ez zen batzuk hautsa, kafea eta bloke bat zigarroak. Inguruan jende Peace Corps bat izan badirudi jateko ohitura, besterik gabe, pertsona bezala area non egiten dute lan. Lanpetuta izan zen bitartean, Jorge arrastaka bere txoko bat. Nahiago nuke bere hartu ego kanpo, baina ezin dut utzi bakarrik bere haitzuloan. Ez dakit zenbat denbora izan zuten erabiliz haitzuloa. Posible da nah zuen arma bat nonbait ezkutatuta.
  
  
  Bazkalorduan, hasi zuen bere zalantzan. Hawk dio, naiz nahiko ona da. Eta zuen jakin behar zuen, zeren, da onena. Hala ere, lehen zehar, kafe, hasi zen etzanda. Ez zuen ezer esan. Kaleratu zuen the knife nahi hilt eta ospatu pala sua. Zuen me at stared begiak zabal, eta bere ahoa bihurritu beldurra.
  
  
  "Zu etzanda," esan dut, besterik gabe. 'Ez duzu hau. Ezin duzu irabazi duzulako, ez dakit zenbat dagoeneko ezagutzen duzu bere. Duzu exekutatu arrisku hori harrapatzen dut zuk duzun bakoitzean gezurra. The knife aktibatuta bere sua. — Eta zuk gezurra, berriro ere, ez dut gorbata duzu sortu eta erabili honen aurka zure oinak biluzi." Uste duzu bada, besterik ez dut saiatzen ari da uxatzen duzu, ematen saiatu da.
  
  
  Berak bazekien ni ez nintzen txantxetan. Bere, pentsatu nuen mehatxatzen bere nahikoa izan zen. Hau da, askotan baino askoz ere baliotsua tortura bera. Jorge litzateke, ziurrenik, esan ahal izango dut joan infernua. Ez dut uste Nah izango dute, askoz ere ausartuko. Eta eskuineko izan zen.
  
  
  Hitz egin zuen. Jorge zen eskuineko. Bat izan zen, KGB agente. Landatu zen Kuban, beraz, Kremlin, ezin aurkitu out buruz Boroda planak Ust-Luga. Ez zuen lan bat denbora luzez, nah izan, hainbat pasaporteak, eta noiz ez zen lan, irakatsi zuen eskola batean, Argentinan. Urte askotan, zuen saiatu kanpoan lo egin, bere indartsu familia aristokratiko. Bada, dute inoiz lortu bere eskuak bere, egingo lukete, zalantzarik gabe, jarri bere sanitarium.
  
  
  Gainerako erraza izan zen nahikoa. Kubako Zerbitzu Sekretu zuen ezagutzen buruz the Vulture Rock igorlea denbora pixka bat, baina ez zegoen erabat argi zer zen edo zer izan zen xedea. Ih pertsona Peru ziren gaizki hornituta, eta, nekazarien ia-ia ez du onartzen ih. Denbora gehien ziren ehizatu ziren eta gose. Castro orratzez bere itxaropen Boliviako gerrilla mugimendua iparraldean. Peru itxaron. Mr. Guevara hil zen eta Boliviako gerrilla ihes egin zuen, Habanako bidali El Rubio hura ordezkatzeko, eta Jorge begiratu ondoren bere. Beno, ordena joan zen hegoaldean. Noiz emititzen hasi zen, Kuba agindu suntsitzea igorlea buruzko, Sai Rock. Castro aldekoa zen Mao Zedong. Geltokia dauka Mao burua. Beraz, hori izan zen argi eta garbi nahikoa.
  
  
  Baina Inez, El Rubio izan zen, KGB agente. Eta Kremlin izango babestu eta sustatu neo-komunistak. Hasieran behintzat. Arte ikusi ahal izan zuten zein norabide igorlea mugitzen zen. Dute agian, saiatu horiek manipulatzeko.
  
  
  Edonola ere, Inez izan aginduak guardia instalazioa. Atera zuen bat stiletto suaren inguruan, eta jarri pala aurka egurrezko kutxa hori ospatu hornidura. Egurra crackled hasi zen, eta kea.
  
  
  — Zinen erdian mendiak, Inez. Nola lortu duzu zure aginduak KGB?
  
  
  "Bat dugu agente Caracas. Harremanetan jarri nintzen zion gau dut aurretik suntsitu bateriak. Hauek dira duten gauza txiki arreta ordaindu behar duzu zehar galdeketa. 'Nola izan zen hori posible? Jorge esan izan duzu ezer egin irratia. Nola lortu duzu berarekin?"
  
  
  'Erraza. Jorge eta beste batzuk joan hornidura lortzeko. Louis izan zen, bat bakarrik utzi camp, eta ez zuen smartest bat. Ez zuen jakin Morse kodea. Ondoren, berak erabiltzen irrati eta jaso nire aginduak. Ondoren, utzi dute Louis eutsi me isiltasuna, nire ego. Louis osoa izan zen lelo. Pentsatu dute, hori baino ez dut maite, nire ego, eta beste batzuk ez dakit zer egiten dugu elkarrekin ari gara bakarrik."
  
  
  Luis izan daiteke ergelak, baina ez zen ergelak nahikoa esan Jorge buruz bere emankizunak. Hori zirudien oso zaila da niretzat.
  
  
  Esan bere zuen, " duzu, Beraz, eraso Rock bi gau duela? Jorge susmatzen duzu, baina ez zuen lo zegoen, eta orain arte ez du egin ezer zure aurka. Behar duzu izan dira kezkatuta, ondoren, ez duzu? Nola egin duzu? Nola ahal izan zuten guztiak hil izan ezik duzu eta Jorge?
  
  
  Begiratu zuen at lurrunetan punta stiletto eta arnasa sakon hartu. 'Izan zen, guztiak eskuineko ondoren. Izan dut bat ordezkari Arrea. Caracas eman zidan argibideak honi buruz. Eta bera izan zen benetan etsi. Ahots zergatik dut "lortu galdu" da gauez. Lortu dugu sortu besterik ez sunset aurretik. Ez dago modu erraz bat sortu baduzu ezagutzen ego. Ran zuen kanpoan, beste batzuk. Aurkitu zen, bere kabuz outlet eta ohartarazi, esan ego. Bat sortu zuen sarekada beste batzuk egiteko. Baina delako Jorge ez zuen sinestu zuen, nahiko askoz clung dit. Horregatik, ume, ere kudeatzen horiek saihesteko laser habeak.
  
  
  Esan nion gainerako. "Hau harremanetarako pertsona eman duzu bat edo bi zigarroak. Duzu Kuriles ez, nahiz eta pentsatu. Gero itzuli zen, eta musu eman Jorge.
  
  
  Begiratu me at She plaintively, bat bezala schoolgirl. 'Bai. Bat izan zen akats ergelak. Baina guk ez zuen ketua egun batzuk, eta besterik ez dut nahi, zigarro bat. Inoiz ez dut pentsatu, beraz ... '
  
  
  Hauek dira beti, txiki, akats ergelak hori hiltzeko edozein agente. Galdetu dut hori gertatuko litzateke niretzat, eta zer akats egin nahi dut. Hawke beti esaten du zerbait edateko eta emakumeak. Pertsonalki, ez dut zalantzarik egiten.
  
  
  Esan zuen, " Hau KGB agente Caracas, zer da bere izena eta estaltzeko?"
  
  
  Ez zuen espero galdera hau. Zuen espero zen beste galdera bat, oso garrantzitsua da. Galdetu zuen, bada, zuen gezur eta arrisku izatea torturatu. Izan zen ekarri out by ee on counterweights hau hain garrantzitsua alea. Niri eman zuen izena, bere kontaktu Caracas, eta gogoratu zuen xehetasunak.
  
  
  Ondoren, galdetzen nion, hey corkscrew. — Zure kontaktu at Arrea Rock Dion Hermes, ez zuen?" Zuen iritsi Cuzco helikoptero batek lau egun duela. Hori baino lehen, izan zen, Los Angelesen. Zuen, halaber, KGB agente. Zuen, halaber, CEO bat KGB enpresa mendebaldeko kostaldean, eta lagundu zuen Txinako eraikitzeko igorlea hau, zeren Errusiarrek nahi da. Zuen lotutako Rona Matthews eta zaharra Lama Li Tzu. Idazten zuen letra, eta berak irakurtzen ih zinta gainean. Bidali zuen Txinako ingeniari Peru. Zuen esne horiek idiots nor etorri eta eseri zion, Li Zi, eta ematen du dirua erakunde berri. Horiek sexu pilulak dira asmakuntza bat Txinako zientzialariak. Bere ferret, oraindik ere, ezta?
  
  
  Zuen me at stared bere ahoa erdi irekita. Zuen ikaratu zen hori. Eta stunned . Batzuetan, gure etsaiak ohitura dute, gutxietsi DIGU. Animatzen dugu hau ahalik eta gehien.
  
  
  Inez bota bere zigarro sutara. Zuen tilted bere burua atzera eta shrugged. — Zu madarikatu ondo informatuta!" Zergatik egin duzu traba galdera me guztiak?"
  
  
  "Jakin nahi dut, dena buruz Dion Hermes. Dena! Bere bide luzea joan hiltzeko ego. Dut jarraitu du: "Dion Hermes saiatu leporatzen dit hilketa Malibu. Huts egin zuen, eta uste dut berak daki. Uste dut, zen, eta hitz egiten duzu buruzko me kontatzea. Uste dut, gainera, eman zuen duzun jakin aginduak. Agian honako hauek dira: lo egin behar Duzu, hemen bailaran eta me harremanetan jarri bezain laster lortu dut hemen. Ziurrenik izango duzu, saiatu trikimailu me hau istorio txiki hori ezin izan dugu lan elkarrekin... saiatu izan Duzu konbentzitu me are gehiago lo nirekin. Ondoren, izango duzu me eramango arabera errazena ibilbidea besterik ez duzu aipatu da, Arrea, non egingo dut ambushed. Ez da eskubide hori, Inez?
  
  
  Pentsatu nuen irakurri mirespena bere begiak. Eta hura izan zen sorpresa bat nah. Pentsatu nuen ulertu zergatik zen harritu. Bazekien askoz gehiago buruzko istorioa baino ez zuen egin. Izan zen nagusia pertsona bere antolaketa. Bera izan zen, zalantzarik gabe, ez da ezer baino gehiago peoi bat, nahikoa aginduak jarraitu. Seguruenik ez da benetan esango dizu.
  
  
  "Izan behar duzu lotutako deabrua," esan zuen azkenean . Zeharkatu zuen bere burua, eta horrek harritu nau. Pentsatu nuen arraroa izan zen, hala nola, emakume bat. Ondoren, ahaztu dut horri buruz. Nire akatsa izan zen. Hitz egin dugu pixka bat gehiago. Orain arte bezala, esan izan dut, esan zuen, egia esan, zeren zen beldur izatea torturatu. Dena behera etorri zen, hain zuzen Dion Hermes izan me hiltzeko, delako etorri zen Errusian. Horrek esan nahi du bat face-to-face topo. Eta hau ez zen txarrak niretzat.
  
  
  Bere izena beste gauza bat da hori jorratzen oso dell me pixka bat zuen doakoa da, baina oso-dell-ez da bereziki. Dion Hermes ' ordena me hiltzeko jaulki zen aspaldi. Gure inplikazioa Malibu arazo hutsa zen coincidental.
  
  
  "Behar dute izan, oso kontuz ibili," onartu Inez orientazio ulertzeko arrazoi arrakasta. "Begiratu nahi dute istripu bat bezala. Orain hori ez dago zentzuzko ulermena arteko Errusia eta estatu Batuetan, ez dute nahi berriak sortzeko tentsioak hil nagusia DIGU agente.
  
  
  Horregatik egin dute itxura istripu bat.
  
  
  Ez du zentzu handirik izan sinesgarri bat. Bere, bazekien zerbait izan zen, oker, baina ez da egin, askoz ere zentzu bat izan sinesgarri bat. Eta ez nekien zer gertatu zen. Inoiz ez nuen entzun Dion Hermes honen aurretik esleipena. Besterik ez bezalako Hawk. Da, besterik gabe, ez du zentzurik hori garrantzitsua agente bezala Hermes izan zaitezten kamuflatu hain luze.
  
  
  Jarri erabaki nuen bere proban. Stiletto hartu eta utzi emu scratch threateningly at egurrezko crate. Ibili zen suaren inguruan, eta zuen cowered.
  
  
  "Zu etzanda", esan nion. — Zu bakarrik me kontatzea erdi egia. Ari zaren zerbait falta da, eta nahi dut jakin zer da. Nola dakizu Dion Hermes ' planak, beraz, ondo?
  
  
  Begiratu zuen puntan stiletto eta bere ezpainak porrot egina. "Ez nago etzanda, Nick. Berea, zin egiten dut. Hermes berak esan zidan hau guztia isilik. Noiz ego ezagutu bere Arrea, izan zen gauez.
  
  
  Bere itsusi bat begiratu Nah eta ez zuen ezer esan.
  
  
  "Ez nago etzanda, Nick. Zintzotasunez. Ezin dut frogatu da. Behera begiratu zuen at the knife in alarma eta licked bere ezpainak. Zuen beldur izan zen, hau hotza kirurgikoa.
  
  
  "Bost segundo", esan nion. "Emango dizut bost segundo frogatzeko."
  
  
  Hitzak utzi bere ezpainak azkar.
  
  
  "Zinen Beiruten duela egun batzuk. Duzu lorik egin emakume batekin, Kezia Neumann. Zuen bikoitz bat agente; zuen lanak KGB eta Shin Bet. Errusiarrek ez fidatu gurekin jada, eta, beraz, erabaki dugu garbitzeko ee."
  
  
  Ziurrenik zuen begiratu apur bat harrituta. Ez da hori nire ahoa ireki eta berehala, baina nire harridurarako, izan behar da nabaritzen. Inez, esan liteke bere erreakzioa izan zuela irekietan. Mantendu zuen hitz egiten. "Aurreikusi dute nahi duzun hiltzeko duten hotel. Uste dut, izan zen izeneko Phoenicia.
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  "Dena izan dute lan zehatz-mehatz. Bai eta neska izango pozoitu botila bat arak eta utzi ohar bat esaten duzu bi bere buruaz beste egin elkarrekin. Maitasuna eta delako ari zaren nekatuta lan zikina egiten duzun dira.
  
  
  "Nor zen ustezko idatzi ohar hau?"
  
  
  "Emakume hau, Kezia Neumann. Zuen dagoeneko idatzitako gutun bat. Berak egin nahi du. Baina, jakina, ez zuen jakin nahi zuen joan die. Esan zuen eman azken momentuan eta vomited pozoia. Poliziak ez du eduki bere luze, eta berak jasoko handi bat saritzeko. Ez zuen ezer susmatzen guztietan.
  
  
  Saltzen ere ibili suaren inguruan. Beraz, ez da benetan axola. Besterik ez zuen espero Hawke inoiz aurkitu.
  
  
  "Utzi duzu ordubete hasieran," Inez jarraitu. "Odin inguruan Errusiarrak ikusi duzu utzi. Izan zen aparkalekuan kalean zehar hotel.
  
  
  Nikolay Tovarets. Gizon bat handi batekin eskuetan. Eta berea, pentsatu nuen, izan zen ondoren, Kezia. Beraz, egia zen. Baina ahaztu dut neure buruari buruz. Ez zuen ezer erakusteko denean me ikusi zuen oinez hotel inguruan. Eta, hala ere, ez zen beste zerbait ez dut ulertzen.
  
  
  "Zergatik litzateke Hermes esango duzu hori guztia?" Agente bat zuen inoiz aurretik ezagutu. Ez da egia.'Begiratu zuen ixilik. — Zer gehiago egin behar dut kontatu nahi duzu?" Ez dakit zergatik esan zidan, bai. Baina berak esan zidan! Eta ziurtatu egin zuen bere ego entzun arretaz. Omen zuen uste garrantzitsua da, hori ez dut ezer ahaztu buruz zer esan zidan."
  
  
  Argi zegoen niri orain. Hermes nahi zuen, bazekien bere. Horrek esan nahi zuen bazekien ni ondo. Zuen ezagutzen dut, onartu zuen erronka, hori ez nuke maketak ego bait da. Nola ezin Dion Hermes, ezezagun bat, jakin me, beraz, ondo? Bere pizten zuen bi zigarroak eta eman bat neska. Begiratu zuen bere ikustera. Gauerdian izan zen.
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Ikusiko dugu joan amildegi egunsentirako aurretik. Ondoren, bat izan dugu ikuspegi ona, baina gogorra izango da, horiek leku digu.
  
  
  Zuen beldur zen berriro. — Ez dut joan nahi, ez." Zergatik ez dut joan? Ezin duzu besterik ezarri me doan? Dut mendi desagertuko da, eta inoiz ez kezkatu duzu berriro. Ez dut arma bat da jada eta . .. '
  
  
  "Datozen ari zaren nirekin."
  
  
  "Baina tranpa bat da. Dute zain izango duzu. Ez dago bat izango da borroka, eta bere ... bere...'
  
  
  "Bai," bere ama irribarre egin. — Agian lortuko duzu hil, gehiegi. Posible da. Eta nik lortu liteke hil. Hau da, beste aukera bat. Baina ez dugu erori ih tranpa. Ez dugu hau hartu bide erraza. Joan beharko dugu modu gogorrean: gora aldapa, ekialdeko malda.
  
  
  Bere arretaz ikertu mapak Arrea Rock. Posible izan da. Banekien. Ez zuten ezagutzen, eta, beraz, ez ziren eraso bat prestatu duten norabidea. Bada litzaidake izan dugu ordu erdi bat, eta horrek dugu, ziurrenik, izango litzateke, izan dugu, izan estaldura azpian sunrise aurretik.
  
  
  Zuen begira geratu zen . "She' s oso ona eskalatzaile. Hazi nintzen Suitza aurretik hautsi dut honekin bourgeois zentzugabekeria. Izan zuen igo batzuk gehien challenging gailur munduan.
  
  
  Eta esango dut, ezinezkoa da.
  
  
  "Eta bere, esango dut, ari gara egiten."
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  Eguraldia, emandako egoera, ez zen txarra. Argi zegoen eta hotz. Haize hotz bat izan zen, etengabe herrigintza hegoaldetik, uluka pitzadurak bidez. Ez du zentzu handirik, ez direla bat eratzea faltsuak agintaritzak. Dugu ziren oso jantzita warmly, baina ez dut izan litzateke hartu off nire eskularruak igotzeko aldapa ridge. Bat izango litzateke borroka, nire behatzak eta behatzak rock batekin. Akats bat eta bere joan . Zati txarra izan ginen lotuta soka batekin eta behar izan nuen jauzi lehen. Ezin izan dut konfiantza hey, zaindu zeure burua. Noiz hartu genuen zuzena hasierako posizioa, izan zen arte zain oso azken unea. Lehen zeinua egunsentian, ikusi zuen bere eskuak beso luzera, eman zuen joan-aurretik. Zuen beldur zen. Izan zen, tentsioz muga. Hasteko, igo dugu txiki bat glaziarra osoa pitzadurak. Sartu da, bat crevice-itxurako pasabide forratutako zorrotzak granitozko harriak. Noizean behin, entzun ahal izan dugu harriak erortzen, nonbait, hurbil. Ez zehazki reassuring.
  
  
  Ona izan zuen. Oso ona, hain zuzen ere. Azken momentuan, erabaki zuen ez bere hartu berarekin. Ezin izan zuen lotuta, bere gora eta utzi bere haitzuloan. Baina, ondoren, bere pentsatu izan horiek guztiak nodo duten masterizatu zuen bere denboran, eta eman zuen arte. Ez zuen izan arriskatu arabera Stahl. Hau izan zen nire aukera bakarra.
  
  
  Amaiera iritsi labar, zeharkatu behar izan genuen leuna, sendoa pieza rock izotz estalita. Jantzi dugu denim botak eta egiten pickaxes. Horregatik, ez nuen nahi izan bere me atzean. Ere izan dut, beste guztiak oinarrizko beharrak bezalako soka, grapak, eta mailuak. Plastikozko itzulbiratu inguruan bere gerrian, egin zuen lehergailuak eta detonators, baita hainbat berezia bateriak. Top pieza rock dugu joan ziren igotzeko zintzilik aurrera zen eta zabal goialdean eta estu behealdean. Zuen zalantzan jarri, hori ez litzateke sentries alde honetan labar amildegi begiratu menderaezinak honetatik alde. Noiz dugu, iritsi gara ezkutatzen arroka artean eta itxaron lortzeko iluna. Ondoren, greba egingo dut hura suntsitzeko instalazioa eta hiltzeko Dion Hermes.
  
  
  Igo dugu bat baino gehiago zorrotzak rock masa, eta, ondoren, geure burua aurkitu itzuli bat crevice non txiki arroka jarraitu erori ur-jauzi bat. Suitzan, ego deitzen da bergschrund.
  
  
  Inez mantendu marmarka hori ero ginen. Dark zeru grisa aktibatuta esne zuri, eta ezin izan zuen ikusi bere lau metro aurretik. Gure eskubidea izan zen, handi bat ledge elurra, eta, batez ere, gurekin izan zen ledge rock. Badakit harri bat da, hildako material, baina inpresioa dut harri hau ez da niri begira.
  
  
  Gelditu gara. Bera izan zen etzanda, bere urdaila, arnasketa, hein handi batean. Arautuko zuen bere itzuli eta ikasi ederki. Lehenengo gauza ikusi nuen, pozik me. Ez zen bat ledge bost metro beherago amaieran. Azken bost metro, beharrezkoa izango da gutxienez ahalegin, delako atal honetan tilted aurrerantz arabera, gutxienez hogei gradu. Nahi dut hasi honen azken zatia da lehenengo. Zuen itxaron behar at ledge. Ez zegoen beste aukerarik. Izan nuen artean aukeratu bi gaitzak. Bada, utzi dut bere joan lehen, eta berak egiten ditu, ezin dut espero spiked boot edo kolpe bat skull noiz igoko dut ertzean zehar. Zuen joan zukeen lehenik eta behin, kontuan hartuta zuen inoiz ez zela gai izan behera joan bakarrik. Nah izan nahikoa esperientzia ez saiatu zerbait hau atsegin, naiz eta mantentzeko dirua, baina ez zuen ausartzen ez da hala ere. Izan zen arrisku bat izan zuen hartu. Bere jaiki. 'Goazen.'
  
  
  Hasi zuen whining. 'Ezin dut egin. Inoiz ez dut egin ahal izango duten. Ezinezkoa da.'Orain, zuen nahiak ez zuen esan zidan zuen esperientziadun eskalatzaile.
  
  
  Bere erakutsi dut nire stiletto. "Begiratu behar duzu, era horretan," bere aita esan zuen, pazientziaz. — Ez dut lan bat egin." Bere oso urrun emateko sortu da orain. Bada, joan, oraindik aukera duzu bizirik irauteko da; bada, argudiatu duzu, ez duzu aukera bat. Ondoren, ez dut hiltzeko behar duzu. Beraz, sentitzen dut.
  
  
  Behar zuen ezagutzen soinua nire ahotsa ekarri nuen, zuen delako, ez beste ezer esan eta prestatu igotzeko. Zen adierazi hemen-beste zerbait aurkitu dut. Ozta-ozta nabaritzen crease rock, goranzko eskuinetik ezkerrera, eta amaitzeko, adibidez, sei oinak beheko ertzaren.
  
  
  "Saiatu da," agindu dut. "Behar duzu hartu off zure eskularruak, bestela ezin izango duzu gai."
  
  
  "Baina nire eskuak izoztu egingo." Hain zuzen ere, goi-mailako joan ginen, hotzagoak haize bihurtu zen.
  
  
  "Ez baduzu, egin ezazu azkar," esan nuen. "Jasoko dute apur bat numb, baina ez dute izoztu, bai. Eta guk egin behar da azkar. Delako badugu ikusten dira, hau malda egunez zabala, bat izango dugu defentsarik helburu horiek laser gasak. Beraz, azkar sortu eta ez hitz egin, beraz, askoz ere.
  
  
  Bere ikusi nuen hurbiletik, ohartu nola eraginkortasunez zen erabiltzen bakoitzean ledge aurrera egiteko. Orain dela izan zuen hasi, hau da, ziur zegoen, nah litzateke arrakasta. Bera izan zen, benetan ona. Denean zuen zen bakarrik hamar oinak kanpoan ledge, zuen bat-batean gelditu.
  
  
  "Ez da pieza bat rock bidea", deitu zuen behera. — Ez da oso handia, baina ezin dut inguruan. Zer egin behar dut?'
  
  
  Ematen zuen lasai. Ez nintzen pean inpresioa izan zuen ezer egin. Bere, oihu: "ziur Zaude?"
  
  
  'Bere konfiantza. Rock honetan izotz. Da ispilu-leuna. Ezinezkoa da.'
  
  
  Baina izan behar da surmountable. "Lo non zauden," deitu nuen. "Hammer-en giltza eta itxaron dago. Bere gora.'
  
  
  It ' s up to me laguntzeko hey. The crevice rock zen apur bat baino sakonagoa izan zuen imajinatu. Ezin da nahikoa laguntza. Denean bere hurbildu nintzen, ikusi nuen eskuineko izan zen. Zaila izan da, kasu. Hau sandia-formako rock izan zen, besterik gabe, okerreko lekuan. Da jutted guztiak labar gainean, eten crease hori galarazi digu tik gora. Baliteke gai hau gainditzeko.
  
  
  Inez danbateko giltza aurka rock eta onartzen berak batetik zintzilik soka. Ez zen hutsune bat, gutxienez hogeita hamar metro beherago da. Aztertu zituen bere aurpegia eta galdetu: "Ez duzu zerbait eduki zure oinak?"
  
  
  "Zuen ia tiptoe. Baina bada bere, ez da mugitzen. .. '
  
  
  "Orduan ez mugitu. Izan dut igotzeko baino gehiago lortu behar duzu madarikatua gauza. Ondoren, lagunduko dut aurre egiteko. Ondoren, ahal izango dugu, igoera hau ledge.
  
  
  — Ezin duzu askatu me?" Erori baduzu, ikusiko dugu, bai, han egon.
  
  
  Hartu dut aukera bat bere on. Ezin zuen utzi; ezin dut ikusi nola ahal izango litzateke zuen etorri behera, berriro ere, bada zerbait gertatu me. Pentsatu zuen pixka bat, eta, ondoren, erabaki zen apenas arrisku bat.
  
  
  "Ez dut askatu duzu," esan nuen. "Saiatu ez gehiegi da."
  
  
  — Zer arraio egin dezaket bat neurrira egin?" zuen snapped me at. "Bere izozte nahiko gogorra hemen. Ez dut uste dut eduki balioa hankak edozein longer. Mesedez, azkar ibili!"
  
  
  Bere ozta-ozta aurre egiteko. Izan nuen arretaz bilatu leku eskubidea lortuz grapak. Joan behar izan nuen arte decimeter arabera decimeter. Hasi nintzen da triangelu bat, bi hanka giltza, eta nire buru gainetik izan dut eduki. Izan zuen egin delako rock hemen izan zen bertikala, ez overhanging.
  
  
  Orain, hori izan zen, batez ere oztopo, joan behar izan zuen, behera berriro aurkitu crease beste aldean, non ezin izan zuen bere oinak on stand. Besterik gabe, orain, benetan bere ran arazo bat. Gogor bat izan nuen mailuka grapak sartu harrizko horma. Zuen txertatuko azken giltza sartu groans eta gainditu bidez soka.
  
  
  Izan nahi dut konfiantza hori parentesi delako izan nahi dut, zintzilikatzeko da guztiak nire pisua. Izan nuen joan behera soka eta espero nire oinak bat aurkitu crease beste aldean oztopo. To, hori egin, izan nahi dut eduki nire ehun kilo. Gogorra izan zen niretzat behera begiratu, eta, beraz, behar izan nuen begirada bat crease rock. Gogorra izan zen niretzat kontatzeko nola gogorra edo ahula rock zen, non bere giltza izan itsatsita da. Ezin duzu beti sentitzen da. Gogoratu zuen ikusten bere errepidea gurutzatu. "Bada oraindik dezakezu otoitz," Hey esan zion, " orain da denbora."
  
  
  Zuen utzi bere, eta orain zuen zintzilik guztiak bere pisua soka eta honetan parentesi. Da crunched eta mugitu, baina ospatuko da. Gutxienez, orain arte, ferret . Zuen haizatuko bere oinak airean, bat aurkitu nahian crease rock bere behatzak. Ezin izan dut aurkitu. Nire oinak scraped rock, baina bakarrik leuna harri sentitu da. Atea creaked gero eta gehiago horribly. Banekien izan dut jasoz soka ongi, baina nire behatzak ziren, beraz, numb hotz hori ozta-ozta izan dut sentitzen ehuna soka.
  
  
  Bere oraindik ezin izan da aurkitu crease. Izan nuen ideia hori izan dut abiapuntu pisatzen gero eta gehiago. Nire sorbaldak hasi mina, zirudien, ligaments luzatu hainbat metro. Bere arnasa ito zen arabera, mehe, aire hotza laginketa. Ez duzu ezer ikusten?"
  
  
  Non dira nire oinak orain?
  
  
  Zuen beldur zen. Ez zuen uste nuen, bizirik irauteko. — Ez dut ezer ikusten hemen. Bere ez ausarta luza orain arte nahikoa!
  
  
  "Hobe duzu ez da. Bestela, bat behar dut haria.
  
  
  Ez da soinu bezala nire ahots propioa. Bere, entzun bere mugitu. Eta mooing. Galdetu dut, bada, izan zen, benetan otoitz.
  
  
  Esan zuen: Zu ere lowly! Tira zure hankak gora, eskuineko hanka! Baino gehiago dago. Orain ezkerrera, ez, ez, orain zuzen. Apur bat txikiagoa da, apur bat gehiago ... '
  
  
  Aurkitu dut. Bultzatu zuen bere boot zuloa orain arte bezala, ahal izan zuen, eta arnasten erliebe sigh bat. Orain segurua izan zen berriro. Gainerako zen haurraren play. Crease zabaldu. Inez dituena me soka bat, eta nik segurtatu batzuk dituzten grapak. Orain zuen zeharkatu ahal rock segurtasunez, gehiegi.
  
  
  Noiz izan dugu zutik on bat ledge bost metro beherago rock ledge, ikusi nuen zailena taldea baino gehiago izan zen. Azken atalean begiratu askoz gehiago arriskutsua baino beherago. Izan dugu igotzeko gai gehiagorik gabe, atseden bat, giltza erabiliz. Noiz dugu, azkenik, iritsi da gure helmuga, banekien izan dut denbora. Egunsentian bat bihurtu distiratsua arratsaldean brisa. Arrano biribila gainetik digu. Begiratu dut txiki lauak leku non izan dugu orain, eta erabaki hori nahi dut eguna pasatzeko hemen. Ederra izan zen. Izan zen eremu bat bost metro karratu hondakinen eta harri, eta zer-non eta belar lehorra eta elurra . Edertasuna izan zen lur zen ahurra eta mugakide harri handi, eta, beraz, bat eratu da natural gotorleku. Izan dugu, batez ere goi-behe-lautada non Inca jauregia eta tenplu konplexu koa izan da. Inork ez gintuen hemen izan ezik arrano.
  
  
  Aurkitu dut egoki bat lekuen artean harri handi, babestua ziztada haizea, eta untied soka hori lotuak gurekin batera. Bera izan zen, shivering hotza da, eta ez dugu ezabatzen, gure eskuak elkarrekin berreskuratu gure zentzumenak. Minutu batzuk ondoren, irribarre egin zidan, eta winked. Ay bat eman zion, itxura hotz gisa arroka ginen eserita. Bilduta zuen, bere fur armarria inguruan llama eta galdetu: "orain Zer?"
  
  
  — Itxaron beharko dugu hemen." Izango da prestatu behar dena zehatz-mehatz. Oraindik ez dut asko behar duzun informazioa, eta espero dut ez duzu saiatu etzan niretzat jada. Oraindik ezin dut hiltzeko duzu. Eta egin dut bada egin zidan.
  
  
  — Ez duzu ausartzen tiro orain.
  
  
  — Arrazoi duzu. Zuen shoved the knife sartu zuen bere eskua, eta erakutsi bere arma. — Ez egin niri erabili da, Inez.
  
  
  — Ez dut egin. I bere jakin zuen garaitu. Guztiak nahi dut da hemendik bizirik. Gainera, uste dut zor didazu zerbait...
  
  
  — Ez dut zor duzu ezer guztiak. Baina, ez baduzu lan nire aurka, ikusiko dut zer egin ahal izango dut zuretzat nire boss. Hori da dena ezin dut benetan duzu.
  
  
  Agian Hawk erabili izan da. Bat agente bikoitza da beti erabilgarria. Nahiz eta bere kasuan, izan litzateke hirukoitza agente. Dagoeneko izan zuen agente bikoitz bat. Dugu sinplifikatu gure zeregina. Gutxi izan nuen zigarroak eta botila txiki bat txokolate nirekin. Aurkitu zen bat ona inaugurazio arroka artean, eta Stahl aztertu plateau azpitik. Bere prismatikoak bideratuta sakabanatuta granitozko egitura erdi kilometro bat kanpoan. Sai eskala. Lekua non azken Inkak behin egin eta bertan hil zuten. Konkistatu espainiako. Lau duela ehun urte.
  
  
  Lur ez zen, beraz, wouldnt txarra izan. Jakina, egingo dugu, mugaz ego gauez. Oinarrian mendi ginen, plateau luzatu berrehun metro zen, eta mugakide inguruan harresi bat zuri granitozko harriak. Bat izan zen, lehor horma elkarrekin ospatu tentsioa eta marruskadura, eta Inkak lan egin zuen bakarrik, harri eta brontzezko tresnak. Horma luzatu zehar arrunta, mutur batetik labar beste. Harresia izan zen, buruz, bi metroko altuera eta ez izan mistletoe loopholes. Inkak ez zuen espero eraso bat honetatik norabidea.
  
  
  Haratago horma, lehor bat lubanarro buru lehen granito eraikina. Ez zen, gainera, plataforma bat aurkitu helikoptero bat. Orain ez zen helikoptero, eta ez zen gurekin leku ezkutatu gure egos edozein eraikin gure inguruan. Beraz, ez ziren hemen zain. Dugu hegan Konbentzioak, ba, gure enpresa, eta berriro utzi. Hau helikoptero ibiltzen lanik me pixka bat. Bada hegan blatantly baino gehiago, gure biltegia, ez dago aukera bat izango dugu aurkitu. Nik ez dut uste askoz horri buruz. Inez patted, nire eskua, eta esan zuen: "Begira, hori lehen eraikina baino gehiago ez dago bat izan behar du igorlea."
  
  
  Eraikin txikia zen, eta plazan, laua teilatua. Objektu dirdira lehen izpiak eguzkia ilun bat plaza zulo teilatua. Bat izan zen, altzairu kirurgikoa orratz bat ganbila goiko hori izan zen, poliki-poliki gorantz mugitzen.
  
  
  "Antena," muttered dut. "Ez du igorlea. Da areto bat edo azpian eraikitzeko. Handia. Hori nahikoa hurbil.
  
  
  Antena poliki-poliki igo. Da bat antza flagpole, ezik ganbila top. Oinarrian, antena buruz izan zen, metro bat lodi. Baino gehiago izan zen, berrogei metroko luzera.
  
  
  Bere hotz ahoa eskuilatzea nire belarrian. "Ez duzu uste dute oraindik emisio orain?"
  
  
  "Nola demontre da zuen ustezko ezagutzen?" Ziurrenik. Ez dut uste gora bildu dira, gauza hau fun."
  
  
  Egingo dute emititzen zerbait. Egin Odin en laser habe inguruan gure sateliteak eta jam programa guztiak. Egingo dute izaten, mundu osoan, beren propaganda. Bada nintzen galdetzen Hawk Lima izango litzateke ikusten da argi eta garbi, gaur egun. Gutxienez, orain bazekien non igorlea zen aretoan.
  
  
  Inoiz ez dut ikusi bere aurretik, Dion Hermes. Gainera, beste inork ez. Ez da ezer mugitu arteko eraikinak. Plateau zirudien erabat hutsik ageri da. Nik ez dut ikusi bere bai. Eraikinak ziren berotzen arabera sorgailu elektriko zuela luzea izan da instalatu.
  
  
  Orduan ikusi nuen mugimendua. Apaldu zuen bere prismatikoak. Lerro mehe bat, gizon eta emakumeen irten bidez ate zaharra jauregia. Mugitu zuen moan. Desagertu egin dira, sakonean sartu lehor lubakia da, berriro agertu zen, eta joan zen moan.
  
  
  "Hau da, hileta-prozesioa," emakumea ondoan, esan zidan. - Arabera tradizio zaharra. Oh my God! Ari dira elikatzeko gorpua putre.
  
  
  Orain ikusten nuen gizon liderra prozesioa. Izan zen, Li-Tzu, ondo bilduta aurka hotza. Bidea ekarri zuen, begiak downcast, bere bony behatzak plucking kateak txiki bat sitar. Haizea izan zen, urrun gugandik, eta, beraz, ezin izan dugu musika entzuten. Ez nintzen bereziki interesatzen musika bai. Dion Hermes shell atzean Li Zi. Jokatu zuen flauta, argi eta garbi, atsegin Malibu Etxea. Nen bat jantzita fur hat belarriak eta heavy alpaka armarria. Begiratu nuen arretaz, ohartu bulge azpian ego armarria. Bat izan zen, sorbalda zorrotik. Hermes ez du aukera edozein hartzeko. Ez, nahiz eta hileta.
  
  
  Inez da ardatz ulertzeko arrazoiak arrakasta izan me behaketa. Bat bitxia tonu esan zidan: "Zuk uxatzen dit barre egiten duzunean bezala. Ondoren bezala begiratzen duzu otso bat.
  
  
  — Ez da, besterik gabe, growl at duzu. Isildu eta ez me oharkabetu. Dut arretaz guztia kendu pin harriak, beraz, ez da hit nire burua atzean.
  
  
  Gorputza hutsez izan zen. Izan zen, adineko emakume bat. Zuen lurrean etzanda on arrunt bat ohatila. Noiz aztertu nuen bere aurpegia desitxuratu-beno, jakina, izan zure hortzak kendu iso rta-konturatu nintzen, ikusi nuen aurre egin aurretik, eta berak ere ez zekien non. Malibu. Ez dakit bere izena, baina aitortzen dut bere gisa bat Lama-ren jarraitzaile. Zuen bat-batean gogoratu zer Hawke zuen buruz esan borondateak. Hau emakume zaharrak lurperatu egingo dira. Orain Li Zi eta Dion Hermes lortu beren saria.
  
  
  Prozesioa aktibatuta utzi, eta gero gelditu handiko harrizko aldare koa ertzean amildegi bat. Ez nuen nabaritu da aurretik. Ez zuten denbora asko igaro pobrea lasaia. Bi horien inguruan altxatzen ohatila eta utzi gorpua behera irristatu gainean aldare. Lortu nuen inpresioa ego erabiltzen zen aurretik, zeren ikusi nuen, hezurrak eta batzuk aztarnak. Nire urdaileko da nahiko indartsu, baina une batez pentsatu nuen, joan zen gora bota. Denek izan zen, zutik, beren aurpegiak aktibatuta behera denean Li Zi hitz egin zuen. Bakarrik Hermes ez zen begira lurrean. Zuen bila mantendu urduri inguruan. Bere uste izan zen, hori zen zain helikoptero bat. Une batez, zuen stared argi eta garbi norabidean ginen. Ikusi izan dut hori izan zuen, haserre eta kezkatuta adierazpen bere aurpegia. Zergatik? Orain arte bezala, ezagutzen zuen, zuen guztia kontrolpean.
  
  
  Agian denak ez? Ezin dut imajinatu neure burua bere zapatak eta imajinatu ego, nahasmena. Bere senarra hil zen sua, eta bere ego estaltzeko-up in the United States zen pizten. Zuen susmatzen dut izan zen stalking zion, baina ez zuen, ziur. Ez zuen bada ni hil eta ezin izan da frogatu nahi Kremlin, Em inon izan buelta. Horrez gain, galdu zuen Inez da ardatz ulertzeko arrazoiak arrakasta. Ezin izan zuen jakin oraindik, baina zuen laster.
  
  
  Zaharra lama amaitu bere hitzaldian. Emakume bat biluzik etzan aldare gainean, eta bere begiak ziren apartatu batetik nah. Oso zaharra zen, eta ez zen zerbait lizuna buruz zimur haragia. Zuen behin neska polit bat, pentsatu nuen, eta ez nuen inoiz pentsatu bere hiltzen hau bezalako.
  
  
  "Inkak ekarri jendea hemen hil," Inez esan zuen. "Gaixoak eta zaharrak. Bakarrik garrantzitsua da pertsona. Familiak aberatsa. Azken egunetan, eman zituzten drogak eta dena nahi dute. Sexu-erlaxazioa, dena. Uste dut, azkenean, ih hil zen painlessly, Inca bertsio eutanasia."
  
  
  Deskargatu estestvenno. Eutanasia. Hau izan zen, zer Li Zi saldu behar izan zuen. Handi hegoak rustled gainetik digu. Gora begira, ih bere ikusi. Ziren, putre, eaters gorpuak. Odin horien inguruan hegan argi eta garbi gurekin baino gehiago. Ego roth zen krudela eta angeluarra. Zuen stared digu une batez, begiak hotza eta bilatzen. Emu ez zen interesa. Oraindik ez dugu, hildako oraindik. Ikusi zuen bezala, putre tore emakume zaharra da, gorputza ez ezik, beren zorrotz beaks. Laster, hamabi putre ziren crowding inguruan aldare.
  
  
  Pozik nengoen, helikoptero ez zuen ikusi digu. Izan zen hegan baxua-etzanda ekialdean, eta gure pilotua, gure bidaiarien ezin ikus gurekin. Plano gainean, labur-labur baino gehiago plataforma lurreratze aurretik handi bat hauts-hodei. Bidaiarien atera, eta pilotu entregatu Em maleta bat eta maleta bat. Ondoren, pilotu elkartu horiek eta ibili dira hurbilen dagoen eraikina. Izan zen egindako prismatikoak bidaiariari. Ez zen zerbait ezagutzen buruz duten irudia, gantz hori behean. Zuen mozorrotua zen, izan mistletoe bizar, eta begiratu ezohikoa. Nahiz eta distantzia bat. Izan zen, eguzkitako betaurrekoak jantzita. Ziren ia aldi eraikin zerbait dibertigarria gertatu zen. Bat-bateko haize-bolada nintzen bere hat da off. Pilotu barre egin eta jaso. Bere begiratu, bidaiariak, bere bat-batean ikusi zion. Fringe bat ile gorria inguruan burusoila koroa. Denean zuen erdi aktibatuta recoger bere kapela, izan zen ziur berak aitortzen zion.
  
  
  Azken aldiz ikusi nuen, Ego eta Hawk zen, noiz hasi ginen misioa: Faktura Phelan!
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  Zuen arte itxaron iluna izan zen joan aurretik behera goi-lautada. Bai izan dugu gose, baina ez zen asko egin izan dugu horri buruz. Ines ardatz ulertzeko arrazoiak arrakasta lo asko. Izan dut ahaztuak lo batzuk ere, baina ez nuen denborarik izan. Pentsatu nuen buruz asko Faktura Phelan. Beraz, Pentagonoan esku. Hawke zen erabateko liderra istorio hau, eta ezin dut imajinatu zion dezazun Pentagonoan etorri eta torlojua sortu. Orduan gogoratu zuen nola arraro Hawk izan, eta ez zuen, beraz, ziur jada. Adibidez, ez zen hori misteriotsu telefono dei burua Pentagonoan adimen zuen ustekabean bildu, eta askoz gehiago. Baina ez dut falta zen pieza batzuk puzzle, eta lortu nuen pentsamendu galdu. Ez zen ondo oraindik.
  
  
  Dugun bezala, ondorengoak luze soka hasi zen, eguraldia piztu garratza. Haizea aktibatuta mendebaldean, hasi recoger biziki, eta euri gehiago hasi zen erori. Berea behera etorri zen lehenengo, eta, ondoren, Stahl itxaron Inez. Ez nintzen kezkatzen bere. Hey, gogorra izan litzateke exekutatu. Dugun bezala, ondorengoak sartu ilun, haizeak plateau zen, eta moztu zati bat soka izan dugu erabiliz jaitsi, eta lotuta, eskuak atzean bere bizkarrean, bere inguruan propioa berezia korapiloko hori bakarrik izan zuen askatu. Bera izan zen, erabat lasaia orain eta gelditu kexatzen. Izan zen pentsatu nuen, bitxi, baina ez nuen ezer esan horri buruz. Zuen trailed bere ezpainak behera nire masail bezala lotu zuen, bere arte.
  
  
  "Sentitzen dut txakur bat bezala. Ez dut, nahiz eta aukera bat ihes zerbait oker joaten bada. Ados, beraz, dugu ran sartu patruila bat. Orduan izango dugu erre bat "izpi" horiek laser gasak.
  
  
  "Bada, ez dut dena eskubidea, ezer ez da gaizki joan. Dugu, agian, benetan bat sartu exekutatu laser patrol, baina, gutxienez, ez da izan bat sarekada. Ez duzu denbora hitz egin nahi Dion Hermes buruz antolatzea, hala nola, gertaera bat. Dugu, bada, sartu exekutatu patruila bat, izango da istripua. Gero, bera izango dute aukera gisa digu.
  
  
  I gagged, bere eta egiaztatu berriro ziurtatu bere eskuak ziren behar bezala koadernatuta. Hori guztia egin ahal izan dut. Izan zuen joan. Zuen, agian saiatu bat egin zarata ostikoka arroka, baina ez dut zalantzan jarri da. Sentitu zuen oso zapuztu eta garaitu, eta guztiak egin ahal izan zuen bizirik iraun zuten.
  
  
  Ez zegoen ilargia, gutxi batzuk besterik ez izarrak begiratu handi eta distiratsua zerua, oraindik ez ezkutuko arabera hodeiak. Ibili gara gora moan eta buru atea non hileta-prozesioa izan dira gaur goizean. Joan nintzen lehen, arrastaka bere nirekin. Lotu dut kate bat soka bere gerriko. Bat izan nuen, Luger, nire eskuineko eskua eta stiletto nire utzi. Orain dugu pasatu zaharra lubanarro eta mimmo helipad gure ezkerrera. Helikoptero ezker buruz ordubete geroago, eta Phelan eta ferret ez itzultzeko haiekin.
  
  
  Orain arte, ferret, dena izan da joan leunki. Eraikinaren atzean non igorlea izan zen ustezko dago, bere aita ikusi oso handi bat, sute bat izan zen, erretzea zaharberritu Inca jauregia. Entzun dut bere musika. Musika bera bezala, hondartzako etxea Malibu. Zuen ibili baino gehiago, eraikin txiki bat, aktibatuta izkina zentzuz, eta begiratu bat une hartan eraikin handiago bat, batzuk ehun metro hegoaldera. Atzo, ez denean ih ordu igaro ikasten da prismatikoak.
  
  
  Argituta windows ziren biguna, urreztatu zulo batean gaua. Ilun zifra mugitu atzera eta aurrera, aurrera gela bat beste. Bere uste izan zen, hori zen guztia oso eroso altzariz. Li Zi diru asko gastatu behar, are gehiago irabazten du geltokiak.
  
  
  Entzun dut norbait oinez izkinan inguruan beste aldean eraikin txiki. Bere azkar galtzen kanpoan emakume k moan, eta koa izan da bere aurrean. Bere, xuxurlatu: "Ez soinu!" Bat izan zen proba. Guztiak egin behar izan zuen alerta guardia zen nahastu bere oinak. Ez zuen egin. Aktibatuta zuen txoko eta topatu bat agerian utziz stiletto nirea. Bere ego behar dute hil zion. Behar dut hiltzeko edonork lortzen nire bidea. Ez nuen denbora pena, eta preso bat izan litzateke zama. Bere stiletto murgildu sakon sartu emu en tolestu dolarraren eta harrapatu gizona bezala stahl erori zen lurrera. Bere ikerketa arazoa konpontzeko oihuak ego agonia, jarriz behera ego eta atera dio stiletto zehar ego bihotza. Zuen wiped odola bere ego uniforme jaka.
  
  
  Neska me atzean ez ematen diguten soinu bat, baina bere ondoan zutik eta bere sentimendua bere dardarka, eta ahots-ahots lortu nah nerbioak eman.
  
  
  Begiratu zuen biktima argia linterna bat izan zen, tamaina bat idazluma. Izan zen oraindik gaztea, bere hogeiko, eta ehuneko ehunean Chinese, baina bere ilea eta arropa iradoki izan zen, guztiak baino gehiago India. Baina Mongolian ezaugarri present izan ziren, nahiz eta ozta-ozta nabaritzen aldi baterako ikuslea. Jakina, izan zuten mozorrotua beren gizonak.
  
  
  Izan zen bildu txiki laser pistola litzaidake zuen jaitsi, eta zuen fingered da iluna. Bat izan zen, hagaxka batekin gurutzeria kudeatzeko. Hagaxka baino gehiago izan zen sei hazbeteko lodi eta agertu leuna. Amaieran, hagaxka bat izan forma konikoa. Behealdean, horren ordez, aldizkari bat, ez zen bateria bat.
  
  
  Ey bazekien buruzko nahikoa laserrak duten jakin nahi Della Ey ez da benetan ezer jakin haiei buruz. Jakina, bi laserrak eta masers ikasi zehar prestakuntza, baina, garai hartan, oso gutxi ezaguna zen, bere aplikazio praktikoa. Badirudi mota ezberdin asko daude, laserrak, eta guztiek dute lan.
  
  
  Bere garuneko zen apurtu by laser ipurdia bere Luger. Batetik soinua da, izan zen, ziurrenik, inguratuta beira edo plastikoa.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili txoko eta bota neska berarekin. Ondoren, hurrengo izkinan, non ikusi ahal izan zuen sarreran eraikina. Iluntzeko lanpara argiztatuta sarreran. Aretoan ikusi bere, eta eskaileretan behera joan. Hainbat lodi kableak, segurtatu groans besarkaderak, led kanpo eskaileretan, non arautuko dute libreki solairuan. Izan ziren, zalantzarik gabe, bat-estudioan baliabide nagusia konplexua, non Rona Matthews ahotsa grabatu zen eta kamera ziren bideratuta Txinako Deabrua Maskara. Orain bakarrik egin dut, konturatzen ez nuen ikusi bere, Rhona Matthews-en hileta-prozesioa.
  
  
  Bere behartu neska etzan bizi. Zaila da infernua gisa jaiki zure eskuak lotuta zure atzetik. Askatu zuen bere jaka inguruan llama errazago iristeko lehergailuak eta detonators. Noizean behin, ezin izan zuen ahotsak entzuten zehar egonkorra gogaikarria da, sorgailuak, ahotsak izan behar datoz jarraian, baina inork ez datozen zen eskaileretan gora. Bere lan egin azkar.
  
  
  Nahikoa izan nuen lehergailuak hondakin horietako batzuk. Gimen itsatsita parte-k bertan jarri detonator gainean, zein izan zen argi eta garbi ikusgai, ondoren ran atzera erdian horma, non bat erabili zuen stiletto bat dig zulo bat pean beheko adreiluak. Ahots non jarri behar da, hori da benetan behar dute lan. Bat izan nuen igorlea nirekin hori aktibatzen piztea. Bakar bat botoi bat push zen nahikoa.
  
  
  Inkak hasi eraikitzeko beren etxeetan, tenpluak eta jauregiak gabe morteroak. Horma bakoitzaren inguruan eraiki zen nagusi bat du giltzarri. Noiz galdu zuen bere oreka, eraikin osoa tolesteko litzateke. Nahikoa izan nuen lehergailuak baten azpian horma suntsitu giltzarri beste hormak, eragiten eraikin osoa tolesteko gainean igorlea. Tona eta tona mineral! Itzuli zen neska.
  
  
  Besterik ez zen denbora. Pertsona guztiak bezala, dut, batzuetan akatsak egin, eta bere ahots egin eder bat akats. Bildu da, aldera argituta sarreran. Just bezala, bota nuen eskaileretan behera Malibu. Bera izan zen, gutxi batzuk bakarrik oinak kanpoan sarreran, eta entzuten zuen bere muffled zaratak bidez gag bere ahoan. Ran zuen bere, heldu, bere hankak, eta arrastaka eraman atzera bere itzalak sartu. Zuen begiratu azkar at eskaileretan, baina ez bat sortu zen. '
  
  
  Altxatu zuen bere sortu da, beraz, bere bizkarrean zen sakatzen moan, eta astiro-astiro altxatu bere kokotsa bere ezkerreko ukabila. Berak eman zidan bat etsai begiratu.
  
  
  "Zer da behera dago?" Bere tonu errespetatzen zen. "Agian hobe nuke jakin nor behera dago." Nik dagoeneko esan duzu ez dut hiltzeko behar duzu bada ari zaren joan cheat dit.
  
  
  Zuen me at stared eta bere burua astindu. Hit dut bere nire ukabila. 'Nor da hor behera? Dion Hermes? Da zuen gimnasioa?"
  
  
  Zuen nodded. Hey ez fidatu bere. Bat-batean, pentsatu zuen, ez zen zerbait fishy hau guztiei buruz; oker izan zen. Bat segurtasun zaindari. Bat besterik ez guardia? Eta ez ziren ahotsak etorri ziren jarraian. Bere inkontzienteko kontuan, zuen ordurako honetan lanean, eta orain, bat-batean konturatu da, ziur. Ahotsak horiek mantendu datozen atzera, errepikatuz, gauza bera behin eta berriro. Bat izan zen zinta grabaketa izan zen, ondoren, rewound eta, ondoren jokatu zen berriro. Soinua barreak eta errespetatzen curses, txisteak. Soinua talde bat sineskorren gizonak. Guardia. Soinu hori izan behar lured me down. Hasi nintzen ulertzen zion orain.
  
  
  Bere kokotsa altxatu berriro. "Ez da tranpa bat, ez da? Nahi dute igorlea putz gora. Dute, nahiz eta sakrifikatu segurtasun zaindari bat itxura egiteko konbentzitzen. Eta besterik ez duzu saiatu lure niri ez.
  
  
  Begiratu me at She blankly.
  
  
  "Duzu, eta Hermes izan ziren, beraz, jakin honetan,", jarraitu zuen. — Pentsatu duzu Jorge joan zen hil, segadan dituzten besteek. Izan zuten utzi duzu bakarrik. Betetzen dituzu me eta me liluratuko zure sexuaren arabera. Are gehiago, ez bada lan, oraindik dezakezu lure me hemen me kontatzea dela istorio txiki buruz, nola izan dugu lan elkarrekin. Baina Jorge zen susmagarriak eta geratu itxi nahi duzu, heriotza saihestuz. Eta, ondoren, izan zen, gehiegi smart hil behar. Lortu duzu etsi eta erabiltzen me hiltzeko ego duzu, beraz, hori guztia litzateke joan planaren arabera. Han izango litzateke, segadan. Hau ez da bide erraza. Agian egin zidan arduragabekeria, eta horrek errazago egingo duzu. Eta gero etorri nintzen eskaileretan behera hemen putz igorlea, zeren bere nahi nuen ziur izan, eta ez, besterik gabe, bere gain erortzen arroka nahikoa izango litzateke suntsitzeko gauza hau, Hermes izango litzateke me zain dago. Ez da eskubide hori, Inez?
  
  
  Zuen nodded. Bera izan zen, gagged arabera ee rta. Orain ez dut axola zuen garrasika. Bada Hermes izan zen, behealdean, eta, ondoren, izan zen, behealdean. Eta izan nahi dut behera etorri horiek eskailera zion aurre. Berak bazekien hori, eta orain eman zuen arte guztiak bere ukan. Orain benetako Inez daki bere.
  
  
  Eta ez zuen beldur hiltzen guztietan.
  
  
  "Erreala da," zuen snapped me at. "Hermes da zain duzu behean batekin laser kanoi. Bakarrik joan ahal izango duzu eskaileretan behera. Eta ez baduzu ausartzen, zuen itxaron beharko duzu, eta, ondoren chase duzu. Badira beste hainbat pertsona ego-ren menpekotasun.
  
  
  Bultzatu zuen hairpin bidez bere armarria arte pala hondoratu sartu da bere bularrean. — Zergatik ez duzu nahi igorlea hau suntsitu?" Duzu, eta Hermes? Pentsatu duzu Errusiarrak izan ziren, besterik gabe, babestu nahian, bere ego?
  
  
  Irribarre egin zuen, unpleasantly, irribarre bat izan zen, ozta-ozta ikusgai argia iluntzeko sarreran gainetik. Ez nintzen kezkatzen Hermes ' itxura. Egingo zuen lo behean eta itxaron me. Nintzen galdetzen zer zen rola " Bill Phelan. Zuen oraindik ez du ulertzen zer egin behar izan zuen berarekin. Ez nuen arreta, bai, betiere, ez zuen oztopatzeko, eta, betiere, utzi zuen Hermes zidan.
  
  
  "Aldaketa-planak," Inez esan briskly. "Produktu berriak dira, beti motela inguruan iristen Txina, baina batzuetan entzuten dugu ih egin aurretik. Jakina, delako gure erakundearen hobea da. Txinako orokorra nori talde berri izan zenbatuko onartzen zen maskararik arabera Mao eta exekutatu. Talde osoa Txinan ihes egin. Bere aldekoak hona hemen atzera barnealdeko. Guztiak baino gehiago da.'
  
  
  Dut imajinatu izan da, zehazki. Kremlin du gutxi irabazten ih galera. Ez zuten nahi laguntza banda jada. Itsasontzia hondoratu zen, eta arratoiak ziren utziz.
  
  
  Begiratu me at She disdainfully. — Bai, zu bezain ona hildako. Nor ari da, nahi du jakin benetan nor suntsitu igorlea? Agian atera ahal izango dugu mailegu bat eta lortu guraso Txina aldaketa bat. Agian hau erabili ahal izango dut Habanako uxatu susmoak dute nire aurka. By konponbidea, oraindik guztiz irekia.
  
  
  "Niretzat, hartu ahal izango duzu, kreditu guztiak", esan nion.
  
  
  "Baina, zuen hiltzen, ere izango duzu die. Da berea, agintzen dut.'
  
  
  Dugu ziren isil une bat. Atxikia zuen aurka moaning eta niri begiratu. Haizea howled batera antzinako harrizko hormak.
  
  
  Beraz Dion Hermes zen behera dago. Zer gehiago ezin zuen espero? Bere eskuineko ukabila hit bere beheko zatia bere kokotsa. Zuen gainean erori zen niretzat, eta nik slung bere nire sorbalda gainetik, beraz, bere hankak dangled nire atzean. Ez luke merezi izan bezain laser bat armarria, baina guztiak izan zen izan nuen.
  
  
  Bilduta nuen nire ezkerreko besoa inguruan bere belaunak, eta, beraz, gehienak bere enborra zen zintzilik aurrean. Bat izan nuen igorlea nire eskua hori kontrolatu espoletak du lehergailuak. Nire hatz gelditu botoia. Bada laser habe hil zuen bere, nire reflex izan litzateke nahikoa ekarri behera eraikin bat. The luger atseden nire eskuineko eskua. Ibili zen atari bidez, zeharkatu aretoan, eta hasi eskaileretatik behera. Baziren hogei urrats. Eskailera izan besterik ez dira eratu, eta urratsak izan ziren, ia bertikala. Bigarren iluntzeko lanpara zen erretzea azpitik. Ez ziren hariak zehar korrika horma ondoan me. Jarraian, jarraitu dute oinez lurrean, iluntasunean sartu. Bere jarraian, kableak. Gogaikarria da Stahl sorgailuak da ozenago. Izan zen ilunagoa lortzean eta arinagoa, eta zuen baino gehiago ibili berria hormigoizko ledge korridorean. Korridorean haratago aktibatuta nabarmen.
  
  
  Inez piztu apur bat, eta hasperen egin zuen. Pauso bakoitzean hartu dut, bere helburu sartu aplikatzen zaie, nire itzulian. I crept zentzuz bihurgune inguruan, ziur bere gorputza zen aretoan aurrean nirea, korridorean zuen, hain zuzen ere piztu laurogeita hamar gradu eta ekar argitsu emititzen gela. Sorgailuak neretzat batera, horma bat, eta igorlea kontrolak groaned bestetik. Ez zen handi bat aulki erdian, gela, aulkiak inguruan, eta gehiago itzuli, gertu sorgailuak, ez zen lan bat, aulki zein zinta-grabagailua egiten zen whirring soinua izan zen pentsatu nuen egiten. Begiratu zuen une batez, noiz soinu gelditu eta zerra zinta izan automatikoki rewound. Ergela da me utzi engaina me. Dion Hermes ez du erakusten. Izan nuen lure ego inguruan aterpe. Hau litzateke diraute UME lehen-jaurtiketa abantaila. Hamar segundo geroago, ikusi nuen non zen ezkutatzen. Korridorean jarraitu mimmo nahi difusio gela eta bazirudien azken batean lauak hormigoizko horma. Da bat bezala zirudien hari. Baina ez zen beste gela. Eraiki zen, beraz, cunningly hori lehen begiratuan bezala begiratu ez zen bakarra horma, arren on della ih, berez, ez ziren bi, eta ez zen haien arteko espazio bat. Behar zuen izan dira atzean pantaila hori. Han izango da beste irteera atzean, ziurrenik, tunel bat liderra jauregia. Pantailaren egin zen hormigoizko baino gehiago, beraz, zuen erakusteko, berez, aurretik tiro. Sartu zen emititzen gela eta begiratu argi eta garbi pantaila. "Beraz, Hermes, ez dezagun beat bush inguruan jada. Badakit non zauden.'
  
  
  Bat kono-formako laser habe agertu. Pentsatu nuen ikusi zion dar-dar pixka bat, eta galdetu dut izan zen, bada, benetan hori nerbio -. Malibu, litzaidake zuen nahikoa izan ausartuko .
  
  
  Bere ego ahotsa eman zion kanpoan. Izan zen benetan beldur me. Baina ego-en ahoskera zuzena ez da aldatu oraindik. — Benetan uste duzu, Jauna Carter, hori gorde ahal izango duzu zeure burua erabiliz Mrs. Arrakasta Ikuspegi ezkutu bat?" Nola ergelak duzu. Ez dut urrun lotsati bere hil beharra sortzen bada.
  
  
  "Beharrezkoa izango da", esan nion. Barre egin zuen, batez ere, lortzeko emu en nerbioak, eta bultzatu luger en muzzles aurrera threateningly. Orain hau gelditzeko alferrikako chatter eta atera honen atzean hormigoizko pantaila. Ondoren, ahal izango dugu, bai tiro." Orain itxura zuen absurdly gehiago urduritzen baino ikaratu. — Zu benetan harrigarria, Jauna Carter. Hain zuzen ere, ari zaren berezi bat izatea. Sentitzen dut, hori dut hiltzeko behar duzu. Ia sacrilegious. Ziur nago ez dago kopia duzu munduko edozein lekutan."
  
  
  Bere, sentitu zuen bezala hitz egiten zen me oharkabetu. Ez litzateke luzea.
  
  
  — Baina zintzoa orain, badakizu. Duzu dira, beraz, aparteko, beraz, oso arriskutsua da, hori besterik ez duzu lortu behar du bere bidea. .. '
  
  
  Trikimailu amaitu bortizki. Zuen jauzi out pantailaren atzean eta tiro bat laser kanoi me at. Ego beat bere buru, segundo hamarren bat. Jaurti zuen eta ran behera korridorean arteko mahaian eta sorgailuak. Hiru urrats. Ondoren gelditu da. Ez nuen tiro bere. Zuen tiro. Laser habe hit me erdian nire bularrean.
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  Eta zuen irabazi du. Gehien laserrak bakarrik suntsitu zer jaitsierak barruan ih ikuspegia eremua. Bere zekien hainbeste horri buruz. Bada, Hermes, gainera, banekien, izan zuen ahaztuta da une batez.
  
  
  Nire gorputza jasan "izpi" bigarren mailako efektuak gabe. Zuen atean, erori zen lurrera, eta salto egin zuen gora berriro luger bere eskuetan. Mantendu zuen filmaketa. Begiratu zuen, oso egoera eta apaldu bere burua apur bat. Odin inguruan izpiak hit Ines bideratua ulertzeko arrazoiak arrakasta. Hiru pauso baino gehiago berea besterik izan. Irekita fokatze eremu laser erradiazioa.
  
  
  Bere gorputza berehala harrapatu sua. Bere ile crackled une batez, belztu, eta, ondoren, desagertu egin zen. Non gizon izan zuen behin lain, ikusi ahal izan zuen bere orain, bat bakarrik, biluzik, smoldering hezurdura. Bere jaurtiketa Hermes eta galduak. Inoiz ez dut galdu at distantzia hau. Orain bere galduak. Berea, ikusi hormigoizko zatiak apurtu denean nire gawk hit horma. Bat izan zen headshot, eta izan behar da jo.
  
  
  Laser fusil zen deskargatzen. Besterik gabe, nahi Dion Hermes. Jaurti zuen bere arma eta ran. Dut jarraitu zion. Inguruan oinez pantaila, bere oraindik bezala smelled Inez da erre-haragizko bideratua ulertzeko arrazoiak arrakasta.
  
  
  Gisa espero dut, korridorean atzean pantaila bat bihurtu arrapala bat liderra tunela. Hermes ran sartu seinaleak berrogeita hamar metro kanpoan. Zuen desagertu zen aurretik izan zuen tiro egin zion. Egin behar izan nuen, ziur ez nuen galtzen, nire ego ikusmena arabera. Noiz hurrengo signposter tunelean, bere hartu zuen, ikusi zuen irabazi zuen hamar metrora zion.
  
  
  Brylev atera zen tunela. Nire atzean, difusioa gela, entzun nuen bere buzz, eta, ondoren, atea danbateko. Beraz, orain irteera itxi. Une batez koa izan zen, motionless iluntasunean, pentsatzen. Eredu bat hasi zen osatzen dit, eta horrek, agian, ondo dagozkie hechos. Ilun, zuen atxikitako xafla bat biguna lehergai beheko tunelaren horma eta txertatuko detonator. Sentitzen hasi nintzen, gero eta gehiago izan dut eskuineko pista. Bere carapace sentitzen tunelaren bidez. Susmatzen dut, saint ikusi nahi bere laster. Tunelaren hasi zen igotzen, eta konturatu nintzen, izan dut bat hurbiltzen Inca jauregi eta tenpluak. Lanpara bat izan zen, erretzea amaieran tunela. Sentitu dut, izan zen bezala me gonbidatuz. Diru-sarrerak urtero, zer da hemen!
  
  
  Egin nuen, zer espero zen niretzat, eta hurbildu argia. Nonbait resort konplexua antzinako tenpluak eta jauregiak, ez zen telefonogunea, eta norbait eserita zegoen atzean. Izan zen nire behaketa pantailan ekintzak. Radar! Bat izan zen dot bidez mugitzen tunelak. Inflexio on eta off ziurrenik behar dute egin ninduen urduri.
  
  
  Beste atea itxi me atzean. Brylev agurtu me aurrean. Izan dut arretaz gidatu. Gisa ezinbestekotasuna talka bat handitu, Dion Hermes harrapatu berarekin. Oraindik ez zuen hil nahi zion, baina orain gero eta gehiago puzzle pieza erortzen ziren tokian. Dion Hermes saiatu me hiltzeko bi aldiz, eta huts egin du bi aldiz. Nik ez dut uste lortu zuen hirugarren aukera. Baina Em ordaindu beharko dute zer egin zuen Pat Killbride.
  
  
  Gisa berea hurbildu argia, berea gelditu. Saint dute plaza inguruan inaugurazio groans tunela. Atari zen itxietan batek kirurgikoa grate. Ahotsak deitu horien atzean, eta usaina intsentsu wafted atera. Zuen crept baranda eta peered barruan.
  
  
  Hori guztia izan behar baffled dit. Edo agian ez? Ez nengoen ziur. Sentsazioa izan nuen lasaia dela atzean kontrol panel zen hesitating apur bat. Ume, beharrezko denbora bat egin aurretik final, ezeztaezina erabakia. Ezin dut irudikatu, baina sentsazioa izan nuen, ez zen normal bat kalkulatzeko. Ez da ikusgarria filmatzeko. Hau desberdina izan da usaina : arraro, nahasgarria, eta oraindik oso giza aldi berean.
  
  
  "Hasieran, ez zen Bide bat. Bidea da aldaezina, beti izan da eta beti egongo da. Aurkituko dugu Ego sufrimendua. Baina sufrimendua bakarrik ez da nahikoa, nola ezin duzu jasaten baduzu, ez dakit poz hori sufrimendua deprives duzu? Eta ez du poza errazago egin digu heriotza aurre egiteko beldurrik gabe?"
  
  
  Hitz sounded lasai eta argi bidez sitar soinuak. Tabernetan zehar, Li Zi ikusi zuen bere gainean eserita baxua etapa. Jokatu zuen big sitar zuela ikusi zion aurretik, Malibu. Dut, esan zuen, hari pultsatuzko kateak bere tximinoa behatzak. Dion Hermes ez zegoen han. Ez zen flauta musika. Bakarrik handi bat zinta-grabagailua hori zaintzeko hartu soinua musika. Zenbatuko dut bederatzi entzule, hamabi bakoitza nor izan zen hemen.
  
  
  Bederatzi horiek ez begiratu Li Zi. Eseri dira, edo arautuko ibiltokietan inguruan antolatu lama, batzuk handiagoak, batzuk txikiagoa. Guztiak horietako bederatzi ziren jantzita horia soinekoak eta eusten horia zapiak beren aurpegiak, balitz bezala, arnasketa zer zuten. Zerbait izan zen zapiak. Hawk jada esan zidan. Lortu zuen informazio bat bere adituek, eta itxura eskuineko izan zen.
  
  
  Handiko podiumean, bere ikusi nuen ohatila batean. Horiek arautuko Ron Matthews, jantzita Berdea emankortasunaren Jainkosa. Bera bata litzaidake zuen gastatu Malibu. Maskara batekin zaletasuna sudurra eta begiak zabal arautuko burukoaren gainean bere ondoan. Bere begiak itxi ziren, eta bere besoak gurutzatu zituzten, bere baino gehiago bularrean.
  
  
  Izan dut azpian inpresioa dela kausa natural hil zuen. Modu bai, eszena hau erakusten dit zer dut dagoeneko susmatzen. Li Zi eta bere jarraitzaileek ez nahiko ulertzen zer gertatzen zen. Agian Li-Tzu bazekien zerbait honi buruz, nahiz eta zuen, zalantzarik gabe, ez zen guztiz jakitun, baina beste batzuk zirudien erabat ezjakin zidan. Ziren, zaharra eta gaixoa, eta ezin dute ordaindu azken luxuzko hil aurretik. Aurretik ih da elikatzen putre. Ezin dute ordaindu da, eta Li-Tzu erakutsi zien bidea. Agian, ez zen, hala nola wouldnt eta txarra erosteko.
  
  
  Bat izan zen sexu stimulator jantzita horia zapiak. Bat izango da konbinazio indartsu bat hallucinogen. The stimulator sexu-desira batez ere zetzan infusioak animalia-guruinak. Ez zuen kontatu zaharra ladies duten zenean eman zien zapiak.
  
  
  Brylev gela lausotuta orain. Zuen litzaidake ia espero da. Niri erakutsi zuen eszena, berriz, pentsatzen zuen baino gehiago. Orain, egin zuen bere gogoan, eta jokoa jarraitu ahal izango.
  
  
  Nire utzi, behera gehiago tunela, beste brylev keinu. Aurretik lortu dut, I gora bota batzuk plastikozko lehergailuak jarri eta bat detonator du baloia, eta jaitsi da guztiak nire atzean."
  
  
  Lanpara bat zintzilik batetik massive harrizko ate markoa. Antzinako landutako harria, ziurrenik bidez banan-Inca tenpluak. Batean lamplight, ikusi nuen eguzkiaren irudiak, ezabatu denbora.
  
  
  Aurrerago ere, erre saint bat. Elektrikoa kandela handi baten gainean bloke beltza granitozko. Aldare. Aldare gainean arautuko Dion Hermes. Ego begiak irekita zeuden, begira saint hori jada ezin izan zuen ikusi. Ez zen luze bat, beltza, adierazi objektu irtena bere bularrean.
  
  
  Sartu zen handi bat dela hall bat bezala begiratu hilobia. Ospatu zen batek Luger bere eskuineko eskua, eta igorlea hori kontrolatzen detonators bere ezker. Nire hatz gelditu botoia. Ospatu zuen bere sortu da, beraz, ikusi ahal izan zuen, ego argi eta garbi.
  
  
  "Ikusi, Phelan? Badakizu zer den, ez duzu? Ez dut hil arte dut sakatu botoi hau. Eta ez dut, bada, dena izango da putz.
  
  
  Ez zuen erantzun. Pentsatzen zuen. Izan zuen pentsamendu asko horiek azken ordu batzuk. Ondorioz, jarri zuen bere burua desabantaila bat. Gertu bat hormak txiki bat izan zen aldare. Izan zen, baxua eta plazan, eta bera eserita zegoen atzean, seinalatuz fusil bat me at. Zuen baino gehiago ibili aldare non Hermes ' gorputza arautuko. Elementua ego bularrean bat izan zen makurrak erritual ezpata. Phelan izan da, zalantzarik gabe, play apaiz.
  
  
  "Lo han", esan zuen. — Ez dut hil nahi duzu oraindik. Eta ez da lagunduko duzu exekutatu estaltzeko. Besterik ezin dut itxaron duzun erakusteko. Edo joan ahal izango dut hau gela baten bidez trapdoor batera eskailera bat nire atzean, eta itxi irteera honetan. Ondoren, izango duzu hemen lo hiltzen arte. Edo ezin dut deitu bere laguntza. Batzuk izan nuen, jende gehiago betebeharra, eta ezin dut ordena horiek kendu duzu. Beraz, ikusten duzun bezala,, izan dut, oraindik ere aukera batzuk. Zuen nodded zion. Ikusi ahal izan zuen fusil aldare atzean, baita itzaltzu figura da atzean. Ez zuen nahi arriskua tiro bat Luger. Zaila izan da helburu, izugarri pobrea argiztapena, eta gero galdu dut, niri hilko litzateke. Eta sentsazioa izan nuen hori ez zuen erabaki hori oraindik. "Beraz, Inez izan fooling me denbora honetan guztian", esan nion. "Ez da txarra, aitortu behar dut. Zuen ondo jokatu. Baina berak beti egia erran dit; bakarrik lortu zuen zure izena mistoa sortu Dion Hermes'; I lagundu zion honekin bat izan dut delako, beraz, madarikatua ergelak eta bakarrik uste izan Hermes.
  
  
  Ez zuen ezer esan. Fusil kanoi scraped aurka granito zuen bezala mugitu da.
  
  
  Adierazi zuen gorputza Dion Hermes. — Zergatik egin duzu hiltzeko ego?" Ez dut nahi. Bere hotel bakar-handedly hiltzen ego.
  
  
  Nekatuta zegoen. Naiz hildako nekatuta . 'Zer esan nahi du aldaketa hori? Bat izan zen, ona da agente, baina huts egin zuen hau esleitzeko. Ego ezin izan du hartu bere Errusia, hala ere. Han izan ziren, beste batzuk ez zion bezala.
  
  
  Ez nintzen joan, saiatu ezer. Hau ez zen justifikatuta horiek inguruabar beste egoera. Saiatzen nintzen gogoratzen duzun lekuetan jarri bere lehergailuak, eta saiatzen nintzen irudikatu non lehen kolpeak erori litzateke aktibatzen dut bere detonators. Zirudien bere egin behar dut laster. Bakarrik geratu aukeratu eskuineko une batez. Eman behar izan nuen em aukera bat...
  
  
  Beraz, saiatu naiz. — Zergatik ez duzu hori askatu fusil, Phelan, eta urrats aurrera zure eskuak airean. Aurka ezer ez daukat duzu pertsonalki, eta ez dut kalte duzu. Duzu hitzematen dut, Phelan, eta inoiz ez dut hautsi nire promesak.
  
  
  Izan zen egindako luger batean ego gorputza aldarean. — Maite nuen hiltzeko ego, jakina. Hartu nahi dut, duzu, estatu Batuetan emateko, bidezko epaiketa batean. Zer uste duzu hori?"
  
  
  Hau izan zen, errazena eta gehien bistako bidea. Bada Hawka bazekien zion ondo-ego bazekien berea zuen litzaidake izan Cuzco orain, zain me harremanetan jarri zion. Ezin izan zuen lortu hemen ordubete helikoptero batek.
  
  
  Phelan barre egin angrily. Da arraro bat izan zen, etsita barre. "Ez duzu izan nahi du, beraz, ergelak, Carter! Edo ez Hawk esan duzu?" Ez dute nahi me estatu Batuetan guztietan. Hori da, oso azken gauza litzaidake dute nahi. Pentagonoan nahi me out modu bat, leku hau bezala. Nire gorputza ez da inoiz aurkitu. Eta, ondoren, ez da izango dago eskandalua egunkarietan. Pentagonoan du irudi bat babesteko, gizon. Imajinatu eskandalua dute, bada, aitortu behar izan duten ia guztiak ih goi-funtzionarioek ranking izan dira lan egiteko beste aldean undetected hamar urte! Bada, ahal izango dute, kentzeko me hemen isiltasuna, inoiz ez dute aitortu behar da.
  
  
  Bere, begiratu Hermes ' gorputza. Gauza asko izan ziren argi eta garbi niri orain. Izan dut nire susmoak, baina, orain, I zen erabat zenbait.
  
  
  Phelan gelditu irribarrez. "Hawk aurkitu duten. Pentagonoan ez du inoiz izan susmagarriak. Izan behar da obus bat denean Hawk denek ikusten hasten da, eta presio jarriz.
  
  
  Ezin dut imajinatu bere. "Hawk ez du zalantzarik prestatu hori guztia oso ondo. Banekien zuen beti itxi begi bat mantendu beste zerbitzu batzuk. Beti zuen ordaindu arreta berezia zer erabili ahal izan zuen onerako, bere antolaketa. Batzuk esan bezala usainak xantaia. Baina hau ez da kasua. Izan du ezer egin Hawke da zaharra, harro dedikazioa bere antolaketa.
  
  
  Orain ulertu zuen nola Emu lortu zuten, seguru AH liderra posizioa osoa istorioa. Pentagonoan bizkar behera eta akordio bat egin Hawke. Zuen ziurtatu Phelan hil zen, lasai, nonbait, oso urrun. Izendatu zuen me borreroak.
  
  
  Phelan zen urduri. Berea ere bai, bide batez. Beraz, ez dugu lortu edozein gehiago. Norbaitek egin behar du mugimendu bat. Saiatu zen berriro. "Beraz, ez dute nahi duzu hemen?" Orduan, zergatik ez duzu tranparik ih. Pertsonalki egingo dut ekarri duzu atzera eta promesa dela ezer gertatuko duzu bidean. Bat lortuko duzu, bidezko epaiketa batean Washington eta irrigarri Pentagonoan."
  
  
  Eta Hawk, materia hori, pentsatu nuen. Inoiz ez zuen barkatu hori. Zuen promesa bat egin, eta benetan hori hartu zuen parte hartu gabe, nire ezagutza, eta em behar luke, horra bere hortzak bada ez nuen jokatu zuen modu espero me.
  
  
  "Beno, edozein dela ere esan duzu," esan nuen. "Jaregin zure armak eta utzi ahal izango dugu." Naiz dagoeneko aurrera begira ikusten nire boss aurre egin nuen lortu duzu atzera bizirik.
  
  
  Hartu Em denbora luze bat erantzuteko. Barre egin zuen, eta ez da egin, askoz ere zentzu gehiago normala baino. Baina, era berean, sadder. "Ez, Carter. Ezin dut stand bat epaiketa edozein baino gehiago Hawk eta Pentagonoan daiteke. Sentitzen dut, oso nekatuta eta agortu. Nik pentsatzen hil neure burua, denbora luze bat, baina izan dut jarri off. Ere izan dut esperientzia hau bertatik bertara: ez da hain erraza agur esateko bizitza betiko".
  
  
  Bere emu izan dela esan du, gehiegi. Mugitu zuen fusil berriro. Galdetu zuen bada, ezin izan zuen hura kudeatzeko. Orain arte, ferret, nahi Hawk, izan zen bakarrik, eta bulegoko langile bat. Jakin dut laster nahikoa. Bien bitartean, nire begiak nahi seguru bat gela. Izan zen aurkitu nahian leku bat, non bat aurkitu zuen hobeto ezkutatzen leku denean, sabaia eta hormak erori.
  
  
  Phelan hasperen egin. Bat izan zen, sakona, gasping soinua. "Zoroa da,", esan zuen. "Nik hil nahian duzu hiru urte, eta hau soilik da bigarren aldiz aurkitu dut duzun pertsona." Barre egin zuen shrilly. "Noiz izan zen ustezko bete eta Hawk Los Angeles, egun hartan, ez nekien zer espero duzu... Duzu deabruaren zorte. Baina izan zen, ia-ia hil Beiruten.
  
  
  "Beraz, ez zen duzu. . Tanger-en? Taxi ia hil me?
  
  
  'Bai. Eta frankotiratzaile bat Londresen. Labana bat borroka Parisen. Guztiak porrotak.
  
  
  "Ohore naiz", esan nion. — Hori guztia interes! Ez dago bat izan behar du, jende asko Mosku nor uste dut ergelak.
  
  
  "Ari dira obsesionatuta duzu, Carter! Absolutua obsesio. Horregatik dut hil behar duzu, gaur egun, eta hartu-teklak, Mosku. Egingo dute ongi etorri me heroi bat bezala. Lortu dut bere lan bat eta egoera bat pentsio. Izan ere, duela gutxi huts guztiak beste zereginak.
  
  
  "Ondoren, tiro me," emu desafioa bere. Igorlea bere jaso. "Tiro lehen, Phelan, eta ikusiko duzu zer zure aukera da."
  
  
  Astindu zuen bere burua, poliki-poliki. 'Bere . .. Ez dakit. Ez dut ezagutzen dut gero nahi da Errusian. Eta bere nekatuta. Oso nekatuta...'
  
  
  Izan zen, oso lur jota. Bazekien hori, eta berak ere bazekien inoiz ez zuen bere buruaz. Zuen blurted out. Bat izan zen hizlari, ez doer bat. Banekien izan dut soilik bat segundo batzuk utzi. Zuen aterako bidez bere lur jota aldarte, eta laster ego maniacal auto izango manifestua. Laster, dena izango da baikorra berriro ego begiak. Dut nabaritu du aldaketa arinak lurra ego ahotsa. Eta berea ezin izan du ikusi ego behatzak jasoz eragilea, berea sentitu izan da.
  
  
  "Gauza bat gehiago", esan zuen. "Ez duzu uste , Carter. Izan nuen ezer egin, nola duten neska hil zen. Izan zen, Hermes ' ideia. Bat izan zen, bihurritu bastardo, badakizu. Zen ume bakarrik agindu hiltzeko duzu eta erre zure gorputzak etxe zahar hori.
  
  
  Zuen botoi bat sakatzen on igorlea. Zuen jauzi aterpe handia aldare. Phelan marrazainak behin. Bere, ez entzun jaurtiketa, baina sentitu gawk bazkatzen nire lepoan. Guztiak entzun izan dut izan zen, zerua behera joan. Ateak infernua lehertu ireki, eta raging, haizea uluka hit lurrean. Harrapatu zuen gorputza Dion Hermes eta estalita berak egiten zuen bezala, rushed aldare pilar. Ez zen askoz babesteko me hau harrigarria Niagara erortzen arroka, baina, hala ere, nire bizitza gorde. Bat granitozko bloke tamaina shell bat apurtu ego burua leku nirea. Aldare gainean, eta ur-jauzi handiak eta txikiak harriak erori me. Aldare hasi zen, atzera eta aurrera sway eta mehatxatu erori. Zuen ran behera txikiagoa aldare non Phelan eseri. Beheko pitzatu eta creaked nonahi, baina, hala ere, ospatu. Sabaia hasi zen jaitsi, adobe pean adreiluzko. Dena zen hautsa eta harea, eta sentitu zuen bat irentsi etengabeko zurrunbiloa beltza lainoak eta zatiak rock. Ez dut ikusten inolako seinale Phelan. Ondoren, trapdoor solairuan harrapatu ikusmena bere. Eta eskailera aipatu zuen. Miraria batzuek, santuaren argia izan zen oraindik ere, erretzea azpitik.
  
  
  Laño nire buru gainetik, sabaia hasi erabat ezkutatu. Orain, guztiak zutabeetako dute amore eman . Ran dut eskaileretan behera, eta ikusi trapdoor zen betirako blokeatu milaka kilo harri. Berea, jaitsi egin da hamar oinak eta bere orkatila hautsi. Ez nuen denbora mina sentitzen. Zen gela handi bat, bat generator oraindik martxan txoko bat eta kontrol-panel bat du ondoan. Beraz, Phelan zen niri begira, hemendik radar pantaila.
  
  
  Goiko zion, ezin izan zuen entzun mendizale jarraitu. Hormak ziren collapsing, gero eta gehiago. Ez da eman Li Zi eta ego gaixoa henchmen aukera bat. Bere, ran bere beste aldean gela. Izan zen modu bakarra, eta, beraz, bide hori Faktura Phelan hartu.
  
  
  Hori da, non I got itsasten. Ezin izan dut, nahiz eta erdiraino aretoan noiz hormak nire aurrean eta atzean me bilduta. Gizon batek oihu bere-tik hurbil. Argiak joan, eta iluntasuna erori zen bezala generator izorratu. Kanpora bota zuen bere linterna txiki. Brylev izan zen, iluntzeko batean musty, hautsez gela. Izan dut nire Luger prest. Soinua erortzen arroka lausotuta apur bat, eta txarrena pentsatu nuen baino gehiago izan zen. Berea izan zen, oraindik ere bizirik. Eta ahotsa nola atera hona hemen beste corkscrew.
  
  
  Ego entzun bere gimen eta zentzuz mugitu zion norabidean. Ume, ez zen, beraz, zortea. Etzanda zegoen bizkarrean, eta bakarrik bere aurpegia eta goiko bularrean ez ziren estalita harriak eta harea. Zuen moaned, eta zuen moaned denbora guztian. Bere, ikusi odol exekutatu behera ego rta. Emu izan zen terrible mina, baina ego-en begiak saiatzen ziren kontatu zion zerbait, eta ulertu zuen.
  
  
  'Help me! ego begiak pleaded. "Amaitu da off. Ezin dut stand da!
  
  
  Bere hotel, beraz, beste norbaitek egin ahal izango da niretzat. Bat ume, jaurtiketa bere burua.
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  Hartu horietako bi egunetan atera inguruan hondakinen artean. Askoz luzeagoa baino Hawk eta hegan dut atzera Washington. Eman nuen, egun bat, ospitalea, non izan dut eman txiki bat "konponketa" eta injektatu bitaminak.
  
  
  Zuen bakarra izan zen bizirik atera diren Sai Rock. Espero zuen hori Li-Tzu eta bere zale izan, azkenik aurkitu betiereko bakea dute, beraz, longed. Neo-Komunistak ezin izan dute egin, askoz ere gabe beren mundu osoan telebista programak.
  
  
  Dugu ziren Hawke bulegoan. Entzun dut bere, eta ez zuen ezer esan. Izan zen, apur bat haserre, eta ezagutzen zituen. Behar zuen esan zidan buruz Phelan hasieratik.
  
  
  "Ezin dut", esan zuen. — Ezin dut esango, mutil, hori delako lehen egun Los Angeles, ez nintzen 100 ehuneko ziur. Bakarrik laurogeita bederatzi. Garrantzitsuena izan zen, ondoren, hori igorlea izan behar pizten ahalik eta azkarren. Hau izan zen, absolutua lehentasuna!
  
  
  "Baina ezin izan zuen joan izan ez," snapped dut zion. "Ez zen behar bidaia gehienez 700 kilometro autoz."
  
  
  — Ezagutzen dut, mutiko. Ezagutzen dut bere. Behar nuen denbora lortzeko Phelan atera aterpetxea da ego. Suposatzen zen hura uxatzen, egin zion galtzen bere cool eta ihes egin. Atzetik zuen ondoren denbora luze bat, baina arrakastarik gabe. Inoiz ez zuen panicked, eta ezin izan zuen ezer frogatzeko bere. Arte kasuan Peru hasi zen. Dugu aurkitu da Los Angeles-en. Hollywooden. Hau izan zen Phelan lurraldea. Zuen oversaw Pentagonoan eragiketak arloan. Hau da, aukera bat izan dira bere zain adin. Joan nintzen zuzendaria ego sailak eta esan Em zuen kontratatu, traidore bat. Lortu nuen konbentzitu ego, eta, horrela, zuzendu zuen eragiketa hau." Gizon zaharrak chuckled. "Izan zen Pentagonoan zuzendariak berak nor konbentzitu presidenteak AIZKORA ezin onena kudeatzeko kasu honetan.
  
  
  Bada ah ah, hau Hawk da, guztiz inmorala. Adierazi zuen, bere zigarro. — Baina zu ez ehuneko ehunean ziur buruz Phelan." Beraz, nola izan duzu konbentzitu zuzendaria? Ezin dut esan zuen bakarrik, inguruan zure lagun onena.
  
  
  "I izan daiteke gehiegizkoa da apur bat. Utzi dut emu uste dut hori izan zen, ziur izan nuen gakoak nire eskuetan.
  
  
  — Ez zuen eskatu froga?"
  
  
  Hawk hartu puru inguruan kutxa hori izan zen, dagoeneko eserita, bere mahai gainean. — Eskatu zuen horretarako. Eta noski, ezin izan zuen eman em hori. Badakizu AIZKORA fitxategiak dira sekretua. Bere ume, agindu zuen bere Phelan litzateke ihes, eta hori nahikoa izango litzateke.
  
  
  "Eta bada, ez zuen ihes egin." Zer bada, zuen litzaidake mantendu bere composure?
  
  
  Zuen pixka behera bere puru bere dentures. — Hori izango litzateke txarra, semea. Oso deserosoa. Baina ihes egin zuen, ezagutzen duzun bezala.
  
  
  — Ba, esango Phelan izan zuela joan, amildegiaren jeep batean?" Beraz, bazekien ezin izan zuen lortu, ez dut aurretik egin?
  
  
  - Egiteko estestvenno. Zuen beldur izan duzu, Nick. Ume, agindu zen hiltzeko duzu, eta huts asko aldiz. Bazekien zinen epigrafe rock, eta hori ez zuen nahi baduzu, bete ez. Gehiago pentsatu zuen, gehiago emu zen beldur. Saiatu zen ihes Konbentzioak, ezagutzen duzu? Ikusi zuen, han, bat baizik amateur mozorrotzeko. Berea, ziur egin genuen eragile han. Direnean erakutsi zuen, oraindik hartu helikoptero labar."
  
  
  Esan nion nuke ikusi da. Hori ikusi nuen atera zion, inguruko helikoptero. Orduan, ikusten Hawke en adierazpena, esan bere zuen:: "Orduan zuk ezin dute harrapatu ego Cuzco. Baina zuen martxan. Beraz, nik emandako froga. Orduan, zergatik utzi duzu em itzuli rock berriro? Balitz bezala, ez zuen erantzuna jakin.
  
  
  Hawk zen oso pazientzia nirekin. — Badakizu ondo egin dudan bezala, mutil. Hau izan zen nire zati hitzarmena Pentagonoan Sekretua Zerbitzua. Ziurtatu dut Phelan kendu lasai. Nonbait, Estatu batuetatik kanpo. Saihesteko eskandalua.
  
  
  Zer bada Phelan izan confided bere? Ezin da hil me!
  
  
  Astindu zuen bere burua. — Banekien hori ez zen gertatuko, mutil. Phelan, ez dute ezer egin harkaitz gainean, eta bazekien duzu. Ez dut inoiz izan, beldur izan liteke zuen arriskua duzu. Banekien ezin duzu egoera hau kudeatzeko.
  
  
  "Espero dut izango duzu gehiago ulertzeko orain." Ezagutzen dut, seguruenik, ez du zentzurik eskatu, baina ezin me esango dizu gehiago, askotan, zer gertatzen dell bera?
  
  
  — Egin ohi dut,", esan zuen lagunarteko tonua. 'Badakizu zer. Oraingoan ezin izan zuen. Izan zen oso zaila izango litzateke, eta bakarrik oharkabetu duzu. Izan zen honi buruz grand. Dirua, ikusiko duzu. Horiek guztiak dolar. Guztiak, hau da, presio gobernuak.
  
  
  Bere jaiki. — Bat izan zen, ofiziala izateko. Baina benetako bat izan datoz nonbait, ez da? Aurreztu ahal izango duzu, aurpegia Pentagonoan, eta, beraz, utzi zeure burua get edozein dela ere nahi duzun horiek. Besterik ez dut deitu xantaia!
  
  
  Hawk niri begiratu, ikaratu. "Xantaia! Zer desatsegina hitza, mutil. Hori da terrible hitza!
  
  
  — Itsasten dut hori", esan nion hoarsely, epigrafe atea. Noiz iritsi zen atea, inguruan aktibatuta zuen. — Nola ez duzu, nahiz eta jakin, zerbait izan zen, oker Phelan?"
  
  
  Zuen pursed bere ezpainak eta niri begiratu pentsakor baino gehiago rim bere erdi-erre zigarro. — Ziur zaude entzun nahi duzun hau, mutiko?"
  
  
  "Jakina, bere seguru."
  
  
  "Pat-en neska-laguna," Hawk hasi zen. "Lan egin zuen niretzat. Bidali dut bere Pentagonoan duela zenbait denbora, begi bat mantentzeko on Phelan gaietarako. Litzaidake zuen akats bat egin nuen, ez dakit ziur, eta Phelan konturatu zen eskuineko gainean Della. Ez zuen ezagutzen ezagutzen zuen, eta orobat egin zuen. Arte agindu zuen Hermes bere hiltzeko. Elkarrekin duzu. Gau hartan, hiltzen saiatu zen bi hegazti bat harri.
  
  
  I begiratu zion, pentsatzen dut zerbait ikusi triste Hawke begiak. Pat Killbride. Gogoratu dut errugabea musu litzaidake zuen eman dit. Beraz, bera izan da lanean AH denbora honetan guztian. Eta Hawk bazekien da. Bere oraindik pentsatzen duten ee musu nire masaila. Izan zen Peter Pan.
  
  
  Hawk mantendu hitz egiten. "Zer gertatu Phelan zahar bat izan zen istorio triste. Bere luze konturatu hau nen. Bat izan zen, ohiko intelektual, nahiz eta zuen faltsu bat izan nahi du, zakar mandarina. Bere emaztea izan zen, ospitale psikiatriko batean, eta bere hiru seme-alabak izan ziren garestia barnetegi . Zuen beti beharrezko dirua, eta mantendu dute konbentzitzen saiatzen zion. Gorroto zuen bere burua. Lehenago edo geroago, izan zuen bere burua hil."
  
  
  Zuen nodded zion. — Baina izango litzateke alferrikakoa duzu. Ez litzateke izan dira edozein hobea niretzat ez dago.
  
  
  Orain, zuen, izan zen benetan harritu. 'Jakina, ez. Nola egin duzu imajinatu? Koa izan zen bezala, atari, esan zuen, " Nick. Begiratu modu honetan: orain dugu salbatu egos seme-alaben arazoak asko. Inoiz ez dira ezagutzen, egia esan. Hil zen lerroan betebeharra.
  
  
  Zer esan dezakezu hori?
  
  
  Ezer ez dut ezagutzen. "Ez nuen hiltzeko bere ego, bide batez," esan nuen. "Hau zaharra tenplu egin da."
  
  
  Orain irribarre egin zuen berriro. - Egiteko estestvenno. Inkak hil zion. Ih harriak.
  
  
  "Good-bye", esan nion. "Uste dut lortu dut apur bat mozkortuta."
  
  
  Banekien ez nuke egin da. Zuen haizatuko handi bat eskuan me at eta irribarre egin. "Oraindik ez duzu guztiz zure kontuan, dira, duzu, Nick?"
  
  
  — Ez dut pentsatu behar da berriro. Dagoeneko zen datozen bere zentzumenak, ulertzen hasi ego-en ikuspegitik, baina ez zuen bezala sentitzen hitz egiten oraindik.
  
  
  Irribarre zen oraindik bere aurpegia, baina, orain, bere begiak izan ziren, hotza. — Beti duzu free esku bat, Nick. Hau da, zer eskatu duzu, eta ez dut inoiz galdetu duzu, galdera gehiegi. Honez buruzko emaitzak. Lan egiten dute, bai modu, gizon. Izan dugu, emaitzak. Ez galdetu edozein galdera gehiago gai honen inguruan. Duzu adostu betetzen Hema?
  
  
  —
  
  
  Della Stokes nodded me at gisa mimmo ee gainditu bere, eta eseri aulki batean. Bere interfonia buzzed. Erantzun zuen, eta entzun nuen Hawke esan, " Bidali Nick niri, Della."
  
  
  Bere atzera. Hawk ospatu paper bat eskuan, eta niri begiratu enigmatically une bat. — Ez duzu jakin gertatuko izeneko emakume bat Kezia Neumann?" Bikoitza agente. Lan egin Shin Bet eta Errusiarrak.
  
  
  Zuen nodded zion. 'I bere jakin.' Zer gertatu da?'
  
  
  Ez zuen begiratu me at. Behera begiratu zuen at papera eskuan. "Atzo dute arrantzatu, bere inguruan Galileako Itsasoa. Zuen ostatu hartan Tiberio Hotel.
  
  
  — Zergatik ari zara niri kontatzeko hau?"
  
  
  Chuckled zuen eta sueztitu haizatuko du paper zati. "Agur, mutil." Besterik gabe, lasaitzeko behera, berriz, bat eta txosten atzera bi igandeetan. Ondoren, gustatuko litzaidake zuen eztabaidatzeko gauza txiki bat zurekin .
  
  
  Zapaldu dut sartu igogailua, galdetu nuen nork hil zuen Kezia Neumann. Shin Bet, edo Errusiarrek? Berea, espero dut, ez zen Errusiarrak. Ez Nikolai Tovarets, hala nola big eskuak. Berriro ere, corkscrew keinuka begiak, galdetzen zuen fucked bere lehen.
  
  
  * * *
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  Gogorra esleipena hartzen Nick Carter barruko Peru. Horren arrazoia: pirata bat kanal hori aldian-aldian tratatzen ikusleek munduko unsightly programak. Txantxa bat duten kostuak Mendebaldeko ekonomia milaka milioi, gaur egun, eta nekez izango da izeneko txantxa bat gehiago. Hawk pentsatzen bere kabuz eta laburbildu agindua ematen zuen Nick dagokionez, ez da ziurra:
  
  
  "Erakutsi dut duzu ondoren geltoki hau, Nick. Eta bada benetan eramaten duzu hori igorlea, kendu egingo duzu, ego eta inork duten zure bidea."
  
  
  Nick begiratu clinking izotz kubo bere kristalezko zuen bezala altxatzen da edan. Besterik ez duten bezala. Zeregin berri. Botere absolutua abokatua hiltzeko. Berak hasperen egin zuen, " Ongi da, jauna, non igorlea?"
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing eta Tulipa Kasu
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Beijing eta tulipa enpresa
  
  
  Beijing
  
  
  Eskainitako kideak Estatu batuetako Zerbitzu sekretuek
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  Hawke koa leiho bere bulegoan, eta stared up at goizean zerua bezala lightning zigzagged bidez bere ego. Ondoren, zerua ireki eta euria zarra-zarra bota behera, uholdeak kaleetan Washington, DC. The thunderclaps ziren heavy eta deafening.
  
  
  Zerua zen bizirik eta kurruskari, ireki irregular tarteak batetik tximista grebak. Begiratu munduan bezala joan izan crazy.
  
  
  Inoiz ez zen bada hari bat bakea, Hawk, pentsatu, litzateke begiratu honen antzeko zerbait.
  
  
  Hawk-koa izan zen han, entranced eszena. Zuen denbora pista galdu. Gero, bat-batean hasi zuen, gelditu da. Zerua zen normala, eta eguzkia izan zen, dudarik agertzen.
  
  
  Polizia chief begiratu bere ikustera. Ia ordu erdi bat pasa. Eta Nick Carter izan behar dute.
  
  
  Ironikoki, Hawk, pentsatu, zerbait beti sortu zen denean Carter izan ere, parte hartzen duten emakume batekin. Gaur egun, izan zen senatari alaba. Litzaidake zuen ikusi bere irudi paperak gehiegitan egokitzeko bere ego. Baina izan zen, benetan ederra. Eder eta pampered.
  
  
  Kalean jarraian, Nick zen irten inguruan bere autoa. Hawk aktibatuta kanpoan leiho, joan zen bere mahaian, eta Sel eta Stahl itxaron bere gizona....
  
  
  Zuen gaztea izan zen. Nick Carter maite du. Bera izan zen, Txinako. Nick gustatu hori, gehiegi. Bera izan zen, biluzik tep burua. Nick gustatu, are hobeto.
  
  
  Zuen irudi begiratzeko.
  
  
  "Ondo da," Nick esan zuen. "Zuen itxura ona." Bere indizea hatz, gainditu zuen irudi zehar aulki gizona dituena ego emu bigarren ondoren eseri zen. "Uste dut bat behar duzu, helburua erakusteko me bat biluzik Txinako emakume. Edo, hobeto esanda, bat jostun madarikatua irudi bere. Ari zaren normalean ez da, beraz, barkatzea izan ezean arrazoi on bat."
  
  
  Hawk aktibatuta irudi baino gehiago. Ez da ikusmena bat biluzik neska offended ego. Baina ez zuen nahi izan digu arreta ezer. Ego hotza begiak begiratu Killmaster, ego eragile nagusia da. "Are you josia?"
  
  
  Nick grinned gabe umorea. Beti nago josia. "
  
  
  "Hitz egin dezagun neska. Us-en izena da Sim-Chan, eta hona hemen hogeita bost. Jaio Kirin Probintzia, Txina. Smart, insightful, arin, edozein dela ere. Abenturazalea elkarrekin lortu top komunista noiz izan zen hogei, eta bota ego geroago orokor bat nor izan zen hil Gorria Guardia buruz duela urte bat. Gaur egun, Beijing, andrea Walter Koerner ." Hawk gelditu eta itxaron erreakzio bat.
  
  
  Nick-en dollar pila ia beat bat saltatu. Zuen tentetu apur bat. "Kerner. Odin inguruan Bormann da, gizon."
  
  
  "Egia esan," Hawk esan hoarsely. "Eta non aurkituko duzu Koerner, aurkituko dituzu, Martin Bormann." Gainbegiratu zuen Nick argi bat urre-tipped zigarro. "Badakigu, halaber, zer Bormann eta Egoist dira lanean." Hau eragin are zorrotzagoa erreakzio Nick. Hawke en leathery aurpegia sareetara grina bat. "Kerner da zientzialari bat duten espezializatuta drogak. Hau da, ezagun bat, hain zuzen ere. Sim Chan, bere jabeak, da, halaber, zientzialari bat, gainera, espezializatutako drogak. Baina hori da, izan ere apur bat ezaguna. Egin behar izan dugu asko. dig da aurkitu "
  
  
  Nick bat egin jakitea asmatzen. "Sim Chan-en lana da spy on Kerner. Red Chinese, ez fidatu edonork, nahiz eta ez beren deiturikoak aliatuak. Eta modurik onena Sim Chan lortzeko hurbil Koerner da bat bihurtu ego maitalea."
  
  
  "Izan behar du," Hawke esan zuen.
  
  
  "Zer gehiago egin ahal izango me esango dizu?"
  
  
  "Kerner da lan on bat sendatzeko. Hau da, sintesia zerrenda bat, substantzia aktibo sor ditzake eredua konplexua da."
  
  
  "Make it simple, mesedez," Nick pleaded.
  
  
  "Droga sintetiko bat," Hawke esan zuen. "Kerner deiak Agente Z. droga-lotutako belladonna, landare bat ateratzeko. Arabera dosi, eragiten du zorabioak eta hallucinations. Da bat mind-aldatuz droga, eta noiz ezin hobea da, ezin da ezer egin, nahiz eta aldatu zure pentsatzen. eta pertsonaren nortasuna. Gure zientzialariak saiatu hobetzeko, hala nola, droga bat. Erabiltzen dugu, marihuana eta mescaline, baina behar izan dugu baztertzen, bai drogak dutelako beharrezkoa oso altua dosi. Orain ari gara esperimentatzen lysergic azido cyethylamide, hobeto ezagutzen LSD, baina ez dute izan, espero diren emaitzak."
  
  
  Nick begiratu glowing korronte bere zigarro aurretik itogarria ego in hautsontzi. "Agente Z indartsu bat izan daiteke arma edozein herrialde,", esan zuen isilean.
  
  
  "Zure zeregina da, bikoitza-stop esperimentatzen eta harrapatzeko Bormann."
  
  
  Nick zeharkatzen zuen Kremlin prentsa zerbitzua line Martin Bormann aurretik, eta aldi bakoitzean Naziek eluded zion. Nick isilean otoitz hori izango litzateke bere azken bilera, eta Bormann hilko litzateke at Egoist en oinak.
  
  
  Hawk eskatu Nick bada zuen zalantzarik izan.
  
  
  Nick nodded. "Nola ez duzu jakin hau guztia?"
  
  
  Informazio zetorren AIZKORA agente geldirik Imperial Jauregia Beijing. Heldu zen bere outlet aurretik hil zen. Hawk zen ziur kontaktuaren estali zen oraindik ordena, baina ezin izan zuen ziurtatu ezer.
  
  
  "Joan ahal izango duzu bezala Harry Toombs on Toronto Alanbre Zerbitzua", " Hawke gehitu. "Kanadako.
  
  
  
  
  Ere utzi ahal izango duzu zure jostailuak. The newspapermen ez dute pistola edo labana."
  
  
  "Beste ezer?"
  
  
  "bai. Duzu lehen geldialdia, Hong Kong-en, eta ikusi izeneko gizon bat Hans Danzig hartan Penintsulan Hotel. Neurrira hartu, eman duzun guztia drogak duzu behar Agente Z."
  
  
  "Danzig?"
  
  
  "Zientzialari bat."
  
  
  "Ez dut inoiz entzun nen," Nick esan zuen.
  
  
  "Oso jende gutxi," Hawke esan zuen. "Horregatik, zuen, beraz, baliotsua niretzat."
  
  
  Nick-en kopeta marraztua harriturik. "Sekretuak mantenduz from me?"
  
  
  "Zu beti arloan," Hawk esan softly, " beraz, nola ezin duzu, seguru asko, dena jakin? Jakina, nahi izanez gero, lan mahaian..."
  
  
  Nick aktibatuta, poliki-poliki, bat bezala, cobra inguruan arakatzen saski bat etxean, eta lortzean bere oinak. "Zer du Danzig itxura?"
  
  
  Hawk esan gizona.
  
  
  Gisa Nick aktibatuta utzi, Hawke esan zuen, " gauza Bat gehiago. Besterik ez dugu bat hobetu medikuntza izeneko" Denda ". Jartzen du pertsona bat lo egin gabe aste bat bakar baten arrastorik taupada bat. Ez da antidoto kasu horretan, nahi duzu... erm... sakrifizio bat berreskuratzeko azkar. Hau agian erabilgarri etorriko. Hitz egin mutilen editorea utzi aurretik."
  
  
  Nick iritsi irauli irudi baino gehiago eta atzera begiratu hutsez Lee Chan. "Besterik freskatu nire memoria."
  
  
  "Infernua atera hemen," Hawk growled.
  
  
  * * *
  
  
  Selina Stanton bat izan zen enaren redhead eta figura eder bat nor arduratzen den konstante bat lotsa bere senatari aita. Bere basa antics irabazi zuen bere publizitatea zabala egunkarietan, baina azkenaldian litzaidake zuen relented delako bere azken lover zirudien errezeloa publikoan joateko.
  
  
  Lehen aldiz bere hogeita lau urte, Selina Stanton maitemindu. Selina ez nuen inoiz inor ezagutzen, baina Nick Carter. Nick zen eder eta smart, eta litzaidake zuen burua jaitsi heels baino gehiago maite brontzezko erraldoi.
  
  
  Bat izan zen, itxi-mouthed bastardo; inoiz ez zuen hitz berak edo buruz galdetu bere antzinako lagunak. Ez zuen jakin buruz askoz nen, izan ezik, lan egin zuen gobernuak. Izan ere, zuen saihestu publizitatea egin bere rein bere oldarkor, natura basati.
  
  
  Jantzita biguna berdea pijama, joan zen eramangarri taberna eta bere buruari egin edari bat.
  
  
  Beti zuen zer lortu nahi zuen -, baina orain? Nah ez dute ezizen bat. Ezin zuen bere burua engaina. Berak bazekien maite zuen Nick, baina ez zuen maite bere. On dell bera, garbi. Berak ezagutzen zuen gehiago ekarri zion baino, besterik gabe, baloi bat, hay, baina maitasuna sakona sentitu zuen bere izan zen, zalantzarik gabe, ez da maitasuna.
  
  
  Selina bazekien han izango litzateke atseden egunen batean. Hau ez da osoa apurtu bai. Izango da zakarra eta zakarra, zuen delako da, oso emozionala hartu, honen antzeko zerbait sueztitu.
  
  
  Zuen irentsi batzuk bere edan, eta bere pentsamenduak desagertu doorbell deitu. Ospatu zuen out beira, eta poliki-poliki ibili bidean, egun, ez nahi zion jakin nola irrikaz zegoen. Selina atea ireki zuen eta etorri zen.
  
  
  Zuen atea itxi eta atxikia itzuli da aurka. "Oraindik berandu."
  
  
  Joan zen taberna eta bota ron sartu altu bat frosted beira. "Sentitzen dut, Selina." Aurpegia jiratu zuen bere, remorseful bere ahotsa. "Ezin da lagundu." Eskaini zuen, ez dago beste azalpenik. Zuen ikusi zuen bezala mugitu kanpoan zion eta ibili zion norabidean. Ikusi ahal izan zuen bere bular handiko swaying pean bere pijama armarria zuen, eta bazekien, ez zen bra bat jantzita.
  
  
  Izan zen bere ondoan, gaur egun, eta bere begiak ziren distiratsuak dituzten undisguised grina. Ahaztu zuen kontatu zion dena izan ezik, hemen izan zen eta bera izan zen ego hotel. Nah en solomoak duela, eta berak bakarrik bidez joan saio batzuk gizona bere aurrean.
  
  
  Bildu zuen Ego beira eta ezarri alde batera utzi. Atxikia zuen beste lick, eta bere besoak inguruan bilduta Ego lepoan. Dute musu eman, eta bere irrikaz gorputza ongi sakatzen bere aurka.
  
  
  Zuen usaina usaina, bere epela, malgua gorputz eta bere oso biguna azala. Hau izango ih-ren azken fling arte itzultzen zuen - ez zuen bada. Nick zekien zer zuen pentsatzen nen, eta horregatik saiatu zen ihes egiten, baina ez zen zerbait buruz Selina hori erakargarria izan zen. Ezagutzen zuen, amodioa ezin izan da azkena. Em izango da, modu bat aurkitu behar amaitzeko ih harreman minberen gabe ey. Zaila izango da. Bat wry irribarre hori ezin izan zuen ikusi, konturatu zen ez zela ziur bakarra su - modu bat hasteko amodioa: hiltzeko bere burua.
  
  
  Azkenik, bota zuen kanpoan, hartu Ego-en eskutik, eta ekarri zion logelak sartu. Off hartu zuen bere pijama, arakatu ohean sartu, eta ernegaturik itxaron zion.
  
  
  Nick tolestuta, bere arropa aulki batean eta sartu bere. Dute musu eman, eta ego-ren esku ibiltzen ziren libreki bere baino gehiago, irrikaz gorputza. Zuen bere laztandu altua, bular sendoa eta ran bere eskua baino gehiago bere zilborra, bere baino gehiago eder zilborra, bere baino gehiago krematsua izterrak.
  
  
  "Nire bularrak," zuen moaned. "Goitizena. Nire bularrean."
  
  
  Zuen bere burua makurtu eta musu eman zion.
  
  
  Bere luscious izterrak parted, eta bota zuen ego, bere bidean, abegitsua ego-ren muskulu gorputza.
  
  
  Amaitzean osoa izan zen, eta oso onak. Noiz izan ziren egin, txiki aleak odol agertu Selina da kopeta. Nick arretaz bota kanpoan Nah.
  
  
  Ziren etzanda bere alboetan, elkarri begira, Nick-en eskua bere hip.
  
  
  Nick bazekien zuen bat izan zen, sutsua izaki. Galdetu zuen izango litzateke zuen celibate, berriz, ego desagertu zen. Ziurrenik ez. Nahiz eta
  
  
  
  
  
  maite zuen ego edo pentsatu zuen, bera izan zen, errealista eta azkar-tenplatua.
  
  
  Begiratu zuen ona, naiz etzanda hemen, bere bular arinki ukitu bere ego bularrean. Polita izango litzateke, bada, besterik ez zuen geratu nahi, hau da, biluzik, zain zion bete bere eginkizuna. Zer txantxa bat izan zen injektatu Aileen, eten animazioa droga Emu izan dira emandako Editoreak. Izango da, azken zazpi egunetan Rivne. Baina ez zen bermatzen zuen bueltan zazpi egunetan. Ez zen bermea ez zela inoiz itzuli.
  
  
  Ez zuen pentsatu nahi misioa. Ez da nahikoa denbora honetan.
  
  
  "Nick," zuen muttered.
  
  
  "Zer da?"
  
  
  "Maite al nauzu?"
  
  
  "Ahalik dut inoiz maite edozein emakume."
  
  
  "Zu ari zintzoa", esan zuen hoarsely. "Nahi dut, ez ziren hain zintzoa."
  
  
  Ez zuen nahi barre egin zion, eta esan zion, beraz. Laster, dio agur bere. Baina ez orain. Ez zen oraindik denbora ...
  
  
  Ospatu zuen bere itxi, eta sentitu zuen bere begi-bistakoa arousal.
  
  
  "Hain goiz?" Bera izan zen, harrituta, baina pozik.
  
  
  Zuen bere musu hungrily zen, eta laster galdu bere besoetan.
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  Erraldoi seme-zilarrezko txoria lehorreratu Kai Tak Aireportua, eta Nick hautatuta bere maleta aldagela. Zuen fumbled pen bere bularreko poltsikoan. Izan zen ezohiko luma. Nen zuen Denda bat, droga bat eragiten duen egoera bat esekita animazioa, eta antidoto. Izan zen arma bakarra Nick zuen.
  
  
  Taxi bat hartu Ego Penintsulan Hotel. "Bai, Jauna Danzig zen," mahaian administrari esan bat jostari irribarre. Igogailua hartu Nick sortu Hans Danzig solairuan.
  
  
  Hans Danzig bat izan zen, burusoila gizona bere berrogeita hamarreko ferra-itxurako ile gris. Nen bat jantzita lihozko traje zirudien oso erosoa egiteko stocky gorputzaren ego. Gonbidatu zuen Nick eseri eta eskatu nahi izanez gero zuen edari bat.
  
  
  "Ez da ezer niretzat."
  
  
  "Just nahi izan sociable." Danzig bildu telefono eta eskatu gela-zerbitzua. Begiratu zuen Nick eta bekainak jasorik.
  
  
  "Duzun jakin me. Dut, bat, lau eta lau."
  
  
  Danzig mintzatu sartu mikrofonoa eta geldiarazita. Eseri sofan eta begiratu Nick biguna, atsegina begiak. "Ez dut inbidia duzu,", esan zuen.
  
  
  "Zer esan nahi du?" Nick, esan du ironikoki.
  
  
  "Ezin dut asmatu zure egitekoa."
  
  
  "Oso interesgarria da." Nick atxikia atzera eta luzatu bere hankak. "Izan dut agindu ikusiko duzu. Hori guztia ezagutzen dut."
  
  
  "Eta nik agindu zen, informatzeko buruz Agente Z." Danzig pausatu, balitz bezala, zain erreakzio bat. Ez zuen izan. "Zer egin Hawk esango Agente Z?"
  
  
  "Ezagutzen duzu, Jauna Danzig, bere dibertigarria swearing. Gorroto dut hitz egiten. Guztiak egin nahi dut da, entzun."
  
  
  "Esan nahi duzu susmoa duzu me? Nola fun." Baina Hans Danzig ez zuen itxura harritu. Begiratu zuen haserretu.
  
  
  "Ez dut susmoa bere edonork," Nick esan zuen lasai. "Besterik ez da, ez nuen esan nahi aipatu duzu edozein hizketaldi hori izan liteke zuen norbaitek. Diskrezioa, Jauna Danzig. Badakizu, nola da."
  
  
  Aurretik Danzig izan erantzun bat, mutiko bat iritsi zen Beneditarren eta brandy. Zuen tipped mutila, entregatu Nick edalontzi bat, eta bat mantendu du bere burua.
  
  
  Nick sipped bere edan, eta, ondoren, galdetu Danzig nor izan zen.
  
  
  "Besterik gabe, norbait pasatzen Ekialdean. Zientzialari " Danzig saiatu bere edan. "Nik ezin dut izan secretive duzun bezala dira. Baina ez dugu lortu edonon horrela. Beno, inoiz ez da kontuan. Ez duzu me kontatzeko ezer.
  
  
  "Zer da Agente Z?" Nick eskatu.
  
  
  "Konbinazio bat droga sintetikoak burutzen duten alda daiteke pertsona baten nortasun osoa. Da, nahiz eta alda dezake ego mentalitatea."
  
  
  "Uste dut Hawke aipatu du," Nick esan, lasaigarria.
  
  
  "Hori asko aitorpenak," Danzig taunted AIZKORA agente. "You can get txarra errendimendu akademikoa bada, esan beste zerbait."
  
  
  Ahal izango da txantxa bat nahi duzu, jauna, baina ez niri. Ikusi beharko duzu nire posizioa. Bada Hawk sartu zuten gurekin, edo bada ezagutu genuen aurretik, ez zuen izan, beraz, kontuz ibili. Baina nabarmentzen da... "
  
  
  Danzig nodded sympathetically. "Ez dut inbidia duzu, nire beste bat. Hau gogorra da kasua. Zer egin Kipling deitu? Nik uste dut, joko handia. Baina ez da benetan joko bat. Ez da egia hitzaren zentzu, da? Goi-eskaintzak. Bai. Ari gara jolasten big." Zuen hasperen egin.
  
  
  Nick nahi bazkaldu aurretik lortzen zuen hegazkina. Begiratu zuen pointedly bere ikustera.
  
  
  "Ondo da, nire beste bat, ez dut puntua lortu." Danzig jarri behera bere beira. "Agente Z potentzial handia du. Imajinatu, bada, izango duzu, etsaia eragile infiltrating Kabinete Ministroek edo Parlamentuak, gobernuak, erabiliz Agente Z Kabinete edo Parlamentuko kide. Harrapatzeko dute adimenak horietako funtzionarioek eta indarrean ih jarduteko. zer nahi dute. Laster egingo dute kontrol herrialdean."
  
  
  "Pretty scary," Nick komentatzen. "Baina eragile izango da lortu behar horiek hurbil funtzionarioek."
  
  
  "Uste duzu ezinezkoa da hori?" Danzig grinned gabe umorea. "Gogoan al duzu nola azkar Philby Ross, aurretik ego, aurkitu? Urte batzuk gehiago, eta ezin izan zuen izan dira adimen British buru. Noiz CIA aurkitu zela estuki lotuta Burgess eta McLean, ez dute ukatu izan ezer gehiago egin zion. Zer bada Philby edo norbaitek nahi izan zion Agente Z eta agindu zen erabili ego? "
  
  
  Nick ulertu Danzig-ren puntua. Urtean 1949, Philby bat izan zen SIS ordezkari Washington, lanean arituz FBI eta CIA. MYRA zen Britainiar Sekretua Adimen Zerbitzua, edo MI6.
  
  
  
  
  
  . Philby zen harremanetan asko goi-funtzionarioek ranking. Batera Agente Z bere eskura, nork daki zer kalte zuen egin liteke.
  
  
  Nick bazekien guztiak sounded fantastikoak, baina, urteetan zehar lan AIZKORA, zuen litzaidake dira parte hartzen duten asko fantasiazko egoerak.
  
  
  Danzig sartu hautsi ego pentsatu. "Zehar azken alemaniako hauteskundeetan, neo-Naziak kudeatzen biltzeko harrigarria boto kopurua. Martin Bormann ahal izango dela uste ordua heldu power aprobetxa dezagun, Alemanian, egiteko berak berria Fuhrer. Emu ez litzateke behar armada handi bat bada, Ego eragile ekartzea lortu goi-ranking alemaniako funtzionarioek laguntzaz Agente Z. izan Da, nahiz eta xede txiki Europako herrialde edo Hego Amerikan. Sekretua ez da CIA eta AIZKORA hori Naziek duten bizitzera bezalako herrialdeetan Argentina irrikaz zabaldu beren kexak. bidez Hego Amerikan. Ari dira lortzean zaharra, eta hau izan daiteke ih da azken aukera ."
  
  
  Ez zen asko errespetua eta mirespena batean Nick-en begiak begiratu zuen Hans Danzig, balitz bezala ikusten balding gizon lehenengo aldiz. "Oraindik ez duzu, besterik gabe, arrunt bat, zientzialari."
  
  
  "Ez da ohiko zientzialari guretzat," gizona esan gabe malice.
  
  
  "Esan duzu, duten Agente Z ari da injektatu. Hau da modu bakarra erabili ego? Ezin duzu, besterik gabe, jaregin tanta batzuk bat che edan?"
  
  
  "Agian, uneren batean, etorkizunean posible izango da," Danzig esan zuen. "Baina ez gaur egun. Egun batean, jarri ahal izango duzu pertsona bat eguzki-lanpara hori automatikoki ordenatu ego-zelulak garuneko, eta egingo zuen jaiki atzean aulki batera beste pertsona bat, android, prest ez zure aginduak. Z, droga bat dela, behar bat injektatzen eraginkorra izan dadin ."
  
  
  "Nola itxi dira hobetzeko Agente Z?"
  
  
  "Oso hurbil. Walter Koerner, Bormann da gizon bat, izugarri zientzialari aparta. Ez dugu, nahiz eta traba irabazteko ego baino gehiago, gure alde, ez dut ulertzen nola leial zuen Hitler. Ego leialtasuna desplazatzen Bormann." Danzig iritsi bere ahaztu edan eta amaitu da. "Duzu ezohiko luma ez, Jauna Carter."
  
  
  "Ezer ez da sorpresa, me etapa honetan joko," Nick hasperen egin. "Ezagutzen duzu, ziurrenik, gehiago buruz pen bere baino."
  
  
  "Puntuazio bat da, nire inguruan apur asmakuntzak. Espero dut badakizu nola erabili."
  
  
  "Izan zen azaldu zidan." Nick zigarro bat piztu. "Klik bat aurkezten medikuntza; bi klik aurkeztu antidoto. Hau egin behar da azkar. Beti mantendu zure eztarria."
  
  
  Danzig lortu bere oinak. "Nahi nuke bere esango zehazki non lab aretoan. Ezin dut aurkitu bere. Baina izan behar da, hurbil Beijing. Da sortu nahi duzun da aurkitu, suntsitu behar da. Baina badakizu hori guztia nahi dut, duzu, Jauna Carter. Dugu berriro bete arte."
  
  
  Nick zutitu, eta sentitu dute sentitzen dut, elkarri eskuak.
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  Nick Stahl ez gurutze portuaren Hong Kong. Ez ziren asko ona jatetxe Nathan Road Kowloon. Kowloon, zein deitzen zen Hiria Bederatzi Herensugeak, izan gisa interesgarri asko erakargarritasun turistiko gisa Hong Kong Island. Ez zen Yaumachi Burua aterpe, non pertsona bizi ziren itsasontziak, eta Lauchikok Jolas-parkea. Baina Nick ez dute denbora. Zuen bazkaria, eta, ondoren, joan zen, taxi bat hartu.
  
  
  Pizten zuen Kanadako zigarro eta atxikia atzera bere aulkia.
  
  
  Taxi gainditu mimmo asko Nathan Errepide sailak dendetan. Begiratu zuen leihotik, eta ikusi nahiko neska cheongsams pasatzen mimmo, agerian uzten du parte bere izterrak. Em gustatu begiratu pretty neska. Espero zuen zela inoiz iritsiko etapa, non ego, ez zen interesa eder baten aurpegia edo figura.
  
  
  Kabinako iritsi zen helmugara.
  
  
  Hegazkina hartu off inguruan Kai Tak Aireportua eta buru penintsulako. Nick ikusi untzi eta merkantzia ontziak portuan; familia sampans batean badia eta kala. Ura zen bigun bat urdin.
  
  
  Emu gustatu Hong Kong. Zuen espero zuela izango litzateke atzera laster jarraituko du denbora luzez. Pentsatu zuen buruz Selina pixka bat eta, ondoren, bota bere inguruan bere burua. Ez zen gehiago pentsatu.
  
  
  Ran duten denbora. Ez zen terrible bat premiaz guztiak. Hau da, ego ilara batean.Hau izan zen baieztatu elkarrizketa bat Hans Danzig.
  
  
  Agente H. Bat mind-aldatuz droga. Sotil bat arma. Ez da, lehertu egin zen, bat egin, zarata, edo kausa heriotza eta suntsipena bezalako dinamita edo bonba atomikoa. Baina ez zen gehiago arriskutsua ezer baino ezin duzu pentsatu. Ideia hartuta, pertsona bat baino gehiago buruan, inflexio ego robot bat sartu zen, ia pentsaezina. Ia inhumane. Neurrira, inhumane zen. Deabruarekin bat bezala Martin Bormann ez pentsatu birritan erabiliz, hala nola, arma bat.
  
  
  Bormann egin zukeen ezer ekarriko berpizte bat Nazien Alemania.
  
  
  Martin Bormann. Edo Judas. Jainkoak daki zenbat izenak Bormann hartu ferret haiekin, nola Germanius ondoren, desagertu egin ziren Hitler-en surezko heriotza. Nick zuen errespetua eta mirespena batzuen inguruan bere etsaiak. Baina, inoiz ez Bormann. Besterik ez zuen sentitu gorri bat-beroa gorrotoa, matematika eta ez esku. Ez eskuak. Besterik atzaparretatik. Altzairu kirurgikoa atzaparretatik. Eta aurpegi bat, hori ez zen aurpegi bat. Besterik gabe, mila zauri.
  
  
  Nick ez zuen ahaztuak puntua non Emu gustatu hil oraindik. Ezagutzen zituen beste batzuk nor izan da. Baina ez litzateke zalantzarik jarriz behera haria Bormann-en bizitza. Gizon hau bizi izan du, oso luzea. Nick ez hiltzeko pertsona bat, hala ere, baina gauza bat, munstro bat, mehatxu bat. Zuen hotel bat
  
  
  
  
  
  
  hiltzeko Bormann. Behar izan zuen. Besterik ez zuen espero i ez litzateke nahi du - zuen benetan litzateke. Jainkoa, espero zuen inoiz ez zuen sentitzen poza hartzen gizon baten bizitza. Are gehiago, munstro bat bezala Bormann. Sentitzen du ezer, deus, noiz jartzen zuen behera fluxua Bormann beltza da bizitza. Hori da, zer egin zuen. Kill devil garbi, azkar, remorse gabe.
  
  
  Inoiz ez zuen nahi inor hil. Dena zen ezberdina da orain. Bat izan zen, ia erokeria nahia munduan kentzeko Bormann.
  
  
  Noiz hil zuen, izan zen delako behar izan zuen. Ez dago beste modurik atera da. Inoiz ez zuen pentsatu birritan horri buruz. Zuen bere burua salbatzeko edo bere egitekoa. Bazekien hori, zalantzarik ezin eten misioa, nahiz eta bigarren bat. Eta zuen hildako izan.
  
  
  Killmaster saiatu guztia jarri bere burua, baina ezin izan zuen. Izan zen ertzean, eta ez zen ezertarako balio.
  
  
  Sentitu zuen gabe, biluzik Wilhelmina eta Hugo. Izan zen erabili nahi izatea, horiek inguruan. Izan zuen bat izan zen droga bat luma hori egin zuen, bere bularreko poltsikoan, droga bat izeneko "Denda". Baina behar izan zuen hurbil etsaia erabili ego, madarikatua itxi.
  
  
  Hegazkina zen hegan baino gehiago penintsulako.
  
  
  Ikusi zuen gogor mendiak eta haranak. Han izan ziren, arroz eta ur zezenak. Han izan ziren, nekazaritza-makineria, traktoreak eta hori guztia, baina ih ez zen nahikoa.
  
  
  Ekoizpen asko lurraldeetan zen gelditu direla arteko liskarrak herrien Gorria Txina. Borroka beren artean, Nick pentsatu. Atsegin apur seme-alabak. Inoiz ez dira hazten.
  
  
  Bazekien hori, ehun eta hirurogei pertsona hil izan dira, duela gutxi armatu arteko borroka bi Komunista talde Xiamen. Warring taldeak ziren Sustapena eta Aliantza Iraultzaile. Publizitate Aliantza zen, batez ere lan-talde bat onartzen Komunista artilleria unitateak, berriz, Aliantza Iraultzaile batez ere zetzan inguruan nekazari eta gozatu laguntza Komunista infantrymen. Chuangzhou, gertuko hiri, rushed, ordena mantentzeko berrogeita truckloads tropak.
  
  
  Nick ere bazekien hori anti-Maoist erakundeek ziren oso aktiboa Jiangxi eta Kweichou lurraldeetan.
  
  
  Nahiz eta denbora izan zen iraultza Gorria Txina, Nick sentitu Mao Tse-tung litzateke mantenduko abantaila. Zuen kontrolatzen Red Army, eta hori zen garrantzitsuena.
  
  
  Nick apaldu eserlekua joera posizioa eta siesta bat hartu. Hegazkina zen hegan baino gehiago krema-koloreko laino.
  
  
  * * *
  
  
  Nick bat erosi kopia Pertsonen Eguneroko Albisteak, bilduta bere ego besapean, eta boarded autobus bat Liberty Plazan. Zuen hautatuta sartu Katai Hotel, ez oso urruti, plazan. Aukeratu zuen Cathay izan delako gehien bat hotel modernoa ez bisitatu Mendebaldeko kazetariei. Ez zuen espero sartu exekutatu langile Toronto Telegrafo Zerbitzua. Bada, edozein susmagarriak Txinako funtzionarioek erabaki egiaztatu ego Toronto, zuen bat jasoko betea, osasun-ziurtagiria; hau dagoeneko adostu Toronto at biztanleek telegraph agentzia. Baina benetako Toronto langile ez ziren jakinaraziko, bistako arrazoiengatik. Baita dezakezu gisa iragartzeko norbaitek esango inguruan guys inguruan alanbre zerbitzuak. Nick erabaki zuen egonaldia kanpoan haiengandik.
  
  
  Altzariak ego gela erraza izan zen, baina eroso. Off hartu zuen bere arropa eta jarri maleta ohe azpian. Eseki zuen bere jaka, atao off bere oinetakoak, eta luzatu ohe gainean irakurri Beijing egunkarian. Inpresioa izan zen anti-komunista eta anti-Mao indar hegoaldeko Guangdong Probintzia erabiltzen ziren anti-iraultzailea economism eta infiltrazio iraultzaile batzordeetan alienatzeko arteko harremanak iraultzaile masa eta batzordeko kideak.
  
  
  Nick deigarria izan zen, hain zuzen, handi plano utzi, hala nola, informazioa eskura pertsona. Badirudi natural zuten isilik. Ba Mao Tse-tung nahi horiek talde ezberdinak borrokatzeko beren artean? Zirudien, modu Nick. Bat izan zen I saiatu politiko ruse. Hainbat fakzio ospatu ziren atzera borroka beren artean, eta Mao Tse-tung goialdean geratu ziren.
  
  
  Bildu zuen paper eta hasperen egin zuen. Beno, Hawke zen eskuineko. Ondoren lurreratzea at ego aireportua, beste bidaiariak ziren bilatuko. Bat grinning Txinatar gizon toothy hortzak azaldu duenez, asko urrezko eta zilarrezko, itxurako zirkulu bat, ari da sartu smuggled Txina, beraz, oso garrantzitsua da hori guztia etxe miatu. Zuen barkamena eskatu eragozpenak.
  
  
  Gauza ona da utzi zuen bere arma atzean. Bat emu litzateke izan gogor denbora bat azaltzeko zer stiletto eta luger dira.
  
  
  Denean iluna izan zen, zuen aldatu bat sartu urdin iluna palo eta beteak bere poltsikoak batera RMB ohar tren-unitateak behar luke truke Kanadako dirua. Bezala, behera joan zen kalean, bost monettas jingled poltsikoan bere ego prakak. Nabaritu zuen bat, jatetxe txiki kalean zehar. Zuen afaldu on mutton eta arroza eta edan bi katilu beroa te berdea.
  
  
  Noiz atera zuen, iluna izan zen inguruan jatetxean. Ilargia zen, leaden eta sakabanatuta. Da zintzilik baxua baino gehiago hiri.
  
  
  Pizten zuen pack bat-tamaina Kanadako zigarro, sat on the bus, eta atzean eseri bat, adin ertaineko bikote izan ziren eztabaidatzen autobus bat greba Canton.
  
  
  Nick atera eta burua aurkitu, batez ere, hutsik ageri herri zati.
  
  
  
  
  
  . Ibili zen bidez bihurri kale arte etorri zen txiki bat opari denda. Zuen zalantzan, inguruan begiratu, eta ikusi figura bat zutik hurbilen atari. Neska bat izan zen. Zuen begiratu zion, eta, ondoren aktibatuta kanpoan.
  
  
  Ziurrenik, prostituta bat, pentsatu zuen. Baina hori ez du zentzurik. Izan zen bat hutsik ageri kalean. bat izango litzateke gauza txarra. Ez zuen pentsatzen du jada, eta ibili baino gehiago, egunero denda. Ez zen botoia jamb. Bazekien hori ego ezagun bizi izan zen atzera dendan. Nick zen buruz bultza botoia denean, ez zen zorrotz bat crack - a gunshot. Eta etorri dendan bidez.
  
  
  Saiatu zen heldulekua eta atea ireki. Gisa sartu zen, beste jaurtiketa deitu.
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  Nick hurried bidez store atzera, non ikusi zuen horixka santua erretzen seeping bidez gaping atea. Bultzatu zuen atea ireki, eta gizon craned bere lepoa begiratu Nick. Gizona izan zen okupazio hurrengo baten gorputza adin ertaineko Chinese man. Gizona, gainera, Txinako zen, Mendebaldeko jantzita-style arropa eta ospatu pistola bat bere eskuineko eskua. Hasi zuen, jaiki, aldi berean, mugitzen bere pistola beso estaltzeko Nick.
  
  
  Nick lunged at goranzko figura, eta biek jaitsi da, baino gehiago gogor bat zaharra flip-top aulki. Nick bortizki sakatzen bere tribuaren izena man-en groin. Ez zen oihu mina eta indignation. Nick heldu gizon eskuineko eskumuturraren eta hilaren zion inguruan. Pistola jaitsi zen bere geldiarazi behatzak.
  
  
  Nick heldu pistola, bota gizona baino gehiago, sakatzen pistola Ego atzera, eta tiro. Gawking erauzi ireki bere aorta, eta Nick lortu bere oinak.
  
  
  Ibili zen bidean adin ertaineko Chinese man, eta gelditu egin da, ego crevice zen bezala, gogorra baita igeltsua. Neska bat gauzatu atari - neska bat nor zen dagoeneko, partzialki ezkutuko ilun atari kanpo.
  
  
  Zuen bazterrera pistola adierazi Nah Nik eta ran bidean adin ertaineko Chinese man. Belaunikatu behera ondoan gizon eta negarrez hasi zen. Bada, izan zen, performance bat zen, ona bat.
  
  
  Nick baino gehiago ibili atea eta sartu begiratu dendan. Ez zen beste inor dendan. Atxikia zuen aurka moaning, begira neska.
  
  
  Azkenik, koa izan zuen eta aurpegia jiratu zion. Bera izan zen, gazte eta eder. Zuen jantzita, baserritar bat pijama egokitzeko. Nick erabaki zuen itxura ona bat jongsam, soineko izan zen, beraz, estu zeudela slits bi aldeetan baimendu wearer oinez. Baina cheongsam debekatu zen Red Txina delako bat izan zen, adibidez, burges zapore txarra.
  
  
  Nick nodded at the dead man zuen litzaidake dira harremanetan. "Ez duzu ezagutzen ego?" "Zer da?" galdetu zuen neska.
  
  
  "Zuen... nire aita izan zen." Bere kokotsa zen dardarka, eta beldur zen zuen joan zen negar berriz ere. "Eztabaidatzeko. Beraz, ez naiz lotsatzen."
  
  
  "Zergatik ez duzu zeuk deitu koldar bat?"
  
  
  Zuen burua jiratu eta begiratu man Nick hil zuen. "I zen kanpo ikusi nuen Lum Fan sartu nire aitaren dendan. Bere ezagutza ego. Zuen ezagun bat hiltzaile. Bere ezin izan du ezer egin. Zuen beldurra geldiarazi zuten. Gero, gainditu mimmo, eta ez ziren plano duena, eta banekien nire aita hilda zegoen. Bere ia ihes egin, baina... Zuen shrugged.
  
  
  "Izan behar duzu aurkitu ziur, ez behar duzu?"
  
  
  Zuen nodded poliki-poliki.
  
  
  Nick zapaldu kanpoan horman eta ibili baino gehiago, non gizon litzaidake zuen hil arautuko, eta Stahl rummaged bere poltsikoetan. Ez ziren ID txartelak eta kutxa bat ammo. Zuen beteak koadroan sartu, bere jaka poltsikoan, eta koa izan da. Ez zen puntu ez bilatzen zuen pertsona zen ikusteko, eta ez zen puntu ez inguruan gertatzen bulego txiki eta bizi-laurden. Gizon bat ez litzateke ezer idatzi behera.
  
  
  "Zu Amerikar bat, ez zara?" neska eskatu.
  
  
  "Ez du axola?" Zuen gainean ibili, neska. "Hau da, benetan garrantzitsua? Esan nahi dut, sakona behera?"
  
  
  Ikusi zuen ego crooked grina. "Ez duzu uste dut zer esan duzu?"
  
  
  "Nola egiten ari zaren jakin dut, ez liga gizona besterik ez zuen hil?"
  
  
  "Ondoren, hiltzeko me now", esan zuen erronka.
  
  
  "Besterik ezin dut egin. Hau da arriskutsua enpresa bat da."
  
  
  "Ez dakit nire aitak lan egin zuen, Amerikarrek."
  
  
  Nick stared Nah. "Egin zuen esango dizu bere sekretuak?"
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Nire aita eta ni ez ziren... oso hurbil. Daki saltzen dut nire gorputza, eta atao zuen me out. Bere zati, zion etorri eta saiatu egin ego ulertzen. Ez nuen nahi, ez dugu elkarren artean hitz egin oraindik..."
  
  
  "Ez duzu urrun bizi da hemen?"
  
  
  "Ez, ez, orain arte"
  
  
  "Goazen zure leku eta eztabaida".
  
  
  "bai. Baina lehen... " joan zen bere aitaren gorputza, ahuspezturik, eta hartu zerbait bere ego poltsikoan. Zuen zuzentzeko sortu, eta Nick eskatzen ikusteko zer Nah izan. Erakutsi zuen em hau. Pieza bat izan zen jade.
  
  
  Chinese jende askok egiten jade sakeletan zorte ona. Bat izan zen, Txinako sineskeria.
  
  
  "Hura izan zen nire aita, urte askotan", esan zuen. "Ez zuen jarri bere eskua behera minutu bat besterik ez igurtzi. Begiratu nola leuna da."
  
  
  "bai. Orain infernua atera hemen."
  
  
  Ibili dira dendan bidez eta ate aurrean. Bai, inork ez entzun plano, edo jendea hemen, eta edonon, besterik gabe, egin nahi ez oztopatzeko.
  
  
  Nick bat jarri eskua Hey sorbalda hasi zen oinez azkarrago. "Hartu zure denbora,", esan zuen. "Ez duzu nahi, arreta erakartzeko, egin duzu?"
  
  
  
  
  
  Esan zuen ume hori us-en izena da, Lotus eta bera bakarrik bizi da. Bere aita izan zen, bere bakarrik bizi erlatiboa, eta, orain, bere ego desagertuko da, gehiegi.
  
  
  Nick zen erdia bakarrik bere entzutea. Sentitu zuen pisua pistola bere jaka poltsikoan. Sentitu zuen ona izatea pistola bat. Espero zuen ume, ez litzateke erabili behar neskaren ego. Gehiegi izan zen, nahiko hiltzeko. Ez zuen ehuneko ehun bat ziur bere. Zirudien zuen zintzoa nahikoa, baina ...
  
  
  Etorri dira etxea non bizi izan zuen. Bikote gazte bat zen, besarkatzen, ate aurrean. "Ez dago modu bat atzera," Lotus informatuta Nick. Dute erdi-biribila eraikina, joan bidez, atzeko atea, eta joan zen bat gora eskailera hegaldi.
  
  
  Bat izan zen, ederki izendatu gela sakon merke alfonbrak eta akuarelak hormetan. Zuen azkar rummaged bidez dresser, atera argazki batzuk, eta erakutsi ih emu. "Botoa argazkiak nire aita eta ni. Ikusiko duzu, ez dut gezurra duzu."
  
  
  Ona da. Bere senarra, " itzuli zuen argazkiak.
  
  
  "Ez duzu nahi batzuk tea?"
  
  
  "Nahi nuke jan apur bat,", esan zuen.
  
  
  Bitartean Lotosa egiten zen tea, Nick aztertu pistola hartu zituen hiltzailea nor bere aita hil, fabrikatu lotus. Bat izan zen Astra Firecat caliber.25 blue moztu eta plastikozko heldulekuak. Izan zituzten lau espoletak, eta bakarra izan da tiro denean segurtasun harrapatzeko zen sakatzen. Bat izan zen, espainiako pistola.
  
  
  "Egin nahi duzu pistola?" Lotus eskatu zuen bezala, jarri bi katilu tea behe taula aurrean zion.
  
  
  "Eskuratu ahal izango duzu, oso atxikitako pistola bat,", esan zuen, jarri du behera. "Batez ere, ondoren, nola lagundu ateratzeko leku zailetan. Eta pistola ez du, emakume bat bezala begiratzen. Besterik ez zuen hitz egiten denean, nahi duzu berarekin hitz egin. Noiz nahi izan zion isila, zuen isilik."
  
  
  Lotus bildu bere tea kopa eta sipped. "Ezin zuen bero mantentzeko on bat hotza gauean," zuen arrazoitua.
  
  
  "ez. Baina egin ahal izango da eroso sentitzen duzu, besterik gabe, jakin zuen, ez noiz nahi zion. Fidatu ahal izango duzu bat emu; ezin duzu konfiantza emakume bat."
  
  
  "Inoiz ezagutu duzun emakume bat fidagarria duzu?"
  
  
  Zuen sipped bere tea. "Ezin dut esan ez dela. Baina emakumeak dira, beraz, madarikatua emozionala, eta, nahiz eta, denean bezala sentitzen duzu ezagutu duzun norbaitek fidatzen dezakezu, oraindik ere, behar duzu izan zure guardia."
  
  
  "Niri fidatzen dezakezu."
  
  
  "Ezin izan dut?"
  
  
  "Bai", esan zuen, ia-ia erotu. "Nahi dut mendekatzeko nire aita. Duzu niri emateko aukera hau."
  
  
  Nick zen ikasten da lehen aldiz. Bera izan zen, lerdena eta virginal itxura, mehe bat, lepo luzea eta beltza, ile hori jaitsi zen, bere sorbalda eta kuzkurtuta barrurantz muturretan. Bere azala leuna izan zen kolorea boli. Bere ezpainak ziren osoa eta odol-gorri, eta bere begiak ziren ilun almendra-itxurako. Nah kate bat izan Mikimoto perlak inguruan bere lepoan.
  
  
  Ekialdeko neska itxura errugabea, virginal eta lasaitzeko, baina honen pean estali bat dago sutsua izaera hori izango da, ez jarri Mendebaldeko emakume lotsa.
  
  
  Nick ezin lagundu da; pentsatzen hasi zen Lotus sexu, eta bere ego kontsumitu zen nahia.
  
  
  Balitz bezala irakurri ahal izan zuen ego buruan, Lotus apaldu, bere begiak bezala bride blushing, eta, ondoren, planteatu bere ih berriro. "Ez duzu nahi me?" Bere ahots altua izan zen, eta zakarrez. Bere hortzak ziren txiki-txiki perlak.
  
  
  "Bai, oso."
  
  
  Izan zuen bere itzulian, bere besoak inguruan bilduta ego lepoan, eta bere ahoa zen sakatzen aurka gogor ego ezpainak. Ego eskuak aurkitu bere txiki, bular sendoa pean bere arropa.
  
  
  Ohe zen ona, ona, eta ez creak.
  
  
  Geroago, askoz geroago, hitz egin dute. Lotus zen adamant buruz laguntzen Nick. Beldurra geldiarazi bere, beldurra galarazi bere laguntzen aurrean, bere aita. Orain haserre zegoen bere burua bere lotsagarria portaera. Beno, izan dut neure burua libratu. Nick behar dute eman dit aukera hau.
  
  
  Nick saiatu azaltzeko. "Ez dut fidatu behar duzu. Ezin dut jasan. Ez da gehiegi jokoan. Bada harrapatu, torturatu egingo zara."
  
  
  "Ari zaren beldur hitz egin dut?"
  
  
  "Bai", esan zuen, bene-benetan.
  
  
  "Zaude hemen delako Alemanak?"
  
  
  Nick sel, hartu zigarro bat eta pizten da. "Aldarrikatzen duzu, zure aita ez esango dizu edozein bere sekretuak, baina zuk ere jakin buruz Alemanak. Dira, duzu nahastu nahian agurea?"
  
  
  Ukitu zuen Ego beso batekin lerdena behatzak. "Batzuk inguruan Alemanak dira nire bezeroak," esan zuen leunki. Bizi dira Imperial Jauregia."
  
  
  Hau erabaki Nick gorroto erabiltzen da, baina beharrezkoa izan da. Eta benetan nahi zuen mendekatzeko bere aita. "Ez dakit zehazki non Alemaniarrek egonaldia Imperial Jauregia?"
  
  
  "bai. Ezkerreko hegala, zein ia exekutatzen inguruan patioan. Pertsona orok du bere plan propioa."
  
  
  "Ez duzu ezagutzen buruz ezer ih liderra?" Nick eskatu.
  
  
  Hartu zuen zigarro hura, hartu arrastatu bat da, eta jasotzen du atzera. "Entzun dut gizon bat nor ez da inoiz irribarre delako bere aurpegia da, izoztuta. Nire alemaniako bezeroei buruz hitz nen, ez da errespetatu, eta, batzuetan, beldurra ih ahotsak."
  
  
  "Ez Alemanak hitz you very much?"
  
  
  "Noiz ari dira edan. Oni beste edan. Hitz egiten ari dira buruz berri bat Germanioa, bat gehiago indartsu bat, Germanioa."
  
  
  Nick stubbed bere zigarro. "Ez duzu benetan nahi me laguntzeko?" "Zer da?", galdetu zuen ikasten, bere aurpegia.
  
  
  "Oh, bai".
  
  
  "Ez dut kontatu behar duzu buruz arriskuan."
  
  
  "Ez dut ezer egin."
  
  
  Zuen galdetu zion, bada, ezin izan zuen hartu ego Imperial Jauregia. Zuen nodded.
  
  
  
  
  
  oso erraza izango litzateke.
  
  
  "Bihar gauean,", esan zuen. "Ezin duzu egin zidan palo bat? Beltz bat egokitzeko? Zerbait egingo nahasten gauean?"
  
  
  "bai. Suposatzen dut, beraz. Baina, zein da helburua?"
  
  
  "Buruz hitz egiten ari zinen gizon bat nor ez da inoiz irribarre. Buruz duen gizona izoztuak aurpegia. Hil nahi dut, bere ego. Beraz, erraza da."
  
  
  "Hau da zure herria Errusian?"
  
  
  "Nire misioak, Lotus."
  
  
  "Baina, nola dakizu non izango da? Nola ez badakizu zein gela da ego?"
  
  
  "Hau da, aukera bat hartu behar dut," Nick esan zuen. "Galtzen dut bere egitekoa, ez dut askoz galtzen. Alemaniarrek jakingo du zerbait gaizki dago noiz aurkitu dute beren Txinako hiltzaile hildako. Beraz, ezin dut nire onena egin eta saiatu hiltzea gure lagun batekin izoztuak aurpegia."
  
  
  "Bada, tiro egin zion, duzu esnatu beste batzuk," esan zuen.
  
  
  "Ez dut bat sofistikatuagoa arma baino pistola bat,", esan zuen, pentsatzen droga bere luma, droga bat " izeneko Denda." Bada aurkitzen zuen Bormann, egingo zuen injektatu emu. Denean, beste batzuk aurkitu Bormann, egingo dute uste zuen hildako eta bai berarekin lurperatu edo cremate zion.
  
  
  "Kontuz Stryker," ohartarazi zuen, geratuko mehe ahotsa.
  
  
  "Stryker?"
  
  
  "Ego izena da Kapitaina Stryker. Erantzuten bakarrik bere liderra. Nirekin izan zuen behin. Zuen bortitza, inoiz ez Zuen edaten. Ez zuen giza."
  
  
  "Ez dut ikusi nire urratsa," Nick agindu. "Izan dut utziz laster. Ikusiko duzu bihar gauean."
  
  
  "Ia egunsentian."
  
  
  Barre egin zuen. "Orduan ikusiko dut gaur gauean."
  
  
  "Ahal izango duzu ordezko bat minutu batzuk gehiago", esan zuen boldly, exekutatzen bere behatzak baino gehiago ereduak bere bularrean.
  
  
  Ih gorputzak ezagutu eta bat bihurtu zen.
  
  
  Bat brisa cool bidez iragazi erdi-leihoa ireki eta garbitu baino gehiago beren gorputzak biluzik.
  
  
  Dute musu azken putz.
  
  
  Bere behatzak ran bidez ego ile, sentimendu ego scalp. "Hori oso polita izan zen," xuxurlatu zuen.
  
  
  * * *
  
  
  Lotosa eserita zegoen leiho ondoan, giggling. "Ezin dut entzun bere. Uste dut, egiten ari dira maitasuna."
  
  
  Nick zen jantzita. Ibili zen bere gainean jarri eta bere besoa bere inguruan gerrian. "Ez da hori zakar? Entzun beste pertsona maitasuna egin?"
  
  
  "Ez dut uste zaintzen dute. Neska fondoak dit. Ez zuen izan zalantzarik eta me dira gauzak. Entzun arretaz. Ahal izango duzu ih entzuten da."
  
  
  Nick frowned. "Ez dut nahi entzun ih. Naiz lotsatu duzu, Lotus. Nahi duzu bada, norbaitek entzun egin digu maite?"
  
  
  Lotus, bat-batean, estalita, bere ahoa stifle bat, giggle, eta mugitu kanpoan leihoa. Nick bat entzun gimen azpian leiho. Urrun joan zen, eta piztu zigarro bat. "Beraz, nola egiten duzu zure aisia pasatzeko denbora?"
  
  
  "Jakina, ez."Zuen, alegia haserretu. "Zergatik behar dut barkatu nahi duzu? Berea, ez naiz inori minik eragin. Ez dugu guztiak bitxia neurri batean? Daude pertsonak begirada zikin argazkiak urduritu ih, edo, besterik gabe, jakin-mina? Ari dira izugarri awful. pertsona? Ez jende entzun besteen elkarrizketetan pribatua? "
  
  
  "Guztiak zure argudioak ahulak dira." Nick eseri ohe gainean. "Jendeak pribatutasun eskubidea."
  
  
  "Oraindik ez duzu me txantxetan," esan zuen, eserita behera ohe ondoan zion. "Zu bezain bitxia naiz." Pentsakor frown rriz Nah da kopeta. "Zaude agente bat zure gobernuak. Ez duzu inoiz entzun, norbaitek hitz egin? Batera etxetresna elektrikoak?"
  
  
  "Zerbait da, bestela, berriro. Erabat desberdina da." Zuen haizatuko kanpoan bere argumentu olatu bat eskuan.
  
  
  "Delako esan duzu beraz?"
  
  
  "Dezagun, jaregin," zuen pleaded.
  
  
  "Delako galtzen duzu argumentua."
  
  
  Bera izan zen saiatu naiz istorioa, Nick pentsatu. Inoiz argudiatu emakume batekin. Gizon bat ezin irabazi. Emakumeen mundu osoan berdinak izan ziren. Beti ziren eskuineko, ez du axola zer.
  
  
  Ez zen modu bakarra isiltasuna bere. Estali zuen bere ahoa, bere eta bota bere itxi. Sentitu zuen bere besoetan biltzeko lepoan bezala, bere gorputza writhed zion azpian.
  
  
  Ih-ren mugimendu motela izan ziren, saritua, bezalako korronte bat merkurio. Bere hasperen eta hasperen ignited zion.
  
  
  Noiz baino gehiago izan zen, esan zuen, " soinuak zentzuduna egin kalean, ilusioa duzu. Ez dago ezer gaizki."
  
  
  Zuen groaned. "Lotus, ero zara. Erabat crazy."
  
  
  Zuen laztandu ego-en bizkar, eta atzera. "Estatubatuar dira, batez ere lotsatia. Egia shames ih dira, beraz, ezkutatu nah.
  
  
  "Filosofia, garai batean bezala." Zuen bowed bere burua, eta erabaki play txantxa bat bere on. "Nire seme maitea, zaude erabat eskubidea. Bat izan nuen, oso zorrotza upbringing. Izan ere, birjina izan zen arte oso gau honetan."
  
  
  Slapped zuen ego arinki aurpegia zehar. "Me txantxetan ari zara."
  
  
  "Oso modu ona da."
  
  
  Bera izan zen, bat-batean larria. "Hil duzu gizon askok?"
  
  
  Esan zuen hey, hori izan zen oso arraro bat corkscrew. Jakin nahi zuen, zergatik litzaidake zuen galdetu.
  
  
  "Bitxia izan dut."
  
  
  "Aldaketa galdu dut,", esan zuen. Eta ez zen etzanda.
  
  
  "Pertsona nor da ih liderra. Zuen ardura nire aitaren heriotza, ez zuen?"
  
  
  "Hori da, zer imajinatzen dut," Nick esan zuen. "Zergatik ez?"
  
  
  "Ahal izan zuen hil bere ego bere eskuetan."
  
  
  Nick ikusi gorrotoa bere begiak. "Hau ez da lan zaila, Lotus. Zuen da, ziurrenik, gehien bat arriskutsua munduko pertsona. Eta uste me, zuen gogor hiltzeko. Saiatu naiz."
  
  
  "Ni saiatu behar da," azpimarratu zuen. "Ez dut lortzeko aukera bat. Maite zuen bere aita, eta orain da zuen hildako."
  
  
  "Ez joan aurretik-niri begiratu, Lotus. Ez da laguntza."
  
  
  "Sentitzen dut."
  
  
  "Bada
  
  
  
  
  
  "Neska ona da,", esan zuen. "Duzu utzi dut joan leiho eta entzun bikote gazte behean.
  
  
  Bera izan zen, barrez.
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  Atzera bere hoteleko gelan, Nick pentsatu zer Lotus ume, esan zuen. Gizon bat bat izoztutako aurpegia. Gizona liderra izan zen. Gizon bat bere jarraitzaile beldur ego.
  
  
  Izan Bormann.
  
  
  Baina zer gertatu izoztuak aurpegia? Zen Bormann maskara jantzita? Ez, ez zen erreuma. Inor ezin da nabaritu maskara. Ez litzateke guesswork. Lotus esango luke izan zen bada maskara bat. Ekarri duten gauza bakarra. Kirurgia plastikoa. Bormann izan kirurgia plastikoa.
  
  
  Zen Hema Kapitaina Stryker?" Izan zen, izen berri bat Nick-en memoria banku. Bormann inoiz ez zuten for laguntzaile.
  
  
  Nick joan leiho eta begiratu at jendez gainezka dagoen kale. Izan zen, goizean goiz, eta kaleak ziren, jendez gainezka. Eguzkia zen, poliki-poliki igotzen ari da, dagoeneko beroa horia baloia. Bat izan zuen egun osoan hiltzeko. Parte ego izango da gastatu lo.
  
  
  Biluztu zuen, eta ez zuen bat bankuaren prentsa ohe gainean berriro. Absently, zuen fingered zerbait Schrammel gorputza eta saiatu gogoratzen non eta noiz zuen litzaidake irabazi oroigarri. Bere ego-trebatu kontuan gogoratu, eta chuckled zuen. Dibertigarria izango litzateke, bada, ezin izan zuen zerbait gogoratzen duten bezala. Buruz pentsatu zuen, leku guztietan izan zuen, eta leku guztiak ez zuen izan. Lehen balioa asko outweighed bigarren.
  
  
  Konturatu zen pentsatzen zuen gehiegi eta ez litzateke egin. Aktibatuta zuen bere alde, eta loak.
  
  
  * * *
  
  
  Kapitaina Gunther Stryker gorroto bere uniformea. Too erraza izan da. Zen ume txiki bat falta esbastika, zabala, larruzko gerriko, eta distiratsua botak. Uniformea izan zen behartu higadura izan zen orain nahiko madarikatua sinple eta erraza da. Baina aginduak ziren oraindik aginduak.
  
  
  Zuen zabaldu bere uniforme ohe gainean, eta hartu off bere pijama. Begiratu zuen barruan bere eskumuturraren eta ikusi spot bat frijituak, non bi txiki tximista morroilo zuen behin izan. SS placemarks. Ego seinale, katuak, izan zen, scraped off eta txerri azala jarri zen gainean. Asko ego-bultzatutako adiskideak honen bidez joan delako Estatubatuar, batez ere, nahi SS gizonak.
  
  
  Kapitaina Stryker bat izan zen lehen alemaniako soldaduak bere belaunaldiko parte hartu ahal izateko borroka. Ez zehar inbasio odoltsua, baina Urdina Zatiketa Espainian. Hitler-en pertsonala ekarpena Franco. Hil zuen, eta em gustatu. Izan zen ia bigarren izaera zion.
  
  
  Porrota Germanies zen mingotsa pilula irentsi. Baina ez ziren promesak, mugitu dute, eta itxaron zuen asko bere adiskideak. Urte asko eman zituen Suitzan eta Portugal harremanetan mantenduz, eta, azkenik, hitza atera zen.
  
  
  Em zen, berrogeita hiru urte, eta oraindik sasoi onean. Bere gorputza zen, giharrak eta gogorra, gantz gabe. Jaten zuen eskuineko janaria eta zuen eskuineko ariketak. Galdetzen dut nola liderra tematu ariketak Kanadako Air Force. Baina hori ez da traba Stryker. Gauza bakarra lanik ego orain zen inaktibitate.
  
  
  Jarri zuen sinple bat egokitzeko. uniformea zuen mespretxatu eta joan zen Buruzagi. Zuen behera ibili aretoan, gelditu egurrezko atea, eta jo. "Eintreten," entzun zuen ahots ezagunak esan. Aktibatuta zuen heldulekua eta joan zen. Zuen ia agurtu zaharra Nazien estiloa, baina harrapatu berak egiten, beraz,. Txinako jabeek disapproved, hala nola, adierazpen. Eta Buruzagiak ezin izan du itxaron mesedez, jabeek - une arte.
  
  
  Buruzagi izan zen, dagoeneko jantzita. "Izan duzu gosaria oraindik?"
  
  
  "ez. Esnatu dut zure testua etorri zen."
  
  
  "Izan dugu gosaria elkarrekin. Baina lehen hitz egin behar dugu. Eseri. Kapitaina Stryker."
  
  
  Kapitaina Stryker eseri sinple bat egurrezko aulki eta gainbegiratu tamaina handiko figura erritmoa atzera eta aurrera. Bat ikusi zuen aurpegia ez zen aurpegi bat. Ikusi zuen beltzak eskularruak eta bazekien zer zen horien barruan. Zoragarria zen nola Buruzagi erabiltzen horien atzaparretatik. Ezin izan zuen, nahiz eta tiro horiek. Hala ere, ez zen zerbait buruz nen duten beldur ego. Hau bera izan zen gizona izan zen, beraz, hurbil Hitler horietan zehar harrigarriro produkzio urte. Hala ere, ez zen aldaketa gogorra Martin Bormann. Ezin izan zuen guztiak sentitzen duten gorrotoa datozen oinez gizon.
  
  
  "Lum Fan hil da."
  
  
  Stryker ikaratu zen albiste. Lum Fan bat izan zen onena hitmen nork lan egin Chicoms. Izan zen Stryker nork aurkitu kontaktua ematen duten Amerikarrek informazioa. Izan zen Stryker nor konbentzitu Bormann utzi Lum Feng hiltzeko harremanetan. Orain Lum Fan zen hilda.
  
  
  "Pertsona sortu zen aurka izan zen ahula eta adin ertaineko," Stryker esan zuen. "Nola egin ahal izan zuen huts?"
  
  
  "Baina ez zuen galtzen," Bormann esan zuen. Zuen gelditu eta begiratu bere henchman hutsik begiak. Harremanetarako hil da. Dute tiro bi aldiz. Lum Fan egiten ari zen bere lana ondo. Baina, dirudienez, beste norbaitek etorri eta hil gure gizona."
  
  
  Stryker stared izoztuak aurpegia, eta winced baitarako. "Baina nork? Harremanetarako lan egin zuen bakarrik."
  
  
  "Agian, beste agente izango lekua hartu dugun pertsona harrapatu Jauregia. Agente AIZKORA. Polita izango litzateke hori bada kasua izan zen, eta pertsona hori aktibatuta izan Nick Carter. Bere ume, zor dio bere hainbeste. Bere hotel bete nahi zion berriro." Ahotsa zen leun, silky, ia koipetsua. "bai. Hori polita izango litzateke. Batzuetan uste dut Carter eta ni biak jaio ziren infernua. Besterik ez zuen bezala ruthless zuen bezala."
  
  
  
  
  
  
  
  "Verdammen? Stryker zin. "Zer egin nahi zuen?"
  
  
  "Gauza bat besterik ez," Bormann intoned. "Agente Z." Kapitaina Stryker lortu bere oinak. "Zer egin behar dugu?" "Ez dago ezer egin ahal izango dugu, nire maitea Kapitaina. Gure beste bat, edozein dela zuen da, du hurrengo urratsa hartu." Bormann beso bat jarri inguruan Stryker en bizkar. "Goazen. Goazen Speisezimmer eta gosaldu"
  
  
  * * *
  
  
  Nick saiatu beltza palo Lotosa egin zuen bere. Ez ziren bi breastplate poltsikoetan eta bi alboko poltsikoak. Bat izan zen, bat-pieza egokitzeko, erraz jarri, erraz off hartu.
  
  
  Lotus ikusi zion, hartu off bere arropa. "Ez duzu onestea nire josteko?" galdetu zuen.
  
  
  "Betsy Ross ezin dugu egin, hobeto." Nick jarri bere arropa. Bazekien nola sartu sneak Imperial Jauregia. Em ez bezala. Baina Lotus zen eskuineko. Izan zen modu bakarra.
  
  
  Lotus bat jantzita, oso estu soineko hori erakutsi off bere txiki, bouncy kurba abantaila. Soinekoa gorria zen, kolorea grina. Ran zuen bere eskuak behera bere izterrak. "Ez duzu soinekoa bezala?"
  
  
  "bai. Duzu itxura handia nen. Pena bat da duten ego izan behar du gastatu segurtasun zaindari bat."
  
  
  "Ez joan, hau bezalako. Dut ahaztu nola gizon asko izan nuen." Zuen laztandu Ego masaila, koa izan tiptoe, eta sakatzen bere ezpainak bere. Bere gorputza zen bero eta biguna.
  
  
  Ego-en eskuak laztantzen bere bizkarrean, sentimendu haragia azpian oihal bere soineko. Bera izan zen, biluzik pean bata gorri bat.
  
  
  "Ari zaren ilusioa?" xuxurlatu zuen.
  
  
  "Oso."
  
  
  "Denbora izan dugu, ez dugu?"
  
  
  "Kontrolatu ahal dut neure burua," esan zuen grina bat. "Ezin duzu?"
  
  
  Zapaldu zuen atzera, bere aurpegia eta begiak triste. "Egin nahi dut maite dit orain. Nahi dut gogoratu du berriz, naiz berarekin."
  
  
  Ego eskua laztantzen bere masaila. "Ulertzen dut."
  
  
  Bere eskuak altxatu soineko eta altxatzen ego off bere burua. Eseri zen biluzik eta unashamed. Bere gorputza zen lerdena eta perfektua, irmoa kurbak. Ikusi ahal izan zuen, berari begira bere pazientziarik begiak, eta bere begiak ziren glowing.
  
  
  * * *
  
  
  Ego-en izena zen Li Deng, eta zerbitzatzen zuen armada lau urtez geroztik izan zen, hogei. Hartu du leku inguruan herri bat Hunan Probintzia, non Ego-en aita izan zen alkate. Ezin izan zuen geratu herrian eta lan eremuak, baina Em aurkitu da gehiegi aspergarria da, beraz, sinatu zuen. Gaur egun, izan zen bat baino gehiago ez alemaniako guardia. Bi urte eman zituen en Manchuria ziren irabazi, atsegina, eta oso zirraragarria. Zuen arpilatu bere adiskideak, onartzen ofizialak. Ez zuen uste duten pertsona filmatu zuen eta lapurtu besterik ez ziren errazak nekazari, pertsona bezala inguruan ego-en egin herrian. Zuen soldadu bat eta obeditu aginduak. Pertsona horiek ziren aurka Mao Tse-tung, eta ih behar izan zigortu.
  
  
  Ondoren, eman zituen urte bat gertu Indiako mugan. Ez zen hitz bat inbasioa, eta izan zen irrikaz ekintza. Ez zen inbasioa. Inoiz ez zen azaldu duten zehazki izango litzateke inbaditzen.
  
  
  Orain, eta hau guztia egin ondoren, ego esleitutako guardia hegal Imperial Jauregia non Alemaniak bizi izan zen.
  
  
  Zuen, eta bere adiskideak ez bezala, Alemanak. Jokatu dute, beraz, ezin hobeto. Ziren granuja Alemanak. Outcasts. Ziren jantzita simple uniformeak eta begiratu barregarria. Hala ere, ibili dira eta trebatu balira bezala prestatzen handi bat gerra. Zer da gerra?
  
  
  Li Deng begiratu at the moon eta desplaza bere fusil. Handi bat izan zen, lodi, erromantiko moon. Em nahi emakume bat.
  
  
  Ego zen neska bat interesatzen Gorria Guardia. Nah izan txinpartatsu begi beltz. Hartu zuen ezazu bi aldiz, baina ezin izan du lortu edozein gehiago. Behin utzi zuen ukitu zion bere, balitz bezala, ez zuen eman zion zerbait preziatuak. Erabaki zuen, bada, bere hartu zuen berriro, zuen eskari hori zuen ohera joan berarekin, bestela inoiz ez zuen ikusi bere berriro.
  
  
  Adar bat snapped, eta ego, kontuan zen, garbitu pentsamenduak. "Nor da hori?" "Zer da?" eskatzen zuen, nabarmen.
  
  
  "Besterik ez da bere," ahots bat esan baino gehiago itzalak. "Lotus".
  
  
  Lotus. Ezagutzen zuen bere. Zuen prostituta bat zerbitzatu Alemanak. Alemaniarrek zortea izan. Lotus izan zen, oso ederra. Zuen asmatu zuen, etorri hemen sartu hegal non Alemaniak bizi izan zen. Beno, ez zuen galdu nahi da. Nahiz eta ezin izan zuen, ez zuen izan Stahl. Besterik ez atera arren. Txinako neska doa ohe zuri gizonak. Eta Alemanak.
  
  
  Ikusi zuen bere ilargiaren, oinez zion norabidean. Soineko hau. Oso estu. Bere zorrotz bular pixka bat mugitu zuen bezala ibili. Em nahi crack bere skull ipurdia bere fusil.
  
  
  Ez, ez nuen. Ez zuen sentitzen guztietan.
  
  
  Bere gorputza quivered nahia. Oh, kaka. Zer pertsona bere onean ez luke nahi, hala nola eder bat izaki. Em kudeatzen frown.
  
  
  "Zer egin nahi duzu?" Egin zuen bere ahots popa.
  
  
  Lotus bat bakarrik izan zen oinez kanpoan zion. "Uste dut galdu dut"
  
  
  "Ezin duzu engaina me. Badakizu Alemanak hemen bizi. Bilatzen ari zaren bat alemaniako maitalea gauean. Beno, ezin duzu get bidez. Hain urrun joan, zuk Txinako puta."
  
  
  Lotus izoztu. "Bortxaketa, emakumeen, haurra hiltzaile. Watch zure ahoan, edo egin dut galtzen duzu zure ego."
  
  
  "Besterik ez da urrun joan. Izan dut nire aginduak."
  
  
  "Ez naiz bila Alemanak." Ee Stahl-en ahots biguna da. "I zen bakartia.
  
  
  
  
  
  Zen zuen bakarti? "
  
  
  Ezin izan zuen ustez, zer izan zen entzumena. Zen Lotus emu eskuragarri? Zen Ume, zorte. Gero, pentsamendu bat jo ego. Bai, jakina. Guztiak izan zen, dirua buruz. Agian, ezin izan zuen aurkitu, edozein bezero gau hartan, eta, beraz, erabaki zuen proba segurtasuna. "Ez dut sei yuan nire poltsikoetan. Guztia da nire dirua."
  
  
  "Ez dut nahi, dirua, nire beste lagun." Zuen barre apur bat.
  
  
  "Zer egin nahi duzu orduan?"
  
  
  "Ordu bat zure denbora. Ahal bada ego gorde?" Inguruan begiratu zuen. Bada, ego harrapatu bere kargua, emu kobratuko da. Bere nagusi ziren oso zorrotza honi buruz, eta izan zen azpian zuzeneko kontrola Alemanak. Ez da esan zer egin zuten.
  
  
  Li Deng astindu bere burua, damututa. "Sentitzen dut, Lotus. Naiz betebeharra. Agian bat gehiago gauean?" Madarikazio zure zorte. Ondoren eskatu zuen, hala nola opari bat, Lotosa erakutsi du bere burua, baina emu izan gainbehera bere gozoa eta eskuzabala eskaintza.
  
  
  "Bat dago, baso trinko me atzean," Lotus emu gogorarazi bere. "Ohe baten inguruan belar biguna eta izango dugu, eroso. Ez da ezer gertatzen, hemen. Izango duzu, seguru. Diru-sarrerak". Hartu zuen ego-en eskutik.
  
  
  Azkar zuen bere burua astindu. "Ezin dut. Beraz, tentagarria. Baina ezin dut egin. Bada, utzi dut nire post..."
  
  
  Lotus, poliki-poliki altxatu, bere gona. Agertu bere hankak lerdena, lirain, leun izterrak. Ondoren, off hartu zuen bere soineko eta jasan du bere burua, ilargiaren. Ran zuen bere eskua bere baino gehiago bularrean. "Ez dut neure burua eskainiz duzu jada. Ez baduzu etorri nirekin, beti izango zara damutuko. Duzu amets etzanda, ni eta madarikazio zeure burua ukan haur bat bezala, eta ez izatea ezer beldur. Ez duzu ezagutzen duzula utzi zure mezua? Inork ez du jakingo. Ez baduzu kontatu. Eta oraindik ez duzu, hala nola, bat ergela, Li Deng."
  
  
  Li Deng begiratu bere gorputza, bere beroa arrearekin begiak. Ikusi zuen arina bulge bere izterrak, line, bere izterrak, flatness bere ahotsa, sharpness da, bere bularrak.
  
  
  Lotus, poliki-poliki, inguruan aktibatuta, bota bere soineko baino gehiago bere eskuineko sorbalda, eta oinez basoan sartu. "Etorri, jarraitu me, Li Deng. Joan beharko dugu sartu sakona baso batean, non ez dugu ikusten dira."
  
  
  Ikusi ahal izan zuen tightness bere ipurmasailak eta atzera bere izterrak mugitzen. Zuen madarikatua berak izateagatik ergela.
  
  
  Zuen bakarra izan zen giza.
  
  
  Hasi zen bere jarraipena, ondoren, planteatu bere erritmoa, galtzeko beldur bere basoan.
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  Nick Carter sentitu barregarria bere traje beltza, baina ez zen guztiz beharrezkoa. Izan zen ustezko lortzeko oharkabean sartu hegal non Alemaniak bizi izan zen. Palo lagunduko du. Ez zen rustle ezkerrera. Bazekien zen Lotus, Txinako segurtasun zaindari izan zuen liluratu bere kargua. Geratu zen itzalak iritsi zen arte patioan. Zuen darted azkar, bat beltza forma, planteaturiko in the moonlight. Zuen barruan hegala.
  
  
  Ego lobe zen hareharrizko delako zikinkeria busti zuen bere aurpegia. Irribarre eta pazientzia izan, nire mutil. Bat izan zuen espainiako pistola eskuan, eta espero zuen ume, ez litzateke erabili behar da.
  
  
  Aurkitu zuen atea ajar, crept da, eta peered barruan.
  
  
  Gizon bat lotan zen ohe gainean, bere atzera Nick.
  
  
  Nick otoitz egin zen Bormann. Zuen iritsi kudeatu eta bultzatu atea ireki, bultzaka gisa zapaldu zuen atarian baino gehiago. Gaur egun, izan zen, ohe ondoan. Izan zen gizon gazte bat. Ez zen Bormann. Saiatu zen piztu inguruan, baina gizon bat-batean begiak ireki eta hasi itxura inguruan.
  
  
  Nick poked gizon horrek lepoan luma eta aurkitu clip behin. Alemaniako izoztu, jaitsi zen, bere begiak ireki eta begiratu.
  
  
  Zer bat lousy porrota. Nick zin. Zuen erretiratu, burumakur lasai behera korridorean, eta gelditu eguna. Pentsatzen zuen haserre. Behar ume, hartu beste aukerarik? Sentitu zuen, hori izan zen, probak bere zorte. Beste Odin. Zer arraio.
  
  
  Atea ireki zuen, eta, sartu bezala, isilik katu bat bezala. Entzun zuen sakon bat snore. Ez, gizon hau ez zen Bormann bai. Zuen laguntza kanpoan denean gizona eseri, igurtziz bere begiak. Nick urratsez urrats aurrera azkar, luma eskuan.
  
  
  Gizonaren begiak zabaldu ikusmena at figura beltza. Ego ahoa ireki garrasi gisa luma harrapatu ireki zion lepoan.
  
  
  Zuen madarikatua bere zorte txarra ikusi zuen guardia zeharkatu patio bidez bularrean-handiko leiho aretoan. Ez zuen izan beste modurik atera da. Aktibatuta zuen, presaka behera korridorean, izkina bihurtu, eta itxaron, espero ez zuten etorri nahi zion.
  
  
  Joan dira ego bidea. The neurrira!
  
  
  Hasi zen behera aretoan ikusi zuen zabal bat ate ireki bat crack. Joan zen, eta irristatu barruan bere pistola batekin prest, badaezpada. Bat izan zen gela handi batekin bar, alde batetik, bat jukebox, mahaiak eta aulkiak. Ziurrenik, nolabaiteko ofizial-en nahastea. Ez zen beste ate ezkerreko barran. Saiatu zen da. Ireki, eta bere burua aurkitu zuen kanpo, arrazoi jauregia.
  
  
  Zuen biribila hegal, ostatu itzalak noiz izan zuen, iristeko asmoz patioan eta unguarded aurretik post Lotus eta bere aldi baterako maitalea amaitu.
  
  
  Izan zen patioan orain. Joan zen segurtasun post eta gainditu. Zuen behera ibili ondo erabiltzen errepide, zehar eremu bat, eta pausatu bere arnasa harrapatzeko. Ondoren, joan zen zuhaitz berezi non utzi zuen bere arropa. Off hartu zuen bere palo, jarri bere arropa, eta joan zen itxaron Lotus.
  
  
  
  
  
  
  
  Noiz iritsi zen minutu batzuk geroago, hartu zuen bere esku, eta mugitu dute azkar eta isilik daude.
  
  
  Atzoko pare zen berriro besarkatzen, ate aurrean. Lotus eta Nick bizkar eraikinean sartu.
  
  
  Bere apartamentuan, zuen eroriz off-sorta bat da, zapi beltza jorratzen ego egokitzeko eta metatzen bere bi ehun-plus bat distend aulki. "Zer da horiek bi behean? Ez dute etxebizitza bat?
  
  
  "Bere gurasoak oso zorrotzak," Lotosa azaldu. "Bizi zuen apartamentu batean, eta haiekin ezin goratzeko bere mutil-laguna. Eta bizi zen bi anaiekin batera. Ikusten duzun bezala, hau oso zaila da beraientzat." Zuen biluztu zuen hitz egin zuen. Biluzik, berak zehar ibili egongela, eta laster Nick entzun izan bere zipriztinak bainera bainu-gela.
  
  
  Zuen zigarro bat piztu eta pentsatu gau escapade. Zuen eten da. Agian, ume, ez dute lanik. Baina ez, saiatu zen, delako bat ego misio zen hiltzeko Bormann. Zuen arriskua hartu. Izan zen, besterik gabe, zorte txarra.
  
  
  Inozoak izango litzateke, eta saiatu berriro. Emu izango dute ahaztu Bormann pixka bat, eta ardatz Agente Z. Emu behar da bakarrik bat Bormann pertsona eta talde ego hitz egin. Em bat aurkitu behar lab.
  
  
  Lotus atera zen Cheongsam. The slits altua izan ziren, eta izterrak ziren luze, mehe, eta boli. Eder begiratu zuen.
  
  
  "Egin nahi duzu?"
  
  
  "Oso. Baina izan zen pentsatu nuen legez kanpokoa Suediar Gorri Txina."
  
  
  Zuen eseri bere itzulian, eta bat lerdena, beso inguruan bilduta Ego lepoan. "Nik ere ekarri Ego atzera Hong Kong. Ez dut higadura da nire ego kalean."
  
  
  "Ego, ez zen gelditu?"
  
  
  "Ekarri zuen elementu batzuk," Lotus esan zuen. "Ordaindu zuen aduana ofizialek beste aldera begiratu. Ustelkeria bat da gure zaharrena bertuteak." Zuen, musu eman zion. "Zuen ere ekarri dit batzuk arroz ardoa. Batzuk nahi?"
  
  
  "Jakina."
  
  
  Zuen, musu eman zion berriro, lortu off ego itzulian, eta joan zen, batzuk lortzeko ardoa eta bi betaurreko.
  
  
  Edan dute, eta Nick eskatu bada, ez zen bat eda hurbil. Lotus prestatutako plater, inguruan oilaskoa eta arroza, eta Nick baino gehiago hartu.
  
  
  Geroago, zuen galdetu zion bada zuen hil alemaniako liderra. Nick azaldu Hey, zer gertatu zen. Zuen buruz ere hitz egin medikuntza erabili zuen.
  
  
  "Egingo dute uste bi hauek dira hildakoak... eta egingo dute lurperatu ih," Lotus esan zuen. Ondoren, zuen barre merrily. "Hori madarikatu txantxa, ez da?"
  
  
  "Bai, ustez." Nick bat-batean bota zion bere eta bere musu ia gogor.
  
  
  Sentitu zuen ego behin eta berriro. The guardian litzaidake zuen lain lurrean azken gauean izan zen galdera. Ez du axola. Besterik ez zuen egin behar. Han izan ziren, halaber, gizon askok. Baina horrek ez du esan nahi ezer oraintxe. Hau da, oso garrantzirik.
  
  
  Ran zuen bere behatzak bidez ego ilea. Dute musu sutsuki. Berak bazekien hori gizon bat izan zen, ezin izan zuen maitatzen ikasten. Baina ez zen bakarrik amets bat. Bat izan zen errealista. Bizi penintsulako egin du errealista.
  
  
  Nick zutitu, bere eskuan itxi. Egin zuen bere logelak sartu eta ezarri bere astiro-astiro, ohe gainean.
  
  
  Ikusi zuen hura biluztu eta, ondoren, hartu off bere cheongsam. Jarraian, izan zen, biluzik.
  
  
  Sartu zen bere ohean, eta bere gorputza zen bizirik eta hunkigarria.
  
  
  * * *
  
  
  Nick bat hartu beroa bainu, eta Lotus tematu garbiketa Emu en atzera. Gaitzetsi zuen bere eskaintza garbitu bere ego erabat. Erabili zuen heavy eskuoihal eta lehortu bitartean koa izan zen, ez dago bat wry bere aurpegia irribarre. "Ezin dut neure burua lehor dago," esan zuen.
  
  
  "Ez izan tuntuna."
  
  
  Jarri zuen bere film labur eta jokatu dute joko hau, egongela, jateko almendra tarta eta edateko ahuntz-esnea. Konturatu zen zuela denbora gehiago pasatzen apartamentu batean egindako lotus baino bere hoteleko gelan. Beno, izan zen ikusgarriago hemen.
  
  
  "Zoaz atzera Imperial Jauregia?" zuen galdetu zion.
  
  
  "ez. Uste dut, utzi dut biktima etorri nirekin bihar gauean. Zure laguntza."
  
  
  "Ez dut ezer egin", esan zuen sutsuki. "Badakizu zer."
  
  
  Esan zuen beno, hotel bat. Hori baino lehen, ezagutu zuen bat alemaniako ofizialak. Izan zen ustezko etorri bere apartamentu, non Nick izango litzateke zain. Zuen gehiegi izango litzateke engrossed bere nabarituko Nick beranduegi izan zen arte. Bada ideia izan zen, oso desatsegina ...
  
  
  Ez zen estu irribarre bere aurpegia ederra. "Ezagutzen duzu egin dut. Ezin dut lagunduko duzu."
  
  
  "Bat da kalkulatzen arriskua," Nick azaldu. "Ekarri ahal zuen norbaitek, nahiz eta zuk esan zion ez. Edo kontatu zuen batzuk inguruan bere co-langileen non da zuen joan. Noiz ez zuen bueltan, izango duzu pean susmoa. Beraz, uste arretaz aurretik onartzen duzu."
  
  
  "Ez dago ezer pentsatzen," esan zuen, ia angrily. "Ez naiz honetan modu guztiak amaieran."
  
  
  "Espero dezagun haria ez da etorri espero baino lehenago."
  
  
  "Ezagutzen dut oraindik ez duzu beldurrik."
  
  
  "Ez dut nire uneak," Nick onartu.
  
  
  "Duzun dira, bat oso ausarta gizon", esan zuen, lotsa hura. "Inoiz ez dut ezagutu inor nahi duzu aurretik."
  
  
  "Zure aita izan zen gizon ausart bat. Uste zuen zerbait, eta hil zen bere sinesmenak."
  
  
  Jartzen zuen emu en eskua bere aldakak. "Ezin duzu gaua pasatzeko nirekin?" galdetu zuen.
  
  
  Astindu zuen bere burua. Izan zen oso arriskutsua da.
  
  
  Isilik jaitsi zen haien artean. Izan zuten bakarrik ezagutu duela gutxi, eta, hala ere, ez zen sendoa haien arteko lotura. Ez zen, besterik gabe, sexuaren arabera.
  
  
  
  
  
  
  
  Izan zen, beste zerbait, inork ez ezin azaldu. Baina han izan zen. Indartsu eta xumea da.
  
  
  Denek sentitu mirespena, errespetua eta leialtasuna, bata bestearen. Ziren talde bat; bat osatzeko beste.
  
  
  Nick bazekien izango litzateke baldar utzi. Izango da hau etorri denean, bere herria Errusian bukatu da. Ezean zuen, hilda. Eta ez zuen joan nahi die. Ego zorte ona izan zen, baina ez zuen luze iraun. Ez zen lotuak denbora bat denean, bere zenbakiak handitu egingo litzateke. Besterik ez zuen nahi izan da azkar denean benetan etorri zen.
  
  
  "Zer uste duzu?" "Zer da?" galdetu zuen, ikasten ego wistful aldarte.
  
  
  Ez zuen nahi bere kontatzeko zer pentsatu zuen buruz hiltzen. Grim Reaper stared baino gehiago ih-ren bizkar. Ez zuen nahi bere gogorarazi du hori.
  
  
  "Gogoratzeko, bere college egun."
  
  
  "Begiratu duzu, beraz, lur jota," xuxurlatu zuen. "Pentsatu nuen zinen pentsatzen ilun pentsamenduak. Horregatik dut lanik duzu."
  
  
  "Ezer ez da kezkatu."
  
  
  "Izan pentsatzen duzu ilun pentsamenduak?"
  
  
  Lortu zuen zabal bat grina. Gogorra izan zen, ergela bere. Gogoratu zuen zerbait Virgilio.
  
  
  Eta Heriotza, twitching bere belarrian me at: "bizi naiz", dio,"I am going ez dago".
  
  
  Nick zekien zer Virgilio ekarri. Oraina bizi, une eta infernua batera, bihar.
  
  
  "Ez, ilun pentsamenduak,", esan zuen hoarsely. "Ez daukat, panpina eder bat nahi duzu nirekin." Iritsi zuen, eta eskuragarria izan zen.
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  Kapitaina Stryker inoiz ikusi Liderra, beraz, amorruz. Baina ezin izan zuen errua da. Bi ih gizon hilik aurkitu ziren, gaur goizean ez-markak euren gorputzak baino beste zulatu markak bere lepo.
  
  
  Azken txostenak besterik ez dute jaso. Inork ez du ezer ikusi.
  
  
  Ziren Bormann gela, besterik Bormann eta Stryker. Matematikari aurkitu duten erakunde agindu zen, isilik horri buruz, baina Bormann bazekien ezinezkoa zen. Ego pertsona eta Txinako segurtasun zaindarien zalantzan jarri ziren. Alferrik zen espero duten gaiak bi hildako gizon izan estali.
  
  
  Bormann zen, amorruz, gaizki esanak eta raving, eta Stryker pentsatu gizonaren aurpegia litzateke zatitu irekita. Bazekien kirurgia plastikoa buruz. Izan zen, ondoko gelan, berriz, eragiketa gertatzen zen. Izan zen, itxi behar Bormann eta gozatu bere posizioa. Ez zen gisa smart zientzialari Walter Koerner, baina izan zen jakitea nahikoa ezagutzen Bormann jenio eraman ahal ego orain arte, nahiz ekarri du beti ari menpeko.
  
  
  Hartu Bormann pixka bat behera lasaitzeko, baina, nahiz eta, ondoren, bere ego zen dardara apur bat. "Egon behar da, zenbait azalpen hau eromena."
  
  
  "Zulatu markak lepoan," Stryker esan zuen. "Ezin kausa hau ih hil?"
  
  
  "Oso litekeena. Bestela, nabarmen da kasualitatea bi gizon bera dute marka. Ez dut uste Drakula itzuli zen bidez hildako eragin digu tragedia hau. Hura izan duten pertsona bera hil gure gizona, Lam Zale. Ikusten dut bere Eder Aizkora eskuan lanean. Pertsona bat sartzen da, etsaia camp oharkabean izan behar du nahiko nabarmena eta ausartak pertsona. Bai. Ziur. Nick Carter. Baina, nola egin zuen, ez da? Nola ez da pasatzen mimmo watchmen? Eta nola ez zuen jendea hiltzeko? Erresumina? Ez dut ikusten AIZKORA agente erabiliz grudges."
  
  
  Stryker urratzen, bere sudurra. "Agian zuen iraun arabera bribing segurtasun zaindari bat?"
  
  
  "Mila eta bat-to-one shot. Uste duzu sortu zen segurtasun guardia gau erdian eta saiatu bribe ego?" Bormann ahotsa izan zen, sinesgogor. "Zentzurik, Kapitaina Stryker. Nick Carter, bada, hau da, Carter, ez da engaina. Ez zen ondo planifikatu."
  
  
  "Zer egingo dut egin gizonak?"
  
  
  "Lurperatu ih. Edo, agian, nahi duzu stuff ih?" Bormann begiratu haserre. "Badirudi inguratuta ezgaitasuna."
  
  
  Stryker tensed, baina ez zuen ezer esan. Ona zen soldadu, eta zuen harro " Bai, jauna."
  
  
  "Ba al duzu pertsonalki galdeketa guardia?" Bormann eskatu laugarren aldiz.
  
  
  "Bai".
  
  
  "Ez da pertsona bakar bat utzi du bere kargua?"
  
  
  Stryker astindu bere burua.
  
  
  "Galdetu ih berriz," Bormann agindu. "Ez dut uste mamuak. Hau egin zen gizon bat haragi eta odol. Jarrai begi bat horien guardia. Odin horien inguruan behar dute hutsik beren kargua. Baina nor da zehazki? Eduki guztiek. Suntsitu ih. Gizon bat utzi du bere kargua, aitortu behar dut. "
  
  
  "Baina zergatik utzi zuen bere kargua?" Stryker eskatu. "Bada, ez zen bribed?"
  
  
  "Zentzugabekeria. Han egon behar du azalpen bat. Eta hau ez da eroskeria. Ez, ez dirua injerto. Ez duzu plan bat egitekoa, eta, ondoren, planteamendu segurtasun zaindari dirua, espero zuela onartu egingo da eta hegan urrun. Hau da barregarria. . Baina emakume batek gizon bat seduzitu bere post - emakume posizioa ." Bormann nodded poliki-poliki. "Hori gehiago zentzuzkoa, ez da?"
  
  
  "Bai, suposatzen dut, beraz," Kapitaina Stryker esan ahula.
  
  
  "Baina ez duzu uste, beraz, egin duzu?" Bormann bildu botila bat whisky eta bota batzuk edalontzi bat sartu. "Bezalako norbait Nick Carter, ez da zaila aurkitzeko emakume bat jorratzen tren-unitateak." Nahiz eta Gorria Txina."
  
  
  "Agian zuen bidali Carter laguntzeko em?" Stryker esan zuen.
  
  
  "bai. Posible da." Bormann edan heren bat bere whisky. "Bai ekarri zuen emakume bat berarekin, edo aurkitu zuen bere hemen laguntzeko emu. Modu bai, ez du axola. Zer axola duten eragin du kalte. Ezin dut utzi gure gizon izua.
  
  
  
  
  
  Behar dut horiek une egokian, eta izango da oso laster ."
  
  
  "Droga da ia hobetu?"
  
  
  "Arabera Kerner," Bormann esan zuen. "Bai, zuen ziur zuen hurbil hobetzeko Agente Z. Oso hurbil. Eta, ondoren, dugu greba. Ari gara deigarria gogorra." Ego-en ahots igo eta rasped batean Stryker belarriak. "Alemania da zain, Kapitaina Stryker. Ezin dugu utzi gure herriko behera."
  
  
  Stryker ia planteatu eskuan Nazien agurra. Saiatu zen eta egin klik bere heels elkarrekin. Bezala izango litzateke zaharra egunetan.
  
  
  "Agente Z," Bormann esan, jaistea, bere ahotsa. Zuen lasaia izan zen berriro. "Hau izango da gure salbazioa. Batera Agente Z, egin ahal izango duzu nahi duzuna arabera, dosi." Ikusi ahal izan zuen nola irrikaz Stryker zen buruz informazio gehiago lortzeko Agente Z. Bakarrik zuen eta Kerner bazekien Agente Z benetako potentziala. Elikatzen zuen bere gizonak bit eta pieza whet ih da gosea. Horiek, Agente Z zen arma sekretu bat, handi bat arma. "Ezin dut egin duzu Agente Z eta izango duzu nire esklabo," zuen bat-batean boasted.
  
  
  "Ez naiz zure esklabo, gaur egun," Stryker esan zuen apalki.
  
  
  "Baina pentsatzen da, Kapitaina Stryker. Zer bada, ez zinen nire esklabo, baina goi-ranking gobernu ofizial? Dut aurkitu modu bat lortuko duzu, bi bakarrik, eta, ondoren, erabili dut Agente Z. Bere adimena lausotu, zuen iradokizun irekiak. Xuxurlatzen dut zure belarrian, haziak ereiten gorroto zure garunean. Uste duzu modu pentsatu nahi dut. Zure nortasun aldaketak. Hemen zaude hipnotiko bat spell irauten betiko. Zara beste pertsona bat. Duzu zehazki zer izan nahi dut. Imajinatu, Stryker. Irabazi adimenak gobernu funtzionarioek. Kontrolatzen duzu ih. Eta, ondoren, duzu kontrolatzeko ih nazioa ."
  
  
  "Era bat da, programazio, ez da?"
  
  
  "Bai," Bormann esan zuen pentsakor. "Ezin esan"
  
  
  "Zientzia baino gehiago hartu ditu," Stryker esan ruefully. "Bonba atomikoa. Germen gerrak. Dena da push-botoia. Fusilak eta makina pistola laster izango da erabili. Nahiz eta soldadu izango da, erabilera etorkizun hurbilean."
  
  
  "Soldadu bat izango da beti beharrezko, Kapitaina Stryker. Orain lanpetuta lortuko suntsitu hildako eta horiek zaindu Txinako segurtasun zaindariak. Ez da gehiegi gogorra da, guardia. Ez dugu nahi gertakariak hondatu gure harreman harmonikoa, egin dugu? "
  
  
  "Hartuko dut arreta guztia." Stryker makurtu stiffly eta ezker.
  
  
  Gizon ona, Bormann pentsatu bezala ikusi zuen atea atzean itxi Kapitaina Stryker. Ez zehazki azkar-witted, baina leial kausa.
  
  
  Amaitu zuen bere edan.
  
  
  Ez zen gehiegi jokoan aukera hau iheskorra etsaia suntsitu bere planak. Zuen hurbil, oso hurbil, eta ezinezkoa egiten. Bai, ezinezkoa da. Alemania batekin demokratikoa, gobernu forma. Bakarrik mirari bat erabat suntsitu ahal izango ego. Baina ez zen aukera ona; emu zen kontatu du azken hauteskundeetan. Em behar mirari bat, eta mirari bat izan zen gertu.
  
  
  Ego gloved eskua itxita beira eta apurtu. Modu berean, zuen bihurritu Carter. Aurkituko zuen ego eta hiltzeko.
  
  
  Ba AIZKORA buruz jakin Agente Z? Baina, nola liteke dute? Ego pertsona harrapatu AXEman aurretik izan zuen jauregia utzi arrazoi. Pertsona hori hil zen, sekretua zen oraindik nen. Edo zen gaizki? Ez da kudeatu math egin eta bidali mezu bat Washington? Posible izan da.
  
  
  Beste gizon hartu ego eserlekua. Beste agente AIZKORA. Carter. Izan zen, ziur izan zen Carter.
  
  
  Zer egin AIZKORA ezagutzen? Behar zuen jakiteko. Ezin izan zuen utzi Carter inguruan ibiltzea bere kabuz, izango da, guztiak suntsitu, bere ego-planak. Em izan isilik ego behin eta guztientzat.
  
  
  Bota zuen fresko bat beira whisky.
  
  
  Bere kontuan bere begi, ikusi zuen Kolodezny ari harrapatu eta ekarri zion. Ikusi zuen bere burua torturatzen Agente AIZKORA. Ezin izan zuen entzun Carter-en oihuak eta eguskiza azkar bat heriotza. Harrapatu zuen berak barrez. Hori ez du egin. Beste batzuk entzungo. Dute uste zen crazy. Beno, agian, izan zen.
  
  
  Eseri zen, hein handi batean, larruzko aulki bizkar -. Mirari bat izan zen, esan zuen, ez zen erabat haserre. Ezkutatzen munduan, beldur ari da polizia harrapatu du ia munduko herrialde guztietan. Ehizatu eta gorroto.
  
  
  Beno, ezin izan zuen gorrotoa da, gehiegi. Eta berak gorroto weaklings nor izan da nagusi munduan. Meek. Pertsona txiki. Besterik ez ziren inurriak azpian ego botak. Egingo zuen zapalduko ih. Egingo zuen zapalduko guztion underfoot. Eta barre egin zuen ozen. Ego ez axola jendeak entzun da. Ego ez zaintzeko bada munduko ego entzun.
  
  
  Izan zuen bat arraroa terapeutikoa barre.
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  Nick ikusi desfilea bidez tearoom, non agindu zuen tea eta arroz pastelak. Nola Txinako maite desfileak. Dute tiro traka eta izan kettledrums.
  
  
  Baino hobea izan zen, epaileak chanting, bultzaka, oihuka Gorria Guardia, baina eromena Gorria Guardia ez zen baino gehiago. Ziren oraindik aktibo asko lurraldeetan. Bakarrik armada gelditzeko izan ih, baina begi-bistakoa zen ziren agindu kanpoan lo egin.
  
  
  Mao erabiltzen Gorria Guardia kentzeko etsaiak. Bazekien nola haiekin aurre egiteko, baina batzuetan lortu dute kanpo esku; gehiegi gertakariak jarri Mao deseroso posizio.
  
  
  Utzi zuen teahouse eta behera ibili kalean. Ez ziren asko lanpetuta gonbidatuak Beijing, beraz, ez zen leku. Nahiz eta Gorria Txina izan iragazi harremanak ia herrialde guztietan izan ezik, Albania, ez da kontuan atzerritarrak.
  
  
  
  
  
  
  Jendeak bere burua errespetatzen ziren nahikoa, behintzat, ez zen onartzen Gorria Guardia. Ondoren, ohi dute, eta jarraian British.
  
  
  Aurkitu zuen parke txiki bat plazan, eta eseri on bat metal bankuaren. Lasaia izan zen, pertsona gutxi batzuk besterik sunning bere burua. Zuen zigarro bat piztu eta begiratu beste edozein bezala zuri-turismo. Bazekien ez zen inor honako zion hotel inguruan. Izan zen, kontuz ibili. Espero zuen hori Lotus izan zen, halaber, kontuz ibili.
  
  
  Noiz agertu zuen, pizten zuen hirugarren bat zigarro.
  
  
  "Nola ez da joan?" galdetu zuen.
  
  
  Irribarre egin zuen, erakutsiz bere txiki-txiki zuri-hortzak. "Hau da, gaztetan. Zuen datozen gaur gauean."
  
  
  "Ez dut nahi rush da, baina ..."
  
  
  "Ulertzen dut", esan zuen aurretik ezin izan zuen amaitu. "Nire izena da Maximilian Gai. Zuen kapitaina, nahi Stryker, baina ez zuen itxura gizon bat bezala finko batekin aurpegia."
  
  
  "Behar duzu okupatzen ego..."
  
  
  Zuen nodded. "Bai, zuk esan zidan."
  
  
  "Hau amaituko da azkar," agindu zuen.
  
  
  "Ez du axola", esan zuen tinko. "Izan dut berarekin aurretik. Ez egin aingeruak nire inguruan, Nick. Ezagutzen dugu, bai, nor da zuen da."
  
  
  Nick kontatu nahi Hey, hori izan zen bat cute kid, baina pentsatu zuen litzateke silly soinua. Horren ordez, zuen patted bere belauna. "Izan dut ez hasieran." Eskaini zuen hey, zigarro bat, eta onartu zuen. Zuen konturatu zen agortzen zigarroak eta galdetu zion, bada, berak bazekien non lortzeko American edo Kanadako zigarroak.
  
  
  "Badakit zer da," hasperen egin zuen. "Zigarroak saltzen diren tabako-dendak hona hemen terrible. Baina ezagutzen dut bere zer-nork."
  
  
  "Oraindik ez duzu amazing izaki."
  
  
  "Bizi dut nire burua. Izan dut lan bat fabrika edo baserri, baina hori ez da niretzat. Ez dut, nahiz eta filosofia bat, hau da, txarra. Guztiak dakit, ez naiz zoriontsu modu batera gauzak dira joan. exekutatu dute hemen inguruan. Sentimendu bat da. Ez da inoiz izan edozein aldaketa. Ez zorrotzak aldaketak, hala ere. Ikus dezagun nola sentitzen dut honi buruz. Ez da erabili, Nick. Baina ezin dut lagundu, nire sentimenduak, ahal izango dut?
  
  
  Ez zuen jakin zer esan, beraz, ez zuen ezer esan.
  
  
  Laster izan zen denbora horiek, bide zati honetan. Koa izan zen, eta kanpoan ibili, eta begiratu zuen, bere neat aldakak pean bere oso txiki gerrian. Batzuk gizon gazte sartzen parke inguruan aktibatuta eta begiratu bere enpresa ipurmasailean.
  
  
  Nick jaiki, eroriz bere zigarro-mutxikina, orratzez Ego lurrean, eta hasi oinez parkea.
  
  
  Bi Txinako poliziak sartzen ziren parkean. Ziren oinez aldera Nick. Mantendu zuen oinez kasualitatez bat arte horien inguruan hitz egin zion ingeles perfektu batean. Luzea zen, saritua gisa, ballet dantzaria, mehe bat, bibote. "Mesedez itxaron. Ezin dut ikusi zure pasaportea?"
  
  
  Nick gelditu oinez. Zuen grinned arinki gizona. "Jakina. Zergatik ez?"Erakutsi zuen da matematika eta bere pasaportea. "Ezer ez da gaizki?"
  
  
  Oraindik adeitsu, ertzainak esan zuen, " Errutina, jauna." Aztertu zituen pasaportea. "Non daude duzu ostatu?"
  
  
  Nick esan emu.
  
  
  "Hori da arraroa," gizona esan zuen. "Pentsatu nuen guztiak korrespontsal ziren ostatu hartan Lenin Hotel."
  
  
  "Badakizu, nola da," Nick esan erraz. "Mutil guztiek nahi dute elkarrizketetan. Gero, saiatzen dira lortu duzu, edan eta lapurtu zure istorioa,, baldin baduzu."
  
  
  Polizia itzuli Nick-en pasaportea. Ego ezpainak parted zerbitzari-en azaleko irribarre. "Barkatu arina eragozpenak. Besterik gabe, errutina. Espero dugu lo egingo duzu zoriontsu hemen."
  
  
  "Nik baloia," Nick onartu.
  
  
  Bi gizonak jarraitu zuen bere bidea.
  
  
  Nick parkean utzi eta zeharkatu plazan. Ez zuen uste hau zentzugabekeria horri buruz ari errutina bat. Ziurrenik delako azken gaueko ego. Pentsatu zuen bada egiaztatu ziren ego, hotel gela bat. Hori polizia batek begiratu Ego pasaportea ez zen gezurrezko bat. Begiratu zuen oso shrewd.
  
  
  Beno, arraio horiek. Nick kanpo zegoen plazan, mugitzen, poliki-poliki, eta erraz, nahi gizon bat nork ez du arreta munduari buruzko. Utzi zion egiaztatu ego, hotel gela. Pistola hartu zuen, Txinako from hiltzaile izan zen Lotus ' gela, zen bezala egokitzeko izan zuen egin zion. Bada, bilatuko dute, ego-gela, ez zuten aurkitu handi bat gantz ezer ez ...
  
  
  Bi ordu pasatu baino lehen itzuli zuen bere hoteleko gelan. Hotel administrari saiatu ez begiratu zion. Nick izan zuen guztia bidez, eta bazekien ego gauzak ziren maneiatzen fina orrazia. Orain arte bezala, izan zen kezkatuta, segurua izan zen.
  
  
  Ezin izan zuten ezer aurkitu zela eman zion kanpoan. Eta ziren bada, litzaidake dute izan zion zain. Beraz, segurua izan zen, hala ere.
  
  
  Zuen, eta bainu bat hartu, aldatu sartu urdin bat lihozko traje, eta atera zen. Zuen bazkaria txiki bat jatetxea, ondoren, hopped autobus bat eta utzi partzialki. Ibili zen bloke batzuk, itzuli zen ziur ez zuen jarraian ari, ondoren, jarraitu zuen bere bidean Lotus ' apartamentua.
  
  
  Zuen jantzita, gorria zetazko pijama hori egokitzeko snugly. "Aurkitu dut American zigarroak. Hiru paketeak." Zuen, musu eman zion. "Eta nik, bi botila arroz ardoa."
  
  
  "Ikusten dut, izan duzun oso lanpetuta." Ireki zuen zigarro pack bat eta pizten dute gora. "Deitzen da atzera errepide,", esan zuen, hey. "Seguruenik, indarrean ohitura."
  
  
  "Seguruagoa da zuretzat."
  
  
  Edan dute ardo batzuk, eta koa izan zen, leihoan, behaketa urrutiko ilargia igotzen. Zerua argia zen, eta ez ziren bat mila izarrak, ilargia.
  
  
  
  
  
  
  izan zuen bere besoa inguruan ego-ren gerrian.
  
  
  Ikusi zuen altu bat irudikatu kalea zeharkatu. Gizona ez dirudi gehiegi danborrada bere oinak.
  
  
  Nick mugitu kanpoan leihoa, eta Lotus joan lortzeko espainiako pistola. Itsatsita zuen pistola bere gerriko, eta egin zuen gela ume, logelak armairutik hartu off bere soinekoak eta jarriz ih batean dresser tiradera. Zuen sartu zen armairutik eta atea itxi, baina ez modu bi. Besterik estu bat slit, beraz, ikusi ahal izan zuen gela.
  
  
  Ez zen ozen dionean, eta Lotus joan zen erantzuna.
  
  
  Entzun zuen atea ireki eta itxi. Bainugela zen stuffy eta zuen izerdia. Gizon baten ahotsa zen zion, ozen eta guttural. Slurred hitz ondorioz, whisky, gehiegi whisky. Ez zen barreak batetik Lotus-en aldean, behartu barreak. Ondoren, azkenik, sartu dira logelak, eta Nick ikus zezakeen gizon argi eta garbi.
  
  
  Luzea zen eta zabal-bizkar. Eder. Ile marroi iluna. Maximilian Abel. Kapitaina Bormann sekretua armada. Hasi zuen hartu off bere ohiko uniformea. "Gau bat egin maite, nire Txinera beauty. Bikotea ziren behera berriro. Hartu behar duzu, horiek zure gela. Dirua irabazten aldean. Bost markak, ordu bat." Barre egin zuen, eta hartu off bere kamiseta. Ez zen scar gainetik bere ezkerreko izterrean.
  
  
  Lotus hartu off bere pijama eta arakatu biluzik ohean sartu. Gizon begiratu nah hungrily. Off hartu zuen bere film labur eta joan zen bere ohean.
  
  
  Nick bota luma bat atera bularreko poltsikoan bere jaka. Ikusi zuen bezala, gizon fumbled, laztandu, musukatu, eta prestatu inbaditu neskaren gorputza.
  
  
  Nick aukeratu eskuineko une - gizon zen gehiegi preoccupied wary izan - utzi bainugela eta oinez baino gehiago ohean. Zuen poked gizon lepoan eta snapped bere txano behin. Guztiak baino gehiago izan zen, eta Lotus kaleratu zen. Ran zuen komunera, eta Nick bota gizon baino gehiago. Bada, ez zuen ezagutzen, zuen zinpeko gizona hilda zegoen. Lotus itzuli eta jarri bere pijama.
  
  
  Nick biluztu eta jarri gainean gizon bat da uniformea.
  
  
  "Zer egiten ari zara?" zuen hotelean.
  
  
  "Noiz ez zuen itzuli, egingo dute bila ego. Bikote beherago ikusi zion hurbilketa. Eta zuen esan ahal izango horietako batzuk bidez bere lagunak zela hemen datozen."
  
  
  Lotus nodded zentzuzkoa. "Beraz, ari zaren hemen utzi izan itxurak zion. Bada pare jarraian dira zalantzan, egingo dute esan dute ikusi zion utzi."
  
  
  "Benetan. Atzera egin dut barruan eta joan alderantzizko. Ondoren, lan ona egin hemen gure lagun." Nick patted gizon horrek urdaila. "Gorde dut dirua, hartu neurrira, daukat zerbait esatea."
  
  
  Nick behera joan eta ate aurrean. Pare eseri itxi batera, xuxurla. Zuen sartu aplikatzen zaie, horiek gutxitu gabe, bere aurpegia, muttered zerbait alemanez, eta mantendu oinez, itxurak edan behar da. Noiz izan zen, bi bloke kanpoan, bat egin zuen zirkulu zabal, espero ez zuen lortu galdu atzera joan. Kaleak ziren, estu, eta mugitu zuen kontu handiz aurrera izan zuen arte, atzealdean apartamentu bat eraikitzeko. Sortu ibili zen, atzera errepidea, eta Lotus musu eman zion bada zuen itzuli bidaia luze bat.
  
  
  Off hartu zuen bere uniforme eta jantzi gizona, ondoren, jarri bere arropa. "Hobe duzu itxaron beste gela batean," aholkatu zuen, hey. Ez esan hitz bat gurekin, Lotus, desagertu.
  
  
  Nick bat aurkitu shoelace eta lotuta Ego eskumuturrak eta orkatilak ohe. Jarri zuen, pistola behera nightstand, eta, ondoren, erabili luma berriro, oraingoan idazten matematika eta antidoto.
  
  
  Alemaniako hasi zen berriro arnasa. Ireki zuen, bere begiak bandera baimena egiteko, eta, ondoren, haserrea.
  
  
  Nick planteatu pistola eta erakutsi ego ofizial. "Ez dut kolpe zure garunak atera bada, ez da bat garrasi. Ulertzen duzu me?"
  
  
  Gizonaren begiak narrowed gorrotoa.
  
  
  "Ez dut galdera batzuk eskatu nahi dut duzu, eta behar duzu erantzun horiek. Ez duzu ulertzen?"
  
  
  Gizona bere burua astindu stubbornly.
  
  
  Nick grinned wolfishly. Zuen hartu pistola bat eta hasi zen lan alemaniako bere eskuekin. Gizon arnasestuka eta konortea galdu.
  
  
  Nick komunera joan zen, edalontzi bat bete ur, itzuli zen logelak, eta bota ura gizonaren aurpegian. Begiak poliki-poliki ireki eta begiratu Nick.
  
  
  "Guztiak behar duzu eredu bat da," Nick esan zuen. "Irakasten dizut zer mina da." Ego-en esku izan ziren okupatuta berriro. Behin gizon garrasika, eta Nick zulatu bi behatzak sartu emu en eztarria.
  
  
  Nick zen oparo izerdia aurretik German-en stubbornness utzi zion. Ofizial azkenik nodded eta erantzun libreki denean, Nick eskatu em galderak.
  
  
  Nick erabiltzen luma berriro, eta gizona hil egin zen. Nick sartu ibili egongela eta hondoratu sartu aulki bat. Lotus ekarri Emu edalontzi bat arroz ardoa. "Entzun izan dut zion moaning. Nire odol hotza da."
  
  
  Nick xukatu bere beira. "Ez beg barkatu nire ekintzak. Egiten ari naiz, zer egin behar dut."
  
  
  Lotus ukitu Ego sorbalda. "Ulertzen dut"
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  Nick zer izan nahi zuen. Laborategian izan zen, gertu dago Qing Itzal Herrian. Batetik, Lotus, konturatu zen herriko areto zen baino gutxiago edozein mila kanpoan Beijing. Nick esan Lotus dena alemaniako izan esan emu, utzi ezer atera. Berri bat Nazien mugimendua zuen gora ireki Alemanian, eta Bormann baino gehiago izan zen zati txiki bat ego, Bormann agindu horiek laguntzeko.
  
  
  
  
  
  Mugitzen ahaltsuena arma inoiz asmatu, eta Nick, hori ekarri emanez Agente Z mugitzeko gaitasuna. Alemaniako Lotus ' logelak ez zuen aipatu Agente Z, eta ez da harritzekoa, Nick. Bormann bildutako jendea inguruan nork jarraitu zion itsu-itsuan, inoiz galderak. Beraz, Bormann mantendu Agente Z sekretu bat izan ezik, eskukada txiki bat bere bazkide hurbilena. Alemaniako bazekien Kapitaina Stryker zuen honi buruzko informazio misteriotsu arma. Baziren pare bat beste pertsona, baina Ume, ez esan ezer bere burua.
  
  
  "Pentsatu nuen gizon izoztuak aurpegia zen lanean Txinako?" galdetu zuen ozenki.
  
  
  "Zaharra bikoitza-gurutze," Nick esan zuen. "Erabiltzen zuen ChiComs lortzeko zer nahi zuen. Ekipamendu, laguntza teknikoa, eta denbora. Ez da transferentzia Agente Z Txinako. Ume, behar zion egin da goian. Hori kraut han "- Nick jerked bere thumb aldera itzuli logela - " zekien buruz, lab, baina ez zuen jakin zer gertatzen zen. Ez zen laguntzeko gainbegiratzen entrega lab animaliak eta ekipamendua. Lotus, bere joan Qing Zuen."
  
  
  "Dira datozen duzu orain?"
  
  
  "Bai".
  
  
  "Ez dut zurekin joan"
  
  
  Hasi zen astindu bere burua, baina ikusi determinazio bere begiak. "Da madarikatu arriskutsua da,", esan zuen ahula.
  
  
  "Ezagutzen dut familia bat Qing Zuen. Egingo dute bat ematen dit edu. Ezin duzu sartu herrian. Egoiliarren izango da susmagarria. Zuriak inoiz joan ez."
  
  
  "Ez dut bota gure lagun armairutik, neurrira hartu, aste bat. Hartu dut beltza egokitzeko egin duzu nirekin. Agian erabilgarri etorriko."
  
  
  Bitartean, Nick arrastaka alemaniako armairutik, Lotosa bilduta palo eta zenbait elikagaien poltsak eta, ondoren, aldatu beltzak sartu pijama arropa. Atera dute atzeko atean.
  
  
  Zhou Noren Avenue, topatu zituzten zahar bat Packard. Nick lan egin azkar. Altxatu zuen kanpaia, zeharkatu batzuk hariak, eta laster ziren desagertu. Arbel konpartimenduan, Lotus aurkitu identitatearen agiri jabetzako jabea. Bat izan zen fabrika foreman.
  
  
  "Batez besteko langile ohi ezin ordaindu auto bat," Lotus azaldu Nick.
  
  
  Utzi dute hiria, gelditu gabe, eta Nick arnasten erliebe sigh bat. Gelditu dira jan eta gero jarraitu.
  
  
  Izan zen bi o ' clock goizean denean iritsi dira herrira. Nick aktibatuta off zikinkeria errepide, gidatzen bidez foliage, eta gelditu zuhaitz bat. Ez zuen nahi autoa utzi irekita. Zuen motorra itzalita eta atera.
  
  
  "Hau familia duzu aipatu -, ziur ez duzu fidatzen dezakezu?" "Zer da?" zuen galdetu zion.
  
  
  Irribarre egin zuen, wryly. "Ezin duzu inor fidatzen egun hauetan, ez, nahiz eta zure familia. Esango dut haiei buruzko istorio bat datozen hemen gizon bat. Eskatu dut bere ih janaria, eta, ondoren, hasiko naiz buruz hitz egiten lab. Agian esan ahal izango dute, niri zer jakin nahi dugu."
  
  
  "Oraindik ez duzu arrisku bat hartzen," hey Nick esan zuen. "Joan zaren arabera jokatu belarrian, eta hori ez da ona".
  
  
  "Bihurtu ahal izango dute susmagarriak," Lotosa onartu. "Give me zure diru guztia."
  
  
  Nick guztiak jarri yuan fakturak bere poltsikoetan.
  
  
  "Ez dut ordaindu horiek beren hezkuntza. Nahiz eta lortu dute susmagarriak, ez dute ezer esan. Ez da diru hori guztia egiteko nahikoa da ih pozik".
  
  
  Nick ikusi bere exekutatu off herrira, ondoren, biluztu eta jarri beltz bat egokitzeko. Izan zen, ordubete lehenago bere itzulera.
  
  
  Nah izan oilasko tartean eta arroz ardoa, eta horrek amaitu dute lehen. Ondoren, esan zuen Nick zer ikasi zuen litzaidake. Txinako segurtasun zaindarien patrullatu lab. Bat izan da konplexua, hiru etxeak. Zuri-margotutako etxe izan laborategi bat, bestea, berriz, dim-begira etxe egoitza segurtasun zaindariak eta teknikariak. Herrita ez zekien zer gertatzen zen. Beti ikusi pertsona berokiak zuri, baina inoiz ez dute ikusi segurtasun zaindarien sartzen Etxe Zurian. Ahots zergatik Lotus ezaguna da Etxe Zuria da laborategi bat. Egoiliar batzuk lantzen jabetza-garbiketa eta arropa garbitzeko, baina ez ziren onartzen jarraituko du zuri-margotutako etxe.
  
  
  "Begira, Lotus, zu presaka hemen. Eta alferrikakoa da argudiatu nirekin." Eman zuen Hey luma bat, eta esan zion nola lan egin da. "Kasu horretan, I get harrapatu, ez dut nahi hau erori ih-ren esku."
  
  
  Lotus bildu luma, jarri du behera, eta ikusi zion jaramonik. Buru zuen utzi, atera herrian non lab kokatzen zen.
  
  
  Lotus ez zen joan lo egin, leku seguru batean, berriz, Nick aurrean off aurka zoragarria etsai guztiak berak. Zuen itxaron bost minutu, ondoren, jarraitu zion.
  
  
  Noiz Nick ohi bat harrapatu egitura, zuen jaitsi nahi fours guztiak, ondoren, poliki-poliki inguruan aktibatuta eta arakatu dragoi bat bezala aldera, hiru etxe. Ez ziren alanbre hesiak, baina ez ziren altu igeltsua zutabeak, horrek esan nahi elektrikoa-eyed habe.
  
  
  Izan zen bat irekita eremuan, eta ez zen asko ilargiaren. Bost guardia inguratuta area. Izan zuten fusilak eta pistolak. Ziren oinez bikoteka, bat izan ezik, guardia. Ziren zirkulu mezuak.
  
  
  Nick ez zuen hiltzeko modu elektrikoa izpiak. Zen, hildako amaiera. Nahiz eta zuen granadak, ez zen asko egin ahal izan zuen haiekin. Bada, bota zuen horietako batzuk at lab, zuen eragin kopuru handi bat kaltetu. Zuen kolpe leku hau sortu zeruak. Horrek esan nahi lehergailuak.
  
  
  
  
  
  
  Hasi zen bezala mugitzen crabbe ezkerrera. Modu honetan izango da saihesbidea osoa konplexua. Agian ideia ego greba egingo duzu. Agian elektrikoa-eyed polo ez erabat inguratzen area. Ez zen asko egin.
  
  
  Ego hanka jo zen zerbait, eta eman bidea. Zin egin zuen softly eta bidez iritsi labur belarra. Alanbre.
  
  
  Bat garrasi zetorren barruan. Ondoren, guardia agortu baten bidez, inguruan gris eraikinak, keinuak, oihuka, korrika aldera nahastu guardia.
  
  
  Nick entzun izan da dei guztiak etxe baino gehiago. Jeep bat atera zen atzean eraikin, kargatu, segurtasun zaindariak. Argi izpi bat erreproduzitu eraikinaren teilatua eta jokatu eremu irekia.
  
  
  Nick bat izan Astra Fireat eskuan. Hartu zuen, kontuz ibili helburua, eta gawking begiak apurtu searchlight.
  
  
  Guardia filmatzen hasi itzeleko, erakunde norabidean bertan filmatu zen marrazainak. Jeep utzi area, bere ego gurpilak sartu jaurlaritzak lokatza. Nick hartu helburua gidari eta bota eragin. Ez zen oihu bat, eta guardia tolestuta, bere besoak. Jeep baino gehiago bota, birrintzeko bi guardia pean bere pisua. Gainerako guardia crouched behera, fusilak atxikitzea.
  
  
  Balak pelted lurrean gertu Nick-en burua. Zuen zentzuzkoa erretiratu. Beste argi izpi pasatu gau eta gainditu zehar eremu metro gutxira. Ez zen tiro bere ezker.
  
  
  Guardia inguruan camp artean Ego zuen bezala tiro batera, guardia Jeep.
  
  
  Begiratu zuen zuzen. Bi guardia ziren hurbiltzen zion. Mantendu zuen, atzeraka mugitzen, mesederako dela argi izpi ez litzateke hura aurkitu.
  
  
  Guardia bat exekutatzen zen zion norabidean, fusil bat slung bere sorbaldaren gainetik. Nick filmatu zion.
  
  
  Bat-batean, argi Txinako betetako hitzak airean. Norbaitek herrian erabiltzen megafono. Guardia ziren agindu harrapatzeko erasotzaile bizirik.
  
  
  Guztiak sua fusilak gelditu.
  
  
  Nick desplaza bere aurpegia ezkerrera. Ikusi zuen bi guardia zutik beren nago etzanda posizio. Ran zion. Nick hustu zer geratu zen sartu kamera digitalak, eta bi guardia hil zen, eta bere oinak.
  
  
  Izan zen berkargatu clip denean Sergey harrapatu zion. Zin egin zuen eta murgildu iluntasuna. Entzun zuen bere oinak lurrean jo eta ipurdia pistola hit emu burua. Bota zuen baino gehiago, hasi jaiki, eta sentitu beste kolpe atzera bere burua. Jaitsi zuen. Ilun bat, putzu ireki zuen, eta uso sartu nah. Izan zen erortzen, erortzen... bat sartu hondorik pit....
  
  
  Distantzia, itzalak ezkutatuta, Lotus, arnasa bated bezala, guardia egiten Nick kanpoan. Habe argi harrapatu guardia eta Nick, eta jarraitu kontingente kanpinaren.
  
  
  Lotus mugitzen zen inguru ilun fours guztiak noiz topatu zuen gorputz bat hildako guardia. Zuen burua filmatu. Zuen azkar hartu off bere kanpoko arropa eta jarri on the dead man ' s uniformea. Zuen bilduta luma Hey Nick eman zuen bere sartu bularreko poltsikoan bere doublet jaso eta dead man ' s fusil.
  
  
  Bere ile azpian ezkutatzen zen bere cap. Zuen isilean otoitz egin zuen bezala ibili etxea aldera. Soldadu scurried inguruan. Zuen nahas jendetza eta entzun chatter. Ikasi zuen hori alien deabrua hartu zen eraikin zuriak.
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  Walter Koerner zen, berrogeita hamar bat urte, potolo baten gizon lodi bat shock ile marroi iluna. Bere begiak ziren gris iluna, eta bere sudurra zen lodiagoa, gehiago destacados ezpainak. Nen janzten zen bere ama eta prakak. Zuen zapatilak bere oinak. Nekatuta zegoen, erretxinaz, eta irritable. Joan nahi zuen atzera lo egin, baina ez ziren gai garrantzitsua joateko.
  
  
  Izan zen, zutik txiki bat, gela huts, eta ez ziren Txinako guardia aldeetan zion. Erdian gela, Nick Carter eseri bakar bat aulki. Nen zen jantzita, film labur eta kito. Ego palo zen hura hartu, eta ego zen ekarri baldeak. Ego zen, ondoren, hartu hau gela itxaron Walter Koerner.
  
  
  Koerner eta Nick elkarri begiratu, kalkulatzen gora bezalako beste bi borrokalari aurretik lehen txandan.
  
  
  "Duzu euskara?" Kerner, azkenik, galdetu nion.
  
  
  "Ez du axola?" Nick eskatu softly.
  
  
  Koerner bowed bere burua. "Amerikar Bat. Ondo, ondo. Ez duzu ezagutzen duten Amerikarrek ez dira onartzen sartu Gorria Txina? Hautsi duzu legea, Jauna ... er..."
  
  
  "Smith".
  
  
  "Oh, yeah? Smith, esan duzu? A oso ohikoa ez den izena." Koerner mugitu aldera Nick, ondoren, bat-batean tiro egin zion bere ukabila, sakatuz Nick alboko aurpegia. Nick jaitsi zen bere aulkian eta hit gogor solairuan. Bultzatu zuen Paul kanpoan zion eta got bere oinak.
  
  
  "Eseri ahal izango duzu behera, berriro ere," Kerner esan magnanimously. "Duzu hil sei nire gizonak. Duzu ezerezetik atera spy on me. Gaietan okerragoa egiteko, nik asaldatu nire lo."
  
  
  "Barkatu azken bat."
  
  
  "Saiatzen naiz umorea, baina zaila da. Mesedez, esadazu nor zaren eta zergatik zauden hemen."
  
  
  "Zer esango dut, bada, esan duzun hori izan dut, Peter Pan eta hori inoiz ez nintzen bila lurra?" Nick eskatu glibly.
  
  
  "Ulertzen duzu, jakina, hori ez daukat aukera, baina hiltzeko duzu," Kerner esan zuen, eta ez zen arintasuna bere ahotsa. "Nola izango da hil egiten zara
  
  
  
  
  
  . Ahal izango da azkar, baina, gutxienez, mina edo ahalegina... Koerner shrugged. "Ez duzu ulertzen zer esan nahi dut?"
  
  
  "Lortu dut big argazkia"
  
  
  "Are you CIA?"
  
  
  "Begira," Nick esan zuen, " zein da diferentzia? Galdu dut. Ez du axola behar duzu..."
  
  
  Koerner aldiko zion berriro, bidali zion sprawling solairuan. Bat izan zen, kolpe ustekabeko. Ez zuen espero, ego-ren hurbilketa eta ez bota bat zulatu. Zuen espero ez zuen galdu hortz bat.
  
  
  "Mesedez, jaiki," Kerner esan ia poliki-poliki.
  
  
  "Zergatik?" esan zuen Nick. "Oraindik ez duzu bakarrik joka me behera berriro. Gainera, ez naiz oso eroso hemen."
  
  
  Koerner adierazi guardia bat, nor hasi zen barre eta puntzonatzeko Nick in the shins. Nick borrokatu bere oinak.
  
  
  "Eseri," Kerner esan zuen.
  
  
  Nick batean esan zuen ahots osoa emozio, " hobe Duzu ni hil orain. Oraindik ez duzu joan lortzeko madarikatua gauza out of me." Eseri zen hotz bat metal aulki.
  
  
  "Beti izan dut oinazeak duzu," Kerner esan, goibel. "Baina ez da nahikoa denbora." Zuen, alegia yawn. "Eta benetan behar dut lo. Bai, Jauna Smith, bada, hori da zure izena, hil egingo zara berehala."
  
  
  Atea Koerner ireki eta eder bat, Txinako emakume bat barrubiguna soineko ibili. Bera izan zen, altu bat, Txinako emakume. Nah izan raven-ile beltza eta hauntingly eder aurpegia.
  
  
  Koerner aktibatuta eta agurtu, bere musu bat masailean. "Ez naiz ia egin gizon hau, nire maitea. Zuk sartu dut orain."
  
  
  Baina neska ezin izango da jarri off. "Ez duzu jakin nor den?"
  
  
  Kerner frowned. "Eta ez du axola. I ' m going to tiro bere ego argi eta garbi, gaur egun."
  
  
  Neska aztertu Nick-en erdi-biluzik gorputza. "Hori izango litzateke hondakin bat."
  
  
  "Orain, Sim-Chan, let me hau kudeatzeko," Kerner bilduta bere besoa inguruan ee-ren gerrian, eta saiatu eramango bere gela inguruan.
  
  
  "Ez naiz ume bat," Sim Chan esan, ukatzen mugitu. Zuen kendu Koerner besoan osoko bere gerrian.
  
  
  "Hori da zure enpresa bat ere ez," Kerner esan angrily.
  
  
  "Gizon hori hil sei nire gizonak," Sim - Chan esan hotly. "Eta zuk eman nahi emu azkar bat heriotza!"
  
  
  Koerner begiratu Nick. "Ez duzu nahi ego izan torturatu?"
  
  
  "Hori baino hobeto," Sim Chan esan zuen. "Erabil dezagun Agente Z on nen."
  
  
  Nick tentetu. Hotz ikara ran behera Ego-ren bizkarrezurra.
  
  
  Walter Koerner zirudien ideia bezala. Zientzialari bidal. "Bai, zergatik ez? Bere ziur droga hobetu da. Eta norbait behar dugu esperimentatu."
  
  
  Nick salto bere oinak: "inoiz ez Zaren joan erabilera duten droga on me". Ran zuen Koerner. Odin biribildu gainean zaintzaile eta hit Nick bularrean bere fusil.
  
  
  Sim Chang bezala ikusi American tolestuta eta jaitsi gogor solairuan.
  
  
  "Gaitezen, dena prest," Kerner esan zuen, eta ez dute ibili bidez gelak, utziz Nick bakarrik. Odin blokeatuta ate inguruan guardia eta koa izan zen, bere atzera gisa Koerner eta Sim-Chan behera ibili korridorean lab. "Bigarren guardia esan zuen joan zen dute tea batzuk eta hegan urrun.
  
  
  Zuen bezain laster atera zen, inguratuta beste batzuk eraikinaren inguruan, zorrotzak jakin zer gertatzen zen. Guardia informatzen duten zientzialariek ziren joan aurka erabili atzerriko deabrua. Ukatu egin zuen edozein galdera erantzun eta joan zen jangelan. Ez zuen ikusi guardia bat ikusten zion. Jangela gela hutsik zegoen. Zuen baino gehiago ibili urn, bildu metal kopa batetik pila hurbil, eta hasi botatzen tea kopako sartu denean, bat-batean zarata egin ego inguruan piztu. Ikusi zuen ipurdia fusil swing aldera egos buruak. Ego negar hil zen ego eztarria.
  
  
  Lotus swung fusil berriro entzun eta gizon horrek skull apurtu.
  
  
  Behera jarri zuen bere fusil eta arrastaka gizon bat kabinete hori ospatu erratzak, mops, eta oinetakoak. Zuen dituena ego barruan dituena eta fusil. Itxi zuen atea, eta joan zen bere fusil.
  
  
  Zuen zehar ibili patio eta sartu zuria eraikitzeko. Wandered zuen behera aretoan arte etorri zen bat ireki atari eta ikusi gela handi bat non gizon zuri eta Txinako emakume bat izan ziren lan-mahai baten gainean, botila eta test hodiak. Gizon marraztu arina bidez hodi bat sartu xiringa, orratz. Zuen pawned du hipo. "Goazen gure laguna?" Gizon zuri galdetu.
  
  
  Neska nodded eta, ondoren, gizon gelak bidez baten bidez atea bere eskubidea.
  
  
  Lotosa etorri zen. Bere begiak ziren itsatsita xiringa, orratz.
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  Zuzeneko dragnet. Hori izan zen, zehazki zer Nick zen pentsatzen denean, atea ireki eta Kerner eta guardia etorri zen. Sim Chang zen zain kanpo aretoan. Guardia haizatuko bere fusil, eta Nick utzi, Kerner jarraituz. Sim Chan Shell da aurretik. Sartu dira laborategian.
  
  
  Lotus ez zen. Jiratu zuen, bere ahots zorrotz eta hitz egin zuen guardia.
  
  
  "Zer ez, esan zuen?" Koerner erantzun bat eskatzen.
  
  
  "Fong lortu gaixoa," Sim Chan azaldu. "Galdetu zuen guardia hau ordezkatzeko ego."
  
  
  "Kontuan hartu gabe." Koerner aktibatuta Nick eta gurutzatu zituen besoak. "Orain bat jasoko duzu zaporea alemaniako jenio." Ego ahotsa, eta bikote izan ziren smug. "Hartu dut eman duzu buruz jakin Agente Z. Hori da, zergatik etorri zara. Buruz gehiago ikasteko droga edo suntsitu ego. Biak dira posible."
  
  
  "Noski," Nick esan scornfully. "Alemaniako jenio. Ahots zergatik galdu duzu gerra. Erraza izan da hartu baino gehiago txiki herrialde. Baina noiz etorri da..."
  
  
  
  
  
  
  
  Hala ere, " Kerner oihu. Ego-ren aurpegia zen odol-gorri. Ego umorea da guztiz desagertu.
  
  
  Nick jarraitu bultzatzen alemaniako zientzialari. Izan zen zahar bat trikimailu, baina batzuetan lan egin da. Bazekien hori Sim-Chan zen hemen, begi bat mantentzeko on Koerner. Ezin da ezarri ih desberdinak bestearen aurka.
  
  
  "Nola indartsu erori dira," Nick esan zuen, bere ahots sarkasmoa tantaka. "Zure aldetik, ez da sartzen duzu jada. Orain behar duzu ezkutatu itzalak, zure lana egin sekretua, zeren beldur zara..."
  
  
  "Ergela!" Kerner thundered, mina sentitu Nick-en hitzak. "Ez dakizu zertaz ari zaren hitz egiten. Laster egongo berri bat Alemanian. Batera Agente Z gure eskura, ezin dugu ezer egin. Ez duzu entzun? Ezer. Amaituko dugu zer Hitler hasi zen. Mundua gurea izango da, eta - " bere arnasa harrapatu bere eztarria. Hitz egin zuen gehiegi. Aktibatuta zuen apur bat eta ikusi Sim Chan zen berari begira. Horiek sakon beltz ekialdeko begiak. Ezin izan zuen inoiz ez dakit zer gertatzen zen Nah burua. Em kudeatzen grina bat. Emu behar bere lasaitu, nolabait. "Bai", esan zuen, gehiago poliki-poliki. "Egingo dugu hau guztia laguntzaz gure Txinako lagunak. Izango dugu Alemanian, eta lagunduko dizugu gure Txinako aliatuak ih munduko menderatzea."
  
  
  Nick grinned at Sim Chan. "Bezalakoa da lagun zahar bat, niri, haurra. Zure jendeak ez du inoiz lortu duten droga. Hau izango da..."
  
  
  Koerner aldiko Nick-en jaw bezain gogorra izan zuen. Ikusi zuen gizona erori, bere aurpegia gogor, eta grim. Heldu zen bat xiringa, orratz, ahuspezturik aurrean zauritu, gizon, eta txertatuko orratz bat sartu ildo Nick besoan. Ego thumb, murgildu arina bidez hodiak sartu ildo. Sortu koa izan zuen, batzuk amorru hustutzen bere ego, bere gorputza. "Etorkizun hurbilean, izango da ezagutzen den ala ez, Agente Z izan da ekarri perfekzioa." Harrapatu zuen, Lee Chan besoan, bere behatzak estutuz zirrara.
  
  
  "Oraindik ez duzu me mina," Sim Chan arnasten.
  
  
  Koerner begiak zabaldu gisa ikusi zuen Nick stiffen. Zuen ahuspezturik eta sentitu pultsu bat. "Gizona hil da," arnasten zuen.
  
  
  "Baina ezin da."
  
  
  Sim Chen mantendu, lasaia. "Dosi oso handia da."
  
  
  "ez. Eman emu oso gutxi. Ikusi duzu."
  
  
  Ondoren, nahasketa ez da zuzena. Sim Chang aktibatuta guardia. "Kentzeko. Lurperatu ego lurraldetik kanpo. Ondoren, lo eraikin hau. Ez dut nahi inor etorri."
  
  
  Bi guardia azkar obeditu Li Chan-en aginduak.
  
  
  Kerner arte itxaron izan ziren joan aurretik inflexio Sim Chan. "Guardia bete duzu, balitz bezala ziren eremu bat marshal."
  
  
  "Hau ez da harritzekoa duzu? Bere eskuetan izan ziren ezkutatuta sakon, zabal poltsikoetan bere barrubiguna bata.
  
  
  "Pixka bat, susmatzen dut, izan duzu etorri spy on me," Kerner esan zuen lasai. "Duzu, nahiz eta joan zen, beraz, orain arte bezala bihurtu da nire andrea. Aitortu behar dut, berea, gozatu une bakoitzean. Baina, ikusten duzun bezala,, susmoak bete zure adiskideak dira groundless."
  
  
  "Ez dut uste, beraz."
  
  
  Walter Koerner bekainak jasorik. "Beraz? Ez duzu uste zer pertsona hau esan? Ez da begi-bistakoa izan zen saiatzen piztu duzu nire aurka?"
  
  
  "Entzun nuen nire belarriak. Droga hau ez da ekarri digu, da? Zuk eta zure lagunak bakarrik dira interesa atzemateko Germania. Ziurrenik, munduko gainerako, gehiegi. Ez dut utzi duzu erabili gurekin peoi gisa..."
  
  
  Koerner licked bere beheko ezpaina. Sim Chan zekien gehiegi. Handiegia izan zen bizitza arriskuan. Ezin izan zuen hondatu guztiak ih planak. Ego-en esku izan ziren bat-batean inguruan bilduta bere eztarria. Lehenik eta behin, sentitu zuen bultzada bat labana bizitzan. Ondoren, aire rushed, eta sentitu zuen mina. Ego-en eskuak mugitu kanpoan, eta behera begiratu zuen, eta ikusi labana eskuan. Ezkutatzen zuen bere ego poltsikoan bere bata. Ikusi zuen odol oozing batetik zauriak bere urdaila. Ego ezpainak mugitu, eta jo zuen berriro. Eta berriro. Zuen bezala sentitu zen erortzen. Ez zen gorri bat haze aurrean ego begiak. Bazekien hiltzen zuen. Mina ikaragarria zen, baina ezin izan zuen garrasi. Ondoren hil zen.
  
  
  Sim Chan joan konketa, garbitu odol-off pala, eta wiped zapi batekin. Labana itzuli zen minutu batean ee bata. Berak bazekien zer egin. Borroka Bormann. Hiltzea nahi zuen ego, baina ez zen oso garrantzitsua, bere buruzagia. Ez zen beti aukera hori Koerner jokatzen zen bere kabuz, baina ez zuen zalantzan jarri da.
  
  
  Utzi zuen lab eta joan zen bere gelan, non lortu zuen jantzita. Erabili zuen telefonoa bere mahaian eskuragarri ez dagoenean auto bat.
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  "Zuri hori deabrua da, astuna," Lotosa salatu, biltzeko beso bat inguruan Nick-en hankak. "Dezagun gelditzeko tea eta arroz pastelak."
  
  
  "Oso ideia ona. Ondoren, hartu dugu autoa hartu eta ego herrira, eta batzuk utzi nekazari horien inguruan lurperatu ego guretzat. Ez da ona soldadu bat egin, lan-eskuliburua."
  
  
  Lotus adostu, eta gidatzen dute Nick-en morea gorputza hemendik jangela, non aparkatuta ego-banku bat. "Eseri hemen, eta ez dut batzuk ekarri tea eta pastelak," Lotus esan bere laguna.
  
  
  Eta joan zen betetako bi katiluak, tea, baina ez da aurkitu arroz pastelak. Aurkitu zuen labana zorrotz bat zuen, ezkutuko bere uniformea. Ez zen joan arriskua lortzean jaurtiketa inguruan fusil, eta izango litzateke bezain handi bat arrisku hiltzeko saiatu ego batera ipurdia bere fusil.
  
  
  Lehen pertsona hil zuen, pentsatu zuen, bakarrik. Hey, you harrapatu ego off guardia. Zailagoa izango litzateke
  
  
  
  
  
  
  gizon honekin ezagutzen ez zuen bakarrik. Hartu preziatuak segundo igotzeko fusil eta ekarri aukera batzuk aurrera. Baina labur labankada azkarra izan zen, eta hartu denbora erdia. Hori da, zer pentsatu zuen.
  
  
  Berak jartzen teacups bere aurrean luze bat egurrezko aulki eta multzo ih behera. Bere laguna grumbled eta eskatu arroz pastelak.
  
  
  "Ahaztu dut", esan zuen. "Batzuk izan tea. Lortu dut bere pastelak batzuk."
  
  
  Bildu zuen bere tea kopa eta sipped.
  
  
  Zuen atzean zion orain. Labana atera zen. Ez zuen jaso. Berak bultzatu ego aurrera, eta pala hondoratu erdian sartu ego itzuli da.
  
  
  Kopa erori ego eskutik. Tea dripped behera taula, beratzen egurra sartu. Basa-soinuak drifted bidez ego warped rta. Jaitsi zuen aurrera, labana oraindik nen. Odol gushed behera rta ego eta nahasten tea.
  
  
  Hartu zuen ego arabera armpits, eta arrastaka eraman zion, trastelekua, non sartu zen bere hildako laguna.
  
  
  Lotus baino gehiago ibili non Nick zen sprawled, hartu luma bat, eta aplikatu antidoto.
  
  
  Nick begiak ireki, eta Lotus lagundu zion sortu eseri. Eman zuen em bere tea kopa, eta edan zuen da, zorionez.
  
  
  "Ezin dugu hemen lo egin," esan zuen premiazkoa. "Norbait etorri daiteke."
  
  
  Nick begiratu inguruan. "Nola lortu nuen hemen?"
  
  
  "Goazen atzeko non hitz egin ahal izango dugu."
  
  
  Joan ziren sukaldean, eta erdian handi lapikoak eta zartagin eta hotza berogailuak, esan zuen em zer gertatu zen.
  
  
  "Beraz, nik ordezkatu Agente Z en Denda," Nick esan admiringly. "Ideia ona da." Nick behera begiratu berak. "Behar dut Suediar." Oraindik izan zuen jantzita, bere film labur.
  
  
  "Ez dut bi hildako soldadu ezkutatuta. Ih Baina forma txikiegia da zuretzat."
  
  
  "Minutu bat itxaron." Nick begiratu bidez hainbat armairu eta aurkitu zer zen baliokidea workwear bilaketarentzat. Jarri zuen bere ihs ziren, eta nahiz eta estu, ezin izan zuen libreki mugitu gabe tearing josturak. Lotus erakutsi emu biltegiratze gela non mantendu zuen hildako bi guardia. Hartu zuen bere fusilak eta pistolak.
  
  
  "Ez dugu denbora asko," esan zuen Lotus. "Ia egunsentian. Jokatu behar dugu orain."
  
  
  "Zer egin duzu plana egin?" "Zer da?" zuen arnasestuka. Ez dute pasatu nahikoa? Ez da denbora atseden hartzeko? Hori da, zer pentsatu zuen. Oraindik gizon hau izan zen armaz hornitzea, bere burua balitz bezala, zuen inguru izan ziren eraso bat gotorlekua edo gaztelua. Non egin da zozketa, bere energia? Inoiz ez zuen ikusi horrelako ezer baino lehen.
  
  
  "Noa maila honetan, lab," Nick esan zuen. "Ezin dut bada putz ego, ez dut erre behera."
  
  
  "Baina, nola?"
  
  
  "Ez dira nahikoa sukoiak material hau laborategi bat hasteko holokaustoa."
  
  
  Ahal izango duzu agian ez da, zuen arrazoitua. "Ginen ustezko guardia eraikina dugu aurretik lurperatuta duzu. Izan zen neska-type." Bere begiak zabaldu. "Baina han izango da. Sim Chan eta alemana. Zer sartu exekutatu bada, horiek?"
  
  
  "Horregatik ari naiz ekipamendu guztiak. Baina lehen behar da ekarri out eraikitzeko software elektriko bat habe sistema. Seguruenik aretoan, erdian eraikin floodlights teilatuan."
  
  
  Lotus astindu bere burua. Zuen hartu arriskuak gehiegi.
  
  
  Joan ziren ate aurrean eta begiratu. Gehienak soldadu joan izan euren kuartel harrapatzeko. Batzuk izan ziren, alferkerian ibiltzea inguruan, trukatzeko esamesak.
  
  
  "Itxaron hemen, arte etorri naiz zuretzat," xuxurlatu Lotus-en goitizena. Eman zuen bakoitzean Odin en pistola. "Bada, ikusten duzu norbait hurbiltzen, besterik gabe, ahate behera. Lo nonbait atzera. Ez dira asko txoko ilun."
  
  
  "Ez kezkatu me kontatzea."
  
  
  Atera zuen gabe bere burua altxatuz, egin nahian, bere burua txiki gisa ahalik eta. Ezkutatu zuen, pistola bere uniforme eta ospatu, bai fusil bat eskuan. Heldu zen eraikin zuri gelditu gabe. Ondoren, zuen barruan, eta ume aurkitu, errazagoa da arnasa. Joan zen lab, non aurkitu zuen gorputza Walter Koerner.
  
  
  "Beraz, lapurrak dira erortzen aparte," zuen muttered.
  
  
  Zuen arpilatu medikuntza armairuak egiteko emu-beharrezko produktu kimikoak eta hasi zen sute bat bost minutu barru. Izan zen sute bat ezin dela itzali. Bakarrik izango da joan denean, ez dago ezer utzi, erre. Ondoren, eraikina izan litzateke murriztu smoldering errautsak.
  
  
  Orain zuen izerdia batetik moldatuko sugarrak.
  
  
  Hasi zen denean entzun zuen shaggy. Gantz gizon zuri bat jaka behera ibiltzen korridorean. Puntuak on nen ziren lodi gisa ipurdiak esne botilak. Izan zen muttering alemanez. Ez zen Luger batean ego-en eskutik.
  
  
  Nick urratsez urrats atzera, handituz bat fusilak. Beste zen lurrean. Gizona sartu lab, ikusi sugarrak eta Nick, garrasika zerbait da, eta helburua da bere luger at Nick.
  
  
  Nick duena, eta Gawk harrapatu gizon ezkerreko sorbalda. Gizon koa izan da bere lurrera. Zuen marrazainak berriro.
  
  
  Nick bat sentitu zorrotz mina bere ezkerreko begia. Zuen tiro bi aldiz, eta alemaniako jaitsi Luger, heldu, bere besoa,eta jaitsi egin da aurrera. Sugarrak ziren atzean Nick. Ez zuen nahi hartu, beste fusil eta ran behera aretoan. Zuen jauzi egin baino hildako German-en oinarritu gorputzaren eta behera korridorean. Beste muturrean, Txinako guardia ziren oinez bidean zion. Zuen tiro at fusil arte hutsik zegoen. Ondoren, zuen erretiratu. Atzera lab.
  
  
  Bat izan zen, raging inferno.
  
  
  Bildu zuen hildako alemaniar batekin Luger.'
  
  
  
  
  
  
  Ezin izan zuen lortu, beste eskopeta. Ego igo zen sutan.
  
  
  Piztu zuen sua. Bazekien zer gai izan zen.
  
  
  Bere ezker zen atari bat. Hau izan zen, atari hori Lotosa izan denean erabiltzen zuen lehen aurkitu lab. Zuen aldera hasi da, gelditu, aktibatuta, eta eseri on bat tribu, luger irmoki eskuan.
  
  
  Guardia surged laborategian sartu eta gelditu denean, sua sugarra iritsi horiek. Ondoren, ikusi zuten Nick.
  
  
  Nick egin Luger errebote eskuan. Sugarrak ziren orain arteko zion, eta guardia. Zuen marrazainak azken bi balak bidez sugarrak. Ondoren, seinale gisa defiance, bota zuen Luger at gainerako guardia. Zekien zuen hil, gutxienez, lau pertsona horien inguruan.
  
  
  Zuen azkar-azkar jaiki, eta ran, bere eskua iritsi pean bere arropa pistola hartu zuen, batetik, guardia bat Lotus hil zuen.
  
  
  Mirariz, korridorean hutsik ageri zen.
  
  
  Izan zen lurralde batean osoa kaosa, nahasmena, eta garrasika Txinatar soldadu. Inork ez zirudien nabarituko. Bat sarjentu saiatzen zen ordena berrezartzeko kaosa. Agindu zuen gizon osatzeko talde kuboak.
  
  
  Nick zuena jangela eta aurkitu Lotus Flower excitedly behaketa sua. "Teilatua erortzen batean,", esan zuen seinalatuz.
  
  
  Nick ikusi teilatuak eraikin kolapsoa. Harrapatu zuen bere sorbalda. Denbora atseden hartzeko. Dugu, nahiz katea hautsi elektrikoa begi izpi, ezin dugu oraindik get away berarekin. Guardia dute gehiegi beren plaka kezkatu alarmak."
  
  
  Ibili dira, poliki-poliki hasieran, skirting epaileak soldadu, eta, ondoren, azkar bere burua bota artean bi igeltsua zutabeak. Inork ez gelditzeko saiatu ih. Mantendu dute martxan ziren arte erabat agortu da, eta, ondoren, jaitsi ziren lurrean. Nick atzera begiratu eta ikusi sua izan zen oraindik ere, raging. Izan zen, laranja eta horia aurka misty zerua.
  
  
  "Orain zer?" galdetu zuen.
  
  
  "The man with the frozen aurpegia," Nick esan, goibel.
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  Bormann eusten ari zen telefono denean Kapitaina Stryker atea jo erantzunez. "Etorri," zuen zaunka. Stryker etorri zen, distiratsua aurpegia. "Sim-chan da hemen. Berretsi zuen ikusten duzu. Ez dut modu bezala ikusten da. Lortu duzun odol zure begi."
  
  
  "Goizegi izan melodramatikoa," Bormann growled. "Non da zuen?"
  
  
  "Zure bulegoan. Esan nion itxaron behar badira."
  
  
  "Let me get jantzita. Bere kontatzeko, hey, hori egingo dut berarekin laster." Bormann ikusi Stryker utzi eta hasi janzteko. Besterik ez zuen jaso jakinarazpen bat laborategian izan zen, jada ez dago erabilgarri. Erre lurrean. Stryker izango dute jakiteko, lehenago edo geroago. Baina nola litzateke pertsona hori erreakzionatu? Izango zuen berarekin egoteko edo basamortuan?
  
  
  Zuen strapped zabal baten gainean larruzko gerriko batekin zorrotik bere gerrian inguruan. Egin zuen ziur ego Luger zen, kargatu eta atera.
  
  
  Ondoren lab desagertzen da, izan dituzu lanean hasteko Agente Z guztiak baino gehiago berriro, hasiera-hasieratik. Galdetu zuen zergatik Kerner ez zuen berak deitu. Deitzailearen zen, baizik eta vague. Ez zen buruz zerbait zuri bat gizon saiatu trespass, harrapatu zuten, eta, ondoren, exekutatu. Laster ondoren, lab-en atea harrapatu sua. Dei bat izan zen, Txinako ofizialak esleitutako konposatu.
  
  
  Bormann bere bulegoan sartu eta aurkitu Sim-Chan eserita, lasai, larruzko aulki bizkar -, cross-hankako, zigarro bat erretzen. Zuen jantzita labur bat, larruzko jaka bat baino gehiago estu soineko. Zuen makurtu stiffly, eta eseri aulki batean.
  
  
  Sim Chang begiratu mozorro aurpegian nazka. "Noiz izan zen I gidatzeko bidez lab Beijing, pentsatu dut erakutsiz duzu zure traizioa, Herr Bormann, eta zuk jarriz ohean." Jaitsi zuen bere zigarro eta stubbed out bakarra bere zapata. Bere eskuineko eskua irristatu poltsikoan bere larrua doublet.
  
  
  "Traizioa?"
  
  
  Gizon hau izan zen jazarpen bere? "Bai, traizio," hissed zuen. "Oraindik ez duzu joan eskua Agente Z baino gehiago nire jendea."
  
  
  "Nola ikasi duzu zentzugabekeria hau?"
  
  
  "Batetik Kerner berak. Berak eman zuen kanpoan." Ondoren, zuen grinned. "Ez zen luze baino lehen bere ego bere hil."
  
  
  Bormann en grietas gogortu bezala igeltsua. "Da Walter Koerner hildako? Ondoren, Agente Z hil zen berarekin."
  
  
  "Zer ari zara hitz egiten?" zuen snapped.
  
  
  "Lab erre behera," esan zuen Txinako neska. "Ego desagertuko da. Gure lab, gure paperak, gure Agente H."
  
  
  "Formulak erabiltzen dugu dira nire buruan," esan zuen.
  
  
  Bormann stared Nach balitz bezala ikusten du bere lehenengo aldiz. "Nor zara zu, Sim-Chan?"
  
  
  "Are you duten ergelak?" zuen spat. "Bere adimen agentea da, halaber, zientzialari bat. Bihurtu nintzen Kerner en andrea, besterik gabe, begi bat mantentzeko zion."
  
  
  Bormann zirudien erlaxatu aulki birakaria. "Beraz, oraindik behar dugu lagun bat, Sim-Chan. Oker zaude niri buruz. Kerner izan daiteke bere ideia propioak buruz Agente Z. ez dut ezagutzen. Inoiz ez zuen saiatu iristeko sartu ego, adimena, jakiteko zer zen pentsatzen. Nik ere uste zuen, izan zen, leial gure kausa. Bada zuen traizio duzu, zuen traizio me."
  
  
  "Ari zaren too clever, Herr Bormann." Sim Chan ikasi gizona pentsakor. "Baliteke egia kontatzea, baina zalantza dut da. Denborak esango du."
  
  
  "Behar dugu konfiantza elkarri bada, lortu nahi dugun gure helburu nagusia", esan zuen patronizingly, hey. "Zu emakume adimentsu bat.
  
  
  
  
  
  
  Dugu bada borroka beste lagun bat, ez dugu ezer lortuko, izan ezik agian, gure suntsipena. Atera zuen zigarroa boli kutxa bere mahai gainean eta pizten da heavy batekin zilarrezko arinagoa. "Nor zen hau gizon zuri batek harrapatu zuten azken gaua?"
  
  
  "Amerikar Bat. Ez zuen bere izena eman. Erabiltzen dugun Agente Z on nen egiteko helburu esperimentala, eta bertan hil zen. Ez da oraindik zerbait gaizki formula. Aurretik Kerner sartu Agente Z American, eman zuen eder bat hitzaldian. nola buruz zuen, eta bere alemaniako lagunak ziren plangintza hartu Alemanian baino. Noiz American gorputza eraman zen, izan zuen aurrez aurre Kerner. Hori ergela saiatu me hiltzeko, pentsatzen duten guztiak emakumeak dira, ahula. Zuen nor hil."
  
  
  "Ez duzu ezagutzen buruz ezer sua?"
  
  
  "Ez, ezer ez. Agindu dut, bere auto bat eta bultzatu off... hitz egin duzu."
  
  
  "Hau sua ezin istripu bat izan zela," Bormann erabaki. "Egin behar izan zuten Amerikar bat."
  
  
  "Hildako izan zen," Sim Chan tematu.
  
  
  "Izan zuen?" Bormann nintzen kanpo cerro-urdin kea. "Deskribatzeko American."
  
  
  Sim Chan agerian utzi zuen pertsona eta Koerner izan administratzen droga, eta Bormann ziur izan zen Nick Carter.
  
  
  "Besterik ez bada, berarekin izan dugu," Shim-Chan esan zuen, " egin zuen, hilda."
  
  
  "Ez zen bat ego mamu hori erre lab lurrean," Bormann esan pazientziaz.
  
  
  Sim Chang itsatsita bere pistola. Ez zuen ikusi American die? Ezin izan zuen faltsifikatuta heriotza. Bormann behar izan dira oker. Beno, izan zen, bada, joan nahi duten hildako pertsonen bizi izan eta hasi suteak, zuen, zalantzarik gabe, ez zen joan argudiatzeko zion. Izan zuen beti zalantzan jarri gizon horrek behatu. Berak bazekien hori Emu izan kirurgia plastikoa bere aurpegia. Bazekien zuen ego eskuak ez ziren eskuak, baina altzairu herdoilgaitza atzaparretatik. Gizona ez izan hori guztia bidez joan eta oraindik mantendu bere behatu oso-osorik. Bazekien berak egin behar izan ero direnak barre Beno, ez zuen bat egin dute txantxa gizon hau nor izan zen, beraz, ziur bere burua. Izan zen ustezko aliatu bat bere jendeak, baina ez zuen zalantzan jarri da oso. Zuen erabiltzen zen jolasten jokoak aukeratu bere lanbidea. Berak bazekien Bormann ezin bere ukitu. Ondoren bakarrik Koerner en heriotza izan zuen esperimentatzen hasi berriro hobetzeko Agente Z.
  
  
  "Zu stalking zure Nick Carter," esan zuen. "Hori zure arazoa da, ez nirea."
  
  
  * * *
  
  
  Bormann nodded hitzarmena. "bai. Let me kezkatu Carter. Aurkituko dugu kokapen berria lab, baina ez dugu nahi esperimentatzen hasi berriro arte Carter hil da."
  
  
  "Eta zer egin behar dut aurretik horiek ferrets?" "Zer da?" galdetu zuen ironikoki. "Piztu zure argazkitxoa sortu?"
  
  
  "Egonaldia dezakezu hemen nire gonbidatua," zuen atsegin handiz gonbidatu.
  
  
  Sim Chan, erabaki hori ideia ona izan zen. "Beraz, ezin dugu begi bat mantendu beste bat."
  
  
  Bormann ezagutu Kapitaina Stryker patioan. Esan zuen Stryker buruzko erre-out lab eta heriotza Walter Koerner. Ikusi zuen etsipena on Stryker aurpegia eta azkar gehitu Sim-Chan gai izango litzateke berritzea Agente Z.
  
  
  "Baina noiz?" Stryker eskatu.
  
  
  "Ezin da ezer egin arte Carter hil da. Izan Carter ezarri duten lab on sua. Nahi dut joan Qin Zuen, eta jakin zer egin ahal izango duzu. . Ikusi zer ikasi ahal izango duzu. Bisita lurraldean, hitz soldadu han. Norbaitek zerbait ikusi behar."
  
  
  "Joan naiz berehala."
  
  
  "Zer goardia nor ziren guardiako gauean Carter irristatu zen eta hil zituen gure bi gizon? Ikasi duzu ezer?"
  
  
  "Oraindik ez. Izan dut hiru, gure jendeak oraindik lanean."
  
  
  Ona da. Eta me deitu duzu zerbait jakin."
  
  
  Stryker aktibatuta eta off hartu.
  
  
  Bormann bazekien gauzak joan ziren gaizki. Izan zen, hain hurbil, hain madarikatua itxi, eta, ondoren, Carter erakutsi. Gabe Kerner, dena zaila izango da. Bazekien hori Sim-Chan emu ez fidatu zion. Baina izan zuen bere itxaropen bakarra. Behin Agente Z berritu da, hil egingo zuen bere, eta, ondoren, utzi Txina ahalik eta azkar.
  
  
  Baina Carter zen ego-en lehen kezka. Non demontre zen gizon hau?
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  Nick zen buruz itzultzeko Beijing, denean, Lotus aurkitu izan zuen jaurtiketa aldean. Nick azaldu duenez, bat besterik ez zen crease. Egin zuen ego itxaron autoa gidatzen zuen bitartean herrira lortzeko benda eta medikuntza. Nick-en protestak izan ziren futile.
  
  
  Noiz itzuli zuen, izan zen, egunsentian, eta erabaki zuten, han lo iluna arte. Zuen arretaz bandaged ego profesional bat bezala erizain.
  
  
  Zuen bilduta bere kamiseta sartu bere prakak. Eguzkiaren beroa izan zen eta horia buruak. "Ez, esan dit ez dela bat susmoa."
  
  
  "Herri liburutegi medikuak eskaintzen ditu sendagaiak, eta ez dagoela. Eman dut em guztiak gure zigarroak. Ez zuen edozein galdera galdetu."
  
  
  "Ez duzu fidatzen emu?"
  
  
  "Ez", esan zuen, besterik gabe. "Baina ez zen aukera. Ez da hotel duzu get kutsatuta."
  
  
  "Ezin dugu lo hemen," hey Nick esan zuen. "Mutilak jabetza hauek aurkitu bi gorputzak mess hall, egingo dute pentsatzen hasi, eta hau herri osoa izango gainezka soldadu."
  
  
  "Duzu adostu ahal izango dugu, ez bidaia-egunez. Dugu hemen lo egin arte iluna daukala."
  
  
  "Ez da oso arriskutsua da. Bada, zalantzan jartzen dute medikua eta hitz egiten zuen, egingo dugu izan da."
  
  
  Lotus ikusi ahal izan esanahia ego arrazoibide zen, baina ondo ezkutatuta hemen foliage. Besterik ez bada, I
  
  
  
  
  
  
  Bere hoteleko egonaldia herrian.
  
  
  "Badakizu, familia hau. Zer ezin duzu eskaintza horiek? Ez dugu inolako diru gehiago."
  
  
  "Ez dute ulertzen Alemaniarrek. Ezin dut kontatu Alemaniarrek dira gurekin ondoren."
  
  
  "Zu eskuetan at straws."
  
  
  Zuen jaso, eta esan zuen litzateke utzi zion.
  
  
  Nick hautatuta bere armak eta munizioak. Han izan ziren, bi pistola eta fusil bat. Baziren sei balak fusil. Bakoitzak pistolak zen guztiz kargatu. Beste gizon izan, hiru txandatan bere aldizkaria. Ez da zehazki armada baten inguruan bi pertsona. "Nola lortu zure lagunak esaten da, ados?" online hotel ezagutzen.
  
  
  "Jende izango arroz soroetan. Horiek guztiak lan egingo ez ezik, oso zaharrak eta gazteak, seme-alabak. Bere, hitz egin dut beraiekin. Ez dute esan bai, egin ez badute. Dira noble."
  
  
  "Bada esaten dute beste batzuek..."
  
  
  "Ez dute," azpimarratu zuen. Aurretik ezin izan zuen ezer esan, bestela, jiratu zuen eta ran. Zuen grinned bere ondoren.
  
  
  Licks arratsaldean, Kapitaina Stryker izeneko Bormann inguruan camp. Bi segurtasun zaindariak ziren hilik aurkitu jantokia da komuna. Izan zen bat antolatzen bilaketa festa.
  
  
  "Ez duzu ezer ikasi buruz izan zen gizona harrapatu?" galdetu Bormann.
  
  
  "Nen zen beltz bat jantzita egokitzeko. Ziurrenik erabiltzen da sartu Imperial Jauregia."
  
  
  "Oso smart," Bormann, esan du ironikoki.
  
  
  "Batzuk inguruan gizon ikusi ego gorputza egiten ari inguruan lab. Baina bi guardia aldarrikatzen ena izan da, Ego geroago lab, berriz, izan zen oraindik ere, erretzea. Bi hauek izan ziren gaizki erre dira, eta erizaindegira. Ziren zortea. Ih adiskideak hil ziren. jaurtiketa gizon bat."
  
  
  "Carter behar dute itzuli Beijing," Bormann esan zuen. "Ez zuen izan ergelak nahikoa ez dago lo, eta ez ondoren egin zuen, zer nahi zuen egin."
  
  
  "Ezin gelditu nintzen bere bila?"
  
  
  "Utzi dut hori sortu behar duzu, Kapitaina Stryker."
  
  
  Stryker bat entzun klik egin eta bazekien Bormann izan geldiarazita. Jarri zuen telefonoa atzera bere sehaska. Bormann pentsatu gizona izan itzuli Beijing, baina ez zen beti aukera hori izan zen ezkutatzen nonbait, berreskuratu nahian, bere indarra. Gizon izan behar agortu guztiak kaosa sortu du. Non litzateke zuen izan bada, oraindik izan zuen inguruan? Han izan da beti Qing Zuen Herrian. Izango litzateke jokatuz bat pertsona normal saiatu ezkutatzeko herrian, baina hau ez da pertsona normal bat.
  
  
  Ezin izan zuen gelditu herrian azkar bat ikerketa heading aurretik Beijing. Hartu behar ez Txinatar soldadu duzu. Bada zuen benetan aurkitu Carter, izan zen ziur zuen kudeatzeko izan zion bakarrik. Ez zuen lotan erori bezala, Alemanak Carter hil ih ohe. Koerner gehiago izan zen zientzialari bat baino soldadu bat. Eta Txinatar soldadu ziren ergelak. Ez, Stryker ez zen mutiko bat. Izan zen soldadu profesional bat. Izan zen bat baino gehiago partidua American lelo. Agian Bormann zen beldur ego. Baina ez Stryker. Ez, jakina, ez.
  
  
  Stryker utzi txiki makeshift bulego eta got bere autoa sartu. Zuen motioned bat segurtasun guardia zutik atari bat gainerako bi eraikin. Guardia barruan joan moztu elektrikoa habe. Stryker ibili inguruan kanpina.
  
  
  Hil honetan gizon, Carter, ez dira larriak. Bazekien nola Carter izan torturatu Bormann. Bat izango litzateke, benetako balentria zerbait egin behar dela Bormann inoiz lortu.
  
  
  * * *
  
  
  Lotus eta Nick ziren eserita lastozko ohe, beren bizkar aurka salaketa bat thatched etxola. Dute, besterik ez zuen jaten amaitu, eta beren urdail ziren osoa eta pozik.
  
  
  "Sentitzen dut, zikin," Nick onartu. "Gustatuko litzaidake bere bainu bat hartu."
  
  
  "Ez dago korronte bat hurbil. Baina arriskutsua da joan, ez orain. Zortea izan dugu, inork ez nabaritu gurekin datozen." Iritsi zuen minutu bat eta atera pieza bat jade. "Bozketa bat non gure zorte zetorren."
  
  
  "Zer da?"
  
  
  "Jade hartu zuen inguruan nire aitaren gorpua," gogorarazi zuen em.
  
  
  "Ez duzu zure ego zurekin?"
  
  
  "bai. Espero dut hau izango da ekarri me baino zorte gehiago nire arbaso. Dugu Chinese dira superstizio, ez gara?"
  
  
  "Gehiago ez baino, pertsona gehienek ez."
  
  
  Lotus, bat-batean, bowed bere burua. "Bat entzuten dut autoa."
  
  
  Nick borrokatu bere oinak. Kanpora begiratu zuen atari. Autoa gidatzeko zen norabidean herri baten bidez, argi-eremuan. Ez dago bat izan zen herritarra. Lotus zen ondoan Nick. Atera zuen batean zorrotz bat arnasa. "Hau da, Kapitaina Stryker." Bere behatzak kontra sakatzen Nick-en beso bezala kirurgikoa atzaparretatik. "Esan dizut buruz nen. Zuen bortitz."
  
  
  Batzuk zaharrak laborariak ziren zutik gertu ih huts; bazterrera utzi zuten autoa.
  
  
  Stryker braked eta atera. Kanpora bota zuen bere Luger eta hasi sistematikoa bilaketa huts zuzenean ezkerrera.
  
  
  Lotus snuggled sortu moaning etxola, eta Nick snuggled sortu moaning gertu atari. Izan zuen bat, pistola bere gerriko, baina ez zuen nahi tiro Stryker, ez zuen nahi jendeak arroza paddies entzun jaurtiketa.
  
  
  Noiz Stryker sartu kabina, ego luger zen, gutxienez, bi oinak aurrean. Nick hit zion eskumuturra batera pistola, eta luger behera joan. Stryker bazterrera mina bere eskumuturraren eta gidatzen bere ezkerreko ukabila sartu Nick-en aurpegia. Nick bota kanpoan putz. Jaurti zuen, bai belaunak, bilduta bere besoak inguruan Stryker en orkatiletan, eta bota. Stryker atzera zapaldu
  
  
  
  
  
  
  Nick zen nen, ego tribu bakoitzean zen trabatuta pit alemaniako urdailean, eta bere behatzak ziren Stryker da lepoa. Stryker bultzatu Nick-en burua kanpoan bere eskua.
  
  
  Nick zuen joan utzi Stryker lepoa, edo bere lepoan izan litzateke hautsi.
  
  
  Nick salto bere oinak bezala Stryker lunged zion. Nick urratsez urrats atzera, aktibatuta azkar, eta bilduta bere besoak inguruan Stryker da lepoa. Stryker en grietas sakatzen kontra, Nick-en aurrean. Nick mantendu, bere hankak zabaldu zabal beraz, Stryker ezin makurtzeko bere shins. Stryker saiatu bota Nick bere sorbaldaren gainetik, baina ego indarra izan zen, lausotzen azkarra. Nick-en eskutik izan zen kontra sakatzen Ego windpipe, off ebaketa oxigeno hornidura ego garunean.
  
  
  Nick bared bere hortzak bezala sentitu zuen gizona hasi erori. Ez zuen utzi arte joan zen, ziur Stryker ez zen joan, bizirik irauteko. Ondoren, ego-ren besoa izan zen off, eta alemaniako tolestuta trapu panpina bat bezala agortzen zerrautsa.
  
  
  Nick lortu behera bere belaunak eta biluzten hasi zen gizona.
  
  
  "Zer egiten ari zara?" Lotus eskatu.
  
  
  "Buruz ari gara tamaina bera," Nick esan zuen. "Hartzen ari naiz ego, forma eta ego autoa. Izango da, baino seguruagoa Packard."
  
  
  "Ezin dugu utzi ego gorputza hemen."
  
  
  "Ez dugu. Utziko dugu ego bat ditch nonbait." Nick bat gehitu Luger bere bilduma. Jarri zuen bere Stryker uniforme eta aurkitu da perfektua.
  
  
  "Noiz izango dugu utzi?"
  
  
  "Etorkizun hurbilean. Baina ona eta motela. Ez dut nahi joan Beijing arte iluna daukala. Egingo dugu geldialdia herri bat edo baserriko bidean, eta afari polit bat." Erakutsi zuen hey dirua litzaidake zuen hartu Kapitaina Stryker gorputza. "Bormann ordaintzen bere jendea ondo. Ezer ez da gehiegi ona jaunaren lasterketa."
  
  
  Kapitulua 15
  
  
  
  Guardia zen filmatu hildako on Bormann aginduak. Sim Chan ez oztopatzeko; besterik ez zuen nahi jakin zergatik.
  
  
  Bere bulegoan, bat hip propped ertzean aulki bat eta hanka bat zintzilik, Bormann azaldu duenez, segurtasun zaindari utzi zuen bere kargua izan prostituta bat izendatu Lotus gauean agente hil zen. Carter sartu sneaked Imperial Jauregia hiltzeko bi bere gizonak. Gizona, azkenik, hautsi presio pean. Bormann kontrolatzen emu en menpeko guardia bizitza eta heriotza; hau izan zen, zati bat ego-hitzarmena ChiComs.
  
  
  Sim Chen shrugged bere lerdena sorbaldak. Bera izan zen, beltza jantzita slacks, zuria blusa, eta labur bat alpaka jacket zabal poltsikoetan. Hey gustatu zabal poltsikoetan , leku ona ezkutatu pistola bat. "Ez dut buruz zaintzen guardia-en heriotza. Besterik bitxia izan dut."
  
  
  "Ni deitzen Beijing polizia jakiteko non hau Lotus bizitza. Noiz lortu dut bere ih erreuma, ez dut pertsonalki bere galdera. Ez dut inor fidatzen, baina me to get Carter."
  
  
  Sim Chan planteatu bere bekain apur bat. "Ari zaren beldur naiz bada betetzen zion, berriro ere, agian zuen konbentzitu me zure traizioa?"
  
  
  Bormann frowned. Bere gogoan, vowed zuen hiltzeko Sima Chan zuen bezain laster hobetu Agente Z. jarraitu Zuen igurtzi ego beste modu batean baino betiko, mocking da, mocking da. "Hau da, pertsonal axola", esan zuen hoarsely. Hau ez da lehen aldia zuen lanik me. Beraz, zure sarkastikoa nabarmentzea dira alferrik. Nire azala da gisa gogorra larrua."
  
  
  "Ez da nahikoa indartsua gelditu bala bat," zuen sneered.
  
  
  Buruz izan zen protesta telefonoa deitu. Zuen arretaz entzun eta geldiarazita.
  
  
  "Begiratzen duzu, pozik zeure buruari," Sim Chan esan zuen. "Hori izan zen albiste ona, Herr Bormann?"
  
  
  "Baino hobea espero nuen. Izan dut neska en helbidea. Polizia gehitu dute, informazio apur bat dela uste dute agian interesgarriak izan dit. Badakizu, noski, hori izan nuen, gizon bat hil zuten kontaktu bat egiteko Amerikarrek. Izan zen bitxikeria bat. Badirudi hori izan zuen alaba bat izendatu Lotus, eta ez zen bat rift haien arteko delako bihurtu zuen prostituta bat."
  
  
  "Beraz, Lotus arrazoia dauka lagun Nick Carter," Sim Chang mused. "Bada, Agente Z ezin hil Carter, agian, nire balak daiteke."
  
  
  "Behar dut azpimarratzen duzu ez oztopatzeko," Bormann snapped. Berrikusi zuen bere luger, jarri estra bat clip bere jaka poltsikoan, eta ezker.
  
  
  Sim Chen itxaron osoa minutu aurretik zuen ustekabean ibili ego bulegoan....
  
  
  * * *
  
  
  Martin Bormann aurkitu master Maximilian Gai logelak apartamentu bat fabrikatu Lotus. Gizona joan zen falta, bi egunetan. Bormann bere gain izan zuen hildako guztiak batera. Bainugela zen stuffy, baina gorputza ez stink. Izan zen harrituta.
  
  
  Entzun zuen atea ireki eta itxi, eta bota bere luger . Ez ziren ahotsak. Gizonezkoak eta emakumezkoak.
  
  
  Mugitu zuen, eta gelditu atari, bere Luger estaltzen Nick Carter, eta Lotus.
  
  
  Lotus gasped noiz zion ikusi zuen. Nick, poliki-poliki, planteatu bere eskuetan. Em ia nahi iristeko pistola bere gerriko, baina hori ez zuen lortu, gurekin edozein lekutan. Ego izan litzateke jaurtiketa aurretik ukitu ezin metal. Ego-en eskuetan ospatu ziren altua.
  
  
  "Ari gara, bilera berriro, Carter," Bormann esan zuen.
  
  
  "Galdetzen diot nire buruari, nola mantendu dugu sartu jotzen zihoala, beste bat," Nick esan zuen arinki. "Da, balitz bezala, txorimalo bat."
  
  
  "Baina hau da azken aldiz, Carter. Gure azken bilera. Noiz utzi dut hemen, izango duzu oso hila."
  
  
  "Hau da, materia jainkoak," Nick esan zuen. Zuen nodded bidean Lotus. "Zergatik ez duzu berarekin joaten utzi? Ezin du minik duzu."
  
  
  "Daki zuen gehiegi. Gainera, berak lagundu duzu. Duzu ia hondatu nire planak, Carter."
  
  
  "Ia?"
  
  
  "Duzu, zalantzarik gabe, ezagutzen Koerner hil da.
  
  
  
  
  
  Eta arreta hartu lab. Baina oraindik dut bat Sim-Chan. Berak eman dit egingo Agente Z. Eta, ondoren, Carter, izan dut berria Fuhrer Alemania. Hau izango da lehen urratsa. Laguntza horiek ergelak Txinako komunistak berea... Bormann gelditu bortizki, eta Ego-ren begiak zabaldu, begira baino gehiago Nick-en sorbalda. Ego thumb hasi estutu eragilea.
  
  
  Nick azkar craned bere lepoan ikusteko Jauna Chan zutik atari, pistola eskuan. Bultzatu zuen Lotus out bidea sua eta uso solairuan. Sim Chan eta Bormann duena, aldi berean, bai plano bezala fonetiker bat.
  
  
  Nick eta Lotosa huddled sofa atzean. Nick bota pistola bere gerriko eta begiratu besoa sofan.
  
  
  Sim Chan eserita zegoen bere belaunak, odol-behera trickling bere bularrean. Bera izan zen, oraindik ere eskuan pistola. Bera izan zen, tiro egin nahian, berriro noiz Bormann bat bidali bala bidez bere garunean. Zuen bilduta solairuan. Odol flowed inguruan Bormann sorbalda. Ego hit zen. Aktibatuta zuen, ikusi Nick zen erakunde zion, jaitsi on bat tribu, eta tiro.
  
  
  Nick atzera bota zuen bere burua. The gawk ia jo Ego masail.
  
  
  Lotus zeharkatu beste aldean, sofa bat, pistola eskuan. Hau izan zen bere aukera mendekatzeko bere aitaren heriotza. Bazekien zuen gizon batekin izoztuak aurpegia zuela agindu zuen, hilketa bere aita. Zuen azkar, salto egin, agerian uzten du bere burua, eta ireki sua gorrotatu etsaia.
  
  
  Bormann howled mina, desplaza bere luger ,eta tiro bi aldiz.
  
  
  Atzean, Nick entzun Lotus negar mina. Salto egin zuen bere oinak besterik gabe, denbora ikusteko Bormann epigrafe logelak. Nick jarraitu zion.
  
  
  Bormann zen jauzi leihotik denean, Nick tiro at puntu-blank-sorta. Ran zuen leihoa, eta ikusi Bormann racing kalean zehar. Zuen tiro, behin eta berriro. Zergatik ez zuen gizona erori? Bormann desagertu zen, irentsi sortu gauean.
  
  
  Bormann filmatu zen, gutxienez, hiru aldiz, baina mantendu zuen joan. Nick zin pean bere arnasa. Pure borondatea. Gizona izan zen egindako plantxa. Baina begiradak nire itzuli zen ustezko hiltzeko nire ego. Ziurrenik arakatzea zulo batean sartu eta hil, Nick pentsatu. Ezin izan zuen bizi ondoren.
  
  
  Baina Bormann ez zen giza. Hala ere, izan zen egindako haragi eta odol.
  
  
  "Hil behar zuen," Nick oihu sartu gauean. Itzuli zenean, egongela eta aurkitu Lotus atzean eserita sofa, begiak irekita, pacifying heriotza.
  
  
  "Ez dut nahi utzi nahi duzu, hau da,"esan zuen hildako neska," baina behar dut." Atxikia zuen behera eta bere musu earlobe.
  
  
  Izan da denbora utzi. Sortu koa izan zuen.
  
  
  Polizia aurkitu bi hildako Txinako emakumeen apartamentu eta alemaniako emakume logelak armairutik. Hori litzateke emateko zerbait pentsatzen.
  
  
  Nick begiratu Lotus berriro, eta utzi.
  
  
  
  
  ========================== ========================== ==========================
  
  
  
  
  
  Eranskina
  
  
  In N. Carter-en eleberri "Blue Death", FBIKO agente bat ikertzen maltzur esperimentu baten sekretua Nazien erakundearen garapenari lotutako kimiko armak.
  
  
  1
  
  
  Kapitulu Bat
  
  
  Erauzten gauaren iluntasuna gain kezkagarriak bat isiltasun, blinding distirak pizten hazy zerua iparraldean, heralding ekaitz bat gehiegikeriak indarrean. Zirudien, hau urruneko txoko votum-votum unibertsoaren litzateke hit by ekaitz bat izan zen espazioan zehar. The unearthly distirak neon ekarri atzera oroitzapen bat luze-duela aro inkontzienteko pertsona on longboat, horiek egiteko apur bat deseroso: inork ez du horien inguruan inoiz ikusi, besteak beste, bitxi bat aurora, urte garai honetan.
  
  
  Brankan zaharra sloop, potolo baten American stared out at the raging, itsasoa. Inguru arte, hogei minutu, lainoa izan zen, beraz, lodi izan dezakezu moztu zure ego labana batekin eta zerbitzatzen da postre ordez esnea. Eguraldia forecasters agindu heavy lainoa, baino gehiago, Europa Iparraldeko eta Hegoaldeko Eskandinaviako gau hartan. Gisa longboat sailen aldera bere helmuga bigarren egunean, undetected kostaldean Guardia, izarrak hasi sparkle zehar uharte txiki batean zeru Itsasartea, eta, ipar aldean — horiek traidorea distirak hori murgiltzen pertsona bat sartu atavistic beldurrezko. Distantzia, marra beltzak markatu kostaldean Musko, ikuspegi horrek, azkenik baieztatu American iritziz eguraldia duten forecasters ezin da fidagarria, izan arren guztiak ih garestia ekipamendu teknikoa.
  
  
  Gako pole batekin batetik, scowling gizon handi gritted bere hortzak eta zimur bere sudurra annoyance, feverishly kalkulatzeko ahalik eta nahi ez diren ondorio hau sorpresa izaera. Azkenik, erabaki zuen behar zuela jarraituko misioa, arren, eguraldia da gaizto txisteak. Just ondoren, gainetik uluka haizearen eta creaking masta, eta ahots zakarra da, Suediarrak gurpila at deitu:
  
  
  "Nik uste dut ez ari gara, mister!" — Gelditu da! " egin zuen oihu, bihurrituz ingelesa hitz sartu Eskandinaviako.
  
  
  "Bost mila gehiago, Lars! American astindu bere burua. "Adostu bezala. Bestela, ezin dugu lortu itsasertzean.
  
  
  "Lainoa altxatu du, da licking bere, eta ez dut lortu, bere gertu," gizon zaharrak esan angrily. — In eremu mugatua, tiro egin dute lehenengo, eta, ondoren, hitz egin dute, dute oraindik ere bada edozein Hema...
  
  
  Marinel zimur, eguraldi-jipoitu aurpegia, zein aspertzeko lekuko asko entsegu hori gertatu izan zion, adierazi unshakeable stubbornness gizon bat nor da ziur bere eskubidea.
  
  
  "Besterik gabe, saiatu egonaldia lortzeko ikastaroa bera, gutxienez, batzuk gehiago mila: behar dugu egiaztatu zure engranaje," bidaiarien esan, agurtzen bere eskua.
  
  
  Hitz hauekin, American nodded bere bazkide dira, eta joan zen behera arrapala itsasoa prestatzeko azken, urpeko, etapa beren arriskutsua bidaia. Dena buruz ekipamendua, noski, izan zen ordena perfektua, baina taldeak liderra, nor aberatsa du esperientzia urpekaritza sartu ezusteko ura, elementu, uste du beharrezkoa dela ziurtatu hau, berriro ere, balitz bezala izan zen erosi oraingo portu batetik txarreko merkantzia.
  
  
  Nahiz eta iluntzeko argi kabina bakar bonbilla, begirada bat gizonaren aurpegia zen nahikoa dagoela esan behar da, baita bat zehaztuko da, ausarta eta adimentsua gizon, baina ez gabe kopuru jakin bat guile eta umorea, epaitzen sly twinkle bere begiak. Ez coincidentally AEBETAKO Zerbitzu sekretuek ego, kontuan hartu zeure burua bat inguruan nabarmena zaldun ordaintzen eta daga.
  
  
  "Baina nola ez dugu gainditu segurtasun net?", bere bikotearekin galdetu markoa, ikusten buruzagia izan zen, pozik, emaitzak ikuskatzeko.
  
  
  "Besterik ez dugu murgiltze azpian nah, Chet," Nick bat esan condescending irribarre. — Nik duzu behera asko, ez duzu?" Gainera, dugu, besterik gabe, ez dute aukera bat, Antigüedades Lars badirudi ahaztuak immaculately beldur. Baina ez dut errua bere ego hori, zeren gabe lainoa, ontzia bikaina egiten du xede. Beno, joan behar dugu.
  
  
  Jarri dute neoprenozko jantziak eta aire tankeak eta joan sortu bizkarreko, zein izan zen hezea gatza spray.
  
  
  - Zorte ona nahi dut! zaharra patroi haizatuko horiek.
  
  
  "Eta zuk, gehiegi, nire lagun! Emu Nick oihu, begira markoa at aparra olatuak. — Nire aholkua da hori noiz itzuli segurtasunez portu, ez zaitez gehiegi edan eta saiatu ez pasatzeko zure dolar bat pretty girl.
  
  
  "Zaharregia naiz hori," marinel grinned.
  
  
  "Ez duzu itxura du," Nick nabarmendu zuen irribarre batekin, at glancing sendoaren figura itsas otso. "Bai, eta gauza bat gehiago: ez baduzu nahi, azkenean, taberna atzean, uko saltzen anti-radar gailu orain.
  
  
  "Izan dut kartzelan aurretik", esan zuen Suediarrak. — Baina nahiago dut hor ere baino murgiltze duzu hau deabruaren Badian izoztutako ura." Eta badute harrapatzeko duzu, egingo dute jarri bonba atomikoa eta bota duzu gainean ilargia. Ha-ha-ha!
  
  
  Pozik bere txantxa, patroi jarraitu barre denbora luzez, nahiz eta ondoren bere bidaiari desagertu ur azpian. Bat haize-bolada bete sloop da sail eta swept ego kanpoan gauez sartu.
  
  
  Buruak ausart igerilari, hala ere, laster berriro agertu artean, armarriak olatuak: badute ere izan strapped indartsu elektrikoa scooterretarako. Nick gazte bazkide zerura begiratu eta esan zuen ahots baxua:
  
  
  — Ez dut nahi madarikatua ipar argiak gaur!" Txarra omen... Eta gure zeregina ez da erraza.
  
  
  Nick ez zuen ezer esan em: the eerie bengalak benetan ez bode, baina onena izan zen horiek alde batetara utzi orain. Zuen adierazi, bere bazkide murgiltze eta isilik joan zen sakonean sartu aintzira osoa bidaia luze honetan debekatutako irla.
  
  
  Lehen begiratuan, uharte harritsu baten Musko hori egin behar izan zuten beren bidea egin, ez da nabarmentzen, beste uharte, penintsula eta arrezifeak off hegoaldeko kostaldean Suedia. Jende gutxik zekien oraindik hiri oso bat izan dira eraiki hemen denbora laburrean — hotelak, antzokiak, lantegiak, bulegoak, garajeak, eta nahiz eta militarrak oinarriak. Bat ezaugarri nabarmena hiri hau izan zen eraikia izan zen lurpeko, eta, beraz, babesten zuten geruza lodi bat granito batetik suziriak.
  
  
  Bitartean, beste herrialde batzuetan inbertitu milioika dolar eta errublo garapenean atomikoa eta arma nuklearrak, Suedia hasi zen sortu lurpeko aterpetxe kostaldean, non biztanleriaren ezkutatu ezin ikaragarriak etorkizuneko gerra. Lehen herri azpian eraiki zorrotza sekretu, Stahl moduko bat izan zen laborategi esperimentala, eta horrek konpondu, bai psikologikoa eta guztiz teknikoa lotutako arazoak biziraupena datozen atomikoa bataila superpotentziek mundua menderatzea.
  
  
  Hala ere, traidorea traizio Koronelak Wennerstrom,goi-ranking suediako ofizial batek erbesteratu behar Errusiarrak, nahastu Suediar guztiak beren planak. Traidorearen eman Mosku gehien sekretua buruzko informazioa defentsa instalazio Musko, eta Suediar izan birsortu osoa defentsa-sistema irla. Ikastaro hau izugarria lan, zientzialariak, eta militarrak konturatu, lehen aldiz, hori ih lurpeko aterpe bat du Akilesen ' orpo.
  
  
  Saihesteko bat-batean etsaia inbasioa uhartean lurpeko airbase etengabeko borroka jarrera ziren jet borrokalaria-interceptors. Aurreratuenak radarrak probed inguruko airea eta ura espazio erlojua inguruan. Pinu-jantzitako malda harritsu shore, ezin ireki eta edozein unetan utzi patrol itsasontziak eta destroyers hori ezin erraz blokeatu bidea edozein ontzi ausartu saiatu sartzeko eremu mugatua.
  
  
  Nick Carter, zuen bezala, isilik hurbildu irla bidez beltza urak, bazekien ezin hobeto beno, hori izan zen, ia-ia ezinezkoa da sartu ari konturatu gabe, eta patua eroak duten erabaki hau egin zen klasera ondorioa. Baina, hala ere, adostutako honetan parte hartzeko esperimentu arriskutsua-segurtasuna herrialde oso bat, eta, seguru asko, gizateriaren guztiak. Bakarrik jende gutxi zekien honi buruz ego zeregina, eta horretarako, super-agente eman zen beharrezko ekipamendu guztiak eta eskuineko aukeratu eta bere laguntzaile.
  
  
  Eztabaidatzen misioa bere boss, bat wiry, adin ertaineko gizon izeneko Hawke, duten urte askotan izan dira buru bat GUREKIN Sekretua Zerbitzua unitate herrialdean, Nick Carter adierazi duten pertsonak izan oraindik ez da sortu, egitura hori ezin izan da sartu by kanpotar bat bada nahi dute.
  
  
  "Ikusi dut bertatik bertara", gehitu zuen.
  
  
  Hawk eman ego bat pentsakor begira, chewed bere ezpainak, eta stubbed bere puru batean hautsontzi.:
  
  
  — Polita ere izango litzateke han atera bizirik." Bada Suediar arazorik izan iht, ondoren, utzi horiek konpontzeko beren arazoak. Eta ez dut galdu nahi, nire agente onena delako horiek.
  
  
  — Zer segurtasun AEBETAKO Aire Defentsa kontrol-Zentroa? Nick Carter galdetu, besterik ez bezala, lasai.
  
  
  "Beno, hori da interesgarria corkscrew," Hawk esan, argiztapena beste zigarro bat. — Benetan merezi pentsatzen.
  
  
  Biek ondo jakitun GUREKIN aire defentsa kontrol-zentroa kokatuta zegoen mendikatea Colorado hori biziki antza harritsu irla Musko bada, eta horrexegatik da arrotzak sartu ahal suediako gotorleku, ez zen bermatzen dute ez litzateke aplikatuko beren esperientzia bat eraso antzeko instalazioak estatu Batuetan.
  
  
  Hori pentsatu egin behar Hawke bere iritziz aldatu zuen, zeren, azkenik, baimendutako funtzionamendua.
  
  
  Nick-en bazkide izan zen, Ya Chit, esperientziadun agente bat ingeniaritza graduko eta ezagutza zabala espeleologia eta urpeko nabigazioa. Prozesua prestatzen misio sekretu, laster bihurtu zen argi horiek suediako militar attache duten iradoki Washington aurrera eramateko izan zen bisita, ez bakarrik guztiz hipotetiko kezka. Ez dira larriak arrazoi dela uste bat Asian eskumenak mugan Errusia erakusten handitu interes zientifiko egindako ikerketa laborategi sekretu bat uhartean Musko. Gertaera batzuk, nahiz eta adierazitako hori ez zen dagoeneko hutsune bat suediako defentsa-sistema...
  
  
  Horregatik, bi agente sekretua AEBETAKO Bereziak Segurtasun Zerbitzua hartu zuen hainbat ibilbide arrantza herri txiki bat Suedian, konspiratu konfiantzazko patroi duten estaldura azpian, laino hartu zuen ih bere longboat bat eremu mugatua gauez, eta orain ziren hurbiltzen anti-itsaspeko sare urpeko. Arriskua ikusi ari arabera patruila bat hegazkinez edo itsasontziz, Nick noizean behin aktibatuta indartsu bat elektrikoa zuzi. Azkenik, ego habe bildu hariak inguruan iluntasuna dela gogorarazi Putin aurrekaririk itsas armiarma.
  
  
  Jakina, ezin duzu besterik ez moztu sarea, zein izango litzateke lana errazteko, baina, ondoren, seinale argi betebeharra geltokia lurpeko bunker litzateke berehala flash, eta mapa adierazi litzateke ih-ren kokapena. Gauza bera gertatuko litzateke, bada, saiatu dira baino gehiago lortu goiko ertzean garbia. Ezagutzen dut hau, zeren Nick ditu dagoeneko ikertu guztiak antzeko segurtasun-sistemak eta lortzeko modu bat aurkitu sartu lurpeko hiria ari konturatu gabe. Orain da denbora partekatzeko aurkikuntza honek, bere bikotearekin, eta zuen etxeak ume, baldintzapeko seinale azalera igotzen.
  
  
  "Nola da zure konfiantza joan, Wh?" galdetu Nick.
  
  
  "Ez Bahamak, jakina, baina oraindik baino errazagoa prestakuntza biziraupena eskola", esan zuen. Guztiak bereziak eragile bat hartu derrigorrezko pre-misioa prestakuntza ikastaroa ez dago noizean forma mantentzeko.
  
  
  "Ongi da," Carter esan zuen, " izan gara murgiltze asko sakonera, eta ez da erraza izango, baina gehiago izan dira egoera zaila da, zuk nabaritu." — Ez dago presarik, baina ez da denbora alferrik galdu, bai. Ekintza arretaz eta patxadaz, eta hogei minutu duzu, eta izango naiz joka Suediar ' atzeko atea.
  
  
  Hasi ziren berriro murgiltzeko guztira iluntasuna, egiaztapena, beren tresnak noizean behin, eta bakoitzean atomo ura hazi hotzagoak eta hotzagoak. Net-en beheko ertzean izan zen bi ehun oinak sakona...
  
  
  Baina zer da? Urrezko stiletto? Nick-en eskutik joan dotore kudeatzeko, egindako antzinako artisauak balitz bezala bereziki zion, ausartenetako ausartenetako. Baina non zuen aurpegi ezagun bat-batean datoz, hala nola sakonera? Nola egin horiek guztiak, errege, jeneral, eta cardinals orrietan eleberri historikoak, azkenean, hemen? Itxuraz, ez dute nahi master bat stiletto diseinatu esklusiboki Nick Carter? Nick snatched bere aurkitu eta stared da admiringly, sentimendu oso hunkituta eta elated. Bat flash distiratsua bat-batean itsutu zion, eta begiak itxi zituen une batez, eta noiz ireki zuen berriro, ikusi zuen hori izan zen inguratuta emakumeen indescribable edertasuna. Egin dute emu beckoning seinaleak, adierazteko poza bilera zion eta nahia berehala eman ego beren laztanak. Ih malgua lanparak, exuding zorion eta pasioa, keinu horiek, beauties xuxurlatu zerbait, gogoratzen oroitzapen stuffy Karibeko gau eta fun Europako hiriburu batera erakargarri maitagarriak guztiak kolore eta azala tonuak. Nick sentitu oso zoragarri. Ego zen irresistibly marraztutako azalera, non magia stiletto litzateke berehala agerian guztiak bere botere misteriotsu...
  
  
  Nick bat entzun sarkastikoa barre, eta barruko ahots esan Em argi eta garbi, azkar igoera ekarriko luke heriotza zenbait. Nick konturatu ez zuen oraindik erabat galdu hartzeko gaitasuna argi bat ikusi zer gertatzen ari zen, baina bere inkontzienteko kontatzea zen hura zela erakutsiz sintomak nitrogeno intoxikazioak: hau izan zion gertatu aurretik-batean zehar murgiltze dezente sakonera. Aldaketak odol-konposizioa izan zuen eragina garunean, eragiten hallucinations. Nick begiratu uneasily atzera, bere bazkide, eta ezin lagundu, baina wince zer ikusi zuen: ero-en deathly aurpegia zurbil, dagoeneko markatuta zigilua heriotza.
  
  
  Chet bat izan zen trantze sakon eragindako nitrogeno anestesia. Tore maskara off bere aurpegia, eta iso rta aire-burbuilak laginketa popped. Ego Scooter egin korapilatsu forma iluntasunean, igotzen eta erortzen da berriro, inguruan Karterra. Baina bezain laster, Nick iritsi egindako linterna eta dirdira da Chitai aurpegia, begiak, bat-batean hartu bihurri distirak, bere ahoan sartu bihurritu bat mocking grina, eta aurretik Nick goratzeko izan ibilgailua bere scuba engranaje zion, zentzuduna deftly dodged eta sped off iluntasunean sartu abiadura handian. Nick izan zuen aukera ez, baina bidaltzeko Ego off triste bat itxura.
  
  
  Nerbio chill ran behera American bizirik-en bizkarrezurra. Zer gertatu ego gazte bat bazkide izan zen, zer askotan gertatzen esperientziarik urpekariak handian sakonean: ezin izan zuten gogoa behar malko off bere maskara. Agian, Nick adierazi batekin grim irribarre, bat izan zuen, premonition bere heriotzaren aurretik, urpekaritza...
  
  
  Carter astindu bere burua, ukatu edozein alferrikako espekulazioa. Zerbitzu sekretu agente irakasten dira utzi beren hildako adiskideak non ih hil eta jarraitu beren eginkizuna. Nick begiratu bere ikusi: wow, bigarren aldiz, gau hartan, emu izan den ala ez erabakitzeko jarraitu bere plan edo atzera joan. Eta ez zuen pentsatzeko astirik. Badian izango litzateke beroa infernua bat minutu batzuk: berezia agente egin zuen horren ziur aldez aurretik.
  
  
  Kapitulua Bi
  
  
  Ezkutatzen leize batean oinarrian amildegi bat, Nick pazientziaz itxaron une egokia, dudarik ez pentsatu izan ere, airean depositua agortzen ari zen. Iluntasunean, milaka ikusezina begiak ikusi ziur ez dela atzerriko objektu sartutako eremu mugatua. Baina, ondoren, argi izpi bat jaitsi beltza hondoan hotza Baltic Sea. Nick irribarre egin: ego kalkulua zuzena zen, eta izan zen denbora jarduteko. Zuen nahaskia atera aterpe eta igeri aurrera.
  
  
  Ura inguruan surged itzeleko: zen destruktore patruila ontzi hori igaro eskubidea, bere burua baino gehiago. Hau izan zen, zer zen ustezko gertatuko, planaren arabera: berezia gailu elektroniko Nick utzi zuen atzean hasi bidaltzea distracting seinaleak.
  
  
  Gisa Nick irristatu bidez inaugurazio urpeko baranda, hidraulikoa mekanismo bota erraldoi net estu berriro. Larritu arraro irudi hori agertu radar pantaila, Suediar, ez alferrik edozein denbora. Nick irribarre egin bezala, pentsatu zuen Lars: patroi esperientzia izan zen, ziurrenik dagoeneko urrun arriskutsua area non patrol ontzia izan zen, gaur egun, plowing eta leaden olatuak bay bila intruder bat. The gailu elektronikoak ez du ematen commander ego bakea hainbat ordu gehiago, behartuz ego presarik zehar irla jazartzeko mamua. Nick floated azalera eta begiratu inguruan.
  
  
  Lehen begiratuan, lurpeko bay zen desberdinak ez portuan arrunt bat naval base. Hainbat patrol itsasontziak ziren aparkatuta, kaiak, karga garabiak towered baino gehiago slipways, sarbidea errailen agortu hangars iluntasunean sartu, marinelak navy blue egokitzen hurried, nonbait, zigarro argiak keinuka on. Eta bakarrik arku indartu hormigoizko egiturak ganga handi haitzuloa testified honen berezitasuna egitura sabela uharte harritsu baten, liderra harritu beholder uste bere burua aurkitu zuen xxi. mendeko plana.
  
  
  Nick astindu bere burua. Bat izan zen, oso desberdinak egitekoa edozein beste batzuk Em inoiz egin bere urte asko adimen zerbitzua, eta zuen pozik zela osatuz itxi ezohiko honen eginkizuna. Heavy trumoi thundered behera catwalk gainetik Ego-en burua, eta bat zakarra, shaggy, ahots haserre hitz egin zuen suediako.:
  
  
  "Ez dut axola buruz alarma," the ensign esango nuke sailor. — Bada ere, izango da hari bat, bake -, baina ez dut baimendu suediako unibertsitate ontzia muturrak zintzilik & nb! Antzina, hiru larruak ziren flayed, hala nola, balentriak! Goratzeko tenka berehala!
  
  
  Nick bakarrik izan asmatzen at esanahia gazia duten hitzak lagunduta ez-enkargatu ofizial-en haserre tirade: ez ziren zati crash ikastaroa suediako hori ikasi zuen Georgetown Unibertsitatea. Beno, Carter pentsatu, gizateriaren irits zitekeen izarrak, eta burrow sakona lurpeko beharrezkoa bada, baina midshipmen litzateke oraindik midshipmen, eta sergeants litzateke oraindik sergeants.
  
  
  Ondoren, ziur kaia gainetik zion hutsik ageri zen, igo zuen on bat laguntza habe eta stripped off bere gomazko wetsuit, ondoren, lotu inguruan bere engranaje eta hondoratu da. Orduan aldatu zuen bat sartu suediako marinel da uniformea, berriro hautatuta ur-estu sorbalda poltsa pean bere jaka bere landuak contraptions, bere arma bat — 7mm lugger pistola bat, knife, eta canister nerbio-gas-eta igo azpian catwalk.
  
  
  Bezain laster heldu zen dock, inguruan begiratu zuen, bat aurkitzeko asmoz ahaztu erratza nonbait. Geroztik denbora Caesar, inork ez du ordaintzen arreta soldadu bat mop batekin bere eskuetan. Une honetan, ordea, Carter-en zorte izan aktibatuta aurka zion: ez zen mop bistan, baina ofizial bat nor agertu ezerezetik bat-batean deitzen Nick berak hau slang hitz.:
  
  
  "Hey, mop! Naiz hitz egiten duzu, marinela! Altxa zure blusa eta gelditzeko alferkerian ibiltzea inguruan!
  
  
  Nick agurtu duen grina bat, tiratu bizkarrean behera bere kamiseta, eta ibili briskly urrun norabidean handi granitozko horma panel. Inork ez du ordaindutako edozein arreta zion. Junior ofizial betebeharra biltegi zen lasai sipping kafea, iraultzeko bidez orrialde bat ilustratu aldizkaria. Zeharkatu driveways, Nick ibili konfiantzaz metalezko eskailera, igo da, eta ibili zehar catwalk elektrikoen konponketa beste eskailera indartu haitzuloa da blatant groans. Zuen bezala igo da, eremu txiki erabiltzen instalatu eta konpontzeko argiztapen lanabesak under the cavern da, teilatua, behera begiratu zuen: hidraulikoa ateak panel atea besterik ez zuen parted arazorik gabe utzi itzuli destroyer gainditu. Batez ere, itsasontzi bat bezala begiratu plastikozko jostailu eredua, eta marinelak bezala begiratu txiki-txiki ipotxak.
  
  
  Goiko Nick-en buru erraldoi bat, aire girotua aktibatu zen, zati komun bat aireztapen-sistema baten bidez lotuta gasbide hori garbitzen aire laginketa bat giant lurpeko hiria ego kai, gordailuak, eta ostalari bat aurre egiteko eta ekipamendu osagarriaren. Salbuespen bat, istripu bat gertu urpeko pase barrera, Nick galdu zuen bere bikotekidea denbora pixka bat, berriz, dena ondo joan zen. Baina orain, begira sortu, superspy ikusi duten zailtasun nagusia izan zen oraindik ere, haren aurretik.
  
  
  Da zetzan, hain zuzen, aire vent kokatzen zen apur bat handiegia. Elkarrekin, zuen eta bere bazkide litzateke konpondu dute arazoa esfortzu handirik gabe. Orain, modu bakarra izan zuen grip on bat lortu ertzean edo parentesi aire girotua zen stand baranda catwalk eta salto off baino gehiago portuan. Nick behera begiratu: sakatuz ura erortzen denean, hala nola altuera bat ekarri heriotza zenbait. Ego gorpua litzateke apenas izan identifikatzeko gai honetan bat geroago, nahiz eta bertan izan dira, ahalik eta biltzeko ego pieza txikiak aurretik arraina irentsi.
  
  
  Nick izan atxikitako miniaturazko electromagnets bere eskuetan, beraz, ezin zuen mugitu bidez kirurgikoa hoditeria bat bezala hegan on bat sabaian. Guztiak egin behar izan zuen izan zen, mantendu erritmoa eta mantentzeko bi eskuak off metal azalera aldi berean.
  
  
  Dudarik gabe, ez begiratu behera txiki-txiki marinelak scurrying inguruan, Nick atxikia bere esku on baranda eta arnasa sakon hartu. Izan duzu zure cool mantentzeko jauzi aurretik. Txikienak misstep zuen, eta erori litzateke bi ehun oinak sartu hormigoizko edo ura. Bi oinak sendo landatu solairuan eta ez irristakorra pipa, ezin izan zuen erraz iritsi vent. Barruko ahots batek esan ego: "amore Eman hau ergelak ideia, Carter! Ego palmondoak ziren, izerdia, eta bere bihotza izan zen pounding zuen bezala, arnasa sakon hartu eta begiratu berriro pipa irekitzea: ez da lick gurekin hazbeteko bat.
  
  
  — ez, ez! esan zuen bere barruko ahotsa eta salto egin.
  
  
  Une batez, osoa ego eta gorputza bete zen hilgarria terror. Baina iman ziren dagoeneko irmoki atxikitako gasbide, eta bota zuen berak bere eskuak eta igo barruan. Orain, ezin duzu itzali iman eta zigarro bat erretzen. Haren aurretik izan zen zaila martxoaren bidez aireztapen labirinto bidez osoa underground city. Chet, espezialista estu ilun ume, kobazuloak, oso erabilgarria litzateke oraintxe.
  
  
  Afaria baino gehiago izan zen, eta gonbidatuak sakabanatuta. Baina guztiak bat. Astrid Lundgren eseri behatokiko bere Musko beach house, twirling bere zilarrezko goblet urduri, argi eta garbi, ez emozionatu dagoela bere gonbidatua izan zen ostatu berandu. Hala eta guztiz ere, gizon gazte eserita zegoen eroso chaise longue baten kontrako Nah zen lasai ibiltzeak, Ipar Argiak, balitz bezala izan zen errespetatuz ego lehen aldiz.
  
  
  — Zer ari zara pentsatzen, Astrid?" zuen, azkenik, hautsi mingarri isiltasuna. "Buruz berriro lan?" Oraindik ez duzu emakume bat, oraindik makina bat. Ez duzu jakin zer zure lankide deitzen duzu? Deitu dute duzu zure goitizena...
  
  
  "Ez naiz interesa duten guztiak," azafata eten, emanez bere gonbidatu bat aspertu itxura. Bai, luzea zen, ilehoria, eta eder gisa Adonis, ez aipatzearren izan zuen behin kide izan eski taldeak irudikatzen duen Suedia Olinpiar Jokoak, eta horrek izan zuen asko lagundu Ego-en karrera arrakastatsua suediako segurtasun-zerbitzua da, bere buruzagi, amiralordeak Larson, izan zen, nolabait, ez kide bat suediako baduena. dute mesede egin zion. Ez balitz bere lagunak azpimarratu Astrid denbora gehiago lasaigarria eta elkarbizitza, ez zuen eman dute gazte hau atleta edozein arrazoi dela uste zuen interesa izan zion.
  
  
  "Ondo, deitu dute duzu suediako Iceberg,"stubborn, gizon eder amaitu. Astrid entzun zuen hori baino gehiago gizon, baina ezin zuen ordaindu kezkatu: buru gisa mantentze saileko osoa lurpeko konplexua, hey, ez ziren beste arazo batzuk. Gizonek, bestetik, izan ziren oso haserretu duten emakume bat bezain erakargarria Astrid nahiago lan bizitza ezkondua, eta Knut ez zen salbuespena. Zer bereziki infuriated ego zela Astrid zen oso arrakastatsua zientzia eremuan.
  
  
  Ez zuen erreakzionatu Greba en barb, besterik gabe, jaso eta luzatu bere lerdena hankak, atzera bota zuen bere burua, eta curling osoa bere ezpainak batean sarkastikoa grina. Biguna, esne-azala bere goi-cheekboned aurpegi kontrajarri ikusgarria, bere begi berdeak.
  
  
  Knut baino gehiago ibili eta bere plopped behera gertuko chaise longue, eskuan exekutatzen masailetan behera eta lepoan, squinting at neckline bere soineko.
  
  
  "Duzu, izotz jainkosa", esan zuen baxua, ahotsa, " me crazy gidatzen duzu. Loa galdu zuen bere!
  
  
  Astrid bezala mantendu hotz bat bezala iceberg.
  
  
  — Bat bezala begiratzen duzu izar-eder eta dabilela zure radiance...
  
  
  Zuen beraz, ergelak, gehiegi, hori pentsatzen dut urtu bere hitzak? pentsatu zuen irritably.
  
  
  — Baina zu ez arrunt bat izar, ez duzu zaintzeko gizon guztiak. Antza denez, nahiago duzu laztanak emakumeak...
  
  
  "Uste baduzu nahi dut lo egin duzu hori frogatzeko ez dut lesbiana, ondoren, oker zaude," Astrid esan zuen lasai.
  
  
  — Eta, hala ere egin ahal izango duzu,", esan zuen hoarsely. Astrid nahi zuen litzaidake garbitu whisky taula off denbora.
  
  
  — Ez dut argi sute bat zure dolarraren pila!" zuen rumbled, musu bere lepoan eta biltzeko beso bat bere inguruan sorbaldak eta beste bere inguruan aldakak. Astrid saiatu free bere burua ego besarkada, baina Greba oso indartsua izan zen.
  
  
  Zuen ia ematea erabaki zuen, bere burua em, pentsatzen zuen, inflamed zion bere burua, baina gero gertatu da bere behin eman zuen bere aurrerapen, ez zuen inoiz kentzeko zion berriro. Astrid bortizki bultzatu Knut kanpoan eta salto sortu chaise longue, utzi goialdean, bere arratsaldean soineko Ego-en eskuetan.
  
  
  — Joan behar dut lab berehala, " arnasten zuen.
  
  
  "Ez, gaur gauean, nire maitea," zuen growled, bere bloodshot begiak finko bere bular biluzi.
  
  
  Astrid hasi exekutatu aldera zion, baina ez zuen harrapatu eta bere tore off Nah da gona, bota bere ontziratu bere gainean. Hala ere, lortu nuen ihes berriro. Ran zuen etxetik atera eta sartu zuen, zuhaitzen atzean, barre hysterically.
  
  
  Bere atzean, soinua ego botak entzun ahal izango dira. Harrapatu zuen, ee-ren besoa, eta Astrid whirled inguruan eta zaionean Ego shin bere biluzi oinez, ondoren, erabili bere eskuarekin gogor jo zion gainean, kokotsa. Ilehoria erraldoi mailakatu, eta harrapatu zuen Ego eskumuturraren eta bota zion baino gehiago, bere hip lurrean. Jaitsi zuen, hein handi batean, bere aurpegia, lurperatzen bere aurpegia pinu orratzak. Astrid yanked Emu en besoak atzera eta erabiltzen bere oinez bultza ego are gogorragoa lurrean.
  
  
  "Portatzen zeure burua! — Ez dakit", esan zuen kontu handiz.
  
  
  "Puta! — Zer da? " zuen croaked.
  
  
  — Ez duzu benetan me izango duzu mutil ona bada, utzi dut joan?" — Zer da? " galdetu zuen.
  
  
  "Ez dut hiltzeko duzu!" "Hey," agindu zuen.
  
  
  "Begira, Knut", esan zuen, " zu bikaina gizon, eder eta indartsua. Baina, orain, gure herrialdean zorian izan da hondamendia, badakizu. Eta bada, gure fisikariek huts modu bat aurkitu saihesteko ee, Txinako erabili ahal izango beren indartsu laser arma barneratzeko Musko granito, ebaketa ego batera habe bat bezala labana bidez gurina. Hori da, zergatik naiz oraindik bakarrik kezkatuta gure defentsa arazoa. Pazientzia izan arte krisia pasatzen da.
  
  
  Knut en gogo hoztu apur bat; pinu orratzak ez ziren bere zaporea. Berak utzi zion, azkenik, jaiki lurretik, eta zuen lasterka kanpoan, muttering zerbait ulertezina zer Astrid hartu behar da aitzakia.
  
  
  Atzera logelak, aldatu zuen bere arropa eta atera zen berriro sartu bere apur euskara kirol-auto. Indartsua motor neretzat angrily, breaking the silence of the dark forest, eta autoa sped off norabidea lab. Ez zen oraindik denbora asko geratzen bere lankideek iristen, eta Astrid espero lan produktiboan bakarrik. Txinako laser ez eman duzu edozein bakea, zientzialari handi hau Asiako herrialde hurbil izan osatzea, lan ego sortzea. Eta, zalantzarik gabe,, Txinako eragile izan ziren, bat apurtzen saiatzen sekretua suediako laborategia. Ez balitz izan amiralordeak Larson eta ego mutilak, zuten arrakastarik izan aspaldi. Baina esker adi segurtasun-zerbitzua da, ez berdela edo itsas kaio ezin sartu irrist uharteko barruko sanctum oharkabean.
  
  
  "Hey, nahiko neska! Hey, ezagunak segurtasun zaindari sarreran lab eraikin irribarre egin. — Non da gure breakup?
  
  
  Aurkeztu ondoren, bere gainditu, Astrid hartu igogailua behera lab. Gisa ibili zuen behera korridore luze, guztiak izan zuen pentsatzen zen bere lana. Astrid ia modu bat aurkitu neutralizatzeko new Txinako arma, izatea egiten zenbaki bat arrakastatsua esperimentu oinarritzen teorikoa ikerketa arloan indarrean eremua. Arazoak izan duten pertsonak lan egin zuen bere arazo hau, bat-batean hil zen.
  
  
  Susmatzen zen, hori ih ari zen hil ezezagun batzuk izpiak zehar sortutako zientzia-esperimentuak. Ez ziren dagoeneko premiazko eskaerei gelditzeko arriskutsua ikerketa arte ferret izan fidagarrian babestuta hilgarria izurria. Eta ez zen gutxiago eta denbora gutxiago geratzen...
  
  
  Bere diputatu izan zen guardiako at lab honetan, hasieran orduko. Ondoren botatzen bi thermos flasks bakoitzean sartu kafe, Astrid horiek hartu zuten ego gela. Baina atari jaitsi zuen cups, lurrunetan bere belaunak, eta txalo bere eskuak baino gehiago bere ahoan mantentzeko negarrez: Knudson zen lurrean etzanda, seinaleak ez erakutsiz bizitza. Ego-ren azala hartu distiratsua txina-urdin ñabardura, batez ere, nabarmenagoa balding buruak aurka Ego sakabanatuak, ile grisa. Egokitzat barreak bubbled. Atzera Leaning hormaren kontra, Astrid arnasa sakon hartu: beste hil kolpe batetik misteriotsu izpiak!
  
  
  Baina ez da arriskutsua ukitu hildako? Zer bada, horiek izpiak eta boterea hit bere? At Glancing bere watch, erabaki zuen ekintza hartu: lehen langile lan-lehen filmea litzateke iritsiko da laster. Heriotza beste lankide izango litzateke eragindako benetako izua, eta ezin dela onartzen.
  
  
  Ondoren emanez gela bat appraising begiratu, Astrid bat jarri eramango betetako babes egokitzeko eta kaskoa eta hurbildu hildako gizona. Zenbait zailtasun Bat, azkenik lortu ego atzera bere oinak, eta, beso bat haren inguruan dantza bat bezala bazkide, arrastatu zion bere bulegoan, eta shove sartu zion armairutik bat.
  
  
  Minutu batzuk geroago, denean izan zuen aldatu, agurtu zuen lehen laborategi laguntzaile batekin atsegina agurra, eta eman zion beharrezko argibideak lasai bat, businesslike tonu.
  
  
  Garapenaren aurkako babesa Txinako laser armak jarraitu.
  
  
  Kapitulua Hiru
  
  
  Niko izan dira bere bidea egiteko bidez gasbide azken bi ordu, jantzita berezia betaurrekoak eta inflexio on bat infragorria linterna. Hala ere, ez zen ezer interesgarria bere bidean, guztiak egin behar izan zuen zen ziur ez zuen ustekabean erori fan zulo edo sartu aire-garbiketa bainu kimiko bat da konponbidea.
  
  
  Nick xedea oinez erreaktore nuklear ematen duen elektrizitatea ia irla osoa, hartu argazki batzuk eta txosten horiek burua lurpeko hiriko segurtasun zerbitzua, horrela egiaztatzen aukera sekretu bat sartu instalazioak. Hau ego herria Errusia amaitu. Hawk esan zuen beste zerbait buruz misteriotsu batzuk urdin gorpuak, baina Nick txantxa bat zela pentsatu.
  
  
  Batzuetan pausatu zuen egiaztatzeko iparrorratza eta erregistro kolore-aldaketa, azkarra gehikuntza ikastaroa. Zehar horietako bat gelditzen da, zuen topatu pakete bat argazki-filma. Picking kutxa, zuen arretaz aztertu da, argi infragorria eta aurkitu, hala nola, film bat erabiltzen da soilik argazkilari profesionala laborategiak. Baina nork langileen artean duten zerbitzatzeko aireztapen sistema litzateke uste bat ekarri kamera horiek gasbide?
  
  
  Hau iradoki Nick Carter ez zen bakarrik gonbidapen gabeko gonbidatu lurpeko hiria; beste norbait izan zen bidaiatzen bidez ego vent hodiak. Horrek behartu Nick berrazter bere plana. Joko berri bat diseinatu zen, arabera, arau desberdinak. Hurrengo berrogeita bost minutu zuen, arretaz aztertu eremu osoa inguratzen aurkikuntza gunean.
  
  
  Adimen eskaneatze zabala aireztapen sistema, konturatu zen aretoan izan zen, bat hutsik ageri zati Musko konplexua. Behin bazen garai bat, posible izan da zulatzeko ardatz for borrokalaria-interceptor altxatu. Baina, ondoren, leak sailkatutako informazioa Errusiarrak, ideia hau bertan behera utzi zen, eta hegazkinaren izan ziren oinarritutako beste nonbait. Nick ondorioztatu ez zela ezer espioi bat egin hemen.
  
  
  Bat-batean, batera seigarren zentzu bat zuen, bat sumatzen presentzia hurbil. Nick izoztu eta soinua entzun urratsei. Langile bat? Nekez. Magia balitz bezala, bat stiletto agertu Nick-en eskutik.
  
  
  Gizona zen, izkinan inguruan, eta Carter hasi zen arrastaka, zion norabidean, jakin zuen hori izan zen joan sartu exekutatu Chinaman. Nick estutu bere grip on the knife: ez, ez zen joan hiltzeko ego berehala, besterik gabe, galdera batzuk eskatu lehen.
  
  
  Shaggy ilea eta heavy arnasketa bihurtu zen, gero eta gehiago desberdin. Nick mugitu isilik izkinan inguruan eta piztuta argi infragorria. Gasbide hutsik ageri zen. Gizona desagertu zen, irentsi sortu gasbide.
  
  
  — Zer arraio?" Carter muttered. Ustez, egin zuen imajinatu hori guztia? Hurrengo bigarren, nabaritu zuen atea, eta egun ezagutzen dira erreserbatuta ih ireki behar. Eman zuen, leuna bultza eta berak eskainitako infragorria linterna.
  
  
  Bat ikusi zuen granitozko tunela liderra iluntasunean sartu irla. Nick asmatu zela baztertu pasabide hegazkinaren lurreratzea eremu. Izan zen arrazoi horregatik ezezaguna gizon utzi zion. Nick jarraitu.
  
  
  Baina bezain laster hartu zuen lehen shaggy urratsak, konturatu zen zuen, bat egin akats barkaezina, mesederako bada ego ezezagun bat aurkari izan bazkide bat eta, ondoren, eman zuen bere burua kanpoan arduragabekeria portaera. Nick izan zen, beraz, harrapatuta ehiza gizon ikusezina dela gelditu zen atzera begira, eta akats hori ia kostu zion bere bizitza.
  
  
  The blinding habe linterna eta harritu harridura bigarren pertsona arrotz bat-batean agertu izkinan inguruan harrapatu Carter off guardia. Hala ere, gizona zen begiradak zion harridura ere ez zuen espero, hala nola, bilera bat lurpeko labirinto. Nick ezin tiro: soinua gunshot bat ekarri dute litzateke zentzuduna da cronies exekutatzen, nor seguruenik ezagutzen modu guztiak, eta ziega bezala atzera beren eskuak.
  
  
  Eusten stiletto eskuan, Nick jauzi zuzen. Bi gizon grappled eta behera bota tunela. Zorrotz mina jaurtiketa bidez Carter-en ezkerreko sorbalda bezala, arrotz stabbed bere ego. Enraged, Carter hautsi emu en beso eta murgildu bere stiletto sartu da.
  
  
  "Gordina Gott.".. arrotz croaked alemanez eta eman fantasma. The Superspy heaved berak bere oinak eta eskaneatu gorpua ere, argi infragorria. Aurkitzea ez da ezer ederki edozein argi hau ustekabeko topaketa, Nick uztea erabaki alemaniako non arautuko zuen eta jarraitu esploratzen tunela.
  
  
  Bukatu gabeko tunela, ezarritako rock, ez dute aireztapen tunelak. Hormak ziren estalita zikin, lohi, eta aire astuna izan zen, eta heze. Ondoren, oinez, batzuk ehun metro, Nick aurkitu berak ertzetik tunel bat ireki beste aldera ardatzaren perpendikularra emu.
  
  
  Jarraian behera, hainbat oinak kanpoan Nick, pertsona ziren busily mugitzen torchlit area. Ekipamendua eta ekipamendu teknikoa ziren pilatuta batera hormak tunela, batzuk lotan batera motxila bat pean bilduta beren buruak eta lo poltsa bat, beste bat ari da lanean marrazketa taula. Biztanle lurpeko camp ez dirudi beldur izan duten ih aurkitu beharko litzateke hemen. Beno, Carter, pentsatu zuen txosten horiek susmagarriak cavers nahi amiralordeak Larson, eta utzi zion aurre Alemanak berak. Eta buruz izan zen garai hura ateratzeko hemen aurretik bat haitzuloetako biztanleen gainean estropezuka baten gorpua burkideak hasieran tunela, Nick erabaki.
  
  
  Eta gisa gogorra izan zen Emu kendu bere lanbide-nahia lo egin eta ikusi arraro horiek Alemanak nork sortu zuen bere camp pean bere sudur gabe Suediar ' ezagutza, Superspy No. 3 ezarri bere itzulera bidaia, Baina beranduegi zen, eta bere beldurrak txarrena konturatu ziren: ardatz argia, bat-batean, sakatu Ume aurpegia. Ez zen ezerezetik ezkutatu tunela, eta Nick jaitsi ego granito solairuan. Gawk whizzed iragan bere burua, hit horma, eta errebotea off nah bat squeal. Nick ran atzera tunelaren irteera perpendikularra den ardatz. Esperientzia hilgarria borroka ilun alleys asko mundu osoko hiri, Argentinako Zambezi, esan zion, ezinezkoa zen lo tunela. Atzean zion, ezin izan zuen entzun heavy arnasketa eta urratsei.
  
  
  Inflexio inguruan, Nick tiro at linterna ospatutako pursuer inguruan bere lugger, eta argi atera zen. Behetik ardatz etorri gogorrak guttural komandoak alemanez. Ego stalker tiro bi ausazko plano Nick, eta jaitsi zuen, eta laua bere aurpegia amaiera gertu tunela.
  
  
  Larritu biztanleek misteriotsu camp ran gune inguruan, flashlights eta flashlights keinuka, blinding Nick eta zaila da egiten zion jokabide norakoak sua. Ih izpiak darted batera haitzuloko hormak txakurrak bezala scenting mountain lion. Plano deitu norabide guztietan, eta balak whizzed baino gehiago Carter-en burua. Erabaki hori izan zen lortzean pixka bat beroa hemen, Nick darted metal eskailera buru-beheko ardatz. Horiek agerian uzten berriz, irristakorra bere itzuli zen bere jarriz, berak mortal arriskua, baina ez zuen beste aukerarik. Zuen joan zen agortu balak laster, eta ez zen espero filmaketa honetan urruneko ziega litzateke arreta erakartzeko herri segurtasun zerbitzua. Mantendu da zorte on konfiantza eta beren indarra.
  
  
  Arriskua erortzen irristakor eskailera eta hautsi bere lepoan kazkabarra balak, Nick hurried behera, lortzeko asmoz, bere oinak lurrean sendo Alemaniarrek baino lehen iritsi. Noiz izan zen hamabost oinak batez ere granito solairuan, kaleratu zuen bere grip eta jaitsi zen. Izan zen une postuan konorterik arabera, heavy eragin lurreratzea, baina azkar berreskuratu kontzientzia eta bota on haitzuloa solairuan, tiro at hurbiltzen zifrak. Konturatu ziren aurre full-hazi bat otsoa izan ihes zehar mendebaldeko errepide, Alemaniarrek panicked. Aprobetxatuz, nahasmena ih altuena, Nick hartu behera bi unwary shooters ondo zuzendutako plano, eta, atzean ezkutatzen rock handi bat, oihu hoarsely alemanez:
  
  
  "Achtung! Amore, edo tiro egingo dut duzun guztia!" Jaregin zure armak, Schnell!
  
  
  Inork ez jaitsi beren armak, baina haitzuloaren isilik geratu zen.
  
  
  Nick errepikatzen du bere dei etsaia amore. Ez jaurtiketa bat ume ere erreuma, ordea, eta ez zuen atera, inguruan aterpe batera zapi zuri bat eskuan. Nick galdetu Alemaniarrek exekutatu izan munizioak, edo balira zain errefortzuak. Zer ari dira bat ezartzeko emu tranpa? Luzea isiltasuna haitzuloan izan zen hasieran lortzeko superspy da nerbioak.
  
  
  "Zer arraio! esan zuen emeki berak bezala zapaldu zuen atzetik rock. Gure plano, gure oihuak. Ez da ezer! Kobazuloa zirudien hutsik. Inguruan bila, Nick bat ikusi motionless gorputza ez oso urrun. Noiz iritsi zen da, zuen harridura izoztu: gizon batekin Mauser bere eskua luzatuta hila zen! Nick aktibatuta gorpua baino gehiago eta behera begiratu aurpegi zurbila, zertxobait irtena, ireki begiak, begiradak zion izoztuak begiradak, muskuluak bere lepoan twitching heriotza. Batzuk oinak kanpoan, beste gorputza arautuko lifeless. Nick oinarritu inguruan parkea, aurkitzeko, gero eta gehiago, hildako gorputzak. Guztiak Alemaniarrek hildako izan ziren! The Superspy sentitu engainatu.
  
  
  Beraz, izan zen, bakarrik utzi haitzuloan, enpresan hildako alemaniar spies nor nahiago heriotza galdeketa! Osoa eerie eszena bezalakoa zen azken ekintza bat greziako tragedia. The beirazkoa begiak suizidio zirudien esan reproachfully nahi emu: "ikusten Duzu nola erraza da! Eta ez galdeketak, ez epaiketa. Agur, nire lagun, eta zorte ona duzu!"
  
  
  "Madarikatua! Carter madarikatua, baina hurrengo une norbait hurbil moaned apur bat, atsegin bat zauritu ditzan. Darting aldera soinua, Nick bat aurkitu ilehoria gazte bat etzanda txoko haitzuloa, jantzita Mundu Gerra II Wehrmacht uniformea, baina ez intsignia.
  
  
  Ego luzeak astintzen fluttered, eta kanpo utzi zuen beste biguna moan. Itxura lasaia izan zen gaizki minik denean jaitsi zen zuen off laguntza habe zehar shootout eta hit bere burua, ondoren, konortea galdu eta ez zuen denbora bat irentsi pozoia pilula. Ere izan zen zauritu bularrean, eta ez zen odol behera exekutatzen osoa txoko rta ego eta kokotsa. Eskale zen kondenatuta. Nick unbuttoned lepokoa Ego jaka eta patted Ego masailetan. Alemaniako groaned ozenago eta begiak ireki. Bat izuturik begiratu American, nerabe bat-batean jaiki fours guztiak eta azkar arakatu kanpoan. Nick heldu Ego hanka eta iraulita zion bere aldera itzuli zorrotz bat, mingarria mozioa.
  
  
  Alemaniako bere ahoa ireki, zabal eta azkar batekin korritu bere eskuan bultzada zerbait sartu da. Ego blue eyes twinkled auto-gogobetetasuna. American ukabila hit ego eguzki plexus bat indarrean mando-en hoof. The suizida gizon bikoiztu baino gehiago, eta kolorerik ampoule hegan bere rta. Nick xehatu pean bere orpo.
  
  
  "Yavol! Planteatu zuen stiletto alemaniako aurpegia. — Beraz, orain sortu da me erabakitzen duzunean hiltzen!"
  
  
  — Nine inch! nerabe gasped. — Ez dut ezer esan, hala ere!"
  
  
  Nick ez zen sadist, baina izan zen at maite loosening stubborn pertsonen hizkuntzak inguruabar deitzen da. Hogei minutu geroago, alemaniako ezin izan isilarazten. Zuen hitz egin eta hitz egin, isilik guztiontzat, azkar eta incoherently: buruz bere familia, bere ikasketak, buruz lagunak eta ezagunak. Baina hori ez zen zer Nick interesa izan.
  
  
  — Zer nolako uniformea jantzita daude?" - galdetu zuen.
  
  
  "Munduko dagokio bakarrik bat hautatu batzuk... Horiek gai diren arau horiek behar ..." panted gaztea. "Goering, Hitler, eta gainerako guztiak, horiek dira patetikoa idiots, eta Zenbatu von Stadi da benetako Fuhrer! Pausatu zuen, eta Nick bere gain hartu zen fanatiko en azken hitzak. Baina, bat-batean ireki zuen, bere begiak, eta, bihurrituz, bere ezpainak plump eerie grina, xuxurlatu: "Teutonic Zaldun ez dira berdinak zigilua... Txinako Komunistak, gure aliatuak borroka, lagunduko digu ekarri Amerika bere belaunak...
  
  
  — Baina, zer egiten zenuen hemen Suedian?" Nick eskatu.
  
  
  "Dirua, noski, duzu ergelak Yankee," nerabe grinned. "Zuen espezialista espektroskopia." Ez da txarra txantxa bat, ez da?
  
  
  Horrekin, alemaniako eman fantasma, eta Nick pentsatu orain izan zuen segurtasunez ateratzeko tunela. Ero nor gelditu zion irten tunela lehenago behar dagoeneko txartel bat erosteko, Stockholmeko Aireportu bat bidaia Berlinera.
  
  
  Nick sentitu pixka bat sentitzen dut gizon pobre, nor izan ahaztuak parte hartzen duten beste pertsona jokoak eta ordaindu zuen bere bizitza. Izan zen apenas hartu behar ego hiltzen hitz serio, baizik eta, izan zen delirium: zer egin behar du laborategiko zientzialari egin abandonatu tunela? Oraindik ere, Nick-en barruko ahotsa esan zion, ez zen terrible sekretua atzean, gaurko gertaerak, eta hori konpontzeko gakoa da arautuko dituzten Aldaketa von Stadi. Izan zen garai hura ezagutu hobeto.
  
  
  Kapitulua Lau
  
  
  Nick-en urratsei oihartzuna ominously gisa jarraitu zuen burusoila, pop-eyed gizon behera latz, hotza korridore mortuary.
  
  
  Gorputegian begiratu zehazki zer zen ustezko itxura: bilatzen bere memoria, Nick ezin aurkitu ezer konparatu. Agian berak nahiago joan falta egitean, berriz, bat combat misio edo hiltzen hutsegite bat eta erre baino gezurra etiketa batekin bere hanka kamera digital hozkailuan.
  
  
  — Beraz, ikusi nahi duzun zenbakia bost-hiru, atal B, mister?" Gorputegian administrari eskatu, fiddling Carter-en gainditu.
  
  
  "Zehazki," Nick esan, goibel. "Ez dut baimena amiralordeak Larson.
  
  
  "Ez dut axola nork eman dizu baimena," gizona esan zuen, wincing painfully. "Nahiz eta San Pedro berak, edo Sabako Erregina! Hala ere, berak ez joan behar gertu urdina dead man, ez nuke ordaindu hainbeste, mister, arriskua bere bizitza.
  
  
  "Ez dut uste gai izango hori aurkitzeko gizon pobre zure etxeko bakarrik," Nick esan irritably.
  
  
  — Ezagutzen dut, ezagutzen dut! desatsegina pertsona zuri bat laborategiko chuckled. "Ego zen arrastaka arabera mutilak inguruan segurtasuna. Hau Nudson zurea izan zen batzuk egiten arriskutsua ikerketa, eta hona hemen nola amaitu zen...
  
  
  "Beno, esan dit, bene-benetan: izango berrogeita hamar kronor arriskua izango duzu nahikoa?" Nick eskatu.
  
  
  "Ez, mister, eta nahiz eta ez hitz egiten saiatzen me sartu da! stubborn ordenatua haizatuko bere eskuetan. "Bai utzi Kanpaia ni gabe, edo honetan amaituko dugu elkarrizketa." Osatzen your mind!
  
  
  "Ongi da," Nick adostu," non da Atal B?"
  
  
  "Irekia da batean joan-etorriko korridore eta, ondoren, ezkerrera eta joan bidez, hirugarren atea ezkerrean. Nahi dut atsegina bilera!
  
  
  "Oso eskertzen," Nick esan zuen, eta behera ibili korridore estu, marmarra berak.
  
  
  "Eta ez etorri me gertu denean lortu duzu atzera hortik aurrera, mister," atezain deitu ondoren emu. "Oraindik bada bizirik."..
  
  
  Ez zen nahastu hildako Knudson beste gorputza: Nick shivered ikusmena at the blue gorputza eta barkatu koldarra irauli langilea. "Heriotza-kausa zehaztugabea," the mediko txostena irakurri, baina Nick zalantzan jarri, oso duten zientzialari zuen ukitu gorputza, geroztik emu bazekien zientzialaria hil egin zen misteriotsu erradiazio. Nick ez dakit askoz fisika buruz, baina ez zen nahiko ona beste modu bat bidali pertsona infernua.
  
  
  Inflexio gorpua baino gehiago, sentitu zuen zigilua atzera bere burua eta txistu gogobetetasuna: hildakoaren izan daiteke irradiated batzuk izpiak geroago, baina lehen ego zen ondo pitzatu buruan klub batekin. Horregatik, ez zen nahikoa odol, Nick pentsatu. Boto bat duzu, eta guztiak fisika, zuen grinned.
  
  
  Pozik hori egin zuen bere taldea konpontzeko misterioa, Nick zigarro bat piztu eta saiatu gogoratzen telefonoa conversation zuen litzaidake zuen bere boss, Hawk, besterik gabe, aurretik bidaia honetan.
  
  
  Absurdly itxura honen antzeko zerbait:
  
  
  Hawke (bat belusatua ahots): "galdetzen dut nik erabaki duten joan zaren erraza jet ski bidaia, Nick?"
  
  
  Carter (lasaia): "aitortu behar dut hori pentsatu du nire buruan gurutzatu, jauna. Azken finean, esan duzun bezala, zuk zeuk, sortu da Suediar bere burua zaindu eta babesteko beren sekretua instalazioak. Nire lana da bertara sartu, ez da?
  
  
  Hawk (eten luze baten ondoren): — jakin nahi dut zer Txinako sortu dira." Ez duzu uste dute interesa izan daiteke suediako defentsa instalazioak?
  
  
  Carter (hotz): "uste dut ahal izango duzu ezer espero Komunistak, jauna. Batez ere, Txinako iturri.
  
  
  Hawk: Hartu misio hau serio, Nick. Txinako ez dira interesa, zer gertatzen ari da suediako lurpeko hiria, baina gure antzeko egiturak. Suediar votum votum garatuko aurkako babesa Txinako laser, eta nahi dut, inork ez oztopatzeko horiek. Ulertzen duzu me?"
  
  
  Carter (argi eta garbi): "Hori da, jauna! Eginkizuna ulertu, jauna!
  
  
  Hawk (batera grina bat bere ahotsa).: "Eta ez blondes edo booze, Nick!" Anima zaitez! Izan dut zain mezuak duzu.
  
  
  Nick bere burua astindu eta aktibatuta kanpoan urdin argia: ikusmena ezohiko dead man ez zen laguntzen goratzeko bere espiritu eta garatzeko plan bat egiteko ekintza gehiago.
  
  
  Baina bezain laster zapaldu zuen atari sartu, santuaren argia atera eta gela iluntasunean murgildu zen. Nick aurkitu kudeatzeko heavy batekin eskuan eta bultzatu, baina ez da mugitu. Nick jarri bere sorbalda behar da, alferrik. Norbait izan blokeatuta atea kanpotik, eta, orain, bakarra izan da ireki tiro bat anti-depositua, fusil.
  
  
  Nick, erretiratu txoko bat eta crouched behera, zain eraso sorpresa bat bai aldean. Denbora igaro zen, baina inork ez du eraso zion, eta, beraz, isiltasuna zirudien loditzeko eta hazten astunagoak. Nick kontuan oinarritu gertakarien gainean. Nork ezagutzen zuen datozen mortuary? Agian erdia ih segurtasun langileak, barne typists, bada, suposatuko dugu Suediar ez dira askoz desberdinak Estatubatuar dira, batez ere, zumezko. Iluntzeko argitan hori iragazi kable bidez zulo hozkailuan kabinete, Nick bat ikusi gizon biluzik etzanda mahai gainean, gogor baino gehiago bere alde.
  
  
  Batera stiletto eskuan, Nick heldu zion hiru isila aurrerapauso eta heldu zion eztarrian, eusten pala, daga aurka. Gizona, ordea, ez zen mugitu: hildako izan zen. Gisa Nick lasaitu behera apur bat, konturatu zen gorpua en muskulu izan liteke kontratazio eraginpean batzuk barne prozesua, edo bat dela eta aldaketa tenperatura indoor aire laginketa. A nerbio-jerk bere burua, Carter begiratu at glowing erlojua: lanaldian baino gehiago izan zen, beraz, ez litzateke bat izango da datozen gorputegian goizean arte. Eta izan zen lortzean gogorragoa arnasa minutu arabera. Zuen bankuaren prentsa bat cool solairuan, baina ez da egin, askoz errazagoa da. Laster Ego begiak hasi zen itxi, beren kabuz, eta zementu solairuan bezala sentitu bigun bat bezala burukoaren, baina Nick ezin izan du ordaindu loak zuen, zeren ezagutu zuen, agian ez esnatu bero hau, ez dela aipatu behar norbaitek lagundu nahi izan zion. Carter ez zen erabiltzen etsi gabe margotzeko. Summoning azken bere indarra, salto egin zuen bere oinak, eta inguruan begiratu. Ego-en begirada jaitsi zulo gimen, ia-ia azpian, sabaian. Zergatik ez erabili, Nick, pentsatu zenetik lortzeko modu bakarra aire bidez. Zuen shoved hildako gizon zuten eman zion batzuk desatsegina une atera aulki, mumbled apologia bat izatea, beraz, zakar hura, eta bota katedra sortu gimen. Ondoren, jarri zuen bere ego eta saiheskiak behera clambered eta, gehienez, palmondoak lauak hormaren kontra, goiko end: orain ezin zuen arnasa, luzatzen du bere altuera osoa eta premiazko bere ahotik gimen zulo.
  
  
  Aire freskoa denez Nick sortu, eta garrasi egin zuen bat terrible ahotsa:
  
  
  "Hey, you suediako dumbasses! Get me out hemen orain, zuk bastards!
  
  
  Baina bere oihu etsi zen bakarrik bildu bat mocking oihartzuna.
  
  
  Zuen oihu, eta madarikatua alferrik; inor ez zen emu en laguntza. Zenbait ordu geroago izan zen, ozta-ozta gai stand up, ozta-ozta sentimendu ih, denean, bat-batean atea creaked eta hasi zen ireki. Nick flinched, bere oreka galdu, eta solairuan jaitsi hurrengo taula.
  
  
  "Nor da hor?" — Zer da? " entzun zuen bat ikaratu, goi-campal negar, eta, ezerk bidean zion wobbly hankak, konfiskatu zuen norbait eztarria.
  
  
  — ez, ez! Ez da betiko! Mesedez, ez berriro! Nick jarraitu choke zion, spewing torrent bat curses at arduragabekeria junkyard langile utzi duten mortuary gelak arretarik gabe.
  
  
  "Let me go, jauna!" gizona groaned, ozta-ozta bizirik beldur eta gabezia oxigeno. — Ez zen nire errua... besterik ez dut lortu off betebeharra... ez dakit nork blokeatuta duzu hemen! Esan zidaten nire lankide lortu gaixoa atzo, eta goiz utzi... egiaztatu ahal izango Duzu zeure burua.
  
  
  Nick joaten utzi Ego eta hartu atzera urratsa: txanda aurpegia berri gorputegian attendant ez zuen itxura mehe aurpegia zentzuduna nor litzaidake utzi Nick sartu mortuary gau hartan eta blokeatuta zion.
  
  
  Penagarria ordenatua blinked bere gorri-rimmed begiak erotu, oraindik izatearen sentimendua izan zen erasoa ari living dead:
  
  
  Nick hartu Ego arabera, ukondoa eta bota zion sartu aulki bat.
  
  
  "Beraz, ez zen zure egiten?" — Zer da? " galdetu zuen ungraciously.
  
  
  — Ez, jauna! "Zin egiten dut, duzu, ezin dut egin!" the morgue attendant ziurtaturik ego. I adore Estatubatuar eta hitz onak ingelesa neure burua! Begira, jauna, behar duzu behera lasaitzeko. Etorri nirekin eta emango dizut medikuntza batzuk."
  
  
  "Lasaitzeko behera," Nick muttered. — Ez naiz ondo. Baina ez barre eta utzi digu minutu bat, izan telefonoz. Ahal izango dut eskatu behar duzu galdera batzuk. Baina lehen ez dut betetzen segurtasun buru. Hartu zidan telefonoa, egin behar dut premiazko telefono dei.
  
  
  — Ezin dut eman duzu nire etxeko telefono zenbakia nahi izanez gero, " lagungarria ordenatua eskaini, azkenik irekietan. — I live at kopurua hogeita zazpi Vasegaten, eskubidea ondoan, nire emaztea...
  
  
  "Ongi da, ongi da, jarraipena egin dut bere behera dut bada," Nick ziurtaturik Ego. — Ez dezagun alferrik edozein denbora orain, behar dut harremanetan amiralordeak Larson, ahalik eta lasterren...
  
  
  Carter bat egin barneko telefono dei buruzagi Segurtasun at Musko eta informatuta em ego duten langile ziren, tamalez, ez da oso zealous beren betebeharrak ofiziala. Amiralordeak Larson gonbidatu Carter sartu bere bulegoan txat bat.
  
  
  Gris-ilegorrie, adineko Suediarrak bat, bibote eta patillak eman bere gonbidatu bat hotza, sarkorra urdin begiradak, chewed zigarro bat, eta motioned Ume bat txikia larruzko aulki zehar zizkion.
  
  
  "Nik informatu, Jauna Carter, inork ez betebeharra zen at gorputegian bart,", esan zuen entzun ondoren Nick, gehituz izotz kubo bere whisky mug.
  
  
  "Kasu horretan," Carter esan, iritsi botila, " izan dugu behera jarraitzeko bi zure langile, nork blokeatuta me up eta nor let me out of the dead gela."
  
  
  "Beldur naiz ez dela erraza izango," Larsson esan, grimacing. — Bat ordu, junkyard bat langile izan zen ospitalera eraman anitz ubeldurak eta zauriak, eta pobrea lasaia gabe hil kontzientzia berreskuratzen... Berea, bide batez, zen telefonoz zure boss, Jauna Hawke", gehitu zuen hartu ondoren luze bat edan. — Eta zuen adierazi nahi duzula jarraituko luke, zure misio sekretu gure herrian." Izango duzu askatasun osoa eman ekintza, baina lehen egingo dugu zozketa bat sortu plan orokorra. Duzu espero dut ulertzen dut, ez dut besterik kezkatuta misteriotsu horiek, hilketa hori izan konpromisoa hartu uhartean duela gutxi. Badirudi direnek metodikoki ezabatuz gure onena zientzialariak ez dira pozik gure arrakasta berri bat garatzea laser babes-sistema. Arabera zure boss, etsaia ere asmoa neutralizatzeko aire defentsa kontrol zentro osoa Ipar Amerikan, Colorado da. Zer uste duzu buruz da!
  
  
  "Ez dut aukera araua," Carter adostu.
  
  
  "Uste dugu, beraz, gehiegi, eta ongi etorria egingo dugu lankidetza gure bereizten Amerikako lankideekin," Larsson, esan jarriz bere oinak on bat leundutako aulki.
  
  
  Batera behatz bere abio, bultzatu zuen whisky botila hurbilago bere lankide American.
  
  
  "Bete zure tankard, nire beste, eta esango dizut zer ezagutzen dugun deiturikoak 'Teutonic zaldun'." Ez genuen aurkitzeko arazoak Aldaketa hau von Stadi, nor da orain, Kopenhagen. Zuen bizitza luxuzko bat, edozein Maharaja litzateke, inbidia... hona Hemen zer proposatzen dut: bakarrik izango duzu lan bat, andre, oso erakargarria eta ezohiko suediako emakume. Gainera, zuen zientzialari bat...
  
  
  Hurrengo ordu batzuk, Larsson eta Nick eztabaidatu zer egin behar dute hurrengoa. The amiralordeak gehienak egin du hitz egiten, baina American arretaz entzuten ego, eta noizean behin bakarrik galderak. Gustuko zuen ideia oso.
  
  
  Nick atera marka berria Mercedes bihurgarriak zuela bota nahiko etxea muinoan, eta ibili, poliki-poliki, gora bide Ego arkupe aurrean. Jada ez zen bat Zerbitzu Bereziak super-agente berri bakarrik Hawke berak, baina Nikolas von Runstadt, bat pilotu militar ohia eta, gaur egun, "soldadu fortune" bat egiteko joera ladies eta booze. Ego-en itxura zen erabat aldatu da: ego orrazkera, jarrerak, mannerisms, eta Suediar, egokitu ego rol berria, egindako ego ezezaguna. Hawke berak, ziurrenik, ez dute aitortzen, bere best langilearen berehala.
  
  
  Gisa sortu ibili zen aurrean urratsak, zuen sakatzen txirrina entzun eta bat melodious trill ring etxearen bidez. Itxaron zuen une batez, eta, ondoren, txirrina jo, berriro ere, geroztik inork ez zuen ireki emu en atea. Nick botoia sakatzen hirugarren aldiz eta, ondoren, laugarren bat, baina alferrik. American begiratu kezkatuta.
  
  
  Orain arte bezala, Ume, bazekien, etxearen jabea, Astrid Lundgren, arriskutsua zen oztopo edonork interesa suntsitu Suedia lurpeko defentsak. Eta neo-Naziak deitu duten beraiek "Teutonic Zaldun" bat izan ondo-ezarritako eta telefono erakundea. Nick saiatu atea kudeatzeko, erabaki, ez alferrik edozein denbora biltzea blokeatu, baina, besterik gabe ibili etxe inguruan eta, aurkitzeko leihoa ireki, azkar sartzen da.
  
  
  Deseroso isiltasuna errege etxea. Nick azkar bilatuko gela guztiak lehen solairuan, joan gora goiko bigarren solairuan, baina ez da aurkitu bat. Noiz joan zen, behean, nabaritu zuen bizkarrean atea zen ajar. Nick bultzatu da zabalik, eta urratsez urrats gainean terraza zabalik.
  
  
  Altu bat rubia figura bat movie star, bere itzuli zion, izan zen lehortzeko bere burua eskuoihal batekin, antza denez, behin bakarrik atera inguruan sauna, zein izan zen iritsi, beste ate batetik terraza. Nick ezin lagundu, baina eten, miresten bere hankak luze, lerdena eta nagusiak ilehoria ile. Nick eztul, baina emakumea ez dirudi nabarituko zion zuen bezala, lasai iritsi komun apal inflexio aurretik inguruan, oraindik toweling bere burua.
  
  
  Bi errebolberra plano deitu, eta balak hondoratu sartu arotzeria gainetik Nick-en burua.
  
  
  "Just beraz, badakizu dakit nola kudeatu pistola bat," emakumea, esan lasai, biltzeko eskuoihal bat bere inguruan, baina oraindik ere eusten intruder gunpoint at.
  
  
  "Bilatzen ari naiz Dr. Lundgren, eztia," Nick esan, antzemateko bere angelu berri. "Agian esan ahal didazu non aurkitu bere!"
  
  
  "Ez naiz Dr. Lundgren," emakumea esan zuen. "Agian, ezagutzen dut bere, eta ohorea dut bere hitz egitea?" "Zer da?" galdetu zuen, eyeing zion suspiciously bere esmeralda begiak.
  
  
  Nick blinked nahasmena, ezin sinetsi duten emakume honek ez zuen bakarrik irakurri guztiak zientzia-liburuak ikusi zuen bere liburutegia, baina izan ere, hainbat liburu idatzi du bere burua.
  
  
  "Nikolas von Runstadt,", esan zuen, makurtu ondo.
  
  
  — Zu Amerikar bat, hartzen dut?" Astrid chuckled. "Eta gure elkarrekiko lagun Larson bidali nahi duzu?"
  
  
  — Asmatu duzu.
  
  
  — Beno, abisatu nahi dut berehala: ez galdetu edozein ilusio niri buruz, lankide. Ez da asko hitz egin digu, Suediar, baina horrek ez du aplikatu nahi me. Beraz, bakarrik guztiz enpresa-harreman posible da gure artean.
  
  
  "Kasu horretan," Nick esan zuen, " ez dut lortzeko eskubidea puntua. Gure hegazkina uzten Stockholm, bi ordu.
  
  
  — Nola?" Astrid zen benetan harritu. — Ez dugu utziz bihar?" Horiek esperimentuak, bere denbora zentzua izan zen erabat galdu. Zer egun da gaur?
  
  
  Horrekin, falta-zabaltasuna suediako zientzialari joan goiko soineko eta pack bere maleta, eta Nick eseri aulki batean, bere etxeko liburutegian, begira moodily at bolumen Einstein, Fermi, Oppenheimer eta apaletan.
  
  
  Kapitulua Bost
  
  
  Bat jet hegazkin hartu off pribatu bat da, aireportu Bavaria, azkar irabazten nahi duzun altitudea eta buru iparraldean Copenhagen.
  
  
  Hogei minutu geroago, ondoren, aireratze, Gizon Handi erabaki pertsonalki hartu ego gurpila. Pilotu Hans isilik geratu zen, asmatzen saiatzen boss en aldarte ausartu aurretik elkarrizketa bat sartu. Azkenean, ondorioztatu zuen hori gizon bat galdu zuen bost milioi dolar bakar bat arratsaldean, Aldaketa von Stadi zen nahiko jasangarriagoa gogoaren fotograma.
  
  
  Iraganean, alemaniako Aire Indarrean pilotu, gruff, burly gizon, eta handi bat garagardo edale, Hans gozatzen zuen pribilegio batzuk batera von Stadi, ez da, beraz, askoz gisa ego pertsonala pilotu, baina moduko bat bezala, auzitegi jester, eta horrek eman Emu aukera izan nahiko frank buruzagia.
  
  
  "Espero dut izango dugu Danimarkako bi ordu," von Stadi esan zuen pozik batekin grina. — Beraz, izan dut hotelean afaria."
  
  
  "Daresay dut, master," Hans zuzendu ego zentzuz, " hori egin behar dugu hobariak indartsu bat headwind. Beraz, behar dugu pixka bat denbora gehiago.
  
  
  "Bai, jakina," Aldaketa nodded, bere aurpegia harri ezarri. "Oker nengoen, oso ergelak niri ahaztu headwind iparraldean.
  
  
  Hans pixka bere hizkuntza: buruzagia gorroto denean tren-unitateak adierazi du bere akatsak. Kondearen mehe, nekatu aurpegia izan zen, sakon rriz, eta zuen, nahiz gritted bere hortzak, Gansu pentsatu. Argikoa, bai, baina infernua gure nerbioak, pilotu pentsatu. Hau gizon aparta izango da, bai arau mundu osoan, hurrengo bost urteetan edo hiltzen overexertion. Ez da ezer ez ego erretratua izan ditu ezaugarri azalean Der Spiegel aldizkarian hiru aldiz! Ezin zuen hegan zehar Alemania hainbat aldiz bilduko hainbat finantza eta industria magnates egun berean, hitzaldi bat ematera, eta, akordio bat sinatzeko. emu-jabetzako farmazia landareak, merezi asko milioika dolar, paper garrantzitsu bat jokatu du gorakada ekonomia, Alemania, gisa Errektore ohia Erhardt berak esan zuen. Von Stadi zen baldintza onak nagusi guztiak Ruhr industrialists, zerbitzatzen taula gainean bost banku nagusien, baina, gainera, jarraipena lantzeko kirurgia. Hans bazekien honi buruz gehiago alderdi ego-en multi-konbinatzeak jarduera baino Zenbatu nahi dute gustuko. Zorionez, ez zuen ezagutzen, edo askoz gehiago.
  
  
  The crackle irrati bat hautsi du isiltasuna.
  
  
  "Mezua gure zaintza taldeak, boss," Hans-esan zuen.
  
  
  "Oso ona," the boss esan zuen. "Dezagun entzuten.
  
  
  Copenhagen jakinarazi von Runstadt eta Lundgren ziren pean etengabeko zaintza. Dute, segurtasunez egin danimarkako hiriburua, non ziren, eta jarraian, espero bezala, agenteek suediako segurtasun zerbitzua. Hala ere, lehen eta bigarren erdia von Rundstadt kudeatzen birrindu ih eta ihes "buztana", eta horrek iradokitzen du gaur gauean, adostu bezala, berak emango zenbatu emakume interesgarriak ego.
  
  
  "Beno, ez nago pozik bere ikusteko", esan von Stadi.
  
  
  "Bat da, ideia bikaina, boss, agintzen saria andre hau," Hans esan obsequiously. "Eta zuen izan zen, buruz, uste genuen alferrik galtzen bost milioi dolar denean berriak etorri sekretua eragiketa Suedian zuen huts egin.
  
  
  "Inoiz galdetu duzu, Hans," von Stadi esan softly, " zergatik ari zara oraindik bat hegazkin pilotu ondoren, hogeita hamar urte zerbitzua?" Ez? Baimendu me, gero, adierazteko, nire pentsamenduak gai honen gainean. Lehenik eta behin, ez dut seinalatu nahi duten horiek petty gaizkile, nor dira, eta ez oso urrun, hau von Runstadt, guztiak izan arren ego militar bikaina iragana, lortu parte hartzen duten ergelak eta arriskutsua venture. Ezin dut arriskua da. Bestetik, esan behar dut gure aliatuak dira, gaur egun, Txinako, nahiago lortzeko buruzko informazio Musko hori ih da interesa gugandik handirik gabe fuss, eta, beraz, ahal izango dute, sorpresa estatu Batuetan. Azkenik, baduzu litzaidake ordaindu itxi arreta, izan dituzu ezagutzen duela hiru egun eman dut ordena bertan behera uzteko eragiketa hau Suedian, baina fools horiek ez ziren oso ergelak lo haitzuloan. Bide batez, Nu zukeen pertsonalki bere jaurtiketa, nahiz eta bizirik iraun zuen. Orain do me alde bat, eta kontrolpean hartu hegazkina. Behar dut eztabaidatzeko zerbait gure lagun Lin Tião. Eta gauza bat gehiago, Hans: gogoratu kostatzen da asko gehiago menderatzeko Ipar Amerikako bat baino paltry bost milioi dolar. Dena garbitu nahi duzu?"
  
  
  "Hori da, boss," pilotu croaked, mastekatzeko urduri buruzko zirriborroa bere zigarro. — Hobeto ezagutu behar izan dut. Baina, azken finean, beti kalkulatu dena oso azkar aldez aurretik. Nola ezin dut mantentzeko duzu?
  
  
  Just gisa Zenbatu utzi cockpit, Hans-en begiak txikiak hartu on bat erabat berria adierazpena: bizia lana pentsatu eta larritasun mental. Bazekien hori Zenbatu zuen gezurra zenean aldarrikatu dute agindu suediako eragiketa izango koa. Ego zen, besterik gabe, guardia off harrapatu bere prakak behera eta saiatzen wriggle atera. Ez zuen inoiz gezurra Gansu aurretik, eta bere anormal bragging soilik baieztaturiko esperientziadun pilotu txarrena beldurrak: jabea badirudi kontrola galdu du bere burua. Hans bazekien primeran hori izango litzateke jarraian matxura bat, eta, beraz, behar zuen jasan txiki bat Armageddon[1]. Hans begiak glinted asmo txarrez: bazekien nola egin gehienak buruzagia da out-of-kontrol akatsak.
  
  
  Ezagunak forma Jutland Penintsulan agertu azpian hegazkina hegal. Apur bat egokituz ikastaroa, Hans Stahl jaisten baino gehiago Copenhagen.
  
  
  Gutxienez, ordu erdi bat igaro geroztik performance at Royal Danish Antzerkia hasi zen, noiz Zenbatu von Stadi eta bere segizioa, azkenik, beren bidea egin du ilundu kutxa non Nick gozatuz zen ikuskizun aparta bakarrik. Befits benetako aristokrata, von Runstadt ez, nahiz eta, aldi berean, norabidea ego, mantentzea bat elkarrekin lasai. Ez zen arte Sergei piztu zehar intermission hori Nick deigned begiratu bere belate bizilagunak labana.
  
  
  Ez zuen arazoak identifikatzeko duten von Stadi zen horien inguruan. Ego-laguntzaile begiratu zehazki izan behar dute begiratu-clingers eta hangers on-nor flocked eragin handiko pertsona bat: ih obsequious aurpegiak adierazten gradu desberdinak pomposo esangura eta gaixo-ezkutaturik roguery. Nick harrituta geratu zen ikusteko von Stadi; espero zuen ikusteko tipikoa hard-core Nazien, batera nahitaezko txandan burua zezen baten lepoa, moduko bat swaggering gantz Prusiako.
  
  
  Horren ordez, zer ikusi zuen bat izan zen, dotorea gizon formal bat arratsaldean palo duten begiratu biak bat bezala Itsas dibisioko komandante eta santu bat El Greco pinturak. Nick konturatu arren, bere thinness, Aldaketa nabarmenak izan indar fisikoa, erakusten du osasuntsu complexion bere egos eta distirak bere bizia, apur bat sunken begiak.
  
  
  Aldaketa amaitu trukatzeko kortesiazko andre hurrengo zion, eta horrexegatik Nick.
  
  
  "Arratsalde on, Herr von Runstadt. — Ez, ", esan zuen. — I am oso pozik ziren gai aprobetxatu nire eskaintza. Baina bidali dut bi sarrerak, eta zu hemen bakarrik!
  
  
  Nick harrapatu iradokizun bat jolas bere ondo-modulatu ahotsa.
  
  
  "Utzi dut nire lady etxean," Nick esan ironikoki, " eta pentsatu nuen, beno, hobe da ez entzun gurekin haggle en nah."
  
  
  "Inoiz ez dut haggle, nire lagun," Aldaketa chuckled. — Zuk jadanik buruz informatua ordainsaria zenbatekoa, beraz, bai ados edo gelditu elkarrizketa hau. Hala ere, pena bat da duten Dr. Lundgren ez da hemen gurekin, gaur egun, ez dudalako nahi bat erosi txerri bat poke, beraz, hitz egiten.
  
  
  "Txerri bat batean ikutu?" Nick chuckled. — Ezagutzen dut nola garrantzitsua da lortu behar duzu, bere! Beraz, ez dira stingy!
  
  
  "Parte dell bera?" Oso interesgarria! Aldaketa bekainak jasorik.
  
  
  "Ezin hobeto ezagutzen dut, bai, hori da merezi baino askoz gehiago bost ehun mila Mendebaldeko alemaniako markak eskaintzen ari zaren nah.
  
  
  — Eta zenbat uste duzu nah da emateko prest duzu? Von Stadi eskatu softly, baina Nick ez zen ergelak nahikoa galdu mehatxu Ego ahotsa.
  
  
  "Ni ez naiz bat greedy gizon, Zenbatu. "Ez naiz interesa dirua," Nick esan zuen, bat puztu zintzotasun bere begiak. Noiz Suediar aurkitu zuen joan, egingo dute guztiak unleash beren neurtzeko hounds me on. Uste dut zerbitzu bereziak beste NATOREN kide herrialde, barne Mendebaldeko Alemania, egingo ere batu ehiza niretzat. Egingo dut gizon bat, ez etorkizunean, Zenbatu. Egia alemaniako patriot da dagoeneko gogor denbora bat izatea oraintxe...
  
  
  "Arrazoi duzu," von Stadi hasperen egin, gonbidatuz beste gizon garatzeko bere ideia interesgarria.
  
  
  "Lan bat nahi dut zure erakundea," Nick arnasten, erabaki hartu zezen adarrak. "Behar duzu gizon bat bezala me, Von Stadi. Asko izan dut, borroka esperientzia.
  
  
  "Baina esan dut, hori izango litzateke duzu babestuta daude," the Count, esan zuen, bere burua astinduz. "Nire jendea egiten ari da itxura zuen lapurtu duzu. Eta laster ondoren, hori izango litzateke zuen hilik aurkitu. Baina ahal izango duzu jada ez da errua hau.
  
  
  "Oraindik ez dut lan bat eskuratu nahi," Nick esan stubbornly.
  
  
  Aldaketa behera begiratu pentsakor, pentsamendu galdu. Bien bitartean, Nick begira zegoen bere bitxikeria.
  
  
  Emakume zion ondoan eserita. Bera izan zen, oso gaztea izan, Kondearen andrea: Emu zen ondo sartu bere berrogeiko, eta Ay izan zen ia hogei oraindik. Nah izan maltzurrez aurpegia, zuri biguna azala, eta ilun marra bezala Irlandako neska Nick zuen ezagutzen. Nick winked at Hey, eta grinned oro har, bat lortzean zin irribarre erreuma. Zehaztu eraikitzeko bere arrakasta berehala, Nick bat bota zilarrezko matrazea osoko bere jaka poltsikoan eta gallantly eskaintzen bere andrea lehen sip. Zuen blinked bere dark blue eyes nahasmena, ikaratu arabera, bat-bateko mugimendua.
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen azkenean. "Hori da, danke ahalik eta Schoen.
  
  
  Madarikatua bere, Nick pentsatu zuen, bada, ez zen American.
  
  
  Von Stadi eman neska bat badira disapproving itxura zuen bezala entregatu matrazea itzuli Nick, eta ia indignantly baztertu Ego eskaintzen animatu apur bat ere. Nick shrugged eta luze bat hartu zuen, sagarna sip.
  
  
  "Asko laguntzen du gainditzeko twists eta txandak patua,", azpimarratu zuen, jarriz matrazea kanpoan minutu batean.
  
  
  "Ez dut jotzen, zure eskaintza eta nire buruan egin," Aldaketa esan larriki, jaramonik txantxa. — Pertsona bat zure esperientzia, jakina, erabili ahal izango da gure erakundean. Baina, nahiz eta ezin dut apurtu ordena sarrera nah. Aurkeztuko dut zure hautagaitza udalak, baina oraindik ere izango duzu behar bat gainditu sakon berrikusi, baita onartu zerbitzua edozein militar erakundea. Abisatu nahi dut berehala: proba batzuk, agian, ez dirudi nahiko arruntak duzu.
  
  
  "Ulertzen dut", Carter esan, jakin osoa beno, hori ezin dugu fidatu hitz bat arriskutsua aurkari.
  
  
  Von Stadi bat hartu zuen, gutun-azal batetik bere poltsikoan eta entregatu behar da Nick.
  
  
  "Argibideak gure eragiketa idatzita daude, azkar desagertzen tinta", esan zuen. — Beraz, irakurri ih orain, eta edozein zalantza izanez gero, galdetu ih. Ez da izan behar akatsak bihar gauean!
  
  
  Ondoren exekutatzen bidez testu hiru aldiz, Nick entregatu fitxa atzera zenbatu hitzekin:
  
  
  — Galderak ez galdetu.
  
  
  Pozik batekin nod, von Stadi entregatu Em beste gutun-azal. Nick zenbatuko Judas-en dirua zor Em eta nodded, gehiegi.
  
  
  "Eta ez dago beste zerbait," von Stadi esan zuen. — Ez dut uste behar dugu, berehala desagertuko hiriaren inguruan, eta, beraz, ez susmoa piztu artean agintariek." Guztiak egin ondoren, polizia ez dute inolako froga aurka digu hala ere.
  
  
  Nick adostu duten argumentua. Zain egon ondoren, Kondearen segizioa utzi kutxa, utzi zuen, inguratzen antzerki zerbitzuaren bidez irteera, beraz, ez eragin von Stadi ziren pertsonen behaketa zion, zalantzarik gabe, hori izan zen errespetatuz konspirazio bat. Gisa Nick ibili zehar harrizko kaleetan mimmo adreiluzko etxe Copenhagen, zuen kezkatuta bada zuen akats bat egin bihar, hau hot-eyed villain bustia, sentsual ezpainak litzateke egin Astrid hitz egin. Preoccupied ilun horiek pentsamenduak, zuen azkenik iritsi ostatuan, non aurkitu zuen jainkosa bakean lo. Egia bere kontratua, ee babesle biluztu eta etzan beste ohe bat heavy hasperen.
  
  
  In hutsik kostaldeko parque, orkestra bat jokatu motela waltz hondartzan.
  
  
  "Zuen licking, jaun-andreok! nano oihu. — Begiratu izarrak! Ikusmena arraroa — Frank Sinatra, Yves Montand, Louis Armstrong! Horiek guztiak prest daude egiteko, zure aurrean bat guztiz sinbolikoa kuota!
  
  
  Izarrak, jakina, ez ziren benetako: nano zen gonbidatuz ikusleen performance bat bere txotxongilo antzerkia. Baina euria ari zuen arinki, eta ez ziren pertsonak lortu nahi hezea honetan berandu orduko, agian, halaber, delako kabina zen batean kokatzen, baizik eta urruneko txoko. Soilik pare bat — batean gizon altu eta cloaked emakume-ikusi, distantzia bat, ezkutatzen nano zuhaitzen artean, zeinen hostoak dripped, hein handi batean, beren buruak.
  
  
  Nick hautatuta bere ikusi: zen zortzietan Rivne, beraz, edozer gerta daiteke edozein unetan. Zuen mugitu hurbilago Astrid, zein izan zen, ez bakarrik askoz gehiago erromantiko, baina, halaber, seguruagoa: von Stadi gizonen litzateke apenas arriskua da orain . Tiro egin zion. Arratsalde honetan, Nick bakarra izan zuen zeregin aurrean zion: bizirauteko.
  
  
  Tanta bat euria erori zen, punta Astrid en sudurra, eta Nick musu bere ego, bere gorputza ukitzen oharkabean arabera jarraitzaile eta egiaztapena miniaturazko goi-frekuentzia irrati-igorlea hori suediako segurtasun zuen emandako badaezpada.
  
  
  - Nola sentitzen zara? - galdetu zuen. "Enaren?"
  
  
  "Ederra! irribarre egin zuen. — Ez dut beldurrik batere.
  
  
  "For estestvenno," Nick esan, datorren Hey tonua. — Badakizu amiralordeak gizonen prest etorri zure laguntza edozein unetan."
  
  
  "Egia, naiz kontatuta gehiago zure babesa," Astrid batean esan zuen baxua, ahotsa, snuggling hurbilago Carter.
  
  
  "Zatoz hurbilago, ez izan zalantzarik," nano jarraitu deitu ikusleek. - Eta ikusiko duzu oso bat konstelazio liluragarria, talentu eta munduko pertsona ospetsuak... ego ahotsa bezalakoa zen txakur bat zaunka hoarsely.
  
  
  — Ikusten dut benetako connoisseur bat benetako talentuak! - ohartu pare, maitasun, nano oihu zorionez. "Hona etorri azkar!" Lortuko duzu benetako tratatu bat!
  
  
  Nano egin proiektorea habe laño irudiak, blinding zion. Astrid zen harri bihurtutako. Laino-shrouded parke bat-batean lehertu barrez bezalako ergela. Nick pentsatu, nahiz eta suediako eragile izan cordoned off parkean dute, hobe saiatu ez ateratzeko.
  
  
  Tiro bat deitu, eta nano Stahl barre are ozenago. Jarriz bere besoa inguruan Astrid-en bizkar, Nick jaitsi lurrera bere eta snapped inguruan bere lugger ausaz. Norbaitek groaned, baina eraztun horien inguruan izan zen, azkar estutzen.
  
  
  "Lortu behar dugu hemen azkar," Nick esan Astrid.
  
  
  "Da zuen aurka?" xuxurlatu zuen gabe, gora begira, bere ahoa ireki bere belarrian.
  
  
  Arrastatu neska hura, alde batetik, eta pistola beste, Nick jaurtiketa sartu atzera zuhaitzak. Gizon bat agertu irristakorra bidea kalezulo batera, eskopeta bat eskuan, baina Nick kudeatzen hiltzeko ego bat ondo zuzendutako jaurtiketa bezain laster bigarrenak hartu zuen helburua. Astrid garrasika.
  
  
  "Horiek dira gogor joko-arauak," Nick muttered. "Ari gara bai bere edo zuen gurekin." Saiatu ez oihu berriro, beraz, ez errazago egiteko etsaia.
  
  
  "Ez dut nahi joko honetan guztiak," Astrid esan zuen.
  
  
  "Bat bezala pranksters esan zuen," zoritxarrez, ez dago beste aisialdi hiri honetan.
  
  
  Zorionez niretzat, itsasontzi geltokia little lake zen hutsik honetan ekaitz arratsaldean. Behera labaintzen hezea kaia, Nick eta Astrid ran hurbilen dagoen itsasontzi eta sartu igo da, bultzatuta oihuak chase. Erabiliz arraunak paratzen ditu bere agian guztiak, Nick bultzatu itsasontzi kanpoan shore, ihes egiteko asmoz, bere pursuers laino.
  
  
  Kapitulua Sei
  
  
  Azkenean aurkitu dute beraiek bat impenetrable oihala euria eta lainoa. Iluntasuna sakondu, eta argiak parkean hazi iluntzeko. Nick eta Astrid eserita isilik, adi-adi entzuten du zapaltzaile isiltasun aintzira, hautsi bakarrik lapping dituen olatuak itsasontziaren ih baloia. Begiratu nahi ih pursuers ziren dimisioa haien porrota.
  
  
  Bat-batean entzun nuen creak du rowlocks beste itsasontzi hurbiltzen erdian aintzira da sabela.
  
  
  "Whatever gertatzen da, lasai egoteko," Nick xuxurlatu, dardarka Astrid en ukondoa.
  
  
  "Ongi da", esan zuen, orraztu bat blokeatu ile-tik ego-ren kopeta. — Ez dut kontatu behar duzu bi aldiz. Dira bilatzen gurekin?
  
  
  "Bai," Nick esan zuen. Azpikaldean.
  
  
  Neska obediently jarraitu Ego aholkularitza, eta Nick bota bat arraun inguruan rowlock eta hasi paddling softly, zuzendaritza itsasontzi bat ilunagoa leku, non zuhaitzak overhung ura. The creaking du rowlocks on hurbiltzen itsasontzi hazi ozenago. Nick azkar stripped off bere arropa.
  
  
  "Dira Alemanak?" Astrid xuxurlatu.
  
  
  "Nik uste dut horiek," Nick esan zuen. "Edo, agian, polizia, gehiegi delako, norbaitek hartu zuen bere behera kalezulo." Jakin dut orain.
  
  
  Horrekin, zuen sartu slid ura eta atean sartu. Gisa sortu zen kalera globo hurbiltzen txalupa, entzun zuen bat Alemaniarrek inguruan hitz beste:
  
  
  "Achtung! Han, Walter, sortu aurretik! Besterik ez hit emakume, bat zuen, oso baliotsua zama!
  
  
  Gizon bat brankan batekin carbine apaldu berak helburua hartu behar da aldi bakoitzean eta tribu muttered::
  
  
  "Madarikatua laino! Ezin dut ikusi bere!
  
  
  Nick heldu itsasontzia alde eta swung da.
  
  
  "Ez itsasontzia rock, lagun! Gunslinger hissed, barrez. "Eseri oraindik, eta ez fidget, duzu Silesian distortsioa bereziki!
  
  
  Azkar batekin bira, Nick yanked garunean carbine, eta alemaniako joan zen hegan uretan sartu aurretik, nahiz eta ezin izan zuen negar. Ego-laguna izan zen, azkarrago, eta lortu zuen hit Nick on sorbalda pala, erauzten azala off bere belarrian bigarren bat. Nick joan pean, ia ito, baina zuen clung arraun hasi zen, eta berak tira bere eskuekin. Stubborn alemaniako ez nahi utzi zion, beraz, lagundu zuen Nick itsasontzi sartu.
  
  
  Zuen azkenik konturatu zuen akats bat egin, baina beranduegi zen: Nick bere eskuak emu en eztarria eta arrastaka batera. Biek hondoratu uretara, alemaniako borrokan etsi-etsian, baina Nick-en hatzekin estutu. Ondoren, bigarren alemaniako zen bere zentzumenak eta presaka ume, erreskatea. Nick joan utzi Silesian da eztarria une batez, eta danbateko ertzean bere eskua sartu zubia gunslinger en sudurra. Bat egin gabe soinu digu, hondoratu harri bat bezala.
  
  
  Oraindik ezin azalera iristeko eta arnasa hartu laginketa-aire, ego Silesian buddy gelditu borrokan. Nick ospatu ego pixka bat gehiago ur azpian, eta joaten utzi. Ondoren, bigarren soldadu von Stadi armadak, eta jarraian lehen beheko aintzira.
  
  
  Bat ona izan da, hasteko, Nick pentsatu, baina ez zen joan, azkenean, ez da, beste batzuk izan ziren gure zain hondartzan. Zuen igeri bere txalupa eta berak bota alde baino gehiago.
  
  
  "Bat entzun nuen gunshot," Astrid batean esan zuen ito xuxurla — " eta pentsatu nuen..."..
  
  
  "Uste gutxiago, xede, ez du minik," Nick barre egin softly, leaning garezurrak. Kondearen agente zirudien atzean ezkutatzen bush behin pistola batekin. Nick zen lehen iristeko banku, eskuan bere eskua neska, eta ran behera irristakor bidea parkean.
  
  
  Nonbait atzean trinko zuhaixkak eta zuhaitzak, nano-en haserre eh-hoto entzun zen. Nick pentsatu izan behar zuen imajinatu da: beraz, sakona bere burua izan zen, izugarri, maltzur barre. Agian crafty gutxi hiltzaile izan zen nahita barre itzeleko, geldiaraziz borondatea bere biktima.
  
  
  Astrid ahoa jaitsi ireki beldurra, baina zuen berehala txalo bat baino gehiago ibili da bere ego, gogoratzeko Nick-en argibideak. Bere begiak ziren zabal animalien beldurra, eta eskua ospatu zuen out Nick gisa hotza izan zen gorpua da.
  
  
  Arriskua ari jaurtiketa arabera agachados monster da, iheslari nahaskia aldapa gora eta izoztu leku, straining beren begiak eta adi-adi entzuten iluntasunean sartu. Ez zen gunshot, baina izugarri barre bezala, goblin, absurdly horien atzean, zuen aurrean.
  
  
  Ez zen bat-bateko isiltasuna deathly.
  
  
  Nick izoztu, zain trikimailu bat, eta Ego-ren gogoa, belarriak bildu clang metal, besterik gabe, aurretik beste lehertu raging barreak bat, eta jarraian eskuko makina pistola thundering laino bidez, tu, beruna eta garra. Nick bultzatu Astrid sartu lokatza, estaltzen, bere bere gorputza, eta marra gainditu beren buruak baino gehiago. Errodatzen gelditu, eta estu bat argi izpi zehar errebotea zuhaixka. Nick tiro lugger en linterna, eta habe desagertu, baina airean izan zen, berriro ere, astintzea izugarri eh-hoto. Nano zen oso hurbil.
  
  
  Astrid hasi astindu balitz bezala, fit batean sukarra.
  
  
  — Ezin dut entzun duten barreak jada!" xuxurlatu zuen, arnasketa gogorra. "Scares me baino gehiago, makina pistola bat." Zerbait egin!
  
  
  "Egonaldia hemen," Nick esan zuen, " eta ez dut scout bere out." Agian, ezin dut hau eskainiko prankster barre.
  
  
  Job, baxua, zeharkatu zuen, kalezulo eta, atzean ezkutatzen da zuhaitz bat, tiro ausaz zuhaixkak sartu. Nano snapped bat lehertu hartan, makina pistola, mehatxatzen gorri bat hizkuntza sugarra inguruan kanoi bat bezala moray eel defendatzeko bere burrow. Bustia adarrak, hostoak, eta bit azala euria behera Nick-en burua. Ran zuen beste zuhaitz, aldatu clip, eta ireki sua berriro. Nano bat izan daiteke engaina, baina ez zen gabekoa adimen, ulertu zuen hori lur zakarra, emu ezin garaitu hilgarria duelu bat arriskutsua aurkari. Soinua ego makina pistola en labur eztanda hasi recede: txiki kapa erretiratu azkar, marrazketa Nick bidez sasitza eta irekita sartu.
  
  
  Behin Nick izan hurrena zer ego sortu zen, erabaki zuen itsusiak midget izan lasaitu behera, berriz, bat eta itzuli zen Astrid.
  
  
  "Uste dut, dute benetan behar duzu dell',", esan zuen breathlessly. "Von Stadi zortea izan duen eguraldia: ez balitz izan lainoa, duzu izan litzateke, hasiera batean, Suedia aspaldi, eta Alderantziz Almirante gizonen izango litzateke gure laguntza etorri. Baina ez kezkatu, ikusiko dugu atera gure kabuz egindako ibilbide honetan Aldaketa eman zigun.
  
  
  "Zuen bezala ikusten da prest garesti ordaindu get me out bere bidea," Astrid chuckled. — Bat izango litzateke hondamendia for free munduko galtzen dit.
  
  
  Nick bilduta pistola sartu bere jaka poltsikoan, eta buru dira jolas-ibilaldiak, lortzeko asmoz han eta kalean sartu, non ih izango litzateke ezagutu suediako segurtasun-agenteak. Baina, oraingoz, guztiak erantzukizuna Astrid bizitza arautuko dituzten Nicky, eta ezagutzen zituen: ezin duzu irabazi handi gabe, arriskuak hartuz, eta berak erabili zen, arriskuak hartuz.
  
  
  Euria izan beldur epaileak kanpoan arratsaldean, eta bakar bat, stocky gizon mahai batean eserita batean udan kafetegi ezin lagundu, baina erakartzeko ih arreta. Noiz ikusi zuen Nick eta Astrid, esan zuen, zerbait sartu bere walkie-talkie eta jaiki atzean bere aulkia. Bere unkind aurpegia eta beltzak larruzko kapa, ez zen zaila asmatzen, hori izan zen Odin Poe du Teutonic Zaldun.
  
  
  The iheslari bizkortu bere erritmoa, baina bat-batean, talde osoari labur-moztu gizon bat datorren garezurrak agertu horien aurrean. Han ziren oraindik, batzuk ehun urrats joan aurretik irteera kalean. Nick pentsatu uneasily agian ez dutela onartuko egin ih: von Stadi agian bai, baldin eta bere henchmen batera isilarazten pistolak.
  
  
  Inflexio aurpegia bere pursuers, Nick eta Astrid ran atzera, bakarrik bete beharreko hiru gizon gehiago inguruan zenbatu taldeak. Baina, ondoren, Nick ikusi duten pertsonak ziren irteten inguruan atea Airetiko Ibiltzen hesia. Zalantzarik gabe, zuen arrastaka neska berarekin leihatilan, sentimendu danimarkako dirua bere poltsikoan bere beste eskua.
  
  
  Nire ezbeharra, gizon zaharrak sarrerak saltzen aktibatuta izan hiztuna:
  
  
  "Hegazkina eserleku daude hezea, jaunak! - uste du beharrezkoa dela ohartarazteko ihc. — Agian hobe duzu gurekin etorri zure eder andre beste denbora batzuk, jauna?" Ari gara, laster itxi...
  
  
  — Nire fiancee aspaldi amestu, hala nola, hegaldi bat! Nick eten ego. "Eman digu gutxi sarrerak, aldi berean, bere zoriontsu egiteko." Eta entregatu zuen gizon zahar bat wad crumpled fakturak gabe, nahiz kontatuta ih.
  
  
  Eusten txartela zinta eskuan, Nick haizatuko erotu at txartela biltzen, nor zen dagoeneko itxi du atea. Utzi zuen ih lortu lurreratzea plataforma dira, eta plopped behera hutsik eserleku artean nerabe eta tipsy norvegiako itsasgizon. Alaia melodia jokatu zen, eta gondola jaurtiketa gora luze bat bezalakoa metal gezi sartu gaueko zerua baino gehiago Copenhagen. Behera begira, Nick grunted gogobetetasuna: beltza-jacketed mota duten litzaidake galdu beren ih ziren huddled elkarrekin erdian erdiko kalezulo, inflexio beren buruak.
  
  
  Hala ere, hegazkina, jaitsi, bi thugs ziren dagoeneko zutik plataforman.
  
  
  "Guten teg, Herr von Runstadt," izan zen hiru mendeetan gizon bat horien inguruan. — Ahal dugu elkarrekin hegan pixka bat, Javol?" Eta ondoren, naiz bere tratatzeko batzuk schnapps! Axola ez? Ha-ha-ha!
  
  
  Nick irribarre atsegina, glancing behera bere ego mamelonar poltsikoan, eta erdi igo da, balitz bezala utzi Alemaniarrek pasa zion. Big guy hartu urrats bat aurrera, eta Nick ukabilkadak, bere ego sudurra. Odol spurted atera zion bat bezala overripe tomate eta ran behera bere kokotsa. Gizon handi swayed, hegazkina hasi zen mugitu, baina bigarren alemaniako kudeatzen bultza bere lagun sartu azken kabina eta azken unean sartu salto egin du berak. The creaking makina altxatu gondola atzera treetops batez ere, eta Nick entzun fat man yell haserrea:
  
  
  — Tiro egingo dut hori txerri berehala!"
  
  
  "Ez izan tuntuna, Carl! ego zuhur bazkide gaztigatu. "Aldaketa ez du barkatzen digu, hau!" Nik ez dut joan nahi danimarkako poliziak eta neska galtzeko. Oraindik ere izango duzu aukera erabili mikrofonoak eta hiztun finkatu partiturak. Erabili zure azkartasunak, azken batean. Edo da, zure ergelak Bavariako burua bakarrik egokia gisa, puntzonaketa poltsa?
  
  
  — ez, ez! Hura hil dut orain, eta zuk ere, bada oztopatzeko me!" Bavariako snarled. - Hauek dira maiz corkscrews!
  
  
  "Ari gara behera," nire laguna esan zuen. "Ezin dute ihes gurekin!"
  
  
  Ziurtatu nahikoa, ez ziren beste hiru stern-begira, gizon beltzak larruzko yawls zutik plataforman. Atzean, Nick bat entzun scuffle, eta horrexegatik ikusi Alemaniarrek azken kabina borrokan, arriskuan erortzen. Nick salto egin eta danbateko bere ukabila sartu atzeko Bavariako burua. Gizon mailakatu, jaregiten pistola, eta tumbled atera gondola plataforma gainean. Epaileak arnasestuka eta garrasika.
  
  
  "Hori ez da oso jakintsua duzu, Herr von Runstadt," bigarren alemaniako esan zuen azkenean. "Bada, saiatu exekutatu — I tiro egingo duzu." Beraz, lasai irteera inguruan kabinako, eta, poliki-poliki oinez irteera.
  
  
  "Egin dut hori," Nick esan zuen, eta behera salto plataforma gainean. Zuen minik berak gaizki erori, baina hori ez da gelditu zion jauzi eginez, bere oinak eta tiro lugger at black taberna. Bi gizon handi jaitsi hildako, eta hirugarren atzean ezkutatzen mekanikari-en standean. Epaileak exekutatu hasi zen norabide guztietan, garrasika, eta mekanikari motorra itzalita bezain laster argibideak eskatzen, eta gondola gainean airean batzuk oinak plataforma.
  
  
  "Salto, Astrid! Nick oihu neska, ohartu German-en eskutik iritsi zen bere zira. Astrid salto zuzen sartu Nick-en besoak, eta jaitsi ziren, bizkarreko elkarrekin. Nick tiro tiro bat sartu atzera alemaniako da kabinako, lagundu neska gora, eta ran dute irteera.
  
  
  Soinu baten poliziaren sirena entzun ahal izango dira urrunean. Dute irten zerbitzuaren bidez sarreran jolas-parkea, jarraitu estu bideak udan Hainbat antzerki, eta pasatu hutsik ilara etzandako eserleku nahi backstage plank etapa.
  
  
  Bat-batean, bat fokuak keinuka on. Nick tiro egin zion, eta iluntasuna erori zen berriro. Nano-en eerie eh-hoto zen bereziki disgusting, eta Astrid groaned, eskuetan Nick-en beso eta erortzen den dais. Nick zin pean bere arnasa eta squatted behera ondoan konorterik neska, slapping bere masailetan bere ekartzea bere zentzumenak.
  
  
  Azkenik, esnatu zuen, eta eseri, bultzaka bere ilea atzera bere aurpegia.
  
  
  "Sentitzen dut, baina ez nuen espero hau", esan zuen.
  
  
  "Ixo!, ixo! sakatzen zuen hatz bat bere ezpainak. "Itxaron me hemen."
  
  
  Eskaileretan catwalk argiztapen sistema, Nick Stahl arretaz bere bidea egin mimmo sabaitik zintzilik kableak eta sokak. Baina ez zuen joan baino gehiago hamar urrats denean bat entzun zuen itotzen hasperen, eta etapa izan zen gainezka argi distiratsua, balitz bezala, osoa corps de ballet enpresa zen, hegan hegoak. Nick izoztu leku, zain bala bat, baina nano-en barreak ekarri bere ego itzuli bizitza une bat lehenago labana keinuka aire bidez. Erortzen catwalk, Nick kudeatzen bota bere stiletto at traidorea freak.
  
  
  Mehe blade zeharkatzen nano-en sorbalda azpian collarbone,eta hegan egin zuen behera. Baina ez zen kolpe bat erortzen gorputza: batera arintasuna tximino bat, nano heldu soka eta hasi igoko da sua ihes ekarri teilatua. Nick darted ondoren zion, baina bizi acrobat zen dagoeneko desagertzen iluntasunean sartu. Laster, ego barreak hil kanpoan gauaren iluntasuna, nonbait teilatuan. Nick erabaki ez itxaron distiratsua argiztapen arreta erakartzeko polizia, eta azkar jaitsi etapa. Behar zuen gorde neska orain, ez hartu mendeku impudent nano, nor izango litzateke, oraindik osoa lortzeko sari guztiak bere traizio, baina geroago, Nick pentsatu.
  
  
  Irtendakoan zerbitzuaren bidez sarreratik, inguruan, udako antzerki, dute laster aurkitu bere burua estu bat kalezulo hori ih ireki kalera lanpetuta Vesterborgade Kalean. Autoa pneumatikoak rustled on bustia, asfaltoa, eta biguna klik ferrak oihartzuna danborrada creak garraio iturburuak. Astrid bidalitako irrati-seinalea suediako Zerbitzu Sekretu agente, eta Nick inguruan begiratu besterik kasuan. Zorionez, ez ziren beltza cloaks hurbil.
  
  
  Azkenik, tarp-estalita saskia bat bota dray zaldi bildu zien, eta Alderantziz Almirante Larson-en ezagutzen bibote gris agertu azpian olana.
  
  
  "Egin duzun me deseroso, Jauna Carter,", esan zuen reproachfully. — Nola da gure Madame Curie?"
  
  
  "Joan ginen txalupak aintzira elkarrekin bat, berriz," Nick azaldu vaguely, " eta, orain, askoz ere hobea da. Beraz, zeinu jaso, esan bezala, jauna!
  
  
  Larsson bidea eman neska, eta saskia mugitzen hasi da berriro. Gidariaren puztu stolidly bere pipa, balitz bezala ziren entregatu sorta bat garagardo crates ordez garrantzitsu bat zientzialari bat laborategi sekretu, nor zen dagoeneko zain berezi bat suediako Air Force plano batean aireportu militar.
  
  
  Jaramonik argia, euria, Nikolai hartu zigarro pack bat eta pizten horiek goza lehen aldiz hainbat ordu. The amiralordeak ikusi zion sullenly, eskuak bere armarria pockets.
  
  
  "Bonecrusers von Stadi erakutsi egin dezake hemen edozein orduko," Nick esan zuen azkenean. "Atera hemen betiko. Baina, non hitz egiten dugu bakea? Ez dakit bere oso ondo hirian. Aldaketa behar dute bere langileak nonahi, eta ez dugu izan nahi ikusi edo entzun nituen.
  
  
  "Ezagutzen dut, leku seguru batean," Larsson esan zuen, eta ekarri zuen Nick bidez alleys canal.
  
  
  Hainbat jazz klub eta tabernak jukeboxes kokatzen ziren soto eta erdi-soto etxe hori begiratu on lubeta. Hau ekaitz arratsaldean, izan ziren josia bezeroei, batez ere gazte jendea prest dantza eta have fun goizaldera arte.
  
  
  Nick hartu pare bat sips bere gogoko Carlsberg garagardoa eta esan zuen pentsakor, "ez nago ziur.:
  
  
  — Ondo da, esan dezakezu hori guztia aktibatuta oso ondo. Kondea eta biok arinki probed beste bat. Eta gauza ona da hori zure jendeak ez zuen parte hartzea joko hau: von Stadi da orain konbentzituta nago free tiroak, lanean, bakarrik edo, gutxienez, hainbat laguntzaileak.
  
  
  "Baina lortu nuen pixka bat gehiago, ile grisa ikusi nuen bere danimarkako polizia parke gertu," Larsson esan zuen.
  
  
  "Gris zuretzat, Almirante," Nick esan grina bat. "Ordaindu nahi dut Aldaketa bat adeitasuna deitu bihar". Baina egingo dut zure laguntza behar. Aldaketa sendoa da aurkari, eta ez du oraindik aztertu guztiak ego konexioak eta harremanak herrialde honetan.
  
  
  Dute ordu erdi bat igaro eztabaidatzen zer ziren joan egin ondoan, ondoren, ezkerreko barra eta beren aparteko modu joan. Inflexio-lepokoa, bere jaka, Nick ibili, poliki-poliki zehar hutsik ageri canal lubeta bere hoteleko, bere begiak dabiltzan absently baino gehiago leaden, ur-azalera pentsatzen bada egin zuen txikienak akatsa bihar, bere ego izango litzateke hildako zelai honen beheko zelai igerilekua. Eta nahiz eta pentsatu ideia distiratsua eta segurtasuna herrialde Ameriketan, laguntza horrek hil zuen bizitza prime, ez zuen kontsola ego honetan berandu orduko.
  
  
  Kapitulua Zazpi
  
  
  Autopista bat izan zen, grisa, zinta arteko biluzi eremuak eta behe zuhaitzez muino. Trinko, behe-lainoak gainean zintzilik thatched teilatuak nekazari etxe eta iluna zerua bakarrik zerbitzatzen azpimarratzeko squalor honen etsigarriak paisaia.
  
  
  Baina gizon eserita zaharra Jaguar zehar errepideko taberna ez zen gomendagarria, baina pazientziaz itxaron. Azkenik, iluna izpi agertu autopista. Da azkar hazi zen, hurbiltzea, eta hartu zuen forma motozikleta bat. Zuen jantzita larrua beltz motozikleta egokitzeko, leaning bat bezala jartzailea on bolantea bat BMW, egiten bere onena inguruan indartsua motorra.
  
  
  "Zu berandu, Botak! Gizona Jaguar mumbled algara batekin eta bota bat puntuzko txano batekin slit begiak, bat bezala bila mozorro apaiz antzinako Aztekak. Ondoren, kanpora bota zuen gainean, errepide eta ondoren atzetik dashing motorcyclist.
  
  
  Lauak autopista tarte amaitu, eta orratz on motozikleta-en speedometer ikara 120 mila orduko. Motorcyclist, oraindik ezjakin ego ari zen, eta ondoren, gogoz moteldu egin da, eta zuzentzeko sortu zela, konturatu nahiz eta pila bat simaurra bere bidea izan zen, gaur egun fraught mortal arriskuan, ez aipatzearren hay bagoi. Motorcyclist da, weathered ezpainak twitched grina bat: Jainkoaren laguntzarekin, Ricky litzateke laster amaitu herrialde honetan gurina, gazta eta arrautzak, eta posible izango litzateke agur esateko bere betiko.
  
  
  Zuen, Botak Delaney, zuen behin ridden motozikleta bat batera dashing gizon larruzko jakak bidez herri txiki Kalifornia eta Nevada, beldurgarria tokiko biztanleria, behartuz dardara bizilagunek deitu polizia eta lurralde armada lasaitzeko behera ih koadrila. Oraintxe bertan, zuen buruz nerbio puta bat behi kaka errepidean. Eta esker guztiak, Ricky!
  
  
  Botak shuddered pentsamendu at bere maitalea, eta voluptuous ikara ran bere gorputzaren bidez. Hey landu zuen asko guys ziren urrun perfektua portaera, baina guztiak zigor mota berak bazekien, Ricky, edo Zenbatu Ulrich von Stadi zen, gogorrenak eta luckiest. Saihestuz gatazkak legea eta agintariek, lortu zuen off tira nagusien iruzurrak, izatea bere esku bat docile emu armada thugs ezer egiteko prest diru asko.
  
  
  Orro eta euri indartsua motozikleta zorroztu atsegina oroitzapenak bere maitalea eta ego-muscled gorputza uholdeak etorri atzera bere. Preoccupied horiek thrills, ez zuen ordaindu askoz arreta kirol autoa izan dira hauek, bere abiadura handiko denbora luzez: bera izan zen, askoz ere gehiago kezkatzen hurrengo bilera Ricky berezi ego gela gaztelua. Zenbatu von Stadi zen etengabe prestakuntza, indartzeko bere gorputza eta espiritua, eta, beraz, izan zen, indartsua eta sendoa rock bat. Botak beti thrilled plazer denean ukitu zuen ego, burdinazko muskuluak, aurreratuz gozoak landaketak ego estu besarkatu. Ez zuen, nahiz eta arreta beste gizon, baina azkenaldian aldaketa gelditu zuen indulging bere carnal jokoak, azalduz dutela ahuldu gizon bat izango da. Ricky idolized diziplina eta soiltasuna, eta bilatzen burdinola bat benetako liderra berak inguruan. Aldaketa bat aurkitu, baizik eta berezia erabili bere neska-laguna, unquenchable gorputzeko grina: zuen behartu bere greba ego bat greba eta cauterize ume, gorputza gorri batekin-burdina beroa. Hormak ih logela ziren eta orain apainduta tresnak tortura. Botak zen sobera lotsatu Ricky-ren arraro joera, baina saiatu zuen ez utzi erakutsi zuen nahiago dute makila zaharra slaps eta atximur.
  
  
  Horiek, bereziki, gaueko prestakuntza-saioak eman Zenbatu plazer handia, eta horrek ekarri zuen ondorio logikoa duten Botak irabazten ari zen kopuru jakin bat baino gehiago power bere maitalea. Oraindik ere, bere bizitzan esperientzia esan zion bitxi horiek guztiak amusements izan egun bat bihurtuko larriak arazoak Nah...
  
  
  The Jaguar azkenik harrapatu Botak eta hasi zen bere bultza bizikleta alde errepidea. Gidaria, duten itxura alien bat bere ergelak maskara, egiten seinaleak gelditzeko.
  
  
  "Infernua da, mate! Emu Botak oihu, eta emphatic keinu, jiratu throttle modu guztiak behera. Bizikleta lurched aurrera bat bezala skittish zaldi, eta speedometer orratz azkar mugitu gora eskala. Baserriak laster batu zuhaitz eta eremu bakar bat sartu lausotzea. Botak shuddered baino gehiago bolantea, galdetzen zer honek guztiak esan dezake.
  
  
  Ricky zen sakon parte hartzen duten enpresa arriskutsua, eta edozein bezala big enpresaburua, asko izan zituen inbidia pertsona eta arerioak. Denek ezagutzen duten Botak Ego zen buruzagia, eta, beraz, bidez nah, kondearen etsaiak agian ondo saiatu presio egin zion. Botak bazekien von Stadi ez bezala, akatsak egiteko, eta berak ezagutzen zuen errua bere arazoak.
  
  
  Zuen begiratu du rearview ispilu: kirol autoa izan zen eskubidea bere atzean, itxuraz bultzatuta esperientziadun gidari. Botak izan ridden hau autopista askotan, eta berak bazekien area ondo. Aurretik, muino baten gainean eskuineko errepidea, teilatuak etxe agertu, hamar metrora zein ran basoan zehar, herrialdeko errepide, putzu batean, batera zein nekazari gidatzen ganadua edan. Botak erabaki zahar bat erabili motozikleta aurrerapena eta swerved nabarmen off asfalto gainean hautsi lane, mesederako dela Jaguar litzateke gainditu mimmo. Hala ere, hurrengo bigarren, konturatu zen zuen, bat egin zuen larriak miscalculation: gurpilak BMW ee skidded itsasoan buztina.
  
  
  Atzera bueltarik, ikusi zuen bere beldurrezko hori Ay izan ez da gai izan engainatzea gizon mozorro: zuen erraz swerved bere ondoren, azkar harrapatzeko bere. Botak begiratu aurretik, eta izoztu: pinudi erraldoi erregistroak arautuko errepidean zehar. Ihes ibilbidea moto gainean moztu zen. Botak eskatu ego eta ezkutatzen saiatu basoan.
  
  
  The jaguar motorra gelditu, atea danbateko, eta mozorro man ran bere ondoren. Botak ' heavy botak hondoratu sartu lokatza, eta lehenengo aldiz bere bizitzan, pentsatu zuen wistfully litzateke zuen gustuko izan poliziari deitu laguntza. Baina ez dira, nahiz eta existitzen hau madarikatu herrian?
  
  
  Joan zen behera muino bat plowed eremuan eta ran haystacks inguratuta sleepy behiak. Heavy shaggy bere pursuer entzun ahal izango dira licking eta licking. Itxurak stumble, Botak iritsi eta behera bota luze bat labana bere ezkerreko boot.
  
  
  — Beno, hurbilago etorri eta saiatu zer da datozen duzu!" jiratu zuen eta oihu, brandishing labana at ego-maila bizitza. "Ez izan beldurrik, stallion, zer hartu ahal izango duzu zurea da!"
  
  
  Abiadura rattlesnake bat, arrotz ducked pean bere beso eta harrapatu bere eskumuturra, gogor sakatuz on genukeela leku. Labana jaitsi bidez bere eskuetan, eta hurrengo une gizon mozorro deftly bat sakatzen chloroform-bustitako zapi Botak ' aurpegia. Dena igeri aurretik Nah begiak, eta zuen hondoratu sartu beltza hobeto.
  
  
  ...Botak esnatu zabal bat ohe arraro gela batean. Windows ziren, hein handi batean, curtained, eta zabal-bizkar gizon eseri bere atzera bere, eraginez coals bat poker, gertu handi bat tximinia erdi-bidean gora horma. Botak asmatu ego-bultzatutako figura eta catlike mugimendu hau izan zen bere captor. Bi aldiz pentsatu gabe, salto egin zuen gora eta ran atea. Atea blokeatuta. Botak aktibatuta inguruan, dardarka duen amorrua, eta ikusi gorroto hey, gizona zen, irribarrez, guztiak baino gehiago berriro. Basati batekin garrasi, zuen pounced on hura, prest malko offender piezak bere hortzak eta iltzeak, gogoratu bere maitalea ez du barkatzen, bere uzteagatik bere burua hartu behar bahitu, eta izango, baizik eta utzi bere erruki patua baino presarik erreskate edo ordaindu ransom bat bere. Botak izan ere, arazoak asko eta bazekien nola zutik bere burua. Baina denbora honetan Ay zen, argi eta garbi unlucky, aurkariak ez zen herabe.
  
  
  Ez itxurazko ahalegina, arrotz altxatzen bere aire sartu eta bota bere ohe gainean, zein errebotea pean bere atsegin bat trampoline baten pean acrobat.
  
  
  Ondoren zain Nah gelditzeko swearing eta cursing bere ego, gris big-eyed gizona esan Botak bat ironikoa irribarre hori Zenbatu berak izan dela erakusteko laster.
  
  
  "Zure maitalea eraiki du gora nahiko ona koadrila", gehitu zuen argia British azentu hezi Alemanak ikasi duten euskara aurretik, 1939. — Egin behar izan nuen ezin hobea ihes egos mutilak, berriz, bere biribilgune modu ekarri duzu hemen. Baina orain, azkenean, ezin dugu gozatzeko erosoa berotasuna hau tximinia bakea.
  
  
  "Duzu ezagutzen dut," Botak esan zuen. — Zu alemaniako soldadu fortune hori Ricky hitz egin antzerkian. Von Runstadt, ondo gogoratzen dut.
  
  
  Gizon nodded eta itzuli zen at poking coals tximinia en. Botak bizitzera itzuli ohe gainean.
  
  
  "Ricky joan hiltzeko duzu, ume," zuen, azkenik esan zuen, bere ahots laua.
  
  
  Nick Carter barre egin.
  
  
  — Zuen saiatu aurretik. Baina are okerrago, zuen saiatzen ari da trikimailu dit. Orain norbaitek lapurtu egiten zion, beraz, dugu oraindik ere.
  
  
  "Ez ahaztu, mutil, hori Von Stadi ez dute nahi ezer lapurtu zion, askoz gutxiago bere maskota cat. Ideia ez duzu zer bere asmoak dira, " Botak sniffed, bai piqued eta jakin erraztasuna hau brat izan zuen jasan bere idoloa.
  
  
  "Interesgarria da," Nick esan, bere burua astinduz. — Nik ez dut uste katuak izan litzateke, hala nola argi bat leku Aldaketa da bizitza". Uste dut gehiago du, gauza garrantzitsu kezkatu.
  
  
  Apur bat blush agertu neska masailetan, berresten egia bere hitzak. Botak frowned angrily, eta zalantzan jarri zion:
  
  
  — Izan al duzu inoiz entzun Teutonic Zaldun?"
  
  
  "Erakutsi dut nire txartelak, haurra," Nick grinned, nahiz eta zabalagoa. — Nik ez dut zuk hartu bahitu istripua. Izan ere, aldaketa ez da bat leial kush hemen, beraz, orain behar dut eman ego aukera bat: bai ordaintzen zuen erreskatea duzu, edo izango zuen inoiz berriro ikusiko duzu. Egingo zuen batzuk eman erreuma goizean, baina, bien bitartean, ezin dugu fun apur bat izan."
  
  
  "Izango duzu hildako bihar goizean", esan zuen konfiantzaz.
  
  
  "Guztiak ari gara hiltzen joan uneren batean, eztia," Nick esan filosofikoki. Take off zure larrua armadura, apur bat, eta nahi dut ziurtatu ez duzu beste labana ezkutuan."
  
  
  "Ezer ez da betiko duten bezala, mister! Botak croaked, bere ahotsa dardarka haserrea. — Noiz Ricky lortzen duzu, asko araberakoa izango da nire hitza, jarrai hori kontuan hartu eta joan.
  
  
  "Ez egin me esango dizu bi aldiz, Botak," Nick esan, argiztapena, zigarro bat. "Talde biluztu!"
  
  
  "Saiatu biluzten nau zuk zeuk egin ahal izango dituzu," lotsagabea dontzeila esan, luzatzen ohe gainean eta begiradak sabaia. — Just gogoratu Ricky bidali ahal izango duzu, bere ospitalera, non ez zuen batzuk oso dibertigarria esperimentu handi stallions duzun bezala.
  
  
  Gogoz, Nick jaiki eta ibili baino gehiago bere. Bat-batean, Devi bihurritu on ohe bat bezala basakatua eta salto egin zuen gora bortizki. Pala, labana bat glinted bere ukabila. Ertzean Nick-en eskutik hit Ay en eskumuturra, eta labana erori solairuan. Botak ' besoa zintzilik bezala, greba bat bere alde, baina dagoeneko izan zuen iritsi, bere ezkerreko eskua sartu bat bere asko kremaileradun poltsiko. Nick harrapatu bere lapels bere larrua doublet eta bere altxatu solairuan, dardarka bere arte ez zuen nahi dig out objektu arriskutsuak bere inguruan poltsikoetan. Horren ordez, bota zuen bere ohe gainean eta, bere eskuan sudurra eta ahoa alde batetik mantentzeko bere ostikoka, bota off Nah en jaka eta botak beste. Utzi neska bere kulero eta bra ohe gainean, Nick eseri sofan eta aztertu bere arropa. Botak ikusi zion gorrotoa.
  
  
  Aurkitu zuen pare bat letoia knuckles bat barruan poltsikoan, eta zuzen bat maquinilla ezkutuko ezkutuko batean abiarazi poltsikoan.
  
  
  "Egon behar da, eskuko granada ezkutatuta nonbait," Nick esan zuen pentsakor, sentimendu inguruan bere jaka. — Baina geroztik ez zen aurkitu gehiago nahi izanez gero, ezin dugu bakarrik bere gain hartzen duzu ezkutatzen da leku seguruago bat." Beno, mantentzeko dezakezu zure buruari.
  
  
  Nick dituena bere kamiseta bat.
  
  
  "Ez nago zure kamiseta jantzita," Botak snorted.
  
  
  "Ongi da, eta, ondoren, jarri zure gogoko jaka,", esan zuen, errukiturik.
  
  
  Botak jarri bere jaka eta atxikia atzera ohe gainean, argiztapena, zigarro bat. Nick sartu zen sukaldean, eta ekarri ogitartekoak eman zuen litzaidake bere gisa aurkeztu, eta zenbait ale. Behera hautsi pixka bat decency-en mesedetan, ama birjinaren irentsi janaria itoan, garbiketa behera hotza danimarkako garagardoa. Nick, gainera, mantendu gora Nah, jateko bere ogitartekoak gosea gizon bat irabazi zuen bere ogia nahiko.
  
  
  — Zer egingo duzu nirekin ez bada Zenbatu ez ados, zure eskaerei?" Botak eskatu.
  
  
  "Jarri dut, praktikak at pribatu batzuk nesken eskola Batuetan," Nick snapped angrily.
  
  
  Nick begiratu bere ikusi: ego, amaigabeak mehatxuak eta goraipatzen paregabe Zenbatu von Stadi ziren hasieran annoy zion. Behar zuen pentsatzen gainerako batzuk lortzeko: Ume bat izan zakarra egun aurretik zion. Egiten ohe bat berak sofa gainean, jarri zuen out brylev.
  
  
  "Herr von Runstadt," entzun zuen Botak esan, fonetiker ohiz altua eta biguna. "Agian, izan zen pixka bat overreacted. Barkaidazu... Zuen ohetik salto egin eta ibili oinutsik ego sofa. Batean firelight, begiratu zuen, txiki eta hauskorrak. Bere ile isuritako bere sorbalda gainean. Nick nabaritu zuen dagoeneko hartu off bere kulero eta bra, eta, orain, bere gazte gorputza estali zen bakarrik larruzko jaka. Bero baino gehiago garbitu Nick, eta ikara ran haren bidez.
  
  
  "Zergatik ez dugu jarraituko etsaiak", esan zuen, eskuan bere eskua zion irribarre batekin.
  
  
  Nick bekainak jasorik, ez ziur zer esan nahi duten corkscrew. Une hartan, dontzeila darted nahi tximinia eta snatched sortu poker oihu bat lortzean. Nick madarikatua baitarako, cursing, berak bere blunder, eta ozta-ozta lortu zuen bere oinak, eta dodge emu en burdina beroa zuzendutako bere groin.
  
  
  "Ez duzu nahi da, mister?" dontzeila grinned, keinuka bere hortzak zorrotz. "Ikus dezagun zer egin dezakezu gauza hau nire eskuetan." Hartu ahal izango duzu, ezpata nahi izanez gero, gurekin izango da eguzkia osoa.
  
  
  "Hori oso-mota duzu, haurra," Nick muttered, saltatzea aulki bat.
  
  
  "Oraindik ez da izerdia?" Botak eskatu erabiliz, poker bezala ezpata bat.
  
  
  "Ez izan offended ez banago gisa polita zara, baina hartuko dut zure jostailu kanpoan duzu minutu bat baino gutxiago." Gomendatzen dut jarri du burua behera.
  
  
  "Bada, ez dut hemendik bost minutu, dut makila duzu — dakit-non," dontzeila ihardetsi.
  
  
  Nick atera zen atzean aulki bat, bi, ehun kiloko atleta, malgua eta arin bat bezala, panther, eta koa izan zen, bere aurrean, swaying apur bat alde batetik on springy hankak. Devi zen apur bat hartu aback ikusmena duten muskulu mendi.
  
  
  "Give me poker," Nick zuzendu softly. "Ez naiz txantxetan, haurra. Atzera eman modu polit batean.
  
  
  Botak begiak distiratzen bitxian, eta zuen bat-batean, barre, poliki-poliki, laguntza kanpoan. Nick sentitu zirrara bat hunter cornering piztia. Botak begiratu nerbio - esperientzia ezagutzen dut nola azkar Nick eraso-eta babeskopia sofan. Poker egiten zen zirkuluak, sua, airea. Bat-batean, Nick konturatu zen hori oztopoa dela emu behar gainditu ahal izateko, azkenik, erresistentzia hautsi neska zen prest amore eman. Bada zuen disarms bere, egingo zuen ahaztu bere antzinako idolo eta eman bere burua irabazlea. Baina beno, kudeatzeko baduzu minik ego edo apurtu emu en burua, Zenbatu von Stadi mantenduko ditu bere boterea baino gehiago.
  
  
  Nick grinned. Ego da harritzekoa, berak ere irribarre emu en erreuma bere zabal Irish irribarre.
  
  
  - Beno, izan ausarta! Esan zuen ahots sakon, eta Nick harrapatu ego tonu ez bakarrik emakumezkoak gonbidapena, baina, halaber, emakumezkoak da erronka. Bat korritu bere eskua, ireki zuen bere jaka, agerian utziz bere bular eta besoak. Bere gorputza, bigun gisa freskoa krema, keinu egin zion, baina gori-gori poker bere eskuan ere behartu zion uste da.
  
  
  Bat-batean Nick darted baxua azpian poker hori izan zen planteatu baino gehiago Ego-en burua, eta deft twist, bere besoa, Nick postuan arriskutsua arma atera Botak ' eskutik. Saiatu zuen bere burua askatzeko eta igogailua Ego solairuan off, baina Nick orratzez bere ohean. Botak borrokatu une bat gehiago, eta, ondoren, bat-batean hasi zen barre, sakona, throaty barre, eta zulatu bere iltzeak sartu Ego atzera eusten zion hurbil.
  
  
  Bere eskuak bilduta bere inguruan biluzik gazte gorputza, zein izan zen writhing basa-grina haren pean, slid batera bere izterrak eta enpresa txiki bularrak. Botak ' hankak parted, yielding presioa ego steely gizonezkoa haragia, eta kanpo utzi zuen luze bat, voluptuous moan zuen bezala sentitu da.
  
  
  Zuen bere burua eman zion itzeleko eta ferozmente, deigarria zion bere erresistentzia eta insatiability, etengabe eskainiz bere burua ume, hainbat posizioak, eske ego jarraitzeko lasterketa honetan, behin eta berriro, harik eta biak izan ziren, azkenik, erre azken squall hau mad ekaitz dira, eta shuddered bat shaking estasia oraingoz, ez zuen askatu bere besarkatu.
  
  
  Ondoren arautuko dute aldamenean isilik ilun, laztanduz beste bakoitzean, eta sentimendu nahia bete ih berriro.
  
  
  Eta ezin eutsi natural deitu dute, berriro ere, beraiek eman arte plazerra hegaldi librea da, baina oraingo honetan egin dute gehiago dotorea eta sofistikatua ego dizzying somersaults. Botak zen, beraz, lasai luze sartu jaitsiera pasioa zuela lehertu uholde bat oroitzapen — bere crazy gazteria backwoods California, non litzaidake zuen ahaztuak tartean koadrila bat rabid geeks da, kaotikoa moto lasterketetan, nola litzaidake zuen ezagutu zenbatu, eta nola dute litzaidake hasi zen afera bat. Nick entzun bere incoherent chatter eten gabe, noizean behin bakarrik interjecting errugabe bat corkscrew edo txantxetan komentarioen.
  
  
  Eta, besterik gabe, izan zen, lotan erortzen, zuen bat-batean erabaki bat sleepy ahotsa:
  
  
  — Oraindik, dut, nahiz eta lortu duzu me egiteko ergela bat itxura." Botak Delaney erabiltzen zen ordainduz atzera bere zorrak. Nahiz eta agian ez dut presarik...
  
  
  Nick, besterik gabe, barre egin ilun hey, eta erreuma.
  
  
  Kapitulua Zortzi
  
  
  Distiratsua argizaiola bota flickering buruzko gogoetak hormak masiboa antzinako gaztelua. Epaileak gizon gazte batekin manly aurpegiak hori bete harrizko plaza neretzat mila eztarri, abestiak abestu eta oihuka obscenities. Nick grinned zuen jasan bere gatz-bustitako aurpegi cool haizea off canal: Botak izan dira gaizki iragartzeko Emu en agonizing heriotza at von Stadi en eskuetan. Aldaketa egin, beste zerbait — adostutako eskaerak bahitzailea bere andrea, eta eman em lan bat, edo, hobeto esanda, aukera bat lortzeko lana. Nahiz eta Nick esan zuen, beraz, bere burua zuen, zalantzan jarri zuen eskuineko gauza egin: Teutonic Zaldun bat izan zuen, oso berezia tradizio baptizing montoia.
  
  
  Orro bat gozamenerako ikusleek eten ego tren pentsatu. Ego bat aurkariek sartu ring, ospetsua maisu fisticuffs izeneko Heinrich. Nick-en segundo, bi irribarrez alemaniako kirolariak, hasi massaging Emu en bizkar.
  
  
  "Joan aurretik, Herr von Runstadt," Odin en emu zen esaten horien inguruan, " bakarrik behar duzu azken borobil bat.
  
  
  Nick begiratu bere aurkari: izan zen mendiko gizona, antzinako Europako pro borroka txapelduna izan duten harturik bere izenburua hil ondoren aurkari bat eta beste hainbat zauritu. Erraldoi batekin ikatza begiak eta beltz bat bushy bibote errebotea inguruan eraztun bat, eta trukatzen dituzten txisteak gogotsu ikusle ez zuten zalantzarik emaitza datozen borroka.
  
  
  "Let me zoriondu duzu zure emaitza bikainak guztiak lehiaketak," Zenbatu von Stadi esan atzetik Nick. Presentzia bere ofizial eta Botak, nor koa harro eta unapproachably bere solteak arropa, Zenbatu saiatu agertzen eredu bat gallantry. — Hala nola, lehiaketak maila eta indarra iruditu haur duzu, baina ez zen Wellington Dukearen eskubidea noiz esan zuen Waterlooko Gudua irabazi zuten buruzko Eton athletic eremuak?" Ezarri duzu adibide handi bat gure gloriosa gazteria. Hala eta guztiz ere, borroka ofizial, aitortu behar dut, ez nuen espero zion bestela.
  
  
  "Danke ahalik eta," Nick esan stiffly, eskertu Ego egiteko piropo. Ego ez zen aurrera begira trukatzeko kortesiazko ondoren grueling lehiaketak zuen litzaidake dira lehian geroztik, goizean goiz. Ran zuen, salto egin, tiro egin, beste hainbat zeregin, berresten bere jarrera bihurtu ofizial bat ordena da elite unitate. Orain emu aurrean bere azken erronka — a batekin borroka txapelduna borroka-artista, eta horren ondoren, zuen txanda bat sartu Teutonic Zalduna.
  
  
  "Nire aholkua nahi baduzu," Aldaketa esan, patting Ego sorbalda gainean. — Ez jarri gehiegi erresistentzia gure Henry, zuen izango lukek. Ego azken aurkari iraun zuen sei txandatan, baina, zoritxarrez, pobrea guy ezin izan da baliagarria gure mugimendua geroago: Heinrich hautsi emu en bizkarrezurra. Hori dela eta, gomendatzen dut etsi bigarren txandan. Pertsonalki, I igaro da, hiru, baina, orain, nik uste, ez zen oso zentzuzko nire aldetik.
  
  
  Ofizialek inguruko Aldaketa barre egin obsequiously, eta Nick asmatu txantxa bat izan zen. Baina ez zen mezu argi bat du: von Stadi ez nahi, Nick hautsi bere onena pertsonala aurrean bere ego jarraitzaile. Gong sounded, eta Nick zen shoved erdian sartu ring bere segundo. Epaileak ez zen, ez, arrazoi sinple hori ez zuen ezer egin.
  
  
  Sentitzen leaden pisua bere nekatuta hankak, Nick hasi zirkulu poliki-poliki inguruan grinning erraldoi. Gizona zen aurrera zion, tolestuta baino gehiago eta lowly, bere eskuak, bere alboetan. Nick aldiko erraldoi en masiboa kokotsa, baina besterik ez zuen winced eta bilduta bere besoak inguruan beste gizon gerrian, joka, bere belaunak sartu emu en groin. Ikusleen grumbled batean atsekabea, zorrotzak nahikoa luze bat, ", esan zuen. Nick dodged konponezin kolpe eta danbateko bere ukabila sartu Heinrich en scarred sudurra. Erraldoi grunted batean nazka, bere ahoa zabal irekitzea, eta berehala kolpe bat jaso buruzko eztarria batera ertzean eskuan. Beste gizon litzateke erori dira, baina Henry bakarrik eztarria garbitu in narritadura eta ttu odola.
  
  
  Nick errebotea off invulnerable wrestler eta bota serie bat hasten da. Heinrich, hala ere, jarraitu iristeko bere handi eskuak aldera impudent aurkari, eta, berriz, Nick zen irudikatu nahian onena emu mugitu erabili hau pila haragia, alemaniako deftly heldu ego bere garroak eta bota zion argi eta garbi baino gehiago soka gainean garagardo-puztuta sabelak ikusleen.
  
  
  Norbaitek zipriztindutako garagardo bat katilu batean Nick-en aurpegia, eta eskuak sendo heldu zion eta shoved zion atzera eraztun sartu.
  
  
  "Begira, gure mirari itzuli da! Henry growled. "Nahi zuen, mantentzeko borrokan!"
  
  
  "Hori da, duzu gantz txerri! Nick baieztatu, licking odola bere goiko ezpaina. — Ez dut arautuko behera bat bezala basurdea eta kadeteak off shave zure bibotea: ez dut nahi haiek guztiak.
  
  
  Heinrich zin pean bere arnasa eta bota handi bat ukabila at Nick-en aurpegia. Nick eskaintzen bere sorbalda, baina ezin izan da stand eta jaitsi zen. Alemaniako leapt sortu eta lehorreratu hein handi batean, ume, atzera, ia hautsi bere bizkarrezurra zer izan behar ego bat-trick amaitzea. Nick esnatu giant banging bere burua furiously dais. Segundo ziren oihuka Emu telefonoz zuela minutu bat utzi eduki, baina Nick ezin sinetsi duten amesgaizto hau bakarrik iraun zuen bi minutu. Pentsamendu bidez keinuka bere gogoan, bada, hil zuen erdian borroka bat, ahalegin guztiak Hontza jarri zuen sartu antolatzeko neo-Naziak izango litzateke alferrik. Summoning guztiak bere borondatea, zuen arnasa sakon hartu eta gidatzen bere belauna sartu Heinrich aurpegia indar izugarria. Aurretik ezin izan zuen berreskuratu zuen, jalgi eta apurtu erraldoia da, luze-sufrimendua sudurra sartu odoltsua mamia zuzena kolpe. Aire Gasping, jaitsi zuen atzera, sakatuz bere burua atzera dais. Nick heldu Ego arabera, belarriak eta danbateko bere belauna sartu bere kokotsa. Choking odol, Henry bere burua astindu eta abian jarri erabakigarria eraso bat anker eta ondo pasatzea. Ikusleen izoztu: ez zuen espero, hala nola, azkar txanda borroka. Nick-en indarra izan zen xukatu zuen, eta bazekien hori denouement etorri zen. Atao zuen Heinrich gogor shin, joka sartu zion crouch eta, ondoren, jarri eskuan, bere burua baino gehiago eta danbateko bere kopeta aurkako izkinan post. Harritu erraldoi konortea galdu eta sprawled biribilean, besoak eta hankak luzatuta.
  
  
  Ikusleen salto sortu beren eserleku eta rushed zoriondu irabazlea. Pozik emaitza duel, segundo arretaz wiped ego eskuoihal batekin, alai patting bere sweaty atzera. Norbait izan zen out eusten garagardo pinta bat behar txapelduna, oihuka duten ego, behin betiko behar izan izendatua hautagai gisa kargua Kantziler. Heroi berak, eskuetan soka eskuak dardarka batetik overexertion, begiratu, kondearen retinue epaileak. Botak ahotsa bere begi harrapatu, eta bera izan zen oihuka eta saltoka, gora eta behera, eta gainerako horiek. Baina Earl propioa scowl ez bode Nick, eta bere begiak, bete gaizto bat gorrotoa, hilketa, prest zeuden erre zion bezala zinpeko etsai.
  
  
  Bat-batean, von Stadi hartu off eta ran erdian plataforma, oihuka isiltasuna, agurtzen bere besoetan. Ohartu hainbat gazte kadeteak ziren inguruko jaitsi erraldoi eta saiatzen bizarra off emu en bibote, Aldaketa zaionean ume, bidea eta oihu furiously baino gehiago roar epaileak. :
  
  
  "Isiltasuna, duzu miserable animaliaren! Lasai, duzu txerri abiarazi! Duzun bezala dira artalde bat ardi bleating ikusmena bat artzain bat greba! Zer ari zara pozik, astoak? Zer jostari duzu, beraz, askoz! Duzu errespetatu behar merezitako borrokalari, eta ez egiteko horiek fun! Duzu ez dira lore alemaniako gazte, baina ergelak puppies! Baina ez dira gai lortzean, nahiz eta gure etsaiak guztiak humiliations nazioen?
  
  
  Epaileak quieted behera, lotsatu beren Fuhrer, zeinen ahots indartsua izan zen hiru mendeetan zehar zaharra campusean. Batetik zintzilik sokak, Nick gainbegiratu isiltasuna bezala medikuek egindako bere ohia idolo off ih plataforma ohatila batean. Von Stadi jarraitu amorrua, zin estutu erregimen eta eguneroko entrenamendu bere zaldun. Azkenik, lortu zuen, nekatuta, ezkerreko eraztun, eta sartu got bere Mercedes, zein sped Ego hasiera.
  
  
  Batera Zenbatu en irteera, jendetza jubilation flared sortu mendeku batekin. Irabazlea txapelketa egin zen, bere besoak ate nagusia, eta garaile torchlight prozesioa isuritako atera kalera lubeta. Forjatu botak rattled on cobblestones, torchlight dantzatzen ilun on, ur-azalera eta Nick sentitu balitz bezala izan zuen garraiatzen Alemania 1937. Kantu ozen, zale ekarri ego nahi Deutschland Uber Alles taberna eta ospatu benetako festa bere omenez. Gorritu eta sweaty, sortu ziren zion, eta deitu zion "burkideak," besarkatzen zion bere hairy besoak. Nick jarri osoan ergelak erakusteko eta saiatu ez get drunk, baitute buxom zerbitzariak behe-ebaki nekazari blusen. Bat-batean, aurpegi ezagunak agertu du epaileak. Bai, ez zen zalantzarik gabe, hori izan zen bera pop-eyed gizon txiki ile laburra izan duten blokeatuta Ego bat sortu gorputegian Suedian, zion behartuz gaua pasatzeko urdin gorpua laborategi sekretu bat zientzialari. Bakarrik orain guy hau izan zen zerbitzatu garagardoa gazteak feasting aldi luze taulak. Nico salto bere oinak.
  
  
  "Mesedez, barkatu, adiskideak! — Gelditu da! " egin zuen bellowed, feigning mozkorrak. — Baina behar dut premiazkoa batzuk itzultzeko ona Bavariako garagardo ona Bavariako lur gela egiteko sorta berri bat!" Libre uzten du berak, besarkada mozkor Alemanak, bere bidea egin zuen txiki zerbitzari. Noiz zion ikusi zuen, zuen blinked bere begiak alarma eta jaitsi erretilu katiluak erraldoi kadeteak en itzulian. Nick bildu bere erritmoa, eta bug-begi ran atea. Nick kudeatzen harrapatzeko ego bakarrik gertu humped harrizko zubia. Grabbing disorganized direnak arabera scruff lepoan, zuen danbateko ego aurka baranda.
  
  
  — ez, ez! Ez! "Zer gertatzen da?" zuen stammered. "Hau da, gaizki ulertu bat!
  
  
  "Erabat," Nick esan zuen. "Orain ezin duzu dena azaldu dit.
  
  
  — Nahiko izan zen istripu bat, zin egiten dut duzu!
  
  
  "Besterik ez zen istripu bat izan zen, oraindik ere bizirik, esan dezakezu," Nick zuzendu Ego, begira searchingly sartu squat gizon izuturik begiak. Bada zuen informatuta aldaketa hori Nick zuen mugitu handiko gobernuak zirkuluak Suedian, ondoren, osoa funtzionamendua infiltrating Teutonic Zaldun jarri behar da, atseden hartzeko. Azken aukera jakiteko nor saiatzen ari da, eten suediako lurpeko herri eta hack into the American aire defentsa sistema galdu egingo da. A knife agertu Nick-en eskutik.
  
  
  — Ez nuen atea blokeatu!" Zerbitzari squealed ohar handiko. — I zen bezala, beldur ondoren, orain nagoen bezala, denean dut bat-batean, ran sartu duzu iluna.
  
  
  Nick ospatu stiletto blade dardara txiki gizon eztarria.
  
  
  — Beraz, nork hil benetako langilea dump?"
  
  
  — Ez, ez dut jakin!
  
  
  "Okerreko mota erreuma," Nick esan zuen hasperen batekin. Jarri zuen, esku bat baino gehiago zerbitzari ahoa. Ego triste, frozen begiak zabaldu eta zati blinked, eta gizon txiki besarkatu at Nick-en beso. Nick hartu zuen bere paw off bere rta bigarren bat.
  
  
  — Duzu apostu dut gogoratu zerbait, " zuen growled.
  
  
  "Ondo da, esango dut bere, esango dut, bere dena," the stunted gizon batean esan zuen wistful ahotsa. "Ego hil Odin eskatuta von Stadi da bazkide, Teniente Muller.
  
  
  — Zergatik?" Nick eskatu.
  
  
  — Ahal izango duzu, labankada dit, baina ez dakit bere, " little man shrugged, zuzenketa bere bizkar.
  
  
  — Zer arraio ari zara hor?" "Harrapatu nuen, ego bat jotzen. "Agian hotel ahal izango aseguratu pobrea ordenatua da bizitza aurretik zure lagunak josi bere ego."
  
  
  "Entzun, nire izena da Gustav Lang," zerbitzari esan zuen bat-batean, heavy batekin hasperen, eta primeran tonu lasaia. — Bat naiz korrespontsala Der Spiegel aldizkarian, eta berezia izan dut editorial esleipena. Nik esleitutako bat egin serie buruzko txostenak neo-Naziak egungo Alemanian, hau da, zergatik izan dut honako Graf von Stadi zenbait hilabete orain. Izanez gero, dagokion kontaktuak, egiaztatu ahal izango duzu editorial bulegoan. Baina kontuan hartu: ez dute besterik esango dizu ezer.
  
  
  Nick nodded ulertzeko; ez da gehiegi gogorra zion begiratu reporter-en hitzak.
  
  
  — Beraz, zer da zehazki gertatu zen irauli langilea?" errepikatu zuen bere corkscrew.
  
  
  "Hori entzun nuenean Von Stadi sortu zen zerbait Suedian, joan erabaki nuen han ere," erreportaria, esan zuen. — Ondoren jarraipena Muller eta Ego pertsona eta hitz egiten Hema bidez bere suediako lankideek, out I aurkitu duten batzuk daude, misteriotsu izpiak honetan parte hartzen duten istorio hori oztopatzeko arrakasta bat garatzeko laser arma defentsa-sistema. Eta noiz ikasi nuen bat punta-puntako zientzialariak lan eremu honetan hil zuen azpian, bestela, egoera misteriotsu, konturatu nintzen denbora izan zen niretzat hau bisitatzeko laborategi neure burua. Gorputegian langilea zen dagoeneko hilik noiz hautsi zen sartu. Bere sartu aldatu ego arropa hobea lortzeko begiratu inguruan. Uste ahal izango duzu me zinikoa eta krudela da, baina ezagutzen dut ikasi duzun Von Stadi da modu oso ondo. Badakizu, ez du oso luzea besoak, du pertsona nonahi. Eta bere ahotsa bat-batean kolpeak sartu duzu, ez... ez nuen beste aukerarik ez ateratzeko.
  
  
  Nick pentsatu. Isiltasuna hautsi zen bakarrik egonkorra lapping olatuak ura. Azkenik, zuen zigarro bat piztu eta eskaini erreportaria.
  
  
  "Behar dugu erantzuteko hurrengo egunetan eta gehiago hitz egin horri buruz", esan zuen. — Baina ez dut izan denbora egokian orain. Lortu behar dut atzera pub. Baina, besterik gabe, erantzun bat corkscrew galdera, Gustav. Zergatik da von Stadi erakutsiz, hala nola, interes defentsa-eremuak Suedian? Azken finean, herrialde hau neutrala izan zen gerra garaian.
  
  
  "Entzun dut zerbait tabernan, beraz, hartuko dut askatasuna batzuk egiteko asmatzen," erreportaria, esan zuen. — Kasuan, nire ustez, honako hau da. Bezain laster von Stadi dator boterea, NATO egingo berehala erretiratuko guztiak bere arma nuklearrak Alemanian. Bada zenbatu kudeatzen saihesteko Suediar bat sortzea aurkako defentsa Txinako laser armak, Txinako sari UME txiki batekin kopurua bonba atomikoa eta warheads eta primitibo bitarteko entrega. Baina hau nahikoa izango da ume baino gehiago araua, Europa osoan. Eta epaitzen modu liderra suediako ikertzaile dira inflexio urdina eta hiltzen bata bestearen atzetik, helduko da herrialde Ipar eta Hego Amerika. Egin nahi duzu Vienako schnitzel?
  
  
  "Ez," Nick esan zuen. — Eta nola laster daiteke gertatuko dela?"
  
  
  "Bezain laster izan zuen aitzakia bat," erreportaria shrugged. — Adibidez, bada gobernuak, berriro ere, aurpegiak esanguratsua zailtasunak. Esker, bere aitaren diskrezioa, Aldaketa zabala du konexioak industria militar eta zirkuluak. Fidatzen dira emu, baina zalantza dut hori estatu Batuetan eta Frantzian konfiantza emu. Gabe Txinako bonba atomikoa, ume, ez dira gai ezer lortu.
  
  
  "Ez dut uste, mota honetako materiala besterik ez da interesgarria aldizkaria," Nick esan zuen. "Nahiz eta bat bezain ona Der Spiegel."
  
  
  "Ona da, bada, ezin dut argitaratzen, gutxienez, bat-hamargarren zer sentitu nuen," kazetariak esan zuen lasai. — Bitartean, Europan, azkenean ahal izango eskuetan ero bat, eta estatu Batuetan eskuetan Txinera. Eta nire editore — in-chief da kaia.
  
  
  Nick chuckled, pentsamendu hori ez zen kontatu behar Mia dena litzaidake zuen entzun Washington-en. Izan zen Ego, Nick Carter, nor Hawke bidaliko zukeen ikertzeko, hala ere. Eta dagoeneko zuen hemen. Baina, zoritxarrez, bakar bat gabe ideia non hasteko.
  
  
  Kapitulua Bederatzi
  
  
  Nick zen erretzea bere bularrean manta bat, begira leihotik pentsakor. Da ez beti izan atsegina ikuspegi soropilak eta lore ohe gaztelua patio, baina orain pizten zen bakarrik, iluntzeko ilargiaren argia, zein izan zen, hotz eta etsai. Bada, gauzak ez buelta bezala Nick espero zuen, Em ez litzateke gai ihes hemen. Kondearen gaztelu zen alaitzen gurpil hiltzaile txakurrak, eta hurbilen dagoen autopista izan zen, gutxienez bi ordu oinez urrun. Denbora honetan zehar, ego izango da harrapatu bera alaia mutil harekin zuen feasted ordu batzuk besterik ez duela. Horrez gain, baso gazteluaren inguruko josia dago tranpak tiro bideetan hilgarria pozoia, eta ezin duzu hit horietako bat gauez hartu gabe bi urrats.
  
  
  Bigarren pentsatu, hala ere, Nick saiatu erabaki informatzeko Washington Count von Stadi da asmoa burutzeko coup d ' etat, eta bera erabili kazetari gisa, el correo, geroztik izan zen, free bidaia zuen bezala, pozik, eta Emu en aparteko dirua, ziurrenik, ez luke minik.
  
  
  Ez zen whiff bat falta, heze, aire ohe azpian, eta Nick bota manta baino gehiago bere biluzi bularrean. Nor izan daiteke oinez gazteluaren inguruan at ordu honetan? Ustez, ez da mamua Hermann Goering berak etorri bisita zenbatu?
  
  
  Nick aurkitu heldulekua stiletto eta swung bere oinak hondakinak hotza harrizko solairuan. Shaggy zen hurbiltzen behera aretoan ego gela. Hemen duzu espero zitekeen edozein sorpresa-tik granada bat azpian atea, eta su automatikoa egiteko zorrotada gas toxiko bidez keyhole. Burdin-jantzitako atea creaked, zirriborro bat nintzen, eta zifra bat agertu zen, bidea ilargiaren. Sneaking atzean intruder, Nick estutu emu en eztarria bere eskua, eta bat jarri stiletto nahi karotida arteria azpian belarrian.
  
  
  "Nire Jainkoa, Nikki! Botak garrasi bat ito ahotsa, borrokan bere burua askatzeko enbrageetam ego eta indartsu arma. — Egin al duzu lo?"
  
  
  "Egoeraren arabera," Nick esan, ukatu neska. — Zer arraio egin nahi duzu hemen?"
  
  
  — Etorri nintzen zoriondu irabazlea! — Oh, my God! " oihu egin zuen. — Uste dut merezi duzun sari berezi bat."
  
  
  Nick urratzen atzera bere burua stiletto, begira incredulously at irribarrez puta.
  
  
  "Zer bada Zenbatu esnatuko da, eta aurkitzen ez zara berarekin gela?" - galdetu zuen. — Edo, agian, bidali zuen duzu lasai itoko me izan dut, berriz, lo." Azken finean, ezin zuen onartu hautsi dut ego grabatzeko.
  
  
  "Oh, itxi orain! Botak exclaimed. — Badakizu zergatik zauden hemen."
  
  
  Zuen unzipped bere bizkarrean, eta zetazko soineko solairuan jaitsi bere oinak at. Botak azkar undid bere bra eta hartu off bere kulero. Batean eerie ilargiaren, bere aurpegia zurbil, eta begiak handi bat bezala begiratu sorgin maskara. Biluzik, hartu zuen urrats bat aurrera eta snuggled sortu zion. Bere lerdena eskuak itxita inguruan bizkarrean, eta bere beroa, ezpainak bustitzeko ezagutu bere. Nick bere scooped sortu eta hasi eraman bere ohean, baina berak wriggled bidea eta bota behera bere gainean, gogor, hotz flagstones.
  
  
  — Sentitzen dut gehiago keenly hemen arroka gainean, " xuxurlatu zuen, bere gorputza frail shuddering batera nekaezinean haserrea arteko ego beroa gizonezkoa haragia eta antzinako harrizko solairuan. Denean zuen, azkenik, luzatu agortu, gasping heze aire bere ahoa zabal-zabalik, Nick bere jaso eta ezarri bere ohe gainean, egiten bankuaren prentsa bere ondoan. Zuen entzun daiteke bere zotinka softly eta moaning.
  
  
  "Bere adore dut," zuen murmured dully, " zuen, beraz, eder eta manly." Baina zuen despises me! Zer? Esadazu, zer? jiratu zion malko-stained aurpegia. "Eta gaur gauean zuen outdid berak eginez me erre nire ego burdina beroa bitartean zuen stared horma eta irribarre egin duten creepy irribarre bere. Jainkoa, zergatik izan zuen, beraz, zorigaiztoko?
  
  
  Nick isilean eskaintzen Hey, zigarro bat.
  
  
  — Esaten du, orain behar zuen, proba guztiak gainditu batu ego erakunde berriz ere, ustez berresten bere izateko eskubidea bere liderra. Baina nork bestela, ezin izango du? Oraindik ez duzu joan eramango Teutonic Zaldun batekin argizaiola kaleetan zehar bat beer hall, zaude?" Bere, aitortu behar dut, ezin dut imajinatu horrelako gauza bat.
  
  
  "Niretzat, gehiegi," Nick chuckled. — Ez dut egoki bat izan nahi du artzain bat artaldea txerriak nor bakarrik aitortu indarra eta bat greba. Gauza bat ziur jakin dut: bada, izan zuen Fuhrer du Teutonic Zaldun, izan zuen etorri, zerbait urtsua baino hilketa eta gozamenerako batzuk suediako zientzialari.
  
  
  — Are txantxetan?" "Beraz, hau suediako ezkontza ez da merezi madarikatu bat aldean Ricky-ren osoa grand eskema!" Bada, ez da konturatu, aldaketa egingo erregela bihurtu da, ez bakarrik Europan, baina, halaber, herrialde Ipar eta Hego Amerika. "Esango dizut zer, mutil: ez ahaztu Ricky da bat doctor, eta Odin da seguruenik onena bere eremuan. Zuen zientzialari handi bat. Zuen nor zen asmatu urdin honen heriotza, hori da orain ari estalita guztiak suediako egunkariak.
  
  
  Nick izoztu, jo bat bezala lightning bolt.
  
  
  "Agian, zure gozoa Ricky jenio bat da," chuckled zuen. — Baina, nola ez, bat emu osatzen duten pertsonak dira hainbat mila mila urrun bat-batean piztu urdina, eta amore eman bere arima Jainkoaren?" Ez hitz egin zentzugabekeria, egin ditzagun zenbait cognac, nik bat matrazea stashed nire maleta.
  
  
  Ondoren ona tiroa zaharrak brandy, neskaren mihia, azkenik, askatu, eta Nick bakarrik ezin entzun eta bete bere pentsamenduak.
  
  
  "Badakizu, nire big boy, ez da cosmic izpiak egiten duten horiek guztiak suediako zientzialari arratoiak urdin," Botak esan zailtasun, begira Nick batera lustful begiak. "Ricky hori guztia egin bere lab. Eta orain zuen hobetu tentsio hainbeste aditua ez asmatzen dela ezezagun batzuk birus edo horrelako zerbait...
  
  
  "Ezagutzen dut pixka bat buruz birusak," Nick esan, hartu mug batetik Tza. — Bada zuen benetan zen zerbait originala, egin ahal izan genuen irabazi ona, on da. Izan dut lagun eskaini izan Ricky Ego diru asko.
  
  
  Botak heldu Ego beso eta bota zion bere norabidean, giggling bitxian egin zuen, beraz.
  
  
  "Nire maitea ikaskide, Ricky ugari ditu dirua bere kabuz. Eta gelditzeko horiek buruz hitz gaizto bakterioak, egin dezagun maite hobeto. Edan nuen, sentitzen dut beti bat terrible grina... txiki bat daukat birusa me barruan, " abestu zuen bat sudur ahots, eta berehala isiltasuna korridorean hautsi zen beste terrible barre Nick hain ongi ezagutzen. Zuen jauzi egin ohetik, stiletto eskuan, eta rushed atea. Baina nano-en hooh-hoot zen dagoeneko datozen bi muturrak, korridore ilun.
  
  
  "Da, Loki, nano," Botak esan zuen, barrez idiotically. Me etorri, nire erraldoi bat, eta laguntza me pasatzeko gaua."
  
  
  Botak zen lurrean etzanda, hankak luzatuta, kantua incoherently bere burua.
  
  
  - Loki da smart eta clever, baina Txioa ezin zion lagundu, Txioa txapeldun bat behar du... — Ez, " zuen muttered, eta berehala loak hartu.
  
  
  Egunsentian, Nick da, ee-en bakarrik transmisioa eta doa off, sleepy eta disgruntled, amaitzeko, bere siesta bere gelan.
  
  
  Itxi atea bere atzean, joan zen leihotik, eta ikusi ditut, eguzkia igotzen. Washington zen bide luze bat hemen, eta aitortu behar izan nuen, hori ez zen aukera bat ume, ez litzateke lortu ahal gazteluaren inguruan berriro. Nahiz eta onena, egoera, hartuko luke gauez berandu arte bisitatu Gustav at tabernan. Hawke informatuta egon behar du zer gertatzen ari da antzinako gaztelu mendiak Bavaria, eta, beraz, ezin zuen guztiz aurre von Stadi eta segurtasuna bermatzeko AEBETAKO aire defentsa egoitza aurrean new Txinako mehatxu.
  
  
  Balitz bezala, baieztatzeko egoeraren larritasuna, lehen izpiak eguzkia hautsi du isiltasuna sleepy mendi gailur zorrotz baten soinua bugle: izan zen talde baten ondo-armatu soldadu von Stadi armadak, aldizka egindako maniobrak zuhaitzez harana. Hau behin eta berriro, buruz hitz egin zuen mehatxu larria zintzilik egungo gobernuak Mendebaldeko Alemania.
  
  
  Baina ezin von Stadi dute overthrown ego bakarrik? Jakina, ezin izan zuen egin laguntzarik gabe eragin zirkuluak, baina zuen, halaber, nahikoa du bere indarra. Hala nola, erraldoiak, pentsatu bezala, Luther, Hitler, Castro, Marx, eta Muhammad gai izan ziren nabarmen aldatu da historian zehar...
  
  
  Beno, Nick bakarrik ezin dela espero txiki bat zerbitzari batera armada bat haircut izeneko Gustav zen lanean Deutschland uber Alles Taberna gauean.
  
  
  Bezain laster, lehen izpiak eguzkia ukitu hormak campusean, sleepy herritarren agertzen hasi ziren inguruan etxe ateak. Igurtziz, bere begiak, eta yawning, lortu dute beren bizikletak burua behera crooked kale lan egiteko. Eta zaila da inor inguruan horiek gogor langile buruz zaintzen bakarti isila figura, imperceptibly izoztuak gertu eta inguruan kafetegi txiki.
  
  
  Azkenik, atea ireki eta Lang, zerbitzari, atera zen. Makurtu zuen behera kendu blokeoa bere bizikleta gainean, oraindik ez da ohartu arrotz ikusten zion.
  
  
  Animalien begiak jarraitu zion, ziren bezala, hotza bezala Artikoko uretan, eta ahalik eta eraginik gisa gose wolf-en. Bitxi bat, izaki basati batean lo egiteko dirudien gizon bat, bat-batean, hartu off eta batzuk jauziak garaitu distantzia bereizten ego eta biktima. Zerbitzari gora begiratu, ikusi terrible izaki baino gehiago looming zion, eta ran away bihotz-rending garrasi. Ran zuen headlong, bat bezala ikaratu sagua, behera hutsik ageri da kalean, entzumena heavy urratsei atzean, eta terrible barre sounded bat bezala gehiago gose growl. Pobreak gizon kanpo utzi azken laguntza oihu, eta hurrengo bigarren, handi bat eskuan zen jasoz ego sorbaldan, eta beste bat izan zen jasoz emu en burua heriotza grip.
  
  
  Zorionez, bat ere ez, langile ziren presaka honetan, hasieran, ordu gai izan ziren lekuko nola handi bat, stooped gizon harrapatu beste gizon txiki nor zen ihesi zion bere bizitza, hautsi bi bizkarrean kolpe bat, eta, ondoren, bakar bat, mugimendua, bere esku indartsua, animalia bat bezala da paw, urratu off gizon pobre burua.
  
  
  Gustav Lang-en helburu bota batzuk sartu neat flower garden, eta erraldoi hiltzaile hoisted bururik gabeko gorputz gainean bere sorbalda eta ibili da atzera arkupe etxea non zerbitzari en bizikleta zen aparkatuta. Sartu ondoren atea, jaurti zuen gorpua on korridorean solairuan eta ibili, poliki-poliki, kalean behera, nahiz eta ez bothering odola garbitu bere aurpegia eta eskuak.
  
  
  Nick-en eskuetan ospatu ziren erraldoi batek indarrari batera, bihurrituz ih bere aldera itzuli. Aldean zion, Henry bat besterik ez zen haurra.
  
  
  Zenbatu von Stadi agurtu Nick bat apal irribarre.
  
  
  "Bihurtzen da, ez zara, beraz, invencible, Herr von Runstadt,", esan zuen batzuekin malice. "Utzi joaten, Einar!"
  
  
  Einar unclenched bere kirurgikoa eskuak eta aurpegia Nick itzuli da hain zaila, zuen lurrean etzanda aurrean Zenbatu.
  
  
  "Nahi nuke jakin zer egiten ari zinen kanpo nire laborategia, Herr von Runstadt," Ego eskatu Tot.
  
  
  "Lortu dut galdu," Nick esan, ohitu bere oinak. — Eta zure tximinoa bat-batean eraso egin dit."
  
  
  "Einar ez da ape," Aldaketa barre egin. — Bat izan zen, benetako Viking, eta izan zen mila bat urte.
  
  
  Nick inguruan aktibatuta eta stared harridura izan da gizona, besterik ospatu ego. Handi bat, hard-aurrean gizon stared bere isiltasuna bere bestial begiak. Ez zen oso gazte, baina izan zuen inbidiagarria osasuna adineko arrantzale, bere erdialdean-berrogeita hamarreko, ez gehiago. Nick begiratu Earl incredulously.
  
  
  "Ikusten dut, ez duzu uste me, Herr von Runstadt." — Beno, hau da, benetako Viking. Ego aurkitu zuten izoztuak Artikoko izotz handik gutxira, gerra aurretik batek alemaniako polar espedizioa. Nire aita bidali dit Argentinan 1943an, nik ere kudeatzen hartu izoztuak Einar nirekin. Bere lab, zuen berpiztu erabiliz bere teknologia. Begirada bat hartu du! Hau da, ez da froga bizi izan dut bihurtu berdina Jainkoak berak? Baina hori ez da zer zuen nahi duzu hitz egin, beraz, utzi dugu out antropologia orain. Arrazoi zenbaki bat, ezin dizut esan zergatik behar dut hau suediako scholar, beraz, gaizki, baina ez dut behar bere gaizki. Eta errespetu guztiarekin zure merezimendu, aitortu behar dut erabaki nuen erabili behar duzu soilik lortu Astrid Lundgren. Zer uste duzu hori?"
  
  
  "Beno, ez dut gogoan," Nick esan zuen, irribarrez. — Joan prest nago zuzen Stockholm lortzeko." Hala eta guztiz ere, txiki bat kuota gehigarri.
  
  
  "Duzu misunderstand me, Herr von Runstadt," Aldaketa chuckled. — Ez duzu edozein lekutan joan, egonaldia dituzu hemen gazteluan. Dut gogoratzen duzu, me kontatzea dela Astrid da, maitasunean duzu, eta fidagarritzat duzu erabat. Bada, hori da, hain zuzen ere kasuan, orduan nahikoa izango da mezu bat bidali nahi duzu. Daki zuen zure idazkera, ez zuen?"
  
  
  Nick nodded, dudarik ez erakusteko bere etsipena.
  
  
  — Baina aitortu behar duzu, Zenbatu, hori baizik ez da inozoa dela uste ahal izango dugu indar Astrid agerian sekretuak bere ikerketa zientifikoa duzu. Ezin zuen bakarrik, apur bat aldatu formula, eta ezin izango duzu gai harrapatzeko bere iruzurra, nahiz eta urte bat. Ulertzen ee ekuazioak dira altuena lorpen matematika zientzia -, eta ez da hain erraza ulertzen—", esan zuen.
  
  
  "Badakizu zer, Herr von Runstadt", esan von Stadi, begira ego pentsakor, " eta, beraz, ez alferrik edozein denbora, erakutsi dut duzu zerbait oraintxe.
  
  
  Zuen botoi bat sakatzen urruneko, eta atal horman panelak slid alde batera agerian ilara telebistak. Pantailak pizten, eta Nick-en begiak bete ziren eerie eszenak dela gogorarazi zion batzuk xvii. mendeko madhouse, ziurrenik, Bedlam bakarrik. Batzuk squalid izaki eseri motionless batean pentsaezina planteatzen solairuan erabat hutsik dagoen gela, ez da esaten gure hitzak.
  
  
  — Uste duzu dira gaixoen sufrimendua catatonic eskizofrenia, Herr von Runstadt?" Aldaketa eskatu. — Ez guztietan. Eta hau ikusi ahal izango duzu orain.
  
  
  Eman zuen zenbait aginduak telefonoz, eta pantailan erakutsi, zuri-estalitako orderlies sartzen gaixoaren ward. Erantsitako dute elektrodoak buru bat gaixoaren post.
  
  
  Berehala, beste guztiak motionless izaki ziren bota nahasmena, beren hutsik ilun, begiak keinuka bat ero sua. Batzuk hasi arakatzea, beren oinak, orderlies beren belaunak, eskuak luzatuta ere erregu, emakumeak hartzen hasi zen vulgar prozesua, antza denez, saiatzen liluratuko gizonen ospitaleko jantziak. Odin horien inguruan zerbait esan nabarmen gaixoa, eta dute ezberdin batetan dago kanpoan zion beldurra eta huddled txoko batean. Batzuk, nahiz eta egiten hasi etsi saiakerak igoko biluzi moan.
  
  
  — Besterik ez duzu ikusitako bakarrik kanpora erreakzioak nire guinea txerriak mehatxu bulkada elektriko ari eskatu zien. Jakin ahal izango duzu, Herr von Runstadt, zenbait arlo giza garunaren badirudi kontrol-mina eta plazer ego gorputza. Bultzatuz ih elektrizitate, ble entregatu tren-unitateak. bai jasanezina sufrimendua eta aparteko poza — " aldaketa iruzkindu eszena hau.
  
  
  - Zoritxarrez, hala nola, unearthly zorion oso triste ondorio pertsona bat bizi izan du ego. Hiru segundo, hala nola, plazer - eta pertsona bat bihurtzen da landare bat. Dut, halaber, aplikatu metodo hau nire Einar, artean txandakatuz, plazerra eta mina. Baina geroztik maitea, ni muga bat prozedura iraunkorrak bigarren bat, ez gehiago.
  
  
  "Nor dira pertsona hauek?" Nick eskatu.
  
  
  Aldaketa irribarre egin:
  
  
  — Hauek dira errudun kideak gure erkidegoan: zenbait horien inguruan saiatu betray digu, besteak beste akats bat egin eta, beraz, harmed ordena guztiak etxe inguruan. Orain ari dira zigortu.
  
  
  — Eta hori nola espero duzu lortzeko Dr Lundgren en formula babesteko laser armak?"
  
  
  — Asmatu duzu.
  
  
  — Eta gero ondorioak bere garuneko geroago sor bere galdu du bere memoria eta pentsatzeko gaitasuna guztietan?"
  
  
  "Ez duzu kezkatu behar dela," Aldaketa esan zuen, barrez. — Edonola ere, betiere jarraitzen duzu, joko-arauak, ezer ez duzu beldurra. Baina zure informazio, bere memoria galera ez da posible. Ondoren, nire esposizio, berak bakarrik izango too pozik gogoratzen dena, zehaztasun handiz, ziurtatu ahal izango dut.
  
  
  Aldaketa begiratu bere ikustera.
  
  
  "Bada dituzu barkatu", esan zuen, " izan dut premiazko enpresa joateko." Mesedez, idatzi bat lerro batzuk, maitea Galdu Lundgren, eta ekarri dit ohar bat. Joan behar dut, hirian betetzen: botere jakin bat Gustav Lang, kafe bat camarero, hil zen goizean, eta izan behar du ziurtaturik poliziak gure erakundearen zuen ezer egin horrekin.
  
  
  Zenbatu von Stadi koa izan da.
  
  
  "Good-bye, Herr von Runstadt,", esan zuen alemanez. "Nahi dut duzu bat denbora ona."
  
  
  Kapitulua Hamar
  
  
  Nick ezker bidez Earl bulego eta buru zalditegiak. Beraz, Gustav Lang hilda zegoen. Batera ego desagertu, web-oinarritutako transmititzeko gaitasuna informazio garrantzitsua erdian desagertu zen. Gainera, gutxiago baino bi egun, kondaira lan egiten zuen agerian geratuko da, bada, ez da dagoeneko agerian honek nonahiko nano Loki, honako hauek bere heels. Orduan, zer gertatuko litzateke Astrid gutun bat jaso zion? Larsson, jakina, ez litzateke utzi Ay Alemaniara joan, von Stadi izango litzateke amorruz hori Emu izan dira sartu tricked bat saltzen txerri bat poke, eta Nick Carter izango litzateke hil ado gehiagorik gabe, bat bezala hapless reporter.
  
  
  Zalditegiak usaindu biziki hay, zaldi gernua eta simaurra.
  
  
  "Berria zara?" Senargaiaren eskatu.
  
  
  "Bai," Nick esan eta handik gutxira.
  
  
  — Gomendatzen dut ez itzali bideak basoan sartu: erori egingo duzu tranpa bat sartu eta galtzen garestia zaldi
  
  
  "Noiz behar dut senargaiaren aholkularitza, galdetu dut Ego da," Nick esan, muntatzeko bere zaldi bat bezala Prusiako.
  
  
  Mare zen harrapatu bat apurtzen saiatzen lauhazka, baina Nick ospatu bere atzera iritsi zen arte basoan.
  
  
  Hau guztia mortal munduko hartzen du bere txanda. Orain da denbora Nick Carter exekutatu gazteluaren inguruan. Nick gaitasuna izan dadin garrantzitsua da, erabakiak azkar. Ez zuen bere gelara joan lortzeko bere gauzak, aukeratzerakoan erabili sorpresa faktorea. Hau zoriontsu pentsatu zuen gertatu Em von Stadi bulegoan. Bai zuen iritsiko litzateke Suedia, edo zuen eskuetan erori, Kondearen assassins.
  
  
  Noiz mare azkenik iritsi baso, pixka bat urduri jartzen zen: ohituta soinuak ikaratu bere.
  
  
  "Hartu erraza da, apur bat," Nick esan, laztanduz bere sorbalda, " oraindik ez duzu joan ateratzeko arazoak, hala ere, baina ez duzu behar kezkatu gehiegi laster. Beraz, ona izango da, neska eta niri entzun.
  
  
  Mimmo ran untxi bat, eta mare estropezuka, ia, hura bota off bere beldurra. Nick lehertu barrez:
  
  
  "Nire Jainkoa, ez duzu ulertzen euskara!" Beno, hitz egin dezagun, hizkuntza bat dela ulertu ahal izango duzu! Zuen piztuta alemana, oraindik esaten ari mare ez izan urduri aurretik utzi zuten bidea, pentsatzen erotu buruz zer egin. Goialdean hill, gelditu zen bere zaldi eta atzera begiratu gaztelua, stock hartzeko lan egin zuen. Zuen litzaidake izan dira laborategi bat dela, eta litzaidake zuen ahaztuak gauza batzuk atera aurretik Einar heldu ego. Nick Carter berak zekien deus buruz birusak eta bakteriak, baina espero zuen hori test-hodi urdina, likido hori jarri zuen bere eskuan lagunduko luke zientzialari irudikatu zer nolako hilgarria arma berri Zenbatu von Stadi zen prestatzen kanpoko igerilekua. Edonola ere, mitoa urdin izpiak zientzia ezezagunak izango da argitu, eta Astrid ahal izango segurtasunez lanean jarraitzeko babesa laser erradiazioa.
  
  
  Nick bota arinki eskubidea rein, gidatzen zaldi ertzean aldera basoan eta autopista haratago. Ezjakin hilgarria ampoule tranpak, mare igeri ego briskly bidez azpia, pozik erabakia libreki ibiltzeko. Laster Nick ikusi ahal izan metalezko sare hesiaren aurretik. Abisu seinaleak posted zehar nah bakoitzak hogeita bost oinak irakurri: "Arreta! Propietate pribatua! Intruder izango da jaurtiketa abisatu gabe! " bakarrik izan zen, berrogeita hamar metro kanpoan. Bat-batean, frank, bat erbia salto out azpian mare da apoak. Zaldi reared bat ikaratu whinny eta igeri kanpoan. Nick ezin da gehiago eutsi bere itzuli, begiak zabal eta bere belarriak berdindutako zuen bezala oinarritu zuzen metal gelditu. Hogeita hamar metro hesi, hogei metro, eta entzun zuen tranpa bat joan off.
  
  
  Mare whinnied, zein minik, eta sped aurrera are azkarrago. Nick izan prospektiba free, bere hankak batetik stirrups eta cling gehiago ongi bere bizkarrean, egiteko batzuk gehiago jauziak, eta zaldi gainean erori zen, bere alde, baina Nick kudeatzen salto off nah eta dodge kolpeak bere apoak. Laster penagarria animalia lasaia izan zen: zianuroa, potasio zuen bere lana.
  
  
  Noiz iritsi zen, hesia, Nick gehiago igo nah, bota bere jaka baino gehiago alanbre ran batera, goiko ertzean, eta atzean ezkutatzen zuhaixka bat, erabakitzeko itxaron kamioi bat igaro. Unibertsitateko campusean izan zen, hirurogei kilometrora, eta Nick izan bakarrik hogeita hamar alemaniako markak utzi bere diru-zorroa.
  
  
  Baina em zortea izan: egin zuen eta erdi modu on bat zabor kamioi, eta, ondoren, ego bildu zen bi tipsy nekazari sartu gidatzeko herri zahar bat kamioi. Modu guztiak, hartu dute, txandaka edaten brandy eta cursing gobernuak. Ordubete geroago, argiak herri txiki bat agertu horien aurrean, baina, ondoren, nekazariek aho batez iragarri ziren joan gelditu eta jan.
  
  
  "Etorri gurekin." Eta, ondoren, hartu dugu Frankfurt, " dute coaxed alaia bidaiarien gustuko dute.
  
  
  Nick astindu bere burua bortizki, arrazoi batzuk Emu ez zuen joan nahi Deutschland uber Alles tabernan.
  
  
  "Besterik ez dut schnapps nire urdaileko gelditu!" - patting ego sorbalda, ia arrastaka ego inguruan cab laborariak. "Goazen, edari bat dute, eta ona mokadu!"
  
  
  Baina Nick zen stubborn, eta nekazariek utzi beren egos joan. Nick ikusi, hura joan eta, ondoren, crouched bat txoko ilun eta fumbled pistola bere poltsikoan. Itxaron zuen bere berri lagunak, gutxienez, ordu bat, eta denbora horretan, ilusioa gazte steamboats batera flushed aurpegiak ran iragan mimmo kamioi hainbat aldiz.
  
  
  - Guztiak gelditzeko ezezagunen! oihu egin zuten beste lagun bat. - Galdeketa guztiak susmagarriak jende!
  
  
  Nick asmatu Zaldun abian jarri zuen benetako manhunt konexioa hilketa kafea zerbitzari. Behaketa horiek, inguruan cab, zuen erre zigarro bat bestearen atzetik. Zer egin zion bereziki deseroso ez zen gazteak ziren zorabiatu batetik chase jokoa, baina popa segurtasun ofizialak Zenbatu von Stadi en gaztelu errebolber batean zorroak bere gerrikoak. Azkenik, ezagutzen zifrak nekazari ikuspegia sartu zen: epaitzen modu ih ibili ziren, immaculately handiko garagardoa.
  
  
  Hori ikusita, Nick zen oraindik zain ih, Odin inguruan nekazari exclaimed:
  
  
  "Begira, Herman, zer ari gara egin tipo hau? Hartu ego Frankfurt?
  
  
  — Uste dut arrazoi duzu, Carl! beste adostu.
  
  
  Igo dute sartu cab dituzten zailtasun batzuk, eta garbitu hasi hezurrak von Stadi, irabazten ego bat utziz bere gizonak bilatu hiltzaile bat ordez bila traidore nork saldu zuen zintzoa Alemanak nahi Errusiarrak eta Amerikarrek.
  
  
  "Never mind, Herman," Karl esan zuen pentsakor-tik gurpila atzean. Daki nola irakatsi horiek madarikatuak Yankees ikasgai bat!
  
  
  Sortu aurretik autopista, norbait izan zen agurtzen beren besoak at gidariari gelditzeko. Carl zin egin zuen bezala braked gogor eta atxikia leihotik. Altu bat ilehoria gizon bat uniforme militarra sortu zion, eta esan zuen zorrotz:
  
  
  — Ditugu aginduak guztiak egiaztatu kamioi bidean Frankfurt.
  
  
  "Galdetzen dut, non zinen, salmenta, noiz izan dugu egiaztapena errusiar tankeak bidean Stalingrad." gorri-aurrean gidari arnasten emu ke bere aurpegia.
  
  
  "Ni naiz kapitain armada bat Teutonic Zaldun! Irainduta nerabe flared sortu. "Eta ez dut utzi...
  
  
  "Goazen, ikuskizun hau salmenta eta guztiak bere ego lagunak zer ona guardia egin ahal izango!" Nick iradoki drunkenly. - Utzi ezagutzen dugu nola borrokatu at Stalingrad!
  
  
  "Ideia ona! Herman baietsi. - Utzi dakit nola gelditu zintzoa zergadun! Bat, guztiak eta guztiak bat! Anima zaitez!
  
  
  Kapitaina salto behera exekutatzen taula eta oihu bere lagunak:
  
  
  — Badira hiru bakarrik mozkor nekazari hemen! Jauzi ih, joan utzi horiek, beren aparteko modu.
  
  
  - Garaipena! Herman exclaimed zorionez.
  
  
  "Gabe tiro tiro bat!" Karl baietsi.
  
  
  — Oraingo honetan, hartu behar duzu, beste zurrutada cognac! Nick esan zuen.
  
  
  "Edaten duzu lehenik eta behin," Karl esan magnanimously.
  
  
  Kamioia neretzat eta gidatzen kanpoan, mimmo zaldun, beren buztan artean beren hankak, behera autopista, egitea Nick, eserita arteko bi mozkor laborariak, kanpoan arriskuan zona. Nick zen exultant, aurrera begira, seguru azkenean, bidaia on Frankfurt-Copenhagen tren".
  
  
  Geltokia izan zen, bakarrik kilometro batzuk urruntzen denean nekazariek erabaki gelditzeko behin eta jan txiki batean errepideko jatetxea. Ez dio axola zenbat Nick eutsi, denbora honetan dute arrastaka Ego gimnasioa sartu haiekin, nahiz eta itxaropentsua ordaindu behar, hala nola nice guy bat.
  
  
  Dena ondo joan zen arte Nick gora begiratu batetik txistorra eta aza erretilu eta gertatu begiratu gizon hurrengo taula, nor zen bat irakurtzen egunkarian. Erdia lehen orria izan zen, hartu Nick-en aurpegia, eta beste erdia zen argazki bat Gustav Lang-en burua moztuta gorpua. Nick ez behar artikulua irakurri duten jakin nahi von Stadi leporatu izan Ego hilketa.
  
  
  — Nola ez dut lortu Hotel Imperial?" "Zer da?" galdetu zuen Karl, ohartu Karl zen, inguruan bila, ziurrenik aurkitu asmoz, egunkari bat izan zuen utzi mahai gainean, nonbait. — Ez dut beste norbaitek bizi Frankfurt, baina ez dut izan, hemen gerra geroztik.
  
  
  Herman gora begiratu pentsakor, bere kafea, baina Karl jada nabaritu irudian.
  
  
  "Begiratu baino ez dago, Herman! — Gelditu da! " egin zuen oihu. — Gure ikaskide bidaiari bihurtzen hiltzailea dela von Stadi mutilak izan ziren bila!" Nola cleverly zuen engaina gurekin!
  
  
  "Sentitzen dut, mutilak, baina joan behar dut!" Nick muttered, saltoka sortu taula.
  
  
  "Munstro hori urratu off burua pobre bat zerbitzari!" Karl oihu osoa audientzia eta bere burua bota at Nick. Eskuineko ukabila bizi scout harrapatu emu squarely hutsak kokotsa, eta nekazariak bilduta solairuan. Herman izan zen Nick-en atzera, eta Stahl zen deituz laguntza jabeak, jatetxe eta polizia. Arrastatu alemaniako heavy atzean, Nick buru irteera.
  
  
  "Ez utzi piztia ihes!" Herman oihu. "Oraindik hontza Jainkoa!"
  
  
  "Kontuz! norbaitek oihu inguruan bezeroei. "Zuen armatuak eta oso arriskutsua da!"
  
  
  Figura chef loomed sortu Nick-en bidea, handi bat taila labana eskuan. Grabbing aulki bat, Nick bere burua bota zuzen da, aulki hankak itsastea haren aurrean. Cook ezin hartu, kolpe eta eroriz bere ezpata, eta erori atzera. Nick leapt baino gehiago da, ducked atari bidez, eta agortu gabe Herman-en atzera ari slapped: zuen bere burua hit ateburu eta erori ondoan chef.
  
  
  Nick begiratu inguruan: atzean jatetxea, bat plowed eremuan hasi zen bat, eta jarraian black forest. Batere pentsatu gabe, Nick ran aldera da, squinting aurka Mendebaldeko alemaniako eguzkia hit emu en begiak.
  
  
  Kapitulua Hamaika
  
  
  Jakinarazi bezala enbaxada, dute chirped bere burua baino gehiago egun osoan, ia sakatuz treetops. Entzun izan dut txakurrak zaunka eremuan. Zenbatu von Stadi ez spared gastu lortzean Gustav Lang-en hiltzailea harrapatu. Nick zen ozta-ozta gai stand up neke, eta Ego-ren begiak ziren lausoak, baina mantendu zuen oinez iparraldean. Noiz lortu zuen trenbide, gidatzen zuen kilometro batzuk bat merkantzien autoa. Orduan etzan nintzen, zingira batean hiru ordu, ondoren, ezkutatzen batean ikatza bunker. Bazekien jadanik zuen zenbat kilometro ziren atzean utzi zion zenean usaindu big ur behealdean hill. Gisa Nick jaitsi malda, ikusi zuen ibaia, bere sleek gabarrak irristakorra, poliki-poliki, bere azalera zehar, eta kai eta karga-kaiak lerrokatuta, biltegiak.
  
  
  Beti daude asko vagabonds eta hainbat ilun pertsonalitate portu inguruan, biltegiak, eta horien artean, erraza izan da galdu. Hemen, Nick Carter ezin lo eroso bat atzera kalezulo, beldurrik gabe kolonia ego ari asaldatu gau erdian.
  
  
  Baina bitartean superspy atseden, berreskuratzeaz, egun gogor baten ondoren, bere pursuer, Zenbatu von Stadi, indartu, bere gorputza, eta espiritua bat, apur bat, hainbat modu. Harturik gerrian, koa izan zuen erdian zuri-harresi aretoa granito solairuan, arnasketa noisily eta flinching berri bakoitzean kolpe hori Boots-en greba lehorreratu Ego odoltsua atzera. Ego bularrean glistened batetik jar.
  
  
  Azkenean neska jaitsi da greba, eta Zenbatu aktibatuta bere arrakastaz.
  
  
  - Bere garaitu berriro! "Zer da?" egin zuen deiadar. "Nire akatsak garbitu kanpoan odola. Orain ezin dut komando nire jendea berriro! Auto-hobekuntza da gauza bat! Zuen patted Botak en masail indulgently. — Banekien ez duzu lehen eman, apur bat. Hemendik aurrera, beti izango dut zure master!
  
  
  "Ricky, ez dut uste duzu nahiko ulertzen... Botak hasi zen protesta, baina Earl moztu bere off. Hitz bat gabe, bildu zuen greba lurretik eta entregatu bere.,:
  
  
  "Greba!"
  
  
  Neska pixka bere begiak dejectedly.
  
  
  "Ondoren, isilik eta obeditu!" von Stadi esan zuen, eta begiratu at zerrenda premiazko kasuetan horman, non Stahl aginduei bat sartu horma-muntatutako mikrofonoa:
  
  
  "Arreta guztia behar dira oraindik ordaindu atzeko Runstadt,", esan zuen bat autoritario ahotsa. — Jakinarazteko guztiak Teutonic Zaldun eta guztiak nire langile enpresa guztiak, barne farmazia-fabrikak, behar egiteko ahalegin guztiak harrapatu hiltzaile hau planteatzen duten muturreko arriskuan gure erakundea. Inplikatzeko polizia eta armada bilaketa erabiliz, gure herriaren altuena politiko zirkuluak. Dut ordaindu bere bost ehun mila alemaniako markak burua unorganized direnak. Ego gorputza ez du nire interesa. Bezala, beste enpresa, mesedez, ondoko enpresei buruz erreuma: Krupp Industria-Talde-bai, Volkswagen-ez, eta Lufthansa-agian. Beste guztia ezin itxaron.
  
  
  Begiratu zuen mikrofonoa eta hasi buttoning bere kamiseta eta tying bere gorbata, behaketa Botak ispiluan.
  
  
  "Bide batez, haurra,", esan zuen, " ahaztu dut gauza bat esango. Duzu at utzi Travenmund, zeren uste dut hori da, non gure clever beste saiatuko muga zeharkatu. Entzun ahal izango duzu me?
  
  
  Botak stared blankly at bloodstains silk bere kamiseta.
  
  
  "Ezin dut," zuen, azkenik, esan zuen emeki.
  
  
  "Ez dut astirik esan duzu bi aldiz," Aldaketa esan, at glancing bere ikustera. — Eman duzu nire sekretua kanpoan hori bastardo, eta lortzeko ari zaren me bere burua." Prestatu utzi eta berrogeita bost minutu. Behar duzun guztia emango da. Ahal izango duzu, edozein dela ere egin nahi duzu, baina ez ahaztu, gauza nagusia: behar duzu atzera hona etorri bat ego burua. Zorte ona nahi duzu, ene haurra!
  
  
  Beraz, esaten, Zenbatu jarri bere jaka eta joan bidez gelak, txistu bat Bach fuga.
  
  
  Merkantzia tren bat izan zen potoloa ikatza bat. Arrazoi batzuk, Nick izan dira zortea lortzeko on ikatza bagoiak azkenaldian. Lehen iritsi zuen, ahoa ibaiaren on bat ikatz-laden gabarra, eta, gaur egun, izan zen, footing aldera danimarkako mugan bat ikatz-betetako trena.
  
  
  The clank gurpilak eta oihuak switchmen aginduak ematen kontatua Nick hori trena mugitzen zen ferry. Ondoren, guztiak lasaia izan zen denbora luzez, eta Nick sentitu izan handi itsas ontzi bobbing olatu on. Zuen peered zentzuz egindako azpian tarp, kalkulatzeko bere aukerak. Zenbat egun ditu izan zuen korrika? Bi? Hiru? Interesa duen haiek gelditu? Azkenik, erabaki zuen ez traba berak, baina gora joan jatetxe eta jan. Ondoren, eskalada autoa inguruan, hasi zuen bere bidea egin behar du eskaileretan.
  
  
  Une honetan, arratsaldeko ordu bat asteguna, great hall izan zen, ia hutsik ageri da. Nick baino gehiago ibili txoko bat taula, ostentatiously jarritako dirua mahai-zapiak, eta begiratu pointedly hartan zerbitzari. Gizon lasai isurtzen Ume, edalontzi bat ur hotz eta eskaintzen aztertzeko menu aurretik strutting off. Nick xukatu bere mug itoan eta berehala sentitu askoz hobeto. Ondoren, zuen gaingabetuak menua, erabaki bat txuleta, eta motioned egiteko zerbitzari baino gehiago etorri, orduan aginduei ordena emu. Bitartean zerbitzari egiten ari zen, bere ego, Nick jotzen egoera eta erabaki bat hartu: ondoren bat hearty bazkaria, atzera joan boxcar eta arte lo Copenhagen. Danimarkan, Ego ez da nahi izan poliziak, eta, beraz, bakarrik izango duzu behar saihesteko saiatzeko bilera von Stadi da eragile, hau da, ez da zaila. Ondoren, hegaldi labur bat Stockholm, eta atzera enpresa.
  
  
  Nick izan zen ekarri bere reverie arabera ezohiko jarduera aretoan. Begiratu zuen, eta ikusi duten ilusioa bidaiari izan ziren hitz egiten animatedly, saltoka, gora beren eserleku eta metatzea inguruan windows. Norbaitek hartu argazkiak. Nick behera begiratu leaden, ur-azalera zein zen estalita laino, shrugged, eta hasi jan bere txuleta. Hala ere, alarma blare sirena ez zuen baimendu emu amaitzeko bere bazkaria.
  
  
  Atea jatetxea ireki eta hainbat tripulatzaileak rushed. Nick begiratu leihotik, berriro ere, eta une honetan ulertu zuen orokorra nahasmena.
  
  
  Bat airship gainean hogei oinak goiko bizkarreko, gizon armatuak beheranzko sokak. Botak Delaney zen commanding, esan izan dudan bezala, bere lerdena figura bat larruzko trajea, maskara bat baino gehiago bere aurpegia eta submachine pistola bere eskuetan, emanez aginduak zorrotz baten ahotsa.
  
  
  Hainbat mozorro gizon ran sartu jatetxea. Nick apaldu bere burua, eta hasi zen ebaketa bat sortu erdi-jan haragi pieza. Mozorro gizon oinarritu bidez aretoan, eta beste atea. Bezain laster itxi horien atzean, Nick eztul eta korrika komunera. Ego plan sinplea zen: denbora erosteko.
  
  
  Bat-batean, egun-old beira apurtu sartu milaka pieza, eta lehertu su automatikoa erauzi aire bidez gainetik Nick-en burua.
  
  
  "Eutsi oraindik ere, eta ez mugitu, nire maitea! "Eta jarri zure esku zure burua atzealdean, bizi!"
  
  
  Nick inguruan aktibatuta eta esan zuen irribarre batekin:
  
  
  "Ari zaren erabat irresistible, Botak, zaudenean haserre!"
  
  
  "Come on, mugimendua da, Schnell!" Gabe, nahiz eta irribarrez, agindu zuen. — Ez dugu denbora asko.
  
  
  Nick gelditu argudiatuz eta obediently joan bizkarreko. Gunpoint At, Ego altxatu zen sartu airship en cockpit, non izan zen, shoved sartu beste txoko eta pistola eta daga hartu ziren kanpoan. Hogeita hamar segundo geroago, airship hasi igotzeko. Begira leihotik, Nick ikusi patruila bat itsasontzi hurbiltzen ferry danimarkako kostaldean abiadura handian. Zoritxarrez, izan zen, bost minutu berandu Rivne.
  
  
  Botak hartu off bere maskara eta piztu zigarro bat.
  
  
  "Zer da, haurra?" Nick eskatu, winking at Hey. — Zer egin dut zor hori ustekabeko topaketa?" Ez duzu galdu me?
  
  
  "Ez saiatu engaina me," Botak esan grina bat. Gainera, ari zaren nahi polizia hil.
  
  
  "Badakizu Einar da benetako hiltzailea," Nick esan zuen.
  
  
  "Shut up!" "Ez dut uste dugu guztiak izan txantxetan oraintxe."
  
  
  Nick begiratu leihotik eta ikusi militar jets hurbiltzen airship. Lau interceptors gainditu hain hurbil izan zuen egin NATO marka hegoak. Lotura zirela goiko eta erretiratu, inflexio sartu lau puntu. Ondoren, bat beste ibilgailu bereizita, besteak beste, eta hasi zen azkar murgiltze at the balloon. Botak bota parachute at Nick frustrazioa.
  
  
  "Batzuetan uste dut ari zaren spell baten azpian," oihu egin zuen.
  
  
  "Ari gara, baino gehiago Ekialdean Alemania!" Pilotu oihu zorionez. "Ez dira ausartzen tiro gurekin behera hemen!" Begira, ari dira utziz!
  
  
  "Eskerrik asko zure kezka, apur bat," Nick esan, erabakitzeko aurretik kanpoan hartu dute bere parachute, izan zen denbora erabili ezkutuko gas bonba. Hilgarria gas zen ia berehalako, baina Nick eduki dezake bere arnasa, lau minutu esker, prestakuntza berezia, eta ez zuen joan lo cockpit edozein longer. Hartu arnasa sakon, ireki zuen bonba-en flap eta botako du alemaniako en oinak, oraindik ere eusten ego stiletto eta lugger bere itzulian. Gizona besarkatu bere eztarria, ez ulertzeko zer gertatzen ari zen, eta Nick bultzatu Botak txoko sartu, hartu zuen bere arma, eta azkar jarri bere parachute eta salto egin hatch.
  
  
  Haize hotza txistu bere belarriak, osoko hotel zen, eta azkar hurbiltzen, baina berak ez zeukan presarik tira ring ihes kable: trebeziaz kontrolatzeko bere gorputza free hegaldi, Nick saiatu lo luze ahalik eta aire-fluxua hori egiten bere ego mugan. Arrazoi batzuk, ume, ez zuen joan nahi, behera Ekialdean Alemania. Baina azken zerrenda bat plowed lurra eta ilara alanbre batekin goxoak agertu jarraian, lehor plano deitu. Nick yanked eraztun eta sentitu bat sokatira, eta parachute ireki eta swept ego leunki mugan zehar. Lurreratzea eskuila, Nick atao off slings eta ran basoan. Arnasa hartu zuen, eta atzera begiratu: nylon kupula izan zen, poliki-poliki beherantz ekialdean mugan. Izan behar Botak. Bien bitartean, airship igo goi-mailako eta goi-mailako sartu zeru urdina, egitea tripulatzaile hildakoen bere azken bidaia. Beno, Nick pentsatu, bakoitzak bere kabuz.
  
  
  Kapitulua Hamabi
  
  
  Noiz lortu zuen Stockholm, garbi eta baketsua hiria uharte non American Express eta Diners Club txartelak onartuko dira, eta egiaztatu ahal izango duzu bat, hotel azpian zure izena, Nick showered bere gela hartan Bernadotte Hotel eta izeneko buruzagi segurtasun at Musko hitzordu bat egiteko.
  
  
  Ordubete geroago, gidatzen ari zen, bere alokatzeko auto tunelean sartu liderra irla, sentimendu bat atavistic beldurra etsai ziega. Bere kontsolamendu bakarra izan zen hura ere zaharra izu bat-behartsuak beldurra espazio itxietan, eta ez ziren gehiago tunelak, lurpeko aparkalekuak, igogailu, bulegoak curtained windows eta iluntzeko korridore batean Musko baino New York-en.
  
  
  Guardiako ofizial esan Ego espero zen, eta eskoltatuta zion berezi bat igogailua hartu duten laño bisitaria amiralordeak Larson-en harrera-gunea. Zeregin aurretik Nick ez zen erraza bat: Emu konbentzitu nahi izan ego bidaltzeko Astrid Lundgren to von Stadi lair, beraz, lortu ezin izan zuen froga ez dela urdina izpiak existitu.
  
  
  Nick zehar ibili mimmo alfonbra harreragilea en bulegoan, bultzatu atea ireki, bere boss bulegoan, eta berehala atzera zapaldu beldurrezko. Etzanda alfonbra gainean, bere begiak ireki eta izoztuak, izan zen dead head segurtasun zerbitzua, bere aurpegia urdin distiratsua.
  
  
  "Hey, galdu! Carter izeneko bere idazkaria. - Premiazko dei medikua eta polizia hemen! Snatching bere lugger zuen ,marratxodun behera korridorean, sartu peering guztietan bulegoan.
  
  
  Bien bitartean, ego langile ziren martxan boss bulegoan. Aurkitzea ez beste inork, Nick itzuli arretarako amiralordeak da idazkari. Izan dut negarrez softly, eusten nire burua nire esku.
  
  
  "Premiazko dei Dr. Astrid Lundgren hemen," Nick hissed, dardarka bere sorbaldak. — Minuturo zenbatzen.
  
  
  Oraindik negarrez, harreragilea, isilik nodded bere burua em jaso eta telefonoa. Nick zigarro bat piztu eta saiatu egoera aztertzea. Zalantzarik ez zegoen bere buruan sakon bat egin auzitegiko azterketa litzateke erakusteko amiralordeak izan da bidali kanpoan edo izan bere kimu isilarazi zuen aurretik aktibatuta urdin distiratsua, besterik ez bezalako zientzialariek duten hil izan dira lanean laser babesa. Hala ere, Nick ezin izan da frogatu une honetan, ez litzateke bat fidatzen zion ezer, agian, izan ezik Astrid Lundgren.
  
  
  "Ez zuen laborategian," harreragilea esan zuen.
  
  
  "Etxera deitu," Nick galdetuko irritably.
  
  
  "Etxeko telefonoa lanpetuta dago," harreragilea esan zuen, segundo batzuk geroago. "Izango duzu itxaron?"
  
  
  "Ez," Carter esan zuen, " joan naiz bere ikusi neure burua." Kudeatzeko baduzu bidez lortu nahi Nah, esan bere Nick Carter da bere bisitatzen. Utzi da nire errenta, ez ireki atea inori.
  
  
  Zentzua betetako foreboding, rode zuen igogailua behera garaje, etengabeko aztertzeko zer gertatu zen. Etsaia urratu bat idatzi gabeko arau garrantzitsuenak espioitza: ez ukitu buruzagia kontrako aldean. Ondorioz, von Stadi galdu bere composure eta zorian izan zen behera hautsi. Ez dio axola nola popular Teutonic Zaldun dira Alemanian, beste ahalmenak ez du onartzen dute, hala nola, disrespect oro har onartzen diren arauak, eta lortuko dute deuseztatzea erakunde honek, eta, nahiz eta indarrez, beharrezkoa bada. Baina, zer da, bada, von Stadi zen prest erronka NATO eta Errusiarrek? Bada Txinako misil batekin nuklearra warheads jadanik entregatu Albania zion? Orduan, ezinezkoa da bat saihesteko larriak arau nazioarteko egoera, hau da, fraught krisi bat... grim ikuspegi datozen apocalypse Nick-en buru egin Ego slam behera azeleragailua. Bat etsi squeal pneumatikoak, autoa hilaren off asfalto eta kalera cobblestones driveway, eta laster Astrid Lundgren etxea agertu goialdean hill. Nick harrapatu bere arnasa zuen bezala begiratu da: erdi cottage zen pila bat erretzen, aurriak. Carter drew bere pistola eta ran ate aurrean.
  
  
  Azafata bat atera zen sukaldeak edalontzi bat bere eskuan, begira bezala, heriotza bezain zurbil.
  
  
  "Nick?" — Zer da? " oihu egin zuen harridura. — Nola lortu duzu hemen?"
  
  
  "Amiralordeak Larson-en hil dira," Nick arnasten, bere hartu ukondoa. "Ego aurkitu bere hildako eta urdin Ego-en bulegoan.
  
  
  Goblet jaitsi inguruan neskaren eskua, eta berak ezberdin batetan dago atzera beldur bisitaria nor ekarri zuen terrible albiste.
  
  
  "Greba! — Gelditu da! " egin zuen oihu. "Larson izan da hil!"
  
  
  "Greba?" Nick eskatu, larritu. "Zuen hemen?"
  
  
  "Ez naiz zure esanetara, jauna!" Entzun zuen Knut ahotsa eta berehala jaitsi alfonbra, besterik gabe, segundo baten frakzio bat aurretik jaurtiketa izan zen tiro. Gogor solairuan, hartu zuen cover atzean sofa, adimen cursing modernoa suediako altzariak, zein izan zen erabat desegokiak babesa balak.
  
  
  "Greba! Nick! Zer ari da gertatzen? Astrid oihu. — Ez dut ezer ulertzen batere jada! Gelditu tiro nire etxean. Ia erre dagoeneko.
  
  
  Bi plano gehiago deitu egongela, Nick at tiro Erreuma, eta Knut desagertu sartu hurrengo gela, non zuen agortu inguruan kalamastran etxe.
  
  
  "Oker zaude, Nick! Astrid exclaimed. — Guztia da lan hori izugarri nano entzun dugu barre, Kopenhagen. Handik gutxira aurretik, leherketa, entzun nuen berriro, eta orduan bakarrik Knut etorri ezerk hemen. Zuen hemen me laguntzeko. Nik uste dut, baina gehiegi ergelak izan traidore bat.
  
  
  "Baina izan zen smart nahikoa hiltzeko Larson eta saiatu bahitzeko duzu."
  
  
  — Hau da amaigabeak amesgaizto bat! Inguruan denek bihurtzen munstroak. Eskerrik asko Jainkoa lortu zuen hemen.
  
  
  "Ez, egin zuen, nonbait, hurbil. Ezin zuen bizi gaitezen. Ez dago atzeko atea?
  
  
  "Ez, baina ezin izan zuen igo zuhaitz beste aldean etxe eta igo bidez logelako leihotik," Astrid esan markoa.
  
  
  Nick bat-batean, hartu off, zeharkatu du gela urrats batzuk, salto egin, eta, grabbing ertzean, bigarren solairuan balkoi, bere eskuak, bota du bere burua gora eta salto egin baino gehiago, barandan. Bezala, bere itzuli zen sakatzen moan, logelako atea ireki eta Knut zapaldu gainean balkoi.
  
  
  "Hau da, zure une, Agente Berezi Carter! Batera garaile irribarre bat bere tanned aurpegia zuen, exclaimed, bila Nick egongela.
  
  
  Irribarre ez desagertzen gisa Nick jarri bala batek atzera rubia burua eta crimson nahaspila ego garunak apurtu sartu moans. Greba baino gehiago jaitsi baranda eta lehorreratu zaku bat bezala egongela solairuan.
  
  
  — Ziur zaude bat zuen traidore?" Astrid exclaimed, laguntza urrun gorputza sprawled alfonbra gainean beldurrezko. — Ezin dut sinetsi...
  
  
  "Nork blokeatuta me gorputegian?" Nick eskatu. "Gainera amiralordeak Larson eta zuk, izan zen bakarra ezagutzen dut joan zen han.
  
  
  — Zer egiten dugu orain?" Astrid eskatu.
  
  
  "Lehenik eta behin, lortu behar dugu hemendik, azkar," Nick esan zuen. "Bizilagunek behar dute polizia deitu orain. Edonola ere, nahiago dugu hobea ateratzeko, hemen, orain. Beste gauza batzuen artean, behar dut harremanetan Washington premiazkoa: Europa reeks gerra.
  
  
  Kapitulua Hamahiru
  
  
  Monotonoa gogaikarria old high school plano-en motore, bere gorputz osoa dardara, eta sugarrak tiro out bidez toberak sartu gau iluna egin Nick Carter begira leihoa eta sentitzen sleepy. Astrid, eserita aulki hurrengo zion, izan zen lokarturik edo lo itxurak, ziurrenik cursing egun litzaidake zuen elkarlanean aritzea adostu American Zerbitzu Berezia. Bere curvy kurbak ziren orain clung ongi gomazko egokitzeko, mota dituzu jantziko denean urpekaritza ur hotza. Carter zen jantzita palo bereko.
  
  
  Noiz Nick esan Astrid hori Ay joan zen gau bat egiteko skydive jabetza gizon bat zehaztu zen, bere hiltzeko, besterik ez zuen aktibatuta oso zurbila, baina ez zuen hitz bat esan digu. Beraz, ezin izan zuen errua bere izatearen taciturn oraintxe.
  
  
  Zion, gauean salto plano batetik materia bat izan zen, errutina. Frantziako esan antzeko behin, gehiago saiatu behar baduzu, egin ezazu desberdinak, indartsuagoa, berriz, bat hutsal bukatzen. Tentsioz esperantza, irrika bat zantzu zer gertatuko geroago, lurrean, inbidia pilotua hegazkin itzuli base — hau guztia jadanik bizi izan da behin baino gehiagotan bere bizitza ondu agente batek, gizon gazte bat bezala, izan zen zati bat adimen talde hori egin arduratsua zereginak hainbat hiritan Alemania.
  
  
  Nick atzera pentsatu Ego-en pre-hegaldi elkarrizketa Hawke, txiki bat, adineko gizona da, begiak eta belarriak Ameriketan, eta rainstorm beharra sortzen denean, eta bere zigortzen esku bat eskuetan daga.
  
  
  "Ez ez get me wrong, boss," Nick esan em, " baina ez dut hartu nahi botila bat tinta inguruan ego lab berriro ordez test-hodi birusa. Ez dakit askoz buruz bakterioak, baina ziur nago deiturikoak urdin heriotza da earl brainchild, eta zuen du hori frogatzeko. Hori da, zergatik behar dut Astrid.
  
  
  Hawk ez erantzuna berehala, zeren eta Nick-en asmoa zen arriskutsua.
  
  
  — Ziur zaude hori Von Stadi etorri ahal izango boterea Alemanian?" "Zer da?" egin zuen, azkenik, galdetu nion. — Arabera CIA, bere armada ez dela handia.
  
  
  "He zabala du militar konexioak," Nick esan zuen. — Eta zuen bada horiek erabiltzen beno, ez du betetzen, askoz ere erresistentzia, ziurtatu ahal izango dut." Eta lehenengo gauza egingo zuen ez buru gisa, gobernu berriaren seinale da, eta militar bat kontratu Txinako.
  
  
  — Eta nola uste duzu gai izan zen hau aurrera eramateko golpe?
  
  
  — Iruditzen zait, lehen zuen sortuko batzuk artifiziala interferentzia funtzionamendu normala gobernuak Bonn, orduan hasiko da matxinada bat West Berlin, non zorrotzak biztanleria laguntza emango ego. Dugu behartu egingo atera gure arma nuklearrak, eta, ondoren, berri Fuhrer txanda izango da laguntza lurraldean Txina, lurraldea, erakusteko gisa trump txartela bere arrakasta ahulduz ikerketa lana Suediar neutralizatzeko Txinako laser. Zuen, nahiz eta agian bat ekoizteko hildako rubia frogatzeko bere puntua.
  
  
  "Uste dut gehiegi irudimena, Carter," Hawk esan zuen. — Baina ez da ale bat, komun-zentzu guztietan, zure argumentuak, beraz, garatzen jarraituko ih, entzun nahi nuke zure ondorioa.
  
  
  "Ona," Nick hasperen egin. — Beraz, iruditzen zait, nahiz eta Txinako ez fidatu emu, oraindik ere izango dute eman emu horiek misil, delako interesa dira aliatu bat duten mantendu egingo Europa badian. Eta noiz, hala nola, bat odious militarist bezala von Stadi lortzen bere eskuak arma nuklearrak gain boterea, Europako beste herrialde batzuetan nekez itxaron zion bultza eragin. Erraz dezakezu imajinatu zer ospetsu bat nahaspila, hau izango da.
  
  
  "Nik uste dut ahal izan genuen pare bat bidali zatiketa West Berlin," Hawk esan zuen pentsakor. — Hala eta guztiz ere, gure "lagunak" ekialdeko sektorea izango da, gainera, ez eseri behera jarri bere eskuetan. Ez, hori ez da egin. Botoa zer, Carter: jarraitu jarduteko eta lortu froga von Stadi-ren parte-hartzea hilketa herritarren Europako beste estatuetan. Hau aukera emango Mendebaldeko alemaniako gobernuak atxiloketa zenbatu aurretik dator zuen boterea. Bide batez, argazki bat hartu eta azterketa plano adierazi Txinako dagoeneko zabaldu indartsu misil Albania. Orain da niri garbitu direla ziurrenik xedea Von Stadi. Axola duzu, semea, bada puta baten semea lortzen bere esku duzu, erabili ahal izango zuen hau froga gisa American interferentzia alemaniako gaiak.
  
  
  "Ez naiz gisa beltza eta defentsarako gisa sly azeria, boss," Ego Nick esan grina bat. — Ez naiz erraz deterred.
  
  
  "Guztia da gazteentzako harrokeria," Hawke hasperen egin. "Ados, ematen dut nire bedeinkazioa eragiketa hau egiteko. Baina gogoratu: neska hau da gure arrakastaren gakoa arloan aire defentsa. Gabe nah, Txinako lor daiteke gure inguruan. Beraz, hobe duzu ez hasteko ezer AEBETAKO gobernuak ezin amaitzeko geroago.
  
  
  Pilotu ahotsa ekarri Nick errealitatera itzuli.
  
  
  "Hurbiltzen ari gara jaitsiera zona", iragarri zuen baino gehiago interfonia. — Behar duzu, beste bost minutu."
  
  
  Nick zutitu eta egiaztatuko bere engranaje eta walkie-talkies berriro. Hegazkina izan zen, azkar beheranzko baino gehiago pinudi Bavaria. Minutu batzuk geroago, Nick zen parachuting sartu domeinu gehien arriskutsua penal Europan geroztik Hitler. Distantzia batzuk kanpoan, axolagabe ko agerian beste kupula.
  
  
  By eguerdian hurrengo egunean, Nick eta Astrid iritsi zuen gaztelua arrazoi. Eroso ensconced bat secluded txoko itzalean Bavariako pinuak, Nick erabiltzen berezia eramangarri ekipamendu entzuteko hizketaldiak Zenbatu von Stadi ziudadela, non zuen pentsakor utzi irrati konpresak.
  
  
  Puffing on zigarro bat, Nick gozatu erosoa bakea bero bat udaberriko eguna eta aire garbi aberatsa usaina koniferoak, borroka gogoa hartu off bere entzungailu eta batu Astrid igeriketa txiki bat igerilekua arabera, ur-jauzia. Baina denbora irrati operadorea Strochk joan airean marraztu gertu, bere betebeharra zentzu overcame bere tentazioa. The hurried ahotsa alemaniako irrati operadorea, azkenik, etorri bidez earphones, eta Nick Stahl adi-adi entzun zuen bezala jorratzen denek parte hartzen duten lursail Alemanian. Ordu erdi bat geroago, off hartu zuen bere entzungailu eta zuen alde batera urratsa: orain zuen zekien guztia emu behar, azken mezua izango litzateke, grabatutako zinta eta, besteak beste froga, aurkeztu du epaitegian. Gauza nagusia duten Nick konturatu zen hori zutabe beharrezko sartu sekretua lab gau hartan. Ondorioz, ez zen denbora gutxi prestatzeko eragiketa, eta arriskua erori bat tranpak handitu.
  
  
  Oso unerik ego — pentsatu da lan handia, Astrid agertu batetik, ur-jauzia-ren aldean, bere bursting gorputza bilduta luze bat toweling eskuoihal, baina hori ez da egin edozein gutxiago tentagarria.
  
  
  "Miss Lundgren," Nick esan zuen irribarre batekin bezala, Astrid hurbildu zion. — Ez duzu ezagutzen duzula oraindik irresistible gabe, zure betaurrekoak?"
  
  
  "Pozik nago, uste duzu, beraz, Jauna Carter," esan zuen lehor batekin barre. "Erosi zidan, zigarro bat."
  
  
  Argiztapen zigarro bat, atxikia zuen aurrera apur bat, eta eskuoihal slid off bere minaren, bular sendoa, agerian utziz bigunak arrosa nipples. Nick aurkitu du bere burua pentsamendu bat izango da agian denbora ona exekutatu gazteluaren inguruan pare bat aldiz edo bainu bat hartu hotza igerilekua.
  
  
  "Von Stadi da jarduteko prest", esan zuen worriedly, igurtziz bere earlobe. — Beraz, egin behar dugu gure eragiketa gaur gauean. Asmoa dute antolatu mota batzuk probokazio aurka AEBETAKO gobernuak eta desagerrarazi errektore hiru egunetan. Aldi berean, zurrumurruak altxamendu bat armadaren eta air force zabaldu egingo da, eta lo egiteko dirudien azpian von Stadi izango power aprobetxa dezagun ordena berrezartzeko herrialdean. Beraz, behar dugu berehala lortu froga ego inplikazioa pertsona hil. Espero dut lana da argi eta garbi?
  
  
  "Hori da, zer ari gara hemen," Astrid esan zuen. — Banekien ez nintzen joan ibilaldi bat Alpeetan lepotik suediako gobernuak. "Izan da egun eder bat," esan zuen, atzera begira, eguzki-drenched pinuak. "Polita da hil bat bezala, egun hau!"
  
  
  Eskuoihal jaitsi are txikiagoa, agerian utziz bere leuna, springy gorputza. Bere begi berdeak ezagutu Nick-en zabalik defiance:
  
  
  "Bada, ez ziren, hala nola, neska polit bat,", esan zuen pentsakor, " nuke uste duzu saiatzen ziren liluratuko me."
  
  
  Irribarre egin zuen, eta atxikia behera musu Ego ahoan.
  
  
  "Oraindik oso observant, Agente Carter," oihu egin zuen, off bota eskuoihal erabat. Ikusmena bere gorgeous zuri gorputza, bere ikusgarria kurbak baina ez ontza bat aparteko gantz, hartu zuen Nick-en arnasa kanpoan. Atxikia zuen atzera, belauna tolestuta bat edozein tribu, prest emateko bere burua emu.
  
  
  "Aitortu behar dut hasieran hartu zuen duzu horietako bat brainless, auto-konfiantza brats beraiek deitzen duten urrezko gazteria," barre egin zuen. "Zoritxarrez, out I aurkitu duten oker nengoen bakarrik, gaur egun, denean I buruz izan ahal izango die.
  
  
  "Baina oraindik ez duzu joan nahi die," Nick esan zuen. — Hitzematen dut hori."
  
  
  Jarri zuen bere besoa bere inguruan, eta berak xuxurlatu zuen bezala askatu nen en kamiseta:
  
  
  "Frogatu da niretzat!" Before night falls, berea, nahi dut digu harrapatzeko, beraz, zerbait behar dut gogoratzen azken uneak baino lehenago hilko naiz.
  
  
  "Ez esan hori," Nick lasaitu bere, tira off bere arropa. Eta nahiz eta ego-ren ahotsa zen absurdly ziur, pentsamendu ahalik eta kontrako emaitza plana ez zuen utzi digu une batez. Eta hau bikoitza zentzu poza eta tragikoa oraindik lausotzen, udaberrian eguna zela eman zien bi une horiek zorion bereziak gehitu poignancy zer gertatzen ari zen, galdetu ih laztan bakoitzak beste aparteko samurtasuna eta kontuan. Noiz eman zuen apur bat negar eta moaned softly, begiak itxi voluptuously, eta bota zuen bere burua atzera, Nick-en bideratuta aurpegia leundu sartu irribarre bat, eta arnasa hartu zuen, pentsatzen bada guztiak soldaduak ziren aukera emango du botoa, eta gozatu maitasuna modu berean on bat eder, epel eguna baino lehen bataila bat, ondoren, gerrak ez litzateke inoiz gelditu. Ezer ez da gehiago intoxicating baino rapture sexua, eta ez du egin duzu ahaztu arriskuan.
  
  
  "Gehiago, Nick, gehiago," Astrid moaned bidez hortzak estutzen. Sentitzen dut, beraz, guztiak keenly... Mesedez, Nick...
  
  
  Berriro ere, bi gorputzak bikain batu azpian mendi pinuak batean, estasia, azken bidaia jainko-alaitzen land of mind-boggling plazer, bestowed gizaki batera agonia, heriotza eta piercing beldurrezko, heriotza. Ziren garraiatzen beste, mundu misteriotsua, eskuragarria bakarrik horietako bi une horiek maite, baina inoiz ez agerian utziz guztiak bere sekretuak.
  
  
  Azkenik, Nick arautuko atzera eta horietako bi stared purua edertasuna mendi munduko denbora luzez argi baten pean zerua, utziz bere pasioa finkatu. Ez dute behar hitzak orain, eta ulertu dute elkar primeran horiek gabe. Pixkanaka-pixkanaka, itzalak hazi luzeagoak eta aire hotzagoa, baina izan ziren bero azpian zaharra armada manta eta ez zuen atera nahi azpian da, eta behin eta berriro lukete inoiz isuri beren sentimenduak hizkuntza ih gorputzaren mugimenduak, zeren ez zen oraindik asko esateko ilun aurretik.
  
  
  Baina gaua iritsi zen azkenik, eta bat ilargi baino gehiago agertu gailurretan pinuak. Dute jantzita isiltasuna eta egiaztatu beren ekipamendu eta armak.
  
  
  — Ez duzu bat eraman ampoule pozoia badaezpada?" — Zer da? " galdetu zuen emeki.
  
  
  "Ez," chuckled zuen. — Ez dut uste bere buruaz beste aukerarik onena da. Eta zuk?
  
  
  "Nik ere bai, maitea," barre egin zuen.
  
  
  Nick musu eman eta Astrid dute behera ibili dark bailaran.
  
  
  Kapitulua Hamalau
  
  
  Eskuak glowing markatu du Nick-en ikusi ziren seinalatuz hamar minutu gauerdira denean gaztelua loomed sortu iluntzeko ilargiaren, balitz bezala izan da atera armiarma baten web. Honako hitzartutako ibilbidea sartu ego barruko iristen da, infiltrators zatitu: Astrid bakarrik joan laborategian, eta Nick itxaron kanpo, peering adi-adi eta entzuten traidorea iluntasuna. Denbora pasatu painfully, poliki-poliki, eta Nick izan borrokatzeko gogoa joan eta egiaztatu Astrid, baina legeak adimen litzaidake zuen ikasi, beraz, ondo mantendu, bere ego egiten, hau rash gauza.
  
  
  Azkenik, Nick-en zorrotz belarriak harrapatu soinua ibili urratsei belar gainean. Begiratu zuen gauean zehar-ikuspegia betaurrekoak eta irribarre egin du: stealthy errodadura esperientziadun rateros, eta Astrid zen hurbiltzen zion. Minutu bat geroago, zuen ondoan eserita zion atzean squat zentral eraikitzeko.
  
  
  "Dena ongi?" Nick eskatu.
  
  
  Zuen nodded, grinning zorionez balitz bezala litzaidake zuen, besterik gabe, jaso estatuko saria.
  
  
  — Nahiko ziur nago hori da urdina stuff hori erabili zen hil gure zientzialariek, " xuxurlatu zuen, erakutsiz Em bi lagin hodiak. — Nik ere lortu begirada bat agirien kopiak lotutako Txinako plangintza laser armak erabiltzeko. Ez zuten joan den neurrian, litzaidake zuen bere gain hartu, bere ikerketa. Eta bi hilabete, bukatuko dut nire lana, anti-laser babesa.
  
  
  "Zoragarria," Nick esan alemanez, overjoyed. "Orain dezagun get out hemen: Jainkoa debekatzeko patrol aurkitzen sleeping dogs."
  
  
  Nick bat hartu test hodiak Astrid badaezpada, ondoren, hartu zuen bere esku eta buru, bere lab, pentsatzen zuten egin dute bat zoragarri pare gaizkile horien inguruan bada oni zuen honako hau aukeratu beste bide bat bizitzan. Orain arte, dena izan da joan, zehazki arabera ego arretaz kalibratu plana.
  
  
  Astrid eman Ego bigunak atzera pat, eta zuen izoztu lekuan, sartu peering iluntasuna. Bidean agertu grietas bat handi sentinels edo zenbatzen. Nick-en thumb zen sakatzen laua trigger bat pistola tiro lo pellets: ezinezkoa zen animaliak hiltzeko, beraz, ez aztarnak utzi bere bisita. Zorionez, txakurra ez usaina ih eta ran mimmo. Ondoren, hartu arnasa sakon, Nick eta Astrid marrazten beren zuhurra erretiro atera etsaiaren lurraldean. Oraingoan, ez zuten ibiltzeko bi argi motorrak leku seguru batean ezkutatuta baso ordez zaldiak azken etapa.
  
  
  Bat-batean, Astrid patted Ego atzera birritan. Nick izoztu, seinalea dela adieraziz gizon bat izan zen lurking, nonbait, hurbil. Zuen piztuta gau-ikuspegia betaurrekoak eta peered bidez eyepieces. Urrats batzuk kanpoan zen Einar Viking, berpiztu Zenbatu von Stadi bat mila urte ondoren izan zuen lurperatuta bizirik izotz bloke. Einar da bestial aurpegia utzi du, zalantzarik ez zuen usaindu ih bere txakur-zorrotz zentzumenak eta prestatzen ari zen borroka bat. Viking bat hartu motela norabidean urrats horiek. Ezin izan zuen tiro edozein gehiago, zeren eta gaztelu osoa izango litzateke etorri exekutatzen soinua at tiro.
  
  
  "Ez dago puntua ez da gu bai bere enbrageetam erori. Dut eutsi zion off, eta exekutatu duzu. Badakizu ibilbidea.
  
  
  "Ez, Nick," Astrid esan flatly, bere aurpegia inflexio zuri.
  
  
  "Ez gara jolasten croquet hemen, andre maitea," Nick growled, " alde hemendik oraintxe bertan eta ez gelditu arte oraindik duzu atzerrian!" Hau da, eskaera bat. Ikusten duzu, Stockholm, nire maitea", gehitu zuen bere ohiko irribarre.
  
  
  Nick ran sartu moonlit idazten eta deitzen softly erraldoia:
  
  
  "Hey, antigüedades! Ondo egindako=)!
  
  
  Zuen bezala, biribila Einar zuen, pixkanaka-pixkanaka, drew ego kanpoan Astrid. Viking off hartu eta eman atzetik. Biak zehar ran idazten du, baina Einar Stahl laster jaitsi zen atzean. Ego-en eskutik slid bere gerriko, eta terrible bataila oihu, zuen swung eta hurled labur bataila axe at Nick. Antzinako Norseman en fearsome growl oihartzuna itzeleko bidez gaztelua. Nick ozta-ozta izan nuen denbora sahiestu zabala, distiratsuak pala eta dash sartu itzalak noiz argiak pizten hasi zen eta txakurrak zaunka hasi zen. Nick erabaki ez emateko, bere burua kanpoan filmatzen submachine pistola besterik ez oraindik, baina ezkutatu zuhaixka eta itxaron orokorra ilusio subside.
  
  
  Tonua txakurra lai aldatu bortizki, eta pack hartu off bilatzea, baina ez horiek, baina Astrid. Zakarrez guttural ahots oihu komandoak. Guztiak Nick egin izan zen otoitz Jainkoak ez zuen galdu bere bidea, eta erori horietako bat hilgarria tranpak. Ez zuen uste ego berak jasaten litzateke bat okerrago patua gau hartan.
  
  
  Goi-powered proiektorea muntatutako Jeep bat bildu eta bildu triste bat irudi inguruan iluntasuna: bi burly oleoresins ziren bota beraiek at Astrid, nor zen agachados beldurra, eta bi gizonen botak ziren fending off ih egitea butts.
  
  
  Nick zin pean bere arnasa. Ego-en lana izan zen, gaur egun erabat argi. Dute lortu harrapatzeko Astrid, baina ez dakite oraindik zuen edonon horietako gertu. Ego ikusi ahal izan, bakarrik Einar liteke, baina ezin izan zuen hitz egiten. Hala nola, egoera bat, profesional bat spy batera ego esperientzia ona du aukera haustura kanpoan bere pursuers, eta joan atzerrian. Hau izan zen, halaber, beharrezkoa ego eta argibideak ofiziala.
  
  
  Nick zin berriz ere: ez dut zaintzeko argibideak, ez dut zaintzeko guztiak bizitzako egoerak, ezin dut aurreikusten horiek, hala ere. Aurretik Astrid bisitatu lab, izan zen oraindik ere, arrunt bat, agente bat, zenbait tekniko titulua. Baina orain, ikusi ondoren bere begiak sekretua dokumentuak buruzko Txinako asmoak suntsitu suediako eta US air defentsak, Astrid zen oso garrantzitsua sakrifizio ay.
  
  
  Nick filma ikusi babesik etsipen gisa patrol itzuli gaztelua neska batekin. Izan zuen bat-batean eraso bere eskolta eta suntsitu bere ego, baina ustekabean hil gatibu berak prozesuan. Beraz, aukera hau bere oharra kanporatua izan zen.
  
  
  Isilean bezala, gaueko harraparia, Nick crept mimmo guardia hurbilago gaztelua. Beharrezkoa izan da azkar jokatu, berriz, biztanle gaztelua ez hozten ondoren espontaneoa atzetik. Ere izan zen Nick-en abantaila gehienak von Stadi en ofizialak burutik marraz golpe zen plangintza.
  
  
  Hala ere, Aldaketa berak izan zen, oraindik ere, bere gotorleku, eta izan da, zaila bada, ikusi zuen Astrid, ez zuen asmatzen duten Nick zen, nonbait, hurbil.
  
  
  Ordu laurden bat geroago, Carter iritsi ate nagusia.
  
  
  Atzean zubia baino gehiago lubakia da, bi sentries automatikoa armak koa gertu guardia kutxak. Apur bat urrunago zen bat, jeep bat twin heavy makina pistola eta riflemen. Barruko ahots kontatua Nick hori ez zen puntu ez hautsi bidez hemen. Baina, berriro ere, Nick zuen zerbait desberdina.
  
  
  Bursting bere ezkutatzen leku, zuen zapuztu zuten, zubia zeharkatuz, argi eta garbi at sentries. Lehen ziren dumbfounded ikusmena at ero aldera exekutatzen horiek, baina, ondoren, planteatu dute beren automatikoa armak. Baina, nahiz eta bigarren bat ih nahasmena nahikoa izan zen Nick jarri biak gainean zoladura harriak dituzten bi plano batetik hip.
  
  
  Alarmed tiro, bat beste soldadu jeep rushed makina pistola eta tiro luze bat lehertu. Nick jaitsi laua bere aurpegia cobblestones zubia, eta bektorizatzailea balak whizzed iragan bere burua, bidaliz txinpartak batera hegan baranda. Nick bota granada. Ondoren deskribatzen arku bat airean, lehertu eskubidea jeep, apurtzeko denek eserita nen piezak espaloi gainean.
  
  
  Horren ondoren, ez zen isiltasun osoa. Off dardarka, bere momentuko stupor eta zalantzak, Nick salto egin zuen bere oinak, eta ran, ate nagusia eta dorrea, non espero zuen aurkitu von Stadi eta Astrid.
  
  
  Handia baronial aretoan, non ofizialek Teutonic Zaldun normalean feasted, izan zen, gaur egun hutsik ageri da. Edo, hobeto esanda, izan zen ia hutsik ageri da: Zenbatu von Stadi zen sprawled at, mahai luze bat, bere oinak propped da. Kontrakoa, beste muturrean, aulki, sat nano Loki.
  
  
  Astrid arautuko konorterik erdian aulki, aintzat harturik gerrian, eta hariak atxikitako beren buruak eta kutxak ziren konektatutako kontrol panel buruzko mahai aurrean Zenbatu.
  
  
  Von Stadi mugitu, bere burua noiz entzun zuen Nick-en shaggy urratsei hurbiltzen, baina ez zuen mugitu. Nick atxikia atzera aurka Harri eta ekarri automatikoa behera haren gainean.
  
  
  Lowly nano barre egin.
  
  
  "Jarri zure pistola behera, Super-Agente Carter," Aldaketa bat esan grina. — Galdu duzun.
  
  
  "Infernua da," Nick growled ere erreuma.
  
  
  Aldaketa bat bota xanpain eta hartu zurrutada bat.
  
  
  "Ez dut egiten, Herr Carter," Aldaketa esan zuen. — Ezin dut ukitu plazerra eta mina zentroak Galdu Lundgren garuneko edozein unetan bigarren. Zer nahi duzu, baizik eta ikus-bere aparteko poza edo jasanezina oinazeak?
  
  
  Orain bakarrik egin Nick konturatu zen erabat mozkortuta.
  
  
  "Eta ezin dut sute bat lehertu nire inguruan makina pistola, zure garunak edozein bigarren, Zenbatu von Stadi," Nick esan zuen irribarre batekin, sentimendu bat chill exekutatu behera bere bizkarrezurra.
  
  
  "Oh, goazen, Herr Carter," Aldaketa esan wryly. — Bai dakigu estatu Batuetan, askoz gehiago da beldur Txinako mehatxu nuklearra baino da susperraldia militarismoa Alemanian. Beraz, betiere Galdu Lundgren bizirik dago, ez duzu inor hil.
  
  
  Aldaketa oihu zerbait ozen Old Norse, eta Einar handi forma agertu lurrean aurrean Nick. Zuen yanked automatikoak fusil osoko bere eskuetan, beraz, gogorra ia, bere lepoa hautsi zuen, eta hari pultsatuzko granadak bere gerriko sagarrak.
  
  
  Nano txalo bere eskuak eta barre egin.
  
  
  "Duzu onestea zer Einar zuen, Loki," Aldaketa azpimarratu duten gogobetetasuna. "Eta zuk txalotu nire lortzean."
  
  
  Nano salto behera bere aulki eta gurpileko gela inguruan, mesedez nahian Aldaketa are gehiago. Gainbegiratu zuen Ego akrobatikoak trikimailuak bat unfocused begirada eta languid bere aurpegia irribarre. Baina irribarre lausotuta bezala, nano, nekatuta akrobazia, bat-batean, salto aulki baten ondoan, Astrid eta, makurturik, bere, hasi shamelessly laztanduz curvy gorputza bi eskuekin.
  
  
  Nick hasi aurrera, baina Aldaketa wagged abisu bat hatz emu, nodding nabarmen at urruneko.
  
  
  "Lasaitzeko behera, Herr Carter! esan zuen mehe bat, irribarre. "Zure chivalrous sentimenduak dira commendable. Aitortu behar dut sentitzen dut ez zarela kide bat gure ordena. Eta hori guztia dela eta, bete zure dekadente ikusia!
  
  
  Nano joan Astrid biluzik bustoa, berriro ere, eta Nick ezin lagundu, baina hartu ego arabera scruff lepoan eta bota zion far-gela txoko. Nano squealed bat ozena emakume ahotsa, eta Zenbatu von Stadi lehertu barrez.
  
  
  "Nahikoa da, Herr Carter! esan zuen, lasaigarri behera. — Urrats bat gehiago duzu, eta ez dut hori suntsitu bikain garuneko berea." Hiru segundo, emakume eder hau izango buelta bat sartu brainless ergela, prest asetzeko nire kapritxoa behin lehen saioa, eta dardara beldurra dut bezain laster frown bere at.
  
  
  Aldaketa swung bere oinak aulki solairuan eta mailakatu bere oinak.
  
  
  "Ez da berandu lortzean, nahiz eta,", esan zuen. "Betebeharra deiak. Ez dut erabaki zer egin duzu, bai noiz itzuli dut. Bitartean, Einar izango da, begi bat mantentzeko duzu. Good-bye, Herr Carter. Goazen, Loki!
  
  
  Nick alegia konfiantza trikimailu. Hurbiltzen atea amaieran aretoan, Aldaketa inguruan aktibatuta eta gehitu, mantenduz bere thumb botoia batean gimen:
  
  
  — Agian oraindik apur bat harritu naiz ospatzen nire garaipena bakarrik." Beno, hiru egunetan ' denbora izango dut maisu guztiak Alemanian, eta oso laster guztiak Europan. Eta nork daki, agian egunen batean lortu dut nire eskuak Amerika, too..., Zu utziz, gaur egun, delako duzu liluratu Galdu Delaney. Beraz, mota naiz zure zorra, eta hamar baino gutxiago minutu izango dugu, nahiz eta, Herr Carter. Gaztelua izango da pizten, eta publikoa izango da, jakinarazpena leherketa egoitzan gure aberriaren erakundearen zen lana American saboteurs. Gainerako ziurtaturik: etorriko naiz power on gailurra handiena olatu anti-American sentimendu geroztik, azken Mundu Gerra. Eta ez saiatu exekutatu kanpoan, Herr Carter, " zuen grinned bezala ireki zuen atea. "Einar ez utzi gertatuko dela. Beraz, polita izan da egonaldia. Auf wiederzijn!
  
  
  Bat-batean aretoan santuaren argia atera, eta Nick entzun clank heavy burdinazko sarraila. Batere pentsatu gabe, ran zuen taula eta urratu off Astrid en elektrodoak.
  
  
  Beraz, ih gutxiago izan baino hamar minutu utzi. Atea izan zitekeen pizten dituzten granadak. Nick lortu behera fours guztiak eta groped egiteko ih solairuan. Bat-batean entzun zuen heavy arnasketa hurrengo zion, eta hurrengo une handi bat paw gripped ego eskumuturra. Viking ikusi dute behar bezala katu bat, iluna.
  
  
  Bere esku free, Nick danbateko alde bere eskua sartu bere ego aurre, hala nola indarra duen gizon arrunt bat da, helburu litzateke, ziurrenik, zatitu bi bezalako lehor bat sartu batetik aizkora bat. Baina Viking bakarrik growled animalia bat bezala, eta Nick agudo marrazteko bere daga.
  
  
  Kanpo, entzun nuen muffled rumble bat motor eta soinu berezi bat helikoptero da errotore hartu off baino gehiago gaztelua. Beraz, leherketa bat gerta liteke edozein unetan, Nick pentsatu, eta guztiak Earl egin behar izan zen bat bidali irrati-seinalea, eta denek utzi eraikina izango litzateke bizirik lurperatu azpian ego hondakin.
  
  
  Gidatzen zuen bere belauna gogor sartu bikingoak groin. Gizon itzeleko garrasika eta heldu Nick arabera eztarria burdinazko esku. Red swaddling zapi ilundutako ume begiak, eta Nick buruz izan zen, konortea galdu zuen, bultzatu stiletto sartu erraldoi en eztarria azken bere indarra. Einar arnasestuka, mailakatzea atzera, baina kudeatzen slam bere ukabila sartu Nick-en aurpegia. Biak erori harrizko solairuan, aldi berean,...
  
  
  Noiz Nick esnatu zen, etzanda odol putzu bat. Hurrengo zion, Viking arautuko lifeless, besoak luzatuta,bere aurpegia itsusi bihurritu bitxi bat sartu grina, eta bataila bat axe itsatsita inguruan bere ego burua. Antza denez, zuen lehen aurkitu gizon bat ezin atzera borrokatzeko baten aurka emu, Einar senari aukeratu zuen bere buruaz beste, eta zaintzeko bere omenez beharrean izan garaitu hutsa mortal edo jarraitu eke esklabo baten existentzia. Von Stadi izan zen inoiz gai den erabat suntsitu ego, burmuinean, eta subdue ego bere salvo. Kritikoa bigarren, antzinako warrior, bere aukeraketa egin berehala...
  
  
  Bat granada zen nahikoa kolpe atea. Nick hoisted Astrid kalera bere sorbalda eta ran behera tunela patioan sartu. Zorionez berarentzat, Jeep motorra hasi zen lehen saiakera.
  
  
  The iheslari ziren dagoeneko hamar mila gaztelua noiz bailarako biztanleen jaso bakarrik transmisioa ekaitz bat, hala nola, aparteko intentsitate hori izan behar dute, erdi lo, pentsatzen udaberrian ekaitz izan hautsi baino gehiago Bavaria, zein izan dute inoiz ikusi ez aurretik arlo honetan.
  
  
  Kapitulua Hamabost
  
  
  Bat izan zen unseasonably hotza gauean, hamabost gradu zero azpitik batekin gusty hogei-korapilo ipar-ekialdeko haizea. Bi gizon eserita zeuden cab indartsu bat guztiak-terrain ibilgailu, poliki-poliki, groping beren bidea bidez impenetrable gauaren iluntasuna. Horien inguruan, Odin, unshaven eta unshaven bere unbuttoned parka, izan baitute iparrorratza: azpian beltza, izoztutako lurrazaleko elurra dela crunched azpian lau bikote gurpilak guztiak-terrain ibilgailu, ez liteke sakona grietas, erori horrek esan nahi saihestezina heriotza mingarria.
  
  
  Nonbait ekialdean horiek, Aldaketa von Stadi crouched bere azken bastioia, gainerako isolatu mundu hotz Groenlandia Itsasoa. Udan, ontziak joan zen han, eta elikadura-eta ekipamendu ekarri ahal izango dira, eta horrek onartzen Teutonic Zaldun ' mugimendua mantentzeko bere existentzia, nahiz eta patetikoa, zaharra bezalako Viking Einar, baina oraindik ez da galdu, bizi-seinaleak, eta, beraz, bat bezala hilgarria bakterioaren, ezin da berreskuratu bere antzinako jarduera pean gehiago, aldeko baldintzak.
  
  
  "Entzun, Nick," joan — aurrean, stooped Eskimo izeneko Joe Shue esan, indarka hard-aurrean gidariaren aldean. — Garrantzitsua da gurekin mantentzeko makina pistola cockpit azken unea arte. Eguzkia altxatzen, aire laginketa tenperatura igoko da, baina ez asko, lortuko dugu bada hotza, makina pistola, erabili ahal izango dugu labanak ehiza. Ulertzen duzu me?" Atxikia zuen atzera bere eserlekua, atxikia kutxa bat plastikozko lehergailuak, eta lasai spooned kopako beste kontserbak erregosia sartu bere ahoa.
  
  
  Nick Carter nodded; ezagutzen zituen Joe Shue ez hitz egin gehiegi, eta bere aholkuak merezi izan entzutea. Hemen, izotz Groenlandia, erabat ezezaguna emu, bere bizitza menpe oso-osorik jakinduria gizon eserita cockpit berarekin. Nick ez dute denbora asko prestatu eta trebatzeko aurretik eragiketa ezohiko baldintzak lotutako denbora, eta bakarrik duela hiru egun ikasi zuen buruz emu en Groenlandia lair arabera, bat lor irrati mezu bat irrati operadore zutabean.
  
  
  "Uste dut ari gara, itsasotik hurbil," Nick esan zuen. — Nire kalkuluen arabera, gutxienez, izan behar da.
  
  
  "Oso litekeena da," Joe Zapata jasoz bat esan. — Nik hemen bakarrik izan, bi aldiz baino lehen, eta hori zen gaztea nintzen. Ikusiko dugu laster nahikoa, ez dugu, Nick?" Irribarre egin zuen, eta ego-ren beltza begietan distiratzen: "Bihar goizean bertan izango da laino lodi bat, gogoan nire hitzak!
  
  
  Nick begiratu frosty-eredu batean leiho hodeirik zerua eta astindu bere burua:
  
  
  — Ez nago hain ziur, nahiz eta hobeto ezagutzen duzu.
  
  
  "Ez, izango da, zalantzarik gabe, izango lambrotsuan," the Eskimo esan konfiantzaz. "Gauza ona da ari gara downwind camp.
  
  
  Nick sentitu bere ego hasi libra gehitu zuen gora dolarraren: esperientziadun soldadu bat, bazekien primeran nola garrantzitsua izan zen hurbiltzeko alemaniako camp at dawn ikusi gabe, ez litzateke konpondu ona erdia ih da arazoa.
  
  
  Indartsu guztiak-terrain ibilgailua etengabe garaitu zabala ilun espazioa, jarriz ehiztariak eta gertuago piztia lurking basoan.
  
  
  Laino jaitsi isilean lur gainean, besterik ez bezala Eskimo iragarri zuen, besterik gabe, egunsentia baino lehen, eta, beraz, kudeatzen dute atzean ezkutatu moraine estaltzen camp zutabe oinean handia Reinhart Glaziarra Cabo Etsi. Bidez wisps lainoa hori pixkanaka-pixkanaka xahutzen azpian eguzki izpiak, ikusi ahal izango duzu izotz-ebaki eta egurrezko-indartu egoitza Aldaketa von Stadi, kuartel batera, hainbat zerbitzu, sorgailu kiosko, eta altzairu-oinarritutako airstrip distantzia batzuk kanpoan. Hori guztia Nick xedea putz.
  
  
  "Entzun, Nick," Joe Zapata esan, tiraka bat epela jaka eta hartu bat eta arrastatu bere zigarro. "Izotz da arriskutsua gauza, ezusteko. Ikusi egin behar da nola glaziarra izango portatzen denean, dena hasten da herrigintza hemen. Inoiz ez dut izan, hala nola big leherketak aurretik.
  
  
  Nick nodded absently, ez benetan pentsatzen zer zen esaten zuen. Ego ez axola buruz askoz, zer gertatuko litzateke ondoren hasi ziren borroka eta jarri von Stadi da irrati ekipamendu kanpo ekintza, ezinezkoa egiten Ego-harremanetan parte-hartzaile lursail Alemanian.
  
  
  "Hasteko ordua, Nick?" Joe Zapata eskatu. "Ezin dugu utzi horiek hegaztiak hegan urrun.
  
  
  "Zer gertatzen da zurekin, antigüedades?" Carter begiratu Eskimo bitxikeria. — Pentsatu nuen, hau izan zen, ez da ezer baino gehiago, modu original bat pasatzeko denbora aurretik zigilua denboraldia hasi."
  
  
  "Infernua batera zigiluak! Joe Zapata chuckled. — I am a Dane, eta gogoratzen dut gerra ondo. Alemaniarrek hil nire aita. Beraz, prest nago lortzeko back at horiek duten.
  
  
  Nick nodded eta egiaztatuko bere ikustera.
  
  
  "Itxaron beharko dugu pixka bat gehiago, Joe,", esan zuen.
  
  
  Estandar bat bi-eserlekua plano gainean eserita pista bat-batean, bizitza izan zen pilotu gisa hasi zen berotzeko motorrak. Pertsona talde bat parke atera zen, inguruan ateak eraikin nagusia eta buru hegazkina. Nick planteatu prismatikoak bere begiak, ikasten arraro ordezkaritza. Joe Shue readied bere submachine pistola ekintza.
  
  
  "Denbora da, Nick?" — Zer da? " galdetu zuen ernegaturik.
  
  
  "Ari gara, ez joan edozein hiltzeko danimarkako herritarrek, nahiz eta egiten ari dira enpresa honetan nit."
  
  
  "Baina oraindik ez dute Eskimalek, laguna," Joe Zapata bat esan grina.
  
  
  Beraz, izan behar dute Txinera, Nick, azkenik konturatu. Edozein von Stadi buruz hitz egiten zen egunean, golpe, ez du bode Amerika eta NATOKO herrialdeak.
  
  
  "Helburua ondo, Joseph," Nick esan zuen. "Eta tiro ziur."
  
  
  Hurrengo berehalako, zapaltzaile leherketa hautsi du isiltasuna Arctic goizean. Txinako oinarritu pista batera nahasmena, batzuk erori elurra, beste ezerk atzera egoitza bulego-von Stadi en apartamentu, moztu izotz.
  
  
  "Ikusiko dugu akordio batera gonbidatuak eta hartu ostalariak," the Eskimo iruzkindu, botatzen eramango on taldea martxan planoan. — Ez dut onartzen dute, edozein Txinako Komunistak nire ama Groenlandia. Eta bururik gabeko Alemanak, gehiegi. Lortu, lousy mortsak, botoa duzun guztia!
  
  
  Autoa Ego-en esku barre egin eta astindu, tu hissing letoizko maskorrak sartu elurra. Nick begiratu markoa ere Baranov norabidea. Zer gertatu zen, horiek madarikatua metxa? Ba clockwork gailuak ere huts egin delako hotza? Gizon batzuk izan ziren, dagoeneko exekutatzen inguruan kuartel, baina Joe izan ih behera elurra aurretik, hartu zuten bi urrats. Bat-batean, eraikin shuddered eta berehala lehertu mila zatitan.
  
  
  "Oraindik ez dugu egin errefortzuak," Nick esan gogobetetasuna.
  
  
  The Eskimo dagoeneko izan behar du flamethrower.
  
  
  — Zer maite dut Estatubatuar—", esan zuen irribarre batekin," beren ona ekipamendua.
  
  
  Ran dute sarreran von Stadi Izotz Jauregia, wincing eta agachados bezala, beste leherketa astindu azpian, lurrean, bere oinak. Atean, ih bete zen noizbehinkako fusil sua. Ondoren, tiro bi suziria-bultzatu granadak at Erreuma, Nick eta Joe sartu hautsi lobby eta zapaldu baino gehiago gorpuak, mugitzen zentzuz behera korridore luze sakona sartu glaziarra.
  
  
  Loki nano-en ezagutzen hohhot zetorren nonbait, oso urrun.
  
  
  "Joan aurretik, Joe," Nick esan ferozmente.
  
  
  Bat-batean ez zen ozen bat thundering soinu hori ez bezalako soinua leherketa bat, eta Joe Zapata aktibatuta Nick kezka:
  
  
  "Da izotza, antigüedades! Badirudi laster hau guztia glaziarra kolapso itsasoan sartu. Dugu hobe presarik.
  
  
  "Joan atzera rover, Joe," Nick esan zuen. — Ezin dut aurre Zenbatu bakarrik."
  
  
  — Ez, hori ez da egin! The chubby Eskimo squinted slyly. — Dut lo duzu, bai modu, edo ez dut lortu aipamen American gobernuak."
  
  
  "Ondo da," Nick adostu.
  
  
  Berriro ere, sentitu zuen, balitz bezala, ez zuen sartu munduko zientzia fikzioa. Labirintoan tunelak ez dirudi dute bi muturretan. Madarikatua nano-en mocking eh-hoto ekarri ih urrunago eta urrunago sartu ilun-berdea izotza, eta ih aurkitu heriotzaren zain zion bazter guztietan inguruan. Eta aldi bakoitzean izotz hasi zen mugitu bere oinak azpian, hasi ziren gaixoa sentitzen pit beren urdail. Kondearen guardia erretiratu, atxikitzea elkarri noizean carbines eta pistolak, baina sugarra flamethrower berehala gomendagarria horiek erresistentzia luze. Banan-banan, "Teutonic zaldun" jaitsi urtzen izotz eta bihurtu izotz kubo.
  
  
  Aurkitu dute Aldaketa atzean crates arrain izoztuak. Bi ego bizkartzain bihurtu bizi argizaiola, zuen nahaskia atera ezkutatzen bere eskuak gora eta bellowed:
  
  
  "Erruki! Bere etsi!
  
  
  "Ez mugitu arte bilatu dut duzu!" Nick agindu emu.
  
  
  Oraintxe, aldaketa ez guztiak begiratu bat bezala plug-eta-ahaztu munduan. Stubble bere masailak eta kokotsa zen, estalita, izozteak, eta bere begiak lurked beldurra eta etsipena bat garaitu zuen gizona.
  
  
  Bat-batean, nonbait, beren buruen gainetik, nano-en barreak deitu berriro.
  
  
  "Carter! Aldaketa pleaded. "Mesedez me, gutxienez, beste erdi-egun, eta ez dut egin duzun aberatsa!" Mesedez, Vyacheslav Boga, mesedez! Ari gara, bai soldadu...
  
  
  Zuen ia pitied Nick, baina une hartan nano lehertu barrez berriro. Nick aktibatuta ikus Loki crouched bat habe horizontal hogei oinak sabaitik. Nano chuckled eta bota bat eskuan granada behetik. Salto egin dut eta bota behar txoko gela, eta Carter aurpegia jaitsi zen behera izoztutako solairuan, estaltzen du bere burua bere eskuetan, eta hurrengo une nano-en garrasi zen nahastuta soinua granada bat eztanda.
  
  
  Kondea izan zen lehen berreskuratu leherketa, eta haserrea ero bat, zuen clawed bi eskuak aldi Nick-en eztarria. Nick danbateko bere ego kopeta sartu zubi bere sudurra eta sentitu odol gush zehar ego-en egin aurre.
  
  
  "Come on, Zenbatu! Nick teased stunned von Stadi. "Show me borrokatu ahal izango duzu bat bezala otsoa!" Zure bizitza alde borrokatzeko!
  
  
  Nick ducked azpian, kolpe, heldu Earl beso, eta hurled Ego, bere burua baino gehiago sartu gela txoko. Hit zuen izotz gogorra, bere burua astindu, eta stared Nick batera begiak lausotuta.
  
  
  "Hau da, errepidea Berlin," Nick bat esan maltzur grina, seinalatuz tunela. "Zergatik ari zara hemen eserita, Zenbatu von Stadi?" Denbora, azkar sortu.
  
  
  Aldaketa bat bota luze batetik labana mahai azpian, eta poliki-poliki lortu bere oinak.
  
  
  The urdin pala bat stiletto keinuka Nick-en eskutik. Aldaketa paled, Ego-ren begiak ziren bloodshot, eta zuen out trincado Nick. Bi gizon grappled bezala, bi katuak, eta Zenbatu solairuan jaitsi bere eztarria moztu. Nick wiped stiletto arretaz fur bere ego doublet eta atao da disgustedly sartu txoko bat.
  
  
  "Polita lana," entzun zuen Joe Zapata esan.
  
  
  Nick ikaratu zen, zuen ahaztuta guztiak buruz Eskimo eta nano. Baina hasperen egin zuen berriro, denean inguruan aktibatuta zuen eta ikusi bururik gabeko gorputz bat izugarri freak zutik atea, irribarrez, Joe. Loki da gizon ziren lurrean etzanda batzuk oinak kanpoan bere gorputza, bere begiak txikiak konpondu izoztutako sabaia.
  
  
  "Ez uste Eskimalek dira bloodthirsty basatiak," Joe jasoz bat esan. Amerikar bat flamethrower erabilgarria da, baina, labana bat gehiago da fidagarria denean, gauza bat hartu larriak piztu.
  
  
  "Madarikatua! Nick exclaimed angrily. "Ari zaren zain, ni hemen!"
  
  
  Zuen stared isiltasuna at lifeless organo nano eta superman, nor, bitxi bat kasualitatea, amaitu zuen bere bizitza modu berean. Nick ez nuke hil nahi duten bezala.
  
  
  "Ez kezkatu, Nick! The Eskimo tiratu at Ego beso. "Lortu dute zer merezi dute.
  
  
  "Hori ez da zer pentsatzen dut," Carter esan zuen. — Damutuko dut, baina ez dut zalantzan Zenbatu eta indarrean Ego agerian bere konplizeak izenak: izan dut gorde asko bizi da, eta galarazi arazoak Berlinen gaur gauean. Kondeak berak ez zuen ezer arriskua, bada, estatu kolpe huts egin zuen, litzateke, besterik gabe geratu hau icy zulo denbora luzez.
  
  
  "Ez nuke esango duzu aukera bat izan zuten," Joe, esan altxatuz bere bekain. — Hori guztia oso interesgarria, Nick, baina uste dut lortu behar dugu hemen, berandu baino lehen."
  
  
  Nick ez zuen nahi argudiatzeko: izotz solairuan haitzuloan izan zen, dardarka bere oinak azpian bezala, beheko txalupa txiki bat gainean olatu erraldoi bat haserre ozeano. Bat azken begirada gorputzak izoztuak solairuan, jarraitu zuen Eskimo bidez egindako kobazuloak.
  
  
  Kapitulua Hamasei
  
  
  In bar Bernadotte Hotel, Nick zen harrapatu botoia bere jaka zahar baten arabera American reporter.
  
  
  — Ez dugu ezagutu aurretik, mate?" — Zer da? " galdetu zuen, sartu peering bere aurpegia.
  
  
  "Ez, izan behar duzu nahastu me Hema," Nick esan adeitsuki, inguruan bila markoa. Zoritxarrez zion, kazetariak aktibatuta dute memoria ona.
  
  
  "Noski, jakina," zuen muttered. "Zure abizena da Carter, eta uste dut ari zaren CIA edo zerbait.
  
  
  Nick frowned isilik, erabakitzeko ez eztabaidatzeko corkscrew; ondoren, utzi zion uste zer zuen gustuko.
  
  
  — Lan egiteko Hawke, ez duzu?" Erreportaria iraun. — Ez dut entzun buruz asko duzu.
  
  
  "Besterik ez naiz tekniko aditua," Carter gezurra bat errugabea irribarre. — Batzuk egiten txikiak lana.
  
  
  Ego txalo kazetariak sorbalda gainean. "Ezin duzu ezkutatu bat awl poltsa bat!" AEBETAKO tropak Alemanian, guztiak oporrak bertan behera utzi dituzte. Bi squadrons B-52 bombers transferitu ziren Islandian, eta oso bat abiazio regimiento hegan Ingalaterra California bidez. Hiru goi-ranking alemaniako ofizialak bertan behera utzi dituzte beren funtzioak gau batean, militar patruilak dira nonahi autobide, eta Charlie mugan checkpoint itxita dago mugagabean...
  
  
  "Nik uste dut izan behar duzu, izan ere, Berlin, ez hemen," Nick esan zuen.
  
  
  "Baina arrazoi batzuk, esperientziadun pertsona dela uste horiei erantzun gertakari misteriotsu bilatu behar da, ez, Alemanian, baina Suedian," erreportaria aurka. — Baina, pertsonalki, sentsazioa izan dut azken unean, norbaitek jokatu joko honetan, dena da argi eta garbi. Hotelak hasi zen bigarren Pearl Harbor, baina, ondoren, murgiltze bombers erretiratu ziren. Begiratu zuen beste gizon questioningly.
  
  
  — Zergatik jakin behar dut?" Nick shrugged. — Lortu dut atzera Groenlandia neure burua.
  
  
  "Ah, ideia ona da botoa," kazetariak drawled, interesa galdu zion.
  
  
  Nick barkatu berak eta igo zen bere gelara. Bideo bat telefono instalatutako suediako espezialistak izan zion zain dago. Zehazki une egokian, pantaila keinuka on, agerian utziz Hawke da ezagutzen, mehe aurpegia.
  
  
  — Ba irakurri nire txostena?" Nick eskatu.
  
  
  "Irakurri dut gau osoan, eta ezin izan du gelditu irakurtzen. Denbora da film bat egin oinarritzen da. Zerbait nahi nuke argitu, " Hawk esan zuen.
  
  
  "Entzuten ari naiz, boss."
  
  
  Zen—, baizik eta arriskutsua utzi Von Stadi joan Groenlandia eta, ondoren, ehiza zion behera bakarrik izan zen, ezta?" Guztiak egin ondoren, bada, huts egin duzu, izan zuen, zuzendu putsch hortik aurrera, eta denean, bere gizonak hartu zuen Berlinen, izan zuen, hegaz batean. Eta, ondorioz, genuke Handiagoa dute Alemania berriro, baina Txinako misil zuzendutako Paris eta Londres. Zinen jolasten joko arriskutsua, Nikki!
  
  
  "Jakina, ezin dugu bidali gure bombers Kapa Etsipen," Nick esan zuen pentsakor.
  
  
  Hawk grunted vaguely at erreuma, pausatu, eta galdetu:
  
  
  "Gogoratzen duzu guys horiek ran duzu sartu abandonatu nirea Musko? Beraz, FBI bat atxilotu talde Txinako espezialistak izan ziren biltzeko rock laginak berean mendikatea Colorado, non aire defentsa kontrol erdigunean kokatzen da. Badirudi hori estu-eyed Komunistak egin dute aurrerapen esanguratsua garatzeko beren laser, baina uste dut hori egingo dute laster amore eman ideia hau, delako dugu ia amaitu defentsa.
  
  
  Eztabaidatu dute, beste batzuk, lanbide-gaietan eta, ondoren, Hawke eskertu Nick bere ohiko estu-lipped modu eta desagertu pantaila.
  
  
  Nick hondoratu sartu aulki bat eta pentsatu. Bere kontuan bere begi, ikusi zuen gazte osasuntsu aurpegiak alemaniako mutilak abestiak abestu kaleetan antzinako herriko unibertsitatea, intoxicated arabera von Stadi en lasaigarriak ipuin ospea eta betebeharra, eta horrek askoz ere atseginagoa eta errazago ulertzeko baino mental intricacies bizitza errealean. Azkenean, Nick erabaki ume, oso zortea izan zen. Azken finean, arraroa curatives kudeatu zehaztasunez identifikatzeko iturri gaiztoak eta suntsitu ego. More askotan ez baino, gaiztoak berriak sortzen gaiztoak, eta horrela doa mugagabean. Galdu pentsamenduak horiek, zuen, nahiz eta ahaztu edalontzi Scotch whisky mahai gainean haren aurrean.
  
  
  Bat-batean ez zen atea erronda bat. Nick desblokeatu da, pistola prest, baina nahastezina figura zutik korridorean ez zen bat baino gehiago messenger.
  
  
  "Ez da pakete bat zuretzat, Jauna Carter,", esan zuen.
  
  
  Bat inquisitive begirada ego. Nick txiki bat hartu kutxa zion, bilduta lodi paper marroia eta oso baziren, soka batekin lotuta. Hurrats arretaz, egin zuen paketea gelan sartu, ezarri da sofan, joan zen komunera sartu eta aktibatuta ura. Horren ordez, itzuli zen gela eta aztertu pakete gehiago ondo. Ego-en izena eta helbidea idatzi ziren primeran behar bezala emakume bat sprawling eskutik. Goi-ezkerreko izkinan zen, ohar bat: "AEBETAKO Zerbitzu sekretuek. Premiazko. Ireki berehala jaso gainean, eta ematen erreuma tratatzeko."
  
  
  Nick irribarre egin zuen bezala, irakurri hau, eta joan zen komunera sartu barre ona izatea eta arretaz manteo pakete ura. Horren ordez, itzuli zen gela, planteatu bere goblet, eta esan zuen handikiro::
  
  
  "Eskerrik asko, Botak, edonora oraintxe. Ez dut barre egin hau bezalako hilabete batean. Jainkoak lagunduko duzu!
  
  
  Zuen xukatu bere mug eta deitzen meatzariak telefonoz. Baina bezain laster zuen geldiarazita, telefonoz deitu.
  
  
  Sakona emakumezko ahots serio galdetu, bada, amaitu zuen bere amaigabeak bilerak eta txostenak.
  
  
  "Izan dut oporretara hogei minutu," Nick esan zuen.
  
  
  "Eta berea ere," Astrid esan zuen. — Esan nahi dut, naiz oporretara, gehiegi. Egin izan dut, hiru igande osoa, imajinatu duzu? Izan da denbora luze bat geroztik izan dut, beraz, askoz ere denbora librea nire esku, eztia, eta izan dut, erabat ez daki zer egin. Naiz, beraz, bakarti! Nahiz eta langileen utzi zidan. Badakizu, amaitu dute berritzeko nire logelak gaur goizean. "Ez joan edonon," Nick barre egin. — Bertan izango naiz." "Pentsatu nuen, eta hori izan zen zer zinen esan du," Astrid barre zorionez. — Horregatik, esan nuen, horiek konpontzeko sortu nire logelak lehenengo, eta, ondoren, itzuli hiru igande amaitzeko gainerako etxea.
  
  
  
  
  
  Amazon (fb2)
  
  fitxategia ez da oraindik-Amazon (L Gilmanov Lane) 265K (2436) (deskarga) (mail) - Nick Carter
  
  (kexatzen pobrea fitxategia kalitatea)
  
  Dut
  
  
  Gizona eseri motionless banku bat, putzu txiki eta arnasa bated. Zuen handi bat izan zen, man apur bat plump gerrian, hurbil-moztu ilea, eta astun bat, zimur aurpegia. Baina edozein bezala Native American oihanean bizi, ezin izan zuen eseri pazientziaz eta isilean ordu amaieran. Bakarrik ego-en begiak bizi eta mugitu, berehala erregistratu edozein gorabehera ere sastrakak zingira eta belarra, ihiak. Erraldoi matxinsaltoak jauzi batetik stalk stalk, eta gadflies eta maggots swarmed azalera ura. Baina gizona zen behaketa beste izoztuak izaki, poised jauzi bat ur hyacinth hostoak: ego heavy beltza hegoak ziren ongi tolestuta atzean bere itzuli da, bere indartsu pincer-bezalako masailezur eta zortzi hazbeteko gorputza. Gizon dagoeneko ikusi erraldoi hauek kakalardo ekintza, ikusi zuen horietako bat apurtu arkatza erraz bere masailezur indartsua izan ziztadak baten bidez giza hatz hezur. Ez da harritzekoa, ih deitzen zen titan kakalardo; ziren titans intsektuen munduan, suntsitu harrapariak izan zen baino askoz ere handiagoa ih.
  
  
  Izerdi trickled behera, gizon lodi lepoa, baina ez zuen mugitu. Betiereko bero, zuen muttered berak, betiereko madarikatu zapaltzaile bero, betiereko zurrunak izerdia. Zuen oraindik ez zen erabiltzen beroa, nahiz eta zuen litzaidake hau itsatsita atari infernua ia hogei urte.
  
  
  Bat-batean, ego-ren begiak narrowed handi bat bezala berdea igel batekin sabela zurixka zeharkatu putzua eta hurbildu ur hyacinth. Mugitu laburbilduz jerks, datozen azalera hartzen sorgin bat edo ur-larba.
  
  
  Gizon bezala ikusi igel igeri up, licking eta licking, gantz eta full-bellied, guztiak xurgatu zer zen egiten. Izan da dagoeneko iritsi ur hyacinth zen, murgilduta une batez, eta, ondoren surfaced berriro eta igeri poliki-poliki baten bidez sasitza baten apur bat agurtzen uzten. Titan kakalardoa keinuka aire bidez tximista bezala, balitz bezala izan filmatu bere indartsu hind hankak. Zorrotz, pincer-bezalako masailezur hondoratu sartu igel gorputza, besterik gabe, beheko lepoan. Frog, ia hiru aldiz tamaina kakalardoa, hasi berriro exekutatu. Bere haragia biguna zen, eta oraindik dardarka batetik kolpeak. Ondoren hondoratu uretara, zuen darted hainbat aldiz, salto egin, berriro ere, inguruan ur, baina, hey, ez zuen kudeatu bota off aurkari. Mina bidali igel hegan berriro, ia estaltzen distantzia shore, baina erraldoi kakalardoa da ziztadak bezala masailezur hondoratu are sakonago sartu Nah.
  
  
  Guztiak baino gehiago izan zen, berehalako batean; igel gorputza, oraindik ere bizirik, izan zen twitching dardaratia, eta kakalardoa zen dagoeneko hasia xerra at bere harrapariak.
  
  
  Gizona slapped bere belauna bat whoop edo barre bat, eta bultzatu txiki hat inguruan palmondo hosto bere burua atzera. Ikus dezagun nola doa", esan zuen berak, lortzean, bere oinak eta irribarrez bat gogorra, krudela irribarre. Bai, hori da zehazki zer izango da, esan zuen, garbitu izerdi bere lepoan. Hau bezalako titan kakalardoa, bakarrik izango da eseri eta itxaron isiltasuna. Behin betiko izango dute etorri, zuen du arrazoirik ziur izan hori. Bada bezain garrantzitsua dela pentsatzen du, Amerikarrek hemen izan behar du minutu edozein. Ume, besterik ezin itxaron, itxaron arte, beraiek pean erori emu en oinak. Eta ez badute etorri... ondoren, dena bihurtzen da zentzugabeak, ez du merezi egun, agian, aste zain hau Jainko-damned, greedy, omnivorous oihanean.
  
  
  Etxera bidean, izan zen bezala oinez itzuli herrian, venomous beltza-eta-horia koral suge slithered kalera bidea. Spat zuen bere, eta zuen sartu desagertu tangled azpia. Zuen bit-mapak eta izerdia bere kopeta, slaps bat midge bere lepoan, usaina erakarri bankuak. Madarikatua Vlad barre egin zuen grumbled. Ez zegoen ihes nah edozein lekutan, ez noiz eta gauez, euritsua eta lehor denboraldian — beti izan da han. Jakina, ez zuen desagertu on binge, baina, beste alde batetik, ez zuen edan nahi lo batzuk lortzeko out zapaltzaile bero.
  
  
  Herrian, gizona ibili iragan baxua zaharra hormak misio Katoliko eraikinak, iritsi txiki bat etxola, eta eseri gainean pauso egurrezko behatokiko. Ia berehala, emakume bat agertu zen ilunabarrean atari, bere lauak bular zintzilik jarraian bere gerrian, bilduta zer bat bezala begiratu gona.
  
  
  - Svetlana da, neurrira madarikatua duzu, - gizon barre eta growled, biltzeko astun bat lodi eskuz - ez duzu ikasi nola behar izan ferret oraindik?!
  
  
  Emakume recoiled, desagertu itzalak sartu, eta, ondoren, berriro agertu botila bat bete likido argi bat. Gizona hartu botila, bere behaketa oinez atzera etxean sartu.
  
  
  ...Erosi zuen duela bost urte batetik Indian tribu. Gaur egun, izan zen, kontuan hartuta jarriz bere bizkarrean. Berak bihurtu zuen ezer zion, huts bat leku. Hartu zuen bere azken gauean, irekietan berak, baina, izan zen ez da ezer, bat unfeeling gorputza. Emu ez, nahiz eta gozatu sakatuz bere orain.
  
  
  Hartu zuen luze bat sip gin eta atxikia atzera, oharkabean bada galdetzen inork ez zekien HONI buruz, eta gero beste batzuk agertuko litzateke. Ez du axola, nahiz eta, izan ezik, bakarrik zerbitzatzen garrantzia azpimarratzeko zer gertatu zen. Guztiak izango dute babesik haurtxoak bezala, hemen lur Amapa, groping bezalako gizon itsu, twitching bezalako arrain kako bat. Nahiz zuen, Kolben, ezin esan ziur ezagutzen zuen, oihanean, baina berak bazekien ih inork baino hobeto ezik, tribu, nolabait kudeatzen bizi horiek urruneko leku hori ez dugu markatu edozein mapa.
  
  
  Zuen licked bere lodi, galdutako ezpainak aurrea hartzeko gertu-keinu garaipena. Azkenean, hau da, ego aukera bakarra, aukera bat hau ateratzeko stinking hellhole, dute dirua, eta, beraz, beste guztia. Barre egin zuen berriro, zakarra, latza barre, pentsatzen titan kakalardoa eta frog. Bai, ume, besterik ezin itxaron.
  
  
  Etorri lukete, eta zuen, Kolben, prest izango litzateke bete horiek.
  
  
  Aldi berean, ia bost mila mila Colben, erdiguneko Washington, beste gizon bat zuten zain berean ilusio, begira ernegaturik leihotik at tangle autoak eta autobusak bidez ezerk Dupont Plazan.
  
  
  "Izan behar da, hemen, orain,"gizon muttered, glancing handi wall clock," non ego da gastatu."
  
  
  Gizon atxikia bere angeluarra, gorputz mehe aurrera, peering at autoak racing inguruan eraztun. Ego begiak ziren ilunduta metal-rimmed betaurrekoak. Zenbat ordu izan zuen dagoeneko galdu aurkitu nahian, bere eragile nagusia?.. David Hawke dituena bat zigarro unlit ernegaturik bere ahoan. Zuen ia groaned zuen bezala gogoratzen zer gertatu zen. Desagerpena izan zen, agerian soilik minutu batzuk ondoren ohiko 12 orduko dei batetik agente egoitza. Dute berehala saiatu pista ego deituz itzuli apartamentu, baina ez zen inor ez dago. Batzuk gehiago azken deiak ez zuen ekarri edozein argitasun, izan zen, beraz, materia bat besterik ez zion zain harremanetan horiek berak. Whatever izan zen, gauza bakarra hori begi-bistakoa zen, gurekin zen duten Agente # 3 izan zen gela batean Virginia, ez oso urruti egoitza. Zuen eginkizun bat izan zen izeneko "azeria, ehiza"profesionala jargon. Bada zuen benetan izan zen oraindik ere, ehiza azeriak. Hawk groaned berriro ere, eta bere burua astindu. Ego da inoiz-begiak watchful izan ziren konpondu urdin txiki Lortzean bezala sortu bidez trafiko. Ikusi zuen altu bat, gizon eder zapaldu inguruan auto bat, ilehoria burua irtenez, musu eman zion, lirain bat eskua astintzen zion ondoren. Irudi batekin gizon bat tweed jaka slung baino gehiago bere beso ibili kanpoan luze, ziur aurrerapauso. Hawk, eta jarraian bere begiak zuen arte sartu desagertu ego-en ikuspegia eremuan. Ondoren, itzuli zen bere eserlekua mahaian, eta Stahl itxaron.
  
  
  Minutu bat geroago, gizona zen dagoeneko bulegoan. Hurrengo berehalako da, egoten muskulu irudikatu zen dagoeneko eroso eserita aulki batean.
  
  
  "Zuen tematu emanez me ride bat," Nick Carter esan zuen, " eta, gainera, ez da bere autoa.
  
  
  "Ez da, zalantzarik gabe, hori da bere jabetza," Hawk esan adeitsuki.
  
  
  "Egia esan," Nick adostu.
  
  
  "Eta bere zaldiak."
  
  
  - Era berean, hain zuzen ere.
  
  
  "Agian, azeriak dira berea, gehiegi?"
  
  
  "Posible da.
  
  
  "Nola borondatez?" Altzairu-begi grisak ziren irakurtezina.
  
  
  "Hori da penagarria," Nick, esan bezala, dispassionately, " bada ari zaren buruz hitz egiten fox."
  
  
  - Egiteko estestvenno.
  
  
  Hawke atxikia itzuli eta eman bere buruzagi agente, Nick Carter, ofizialki No. 3, gehien bat inscrutable pertsona hiltzaile profesional kategoria, zorrotz bat, bilatzen begiradak. Paradoxikoki, titulu hau eman zen dutenek ez zekien bakarrik nola eta noiz hil, baina, halaber, izena zer. 3 zenbakia ezin da ezer egin. Jainkoa ona, litzaidake zuen frogatu da, aldi bakoitzean. Baina, aldi berean, izan zen gizon bat nor zen prest tira gehien pentsaezina trikimailu edozein unetan, eta Hawk galdetu zergatik hau guztia agertu zela, ez beste norbaitek, baina, hala nola esperientziadun eta zibilizatu agente gisa Nick Carter.
  
  
  Dimrest, nork eman zuen urte Zambezi, izan liteke laguntzeko gai, baina gaixoa izan zen, eta gainontzeko zen crazy joan, eskatu, zerbait egin behar da berehala: Armada, Aire Indarrean, eta arma berriak garatzeko lab... orain NASA ere fitxatu. Horiek guztiak pilatzen aldi berean, dutenek izan ezik besterik ez ziren prest lortzean.
  
  
  Begiratu zuen Nick, nor zen pazientziaz zain elkarrizketa jarraitzeko.
  
  
  "Galdu dugu zerbait," hasi zen. "Eta badakigu non." Guztiak egin behar duzun da aurkitu, zer galdu duzun eta eraman atzera hemen.
  
  
  Nick irribarre egin. Zuen dagoeneko bazekien noiz Hawke bota du baloia-beraz, kasualitatez, balitz bezala, istripu, ekarri du egoera hori ez zen oso desatsegina eta delikatua.
  
  
  "Soinuak erraza," Nick esan zuen. — Zergatik ez inplikatzeko General Delivery Saila?
  
  
  Hawk mugitu bere zigarro unlit eta bazterrera hitzak.
  
  
  — Esan nahi dut, ez litzateke, hala nola, lan zaila, 3 Zenbakia, " hasi zen berriro. — Dena oso erraza da eta ez guztietan, arabera nola hurbiltzen da.
  
  
  "Esadazu zati hori zure ego duzula izeneko' ez, '"Nick esan zuen, irribarrez." Hori da, zer beti liluratzen nau gehien."
  
  
  Hawk eztarria garbitu.
  
  
  "Egingo dut, hasteko, hasieran,", esan zuen. — Arma berria lab sortu du zerbait oso garrantzitsua Ameriketan-elektroniko bat garuneko pisatzen bakarrik bi kilo. Ego egokitu daiteke ia edozein lekutan, erraz mugitu da, eta erabili ahal izango da, lan egiten duten ahalegina eskatzen du hainbat tamaina handiko ordenagailuak. Une honetan, ahal izango da, buelta osoa printzipioa misil defentsa goitik behera. Ezagutzen duzun bezala, hala nola, babesa da orain oinarritutako nagusiki printzipioa bero sentsibilitatea; kasu honetan, misil defentsa sistema harrapatzen beroa etsaiaren misil. Hau bera elektronikoa garuneko eraginkorragoa izango da, eta eraginkorra, malguagoak: ez da mendekoak dira, bero-sentsibilitatea, zein izan daiteke mozorrotua edo desitxuratu arabera interferentzia, geroztik oinarritzen da tximista-azkar kalkulatzeko ikastaro bat inbaditzen etsaiaren misil.
  
  
  Nick planteatu eyebrow bat, adieraziz estimatzen zuen gailua.
  
  
  "Apenas dezakezu galtzen gauza bat, hala nola," komentatu zuen.
  
  
  "Ez dut uste, beraz," Hawk adostu. — Ez zen galdu. Garuneko elektroniko taula gainean izan zen hegazkina, non izan zen, probatu eragina tenperatura desberdintasunak munduko hainbat tokitan. Bukatu ondoren serie lehen probak, hegazkina buru Antartika eta hegan baino gehiago Hego Amerikan. Une honetan, hau delusional apuros seinale pilotu iritsi da. Zerbait bat-batean gertatu zen, ez dakigu zehazki zer. Pilotu bakarra kudeatzen transmititu zuen jaitsi garuneko elektroniko bat parachute, eta eman zehatza koordenatuak crash gunean. Ondoren, hegazkina lehertu, eta hori izan da. Hura jaitsi elektroniko bat garuneko baino gehiago, Brasilgo lurralde Amapa.
  
  
  Nick frowned une batez, gogoratzeko.
  
  
  "Amapa,", esan zuen pentsakor. "Da, iparraldean Amazon Delta. Litekeena da, hau da, bat euritsuena munduko leku, eremu bat guztiz esploratu gabeko eta ez markatutako edozein lekutan.
  
  
  "Egia esan," Hawk esan zuen. "Gorabeherako estimazio bat da, ehun mila ekuatoretik iparraldera. Sortu koa izan zen, bota mapa handi bat behera inguruan kutxa, eta slid behera bezala, isilean bezala, film bat pantaila.
  
  
  "Da, hemen inguruan, nonbait—", esan zuen, bat bektorizatu plaza txiki area mapan. — Hurbilen dagoen herria da Serra do Naviu, herri hori hasiera markatzen atalean. Inguruan bat da, oihanean, non pertsona gutxi batzuk bakarrik ausartu, baina inork ez du horien inguruan itzuli zen.
  
  
  "Baina, hala ere, zentzuzkoa egiteko bilaketa sakon bat, nahiz eta euritsuena, gehien impenetrable oihanean, batez ere, ez dira nahiko zehatza koordenatuak crash gunean.
  
  
  "Ah, bai, hori da dena eskubidea," Hawk esan, itzuli mapa bere lekua.
  
  
  — Baina zerbait egin behar dugu, bestela. Jakingo duzuen bezala, badira batzuk benetan garrantzitsua sekretuak joko honetan. Errusiarrak ezagutzen ari gara realización nolabaiteko misteriotsu proba, eta ezin dute asmatu zer izango da agian. Izan ere, dute, "hegan" gure hegazkina, eta hori entzun dute informazioa transmititzen dituen pilotua da, zalantzarik haratago. Ziurtatu dezakezu hori bidali beharko dute, talde bat bilatu elektronikoa garunean. Arabera, gure datu, gure hegazkina ere izan daiteke "bultzatuta" Txinako. Ez duzu bakarrik aurkitu behar da, baina, gainera, lortu aurretik denek. Eta, jakina, ez utzi ume, okerreko eskuetan erori. Gauza honekin, lortu ahal izango dugu aurretik geure buruari hamar urte.
  
  
  "Bat bezalakoa da scavenger hunt, eta enpresaren benetako scavengers," Nick pentsatu ozenki. — Bada, hau jungle ez hiltzeko gurekin, hil egingo dugu beste bat."
  
  
  "Ez dugu sorpresa bat izan duzu, No. 3," Hawk esan zuen. — Gida bat dugu nork daki hau oihanean. Inork ez du izan horrelako gauza bat. Bilduko duzu Aita Austin betiko at Serra do Naviu misio Katoliko. Duela urte batzuk, buruzagi bat Indian tribu ekarri bere alaba txikia misioa da. Bera izan zen heriotza gertu, baina Aita Austin ondua bere penizilina eta gaur egungo beste mirari drogak. Bidez Aita Austin, dugu, dute, antolatu buruzagi alaba izango da zure gida. Antzinako buruzagi izan, antza denez, zain urte hauetan guztietan itzultzeko bere zorra Austin.
  
  
  "Eskerrik asko, baina ez dugu hobe hori jarri corkscrew behera," Nick esan zuen.
  
  
  - zergatik? Hawk bristled. — Aukera izan dugu bat sortzeko, zenbait abantaila duzu!
  
  
  "Abantaila bat?! "Jolasten snotty haurtzain batzuk zikin beteak bertako emakume batekin zulo bat bere ezpain, in birdlike euskara?" Edo, are hobeto, hizkuntza mota bat turismo?! Hau da zama bat, ez da abantaila bat! Besterik ez dut amets bere zain zuen bitartean deialdiak espiritua oihanean kontsultatu bere, edo exekutatzen soinua nire Wilhelmina tiro, eta lortu nahian, bere atzera. Ur garbia, eskerrik asko, baina ez dut aurkitu nire hariak.
  
  
  "Gomendatzen dut, 3 Zenbakia, harremanetan Aita Austin eta jarraitzeko asmoa," Hawke esan coldly. Nick grinned, galdetzen zer "aholkularitza" esan dezake emandako tonua.
  
  
  "Bai, jauna", esan zuen. — Izango da, nahi duzun bezala, gutxienez lehen at.
  
  
  "Nik harremanetan jarri Ekipamendu Berezia Lab," Hawk esan zuen, zutik. "Jakina, Stuart, ez dute denbora asko behar dena prestatu zuretzat. Baina ziurtatu nahi dut hori, gutxienez, ekipamendu aldetik, ez duzu edozein zailtasun.
  
  
  Nick jarraitu mimmo buruzagi bat behera korridore luze, amaieran bertan izan zen, gela bat, non burua Ekipamendu Berezia Lab izan zen, dagoeneko zain ih. Zuen nodded larriki at Nick. Jakina, bereziak pertsonala gailu emandako lab lagundu zuen Nick hainbat aldiz aurretik muturreko egoerak, baina inoiz ezin zuen aurre teasing bere lankideek, batez ere, Stuart, nola izan ziren, oso adamant eta gehiegi madarikatua larriak.
  
  
  "Ez dugu benetan ez dute askoz duzu, antigüedades," Stuart hasi zen. — Ez dakigu zer ari zaren aurre egiteko. Hau ez da kasua denean bat prestatu behar duzu ikusgarria irteera zuretzat jolasen bidez.
  
  
  "Egingo dugu ados botila bat eltxoak uxatzeko," Nick esan zuen alai, " edo parasito rottenness erremedio kasu horretan, erabakitzen dut lo oihanean."
  
  
  Hawk filmatu zion gogor itxura bat, eta Nick gelditu. Stuart entregatu Nick zuri eder bat safari jaka.
  
  
  "Berezia helburua,", esan zuen harro, " iragazgaitza, eta ia pisurik. Ezker ego poltsikoan, badira hainbat elementu itxura duten traka. Hauek oso indartsuak dira substantzia. Bada ih pizten da airean, intsektuak lortuko oso haserre eta nahiago izango du berehala ateratzeko bidea. Eskuinaldean bat da, lehen laguntzak kit. Hauek dira, batez ere antidotes eta orratzak injekzio. Eta, jakina, behar dugu lehen-mailako pistolak eta sokak zuretzat... Eta beldur naiz, hori da dena.
  
  
  "Let' s get benetako puntu azkar, Stuart," Hawk esan gogor, " uste dut Nick da dagoeneko ezagutzen Fulton itzultzeko sistema?"
  
  
  Nick nodded. Hasieran, Fulton-sistema erabiltzen zen US Air Force erreskatatu behar duten pertsonak lehorreratu oihanean edo arboladi. Zuen, batez ere praktikatzen Vietnam. The ees dira, ondoren, egokitutako altxatu baztertzea, fardelen eta ekipamendua. The lehorreratu pilotu bai dagoeneko izan, edo UME, gainera eroriz berezi bat globo batera luzea lokarri betetako helioa. Globoa altxatzen ego sortu, non ego bildu zen batek HC-130 erreskate hegazkina. The HC-130 mistletoe hegazkin berezi bat du, guraize-antzeko sudurra, osatutako bi geziak hori diverged denean, ezinezkoa zen kako lokarri atxikitako objektu. Bezain laster lokarri snagged, geziak konektatuta eta hilaren objektuaren inguruan. Stuart entregatu Nick txiki bat plaza plastikozko poltsa batekin begizta bat amaieran.
  
  
  "Ez dago auto-puztu helioa puxika lokarri", azaldu zuen — " eta txiki bat transistore igorlea. Da adi eskuineko maiztasuna, eta, beraz, ahal izango duzu, bidali iezaguzu mezu bat bezain laster aurkituko duzu elektronikoa garunean.
  
  
  Hawke esku, eta hitz egiten dut azkar, gogor, azpimarratuz xehetasun bakoitza berezia engranaje, barne Fulton-en sistema. Nick irribarre egin. Ez da txarra, pentsatu zuen. Bada, izan zen, benetan gogorra da helmugan, agian zuen, gutxienez, gorde ahal izango du bere garuneko elektroniko amaieran. Sistema ez litzateke askoz erabili Emu berak, eta, ondoren, — Nick bazekien da — inoiz ez litzaidake zuen gai itzuli. Egongo zen han, baloratzen, aitortzen, baina-ai-betiko out jokoa.
  
  
  Bezain laster, Nick izan josia pistola beren esku kasu, Hawk amaitu bere apur briefing.
  
  
  "Guztia lortzeko behar duzu,", esan zuen, " eta bat Air Force hegazkina hartuko duzu txiki bat aireportu batean Makapa. Hortik aurrera, bat hartu ahal izango duzu Jeep ride Serra do Naviu. Eta, ondoren,-berak. Zorte ona behar duzu, 3 Zenbakia.
  
  
  "Eskerrik asko, jauna," Nick esan, ondoren, erabaki aprobetxatu benetako berotasuna une batez. — Zaharra da buruzagi alaba oraindik plana?"
  
  
  "Harremanetan jartzeko Aita Austin programatuta gisa," Hawke esan zuen, bere begirada berehala inflexio izoztua. Denean zuen zen bezala, hau da alferrikakoa izan zen argudiatzeko zion — Nick bazekien hori. Zapaldu zuen berriro.
  
  
  "Izango da egin, jauna", esan zuen, dagoeneko bidean igogailua.
  
  II
  
  
  Berandu zen, goizean denean, Nick iritsi Serra do Naviu, eta eguzkia ez zuen oraindik erre bidez trinko lainoa estalita oihanean astun bat zuri belo batez ere. Herri bera, horren bidez, shell ibili, bat bezalakoa zen saturatu oasis tailatuta izarrekin oihanean, azken satelite on the road to nowhere: ez zen, beraz, askoz ere herri bat erronka gisa tropikoetako. Kale nagusia izan zen, zabala eta unpaved, inguratutako bilduma bat egurrezko eraikin gradu desberdinak dilapidation. Txerriak, antzarak, erdi-biluzik Amazonian Indiar, eta tropelak urrutira mantentzeko hutsez seme-alabek osatutako ausazko masa mugitzen kalean. Nick begiratu eraikin guztiak, aurkitu nahian hurbilen dagoen hotela. Nire harridurarako, ez da izan bat-ikurra da. Berehala, konturatu zen ez zela soilik gonbidatu zuten iritsi Serra do Naviu. At the back of the shabby, lausotuta aretoan talde bat izan zen — Nick azkar zenbatuko — sei pertsona bakoitzeko. Lodi-multzo, plaza gizon crew-ilea moztu, kamisetak zuri eta zabal galtza-guztiek dute aspertzeko zigilua Ama Errusia. Nick zenbatuko ih berriro, eta irribarre egin berak. Arrunt bat expeditionary indarrean. Egingo dute itsatsita lehen swamp guztiak beren elikagaien hornidura, pentsatu zuen.
  
  
  Mahaian administrari bat izan zen, adineko gizon batekin begiak nekatuta eta aztarnak zer zuen behin izan zuzen, harro hartuta.
  
  
  Ex-kolonizatu, Nick pentsatu, bizi, bere bizitzako gainerako hemen betiereko beldurra datozen aurrez aurre berri bat, alien munduan.
  
  
  "Lan asko?" Nick eskatu zuen bezala hautatuta.
  
  
  "Zehazki", esan Clare. - Talde bat mineralogists. Errusiarrak, uste dut. Eta talde bat Txinako geologoak zuten iritsi aurretik gauean. Harrigarriro.
  
  
  "Mineralogists eta geologoek?" Nick ezin lagundu, baina irribarre zabal. — Zer egingo duten esan nahi du?"
  
  
  "Eta zuk, jauna?" Gizon zaharrak azkenik ausartu.
  
  
  "Bere?" Besterik ez dut lortu paketea hemen, " Nick esan zuen, eta nabaritu aztoratu gizon zahar behaketa emu gaitzespena.
  
  
  ...Ibili zen, poliki-poliki, kalean behera, aurkitu nahian misio Katoliko eraikina, eta bat-batean sentitu zuen zelatatzen ari. Animalia zentzua, hau da, bat beste guztiak egos, sentimenduak, egin ninduen berehala wary. Zuen inguruan aktibatuta, aurkitu nahian iturri hau alarma, eta gizon bat ikusi zutik urrats bat egurrezko etxola, edo, hobeto esanda, miserable bat txabola. Erantzun gizonaren begirada piercing, Nick eman Ego hotz bat itxura. Izan zen handi bat, gizon indartsua, bere besoak bezala stunted zuhaitzak, bere aurpegia betirako reddened etengabeko kontsumoa gin, eta bere begiak txikiak izan ziren, hotza eta piercing. Ziren zoragarri bat partida, oraindik ere, gogor ahoa. Nick bat nabaritu apal saioa txabola atzean gizona:
  
  LARRUAK-ALANBRE-MERKATARITZA
  
  H. KOLBEN
  
  
  Gizon horrek greedy begirada ekarri baino gehiago buruz jakin-mina wazemank. Nick ezagutu zuen pertsona mota honetako aurretik: batez ere, desertore, iheslari korrika mundutik, jendea bizi izan da bakarrik, non inork ez galderak edo itxaron erantzunak.
  
  
  Nick mantendu oinez, sentimendu arriskuan presentzia zentzu guztietan, ulergaitzak, ulertezina, eta unaccountable, baina nahastezina. Berriro ere, sena duten hitz egin zuen nen, hori ikusteko gaitasuna arriskuan aurretik manifestuak bera, zentzu horretan lagundu du ego out behin baino gehiagotan iraganean. Gelditu zen aurrean Indian emakume bat, gantz eta squat, bere drooping bular quivering zuen bakoitzean eseri on kanpoko fruta-erretilu. Erdi inflexio zuen, begiratu azkar itzuli izeneko gizon Kolben eta ikusi zuen dagoeneko fitxatu beste gizon bat, ziortza-skinned black-ilegorrie gizon handi bat sudurra. Beste gizon bat izan zen, halaber, behaketa Nick, berriz, Kolben mintzatu softly em. Nick jiratu eta ibili-zuzeneko gaia eztabaida-zehar luzea, txikia horma inguratzen duten eginkizuna eraikin. Amaieran, igeltsuzko horma bat izan zen, txiki-txiki arku atea; Nick bultzatu da zabalik eta burua aurkitu txiki bat, hozteko garden.
  
  
  Haren aurrean, eginkizun nagusia eraikin igo batera, legar gidatzeko, ondoren, bidea aktibatuta nabarmen eta desagertu etxe atzean, non txiki bat flower garden izan zen banatuta. Horretaz gain, etxe handi, ez zen bat ere txikiagoa da, egurrezko egitura, jolastokia aurrean zein seme-alabak jokatu. Bi zuri-robed apaiz koa izan da seme-alaben artean, behaketa horiek, eta zuri-haired emakume kontsulta zerrenda izenak. Jakina, misioa izan ere, eskola bat non misiolari lan egin.
  
  
  Nick behera ibili legar disko eraikin nagusia da ate aurrean. Barruan ego handi bat izan zen, cool atari, haria zein okupatu zuten zahar bat, heavy zurezko pulpitua. Neska bat zegoen eserita atrila, gainean igota, bere, idly bidez bilatzen aldizkari bat. Begiratu zuen arte agurtzeko wazemank, eta Nick harriturik geratu zen, balitz bezala, ikusmena at zerbait ustekabean ederra. Ego jo zen, bere begiak: sakon, ilun igerilekuak, mimatuz eta gonbidatuz. Neskaren azal bat izan zen delikatua gorrixka-marroia mistletoe kolorea, apur bat arrosa ñabardura bat eman zion berezi berotasuna eta awe. Zuen jantzita labur bat blouson soineko bat bigunak arrosa kolorea, eta Nick hartu begirada azkar bat bere hankak luze, beren fin-fin definitu bernak. Zuen slid behera atrila, eta ikusi ahal izan zuen bere orain, lerdena, estu bat gerrian eta goi bular hori luzatu tautly baino gehiago bere soineko arrosa. Neska ile, entzunezkoen bat satinatuak beltza stream zen, eta bihurritu kokotea bere lepoan eta agerian luze bat, saritua lepoan. Madarikatua ona, Nick ondorioztatu. Hemen Serra do Naviu, begiratu zuen bezala diamante bat putzu batean lokatza.
  
  
  — Ez dago ezer egin ahal izango dut zuretzat?" — erabaki zuen batean bizia eta sonorous ahots bat cute jerky intonazioa bat euskara schoolgirl. Agian bat egin zuen irakasleen egitekoa eskola, Nick, pentsatu eta sentitu bat grabatzeko gogoa izan ikaslea berriro.
  
  
  "Ikusi behar dut Aita Austin berriro", esan zuen, eta sakona likido igerilekuak glowed warmly.
  
  
  — Maiatza I bere galdetu, nor zara?" — Bai, " esan zuen adeitsuki.
  
  
  "Nick Carter,", esan zuen, eta Em pentsatu bere begirada gogortu.
  
  
  "Lehen atea behera aretoan," esan zuen bere ahots gozoa.
  
  
  Nick ibili norabidea adierazten da, eta noiz iritsi zen, atea ireki zuen, eta atzera begiratu zuen: sat bere eserlekua ezer gertatu ez balitz bezala jarraitu eta idly iraultzeko aldizkariaren bidez.
  
  
  "Zatoz, Jauna Carter," ahots bat deitu, eta Nick sartu urratsez urrats txiki bat gela baino apur bat handiagoa bere eskuko. Baina ego trebatu begirada berehala hartu bat bookcase, txiki bat, lan mahai bat, aulki bat, eta liburuak sakabanatuta nonahi, nahiz eta goiko litera koa hormaren kontra. Ego agurtu egosten enpresa: da nicola zuri bat sotana.
  
  
  "Ez da miraria, Jauna Carter,", esan zuen. — Besterik ez da, guztiak entzun ahal izango duzu ahotsak lobby argi eta garbi. Zuen zain. Zure arerioak dute dagoeneko iritsi da eta izango da sartu heading oihanean, edozein minutuko orain.
  
  
  "Ezagutzen dut, ez dut ikusi bere," Nick esan zuen. — Edonola ere, ikusi nuen errusiako taldeak. Gehiegi iht, eta ekipajea. Joan nahi dut argi bere — Odin.
  
  
  "Eta zure gida," Aita Austin esan zuen. — Izango da zure abantaila nagusia baino gehiago zure aurkariak, baina, nahiz eta, da arriskutsua enpresa bat da. Ez da izango dituzu gai atera, eta oraindik are gutxiago bat aurkitu gailu elektronikoak.
  
  
  "Ikusten dut nire boss jadanik zurekin harremanetan," Nick grumbled. Ahots eta konfiantza zaharra fox. Hawke izan beti aritu inguruan sinesmena Nick izan xarma eta interesa, nahiz eta cobra bat, eta ez zuen eman ume txikienak aukera.
  
  
  "Bai," Aita Austin jarraitu. — Niri erakutsi zuen bere iritziak eta galdetu zidan gogorarazteko argibideak.
  
  
  "Baina bada exekutatzen zuen kanpoan me denean mugitu dugu oihanean sartu, ez dut erantzuna bere atzera." Bere, suposatzen dut, izan daiteke komunikatua? Gutxienez, hegazti euskara?
  
  
  "Ez zuen ihes egin," erantzun egosten enpresa: da nicola. — Berak bakarrik adostu horretarako zentzu bat atera betebeharra bere aita eta bere jendea. Baina uste dut arraroa da hori duzu, zalantzarik gabe, bere euskara gaitasunak, delako jadanik hitz egin zuen bere.
  
  
  Egosten enpresa: da nicola irribarre egin thinly, esanguratsuan, eta algara dantzatzen bere ego begiak. Nick sentitu bere jaw jaitsiera.
  
  
  "Oraindik ez duzu barre me at betiko", esan zuen.
  
  
  "Ez," Aita Austin esan zuen, " gora lortzean eta epigrafe atea. "Tarita," deitu zuen, " etorri hona hemen, mesedez."
  
  
  Neska bat etorri zen, arching bere hankak luze ederki, hegala bezala malgua gisa sahatsak twig. Nick kanpo utzi hasperen sakona denean Aita Austin sartu bere.
  
  
  "Hau da, Tarita", esan egosten enpresa: da nicola. Nick sartu begiratu bere fathomless begi marroiak, zein ziren orain txinpartatsu sua. Irribarre egin zuen, baina ez zen izotz bere perfektua azentu:
  
  
  — Ni naiz, sakon sentitzen dut hutsik egin nahi duzu, Jauna Carter.
  
  
  Nick frowned:
  
  
  — Ez nago ziur dut ulertzen duzu."
  
  
  — Esan nahi dut, ez dut zulo bat nire ezpain, pikorrik, zikinkeria, edo xarmangarri birdlike euskara.
  
  
  "Ikusten dut orain," Nick esan, grimacing.
  
  
  "Agian zerbait egin ahal izango dut txoria ingelesez", esan zuen emeki. — Zuk handi ikaskide, oihanean betebeharra-betebeharra joan. Zara hobeto sentitzen, Jauna Carter?"
  
  
  "Nik uste dut, baina benetan handi bat, ergelak zentzuduna," Nick esan grina bat. Sua bere fathomless begiak isuritako atera, eta lehertu zuen, barrez zirudien argia sortu gela osoa.
  
  
  "Nire apologies," Nick esan zuen. — Egia esan, ez duzu sartzen duzun irudia eman zidan batere.
  
  
  "Nick eskubidea da," Aita Austin esan zuen. — Ez litzateke bidezkoa ez ponpa zure ego." Baina, jakina, Tarita ia ez da arrunt bat arrunt baten alaba tribal liderra. Agian, inoiz ez litzateke izan dira, beraz. Ikusten duzu, ondoren, bere berreskuratzea, erakutsi zuen, hala nola, gaitasuna eta adimena duten bidaliko dugu bere azterketa Suitza, non jaso zuen, bere hezkuntza eta upbringing. Hemen itzultzen zen, bakarrik pasatzeko oporrak bere ikaskide tribesmen.
  
  
  Bezala entzun zuen apaizak, Nick sentitu izan neskaren begirada zion denbora guztian. Begiratu zuen nah. Ih begiak bildu, eta irakurri zuen poztasuna bere begiak.
  
  
  "Produktu bat, bi munduak,", esan zuen. - Tarita. Eder bat da izena.
  
  
  "Eskerrik asko," irribarre egin zuen, misterioz. — Besterik ez da bat nire inguruan izenak. Ona arrebak inguruan Saint-Michel Eskola Lausanne eman zidan Kristau izena Teresa berehala iristerakoan. Orain ez naiz deitzen izenarekin Tarita edonon, baina Amazon. Baina maite dut bere ih bai.
  
  
  "Deitu dut duzu Tarita," Nick esan zuen. — Gutxienez, izena ez da gehiago egokia da hemen."
  
  
  "Egonaldia dituzu gurekin afaria eta ohea, jakina," Aita Austin esan zuen. — Hemen hitz egin dezakezu Tarita, etenik gabe eta eztabaidatu zure etorkizuneko ekintzak.
  
  
  "Ez dut nahi duzu, eragin arazorik," Nick esan zuen. "Gainera, zuen dagoeneko sartu txartel horia hotel gela bat.
  
  
  "Hau txabola?" Aita Austin snorted. - Check out by nah. Asko dugu, gelak. Hartu zuen labur bat arnasa eta azaldu:
  
  
  — Gela txikiak dira, ikusten duzun bezala, baina ez dira ondo hornituta, eta, gainera, izango duzu bat aurkitu abantaila garrantzitsu hemen, " adierazi zuen luze bat seltzer sifoi. — Ez dago botila bat hau bezalako gela guztietan. Honetan ero bero, bakarrik ura gas ahal izango animatu. Horrez gain, segurua da, ez dago ezpurutasunak da kutsatzen duten guztiak bertako ura. Eta, noski, ahal izango da, beti izan nahasten zerbait.
  
  
  "Nik konbentzitu me, Aita," Nick esan zuen. — Ez dut atzera joan hotel eta pack — beno, ez da hainbeste.
  
  
  Tarita at nodded Emu en erreuma, eta zapaldu zuen sartu sweltering kalean. Ordu batzuk izatearen tokiko klima jada irakatsi Nick oinez, poliki-poliki. Ibili zen iragan egurrezko etxola, non zaharra burly gizona izan zen, oraindik ere zutik. Black-ilegorrie gizon handi bat sudurra eserita zegoen urratsak, hitz bi txiki, labur gizonak. Epaitzen zifra harturik gerrian eta zakarra galtzak moztu behealdean eta ilea moztu zirkulu bat, ziren Indioak. Trukatu dituzte begiradak gisa Nick gainditu mimmo.
  
  
  Aretoan lasaia izan zen, eta fan handi zen inflexio lazily, ozta-ozta sakabanatzen aire beroa. Nick nabaritu bat Errusiarrak hartu zuen eserlekua xake taula. Nick ibili, poliki-poliki baino gehiago zion. Hau ez zen egoera hori ez da berezia eskatzen sekretu. Izan ere, dosi txiki bat psikologikoa konfrontazio daiteke, nahiz eta laguntza.
  
  
  "Kaixo," Nick esan errusieraz. "Ez naiz Carter, Nick Carter.
  
  
  Errusiako begiak zabaldu, harritu eta baffled Nick-en askatasuna. Azkenik, zuen nodded eta irribarre egin:
  
  
  "Jasnowitz,", esan zuen. "Koronelak Jasnowicz.
  
  
  Errusiako gainean eseri alde beltza zifrak. Nick Sel zuri aldean.
  
  
  "The great joko xake,", esan zuen, bultzaka erregearen peoia aurrerantz bi lauki. Errusiako ere mugitu erregearen peoia bi lauki.
  
  
  "Bat mineralogical espedizioa, uste dut?" Nick esan zuen. - Zaude bat aurkitzeko asmoz arraroa bitxi? Mugitu zuen bere zaldi aldera erregearen elefante.
  
  
  "Bai, — errusiako grumbled, mugitzen bere erregina bi lauki.
  
  
  "Agian ez," Nick esan, jateko erregearen peoia bere zalduna. Errusiako retaliated hartuz Nick-en erregearen peoia erregina da peoia.
  
  
  — Ikusiko dugu horri buruz, ez dugu?" — Ez, " ihardetsi zuen. Nick mugitu behar izan knight peoia laguntzeko bere apezpiku.
  
  
  "Ikusten duzu, geroago,", esan zuen, eta jaiki. Zuen bezala irten zen hotel minutu batzuk geroago, nabaritu zuen Koronelak Jasnowicz izan fitxatu, bere bikotearekin, eta ziren sakona jokoa. Nick hurried aretoan zehar, bat egitea duffel poltsa eta sheathed fusilak, baina bildu zen atari bi gizon Txinatar sartuz. Txinako ez erakusteko edozein seinale ohartu Ego, baina azkar trukatu dituzte begiradak.
  
  
  Gazte egosten Enpresa: da nicola zen dagoeneko zain Nick at misioa eta eskoltatuta Ego txiki bat, garbitzeko gela bat full-luzera leiho lorategi begira. Beste horma eginkizuna eraikin nagusia ere izan zen ikusgai inguruan leihoan. Nick jarri sheathed pistola gela txoko. Ekipo Bereziak Labs emandako Ego bat neurrira egindako Griffin-Howe Magnum 375 pistola bat eta Remington 721 fusil batekin Weaver K-4-esparrua. Bai bikainak izan ziren adibide txiki besoak, eta Nick nahi zuen atera zen ehiza.
  
  
  Eseki zuen bere safari gillette. The Fulton sistema izan zen, bat erantsita gerriko baten ondoan 9mm Luger, maitasunez goitizena Wilhelmina. Hugo, mehe bat stiletto bat scabbard zen, strapped bere eskubidea forearm. Nick garbitu eta aldatu bere kamiseta bat sartu argia lihozko jaka.
  
  
  Afaldu aurretik, ziren zerbitzatzen bi oso lehorra eta hotza martinis prestatu Aita Austin. Agertu zuen afaria formal bat zuri palo bat Erromatar lepokoa. Nick zen pozik litzaidake zuen erabaki bat higadura jaka.
  
  
  "Aurretik etorri nintzen, eta zati horiek, ezin dut ulertu zergatik jendea kolonia hau bezalako jantzita bazkariak. Ezagutzen dut hura, orain, " Aita Austin esan zuen.
  
  
  "Seinale bat jabetzako zibilizazio," Nick esan zuen.
  
  
  "Bai, eta pixka bat hori baino gehiago," jarraitu egosten enpresa: da nicola. — Moduko bat da, erronka tropikoetako, ih zapaltzaile bero, horiek guztiak, intsektuak, oihan, oro har, giro nagikeriaren eta apatia. Hau da, bat bezala erantzun bat zibilizatu pertsona, seinale bat ego steadfastness.
  
  
  Ih elkarrizketa eten egin zen etorrera arabera Tarita, izan ere, bere distiratsua horia zetazko soineko bat pale blue sari-mota, kapa, begiratu Nick bat bezala iridescent urrezko eguzki-argia. Bere nagusiak ile beltza zen atzera bota kokotea bere lepoan, eta jantzi zuen luze bat, saritua koktel jaka eman zion, ia-ia etereo xarma. Biguna tumulu hori rippled apur bat azpian, zetazko bere soineko gogorarazi Nick hori ez zen ikuspegi bat — Onov eta sakon, umel begiak marroi hori ospatu iradokizun bat ezkutuko grina. Afaria zehar, eserita mutur luze bat jangela aulki bat diseinatu askoz handiagoa pertsona kopurua, Nick aipatu gizona litzaidake zuen ikusi kabina batzuetan.
  
  
  "Kolben," Aita Austin esan zuen, eta Nick ikusi nazka itxura on Tarita en man. "Cruel gizona, bat batera, oso desatsegina tenplea. Zuen bizitza harrapatzeko basa animaliak eta skinning horiek bere aisia, eta batzuetan funtzionatzen gida gisa espedizio bat. Hau da, bat ruthless eta unscrupulous pertsona. Ikusi dut zion cheat Indiar beren baliotsua larruak trinkets. Zurrumurrua du behin batean saldu zuen eztabaidagarri batzuk produktu bat Indian tribu, eta guztiek dute lortu pozoituta. Zergatik egin duzu buruz galdetu nen?
  
  
  "Izan zen behaketa me too estu," Nick esan zuen.
  
  
  "Zuen, seguruenik daki zer ari zara hemen," Aita Austin esan zuen, eta Nick-en bekainak igo zen aldi exekuzio baimena bandera.
  
  
  — Ez ezik, gure eginkizuna, pertsona bakarra Serra do Naviu nor bat du, goi-maiztasuna hartzailea da Kolben. Duela urtebete baino gehiago, gazte bat, ingeniari jaitsi zen gaixotu eta hil egin zen oihanean. Kolben nolabait kudeatzen itzuli guztiak bere ego engranaje.
  
  
  "Kasu horretan, agian zuen entzun buruzko informazioa proba plano kraskadura," Nick mused ozenki. — Esan nahi du ez direla lau aldeetan jokoa: Errusiarrak, Txinako, Kolben, eta gurekin.
  
  
  Nick azkar hartu berri honetan lerrokatzea indarrak. Jakina, guztiak ziren berdin arriskutsua, baina Nick konturatu gehien arriskutsua gauza horien inguruan izango litzateke Kolben. Ez dute gelditu suntsiketa fisiko Nick, baina, nahiz eta hemen gehien maltzurragoa eta sofistikatua izango Kolben. Bada, ume, aurkitu kudeatzen elektronikoa garuneko, izango da — zalantzarik gabe-karga bat mind-boggling kalifikazioak edo saldu ego azpian mailu altuena lizitatzaileen.
  
  
  Nahi den elementu bat izan, hainbat esanahi horietako bakoitzean. Deskargatu Nick, herrialde Ameriketan, izan zen funtsezkoa. Egiteko Errusiarrak eta Txinatarrak, hau besterik ez zen ustekabeko aukera dutela etsipenez nahi aprobetxatu. Deskargatu Kolben, hau izan zen azken aukera, azken saiakera ihes honen inguruan infernua. Egingo zuen ezer at gelditu.
  
  
  Nick begiratu Tarita eta galdetu zuen, agian ez da konturatzen zer izan zen, bere burua lortzean sartu.
  
  
  Afaria amaitu edalontzi bat bikaina cognac. Nick eta Tarita atzean geratu eztabaidatzeko bidaltzea plana. Izan zen erabaki zuten ez zutela bizi oihanean, baina hartuko luke bakarrik gehien beharrezko gauzak ez dago. Tarita atsegina izan zen hizlari, sofistikatuak, witty, eta ondo informatuta. Ikasten bere, Nick galdetu ahal izango litzateke zuen borroka oihanean orain. Izan zuen dagoeneko urrunegi joan, beste bat sartu, alien munduan?
  
  
  Agian, ondorioz, hainbat ego arrazoiak, hasierako dislike justifikatu egingo da, nork daki? Beno, guztia egingo du leku erori eta laster.
  
  
  Denean zuen, azkenik, nahi emu esan goodnight, irribarre egin zuen, eta bere at horiek fathomless begi marroiak, balitz bezala, berak bazekien zer pentsatzen zuen guztiak batera. Ikusi zuen bere oinez behera aretoan, biguna eta biribildu atzean, bere burua tente harrotasunez. Nick bere gelara joan, stripped behera bere arropa, eta bota edalontzi bat seltzer. Soinua xuxurla ur bidez sifoi zen hozte berez, eta aurkitu zuen txinpartatsu ura benetan formaren bere egarria. Ezarri zuen siphon on sehaska taula, eta joan zen leihoa.
  
  
  Beste leiho glowed diagonalean zehar beltza patio batetik ego gela. Bakarrik ezin zuen ikusi, gela zati eta moaning itzala irudikatu hartu off bere soineko. Sergei itzali zen, eta itzala desagertu berarekin; Nick mugitu kanpoan leihoa. Beroa izan zen, beraz, heavy eta zapaltzaile hori nire gorputza zirudien negarrez erliebea. Sakatzen zuen behera bere litera eta saiatu lo egin, baina lo eluded zion honetan zurrunak, enervating giroa.
  
  
  Egin zuen beste saiakera bat lotan erori, denbora honetan laguntzaz yoga: "I adimen lasaia, nire muskuluak eta jarri nire gorputza erdi-trance. Etzanda zegoen, lasai, ilun, bere ego, bere gorputza erabat lasaia, noiz entzun zuen apal soinua urratsei buruzko legar.
  
  
  Berehalako batean, Nick bat izan zen, basakatua, saltoka, gora kalera baxua leiho tximista abiadura, agachados txikia balitz bezala, buruz udaberrian, begiak murriztu zuen bezala peered iluntasunean sartu. Harrapatu zuen bakarrik ohi bat figura ilun bat hegala sartu Tarita gela. Nick leapt baino gehiago leiho, azkar zeharkatu espazioa, argia, itzal flickering iluntasunean. Bortizki, gizon horrek silueta agertu leihoa berriro; gizona salto behera deftly, eta Nick aurkitu berak sudur-sudur berarekin. Zuen lunged har blackening figura haren aurrean, baina gizon dodged. Ego-en eskutik jaurtiketa gora, yanking zerbait atera, eta Nick sentitu beharrean ikusi blade, labana. Zuen crouched behera bortizki, harrapatu labana eskuan bezala izan zen behera datozen bere burua, eta tolestuta gogorra da.
  
  
  Gizon jaitsi, eta Nick entzun zion hit legar driveway batekin kolpe. Irribarre egin zuen contentedly pentsamendu zorrotz txiki harriak jaurlaritzak gogor sartu da bere aurkariaren aurpegia. Gizon bat aktibatuta somersault eta leapt bere oinak, baina Nick zen orain prest parry beste labana bultzada. Horren ordez, man ran baxua moan inguruko misioa eta salto baino gehiago nah.
  
  
  Gauza osoa hartu ez segundo batzuk baino gehiago, eta beste bigarren Nick zalantzan ala joan ondoren, ume, intruder edo egiaztatu Tarita. Gizon azkar utzi bidez neskaren gela-oso azkar. Nick eman ideia bilatzea, jauzi softly gainean leiho baten Tarita gela, eta berak aurkitu ilun isiltasuna, bere oinak biluzi egiten ez soinua. Han egon zen isilik, arnasketa gogor, arte Ego begiak egokitu iluntasuna.
  
  
  Tarita arautuko facedown lurrean, bere luze, estu cleft jasan, bat argi-xafla estaltzen bere gerritik behera. Nick eskaneatu gela arretaz, galdetzen zergatik gaueko bisitaria utzi zuen, beraz, azkar. Ez zen ezer ohiko out buruz gela, eta, beraz, zuen eskaneatu da, bere begiak bizitzera itzuli lo neska.
  
  
  ...Hartu zion une bat ikusi ego, luze, forma itsusiak crouched on Tarita atzera, bi bihurritu izugarri atzaparrak, bat tiered buztana arku sortu bere gorputza baino gehiago — nahastezina forma scorpion bat. Argi dago, pozoitsuak intsektuen landatu zen. Izan zen oraindik ere ez dago, baina agian mugitu bigarren edozein unetan, eta, ondoren, neska mugitu litzateke, gehiegi, eta batzuk egin keinu arina izan zen, nahiz eta bakarrik bat txiki bat, eta hori nahikoa izango litzateke bat bidali hilgarria sting bere bidez itzuli. Irainak, ia kasu guztietan konponezin, nahiz eta lan egingo azkarrago ohikoa baino, iritsi bizkarrezur kablea burua. Eta bere heriotza gisa tratatuko da beste barregarria istripu.
  
  
  Nick kontuan oinarritu. Saiatzen esnatu neska izango da konponezin nah. Zuen mugitu ahal izango — eta hori nahikoa da bat scorpio. Bada saiatzen zen grab intsektu bat zuen, arriskuak ari hozka besoan berak, edo iratzarri scorpion oraindik ere izango dute denbora prick Tarita. Nick bazekien intsektuen litzateke eraso txikienak seinale arriskuan, erantzuten lehen seinalea bere sentikorra antenak. Etsipena, Nick begiratu gela inguruan: une bakoitzean ekarri neska hurbilago heriotza. Bat-batean, ikusi zuen scorpion goratzeko bere aurreko hankak. Zuen mugitu egingo da orain. Nick nahi dute, gutxienez, zenbait arma, gutxienez, zerbait egokia eskuan! Agian, ume, gai izango brotxa off apur hiltzaile batekin neska soineko? Baztertuko zuen pentsamendu ia berehala, ezagutzen dut venomous sting greba egingo aurretik lortu zuen bere eskua nahikoa hurbil.
  
  
  Bat-batean, ego-ren begiak jaitsi luze bat sifoi apardunak ur gainean eserita, gau-taula. Poliki-poliki, zentzuz, eskua atera iritsi eta ukitu botila. Izan zen aukera bat! "bakarra! Zorrotada txinpartatsu ura izango hit nahiko gogorra hurretik. Besterik gabe, nola zehatza da?
  
  
  Nick esan zuen otoitz labur bat, eta Ego-ren indartsu besoa estutu inguruan sifoi palanka. Zuen crouched behera, beraz, hori izan zen maila ohe eta lo girl itzuli da. Zuen bakarrik tiro, Nick bazekien. Ur zorrotada behar hit scorpio, kanpoan garbitzea ego zehatz batean indartsu pultsu. Jakina, denean hotz bat, ur korronte hits bere bizkarrean, Tarita egingo berehala salto; hori dela eta, intsektuen behar da garbitu off une bakar bat aurretik esnatu zuen.
  
  
  Nick sentitu bere gorputza joan zurrunak batetik jar. Ekarri zuen spout du sifoi hurbil ahalik eusten heavy botila danborrada. Tarita piztu. Nick ikusi scorpion buztan berehala curl aurrera greba. Bota zuen palanka.
  
  
  Bat bezala miniaturazko-itzalgailu bat, kobratuko ur zorrotada hit intsektuen, sakatuz ego helburu bezala. Scorpion somersaulted airean, eta neska garrasika eta bota baino gehiago solairuan. Nick harrapatu ohi bat bere txandan, bular sendoa. Azkar zuen biribila ohe, bere begiak eskaneatze solairuan, eta aurkitutako intsektuen aurkako kontrako horma, apur bat harriturik geratu, bere sting planteatu, eta ekarri beheko sifoi behera gogor venomous hiltzaile.
  
  
  Denean zuen gora begiratu, Tarita izan irristatu inguruan cape izan litzaidake zuen jantzita afaria. Bera izan zen, eserita, bere belaunak ohe gainean, bat bezala bila Playboy reel. Bakarrik unaccountable beldurra bere begiak ekarri discord argazki hau. Nick azkar azaldu zer gertatu zen, eta neska jaitsi atzera ohe gainean, utzi out hasperen sakona. Nick joan leihora, jaregiten botila txiki bat bezala, beraz, egin zuen, eta bertan jaso.
  
  
  "Zure ustekabeko gonbidatu heldu nen," iruzkindu zuen, goibel, begira Tarita. Orri bat izan zen inguruan bilduta bere hankak, zetazko cape estalita, bere gorputz osoa, eta bere lepo luzea izan zen propped aurka horma — eseri zuen bezala, zuen bada posatzen ziren erretratu bat egiteko. Bakarrik sakona, zulatutako arnasketa traizio nahasmena atzean kanpora lasai. Begiratu zuen Nick begiak zabal. Gertu-zelaia iluntasunean, ezin izan zuen sentitzen, bere begirada egin zion.
  
  
  "Nire bizitza salbatu duzu," esan zuen, besterik gabe, eta bene-benetan. — Ez daukat orain bi nabarmena zorrak.
  
  
  "Nahi duzu atzera?" Nick galdetu lasai. — Ulertzen dut. Izango da bat, asko baino gehiago larriak pentsatu nuen. Oraindik ez duzu ekarri honetan.
  
  
  Neska zutitu from trash haren aurrean, erabat bilduta a cabo. Orain bakarrik ez da gertatzen zion zuen hori izan zen bere aurrean zutik, bere arropa. Nick sentitu bere eskua bere bularrean, leun eta epel.
  
  
  "Bakarrik aparteko gizon gorde izan da nire bizitzan, gaur egun," neska, esan lasai, " oso resourceful eta oso lortzen. Erakutsi dut nire resourcefulness eta talentua. Izango dugu lehen aurkitu duten gailu elektroniko zurea. Ahots nire erreuma zure iradokizun.
  
  
  Nick ezin lagundu, baina irribarre. Zuen swung hanka luze bat baino gehiago leiho eta salto egin zuen behera. Zuen strode zehar patioan, ezin izan zuen sentitzen, bere begirada hauek bere altuera, burly figura.
  
  
  Behin bere gelan, Nick konturatu zen ez litzateke gai loak azkar. Ego kontuan oinarritu pentsamendu at gizona litzaidake irristatu scorpion sartu Tarita gela. Antza denez, hitz dagoeneko zabaldu zuen herri inguruan izan zuela joan laguntza American.
  
  
  Bota zuen bere galtza eta irristatu out sartu hutsik misioa lobby eta gauez sartu.
  
  
  Kale nagusian herri izan zen, ilun eta lasai, ezik, buzzing hainbat intsektu eta laia-stray txakurrak-miatuz pila zabor kalean. Bat-batean, haren aurretik, Nick bat ikusi marra argi borrokan bidez curtained leihoan. Lortu zuen, hurbilago, konturatu zen Kolben zen aretoan arabera etxola, eta saint zen sartzen bidez hautsi leiho itxiera. Barruan txabola, Nick ikusi, hala nola, eszena bat.
  
  
  Aulki baten gainean dago gela erdian eseri black-ilegorrie gizon handi bat sudurra; haren aurrean eserita, erdi-biluzik emaztea, bat aplikatuz trapu bustia, bere aurpegia, alde batetik, bertan dozena bat marratu oozed odol tanta. Kolben koa izan da, ez dago bi labur, labur-ilegorrie gizon, behaketa. Ikusmena At zauri horiek, Nick bat sentitu areagotu amorru zion barruan. Zalantzarik gabe, hala nola, zauriak baino ezin egin legar.
  
  
  Bat lotuak, Nick zen urrats txabola, ostikoka atea ireki gogor bat jaurtitzeko, erauzi off bere herdoildu bisagrak. Kolben eta beste batzuk aktibatuta sorpresa. Gizon batekin hartu zuen aurpegia salto egin zuen gora, bere stool.
  
  
  ..Nick jarri guztiak bere muskulu-indarra eta amorrua hori zulatu; gizon saiatu sahiestu, eta ume, ia-ia lortu. Bada izan da, hit indar osoa kolpe, emu en jaw izan litzateke apurtu. Whatever izan zen, kolpe postuan Ego nog baino gehiago, jo zion atzera, eta danbateko sartu zion urrun horma, hala nola, indar txiki etxola astindu guztiak baino gehiago, eta bat plank apurtu ozen bat huts egin.
  
  
  Nick hartu jarrera bat, prest off fend bat kontraeraso batetik Kolben eta beste bi. Baina gizon handi, ez mugitu, begiratu besterik ez luze batetik-sudur gizon motionless gorputza Nick, eta atzera berriro. Azkenik, bere ezpainak poliki-poliki parted gaizto bat, venomous irribarre;
  
  
  "Ez orain, American, baina beste batzuk denbora laster.
  
  
  "Izan dut zain," Nick, esan du ironikoki.
  
  
  Jiratu, eta utzi... Denean, loak hartu zuen, sentitu zuen, askoz hobeto.
  
  III.
  
  
  Nick izan, besterik gabe, amaitu egiaztapena bere Magnum 375 denean Tarita gelan sartu zen, bere oinak bezala bigun gisa baso-cat-en, oinutsik, sleek, dotorea, eta bat jantzita laranja eta berdea sarong. Bere txandan, enpresa bularrean zen lur eremua zapi batekin utzi bere aurpegia jasan. Bere ile beltza zen lotuta atzera ohiz estu korapilo, eta Nick ozta-ozta aitortzen bere. Ez zen besterik nahia harritu ego bere itxura, baina, halaber, beste zerbait, batzuk sakonago ezkutuko nahia.
  
  
  Nick stared dumbfounded, ia hitzik at edertasuna, ezagunak eta ezezagunak, aldi berean.
  
  
  "Ez dut shock bere nahi hori?" Neska eskatu, ikusten ego berako.
  
  
  "Sentitzen dut," Nick esan estu irribarre. — Nik ez dut uste izan zen, idatzitako guztiak nire aurpegia baino gehiago." Baina benetan produktu bat dira bi munduak.
  
  
  "Bai," Tarita esan zuen, bere begiak, bat-batean larria. — Eta egin dut wilder dut bezain laster sartu oihanean." Naiz abisuen duzu. Beti gertatzen zait, etxera etorri nintzen, hau bezalako. Ez dakit zer den; besterik gertatzen da niretzat, eta hori da dena. Jakina, bizi diren bi mundu dibertigarria da, baina, era berean, gogorra bere erara. Balitz bezala sentitzen duzu banatzen da bi erdi — bi pertsona desberdinak gorputz bat. Susmoa dut, hori da egia: nire " ni " da benetan bi pertsona desberdinak.
  
  
  "Eta biak ari dira nahiko infernua bezala," Nick esan, egia esanda.
  
  
  Hondorik begietan distiratzen.
  
  
  "Errusiarrek dagoeneko utzi duten guztiak, beren ekipamendu eta soilik hiru piragua dut susmoa ziren alokatu. Ziurrenik, aurreikusi dute lortu den neurrian & nb.
  
  
  Tarita barre egin. "Euritsua denboraldia amaitu buruz igande duela. Guztiak ibaiak, nahiz eta txikiena kanalak dira, beraz, azkar eta puztuta ondoren, eguneko bidaia behar izango dute bi egun gehiago berreskuratzeko.
  
  
  "Entzun dut Txinako zain gaua utzi," Nick jarraitu. Tarita barre berriro:
  
  
  — Uste dute gau hartan hobea da denbora baino Savchenko da egunez. Baina besterik ez dira alferrik galtzen egun. Oihanean da, beraz, trinko hori eguzkia ezin da arazo larri bat, eta, gauean ez da askoz ere freskoago. Baina ikusi nuen Kolben utzi bere gizon eta bi ama Indiar — lau guztietan.
  
  
  "Ondoren, bagoaz ona, gehiegi," Nick esan zuen. — Prest nago."
  
  
  Nen bat izan bare-gorputza gillette safari berezi guztiak engranaje strapped bere gerriko. Tarita adierazi du pistola.
  
  
  — Izango duzu hartu Ih gehiegi?
  
  
  "Ari dira bereziki diseinatutako mota hau espedizioa," Nick azaldu. — Bada ari gara, oihanean bizi behar dugu, armak egiteko ehiza, eta, beharrezkoa bada, defentsa.
  
  
  "Eta, gainera, beraz, denek mila inguruan asmatzen non gauden soinua da," Tarita esan zuen, eta ez zen iradokizun bat reproach eta ezkutuko nagusitasun bere ahotsa. Zuen atera bidez gelak eta itzuli bi ehiza arku, eta horietako bat ospatu zuen out Nick. Zuen berehala ikusi ziren handiak arku zuzen amaitzen da eta 65 metroko tartean.
  
  
  "Arma hau ez da eraginkor bakarra, baina, halaber, isila," neska erabaki. "Jabea izanez gero, noski."
  
  
  "Nik tiro egin ahal izango da," Nick esan zuen, " baina ez dut bakarrik jaurtiketa inguruan kirol-arku.
  
  
  "Ari dira gehiegi sentikorrak ehiza," Tarita esan zuen. Txikienak akatsa - eta bat galdu. Horiek bera arku askoz egonkorragoa baino beste asko.
  
  
  Neska atera zen patioan sartu, bota beltzak-tipped gezi osoko dar-dar lurrean, eta entregatu behar da Nick, berriz, seinalatuz burua stunted banyan zuhaitz bat gorria markatu margotu da.
  
  
  "Aita Austin eta nahi dut tiro hemen," neska, azaldu du.
  
  
  Nick bat jarri gezi-katea, planteatu brankan, eta tiro — gezi hondoratu sartu goiko erreka txiki-txiki bat lerro gorria. Izan zen pozik jaurtiketa: hau dell beharrezkoa etengabeko praktika, eta hori izan zen, zehazki zer ez zuen izan urte.
  
  
  Tarita planteatu bere brankan, eta Nick marveled indarra bere fina, lerdena eskuak gisa atera zuen katea itzuliko ez itxurazko ahalegina. Bere gezi hit zentro irekia da marka.
  
  
  "Gorroto dut boastful gidak," Nick irribarre egin approvingly, eta erreuma-ridden neska pizten bat bere liluragarri irribarre.
  
  
  "Ongi da, hori argi dago", esan zuen. — Utzi dut nire pistola arreta Aita Austin.
  
  
  Tarita nodded alai:
  
  
  "Gainera, arku dira, askoz errazagoa da, hankak.
  
  
  Nick slung brankan bere sorbaldaren gainetik, bildu dar-dar egin, eta ezker. Beharrezkoa izanez gero, zuen beti du "Wilhelmina"esku. Eta 9mm Luger bat egin ahal izango perfektua zulo ezer, esan zuen berak soothingly. Tarita atxikitako labur bat aihotz ego-ren gerrian gerriko, azalduz, ez zen behar palak luze batean baso hezeak.
  
  
  Aita Austin zen dagoeneko zain ih atean, agur esan eta nahi bere zorte.
  
  
  "Zuk bedeinkatu dut, nire seme-alabak,", esan zuen, egiten gurutzearen seinalea. — Egingo dut otoitz zure itzulera segurua."
  
  
  Nick waved ume, bere erreuma, eta, ondoren, presaka ondoren, neska, nor izan nabarmen bizkortu bere erritmoa bidez, herri eta, ondoren, batera estu bat mimmo bide baten ondoan putzu txiki, eta, azkenik, ertzetik oihanean. Tarita mugitu nahi katu bat, leun batean sentsual erritmoa, kendu ego-tik espirituala counterweights. Nick zen pozik ikusteko zuhaitz altu hori lapurtu bere ego arreta.
  
  
  ...Lehenago ez zuten sartu oihanean baino Nick sentitu engrossed horiek, balitz bezala erraldoi bat nahastuz atea izan danbateko itxi atzean, erabat ebaketa zion off munduko gainerako. Ih bat ezagutu antzinako mundua-mundu bat doa itzuli jatorria, denbora, denean zen gizon bat besterik ez gonbidapen gabeko gonbidatuak eder bat, blooming lur. Gisa joan ziren sakonago eta sakonago, Nick bihurtu zen, gero eta gehiago jabetzen eerie sentitzen ezer ez dela beste munduko existitu. Zuen snapped errealitatera itzuli bezain laster aurkitu zuen bere Wilhelmina azpian safari txaleko.
  
  
  Ustekabeko bidea, ego jo zen harrigarria zentzu irrealitate eza, materialtasuna hau mundu bitxia. Espero zuen entzuteko cacophony soinuak, baina, horren ordez, zabala isiltasuna, hautsi noizean behin bakarrik by zorrotz baten oihua macao edo toucan. Batzuetan, isiltasuna hautsi zen chatter tximinoak, baina denbora gehiena ibili dira bitartez isila twilight munduan. Baina laster Nick sumatzen ez zen bizitza osoko horiek-lurking, behaketa bizitza-milioika bikote begiak ikusten ih da aurrera. Nick hartu behar izan denbora ulertzeko korapilatsu forma natural mozorrotzea, eta eguerdian, esan izan zuen erraldoi angeluarekin-hegodun matxinsaltoak hostoak dute igota; ih gorputz erdi bat oin luze gorri-margotu iltzeak antzekoa da, arantza; berdea, zuhaitz hegan hostoak lush berdetasun eta bertan egin dute beren habiak.
  
  
  Oni perfektua murgildu sakonago sartu oihanean, beren bidea egiten artean bihurrituz, eskalada, zintzilik eta bihurrituz zuhaitz hori iritsi arte zerua betiereko borroka eta bizi-ematea ray eguzkia. Creepers, zeinen creeping zuhaitz abiatzen ziren lodi gisa heldu baten gorputz-enborra, zintzilik behera bezala bizi sokak. Sustraiak pandanus nahastuz sustraiak strangler fig eta banyan. The espinares kapok bere lodi ledge appendages, zorrotz iltzeak babesteko Amazon palma garuna, kontrajarri laua eta distiratsua, leuna, azala gorria. Nick ikusi bioletak tamaina txiki sagarrondoak, milkweeds blooming hainbat oinak lurrean gainetik, eta bikain zurbila morea orkideak apaintzen goiko zuhaitz adarrak.
  
  
  Handi lore ongi egokitzea petaloak, bizi-lau-laurden storehouses egiteko bizitzera ura, gisa zerbitzatzen bikaina natural urtegiak. Hartu zuten, erro zuhaitz adarrak. Dena erraldoia izan zen, ohikoa baino handiagoa, eta sentitu bezala hau izan zen, zer bizitza zen guztiei buruz, eta bakarrik existitu hemen, aurrean nire begiak. Bizitza honetan izan zen bilduta heavy, gozo usain hainbat eta hainbat lore, eta beroa, hezea, zapaltzailearen bero egin, nahiz eta argi brankan bat zama jasangaitza. Hau izan da arraro espektrala munduan, hau nahastuz bizitzaren haria, herrialde honetan, non minuturo sentitu duzu arnasa heriotzaren ondoan bozkarioz bizi.
  
  
  Ondoren, arratsaldean, Nick nabaritu Tarita du firehouse zen, inguruan bila, galdaketa kezkatuta zion begiradak. Azkenik, zuen gelditu eta eseri on zabal, indartsu erro erraldoi bat banyan zuhaitza.
  
  
  "Zu forma handia, Nick Carter," esan zuen admiringly. — Nik ez dut uste gai izango zinela egoteko leku bat, hau bezalako nirekin hain luze."
  
  
  "Ezin dut gauza bera esan duzu," Nick esan zuen, bere begiak behera mugituz bere hankak luze, bere estu, biluzi gerrian arnasketa sakon, bere malgua lepoa atseden-erro bat, bere begiak marroi triste.
  
  
  "Ez, hori ez da kasua zidan," Tarita esan zuen. — Oihanean hau da, niri zati bat, zati bat nire arima. Ezagutzen dut bere, eta guztia Saint-Michel-en testu-liburuak esan hori ez da gertatuko. Zientzialari guztiak — Mendel, Darwin, eta beste batzuk bezala, horiek-esan jendeak zer heredatu daiteke, zergatik, eta noiz. Ikasi dut hau guztia ondo. Eta, hala ere, esan dut, ez dakite oso. Jaio batean oihanean da parte izan nahi duten oihanean.
  
  
  Nick irribarre behera bere at. Ez zuen argumentu zer esan zuen, bestea baino naturaltasun zuen sartzen mundua bere inguruan. Oraindik ere, ez zegoen baino naturalagoa izan zuen lehenago, zuen afaldu eta egin atsegina eztabaida txiki. Bat-batean salto egin zuen gora:
  
  
  — Hemen eseri eta atseden pixka bat. Dezagun dute afaria." Izan dut eskuineko back."
  
  
  Nick-en begiak, eta jarraian bere lerdena figura gisa sartu desagertu sasitza banbu-zurtoinak. Minutu batzuk geroago, zuen berriro agertu zen, ariketa sorta bananak, mertxikak, eta zer begiratu nahi mangoes. Txiki baten inguruan, hotza udaberrian izan zen, ia ezkutatuta, marraztu dute edateko ura. Nick bere ikusi zuen bezala, etzan lurrean edan zion, bere bular goranzko bi biguna tumulu eta irristakorra erdibidean atera inguruan neckline bere soineko.
  
  
  — Ikusiko dugu benetan afaria ilun ondoren, dugu joan aurretik ohera, " neska besterik gabe, esan, ohitu bere oinak. Nick sortu zen bere atzean itxi, eta mugitu dira, beren bidea egiten bidez labirinto berdea.
  
  
  By iheskorra natural erlojua izan zen, eta zehatzena bezala man-bat egin zen, bat-batean, argi hori eguzkia zen dagoeneko ezarpena. Bat-batean, zapaltzailearen isiltasuna oihanean apurtu. Lehenengo gelan sartu, kolore biziko loras fluttered atera zuhaitzak eta swooped behera, garrasika hoarsely eta flapping hegoak furiously. Luze-buztanluzea loras jarraitu, beren ozena kirrinkariak batu zakarrez obbligato. Ondoren, guztiak aldi berean tximinoak hasi squeal, eta laster Nick zen etsi identifikatzeko guztiak, parte-hartzaileek iskanbila inguratzen duten horiek: howler tximinoak, bere distiratsua metalezko eta kobre-koloreko tunika, beltza-buru Kaputxinoen, itsusi huacaris, squirrel tximinoak, eta hainbat eta hainbat tropelak urrutira mantentzeko beste batzuk. Guztiek dute swooped behera zuhaitzak, swaying, hegan, eta begira beren lagunak adar. Apur bat geroago, ahotsak angelu-hegodun matxinsaltoak, igelak, apoak, eta intsektu erraldoi fitxatu creaking, kirrinkariak koru, guztiak berezi bat harmonia. Tarita ospatu abisu bat eskuan, entzuten irribarre batekin bere aurpegian. Bere begiak marroi bete ziren zorion, pertsona bezala entzuten, beren gogoko abestia. Nick zapaldu hurbilago eta begiratu Nah.
  
  
  — Benetan ari zaren lortzean wilder, ez zara?" "Zer da?" galdetu zuen, irribarrez.
  
  
  "Ohartarazi dut duzu," neska esan zuen. — Hau hasiera besterik ez da... Laster izango da erabat ilun. Bat egiteko leku bat betiko su, eta, ondoren, batzuk aurkitu joko afaria.
  
  
  Bat-batean, biek bat entzun, hainbat soinu, erabat sintonian oihanean ahotsak — oihua gizon bat, etsi heriotza negar mina. Hitz bat gabe hitzarmena, ran dute aurrera, honako negar, dagoeneko entzun crunch zuhaixka eta rustle hostoak.
  
  
  ...Nick izan zen lehen txiki bat ikusi, babesik figura, ia erabat bilduta handi bobina bat marroi ilun anaconda, suge bat bizi da wilds Hego Amerikan. Erraldoi bat dragoi-hogei oinak kontratazio muskulu-bilduta, berez, hiru bobinak inguruan gizona. Izan zen oso txiki bat Indian, eta horietako bakoitzean suge eraztunak zen baino lodiagoa bai ego-en eskuetan.
  
  
  Bota arku lurrean, Nick rushed aurrera, deftly dodging erasoak suge, eta horrek jarraitu curl inguruan bere babesik biktima. Gizontxo clung etsipenez goiko eraztun bi eskuak, saiatzen alferrik ateratzeko, baina bere behatzak bakarrik irristatu off leuna suge azala. Gizon horrek hanka, orain arte bezala, ezin izan zuen ikusi, estali zen odoltsua gash batetik masailezur indartsua. Nick ezagutzen duten herri-sinesmen aurka, anacondas ez berehala itoko beren biktimak, baina lehen hartu ih bere masailezur zabal-zabalik, eta, ondoren, ustez itzulbira inguruan beraiek da.
  
  
  Nick rushed anaconda burua, jakitea gizon baten aukera bakarra ihes menpe bere gaitasuna oharkabetu suge bere asmo itoko bere harrapariak. Bat-batean, itxi zion, Nick ikusi handi hortz-dragoi bat egin tximista lunge. Entzun zuen Tarita abisua negar, besterik gabe, denbora ikusteko bere begi txoko hori apaldu zuen bere brankan, ziur gezi-en zehaztasunaren arabera. The anaconda atxikia berriro, eta pulsing eta bibrazio muskuluak bere eraztunak laburbildu beren kezkagarriak mugimendua. Nick lunged aurrera, eta dragon lunged zion berriro, ahoa zabal, baina Nick eskura izan zen bere masailezur. Hainbat aldiz, zuen behartu anaconda eraso, eta honek atzeratu gehiago estutzen bere eraztunak. Puntu bat, gisa Nick lunged at suge, ee-ren retaliatory lunge slashed zehar Ego sorbalda; zuen ozta-ozta lortu sahiestu.
  
  
  Nick ez da ausartzen erabili labur bat aihotz bakar bat: kolpe batetik labana litzateke, argi eta garbi, ez da nahikoa izango, hala nola, munstro bat, eta txikienak atzerapena ekarriko luke, izan ere, lehen tximista eraso anaconda amaituko litzateke bere garaipena.
  
  
  Nick bota berriro, marrazketa, bere aurkari handi bat sartu kontraeraso. Baina denbora honetan, noiz herensugearen atxikia atzera. Nick salto egin eta harrapatu bere estuena leku azpian bere burua. Baina, nahiz eta, ez izan zuen ozta-ozta lortu bi eskuak inguruan nah. Nick sentitu berak altxatu off, eta hegan aurrera gisa dragon zirela airera. Zuen zintzilik, estutze bere grip on suge gorputza, eta flexing guztiak bere muskuluak. The anaconda, erabat enraged, askatu bobinak inguruan little Indian, erabat transferitzeko bere haserrea eta amorrua berria etsaia: bihurrituz eta dardarka, da urratu off bere beheko eta, ondoren, bota zion lurrean. Erraldoi dragon baieztaturiko bere mugitu hainbat aldiz, birrintzeko gizon pean da eta saiatzen itzulbira beraren inguruan ego hanka.
  
  
  Nick sentitu bere behatzak joan numb, gogorra eta mingarria, eta bere eskuak cramp, baina ez zuen utzi up on trikimailu. Hau egin nahi izan zen, utzi zeure burua izango da berehala harrapatu hau yawning, txistu itsatsi. Harrapatu zuen azkar begiradak batetik Tarita, aihotz eskuan, zuen bezala biribila gudu, mesederako lur zehatz bat, kolpe masa bihurrituz eta bihurrituz eraztunak. Bat-batean Nick konturatu horietako bat lodi bobinak zen hasieran inguruan biltzeko bere hanka, eta indar guciaz: ez zuen, nahiz eta ezaguna izan zuen, bultzatu zuen, bere belaunak lurrean sartu, eta guztiak bere pisua, bota zuen suge burua behera.
  
  
  Bobina jarraitu espiral inguruan at mailakatzea abiadura; Nick sentitu izan bere bizira gorputza hasten kontratua. Azken bere indarra, zuen sakatzen behera suge burua berriro. Tarita zen atzean orain, eta dragon darted, bere coiled gorputza sprawling airean, da slashed aihotz at anaconda buruak. Nick-en indarra xukatu erabat, baina handi eraztunak bere inguruan pixkanaka-pixkanaka hasi zen erori gain. The aihotz hondoratu bat azken aldiz sartu estu, kementsuak muskuluak bere lepoan, eta severed helburu jaitsi da kanpoan.
  
  
  Nick ez arautuko, aire gasping, muskuluak, bere besoak eta sorbaldak, beraz, estu dute inoiz zirudien altxa out. Baina, pixkanaka-pixkanaka, bizitza hasi zen itzuli zion, eta iragazi, iragazi ligaments lasaia.
  
  
  Tarita itzuli bat bizi urtegiak bere eskuak eta hustu ego erabat bere cramped bizkarra eta sorbaldak. Ondoren, berriz, Nick berreskuratu kontzientzia ondoan oraindik-shivering anaconda, bat ekarri zuen armful handiak uzten Indian, nor azkar bilduta ih inguruan bere hanka zauritu.
  
  
  "Ez dira eder bat, benda," neska, azaldu du. - Zauria geratzen garbi, eta ez du berotzen esker, bere mamitsuena mamia.
  
  
  Nick poliki-poliki lortu bere oinak eta mailakatu baino gehiago gizon txiki batean loincloth. Eskua jarri zuen bere softly heaving bularrean eta sentitzen hasi, presionatzeko, astiro-astiro, bere behatzak.
  
  
  "Ezer ez da hautsi," Nick azkenik baieztatu.
  
  
  "Zu ona ikaskide," Indian esan zuen bat-batean. — Egingo dut asko, gauza asko duzu. Ikusiko duzu, mutil.
  
  
  Tarita hitz egin zion ama-hizkuntza, eta gizon txiki lapoblacion bere irrikitan zuen bezala bilduta hostoak inguruan zauria malgua adarrak.
  
  
  "Zuen aurrera Guaica tribu," Tarita azaldu Nick. "Oraindik ez dute literaturaren, baina ari dira, eta itxi horiek. Esan zuen hori ikasi zuen euskara, berriz, lan-gida bezala ingeniari, epaitzen izan ere, hori izan zuten ekipamendu batzuk. Esan zuen Em bilatzen ari zaren zerbait, eta nahi zuen lagundu digu. Zuen eskerrik asko aurrezteko zion.
  
  
  — Gara hartzen ego gurekin?" Nick eskatu. — Uste dut, dugu behar da."
  
  
  "Bai," Tarita barre egin. — Gainera, zuen datozen gurekin, hala ere, ez du axola zer esango emu. Duzu gorde Emu en bizitza. Eta nire betebeharra orain saiatu lagundu nahi baduzu,.
  
  
  Oihanean zen ia bezain beltz Nick eta Tarita, bat-batean konturatu gau hartan jaitsi zuen.
  
  
  "Joan atzera eta sute bat egiteko, non utzi dugu," Tarita esan Nick. "Indian joan ahal izango duzu. Bide batez, bere izena da Atutu. Itzuliko naiz, minutu gutxiren buruan."
  
  
  "Itxaron," Nick izeneko. — Nora zoaz orain?"
  
  
  Baina Tarita ez zuen buelta eman eta desagertu sartu sasitza brankan batekin bere eskuetan. Nick bazekien ezin izan zuen entzun ego primeran; ego begiak narrowed. Jakina, Tarita laster erakutsi zuen bere balioa gisa helper bat, baina bere emantzipazioa agertu zela izan ere, esan zuen, besterik gabe, hasi zen, alde batetara utzi zion. Bat egin zuen oharra etorkizunerako, zin gogoratu istiluak berriro, eta oinez itzuli spot dute litzaidake aukeratu partaidetza. Zoriontsu Atutu ondoren, oinez, bere urratuta, bandaged hankak ezer gertatu ez balitz bezala zion.
  
  
  Laster Nick entzun crunch eskuila eta automatikoki harrapatu bere Wilhelmina ,baina Tarita agertu handi bat basoan txoria bere eskuan. Zuen dituena carcass gutxi Indian, nor berehala scooped sortu eta hasi da carve deftly, erauzi off azala eta lumak, eta tajadura zuri sartu haragi pieza handiak. Tarita mugitu stand ondoan Nick:
  
  
  — Egunen batean, noiz dugu denbora gehiago, ez dut pluck neure burua eta egosten da, besterik ez duzu." Zapore benetan ona baino hobea oilasko.
  
  
  Atutu eraiki makeshift pintxoak inguruan txiki, luze egur zatiak eta aktibatuta haragia baino gehiago sua. Noiz izan zen erabat egosi, entregatu zuen lehen pieza berak eta gorde me. Nick pixka sartu eta aurkitu Tarita zen eskuineko. Haragi goxoa izan zen, eta antza, bai ahate eta oilasko. Postrea, edan dute nectar bat delikatua squeezed fruta sartu, hosto handi baten forma beira.
  
  
  Sua jada erre baxua, eta Nick luzatu, ondorioak sentitzen bere topaketa erraldoi anaconda. Begiak itxi zituen, baina bat-batean sentitu, ukitu leuna behatzak bere bizkar gainean, behera labaintzen bizkarrean, igurtziz, massaging, astiro-astiro gainean sakatuz bere nekatuta giharrak.
  
  
  Noiz neska amaitu masaje, mumbled zuen bere esker eta berehala erori zen, eta lo sakon. Bi aldiz gauez esnatu zen batetik soinuak basoan, eta aldi bakoitzean ikusi zuen Tarita lo beso luzera, kuzkurtuta txakurkume bat bezala. Ezin izan zuen besterik egin out txiki bakar bat aldean sua: bat izan zen Indian. Nick drifted off berriro lo, dena dela pentsatzen horien inguruan ilun oihanean gauez bat izan zen, betiereko drama bizitza eta heriotza, hunter eta biktimaren ego, out jolasten milaka mila inguruan.
  
  IV.
  
  
  Nika bakarra da transmisioa bakar bat ray eguzki-argia, nolabait kudeatzen bidez apurtu trinko belo lainoa, mahastiak eta trinko zuhaitz koroak. Oihanean jaitsi sartu atzera bere ia eerie isiltasuna. Nick eseri sortu jerk bat, eta berehala ezagutu begiak txiki bat Indian okupazio lurrean. Little man-en aurpegia sartu hautsi zabal bat grina gisa Nick luzatu eta haizatuko at emu. Tarita zen inon ikusi ahal izateko. Atutu gestured aldera oihanean:
  
  
  - Ura ona egin ikaskide garbi.
  
  
  Nick zutitu eta slapped Ego estu sorbalda, utzi zion jakin zuen ulertu. Ez zen, jakina, baso bat erreka, nonbait, hurbil. Nick utzi bere safari jaka gertu Atutu eta joan sakonago sartu oihanean norabidea adierazten. Em buruz galdetu nahi Tarita, baina erabaki horren aurka, pentsatzen zuen, bai erreka edo biltzeko opari bat egin zion. The palisade inguruan erraldoi banbu zuhaitz, ia sei oinak handiko, itxi atzean horma hori rippled erraz.
  
  
  Zuen moteldu ikusi zuen figura bat batera mertxikak bere eskuetan agertzen atzetik altu, mehe-zurtoinak. Nick berak aurkitu aire gasping eta ia ito da. Ez zen bere ile solteak izan zen, eta bota baino gehiago, bere sorbaldak glistening beltza erreka, baina bere bular ziren biluzi eta osoa, free confining ih garb. Eseri zuen, isilik, bere aurrean, jantzita bakarrik bere sarong, bere burua gora, begira ume, begiak: zuzen, harro, motionless. Nick ezin izan du hartu bere begiak off bigunak arrosa-brown nipples, erdia bakarrik itzala kolore ezberdinak bere azala. Bere sorbalda biluzi ziren baino askoz zabalagoa litzaidake zuen pentsatu. Osoa itxura neska zirudien natural, eskubidea, eta egoki Nick. Eta azken finean, benetan zuen bat izan zen oihanean seme-alabak. Hala ere, nahiz eta gisa begiratu zuen Tarita, Nick berehala sumatzen hori ez zen egia osoa: ez zen zerbait gehiago bere keinu txiki, leuna mugimenduak, eta languid grazia bere burua bat izan zen berarekin, eta izugarri zirraragarria.
  
  
  Neska zen, beraz, hurbil Nick bere nipples ia eskuilatzea bere biluzi bularrean. Sentitu zuen bere behatzak dardarka eta bere muskuluak estutu bat kontrolaezina nahia altxatu bere palmondoak eta trazu horiek bi bero-kolpeak.
  
  
  "Ohartarazi dut duzu," neska esan zuen lasai.
  
  
  "Ez naiz kexatzen,", esan zuen.
  
  
  "Lausanne, Londres edo New York, izan zuen sentitu iraindu agertzen aurrean nahi duzu, hau da," Tarita jarraitu. — Hori da, zer egin behar dut hemen. Bada jantzita naiz asko arropa, deseroso sentitzen naiz, gustuko dut ezkutatzen egia neure buruari buruz. Esan nahi dut, esan zuen nuen bi pertsona me.
  
  
  "Eta bere, baieztatu ziren bai eder," Nick esan zuen. - Beno, edertasuna gainditu nire aurreikuspen guztiak.
  
  
  Jiratu zuen, eta oinez lasai ekin zion back to the stream. Nick hartu off bere galtzak, eta bustitzen ur cool, eta hezetasuna berehala lurrundu bere ego aire beroa. Bezain laster jarri zuen bere galtzak, neska itzuli zen hura.
  
  
  "Zu zara eder, gehiegi", esan zuen emeki. — Ez du hitz hori traba duzu?" Zure gorputza ez litzateke atsegina begiratzen, hala ere: ez da, beraz, indartsu, leuna, eta ederrez.
  
  
  Bidean little Indian en kanpina, hartu zuen Nick-en beso azpitik besterik ukondoa.
  
  
  "Duzu, loak hartu, beraz, azkar bart," Tarita esan zuen. — Zuen galdetu duzula esaten zuen oso ausarta gauza aurrezteko Atutu-en bizitza. Entzun dut zu goi-mailako nazioarteko agente, hau da, pertsona bat nor da beti lortzen du bere helburua, nahiz eta ez gelditu hil izena zerbitzatu ama. Baina uste dut, duzu, gorde baino gehiago hiltzeko duzu, Nick Carter. Bi gauza ezin izango parekoa, baina nik uste dut, egia da.
  
  
  Nick barre ozen. Pentsatu zuen berak are handiagoa incongruity — hau dotorea, ederra, bertako emakume perfektua laconic intonazioa bat Suitzako pentsiodunen, erdi-biluzik jainkosa erabiltzen duten bezalako hitzak " paregabeak."
  
  
  Atutu zorionez agurtu ih txiki bat kentzeagatik, eta jokatu dute partida bat jateko, fruta Tarita jaso zuen.
  
  
  — Non uste duzu zure aurkariak dira orain?" neska eskatu.
  
  
  — Bada ari zaren kontatzea buruzko egia puztuta, ibaiak gainezka, ondoren, Errusiarrek ez dira mehatxu bat gurekin. Oihanean honetan, nahiz eta egun erdi bat dirudi, dozena bat. Baina ih du sei pertsona, eta ahal izango dute, aldez aurretik jakin batean erritmoa. Dira buztana Txinako.
  
  
  Txinako, hala ere, badirudi mugitzen at azeleratua erritmoa, konturatu beren akats hasieran eta bat galdu eguna. Gisa Kolben, ez dakit.
  
  
  "Ez zuen urrun joan aurretik," Tarita esan zuen. "Are gehiago, posible da, esan zuen, apur bat galdu. Baina izan ziren bi Indiar berarekin ziren, eta ez zuten utzi zion galdu erabat.
  
  
  Bitartean, Nick prest izan zen, Atutu hitz egiten zen neska buruz zerbait.
  
  
  "Zuen eraman nahi du, bai gure arku," zuen itzulia. Nick irribarre egin eta nodded nahi Atut, nor zen dagoeneko egokituz bi arku bere sorbaldaren gainetik, begiak distiratsua zoriontasuna, jo zuen lasterka horiek ondoren.
  
  
  Nick Shell ibili eskubidea sortu Tarita batean neurtu erritmo eta, arren bere onena ahaleginak, ezin izan du hartu bere begiak off bere dotorea, oso figura eder. Neska jiratu, igo baino gehiago, zuhaitz bat edo salto, bere bular harrigarriro ondo aktibatuta arrosa begiak nipples, alde batetik, gero sagging eta, ondoren, berdintzea out, bilakatu elastikoa eta sendoa, ondoren, bat-batean, biguna eta biribildu.
  
  
  Euri ekarri behera handi bat zuhaitz, eta ego-beltza elurra eta nahaspilatuta adar bat sortu zen, ia gaindiezina oztopo ih-en bidea. Zuen bezala nahasiak baino gehiago da, Tarita irristatu eta erori zen atzera. Nick ozta-ozta izan nuen denbora harrapatzeko bere gerri inguruan bi eskuekin, eta bere bularrak, leun eta silky bezala, tximeleta bat da, hegal, izan zen kontra sakatzen zion.
  
  
  Bere fathomless begiak, ilun eta impenetrable, begiratu Nick, eta biek izoztu inmobilismoa — ustekabeko bitxia irudi adarren artean eroritako zuhaitz bat.
  
  
  Une labur horretan betikotasunaren bat bezala zirudien, ondoren, neska recoiled, inflexio bere burua alde. Baina ez zuen hartu bere esku kanpoan, eta slid behera ego besoa aholkuak bere behatzak eta, ondoren, jaitsi da powerlessly, balitz bezala, gogoz eten ih da ukitu. Edo, agian, izan zen, besterik gabe, bere irudimena, Nick pentsatu: hau madarikatu oihanean bere terrible beroa aire bitxi bat dauka eragina gizon...
  
  
  Tarita zen dagoeneko mugitzea, eskalada gora eroritako zuhaitz bat, eta zuen lasterka bere ondoren.
  
  
  Dute dagoeneko ibili nahiko bide luzea denean Tarita bat-batean gelditu, frowning, eta ikasten hasi zen lurrean. Ezkerreko zen estu bat, leuna banda lur bat bezala begiratu baso-bidea. Atutu baino gehiago izan zen, squatted behera, eta, gainera, hasi zen bilaketa lurrean bere begiak.
  
  
  Tarita adierazi adabaki txiki bat oihanpea ere, eta honako norabidea, bere eskua, Nick zuen, hain zuzen ere ikusi bat armful pixka bat xehatu uzten. Atutu aurkitu beste adabaki non geruza bat foliage izan dira berdindutako eta sakatzen apur bat sakonago lurrean sartu.
  
  
  "Ez dago pertsona izan ziren lotan hemen," Tarita esan zuen, " hiru edo lau, zaila da esaten zenbat. Baina ez gutxiago baino bi.
  
  
  "Kolben?" Nick zen harrituta.
  
  
  "Agian," neska esan zuen. "Ego Indiar ziurrenik lo kuzkurtuta arroka, nonbait, hurbil. Hau da, bide hori bertako Indiar egin ohi ibaia, eta, agian, dugu laster etorriko da. Bada, ahal izango dugu gurutze ibai honetan, erosi dugu denbora. Baina guk ere joan jarraitu Kolben en urratsei?..
  
  
  Ez zuen akabera, baina Nick zekien zer mistletoe neska ekarri.
  
  
  "Beno, hori hartuko dut kontuan betiko," Nick erabaki. Jarraitu egingo dugu, oso zentzuz, badaezpada joan nintzen lehen.
  
  
  Bere eder bular igo eta jaitsi zuen bezala shrugged. Nick jarraitu zion ondoren V, honako Tarita eta gora jarriz atzeko Atutu da talde txiki. Nahiz eta bide zen baino estuagoa Nick-en, oraindik ez zuen izan bere leun eta maila azalera. Inork ez tripped gorako ausazko arroka, irristatu adabaki goroldioa, edo lortu nahaspilatuta, alegia, zuhaitz sustraiak. Ez balitz izan Nick-en zuhurra urratsa, izan litzateke, plazer bat oinez.
  
  
  Dis Kolben da benetan itxi gisa Nick pentsatu, Odin en ego Indiar agian nabaritu ih sutzar bart, eta hori izan zen, dagoeneko arriskutsua.
  
  
  Nick gelditu, beraz, bortizki hori Tarita zaie sartu zion atzetik gisa heavy gorputzak bidez izorratu eskuila bere ezker. Nick izoztu gisa Atutu agertu atzean zion, eta azkar shoved brankan sartu Emu en eskuetan. The shrubbery parted, eta bi gantz, ilun-brown tapirs bota da. Dute, gehiegi, izoztu, beren gutxi piggy begiak finko hiru atzerritarrei zuten ausartu inbaditu bere ama oihanean.
  
  
  "Tiro!" Tarita oihu, eta, aldi berean, bere bigarren brankan zen bere eskuetan. — Izango dugu emandako haragi egun askotan!
  
  
  The tapirs, duten ia ez usaina zentzua edo ikusmena, gelditu hildako beren ibilbideak une batez, eta, ondoren, darted off norabide ezberdinetan. Horien inguruan, Odin leapt kalera bidea, eta ran behera, eta Tarita ran zion ondoren.
  
  
  "Stop!" "Ez exekutatu ondoren, hura!"
  
  
  Tarita filmatu zion bat exasperated begiratu, inflexio zuen ran, eta marraztu bowstring. Nick ran bere ondoren.
  
  
  "Madarikatua da! "hautsi zuen bidez. "Nahikoa da!"
  
  
  Baina labur-hankako tapir, korrika alde batera uzten, eta makurturik, dagoeneko irabazten abiadura ona. Orain Tarita exekutatzen zen bezain azkar gisa izan zuen, lortu nahian bezala itxi zion, ahal izan zuen lick eta hit bere ego batera gezi bat izan zen, tiro egiteko prest daudelarik taut bowstring.
  
  
  ...Nick sentitu balitz bezala osoa hotel area lehertu zuen, gora bidaliz iturri bat uzten. Ikusi zuen Tarita erori bere bizkarrean, bere gorputza bihurritu eta bihurritu mina bezala osoa hotel arrazoi eta hostoak euria behera haren gainean. The tapir da gantz gorputza jaurtiketa gora, gehiegi; animaliaren goi-campal squeal zen bortizki moztu handi bat bezala adar snapped off ego itzuli da.
  
  
  Nick begiak jarraitu arku hori animaliaren gorputza egindako abiadura handiz aurretik azkenik sakatuz zuhaitza. The tapir izan zen, gaur egun goitik behera zintzilik, hanka bat luzatuta, eta noose zen ongi lotuta inguruan bere ego orkatila. Luze, mehe alanbre osatuz udaberrian tranpa zen oraindik abentura, eskuan bere harrapariak irmoki airean. Nick begiak abaildu baino gehiago zion, eta berak ez zekien zer gertatu zen. Nonbait bidetik, udaberrian bat tranpa izan dira ezarri-indartsu bat bikoitza korapilo da, adar bat luzatu zehar bide eta begizta bat du atxikita, hostoak estalita. Txikienak presio geruza oharrak udaberrian, hala nola, tranpa bat, begizta berehala ixten inguruan biktimaren hanka eta botatzen sortu aurrekaririk indarrean.
  
  
  Nick eroriz bere belaunak inguruan Tarita en shivering gorputza, oraindik lurrean etzanda. Zuen erdi igo, leaning bere besoa, eta, ondoren mailakatu unsteadily bere oinak. Nick irakurri pentsamendu tren bere begiak. Tapir ezarri off hau kaltegarria, tranpa, eta horrek, lehenago edo geroago norbait lortuko litzateke harrapatu. Berriro heriotza bere ukitu bere bony alde batetik, eta aukera bakarra gorde bere.
  
  
  "Kolben?" Nick asmatu. Zuen nodded listlessly. Atutu baino gehiago izan zen, eta ondoan zegoen zion, isilik begira swaying tapir carcass.
  
  
  "Agian, ari dira Indian ehiztariak azken finean." Nick eskatu.
  
  
  "Ez dute ezarri, hala nola, tranpak, baina, bakarrik, sastrakak," Tarita esan zuen. "Inoiz ez zuten ezarri dute tranpa bat hau bezalako bidea.
  
  
  Nick ahoa estutu. Izan zen baino gehiago jakin honetan, eta bakarrik baieztatzeko eskatu bere asmatzen. Birritan dagoeneko, hau ruthless, prickly-eyed scoundrel izan gerturatu hil neska bat. Nick estutzen eta unclenched ukabilak. Ondoren, garuneko elektroniko saila litzateke ziurtatu behar dela, kontua ireki zen eta osorik ordaindu, Nick erabaki.
  
  
  Atutu motioned egiteko tapir bota behar off.
  
  
  "Utzi zion," Tarita esan, ohitu bere oinak batera Nick-en laguntzarekin, " aurkituko dugu beste zerbait." Ez dut gai izan ezer jan, eta izango naiz gogorarazi hurbiltasuna heriotza berehala.
  
  
  Nick nodded ulertzeko, entregatu Atut arku, eta aurrera berriz ere, isilean esploratzen hazbeteko behin lurrean. Zuen dagoeneko bazekien ez bezala, baso epel, zein mehe baten ertzean konpentsazio edo kentzeagatik, oihan beti amaieran bortizki eta bortizki. Beraz, Nick ez zen harritu zuen, bat-batean ikusi arrearekin urak nahiko zabala, ibai, bai banku ziren estu zerrendatan cordon lur. Tarita, gehiegi, stared selfishly ibai -.
  
  
  "Bada gurutzatu puntu honetan, dugu laburtu gure bidaia hainbat mila", esan zuen. — Ez dago bat izan behar rock zeharkatu lau mila ibaian gora hemendik. Ezin dugu besterik ez da moztu labur.
  
  
  — Orduan, zer da gelditu gurekin?" Nick eskatu. Tarita isilean adierazi Indian crouched ertzetik ura, sartu peering ura. Atutu shrugged vaguely, jaiki, eta desagertu bat bezala itzal marroi sartu oihanean. Une bat geroago, zuen berriro agertu zen, ustiategi txiki bat, buztan gopher-bezalako animalia bere besoetan.
  
  
  "Tukotuko," Tarita azaldu duenez, " bat da karraskariak bizi diren zehar ibaiak.
  
  
  Atutu hil ego, eta mehe bat gorria trickle ran behera ego bularrean. Little Indian jarri rodent ura, eta Nick, begira carcass izan dira harrapatu ibaia, konturatu ez zen oso gogorra egungo azpian itxuraz izoztuak uraren azalera.
  
  
  Gisa ikusi zuen, ura swirled inguruan animalia, bizirik slimy, writhing erakunde swarming bere sakonean, grabbing eta tugging rodent. Ia bat-batean, swirling ura lasaitu behera, eta zuri txiki bat, hezurdura bat garbi-hozka animalia agertu on the surface, eta, ondoren beheko hondoratu. Bakarrik hartu 25-30 segundo. Nick jada konturatu zer gertatu zen, eta hori guztia atera zen bere ahoa izan zen hitza " piraña."
  
  
  "Orain ez duzu kezkatu zeharkatu betiko," Tarita esan zuen.
  
  
  Nick eskaneatu kontrako banku, zein izan zen overgrown zuhaitzak ia ur ertzean, eta eskua jarri soka erantsita bere gerriko.
  
  
  — Bada, ezin dut igeri ibaian zehar soka batekin, ezin izan dugu, gorbata zuhaitzak aldeetan eta erabili lortzeko ur gainean.
  
  
  "Ikusi duzu zer gertatuko litzateke zuk nahi duzun sartu zen ura," Tarita esan irritably.
  
  
  "Kolben-da zuen ziur ibaia zeharkatu ferry?" Nick eskatu.
  
  
  "Erabat", esan zuen.
  
  
  — Benetan uste duzu Kolben utziko ferry oso-osorik, bere burua?" Nick exclaimed.
  
  
  Neska ez zuen ezer esan, baina Nick bazekien litzaidake zuen hit iltze buru gainean. Bada, harriak kendu litezke, zuen, Kolben, litzateke, zalantzarik ez, beraz.
  
  
  "Mugitu dugu hemen", esan zuen tinko.
  
  
  "Ezinezkoa da hori," Tarita, esan zion emanez, beste haserre begiratu. - Atzera joan betiko. Ibaian behera, bost mila kanpoan, han izango da beste leku egokia.
  
  
  — Hartu ahal izango da gurekin egun osoan!" Nick snapped. — Ez da munduan! Ikusten duzu, I buruz zerbait jakin piranhas. Bada, bota beren skinned carcass, guztiak piranhas inguruan eraso egingo nah eta ez utzi arte ferret da gnawed bi muturretan. Izan dut seguru betiere jaten dute carcass.
  
  
  Jiratu zuen Atut eta, gehiago keinuak hitzak baino, eskatu ego joan eta doan carcass batera udaberrian oilarra line. Noiz Indian izan zen ikusmena, Nick aktibatuta Tarita, nor zen orain eserita, bere besoak tolestuta, bere bular goranzko nahiz eta goi-mailako eta bere nipples arrosa gainetik bere besoak zeharkatu. Neska oso itxura bat izan zen stubbornness. Hartu erraza da, teen, Nick esan du bere burua, eta bere aktibatuta.:
  
  
  — Ezin dut egin ezazu." Bitartean, piranhas dira okupatuta tapir, erabili dut mutur soka zehar igeri ibaiaren eta segurua da beste banku -. Mantendu ahal izango duzu hainbat fluxua eta tira ego hemen zuhaitza.
  
  
  "Ezinezkoa da," zuen snapped, begira hura harro, haserre adierazpena. "Egingo dute, bukatzeko, tapir aurretik oraindik erdibidean dago." Ez duzu inoiz iritsiko beste shore. Dugu galdu denbora gehiago zain Atuta batera tapir carcass.
  
  
  Nick pausatu, bila ibaian zehar ikusteko adar bat pasatzen mimmo: hura izan zen bere ego at asmatzen azkar uneko baten erdian itxuraz lasaia ibaia. Zuen estimatu zabalera ibaiaren erlatiboa abiadura egungo eta saiatu kalkulatu zenbat denbora piranhas litzateke alderik tapir gain. Kate honetan, besteak beste, kontzeptu desberdinak izan zen, oso zaila da kalkulatzeko arretaz. Ondoren, Nick pentsatu Kolben, nork lortuko litzateke beste egun bat da, burua irteeran gain, abantaila dagoeneko zuen.
  
  
  "Egin dut", esan zuen, goibel, eta sounded baino gehiago ziur Della benetan ekarri. Bat-batean sentitu zuen Tarita begirada hura, eta bere begiak pizten sakon batekin, baden sua. Atutu agertu, arrastatu bat heavy carcass atzean, eta noiz iritsi zen horiek, bota zuen lurrera neke.
  
  
  "Mutil ona," Nick esan, idatziz little Indian, " oraindik indartsu bat mutil.
  
  
  Bertako grinned, ozta-ozta gai harrapatzeko bere arnasa. Nick entregatu Odin en emu-kate bat soka. Atutu at nodded erreuma: ulertu zuen ego-en asmoa.
  
  
  "Hartuko dut beste stream," Tarita snapped, honako Nick k & nb eskaileretan behera.
  
  
  "Lan hau izan da, niretzat," Nick esan zuen. — Ez dut igeri ibaian zehar.
  
  
  Neska zapaldu zion aurrean, modu blokeatzen, eta azkar batekin, catlike mugimendua snatched katea, soka, bere eskuak. Gelditzea tuck bere sarong handiagoa, itxura eginez bezala pare bat estu knickers, ezarri zuen off at run ibaia. Zuen bazterrera utzi zion berriro. Nick begiak narrowed gisa gogoratu zuen bere condescending tonu noiz buruz hitz egin zuen pistola, bere desafiatzaile erretiro oihanean sartu arren bere deia, haserre begiratu zuen litzaidake eman zion litzaidake zuen hitz egiten saiatu bere kanpo jarraitzen tapir. Eta orain zuen arbuiatzeko zion berriro, erakutsiz bere emantzipazioa arabera egiten da gehiegi contemptuously eta harro. Ez zen garai batean, ez zuen ordaindu arreta, hala nola, materia txiki bat. Orain, dena aldatu da. Ez zuen exekutatu ondoren Tarita. Horren ordez, harrapatu zuen, soka, yanking zaila da, beraz, haria hegan atera inguruan neskaren besoak.
  
  
  Han koa izan zen, carelessly coiling soka eta bere behaketa exekutatu back, bere aurpegia bihurritu amorruz, bere ezpainak zuri.
  
  
  "Give me soka," eskatzen zuen, bere begiak blazing at Ego.
  
  
  "Infernua bezala, ez dut," Nick esan zuen, irribarrez goxo sartu Ey aurpegia.
  
  
  "Duzu, beraz, nahi izatea, zure erara," neska ondorioztatu. — Eman dut nire hitza duzu lagun." Beraz, ez dut igeri da.
  
  
  "Duzu hemen lo egin," Nick esan coldly. — Eta ez dut behar zure zerbitzuak." Egiten ari zaren hau, besterik gabe, zure erara, zeren ez dut entzun zure aholkua. Oraindik ez duzu alanbre bat, oraindik ez duzu, besterik gabe, bat smug, moody Europako schoolboy.
  
  
  Nick stared zuzen sartu bere begiak amorruz.
  
  
  — Eta zu osoa lelo, " ihardetsi zuen. — Esan dut, duzu, ezin izan da egin, eta, orain, zu hiltzea, besterik gabe, zeure burua frogatzeko me wrong, besterik gabe, delako duzu eta zure gizonezkoa auto."
  
  
  "Nire gizonezkoa auto ez duzu, eztia," Nick esan zuen, " baina zu ergela izan ez baduzu, zure ideia bota zure burua."
  
  
  Atera bere begi txoko, ikusi zuen Atuta horiek behaketa begiak zabal: ezin zuen ulertu hitzak, baina, ziurrenik, ez zekien zer gertatzen zen. Tarita snatched sortu katea berriro, bere aktibatuta atzera Nick, eta ibili briskly aldera ibai, oihuka zerbait Atut. Zuen berehala hurried du tapir, ondoren, zalantzan egon, gelditu, eta begiratu Nick, nork harrapatu eta bere orratzez bere oso ertzean ura.
  
  
  "Ongi da, ari zaren produktu bat, bi munduak,", esan zuen. — Eta zuk xurgatu gaizto stubbornness horietako bi.
  
  
  Harrapatu zuen bere, yanked bere itxi, beraz, kolpe, ez luke minik eder horiek zuri-hortzak. Kolpe lehorreratu bere kokotsa, eta berak berehala ezberdin batetan dago. Nick kudeatzen bere harrapatzeko besterik ez zuen bezala izan zen baino gehiago okertuz, prest erori, eta ezarri bere poliki-poliki lurrean. Atutu begiak adierazi onespena, eta Nick joan zion, eta elkarrekin dute arrastaka heavy carcass ibaian behera eta bota uretara, bultzaka bezala urrun shore ahalik.
  
  
  Nick hartu off bere safari gillette eta galtzak, jarri Luger gainean bere arropa, eta koa izan da, ur ertzean, behaketa bezala, egungo bildu heavy carcass, eta poliki-poliki aktibatuta baino gehiago eta ibaian behera. Nick lotuta kate bat soka bere gerrian inguruan, eta Atutu atzean koa izan zion pozoia soka. Ziren bitartean begira ibaiaren, eta uraren inguruan tapir, bat-batean egosi eta bubbled: piranhas hasi zen, "tiro" at carcass.
  
  
  Nick bat hartu exekutatzen gisa murgiltze urrun banku gisa izan zuen ibaira gabe urpekaritza gehiegi sakon, eta berehala hasi zen ilara gogor, ebaketa bidez ur epela bere gorputza bezala, labana bat. Zuen atzera begiratu at carcass, zein izan zen dardarka bortizki bezala, milaka gnawing masailezur pixka sartu da. Bat-batean, itsasertzean zen dagoeneko urrun. Zuen igeri urrunago eta urrunago, sendoa eta sakona egungo bota zion ibaian behera aldera zorabiatu piranhas. Eman Nick berri indarra aurre egiteko egungo zen lapurretan zion preziatuak denbora eta ahalegina behar zuen burutzeko lainotsuak.
  
  
  Nick entzun Atutu en oihu ozena.
  
  
  "Big guy, joan!" Gizontxo oihu. "Big guy, joan!"
  
  
  Nick ulertu zer negar ekarri eta atzera begiratu at tapir. The piranhas joan basati, pouncing eta tearing at carcass, inflexio baino gehiago eta baino gehiago, lortu nahian goiko zati mamitsuak. Orain gehienak animalia bat besterik ez zen berria gnawed zuri hezurdura. The piranhas ziren azkar akabera beren jaiak. Laster, agian dute postrea ocasión. Nick sentitu muskuluak bere hanka hasiko cramp, eta zuen luzatu, saihesten saiatzen da; bestela, zuen ziur aski die. Balitz bat igeriketa lehiaketa, emu en grabatu izan litzateke seguru.
  
  
  Hiru laurden bidea izan zen, orain baino gehiago, eta uneko izan eased nabarmen. Balitz bezala, aingura atxikitako ego hankak zuen bat-batean desagertu egin zen, eta hau oharra eman emu berri indarra. Nick bazekien emu en bultzada litzateke erabilgarri etorriko denean begiratu zuen berriro ikusi eta soilik ura eta gnawed carcass animalia hondoratu hondoan. Eta milaka toothy izaki ziren dagoeneko lurking gertuko, erakarrita batzuk alien izaki euren ama-urak.
  
  
  Ezin izan zuen ikusi, baina senari zuen sensed uraren mugimendua atzean zion, bat-bateko churning eta zioten eragindako horda ezerk piranhas. Bat-batean Nick-en oinak bukaeraraino iritsi eta estropezuka aldera itsasertzean. Zorrotz bat, ia minik gabeko char moztu txahal bere hanka, eta Nick salto aurrera, tucking bere hankak pean zion, eta gogor kalera banku jarrera hori.
  
  
  Atzean, ura zen ilun beltza, irristakorra itzalak.
  
  
  ...Nick arautuko banku, arnasketa gogorra, eta sentitu odol seeping out inguruan bere hanka. Heriotza izan gerturatu zion—, beraz, itxi hori bakarrik, zorte, ez berekoikeria, izan salbatu zion. Bere arnasketa zaharberritu zen, atxikia zuen eta atzera bota soka ura zehar. On kontrako banku, Atutu dagoeneko lotuta, bere kate inguruan soka lodi bat, zuhaitz, eta orain zuen dantza, eta zorionez, ur ertzean. Tarita sartu zion, eta noiz aurkitu zuen zion beste aldean Nike, ikusi zuen hura, poliki-poliki igotzen bere oinak. Nick lotuta soka inguruan enborra, zuhaitz bat ona bikoitza korapilo eta haizatuko Atut baino gehiago.
  
  
  Antza denez, Tarita eskatu zuen Indiako lehen joan, eta Indian izan bilduta bi eskuak inguruan soka, altxatu bere hankak, eta, gainera, swung bere ih, eta hasi aurrera bultza. Nen bat jantzita safari jaka, bai arku slung bere sorbaldaren gainetik, eta Nick-en prakak arteko bere hortzak. Erdian ibaiaren sabela, soka sagged arriskutsuan, ia ukitu azalera ura, baina oraindik ere ospatu. Noiz Atutu bat-batean, salto behera aurrean Nick, No. 3 zorionez estutu Ego estu sorbalda. Tarita zen dagoeneko eskalada-soka. Zuen aurrean zegoen zion, ikusi zuen ilun haserrea bere begiak.
  
  
  "Bai, asmatu duzu,", esan zuen, grinning zabal. Edo ez duzu ezer ikusten?"
  
  
  Zuen swooped behera zion bere fists, saiatzen vent guztiak bere amorru jarriz bere ego sartu zulatu. Nick ducked erraz, harrapatzeko bere eskumuturra. Bera izan zen, dardara haserrea, eta nahi zuen soothe bere bere eskuan itxi eta laztanduz eder tumulu bere eskuekin. Ez balitz izan Atutu presentzia, zuen besterik ez dela egin. Horren ordez, ospatu zuen bere eskumuturra ongi.
  
  
  "Lasaitzeko behera, behera lasaitzeko," Nick esan neska, grinning berak denean, gogoratu zuen han ziren bi pertsona da. Hain zuzen ere, ez zen nahikoa amorru bere biak.
  
  
  — Zu pissed hori erakutsi dut duzu zinen gaizki.".. Ezaugarri bat emakume baten berezko hey, edozein munduko.
  
  
  "Ez saiatu errepikatu zure balentria," Tarita bidez esan gritted hortzak.
  
  
  "Ez egin zidan," Nick ihardetsi, unclenching bere eskumuturra.
  
  
  Eseri zen igurtziz eskuan eta begiratu zion.
  
  
  — Gara beste inora joan?" Neska eskatu coldly, kentzen saiatzen bere haserrea bat ahalegina egingo da, eta bere inflexio ego izotza.
  
  
  "Zalantzarik gabe," Nick irribarre egin, ia gehituz, " Orain badakigu nor arduratzen da." Baina ez dut zentzuzkoa ez erabaki. Lehenik eta behin, izango da soinu berri bat bezala iraina. Bigarren, ez zen erabat ziur informazio hori izango litzateke, guztiz kontuan hartu.
  
  
  Tarita ibili bat, ilusioa, itzulerako gait dute, nahiz eta sartu zuen hein handi batean, overgrown, mahats - estalita adabaki oihanean, hacking, pauso bakoitzean aihotz bat. Gelditu dira gisa egunez saint Stahl utzi, eta oihanean zen bizirik batekin berriro sonic cacophony.
  
  
  Atutu agertu, hildako bat txiki orkatz, zein zuen berehala butchered eta errea on bat makeshift txu. Haragia oso zaporetsua.
  
  
  Ondoren garbitzea izaten jarraitzen du, eta tossing ih sartu gau scavenger sasitza, Nick egin bankuaren prentsa bat, eta pentsatu harrapari gizakiak ere ibiltaritza basoan. Ibaia zeharkatu ziurrenik jarri ih beruna, jarriz Kolben aurrean. Garrantzitsua zen. Bazekien hori Txinako litzateke mantentzeko beren ohiko iraunkortasuna eta auto-sakrifizio, eta Errusiarrak liteke, nolabait, bere bidea egiteko. Geroztik, guztiak ziren erakunde bakar bat, nahiko eremu txiki, lehen pertsona iristeko ego litzateke dute aukera onena irabazi du saria.
  
  
  Izan zen, kontuan neared zuen bezala, helburua, guztiak licks litzateke konbergitzen beste bakoitzean, eta Kolben en saiakerak kentzeko aurkariak bihurtuko litzateke gehiago insistent eta ugari. The Kolbens seguruenik pentsatu Nick nagusia izan zen arriskuan zion, agian delako Tarita da LAGUNTZAK. Nick zen ziur Kolben litzateke saiatu berriro, eta berriro, sentimendu hori, bada, ume, kudeatzen hartu Nick, erraza izango litzateke zion aurre egiteko beste taldeko kideek baita. Nick irribarre egin pentsakor berak. Ezin zuen ukatu bere buruari plazerra baitute guztiak bere arreta Kolben, imajinatzen ikastaro osoan ekitaldiak, hala nola,. Eta arriskutsua zen. Bai Errusiarrak eta Txinatarrak izango da, gainera, ez izan zalantzarik eta kendu bere aurkaria, eta izango litzateke akats larria gutxietsi ih.
  
  
  Nick zen etzanda luzatu, pentsatzen idly, denean itzal bat keinuka iragan zion. Neska bat izan zen, larriak, larriak, nor izan zen, gaur egun belauniko zion ondoan.
  
  
  "Egin duzu ezinezkoa ibaiaren gainean, gaur egun,", esan zuen. "Baina egin zenuen. Hala ere, izan behar duzu entzun zidan. Ari zaren, besterik gabe, zortea. Ez, inoiz saiatu horrelako ezer berriro. Mesedez me entzun.
  
  
  "Ez kezkatu, eztia," Nick esan zuen. — Ez dut gauza bera egin encore bitan.
  
  
  Ezagutzen zuen, eskubidea izan zen. Begiratu oso bezala, askoz ere bere buruaz beste. Baina, zalantzarik gabe, ezin jakin zenbat, hala nola, suizida jarduten zuen konpromisoa hartu zuen bere bizitzan.
  
  
  "I... barkatu bere izateagatik, beraz, ero at duzu," neska softly esan, " I... ez dut ikusi nahi duzu get hil."
  
  
  ...Sua jada desagertu, eta iluntasuna zen topaketa horien inguruan. Nahiz eta Nick-en begiak, zorrotz gisa hawk, ezin barneratzeko inky beltza hobeto gauean: guztiak ikusi ahal izan zuen, izan zen, iluntzeko eskema bere figura. Zuen bezala zirudien eder bat disembodied izaki, hizketan inguruan iluntasuna. The neurrira litzateke madarikatua, leku hau, Nick zin egin du bere burua, imajinatzen moon eta bere bular eder bustitzen bere biguna dirdira.
  
  
  Entzun zuen Tarita etzan ondoan, eta berari atxikia atzera, staring sartu iluntasuna.
  
  
  ...Nick grimaced, gogoratuz nola litzaidake zuen madarikatua ilargia saint denean emu behar gurutze edozein lur irekia ikusi gabe. Imajinatu zuen bere gorputza etzanda beso luzera ondoan bere, bere osoa, biribildu bular batera nipples, apur bat itsastea, beckoning, zain.
  
  
  Zuen koa bere irudimena arte hartu du bere ego urrunegi.
  
  V
  
  
  Osoa hotel area hasi astindu, eta zarata eta dardara egin Nick esnatu eta Saltzeko stand arreta. Egunsentian etorri zen, berriro ere, bat grisa, ozta-ozta discernible zirkulu zuhaitz eta santuaren argia, goizean goiz, baina osoa hotel jarraitu astindu. Nick ikusi Atuta scrambling sortu erdian maitasun arantzaduna kapok enborra. Tarita ere esnatu eta eseri, begiak beldurra betetako bezala Atutu zuzendutako gutuna bere.
  
  
  "Behar dugu exekutatu forever", esan zuen. — Hau da, non aldapatsuak igotzen hasten da, mendi tontor baten liderra handiagoa lurrean. Behar dugu igoko da.
  
  
  "Minutu bat itxaron. Esadazu nor edo zer behar dugu exekutatu." Nick eskatu.
  
  
  "Gozogileak," Tarita esan zuen. "Basurdeak, gisa ih deitzen da Europan eta Amerikan, bakarrik gozogileak dira, are okerrago. Eta horiek zuri-lipped gozogileak dira txarrena txarrena.
  
  
  Nick sakondu bere memoria bikaina, eta bertan ospatu informazio mota guztiak, eta saiatu gogoratu zuen dena zekien buruz animalia hauek: zirela senide hurbilena Texas tabby basurdea eta Europako basurdea, bat ferocious tenplea, gogor, lodi ezkutatu, eta luze, makurrak fangs bat bezala Turkish scimitar izan rip ireki bat bezala, aurkari bat lata daiteke. Bere stranglehold, entzun zuen — baino indartsuagoa izan zen hori big basoko katuak. Epaitzen izuturik adierazpen Atutu eta Tarita aurpegiak, gehiago ziren guztiz jakitun magnitude arriskuan baino Nick.
  
  
  "Mugitu dute bat artaldea. Handi bat da artaldea — " neska, esan zuen. "Jadanik dute inguratuta digu. Normalean dute luza eta exekutatu buruz beste zerbait. Besteak beste, handi bat artaldea, ezinezkoa da horiek aurre egiteko. Antza dute, nolabait, elkarren artean komunikatzeko, gisa jarduten dute, eta oso amicably eta kontzertua.
  
  
  Tarita amaitu azken bi hitz gisa ran zuen, eta Nick ran bere ondoren. Horien inguruan izan zen etengabeko crackle zuhaixka: horiek lodi plaza lanparak bultzatu bidez landaretza bat rattling triki, snoring eta grunting. Orroa, zarata hasi zen oihartzuna oihanean bidez.
  
  
  Nick zuen soinua entzun talde bat ardi exekutatzen, baina ez zuen ezer egin hau ominous, trumoiak. Ez zen mingarria, etsigarriak ominousness horri buruz. Soinua artalde bat ardi exekutatzen, balitz bezala abisua: ez stand errepidean, eta segurua izango duzu. Bera rumble zirudien esan, hori ez zen inolaz ihes egin, besterik ez bezala, ez zegoen ihes egiteko modu heriotza. Orain ikusi izan dut shrubbery swaying, luze banbu zurtoinak swaying. Tarita oinarritu sasiak bidez goialdean bere abiadura. Atutu zen eskubidea beren heels.
  
  
  "Egingo dute zapalduko dena hemen," neska oihu, harrapatzeko bere arnasa. "Egingo dute uproot eta guztiak jan landareak, plazetan, intxaurrak, sugeak, karraskariak, intsektuak-ezer bere modu lortzen. Egingo dute, loosen lurra bera, eta, tira, guztiak jan daitezkeen elikagaien gainean nah.
  
  
  Bat-batean neska gelditu hildako bere ibilbideak, eta Nick ikusi gris iluna siluetak batera grayish tan marka, bi horietatik barre egin zuen at poking beren snouts inguruan eskuila, alde batetik, eta hirugarren bat, bestetik. Orduan ez ziren sartu, beste batzuek, eta, orain, bat eratu dute ferocious grunting eraketa bi aldeetan bide estu.
  
  
  "Mendi-sorta da, besterik gabe, gurekin aurretik," Tarita xuxurlatu, eduki nahian, bere arnasa.
  
  
  Bat-batean, ez zen bat zapaltzaile, maltzur giroa biltzen terror in the air. Nick konturatu izaki horiek ziren eraikuntzen. Zuhaitzak, zuhaixkak eta belar altu swarmed haiekin. Odin hurbilen basurdea snorted, urratzen lurrean bere hoof, eta bowed bere burua. Bestea, txiki glowing begiak, trabatuta bere burua eta bat egin scratching soinu bere eztarria.
  
  
  "Oraindik bide luzea joan," Nick esan zuen. - Erabili aihotz bat. Eta ez saiatu horiek ihardun borroka bat, besterik ez moztu indarrean izanez gero.
  
  
  Eta aurretik ezin izan zuen jarraitu, txiki bat, marroi figura jaurtiketa aurrera eta errebotea bidez line. Denbora gozogileak berreskuratu zuen beren zentzumenak, Indian sute bat bezala keinuka arabera mimmo horiek. Minutu bat geroago, izan zen scrambling sortu aldapa, helduta mahastiak eta twining mahastiak.
  
  
  "Joan aurretik," Nick esan zuen neska. "Run batera!"
  
  
  Bultzatu zuen gogor, eta iritsi da lehen basurdeak bi jauzi. Horien inguruan, Odin cocked bere burua menacingly, growled, eta salto egin. Gabe gelditzea, Nick ekarri aihotz behera zion terrible indar, eta sentitu blade zorrotz ebaki bidez lodi, discoloured ezkutatu animalia. Odol splattered inguruan baker-en burua, eta hasi zen growl eta, ondoren, utzi goi-campal squeal duela hori.
  
  
  Hurrengo une, beste basurdea eraso Nick from the right, eta berriro Nick slashed batera ezpata zorrotz. Nahikoa izan zen animalia gelditzeko, astindu bere odoltsua burua, eta recoil une bat. Hiru gehiago ferocious basurdeak leapt errepidean sartu, blokeatzen Nick-en bidea, eta ume, gelditu behar izan. Piztia horien aurrean barre egin eta bared bere luze horia fangs. Guztiak horietako hiru snapped bere masailezur elkarrekin modu izugarri batean, bat egiten zaunka soinu-aurretik abisu bat erasotzeko. Bi bloodied gozogileak ziren hurbiltzen atzean — Nick ikusi ih azkar batekin begiratu bere sorbaldaren gainetik.
  
  
  "Prest", esan zuen Tarita. — Ikusiko dugu moztu behar, horien bitartez.
  
  
  Ez zuen astirik ezer esan gehiago, bezala ikusi zuen lehen basurdea batetik hirukotea izan zen blokeatzen beren bidea behera utzi zuten lurrean. Ez zen jaitsi arte, aurrera bere mutur hori Nick ikusi gezi itsastea inguruan animalia lepoan. Berehala, bigarren piztia hasi spin, eta horrek minik bat bezala goiko: gezi bat ere trabatuta gainean ego kalkuluak egin. Geziak hegan, bata bestearen ondoren, aldi peccaries: zen Atutu, habe bat bidaliz ih inguruan bere zuhaitz aterpe.
  
  
  Du gozogileak erretiratu. Nick heldu Tarita besoan eta hasi ziren zoro bat maratoia, eta ezagutzen dut bakarrik dute une batzuk lehenago basurdeak beren zentzumenak etorri eta abiarazteko mendizale bat eraso. Baina udalak geziak zen nahikoa kendu animaliak, eta Nick eta Tarita bat erosi segundo batzuk iristeko aldapa. Nick nahaskia sortu mahastiak eta sustraiak, helduta horiek, alde batetik, eta, beste alde batetik, onartzen zuen Tarita, laguntzen bere gora, slipping eta irristakorra bere bizkortasuna, baina oraindik ere kudeatzen jarraituko du ia bertikala malda. Atutu igo aurretik horiek, baina ez dute neared goialdean estu ridge, eta batzuetan zuen etorri behera uzten horietako bat eskuan. Jarraian, oihanean bete zen haserre grunts eta snorts.
  
  
  Iritsi zirenean, muinoaren goiko, jaitsi ziren atzera, gasping arnasa, eta arautuko motionless. Ondoren etzanda, Nick koa izan da gora eta behera begiratu ilun forma ziren suntsitu eta erauzi out guztia bere bidea oihanean zehar ozen eta ferocious snorts, grunts, eta stomping soinuak batu bat sartu zapaltzaile soinua.
  
  
  Itzuli zenean, Tarita zen eserita. Bere bularrean zen busti zikinkeria eta hautsa nahasten bit hezea hostoak eta belar. Baina, oraindik ere, ederrez, Nick adierazi nahi du bere burua. Haien atzean, bat ridge mendiak igo bidez ego-estalita landaretza, eta bakarrik izan zen, ondoren, Nick konturatu izan dute iritsi puntu txikiena mendialdean.
  
  
  — Zenbat denbora izango gara hemen?" - galdetu zuen.
  
  
  "Gutxienez, egun erdi bat," Tarita esan zuen.
  
  
  Nick hasperen egin zuen, hein handi batean:
  
  
  — Ikusiko dugu guztiak galtzen denbora irabazi behar dugu arabera zeharkatu ibaian.
  
  
  Tarita begiratu zion, goibel eta shrugged helplessly:
  
  
  "Jasoko dute, nahiz eta fiercer direnean dig hau eremu osoa. Dugu hemen lo betiko arte mugitu dute. Agian ez dugu itxaron behar dira egun osoan. Soilik denbora esango du zenbat.
  
  
  Atutu zen crouched baten ertzean ledge, begira baino gehiago oihanean azpitik.
  
  
  "Ikusi bere, ona ikaskide,", esan zuen, egin nahian, argi eta garbi, Nick zuela jarraituko luke ikustera ferret arte gozogileak desagertu ziren. Nick patted little man-en sorbalda. Zuen aspaldi erabaki hori txiki-txiki Indian handia balio gehiago izan kemena eta ausardia hura baino hiru gizon arruntaren altuera konbinatua.
  
  
  Nick bankuaren prentsa etzanda nire bizkarrean eta luzatu ertzaren gainean, amesten dut beldur horiek eztarri azpitik hori egiten ari ferocious suntsitzailea soinuak. Galdetu zuen Tarita bere begiak, eta ikusi zuen bat batera mugitzen ozta-ozta ikusgai bidea ekarri arte sartu trinko baso estalita ridge. Gelditu zuen, eman zion sakon bat, erretzea begiratu, eta, ondoren, desagertu sartu foliage. Nick jarraitu gezurra isilik eta motionless, asmatzen saiatzen esanahia bere ilun, ulertezina begirada.
  
  
  Hamabost minutu igaro ondoren, eta oraindik ere neska ez da etorri atzera, eta Nick jaiki eta oinez sartu sasitza non litzaidake zuen desagertu. Ez zen bat aldapatsuak, estu, hosto-ilunetan, bihurri bide hori hazi steeper urrats bakoitzean. Nick azkar piztu itsaskor bat, izerdi hotza, eta Shell madarikatua bere azpian arnasa.
  
  
  Oihanean ezkutatzen zer zen bat-batean, agerian Nick: sorta oso bat laua arroka igotzen urratsak, eta jauzi bat kaskadako poliki-poliki behera horiek. Bere begiak, bidea jarraitu cool, freskagarriak, ura erortzen natural hau eskailera, Nick, bat-batean ikusi Tarita eserita zabal bat, laua rock azpian ura isurtzen.
  
  
  Jiratu zuen soinua at ego-en urratsei, eta aurretik izan zuen nabarituko crumpled sarong lurrean, koa izan zuen, harro agerian utziz guztiak aintza, bere hutsez edertasuna. Bere begiak haren gainean konpondu ziren batekin moldatuko begiradak hori izan zen, orain nahastezina. Bera izan zen, dazzlingly ederra, bere gorputza glistening eta shimmering. Nick, poliki-poliki, bere hurbildu, gozatuz ikusmena bere leuna, lauak gorputza bere biguna, biribildu erliebe behealdean, bere izterrak zabal eta erabat femenino. Neskaren hankak harrigarria izan ziren, tapering apur bat behera, luze eta biribildu, guztiak estalita ortzadar koloreko ur tanta.
  
  
  Nick pausatu bere aurrean, gora begira, bere figura, zutik isilean amildegi batean halo rainbow spray. Hartu gabe, bere begiak off bere, kendu zuen safari gillette, movable zorrotik batera stiletto bere besoa, eta atao off bere galtzak. Tarita en bular igo luze bat, hasperen sakona egin, eta ospatu zuen out batetik emu. Nick hartu da, jalgi rock bere ondoan, eta berak aurkitu bustia, intimo itzala ur-jauzia.
  
  
  Leuna spray ur jaitsi arousing ukitzen, freskagarria, aldi berean, eta Nick koa izan da, mesmerized rivulets ur exekutatzen behera neska bularrean, bat-batean, hitzik gabe. Jarri zuen bere eskua azpian bere bularreko eta sentitu leuna, azala biguna eskuilatzea arabera, ur-jauzia-en spray. Bere ezpainak parted, eta punta bere hizkuntza abaildu bere sakonean, beckoning, deituz, bilatzen.
  
  
  Nick musu ih, ezin eutsi hau maitasun seinale; berak bazekien dagoeneko Odin en namesake horiek ez litzateke gai malko berak kanpoan beste joan gabe modu bi.
  
  
  Tarita garrasika, labur bat, sentsual adierazpen plazer — eta sakatzen bere burua aurka ego bularrean, hanka bat inguruan bilduta ego izterrak. Nick sentitu poliki-poliki, bere irrist inguruan ego besoak eta jaregin bere belaunak, premiazko bere aurpegia aurka ego eta gorputza, biltzeko bere besoak inguruan ego. Neskaren ezpainak ere slid behera-ego gainetik, bere bularrean, azpian, baino gehiago muskuluak bizitza... eta txikiagoa eta beheko, flatter nahi, ziztada ego gorputza estalita dardara olatuak nahia.
  
  
  "Modu honetan," zuen arnasten azkar, gehiago irristakorra behera, bere eskuak mimatuz ego atzera, gogor ipurmasailak, muskuluak bere izterrak. Neska arautuko ego itzuli da, bere oinetan eskuineko rock, eta zipriztin ur erori hasi zen bere gorputza, bere bularrean, gose ukitu eta maitasuna. Jaurti zuen bere belaunak bere ondoan, eta sakatzen bere ezpainak berea, sentimendu, bere ahoa ireki, zabal, bere hizkuntza erantzuten invitingly bere insistent laztan bat, malgua mimatuz dantza bi jende-eske gauza bera. Nick hasi zen bere behatzak exekutatu, astiro-astiro, bere baino gehiago altua bularrak, bektorizatu inguruan zirkulu bere lauak nipples bere thumb ziren arte gogor eta puztuta erretzea aurrea hartzeko. Ondoren, bere burua makurtu zuen eta hasi zen musu neskaren bularrak, berriz estutzen zuen bere ego bat moan zirudien ihes oso sakonean bere gorputza. Bere hankak arrosa mota bat kaotikoa estasia...
  
  
  ...Eta ura mantendu botatzen behera horien gainean, eta gutxi jaisten talka bere bularrean eta bere ezpainak.
  
  
  Nick hasi ahal laztan bere leuna eta hezea oilarra, mugitzen behera gehiago, eta neska zabaldu bere aldakak, utziz bere burua gainditu. Joan zen berriro bere erantzuteko gose ezpainak, baina berak tore bere burua kanpoan, eta erori zen haren gainean, joka zion atzera sartu cool hezetasuna stone, eta aztertzen hasi da bere gorputza, bere ezpainak, orain sakatuz bere bular bere aurka midsection, orain inflexio bere aurpegia, bere hankak eta negarrez plazer. Slid zuen gora, bere gorputza berriz ere, atera iritsi zen, eta hartu zuen bere bularra, eta Tarita jaitsi atzera ondoan zion, hankak altxatu eta zabaldu, arching bere gorputz osoa atzeratua.
  
  
  "Oh my God," zuen moaned, biltzeko bere besoak inguruan ego eta saiatzen tira zion bere gainean. "Mesedez.".. orain, bai, orain.
  
  
  Zuen bankuaren prentsa bat, eta poliki-poliki hartu zuen bere esku, eta ekarri zuen, ego berarekin, ia garrasika estasia. Nick ozta-ozta izan eduki berak egun hartan tenplua, eta bera izan zen, moaning, guztiak ilusio eta aurrea hartzeko.
  
  
  ...Eta ura oraindik ere euria behera horiek, batez ere.
  
  
  Behin ego ukitu egin bere gorputza shudder orain, eta mugitu zuen, oso poliki-poliki, tickling eta tormenting bere, pixkanaka-pixkanaka batuz bere gorputza. Neska gasped aire. Bere luze, chiseled hankak itxita inguruan bere gorputza, eta hasi zen mugitu erritmikoki, erantsitako bakoitzaren bultzada oihu bat gozamenerako, ondoren, bat moan. Sentitu zuen bere boterea. Ulertu zuen bere boterea. Sentitu zuen bere egarria.
  
  
  ...Eta ur jarraitu goitik erortzen on ih gorputzak.
  
  
  Dagoeneko zen mundu batean eskura haratago inguruan mundu — munduan itxita bera, non ezer axola, baina eder hau izaki zion azpian, eta zaporea bere ezpainak, sentitzen bere lurrinez gorputza, eta azken helburua bere pasioa, maitasuna.
  
  
  Zuen garrasi, deitzen zion, eske, maitekorra, arching bere ederrez, aldaka zabal, bere gorputz osoa dardaraka gozoa sentsualitatea.
  
  
  Gaur egun, izan zen Nick-en txanda deitu bere izena. Azkenik, ekin zioten batean, estasia, Tarita iritsi helburua funtsezko plazer. Jaitsi zuen atzera, eta Nick gainean erori zen, bere gozoa neke, lurperatzen bere aurpegia leun kurbak, bere bularrak.
  
  
  ...Macao oihu nonbait, ego ozena negar zetorren nonbait, zuhaitzak, ondoren, isilik jaitsi zen berriro. Bakarrik zurrumurrua ura botatzen on ih gorputza...
  
  
  Nick atxikia atzera, luzatzen out on the rock, eta sentitu Tarita da biguna, mimatuz behatzak bere gorputza. Bere ukitu gehiago izan zen elokuenteak hitzak baino: zen, balitz bezala esan em zenbat plazer eman zion plazerra emateko beste. Arautuko zuen oraindik, gozatuz laztan honen liluragarri izaki, bere behatzak, poliki-poliki, irristakorra baino gehiago leuna, hezea atzera neska. Ur-jauzia pounded aurka bere azala, eta behin eta berriro sentitu zuen nahia maitasuna bere engulf zion, balitz bezala, ez zuten, nahiz eta ukitu elkar. Aurkitu zuen bere, baina berak dodged eta salto egin zuen bere oinak, arrastatu ego berarekin.
  
  
  "Modu honetan, gaur egun," Tarita esan, saltoka amildegi batetik behera sartu belar biguna eta oinez aurrera, oraindik ere eusten Nick-en eskua berea.
  
  
  Aurkitu zuen txiki bat konpentsazio artean zuhaitzak eta jaitsi laua bere aurpegian alfonbra gainean inguruan fluffy, hirusta-hostoak bezala, tiraka at Nick. Iluna izan zen eta cool hemen inguraturik, hosto lodi eta biguna mossy estaltzeko. Tarita heldu zion berriz ere, bere quivering gorputza lehortzeko ia berehala bere berritu grina. Bilduta zuen bere besoetan, bere inguruan, premiazko bere behera sartu belarra, eta elkartu ziren berriro maitekorra rush, punctuated moans eta xuxurlatzen.
  
  
  "Bai, bai, nire maitea... Bai," zuen xuxurla batean emu en belarrian, bere magikoa eskuetan murgildu ego mundu batean sartu ordura arte ezezaguna ferret zorion. Ego, egarria, datorren berea, eta Nick aurkitu zuen, gehiegi, izan negar estasia batean primal modu plazer.
  
  
  ...Oihanean oihartzuna, erdi-negarrez, erdi-moan zorion, eta Nick jaitsi bere alde, lurperatzen bere ezpainak neska bularrean.
  
  
  Gozoa languor urtu kanpoan neska igo bere oinak, bat biluzik egurra nymph inguruan exekutatzen bere secluded erretiro — iheskor une bat pristine, unsullied edertasuna.
  
  
  Nick jarraitu bere chiseled irudikatu zuen bezala leapt sartu ezerk ura bere besoak tente eta bere eskuak luzatuta.
  
  
  Bere bular ziren enpresa eta gonbidatuz, berriro ere, eta bilduta zuen bere besoetan, bere inguruan, honako hauek bere uretara. Dute sakatzen beren gorputzak biluzik elkarrekin eta koa azpian cool, freskagarria tanta. Azkenik, bota zuen kanpoan, hartu ego-en eskutik, eta eseri on bat gertuko rock amaieran, ur-jauzia. Orain bakarrik argi zipriztin ur agertu horiek. Gisa Nick behera eseri boulder bere ondoan, bere atzera eusten zaion, Tarita sartu slid bere besoak, bere ego eskuak bilduta pean bere bularrean, bere burua atseden-ego sorbalda.
  
  
  "Inoiz ez dut pentsatu ahal izango da, beraz, zoragarria, Nick", esan zuen emeki. — Sekula ez dut hori berriro gertatuko da, eta ez Hema eta ni.
  
  
  Nick zen gogoa ados berarekin, nahiz eta beste arrazoi: maite zuen, besteak beste, primal indarra, natural grina, bere emanez guztiak pure eta undisguised nahia. Oraintxe bertan, zuen eserita zegoen ego besoak, basking bere miresten begirada. Baina hori guztia arren, neska ez zen, besterik gabe, bat oihanean izaki, bera izan zen, biguna, jakintsua, sofistikatua — bat-of-a-mota konbinazio. Bai, adostu zuen berak, benetan ez litzateke gertatuko Hema eta ni berriro, zeren ez ziren gehiago bezalako jendeak bere egiten duten hau bitxi eta arraroa konbinazio grinak.
  
  
  — Ba, nahi duzu nire oihanean, Nick?" — Zer da? " galdetu zuen. "Zuen galdetu erakusteko nola ederra izango dute."
  
  
  "Zure oihanean ederra da, baina, halaber, hilgarria. Alexander da zure mundua.
  
  
  "Ez da, beraz, eder eta ez hain hilgarria," esan zuen, iradokizun bat, tristura, bere ahotsa. Berriro ere, adostu zuen bere bihotza.
  
  
  — Bada, ez duzu buruz hitz beldurrezko eta, ondoren, gauza bat harritzen nau. Hori ez dugu ikusi jaguar oraindik, " Nick esan zuen.
  
  
  "Eltigro," oihu egin zuen, erabiliz, Hego Amerikako izen handi hau ikusi cat. "Indiar luzea dute eta jakintsua esaera buruz tiger. Esan dute hori betetzen duzu jaguar denean duzu nahi du, eta beti damutuko geroago bilera.
  
  
  Nick barre batera bere, gogoz bere behaketa igoko, besarkada ego. Deftly biltzeko sarong inguruan bere gerrian, Tarita itxaron zion, jarri bere arropa. Denbora zirudien gelditu horiek, baina bat-batean jada ez zen goizean. Behera joan ziren aldapatsuak bidea non Atutu zen oraindik crouched, zain. Nahi Tarita en corkscrew, Indian erantzun duten peccary artaldea zuen, besterik gabe, hasi eta utzi, baina ez zen mugitzen norabide berean haiek bezala. Tarita pixka bere ezpainen.
  
  
  "Izan dugu atzera joan eta jarraitu riverbank", esan zuen. — Ez da urrun hemendik, ibaiaren delako egiten begizta bat, eta erraz ahal izango dugu lortu Nah.
  
  
  "Galdu dugu erdia baino gehiago egun bat," Nick estimatu haserrea bere ahotsa. "Madarikatua da, izan dugu erreal bat lortzeko aukera hurbil Kolben.
  
  
  Bete zuen bere burua pentsamendu hori, agian ez dute hain urrun atzean Kolben.
  
  
  Gisa txiki festa jaitsi ridge eta hasi zen atzera, ih ikusi adabaki bat oihanean triskantza bat artaldea basurdeak, eta Nick konturatu nola ondo egiten dute lan egin zuen lur. Osoa hotel arrazoi izan ziren plowed baino gehiago, balitz bezala, bulldozed arabera squads, eta usaina heriotza eta suntsipena zintzilik airean. Nick izan zen, nahiz eta pozik ez dutela jarraitu artaldea, baina ez litzateke hartu behar lasterbide bat atzera.
  
  
  Gisa jarraitu zuen ondo mugitzen Tarita, bere gogoan drifted itzuli goizeko ordu igaro berarekin, eta konturatu zen gauza bat: utzi dute aurretik hau Jainkoak madarikatu oihanean, behar zuen bakarrik bere behin gehiago. Epaitzen labur, azkar begiradak bere hezea begi marroiak, neska zen bezain sutsua buruz, bere ego, eta, ziurrenik, besterik ez bezala, irrikaz hartu dena mundu honetan, beraz, hau jungle aurrera eraman izan du bere bezalako hegoak, jarriz bere bizkarrean munduan primal sentimenduak.
  
  
  Nick bazekien noiz itzuli zen, eta hori beste mundu, zuen aldatuko litzateke, gehiegi. Jakina, berak maite izango zion, baina maitasun hori ere egingo da, hainbat. Nick pentsatzen hasi zenbat fun eta dibertigarria izango litzateke ikasteko aldea.
  
  
  Ibaiaren ireki aurretik haiek, bat-batean, beste ezer oihanean. Koa izan dute, une bat aterpe trinko hosto, ondoren, atera zen hondartzan. Tarita ekarri ih ibaian gora zehar banku, skirting duten zuhaitz malda behera, ur ertzean, eta atzera bueltarik denean, ezinezkoa zen oinez zehar banku. Dute dagoeneko ibili nahiko distantzia luzeko noiz neska bat-batean gelditu bihurgune bat, biltzeko bere thumb bere ezpainak. Nick crouched behera bere ondoan eta zentzuz eskaneatu bihurgune: hiru piragua, erdi-metodologian hondartzan, zabu apur bat on & nb.
  
  
  "Errusiarrak," Nick xuxurlatu zuen gizon bat ikusi garraio-sorta zer agertu behar da lo poltsak eta xedapen bat atera kanoa. Kostaldean zehar gertu ainguratze-puntu ih, sakonune txiki batean arroka ziren sakabanatuta, antzeko haitzuloak.
  
  
  "Itxura bat giza sorkuntza," Nick xuxurlatu, seinalatuz horiek. Tarita shrugged:
  
  
  — Oso posible da. Indiar bizi hau jungle bat baino gehiago mila urte.
  
  
  — Saihestu ahal izango dugu ih, " gehitu zuen, nodding aldera Errusiarrak.
  
  
  Ziren hastear denean, Nick bat nabaritu beste Errusiarrak tossing bat heavy sorta lo poltsak zehar piraguan sartu altuerako belarra hazten ari den zuhaitz baten azpian. Aldi berean, aire zen bizirik gaizto, beldurgarria buzz swarms intsektuak hegan inguruan zuhaitzaren enborra.
  
  
  "Liztorrak! Tarita garrasika, jaurlaritzak bere behatzak sartu Nick besoan. - Erraldoi errepide liztorrak.
  
  
  "Begiratu ihc! Nick arnasestuka, behaketa horiek hegan atera hutsak. ih-en envergadura zen 4-6 hazbeteko altua, eta liztorrak gehiago begiratu nahi miniaturazko jet borrokalari baino intsektuak. Berehalako batean, liztorrak jaitsi bortizki on Errusiarrak: ih odol-gorri hegoak eta seme-beltza sabelak abaildu airean, inflexio sartu gurpil armak mugitu. Amorru arrunt liztorrak da beldurgarria; horiek erraldoi liztorrak, beren zorrotz, venomous stingers hazbeteko erdi luze — dira benetako hiltzaileak.
  
  
  Sei Errusiarrak ihes egiten saiatu zen, baina ezinezkoa zen horrela egin. Saiatu dira borrokan, baina handi intsektuak portatu bezala liztorrak behar dute: eraso alde guztietatik. Nick ikusi lider gisa talde, Jasnowicz, flailed erotu at erasotzeko munstroak, baina, azkenean, erori zen lurrera, gogor eta bihurrituz painfully bezala horda liztorrak etorri zion behin eta berriro.
  
  
  Bertakoak, Tarita azaldu batekin ikaratzen, izeneko erraldoi Osi "spider hawks," neurri batean, zeren dute ehiza venomous tarantulas, eta, neurri batean, delako bere tamaina. Nick ikusi zuen zer bat erasotzeko swarm egin izan giza bat: euren aurpegiak ziren bat ezezaguna nahastea, eta behin ukitu beren puztuta erakunde ekarri jasanezina mina, eta, batzuetan, heriotza. Hemen, heriotza saihestezina zen. Erresumina batetik ziztadak, nahiz eta 2-3 intsektuak izango konponezin bat izan dosi. Errusiarrek garrasika, oraindik ezkutatu nahian batean lurrazpiko hutsune, baina liztorrak ziren nekaezinean. Odin ran inguruan Errusiarrak, bere burua puztuta bat sartu aldatu baloia, aldera ibaia, baina swarm mantendu sortu zion, etengabeko sting ferret arte atean.
  
  
  Ez zuen itzuli.
  
  
  "Madarikatua! Nick zin egin, jauzi, bere oinak. "Nik uste dut lortzean sentimental."
  
  
  Ran zuen aurrera, arren Tarita en pleading negar, eta, tira, bi poltsikoetan firecracker-bezalako spray latak Stewart izan banatuta. Nick yanked out espoletak, dituena du canisters sartu erdian swooping soldadu, eta crouched behera, prest exekutatu bada madarikatua gauza ez zuen lan. Liztorrak hasi zen euli bat beres eta beres, baina orduan hasi ziren zirkulu, sartu jotzen zihoala elkar disorderly sigi-saga hegaldia. Hamar segundo geroago, ziren norabide guztietan hegan, ahaztu bere mindless haste eraso, beren habia, eta zehatz eredua wasp eremuak. "Madarikatua bere," Nick esan, behaketa horiek desagertu sartu oihanean.
  
  
  Errusiarrek jarraitu gezurra motionless, moaning softly. Nick ran horiek norabidean, eta Atutu eta Tarita sartu zion. Zuen dagoeneko ireki larrialdi poltsa eta entregatu Tarita xiringa xiringak eta ampoule bat suge antidoto.
  
  
  — Ba al dakizu nola kudeatu horiek?" "Zer da?", galdetu zuen eusten ampoule eta botila.
  
  
  Tarita nodded.
  
  
  "Autoak, ondoren. Minuturo zenbatzen.
  
  
  Nick zen dagoeneko Jasnowitz en alde, nor zen ozta-ozta ezagutzeko: bere begiak ziren puztuta eta puztuta, eta bere aurpegia, besoak, eta bularrean ziren oraindik estalita babak. Ezinezkoa zen bakar bat aurkituko ildo bere gorputza, baina Nick azkenik aurkitu bat pultsu bere eskumuturra. Zuen mugitu azkar, deftly mugitzen gauza batetik bestera. Tarita sentitu gutxiago ziur eta biziki gomendatzen laguntza bat bakarrik, bere bigarren ward zen lagundu Nick, nor amaitu injekzio ordez nah. Errusiarrek gelditu moaning eta arautuko arnasestuka. Batera Atutu-en laguntzarekin, Nick arrastaka ih eguzkia sartu txiki lurrazpiko depresioak.
  
  
  Ez ziren hainbat hildako animaliak at utzi eszena tragedia, eta Nick bat jaso gora horien inguruan ikusteko gardena gorria hegoak hori partzialki estalita hilgarria stinger. Are gehiago, hildako, izan zen, beldurgarria. Disgusted zuen dituena da ibaira, eta horrexegatik aurkitu Tarita ondoan zion.
  
  
  — Ez duzu get sentimental", esan zuen, begira, Nick, eta zuen grinned rheumatically, gogoratzeko hitz litzaidake zuen bota aurretik exekutatzen laguntzeko Errusiarrak. Jakina Tarita eskubidea izan zuen, bazekien hori. Em lekuko izan heriotzen jende askok, aldiz, batzuetan gorrotorik, batzuetan plazer. Batzuetan etsai aurkitu bere burua ego garbia, batzuetan burua aurkitu dute beren pit. Baina heriotza beti izan da emaitza pertsona bat da, borroka beste.
  
  
  Izaera esku borroka horretan, beti zirudien, besterik gabe, jarraipen bat gizakiaren basakeria matematika. Baina kasu honetan, begira hauek etengabe erasotzeko intsektu erraldoi, iruditu zitzaidan hori bakarrik gizateriaren inguratuta izan zen terrible etsai. Nick sentitu zen giza betebeharra erreskatea matematika, eta zuen ia barre berak hartan pentsatu egun bat gizateriaren izan daiteke estatu batean gauza bat: beharra, pertsona guztiak elkarrekin stand aurka batzuk terrible calamity. Nick snapped bere pentsamenduak, ikusi neska bilatzen begirada, eta irribarre egin zion, bere ilea laztanduz:
  
  
  "Inoiz ez dut gustuko intsektuak." Eta ez dago gehiegi ih honetan Jainkoak madarikatu oihanean.
  
  
  Zuen jaiki eta oinez itzuli harri aterpetxe hartu begirada beste Errusiarrak. Horiek guztiak izan ziren, arnasketa, baina zailtasun handiz.
  
  
  Nick bazekien antidotes erabiltzen ziren estatu-de-la-art eta indartsua, eta natural antitoxins horiek ziren babeskopia ezagutza zientifiko gizakiak. Ala lan egingo dute, zuen laster jakiteko. Jakina, ezinezkoa izan zen hautsi behera, hala nola, garai batean, eta utzi Errusiarrak. Gauza bakarra lanik newfound good Samaritan zen pertsona kopuru handi bat lortu helburu bera. Nick itzuli zen Tarita eta aurkitu zuen dagoeneko gutted errusiako moneta eta aurkitutako hainbat kontserba latak elikagaien inguruan oilasko eta atuna. Atutu filma ikusi lilura gisa hartu zuen bat opener eta sinple bat prestatu edu inguruan osagai horiek. Baina ego-ren aurpegia sartu hautsi pozik irribarre bat bezala dastatu zuen janaria.
  
  
  "Beste bat izan da nor sartu, zibilizazio" Nick esan Tarita, eta ikusi sly irribarre flicker zehar bere ezpainak.
  
  
  Gauean izan zen, dagoeneko marrazki behera bere belus belo, eta erabaki zuten egonaldia riverbank bere babesik gastuak. Aurretik iluntasuna sakondu, Nick joan egiaztatu pertsonen behin gehiago. Ego zen lasaitu, hain zuzen, izan ziren bizirik eta arnasketa, nahiz eta zailtasun — baina oraindik gehiago berdinarekin. Hala ere, hantura on ih buruak eta gorputzadarrak ez dira gehiegi aldatu, eta gisa ibili zen, atzera Tarita, Nick ez zen ziur badute, gai izango litzateke tira bidez.
  
  
  Noiz izan zen erabat iluna zuen, arautuko behera eta sentitu bat biguna, samurra gorputza bere alde. Ondoren, planteatu zuen bere eskua, eta Tarita slid azpian nah, lotan erortzen ia berehala, arnasketa softly maila ego sorbalda eta atsedenerako tumulu bere bular aurka ego ribcage.
  
  
  ...Izan zuen lurrean etzanda posizio berean denean woken zuen goizean, iratzarri distiratsua eguzkiaren argi, open ibaiaren.
  
  
  Atutu zen dagoeneko agachados gertuko, poking hatz bat sartu harri leize. Nick hurried baino gehiago. Koronelak Jasnowicz zen propped on bat ukondoa, bere aurpegia oraindik bat bezala fantasiazko maskara, baina bere begiak ziren inaugurazio txiki bat eta ikusi ahal izan zuen. Beste batzuk izan ziren, oraindik ere lotan, eta bat izan zen lanpetuta lortu nahian bizitzera. Nick ikusi puffiness on ih-ren aurpegiak puztuta eta eskuak izan lausotuta apur bat, eta, gaur egun, zalantzarik ez zuen lukete bizi. Ondoren, hitz egiten zuen Jasnowicz, azkar harilkatzen zer egin izan dira. Gizona ozta-ozta eseri, grimacing baino minik, baina Nick ikusi eskerrona Ego begiak.
  
  
  "Eskerrik asko, Carter," zuen murmured bidez puztuta ezpainak. "Eskerrik asko gurekin guztiak.
  
  
  "Orain arte bezala, ezin dut esan hau gauza sort, hantura da, joan behera azkar," Nick esan zuen. Izango da eskubidea.
  
  
  Utzi zuen Errusiarrak eta itzuli Tarita.
  
  
  "Ez dut urrunegi joan honekin brotherly laguntzeko," esan zuen softly neska. — Goaz, nik ulertzen dudan moduan, ipar ibaian zehar, benetan?"
  
  
  Zuen nodded.
  
  
  — Ez da izan azkarragoa bada bat erabiltzen dugu, kanoa?" Edo errekak dira oraindik gainezka?
  
  
  "Ez, ona da piraguan ibiltzeko hemendik," neska esan zuen.
  
  
  — Gero han betiko hartu eta lehen txalupa. Eta jarri zulo beste bi, " Nick esan zuen.
  
  
  Azkar eta deftly, deskargatzen dute ekipamendu guztiak eta xedapen itsasertzean. Bitartean Atutu zen zulaketa zulo bi gainerako piragua, Nick aurkitu errusiako pistolak eta agindu Atutu bat igoko zuhaitz altu eta zintzilikatzeko ih batetik lehenengoa adar.
  
  
  "Ez dut nahi izan gabe utzi babesa," Nick azaldu du, " baina hartuko da horietako hamabost minutu inguru lortzeko nu, eta izango dugu urrun denbora horretan." Ziren, besterik gabe, sartzea, kanoa denean Jasnowitz agertu bidea liderra kobazuloak, begira pixka bat unsteady. Deitu zuen out ahots ahul bat, hitz muffled bidez bere ego-desitxuratuta ezpainak:
  
  
  "Carter, zer egiten ari zara?"
  
  
  Nick irribarre egin. Errusiako begiak zalantzarik gabe, ikusi piragua zulo horiek, eta pistola zintzilik handiko zuhaitzak.
  
  
  "Gelditzeko, Carter," Jasnowitz izeneko.
  
  
  "Ziur jokatzen du," Nick esan zuen, bultzaka, kanoa uretara. "Uste baduzu, galdu dut, bai, zaldiak, Koronelak.
  
  
  Zuen gestured aldera harri leize:
  
  
  — Baina, oraindik, dorre.
  
  
  Tarita, nor ez zen xake jokalari, eta, beraz, ez zuen ezer ulertzen, frowned.
  
  
  "Koronel ulertu ahal izango," Hey Nick esan zuen, irribarrez.
  
  VI
  
  
  Nick eta Atutu ziren arraunean. Tarita luze bat hartu zuen, malgua mahats, zorroztu da bi muturretan, eta landatu lodi bat zizare on nah. Nick asmatu zen nolabaiteko Amazon baubling, baina Tarita kudeatzen tira eder bat big arrain laranja bat atzera, bat Amazoniako mota ibai-amuarraina bezala, neska, azaldu du.
  
  
  Mugitu dute azkar aurrera, dodging erdi-sunken erregistroak gainditu dute. Nick zen aback lehen aldiz noiz horietako bat erregistroak bat-batean ireki zen bere handi ahoa, agerian utziz, bi ilara distiratsu hortzak. Orduan bakarrik egin zuen konturatzen osoa ibaiaren zen teeming alligators, lazily atsedenerako & nb beren muzzles itsastea; eta beno, irtena begi kolpeak egin ih are gehiago itxura bezala knobby erregistroak. Nick zen irekietan noiz gainditu zuen ih.
  
  
  Noiz hasi zen talde ilun, dute lehorreratu itsasertzean, eta Atutu bat eraiki su ez oso urruti, itsasertzean. Nick erakutsi Em nola erabili txiki gasolina arinagoa, eta oraindik ere, gaur egun lan egin ezin hobeto. Badaezpada, Nick osoa izan poltsa partiduak berezi bat iragazgaitza pakete. Bitartean Atutu prestatutako arrain, Nick aztertu area, lagunduta Tarita.
  
  
  Noiz joan izan dute, soilik ehun bat metro, dute bat topatu crumpled, distiratsua cellophane poltsa, punta zein zen peeking zuhaixka baten azpian. Nick crouched behera eta atera Ego dut, aurkitzeko beste bat besterik ez balitz bezala. Ez ziren Txinatar karaktere aurrean, eta Nick ireki bere ego saiatu aitortu edukiak. Zuen sniffed airean.
  
  
  "Arroz pakete", esan zuen. — Beno, orain badakigu Txinako hartu errepide berean.
  
  
  Jaiki zen, begira sombría, eta ezin eduki bere haserrea, eta esan zuen::
  
  
  "Harrigarria da nola lortu dute, beraz, azkar eta hain urruti gabe oihanean ezagutza eta hariak gabe... zirela pentsatu nuen, bai, orain arte atzean edo hopelessly galdu, nonbait.
  
  
  "Agian dute eraso ondoren Kolben," Tarita iradoki. Nick begiratu Nah, kalkulatzeko pros eta cons bere gogoan. Hipotesi hau zentzurik, baina beste zerbait izan zen, gehiago litekeena.
  
  
  "Madarikatua! — Zer da? " egin zuen oihu ozen.
  
  
  "Zer da, Nick?" Neska zen larritu.
  
  
  "Egin zuten baino gehiago eraso hori,", esan zuen. "Ez zuten itxaron gaua arte en Serra do Naviu. Dugu besterik gabe, bere gain hartu du, eta ezinezkoa izan zen ezartzeko dena ziur. Itxaron dute gurekin utzi, ondoren, jarraian, mantenduz gurekin hurbil. Zalantzarik ez dute ahaztuak hurbil bai Errusiarrak eta Kolben, eta ziren gure buztana, aukeratuz joan Khem gure bideak zeharkatu. Eta orain dute konturatu jarraitu ahal izango dute mugitzeko modu independentean. Gara oso hurbil erabateko porrota.
  
  
  "Bai," Tarita esan zuen. — Eremu markatu duzun bezala, seguru asko crash gune datza besterik aurretik, zehar Kanahari lurrak.
  
  
  "Nik uste dut Kanahari dira Indian tribu?"
  
  
  "Bounty ehiztari," Tarita esan zuen, eta barre egin. — Izan ziren, hala ere. Duela gutxi, bihurtu dute baketsu eta gelditu ehiza pertsona.
  
  
  — Ez duzu edozein berme hori gertatzen da?"
  
  
  — Nik bakarrik dakit hau hearsay, tribu batek orain ezin bizi, bakean eta lasai. Baina, jakina, bere konfiantza hori Kanahari agian rise up edozein unetan.
  
  
  Itzuli dute Atut, nor zen butchering amuarraina aihotz bat egin duten Ume, inbidia maitre d ' gehien upscale jatetxea. Nick-en burua zen, oraindik ibiltzeko. Errusiarrek ziren, jada ez da mehatxu bat, eta Txinako ziren nonbait aurretik. Gune — lekua erori-nahiko txikia da, besterik ez dago gainetik, eta "scavengers" hasi dira leku honetan. Aurretik, espero zuen lortu, ez lehen, aurkitu preziorik gailua, eta batera utzi gabe jarri gurekin Tarita,, gure little Indian, edozein arrisku gehiago. Agian, oraindik ezin izan zuen eraman bere asmoa, Nick pentsatu.
  
  
  Denbora izan zuten amaitu arrain txiki eta sua izan erre behera, inky iluntasuna dagoeneko jaitsi da horien gainean, baina Nick izan, oraindik ere, egiteko out Tarita kuzkurtuta kontrako ihra, eta Indian crouched bere ondoan.
  
  
  Zuen zuzentzeko, oraindik haserre berak gutxietsi Txinako en smarts. Nick gorputza craved gangak eta atseden zuen, eta azkar erori zen, eta lo sakon, dagoeneko erabiltzen soinuak gauean.
  
  
  Egun saint ez zuen oraindik bidez iragazi zuhaitzak, eta aire bete zen beltza hobeto, noiz entzun zuen ego nire izena deituz bere lo.
  
  
  "American," esan zuen norbaitek. "Zu... zer da zure izena, Carter, uste dut?"
  
  
  Nick gelditu bortizki, baina ahots azkar hitz egin zuen berriro nonbait iluntasunean:
  
  
  "Non zauden lo. Nire pistola adierazi da zure neska helburu.
  
  
  Nick aitortzen Kolben ahotsa.
  
  
  "Zuen egia kontatzea, Nick. Benetan, ez da nahikoa, nire burua. Dagoeneko izan zen Tarita ahotsa.
  
  
  "Ez mugitu," ahots bat ohartarazi menacingly inguruan iluntasuna. "Izango da egunez hamar minutu. Ondoren, izango duzu eta bota zure machetes, zeure burua eta zure midget guztiak zure arma erdian. Oker bat mugitu eta hiltzen zuen.
  
  
  Nick izoztu isiltasuna. Zelaia-beltza hobeto zela pixkanaka-pixkanaka, konpentsazio, zuen bota Luger bere zorrotik, jarri Ego poliki-poliki lurrean atzean, alde batetik, bere atzetik, eta poliki-poliki bultzatu ego aldera belarra. Denbora Sergei azkenik leaked, eta iritsi da lurrera, Nick eserita zegoen argi eta garbi eta motionless, ikusten dena forma hartu, materializing bezala, etapa bat uztaila. Kolben zen atzean zutik Tarita, eta pistola en ego habe izan zen benetan zuzenduta neska helburu. Ego-en big-sudur laguntzaile ospatu Atuta gunpoint at, eta bi ama Indiar koa bezalako isila, motionless estatua hurbil. At Kolben ordena, Nick eta Atutu bota beren machetes sartu gela erdian. Gizon handi dagoeneko atera Tarita-ee-ren aihotz. Bitartean, Nick ikusi helplessly, Indiar urratsez urrats aurrera, eta hautsi ih arku.
  
  
  "Zure arma, Carter," Kolben eskatzen.
  
  
  Nick ospatu huts bat zorrotik:
  
  
  "Bere ego galdu nonbait bidean.
  
  
  Kolben esan zerbait Indiar, eta Odin berehala bilatuko Nick horien inguruan. Kolben, nahiko pozik abenduan baldintza etsaia, ezker Tarita zaintzen bi Indiar eta joan zen aurrera begiratu iragazgaitza poltsa Fulton-sistema eta txiki-txiki igorlea. Ireki da, gutxi gorabehera, zuen peered barruan, baina guztiak ikusi zuen bat izan zen core batekin alanbre mehe inguruan bilduta. Egiaztatu ondoren, ez zen arma bat, Kolben itzuli zen bere eserlekua.
  
  
  — Ez daukat zalantzarik, hau da, berezi batzuk gailu erabili behar detektatzeko elektronikoa garuneko, " iruzkindu zuen bat, baizik eta tonu atsegina. — Eta ez baduzu aurkitu ego bat, eta, ondoren gauza hori utzi egingo duzun bezala, kontsolamendu bat."
  
  
  Barre egin zuen, bota zuen bere burua atzera labur bat lehertu labur, zakarra barreak. Nick neurtu distantzia burly gizon besoak bezala masiboa, stunted zuhaitzak. Kolpe bat ukabila ez litzateke hartu ego, eta beste ezer esan nahi zenbait heriotza Tarita eta Atutu. Nick erabaki ez egin ezer oraindik. Kolben aktibatuta eta agindu Indiar begi bat mantentzeko on Atutu eta big Sudurra itxi begi bat mantendu Nick, nork erraz poked ume, saiheskiak bat hogeita zortzi-caliber errebolberra batera bozal gaurkoan.
  
  
  Kolben baino gehiago ibili Tarita, heldu, bai bere bularrak, eta barre egin. Bat-batean ego barreak eta letra basati bat bihurtu garrasi: Tarita hondoratu bere hortzak sartu ego eta besoa zulatu bere iltzeak sartu bere aurpegia, egiten deep furrows bere aurpegia. Gizon handi lunged eta erabiltzen du bere eskua atzeko lur ondo praktikatzen alboko sakea on neska. Kolpe hit Tarita xede, eta Nick ikusi hit tribu bakoitzean. Egin zuen bat nahigabeko mugimendu, baina berehala sentitu errebolberra prentsa aurka bere saiheskiak; hurrengo une ez zen soinua beste kolpe. Denbora honetan Kolben zen abentura bere agian guztiak, jarriz, bai pisua bere gorputz astun eta indarra bere muskuluak sartu da. Tarita sprawled bere bizkarrean, bere bularrean itzulerako handiko zuen bezala hit lurrean hezea. Kolben leapt at Nah batera orro bat, baina neska crouched batean baloia, lortu nahian, bere oinak. Bat-batean Kolben kanpo utzi yell eta jaitsi alboetara, bere aurpegia contorted mina, eskuetan bere groin.
  
  
  Odina ran inguruan Indiar nahi Tarita, blokeatu bidea, eta bihurritu, eta bere eskuak bere atzetik.
  
  
  Kolben eseri hitzik mina, eta, ondoren, oraindik arnasestuka, lortu bere oinak. Indian jarraitu eduki neskaren eskuetan, eta gizon handi poliki-poliki mugitu bere bidean, eta oraindik ere eusten, alde batetik, bere ertz, beste hit bere aurpegia.
  
  
  — Ezin dut hiltzeko duzu, oraintxe,", esan zuen, errodatzen zorrotz bat itxura gorrotoa at Nick eta Atuta. "Orain oihanean egin ahal izango da niretzat.
  
  
  Adierazi nahi zuen, Indiar, eta dute prodded Nick oihanean bidez. Bidean, Sudur handi jarraitu sakatu bere ume, errebolberra aurka bere bizkarrezurra. Gizon bat inguruan Indiar ospatu Tarita eskuak tinko bere atzetik; beste eskoltatuta Atuta. Kolben ekarri atzeko, eskopeta eskuan, itxi begi bat mantentzea guztion aurrean.
  
  
  Azkenean etorri dira, espazio ireki bat, erdian zein txiki bat izan zen txandan igerilekua. Noiz ih agertu inguruan ura, tukotuko salto egin eta, sartu desagertu sasitza.
  
  
  Kolben agindu Atut aurpegia etzanda behera lurrean, eta gero bultzatu Tarita aldera zion, utzi Nick zutik azpian Sudur Handi-en watchful begi. Esan zuen zerbait Indiar, eta desagertu egin dira, oihanean sartu, beren erabiliz machetes deftly. Pixka bat egin ondoren, dute berriro agertu hiru partaidetza, whittling ih gisa joan ziren. Baten laguntzaz flat rock, gidatzen dute hiru ibilgailu lurrean sartu zailtasun, baina arretaz eta sakon. Honako Kolben en argibideak, Indiar jarri partaidetza, adibidez, 25 oinak gain, eta hamabost oinak ur ertzean. Nick ikusi hazten sinesgaitza.
  
  
  Kolben gestured Big Sudurra, nor nudged Nick aldera partaidetza. Erabiliz twine-bezala mahastiak, lotu zuen, ume, - en eskumuturrak ongi elkarrekin, liderra ih kalera bere atzera, gero erdiak mahastiak bidez horiek eta arretaz lotuta soka sutan, eta, beraz, Nick bat izan zen, hogei-oinez leash. The tren-unitateak utzi zituzten beren hankak doan. Nick frowned egin zuten bezala, bera Tarita eta Atutu, eta laster hiru horiek izan ziren, luze tethers atxikitako partaidetza.
  
  
  Kolben joan Tarita eta laztandu bere bular; eseri zen staring at zerbait baino gehiago bere burua, bere aurpegia eraginik. Kolben lehertu zakarra, krudela barre.
  
  
  "Bada izan nuen denbora.".. Bada dut denbora izan, ez zuen lortu ahal izango duzu off arte erruki eskatu." Baina lortu dut bere bizkarrean, izan dut, beraz, askoz ere dirua eta denbora hori erosi ahal izango dut edozein bat zure mota.
  
  
  Berrikusi zuen muga, bere eskumuturrak, urratsez urrats atzera, eta swung bere at. Kolpe zen hain indartsua zen neska bota off eta mantendu etzanda lurrean, ozta-ozta negarrez, eta horrek minik.
  
  
  Kolben ondoren, gora ibili Nick, bere aurpegia contorted bat gurpil amorrua.
  
  
  "Espero dut zuen lehenengo, American", esan zuen, " eta nahi dut ikusi bere hil."
  
  
  Horrekin, zapaldu zuen kanpoan Nick, oihu komando bat bere koadrilaren dira, eta azkar desagertu sartu azpia. Nick koa motionless, entzuten crunch sasiak gisa utzi zuten. Tarita zutitu, begiak zabal, malkoak streaming masailetan behera. Iritsi zuen bi muturretan bere soka, eta Nick mugitu bere erantzuteko. Ih baina bakarrik izan zen sei buruz oinak.
  
  
  "Egia esanda, nik uste dut guztiak zentzugabekeria," Nick esan zuen. — Izan dut free madarikatua soka pixka bat."
  
  
  "Ez duzu denbora," Tarita esan zuen, eta bere ahotsa sounded lauak eta dimisioa aurkeztu behar da Nick. Kolben zekien zehazki zer egiten ari zen. Hori da, zergatik aukeratu zuen, hau konpentsazio txiki bat, aintzira. Ikusten ari gara bat jaguar laster, Nick... eta ikusiko dugu damutuko.
  
  
  Jakina! Nick zin pean bere arnasa. Aintzira hau da lekua non erraldoi horiek katuak joan edan. Orain ulertu zuen! Ez, ez, horiek guztiak oraindik.
  
  
  — Orduan, zergatik arraio ez zuen gorbata digu zuhaitz bat?" Nick eskatu angrily. — Zer da hau osoa lotutako-show esan nahi du?" Ez dut ulertzen bere.
  
  
  "Izan zen honako zahar bat Indian esaera. Esaten du inork ezin tentazioari eutsi exekutatu urruntzen denean etortzen dira aurrez aurre bat jaguar, eta, ondoren, jaguar jauziak eta kolpeak behera. Ikusten duzu, bat ume, beti jolastu nahi du, bere harraparien arabera joka behera. Da zuen bezala jolasten duzu aurretik zuen hiltzen duzu. Bada ginen irmoki lotuta zuhaitz bat eta oraindik koa izan da, gero, agian, ez litzateke gainditu mimmo.
  
  
  — Baina, orduan, beraren arabera esaera zaharrak, saihestu ahal izango dugu heriotza." Nick hausnartzen. Ego begiak narrowed, " Zer dugu, bada beat Kolben eta esaten? Zer dugu, bada, ezin stand oraindik?"
  
  
  Ikusi zuen bakarrik sinpatia eta tristura Tarita begiak:
  
  
  — Inoiz ikusi duzun bat jaguar hurbilketa". Dugu ez duten ausardia begiratu eta stand oraindik, behintzat, ez da hildako edo oso ongi lotuak. Kolben daki hori. Egin zuen, beraz, ekarri dugu gure heriotza hurbilago.
  
  
  Garbi lana. Nick zin. Neska meekly trudged atzera, arrastatu leash bere atzean. Nick saiatu free, bere eskumuturra, yanking soka eta freskagarriak bere oinak lurraren kontra, muskuluak straining bere besoetan eta sorbaldan. Baina joango mahastiak, ez mugitu. Saiatu zen alboratzen partaidetza bultzatuta sakona lurrean sartu hainbat aldiz, baina aldi bakoitzean osoa hotel area bilduta, eta azalera bilduta, compacting inguruan seigarren bat. Nick saiatu loosen muga, bere eskumuturrak, straining ferret-en besoak ziren arte estalita odol tanta. Zuen berehala gelditu egiten, hau da, ezagutzen duzu odol usaina erakarri ahal izango gonbidapen gabeko gonbidatuak.
  
  
  Nick zela ziurtatu zuen, bada, litzaidake zuen denbora, zuen litzaidake dute lortu free, nolabait. Ordena bizirik jarraitu behar dute, beharrezko prestatzeko topaketa jaguar bitartean. Begiratu zuen Tarita eta Indian. Biek begiratu dejected, agian delako baino hobeto zekien zuen zer zen gertatuko buruz. Baina zer da neurrira ez txantxetan buruz? Betiko saiatu, hala ere.
  
  
  Nick saiatu erabaki aplikatzeko lehen araua yoga, ikasi duela urte asko, inguru osoa urruntze ingurumena eta errepresioa fisiko sentimenduak bidez erlaxazio osoa.
  
  
  Deskargatu estestvenno, ez zen joan tren yogis guztiak baino gehiago, bere bi laguntzaile ordu gaia batean, baina oraindik ere saiatu erabaki prestatzeko ih egiteko berehalako erronka.
  
  
  "Tarita, me entzun", esan zuen tinko neska. Jiratu, eta inguruan begiratu zion, begiak zabal. — Saiatu behar dugu, ados? Ez dut uste zerbait geroago, free, bere gora. Eta hori egin ahal izateko, behar dugu prestatu etorrera jaguar betiko. Eta uste dut lagundu ahal izango duzu, bai. Ikasi behar dugu stand oraindik erabat. The jaguar ziurrenik iritsiko gero arratsaldean. Bada, ahal dugun bezala stand honetan hiru ordu eta, ondoren, dugu gorde egiten dira! Hau da gure aukera bakarra, Tarita. Saiatu egin behar da... niretzat.
  
  
  Tarita shrugged, bere begiak oraindik erakutsiz bat itxura depresioa eta nahasmena, baina berak nodded hitzarmena. Hitz egin zuen, Atutu buruz zer Nick nahi, eta gutxi Indian adostu gauza bera egin zuen.
  
  
  "Zuk bai errepikatu dena me ondoren," Nick esan, oinez baino gehiago, Kol eta erortzen utzi lurrean. Itxi gabe, bere begiak, hitz egiten hasi zen, poliki-poliki Tarita, nor, aldi berean, itzulitako Atutu hitzetan.
  
  
  — Zer esan dut, ez jarri duzu lo. Jarraitu ahal izango duzu esna izan, baina izango duzu behera lasaitzeko baitarako, guztiz lasaigarria zure burua eta gorputza. Sakon hartu arnasa... motelagoa... berriz errepikatu. Ez duzu edozein lekutan joan... ez Zara joan, mugitu... arnasa sakon hartu... besterik gabe, erlaxatzeko... utzi zure gorputza atseden.
  
  
  Nick jarraitu errepikatu poliki-poliki eta etengabe, behaketa bai Tarita eta Atutu pixkanaka-pixkanaka hasi zen erlaxatu, beren postura bihurtu gutxiago tentsioz. Laster, gelditu zen eta hitz egiten utzi ih bat erdi-drowsy egoera. Nick zen baitute berak orain, begiak erdi itxita, behaketa belardian eta lake poliki-poliki bizia.
  
  
  Lehen ez ziren bi gazte oreinak eta txiki bat marroi-gorri orkatz, zein denbora luzez ez da ausartzen sartu eta konpentsazio-koa prest exekutatu edozein unetan. Oni soaks sortu itoan da, eta azkar joan da. Ondoren, tapir agertu, clumsily nahasteko bere oinak, eta murgildu, bere luze-muturrak sartu da ura. Ondoren, gris bat capybara, handiena rodent munduan, pisua gehienez 2.000 kilo eta iritsi gehienez lau oinak zabal, sartu kentzeagatik. Untxiak, baso txiki animaliak, eta armadillos trudged zehar ondo-trodden bide uhaska. Tarita eta Atutu ziren oraindik looking at digu, baina ez zuten erreakzionatu — Nick nabaritu zen, eta oso pozik: izan zen, hasieran benetan espero. Baina hurrengo berehalako, esperantza guztiak desagertu zen, ordezkatu zentzu bat foreboding at soinu — kezkagarriak bat erdi-beres, erdi-growl egin duen bat ikaratzen.
  
  
  Nick ikusi neska eskuak estutu berehala, eta bere begiak zabaldu duten beldurra. "Madarikatua da, Neurrira, erlaxatu." Nick muttered pean bere arnasa, pean madarikatuz bere arnasa. Hala, bada, legeen arabera, telepathy, jiratu zuen bere begirada Nick: zuen zen adimen bidaliz, bere hitzetan, laguntza eta animoak, balitz bezala, bere begiak kontatzea bere gorputza erlaxatu eta kontrola hartu bera.
  
  
  The growl zetorren atzean Nick berriro, baina oraingo honetan hurbilago eta ozenago. Inflexio gabe inguruan, ikusi zuen erraldoia, ikusi baso katu — ia lau ehun kilo indarra, indarra, abiadura, eta indomitable amorru — bere bidea egiten ari bidez mimmo erraztasuna eta grazia.
  
  
  Du jaguar bat jotzen da, hiltzaile mundu osoan zehar, ez izatea, berez, eguzkia. Gehienak ez bezala, beste baso katuak, jaguar ibilbideak pertsona bat, batzuk aurkitzeko poza hau bera.
  
  
  Urrezko silueta gelditu ertzetik putzua, luzatzen du bere aurreko hankak handi atzaparrak, kolpe bat izan oharra tripak inguruan pertsona bat. The jaguar altxatzen bere bozal hasi zen, eta sniff, dagoeneko harrapatzeko arraro eta ezezagun giza usaina. Ondoren, edan zuen itoan eta urratsez urrats, atzera begiradak jendea.
  
  
  Erraldoi katuaren begiak ilun abaildu baino gehiago Nick-en aurpegia, baina eseri zen oso, oraindik ere, eta ezagutzen dut usaina giza haragia da dagoeneko tickling du jaguar da sudur-zuloak.
  
  
  Tarita gaurkoan zion licking denek. Nick beldurrezko filma ikusi bezala, jaguar mugitu poliki-poliki aldera neska. Tarita begiak zabaldu beldurrezko, baina ez zuen mugitu. Apur bat lehenago iritsi nah, the jaguars arreta izan ziren ikusi zutenean txiki bat animalia crackling zuhaixka. Noiz atzera jiratu zuen begiradak Tarita bere hotz begiak, bere sorbaldak aurrera amildu, eta zirudien zuen txikitu baitarako.
  
  
  The jaguar gelditu, arku bere aurreko hankak, eta crouched behera, creeping bere, inoiz ez hartu, bere unblinking begirada bere. Jainkoaren hontza; oraindik zutik! Nick izeneko berak, suppressing gogoa oihu. Baina beranduegi zen. Mugitzen paw paw, oraindik begira bere harrapariak autoa, jaguar, poliki-poliki, hurbildu, orain baring bere handi fangs. Urratsez urrats, crept zuen gora, licking eta licking.
  
  
  Bat-batean Tarita garrasika eta jauzi egin, bere oinak, eta, beraz, bat-batean, Nick ikaratu zen. Zuen dituena eta aktibatuta leash, erortzen, eta, ondoren, ohitu bere oinak berriro. Jaguar lehen, gehiegi, antza denez, izan zen aback hartu eta crouched behera, recoiling, baina berehala salto ozen batekin growl. Tarita zuen ia iritsi bi muturretan bere tether, eta jaguar galduak bere salto, sakatu erdiko artean, bi polo. Gisa urrezko itzal keinuka iragan mimmo, Nick lunged aurrera, slamming bere sorbalda gogor sartu jaguar en rump. The jaguar, postuan bere jauzi, hilaren inguruan, barre egin, growled, eta ikusi bere bigarren aurkari.
  
  
  Nick zen bere oinak, behaketa Tarita ran inguruan zirkulu specials bat bezala madwoman, stumbling, erortzen, eta saltoka sortu zuen bezala iritsi tether ertzean. Jaguar zalantzan bigarren bat. Bat bezala big cat, zuen lehen eseri, berehala kalkulatzen ibilbidea bere mugimendua, ondoren, exekutatu ondoren, bere erraldoi batekin joango da. Behin muskulu Nick gorputza tensed muga gisa jaguar jauzi — batean luze jauzi — behera ekartzea bere harrapariak.
  
  
  Bat gunshot crackled ironikoki airean, eta handi katu gorputza somersaulted. Baina bigarren jaurtiketa, zein izan zen berehala ondoren lehen, hit jaguar burua. Urrezko gorputza jaitsi sei hazbeteko labur Tarita. Irekietan, Nick ikusi Tarita pasatzen dira eta erori ondoan unmoving jaguar; hurrengo une Jasnowitz sortu zen, zuhaitzak, pistola eskuan, eta gainerako ego talde jarraitu zion. Errusiako koronelak baino gehiago izan zen, eta aztertu hildako jaguar.
  
  
  "Pena bat da, ezin dugu hartu ego gurekin,", esan zuen. "Ale eder bat. Handi bat egitea litzateke alfonbra.
  
  
  Jiratu zuen Nick. Arnasa hartu zuen.
  
  
  "Eskerrik asko, Koronelak," Nick esan zuen.
  
  
  Bi Errusiarrak lagundu Tarita berreskuratu eta bere oinak. Yasnovich zen beaming plazerra eta poza.
  
  
  "Guk mugitzen ziren ibaian zehar noiz topatu genuen kanoa," azaldu zuen. — Ez zen zaila aurkituko duzu ondoren. Azkar aurkitu dugu zure kanpina eta abandonatu machetes. Nor konektatuta duzu, Txinako?
  
  
  Koronelak Jasnowicz en brows igo at bandera baimena exekuzioa bezala Nick esan zien, hori guztia gertatu zen haiekin.
  
  
  — Pentsatu dut, izan zen, besterik gabe, Txinako, eta, gurekin, nor ziren honetan parte hartzen duten dell',", esan zuen pentsakor, digesting hau pieza berri informazioa. — Horrek esan nahi du utzi ahal izango duzu ona eta orain."
  
  
  Agindu zuen bere gizonak soka luzea ekarri du, eta lotuta hiru horiek elkarrekin batera bere bizkar elkarri. Nick nabaritu batzuk Errusiarrak oraindik ez zuen jakin bat puffy adierazpen beren ferret aurpegiak. Koronelak Stout bilduta guztiak hiru horiek malguak, mahastiak, utzita, bere eskumuturrak free eta tying beren besoak bere alde.
  
  
  "Ziur nago izango duzu, gogor lan egin behar da lortzeko, free," Jasnowitz esan zuen. "Agian ordu bat hartu, agian, hiru. Denbora honetan zehar, egingo dugu urrun joan aurretik, eta gabe machetes erabiltzen duzun moztu zure bidea oihanean zehar, erori egingo duzu, are gehiago atzean.
  
  
  Bota zuen atera Luger eta ezarritako Ego lurrean hogei oinak kanpoan.
  
  
  "Wilhelmina!" Nick exclaimed.
  
  
  "Aurkitu dugu ego zure camp ginen aztertzen kanpina da," esan zuen koronelak. — Ez dut zentzu bat errukia, gehiegi, eta ez dut utzi nahi duzu erabat abenduan. Aukeratu ahal izango duzu denean free zara.
  
  
  Errusiako haizatuko agur Nick:
  
  
  — Lagundu dugu duzun gure betebeharra. Eta, aldi berean, I deklaratzeko gisa duzu, shah.
  
  
  Nick grimaced. Bai, izan zen shah. Errusiarrek desagertu oihanean sartu zuen, eta berehala hasi zen, free, bere eskuak. Errusiarrek lotuta ih ongi elkarri, baina ezin izan dute mugitu bere erakunde eta mugitu lasai. Nick sail bat egin kolektiboa bihurguneak aurretik muga loosened. Baina oraindik ere izan zen, bi ordu baino gehiago aurretik gai izan zen tira beso bat doan. Gainerako zen nahikoa erraza da, eta minutu gutxi barru horietako hiru ziren zutik, euren eskuak igurtziz eta eskuak non sokak moztu zuen bereziki sakona.
  
  
  Nick bildu Wilhelmina eta holstered da. Errusiarrek izan kalkulatzen da, beraz, hain zuzen, zenbat denbora hartuko luke horiek free beraiek dela haserretu Nick asko. Gaua zen hurbiltzen. Bakarrik zuten denbora atzera beren urrats lake lekuen non Kolben izan ambushed horiek. Dute kanpatu atera argi eta garbi oihanean gauean on bat txiki-txiki belarra arteko hiru sprawling zuhaitzak. Noizean behin, Nick sentitu izan Tarita gorputzaren kontra sakatuz bere, bere besoak inguruan bilduta zion, eta bere leuna bularrean, erdi lurperatuta zion.
  
  
  "Sentitzen dut, utzi behera aintzira arabera," neska esan zuen baxua, contrite ahotsa. Saiatu naiz stand oraindik, baina noiz hasi zen me norabidean... ezin dut.
  
  
  Zuen shivered guztiak baino gehiago berriro, gogoratzeko une horretan, eta Nick estutu bere ongi, eduki nahian, bere dardaratia taupadak gorputza.
  
  
  "Ulertzen dut duzu," esan zuen Tarit. — Ez pentsatu gehiago. Ahaztu dena.
  
  
  Jakina, zuen, bazekien hori bere bizitza osoan, ez zuen gogoratzen ordu horiek igaro ertzean bizitza eta heriotza. Nola ezin duzu ahaztu bigarren bat gorde duzu izatetik urratuta gain heriotza?
  
  
  Nola ahaztu dezakezu hotza, gupidagabea begiratu bere begietan? Jakina, bada, heriotza ikusten da zatitan banatu ahal izango duzu, get erabiltzen da, eta alde batetara utzi da, gidatzeko beldurra nonbait gehien urruneko txoko zure kontuan. Baina ezinezkoa da ahaztu betiko.
  
  
  Nick ukitu bere gorputza, bere laztandu bero, leun bularrak, eta sentitu uhinen bere ego-bultzatutako solomoak. Pozik zegoen soinua entzun bere ohiko arnasketa. Zuen loak.
  
  VII
  
  
  Nick esnatu haserre: ez bakarrik zen madarikatua oihanean egiten ari dena ezin da saihesteko bere ego, baina orain Kolben, Errusiarrek, eta Txinako ziren markagailuan, eta izan zen amaierako atzean. Nick, beste alde batetik, inoiz ez toleratzen da, beste edozein egoera pean. Ez dago bat izan zen azken tarte impenetrable oihanean arteko Nick eta crash gune preziatua gailua, eta ez zuten machetes, bat bakarrik Luger eta zazpi balak da. Ez zen, jakina, txiki bat, Hugo stiletto hori erabili ahal izango aurkako ahulena animaliak eta gizakiak, baina ez zen bat baino gehiago, zotz denean borrokan izaki bizi izan zen oihanean. Baina, ohikoa den bezala, gehiago istripuak ez ziren, gehiago Nick ih en gainditzeko ausardia hazi, gehiago oztopo zuen aurre, fiercer bere ego eta haserrea izan zen.
  
  
  "Hartuko dut eramango," esan zuen Tarita. — Izan behar duzu zuzenean nire atzean, eta show me norabidean.
  
  
  Neska gora begiratu zion, bere fathomless begiak flickering sorpresa batekin: berri bat izan zen tonua Nah, gogorra eta kementsuak. Nick hasi off, itzulerako txiki bat bezala joan zen, bultzaka alde batera tangled mahastiak, erauzten tangled korapiloak adarrak bere indartsu sorbaldak, grabbing ih, hautsi eta tiraka. Laster ego-en esku izan ziren red odol-tik milaka awl-formako zurtoinak eta thorny bindweeds. Hala ere, jarraitu zuen, oinez aurretik Tarita eta Atutu, nor ez ziren batere deseroso honako zion — balira bezala oinez machetes bere eskuetan. Denean zuen, azkenik, gelditu, ezin izan zuen altxa bere cramped besoak. Neska hurried baino gehiago batzuk zuri zurrunak substantzia zuen, scraped off hosto, landareak. Cool zen eta lasaigarriak bere esku hartu zuen. Atutu crouched behera hurrengo Nick, berari begira harritzekoa eta mirespena.
  
  
  "Bakarra bazara, lagun handia", esan zuen, bere burua dardarka bezala Nick literalki chewed beren bidea oihanean bidez.
  
  
  "Ez gara orain Kanahari lurraldean," Tarita esan zuen.
  
  
  "Oraindik ez duzu beldurrik," Nick esan zuen gogor.
  
  
  "Beti izan dut beldur inguruan kanahari", esan zuen. — Beno, oso erraza da, buelta etsaiak.
  
  
  — Orduan, zergatik arraio ari gara atzeratzen gure zeharkaldia?" Nick salto bere oinak.
  
  
  "Eta zure eskuak! Neska exclaimed. — Behar duzu, utzi atseden pixka bat luzeagoa da.
  
  
  "Bakarrik iritsi ondoren, helburu etorri gara hemen", esan zuen gogor, eta strode aurrera aurrerapauso luze.
  
  
  Oraindik ere, Nick zen pozik denean tangled mahastiak thinned atera, bide emanez baxua-etzanda, zintzilik bobina liang dutela orain izan ahate pean. Natural painkiller Tarita izan busti Ego palmondoak oraindik lasaitu ego urratuta, hemorragia haragia. Oraindik oinez erotu zen, lehen iristeko txiki hutsak, izan beharko norbaiten.
  
  
  Nick tripped gorako zerbait biguna lurrean, eta ume, zuen salto baino gehiago mantentzeko batetik erortzen. Orduan bakarrik egin zuen ikusi zer zen.
  
  
  Nick gelditzeko saiatu Tarita, baina bera izan zen, gehiegi itxi zion, eta berehala sortu zen atzean, behera begira bere oinak. Gorputza Nick izan estropezuka ez zen bakarra: ez ziren hiru gehiago sakabanatuta txiki hutsak. Non helburu izan behar, ez zen freskoa, zorrotzak zulo, oraindik oozing, eta horren inguruan odol jarraitu pour gainean belarra. Ez balitz, odola, lanparak izan liteke oker ohiko bururik mannequins apaintzen duten sailek saltoki. Tarita, izan duten begiak itxi tokian, begiratu pointedly at Nick.
  
  
  "Oh my God", esan zuen, grabbing Ego besoan. "Txinako?"
  
  
  Nick nodded, ohartu Txinako pertsonaiak hutsik crate hurrengo hurbilen dagoen gorputza. Atutu aztertu duten lanparak elkarrekin jakin-mina, balitz bezala ziren ikasten gaitasunak bounty ehiztari. Batetik, egoera, erakunde, Nick ondorioztatzen dela hilketa hartu zuen leku ez oso aspaldi. Ekarri zuen Tarita behera amildegi eta oihanean sartu. Azken At gelditu dira, eta neska hondoratu behera erdi-rotted saioa.
  
  
  "Zerbait izan behar antzeman nu", esan zuen. "Zerbait egin ih izugarri haserre. Hau da, benetako militar eragiketa ih aldean.
  
  
  Zuen begiratu at Nick, ohartu gogorra crease en rta ego.
  
  
  — Zer uste duzu hori?"
  
  
  "Nik uste dut parte-hartzaile kopurua murriztu egin da, bat — hirugarren," Nick esan klinikoki. Tarita begiak adierazi gaitzespena ego callousness. Zuen bezala hasi zen hau ezagutzeko sendoa, amorruz gizon, hasi zen, zalantzarik gabe, zuzentasuna esaera buruz jaguar, erabaki hori bere gaur egungo egoera, ezin izan zuen refute da: aurre jaguar eta ez exekutatu.
  
  
  "Goazen," Nick agindu, ez deigning corkscrew erantzunez.
  
  
  "Itxaron," Tarita esan zuen, eta zerbait bere ahots egin Ego inguruan piztu. Neskaren begiak ziren zerbait finkoa baino gehiago Ego-en sorbalda.
  
  
  — Uste dut parte-hartzaile kopurua murriztu egingo dira erdira etorkizun hurbilean", esan zuen lasai. Nick hilaren inguruan, eta ikusi altu bat marroia figura zutik bi zuhaitzen artean, lantza eskuan, lauak cheekbones altua margotu gorriz, zuri-marrak margotu bere luze, malgua gorputza. Bertako bat zeraman loincloth eta txiki bat headdress inguruan loro-ren lumak. Eta ez zen crackling soinu zuhaixka, eta Nick aktibatuta bere burua ezkerrera eta ikusi beste bi era berean apaindu zifra agertzen inguruan oihanean. Lotu gerrian horietako bat izan zen, beirazkoa-eyed, open-mouthed Txinako neska. Xede izan zen, oraindik ere freskoa, fruta, eta hezea.
  
  
  Odin planteatu bere lantza horiek inguruan zutik zuhaitzen artean. Nick gelditu bere eskutik heltzea egiteko Luger . Horiek primitibo pertsonak ez izan zalantzarik inoiz bat ikusi arma. Eta nahiz eta harrapatu egin zuten, seguruenik ez litzateke uste hartzeko Luger kanpoan zion. Bada erabili zuen orain, jakina, hartu zuen behera batzuk, baina ez dute izango litzateke outnumbered. Nick zen ziur ez zen asko gehiago ih inguruan. Balitz bezala, baieztatzeko ego pentsamenduak, bi irudi gehiago agertu trinko foliage. Nick erabaki gorde bere Wilhelmina. Bada, ego lortzen harrapatu, erabili ahal izango zuen geroago. Hala ere, ez zen joan stand inguruan zain ego harrapatu behar bai. Entzumena whoosh lantza bat atzean, Nick swerved ezkerrera.
  
  
  Neska eta Indian ziren, espero zuen bezala, dagoeneko harrapatu. Baina bada emu lortu zuten ihes, jakina, ez litzateke itzuli dute beraientzat. Nick darted gezi bat izateko eskubidea, baina ikusi figura bat looming haren aurrean. Beste bi atera zen azkar bidez sasitza, eta Odina rushed horien inguruan, grabbing zion orkatila. Une honetan, beste Indiar ziren dagoeneko bultzaka sasiak bidez. Nick baino gehiago izan zen: eskubide osoa sasitza zen literalki inbaditu basatiak.
  
  
  Nick libratuko bere orkatila, baina Indian lunged zion berriro harrigarria abiadura. Bi gizon gehiago fitxatu fray. Ez ziren oso handiak, baina izan zuten nolabaiteko katu-itxurako indarra. Nick aldiko horietako bat eztarriko bat karatea kick, eta jaitsi zuen, aire gasping. Bigarren, zuen frogatu abantailak Txinako defentsa, eta gizona erori zen bere alde bat howl. Baina gero, dozena bat gehiago bertakoak ziren gainean Nick.
  
  
  Nick kudeatzen scramble bere oinak, dodging lantza-en bultzada, jarriz hunter behera uppercut bat bidali ego gainetik hegan buruak bi, bere clansmen. Ondoren, beste jauzi; Nick urratsez urrats alde batera utzi eta bidali erasotzaile hegan sartu punta zorrotz bat Amazon palma. Gizon garrasika, zein minik. Hurrengo bigarren izan zen, eraso atzean eta ezarritako bizkarrean. Baina Nick postuan erasotzaile bat behera birrintzeko eskubidea cefalópodo. Beste bertakoak ziren dagoeneko gainean zion, eta azkenean lortu hartu Nick behera. Sentitu zuen, gero eta gehiago erakunde piling haren gainean. Ez zen, borroka eta ostikoka, baina izan ziren behera sakatuz zion bezala hegan, eta bat-batean zerbait zorrotz poked ume, eztarriko. Nick pausatu, gora begiratu, eta ikusi altu bat duen gizon zuri marra bat eskuan lantza Ego eztarria. Odol-tanta txiki bat ikara on lantza ' s blade. Nick zen altxatu eta emu en besoak ziren orratzez bere atzetik eta aginduak eman ziren, eusten zion behera alde guztietatik.
  
  
  Ego eraman zuten, non Tarita eta Atuta ziren dagoeneko zutik. The bounty ehiztari nudged bakoitzean harrapatutako gizon beren Lantzak bezala egin dute beren bidea behera bide estu. Nick nabaritu duten gogobetetasuna dela sei savage Po ziren, herrenka eta arakatzea, poliki-poliki, elkarri lagunduz, amaieran zutabea.
  
  
  "I partzialki ulertzeko bere ih euskalki," Tarita esan zuen. "Atutu ego daki onena. Ih zen eragin hilketa, besterik ez bezala pentsatu genuen. Txinako sartu hautsi ih herrian, hil hainbat gizon, emakume eta haurrak. Baina txarrena guztiak, xehatu dute totem garrantzitsuena jainkoak, eta sua ezarri sakratua etxola ih sorcerer. Nick frowned:
  
  
  — Zergatik demontre egin horiek Txinako egin dela?"
  
  
  "Ez dakit", esan zuen Tarita. "Baina Kanahari dira ziur ziren Txinako." Hitz egiten dute estu begiak, ekialdeko aurpegiak, eta azal horia.
  
  
  "Ez dut ezer ulertzen," Nick muttered, goibel bezala marraztu zuen maila Tarita eta Atutu.
  
  
  "Gauza bakarra dut uste dutela jaten mota batzuk crazy baso erro," neska esan zuen.
  
  
  — Ez da zaila dela. Badira hainbat belar erremedioak oihanean.
  
  
  Nick erantzungo egoera bere gogoan. Ez zen aukera bat, jakina. Moderno haluzinogenoak drogak dira prestatutako landare bat oinarri. Horren adibide bat da deiturikoak Mexikoko tabakoa. Bada Txinako oharkabean jaten honen antzeko zerbait, izan behar dute basatiena fantasiak. Bai, ez zen aukera bat, baina zerbait galarazi emu batetik onartuz hau joan-etorriko bertsioa. Txinako izan, oso kontuz ibili — hau da, ih-ren bereizgarria. Horrez gain, ez dute nahikoa izan arroza eta lehorrak kontzentratuak; janaria utzi zuten hurrengo ih en bururik gabeko gorputzak. Ez zen behar horiek dig sustraiak. Nick gora begiratu bere pentsamenduak bezala, bidea zabaldu.
  
  
  "Orduan, Kanahari buruz jakin pistola?" — Zer da? " galdetu zuen neska.
  
  
  "Ez", esan zuen, "hau da nire lehen topaketa' bezalako soinuak thunder, ' gisa deitu dute plano. Hasieran beldur ziren. Edo, agian, oraindik ere ari dira beldur ferret.
  
  
  "Harrituta nago, gure ferret buruak dira, oraindik ere, oso-osorik," Nick esan zuen.
  
  
  "Ez da luzea," Tarita esan zuen. "Atutu esan zidan ziren joan sakrifizio gurekin ekitaldian. Mesedez, jainkoak betiko. Bakarrik giza sakrifizio eta berezi bat ekitaldia izango da lagundu honetan. Dute beste plan niretzat.
  
  
  — Zer esan nahi duzu?" Nick eskatu.
  
  
  "Sei gizon gazte izan dira hasitako bezala ehiztariak," esan zuen. "Gaur gauean, sari gisa, denek horien inguruan jasoko dit.
  
  
  Bidea gora joan apur bat eta zabaldu, are gehiago. Zuhaitzen bidez, Nick egin izan out primitibo herri huts hostoak estalita. Lantza zen oraindik stabbing at emu en atzera, baina denbora izan zen jokatu. Hitz egin zuen softly Tarita:
  
  
  — Saiatuko naiz, ihes egin, baina itzuli dut zuretzat." Ez izan zalantzarik eta konfiantza me.
  
  
  Nick fumbled egiteko Luger, tiraka atera da bere zorrotik ari konturatu gabe, eta Stahl denbora hartu zuen bere eskua bere atzetik, eta, beraz, segundo batzuk arma zen atzera adierazi. Nick eragilea bota, eta bi lantzak tumbled atzera. Beste batzuk, bere burua bota lurrera, bultzaka Tarita eta Atuta sartu posizio berean. Nick bolted oihanean sartu, tiro beste aimless jaurtiketa sartu aurpegia ego-atzetik zifrak. Ran zuen bidez azpia, jakin zuten harrapatzeko ego botoa, boto bat.
  
  
  Gero, izan zen ehun bat metro herrian, eta erabaki bat erabili teknika ezberdinak. Nick salto bat, horiek guztiak bere indarra. Azkar off kicking bat betel-palma, zuhaitz, zuen jauzi bat mahats-adarrak, beste zuhaitz bat, eta gero kalera hirugarren bat zuhaitz batera arintasuna bat trapeze artista. Tarzan, gehiago daude gurekin, gutxiago daude gurekin, Nick chuckled berak. Igo zuen bezain handia izan zuen, eta lehenbiziko adar bat pikondo horren koroa batekin estali zen garlands lodi uzten nahastuz mahastiak.
  
  
  Zuen artean ezkutatu hostoak, agachados aurka adarrak lodi eta zabaltzeko bere gorputz handi gainean lodi, makurrak mahats. Ezin izan zuen ikusten inguruan lurrean bere ezkutatzen leku, baina, izan zen ziur bounty ehiztari ez litzateke nabarituko zion. Nick itxaron isilik, entzuten soinua bere pursuers scouring oihanean norabide guztietan behetik. Nahi izan dute, oso kontuz ibili: Nick entzun izan horiek atzera behin eta berriro datozen.
  
  
  Azkenik, ondoren zer betikotasunaren bat bezala zirudien behar Em, guztiak lasaia izan zen, beheko ezik, ohiko baso-soinuak. Hala eta guztiz ere, besterik ez ziur egoteko, Nick mantendu motionless. Ehiztariak ere bazekien legeak isiltasuna; izan zuten pazientzia beat zion. Nire hankak ziren hasieran joan numb, eta nire eskuak, zein ziren helduta flimsy, crooked adarraren, izan ere, mina. Baina Nick ez mugitu, ziur balira zain behera dago, gehiegi, izan zuten behaketa edozein mugimendu zuhaixka edo zuhaitz agian arreta erakartzeko.
  
  
  Eta noiz berde distiratsua mahats hurbil batean adar bat-batean mugitu, beheranzko norabidean Ego ruku, Nick, besterik gabe, ireki begiak zabal, oraindik helduta zuhaitz adar. Batetik zulo txiki buruan arteko sudur-zuloak eta begiak, zuen berehala identifikatu suge kide gisa viper familia, hilgarria venomous pock-markatu viper. Nick izoztu, atseden hartu, bere burua bere eskuan eta saiatzen gogoa behar bezala mugitu dragon arakatu zehar egos buruak, ia horiek gidatzeko ero bere moteltasuna. Sentitu zuen bere itzuli eta, jakitea ohiturak sugeak, otoitz hori ez litzateke bat-batean saiatu sortu curl.
  
  
  Nick arnasten erliebe sigh bat slid zuen off ego hanka eta kalera adarraren, etengabeko irristatu poliki-poliki behera zuhaitza. Ondoren, Nick Jainkoaren eskertu zuen litzaidake ahal izan geldirik. Izan zen ego hori gorde me.
  
  
  Iluntasuna zen dagoeneko hasia envelop oihanean, eta Nick entzun izan soinuak giza urratsei bidez bultzaka zuhaixka azpitik, eta noizbehinkako snatch elkarrizketa. Bihurtzen da hori izan dute hemen denbora honetan guztian, zain isiltasuna, eta, orain, ilunabarrean, dute itzuli ziren herrira. Nick arte itxaron arratsaldean izan zuen bizitzera, eta, ondoren, jaitsi inguruan bere ezkutatzen leku. Bazekien non zen aretoan, eta gogoratu zuen modu herrira.
  
  
  Egiteko bere modu lasai zuhaitzen bidez, zuen azkenik iritsi ertzean baso eta koa izan da, kanpora begira at open space bere sakabanatuta huts. Apal bat ilargiaren sartu iragazi konpentsazio, egitea posible egiteko zerbait iluntasunean. Nick begiak jaitsi luze bat, behe-etxola, handiagoa baino beste, non emakume talde bat eseri sarreran, abesti bat abestu batean monotone eta fanning beraiek erramu hostoak. Ezkontza bat txabola, Nick pentsatu. Dirudienez, gizonezko gazteak ez dute oraindik jaso agindu saria.
  
  
  Nick Stahl lasai egiten du bere inguruan modu oihanean perimetroa itxi iritsi nahi duten hosto-estalita kabina at atzera. Bat-batean zuen topatu bigun bat gomazko sorta. Nick senari jerked eskuan kanpoan ukitu zuen, ohituta objektu, baina gero, ondoren begirada hurbilago bat, bota zuen bat atera artean sorten etzanda dago, ia-ia choking emozioz.
  
  
  "Madarikatua bere! zuen exclaimed, picking bere aurkitzeko. Ondoren, Nick azkar atera beste guztiak — lau gomazko maskarak ahal izango duzu, normalean erosi jostailu denda batean edo posta-ordena. Iritsi barruan bat eta luzatzen da, Nick konturatu zen Indian maskara. Ez zegoen begiratu behar guztiak geratzen direnak orain: berak bazekien dagoeneko ziren, bera bezala, asmatu zuen zer gertatu zen. Kolben Berriro! Nick spat izena nazka. Noiz Kolben jakitun bihurtu hurbiltasuna Txinako zuen, eta ego pertsona donned maskarak eta eraso Kanahari herrian.
  
  
  Behar zuen ezagutzen dute hori berehala. Nahiz eta Txinako burutik berserk, ez dute pentsatu erasotzeko idoloak edo ezarpena sua sorgin sakratua etxola. Bakarrik Kolben izan dute ezagutzen zer litzateke gogaikarriak bounty ehiztari eta indarrean ih mendekua hartzeko. Nick pentsatu horiek maskarak: ziurrenik Kolben erosi ih duela urte batzuk, Jainkoak bakarrik daki nola, eta berehala ebaluatu ih da posible balio berak ikusi zuen Txinako iristen, eta Serra do Naviu. Nick bota maskarak atzera zuhaixkak sartu. Dena izan dira azaldu, eta orain izan da errazagoa em: beti sentitu zuen haserretu zen, zerbait argi bere.
  
  
  Egin zuen bere bidea amaiera urrun herrian, Nick ikusi altu idoloak landutako inguruan zuhaitz hori ez zuen ikusi ahal izan aurretik delako luze etxola. Orain Nick bat ikusi ahal izan patetikoa gutxi figura lotuta base bat totem. Izan zen, orain atzealdean luze etxola, eta azkar batekin dash bizitza, zuen arakatu dragoi bat bezala, hazbeteko by hazbeteko, zehar espazio ireki aldera etxola. Ez zen ohiko bertakoak bidaltzeko guardia bat, Nick bazekien, baina ezin dute utzi ingurabideko. Beraz, zuen bezala mugitu atzeko hostoz egitura, Nick entzun. Ezin izan dugu entzuten edozein soinu barruan, ziurrenik delako Tarita bakarra izan zen han. Ondoren, itxaron apur bat luzeagoa, hasi zen arretaz hartu off lodi zintzilik uzten inguruan zein etxola hormak ziren ehundutako. Azkenik, gorputza ezin izango da bultzatu zulotik, joan zen bere gerrian eta ikusi Tarita baten gainean eserita, banbu mat. Nick eman duzu kartel bat, hey, lasaia izango da, eta besterik ez zuen jauzi zen kabinan sartu, entzun zuen ahotsak kanpo deituz kantua emakumeak. Nick bultzatu Tarita atzera behera banbu mat, ondoren, azkar atzera salto eta hartu zuen bere lekua sarreran etxola. Besterik gabe, egin zuen bezala, beraz, ez zen bat rustle sarreran, eta altu figura gazte bat, gizonezko agertu atari, bere ahoa bared aurrea hartzeko ikusmena eder izaki mat. Baina grina desagertu gisa Nick ekarri ipurdia Luger behera bere burua atzera.
  
  
  "Ez, gaur gauean, Josefina," zuen muttered, jaistea Indian solairuan.
  
  
  Zuen begiratu zion blankly une batez, eta, ondoren, bere burua bota atzera mat, eta garrasika. Zuen kontzientziaz moaned, garrasi eta garrasi, bere burua bota lurrean eta ostikoka da, bere oinak batera. Azkenik, seinale bat Nick, neska quieted behera. Nick arrastaka lehen autoktonoak ilunena txoko etxola, ondoren, barriro posizioa aldean sarreran. Segundo bat geroago, bigarrena etorri zen. Hartu zuen bi norabidean urrats neska, baina Nick ekarri behera pistola zion gogor.
  
  
  "Ez zuen zuretzat, teen," Nick muttered.
  
  
  Tarita hasi moan berriz ere, honek denbora gutxiago ozen eta gutxiago shrilly. Ezin izan zuen iraultza eskola ukan, Nick erabaki du bere burua. Zuen bezala amaitu moaning, hirugarren bat agertu zen, ia harrapatzeko bere off guardia. Nick pitzatu ego buruan, instructively esaten:
  
  
  "Lizunkeria ez da ez ona edozein duzu.
  
  
  Banan-banan, hiru gehiago Indiar fitxatu hirukotea izkinan. Nick motioned neska arakatzea out bidez atzeko zuloa horma etxola. Aurretik honako bere, bat hartu zuen azken begirada pilatuta, konorterik organo gazte Indiar.
  
  
  "Beste garai batzuk... beste Batekin girl," zuen purred sympathetically, baina nabaritu inor ez zen entzuten ego.
  
  
  Dute azkar arakatu ertzean oihanean.
  
  
  "Joan behar dut atzera Atutu betiko," Nick esan zuen. "Itxaron hemen. Bada ezer gertatzen zait, bezala exekutatu urrun ahal duzun bezala, eta inoiz joan oihanean sartu gida gisa berriro.
  
  
  Hasi zuen, buelta atzera, baina neskaren besoak ziren inguruan bilduta ego-en burua, eta bere ezpainak ziren sakatzen ego ezpainak.
  
  
  "Egin dut," xuxurlatu zuen. — Baina inoiz ez dut ezagutu zu bezalako norbait berriro."
  
  
  Dute parted, eta Nick ran txikia lurrera, mimika luze bat kabina, skirting eta beste hostoz, ramshackle txabola. Zuen crouched izkinan inguruan, entzumen, mugimendu, eta ikusi jaiotzez creeping inguruan etxola aire freskoa batzuk lortzeko.
  
  
  Nick iritsi stiletto, ukitu luze, mehe blade. Bada galdetzen diot nire buruari Indian entzun ego. Hala ere, horrexegatik da ama izan zen peering txiki batean irudikatu lotuta sahatsa zuhaitz. Pozik, esan zuen ospatzen ari zen lekuan, jiratu eta atzera arakatu ere. Dena oso azkar gertatu da, eta beldurgarria hurbiltasuna Nick. Beste bigarren eta ego litzateke izan dira detektatu.
  
  
  Orain zuen azkar zeharkatu espazio ireki, arren, ego oraindik ere ikus daiteke lau edo bost txabola gertu zutik idoloak. Moztu zituen bonu bere stiletto eta libratuko little Indian. Zorte ona dute, segurtasunez egin amaieran baso, non ih zen zain Tarita.
  
  
  "Ezin dute detektatu desagerpena inguruan edonork bi minutu eta jazarpen eman." Eta ez dut behar den esango dizu zer gertatuko da gurekin, kasu honetan.
  
  
  "Ez, — neska, esan zuen. "Egingo dute harrapatzeko gurekin.
  
  
  — Erosi behar dugu, denbora pixka bat hasieran oso. Eta hori egin, oharkabetu ih betiko zerbait—"
  
  
  "Egin nuen arte! Nick exclaimed, arrantza txiki bat arinagoa bere poltsikoan. — Dugu frolic elkarrekin. Duzu eta Atutu erabili ahal izango nire arinagoa eta berea partiduak. Argi gutxi argizaiola, bota ih sartu etxolak, beraz, sua doa norabidean idoloak. Gauza bera egin dut urrun alboko herrira.
  
  
  Nick adierazi goian altu bat, zuhaitz, beltza aurka dark zeru urdina.
  
  
  "Ihes zuhaitz hori,", esan zuen. — Elkartuko gara bidean, bada, mantendu dugu, gure begiak on midwayers eta gero inor ez da gelditzen digu.
  
  
  Ikusi zuen arte neska eta Atutu zuen desagertu, ondoren, korrika txikia ertzetik sasitza. Izan zen bezala ezarpena sua banbu klub beste aldean herrian, ikusi zuen sutan eta erre zuzi bota oinarrian egurrezko idolo. Nick hurled bi banbu argizaiola at teilatua gertuko etxola, arte itxaron hosto berde hasi zen desagertzen, ondoren aktibatuta eta ran.
  
  
  Dagoeneko izan zen oihanean, bideratua handiko treetop, noiz entzun zuen ilusioa ozen oihuak eta alarma soinuak ezerk herrian zehar. Nick mantendu exekutatzen, jotzen zihoala blindly sartu zuhaitz lodi eta mahastiak ilun, bere eskuak aurrean bere aurpegia, baina mantendu zuen martxan. Azkenik gelditu zen, eta bere sentikorra belarriak bildu soinuak beste erakunde hautsi eskuila bezala ran dute. Bakarrik Tarita eta Atutu egin dezake bere bidea modu honetan. Deitu zuen, eta arnasten erliebe sigh bat noiz entzun zuen erreuma. Hori nola kudeatzen dute aurkitu beste lagun inky iluntasuna oihanean, ondoren ran dute elkarrekin.
  
  
  ...Ran dute goizaldera arte izan zen hasiera-hasieratik iragazkia behera zuhaitzen bidez. Orduan bakarrik egin agortu eta arnasestuka bidaiariek kolapso lurrean. Bere birikak ziren erretzea; zuen zorian izan zen desmayo. Atutu izan zen, ziurrenik, are tougher baino Nick, baina Tarita zuen luze geroztik guztiak agortu bere erreserba indarra. Agortu neska berehala loak hartu, eta Nick eseri zuhaitzaren arabera.
  
  
  "Ikusi bere, sendoa ikaskide," Atutu esan zuen, eta Nick nodded, dezazun Indian guardia stand. Bi ordu geroago, Nick esnatu eta esan Atut ohera joan, berriz, hartu zuen ego ikustera. Noiz Indian esnatu, esnatu dute neska.
  
  
  "Hey, eder," Nick esan zuen, irribarrez.
  
  
  Tarita eseri, tossing bere lodi zurda ile, eta adimen saiatu atzera bere urratsak azken egunetan.
  
  
  "Besterik gabe, leku," zuen, azkenik erabaki zuen. — Hau da, area non garuneko elektroniko jaitsi zen.
  
  VIII.
  
  
  Nick atera txiki bat, tolestuta mapa eta elkarrekin aurkitu zuten zirela behe-eskuineko izkinan plazan. Nick estimatzen duten beste batzuk, Kolben eta Errusiarrak, ez ziren oso urrun. Tarita gainean tolestuta mapa zion, eta bere bularrak, oraindik ere, eder eta zirraragarria da, hondoratu txikia. Bezala, Nick, izan zen, nahiz eta eskertzen etengabeko arazo berriak hori mantendu ih arreta. Aldi bakoitzean begiratu zuen neska, zuen gogoratzen leuna ur-jauzia eta nahia litzateke erlantz gora nen berriro.
  
  
  "Joan beharko dugu zuzen erdian," Nick esan zuen, " just in case madarikatua gauza jaitsierak erdian eskubidea." Ondoren, moztu egingo dugu beheko eskuineko izkinan goiko eskuineko izkinan, eta joan diagonalean batera gutun "X". Baduzu kalkulatzen dena behar bezala, estali egingo dugu, nahiko zati handi bat lurralde horretan modu honetan.
  
  
  "Bai," neska adostu, altxatzen bere begiak, eta bere burua okertu atzera balitz bezala sniff. Esan zuen zerbait Atut, ez zuten erantzuna berehala.
  
  
  "Eta orain behar dugu, aterpe bat eraikitzeko," Tarita esan zuen. — Antzeko zerbait etxe abozeta on.
  
  
  — Zer?" Nick exclaimed. "Zentzugabekeria! Hori guztia aldi berean, inoiz ez dugu behar hau atsegin dute ezer baino lehen. Ez naiz hondakinak nire denbora eraikin hasiera hobekuntza, berriz, Kolben eta beste batzuk bilatu elektronikoa garunean, eta, agian, are gehiago, aurkitu ego.
  
  
  "Kolben ez egon begira", esan zuen. "Egingo zuen lanpetuta eraikina aterpe, gehiegi. Errusiarrek, agian, ez, baina egingo dute, geroago damutuko.
  
  
  — Baina zergatik?" Nick lehertu. — Zer arraio egin behar dugu hau ederki?"
  
  
  "Euria ari da joan, oso astuna zaparrada," Tarita esan zuen. "Sentitzen dut, bere ego. Atutu ere ados nirekin. Ezagutzen dut seinaleak, hala nola zaparrada: heavy, giro zapaltzaile, kuzkurtuta hostoak, oso indartsu bat lore usaina. Uste dut hartuko du gurekin, beste sei ordu erdian iristeko. Ez hondakinak zure denbora.
  
  
  "Ez dut uste, beraz," Nick protestatu. — Lehenik eta behin, ez da, euritsua denboraldian. Bigarrenik, zer gehiago egin dezaket hau euria egin digu, baino beste talde digu bustitako azala?
  
  
  "Beno, nahikoa da, benetan," Tarita esan zuen. — Ez da, euritsua denboraldian, baina, nahiz eta lehor denboraldian zehar, hezea tropikoetako dira batzuetan gaia heavy downpours, batez ere, raging barnealdeko eremu gurea bezalako. Gauza bakarra nire jendeak jakin da, euria behar da garbitu oihanean. Batzuetan dela uste dute, euriak etorri jainkoak, zigor gisa, eta, beraz, ez dute ahaztu dutela bizi hezea baso inoiz ez. Zure mundua, bihurtu da, ezagutzen duen euria da erakarrita garaiena zuhaitz inguruan, eta, beraz, zentzu honetan, hezea baso ekarri euri beraiek. Baina ez dut joan arauak, bai, munduak, eta ikusi dut nola luze eta latzak monsoons dira. Bakoitzak intsektuen, bakoitzak narrasti, dragoi bakoitzak hautatzen da azalera. Native American tribu ezkutatu hutsak zuhaitzak eta etxolak, eta eseri horiek arte ferret da, guztiak baino gehiago jabetza, horren ordez, beratzen euria eta egokituz matematika behin eta berriro. Aterpe gabe, indarrean euria eta swarms intsektuak da garbitzen out dezakezu gidatzeko pertsona bat zoro mikrofonoak eta hizlariak.
  
  
  Ih elkarrizketa eten egin zen itxura Atutu luze bamboo poloniarrak. Bezala, Nick, zapaltzaile bero besterik ez zirudien, pixka bat ezberdinak Emu, baina bai little Indian eta Tarita ezin izan baitu, eta hori nahikoa izan zen Emu. Honako Tarita en argibideak, lagundu zuen Ay bat eraikitzeko solairuan inguruan luzera osoan bamboo poloniarrak, eta bertan izan ziren, halaber, elkarrekin ospatu zeharka ziurtatu, eta, ondoren, zintzilik ego beheko adarrak bi lodi banyan zuhaitz. Dute gaika hainbat hariak mehe bidez muturrak zeharkatu bamboo poloniarrak emateko aparteko indarra eta horiek mantentzeko esekita. Atutu, bien bitartean, izan zen bat eraikitzeko teilatua inguruan oso bananduta banbua, eta bertan ezarri zuen hosto zabala. Jarri zuen beste banbu klub hostoak eta lotu txikiagoa polo. Indian jartzen gehiago hosto gainean, sortzeko moduko bat astuneko sabaia.
  
  
  Ziren ia egin, eta Nick begiratu bere ikusi eta konturatu denbora luze bat izan zuen gainditu. Zapaldu zuen atzera, eskaneatze aterpetxea, zein izan zen planteatu sei oinak lurrean itzali eta ireki lau aldeetan: besterik ez teilatua, solairuan, eta kito. Emu gogorarazi zuten zuhaitz babeslekuak eraiki zuen mutiko bat bezala: igo zuen zuhaitz bat eta urratsez urrats solairuan aterpe, marveling ego egonkortasuna eta sendotasuna. Tarita dituena ume, fruta pieza bat, eta hura jarri zuen txoko batean. Joan zen eta eskuratu batzuk gehiago eta fruta dituena da ih emu.
  
  
  "Laguntzeko izango da gurekin denbora pasa arte euria gelditzen da", esan zuen.
  
  
  — Zenbat denbora uste duzu hau izango da azkena?" Nick eskatu.
  
  
  Neska shrugged. — Edozein lekutan lau ordu, lau egunetan.
  
  
  "Eta hau da, guztiak Kostya lau o' clock! Nick lehertu. Tarita chuckled:
  
  
  — Horiek lau ordu, osoa hotel eremua izango da, erabat galtzen bere egungo itxura oihanean. Ikusiko duzu.
  
  
  Saiatu zen esateko beste zerbait, baina euria hasi zen erori, bat-bateko eta bortitza, balitz bezala, norbaitek izan aktibatuta erraldoi bat ur punteatu. Nick salto behera eta lagundu Tarita sartu aterpe. Atutu behera etorri zen batetik zuhaitzaren adar. Euria erortzen zen earnestly, gero eta indar, eta soinua ego jets pounding bidez lodi baso landaretza zen awe-inspiratzailea, balitz bezala, txiki-txiki milioika galdara gelak ziren lanean gogor. Tarita jaitsi solairuan aterpe eta atera iritsi, ukitu Nick. Zuen luzatu ondoan nah.
  
  
  "Bakarrik ezin duzu itxaron, orain," esan zuen. - Oihanean ikasten pazientzia denek.
  
  
  Nick begiratu at Nah, eta irakurri sakona inplikazio bere hitz ilun, biguna, sakona igerilekuak. Bere bular zirudien adierazteko gai sentimenduak eta desioak bere hizkuntza.
  
  
  "Berriro gertatuko da laster," zuen murmured, premiazko bere behatzak sartu bere palmondo.
  
  
  — Zer gertatuko da-pazientzia hautsi egingo? Nick eskatu, ezin da ez galdetu corkscrew galdera.
  
  
  "Ez," Tarita esan, altxatuz bere bekain eta begira earnestly sartu bere ego begiak.
  
  
  Atxikia zuen berriro, eta Nick, jakin-ek bere iruzkin, hasi zen neurtzen. Bazekien ezin izan zuen galdetu berriro. Egingo zuela azaldu emu denean, bere burua ikusten zuen egokitzen.
  
  
  Arautuko zuen oraindik ere, eta entzun soinua euria erortzen etengabe, inoiz ez uztea, gehienez minutu bat. Ordu ondoren ordu igaro ondoren, eta amaigabeak, nekaezinean zaparradak ez gelditzeko. Iluntzean, jaitsi, gaua erori zen, eta zaparradak jarraitu, aldaketa bat gabe erritmo gabe, hautsi gabe, tximista edo haize-bolada, pounding itzeleko eta inexorably.
  
  
  Gaur goizean izan zen eta euria izan zen, oraindik ere behera datozen, eta bere nekaezinean pounding lagundu Nick ulertzen nola pertsona joan crazy. Ez da lehertu ekaitz bat bezalakoa, ez da howl eta orroa bezalako Ipar-ekialdean, ez zuen bidali swirling haizeak bezala, zikloi tropikal bat. Da, besterik gabe, euria behera zerutik, etengabe eta nonahi.
  
  
  Nick zen ertzean zutik bere aterpe denean, bat-batean ez zen isiltasun hori zirudien entzungarria ondoren zaparrada gelditu zuen.
  
  
  "Baino gehiago," Tarita esan zuen, honako Nick eskaileretan gora. Zuen buruz esan beste zerbait denean basati bat garrasi bidez moztu isiltasuna, bat shuddering heriotza negar. Zuhaixka parted, eta horien inguruan, erori eta stumbling, bat Errusiarrak agertu, oraindik ere exekutatu nahian zehar likidotua lurra. Garrasi egin zuen itzeleko, bere burua bota sartu zuhaitzak, estropezuka eta beat bere eskuak enbor bat banyan zuhaitza. Noiz sortu zen batetik sasitza, Tarita gripped Nick-en esku dardaratia. Honako bere danborrada begirada, ikusi zuen koral suge, biziko apainduta gorria, horia eta beltza eraztunak. Antza denez,, denean errusiako zen bultzaka sasiak bidez, zuen ia zapaldu nah, eta dragon ziztatu zion tximista bezala. Gizon garrasika berriro, besarkatu bere hanka, eta jaitsi zen, aurrera lurrean. Une bat geroago, arautuko zuen dardaraka, oraindik arakatu nahian bidez lohi.
  
  
  - Coral dragoi. Mokadu bat nahikoa da, baina pertsona hori jaso ditu hiru-eta ez dago itxaropena aurrezteko ego.
  
  
  Nick behera begiratu gizon oraindik arakatu nahian dardaratia bidez lokatza.
  
  
  "Begirada lurrean," Tarita esan zuen, eta Nick desplaza bere begirada. Euria gelditu zuen, eta orain bitxi writhing izaki ziren swarming lokatzetan nonahi begiratu dugu — earthworms tamaina sugeak, millipedes, millipedes, eta erraldoiak, zizareak, mota guztietako sugeak, eta beste arakatzea, writhing, eta slimy izaki hori, izan, ez da inoiz ikusi aurretik, eta ez du egin gurekin nahi berriro ikusi. Bat-batean, osoa hotel area hasi zen mugitu, eta Nick ikusi duten horda erraldoi beltza inurriak mugitzen ziren bezala bizi bat alfonbra lurrean, guztia irensten bere bidea.
  
  
  "Oraindik dute handiena inurriak munduan," Tarita esan zuen. — Besterik ez dira bizi, Hego Amerikan. Indiar deitu ih "ant sukarra" edo "lau ziztadak". Esaten da lau ziztadak horiek, inurriak eta heriotza ekar dezake.
  
  
  Gisa Nick ikusi, mugitzen alfonbra igo gainean gizonaren writhing gorputza. Nick yanked out Luger. Ez ziren oraindik sei balak nen. Erabili zuen bat hau amaitzeko sufrimendua.
  
  
  — Noiz izango da guztiak amaiera?" - galdetu zuen.
  
  
  "Harrigarriro azkar," izan zen erreuma. - Hau da, hezea, hotel osoan, eta xurgatzen astunena prezipitazioa oso azkar eta lehortzen, bere egoera normala ia berehala.
  
  
  Itxaron zuten arte gertatu eta lurpeko animaliak burutik hasiera, ondoren, Nick eta Atuta lurperatuta errusiako. Myrian lurrazpiko izaki desagertu ikusmena, osoa hotel area itzuli da, bere egoera ohia da, eta Nick erabaki mugitu ondo eremua arakatzeko. Bat eratu dute benetako militar eraketa Nick erdian, eta Tarita batera Atutu apur bat atzean eta alde bakoitzean.
  
  
  Mugitu dute, poliki-poliki, beraz, poliki-poliki, beren bizkar ached eta bere solomoak ached. Nick eskertu Jainkoaren gehienak hezea oihanean zen gutxiko landaretza. Nahi zuten arte itxaron iluna, lo egin, eta jarraitu beren bilaketa goizean. By eguerdian hurrengo egunean, azkenean iritsi da zer-ih pentsatu zen kanpoaldeko ertzetik askatu gunean. Nick inguruan aktibatuta eta oinez itzuli, osatuz angelu baten gutuna "X", zuen adimen imajinatu. Berriro ere, horiek denbora-kontsumitzen da, motela, grueling bilaketak. Hau, laster bihurtu zen ih eguneroko errutina: begira awe, peering, baina ez zuten ezer ekarri. Birritan izan dute murgiltzea lodi undergrowth soinua at urratsei, eta Nick galdetu izan zen, Errusiarrak edo Kolben. Denbora zirudien guztia galdu dute zentzua, eta bilaketa jarraitu. Birritan izan dute itzuli oihanean eta nahi izan zuten, baina, nolabait kudeatzen saihesteko milaka heriotzak hori lurked txanda bakoitzean. Azkenik, iritsi dira beheko plaza izkinan, eta koa izan da, elkarri begira. Orraztu dute eremu osoa, arretaz, arduraz, baina alferrik! Ez da seinale elektroniko bat garunean.
  
  
  Guztiak powerlessness guztiak eta haserrea bota Nike mila galdera. Dute bilatuko guztiak oihan, hau zingira, hau aterpe Satan, diseinatu guztiak indar ilun. Agian besterik ez dute ez zuen nabarituko ego. Hau ez da, beraz, itxuraz, eta ezinezkoa. Danbateko zuen bere ukabila sartu palma bere eskua; ego jaw estutzen. Plastikozko bilduta gailu, zuria eta distiratsua, oraindik atxikitako parachute, erraza izan zen gelditzea erdian amaigabeak ozeano berde-marroia baso-landaretza. Hala ere, posible da gailu erori zen lokatza eta lortu erdia, zikin biguna swampy lurzorua.
  
  
  "Baina lehen, Atutu, igoko garaiena zuhaitz eta ikusten bada, ikusi ahal izango duzu edozein seinaleak, gure lagunak inguruetan." Badute jadanik aurkitu, ez dut alferrik edozein denbora bila.
  
  
  Atutu igo, eta Tarita joan Nick, eta sentitu zuen argia ukitu bere bular gainean bere besoa.
  
  
  "Gaur gauean", esan zuen, "dugu oinez ilun elkarrekin, eta I."
  
  
  Ulertu zuen bere hitz eta irribarre egin:
  
  
  "Ez duzu indarra egiteko grina". Jakina, nahi duzun me oharkabetu bere, hobeto sentitzen bere. Jakina, agian lagundu dute, baina ez duzu jakin me ondo, nahikoa. Hemen nago eginkizun bat, eta egingo dut betetzeko, nire ego, ez du axola zenbat basakeria eta irmotasuna hartzen du me betetzeko da. Beti izan da horrelakoa, eta lo zurekin ez da ezer aldatu. Harrapatzen da, ez dakit, bada, nire ferret esleipena, oraindik ere existitzen da.
  
  
  Saiatu zen jarraitu, baina Atutu, izan duten ondorengoak zuhaitz tximista abiadura, zuzendutako gutun bat zion:
  
  
  "Big lurrun-motor stand hemen," eusten bi behatzak, adieraziz bi kanpamentuetan edo bi talde pursuers.
  
  
  "Ondo da, orduan, goazen atzera behin baino madarikatu hazbeteko berriz," Nick esan zuen, " eta ez dut uste izango dira edozein hobea, lan hau baino gara — behar batzuk kontsolamendua."
  
  
  Tarita hartu ego-en eskutik, eta horrexegatik, bere inguruan, bere begiak sakon eta larriak, bera errepikatuz hitz litzaidake zuen esan gauean aurretik:
  
  
  — Behar da gertatuko laster.
  
  
  — Arrazoi duzu, ez aipatzea?" - galdetu zuen.
  
  
  Zuen nodded, eta Nick pentsatu zuen ikusi izpi bat beldurra bere sakon, ilun igerilekuak. Mugitu zuen luze aurrerapauso, eta Tarita jarraitu. Ondoren, bilaketa-hasi zen berriro, motela miaketa urrats bakoitzean. Hainbat egun pasa atsegin hau, eta Nick-en impotent amorrua bakarrik handitu. Azkenik, iritsi dira kontrakoa amaiera plazan. Nick zen, amorruz. Erabaki zuen nahi atzera joan bere estalpearen eta astindu off obsesio hori ihc bihurtu zuen. Bere bidean aterpe, esploratu dute, bakoitzak metro lurrean berriro, ohitura hori izan ohikoa bihurtu da, eta orain ez dute bakar bat hartu pauso aurrera.
  
  
  Txiki ederki izan zen oraindik ere, helburu bat, eta oso-osorik. Dute hura izan zen, ilunabarrean, azkar jaten labean hegazti eta saiatu lo. Nick arautuko esna, irudikatu zer galdu dute agian eta nola sortu harrapatzeko. Entzun zuen ederki astindu pixka bat, eta gora begiratu ikusteko ilun forma Tarita beheranzko aterpetxea. Nick itxaron une bat, ondoren, jarraian bere. Neska eserita zegoen hurbil, aurka leaning enbor lodi bat vervain.
  
  
  — Zer esan nahi du?" — Zer da? " galdetu zuen softly, ukitu bere sorbalda. — Zergatik etorri zara hona?"
  
  
  "Nahi dut jarraitu niri", esan zuen.
  
  
  "Zergatik egin duzu hori, apur Lisa?" Nick hasi zen esaten, baina berak moztu zion off esku bat baino gehiago bere ahoa.
  
  
  "Ezin dugu gehiago itxaron," esan zuen. — Nahi dut, duzu gehiago."
  
  
  Zuen oraindik ospatu bere sorbalda, bere sentimendu dardarka zuen bezala bilduta bere besoak inguruan Ego-ren gerrian, premiazko bere bularrak ongi bere aurka.
  
  
  "Zer da, Tarita?" Nick eskatu. "Zergatik ari zara dardara guztiak baino?"
  
  
  "Beldur naiz," neska xuxurlatu. "I izan zen bat-batean beldur... terrible bat daukat sentimendu hori ez gara gai izango ateratzeko hemen gure kabuz.
  
  
  Estutu zuen bere grip on ego:
  
  
  — Eman behar dut neure burua behar duzu, berriro ere, hori baino lehen gertatzen da."
  
  
  "Ez da ezer gertatuko, Tarita," Nick bere esanetan. — Zergatik uste duzu, hala nola gauzak buruz?"
  
  
  "Ezin dut sentitzen da," jarraitu zuen. — Ezin dizut esan zergatik. Besterik ez da sentimendu bat existitzen dela me.
  
  
  Batean inky iluntasuna, eta sentitu zuen bere lean itzuli eta etzan hostoak estaltzen lurrean. Apaldu zuen berak bere, aurkitu bere ezpainak, eta sentitu beroa puntako maite nagusiak punta batetik bere hizkuntza, berriro ere, besterik ez da izan zenean azpian ur-jauzia. Zuen laztandu bere bularrak, sentimendu horiek olatuak eta gogortzeko bakoitzean ego ukitu, ondoren, slid bere eskua arinki behera bere gorputza. Neska zen dagoeneko hutsez, ondoren dagoeneko untied bere sarong, eta arinki atxikia, bere aldakak bidean emu. Inoiz ez zuen egin zuen maitasuna, hala nola, zelaia iluntasunean; eta noiz aurkitu zuen ego bere gorputza hasi zen, eta trazua eta laztan, sentitu zuen bere maitasuna gertatzen ari zen batzuetan erabat dimentsio ezberdin, oso zorrozten zentzumenak guztiak, utzi bakarrik ukitu bat, zentzu bat, plazer. Iluntasuna zorroztu ih fisiko plazer bestearen gainean, ebaketa ih off munduko gainerako, eta Nick hasi erantzuteko furiously Tarita bakoitza ukitu.
  
  
  Pentsatu zuen apur bat geroago, eta erabaki hori ume galduak izan bere edertasuna eta ikusmen arousal hori izan zen, beraz, beharrezkoa bere; baina neska behatzak hasi zen, astiro-astiro, laztan egin zion, sentitu zuen gozamenerako iluntasunean inguratzen ih eta erantzun emu. Bakarrik ukitu bi izaki: azala, ukitzen, laztanak, eskuak, zirraragarria eta lasaigarriak, eta iluntasuna. Zuen xehatu bere gorputza zion azpian, eta bakarrik hezea, bero, ecstatic estasia, quivering, quivering sua, bat loditzeko plazer.
  
  
  Tarita gorputza bihurritu eta writhed eta writhed azpian zion, eta berak erantzun zion etsipenez eta sutsuki. Zuen peaked luze bat moan eta izoztu, soaring up bat irreala mundu hutsa estasia, ondoren, erori atzera uzten,
  
  
  "Eskerrik asko, nire maitea. Izan da gertatuko, gutxienez behin gehiago.
  
  
  "Stop buruz hitz egiten du," Nick esan zuen, bere ahots gordinak. — Noiztik duzu eta etorri naiz hau, orain arte, ez da ezer gelditu ahal izango digu.
  
  
  Ospatu zuen ego bere besoetan eta ez zuen ezer esan, eta hau isiltasuna ekarri Tarita jarraitu dute gehiagori. Nick hartu zuen bere esku, eta ekarri zuen bere itzuli ederki. Zuen kuzkurtuta azpian ego beso eta loak.
  
  IX
  
  
  Koronelak Jasnowicz eta bere hiru bizirik adiskideak eseri semicircle bat, ezabatu izerdi beren aurpegiak eta lepo.
  
  
  "Ez, ez — esan zuen Koronelak. — Oso goiz gurekin etxera joan. Badakigu hau American, eta beste bat, Kolben dira, halaber, oraindik ere bilatuko. Ez dute aurkitu oraindik.
  
  
  "Baina Koronelak," protestatu beste batzuk. — Zeuk esan duzu gauza hau agian ez da hemen." Nola askoz gehiago egin behar dugu lo honetan awful, stinking zulo?
  
  
  "Besterik gabe, apur bat," Koronelak Jasnowicz esan zuen. — Esan dut, agian, informazio hori zetorren pilotu izan zen okerra. Bada, beraz, ondoren, American ez da aurkitu gailu hau bai. Denean zuen, eta besteak utzi, ondoren, utzi egingo dugu.
  
  
  Ego taldeko kideak grumbled eta atera beren lehor raciones. Alferrik zen argudiatzeko koronelak noiz izan zen "fixated" zerbait, dute bazekien dagoeneko.
  
  
  Ez da, beraz, urrun errusiako camp, bi ordu ' ibiltzeko impenetrable oihanean, beste lau kide ziren talde baten azpian eserita zakarra olana, atseden hartzen. Bi Indiar eseri motionless. Hirugarren gizon, handi-sudur, begira zegoen Kolben.
  
  
  "Ziur nago ez zuen hemen", esan zuen. "Eta ezin da hemen egon. Ez zen errore bat nonbait.
  
  
  "Ez nago ziur hori buruz," Kolben esan zuen. Pentsatu zuen eguna itzuli denean, eserita putzua eta behaketa titan kakalardoa eta frog, zuen erabaki itxaron American iristen, eta American iritsi zuen. Eta orain itxaron beharko dugu berriro. Gelditzeko behar dute bilatzen eta itxaron, begi bat mantentzeko on the American. Bada aurkitzen zuen gailuak, egingo dute horri buruz jakin, baina egingo dute, eraso ustekabean, ezabatuz aurkari behin eta guztientzat, horrelako kakalardoa igel. Kolben izeneko bat beste Indiar baino gehiago, eta eman zion labur bat briefing. Izaki batean loincloth entzun isiltasuna, ondoren, isil-isilik sartu desagertu sasitza.
  
  
  Bitartean, Errusiarrak eta Kolben ziren planak egiten, Nick zen oharkabean jolasten on bat samurrak fruta tabernak, rolling ego solairuan zehar bere biltegia, eta, bat-batean entzun Tarita en corkscrew, eta bertan inor ez da ausartu esan ozen:
  
  
  — Zer, bada, pilotu horrek informazio okerra?" Agian, izan zen erabat gaizki buruz asko bere kokapena?
  
  
  "Ondoren, uste dut, behar dut eskerrik asko hau zirraragarria bidaia," Nick esan zuen: — " baina uste dut madarikatua gauza da hemen nonbait." Sentitzen dut, baina ezin dut azaldu, eta hura bezala sentitzen da eskubidea gure sudur azpian.
  
  
  Baina non bakarrik? Nick luzatu solairuan, replaying bere gogoan guztia egin litzaidake dute, pauso bakoitzean litzaidake dute hartu, alderdi guztietan merkataritza ganberak. Zuen bezala, ez arautuko dituzten, bere begiak ireki eta bere burua agitated, harrapatu zuen bat-bateko mugimendu out bere begi txoko eskubidea. Nick desplaza bere begirada, eta ikusi mehe bat, furry paw irtenez sabaitik ih aterpe. A little bihurri aurpegia agertu zen, bere atzean. Bat tximista-azkar mugimendua, tximinoa heldu peach eta berehala nahaskia sortu zuhaitza. Nick barre egin eta eseri, peering at zuhaitza: beltz txiki bat-buru Capuchinos zen saltoka arinki hasita adar bere harrapariak bere eskuetan. Eta Nick ikusi ihesi piztia txiki, ustekabeko pentsatu gertatu zion.
  
  
  "Madarikatua! Hona hemen aurre! "Nahikoa da!" egin zuen oihu, eta bai Tarita eta Indian flinched at bandera baimena eta aurpegia jiratu zion.
  
  
  — Ez dugu nahi, ez joan! Nick esan excitedly. — Begiratu dugu guztiak lurraren gainean, baina zer gertatuko da horietako bat bitxia izaki bildu gailu eta arrastaka ego nonbait zuhaitzak?
  
  
  Tarita hau azaldu Atut, eta little man salto egin zuen bere oinak, nodding bere burua hitzarmena, eta adierazi nahia berehala jarduteko.
  
  
  "Goazen," Nick esan zuen, " baina horrek denbora beharko duzu begiratu ordez behera."
  
  
  Bilaketa zen bezain sakon, zaila, eta nekagarriak, eta bere lepoan, azkar bihurtu zen batetik numb etengabeko okertu, bere burua gora, eta ilusio eta ilusio hori irentsi ih gehitu tentsioa. Joan ziren beretik X-itxurako errepidea. Goiz osoa izan igaro bilatzen, eta bat-batean Nick gelditu eta adierazi sortu adar altu bat pikondoak, non furled parachute lerro zintzilik behera, ia ikusezina mahastiak eta Lynn. Atutu zen dagoeneko eskalada enborra data bat palma hazi hurbil altu bat pikondoak. Txiki gorputza ia desagertu goialdean pikondo; ondoren, zintzilik slings hasi zen mugitu gisa Indian hasi tira ih.
  
  
  Atutu borrokatu behera, bat egitea plaza txiki sorta batean bilduta plastikozko poltsa. Denek izan zen, gehiegi ilusioa nabarituko itzaltzu figura hegala kanpoan haiengandik.
  
  
  Nick ukitu txiki transistore igorlea bere gerriko eta gailu hori powered du Fulton sistema, baina ez erabiltzea erabaki da: garuneko elektroniko gailua zen orain ih-ren esku. Nick irribarre Tarita:
  
  
  — Nola lortuko dugu hasiera orain?"
  
  
  "Nik uste dugu hobe bat hartu circuitous ibilbidea inguruan Kanahari tribu," Tarita esan zuen. — Ziur nago ari dira oraindik ere, honako digu, eta bila digu. Da harritzekoa ez dute iritsi zaigu hemen oraindik.
  
  
  "Iruditzen zait gehien tribu dira bakarrik lotuta beren lurrak," Nick esan zuen.
  
  
  "Ohi da," neska esan zuen. — Baina, egin dugu ih oso amorruz. Lehen erasoa Kolben eta ego mozorro gizon, ondoren, sua ezarri dugu herrian. Baina txarrena guztiak, galdu egin dugu ih sakratua sakrifizio beharrezkoa mesedez ih jainko.
  
  
  "Hala ere, ari gara persona non grata orain," Nick grumbled. "Beraz, hartu dugu luze desbideratzea.
  
  
  Off ezarri dute briskly, oihanean gutxiago grim orain izan dutela elektronikoa garuneko bere eskuetan, Vlad gutxiago nekagarria.
  
  
  Euforia ez zuen luze iraun, arte bi biluzik gorri — skinned zifra jauzi inguruan zuhaixka aldeetan Nick eta postuan Ego bidea. Plazan sorta bota; Nick lunged da, baina bat Indiar poked ume, besoa bere nachete. Nick kudeatzen tira bere behatzak denboran atzera, eta pala slid zehar mimmo.
  
  
  Beste Indian bere burua bota buruzko emu en atzera, jerking bere burua atzera. Nick arku gogor eta jerked, bidaltzen Indian hegan. Eta birrintzeko kolpe hori Indiako lehen entregatu emu en aurpegia gainditu barruan milimetro bat bere burua: Nick ozta-ozta izan nuen denbora kanpoan piztu. Erasoa izan zen, beraz, ustekabeko dela erabat harrapatu Nick guardia off eta babesik. Gizon arrunt bat izan litzateke berehala larritu, baina ezin izan zuen sentitzen amorrua, indarra, eta esperientzia azkar eraikitzeko zion barruan. Bilduta zuen bere besoak inguruan bat, Indiar, bat egin "kako" eta postuan ego atzera.
  
  
  Horren ordez deusezten lehen aurkari oraindik zintzilik nen eta saiatzen tira labana. Nick bota bere gorputz osoa bere bizitza. Indian garrasika, eta horrek duela, eta nahi gabe planteatu bere hankak. Nick bazekien zuen litzaidake gelditu ego segundo batzuk; zuen azkar bota bere aldera itzuli, aldi berean kenduta beste gizon batekin salto gogor jaurtiketa saiheskia kaiola. Saiakera hau Indian, repulsed indarrean, hala nola, huts egin du, eta hegan egin zuen alde.
  
  
  Baina Nick-en aurkaria ziren iraunkorrak, malgua eta sendoa. Aurretik Nick ezin off fend horietako bat, bigarren gizona zen dagoeneko leaping zion berriro, oraingoan aihotz bat bere eskuetan. Berriro ere, Nick kudeatzen saihesteko aihotz-en eragina, bertan hondoratu lurrean sartu zentimetro bat bere burua. Harrapatu zuen, Indian arabera, eskumuturra, baina gizon oso azkarra izan zen: zuen lunged at Nick, eusten aihotz bi eskuak bezalako bat, borrero en ezpata, eta Nick ozta-ozta izan nuen denbora, jarri bere ezkerreko eskua, eta hartu erdian pala. Sentitu zuen, pala murgiltzen Ego-en palma, eta berehala bero odol hasi trickle behera da.
  
  
  Indian bere burua bota gainean zion, oraindik ere eusten aihotz bi eskuak. Nick konturatu une batean, gisa pala hondoratu sakonago sartu ego-en palma, mina eragin litzateke ego murrizteko bere erresistentzia, eta, ondoren, — pala litzateke murgiltzen emu en eztarria. Bere eskuineko eskua, aurkitu zuen zorrotik, bota Luger, eta jarri bere ego Indian en bizitza. Bota zuen katua; beste gizon arnasestuka, planteatu bere burua isilik negar, eta jaitsi alde. Bezain laster, Nick zen libre bat, Indiar, ikusi zuen bigarren bat atzean, prest zaitez bere labana sartu zion bere agian guztiak. Nick tiro bi aldiz, eta Indian mailakatu, jaregiten aihotz inguruan bere besoak eta erortzen zaku bat bezala lurrean.
  
  
  Zirudien betikotasunaren bat bezala; hain zuzen ere, gertatu zen, oso azkar. Gisa Nick propped berak sortu on bat ukondoa, ikusi zuen Tarita eta Atuta zutik aldamenean, eta Kolben bere pistola batekin planteatu; bazekien hori izan zen, dagoeneko hildako ih begiak. Sentimendu hau zen dagoeneko ezagutzen zion, baita hopelessness denean etsaia thumb ia trigger tira da.
  
  
  "Zu hiltzeko gogor, Carter," Kolben esan zuen. — Baina ez dut hiltzeko duzu une honetan."
  
  
  Hurrengo berehalako, Nick bat ikusi flash argi batzuk oinak, eta bere aurpegia eta baten soinua entzun gunshot. Atutu en gorputz lerdena shuddered eta lurrera erori bat bezala behartsuak txoria. Nick duena. Kolben kudeatzen sahiestu. Nick zuen azken gainerako gawk bere pistola; zuen marrazainak berriro. Jaurtiketa hil zukeen Kolben bularrean, bada, ez zuen planteatu fusil une hartan. Gawk-begiak hit kartutxoa, shattering ego sartu ezpalak, eta pistola idatz atera Kolben en eskuetan.
  
  
  Tarita ondoan eseri Atutu en motionless gorputza, eta Nick borrokatu bere oinak, bat sentitu zuen haserrea baden hori eman emu indarra. Bi jauzi zen, hainbat oinak kanpoan bere aurkari, eta zuen swung indartsu bat eskuineko at Kolben, baina Kolben dodged eta babesaz kanpoan. Nick jarraian, hunched baino gehiago contrite jarrera. Kolben heavy, muskulu besoak flexed markagailuarekin, eta Nick feinted ezkerrera, orduan konturatu Kolben, berriz, sendoa, ez zen azkar erreakzionatu. Zuen hit zion berriz ere, honek denbora errealean, eta Kolben da zezen-itxurako lepoa snapped atzera. Kolben) k ez teased digu oraindik sakatuz gabe digu behin.
  
  
  Nick stared atzera etsaia, nor zen bultzatzera aldera zabala, enbor lodi bat banyan zuhaitza. The banyan zuhaitz, bere hainbat eta hainbat adarrak zintzilik, gehiago begiratu talde bat bezala, zuhaitz bakar bat baino. Nick irribarre egin berak. Izan zen, uniforme orain; eta gisa Kolben bizkar urrunago sartu zuhaitz, Nick, eta jarraian, abentura, bere gorputza apur bat alde batetik, eta, erortzen tribu bakoitzean. Bignose bota joan eskuinera baino gehiago Ego-en burua, eta Nick ducked aldi berean.
  
  
  Gizona erori zen lurrera, eta Nick bat ikusi labur-bladed ehiza labana Ego-en eskutik. Azkar zuen zaionean ego beso, eta labana hegan atera inguruan Sudur Handi-en besoak. Aurretik beste gizon lortu izan bere oinak berriro, Nick danbateko ertzean bere eskua sartu atzera bere ego lepoan, aldi berean, lurreratzea gogor bat jaurtitzeko atzera bere sabeleko beste alde batetik. Gizon bota zuen bere burua atzera eta jaitsi aurka tangled sustraiak bat banyan zuhaitza. Nick entzun Sudur handi-en cheekbones shatter, ondoren, bere lepoa atxikitzeko oinarrian. Han egon zen, zintzilik limply sustraiak erraldoi zuhaitz.
  
  
  "Oraindik ezin dut zenbatu," Nick esan, grinning at Kolben, nork bildu bere ehiza labana eta hasi aldera emu.
  
  
  "Zu bezain gogorra katu bat bezala," Kolben growled.
  
  
  Nick botoia sakatzen eta bota stiletto pala, sentimendu arkatza-mehe labana bere palmondo. Atera bere begi txoko, ikusi zuen Tarita oraindik gainean tolestuta crouched gorputza, bere ego kontsumitu gorrotoa. Hugo izan zen, noski, batik bat bota arma, edo erabili ahal izango da azkar bat itxi-sorta greba. Ez zen diseinatu, labana bat borrokatzeko, eta horrek Kolben zirudien masterizatu ondo. Zuen feinted, ondoren, danbateko gogorra sartu Nick-en bizitzan, eta Nick ozta-ozta izan nuen denbora atzera salto.
  
  
  Kolben feinted berriro, une honetan, alde batetik, eta Nick sentitu labana ertz bazkatzen Ego besoan. Kolben skillfully erabiltzen heavy pala bat ehiza labana, bai erasoa eta defentsa. Nahiz eta Nick-en stiletto egin zen fina kirurgikoa, izan zen oraindik ere wary zuzeneko ezpata grebak bere aurkari. Gaur egun, izan zen Nick duten erretiratu gisa Kolben hurbildu, lunging goitik, behetik, eta alde batetik. Nick nahi bota stiletto oraintxe, baina Kolben estua izan zen: indartsu bat bota, beti izan da ona dantzan jakin batetik distantzia aurkari. Baina atzera denbora guztian izan zen, gainera, arriskutsua: tangled malgua mahastiak bihurtu izan du azken tranpa zion edozein unetan. Ere izan zen mugitzen out irekia da.
  
  
  Kolben lunged eskubidea. Nick dodged. Ondoren, Kolben joan zen, ezkerreko aldean. Nick dodged berriro. Ondoren, orro bat, amorru, Kolben jauzi aurrera, erakunde bere ezpata at bizitza lerroan gorroto aurkari; Nick salto egin eta atzera erori zen atzera; bere ego pant hankak zen oraindik urratu ireki. Baina bota gehiegi sendoa izan zen, eta Kolben ozta-ozta lortu egonaldia bere oinak, oreka bere behatzak, eta une bat ireki zuen, bere etsaia. Nick swung, ia lurrean itzali, eta bota stiletto, azkar eta gogor egin gabe, gora lortzean. Mehe blade hondoratu sartu Kolben indartsua lepoan, piercing emu en eztarria eta itsastea bere laringe.
  
  
  Kolben jada yanked pala atera inguruan Nick-en eztarria zuen bezala igo zen, eta, orain, zuen gelditzeko saiatzen iturria odol spurting inguruan zauria. Hartu zuen norabidean urrats bat Nick, planteatu labana, hartu beste urrats bat, gasped aire, eta erori bere aurpegia, convulsing bezala odol jarraitu gush, azkar eginez, belar gorria. Nick bildu stiletto, wiped bere ego, eta itzuliko da bere scabbard; ondoren, itzuli zen Tarita eta Atut... ezagutzen Zuen, aldi berean, duten gizon txiki jada ez zen maizter bat. Atutu irribarre egin apur bat at Nick zuen bezala estutu Ego sorbalda.
  
  
  "Atutu da handi bat, hala nola beste," Nick esan sektoreko zintzotasun.
  
  
  Irribarre izoztu gizon on Atutu: hildako izan zen. Nick begiratu Tarita. Bere beldurrak ziren datozen egia-ez zehazki zuen bezala iragarri zuen, baina izan ziren egia datozen. Eta ez zen korronte bat oraindik.
  
  
  "Ez dut lurperatu ego geroago," Nick esan, unbuckling plastikozko poltsa bere gerriko. "Plano ziren zuzendutako gurekin Errusiarrak," gehitu zuen. — Ziur nago entzun dute plano, eta ari dira smart nahikoa jarri bi eta bi elkarrekin." Ari dira dagoeneko ezerk hemen.
  
  
  Zuen yanked atera txiki bat transmisioa gailu aldi berean bat eta astindu ego. Aldatu gabe ezarpenak, Nick berehala hitz egin zuen, errepikatuz plano dei-seinaleak: "HC-130-HC-130. Deitzen guztiak baino gehiago Amapa Delta."
  
  
  Ez zegoen behar bat jasotzeko gailu, HC-130 zen, nonbait, hurbil, inguratzen area hainbat norabide, zain adostutako seinalea. Nick gogoratu Hawk instructing Ego zati honetan. Ostalari bat izan zen, shrewd bat; Nick zen betiko eskertuko bere prospektiba. Bat ona izan da, eta errele-talde horien inguruan, eta Hawke grafika arretaz eta Nick inprobisatzen lekuen gainean.
  
  
  "Posizioa, HC-130-posizioa HC-130," deritzo, " tanta kokapena, koordenatuak, bera, eman edo hartu bat gutxi ehun metro. Jarraitu egingo dut sortu zure iristean oharrak gailua.
  
  
  Nick jarri igorlea kanpoan eta baino gehiago ibili Atutu txiki gorputza.
  
  
  "Ez lurperatu zure ego betiko," Tarita esan zuen. "Ego tribu ez lurperatu bere hildako. Besterik ez estaltzeko ego batera uzten, eta batzuk jarri orkideak. Oihanean izango lurperatu zion.
  
  
  Bi horiek arretaz ezkutatzen gorputza, estaltzen ego batera uzten. Ondoren, Tom Nick crouched eta behera bota igorlea berriro. Da transmititzen da informazioa bera, errepikatuz behin hamabost minutu, kasu horretan, jakinarazpena ez zen berehala onartu arrazoi batzuk.
  
  
  "Beste corkscrew, lortzen duenak hemen lehen," Nick esan, goibel, " Errusiarrak edo NS — 130." Egia esanda, hasten naiz kezkatu. Errusiarrak dira gehiegi itxi.
  
  
  Hartu zuen elektronikoa garuna eta egiten k-berezia ego loredun landare bat bere hosto handi zintzilik behera lurrean bezala gortina bat. Nick baino gehiago ibili eta azkar shoved Fulton burmuina eta sistema azpian.
  
  
  "Behar dela oharkabetu ih bat, berriz,,", esan zuen gogor.
  
  
  Bat-batean, bere belarriak, gisa sentikorra orein bat, bildu soinu — txikia rumbling gogaikarria hegazkin bat. Nick ran atzera, landare, atera elektronikoa burmuinean, eta yanked ireki auto-puztu helioa hodi atxikitako puxika. Globoa berehala puztuta, zuzenketa lokarri luze batetik zintzilik beheko ego. Nick lotuta elektronikoa garuneko bi lokarri, tying horiek elkarrekin korapiloko, besterik ez bezala Stuart izan ikasi ego.
  
  
  Roar baxua-etzanda hegazkina izan zen, argi eta garbi entzungarria orain, eta Nick koa gora begira zerua eta gauging tamaina txiki samarra espazio ireki zuen, treetops. Ospatu zuen baloia ongi; ondoren, argi pop kaleratu zuen, ego. Soinua pop oihartzuna crackling zuhaixka, eta Koronelak Yasnovich eta Egor bota, hein handi batean sartu konpentsazio, arnasestuka. Koronel izoztu, begira puxika hori izan zen, azkar igotzen zerua sartu bere elektronikoa garunean. Ondoren, dute guztiak ikusi plano behera irristatu; ego luze, bikoitza-edged sudurra bezala, guraizeak pare bat, ireki, harrapatu lokarri batetik zintzilik baloian, eta azkar snapped itxi. Hurrengo berehalako, hegazkina hasi reel bere preziorik harrapakin, pasatzean zerua.
  
  
  "Deitzen da Fulton-sistema,"Nick azaldu adeitsuki.
  
  
  Errusiako jaso eta astindu bere burua. Zuen hasperen egin; ego begiak bildu Nick da, eta Nick irakurri behartu aitortza horiek.
  
  
  "Bai", esan zuen. "Hau da, hain zuzen, laguntzaile bat.
  
  
  Eseri zen egunkari bat eta begiratu Nick:
  
  
  "Batzuetan, Carter, ona da guretzat play xake elkarrekin.
  
  
  "Plazer, zure zerbitzura," Nick esan zuen.
  
  
  Irribarre egin zuen Tarita, baina irribarre hori azkar desagertu. Bere begiak ziren zabal beldurra, eta begiratu nonbait atzean.
  
  
  "Ari gara, izorratu," xuxurlatu zuen.
  
  
  Nick aktibatuta, eta jarraian Jasnowitz eta beste Errusiarrak. Parte-hartzaile guztiek bere burua aurkitu-erdian, alde guztietatik inguratuta by margotu eta lantza-wielding Kanahari gudari. Lasai, baina azkar, gudarien hartu posizioak aldeetan horietako bakoitzean, sueztitu spearheads.
  
  
  Tarita izan aurretik aplikatu zabala, cool iratze hostoak ebaki sakon batean Nick-en palma — ondoren aihotz blade. Bitartean izan zen zutik dago, erabaki zuen jaso hosto batzuk, baina ikusi zuen bere besoa ez zuen sendatu oraindik. Boto litzateke utzi dute buruzagia eta ego taldeak scrambling irudikatu nola atera egoera honetan. Baina zauria bere beso larri bat izan zen arazoa. Ozta-ozta izan zuen clench bere eskua ukabil batean: edozein mugimendu palma izan zen, oso mingarria, eta zulatu bat eragingo luke, jasanezina mina. Eta, ondoren, ondorioztatu zuen berak, baita klinikoki inoiz ez bezala — " Noiz galtzen duzu zure burua, ez duzu negar zure ilea egiteko."
  
  
  Errusiako eten bere pentsamenduak.
  
  
  — Zer da hau guztiei buruz?" Yasnovich eskatu. "Nor dira horiek basatiak?"
  
  
  "Kanahari Indiar," Nick esan zuen, baina izena ezer esan nahi du koronelak. "Bounty ehiztari", azaldu zuen algara batekin. Koronelak begiak zabaldu.
  
  
  "Ari dira, halaber, oso haserre digu," Nick gehitu.
  
  
  "Baina ez digu," errusiako esan zuen. — Ez genuen ezer egin haiek.
  
  
  Labur-labur, Nick esan Jasnowitz buruz Kolben eta Ego eraso eta nola kudeatzen zuten burua askatzeko.
  
  
  "Baina hori ez da azoka," errusiako protestatu. — Ez gara eragiketa bereziak honetan!
  
  
  "Ez dut uste dute buruz askoz digu," Nick esan adeitsuki. Etorri eta esan em horri buruz.
  
  
  "Azaldu da emu, Carter," errusiako esan zuen. "Esan zion zuen askatu behar digu". Erabat bidegabea.
  
  
  "Ari dira benetako Marxists, Koronelak," Nick esan zuen. — Guztiak gara berdinak aurretik horiek.
  
  
  Errusiako frowned, eta Nick begiratu inguruan. Hasi brawl bat izan zen pointless: ekarri du azkar bat odol-fluxua. Indiarrak ziren eraikuntzen; ih zen eskukada bat, eta desabantaila bat. Buruzagi agindu Nick izan erdian jarri eta adierazi hatz bat zehar Ego eztarria, keinu bat ezin izan argiagoa. Nick gogoratu Hawke en argibideak, lekuz kanpo.
  
  
  "Erabili zure irudimena,", esan zuen behin baino gehiagotan. - Erabili zure backgammon irudimena beste guztia zuk ematen dugu. Bertsotan!" Nick begiratu at Tarita eta buruzagi.
  
  
  "Esan Em,", esan zuen, " hori nahi dut hitz egin nahi berarekin."
  
  
  Tarita obeditu ego-ren eskaera, eta Indian begiak twinkled aldatu gabe beren adierazpen, horrek esan nahi ego adostu.
  
  
  "Ez zuen ulertzen duzu?" Nick eskatu neska.
  
  
  "Bai", esan zuen. "The Kanahari euskalki oso erraza da.
  
  
  Nick aukeratzen aire gehiago eta laginketa. Orain guztia araberakoa izango da lider interes eta zer zuen gogoan ditu. Baina oraindik zuen saiatu, besterik ez bada arrazoi sinple hori zen aukera bakarra.
  
  
  Nick aurpegia jiratu garaiena ehiztariak, eta stared zuzen sartu Ego begiak. Hitz egin zuen; Tarita zen itzultzen ego-en hitzak Indian.
  
  
  "Esango buruzagi zuen oker. Txorimalo ez du nahi izan digu sakrifikatu. Zuen haserrea jainkoak, are gehiago hau.
  
  
  Tarita itzulita, ondoren, entzun Buruzagi Kanahari da erreuma.
  
  
  "Esaten ari zara etzanda." Ez dakizu ezer.
  
  
  "Esan Em," Nick jarraitu,", esan zuen, bat nor ez da ezer ezagutzen, eta ezin dut hitz egin nahi du jainkoak.
  
  
  Gisa Tarita itzulita, Indian begiak zabaldu, une hartan bandera baimena egiteko, nahastuta beldurra. Ezin izan da hau, arrotz benetan hitz jainkoak, gehiegi? Nick sumatzen ego dar-dar eta azkar erabaki aprobetxatu da.
  
  
  "Esango emu eskatu dut jainko mota batzuk egiteko ordainketa-saioa hementxe horien aurrean."
  
  
  Yasnovich bat-batean hitz egin zuen excitedly:
  
  
  — Hau ergelak elkarrizketa ez da joan, lagundu digu. Zu bakarrik jarriz gure heriotza hurbilago.
  
  
  "Kontuan hartu zeure burua dagoeneko hilda, laguna," Nick esan zuen," baina nik ahal izatea lortuko duzu."
  
  
  "Nahiago dut bataila," errusiako esan zuen.
  
  
  Nick begiratu inguruan.
  
  
  "Nire gonbidatua,", esan zuen emeki.
  
  
  Jasnowitz hasperen egin eta eman.
  
  
  "Joan, Carter,", esan zuen. — Espero dut badakizu zer egiten ari zaren."
  
  
  "Buruzagi dio," Tarita esan zuen, " erakutsi behar duzu ume, nola hitz egin ahal izango duzu jainkoak.
  
  
  Nick aktibatuta Tarita eta bota bere itxi. Inguruan bere poltsikoan, zuen surreptitiously atera hirugarren flapper-bezalako pakete co-kultura, intsektuen uxatzeko onenean. Hartu bere eskuetan bere, jarri zuen bere ego argi eta garbi bere palmondoak.
  
  
  "Tira duzu, metxa eta bota ego airean," azaldu zuen. — Ez dute begiratu duzu, delako izan dut jolasten bere egiteko nagusia erakusteko." Baina, lehen esan zure ego-maiestate hori behar dugu, guztiak belauniko zirkulu bat.
  
  
  Tarita itzulita, eta Nick hasi zen ekintza, behera belauniko eta biltzeko bere esku supplication. Guztiak Kanahari jarraitu zion. Ikusita adierazpen buruzagi begiak, izan zen oraindik ere nahiko eszeptikoa.
  
  
  "Itxurak ari zaren otoitz," Nick agindu Errusiarrak. — Hau zerbait berria da zuretzat.
  
  
  Jasnowitz filmatu zion ilun baten itxura, baina eroriz bere belaunak. Nick itxaron une bat arte Tarita atzera mugitu.
  
  
  "Itzuli da,", esan zuen neska gutuna. "Oh, abiega txorimalo Kanahari, eman seinalea handia buruzagi. Bidali ume, seinale ziur ez duzu nahi gure buruak.
  
  
  Nick aktibatuta Tarita zuen bezala itzulita, bere begiak, esanez: "Ez orain."
  
  
  Noiz amaitu zuen itzultzeko, Nick ducked bere burua lurrera, eta beste batzuk jarraitu palo. Itxaron zuen une batez, eta, ondoren, planteatu bere burua, eta gora begiratu balitz bezala zain. Buruzagi grinned smugly.
  
  
  "Eman seinalea, O abiega scarecrows," Nick izeneko berriro. "Seinale bat zela ziurtatzen handia buruzagi hori ez duzu nahi gure buruak."
  
  
  Oraingoan, aurretik jaistea, bere burua lurrera, eman zuen txiki bat nod Tarita. Gisa ukitu zuen bere kopeta lurrean, entzun zuen bereizgarria whoosh bat firecracker hegan airera. Nick gora begiratu ikusteko ehiztariak behaketa awe eta beldurra argi gisa hodei zurixka aire bidez zabaldu. Errusiarrek, nor dagoeneko konturatu zer gertatu zen, oraindik ere kudeatzen mantentzeko awe euren aurpegiak. The Kanahari excitedly hitz egiten ari ziren beren artean, galdaketa ikaratu begiradak Nick. Azkenik, buruzagi planteatu eskuan, adierazi norabidean oihanean, eta esan bakarrik hitz bat: "Joan!"
  
  
  Off ezarri dute, aldi berean, guztiak mantenduz elkarrekin, eta inoiz ez egin modu guztiak oihanean bidez.
  
  
  At Serra do Naviu, Koronelak Jasnowicz haizatuko agur Nick eta Tarita.
  
  
  "Uste dut oraindik ez dugu zor duzun mesede bat, Carter,", esan zuen. — Espero dut berriro betetzen dugu, eta ez dut lortu, zure ego atzera."
  
  
  "Eskerrik asko," Nick esan errusieraz.
  
  
  Noiz Errusiarrak desagertu ziren, Nick begiratu at Tarita irribarre batekin.
  
  
  "Beste mundu bat da dagoeneko, bere bidesaria hartzen," Nick esan zuen.
  
  
  "Beraz, uste dut," esan zuen, eta ezin izan zuen entzun, tristura, bere ahotsa.
  
  
  "Sentitzen zaren?" — Zer da? " galdetu zuen emeki.
  
  
  "Bai, baina ez delako ez dut nahi zibilizazio", esan zuen pentsakor. — Beti da pixka bat triste dagoenean utzi duzu pieza bat zeure burua atzean.
  
  
  — Izango duzu atzera jo, Lausanne, ondoren, joan herri inguruan?"
  
  
  Zuen nodded, eta Nick jarraitu:
  
  
  "Atzera oihanean, agindu zuen bete behar duzu, gutxienez, egun bat, beste mundu bat. Behar dut atseden, gutxienez, pare bat egunetan. Uste dut esklabo-jabe lan egiten dut bilduko ni erdibidean. Bete ahal izango dugu nire lekua, New York-en, eta, ondoren, hegan Lausanne.
  
  
  Tarita begiratu zion eta irribarre egin.
  
  
  — Zergatik ez?" "zuen egin bere gogoan. — I ikusiko duzu New York-en."
  
  
  Bezain laster, Nick iritsi zen New York-en, deitu zuen Hawke eskatu egun batzuk off aurretik jakinarazpena atzera.
  
  
  "Ondo egin, Zenbakia 3," Hawke da lehorra, emotionless ahots crackled telefonoz. — Ez zen, beraz, wouldnt zaila izan zen hura?
  
  
  "Ez, ez da zaila guztietan—, besterik gabe, apur bat hilgarria," Nick esan zuen. Kontatu kontuz ibili etorkizunean, eta jakin non erortzen da gauza.
  
  
  — Zer da zure izena, buruzagi en alaba?" Hawk eskatu. "Gorde dut dirua, litzaidake duzu madarikatua ondo hartu nahi bere duzu."
  
  
  Ondoren hitz egiten buruzagi urte askotan, eta ulertzen ikasten ezkutuko ukituak bere hitzetan, Nick, bat-batean konturatu gizon zaharrak ez zuen ezer jakin buruzko istorioa Tarita.
  
  
  "Zuen ederra izan zen," Nick esan zuen, bere ahots tindaturik oroitzapenak.
  
  
  "Benetan, gehiegi?" ahotsa beste bukaera on line laua izan zen.
  
  
  "Hain zuzen ere," Nick jarraitu, " esan dezakezu, ona arrazoia, ia galdu dut nire burua baino gehiago nah.
  
  
  "Duzu?" Hawk chuckled. — Hori nahiko madarikatua gogor uste, N. 3. Zinen pentsatu nuen erabat immunologikoa plan hau.
  
  
  "Hau frogatzen, berriro ere, hori ez da ezer iragarri daiteke," Nick barre egin teasingly.
  
  
  "Duzu ezagutzen dut, Zenbakia 3, eta ezin dut iragartzeko hori gastatu ahal izango duzu hurrengo egunetan emakume baten besoetan, jakina," Hawk jarraitu. — Ez da ona filma bihar gauean Waldorf Central auditorioan. Izan dut bere entregatu bi sarrerak nahi duzu bihar. Laguntzeko izango da gainditu arratsaldean.
  
  
  "Ikusgarria," Nick esan zuen. — Egon naiz zure zain."
  
  
  Hurrengo egunean, Nick esnatu, berandu eta etzan itzuli, gozatuz erosotasuna zabal bat ohe bikoitz eta garbi, eder arropa. Ego da bakarrik transmisioa Hawke en messenger entregatu du agindu sarrerak. Jarriz zigilatu poltsa aretoan taula, Nick eseri gosaria, glancing azkar at egunkarian zutabeak, ondoren, bizarra. Azkenik, lortu zuen jantzita. Besterik ez zuen jarri zen azken poloniako, telefonoz deitu.
  
  
  "Kaixo, Nick! Eder bat, emakume ahots batean esan zuen muffled ahotsa. "Me da, Teresa.
  
  
  Zuen ia galdetu zion: "Nor?", baina restrained zuen berak denbora.
  
  
  "Ez naiz behean", esan zuen. — Besterik ez zuen nahi, ziur ari zaren etxera joan aurretik sortu."
  
  
  "Zuen etxean, eta zain nago, zuk, nire maitasuna,", esan zuen.
  
  
  Nick atea ireki soinua at igogailua gelditu, eta zuen lortu, bat jantzita krema-koloreko soineko laranja bat zapia inguruan bere lepoa eta egitea maleta bat. Neska ile beltza izan zen, kuzkurtuta eta coiffed kokotea bere lepoan. Hankak luze mehe nylonezko galtzerdiak begiratu are gehiago eder eta jada, eta osoa bularrean indartsu bat luzatu bodice soinekoa. Neska zen eredu bat findu edertasunaren.
  
  
  "Ez dut izan, hotel oraindik", esan zuen.
  
  
  "Zu non zaude betiko", esan zuen, hartu maleta batetik Nah po-en eskuetan. Bere begirada hori keinuka biziko zen oraindik apur bat harroputz.
  
  
  — Honi buruz hitz egingo dugu geroago, " esan zuen, oinez inguruan Nick, saritua eta desafiatzaile.
  
  
  — Nola egin nahi duzu beste zati?" neska irribarre egin slyly, ziur aldez aurretik erantzun.
  
  
  Jakina, ez zen bezalako inflexio edukien bat sartu tximeleta bat, hori besterik ez zen bat izan zuen berezko gaitasuna ederra izan da bi guises.
  
  
  Nick bota edalontzi bat ardo, eta edan zuten, eta hitz egin zuen. Deitu zuen bere lagun ego telefonoa, eta Nick nabaritu zuen neska identifikatu bere burua bezala, Teresa. Asko hartu du, ahalegin ego-en parte ahoskatu izena. Atera dute bazkaria, eta Nick automatikoki irristatu gutun-azal bi sarrerak minutu bat sartu bere waistcoat. Bazkalorduan, neska zen biguna, witty, eta xarmangarri. Galdetu zuen Nick buruzko lana, eta orduan esan zuen bere buruz, bere boss gonbidapen berezia emanaldia, bihurtu zuen elkarrizketa Hawke. Nick esan Hey guztiak buruz hainbat ego-lotutako bitxikeriak emu gogoratu, batez ere, relishing pasadizo buruz Hawke.
  
  
  — Zuen xarmangarri bat gizon, ez du axola zer edonork dio berari buruz.
  
  
  Neska barre egin, eta Nick bat-batean aitortu behar izan duten gehienak emakumeak nor ezagutu Hawke benetan aurkitu ego xarmangarri eta interesgarria da.
  
  
  Bazkalostean, joan ziren Waldorf. Nick jasotzen duen gutun-azal bat usher sarreran areto nagusia. Aurkitu dute bi hutsik dauden aulkiak eta joko hau jokatu. Minutu batzuk geroago, san joan, eta pantaila handi bat pizten etapa eta inskripzio agertu:
  
  NATIONAL GEOGRAPHIC SOCIETY
  
  AURKEZTEN DOKUMENTAL BAT
  
  "ESPLORATZEN AMAZON DELTA".
  
  
  Nick begiratu bere, eta zuen bere burua aktibatuta begiratu zion.
  
  
  "Zahar hori puta baten semea... Nick grumbled, eta biek lehertu barrez. Ez zen isil horien inguruan. Nick hartu Tarita-en eskutik.
  
  
  "Let' s get out hemen", esan zuen, choking barrez. Kanpo dute, arnasa sakon hartu.
  
  
  "Orain ziur nago zuen xarmangarri bat gizon", esan zuen.
  
  
  "Nahi dut, edari bat, eta goazen."
  
  
  Oni wandered hiriaren inguruan, bere denbora hartu, gelditu batere ezagutzen eateries hori topatu zuten bidean. Azkenik, arratsaldean jaitsi eta itzuli dute Nick-en etxea.
  
  
  "Oraindik ez duzu atzera joan hotel, zaude?" galdetu zuen.
  
  
  "Guztiak araberakoa... — Ez", esan zuen, eta berriro ere bere sakona begi marroiak ziren unfathomable eta ulertezina.
  
  
  "Lortu da," Nick esan, pursing bere ezpainak. — Uste dut hori esan nahi du, arabera, nire portaera, Teresa egonaldiak edo uzten."
  
  
  "Erabat", esan zuen. "Non da zure bainugela?"
  
  
  Erakutsi zuen bere nora joan zen, berriz, off aktibatuta buruak argi santu, bakarrik utziz bi gaueko argiak. Nick buruz izan zen indulge polit bat brandy zuen bitartean desagertu zen, baina bainugela brau atea ireki eta neska bat eskuoihal bat inguruan bilduta bere aldakak bat bezala sarong agertu atari. Nick ia eroriz bere beira.
  
  
  "Ez baduzu, zaindu Teresa oraintxe, egingo zuen joan hotel," neska iragarri. Nick ezagutu txiki bat irudikatu aldera exekutatzen zion, eta izan dut zutik gela erdian. Eskuoihal off jaitsi dira, eta lehorreratu lodi, fluffy alfonbra, eta Nick konturatu ez ziren gauza bera mantendu guztiak munduak.
  
  
  
  
  
  
  Itsasoa Tranpa (fb2)
  
  fitxategia ez da oraindik-Itsasoa Tranpa (translated by Andrey K. Sorvachev) 224K (1831) (deskarga) (mail) - Nick Carter
  
  (kexatzen pobrea fitxategia kalitatea)
  
  Kapitulu Bat
  
  
  Zorrotz bat emakumezkoak garrasi zaio gizona, eta zuen entzun.
  
  
  Emakume garrasika berriro, ozena eta ikaratu.
  
  
  Gizon grinned poztasuna.
  
  
  Baina, horren ordez, ego-en irribarrea, bere scarred aurpegia sareetara bat crooked grina. Hartu pack bat bere ezkerreko poltsikoan, gizon ospatu zigarro artean bere altzairu-jantzitako behatzak eta pizten da goza. Miniaturazko pistola, barrikak zein zerbitzatzen gisa falange ditu protesiak, jada ez nahasi zion bezala, hasieran izan zen, berriz, oraindik ez da erabiltzen. Izan zen, nahiz eta harro bere beso mekaniko, zein izan zen, askoz ere zati bat bere ego gisa bere erdi-geldiarazi aurpegia eta bizkarrezurra elkarrekin ospatu arabera kirurgikoa morroilo. Eta luminary kirurgia guztia egin ahal izan zuen...
  
  
  Judas zuen aspaldi termino etorri itsusiak bere gorputza. Azkenean, bakarrik izan zen esker, bere tamaina trinkoa eta egoera fisiko hori lortu zuen bizirik atera bidez messes konponezin handi, gizon osasuntsua. Behin zuen, zin egin zuen, hau egingo nuke mundu krudela, zein barre egingo ego bat crippled gorputza, brankan behera ego jenio baten garunean. Eta zuen ia bere helburua lortu, behin eta berriz erakutsiz bere nagusitasun baino gehiago gizaki arrunt.
  
  
  Oraindik azken arrakasta eluded Judas treacherously. Baina denbora honetan, pentsatu zuen, ez da gertatuko, nahi den garaipena da, ia-ia nire eskuetan. Harold, bere bazkide berri, agerian zion harrigarria eskumen hori eman zion botere mugagabea baino gehiago mundu osoan. Judas chuckled, gogoratzeko zer ih elkarrekin ekarri zuen. Hala ere, berehala zuen erabaki hori, gaur egun, zorian garaipena, ez du axola nola aurkitu dute beste bat. Gaiztoak beti aurkitzen du beste gaitz batzuk misteriotsu bidea. Nagusia zera da, dute, indarrak batu, horri esker, Judas azkenean izango itzultzeko gai guztiak zorrak zaharra.
  
  
  Neska garrasika berriro. Juda asmatu duten Harold izan zen oraindik ere, motorrak berotzen, berotze bere gora. Esan izan zuen tonua, bere oihuak: ziren oraindik bete beldurra, baina ez benetako terror, zein izango litzateke, halaber, geroago etorri. Harold izan zen, master bat, bere artisautza. Behar zuen izan jolasten berria haurra inguruan Panama oraintxe. Gisa lan egin zuen batek waitress bat merkea diskoteka, eta Judas larriak izan zituen zalantzak bere hautagaitza. Izan zen, oso kontuz ibili aukeraketa emakumeak, garatu sofistikatu bat estaltzeko-up programa ih kontratazioa, eta ikasi bakoitzean neska berria eta bere segizioa gehien sakon bidea. Baina Harold azpimarratu zuen, eta eman emu, nahiz eta ezagutzen zituen aldez aurretik, neska hori ez litzateke gora bizi da bere bikotearekin itxaropenak. Zuen, jakina, ez da bat skittish pertsona, eta ez litzateke asetzeko gai Harold da vanity. Baina dagoeneko ez da hemen, eta beranduegi da ezer aldatu. Bide batez, sorta berri bat espero da iristen egun batzuk...
  
  
  Ez zen beste garrasi, luze eta ozena. Antza denez, Harold izan ahaztuta itxi atea bere gela. Hormak berezia gelak jarraian, tapizatua batean intsonorizatua material, ez galdu, nahiz eta gehien etsi garrasi test gaia. Judas sprang bere oinak eta ibili azkar bat, wobbly gait nahi gimen. Bultzaka alde batera utzita bat egurrezko panelak, zuen botoi bat sakatzen TELEBISTA monitorea. Harold en egongela pantailan agertu.
  
  
  Txoko batean, neska bat biluzik zen dardaraka, bere eskuak sakatzen bere bularrean. Tartarora zen zutik bere ondoan, eskuan arropa hori izan urratuta Nah. Antza denez, neska garrasika zuen urratu off bere arropa. Tartarora ' indartsua gorputza seguruenik hartu dute gora osoa pantaila txiki baten jarraipena bada, ez zuen izan zutik, apur bat urrunago, bere biktima. Gisa Harold poliki-poliki hurbildu bere, Judako adierazi duenez, neskaren bularrak ziren, baizik eta handi, bere petite markoa, eta hori bere sabelean biribila izan zen. Nah hankak, zoritxarrez, izan ziren apur bat labur, baina hau izan zen, konpentsatu bere gazteria. "Hamar urtetara, egingo zuen txanda bat sartu gantz arrunta neska, "Judas pentsatu, eta grinned," baina beno, hori da dena eskubidea. Izan behar zuen eskertzen horiek lortzeko, bere nahaspila hau da." Bien bitartean, Harold zuen mugitu hurbilago neska.
  
  
  "Itxaron kanpo, Tartarora! Harold agindu laguntzaile bat ondo-modulatu ahotsa, enunciating hitz bakoitza argi eta garbi. Erraldoi izeneko Tartarora ez zen mugitu, baina glared at hutsez neska bat haragijaleak begirada.
  
  
  "Itxaron kanpo, Tartarora! Harold errepikatzen, banan-banan.
  
  
  Batera, zozketa bat bere beltza, lehoi-zurda-lodi ile hori baino gehiago jaitsi da, bere indartsu sorbaldak, erraldoi tore bere begirada urrun neska eta begiratu Harold. Tartarra en cheekbones altua eta okre koloreko azala, zein clung bere estu-eyed aurpegia, eman zion kanpoan jaiotzez Mongolia. Ego arbasoen Dell bera izan ziren savage tribesmen du fearsome Kublai Khan, zeinen horda izututa, bai lagunak eta etsaiak, zabaltzeko suntsipena eta heriotza nonahi.
  
  
  Judas hau aurkitu gizon Mongolia eta ekarri zion hemen, entrenatu zion, ingelesez eta irakatsi zion gozatzeko luxuries eta plazer duen semea estepak inoiz amestu. Ez zen, besterik gabe, erregela bat, baina Jainkoaren Mongol, eta bere mugatua nekazari kontuan, Tartarora bazekien gabe Judas, zuen litzateke iraun dute bat ezer bere aberria. Judas agindu em argibideak jarraitu bere bazkide Harold, nor zen bakarrik superior berak. Eta orain, Judas ikusi Tartarora, azkenik, buelta eta gela inguruan oinez, irribarre egin zuen poztasuna eta nodded bere burua onartzea: nahiz eta gogoz, erraldoi oraindik obeditu eskatu gabe edozein zalantza.
  
  
  Judas, jakina, konturatu Tartarora izan garuneko ume bat zen, eta betiko kondenatuta existitzen erdi-itzaltzu estatuko gizon baten indarra, Hercules eta kontzientzia nerabe bat, baina ego hau izan zen, oso pozik. Zuen atzera begiratu pantaila: noiz Tartarora utzi, Harold hartu neska eskumuturraren eta bota bere aldera zion. Begiak malkoz, eta horrek zabaldu beldurrezko ere, obeditu zuen.
  
  
  "Ez dut minik duzu, silly," Harold esaten zen. "Besterik ez izan stubborn eta zer esan dut. Ez duzu ulertzen, nire maitea?"
  
  
  Bultzatu zuen bere behera luze sofa eta koa izan zen, bere baino gehiago, altu eta lerdena, popa, asmo hori aurpegia, zenbait kasutan, baliteke dute helegitea emakume batzuk, baina ez hori bizi lovemaking neska inguruan diskoteka. Ez zuen bere mota. Harold bota behera bere sofan, eta eseri bere ondoan, argi eta garbi asmorik maitasuna egiteko bere. Judas sentitu saliva trickle behera bere kokotsa, eta konturatu zen, irribarrez bezala gainbegiratu zuen Harold en saiakerak antzuak edukitzeko neska, wiped zuen bere kokotsa bere eskua ona. Harold oraindik espero egun bat mirari bat gertatuko litzateke, eta hori litzateke zuen benetan egin ahal izango da. Estutuz neska bularrean, hitz egin zuen softly laua ahotsa:
  
  
  — Nahi duzu nirekin, haurra!" Izango duzu hobeto ni baino basati Mongol. Polita izango da niretzat, eta ez du minik duzu.
  
  
  Harold Stahl musu bere bularreko, eta zuen obediently jarri bere besoa inguruan Ego-ren bizkar. Judas irakurri neskaren aurpegia utter axolagabekeria esperientziadun prostituta zuten ezagutzen laztanak gizon askok. Ez zuen hori egin behar Harold, gogorra izan zen engainatzea zion. Maite zuen oinazeak emakumeak, horiek gidatzeko frenzied terror, eta horren inguruan, batzuetan, ez zen aparteko grina, eta maizago-osoa aurkezteko ehizatzen animalia. Neska, oraindik ere ez dakit zer izan zen, bere zain, eta pazientziaz jasan guztiak ego kalterik laztanak. Ez zen arte Harold bota bere behera alfonbra bat dela pentsatu bidez keinuka begiak, baina, behar zuen baztertuko pentsatu eta begiak itxi, lasaigarri gisa Harold ezabatzen bere sabeleko aurka bere gorputza biluzik, saiatzen piztu hilen.
  
  
  Judas grinned berriro, balitz bezala, ezagutzen zuen, noraino Harold en sadism hartu zuen zientifiko erotismoa. Ez da arrotza sadistic plazer berak, Judas marveled Harold en sofistikatua sexu-fantasiak, etengabe berriak asmatuz eta berri amusements. Eta bitartean, Judas ordaindu izan baino gehiago, besterik gabe, peeking beste batzuetan, nahiago zuen sexu jolasean bere irudimena eta prestakuntza bere gogoan. Behaketa Harold, zuen ondorioa izan zen hori ego lilura sadism dela eta inpotentzia. Pentsatu dute batzuek emakume arduraduna izan zen ego nahastea, eta ziurrenik ez ziren onak arrazoi hau. Modu batean edo bestean, Harold fisiko dute ezintasuna, sexua eta ego-bultzatutako sadism ziren estuki lotutako. Hau egin ondoren aurkikuntza, Judas konturatu Harold zen orain eskuetan ego, eta berak erabiltzeko gai izango litzateke bere ego, adimena eta ezagutza bere abantaila. Guztiak egin ondoren, hartu bat baino gehiago pertsona, besterik ez duzu ulertzen zer bizi zuen, eta eman emu behar duzun guztia. Zorrotz bat negar batetik girl egin Judas atzera begiratu monitore pantailaren: Harold zen bihurrituz, bere besoa bere atzean atzera, esanez:
  
  
  "Jakin ahal izango duzu nola loaf!"
  
  
  "Baina saiatzen ari naiz! — Oh, my God! " egin zuen negar. — Benetan ari naiz, dudarik gabe! Joaten utzi zure eskua, it ' s me mina!
  
  
  Harold joaten utzi bere eskuan, eta zuen gainean erori zen hura, etsi-etsian saiatzen jasotzea zer ez datozen. Azkenik, etorri da nah duten saiakera guztiak asetzeko, hau impotent pertsona eramango gaitu inon. Eta orduan konturatu zen, bera izan zen, oparo izerdia. Harold bultzatu sartu bere txoko bat, eta zuen hit atzera bere burua aulki batean. Ran zuen arte bere eta hasi slapping bere aurpegia bere eskuarekin, barre hoarsely bezala, beraz, egin zuen:
  
  
  — Oraindik ez duzu gogor saiatzen ari da nahikoa! Saiatu gogorragoa!
  
  
  "Ez, ez dut nire onena egiten, zin egiten dut! neska negar.
  
  
  Harold bat-batean bihurritu bere eskumuturra berriro. Oihu bat mina, neska jaitsi zen bere atzera. Harold bere ondoan belaunikatu eta slapped bere aurpegia zehar. Dardarka bere burua, salto egin zuen bere oinak, eta heldu bat heavy kristalezko hautsontzi aulki bat. Ustiategi bere eskuineko eskua, bat egin zuen zehaztu aldera mugitu erasotzailearen, nor ere jaiki lurretik zen, eta bultzatzera batetik nah nahi izkinan.
  
  
  "Duzu bastardo! — Ez, ", esan zuen gogor. "Duzu, patetikoa, lustful bastardo! Hil dut duzu!
  
  
  Judas hotza sentitu: zehazki zer zuen beldur gertatu zen. Neska ez zen heriotza beldur, baina borrokatzea erabaki Harold atzera. Bere begiak sparkled erresumina eta haserrea. Beraz, zer ez du jaramonik ego argibideak eramango?
  
  
  Baina Judas emandako xehetasun guztietan aukeraketa neska! Buruz izan zen botoia sakatu deitzeko Tartarora laguntza ikusi zuen Harold azkar sartu exekutatu armairutik eta itzultzeko greba bat bere eskuan. Greba xerratan bidez neska azala delikatua batera crack bat Txinako flapper. Zuen garrasi, eta eroriz hautsontzi. Harold yanked on greba izan zen, inguruan bilduta bere belaunak, eta zuen aurpegia jaitsi zen-lehen alfonbra gainean. Harold hasi lash bere ahulenak lekuak greba batera, lortzean, ilusioa ikusmena at odol-zain gainean bere gorputza. Izan zen at maite wielding greba eta greba, sakatuz zehazki non ume joan nahi. Neska bota lurrean, writhing eta garrasika, eske, bere ego ordezko bere. Bat-batean, Harold apaldu, bere greba alde batetik, eta atxikia bere baino gehiago, esaten irribarre batekin::
  
  
  "Hau da, besterik gabe, zure lehen ikasgaia, apur bat! Irakasten dut asko, asko... Hau hasiera besterik ez da!
  
  
  Bazekien nola mingarria izan zen, itxaron tortura, sentitzen hotz beldurra jateko kanpoan biktimaren arima. Gehiago izan zen terrible baino ekintza tormenting haragia berez, gehiago terrible guztiak baino ego-sadistic ariketak. Harold argi eta garbi frogatu Judas nola, laguntzaz garatutako teknika errusiako zientzialari Pavlov, ble buelta edozein obstinate neska bat sartu dardara izaki otzanak eta bere kendu aztarnak dela-eta izango da.
  
  
  "Tartarora! zuen oihu, eta handi Mongol gelan sartu. "Hartu ahal izango duzu bere behera. Baina, lehenik eta behin, berarekin jolastu apur bat laño hemen, eta ez dut ikusi...
  
  
  Tatarsky bildu neska lepoa alde batetik, eta bota bere aulki batean panpina bat bezala, erakutsiz bere ustel hortzak.
  
  
  "Baina ez agindu niri!" — Gelditu da! " egin zuen oihu.
  
  
  "Tartarora izango amaitzeko, zer ezin dut egin duzu," Harold bat esan smirk, hondoratu behera sofan. Merezi duzu gogobetetasuna, nire pixka bat. Goazen, Tartarora!
  
  
  Jaramonik neska negarrez, Mongol zabaldu bere hankak, eta zutik amaieran, aulki, bortizki murgildu bere gizonaren haragia sartu Nah. Neska garrasika, baina desatsegina ondorengoa Kublai Khan oinazetsu bere behin eta berriro terrible indar arte, bere garrasi bihurtu zakarrez moan.
  
  
  "Ondo egin, Tartarora! Ego Harold bragged. "Nahikoa da, oraingoz.
  
  
  Ume, hala ere, izan errepikatu bi aldiz, eta, are gehiago, slam, greba aire aurretik Mongol recoiled batetik, neska, grinning idiotically. Zuen slid bere aulkian, eta Tartarora bilduta bere besapean eta ibili bere gela inguruan, aurrera begira, gainerako plazer.
  
  
  Harold eseri bat idazten aulki, hartu papera, arkatza, diapositiba arau, eta Stahl zerbait idazteko inguruan tiradera. Laster paper batekin estali zen zenbakiak eta ekuazioak, gisa Harold hurried amaitzeko azken kalkuluak egiteko beharrezkoa arrakasta amaitzean ih esperimentua.
  
  
  Judas itzalita jarraipena eta arnasten erliebe sigh bat. Denbora honetan izan zen, guztiak eskubidea, baina etorkizunean ez du onartzen dute, edozein urraketa ezarritako ordena. Beharrezkoa izango da indartu gaineko kontrola aukeraketa neskak. Judas ezin baimendu guztiak ego titanic ahaleginak kolapso bidez arduragabekeria hutsa. Beti zuen garatu bere eragiketak arreta handiz, baina eragiketa hau izan zen pinnacle ego guztiak-Russian pentsamendu sormen. Zoritxarrez, Judas ez dakit zer Robert Burns idatzi zuen buruz gehien landuak planak saguak eta gizakiak.
  
  Kapitulua Bi
  
  
  Lurpeko garaje etxe orratz egoitza duten Washington egoitza GUREKIN Bereziak eta Adimen Zerbitzua, altu bat, ugari eraiki gizona bere autoa atera eta ibili briskly du igogailua. Nen en berekoikeria eta zehaztuko gait eman bere kanpoan norbait zen gehiago erabiltzen ukan baino contemplando. Nick Carter sartu urratsez urrats igogailua, botoia sakatzen goiko solairuan, eta gora begiratu zenbakiak keinuka taula gainean gainetik atea. Hawk izeneko ego zuzenean bere bulegoan arraroa mediku alditan, nahiago bilduko etxe segurua. Eta ustez, bada onartzen zuen berak salbuespen bat egin telefonoz, esan nahi du batzuk garrantzitsua eta premiazko eragiketa zen brewing.
  
  
  Igogailua, azkenik, gelditu, atea ireki, eta Nick burua aurkitu txiki bat harrera-gunea. Eserita harreragilea en mahaian arrotza zen ume, pertsona bat arduratzen zen, baina nork agian ondo izan hemen lan bat urte eta ez zuen ezagutzen dute horri buruz, hala ere. Alde banatan neska, burly segurtasun zaindarien eseri eroso betea aulkiak, irakurketa egunkariak eta aldizkariak zuzen baten aurpegia. Suppressing irribarre bat, Nick alegia, ez da nabarituko ih da lupa, eta begiratu azpian bere brows muturrean goiko izkinan, non aire vents ziren ikusgai, besterik gabe, beheko sabaia. Idazkari bakarrik izan sakatu ezkutuko palanka pean bere mahaian, bere oinetan, eta wazemank litzateke berehala ezkutatu solairuan, josita kazkabarra balak inguruan berezia makina pistola.
  
  
  Nick irribarre egin eta ospatuko du bere IZENA. At Glancing zion, neska sartu hautsi bat gracious irribarre eta hartu dokumentua zion, thrusting ego txiki bat sartu jarraipen gailua. Ondoren, ziur argazkiak eta hatz grabatuak buruzko NAN datorren datuak ordenagailuan gordetzen da memoria, eta horrek berehala keinuka on pantaila pantailan, zuen esku txartela itzuli Emu, nodded du guardia, eta sakatzen kanpai. Nick irribarre hey ere erreuma eta gainditu mimmo nah k eguna ate ondoan bulegoan. Hori guztia gertatu zen, hitz gabe, baina parte-hartzaile honetan isila eszena ulertu elkar primeran.
  
  
  Begirada bat pantaila agerian Hawke xarmangarri idazkari ederrak, athletic gizon aurrean zutik, bere ospetsua izan zen Agente Kopurua hiru Nick Carter: begi urdin, sei oin-bi altuera, granada bat pasarte bere ezker izterrean, scar bat eskuinaldean bere bularrean. Antolatzen zuen heina Master of Arts, lizentzia bat pilotu mota guztiak hegazkinaren, bikaina da scuba diver ur azpian, eta hitz egiten du hamar hizkuntza jariakortasunez. Horrez gain, zuen bikaina da racing gidari, irabazlea asko kirol-lehiaketetan eta kide bat elkarte gastronomiko. Laburbilduz, esan nuen, benetako superman.
  
  
  Nick Carter sartu ibili Hawke bulegoan, bere idazkari begiak aspergarria sartu zion artean bere sorbalda hezurren. Jabea igo atzetik ume aulkia bete zion. Begiratu zuen agortu, baina bere steely begiak ziren oraindik, piercing, eta bere ahotsa zen absurdly argi eta commanding. Ez ziren beste hiru pertsona aretoan, eta, era berean, zutitu, eta Hawk sartu ih Nick.
  
  
  - Robert Debole, frantziako adimen; Aron Kule, Israelgo segurtasun Zerbitzua; Kapitaina Hotchkins, GUREKIN Atzerri Ministerioak.
  
  
  Hawk bat bota freskoa zigarro osoko kutxa.
  
  
  Nick eseri hutsik dagoen aulki eta entzun.
  
  
  "Arrazoia jaun hauek dira hemen," Hawk esan zuen, " hori da gure herrialdeak jasan dute antzeko itsas tragedia bat nahiko denbora laburrean. Ziur asko ezagutzen duzu, zer da hori buruz, Agente kopurua hiru?"
  
  
  Nick nodded; zuen entzun arraro horiek agerraldi.
  
  
  Hawke zen aipatuz, zalantzarik gabe, nahi desagerpena misteriotsu lehen Israelgo, ondoren, frantziako eta American submarines ozeano, horrek eragindako zarata asko munduan sakatu.
  
  
  "Interesgarria da bat falta itsasontziak ez zuen eman digu, edozein alarma seinaleak aurretik desagertzen dira arrastorik utzi gabe. Guztiak submarines, besterik gabe, uretan disolbatutako zutabe edo lurrundu denean, zoladura. Eta haiekin buruz jakiteko horiek gurekin belarrian eta espiritua.
  
  
  "Eta orain, azkenik, erantzuna izan dugu misterioa hau," Hawke ondoren jarraitu garrantzitsu bat pausatu da, "Ameriketako Estatu batuetako Presidente izan da blatantly xantaia: intruder bat eskatzen du, ehun milioi dolar bueltan gure berriena itsaspeko, X-88. Dute asmatu duzu honen izena blackmailer oraindik?
  
  
  "Judas! Nick exclaimed pentsatu gabe. Bakarrik izan zen gai, hala nola, eragiketa bat. Bai, pertsona bakarra munduan, benetako deabrua giza forma, benetako enkarnazio gaiztoak bat izendatu Judas, hau egin ahal izan! Nick sentitu izan nen en haserrea igotzen.
  
  
  "Bere mezua Presidenteak," Hawke jarraitu, " Judas erreklamazioak beste submarines ere desagertu zehar proba bat arma sekretu bat garatu zuen. X-88 itsasontzia lapurtu zion azken lorpena Amerikar militar teknologia, enblematiko gure Armadako. Bere ez aipatzearren tripulatzaile.
  
  
  "Bada, ez dugu nahi ume, atzera," Nick esan zuen, " egingo zuen saldu nahi du etsaia." Eta gero bueltan, non dira bermeak hori amaituko kasuan?
  
  
  "Erabat, benetan," Hawk esan zuen. — Horregatik, guztiak ari gara hemen bilera bat.
  
  
  "Ez dago arrazoirik ez da espero," Israelgo ordezkariak esan zuen, " hori maniac ez du gauza bera egin beste Estatu. Guztiak ondoren, gosea dator, ezagutzen duzun bezala, bazkariak zehar. Nahi zuen ekarri, mundu osoa bere belaunak. Dugu, baldin eta zure boss duten informazio guztia izan dugu gai honen gainean. Ahal izango dugu elkarrekin pieza bat gehiago edo gutxiago, irudi argi.
  
  
  "Hori guztia argi eta garbi," Hawk esan zuen, " hori da, bada, ez dugu itzuli eta hurrengo bost egunetan, Judas izango aprobetxa dezagun gehiago submarines eta eskaria nahiz eta diru gehiago horiek."
  
  
  "Baina, nola arraio ez du bat ume, horretarako, neurrira?" Nick exclaimed. — Ezin duzu, besterik gabe bat hartu itsaspeko zure besapean eta sail kanpoan da!" Submarines dira hornituak radarrak, sonars, abisu-sistemak eta beste sofistikatua babes-gailuak. Zer gertatzen guztiak ekipamendu hau? Zergatik ez du lan?
  
  
  "Judas neutralizatzen ego, nolabait," Hawke jasoz bat esan. — Erabiltzen da, zerbait hori erabat ezgaitzen guztiak itsasontzi-en detektatzeko eta abisu-sistemak. Ez dugu faintest ideia zer nolako objektu izan behar dugu, bila, baina argi dago zerbait da, indartsua eta masiboa da, eta, zalantzarik gabe, oinarritutako nonbait. X-88 itsaspeko eta bere tripulazioa ari dira ospatzen dago. Duzu bost egun hau aurkitu oinarriaren eta eten beste Judas eragiketa. Eta, jakina, gorde gure txalupa eta bere tripulazioa.
  
  
  Nick irribarre zabal eta handi egin, inozoa begiak.
  
  
  "Kontuan hartu zure aginduak dagoeneko obeditu, jauna!" egin zuen oihu alai, casting bat mocking begirada denek gaur. Epaitzen ih-ren larriak aurpegiak ziren, gogoa uste da.
  
  
  Hawk jaurtiketa Nick bat reproachful begiratu, frowning, eta joan zen ezer gertatu ez balitz bezala:
  
  
  "Kontuan izan dezagun orain informazio guztia gure eskura, jaunak!
  
  
  Frantziarrak bota bere begiak wistfully sabaira gisa, hau esan zuen: itxuraz, ez zen askoz informazio eskuragarri.
  
  
  "Beraz, hori da, zer behar dugu gure eskura, Agente kopurua hiru," Hawke batean esan zuen deadpan tonu. — Lehenik eta behin, jakin badakigu, Judas, guztiak bere adimen, besteak beste, trikimailuak, ez dute tekniko eta ezagutza zientifikoa sortzeko, hala nola, superweapon. Monsieur Debole nahi hitz batzuk esan honi buruz, " zuen at nodded Frantziarrak.
  
  
  — Seguruenik duzu buruz entzun frantziako bederatzi-gizon biologo Abestu eta Ego, nor handi bat egin aurkikuntza arloan urpeko ikerketa eta gaitasuna gizakiak bizi itsas solairuan. Buruz urte bat eta erdi ago, irakasle honek gutun bat jaso ezagun bat Odin ego, nork esan zuen bat sortu izan urpeko gailua kontrolatu ezin du mundu osoan. Ez zen frantsesa, bere izena izan zen, Harold Fratke. Irakaslea Sange bazekien ego gisa jenio bat eta animalia biologia, baina, aldi berean, zuen buruz entzun ego quarrelsome izaera eta arraro quirks. Izan ere, hau zientzialari gisa ezaguna zen sexu maniac artean bere lankideek. Gainera, zuen, izan zen, nahiz eta atxilotu seducing neska gazte eta konstelazioak, gaur egun oinarri-helburuetarako drogak narkotikoa. Inguruan Sorbonne, Ego zen atao izarrekin indarrez eusten emakumezko ikaslea bere gelan. Irakaslea Sange ez zuen nahi nahaspila bat, hala nola, vile pertsonaia, eta, beraz, bota zuen ego atea, eta jakinarazi ego arraro eskaintza eta segurtasun zerbitzua. Saiatu gara behera jarraitzeko Harold Fratke, baina, besterik gabe, desagertu...
  
  
  Hawke motioned egiteko Aron Kool, Israelgo ordezkariak, jarraitzeko.
  
  
  "Duela urtebete buruz,", esan zuen, " giza trafikatzailea hil zen mugan Jordan. Gizon hau arduratzen zen hornitzeko neska aberatsa erosle, batez ere Arabiarrek eta Japoniako. Aurkitu dugu Harold Fratke en izen on the dead man-en bezero zerrenda. Pixka bat susmagarriak, ez da?
  
  
  "Dena oso interesgarria da," Nick esan zuen, " eta ez da oso interesgarria kate: giza ondasunak dealer — zientzialari, sexu perverted zientzialari, eta villain Judas. Baina, nola egin hau aurkitu dut Ivanov? Aitortu behar dut, nahiz eta ez dut jakin non hasi...
  
  
  — Jarri dugu apustu bat gure berriena ordenagailua batzuk datu osagarriak gai honetan. Hawk esan zuen. — Bereziki, emaitzak laborategiko azterketa tinta eta paper konposizioa Judas-en gutun presidenteak bidali Washington duela hiru egun, datu konposizioa ur eta aire laginak arloan itsaspeko en desagerpena, baita beste sei munduko arlo kopuru handiena uharte txiki-txiki eta atolls ez dira markatu buruzko mapak.
  
  
  "Noski," Kapitaina Hotchkins esan zuen, " bakarrik sakon — itsaso arlo hartu ziren kontuan, geroztik guztiak falta submarines raided at sakonean handia.
  
  
  "Ordenagailua eman zen zeregina identifikatzea litekeena area non itsasontziak desagertu egin da eta, horren arabera, galdetuz," Hawk azaldu.
  
  
  "Nire ustez," Nick esan zuen pentsakor, " ez dugu begiratu behar Karibeko, gertu Antilla txikiak eta Leeward Uharteetako kostaldean, Venezuela.
  
  
  Hawk pursed bere ezpainak, glancing pointedly bere atzerriko kide. Guztiak hiru horiek izan zuen bere beheko masailezur zintzilik ireki. Frantziarrak izan zen lehen berreskuratu bere sorpresa:
  
  
  "Sinestezina! "Zer da?" egin zuen deiadar. "Hau da laudorio haratago!
  
  
  "Ez duzu behar edozein ordenagailu batera, hala nola, langile," Israelgo esan zuen. — Hau da phenomenal!
  
  
  "Besterik ez nintzen asmatzen," Nick esan modestly.
  
  
  Ego kontuan keinuka bat map of the Caribbean da, Antilla txikiak osatuz bat ilargierdi ekialdeko muturrean. Deep-ur arlo hasi zen atzean Los Roques Uharteak. Handi uharte, hala nola, Aruba, Curacao eta Bonaire mendebaldeko zati herrialde honetan izan daiteke segurtasunez baztertuen, emandako lanpetuta nabigazioa haien artean. Baizik eta, beharrezkoa izan da arreta uharte txiki bat Curacao reef, eta dute dira ekialdean da. Hawke ahotsa eten Nick-en pentsamenduak.
  
  
  "Behar dituzu estali zure bilaketa -,", esan zuen. — Bat ozeanografia espedizio buru Dr. Fraser da gaur egun lanean dago. Hau da, arrakasta handia da guretzat. Dr. Fraser izan zen, oso pozik jaso gugandik beharrezko ekipamendua ikerketa. Eta zuk, Nika, izango zati gisa lan taldeak, ordezkari gisa AEBETAKO Armadako: hau izan zen baldintza nagusia gure laguntza espedizioa.
  
  
  "Beraz, liderra espedizio ez daki nor da benetan?" Nick eskatu.
  
  
  "Hori da," Hawk esan zuen.
  
  
  — Baina ba al dugu moral eskubidea engainatuta ego, buruzagia?" Nick eskatu, frowning. — Ziur zaude zuen onartu dute gure lagun bada ezagutzen zuen benetako helburua da nire egitekoa?" Guztiak ondoren, ari gara jarriz oceanographers arriskuan! Judas ez da izan trifled batera...
  
  
  "Ez dago arriskuan," Hawk esan zuen, irribarrez. — Espedizioa da erabat juridikoa, beraz, ez izua, Nick.
  
  
  Carter, besterik gabe, hasperen egin, hein handi batean: zerbait ustekabeko beti gertatuko. Baina Hawk egia mantendu bere printzipioa-guztietan erabiltzeko aukera lortu bere helburua, nahiz eta arriskua at beste batzuetan ' bizitza. Bada, dena dihoa, inozoa zientzialari ere ez du asmatzen zer arrisku zuen jasan, onartuz militar laguntza. Baina ez bada, ume, damutuko izango da.
  
  
  "Orain duzu ordubete denbora gutxiago aurkitu Judas eta falta X-88," Hawk esan zuen, zutik adierazten duten briefing baino gehiago izan zen.
  
  
  "Sentitzen dut, blabbed apur bat, sir," Nick esan acidly.
  
  
  "Guztiak eskubidea, Hiru Agente," Hawke esan zuen, irribarrez bazter bere ahoa. - Begirada bat hartu efektu bereziak saila, dute prestatu berri urpekaritza-ekipoak duzu. Stewart dena azalduko buruzko taula mugan. Duzu ez dira baztertuko.
  
  
  Beste hiru pertsona bilera ere zutitu, eta Nick haizatuko good-bye. Dute begiratu zion bada zuen bat izan ziren hildako gizon hileta batean. Beno, agian, ari dira eskubidea, Nick pentsatu. Besterik ez zuen azpian bost egun geratzen aurkitu zer Judas izan dira ezkutatzen urte bat baino gehiago. Ez oso distiratsua perspectiva!
  
  
  Bere bidean, efektu bereziak saila, Nick aztertzen saiatu zer zuen litzaidake entzun bere boss bulegoan. Beraz, han izan ziren, gutxienez, hiru ehun pertsona taula gainean desagertu submarines. Ziurrenik, hil zuten. Orain, Judas da eusten, beste 10 ehuneko marinelak. Nick gritted bere hortzak: ustez, une honetan scoundrel gai ez ihes egin zion! Hau izango ih-ren azken borroka.
  
  
  Stewart agurtu Nick-ekin pozik irribarre haur bat jasotzen jostailu berri bat. Nick arretaz entzuten burua sail teknikoak argibideak nola funtzionatu scuba engranaje, jakitea ondo beteta dagoela, bere bizitza araberakoa litzateke zehar datozen bidaia, ezezaguna da.
  
  
  "Bat hartu ahal izango duzu bidaiarien hegazkina Puerto Rico," Stewart ondorioztatu. — Burua tokiko aire zerbitzu-adarra hartuko duzu ontzia. Zientzialariak ez dira ustezko asmatzen ezer, ahal izango duzu, horiek aurkezteko Maisu gisa Kolodezny Saileko Ozeanografia Armadako. Espero dut dena ulertzen duzu. Nahi dut zorte ona!
  
  
  Nick nodded, bildu bere ekipamendu bereziak, eta utzi bulegoan bidez. Behin bigarren garrantzia orain. Ondoren, hegan New York gabe askoz arazoak, boarded zuen hegazkina zen ustezko hartu ego Puerto Rico. Salon betea izan zen alaia turista, enpresaburu eta udatiar erabaki bisita beren senide. Eserita zehar Nick zen cute neska bat nor zen dagoeneko jantzita bere uhala. Zuen exuded zoriona, zestoan, eta energia gehien duten landa-neska izan. Nah zuen, ile marroia, apple-gorri masailak, eta osoa bular azpian laranja bat, jaka bat baino gehiago urdina gona. Nah izan apur bat plump hankak, baina hau izan zen, konpentsatu ih en slimness eta gozo-gozo biguna azala. Neska izan gabe galtzerdiak eta lauak oinetakoak jantzita.
  
  
  "Ez kezkatu," Nick esan softly, ohartu nahasmena bere aurpegian. "Hegazkina hartuko off.
  
  
  "Benetan da hori begi-bistakoa da, gehiegi?" egin zuen barre. — Badakizu, erabat ez dut hegan esperientzia, ez bezala duzu...
  
  
  — Zer egiten duzu, uste dut bat?" Nick eskatu irribarre batekin.
  
  
  "Ez dakit", esan zuen. — Itxura duzun norbait asko ditu, esperientzia guztia.
  
  
  Nick sartu hautsi grina bat: izan zen, izango da bidaia atsegina. Emu gustatu hau simple-zabaltasuna neska, gero eta gehiago. Noiz hegazkina, azkenik, hartu off eta bankuaren prentsa izan zen, jakina,, dute agindu koktel bat eta hasi zen hizketan. Betty-Lou hobday, masterra, doktoregoa izan zen, irrikaz bere ikaskide bidaiari buruz bere burua. Jaio zen cornfields du Nebraska, eta bakarrik joan zen bizitzera, hiri handi bat, duela urtebete. Leku berri, zuen espero zen, ez bakarrik poza eta atsegina inpresioak, baina, halaber, kezkak eta penak. Hey, aurre egin behar izan dut asko zailtasunak. Nick berak sartu Ey bezala, ozeano bat explorer izeneko Ted Malone, bere bidean beste negozio bidaia. Neurriak on bat ibilia plano urrun ziren alferrikako: nola dakizu nor entzuten ih kalterik chatter? |
  
  
  — Zoaz, aste bat pasatzeko Puerto Rico?" Nick eskatu bere jostari laguna, zeinen inozoa jakin-mina eta naturaltasuna ziren, gero eta gehiago bilakatu maitagarria eta dibertigarria.
  
  
  "Oh, ez! — Zer da? " oihu egin zuen ozen, bat-batean sentsazio bitxia ilusioa. — Suposatzen dut bildu, eta han hartu nire lan berria. Aitortu behar dut ni naizela oso kezkatuta bere buruz, nahiz eta beldur pixka bat bere... azken finean, enpresa bidaliko plano berezi bat da niretzat!
  
  
  — Zer lan mota da hau?" Nick galdetu kontu handiz ordezkatu.
  
  
  — Noa idazkari bat aberatsa, adineko enpresaburua, bat madcap ermitau bizi irla bat. Izan dut ohartarazi langileek ego langile oso mugatua da — laguntzaile bat eta batzuk funtzionario. Imajinatu, egingo dut bat izan irla osoa nire esku! Esan zidaten nire betebeharrak ez litzateke gehiegi burdensome.
  
  
  — Eta nola aurkitu zenuen, hala nola, lan bat? Nick eskatu, jakin.
  
  
  "Irakurri nuen ad paper batean!" Betty-Lou erantzun. "Kontratazioa prozesua da, egindako Walton Ezartzeko Agentzia, enplegu enpresa. Nire Jainkoa, ideia ez duzu zer proba bat eman zidaten! Horiek elkarrizketak eta probak egin dituzte erabat agortu me! Ez nuen kontatu istorioa osoa, ih interesa izan literalki gauza txiki bakoitzean: ala izan dut zaleentzat, batera Hema bere lagunak, non nire gurasoak dira, eta guztiak gauza dela. Esan zidan dute nahi izan dut bizi osoa isolamendua munduko gainerako irla honetan hilabete, beraz, hobe dut amore eman berehala bada, ezin dut stand izateaz bereizi nire familia eta lagunak oso ondo. Baina nik bizi nire kabuz dut geroztik izan zen, hemezortzi, eta nire gurasoek luzeak dira hildakoak. Nire izeba zendu duela urte bat, berea erabaki mugitu New York. Beraz, gainditu dut bere proba, eta nik onartu zen lan hau.
  
  
  Badaezpada, Nick adimen errepikatzen eta ikasitako izena enplegua, enpresa, nahiz eta ez dut ezagutzen baduzu erabilgarria izango da emu, baina tarteko batzuk barruko deseroso sentitu. Beno, denbora, ohi bezala egingo dena bere tokian jarri...
  
  
  Pilotu ahotsa izan zen, ozen eta argi zehar onboard irrati hizlaria:
  
  
  "Jaun-andreok, ez da astuna lainoa zintzilik Puerto Rico, beraz, gure hegazkina izango da ziurrenik azken bat lur eremu honetan ordu batzuk barru. Mesedez, lotu zure uhala. Ginen pozik ikusten duzu taula gainean gure hegazkina. Atsegina nahi dugu lo!
  
  
  Nick winked reassuringly bat zurbila Betty-Lou, nork itzuli em en irribarre batekin eskertzen bat. Hegazkina murgildu lodi bat gortina lainoa, datozen bat lurreratzea. Nick arabera esan izan leuna jaitsiera heavy autoa bolantea izan zen, seguru eta bizi eskuak. Outwardly lasaia, bat bezala pampered etxe katua, Nick zen barrutik osatzen dute eta tentsioz. Bat-batean laino ezin ixilik guztiak ego-planak.
  
  
  Hegazkin-en gurpilak ukitu behera pista, eta terminal argiak abaildu bidez wisps lainoa. Laster zuen eta Betty-Lou ziren barruan terminal, non lehen egindako kontsultak buruz etorrera pribatua hegazkinak bidali horiek jasotzea. Ai, iragarpen tripulatzaile komandante ih hegazkin iritsi zen egia da: hegazkin txiki, aireportua itxi egin zen denbora luzez. Nick izan dira kontatu Met Office duten lainoa ez litzateke argi arte goizean, eta, beraz, izan zuen aukera ez, baina begiratu sartu hurbilen dagoen hotel gauean.
  
  
  Nick begiratu at Betty-Lou eta ikusi bere adierazpen hori izan zen, etsita. Nick-en egin aurre glowed utter benevolence, nahiz eta bere sabeleko zen bezala irakiten bat infernua bat diesel motorra. Guztiak emu behar zen galtzen osoa hamabi ordu! Judas izan zen oraindik ere, ukaezina liderra. Begiratu zuen atzera kezkatuta neska eta sentitu sentitzen bere.
  
  
  "Mantendu zure burua behera,", esan zuen. — Gorde dut entretenituta guztiak arratsaldean!"
  
  
  Irristatu zuen bere besoa bidez Ego, eta ukitu Ego sorbalda eta enpresa bularrean bat bidali gozoa ikara bidez Nick.
  
  
  "Eskerrik asko, Ted! — Oh, my God! " oihu egin zuen. "Gorroto dut zain, da heriotza baino okerragoa da niretzat. Izan dut zain, ordu honetan, beraz, luze-eta ahots bat, mesedez! Beste luze itxaron!
  
  
  "Ez egon ixilik, apur bat," Nick esan familiarly, erabaki hau izan zen, une ezin hobea. — Behar duzu egiaztatu hotelean eta ona dute afaria. Dis: ari gara hemen izango da gau osoan, hala ere, dugu, beraz, hobe gozatzeko aukera izango da. Ez duzu nirekin ados, haurra?"
  
  
  Neska nodded eta zorionez, leaning Ego sorbalda, onartzen em eramango bere sartu hotel lobby, saiatzen mantendu Nick. Jatetxea aktibatuta nahiko erosoa, edan dute koktelak, dantzatzen, jaten, dantzatzen eta berriro edan koktelak berriro. Betsy pixkanaka-pixkanaka lasaitu behera, eta azkenean iritsi atea bere gelan, jarri zuen bere besoa bere inguruan, eta eskatu softly, " Zer gertatzen da?":
  
  
  — Ezer ez da bothering duzu?" Pentsatu dut duzu pixka bat triste begiratu." Zergatik? Esadazu, zure confessor.
  
  
  — I, bat-batean, ez joan nahi irla honetan jada!" — Ez dakit, " onartu zuen. — Da denbora luze bat izan dut geroztik izan zuen, hala nola, arratsalde atsegina hau. Dut galdu egingo duzu, Ted!
  
  
  Begiratu zuen Ume, begi oso garrantzitsutzat jotzen du, eta irribarre egin zuen eta txantxetan ukitu, bere sudur punta bere hatz.
  
  
  "Izan dut galdetzen zer izan nahi nuke zuretzat, bakarrik izango da irla honetan ere,", esan zuen. — Baina jende mundua hautemateko modu ezberdinean. Ez duzu bi aldiz pentsatu buruz onartuz lan hau?"
  
  
  "Bai, eta pentsatu nuen egokia izan zen niretzat," neska esan zuen. — Baina orain ez dut ezagutu duzu, ez nago hain ziur. Eta bada nuen ezagutzen genuen berriro bilduko izan zen, nahiz eta hilabete geroago...
  
  
  — Zergatik ez?" Nick eskatu, ondorengo bere gelan sartu. Emu hau gustuko neska zintzoa. Bat-batean, besarkatu zuen ego eta xuxurlatu:
  
  
  "Help me, Ted! Indartzeko nire espiritua! Laguntza me!
  
  
  Musu zuen bere ahoa, eta zuen atea danbateko atzean. Bota zuen libre, besarkada, bota bere laranja jaka aulki gainean, atao off bere blusa, eta bota off bere urdina gona eta kulero. Ez zen ezer vulgar edo indecent bere ekintzak, egin zuen, oso besterik gabe, eta estestvenno. Nick ibili baino gehiago, bere, eta zuen clung ego du bronzed, muskulu figura guztiak bere esne-zuri gorputza.
  
  
  "Ez nuen uste izan dut joan nahi dute, hala nola, zoragarri bat gauean," Hey arnasten Nick-en belarrian.
  
  
  "Ez nuen espero bere bai, Ted," xuxurlatu zuen. — Baina ez dut ezer damutuko, eta ez dut lotsatu nahi esango dizu. Badakizu, ez zuen batere horiek bezalako hiri rammstein. Dut bizi izan zen herria, bestela begiratu duzu munduan. Bada, zerbait egin nahi dut, gozatu dut, eta esan behar da argi eta garbi.
  
  
  "Ondoren, itxi eta erabili zure ahoa, beste zerbait," Nick esan grina bat, estutuz bere bular sendoa bere arrosa nipples itsastea.
  
  
  Esperientziarik gabeko maitasuna, Betty-Lou baino gehiago osatzen falta hori bere erraztasuna eta pasioa, emanez bere burua em. Nah eskuak ziren, indartsu, eta esan dute emu edozein baino hobea hitzak zenbat ay nahi izan zion. Bere gorputza shuddered eta bihurritu, bere izterrak zabu pean bere indartsu enborra, eta oihuak gozamenerako eta hasperen ihes egin zuen bere inguruan eztarria.
  
  
  "Gehiago, gehiago!" — Zer da? " zuen croaked. "Ez gelditu, mesedez!
  
  
  Jaurlaritzak bere iltzeak sartu bere sorbaldak, zuen moaned eta negar zion azpian, helduta zion, estuagoa eta estuagoa, harik eta bat-batean zuen luzatu eta garrasi batean, estasia. Ondoren atxikia zuen atzera burukoaren kontra ondoan zion, biltzeko, bere eskuineko hanka inguruan bere hankak bezalako mahats inguruan enbor bat abiega zuhaitz, eta xuxurlatu, " ez dut ezagutzen.:
  
  
  "Orain ez naiz beldur izateagatik bakarrik, irla honetan jada!" Gogoratzen dut bere gauean, Ted!
  
  
  Hartu zuen ego burua bi eskuetan eta begiratu bere begietan.
  
  
  — Nahi nuke idatzi duzu gutun bat nire hotel." Ezin dut eman duzu nire helbidea delako ez dakit oraindik. Give me zurea, eta ez dut idatzi behar duzu irla honetan bezain laster ahal izango dut.
  
  
  Nick irribarre egin zion, eta eman zion bere helbide bat New York-en, esaten bat lagun Ego-en izeneko Carter izan zen, oraindik ere bizi apartamentua.
  
  
  Betty-Lou gorde-ego bere koaderno, eta minutu bat geroago izan zen, kuzkurtuta sortu haurtxo bat lo. Ondoren, itxaron apur bat luzeagoa, Nick, jaiki, jantzi, eta tiptoed atera gelak bidez.
  
  
  Bere gelan, berrikusi zuen atributu guztiak, berriz, eta pentsatu bere etorkizuna shaggy mugitzen da. Gure ehun marinelak, languishing batean ezezagun bat leku emu, eta mundu osoan, zein izan zen terrible mehatxu baten azpian, ezin izan arte itxaron zuen, eta, azkenik, hasi zereginak egiteko. Horiek hamabi ordu behartu idleness, emu ordaindu beharko dute izerdia eta odola. Baina madarikatu lainoa oraindik drifted iragan leihoak zulatutako wisps, eta Nick hasperen egin zuen, hein handi batean, zuen bezala arautuko atzera sofa gainean, eta begiak itxi.
  
  Kapitulua Hiru
  
  
  Woken sortu distiratsua, beroa eguzkia, Nick salto off sofa bat bezala runner hasieran lasterketa bat entzun tiro bat hasi pistola. Garbiketa ondoren eta bizarra, ibili zen briskly nahi Betty-Lou-en gela eskaintza bere agur. Baina bere harridurarako, gela hutsik zegoen. Nick bultzatu atea ireki eta deitu zuen bere izena. Horren ordez, Betty-Lou, estu bat-eyed Asian handi bat Mongol burua eta masiboa marko aktibatuta zion begiradak. Nick begiratu behera at ego sorbalda zabal eta luze besoak eta erabaki bat izan zen, merezi aurkari. Erraldoi zuen ohar bat eskuan, eta huts bat, gutun-azal lurrean etzan ondoan Egoist. Nick nabaritu zeinua: Ted Malone. Arrotza zen, jakina, irakurketa ohar bat zuzenduta, em, Nick Carter.
  
  
  "Aizu, lagun,", esan zuen threateningly. — Ohar hau ekarri zen niretzat. Non da Betty-Lou?
  
  
  "Neska desagertu," munstroa esan baxua, guttural ahotsa. — Ez duzu ezagutzen?"
  
  
  — Besterik ez dut ezagutu duzu hegazkina atzo. Baina zure enpresa bat ere ez.
  
  
  "Ahaztu neska," Mongol esan flatly.
  
  
  "Give me oharra," Nick esan zuen.
  
  
  "Zer crack?" Mongol begiratu zion blankly bere beady begiak.
  
  
  "Crack zure burua sakatuz solairuan," Nick esan zuen, eta snatched paper batetik erraldoi eskuak eta ran bidez azkar.
  
  
  "Maitea Ted, jadanik Dute etorri niretzat. Ez dut nahi duzu esnatu. Ez dut inoiz ahaztuko azken gauean, eta ez dut idatzi nahi duzun helbidea eman zidan. Itxaron nire e-posta. Musu. Betty-Lou."
  
  
  Nick ez zuen espero kolpe, baina sentitu zuen leherketa bat bere sabelean egin duten bere begiak joan-beltza eta bere arnasa harrapatzeko bere eztarria, eta zuen bilduta, banging bere kopeta nightstand. Gainditu zuen out une batez, lurrean etzanda, eta noiz esnatu zuen, astindu zuen bere burua bortizki. Denean bere ikuspegia, azkenik, sartu zen ikuspegia, zuen alde batera bultzatu taula hori izan toppled baino gehiago, haren gainean eta mailakatu bere oinak. Atea zabalik zegoen, eta gela hutsik zegoen. Edozein pertsona normal ez litzateke gai jaiki bat, besteak beste, birrintzeko kolpe edonoiz laster. Nick ez da ausartzen erdiestea monster egoera honetan: xede izan zen splitting mina, bere ikuspegi zen lausoak, eta odola zen bizira bere tenplu. Zuen hobbled leiho eta behera begiratu kalean. Betty-Lou, jantzita bere laranja albistur, gizon bat larruzko jaka, eta erraldoi bat mongol ziren lortzean taxi batean sartu.
  
  
  Nick sartu zen, dutxa-gela eta uretan pasatu ur hotzarekin. Bere helburua izan zen, argi eta garbi, eta irribarre egin zuen wryly: Betty-Lou zen gaizto bat nahastea, em pentsatu. Zaharra lecher hau erosi duten foru simpleton ez zen joan partekatu bere Hema. Baina hau ez da istorio hutsal bezala agian badirudi, lehen begiratuan? Ez da, ez gehiago, hori baino? Beno, Nick erabaki, bada, zirkunstantzia zuen, atzera etorriko litzateke bere. Baina orain behar dugu presarik, ezin dugu jada ez atzeratzeko gure berezko gaiak. Itzuli zen bere gelara, bildu bere ekipajea, eta taxi bat hartu txiki aireportu non Ego izan dira denbora luzez zain. Ikusi zuen ur-lehorreko plano noiz kaleratu zen: bere distiratsua horia fuselajea gorria moztu, idatzitako zen beltz handi letrak: ozeanografia espedizioa. Nick bildu bere erritmoa, eta altu bat, ilehoria, gizon goi eskola mozorrotzea prakak, biluzik gerritik, etorri zen martxan aldera emu.
  
  
  "Captain Carter?" — Zer da? " galdetu zuen alai. "Bere, Bill Hedwin, hemen da jasotzeko. Ongi etorri! Hegazkina zain duzu.
  
  
  "Hey, Bill! Nick esan, eyeing gaztea. Zuen figura bat igerilari eta atsegina, irribarrez aurpegia. — Ez dut eman duzu askoz ere arazoak." Espero dut gai izango nintzen osatzeko nire zeregin azkar.
  
  
  "Dugu buruz asko entzun duzu, Kapitaina," Bill Hedwin esan bezala igo dute planoan sartu. - Duzu aintza bikaina espezialista urpeko korronteak. Dr. Fraser da, halaber, interesa arazo hau.
  
  
  "Ahotsa eta handia," Nick esan, espero Hawke ez joan borda batera zientzialari ego. Faktura leunki altxatzen hegazkina zerua sartu eta bankuaren prentsa nahi den ikastaro baino gehiago Karibe Itsasoa.
  
  
  — Zenbat pertsona daude taldean? Nick eskatu.
  
  
  "Cynthia eta dut," gizon gazte esan zuen. "Cynthia da nire senarra, eta ez dugu bakarrik ezkondu duela hilabete bat, baina izan dugu lan Dr. Fraser urte bat baino gehiago. Gero, ez da Ray Anders, lab teknikaria, Howie Thompson, mekanikari, eta Consuela, gure egosten. Bat egin zuen tokiko, irla Barbados. Eta, jakina,, Dr. Fraser.
  
  
  "Noski," Nick esan, begira blue azalera soineko. Laster itsasontzi bat agertu aurretik, bera inskripzio alde on gisa amphibious fuselajea, baita izena - "Triton". Handi bat izan zen goleta, bere kaskoa margotu zuri, zabal batekin bizkarreko non Nick bat ikusi ahal izan emakume bat arrosa bainujantzia astintzen horiek. Emu berehala pentsatu Betty-Lou hobday, masterra, doktoregoa. Osoa txarreko enpresa ume, zuen buruan itsatsita, eta izan zen lortzean Emu en nerbioak. Haserre zen, hori ezin izan zuen untangle da orain. Faktura Hedwin motorra itzalita eta bota Sev uretara, taxiing popa nahi ontziaren.
  
  
  "Hau da, Cynthia,", esan zuen, nodding aldera neska agortu horiek asetzeko.
  
  
  "Beraz, pentsatu nuen berehala," Nick esan ironikoki, preoccupied desatsegina buruzko pentsamenduak Betty-Lou. Ego tentazioa izan gurpila hartu du bere burua, eta bila joan misteriotsu irla. Cynthia atxikia baino gehiago trenbide eta fastened kable berezi bat parentesi sudurra hegazkina. Minutu bat geroago, Nick zen eskalada kalera ontziaren bizkarrean eta ezagutzeko ego crew. Consuela bat izan zen, plump brunette gazte bat distiratsua ireki soineko, argi txokolate azala eta txukun moztu sorbalda-luzera ilea. Gertatu da Nick bere presentzia taula gainean litzateke mesedez, lab teknikaria eta mechanic.
  
  
  "Dr. Fraser da laborategian," Cynthia esan zuen. "Goazen, erakutsi dut duzu zure kabina, Kapitaina."
  
  
  Nick jarraian sartu bere kabina txiki. Lehenengo gauza harrapatu Em begi bat izan zen eramangarri irrati-igorlea buruzko taula bat izkinan. Hawk izan zen, ziurrenik, zain entzun zion orain. Cynthia atera, eta Nick aldatu sartu pare bat bainujantziak eta joan bizkarreko, bat hartu wetsuit eta scuba engranaje jarri horiek guztiak anfibio kabina. Itsasontzi mekanikari zen dagoeneko amaitu betetzeko hegazkina en depositua, girotua ego hegaldia.
  
  
  Nick ezkutatzen bere stiletto berezi bat iragazgaitza kasuan, pistola-barruko poltsikoan wetsuit. Consuela, nor zen sunning bere burua bizkarrean, propped bere burua sortu on bat ukondoa bezala gainditu zuen mimmo nah, eta ikusi jainkozko figura bat miresten begirada.
  
  
  Nick besterik ez zuen jarri aire tankeak cockpit, hanka bat on pontoon eta beste ertzean kabina atea irekitzea, noiz altu bat rubia emakume batekin bun bat bota zapaldu Triton en popa. Zuen jantzita, film labur eta bat tank top. Nick ezin lagundu ohartu Nah izan ederra hankak luze. Bakoitiak izan, pentsatu zuen, hori Faktura ez zuen esan Em ezer bere buruz. Nick salto popan goleta eta lortu itxura ona bere aurpegia. Arrotz izan delikatua, sentsual ezpainak, txiki bat, zuzen sudurra, eta distiratsua, begi urdin.
  
  
  "Kaixo," agurtu zuen hura, ematen zion hotz bat, estu irribarre. "Bere medikua da Fraser.
  
  
  Nick blinked, ikaratu. Zahar hori puta baten semea Hawk ez zuen, nahiz eta eman zion aholku bat duten espedizio liderra izan zen emakume bat. Edo agian ez zuen ezagutzen du bere burua, Nick pentsatu, dio berak elkarrekin. Ez da zaila imajinatzea zer gertatuko zion orduan topatzen honi buruz. Ez, gizon zaharrak ez zuen aurka bidezkoago sexu, baina besterik ez zen errazagoa pila bat dolarraren berarekin denean, ez da ezer arreta Nick zehar zereginak.
  
  
  "Espero dut gure ontzia ona egiten inpresioa duzu, Kapitaina," Dr. Fraser esan zuen zorrotz -.
  
  
  "Bai, naiz nahiko pozik dena", esan zuen, bere begiak aspergarria bere sartu zirraragarria bularrak.
  
  
  — Jaso dut argibideak laguntzeko duzu zure lana, eta jarri anfibio zure eskura. Dut inpresioa izan zen azpian behar dugu orain lan guztiak esklusiboki duzu, alde batera jarriz, gure ikerketa mugagabean.
  
  
  — Ez annoy duzu?" Nick eskatu.
  
  
  "Batere ez", esan zuen coldly.
  
  
  — Eskertzen naiz Armadaren laguntza gure espedizioa, eta prest nago frogatu da della. Hala ere, era berean, nahi dugu izan burutzeko gai gure programa propioa, bestela, espedizio hau guztia galtzen du esanahia.
  
  
  Rubia da blue eyes stared atzera Nick bat harro, aldi baterako adierazpen hori bere egin nahi dionean harrokeria off hau hotza panpina eta bota off bere idulki litzaidake zuen jarri bere burua on.
  
  
  "Ondoren, utzi dut, izan dituzu ozeano osoan zure eskura, nire maitea."
  
  
  "Nire maitea? bere begiak keinuka. "Ez dut erabiltzen ari bezala tratatu honi, Kapitaina Carter.
  
  
  "Beno, prest nago egiteko salbuespen kasu honetan, eta ez deitu duzu eztia, berriro ere," Nick esan grina bat. "Ezin duzu gogorarazten dit zure izena?" Saiatuko naiz gogoratzen.
  
  
  "Denek deitzen dit nire abizena", esan zuen, suppressing bere haserrea. — Gainera, benetan zuen medikua da biologia. Hori dela eta, galdetu egingo dut duzu aurre egiteko me esklusiboki agindutako eran zure posizioa buru gisa honetan espedizio — Dr. Fraser.
  
  
  "Pozik nago, baina ez dut desberdinak.
  
  
  Rubia begiratu ego gora eta behera eta adostu grina bat:
  
  
  — Uste dut eskuineko buruz ari zaren hori: benetan ari zaren desberdinak. Onartzen dut bikaina zarela zure eremuan aditua, eta ez daukat zalantzarik zarela nahiko arrakasta gisa philanderer.
  
  
  "Ez dut ez dute denbora honetan," Nick esan zuen nabarmen.
  
  
  "Zer, ez duzu denbora auzitegi neska?" planteatu zuen bere bekain.
  
  
  "Ez, — chuckled zuen. — Nahiago dut emakume, nire maitea.
  
  
  "Bada behar zuen me, Kapitaina, me aurkituko dituzu nire kabina," esan zuen, pursing bere ezpainak at emu zuen bezala hurried kanpoan, blushing azpian ego begirada ironikoa.
  
  
  Nick itzuli zen hegazkina, unclipped kable, eta hasi motorra, bultzatzera anfibio kanpoan goleta. Ondoren, zuen revved eta hartu off leunki, sentimendu Faktura Hedwin behaketa zion approvingly, bizkarreko. Nick xedea egiteko bere lehen hegaldia baino gehiago hiru hurbilen dagoen uharte arloan, eta, ondoren, arakatu beste, Los Roques uharteak ez ziren markatu mapan. Ondoren inguratzen ih duin bat altitudea, jaitsi zen eta hegan baino gehiago oso gailurretan, zuhaitzak, kontu handiz sartu peering ur eta lur gainean. Nick ez itzultzeko goleta arte erregai depositua agortu.
  
  
  Consuela egin Emu sandwich bat, eta saiatu egin elkarrizketa. Entzun zuen bere chatter isilik, munching bidez sandwich bat eta exekutatzen bere begiak baino gehiago bere sexy figura bere tipikoa altua, estu behealdean, eta, ondoren, altxatu anfibio atzera airera. Une honetan, bat aukeratu zuen, hainbat uharte talde eta biribila guztiak ihs banan-banan. Gehienetan, ez ziren inor bizi, bakarrik on batzuk emu kudeatzen nabarituko batzuk thatched huts hori ez zuen begirada guztiak bezala, objektu bat base militar.
  
  
  Egin zuen bi gehiago sorties aurretik arratsaldean, eta, azkenik, itzuli Triton denean izarrak agertu zen zeruan, nekatuta eta haserretu. Gauza bakarra lasaitu zion zen hori izan zen, ziur hori ez zen ezer susmagarriak arloan. Egia, ez zuen lortu ura hiru aldiz, eta jarri on bat wetsuit eta joan urpekaritza, baina aldi bakoitzean horrexegatik da ego zen, misled handi kolonia coral edo metaketa alga.
  
  
  Atzera Triton, Nick jaten afaria eta sentitu askoz hobeto, nahiz eta ikusezina erlojua mantendu markatuta kanpoan segundo bere inkontzienteko, hura gogoraraziz rush preziatuak denbora. Gauean ez zuen ekarri nahi duzun hoztasun: beroa izan zen bizkarreko, beroa, haizea jotzen zuen. Erabakitzeko lo bere bainujantziak, Nick koa popa une batez, eta, ondoren postuan sendo atea Dr. Fraser-en kabina.
  
  
  "Etorri", esan popa ahotsa.
  
  
  Dr. Fraser aldatu berri bat sartu pare urdin iluna film labur eta aldatu bere tank top bat argi urdina blusa batera mahuka labur hori besarkatu, bere bularrak ongi, biribildu eta osoa bezala, emakume heldua da.
  
  
  - Bai? zuen begiratu zion coldly, gora begira, batetik, mikroskopio buruzko mahai -.
  
  
  "Behar dut goleta mugitu, gutxienez berrogeita hamar mila ekialdean aurretik, goizean," Nick esan flatly, " bestela ez dut gai izango hegan egiteko modu guztiak inguruan izendatutako eremu bihar, gisa unitatea izango dute itzultzeko betetzeko."
  
  
  — Baina ezin dugu bat-batean pisatzen aingura eta utzi arlo honetan!" Dr. Fraser esan indignantly. — Gara realización garrantzitsua esperimentu hartuta, ur laginak eta tranpak ezarriz. Hau eten egingo gure plan guztiak!
  
  
  "Sentitzen dut, baina ezin dut lagundu du," Nick esan, zabaltzeko bere eskuetan.
  
  
  "Hartu ahal izango duzu zure ordezko erregai tankeak duzu," Dr. Fraser iradoki. - Botoa eta zure arazoa konpontzeko.
  
  
  "Ona," Nick esan zuen, irribarrez. — Hitz egin duzu, me sartu. Ikusi nola erraz joan da zuen, nire maitea.
  
  
  "Pentsatu nuen dugu egin ziren, hau da, behin eta guztientzat, Kapitaina Carter," Dr. Fraser esan zuen, bere begiak keinuka. — Mesedez, ez deitu dit 'eztia' edo 'haurra' jada.
  
  
  "Ez dut bezalako deituz duzu, Dr. Fraser," Nick esan, grinning. — Eta dis ez baduzu nahi me zure izena, dut deitu 'apur Dr. Fraser,' edo hobeto oraindik, ' Dr. Fraser lexxstyle.'
  
  
  "Nire izena da Daniella,", esan zuen nekez edukiko du bere amorrua.
  
  
  "Polita izena," Nick esan zuen. — Zergatik ez duzu erabili da arraroa helburu sendagarriak, Daniella?"
  
  
  "Itxura lortu behar dugu, hau zuzen, Kapitaina Carter," esan zuen, bere hankak zeharkatu eta squinting. Bere begirada joan zen bizitzera, eta bere belaunak, eta, ondoren, poliki-poliki, bere izterrak, ondoren, bere aurpegia, eta zuen smacked bere ezpainak.
  
  
  "Captain Carter! Daniella exclaimed sternly, jaistea bere oinez. — Ari naiz, nahi duzu serio. Beraz, zer esan behar dut, Kapitaina: ikusten dut eskuineko bidez, zaude gizon bat ekintza, ez arrazoia. Ari zaren bat smug gizonezkoa erabiltzen nor da emakume guztiak erortzen zure oinak at. Duzu, besterik gabe, ez da modu naturalean gai begira emakume bat, eta ez adimen jarriz bere ohera, hau da, ohiko sexu konplexua gizonezkoen banakako zure mota, nor etengabe behar autoafirmazioa. Ulertzen duzu me?"
  
  
  "Joan, Medikuak, naiz jakin," Nick esan, grinning.
  
  
  "Ez dut errua duzu hori," jarraitu zuen triste hasperen. — Eta ez dut zalantzarik, zure adeitasuna niri." Hala ere, konturatzen naiz, Kapitaina Carter, ez duzula konturatzen ez guztiak emakumeak dira primitibo eme, prest erantzuteko berehala zure animalia sentsualitatea. Beraz, uste dut, lehenago ulertzen duzu hau, errazagoa izango da guretzat elkarrekin lan egiteko. Du egin zuen bere puntu argi eta garbi?
  
  
  "Arazoak dituzu, Daniella, da, berriz, buruz asko ezagutzen duzu, arrain, ez duzu ezagutzen buruz asko pertsona. Ez duzu fidatu bizi-esperientzia, baina informazio hori bildu duzu inguruan liburuak edo hitzaldiak. Lortu behar duzu gehiago esku-esperientzia. Bestela, beti egongo da lur jota, ikaratu eta lotsatia girl.
  
  
  — Honek ez du zerikusirik nirekin! esan zuen lasai. — Besterik ez duzu, esan nuen, ez delako urtu begiradapean zure serre-blue eyes." Beno, hau da, halaber, ezaugarri bat sintoma. Ezin duzu ulertzen emakume batek du entrenatu kontuan ikasi gizon, nor da erabat kontrola bere emozioak.
  
  
  — Ari zara hitz egiten, zeure burua?" "Prest nago zurekin hitz egin da gaur egun, haurra."
  
  
  "Ezin duzu ezer egin duten bezala, nirekin," Daniella flushed. - Soinu-adimena, prestatutako pertsona kendu daiteke edozein areagotu emozioak eragindako kanpoko estimulu.
  
  
  — Zergatik ez dugu esperimentu zientifiko bat?" Nick iradoki.
  
  
  — Zergatik ez?" Nago erabat ziur neure burua.
  
  
  - Ahots eta bikaina! Nick eskatu, grinning. — Eta ziur nago zuk. Bakarrik geratzen da ados buruzko arauak. Ematen dut nire hitza ez jotzea brute indarrean, eta zuk, pertsonalki, ez dituzu run away from me.
  
  
  "Ez naiz ihesi, Kapitaina Carter," Daniella Fraser esan zuen, irribarrez bazter bere ahoa. — Ez dut behar. Interesgarria da, hala ere, ikusi nola zure harrotasuna murriztu egingo da.
  
  
  Nick igo bere altuera osoa eta hurbilago mugitu bere, bere muskuluen brontzezko bularrean ia ukitu bere kopeta.
  
  
  — Hau bezalako ezer gertatuko da, niri, haurra, " irribarre egin zuen, hey, zuen gora begiratu zion. "Zeren eta, ziur nago, irabazi dut argumentu hau."
  
  
  - zergatik? — Zer da? " galdetu zuen batean, ahots zakarrez.
  
  
  "Bada bakarrik delako oraindik prest galtzen zure ego dutxa,", esan zuen, lasai, eta grina bat, utzi zuen kabina hitz bat gabe.
  
  
  Nick itzuli zen bere gelan lo egin, pentsatzen nola hainbat emakume izan ziren, nahiz eta bakarrik itxura. Betty-Lou, adibidez, ez zuen ezkutatu saiatu bere natural sentimenduak, baina Daniella da, erabat desberdina, secretive eta hotza. Jakina, bada, sakonago dig duzu, bihurtzen da, ez dago askoz haien arteko aldea. Ez zuen zalantzarik guztietan. Besterik ez da hori harroa scholar pentsatzen gehiegi bere burua. Beno, interesgarria izango da tame bere, baina pena bat dela ez dago zalantzarik gabe, denbora ez da. Behar dugu bilatu, bilatu, baizik eta egiteko Judas base...
  
  
  Izan zen pentsamendu hau kontuan Nick loak sweltering gauean.
  
  Kapitulua Lau
  
  
  Bat azure banda bero Karibeko zerua slid azpian hegal txiki-txiki monoplane, eta Nick bortizki hartu gurpila, datozen hasieratik bigarren zirkulu baino gehiago-kate bat, uharte txiki batera, ih arrantza txabola eta sareak zintzilik lehortzen itsasertzean.
  
  
  Egunsentian, hartu aurretik off, bidali zuen Hawke mezu bat osatua hitz bakar bat: "Ez". Adibidez, mezuak dira berdin deserosoa bidali eta jasotzeko, eta Nick-en cheekbones estutu frustrazioa. Baina orain, ahalik hegan egin zuen gorako olatuak zuen, lasaitu apur bat, gogoratzeko dibertigarria pasarte hori gertatu da gaur goizean, berriz, izan zen, dutxa bat hartu, eta irribarre egin.
  
  
  Oro har, dutxa-gela izan zen erdian kokatzen zati mugikorreko laborategia. Zuen bezala irten zen bere saltoki, harritu zen hotsa entzuten ur eta aktibatuta inguruan, beste norbait izan zen garbiketa honetan, hasieran orduko. Nick-en wetsuit izan zen oraindik ere, hegazkina, eta Nen zen jantzita soilik pare bat bainujantziak. Tiptoeing bat kabina bat hule oihala marrazten zuen, lasai bota eskuoihal bat barra eta irakurri jabearen izena txoko batean — "Dr. Fraser" brodatutako hari gorria. Nick izoztu, eta Stahl itxaron. Laster, bat cute emakumezkoak esku poked azpian oihala zabaldu eta bere hatz sentitzen hasi hezea solairuan.
  
  
  "Let me lagunduko duzu," Nick esan, zintzilik eskuoihal baino gehiago Danielle en sorbalda biluziak, baina ez utziz Odin en haria inguruan bere besoa. Oihala dio estuagoa, zuen tiratu on eskuoihal, baina Nick ez utzi joaten. Laztanduz bere eskuineko besoa luzatuta, bere ezkerreko eskua, zuen aurkitu bere besapean eta ran bere erramu baino gehiago bere belusatua azala. Daniella izoztu, eusten, bere arnasa. Nick jerked bere eskutik urrun, utziz eskuoihal, eta strode ate aldera. The hule rustled atzean, eta Daniella darted inguruan kabina, glaring at ego, baina Nick ez zuen buelta eman.
  
  
  Motorra sneezed, choked, neretzat, eta sneezed berriro. Nick begiratu tresnak: dena zen normala. Jarraian, minaren landaretza irla bat ez markatu mapan berdea zen, eta estu bat atoll luzatu kostaldean zehar. Bat-batean, atera zabala hedadura ur azure, Nick bat ikusi bi-masted goleta, ilun adin eta peeling pintura, drifting bere bela behera. Nick hegan baxua baino gehiago, bere hiru aldiz, baina ez zuen ikusten bakar bat arima bizkarrean. Hau ohartarazi zion, eta buruz izan zen bat egin lurreratzea, baina motorra hasi matxura berriro, berotutako batetik gehiegizko ustiapenaren, eta Nick buru Triton, arretaz murrizteko abiadura: zuen guztia egin behar zen harrapatu olatuak erdian Karibe Itsasoa eta hondakin Jainkoak daki zenbat denbora preziatu!
  
  
  Noiz heldu zen itsasontzi base segurtasunez, lotu zuen, eta anfibio nahi Triton en popa eta deitzen mekanikari bat baino gehiago, eskatuz Ego zaindu motorra. Thompson esan alanbre isolamendu zuen erre, nonbait, eta hartuko luke, gutxienez bi ordu konpondu emu en arazoa. Heavy batekin hasperen, Nick igo atera inguruan kabina eta kalera goleta batzeko zientzialari huddled gertu port ontziaren trenbide.
  
  
  Faktura Hedwin zen baitute derrick garabi gainean zintzilik handi bat kirurgikoa baloia bobbing olatuak nahian, igogailua zinta-grabagailua bidez ireki hatchway lortzean gabe kable harrapatu luze zilindrikoa appendages hori protruded bezala olagarro tentacles alboetan inguruan baloia. Daniella, ireki batean bainujantzia, eserita zegoen hanka bat gainean puxika eta beste aldean ontzia.
  
  
  "Non ez gauza hau dator?" Nick eskatu.
  
  
  "Ez da etorri behetik lake," Bill Hedwin esan zuen irribarre batekin. "Zuen murgilduta hiru egunetan, grabatzeko sarrerako buruzko informazioa zinta. Orain Dr. Fraser behera joango beheko berriro hartu lurzoruaren laginak eta beste laginak urpeko mundua. Gure "Olagarro" lortzeko aukera ematen digu gehien berezia material ikerketa.
  
  
  — Zenbat denbora izango duzu urpeko?" Nick eskatu Daniella.
  
  
  "Ordu bat, agian bi," esan zuen coldly, emanez Ego bat unfriendly begiratu, argi eta garbi, ez barkatzea zion bere goizean txantxa dutxa.
  
  
  "Joan nahi dut beheko ere,", esan zuen irabazi egin irribarre. — Armadaren oso interesatuta dago gauza, hala nola.
  
  
  Ez zen izpi bat, zalantzarik gabe, Daniella begiak: hey, ez zuen hartu nahi Nick berarekin, baina ez zuen ausartzen uko egin zion aurrean, beste batzuk, batez ere, bathyscaphe nahikoa izan gela bi.
  
  
  "Ondo da, jarraitu me barruan," zuen, azkenik, esan zuen. — Besterik gabe, kontuz ibili ez kalte ekipamendua.
  
  
  Nick nodded adeitsuki, ikusi bere figura moztu desagertuko bidez hatch, eta jarraian bere.
  
  
  Olagarro diseinatu zuen, besteak beste, modu bat, barruan ezin duzu bakarrik etzan berezia aulkiak, behaketa urpeko mundu estu baten bidez makurrak leiho inguruan berezi bat beira. Daniella iritsi kontrolak, eta ez zen metalezko clang gisa hatch estalkia itxita, eta altzairuzko bola hondoratzea hasi zen itsasoan. Leihotik kanpo, ur egosia eta bubbled, eta beres oxigenoa sartzen presio ekuazioa barruan bathyscaphe, eta laster bigun bat bultza beheko kontatua Nick izan dutela iritsi behean.
  
  
  Daniella botoi bat sakatzen, motorra purred softly, eta kirurgikoa baloia mugitu arazorik gabe aurrera bere armiarma hankak. Artalde bat bitxia marradun arrain peeked leihotik eta, nahiko pozik, zer ikusi zuten, desagertu sartu alga. Bat urdina eta horia catalinet drifted poliki-poliki arabera, jarraian handi bat zilarrezko snook, bere limoi-koloreko hegats eta buztana swaying harro. Olagarro deftly bildu partikula txikiak behetik eta txiki-txiki coral adarrak bere garroak, jarriz ih altzairuzko latak muntatutako hormetan puxika.
  
  
  "Madarikatua! Daniella lehertu. - The dipstick da nahaste!
  
  
  Eta ziur nahikoa, bat, gorbata hagaxkak popped inguruan trenbide. Nick iritsi bere, tolestuta baino gehiago deseroso posizio, baina madarikatu deadlift ez mugitu, eta Em mugitu behar izan, are gehiago, atseden hartu, bere burua Daniella en hip. Dudarik ez da arreta ikasten gainerako bere gorputza beroa, aurkitu zuen hagaxka eta txertatuko bere ego sartu gida, orduan hasi zen altxa gora. Bestela, ezinezkoa izan da egin, beraz cramped bathyscaphe sakatu gabe, bere gorputz osoa bere aurka, eta Nick altxatzen berak bere eskuak eta gainean baino gehiago, bere une batez, begira, bere aurpegia gorri-gorri.
  
  
  "Eskerrik asko," zuen arnasten hoarsely, ukitu ego heaving bularrean bere indartsu bularrean eta saiatzen alferrik mantentzeko bere aurpegia eraginik. Baina bizkorragoa bere arnasa, eta estutuz, bere hortzak, eta estutze bere muskuluak traizio bere desioaren lean sartu zion, eta eskaintzen du bere ezpainak beroa musu. Bere begi urdin ziren erdi-itxita, eta bota zuen bere burua atzera, kontrola galdu du bere burua, baina Nick baino gehiago bota Nah eta berriro bere posizioa, bere aulkia. Daniella arnasa sakon hartu eta lasaitu, eta Nick izan stifle bat garaile grina.
  
  
  Daniella botoia sakatzen berriro, eta bathyscaphe hasi zen azalera igotzen.
  
  
  Noiz Nick iritsi bizkarreko Triton, zuen oihu batekin puztu mirespena::
  
  
  — Hori izan zen, besterik gabe, handia!" Bere lortu berri asko esperientziak. Eta zuk? begiratu zuen bere nabarmen.
  
  
  Hitz bat esan gabe, gurekin, Dr. Fraser aktibatuta bere bizkarrean zion eta ibili dotorea kanpoan. Nick besterik grinned bere ondoren: ego-en lehen esperimentu lortzean harroputz zientzialari andre emozioak kanpo kontrola bere trebatu buruan joan izan nahiko ondo.
  
  
  Mekanikari informatuta ume, arazo hori konpondu ziren eta hegazkina zen hegan egiteko prest. Ondoren eskertu zion, Nick berehala lortu cockpit eta altxatu anfibio airera. Zuen hegan baino gehiago arraro goleta berriro, mesederako une honetan norbait ikusten taula gainean, baina, berriro ere alferrik. Erabakitzeko curriculuma bere bila susmagarriak ontzi goizean, itzuli zenean, Triton.
  
  
  Lehenengo gauza Nick egin denean, lortu zuen bere kabina zen mezu bat bidali Hawk. Da zetzan bera ikaragarria hitza: "Ez". Ondoren hondoratu zuen atzera bere litera eta begiak itxi, pentsatzen agian zuen edan behar mingotsa kopa garaitzeko guztiak ondoren. Ez zen dagoeneko zapore desatsegina nire ahoan. Nick laster drifted off lo egin, eta noiz esnatu zen, sentitu zuen, freskatu, atseden, eta gose. Jarri ondoren, bere galtza eta kamiseta, joan zen behera galerada, berak egin sandwich bat, eta ibili atzera behera estu igarotzea kabinan. Brylev borrokatu azpian atea Daniella kabina. Joka, Nick bultzatu atea ireki eta ikusi kabina hutsik zegoen. Nick igan bizkarreko, baina ez ziren jende gehiago dago. The goleta glided lazily ura zehar, argiztatuta argi distiratsua stars. Nick sakon hartu arnasa epela du, gazia aire, luzatu, eta entzun: behetik, entzun izan dut, Howie, Ray Anders, eta Consuela karten egongelan. Brylev zen kabinan gertu Bill & Cynthia supermerkatu, eta ez da harritzekoa, Nick batere, baina bakarrik egin zion irribarre. The bathyscaphe floated gogoz ondoan portu aldean, ego hatch itxita. Baina non da Daniella, Nick pentsatu uneasily, eta begiratu bere ikustera. Eskuak adierazi hamar-hogeita hamar. — Noiz egin zuen utzi goleta?" Eta non izan da joan nire erdian soineko?"
  
  
  Nick behera eseri Kazan Badiaren ondoan lifeboat eta arautuko txikia. Azkenik, Ego-en fin belarriak harrapatu bigun bat harrerako alde baino gehiago. Zutik, zuen peered iluntasunean sartu eta ikusi rubberized baltsa hurbiltzen ontzia. On nen, Daniella Fraser eseri bainujantzia batean, bere ile atzera bota bat bun, eta konfiantzaz aritu arrauna. Itzalak ezkutatzen, Nick ikusi zuen bezala igo eskailera soka bizkarreko Triton eta bota baltsa inguruan ura. Ondoren, utzi zuen airean atera, bildu, eta, roll pean bilduta bere besoa, hurried behera, eskailera bere kabina.
  
  
  Nick urratzen stubble bere kokotsa pentsakor, bere azazkalak. Zuen aspaldi ikasi ezinezkoa bihurtzen da posible batean zaparrada, eta egin zuen zalantza nagusia erreferente ebaluatzeko munduko inguruan. Izan Hawk, gehiegi, erori Judas-en argia, garbia? Azken finean, hau jenio villainy, zalantzarik gabe, aurreikusi lehenago edo geroago zuen aurpegia agente bat AEBETAKO Zerbitzu bereziak, eta ezin lagundu, baina uste out, bat bezala bizi xake jokalari, itzulera konbinazioa. Behar zuen izan zantzu duten ego izango litzateke bilatuko honetan eremu jakin Karibeko, eta Dr. Fraser ezarri zuen sortu zion beita gisa. Eta Hawk hartu bait! Gehiegi wouldnt susmagarriak asko hechos nabaritu Nick azken egunetan! Kasualitatea? Nekez. Edonola ere, behar zuen, begi bat mantentzeko on Daniella eta jakiteko non zuen desagertu gauez, Nick Carter erabaki.
  
  
  Hurrengo egunean ez zuen uxatu Ego ilun susmoak. Zuen biribila bat sektore — eta, berriro ere alferrik. Baina oraingo honetan itzuli zen Triton sunset aurretik. Bidali ondoren Hawke bat etsipena txostena, Nick itzali argiak kabinan, arautuko behera litera, eta itxaron gaua. Noiz iluntasuna, azkenik, inguratzen goleta zuen, burumakur atera kabina eta atzean ezkutatzen eskailera liderra motorra gela.
  
  
  Emu ez dute luze itxaron behar. Irten saint bere kabina, Daniella, jantzita, bainujantzia, joan out sartu korridore bat gomazko baltsa pean bere besoa, eta joan sortu bizkarreko. Nick presaka itzuli bere kabina, bota du wetsuit litzaidake zuen pentsakor mugitu behera ur-lehorreko bidea, eta ran sortu bezain Daniella da ilehoria burua buruz izan zen, desagertu olatuak sartu.
  
  
  Full moon peeked out hodeien atzean, eta Nick strapped bere scuba engranaje eta jaitsi atzera uretara. Mugikorreko ur azpian, zuen laster harrapatu baltsa, hegala, isilik azalean. Ilargiaren izan silvered itsas luze batekin bidea espektrala bakea, eta Daniella en figura izan zen, argi eta garbi azaltzen da aurka. Nick ez bezala igeri gauez marrazo-infested itsasoa; ezin izan dute lortu hurbil beren harrapariak guztiak bat-batean eta malko gain batean, begi baten keinu utziz aukerarik ez, ihes.
  
  
  Nick asmatu duten Daniella zen epigrafe txiki bat atoll hori jutted out itsasoaren sakonean, eta lan egin zuen gogorragoa bere hegats. Laster, Daniella salto behera harea eta bota bere baltsa atera. Itsastea bere burua inguruan ura, Nick itxaron bere dig bat eramangarri irrati-igorlea azpian bat stunted palmondo zuhaitz eta hasi transmititzen mezu sekretu bat. Horren ordez, Daniella undid klip dituena bere gorgeous ile inguruan bere sorbalda bat astindu bere burua. Ondoren, zuen stripped off bere bainujantzia eta waded orkatila-sakona uretara, eder bere biluztasuna bezala, alaba Neptuno Botticelli-ren Jaiotza Venus.
  
  
  Nick harrapatu bere arnasa ikusmena at bere biribildu, bular osoa eta zabala, gonbidatuz aldakak, ederrez beren klasiko proportzionaltasun. Zuen waded sartu gerri-ur sakonak eta zipriztindutako merrily, egiteko bere solomoak mina. Azkenik, zuen hondoratu sartu bere peach-arrosa teats eta, off bultzaka behetik, swam azkar, txo-eta writhing bat bezala sirena-andrea ur batua. Eder bat igerilari, Daniella gozatu luze-espero aukera erlaxatu bakardadean batera sofistikazio bat nymph, off bota maskara bat zorrotza zientzialari eta kanpoan garbiketa guztiak worldly kezkak.
  
  
  Baina jada Nick ikusi bere, gehiago sentitu zuen, gero eta zentzu frustrazioa eta ezinegona: jolas hauek, ilargiaren batean zilarrezko Karibeko soineko ziren fraught larriak arriskuan. Bat-batean, gihar-espasmo edo cramp, eta baita beste edozein ustekabeko erasoa, eta Daniella izan die, ez delako da, inork ez du hemen bere etorri laguntzeko! Gertu atoll, barietate zabal bat, itsas harrapari prowled harrapariak, jakitea arrain txikiak jaten ganbak, krustazeoak, zizareak.
  
  
  Bat-batean, Daniella atean gelditu zen, eta luzeegia ur azpian. Nick begiratu markoa hondartza inguruan, baina ez zen seinale bere. Gero ere, zuen, eta murgildu moonlit ura eta igeri arrezife batera. Atzean bat groteskoa protrusions, ezin izan zuen egin Daniella da ilehoria ile, zein itxura bitxi alga, eta antzeko zerbait zinta bat izan zen helduta, bere hanka gainetik orkatila. Erraldoi bat izan zen moray eel bere burrow, gehien bat harraparia izaki arloan. Bere masailezur indartsua eta orratz-hortzak zorrotz utzi biktima aukera gutxirekin ihes.
  
  
  Nick bota luze bat labana bere sheath eta erabiltzen da xerra bidez moray eel. Zorrotz blade xerratan bidez viper lodi berde azala, eta moray eel bere ahoa ireki, askatuz Daniella hanka. Hasi nintzen igoera azkar eskaileran azalera. Nick stabbed harraparia, berriro ere, saiatzen preempt bere tximista-azkar retaliatory eraso, ondoren, harrapatu, besterik gabe, bere burua azpitik bi eskuekin. Moray eel wriggled bere eusten eta ezkutatu zuloa, honako sena auto-preservation. Galdu gabe, bigarren bat, Nick sortu zen, gehiegi, inguruan odol-zikindutako ura, eta ikusi Daniella zen ia arakatzea sortu bankuak. Zuen igeri up bere, eta lagundu bere azken metro batzuk, bere ezarri behera harea, ondoren, bota off bere wetsuit eta squatted behera bere ondoan, aztertzen, bere orkatila. Beharrezkoa izan da gelditu odol spurting zauriak batetik, eta Nick ez izan zalantzarik, gorbata-top, bere bainujantzia bere inguruan orkatila.
  
  
  Danielle-en aurpegi zurbila aktibatuta arrosa pixka bat, eta begiratu zuen Nick-en lotsa eta hasi iristeko bere kulero, baina ez zuen gelditu bere:
  
  
  "Ahaztu egiten, hau ez da denbora. Duzu ari ziren ergelak, ahal izango duzu ez izan, beraz, aurrera. Da jakintsua igeri itsasoan bakarrik gauez?
  
  
  "Eskerrik asko zure laguntza," esan zuen. — Nire bizitza salbatu duzu. Hala ere, azpimarratu behar da, hori ez zait gustatzen ari spied on.
  
  
  "Izan dut barkatzen duzu hau hartu askatasuna," Nick esan, erruleen, bere bizkarrean harea. Leaning bere baino gehiago,hartu zuen bere burua alde batetik.
  
  
  "Arrunt bat emakume ezin aurre duzu," xuxurlatu zuen, bere arnasketa bizkorragoa.
  
  
  "Baina oraindik ez duzu besteek bezala," Nick esan zuen, miresten bere gorputza biluzik eta modu bere bular swelled batera indomitable grina. Bere begi urdin clouded, eta zuen, astiro-astiro, brushed bere nipples, bere ezpainak, eta hasi zen estalkia bere osoan zehar azkar musu. Inaugurazio bere ahoa voluptuously, Daniella begiak itxi, eta apur bat ikara ran bere gorputzaren bidez. Bere aldakak hasi zen mugitu, beren kabuz.
  
  
  — Beraz, nola da zure trebatu zientzialari garuneko egiten?" Nick galdetu lasai. - Kontrolak emozioak?
  
  
  "Bai, bai!" egin zuen arnasestuka, begiak oraindik itxita.
  
  
  "Zoragarria! Nick exclaimed, rolling kanpoan eta eserita hondar gainean. "Denbora egiaztatu nire orkatila."
  
  
  Zuen bota antifaz estuagoa eta sneered bere pained adierazpena.
  
  
  "Nahi duzu off erakusteko zure nagusitasun beste batzuk baino gehiago", esan zuen. — Gozatzen ari zaren zure boterea.
  
  
  "Oso", onartu zuen. — Hala eta guztiz ere, azpimarratu behar da, behar duzula, oso gogorra izango da, gehiegi. Besterik ez da harrigarria!
  
  
  "Ordezko dit zure irrigarri," zuen snorted, dio bere kulero.
  
  
  — Zin egiten dut esan nahi dut!" zabaldu zuen bere begiak.
  
  
  "Lortu behar dugu atzera," esan zuen coldly.
  
  
  "Ados nago", esan zuen. — Hartuko dut duzu baltsa denbora honetan, gehiegi." Marrazoak ez dira izan trifled batera.
  
  
  — Baina nola egingo dut erakusteko sortu goleta hau bezalako?" Daniella eskatu.
  
  
  "Guztion lotan, beraz, ez duzu beldurrik izan behar," esan zuen ee. — Gainera, bere ondo-irabazi eskubidea miresteko zure edertasuna."
  
  
  Daniella scowled zuen bezala estalita, bere bularrean, bere eskuak, nahiz eta ez zen nahikoa lortzean bitamina C. Guztia Triton izan zen oraindik ere, eta honek berandu orduko, dira, eta irristatu behera gabe inor ohartu.
  
  
  "Eskerrik asko, berriro ere," Daniella esan softly, inflexio aurpegia kanpo zion bere kabina. — Ez naiz oso eskertzen duzu.
  
  
  "Aukera izango duzu eskerrak eman zidan berriro," Nick esan, eskua hartuz eta irribarrez.
  
  
  Bere begiak keinuka, eta zuen ozta-ozta lortu harrapatzeko bere beste alde batetik, zein izan zen planteatu slap emu.
  
  
  "Ez da ona, Dr. Fraser! Nick bere burua astindu reproachfully. - Indarkeria fisikoa da, ziurrenik, emozionala jarduteko! Zer da gure hitzarmena?
  
  
  "Zaude oker, Kapitaina Carter. zuen snapped, dio bere eskuak doan. — Hau da bat ondo-pentsamendu-out erabakia!
  
  
  Daniella atea danbateko bere aurpegia. Nick barrez lehertu, eta itzuli zen bere kabina. Izan zen, pozik Ego susmoak ez ziren justifikatuta. Goizean hartu behar izan nuen, beste begirada arraro hori, goleta. Agian arrazoi bakarra Ego zen bere interesa izan delako Emu ez zuen aurkitzeko gai izan ezer hiru egun guztietan bilatzen. Bat lortu inpresioa ego sekretua herria Errusia litzateke buelta bat lotsagarria porrota.
  
  Kapitulua Bost
  
  
  Beste argi, hodeirik goizean iritsi da, eta Carter-en hegazkina hartu off berriro Karibeko. Azkar picking abiadura, zuen sped zuzen zaharra bakarti goleta, oraindik ere kulunkatzen bere jatorrizko posizioan olatu on, ez da seinale bizitza taula gainean.
  
  
  Uso uretara ondoan goleta, Nick lotuta soka bat behar aingura apurtzen eta, eskalada inguruan cockpit, igeri egiteko ontzia. Ur cool izan zen atsegina freskagarria bere gorputza beroa, eta zuen igeri inguruan goleta bat, berriz,, deituz ozen bere bizilagunen. Ez zen erantzuna, Nick hasi igoko gunwale, dio berak sortu zuen bere eskuetan, eta izan zen, ia bizkarrean denean, ahots bat entzun zuen. Da drifted inguruan ilun hatchway batetik eskailera liderra ontzia.
  
  
  "Ez mugitu! Ikusezintasuna esan erabakigarrian. "Stand oraindik!
  
  
  Esku bat agertu inguruan hatch, bat eskuetan .38-caliber polizia errebolberra, eta, ondoren, emakume baten burua agertu. Arrotz, poliki-poliki igo atera kalera bizkarreko, herrenka, bere ezkerreko hanka. Nick drew berak sortu bere altuera osoa.
  
  
  "Lasaitu! - ohartarazi, esan emakumea. — Ez dut nahi bat jarri zulo bat, hala nola, gorputz eder."
  
  
  Zuen jantzita, horia film labur eta horia bainujantzia bra. Bezala, hey, izan dut buruz hogeita zortzi. Bera izan zen, altu da, begi marroiak eta ile marroia, eta bat egin zuen atsegina inpresioa. Nick adierazi bere cheekbones altua, bere neat, zuzen sudurra, eta ezin lagundu, baina utzi bere begirada linger zorrotz bularrak duten bulged azpian bere bra.
  
  
  — Zer nahi duzu?" emakumea eskatu.
  
  
  "Besterik ez bada ikusteko behar duzu nire laguntza," Nick esan zuen, irribarrez. "Zergatik ez duzu jarri, gauza hori behera?" zuen nodded at errebolberra. "Edo ez da kargatu?"
  
  
  "Kargatu," emakumea esan, goibel.
  
  
  "Nor zara?"
  
  
  Nick nodded aldera anfibio. Arrotz begiratu azkar at errotulazioa aldean, baina ez zuen ezer esan.
  
  
  "Zer gertatzen da nire hanka?" Nick eskatu.
  
  
  "Ni ondo nago," emakumea esan zuen. — Bera izan zen, urratsez urrats on bat itsas urchin duela aste bat, baina orain bere oinez da ia erabat sendatu.
  
  
  Nick sentitu benetan sentitzen dut bere: tropikalak itsaso, itsas trikuak bereizten dira, ez bakarrik oso luze eta zorrotz, baina baita pozoitsu orratzak, the prick hau da, oso mingarria eta arriskutsua.
  
  
  — Eta zuk tratatu zeure buruari hemen?" Nick eskatu.
  
  
  "Bai," emakumea esan zuen. — Izan dut, lehen laguntzak kit. I izan zen, beraz, gaixoa ezin izan dut, nahiz eta ohetik. Eta orain, bakarrik mina urratsa da.
  
  
  — Nahi al duzu buruan jarriz pistola kanpoan?" "Baina zer egiten ari zara bakarrik hau goleta?" Non zara?
  
  
  "Esadazu zeure burua lehen," emakumea, esan gabe jaistea pistola.
  
  
  "Bere kapitaina da Carter on ozeanografia espedizioa," Nick esan zuen. — Gara realización berezi bat inkesta arlo honetan on bat ikerketa-ontzia.
  
  
  "Egia da hori?" "Zer da?" arrotz eskatu incredulously.
  
  
  "Zin egiten dut," Nick irribarre egin.
  
  
  Emakume irakurri beltz handi errotulazioa aldean hegazkina, berriro ere, eman Nick zorrotz bat itxura, eta bilduta errebolberra sartu waistband bere film laburrak.
  
  
  "Jainkoa, bada bakarrik zekien zer egin!" ezabatzen zuen bere earlobe wearily. — Agian lagundu ahal dit?"
  
  
  Zuen eseri teilatuan wheelhouse eta begiratu zion, bere eskuak zintzilik limply bere itzulian. Nick Sel eseri zen bere ondoan, eta horrek egin du bere cringe berehala, eta galdetu:
  
  
  — Zer da arazoa?" Bide batez, zer da zure izena?" Non zara?
  
  
  "Nire izena da Joyce Tanner," emakumea esan zuen hasperen batekin. "Bere izena da Miami.
  
  
  — Eta etorri duzu modu guztiak hortik aurrera, izan ere, itsasontzi zahar, guztiak by zeure burua?" Nick exclaimed harriturik. "Honez gain erori, ez da?" Inguruan begiratu zuen at pitzatu bizkarreko panelak eta itsas-ahoko rigging.
  
  
  "The goleta ez da nirea," Joyce Tanner esan zuen. — I alokatu zion, baina ez dut nahikoa diru hobea txalupa. Zuen sailen uharte batera eta arretaz jarraitu eguraldia txostenak. Hau zaharra ontzi bat du, primeran hornitutako irrati gela! Bere jabea gustuko irrati modelaketa eta ekarri du, beraz, askoz ekipamendu bere goleta duten jabea edozein luxuzko nautikoak litzateke inbidia bat emu! Jendea inguruan agentzia non alokairua hitzarmen zen erredaktatu got me jakin nola behar bezala erabiltzeko.
  
  
  "Baina oraindik ez dute esan zidan," Nick eten, " zer erakarri behar duzu, leku horiek?"
  
  
  "Bila nabil nire falta arreba," Joyce esan ruefully. — Espero nuen zortea izan da, baina orain ez dut etsi.
  
  
  Eman zuen bat lotsatzen, apologetic irribarre eta hasperen egin zuen, hein handi gisa jarraitu zuen:
  
  
  — Hobe da, bada, hasten naiz, diozu, dena hasieratik. Gisa lan egiten dut denda bat kudeatzailea Miami, dibortziatu nire senarra, eta orain bizi duin bat apartamentu nire arreba gazteagoa, duela gutxi etorri nirekin lo Michigan. Ekainaren da, hemeretzi urte, bukatu du bat, kontabilitate-ikastaroa, eta energia-betea eta ilusioa. Egun batean, irakurri zuen egunkarian iragarki bat duten aberatsa matematika nagusien bizi irla bat nonbait Karibeko behar idazkari bat. Ekainaren joan zen lan-agentzia bat, eta beno, eskaini dute bete galdetegi bat. Bera izan zen, ondo probatu denbora luzez, eta, beraz, behar izan nuen gezurra horiek Nah ez dute edozein senide hurbil batere, bestela ez zuen onartu dituzte lan hau. Pertsona honen inguruan bureau ez, nahiz eta traba gure etxera etorri eta begiratu zuen nor zen, baina berak sartu du bere burua, jabe gisa, apartamentu, eta dena bihurtu arte.
  
  
  Nick bat sentitu chill zuen bezala entzun Joyce Tanner-en istorioa.
  
  
  — Zer da izena agentzia hau?" galdetu zuen Nah.
  
  
  "Mailu Agentzia," esan zuen.
  
  
  Nick gogoratu zer Betty-Lou zuen buruz esan Walton en beste agentzia, baina hori ez zuen lagundu, bere ego askoz.
  
  
  "Joan", esan zuen Joyce.
  
  
  "Nire ahizpa agindu idatzi zidan gutun bat. Baina izan da sei hilabete eta ez dut bere entzun oraindik. Badakizu, ez da izan bezala ekainaren guztietan. Aurretik, zuen, beti idatzi zidan letrak, askotan, eta, aldian-aldian, zeren bere nah web bizi bat da, soulmate. Lortu dut kezkatuta eta saiatu kontsultak egiteko, bere buruz, baina inork ez du benetan ezin esango dit ezer. Harremanetan jarri nintzen, polizia, baina ez dute esan zidan arte ez ziren larriak arrazoi bila bere, ez lukete altxatu hatz bat. Zer arrazoi al dut? Nor, adibidez, ezin dut kexatu? Zuen pentsatu eta erabaki alokatu hau goleta bat bozkatu eta bila joan bere ahizpa. Behin, bere gaztaroan, joan zen bela Lake Michigan. Beraz, bera izan da esploratzen osoa Karibeko, baina nor izango litzateke, bere galdetu, inork ez du inoiz entzun edozein gizon aberats bakarrik bizi da bere kabuz irla!
  
  
  — Eta ez duzu ezer aurkitu zeure burua?"
  
  
  "Ez," Joyce esan zuen, dardarka bere burua. "Dut, nahiz eta agian begiratu bat susmagarriak lekuan." Baina ez dut zapaldu duten madarikatu itsas urchin, lortu gaixoa, eta ohera joan zen. Eta, orain, trabatuta nago hemen bigarren astean.
  
  
  — Non aretoan, hau da, susmagarriak lekua?" Nick eskatu, sentimendu, bere pultsu quicken.
  
  
  — Badakizu, nahiko creepy han, on irla txiki hau. Ez da mapan agertzen, baina bat dago, hall arteko uharte Cayo Noreste eta Blankilla.
  
  
  "Baina ez nuen hegan baino gehiago da," Nick esan, frowning. Ez nuen ezer ikusten, baina zuhaitzak eta zuhaixkak.
  
  
  "Baina ez da etxe bat rock, eta ezin duzu ikusi da batere delako zuhaitz eta harea. Ego ikusi izan da istripua, igeriketa mimmo hurbil sarreran bay, zuen delako begira zegoen shore prismatikoak. Esango dut, ez zuen inoiz ikusi ez bezala, ezer baino lehen! Hala ere, zahar horiek ermitak izan daiteke arraro gustuak... Orain ez dakit zer egin. Zer gertatzen da nire arreba da, guztiak eskuineko, ez zuen besterik ez dute denbora niri idatzi edo bidali gutun bat? Badut trespass horretan weirdo jabetza abisatu gabe, nire arreba lortu liteke arazoak. Baina bada ez dago arazorik, lortu ahal izango dut neure burua sartu txarra nahaspila...
  
  
  Gisa Nick entzun Joyce-en istorioa, plan bat izan zen, dagoeneko osatuz, bere ego-en kontuan. Urte askotako esperientzia kontatu zion beharrezkoa zela arakatzeko bitxi hau irla hobeto. Hau da arriskutsua enpresa estestvenno, eta buelta daiteke, gehien ustekabeko bidea: zaharra ermitau ondo, besterik gabe, kondaira bat, estalki bat Mendebaldeko neska izan lured sartu. Eta posible da, ez dagoela zerbait okerragoa ezkutuko, ez dago...
  
  
  Nick bezala sentitu zuen litzaidake, azkenik, eraso bere. Ez zen ezer ez Hawk txantxetan izeneko ego bat bloodhound. Buruzagia izan zen ez da, beraz, wouldnt eta, orain arte, egia: bakarrik izan zen beharrezkoa Nick usaintzeko ondoren harrigarria metamorfosia gertatu berarekin. Bere aurpegia aldatu, bere gorputza tensed, prest cling bere biktimaren heriotza grip, ego-bezala, bere zentzumenak zorroztu, eta bere gogoan oinarritu bidez ehun bat eszenatoki desberdinetan. Hau da, gaitasuna berehala mobilizatzeko eta ego gordetako asko aldapatsuak alterazio esker, ume, Nick Carter eta Stahl ez bakarrik ona, baina agente onena beren sekretua zerbitzua zatiketa.
  
  
  Nick begiratu Joyce-ren larriak, aurpegia eta irribarre egin.
  
  
  — Beraz, zer uste duzu horri buruz?" — Zer da? " galdetu zuen. — Lagun nazakezu?"
  
  
  "Saiatu dut,", esan zuen, bere hartuz, sorbaldak eta behera begira bere begietan sartu. Atera zuen bere burua sortu da, bere altuera osoa eta mantendu bere begiak itxita.
  
  
  "Ez dut esango ezer oraindik, baina bada irla hau da, zer bilatzen ari naiz, jende asko eskertzen izango da." Baina, lehenik eta behin, ez dut egiaztatu behar da niretzat.
  
  
  — Zer egin dezaket bere?" "Zer da?" galdetu zuen, estutuz Ego-ren muskulu-besoa.
  
  
  "Itxaron me hemen arte itzuli dut,", esan zuen.
  
  
  Baina Joyce ez utzi joan ego-en eskutik, begira searchingly sartu bere begiak.
  
  
  Nick-en interesa begirada slid behera bere bodice, agerian utziz bere zorrotz bular beren irtena nipples, eta patted bere atzera reassuringly:
  
  
  — Izan dut eskuineko atzera, ziurtatu dezakezu hori.
  
  
  Ondoren, eskalada baino gehiago trenbide, salto egin zuen uretara, eta azkar igeri bidean anfibio. Laster hegazkina hartu off eta buru irla txiki-txiki bat hegoaldeko amaieran Los Roques sorta. Nick espero bai inozoa arreba Joyce eta konfiantza Betty-Lou ziren seguru irla honetan, baina chill bat bere bularrean esan zion hauek izan ziren, besterik gabe, ego-elikatutako ametsak. Istorioa kontratatu neska bat lan aberatsa, adineko gatibu izan zen, oso arraroa. Nick izan sumatzen zerbait izan zen, oker lehen aldiz zuen litzaidake entzun da Betty-Lou. The disjointed gertaera ez dute oraindik osatutako mosaiko bat ego, baina dagoeneko ez dira mugimenduan. Hala ere, Nick hartu zuen, eta ez zen buruz behera buelta bat, hala nola tentagarria aukera. Baina zer ego espero forma piztia bat?
  
  
  Bezain laster emu en ikuspegia agertu horizonte, Nick hasi zen pixkanaka-pixkanaka jaitsi. Izan zen arriskutsua hurbiltzeko irla azkar, delako izango da agian nabaritu. Nick bildu prismatikoak eta jarri Ego eserlekua hurrengo zion. Irla txiki eta atoll batera izan da dagoeneko ikusita, batez ere, eta begi hutsez. Nick hegan baino gehiago horiek, baina ezer ikusi, baina harea, palmondoak, eta zuhaixkak. Irla izan zen hilly, baina nahiko lauak hondartza mugan itsasertzean eta kala txikiak iparraldeko zati ego, zein izan zen, non Nick zuen honako hau aukeratu lur.
  
  
  Zuen motorra itzalita, aktibatuta it on berriro, eta berehala aktibatuta off. Motorra sneezed, eta gelditu egin da, eta Nick aktibatuta atzera, eta motorra hummed batera displeasure, balitz bezala, abisatu zion, ez zuela onartzen dute, hala nola, tratamendua. Nick biribila badia eta, bat aukeratzea egokia leku ur ertzean, bortizki motorra itzalita. Zuen sneezed ozen, choking, eta, ondoren, baretu. Hegazkina erori zen leunki, besterik aurrean estu sarreran bay Joyce esan zuen Nick buruz.
  
  
  Nick ireki kabina atea, igo atera kalera pontoon, eta arretaz bere bidea egin du aurrera batera amphibious kaskoa. Leaning baino gehiago motorra, bota zuen atzera kanpaia eta faltsu bat bilatzeko arazoa. Nick bazekien zuen zelatatzen ari. Utzi kanpaia ireki, itzuli zen kabinako eta kontu handiz aztertu hondartza bidez prismatikoak. The anfibio, bien bitartean, drifted poliki-poliki aldera susmagarriak malda hill, licking eta licking zen bezala egiten zehar, gaur egungo, eta Nick bakarrik izan segundo ordezko. Azkenean ikusi zuen zer Joyce esan zuen: bat luzea, squat hormigoizko egitura hori jada ez resembled etxe bat, baina lurpeko gogortzeko, altzairuzko xaflak batez ere, atseden on kirurgikoa arku eta geruza lodi batekin estalita lurzoruaren eta harea, eta horren inguruan zuhaixkak eta zuhaitzak hazi zen.
  
  
  "Harrigarria mozorrotzea," Nick txistu batetik bandera baimena egiteko. Alde batetik soineko, objektua ikusi ahal izango da bakarrik igeriketa mimmo estu igarotzea badian, eta goitik ego ez da ikusgai guztiak! Lau gizon ziren eraikinaren kanpo zutik batzuk luze objektuak bere eskuetan. "Segurtasuna," Nick sneered", hau da, benetan Judas-en lair, gehiegi? Edo zen, beste batzuk madcap ermitau batek hartu zuen gora egoitza hemen? Beno, egingo zuen jakin bezain azkar."
  
  
  Nick albo batera prismatikoak eta igo inguruan cab, hau denbora batekin, giltza eskuan. Zuen fumbled motorra une bat oharkabetu bere begiak, ondoren, danbateko kanpaia itxi eta, berriro ere, Dov hartu gurpila eta hartu off badian zehar. Ondoren inguratzen irla, zuen buru goleta, oso pozik zuen zer zuen ikusi.
  
  
  Eta ikusi zuen nahikoa lehen aldiz: a mozorrotua etxea, karabineroek, kokapena itsasartea. Hori guztia geratu zen galdetu batzuk osagarriak buruzko informazio zentroa, alderatu ih datuak eskuragarri da, eta ala ez erabakitzeko jarraitzeko honetan aztertzen susmagarriak irla. Guztiak ondoren, ez zuen askoz preziatuak denbora utzi...
  
  
  Gisa hurbildu zen goleta, Nick pentsatu eder irrati gela Joyce izan aipatu Emu. Bada, ekipamendua benetan ona izan zen, pentsatu zuen, ahal izango zuen agian, jarri harremanetan Hawk berehala, aurrezteko zion denbora hartuko luke lortzeko Triton !
  
  
  — Izan dut, ezta?" Joyce exclaimed, agortzen erantzuteko emu.
  
  
  "Erabat! Nick esan zuen. — Hartu zidan irrati gela izan duzun goraipatu hainbeste.
  
  
  Lehen begirada ekipamendua, Nick ikusi ahal izan duten Joyce izan ez gehiegizkoa bere merituak: indartsua irrati transmisoreak posible egin transmititzeko mezu bat Hawk. Nick erabaki ordezkatu enkriptatze gailu sinple batekin code: bat-difusio, hau izan zen onartzen dituen argibideak. Inflexio igorlea buruzko, Nick adi bere ego nahi duzun maiztasuna, eta ondoren adierazteko bere mezu nagusia, besterik gabe, hitza "agian," galdetu zuen center buruzko informazioa Walton eta Mailua, enplegu-agentziak. Orduan klik igorlea, aktibatuta hartzailea osoa boterea, eta itzuli bizkarreko. Bazekien hori buruzagia izan dagoeneko aktibatuta osoa aparatu eta osoa secret service network, beraz, ezin zuen bakarrik itxaron pazientziaz emaitzak.
  
  
  Joyce zen etzanda bizkarrean, estu jantzita film laburrak. Zuen bultzatu uhalak bere bra atzera, beraz, ozta-ozta estaltzen, bere bularrak. Nick bazekien zuen litzaidake entzun zion joan airean, eta, beraz, eseri zen bere ondoan ikusi zer pentsatu zuen horri buruz.
  
  
  "Zergatik ari zara, dudarik gabe, beraz, gogor me hiltzeko, Kapitaina?" — Zer da? " galdetu zuen, serio.
  
  
  "Gauza da", esan zuen pentsakor, " nire lagun bat da, oso antzeko egoera bat, eta joan nahi dut bai modu horri buruz. Dezagun itxaron nire lagunak erantzun zidan orduan idatzi nuen haien laguntza. Ez duzu axola dut hemen lo pixka bat gehiago?"
  
  
  "Goazen, Kapitaina! Joyce exclaimed hotly. — Betiko eskertuko naiz zure kezka! Oraindik ez duzu bothering me guztiak.
  
  
  Nick irribarre Hey, eta erreuma eta bankuaren prentsa, bere atzera, itxi begiak.
  
  
  "Badakizu, Kapitaina," Joyce esan zuen isilune baten ondoren, " inoiz ez dut izan, edonork hartu, hala nola, arreta ona, nire ekipoak. Ez, egia da", gaineratu zuen azkar, ikusten irribarre ironikoa ezpainetan.
  
  
  "Nahiz eta zure ex-senarra?" Nick bekainak jasorik.
  
  
  "Senarra?" zuen sniffed. "Ume, ez axola niri buruz. Zuen beti, esan nahi dut, gehiegi zion. Itxura eskubidea izan zen, ezin izan zuen ematen dit ezer. Nahi dut ez nuen konturatu berandu.
  
  
  — Orduan, zergatik egin duzu berarekin ezkontzeko?" Nick eskatu.
  
  
  — Hau da, niri, dudarik gabe, eta istorio hutsal bat. Berea izan zen, besterik gabe, bat gazte ergela, hori da dena. Garai hartan, izan zen oraindik erabat ezjakinak gizonak, eta ez zen ikusi ahal ih-en benetako izaera guise pean asmorik, uste edozein ih boastful chatter eta erraz succumbed faltsua compliments.
  
  
  "Baina zuk ez egin akats bera berriro," Nick esan, entzumena tentsioa Joyce-en ahots noiz buruz hitz egin zuen gizonak, eta sentitzen bere gose begirada bere gorputza. — Bihurtu zara esperientziadun emakumea, ez duzu?"
  
  
  "Bai," adostu zuen ahula, " asko ikusi dut nire bizitzan. Ezin duzu uste gurekin, bat ih hitza, zaparrada bat, nahiz eta ekintza! Behar duzun konfiantza bakarrik zure sentimenduak. Emakumeen intuizioa ez du inoiz utzi duzu behera! Sortu gehituz emakume baten dolarraren egingo berehala esango dizu ala ez, hau da, duin bat gizon edo ez. Kasuan bezala, duzu, adibidez...
  
  
  — Zer da hori ustezko esan nahi du?" Nick eskatu.
  
  
  "Ez da zerbait buruz duten emakume guztiek esan dezake," Joyce esan zuen. Eta ez duzu, nahiz eta ezer egin behar. Guztiak du emakume bat ez da begiratzen duzu, eta dena argi bihurtzen...
  
  
  Joyce-en ahots trailed off, eta Nick sentitu bere eskua bere bularrean, beroa, beroa eta eguzkia. The goleta zabu erritmikoki, atzera jarriz oroitzapen beste mugimendu erritmikoa. Nick begiak ireki aurkitu Joyce begiradak zion, bere ahoa apur bat ireki, bere bularrak, besterik gabe, ozta-ozta garbitu bere aurka muskulu gorputza.
  
  
  — Zer da argi eta garbi nahi duzu?" — Zer da? " galdetu zuen lasai, nahiz eta bazekien erreuma, aldez aurretik.
  
  
  Hau izan zen emakume bat izan zen agortu hutsaren sentsazioa, emakume bat ikusi nen gizon bat bete ahal izan du bere hutsunea.
  
  
  Taming du shrew Daniella ez zuen oharkabean egiteko Nick. Izan zen ikusiko jakitun behar, erlaxatu, eta, ondoren arriskutsuan berarekin flirt, eta bere gorputza izan zen, halaber, bete bete gabeko desioak. The hurbiltasuna du sultry emakume, eguzkia beroa eta cool itsas brisa egin unquenchable gosea haragia askoz biziagoa, eta Nick aktibatuta bere alde, jarriz, bere besoa bere inguruan sorbaldak.
  
  
  Zuen berehala clung bere midsection eta itoan pixka sartu bere ezpainak bere sentsual ahoa, bidaltzea seinaleak pasioa bere hizkuntza. Bere bra jaitsi off, eta Nick ikusi ahal izan bere handi, madari-itxurako bular beren destacados, arrearekin nipples. Joyce ezin harro Daniella jainkozko edertasuna, baina ez zen bestowed jende askok, Nick pentsatu. "Baina nah du, lerdena hankak, slim gerrian bat, eta laua urdaileko bat."
  
  
  Joyce sakatzen bere bular aurka, eta sentitu zuen bere ego estutu batean, bere solomoak. Zuen, astiro-astiro hartu zuen bere nipple bere ahoa, eta Stahl-astiro biribila da bere hizkuntza. Zuen clasped ego bere besoetan eta moaned plazer, dardara ezinegonak. Bitartean bere hizkuntza jarraitu ahal laztan bere bular zuen, laztandu bere bizkarra eta ipurmasailak bere eskua, gidatzeko Joyce bat sartu zioten ilusio bere trebea ukitzen sentikorra puntu. Dagoeneko izan zuen sweltering grina, eta, ondoren, egin zuen bankuaren prentsa bat, eta hasi zen lan egiten eta bere enborra beat olatuak kulunkatzen ontzia. Joyce zen bat-batean eta azkar, baina ez zuen joan utzi.
  
  
  "Gehiago!" xuxurlatu zuen hoarsely. "Gehiago, orain!" Mesedez!
  
  
  Nick ez zuen hutsik egin Joyceren itxaropenak, erraz bere hurbiltzeko berri bat lortu, baina oraingo honetan ez zen pozik, zer zuen lortu, eta jarraitu handitzearen energia bota, gero eta gehiago erregistroak sartu moldatuko tximinia aurrekaririk voluptuousness, lagunduta, bere basa-oihuak eta moans.
  
  
  Bere begiak ziren zabal eta misty, eta ez zen arte zuen loosened bere grip eta bota kalera bere alde hori berreskuratu dute beren argitasuna eta begiratu zion undisguised mirespena.
  
  
  "Inoiz ez dut sentitu hau atsegin dute ezer baino lehen," Joyce, esan lasai.
  
  
  Nick irribarre egin eta besarkatu bere berriro. Lulled by the rolling itsasoa eta eguzkia, dute dozed off, baina beren lo zen laster eten ozen crackle irrati -. Nick salto egin zuen bere oinak, eta ran irratia gela. Mezua inguruan erdian etorri zen kodetuta sinplifikatu kodean. Ondoren grabaketa ego, Nick begiratu ekipamendu eta azkar dekodetu testua. Hawk egin honako puntu ego:
  
  
  "The Walton enplegu-Agentzia, pean erregistratu lizentziak New York, itxi ondoren, funtzionamendu bakarrik hilabete bat. Bera doa Hammer-en Miami bulegoan. Bat ere ez enpresa handiak ez zuen enplegatzen ih laguntza digu emakume bat. Egiaztatzen ari gara guztiak, hala nola, agentziak hiri guztiak Ekialdeko kostaldean."
  
  
  Nick chuckled, baina berehala frowned bezala amaitu zuen irakurtzen bi muturretan mezua. Azken lerroetan esan zuen:
  
  
  "Jaso ditugu argibideak erreskatea ordaintzeko txalupa. Denbora agortzen ari da. Bada, ez dago inolako arrazoirik, berehala jarduteko."
  
  
  Nick tore paper pieza txiki sartu eta erre da. Frantziako adimen ofizial bati buruz hitz quirky izeneko zientzialari Harold Fratke itzuli zen kontuan. Zer ez zuen egin dute hilketa bat Arabiar merkantzia giza ondasunak? Ezin izan da hau, izan zerbait egin kontratatu idazkari aberatsa preso uhartean? Zergatik ez ziren, hala nola, baldintza zorrotzak hautagaiak? Azken finean, bakarrik dute aukera izan leku bat lortzeko, horien bitartez, ez duten senide hurbil.
  
  
  Hala ere, Joyce ez nuen inoiz entzun, edozein ermitau Karibeko Uharteak zehar bere bidaia! Ausazko partiduak? Baina, arrazoiren batengatik, hau kate hechos reeks familiar usaina Judas! Nick bazekien evil genius ondo. "Hau little monster mafiaren erakarri guztiak inguruko gaiztoak iman bat bezala. Inoiz ez zuen huts egin digute bat zabaltzeko aukera bere eragina handitzeko eta bere aberastasuna eta boterea. Eta bada ume bat ezagutu perverted jenio, Judas, seguruenik, egindako ego lan hura, sortzeko baldintza guztiak ego asetzeko mingarria fantasiak. Zalantzarik gabe egin zuen hori guztia bere ohiko diskrezioa, Nick pentsatu. "Beno, denbora da nahastu bi hauek villainous dituzten pertsonak bere gaizkia planak," erabaki zuen, eta saiatu ez pentsatu patua Arreba Joyce eta apur Betty-Lou Liu zuen bezala itzuli bizkarreko.
  
  
  "Beno, zer berri?" "Zure lagunak aurkitu ezer oraindik?"
  
  
  "Lortu behar duzu, hobeto begiratu hau irla misteriotsu," Nick esan zuen. "Arriskutsua da guretzat, besterik ez dut joan beharra dago.
  
  
  — Ezin dut erabili duzu?" Joyce eskatu.
  
  
  "Bai, hemen ostatu honetan goleta," Nick esan zuen. — Agintzen dut itzuli naiz bihar bezain laster ezagutzen dut zerbait."
  
  
  Eman zuen bere azkar bat peck masail eta, zain egon gabe bere protesta, salto borda. Ume, zuen itzultzeko Triton, hartu ekipamendu berezia izan da jasotako Sekretua Eragiketak Euskarri Sailak, depositoa, eta, ondoren, hegan itzuli irla. Arabera ego-ren estimazioa, bakarrik izan zuen lortu ez sunset ondoren. Beno, Nick pentsatu, hori ere hobea izango litzateke. Joyce haizatuko at emu, bizkarreko, gero eta txikiagoak hegazkina bezala igo kanpoan goleta. Azkenik ezagutu zuen benetako gizon bat. Jakina, bakarrik izan zen pasioa, unquenchable gosea agortu haragia, eta nahasmena emozioak bota zuen bere gainean ih bizkarreko. Baina hau casual intimitatea eman zien bai sakona gogobetetasuna, eta ez dira damutuko. Nick sentitu freskatu eta energia-betea. Zuen itxaron luzeegia borroka bat, Judas, eta orain prest izan zen amaiera bat jarri dute, hau Sataniko brat behin eta guztientzat.
  
  Kapitulua Sei
  
  
  Atzera Triton, Nick berehala joan zen behera bere kabina eta zabaldu litera berezia wetsuit hori Emu izan dira emandako mantentze-sailak, bere ezkutuko poltsikoetan. Dute jasotako: miniaturazko lehergai gastuak forma kapsulak gelatina, txiki bat, linterna, tamaina, zigarro bat, bobina bat gomazko estalitako alanbre, berezi bat urpeko arinagoa, berezi bat detonator egiteko urpeko gailu lehergai bat, baita lauak kasuan, lodiera matchbox, bertan eraiki zen sartu igorlea komunikazio-egoitza sekretua zerbitzua Moskun. Washington.
  
  
  Stewart, burua efektu bereziak saila, izan ohartarazi kimiko bat metxa litzateke off joan, eta berrogeita bost segundo, eta lehergai bat duen gailu kolpe izan kaskoa bat gerra piezak. Igorlea diseinatu da bat bakarrik larrialdi mezua, eta horren ondoren, bihurtzen da, ez hondatzeko.
  
  
  Nick besterik ez zuen jarri bere wetsuit, zein begiratu desberdinak ez ohiko bat, noiz Faktura Hedwin sartu kabina. Esan zuen Daniella zuen itzuli bat bathyscaphe dive, ozeano hondoan zen, eta zain Nick bere kabina. Nick joan zen zuzen bere.
  
  
  Daniella atea ireki, bere dionean, eta ezin zuen lagundu, baina eten korridore, mesmerized bere edertasuna: ilea atzera bota bat bun, bere gerezi bainujantzia...
  
  
  "Eder begiratu!" Nick exclaimed, ezin malko bere begirada urrun, bere zabala bustoa, eta horrek puztu goiko bere bikini.
  
  
  "Errazagoa da lan bat bathyscaphe", esan zuen coldly. — Zu atzera hasieran, gaur egun,.
  
  
  — Ni banoa berriro oraintxe, eta ez dut atzera gauean,", esan zuen, behera begira behean bere bainujantzia.
  
  
  — Noiz izango duzu atzera?" — Zer da? " galdetu zuen lasai.
  
  
  "Goizean, dena ondo badoa bada," Nick esan zuen.
  
  
  — Zer esan nahi duzu - "bada, dena ondo doa"? zuen keinuka, piercing ego bere bright blue eyes.
  
  
  "Ez dezagun hori sartu spin," Nick chuckled, itxi atea atzean.
  
  
  Hasi zen, atzera kanpoan moan, baina eskuineko izan zen bere arte.
  
  
  "Nahi dut, izan dut denbora amaitzeko, gure argudioa,", esan zuen, behera begira bere heaving bularrak, beraz, ederra, ilargiaren. — Ezin egin izan dela aspaldi, ez duzu ezagutzen?"
  
  
  — Ez dut ezer jakin duten bezala, " zuen muttered, jaistea, bere begiak.
  
  
  "Da?" Nick irribarre egin, premiazko bere sabeleko aurka berea eta bultzaka bere hankak ez ezik, bere belauna. Hartu zuen bere kokotsa bere ezker eskuan eta altxatu bere burua.:
  
  
  — Ondo da, nola ari gara egiten kontrolatzeko, gure emozioak? - Ego tribu bakoitzean, une honetan atseden on line bere bizitza.
  
  
  "The neurrira hil nahi duzu," Daniella xuxurlatu pean bere arnasa, biltzeko bere dardara besoak inguruan Ego eta eusten zion estu. Bere ezpainak parted ukitu ego, baina une hartan sultry arratsaldean airean astindu gunshot, breaking the silence eta xarma une batez. Daniella bota kanpoan zion, eta Nick zuena porthole.
  
  
  "Mota batzuk militarrak, itsasontzi,", esan zuen. "Bandera pean Venezuelako Kostaldean Guardia." Hurbiltzen abiadura handiko, itxuraz, mugako guardia nahi ontzia ikuskatu eta egiaztatzeko dokumentuak. Genuke hobeto prestatu ih aldez aurretik", gehitu zuen, inflexio Danielle.
  
  
  Zuen berriro bere larri eta debekatzen demeanor eta joan bizkarreko. Nick ran atzera, bere kabina, eta Stahl gainbegiratu bidez porthole gisa abiarazteko hurbildu Triton batetik portu aldean. Ez ziren sei gizonak zutik bizkarrean, horietako bat uniformea ofizial bat, beste marinel jantziak. Begirada bat erraldoi bat, atzera leaning aurka wheelhouse horma, nahikoa izan zen Nick jakin nor izan zen bisitatzen ichthyologists. The Triton zen, ehunka mila kanpoan Venezuelako lurralde uretan, eta mugan guardia zuen ezer egin hemen. Cutter zetorren irla misteriotsu bat.
  
  
  Bat baltsako batera "ofizial" eta bi ego-laguntzaile bota kanpoan abian jarri eta hasi hurbiltzeko "Triton". The lanky "ofizial" izan pixka bat susmagarriak, nahita prim begiratu. Nick agortu kabina, behera korridore estu, eta arretaz altxatu popa hatch estaltzeko ateratzeko, mantenduz bere burua behera. Orduan, poliki-poliki igo baino gehiago baxua baranda eskuineko ertzean eta, zintzilik bere eskuak, poliki-poliki, hondoratu uretara.
  
  
  Behin barruan, Nick huddled aurka kaskoa Triton, eta Stahl entzun arteko elkarrizketa "ofizial" zuten dagoeneko ezarri oinez ontziaren bizkarreko, Daniella, eta Faktura Hedwin.
  
  
  "Zuen nahi osoa ikusi ontzia," intruder batean esan zuen tonu hori brooked ez argumentua.
  
  
  Gritting bere hortzak, Nick izoztu, sentimendu bat zentzu foreboding.
  
  
  Zer zuen beldur gehien gertatzen ari zen. Bada, dena arazorik gabe joan zen orain, eta bitxia gonbidatuak ez zuen ezer susmatzen, eta, ondoren zuen oraindik aukera bat osatzeko zeregina esleitu zion. Baina badute usaindu ezer, izan zen joan: cutter heavy makina pistola zukeen josita ikerketa goleta, eta lau hazbeteko fusil litzateke hondoratu egin da.
  
  
  Guztiak Triton en ekipamendua zen xedea, eta soilik helburu zientifikoak eta ezin susmoa piztu. Baina nola ezin duzu aurreikusteko zer gertatuko mutil hauek? Nick bat-batean sentitu lotsatu aurrean zientzialari jarriz ih at mortal arrisku gabe, nahiz eta abisuen horiek arriskuan ziren. Oraintxe, ih-en bizi izan zen zintzilik oreka. Ahotsak bizkarreko hil zen kanpoan, eta auto-izendatu ikuskatzaileak joan behar ditugu. Pixka bat egin ondoren, joan ziren bizkarreko berriro, jokatu berean, itsasontzi jokoa, eta bultzatu off. Nick arnasten erliebe sigh bat.
  
  
  Bezain laster, motor indartsua neretzat, zuen igeri baino gehiago eskailera soka hori izan da pixka batetik Triton en midship plataforma, eta clambered sortu da, skidding behera, berriz, beste batzuk ikusi patruila ontzi desagertuko, huddled elkarrekin portu aldean.
  
  
  Beraz, Nick pentsatu. "Hawke zen eskuinera: estalkia istorioa gainditu du proba, bat izan delako legezko cover istorioa." Nick toweled off, aldatu bere hezea bainujantziak lehortzen direnak, eta eseri irratia, relaying azkar bat mezu erdian: "ni naiz trail. Hasten naiz aktiboa lortzeko. Saltoki egiteko denbora."
  
  
  Bat-batean sentitu zuen norbaiten begirada bizkarrean eta whirled inguruan. Daniella, nork sartu zuen kabina bat egin gabe, soinu, begira zegoen hura searchingly.
  
  
  "Behar duzu, atea erronda," Nick esan, frowning. - Bestela, ez daiteke izan desatsegina ondorioak.
  
  
  "Nor dira benetan duzu, Della?" Galdetu zuen ego serio. — Oraindik ez duzu nor esan duzu ari zaren, ziur nago zaude orain. Eta oraindik ez duzu Armadako kapitaina, zu gezurti bat. Zergatik egin duzu ezkutatu Venezuelako mugan guardia? Non zinen azterketa zehar?
  
  
  Ez zen haserrea, Nick ikusi bere begiak, baizik eta frustrazioa eta frustrazioa bat engainatu emakumea. Denbora da argi izan behar du, Nick erabaki.
  
  
  "Ez naiz gezurti bat,", esan zuen hasperen batekin. — Eta pertsona horiek unibertsitateko katera ez dira mugan guardia. Bat zuen AEBETAKO Zerbitzu Bereziak agente. Orain niri entzun arretaz, eta esango dizut egia. Ezin dut ordaindu hori egin, zeren ez dago puntua ez da ezkutatzen duzu jada: modu batean edo bestean, hau fantasiazko istorioa konpondu behar da laster.
  
  
  Entzun ondoren Ego-en istorioa, Daniella exclaimed, bere begi urdin-rom batean sorpresa:
  
  
  "Sinestezina! Zaren mesederako zerbait aurkitu duzu, nahiz eta ez izan faintest buruzko ideia oraindik! Posible da villain bat izendatu Judas da, benetan aretoan honetan misteriotsu irla. Baina hori pentsaezina gailu edozein lekutan izan daiteke! Zer ez duzu ezagutzen buruz nen?
  
  
  "Hori bakarrik da gai grabbing eta eusten moderno bat itsaspeko," Nick esan, zabaltzeko bere eskuetan.
  
  
  — Beraz, gauza hau, besterik gabe irensten submarines bezalako erraldoi bat clam?" besterik ez zuen squinted.
  
  
  — Zer esan duzu?" Nick eskatu. "Erraldoi bat clam?" Zergatik aukeratu clam?
  
  
  "Delako clam errazena da itsas izaki gehien egokitutako urpeko bizitza," Daniella barre egin. "Erraldoi bat clam erraz irentsi bat osoa itsaspeko. Bide batez, banakako itsaski ale aurkitu Ozeano Barean pisatzen bost ehun libera. Hemen, begira hau!
  
  
  Bota zuen liburu bat, apala eta ireki erakusteko Nick ilustrazio bat.
  
  
  — Hau molusku ditu, besteak beste, indartsu bat begizta-itxurako gihar hori flaps dauka, ezin izan da ireki. Noiz mollusk da, lasaia, eta flaps ireki, eta balbulak, nahi siphons, ematen oxigeno muskuluak eta negar, baita oharra desintegrazio-produktu hau organismoa.
  
  
  "Beraz, bada, bat egin duzu lan eredu erraldoi bat clam," Nick esan zuen, " izango da, funtzio gabe indartsua motor, besterik printzipioa bi siphons edo balbula: hartunea bat eta irteera bat. Benetan?
  
  
  "Teorikoki, oso posible da," Daniella esan zuen. — Baina behar izango duzu bat garatzeko kontrolatzeko gailua funtzionamendua siphons eta flaps eredua.
  
  
  "Ez dut nahiko ulertzen," Nick mused ozenki, " nola motela — hunkigarria txirla bat harrapa dezake azkar mugitzen itsaspeko.
  
  
  "Oso erraza da," Daniella esan zuen, irribarrez. — Gauza da, guztiak ez itsaski dira motela. Adibidez, bieira clam erabiltzen printzipioa bat jet motorra mugitu, edo gehiago, besterik gabe, filmatzen bat ur zorrotada, ateak ixten, eta bera oso azkar hegan aurrera.
  
  
  — Beraz, zer nahi du botoa? "Beraz, bada, batzuk evil genius kudeatzen ditu, konbinatu printzipioak nola clam eta bieira lan, zuen bukatu erraldoi bat duen gailu azkar mugitzen da, urpeko, gai bat grabbing itsaspeko bere flaps eta hunkigarria da.
  
  
  Inflexio Danielle, zuen cupped bere burua bere eskuetan eta begiratu behera bere begietan sartu ziren, eta horrek, berriro ere, veiled bat languid lanbroa.
  
  
  "Benetan ari zaren smart,", esan zuen irribarre batekin. — Zuk eman zidan ideia handi bat!" Espero dut gai izango dut jakiteak duzu emaitzen azterketa gure fantasiazko teoria.
  
  
  — Baina hori da, ia-ia ezinezkoa da!" "Zer da?" oihu egin zuen, ikaratu. — Ez duzu benetako aukera hartu Judas ' armada bakarrik!" Zu hil, Nick!
  
  
  "Aitzitik, ez da posible bakarra sartu break bat ih sekretua instalazioak bakarrik," Nick esan zuen. — Ez dakizu niri oso ondo.
  
  
  Musu eman zion bere masailetan, eta ibili briskly atera kabina, agurtzen hegats eskuan.
  
  
  Daniella Fraser ikusi Ego joan pentsakor, frowned, eta izeneko Faktura Hedwin supermerkatu hurbil.
  
  
  "Hitz egin behar dugu serio," esan zuen em. "Eseri eta entzun me arretaz. Buruz hitz egiten ari gara txiki-txiki bat irla ekialdean Cayo Noreste...
  
  Kapitulua Zazpi
  
  
  Nick zen hegan baxua baino gehiago, itsasoa, epigrafe goleta Joyce. Zuen hainbat ahalik eta kontuan planak bere hurrengo mugitu, baina erabaki zuen on bat: utzi anfibio lotuta goleta, eta egin bere bidea irla batean gomazko baltsa, eta, beraz, ezin izan zuen lehorreratzen iluna. Behin eta berriro, pentsatu zuen atzera, bere elkarrizketa Daniella. Erraldoi bat clam, itxuraz, ez du izan behar, beraz, askoz zabal gisa luze sakonera, bertikala. Hau izan behar du kontuan hartzen denean, plangintza.
  
  
  Eguzkia zen dagoeneko hondoratu horizonte aldera denean, Nick ikusi goleta. Biltzeko pontoon fan spray, anfibio eta eseri bere ondoan ur gainean. Nick itxaron Joyce agertzen bizkarreko, baina ez zuen etorri agortzen betetzen zion, irribarrez zorionez. Nick berak lotuta kable stout weft, igo bizkarreko, eta, oso kezkatuta, joan jarraian aztertuko ontzia. Joyce zen inon ikusi ahal izateko, eta gauza bakarra erantzun bere deia izan zen kezkagarriak creaking baten masta eta zahar-taulak eutsi. Bizitza balsa izan zen, oraindik ere ez dago, propped aurka brankan zur. Nick zen hitz galera bat. Joyce izan behar eraman itsasontzi batean pertsona irla, bai indarrez edo iruzurra, pentsatu zuen.
  
  
  Nick berehala aldatu bere asmoa, erabakitzeko irla iristeko, ez on bat, gomazko baltsa ilun, baina hau goleta ilunabarrean, eta argi eta garbi, gabe ezkutatzen. Hura hartuko litzateke, gutxienez, bost ordu bere helmugara iristeko, baina oraindik zuen aukera bat gorde Joyce, suposatuz oraindik bizirik zen ordurako.
  
  
  Zuen untied kablea stout ahate, lotuta ego aingura, eta hauled off amphibious goleta batera rastrela planteatu. Haize indartsua berehala egin ontziaren bidez, olatuak, bat bezala azkar belaontzi gidatuta bizi eskutik ondu patroi. Eta arrosa-grisa gainbehera besterik ez zen hasieran, loditzeko denean irla agertu aurretik, batera atoll batera da. Nick grinned eta pasatzen goleta eskubidea estu bidez irekitzea badian sartu. Izatea prestatu sokak bermatzen tiller, aldez aurretik, zuen itxaron une egokia azkar ezartzeko bere asmoa.
  
  
  Leihoak bidez uharteko etxea, txiki bat gizon ikusi ditut, goleta harridura. Hasieran pentsatu zuen zen batzuk eulate jokoa twilight munduan, baina noiz begiratu zuen hurbilago, konturatu zen bi sail eta ontzia ez ziren espektrala guztietan, baina benetako, eta astindu zuen haserrea, uzteko egindako goi-campal squeal. Nano sakatzen gorria larrialdi botoia Harold, Tartarora, edo bizkartzain. Haserre garuneko gaiztoak jenio erotu aztertu egoera. Nor da errua, zer gertatu zen? Berak, nork onartzen Harold parte hartzeko inkesta zientifiko-ontzia? Edo horiek fools hartu duten neska-zaharra goleta bidean atzera? Judas gogoratu nola amorruz izan zuen denean zuen lehen ikusi, horiek itzultzeko beren harrapakin. Harold zen bezala zoriontsu duen haur bat bezala, jostailu berri bat, eta Tartarora zen grinning izan duelako dagoeneko neurriz neska bi aldiz aurretik itsasontzi iritsi irla. Dute arrastaka sartu bere ego bulego eta bota bere gainean solairuan at emu en oinak, nahi katu bat bota sagu bat bere jabearen oinak, harro bere harrapariak. Dute ziurtatu zion hori goleta hutsik zegoen, neska hori izan zen bakarrik. Eta botoa orain...
  
  
  Harold sartu zen lehenengo, eta jarraian handi bat Mongol.
  
  
  — Ba al duzu ikusten?" Judas oihu, seinalatuz bere hatz leihoan. "Ikusi al duzu hori, bere galdetu nion, zuk madarikatu idiots?" Duzu engainatu me, duzu lustful fools! Beraz, ez zen beste inor on goleta zen, ez? Judas wiped esku bat zehar bere saliva-bustitako kokotsa.
  
  
  — Zin egiten dut, ez dago benetan ez zen bakar bat, arima ez utzi!" Harold oihu, rolling bere begiak itzeleko. - Galdetu Tartarora edo beste! Guztiak hiru guardia zuten etorri exekutatzen master deialdiak nodded beren buruak.
  
  
  — Ez dugu bilatuko itsasontzi osoan!" Harold jarraitu. — Ez zen bat bizkarreko, inork ez eduki, inork ez borda garai hartan. Hau da egia absolutua!
  
  
  Judas nabaritu beldurra guardia 'begiak, errudun itxura on Tartarora' aurpegia, eta minik begiratu Harold en scowl, eta leundu zuen apur bat. Agian besterik ez dute egin txarra bila ontzi hau, edo, agian, norbait bidez neska lagunak aurkitu beraiek geroago, eta izan zen kezkatzen ez da aurkitzeko. Modu batean edo bestean, ez du axola jada, betiere hautsi dute ego argibideak.
  
  
  "Nik agindu duzu ikuskatu zientzia ontzia itzuli eta berehala", esan zuen zorrotz -. — Eta ez bakarrik ez gelditzeko duzu ezezagun batek goleta, baina, halaber, hartu zuen neska duzu. Ez dira beste neska nahikoa duzu, Harold?" Ez zuen eskaintza duzu haiekin gaizki? Zergatik eraman behar dute hau hemen bai? Ari zaren, besterik gabe, bat brainless lelo, Harold!
  
  
  Harold, nor ez zen erabiltzen ari bezala tratatu hau, pouted resentfully. Ezer ez, Judas pentsatu. "Izan duzun nahikoa izatearen coddled, ondoren, denbora da duzu irudikatu nor boss hemen."
  
  
  "Begira, antigüedades," Harold esan placidly. — Izan dugu, ia dena prest, lana egin da, beraz, zer da, ez beldur izan?
  
  
  Judas hasperen egin zuen, hein handi batean, eta begiratu leihotik. The goleta zen azkar hurbiltzen. Ego zen tentazioa jarri bala batek Harold inguruan protesikoa pistola, baina ospatu zuen atzera: lelo zen oraindik osatzeko behar diren eragiketak.
  
  
  — Ez zara konturatzen, akats bat hondatu dezakete guztiak gure erraldoi lana, Harold?" Judas aktibatuta bere errudun bazkide eta galdetu altua, raspy ahotsa. - Aurrean gaude arriskutsua eta esperientziadun pertsona. Ez da gai bat dela... pausatu zuen, zehazten ez erabili gehiegi hizkuntza besterik ez oraindik. — Zure gutizia guztiak suntsitu ahal izango, nire arretaz planifikatu planak!" Eta gogoratu, Harold, hori oraindik ez dugu amaitu eta lana, besterik ez gara hasi.
  
  
  Judas aktibatuta kanpoan downcast aurpegiak bere laguntzaile eta begiratu leihotik berriro.
  
  
  "Nor da taula gainean goleta?" — Zer da? " galdetu zuen worriedly. "Bere maitalea, agian?" Tartarora, hartu zure gizonak, eta aldi berean, hau suntsitu goleta. Nahi dut smash bere piezak! Denek hiltzeko ikusleen! Batetik nah behar ez utzi edozein aztarnak! Da argi hori?" Ondoren, joan aurretik eta bizi!
  
  
  Harold hasi, jarraitu beste batzuk, baina Judas gelditu Ego:
  
  
  "Ez duzu, Harold! — Gelditu da! " agindu zuen. — Egonaldia dituzu uhartean, izango duzu ez da ezer, baina arazoak.
  
  
  Harold eman Judas bat saminez begiratu, eta, ondoren, isilik utzi azterketaren bidez. Nano hori asmatu hartu zuen bere haserrea atera berri on neska, eta ez zen oker: minutu bat geroago, oihu etsi terror deitu. Judas aktibatuta jarraipena jarraipen sistema esperimentu-gela ikusi eta hori penagarria emakumea izan zen, zutik bat azaleko igerilekuak bere eskuak lotuta eta eskuburdinak jarri, kontra, bere buru gainetik. Harold zen bere aurrean zutik, eta inguruan gorputza biluzik ego biktima, bi luze, writhing itsas izakiak ziren itsastea-ziren harraparia lampreys. Gabekoa masailezur, itsasoa lampreys clung biktima eta jaten bere haragia. Judas bat nabaritu hirugarren lanproia ere Harold-en eskutik. Bi aldiz pentsatu gabe, munstroa itsatsita da garrasika neskaren masaila eta barre egin itzeleko zuen bezala gainbegiratu wriggling izaki dig sartu distraught Joyce-ren azala bat disgusting slurp. Judas grimaced batean nazka eta itzalita jarraipena: orain ego zen gehiago kezkatzen dituzten beste zerbait, oso-osorik. Jiratu zuen leihoa eta Stahl ikusi patrol itsasontzi irteten ezkutuko ataria erantzuteko goleta.
  
  
  Nick Carter, gehiegi, izan zen, ikusten ontzi gisa da neretzat behera badian, tiller oraindik bere eskuetan. Ondoren itxaron minutu bat, ezarri zuen lema zuzen, segurtatu tiller dituzten sokak, eta arakatu bezala, zigilu bat zehar bizkarreko erabiliz, bere flippers eta ukondoetan bultza clumsily. Goi mailako ontzia estalita, bere behaketa itsasontzia eta itsasertzean. Noiz heldu zen branka goleta, bota zuen alde baino gehiago, zintzilik une batez bere besoetan, eta, ondoren, plopped uretara. Ego bota zen alboetara olatu eta aktibatuta baino gehiago, baina Nick etsipenez lan egin zuen, bere besoak eta hankak, eta joan sakonean sartu. Roar itsasontzi-en helizearen betetako nire belarriak. Nick itxaron minutu bat, eta gero etorri azalera bezala, kanoi bat jaurtiketa rattled airean. Shell lehorreratu squarely erdian popa, dispertsio wreckage bezala ezpalak. Bigarren shell nintzen kanpoan masta, eta zaharra sail poliki-poliki hasi zen erori alboetara, flapping tiro bat bezala kaio. Hirugarren shell xerratan bidez transom eta urratu off popa, eta ur gushed bidez hutsunea, ezerk hartu jabe beste kaltetutako jostailu arraro izaki izeneko gizon bat.
  
  
  Nick hondoratu bat sakonera azaleko eta igeri aldera irla. Bazekien hori goleta votum votum, hondoratzea, baina nor izan hondoratu ez litzateke gainerako honetan, eta begiratu litzateke helmsman. Egingo dute tiro guztiak objektu mugikorrak ziurtatu ume, ez ihes iluna.
  
  
  Bat-batean, Nick nabaritu zerbait handi eta ilun, bere ezker, azkar gora flotatzen osoa sakonera itsasoa. Hasieran izan zen pentsatu zuen, bai wreck batzuk sunken itsasontzi, goranzko behetik ondoren, leherketak, edo itsaspeko txiki bat. Baina objektu arraro hurbilago lortu, eta egiteko gai izan zen out handi bizkar iraulita eta lodi alboko hegatsak balea, marrazo. Zorionez, itsas munstro igeri arabera mimmo, baina hain hurbil duten ezaugarria lekuak bere azala izan ziren ikusgai. Nick chuckled, isilik eskertu Jainkoak ez zuen bat bidali emu lagun bat itsasoaren fox, tigre bat, edo marrazo zuri handi bat: harrapari horiek, ziurrenik, ez dute galarazi zion. Itzala balea, marrazo lausotuta iluntasunean sartu, eta Nick zen berriro ere bakarrik badian, ezik, arrain txiki swarm the Caribbean Sea — benetako arrantza paradisua.
  
  
  Inguruan bila, Nick zuen konturatu desbideratu apur bat ikastaroa, eta zuzendu oker, igeriketa hondoratu gabe uretara. Laster ikusi zuen harrizko egitura antza duen pillbox bat, eraiki sabela bat rock eta babestuta daude handiagoa fidagarritasuna goitik arabera kirurgikoa plakak eta geruza lodi bat lur. Batean wavering argia goranzko ilargia, hau iluna egitura bezala begiratu gordezulo itsaso bat deabrua. Ego-crafty errentatzaileak egin zuen, ziur etxea izan errugabeen ikuspegi bat magalean estalita palmondo zuhaitz eta zuhaixkak, oinean zein luzatu zerrenda estu bat hondartza hareatsuak.
  
  
  Entzumena zirrara bat atzean, Nick aktibatuta ikusteko speedboat abisua argiak hartuta jaisten zion: zuen zen atzera heading oinarri. Nick lan gogorragoa bere besoak eta hankak, eskuinera mugitzen. Gizon on itsasontzia izan behar ziurtatu dute litzaidake suntsitu da, eta Em ez zuen hutsik egin nahi ih. Plunging uretara kontrakoa shore, Nick ustekabean nabaritu zulo beltz handi bat estolda tutu hurbil. Apur bat aurrerago, beste bat izan zen pipa, eta, ondoren, beste. Hodiak, ezkutuko ur azpian, jutted egindako osoko banku bakoitzak ehun oinak. Nick igeri hurbilago eta peered barruan bat horien inguruan. Besterik arrunt bat ihesa edo estolda tutu, pentsatu zuen. "Besterik gabe, ahots bat, zergatik ez zuen hemen bakarrik?" Nahiz eta irla bat biztanle dituen ehunka mila behar ez duten asko estolda-hodiak, eta ez da bakarra kabina hemen." Nick aztertu hainbat gehiago hodiak, baina ez da ezer aurkitu susmagarriak. Zapuztu, aktibatuta zuen eta igeri egindako soinu, zehaztu hondoa esploratzeko sakonago batean sakonera.
  
  
  Egungo laster egin zion baten zehar atoll hori jutted out inguruan ura bakarrik ehun oinak from the island, eta bere burua aurkitu zuen moduko batean urpeko korridore bat, deep-ur hobia horma bertikal batekin. Nick sentitu deseroso zentzu foreboding. Zuen aktibatuta berezi bat linterna, eta Stahl murgildu sakonago eta sakonago. Bat-batean, ikusi zuen handi bat obalatua objektu zutik zutik, altuerako, hiru solairuko etxea. Beraz, Daniella zuen hit iltze buru gainean, Nick pentsatu. Hau da, erraldoi beltzak clam.
  
  
  Nick hurbildu eta begiratu da alde guztietatik. Beheko zati bat ate, konturatu zen zulo txiki, itxuraz egozten ur zurrustak, eta Daniella zen hemen: diseinatzaile maileguan printzipioa mugimendua beren artifiziala txirla bat bieira. Besterik nola indartsua artifiziala muskulu hori ireki eta itxi altzairuzko ateak zen, Nick bakarrik ezin asmatu.
  
  
  Nick saiatu bultza erraldoi ateak ireki gehiago bultzada baino kontzienteki, gainditu by nahigabeko emozioa hunkigarri hau maisulan diseinua, bai unimaginably konplexua eta oso erraza aldi berean. Ego ahaleginak, esate estestvenno, mantendu antzuak. Seguruenik bat hartu behar bezala tamainako labana eta erraldoi bat eskuan ateak irekitzeko. Ezin izan zuen lehergailuak erabili dute, jakina, baina lehen erabaki zuen jakiteko, bada, ez zen itsaspeko bat hall barruan kirurgikoa clam. Beharrezkoa izan da ekintza ziur eta gorde, eta ez suntsitu txalupa batera tripulatzaile.
  
  
  Nick igotzen hasi zen azalera, urruntzen ari korapilatsu itsasoa tranpa, baina bat-batean ikusi ilun zifra hurbiltzen zion tunelaren bidez. Noiz ikusi zuten, habe ego linterna dute, izoztu, balitz bezala jo zuten gardena horma. Nick pentsatu ziren arrain batzuk moduko, baina, luzea, mehe objektu whizzing iragan Ego Ruki apurtu horiek ilusio. Baina bigarren harpoon tiro izarrekin iluntasuna, hertsiki falta Ego burua. Itzaltzea linterna, Nick atean eskubidea, baina lau ilun zifra hasi zen hurbiltzen zion berriro. Ez zen bat prestatu larriak urpeko bataila etsai bat eskuan, arma hilgarria. Darting alde batetik, Nick saiatu kanpoan apurtu bere pursuers. Ume, - en harpoon gainditu itxi bere belarrian. Nick zin egin, cursing berak emateagatik bere guardia behera. Urpeko TELEBISTA kamerak hura bildu bezain laster lortu zuen itsasotik hurbil tranpa, baina izan zen, beraz, harrapatuta bere aurkikuntza hori ez zuen, nahiz eta uste haiei buruz. Eta orain zuen ari zen atzetik Coast Guard urpekariak ziren, oso ausarta.
  
  
  Beste harpoon tiro izarrekin iluntasuna bidez, artzaintza Ego sorbalda bere sardea. Mahuka batean poltsikoan Nick-en wetsuit bat izan zen, knife, maitasunez deitzen ego arabera Master Hugo zen, baina nekez urpekariek utzi litzateke ego lortu ere, horiek itxi aurretik egin zuten bat urpeko barbakoa atera zion. Ez zen denbora atzerapena. Nick aktibatuta somersault eta iritsi sartu barruko poltsikoan bere doublet, eta, tira txiki bat vial. Ematea ego emu, Stewart harro esan zuen :" Dugu, maileguan izaera dena dela, baliagarria izan daiteke guretzat. "Hau da, opari bat txipiroi erraldoi bat."
  
  
  Nick estutu lepoan botila eta sentitu apur bat jolt bat bezala jet tinta — ilun likido lehertu out, inguratzailea bere ego bat aurrezteko hodei. Bat isila eskerrik asko Stewart, Nick Stahl azkar igo azalera.
  
  
  Noiz sortu zen uraren bidez, inguruan begiratu zuen eta burua aurkitu aretoan gertu shore parean atoll. Nick ez alferrik edozein denbora irten harea, tira off bere wetsuit eta ateratzen eduki guztiak bere poltsikoetan, lurperatzen leherkariak gailua eta igorlea azpian sustraiak bat, palma, zuhaitz, hartu bat bakarrik, bakar-txandan arinagoa pistola eta bi kapsulak gelatinous lehergailuak badaezpada. Ondoren, zuen ducked baxua eta ran lurmuturra at portuaren sarreran.
  
  
  Aldi berean, txiki bat, baldarra gizona izan behaketa spearfishing eszena gainean monitore pantailaren zen saltoka inguruan bunker batean gela amorrua, kirrinkariak bat bihurritu ahoan:
  
  
  "Galdu dute ego! Oni ego galduak! Horiek madarikatuak fools Li Emu utzi! Ziurrenik zuen hondartzan orain! Grab ego berehala! Deklaratzeko orokor bat alerta! Aktibatu proiektorea! Talde bat mugitu, duzu baldarra bums! Harrapatzeko zure ego azkarrago, duzu alferrak parasitoak! Harrapatzeko edo suntsitu spot!
  
  
  Bengalak argi jaurtiketa sartu arte, gaueko zerua ozen batekin beres, erauzten ireki babes estalkia, eta irla osoa izan zen, gainezka distiratsua urdin argia. Gawk-eyed urratzen harribil bat gertu Nick oinez, eta jaitsi zuen, eta laua harea, berehala gogor baten pean palmondo zuhaitz. Lerro bat gizon armatuak agertu malda hill, eta sua ireki dute zion azkar. Nick zin pean bere arnasa. Agachados atzean zuhaitz baten enborra, begiratu zuen at estuak, harrizko bidea, orain ran batera, ur ertzean, estimatu distantzia nah, eta, ondoren, drew bere luger eta tiro hiru plano at hurbiltzen guardia. Guztiak balak hit helburuan. Nick tiro hiru plano gehiago, behartuz erasotzaileen lurrean, eta ran bidea liderra kaian.
  
  
  Laster ikusi zuen dock eta ainguratutako itsasontzi da. Batzuk frenet jauzi, Nick estalita gainerako distantzia, salto egin baino gehiago alde ontzia,eta marratxodun pistola sartu gela. Aurkitu zuen bi submachine pistola bat eta makina pistola. Nick utzi tamaina handiko heavy makina pistola, eta bi pistola submachine bere eskuetan, zuen agortu kalera bizkarreko berriro, tiro luze bat lehertu at arbel batean wheelhouse zuena zen.
  
  
  Ego pursuers ziren dagoeneko kaia. Nick ireki sua horien gainean, eta hiru gizon horien inguruan bota ziren garrasika uretara. Besteak ihes egiten saiatu zen, baina Nick-en balak azkarrago ziren, eta gutxi batzuk bakarrik irabazleek ihes kudeatzen. Nick behera bota hutsik aldizkaria eta salto batetik itsasontzi kaia, martxan etxea aldera. Atea ireki eta bere oinez, salto egin zuen, besoak luzatuta, sartu lehen gela, bota lurrean, eta ezkutatu izkinan inguruan, inguruan bila.
  
  
  Txiki bat zegoen, atari aurrean zion, estu bat harrizko eskailera bere eskubidea, eta beste atea bere ezkerrean. Ez zen kolpe ozen oinak, atea swung ireki, eta Nick tiro bat lehertu sua inguruan makina pistola. Guardia mailakatu atzera, eta Nick eragilea bota berriro, baina makina pistola leporaino bete, eta bi thugs rushed aurrera. Nick bota makina pistola gogor beren aurpegiak eta ran eskaileretan gora. Bat-batean, erraldoi baten irudia ferocious Mongol agertu lurreratzea. Atzean, Nick izan soinua entzun bere pursuers. Izan zen harrapatuta. Mongol itxaron, besoak luzatuta, borrokatzeko prest. Nick harrotua bere stiletto eta hurled ego at Calzada. The knife pixka sartu emu en sorbalda, baina Mongol yanked da kanpoan bere eskua, baring bere hortzak ominously. Nick jalgi eta heldu mongol belaunak, baina ez zuen, nahiz eta balantza. Hurrengo berehalako, birrintzeko kolpe lehorreratu Nick-en lepoa. Beste kolpe harrapatu emu handiko airean, eta Nick erori zen isilik beltza hobeto, konortea galdu.
  
  Kapitulua Zortzi
  
  
  Nick esnatu hotz bat fitxa solairuan. Zuen eseri eta bere burua astindu. Ez zen gaizto algara, eta Nick begiak ireki ikusteko ezagutzen forma gutxi freak haren aurrean zutik. Hurrengo Judas izan zen, Mongol bat bandaged beso, eta beste gizon Nick gisa aitortzen "ofizial" nor zen ikuskatzeko zientzia ontzia. Izan zen gizon altu bat, mehe batekin betaurrekoak.
  
  
  "Zahar bat bete lagun, Harold," Juda esan em a raspy ahotsa bezala, Nick lortu bere oinak.
  
  
  Ziren gela handi bat, erdian zein luze bat izan zen arbel asko botoiak, palanka eta lasterrak.
  
  
  "Hau da, ospetsua Nick Carter, Agente kopurua hiru Estatu batuetako Zerbitzu sekretuek," Judas iragarri batekin wry irribarre, urrats aurrera. "Ez dut mistoa sentimenduak buruz bilera honetan," jarraitu zuen Nick. "Oddly nahikoa, ez dut nahi duzu, nire lagun, izan bidali hemen.
  
  
  "Pozik nago entzuten da," Nick chuckled. — Hemen nago, full indarra eta bi aldiz arriskutsua.
  
  
  "Bai, zu arriskutsua, Carter," Judas, esan bila grim. — Baina oraingo honetan bat egin duzu, akats konponezin. Ezin duzu ihes irla honetan. Harold hartu zuen ardura hori, aldez aurretik, eta natura bera izan eman zion eskuineko irtenbidea. Zuen asko ikasi nah, esan behar dut, nire lagun.
  
  
  "Adibidez, maileguan I sortzeko ideia erraldoi bat clam," Nick esan zuen.
  
  
  "Arrazoi duzu," Judas, esan zuen. — Ulertzen dut zu bitxi honi buruz gehiago jakin nahi landuak tranpa." Prest nago zure jakinmina asetzeko, Carter. Orain, ni naiz, aurrera begira, bere garaipena eta zu hil zorian, izango naiz eskuzabala bere. Informatu nahi dut duzu, nire lagun, dela une honetan, presidentetzarako aides zure herrialdeko prestatzen ari transferitzeko ehun milioi dolar zidan. Zu berandu une honetan, Nick Carter.
  
  
  — Beraz, benetan behar duzun X-88 itsaspeko?" Nick eskatu.
  
  
  — Jakin nahi al duzu non ezkutatu zen, nire beste?" Judas grinned.
  
  
  "Zure clam?" Nick eskatu.
  
  
  "Asmatu duzu eskuineko berriz," Judas barre egin, drooling behera bere kokotsa.
  
  
  "Beraz, marinelak dira hildakoak," Nick esan, goibel. — Zuk engainatu nire gobernuak.
  
  
  "Eta zu, oker bozkatzeko hemen," Judas, esan zuen, harro-harro. — Guztiak dira bizirik eta ondo eta barruan beren txalupa, ondo emandako aire eta janaria. Oni ere, estestvenno, ulertzen zerbait bitxi gertatu zien, baina ez dakite zer zehazki. Han begiratu!" Judas botoi bat sakatzen urruneko, eta bat-panelak inguruan horma slid alde batera utzita. Irudi erraldoi bat clam keinuka TELEBISTA pantailan.
  
  
  "Ireki ateak, Harold!" Judas agindu.
  
  
  Harold joan kontsola urrun gela txoko, eta Stahl iraulita etengailuak eta botoiak sakatzen. Erraldoi itsas tranpa poliki-poliki ireki, eta Nick bat ikusi itsaspeko barruan, oso-osorik, eta oso-osorik. Hurbilago bila, Nick nabaritu lodi bat gomazko kable behealdean clam, zein zerbitzatzen gisa artifizial bat mekanismo itxiz eta irekiz altzairuzko ateak.
  
  
  — Badirudi duzu nahi galdetu zergatik den U-itsasontzi crew ez da ihes egin nahian bidez tranpak?" Judas asmatu Nick-en pentsamenduak. "Gauza da, nire lagun, Harold du etorri modu bat neutralizatzeko osoa power hornidura-sistema itsasontzia. Baina orain ez da denbora xehetasunik, eta, gainera, hau ez da nire eremua.
  
  
  "Gure artifiziala clam hornituta urruneko kontrol-eta zaintza-sistemak, eta horrek aukera ematen digu jarraipena ego erlojuaren inguruan irten gabe, gela honetan," Harold esan zuen, harro-harro, irribarrez lotsati irribarre xume bat jenio. — Ez dugu behar guardia ego, beraz, gehienak karabineroek ez dakite ego existitzen.
  
  
  "Egin dut, ziur nabarmen murrizteko zure gastuak mantentzea uharteko segurtasun zehatz-mehatz," Nick esan sombría grina.
  
  
  "Erreala da," Judas, esan zuen pentsakor. "Baina ezin dut erraz kontratatu jende berria behar izanez gero."
  
  
  — Zer gertatu da beste bi submarines?" Nick galdetu zion, erosi nahian denbora.
  
  
  "Hil dute harrapatuta bat clam," Judas, esan zuen hasperen batekin. — Garai hartan, besterik ez ginen esperimentatzen urruneko kontrol-sistema bat. Beno, hori, zoritxarrez, gertatzen probak zehar.
  
  
  — Zergatik ez duzu, besterik gabe saldu zure gailua estatu Batuetan?" Nick eskatu. — Ezin duzu talde handi bat saritzeko zure asmakuntza.
  
  
  "Ez dugu gure planak," Judas, esan grina bat. — Eta noiz dugu nahikoa diru irabazten, jarraitu ahal izango dugu beste ikerketa." Benetan, Harold?
  
  
  "Bai, besterik ez da materia finantzaketa," Emu en erreuma bazkide irribarre egin.
  
  
  Harold bat sartu zuen abian luze eztabaida proiektuak eskuragarri, berriz, Nick Stahl erotu jotzen nola onena suntsitu urruneko kontrol-sistema. Izatea pizten da sortu zuen, hil zukeen bi zaitsevs aldi berean: zuen ekarri dute litzateke out artifiziala mollusk kontrol-sistema inguruan eraiki eta hautsi energia hornidura blockage itsaspeko. Erraza izan da imajinatzea nola etsi marinelak ziren, eta orain, stunned zer gertatu zen eta dejected beren inpotentzia.
  
  
  "Oraindik ez duzu entzuten Harold," Judas, esan zuen bat-batean. "Badirudi duzu ametsetan ihes egitea." Alferrik, ez da ezer etorriko da. Entzun, Harold, zergatik ez dugu entretenigarri gure maitea gonbidatua gure neska? Litzaidake entzun nuen hori izan zen famatu ez bakarrik handi bat izateaz agente, baina, halaber, izaki bat sexu erraldoi. Besterik gabe, begira hau!
  
  
  "Take off zure bainujantziak," Harold esan, at glancing Nick-en athletic-markoa.
  
  
  "Saiatu lortzeko ih me off bakean," Nick esan grina bat.
  
  
  Harold hurbildu zion, giggling urduri eta licking bere ezpainak lehor batera bere hizkuntza. Baina besterik ez zuen grabbing Nick-en bainujantziak bi eskuekin, indartsu bat beheranzko jaurtiketa Ego limp kokotsa bidali Ego sartu hegan urrun izkinan. Tartarora hasi aurrera, baina Judas gelditu ego olatu bat eskuan. Harold groaned eta lurrean etzan, bere kokotsa igurtziz.
  
  
  "Jainkoa, uste dut zuen hautsi nire jaw!" Bai, zuen hautsi nire jaw!
  
  
  "Ez, ez da ona swing," Nick esan, grinning.
  
  
  At seinale bat Judas, mongol lagundu Harold bere oinak.
  
  
  "Amuse duzu me, Carter," Judas, esan zuen. — Ez duzu galdu zure ohiko auto-konfiantza. Pertsona arrunt bat, ez arrisku bat, hala nola, impertinence zure posizioa.
  
  
  "Call me atzeratua," Nick esan grina bat.
  
  
  Harold isilean glared at ego, ez ziur zer emu egin behar. Jarraipena esperimentu batekin gizon bat, antza denez, ez zuen inspiratzen ego jarraitzeko esperientzia.
  
  
  Azkenik, hartu zuen behin-behineko urratsa Nick berriro, baina Judas ospatu esku bat abisua:
  
  
  "Ez joan zion gertu! Izan daiteke zuen adimen atzeratua, baina oraindik ere oso arriskutsua pertsonaia. Hobeto erakutsi emu zer zure fantastically irudimentsu kontuan egin ahal izango! Tartarora, ez oso urruti, gonbidatu!
  
  
  Erraldoi mongol bultzatu Nick atea bidez, zein Judas bultzatu ireki, eta Nick burua aurkitu handi bat aretoan forratutako kaiola. Bakoitzean horien inguruan izan zen emakume bat izatea, erabat biluzik, eta erabat bere burua. Nick ia gora bota at gruesome itxura eta bihotz-rending oihuak horiek pobreen. Neska batzuk izan ziren, barre, batzuk izan ziren, zotinka, eta batzuk ziren uluka hainbat ahotsak. Cacophony bakarrik egin da erraza ero joan. Gorputzak penagarria gatibu sexua maniac ziren estalita ubeldurak, odoltsua welts eta freskoa zauriak, batzuk hautsi gorputz, desitxuratuta bular eta urratu iltzeak. Dute jada ez ziren giza, shaggy, elbarrituaren, eta distraught. Nick pentsatu txarrena zati guztiak gehien brutal torturak zen gauzatzeko hopelessness eta, zantzu heriotza berehalakoa osoa ahanztura. Nick ikusi zuen asko scary eszenak bere bizitzan, baina ezin izan zuen imajinatu horrelako ezer. Bat izan zen, bizi infernua.
  
  
  Nick begiratu kanpoan kaiola bizi gorpuak erdian gela, non ez ziren lau txiki direnak igerilekuan. Bat, horien inguruan, neska bat writhed bat oinez-sakona odolez igerilekua markak terrible zauriak bere gorputza, eta horien inguruan igeri ondo elikatzen itsas lanproia. Bere begiak ireki ziren eta begira sabaia, bat makilak zen flayed, eta ez ziren ilun clots, odol, bere lepoa eta sorbaldak. Nick hartu hurbilago begirada bat bere, eta harriturik geratu zen beldurrezko. Izan zen Joyce! Judas begiratu zion, eta agindu bi guardia arrastatu neska bat hutsik kaiola.
  
  
  Harold stared gruesome eszena gertatzen inguruko igerilekuan, eta bertan izan zen, halaber, bakarrik, apur bat bete odol-zikindutako ura. Nick stared behera igerilekuan shuddered: gorputza neska igerilekua estali zen marroi bat, hunkigarria masa.
  
  
  "Leeches," the sadist esan, inflexio zion irribarre lotsati batekin. Ego-ren aurpegia glowed auto-gogobetetasuna eta zorion.
  
  
  "Harold aginduak ih zehazki, Far East, ez dira ez delako, hala nola, ale handi Karibeko.
  
  
  Neska saiatu tira bat leeches kanpoan bere, baina bere eskua jaitsi powerlessly. Nick nabaritu free sailak bere azala ziren oso zurbila. Bloodthirsty izaki zuen xukatu gehienak pobreak neska odola.
  
  
  — Ez da denbora hartu off ih, Harold?" Judas eskatu. "Harold kentzen leeches denbora eta infuses gaia freskoa odol eta plasma. Denean zuen zertxobait berreskuratu, jartzen zuen bere bizkarrean igerilekuan. Ziurtatu egin zuen, besterik gabe, ikusmena at kutxa bat leeches, birjina bat hasten da squeal izugarri, huddled txoko batean. Dibertigarria da, ez da?
  
  
  Nick eman bi scoundrels zorrotz bat itxura eta hasperen egin zuen, hein handi batean: deabruak berak izan bedeinkatu hau batasun osoa scoundrel bat eta Jainko-defying pervert, em pentsatu.
  
  
  Ibili dira batera espaloi eta Nick behera begiratu, eta ezagutzen dut bat, horien inguruan aretoan izan zen Betty-Lou hobday, masterra, doktoregoa. Em ez zuen ikusi nahi, bere orain, Ego nerbioak ziren dagoeneko overextended. Zuen sentimendu bat dela, ez bakarrik eromena izan zen errege hemen, baina, halaber, gorrotoa. Da aretoa bete, kontzentratua puntua tangibility. Neskak astindu tabernak kaiola basa-oihuak, bared bere hortzak eta growled, eta saiatu horiek iristeko bere eskuetan. Nahiz dutenek bakarrik izan belauniko edo etzan ziren marraztuta gorroto tormentors. Bai, Nick pentsatu, horiek pobrea izaki ziren ero, baina ezin izan dute oraindik gorroto bere borrero.
  
  
  "Ez joan gertu kaiola," zuen Judas, esan balitz bezala irakurtzen bere burua. "Horiek distraught emakumezkoen oso arriskutsuak dira.
  
  
  Dute, azkenean, iritsi da azken eskuragarri kaiola, eta guardia desblokeatu atea, nodding egiteko Nick urratsa barruan. Nick zen tentazioa on pounce Judas eta Harold eta malko ih pieza, horiek suntsitu munstroak, nahiz eta hil zen prozesuan. Ego bat bete zen nahia mendekatzeko Joyce, bere arreba, eta Betty-Lou, baina barruko ahots berehala ukatu Emu en media txostenak, hori izan zen hemen berezi bat misio eta betetzeko behar izan zuen lehen baino lehen omenaldia Judas eta Harold guztiak beren misdeeds. Nick unclenched bere fists eta lasai ibili kaiolan sartu bezala entzun zuen atea slam atzean. Harold berehala salto egin eta bere oihu, bere ahotsa cracking gorrotoa:
  
  
  — Ez dut uste zerbait berezia zuretzat!"
  
  
  "Ez dut zalantzarik egiten," Nick esan zuen lasai. - Eta izango da inspiratzen duzu! Heldu zen artean kirurgikoa taberna eta heldu Harold arabera eztarria, slamming bere ego kopeta aurka kaiola bezain gogorra izan zuen. Harold en betaurrekoak apurtu, splintering ume aurpegia. Harold mina garrasi; guztiak bezala sadists, ezin izan zuen stand da. Nick bultzatu Ego bidea eta babesaz sartu txoko bat, beraz, guardia ezin hit Ego beren fusil butts. Harold estalita, bere aurpegia odoltsua bere eskuekin, moaning eta cursing. Mongol azkar ekarri ego kanpoan gela inguruan.
  
  
  "Hil egingo zara eta heriotza motela eta mingarria," Judas hissed. — Dut, zaindu egingo da." Bada Harold doa itsu... ez zuen amaitzeko bere mehatxu, choking bere amorrua.
  
  
  "Besterik ez dut hiltzen pena," Nick esan tartly.
  
  
  Judas aktibatuta eta hobbled gela kanpo. Nick kanpo utzi erliebe sigh bat eta squatted behera txoko kaiola. Saiatu zen, ez pentsatu zer zuen ikusi edo entzun bihotz-rending oihuak, baitute diseinatzeko plan bat bere hurrengo mugitu.
  
  
  Beraz, pentsatu zuen, Ume, dagoeneko asko ikasi. Lehenik eta behin, Judas blabbed out army en ego izan larriki kaltetuta. Nick kalkulatzen kopurua guardia izan dira ekarri muntaia line eta ondorioztatu ih ez izan baino gehiago, zortzi gizonek utzi. Odin zen, gaur egun, oinez inguruan guardia arteko kaiola. Nick galdetu nola izan zen eusten duten awful howl. Noiz begiratu zuen estuki ingurabideko, nabaritu zuen han izan ziren, earplugs bere belarriak. Guardia eman zion begirada azkar eta lasai erretiratu urrun gela txoko. Egunsentian ez zen, bi ordu baino gehiago kanpoan, eta Judako Votum-Votum zen handi bat jaso ransom AEBETAKO gobernuak. Hori dela eta, beharrezkoa da gastu guztiak ateratzeko inguruan kaiola eta askatu itsaspeko itsasotik tranpa. Horren ordez, Nick erabaki itzultzeko Judas ' lair zion aurre eta Ego-en henchmen eta doan zorigaiztoko neska. Baina hori egin ahal izateko, behar duzu, nolabait, oharkabetu guardia...
  
  
  Nick-en pentsamenduak ziren muddled, besamotzak neskak ziren guztiak baino gehiago bere burua, eta bere basa-oihuak eta negarrak litzateke utzi dute inor axolagabe. Dute, noski, beharko gain, euren askatasuna, baina egin behar dute botoa orain, hori guztia egin ondoren horiek gertatu? Terrible eta egia mingotsa izan zen, agerian Nick guztiak bere unsightly biluztasuna. Azken finean, izango dute gainerako pasatzeko beren bizitza ospitale psikiatriko, bere osasuna erabat undermined tortura eta jazarpen, ez dute bere burua aurkitu berriro mundu osasuntsu eta full-fledged pertsona. Ere, dute, duten, oraindik ere ikaratzen beren adimenak direnean guztiak uste du gertatu horiek irla honetan. Begirada bat zeure burua ispiluan, izango dute nahikoa zaitez sartu atzera oroitzapen terrible. Bai, Nick hasperen egin zuen, hein handi batean, ez zen inor eta ezer gora egiteko kalte Judas eta Harold egin izan dutenek pobrea neska.
  
  
  Sortu gehituz dolarraren kontatua Nick duten neskak bere burua ulertu hau. Ez zirujau konpondu ahal izango desitxuratuta baten aurpegia crippled Joyce. Eta ziur aski, berak nahiago heriotza, bizitza eta askatasuna. Gainera, hau sadist ez bakarrik mutila bere biktimak, zuen, halaber, suntsitu bere feminitatearen, lapurtu horiek beren zentzu jarraitu existentzia, bere edertasuna eta erakargarritasuna, eta eragindako aversion bat, sexuaren arabera bere sadistic esperientziak. Eta bada gehiago behar dute askatasuna, da bakarrik mesedetan gauza bat-egiteko erabakia hartu mendekua hau munstro guztiak irain eta oinazeak.
  
  
  Ez ziren berrogeita hamar gatibu uhartean, eta ih zen alaitzen zortzi guardia, Judas, Harold, eta Mongol. Nahiz eta armatuak, ezin izan zuten bat kudeatzeko jendetza haserre emakumeak, Nick pentsatu. Eta, bada, ume, lortu zuten oharra ih inguruan kaiola, egingo lukete, egin dute, hala nola, nahaspila bat da, hori izan litzateke lortu ahal izateko itsaspeko mozorrotzeko.
  
  
  Nick sentitu poltsikoan bere bainujantziak leherkariak kapsulak. Bat izan litzateke nahikoa kaiola ireki atea, baina zer buruz guardia? Beraz, behar duzun lehenengo neutralizatzeko guardia, une egokia itxaron honetan. Nick hartu bi preziatua kapsulak eta txiki bat arinagoa. Beldurgarria oihuak frenet gatibu zaildu egin zion kontzentratu eraso sorpresa bat. Baina azkenean entzun zuen soinua ingurabideko en urratsei, eta jauzi egin zuen bere oinak, eta hurbildu horiek. Guardia pausatu kanpo ego-ren kaiola, eman zion zuriari begiratu, eta, ondoren, oinez itzuli.
  
  
  Nick metxa pizten du lehergai kapsula, eta orain zuen hamabost segundo utzi Rivnenskaya. Iritsi arteko kirurgikoa tabernak, zuen dituena kapsula at atzera guardia en oinak. Hurrengo berehalako, ez zen blinding flash, eta blast wave bidali guardia sartu hegan bat igerilekuak itsasoa lampreys. Harrapari berehala pounced on berria biktima.
  
  
  Nick ignited bigarren kapsula, jarri blokeoa, eta ran urrun izkinan. Leherketa erauzi atea off bere bandak, eta Nick berehala agortu. Salto egin zuen, igerilekuan sartu, ostikoka bat lanproia alde batera utzi, bota mordo bat gakoak guardia poltsikoan, eta salto ura, exekutatzen behera korridore batetik kaiola kaiola, desblokeatzea ih zuena zen. Pausatu zuen at Joyce-ren aldean, eta berak begiratu zion, baina, nahiz eta ezaguna zen, ez zuen erakutsi. Itxura batean, bere begiak izan zen, terrible, baino okerrago bere aurpegia desitxuratuta eta kudeatutako gorputza. Ireki zuen ate guztiak, azken batean, joan atzera, bota horietako batzuk, zabal-zabalik, eta ran gelan zehar aurretik maddened emakumeak izan malko bere ego pieza beroa unea. Orokorra oihu baten bozkarioz astindu airean, eta preso hasi scramble inguruan kaiola, herrenka, hobbling, nahiz eta fours guztiak. Hori guztia haserre jendetza rushed behera korridore irteera, oihuka belligerently eta irrikaz berehalako mugitu.
  
  
  The ingurabideko litzaidake izan duten lokarturik kanpoko atea izan zuen bere fusil propped aurka groaning korridorean, eta Nick kudeatzen mimm iragan zion eta agortu patioan sartu aurretik esnatu zuen, eta heldu da. Bi plano deitu horien atzean, ondoren, the roaring epaileak xehatu ingurabideko, eta Nick atea danbateko atzean.
  
  
  Nick begiratu inguruan: baikorra egunsentian jada pizten lurra. Ez ziren oihuak eta tiro datozen etxe, eta guardia jada ez ziren bothering zion. Galdu gabe, bigarren bat, Nick ran behera muino hondartza, palma, zuhaitz, non zuen ezkutuko bere ekipamendu eta armak.
  
  
  Zuen bakarra izan zen urrats batzuk kanpoan palmondo zuhaitz noiz entzun zuen ozenki eta oihuak atzean. Jaurti zuen harea eta atzera begiratu: biluzik emakumeak ziren agortzen etxea, ohitura bat altu, mehe gizon bat urratu kamiseta. Disheveled eta bloodied, beren ahoan bihurritu eta beren begiak, basati horiek furies zirudien joan out of mind Hieronymus Bosch.
  
  
  "Ez, ez! Judas-en ahotsa deitu zehar bozgorailua. "Exekutatu patioan, non guardia estaltzeko izango duzu sua!"
  
  
  Harold estropezuka harriturik, bihurritu bere hanka, eta jaitsi zen. Biluzik emakumeak pilatzen gainean zion, bat horien inguruan ziztada sartu emu en aurpegia, beste bat sartu bere belarrian, eta hirugarren bat sartu bere buttock. Harold garrasika, baina ez zen berehala isilarazten eragina dozenaka ukabilak. Emakumeak pixka ego, tore gain, bere azazkalak, literalki erauzi off emu en hankak eta besoak. Dute jada ez ziren gizonek, baina savage zauritu eme, basa izaki hori izan da gainditu gorrotatu etsaia. Nick ez sentitzen sentitzen Harold gutxienez. Ume bakarra izan zen sickened ikusmena bat piztia harraparia sortzen ari diren bere giza mozorrotzeko.
  
  
  "Gorde ego! bozgorailua blared. "Lagundu!"
  
  
  Bi guardia nor zen martxan izkinan inguruan etxea ez da ausartzen tiro beldurrez hil Harold berak, ozta-ozta ikusgai azpian pila biluzik emakumeak.
  
  
  Nick grimaced; ume, ez guardia, ezin da argi eta garbi ikus Harold jada ez laguntza behar. Bat izan zen, erdi-gnawed wreck. Mongol Tartarora agertu nonbait. Emakumeen jaitsi Harold da mutila gorpua, eta horrexegatik, beren begiak appetizing gantz gizona. Erraldoi gelditu nahasmena, eta Stahl bizkar kanpoan. Emakumeen rushed hura harrapatzeko, eta Tartarora ran kanpoan haiengandik aldapa gora etxea. Emakumeen ran zion ondoren. Guardia elkarri begiratu, eta, gainera, presaka hartu estaltzeko bunker batean, non Judas jada hartu aterpe bat blindatu gela.
  
  
  Nick azkar zulatu engranaje azpian taha palma, zuhaitz, bakarrik utziz igorlea gertu enborra, bilduta berezi bat kablea urpeko eraispen lana, eta sartu zen ura. Zuzendaritzak bunker zen soinua tiro eta etsi oihuak. Setioa Judas-en lair zen fase berri bat sartuz. Nick sartu atean sartu da ura.
  
  Kapitulua Bederatzi
  
  
  Guztiak ezin izan zuen zenbatu orain, izan zen bere trebatu birikak, zeren Judas-en gizonak hartu zuen ego urpekaritza off hondartza. Itsasoa tranpa zen oso sakona, eta, nahiz eta bere handi birikak, ezin izan zuen lan guztia egin behar zuen egin batean murgiltzeko. Ondorioz, emu izan murgiltze hainbat aldiz, lantzean fase batean. Ostikoka vigorously, Nick saiatu erabili preziatuak aire gutxi, sentimendu ura ederki emu en bularrean gogorragoa eta gogorragoa da.
  
  
  Azkenik, forma erraldoi bat itsas tranpa loomed sortu aurretik. Nick xedea lotu eraispen kablea batera bidegurutzean altzairuzko ateak dute, beraz, zabalduko litzateke, batetik, leherketa, baina bere chagrin, aurkitu zuen ateak izan ziren, beraz, ongi konprimituta hori ez zen inolaz erantsi kablea horiek. Azken bere indarra, zuen igeri oinarrian tranpa, sentimendu bat terrible bere bularrean mina, eta bilduta kablea inguruan, bere ego eta hasi zen azalera igotzen.
  
  
  Noiz sortu zen ura, arnasa hartu zuen, itxaron bere bularrean mina subside, eta, ondoren, atean sartu da berriro. Une honetan, zuen igeri, nahiz eta azkarrago ur azpian denbora erosteko lana amaitzeko. Zer zen Ego sorpresa ez zuen aurkitu subertsibo lacing bere jatorrizko lekuan! Nick sentitu beheko oinarria gertu tranpa, hautatuta bisagrak berriro, baina kablea zen ezerezetik aurki daitezke. Nire birikak ziren agortzen aire. Nick biribila inguruan, peering adi-adi behealdean erraldoi clam, baina ezin izan zuen ezer aurkitu. Flex du arrastorik utzi gabe desagertu! Azkenik, Nick konturatu ego izan arrastaka kanpoan marrazo bat da, prest ezer irentsi izan zen bada gose. Sentimendu bat jasanezina bere bularrean mina, Nick Stahl azalera igotzen. Bat-batean, sentitu zuen handi bat jolt azpian, eta ur hasi churn, nahastea, harea, harriak eta lokatza, eta Nick zen sucked hidromasajea.
  
  
  Nick-en garuneko esan zion ez zen bakarra posible azalpena: marrazo izan hozka du shoelace, erreakzio kimiko bat izan ondoren, eta leherkariak gailua burutik off. Erraldoi clam tilted eta hit coral reef, izoztu batean, berrogeita bost graduko angelu.
  
  
  Vorágine hilaren eta aktibatuta Nick bat bezala garbitzeko makina, eta zuen oharkabean irentsi ur gazia aurretik bere ego zen bultzatu azalera. Hit zuen bere aurpegia harea, arnasestuka, eta arakatu fours guztiak shore atoll.
  
  
  Ego vomited denbora luze bat, baina, azkenik, em kudeatzen harrapatzeko bere arnasa eta begiratu inguruan. Han ziren oraindik, oihuak eta gunshots datozen irla, eta horrek esan nahi du Judas eta Ego, gutxi geratzen guardia, ziren oraindik ere bizirik. Behar dute bizi bat blindatu gela ekipamendu eta egoera kontrolatzeko, Nick pentsatu. Beraz, zer egin behar dut?
  
  
  Saiatu dezakezu apurtu gela honetan. Baina nola izango da emakumeen inguruko etxe jokatu? Zuen shuddered zuen bezala gogoratzen zer gertatu zen Harold. Nick lortu erabakitasunez bere oinak eta zapaldu sartu, oraindik ere-mordo iluntasuna leherketa. Bat-batean, atarian ego: zer bada, leherketa, gainera, kaltetutako clam-en urruneko kontrol-sistema? Hau horrela bada, ondoren, ez da jada eremu elektriko bat neutralizatzeko itsaspeko, eta bere sistema elektrikoa da, funtzionamendu normalean berriro. Besterik ez duzu utzi behar tripulatzaile horri buruz jakin, etsi lortzeko mekanismoak eta abiarazleak ordena lan askoren ondoren, saiakerak antzuak. Nick bildu harria: tranpa ateak ziren, altzairuzkoa, beraz, bada, jo horiek, marinelak seguruenik entzuten dionean, konturatu zen.
  
  
  Igeriketa sortu erraldoi bat artifiziala clam begiratu, are gehiago benetako bat bezala bat inklinatu posizioa, Nick crouched behera ego shell eta hasi kolpatuta bat Morse kodea mezu bat rock: "Entzun, entzun, entzun!"
  
  
  Airean bere birikak agortu, eta zuen surfaced, arnasa sakon hartu, eta atean sartu da berriro, ziur marinelak litzateke, azkenean, entzun ego.
  
  
  Bat-bateko concussion itsasontzia eta ondorengo lurch eragindako tripulatzaile salto out beren bunks, baina deathly isiltasun hori jarraian jarri etsi marinelak atzera beren eserleku. Gazte operadorea torpedo launcher zen lehen erreakzionatu soinu arraro. Zuen jakinarazi du irrati operadorea, duten jakinarazi du kapitainak.
  
  
  "Da Morse kodea", esan zuen, idazten du behera.
  
  
  Itsasontzi quieted, zain, beste mezu.
  
  
  "Gorde ahal izango duzu zeure burua," norbaitek kanpo tapped metal. — Ihes egin ahal izango duzu. Saiatu ahalbidetzen duten mekanismoak."
  
  
  Bezain laster, irrati operadorea birbidali ustekabeko mezu beste batzuk, guztiak tripulatzaileak rushed bere lan geltokiak. Motorren bizitza izan zen eta hummed, balitz bezala, rejoicing batera marinelak zoriontsu itzultzeko bizitza.
  
  
  "Bat prestatu broadside gainean aurrera torpedo hodi!" Kapitaina agindu.
  
  
  Une honetan, Nick sartu atean sartu sakonean berriz ere, honek denbora aldi bat ona distantzia erraldoi clam. Ba submariners entzun ego mezua? Da sistema elektriko itsasoaren tranpa egokitua? Emu ez dute luze itxaron behar erantzun bat.
  
  
  Clam shuddered, eta lau torpedoes bidez tore altzairuzko ateak bidegurutzean. The concussion eragindako goiko tranpan erori gain, eta itsaspeko poliki-poliki hautsi doan. Nick berehala igo azalera eta, bere bidea egin du, shore, uharteko. Tripulatzaile komandante ziurrenik dagoeneko eman irrati operadorea izateko, joan airean eta txosten erdian zer gertatu zen. Nick, oraindik ere, izan aurre Judas, hau da denbora ona. Zuen arakatu baino gehiago palmondo zuhaitz eta atera bere igorlea bere ezkutatzen leku.
  
  
  "Suntsitu irla," zuen emanaldia. - Longitudea 65.5, latitudea 12.4. Aplikatu masiboa bat greba. Garbitu ego off lurraren aurpegia."
  
  
  Tossing alde batera orain ezertarako bat-denbora igorlea, Nick jaiki eta buru etxea. Ez zuen, ordu bat baino gehiago ordezko, eta, ondoren, plano Hawk bidali zuen litzateke tanta ahaltsuena bonba uhartean. Beharrezkoa izan da denbora gainerako denbora, ez bakarrik amaitzeko off Judas,baina, halaber, bere burua salbatzeko.
  
  
  Hilerri bat-bezalako isiltasuna baino gehiago zintzilik irla.
  
  
  "Ikusten dut, duzu, Carter! bozgorailua bat-batean croaked. "Ez kezkatu, ezin dut hiltzeko duzu nire gaua, baina ez dut jarraipen zure ekintza on jarraipena," Judas barre egin bezala, Nick erori zen lurrera, zain plano etorri. "Eta ezin duzu me hiltzeko." Inork ez sartu nire bunker. Bide batez, besterik ez duzu, eta I ziren bizirik utzi, eta gainontzeko hil zen.
  
  
  Inguruan bila, Nick ikusi telebista kamera on bat, palma, zuhaitz adar eta bota rock at Nah, apurtzeko da.
  
  
  "Hau da, ergelak duzu, Carter," Judas, esan zuen berriro. — Besterik ez delako ezin dut ikusi duzu, ez da ezer aldatu.
  
  
  Nick mugitu zentzuz aurrera, skirting pila hildako emakumeen eta guardia. Zuen etxea sartu zuen, zapaldu baino gehiago lifeless, biluzik gorputzak emakume jaurtiketa arabera ingurabideko eta pentsatu zuen, eskuineko gauza egin deituz bombers. Hau den deabruaren haragizko izan behar suntsitu, hala ere.
  
  
  "Entzun ahal izango duzu me, Carter? Ahots ezagunak baino gehiago izan zen hizlari. — Nik etxean sartu, baina ezin duzu sartu zen nire gelan. Beraz, ez, nahiz eta saiatu, atea da egin lodi armadurak, eta leihoak dira bulletproof beira.
  
  
  Blindatu gela, orain arte bezala, Nick gogoratu izan zen ondoan, kaiola gela. Oinez azkar horren bidez, zuen yanked tolstoy en kudeatzeko egunean sartu. Judas ez zen etzanda, bakarrik izan da ireki masiboa leherketa. Berak bultzatu ireki ondoan eta berak aurkitu segurtasun gela. Nen du izan, hainbat besaulki, hiru besaulki, eta bi sofak.
  
  
  "Hori da hobea, Carter," bozgorailua esan zuen. "Orain ikusten dut berriro. Proposatzen dut, ez duzu egin fuss bat, baina buruz arretaz pentsatu nire eskaintza. Hitz egin ahal izango duzu, niri egia telefono honetan, interfonia sistema aktibatuta daude.
  
  
  Nick grimaced, eta eseri sofan, guztiak ezin izan zuen pentsatzen zuten, nola ume, joan zen lortu, hau itsusia freak. Edo, agian, hobe da saiatu lure ego han?
  
  
  "Niri entzun arretaz, Carter," Judas, esan zuen. — Bi bakarrik daude gurekin utzi, zu eta ni. Eta izan dugu negoziatzeko. Truke, nire askatasuna, utzi dut utzi duzu irla.
  
  
  "Ez naiz baimendutako aurre egin duzu," Nick snapped. — Oraindik amaitu. Eta nahi baduzu me gelditzeko igeriketa hau atera hellhole, izan dituzu atzera zure den.
  
  
  "Ezin duzu utzi irla bizirik," Judas mehatxatu. — Dut, zaindu egingo da."
  
  
  "Ondoren, atera eta gelditzeko saiatu me," Nick esan zuen, bere begiak estutzen.
  
  
  Judas ez zuen ezer esan erreuma, eta deseroso isiltasuna baino gehiago jaitsi gela.
  
  
  Bat-batean Nick bat sentitu chill exekutatu behera bere bizkarrezurra eta jaitsi laua bere aurpegia. Zerbait whizzed iragan bere burua, eta handiak ehiza labana sartu danbateko horma. Zuen jauzi egin zuen bere oinak, eta ikusi Mongol ezerk zion norabidean. Nick hartu zuen erronka eta ukabilkadak, bere ego kokotsa. Tartarora ' helburu jerked, baina carcass jarraitu aurrera egiteko bat bezala tren-makina, behartuz Nick atzera kanpoan txoko sartu. Tartarora bota bere pisu osoa zion, baina Nick kudeatzen bira inguruan eta ukondoa ume, eztarriko. Mongol arnaska, eta Nick bota kanpoan Ego bat steely besarkatu. Zoragarri abiadura, erraldoi sprang bere oinak, gehiegi, eta ekarri serie bat birrintzeko kolpeak behera Nick. Deftly dodging handi ukabilak, Nick bota pare bat indartsua punches at emu berak. Mongol izoztu leku, astindu bere burua, eta berriro kobratuko. Nick urratsez urrats alde batera utzi, eta bi gehiago arrakastatsua plano tiro ziren. Tartarora neretzat furiously eta erantzun zuzenean burua. Nick deftly dodged eta saiatu erabili judo mugitu, baina, bat-batean izan zen, lurrean, hegan baino gehiago atzera sofa: Tartarora bota ego ez bezala, jostailu bat. Aurretik Mongol ezin amaitzeko off ego, Nick bota bere aldera itzuli eta zaionean erraldoi bularrean bere agian guztiak.
  
  
  Mongoliarra da saiheskia kaiola snapped bezala gehiegizko carcass talka ustekabeko oztopo, eta jaitsi zuen, hein handi batean, bere aldetik, atera dezazun oihu bat mina. Odol frothed bere ezpainak. Aurretik Tartarora ezin harrapatzeko bere arnasa, Nick salto egin eta zaionean, bere ego kokotsa. Mongol grunted, lortu behera fours guztiak, eta bat-batean jauzi at Nick, iritsi bere eztarria. Denbora honetan, altzairu behatzak iritsi Nick-en lepoa eta gripped Nah heriotza grip. Nick begiak bulged inguruan bere burua eta zuen arnasa gasping, baina azken bere indarra, lortu zuen bultza ukabilak sartu erraldoi en pitzatu ribcage. Bat ondo pasatzea da mina, erori zen bere belaunak, loosening bere grip. Nick berehala aske berak bere grip, eta puntako bere eskua, zuen hacked oinarrian Mongol burua. Tartarora hit bere kopeta lurrean, besoak luzatuta, baina berehala hasi zen igotzen, bere burua dardarka bat bezala enraged elefante. Odol zen botatzen behera bere kokotsa, eta izan zen arnasketa hoarsely eta, hein handi batean, bat bezala exekutatu-behera, zaldi, baina planteatu zuen bere ukabila berriro greba. Nick ducked azpian besoa luzatuta, heldu eskutik izan zen estutzen ukabil batean, eta bihurritu du, bota mongol astun bat bezala zaku bere sorbaldaren gainetik. Tartarora jaitsi gogor solairuan, aldenduz une batez, eta, ondoren, begiak ireki eta lortzeko saiatu bere oinak. Piercing bat bere bularrean mina orratzez ego lekuen, eta besarkatu zuen, aldi genukeela leku eta neretzat bat bezala hiltzen da animalia. Bere gorputza convulsed, eta Tartarora iraungi. Nick zaionean ego, egin ziurtatu du Mongol zen hilik, eta zapaldu zion baino gehiago, epigrafe irteera.
  
  
  "Gelditzeko, Carter! bozgorailua zaunka.
  
  
  Judas, jakina, ikusi osoa ih borrokatzeko jarraipena. Nick jarraitu oinez ate aldera, jaramonik gizon horrek oihukatzen.
  
  
  — Ez dut utzi duzun island utzi bizirik, hala ere!" Judas mehatxatu,
  
  
  — Ondoren, saiatu stop me!" Nick exclaimed gisa zeharkatu zuen gela.
  
  
  Plano ziren dagoeneko oso hurbil helburu. Beharrezkoa zen denbora izan nabigatzen kanpoan uharteko gainerako minutu. Ezerk etxea, zuen ran behera malda hondartzara, baina Judas-en ahotsa deitu berriro bozgorailua.
  
  
  "Zu harrapatuta, Carter! — Zer da? " zuen croaked. — Egin beharko duzu akordio bat me ondoren guztiak!" Begiratu ur, Carter!
  
  
  Nick begiratu itsasora eta ikusi lohitu bat odol zehar hedatzen uraren azalera. Beste orban gorri hasi zen hedatzen gertuko bat, gero beste bat eta beste bat. Lekuak elkartu bat osatzeko etengabeko film odol.
  
  
  "Buruz tona bat txikituta haragi iraultzeko bere badian!" Entzun zuen apur freak atzean ahots zion, eta horrexegatik ikusi Judas zutik etxea kanpo, agurtzen at emu.
  
  
  — Ezin hobeto ezagutzen duzu ondo zer arrain etorriko da ere odol usaina, " barre egin zuen.
  
  
  Balitz bezala, hechizado, Nick stared gorria leku isiltasuna.
  
  
  Orain argi eta garbi zegoen, Ume, zer drainatze-hodiak izan ziren. Bai, bazekien zer arrain mota bildu litzateke badian, minutu gutxiren buruan, baina oraindik ez dute amore eman itxaropena ihes egitea.
  
  Kapitulua Hamar
  
  
  Bat mesprezatzean begirada itsusiak man standing on the hill, Nick jauzi uretara balitz bezala, ebaketa bat odoltsua film, bere eskuak luzatuta. Disdainfully palaz off zatiak haragi eta entrails zuen, swam to sakonera azaleko bat, adimen cursing Judas traidorea, eta ego Harold en maltzurrak laguntzaile. Ih bait votum-votum zen ustezko erakartzeko itsas harrapari, eta, ondoren, ume, ezingo bidez apurtu ring inguruan milaka toothy izaki prest daude malko dena bere modu lortzen. Marrazo bat duten usain odol doa berserk, eta ez da ezer gelditu ahal izango da. Nick-en aukera bakarra biziraupena zen bada zuen igeri atera bloodstain denbora.
  
  
  Izan zen, besterik gabe, buruz sinesten arrakasta bere etsi breakout ikusi zuen ilun forma marrazoak hurbiltzen zion. Dute inguratuta ego alde guztietatik, aurreratuz harrapakin erraza. Nick igeri inguruan ur gehiago lortzeko aire laginketa sartu bere birikak, eta izuturik ikusi marrazo en bizkar hegats itsastea nonahi inguruan. Zuen atean sartu da berriro, eta igeri atzera irla. Ondoan zion, handi bat marrazo zen ziztada sartu handi bat haragi pieza. Beste marrazoak ere hasi grabbing aldi odoltsua zauriak eta tripak, darting batzuk oinak kanpoan zion. Ere ezagutzen da, bere harraparia tigre marrazo, marrazo zuria, mailu arrain, eta itsasoa fox. Ezpata-arraina eta barracudas ez alferrik edozein denbora bai.
  
  
  Azkenik, sentitu zuen, harea, hondartza, bere oinak azpian, eta waded uraren bidez, erortzen itsasertzean. Ura bay zen aparra eta bubbling, morea odol, eta marrazoak ziren dagoeneko jateko beste bat. Hainbat ehun handi arrain parte hartu hau crazy festa, eta badiaren zen teeming hegats eta ilarak. Judas-en ahotsa, datozen zehar hizlari berriro, arreta Nick honetatik gauza arraroak", esan zuen.
  
  
  "Pozik nago, ongietorria itzuli nire island, Carter. zuen gloated. "Orain hitz egin ahal izango dugu bakea."
  
  
  Hurrengo une, roar hegazkin-motorren astindu airean. Nick begiratu sortu zerua eta ikusi duten lehenengo hegaldia bombers zen dagoeneko datozen bat bonbardaketa exekutatu. Lehen bonba hit bat urrutiko haria irla, bigarren-ez oso urrun. Eskerrik asko Jainkoa, Nick pentsatu, ez ziren atomikoa: Hawk izan da arrazoizkoa.
  
  
  — Ez da izan, nahiz eta hezea leku utzi bai gurekin!" Judas oihu. "Ez da lelo bat, Carter! Gelditu bonbardaketa!
  
  
  Nick barre ozen erreuma. Ironikoki, ih luzea standoff izan behar berdinketarekin bukatu: ih bai aurrean heriotza zenbait. Ez da ezer gelditu ahal izango bonbardaketa irla. Hori guztia mantendu zen ala ez aukeratu hiltzen bonba edo hortzak marrazoak. Egitea erabaki zuen lehen aukera, Nick atxikia itzuli baten aurka, palma, zuhaitz, eta Stahl itxaron Ego lehertu egin zatitan.
  
  
  Bat-batean, emakume bat biluzik batekin shock ile marroia hegaldia haizea salto out osoko lodi zuhaixka eta ran zion bidean, estropezu eta erortzen da. Bere aurpegia zen desitxuratuta haratago aitorpena, ezik bere begiak marroi, zein distiratzen batetik izugarri maskara bat ero etsipena beren begirada finkoa zion. Emakume eroriz bere belaunak aurrean Nick, biltzeko bere besoak inguruan Ego hankak, eta saiatu zerbait esan nahi emu, baina guztiak nah ezin get out rta bat izan zen ezezaguna. Nick konturatu Nah en hizkuntza izan urratu out. Ego-en begirada slid baino gehiago bere aurpegia desitxuratuta eta scarred eta pitted gorputza, ondoren, lingered bere lerdena, sendoa hankak. Nick sentitu, bat-bateko korapilo gorakada bere eztarria zuen bezala, eta, azkenik, aitortzen Betty-Lou emakumea zotinka at Ego belaunak.
  
  
  "Hori da duzu?" — Zer da? " galdetu zuen bat ito ahotsa. "Betty-Lou?"
  
  
  Neska nodded, salto egin zuen bere oinak, eta eman ego azken triste begiratu aurretik ezerk atea. Nick hasi zen korrika bere ondoren, baina Betty-Lou bat hartu, eta korrika sartu dive itsaso eta igeri sartu erdian harrapari bloodthirsty. Bere esku haizatuko bat azken aldiz, eta gol-Betty-Lou sartu desagertu mordo nahaspila. Nick atxikia aurka palma, zuhaitz, enborra, ezin kontrolatzeko cramps bere sabeleko, gisa izugarri ahotsa deitu zehar bozgorailua. Nick bat sentitu chill gorrotoa, Judas.
  
  
  "Duzu beat zion, Carter! — Zer da? " entzun zuen. - Call off plano! Erabili ahal izango duzu nire igorlea! Egingo dute entzun duzu! Hona etorri azkar, eta ez dut atea ireki duzu!"
  
  
  Nick ran atzera, etxean, irrikaz suntsitu deabruaren bere eskuetan. Denbora honetan, ez behar zuen lortu kanpoan. Denbora amaitu da, behin eta guztientzat. Martxan gelan sartu, Nick ikusi Judako ezkutatzen zion, mahai luze bat, huddled txoko batean. Etxea astindu leherketak, sakona pitzadurak agertu hormak eta igeltsua jaitsi sabaitik.
  
  
  "Igorlea ez baino gehiago da! Bilaua oihu bat altua, ahots ozena, seinalatuz bere artifiziala eskua erdian arbel. Ondoren, une bat edo bi zalantza, Nick erabiltzea erabaki igorlea, baina Ego zen dutenean nano-en frenet glint bere begiak, eta ozta-ozta nabaritzen mugimendu utzi bere beltza-skinned protesikoa hanka. Nick crouched behera, eta Gawk danbateko panel sartu hazbeteko bat goitik bere burua. Nick atxikia bere sorbalda sartu aulki eta orratzez Judas solairuan batekin gimen. Une hartan, gela izan zen astintzea indartsu bat eragin, eta bat hormak inguruan bilduta. Nick jaitsi atzera batetik blast, une batez konortea galdu, eta noiz esnatu zuen, ikusi zuen Juda arakatzea zehar taula zion norabidean, erakunde bat miniaturazko EMU pistola hartan lobe. Nick kudeatzen jaurtitzeko kirurgikoa beso eta begiradak, sortu, sabaia. Bat daga blade keinuka Ivanov da, beste alde batetik, eta Judas jauzi hartan, Nick, eta bakarrik aparteko erreakzio gorde Nick-en bizitza. Pala arinki jo azala bere eztarria, bat utziz gash inguruan zein mehe bat trickle odol flowed.
  
  
  Judas izan zen, abentura labana at Nick, bere ahoa bihurritu eta bere hortzak bared. Nick dodged kolpe, harrapatu bere oinez, crack solairuan, estropezuka, eta crouched behera bat tribu hankak. Pala labana whizzed iragan bere burua. Nick bihurritu Judas-en beso deftly, eta Judas jaitsi labana batekin oihu mina. Nick straddled eta danbateko bere ukabila sartu emu en aurpegia, berdintzea bere sudurra. Gogorra villain pixka sartu emu en palma bezalako arratoi bat, baina Nick bota ego sartu urrun izkinan. Nano zaie bere burua txoko arbel, zein pitzatu kontrastea Ego harrigarriro indartsu burua, eta Nick ran sortu zion, eta hasi zen banging ego-ren kopeta aulki bat — egiteko Betty-Lou, oh, Joyce, oh, guztiak torturatu emakumeak.
  
  
  Beste zuzeneko bonba hit bunker batean, dardarka ego bere core, ekarri Nick itzuli errealitatea, quenching ego raging haserrea. Ostikoka alde batera Judas, nork erakutsi bizi-aztarnarik, zuen ducked azpian arbel baten aurrean kirurgikoa laguntza habe moztu bidez sabaia bezalako erraldoi bat mitikoa mailu smacked du agachados freak eta hondoratu egin zen sartu pitzadura solairuan bada hell sartu.
  
  
  Behin atera hondakinen artean, Nick aurkitu igorlea eta saiatu berpiztu da. Ai, hildako izan zen, izan zen bere master ego. Ondoren, Nick inguruan begiratu eta Stahl, poliki-poliki, bere bidea egin du irteera. Hautsitako beira rattled mournfully berean hazten ari hoot leherketak, zulo gaped hormak, eta zerbait creaked eta pitzatu ominously buruak. Bat-batean, etxe sugarrak iritsi. Nick zapaldu atari eta ibili lasai muinoan behera hondartzara.
  
  
  Irla amaitu zen, ezagutzen zituen. Plano etorri roaring batetik guztiak norabide, lotura, lotura metodikoki suntsitu ego, besterik ez dute izan dira agindu egin. Gisa Nick zapaldu kalera sandy beach, planteatu zuen bere burua eta ilunetan bere begiak Stahl filma ikusi lilura ikusteko suntsitzailea lan egiten ari. Laster, pentsatu zuen, irla hau izango litzateke, baina ez da ezer arroka eta arrezifeak. Ego-en begirada slid baino gehiago & nb — zen oraindik bubbling eta aparra odol, festa itsas harrapari izan zen, oraindik ere gertatzen ari da. Edozein ustekabean zauritu marrazo berehala bihurtu zen biktima guztiak beste parte-hartzaile odol bidaia, eta, beraz, arte bat, bi gauza gertatzen da: bai haragia agortu, eta odol usaina desagertzen da, edo guztiak urpeko hiltzaileak dira erabat postuan on sil. Baina bitartean ih bizkar hegats ziren oraindik furrowing badian, eta gero eta gehiago morea lekuak agertu bere azalera.
  
  
  Bonba euria behera osoa gainerako irla erdia, gnawing kanpoan handi zatiak lur. Nick asmatu duten ume, izan ez da bost minutu baino gehiago bizi, agian, hamar gehien.
  
  
  Bat hartu zuen azken itsasora begira, esaten good-bye, eta bat-batean ikusi distiratsua horia baloia bobbing olatuak hogeita hamar metro itsasertzean. Zuen, begiak igurtzi, pentsatzen ume izan behar ikaratu, baina hatch du bathyscaphe ireki eta eder rubia waved ume. Nick salto egin frustrazioa, bakarrik hogeita hamar urrats kanpoan aurrezteko Ego. Zer egin? Guztiak ondoren, marrazo berehalako gaixotasun egingo malko ego gain, jan eta ez choke! Baina roar plano utzi Emu denbora ez zalantzarik: joan behar izan zuen, guztiak ere! Daniella ez dute denbora igeri egiten hurbilago shore, zeren edozein unetan ihb ezin suntsitu bonba.
  
  
  Nick waded uretara, atean sartu, eta, ondoren, azkar mugitu sakonago, kanpoan frenzied orgia harrapari txo-azalean. Bada, dute, bazterrera utzi zion, ahal izan zuen, igeri egiteko bathyscaphe segundotan. Bestela-mingarri baten heriotza. Nick igeri indartsu batekin, danborrada trazu, inflexio baino gehiago bizkarrean, beraz, ez zuen galdu unea batzuk itzal ilun litzateke rush jazartzeko zion. Azkenik, ikusi zuen beheko bathyscaphe goiko ezkerreko hasi zen, eta azalera. Handi bat tigre marrazo darted aurrean zion, itxuraz harrapatzeko bat ohituta usaina. Ezinezkoa zen counter ee, eta onenean, ume, izan litzateke gai dodge lehen ee bota. Nick jarraitu zuen igeri, azkar ikastaroa bera arte ikusi zuen marrazo ahoa ireki zion aurrean. Zuen swerved alde eta heldu marrazo en buztana bi eskuekin. Arrain twitched, saiatzen kentzeko lotsagabea izaki dangled batetik Nah en buztana fin bat bezala, aire dragon plumage. Izatea atean lehen sakonean sartu, marrazo bortizki igo zen, asmoz, bota off gehiegizko karga. Nick joaten utzi, bota baino gehiago, eta etorri azalera ondoan bathyscaphe. Daniella nabaritu ego eta bota ume, soka bat. Grabbing da kalera, Nick clambered atera kalera horia kirurgikoa baloia, hertsiki dodging itsas harrapari da beldurgarria hortzak bezala idatz ura,eta slid bidez ireki hatch. Daniella berehala danbateko tapa itxi, eta Nick amildu atzera bere eserlekua, harrapatzeko bere arnasa eta entzuten leherketak uhartean. Daniella berehala lan egin palanka, eta bathyscaphe hondoratzea hasi zen uretara, dardarka batetik kolpeak erasotzeko marrazoak ' egos. Denean bakarrik Olagarro iritsi behean utziz carnage gizakiak eta wildness wild urruti atzean, ez zen isiltasun osoa. Daniella motorra itzalita, eta Olagarro gelditu zen, swaying apur bat bere spidery hankak.
  
  
  Itxi begiak, Nick saiatu recapitulate gertakari azken hamabi ordu. Em begiratu zuen heriotza begi behin baino gehiagotan, baina ez zuen inoiz bizi hau atsegin dute ezer ere, egun erdi bat. Hori guztia gertatu honetan, denbora epe labur bat bezalakoa zen txantxa krudel bat treacherous Ergela eusten kateak patua da ego bere eskuetan. Inoiz ez zuen Nick sentitu, beraz, babesik eta bakarrik egin zuen bezala, orain, ondoren plunging sartu stinking giro perversity eta inhumane basakeria hori nagusitu uhartean Juda. Eta, beraz, bombers ziren ezabatuz hau hotbed abisu eta alderantziz batetik lurraren aurpegia ziren eszenikoen benetan Jainko-atsegina misioa zigortzen zeruko ezpata.
  
  
  Nick begiak ireki eta begiratu Daniella, nor zen bat jantzita gerezi-koloreko bainujantzia. Irribarre egin zuen, softly at em, eta begiak itxi zituen, berriro ere, gozatzeko lasaitasuna eta indarra irabazten.
  
  Kapitulua Hamaika
  
  
  Ireki zuen bere begiak, sentimendua, zerbait hotza aurka bere azala. Daniella zen leaning zion baino gehiago, ezabatu bere ego bat zapi bustia.
  
  
  "Ez dut ez dute hitz adierazteko nire esker ona duzu," Nick esan zuen irribarre batekin. — Ezin duzu imajinatu nola harritu eta poztu nintzen ikusiko duzu.
  
  
  "Ezin dut ezer egin, bestela," Daniella esan wryly. — Noiz utzi duzu, ondoren, me emanez orokor bat eskema zure egitekoa, uste dut konturatu nintzen zerbait egin behar izan laguntzeko. Hurbildu gara irla gauez on Triton, eta egunsentian erabaki zuen sartu bay Olagarroa, ez, nahiz eta imajinatzen dut zer egin ahal izango duzu. Izan zen zoro bat mugitu, ulertzen dut orain.
  
  
  "Baina nor zen nire bizitza salbatu," Nick esan, grinning. — Ez nekien hori bat izan zen autonomia urpeko ontzi, izan zen pentsatu nuen arrunt bat bathysphere.
  
  
  "Ez, ez dugu bakarrik erabili kable jaistea Olagarro denean esploratzen ari gara beheko ondoan ontzia," Daniella azaldu.
  
  
  — Eta zenbat denbora izango dugu lo nen urpeko?" Nick dagoeneko sentitu dinamizatzen eta neurriak hartzeko prest berriro.
  
  
  "Gutxi batzuk besterik ez ordu gehiago, arte, gaur gauean," Daniella esan zuen.
  
  
  — Ba, esango dizu zure lankide buruz nire egitekoa?" "Ez dute jakin non duzu joan zen Olagarro?" Ez dakite zer gertatzen uhartean?
  
  
  "Ez dut azaldu du ezer inori," esan zuen. "Denek pentsatzen ikasten ari naiz sakon-itsas korronteak inguruan atoll.
  
  
  Nick grinned, ohartu nola amorruz Hawke zen oraintxe bertan, zuen delako, ez dakit, bada, bere agente onena lortu zuten ihes egiteko edo ez. Tripulatzaile Triton, eta harekin zuen, seguruenik, dagoeneko radioed, ezin lagundu, ume, bai. Ahots eta zoragarria! Utzi buruzagia jasaten, Nick erabaki, eta aktibatuta Danielle.
  
  
  — Zer ari zara pentsatzen?" "Zer da?" galdetu zuen, ohartu bitxi bat adierazpen berekoikeria bere aurpegian.
  
  
  "Orain dela denbora amaitzeko, gure argudioa,", esan zuen, iritsi bere. "Aitortu du, eskuineko zinen!"
  
  
  — ez, ez! bota zuen kanpoan zion. "Hori ez da zergatik etorri nintzen zure erreskate!" Berea izan zen, orekatua eta cool.
  
  
  "Da?" Erraz ahal izango dugu egiaztatzeko, ", esan zuen jarriz, bere besoa bere inguruan sorbaldak.
  
  
  "Besterik gabe, saiatu!" Daniella hissed nahian, bultza zion ihes.
  
  
  Nick deftly undid munoaundi bere bra, eta Stahl fingered irmoa nipples hori puztu lehen ukitu gizona. Danielle bihotza oinarritu zuen bezala tolestuta bere dolarraren faktura, eta zuen arnasestuka, kontrola galdu du bere burua, eta presio pean bere ego haragia, eta zuen arku bere hortzak, begiak itxi eta bota bere burua atzera, utziz bere urrezko ilea erori bere sorbalda gainean.
  
  
  "Relax," Hey xuxurlatu Nick-en belarrian. "Eta ez izan beldurrik. Musu eman zion bere ezpainak eta sentitu biguna ukitu bere hizkuntza. Daniella joan limp, erabat errenditu, eta hura besarkatu atzera puntako bat pasioa.
  
  
  "Oh, Nick! Nick! Oihukatu zuen baxua, throaty ahotsa, premiazko ego-en burua bere heaving bularrean. "Me maite zuen!" Mesedez, egin ezazu orain!
  
  
  Zuen, poliki-poliki, ran bere eskua behera bere atzera, eta behera bota bere kulero. Arching bere bizkarrean, Daniella hurried zion, baina berak nahita musu bere bular poliki-poliki, savoring bere jainkozko edertasuna bezalako bat urte cognac hori da dastatzen askatu, jaregin, omenaldia berezia da zaporea eta usaina. Azkenik, egin zuen, zer zuen erregutu egin, eta zuen garrasi, joan basati ilusioz eta eskuetan bere ego bere besoetan. Pixkanaka-pixkanaka, bizkorragoa, bere mugimenduak, Nick altxatzen bere gailurra zorion eta ez zirela bere, sentimendu bat bezala, Jainkoak une bat. Daniella eroriz bere eskuak, zotinka ecstatic zoriontasuna.
  
  
  "Galdu duzu apustua," Nick esan, harrapatzeko bere arnasa zuen bezala luzatu agortu berezi aulki bere ondoan. — Ezin izango dut.
  
  
  Daniella at irribarre emu en erreuma eta esanguratsua emu en burua bere bularrean. Zuen estutu bere arrosa buttock, rekindling sua nahi bere, eta esan zuen, " ez dut ezagutzen.:
  
  
  "Beno, ez duzu aitortu porrota?"
  
  
  — Erabat nago zure esanetara, nire konkistatzailea, " zuen purred, eta igo bere belaunak, eder gisa nymph.
  
  
  Nick ospatu bere arnasa, beldur beldurtu hau jainkozko izaki, zuten berriro ere willed natural emozio hori izan zuen, beraz, luze eta stubbornly ezkutatuta. Zuen leunki eseri arteko ego-solomoak, gainezka maskulinoa boterea, eta hasi zen dantza egiteko, bizitza, pixkanaka-pixkanaka erritmoa arintzeko eta zeramatela, bere mugimenduak argi moans. Nick bakarrik arnasten ozen, harrapatu magia enchanting itsasoa, zein izan zen bitxikeria gainbegiratu bidez porthole arabera arrain koloretsu. Ondoren arautuko dute aldamenean, denbora luzez, ez esaten, gure hitzak, arte Daniella, azkenik, etorri zen bere zentzumenak eta esan tristura bere ahotsa::
  
  
  "Denbora joan azalera. Gure denbora da. Triton aurkituko digu erraz.
  
  
  Zuen hasi motorra, bathyscaphe shuddered, eta Stahl surfaced.
  
  
  Eta Nick pentsatu ruefully hori Daniella begiratu askoz hobeto hutsez baino bainujantzia batean.
  
  
  "Izan dut gai bat hartu, egun batzuk off," esan zuen, jarriz, bere besoa bere inguruan bizkar atzean. — Gonbidatzen zaitut New York. Batzuk uste aitzakia.
  
  
  "Ez dut uste zure eskaintza," esan zuen zorrotz -, bere begi urdin keinuka.
  
  
  Azken At dute surfaced, hatch ireki du, eta peered atera.
  
  
  "Beraz, izango da," Daniella arnasten, snuggling sortu Nick. — Joango naiz zurekin."
  
  
  Nick grinned contentedly eta begiratu inguruan.
  
  
  Ozeano bare berreskuratu zuen bere esmeralda ñabardura.
  
  
  Irla eta atoll desagertu ur azpian.
  
  
  Erdi milia batetik bathyscaphe, Nick ikusi Triton.
  
  
  Distiratsua horia Olagarro behar dute dagoeneko arreta erakarri tripulatzaile ikerketa-ontzia.
  
  
  Dute irribarre egin — lehen hartan, eguzkia, gero elkarri, eta musu eman.
  
  
  Nick pentsatu une honetan ehunka bikote maitemindu ziren, asko egiten gauza bera, eta bere arima sentitu argia eta atsegina.
  
  Kapitulua Hamabi
  
  
  Nick eta Daniella sartu Hawke bulegoan elkarrekin.
  
  
  Bere ilun tan ezin hobeto osagarri zuri dotore ireki soineko bat immodest neckline.
  
  
  Nick grinned baitarako gisa ikusi zuen glint in the boss steely begiak: egin zuen argi eta garbi onartu ego aukera.
  
  
  "Let me aurkeztu behar duzu, Dr. Fraser," Nick esan, oso formal tonua, glancing surreptitiously at ikaratu buruzagia.
  
  
  "Dagoeneko dut hurrena ezazu", esan zuen azkar. — Aitortu behar dut nire zalantzak izan ondoren irakurri dut zure telegrama. Ez dut uste duzuna liburu bat, txartel bat bizardun irakaslea.
  
  
  "Politak zu ezagutzeaz," Daniella esan zuen irribarre batekin. "Hori da zehazki nola imajinatu dut zion, Nick.
  
  
  Hawke begiak dantzatzen jolas.
  
  
  "Nik agindu afaria duzu jatetxe batean bi", esan zuen. "Bere aukera ardoak utzi zuten Nick, nork daki haiei buruz gehiago baino ez dut. Nahi dut opor atsegina, ona egin duzun lana, esan behar dut, bai. AEBETAKO Gobernuak adierazten bere esker ona duzu. Buruzagia eman Nick xarmangarri bat irribarre bezala utzi zuen.
  
  
  Hala ere, Nick-en zalantzak eta susmoak iraun, nahiz eta gisa dute eseri mahai batean jatetxean.
  
  
  "Oraindik ere susmagarriak," Daniella esan zuen. — Uste dut zure boss oso polita da jaun." Izan zen, beraz, mota ego mahai bat erreserbatu da guretzat.
  
  
  "Hori da zehazki zer da bothering me," Nick esan zuen. — Hori ez da hura bezalako guztietan. Ezin zuen barkatu ez egiteko neure burua ezagutzen, beraz, luze, eta behin betiko izango zuen atzera me at. Ikusiko duzu zeure burua laster nahikoa. Ez dakit nire buruzagia?
  
  
  "Zentzugabekeria! Daniella haizatuko off. "Hobe duzu ordena batzuk ardo!"
  
  
  Nick-en sudurra zen lurperatuta ardo zerrenda, eta ez zuen begiratu, nahiz eta zerbitzari bat jarri handi platter on bat aulki. Daniella barre softly, ondoren, barre egin zaie. Nick behera begiratu plater eta bere ahoa ireki bat ikusteko mendi lurrunetan txirlak.
  
  
  Nick arnasa sakon hartu, irribarre zabal, eta oihu egin zuen:
  
  
  — Ondo, zer esango dut? "Ikusiko duzu, beti izan dut eskuineko amaieran. Ez da hori, ezta? Ezagutzen duzu, gehiegi.
  
  
  — Nola ez duzu jakin banekien hori?" Daniella begiak narrowed. "Ez duzu uste izan dut jolasten batera duzu bathyscaphe, bat izan itxurak beldurra scholar?"
  
  
  — Oraindik ez duzu egin joan da, nire maitea. Nick wagged hatz bat bere at. — Ikusten dut eskuineko bidez, ezin duzu onartu zure garaitzeko. Eta gauza bat gehiago esan nahi dut, Daniella: bat izan dezakezu biologia soineko, baina ari zaren bat lousy artista, beraz, mantentzea kontuan.
  
  
  Zuen patted bere masail eta biek barre egin.
  
  
  Eta gauez, etzanda, besoak hau indartsua eta harrigarria gizakiaren alderdi guztiak, Daniella bat-batean lehertu barrez berriro, eta xuxurlatu Nick-en belarrian:
  
  
  "Badakizu, nire maitasuna, zuk ziren erabat eskuinera itzuli nire kabina gainean Triton. Berea eta dell ' hotel bera ezin duzu beat gure argumentua...
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Berlin
  
  
  <
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  Berlin ;
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  Inoiz ez dut izan ahal itxaron luze hori bere. Esan dute, hau da, ohiko ekintza-bideratutako pertsona. Gastatu dut ordu zain denean, bere agente Komunista Txina agertuko litzateke, edo noiz lortuko nuke nire eskuak jakin bat sadist. Baina hau da, mota desberdin bat esperantza. Ez dut ere jakin bat bada, itxaron edo lasai bat forma ekintza. Baina hau zain dut hori izan zen, orain egiten ari zen, zalantzarik gabe, ez da niretzat.
  
  
  Erdiko zatia Renania da, zalantzarik gabe, eder, minaren inguruan. Muino berdeak dira. Morea, arrosa eta urrezko loreak apaintzen mendi hegaletan gora riverbank. Errepideak dira bihurri eta zoragarri txanda bakoitzean. Bat-batean, txikiak maitagarrien ipuin-ustiategiak eta erdi-timbered etxeak agertzen dira. Handi gazteluak bai bankuak, gazteluak, erdi aroko lapurra zaldun, dira benetan oso erromantikoa eta harrigarria. Neskak dira sendoak eraiki eta frighteningly errespetatzen, ia pazientziarik. Pertsona gehienak horien inguruan dute desabantaila izatea gehiegi txistorra izango da nire ideala, baina oraindik ez dut nahi izan nuen ezagutzeko denbora, pertsona eta paisaia bezala. Agian, dena delako da, beraz, gorgeous eta zirraragarria da, erronka are gehiago denean oraindik presarik batean, itsasontzi bat harrapatzeko, eta zure alokatu Opel aukera ematen dizu behera. Ikusi nahi duzun guztia, nahi duzu gozatzeko da, nahi duzun xurgatu da, baina ezin duzu. Guztiak egin ahal izango duzu itxaron, pazientziarik lortzeko, zapuztu, eta pentsatzen zenbat gehiago miserable sentitzen duzu zure boss aurkitzen ez duzu agertuko.
  
  
  Nire alemaniako baino gehiago da egokia, eta berak, gelditu zen bat pasatzen mimmo motorist eta eskatu ego-en laguntzarekin. Non nire alokairua autoa hautsi behera, ikusi izan dut Rhin azpitik, eta iparraldean, teilatuak eta elizaren dorrea Braubach. Aurretik bere, ikusmena izan zen, Koblenz, non Rhin txalupa harrapatzeko litzateke bere. Aukerarik ez nuen, baina itxaron bere, ireki autoa atea, utzi aire freskoa batzuk laginketa, eta gogoratu dibertigarria izan nuen Lucerne goiz hartan.
  
  
  Ondoren, nire txiki samarra dolly konpromiso batean Delle Martinika-Montréal bere joan Suitza bisitatzeko Charlie Treadwell at Ego eski eta eguzkia txaleta, gertu Lucerne. Bat izan zen grand topaketa lagun zaharrak, bete edariak eta oroitzapenak. Charlie sartu me Isuriko Marie. Suitzako Frenchwoman ukitu batekin alemana, irekia eta atsegina.
  
  
  Altuera ertaineko, ilea labur eta dantza begiak marroi bat, beldurrezko eski magaletan eta amets bat zabor.
  
  
  Jakina, edozein bezala, AIZKORA agente, behar izan nuen, aldian-aldian deitu egoitza eta esango Hawke non me harremanetan jartzeko. Zati izan zen berehalako ekintza sarea, AIZKORA, eta Hawke izan hatz seinalatu bere gizonak edonoiz, edonon. Gisa nuen aurkitu aspaldi, hau izan zen ziur su-modu bat hondatu atsegina oporrak. Konturatu nintzen berriro Lucerne batetik Gables-Marie. Izan zen, sei goizean telefonoa deitu nire gela eta entzun nuen Hawke laua, lehor ahotsa. Gable-Marie-ren xarmangarri esku atseden kasualitatez nire bularrean, bere bular bat osatuz biguna manta hori sakatzen nire aurka.
  
  
  "United News Agentzia," Hawke ahotsa benetan deitu. Jakina, izan zen, lerro irekia, eta erabiltzen zuen ohiko mozorrotzea. "Hori da duzu, Nick?"
  
  
  "Entzuten ari naiz", esan nion. "Polita entzun duzu."
  
  
  "Ez zaude bakarrik", esan zuen aldi berean. Lisa zekien me liburu ireki bat bezala da esaera. Oso ona, pentsatu zuen. Galdetu zuen. "Ez da oso hurbil?" "Nahikoa da."
  
  
  Ego ikusi bere, altzairu-begi gris atzean rimless betaurrekoak, zuen bezala, eta saiatu irudikatu nola itxi zen.
  
  
  "Nahikoa hurbil entzun gurekin?" izan zen hurrengo corkscrew.
  
  
  "Bai, baina ez zuen lo."
  
  
  "Ezin dugu utzi lehiakide baino gehiago hartu istorio hau," mozorro Hawk jarraitu. Gure argazkilari, Teda Dennison, du gauza handiak egin. Nik uste dut dagoeneko lan egin zuen Ted istorioa?
  
  
  "Bai, ezagutzen dut bere ego", esan nion. Ted Dennison onenetako bat izan zen AIZKORA eragile Europan, eta duela urte asko, osatu dugu, misio bat elkarrekin. Gogoratu zuen hori izan zen oso ona informazioa irakurtzeko.
  
  
  "Ikusiko duzu Teda Rhin itsasontzi Koblenz, 3:30," Hawke esan zuen. "Du zerbait oso garrantzitsua da egin, beraz, galdu baduzu, itsasontzi bat Koblenz, jarraitu hurrengo kaia eta taula dago. It 's Mainz bost o' clock.
  
  
  Telefono klik egindakoan, berea, hasperen egin, eta Marie gora begiratu batetik Gables. Ez zuen, nahiz eta mugitu. Hori izan zen lehen gauza bat nabaritu dut bere buruz horietan zehar lau gloriosa egun. Noiz izan zen eskia, zuen eskia. Denean zuen, edan, edan zuen. Noiz egiten zuen maite, zuen maitasuna egiten, eta noiz izan zuen lo, izan zuen lo. Neska ez dakit neurriz. Egin zuen guztia, maila gorenean. Utzi nuen ohar bat esaten izan nuen izeneko nire boss, eta irristatu goizean goiz Lucerne, zein izan zen, oraindik ere hotz eta lasai. Bazekien hori, bada, Nah hautsi zuen bihotz sindromea, zein zuen zalantzan jarri, Charlie Treadwell zukeen patted bere burua eta bere ospatu eskutik. Bere hegaldia hartu zuen bere Frankfort eta ospetsua Rhin.
  
  
  Eta bere ahotsa zen eremu berean non Caesar, Attila, Karlomagnoren, Napoleon, eta asko modernoa conquistadores marched bere legioak, eta izan zen bat hautsi-behera alokatu Opel. Saiatu naiz, ez utzi lortzeko nire burua gehiegi. Izan zen buruz atera eta gelditzeko beste gidari ikusi zuen segurtasun zaindari Strassen batera kutxa txiki bat bizkarrean. Gazte mekanikari bat izan txandan aurpegia, ile iluna, eta izan zen, oso pentsakor. Zuen ducked sartu autoa Teutonic zehaztasuna, zein eskertu izan dut, baina, halaber, Teutonic moteltasuna, zein nintzen gutxiago eskertzen. Zuen azkar konturatu ebaki nire arropa ez zela I alemana, noiz eta nik esan zion nintzen American, azpimarratu zuen azaltzeko prozedura bakoitzak egin zuen.
  
  
  Azkenik, lortu nuen konbentzitu zion nire alemana izan zen, nahiko ona da, eta hori ume, ez zuen behar guztiak azaltzeko auto-related baldintzak. Aurkitu zuen arazoa Vergaser da, carburetor, eta izan zen bitartean jarriz berri bat, ikusi zuen Rhin itsasontzi pasatzen pean digu, gritting bere hortzak.
  
  
  Noiz amaitu zuen, itsasontzia izan zen ikusmena. Emu ordaindu dolar, eta horrek egin zion irribarre zorionez, ondoren, sartu salto txiki autoa eta saiatu berriro asmoa izan da, Ferrari bat. Ego-oro har, aitortu behar dut autoa zuen bere onena. Dugu sped batera, bide latza, sped iragan mimmo etxe pintoresko eta iluna aurriak, eta etorri mugan arriskutsua hurbiltasuna, non Alyonka eta abiadura diverged.
  
  
  Errepidea jaitsi hainbat twists eta txandaka, eta hurbildu Rhin, eta nire aurretik noizean keinuka plazer bat itsasontzi, hegala lasai. Ego azkenik harrapatu bere puntua non errepidea berdindu off eta jarraitu ibaian zehar. Izan zen, maila itsasontzi eta moteldu egin da. Lortu dut Koblenz denbora. Bere, arnasten erliebe sigh bat. Bere, pentsatzen Dennison ontzian. Gutxienez, izan zuen erlaxatu eta gozatu eguzkia denean, bere ego izan nahian harrapatzeko bere egun guztiak. At bila nenbilen luze bat, txikia plazer artisau txiki bat kabina erdian eta ireki barajasko, beraz, turista izan giharrak baino gehiago baranda denean gertatu da, argi eta garbi aurrean nire begiak. Surrealista izan zen, craziest gauza litzaidake zuen inoiz ikusi, ia bezalako bat ikusten motela-motion filma. Lehen ez ziren leherketak, bi horien bitartez, txiki bat, leherketa, eta, ondoren, handi bat trumoiak bezala cauldrons hegan airera. Baina ez zen leherketak dela harritu me. Izan zen ikuspegi bat kabina heaving eta kalamastra. Batera kabina, ikusi nuen beste leku batzuetan itsasontzi hegan gain. Filmatu dute zerua sartu nahi suziriak zehar su artifizialak pantaila bat.
  
  
  Bere autoa braked nabarmen, eta Opel gelditu bortizki. Noiz lortu nuen nire autoa, wreckage izan zen, oraindik ere erortzen ibaira, eta plazer txalupa "Rhenish Txalupa" izan, ia erabat desagertu dira. Bakarrik brankan eta popan ziren oraindik, batez ere ura eta hegala bata bestearen aldera.
  
  
  By I deigarria izan zen bitxia isiltasuna, ondoren, leherketak. Gutxi batzuk izan ezik oihuak eta biguna beres lurrun & nb, isiltasuna zen nonahi. Zuen stripped off bere arropa, jarri Wilhelmina, bere Luger, eta Hugo, arkatz bat-mehe stiletto strapped bere forearm, bere azpian arropa, sartu atean sartu Rhin, eta swam to the crash gunean. Bazekien hori oso jende gutxik litzateke iraun dute huts, baina ez ziren oraindik ere aukera hori beste norbaitek gorde ahal izango dira. Zuen, halaber, konturatu polizia eta inguruko ospitaleak jada jasotako deiak etxeetan ibaian zehar, eta hori txiki bat sokatira txalupa ikusi zuen bere aurretik, eta horrexegatik itzultzeko.
  
  
  Mimmo gainditu egur zatiak, zorrotz, pitzatu pieza kaskoa, baranda eta decking. Baita lanparak, batzuk horren inguruan ziren erabat dismembered. Apur bat aurrerago, ikusi nuen bere eskua poliki-poliki igotzen inguruan ura, bat egin nahian igeriketa trazua. Berea drifted sortu ilehoria buru izan baita eskutik. Hurbiltzen neska, bere ikusi nuen eder aurpegia borobil eder ohiko ezaugarriak eta begiak bezala blue beira, nahastu eta izoztuak. Zuen igeri bere, jarri bere besoak inguruan bere lepoan, eta igeri itsasertzean. Bere gorputza berehala lasaitu, eta berak onartzen dit ardura hartu by atseden nire burua ur gainean. Bere begiak bildu Hey da berriro. Zuen ia zorabiatu.
  
  
  Ez ziren oraindik indartsu rapids puntu honetan Rhin, ez oso urruti, azkarra eta arriskutsua Gebirgsstreke. Dugu ziren, batzuk ehun metro downstream non autoa utzi zuen bere zenean, azkenik, bota bere gora bankuak. Arrosa kotoizko soineko clung ongi bere azala hezea, agerian utziz bereziki eder bat osoa figura bular handiak dituzten zuela zerbait dotorea da. Bere luze, txandan enborra nahikoa izan gerrian izan plump, eta nahikoa bizi izan voluptuous. Tipikoa alemaniako izan zabal cheekbones, arrazoizko azala, eta txiki bat adierazi sudurra. Begi urdin sartu begiratu, beste mundu bat, nahiz eta berea, pentsatu izan dut sentitzen bere hasieran berreskuratzeko. Entzuten zuen sirenak eta ahotsak pertsona crowding hondartza. Bere bular osoa igo eta jaitsi goxoa erritmo bezala, sakon hartu zuen arnasa. Ontzi txiki nahi luke bizirik. Zirudien me bat izango litzateke, antzuak bilaketa. Handi bat izan zen leherketa. Oraindik ez dut ikusi cockpit hegan zerua sartu nahi suziria bat abian jarri Cabo Kennedy, NY.
  
  
  Neska mugitu eta ee eseri bere behera, bere hezea soineko helduta, bere azala, erakusteko guztiak kurbak bere oraindik gazte gorputza. The beirazkoa begirada desagertu egin zen, eta ordezkatu adierazpen bat memoria, bat-bateko itzulera terror hori hartu zuen eduki, bere burua. Ikusi zuen beldurra eta izua bere begiak, eta ospatu out bere eskuetan. Erori egin zen, nire besoak, eta bere gorputza jerked bihotz-rending negarrak.
  
  
  "Ez, Fraulein," muttered dut. "Bitte, ez negar . Guztiak eskubidea."
  
  
  Utzi dut bere snuggle sortu zidan arte bere negarrak gelditu, eta behera lasaitu zuen arte, bere begi urdin ziren bilatzen, nire aurpegia.
  
  
  "Nire bizitza salbatu duzu. Eskerrik asko", esan zuen.
  
  
  "Zuk litzateke ziurrenik iritsi shore zeure burua", esan nion. Ekarri zuen. Izan zitekeen.
  
  
  "Zinen itsasontzi bat?" galdetu zuen.
  
  
  "Ez, maitea", esan nion. "Izan dut gidatzeko ibaian zehar noiz gertatu da leherketa. Izan dut nire bidean Koblenz lortzeko buruzko taula bat betetzen lagun. I sartu atean sartu da ura, aurkitu duzu, eta bota duzu lehorrera ."
  
  
  Inguruan begiratu zuen, eta beldurra izan zen, oraindik ere agerikoa bere aurpegia zuen bezala begiratu ibaiaren eta itsasertzean. Zuen shivered bere hezea soineko haizea bezala nintzen, eta itsaskor soineko jasan txiki-txiki botoiak bere nipples. Jiratu zuen bere burua, eta aurkitu du bere burua begira Nah, eta ikusi zuen bere urdin ikasle argia da une batez.
  
  
  "Nire izena da Helga", esan zuen. "Helga Rutten".
  
  
  "Eta, nire izena da Nick Carter", esan nion.
  
  
  "Ez duzu alemaniako?" galdetu zuen harriturik. "Zure alemaniako bikaina da."
  
  
  "Amerikarra", esan nion. "Ba al duzu enpresa taula gainean, Helga?"
  
  
  "Ez, bakarrik izan zen zuen," esan zuen. "Egun ederra izan zen, eta bere hotel, joan bidaia bat."
  
  
  Bere begiak ziren me orain, baino gehiago mugitzen nire bularrean eta sorbaldan. Nah izan zuen ia sei oinak haragi aztertzeko, eta hartu zuen bere denbora. Orain nire txanda izan zen ikusteko estimua bere begiak. Ez zuen ordaindu arreta jarri heriotza ibaiaren eta berreskuratu, oso azkar. Bere begiak biziak izan ziren, bere ahots osatzen dute. Zuen shivered, baina ez zen delako, hotza, hezea arropa.
  
  
  "Esan duzu auto bat hemen?" "Zer da?" zuen galdetu zion, nodded eta adierazi autoa urrunago.
  
  
  "Ez dut osaba bat nor bizi da hemen", esan zuen. "Besterik ez nintzen bila denean gertatu da. Ez dakit non gakoa da. Ahal izango dugu han joan off lehortzen."
  
  
  "Bikaina", esan nion, ay, laguntzen bere gora. Zuen mailakatu eta jaitsi me gainean, bere bular biguna eta beroa aurka, nire azala. Ona emakumea, erabaki dut. Ibili zen bere bere autoa, dituena bere gauza backseat, eta hartu bat azken begirada sorosleak ziren orain ezerk ibaian zehar. Hala ere, ih core klase izango erlazionatzeko identifikazioa eta berreskuratzea. Bere, pentsatzen Ted Dennison. Zuen iraun zezakeen, baina ez zen zaila. Zirudien me Helga izan behar du, ia-ia bakarrik bizirik atera. Litzaidake zuen poliziari deitu eta ospitaleak, bada, bat aurkitu zuen telefonoa eta harremanetarako Hawke geroago. Pobrea Ted, bizi izan, arriskuan eta heriotza bere bizitza osoan, eta orain hildako izan zen delako galdara baten plazer itsasontzia lehertu.
  
  
  Orain Helga zen dardaraka batetik heze eta hotz. Berak adierazi gotorleku zahar bat dela towered dotorea ez oso urruti digu.
  
  
  "At lehen planoan elkargunean, buelta zuzen eta buelta bat sartu errepide estu amaieran... Zaubergasschen", esan zuen.
  
  
  "Magia apur kalean", - errepikatu da. 'Polita izena.'
  
  
  "Hau da, aparteko errepide," jarraitu zuen, " eramango gaitu zuzenean ate nire osaba gaztelua. Gaztelua arrazoi exekutatu ibaian behera. Osaba Doc bat du, baina berak bakarrik ez asteburuetan. Ez da inguruan pobrea noble duten buelta beren etxeetan sartu turismo estazioak edo museoak. Zuen bat industrialari.
  
  
  Aurkitu dut errepide estu bat izeneko Magia Lane eta jarraitu baten bidez baso trinko. Zehar nabarmen igotzen errepide, ohi bat harrapatu zuen, zabal-zabalik soropilak inguratuta zuhaixka. Helga zen dardaraka, ia etengabe, eta igo dugu handiagoa, nabaritu dut airean aldatu zuen, eta hotza sentitu dut. Pozik nengoen ikusteko altxagarriak handia gaztelua, inguratuta sakon bat lubakia da, ez du axola nola iluna eta gogorra zirudien guretzat. Helga esan izan dut joan, baino gehiago, zubia, eta gelditu zuen aurrean handi bat egurrezko atea. Ran zuen autoa inguruan eta aurkitu zenbait harri handi blokeak txoko batean handiko horma inguratzen zuen gaztelua. Atera zuen mordo bat big heavy burdinazko giltzak, txertatuko bat, horien bitartez blokeoa sartu, eta ate handi, poliki-poliki, swung ireki aurretik, ezin izan zuen atera, eta laguntza ay. Salto egin zuen atzera, autoa hartu, eta esan zuen: "Disko sartu, patioan, eta ikusiko dugu hau gelditzeko hezea nahaspila."
  
  
  "Ondo da, "esan nuen, txikia bezala Opel sartu bota zabala hutsik patio non zaldun eta orriak zuen behin mugitu.
  
  
  "Ez du zure osaba izan telefono bat?" Helga galdetu zion.
  
  
  "Bai, jakina", esan zuen, korrika bi eskuak bere bidez ilehoria ile eta dardarka, bere burua utzi hezetasuna atera. "Ez dira mugikorrak nonahi."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "I dagoeneko esan dut hori izan zen nire bidea zure itsasontzi zahar bat bete negozio lagun. Jakin nahi dut zer gertatu zion."
  
  
  Ez zen eerie isiltasun handia gaztelua koa izan zen bezala patioan eta begiratu hormak eta loopholes.
  
  
  "Ez al dago edozein funtzionario hemen?" Helga galdetu zion.
  
  
  "Nire osaba bakarrik aukera ematen dizu etorri horiek asteburuetan denean, ez da zuen", esan zuen. "Ez dago lorazain eta upategi zahar bat, baina hori da dena. Goazen, hartuko dut duzu gela bat non hobeto sentitzen duzu."
  
  
  Berak ekarri zidan handi baten bidez aretoan, non izan zen, agurtu bi luze haritz aulkiak, erdi aroko banderak sabaitik zintzilik, eta handi bat tximinia. Azkenean, aurkitu zuen bere burua, gela handi bat benetan errege lau-egilearen ohe, aberatsa gortinak eta tapizak, baita sendoaren egurrezko aulkiak handiko bizkar eta lodi brokatu burkoak. Ez zen altu bat Errenazimenduko kabinete hormaren kontra, eta Helga bildu eskuoihal bat eta botako dit inguruan.
  
  
  "Bat bezalakoa da gonbidatu gela," esan zuen. "Lo egin nuen han neure burua. Oinez I hall behera aldatzeko. Ikusi duzu bost minutu."
  
  
  Zuen stared Nah, bere hezea soineko oraindik helduta ongi bere txandan, apur bat plump behean. Pentsatu nuen Helga handi bat izan zen emakume sendo bat eraikitzeko, baina hartu zuen guztiak. Bere lehortu, eta, ondoren, bankuaren prentsa ohe gainean. Besterik ez nuen etorri, ondorio hori ez nintzen berean bizi mendeko denean Helga itzuli zen estu marroi bakero eta marroi ilun blusa zuen litzaidake lotuta sortu aurrean, beraz, bere bizitza osoa izan zen, biluzi. Berea izan zen laburra baffling da bere itxura.
  
  
  Nik ezagutzen duten emakumeen litzaidake lain ospitalean sukarra igandeetan ondoren zer litzaidake zuen, besterik gabe, bizi. Helga, nor izan arretaz orraztu bere ile sartu distiratsua olatuak eta niri begiratu tingling begiak, ez zuen nabarituko seinaleak edozein pasatzen proba.
  
  
  "Oh, dut erabat ahaztu hori erabili nahi baduzu, telefono,", esan zuen irribarrez warmly. Telefono ohe azpian. Egon naiz zure zain korridorean." Errenta bukatutakoan. Ikusi zuen bere ibiltzeko gelak, bere galtzak helduta itzuli bere gorputza. Ibili zen motela, leuna mugimenduak. I azkar ondorioa izan zen hori. mendean oso arrakastatsua izan zen niretzat, eta iritsi nintzen ohe azpian nire telefonoa.
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  
  Grim eta painfully motela, nahi zuen bere. Deitu nuen behin ospitalean, eta Gurutze Gorria geltokia arloan. Nintzen ia behealdean zerrendan noiz entzun nuen albistea, ez dut entzun nahi. Ted Dennison gorpua aurkitu zen, eta identifikatu. Aparte Helga, ez ziren bakarrik lau bizirik: bi gizon, emakume bat eta haur bat. Gogoz, galdetu zuen Hawke deitu, eta atzerritik lortu harremanetan berarekin ohiz azkar. Ondoren, bere kontatzea emu buruz tragikoa gorabehera, ez zen eten luze baten, gero Ego-en ahotsa izan zen, laua eta izoztua.
  
  
  Ez zen istripu bat, ", esan zuen. Guztiak da. Besterik ez zuen bota ego me at, eta utzi hartan, ezagutzen dut, ez dut ulertzen krudela benetako aurre orain.
  
  
  'Ziur zaude? Galdetzen nion, apur bat gutxi gorabehera.
  
  
  "Bada aipatuko froga, badakizu onena," Hawk erantzun zion. "Bada, bada, esan nahi da, seguru". Bai, zuen nahiko madarikatua ziur.
  
  
  Bezala hitz egiten zuen, ikusi zuen txalupa ondoan me berriro entzun eta leherketak berriro. Jakina, ih bi izan zen, berehala beste buruz beste, baina, oraindik ere, bi, txikiena lehen, berehala jarraian handi bat eragin gisa galdarak lehertu. Bi leherketak. Ih entzun berriro, baina oraingo honetan bat gehiago zuzena argia.
  
  
  "Hil dute pertsona horiek guztiak lortzeko Teda," esan nuen, harrituta enormity pentsatu.
  
  
  "Ez utzi zion hitz egin behar duzu," Hawke esan zuen. Gainera, zer esan nahi du pertsona batzuk ez datoz bat, batzuk ehun errugabeen bizitza? Jainkoa, Nick, ez esan dit urte hauetan guztietan ondoren, lan honen antzeko zerbait oraindik kolpe duzu."
  
  
  Buruzagia izan zen, eskuineko, jakina. Bere ez dira harritu. Nik bizi izan da aurretik, lotsagarria ukatzea bizitza, hil inocentes, azken justifikatzen esan nahi du. Izan da, aspalditik ulertu dutela, nork pentsatu beraiek aukeratutako asko, beti zirudien jarraitu inguruan terrible bat axolagabekeria interesak gizateriaren. Ez, ez nintzen benetan harritu. Agian, hobea izan zen, esan "urduri eta haserre."
  
  
  "Edozein dela bagenekien, Ted," Hawke esan bere, " garrantzitsua zen. Ez dute badirudi hartzeko aukera edozein."
  
  
  "Horrek esan nahi du, garrantzitsua da guretzat, baita," Hawke esan zuen. "Ikusi nahi dut bihar West Berlin, gure tren geltokia. Badakizu nola gauzak ez dira orain. Hartzen dut, bere plano bat gaur gauean eta bihar iritsi goizean. Gero esango dizut zer ezagutzen dugu.
  
  
  Eseki dut eta sentitu bat-batean areagotu haserrea me barruan. Bitartean patua Teda Dennison utzi natural bat inpresioa me, I zen biziki eragina, beste biktimak. Ted profesionala izan zen, besterik ez bezala bere. Besterik ez dugu bizi izan zen heriotza. Barre egin genuen, jan, eta lo egiten heriotza. Interes guretzat begi-bistakoa zen. Hala ere, nahi badute harrapatzeko Ted dute, modu bat aurkitu behar izan hit bakarrik ego. Baina egin dute erraza eta gogorra. Eta hori baino lehen, niri gonbidatu dute, Nick Carter, agente bezala N3, baina, halaber, giza gisa. Badugu izan ditugu, eta horien litzaidake sentitzen sentitzen beraientzat. Dut, agian ohar bat egin da.
  
  
  Zuen jaiki ohe zabal, ireki masiboa atea, eta urratsez urrats iluna, heze, zakarra harria korridore. Bat-batean bere, sentitu nuen, ez nintzen bakarrik. Sentitu dut bere begiak piercing nire bizkarrean. Azkar zuen aktibatuta inguruan, baina ikusi bakarrik apal itzalak. Hala ere, bezala sentitu da norbait ez zen. Ondoren, zuen aurkitu zuten gizon bat amaieran gela: altuera, ondo eraikitako, batera flaxen ile, txiki blue eyes, eta estu bat ahoan. Ez zuen itxura lorazain bat dago. ez bat baino gehiago zaharra sommelier. Begiratu me at zuen une batez, eta desagertu bat sartu, hainbat eta hainbat arku korridoreetan liderra atera korridorean. Bertan, aktibatuta zuen eta sartu ibili aretoan, non Helga eserita zegoen bat luze haritz mahaiak bere hankak shamelessly bihurritu. "Ikusi besterik ez dut norbaitek", esan nion. "Ez, aretoan."
  
  
  "Oh, Kurt." Irribarre egin zuen. 'Segurtasun.
  
  
  Bere ahaztuta nen. Gaur egun, behar duzun norbaitek hemen, begi bat mantentzeko zer ari den gertatzen."
  
  
  Zuen lortu arte, baino gehiago ibili da niretzat, eta harrapatu nire eskuak. Banekien litzaidake zuen ikusi nire begirada diapositiba horietan zehar deliciously plump bularrak ziren sakatzen aurka oihal mehe bere blusa. Esan nion entzun nuen nire beste bat hil zen leherketa, eta barkamena eskatu zuen. Noiz esan nion izango nuke West Berlin hurrengo goizean, Helga eman zidan bero bat, esanguratsua irribarre.
  
  
  "Hori da, handia," oihu egin zuen, estutuz nire eskuak. "Bizi naiz, Mendebaldeko Berlinen. Ezin dugu lo hemen gaztelua gaur gauean, eta utzi goizean. Ia arratsaldean, eta zergatik disko iluna? Gainera, bere hotel nahi prestatzeko festa bat duzu. Mesedez, ble?
  
  
  "Ez dut nahi eragozpenak duzu," esan dut, ez da oso convincingly, beldur naiz. Gustatu zait ideia gastatzea gauean honekin oso leuna girl. Dut beti estimatzen, hala nola atsegina enpresa gehiago, baina konturatu nintzen ez dakizu noiz aukera etorriko da. Eta bada Helga ziren proposatzen da orain, pena bat izango litzateke ez jarduteko.
  
  
  "Ez da zaila guztietan," esan zuen. "Nire bizitza salbatu duzu, gogoratzen? Irabazi duzun asko baino diru gehiago Ed. Baina has gaitezen lehen."
  
  
  Azkar aurkitu dut hori Helga horietako bat izan duten emakumeak dio gauza hori interpreta daiteke sei modu ezberdinetan, baina, ondoren, berehala aldatzeko beste zerbait, eta, beraz, jada ez duzu buruz aholku bakarra interpretazio zuzena.
  
  
  "Joan", esan zuen, hartu nire eskua. "Joan eta eseri sukaldean dut, berriz, afaria prestatzeko. Orduan hitz egin ahal izango dugu pixka bat."
  
  
  Sukalde handi bat izan zen, ondo funtzionatzen espazio handi kobrea eta altzairu herdoilgaitza galdara sabaitik zintzilik luze amu. Aparkalekuak lapikoak eta zartagin eta apal bat inguruan hormak plater eta mahai-tresnak. Nire osaba, jakina, gustatu jarri ikusgarria yahoo asteburuetan. On bat horma handi bat izan zen, zaharra harrizko labean eta izozkailuan zen testuinguru honetan sobering modernitatea. Helga hartu ona txuleta, bildu handi bat labana, eta hasi egindako deftly. Keinu batean, begi bat, hainbat lapikoak eta zartagin agertu zen: handi bat, sukalde zen oraindik erretzea. Bitartean, zuen egiten ari zen hori, eta berea izan zen eserita zabal bat, aulki eroso, berak esan zidan, lan egiten zuen idazkari gisa West Berlin, zuen hails inguruan Hanover, eta hori gustuko zuen bizitza ona.
  
  
  Noiz lortzeko gai izan zen kanpoan bere eltzeak, hartu zuen me barra txiki bat off aretoan eta galdetu nahi dut bota bere zerbait. Ondoren, gure edariak eskuan, berak ekarri zidan gazteluaren inguruan, bozkatzera joan, beraz, eutsi nire eskua nirea, laztanduz nire hip urrats bakoitzean, berak frogatu da oso probokatzailea gida. Gaztelua osatzen inguruan hainbat txiki gelak beheko solairuan, eta bigarren solairuan eraikin nagusia. Mota guztietako erdi aroko objektuak hormetan zintzilik, eta gabe baranda, ez ziren bakarrik primitibo espiral eskailerak. Ikusi zuen bere handi batean, modernizatu gela beheko solairuan ilara bookshelves eta mahai bat. Deitu zuen bere osaba-en azterketa. Helga zen txateatzen zorionez, eta galdetu dut bada zuen egiten mantentzeko me jakin izan zuela urruntzen ostatu osoa ezkerreko erdia lehen solairuan, non hiru blokeatuta ateak ikusi zuen bere. Bada, hori izan zen benetan bere asmoa zuen, baina ez zuen huts egin. Hiru egun hauetan ziren stark kontrastea gainerako gaztelua. Behealdean da, esan zuen, litzateke oraindik ere, ikusi nahi ardo barrikak, eta pentsatu zuen nabaritu zuen damak une bat. Ozta-ozta izan zen nabaritzen, eta ez nengoen ziur, baina ez dut pentsatu.
  
  
  "Oh, ziur, bat ardo upelen," irribarre egin zuen, eta joan sortu estu eskaileretan. Handi txandan upel koa luze ilara, bakoitzak egurrezko punteatu eta seinale data adieraziz eta ardo mota. Bat izan zen, zabala, ardo upelean. Zerbait zen bothering me igo dugu atzera gora, baina ez nekien zer zen. Nire garuna beti funtzionatu hala nola ezohiko modu batean, bidaltzea seinaleak hori bakarrik argi geratu geroago. Baina, dute gisa zerbitzatzen serie bat bezero potentzialak izan ziren, normalean, oso lagungarria une egokia. Hori adibide handi bat izan zen! Ardo barrikak begiratu primeran normal, eta oraindik zerbait zen bothering me. Baztertuko zuen pentsatu, ez zegoelako puntua pentsatzen da orain. Atzera sukaldean, gainbegiratu zuen Helga amaitzeko bere bazkaria.
  
  
  "Badakizu, Nick, oraindik lehen American dut inoiz ezagutu", esan zuen. "Jakina, ez zuen bete zen asko turista Amerikar, baina ez dute aldaketa.
  
  
  Eta inork ez du horien inguruan izan duzun bezala. Uste dut ari zaren oso gizon eder bat.
  
  
  Izan dut irribarrea. Ez zait gustatzen apaltasun faltsua. Helga luzatu.
  
  
  "Ez duzu aurkituko me erakargarria da gehiegi?" "Zer da?" galdetu zuen egia. Bere, ikusi nola bere bular itsatsita jarri zuen bere eskuak atzean bere burua. "Hori da unattractive hitza, nire maitea", esan nion. Irribarre egin zuen, eta batzuk bildu plakak.
  
  
  "Afaria ia prest", esan zuen. "Eman digu denbora gehiago dut, berriz estali aulki eta aldatu."
  
  
  Orduan jaten dugu gure bigarren edan alde on bat luze bat aulki kandelen by eta bat baino gehiago sutzar handi bat tximinia. Helga zen beltz bat jantzita belusezko soineko botoiak eta begiztak aurrean behera bere gerrian. Oilarrak ziren zabal, eta bakoitzaren azpian begizta zegoen ezer baina bat Helga. V-lepoan jantzi zuen bere onena mantentzeko Helga en bular kontrolpean.
  
  
  Zorionez, ez zen oso arrakastatsua izan da saiakera. Ekarri zuen bi botila bikaina herriko ardoa, eta horrek, esan zuen, ez zen aurkitu gazteluaren inguruan mahasti, zeren bere osaba ontziratutako oso gutxi botilak, eta, batez ere, entregatu ardo upel merkatari. The Eda dastatu handia, eta esker edariak eta ardoa, ez zen giro polita arteko Helga eta ni. Zuen isurtzen ona armagnac dugunean joko hau jokatu eroso sofa aurrean sua. Bat izan zen, chilly arratsaldean eta gaztelua zen heze eta, beraz, sute bat izan zen, ongi oasis berotasuna.
  
  
  "Egia da," Helga galdetu, " America da, oraindik ere oso puritanoa sexuari buruz?"
  
  
  Galdetzen nion. "Puritan da?" 'Zer esan nahi duzu?'
  
  
  Zuen toyed bere brandy beira, niri begira baino gehiago rim. "Entzun dut American neska sentitzen aurkitu behar dute aitzakia lo gizon bat," jarraitu zuen. "Uste dute, esan behar duten beste ego, edo edaten dute gehiegi, edo sentitu dute sentitzen ego, eta abar. Eta American gizonak dira, antza denez, oraindik zain, besteak beste, aitzakiak, bestela uste izango dute neska hori da puta bat."
  
  
  Izan dut irribarrea. Ez zen egia esan asko bere hitzak.
  
  
  Helga jarraitu. "Litzateke uste duzu neska bat izan zen, puta, bada, ez zuen estaltzeko bere sentimenduak, hala nola barregarria aitzakiak?"
  
  
  "Ez", esan nion. "Baina bere, gainera, inguruan ez direnek batez besteko American."
  
  
  "Ez, egia da," zuen murmured, bere begiak exekutatzen nire aurpegia baino gehiago. "Ez dut uste zarela erdipurdiko inolaz ere. Ez da zerbait buruz duzun hori inoiz ez dut ikusi berean gizon. Egin duzun bezala izan daiteke, oso polita, baina baita ere ahal izango duzu oso krudela da."
  
  
  "Hitz egiten ari zaren buruz pretenses eta aitzakiak American neskak, Helga. Ezin dut, besterik gabe, bere gain hartzen duten batez besteko alemaniako neska ez du behar aitzakiak?
  
  
  Ez dut uste, beraz, " Helga esan, inflexio guztiz aurpegia me, bere bular goranzko zuri bezala muinoen gainetik belusezko. "Ez dugu bertan behera utzi, hala nola, aitzakiak. Aurre dugu errealitatea gure giza beharrak eta desioak. Agian, hau da, emaitza horiek guztiak gerrak eta sufrimendua, baina gaur egun jada ez gara deluding geure burua. Ezagutzen dugu boterea, potentzia gisa, gutizia gisa, gutizia, ahultasuna ahultasun gisa, indarra, indarra, sexua sexuaren arabera. Hemen, neska bat ez da espero gizon bat esan duzu maite zuen denean zuen esan nahi zuen, lo egin duzu. Eta gizon bat, ez da espero neska bat ezkutatzeko, bere desioak silly pretenses."
  
  
  Oso ilustratuak eta commendable", esan nion. Helga begiak ziren orain tristea urdina, eta ziren etengabe mugitzen nire aurpegia nire gorputza, eta alderantziz. Bere ezpainak ziren hezea motela igarotzea bere hizkuntza.
  
  
  Bere unvarnished nahia lan bat bezala korronte elektrikoa ezarri duen nire gorputza sutan. Eskua jarri zuen atzera bere lepoan, estutu da, eta poliki-poliki bota bere aldera zion.
  
  
  "Eta zuk bezala sentitzen da, Helga," esan nion, oso softly, "zer esan duzu?" Bere ezpainak parted, are gehiago, eta berak baino gehiago izan zen niretzat. Sentitu dut bere eskuak behera irristatu nire lepoan.
  
  
  "Ondoren, bere esango dut nahi dut, duzu," zuen muttered hoarsely, ozta-ozta entzuteko. 'Bere-nahi dut.'
  
  
  Bere hezea ezpainak sakatzen, astiro-astiro, eta ernegaturik aurka nirea. Berea, sentitu bere ahoa ireki eta bere hizkuntza makila eta astinduegiten atzera eta aurrera. Bere esku eroriz bere alde, oilarrak ' soinekoak parted berehala, eta Helga en bular jaitsi softly sartu nire palma.
  
  
  Zuen tilted bere burua atzera une bat, bota bere ezpainak kanpoan nirea, eta bere gorputza, bat-batean, luzatu, bere hankak aurrera.
  
  
  Biguna bere bular ziren sendo eta osoa, zuri txiki-txiki arrosa nipples duten popped ukitu. Guztiak oilarrak bere soineko irekita zeuden, eta Helga irristatu off erabat. Zuen jantzita, bakarrik black shorts, eta bere senarra sakatzen bere ezpainak bere bular sendoa, berak nahi gabe altxatzen bere hankak. Berak bultzatu aurrera, premiazko bere bularrean aurka me, bere eskuak dardarka eta grabbing me at. Zuen arnasestuka eta egin arraro soinuak plazer gisa, bere eskuak estutzen eta lasaia berriro.
  
  
  Jaiki zen eta undressed. Izan zen, oso motela eta atsegina bezala Helga clung me dudan bezala, biluztu, bere eskuak mugitzen gora eta behera nire enborra eta bere aurpegia kontra sakatzen nire sabelean. Hartu zuen, bi bular osoa bere eskuetan, eta poliki-poliki jiratu ih mugimendu zirkular bat. Helga apaldu ilehoria bere burua, eta moaned softly. Bere hizkuntza eginak motela, oozing ondoren plazer bere goiko gorputz arte bere moans bihurtu oihuak estasia. Helga zen dardarka guztiak baino gehiago, bere atzera arching, altxatzen bere burua sortu, eske, bere aldakak oraingoz zuen craved. Eta hura izan zen, hain zuzen ere, amore, baina bitxi bat mota. Ez zen, beraz, askoz unrestrained askatasuna eta ecstatic gozamenerako, hutsa plazer erabat subjugating norbera bezala, amore hori arduratzen zirudien hautsi inguruan batzuk barne-gogoa, kanpo izugarria behar.
  
  
  Helga en izterrak ziren zabal eta masiboa. Bere, pentsatu zen eroso snuggle sortu zion. Ez zen zerbait jainkozko buruz, bere gorputza eta bere pasioa. Bada, erantzun zuen bere nahia bere gorputza. zuen tensed une batez, eta, ondoren, bultzatu, bere burua gora eta behera, biltzeko bere hankak nire inguruan itzuli. Bere, sentitu dut, izan zen, egiten ari dira kanpoan bat valkyrie zerura. Helga moaned eta negar, negar egin, eta hasperen egin zuen, bere bular gogor eta inflexio pean nire eskuak, bere ezpainak ez niri musu, baina tiraka sartu nire sorbalda, irristakorra nire bularrean. Bere handi-nahia zen irresistible, eta sentitu zuen egin urruntzen da, erantzuten mugimendu guztietan bere gorputza arte zabal, heavy bankuaren astindu. Ondoren, beraz, bat-batean hartu ninduen harritu, zuen snuggled sortu zidan, bere eskuak kontra sakatzen nire atzera, eta luze bat, dar-dar sob ran bere gorputzaren bidez. "Oh my God", esan zuen, balitz bezala, hitzak izan ziren urratu out by silaba, eta, ondoren, jaitsi zuen eta ez arautuko, bere hankak oraindik inguruan bilduta me, bere bular osoa swaying gora eta behera. Hartu zuen nire eskua eta erantsita bat bere inguruan bularrak bezala, bere gorputza, biguna eta biribildu, poliki-poliki hasi zen erlaxatu.
  
  
  Azkenik, bere bankuaren prentsa izan zen bere ondoan, eta konturatu zuen erreakzionatu, oso bitxia bada ere, zer gertatu zen. Izan zen, zalantzarik gabe, zirraragarria. Eta oso polita. Izan zen une bakoitzean gozatzen da, baina, nolabait sentitu zuen kontentagaitz. Nolabait sumatzen dut bere, ez zela I egiten maite Helga edo gidatzeko bere aurrekaririk gabeko altuera sentsual poza, baina hori izan dut, besterik gabe, objektu bat, zerbait mesedez erabili zuen bere burua. As I lay ez, begira osoa eskema, bere gorputza, bere sentimendu, nahi nuke ohera joan atzera bere ikusi nuen bada bera izango litzateke arraroa erreakzioa. Merezi izan du berez, baina gehitu da nire gosea. Jakina, bazekien arren trappings lehen orduko, lehen aldiz izan zen, inoiz gehien sagarna edozein emakume. Emateko emakume bat gehienezko plazer, jakin behar duzu nola bere zentzumen eta mentaleko zentroak erreakzionatu, eta honek denbora behar du. Helga piztu, eseri, luzatu bere besoak, bere besoak altxatuz, beraz, bere incomparably osoa bularrean igo.
  
  
  "Ez naiz nire gelara joan, ez dut nahi lo egin."
  
  
  Galdetzen nion. "'Bakarrik?'
  
  
  "Bakarrik", esan zuen, nire harridurarako, bat businesslike, Rivnen-bezalako ahotsa. "Gorroto dut lo batera Hema eta ni. Gau ona, Nick."
  
  
  Koa izan zen, nire aurrean, sakatzen bere bularrak nire aurpegia une batez, eta, ondoren, azkar desagertu inguruan gela bat bezala espektrala zuri figura ilun itzalak. Geratu zen pixka bat, eta begiratu sua, ondoren, joan zen bere gelara. Naiz etzanda handi bat, ohe, eta konturatu nintzen Helga bat izan zen, oso ohikoa ez den neska. Bere, sentitu zuela izan zen, urrun tipikoa batez bestekoa Fraulein.
  
  
  Esnatu naiz, goizean goiz. Erraldoi gaztelua izan zen bezala, lasaia, kripta bat.
  
  
  Gauez ikaratu nintzen pentsatu nuen delako bat entzun nuen garrasi mina. Bere sel eta entzun pixka bat
  
  
  isiltasuna. Uste dut besterik ez dut amestu eta loak berriro. Inork ez du lanik zidan, eta eman nuen gainerako gauean lotan haurtxo bat bezala. I erdi-jantzita, eta joan zen behera lortzeko nire bizarra hornidura autoa inguruan. Atea Helga gela izan zen ajar, eta begiratu zuen. Izan zen oraindik ere lotan, bere bularrak bezala, bi elur-capped mendi gailur, eta bere ile bat eratu urrezko zirkulu burukoaren gainean. Konturatu nintzen berriro zuela harrigarria izan zen izaki. Distiratsua eta ezohikoa, liluragarriak konbinazio guztietan gizon. Baina ondoren nuen bizarra, konturatu nintzen egun gehiegi izango litzateke estres uste buruz askoz Helga. Bere carapace joan Helga gela esnatu bere gora aurkitu zuen luma bat korridorean, luze marroia luma beltza lekuak. Ikusi dut, hala nola, iturri aurretik, eta saiatu naiz gogoratzen non eta noiz. Izan zen, besterik bilatzen denean Helga agertu da, berriro ere jantzita dagoeneko lehorrak jantzi egin duten bere itxura manly. Zuen erakutsi Abe Perot.
  
  
  "Oh, ez dira hegazti mota guztiak inguruan hegan hemen", esan zuen, datozen me eta snuggling sortu zidan, beraz, bere ezpainak izango litzateke biguna eta epela aurka nirea. Bere eskuak slid behera nire izterrak. "Nahi dut, ezin dugu lo hemen," zuen muttered. Bere quill jaitsi eta Ego ospatu bere estu.
  
  
  "Nik ere bai", esan nion. "Orain gelditu. Zuk bakarrik egiteko gauza gehiago zaila da." Helga irribarre egin eta atzera zapaldu. Bere eskua aurkitu nirea, eta ez dugu sartu ibili patioan txiki Opel. Gisa bultzatu dugu atzera zehar bihurri errepidea errepide nagusia, bere aita nabaritu zuen bere aurpegia irribarre zirudien adierazteko, eta ez hainbeste plazer gisa gogobetetasuna. Oso ezohikoa neska, hau Helga Rutten, pentsatu nuen berriro, eta bultzatu dugu atzera West Berlin, nire pentsamenduak mantendu itzuli bart. Izan zen lehen gaua igaro zuen gonbidatu gisa hartan gaztelua, eta bere aita hausnartzen, bere aita bat-batean konturatu arren, dena Helga esan zuen buruz bere osaba, bere aita benetan buruz ezer ez zekien gizon hau. Bere hotel eskatu ego-en izena, baina erabaki horren aurka. Zoragarria izan zen atzerapena. Zer gehiago egin zuen buruz zaintzen dut? Ikusiko dut Hawk bat, ordu batzuk, eta egingo zuen etorri eman dit Jainkoak daki zer aginduak. Helga bat izango da, atsegina memoria. Eta bada bere ezagutu nuen berriro, izan nuen denbora asko sartu xehetasun gehiago.
  
  
  Iritsi gara Helmstedt, atalen bat egun osoan trafikoa Mendebaldeko Alemania eta atzera autobahn. Nire dokumentuak ziren, egiaztatu eta itzuli. Helga bat erakutsi egoitza-baimena West Berlin. Han ziren oraindik, ehun eta berrogeita hamar kilometro joan Helmstedt West Berlin, bat baizik txarra errepidea. Zuen ondorioztatu autobahn izan behar dire konponketa. Baina bakarrik gauza ona ez da mugagabea abiadura. Apur autoa gidatzen azkar gisa izan da, eta, ondoren, behin betiko egiaztatu arabera Volkspolizei, dugu azkenik iritsi West Berlin, oasia askatasuna inguratuta mundu komunista Ekialdeko Alemanian. Helga adierazi me norabidean bere etxean, gertu Tempelhof Aireportu. Bota zuen bere gazte, indartsu hankak inguruan autoa, hartu out gako guztiak baino gehiago key ring, eta entregatu dit.
  
  
  "Egonaldia duzu West Berlin", esan zuen bat dispassionate begiratu bere begi urdin," merkeagoa da hotel bat baino."
  
  
  "Ezin dut lo egin, ezin duzu zenbatu da," esan nuen, jarriz gakoa minutu batean. Jiratu eta kanpoan ibili, swaying bere aldakak. Bere ikusi nuen sartu Ulmer Strasse 27, azkartzeko, eta kanpoan gidatzeko aurretik, tentazioa izan nuen jarraitu bere. Gakoa, nire poltsikoan batekin erre gozoak irrika zuela zekien oso ondo sor litzateke izateko xehatu nire topaketa Hawk. Berea joan Kurfürstendamm eta AIZKORA egoitza Mendebaldeko Berlinen.
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  
  
  Nire alokatzeko auto bidez joan behar izan asko, eta noiz gidatzen dut da Kurfürstendamm, begiratu, gero eta gehiago gustatzen kafea grinder bat. Izan zen bota inguruan Helga, eta orain Stahl bat erabat desberdina da pertsona. Businesslike, erne eta bizia. Hau beti izan da niretzat kasuan. Ez zen beti une bat denean Agente N3 zen kontrol osoa egoera. Zati izan zen praktikan, eta zati bat izan zen barne-mekanismo hori zirudien alboratzen automatikoki. Agian, izan zen eragindako usaina arriskuan, ikusmena bataila, edo zirrara ehiza. Ez dakit bere, ezagutzen dut hori gertatu da huts egin gabe, eta bere ere ikusi ahal izan diferentzia neure burua. Ala izan zen zaintza handitu edo agerraldia komun bat, ez dakit, baina when I begiratu rearview ispilu, bere, I, bat-batean konturatu nintzen ari gainbegiratu. Trafiko astuna izan zen, eta gidatzen zuen bidez alleys bat hartu, begiratu inguruan,
  
  
  Eta aldi bakoitzean begiratu nuen ispiluan, bat Lancia autoa ikusi nahi bere bi edo hiru autoak nire atzean. Indartsu bat izan zen, auto gris, ustez 1950 urtean eraiki zuten, eta horrek orain erraz azkartzeko 150 kilometro orduko, auto bat bere errendimendua ez zen askoz superior azken modeloak duela hamabost urte. Aktibatuta dut batzuk gehiago bazter. Nire susmo zuzena zen. Lancia izan zen, oraindik ere ez dago, ona bezala agente nor kanpoan geratu, batzuk auto bat kanpoan, beraz, ez susmoa piztu. Ez zuten ezagutzen, baina izan dut ondo prestatu zerbait, egiteko estestvenno zen, susmagarriak.
  
  
  Lehen, galdetzen dut nola dute jarraipena me down, beraz, azkar. Hala ere, pentsatu dut horri buruz sakonago, konturatu nintzen izan dute ezagutu me era guztietako lekuak: nengoela sartu gidatzeko Ekialdeko Alemania, ostiralean West Berlin, edo, are gehiago, denean izan dut ari alokatu bat Opel, frankfurten. Ez nuke harritu. Hasi nintzen dute sombría errespetua talde hau, edozein dela ere izan ziren. Bat izan zuten sare handi, eta frogatu dute izan ruthless eta eraginkorra. Eta orain, ez ziren niri begira, zain me hartu ih nahi AIZKORA egoitza Mendebaldeko Berlinen. "Ahaztu da, mutilak," esan nion angrily. Hau ez litzateke inoiz gertatu me, nahiz eta esan nahi dut, ez dago denbora.
  
  
  Gidatzen zuen txiki Opel nahi elkargunean, biribila ego bi aldiz, eta aktibatuta behera estu bat kalean. Pozik zegoen ikusteko Lancia izan moteltzen azkar eta ozta-ozta egin izkinan. Bat egin du aldapatsuak seinale hurrengo txanda, eta, ondoren, joan utzi. Berea, ezin dut entzun Lancia pneumatikoak kirrinkariak on bazter estu. Bada, horiek estu, bihurri kaleetan jarraitu, ih gal bere. Baina cursing berak eta bere, bere burua aurkitu zuen zabal bat kalean biltegiak eta merkantzien metro. Ispiluan, ikusi nuen Lancia bultzada irabazten. Orain bazekiten dut konturatu ziren nire atzean, eta ez bakarrik izan ziren honako dit, baina orain guztiak izan zen niri, azkar pasatzen mimmo kamioi eta hasi overtake to me. Heavy Lancia xasis, bere handi fenders eta indartsua bumpers, ahal pitzadura txiki bat Opel bat bezala eggshell. Bazekien jokoa oso ondo. Talka bat, istripu bat, eta berehala desagertu ziren. Ondoren, polizia zukeen landu aztarnak.
  
  
  The Opel gogor bat izatea izan zen: ez zen gehiago egiten zarata eta mugitzen motelagoa, eta madarikatua biltegiak kalean amaigabea zirudien. Ez zen inon piztu, eta Lancia zen itxi azkar. Bat-batean, pasabide estu arteko bi biltegiak harrapatu bere begi. Bota dut, nire autoa han eta entzun pneumatikoak squeal protesta gisa autoa tilted! Bat bumper hit txoko kargatzen dock bat gordailuak eta sortu sakon bat pasabide aurrean da, baina ez dut izan zen korridorean, sagging batek ile zabalera aldeetan. Ez nuen entzuten Lancia gelditu da, eta hori lanik me. Aurkitu zuen arrazoia ikusi zuen cerro-kirurgikoa van buelta izkinan bi blokeak behera aretoan. Bere, ikusi nuen bat izan zuten bigarren abantaila me baino gehiago. Bazekiten West Berlin baino hobeto egin nuen ...
  
  
  Izan dut atzera broad street, eta berriro ere ikusi nuen Lancia racing bidean dit. Hasi nintzen aldera kalezulo, baina bat-batean konturatu ez nuen gela maniobra. Lancia hit me alboko abiadura bizian. Bere bolantea jerked gisa astunagoak autoa hurbildu dit. Hit me atzeko bumper, eta gutxi Opel hilaren inguruan. Lancia galduak, izan moteltzen joan eta atzera pixka bat. The Opel bere bota okertu eta sped zabal baten zehar kalean, eta batean kale estuak. Une batzuk geroago, entzun nuen Lancia motorra roar bezala itzuli ziren arte nire atzean. Ez nuen denbora behatzeko bidaiariak Lancia, baina ikusi nuen han izan ziren, gutxienez, hiru, baina, ziurrenik, lau pertsona da.
  
  
  Off aktibatuta I alley eta neure burua aurkitu arloan biltegiak eta handi bat aire zabaleko merkatuan. Pertsona eta autoak gainditu mimmo Merkatuan, eta bere inguruan mugitu da, ohi bat harrapatzeko Lancia irteten inguruan alley. Berriro, ez nuen burua irteeran bat hau nahasmena pertsona eta pankarta, baina banekien litzateke, guztiak baino gehiago izan behin Lancia bidez estutu nahastea. Gidatzen zuen gora, bereziki, plazako eraikina ez signboard eta boarded-up leihoak eta gelditu aurrean bi zabal zama ateak itxi ziren. Atzera begiratu nuen eta ikusi Lancia zen hurbiltzen me gero eta abiadura. Idatz itzazu egun bat geroago, lehorreratu lurrean, eta bota apur bat urrunago bezain laster entzun talka. Gora begiratu nuen, eta ikusi kanpaia nire Opel zen apurtu aurka heavy kirurgikoa biltegiratze ateak. Oraindik ikusi bere Lancia, denean
  
  
  izan zen, alderantzizko joan zen, ez bakarrik astunagoak, baina, halaber, izan mistletoe indartu bumper hori izan da, ia oso-osorik.
  
  
  Ikusi dut txikiago bat sarrera ondoan heavy altzairuzko ateak, eta nire sorbalda sartu danbateko dute tiro lehen jaurtiketa me at. Atea swung ireki nuen, eta une batez gelditu eta atzera begiratu. Eskubidea izan zen, lau gizon hegan out bidez Lancia. Bere, erabaki eduki ih pixka bat laguntzaz Wilhelmina. Berea egin du jaurtiketa bat dira, eta sakabanatuta bezala, hosto bat-bateko haize-bolada bezala, berea sartu zuen eraikina. Begiratu bat bezala gehiago biltegi bat baino denda, iluntzeko bat, lurrazpiko eraikin ugari ilara crates, bales, eta kaxak pilatuta bat bestearen gainean. Sare bat kirurgikoa eskailera eta pasabideetan ekarri ireki solairu guztiak baino gehiago kirurgikoa plakak, non berri crates eta crates ziren, pilatuta.
  
  
  Nire asmoa zen exekutatu bidez eraikina eta desagertu atzeko atetik. Ideia ona izan da, labur-porrota. Dena zen blokeatuta eta boarded sortu. Bere ahotsak entzun eta shaggy eta sakatzen gora aurka errenkada bat crates. Joan dira bila dit. Estrategiak oinarritutako liburuak, baizik eta ergelak eta, agian, ez justifikatzeko bera. Bere, entzun horietako bat oinez azkar eta oso carelessly behera bide horien inguruan. Ego izan aktibatuta off azkar, isilean, eta erraz Wilhelmina da, punches, baina taula creaked pean nire oinetan zuen estua izan zen niretzat. Azkar zuen aktibatuta inguruan, eta begiratu zuen harritu. Ona alemana edo gogorra errusiako zen bere zain.
  
  
  Hala eta guztiz ere, izan zen labur bat gizon ile beltza, iluna azala, eta nabarmenagoa zaletasuna sudurra. Bere ikusi ego eskuineko eskua gora joan, biltzeko pistola, eta hit bere ego cefalópodo. Zuen bilduta, baina pistola jada tiro, eta hormak biltegi oihartzuna.
  
  
  Eskuin ondoren, zuen entzun zen, beste shaggy nire norabidea, eta uso bat sartu nabe arteko crates, ran bidez hasieran bigarren korridore, eta salto atzean pila bat crates. Entzun zuen lagun horiek gizontxo bere oinak, ondoren, zabaldu batera korridoreetan mugitu bata bestearen norabidean. Atzera begiratu nuen eta ikusi, oraindik ezin izan dut joan, modu honetan, baina ez litzateke bakarrik esan nahi atzeratzeko. Orduan izango naiz zutik nire atzera hermetically zigilatu atzeko atea moaning, eta ez dut inolako cover gurekin, gela ez digu maniobra. Kutxak nire aurrean zeuden pilatuta fasetan. Bota zuen bere burua gora, gainean eseri goiko errenkadan, arautuko Rivnenskaya, arakatu ertzak, mantenduz ikusi nabe arteko pilak crates. Mugitu dute, poliki-poliki aurrera, zentzuz eskaneatze txoko bakoitzean bidea. Bi horien inguruan ziren ilehoria, eta izan zuen eraikitzeko espero dut. Beste pare txikiagoa izan da, leiho-ile beltza eta iluna azala.
  
  
  Bada, litzaidake zuen egin ahal izan ateratzeko hemen, han ez dira edozein su artifizialak. Tiroketa batean, odds dira lau bat da, eta erraz ahal dut izan estutu. Biltegi aktibatuta izan mousetrap, eta izan nuen ateratzeko hemen ahalik eta azkar. Bat-batean, bat inguruan crates hasten azpian lerratu dit. Zuen mailakatu eta atzera begiratu zion pertsona haren bila. Odin Po Blondinov izan zen, pixka bat laburragoa, ni baino. Zuen azkar kalkulatzen arteko distantzia ilara kutxak. Apur bat gehiago baino metro batzuk. Izan zen, merezi saiatu da, eta harritu ih. Hau izan zen, zehazki, elementu behar nuen eman zidan segundo batzuk ' abantaila.
  
  
  Bera izan zen, bultzatu gogorra by goiko koadroan. Zuen sprinted aurrera, bideratua smartly. Baina crunch koadroan eman gizona bilatzeko aukera sortu eta berehala murgiltze. Hala ere, ego hit zen sorbaldan, eta lurrera erori zen. Zuen jauzi zehar korridore eta lehorreratu kontrakoa ilara crates. Bere gelditzeko saiatu lanean lasai mugitzen kutxak eta fardoak. Abiadura garrantzitsua izan zen orain. Hurrengo salto bere harrapatu, gelditu gabe, eta une honetan lehorreratu fours guztiak. Jaurti zuen lurrera aldeetan crates eta exekutatu sarreran. Dut seguruenik, horiek entzun ondoren datozen me, baina segundo batzuk bere ih harritu me bat eman zidan askoz-beharrezko abantaila. Une bat geroago, zuen atera zen, seraglio eta exekutatzen zehar cobbles dute, nahiz eta aurretik iritsi atea. Talde bat bitxia jendea inguruan bildu gaizki hondatuta Opel, zalantzarik gabe, zain polizia iristen. Lancia, grim, beldurra sinboloa, itxaron ...
  
  
  Begiratu dut nire sorbalda gainetik, eta ikusi hiru gizon hurbildu dit. Zen martxan bidean merkatuan, mesederako ezkutatu epaileak arteko besaulki-patioa, noiz bat ikusi zuen neska bat armful erosketak datozen bat Mercedes 250 Coupe.
  
  
  hilabete. Besterik ez dut behar. Autoa, jakina, ez da neska bat. Banekien Mercedes zen baino azkarrago Lancia. In berehalako bere gaixotasuna, ikusi nuen neska hori izan zen, altu, eder, eta malgua, jantzita gris slacks eta arinagoa-koloreko jertse. Ibili zen arte bere autoa jo zuen atea ireki zen, eta buruz sartu nah. Jiratu bat ikaratu begiratu bere begiak marroi gisa berea plopped behera bere ondoan eta galtzen du bere kanpoan bolantea. "Relax," muttered dut. "Ez dut minik duzu." Konturatu nintzen hitz egiten zen euskara, eta hasi itzultzeko sartu alemaniako zuen eten zidan.
  
  
  "Badakit euskara," zuen snapped. "Zer da hori ustezko esan nahi du?"
  
  
  Jaso dut motorra eta entzun gozoa da, baina oso eraginkorra purra du Mercedes.
  
  
  "Ezer ez", esan nion, bidaltzen Mercedes zuzen aldera, hiru gizon. Dute ducked azpian Lancia da, babes gisa mimmo horiek gainditu. Neska atzera begiratu eta ikusi Lancia berehala etorri zen bizitza eta jarraitu gurekin.
  
  
  "Hau gelditzeko berehala," zuen agindu energiari.
  
  
  "Barkatu", esan nion, dio Mercedes izkinan inguruan bi gurpilen gainean.
  
  
  "Oraindik ez duzu alemana", esan zuen. "Zaude Amerikar bat. Zer ari zara korrika? Dira duzun bat deserter?"
  
  
  "Ez", esan nion, inflexio txoko berriro ere bi gurpilen gainean. "Baina hau ez da galderak egiteko denbora, maitea. Besterik gabe, apur bat gehiago pazientzia.
  
  
  Bere ikusi nuen atzera begiratu Lancia. Zuen urratsez urrats eremu ireki eta azkartzea, are gehiago. Mercedes lurched aurrera, eta irribarre egin zuen erliebe batekin. Pozik nago zu, beraz, zoriontsu, " neska esan zuen nabarmen. Baina nora zoaz? Zer egin duzu plana egin nirekin?
  
  
  "Ezer ez", esan nion. "Ez da pertsonalki hartu."
  
  
  "Eta utzi bakarrik gidatzeko," gehitu zuen. Nah eman bere begirada azkar. Bera izan zen, oso polita, eta bere irekia aurpegia zen ohiz cool eta seguru. Bere bular erraz bete jertse. Izan dut, besterik gabe, buruz galdetu bere zerbait Gawk ricocheted teilatua off.
  
  
  Behera! Dut oihu, bere on nah, eta berak berehala solairuan jaitsi eta begiratu egin zidan.
  
  
  "Ez dut sentitzen lasai", esan zuen.
  
  
  "Nik ere bai", esan nion, inflexio sartu beste izkinan. Bera izan zen, oso hotz-blooded. Begiratu me at She bere ezkutatzen leku bat calmness zuen balitz bezala ziren eserita egongela. Beste gawk jo teilatua Mercedes. Seguruenik ezagutzen zuten aukera gutxi sortu harrapatzeko me. Gaur egun, izan zen bere aukera bakarra gelditu me. Orain izan dugu, paraleloan hainbat trenbide-ibilbideak. Abiadura handiko bidaiarien tren gainditu kontrako norabidean. Bat izan nuen ideia ona. Hasi nintzen konturatzen, betiere geratu nintzen hirian, eta ez, nahiz eta Mercedes, bat izan nahi dut, gogorra, denbora deusezten nire pursuers. Ez ziren gehiegi bihurtzen da, eta trafiko-oztopoak. Behar nuen auto azkar lortzeko off horiek, eta ez zen bat bistan. Baina ezin da izan beste zerbait egin, eta lehenengo gauza egin zen handitu arteko distantzia Lancia eta Mercedes. I azkartzea, eta, ikusi bezala, neska, eserita behean izoztu dugun bezala, bizkortu, tajadura behera beste auto batekin arriskutsuan gutxi jokatu eta saihestuz azken orduko talkak.
  
  
  "Zergatik ez duzu amore eman?" galdetu zuen. "Beti hobe heriotza baino. Modu honetan, utzi egingo duzu, bai, gurekin hilko."
  
  
  "Zuk egin duzun bezala ari esan, ez da ezer gertatuko", esan nion. Abiadura handiko tren bat izan zen harrapatzeko berarekin eta ezin izan zuen dagoeneko irakurri seinale aldeetan autoak: SCHNELLZUG-BERLIN-HAMBURG. Gora egiteko denbora galdu, joan behar izan nuen baino azkarrago zenbakiak berrogeita hamar kilometro. Lancia ikusmena zen, baina bere bazekien ondo beteta dagoela ziren oraindik jarraituz. Bere, ikusi nuen neska squinting me at. Hau izan zen bereziki lodia konpromisoa ... Noiz zeharkatu, azkenik, agertu, eman dut gehienezko gas pedal eta ikusi abiadura orratz igo 170. Dugu ziren ia bidegurutzean. Zuen atzera begiratu trena.
  
  
  "Eseri aulki," zuen bellowed neska, eta koa izan zen. "Noiz esan dut, duzu dive inguruan autoa eta exekutatu zuzen pistan, badakizu? Eta, eztia, exekutatu ahal izango duzu oso azkar, bestela ezin izango duzu gai galdetu edozein galdera gehiago."
  
  
  Ez zuen erantzun. Ez zen beharrezkoa. Bat ikusi ahal izan zuen gehiegizko abiadura handiko trena atzean eta bat zeharkatu aurretik. Nire eskuak ziren hezea jar, eta nire behatzak ziren estutzen. Atera iritsi zen, bere eskuin, gero bere ezkerreko, eta aldatu bere grip on bolantea. Lortu nahi dugun crosswalk. I swerved batean Mercedes, braked Rivnenskaya besterik ez da nahikoa eta ez jaurti baino gehiago, eta gelditu ego autopista. Trena baino gutxiago izan zen hogeita hamar metro urrun, munstro erraldoi bat duten aukerarik ez izan geldiarazteko.
  
  
  "Zuen oihu hartan, neska eta ikusi zuen dagoeneko lanpetuta inaugurazio egunean.
  
  
  Denean bere berehala jarraitu zion, ikusi zuen ee-chan desagertu atea bidez. Egin zuen handi bat somersault eta lortu atzera bere oinak aurretik nah. Ee harrapatu bere besoa, altxatu bere gora, eta ran bere. Bezain laster, tren-makina asmatu ibilbideak, izorratu da bat sartu Mercedes. Fireball igo, seared nire atzera, eta bultzatu me aurrera. Soinua metal cracking oihartzuna leherketa bidez. Zuen utzi bere eskuan eta pausatu begiratu tolestuta, erretzea masa hori adierazteko egitea zen ehunka metrora.
  
  
  Zuen oihuka - " Nire autoa!'
  
  
  "Ez dut erosi duzu berri bat," esan nuen, grabbing bere beso eta tiraka bere bidean. Azkenik, konturatu nintzen orain Lancia atzeratu egin da beste aldean pista. Egoiliarren ziur aski izango uste dut miscalculated eta azkenean wreckage autoa eta orain nire bidean inflexio sartu belztu errautsak. Eman zuen bere irribarre pozik eta, azkenik, gelditu noiz lortu dugu, elkargunean, eta pixka bat gehiago.
  
  
  Begiratu dut neska, nor zen nire ondoan eserita, arnasestuka eta saiatzen harrapatzeko bere arnasa. Bere aurpegia zen kaltetuta erortzen bere sorbalda hurrengo pista. Orain bat izan nuen aukera ona lortzeko bere begiratu, eta sentitu zuen zentzu bat estimua eder handiko lerro, bere bularrak, eta bere luze, malgua hankak gris slacks. Mantendu zuen bere cool auto-konfiantza, baina orain zuen niri begira pentsakor eta bitxikeria.
  
  
  "Oraindik ez duzu bat deserter", esan zuen uste du. "Ez dakit nor zaren, baina, zalantzarik gabe, ez."
  
  
  "Hamar bat luma", esan nion.
  
  
  "Zer ari zara benetan egiten?" galdetu zuen. "Batzuk lelo?"
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Bada, eman duzu me zure izena eta helbidea, dut antolatu itzulketa zure autoa", esan nion. Begiratu me at She balitz bezala ikusi zuen, oso berezia objektu mikroskopio baten azpian. Nahi dut, ezin dut aurkitu bere, izan bere. Ez bakarrik izan zen zuen, izugarri ederra, baina berak ere jabetu xarmangarri ezaugarri bat, unflappable auto-konfiantza hori ez zuen inoiz ikusi aurretik Europako emakumeen.
  
  
  "Ez dut ulertzen da", esan zuen, dardarka bere burua. "Ez dakit oso ondo zer gertatu zen, besterik ez, baina ezin dut irudikatu nire buruan. Eta orain eskaintzen ari zaren ordaindu nire autoa. Zergatik ez didazu nor zaren eta zer esan nahi duen guztia?
  
  
  "Lehenik eta behin, delako, ez dut denbora honetan, maitea. Besterik gabe, ematen dit zure izena eta helbidea, eta ez dut bat antolatu itzulketa zure autoa." Bere burua astindu zuen berriro urratu. "Ideia ez dut zergatik, baina, nolabait, espero dut duzu," esan zuen.
  
  
  "Ez dut aurpegi polit bat," chuckled dut. "Ez, duzu xarmangarri bat aurpegia", esan zuen. "Baina ezin izango duzu hema ezer, aingeru bat mugitu da, baina, halaber, oso ona kide mafia."
  
  
  "Saiatzen ari zaren, eztia", esan nion. "Goazen, zer da zure izena? Ez dut denbora asko izan."
  
  
  "Nire izena da Lisa", esan zuen. Lisa Huffmann. Autoa izan baita nire izeba. Ostatu naiz hemen, baina nahi baduzu, idatzi bat egiaztatu nire izena, ez dut jaso duzu. Beraz, Lisa Huffmann, Kaiserslautern Strasse 300."
  
  
  "Orduan, ia txandan", esan nion, begira, bere plump beheko ezpaina eta biguna, erakargarria ee rta line. Zuen oraindik mantendu bere composure eta konfiantza.
  
  
  "Hogeita bi mila zazpiehun eta berrogeita hamar markak", esan zuen emeki. "Bat izan zen marka berria autoa."
  
  
  Bere, chuckled. Bere, konturatu nintzen hori ezagutu nahi nuen hau cool, unflappable izaki, egun bat. Bere parting komentarioen ekarri dit erabaki irmoa:
  
  
  "Gehi hogeita zortzi markak eta berrogei pennies guztiak nire erosketak," gehitu zuen.
  
  
  "Maitea, Lisa,"barre egin dut," ahal izanez gero, emango dut, nahi duzu pertsonalki." Taxi bat harrapatu zion, eta utzi bere txoko. Gisa taxi kanpoan bota zuen, haizatuko leihotik. Ez zuen olatu at erreuma. Eseri zuen bere besoak zeharkatu eta ikusi dit desagertuko. Zuen izango litzateke etsita bere bada zuen haizatuko.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  
  
  
  AIZKORA egoitza West Berlin izan zen beti atzean ezkutatuta juridiko bat kamuflaje hori funtzionatu normalean alderdi guztiak, eta inoiz baino gehiago, bi pertsona zekien zer da benetan zerbitzatzen. Gehigarri gisa zuhurtzia, aldatu dugu guztiak mozorrotzea ez genuen moztu urtean behin. Guztiak liderra AIZKORA eragile izan ziren informatuta aldaketa horiek, baita aplikagarriak diren identifikazio-kodeak eta-prozedurak. Bitartean bere, ordaindu taxi bat, bere gainbegiratu hau
  
  
  xume bat bulego eraikin bilduma bat nameplates arabera groans. Nire begiak bizitzera izena behealdean: BERLINER BALLETTSCHULE. Jarraian, txiki-gutunak, idatzi zen: Zuzendaria - askoz gehiago. Prelgauz.
  
  
  Irribarre egin zuen bere. Noski, izan behar izan du Howie Prailer. Howie arduraduna izan sortzea eta mantentzea guztiak AIZKORA mozorrotzea Europan. Berezia zuen talde kontaktuak. Ezagutu dugu hainbat aldiz. Hartu zuen, igogailua behera, eta sartu handi bat, cool gela, non zuen, bat-batean aurkitu berak inguratuta hamabost neska urte bitarteko hamabi eta hogei, prestakuntza barr. Ikusi nuen lau gazte eta hiru irakasle-bi gizon eta emakume bat. Denek bat jantzita bainujantzia edo tutu, eta denek zen engrossed bere lana. Nire itxura bakarrik izan zen nabaritu txiki bat brunette eserita alde taula. Zuen keinu zidan, eta joan nintzen baino gehiago bere.
  
  
  Izan dut hitzordu bat Herr Doktor", esan nion. "Hau da, horri buruzko txosten bat eskola."
  
  
  Emakume bildu telefono, botoi bat sakatzen, esan zerbait, norbait, ondoren, irribarre me at.
  
  
  "Mesedez, etorri", esan zuen. "Jaun argazki estudioan dagoeneko ez dago. Ez dago bigarren ate bat behera aretoan."
  
  
  Jarraitu zuen bere begirada zehar estudioan eta ikusi estu bat korridorean beste aldean. Zuen bidez joan ballet pisuak eraikitzen, aurkitu bigarren ate bat korridorean, eta sartu bulego txiki bat. Azkar begiratu bat atean, eta material sabaia erakutsi zidan gela izan zen akustika. Hawke eseri sakon batean larruzko aulki, eta Howie Prailer gainean eseri txiki bat, arrunta mahaian. Hawke en berehalako corkscrew zen ezaugarri ego esperientzia urte askotan, baina, era berean islatzen ego-ren kezka.
  
  
  Galdetu zuen. 'Zer gertatu da?"Bere", esan Howie, nork eman zidan azkar bat irribarre. Ego begiak ziren, halaber, kezkatuta.
  
  
  "Izan dut enpresa," Hawke esan zion.
  
  
  "Hain goiz?" "Zer da?" galdetu zuen, niri begira gris begiak atzean rimless betaurrekoak. Bakarrik ego ahots traizio ego sorpresa.
  
  
  "Hori pentsatu dut neure burua," adostu dut.
  
  
  "Jakina, astindu off ih etorri aurretik."
  
  
  "Ez, seguruenik bete nahi duzun.".
  
  
  Hawk jaramonik egiten dit. Ego komun bat da erreakzio zenean konturatu nintzen oraindik cool berarekin.
  
  
  "Nola ez duzu astindu ih off?" "Zer da?" galdetu zuen, bene-benetan.
  
  
  "Dutela uste dut partida galdu aurka Berlin-Hamburg helburua." Zuen adi-adi entzun zuen bezala azaldu, labur, zehatz eta modu, zehazki zer gertatu zen.
  
  
  "Izan zen, besterik gabe, denbora, N3 -,", esan zuen denean berea gelditu. "Gehiegi wouldnt denbora izango da," aitortu dut. "Bere nahi nuke jakin non hasi ziren honako me."
  
  
  "Me too," Hawk esan zuen. "Uste dut harrapatu zuten Teda Dennison , baina ez da nahi dute nabaritu duzu. Gutxienez, oraindik ez. Hau da, oso kezkagarria, N3.
  
  
  "Ez nuen sentitzen oso ondo, bai", esan nion. Berea, ikusi nuen, Howie Prailer saiatzen stifle grina bat. Brontzezko Goshawk begiak ziren lasaia ...
  
  
  "Eseri, Nick,", esan zuen. "Esango dut, zer ezagutzen dugu. Begiratzen dudan bakoitzean kasuan, ez dut nahi. Du izena Heinrich Dreissig ezer esan nahi duzu?
  
  
  Bere bazekien zerbait gizon honi buruz, baina, hain zuzen ere, Della ez balioa baino askoz gehiago, batez beste egunkari irakurlea. "Zuen presidente berri hau alemaniako alderdi politiko," esan nuen. "Uste dut deitu dute NDHP."
  
  
  "Hori da, Neue Deutsche Herrenvolkpartei. Eta, jakina, badakizu zer esan nahi duen."
  
  
  Banekien. Nork ez daki? Herrenwalk bakarrik bezala smelled Hitler, nahiz eta ez ziren zintzoa, eta hori erabilgarria izan zen pixka politika.
  
  
  "Esango dut buruz backstory," Hawke jarraitu. "The NDHP eta Heinrich Dreissig izan dira lanean, lurpeko denbora luzez. Baina zazpi edo zortzi hilabete, dute bat-batean agertu egunez zabala. Jada ez dira hutsalak taldea, baina martxan jarri dute ikusgarria kanpaina azken hauteskundeetan. Beraz, zerbait irabazi dute 40 eserleku Bundestag. Ez dirudi askoz bezala, niri, baina, besterik gabe, berrogei eserleku bost ehun da, ia ehuneko hamar. Bat izan zen, bereziki zorrotz salto festa dela aldez aurretik arduratzen mistletoe bakarrik hiru eserleku. Eta zure ezagutza politika gure herrian, badakizu zer hartzen du ."
  
  
  Zuen nodded zion. "Hau eskatzen du dirua. Dirua eta, jakina, asko ."
  
  
  "Erabat," Hawke jarraitu. Eta haiekin batera ferret dute hirukoiztu beren party lidergoa, sistematikoki zabaldu beren propaganda eta irabazi bost aldiz adina kide berriak. Dreissig eskainitako bere denbora fanatical diskurtso politiko eta machinations.
  
  
  Beldur gara Dreissig eta NDHP ego arrazoi zenbaki bat. Badakigu dute, jakina, izan neo-Nazi ideiak. Dira oso chauvinistic. Smart nahikoa direla geldiarazteko eta ban ih ... arte prest dira gehiago hartu shaggy ekintza. Guk ere jakin ahal izango dute aht gelditu bereziki arteko oreka delikatua Errusiarrak eta Amerikan, Ekialde eta Mendebaldearen arteko. Une honetan, oreka hori da, oso arina. Susperraldia indartsua neo-Nazi party ahal izango dute unheard-ondorioak eragindako beldurra, mesfidantza, edo gaizki ulertu. Ezin dugu utzi gertatuko dela. Baina badakigu NDHP eta Dreissig dira zerbait sortu. Eta zer jakin behar dugu. Horregatik, oso garrantzitsua da jakiteko non lortu dute diru hori guztia aurrera. Bada, arrakasta dugu, ezin da kontatu bat infernua bat buruz asko zer egiten ari dira."
  
  
  "Eta hori da, zer Ted aurkitu eta gainditu behar izan zuten on me," bere esan zuen, pentsakor.
  
  
  "N3, hain zuzen ere," Hawk erantzun zion. Eta egin dute ziur ezin izan zuen gainditu. Baina ez dago beste zerbait-norbait, uste dut, ez daki. Izan ere, mantendu dut dirua, eman zuen informazioa Ted. Baina gure agente Ekialdean Alemania. Lo egiteko. Ezin dugu arriskua hartu ego. Joan behar duzu zion."
  
  
  "Ulertzen dut Errusiarrak dira, eta oso kontuz ibili nor dator eta Ekialdeko Berlin", esan nion. 'Hori da. Behar dugu arazo hau konpontzeko lehen, " Hawke esan zuen. Nola dugu lortu ahal izango duzu East Berlin. Baina dena gertatu zen, beraz, bat-batean, ez dugu, nahiz eta jakin nola. Pentsatu dut agian zure emankorrak garuneko etorri izan ideia batzuk. Howie eskuratu ahal izango duzu, ia edozein paper faltsuak. Hau ez da arazo bat. Erronka da egin zure egonaldia ez dago, beraz, sinesgarria, hori ezin izango duzu ikusi aldi Brandenburgoko Atea, eta, gainera, hori ez da izango duzu, etengabe gainbegiratu ari zaren bitartean, han eserita. Howie egingo irtenbide bat aurkitu. Duzu bi honi buruz hitz egingo da bihar goizean. Izan behar zuen atzera gauean. Naiz irten, Tempelhof sei o ' clock."
  
  
  Hawk koa izan da. "Hemendik aurrera, ez da sortu behar duzu, N3 -,", esan zuen. "Beraz, lehenengo behar dugu jakin non Dreissig lortzen den dirua. Orduan ikusiko dugu jakin zer egin zuen gora."
  
  
  "Joan aurretik", esan nion,"bat behar dut egiaztatu neskaren autoa."
  
  
  "Bidali dizut Errepidean behera bakarrik," Hawk esan zuen, gutxi gorabehera. "Jakina, bere behar du gai kupoi bat; berea ezin da besterik gabe idatzi bat egiaztatu $ 7,000."
  
  
  "Ezagutzen duzu madarikatua ondo ahal izango duzu," esan zuen, atsegina irribarre batekin. "Eta ez saiatu engainatzen nau. Ezagutzen dut bere hobeto. Dut benetan bazekien bere hobeto, ez dut funtsak guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua guztiak ahalik eta larrialdiak, dirua isiltzeko, dirua bribes, eta, beraz, on. Baina, gainera, ezusteko gastuak, nire kasuan bezala. Larrialdi Funtsa Europako zuen, Suitzako banku-kontu. Beraz, ego buruzko istorioa, diru-falta, ez zuen aurkitu nire jarrera, nahiz eta jarraitu zuen saiatu. Agian, hori izan zen arrazoi nagusietako bat lortu dugu, batera, beraz, ondo lanean. Biak, bakoitzak bere erara, beti saiatu. Bi pertsonen arteko sakon errespetatu elkar, ez zen konstante bat sotila zentzu espiritua eta intriga. Bazekien hori Hawk beti izan beldurrik ordaindu dirua itzuli, zer zuen gustuko deitu" arduragabekeria eta arduragabekeria " portaera bere taldeak. Inoiz ez zen ekarri nahi izan pertsonalak. Bazekien hori ego agenteak ez ziren arduragabekeria. Zentzuzkoa zen, erlikia bat zorrotza zaharra upbringing.
  
  
  Zergatik ez duzu hartu neska Volkswagen?" zuen grumbled, eta, tira, bere txeke. "Benetan zerbait egin behar buruz zure garestia zaporea, N3."
  
  
  Agintzen dut. Bezain laster gelditu nintzen bizi, " esan nuen. Noiz izan zen rebutted arabera Emu en media txostenak buruz ez ahaztu bere janaria, dirua, filmatu zuen me bat birrintzeko begiratu bere gogorrean, altzairu-begi grisak.
  
  
  "Zortea izan dugu", esan nion bat jasoz. 'Zer egiten dela uste duzu?'Zer da?' galdetu zuen, poliki-poliki, eta nabarmen.
  
  
  "Ziur aski, ahal izan zuen shopped, Berlingo baliokidea Tiffany?"
  
  
  Hawk entregatu me begiratu, bere aurpegia goibel. "Izan behar dut, pozik zu oraindik bizirik,", esan zuen, gutxi gorabehera. "Saiatu izan nahi du pixka bat gehiago ibili hurrengoan, N3."
  
  
  Nahi Hawke, izan zen ia sentimental baten adierazpena. Zuen nodded zion. Erretxinaz gizon zahar bat izan sentikorra xedapen. Izan besterik ez duzu dig sartu. Howie Prailer haizatuko bere, iragan ibili budding ballerinas ' mimmo berriro, eta kanpora joan. Noiz jarri dut txeke bat minutu bakoitzeko, h
  
  
  Noiz ukitu dut gakoa, pentsatu nuen, eta Helga. Jaso zuen, ustekabeko bonus - gehigarri bat gau West Berlin Helga. Jakina, I espero zen aurkitu saiatu ona lortzeko modu Ekialdeko Berlin, neure burua, baina, agian, Helga laguntza izan dit hori. Zirudien zuen jakin bere hechos. Baina lehen izan genuen Lisa Huffmann. Lisa ekarri erabat desberdina pentsamenduak. Are bidez sataniko ordu bere aita igaro bere, zuen arnasten arraroa sofistikazio hori errekurritu, bai eta adimena eta gorputza. Helga, beste alde batetik, ez zen guztiz sentsuala. I zen jakin arabera arraro alderdi, gure sexu-esperientzia, baina hura izan zen, halaber, fisiko hutsa.
  
  
  Dut ordaindu itxi arreta ibili naiz apur bat modu. Ondoren, neure burua konbentzitzeko ez nintzen ari jarraian, dut esan taxi bat eta atxikia atzera. Adibidez, begiratu dut esklusiboa, luxuzko dendak "Kudamm", eta horrek ez ziren gutxiago antzeko establezimenduetan, Londresen eta Parisen. Izan zen benetan zoragarria performance hemen. Amaieran piztu Mundu Gerra II, 90 ehuneko hau autopista suntsitu zen, larriki kaltetuta. Ia hiri osoa erre behera. Ez bakarrik zen dena berreraiki, baina bi ehun mila marka-etxebizitza berri eraiki ziren. Pieza guztietan trash hori erabili ahal izango zen ekarri nahi izan berreskuratu. Hiria izan zen, hain zuzen ere, phoenix, berpiztu inguruan errautsak. Pentsatu zuen Heinrich Dreissig eta ego neo-Nazi party. Izan zen, gaur egun, pentsaezina da Alemanak ahalbidetuko luke hau phoenix gorrotoa gora inguruan iraganean? Hala ere, hau iragan zen bezala, pentsaezinak asko. Baina gertatu da. Iritsi gara 300 Kaiserslautern Strasse eta I got out aurrean xume bat erdi-mailako apartamentu eraikin. Begiratu zuen postontzietan aretoan. Txartel bat zen taped bat autobusak.
  
  
  L. Huffmann eta Detweiner. I txirrina jo eta L. Huffmann etorri zen, bat jantzita, oso dotore krema-eta-zuri jantzi hori erakutsi off bere eder kurba. Soineko ere zerbitzatzen bere gorgeous bularrean ondo, agerian utziz saritua goranzko lerro bere bularrean. Bere ikusi nuen begiak zabaldu bezala begiratu zidan. Harritu? Galdetu nion bere algara batekin.
  
  
  "bai... eta ez", esan zuen. "Nik, zalantzarik gabe, ez zen espero duzu, beraz, laster."
  
  
  Ez daukat denbora asko", esan nion, ematea bere egiaztatu. "Eskerrik asko berriro konstelazio makina, gaur egun." Lisa Hoffmann aztertu eta egiaztatu, frowning at leuna white lobe. Bat izan zen zenbakidun on txeke bat zenbakituta Suitzako banku-kontu. Ezin duzu esan.
  
  
  "Ez da estalita," esan nuen.
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen, me emanez luze bat, pentsakor begiratzen. Eta zu, oraindik ere, pertsona misteriotsu bat. Ez dut, nahiz eta jakin zure izena. Oraindik ez da sekretu bat?
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Esan nion. "Nire izena da Nick ... Nick Carter." Bere besterik ez da hotel bat, zerbait esateko. Nahi izan zuen lo egin, baina hemen ostatu ekarri, are gehiago, distrazio. Helga nahikoa izan zuen hori. Gainera, bat izan nuen, bereziki lan arriskutsua nire aurretik. Baina, edozein kasutan, ikusi nahi nuen hau oso erakargarria izaki berriro. Bere cool composure izan zen, bai eta erronka freskagarria.
  
  
  "Ikusi ahal izango duzu dela gehitu du dirua, janariak," esan dut, lasai.
  
  
  "Ikusi dut", erantzun zuen.
  
  
  "Beste hori baino, bere nahi nuke dena azaldu bezain laster ahal izango dut," esan nuen. "Gara denok joan ahaztu ferret, gehiegi?"
  
  
  "Zer ferret?"
  
  
  "Ezin dut esan oraintxe, baina ez dut zurekin harremanetan. Ari zaren egonaldia zure izeba denbora luzez?"
  
  
  "Beste aste edo, beraz," esan zuen coldly. "Nahiz eta izan behar zuen lo eskatu beste sei hilabete entzun duzu azaldu guztiak."
  
  
  Bere garuneko erotu baztertu bat posible azalpen ondoren beste. Irakurri nuen bere begietan, eta barre egiten nuen. "You are a oso ohikoa ez den emakumea, Lisa Huffmann", esan nion. "Inoiz ez dut emakume bat ezagutu duten bezala."
  
  
  "Inoiz ez dut ezagutu inor nahi duzu," esan zuen. Irribarre egin zuen bere eta ezker. Hartu zuen, bi urrats, ondoren, gaurkoan, berriro ere, atera iritsi, eta bota bere aldera zion. Bera izan zen, musu ee, eta bere biguna hezea ezpainak mantendu motionless gabe eta edozein erreakzio. Orduan, bortizki, sortu hautsi dute nahikoa iradokitzen grina.
  
  
  "Ez nuen nahi duzu ahaztu me," esan nuen, laguntza kanpoan. Bere begiak ziren, hotza eta mocking.
  
  
  "Ez dut uste posible da", esan zuen. Gabe, nahiz eta azken bazkaria. Oraindik bat egin lodia inpresioa."
  
  
  Oraingo honetan joan nintzen gehiago; Bere, chuckled, eta atzera begiratu nah. Denbora honetan, waved zuen bere eskua, baina ez zen bat baino gehiago kontrolatzen esku mugimendua.
  
  
  Bat sentitu zuen erliebe zentzu bezala ibili zen batera Kaiserslautern Strasse, bat bezala sentitzen erliebe bat denean ordainduko du zorra. Beti molesta me denean izan nahi dut inplikatzeko norbaitek errugabea ilun honetan joko. Zati izan zen, ezinbesteko, baina lanik me. Bat izan zen, zaharra posizioa, eta banekien oso ondo. Hawk, ez horri buruz hitz egin. "Ez dira gehiago errugabeen,", esan zuen. "Guztion lanpetuta dago egun hauetan. Jende asko ezagutu, beste batzuk ez dira konturatzen da, baina ez dira oraindik, ez dago". Ironikoki, hemen izan da Alemanian hori Adolf Hitler deklaratu ez ziren gehiago alienaturik herritarrek. Denek izan zen, gehiago edo gutxiago soldadu bat, barne fabrika langileak, etxekoandreak, eta, nahiz eta seme-alabak. Hau izan zen ikuspegi hori errusiako eta Txinako Komunistak ziren zoriontsu beren egiteko. Hau egin moral erabakiak alferrikako. Bat izan zen, pentsamendu tren horretan bihurtu zen onargarria putz jendetza artera pertsona bat. Hawke beti azpimarratu behar dugu, hau kontuan hartu ordena ulertzen du aurkari, eta ego ekintzak.
  
  
  
  
  Nire pentsamenduak ziren oraindik Errusiarrak eta Txinatarrak noiz erabaki nuen oinez Helga da apartamentuan. Nintzen galdetzen duten horien inguruan izan laguntza Dreissig eta NDHP ego. Zirudien nekez niretzat hori izango litzateke Errusiarrak, dute, baldin eta cleverly erabiltzen ego beren ekintzak. Agian, azken finean, ih politika hutsa izan Machiavellian. Hala eta guztiz ere, Txinako gehiago izan ziren egokiak. Ekarri dute bat osoa bateria eragile gogorragoa Errusiarrek eta gurekin. Dute jokatu arabera zaharra anarkista teoria: gehiago kaosa, hobeto. Eta, jakina, ez zen aukera ere konspirazio bat zaharra alemaniako industrialists onartzen duten Dressig interesak Aberriaren eta beren interes pertsonalak, jendeak nor ziren oraindik osoa zaharra militaristic nazionalismoa. Pertsonalki, jarraitu dut teoria hau. Ez da gehiago abertzaletasunaren munduan, gaur egun inoiz baino aurretik.
  
  
  Dozena bat herrialde berriak sortu dira, osoa espiritua nazionalismoa. Zergatik ez du eraginik Alemanak? Eman mentalitate batez besteko alemana, hau izan zen, ez bakarrik estestvenno, baina, halaber, prestatu. Interesgarria da nola bi alderdi nagusia alemaniako izaera nazionala izan daiteke irudikatuta bi musika-genero: martxoa eta waltz. Alemanak dira berdin sutsua buruz, bai produktu argia "musa". Mundu Gerraren ondoren, III, Stahl waltz izan zen ezagunena, baina orain Dreissig itzuli da martxa. Eta bada juega zuen gogor nahikoa, egingo dute, hasteko, marching berriro.
  
  
  Lortu nuen Helga helbidea eta aurkitu zuen bizi izan zen, laugarren solairuan, eta ez zen igogailua. Dut erabaki du kanpaia. Gakoa zen gehiago keinu bat.
  
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Denek Berlinen izan zen harritu nau ikusi. Utter harridura ere Helga en begiak ireki zuen atea murriztu Lisa dotore sorpresa ia ezer ez. Baina aurretik, ezin dut ezer esan, Helga kanpo utzi negar poza eta ni besarkatu, premiazko bere bularrak nire bularraren kontra. Baina noiz zapaldu zuen atzera, bere begiak ziren oraindik, zorabiatu.
  
  
  "Me eman duzu gakoa, ez duzu?" Berea, esan nuen, apur bat haserre, beldur naiz.
  
  
  "Bai, baina nik ez dut uste nuke berriro ikusiko duzu", erantzun zuen, dio, ni apartamentu sartu. 'Zergatik ez? I grumbled.
  
  
  "Duzu Estatubatuar bat esaten: ikusmena, out of mind. Ez zuen besterik ez dut espero duzu inoiz etorriko da berriro, hori da dena.
  
  
  "Duzu zeure burua gutxietsi", esan nion. "Era berean, ez fidatu, hala nola, zahar esaera."
  
  
  Helga en blue eyes twinkled, eta berak baino gehiago izan zen, eta atseden, bere burua nire sorbaldan. "Pozik nago zu hemen", esan zuen. "Parte dell bera."
  
  
  Zuen bezala eserita niri, berea baino gehiago begiratu bere sorbalda at apartamentu. Izan zen txiki eta oso arruntak, ia gabekoa pertsonaia. Dena adierazi, beraz, biziki bat altzariz apartamentu alokatzen duten I izan zen oso harrituta.
  
  
  "Zenbat denbora izango duzu lo?" Helga eskatu, marrazketa nire arreta atzera bere txandan, osoa bular ziren astiro-astiro sakatzen nire aurka, eta apur bat bere pouty ezpainak.
  
  
  "Besterik gabe, gaur gauean," esan nuen.
  
  
  "Orduan guk egin behar da gehienetan," erantzun zuen, eta bere begiak aktibatuta bat beirazkoa urdina, berriro ere, balitz bezala ziren batekin estalita berniza armarria. Bere eskuak mugitu nire eskuak, nire bularrean, non mugitu zuen motela erdi-puntuko forma.
  
  
  mugimenduak hasi igurtzi.
  
  
  "Besterik ez zen I buruz jan, batzuk izan nuen, saltxitxak," zuen muttered. "Nahikoa bi. Ondoren, ahal izango dugu, gure gosea asetzeko hasieran bigarren bat." Utzi zuen gelak bidez, eta jarraitu zuen bere sartu sukalde txiki bat, mahai -. Ginen bitartean, jateko, buruz hitz egin zuen lanera joan eta galdetu zidan zer egin nuen. Esan zuen bere bisitatu zuen zenbaki bat enpresa bazkide. Izan dut bat garagardo botila eta edalontzi bat schnapps. Gisa ikusi zuen bere edaria bere schnapps, nabaritu zuen goiko botoiak bere blusa ziren desegin. Bere bular, ospatu atzera estu bra, nabarmendu bere aintza guztietan. Zuen amaitu bere edaten, jaiki, eta baino gehiago izan zen niretzat. "Nik pentsatzen bart egun osoan", esan zuen, bere bularrean hazbeteko nire aurpegia. Ospatu zuen nire burua eta niri begiratu. "Zinen oso berezia," jarraitu zuen. "Inork ez du inoiz ahal izan bear da nirekin, inoiz ez."
  
  
  "Uste dut berehala", esan zuen berak. Atera iritsi zen, eta hartu off bere bra, bat jarriz eskua pean Vaughn utzi bularreko eta sentimendu biguna baina irmo haragia. Helga moaned plazer eta astindu nire eskua.
  
  
  "Bat izan zen pentsatu nuen bat-off ekitaldi eta hori behar dut ahaztu", esan zuen breathlessly. "Baina orain zu hemen, guztiak itzultzea. Bere-nahi dut, berriro ere, sarritan ahalik eta gau bat
  
  
  Izan zen, berriro ere, jakitun sinestezina animalia sentsualitatea da neska hau, bere ozta-ozta jasotako nahia. Baina denbora honetan, bada nintzen galdetzen gauza desberdina izango litzateke, bada, ezin dut lo egin, bere sentitu gabe bezalako objektu bat. I estutu da, astiro-astiro, eta Helga eskuak slid atzera eta aurrera baino gehiago, nire bularrean, eta bere gorputza ikara. Zapaldu zuen atzera, jarri bere eskuetan ni, sakatzen bere bularrak ongi aurka nire besoa, eta niri ekarri txiki logelak. Saint Poe zen argiztapen-ohe batekin argi horia egongela. Helga hartu off bere blusa, eta sentitu zuen bere gona erori nire oinak. Bere hizkuntza slid nire ahoan sartu, osoa basa grina eta emankor mugimenduak. Bere terrible barruko gogoa izan zen hemen, berriro ere, unmanageability beti gidatu dena bere aurrean. Pentsatu zuen zuen maitasuna egiteko balitz bezala, ez dago benetan ez zen beste egun bat.
  
  
  Normalean, hori izango litzateke ekarri zentzu bat goxoa amore, baina Helga hori galdu amore. Bakarrik ergelkeria adierazten zen. Da lanik me, baina bere eskuak irristakorra sartu nire prakak lanik me are gehiago. Infernua batera pentsatzen, pentsatu nuen. Izan dut beti pentsatu geroago.
  
  
  Zuen, astiro-astiro bultzatu bere, eta zuen ohe gainean erori zen. Zapaldu dut atzera, azkar biluztu, eta ikusi bere begiratu me at. Bere begiak itxi ziren, eta bere bularrean zen mugitzen gora eta behera. Izan zen ezkutuko arabera Wilhelmina eta Hugo bere arropa eta ohe gainean bere ondoan. Gisa nire eskua laztantzen zion, zuen garrasi, eta, oraindik ere begiak itxi, sakatzen bere burua nire aurka, bere txandan krematsua zuri gorputza bihurrituz itzeleko. Jiratu zuen eta eseri me gainean, utziz bere bularrak estali nire ahoa bezala juicy madari heldua. Ih dastatu bere gozotasuna, eta hondoratu zuen behera, moaning softly, eta arnasketa, hein handi batean. Iritsi zuen niretzat, emankor nahia. Zuen bere aktibatuta baino gehiago eta baino gehiago ibili bere, ez bigunak denbora honetan, baina ia animalia-bezala, erantzuteko basa-mugimenduak bere gorputza. Bat-batean, zuen izoztu, eta garrasi igo sakonean, bere arima. Jaitsi da limply, eta gelditu zen eta, ondoren, heldu zidan berriro.
  
  
  "Berriro ere, berriro ere," deitu zuen. "Prestatu ni orain!" Berea luzatu berriro, eta bere begiak itxita mantendu bezala, berea hartu zuen bere altuerak berriak. Zuen zabu ilehoria bere burua atzera eta aurrera, erdi barrez eta erdi zotinka batekin poza zuen, jakina, ezin kontrola. Beste edozein emakume, zuen sentitu izan sadistic, baina Helga, zuen oraindik ezin astindu sentitu zuen, ez da bere, erdigunea zen guztia. Entzun dut bere oihuak grina zer egiten ari nintzen, eta, ondoren, sentitu nuen hori ez zen zerbait litzateke dut inoiz lortu bere. Nolabait, guztiak izan arren, bere moans gozamenerako eta eguskiza gehiago, ezin dut hau astindu ari sentsazio arraro objektu bat, balitz bezala, bere plazer fisiko zuen ezer giza Helga Rutten. Bat izan zen inperfekzioaren eragin duen zentzu bat atsekabea hori ezin izan nuen off astindu. Bat izan zen, testuliburua, adibidez, teoria hori fisikoa ez da inoiz osatu gabe emozionala. Hala ere, Helga barne gogoa hain handia da, ia-ia bete mental hutsunea. Ia-ia. Bera izan zen, arnasketa, hein handi batean, bere abs ziren lanean gaitasun osoa, bere besoak ziren bilduta nire lepoan, eta, ondoren, zuen garrasi berriro luze batean, erne garrasi, ondoren, bere gorputza lasaitu. Une honetan, zuen begiak itxi eta ia berehala jaitsi behera eta whimpered
  
  
  
  Bere bankuaren prentsa izan zen bere ondoan, eta, gainera, loak. Denean zuen azkenik esnatu eta ikusi Helga irteten sukalde sagar bat bere eskuan, bere txandan, plump figura nabarmendu aurkako munduko hurrengo gela. Niri gogorarazi zuen Bezperan, Betiereko Bezperan, nor izan, besterik gabe, hasi ziztada apple.
  
  
  "Hemen lo bihar", esan zuen. "Nik bakarrik lan egun erdi bat, eta, ondoren, itzuli."
  
  
  "Ezin dut", esan nion.
  
  
  "Ondoren, zer egin nahi duzu bihar?" "Zer da?" galdetu zuen bat sulky ahotsa. Bota zuen bere hanka sortu da, beraz, ezin izan zuen makurtzeko nah, horrek berak egin zuen berehala.
  
  
  "Joan behar dut East Berlin bihar", esan nion. "Ez duzu edozein ideia hau nola egin?"
  
  
  "Ez duzu joan nahi East Berlin?" "Zer da?" galdetu zuen, mastekatzeko sagar bat aldi berean. 'Zergatik?'
  
  
  "Hitz egin behar dut norbait nire negozioa buruz, hau da, guztiz pertsonalak. Baina entzun dut Errusiarrak dira oso zorrotzak buruz nork utzi dute, egun horietan."
  
  
  "Bai", esan zuen, hartu beste zerbait apple. "Ezin dut hartu duzu East Berlin."
  
  
  Saiatu zen oso gogorra soinu gehiago harrituta baino pozik onartu bere eskaintza.
  
  
  "Nire lehengusua gidatzen East Berlin egunero kamioi bat karga ekoizteko," jarraitu zuen. "Deitu izan dut em eta galdetu zion hartu duzu eta ego gidaria. Errusiarrak ezagutzen ditu txoferra berarekin egunero. Ditu zenbait betebehar niri ."
  
  
  "Hori izango litzateke handia, Helga," esan nuen, eta oraingoan nire ilusioa zen oso benetakoa. Bat izan zen, erabat perfektua joko. Jaiki zen eta sartu zen egongelan.
  
  
  "Deitu dut em", esan zuen.
  
  
  "At ordu honetan?" I exclaimed. "Ia lau goizean!"
  
  
  "Hugo lortzen sortu, hasieran," esan zuen, eta ikusi nuen bere txandan ipurdian munduaren aurka. Bere irribarre izena. Izan dut nire Hugo, eta berea izan mantentzeko diru hori nire Hugo zen slimmer eta gehiago arriskutsua baino sl. Nik ez dut uste galduko nuke apustu honetan.
  
  
  "Ez dut eman em denbora eman bere txoferra", esan zuen. Berea zuen, shrugged. Izan zen bere lehengusua. Bada berak saiatu esnatu hori pobrea mutil, nik ez dut arreta. Bere bankuaren prentsa, berriro ere, entzun bere markatu eta entzun bere ahotsa.
  
  
  "Kaixo, batera Hugo?" galdetu zuen. "Zurekin hitz egiten ari Helga... Helga Rutten. Ados, ez dut itxaron bere. Hugo beharko luke, seguruenik, higadura bata bat. Zentrala berogailua zen oraindik bitxikeria bat Alemanian. "Bai, Hugo," the erreuma medikuak bere esaten entzun. "Ni ondo nago, baina eskatu nahi dut duzu alde bat. Dut, beste bat izan nahi duenak joan East Berlin bihar ... zehazki... zuen hemen nirekin orain. Dugu dagoeneko eztabaidatu hau. Esan nion emu hartu ahal izango duzu ego zurekin gidari gisa, zure autoa."
  
  
  Ez zen luze bat pausatu zuen bezala entzun Hugo-ren hitzak. "Esan dut, Em duzula eta zure txoferra joan East Berlin egunero. .. Esango dizut, zion begiratu kamioi batera Hugo Schmidt. Eta... Beno, ulertu dut bere. Egingo zuen han. Dena da, argi eta garbi?" Hartu besterik ez ego-Ekialdeko Berlin. Han, zaindu egingo du bere burua, ezagutzen duzu? Eskerrik asko, Hugo. Auf wiedersehen ".
  
  
  Telefono klik egin, eta Helga itzuli zen nire alde. "Behar duzu agintzen etorri laño hemen noiz itzuliko duzu, bihar", esan zuen, bat surezko begiratu bere begietan. Agindu dut bere. Erraza izan zen benetan. I zen benetan eskertzen bere. "Aurkituko duzu Hugo gertu Brandenburgoko Atea checkpoint. Hugo Schmidt-en kamioia. Higadura zaharra galtzak eta kirol kamiseta edo bata,, baldin baduzu. Ten o ' clock goizean. Bete ahal izango duzu Hugo denean lortuko duzu atzera. Ez zuen atzera joan denean.
  
  
  Bera izan zen, bota ee nahi bere burua, eta bankuaren prentsa nah. Berehala, bere hankak parted. "Eskerrik asko, maitea", esan nion. "Ideia ez duzu zer alde bat besterik ez duzu errendatu dit. Noiz dut bere itzuli, hartu dut, bere duzun bezala, inoiz ez dira hartu aurretik.
  
  
  Bat-batean, zerbait arraroa agertu zen, bere begiak, ikasleen bat-batean murriztu, eta zuen slid azpian dit.
  
  
  "Egingo dut lo egongela," esan zuen. "Ez da ohe bat." Bere begiak bilatuko nire gorputza, eta bere ahoan ezarri zen, ia sullen.
  
  
  "Pena bat da", esan zuen.
  
  
  'Zer?'
  
  
  "Joan behar duzu", esan zuen, inflexio eta itxi atea bere atzean. Bera izan zen, izaki arraro bat, esan zuen berak, berriro ere. Geldiezin gizon,
  
  
  zakarra ura. Balitz bezala, bertan zeuden bi zati ditu: bat sensually bultzatuta, emakume basatia gorputz desioak eta emakume bat arduratzen ari hotza eta aloof, zein ezin izan zuen oraindik hurbilketa.
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta eta loak.
  
  
  Espero dut Helga nahi wake me up, baina bakarrik transmisioa lortu nuen zen ozen dei-tonu iratzargailua ondoko gelan. Joan nintzen tanta ego off eta aurkitu Odin bere apartamentuan. Oharra mahai gainean, irakurri: "ez naiz lanera joan. Helga. Izan zen laburra, nondescript. Dut bizarra bere, izeneko Howie Prailer, eta esan Em buruz nire zortea apurtu. Zen bezain zoriontsu izan zuen, eta eman zidan xehetasun guztiak jakin behar dut.
  
  
  "Zure man bizitza 79 Warschauer Strasse. Ego izena Klaus Jungmann. Mantendu zure kodea erraza. Nik arretaz entzun zuen bezala, aipatu kodea eta ikasitako da. "Utzi dut Hawke ezagutzen," Howie ondorioztatu. "Hau izango da prestazioa zaharra isileko ehiztaria."
  
  
  Jarri zuen bere jaka txiki batean maleta zuen litzaidake erosi bidean, eta azkar ibili behar Brandenburgoko Atea. Izan dut jantzita nire ohiko slacks eta kamiseta mahuka gora bota. Ez zen handia, mozorrotzea, baina ezin dute onartu kamioi gidari bat. Itxaron dut, bere pixka bat, sentimendu eskertzen Helga, eta, besterik gabe, asmatzen zer izan zen bezala, Lisa Huffmann hotza, gordeak aurpegia bat-batean etorri zitzaizkidan burura bezala freskagarri bat brisa. Azkenik, ikusi zuen kamioi beltz bat datozen izkinan inguruan. Hitz HUGO SCHMIDT-PRODUKTUAK-margotu ziren aldeetan. Alemaniako puntualtasuna: zen ten o ' clock Rivne. Hurbildu nuen bezala, kamioi, Helga lehengusua desplaza bere posizioa eta atea ireki zidan. Izan zuen bat, adin ertaineko gizon batekin zakarra, zimur aurpegia. Nen bat jantzita txano eta blue denim suediako lan jaka.
  
  
  "Ez naiz oso eskertzen duzu," esan nuen modu sarrera. Hugo Schmidt besterik nodded eta nodded. "Hau Helga,", esan zuen, " beti da zerbait egiten. Inoiz ez dut bere galdetu ezer, ez dut arreta bere ekintzak."
  
  
  Ez zen luze ilara autoak eta kamioiak at checkpoint. Ia guztiak merkataritza izan zen han, eta Vopos hautatuta bakoitzean autoa bezain laster hurbildu abiarazteko zuhaitza. Noiz iritsi gara hesi geure burua, irakurri dut da seinale handi bat: Achtung! Sie verlassen jetzt West-Berlin! "Sentitu nuen dugun bezala sartzen ziren, beste mundu bat, zein izan dugu. Noiz izan zen gure kamioia, aldi berean, Hugo atxikia egindako egun bat geroago, eta haizatuko at polizia. Dute haizatuko at Erreuma, hesia igo zen, eta bultzatu dugu on. Da hain erraza izan zen, hori dut ia barre egin.
  
  
  "Ez duzu abantaila bat joan bada, ez egunero," Schmidt esan dismissively. Mantendu zuen oinez arte ginen ikusmena hesia, gero gelditu nonbait espaloi gainean.
  
  
  "Non egingo dut ikusi duzu lortuko duzu atzera?" Galdetzen nion. Hutsik begiratu bere ego begiak erakutsi ez zuen pentsatu ere egin.
  
  
  "Itzuliko naiz, lau," esan zuen azkenean. "Ezagutu me hemen izkinan at four o' clock."
  
  
  'Adostu."Bere agur esan zion. 'Eskerrik asko berriro.'
  
  
  Kamioi bat utzi eta mugitu erdian sartu lane Unter den Linden. Behin eder kalezulo begiratu shabby eta triste, handi aurriak, beraz, luze gerra ondoren. Bere, ikusi osoa Ekialdeko Eremu Berlin izan zen ezaugarri lokatza, horrelako bat noblewoman jantzita shabby, higatuta-out arropa. Aldean txinpartatsu energia West Berlin, giroa hemen izan zen, iluna eta etsigarriak. Taxi bat esan bere, eta aipatu Warschauer Strasse, bat izendatu ondoren pankarta Ekialdeko Berlin, zein Errusiarrek izan zuenean. Noiz lortu dugu, ez da bere, mimmo lortu, eta iragan ibili ilara zikin, dreary apartamentu eraikinak. Zuen aurkitu zen arabera 79 zenbakia eta izena Klaus Jungmann egunean, lehen solairuan. Izenburupean zen: Retoucheur Argazki.
  
  
  Txirrina jo, bere, eta Stahl itxaron. Entzun izan dut bere nahasteko barruan. Hawke izeneko Jungmann bat "autokarabana", agente horien zatiak izan utzi bereganatzea urte eta kontratatu bakarrik zenbait lanak. Ez bezala, nazioarteko eragile bezala, berea da, sleepers ziren baliotsua beren erabateko anonimotasuna. Noiz atea ireki da, azkenik, ikusi zuen bat altu, mehe, triste-begira, gizon begiak marroi ilun. Nen bat jantzita pale blue jaka eta egitea mehe bat ukitu eskuila. Atzean, bere, ikusi nuen gela bat osoa, lanparak, marrazki bat, aulki, latak pintura eta liburuak, eta elektriko bat spray gun aldean.
  
  
  "Arratsalde on," gizona esan zuen. "Ezin izan dut bere zerbait egin duzu?'
  
  
  "Beraz, uste dut", esan nion. "Zu Klaus Jungmann, ez zara?"
  
  
  Zuen nodded, eta Ego-ren sakon-multzo begiak ziren wary.
  
  
  "Behar zuen izan retouched argazki bat, oso garrantzitsua da pertsona bat,", esan zuen, kodea erabiliz Howie Prailer zuen eman dit. "Ego izena da Dreissig. Izan al duzu inoiz entzun nen?
  
  
  "Heinrich Dreissig?" Jungmann eskatu zentzuz. "Dryssig, Dryssig, Dryssig", esan nion. "Hiru aldiz weirder besteek baino."
  
  
  Klaus Jungmann hasperen egin. Ego amildu bizkar eman ume bat dejected begiratu. Eseri zen handiko aulki aurrean marrazketa taula. 'Nor zara zu?' galdetu zuen. Noiz ume, esan zion, bere begiak zabaldu. "Ohore handia da", esan zuen, bene-benetan. "Baina hemen datozen bakarrik esan daiteke zerbait gertatu Dennison."
  
  
  "Harrapatu egin zuten, aurretik ezin izan zuen lortu zion", erantzun nion. "Ez badakizu zer zen ustezko pasa niri?"
  
  
  Jungmann nodded dugun bezala soinua entzun, auto bat, eta jarraian, bigarren eta hirugarren autoa. Entzun ahal izan dugu egun slamming eta shaggy hurbiltzen.
  
  
  Jungman begiak ziren zabal eta konpondu zidan. Zuen shrugged eta korrika leihora. Bere aita begiratu bidez, pertsianak, ikusi zuen bi plainclothes gizon bat, bat, bat eskuan submachine pistola horien inguruan, oinez aldera ate aurrean.
  
  
  Berea lehertu. "Nola demontre egiten dute hori? Mutil hauek izan behar clairvoyants! Ziren, jakina, lagunak Dreissig da, eta eten zuen bere cursing eskatu Jungmann, " ez Dago beste edozein modu?"
  
  
  "Hemen, atzeko atetik." Bultzatu dut atea ireki, atzera begiratu, ziur izan zen, honako zidan, eta ran behera luze korridorean atzera etxebizitza-eraikina. Noiz etorri da, atzeko atea, ireki da. Ez ziren bi gizon, bakoitzak submachine pistola. Zuen solairuan jaitsi eta arrastaka Jungmann ekin zion bezala, sua ireki dute. Wilhelmina zen berehala, nire eskua, eta itzuli nintzen sua. Bere, bat ikusi horien inguruan bihurgune bikoitza izan zen hit handi bat 9mm gawk. Beste ducked atea, baina banekien zuen litzaidake kanpo zain gurekin bezain laster, atera ginen. Ondoren aktibatuta zuen eta ran behera korridore luze berriro.
  
  
  "Teilatua," izeneko Jungmann, nor zen honako dit. Dugu ziren ia goialdean eskaileretan, zuzenean zehar Jungmann en apartamentu, noiz gizon pare bat etorri zen Tommy pistola eta errodatzen hasi itzeleko. Zuen ducked alboetara sartu atzera apartamentu, bultzaka Jungmann haren aurrean. Atao zuen atea ireki eta entzun automatikoki blokeatu slam. Egingo dute atea ireki segundotan, baina segundo batzuk diferentzia bat egin dezake. Zuen inguruan aktibatuta noiz entzun zuen clink beira eta ikusi beltza kanoi automatiko bat fusil itsastea leihotik. Dut oihu Jungmann utzi zidan, baina ez zuen zalantzan, begiak zabal. Fusil rattled eta bidali hilgarria seinale arku zabal bat. Ikusi zuen Jungmann balantza, aldi berean, eta goratzeko bere eskua bere eztarria, non horrexegatik da distiratsua gorria aktiboa odola. Zuen bezala erori zen lurrera, filmatu zuen leihotik, ireki gunpoint at. Entzun zuen bere garrasi mina, thundering pistola espaloi gainean. Gaztelua egiteko eguna izan zen, orain josita kazkabarra balak, baina prest nengoen direnean lehertu. Zuen tiro bi plano antzeko Odin. Jaitsi ziren aurrera eta arautuko behera gelan. Itxaron dut eta bere entzun, baina ezin nuen ezer entzun. Banekien ez zen beste bat atzeko atea. Ez nuen ahaztu, baina, era berean, konturatu nintzen tiro goratzeko litzateke polizia. Dena egin zen tximista abiadura, ekonomiak eta erabat gupidagabea. Ekialdeko alemaniako polizia izan behar deitzen berrogeita hamar aldiz dagoeneko.
  
  
  Zuen baino gehiago ibili Jungmann. Ego eztarria zen jaurtiketa bidez, baina nen oraindik bizitza izan zuen. Harrapatu zuen bere eskuoihal batetik aulkia atzera eta sakatzen bere eztarria. Zuen berehala blushed. Ezin izan zuen jada hitz egiten, baina ego-en begiak irekita zeuden, eta zuen agian oraindik indarra nod. Bere, atxikia baino gehiago lick da.
  
  
  "Entzun ahal izango duzu me, Klaus?"Galdetzen nion. Zuen blinked at erreuma.
  
  
  "Nork ematen Dreissig dirua?" Galdetzen nion. "Dira Errusiarrak?"
  
  
  Astindu zuen bere burua une bat, mugimendua, ozta-ozta nabaritzen da, baina, antza denez, ez.
  
  
  zure baimenarekin.
  
  
  "Txinako ... Ez dute onartzen ego?"
  
  
  Beste vague negatiboa mugimendua ego burua. Eskuoihal zen ia erabat gorria. Ia gertatu Klaus Jungmann. "Norbait izendatu Germanius?" Galdetu nion urduri. "Konspirazio bat aberatsa nazionalistak? Saiatzen ari naiz clicks saihesteko?
  
  
  Ego begiak esan ez, berriro ere. Bere ikusi ego eskua dardarka. Zuen adierazi gelako txoko bat non harea kuboak ziren pilatuta solairuan. Bere begiak jarraitu keinu bere behatzak berriro. Zuen argi eta garbi adierazi harea kuboak. Bere kopeta marraztua.
  
  
  Galdetzen nion. "Sua ontzian?"
  
  
  zuen nodded, eta, hala, ego, helburu jaitsi zen bere alde. Klaus Jungmann ezin da edozein erantzun gehiago. Entzun nuen sirenak datozen. Denbora izan zen desagertu. Ibili zen atea, baino gehiago zapaltzeko bi gizon. Ziren altu Alemanak, ilehori eta zuzen. Ez zirudien begiak eta belarriak nonahi withers hartan.
  
  
  Ran zuen teilatua, bultzatu ireki sua atea, eta entzun sirenak gelditu azpitik. Sirena sounded berriro sortu aurretik. Gehienak bezala teilatuak, hau ere izan zen estalita zelaia eta coals, eta ez ziren gutters ertzetan. I peeked inguruan amaieran eta ikusi gizon bat etorri atzeko ate bat eskuan pistola. Izan liteke ergelak keinu, baina egin egin behar izan nuen. Bastards ziren bakarrik honako me modu zuela inoiz niri gertatu aurretik. Ez nintzen joan, utzi zion ihes, bakarrik hartu jaurtiketa bat. Zion ikusi nuen stumble eta erori, ondoren, zuen crouched behera eta arautuko oraindik. Konturatu zen polizia litzateke berehala erantzuteko jaurtiketa, eta azkar ran bidez aldameneko teilatuak arte buruz dozena bat etxe ran bidez. Ondoren gelditu zen, irristatu bidez bat txiki ateak teilatuan, eta joan behera eskaileretan zuen arte itzuli zen kalean. Benetako profesional bat, metodo bat erabiltzen da, hainbat eta hainbat gangster New York-en, eta orain zuen balio dit Ekialdeko Berlinen. Oinez lasai kalean behera, bere, atzera begiratu handi zirrara kalean. Joan nintzen parke txiki bat gertuko eta eseri aulki batean. Dut itxaron behar izan zuen hala ere, eta bere hotel saiatu irudikatu zer Klaus Jungmann nahi dit esan.
  
  
  Parkean izan zen oasi bat bakea eta lasaia. Erabiliz yoga metodoa, handitu zuen bere gaitasun mental arabera erabat lasaigarria bere gorputza. Sua hondar-ontzi harrituta me. Jungmann erreakzionatu negatiboki Errusiarrek, Txinako, eta Alemanak. Eta oraindik Dreissig ezin lortu dirua atera, inguruan harea. Ez du zentzurik. Agian norbait saldu harea? Ez da benetan inolako zentzurik, baina ez zen aukera bat. Agian, hau dagozkie teoria alemaniako industrialists. Baina Jungmann ere erreakzionatu negatiboki. Nire seigarren zentzu xuxurlatu zidan hori oker nengoen. Beraz, hasi nintzen berriro.
  
  
  Su-ontzi harea. Agian akats bat egin nuen. Ez punta aplikatu ontzi bat su edo harea? Pentsatu dut ontzi, baina ez du zentzurik niretzat. Beraz, izan dut eduki harea, hala ere, baina, zer arraio esan nahi zuen? Jotzen dut aukera asko. Atseden zuen bere burua atzera sofa eta kontzentratzen libreki konbinatuz bere pentsamenduak. Noraeza eta harea ... lortu zuen dirua norbait harea ... norbait edo zerbait edo nonbait? Bat-batean, Sergey pizten. Ez harea, baina, nonbait, non ez zen harea. Sergey Stahl da, distiratsuagoa. Harea... basamortuan... arabiar herrialde batzuetan. Jakina da, eta bere sel. Arabiar olioa sheikhs, Jungmann, please let me know ... harea... Arabiarrek! Bat-batean, dena zen argi eta logikoa da. Bakarrik bat hartu aberatsa Arabiar sheikh. Agian Dreissig plan bat egin eta saldu bere ego bere ongile. Izan zen, nahiko begi-bistakoa da partida jokatzen ari zen modu bi. Eman dute emu diru laguntza ego-plangintza, eta plan horiek izan esan nahi du, zerbait garrantzitsua Ekialde hurbilean. Whatever izan zen, konturatu nintzen ez zen ekarri nahi ekarri bakea eta lasaiak nahi lurrunkorren Ekialde hurbilean. Ahal izango duzu opt-out da. Bat izan nuen, bereziki desatsegina sentitzen bada Dreissig ez zen neutralizatu berehala hasieran ego jarduera arriskutsuak, ego ezin gelditu guztietan. Ez dago beti puntu bat dator denean, ekitaldiak eta mugimenduak dira, beraz, kontrolpean dutela besterik ezin da gelditu batek talka.
  
  
  Ez dut, nahiz eta entzun behar Hawke hitzetan. Banekien zer zen joan esateko. Hara joan eta jakin zer egiten ari dira. Lehen urratsa izan zen itzultzeko Mendebaldeko Berlinen. Baina bigarren urratsa izan zen hain argi. Zuen gogoa uste bilera Dreissig berak. Ezin izan zuen asmoa izan fan bat, aberatsa American fan. Agian, ezin dut irabazi, bere ego konfiantza. Nuke eztabaidatu izan da Hawk, da erakargarri bat izan zen ideia. Jaiki zen eta itzuli zen Hugo Schmidt. Dreissig jardueren ez ziren hutsalak eta amateurish guztietan. Hau frogatu zen bide ego, mutilak, jarraitu me lekuan bere nam joan zen. Ziren behin betiko smartest talde izan dut aurre urte, edo ziren, besterik ez dute zortea? Agian, izan zen, bai. Erosi nuen bere egunkari bat eta atxikia baino gehiago
  
  
  furgoneta bat dago zain baten aurrean lamppost.
  
  
  Egunez trafikoa West Berlin bihurtu busier. Hugo Schmidt ez zen bezala puntualak izan zuen goiz hartan. Zen lau o ' clock eta laurden bat iragan lau. Lau-hogeita hamar, zabaldu zuen egunkaria, eta bost, bota zuen kanpoan, eta Stahl erritmo atzera eta aurrera, behaketa guztietan van zen izkinan inguruan. Sei o ' clock lortu bustia. Kamioia ez tira zegoelako ez dela erakusteko. 4 o ' clock goizean, ez nintzen espero ez dago batere. Berea izan behar hildako, besterik ez bezala Klaus Jungmann ...
  
  
  Izan zen triste bat pentsatu, baina agerian utziz. Bat-batean, toki askotan pilatzeko mapa doitzeko elkarrekin, eta batzuk ordura arte ferret-sendotasunik arazoak geratu zen. Guys Dreissig, adibidez. Ez ziren guretzat onena ziren, batez ere, eraginkorra da guretzat. Ikusi dute zidan hasieratik, baina pertsona informatzen niri buruz izan zen ... Helga Rutten! Pushy, rubia Helga. Azken finean, zuen bakarra izan zen zekien nor nintzen joan East Berlin gaur goizean, non eta nola. Zuen antolatuta hori guztia niretzat. Eta atzo, denean saiatu dira me jarraitu AIZKORA egoitza, Helga zen bakarra ezagutzen nuen, iritsi herrian. Antza denez, deitu zuen gazteluaren inguruan, eta ziur egin ziren zain, ni noiz hartu nuen bere bere apartamentuan. Ez da harritzekoa, ohartu ziren me, beraz, erraz. Eta gaur ziren zain me harremanetan jartzeko Jungmann, eta, ondoren, hautsi dute in hiltzeko bi Zaitsevs. Baina hau fly zen bizirik eta ondo, eta, gaur egun, izan zen oso haserre. Ondoan neure burua haserrea.
  
  
  Bat-batean, dena zen hain argi hori nahi nuen neure burua alboratzen. Era berean, azaldu harridura bere begietan zuen ikusi nahi izan zen bere azken gauean. Zalantzarik gabe deitu dute hey eta esan dut hil gertu Berlin-Hamburg. Telefono dei bere lehengusu Schmidt zen, jakina, telefono dei bat Dreissig pertsona saldu me argi eta garbi, nire aurrean. Hartu dosi bat ausardia eta ausardia, eta horrek erabaki zuen ordaindu, bere txanpona. Baina gauza bat, bat oso argi gauza, izan zen nire burua. Helga eta leherketa Rhin txalupa; ezin da murriztu bat izendatzailea. Bada zuen ena Dreissig erakundea, nola lortu zuen taula gainean eta ia hil leherketa? Zuen, zalantzarik gabe, ez zen jolasten komedia izan zen bota ee inguruan Rhin. Ondoren, shock eta malkoak jarraitu ziren real, real igarotako orduak, bere autoan. Istripuak plazerra itsasontzi bat mantendu kezkagarria nuona. Modu bakarra jakiteko egia absolutua da joan Helga. Izan ere, erakuslea norabidean Dreissig izan bada, zer izan zen pentsatu nuen.
  
  
  Bere, gora ibili altu gris hormigoizko moan. Hau izan zen, maltzur nahikoa, baina Errusiarrek ere apaindu ego zuzeneko hariak eta alanbre. Izan zen, etengabe mugitzen da, norabide bietan, balitz bezala, benetan izan zen, Burdin Oihala, gisa Berliners deitzen da.
  
  
  Nick Carter, bere, esan zuen berak, benetan dira arazoak ...
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  
  
  
  Gau jaitsi Ekialdeko Berlinen, eta headlights autoak lerrokatuta aurrean checkpoint pizten Paris Plazan. Bere carapace batera Berlingo Harresia eta pentsatu baino gehiago eskalada nach, arren, alanbre barbed eta hesi elektrikoa. Bere bat ikusi toki batzuk, non bere pentsatu izan dut saihestu hari. Baina pentsamendu hori desagertu denean bere ikusi nuen, gisa searchlight etorri ilun ondoren. Dute argiztatuta beheko erdia horma. Edonork saiatzen baino gehiago igoko izango da stand out bezala euli bat izozkia kono. Etorri da puntu bat non Spree flowed, Ekialdean, West Berlin. Hau frogatu ezinezkoa. Mugako guardia zaintzapean kostaldean oso handiak eta oso eraginkorra alemaniako Artzain. Horrez gain, ibaiaren ere izan zen argiztatuta floodlights, beraz, edonork ihes egiten saiatu zen, berriz, igeriketa litzateke apenas aukera dute.
  
  
  Itzuli zenean, txoko Paris Plazan, ikusi autoak lerro trafikoa, eta gogoratu Errusiarrek eta Ekialdeko alemaniako polizia izan ez spared ahalegin gelditzeko etengabeko fluxua errefuxiatu bidez errepublika en medikuntza tradizionala. Bertatik bertara ikusi nuen dutela benetan egin sakon baten lana. Nire itzultzeko Helga hasi garatzeko arazo larri bat dela, ez nuen espero. Inguruan zer ikusi nuen inguruan, ez zen ondorio bakarra izan dut zozketa. Modu bakarra out da bera joan errepidea gainontzeko
  
  
  edonork bidez, checkpoint eta barrera. Izan zen, distantzia labur bat, eta bada zortea izan dut, izan dut han. Baina lehen aurkitu behar izan nuen autoa.
  
  
  Laster aurkitu zuen kale East Berlin hutsik ageri ziren gauez. Gaueko mugatzen da Stalinallee ekialdeko zati sektorean, eta, nahiz eta hori ez du ezer esan nahi. Pertsona eta are gutxiago autoak, horiek izan ezik joan zen OSTIRALEAN. Azkenik, zuen ikusi arabera txiki bat Mini-Cooper aurrean zutik jatetxean. Da bat bihurtu zen utility ibilgailu multzo bat tresna poltsak, acetylene argizaiola, eta kanalizazioa gainean pieza ekipajea rack. Klempner zen, argi eta garbi markatu atzera eguna. Noiz begiratu dut leihotik jatetxea, ikusi nuen jardun bat dago eserita, kafea edateko. Zuen zain itzalak bere atera zuen. Besterik ez zuen ireki kabinako atea noiz berea crept atzean. Hau izan egin behar da azkar eta isilik. Saiatu zen inguruan piztu denean, bere ego hit bere eztarria alde batetik. Berea, sentitu zion erlaxatu. Bat izan zen arriskutsua grip hori konponezin bat izan daiteke, bada, presioa oso handia izan zen. Zuen isuna izango hamabost minutu inguru batean. Ego bota sartu bere ataria eta patted bere masailetan. "Barkatu, laguna," muttered dut. "Baina ez da arrazoi ona da. Ez duzu ezagutzen da, baina sartzen isila Heroiak zuzen."
  
  
  Mini-Cooper ia ez zen kultura bat egitean onenean gainditzeko oztopoa. Gisa ibili nintzen bidez aldameneko kale, zain auto-ilarak aurrean hesia, sentitu dut, izan zen bat tricycle. Behar nuen burua irteeran bat, bezain azkar nuen bezala atera txiki hau autoa. Da moteldu egin denean, bi autobusak gainditu mimmo checkpoint. Hesia ireki zen, eta furgoneta ez ziren line zain. Aktibatuta zuen inguruan, jarri throttle full, eta buru zuzen egurrezko atea ekialdean Brandenburgoko Atea. Baina ez ziren batzuk terrible xehetasun hori ez nuen espero. Lehenik eta behin, izan ere, beraz, hainbat saiakera egin ziren pasatzen eraikin berezi bat, segurtasun-taldeak bidali zen jarraipena egiteko autoak iritsi suspiciously azkar.
  
  
  Bezain laster sartu zen plazan, alarma kanpaiak jo zuen, eta bat zakarrez tronpa sounded. Frank bere aurrean ikusi zuen lodi, adierazi hagaxkak igotzen lurretik. Beranduegi, gogoratu zuen hori gutxi ekintzaile Alemanak ziren apurtzen saiatzen bidez hull-tanga batera, eta, beraz, Errusiarrak instalatu depositua berezi hulls erauzi ibilbideak shreds. Zorrotzak kirurgikoa hagaxkak izango litzateke zulatu Mini Cooper bat bezala txorimalo bayonet. Gutxi saskia swerved bi gurpilen gainean, eta entzun nuen pitzadura bat bezala alde hit taberna. Lortu nuen mantentzeko auto baino gehiago tipping, eta buru zuen lau okupazio Vopos ziren erakunde me at. Salto egin dute bere aita gora ibili horiek.
  
  
  Orain zuen paralelo moans eta entzun izan balak sakatuz atzeko fenders. Bere atzera jiratu eta buru bat inguruan pankarta liderra off plazan. Noiz iritsi naiz, eta ikusi bere, handi bat blindatu autoa bota kalezulo batean nire aurrean, eta gelditu bloke kalean. Lau gizon bat blindatu autoa salto egin eta adierazi bere pistola me at, espero me bai talka bat ih ibilgailu astun edo jarduteko zentzuzkoa gelditzeko.
  
  
  Baztertu zuen bi aukerak. Ez zen espazio askorekin arteko atzera blindatu autoa eta errenkada bat etxe. Bidali zen bat Mini-Cooper nahi espaloi eta hegan mimmo horiek. Da swerved nabarmen eta bat bihurtu kalezulo bezala, polizia-auto bat screeched sartu ehiza. Banekien bada, geratu naiz Mini Cooper, I zen galtzen joan bataila. Lehen seinale bi gurpilen gainean pasa eta gelditu bihurgune inguruan. Bere, atera eta ran. Lortu polizia autoa ez zehazki zer espero nuen. Izkina bihurtu zuen eta hit mini Cooper. Entzun nuen, leherketa bat eta bi autoak harrapatu sua. Pertsona izango da hau egiteko orain.
  
  
  Ran zuen bidez hutsik etxea, atzera jiratu, eta nahasi epaileak hori jada bildu. Berri armada Jeeps eta autoak iritsi da, eta zuen strode kanpoan ia nonchalantly. Izan zen, merezi saiatu da, baina, jakina, ez zen nahikoa. Izan zen oraindik ere Ekialdeko Berlinen, eta hori gaitzetsi horma begiratu are gehiago bortxaezina, posible bada ...
  
  
  Orain zuen ulertu zergatik ez zen aire bat apaltasuna eta etsipena bizitza Ekialde Berliners. Noiz jendetza sakabanatu zuen, ezkutatu zuen atarian, berriro ere, non utzi zuen etxea.
  
  
  ezin izan zuen ikusi sarrerako atean. Dut nire burmuina, baina ezin nuen ezer pentsatzen, izan ezik, ez nintzen ausartzen saiatu trikimailu bera berriro. Orain ziren larritu eta jarri aparteko segurtasuna. Ordu batzuk igaro ondoren, ikusi nuen gehienak heavy kamioi ziren epigrafe West Berlin berandu arratsaldean. Bere sentitzen hasi zen, gero eta gehiago zapuztu, eta izan zen, ia gauerdian bere ikusi, lau heavy atoiak at gelditu roadblock. Bigarrenak, berriz, gelditu ia aldi lekuen non berea koa ilun atarian. Ikusi nuen Vopos ondo hautatuta guztietan kamioia. Lehen begiratu dute gidariaren identifikazioa, eta, ondoren, behartu zuten Ego ateak ireki zama van. Jakina, bat izan zen errutina lana zen, baina egin kontu handiz, eta izan dut, berriz, ikusten da, izan nuen ideia ahul bat.
  
  
  Nire begiak jaitsi txiki bi gurpilen azpian, aurrean, zama plataforma. Bi gurpilak, zein ziren bakarrik erabiltzen denean trailer zen askatuta cab, ziren onartzen bi crossbars azpian ardatz. Ikusi zuen polizia itzultzeko euren post at hesia, eta entzun lehen autoa txiki zutabe bizia. Banan-banan, beste motor hasi zen lanean, eta lehen trailer hasi zen pasatzen mimmo oztopoak. Zuen atean sartu du azken autoa, bota gurpilak, eta heldu crossbars, thrusting bere oinak arteko ardatzean eta beheko trailerra. Sakatzen zuen bere aurpegia beheko eta ospatu bere arnasa bezala, autoa bota kanpoan. Ikusi zuen bere uniformatu hankak, eta apur bat aurrerago, beltza-eta-zuri, marra hesia. Gainditu dugu. Zuen lingered bere baldar posizio arte kamioi azkenik gelditu semaforoen. Bota zuen bere hankak, erori zen lurrera, eta bota azpian kamioi besterik aurretik big gurpilak biraka hasi berriro. Nire hankak ziren apur bat gogorra, baina oso azkar pasa nuen bezala hurried bidez arratsaldean kaleetan.
  
  
  Kontrastea latz eta triste giro ekialdeko sektorean, West Berlin izan zen, oso lanpetuta eta argitsu, eta taxi bat azkar aurkitu da. Bidean Helga en apartamentu, Wilhelmina reloaded eta shoved du luger sartu atzera bere sorbalda zorrotik pean bere kamiseta. Nire poltsikoan giltza izan zen hori Helga zuen eman dit. Erabili dut oraingoan.
  
  
  Argi izpi bat ohe azpian esan zidan Helga zen oraindik esna. Mugimendu azkar batekin, atea ireki zuen. Bera izan zen, logelak, atea zabalik zegoen, eta jiratu zuen azkar noiz entzun zuen zatoz nirekin. Ez zen hitz egiteko beharra. Bere begiak zabaldu zuen eta estilistikoak. Zuen jantzita, ilun bat, gona eta argi berdea mahukarik blusa. Bere harridura gainditu zen zuen, bat-batean hondoratu sartu altu bat kabinete hormaren kontra bermaturik. Ireki zuen tiradera eta iritsi barruan. Bera izan zen, buruz pistola hartu zuen danbateko kutxa bere aurka eskumuturra. Zuen garrasi, eta horrek minik. Ee hartu zuen eskutik, aktibatuta baino gehiago, eta ireki tiradera berriro. Bere behatzak lasaia, eta pistola atzera eroriz sartu tiradera. Itxi zituen, berriro dituena Helga ohe gainean. Txiki maleta izan zen, antza denez, ontziratzea solairuan jaitsi. Izan zen oraindik ere, itzulerako gora eta behera ohe gainean denean ee heldu, bere ile eta bere burua aktibatuta. Zuen moaned mina eta bilduta bere besoak nire inguruan gerrian, saiatzen modu stand edozein tribu.
  
  
  "Mesedez, ez minik me," eskatu zuen,... pozik nago bizirik zauden. Niri fidatzen. '
  
  
  "Jakina", esan nion. "Zu thrilled. Ikusi ahal izan zuen, argi eta garbi, modu duzu ducked pistola. Izan zen benetan ukitu keinu ."
  
  
  "Beldur nintzen zinen joan kill me", esan zuen. "...Zuk begiratu, beraz, haserre."
  
  
  "Ez izan beldur", esan nion. "Atseden ziurtatu dezakezu bada erantzun zidan, oso azkar."
  
  
  Bere maleta zen atao solairuan. "Zinen zure bidean ikusteko zure lagunak, ez ziren duzu?" zuen galdetu zion, baina gehiago izan zen bezala, bat ezartzen du, hain zuzen ere. "Agian zinen zure bidean Dreissig."
  
  
  "I zen herri inguruan gidatzeko," esan zuen, oraindik helduta nire gerrian. "Ez dut horiek sartzen dira." Bere begiak ziren zabal eta pleading. "Nik lagundu delako behar nuen dirua."
  
  
  "Saiatu berriro," snapped dut. "Ez dut erosten. Ezagutzen dut Dreissig finantzatu Arabiar dirua. Eta ezin duzu esan dit xehetasunak." Nor dago honen atzean?
  
  
  "Ez dut ezer jakin", esan zuen. "Besterik gabe, fidatzen me."
  
  
  "Bai, jakina, hobe dut zuzenean joan psikiatra."
  
  
  "Ez duzu ulertzen," hasi zen, baina ee eten bere. "Arrazoi duzu", esan nion.
  
  
  "Ez da asko ez dut ulertzen, baina ezin duzu azaldu dit. Ez dut ulertzen nola neska bat lo egin ahal izango dituzten gizon bat eta tiro egin zion une geroago. Eta ez dut ulertzen bere bai, nola bukatu duten itsasontzi Rhin.
  
  
  "Ezin dut azaldu da guztia", esan zuen azkar.
  
  
  "Ados, baina geroago. Lehenik eta behin, esango didazu zer duzu buruz jakin Dreissig.
  
  
  Ran zuen bere eskua behera nire hanka. "Ez dut ezer jakin, sinetsi me," esan zuen.
  
  
  Bere burua bota zen atzera gogor, eta zuen moaned berriro, eta horrek minik. "Ari gara hasita baino gehiago,"zuen snapped. "Nola ez Dreissig dirua lortu eta non dago gordeta banku?"
  
  
  Behar zuen mezua irakurri nire begiak, mezua ez nintzen txantxetan eta ez litzateke hautakorra. Aldi berean,, izan dut ohartarazi arabera bat-bateko constriction bere ikasleak, hotza distirak begiak. Alde bere, ikusi nuen bere ukabila igoera labur batean, arku, eta nik berehala zekien zer zen asmoarekin. Lortu nuen buelta nire aldakak eta harrapatzeko jaurtitzeko gogorrean muskuluak nire izterrean. Bera izan zen slapped zehar aurpegia arabera ee atzera bere eskua, eta entzun bere hortzak artezketa zuen bezala lehorreratu solairua beste aldean ohe. Bere iritsi zehar ohean, bota bere ile, sakatzen bere burua burukoaren kontra, eta esku batekin sakatzen puntu bat goialdean bere atzera. Nahiz eta bere garrasi zen muffled arabera, burukoaren, bere garrasi zen benetan mingarria. Ee bota bere aldera zion, eta egin zuen garrasi berriro. Bere aurpegia nahiko izan zen contorted mina, eta ezkerreko aldean bere gorputza bihurritu. Bere eskua altxatu zen, eta berak arakatu beste sartu beste, negarrez.
  
  
  "Oh, ene Jainkoa, lagundu zidan," zuen negar. "Nire ezkerreko aldean ... mina hainbeste. Besterik ez dut sentitzen mina."
  
  
  Berea, bazekien mina iraungo luke pixka bat. Ez nuen nahi da, bai. Baina mantendu dut pentsatzen itsasontzi bat jende beteta ez luke izan nahi pizten besterik gabe. Ee harrapatu bere lepoa eta bere galtzen behera. Bere eskuak gripped nirea helplessly.
  
  
  "Goazen, Helga," esan nion. "Nor finantzak Dreissig?"
  
  
  "Ben Mussaf," arnasten zuen. Zuen loosened bere grip bere on eta utzi bere jaitsiera ohe. Bin Mussaf, Sheik Abdul Bin Mussaf. Bat izan zen basamortuan agintariak zuten luze aurka egiteko Nasser-en protagonismo mundu Arabiarra. Egin zuen bilioika olioa, onena izan zen lagun sheikhs, eta, jakina, izan, beste nahiak. Bat izan zen konbinazio perfektua. Nola ez da transferentzia dirua eta non? "Galdetu nion. Zuen zalantzan. Ospatu zuen bere eskua, eta berehala hartu zuen eragina.
  
  
  "Urrezko," zuen berehala blurted out.
  
  
  Zuen txistu bere at. Baina han izan zen. Urrezko da gehien egonkorra ordainketa-bide. Dreissig ezin merkataritza da merkatu librearen zuen nahi izanez gero, edo trukatzeko zigiluak, dolar, libera, edo edozein beste ume beharrezko. Eta, gainera, kendu arazoa erakargarria gordailuak tokiko bankuak. Ona izan da ezer, edonon, edonoiz. Baina ez zen arazo bat. Urre kopuru handi bat ezin izan garraiatzen bat piggy banku. "Non da urrezko gordetzen?" Galdetzen nion gehiago. Zuen propped bere burua sortu on bat ukondoa, bere eskuak dardara bere mahukarik blusa, eragiten, bai, mina eta beldurra.
  
  
  "Hau ... esango dut," esan zuen, ez begira nire stinging begiak. "Baina behar dut zigarro bat lehen. Mesedez,, bat besterik ez da.
  
  
  Zuen nodded zion. Orain bazekien zuen larriak izan zen. Zigarro bat lasaitzeko behera bere eta bere egin konturatzen, beno, hobe da lankidetzan aritzeko guztiz bere. Mahai gainean, ohearen ondoan eseri irakurketa bat lanpara, heavy kristalezko hautsontzi, eta zigarro pack bat. Helga iritsi bere zigarroak eta hautsontzi bat. Noiz atxikia zuen aurrera iristeko hautsontzi, jiratu zuen bere atzera me on une bat. Bere esker mahukarik blusa, ikusi zuen muskuluak bere sorbalda twitch eta berehala erreakzionatu. Bestela, I izan litzateke zulo bat nire burua, zeren Helga bota astunak hautsontzi nire norabide batera catlike abiadura. Lortu nuen nire burua biratu, beraz, hautsontzi bakarrik jo zati nire skull. Baina oraindik ez dut ikusi bere, eta entzun nuen baino gehiago ikusi dut, bere Helga ran iragan dit. Saiatu zen har, dardarka bere burua berreskuratzeko. Zuen dodged nire eskua ahaleginik, eta denean, inguruan aktibatuta I, izan zen sakatzen kontra, kabinete bat errebolberra eskuan.
  
  
  Txerri! zuen spat. "Izango duzu sentitzen. Jakin nahi al duzu dena hain gaizki? Esango dut horri buruz, zehatz-mehatz, gaur egun. Eta hori da, azken gauza entzun ahal izango duzu. Jakin nahi al duzu buruz itsasontzi bat Rhin? Esango dut hori. Erabiltzen zen bonba batek. Bai, egin nuen. Bakarrik madarikatua gauza lehertu goizegi.
  
  
  Ez zuen besterik igo baranda murgiltzea ibaia, izan zuen hil zen beste batzuekin batera. Eta orain, besterik ez dut lortu egin kanpoan uretan."
  
  
  Bere, begiratu urdin eredu ee begi. Ikusi nuen bere itxura popa aurretik, baina inoiz ez unflappable hoztasuna zuen exuded orain. Gogoratu zuen bere gisa azkura, emankor izaki nor geratu da, beraz, harritzeko inpertsonala bere neurrigabe grina. Izan zen benetan osatzen inguruan bi zati ditu, eta horien inguruan izan zen faltsu bat, hotz-blooded, perverted puta.
  
  
  "Zaude pozik boat ride on Rhin oraintxe?" jarraitu zuen. Ben Mussaf izango iristen egiteko bilera bihar gauean. Ekartzen tona urre. Oso txarra da, ezin izango duzu ikusi.
  
  
  Izan zen oraindik ere yelling dit, eta ezin dut nire begiak hartu off bere. Orain, ezer galtzeko izan nuen, eta bere hotel gorde me denbora pixka bat. Banekien ez zela beste Helga, Helga, nor zen dagoeneko, beraz, gose hori niretzat ezin zuen lagundu. Bada ezin izan dut presentzia Helga besterik ez da une batez, izan nuen beste aukera. Bere, ikusi kablea joan lanpara ondoan ohe socket batean gimen ondoan, non gordetzen zen.
  
  
  "Joan zinen kontatu zidan beste zerbait", esan nion, isilik mugitzen da eskubidea. "Gure sexu-esperientzia buruz. Ez dut uste zen guztiz komedia bat."
  
  
  Pistola zen oraindik me at adierazi, baina bere begiak leundu une bat. "Ez zen komedia," esan zuen. "Dagoeneko banekien nor zinen lehen gau hartan gaztelua. Entzun dut zure interesgarria telefonoa conversation bigarren gailua. Baina zu oso irresistible. Ari zaren zerbait me hori bakarrik transmisioa."
  
  
  "Eta azken gauean?" Galdetu nion, atzera tiraka apur bat. "Ez esan niri dagoeneko duzun ahaztuta da. Ez dut uste du.'
  
  
  "Ez dut ahaztu", esan zuen. "Besterik ez da amaitu, botoa, eta hori da."
  
  
  "Baina hori ona izan zen, ez zen, Helga?" Nire oinetan bakarrik izan zen hazbeteko horman outlet. "Ez duzu nahi nirekin lo berriro, Helga? ... Oraintxe? Gogoan al duzu nire ahoa zure bularrean? Ez duzu gogoratzen dut fucked duzu?
  
  
  Helga en bular swayed sakona, azkar arnasa. "Duzu bastardo!" esan zuen, hissing amorruz. Entzun nuen klik mailu gisa zuen tiro pistola. Altxatu zuen bere oinez eta bota plug inguruan socket. Argiak joan, eta jaitsi egin dut alde bat bezala gawk whizzed nire burua baino gehiago. Zuen swung bere beso zabal batean arku eta harrapatu Helga atzeko belauna, bere bidaliz stumbling eta harrapatzeko bere bigarren bala sabaia. Berea izan zen, dagoeneko bere gainean, eta saiatu zen, hartu pistola. Izan zen oraindik ere azkar me, utziz, eta jaitsi zuen, pistola eskuan, slid zuen inguruan, nire burua eta ran gela inguruan. Ikusi zuen bere desagertuko behera egongela eta sartu korridorean, eta, ondoren, jaitsi pistola eta bere jarraitu. Entzun izan dut bere eskaileretan gora datozen bi aldi berean, epigrafe teilatua. Zuen bezala igo eskailerak, zuen ia-ia harrapatu berarekin, baina hey, lortu nuen slam teilatua atea, eta izan nuen atzera urratsa saihesteko lortzean atea nire aurpegia.
  
  
  Zelaia iluna izan zen teilatuan, baina ikusi izan dut bere hiru oinak teilatu ertzetik. Hurbilen teilatua zen, gutxienez, sei oinak kanpoan.
  
  
  'Ez!"Bere garrasika. "Ez duzu inoiz egin." Zuen bazterrera utzi zidan, korrika eta salto egin. Sentitu dut nire odola izoztu zuen bezala iritsi teilatua bere eskuak, zintzilik une bat gutter, eta, ondoren, jaitsi itzuli luze bat, gau-rending heriotza negar. Bere, inguruan aktibatuta. Bere hotel ee deitoratu, baina ezin. Izan dut, besterik gabe, barkatu, baina ez dut lortu informazio gehiago Nah. Bat-batean, dena jasanezina bihurtu zen niretzat. Izan dut egun bat zakarra. Zuen lasterka eskaileretan behera eta atera kalera. Alokatu dut, bigarren mailako hotel gela gertuko pozik zen, eta izan dut leku bat gaua pasatzeko bakea.
  
  
  Nire begiak itxita nituen, jakitea hurrengo goizean izan nahi dut jakiteko non bin Abdul Mussaf eta Dreissig bilduko litzateke. Jakina, hau izan zen, hitzaldi garrantzitsu bat, eta bera izan zen, oso interesa joateko da. Bat izan nuen sobering eta erabatekoa sentimendu hori atzoko sakrifizio eta bihar emaitzak menpe da.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  Espresso-barran, eta horrek ireki zuen hasieran, aurkitu bere eta saiatu ordenatzeko bere nahastu pentsamenduak kopa bat baino gehiago indartsu alemaniako kafea. Arren bere ukatzea, argi zegoen Helga garrantzitsu bat izan zen, taldeko kide zuela, hasieran pentsatu zen, beraz, ez da eraginkorra.
  
  
  Orain bazekien gauzak nola joan ziren, ziurrenik zuen pentsatu dute litzaidake zerbait egin ergelak. I pozik zen, uste hori orain dela dute, zalantzarik gabe, ez zekien zer gertatu zen Helga, izango lukete, oso urduri eta pixkanaka-pixkanaka ulertzen nor ziren aurre. Egin dute hiru hilketa saiakerak nire aurka, horrez gain, tranpa me Ekialdeko Berlinen, eta guztiak ekarri du, horiek zen, gutxienez sei hildako gizon plus Helga. Eta berea izan zen, oraindik sortu. Izan behar dute, oso urduri oraintxe.
  
  
  Bere, konturatu nintzen, beste zerbait. Nahiz eta izan dut preoccupied gizon hau, Dreissig, ez nuen inoiz ikusi bere, ego argazkiak, eta bitxia izan dut buruz zer itxura zuen. Altu, txiki, lasai, urduri? Izan zuen ona izan zen, pintura, edo izan zen, zuen inguruan dutenek gainditu out? Gauza horiek garrantzitsuak dira zer izan zitekeen espero da, eta zer behar den egin behar da. Zekien gauza bakarra buruz nen. Zuen handi, asmo handiko planak izan dut irudikatu A-tik Z Helga en iruzkina buruz bin Abdul Mussaf egin bere gogoan. Izan zen iritsiko dela arratsalde honetan handi bat zama-urrezko, eta Helga josia bere maleta joateko bilera. Briefcase. Esan nahi du zerbait. Nahi zuen joan leku bat, hori ez zen itxi, baina orain arte nahikoa urrun.
  
  
  Erabili zuen teknika fikzioa oinarritutako errealitatea. Ez zen kamioi bat hartu dit East Berlin, baina Lehengusu Hugo ez zen benetako lehengusua. Ez zen gaztelu bat, eta bertan, berak bazekien bere bidea, baina orain konturatu zen bere "osaba" ere ez zen erreala. Osaba izan zen, ziurrenik, ez beste inor baino Dreissig. Zer hobeto leku bat, bilera sekretu bat baino gaztelu zahar? Zer hobeto leku ezkutatu zure urrezko baino gaztelu zahar bat? Izan zen, nahiko begi-bistakoa da, eta gogoratzen dut egun horretan ezker hegala, noiz me erakutsi zuen inguruan. Jakina, bat izan zen, eta gaztelu zaharraren ikuspegi bat Rhin. Zuen aukeratu, besterik gabe, leku egokian putz plazer txalupa, beraz, izan zuen hurbil gaztelua lehortzen ez ...
  
  
  Pentsatu dut azkar. The autobahn bidaia, atzerapena, hainbat kontrolak, eta distantzia Rhin Koblenz ekarri, gutxienez, lau bat orduko bidaia. Behar nuen auto azkar, eta ez da bat joan behar autoak alokatzeko enpresa da. Dute agian smart nahikoa, begi bat mantentzeko gauza horiek, susmatu dut saiatu auto bat alokatu. Baina banekien non lortzeko ego. Bere besterik ez da espero zuen dagoeneko erosi berri bat. Ezin nuen laguntzeko, baina barre dudan bezala atera espresa. Zuen dagoeneko ezin imajinatu Lisa Huffmann aurpegia.
  
  
  Atea ireki zuen bere burua, jantzita estu bat gorria jersey jertse urdin eta plaid prakak hori ere ezin hobeto egokitzen dira. Erraza izan da ikusteko goranzko lerro bere bularrak, baina mantendu zuen, bere begiak, bere aurpegia ikusi eta zertxobait ezkutuko kontuz, bere begirada, apur bat jostari irribarre bere nahiko ezpainak.
  
  
  "Duzula erakusteko gehien ustekabeko une", esan zuen.
  
  
  "Nire ohitura oso txarra,"irribarre egin nuen. "Nola da auto berria? Ez, dagoeneko ez duzu?
  
  
  "Sentitzen dut esan behar dut ez," erantzun zuen, eta bere begirada hazi zen, nahiz eta beroago. Baina, erreuma, bai. Bart geroztik. Besterik gabe, beste krema direnak.
  
  
  "Ongi da", esan nion, apur bat sentitzen errudun. "Nahi nuke maileguan ego hotel."
  
  
  Batera urratu orain bizitzera batera kontuz bere begiak.
  
  
  "Ez galtzaile bat," zuen, azkenik, esan zuen.
  
  
  "Inoiz ez dut izan larri honetan,", esan zuen, sartu bursting kontrolaezina barreak. Hau oso egoera absurdu frogatu gehiegi arazo bat askoz nire tac nire zati erreprimitu umore. Lisa Huffmann begiratu me at, eta, ondoren, barrez hasi ere, eta segundora izan dugu, bai barre ozen.
  
  
  "Hau da, gehiegi fun", esan zuen arteko eztanda barreak. "Ez duzu zure txeke zurekin?"
  
  
  "Ez dut behar du une honetan", esan nion, topaketa nire indarra. 'Ez, benetan, ez da.'
  
  
  "Ez, trenak?" "Zer da?" galdetu zuen, serio.
  
  
  "Ez, trenak," errepikatu zuen.
  
  
  "Inork ez du tiro at gurekin?"
  
  
  "Ez dago bat tiro egin digu."
  
  
  "Bat izan zen, oso garestia bidaia azken aldiz," esan zuen serio. "Ez da merkeagoa izan bada, besterik ez duzu auto bat alokatu?"
  
  
  Bera izan zen, buruz zerbait esateko, baina berak moztu me off. "Dagoeneko ezagutzen dut," esan zuen. "Ezin duzu erantzun oraindik."
  
  
  "Ari zaren smart," esan zuen bere algara batekin. Bat-batean, pentsatu jo zidan. Besterik ez dut behar Mercedes lortzeko ez dago.
  
  
  Orduan, horren ordez, atzera eskuratu zuen bere oinak, eta espero hainbat eta hainbat ezusteko ekitaldiak.
  
  
  Galdetzen nion. "Lortuko dugu, ez, ez dut atera eta ahal izango duzu gidatzeko atzera. Halaber, jakin zure autoa egoera ona da ."
  
  
  Zuen pentsatu une batez. "Ez da erakargarria ideia", esan zuen. "Izeba Anna joan nahi erosketak nirekin bihar, ez denean."
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Gero, lortuko duzu zure autoa atzera hemen denbora bihar".
  
  
  Desagertu egin zuen apartamentu sartu eta itzuli zen bere poltsan eta gakoak. Bat lortu dugu 250 Mercedes Coupe txiki baten inguruan garajea izkinan ingurukoa da, eta errepidea hit. Hala ere, I pozik zen nire ideia. Lisa izan duten ezaugarri egindako bidaia bi hankak gehiago atsegina baino, bada, izan zuen bat. Inoiz ez dut jakin zer da, nire aurretik, baina ez dut luze bat garatu filosofia gozatzen gauzak, berriz, oraindik ere dut. Bidaia bera aspergarria izango litzateke. Batera emakume eder bat autoan, litzateke, zalantzarik gabe gehiago atsegina. Eta berak ederra izan zen. Noiz bultzatu dugu behera autobahn denbora laburrean geroago, izan zen bero bat eta witty hizlari handiko IQ, eta, gainera, oso sexu appetizing. Galtzak ez zuen ezkutatu luze, mehe lerro aldakak eta estu gerrian. Nah ez dute bular handiak, baina nah izan lodia goranzko lerro hori erabat bat datorren bere erronka kokotsa. Bere begiak marroi keinuka azkar bat irribarre, eta bere cool, bildu demeanor, funtsean islatzen sendoa jarrera positiboa bizitzaren aldera.
  
  
  Galdetu nion Lisa batera interesa. "Non ikasi duzu euskara?"
  
  
  "Eskolan", esan zuen azkar.
  
  
  "Beraz, izan behar duzu irakasle ona", esan nion.
  
  
  "Egia esan," erantzun zuen. "Eta ez ahaztu zure American filmak."
  
  
  Izan dut sentitzen denean iritsi gara berdea banku-Mendebaldean. Izan dugu, ohiz kopuru handia atzerapenak ia guztietan kontrolak, eta trafikoa autobahn izan zen, halaber, oso lanpetuta. Berandu zen, arratsaldean ginen gidatzeko ibaian zehar. Saiatu zuen get me hitz zehar bidaia, baina jaramonik egiten dut bere saiakerak. Baina izan dut berriro ikusiko jakitun hotza, begirada sarkorra izan zen, me emanez.
  
  
  "Ez duzu dagoeneko erabaki arteko aingeru bat mugitu eta mafia kide?" galdetu zuen bere algara batekin.
  
  
  "Modu batean," esan zuen. "Nik uste dut zerbait egin behar duzu, bai, eta bi bat datoz erabat ezberdinak pakete. Nola honi buruz, Nick Carter?
  
  
  Barre egiten nuen. Ez zen txarra deskribapena. Nire begiak drifted baino gehiago Rhin, bektorizatu ingurumari gazteluak eta hondakinak mendietan. Ez zuen nahi ikusmena galtzen gaztelua dugun bezala hurbildu da beste aldetik.
  
  
  Ondoren, bat-batean ikusi nuen da datozen aurrean digu, eta atera kalera lehen, bigarren mailako errepidea. Zuen moteldu bere behera eta laster aurkitu green road ekarri zuzenean gaztelua. Gidatzen dut, beraz, Lisa utzi izan eskuineko ondoren atera nintzen. Ez dute hartu nahi bere edozein gehiago.
  
  
  Besterik ez zen I buruz esan good-bye denean, bere hiru gizon atera inguruan azpia. Janzten ziren zuri-kirol kamisetak eta grisa slacks sartu bilduta botak. Ez zen ikur bat bi zeharkatu ezpatak on bularreko poltsikoan beren kamisetak. Ez zen suediako uniformea, baina ez zen bat zibil bat bai. Hau izan zen etorriz Dreissig politikoak sofistikazio. Zerbait esan gabe esaten da.
  
  
  "Hau da, aparteko errepide," one horien inguruan esan zuen, adeitsuki, baina tinko. Ziren nahiko gazte, eder eta indartsua mutilak.
  
  
  "Sentitzen dut, ez dakit," esan dut, prest lortzean gidatzeko atzera. Nire trebatu begi aurkitu bi horiek gehiago itxita zuri kamisetak zuhaitz zirkuluak. Beraz, "Osaba" Dreissig ez zen. Lasai gaztelu zahar bat bihurtu da, hub-jarduera. Gidatzen zuen itzuli, bigarren mailako errepide, gelditu izkinan inguruan, non izan zen, ikusmena gazteluaren zaindariak.
  
  
  "Eskerrik asko, maitea", esan zuen bere, eta atera zen. "Hemen, dut, zuk bakarrik utzi. Ikusten duzu, esan nuen, zuk bidaia izango litzateke kalterik eta atsegina. Zaindu zeure burua eta zure autoa. Beharko dut berriro."
  
  
  Zuen lortu gurpila atzean, eta begiratu zidan begietara. "Zer egin behar duzu hemen?" "Zer da?" galdetu zuen argi eta garbi gabe, irribarre bat, eta kezka biguna bere begiak marroi.
  
  
  "Ez da galderak egiteko denbora oraindik", esan nion softly. 'Go home. Eskerrik asko berriro.'
  
  
  Denbora honetan nire txanda izan zen harritu behar. Atxikia zuen leihotik, eta bere ezpainak bustitzeko nahi nirea. Izan zen, ia leuna musu. "Kontuz ibili", esan zuen serio.
  
  
  Ero zara, baina oraindik ez dut nahi duzu. Eta ez dut oraindik bitxia zer ari zara hemen egin zure kabuz. Badu zerbait egin blokeoa, ez da?
  
  
  Chuckled zuen eta patted bere masaila. "Etxera joan zen", esan nion. "Etorriko naiz, eta ikusi duzu."
  
  
  Ibili nintzen atzera errepidetik eta ikusi da, poliki-poliki, kanpoan tira, gero, estutu bidez azpia eta burumakur kontu handiz eta isilik nahi driveway. Oihanpea ere, laster bihurtu nahiko baso trinko, eta neared zuen bezala kailejoian, bere muino igo zirkuluak zuhaitz paralelo emu. Noizean behin entzun nuen bere ahotsa eta soinua autoak. Gogoratu zuen driveway ireki zen atea, baina sasitza amaitu hogeita hamar metro atea. Nire memoria eskubidea izan denbora honetan, gehiegi. Gisa espero nuen, espazio ireki zen gehiegi zabal hurbiltzeko oharkabean, izan ezik, zaintzaile bezala jantzita, beste batzuk at altxagarriak eta gatehouse. Ez zen inor zoriontsu egoera. Geroztik gaztelua zegoen muino baten gainean, ezin da lubanarro bat ur, baina ikusi nuen azken aldia izan zen, inguratuta zabal bat lehor lubakia.
  
  
  Ibili zen ertzetik baso atzera gaztelua. Ez zen jarduera, eta, beraz, erabaki nuen, ematen saiatu da. I ran kanpo aterpe eta behera ditch sartu, non ikusi nuen kate bat zubi punta-puntako bi haritz lodi ateak. Bere ilunabarra nah eta sakatzen bat inguruan ateak. Nire harridurarako, ez da eman, nahiz eta creaked eta grudgingly. Irristatu nintzen barruan, atea itxi atzean dit, eta neure burua aurkitu upategi lurperatu. Nire bidea egin nuen bezala arteko ilara handiak mamelonar ardo upel, Sergei bat-batean pizten barruan me, me gogoraraziz duten honi buruz zerbait lurperatu zuen lanik me zehar nire arrano Helga. Inguruan begiratu zuen eta bera sentitu ondoeza. Ezin nuen ulertu, izan zen, nonbait, nire buruan, hau bitxia mental mekanismo hori izan daiteke, bai gogaikarriak eta lagungarria. Berea, mesederako da konpondu arazo nire garunean. Zuen bezala igo harrizko urratsak eta iritsi great hall, bat entzun zuen etengabeko zarata datozen inguruan sukaldea eta jangela gela, non itxuraz aulkiak ari ziren mugitu eta taulak ari ziren ezarri.
  
  
  Dut beste bide bat hartu eta joan sortu zabal bat harrizko eskailera goiko bigarren solairuan. Atzealdean plaza txiki espazio ondoan eskailera, bere ikusi nuen hiru bat egun, zein ziren orain ere itxita. Mugitu zuen, kontu handiz, egiaztatu bakoitzean nitxo, eta ireki lortu lehen atea. Ziur nengoen nuke urrea aurkitu, agian, taberna, agian poltsak. Agian armak eta munizioak, gehiegi. Ez zen miscalculation. Ez zen urre hori aurkitu bere, baina lumak. Lumak benetako zuzeneko hegazti kaiola handi lerrokatuta errenkadak. Handiak, urrezko-marroi hegazti orban beltz, luze faltsua atzaparrak eta zorrotz, piercing begiak. Harro, krudela adimenak. Ziren urrezko arrano, arriskutsuena eta azkarrena guztien hegazti harrapariak. Txori bakoitzaren zuen bere kaiola, batzuk kanpaia batekin, baina bakoitza kaiola bat izan zen dashing hegodun hiltzaile. Zuen sneaked kanpo eta aurkitu Orlova-en beste bi gela batera, hainbat ekipoak, hala nola, eskularruak, gerrikoak, kanpaiak, eta antzekoak. Joan zen berriro, lehen gela eta begiratu ferocious hegaztiak. Gehienak horien inguruan pertsona helduak ziren, eta ez zen askoz haragi ezkerreko behealdean ih zabal kaiola. Mr. Dreissig badirudi fan bat izan zaharra sport of kings, falkoneria. Baina ez ziren belatzak edo belatzak belatz, guztiak ziren urrezko arrano. Antza denez, garatu zuen aldaera bat ohiko falkoneria. Behin entzun nuen bere esan ondoren, zenbait prestakuntza, golden eagle ahal izango ehiza modu berean falcon. Zalantzarik gabe, hau hobby zuen zerbait egin, jarri harremanetan arteko zion eta Arabiar sheikhs, baina hemen erdian Renania zen, misteriotsu bat da, eta ez oso begi-bistakoa da arazoa.
  
  
  Dudan bezala pasatu gela, nabaritu dut gizon bat Orlov zen niri begira ezohiko interesa. Sokolov ikusi zuen bere ekintza eta bazekien zer ih atzaparretatik egin izan haragia eta hezurra.
  
  
  Erraldoi horiek arrano, zein parekatzen gogortasuna batekin edertasuna, izan malko pertsona bat aparte, eta beren odol-beldurgarri begiak me egin dardarka. Zuen isilik itxi atea bere atzean, eta pausatu korridorean pentsatzen non begiratu ondoan. Nire lehen susmoak ez ziren oker. Ez nuen uste luzeegia, zeren eta, bat-batean, harria korridore oihartzuna, echoing nire norabidea. Ezkutatu zuen, nonbait, bere atzean, txiki bat alcove, eta han ikusi ahal izan zuen, arnesa plataforman beste aldean korridorean.
  
  
  Odin Poe of Dryssig minions agertu Arabiar tradizionalak Ekialdeko arropa eta jantzita headdress bat. Gizona hitz egiten zion ingelesez. Mr. Dreissig galdetzen Ben Kem, Ohorezko ordezkari excmo Ego Abdullah bin Mussaf, bada, zuen izango litzateke, beraz, mota bezala itxaron hemen. Zuen izango duzu minutu batzuk.
  
  
  Arabiar bowed bere burua, eta guardia danbateko bere heels elkarrekin eta desagertu behera aretoan. Arabiar izan, baizik eta arrazoizko azala, eta bi zorrotz, sakon-multzo begiak. Kontatu digutenez, nire ondorioa da batetik, elkarrizketa besterik ez dut overheard hori Dreissig eta zifra hori ez dakit oraindik, beste bat hartu erabaki bat lodia urratsa. Berea izan zen, nahiko tanned. Jantzita bat Arabiar, ezin izan zuen, zalantzarik gabe, zutik ez-Arabiar. Ezin dut bat egin, karpa osoa sheikhs, baina aukera on bat izan nuen hemen. Bada Ben Kemat ziren hemen moldaketak egin etorrera bere jaun eta maisua, izango litzateke aukera handi bat, ez bakarrik lortu Dreissig, baina, era berean, entzun zion. Da, nahiz eta agian aukera ezin hobea lortzeko guztia ordenatuko batean eserita. Hugo jaitsi da, eta arkatza - mehe blade of the knife hoztu nire palma. Ez nuen nahi bat-bateko sneak erasoa, baina izan dut aurre mordo bat duten guys zuen patenteren bat da. Horrez gain, beharrezkoa izan da lan azkar eta erabakigarrian. Ez litzateke izan dira, beraz, polita bada Ben Kemat izan woken sortu erdian nire elkarrizketa. Atera zuen bidez alcove, bota Hugo Arabiar, ikusi zion balantza, eta, ondoren, poliki-poliki, hondoratu solairuan. Arautuko bezala pila bat trapuak.
  
  
  Zuen lasterka baino gehiago, jarri ego arropa, eta arrastaka gorputz osoan harrizko solairuan. Pentsatu nuen, duina eta segurua jarri zion, baina ez dut ulertzen zein zaila zen egokitzeko gorputz bat sartu armadura. Da hartu luzeegia, eta, azkenik, I amaitu eta itxi visor nire uhala, izerdi exekutatu hasi zen nire aurpegia behera. Izan dut arrazoirik, zeren eta besterik ez nuke itzuli madarikatua gauza plataforma noiz entzun nuen shaggy eta ikusi altu bat gizon gris bat palo hurbiltzen. Hotz begi urdin, arretaz orraztu gris-marroia ile bat, slim athletic figura. Aurpegia, gehiegi domineering ederra izan da, hala ere, batzuk izan errekurtsoa. Ospatu zuen bere eskua, eta harritu ninduen ezagutzeko zen burdina. Uste dut, izan zen, halaber, bodybuilder bat. Bai, bere irribarre izan zen irabazlea, baina, apur bat behartuta. Baina, jakina, kritikoa izan zen, eta banekien zuen inpresioa ona bat egiteko on sailak. "Ongi etorri, Ben Kemat," Heinrich Dreissig esan ingeles perfektu batean. "Agian, proposatzen dut bere zuk eta nik jarraitu prozedura bera Ego Agurgarria eta berea?"
  
  
  Zion ikusi zuen frown. "Esan nahi dut, hori erabiliko dugu euskara bezala, hizkuntza nagusia,", esan zuen. "Zure Gorentasuna ez zen interesa hitz alemana, eta nire ezagutza arabiera da, zoritxarrez, oso mugatua. Baina dugu, bai ingelesez hitz egiten."
  
  
  "Oh, ziur", esan nion bat erdi-irribarre. "Eskertuko nuke." Ekarri zuen Carter gela bat aktibatuta izan ego bulegoan. Mapa handi bat Israel eta inguruko Arabiar herrialde okupatu ia erdia horma. By seinale Dreissig, bere sel da, eta alderantziz. Zuen bat eman zidan irribarre xarmangarri hori ere ezin ezkutatu sly, kalkulatzeko begiratu bere begietan.
  
  
  "Ez duzu itxura tipikoa Arabiar", esan zuen kasualitatez.
  
  
  "Nire aita izan zen, euskara", esan nion gogoz. "Nire ama planteatu me Afrika Iparraldean eta eman zidan Arabic izena."
  
  
  "Ego Agurgarria da bisita ordutegia oso apala da," Dreissig esan zuen, irribarrez. Jakina, izan zen pozik nire erantzunak. "Ulertzen dut iritsiko da gauerditik inguruan, gaur egun,.
  
  
  Ohiko moldaketak jasotzen urrezko jadanik adostutako, eta iristen da, eta handik gutxira aurretik egunsentian. Nire ego pertsona izango da deskargatu eta kendu gailua. Ulertu ahal izango duzu, jakina, hori bakarrik nire gehien fidagarria pertsona parte hartzen ari dira gure eragiketak hemen, etxe honetan, sinplea ... gaztelua. Bihar izango da aukera bat joan kirol eta erlaxatu. Entzun dut Zure Gorentasuna jarriz bi bere onena hegaztiak."
  
  
  Zuen nodded zion. Da bat bezala zirudien ona denbora bat jakintsua nod.
  
  
  "Ondoren, bazkaria," Dreissig jarraitu, " hitz egingo dugu, gure hasierako baterako ekintza planak."
  
  
  Ez da zer nahi nuen. Saiatu zen bat erabili gozoa arrantza-line ikusteko litzateke, bada zerbait.
  
  
  "Ego Agurgarria erabaki du handiago bat lortzeko kuota zati operatiboa," hasi nintzen. 'Baina, agian, ezin dut egin ezazu
  
  
  parte hartzeko zure eztabaida arratsaldean. Beraz, Zure Agurgarria niri galdetu nahi izanez gero xehetasunak eztabaidatzeko zure plan nirekin orain. Esan zuen hori bakarrik, Herr Dreissig, ahal transmititzea inspiratzailea duten elementuak dira guztiz beharrezkoa."
  
  
  Bere boasted auto. Ez du zentzu handirik, ez da txarra norbait izan zen oraindik ere, guztira iluntasuna. Dreissig bete zen harrotasuna eta buru zuzen bere helburua, bezalako bat inguruan bere arrano bat gizendu oilasko.
  
  
  "Plazer, Ben Kemat,", esan zuen seinalatuz, luzea, mehe hatz mapa Israel. "Boto da gure etsaia, zurea eta nirea, hainbat arrazoirengatik. Israel da etsai natural Arabiar herrien, eta horrela izan da milaka urte. Juduak nahi araua Israel eta egin Arabiarrek beren esklabo. Gaur egun, Juduak Alemanian jada ez paper garrantzitsua jokatu, baina ez dute zehazten dira borroka digu kanpotik. Israel da emozionala tolestu Judaismoaren dolarra. Noiz pila hau dolarraren da zeharkatzen, etsaia hil da."
  
  
  Pausatu zuen zurrutada bat hartu behar ura.
  
  
  "Juduak dira grafika konspirazio bat kanpotik baten aurka batuetako Alemanian. Dira, halaber, grafika lursailak barruan Israelen aurkako Estatu Arabiar Aurrean. Mundua ezagutzeko aukera izango bakea denean bakarrik Juduak eman Israel, eta beren intriga aurka Alemanian. Baina, eta hau da, zer Ego Agurgarria ikusi du, Juduak esperientzia behar beren gaizki-politika bertatik bertara. Errusiarrek ez da izango pozik lagunduko dizu, onenean batzuk finantza-laguntza. Errusiako armadak ez du inoiz benetan izan merezi askoz kanpo Errusia. Ez da egokia batailak bero, eta basamortu Ekialde hurbilean. Eta Amerikarrek ez duzu lagun garaitzeko Juduak. Ari dira beteak mota guztiak Judu propaganda."
  
  
  Ondoren, bigarren apurtu, jarraitu zuen bere planak.
  
  
  "Arabiar jendea behar indar armatuak entrenatu Alemaniarrek, hornituta alemaniako egoitzan. Talde bat dedikatu Arabiar gudarien buru alemaniako militar jenio suntsitu egingo Israel behin eta guztientzat. Nire aholkulari militar dagoeneko marraztuta bat sortu plan operatiboa. Erabiltzen dugu teknologia garatu Rommel, osatu batzuk erabilgarria berrikuntzak. Moztu egingo dugu Israel hiru zatitan eta, ondoren, haien aurkako gerra. Gora jaurti dugu horiek hiru pieza aldi berean, eta, horrela, betirako neutralizatzeko ih da Agindutako Lurra. Izena Lawrence of Arabia desagertu egingo da, nire planak bukatu dira. Eta izango dira bakarrik ezagutzen buruz jakin bat Henry Arabia."
  
  
  Ozta-ozta izan zuen eduki bere barrea. Hori guztia ez da egin, askoz ere zentzu oso serio. Gainontzeko zen, erabat barregarria, oso komiko serio hartu behar. Baina zen da, ezta? Zuen bat-batean, pentsatu beste pertsonaia bitxi bat izena, Adolf Schicklgruber, nor izan bide luzea. Oso urrun. Eta, ondoren, hau Henry Arabia, ez zen batere beraz, ustez dibertigarria.
  
  
  Dreissig zen, batez ere, eskuineko pista, eta berriro ego entzun adi-adi. Ego begiak biziak izan ziren, eta bere ahotsa zen fanatical. Hauek izan ziren bera berriro hipokrita hitz multzo munduko su ez hain aspaldi. Denbora honetan, izan zen bezala mozorrotua smarter, gutxiago ertz zorrotz eta, beraz, bi aldiz arriskutsua. Entzuten ari zaren bitartean ego, I izan zen oso jakitun zaharra choruses ziren, eta horrek apur bat aldatu da, baina oraindik ere bera izan melodia. New ardo botila zaharrak.
  
  
  "Ulertu behar duzu," Dreissig jarraitu zuen, " gure desadostasuna Juduak ez da oinarritzen, edozein arraza-afiliazio, baina abiatzen ih gurari politikoa, ih ideologia politiko aldera, Arabiar herrien, eta, gainera, aurka zuzendu alemaniako biltzeagatik. Beraz, mugitu egingo dugu bi norabide - hemen, azpian nire lidergoa, politika aldetik, eta forma militar ekintza Israelen kontra. Eta egun batean munduko egingo ahoskatu izenak Heinrich Dreissig eta bin Abdul Mussaf sakratua awe."
  
  
  Zahar ardo berri poltsak. Dena behera etorri zen hau. Ikusi nuen bidez arku, leiho atzean me iluna zen kanpo, eta lortu nahi nuen Dreissig atera ego aulki, zeren batzuk izan nuen, galdera garrantzitsua da, nire aurretik.
  
  
  "Bikain bat, ikuspegi, Herr Dreissig," eten zuen. "Ez duzu esan urrezko bidalketa iritsiko da, gaur gauean, ohiko metodoa?"
  
  
  "Bai, Rajnakens duten, etorri nire pribatua pantalana,", esan zuen.
  
  
  "Handia da," irribarre egin nuen. Bat izan zen, oso informatiboak elkarrizketa, baino askoz ere baliotsua nire neo-Nazi ostalari imajinatu izan da. Zuen pentsatzen zen nola hurbiltzen azken galdera, hots, non ez zuen ezkutatu hau guztia urre, denean soinu ozen bat deitu.
  
  
  Hiru segurtasun zaindarien rushed emakume batekin estu batean gorria eta urdina blusa hautatuta galtzak ...
  
  
  Zuen, poliki-poliki, begiak itxi, eta pentsatu haluzinazio. Zuen zalantzan une batez, eta, ondoren, azkar begiak ireki zituen, baina,..... red blusa izan zen, oraindik ere ez dago.
  
  
  "Aurkitu dugu bere kanpo, lortu nahian atea eta talde barruan," guardia bat esan. Bera izan zen, nahiko ziur Lisa ez zekien me nire rol berria. Ez zuen, nahiz eta niri begiratu, baina eman Dreissig hotz bat, popa begirada.
  
  
  "Lortu dut galdu eta horiek bullies heldu zidan,", esan zuen icily. Ay irribarre egin zoritxarrez.
  
  
  "Ezin zuen lan hau American agente," esan zuen guardia. Hartu bere behera tortura gela. Hitz egingo dugu bere laster. Aktibatuta zuen niretzat. "Zahar horiek gazteluak oraindik frogatzeko euren merezi", esan zuen. "Saiatu naiz erdi aroko tortura ganbera sotoan oso eraginkorra da."
  
  
  Guardia hasi tira Lisa, baina astindu zuen off bere ego eta oinez bere kabuz. Ikusi zuen bere desagertuko, bere atzera zuzen, eta bere burua tente.
  
  
  Lisa Huffmann, esan zion bere gogoan, bada, ez dute hiltzeko duzu, ematen duzu, hala nola spanking zure ipurdian nahiko gutxi duten ezin duzu eseri hilabete bat.
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Dreissig eskatu dit berarekin jan aurretik gauerditik bazkaria prestatu omenez Ben Mussaf. Bere bakarrik uste izan Lisa, alde batetik, bere zen amorruz delako bere madarikatu jakin-mina, baina, beste alde batetik, izan zen, sakon kezkatuta bere bizitza. Dreissig zen larriak, guztiak izan arren, bere Nazien estilismo eta dramatikoa ideiak. Hori guztia leuna erretorika eta insightful propaganda, arima bat arriskutsua diktadorea izan zen, ezkutuko. Pentsatu dut tiraka Wilhelmina atera eta tiro ume, burua spot, baina beldur nintzen ez da egin behar. Ez dakit zenbat arraro begiratzen litzaidake zuen jaso bere sekretua idolo Adolf Hitler. Bada egos jarraitzaile bete ziren antzeko filosofia Götterdcimmerung, heriotza ih liderra izan unleash orgia bat auto-suntsiketa eta savage sarraskiak. Lisa izango da, zalantzarik ez, bizirik irauteko hau. Eta ez zuen amore eman eta bere aukerak bai.
  
  
  Ez, izan nahi dut itxaron bere. Dreissig arriskutsua zen, baina lehen bere hotel erabaki zenbat Ben Mussaf play litzateke. Bere susmo hori izan zen arabiar izan ere, gauza bakarra buruan: aukera bat baino gehiago hartu Israel. Izan zen, ziur onartu zuen, oso erakargarria militar alderdi Dreissig plana, baina ez ego-bultzatutako antisemitismoa. Arabiarrek dira materialista realists. Nahiz ih Israel gorrotoa da bigarren hurbilketa errealista bat hechos. Nahiz eta, une honetan, ez ziren zenbait talde hori benetan begiratu existentzia Israel. Izan zen unapologetic mutilak bezala Ben Moussaf, eta ekintzaile politiko bezala Nasser mantendu duten sua joan. Baina ez nuen oso ondo ulertzen denean bere berri tutore kanporatua izan zen, Ben Mussaf litzateke pack sortu eta laster ahaztu dena, errealitatearen aurrean. Edonola ere, merezi izan du saiatu. Gainera, ez nuen benetan aukera bat izan arte Lisa Huffmann bere kaleratu bezain laster ahalik.
  
  
  Gaitzetsi zuen Dreissig gonbidapena bazkaltzeko, berarekin, eta esan zuen nahiago dut joan, erdi aroko tortura ganbera ikusteko neure burua. Agindu zuen guardia bat sortu ilun bat, maltzur espiral eskailera. Bere aurkitu dugu joan mimmo sarreran ardo upelen bat sartu are txikiagoa upelen. Gainditu dugu ilara zaharra, egurrezko crates. Zuen shuddered ezagutzeko ziren beren hilkutxa, jarririk ondoan tortura ganbera. Gela bera izan zen pizten argizaiola. "Ez dugu erabili ego tac taldea," guardia azaldu. Mr. Dreissig ez zuen kontuan hartu beharrezkoa da jokabide elektrizitatea hemen. Gainera, oso erromantikoa, ez da?
  
  
  "Zalantzarik gabe," ez dut onartu. Ikusmena erabat biluzik gizon kateatuta horma plantxa gehitu amodioa ...
  
  
  "Saiatu zen rob Herr Dreissig," guardia esan zuen. "Ulertzen dut ego esaldi burutuko dira bihar".
  
  
  Gizon seinaleak erakutsi larria indarkeria. Ego bularrean eta besoak estaltzen ziren red welts, eta ez zen marka bat bere sabelean. Orain, erdietsi dugu tortura ganbera bera, eta bere ikusi bilduma ikusgarria tortura inplementatzen hormetan eta gela erdian. Horrez gain, asko gainbehera eta shackles, ez ziren aparkalekuak, gurpilak, glowing labeak branding eta gouging itzazu begiak, baita asko makur elementuak.
  
  
  gailu hori bakarrik izan zuen asmatzen at helburua.
  
  
  Hiru guardia buru Lisa gela erdian, non flickering torchlight, Odin horien inguruan ospatzen bere eskuak atzean bere bizkarrean, eta beste bi besterik ez zuen sartu denean bat inguruan, horiek hartu off bere beltza, arrosa kulero, parpailak moztu. Lisa en begiak beterik zeuden hollyhocks, eta bere chopsticks ziren hezea eta gorria. Bere bular, susmatzen dut, izan ziren adierazi sortu eta leiho eder bat lerro erakargarria irtena nipples. Nah izan hankak luze, eder izterrak eta malgua bernak, gorputz lirain bat eta leun bat, laua gorputza. The osagarri perfektua gizon bat da gorputza. Geratu zen itzalak eta, ikusi bezala, guardia bat ukitu bere mamitsuena bularrak. Lisa bota bere esku kanpoan, eta bere azazkalak urratzen, bere ego non izan dute. Guardia recoiled, sentitu odol-lepoan, eta slapped bere aurpegia zehar atzera eskuan. Jaitsi zuen gurpila, eta beste bi heldu eta bere lotuta bere da. Oso erraza izan da. Lisa zen lotuta gurpila larruzko uhalak inguruan bere izterrak, besoak, bai eta forearms. Bakoitzak txanda gurpila, gerrikoak estutu, eta, beraz, zirkulazioa gelditu, eta biktima izan zen heriotza-arrisku.
  
  
  Pertsona batzuk, guardia azaldu duenez, "giltzurrunak eta beste organo lehertu batetik presioa, baina ez dute oraindik azken nahiko denbora luzez."
  
  
  "Xarma", esan nion. Aktibatuta dute gurpila nabarmen, hiru bira osoa. Bere, ikusi uhalak estutu eta moztu bidez Lisa gozoak gorputza. Hasperen luze bat mina ihes egin po-ee, rta, eta ikusi zuen basatiak beldurra bere begiak.
  
  
  "Nork bidali duzu hemen?" guardia eskatu. Aktibatuta zuen gurpila berriro, eta ikusi zuen gerriko zen bota estu baino gehiago bere sabelean. "Inork," egin zuen oihu. "Gelditu ... oh, Jainkoa, stop!"
  
  
  Behartu zuen gurpila egiteko beste buelta osoa. Lisa ederrak gorputza sprawled straps, eta utzi zuen ozen bat pitiful negar duten oihartzuna gela bidez. Guardia zuen orain erabat errenditu beren sadistic joerak, eta Odin aktibatuta gurpila horien inguruan berriro. Lisa en garrasi bihurtu zuen orain luze bat, heavy, zotinka soinua, eta ikusi izan dut bere bizitza dardarka mina eta kontratazio bere muskuluak erreakzionatu presio bizia. Orain zuen negarrez heartbreaking, zakarra negarrak denbora guztian. Izan dut ezkutatzen hondo, espero zuten, gelditu eta utzi beren kabuz, eta, beraz, ezin izan dut geroago itzuli eta askatu bere. Baina noiz ikusi zuen gizon bat joan zen piztu gurpila berriro ere, bazekien hori bere itxaropena alferrik izan da.
  
  
  Laño me ondoan, ikusi zuen lodi bat burdina-barra aurka leaning counter. Ego harrapatu bere, moztu hurbilen gizon, eta bota bigarren guardia en ego. Beste bi ziren harritu zer egin zuten, beraz, laster. Zuen izan zen bultzatutako hagaxka bizitzako lehen. Beste inork ez zuen hit bai. Bere ego hit zion jaw amaiera crossbar, eta zuen plopped behera gainean bere jaurtiketa. Zer diferentzia ez da egin me? Azkar zuen untied Liza eta pixka bat bere lurrean utzi bere atseden.
  
  
  "Geldirik", esan nion, tira, blusa bere burua baino gehiago. Zuen gora begiratu me at, eta aitorpen keinuka begiak.
  
  
  'Nick!'Oh,' zuen arnasestuka, eta berehala besarkatu bere blusa bere bularrean.
  
  
  "Ez da, beraz, squeamish", esan nion hoarsely. "Era berean, behar dugu presarik. Jarri zure gauzak." Zuen jantzita eta kontu handiz zen argazkiz jantzita Arabiar arropa eta headwear. Nik nahikoa izan, ezin nuen mugitu libreki nen. Hartu zuen Lisa alde batetik, eta joan zen eskaileretan gora, baina gelditu sarreran ardo barrikak.
  
  
  "Eseri", esan nion. Da bat bezala zirudien leku ona ezkutatu. Banekien dute litzaidake bila gurekin laster. Dugu arakatu sartu ilun bat, laiotzetan txoko, non ginen inguratuta handi upel ardoa.
  
  
  "Nire bizitzan," Lisa moaned. "Inoiz ez da urrun joan."
  
  
  "Jakina, ez duzu," I growled. Nik besterik ez da hasi. Bere, esku hartu nuen delako dut ikusi, ezin duzu hartu edozein gehiago. Duzun jakin, bada, dut, duzu get out hemen bizirik, ez dut beat duzu modu guztiak Kaiserslautern Strasse. Hori izan zen, nahiko madarikatua ergelak duzu. Zer demontre da ahaztuak sartu duzu, neurrira?"
  
  
  "Asko sentitzen dut," esan zuen, damututa. "Besterik ez dut egin, gauza zaila, ez dut? Bere hotel eskatu ahal izango bada, ez da ezer egin ezin dut lagundu nahi baduzu,. Sentsazioa izan nuen zerbait arriskutsua zen joan."
  
  
  Berak negar, eta besarkatu zuen bere. Zuen arakatu baino gehiago da niretzat. "Ezin duzu barkatzen me?" "Zer da?" galdetu zuen apalki.
  
  
  "Agian ez da beharrezkoa izango", esan nion. "Bada, ez dut uste modu bat lortuko duzu hemen, agian, behar dut utzi duzun arte lortu dut lagundu.
  
  
  Dugu ziren bakarrik hemen eserita delako ez zen ate bat gertuko horren bidez, zuen sartu zuen gaztelua. Hartu zuen Lisa-en eskutik berriro, eta ran mimmo upel ardo bi haritz ateak. Pozik nengoen nire ohiko kontuz, ez zen erabat lasaia eta besterik ez dut atea ireki bat crack. Nahikoa izan zen hori ikusteko, ez ziren hainbat guardia zutik atzeko aldean gaztelua, batzuk horien inguruan eskuko gurdiak, eta beste batzuk leaning lau gurpileko lauak gurdiak. Ziurrenik ziren zain zerbait, eta hau itxi irteera guretzat. Itzuliko gara ardo barrikak eta atzera arakatu gure txoko. Zuen berehala snuggled sortu zidan, eta bere gorputza zen biguna eta gozoa, nire besoetan. Nire begiak gaingabetuak azken ilara upel saiatu nintzen bezala pentsatzeko beste modu bat lortzeko Lisa atera. Brylev bat-batean, atarian me. Orain banekien zer zen bothering me honetan madarikatu upategi lurperatu.
  
  
  "Hau ez da benetako ardo upelen, Lisa", esan nion softly. 'Ziur al zaude?'Zer da?' galdetu zuen, ohitu bere oinak eta begira iluntasunean sartu.
  
  
  "Apustu egingo dut asko", esan nion. "Banekien zerbait izan zen, oker, baina ezin dut irudikatu zer izan zen benetan gaizki. Baina ezagutzen dut bere orain. Begirada bat hartu goiko upel. Ondoren, ikusiko duzu ez direla corks goialdean upel."
  
  
  Lisa nodded. "Gaur egun, ardo upategi," jarraitu nuen, " batzuk ardoa botilaratu da purua sufre upel. Hori gertatzen da hiru aldiz. Hirugarren aldiz, barrikak jartzen da bere aldean, beraz, gaika zulo barruan dago ardoa. Hau eragozten aire laginketa sartzea ontzia. Eta ez dugu bat dute horien inguruan upel on aparkalekuak, tapoi bat aldean! "
  
  
  Bere, joan hurbilen errenkadan. Izan zen patted on upel alde guztietatik. Laster nire behatzak aurkitu mehe bat ledge egurra eta jarraitu da, eta horrexegatik da ledge bat eratu plaza buruz bi oinak bi oinak. Zuen sakatzen behera plaza bat eman modu alde bat eta jaitsi zen eta, ondoren, jarri eskuan bidez zuloa non ardoa ez zen bota eta topatu gogor bat angeluzuzena objektu burlap estalita. Urrezko biltegi batean aurkitu da. Upel bakoitzaren sekretu bat izan zuen urrezko ganbera honetan bezala.
  
  
  Zuen besterik ez dira itzuli egurrezko plazan jarri dugu entzun ahotsak eta nerbio shaggy. Dute aurkitu jipoitu guardia eta Lisa en desagerpena. Arabiar burus litzaidake zuen utzi bere, eta estestvenno, eman zien zerbait pentsatzen. Espero nuen zuten atzerapena bilaketa ardo barrikak azken arte bat, edo, agian, ez da batere, baina, zoritxarrez, hautsi dute ia berehala. Farolak bidez moztu iluntasuna eta jaurtiketa bidean izkina dugu non ezkutatzen ziren. Ordua heldu da: borroka edo amore. Geroztik, bigarrenak, berriz, ez da inoiz niretzat helegitea, saiatu gabe ohia, filmatu nuen farolak birritan entzun, curses, eta ikusi habe argi distiratsuak sortu erratic kurbak. "Lo itxi dit, maitea," Lisa izeneko bere. "Behar dugu, azkar."
  
  
  Iritsi gara eskailera espiral bezala, bi guardia jaitsi. Wilhelmina zaunka bi aldiz, eta biek jaitsi zen eskaileretan behera. Dugu ziren goiko orain, eta izan zen, dio Lisa izkinan inguruan denean sei kamisetak zuri etorri zen korrika, jakina sakabanatu gazteluaren inguruan. Itxaron zuen une batez, eta, ondoren ran ate nagusia. Guztiak zuen nahi izan zen Lisa joateko autoa. Ezin dugu hori egin. Osoan horde zen martxan kanpo. Zuen pawned da bi gehiago mutilak, inguruan aktibatuta, eta ran dugu atzera gaztelua.
  
  
  Hormak nagusia korridore ziren estalita mota guztiak, erdi aroko arma. Orduan, salto egin zuen gora, eta kendu beldurgarria objektu aspertzeko iradokitzaileak izena "Morgenstern". Da bat osatzen maza bat burdina amaieran puntua luze bat apurtu atxikitako makila bat. Lisa snuggled sortu moan bezala horde hurbildu dit. Bera izan zen, brandishing erdi aroko arma guztiak bere liteke. Fearsome mace swung zabal batean arku, eta ikusi zuen, gutxienez, lau Dreissig beste henchmen batera erori gaping zauriak, odol spurting horien inguruan. Jarraitu zuen eutsi pistola hurbildu ahala, horiek. Hiru gehiago jaitsi da. Bat zen, oso eraginkorra arma. I zen eraso atzean. Beste batzuk harrapatu nire hankak. Estropezuka, baina ez zen zehazten jarraitzeko agurtzen egun on horiek. ih handiagoa izan zen orain, baina mantendu dute errespetuzko distantzia. Jiratu zuen lekukoa batean ih-ren norabide eta berehala bideratuta Trinity Katedrala da trinity eusten niri. I postuan bat behera, biribila horiek zorrotz bat eskuineko eskuan, eta lanean ari zen bigarren bat, eskuetan, nire hankak, zerbait gogorra lehertu atzera nire burua.
  
  
  harrizko hormak aktibatuta gomazko. Nire bigarren jaurtiketa hit me handia sortu, eta oraindik ere sentitu bezala erortzen. Ondoren, konortea galdu zuen.
  
  
  Noiz esnatu naiz, ikusi nuen argi asko nire inguruan eta entzun zaratatsu bat xuxurlatzen ahotsak. Nire eskumuturrak sentitu heavy, eta noiz begiratu nuen horiek, ikusi nuen ziren bilduta kirurgikoa banda. I izan zen, gutxi gorabehera bota. Iluntzeko haze garbitu, eta lehenengo gauza ikusi nuen izan zen Lisa, nor zen dagoeneko nire ondoan eserita, gainera, kateatuta sortu. Ondoren, Dreissiga aurkitu bere, oraindik immaculately jantzita, hurrengo txikiago batean gizon jeweled bata. Ben Mussaf iritsi zen, eta bere segizioa jarraitu zion. Dreissig harro azaldu dute nola harrapatu zuen gurekin. Hurrengo Bin Mussaf zen arabiar bat eta bi kaiola, bakoitzak dituen jertsea golden eagle.
  
  
  "Izango dute xede perfektu bat guretzat bihar, ez duzu uste, Zure Agurgarria?" esan Dreissig Arabiar. Ben Mussaf nodded, bere aurpegia larriak, baina bere ego begiak ziren bezala, zorrotz eta sarkorra gisa arrano ' ego begiak. Lortu nuen inpresioa Ben Mussaf zen, orain arte zoriontsu denean nabaritu zuen kanpotarrak sartu zuen Dreissig en biltegia.
  
  
  "Ez dira soilik bi?" "Zer da?" galdetu zuen, begira Dreissig adi-adi.
  
  
  "Bilatuko dugu ondo," Dreissig erantzun zion. "American bat izan zen gure ondoan arantza egun batzuk. Zuen da gaiztoa agente merkataritza ganberak AIZKORA.
  
  
  Ben Mussaf grunted, eta Dreissig agindu guardia eramango gaitu kanpoan. Ginen bitartean hartzen du bere kanpoan, entzun nuen Ben Mussaf kontatzea Dreissig ego duten pertsona litzateke geratzeko urrezko on gabarrak izan zen arte segurtasunez deskargatzen. Lisa eta I ziren giltzapean tortura ganbera eta ezker fend geure buruari. Bere, begiratu nah.
  
  
  Esan nion."Ba al dakizu zer uste dut?" "Ez dut uste Izeba Anna da, joan erosketak, gaur egun."
  
  
  Bit zuen bere ezpainak eta begiak ilundu batekin kezkatu.
  
  
  "Zer dira joan gurekin batera egin?" galdetu zuen.
  
  
  "Ez dut jakin", esan nion. "Whatever da, aldeko apustua egin dezakezu hori, ez duzu nahi da. Joan lo batzuk lortzeko.
  
  
  'Lo?'Ez!' oihu egin zuen incredulously. "Ez izan tuntuna. Nola izan zen? '
  
  
  'Erraza. Watch.'Bere, itxi begiak, atxikia bere burua aurkako salaketa, eta une batzuk ondoren, loak hartu. Duela urte asko, eta azpian hainbat egoera, ikasi izan zuen hori ez dago denbora bat izan zen, lo egin eta denbora bat borrokatzeko.
  
  
  Biak berdin garrantzitsua da, eta ikasi dut gehien egin ih azpian beste edozein inguruabar. Esnatu zuen egunsentian eta irribarre egin. Lisa lotan zen nire ondoan. Gisa espero dut, horiek guztiak emozioak utzi bere neke egoera batean. Goizean pasatu da eta ez da bat etorri zen gurera. Izan zen ia eguerdian, Lisa esnatu. Beste preso zen oraindik apurtu, argi eta garbi kontrakoa digu. Zuen mantendu mugitzen, baina ez zuen hitz bat esan digu. Alde batera utzita, biguna egunon, Lisa ere izan zen, isila, eta ez zen beldur bere begiak. Noizean behin, begiratu zidan, saiatzen esnatuko bere calmness eta auto-konfiantza, baina ezin izan dut.
  
  
  Izan da eguerdian, eta ez da bat etorri. Hasi zen espero zerbait burutik gaizki, baina pixka bat egin ondoren, entzun zuen bere planteamendu guardia. Lehenengo dute untied Lisa, gero niri, eta biluzik little man beste aldean gela. Dugu ziren led eskaileretan gora eta sartu arratsaldean eguzkia. Dozena erdi bat gizon sartu digu, eta guk sortu zen sartu mendietan, eta, azken batean, honako zuhaitzez bidea, iritsi gara zabal bat, malda, immaculately joera belarra. Ikusi zuen gizon talde bat zutik goialdean malda. Ez zen Dreissig bere zaldiz galtzak, eta Ben Mussaf bere greatcoat. Atzean ziren hiru Arabiarrek, bata bat jantzita golden eagle bere eskumuturra. Sentitu nuen, oso deseroso. Bazekien ezin hobeto beno, hori ez genuen izan da hona ekarri baketsu bat hegazti erakutsi, eta laster bihurtu zen argi eta garbi.
  
  
  "Sentitzen dut mantendu dugu zain, beraz, luzea," Dreissig bat esan sadistic hipokresia bere irribarrea. "Baina Zure Agurgarria, aldatu dut bere ordutegia eta bilera bat egin ez denean, baina ez gaur gauean."
  
  
  "Pentsatu nuen zinen oso lanpetuta kontatuta urrezko", esan zuen goxo. Dreissig erakutsi bere maltzurrez, baina irribarre xarmangarri berriro.
  
  
  "Ez, ez da izan arte, gaur gauean,", esan zuen. "The gabarrak iritsi eta handik gutxira aurretik, egunsentian, eta geroztik deskarga hartzen du, nahiko denbora luzez, erabaki genuen arte itxaron gaur gauean ziur trafikoa ibaiaren gainean ez litzateke nabarituko digu."
  
  
  "Eta beldur naiz ez duzu ikusten," Ben Mussaf esan, ordenatzen bat falconers zintzilikatzeko arrano bere eskumuturra. Bikain horiek ehiztariak oso interesgarria esperimentu denda horiek. Dira bereziki prestatutako ehiza gizakiak. Da piqued interes Jaun Dreissig kirol honetan, eta irabazi zuen nire mirespena bere barietate: golden arrano daiteke jarraipena behera eta suntsitu mezularitza eta erraz ihes jazartzeko. Hau zoragarria da asmakizuna. Golden Eagle ezaguna da natural bat izan hunter eta hiltzaile. Ez du eraso ezer mugitzen, beraz, ez zen gai bat garatzeko ih senak, baina ih espezializatua.
  
  
  "Garelako kirolariak," Dreissig gehitu , " ez gara guztiak emanez gurekin hiru kirol aukera berreskuratu gure askatasuna." Adierazi zuen bat batzen zuhaitzen oinarrian berdea malda bost ehun metro kanpoan. "Nahi izanez gero, horiek zuhaitzak bizirik", esan zuen,"duzu kaleratu egingo da." Irribarre egin zuen bere bezalako nekazari bat haginetako minarentzat. Bere ikusi nuen, nahi Sokolov, eta ez Yastreb-ekintza, eta banekien zer nolako aukera izan zen, emango digu. Ben Mussaf planteatu eskuan, eta jertsea arrano mugitu, ekintza prest. Txiki bat, oraindik erabat biluzik gizon bultzatu zuten aurrera. Ikusi zuen pena eta kezka Lisa en begiak.
  
  
  "Goazen, txerri!" Dreissig garrasi, eta astindu txiki, gizon biluzik. Gizona atzera begiratu, begiak bat-batean bizitza datozen, eta ran zuen jeitsiera bat etsi abiadura.
  
  
  "Kendu zure kanpaia!" Ben Mussaf agindu falconer, nor berehala untied lokarri atzealdean bere kanpaia. Mugimendu azkar batekin, Ben Mussaf kendu kanpaia batetik arrano burua, eskua altxatu, eta arranoa hegan airera. Zion ikusi nuen lehen poliki-poliki kondenatu Epailearen arabera Bosnia eta Herzegovina airean, deskribatzeko handi bat zirkulua, eta, ondoren, hasteko, urpekaritza. Gizontxo zen dagoeneko erdibidean aldapa gora, eta sentitu zuen Lisa ederki nire eskua. "Egin egingo zuen!" xuxurlatu zuen excitedly. Ez nuen ezer esan bere. Terrible egia izango duzu agerian segundo gaia batean. Bere, ikusi arrano erori bonba bat bezala. Gisa erraldoi urrezko hegoak hurbildu Po Matematika, dute zabaldu moteltzen bultzada, eta animalia lehorreratu bere atzaparrak luzatu. Berea, ikusi atzaparretatik zehar irristatu buruak gizona, eta odol korrontean spurted inguruan. Entzun ahal izan dugu ego negar mina bezala besarkatu zuen bere burua, bi eskuekin, erori zen, eta erori zen. Lortu zuen bere oinak, eta korrika hasi zen berriro, baina arrano inguruan aktibatuta amaieran bere hegaldia, eta hurbildu bere harrapariak, berriro ere, oraingo honetan bere ego atzaparretatik sakon lurperatuta bere ego eskuak. Noiz handi txori igo une bat, da bota beso bat atzean, nahiz eta altxatzen pertsona apur bat off lurrean. Hurrengo une, atzaparrak hit aurpegia eta lepoa. Ozen batekin negarrez duten minik, little man erori zen lurrera. Arrano jaitsi zen berriro bihurritu bat hegoak eta lumak, eta orain tore haragia bere sabela. Izan zen bat disgusting, disgusting ikusmena bezala bloodthirsty arrano jarraitu pluck gorputza biluzik arte bat izan zen, lifeless masa urratu eta urratu haragia. Azken Ben Mussaf kanpo utzi ozena txistua, eta Orlovskaya ziztatzen bere belarriak, begiratu gora, atzera hegan, eta, azkenik, lehorreratu odoltsua, eta atzaparrak mokoa bere eskumuturra. Begiratu zuen Lisa. Zuen estalita, bere aurpegia, bere eskuak. The falconer berehala estali arrano bere kanpaia eta itzuli zen gaztelua.
  
  
  "Eder bat da, ikusmena," Dreissig esan admiringly. "Orain neska da aldi berean. Take off zure arropa." Lisa eseri lasai eta dimisioa aurkeztu zuen bezala izan zen, beraz, umiliatua. Bere, ez zekien zer zen gertatuko. Nah ez zuen aukera hobea baino apur gizon. Minutu gutxi barru, hori gorputz eder izan litzateke murriztu odoltsua, urratu carcass. Hau baino ezin da saihestu ezabatuz arrano, eta ez dut ikusten bere. Baina pentsamendu hau keinuka nire kontuan bidez, konturatu nintzen bitartean, ezin nuen itzali arrano, izan dute itzalita, beste beste. Janzten ziren kanpaiak arte, une ih kaleratu zen, zeren dute tore beste beste toki hartan lehen aukera. Gaur egun, Lisa zen erabat biluzik, eta Dreissig, Ben Mussaf, eta gainontzeko ziren preoccupied bere edertasuna.
  
  
  "Pena bat da," arabiar asmatu.
  
  
  "Bai, baina ez ditu ordaindu Helga-en heriotza," Dreissig esan zuen. "Begi bat begi bat, hortz bat hortz, Zure Gorentasuna."
  
  
  Inork ez du begiratu me at, eta irrist egin zuen isilik atzean falconers, batera gainerako bi arrano. Ikusi nuen Dreissig hartu Lisa eta bere bultza. "Exekutatu," deitu zuen, " exekutatu duzu, txiki puta." Lisa ran eta lortu behera
  
  
  the malgua figura eder begiratu belar gainean. Ben Mussaf zen prestatzen bigarren arrano noiz altxatu zuen bi tapa bat mugimenduan eta utzi ozen bat negarrez. Bat flap beren hegoak, bi hegazti off hartu, biribila zabal bat zirkulua, eta hegan bata bestearen aldera. Dute talka aire korronte bat lumak eta odol. Dute parted une batez, eraso berriro, eta atzaparrak eta beaks tore furiously elkarri. Dute, igo eta jaitsi, aldi berean, parted une batez, eta itzuli zen erasoa. Odol busti airera. Hau izan zen, bizitza eta heriotza bataila hori izan zen, normalean gertatzen baino azkarrago, badirudi, lehen begiratuan. Bat-batean, ez zen bereziki bortitza talka handia airean, eta hura izan zen torrent bat. Dute lurrera erori zen, irabazlea apur bat gehiago kontziente baino galtzaile. Dreissig eta Ben Mussaf ziren bezala liluratu ikusmena izan nuen bezala, baina, orain, ziren glaring me at. Bere begiratu mimmo horiek. Lisa desagertu ikusmena basoan.
  
  
  "Joan bere," Dreissig agindu hainbat bere gizonak. "Eta leial "zulaketa enpresa "Eurasia".
  
  
  "Zuk agindu bere askatasuna, bada, ezin izan zuen iritsiko baso", esan nion. "Ez duzu decency guztietan, eta, askotan, ez, egin duzu?"
  
  
  Zuen slapped me zehar aurpegia aurpegia contorted haserrea. Izan zen bat ireki palma greba, baina nire helburua zen spinning. . Bada, espero zuen ni erreakzionatu trepidation eta beldurra, okerra izan zen. Bere ego gogor jo zion bizitza. Zuen bikoiztu baino gehiago, bilduta bere besoak inguruan bizitza, eta jaitsi zen bere belaunak. Lau guardia harrapatu me aurretik izan dut jaurtiketa ego aurpegia.
  
  
  "Hartu zion ihes," Ben Mussaf agindu guardia zuen lagundu Dreissig bere oinak. Erraza da partekatu haiekin. Dute hartu me back to ziega eta blokeatuta nire eskumuturrak kateetan berriro. Ordubete geroago, iluna izan zen eta oraindik ez zen bakarrik. Denborarekin, bere stahl, apur bat gehiago da baikor. Jakina, ez zuten aurkitu, Lisa. Beraz, agian zuen ihes egin ondoren. Azkenik, hasi zen erlaxatu. Guztiak egin behar izan nuen orain zen pentsatzen nola atera ahal izan dut hemen nire kabuz, nola izan dut lortu Dreissig, eta nola izan dut, hondatu nire ego-planak. Guztia da... Baina hori ez da guztia!
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Gainbegiratu zuen arretaz bezala Dreissig gizonen egiten urrezko zama sartu ardo barrikak. Erabili behar izan zuten atzera sarreran, eta ardo barrikak ez zen urrun tortura ganbera. Duzu entzun behar da. Baina, antza denez, ez dute lan egin da, oraindik. Gutxienez, nire alerta belarriak ez zuen ezer jaso oraindik - ez zen dead isiltasuna hutsunea. Bat-batean, soinua entzun nuen biguna urratsei me barruan. Zuen peered sartu iluntzeko isla torchlight munduan, eta bat-batean ikusi gorri bat irudikatu.
  
  
  "Oh, mesedez!" I exclaimed. "Zer demontre egiten duzu hemen, berriz ere?"
  
  
  "Ezin nuen bakarrik utzi," Lisa esan zuen. "Dute erabat cordoned off area patruilak, zuen, beraz, itzuli zen. Utzi duzu, ni hemen, beraz, get me out orain.
  
  
  "Joan," protestatu dut. "Zuk jarraitu niri, eta lortu duzu hau zigor gisa!"
  
  
  Irribarre egin zuen. "Apur bat gaizki ulertu", erantzun zuen. Zuen argitaratua me handcuffs. Bere begiak jada ez ziren ikaratu eta apathetic, baina hotza eta ziur berriro. Bere komentarioa hau.
  
  
  "Beldur nintzen, eta iraindu, eta ni ere errudun sentitu", esan zuen. "Orain, besterik ez zuen amorruz."
  
  
  "Non aurkitu zenuen zure arropa?"
  
  
  "Belar gainean, non oni ih utzi zuten," erantzun zuen. Ondoren, ikusi nuen ezin nuen iragan lortu mimmo guardia, ezkutatzen basoan, ia izoztu heriotza, eta, ondoren, itzuli zen idazten, non nire Suediar ziren etzanda. Besterik ez dut jarri blusa eta praka."
  
  
  Ez zuen esan zidan hori. Litzaidake zuen ikusi bere aurretik, ederrez kurbak bere bular sakatuz bere aurka estu blusa, agerian uzten du bere txiki, adierazi nipples. Ziren erabakigarria pizgarri lortzeko gurekin hemen seguru eta soinu.
  
  
  "Gainditu dut kaia", esan zuen, zutik. "Ez dute hasi transferitzeko urrezko oraindik. Ben Mussaf da gizonak dira oraindik ere zaintzen itsasontziak."
  
  
  'Zenbat?'Galdetzen nion. "Or ba, ez duzu nabarituko hau zehatz-mehatz?"
  
  
  "Zenbatuko dut sei", esan zuen nabarmen, " hiru bakoitzean gabarra."
  
  
  "Zu ona mutil", esan nion. "Agian, dugu, egin ahal izango duzu espioi bat."
  
  
  "Ez konturatzen zara oraindik ez dut ulertzen zer da hau guztiei buruz?" galdetu zuen
  
  
  noiz niri jarraitu zuen, eskaileretan gora. "Baino beste zer aurkitu dut, ez duzu esango dit ezer."
  
  
  "Esango dut, dena lortuko dugu hemen", esan nion. 'Agintzen dut. Bada, ezin dugu irudikatu, ez kezkatu."
  
  
  Istiluak dituzten arrano egin uste me inflexio Dreissig en aurkako estrategia zion. Beraz, urrezko gabarrak ziren oraindik aparkatuta Porta-barra; izan zen ziur urre zen atzean ezkutatuta iruzurrekin mozorrotzea. Eta bere egitekoa ez da soilik jazarpen horiek bastards, baina, halaber, egin urre meatze ezinezkoa. Gelditu zen denean iritsi gara handi bat korridorean eta beste heldu erdi aroko arma horman, denbora honetan heavy bat aizkora batekin bi palak zorrotz. Behar nuen zerbait zen, lasaia eta eraginkorra, eta horiek izan ziren ezaugarri hori battleaxe komunean izan. Eskerrik asko nire esperientzia gutentag, hasi nintzen errespetua eta hau nahiago erdi aroko arma. Denbora honetan dugu burumakur ate aurrean, hori gogoratzeko ardo barrikak atzera atea zen gainezka guardia zain urrezko. Zalantzarik gabe, ziren oraindik ere ez dago. Ez zen bakarra kamiseta zuri eserita ate nagusia. Berea crept sortu zion, eta bere ego buruak alde laua aizkora. Bota dugu ego in the gutter ondoren hartu dut berarekin eder bat daga.
  
  
  Dugun bezala, presaka aldera Porta-Barra, konturatu nintzen Dreissig indarra jadanik asko murriztu by me. Nik beti prided neure burua ondo egindako lana. Zuen gizonek gutxiago orain, eta, antza denez, erabaki leku horietako gehienak mugarik barruan bere jabetza mantentzeko Lisa ihes egitea. Hala ere, jokatu zuen muturreko kontuz. Zuen ia sentitu arrakasta, eta ez zuen nahi pasa behar da mimmo dit. The gabarrak ziren ainguratutako meshed elkarrekin lauak portu tabernan. Ikusi nuen lau Arabiarrek atzera eta aurrera ibiltzeko on gabarrak. Beste bi izan ziren, ziurrenik, lo nonbait itsasontziak.
  
  
  "Ikusiko dugu arakatu ireki gure urdail," esan zuen Lisa. "Lortu behar dugu itxi horiek ahalik lick horiek aurretik dugu greba." Izan zen gau ilun zein izan zen eskertzen. Lisa batera me atzean, dugu, poliki-poliki eta kontu handiz mugitu aurrera hazbeteko by hazbeteko. Noiz izan dugu gutxi batzuk bakarrik metro portuko taberna, zuen, izan zen entregatu baino gehiago hey aizkora.
  
  
  "Honekin, ebaki sokak eduki gabarrak ainguratutako kaian. Ez inolako arreta zer egiten dut. Beraz, horiek moztu kai bat da, beraz, gabarrak etorriko off."
  
  
  Itxaron dut arte hurbilen arabiar aktibatuta kanpoan me eta buru atzealdean gabarra. Egin zuen handi bat jauzi, eta lehorreratu isilean pilotak bere oinak. The daga hartu dut etik guardia zen nire eskua berea lehorreratu bizkarreko gabarra. Zuen azkar bidali lehen Arabiar eta pixka bat ego bizkarreko. "Beste bat, besterik gabe, inguruan aktibatuta eta aurkitu me, besterik ez bezala daga hegan airean zehar, eta hondoratu sartu emu en bularrean. Zuen mailakatu eta saiatu tira pala zehar bere bularrean bi eskuekin. Berea izan zen ondoan zutik zion aurretik zuen jaitsi, eta, gainera, pixka bat ego bizkarreko, marrazki bat daga zehar ego-ren gorputza. Hirugarren, hala espero nuen, azkarra izan zen, lotan wheelhouse du gabarra. Egin dut, ziur ez zuen esnatu ... entzun nuen axe greba taut soka, eta sentitu txalupa mugitu hasteko bezala soka snapped. Hiru Arabiarrek hurrengo gabarra ere entzun hau, eta horrexegatik inguruan. Nire daga hit Arabiar berriro. Bere, ikusi erori zion. Beste bi salto off gabarra eta ran behera hondartza aldera gaztelua. Ih ez saiatu bere gelditzeko; zuen salto off gabarra bezala, bigarren soka snapped eta txalupa zen berehala pizten off panel. Lisa dagoeneko moztu lehen lerroan bigarren gabarra hasten denean, aizkora hartu zuen bere Nah eta pensa bigarren bat.
  
  
  "Goazen", esan zuen. Zuen grinned bere at, eta guk ikusi bezala, bigarren gabarra ere drifted kanpoan eta fitxatu lehen, mugitzen, poliki-poliki, ibaian behera.
  
  
  "Zer gertatzen da haiekin?" Lisa eskatu.
  
  
  "Ih egiten da egungo, eta lehenago edo geroago egingo dute hit bat kapa, kaia, edo, agian, nahiz eta itsasontzi bat. Baina ezin duzu apustu batzuk duina herritarren deituko ibaiaren polizia. Bada joan ziren ikertu zama eta aurkitu izarrekin zer izan zen benetan, dute litzaidake bat infernua bat urre asko beren eskuak, agian, milioi bat dolar ' merezi. Nam Dreissig, Nam Ben Mussaf ezin aldarrikatzen da. Ondoren, izango dute erantzun asko galdera zaila ."
  
  
  Lisa barre. "Oso polita da", esan zuen.
  
  
  "Goazen atzera gaztelua", esan nion. "Oraindik ez dut asko egin.
  
  
  Bertan aurkitu dut geroago, baina blokeoa izan zen, dagoeneko osoa nahastea
  
  
  R. Bi Arabiar itsasontzi guardia ran Ben Mussaf eta esan zion zer gertatu zen. Ben Mussaf bisitatu Dreissig.
  
  
  "Dumbass," egin zuen oihu hartan, gizon handi. "Zu patetikoa amateur. Ez dut ekarri duzu, bat baino gehiago milioi urrezko txanponak, eta bota egingo zure ego. Nola ezin duzu utzi hau gertatuko? Bi ofizial, gizon bat eta neska bat, nahikoa hiltzeko zure erakunde osoan."
  
  
  "Gizon hau oso arriskutsua da polizia," Dreissig defendatu du bere burua.
  
  
  "Baina ez du konplizeak," Ben Mussaf thundered. "Ari zaren aurkako kanpaina Israeldarrek? Egin nahi duzun elkartu Arabiar munduan? Ba al duzu uste duzu litzateke behera joan historian bezala, politiko eta militar jenio? Barregarria da, ondoren zer gertatu zen. Bada ezin hobea ekarriko du, nahiz eta hau zati bataila, ez zara gizona eramango Arabiar munduko garaipena Juduak."
  
  
  "Ez duzu eskuineko hitz egin zidan bezala," Dreissig exclaimed.
  
  
  "I erretiratuko kasu honetan," Ben Mussaf esan .'
  
  
  Ez dut uste nire gaitasun gehiago."
  
  
  "Ezin duzu atzera behera, orain," Dreissig mehatxatu. "Asko lortu duzun baino diru gehiago urre."
  
  
  "Eta ez dut gorde norbait eraginkorragoa," arabiar erantzun zion. Mimmo Ben Mussafa squeezed horribly eta deitzen ego segurtasuna.
  
  
  "Atxiloketa ego,", esan zuen seinalatuz Ben Mussaf. "Hartu ego dorrea, izango zuen giltzapean dago abisatu arte."
  
  
  "Oraindik ez duzu, crazy," Arabiar oihu gisa guardia heldu zion.
  
  
  "Eta zu bahitu bat - nire bahitu," Dreissig esan zuen. "Egingo dut, zuk eutsi bahitu dut lortu arte urre guztia behar dut. Duzu seme-zure herrian. Egingo dute ordaindu behar duzu. Eta zure gaiak, gehiegi. Hartu ego. '
  
  
  Noiz Lisa eta iritsi naiz gaztelua, dugu crept baten bidez ditch ilun eta aurkitu sarreran sotoan. Albisteak istiluak zabaldu wildfire bezala. Guardia horri buruz hitz egin argi eta garbi, eta excitedly, eta bitartean, Lisa eta atzean ezkutatu nuen baranda, entzun dugu dena zehatz-mehatz.
  
  
  "Arazoak in the Garden of Eden", esan nion. Lisa itotzen bat egokitzen barreak. Dugu irristatu out gure ezkutatzen leku eta oinarritu behera korridorean. Dreissig harrapatzen saiatu bere, baina lehen ezkutatzen Lisa gela batean. Ez da lan delako rat, benetako arratoi fours guztiak. Luzea zen, eta zuri-ilegorrie, eta bat-batean, ran kanpo, argi eta garbi gure aurrean. Lisa erreakzionatu guztiak bezala, emakumeen arratoiak. Kanpo utzi zuen oihu ozen eta berehala konturatu zer egin zuen. Bera izan zen, berehala entzun hurbiltzen arabera Shaggy. Gu ez harrapatu zuten berriro. Ran zuen inguruan hurbilen dagoen leiho, heldu ledge, eta sakatzen berak aurka. Bere, entzun nuen horiek hartu Lisa. Itxaron dut arte nire behatzak jada ez ziren jasoz nire ego, ondoren, bota neure burua gora eta ran behera aretoan.
  
  
  Joan nintzen Dreissig. Zuen zehaztu zen, beraz, zer egin zuen bezala entzun zuen preso Bin Mussaf eta hil, beste bi Arabiarrek. Ez bakarrik izan da arriskutsua, baina, era berean, gero eta ezegonkorra. Ez dut zaindu Lisa geroago. Baina horrexegatik da aurkitu nuke bere Dreissig. Dagoeneko zen kanpo Ego bulegoan noiz entzun zuen Lisa oihuak buruz atea itxi. Ran zuen atea, eta noiz swung zabalik, ikusi zuen Dreissig izan bultzatu behera bere sofan. Tore arropa off bere gorputza eta bere ospatu helplessly zion azpian, eskuan bai, bere besoak luze, muskulu-behatzak. Bere aita rushed, sortu koa izan zen, harrapatu Lisa, eta ospatu bere aurrean zion bezala ezkutu bat.
  
  
  Bezain laster heldu zen, aulki, bildu zuen gutun bat opener eta buru gela erdian. Ego hurrengo urratsa izan zen, bere zain eta prestatzen da. Bat-bateko mugimendua, bota zuen Lisa bere norabidea, mesederako izango litzateke zuen harrapatu eta saiatu harrapatzeko eta bere galtzen bere oreka. Horren ordez, zuen urratsez urrats alde batera utzita, heldu Lisa en beso, eta bultzatu atzera bere gainean sofa printzipioa erabiliz indar zentrifugoak. Noiz Dreissig eraso letra opener, izan zen dagoeneko posizioa. Zuen atean pean nah, heldu, ego-ren besoa, eta bere aktibatuta baino gehiago. Garrasi egin zuen, eta eroriz bere arma, slamming horma batean. Noiz da errebotea off the wall, bere ego harrapatu du nabarmen. Honek eragindako ego stumble eta talka korridorean. Dut berehala ran zion ondoren, baina lortu zuen gora eta recoiled bidean moan, non hainbat luze halberds ziren zutik. Bere, ikusi zer zuen sortu zen, joan zion, eta besarkatu ego bere itzulian. Utzi zuen bi eskuak hit me gogor atzera burua, eta une bat sentitu nuen, zorabiatuta. Hautsi zuen, free denean, bere gorputza bere aurpegia jaitsi, eta entzun zuen bere
  
  
  hori bat hartu zuen halberds kako itzali. Bere gorputza azkar iraulita baino gehiago egin zuen erpin bat nire norabidea. Zuen jauzi egin, bere oinak eta dodged beste arriskutsua lunge. Orain zuen makila luze bat bilduta besapean zen, eta zain erabakia egin gurutzearen seinalea me baino gehiago. Bere snuggled sortu moan, eta utzi zion, uste izan zuen kontrolatzeko dit. Jaitsi da out, eta bihurtu zuen bere alde, beraz, halberd bakarrik tore nire kamiseta. Denbora honetan izan zen, makila luze bat off itzulerako horma hori bere harrapatu zuen, eta bota ezazu arabera Dreissig da trikimailu. Arma izan zen, oso astuna eta oso baldarra. Ego jaitsi da eta salto baino gehiago Dreissig.
  
  
  Ego ezpainak ziren pursed eta grim zuen bezala slapped me gogor serio. Zuen blokeatu da, saiatu bat bota backhand, eta aurkitu zen bat ere ona boxeolari. Baina, gutxienez, guztiak bidaltzeko bere hotelera, eta, beraz, boxeo partida izango litzateke alferrikakoa. Bere, harrituta geratu zen hori batzuk ego-bultzatutako mutilak, oraindik ere, ez zuen etorri korrika. Bere, aktibatuta eta berak aurkitu azpian ego estaltzeko, inflexio nabarmen ezker aldera ego ribcage. Zion ikusi nuen cringe eta brotxa bere ezker aldean. Bere ego hartu zuen bere ezker eskuan, dodged faltsua eskubidea, eta bota bere lurrera. Arautuko zuen oraindik. Bere ego aktibatuta bere burua atzera eta aurrera. Ezer hautsi zen, baina izan zen konorterik gabe. Begiratu zuen, eta ikusi Lisa, zutik, atari. Zuen jantzita azkar. Bere begiratu nah bere ikusi bere bere begiak ireki, bere ikusi abisu bat osatuz bere ezpainak. Bere, bazekien ez zela erabaki inguruan piztu. Jaitsi egin dut aurrera eta jaitsi nire haunches bezala Dreissig en jaurtiketa gainditu nire burua baino gehiago. Indarra eta erasoa lehorreratu ego me gainean, eta jaitsi egin dut, are gehiago, baina noiz erori nintzen, inguruan aktibatuta I eta lehorreratu nire bizkarrean. Nabaritu dut Dreissig ez zen konorterik gabe batere. Bastardo engainatu me. Salto egin zuen me at, baina ez dut gogor jo zion. Bere, sentitu bere ego sternum crack nire hasieratik ukitu zion, eta jaitsi zuen atzera. Jaiki nintzen, eta jarraitu zion. Han izango da, ez gehiago trikimailuak denbora honetan. Bere ego hit zion zerbait em ez zuen bezala. Saiatu zen estaltzeko berak, baina, ondoren, zuen hits me.
  
  
  bere ezkerreko eskua, gizon jaitsi, eta bere eskuak, eta bere eskubidea, hit zuen bere ego cefalópodo. Entzun nuen crack hezurrak. Jaitsi zuen eta ez arautuko, bere aurpegia contorted mina eta aparra bere ezpainak. Atera iritsi zen, eta tiratu at Ego-en kamiseta. Luze bat halberd agertu zen, eta ikusi zuen zer gertatu zen. Da lehorreratu zorrotz punta halberd. Gailurra ia zeharkatzen bere gorputza sorbalda hezurren artean. Heinrich Dreissig hilda zegoen. Phoenix Nazismoaren ez zen gehiago ...
  
  
  Bere zen oraindik galdetzen zergatik Odin en nam inguruan Dreissig guardia ez zuen etorri laguntzeko emu denean pungent usain erretzea bere harrapatu. Begiratu zuen Lisa. Bere begiak ziren zabal-zabalik. Kea beltza billowed behera korridorean. Ran zuen eskaileretan eta ikusi sugarrak raging great hall. Zaharra mahaiak, aulkiak, eta beste altzari ziren jarririk bat egin sua. Tapizak eta pankartak hormetan harrapatu sua. Keinu batean, begi bat, eraikinaren estilo gaztelu zahar eragingo handi bat gorantz tira. Sua eta kea guztiak iritsi korridoreetan eta alcoves. Orain zuen ulertzen zergatik inork ez zuen erakutsi inguruan bere lagunak ' egos. Agindu zuen horiek ezarri da sua.
  
  
  Eskubidea izan zen, bere hipotesi zuen emulatzeko bere idolo bere hype Götterdämmerung. Bere baztertzen da, eta, zoritxarrez, ahaztu. Nolabait, ez da sartzen ekitaldi ikastaroa. Hartu erabaki zuen Bin Mussaf bahitu ondorioz, berri bidalketen urre. Zergatik litzateke zuen dena bota zentzugabeak itsaso sugarrak? Joan zen atzera, Lisa.
  
  
  "Ba Dreissig ezer esan nahi duzu noiz ekarri zuen duzu hemen?" zuen galdetu zion. "Ezer interesgarria izan liteke?"
  
  
  "Zuen esan zuen, rape me aurretik utzi zuen", esan zuen.
  
  
  "Aurretik utzi zuen hemen," errepikatu du. Ez da nahi zuen xedea hiltzen berak sua. Ez zen beste ezer?"
  
  
  "Beno, noiz zuen da ... zuen ..."
  
  
  "Gauza hau gelditzeko," dut oihu.
  
  
  "When zuen, bankuaren-sakatzen zidan," zuen blurted out, " zuen esan zuen litzaidake hartu zidan berarekin, baina lortu nuen modu emu. Esan zuen zuen izan litzateke nahikoa arazoak Arabiar eta ego preziatuak hegaztiak."
  
  
  Orain begiratu bezalako zerbait. Gertatu da Dreissig izan dela, agian, overexposed. Gehiegi akats asko, gehiegi egos bullies ezagutzen duten beren trikimailuak, aukera gehiegi jarri ahal arriskuan Ben Mussaf en lagunak. Zuen zukeen, utzi guztia joan da
  
  
  Erre ego itxura egiteko zuen hildako, gehiegi. Baina errealitatean, zuen xedea desagertu Ben Mussaf bat bahitu, eta, beraz, ezin izan zuen berriro hasteko. Entzun nuen Lisa eztula eta sentitu zorrotz kea seep nire birikak. Gaztelua zen choking on kea infernura. Laster kea igoko eguzkitsua benetan. Bada Dreissig plangintza zen, ihes egin zuen, ziurrenik, modu bat izan out.
  
  
  "Hemen lo egin eta atea itxi," esan zuen bere. "Utzi dut Ben Mussaf joan."
  
  
  Lotu zuen, zapi bat bere aurpegia eta sentitu bere bidea bidez kea eskaileretan. Izan zen, izugarri stuffy han, eta sentitu dut nire birikak zabaltzeko. Noiz joan nintzen eskaileretan gora, Savchenko jasanezina zen. Kea dorrea ez zen oso lodia, baina bat besterik ez zen corkscrew denbora. Aurkitu zuen eskuko atea eta peered bidez keyhole. Ben Mussaf zen kartzelan, eta begiratu zuen, oso nahasia. Bolt ireki da, eta zuen agortu.
  
  
  "Dreissig hil da, eta botoa boto-Gaztelu bihurtuko erraldoi bat labe", esan nion. "Bada, ez dut aurkitu modu bat, dugu guztiak erre bizirik. Jarraitu niri. '
  
  
  Ben Mussaf nodded, bere begiak bat-nahasketa, esker ona eta tentsioa. Besterik gabe, une batzuk geroago, kea izan zuen dagoeneko loditua, eta bihurtu zen beroa. Zuen borrokatu eskaileretan behera eta groped bere bidean behera aretoan gela non Lisa zen zain. Mantendu zuen atea itxi, eta aire barruan, nahiz eta kea izan zen, dagoeneko seeping bidez ate-markoak, izan zen oraindik ere, nahiko ona. Izan dugu, arnasa hartu eta hitz egin. Baina une bakoitzean pasatzen, heriotza izan zen, hurbilago lortzean.
  
  
  "Dreissig xedea da desagertuko", esan nion. "Ez dago behar sekretu bat irteera nonbait."
  
  
  "Izan zitekeen edozein lekutan!" Lisa exclaimed. "Hau kea, ego ezinezkoa da aurkitu. Era berean,, non egiten dugu hasteko?
  
  
  "Arrazoi duzu, izan zitekeen edozein lekutan, baina nekez da", esan nion, eztula. "Esan duzu, esan zuen xedea hartu Ben Mussaf eta ego preziatuak hegaztiak. Horrek esan nahi du, ziurrenik zuen aurreikusitako jasotzeko ih bidean. Dezagun aurrera ... izan dugu aukera bat, eta ez dugu ezer galtzeko hartuz, abantaila horiek ." Ekarri dut bidea eta jaitsi nire belaunak arrastaka lurrean. Ez zen hobekuntza handi bat da, baina garrantzia duelako erretzen ohi da igoera. Baina, nahiz eta harrizko solairuan da oraindik ere beroa. Zirudien me izan dugun hiru minutu eta modu bat aurkitu behar. Lortu nuen aurkitu lehen gela, non gehienak Orlov bizi izan zen, eta sentitu zuen lasaitu denean ikusi zuen atea itxita zegoen. Ireki dugu gure egos eta arnasten nahiko aire freskoa bat gela itxi. Bai alboko hormak ziren atzean ezkutatuta zaharra kaiola eta ekipamendua, baina atzeko horman garbia izan zen. Horma batekin estali zen hainbat fina egurrezko panelak baten azpian arku teilatu. "Egin klik ingelesez," agindu dut.
  
  
  Ben Mussaf eta Lisa bezala egin dut, esan zien eta sakatzen beraiek aurka panelak. Bat-batean, noiz Lisa sakatzen nonbait jarraian, inaugurazio bat agertu gimen. Behera joan nintzen korridore estu. Nahiz eta hau nabarmen beheranzko espiral eta partzialki eskailera espiral, hormak ziren dagoeneko beroa. Azkenik, etorri zen bat estu atea. Ukitu dut lehen, egiaztatu, bere tenperatura. Bera izan zen, kontraesanean txostenak komunikabideetan duten Dreissig agian utzi dute hotel, ordu batzuk lehenago, baina, zorionez, atea sentitu nahiko cool ukitu. Bultzatu dut ireki genuen eta bat korridore luze. Ikusi zuen beste ate at ego amaiera eta bultzatu da zabalik, sentitzen cool arratsaldean aire. Joan ginen azkar, eta ikusi zuen korridorean ekarri digu lurpeko ehun bat metro gaztelua.
  
  
  Sentitu nuen Lisa en eskua nirea bezala, aktibatuta dugu begiratu erretzea gaztelua. Sugarrak seeped bidez gurutze windows nonahi, eskubidea sortu loopholes teilatuak, dorreak. Da bat bezala begiratu erdi aroko armadaren setioa ezarri zen gaztelua, eta, zentzu batean, izan zen. Armada bat erdi aroko ideiak setiatu ego, discredited buruzko ideiak handiagoa da gizonen eta arrazista mitoak, buruz jatorrizko bekatua eta ustezko etsai gizateriaren.
  
  
  "Non egin zure autoa aparkatu duzu?" "Galdetzen nion, Lisa. Ezin nuen laguntzeko, baina barre orain. Ez du zentzu handirik, balitz bezala, besterik ez dugu atera pelikula bat.
  
  
  "Bidean", esan zuen. 'Nirekin etorri.'
  
  
  Orain idatzi zuen gutun bat Ben Mussaf. Arabiar en baden begiak izan ziren, zorrotz, baina ziurra.
  
  
  "Eskerrak eman dut nire bizitza", esan zuen. "I am betiko eskertuko duzu, nahiz eta, jakina, ulertzen dut, I am zure preso."
  
  
  I espero zen hau
  
  
  une honetan izan zen, lotuak, eta pentsatu zuen, denbora luzez. Della ez benetan edozein motibo detaining Ben Mussaf, nahiz eta ziur nengoen ezin izan nuen etorri zerbait oinarritutako konspirazio, agian, nahiz eta konplizitatea hilketa. Baina ez du axola. Erabaki zuen utzi zion ihes. Hau litzateke erakusteko West-en eskuzabaltasuna eta borondatea barkatzen eta ahaztu. Eta, batez ere, izango da ikasgai bat zuen, ez laster ahaztu.
  
  
  "Joan ahal izango duzu, gaur egun,", esan nion. Ikusi zuen sorpresa ego begiak. "Besterik ez dut aholkatzeko behar duzu aukeratu zure lagun gehiago arretaz hemendik aurrera, eta hobeto helburu. Ari zaren apustuak gaizki, zaldun. Badira askoz ikusgarriago Judu mutilak zure auzoan. Check it out and you ' ll be ona bizilagunak ."
  
  
  Ben Mussaf ez zuen ezer esan, baina ulertu zuen. Zuen makurtu, aktibatuta, eta ezker. Hartu zuen Lisa eskuan eta ibili behar dugu autoa. Guztiak Dreissig minions desagertu ziren. Ih ez dira bildu. Beti egongo da beste batzuk zerbitzatzeko prest edozein master ...
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  
  
  
  Noiz itzuliko gara Lisa en aldi baterako etxean, ez zen kontuan izan, bere izeba mahai gainean.
  
  
  
  
  Maitea Lisa,
  
  
  Mrs. Becker galdetu zidan etorri eta lo bere egun batzuk. Nahiz eta ez duzu itzuli bart, oraindik erabaki utzi. Itzuliko naiz berandu ostiral gauean.
  
  
  Izeba Anna ."
  
  
  
  
  "Ez duzu aterpe bat nonbait?" Lisa eskatu shyly. "Bai", esan nion. 'Senarra.'
  
  
  Bere lasaia, ziur begirada ikasi dit. "Ez dut hunch bat horri buruz", esan zuen. "Ez kezkatu," bere aita chuckled. "Oraindik ez duzu, seguru gisa duzun bezala izan daiteke."
  
  
  Pentsatu zuen une batez, eta, ondoren, eskaintza onartu.
  
  
  "I' m going to dutxa bat hartu eta aldaketa", esan zuen. "Sentitzen dut bat ketua urdaiazpikoa."
  
  
  "Orduan nire txanda. Ari zaren bitartean, dutxa bat hartu, deitu dut nire boss estatu Batuetan. Ordaintzen zuen ... beraz, ez izua.
  
  
  Ikusi zuen bere logelan sartu. Bere bular mugitu deliciously pean bere blusa gorria, zein izan zen ozta-ozta jasotako bere bra. Bere sel eta galdetu betetzen Hawk. Emu izeneko bere ondoren bakarrik izan zuen showered eta freskatu berak. Liza egin nire ohea, eta Irina bere burua lo egiten. Besterik ez ginen argudiatuz nork behar sofan eseri denean telefonoz deitu. Izan zen Hawk.
  
  
  "Arabiarrek finantzatu Dreissig," bere ume, esan zuen. "Batez ere, bat bin Abdul Mussaf."
  
  
  "Finantzaketa?" Hawke ahotsa deituak. Horiek izan ziren ohitura hitz bat monotone, zuen ordaindu arreta asko azken silaba.
  
  
  "Finantzatu," errepikatu du. "Drissig hil da, eta Ben Mussaf ditu josia bere poltsak eta etxera itzuli zen. "Oh, beste zerbait", esan nion. "Mendebaldeko Alemania aberastu milioi bat dolar' merezi urre tabernak aurkitu ziren, bi gabarrak Rhin."
  
  
  "Lan ona, N3 -," Hawke esan zuen. "Ez duzu gainditu, zeure burua. Orain ezin dute apurtu. Hartu off egun, bihar. Ondoren, itzuli etzi."
  
  
  "Bakarrik bihar?" I exclaimed. "Ez hondatu me duten bezala. Hiru edo lau ordu nahikoa baino gehiago da ."
  
  
  Hawke da isilik hitz egin zuen liburuki. "Ondo da", esan zuen. "Noiz egin nahi duzu atzera? Noiz egin duzu uste duzu lortu nekatuta?
  
  
  "Asteburu honetan, eta inoiz ez, ordena horretan", esan nion.
  
  
  "Ados, baina ziurtatu iritsiko da larunbatean. Edo etxean, hori da, bada, erosoa. Ondoren, dut, agian, zerbait garrantzitsua duzu.
  
  
  Zuen geldiarazita, eta jiratu zuen Lisa. "Ez dut bat apurtu arte larunbata. Ondoren, atzera egin dut estatu Batuetan, " iragarri dut.
  
  
  "Desagertu egingo duzu hemen, ostirala, azken momentuan, ez denean," esan zuen. "Aurretik Izeba Anna atzera."
  
  
  Lisa zen urdin bat jantzita lab armarria eta kito, orain arte bezala, ezin dut kontatu. Gehienak emakumeak, bere luke dagoeneko jakin non bere zutik da. Lisa, ordea, ezinezkoa zen ulertzeko. Bera izan zen, oso ederra eta oso desiragarria. Bera izan zen, gainera, oso jatorra, eta gero izan zen, oker erabaki zen, eta ukitu zuen hori izan zen niretzat. Ez zuen nahi zuhurtziarik hondatu bat madarikatua harreman ona. Beraz, erabaki nuen jokatu neure burua, eta ez arrisku mina bere inolaz ere.
  
  
  "Gezurra behera ohe gainean, eta bere sofan, eta ez gehiago zentzugabekeria", esan nion. Jaiki zen eta sartu zen logelan. Zuen pausatu atean, eta bata jaitsi ireki nahikoa agerian luze bat, eder hanka. Pentsatu nuen, eta bere naked beauty,
  
  
  
  denean zuen zen martxan belarra zehar. "Gau ona, Nick," etorri zen Erreuma-en erantzun.
  
  
  "Ondo lo egin, nire maitea", esan nion. Zuen aktibatuta off santuaren argia, eta gela izan zen, ia ilun. Altzariak islatzen santuaren argia farolas izkinan. Izan dut, besterik gabe luzatzen denean entzun nuen atea ireki eta belaunikatu behera nire aurrean. Nahiz eta iluntzeko argi, esan izan dut begiratu zuen larriak.
  
  
  "Nor dira benetan duzu, Nick?" galdetu zuen emeki. "Oraindik ez dute esan zidan."
  
  
  Atera iritsi zen, eta bota bere zion. "Ez naiz nor nahi duzu musu", esan nion. 'Eta nor zara zu?'
  
  
  "Norbait nahi duzu musu zure ego", esan zuen. Bere besoak bilduta nire lepoan, eta bata jaitsi da zabalik. Nire eskuak aurkitu bere upturned, gazte eta kartsua bularrak. Arrosa nipples popped berehala nire behatzak laztantzen nu, eta bere ezpainak ziren bera ezti-bezala leuntasuna nuke dastatu bere aurretik. Bakarrik ahots on nirea sakatzen sutsuki. Bere sorbalda biluzi ziren bezala, bata slid off nah, eta sakatzen zuen bere bularrak nire aurka, oraindik belauniko hurrengo sofan. Altxatu nuen, bere gora eta bide eman zion bere luze, malgua gorputza, eta horrek datorren hutsune eta kurbak nire gorputza. Lehen, zuen zalantzan maitasuna jokoa, baina aztertu dut bere gorputza, bere ederra hankak luze parted, eta gaurkoan niri gehiago lortzeko. Bere eskuetan izan ziren mimatuz orain, gehiegi, eta bere bular ziren kontra sakatzen nire besoak, beraz, ih ezin dira ukitu.
  
  
  "Oh, Nick, Nick," xuxurlatu zuen. "Inoiz ez gelditzeko ... gure gaur egun, gure bihar ... arte utzi behar duzu." Ee hartu zuen bere, eta zuen erantzun with this delightfully lizitazio nahia nerabe. Hasi ondoren, bigarren aldiz, zuen zen bezala, prest gisa samur eta goxoa.
  
  
  Besterik ez dugu lortu arte jan, baina eman nuen horietako gehienak bi eta erdi egun zakarrontzia. Lisa ederrak umore spiced gora gure lovemaking.
  
  
  Ostirala zen inoiz oso azkar. Lortu nuen, jantzi eta utzi aurretik Izeba Anna etxera. Izan dut sentitzen utzi bere. Hartu zaintzeko neska bat benetan eskertu duzu, bai pertsona gisa eta gisa bizilaguna zakarrontzia ahal izango da, besterik gabe, esperientzia atsegina.
  
  
  "Zer hegazkina ari off on bihar?" "Zer da?" galdetu zuen eguna.
  
  
  "Ten o' clock, batetik, Tempelhof", esan nion.
  
  
  "Izan dut han," agindu zuen.
  
  
  "Ez du zertan", esan nion.
  
  
  "Bai", esan zuen, bere begiak dantzan.
  
  
  Etxea utzi nuen, hartu hotel gela bat gauean, eta nahi izan dut pentsatzeko modu bat ikusteko Lisa berriro. Esnatu naiz, goiz eta egin aireportura. Zuen lanpetuta izan zen, eta utzi baino lehen, ikusi zuen bere oinez me norabidean epaileak bidez. Zuen jantzita, dotore turkesa egokitzeko, eta bera izan zen, berriro ere, oso carefree.
  
  
  'Zer gertatzen da? Galdetzen nion, apur bat gutxi gorabehera. "Behar dut eseri orain."
  
  
  "Ni atzeratu egin zen nire bidean," esan zuen, oinez nire ondoan. Entregatu zuen bere txartela kutxazaina eta harrituta begiratu zuen atera txartel bat baita.
  
  
  'Zer ari zara arte?'Galdetzen nion.
  
  
  "Ez naiz hegan etxean", esan zuen, hartu nire eskua eta oinez aldera hegazkina. Bere gelditu.
  
  
  "Nola joan da etxera?" Galdetu nion arretaz.
  
  
  "Milwaukee," esan zuen coldly. "Goazen, eusten ari zaren pertsona."
  
  
  Bera izan zen, eta jarraian bere malgua altu figura eskaileretan gora eta kalera hegazkina. Zuen berehala eseri eta patted aulki bere ondoan.
  
  
  "Minutu bat itxaron," esan nuen. Nola Milwaukee? Duzu esan zidan zinen alemana."
  
  
  "Inoiz ez dut esan duenez," erantzun zuen bat etsita begiratu zuen leporatu bere horrelako zerbait. Hain zuzen ere, noiz pentsatu zuen horri buruz, ezin zuen gogoratu inoiz esaten da, beraz, verbosely.
  
  
  "Zuen alemaniar jatorriko", esan zuen. "Eta bisitatu zuen, bere izeba hemen. Besterik ez duzu asmatu dut Hamburg edo Dusseldorf edo zerbait.
  
  
  "I galdetu duzu nola ikasi duzu horiek guztiak American adierazpen", esan nion.
  
  
  "Eta esan nion hori. Ikusten dut asko American filmak."
  
  
  "Milwaukee?"
  
  
  "Nahi Milwaukee!"
  
  
  "Esan duzu ikasi duzu euskara eskolan."
  
  
  "Egia esan", esan zuen, irribarrez contentedly.
  
  
  Bere crouched behera. "Bada, ez ziren hainbeste pertsona plano honetan ere, ez nuke ahaztu duzu," bere aita esan zuen.
  
  
  "Egin ahal izango duzu denean ari gara New York-en," esan zuen, bere begiak dantzan berriro. "I benetan lagunduko dut. Aurre dezakezu me nahi duzun bezala."
  
  
  Bere, bezala sentitu nintzen berriro berarekin
  
  
  ondoren, zuen grinned. Handi bat izango litzateke hegaldi atzera. Asteburu bat-batean zirudien oso baikorra.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  
  Neo-Naziak Mendebaldeko Alemania dira bat-batean egiten big irabaziak inkestetan. Ih lider gisa aurkezten du bere burua berria Fuhrer. Ez da hainbeste ezagutzen O nen, baina gauza bat argi dago: neo-Naziak beraiek ez dute dirua egiteko bere guztiak-out hauteskunde kanpaina posible.
  
  
  Nork zaintzen buruz berri Nazien garaian?
  
  
  Nor da misteriotsu financier atzean Fuhrer hautagai?
  
  
  Zehar bere bilaketa, Nick Carter betetzen ditu lehen aldiz bat curvy rubia nor arduratzen da, lantzean bat striptease bat gaztelu zahar Rhin.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  Giza denbora bonba
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Giza denbora bonba
  
  
  
  translated by Lev Shklovsky memoria bere semea galdu Anton
  
  
  
  Jatorrizko Izenburua: Giza Denbora Bonba
  
  
  
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  
  N82 konturatu egin zuen akats bat denean, eraikinaren atea danbateko itxi eta chirping of gaueko intsektuak gelditu. Ondoren, igelak atzean utzi on fabrika en landaketak, eta seme-alabak jaitsi isila ondo mantendu putzua. Ez zen norbait mugitzen iluna.
  
  
  
  Erraza izan da iritsi aurreko gauean, azpian hesi, leku bat, non osoa hotel arrazoi izan hondoratuta batetik euria. N82 ondorioztatu emu behar ez hartu dute ibilbide hau bi aldiz. Begiratu zuen obalo-hodei hori gainditu aurrean crescent moon eta atzera arakatu, asmorik itzultzeko modu berean. Ilun, noski, ezin izan zuen arrisku joan beste edozein modu.
  
  
  
  Ez zen beldur dobermanpinchers. Usaina urbanístico bero batean aerosol zen fidagarri bat uxatzeko. Bide batez, lau handi eder animaliak besterik ez ziren ondoan eserita gatekeeper errepide nagusia. Beraz, esan zuen, argi eta garbi ikusten ih, eta pentsatzen du: "Orain dela oraindik ez dute patrolling, I, agian, baita lortu ere." Bere burua itched. Tranpa hau izan zen, ondo prestatu.
  
  
  
  Larritu zen eta ihes egiten saiatu zen. Zuen arakatu azkarrago. Shaggy soinuak zetorren norabide ezberdinetan. Orduan ez zen ezer geratzen. Sortu koa izan zen, eta bota bere 9,5 mm Buru Bereziak Airweight errebolberra.
  
  
  
  N82 zen Hubert P. Dumont, gogorra lasaia gazte grina abentura, bikaina azkar hegazkinak, eta neska onak izan ziren, haragia. Bakarrik akats hura markatu zuten bezala "recklessness" in AIZKORA ebaluazio orriak. Agian, izan zen delako ego distiratsua ile gorria, barre ona, handia eta muskuluen indarra.
  
  
  
  Osatu zuen, intentsiboa bi urteko AIZKORA prestakuntza eta hainbat proba zereginak. Eta orain, zuen litzaidake bidez waded zelaia iluntasunean bat valley Colorado delako litzaidake zuen galdetu honetarako esleipen. Lortu zuen bere ego delako David Hawke, ez dute nahikoa jende inguruan. Nick Carter izan zen Europan, eta hori guztia gertatu zen, besterik gabe, errutina bat checkup. Ikusi, grabatu, eta txostena atzera.
  
  
  
  Baina alerta izan behar duzu, gainean izango da, ez duzu? Hubie jotzen hau bezala begiratu zuen inguruan eraikin nagusia Reed-Farben Ltd konplexua.
  
  
  
  Zuen norabidea aldatu eta arakatu eskubidea, baita shaggy soinuak zetorren utzi eta zapaldu freskoa, belar argiagoa bihurtu zen. Arraro shaggy, ziren bezala shaggy elefante nor oinez ikasi zuen tiptoe. Oni norabidea aldatu zion, eta mehatxatu overtake Ego.
  
  
  
  Obalo hodei mugitu, dezazun zurbila ilargiaren berriro. Zuen zuzentzeko gora eta handi bat ikusi irudia hurbildu zion. Ego urratsa izan zen eten, eta, ondoren, ego atxilotu zuen eskuak, agian, baino indartsuagoa ego-en egin.
  
  
  
  Gizon horrek kiratsa egin zion vomit nahi, nahasketa bat eragilea gela kimikoak eta hiltegi hondakinak. "Goazen edo tiro egingo dut," Huby esan ozen. Zuen jarraitu argibideak. Hiru abisu. 'Let it out. Let me out...'
  
  
  
  Nire eskua joan zen nire ego pistola. Eskua jasoz ego utzi bicep zen inguruan bilduta ego lepoan. Besarkatu bere bular zabala, Huby gasped arnasa. Zuen tiro bat tentsioz posizioa, baina zentzuz. Zortzi hazbeteko pistola bultzatu lehen bala sartu gizonaren bularrean, apur bat muffled ih soinu arteko borrokan gorputzak.
  
  
  
  Hubie-en erasotzaile porrot egina, baina grip ego eskuak estutu, are gehiago. Huby tiro lau aldiz gehiago, aldi bakoitzean 9.5 mm Berezia da erronda errebotea atzera aurka Ego-en palma. Sentitu zuen venomous prick orratz bat bere atzera, eta konturatu gizona izan dira haren atzetik zuen orain fitxatu fray. Saiatu zen bultza gizon haren aurrean, eta pentsatu bost 9.5 mm bala — tipo hau egin behar da hormigoizko!
  
  
  
  Huby kudeatzen twist, bere eskua azpian bere aurkariaren beso eta bira, ez konturatu ez zen abiadura edo indarra da atzean. Bere burua hilaren, sentitu zuen, ahula, balitz bezala, mozkortu zen, eta zuen bilduta. Gizon filmatu zuen berarekin jaitsi. Huby arautuko motionless hildako gizonaren besoak.
  
  
  
  Noiz N82 huts erantzuteko bi egun igaro ondoren, bere zoritxarreko gaueko abentura, horia bandera agertu mapa handi hartan AIZKORA egoitza. Ondoren honek abisu seinale mantendu leku zortzi ordu, Bernard Santos inguruan egoitza izan zen jakinaraziko. Egin zuen, kontuz ibili kontsultak telefonoz Denver. Geroztik horia ez zen oraindik txartela hurrengo goizean, zuen jakinarazi du David Hawke, behar den bezala prozedura.
  
  
  
  Dugu elite bat adimen zerbitzua. David Hawke, baita ego errespetatu burua, hasita marraztu ahal izango Biltzar funtsak bezain erraz beste hamazazpi inteligentzia eta segurtasun agentziak edozein esangura. Agian sekretua zati AIZKORA ona da emaitza da lan egiten duen dituzten aurrekontuak dira, zati txiki bat besterik ez duten beste erakundeak.
  
  
  
  Azken finean, zure denbora asko gastatu ahal izango dira dirua gastatzea eta biltzeko berri funtsak. Goi-ranking administrazio itogarria da ekintza. Beste alde batetik, AIZKORA du kopuru mugatu bat bakarrik pertsona erreserba; inguruko guztiek nori super-agentea, beraz, Hubert, bakarrik izan zen, ez da horien inguruan.
  
  
  
  Interesgarria da hori, berriz, FBI langile dira "eragile", eta jende askok jo ih bezala, "CIA guys," ezagutzaile pertsona erreferentzia AIZKORA langile gisa"diputatuen." Epe hau erabiltzen da senatariak eta senior gobernu eta judiziala funtzionarioek. AIZKORA eragile, barne David Hawke, hau eskertzen dute, nahiz eta jarraitzeko deia beraiek AIZKORA pertsonak, barne erregistroa fitxategi eta zenbakiak.
  
  
  
  Huby Dumont sailkatu zen Kategoriako N delako, bere adimen eta athleticism. Bada zuen bizirik iraun zuen eta erakutsi off bere gaitasunak eta adituentzat, izan zuen, bihurtu hiltzaile bat-kualifikatua hiltzaile. Horiek hainbat AIZKORA borrokalari adierazten estatu Batuetan, eta eskubidea dute jarduteko larrialdi egoera egoki ikusten dute, izan gabe ospatu kontuak. Bat witty, irudimenezko kazetaria izanak zenbait xehetasun-del-AIZKORA, orduan deitzen ih Master Hiltzaileak. Pertsona BERE inguruan ez benetan gustatzen izena, baina trabatuta.
  
  
  
  Hubie Dumont egin izan da (bat bakarrik hamabost nor dator azken azterketa eta amaierako probak, eta horiek dira dagoeneko ondu AIZKORA fighters), baina David Hawke jasotako mezua "ez gehiago txostenak", pentsatu zuen buruz ezer, baina hori. . Inguruan bere erdigunera Washington bulego Dupont Circle, hitz egiten zuen Santos pribatu bat lerro, bat erabiliz hizketa encoder.
  
  
  
  "Bernie, gisa N82 — ba al dago beste edozein txostenak inguruan, leku horiek?"
  
  
  
  "Ezer ez, jauna. The telex hutsik dago. Egoera detektibe ez daki ezer horri buruz. Just like the sheriff. Tokiko polizia pasatzen ez oso maiz. Ih besterik gabe, hiru gizonak eta zaldiak. Ez nuen deitu delako agian ekar mota guztiak konplikazioak. Dute gisa sailkatzen dira C-4. Behar dut saiatu da, hala ere?
  
  
  
  Hawke en zimur aurpegia zen oso larriak. - 'Ez. Zer N3?
  
  
  
  
  'Parisen. Zuen itzuliko da bihar.'
  
  
  
  'Mesedez, bidali ego zidan. Ahalik eta azkar.'
  
  
  
  "Oso ona, jauna."
  
  
  
  Hawk geldiarazita eta bota bat REED-FARBEN Ltd. karpeta inguruan beheko tiradera bere aulkia eta ireki da. Zuen azkar batzuk irakurri-orriak paper barruan.
  
  
  
  Uste ahal izango duzu Reed-Farben gisa azkar hazten ari den enpresa bat berdin azkar hazten farmazia-industrian, eta zuk pentsa dezakezu gisa zerbait madarikatua misteriotsua. Araberakoa zure esperientzia eta zure intuizioa. Finantzaketa ona izan zen, baina batzuk izan zen, atzerriko dirua. Goiko kudeaketa ez zen inoiz agerian, izan ziren bezala gehien funtsezko langile. Alemana, Japoniera, eta frantziako zientzialari kontratatu ziren, baina hau izan zen, kasu askotan gizarteetan. Eraiki dute beren aireportua eta ukatu finantza-laguntzak gobernuak. Harro agertu dira oso irabazi bat ekoizteko industria-produktu kimikoak eta botikak, baita liderra biologo eta medikua nor zen agintari bat bihotzeko eta giltzurruneko transplanteak. Bitxian nahikoa, ez zuen eman elkarrizketa bat, gisa lan egin zuen Kamysh-Farben.
  
  
  
  Txoko Hawke en rta estutu. N82 bidali zen stock hartu. Noiz Agente AIZKORA gelditu txostenak, batez ere, bat zehaztuko gizon gazte bezala Hubie Dumont, ziurtatu dezakezu zure hasierako susmoak ziren ondo sortu. Hawk, poliki-poliki itxi karpeta eta jarri goiko eskuineko tiradera, zein deitu zuen bere saski larrialdi baten kasuan.
  
  
  
  
  Martha Wagner galduak Hubie. Gainera BERAK, izan zen bakarra nork nabaritu hutsunea utzi zuen atzean. Galduak zuen bere enpresa bazkaria, eta, gainera, aurrera begiratu alferrik zion bilera gaur goizean, kafea edo bazkaria.
  
  
  
  Martha zen emakume gazte bat, nork zekien zehazki zer nahi zuen. Zuen nahiko plump, baina hori ez da traba, bere-figura eder bat, baina beste zerbait.
  
  
  
  Izan zen Martha batetik neon seinaleak batera errepide nagusia:
  
  
  
  
  MARTHA EN JATETXEA - SUKALDARITZA BIKAINA-KOKTELAK.
  
  
  
  
  Duela sei urte, bere aitaren birikak erori baino lehenago dela nirea hautsa, baina jaso zuen $ 6,000 batetik aseguru-enpresa, kalte-ordain osagarria, bere enpresariak, baita batasuna.
  
  
  
  Hori baino lehen, Martha lan egin Perlinson en jatetxea Colorado Springs ia bi urte. Berak bazekien nola horra bere hortzak, bizi on bat egiten, eta saiatu geldiarazi bere anaia edateko, beraz, ezin izan zuen gorde bere azken lana kazetari gisa at the Rocky Mountain Berriak. Litzaidake dute izan eskia Copperpot Valley beren batzuk asteburuetan, eta, egun batean, Martha hartu zuen begirada bat Zortea Ed ' s diner. Zortea izan zen, bere hirurogeita hamarreko, eta hau afari bat izan zen leku zikina, baina, hala ere, ondo saldu. Bakarra izan da jatetxe gunean.
  
  
  
  Erosi zuen da, batera ekarri Bob Poluvoron, Indian nor zen bat Perlinson onena sukaldari — eta hilabete batzuk igaro ondoren litzaidake duzu itxaron behar Martha en jatetxea zure oporrak zehar, mahai bat izango da eskuragarri.
  
  
  
  Ala ez Pete Wagner ona izan zen kazetari, arteko oreka ego lorpen eta booze zen oso ezegonkorra da, eta bihurtu zen kudeatzailea, bere arreba da enpresa. Horrexegatik da interesgarri bat izan harremana, delako Bob Poluvorona gorroto indartsu edariak ("Botoa Suntsitu Nire Arraza"). Noiz Bob, ez zen lan — sukaldea zuen orain zuen lau sukaldari pean bere komando — zen esperientziadun bartender. - ona espezialista eta interesgarri bat hizlari. Zuen behin confided Martha:
  
  
  
  "Atsegin dut zerbitzatu alkohola pertsona zuri. Nik beti kontatu, 'nik uste dut nahikoa izan, jauna,' baina inoiz ez dute entzun nahi."
  
  
  
  Ona zen watchdog Pete. Dute, lagunak hurbil izan ezik, noizbehinkako garai Pitt hartu edari bat, gero beste bat, eta, ondoren, galdu zenbatu. Egun batean, Bob zen modu guztiak Boise hartu Ego hasiera.
  
  
  
  Duela urte batzuk, Martha bulldozed Ed-en egurrezko txabola eta berri bat eraiki, kafetegi-jatetxea-afari — dena egin zen eta altzairu herdoilgaitza eta plastikoa, eta kanpo egin zen lakatua egurra. Nahiz eta gero, ez duzu itxaron behar taula bat eskuragarri izango, opor garaian, eta eski denboraldia.
  
  
  
  Martha galduak Hubie Dumont delako hurbildu zen bere modu berean hurbildu zuen, beraz, jende askok. Zuen kontutan, mota, eta ezin duzu esan zuen, askoz gehiago sortu bere beso baino ez zuen utzi. Eta Martha zen osasuntsu emakume bat; bere bizi-zukuak izan ziren, oraindik ere, irakiten, nahiz eta lan egin zuen, hamar ordu, egun bat eta gaitzetsi asko eskaintzen ditu. Guztiak bere, kontuz, konturatu zen, nahiz eta Hubie bakarrik izan hitz egiten zion bost aldiz, izan zuen gizona izan zuen beti nahi eta behar.
  
  
  
  Zen, esan zuen kimiko agente. It deitu zuen lan interesgarri bat.
  
  
  
  Egun batean, grabatu zuen dena zinta, bere complimented, eta kudeatzen gehienak esan, bere bizitzako istorioa. Nah sentsazioa izan zen osatzen data bat — agian hurrengoan?
  
  
  
  Gauean hartu zuen konorterik du leihorik eraikina izan zen sartu buruz, Martha Wagner eseri bere jatetxe bat garagardo edalontzi luze ondoren itxiera ordua. Azkenik, jarri zuen bere ohiko popa irribarre, shrugged, eta gidatzen zuen autoa itzuli Paris bungalow non zuen eta Pete bizi izan zen.
  
  
  
  Martha Wagner izan zen oso harrituta denean, beste figura berri agertu. Izan behar da urte ona niretzat, pentsatu zuen, edo, agian, I itxura erakargarriagoa. Hau zen bat baino taller Hubie zuen, eta ile marroia ordez gorria, baina bere eran zen bezain arina. Izan zen, nahiz eta pentsakor eta, nahiz eta erreserbatuta, duzu sentitu zen ume interesa duzu, eta duzula ziren erakarri zion. Izan zen ona-begira, nahiz eta hori ez litzateke izan iritziz neska nahiago estu-aurrean bizar. Jim Perry osoa izan, txandan kokotsa eta aho batez ere, hori izan zen cute nahikoa barre, nahiz eta ez da gertatuko askotan. Zirudien Ey zuen aipagarriena begiratu zuen litzaidake inoiz nabaritu on bat Erdi-Defentsa Bean.
  
  
  
  Gidatzen ari zen, lau urteko Ford, baina beti begiratu bikainak. Esan zuen bere irribarre zuen Pittsburgh-eremua eta hori izan zen lan baten bila. Zuen izan bere bete altzairuzko errotak.
  
  
  
  Lehen gau hartan, Martha arretaz ebaluatu Jim Perry eta lingered dendan urrun sartu orduko denean ohi zuen etxera joan berreskuratzeko, eta jarraian lanpetuta lanaldia. Ez zen ziur zergatik. Ez naiz bere zain, esan zuen bere burua hainbat aldiz gau hartan, salto on gizon bat. Amy zen hogeita zazpi, hardworking da, osasun bikaina, gehiago adimentsua gehienak baino, eta mantendu batzuk enpresa txukuna etxe batera, bere anaia Pete. Astearte goizean, Nah izan polit bat berriketan neskame ohi zen astean behin. Zuen harpidetuta lau aldizkari eta New Yorkeko egunkariko. Pitt irakatsi bere xakean jokatzeko. Beraz, zergatik behar zuen gizon bat nahi?
  
  
  
  Zuen imajinatu zuen ebaluatzeko Jim Perry bezala, kautelazko neurri bat. Azken finean, Nah izan sei autosalmentako makinak lobby-en arteko taberna eta jantokia, eta besteek bezala, ez zuen zerga guztiak bere salmentak. Hau Jim Perry guztia izan daiteke baino gehiago IRS. Izan zen, beraz, garbia eta txukuna. Eta litzaidake ia esan zuen itxura gehiegi batez besteko kirurgikoa errota langilea edo kamioi-gidari.
  
  
  
  Hau epaiketaren ondoren etorri zen hurbildu zen bere pribatua txoko batera galdera bat. Hau esan zuen oso lasai, adeitsuki, eta irribarre lotsati bat zen; ez zen bide bat daredevil.
  
  
  
  "Miss Wagner?" Nire izena da Jim Perry. Ezin duzu gomendatzen duin bat, baina ez oso garestia gonbidatu etxe inguruan? Ez dut behar, baina ez naiz altua dirua bai."
  
  
  
  Zuen begiratu zion, begiak esperientziadun banker. Orduan nabaritu zuen zorrotz, zabal-multzo begi gris eta boyish ego kurba kokotsa eta masailetan. Baina ez zen mutiko bat gehiago. Bere adinari buruz. Noiz Nick Carter sentitu bere ego ari aztertu zen, pozik, ez zuen jantzita lentilla. (AIZKORA kosmetika sailak eman Emu zehazki, begiak, ilea, eta aurpegiko ezaugarriak behar zuen, baina neska hau nahi flaws.)
  
  
  
  "Saiatu Alpetar. Zazpi kilometro mendebaldera; ezin duzu galdu. Eta ez da engaina horiek etxe zaharrak. Abe Phipps du zuretzat zerbait.
  
  
  
  'Eskerrik asko. Zuen zalantzan shyly. — Nahi duzu esku-dirutan, txeke bat niretzat?" Ez berehala, esan nahi dut. Bidali ahal izango duzu ih banku eta gero eman dit dirua noiz da zure kontuan transferitu.
  
  
  
  'Hori ona da. Nork du bere ego kendu erregistroa?
  
  
  
  "At Monongahela Kirurgikoa Errota." Eman zuen bere txeke bat egiteko $ 159.32. "Nire azken asteko soldata. Galdetu nion Bob tabernan eta esan zuen, ezin duzu...
  
  
  
  'Bikaina. Zuen damak une bat. Bere txoko pribatua izan zen errespetatu batez bestekoak. Denean arrotz bat eseri gonbidapen gabeko, Bob Poluvorona litzateke laster agertzen dira, eta eskaintza: "Zergatik ez duzu eseri mahai horretan?"
  
  
  
  "Eseri", esan zuen.
  
  
  
  'Eskerrik asko. I eskaini ahal izango duzu, zer-zer?
  
  
  
  'Ale. Baina, nire izenean. Ez duzu hasteko erosi sarrerak zuzendaria.
  
  
  
  "Normalean ez dut hori bere, gehiegi. Baina geroztik ari zaren andre bat, bere deviating batetik arauak.
  
  
  
  Izan behar dute barre. Bob Poluvorona ditu dagoeneko iritsi da. Martha erakutsi em hori guztia eskubidea izan zen — bere ezkerreko eskua mahai gainean izan — eta galdetu, " Zer gertatzen da?": "Ezin duzu lortu gu bi garagardo, Bob?"
  
  
  
  Nick esan zuen, " You have a nice leku bat hemen. Noiz Zortea Ed exekutatzen zen leku hau, duzu izan liteke zoriontsu izanez gero, bizirik ego janari.
  
  
  
  "Izan dira hemen aurretik?"
  
  
  
  'Joan eskia. Noiz Lyman Elektronika eraikitako eraikina orain dela etxe Reed-Farben Aretoan. Saiatu naiz lan bat lortzeko ez dago, baina ez dute ezer niretzat. Nahi dut hemen bizi, ez dira aukera zabala eskia eta ehiza, eta horrek benetan atsegin dut egin. Bere sabeleko betea izan zen hori guztia kirurgikoa, berea izan zen hemen ere.
  
  
  
  "Egin nahi duzu lan bat lortzeko Ihiak-Farben?"
  
  
  
  'Benetan.'
  
  
  
  "Bat da, enpresaren kimikoa."
  
  
  
  "Ez dut kamioi gidari bat lizentzia Colorado estatuan. Baina lortu nahi dut, bere lizentzia hemen, gehiegi.
  
  
  
  "Bat behar dute fidagarritasuna egiaztatu."
  
  
  
  "Dut dagoeneko, hala nola, dokumentu bat. In Monongahela, asko egin dugu Unibertsitateko Ministerio.
  
  
  
  Martha begiratu pentsakor. Mediku eta ego irakurketak garbitu Nah da kontuan. Jim Perry bat besterik ez zen, free bird, ez IRS detektibe. Azken hori izan zen, nahiz eta okerragoa da. Izan duzu asmoa pixka bat baduzu, izan ziren, polizia bat, edo erakutsi zure dirua bat izan zen bada, zerga detektibe. Ikasi zuen Jim, lasaigarri gisa ikusi zuen bezeroak dendan.
  
  
  
  Ez ziren hiru langile-barra; bi errazio bat eta janaria zerbitzatu. Bob erdi-koa lasai, behaketa sukaldean hooligans, eta cash izena. Pete izan egun off. Nick miresten diseinua kaskoa. Auzoko langileen alde honetan bereizi turismo-jangela, beste aldean areto bat bereizita bikoitz bat ate batetik sukaldea. Han izan ziren, nahiz eta familia osoak, eta jatetxea izan zen ustezko ekarri duin bat fakturazioa. Bi igerileku mahaiak, hainbat pertsona zeuden zain, beren aldetik, eta puta bat gamblers at trikimailu bat taula zen apustuak hamar dolar pertsona bat. Bigarrenak, berriz, arriskutsua izan liteke, baina zabal-bizkar Erdi-Defentsa Bob, nor utzi bere begi beltz ibiltzea gela inguruan, eta koa izan errotuta lekuen, zalantzarik gabe, nipped arazorik bud.
  
  
  
  "Zenbat denbora behar duzu hau izan mail-ordena enpresa, Galdu Wagner?" Nick eskatu. 'Bost urte. Duela bi urte, berak agindu zen eraisteko Ed zaharra eraikina.
  
  
  
  "Izan dut hemen denbora honen inguruan. Hau izan behar du, denbora denean Reed-Farben hasi zen." Begi gris stared atzera bere, sly baina surezko aldi berean. Sentitu zuen ukitu bat pasioa. Lasaitzeko behera, neska, esan zuen bere burua. Kamioi-gidari gabe egoitza!
  
  
  
  "Hori da," esan zuen.
  
  
  
  "Beraz, jaso duzu denbora eskubidea." Oso litekeena da hori fakturazioa hirukoiztu egingo da, eta, ondoren, erosi duzun bakarra afari hemen. Zara kualifikatua businesswoman.
  
  
  
  "Izan dut zortea."
  
  
  
  Zuen grinned eta mugitu bere ilun brows gora eta behera, balitz bezala, hitzartu zerbait biek ulertu. Pentsatu zuen, " Zer smart bat gilipollas." Zer, nahiz eta Bob eta Pete ez dakit Perla Abbott, antzinako congressman eta smart tipo guztia banku higiezinen zortzi estatu desberdinetan, esan hey buruz Perlinson, nor dagoeneko zuen dirua inbertitu.
  
  
  
  Geroago, esan zuen, " Marfa, inoiz ez dut pentsatu ahal izango duzu, beraz, azkar exekutatu. Eta benetan izan lapurtzen gure chef onena?
  
  
  
  Zuen utzi zion jakin Perlinson ugari izan sukaldari utzi, eta Nah bakarrik izan Babarrunak, in venture bat izan zen, oso arriskutsua Nah. Abbott-en bi chins gainetik ego bat immaculately zuri berrogei-dolarraren kamiseta peered aldeko bere at, eta onartzen zuen zion fumble apur bat. Ezin izan zuen saihestu ego bat gantz eskua pean mahai, baina bada zor duzun norbait, zerbait...
  
  
  
  Urte bat geroago, hey, Perla, ez dute ez digu inongo mesederik beste edonork, nahiz eta ez zuen uste traba Perla. Agertu zuen, gutxienez, hilean behin, batzuetan, enpresa osoa, eta horrek utzi nah bat ordaindu gabeko faktura $ buruz 100, behintzat, adierazi zuen bere ikaskide mahaikide ' egos zen ordaintzeko prest. Hey, ez du hartu luze konturatzen ego-interes Ihiak-Farben zen, baina ezer kapritxoa.
  
  
  
  "Reed-Farben langiletik bat, jende asko, baina ez dira oso zaila da. Esan nahi dut... ez dira guys arloan duten, zalantzarik gabe, ez da beharrezkoa horiek, berriz, horietako askok gidatzeko ehunka mila egunero lan hemen. Buruzagi Langile Kenny Abbott. Zion... politiko konexioak. Ez dut uste gai izango duzu hitz egin zion berehala, baina gero ikusten duzu zion, esan dezakezu emu dut esango emu zure izena. Esango dut emu... dut cash zure txekeak.
  
  
  
  Martha en begiak, berde iluna, oliba gisa, atseden on Nick-en gris direnak. Behera begiratu zuen, lehen aldiz. Zergatik? Ez zuen inoiz baztertu harreman honetan laguntzen esku bat uzten ezezagun bat.
  
  
  
  "Eskerrik asko," Nick esan zuen emeki. "Egingo dut bakarrik erabili ego beharrezkoa bada, eta hau oso apala da."
  
  
  
  
  — Ziur nago da. Bestela, ez zuen eskaintzen dute bertan.
  
  
  
  
  Une bat geroago, Nick esan zuen, " Eskerrik asko dena, Galdu Wagner. Egin duzun gehiago niretzat, minutu batzuk beste batzuk baino izan urte. Besterik ez naiz joan horiek ikusteko Phipps orain. Izan dut disko luze bat, gaur egun, nahi dut eta itxura freskoa bihar goizean Ihiak-Farben, ez bezalako usaina garagardoa."
  
  
  
  
  "Call me Martha - hori da zer pertsona orok du hemen. Ez baduzu, ez dute, nahiz eta jakin nor zaren buruz hitz egiten." Esan Abe Phipps hori bidali zuen duzu.
  
  
  
  
  'Eskerrik asko berriro. Gau ona."'
  
  
  
  
  "Gau ona... Jim."
  
  
  
  
  
  
  Izena Martha Wagner mirariak egin zuen Abe Phipps. Nick, bada cottage da, bi gela by berrogei metro - txiki, egurrezko eta zaharra iturgintza, baina "garbi" eta neat bezala, lehen mailako kabina, itsasontzi batean. Noiz garbitu zuen, nabaritu zuen txorrotak ziren lanean ondo, ez leaking. ez tantaka, eta ura flowed berdinarekin.
  
  
  
  batzuk etxe bat, santuaren argia izan zen, erretzea, eta batzuen bidez alanbre zulo zuen entzun izan vague telebista zaratak. Nick ondorioztatu zen gimnasioan orain arte nahikoa urrun Abe etxe ego etorriak eta jarduera ez ziren ari gainbegiratu gehiegi estu-estu. Noiz aurkitu zuen irteera amaieran ilara etxeak, zuen erabat konbentzitu. Abe beharrezko jarri bere gaueko ikuspegi betaurrekoak, eta Nick egin nabarituko urdin TELEBISTA gela atzean Abe-en bulegoan.
  
  
  
  Zuen gidatzen mimmo poliki-poliki bidez Reed-Farben. Egun Lyman Elektronika, ez dago handi bat izan zen, bi solairuko eraikina, erdian, asko, unimaginative, modernoa, leihorik, eta aire girotua zehaztasun ekipamendua. Arabera AIZKORA, dute porrot NASA berritzeko huts egin beren kontratuak, eta antzinako Kongresista Perla Abbott (nori oposizioko egunkariak erabiltzen gaizto ezizenak) lotuta zegoen Reed-Farben talde hori jabetza erosi. Zikin bat joko? Nick galdetu.
  
  
  
  The consecrations, batez ere, irristakorra santu bazter batean eraikin asko, eta koloretako argiak zehar bide eta parkeak, onartzen Nick ikusteko besterik ez zenbat zabala konplexua zen. Izan zen, orain hiru mailatan. Izan zuten eraikitako errepideak muinoan gora, eta orain ez ziren etxeak ez dago. Jarraitu zuen jarraitu hesi. Da inguratuta osoa konplexua da, eta horren arabera mapa topografiko duzu, aztertu, Nick, ez ziren beste sarbide errepideak. Hori zela eta, etxe on malda ere izan zen guardia pean. Izan duzu, sartu eta irten bidez fabrika atea, non izan duzun erakusteko zure gainditu argi distiratsua.
  
  
  
  Hau izan zen, ohiko egoera batean industria militarrak. Zaintza, batzuk erabili dute kualifikatua langabezian duten pertsonak pixkanaka-pixkanaka sentitzen hasten garrantzitsua eta leialak bihurtu aldekoak ih. Baina Hawke adierazi Washington bost egun lehenago, zerbait gaizki joan da.
  
  
  
  Reed Farben Ltd. izan zen, bai eta finantzatu, baina lehen gordailuak zen Suitzan bidez Chase Manhattan Bank, First National City Bank, eta Estatu California Banku. Ez ziren kanpotar akzioak, erabilgarri dauden zerga-erregistroak azken hiru urte ziren ordena perfektua, eta hartzekodun ziren ordezkariek nazioarteko interesa duten taldeek ezin izan da harremanetan jarri.
  
  
  
  Bakarrik egin ahal izango duzu, jarri harremanetan ih lege-aholkulariak eta kontulariak.
  
  
  
  Dute ekoitzitako produktu kimikoak, baina iaz egin dute, ia-ia irabazi asmorik gabe. Zen, esan zuen handi bat dute ikerketa sailak jorratzen konplexuak ezartzeko probak. Guztiak literatura, ez zen bakarra elkarrizketa bat Reed-Farben ikerketa elkartua. Ezagun bat Siriako ikertzaileak adierazi baldintza orokor direla lanean prostaglandins: "Gure aurrerapauso, eta horrek, batetik, ikuspegi zientifiko, gerta daiteke pare bat edo sei urte, bat ekarriko handia hobekuntza perfektuak giza organismoak. Lanean ari gara hamasei prostaglandins-kimikoak alda daiteke organo funtzio bat baino gutxiago billionth bat gramo. Ondoren, eskaini ahal izango dugu sendatzea, odol-presio altua eta gaixotasun giltzurrunak, garuna, birikak, mammary guruin, tiroideo, begi-mintzen eta ugaltze-organoak."
  
  
  
  Noiz Nick hau irakurri, Hawkeye iruzkindu, " bat bezala Soinuak, quack, merkataritza -, ez da? Horregatik bidaliko dugu Faktura Rohde Harvard-en inguruko supermerkatu hitz Witherspoon. Horrexegatik da ezer izan zen posible. Harvard ere baditu, hala nola, new errusiako proiektuak. .. Witherspoon bera izan deseroso sentitu egin genuen bezala, zein da zergatik izan dugu, beraz, bitxia. Zerbait oker. Reed-Farben langile inoiz ez, euren esperientzia partekatzeko beste zientzialariek. Halaber, ez joan zientzia erakusketak. Ez dute iragarri beste ezer baino beren ohiko produktu kimikoak. Azkenik, ih zientzia-taldea osatzen dute, batez ere, atzerritarrak ez duten zerikusia Hema digu."
  
  
  
  — Zer dela gutxi aireportua?" Nick eskatu.
  
  
  
  
  "Beste bitxikeria. Dute bat erosi gailu berezi beren kontrola. Eraiki dute aireportua bailaran, besterik gabe, atzean lehen mendi atzean fabrika. Dena da berdin garestia; ikusgarria airstrip hori bakarrik izan daiteke erabiltzen ez denean guztietan. Dugu abiazio agintariek nor dira oso zuhurra eskainiz federal lurreratzea funtsak. Ez dute nahi da. Bat da freaking bitxi enpresa bada, oraindik ez dute, nahiz eta interesa duten edozein laguntza.
  
  
  
  Nick pentsatu elkarrizketa hau bezala gidatzen zuen batera bihurri errepide nagusia buru inguruan haran sakon baten bidez amildegi. Hesi jada ez zuena, errepidearen paraleloan doana — zuen dagoeneko nabaritu hau modu ez — baina proyectil zen bertikala aurka aldapa, eta han ere ongi itxita 75 hektareako fabrika gunean. Honek ez du barne aireportua; oraindik ez da 200 hektarea; ez erabili beharreko bi ustiategiak badira.
  
  
  
  Ez zen labur bat gogorra sorbalda gainean atal errepide bidez amildegi — leku ezin hobea parke ego autoa. Nick itzuli zen txoko hesi eta igo, non ezin izan zuen ikusi amildegi malda behera pean baranda. Erabiliz, bere linterna gutxi, aurkitu zuen zerbait lausoak lurrean ondoan, eta han ere izan zen froga norbaitek -, edo zenbait pertsona-izan arakatu bidez lubaki. Ondoren, tamaina buruz 47 izango da, batetik N82. Modu erraz bat lortzeko, Nick pentsatu, eta oso erraza. Bada hartu dute, horiek guztiak neurriak, zergatik ez dute ahaztu egiten da?
  
  
  
  Huby azpian egiten da bere izena, besterik ez bezala cobaya egin horiek simple zereginak. Baina bada Hubie izan dira sartu tricked hori tentagarria zulo azpian, hesia, izan liteke bat, askoz gehiago interesgarria kasuan. Puzzlearen pieza zirudien egokitzeko elkarrekin.
  
  
  
  Nick ikusi zuen red N82 lau aldiz; beste gauza batzuen artean, igaro zuen egun osoa berarekin, honako susmagarriak figura Philadelphia. Nick eman gizon gazte bat ona kalifikazioa matematika. Lasaia izan zen, smart, azkar, eta, ziur. Nahi zuen zerbait lortzeko. Dituzten ezaugarri horiek, lortu duzu... gizon bat arakatzen azpian hesi bat osatzeko, zeregin hori ez zuen gutxietsi.
  
  
  
  Nick gidatzen hogeita hamar mila Ema Bidegurutzean, aurkitu Silver Cloud Hotel, eta aparkatuta bi kale kanpoan. Hiria prest izan zen ohe; bakarrik tokiko movie antzerki hutsik ageri zen, eta izan ezik, hotel, jatetxe zehar zabal kale nagusia, eta pare bat kafetegi, dena zen iluntasunean shrouded. Hemen ez dute dirua pasatzeko on sagaratze erakusleihoetan eta ixteko.
  
  
  
  Jarri zuen bigun bat, marroi hat, jarri marroi bat jaka — inoiz ez zuen jantzi marroia, baina ona izan da kolorea ble ego misidentify — eta egiaztatuko sartu Silver Cloud Hotel. Ordaindu zuen aldez aurretik, eta lortu zenbakia 26. Hubie-en zen-kopurua 18. Korridorean hutsik ageri zen bezala ibili zen lasai bidez, ondoren, ondoren, bi minutu ibili biltzea, zenbaki 18 ireki eta Nick irristatu barruan.
  
  
  
  Ez barne holier txiki lekuak, jendea konturatu bezain laster, saint agertzen da, nonbait, non egos ez dira espero — Nick bilatuko Hubie-en gela eta gauzak batera linterna bat. Ziurtatu egin zuen norbait izan messed haiekin aurretik. Ego gauzak ziren nahaspila bat, baina Hubie zen, garbia eta zehatza. Detektibe litzateke bakarrik aurkituko luke zerbait adierazi Huby bat izan zen kimiko agente inguruan New York. Noiz Nick aurkitu duten guztiak zintak inguruan Hubie-en gutxi zinta-grabagailua falta ziren, ezagutzen zuen, eskubidea izan zen. Hartu dute ih haiekin azterketa beren aisia at.
  
  
  
  Bada Hubie jarraitu izan arauak, zehazki, eta ez zuten aurkitu egoismoa... Nick aurkitu Gideon en Biblia atzera aulki bat tiradera. Ez zen zirrikitu bat atzeko estalkia duten ospatu zinta. Jende inguruan HOTEL Bibliak banatzeko leku bat jan eta jaso erregularra kopiak duten Gideon Gizartea banatzen hotelak. Hartu dute kopia bat AIZKORA batekin utzi dute eta noiz utzi dute, eta horrek, agian, azaldu estatistikoki ezarri izan ere, Bibliak dira gehien banatzen liburuak munduan.
  
  
  
  Nick jarri zinta behera minutu bat eta egin ziur ez zuen ezer ahaztuta.
  
  
  
  Noiz ireki zuen atea korridorean, gizon bat etorri zen, eta koa izan zen haren aurrean. Nahiz eta iluntzeko argi, Nick jakitun zen arma irtena tik gizon horrek hip. Colt, zerbitzu ofiziala eredua. Ia ezinezkoa izan zen talde bat ego gure denbora. Noiz badakizu zer balak at tiro egin ahal izango da, izoztu eta onena espero. "Joan atzera barruan," gizona esan zuen. Nick itzuli zen barruan.
  
  
  
  Gizona sortu zion, eta aktibatuta brylev. Nick ez esan Em ez. Gizon lodikotea eta burly. Zuen bizkar ziren, nahiz eta zabalagoa baino Nick-en, eta sudurra estutzen zuela erabili izan ere, hainbat aldiz fists edo letoia knuckles — edo, besterik gabe, behin heavy armak buruz buru. Pitzatu sudur hezur zen zabal eta irregularra, eta han izan ziren, oraindik ere zauri gainean.
  
  
  
  
  — Zer egin duzu lapurtzen?" "Hitzaldian datorren aurpegia.
  
  
  
  
  'Bere? Bere gaizki zenbakia?
  
  
  
  
  "Zer nahi duzun."
  
  
  
  
  "Nahi dut nire gela."
  
  
  
  
  'Zer da zenbakia?'
  
  
  
  
  "Hemezortzi, pentsatu nuen."
  
  
  
  
  "beno... eta ikusi zuen jaso duzu blokeoa 18, bere zenbakia. Zergatik?'
  
  
  
  
  — Nik dagoeneko esan duzu. Pistola bat egin pazientziarik mugimendua. Nick braced berak. — Ez duzu esango dit ezer." Inguruan piztu.'
  
  
  
  
  "Zaude polizia-agente?"
  
  
  
  
  "Ha, ha!" Nahiz eta barreak da absurdly susmagarriak. 'Bai, me da. Eta, besterik gabe, inguruan piztu.
  
  
  
  
  Nick esan zuen, " hitz egin Dezagun. Ezer hartu du bere kanpoan, hemen. Zer bada, utzi dut?
  
  
  
  
  King Kong pentsatu izan da, oso dibertigarria eta barre egin berriro. Batean AIZKORA, prestakuntza-gela, ikasi ahal izango duzu, zati hori da, barreak aldi baterako gutxitzen zure ikusmen zorroztasun. King Kong groaned bezala, bere besoa luzatu bat bezala, cobra helburu, altxatuz bere pistola. Ego-ren besoa zen marrazten erdia eta draped bere sorbaldaren gainetik. Nick hartu urrats bat aurrera, eta jarri bere alenka da.
  
  
  
  Beheko lunge bat trebatutako pertsona bat pistola, noiz eskua arma, eta, oro har, ekarri itzuli da sorbalda gainean, bat da, disarming maniobra hori ia ezinezkoa da gelditzeko. Ondoren, sorbalda eta bizkarreko muskuluak itzali beso muskuluak. Noiz esku arma gehiago mugitzen, atzera, besoa tolesturak erdian eta indize hatz — da, bada, on the trigger-mehatxatzen apurtu. Gero aukera ematen dizu zuen joan den arma.
  
  
  
  Hau da, teoria bat. Hau normalean lan egiten du, baina ez da hau King Kong. Izan zen, potolo eta sendoak, eta senari apaldu pistola aurretik Nick izan irristatu ego mimmo belarrira. Zuen ia orratzez pistola eta Nick ia solairuan. Nick bota behatzak bere ezkerreko eskua eta danbateko da sartu beste windpipe. Hit bat jaw gisa gogorra asto bat da. Bi gizonen borroka batean lortu baino gehiago pistola bat. Hain hurbil izatea lurrean, King Kong zuen abantaila batzuk. Badira idiots aldarrikatzen duten — eta, hau da, nahiz eta batzuk sartuta borrokan testuliburuak (baina ez AIZKORA testuliburuak) - pistola bat irabazi ez joan off denean oraindik kartzelan. Are gehiago, esan dute hori mantendu behar duzu ego oso gogorra. Ez uste!
  
  
  
  Saiatu da, behin eta zure besoa izango da geldiarazi, berriz, bat, ez aipatzearren zerbait okerragoa. Zentzuzkoa da saiatu jarri zure eskua trigger bat errebolberra bada gauza ez dute trigger bat, edo eragilea pistola bat bada, makilak. Baina izan ahal izango duzu gehiegi ordaindu arreta borrokatzea, zeure burua eskaintzeko, hala nola, xehetasun. Izan zen, beraz, Nick.
  
  
  
  King Kong aukera izan zuten bota bat ezkertia zulatu, eta Nick sentitu balitz bezala, asto izan zaionean bere ego bizitza. Handi bat asto. Laburragoa gizon, edo bat gutxiago forma perfektua, izan litzateke tiro pistola bat. Nick groaned eta bultzatu off bi eskuekin, jokatuaz indarra bere hankak eta atzera gisa King Kong jo berriro. Kolpe Nick jaso zuen bere eskuineko eskua ere aldatu posizioa ezkerreko ego. Denbora honetan, izan zen bezala ari hit bat txikiagoa asto. Nick kudeatzen tira gizon eskuineko besoa gehiago baino gehiago bere sorbalda eta, ondoren, orratzez ego zion. Pistola solairuan jaitsi. Biek heldu zion. King Kong, nor zen licking, izan zen hazbeteko bat aurretik zion. Zuen gripped pistola ongi bere eskuineko eskuan eta bota segurtasuna harrapatzeko bere thumb. Nick bat entzun egin klik. boom!
  
  
  
  Colt tiro ozen solairuan sartu. Nick hartu zuen bere eskumuturraren eta slashed zehar muskulu-lepoan. King Kong erabaki ikuspegia oso-osorik bere armak. Borrokatu dute. boom! Beste begiradak, denbora honetan horma hartan.
  
  
  
  Orain Nick bilduta bi eskuak inguruan, eskumuturra, zabaldu bere hankak, eta tensed. Zuen enlisted laguntza bere indartsuena muskuluak hartu txikiagoa muskuluak bere aurkari - orain izan da ekintza orekatzeko ego muskuluak bere atzera aurka muskuluak King Kong-en besoak eta eskumuturrak. Aktibatuta zuen colt, poliki-poliki aldera beste gizon sabelean. Elkarri begiratu zioten, txikiagoa gizon glaring at Nick. Aktibatuta zuen zurbila; bere aurpegia itsusi bat-batean, bere gain hartu bat haur eta adierazpen beldur, balitz bezala, eske laguntza batzuk aurka oso handia mehatxu bat. King Kong gogoratu zer handi horiek 11.5 mm balak ziren gai. Ego tripak estutzen balitz bezala litzaidake zuen irentsi izotz bloke.
  
  
  
  King Kong ez zen gehiago bat koldar bat baino bereziki lodia figura; ez zen delikatua nahikoa erori horietako bat muturren. Gehien gustatzen gizon, zuen izan zen bultzatutako zer zen gertatuko zion etorkizun hurbilean, eta oraintxe, Emu bezala sentitu zuen etorkizuna ez da batere.
  
  
  
  Bat izan zen arteko borroka handi bat indartsu lasaia eta indartsu bat little guy, eta pistola zen, oraindik ere, adierazi du, ego-ren sabelean. Nick automatikoki maneuvered, beraz, sabaian lanpara izan zen atzean, eta santuaren argia erori zen, begiak King Kong-en, nor-koa izan zen, eta gelditu beldurra txikiago, gizon borrokatu handiagoa gizon eta lortu inon. Dute nahastu pixka bat mehe alfonbra bezala, bi zezen elkarri eusten adarrak.
  
  
  
  Norbaitek oihu behera aretoan. Telefonoz deitu. Shaggy pounded eskaileretan. — Nahi duzu get out hemen bizirik?" Nick eskatu.
  
  
  
  Fat emakume nodded. Zein izan zen ustezko esan bai.
  
  
  
  
  "Ondoren, joaten utzi pistola eta lasaitzeko behera."
  
  
  
  
  King Kong zalantzan.
  
  
  
  
  "Guztiak egin behar dut yank eta tiro egingo dut, zuk atzetik,"Nick esan zuen.
  
  
  
  
  King Kong utzi pistola, eta Nick ere joaten utzi estu grip on man-en eskumuturra. Nick hartu urrats bat atzera, pistola eskuan, eta yanked atea ireki gela batera beste. Azkenean, postuan amaitu zuen gauean zehar administrari duten egiaztatuko Nick-en. Zuen mutil altu bat, eta King Kong utzi zuen ego etzanda luzera osoa, lurrean bezala, zaldi bat izan baino gehiago exekutatu zion.
  
  
  
  Begiratu zuen Nick begiak zabal. — M-zer gertatzen da?" Eseri zuen bere itzuli moaning bezala Nick baino gehiago zapaldu zion, tucking Colt sartu bere gerriko.
  
  
  
  Bere senarra izan zen. Filmatu zuen me. Ez ziren istripuak." Nick desagertu izkinan inguruan eta ran behera eskaileretan
  
  
  
  Txiki-Aretoa hutsik zegoen. King Kong zen presaka ihes. Aktibatuta zuen txoko gisa Nick atera zen kalera. Bada, tokiko polizia deitzen ziren, ezer ez zen ikusgai. Nick huddled aurka gimen eraikinaren ezkutatzeko edonork bila liteke inguruan hotel windows, beldur gunshots. Ez zen inor kalean ondoan ego autoa. Gidatzen zuen lau blokeak, batzuk egin txandaka, eta gelditu ilun batean aparkalekutik gertu merkatuan ezkutatu bere brown jaka eta kapela counter gainean.
  
  
  
  Hiru kilometrora hiria, gainditu zuen hormigoizko bi-erreia zubi bat baino gehiago amildegi. Askoz beherago, erreka glistened distiratsua, argia, ilargia eta izarrak. Nick Colt hartu pieza bakoitzaren gain, wiped batera zapi bat, eta bota ih banan-banan sartu ur, bota behera angelu ezberdinetan.
  
  
  
  Batean Copperpot Valley zuen, talka, hainbat auto. Martha en enpresa zen itxita. Gidatzen zuen sartu Alpetar lasai ahalik eta autoa aparkatuta ondoan bere txabola.
  
  
  
  Barruan, marraztu zuen, gortinak eta sortu bere merkea zinta-grabagailua, zein izan zen konektatuta berdin merkea irratia. Bide batez, disko ziren merkea itxura besterik; bada, kontuan hartu zuzenketak egin behar da Stewart, AIZKORA lab espezialista dute, kostua zenbatekoa duin bat. Nick aktibatuta zinta litzaidake zuen Biblia aurkitu eta entzun grabazioa Peter, Paul eta Mary batetik, irrati-Denver, zein Hubie entzun noizean behin. Nick atxikia atzera pixka bat gehiago, eta iraulita bat piztu gailuaren atzeko. Hubie Dumont-en ahots baino gehiago izan zen irrati orain. Nick izan aktibatuta bere ego ahalik eta baxua, eta orain entzun zuen bere belarriak ziztatzen sortu.
  
  
  
  N82 hitz egin zuen ahots bat izan zen, gogorra aitortu bezala, ego ez zen irakasten. "...gako sekretua izan behar eraikin nagusia. Langileen eskualdeko etorri beste eraikin. Hala ere, ezin dut inor aurkitu zuten eraikin nagusia edo hotel ateratzeko. Da arretaz alaitzen. Bart, hurbilago lortu nuen, eta aurkitu bi handiak gizonezkoen patrolmen. Begiratu nahi izan ziren, edateko edo eraginpean drogak. Bi orduz behin, ohiko segurtasun zaindarien eskaneatu eraikina. Hegazkina iritsi zen, bat o ' clock atzo arratsaldean. Berea izan zen basoan arabera airstrip. Hau da, bigarren aldiz nire informatzaile eman dit buruzko informazio zehatza sarrerako hegazkinak. Hamalau crates ziren deskargatzen eta entregatu eraikin nagusia kamioi. Bost bidaiari atera da. Pertsona garrantzitsua, epaitzen harrera. Ezagutu Doktoreak Greta Stoltz, Dr. Don Nimura, Kenny Abbott, eta beste bi gizon uste dut, goi-ranking langile gizartearen galdera. Ez da aitortzen edozein bost pertsona nor iritsi zen, nahiz eta horiek ikusi nuen arretaz prismatikoak. Gizon bat limped, eta ego onartzen zen; bat izan zuen antifaz bere aurpegia baino gehiago. Beste lau agertzen dira, Europako Iparraldeko edo Eslaviar jatorria. Kutxak ziren tamaina desberdinak eta ez da oso astuna. Ikerketa jarraitzen du.
  
  
  
  Nick pizten off gailu eta atxikia atzera. Konbentzitu zuen hori "etengabeko ikerketa" bat ekarri zuen bigarren bisita horren bidez tantalizing zulo azpian Reed-Farben perimetroa hesia. Ego zen lured - eta nahiko argi eta garbi! Horiek mozkor guardia izan liteke plan bat lure egos inguruan biltegia. Honekin, dena askoz errazagoa bihurtu da...
  
  
  
  Guztiak Reed-Farben zifra hori Huby zuen aipatu izen garrantzitsu gisa pertsona ezagutzen ziren AIZKORA. Dr. Stolz eta Dr. Nimura ziren zientifiko ikertzaileek. Stolz ikasi energia nuklearra industria-helburuetarako, eta horrek esan nahi ezer, baina Nimura, mediku bat, ez fisikari bat, Greta bezalako Stolz, lan egin Japonian bihotzeko eta giltzurruneko transplanteak aurretik datozen Colorado. Nick hartu dutxa beroa, eta gero ezabatzen alkohola bere eskumuturra non Ego zuen harrapatu King Kong eta bere beso non colt hartu zuen izan da. Gaua zen balmy eta usaina atsegina pinuak. Ego Cottage izan zen, nahiko urrun, errepide nagusia, eta, beraz, landa-giroa ez zen asaldatu noizbehinkako pasatzen autoa edo kamioi. Atsegina trantsizioa, hiriko bizitza. Baina zergatik pertsona hondatu, hala nola, leku atsegina beren gutizia eta intriga? Hau lasaigarria giro desagertu zazpi o ' clock goizean. Bat karabana rumbling, marmarra kamioiak eta autoak hartu errepide nagusia baino gehiago. Gehienak Reed-Farben Sl ' s zatiketa ebakuntza bi txandatan, lehen filmea hasita zortzietan. Nick bat aurkitu kamioia kargatzen dock errepidean zehar Alpetar, noski, horrek hautsi du isiltasuna. Ez zen, gainera, tailer bat ondoan motel, non ehunka burdina upel ziren konpondu. Bakoitzak egin cacophony zarata bere kabuz gisa ih zen, garbitu, lixatu, eta busti. Ez da harritzekoa, Abe Phipps hartu zuen, besteak beste, baxua alokatu.
  
  
  
  Nick gidatzen zortzi mila west gosaria at Deadwood Dix fabrika. Bitartean zuen, eta edan edalontzi bat laranja-zukua, kafe bat, eta ale sandwich, jotzen zuen N82 mugitzen da eta bere kabuz, bat bezala grandmaster guero. N82 jokatu logikoki eta adimentsuan, nahiz eta, agian, gehiegi konfiantzaz. Pentsatu zuen Martha Wagner. Leiala, erakargarria eta burutsua. Whatever gertatzen zen hemen, zuen zekien guztia, nahiz eta berak ez zekien pertsonalki. Begiratu zuen bezala, kaleko katu bat
  
  
  
  Jim Perry erabiltzen zen ingurua. Inoiz ez dute ezer egin logikoa; hori litzateke, izan ere, ilogikoa!
  
  
  
  Nick beste erosi errea behi sandwich eta bi sagar hartu. Aukeratu zuen errepide bat zaharra dela, eta horrexegatik sartzen nirea, oinarritutako bere 1931 mapa topografiko, eta autoa aparkatuta amaieran errepidea. Merkea kamera lepoan, igaro zuen eguna mendietan inguruko Reed-Farben konplexua eta ondoko airstrip. Aurkitu zuen zaharrak abandonatu errepide, trenbide-ibilbideak beren ibilbideak kendu, eta abandonatu baserria.
  
  
  
  Bidez bere prismatikoak, gainbegiratu zuen biztanleen etxe zabala Reed Farben area, emakumeak eta haurrak, etorri eta joan.
  
  
  
  Hiruetan, horia eskola-autobusa sartu, eta horrek, nahi auto eta kamioi guztiak, izan zen ustezko pasatzen erdiko atea.
  
  
  
  Poliki-poliki, zuen swung bere prismatikoak norabidean Reed-Farben eraikinak. Kamioi bat bota horietako bat. Nick-en prismatikoak pausatu talde gisa hiru gizon deskargatzen crates azpian watchful begi bat Japoniako gizon zuri bat laborategiko.
  
  
  
  Japoniako gizon zerbait esan nahi du gizonak; Odin horien inguruan, antza denez, haserretu, gelditu erantzuten emu. Japoniako gestured ernegaturik zion presaka. Gizon gehiago izan ziren hurried orain. Bat-batean kutxa bat erori zen lurrera. Tapa ireki eta gehienak edukiak jaitsi inguruan kutxa.
  
  
  
  Nick bekainak jasorik. Ziren giza esku, primeran itxurako, ridiculously benetako... Batzuk ukabila clenched, prest emateko ona kolpe; beste batzuk, balitz bezala helduta ikusezin bat objektu.
  
  
  
  Gizonak ere harrituta begiratu. Nick indartsu prismatikoak harrapatu ih en harridura beraz, argi eta garbi zuela zirudien zutik laño haien ondoan. Bakarrik Japoniako mantendu bere cool. Makurtu zuen behera jarri eta gauza izugarria atzera koadroan. Ego ezpainak zirudien, dagoeneko kontuan hartu beraiek ih.
  
  
  
  Pertsona kamioi ziren zutik balitz bezala hechizado, eta bi horien inguruan ziren xuxurla elkarri. Dira, zalantzarik gabe, ez du ulertzen zer ziren egitea. Japoniako gizon heldu tapa eta jarri atzera hilobira.
  
  
  
  Deskarga laburbildu. Japoniako gizon botoi bat sakatzen alboko horman eraikina, eta berehala beste gizon zuri armarria agertu. Hitz egin dute pixka bat, eta, ondoren, beste gizon itzuli zen barruan. Itzuli zen eta bost minutu geroago bat pakete txiki bat osoa poltsikoetan bere doublet; bakarrik goiko pakete begi-bistakoa zen.
  
  
  
  Ibili zen aurrean kamioi. Japoniako gizon burutik non gizonak ziren lanean, eta izan zen, gaur egun behaketa horiek estu-estu. Beste ireki kanpaia, hartu poltsa bat inguruan bere poltsikoan, beteak ego nonbait arteko motorra eta beste leku batzuetan, eta itxita kanpaia berriro. Nick zen nahiko ziur pertsona inguru Ego-en kamioi ez zuen, nahiz eta ikusi. Nick sentitu aleak odol lepoan...
  
  
  
  Baino gutxiago ordu bat geroago, hiru gizon jokatu joko hau kamioi bat eta gidatzen urrun izkinan fabrikak. Nick ez zen nahiko prestatu labur, ozen bang hori tore autoa gain. Sugarrak piztu inguruan motorra. Zatiak metal zipriztindutako eta hondoratu lurrean sartu. Nick pentsamendu bat ikusi zuen odoltsua burua hegan zerua sartu. Azkenik, apaldu zuen prismatikoak.
  
  
  
  Ezin izan zuen azaldu da. Hilketa hiru gizon joan zen, beraz, leunki behar dela izan planifikatu baten arabera, aurrez-plana. Kentzeko edonork ikusi zitekeen zerbait susmagarria. Baina, zergatik? Zer arraio, ez dute ezkutatzeko? Zergatik hartu dute, hala nola, arrisku handi bat? Lortu zuen atzera, bere autoa sei-hogeita hamar eta bultzatu nahi Martha en jatetxea. Zuen lingered tabernan arte mahai baten ondoan Martha en pribatua txoko zen eskuragarri, eta agindu espezialitatea: behi goulash guztiak baino gehiago. Ez zuen nabarituko zion arte izan zuen ia amaitu bere arroz-esnea eta kafea zen, eta zutik bere taula, irribarrez.
  
  
  
  
  "Hey, Jim. Nola ez da amaiera?
  
  
  
  
  Hmm, zer da?
  
  
  
  
  Zure eskaera.
  
  
  
  
  Begiratu zuen kanpoan, eta esan zuen, " Oh, ez nuen egin da gaur egun. Berea izan zen mendietan. Eguraldia hain ona izan zen, eta ez zuen itzuli denbora. Joango naiz, ez bihar.
  
  
  
  
  Batera aire bat maitekorra ama, zuen poliki-poliki eseri aulki kontrakoa zion. Dena joan zen, beraz, leunki hori sentitu zuen apur bat errudun eta mantendu bere begiak hutsik kafea kopa.
  
  
  
  
  "Erabili ahal izango duzu eguneko bidaia-off," esan zuen, " baina benetan behar duzu ez joan bihar. Lana ez mantendu zain, badakizu, eta, agian, besterik ez duzu ihes. Gehiago kafea?
  
  
  
  
  Nick gehiago edan kafea, eta gero agindu bi garagardo gehiago, eta Ego zen eskoltatuta, Martha en propioa izkinan. Orain zuen onartzen hey ama bat izan nahi du. Rol hori hartu daiteke ia edozein emakume, baina ez da zaila to play da. Papera duzu seme bat, txiki ahuleziak aurre egiteko, eta zuk, beste zure indarguneak. Noizean behin, gisa Martha ibili briskly kanpoan, ikusi zuen bere enpresa, eskuzabala gorputza mugitu. Ez ziren muskuluak azpian horiek kurba — berak bazekien nola borrokatu, eta hori mantendu du bere forma.
  
  
  
  
  "Izan zuen galdetu duzu gidatzeko hasiera," Nick iradoki shyly, " baina suposatuko dut, auto baten jabe zara zeure burua."
  
  
  
  
  Zuen begiratu zion pentsakor eta pentsatu zuen, ez zen oso erakargarria da orain. Galdetu zuen zergatik izan zen, beraz, apur bat ezegonkorra. Ez zuen itxura bere edateko anaia — esperientzia urte batera Pete eman zuen bere ideia ona dela. Seguruenik drifted egungo egiteko arrazoia jakin ez, eta inoiz ezin aurkitu bat finkatzeko. Galdetu zuen ego, " Ez joan nahi duzun?"
  
  
  
  
  "Nik, zalantzarik gabe, auto bat.
  
  
  
  
  "Ondoren, etorri nirekin". Hori da, erabaki zuen, mutil hau da, besterik gabe, bakarti. Laster, ego bat ikusiko artaldea neska erakargarria Reed Farben. Martha bat izan Lincoln Continental Bihurgarriak duten distiratzen beltza argia aparkalekuan atzean dendan. Dute sped west autopista, eta nabaritu zuen: "auto Hau da handi bat luxuzko niretzat. Bera izan da gidatzeko inguruan kalamastran autoak hain luzea denean lortu zuen, aberatsa ... ondo.
  
  
  
  
  "Merezi duzu," Nick esan zuen. "Modu bizi eta lan, duzu, beraz, diru asko irabazten, Martha. Besterik ez dut esan nahi bere... asko neskak ez litzateke izango hain polita arrunt bat kamioi-gidari bazina bezala.
  
  
  
  
  "Ez dut ezer kontra kamioi gidariak, betiere haratago begiratu bere sudur. Dugu, hala nola guys duten unibertsitatean ikasi neguan. Ez duzu, nahiz eta itxura kamioi gidari bat bezala, Jim. Zer egin duzu at lan Monongahela?
  
  
  
  
  "Gisa lan egin dut mikrouhin instalatzailea at Western Union. Ondoren, eman zuen hori eski oporrak hemen. Noiz utzi zuen bere, bere, izan zen, master bat."
  
  
  
  
  — Orduan, zergatik utzi duzu?" Bat izan zen, lan ona, ez da?
  
  
  
  
  "Beti izan da betiko joan nonbait. Gure hurrengo lana izango zen Kalifornian."
  
  
  
  
  Martha barre egin. — Beraz, benetan ez duzu nahi bidaiatzen?" "Ez, ez dut uste, beraz,. Besterik ez da gertatu neure burua." Nick hasperen egin zuen, " Hau da nire eremua, non ezin izan zuen lo egin."
  
  
  
  
  Martha denbora ona izan. Dute glided erraz eta gabe arriskutsua maniobrak zehar bihurri mountain errepideak. Ondoren gidatzeko gutxi mila fabrikak, zuen aktibatuta off errepide nagusia, eta, ondoren, bat simple eta bigarren mailako errepide hori sloped nabarmen gora bidez pinudi. Bat-batean ziren zutik harritsu baten gainean ledge hori eman zien ikuspegi bat mila. Mendiak ziren zorrotzak siluetak, ilargiaren. Argiak abaildu oso azpitik. Izan zen bezala, behera begira, batetik, hegazkin bat.
  
  
  
  Martha aparkatuta autoa bere sudurra ertzean leizea. "Izan ohi da errepidean Galdu Ahuntz Nirea, baina azken atalean, desagertu egin direla eta higadura. Begirada horiek argiak distantzia. Ikusi ahal izango duzu laurogei kilometro hemen.
  
  
  
  
  "Hori da, handia," Nick esan zuen, " baina ez dut lortu ohi itsatsita auto on bat lehen pertsonan data hau atsegin."
  
  
  
  
  Berak barre egin zion, eta entregatu Em zigarro bat. Ospatu zuen argituta partidaren aurretik ezin izan zuen aurkitu arinagoa. "Dude, ez duzu kezkatu", esan zuen. "Ez dut ia inoiz ez hau bezalako ezer. Egia esan, zuen batu duzu hemen galdetu duzu zerbait. Bere, nahi dut, agintzen didazu...
  
  
  
  
  — Gertatzen da, gehiegi... Nire ama ohartarazi zidan aurka, hala nola, gauak, eta agindu dut Hey, hori behar banu, nuke etxera etorri nire kabuz. Baina ez da bide luzea, eta ziurrenik nuke lortu galdu eta erori off amildegi bat edo zerbait. Bere besterik gabe, apur bat boy, eta...
  
  
  
  
  Gelditu da!'Ezkerreko hey, lortu bat aurkitu lekuen arteko ego-en saiheskiak izan zen, eta ez tickle. Ospatu zuen bere arnasa, barre egin, eta bultzatu Wilhelmina da, luger, are gehiago pean bere besoa. Zuen ia ukitu pistola. "Orain, serio, Jim. Garrantzitsua da.'
  
  
  
  
  Jiratu zuen eta bere atxikia aurrera arte bere sudurra bere ilea eskuilatzea. Hura usaindu ona. 'Duzu ilea eder. Ez behar duzu joan Denver lortzeko haircut bat?
  
  
  
  
  Oh, ez, ez. Ann Parker fina egiten da Mendialdean. Baina ez dezagun hitz egin nire ilea; ari zaren gaia gure elkarrizketa orain. Non ez duzu joan, gaur egun, horren ordez, lan bat lortzea?
  
  
  
  
  Ego waking kontuan hartzen konponbidea. Zen Martha bat egiten ego egiaztatu norbaiten izenean? Erabaki zuen konfiantza bere intuizioa eta, normalean, ikuspegi ona pertsona. "Nik ez dut joan edonon helburua. Bere besterik gabe, apur bat nekatuta ondoren, bidaia luze honetan. Joaten nintzen mendira.
  
  
  
  
  — Ba batzuk lortuko duzu gainerako orain?"
  
  
  
  
  'Ikastaroa. Zuen patted bere eskuineko eskua, astiro-astiro, eta maitasunez. — Eta eskerrik asko zure arreta guztia, Martha. Me ematen polit bat sentitzen dut... gutxienez zerbait esan nahi du norbaitek.
  
  
  
  
  — Izango duzu zerbait egin me — eta zeure burua?"
  
  
  
  
  'Agian. Zer da?'
  
  
  
  
  "Joan den lan hau, bihar. Ez jarri off. Erabaki argi eta garbi, gaur egun, ez joan goizean eta zure onena egin. Izango duzu benetan me?"
  
  
  
  
  'Agintzen dut.'- Emu zen bero tolesgarri dolarraren. Emakume hau ikusi zuen, ehunka pertsona etorri eta joan, izan zen eta konbentzitu zuen arretaz kontrolatzeko bere sentimenduak eta sinpatiak. Lagundu zuen Jim Perry delako aurkitu zuen zerbait nen hori gustuko zuen, eta polita izan zen norbaitek sinpatia duzu, nahiz eta zure izena izan zen Nick Carter eta ez Jim Perry.
  
  
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen. — Guztiak ondoren, ari gara, beraz, gustuko jarriz gauzak off.
  
  
  
  
  Haizeak leihoak bidez usaina pinua. Hontza bat hooted, eta bere deia erantzun zuten distantzia.
  
  
  
  
  — Inoiz ez duzu ezkondu?" Martha eskatu. Zuen berehala deitoratu sentikorra galdera. Zergatik utzi zuen irrist?
  
  
  
  
  "Ia behin," Nick esan zuen. Hau ez da, beraz, wouldnt urrun izan, egia esan. "Eta, ondoren, hau... I ziurrenik ez pasatzeko denbora asko etxean." Zein izan zen erabat zuzena.
  
  
  
  
  Bai, esan zuen bere burua, litzateke. Goiko izango litzateke, asko eragin zion, esan izan duzu, hori izan zen, hau sentikorra "ez zait axola"jarrera. Mantendu zuen noraezean, beraz, ez zuen busti bere sakonena sentimenduak berriro.
  
  
  
  
  Martha en sublimated beharra maitasuna izango litzateke modu bat. Jada ez zuen galdetu zergatik izan zuen, beraz, erakarri hau bereziki sentikorra gizon. Berak hasperen egin zuen, eta jakin zuen, desiragarria eta, hala ere, egoera kontrolpean. Zuen erabiltzen zen adosteko gauza treadmill buruzko ordu luze eta gogor lan egin, eta, beraz, egiten kenduak bere bizitza beharra adiskidetasuna eta pasioa.
  
  
  
  
  Nick jarri bere big eskua berea, laztandu da, astiro-astiro, ondoren aktibatuta da palma sortu. Ego tickling ukitu berotu bere. Zuen eroso sentitu. Zuen zalantzan pixka bat, pentsatu zuen, delako besterik ez zuen gisa ibili da emakumeekin bezala da zuen berri egoerak bezalako lana eskatzeko. Norbaitek iristeko zion. Merezi du. Esan dezakezu hori du ona, ona, ezaugarri, honen pean ikusgarritasuna mina.
  
  
  
  
  Itxaron zuen, nahiko denbora luze bat aurretik besarkatzen bere. Denean zuen, azkenik, egin, izan zen irrikaz harrapatu behar, musu eman, eta caressed. Zuen imajinatu nahi izan zuen, laguntza em break free, eta jakiteko nola ederra benetako adiskidetasuna izan daiteke. Tiraka loturiko hura izan zen azken gauza bere buruan; ordua iritsi zen, ez zuen ikusten zer egin. Zuen bere musu, eta bere ezpainak besterik ez ziren bezala litzaidake zuen imajinatu: biguna eta pazientzia. Zuen snuggled sortu zion hasperen batekin plazer.
  
  
  
  
  Oso berezia neska, Nick pentsatu. Ez zen, besterik gabe, bere usain gozoa eta epela, gorputz sendoa; izan zen oinarrituz, bere epaia big argazkia izan zuen sortu nen azken bi egunetan.
  
  
  
  
  Zuen laztandu bere, eta zuen jokatu joko atsegina berarekin. Denean bere ezpainak iritsi bere nipples, zein zuen deftly jasan izan zen bezala, logikoa munduko gauza, pentsatu zuen denbora izan zen tira loturiko. Zuen besterik ez zen pentsatzen zer taktikak erabili behar denean, atea ireki zuen, eta ziren sprawled autoa eserlekua.
  
  
  
  
  Ez, " zuen muttered.
  
  
  
  
  Berehala, bero-presioa kaleratu zen, eta sentitu zuen irekietan eta, aldi berean utzi. Gora begira dreamily, ikusi zuen bi izarrak. Ih urrezko shimmer zirudien bakarrik hazbeteko kanpoan silueta iluna ego indartsua jaw eta cheekbone. Zuen barre.
  
  
  
  
  'Zer gertatzen da hemen?'
  
  
  
  
  'Ko...'
  
  
  
  
  'Nire ustez?'
  
  
  
  
  "Ez, zure aurpegia. Bi izar distiratsua egiteko saiatzen ari zaren itxura, aingeru bat da.
  
  
  
  
  Hartzen du, gutxi batzuk baino gehiago izarrak, ", esan zuen softly, atzera begira. Hodeiak zuen garbitu, eta izarrak dirdira biziko argi mendiko aire. Dute osoa estalita, zeru distiratsu urrezko ale. "Nola ederra", esan zuen.
  
  
  
  
  Berak hasperen egin, aldatu, apur bat, eta beno, gustatu zein hurbil izan zen bere — beraz, argi, baina guztiak bat-badirudi, tingling berotasuna bere egin duten dirdira oso mugimendua. Hori berotasuna ez zen, besterik gabe, azalera on, zuen pentsatu zuen bere musu berriro. Sentitu zuen nonbait bere eztarria eta bere bularrean — zen, dolar bat gehitzeko sortu? ", eta batera bere atzera."
  
  
  
  
  Bat-batean, esan zuen, "Oh ... oh." Berak luzatu, poliki-poliki, sakon arnasa.
  
  
  
  
  Martha bat-batean bihurtu zen, beraz, baden bezala, pertsona bat izan gabe, ur pixka bat, eta bere egarria azkenik ezin izan formaren. Zuen iritsi ego-ren kamiseta eta bota ezazu, gozatuz sentitzen ego bero ezkutatu. Bere esku slid behera, undid ego gerriko, eta undid bere prakak. Zuen shivered, begira ego. Zuen slid bere hizkuntza sakona sartu bere ahoa eta writhed balitz bezala, zuen etsipenez nahi bat, nahiz eta hurbilago ukitu.
  
  
  
  
  Bere ipurmasailak bota, alde batetik sofa beste perfektua erritmo, bere gona zen bota ia bere gerrian, eta ran zuen bere dantza behatzak barruan zehar bere izterrak. Zuen undid bere galtzerdiak, eta altxatu zuen bere pelbisa emateko em aukera bat kendu bere kulero.
  
  
  
  
  Hura izan zen hura, azkar eta erraz. Bere arnasa hit emu en aurpegia softly eta labur eztanda. Orduan jiratu zuen bere burua apur bat txertatzeko bere hizkuntza sartu ego belarrian eta egin zorrotz labur ziztadak sartu ego lepoan. Ee izan zen atzean, orain arteko bi eserleku, baina bere gorputza jarraitu mugimendua erritmo bera.
  
  
  
  
  Zuen groaned. Behin, noiz izan zen, oso urrun, zuen garrasika. Zuen bera izan erritmo egonkorra bezala Nah, eta mantendu zuen sortu nahiz hasi zen mugitzen azkarrago. Zuen altxatu bere hankak, eta, ondoren, bere altxatzen aldakak sakatu bere burua gehiago irmoki aurka.
  
  
  
  
  Bere esku gripped bere ipurmasailak, eta hatz bat zuen, laztandu biguna bikoiztea haien artean. Zuen massaged bere leun, bero, azala, bere gorputza twitched luze trazu. Ezin izan zuen sentitzen bere arnasa ezerk bidez bere eztarria.
  
  
  
  Izan zen, orain profil egoeraren kontrola. Etzan zuen ia motionless lurrean, bere gorputza dardarka bere pasioa. Ego-mugimendu bihurtu azkarrago eta gehiago indartsu bezala igo altuera denboratik, betiereko grina.
  
  
  
  
  Zuen slid aurrera sofan, bere burua altxatu, eta eman azkarra, bortitza kolpez. Nonbait, oso urrun, em entzun zuen pentsatu bere xuxurla espiritua: "Oh my God... cute... uh-oh... Bere besoetan estutu inguruan zion, eta bere behatzak zulatu sakon sartu bere atzera. Tentsioa izan zen eraikina, eta surezko olatu erlaxazioa baino gehiago garbitu biak.
  
  
  
  
  Nick licked eta malkoak bota masailetan behera. Izan zen, nahiko ziur Martha Wagner inoiz oihuka elkarrizketa sexual zehar, bakarrik utzi zehar edozein bere beste jarduera batzuk, baina hau izan zen benetan une egokian egin behar da, leku egokian (pentsamendu pozik zion izugarri) eskuineko gizon. Nabaritu zuen ego-en egin arnasketa zen bezain azkar, ee-ren — a reflex iht mugimenduak. Ran zuen bere hizkuntza baino gehiago, bere beheko ezpaina. Zuen shivered plazer eta clung zion longingly. Iltzeak bat eskua zulatu azala ego-en eskuin izterrean, eta iltzeak beste pean bere besapean, bezala atzaparretatik bat ikaratu baina ez gurpil animalia.
  
  
  
  
  Zuen gripped ongi eta konturatu zer zuen dagoeneko susmatzen: aurkitu zuen zerbait bitxi eta arraroa. Merezi mantenduz. Bera izan zen, arrastatu ego azkenik; ih elkarrekin bidaiatzen zirraragarria, swirling egungo aldatu ahal izango jakina, ez dago bat baino gehiago azkar, argi kanoa. Baina, orain, hori ez zen berehalako arriskua dute, bakarrik sentitu bizigarri askatasuna. Egungo egitea ih zen inguruan beroa iturburuak, ez rapids, ba, ez dakit, harri, eta nahitaez sartu flowed bero bat, baketsua lake.
  
  
  
  
  Pausatu zuen une batez, eta borrokatu bere muskuluak mantentzeko kontrolpean. Orduan planteatu nuen nire burua, entzun soinuak ez dagozkio honetan gaueko ingurumena, eta ezer harrapatu. Hau ez da gertatuko zion, oso maiz, eta berak bazekien ume, ez dute arreta kanpoko inpresioak une batzuk. hori izan zuen orain melodia bere inoiz-alerta antena bakarra uhin-luzera. Izan zen godsend. Zuen zentzu bat, bizitzako gauza onak, eta gizarte bat, non benetako komunikazio arteko senarra eta emaztea bihurtu zuen, beraz, zaila da beharrezkoa zen aprobetxatu aukera hau.
  
  
  
  
  Ran zuen bere eskua behera bere biluzi itzuli eta bere ospatu itxi, bizkorragoa bere erritmoa berriro. Zuen erantzun oihuak onartzea, bere indartsu kolpeak. Dute konkistatu zuen roaring rapids, slid zehar itsaslabar malkartsuak bere gloriosa bidaia, eta orain ziren epigrafe unerik beren lustful abentura, nam, bat horien inguruan, ezin du eta ez luke gelditu.
  
  
  
  
  Noiz lehen sua atera eta swam dute sartu bero lake, ezagutzen zuen, eskubidea izan zen. Hau izan zen, zerbait berezia, eta sentitu zuen hori nahikoa izan zuen esperientzia eta ikuspegi epaitu behar da. Nabaritu duzu, eta hau bakarrik da beharrezkoa esperientzia, hori izan ziren, bai, zintzo-tik start-ups txanda bidaiak.
  
  
  
  
  Atxikia zuen gehien bat bere pisua bankuaren gainean eta entzun bere arnasketa mantsotu. Sentitu zuen bere ego taupadak mantsotu, zein izan zen, beraz, azkar izan zuen entzuten da bizira bere belarriak. Pixka bat egin ondoren, esan zuen: "izan zen... goxoa, Jim."
  
  
  
  
  Musu zuen bere sudurra eta lobe hitzarmena. Une baten ondoren, esan zuen ," I like it, too, baina bat hasieratik da numb."
  
  
  
  
  Zuen, astiro-astiro, slid atzera eta astiro-astiro massaged bere hankak. Berak hasperen egin duten gogobetetasuna. "Hartu duzu gakoa", esan zuen. "Ez duzu inoiz bustitzen bero bat mountain lake?"
  
  
  
  
  "Bat duela minutu batzuk," erantzun zuen. Bera izan zen, hartu duzu magiko bat kanoa, eta guk sailen batera atsegina azkar, eta, ondoren, aurkitu dugu geure burua aintzira txiki bat. Balitz bezala, dugu ziren, flotatzen du, eta, aldi berean,. Balitz bezala, kanoa flotatzen zuten gurekin.
  
  
  
  
  "Sentitu nuen antzeko zerbait dela berea, gehiegi. Baina bere larriak. Etorri nirekin...'
  
  
  
  
  Irristatu zuen autoa inguruan, eta espektrala argia ilargia eta izarrak, ikusi zuen bere hartu off bere gona eta blusa. Eserita sofa ertzean eta hartu off bere galtzerdiak, gehiegi. "Talde biluztu," agindu zuen. "Harrituta duzu..."
  
  
  
  
  Biluztu zuen, bota Wilhelmina azpian egoitza, eta beteak bere sartu bere prakak. 'Ederra. Ondoren, erakutsi dit hori. Dut bakarrik hartu bere prakak nirekin delako ari dira eusten nire diru-zorroa eta gakoak."
  
  
  
  
  'Ideia ona. Goazen!" Hartu zuen Ego-en eskutik eta ibili azkar urruntzen amildegi eta sasiak bidez.
  
  
  
  
  Jarraitu zuen eta bere aurkitu apal eskema bere gorputza biluzik, zein zirudien hartu bigun bat, dirdira, non ez zuhaitz koa modu gaueko zerua, piztu zion atsegina. Gabe gehiago pentsatu, pentsatu zuen, zure energia itzuliko da une bat gaixotasuna.
  
  
  
  
  "Pentsatu nuen horiek mendiko erreka ziren izoztuak,", esan zuen.
  
  
  
  
  "Ez da erreka bat, da harri bat putzua. Hartzen du ura txiki baten inguruan, udaberrian eta gainez beraz, poliki-poliki egonaldiak dela epela. Bada, ez da eguzkia zen nagusi. Hasi zen zion laguntzeko sortu labur malda. "Erraza da igoko arroka hemen."
  
  
  
  
  Iritsi dira goialdean malda eta ikusi ura glistening, ilargiaren. Jarraian horietako bat izan zen putzu hamar metro zabal, ilara bat pinuak aldean. Martha hartu off bere ballet zapatilak eta arrastaka Ego berarekin batera. 'Goazen. Era berean,, zure oinetakoak kendu. Epela da hemen. Eta sakona.
  
  
  
  
  Hain zuzen ere, izan zen, beraz. Ura zen bitxian biguna eta ia koipetsua ukitu dute igeri, eta, hala nola, joko bat pinuak azpian. Esan zuen: "Neurrira, hori handia da. Ez dago bat izan behar du beroa udaberrian azpian.
  
  
  
  
  Ez dut ezagutzen. Agian delako, ura ez da inoiz izoztu. Zuen inguruan ibili ura jarri bere prakak eta ballet zapatilak, ondoren, eseri bere ondoan, berriro ere. Esan zuen: "nik botila bat booze eta zigarroak nire autoa, Jim. Nik ez dut uste horri buruz. Agertu ziren me... azalekoa.
  
  
  
  
  Aktibatuta zuen bere eta bere jaso. Dute musu eman, eta hondoratu sartu laurden jaitsi orratzak. Denean ran zuen bere ezpainetan behera bere lepoan iristeko bere nipple, xuxurlatu zuen, " ez dut ezagutzen.: "Ez, Jim. Ez, hori baino gehiago... ez Dugu... Ez orain...
  
  
  
  
  Bere eskua laztandu ego lanpetuta bizitza bat, eta Nah en arnasa harrapatu bere eztarria.
  
  
  
  
  Zuen eutsi, berriz, bat, batzuk ahula eta ezertarako protestak zuen, itxuraz, ahaztu buruz oso azkar.
  
  
  
  
  Eta stocky tipo Nick zuen borrokatu at Burdinola Bidegurutzean, nori deitu zuen King Kong, bota Reed-Farben gatekeeper eta bota azpian farolas. Guardia hautatuta ego ID nodded eta hori ezin izan zuen jarraitu. Gizon aparkatuta bere Merkurio aparkalekutik gertu eraikin nagusia, eta ego egiaztatu zen berriro sarreran. Em itxaron behar izan zuen hamar minutu Kenny Abbott etorri lortu zion.
  
  
  
  
  Kenny bat bezala begiratu modernoa gazte langilea nor izan zitekeen zuzendari bat, bere ego garrantzitsua, bere keinuak zehazten, baina izan ziren bilakatu automatikoa ohitura, besterik ez bezalako jerky mugimendu bat maniki. Jantzi zuen derrigorrezko ilun trajea eta gorbata landuak xehetasunak. Begiratu zuen at duzu, garrantzitsua aurpegia, baina, aldi berean, zertxobait gordeak, eta ego-ren ahoa izan zen gogorra eta saminez bezain laster zorrotz irribarrea desagertu edo baduzu, begiratu zion, oharkabean, batez ere, alde batetik. Ireki zuen bere begiak oso zabala denean begiratu zuen, baina narrowed bere ih denean, pentsatu zuen, inork ez nabaritu.
  
  
  
  
  Jende gehienak uste eta fidagarria Kenny, betiere, ez zuten begi harrapatu duten pertsona mota batzuk ondoren desatsegina esperientzia. "Hey, Joe," Kenny esan zuen. 'Dena da ongi?'
  
  
  
  
  Eta stocky gizon mumbled agur bat eta ibili ondoan zion bidez, bigarren ate aurrean, eta sartu zabal bat korridorean. Zuen dodged Kenny watchful begirada, baina Kenny ez usaintzeko. Joe, inoiz ez begiratu duzu, argi eta garbi. "Hmm, bai," Joe, esan zuen. — I orraztu duten gela. Ezer ez duten bezala,. Beste tipo bat etorri zen. Izan dut, begi bat mantentzeko zion. Era berean, ez da ezer.
  
  
  
  
  "Zuen sartu zen gela hori?"
  
  
  
  
  "Hmm, bai.
  
  
  
  
  — Hobe duzu esan Mr. Benn.
  
  
  
  
  Joe snorted gainditu dute mimmo en sarreran lab. Beti pentsatu izan zuen, ez zen beldur munduko ezer, baina nahasketa usain hemen eman zion goosebumps. Izan zen bezala, dentista baten bulegoan zela, besterik gabe ireki bat hantura. Egun batean, Joe peeked bidez bat txiki ateak. Izan zen handi bat bezala ospitalean, zuri klarion eta altzairu herdoilgaitzezko nonahi, eta pertsona berokiak zuri.
  
  
  
  
  Sartu dira handi bat bulegoan. Mr. Benn eserita zegoen bere mahaian, bere ahoa estalita ohiko gaza benda. Joe nabaritu zuen inoiz planteatu bere eskuineko eskua. Zen zuen geldiarazi, edo ez zuen jada ez dute ego bat? Benn zen tiraka kateak. Zer esan zuen gertatu. Benetako big bang.
  
  
  
  
  Joe pentsatzen zen gizona zen gelan 18 at Silver Cloud Hotel Burdinola Bidegurutzean. Zuen galdetu, eta galdetu Jauna Benn jarri zuen ego bidea. Hau izan zen benetan zerbait berria Benn. Joe ikusi zuen bezalako pertsona hori aurretik. Dute ondo hitz egiten, baina kontuz ibili! Noiz Joe, bat-batean gogoratu zer izan benetan gertatu zion gela 18, izan zen kezkatuta.
  
  
  
  
  "Joe ikusi beste norbaitek gela honetan, Mr. Benn," esan Kenny Abbott.
  
  
  
  
  'Beraz! Begiak gainetik gaza maskara izan ziren, hotza eta gogorra. Ahots arraro batekin azentu saiatu soinu errespetatzen. "Esadazu da, Joseph."
  
  
  
  
  "Beno, berea, I rummaged inguruan eta ez zuen ezer aurkitu, besterik ez dut esan noiz deitu nuen. Beraz, behera joan nintzen aretoan eta ikusi arretaz, duzun bezala esan zidan. Behar dugu pertsona bat hiru egunetan. Buruz izan zen gela utzi, egin zuen bezala, esan zuen, baina, ondoren, zentzuduna sortu zen. Zuen desblokeatu atea hezurdura bat tekla eta joan barruan. Atea danbateko zuen, eta nik itxaron zion atera berriro nuen aurretik heldu zion. Izan zen, intruder bat. Pentsatu zuen lan egin dut, hotel batean, eta saiatu bribe dit. Dut, alegia, baina gero, atezaina atea jo, eta atera zuen."
  
  
  
  
  Isiltasuna. Begiak gainetik maskara ziren bezala headlights auto bat, laino lodi batean. Joe irentsi. Benn esan zuen, " Kenny, guri bakarrik utzi, ados?"
  
  
  
  
  Kenny atera gelak bidez. Joe desplaza bere pisua hanka bat beste. Neurrira, tipo hau eskuratu ahal izango zure nerbioak. Ez zen hori gogorra berak. Ezin izan zuen lehiatu hau Benn. Eta, gainera, ezin izan zuen stand ustel stink izan zen, dagoeneko zintzilik dago.
  
  
  
  
  "Deskribatzeko gizon hau," Benn esan zuen emeki.
  
  
  
  
  "Er ... big." Baino gehiago bost oinak zortzi hazbeteko. Berrehun kilo, pentsatu nuen. Brown egokitzeko. Black hat. Azken hori Joe ezin gogoratu; botoa zergatik pentsatu zuen da.
  
  
  
  
  — Ba al duzu bilaketa zion ikusteko bada aurkitu zuen ezer?"
  
  
  
  
  "Er ... bai, noski.
  
  
  
  
  — Eta gero utzi ego joan, beraz, ez egin zaratarik?
  
  
  
  
  'Bai. Ez zuen sinetsi me, Joe pentsatu uneasily. Zuen berehala nabaritu antzeko zerbait. Zuen landu, askotan, hala nola bigwigs haiekin ferret-bezalako inflexio bere bizkarrean ikatz-meategietan lan egiteko strikebreaker erakundea. Karrera bat irudikatu ezagutu zuen lanean copper meatze eremu konbentzitu zuen orain detektibe bat. Azken finean, ere izan zen detektibe pribatu bat izan zen, ez zuen? Joe zerbait ikusi da.
  
  
  
  
  Baina arrazoi batzuk, inoiz ez zuen luze iraun ez bezala "detektibe berak." Ondorioztatu zuen, jendeak ez dute, hainbat ego zuen delako da, baldarra. Perla Abbott ondoren, lortu Ego lan bat at Reed-Farben bidez lehengusu Kenny ego. Galdetu zuen Joe, aldez aurretik, " nahi nuke jakin zehazki zer ari den gertatzen badira, Joe boy, eta ziurtatu dut zu ondo ordaindutako aparteko denbora eta ahalegina." Joe bazekien guztiak buruz Perlak. Hau jakitea politikaria izan lapurtzen, nahiz eta beroa sukalde gabe eskularruak. Joe izan zen, nahiko pozik honen antolaketa — ordainketa bi aldeetan, eta dirua Perlak gabe, biltegiratze-eta zerga-kontabilitate. Arazoa zen hori ezagutzen zuen, beraz, apur buruz Reed-Farben hori Em izan zuen etorri, eta bere informazio Perlak, eta bere irudimena ez zen bezain aberatsa izan zen ustezko izan.
  
  
  
  
  Mr. Benn isilik geratu zen, beraz, luze hori da ikaratu Joe. Ez zuen sinetsi me! Ez zuen pistola bat duten mahaian?" Zahar batzuk pertsona arriskutsua izan daiteke, eta hau bat dirudi gehien arriskutsu bat.
  
  
  
  
  "Begiratu hemen, Joe," Mr. Benn jarraitu zuen lasai. — Zuk berezia dute lan niretzat. Egin ona bat lortuko duzu begiratu hau pertsona baten aurpegia?
  
  
  
  
  Joe nabaritu Benn saiatzen zen leporatzen Ego etzanda, baina, bere iritziz aldatu. 'Bai. Koa izan dugu elkarrekin azpian lanpara lau edo bost minutu."
  
  
  
  
  "Egin zuen bat kirol mota? Zuk esan zuen altu eta astuna izan zen, baina zuen, halaber,... ederra?
  
  
  
  
  "Hmm, bai, esango nuke, beraz.
  
  
  
  
  — Egingo zuen erakusteko egun bat. Uste dut ikusiko duzu berriro, bada, zintzilikatzeko duzu jatetxean, merkataritza kargua, eta miner-en denda. Eta beti izango duzu joan herrian, gutxienez, egunean behin. Beti alerta izan. Behin betiko izango zuen etorri.
  
  
  
  
  'Beraz, uste dut gehiegi.'
  
  
  
  
  "Eman handi bat saritzeko baduzu aurkitu zion." Esan dezagun... lau ehun dolar.
  
  
  
  
  "Bada, lortu dut haize nen, lortu dut bere ego, Jauna Benn." Joe grinned, nodding. Galdetzen diot nire buruari, zer nolako azentu Benn du. Agian, izan zen Hungarian edo txekiar hizkuntza hitz egiten dutenen arabera weirdos meatzeak non lan egin zuen. Ez zuen zehazki handia, baina horiek hotza begiak peeking bere maskara azpian eta eskuineko besoa duzu inoiz ikusi aurretik, izan zen, beldurgarria. Prest izan zen apustua hamar dolar bat izan zen, protesikoa hanka.
  
  
  
  
  Joe, izan ere ez dute ezagutzen duten bere eskuineko eskua ez zegoen han. baina sinpleagoak metal protesia pistola — edo, hobeto, altzairu herdoilgaitzezko zati protesia-zen, pistola bat zuzendutako arabera latzak Joe bizitza.
  
  
  
  
  "Emango dizut zerbait hobea," Benn, esan zuen. — Hiltzeko baduzu ego edo harrapatzeko eta bere ekarri bere hemen, dut ordaindu beharko duzu, hogei aldiz kopuru hori eta bidali behar duzu, hiri eder bat Mediterraneoko kostaldean urte bat." Batera kontserbazioa soldatak. Ez duzu ezer esan honi buruz?
  
  
  
  
  "Beno, hori asko esaten! Bada zuen edonon me gertu, ego aurkituko bere.
  
  
  
  
  -"Aurkitu baduzu, gomendatzen dut.".. Ez duzu axola bere esango dut hori egin, Joseph?"
  
  
  
  
  Joe Felix-en helburua azkar swung inguruan, alde batetik.
  
  
  
  
  "Ondoren, ez zion utzi identifikatu duzu. Bada, zion jarraitu ahal izango duzu iluna arte, izango da perfektua. Ez saiatu har. Nahiz eta ez hitz egin zion. Tiro ume, atzera. Batzuk, aldiz, besterik ez ziur egoteko. Ez da duzu, nor izango da beti beldur polizia, zeren guztiak egin behar duzun da hona etorri eta hartu dut hemen nire hegazkina. Errege bat bezala.
  
  
  
  
  Joe bidal. — Izango da, ondo da, Jauna Benn.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  Bederatzi goizeko hurrengo goizean, Nick zen Reed-Farben giza baliabideak. Zuen soinean berdea kotoia slacks, bat etortze kamiseta, eta gris bat jersey jaka hori ez dator haiekin. Egin zuen lan eskularruak moztutako horsehide, eta jantzi zuen handiko oinetakoak dituzten lokarriak. Jantzi zuen batasun bat txapa bere kaki cap. Dena garbi eta txukuna da, eta zuen da papera ezin hobea zuen jolastu nahi.
  
  
  
  
  Polita baina goofy-begira brunette eman Emu bat beaming irribarre eta entregatu Emu luze inprimakiak bete. Zuen arretaz idatzi xehetasunak bere iragana kamioi gidari gisa prestatu AIZKORA. Eman zuen bere helbidea eta telefono-zenbakia Alpina bezala, bere egungo enplegua. Noiz entregatu zuen forma, the brunette esan zuen, " Eskerrik asko. Egingo dugu deitu dugunean, zerbait egin behar duzu.
  
  
  
  
  Bai. Ez zaitez harremanetan gurekin, gara zurekin harremanetan. Begiratu zuen shyly hartan aulki eta esan zuen, " esan zidan galdetzeko Jauna Kenneth Abbott. Agian zuen niri buruz ezagutzen.
  
  
  
  
  "Oh... ondoren, minutu bat itxaron. Bildu zuen telefonoa eta botoia sakatzen. "Kaixo, Mary Ann? Izan dut bat kamioi gidaria nor izan zen esleitzen Jauna Abbott. Isiltasun minutu. Begiak marroi batekin ugaritasuna berdea itzalak aktibatuta zion. "Nork bidali dizu ikusteko Jauna Abbott?"
  
  
  
  
  Jarri zuen zintzoa, boyish aurpegia. "Miss Martha Wagner."
  
  
  
  
  The brunette baino gehiago entregatu informazioa, entzun eta atxikitako telefono. — Eseri minutu bat. Mr. Abbott ikusi ahal izango duzu une batean."
  
  
  
  
  Laster bihurtu zen ordu osoa. Nick irakurri Begiratu aldizkaria, ikusi ego-en aplikazioa ari jaso errand boy, ikusi beste zazpi eskatzaileek agertzen, handiz bete beren forma, eta ih bidali zen off hitzak: "egingo Dugu izanez gero deitu behar duzu." .'At ten o ' clock, the brunette telefonoz erantzun, ibili ego bi egun geroago, eta behera labur bat korridorean eta gainditu ego beste neska. Bera izan zen, kopia bat brunette, baina hainbat ile kolorea. Zuen elkartzen ego-oso ondo-groomed Kenny Abbott.
  
  
  
  
  Abbott ez jaiki eta eskuak astindu. Adierazi zuen aulki bat aurrean bere mahaian. Nick ikusi ez zela, eskaera-inprimaki bat haren aurrean, eta izan zen eskaneatzen da arretaz. — Zenbat denbora behar duzu ezagutzen Martha Wagner?
  
  
  
  
  "Ez denbora luzean, Jauna Abbott. Zuen cashes nire egiaztatzen.
  
  
  
  
  'Oh, benetan. Zergatik egin duzu etorri Colorado?
  
  
  
  
  "Nik hemen aurretik; maite dut area."
  
  
  
  
  Kenny alegia azterketa Nick da uniformea. Dagoeneko oso susmagarriak naturak, saiatu zen gehiago lortzeko Nick-en erantzunak baino idatzi zen paperean. Zuela esan zuen, bada, bazekien baino gehiago nahi zuen esan. Ezagutzen zuen Martha ondo. Hau izan zen lehen gizona izan zuen inoiz gomendagarria.
  
  
  
  
  Gehiago garrantzitsua; bazekien hori ego Osaba Perla bazekien bere oso ondo ziurrenik zuen lorik egin, bere denbora — eta em ez zuen nahi annoy Perla inolaz ere. Perla lortu Ego lan bat hemen hamar mila dolar urte bat, nahiz eta Em beharrezko bi aldiz, askoz ere bizi egin zuen bezala. Perlak izan ziren gisa smart ego ordenagailuaren hardware. Beti izan zen begiratoki. Kenny lan egin Benn, Rick, eta beste batzuk bere ideia - da, onena ez akatsak egiteko aldi honetan zehar. Gauza bat nahikoa izan zen, dena gaizki joan eta zure txartelak etxe erori.
  
  
  
  
  Tipo hau ona da "- begiratu zuen uniforme - " hau Jim Perry tipo ez begiratu ergelak baduzu, jarri batzuk duina arropa zion. Ona jarrera. Martha ez dute danborrada mutil-laguna. Hori izango litzateke kasuan? Zen zuen pertsonalki interesatzen tipo hau, eta Perlak zuen ezer egin? Hala ere, bada zuen interfered Martha eta salatu zuen buruz Perlak...
  
  
  
  
  "Mr. Perry, beti egiaztatu erreferentziak oso arretaz. Ez duzu kontuan badugu deitu zure aurreko enpresaburuek eta beste pertsona zerrendatu duzu?
  
  
  
  
  'Ikastaroa. Ona daukat track record du. Duzu nabarituko da.
  
  
  
  
  "Ez duzu baimena lortzeko tokiko batasuneko bulegoan?" Nick planteatu bere txano eta adierazi plaka. "Ez da eragozpena." Izan Kenny egiaztatu erreferentzia guztiak. Bada, ez zuen ahaztuak bikaina buruzko informazioa "Jim Perry" nonahi, agian zuen izan josia bere poltsak. Norbaitek eman zen ezizen bat, beti izan da iragazgaitza.
  
  
  
  
  "Ez dakit, bada, erabili ahal izango dugu, beste gidari", esan zuen Lehengusu Zhemchug, probak ego. "Besterik ez dugu hamabost traktore unitateak, horietako gehienak hartu atoiak Denver, non utzi dute, trenez. Ezin hura kudeatzeko duzu?
  
  
  
  
  "Lan egin dut, asko atoiak eta edukiontziak," Nick gezurra. "Benetan behar dut lan bat, Jauna Abbott. Dut benetan bat egin nahi kopiaz beharrezkoa bada."
  
  
  
  
  Kenny hasperen egin. Bai guy hau izan zen baino bizkorragoa begiratu zuen, edo ezagutzen zuen, ahal izan zuen kexatu Martha edo Perla eta presio egin zion. "Itxaron kanpo, Mr. Perry. Ikusiko dut zer egin ahal izango dut zuretzat.
  
  
  
  
  Nick itzuli zen HR itxaron gela. Hogei minutu geroago, brunette entregatu Em forma gehiago, markatu ego, gizarte Segurantzako zenbakia, eta tratatu ego silly buruzko elkarrizketak nola handia izan zen lanean Reed-Farben eta zer berezia pertsonala pribilegioak eskuratu zuen han. Utzi zuen aginduak txostena burua espedizio at four o ' clock hurrengo egunean.
  
  
  
  
  Behin barruan, atea, Nick gidatzen Ford inguruan eraikin nagusia, aztertu ego zabal baten zehar belartsua area, eta laster bere bidea aurkitu kargatzeko kai egiteko berriagoak luze fabrika eraikin.
  
  
  
  
  Hauek izan ziren Reed-Farben da ohiko produktu kimikoak eta farmazia zatiketa, horrek sortutako ona irabaziak urteko-on-urte. Bada zuten diseinatutako ekintza horiek ezkutatzeko zer dira benetan egin nahi dute izango litzateke honako hau aukeratu produktu erabilgarria. Zalantzarik gabe, Zhemchug laguntza lortzeko gobernuak kontratuak zen erabilgarria. Hau horietako bat izan daiteke kasu non estaltzeko-up eskaintzen hiriburua legez kanpoko jarduerak. Ez zen zerbait fishy horri buruz, baina faktore guztiak izan behar da kontuan.
  
  
  
  
  Kamioi ziren mistoa poltsa bat. Mitxoletak, Grandmasters du, eta hainbat Nazioarteko. Nick shrugged. Ezin izan zuen hura kudeatzeko. AIZKORA gizonak izan dira entrenatu disko ia ezer mugitzen, barne rowboats eta twin-motorra hegazkinak
  
  
  
  
  Liderra espedizio aktibatuta out bat izan nahi du, ehiztari batekin gizon burusoila burua eta bat unshaven aurpegia. Nick joan sortu zion, eta esan zuen: "ez naiz Jim Perry. "Behar dut txostena hemen bihar at four o' clock. Burusoila gizon gelditu, wiped izerdi bere distiratsua burua, eta esan zuen, " Ongi da." Ego begiak ziren, gorri eta urezko, baina ez dute ezer galdu. Nabaritu zuen batasuna plaka. "Nire izena da Rainey. Dut dagoeneko kamioi gidariak. Baina bila nabil da kamioi gidariak. Ez duzu ulertzen?
  
  
  
  "Edukiontziak, atoiak? Bai.'
  
  
  
  
  'Bikaina. Ondoren lagundu ahal izango duzu me zama Denver, bihar.
  
  
  
  Nick konturatu azkar. Zergatik egin zuen galdetu hori? Ondoren, atarian, bere ego: Rainey zen laburrak esperientziadun langileak, beraz, erabaki zuen lan batasuneko kideak, berriz, bat. 'Ona da.'
  
  
  
  
  "Oso ondo, Jim. Ondoren ikusiko dut bigarren aldaketa.'
  
  
  
  
  Bat zinta ponpaketa kartoizko kaxak sartu kamioi bat atera kontrola bi gizon ziren manipulazioa da. Crates behera bota plataforma. Rainey jerked kanpoan zion, eta esan zuen azken gauza: "Orduan ikusiko dut bihar".
  
  
  
  
  Noiz Nick bueltatu bere Ford, ez zen patruila autoa aparkatuta ondoan zion, polizia-auto bat. Segurtasun zaindari eskatu ego, " Ez duzu bat pasa?"
  
  
  
  
  "Lortu dut kontratatu."
  
  
  
  
  'Oh. Baina, ez baduzu dute edozein hutsuneak, bakarrik joan ahal izango duzu atzera eta aurrera arteko atea eta gonbidatu aparkalekuan."
  
  
  
  
  'Sentitzen dut. Non lor dezaket bat, hala nola gainditu?
  
  
  
  
  "Noiz hasi behar duzu?"
  
  
  
  
  'Bihar.'
  
  
  
  
  "Ondoren, prest egon beharko da atean."
  
  
  
  
  'Eskerrik asko. Nick gidatzen arte atea, eta, ondoren, aldera errepide nagusia. Dena zen ondo antolatuta dago.
  
  
  
  
  Joan zen Martha en jatetxea eta izan kafe bat eta cookie bat. Martha ez da hemen oraindik. Kanpora bota zuen flyer duten brunette eman zuen emu. Aurrealdean alboko idatzi zen:
  
  
  
  
  ONGI ETORRI KAMYSH-FARBEN - NON PLAZER BAT DA LANA.
  
  
  
  
  Irakurri zuen azkar. Ondoren, iragarki bat jaun-ren ego-zain, bizitza agertu zen azken orrialdean, abisua: "ez hitz egin zure ahoa off. Horrez gain ekoizten ohiko merkataritza-produktuak, zure enpresa ere jorratzen oso sailkatu administrazio-kontratuak. Gogoratu etsaia edonon izan daiteke. Ez komunista baten itxura komunista digu. Kontuz ibili, eta, beraz, ez hitz egin gehiegi.
  
  
  
  
  Ez zen, gainera, irudi bat, gizon bat, kafe-denda batera beste bi bermaturik arteko zion aldeetan. Bere belarriak ez ziren oso handiak. Gaizki exekutatu, Nick pentsatu.
  
  
  
  
  Jatetxea, ohikoa den bezala, izan zen, oso lasai arteko gosaria eta bazkaria, eta denek zirudien zain eguerdian presarik. Pete Wagner, flustered eta haserretu, danbateko bat litzaidake zuen hautatuta sartu cash izena. Joan zen taberna eta bere burua bota garagardo bat. Ondoren, zuen baino gehiago ibili Nick.
  
  
  
  
  "Hey, Jim. Zuen hondoratu sartu aulki bat. "Zer txarra goizean! Haragia kamioi da berandu, bi zerbitzariak ez erakusteko, eta madarikatua cash izena erakusten aldea bederatzi dolar — hori da, bada, gehiegi. Ondoren, lortu zuen beste telefono dei duen entrenatzailea nahi kaia hemen eguerdian bihar. Berrogeita bi pertsona, eta, era berean, nahi ih zerbitzatzen azkar. Dute guztiak agindu xerrak. Azkar zuen xukatu bere beira.
  
  
  
  
  "Egun batzuetan hobe da ez lortzeko," Nick erantzun zion. Adibidez, hori da, zer aspertuta kamioi-gidari, esango nuke. Oso della online hotel seinalatu duten mundu osoko pertsonak dira, off erakutsiz, sufrimendua, kezkagarria eta hiltzen. Gastatzen dute hopeless ordu kartzeletan eta ospitaleak. Ehunka milioika dira gosez. Pitt izan zen, ondo jantzita, zuen duin bat autoa, dirua bere poltsikoan, ondo elikatzen gorputz — eta hemen ume, izan ere kexatu!
  
  
  
  
  Nick bat egin ia contemptuous aurpegia, baina Em gustatu Pitt. Gizon honek asko izan Martha en ezaugarri onak. He izan daiteke baino smarter bere arreba, baina ere izan zen nerbio gehiago, zaratatsua, eta unruly. Erakutsi ulertzeko, Nick esan berak, denek betetzen du beren zailtasunak eta arazoak.
  
  
  
  — Lortu duzu lan?" Pitt eskatu.
  
  
  
  
  "Bihar hasiko naiz."
  
  
  
  
  — Egin nahi duzu lan hau gidatzeko kamioiak?"
  
  
  
  
  'Bai. Ikusi ahal izango duzu herrialde osoan. Ez da gisa errutina lan-fabrika batean."
  
  
  
  
  Pitt amaitu bere edan, joan-barra, eta bere burua bota beste beira. Nick ikusi Bob Erdi-Guardia en beltza, unfathomable begiak ikusi Pete. Izan ere, hori izan ziren etengabe jarraipen Pete egin Ego uste buruz gauza asko.
  
  
  
  
  Pitt eseri zen berriro, eta edan erdi beira. — Ez duzu ezagutzen buruz ezer enpresa hau?"
  
  
  
  "Gustatzen, eta zer?"
  
  
  
  "Reed Farben. Zure enpresariak berri.
  
  
  
  
  "Ez baino gehiago esan zidaten," Nick esan zuen. — Arrunt bat fabrika. Hasten naiz tow bere ontziak Denver. Entregatu zuen Pete du panfleto the brunette eman zuen emu. Pitt iraulita bidez, irakurri pasarte batzuk, eta entregatu itzuli da. — Ezagutzen dut. Zer nen ez du esan liluratzen nau, Jimmy. Egin nahi duzun irabazten apur bat gehiago?
  
  
  
  
  "Beti dago zerbait buruz hitz egin," Nick esan zuen arretaz.
  
  
  
  
  Pete apaldu bere ahotsa. — Badakizu kazetaria naiz. Esan nahi dut, oraintxe bere da hemen laguntzeko Martha, baina uneren berea izango da, zalantzarik gabe itzuli lana...
  
  
  
  
  Nick nodded. Pitt, ez dakit hori Nick entzun izan ego istorioak noiz izan zen marrazainak hiru egunkari ari edan.
  
  
  
  
  "Ona du istorioa," Pitt esan zuen. Amaitu zuen bere edan eta ahaztu softly hitz egiten, baina ego-en ahots-ez haratago iritsi ih taula. "Bai dute aurkitu zerbait berria ez dela ezarriko industria osoa itzuli eta ekarri milioika, edo da bezala faltsuak faltsu bat bezala dolarraren deitura. Ziur dira, produktu kimikoak eta botikak, baina, zer egiten dute zaharra Lyman eraikina? Zer da?'
  
  
  
  
  'Ez dakit. Nick astindu bere burua, baina atxikia aurrera, begiak zabal, eta xuxurlatu, " Eta orduan zer?"
  
  
  
  
  Pitt irribarre bat irribarre zuri. 'Inork ez daki. Ezin baduzu irudikatu edo laguntza me jarraipena egin du behera, irudikatu dut, eta noiz dugu nahikoa datu, idatzi dut artikulu bat horri buruz. Ondoren, lortu dugu kuota bat."
  
  
  
  
  "Zer egin behar dut watch out for?" galdetu Nick kasualitatez. — Ideia bat duzu, ez duzu?"
  
  
  
  'Benetan."Pertsona eskatuz zen orain merezi bizitza askoz gehiago baino noiz sartu zen. Joan zen baino gehiago bar, bere beira huts, jarri ego harraska — entzun ahal izango duzu ura sloshing — eta bere burua bota beste garagardo, oraingoan handi batean beira. Itzuli zen berriro. Nick ikusi Bob Erdi-Defentsa izan zen, gaur egun zelatatzen Pete suspiciously.
  
  
  
  Pitt luze bat hartu zuen edan. Izan zen, baita horren jakitun. "Aldeko apustua egin dezakezu ideia bat dut. Erakarri dute eremu adituak kimika eta medikuntza mundu osoko. Dute arrastatu eta guztiak piztu ahalik eta gailu, hala nahi badute eguneratu dena. Dute, nahiz eta eraiki aireportu bat du bere burua, eta inork ez daki non gauza batzuk datoz, edo non joan dira. Ih zaintza da ikusmena arraro bat. Besterik ez dira gisa krudela beren pertsonak dira, kanpotarrak.
  
  
  
  Nick alegia harritu. — Nola da hori posible?"
  
  
  
  "Bai, egiten dute." Pitt atxikia aurrera. Orain begiratu zuen jakintsu bat bezala hontza batekin gorri bat buruan. "Bizilagunak lan egiten duten ekoizpen areto inoiz ez begiratu barruan eraikin nagusia. Gauez, ego inguratuta dago, talde berezi bat sekretua guardia. Non dira batetik? Ez dute hemen bizi. Eta azkarrena lortzeko modu zaionean lan bat da, bitxia izan." Nick nabaritu bere harridurarako duten edalontzi handi zen dagoeneko hutsik.
  
  
  
  "Eta langileak edo garbitzaileak?" Nick eskatu. Ziur aski ikusi ahal izango dute zerbait?
  
  
  
  "Horiek guztiak langileen bizi luxuzko etxebizitza fabrika arrazoi."
  
  
  
  "Ondoren, planteamendu guys horiek etortzen bada hemen egun bat off."
  
  
  
  "Inoiz ez dute hori egin. Ez dute, nahiz eta hitz bertakoek. Noiz joan dira egun bat off, gastatzen dute ego Denver edo kanpo ego. Batzuk ih haurrekin ibiltzen eskola-autobusa, baina ezin duzu gauza handirik atera zien. Gainera, ez dakite ezer, noski.
  
  
  
  Nick nodded eta interesa erakutsi. "Gorde dut nire begiak irekita, Pete, baina zer egin duzu uste izan nuen aukera bat jakiteko?"
  
  
  
  "Nik duzu nonahi, Jim. Seguruenik ari zaren baino smarter gidariaren batez. Apustu egingo dut dirua, ez duzu gidatzen kamioi bat zure bizitza guztian. Agian, ikasiko duzu zerbait, han eta hemen, agian dituzu ohi bat harrapatzeko zer ari dira bidaltzen. Bada, ez dago sistema batzuk behar izan da aurkitu, ondoren, ziur aski, gu bi daiteke irudikatu? Adostu betetzen? Ospatu zuen bere eskua, zein izan zen dardarka apur bat.
  
  
  
  Nick harrapatu txikiagoa gizonaren eskua, zein izan zen, ia dwarfed ego eskutik. Baina botere sendoa izan zen, eta palma zen enpresa. "Saiatu naiz," Nick esan zuen.
  
  
  
  'Ona. Pitt grinned eta ibili baino gehiago bar, bere edan. Ego-ren aurpegia zen glowing. Zerbait izan zen berehala begi harrapatu, Nick erabaki. Hala ere, ezin izan zuen edari hainbat egunetan konortea galdu aurretik.
  
  
  
  Bob Poluvorona, nor izan dira zutik counter bat bezala maltzur brown estatua, bat-batean jiratu, bultzatu ireki abentura mahogany atea, eta ibili baino gehiago, Nick. Zer Indian esan nahi izan zen ekarri bakarrik Nick-en belarriak. "Beti dago zarata denean edaten zuen. Saiatu gelditzeko ego edo kentzeko. Uste Martha.
  
  
  
  Martha bidez sartu sarrera nagusia. Gisa egin zuen bere bidea bidez gero eta jendez gainezka bar, eder begiratu zuen bere urdin egokitzeko. Zuen sartu zaie Pete bezala itzuli zen taula bat frothy edalontzi garagardoa eskuan. Biek izoztu une bat. Nick sentitu ih sentitzen. Besterik ez duzu sentitu ih haserrea, frustrazioa, eta handitzea.
  
  
  
  Martha ibili da, bere anaia bat mahai izkinan, baina udaberrian bere urratsa eta kolorea bere aurpegia desagertu magia balitz bezala. "Egunon, Jim."
  
  
  
  Nick begiratu Nah bezala reassuringly ahal izan zuen bezala. — Egunon, Martha. Itxura handia duzu.'
  
  
  
  'Eskerrik asko.'
  
  
  
  Dead isiltasuna. Pitt luze bat hartu zuen edari bat, keinu bat bezala begiratu erronka. Nick ezin lagundu, baina pentsatzen ez hain ona TELEBISTA programa. Ezagutzen zuen, backstory delako at present izan zen inaugurazio eszena hori ikusleek ez dakit. Pitt, alkoholdunen bat izan zen, behin eta berriro zorian binge. Martha, gaixoaren erizain batek beti onena espero, baina bazekien ezin izan zuen espero txarrena. Bob erdia da-defentsa, leial beste etxe, beti prest zaindu Pete edo garbitu solairuan berarekin, baina badakit hau dela eta ez dela, lagundu digu. Nick gogoratu tekniko definizioa alkoholismoa: fisikoaren forma bat alergia lagunduta ezinbesteko bat psikologikoa erakarpen.
  
  
  
  Izan zen, dagoeneko hasita bete pixka bat. Erlojua gainetik bar esan zuen, minutu bat iraganean hamaika. Pitt esan zuen: "lan egiten dut lortzean. Uste berriro, Jim.
  
  
  
  "Ondo da," Nick esan zuen. Pete gainerako hartu zuen bere garagardoa U-formako taberna parean atea.
  
  
  
  'Zer egin zuen esateko? Martha eskatu.
  
  
  
  "Zuen ustez, artikulu bat egin ahal izango da inguruan sekretuak Reed-Farben. Badut lagun dezake emu, egingo zuen zatitu kuota nirekin."
  
  
  
  Martha begiratu haserre; ondoren, nekatuta adierazpen wiped sternness bere aurpegia. esan zuen. "Bai, Pete erreportaria da. Lan egin zuen hainbat ona egunkariak, baina ezin izan zuen aurre. Denbora bakoitzak ez zuen... zapuztu zuen, itxura modu bat atzera lortzeko lan egiteko. Beraz duzu lan hau?
  
  
  
  'Bai.'
  
  
  
  — Ondoren, zure lana egin eta ez saiatu laguntza Pete. Da, bakarrik egin ahal izango duzu zorigaiztoko eta, azkenean, izango duzu kaleetan... besterik ez zion bezala.
  
  
  
  "Ez zuen edan?"
  
  
  
  Bere aurpegia estutu une batez; gero, bere sorbaldak amildu. 'Bai.'
  
  
  
  "Agian lagundu ahal izango dut Em idatzi istorio handi bat eta kentzeko binge." Ez Nick uste da. Piztu dezakezu zure mozkor anaia bat sartu enpresa kudeatzailea eta eman em beste $ 10,000 bonus gisa, baina gero lortuko zuen edan berriro ospatzeko guztiak. Ez dute gelditu arte ari dira lurrean edo eskubidea lortzean laguntza psikologikoa. Baina, nahi uncomplicated gidari Jim Perry, onartzen zuen ideia bat azkar sendatzea trinketa etorri.
  
  
  
  "Niri entzun arretaz, Jim. Besterik gabe, zure lana egin ere, Ihiak-Farben eta ez makila zure sudurra beste gauzak. Bere larria.
  
  
  
  "Hori izan behar dute, beraz, buruz secretive da?" Nick galdetu guztiak errugabetasuna izan zuen muster. — Ez dut ez-uste ziurtagiria, eta ez naiz sartu dig gobernuak sekretuak, baina bada bat besterik ez da ona. artikulua.".. Martha jartzen du bere eskua bere beso une bat. "Entzun, maitea boy," softly esan zuen, " uste duzu ez nekien zer zen I buruz hitz egiten?
  
  
  
  — Ezagutzen duzu, ziurrenik, hori. Duzun izan dut hemen, asko baino gehiago bere.
  
  
  
  
  "Reed-Farben funtzionatzen munduko enpresa handi. Entzun al duzu inoiz industria-espioitza? Adibidez, enpresa bat handia du produktu berri, eta ez du behar ego babesteko? Beno, enpresa hau ere egiten, hala nola, babesa. Ez oztopatzeko.
  
  
  
  "Izan dute, modu bat aurkitu berriak hazten ilea edo galtzen pisua dieting gabe? Honen antzeko zerbait egingo milioika."
  
  
  
  Zuen narrowed bere begiak apur bat, eta une batez pentsatu zuen litzaidake zuen urrunegi joan. Noiz jolasten ziren rol bat, zerbait ezkutatzen nahian, informazioa bildu eta uste baten bidez ekintza plana — guztiak aldi berean-zinen oreka bat bezala tightrope walker.
  
  
  
  "Just pentsatu, zer egin ahal izango dute," esan zuen em. — Ba al duzu hitz Kenny?"
  
  
  
  'Bai. Besterik ez dut esan duzula cashed nire egiaztatzen, eta dena arazorik gabe joan zen. Behar dute gidari bat. Hori da, zer ikasi dut tipo bat on Rainey espedizioa. Do you know the ego?'
  
  
  
  "Dator zuen hemen, batzuetan. Ez duzu benetan benetan me ez duzu spy?"
  
  
  
  'Ona. Baina, ziur aski, ezin dut gorde nire begiak irekita, benetan? Bestela, jendeak uste izango naiz crazy."
  
  
  
  Izan zen bat ona barre, bere taldea. Em modu gustuko bere ezpainak leundu eta modu bete dute makilak. Bob Poluvorona honked bere adarra. Martha koa izan da. "Joan behar dut lan. Zorte ona, Jim.
  
  
  
  — Ez dut hasi arte lau o ' clock bihar. Ikusiko dut inguruan bederatzi gauean."
  
  
  
  "Ondo da," xuxurlatu zuen.
  
  
  
  Nick zen lanpetuta bere ingurua, begi bat mantentzeko leku, zein izan zen, gaur egun ibilia. Bat-batean sentitu zuen begiak haren gainean. Aurkitu zuen erdibidean bar. Harrapatu zuten ego-begi eta jiratu egin zen.
  
  
  
  Dute, baita gizon bat izan zen baino laburragoa ego eta zabalago gehienak baino beste. Gogorra, bilatzen begiak itsusi bat, aurpegi bat berdindutako sudurra. Izan zen, King Kong, gizona bere Colt hartu zuen inguruan Hubie-en gela Silver Cloud Hotel Burdinola Bidegurutzean.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick gogorra izan adierazpena bere aurpegia, nahiz eta ezin duzu bakarrik ikusten baduzu koa izan da hurrengo zion, begira txoko bere ego-zabal grisa, begiak eta bizia, ahoan.
  
  
  
  Pentsatu zuen, " Beraz, Mr. Wang-cool-baina-ez-hain-smart! Nola aurkitu zenuen me - on bat punta-off edo istripu? Zer behar zuen egin? Zuen aitortu dit, arren, nire mozorrotzeko at Errementari Bidegurutze?
  
  
  
  Marroi bat kapela eta berokia bezala zirudien bat nahikoa bermatzeko, batez ere kontuan hartuta, iluntzeko argi gela 18 eta Silver Cloud Hotel korridorean. King Kong izan insecure aldiz. Nick jaiki eta ibili baino gehiago, sarreran egun txartela kontra, non Pitt eta kutxazainak ziren lanpetuta. Iritsi bi muturrak, line, Pitt atxikia aurrera, bildu, jaso, eta alde batera bultzatu Nick-en dolarraren faktura. "Ez da betiko, antigüedades. Egingo dut ikusi duzu gaur gauean?
  
  
  
  'Bai. Eskerrik asko.'
  
  
  
  Nick sauntered zehar aparkaleku handi, inflexio bere burua besterik ez da nahikoa segundo batzuk behin, begi bat mantentzeko on ate atzean. Aurretik iritsi zen bere Ford, ikusi zuen King Kong atera eta itxura ona hartu inguruan. Nick azkar jiratu eta oinez itzuli autoa. Zuen groped ate eta ikusi King Kong hartu urrats batzuk bidean ego. Nick aktibatuta eta ibili briskly itzuli jatetxea, emanez gizon zuri bat bezala begiratzen zuen gainditu mimmo, zein izan zen ohikoa enpresa ezezagunen osoa.
  
  
  
  Joe Felix ez zekien non zegoen, zutik. Gauean aurretik, izan zuen saiatu hutsik batzuk ilun-barra, eta, orain, bere ego zen splitting, bere begiak ziren erretzea, eta zuen etsi behar toniko hori ez zuen, izan ere, denbora-ordena ez dago. Nick-en nahita ikastaroa jarri ego aldean. Modu grisa, begiak stared haren bidez ezagutu gabe, hura harritu zion. Gorde duzu dirua zela pertsona hori! Edo ez? Bere kizkur ile marroia begiratu oso desberdina lop-gainera marroi kapela azpian txano hori izan zen pixka bat sakatzen atzera bere burua. Zentzuduna gela, ez zuen itxura arrunt langilea. Ia nahi gabe, Joe Felix muttered,"Beno..."
  
  
  
  Nick aktibatuta inguruan, eta erantzun bat lodi hegoaldeko azentu, " Bai?"
  
  
  
  "Esan dit.".. Ez dut ezagutzen duzu?
  
  
  
  'Agian. Baina nor zara zu orduan?
  
  
  
  Joe Felix irentsi eta jotzen. Zer demontre izan, esan zuen orain? Ziur, hori izan da lasaia, baina ezin izan zuen tiro egoismoa bertan, izan zuen? Ran zuen bere hizkuntza baino gehiago bere parched ezpainak. Jainkoa, hau langilea ez duten itxura lasaia guztietan. Beste bat, ez zen, hala nola ergelak nekazari lasaia. Joe erabaki smart bat izan detektibe. "Ez dugu betetzen Errementari, Bidegurutze bat duela egun batzuk?"
  
  
  
  Nick astindu bere burua. 'Oh, ez, ez. Izan dut delako errepidean. Baina, agian, izan zen nire anaia John. Pertsonak beti nahastu digu. Inoiz ez zuen irentsi hau faltsuak, Nick pentsatu.
  
  
  
  Joe sentitu erliebe zentzu handi bat. Besterik ez duten bezala. "Hm, bai", esan zuen, " orain gogoratzen dut, bere ego izena izan zen, John. Izan zen ustezko izan ez?
  
  
  
  — Bai, izan daiteke. Zuen berandu zen gure poker jokoa.
  
  
  
  "Non da John orain?"
  
  
  
  Nick alegia susmagarriak. — Zer nahi duzu berarekin?"
  
  
  
  "Bere... I oraindik zor em gutxi dolar bat.
  
  
  
  "Galdetu zidan, eta eman dut emu."
  
  
  
  
  Oh ez, nahiago dut aurre egin zion bakarrik. Lortu dugu batera, oso ondo. Non egin ahal izango dut jarri zion?
  
  
  
  Nick saiatu bere onena begiratu nahi sinple bat herriko mutila. — Ez dakit, zehazki, gizon. Besterik esan zidan non zauden, eta ez dut esango em etorri behar duzu denean lortzen zuen atzera."
  
  
  
  — Noiz izan da hori?"
  
  
  
  "Hiru edo lau egunetan."
  
  
  
  Joe Felix iritsi sartu bere barruko poltsikoan. Nick izoztu. Eta stocky gizon hartu koaderno bat eta ballpoint luma, idatzi zuen behera kopuruak, eta entregatu behar da Nick. 'Ahots ahal zuen call me at zenbaki hau.
  
  
  
  Esan em dut dirua zion. Zein da zure abizena?"'
  
  
  
  "Perry," Nick esan, gero frowned, balitz bezala, haserretu. 'Zer da zure izena?'
  
  
  
  'Joe. Ez ahaztu esango emu dena gauza ederra da, eta ezin dut utzi emu bizi on bat egiten."
  
  
  
  "Esango dut," Jim esan, eta joan barruan.
  
  
  
  Joe Felix ikusi emu joan, scratching bere burua atzera eta kolpatuta bere ukabila on lodi skull gainetik bere eskuineko belarrian, balitz bezala ikusteko bada, ez zen ezer geratzen barrel. Zuen erabaki hori lortzeko dirua Kalinich. Ez ziren asko jende-inguruan Martha nork zekien zion, baina ez zuen erronka bere zorte. Agian zuen find out about John Perry geroago, denean bere anaia ez da inguruan.
  
  
  
  Nick pazientziaz itxaron arte ezin izan zuen harrapatu Pete-en une lasai bat. Deskribatu zuen gizona besterik ez zuen utzi eta galdetu Ego Pitt bazekien. Pitt esan zuen litzaidake ikusi da, ego, behin edo bi aldiz, baina ez zuen ezer jakin Nen.
  
  
  
  Martha ezin gogoratu gizona.
  
  
  
  Nick koa hurrengo Bob Poluvoron, nor zen jarraipen cash erregistro eta zanpatze, eta galdetu berari buruzko galdera bat corkscrew. "Dio ego izena da Joe."
  
  
  
  Hartu gabe, bere begiak off bere lana, Bob esan lasai:: "Ego izena da, Joe, Felix. He izan da hemen, zazpi edo zortzi hilabete. Egiten zenbait lanetan handi Apennine ugazaba. Agertzen eta desagertzen berriro. Ez du lan. Eztabaidagarri mota. Begi bat mantendu da. Dirua galtzeko, jolasten dado batean, Vladimir. Zuen pistola bat dauka. Emu ez da benetan nahi duzun.
  
  
  
  Nick blinked. "Eskerrik Asko, Bob. Oro har Custer erabilgarria izango litzateke behar duzu.
  
  
  
  "Zuen zor zidan bere garaitzeko."
  
  
  
  Nick grinned eta itzuli zen bere bila Ford. Joe Felix zen inon ikusi ahal izateko. Nick ireki kanpaia eta egiaztatuko tranbia arretaz. Aurka Leaning bagoi, pausatu zuen distiratsua, eguzkia miresteko urdin ñabardura inguruko mendi baten gailurra. Batzuetan zortea izan, eta batzuetan huts egin duzu. Aurkitzeko Hubie-en zinta eta lana lortzeko zen godsend; sartu exekutatzen Joe Felix porrota izan zen. Ez ziren bi big galdera ikurrak. Ba Felix nahi "John Perry" bere volition, delako Ego zorrotz kanpoko ezkutatzen bulldog bat, edo egin Reed-Farben da nagusi bidali Ego ondoren man zuen aurkitu Hubie-en gela? Izan zen, bada, jarduteko bere ekimenez, litekeena da ez zela jakinarazi dute aurkitzeko aztarnak "John Perry". Hau bada quest zen bat esleitzen emu da, seguruenik txostena bere aurrerapen delako, emu behar erakusteko emaitzak. Baina ez zen arrazoizko aukera zela mantendu da berak, berriz, bat bezala egin nahi izan zuen sortu galera pistola eta bere garaitzeko hotel gela batera bere arrakasta.
  
  
  
  Nick wiped autoa rearview ispilu batera zapi bat. Horiek mountain errepideak, izan nuen ikustera horiek denbora guztian. Ez zuen jakin zer pentsatu. Joe Felix arriskutsua zen, agian, nahiz eta bizitza arriskuan. Jakina, bezain laster, Kenny edo beste batzuk ezagutzeko arteko konexioa John eta Jim Perry, egingo dute berehala ikusten bidez ego.
  
  
  
  Jim gidatzen Ford nahi Galí errepideko afari hogei mila kanpoan, eta aurkitu Joe Felix, nor izan zen, askoz hobeto sentitu ondoren, garagardo bat eta batzuk whiskies zen, eta orain saiatzen ari roll bost dado.
  
  
  
  Jokoarekiko Kalinich ez du batere aldatu da urteetan zehar. Hau zen hamabost egun bat ordu, atzeko gelan. etenik gabe eta babespean tokiko agintariek. Joe mantendu bota gaizki eta bota aurretik ego erabat desagertu zen. Nick sel eta apustu kopuru txikiak. Joe Felix laster nabaritu ego. Zuen nodded eta frowned. Mantendu zuen at glancing Nick. Zirudien zuen harritu, eta pentsatu gogorra. Bitartean, Nick eskatu berak, Martha, eta Bob buruz Joe Felix, egin zuen zehazki zer Nick aurreikusi zuen. Rode zuen gora hurbilen dagoen karpan, non Bob esan Bob izan dira eserita denbora luzez. Zuzenean joan zen taberna, edan bi whiskies eta garagardo bat, eta, ondoren, zerbait egin Nick ezin ziurrenik buruz jakin.
  
  
  
  Sartzen zuen, bat telefono kabina eta lasterrak Benn sekretua telefono-linea bat erabiliz, kode-zenbakia. Joe ego zen benetan behar dire arrakasta, nahiz eta zuen, alegia, dagoeneko lortu du bere hitzordua jakinaraztea emaitzak itxaropentsua. At Benn-en bakoitiak agurra, Joe berehala esan zuen, " ez nago ziur.: "Ez naiz harekin harremanetan."
  
  
  
  Ez zen une bateko isiltasuna, eta, ondoren, neurtu erreuma jarraian, lodi guttural soinuak: "ondo da. Zer da ego izena?'
  
  
  
  John Perry.
  
  
  
  Benn gogorra begiak keinuka zuen galdetu bada, hau ez zen egia, edo ez. Ez zuen jakin Perry arloan, baina, behar zuen egiaztatuko. Bada galdetzen diot nire buruari hori lelo Felix gogoratzen hori ez zuen aipatu bere izena elkarrizketa zehar gorabeherari buruz at Errementari Cross, eta hori Benn ez galdetu — helburua. Ondoren, Felix izango litzateke nahastu eta gezurra, are gehiago, eta hori ez litzateke laguntza-gaietan. Jakina, Benn gizonen jada eskatu hotel administrari horri buruz berehala. Gonbidatu liburua izan Henry Rigel izena da, baina horrek ez zuen ezer esan nahi. Benn esan zuen: "zoaz norabide egokian. Izango duzu gisa jarduteko iradoki zuen?
  
  
  
  'Bai. Baina denbora pixka bat hartuko du.
  
  
  
  — Baina ez duzu espero bestelako arazoak?"
  
  
  
  'Ez. Guztiak oso ona da orain.'
  
  
  
  Benn ez fidatzen gurekin, besterik gabe, telefono. Ez ziren oraindik galdera nahi zuen galdetu. Bakarrik izan dute itxaron. — Ez duzu inolako laguntzarik behar?"
  
  
  
  'Ez. Joe pentsatu diru kopuru Benn zuen aipatu. Ez zuen gehiago nahi konplikazioak. — I zintzilikatzeko behar." Deitu dut duzu beranduago.'
  
  
  
  Itzuli zen tabernara, eta izan zuen beste edan eta beste garagardo edalontzi, izan zen bezala, gazi kakahueteak. Zuen wiped izerdi bere goiko ezpaina. Zuen gezurra Benn, baina honetan aurkituko dituzu Perry. Konturatu zen zuela azkar ahaztu galdetu Anaia ego izena. Ez zen hondamendia. Tokiko bulego bazekien denek. Zuen aurkitu dute. The whisky hasi zen indarrean. Ume, hobeto sentitu eta erabaki bat hartzeko aukera.
  
  
  
  Ondoren Joe geldiarazita, Benn arretaz jarri, bere beso artifiziala aulki gainean, pozik zehaztasun horrek ezin izan zuen orain erabili bere protesikoa besoak. Begiak gainetik maskara ziren expressionless eta izotza bezain hotza. Zuen botoia sakatzen. Gizon bezala ezagutzen Robert Rick bidez sartu alboko atea.
  
  
  
  Rick zen zuri-ilegorrie, lerdena, eta zuzen ibili. Mota hori berehala marrazten arreta seinaleak izkinan inguruan eta claps beren eskuak.
  
  
  
  Benn esan alemanez, " gizon Felix aurki Errementari Bidegurutze zen John Perry. Felix chases ondoren zion, baina ez zuen mutu gisa txerri rump. Antolatu pertsona jatetxe hau baita fabrika. Hau aurkitu Perry lasaia.
  
  
  
  "Noiz aurkituko dugu ego... liquidate da?"
  
  
  
  'Beharrezkoa'. Eta berehala, posible bada.
  
  
  
  Rick konturatu ego, ego eta ahotsa bat-batean sounded adeitsu: "oso tirabiratsuak, maitea beste. Uste duzu, hau da, bat inguruan AIZKORA? Agian, pertsona bat izendatu AIZKORA?
  
  
  
  "Deskribapena zuzena da."
  
  
  
  "Oh, zer! Prestatu dugu, beraz, arretaz honetan - eta ari gara, beraz, hurbil arrakasta. Batzuk gehiago asteetan, bi hilabete gehienak...
  
  
  
  "Arrakasta." Benn pitzatu metal ballpoint luma artean bi tentakulu bere artifiziala alde batetik, balitz bezala ziren atxikitzea bat zotz erdia. "Ez gara ia puntua non ahal izango dugu... eskaintzen gizateriaren aldaketa handiak...".
  
  
  
  Ricky-ren barre zen kaltegarria, ez guztietan duten bezala ongile gizateriaren. "Egingo dugu, hura harrapatzeko, Martin, eta lehenago hobe. Ez duzu uste dute agian buruz jakin Nebraska esperimentua?
  
  
  
  — Ziur nengoen, ez zen-oraindik ferret. Dugu, hala nola, ona konexioak Washington-en. Ez dut uste dute buruz jakin Nebraska, baina badakizu nola maltzurrak deabrua da. Zenbat gizon ez zuen izan eskuragarri? Ezin izan dute aurkitu ekipamendu Nebraska. Biltegi bat gertu misil base bat izango litzateke leku seguruago hemen baino. Dezagun bidali duzu, zer behar dugu.
  
  
  
  "Bezalakoa da batzuk jarriz inguruan gure arrautzak beste habia."
  
  
  
  "Oso ona alderatuz, Heinrich! Bai, batzuk arrautzak dugu hatched bidaliko dira beste habia." Altzairuzko eskua sartu danbateko aulkia. 'Ondoren, fina da. Bezain laster hegazkinez iristen. Konpondu bihar. Bitartean, ezarri batzuk onak tranpak hau Perry.
  
  
  
  "Lan egingo du, nire lagun maitea. Rick desagertu zen.
  
  
  
  Benn eroriz bere kirurgikoa alde batetik hiru aldiz ertzean aulkia. Aldi bakoitzean, zuen poliki-poliki planteatu da eta, ondoren, azkar jaitsi bezala aizkora bat. Hori deabrua! Hori misteriotsu American duten kostua emu altxorra, hondatu bere sofistikatuenak planak, eta zapuztu ume, Indonesia, Herbehereak, eta Rhodesia. Ezin da inoiz ziurtatu, zer itxura zuen, izan ezik, bat izan zuen, handi eta arriskutsua eraikitzeko eta azkar-jarduneko garunean. Zuen egokitutako bere lan bat bezala chameleon. Logika eta ikerketa zehatza erakutsi dute Nick Carter izan zen AIZKORA, baina nola egin dezaket ziur izango duzu?
  
  
  
  Benn zen oinez inguruan horrelako zerbait, eta pentsatu zuen, ez dakit beldurra. Bizi izan zen hogei bizi at behin-baina hau deabrua haunted ego bere lo.
  
  
  
  Azken urteotan, zuen jasan amesgaiztoak, eta guztiak ziren berdinak. Berak amestu izan zuen hasita are handiagoa berria errusiako proiektuak erabiliz, bere zabala fortune eta bere nazioarteko sare ohia adiskideak. Zuen maileguan milioiak, bribed gobernuek, eta lan bat olio cartel eta konbinazio bat energia nuklearra landareak monopolizatu benetako iturri diru guztia. Baina besterik ez zuen buruz izan zen agertzen bere benetako forma eta zaharrak berreskuratzeko ordena guztiak bere ego aintza, Odin en ego-fidagarria laguntzaileak kendu bere peluka eta mozorrotzeko, eta esan zuen: "Bere izena da AIZKORA..."
  
  
  
  Zurrunak izerdi piztu noiz esnatu zuen.
  
  
  
  Noiz harrapatu zuten mutil fabrikan, pentsatu zuen litzaidake zuen arrakastarik izan, baina ez zuen. Guztiak ih berezia errekurtsoak, ezin izan zuten ahaztuak gehiago atera zion baino bat izan zela zin FBI langilearen. Nimura eta von Dirksen ziren iritzi hori izan daiteke bat hypnotically transmititzen erreakzioa.
  
  
  
  Perry? Altzairu eskua behera etorri zen berriro.
  
  
  *********
  
  
  
  Nick galdu hogeita bederatzi dolar. Ez da detektatu edozein interferentzia langileek, baina ez ziren hainbat tresna eta metodo hori bakarrik izan probatu bada, denbora eta tresnak eskuragarri ziren. Zuen behin ikusi aulki bat miniaturazko zirkuitu barneratua kontratxapatua mahai, eta hainbat forma eta kurbak modernoaren dado zen agortezina.
  
  
  
  Joe Felix galdu zuen, gutxienez, berrogeita hamar dolar. Ez zuen pentsatu. Azkenean, eman zuen sortu eta itzuli zen tabernara. Hitz egin nahi du Perry berriro, baina, nola ume, hori egin? Gogorra, zurbila ezaugarriak beren egos twitched dardaratia bere pentsamenduak.
  
  
  
  Nick salbatu zion arazoak oinez baino gehiago zion. "Hey, Joe. Bere ez lortzean ezer atera. Nola zaude?
  
  
  
  "Ez da ezertarako. Egin nahi duzu edan?'
  
  
  
  "Plazer. Ez nuen apurtu da. Oraindik ez duzu interesa ona pistola, zaude?
  
  
  
  Felix ia irentsi bere zigarro. Madarikatua! Zen da txantxa bat? Edo zen ergelak zorte? Ondoren, huts egin zuen, aldi craps taula, zuen benetan zen bat izateko eskubidea zortea aukera! 'Agian. Da on dell ' hotel bera erosi Odin.
  
  
  
  "Hau gauza ona da. Automatikoa.'
  
  
  
  "Armada baten eredua?"
  
  
  
  "Bai".
  
  
  
  Joe aldartea hobetu. 'Zenbat?'
  
  
  
  Nick narrowed bere begiak, mesederako begiratu zuen sly. Zuen itxura lasaia duten, Joe pentsatu. Ego anaia? Posible al da hori...? Nick esan zuen: "horiek guztiak new pistola lege da, egingo dute, kostu gehiago. Ehun bucks?
  
  
  
  — bai... horiek old guns ez kostua askoz. Zer gauza hau itxura?
  
  
  
  'Bikaina.'
  
  
  
  Joe heavy brows drew elkarrekin. Zuen arazoak izan zen, izan zen tximinoa bezala, are gehiago, ohikoa baino. Bada bakarrik ikusi ahal izan zuen, zentzuduna baggy brown hat. Esan zuen: "ikus Dezagun."
  
  
  
  "Zuen nire etxean."
  
  
  
  "Bada, ez dago ezer gaizki, I' ll buy it ego ehun bucks."
  
  
  
  Nick xukatu bere beira. — Egon naiz zure zain Parisen hemendik." Ahotsa, nire autoa, Ford.
  
  
  
  Une bat geroago, gidatzen ari zen, aurretik King Kong bere Merkurio, honako errepide txiki hori Martha ezarri zuen sortu emu, baina gelditu konpentsazio bat besterik aurretik behaketa bizkarreko. Em ez zuen hartu nahi King Kong leku bat izan zuen, hala nola, oroitzapen ona. Dagoeneko zen eta aurka leaning atea Ford denean Joe gelditu atzean eta poked bere burua leihoak bidez. "Hey, zer egiten dugu hemen?"
  
  
  
  "Ezkutatu dut hau pistola nonbait basoan. Etorri nirekin". Marmarka, Joe Felix nahaskia inguruan bere Merkurio. Noiz izan zen lau oinak kanpoan Nick, Nick esan, oso desberdinak tonu-curt, commanding, eta zorrotz, " ez joan gehiago nahi izanez gero, Joe.
  
  
  
  Joe gelditu eta zabaldu bere begiak. Nick jada bota bere txano behera bere burua baino gehiago. Aldi berean, ematen du eragina ahotsa. 'Madarikatua! Zu zentzuduna inguruan, hotel gela. Hori buruz gauza zure anaia izan zen, besterik ez ergelak. "Bai," Nick esan zuen. — Orain izan dugu txat apur bat." Agian zerbait egin ahal izango dugu, bestela, beste bat."
  
  
  
  Joe bat egin grim aurpegia. Izan zen oso azkar zion. Txiki bat izan zuen, pistola bere atzeko poltsikoan. Besterik ez bada, ezin izan zuen tira ezazu eta erabili, delako $ 4,000 plus ordaindutako oporrak izan zen, on line. Joe haizatuko bere eskuak astiro-astiro, ikasten gizakiaren eraginik aurre atxikia zuen aurka Ford izan zen bezala gozatzen lasai erredurak. Begiak irekita zeuden zion; ziren direnak izan zuen lanik Joe bere bizitza osoan. Pertsona begiak nork zekien ez errua eta ez ziren beldur. Ez duzu ikusten ih batean polizia - ikasi duzun bereizteko ih.
  
  
  
  Nick ulertu gehienak pentsamenduak ziren datozen pean Joe heavy brows. Ez zuen aurreikusi da aldez aurretik—, besterik ez da gertatu delako egoera. Ezin izan zuen utzi Joe Felix urruntzen oinez, amore eman bere mozorrotzeko, eta hondatu osoa Reed-Farben ikerketa. Zuen lured Felix batera asmoa grabbing ego eta gozamenerako zion baino gehiago. Ideia hil ego in cold blood ez zuen gertatu behar da Nick. Bat izan zen Killmaster, baina ez hiltzaile bat.
  
  
  
  
  Agian edaria eman Joe gehiago ausardia. Iritsi zuen bere pistola. Baina aurretik ego-en eskutik irits zitekeen arma izan zen, staring sartu Wilhelmina en labur garunean, eta horrek izan zen, dagoeneko erakunde zion, beraz, azkar izan zen, eta ez gogoratu mugimenduak Perry-en eskutik. Joe hartu urrats bat atzera, hori begi beltz patua. Joe, ez dute nahikoa primitibo ausardia, edo horrelako zerbait! Hartu zuen, beste urrats bat atzera. 'Zer egin duzu plana egin? Zer egin duzu uste?'
  
  
  
  "Reed-Farben ez behar duzu jada."
  
  
  
  'Da? Baina Benn ba...
  
  
  
  Joe, bere aurpegia gorri, irentsi hitzak. Zuen nahastu zen, haserre, eta ezin da egoera kontrolatzeko. Baina konturatu zen ez zuen aipatu Benn. Aktibatuta zuen eta ran.
  
  
  
  Joe exekutatzen zen, nahiko azkar bere tamaina. Nick jarraitu luze aurrerapauso. Em ia ez zuen izan, bere ahotsa goratzeko. "Lo oraindik, Joe. Joe ran are azkarrago. — iritsi bi muturretan lautada eder bat ikusi eta jarraitu eskuineko ertzetik amildegi.
  
  
  
  Nick snapped zion. "Stop!" Zen zuen ustezko hit ego atzean? Zuen zalantzan hartan pentsatu noraino ume litzateke eraman behar heavy Joe itzuli autoak. Zuen zukeen nahiago ekarri Felix berarekin, nor izan litzateke kontziente eta aurrera egiteko gai bere kabuz.
  
  
  
  "Stop!" Nick planteatu bere ahotsa. "Inork ez du minik duzu."
  
  
  
  Hori da, zer esan nahi zuen. Arren, bere mehatxuak, Nick ez zen buruz tiro edonork atzera edo, are gehiago, tiro norbait hanka atzean. Joe marratxodun atera eta konpentsazio bat sartu gerri-sakona adabaki belar eta sasiak, honako bide baten bidez eskisto. Nick ran zion ondoren, egiaztatu luger da helburua, eta planteatu bere arma. Baina ran zuen ondoren Felix batzuk oinak kanpoan, ospatu zuen atzera. Pertsona bat izan amildegitik erori. Gabe Nick ezer egiten horri buruz, hori da zehazki zer gertatu zen. Une bat izan zen, korrika mimmo bat irtena boulder, eta hurrengo ego desagertu zen. Ego negar galdu zen crash erortzen harri eta zatiak eskisto. Nick atzera salto batetik amildegi eta ospatu arroka. "The neurrira... eta neurrira," zuen muttered berak.
  
  
  
  Ez zen iluna kolpe nonbait atzera.
  
  
  
  Nick holstered Wilhelmina berriro, eta ahoko apur bat hurbilago ertzean arte ikusi ahal izan zuen, Felix-en lifeless gorputza etzanda dozenaka oinak azpian zion bat jutting ledge. Hartu zuen Nick ordu bat igotzeko behera amildegiaren aurpegia gorputza. Hautsi lepoan eta buruan zauri larriak. Nick arretaz miatu Ego poltsak. Jarri dut dena itzuli batera eta ez hartu ezer nirekin. Bi ordu geroago, etxera itzuli zen Alpetar, non idatzi zuen behera eta ezkutatu txosten osoa. Izango da agian egun lehenago Felix gorputza da aurkitu. Norbaitek gogoratu ikusten ih elkarrekin at Galí da, aukerak inor inguruan karpa ireki bere ahoa ziren arbuiagarria. Bide batez, biek utzi beren autoak.
  
  
  
  Deskargatu Martha, Pete, eta Bob, Erdi-Defentsa beste gauza bat da. Izan zuten gogoratu Nick eskatu zuen buruz Joe Felix. Bat izan zen, txarra mugitu, baina nola ezin izan zuen aurreikusten da? Bada detektibe eskatu ih badute buruz ezer jakin Joe, egingo dela esaten dute Jim Perry buruz galdetu nen? Nick frowned. Behar izan zuen, kontuz ibili haiekin. Bada Em zortea izan zen, Joe heriotza izango litzateke leporatzen istripu bat edo bere buruaz beste, eta hori amaiera izango litzateke da, izan ezik, Ego agian susmatzen bere lagun berriak Martha en jatetxea.
  
  
  
  Eta Jauna Marvin Benn, jakina. Noiz Felix izena aipatu, adierazi zuen lan egin zuen Benn. Era berean, ekarri Benn bat jaso zuen description gizona izan bilatuko hotel gela. Espero zuen nahi izan dute norbaitek marroi bat jaka eta zabal bat marroia hat.
  
  
  
  Mr. Marvin Benn, Presidentea, Zuzendaritza Batzordeko Prostaglandins Corporation, Presidenteak Reed-Farben Komisario eta beste hainbat enpresa. Misteriotsu Jauna Benn, are gehiago figura misteriotsu baino Howard Flujes. Dugunok ez dute argazki bat Benn, nahiz eta zahar bat. Marvin Benn ez zen gaur egun atzerrian, non Reed-Farben zuen bere konexio-Suitza, Alemania, Japonia, Frantzia eta. Saiatu bidaliz ume bat deialdiak salatu zerga inspector, eta izango duzu aurre, abokatu bat eta kontulari dute inoiz ikusi ez duten, beren bezeroak.
  
  
  
  Mr. Benn, Nick pentsatu, zu bai oso ederra edo oso itsusiak egia izan.
  
  
  
  Robert Rick bat, sortzez eta errespetatzen Reed-Farben langilea, galdetu Martha Wagner bada bazekien zuen John Perry. Rick ona izan zen bezeroari. Sarritan zuen ikusi nahi izan zen, bere enpresa-talde gisa. Eman zuen ego bere gozoenak irribarre eta esan zuen, " Ez. Inoiz ez dut izen hori entzun aurretik. Galdetu dut langileek da.
  
  
  
  Rick, bere begiak zorrotz eta zuzen itzuli, ez zuen ezer susmatzen. Martha erabiltzen zen galdera tokiko polizia, hartzekodun, detektibe, FBI eragile, senarrak jeloskor, eta haserre gurasoek.
  
  
  
  Utzi zuen Ricky eta esan Pete eta Bob Erdi-Guardia, " edozeinek eskatu dio, inoiz ez duzu entzun Perry, ala bere izena da Jim, John, edo beste zerbait."
  
  
  
  Bi gizon nodded alai eta jarraitu zuen bere lana.
  
  
  
  Joan zen atzera taula non Rick eserita zegoen bi big guys duten bezala begiratu muskulu langile gazte. "Ez dakite ego", esan zuen, ohar bat damua bere ahotsa. "Behar dut galdetu bere beste pertsona batzuk gaur gauean?"
  
  
  
  "Bada ari zaren ona," Rick esan zuen. "Nahi dut, oso eskertzen izango da."
  
  
  
  Utzi dute, zuen shoved bat bota-up dolarraren faktura sartu Ey-en eskutik, eta jada utzi on bat waitress-en taula. Martha deitzen Abe Phipps eta galdetu Ego inori ez duten Jim Perry zen ostatu zion.
  
  
  
  Abe ez mince hitzak. "Tira bakarrik elkarrekin, Martha.
  
  
  
  Esan zuen Nick horri buruz. Laster ondoren, Rick eta bi ego-laguntzaile erakutsi, ez da lortu bakar bat erantzun Abe, eta mugitu. Ordu erdi bat geroago, Martha en beltza Lincoln bota sartu nondescript aparkalekua atzean Abe etxea. Abe atera, atzeko atetik. "Jim bizi gela hogeita lau. Rick zen hemen.
  
  
  
  "Eskerrik Asko, Abe.
  
  
  
  "Legea betearazteko agentziak?"
  
  
  
  "Ez, pertsonala da gaia. Eskerrik asko berriro.'
  
  
  
  "Ez da aipatu.
  
  
  
  Martha behera ibili ilara etxe eta jo Nick-en atea. Noiz izan zen barruan, zuen berehala erori zen ego besarkatu. Gisa bota dute elkarrengandik urrun, Nick patted bere sorbalda gainean. "Whatever gertatzen da gurekin, eskerrik asko."
  
  
  
  "Ez dakit zer gertatu zen," esan zuen. "Baina Robert Rick eta bi ego pertsonak bilatzen ari zaren.
  
  
  
  — Ez dakit hori.
  
  
  
  "Buruz galdetu dute John Perry, baina gehiegi gustatzen Jim Perry aipatzeko beste edonork. Zer duzu egiten ari dira, Jim? Edo... Nor zara zu?
  
  
  
  'Nor da?'
  
  
  
  Martha eseri aulki ondoan fan. "Bai, Jim, nor?"
  
  
  
  Joan zen stand bere ondoan eta laztandu bere ile gabe nahasgarria ih. "Ez da ezer, baina bidaiatzen gidari buruz zaintzen duzun."
  
  
  
  "Behar zuen, uste izan da." Berak hasperen egin zuen. "Baina bere badakizu, Martha, Martha?" Zer egin duzu uste zen eroso nahikoa okupatzen Zortea Ed en karpan aurretik Reed-Farben lortu behera big gauza? Geroztik, urtetik hamalau, bere mistletoe du landu jendea barietate zabal bat sortu nahi duten zerbait. Handia egiten ari zara, Jim. Esan nahi dut, duzu play zure parte ondo, baina ez dut saltzen. Egin nahi duzu zergak ordainduz?
  
  
  
  "Ez," Nick esan zuen. Izan zen bat, gezurra ez zuen bezala — fooling norbait gustuko duzun eta merezi erantzun zintzo bat. "I zergak ordaindu nahiko, baina badakit batzuk multimillionaires ofrecido en duten ordaindu ahal izango smart (abokatuak, kontulariak gutxiago ordaindu zergak baino ih langile. Ez, nire maitea, zergak ez dira niretzat.
  
  
  
  "Beno, hori ez da. Duzu, bai lan polizia, edo ari zara korrika polizia, edo...
  
  
  
  'Beraz, zer?'
  
  
  
  "Edo oraindik arriskutsua beste zerbait." Bera izan zen, ergelak nahikoa duzu lan bat at Reed Farben, baina orain ez dute aurkitu dut oraindik arriskutsua. Benetan atsegin dut duzu, Jim, baina ez dut utzi nahi duzun guztia suntsitu eraiki dut.
  
  
  
  Kanpora bota zuen bi freskagarri garagardo hotz txiki baten inguruan plastikozko hozkailuan. Gabe, irribarre bat, bildu zuen bat ego. "Beno, Jim. Dut, oraindik ere, bere zain.'
  
  
  
  "Eztia, gauzak ez dira askoz okerragoa. Joe Felix sartu atean sartu leize non ginen zutik autoa. Zuen hildako.
  
  
  
  Begiak ireki zuen zabal. "Lan egin zuen Benn eta Rick. Bob Erdi-Defentsa-esan zuen, izan zen Reed. Izango dituzu gehienez, zure belarriak honetan-delia.
  
  
  
  "Egingo Bob inori galdetu nuen buruz nen?"
  
  
  
  "Nik dagoeneko ohartarazi zien," Bob eta Pete esan, " ez esan Rick edo edonork bestela, hori Perry da inguruan.
  
  
  
  'Eskerrik asko. Agian ez dute aurkitu ahal izan zidan egun batzuk gehiago.
  
  
  
  'Duzu zure burua? Ez duzu gainean aplikatuko Perry-ren izenean itzuli ondoren?"
  
  
  
  'Bai. Eta Abe? Bada, ari dira egiaztatu hemen... Martha blushed. "Ume, eman bere iradokizun bat, gehiegi. Lortu zuen bizkarra, behintzat, zu ari atzetik NCIS.
  
  
  
  
  'Ez. Izango da, besterik gabe, izan Rick eta ego pertsona. Nick atxikia behera eta bere musu oso astiro-astiro. "Eskerrik asko, Martha. Zauden emakume bat gizon bat harro egon daiteke. Makila eman zion lehenengo, eta, ondoren, galdetu em galderak.
  
  
  
  "Ez dut galdetu edozein galdera gehiago delako, oraindik ez dut erantzun bat lortzeko. Eta bada, egiaztatu duzu hemen? Ez urrunegi joan, maitea. Ez da, beraz, urrun hori ezin dugu topo, baina orain arte nahikoa urrun ez dugu, bai get nahastu. Hala ere, uste dut hori ikusi ahal izango duzu, zailtasun hori ez dugu aurre egiteko gai izan hemen.
  
  
  
  "Ez naiz utziz berehala, eztia. Dagoeneko duzun asko lagundu zidan, eta, agian, ezin dut lo egun batzuk gehiago otso aurretik zerbait. Sentsazioa izan dut Rick eta Benn izango da, denbora pixka bat behar dute aurretik hasi egiaztapena, beren langile-zerrenda. Ez da hau azken lekua izango duzu bilatzen me?"
  
  
  
  "Nire Jainkoa, Jim! Ez duzu hil nahi, zeure burua?
  
  
  
  "Maite dut bizitza, maitea."
  
  
  
  "Beraz, ari zaren zerbait sortu." Ari zaren bat lapurtzen inguruan ih, autoak?
  
  
  
  — Uste duzu, beraz?"
  
  
  
  'Ez.
  
  
  
  Gelditu zuen arte bost arratsaldean. Elkarrizketa lausotuta. Konturatu zen bere eragozpenak izan ziren ezertarako. Snuggling arte bere ohe gainean, Nick lasaia. Ez zen arte, pentsatu zuen egoerari buruz izan zen hori sentitu zuen tentsioa eta kezkatu, ume, zuen ezkutatu nahi nah. Zuen erori maltzurrak eskemak pertsona gaiztoak, eta bere lagun berriak ziren, eta orain arriskuan berarekin. Jakina, ume, utzi behar izango. Hubie Dumont, gehiegi, behar blackened ego zuen oraindik aukera izan zuten. Hainbat pertsona inguruan AIZKORA dagoeneko aurkitu arazo hau iraganean. Batzuk inguruan pertsona horiek ziren orain, besterik gabe, izen ohorea roll.
  
  
  
  Betebeharra, pentsatu zuen. Batzuk betetzeko ego, batzuk ez.
  
  
  
  Hau izan zen handiena apustua zuen inoiz egin. Puntuazio lotua zen, besterik ez bezala, bi-gizona beisbol talde hamargarren inning: bat break, bat galdu, bat erakuslea patua jaso izan galtzaile eta utzi une etorri denean argi doa. Noiz bai John edo Jim Perry da aurkitu-horietako bat izango da aurkitu horien inguruan - ume izango balitz bezala sentitzen da areto bat, putzu bat, non kuboak bizi rattlesnakes izan dira pixka bat...
  
  
  
  Nahiz eta ez zen ziur nola ezin zuten ezkutatu beren egoismoa, ezin izan zuen imajinatu. Jende gutxik zekien Perry, eta nagusiak direnak horien inguruan-Martha, Pete, Bob Huffcrow, eta Abe Phipps-berehala jaitsi isila.
  
  
  
  Metodikoa Robert Rick ba egiaztatu langile-zerrenda eta prozesu horretan topatu izeneko gizon bat Perry: Flo-Marie Perry, aldizka gidatzen ehun mila egun bat lan bilgarri saila. Ikerketa bat abian jarri zen aurka Nah. Zuen alaba txiki bat mendi nekazaria bere benetako izena zen Perrin. Zuen analfabetoa zen, baina ezin izan zuen irakurri, zenbait hitz, kutxak eta bide-seinaleak. "Ez da TELEBISTA," bere aita esan Rick-en mezulari frustrazioa. — Uste dut handia da hori joan zinen goratzeko, bere fabrika, baina egia da. Da bat ere ez bere enpresa. Flo-Marie benetan ezin irakurri.
  
  
  
  Rick ' s taldea zen, atzetik inor izendatu Perry baten barruan berrogeita hamar miliako erradioa.
  
  
  
  Kontsultatutako dute telefono direktorioak eta jasotako informazioa posta bulegoak. Hala ere, susmoa, John Perry, ez zen inoiz aurkitu.
  
  
  
  Nick nagusia da defentsa izan zen konplexua kudeaketa handi bat, hala nola kasu. Langileen zerrenda Rick izan berrikusi zen, aste bat zaharra. Jim Perry datuak bidali zen HR sailaren bidez nominak ordenagailua eta ez dute agertu hurrengo langileen zerrenda, zein izan zen ustezko agertzen arabera, hamarren hurrengo hilabetean.
  
  
  
  Bitartean Benn eta Rick, eta orain bi dozena beste henchmen, nahi Nick, gidatzen zuen enpresaren kamioi bat, ehun metro batzuk iragan mimmo ih da leihorik bulegoak.
  
  
  
  Nick deitzen zen Jim edonork ez eskatu gehiago. Bada Em erabili nahi izan bere abizena, zuen mutter "Benny" eta zirriborroak on ordainagiriak.
  
  
  
  Aurkitu zuen gehien duten sarrerako zama nagusia eraikin zetzan tankeak esnea, glukosa, landare-olio, eta xarabeak. Ziren berehala deskargatzen zehar deskargatzeko, eta, ondoren, langile berokiak zuri zen inguruan eraikin nagusia konektatzeko plastikozko edo gomazko mangerak dituen kamioi ziren, ponpatzen. Pertsona hau eraikitzeko ez ziren onartzen nahi duzu hitz egin. Sinatu dute jasotzeko zama, esan zuen, "OK" eta desagertu egin zen berriro.
  
  
  
  Gau batean Rainey azpimarratu Nick joan garagardo bat berarekin, ondoren, lan, eta ez zen urrun lortzean da. Beraz, zuen berehala aukeratu zuen onena mota edan, eskaintza kutxa bat erosi sei latak eta edan cool basoan. Rainey adostu. "Ez da asko infernua bat merkeagoa da, benetan.
  
  
  
  Noiz izan zuten hiru latak bakoitzean, joan ziren, beste kutxa, delako lortu dute batera ondo eta ez zuen dena buruz hitz egin oraindik. Rainey esan zuen pozik Nick-en lana izan zen eta bakarrik egiten, bere enpresa propioa. Nick iradoki zuen ihes bere emazte ohia, nor izan dira emandako handi elikagaiak ordainketak, eta adineko gizon ia oihuka errukia.
  
  
  
  "Inor ez bada buruz galdetzen pobrea Jim Perry," Nick iradoki, " mesedez, ahaztu dut existitzen."
  
  
  
  "Ez dut gogoratzen," Rainey esan zuen. "Orain ulertzen dut zergatik sinatu zure izena Benny hainbat aldiz." Nick blinked. Inoiz ez gutxietsi edonork! Aktibatuta zuen elkarrizketan Reed-Farben .
  
  
  
  Rainey en fluxua hitzak zen geldiezina. "Marihuana", esan zuen. "Nire Jainkoa, bat dute urrezko nirea. Ulertzen dut bere apur bat. Ez dira asko guys egiten duten hau. Baina ez da benetan berean, klima-hemen, eta guk hasi da beranduegi. Prezioa dagoeneko igo dotorea dolar libra bakoitzeko. Nick bazekien Mexikon uneko prezioa sasiak-free cannabis zen hogeita hamar dolar libra bat, eta estatu Batuetan izan zen, normalean bi aldiz. Non aurkitu ona marihuana merkatu honetan herrialde menditsua?
  
  
  
  "Nik egin beharko batzuk lorezaintza," Nick esan zuen. - Prezio onean. Baina ez da merkatuan oversaturated? Zenbat Denver atera? Dugu bidaltzeko zama zehar erdi herrialde - Los Angeles, San Louis, Chicago..."
  
  
  
  Gelditu zen han. Rainie chuckled. "Goazen. Besterik ez duzu utzi behar ego militar kanpamentuetan. Mutil hauek guztiak inguruan Vietnam dira adikzioa da, eta ari dira, arrastatu beste batzuk asko haiekin. Besterik gabe, hartu Fort Hood. Hamar mila bezeroei. Behar dute lodi, garbi ebakinak. Ona da ordaindu behar da. Esan sei grand gizon bat, egun bat lo polita eta aspergarria. Bada, buruz ari zaren merkatuan... eta hori da, besterik gabe, base bat."
  
  
  
  "Jauna, bada harrapatzen dute gurekin bidean..."
  
  
  
  "Nor da ustezko harrapatzeko gurekin? Mutilak militarrak, poliziak, gainera, kea. Naiz ondo konektatuta. Armada da beldur hau. Zazpi mutil inguruan 518 gora bildu ziren, ia base osoa izan zen shock. Let me esango dizu, hau da, tratu ona!
  
  
  
  Nick onartzen berak nabarituko. "Eta uste duzu gure enpresa-du zerbait egin da?"
  
  
  
  'Zer gehiago behar badira? Ah, egin dute, artifiziala bihotzak edo zerbait, baina hori besterik ez da erakutsi. Esango dizut zer egiten ari dira eraikin nagusia. gauza konplikatua. Apostu dut asmatu dute super LSD. Beti egiaztatu dut nire fakturak. Ikusi dut nahiko asko, ergotamine, tartrate, ergot eta askoz gehiago. Ba al dakizu zer den?
  
  
  
  - Bai, bere, badakit zer den.
  
  
  
  Rainey nodded nabarmen iluntasun. — Banekien ikusi nuen duzu, Jim. kopa bat. Ikus dezagun nola egin ahal izango dugu irabazien bat hemen.
  
  
  
  "Ez dugu jakingo," Nick ziurtaturik ego. "Eta ezin dut dagoeneko ikusi bezala, gure lehen urratsa."
  
  
  
  'Zer egiten dugu gero?'
  
  
  
  "Inplikatzeko me ahalik eta noiz entregatu eta kargatzeko eraikin nagusia. Lehenago edo geroago, egingo dut aurre egin behar izan du zerbait egin gurekin wiser.
  
  
  
  Rainey slapped Nick sorbalda gainean. 'Atsegin dut duzu. Izan dut jarri ahal izango duzu ibilbide bat Nebraska hurrengo astean, baina ordezkatu dute ego-rekin, abiadura handiko aire bidaia. Gure fabrika ez da, ziurrenik, biltegi Chicago.
  
  
  
  Nick konturatu azkar. Nebraska? AIZKORA o Reed-Farben datuak ez du ezer esan buruz Nebraska fabrika, zein da interesgarria egoera ematen dela gehiago izan militarraren egoitza baino jende gehienak litzateke imajinatu. Nebraska hasiera da Air Force Gorenak Estrategikoa Komando, Indar Armatuen Gorengo agintea, eta Gidatutako Misil Egoitza. Informazio ofizial nahi duzu konfiantza hori gertatuz gero, gerra, presidenteak, Kongresuan, eta, oro har, langileak izango erretiratuko lurpeko bunker, nonbait Maryland edo Virginia. Ahaztu, Nick pentsatu. Esan zuen: "Neurrira, ez nuen ere jakin izan dugu fabrika bat dago."
  
  
  
  "Ez da biltegi bat on dell bera. Ez zuen bidali bere ezer hainbat urtez, baina gogoratu zuen bere. Eta, ondoren, azken astean saiatu naiz bidali zama ez dago, baina bertan behera utzi zen berriro."
  
  
  
  'Licks nahi Chic?
  
  
  
  'Ez. Gehiago bidean North Platte. Ez, nahiz eta bost ehun mila kanpoan. Horregatik da hain ergelak bat bidali ego airez. Eta oraindik ez dute.
  
  
  
  "Ez da bidez eraikin nagusia?"
  
  
  
  'Bai. Baina orain ari dira erabilera bat beren inguruan, kamioi emateko gauza aireportura. Hau da, egindako berokiak zuri.
  
  
  
  — Ezagutzen dute me North Platte. Bada bere, inoiz joan ez, bere check out hau biltegia. Agian ez dut sartu exekutatu zerbait. Hau da, ibilbidea 80?
  
  
  
  'Ez. Rainey ireki beste garagardo. "Horrez gain, 80, on 61. Ez nuke harritu bada, moztu dute eta pack zama ez dago".
  
  
  
  "Badakigu. Zalantzarik ez dugu diru asko egiteko."
  
  
  
  Zuen luzatu eta hasperen egin, outwardly lazily, baitarako gogorarazi batzuk xehetasunak gordetzen ziren, hala nola, harrigarria zenbatekoa ego memoria. Gogoratu zuen bisitatzen ghost herri iturri Iparraldeko Lu. Inteligentzia militarra nagusien nork erakutsi zion zen eraikin hori bihurtuko litzateke AIZKORA komando post kasuan nazio larrialdi bat, lasai nabarmendu zuen: "ikusten duzun Guztia eraikitzen ari erakuste-sakona lurpeko."
  
  
  
  Esaten dute, biltegi Rainey aipatu da areto bat, berrogeita hamar mila gehien sekretua eta garrantzitsuena nerbio-nodo AEBETAKO gobernuak. Jakina, ego-ren existentzia ezagutzen zen; hura izan zen, unmanageable bat resort konplexua duten okupatuak hamar mila pertsona eta izan garrison inguruan bi regiments eta batailoiak of Marines.
  
  
  
  Saiatu zen, informazio gehiago eskuratu Rainey, baina Rainey ez dute beste ezer dendan. Izan zen bezala, irrikaz bezala Nick gehiago ikasteko, eta, ondoren, aprobetxatu da.
  
  
  
  
  
  Hurrengo goizean, Kenny Abbott etorri Benn-en bulegoan. Zorionez zuen hartu aukera guztietan izan begi publikoan bere nagusi. Benn zirudien oso haserretu, " Zer da? Zerbait garrantzitsua, esan duzu...
  
  
  
  "Polizia deitu. Joe Felix hil da. Uste dute hori jaitsi zuen edo salto egin amildegitik sartu.
  
  
  
  'Nora?'
  
  
  
  "Gailurra Oddballs. Ego-en autoa izan zen aparkatuta dago.
  
  
  
  "Kontatu sentitzen dugu."
  
  
  
  "Jakin nahi dute, bada, izan zen, berezi bat esleitzeko."
  
  
  
  'Ez. Off zen betebeharra.
  
  
  
  Kenny ibili bulegoan. Zergatik ez du tipo hau beti eman zion creeps?
  
  
  
  Benn chuckled pean bere arnasa. Istripu bat? Bere buruaz beste? Beno, goazen! Felix egia esan, eraso ondoren Perry.
  
  
  
  Kanpoko mundua, Marvin Benn (haietako batzuk ferret-en laguntzaile zaharra, oraindik ere, Martin izeneko) beti erakutsi zuzen baten aurpegia. Baina barrutik! Oh, pentsatu zuen, bada, bakarrik ahal izango duzu barruan begiratu. Zergatik ez du nire izar dute, hala nola, gailur eta askak? Hau izan zen Nick Carter-en AIZKORA-bere, eta, beraz, uste dut, baina, nahiz eta hori izan daiteke beste AIZKORA trick-betiko nire lepoan?
  
  
  Bere zapuztu hau. Arreta Krupp! Nahiz eta batzuk Arndt lortu milioi erdi bat urte, bere bizitza, zeren Fuhrer Hirugarren Reich agindu du. Eta oraindik ez dut borrokatu behar da betiko, eta, gainera, bere lotuta sortu idiots horiek eta weaklings.
  
  
  
  Deitu zuen out Ricky, nor berehala etorri zen. "Perry!" Benn, esan zuen. — Badakizu hil zuen Felix. Felix izan behar du bere buztana. Ez duzu edozein eramaten?"
  
  
  
  'Pixka bat. Nire gizonak pista egos bezala bloodhounds. Lortu dugu laster."
  
  
  
  "Ziren tranpak ezarri?"
  
  
  
  'Nonahi.'
  
  
  
  Benn xehatu beste ballpoint luma artean bere kirurgikoa behatzak. "Bada, Felix aurkitu izan zion, ez zen urrun. Sentsazioa izan dut hori zintzoa da, gure sudur azpian. Agian zuen barre gurekin.
  
  
  
  Handi bat, errepide, tren gainditu errepidean kanpo leihorik eraikina. Reed-Farben Ltd zen txukun idatzitako gainetik izena emateko xehetasunak. margotu. Gurpila At Nazioarteko kamioi zen Nick, nork hartu behar izan cargo Colorado Springs.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick gustatu ride mendiak heavy ekipamendu. Denean duzu azkartzeko handi bat diesel motorra eta sentitzen kamioi tira errepidea, on aldapa, da zaldiz bezala bostehun zaldiak. Arriskutsua twisty descents, ordaindu arreta aire laginketa-presioa izan ziren, eta bat autoa noiz entzun beres eta sentitu jerk hit duzu bullies. Ondoren, duzu zekien egiten ari ziren zerbait ardura.
  
  
  
  Zuen aparkatuta tren geltokian, eseri cab lau ordu, eta, ondoren, joan zen George Stevens, nor zen ustezko bete zion bidegurutzean Fort Logan. George bat izan zen, giharrak, fidagarria zentzuduna nor lan egin AIZKORA en Chicago bulegoan. Izan ere, Hawke izan gehitu ego bat Nick gisa, el correo, messenger, eta sorosleek adierazitako nola garrantzitsua Boss Hans zen Reed-Farben kasuan.
  
  
  
  George hopped taxi batean sartu, utziz bere autoa erdi ezkutatuta trafikoa bi-erreia errepidea. Zehar ih en labur kaixo, Nick entregatu emu zintak. "Guztia da horien gainean, George. Eman zuen ikuspegi labur bat iragan igandean.
  
  
  
  Hau izan zen estandar AIZKORA. Noiz lan lankide, eskubidea dute ezagutzen dena; azken finean, ahal izango duzu hiltzen, eta, ondoren, egingo dute jarraitu behar zure lana da bihar. Noiz Nick amaitu zuen hitz egin, George esan zuen:: "Zu quandary bat. Aurkituko dute Perry edozein minutu eta harrapatzeko duzu. Huby burutik behera nirea arrastorik gabe.
  
  
  
  "Agian, ez da. Berea, bere gain hartzen dut lortu zuen bidez faltsuak zulo azpian hesia. Espero dezagun oraindik ere egin zuen, bizirik nonbait eraikin nagusia.
  
  
  
  Zara benetan hor joan eta aurkitu ego?
  
  
  
  "Zuen galdetu egin behar da, denbora luze bat duela, baina lehen behar nuen aztertzeko area inguruan. Dugu, bada, jakin zer egiten ari dira han, izango dugu baloratuz asko licks gure arazoak konpontzeko. Rainey ideia drogak ez du zentzurik. Nahiz eta, pertsona batzuk bat izan daiteke ona, aparteko diru-sarrera honetan.
  
  
  
  Labur baten ondoren, eten, George esan zuen pentsakor, " Baina hau biltegi hurrengo militarraren egoitza zentzua. Dute ezkutatu da hainbeste espero dute jakin nahi gurekin nork erosi mapak area. Ondo ahal izango dira argazkiak objektu han edo jarriz mapan. Agian zenbatu dute trafiko eta jarraipena pasatzen ekipamendua. Edo ari dira eklosio bat desbideratzea plan...
  
  
  
  "Faktura, Hagaxka, oraindik ere Chicagon?"
  
  
  
  "Bai", esan zuen George.
  
  
  
  — I iradokitzen duzu bete zion North Platte. Aurkitu honetan, Reed-Farben eraikin eta begi bat mantentzeko bere gainean utzita, ez dago gertuko supermerkatu " Faktura. Bada hegan egiten dute, baino gehiago da, ez dut egin zion, eta, ondoren, Faktura eta ezin dut irudikatu zer ari dira gehienez. Noiz joan nintzen bila Hubie, me hartzen du jada sartu fabrika, baina orain argi dago zer egin behar dugun. Zeregin hori behar dugu, lehen babesteko egoitza.
  
  
  
  'Ulertu. George ospatu out-enpresa baten esku Em.
  
  
  
  Nick bildu huts bat trailer enpresa at FKM kargatzen zentro eta joan zen aireportura jasotzeko zama. Edukiak ego harritu nau: ziren kaiola tximinoak. Sinatu zuen agiria batekin zirriborratutako G. Benny eta aztertu bill of lading zuen bezala eseri bidaiarien konpartimenduan. Zama barne orangutans, txinpantzeen, gibbons, baboons, rhesus tximinoak, eta hontza. Hauek izan ziren baliotsua esperimentala animaliak laborategiak. Zuen galdu zen pentsatu zuen bezala oinarritu bidean hilly area.
  
  
  
  Nahiz handi zenbatekoak, beraz, lavishly gastatu federal highway sistema ezin aldatu izan ere, Colorado hegaletan dira bereziki aldapatsuak. Non errepideak exekutatu, leku askotan lur irregularra izan sakondu, planteatu edo pixka zubiak, baina errepidea, oraindik ere igotzen eta erortzen. On itxuraz amaigabeak aldapatsuak Lathrop autopista, Nick arretaz mantendu eskuineko erreia. Bat-batean, ego arreta marrazten zen matxura lanpara bat geldi autoa. Denean bere urrutiko saint iritsi autoa, ikusi zuen emakume bat zutik dejectedly bere autoa.
  
  
  
  Zapi zuri bat fluttered batetik antena. Clever ideia, pentsatu zuen. Ez dago askoz ere trafiko gaur gauean, baina, azkenean, motozikleta polizia aurkitu ahal izango duzu. Bat izan zen, gorria Coupe Porsche 912, ziurrenik ' 68. Kaleratu zuen azeleragailua eta bota mugatzeko. Red Porsche coupe! Ez duzu ikusi horietako asko, normalean bat izan zen exekutiboa aparkalekuan nagusitik kanpo Reed-Farben eraikina.
  
  
  
  Salto egin zuen inguruan cab eta oinez itzuli. Emakume hurbildu zion ilun, argitsu arabera, kamioia taillights eta Porsche-en larrialdietarako argia: "arratsalde On", esan zuen. Ziur ahots bat atzerriko azentua. "Pozik nago nahi duzu gelditzeko. Nire motorra moteldu da ia izozterarte, berriz, berea joan zen muinoan gora." Nah izan slim figura izan zen eta jantzita zuri bat egokitzeko.
  
  
  
  Esan zuen: "I' m on Reed-Farben. Ez behar duzu joan ez betiko?
  
  
  
  "Bai, Bai. Bere izena Da Greta Stolz. Zer bedeinkazioa da. Baina uste duzu konpondu ahal izango duzu nire autoa?
  
  
  
  Nick ezabatzen bere kokotsa. Agian, baina ez zuen erabat asmoa ez egiten, beraz,. Gogoratu zuen AIZKORA fitxategiak. Dr. Greta Stolz, kimikari, ikerketa Elkartua eta Batzordeko kide!
  
  
  
  Atera zuen linterna bat, ireki hood, eta alegia egiaztatu tranbia, txinparta tapoiak, eta carburetor. Eseri eta saiatu hasi da, eta gero atera zen berriro, eta ez zegoen usaina gasolina, nahiz eta sentsore erakutsi depositua zen erdi beteta. "Erregai hornidura da clogged edo pump hautsi da," zuen asmatu. 'Nahi al duzu paseo bat joan? Hurbilen dagoen zerbitzugunea, esan dezakezu horiek jasotzeko zure autoa. Badira geltoki gutxi mila bat urruntzen.
  
  
  
  "Bai, Bai. Egin dut bere. Baina, agian, ezin dut itzuli bat mechanic.
  
  
  
  Nick lagundu bere sartu handiko cab, ondoren, galdetu emakumea. — Agian, behar duzu ride nirekin modu guztiak." Behar izanez gero, zati bat dela bat Porsche, izango duzu itsatsita hemen bihar arte. Seguruenik egingo dute hori lortzeko behar xehetasun Denver..."
  
  
  
  'Egia da hori? Beno, lortu nuen-ble. Ordezko zati bat atzerriko autoa. Egia da. Oso polita gelditu behar duzu, jauna...
  
  
  
  "Timmy Benny," Nick esan zuen. "Ez dut ikusi nahi, emakume bat da unlucky autopista. Ezagutzen dut, bere...'
  
  
  
  'Bai. Berea ez da eroso sentitzen, bai. Ez dira, beraz, auto batzuk pasatzen.
  
  
  
  — Ezin duzu do me alde bat?"
  
  
  
  Ezin izan zuen ia sentitzen bere tentsioz. 'Zer da?'
  
  
  
  "Beno, ikusiko duzu, behar dugu inoiz ez gelditzeko. Behar dugu zer eta nori. Bada, ez inori kontatu dut lagundu, ez zuen izan arriskatu bere lana.
  
  
  
  "Baina bere medikua da, Stolz. Dute nahi duzun eskertzen izango da...
  
  
  
  "Kudeaketa daiteke, eskerrak eman zidan, baina nire saila beti gogoan izango duten arauak hautsi dut. Gara oso sentitzen dut... beno, badakizu nola zorrotzak dira Reed-Farben. Azkenean, oraindik ere izango da traba me."
  
  
  
  Bere barre epela izan zen eta sasi — " Oh ... noski, Jauna Benny. Ez dut hitz bat esan digu. Gelditu zen aldi bat zerbitzugunea. Hitz egin zuen, mekanikari eta igo, atzera sartu Nick-en cab. Heavy kamioi zen eskalada hegaletan. Noizean behin, ih zen gainditu batek bidaiarien autoa. Nola am suposatzen dut hau egin orain, Nick pentsatu. Nahi dut, lagunak egin berarekin, baina arriskutsua da emakume bat hurbiltzen da, ez dakit bere pertsonaia. Ahal izango duzu betirako piztu aurka aukeratuz okerretik. Zentzuduna nor aldarrikatu tratatzeko dukesa bezala puta bat, eta alderantziz izan behar, oso harreman gutxi handiko gizartea ladies edo commoners...
  
  
  
  Azkenik, esan zuen: "Izan dira, lan Ihiak-Farben denbora luzez?"
  
  
  
  'Bai. Dira duzun me kontatzea duzu, nik inoiz entzun buruzko istorio bat me?" Sentitu zuen zer zen bezala, eta barre egin zuen berriro, behetik bere bihotza, balitz bezala, barrea izan zuen ihes egin bidez bere eskuzabala aurpegia.
  
  
  
  Nick irribarre iluna. Zer ideia bat! Zenbat urte izan zen arabera fitxategia? Berrogeita sei? Zuen oraindik ona begiratu. Orain arte bezala, ezin izan zuen ikusi, Nah ona izan figura eta, zalantzarik gabe, ez zen gehiegizko pisua. Mugitu zuen ondo, begira bikainak aholkuak bere marroia eta zuria oinetakoak. 'Ez. Barkatu. Beraz, jende askoren lana dago. Nahiz eta ez dut ezagutzen beste guztiak gidariak. Ari zaren mediku bat. Ondoren, oraindik duzu, zalantzarik gabe, osasun-laguntza edo zerbait. Bere inoiz gaizki. Ez naiz medikua, ez dut izan arren, nahiko asko, mediku prestakuntza, jakina. Beraz, ezin dut heldulekua gaixotasun gehienak. Baina egiten ari naiz ikerketa ez dago".
  
  
  
  "Zer nolako kimika da hau?"
  
  
  
  "Noski, kimika."
  
  
  
  Nick hasperen egin. "Hau izan nuen eskolan. Maite dut jarriz kimikoak elkarrekin. Orduan galdetu nuen, bada, edonork jarri ahal izango substantzia horiek elkarrekin zehazki kopuru bera, eta zehazki modu berean. Zer izango litzateke gertatu zen ondoren? Eta ikusi zer gertatzen da.
  
  
  
  — Baina, Jauna Benny, ziren ustezko ikerketa zientzialaria. Duzu deskribatu du... handia. Hau da, zehazki zer ikerketan oinarritzen da. Probatu duzu inoiz jarraitzeko zure kimiko ikerketa?
  
  
  
  - ez. Izan dut lan bat aurkitu behar. Baina, badakizu, uneren batean izan dut jipoitu sartu burua oihal bat. Ez atomikoa pisuak, baina modu zaharra. Gure irakasle izan zen pentsatu zoragarria." Izan zen, barrez. "Zoritxarrez, ez zen Kalifornian oraindik. Cf sinboloa. Atomic alenka 246. Ez al da izen eder — California?
  
  
  
  — Non ikasi duzu hori?" Greta interesa zion piztu zen. Pentsatu zuen hori hey behar buruz gehiago ikasteko nen. Iritsi bezain laster sartu cramped Reed-Farben sistema, ahaztu duzu zer jende interesgarri daude munduan. Eta zer da interesgarria-gizon...
  
  
  
  "Bai, pena bat da." Egin zuen ego ahots absurdly apur bat mingotsa. "Hau da, modu bat irabazteko ezagutza."
  
  
  
  "Oso modu ona da," Greta esan encouragingly. 'Irakurri. Liburuak dira biltegi giza ezagutza. Eta aldizkariak, sortu mantentzeko duzu zure ezagutza. Uste dut handia da hori pentsatzen ari zaren California. Ezin duzu mesedez, jarraitu zure ikasketak geroago?
  
  
  
  "Gure enpresa-ordu?" Gidarien gehienak bezala mugitu ijitoak."
  
  
  
  "Oh,", esan zuen, fonetiker triste.
  
  
  
  Kamioia iritsi goialdean malda eta, ondoren, gidatzen batera laua errepide tarte. Nick esan zuen, " ni normalean gelditu hemen utzi Motoru hozten eta kafe bat izatea. Interesaturik hau ere? Edo nahiago duzu edari bat?"
  
  
  
  "Plazer. Bada, nik ordaindu ahal izango da.
  
  
  
  "Hau da, akordio onena eguneko."
  
  
  
  The Alzhir Kafetegi eta Jatetxe handi bat izan zen eraikin bat neon seinale koa off road-mota bat oasi izeneko Asterpark. Jatetxearen aurrean, ondoan, janari azkarra, ez zen Wild West - estilo barra whisky eta koktel zaleentzat. Nick bat aurkitu leku handi aparkalekuan, led Greta atzeko atetik, eta berehala aurkitu lasai bat taula. Gela usaina beroa gorputzak, tabakoa, eta likoreak. Talde bat bost jokatu furiously.
  
  
  
  Ondoren, eztabaida labur bat ala ez, beno, besterik ez behar dute garagardo bat azken finean, Greta adostu bat vodka martini. "Zuen inoiz ez da izan hemen," esan zuen, inguruan bila. "Oso, oso aldi baterako."
  
  
  
  "Oh, goazen," Nick esan zuen. — Ez duzu esan nahi pretty woman duzun bezala—, gutxienez, medikuak-inoiz etxea uzten?" Ondoren, hartu ahal izango duzu zure senarra hemen.
  
  
  
  "Ez daukat senarra."
  
  
  
  "Ondoren, horiek guztiak mutil batekin lan egiten baduzu, dira, zalantzarik gabe, itsu. Edo ez duzu ukatzen guztiak ih planteamendu? Hartu zuen ondo. — Ez, ez dut uste.
  
  
  
  "Nirea"... ez dira asko interesgarria gizonen nire saila. Horiek guztiak dira ezkondu eta bizi lurraldean enpresa. Oso gurpil zoro."
  
  
  
  'I nabaritu da.'
  
  
  
  "Eta horregatik, ez dut etxera joan jada." Planteatu zuen, bere beira eta luze bat hartu zuen edan. Zuen ikusi nahi da. Nick zuen apur bat aversion alkohol — litzaidake zuen asko ikusi miseria lana delako-baina benetan gorroto zer deitu zuen motela delirium. Izan duzun bat edan edo ez. Bada zinen jolasten zure beira, eta pose islatzen guztiak bere affectation, zinen tu irudi bat poker jokalari bluffing eskukada batekin batekoak...
  
  
  
  Lortu dute batera ondo. Ondoren, lau dantzak, hiru martinis, eta txahala errea sandwich ("Nola gozoak," Greta esan noiz agindu zuen. "Bat bezala begiratzen duzu, eta Europako. Edariak dira, hobeto jaten baduzu zerbait haiekin").... ekarri dute Greta eta beste Talde hurbilago elkarri.
  
  
  
  Ez zuen, nahiz eta kontuan agindu zuen laugarren bat edan — eta Algeriarren oraindik brag bat bezala ferret hori "koktelak bezain onak dira gure mendietan."
  
  
  
  Hey sentitu sentitzen Benny ' s taldeak. Hala nola, gazte eder bat lasaia. Beno, ez zen interesa, bai, esan zuen bere burua. Eta ikusi dut gehiago bere nire bizitza baino berrogeita hamar emakume horiek elkarrekin jarri. Udazkenean Hirugarren Reich, ihesi Austria Hassi Zeckdorf eta bi mutil. Hau aktibatuta izan akats bat. Hilabete asko ekarri dute bat ehizatu existentzia, eta bertan izan ziren behartu ezkutatzeko, gosez eta lapurtu. Alvin, tiro poliziak. Zuen, eta Alvin elkar maite, nahiz eta urteetan zehar litzaidake zuen konturatu zen, besterik gabe, haur bat kapritxoa. Ondoren, tarte bat Vienan, nahiz eta hungrier, baina, oraindik izan zen ikasten. Nire lehen lan Petrochemexper; zortzi urte zail horretan izan nuen behin erabili ordezko une amaitzeko nire tesia. Ez ziren bakarrik sei gizon harekin Nah sexu-harremanak izan. Adierazi zuen kontu handiz. Ez da nahikoa, zuen batzuetan barre horri buruz. Ez du bere cool woman, no way! Batzuetan, bere gaueko bakea izan zen asaldatu pentsamenduak gizon bat. Ez zuen jakin zein bat. Lagun bat besterik ez, maitalea, senarra, bero eta solidario pertsona.
  
  
  
  Gizon bat nahi hemen, baina beste batzuk egoera desberdinak, pentsatu zuen, miresten Nick eder osora. Zure man. Inoiz ez da bakartia, berriro ere, inoiz esnatu gau eta, besterik gabe, uste eta yearn eta sentitzen hutsunearen, poliki-poliki, spinning. Zuen begiratu zion berriro. Gizon bat, edozein emakume izan zitekeen batera. Zer pena bat izan zen, eta ez jarraitu bere hezkuntza. Edo beno, zortea, zeren, agian, izan litzateke hobeto ez zuen hura ezagutu. Goazen, Greta, esan zuen bere burua, hauek dira ideiak neska nerabe. Edo ez?
  
  
  
  Nabaritu zuen ume, bere gustuko. Lasai konbinazio ego errespetua eta maskulinoa arreta eman bere plazer. Zer egin zuen, esan berriro? Uste dut "doctor" soinuak garrantzitsua, baina Greta soinuak prettier.
  
  
  
  Zuen litzaidake, nahiz eta zoriontsuago bada, berak bazekien zer Nick pentsatzen zen, eta bere epaia oinarritzen zen esperientzia. Zuen interesgarri bat emakume. Uste dut bere zilar-ilehoria ile ezkutatzen grisa, baina zer figura bat! Eta horiek bright blue eyes ez dute ezer galdu. Du adeitasuna intelektual bat nork ikusi du zerbait-zerbait mundu osoko-nahi gauza mota hori poe kolpeak primitibo politikariek bezain laster etortzen dira boterea.
  
  
  
  "Izan behar da, polita izan Doktorea,", esan zuen. "Esan nahi dut, gorde dut ikusten duzun bezala, emakume eder bat, eta uste dut,' Gut, zuen mediku bat, gehiegi.' Da esatea bezala da, " Hau da, Sophia Loren, eta gainera zuen Nobel saridun bat."
  
  
  
  Ekarri bere sakona, osoa irribarre berriro. "Hau da, gehien atsegina compliment bat nire bizitzan. Edo behar izan zuen, jeloskor bere lana, argazkiak, edo musika?
  
  
  
  'Oh, ez, ez. ... Zuk eman inpresioa bat izatea emakume altuena ordena. Emakume eder bat. Baina orduan gertatzen zarela, hori baino askoz gehiago. Agian delako, ez dut konturatu gehienak emakume eder bat merezi baino askoz gutxiago begiratzen dute."
  
  
  
  "Zure begiak ez dira poltsa batean. Tim. Ikusten dut.'
  
  
  
  "Zer du mediku bat, benetan egin ikerketa saila? Beti berrien bila droga - adibidez, minbizia?
  
  
  
  "I espezializatu geriatriaren. Hau da, oso zaila arloan lan egun hauetan. Antzina, horrek esan nahi du ikasten zahartzaroa eta bere lotutako gaixotasunak; orain nabarmenduz ikasten gazteak, non germenak horiek gaixotasunak datoz."
  
  
  
  "Ez duzu, gainera, ez bihotz-transplante eta beste gauzak?"
  
  
  
  'Bai. Nahiz eta artifizialki fabrikatu gorputz zatiak. Azken finean, dena dator izaera. Konbinatu baduzu eskuineko osagaiak behar bezala, ondoren, uneren ahal izango duzu etorri zerbait berria bezala — Salk, adibidez, lortu egin."
  
  
  
  Greta salto egin du bere aulkia. Ikusi zuen hori izan da aktibatuta deathly zuri. 'Tim! Duzun galdetu zidan inori ez duzu let me ride duzu. Orain dezagun irauli honen inguruan. Ez dute inoiz esan zidan dut hitz egin duzu buruz nire lana.
  
  
  
  'Ona. Industria-sekretuak, ezta? Esaten dute egingo dugu, zatoz gora zerbait ikaragarria arabera boto-botoa...
  
  
  
  "Bota inguruan zure burua, mesedez..."
  
  
  
  "Guztia da ahaztu orain."
  
  
  
  Hartu beste vodka martini bere lasaitu berriro, eta beste bat mantentzeko bere kontra sakatzen zion zuen bezala dantzatzen. Zuen nabaritu zuen gozatu eta maite zion. Dute emakumeen posizio altuak eraiki gazteluak airean inguruan benetako gizonezkoa truckers?
  
  
  
  Noiz utzi dute, ibili zuen, poliki-poliki baina etengabe. The martini ahuldu bere ahotsa eta bere begiak, baina ez dirudi bere eragina garunean. Berak bazekien nola bere burua kontrolatzeko! Jende gutxi izan edari askoz. Gelditu zen bidegurutze batean gertu Copperpot Haran handi bat aparkaleku gisa erabili zen prestakuntza lurrean eskiatzaile hau neguan. Aurkitu zuen leku bat errepidea urrun, off aktibatuta nagusia argia santu, eta bere jaso. Ez zuen aurre. Bere ezpainak ziren oso hartzaileagoa, eta sakatzen zuen bere burua ongi aurka. Jarri zuen ego-en arteko hizkuntza bere ezpainak eta laztandu ego belarrian mehe bat, forefinger. Beno, beno, pentsatu zuen, nah behar izan zuen, beste aukerarik ez...
  
  
  
  Eranskin? Greta bat besterik ez zen, lurrun-galdara, eta izan zen bere outlet. Musu eman zuen ego sutsuki, bezalako gazte bat txakur agurra bere jabea, eta, ondoren, teknika bat Atenasko dei neska izan aurretik praktikatzen Istanbul baina ikasi merkataritzaren trikimailuak bat pimp Port Said. Zuen laztantzen zati bakoitza bere ego gorputza izan zuen iritsi, eta behin erreakzio ego alde elikatutako bere debozio. Zuen, zalantzarik ez, maitasuna egiteko bere aisia. Neurrira, pentsatu zuen zuen bezala tiratu bere ego underpants, bada, lan egiten zuen, beraz, ondo laborategian, ondoren, zuen aditua ikerketa. Gelditu zuen, eta ez zuen mugitu, espero zuen jarraituko luke. Galdetu zuen. 'Egin nahi duzu?'
  
  
  
  'Bere maitasuna da. Atxikia zuen behera, eta musu bere burua.
  
  
  
  Utzi zuen bere eskuak, oinak, eta ahoa lan elkarrekin. — Ona duzu irudikatu, Tim. Joan nahi duzu gehiago? The martini egindako bere atzerriko azentua eta indartsuagoa izango da, baina ez zuen arazoak ulertzeko bere.
  
  
  
  "Greta, nire maitea," xuxurlatu zuen. — Ez dut pentsatu ezer, bestela, azken minutu batzuk.
  
  
  
  Kamioia cab eserlekua zen nahikoa handia eta nahikoa altua ikusi ahal barruan, eta, beraz, behar duzu eskailera bat. Hasi zuen igoko bra litzaidake zuen hartu off. Lagundu zuen bere, eta, ondoren, zutitu. Zuen izoztu. 'Zer da?'
  
  
  
  Bota zuen atzera gortinak aurrean, atzeko eserlekua. "Bat solairuan sortu da. Osoa ohean.
  
  
  
  Bera izan zen, barrez. Izan zen leherketa bat beroa arnasa eta alkohola, eta ez desatsegina guztietan. Handitu ahal izango da, ee. "Ez, ez — esan zuen. "Goiko joan. Ondoren, erakutsi dut duzu zerbait.
  
  
  
  Egin zuen ego erabat biluzik berehalako batean, eta ez du, nahiz eta utzi em utzi bere galtzerdiak on. Bat deft maniobra, eta, ondoren, gogor gorputza jaitsi zion, azala biguna on bat muskuluen gizonezkoen gorputza. Nonahi zuen ukitu zion, pinpricks zirudien ezarri zion sua.
  
  
  
  Gainerako gainditu da, beraz, azkar hori bakarrik izan zuen moan plazer. Zuen glided zion baino gehiago bat bezala gimnasta, perfektua batasuna gabe, beharrezkoak ez diren mugimendu edo atzerapena. Bere oihuak ziren hausnarketa bat bere ego, lizunkeria.
  
  
  
  Apaldu zuen bere burua atzera. Eta orduan esaten dute bakarrik Japoniako emakumeek gizon bat mesedez! Ez zen nahiko erabiltzen da, baina, zalantzarik gabe izan zen baino hobeto gastua ordu maitasuna egiteko, eta galdu batzuk gidatzeko bitartean. Izan behar da, gehiago egiten, baina... Zuen begiak itxi eta hasperen egin zuen. Ez dago bada beste aukera bat, besterik ez, erlaxatu eta ongi pasatzeko.
  
  
  
  Ondoren, pixka bat geroago, baina, une bakoitzean gainditu, bete emozioa, zuen arreta ordaindu Nah. Maite zuen, eta utzi zion jakin. Ondoren, balitz bezala, erregailu izan itzalita, lasaitu zuen. Oihukatu zuen apur bat ilun eta saiatu azaltzeko.
  
  
  
  "Eztia," lasaitu zuen, ilea laztanduz, " ez dago ezer gehiago zintzoa hau baino. Denean duzu musu eman zidan, nire tenperatura zen bezain handia zurea. Egin nahi duzu? Handia. Orduan gogoratu du, edo, ahaztu, edo itxaron hurrengo denbora."
  
  
  
  Irribarre egin zuen pixka bat, eta esan zuen: "izan Da urte bat, ikusiko duzu. Ez dakit edozein gizon, hemen izan ezik, fabrika. Eta beldur naiz berarekin... esan nahi dut, ez dut izan nahi.
  
  
  
  Konbentzitu zuen hori izan zen zoriontsu esan nahi: beldur naiz bere ih. Dute erre zigarro bat elkarrekin. — Zer bada dut jaregin off at soldata telefono bat alde honetan valley denean, ez da trafikoa?" Ez dela ideia ona?
  
  
  
  'Bai. Eta-eskerrik asko oso askoz. Tim Benny. Noiz hitz egin zuen, beraz, softly, ez du zentzu handirik, bezalako musika gozoa. Hau da, zerbait sentikorra. Marlene Dietrich ere izan zuen opari hau.
  
  
  
  — Eta esker — hori da, niretzat, nire maitea. Ari zaren arazoak. Egin behar duzun me? Bere ere, badakizu! Dena erreala da - zentzu batean...
  
  
  
  Zuen patted ego-en eskutik. "Pozik nago, gelditu nire ondoan, Tim.
  
  
  
  "Greta, bere hotel nahi dute afaria duzu bihar. Ez gara inongo arriskurik, bilatzen ari gara aurrerago."
  
  
  
  "Hau... bere hotel izango litzateke..." - Zuen pisatu, pros eta txarrez guztiak. Jarraitu zuen... " Non betetzen dugu konfiantza?" "Zer da?" egin zuen, azkenik, galdetu nion.
  
  
  
  "Espero dut zure autoa prest egongo da orduan."
  
  
  
  "Bestela, ez dut alokairuan, beste bat."
  
  
  
  "Etorri Alzhir . Ez gara ostatu dago. Besterik gabe, parkean dago. Izan dut urdin bat Ford Sedan.
  
  
  
  'Ona. Ona!' Azken esanahi handia dute, eta ez da oso artega.
  
  
  
  
  Gelditu zen aldi bat telefono kabina. Ih ezpainak azkar baina tinko ukitu, eta bat-batean desagertu zen. Gidatzen zuen, eta berreskuratu trailer eraikin nagusia da, non Ego bete zen bat taciturn irudi zuri bat laborategiko, nor arduratzen den erakutsi Emu nola parke eta geroago adierazi utzi.
  
  
  
  Heading aurretik Alpetar, gidatzen zuen gune inguruan errepide nagusia. Egin zuen itsusi bat, aurpegia zuen bezala stared erraldoi kutxa laukizuzen eraikin nagusian, towering baten inguruan gerriko argiak sartu zelaia-beltz zerua. Izan zen bat bezala arretaz behatzeko munstroa. Zer ziren egiten, ez? Edo ez zen bat sting bat izaki, irentsi tona glukosa eta beste elikagai garestia? Agian zuten beren King Kong. Edo bilioika bizitza arriskuan intsektuak?
  
  
  
  Joan zen bere kabina, bat egin gezurrezko inguruan burkoak eta mantak, jarri ego bere ohean eta, manta batean bilduta, bankuaren prentsa, lo zuhaixka gertu, bere autoa. Perry, oraindik ere bizirik, pentsatu zuen zuen bezala drifted off lo egin, baina, ziurrenik, ez luze, ez bada behintzat, izan zen madarikatua, kontuz ibili!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jim Perry zen oraindik bizirik denean, makinak fabrikan hasi zen garbiketa igaro upel bat bihotz-rending triki eta mimmo en Reed-Farben goizean shift whizzed arabera. Nick bat egin zuen, oso intentsiboa bilaketa eremu batean zuhaixkak, ondoren, irristatu bere txabola eta hartu, dutxa bat.
  
  
  
  Gidatzen zuen gora, Martha en jatetxea, buru alde sarreran, eta Martha ezagutu ego aurretik zuen lortu, nahiz barruan. Ran zuen eta arrastaka Ego itzuli txoko sukaldean, non funtzionario normalean jaten. "Jim Jim..., ez dut uste zu oraindik bizirik!" Bera izan zen leaning bat baino gehiago zaharra, baina ondo garbitu mahaian. "Abe ikusi duzu etorri bart. Deitu zidan noiz lortu duzun, ez eta esan duzu loak oihanpea ere, eta, beraz, pentsatu nuen onena ez etorri.
  
  
  
  — Nahiz eta ikusi dut bada manta bat on?"
  
  
  
  "Abe Phipps esan izan dugu gurekin bat..." Zuen blushed. "Orain larriak izan. Ba al duzu aurkitu Joe Felix gorputza?"
  
  
  
  'Ez. Lortu dut larriak berriro jan ondoren bi poached arrautza eta polit bat urdaiazpiko xerra. Eta kafea irekita dago orain.
  
  
  
  Jaiki zen eta itzuli zen une bat geroago, bi kafe katilu. "Polizia esan istripu bat izan zen, baina nire lagun pentsatzen bestela, eta ume, zerbait esan nahi du. Egingo dutela uste da.
  
  
  
  'Utzi bakarrik. Ez nuen, nahiz eta jakin tipo hau.
  
  
  
  'Ah, ez? Izan behar zuen hona etorri istripu, eta zuk eskatu digu buruz nen, delako duzu, zalantzarik gabe, ez uste izan da zure anaia, eta harekin ez zuen ikusi urte. Goazen, Jim. Nick grinned handi batera, jostari begiak. "Bai, nire maitea, ondo daiteke egia izan.
  
  
  
  — Onena izango litzateke izan duzu zure oinak tinko landatu eta aurreikusitako ateratzeko hemen. Robert Rick eta ego guys ez dira jarraipena duzu ezer.
  
  
  
  Odin horien inguruan izan jarraipen jatetxea hemen atzo geroztik. Aldatu dute elkar. Batzuetan eseri dira barruan, batzuetan, auto bat bidean edo aparkalekuan."
  
  
  
  "Baina ez dute ezagutzen dit, maitea.
  
  
  
  "Ona dute deskribapena duzu. Piztu dute edonork bezala begiratzen duzu barrutik out. Dute, mantentzeko eskatuz. "Jim Perry, Jim Perry?" Ezin dut imajinatu nola gai izan ziren kanpoan lo horiek hain luze. Batzuk, horien inguruan bilatuko guztiak motelak berriro. Hori da, zer Abe Phipps esan zidan. Nola demontre egiten duzu kudeatzeko lana ez lortzean harrapatu gabe?"
  
  
  
  Nahi zuen jakin berak. "Itxura ez da oso ezaguna. Eta xumea da."
  
  
  
  "Zoriontsu izan horri buruz. Hau ih interesa duzu...
  
  
  
  'Right? Nick esan kasualitatez, baina ez zuen hartu bere begiak off Nah. 'Nola dakizu hori?'
  
  
  
  Zuen blushed berriro. "Ez dut harreman bat. Batzuetan aitortzen dut bere.
  
  
  
  'It' s guztiak eskubidea. Nork esan dizu hori Felix-en heriotza ezin da istripu bat?
  
  
  
  "Norbait garrantzitsua."
  
  
  
  'Nor da?'
  
  
  
  — Ez dut esan nahi hori, Jim, barkatu...
  
  
  
  "Abbott perlak?"
  
  
  
  Zuen danbateko behera bere kopa. — Nola... zergatik uste duzu hori?..
  
  
  
  "Ez itxi begiak orain. Ez baduzu nahi, esan zidan, besterik gabe, esan, beraz.
  
  
  
  Eskubidea zen taktika. Martha hasperen egin. 'Bai, nire maitasuna. Gure ospetsua ohia congressman."
  
  
  
  — Ez zuen dirurik inbertitu Reed-Farben?" Hori da, zergatik Kenny ditu, hala nola, lan erraza eta entzuten duzu?
  
  
  
  Hartu zuen, too gogorra da. Bere luscious ezpainak gorri, zein ziren, bigun eta preoccupied, azkar estutu bezala, ama bat gora begira atzetik, bere gurpil-aulki batean pesky kale-saltzaile. — Eskatu duzun galdera asko, Jim. Perla bat da ezagun nirea, gisa da Kenny. Ez dakit zer ari den gertatzen. Bere benetan, nahiz eta ez dakit nor zaren. Baina ezagutzen dut, hobe duzu get out hau hornet habia oraintxe.
  
  
  
  "Ah, maitea, hori akats handi bat. Bide batez... izan Da dena edo ezer ez, gaur egun, erabaki zuen. "Hori entzun nuen zahar bat nirea izan zen oraindik ere, hemen, ez oso urrun, baina ezin dut aurkitu edozein aztarna da. Tipo ile gorria. Gisa lan egin zuen kimikari. Madarikatua cute boy. Ego izena da Hubie Dumont. Inoiz ezagutu duzun hura?
  
  
  
  Ez zen blushing jada. Bera izan zen, zurbil, harritu, eta stunned. Zuen tiratu at kremailera bere nahiko urdina blusa. Ee gol, bere estu ile zen, swaying alde batetik, baina hori ez da esan nahi zuen ukatzea izan zen. "Hubie..." irentsi Zuen. — Ba al dakizu Hubie?"
  
  
  
  "Nire zaharra burkideak."
  
  
  
  Sakon hartu zuen arnasa. "Zuen hemen egon, hainbat aldiz. Ez dut ikusi, bere egunetan, ego.
  
  
  
  — Ez duzu edozein ideia, non joan zen?"
  
  
  
  Ez zuen ausartzen begiratu ume begia. - 'Ez.'
  
  
  
  Pentsatu zuen hori izan zen, ziurrenik, egia da, eta hori ez zuen baizik ez uste aukerei buruz. Cook ekarri urdaiazpikoa eta arrautzak. He-el-bere ikasi, poliki-poliki, eta sueztitu. Edan zuen bere kafea, stubbed bere zigarroa, eta lit beste ia berehala. Zuen saiatzen zen pentsatzea modu bat lure bere inguruan jatetxe molestatu gabe bere, are gehiago.
  
  
  
  Pitt hurbildu horien bidez biraka ateak jangela. Esan dezakezu bidez maniobra alboetara. Ego-ren aurpegia zen, gorri eta puffy batetik nekea zuen jada ez sentitu, bat bezala begiratu zuen pertsona nor zen, irribarrez, berriz, behaketa hondamendia zabaltzen. Ego izan usaindu zuen aurretik ere iritsi aulkia. Nick asmatu zuen, ez zuen ohera joan gau hartan, eta saiatzen zen egonaldia bere oinak zen bitartean altua whisky.
  
  
  
  Esan zuen gogo handiz, " Hey, Jim... zer moduz, maitea?" Zuen estutu, eta begi bat itxi. Izan zen bezala, keinu bat negarrez clown. — Ezin dut hartu du bere off, gaur egun, Martha?" Izan dut egun bat gehiago off. Ez zuen, nahiz eta itxaron erantzun bat. — Itzuliko naiz bihar goizean." Hartu zuen berrogeita dolarraren faktura batetik cash izena. Eta erantsitako agiria.
  
  
  
  Ume, gogorra da aurkitu inguruan piztu. Erabiltzen zuen horma bultza off nah, eta bat bezalakoa zen ontzia inflexio bere stern-estu bat portuan. Martha ezin ezkutatu alarma bere ahotsa. 'Nora zoaz? Ez duzu etorri nahi Denver nirekin?
  
  
  
  Pitt aktibatuta eta eman zion bere arreba irribarre bat izan zen, ia eskertzen. "Eskerrik asko, Martha, baina izan dut enpresa batzuk joateko." Zuen luzatu balitz bezala konposatzen du bere burua. "Nik uste dut kafe bat bere, gehiegi."
  
  
  
  Bere burua bota zuen kopa bat eta eseri bere ondoan. Nick lortu inpresioa Pete zen joan bidez lortu eguna sinesteko, eta gehiegizko konfiantza heavy edale, batzuk ondoren, edalontziak, kafea, zuen izango litzateke atzera gainean Zen.
  
  
  
  "Pita," Martha esan zuen, " behar duzu atseden egun bat. Ez baduzu joan nahi Denver, zergatik ez duzu joan eta eguzkia hartzeko arabera igerilekua at Perlak?
  
  
  
  "Agian ez dut izan ez," Pitt erantzun zion. 'Ondo. Entzun, Martha, guztia da bizitzera, gaur egun,. Bob egindako menu bat, eta guztiak hasieran shift langileak etorri zen. Bada, Molly Rainey erakusten du, estra bat izan dituzu waitress eguerdian."
  
  
  
  "Eskerrik asko, Pete," Martha esan zuen. Mantendu zuen, bere begiak on countertop.
  
  
  
  Bada, ez zuen nabaritu, bere slurred hitzaldian, Pitt izan zen benetan businesslike oraintxe.
  
  
  
  Nick atsegin handiz nabarmendu zuen: "Pete, lan handia egin duzu. Antolatzen dena egun osoan, kasu honetan, ziurrenik, ez da erraza dirudiena. Atera bere begi txoko, ikusi zuen Martha zion behaketa adi-adi. Pete besterik nodded. Nick jarraitu. "Erabaki behar duzu zer laguntza behar — erakartzeko osagarriak pertsona..."
  
  
  
  Pitt nodded baiezkoa.
  
  
  
  "Izan behar duzu ziur ondasunak entregatu egongo da denbora. Nahiz eta, besteak beste, handi bat, biltegiratze hotza instalazioak, agian exekutatu hornidura..."
  
  
  
  Pitt hasperen egin pentsamendu at erantzukizun horiek.
  
  
  
  "Eta ez da haurraren play denean, ez dago presarik eta aginduak dira botatzen..."
  
  
  
  'Ahotsa tack.' Pitt onartu zuen lan gogorra.
  
  
  
  "Gogoan al duzu Hubie Dumont?"
  
  
  
  "Bai, interesgarria... Pete pausatu, inflexio bere burua Nick laguntzeko bere bleary begiak. "Hubie nor?"
  
  
  
  "Esan dut, Em Huby zen hemen," Martha esan zuen gogoz.
  
  
  
  Pitt narrowed bere begiak arte gorria txoko desagertu. "Hain zuzen ere,", esan zuen poliki-poliki. 'Nice guy. Martha bazekien ego nahiko ondo, ez zuen, Arreba? Eta, ondoren, utzi zuen! Uste dut ezin izan zuen agur esan dit.
  
  
  
  — Ba zuen ere esango dizu zer ari zen?" Nick eskatu. "Litzaidake zuen maite ikusi duen tipo berriro."
  
  
  
  Pete zalantzan; Nick asko izan bere buruan
  
  
  
  ... izan zen buruz hitz egiten.
  
  
  
  Bob ibili erdi-markagailuarekin inguruan jatetxe eta sukaldean sartu. Bazterrera utzi zuen eta galdetu Nick, eta esan Martha, " Dena itxura ona gaur egun. Noa etxean bi o ' clock. Otto dago, mahaian arabera ate aurrean.
  
  
  
  Altuerako Indian desagertu zen. Martha esan zuen lasai — " Jim, Otto da bakarrik inguruan Rick-en gizon. Agian ezagutzen dute zer nolako autoa daukazu...
  
  
  
  "Ez dut uste, beraz,. Bada, hori bazekiten, izan zuten salto nire lepoan orain."
  
  
  
  Koa izan zen. — Egingo dut ikusi duzu gaur gauean?"
  
  
  
  'Ez. Ziurrenik dut izan bat berandu aldaketa. Bazekien ezin izan zuen kentzeko, era horretan. Pitt aipatu Molly Rainey zen batek waitress. Behin betiko konektatuta Taskmaster Duke Rainey. Bazekien baduzu ezer emakumeen buruz, agian konturatzen Martha izan liteke kontsulta bere ego buruz, lan-denbora ("badakizu, tipo berria San Louise edo horrelako zerbait"). Eta Molly litzateke ahaztuak ezazu Duke. Nick espero Martha ez zuen aipatu Ego-ren abizena. Bezero bat bezala Otto galdetzen batek waitress bezala Molly bada zuen inoiz entzun Jim Perry, Molly esan liteke, " Oh, bai, lan egiten zuen Duke en Ihiak!"
  
  
  
  Denean bakarrik ziren, Nick eskatu.: "Ari zaren igeri?"
  
  
  
  'Beraz, uste dut.'
  
  
  
  "Ez duzu uste dut igeri dago, gehiegi?"
  
  
  
  - Egiteko estestvenno. Ez dute egiaztatu da han. Zure autoa aparkatu, ez eta besterik etorri. Eutsi zure arropa. Badira zenbait aldagelak.
  
  
  
  "Non dago aretoan?'
  
  
  
  "Sickler Errepidea. Piztu duzu sartu Asterpark buruz bi kilometro. Asfaltatutako errepide bidez Eskale da Notch. Ondoren, hiru kilometro, bat ikusiko duzu burdin hesia.
  
  
  
  "Joan siesta bat hartu ez, Pete. Agian dut esnatzen zara."
  
  
  
  Nick utzi, eta Pete ikusi ume, suspiciously. Beraz, behar duzu, ez galdetu heavy edale ohera joan. Behaketa bat bezala katua saguak, Nick aurkitu leku bat bere autoa Reed-Farben langileak aparkalekuan. Aurkitu zuen Rainey edalontzi bat bulegoan atzera big bidalketa saila. Gehienak atoiak desagertu ziren, eta beste lau gidariak ziren zain bankuaren gainean. Nick eman Rainey bidalketa-oharrak, eta gisa laster gisa bakarrik ziren, eskatu zuen, " Zein da zure izena?": "Zer esan duzu hori?"
  
  
  
  "Oso erraza da," adineko gizon muttered, beraz, softly duten beste batzuk bankuaren kanpo ezin entzun zion. "Erabiltzen dute tximinoak horiek saiatu out zer egiten ari dira. Zer da gehiago bezalako giza bat baino tximinoa? Ih da beti erabiltzen laborategiak. Zuen grinned eta iraulita bidez bere paperak. "Nahi nuke ikusi bere, ondo, noizbait. Imajinatu: a baboon puta drogak!
  
  
  
  "Ez dut beste albiste," Nick esan, galdetzen non Rainey eman bere denbora librea. Batzuetan dezakezu erlaxatu Copperpot Harana edo Errementari Bidegurutze. — Ezin duzu eman dit denbora librea batzuk?"
  
  
  
  "Ni ondo nago. Ez baduzu sentitzen dirua pasatzeko. Bere zalantzarik gabe, ezin da hori egin duzu. Hau madarikatu ordenagailua egiaztatzen bidaia guztietan aurka timesheets eta timesheets. Zer berri duzu?
  
  
  
  "Lo egin nuen, eta Greta Stolz."
  
  
  
  Rainey bat eman baxua txistua. 'Joan aurretik, jarraitu! Bere inoiz pentsatu. Nire Jainkoa, bai, ederra boy bezala duzu... kudeatzeko Baduzu liluratuko bere, izan dugu aukera ona. Erabili zure ego, gizona!
  
  
  
  Nick irentsi. I ohartarazi duzu kontuz ibili. "Rainie, ez aipatzearren nire izena hemen. Esan nahi dut, bada, ez dago beste aukerarik, besterik gabe, esan zidan, Jim, beste gidariak inguruan izango da."
  
  
  
  "Ez Greta ezagutzen duzu lan hemen?"
  
  
  
  "Bai, baina konexioa ez da egin Perry izena oso ezaguna, beste ugazaba, badakizu?"
  
  
  
  "Bai," Rainey esan, oso lasai. "Oraindik lan handia egiten ari da. Ona da.'
  
  
  
  "Beste corkscrew bere hotel eskatu du ezagutzen ez duzun Molly Rainey?"
  
  
  
  'Ikastaroa. Hau da, nire anaiaren alaba.
  
  
  
  — Ba al zuen galdetu George niretzat?"
  
  
  
  'Nola dakizu hori? Bai, esan zuen Martha jakin nahi izanez gero ari zaren ona, zure dirua.
  
  
  
  "Martha daki madarikatua beno, hori da ongi. Nahi besterik ez zuen jakin noiz ari naiz lanean, eta nola egiten ari naiz."
  
  
  
  — Uste dut hobe duzu esango Martha itxi buruz Perry."
  
  
  
  — Ez dut gehiegi. Baina jokatu zuen trikimailu bat on me eta Molly dute aurretik banekien sortu zen beste zerbait. Badakizu nola emakumeak uste.
  
  
  
  Dukeak ezabatzen bere kokotsa. Ego gris brows drew elkarrekin. "Ez duzu nahi me kontatzeko Molly itxi?"
  
  
  
  "Ez da zuen gai hori?"
  
  
  
  'Ez.Duke shrugged. "Eta, ondoren, Vaughn lortzen bitxia, gehiegi."
  
  
  
  "Ez dezagun gehiegi fancy eta onena espero."
  
  
  
  
  
  
  Nick bildu bere bainujantziak eta aurkitu Abade Perlak mendietan, besterik ez bezala Pitt esan zuen Emu. Izan zen kokatutako urruneko txoko banaketa honetan Parke eta estaltzen eremu baten hogei hektarea. Arautuko arteko bi mendi gailur, erdia baino gehiago eder bat izan zen, laua belardian, eta gainerako izan zen, oraindik ere posible lan egiteko zirriborroa animaliak, delako traktore beti izan tip baino gehiago maldetan.
  
  
  
  Bailarako inoiz lehortzen erabat, baina ezin duzu bizi duin bat egin hemen bai. Leku ederra izan zen, lurzoruaren ona izan zen, baina uda ziren, labur, eta behin bost edo sei urte, ez zen oso gogorra neguan. Negu bezala, hau ez bultza Abbott Perlak muturreko, baina ez zuen araberakoak urteko denbora, edo lan gogorra da, aire zabalean. The belardiak ziren orain garbi moztutako, baina hori izan zen, besterik gabe, erakusteko. Atzean hesiaren inguruan zuria hesi ziren lau Appaloosa eraikinak.
  
  
  
  Aurreko proiektu aktibatuta baserri bat sartu hamabi-gela etxea. Perla erabat birmoldatu da, bat gehituz hegal hamar gela gehiago. Bi barns izan ere, hernandorena eta margotu zuri, zortzi bat-autoa garaje eta igerileku handi bat lerro bat aldagelak alde on bat ere gehitu dira. Gizon bat kaki zen leuntzeko bat Cadillac bat aurrean parking kabinak. Nick autoa aparkatuta, nodded gizona balitz bezala ziren erregular bat, eta ibili azkar behera bihurri legar bidea igerilekua. Pitt eserita zegoen, bakarrik, pot batekin kafea eta botila bat whisky mahai gainean ondoan zion.
  
  
  
  'Hi ez. Zuen haizatuko at Nick, ondoren, adierazi cab atzean. — Aldatu ahal izango duzu dago.
  
  
  
  Nick bustitzen, lehortu off, joan Pete eta edan. Pitt begiratu ez baino hobeto edo okerrago izan zuen goiz hartan. Esan zuen: "pentsatu nuen zinen datozen. Ari zaren interesa zer daki buruz Reed-Farben ,ez zara?"
  
  
  
  "Bai," Nick esan, egia esanda. 'Benetan. Eta orain bere lortu begirada hurbilago bat konpainiaren gailuak, bere ulertzen zer esan nahi duzun. Ih segurtasuna da, seguru seguru gisa. Izan zen ateratzen hainbat karga eraikin nagusia da, eta zer-zer hartu zen kanpoan, baina ezin duzu lortu itxi ateak kargatzeko gunea. Horiek berokiak zuri ez, nahiz eta esan kaixo. Besterik ez dute ematen duzu paperak edo seinale bat ih.
  
  
  
  "Nahiz eta ez dut uste jende askok horien inguruan ingelesez hitz egiten."
  
  
  
  "Pearl da hau interesatzen?"
  
  
  
  Pitt gelditu eskuan erdibidean botila, eta poliki-poliki bota du atzera. "Nabarituko duzu dena berehala, gehiegi." Begiratu zuen Nick gora eta behera, eta esan zuen pentsakor, " oraindik ez Duzu nahiko muskulu, gizon." Non ez duzu lortu orbain horiek?
  
  
  
  "Asko izan ziren hainbat liskarrak. Zer Perlak orain?
  
  
  
  'Ondo. Seguruenik ezagutzen duzun baino gehiago nahi duzu aitortu. Bai, garatzen lagundu zuen enpresa osoa plana. Beste pertsona batekin dirua, jakina. Zhemchug ez du uste finantza-bermeak. Ego-harremanak Washington gisa balioko bait da. Ikusi duzu nola batzar armada ekipamendu ateratzen. Horiek karga berezia bilgarri-iragazgaitza kutxak.
  
  
  
  "Bai, bere, ikusi dut. Ongi da, bada, tronpeta istorioa. Ezin duzu zabaltzea militar sekretuak. Horrela, jakina, Perla lortuko litzateke haserre, eta zuen, edo Benn, edo beste norbaitek gai izango litzateke boikot Martha en enpresa. Gauza horiek gertatu aurretik.
  
  
  
  Pitt shrugged. "Oraindik ez naiz kazetaria." Esan zuen bezala, izan zen, bada, konbentzitzen saiatzen bere burua. "Ez dakit noraino hartu ahal izango dut bere."
  
  
  
  "Ez duzu uste Hubie Dumont interesa izan Reed-Farben?"
  
  
  
  'Bai. Saltzen hasi zen produktu kimikoak ez.
  
  
  
  'Goazen. Hori baino gehiago zen, azken finean.
  
  
  
  Pete, azkenik, heldu botila eta bere burua bota edari bat. "Ongi da, orduan bai. Galdetu zuen galdera gehiegi.
  
  
  
  "Arriskutsua galdera, agian?"
  
  
  
  "Ez naiz horren jakitun."
  
  
  
  — Ez duzu uste Joe Felix eta Hubie zekien norbait?"
  
  
  
  Pitt ez, bukatzeko, hirugarren bat, bere beira, eta alegia irentsi osoa. "Agian galdetzen ari zaren galdera gehiegi, Jim."
  
  
  
  "Noski, hori guztia izan dezake zerbait istorioa ari zaren esploratzen.
  
  
  
  Nick bat entzun autoa errepidean behera datozen haranean zehar. Zuen slid behera bere aulki balitz bezala, hotel gehiago izan eguzkia bere aurpegia. Pitt, jaiki eta ibili ertzean patio. Autoa bota aparkalekuan sartu.
  
  
  
  'Nor da hau? Nick galdetu lasai.
  
  
  
  "Kenny Abbott. Dator zuen hartu aginduak bere osaba.
  
  
  
  "Perlak barruan?"
  
  
  
  'Bai. Ohi zuen dator hemen udan.
  
  
  
  Nick esan zuen: "ez dut ezkutatu. Ez hitz egin niri, Pete.
  
  
  
  Baina beranduegi zen. Kenny Abbott eta buxom gizon gazte nahitaezko arropa etorkizuneko langile — iluna palo, alkandora zuria, marradun gorbata — azkar sartu patioan.
  
  
  
  Kenny esan zuen, " Hi, Pete." Noiz aurkitu zuen Nick, gelditu zen. "Hi-Perry, uste dut, beraz? "(Unspoken iruzkina: "Zer demontre egiten duzu hemen?")
  
  
  
  "Hey, Kenny, hey, Bart," Pitt esan zuen. Ego etorri eskatu zion igeri.
  
  
  
  
  'Oh, benetan. Hey, Perry. Hau da, Bart Auchincloss. Zuen gurekin. "Gurekin," Nick asmatu, esanahia Reed-Farben .
  
  
  
  Ezin zuen asmatu gazte Abbott pentsamenduak. Bezain laster, Kenny aukera bat lortzen zuen, egingo da, argi eta garbi Pete ezin duzula utzi kamioi gidariak zintzilikatzeko inguruan at Perla Igerilekua, nahiz ego Osaba esan zuen Pete har lezake edonork. Azken finean, ez dira mugak.
  
  
  
  Atea igerilekua etxe danbateko itxi. Handi bat, heavy gizon haizatuko horiek eta zeharkatu argi idazten du. Izan zen bat jantzita zuri kirol kamiseta eta beige slacks — egokitutako, Nick nabaritu, delako, nahiz eta handiena emu tamaina ez egokitzeko. Abbott perlak, zalantzarik gabe, pisatu baino berrehun eta berrogeita hamar kilo. Zuen handi bat, plaza burua bat unnaturally obtrusive, lagunarteko adierazpena. Arrosa adiskidetasuna adinekoen familia gizon TELEBISTA istorioak. Baina ez zen argi bat gaizki ulertu, bada, Perlak kontuan hartu beraiek horrela. Besterik ez zen saiatzen itxura hau.
  
  
  
  
  Zuen baino gehiago ibili eta eman denek bere azkar, irribarre zabal. Pitt sartu Nick zailtasun. Nick-en besoa lotuta esku bat tamaina bera Ego, baina oso ahula. "Nola joan da, Jim?" Gozatu dut beti bilera pertsona guztiak baino gehiago Reed-Farben. Sortzen lagundu zuen fabrika hau. Benetan behar dugu osasuntsu enpresak hemen ematen duten nahikoa enplegu beraz, jendeak jarraituko bizi, gure mendi ederrak herrian. Gozatzeko aukera izatea espero dut zure lana eta egonaldia enpresaren denbora luzez.
  
  
  
  Eraiki zure etorkizuna, saiatu enpresa bat eraiki, gero ere izango duzu laguntza herrialdean."
  
  
  
  Nick zen konbentzituta Perla hitz egin izan duten bezala, ordubetez gabe, nahiz eta eskatu ur edari bat. Hitz egin zuen bat ahots indartsua duten entzun ahal izango dira mila inguruan. Hitz flowed arazorik gabe eta erraz. balitz bezala, denek horien inguruan izan bultzatu. Noiz jiratu zuen Kenny, ikusi zuen adineko jaun ile zen erabat zuria eta luzea orrazkera bat duten Legebiltzarrean jotzen da, gazteentzako eta progresiboa.
  
  
  
  Kenny zen, eta ezer ez zion bezala. Esan zuen curtly, " Perry gidatzen kamioiak. Bilera Max bertan behera utzi da. Bat lortu zuen lan bat airline eta utzi Dallas gaur goizean.
  
  
  
  "Ah, hori egia da."Perlak orain hitz egin zuen, azkarrago, baina, era berean, ozenago. "Bere hotel hegan Bartlett bete Max. Ezin duzu maileguan bat Benn beste pilotuak?
  
  
  
  — Nik dagoeneko saiatu. Dena hartu da.
  
  
  
  Nick esan zuen ," Egin behar duzu pilotu bat? Lizentzia bat daukat. Halaber, gaueko hegaldiak eta twin-motorra eta hegazkin."
  
  
  
  Perla inguruan aktibatuta bezala elefante bat batean ballet. "Beno, esan dit..."
  
  
  
  Nick zen pozik ikusten Kenny zutik dago bere ahoa zabalik zintzilik.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Antzinako congressman zen eskuliburu bat adibide" Ohorezko Estatu " bezala begiratu zuen Nick bere burua tente, nahiz eta gogoraraziz bat statesmen Antzinako Errima, agian, Cicero gisa, ego gazte abokatu imajinatu. Perla esan, " Beno, esan zidan, Mr. Perry, hau da, zortea ez da kasualitatea. Bat behar dugu Cessna 172 at konpainiaren aireportua. Ez duzu ezagutzen, hala nola gailu?
  
  
  
  Nick bat jarri xarmangarri eta seguru aurpegia. 'Bikaina. Handi bat bukatzen militar bat gailua. Gehienezko hegaldi altitudea da, lau ehun metro. Lau pertsona gehiago ekipajea.
  
  
  
  — Ezin duzu ordezko gurekin lau edo bost ordu?" Besterik ez dut nahi hegan aireportu at Bartlett-en, han egoten hogei minutu, utzi zerbait hartu eta zerbait itzuli. Atzera egingo dugu bazkaria, gaur egun,.
  
  
  
  "Ez da nire eguna da off," Nick esan zuen.
  
  
  
  Hogei minutu geroago, ziren bat Cadillac Perlak, epigrafe Reed-Farben Aireportua. Pitt zirudien sartu dira enpresa estestvenno. Zen Ume onartzen utzi. Geroago, Nick konturatu honetan akats bat izan, nahiz eta laugarren bidaiarien ez zuen pisatzen askoz. Kenny ez zuen hegan egin nahi zuen, etxera itzuli zen autoz, eta gerora hartu ego inguruan aireportua.
  
  
  
  Hori udan epela goizean, jende askok ziren oker. Marvin Benn eta Robert Rick egin dute dagoeneko, beraz, eskatu gabe Kenny Abbott bada, kontratatu zuen Jim Perry. Robert Rick bat egin sistematikoa ehiza, gisa harrapariak ia lortu du bere bidean. Benn egindako beste akats, bidaliz pilotu Shircliffe Dallas mantentzeko ego bidea. Benn aurreikusitako hiltzeko Abbott Perlak etorkizun hurbilean on Cessna, zein gustuko zuen hegan. Baina Benn izan zuen beste planak Shircliffe. Gizon ona izan zen pilotua, eta laster Benn gehiago behar litzateke pilotuak.
  
  
  
  Perla leporatzen berak -, nahiz eta Benn zen buruz lortzeko ego bidea — by insinuating duten istripu Joe Felix zerbait izan zen porrota, eta adierazteko espero ez litzateke gehiago, hala nola, gertakariak. "Likidazio bezala, hau da,"esan zuen Benn batean oihartzun ahotsa," eman digu, ospe txarra."
  
  
  
  "Ez dago publizitate guztiak," Benn esan coldly. "Agian.".. agian. Bat izan zen, gogorra lasaia denean zuen zen gazte, Marvin. Baina berea leundu. Eta orain izan dugu zerbait handia lerrokatuta hemen. Dezagun, besterik ez izan lasaia, ados?
  
  
  
  "Agian," Benn ziurtaturik ego. Lasai. Betiko atsedena egokitzeko egingo hobe duzu, ari zaren bat crook, oraindik handia con artista. I buruari galdetzen zer egin nahi duzun bada, ez zekien zer Reed-Farben benetako planak dira. Haserretu? Ba al duzu parte hartu irabazien? Benn esan Perla eta beste asko duten Reed-Farben da izkina bihur nagusietako bat mediku iraultza. Minbizia sendatzea? Ez, are hobeto. Nahiz eta hobeto, jaunak! Denborarekin, lehiakide aurkitzeko gai izango da minbizia sendatzea. Dugu, esan zien, zorian daude sortzeko perfektua artifiziala organo — edo, hobeto esanda, ih hazkuntza. Ez gehiago zain, gure bihotzetan, gure giltzurrunak, gure retinas bat eztabaidagarri carcass. Reed-Farben sortuko ih!
  
  
  
  Guztiak izan zen gezur bat, jakina. Ez da zehazki, baina ez zen gezur bat, hala ere. Benn, Rick, eta benetako insiders gezurra denek. Benetako insiders ziren itxi bat-talde dedikatu izan duten pertsonak elkar ezagutzen urte askotan, elkarrekin lan egin, eta are koa aldamenean borrokan. Deiturikoak insiders ziren enpresa abenturazale, smart guys, eta multi-papell planteatu duten gehienak vpn dirua proiektua. Gizon bezala Stosis Grezia eta Cowper-en Texas. Gizon liteke izan egin fortune bat beste egoera batzuetan eta beste pertsona batzuk, baina nork atera guztiak beren lortzeko modu tartean Benn eta Rick eta bere ilk.
  
  
  
  Izan zen egun bat konponezin akatsak, batez ere, egindako zifra jaio da. Eta akats handi bat dela Nick Carter egin...
  
  
  
  Larrialdi hangarra, berrikusi zuen hegazkina, hautatuta bere mapak, eta lapoblacion gazte gizon egin duten zerbitzua.
  
  
  
  Perla, Kenny, eta Bart Auchinloss ekarri batzuk kutxak batetik Cadillac zama eutsi hegazkina. Nick galdetu, adibidez, zenbat pisatu.
  
  
  
  "Berrogeita hamar kilokoa," Bart esan zuen. "Eguraldi ona da. Argia eta haizea. Nick eman hegazkina lasai bat, luze hasteko, sartu ekialdeko haizea. Da irabaziak pixka bat nahiko altitudea egin aurretik bi 90 graduko bira eta bidean Squawpack Gainditu. Arabera, mapa, bakarrik izan zen 3,245 batez ere itsas maila metro, bat topatu ridge hori towered handi bat bezala hesia. Ezin duzu talde honen bidez, ordubete inguru.
  
  
  
  Mendi bat-batean irentsi sortu ih. Ausarta Cessna oinarritu arteko lehen gailur bat bezala hegan arteko bookshelves liburutegi batean. Nick mugitu tiller hazbeteko bat, atzera eta aurrera. Kontrolak ziren argi, baina gailu erreakzionatu sluggishly. Zuen egokitu altxatu eta handitu erregai-hornidura. Hegazkina hegan bai, baina ez zen gaizki kontrolatzen.
  
  
  
  Zorrotzak gailur luzatu beren gris iluna besoak, eta beheko zuhaitz line, ñabardura aldatu berdea marroia. Nick hegan on Ralston Gailurra baino txikiagoa espero zuen, eta esan zidaten S-formako erakusleak erabiltzen ari ziren inguruan lortu behar da. Esan zuen, " Jauna Abbott, duzu hegaz ibilbide hau aurretik plano honetan?"
  
  
  
  'Ikastaroa. Hiru edo lau aldiz Shircliffe. Zerbait gaizki dago hemen?'
  
  
  
  Nick astindu bere burua. Zuen hegaz inguruan nahikoa Allegheny Mendiak ezagutzea garrantzitsua arrastoak mendi bat pilotu behar. (Hegan haizearen kontra gorako gailur, saihestuz beherantz. Hartu paddles txiki bat angelu planteamendu eta ez perpendikularra, eta, beraz, ahal izango duzu buelta gabe inflexio gehiegi. Hegan eguzkia aldapa gora kentzeko haizea. Arreta zure sabaia, haizea, eguraldia, eta zure pisua.) Besterik ez egin akats bat txiki batekin hegazkina, mendiak eta erori duzu abiaduran 600 metro minutu bakoitzeko, zein da baliokidea erortzen euritako bat George Washington Zubia.
  
  
  
  Abbott atxikia aurrera hartu basatia mundu osoko ih. Bete zuen bere egoitza bat bezala inhar esnea kopa. Esan zuen alai, " ez kezkatu, Perry. Ari gara, eskuineko pista. Zer da Ralston? Squawpack Gainditu aretoan buruz da hamabi mila kanpoan.
  
  
  
  Hutsune mendi-sorta horren bidez, Squawpack Gainditu gainditu zen, hain zuzen ere, aurrera — eta, Nick-en estimazioa, oraindik 250 metro haien gainean!
  
  
  
  
  Nick hautatuta altitudea, airspeed, eta tasa igo, eta horrek jaitsi da ia zero. Hegan egin zuen asko Cessnas, barne 172." Plano hau ondo egin, baina ez nuen nahi igoko. Ziren gainetik 2000 metro, baina ez zuen joan handiagoa.
  
  
  
  "Ez nago kezkatuta, gure ikastaro," Nick esan lasai, " baina ez al duzu inoiz hegaz hau bezalako Ralston baxua-etzanda mimmo?" Ari zaren benetan aurrera begira da.
  
  
  
  'Ez. Baina, hala nola ikusmena eder bat.
  
  
  
  Dute bat pasatu nahasietan geruza aire laginketa. Goranzko haize bildu nu, eta une batez Nick pentsatu ih arazoak baino gehiago izan ziren. Baina bat-batean galdu dute altitudea berriro-jerk bat. Nick egokitu ikastaroa. Gailua da isuna. Seguru ibilbidea. Ez dago behar beste zerbait gaizki! "Jauna Abbott," eskatzen zuen, bat-batean, " zenbat gizon ziren taula gainean duzunean etorri hemen Sherrcliff?"
  
  
  
  'Besterik gabe, gurekin bi.'
  
  
  
  — Ez al zegoen beste inor?"
  
  
  
  'Ez.'
  
  
  
  — Ba, asko izan ekipajea?" Nola ari dira kutxak dugu orain?
  
  
  
  "Hmm ... ez. Ez, besterik gabe, poltsa handi bat.
  
  
  
  Hainbeste argi zegoen Nick orain. 172 diseinatu da lau pertsona plus 55 kg ekipajea. Ahal izango duzu, nahiz eta leku bosgarren bidaiari bat tolesgarri eserlekua ekipajea konpartimenduan, baldin eta pisatzen dute baino gehiago ez 55 kg, eta ez ekipajean eraman haiekin. Ez da, halaber, segurtasun-marjina; beharrezkoa izanez gero, plano kargatu ahal izango da, are gehiago -, baina, ustez, ez mendialdean, non daude aldeko haize!
  
  
  
  Nick laburbildu zuen azkar. Hauek 55 kilogramo ekipajea ziren dagoeneko erabat lotutako aparteko pisua Perlak! Bart eman berrogeita hamar kilo software kutxak litzaidake zuen pawned bankuan. Gainera, Bart ez zuen itxura bezalako mutiko bat duten litzaidake inoiz izan altxatu ezer heavy bere bizitza, bere ama ardura hartu dute litzateke da. Nick galdetu: "Bart, zenbat kutxak ez zuen hartu duzu taula gainean?"
  
  
  
  'Sei.'
  
  
  
  — Ziren heavy?"
  
  
  
  "Hmm," fina da.
  
  
  
  Esan zuen hori, noski, besterik mantentzeko bere burua sortu. Nick gogoratu lasaia izan, oso zaila da denbora entregatu sorta hau kutxak. Ez ziren zapata kaxak guztiak. Zuen math. Nahiz eta, besterik gabe, hogei kilo bakoitzeko kutxa.
  
  
  
  Madarikatua!
  
  
  
  Hasi zen itxura oso arretaz bat sunlit lekuen arteko gailur non ezin izan zuen txanda. Ez zen ezer ez da egokia. Hegan egin zuen bezala itxi arroka eskuineko ertzean gisa ausartu zen, baina izan zen wary haizea. Orain ezin zuen argi eta garbi bereizteko geruza eskisto eta kobre sulfatoa. Ez ziren hainbat arlo honetan alde Squawpuck hori Gainditu ezin izan zuen ikusi. Beharbada, ez zen aukera bat, non ezin izan zuen utzi, edo non egin behar izan zuen erakusleak. Zuen irudian mapa bat — ez, ez dut uste, beraz,.
  
  
  
  Hegazkina orain, antza arrano bat sartu hegan horizontal bat ardatz mendi. Ez zen gela inguruan piztu zion, eta ez zuen huts egin sartu harrizko horma bat. Baina arrano gelditu ahal izan, eta ezin izan zuen!
  
  
  
  Nick aktibatuta larrialdietarako irrati, eman ih erregistro-zenbakia eta kokapena, eta, ondoren, esan zuen, " Mayday, Mayday, prest Mayday, mesedez. Txostena atzera me minutu batzuk." Eskatu laguntza Richards-Gebaur Air Force Base.
  
  
  
  "Nire Jainkoa, ez da benetan txarra dela, gehiegi?" Perla bellowed.
  
  
  
  'Zer gertatzen da hemen? Bart eskatu baxua, ahotsa. "Lasai egon, gizona," Nick esan zuen. "Ez gara larritu eta aukeratu dute okerreko egunean."
  
  
  
  "Dezagun zerbait bota borda," Perla whined.
  
  
  
  "Itxi eta lo non zauden," Nick snapped. Dute, bada, izan zuen denbora, izan dute bota crates kanpoan, baina orain ziren arriskutsuan arroka hurbil. Bere oso begi zorrotz, Nick egin izan out xehetasun behealdean amildegi — unfriendly-begira komun pinuak, ipuruak, eta zedroak, eta harro pinua zuhaitz itsastea bezala gezi bat. Basamortu eskaintzen aukerarik ez biziraupena. Bat gainditu dute aldapa hareharrizko bi ehun metro sakon, hainbat horizontal zerrendatan bezala estu urratsak. Saiatzen lur on bat horien inguruan? Izan zen tantamount bere buruaz beste. Hegazkina erori da, eta crash.
  
  
  
  "Nire Jainkoa," Perlak. "Horrek ez du esan nahi ezin dugu piztu inguruan, eta ezin dugu gainditu da?"
  
  
  
  
  Nick behera begiratu, hiru chins bikoitza. Pearl en espiritu hondoratu asko; ego masailetan ziren feverishly flushed, balitz bezala ziren bat margotu gorpua. Nick errudun sentitu. Izan zen ego-en errua dutela arriskuan ziren, nahiz eta Bart izan zen, benetako erruduna. Pilotua izan dena ikusteko.
  
  
  
  Irribarre egin zuen, oro har, at Perla. "Itxaron, Jauna Abbott, eta erakutsi dut duzu zer hegan da." Ez kezkatu.'
  
  
  
  Bart Meckerd: "ezinezkoa Da, inguruan piztu. Hegazkina izango irristatu behera edo erori."
  
  
  
  "Shut up," Nick esan zuen. "Lehen lan zure raid eta zure lizentzia, eta gero dut entzun."
  
  
  
  Ego mesedetan, Nick entzun Pete esan: "Utzi izan zuen bezala, dio, Bart... Zuen handia gidari bat." Pitt esan zerbait lasaitzeko mutila behera, baina Em ez zuen seguruenik ez zaintzeko. Baita dezakezu joan tximista modu batean edo bestean, betiere eragin sendoa izan zen, eta litzateke guztiak baino gehiago izango da laster.
  
  
  
  Nick ez zuen lanik irratia piztu egiaztatu bada ego-en apuros dei izan dira jaso. Ez dira lortu dugu biltzeko zentimetroko altuera.
  
  
  
  Hegazkina izan zen, gaur egun, hegan eguzki-argia. Balitz bezala, indartsu bat argi-iturri bat-batean pizten. Hareharrizko malda desagertu egin da, eta Nick markoa jarraitu arku mendian. Lapurtu zuen begirada bat hormaren beste aldean-berrehun metro kanpoan? "ziren, baina ez baino gehiago distirak, zeren ume izan mantentzeko bere begiak hurbilen rock. Bat bezalakoa izan zen gidaria nor stubbornly kalera dauka errepidearen alde egin aurretik txanda zorrotz bat. Izan ezik, ez zen ezer pean, baina aire mehe laginketa, eta bolantea ez du lan oso ondo.
  
  
  
  Hasi zen seinaleztapena, irristakorra bidez sunlit moan, indartsuagoa mesederako haizea. Hegazkina ia ez zuen erreakzionatu denean saiatu zen sartu horizontal kicker gabe irristakorra.
  
  
  
  Hegal punta barruko okertu sagged eta stubbornly ukatu egin du gora. Aktibatuta dute poliki-hamar, hamabost gradu. Ondoren, hegazkina galdu altitudea berriro, jarraitu irristatu, eta erori hegazti bat bezala ere agortu mantentzeko bere hegoak zabaldu.
  
  
  
  Nick sentitu du bere esku. Orekatua hegazkina, balitz bezala esan: "gainera, ez Da dibertigarria, baina ez dut ezer utzi pean nire hegoak, eta aire hotza bultzatzen ninduen, eta leku hau izan behar duzu, abiadura, eta irabazteko abiadura, altitudea." Nick aukera bat hartu zuen eta bere abiadura handitu.
  
  
  
  Dute urperatu du amildegiaren aurre angelu bat, falta horizontala erlaitz batzuk decimeters. Nick sentitu izan gailua erantzuten bere zorrotzak behatzak bezala, nerbio emakume eskatu zuen joan tira, balitz bezala, ez zen puntu sartu bertan behera gelditzen beheko amildegi batean.
  
  
  
  Onartzen zuen hegazkina jarraitzeko bere jakina, eta galtzen are gehiago preziatu altitudea, aurretik konturatu zen orain aukera izan zen. Orain, bada eth ez da behar bezala lan, ahal izango dute jaitsiera. Zuen poliki-poliki bota bat bidean zion, sentimendu counter-presioa hegazkina bezala borrokatu bere buztana jaregiten eta goranzko berri bat eraso angelua. Rock bat ledge erakutsi zien bidea; Nick bota punta bere ezkerreko hegala baino gehiago da, eta dute murgildu luze bat sartu dive, beheko at gero eta abiadura-bada bakarrik aurkitu zuen leku bat erabili da.
  
  
  
  Hegazkina erreakzionatu berehala, berriro ere, neurri batean, delako abiadura handitu, neurri batean, delako handitu dentsitate aire laginketa txikiagoa at altuera, eta, gainera, gisa asmatu zuen, zeren eta Engels zortea izan hegan sartu arroila haizearen kontra.
  
  
  
  Nick hegan zaie baino gehiago pinuak, lortu nahian hegazkina gehienez gehienezko abiadura, eta zirela baino gehiago irregularra treetops, ikasten towering altuera aurrean. Izan zen baino txikiagoa aldapa besterik ez zituzten, jaitsi, baina Ego-en bilatzen begirada aurkitu apalena izan zen oraindik ere, berrogeita hamar oinak haien gainean.
  
  
  
  Ziren guztiak elkarri hitz egiten. Dute etengabe iruzkinak egin, baina, ondoren, berak itxi itzazu. Orain ozen corkscrew soinu Perlak heldu zion: "ez dut pentsatu nahi genuen han hil. Ezin dugu hau kudeatzeko?
  
  
  
  Nick irribarre em berriro. 'Seguruenik. Ez kezkatu. Orain gozatu onena hau aurrerapena, lana, inoiz ez."
  
  
  
  Nick utzi hegazkina joan sortu. Bat eta berrogeita hamar ehuneko aukera, pentsatu zuen, eta sortu da joan me argi eta garbi hau ertzean. Bada dut hegan da angelu bat, agian ez dugu egin da denbora. Bada, nahi dut hau gainditzeko, izan dut igotzeko beste hogeita hamar metro handiagoa saihesteko baloia sakatuz.
  
  
  
  Motorra neretzat balitz bezala, ez zuen gelditu, balitz bezala litzaidake dute bat hartu anezka batetik Stroudsburg nahi Teterboro. Baso gerriko dipped azpitik horiek, baina aldapa ih txikiagoa landaretza ziren hurbil eta jarraitu maldan gora. Jaiki, mutiko, jaiki, ondo...
  
  
  
  Puntu txikiena malda zen aurretik ih — eta, oraindik ere, haien gainean. Hegan egiten dute bat baino gehiago behe-bush eta, ondoren, sartu marroi bat rock dagoeneko izan dira ezabatu haizea, euria, elurra eta denbora.
  
  
  
  Haratago horiek arautuko zulo sakon bat da, amildegi heriotza. Ez da itzulera bidaia aurretik, eremu bat lehorgailua eta pixkanakako jaitsiera batera gailur eta kapa.
  
  
  
  Baina lehen behar izan zuten atzera.
  
  
  
  Nick izan zuen etorri, ondorio hori ez zuten bizirik iraun. Besterik ez... Nola ez, diferentzia bat besterik ez da, hamar metro?..
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Denean duzu, azkar erreakzionatu eta zure garuna behar bezala lan, munduko gainerako badirudi mugitu poliki-poliki. Borrokatu dute lortzeko azken batzuk oinak duten Nick bazekien ezin izan zuten lortu bidez, denbora zirudien gelditzeko.
  
  
  
  Duzu ahal izateko Nick baino handiagoa gehien pilotuak. Ere izan zuen askoz gehiago esperientzia gehienak baino amateurrak, zeren zehar prestakuntza-saioak makinak hegan eta hegazkinak, duzu denbora asko igaro guztietan ih mota. Baina, denbora honetan, ez zen atzera praktika AIZKORA; izan zen, ordu asko eman zituen lasterketa Mohawk Daniels ertzean Catskills, gertu Kingston.
  
  
  
  Oroitzapen hau izan zen Ume baten buruan bezala, haizeak harrotutako amildegi hurbildu horiek. Ezin izan zuen inoiz kontatu izan zen, bada, ukan guztiz intuizioa une honetan. Pentsatu zuen gero hori egin zuen nahita, baina, zalantzarik gabe, ez dute denbora pentsatu. Horren ordez, erakunde harritsu ledge ezin izan zuten gurutze, apaldu zuen erreakzioa gailu txiki bat besterik ez. Galdu zuen hamar metro, hit azken atalean ridge malda, eta hit lurreratzea engranaje behin, birritan, hiru aldiz, bezalako hegazkin bat egiteko larrialdi lurreratze bat belardian. Galdu dute batzuk beren abiadura, baina ez askoz, motorra jarraitu leunki exekutatu, eta helizearen aktibatuta stubbornly batean aire mehe.
  
  
  
  Horiek jauziak, hegazkina overcame mendikatea!
  
  
  
  Osoko hotel, eta bat-batean bihurtu zen, 600 metro txikiagoa haiek. Nick aktibatuta plano bat sartu dive, eta esan em, " mutil Ona, mutil ona. Orain lasaitu behera. The Cessna jaitsi 250 metro, eta, ondoren, Nick lasaitu behera. Jarraian, horiek ziren bakarrik beheko mendiak eta muinoak bereizita Ego-tik Kansas zelai.
  
  
  
  Zhemchug hasperen egin zuen, hein handi batean, eta, ondoren, Stahl hitz egiten hasi zen, berriro ere, agian, lehen aldiz bere bizitzan konfiantza galdu. — Pentsatu nuen han izan ginen." Zer arraio joan zen gaizki? Perry - zen hegazkina guztiak eskubidea? Motorra ez zen tiraka nahikoa edo zerbait?
  
  
  
  Nick begiratu inguruan. Pitt eseri glowering leihotik. Bart gora bota bere zapi. Nick aktibatzen mikrofonoa eta jaitsi seinalea. Oinarri grumbled: "izan Bada, azkenik, aurkeztu zure hegaldia planak gure zerbitzua, nahi duzu bizi izan jada."
  
  
  
  "Arrazoi duzu," Nick esan zuen. "Baina asko izan dugu, haize bolada, gaur egun."
  
  
  
  "Uste duzu ez dago egunero."
  
  
  
  Nick grinned eta begiratu Perlak. "Ez da lan gehiegi, esan dudan bezala. Oraindik nahiko koipe, Jauna Abbott. Eta badugu pisatzen kaxak horiek, ziurrenik dugu lortu baino askoz gehiago berrogeita hamar kilo."
  
  
  
  Perla begiratu baino gehiago, bere sorbalda at Bart. "Ergelak bastardo!" Bart saiatu garbiketa bere ahoa. Ez zuen ezer esan.
  
  
  
  Nick harremanetan jarri Kenny eskatu Ego jasotzeko Ego autoan. Zuen pasatzen hegazkina arretaz, horrelako emakume bat da, lanpetuta jarriz behera kristal bat vase. Bitartean itxaron zuten autoa, Perla wiped bere earlobe eta hartu Nick alde batera utzita. "Perry, izan zen hegaldi bat! Honetan gehiegizko kolore-ez da zure errua, baina Bart. Lortu behar dugu kentzeko tipo hau. Erabiltzen dut zintzilik fools, baina ez dut hil nahi, beraz, stupidly."
  
  
  
  "Em, ziurrenik, ez du izan altxatu askoz bere bizitzan," Nick azaldu.
  
  
  
  — Beraz, nahi duzuna izan nire pilotu?" Antolatu ahal izango dugu zuretzat izango da off betebeharra denean behar dut, duzu, edo ezin izan dut kontratatu duzu full-time eta hegan konpainiaren plano denean ez dut erabiltzen nire hegazkina."
  
  
  
  Nick bakarrik izan ere, erraz imajinatu Perla deitzen Benn eta esaten ," aurkitu dut pilotu bat duten gurekin lan gidari gisa. Bere ego transferitzeko egingo bere, gure hegaldia zerbitzua...
  
  
  
  Esan zuen ," nahi nuke hegan duzu, Jauna Abbott, baina..."
  
  
  
  'Zergatik ez?'
  
  
  
  "Boss eta espedizio guys izango etsi niretzat hurrengo egun batzuk, eta ez dut nahi uste dut edozein handiagoa. Izan dut hainbat arrazoi horretarako. Beraz, bada, ez duzu buruz ezer esan nire transferentzia bat inguru igandea — arte esango dut noiz izango da agian... eta Spa mutil, Perla pentsatu. Agian lortu zuen zerbait bere beso. Mota egokitzen me! Eta hegan egin ahal izango zuen bezala pilotu onena, neurrira hartu! Zuen txalo Nick sorbalda gainean. — Lortu dugu batera besterik ez fina, Jim. Badakizu, lan niretzat dibertigarria izan daiteke noizean behin."
  
  
  
  "Inork ez du erabili zure Tsesna?" Nick eskatu. "Bada, ez dut hegan egin ahal izango da pixka bat eta doi-motorea. Izan dut lan esperientzia gisa mekanikari buruzko gailu, hala nola."
  
  
  
  "Neurrira zen, jasotako ona espezialista!" honek ez du zentzu handirik gogoz. "Ez, inork ez du erabili koadro hau izan ezik, zu eta ni. Non ezin dut zurekin harremanetan jarri naiz bada presaka?
  
  
  
  Nick idatzi Alpetar en telefono zenbakia paper zati bat. Atzean, sinatu zuen Jim Pilotu, mesederako Sintetikoa litzateke ahaztu Perry-ren izena. — Nahi duzu hartu zeruak gaur egun, Jauna Abbott?"
  
  
  
  "Idatzi zure sabeleko." Gaur izan dugu nahiko hurbil zeruko ateak." Noiz Kenny bota, Perla esan Em jarri kutxak, autoa eta entregatu ih. Ez zuen hitz egin digu ezer buruz Bart, nor arakatu sartu aurrean eserlekua bat bezala jipoitu txakurra. Gidatzen dute atzera Perla herriko etxea isiltasuna.
  
  
  
  Nick etxea utzi botila bat whisky igerilekuan eta gidatzen bere autoa atzera aireportura. Gizon gazte hangarra bulego zorionez agurtu ego eta aktibatuta off herrialde eta Mendebaldeko musika. — Zoaz berriro saiatu?"
  
  
  
  Nick grinned sheepishly. — Beraz, duzu entzun, ez duzu?"
  
  
  
  Zentzuduna adierazi handi bat, hartzailea, soinua eta bertan ito zen irrati-programa.
  
  
  
  — Ez duzu hegan zeure burua?"
  
  
  
  "Egiten ikasten dut. Poliki-poliki. Besterik ez dut hamabost ordu hegaldi denbora.
  
  
  
  "Bere pilotu berria da Perla. Give me bat egun batzuk tinker planoan, eta, ondoren, hartuko dut duzu sortu noizean behin.
  
  
  
  Gizon gazte bidal. 'Fantastic! Beti izan dut joan Denver lortzeko plano bat eta monitore bat... eta garestia da."
  
  
  
  "Ez dute hegan hemen ekipamendu gutxi, ez dute?"
  
  
  
  'Ez. Bat izan zuten Beechcraft enpresa hemen, eta ez duzu, nahiz eta ikusi guys horiek urrun. Bera izan zen zama pilotuak. Ez dut inoiz ikusi, besteak beste, harroputz bastards.
  
  
  
  Nick stared out at makeshift pista, distiratsuak eguzkia. Aurretik, bulldozer bat izan zen rattling bidez zerrenda bat lur. "Ezer ez egin, eh?
  
  
  
  'Ez. Bere benetan, besterik gabe, hemen ikuskizuna.
  
  
  
  — (E) k ez du ezer hasi gertatzen ari dena azken egunetan?"
  
  
  
  "Bat DC-3 iritsi da bart, eta utzi goiz honetan."
  
  
  
  'Oh, ezta?! Nick begiratu bere lagun berria interes. "Saiatzen naiz izan leial bat mare! Guys guztiak baino gehiago enpresak?
  
  
  
  "Ez, merkantzia. Gutxienez, hori da, zer esan dute.
  
  
  
  'Ondoren, zer dira kargak? Sendagai eta produktu kimikoak.
  
  
  
  'Ez dut aitortzen zion. Bastards horiek ez erakutsi dit ezer.
  
  
  
  "Ez gehiegi," Nick esan zuen pentsakor. "Ez duzu galdetzen, non hartu ahal izango duzu, besteak beste, handi bat cargo."
  
  
  
  Gizon gazte grinned. — Ez dugu jakin behar dela. Baina nire anaia lan egiten du aire-trafikoa kontrolatzeko. Zuen arloak ih on Air Force radar. Ziren beren bidean Nebraska.
  
  
  
  Nick barre egin. "Ez da madarikatua eroso bat izatea, anaia bezala. Zuen luzatu. "Joan, dut deitu zion, eta, ondoren, egingo dut hegan pixka bat."
  
  
  
  "Bat bada, tokiko deitu, dei dezakezu hemen."
  
  
  
  "No, distantzia bat."
  
  
  
  Nick joan soldata telefono bat eta labur bat bidaliko da-mezuarekin bat Chicago-kopuru hori ez zen agertzen diren direktorioa. Andre beste bukaera on line besterik gabe, esan zuen, " hain zuzen ere. Hau "benetan" esan ego eskaera asetzeko George Stevens eta Faktura Rohde at the North Platte Post Office izango litzateke berehala birbidali.
  
  
  
  Zuen hegan Cessna baino gehiago lur hilly zen, eta Hego Platte, ordu erdi bat. Batzuetan sentitu izan duzu jokatu denean, zenbait xehetasun zen argi eta garbi adierazi norabide berean.
  
  
  
  Ezagutu zuen bi bere AIZKORA lankide, utzi bere alokairua autoa aparkalekuan, eta George bultzatu horietako hiru abiadura handiko bat northwesterly norabidea. Gidatzeko astuneko AIZKORA ibilgailu behera autobidearen hegoaldean egoitza, George esan zuen, " Hau Reed-Farben biltegia da urrunen eskuratu ahal izango duzu beat falta gabe inguruan egoitza. Bob Klein da behaketa zion.
  
  
  
  — Zer egiten ari dira han?" Nick eskatu.
  
  
  
  'Ezin dut ezer ikusi. Normalean, behin egun bat, auto bat sartzen da, edo uzten du atea. Ez dakigu nor guardia da oraindik.
  
  
  
  "Izan ziren bidalketen entregatu gaur goizean?"
  
  
  
  'Bai. Lehen aldiz, haiekin bat ferret, baita horiek jarraitu dugu. Bi karga bat Avis kamioia. Auto hau izan zen alokatzen izeneko gizon bat Coles, zeinen lizentzia plaka dira erregistratuta bere izena. Arabera Erregistro Zibil langilea, zuen bizitza Stockman Hotel. Baina ez zen han, haiekin ferrets lortu zuen gakoak. Dugu ospetsu batean bizi zela biltegia. Argitaratu zuen fidantza bat Avis kamioia.
  
  
  
  Aurkitu dute Bob Kline atzean abandonatu ukuilura, begira txiki bat eraikin modernoa, osoko errepide nagusia. Zen egoera onean, barne aurrean idazten. Ezin da etxe txiki bat plastikozko fabrikazio landare, edo bat izanik, kontratistak.
  
  
  
  "Ahotsa ono," George esan Nick. Alokatu bera Coles izugarrizko prezio at by on-line enpresa jorratzen ego eraiki. Oni nahi dute eraikin hau - ez du axola zer hartzen du. Aipatu zuen Reed-Farben, eta geroztik aurkitu dugu horri buruz. Esan zuen, izan zen goi-sekretua esperimentu edo zerbait.
  
  
  
  Nick agurtu Bob Kline, larria gizon horren meekness ezkutatzen irmotasuna bulldog bat eta bat duten garuneko jotzen guztiak ahalik eta ezinezkoa alderdi kasuan. Bob entregatu Em prismatikoak. "Zerbait egiten ari dira han. Ireki dute pertsianak alde honetan lehen aldiz."
  
  
  
  Nick peered bidez azpia batera prismatikoak. Ezin izan zuen ikusi barruan, eta ezin izan zuen hurbiltzen ari konturatu gabe. Nick hasperen egin. Izan zen, beraz, orain... Dute, agian hurbilago itxura bat hartu at eraikina aurkitzeko aurretik ezer interesgarria nen, egiaztapena autoa zenbakiak, hartu telephoto plano pertsona sartzen eta irteten, edo gehiago ikertzen misteriotsu Coles.
  
  
  
  "Beno," Nick esan zuen, " egin nahi nuke neure burua." Ez dut nahiko ulertzen zergatik. Uste dut, behar dut ikusi sozietate hobeto."
  
  
  
  Esan zuen, gutxi batzuk moduko hitzak zion, eta, ondoren, oinez itzuli herri George, utzi beste bi begiratoki. Iritsi aurretik 80, hau da, ibilbidea, telefono buzzed autoan. George moztu, eta Bob Kline da neurtzen ahots esan zuen, " Mendi ahuntz bederatzi, hiru." Ez duzu ulertzen dit?'
  
  
  
  "Mendian ahuntz bederatzi eseri ondoan ahuntz hiru eta bi," George erantzun dagokionez, xedea baztertzen uninitiated. 'Joan aurretik, jarraitu.'
  
  
  
  "Bi senior militar pussies sarjentu bat gidatzeko, besterik gabe, ezker ipar. Armada bat limousine. Hiru izarreko pennant.
  
  
  
  Nick duena. Ez senior ofizialen yell denean, inork ez du mugitu? Eta ari dira egoitza? Esan zuen lasai: "inguruan Piztu."
  
  
  jar zaitez gurekin harremanetan
  
  
  George zabaldu Merkurioa. "Harrapatzeko nu," Nick esan zuen. "Give me throttle full."
  
  
  
  At 180 km/h, Merkurio screeched batera laua bidez errepidea zelai. Bada hau sarjentu izan dira gehiegizko abiadura, armada autoa litzateke iritsi egoitza atea aurretik horiek. Ez ziren gauza batzuk egin ahal izan zuen orain dela izan zuen irrati-harremanetan... eta, gainera, ez zen posible dela gerra-makina izan zen erabat arruntak. Zer bada, biltegi bat izan zen sekretua irteera bidez egoitza? Nick sentitu izerdi trickle behera bere besapean. Ez zen konexioa gorbata da ezer. azpimarratu
  
  
  
  Hasi zuen ondorioak atera. Egingo dute harrapatzeko autoa beste, esate baterako, berrogei minutu, nahiz eta bidaiatzen abiaduran 130. Zer egin daiteke horiek zenbakiak benetan esan nahi justifikatzeko alarma?
  
  
  
  Bada ezin izan zuen ikusi dute bata leundutako langileen auto-tira atea egoitza, zuen ezagutzen duten hiru egos bidaiari izan ziren, oso urduri. The ingurabideko en standean izan zen, beraz, lanpetuta, me at zutik arreta eta unobtrusively dei botoia sakatzen, hori ozta-ozta dut begiratu at ih arrosa plastikozko misses eta txapak hori sarjentu erakutsi atetik leihora.
  
  
  
  Watch sarjentu, nor zen martxan inguruan guardhouse kalean zehar, izan zorrotz begiratu bere begietan. Teniente Orokor Packard United States Air Force eta Major General batera Erretzen Sarjentu Swanson gidari gisa.
  
  
  
  Watch sarjentu atzera zapaldu eta eman ezin hobea agurra.
  
  
  
  The limousine sped behera zabal driveway egoitza. Bat ere ez, hiru bidaiari hitzik esan digu. Bi jeneral itzuli ziren erabat zintzoa, beren buruak ilun eta eraginik, baina, oraindik ere, oso kontuz. Sarjentu izan zen kualifikatua eta bultzatu aparteko zehaztasuna. Izan ere, autoa eta bere bizilagunen ziren too perfektua. Begiratu bat bezala, oso pieza eder lan kontzientzia TELEBISTA atrezzo eta makillaje artista...
  
  
  
  Autoa egindako bigarren zuzen piztu eta jarraian bi-erreia errepidea bat inguruan bizitegi konplexu ere estalita, hesi altua batek. Bloke bat, garai batean herri txiki batean... Hemen ikuskapena izan zen, are gehiago sakon, nahiz eta hiru soldadu betebeharra ziren zaio espiritu bera awe eta aurkezteko. Distiratsua, oliba-berde autoa slid azpian trenbide.
  
  
  
  Ondoren pasatzen checkpoint, autoa gelditu aurrean sarrera nagusian handi bat bi solairuko eraikinaren kanpoaldean aireportua hau "herri". Da bat bezala begiratu bertsio txikiagoa Pentagonoan.
  
  
  
  Bi jeneral irten eta joan bidez login eta segurtasun checkpoint at igogailu bat zabala sotoan izan zen baino handiagoa beheko eraikina. Dute, azkenean, iritsi bulegoan Koronelak Barringer M. Freestone, guardiako ofizial Plangintza eta Ikuskaritza Zatiketa.
  
  
  
  Jeneral Packard eta Erredurak goraipatu Koronelak Freestone bere lan ona. Freestone, kezkatuta erretiratzea funtsak aurreikusi "hangarra" alde zabalduz pista - ez faltsutzea, baina nahita misinterpretation aginduak-izan zen oso lagungarria. Noiz Emu izan zen entregatu Komandante-Buruak gutunak, gelditu zen pentsatzen. Letrak ziren "pertsonalki sinatutako".
  
  
  
  Bada Freestone izan zuen denbora luze bat bizi, zuen litzateke automatikoki aurkitu ez bai jeneral erregistroan pertsonal eta arrazoi ofiziala. Modu bat, bat ona izan da, gauza Freestone, nor zetorren bat atzeko profesionala ofizialak eta, ondorioz, jasan oso mugatua behaketa eskumenak, inoiz aurkitu horri buruz.
  
  
  
  Oro har Packard esan zuen, " gutun bat deiak orokorrak ikuskatzeko, baina uste dut buruzagia ibili zen zer esan zuen. Utziko dugu hau ikuskapena egiteko Adjutant Orokorra. On dell bera, esan nahi dugu artxiboan, eta komando post KPI."
  
  
  
  Freestone ia ito bere arnasa. "General..." Zuen groped hitz egiteko. "Badira sekretuak handiena garrantzia. Hau baino ezin da egin baimenarekin, Oro har, Gozoa...
  
  
  
  "Jakina," Packard adostu bat gozo eta gazi — irribarrea. "Deitu besterik ez emu."
  
  
  
  Freestone sentitu zuen inoiz ezagutu, bi jeneral duten bezala gehiago begiratu nagusiko kideak Langile baino Packard eta Erredurak. Begirada, plaza buruak, ehun eta laurogei kilo pisu. Asko izan dira, komunean. Guztiak langile senior ofizialen, bide batez, begiratu, gehiago edo gutxiago bera da.
  
  
  
  Oro har Gozoa ez da hemen oraintxe—", esan zuen, goibel. Litzaidake zuen hegaz, Los Angeles gaur goizean larrialdi bilera Rand. Ez du izango atzera arte bost..."
  
  
  
  Oro har Packard begiratu gutxiago errespetatzen orain. — Ez da zehazki arauak, ez da?" Teknikoki, inor ez da arduratzen hemen oraintxe." Gelditu zen han. Freestone sentitu izan da inguruan zintzilik bere lepoa bat bezala uztarria. "Ikusten duzu, hau da, besterik gabe, oinarri bat posible larrialdi. Zaila da hori izan liteke izeneko pean lan normal pean, beste egoera batzuetan. Ari gara, jakina, beti prest berehalako ekintza, eta, Oro har, Rukhnul egingo dot I-ren eta gurutze out i da, ziurtatzen dut.
  
  
  
  Defentsa ahula zen, bazekien hori. Oro har Packard hasperen egin. Ulertzen dut, Koronelak. Bide batez, hau ez da zure arazoa. Eztabaidatu dugu, hau corkscrew berarekin noiz ikusiko dugu elkar. Suposatzen dut, erakutsi izan du komando post."
  
  
  
  "Jakina, Orokorrean." Orain Freestone zuen akats bat egin, eta hau izan zen, Ego-ren azken akatsa. Bisitari command center, baita nork ikusi nahi top secret fitxategiak, gainditu behar izan zuten bikoitza segurtasun check... eskoltatu Zuen bere bisitari igogailua.
  
  
  
  The lurrazpiko komando post bat izan zuen gutxieneko kopurua langileak. Lau reservists nabigazio -, komunikazio-eta kontrol -, diseinatu berrogei pertsona, eta kapitain bat gorria aulki bat ikusteko hirurogei metroko proiekzioa mundu.
  
  
  
  Sartu aktibatuta sarraski bat. Bi burly jeneral tiro lehen Freestone, ondoren, at patroi eta lau reservists. Plano deitu out gela akustika. Packard eta Erredurak amaitu beren eginkizuna ado gehiagorik gabe. Erretzen joan igogailua ardatz, non zuen zehazten duten hiru igogailu ez zen mugitzen, eta hori cab litzaidake dute behera etorri zen, eta oraindik zain ih.
  
  
  
  Packard bat joan zen txikia aurkezteko kabinete bi tiraderak ezkerreko foreman, nor zen amildu gorri batean aulki. Ez ziren bi sarrailak kabinete; bat izan giltza batekin irudi nen. Packard hartu zehatza eta helburua tiro bat magnum bala bidez beste blokeoa, zein lehorreratu gogor tiradera ireki aurretik kabinete.
  
  
  
  Kanpora bota zuen, hiru, gorria, karpetak, bakarrik hazbeteko bat edo bi lodi, eta beltz bat plastikozko kutxa lau hazbeteko altua ugari dituzten tapoiak behealdean. Txiki honetan telefonogunea ziren eroale hainbat dozena telebista multzo berezia izan zuen funtzioa. Bada, guztiak abian giza pertsonalitate ziren hildako edo falta, kutxa edo ego bikoiztu Washington-en jarraitu ahal izan defendatzeko Ipar Amerikako kontinentean, baita antolatzeko counterattacks. Bada, ego izan dira zehatz-mehatz aztertu adituen arabera, litzateke, zalantzarik gabe, agerian xehetasunak konplexua jarrerak kontrolatzen da.
  
  
  
  Packard bilduta fitxategiak eta garuneko kutxa mehe gomazko direnak atera zuen inguruan barruko poltsikoan. Zuen eta Erretzen ibili igogailua, hartu eskaileretan, bildu, beren txapelak ere Freestone bulegoan, ibili bidez itzuli luze, ia hutsik ageri da, korridoreetan, eta alai erantzun kontroletan hard-irabazi sari militar dute litzaidake jaso...
  
  
  
  Bien bitartean, albiste ih-en etorrera zabaldu inguruan zirkulu Bat... kapitain militar polizia agertu sarrera nagusia egiteko garrantzitsua gonbidatuak duintasuna ("ikuskaritza goitik" deitzen zen barneko telefonoan). Itzuli dira bere gogorra agurra errespetatzen duten keinuak.
  
  
  
  Telefonoa deitu du guardhouse. The ingurabideko bildu ego, irentsi beldurrezko, salto egin eta garrasika: "Kapitaina, eutsi ondo, esan dute!"
  
  
  
  Kapitaina neretzat: "Stop!" atzeko autoa, eta horrek sped off balitz bezala, inor ez da inguruan ego bidaiari entzun zuen. Jorratzen zuen gutun bat ingurabideko: "Zergatik? Zer esan zuten? Nork deitzen?'
  
  
  
  "Zerbait lapurtu zuten komando post... esan dute." The ingurabideko en azken hitzak adierazten da, zalantzarik gabe.
  
  
  
  Kapitaina Faunce ran bere Jeep eta ran ondoren auto handi zain egon gabe backup. Zirudien zuen, ezin da onartu egoera. Izan ere, bi jeneral! Nola da hori posible?
  
  
  
  Jakina, luze bat lerro zuzen, jeep ezin mantentzeko azkar bidaiarien autoa. Ziren hegan errepidea baino gehiago! George eta Nick ikusi bi autoak hurbiltzen oinarri, non bere autoa izan zen, gehiegizko abiadura goian.
  
  
  
  "Bully!", esan zuen Nick. "Zerbait arraroa gertatzen ari da..."
  
  
  
  Intuizio berriro, baina oraingo honetan hit idi-begi.
  
  
  
  "Bai", George esan tensely. "Nu harrapatzeko nahian sortu armada bat jeep."
  
  
  
  'Inguruan piztu.'
  
  
  
  George moteldu egin da nabarmen, jarriz Merkurio abiadura ehun, ondoren, sartu seinaleak ere hauts-hodei bat eta pebbles bat irekita eremuan, eta orain oinarritu ondoren, bi autoak. Hiru ehun metrora jeep, bakarrik ziren, hirugarren lasterketa.
  
  
  
  
  Kapitaina Faunce zen oraindik, zalantzarik gabe. Zuen pistola bat berarekin. Ezin duzu gelditu, bi jeneral? Bada, ez da gaizki, berehala izango duzu bat jarri lodia, azkenean, zure karrera. Bat ikusi zuen horien inguruan berari begira bidez atzeko leihoan. Edonola ere, bazekiten hori izan zen, orain atzetik ih. Eman zuen labur sorta bat soinua atera — denbora-mugarra stop seinale. Ikusi zuen atzeko leihotik jaurti behera. Hey, hori lasaia izan pistola bat!
  
  
  
  Master Kumea da zalantza bat aurkitu inglorious haria. Kanpora bota zuen bere pistola, baina konturatu ez zen kartutxoa ganberan, eta delako bolantea, oso zaila zen ume, ireki blokeoa. Azkenik, garatu zuen txantiloi bat. Ia aldi berean, gawking, Magnum hegan baino gehiago kanpaia Jeep haizetako bidez eta hit Faunce bularrean. Lesioa ez da larria, baina zer jarraitu zen. Jeep hasi lurch, eta roll bat bezala crate gogor bat behera malda. Izan ere, kapitainaren belaunak ziren nahaste azpian bolantea, izan zen trabatuta autoa lehen planoan bat somersault. Bigarren kasuan, alde van ia moztu ego erdia, eta berehala gero ego zen hurled kanpoan wreckage bat bezala hildako untxi atzetik ari kanpoan bat erretzea ehiza-txakurra.
  
  
  
  Nick eta George ospatu beren arnasa bezala Jeep hasi roll. George bota Merkurio bidea eta borrokatu mantentzeko bere ikastaro baino gehiago lur malkartsuan. Zuen braked apur bat orekatzeko autoa. Ez gelditu, " Nick esan zuen. "Ikusi nuen tiro at aurrean autoa. Uste dut filmatu dute ego. George ez zuen ezer esan, baina hori bezain laster lortu zuen Merkurio atzera bere eskuetan, zuen revved sortu eta bultzatu autoa atzera errepidea.
  
  
  
  Ziren oraindik hiru ehun metro atzean. "Zuk uste duzu harrapatzeko ih?" Nick eskatu.
  
  
  
  "Apustu egingo dut hamar dolar ari gara azkarrago."
  
  
  
  'Onartu. Nick bota Wilhelmina out besapean. Zen, esan zuen, eta bat baldarra arma, nahiz eta laburtu kanoi eta narrowed ipurdia. Arma eroso egokitzen ego-en eskutik, eta ez zen ondo egokitzen dire hau bezalako egoera.
  
  
  
  
  Nick itzala ikusi aurretik entzun zuen motorra. Itsatsita zuen bere burua leihotik. Bat urdina, helikoptero, poliki-poliki hegan baino gehiago horiek auto handi aurrean.
  
  
  
  "Ahal izango duzu zer esan nahi duzu," George grumbled, " baina mutil hauek dira larriak.
  
  
  
  "Da datozen! George exclaimed.
  
  
  
  Helikoptero moteldu zen arte zuzenean gainetik oliba-koloreko autoa, pasatzean baino gehiago bat bezala heron buruz harrapatzeko amuarraina.. Orain Merkurio zen azkar harrapatzeko sortu big autoa, eta Nick zen pozik jakin nahi izan zuen galdu hamar dolar ' dirua merezi. Soka bat jaitsi helikoptero. Saski zirudien horman zintzilik amaieran gela.
  
  
  
  "Ezin dut sinetsi," George esan, harritu. "Ezin dute laguntza guys horiek honekin..."
  
  
  
  "Lan egin zitekeen," Nick erantzun zion, " baina lauki hau txikiegia da. Ari dira, zalantzarik gabe, joan zerbait bidali hau helikoptero.
  
  
  
  George atxikia aurrera, bere esku bolantea. Bakarrik ziren, hiru ehun metro urrun handi autoa. 'Begi bat mantentzeko horien gainean. Pistola berriro!
  
  
  
  Nick atxikia leihotik, hartu helburua eta tiro at gizon behaketa horiek ezkerreko aldean ireki atzeko leihotik. Gorria sugarrak jaurtiketa bidean ih. Nick borrokatu helburua zehaztasunez, baina ez zen ume eragotzi arabera jolting autoa, presioa eta haizea, eta bere urezko begiak. Izan zen, nahiz eta gogorragoa baino tiro usoak eguraldi ventosa. Zerbait errebotea off ih makina. Beste pertsona helburuan hit lehen, baina Nick pentsatu Ego balak hit helburua baita. Berak zuzendutako mugitzen helburu berriro, eta eragilea bota berriro.
  
  
  
  Aurpegia pistola desagertu zen. Jarri dute beren eskuak leihotik eta zerbait jarri saskian. Nick egin bere gogoan. Em gustatu hau eztabaidatzeko George lehen, zeren zuen ez zekien zer egiten zuen. Baina hau izan zen, bere egoera zein dira eman duzu bereziak tituluak. N3 planteatu bere Luger eta tiro azken hiru txandatan sartu cockpit hau helikoptero txiki.
  
  
  
  Helikoptero pilotu izan zen pozik. Hurbildu zen armada ibilgailu zehatz-mehatz, leku egokian eta agindutako eran. Utzi zuen saski aurka atseden autoa leiho, besterik ez bezala egin zuen zaharra egun ona denean, oraindik izan zen bat stuntman filmak. Ez zuen zentzu errua. Bazekien hori egos mezenas ziren iruzurgileak, eta, seguruenik, batzuk arduratzen forma espioitza. Baina ordainduko dute ondo...
  
  
  
  Bat-bateko mina jasanezina zen. Zuen eztul, harrapatu bere arnasa, eta tilted du tiller aurrera. Txiki hegazkin swerved eskubidea, izorratu lurrean sartu dituzten hutsegite bat, eta bota baino gehiago, hainbat aldiz gehiago, bidaliz hondakinak hegan bezala confetti.
  
  
  
  The limousine sped aurrera, Merkurio honako atzean itxi. Nick txertatuko ordezko bat clip sartu pistola. George hitzak jarri, zer egin zen beren adimenak: "Horiek lurrun-motor izan behar, zerbait egin behar da. Eta ikusi dugu, geure burua nola filmatu dute gizon hau."
  
  
  
  "Espero dezagun ez da TELEBISTA ekoizpen," Nick erantzun zion. "Orain saiatuko naiz, tiro ih pneumatikoak."
  
  
  
  Beste aurpegia agertu zen, atzeko leiho, oso antzekoa lehen bat ikusi zuten. Izan zen erabat expressionless. Uste duzu jendea ez litzateke erakusteko edozein emozio egoera horretan. Lasaia, Nick pentsatu zuen bezala tiro.
  
  
  
  Hit pneumatikoen. Gizona izan, besterik gabe, itsatsita zer bat bezala begiratu handi-caliber errebolberra atera leiho denean limo hasi lurch, dantza ergelak samba alde batetik, errepidearen beste. George braked hain zaila Merkurio jerked bat squeal epela, urratzailea gomazko. Militar ibilgailu skidded, eta bota baino gehiago, behin baino lehen gelditu zen. Merkurio gelditu hogei bat metrora.
  
  
  
  "Estali zidan," Nick esan George.
  
  
  
  Ran zuen baxua eta zigzagging aldera hauts-hodei hori inguratzen limo. Gelditu zen bost metrora ikusi eta bi gizon atera eta stand hurrengo autoa bezalako footmen. Sarjentu izan zen zutik arreta ondoan gidariaren atea, eta Teniente Orokorra izan zen, zutik, ezkerrean nah. Ziren, altuera bera, tanned, eta ondo-itxurako. Izan ziruditen lotutako. Ziren biak erabat expressionless — beren aurpegiak expressionless.
  
  
  
  "Eskuak gora," Nick snapped haiek.
  
  
  
  Bakar bat ez da horien inguruan flinched. Nick braced berak. Ez agian oraindik beste pertsona ezkutuko behealdean autoa. Bat-batean entzun zuen bat tinny ahotsa, balitz bezala bidez telefono bat. Hori, oro har, txano? Nick ulertu: "Putz..."
  
  
  
  Orokorrean sartu iritsi, bere uniformea. Sarjentu aktibatuta azkar, bere burua trabatuta autoan, eta bota zerbait. Nick bat entzun beres eta crack. Aktibatuta zuen eta ran aldera muino txiki litzaidake zuen gainditu bere bidea limo, eta horrek litzaidake zuen xedea ahalik aterpe baten kasuan gunfight. Lehen leherketa gertatu aurretik zuen, nahiz eta iritsi hill, eta azken bi metro ego literalki drifted zion. Leherketak jarraitu ziren berdin bortitza. Bere ahoa ireki zuen presioa arintzeko bere eardrums eta arakatu baino gehiago Eguneko. George jaitsi zen bizitza. Horietako bi geratu besarkatu, beste hamar segundo. Nick gora begiratu, poliki-poliki, nahastu. Da, une bat hartu aurretik, izan zuen argi eta garbi ikusten da berriro. Oliba-berde-auto bat izan zen, itsasoa sutan. Hamar metro kanpoan zen pila bat erretzea zapi hori izan liteke baita, oro har. Sarjentu desagertu egin zen guztiz. Nick snorted eta eztul. Cordite, nitroglycerin, gasolina, eta erre-haragia...
  
  
  
  George etorri stand ondoan zion. "Jesus, hitz tripak..."
  
  
  
  "Edo diziplina. Zer nazionalitate ziren horiek lurrun-motor? Dute guztiak bera begiratu.
  
  
  
  George astindu bere burua, eztul, eta ezabatzen bere lepoan. "Nick, bada, ez genuen bilduta, kaka hau izango litzateke gurekin baino gehiago. Ikusi al duzu hegan gurekin baino gehiago? Nor dira? Ideia ez dut.'
  
  
  
  "Besterik ez ginen azpitik shock olatu," Nick esan zuen. Imajinatu zuen aurpegiak duten pertsona hil zuen, beraz, bat-batean, eta, beraz, erabakigarrian. Begiratu atsegin dute pare bat inguruan garestia katalogoak duten iragarkiak cool casual jantziak. Nahi duten aktore izan murgilduta beraiek beren rolak. Zer nolako dedikazioa edo diziplina zen honen atzean?
  
  
  
  Sirena baten wailed distantzia. "Goazen," Nick esan zuen. "Leave me at duten elkargunean, beraz, etorri ahal izango duzu atzera eta laguntza militar eta tokiko polizia irudikatu xehetasunak. Ez esan ekipamendu ezer niretzat. Nire estalkia da orain garrantzia handiena.
  
  
  
  George bultzatu Merkurio itzuli autopista. Ez ziren bi zulo haizetako. "Bada, horiek steamboats eman zien zure deskribapena, izan ahal izango duzu galdu zure estaltzeko", esan zuen. "Edozeinek horien inguruan ezagutzen duzu..."
  
  
  
  "Baina hau koadrilaren da too arriskutsua mugitu kanpoan nah oraintxe. Pertsona horiek dira, maltzurrak, arriskutsua, eta ez dute diru asko horien atzean. Uste dut aurkituko dituzu, hautsi dute sartu egoitza eta lapurtu zerbait oso garrantzitsua.
  
  
  
  "Espero dezagun, beraz," George esan, askatuz Nick eta, ondoren, azkar gidatzeko Merkurio itzuli eszena.
  
  
  
  Nick wiped bere aurpegia zapi bat eta ibili, poliki-poliki. George handia izan zuen amaiera eta umore. Nick bat eman zen paseo bat Metodista pastor...
  
  
  
  Atzera North Platte, Nick eskertu Ego ride eta nahi zion onenak guztiak. Gizon bat jarri, pentsakor, baina nolako aurpegia, eta esan zuen, " zorte Ona behar duzu, gehiegi. Uste dut bere besterik ez da saiatzen jakiteko, bada, bere benetan Christian bat."
  
  
  
  The Cessna ekarri Ego itzuli mendialdean, ilunabarrean. Hegazkina izan zen, beraz, erraza kudeatzeko izan zuen denbora asko uste.
  
  
  
  Bat izan zen, minutu batzuk berandu zenean aparkatuta Ford ondoan Greta en red Porsche batean Argel aparkalekuan. Lagundu zuen Ay sartu Ego autoa. Begiratu zuen, distiratsu eta alai bat soineko horia hori areagotu bere baikorra complexion eta txukun coiffed zilar-ile grisa. Irribarre egin zuen, goxo at em eta astindu em-en eskutik. "Politak zu ezagutzeaz berriro, Greta."
  
  
  
  Gidatzen zuen bere Chez Rouge bidean Denver. Bat izan zuen ospe handia. Aurkitu zuen giroa izan zen handia, prezioak.
  
  
  
  Greta izan zen, alaia eta lasaia, bat bezala barnetegi ikasle gastatzea gauean ingurune baketsu bat. Lehen vodka martini izan zen oraindik ere, zaila kudeatzeko, baina bigarren bat joan azkarrago, eta hirugarren desagertu bere eztarria berehala gero. Nick eserita zegoen bere ondoan biguna urdin argia erdi-zirkular tapizatua sofa. "Nahi dut sartu zen ohia Congressman Abbott. Interesgarria lasaia. Zuen bat ezagutu zure big emaileek.
  
  
  
  Greta izoztu. "Bai", esan zuen hesitantly. "Hura... komisarioaren gure enpresa.
  
  
  
  Nick atxikia balitz bezala izan zen buruz kontatzeko bere sekretu handi bat. "Sentsazioa izan dut Reed zerbait egin behar da handi. Zerbait global bat balio. Hau azeri zaharra da, hau egiteko arrazoi bat.
  
  
  
  — Beti ikerketa egin", esan zuen, aukeratzen bere hitzak arretaz," baina... jartzen Zuen bere eskua bere. "Gogoan dut zer esan duzu. Reed ez du nahi inor honi buruz jakin - ahaztu. Besterik gabe, zure lana egin, ez horri buruz hitz egin, eta ez spy."
  
  
  
  "Nor da buruz hitz egiten espioitza? Besterik ez dut nahi gai izan aparteko diru apur bat irabazteko. Zuen dagoeneko ordaindu behar izan zuen dirua. Bada, ari dira beren bidean zerbait ona, ziur aski dut, abantaila hartu ahal izango da, gehiegi? Apostu dut dirua big mutilak bezalako Perla bera egin. Zergatik behar horiek bakarrik lurrun-motor beti gehien lortu harrapakin?
  
  
  
  Berak hasperen egin zuen. 'Ari zaren eskubidea. Baina ez dira... beraz, beldurra. Izan zen, ziur izan zuen esan "arriskutsua" bada, izan zuen gutxiago pentsakor. "Bada pentsatu zuten, izan dugu, nahiz eta bitxia buruz ih emaitzak, ondoren, 'izango genuke amaitu gure karrera'.
  
  
  
  Em pentsatu hitza "amaitu" sounded apur bat gehiegi gogorra. — Ez dute ezagutzen bada, mantendu dugu, gure ahoan itxi." Bakarrik corkscrew: zer egiten dute?
  
  
  
  — Bai, arrazoi duzu, esaten dut global bat alea.
  
  
  
  Eseri baino apur bat txikiagoa Irene. Ih-organoak egindako elkarren harremanetan. Zuen laztandu bere eskua, suposatuz egiten ari zen nahiko nahigabe. "Global nahikoa duten pertsona batzuk, agian get rich da?"
  
  
  
  'Bai. Ez duzu buruz ezer jakin bihotz-transplantea?
  
  
  
  'Bai.'
  
  
  
  "Arazo handia da lortzean bihotzak. Baita giltzurrunak eta beste organoak. Kaltetutako organoak dira lanean modu eraginkorrean, baina ez dago bat da, nahiz eta modu hobea hori bakarrik Reed garatzen ari da..."
  
  
  
  "Are hobeto?" "Zer da?" galdetu zuen kontu handiz.
  
  
  
  "Hazi berri organo".
  
  
  
  'Goazen! Berria bezala azala ziur...'
  
  
  
  'Bai. Laborategian. Hazten ih erabat, eta, ondoren, transplantea da."
  
  
  
  "Milioika," zuen muttered. "Milaka milioi bada, mantendu ahal izango dute, monopolioa da."
  
  
  
  "Egin ahal izango dute."
  
  
  
  'Zenbat?'
  
  
  
  'Ez dakit. Pertsona gehienak gure inguruan ez dira, nahiz eta onartzen sartu handi laborantza eraikina." Berak barre egin bitterly. 'Submit! Batzuk gure inguruan uste da, guztiak, besterik gabe, barregarria, baina zer egiten dugu horri buruz? Edonola ere, pertsona gutxi batzuk bakarrik ikusi ahal izango amaitu produktua. Baina ikusi dut nahikoa da neure burua. Eta egin nuen, gehiegi.
  
  
  
  — Zaude eragiketa bereziak lan honetan? Greta, nire maitea, eskubidea duzu hartu abantaila hau! Handi horiek erakunde beti get ordaindu. Zergatik behar duten pertsonak egin mental edo lan zikina izan konformatu bat pentsio miserable? Uste duzu egingo dute euren egos-salgai laster?
  
  
  
  Jokatu zuen, bere beira huts. "Dagoeneko dut landatzen lehen dolarraren pila nire adar sei hilabete baino gehiago duela."
  
  
  
  "Zer emozioa bat izan behar da", esan zuen gogoz. "Ikusten dut zure lana ematen emaitzak modu honetan. Ba batekin hasi behar duzu, lehendik dagoen organoa? Esan nahi dut, egin behar dute zaharraren zati bihotza hori egin ahal izateko?
  
  
  
  'Ez, ez, ez. Ez da bera bakarrik hazkunde-eredua, beraz, hitz egiten. Hau da, infinituki konplexuak konbinazio partikula txiki, duten ordenagailua ahal izango concretize faseak hazkunde prozesua."
  
  
  
  'Oh my God!"Zirudien zuen, harrituta, eta izan zen harrituta. 'Urratsez urrats. Esan dezakezu, partikula arabera partikula - kontrol pean ordenagailu!
  
  
  
  'Benetan. Pertsona, ezin izan da hori egin. Horrez gain, behar zenuke mila bat pertsona edo gehiago nor izango litzateke, ez da ezer guztiak egin denean eta gauez ezik, azterketa eta hazkundea sustatzeko prozesua. Bezala, bere... ezarri dugu hori automatikoa da.
  
  
  
  'Harrigarria. Fantastic! Beraz, behin programazio osoa da, hasteko dezakezu hazkunde prozesua. Ondoren, lehenengo ekoizpen kopia bihurtzen da, nahiz eta seme-alabak jokatu, zeren eta metodo da konpondu."
  
  
  
  Hey, polita izan zen, hori erakutsi zuen, besteak beste, interes eta gogo. — Besterik ez duzu, esan behar da behin eta berriro. Baina ikusi behar duzu lehenengo zelula-egiturak. Bilduma bat da, milaka eta milaka koloretako pilotak, nahiz eta bat baino txikiagoa pinhead bat alanbre markoaren tamaina mahai bat aulki. Nimura egindako lehen kopia. Noiz aipatu zuen Nimura izena zuen bat-batean, salto egin zuen bere oinak errealitatea. Harrapatu zuen Nick-en beso. "Duzu, zalantzarik gabe, ez inori esan honi buruz. Dira oso insular horri buruz."
  
  
  
  "Berekoia, esan nahi duzu. Ez kezkatu, haurra. Bakarrik corkscrew da, nola goaz dute honen inguruan?
  
  
  
  "Ez dut utzi behar duzu. Erosketa t akzioak. Baina Kostya ez utzi digu, bai begiratu mapa!
  
  
  
  Bestela, plastikozko txartelak aterako bidez zure mahuka, pentsatu zuen. Antza denez, ez zuen ezer jakin enpresaren finantza-aurrekariak. Reed-Farben zen enpresa pribatu bat. No parte ego bidez lor daitezke ofiziala kanal edo konponbideak. Ugaria funtsen inguruan misteriotsu hau Suitzako iturria lagundu enpresa hasteko, eta irabaziak komun kimikoa eta farmaziako produktuak mantendu enpresa joan. Galdetu zuen noraino Marvin Benn litzateke joan larriak mail-ordena enpresa. Ez Reed-Farben izan zen, ez da larria, baina, modu askotan, zerbait arraro gertatzen ari zen.
  
  
  
  Bat hartu zuten, Chateaubriand, eta bi botila igo ardoa. Momentu egokian, baino gehiago kafea eta cognac, Nick galdetu zion:: "inoiz ezagutu duzun nire lagun Hubie Dumont?"
  
  
  
  Atxikia zuen bere burua atzera aurka biguna baranda. Ee erreuma etorri gabe edozein zalantza. "Dumont?" Ez. Ez dut inoiz entzun nen. Nor da eta zer egin du?
  
  
  
  "Ordezkari produktu kimikoak. Pentsatu dut agian aginduko ego bat-enpresa bat da."
  
  
  
  'Ez.'Pentsatzen zen. "Drake da negoziatzea. Bere besterik ez idatziz kontsultak. Guztia egiten ari dira, ahalik eta gurekin saihesteko egiteko, kontaktu pertsonal ordezkariekin."
  
  
  
  Zuen konfiantzazko Ay. Ez zen buruz zerbait Greta hori egin duzu, uste zuen, oso gutxitan, inoiz bada, gezurra esan zuen, nahiz eta egin izan da, oso zehaztasunez bada guztiz beharrezkoa. Ezin duzu esan, gauza gutxi, nola argi eta garbi litzaidake zuen hartu zurrutada bat bere edan, eta nola litzaidake zuen erantzun, bere musu bart. Gehiago garrantzitsua da gai, erakutsi zuen bat stoic begiratu, zentzu bat duzula litzateke laster ahaztu dena, eta hori guztia litzateke laster ahaztu duzu, gehiegi. Bera izan zen, zer izan liteke izeneko emakume heldua, ondorioztatu zuen, baina ez zen zerbait ukitu bere buruz duten iradoki prozesua hazi ez zuen eragin askoz ere kalte. Pena bat da duten bukatu zuen irmo honetan. Ez zuen bat egin dute harrerako Washington zirkuluak eta, ziurrenik, laster aurkitu pertsona ona.
  
  
  
  Zuen begiratu zion dreamily. "Zer nahi duzu, ez baduzu izan, diru asko eta ez dute gidatzeko kamioi jada?"
  
  
  
  'Hartu nuen off egun. Sentitzen duzu zerbait Hawaii?
  
  
  
  Berak barre egin eta ezabatzen bere masail aurka Ego kokotsa. Une hartan, begiratu zuen at harrituta eta haserre begiak Martha Wagner...
  
  
  
  Nick eman bere estu bat irribarre eta hasi kaixo esan, baina mantendu zuen, oinez. Bakarrik izan zen zuen. Nahiz eta hori, pentsatu zuen, ez bakarrik izan zen I izatea atzetik osoa Reed-Farben koadrila, baina orain nire onena harreman zen bezala arriskutsua gisa abandonatu emakume izan liteke — eta hori zen garrantzitsuena. Esan zuen, "sentitzen dut, Greta," eta, ondoren, Martha bar zehar.
  
  
  
  Martha en cleft zen zuzen zuen bezala ibili bidez luzea gela. Norbait izan behar nahi — bai tabernan edo taulak. Nick harrapatu bere zenean bi heren modu atea beste muturrean. Jarri zuen bere eskua berea, eta esan zuen, " Martha..."
  
  
  
  "Ah, bakarrik utzi nau. Zuen snatched bere eskutik urrun, inguruan begiratu une batez, eta, ondoren, joan bidez bar. Nick jarraitu bere.
  
  
  
  "Martha, Martha, bilatzen duzu Me?"
  
  
  
  Gelditu zuen azpian koloretsua argiak bere bidean aparkalekuan. Begiratu zuen, triste, haserre, hunkituta eta oso ederra! — Nola ezin duzu asmatzen?" Bat izan zen, sarkastikoa komentarioen inork ez zuen espero erantzun bat.
  
  
  
  "Utzi dut nire ego at Perla."
  
  
  
  "Ezagutzen dut. Entzun dut nola hegan egin dezakezu. Eta hori eskatu bada, Hubie bazekien Joe Felix. Eta hori izango duzu lan egiteko Perlak. Azkenean, ikusiko duzu haragi grinder-eta zer gertatuko nahi duzu! Zer uste duzu, Rick eta beste batzuk egin ahal izango denean, Perla horiek kontatzen zuen kontratatu duzu?"
  
  
  
  — Dira oraindik zintzilik duzu at Jim Perry pit?"
  
  
  
  Zuen urrats batzuk hartu, bere bizkar erabiltzen zuela eduki agur bero bat bezala kadeteak eskola-mutiko, orain bila nekatuta eta garaitu. "Zergatik egin behar dut esango ezer, bestela?" Hitz egin zuen bere. "Zeren ari gara elkarrekin, Martha. Ari gara, biak berdin arriskuan.
  
  
  
  — Ba al duzu esan nahi Greta Stolz, gehiegi?"
  
  
  
  "Joan azkar." Jarri zuen bere besoa bere inguruan, oso astiro-astiro. "Ezin duzu asmatzen zergatik naiz zintzilik Greta."
  
  
  
  - Eta, edo! Delako nahi duzu dig gehiago kaka Pitt egiten ari zen."
  
  
  
  'Oh. Esan nahi duzu Pitt inoiz ez edan arte, bere ego engainatu...
  
  
  
  Zuen begiratu zion. Bere begiak ziren hezea eta bilatzen. Ondoren, zuen bat-batean grinned, labur eta hondatu. Ez du zentzu handirik bitterly, balitz bezala, ez zuen erakusten saiatzen dela ulertzen zuen egoera. Eman zuen ego labur bat, irribarre ziniko.
  
  
  
  "Ondo da, Jim", esan zuen, ez dio bere eskua berriro kanpoan. — Nik bila Pete geroztik zazpi. Ez zuen hona etorri. Bai, guys horiek, batetik, Rick dira, oraindik ere, honako kasu. Ez dut uste big ugazaba dute izena entzun Jim Perry gidari oraindik, nahiz eta benetan galdetzen diot, nola da...
  
  
  
  "Arrazoi batzuk, ahaztu dute eskatu Kenny me laguntzeko."
  
  
  
  "Edo haiekin bat ezartzeko oso azkarra tranpa duzu."
  
  
  
  "Bai", egin zuen hasperen egin. "Martha, itzuli zure enpresa. Hartu dut Greta hasiera bezain laster ahal izango dut kentzeko bere behar bezala, eta, ondoren, itzuli dut nahi duzu. Denbora horretan, baliteke buruz zerbait ikasi Pete. Bada ez, ez dut aurkitzen lagunduko da.
  
  
  
  Iluntzeko argitan, zuen bere musu. Zuen galdetu zuen bazekien zenbat behar zuen norbait erraztasuna bere zama pixka bat, nahiz eta bakarrik pixka bat. — Egon naiz zure zain, " xuxurlatu zuen.
  
  
  
  Gisa ibili zen, atzera bidez bar, zuen arretaz wiped bere ezpainak batera zapi bat.
  
  
  
  Itogarria gero yawn, Greta esan zuen, "behar Dugu aire bat beste baino hau itogarria kea," eta estutu ego-en eskutik. Noiz ordaindu zuen bill eta gaitzetsi zuen bere ekarpena, esan zuen gisa ibili dira autoan: "ez duzu egun luze bat izan, Greta? Ez duzu stand asko lanean? Dira nekatuta duzu, haurra?
  
  
  
  "Egun dira benetan luze, eta oinez dut nahiko asko. Baina handia sentitzen dut... " ekarri Zuen, ego eskuinaldean ego autoa. — Uste dut oraindik inork nor da nekatuta." Let me go — maite dut, dudarik gabe, beste auto bat aldi bakoitzean."
  
  
  
  Zuen lortu gurpila atzean, eta atea itxi. Zuen hasperen egin. Zein ume, ikuspegi aukeratu behar dut orain? Zuen maneuvered autoa atera aparkalekuan eta aktibatuta utzi, kanpoan Copperpot Harana. Bikoitza martini edo ez bikoitza martini, berak gidatzen ondo, arretaz, ez oso gogorra, eta bere esku eskuinean, bolantea. Zuen yawned berriro eta snuggled bere arte.
  
  
  
  "Besterik botoa", esan zuen emeki. — Izan duzun egun bat zakarra, ez duzu?"
  
  
  
  "Sentitzen dut nik, eten", esan zuen.
  
  
  
  'Pobreak boy. Behar duzu izan dira bart berandu delako me. Orain lasaitu behera...
  
  
  
  Zuen aktibatuta off errepide nagusia kalera harriztatutako bide John Apennines Ibaia, gidatzen buruz milia bat, eta aparkatuta bat hutsik ageri larre bat bubbling korronte hori izan zen, ziurrenik arrazoia han izan dira bat txiki baserria hemen aspaldi. Orain arte bezala, ikusi ahal izan zuen iluntasunean, ez zen eraikin bakar zutik. Emakumeak ezin hobeto kudeatzen egokitzeko, hemen bakoitzak, emakumezkoen sexu-ordezkari bat aukeratu habia beraiek bizi mendiak...
  
  
  
  Zuen ezberdina izan zen, Martha, nor beti jokatu bultzada, eta desberdinak asko emakumeak bazekien, materia hori. Greta erabiltzen zen metodikoki aztertzea eta, ondoren, marrazki ondorioak. Zuen laztandu zion, laztandu zion, xuxurlatu sweet nothings nahi emu, erdi-biluztu ego, licked ume, belarriak, urratzen ego nipples, bere azazkalak, pixka ego hizkuntza — zuen eraso zabal baten aurrean!
  
  
  
  Nick lasaia. Ez argudiatu gehiegi. Polita izan da. Pentsatu zer zuen nahi. Litzaidake zuen dagoeneko hainbeste izan etsipenak bere bizitzan. Zuen flinched gisa erabili zuen ezohiko konbinazio eskuak eta laztanak. Beno, Carter, aitortu du: bat da skill. Zuen alai atera manta bat backseat batetik. Hawk harro egon liteke zion.
  
  
  
  On uncut belarra aktibatuta bikaina izan koltxoi. Ikusi zuen Greta zintzilik bere arropa on bat zuhaitz starlight. Hawk litzateke, zalantzarik gabe, eskertzen emakume hau. Berariazko eta zehatza. Bada, litzaidake zuen iradoki hey...
  
  
  
  Emu ez da irtenbide bat atsegina espekulazioa jada. Greta irentsi zion arte erabat. Besterik ez bezalako kamioi kabinako, ez ziren sorpresa, bakarrik orain ih handiagoa izan zen, zeren ez bait zegoen leku bat buelta eman eta aplikatu aldaketak. Greta zekien zer nahi zuen eta nola nahi izan zuen. Ondoren, oso esperientzia atsegina, jaitsi zuen atzera belar gainean. Bada, Greta inoiz harremanetan sartu zen, gizon batek ezin eskertzen hori guztia, ezin da bat bihurtuko etengabeko konpromisoa.
  
  
  
  Hau aktibo eta anitza hurbiltzen zen bizigarri. Gauza mota hau ez da gertatuko nahi duzu taco. Agian, izan zen delako TELEBISTA: zinen eserita eta gozatzen bi dimentsioko erlaxazioa eta ahaztu nola erabili zure gorputza lan egiteko benetako plazerra. Talde esperientzia zoragarri bat! Hori alderatu baduzu emakume unimaginative, alferrak, fearful zifra aurkituko dituzu horiek egunetan Washington-en. Edo, are gehiago irritating, narcissist the duten litzaidake bat-batean bihurtu atxikitako zion bezala aldatu pie eta sartu erretiratu bere ametsa mundua.
  
  
  
  Greta markagailuan arte sentitu zuen denbora izan zen bere bikotearekin hartu loturiko botere, eta ona sentitu da. Begi-bistakoa zen ez zuen agortu bere aukera sorta cockpit.
  
  
  
  "Buelta eman", esan zuen, astiro-astiro tugging Ego aldakak. Aktibatuta zuen inguruan.
  
  
  
  Beste pixka berriak, beste liluragarria aurkituko. Une baten ondoren, zuen arnasestuka ume, belarrira, " Zu gogor iristeko, zuen ongi etorria..."
  
  
  
  "Mantentzen du fun joan jada," xuxurlatu zuen.
  
  
  
  Oh, zer emakume bat! Gizonak, besterik gabe, gustuko ondo prestatuak zaldiak eta sexu-esperientzia emakumeak. Zuen grinned, pozik ezin zuen itxura ume begia. Baina gero hasi behar izan dituzten material ona. Jakinduria eta gogo ziren, ezinbestekoa delako guztietan maila araberakoa zer zure sen esaten dizu...
  
  
  
  "Orain", esan zuen, " joan aurretik.
  
  
  
  Gelditu zen pentsatzen plazer eta lortu behera enpresa. Zenbait denbora geroago, gisa arautuko zuen gora begira izarrak, trabatuta zuen zigarro bat arteko ego ezpainak, utziz ego hartu pack autoa inguruan, berriz, bat. — Zaude, oso nekatuta?" Zuen snuggled sortu zion. — Zu gogorra langilea, ezagutzen duzu hori?"
  
  
  
  Hartu zuen bere esku. "Oraindik oso sormen, Greta. Izan behar duzu deabruaren artista laborategian.
  
  
  
  Zuen izarrei begiratu gainean zehar ilun zerua bezala txinpartatsu artifiziala elurra Gabonetako zuhaitz bat. Zergatik ezin da pertsona besterik gozatu bizitza, janaria, plazerra, sexu?.. Ona izan da, hori pentsatu zuen. Jarri behar zuen hari bat da eta jarraitzen du bere lana eta aurkitu da. Baina oraindik zuen denbora asko; Odin en inguruan bilatu aukerak sartu eraikin nagusia ez zen ona, eta geroago saiatu zen, hobeto. Gainera, Greta ona izan daiteke harremanetarako pertsona. Uste dezakezu honen zati gisa, zure ego erantzukizunak. Zuen estutu out zigarro bat, aktibatuta, eta aurkitu bere ezpainak berriro.
  
  
  
  Gauerdian, jaurti zuen bere off at gorria Porsche. Zuen ulertu, denean, esan zuen zuen jaiki eta bost, eta, are gehiago, beraz, iradoki zuen betetzen dugu, aldi berean, leku eta denbora ostiralean.
  
  
  
  Egin erraza da agur esateko. Greta zekien zer auto-diziplina zen. Izan dut indar hau neure burua nire bizitza osoan. Gisa ibili zen, atzera bere apartamentu Reed-Farben asko, gogoratu zuen zer Nick esan zuen dirua buruz. Zen eta arrazoizkoa eta arriskutsua, baina oso tentagarria. Oso atsegina izango litzateke dute dirua eta dohainik izango da. hurrengo gizon bat bezala, Jim Perry...
  
  
  
  
  
  
  Nick aurkitu Martha eta Erdi-Lerro Babarrunak bat secluded txoko bere jatetxea. Lehen begiratuan, bazekien zuen galdetuz, oraindik ez. Bezain laster ikusi zuen une egokia, zuen lasai galdetu zer ih planak ziren. Ezin zuen lagundu?
  
  
  
  Martha hasperen egin. — Egiaztatu ahal izango dugu guztiak karpa berriro. Ohi zuen zintzilikatzen inguruan, egun batzuk lehenago dezazun argiak hiria erakartzeko bere ego. Eta laster gertatu zen hura.
  
  
  
  — Ez jabeek guztiak beste leku deitu zuen erakusten?" Beraz, ez duzu ohartarazteko bere mutil?
  
  
  
  "Ez dute ulertzen dit. Pitt gastatzen diru asko.
  
  
  
  Hainbeste argi zegoen. Nick esan zuen, " esadazu non joan, eta ez dut joan."
  
  
  
  "Badakizu Galí, Deadwood, Ferndale, eta..."
  
  
  
  'Bai. Eta Barra-Nutin, eta Jim Perrault, eta Traza Azkar — naiz epigrafe mendebaldean.
  
  
  
  Izan zen bere autoa gidatzeko out alboko atea noiz Bob Poluvorona atera, gainetik salto burdinazko atea erraz bezain orein bat, eta gelditu zion. Indian sartu. Besterik ez dugu lortu dei bat. Pitt at Wiggle Gainditu gimnasioa.
  
  
  
  Nick ran kanpo aldera errepide nagusia. — Zuen guztia, ezta?"
  
  
  
  'Ez. Zuen minik.
  
  
  
  Estaltzen dute zazpi kilometro bi ehun segundo, eta gelditu leku bat, non lau autoak ziren aparkatuta eskuinaldean on the road. Bat overturned zen, baina ez zuen begiratu gaizki hondatuta. Beste auto bat izan zuen argi gorria keinuka. The uniformedun gizon saiatu piztu walkie-talkie, zein izan zen etengabe crackling eta hissing. Nick eta Bob ran autoa ditch. Gizon bat izan zen, seinalatuz linterna bat at Pete, nor zen eserita, aurrean eserlekua moaning, batez ere, eskuineko eta bermaturik ezkerrera, balitz bezala ez zuen gidatzeko guztietan. Izan zen, gogor armatuak eta estalita odola. Nick konturatu ego oinarritzen zen bere eraikitzeko, burua forma, eta jaka. Bat txistukari soinu ihes egin zuen, ego eztarria. Argia glinted off hortzak itsatsita bere kokotsa bat odol-gorri masa.
  
  
  
  Nick esan — " begi bat Mantentzeko zion, Bob. Hartu dut, bere manta. Egun autoa Galdetzen, ez ziren hautsi. Gora bildu dira, ego bezala, astiro-astiro ahalik eta bertan bilduta manta bat. Pitt saiatu mugitu zenean baino gehiago entregatu eta esan zerbait sounded bezala gehiago xuxurla huskeriak.
  
  
  
  Nick atxikia baino gehiago zion. "Lasaitzeko behera, Pitt. Besterik gabe, ez kezkatu. Me da, Jim.
  
  
  
  "Bere? ""bere?" Pitzatu ezpainak eta masailezurra hautsi, ezin izan da gure hitzak atera.Nick eusten ari zen Pete-en eskutik, eta estutu zuen astiro-astiro.
  
  
  
  "Bai, Jim," Nick esan soothingly. — Izango duzu fina berriro." Jartzen zuen bere ezpainak bere belarrian eta galdetzen. 'Nork egin hau? Saliva eta odol splattered on Nick-en masail bezala jarri zuen bere belarrian zauritu gizonaren ezpainak. "Z'ake'ense". Pitt atera ego zailtasun handiz. Zuen eztul, spat vomit, eta galdetu berriro: "Jim?"
  
  
  
  Nick estutu Ego-en eskutik eta xuxurlatu, " Bai, Jim. Lasaitzeko behera, mutil. Nork egin hau?
  
  
  
  "Z'make'mense..." isiltasun une Bat, ondoren, Pitt egindako beste convulsive ahalegina: "Z'make'mense..."
  
  
  
  Gruff ahots atzetik eta gainetik eskatu Nick, " Zer egiten ari zara hor?" Ego behar ez ukitu.
  
  
  
  Nick koa izan da. Tokiko polizia. Nick begiratu besterik ez, gizon argia, autoak, eta esan zuen, " ez dut ezagutzen.: "Zuen bezala ikusten da sartu joan shock bat pixka bat. Ahotsa zergatik bilduta bere ego manta bat.
  
  
  
  — Ez duzu ukitu da. Ba al dakizu ego?'
  
  
  
  Ego izena da, Pete Wagner. Ari gara ego lagunak.
  
  
  
  "Anbulantzia bere bidean da. Ezagutzen dut bere ego izena. Noiz izan zen azken aldiz ikusi duzu ego?
  
  
  
  Bob Poluvorona esan emu.
  
  
  
  Nick saiatu esateko, tokiko azentua. "Ego ez zuen minik Yoda askoz."
  
  
  
  Ez, itxura dute harrapatu eta lapurtu zion. Ego zorro desagertuko da.
  
  
  
  Elkarrizketa izan zen bat fitxatu ondo eraikitako tipo bata, nor zen zutik distantzia bat. "Ezagutzen dut Pete ondo. Zion ikusi nuen gidatzeko ekialdean eta honked ume, - ren tronpa. Ez zen beste guy gurpila at, eta, ondoren, ikusi zuen bere ispiluan bezala, autoa oso bat egiten du aldi berean. Ez zen beste autoa atzean. Zuen nahiko ziur tipo batzuk atera on nah eta jarraitu dute ekialdean. Bere berehala aktibatuta inguruan eta aurkitu ego argi eta garbi hemen." Ego-en hitzak izan ziren zintzoa. — Deitu nuen Ego-en arreba.
  
  
  
  Nick bat-batean atxikia baino gehiago Pete-en gaizki hondatuta burua. Zuen sentitu jugular zaina eta emeki ukitu betazalen denean, polizia esan zuen, " Hey, ez ukitu arte anbulantzia iritsi da."
  
  
  
  Nick zutitu eta hasperen egin zuen. "Itxaron ih, baina ez dut uste emu behar anbulantzia bat.
  
  
  
  Nick zen eskuineko. Pete hil zen. Anbulantzia langileak hartu Ego gorputza, eta Bob lagundu polizia ofizial datuekin txostena. Ondoren, gidatzen zuen atzera informatzeko Martha. Bob ibili erdi-markagailuarekin sukaldean sartu. "Hey, me esango dizu.
  
  
  
  Nick egin da. Ziren bere txoko hartan itzuli, eta egin zuen itxura gutxiago txarra baino benetan izan zen. Ez zuen negar edo gelditu; adostu zuen, baina bere begiak ilun ziren hezea eta gogorra aldi berean. Nick horiek ekarri kafea eta tiro bat whisky. Ondoren, labur batzuk triste nabarmentzea, zuen isilik geratu zen denbora luzez. Ondoren, galdetu zuen: "Ba al duzu utzi ego Perlak?"
  
  
  
  — Nahi dut esan, bai.
  
  
  
  Joan zen telefono-kabina eta itzuli zen minutu bat geroago. — Utzi zuen inguruan bost o ' clock. Eta ez da ezer gertatu.
  
  
  
  "Hobeto egongo litzateke, bada, ezagutu dugu ego..."
  
  
  
  — Ikusi dut saiatu duzu. At Chez Rouge.
  
  
  
  "Hori ez da bidezkoa, eztia. Kostya galdetzen bada, uste nahi duzun edo ez.
  
  
  
  Zuen pixka bat bere begiak. 'Sentitzen dut. Baina ez dut jakin nor da ego geratzen da hildako!
  
  
  
  "Polizia bila izango."
  
  
  
  "Horiek lurrun-motor ere ezin aurkitu gizonen gela. Eta badute arrakasta, ahal izango duzu bribe ih aldaketaren inguruan slot makina.
  
  
  
  Zuen, jakina, oso ixilik. Nick pentsatu zer litzaidake zuen esan denean polizia erakutsi — gizon bat litzaidake zuen ezagutu aurretik,eta orain, detektibe bat. Galdetu zuen ohiko galderak, ezer gehiago. Nick kanpoan geratu. Martha saihestu izena aipatu Perla eta bakarrik esan Pete edan zuten. Dute nodded, balitz bezala, dena azaldu.
  
  
  
  Noiz izan ziren joan, esan zuen: "Ikusten?"
  
  
  
  'Ez, benetan. Dira overworked. Ez duzu esango duzun guztia bazekien, bai. Dute agian hartu dute iradokizun hori utzi zuen Perla bost.
  
  
  
  Bat egin zuen grim aurpegia. Bi ondo jantzita, fun-maitekorra guys strolled baino gehiago bar handia fanfarrea. Martha utzi Em eseri eta baino gehiago ibili horiek. Nick besarkatu Bob Poluvoron gelan zehar, eta adierazi du bere burua hartan bi gizon ondoan, Martha. 'Dakizu ih?
  
  
  
  Flash Waldo eta Ben Millikan.
  
  
  
  "Ez dute ezagutzen Duzu?"
  
  
  
  'Bai.'
  
  
  
  — Ziren ego lagun baino gehiago edariak?"
  
  
  
  'Batzuetan. Baina ez zuten eragin emu kalte.
  
  
  
  Nick itzuli zen taula. Martha berehala hasi zen buruz galderak edozein gizon izan liteke ambushed Pete. Noiz itzuli zen zuen, zion, zuen kasualitatez galdetu zion: "Ba al duzu ezer ikasi?"
  
  
  
  'Ez. Besterik ez zituzten atera Burdinola Bidegurutzean.
  
  
  
  — Ezin duzu uste horiek?"
  
  
  
  "Ni hasten naiz sinesten inork ez."
  
  
  
  "Litzateke duzu uste, agian, izan zen hotel bat, batzuk lortzean pertsona elkarrizketak bere istorioa buruz Reed-Farben — eta ziren susmagarriak ego galderak?"
  
  
  
  Ireki zuen bere ilun, begiak zabal. Ez zen haserrea eta beldurra nen. "Uste dut... ez dute..."
  
  
  
  "Ziurrenik ez."
  
  
  
  Dagoeneko zuen bere erreuma. Ez bere hitzak; ez zuen bere fidatzen, eta orobat egin zuen, pentsatu zuen. Amaitu zuen bere kafea eta esan zuen, " sentitzen dut zuri buruzko, Martha." Berea, uste dut bakarrik egon nahi. Ikusiko duzu bihar.'
  
  
  
  Ezagutzen zuen, ez zuen bakarrik egon nahi. Zuen nahi zion laguntzeko bere mendekuan Pete. Bere cool "Eskerrik asko" duela Ego baino gehiago pentsatu zuen.
  
  
  
  Gidatzen zuen Alpetar, enborra ireki bere Ford, hartu hiru poltsak bere cottage,eta arretaz marraztu gortinak. Noiz jarri zuen beltza ballet zapatilak batera crepe zolak eta urdin iluna, alkandora, ikusi ahal izango duzu nola begiratu zuen bezala, erabat beste pertsona bat. Nicholas J. Huntington III Carter Stahl Nick Carter, N3 on AIZKORA, gizon bat bereziki prestatutako eta hornitutako lana. Gizon gela jada ez zen Jim Perry.
  
  
  
  Bota zuen bere kamiseta eta belted zer bat bezala begiratu zuri nylonezko diru-gerrikoa. Hainbat konpartimentu ziren era guztietako sorkuntza-ek Eglinton eta Swart, ugazaba baten AIZKORA teknologia zatiketa. Ez ziren gogortu kirurgikoa zundak, amu, token, C4 lehergailuak hainbat forma, hilgarria eta geldiaraziz bonbak, unbreakable bideetan betetako sulfuriko edo picric azido.
  
  
  
  Poltsak jasotako beste gerrikoak, beste enpresa. Barne bat, oso argia batekin bat entzutea gailu eta radar detektagailu bat, eta hori onartzen duzu bizirik lo pixka bat desertuan.
  
  
  
  Wilhelmina, bat Luger labur bat kanoi eta estu bat plastikozko ipurdia zen, estu batean poltsa besapean. Hugo, bat maquinilla-zorrotz stiletto, arautuko at Ego utzi forearm. Zuen beteak batzuk gauza gehiago sartu, bere poltsiko eta jarri poltsa atzera ekipajea konpartimenduan.
  
  
  
  Aurretik itzaltzea santu, zuen, halaber, zintzilik poltsa bat Pepitas bere gerriko — azkar-jarduneko gas granadak aldi baterako hartu norbaitek out gela eragin gabe kalte iraunkorra. Wilhelmina, Hugo, Victoria kalita, Pierre eta Lulubelle... agertzen dira gisa erabilgarria kodea hitz egiteko eskatzeko armak. "Me bidali suediako haurtxo", bada etsaia zen entzuketak, ez da egin, askoz hobeto zentzua baino "bidali zidan bi suediako-mota pistola submachine".
  
  
  
  Zen bezala kasuan militarra, non bazekiten beren Luze Tom, Zintzoa John eta Jolly Harry, izen horiek egiteko deadliest armak dute orain aurkitu onarpena artean AIZKORA borrokalari.
  
  
  
  
  Gidatzen zuen mendebaldean, kanpoan Reed-Farben, eta, ondoren, errepide hori skirted fabrika, epigrafe apur bat gehiago aldera pista. Besterik gabe, milia bat pista, gidatzen zuen Ford bidez trinko azpia zahar bat logging mendi aurkitu zuen garaian, bere lehen esplorazioa. Ondoren, berrehun metro, ezin izan zuen beste inora joan eta off aktibatuta brylev. Oinarritutako ego mapa eta epaitzen hesi, behar da orain, batzuk ehun metro urrun atzera konplexua, non joan zen muinoan gora langileen laurden. Da bat bezala zirudien leku logikoa pentsatzea. Ez dago inguraturik, haurrak dituzten familiak, ezin izan ere, kontuz ibili heriotza tranpak, goi-tentsioko hariak, eta toothy Doberman aurpegiak. Ume, borrokatu behar izan du bere bidea bidez sastrakak haritzak eta gazte koniferoak. Bat izan zen, benetako oinazeak, baina, era berean, adierazten du guardia ez zuen uste inbasioa saiakera honetan norabidea izan zen, oso litekeena. Zuen ia bat sartu zuen, hesi iluna.
  
  
  
  Zuen dagoeneko moztu bi makil batekin slit muturretan. Orain zuen txertatu alanbre zati bat, eduki batons gomazko eskularruak, eta lurrean hesia. Ez da ezer gertatu. Da arrunt bat zen fabrika hesi hiru ilara alanbre gainean. Zuen dirdira bere linterna da une batez. Pieza bat alanbre atxikia zen isolatzaileak. Bada, moztu alanbre hau, errelea eragin du eta alarma egingo off joan. Bota zuen handi bat pinu adar atera azpia eta atxikia da aurka hesi, ondoren, moztu bi ilara de-dinamizatzen, alanbre barbed, arretaz arakatu azpian seinale alanbre, eta salto lurrera beste aldean.
  
  
  
  Isila izan zen, eta entzun. Guztiak lasaia izan zen. Zuen arteko entzutea gailu bere belarria eta entzun berriro. Entzuten zuen ohiko soinuak, baina izan ziren apal. Ibili zen, poliki-poliki, adi-adi entzuten. Anplitudea seinaleak ez zen aldatu. Zuen konektatutako alanbre erabili zuen lurrean hesia sarea, eta aurkitu da partzialki blokeatu seinaleak ego norabidea. Elektronikoa watchdogs ez ziren kokatu batera hesia, baina gehiago barruan.
  
  
  
  Zuen arakatu muino gainean eta ikusi argiak fabrika eraikin. Soinuak eta crackling nire belarriak hazi ozenago. Zuen arretaz slid behera malda eta, baten laguntzaz alanbre-politika, azkar dago iturri bat poi seinaleak. Zutabe bat duten itxura zahar bat hesi post. Eman denean, jarri zuen bere sorbalda behar da. Zuen ducked bat bezala linesman on bat American rugby taldeak eta lunged at Nah. Rack hautsi eta behera jaitsi zen. Bota zuen bat gehiago gutxi oinak, eta, beraz, guztiak hariak ego base ziren severed.
  
  
  
  Ondoren, ran zuen diagonalean zehar muino beste norabide batean, aldera eraikin nagusia; orain gainditu zuen fabrikazio landareak on bat mown belarra. Heldu zen hesituta-off transformazio kiosko eta lurrera erori zen atzean.
  
  
  
  Jolastokia zen pizten nonahi, eta zuen arakatu txoko ilunena aurkitu zuen, etzanda, bere urdaila oinarrian itxietan plaza. Auto bat hummed softly zion gainetik.
  
  
  
  Autoa azkartzea muino batetik gatekeeper-en lodge, bere searchlight argitzen hesia non izan eta bertan ezin, area inguruan. Segurtasun zaindari bat atera zen inguruan gatekeeper-en lodge — bat bezala begiratu zuen jostailu soldadu batetik distantzia hau-eta hartu Doberman batetik paddock. Ibili zen ekialdean zehar hesia. Hartuko luke Ume, ordubete bidez lortu hesia non Nick izan moztu alanbre. Ez zen, gainera, aukera izan zuen gelditu bere ikerketa ondoren.
  
  
  
  Zirudien Nick hori bakarrik izan zen lehen erreakzioa alarma. Hau askotan horiek gertatu denean animaliak sartu zen harremanetan kateak edo baten ondorioz istripuak. Handi bat hegazti hori bildu du harra hasi ahal izango alarma bat. Baina, nolabait, beste taldea zen, orain galdetzen zergatik apurtu zuen erabat itzali. Bada, batzuk smart lasaia izan dira aurrean eserita de oscilloscope azken gauean, izan zuten aurkitu suntsitu pole minutu bat barruan, baina seguruenik ez. Jakitea guardia bat dira ia desagertua arraza...
  
  
  
  Ondoren, autoa eta gizon eta txakur ziren ikusmena, Nick zehar ran belarra eta galtzada, gainean salto egin, kargatzen dock, eta crouched behera, kale nagusian, etxe, eta horrek aukera ematen dizu pertsona berokiak zuri pasatzen denean kargatzeko edo deskargatzeko. Laguntza zunda bat eta batzuk-teklak, azkar zuen, atea ireki. Irrist egin zuen eta barruan itxi atzean. Ez ziren alarmak. Agian, alarma sistema izan zen, nagusia konektatutako sistema hori erabiltzen zuen, edo nagusiak uztartu nintzen zenean tore hariak batetik, polo.
  
  
  
  Zutik zegoen batean distiratsu zuri-mosaiko korridorean. Ez ziren bi leihoak utzi, eta kabinak haratago horiek ziren iluntasunean shrouded. Jarraitu zuen behera T-formako korridore.
  
  
  
  Zuen peered izkinan inguruan apur bat aurrerago, ezkerrera eta eskuinera. Zer leku bat lan! Luze korridoreetan ziren bezala tunelak inguruan liluragarri izotz zuri, kristal argi eta maltzur, nahi hotz bat kriptan. Ez zen usaina zirudien darizkio inguruan guztiak eragilea gela eta kontsulta-gelak medikuak eta argazkilariak guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua. Ahul eta maltzurra , ezin zuen lagundu, baina uste zorrotz kirurgikoa bere haragia, horren ezinbestekotasuna heriotza. Eter eta parekatuta aldehyde, alkohola eta alkali, sufre eta olioa, usain hori pertsona bat dator mundua eta hostoak berriro. Nick hasi zen. Emu gustatu imajinatzen du bere burua pertsona gisa free emozioak, berriz, lan -, baina ez zen oso creepy.
  
  
  
  Urrun, ezker aldera bulego atal eraikina, figura bat zuriz jantzita eta creepy zeharkatu aretoan, ziurrenik mugitzen aulki bat beste. Nick aktibatuta eskubidea bezain laster mamua desagertu zen eta ibili azkar behera distiratsu korridorean. Ego ilun bat, gorputza zuri bat hondo bat izango litzateke helburu erraza tiroak.
  
  
  
  Gainditu zuen bulegoetan. Ate batzuk ireki ziren, eta beste batzuk itxi ziren, eta izenak idatzi ziren ateak. Iluna izan zen nonahi. Ikusi ahal izan zuen laborategia gela baten tamaina oturuntza aretoa; bakar bat santuaren argia izan zen, erretzea, eta ezin izan zuen entzun gogaikarria ponpak edo motor. Eta bat-batean izan zen, non hotel izan behar du. Bikoitza altzairuzko atea izan zen, jatorriz ustezko irekita sartu erdiko espazio eraikinaren behin egoitza Lyman Elektronika ' fabrikazio departamenduan. Ez ziren abisuen kutxak lau hizkuntzatan eguneko:
  
  
  
  
  BIZITZA ARRISKUAN. EZ SARTU. SARBIDEA DA BAKARRIK LANGILEEN BEREZIAK DITUZTEN BAIMENA.
  
  
  
  
  Izan da garestia blokeoa zela gastatu dela asko gakoak txertatuko hainbat eta hainbat aldiz. Hogeita hamar segundo geroago, Nick atea ireki eta itxi atzean. Besterik gabe, kanpoko atea izan zen, pantaila bat mantentzeko edozein lotsagabe begiradak. Nick inguruan begiratu eta ospatu bere arnasa. Berriro emozio hori, baina une honetan nahiko onargarria!
  
  
  
  Begiratu atsegin dute erraldoi ardo botila gordetzen lau geruza bat aseptiko eragilea beraz, gela handi bat, kirol-hegazkina izan lehorreratu dago. Ez, ez botilak, baina sei oin test hodiak tilted zertxobait kanpora, bakoitzak daukan gorputza biluzik gizon staring blankly zion!
  
  
  
  Aldean korridoreetan, zabala espazio zen nahiko pizten. Nick sartu urratsez urrats hirugarren errenkadan. Ireki kirurgikoa eskailera buru aldiro orbitan goitik edo azpitik, eta artean kontrakoa ilara kristalezko hilkutxa bat izan zen sarea oinezkoentzako pasabideak. Begiratu zuen. Monorails ran arteko goi-aparkalekuak; test hodiak izan daiteke ebakuntza edo kendu erabiliz mota bat zubi garabi. Erabat isila izan zen. Milaka begiak eman bere goosebumps. Automatikoki, ego-en eskutik iritsi sartu orduko pean bere kamiseta, inguruan zein kanpora bota zuen maskara bat slits bere begiak, sudurra, eta rta. Nen bat jantzita beltza-eta-zuri maskara, tolestuta sartu poltsa bat baino handiagoa ez matchbook. Arrazoi batzuk, aukeratu zuen beltzak. Isilean, eta crepe zolak, jaitsi zen lehen eskailera, zein bat bezala begiratu ontziaren eskailera, eta hurbildu lehen ilara bat duten pertsonak groteskoa itxura test hodiak. Ondoren, atzealdean, aldamio, aurkitu zuen korapilatsu bat ezarri hodiak eta hariak duen itxura txukun ospatu koloretako umbilical lokarri. Zuen ahuspezturik eta peered bidez beirazko hodiak. Bakoitzak motionless gorputza izan zuri bat hodi liderra non zilborra izan behar du, batetik urdin bat hodi bizitzaren arlo, gorria alanbre buruak, eta berde bat alanbre bularrean.
  
  
  
  Begiratu zuen arretaz hurbilen dagoen erakunde eta ondorioa izan zen hori ih izan dira jarri, burua behera, utziz bere betazalak ireki. Izan zen, masa-hilketa edo hilobi lapurtzen on bat, batez ere, eskala handian? Em izan irentsi zerbait, eta zuen kenduak bat chill. Ziur aski, zeure burua aurkituko duzu erdian, beraz, heriotza asko! Zuen arretaz mimmed azken errenkada hutsik gorputzak, eta, ondoren, bat-batean zerbait atarian ego. Orain arte bezala, ezin izan zuen ikusi, instrumentu guztiak berdin-berdinak ziren. Oso posible da sortu ziren sintetikoki!
  
  
  
  Ospatu zuen bere arnasa. Pitt iritsia hau, orain arte, gehiegi, jakina, ziurrenik zulotik hesi hori erabiltzen dute tranpa bitxia. Ezagutzen dut xehetasun batzuk, gai izan zen evade guardia eta talde barruan. Harrapatu egin zuten, aurreikusitako gidatzeko bere autoa amildegitik itxura egiteko istripu bat bezala, baina gidariaren ziurrenik panicked denean burly tipo honked bere tronpa eta braked atzeko autoa, delako, ez zen Pitt nor izan zen gidatzeko. Horrelako zerbait gertatu behar du. Baina ezin da azaldu! Ezean ahal izango dute hazten osoa gizaki eta carve behar diren organoen inguruan sintetikoa prototipoa! Ordena zure berri dolarraren pila eta ikusiko dugu carve ego duzu kopuruaren arabera G999. Nick-en azala arakatzen berriro. Gizonezkoen zifra zirudien profil zehatz-mehatz. Eta emakumeen direnak? "Sentitzen dut, andrea, baina ez dugu edozein bular edo wombs eskuragarri.
  
  
  
  Zer egin hari gorria pantailan esan nahi du? Izan zifra horiek, azkenik, gain mental boterea? Egin nahi duzun jabea bihurtu askotan bezala, Frankenstein-en Munstroak ahalik? Ba Reed-Farben saltzeko asmoa docile prest egindako esklabo? "Erosi zeure burua laguntzaile bat erabiltzen da, eta bizitza - glukosa ego" kostua izango duzu dolar bat baino gutxiago aste bat!
  
  
  
  Gainbegiratu zuen umbilical lokarri tarte gela osoan bezala konektatzeko kableak handi bat telefono truke. Zuen aurkitu ziren pasatzen horma baten bidez inaugurazio zer agertu itxi bikoitza atea. Ego begiak ere jaitsi ate ondoan markatu BETI MANTENDU ITXITA. Zuen slid barruan eta arakatu atzean itxi bat depositua buruz hiru oinak altuera.
  
  
  
  Gela honetan, ez da bezain handia da, beste batzuk, izan zen gertu dago zamalanetarako kaiak. Hodiak ran eraiki-altzairu herdoilgaitzezko deposituak kanpoko ihesa, eta umbilical lokarri, bildu lodi zuri plastikozko hodiak, ziren konektatuta tankeak. Hau azaldu arazoa power hornidura. Entzun zuen baxua mutter, egin klik, eta whir, eta arakatu batera ilara soinu-deposituak.
  
  
  
  Gizon bat zuri bat laborategiko zen lokarturik bere burua bere eskuetan at U-formako telefonogunea. Bezala begiratu kontrol gela zentral bat edo petrolio findegi bat, edo bat futurista aire trafikoa kontrolatzeko sistema. Atzean atrila, non hainbat eta hainbat argiak eman inpresioa hiri bat ikusi gauez batetik, hegazkin bat, bi erraldoi ordenagailuak eta osagarriak gailu bisitaldiak dira guztiak horma gainetik. The whirring zen eragindako spinning memoria zintak. Beraz, horiek garunak lan egin! Baina bada ezin dute programa bat, hala nola, metodo artifiziala ugalketa beren diskrezioa, izango da-zer egin behar duzu, mediku bat, abokatu bat, Indian tribal buruzagi, soldadu bat, politikaria, saileko buru edo lapurra? "itzuli ondoren, bat izan zuten boterea aurrekaririk magnitude!
  
  
  
  Kanpai bat deitu softly pulpitu. Gizon zuri planteatu bere burua, begiratu sentsoreak, botoiak sakatzen, iraulita bat piztu, begiratu bere ikusi... apaldu zuen bere burua berriro. Zen lau o ' clock erlojua, Nick adierazi. Denbora utzi egunsenti aurretik. Inoiz ez duzu asmatzen zer interesgarria tranpak erakunde honek prestatu du horiek kudeatzen duten irrist bidez oztopoak. Ezin izan dute aurkitu dute alanbre ebaki orain. Horren ordez, enpresa bat bakarrik jazarri merkataritza-helburuak, Reed-Farben zirudien hortzak armaturik.
  
  
  
  Irrist egin zuen sartu atzera big gela eta atea itxi. Zuen crept zentzuz azken apaletan hazkunde hilkutxa, zuen adimen izeneko horiek. Izan zen, sei urrats batetik eskailera zuen jaitsi zenean, bat-batean zerbait sentitu surreptitiously ezerk zion norabidean zehar pasatzen arteko ibiltokietan.
  
  
  
  Harrapatu zuen berak berandu. Ego heldu zen atzean, eta harrapatu bi eskuekin, eta horrek ia postuan ego hanka off. Bere besoak indartsu ziren bezala kirurgikoa besarkaderak bilduta larrua.
  
  
  
  Aurretik osatu ahal izan dute harrapatzea, abian jarri zuen counteroffensive bat. Zuen stomped bere behatzak, izan zuen bere heels bere shins, wriggled atzeraka, tolestuta eta wriggled. Ez zuen inoiz bizi zerbait, beraz, indartsu, unflappable, eta beldurgarria. Tentakulu estutu, nahiz eta gero eta eragin emu mina.
  
  
  
  Zuen desplaza bere grabitate-zentroa egiteko saiakera bat nagewaza bota edo bat atemiwaza eraso arabera, trikimailu edo aurkariaren defentsa. Arazoak izan zen, bere ekintza guztiak zirudien ezin hobea! Bere koadro aurkitu zaurgarria lekuak bere forearm.
  
  
  
  Nick pausatu, nahiz eta bere garuneko zen lanean baino azkarrago oraindik zutik. Berriro sickening iso rta ospitale usaina bidez swept mimmo ego sudurra. Nick, nork eman zuen hilabete borroka mat praktikatzeko guztiak arte martzialak teknika ezagunak kolektiboki" judo, " izan liteke ezagutzen zer esan nahi du ezin hobea izango dute eremu honetan. Noiz ukatu egin zuen sdzisenhontai, edo oreka perfektua, bere aurkari zen prest utzi emu saiatu zehatz bat bota edo mugitu, baina Nick bazekien ego litzateke berehala izan jipoitu are aukera hobea oinarritutako bere kabuz aukera...
  
  
  
  Nick gelditu oinez. Bere aurkariaren ego bera egin zuten, bere thumb arakatzea bat sortu nerbio Nick-en beso eta ia hautsi emu en saiheskiak beste batekin hartu. Batera jaurtiketa indartsu bat bere oinez, Nick bota guztiak bere Alenka alde-zuzenean hurbilen ilara beirazko hodiak, non hutsik begiak "gizon" begiratu mehatxatzailea borroka.
  
  
  
  Erraldoi bizkarrean swerved batera zion, eta, ondoren, arrastaka bere handi test hodiak kanpoan. Nick ran aldamio berriro. Hau izan zen, eskuineko estrategia, aurkariaren ego ez zuen nahi izan haiek kaltetuta. Besoak inguruan loosened bere grip bat, bat, eskua jasoz ego eskumuturra, beste nahian hartu ego beso bat egiteko randorikat hartu. Bigarrenak, berriz, shooed Nick kanpoan sakatuz bere aurkari bi hatzekin.
  
  
  
  Horren ordez, bat lortu zuen jaurtiketa jaurtiketa. Bota zuen atzera moan bezala, azken by esperientziarik gabeko seme-alabak. Begiratu bat baino askoz okerragoa da, benetan izan zen, zeren eta Nick utzi berak ihes; du etenik izan zen, oso ongi, eta utzi zuen bere etsaia une batez uste izan zuen irabazi. Bere besoak aktibatuta barrurantz, eta tolestuta, ukondoetan, Nick lehorreratu horma harrera-eremu zampo ukemi.
  
  
  
  Sei metrora bat izan duten postuan ego nog behera, zuen lunged berriro, berehala perfektua hidarisjizentai oreka — thumb bere ezker oin seinalatuz kanpora.
  
  
  
  Bat-batean, konturatu zen hori izan zen begira bat test tube "gizon" ikusleen! Artifizial bat pertsona? Zuen zalantzan jarri da. Hau bat zirudien, oso erreala eta bizirik... Nen bat jantzita zuri mahuka gabeko kamiseta, zuri prakak, eta urdina sneakers gabe lokarriak. Izaki berehala bere gain hartu bat shizen-hontai pose — oreka perfektua bere oinak maila. Nick piztuta migisjizentai - eskuin erpurua aurrera, baina beti ezin hobea erdiko oreka. Ego aurkari koa motionless haren aurrean.
  
  
  
  Baina showdown ez da oraindik gehiago. Bezalako bi hotza, kalkulatzeko, pulsing merkurio lanparak, the pale blue eyes stared atzera Nick. Nick planteatu bere eskuineko eskua bezalako bat boxeolari hasita, bere azken txandan eta galdetu egin ahal izan zuen bat bota bere sorbaldaren gainetik. Aurkariaren ego eskua mugitu hazbeteko bat, baina ez da nahikoa eragin kuzureta edo desoreka bat litzateke muga aurkariaren ego.
  
  
  
  Bada, ordenagailuak entrenatu zuen mutil hauek arabera programatzaileak ' argibideak, Nick pentsatu, programatzaileek litzateke utzi dute gauza asko egiteko aukera. Dute ustez ez zuen behar gogorarazteko robot hau da, zehazki zer ona judoka da etapa honetan.
  
  
  
  Nick pentsatu Frankenstein berriro. Orain zuen itsatsita borroka bat, hala nola, munstro bat; zuen bera forma angeluzuzena, baina ez bera terrible orbain. Ego monster begiratu askoz gehiago groomed, bat bezala hiltzaile perfektua zuzen batekin expressionless aurpegia. Berrehun eta berrogei kilo, Nick estimatu, eta ez da ezer, baina hezur eta muskulu...
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  Film bat zer jarraian izango litzateke dirutza bat kostatuko beltz bat gomazko solairuan erdian antiseptiko eta antzua itxura erraldoi bat lab ekoizpen-instalazioak. Gauza bat, hala nola jada ahal izango imitatu. Egingo al duzu inoiz gai izan ekartzea elkarrekin bi izaki, bat inguruan, eta harekin borrokan ari da bere bizitza, eta beste borroka edo ego, bizitza ez du axola, eta biak dira maisu judo, karate, savate eta hainbat aldaera horiek borroka teknikak?
  
  
  
  Behin denbora Nick saiatu ihes egin edo eraso bat abiarazteko, zuri erraldoi baino gehiago hartu. Erabiltzen dute Greko-Erromatar borroka, jiu-jitsu, zakarra botatzen eta punches. Behin eraso bat dago, defentsa, behin defentsa bat dago kontra. Eta ia edozein oposizio... edozein kasutan, irakurri idatzietan Dr. Kano, famatua bere liburu Sodeturikomigosji.
  
  
  
  Nick ez, nahiz eta aurkitu bere nagusitasun judo batera AIZKORA begirale. Ego salbuespenez, begiak zorrotz, ego nabarmenak erantzuteko, eta ego-ren etengabeko osasun ona, nahiz eta egindako ego eutsi zien. Baina hemen...
  
  
  
  Izaki eraso egin, defendatu, parried, blokeatu — dena da isuna. Puntu bat, Nick zen bat harrapatu brutal judo heriotza grip: hadakajime. Bere birikak ached, eta noiz askatu zuen berak honetatik hiltzaile trikimailu, sentitu zuen, balitz bezala, izan zuen erori off Niagara Falls, harrapatuta garagardo bat kanoi. Zuen konbentzitu zen ez zuen izan ahal izan da free hautsi bada, ez zuen eman, beraz, ordu asko praktikatzen berezia mugitzen George Stevens.
  
  
  
  Nick-en jaurtiketak munstroak ' ertz ziren zehaztasunez islatzen gurutzatu besoak. Zuen, halaber, erabilitako defentsa honek bere kabuz, eta, ondoren, harrapatu bere shin. Ego bereziki gozamenerako, emu kudeatzen astindu off bere aurkari... hertsiki ihes katagura. Nick retaliated, hertsiki falta kolpe bat eguzki plexus eta kolpe bat lepoan.
  
  
  
  Aurkitu zuen, bada, gaitasuna ematen hartu ezin hobea counterbalance posizioa, munstro litzateke emulatzeko ume, eta utzi ekimena emu. Izaki berehala erreakzionatu edozein eraso edo ahuldu bere defentsa... bai ego eta defentsa mugimenduak eta lunges ziren oso zehatzak.
  
  
  
  Nick ran azkar bat mental eskaneatu bere arma. Gas-bonbak eta Hugo ez fit — ume, ez litzateke inoiz izan denbora lortzeko lehena, eta edozein ongi prestatuak judoka erraz izan dute fended off labana bat eraso.
  
  
  
  Ondoren, bakarrik Wilhelmina mantendu, baina izan zuen inpresioa indartsu hori gela, baita hurrengo gela, izan zen hornituta alarma-sistema bat dela erantzuten edozein zarata ozen. Dirudienez, bere programatutako hiltzea, pentsatu zuen.
  
  
  
  Programatutako? Begiratu dute besteen begietan sartu hurretik.
  
  
  
  Dezagun saiatu zerbait orain hori ez da programa? Nick eskatu.
  
  
  
  Erantzunik ez. Bere begi urdin distiratzen.
  
  
  
  Nick aktibatuta eta ran.
  
  
  
  Ez zuen ausartzen atzera begiratu. Edozein abiadura izan zuen garatzea, zuen konfiantza bere indartsu hanka muskuluak. Hau sprint, bat ezarri zuen denbora hurbil erregistro - orain ezin dugu bakarrik espero ez zuten sortzen duten guys ere hautsi erregistro!
  
  
  
  Zuen ducked bere burua artean bere sorbalda eta swung bere besoetan. Oso posible da hori hautsi zuen mota batzuk grabatu artean ih batera bataila bat eszena eta zuri teila horma gertu kontrol gela. Zuen azkar hurbildu licks. Mehatxatu zuen exekutatu bidez edo smash bere burua da.
  
  
  
  Ezin duzu imajinatu duten izaki horiek trebatu ziren programatutako — — atzetik. Eta, bada harrapatu dute sortu duzu, eraso, jo eta bota. Guztiak araberakoa da, abiadura - dute, ziurrenik, ez programa ih nahikoa denbora gelditu. Edonork gelditzeko. Beste hiru metroko horma. Nick ducked, braked, aktibatuta, eta hit zion groans bera zampo ukemi hauchi zuen litzaidake erabiltzen denean monster bota zuen ego beste groans. Zuen inguruan aktibatuta eta bultzatu off kontrako norabidean, bat bezala igerilari bat piztu.
  
  
  
  Munstroa moteldu egin da, eta moteldu egin da. Nick hit bere oinak at belauna maila eta sprained bere orkatila. Munstroa izan oraindik pixka bat nahiko bultzada denean danbateko pitching sartu horma tile.
  
  
  
  Nick bota kalera bere alde eta arautuko arnasestuka. Ez zuen inoiz sentitu hain xukatu fisikoki edo mentalki aurretik. Monsters ' xede izan zen, bihurritu eta kontra sakatzen bere lepoan, balitz bezala hondoratu zuen bat sartu zementu putzua izan duten ura ez da. Txikia, azken xuxurla piztu inguruan ireki rta, eta gorri bat trickle dripped bere ezpainak kalera gomazko alfonbra. Bere begi urdin mantendu erdi-irekia. Nik bere distira galdu.
  
  
  
  Nick atera iritsi eta dipped bi behatzak gorri likidoa. Sentitu zuen hura. Izan zen benetan odola. Ondoren, arnasestuka, hein handi batean, ran zuen errepidean behera etorri zen.
  
  
  
  Norbaitek aurkitu zuen zerbait. Argi guztiak jabetza ziren. Hiru segurtasun-ibilgailuak ziren aparkatuta gertu, muino non izan zuen etorri, eskaneatze area fokuak. Guardia bat duten joan izan patruila bat Doberman behera etorri zen keinuak, eta beste guardia ezagutu ego inguruan gatekeeper-en lodge, beste bi txakurrak.
  
  
  
  Nick ran iraganeko eraikin handi bat, atzean baxua bush, eta bat egin arku aldera errepide nagusia. Zuen izkina bihurtu zen, eta buruz buru ekialdean, emu en bide bat blokeatu figura handi, handi bat, bi, ehun eta berrogei kiloko, blue-eyed monster!!
  
  
  
  Nick izoztu. Sentitu zuen bere burua gero eta hotza barruan. Izan zen pertsona besterik ez zuen ikusi, hiltzen, edo zerbait hautsi zuen! Plaza bat xede, pointless, aurpegia eder, distiratsua, begi urdin antza duten itxura bat Siamese cat behaketa txakurkume bat haughtily. Baina izan zen beste norbaitek, ilun arropa eta txapela jantzita! Nick arnasa sakon hartu, eta, Beraz, bat gehiago! Nork egin du saihesbide kanpo. Nick urratsez urrats alde batera utzita. Izaki bera egin zuen, esaten, "Etorri nirekin, mesedez."
  
  
  
  Ahotsa da absurdly osoa eta musika, ahoskera bikaina da militarra amaitzea. Bere ahotsa zen bezala, leun eta mekanikoa izan zen bezala, irratian edo telebistan.
  
  
  
  'Zer da zure izena? Nick galdetu lasai.
  
  
  
  'John. Mesedez, etorri nirekin.'
  
  
  
  "Izan behar dute deitzen duzu Bigarren Frank. Besterik ez dut ezagutu zure lagun Frank Lehen.
  
  
  
  "Etorri nirekin, mesedez."
  
  
  
  Nick bota Wilhelmina bezain azkar gisa izan zuen, eta ospatu arma ireki azpian izaki en sudurra. "Atzera Stand, John!
  
  
  
  John ibili sortu zion, ducking bat laño mimmo zion bezala planteatu zuen bere eskua. Beste bat, Nick pentsatu, primeran programatutako guztiak garaitzeko arma. Filmatu zuen John birritan utzi kneecap, jakitea ondo beteta dagoela lehen gawk hit erdian diskoa, baina ez zuen jakin, bada, izaki horiek izan sentikorra hamstring. John erori bat bezala dorrea lehergai bat kobratzen eztanda bere oinarria. Begi urdin aktibatuta zuri. Beraz, sentitu zuen mina.
  
  
  
  Nick bilatuko Ego, eta eskatu nion, armak, mantenduz nire begiak bizitza arriskuan besoak eta hankak. Zuen ezer aurkitu, eta ez zen inoiz eraso berriro. Agian, indartsu mina bultzada horiek sintetikoa pertsonak eragindako berean, zirkuitu labur burmuinean bezala, benetako pertsonak.
  
  
  
  Nick zehar ran belarra, oraindik ere babestuta zuhaixka arteko zion eta gatehouse. Denbora guardia txakurra etorri zen jakiteko duten tiro jaurtiketa, N3 zen txiki bat besterik ez figura clambering behera malda inaugurazio azpian hesi arabera, errepide nagusia. Besterik gabe, aurretik izan zen erabat out ikusmena fabrikak eta fabrika arrazoi, Nick atzera begiratu. Reed-Farben segurtasun badirudi oso lanpetuta izan hau, goizean goiz. Galdetu zuen inguruan edonork bazekien zion gizon ziren, abiadura autoak, atzetik txakurrak, eskalada hill litzaidake zuen bere bidea egin du gora, edo trudging belarra zehar ondoren Doberman duten litzaidake ahaztuak haize berria mendi, zer izan zen gaia? Ziurrenik ez. Sintetikoa guardia izan dela ziurtatzeko zaurgarria core eraikin handi bat mantendu eskuraezinak kanpotarrak. Off hartu zuen bere maskara beltza eta jarri ee minutu batean.
  
  
  
  Zuen arakatu azpian hesi, argi utzi ibilbideak errepidean norabidean Denver, zeharkatu ondoren, errepide batzuk argi jauziak eta joan baino gehiago harritsu area basoan. Azkenik, zeharkaldia bertan behera utzi larreak ekialdera azkar, ahalik eta, heldu zen Bob Poluvoron da neat apur etxea hiru ordu laurden. Nick jo atzeko atea. Barruan, txakur bat zaunka, zein zen berehala, eta jarraian kate bat bean-antzeko tonua komando konpontzeko ikerketa zientifikoa arazoak. Gizon handi atea ireki, eta Nick izan du sentimendu hori, eskopeta bat edo carbine zen eskura horietako bat indartsu eskuak.
  
  
  
  Nick esan, " bat behar dut orain ibiltzeko. Hamar mila, Bob. Hiru segundo geroago, Indian en begi beltz zirudien egin dute gora beren adimenak buruz Nick-en arropa beltz, cool, oraindik-apal egunsentian, eta hutsik autopista. "Eseri," Bob esan zuen. 'Nator.'
  
  
  
  Bob en Camaro zen aparkatuta garaje ateak zabalik. Nick aurkitu pieza bat soka gainean workbench eta horri lotuta, bat inguruan bere gomazko botak. Noiz Bob iritsi, eta Saldu, Nick bildu bere zapata. — Hobe dut bada, arrastatu honetan gauza gutxi mila bat zure autoa atzean." Hau distracts txakurrak zure etxetik. Egingo dute uste zuen lapurtzen saiatzen ari da zure autoa, baina ez ziren gakoak da.
  
  
  
  — Ez dakite nor zara?" Bob gidatzen poliki-poliki behera driveway. Nick bota, zapata bat egun on the road.
  
  
  
  'Ez. Ez dut uste dute edozein ideia. Buelta zuzen, mesedez.
  
  
  
  — Zabiltzate hiltzaile hemen?"
  
  
  
  Bat izan zen, erdi-erantzuna, baina ez zen egia.
  
  
  
  "Bada, dute benetan ona tracker, ez dute utzi zapata hau ergela horiek. Pertsona bat, hala nola, laster ulertzen zer gertatu zen.
  
  
  
  "Izan behar du gizon dobermans eta segurtasun langileak area inguruan. Ez da edonork egin dezake horri buruz zerbait?
  
  
  
  'Ez.'
  
  
  
  Nick eskertu Bob iritsi zirenean, zerrategia. Beltza, begiak ziren unfathomable bezala Bob esan zuen, "betiere lagunduko duzu Martha edo aurkitu hiltzaile," lagunduko dut. Baina, ez baduzu ezer egiten Martha haserre, izango dugu fina.
  
  
  
  "Martha da nire beste bat," Nick erantzun zion. Zuen behera ibili overgrown bidea eman hautatzeko bere autoa.
  
  
  
  Zazpi o ' clock, Nick utzi fabrikak heavy errepideko trena eskariak. Zuen aparkatuta trailer at kargatzeko kaia, hitched huts bat, bere traktore, eta ezagutu George Stevens just in time at Fort Logan sardexka. Nahiz eta Reed-Farben bidali zuen gizon bat ondoren zion — eta nahi zuen-litzateke begiratu errugabea. Duzu gelditu thermos kafe eta erabaki behar dute hitz batzuk dituzten turistak aparkalekuan.
  
  
  
  Une honetan, turismo zen mehe bat, gris-ilegorrie batean gizon arrunta armadaren palo nor izan liteke George Stevens ' aberatsa osaba. Izan zen Hawke, oso zuzena eta observant, baina esker ere izan zuen harremana zion denbora luzez, Nick irakurri izan kezkatu batzuk aparteko lerro batean ego-bultzatuta, nolako begiak. Ado gehiagorik gabe, Nick esan zuen, " Hi, George. Ongi etorri Rockies, jauna.
  
  
  
  Dute by koa izan da bigarren mailako errepidea, miresten mendiak, irrist egin zuen Hawke zinta bat grabazioa ekitaldiak azken ordu batzuk at motel. Begiratu gabe, haiek bezala hitz egiten dute, zuen hitzez laburbildu bere ekintzak. Bere lasaia istorioa amaitu, Hawke esan zuen, " Hori ez da oso oraindik. Baina, izan ahal izango da dirtiest enpresa-inoiz aurkitu dugu. Bide batez, ari dira azken hitzak galdetzen zuen — ez duzu uste zer izan zen esan nahian, hori egiten dute pertsona?
  
  
  
  'Bereziki. Pete ona izan zen reporter. Bildu zuen materiala bere istorioa... baina ez zuen denbora idazteko bere ego."
  
  
  
  "George," Hawk esan, " esango Nick zer gertatu egoitzan."
  
  
  
  George esan Nick zer bi jeneral egin zuen. Nick arnasten erliebe sigh bat. "Pozik nago eskubidea lortu dugu. Zer egin corones esan?
  
  
  
  "Ez ziren asko geratzen ulertzeko. Agian, Sailak egin beharko zerbait, gaur egun ezagutzen dugun ziren robotak.
  
  
  
  "Ez dut zalantzarik egiten," Nick esan zuen. "Lagin horiek hazi dira baldintza natural. Uste dut, ez dago ezer utzi, baina haragi eta odol. Ahal izango dugu, esteka honetan, reed egoitzan nahi Reed-Farben?
  
  
  
  "Ez berehala," Hawk esan zuen. "Zer eman ahal izango dugu froga gisa da bakarrik gure adierazpen hori autoa iritsi ihc."
  
  
  
  "Ondoren, joan eta begirada bat hartu, ez.
  
  
  
  "Nik dagoeneko egin dugu hori. Dute, ibilgailuak ez, eta zer-zer kimikoak dira ontziratu. Guardia desagertu zen. Dei bat egoitza adierazitako ih likidazioa Nebraska ez da erabili."
  
  
  
  "Lortu dute gurekin erdian labirinto bat," Nick esan grina bat. "Ez dakigu zein norabidetan joan."
  
  
  
  "Izan dugu raided fabrika bat konplexua Colorado," Hawk esan zuen pentsakor, " baina bada itxura bezala kalterik gisa ih enpresa Nebraska, izan genuen ezer egin eta jasan geure burua. Eta Perla Abbott izango du ikusi dugu ukatu Washington-en. Nick, prest zaude jarduteko zer Pitt esan?" Ez dut esango dizu zer egin, baina bere gain hartu behar duzu zerbait aurkitu zuen han.
  
  
  
  — Ez naiz nahiko ziur da.
  
  
  
  "Ondoren, hit gogor, beharrezkoa bada. Ez dira zientzialari-ikertzaileek egiten duten alde bat gizateriaren artifiziala duten organoak dira, gaizkile maltzurrak, ez du axola nola errespetatu dira gurekin. Baina, zer egiten dute horiek sintetikoa pertsona?
  
  
  
  "Uste izan nuen, ehun desberdinak erabiltzen ditu horretarako," Nick esan zuen. "Laurogeita bederatzi ziren txarra inguruan."
  
  
  
  "Zuen ikusi nahi nuke hau Marvin Benn," Hawk esan zuen pentsakor. "Pertsona hau da ezkutatzen suspiciously atzeko planoan."
  
  
  
  "Primeran legezko! Anonimo bat irudikatu zion bezala erosi ahal izango up guztiak Nevadako."
  
  
  
  "Benn da hau egiteko prest. Zuen lan on bat arbitraje kasu ekarriko emu edo Reed-Farben, gutxienez milioi erdi bat urte..."
  
  
  
  'Zer esan nahi du honek?'
  
  
  
  "Erosten du eta saltzen stock, hornidura eta atzerriko moneta txiki bat da, baina fidagarria irabazi zuen, zeren bat eraiki du ona komunikazio-sistema. Hori beste istorio bat da, Nick.
  
  
  
  Nick txistu softly. "Pertsona bat garatu du, hala nola, indarra eta mantentzeko gai da bere burua modu honetan jenio bat da. Litzaidake ia uste, beraz...
  
  
  
  Hawk nodded. "Da Judas!" Koa izan zen, ez bat bezala expensively jantzita turismo, miresten urrutiko mendi-tontorrak. "Bilatzen ari gara ego."
  
  
  
  Nick snorted contemptuously. "Ezin dugu pista tipo hau behera arren, gure ordenagailuak eta hamazazpi adimen-agentziak?"
  
  
  
  "Ezin dugu, nahiz eta aurkitu alokairua ordainagiriak inguruan gure Saigon bulegoan," Hawke, esan du ironikoki. "Jakinarazi dute Militar Adimen Agentzia duten dute bat baino gehiago, ehun eta berrogeita hamar metro lineal artxiboa kutxak datu gordinak. Nonbait barruan informazioa behar dut. Kendu zuen zigarro wrapper. "You guys ikasi beharko George Washington-en historia arretaz. Ez zuen dirua, jende gutxi, langile gutxi, eta inguratuta zegoen traidore. Lan egin zuen hemezortzi egun bat ordu. Urte batean, antolatu zuen bikaina adimen zerbitzua. Bat izan zuen burmuinean. Nick eta George ziren isilik. Noiz Hawke eman adibide American historia, berak arretaz entzun zituen, beti egin da, inspirazio handia. "Bizi dugun aro bat indarkeria," Hawke jarraitu. "Da airean. Jarrai begi bat horien gainean, Nick. Dut uste dute big planak. Dira bereziki arriskutsua da. Greta gakoa izan liteke. Are you bere ikusten da gaur gauean?"
  
  
  
  — Joan nintzen zu ezagutu.
  
  
  
  'Lan handia. Hawk lasaia une batez, eta Ego-ren begietan distiratzen. "Martha" interesgarri izan daiteke, baina informazioa, behar duzu aipatzeko preheated labean. Beraz, gure bizitza ez indarkeria gure lehentasunak pertsonala...
  
  
  
  Eztabaidatu dute zer Perla Abbott izan azkenaldian, barne ego-anonimoa eragina federal errepide plangintza, ekintza eta hazkunde azkarra kontratatzailearen enpresa zen sekretu bat bazkide. Inor ez inguruan izan zen horietako bat eskatuz big galdera: zenbat da Perla parte hartzen Reed-Farben? Dute onartzen zalantzak lan ego aldeko arte ferret harrapatu zuten.
  
  
  
  Nick showered bost. Izan zen Martha en jatetxea oraintxe, buruz ordena bat txuleta. Bezain laster, Nick utzi, Bob Erdi-markagailuarekin iritsi zen arte Ego-en taula: "Jim, Martha, non egin zuen joan?"
  
  
  
  Nick bera egin inscrutable aurpegia bezala, Indian eta begiratu zion. 'Noiz? Zer gertatu da?'
  
  
  
  "Ez da ezer gertatu. Etorri zuen inguruan bederatziak eta esan zuen litzaidake kanpo egon pixka bat, baina litzaidake zuen itzuli izan da eguerdian. Inork ez du bere ikusi ondoren.
  
  
  
  "Eta bere autoa?"
  
  
  
  'Ee net.'
  
  
  
  Agian zuen kezkatuta eta bat hartu oporrak eta egun bat edo, beraz,.
  
  
  
  Beltza, begiak begiratu zion adi-adi. — Badakizu Martha, eta ezagutzen dut bere, are hobeto. Ez zuen gauza, hala nola.
  
  
  
  — Orduan, ez duzu edozein ideia?"
  
  
  
  "Hau Rick lasaia izan zen zintzilik hemen, berriz, nahiko, eta ez zuen itxura pozik batere. Baina, gaur egun, bere ego ez du ikusi zion guztietan.
  
  
  
  
  Bob aktibatuta eta ezker. Nick-en zopa zen samurra eta primeran egosi. Jaten zuen ego gabe plazer. Une izendatu — hamar minutu iragan sei-deitu zuen kopurua Greta eman zuen Em. Beste emakume telefonoz erantzun eta galdetu Hema izan zen, bere hitz egitea. Nick izena erabili dute litzaidake adostu: William Deutsch. Greta zen telefono bat segundo batzuk geroago. - kaixo. Zuen pozik, beraz, deitzen duzu.
  
  
  
  'Ez duzu joan nahi bowling? Leku berean-zortzi o ' clock?
  
  
  
  "Bai, Bai. Zintzilik zuen gora.
  
  
  
  Nick geldiarazita, poliki-poliki. Greta ahotsa da, absurdua, arraro. Hau da, ohiz oso elkarrizketa laburrak. Esan izan duzu ez zen beldur bere ahotsa.
  
  
  
  Denean zuen aparkatuta gorria Porsche eta got sartu Ford ekin zion, zuen berehala nabaritu zuen urduri. Gisa bota dute sortu beren ezkutatzen leku, galdetu zuen bere argia, zigarro bat egin zion, eta bere begi txoko, ikusi zuen bere eskuak dardarka. Nerbioak? Zuen beldur! Eta hau da, izan ere, Greta Stolz ez zen hain erraza ixilik. Esan zuen, " Etorri garbi, eztia."
  
  
  
  Bere ahotsa zen urduritzen. "Zer esan duzu?"'
  
  
  
  "Tell me zer gertatu zen," esan zuen soothingly. "Norbaitek beldur duzu, gaur egun."
  
  
  
  Harrapatu zuen Ego beso eta snuggled sortu zion. Bat aurkitu zuen ezagutzen konpentsazio zuhaitz zirkuluak, babeskopia da, jarri argia, eta, astiro-astiro, bere musu. "Lasaitzeko behera, eztia. Ziurtatu dut inork ez mina duzu."
  
  
  
  — Ez dakizu ih", esan zuen, eta behin hitza bete zen etsipena. "Beraz ari dira..."
  
  
  
  "Laginak?
  
  
  
  Zuen tensed eta ospatu bere arnasa. 'Zergatik esaten duzu hori?'
  
  
  
  "Horiek guztiak big pertsonak dira inflexio sartu munstroak. Ez dago beste munduko pertsona horiek."
  
  
  
  "Bai", esan zuen, " hori da nahiko eskubidea. Benetan dira munstroak.
  
  
  
  'Nor batez ere? Ben? Rick? Nimura?
  
  
  
  "Nimura bakarrik ikusten du bere lana. Baina beste bi — ugh! Eta orduan lehertu bezala, segurtasun balbula ireki. "Eztia, ideia horiek kapitalizatu Reed-Farben da garapen berriak ziren erabat ergelak. Bere, ezagutu genuen egindako aurrerapenak batzuk. Esan zidan ezin dute hazten artifiziala bihotzak eta beste organoak. IH bere ikusi. Baina gaur ikusi dut beste zerbait. Hazten dugu osoa artifiziala pertsonak, eta, ondoren, moztu organoak. Baina ez dago beste zerbait. Gaur egun, Rick erakutsi zidan gizon bat, esan nahi dut, benetako gizon bat, hori ari dira esperimentatzen. Bere ego izan probatzeko bere. Transplanteak sintetikoa ehun bada ikusteko egin ahal izango da iraunkorra. Rick esan zidan artifiziala organo oso ondo lan egiten denean ih jartzen tximinoak eta gizakiak, baina pertsona guztiak dira arraza hil egingo da 10 12 egun ondoren ih kendu inguruan bere lekua, dira, baldin eta re-powered bidez zenbait kanal kargatzeko."
  
  
  
  "I mota susmatzen," Nick esan zuen. "Zergatik egin dute bat-batean kontratatu duzu proiektu honetan?"
  
  
  
  "Dira, halaber, pixka bat harritu. Ez naiz bakarra. 'Zuen barre bitterly. "Goiz honetan, norbait sartu hautsi, eraikin handi bat eta hil bat prototipoa robot programatutako segurtasun zaindari gisa. Ez dute ezagutzen bada arrunt bat zen lapurra edo espioi bat."
  
  
  
  "Industrial bat spy?"
  
  
  
  "Beraz, esan dute, bai. Baina uste dut beldur dira gobernuak. Azoka. Pertsona nori zen transplantatu ehun honetan ez da hiltzen.
  
  
  
  "Ondo-eraiki tipo ile gorria?"
  
  
  
  Nah en arnasa harrapatu bere eztarria. 'Nola dakizu hori?'
  
  
  
  "Norbait itxura boto hau atsegin falta da."
  
  
  
  "Ah." Zuen clung zion dejectedly. "Hori ez da guztia..."
  
  
  
  'Esan dit. It egingo duzu animatu.
  
  
  
  "Blokeatuta dute Martha Wagner laborategian. Ez nintzen ustezko bere ikusteko, baina noiz ari zara lanean, laborategi sekretu bat, zaila da zerbait ezkutatzeko. Hau da, gela handi batera laborategi mahaiak eta tresnak."
  
  
  
  Nick hotza sentitu. — Zer dira joan egin da?" galdetu zuen lasai, dudarik ez begiratu flustered.
  
  
  
  "Agian erabiltzen ari dira bere transplante bat," Greta esan ruefully. "Ari dira deabruak. Edo, agian, Rick saiatzen da lotura, bere bat sintetikoa gizonezkoak. Jakina, ezinezkoa da hori; gutxienez, beraz, uste dut. Baina hori da, ego mentalitatea."
  
  
  
  "Mutil hauek dira eskatuz arazoak," Nick esan zuen. — Agian, lortu behar dugu polizia parte hartzen."
  
  
  
  "Edozein dela uste duzu onena." Ez dut ezer adierazten zien. Ezagutzen dut, bere nahi hori...
  
  
  
  "Esan nahi duzu inguruan iraganean?"
  
  
  
  'Bai.'
  
  
  
  "Ez Rick eta Benn hitz menderatuko alemaniako?"
  
  
  
  'Ah, bai. Gara zati batean hitz egiten dugun alemanez.
  
  
  
  Nick laztandu bere kokotsa, eta konturatu zen hezea. Zuen wiped izerdi hotza bere lepoan. Iradoki zuen ay polizia joan ikusteko zer ez zuen esan. Beraz, Benn eta Rick ziren crazy nahikoa mantentzeko Hubie eta Martha giltzapean lab, besterik ez bada...
  
  
  
  Galdetu zuen. "Zer egiten dute, besteak beste artifizial bat pertsona hiltzean?"
  
  
  
  "Imajinatu bat azido exterminador," esan zuen dully. "Baten antzeko zerbait hondakinak birziklatzeko instalazioak."
  
  
  
  "Da laborategi sekretu bat?"
  
  
  
  'Bai.'
  
  
  
  "Ez duzu uste, bada, lortuko dugu polizia parte hartzen, egingo dute bota red-haired gizon zaren aurre eta Martha honetan sartu exterminador?"
  
  
  
  "Ah!" Greta heldu Ego besoan. "Horregatik, ez dira, jakina, zuen lab-en alde. Jakina! Oh, ene Jainkoa...'
  
  
  
  "Nabaritu dut zure etxe asko ditu autoak, eta noiz gainditu dut mimmo nim batean, kamioi bat, gaur egun,", esan zuen Nick. "Galdetzen diot nire buruari, zer ari dira gehienez. Hamaika izan ziren atoiak lerrokatuak kargatzeko kaia, nirea barne. Baino gehiago inoiz ez dut ikusi bere, ez out. Bada badakizu, ez dago garraio-instalazioen inguruan eraikin hau, hasten zara pentsatzen. Ez duzu uste dute nahi horiek hartu artifiziala pertsona nonbait?
  
  
  
  "Zalantzarik gabe, nik uste, beraz, bere. Agian besterik ez ziren harritu.
  
  
  
  "Pertsona horiek ez dira erraz sobera lotsatu. Baina izan dira nerbioak. Bakarrik-bada, egin ahal izango dute froga desagertuko da, minutu gutxiren buruan, inork ez du ezer frogatzeko."
  
  
  
  — Orduan, zergatik ez duzu esaten ari dira nerbio?" Rick ez zuen itxura nerbio guztietan. Baizik eta, hilgarria lasai.
  
  
  
  "Uste dut hil dute Jauna Wagner. Orain ari dira galdetzen bada jarri ditu, guztiak bere susmoak paperean. Horregatik dute harrapatu ego arreba. Nik uste dut, emateko bere gezur-detektagailu proba. Ez aipatzearren zure ideia Rick eta ego buruz txantxak hazkuntza. Oni saiatu aurkezteko heriotza galdera gisa istripu bat, baina, ih plan huts egin du."
  
  
  
  Greta hasperen egin. "Zer erokeria. Pentsatu nuen jarri me atzean betiko...
  
  
  
  Nick patted bere eskua reassuringly, ondoren aktibatuta zion, eta musu eman zion. Zuen snuggled sortu zion bezala ikaratu seme-alabak, ez bezala, emakume eder bat, erdiko adin — adin bat hori da, zalantzarik gabe, ez luke izan bada, bide batez. Zuen xuxurlatu Emu en belarrian, " I gorde dirua batzuk. Let ' s ihes hauek ikaragarriak."
  
  
  
  'Ez. Dugu hartu abantaila hau. Hartu behar duzu me parking handi hori eraikitzeko. Horiek ezagutzen duzu ales driveway?
  
  
  
  Zuen arnasestuka arnasa. 'Ez! Ezin duzu...
  
  
  
  "Mantentzeko dirua ahal izango dut,", esan zuen tinko. "Ez dut baimendu hau koadrila hil errugabeen zigorgabetasuna, bezala egin nahi dute bi horiek preso. Eta, haurra, badute zerbait garrantzitsua gertatzen da, besterik ez dut kontatu behar dut batzuk harrapakin. Esan nahi dut, zuk eta nik elkarrekin, noski, baina ez dut aipatu, zure izena kasu dut torlojua bere gora. Bere izena izango da...'
  
  
  
  'Ez, ez, ez! Greta oihu. 'Ez dut nahi hau...'
  
  
  
  'Ona. Orduan egingo dut bakarrik joan, arriskutsua bidea...
  
  
  
  Hartu Emu hogei minutu gelditzeko bere malkoak, eta konbentzitu ee hori larria izan zen. Hartu du beste hogei minutu gidatzeko Alpetar, lortu arropa beltzez jantzita, eta nire engranaje pack. Honek denbora bat izan zen, gerriko, arma, gerra eta suntsipena-heavy direnak C5 eta C6 plastikozko bonbak eta hilgarria Grotte-Pierre...
  
  
  
  Oso arretaz, ikusezin batetik Porsche kanpoaldea, jarraitu zuen ibilbidea azkar bihurtzen ahalbidetuko luke. Zeharkatuko dugu errepide nagusia, ondoren, aldapatsuak seinaleak behar gatehouse, labur bat pausatu, ondoren, guardia olatu beren esku utzi ospetsua auto gorri Dr. Stolz gainditu. At gelditu Angeles hamabost metrora nagusia eraikinaren sarreran. Irrist egin zuen autoa inguruan hitz bat esan gabe, gurekin, eta entzun gidatzeko kanpoan. Itzal ilun bat mantendu erdian txikiko zuhaitzak, non izan zen iristeko indartsu searchlights egiteko trinko spruce berdetasun.
  
  
  
  Ia aldi berean, Nick konbentzitu Greta laguntzeko em, Kenny Abbott, Wh Shirtcliffe, eta Bart Auchincloss ziren jaso Benn-en bulegoan, non Big boss, Robert Rick, eta Perla ziren zain ih..... Dr. Nimura eta Dr. von Dirksen ziren, besterik gabe utziz. Kenny winced at sickening usaina bi zientzialariek. Bat stink egokia ih lanbidea, pentsatu zuen. Bildu dute konferentzian taula eta joko hau jokatu batean seinale Rick. Bakarrik Benn ezin izan du egin. Mantendu zuen bere mahaian gelan zehar, maltzur bat irudikatu ez duten adierazpen atzean antiseptiko maskara.
  
  
  
  Rick esan zuen ," Dugu deitzen duzu, jaunak gaur gauean bezala, gure planak azkar hurbiltzen dira amaitu. Mr. Shircliffe kudeatzen konbinatu pilotuak eta planoak entregatu gure lehen produktu berri. Gogoan al duzu Irakurtzea?
  
  
  
  "Noski," Kenny esan zuen. Beti izan da ona, esan zerbait big mutilak ezin ukitu, eta erakutsi ziren eguneratuta azken garapenak. "Izan zen Pilotu Zhemchug. Dugu ordezkatu ego Jim Perry."
  
  
  
  Ez zen dead isiltasuna.
  
  
  
  Kenny izan deseroso sentitzen duten Benn eta Rick ziren erabat geldiarazi zer zen esaten zuen. Espektrala mamu maskara mahaian bihurritu uncomfortably, ondoren, begiratu argi eta garbi zion. Ez zuen eroso sentitzen. Rick atxikia aurrera eta bere burua jiratu. Eman zuen Kenny begirada bat egin zion kuzkurtu.
  
  
  
  'Nor da? Rick eskatu.
  
  
  
  "Jim Perry," Kenny esan zuen. "Lan egiten zuen gurekin kamioi gidari gisa. Nik egin dut nire lana ondo. Eta zuen aktibatuta lehen mailako pilotua, bikaina pilotu. Hau da egia edo ez, Osaba Perla?
  
  
  
  Pearl en nerbioak bildu mehatxu airean, baina ez zuen jakin non izan zen datozen. Zuen kontu handiz erantzun zion, "bat Zuen ona pilotua, bai".
  
  
  
  Rick eztul eta eztarria garbitu. - Odin inguruan gure gidariak? Ez zuen hegan duzu, gehiegi?" Baina ez dago ego gure txantiloia...
  
  
  
  Kenny azkar konturatu eta esan erliebea: "besterik ez dut kontratatu dira. Izango da hurrengo zerrendan.
  
  
  
  Korronte bat objektu hegan iragana Kenny belarriak. The boss-Jauna Benn-bota bat ih baino gehiago bere mahaian aulki zion! Ezkerreko bota oso handia izan zen. Kenny ducked senari. The paperweight — a 40mm granada goierri zilarrezko base-hit Lick da ego, erauzten pieza bat azala off Kenny burua, eta minik. Kenny garrasika.
  
  
  
  'Kaixo dago! Perla esan, hasi huskeriak ilusioz egindako. Benn neretzat, eta hasi madarikazio hainbat hizkuntzatan.
  
  
  
  
  Kenny ulertzen ez diren hitzak, baina izan ziren, jakina, curses eta curses. Ikusi zuen misteriotsu bat ezkutuko esku agertzen dira. Metal egindako! Artifiziala eskua! Nahiz eta distantzia hau, zuen bat-batean susmatzen beltza proiekzioa den tresna bat izan zen, pistola. Kenny garrasika. Arma izan zen adierazi zion. Saiatu zen salto out bere aulkia. Da toppled baino gehiago zuen, eta lurrera erori da. Thunder rumbled bulegoan bidez...
  
  
  
  Bitartean, soinua izan zen, oraindik ere echoing, Rick oihu, "Bere!" eta salto egin zuen gora, ran Benn, eta hitz egin zion, alemanez.
  
  
  
  Wh Shircliffe eta Bart Auchincloss beat Kenny eta Perlak bat metro batzuk lasterketa egunean. Kudeatzen dute ireki eta atera, baina Lehengusina eta Osaba lehertu atari bidez, aldi berean, eta izan ziren une batez itsatsita dago. Zurrunak izerdi trickled behera Kenny itzuli zuen bezala, eta saiatu kanpoan tira, zain bala greba. Ego osaba bultzatu zion gogor. The segundo batzuk hartu du Kenny lortzeko bere belaunak izkinan inguruan atari betikotasunaren bat bezala zirudien. Orduan salto egin eta exekutatu ondoren beste batzuk.
  
  
  
  Elektrikoa atea aretoan zabalik zegoen. Gaueko vigilante koa izan da bere mahaian, behaketa Pearl en erretiro. 'Zer gertatu da?'Zer da hori?' zuen deiadar batean alarma gisa Kenny hegan iragana zion, eta desagertu kanpo.
  
  
  
  Rick, azkar-pentsatzen, trabatuta bere burua bulegoko atea eta bellowed: "besterik ez Da esperimentu bat. Leherketa. Ez da ezer berezia. Itxi ate hori, eta egonaldia zure post. Ezkutatzen Los Angeles, Nick Stahl lekuko zerbait ikusgarria, ", esan zuen. Ez dute ran kanpo errepide nagusia-lehen arrotz, ondoren, Auchincloss, ondoren, Perlak Abbott, eta, azkenik, Kenny. Dute oinarritu beren autoak exekutiboa aparkalekuan eta sped off at throttle full, pneumatikoak kirrinkariak eta eskuak dardarka on bolantea.
  
  
  
  Nick pentsatu azkar, espero gehiago pursuers.
  
  
  
  Horrexegatik da hau, ez zen horrelakorik egin, zuen ondorioa izan zen hori, ezer ezin dela kausa ilusio barruan lan litzateke bere alde. Ran zuen belarra zehar eta bidez lehertu ate bikoitza. Segurtasun zaindari izan zen, zutik, bere itzuli zion, ziur urruneko kontrolatutako barruko atea izan zen, behar bezala itxita. Mantendu itxi zen arte desblokeatuta helduleku bat urruneko kontrol bat edo latch barrutik.
  
  
  
  Guardia zen azkar labur bat jaurtitzeko, eta zen ume gagged. Bi hatz punch hori ez da egin edozein baino gogorragoa da beharrezkoa. Nick jarri zapi bere ahoan. Zuen lotuak ego eskumuturrak eta orkatilak ongi nylonezko lokarri hori bota zuen bere gerriko, bat bezala cowboy tying hankak ganadu elkarrekin.
  
  
  
  Nick bultzatu ego guardia aulki ireki eta barruko ate bat botoi bat push. Zutik zegoen, epe korridorean noiz atea danbateko itxi atzean. Bat-batean izan zen, lasai-lasai.
  
  
  
  Gainditu zuen mimmo egun off isiltasuna. Beste batzuk, entzun zuen ahotsak. Erabaki zuen ez izatearen arriskua aurkitu — bere interes nagusia izan zen sekretua lab. Izan behar da eskuineko hurrengo kontrol gela aurkitu zuen bere aurreko bisita eraikina. Gela bat gizon zuri teklatua.
  
  
  
  Bat aldameneko atea korridorean ospatu sortu zion une batez. Handi urdin letrak irakurri du:
  
  
  
  
  ARRISKUTSUA, SARBIDEA BAKARRIK PERTSONAL BEREZIAK DITUZTEN BAIMENA.
  
  
  
  
  Zuen ondorioztatu zuten, gutxienez bi baimen mota — urdina eta gorria. "Ez dut osoa baimena," zuen muttered bezala gainditu zuen mimmo egun.
  
  
  
  Atal honetan korridore bera izan zen bezala ikusi zuen aurretik — erabat zolatutako satinatuak zuri fitxak. Bai, bera izan zen bat zuen litzaidake sartu batetik, eraikinaren atzealdean, edo bat izan zen solairuan behera. Urrunean, ikusi zuen jende atzera eta aurrera ibiltzeko. Horietako bat zen hura. Nick sartu rushed bulegoan. Artean, arropa zintzilik metal rack hormaren kontra, aurkitu zuen luze bat mantala. Ondoren, hartu zuen egindako maskara zuri inguruan pouch bere gerriko, zein erabili zuen zati estali zuen bere burua.
  
  
  
  Zuen ohi bat harrapatu du bere burua ispiluan moaning. Bitxia, pentsatu zuen - terrible bat elurrezko bisitatzen drakularen seme-alabak. Delako mantala ematen ume baten itxura bertako langile
  
  
  
  Bada, lortu nahi zuen zerbait bere gerrian inguruan, hartu zuen bi Handiak Kai eta eduki ih eskuan, ih haragi-koloreko eraztunak behera labaintzen bere erdiko hatz.
  
  
  
  Seinale bat zintzilik, moaning, atsegin mota ospitale erabilitako grabatzeko gaixoaren datuak. Hartu zuen berarekin noiz atera zuen korridorean sartu. Hainbat pertsonak sortu zen lick, gehienak zuri, batzuk antiseptiko maskarak. Hartu zuen azkar bat norabidean urrats horiek, epigrafe eskaileretan zuen litzaidake lehenago erabiltzen.
  
  
  
  Mediku batek bezala, adimen preoccupied datuak eskuan, Nick bidez joan mimmo batzuen inguruan pertsona horiek. Ez zuen begiratu, nahiz eta bi horien inguruan aktibatuta begiratu zion questioningly. Oraintxe bertan, zuen benetan itxura erraldoi bat elurrezko bizia, baina edonork begiratu estuki aurkituko litzateke bere ilun prakak ez zuen bete-arauak.
  
  
  
  Zuen azkar eta erraz jaitsi burdinazko eskailera eta gainditu motionless artifiziala pertsona . Ume, joan behar izan inguruan hiru pertsona liburuetako hainbat erraldoi test hodiak on bat saskian sartu metal garraio edukiontzi hori ezin eutsi sei pertsona. Atera bere begi txoko, Nick gainbegiratu bat bezala horien inguruan arretaz loosened umbilical kablea.
  
  
  
  Noiz heldu zen egun abisu gorria, ez zuen zalantzarik izan bigarren bat. Zuen ireki, sartu, eta berehala itxi atea atzean. Joan zen atzera kontrol gela. Gisa gainditu zuen mimmo telefonogunea, zuen nodded zuri-jantzitako matematika ikasle atzean eserita zion, ez berari begira. Zuen bidez joan, beste ate batera abisu gorria, itxi atzean zion, eta aurkitu...
  
  
  
  Tac botoa zein da sekretua. Zuen aurrean zutik altzairu herdoilgaitzezko ate handi bat metal markatu bat bezala, seguru. Ez ziren hutsuneak non txertatu ahal izan zuen lehergailuak, eta haiekin batera, zuen pizten dute bere burua shreds honetan espazio txiki.
  
  
  
  Nahiz eta Nick zen benetan estutu zuen, oso gutxitan adierazita, bere sentimenduak, eta, gaur egun, izan zen, swearing, nahiz eta, beraz, softly zen, ozta-ozta entzuteko. Saiatu zen txirrina, probed ego, sentitu arretaz ikusi da, bada, egin dezake ego edozein wiser. Ezer ez duten bezala,. Ez zuten bezalako gauzak egin zuten Jimmy Valentine eguna. Pentsatu zuen gizona mahaian. Izango da indarrean ego atea ireki?
  
  
  
  Baina, zer da, bada, ez zuen lortu, sartu goiko kategoria eta ez dakit konbinazioa?
  
  
  
  Ate horren bidez, zuen sartu swung ireki. Nick alegia ikaratu, jaitsi taula, arakatu fours guztiak, bertan jaso, eta jaitsi da berriro.
  
  
  
  "Oh, barkaidazu", esan zuen gizon zuri medikuaren maleta. "Laguntza duzu?"
  
  
  
  "Oh, zu, beraz, ergelak," Nick muttered azpian bere maskara zuri. "Eta hartu nuen off, gehiegi, zeren dute lainoa sortu bidez maskara, eta beti izan dut utziko gauza honen inguruan etzanda." Zuen dusted berak off eta gehitu earnestly,"besterik ez dut atzera joan eta lortu nire ego."
  
  
  
  Kanpora joan zen. Gizon bat etorri zen zaku batekin — ez da dudarik jatorra irribarre, Nick pentsatu. Nick eman em hiru segundo, eta, ondoren aktibatuta eta ibili atzera gelan sartu. Gizona besterik ez zuten ireki bat ate misteriotsua. Nick hit bere ego Handi batera Pierre eta erabiltzen bere free eskua zulatu bat eta bi hatz punch — azkarra, eraginkorra, eta gabe kalte iraunkorra, eta ezin duzu egin bada, ez da eskubidea. Denean, hala nola, kolpeak dira entregatu layman bat, izan ohi dira ondorio larriak.
  
  
  
  Aurkitu dute beraiek areto txiki bat, atzean zein loomed handi bat laborategi bat, labirinto tresnak, mekanismoak, mahai, beira distiratsua eta distiratsua zuri fitxak. Nick sartu urratsez urrats handi gela.
  
  
  
  Bost gizonek lan egin edo jokatu devilish jokoa artean haragi piezak eta hainbat organo pulsing kristalezko ontziak eta botilak. Ikusi zuen Martha Wagner etzanda eragilearen mahai gainean. Berehala gero, zuen, halaber, aurkitu Hubie Dumont. Izan zen disgusting...
  
  
  
  Huby zen etzanda ebaketa-taula, goiko zein zen partzialki estalita gomazko xafla. Izan zen oraindik ere bizirik, baina ego zen ia ezezaguna. Ego severed gorputza eta puztuta burua begiratu terrible. Nick jarri deformatu gorputza at berrehun eta berrogeita hamar kilo. Ireki dute gora Hubie-en bularrean eta sabelaldea, eta epaitzen puntu eta bandages, ego gorputzaren izan hodiak irteten hainbat lekutan. Ez ziren bloodstains azpian, morea, ondoren, tarp, eta antifaz zen inguruan bilduta bere begiak. Antza denez, borrero une bat izan ahultasuna...
  
  
  
  Gisa Nick koa birrindu haragi masa ebaketa-taula, behaketa bere gorputza, ego, eta burua atzera zaharra egunetan. Ikusi zuen Hubie zuen bezala ezagutzen ego aurretik — osasungarria, gazte, harro, bere indarra, eta bizitasun osoa. Ondoren, irudia desitxuratu, inflexio sartu itsusi gorputza arautuko duten han. Nick galdetu ego oraindik ere ezin izango da sendatzen, baina konturatu zen ezinezkoa.
  
  
  
  Zuen aktibatuta kanpoan eta ibili, poliki-poliki bidez handi lab, bilatzen zuen bezala zen ikasten, tablet izan zen oraindik ere egitea.
  
  
  
  Marvin Benn-en tantrum bortitza izan zen, baina labur-bizi izan zen: "gure zerbitzua! Zuen oihu Rick. "Gure zerbitzua, hartu, neurrira!" Zergatik ezin duzu aurkitu zion, Henry? Duzu azkenik aurkitu nor hil Felix? Bai, zehazki! Delako Perry zen gizon Dumont-en gelan. Zuen, halaber, nor hautsi hemen atzo, eta hil Pfic 287. Nahiz dugu programatutako ego beraz, beno, hori izan da biziko da...
  
  
  
  Rick ez zen gehiegi kezkatuta. Zuen, eta Benn izan dira bitartez gehiegi miseria elkarrekin hondamendiaren horiek bereizteko bezala gogortu lagunak. Berak gehiago izan zen interesa hechos, pertsona gisa ikasten oso konplexua da arazoa. — Hobe duzu ez erabili nire izen zaharra, Marvin. Gaur edo bihar, agian norbaitek ezagutzen da. Gazte Abbott bat izan liteke weakling, baina oraindik ez zuen ulertu atzerapena lortzeko Perry izena langile-zerrenda.
  
  
  
  Benn snorted indignantly. Atxikia zuen atzera bere aulkia, shrugged, eta hasi automatikoki kargatzen pistola barneratzen bere protesikoa besoak. "Emu kudeatzen gain Sintetikoa da, konfiantza, hala nola clever modu! "Handia pilotu." Besterik ez bada, litzaidake dute behera etorri. Eta zer egin zuen ikasteko hemen? Imajinatu... gidariari gure kamioi! Ia sinesgaitza... Rick ezabatzen bere kokotsa impassively, bat bezala orokorreko langileak ofizial bat contemplando saihesbide bat armada unitate nagusia, berriz, indar bat egiten du maniobra. Ego osaba behin gomendatzen da, hala nola, eragiketa bat, zein izan zen aspergarria 175,000 pertsonak, baina geroztik frantses eta Britainiar bat galdu berdina pertsonen kopurua, gehi berrehun metro lur, osaba bat jaso handiko saria. "Gure segurtasun sistema, Marvin, izan impenetrable orain arte. Non egin ahal izango da, batetik, arabera, Interpol, AIZKORA, CIA, FBI? Edo gure lehiakideek, Sicilians of Capallaro? Edo da bat British erakunde jorratzen duten guztiek modu ez denean gehiago bihurtzen da irudimentsu eta arriskutsua?
  
  
  
  "Ez dakit," Benn, esan zuen. "Baina bada, hau da, gizon bat munduan zehar nork du dagoeneko eragin digu, beraz, askoz arazoak, ondoren, naiz ia prest behera joan zion, bada, ezin dut hura harrapatzeko."
  
  
  
  "Ondoren, ohartarazi zidan unea iritsi da." Da lehorra izan zen, umore-Ricky.
  
  
  
  "Ia prest", esan zuen. Benn aukeratzen telefonoa, txekeak eta bere helbide-liburua, eta lasterrak zenbaki bat. 'Kaixo dago! Kaixo dago? Hori da, Duke?"
  
  
  
  Entzun zuen, nodded, eta hitz egin zuen azkenik. — Lortu duzun berri bat gidari, ez duzu?" Jakin bat Jim Perry. Hau da, polizia bat spy. Benn ospatu telefono apur bat kanpoan bere belarria. Rick bat entzun crackling soinua, nahi chatter bat crazed mekanikoa panpina.
  
  
  
  "Lasaitzeko behera, behera lasaitzeko." Benn hitz egiteari utzi. Ez, noski, ez dago ezer horri buruz egin dezakezu. Baina bada aukera bat lortuko duzu bat bidali ego... basoan, dezagun, besterik gabe esan, beraz, sakon sartu baso hori, inoiz ez da traba gurekin berriro, zure saria izango da, hamar aldiz gehiago.
  
  
  
  Noiz Benn geldiarazita, Rick nodded admiringly. "Zure gizon on espedizioa?"
  
  
  
  'Bai. izan zen Rainie. Zaharra kontrol-seinale sistema oraindik lan onena. Dituzten pertsona kopuru handi bat, eta aldian-aldian ordainketa - duzu, dirua da. Ezin zuen lagundu, baina nabarituko Perry. Baina zuen, bada, erakusten du, bihar, izango zuen harrapatu.
  
  
  
  Interfonia buzzed. Benn gora begiratu eta harritu botoia sakatzen.
  
  
  
  Ahots sakon deitu bulegoan. Mr. Ben. Harrapatu dugu gizon bat laborategi sekretu bat. Martha Wagner eman ego izen bat. Ego izena da, Jim. Big guy. Izan zen, maskara jantzita. Ile ilun....'
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Duke Rainey geldiarazita, ondoren, hitz egin Benn. Esan gabe digu hitz bat Jin, ran zuen etxetik kanpo. Zuen bizkortu bere autoa 100 mph bidean fabrika atea, eseri zuen eta madarikatua etengabe. Bota zuen kamioia zain Jim Perry eta oinarritu zehar fabrika arrazoi kargatzeko kaia ondoan eraikin nagusia.
  
  
  
  Ikaratu zen arabera epaileak une honetan gaueko. Gizonak ziren kargatzen burdina crates sartu pare bat atoiak, baina 4107 hori Perry zen ustezko tow hutsik zegoen, eta bertan behera utzi.
  
  
  
  Rainey sartuta dagoela Ego, ondoren, bat gidatzen kargatzen geltokia, batzuk ehun metro urrun, non zuen aparkatuta Ego laño baten aurrean konponketa denda. Zuen manipulatu trailerra da balaztatze sistema, ondoren, xukatu batzuk balazta-likidoa eta bota batzuk sartu ur depositua. Ondoren, zuen gidatzen trailer itzuli kargatzen dock eta aparkatuta pista zerrenda, non ego aurkitu da.
  
  
  
  Ez zen arte gidatzen zuen etxean gelditu zen swearing. Izan da denbora nick! Duzu engaina! Zuen sentitu behar denean Perry izan zen, beraz, prest talde honetan parte hartzen duten droga enpresa. Hala ere, Perry uste horri buruz bihar denean saiatu zen motela behera jaitsiera. Espero zuen Perry litzateke amildegitik erori at Burrough da Okertu. Laño behera bat baino gehiago, ehun metro.
  
  
  
  Jim Perry izan zuen beste gauza bere burua garai hartan. Ego nahian, itxura pertsona bat nork du bere kabuz gauzak egin. zuen bidez joan handi bat lab bila irtenbide bat free Martha eta Hubie honen inguruan infernua. Atzera eserita eta begira Martha, ikusi zuen bere betazalak keinu. Bai litzaidake zuen woken sortu anestesia litzaidake dute eman bere, edo ume izan ezarri alarma. Odin, bilduta arropa zuri, etorri baino gehiago hartu bere pultsu. Nick koa izan zen bezala, oraindik ere, gisa medikuari kontsulta batean zehar.
  
  
  
  Medikuak esan bitartez bere maskara, " izan behar Zuen, berreskuratzeko orain. Zer dut bada, eman bere hey, beste jaurtiketa?
  
  
  
  
  Nick astindu bere burua, poliki-poliki, eta imperiously. Medikuak begiratu zion, shrugged, eta jiratu egin zen.
  
  
  
  Dute harrapatu ego, ondoren, bigarren txandan of labs. Lau robot ziren ezerk zion norabidean. Ez zuen aukera, ez zen partida horiek.
  
  
  
  Aurkako borroka bat primeran programatutako sintetikoa giza izan zen, ia-ia berdina aurka lau, espazioa eta denbora behar ziren. Harrapatu egin zuten, jiratu zuen, eta uso alde. Ez da, nahiz eta hit solairuan. Bat ospatu ego ezkerreko besoa, beste ospatu bere eskubidea, hirugarren eraso zion aurrean, eta laugarren bat egin bat oso zehatza mugimendu zirkular bat aplikatzeko heriotza grip atzean. Bi aldeetan gizon ospatu ego-en eskuetan, bere ukondoetan kontra sakatzen ih en tolestuta forearms. Ezin izan dute apurtu ego indartsua bezala besoak matchsticks bada nahi dute.
  
  
  
  Koa izan zen bezala, beraz, helplessly orratzez behera, gizon litzaidake zuen postuan bat jaurtitzeko atea baino gehiago izan zen. Zuen sakatzen zapi bustia, bere lepoan. Begiratu zuen Nick bere gogor begi berdeak gainetik gaza maskara. Beraz, beste bat. Oraindik ere zor dit zerbait. Nor zara zu?'
  
  
  
  "Ez naiz nire Kabuz," Nick esan zuen. — Beti usaina ego denean, ez da albiste.
  
  
  
  "Uste beste aitzakia," gizona esan zuen. Zuen ibili baino gehiago, taula, non Txartelak ziren etzanda eta oihu, " Ekarri ego hemen. Hau kendu maskara zion.
  
  
  
  Nick-en oinak ez ukitu solairuan bezala egiten dute, hura ez. Robot atzean hartu off bere maskara.
  
  
  
  Gehiago berokiak zuri inguruan bildu zion, atsegin altzairu laguntzaileak. Gizona, nor zen sakatuz konpresa bat bere lepoan, esan zuen: "ez dut ezagutzen bere ego guztietan. Ez da inor hemen ezagutzen pertsona hori? Inork ez denean, erantzun, esan zuen, " Kentzeko." Norbaitek jasotzen em botila bat. Ireki zuen eta ospatu da gehienez Martha en sudurra. Zuen grimaced eta eseri. Bere begiak, atzera bota beren entxufeak.
  
  
  
  Sintetikoa gizon bultzatu Nick baino gehiago taula. Martha begiak aktibatuta zion gutuna. Dejectedly, esan zuen, " Oh, Jim... beraz, sentitzen dut..."
  
  
  
  "Jim," gizona esan zuen. "Jim" nor?"
  
  
  
  "Jonathan katz," Nick esan zuen.
  
  
  
  "Beraz, uste dut", esan zuen beste ironikoki. Ibili zen bat sartu haria labs, eta ezin dute entzun soinuak ego-en ahots noiz izan zen telefonoz.
  
  
  
  Nick flexed bere behatzak apur bat. Agian, oraindik ezin izan zuen iritsiko Grote Pierres. Baina behin denbora altxatu zuen bere oinetan, nahiz eta zentimetro bat, ego zen berehala orratzez behera. Ego votum votum en besoak hautsi litzateke, eta hori ospatu ego heriotza grip atzean mantendu ume, arnasketa berriro.
  
  
  
  Eta ezin izan zuen erabili, Kai. Zoragarria, hilgarria gas bonbak, harrotasuna Stuart, jenio morroia AIZKORA, Martha hil egingo Hubie, gehiegi, nahiz eta posible da, hau da, zer Hubie nahi du. Esparru bat izan hilgarria kargaren azpian, oso presio handiko, eta horrek zabaldu, beraz, modu eraginkorrean, besterik gabe, segundo batzuk ondoren ireki duten ez duzu, nahiz eta ikusi ahal izango partikula txiki-txiki. On dell bera, presioa hain handia bada, bota duzu Odin sartu sute, leherketa izan zen bezain sendo bi kilogramo TNT. Pin ospatu zen leku atzera presioa, eta esker bakarrik txiki bat berdintzeko balbula izan ego izango atera. Gauza eder bat. Arma bakarra zerbitzatzen zion ongi - eta, ezin izan zuen erabili... nork deitzen Diren pertsona baino gehiago izan zen asetzeko Benn eta Rick.
  
  
  
  Itxura liderra eta ego minions inpresioa indartsu bat ematen. Sei sintetikoa men in black marched atzean, lerrokatuta horman zehar bezala bizkartzain.
  
  
  
  Benn, labur bat, herrenka gizona begiratu unnaturally gogorra, bat bezala hautsi mekanikoa jostailu soldadu, sortu zen Nick eta begiratu zion questioningly. — Beraz, Mr. Perry, orain zu harrapatu!" Delako izango da kostua duzu zure bizitza. Minutu batean. Nik beti ikusi nahi zure aurpegia. Aurpegia, gizon, nor me kostua milioitan." Jiratu zuen Rick, " Ezin esango da hura? Ez du itxura argazkiak Jakarta?
  
  
  
  Rick begiratu Nick arretaz hainbat angelu, ondoren, shrugged. 'Agian. Bera luzera eta forma skull. Ile desberdina da, baina zerbait egin daiteke horri buruz. Edonola ere, proposatzen dut, bere ego kanporatua izango.
  
  
  
  "Guk egin egingo da, bai, ikusiko dugu egin." Benn-en ahots bidez maskara da, absurdly apur bat ozenago. Hezea lekuen inguruan eratutako rta ego, zein interesa Nick bere forma irregular. "Da," Benn esan flatly. "Zuk gidatzen nire aliatuak, Txinako, puntua non suntsitu nire portugesa kit.....
  
  
  
  Pausatu zuen, eta Nick esan zuen, " ez dut inoiz entzun duzu." Zer dira portugesa jantziak?
  
  
  
  'Etzanda ari zaren! Duzu, izan ere, Dumont-en gela Errementari Bidegurutze. Dira, bai bera erakundearen?
  
  
  
  — Ez dakit edozein Dumont.
  
  
  
  "Beno, ez baduzu zaintzeko. Pfiek 391. Zabor biltzen. Pfic 448, jasoko duzu pertsona xiv taula...
  
  
  
  Zuen oihu hitz bat bezala entrenamendu sarjentu, eta sintetikoa gizakiak erreakzionatu bezala esanekoa soldadu. Bat altxatu tapa bat zulo solairuan hiru baino gehiago oinak diametroa, ondoren, iraulita switch bat. Koipetsua substantzia ondo egosia, bubbled, eta erre. Beste ekarri Hubie itzulbiratu plastikozko bilduta.
  
  
  
  Bota ego dago.
  
  
  
  Hubie - edo Hubie-en gorpua-zen bultzatu ertzean zehar sartu bat murky, ilun pit, eta berehala desagertu zen. Ez zen labur bat squeal, balitz bezala, haragi grinder bat zen lanean, urpeko, eta, ondoren, ezer ez. Likido jarraitu churn. "Orain, zure txanda da," Benn esan Nick. — Zuen litzaidake hobeto lasaigarri behera zure kasua, baina ez nago ziur zenbat kalte duzu nik dagoeneko egin." Ari zaren too arriskutsua da guretzat. Bere arretaz ikertu zure trikimailuak.
  
  
  
  "Oso ondo, nire maitea Benn," Nick esan zuen. — Zer da nire izena?" Du ezer egin kasu.
  
  
  
  Nick senari sentitu Benn irribarre maskararen atzean. 'Ah, bai. Baina berak izendatzen duzu, Jim. Whatever izan zen, ez zuen inoiz alferrik galtzen ona emakumezkoak haragia. Pfiek 528-emakume hau eraman nire hegazkina. Ari zaren ardura nah.
  
  
  
  Benn urratsez urrats atzera, kanpoan arriskutsua zulo solairuan. Ezin izan zuen aurre erakutsiz Nick nola bat sintetikoa gizakiak izan azkar utzi zuen bere kargua hormaren kontra, bilduta Martha plastikozko itzulbiratu, eta bere egiten baino gehiago, bere sorbalda bat bezala bota-up alfonbra.
  
  
  
  "Itxaron digu," Benn zaunka ondoren emu.
  
  
  
  Nick esan zuen, " Zer egin behar duzu horiek sintetikoa gizon? Ez dut ikusten nola egin ahal izango duzu dirua atera, edo smarter Beraz oraindik guztiz zure burua?
  
  
  
  Benn ibili baino gehiago zion. 'Crazy? Bere? Bai, batzuetan galdetzen diot nire buruari galdera hau. Ez dugu arrakastatsua izan da? Lortzean bezala smarter, ez kezkatu. Munduko izango da galera bat. Are gehiago, ezin dut bat hasteko inperio berria. Ezagutzen duzu ondo egin dudan bezala, hori garai batean indarkeria, aberatsa dira, beraz, beldur hori eskatzen dute, are gehiago, indarkeria. Gehiago pistola — gehiago polizia-eta heriotza gaizkile! "Planteatu zuen bere ahotsa, baina, orain, apaldu zuen bere ego berriro. "Ikusten dut ih denek kuzkurtuta sortu hautsa aurrean nire deadpan, sintetikoa pertsona. Ordaindu edo hiltzen. Ez esan dudan bezala, edo hil!" Agintariak eta finantza magnates izango jostling musu nire ballet zapatilak! Agian egingo dute oihu-guztiak hartu gurekin! Batzuk utzi zidan, eta hil, besteak beste, baina ez dit!
  
  
  
  "Ziurrenik ez denak," Nick esan zuen, baina hitz trabatuta bere eztarria.
  
  
  
  "Ari zaren guztiak atsegin hori!" Benn neretzat. — Ni ere agintzen zien bakea eta ordena!"
  
  
  
  Inguruan sarrera, non gizon bat zen zain, Martha bere sorbalda gainean, etorri zen oihu bat. Goi-zelai, bihotz-rending, goi-campal garrasi. Areagotu egiten da beldurra eta haserrea bidez zabaldu duten gela, errebote off hormak; metalezko lehertu soinu inguruan eztarria izan zen, trebatu aginduak emateko zarata bidez aretoan zaratatsua eaters. Benn limped baino gehiago, non perla, gizon eusten zuten, Martha. Rick jarraitu. Martha lehertu berri bat sartu crescendo. Benn oihu baino gehiago bere sorbalda sintetikoa gizonen atzean, " Tanta ego."
  
  
  
  Nick itxita bere behatzak, ospatzen bere arnasa, eta bota Grote Pierres pin. Ego zen arrastaka zabor chute. Urrats bat, beste bat, eta ezkerreko argazkia kaleratu zion. Bat-batean, haren aurrean erori zen. Nick hautsi free at trikimailu sintetikoa gizon on eskubidea, nork mailakatu, besarkatu bere eztarria, eta jaitsi da kanpoan. Ondoren, I hurried dirua. Wilhelmina, bat-batean slid out bidez Ego-en esku, nahiz eta lehen em izan altxatu bere mantala tira bere arma. Zuen shot the man who eusten ari zen Marta. Bat, bi, hiru plano aurretik hil zen. Benn eta Rick desagertu txoko inguruan mosaiko horma. Nick bota Wilhelmina harrapatzeko Martha, eta sakatzen bere eskua gogor aurka bere sudurra eta ahoa balitz bezala izan zen joan itoko bere. Zuen squirmed, clawed, eta atao zuen bezala arrastaka bere ate konbinazio blokeoa, atzetik Benn eta Rick. Emu kudeatzen trikimailu bere, eta, aldi berean, zuen nahi nuke buruz ezagutzen abiadura duten Kai ziren zabaltzeko beren hilgarria boterea. Mantendu zuen oinez arte gainditu dute kontrol gela eta danbateko beste ate horien atzean.
  
  
  
  Gizon zuri armarria mahaian zutitu eta oihu: Zuen erori bat bezala deserrotu zuhaitz bezala, atea danbateko itxi atzean Nick. Nick zen gaizki urratzen zenean, azkenik, libratuko Martha en sudurra eta ahoa inguruan bere eskuetan. Zuen arnasestuka zuen patted bere bizkarrean eta ezabatzen bere lepoan. Beno, izan dut arnasa hartu erdia minutu bat lehenago izan zuen esan, "saiatu Duzu itoko zidan," eta, ondoren, hasi zen negarrez.
  
  
  
  'Pozoia gas!"Hey belarrian,", esan zuen. "Ezin duzu oinez?"
  
  
  
  Zuen berehala jaiki estaltzeko bere biluztasuna itzulbiratu plastikozko eta, ondoren, konturatu zen, gardena eta bota. Nick hartu off bere mantala eta entregatu bere. Behera begiratu zuen aretoan. Benn eta Rick desagertu ziren.
  
  
  
  "Itxaron hemen,", esan zuen. "Ez dut lortu nire pistola."
  
  
  
  Eskuan bere arnasa berriro, badaezpada, berak oinarritu atzera bidez kontrol gela. Sintetikoa giza gorpua itsatsita gela bat konbinazio blokeoa, eskuetan zabalik. Lab izan zen bezala isila gisa hilobia, eta bihurtu zen hilobi bat egiteko misshapen, hunched zifra zehar sakabanatuta solairuan. Aurkitu zuen Wilhelmina eta ran atzera, Martha. Iritsi zen, besterik gabe, denbora. Dozena bat artisauak ziren marching horien gainean. Garraiolari desagertu ziren; wreckage gurdiak zen oraindik swaying, astiro-astiro, atzera eta aurrera. Noiz sintetikoa gizakiak ikusi zion, eratu dute ezkerreko eta eskuineko altuena, aurrera bezala entrenatu infanteriako bi aldeetan gainditu. Nick arrastaka Martha hurbilen dagoen burdinazko eskailera. "Gora — exekutatu bezain azkar ahal duzun bezala."
  
  
  
  Martha azkarra izan zen. Zuen ran sortu zakarra burdina urrats, hiru aldi berean, ez zaintzearen bere oinak biluzi. Ziren erdibidean dago denean sintetikoa gizakiak exekutatu hasi zen, zeharkatu du gela beren stomping oinak at harrigarria abiadura. Nick igo handiagoa, aktibatuta, eta erabiltzen Wilhelmina gainerako erronda bota lehen hiru gainean, besteak beste. Azkarra izan zen sua, baina bakoitzak gawk zen zuzendutako burua, jakin batean puntua pantailan. Pertsona horiek ezin besterik izan tiro ausaz.
  
  
  
  Ekarri zuen Martha banan-banan inguruan zuri korridoreetan eta atea ireki ekarri kargatzeko kaian. Ez zen saiatzen puntua iristeko eraikinaren aurrean, eta sartu exekutatu beste talde zehaztuko artifiziala soldadu han. Noiz iritsi dira goiko eskailera, ikusi zuen sintetikoa gizakiak martxan lurreratzea. Ez dakite beldurra, bai.
  
  
  
  Aire freskoa pozik ego. "Atera hemen," oihukatu zuen Martha. Aktibatuta zuen eta bota goi-lehergai zatiketa granada diagonalean atzera korridorean sartu. Eusten atea ireki zuen dituena, hainbat Stewart-en onena asmakizunak leku berean, mesederako batzuk txikiago horien inguruan litzateke off errebote eta bere bidea egiteko eskaileretan behera. Goi-lehergai zatiketa granadak – bi pieza bakoitza. Pellet bonbak sakabanatuta ehun bat maquinilla-zorrotz partikula - horietako hiru. C6 granadak bat piztea denbora hamabost segundo – bi pieza.
  
  
  
  Lehen altua-lehergai shell eztanda egin zuen bezala, atea danbateko itxi eta korrika egin ondoren, Martha. Norabidea zuen exekutatu, kamioi bat motorra neretzat at kargatzeko kaian. Entzun zuen Martha garrasi, eta, ondoren, gunshot. Heldu zen nah gisa hartu zuen cover atzean trailer bat. "Da Rick," arnasten zuen. "Horretan kamioi baino gehiago dago. Filmatu zuen me.
  
  
  
  Bi langile arakatu azpian kargatzeko kaia gisa leherketak jarraitu rumble eraikinaren barruan. "Hey, zer da sortu?"
  
  
  
  "Lab leherketa," Nick esan zuen. "Joan ikusi ahal izango dituzu laguntzeko bada, ez."
  
  
  
  Bi gizon jaitsi plataforman, eta Nick ekarri Martha beste norabide batean. Gisa traktore-trailer aktibatuta irristakorra argia, ikusi zuen kopurua inprimatuta itzuli handi aluminiozko body: 4107.
  
  
  
  Esan zuen, " I need to get auto bat..."
  
  
  
  Une honetan, mundu osoan zirudien hegan zerua sartu. Sentitu dute eremu osoa hotel, berriz, slipping azpian ih oinez, eta luzatu. Saiatu zen leuntzen Martha da jaitsiera, baina jaitsi ziren bezala, tin soldadu.
  
  
  
  Bi karga kai jaurtitako sua, eta hondakinak hegan eraikinaren inguruan balitz bezala ih izan jaurtiketa bidez kea.
  
  
  
  Zati beira eta egun bat osoa merezi hondakinak apurtu sartu malda bat ehun metro. Soinu zen deafening. Ez du zentzu handirik duten bonba atomikoa joan off eraikin nagusia Reed-Farben. Noiz Nick berreskuratu shock, bota zuen Martha kanpoan sugarrak ziren filmaketa bidez, zulo guztietan eraikinean.
  
  
  
  Galdetu zuen. "Ez duzu hit da?"
  
  
  
  'Ez.'
  
  
  
  "Ez balitz windows kanpoaldeko hormak, beira moztu litzateke gurekin."
  
  
  
  "Duzu... dira, duzu jarriz bonba bat, ez?"
  
  
  
  "Ezin duzu eraman bonba bat zure poltsikoan hori indartsua da nahikoa hori egiteko. Uste dut nire granadak jo oxigeno eta beste combustible substantzia.
  
  
  
  Bigarren leherketa astindu lurrean dute igo muinoan. Nick esan — " genuke hobeto hartu errepide nagusia. Ez dago ezer izango ezkerreko autoak parking orain, hala ere.
  
  
  
  "Jarri dute nire auto bat aireportua hangars. Hori da, zer entzun dut haiengandik.
  
  
  
  — Nola ez dute lortu duzu?"
  
  
  
  "Besterik ez dute gelditu me errepidean. Esan dut, zalantzarik gabe, baino gehiago ezagutzen dut esan zien."
  
  
  
  Nick estutu eskua. "Awful izan zen, ez da?"
  
  
  
  
  'Bai. Baina orain ere, ez zuen kontatu.
  
  
  
  
  
  Hurrengo egunean, Nick itzuli fabrika ikuskatu wreckage traktore eta trailer 4107. Gure gorputzak, gure odola. Da porrota izan zen. Izan zen bitartean egiaztapena balaztatze sistema, zuen azkar bat hurbildu zuri-ilegorrie jaun. Izan zen David Hawke. Ondoren agurtu dute elkar, Hawke esan zuen, "Zure ahotsa telefonoz da absurdly, beraz, interesgarria dela pentsatu dut you were here."
  
  
  
  "Pozik nago egin duzu. Nick adierazi balaztatze-sistema. "Ikasi ahal izango dugu zerbait hau. Dute messed sortu jazarpen.
  
  
  
  Joan ziren, aldapa gora. Hawke esan zuen, " Oso lan ona, Nick. McGee eta Reed-Farben taldeak dira sifting azken aztarnak. Dute behar duzu, txosten bat prestatu bezain laster, denbora izan duzu.
  
  
  
  — Joango naiz, ez dago oraintxe.
  
  
  
  Handia. Behin egin duzu, ahal izango duzu itzultzeko Washington, bihar. Ezagutzen dut nik gorde asko egun off...
  
  
  
  — Ez duzu axola dut hemen lo egiteko beste egun bat edo, beraz?" Nick gora begiratu towering mendiak. "Nahiko madarikatua leku polit aire freskoa batzuk lortzeko."
  
  
  
  "Zeinen enpresa? Martha en? Edo Greta?
  
  
  
  "Biek merezi gainerako batzuk. Ba al dago edozein aurkako karguak Greta?
  
  
  
  'Seguruenik ez. Zuen ohartarazi duzu, esaten dute, bezain laster, zuen ustezko zigor asmo. Hau agian ez da nahikoa epaileak. Baina ez gara joan arazoak sor hala nola pertsona. Eta, jakina, ez behintzat erakargarria emakume izan gogor denbora bat!
  
  
  
  Nick zen mendietan igandeetan. Lehen arratsaldean, rode zuen Martha bat haitzaren ikuspegi eder batekin. Aurkitu zuen hori izan zen guztia Della bezala izan da, lehen gau hartan.
  
  
  
  Zerbait berezi eta arraroak, zuen dagoeneko ezarri. Merezi du lingering - eta errepikatuz...
  
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  Zerbait, zalantzarik gabe, arraro gertatzen ari zen aldi handi Reed-Farben planta kimikoak. Ez ziren zurrumurruak aurkikuntza bat egingo luke transplanting giza organo gisa, erraz kendu eranskinean.
  
  
  
  Lizarra-ilehoria, nahiko emakume zientzialari batetik fabrikak baieztatzen zurrumurrua hau Nick Carter. Baina zergatik Kamysh-Farben dute, biltegi bat ondoan sekretua egoitza AEBETAKO indar armatuak?
  
  
  
  Eta zergatik egin duten pertsonak buruz bitxia izan ziren planta kimiko desagertuko?
  
  
  
  Gauza bihurtu zen, apur bat argiagoa egiteko, Nick Carter bezala zuen aurrean bere gaindiko aurkariak.
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  Hil Gorria Cobra
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Hil Gorria Cobra
  
  
  
  
  translated by Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Jatorrizko Izenburua: The Cobra Hiltzeko
  
  
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Etorri zen Hong Kong maitasuna egiteko, eta berak aurkitu erdian gerra bat. Beraz, galdu dut out zentzu horretan.
  
  
  
  Ez nintzen Errege Kolonia baino bi ordu lehenago izan dut sartu tricked Txinatar bat jubenil arazo nekez izena Mycroft, berak ikusten zen lortzean polizia bat hil, nautikoak Semiramis pizten pean nire ipurdian, lortu nuen jaurtiketa. Arautuko dugu elkarrekin lurrintsu urak Hong Kong Portuan. Bat izan nuen, oso indartsu susmo hori Gorria Tiger zen plangintza me hiltzeko. Ziur nengoen osoa Hong Kong polizia izan zen me ondoren.
  
  
  
  Benetan ez nuen pentsatzeko denbora izan Frederica Lokalean-Ormsby, sineskorren arrazoi hori guztia, emakume horren Kostya ekarri zuen, bere Hong Kong. Gainera, ez zen, nahiz eta Hong Kong-en.
  
  
  
  Clera, hartu duten Frederica telefono, esan zuen, " Zuen joan. Joan nintzen, Singapur, bi igandeetan. Ez dakit noiz egingo zuen atzera.
  
  
  
  Baina hori ere ez garrantzia. Minutu bat baino gutxiago ondoren eseki dut, ez ziren oihuak eta izan zen kezkatuta. Ez zen, gainera, gutxi espero dut hori ez zen moduko persona non grata egiteko Hong Kong Polizia, eta hori nire boss Hawk lehertu litzateke, bada, bere ume, esan zuen. I agindu zen joan US Kontsulatu eta dei ume, bat ahots-aktibatuta telefonoa. Hori besterik ez nuen, ezta ondoren etorri nintzen lehorrera parque Victoria, bat bezala bila hezea katua beroa.
  
  
  
  Gaur egun, izan zen, bakarrik kontsulatu kodea gela, eta eman zidaten, papera, arkatza, bat shredder, eta erabili eta botatzeko notepad, eta lehen attache, nork bere burua aurkeztu gisa Wilkins, begiratu me at coldly. Allister Pembroke Wilkins bat izan zen, harroputz gilipollas hartu duten berehalako gustatzen niri. Agian, izan zen pertsonala, baina, agian, besterik ez zuen ez bezala, bidea bustita steamboats clambered baino gehiago ego atzeko horman sartu eta ego kontsulatu bidez sukaldean. Hasieran, ez zuen konfiantza nire kredentzialak, baina noiz esan dut, ume bat zenbait kodea hitza, gauzak got pixka bat hobeto. I zen AIZKORA bat agente bat, eta izan nuen guztietan erabiltzeko eskubidea ego bat telefono bat ahots converter. Ez zuen nahi da, bai, baina hori ez da ezer berria. Ado gehiagorik gabe, esan nion Hawke dut arazorik izan zen. "Ez gehiago mugimendu askatasuna?" Zuen sniffed zahar bat bezala tigre, ez bere hortzak erakutsiz aurrean handi haragi pieza. Bazekien Hawke izan oraindik hortzak. Puntu honetan, esan zuen, " oraindik ez Da gertatzen. Oraindik ezin dut oinez inguruan Hong Kong, baina, arriskutsua, eta ez nago ziur zenbat denbora iraungo du."
  
  
  
  Ez nintzen gehiegi ziur Allister Pembroke Wilkins eutsi litzateke off Hong Kong polizia badute me ondoren etorri zen.
  
  
  
  Isiltasuna. Ezin dut entzun whirring guztiak milaka mila hariak eta crackle zaharra man-en zigarro.
  
  
  
  "Ez dut esan duzun guztia, jauna?"
  
  
  
  Ez orain. Geroago, denean dut berriro ikusiko duzu. Lan bat daukat zuretzat. Lehentasuna.
  
  
  
  "Haria munduan. Bat izan zen, lan asko itzuli ondoren."
  
  
  
  "Erabat beharrezkoa dela mugitu ahal izango duzu libreki," Hawk esan zuen, " bestela ez dut behar duzu." Ezin duzu utzi Hong Kong joan gabe kontsulatu? Ez dut nahi inplikatzeko gobernuak inolaz ere."
  
  
  
  Dagoeneko ez dut pentsatu nire burua.
  
  
  
  "Ezin dut egin", esan nion. "Ez dut konexio bat hemen nonbait." Ez nintzen, beraz, ziur noiz hitz egiten dut, baina nire egoera, ez nuen beste aukerarik.
  
  
  
  "Baina behar da gertatuko laster", esan nion.
  
  
  
  Hawk ulertu. 'Entzun. Orain emango dizut, gentleman bat. Ez maitemindu zion, ez argudiatu, eta ez galdetu ezer. Infernua atera Hong Kong eta egin lan hau niretzat."
  
  
  
  Esan zuen hitz batzuk norbaitek hurrengo zion, ondoren, atsegina baxua, ahotsa deitu. Bat ikasia ahots hori ingelesez hitz egiten, oso arina azentu.
  
  
  
  "Nire izena da Dato Ismail Rahman bin. Honek ez du ezer esan nahi duzu, Jauna N3?
  
  
  
  "Oraindik ez duzu pixka bat, mediku bat," esan nuen. "Ziurrenik ez da medikuntza. Dira duzun guztia baino gehiago Malaysiako gobernuak?
  
  
  
  Ez zen estimua ego sakona irribarre. 'Benetan. Zehazkiago, osoa Kabinete Ministroek, edo, hobeto esanda, bere ministroak gabe zorroa."...
  
  
  
  Ekarri du segurtasun. Malaysia Segurtasun Zerbitzua. Politikoak edo zibilak.
  
  
  
  "Ulertzen dut zuk izan behar Malacca aurretik, Mr. N3?" ahots jarraitu.
  
  
  
  "Pixka bat besterik ez." Hau izan zen nire garaian aurreko bidaia Vietnam. Borondatez eta ahalik eta hilketa ekarri dit Malay Penintsula.
  
  
  
  "Hitz egiten duzu Malay?"
  
  
  
  "Ez da hainbeste, baina hitz egiten dut, Cantonese, erraz."
  
  
  
  'Bikaina. Oso ona da. Uste dut, nahiz eta hori izango da ia oso-osorik hartu leku oihanean, non zure Cantonese euskalki izango da gutxi erabili behar duzu. Bere, eta hori esan nahi dut bere, nire gobernuak, jakina, nahi duzu gizon bat hil da guretzat, Jauna N3. Zure gobernuak izan da oso kooperatiba eta eman dit lan egiteko baimena zure Jauna Hawke. Zuen ziurtaturik me ari zaren aditua gai hauetan eta egokitzen onena izango litzateke lana."
  
  
  
  Hori guztia fuss hasten zen pneumatikoen me out apur bat. Atea kodea gela bat ireki crack eta Wilkins begiratu. Bere begirada darted ego. Wilkins frowned, eta atea berriro itxi.
  
  
  
  "Zer da izena gizon duzu hil nahi, jauna?"
  
  
  
  "Ego izena da Lim Zhang, Txinera. Aurretik Txinako istiluek Indonesia-orain zortzi urte-Lim Zhang zen gehien eragin komunista asaldatzailea guztiak Indonesia. Beste izen batekin, noski. Nolabait, eta egoera bereziak, emu kudeatzen saihesteko, sarraski hori, eta jarraian Txinako istiluek."
  
  
  
  Kodea gelak eta telefonoak hizkera bihurgailuak dira wonderful asmakizun, zeren nora izango duzu entzun mailako ofiziala gobernuak bakarrik eszenaratzen sarraski bat.
  
  
  
  Isiltasuna. Atzeko planoan, entzun izan dut Hawk konpentsazio bere eztarria.
  
  
  
  "Du izena Lim Zhang ezer esan nahi duzu, Jauna N3?"
  
  
  
  "Apur bat, jauna. Entzun dut hura desagertu hainbat aldiz, baina ez dakit non da zuen oraindik. Beraz, ulertzen dut Lim Zhang da Malacca aretoan oraintxe bertan, hau da, eragiten asko asaldura, eta nahi duzun, hura etorri, bere amaiera lasai ahalik. Hori guztia da, jauna?"
  
  
  
  Bere bezalako neurrira bat lortu nahian bidez kontsulatuetan.
  
  
  
  "Hori da dena, Jauna N3. Lim Zhang eragiten digu pixka bat nahiko arazoak, nahiz eta inoiz ez dugu ofizialki entzun existentzia ego. Hau izango dute eragin txarra merkataritza, eta gure turismo -. Nahi dugu, hura hilik, Jauna N3, eta, jarri duzun bezala, "lasai-lasai." Nire gobernuak, besterik gabe, nahi pertsona hori desagertzen da. Baina orain ikusten dut zure Jauna Hawk egiten diren keinuak esan, ez duzu denbora asko. Hau da, oso txarra. Gehiago izango litzateke atsegina niretzat hori azaltzeko corkscrew duzu pertsonalki. Ia ironiko hori jarraitu dut duzu Washington.
  
  
  
  Hawk zen telefonoz. Zuen eztul, ia bursting. Gauza bat bada gizon zaharra gorroto, da elokuentzia. Atea ireki eta Wilkins etorri zen. Bere gizonak ez zuen eman zion zakar begiratu, baina jarraitu zuen sartu. Jarri dut nire eskua telefonoz. Wilkins entregatu me ohar bat zerbait scribbled da arkatza.
  
  
  
  
  
  Nire ordezkari Hong Kong Polizia Sailaren du informatuta me hainbat ofizialek beraien bidean dira hemen bilatzeko duzu. Ahal izango dute iritsiko hamar minutu.
  
  
  
  
  
  Harritu nintzen hori ez zuen seinale da. Me eman zuen hotz bat begiratu eta desagertu, slamming atea gogor atzean. Zuen esan behar em zuen gutxietsi zion. Hawk snorted telefono sartu. 'Zer demontre gertatzen da? Zergatik ez duzu erantzun zidan?
  
  
  
  Bere hau azaldu ume, eta esan duenez, ezin izan zuen hitz beste bost minutu.
  
  
  
  Erabiltzen zuen, oso ondo. Noiz behar handia da, gizon honek ederra izan daiteke. Berak eman zidan batzuk kontaktuak Singapurren eta agindu dit diru guztia behar nuke. Nik ez dut uste orain une egokia zela esan izan da orain AEBETAKO gobernuak besterik ez zuen egin, galera bat apur bat kaltetuta belaontzi merezi buruz bi ehun mila dolar. Dut besterik gabe, ez dute denbora. Hawk izan bakarrik erabiltzen erdia bere denbora izan zen, dagoeneko ari shelled irteera honen inguruan jarri.
  
  
  
  Wilkins zen zain me at the green ate sukaldea eta funtzionario ' laurden. Zuen oraindik begiratu sullen, eta begiratu zuen bezala, oraindik ez bezala, bere edo zer izan dut imajinatzen. Baina bezain mimmo gainditu zuen, nire eskua hartu zuen.
  
  
  
  "Ezkerrera duzunean gainetik daude, horman. Ez dago bide bat dago. Ez ordaindu arreta nahastea. Errepide hau hartu ahal izango duzu Cash Kalezulo, eta, ondoren, Suge Errenkadan. Eremu hori ez da erabat Txinako eta ez duzu aurkituko edozein tasak ez. Baina, agian, bete ahal izango duzu bat rickshaw driver ."
  
  
  
  Ego bere eskertu eta jarraitu zuen bere bidea. "Polizia izan behar du hemen edozein minutu. Ez zait gustatzen batere. Nik eman zorrotza aginduak ez egiteko, jarri harremanetan zure jendea.
  
  
  
  Zuen nodded eta eskertu zion berriro.
  
  
  
  Hasi zuen itxura apur bat etsita. "Zer egin behar dut kontatu? Ez dut nahi gezurra.
  
  
  
  Berea, begiratu zion une batez. 'Zergatik ez? Ari zaren bat diplomatiko, ez duzu?
  
  
  
  "Ez dut nire lana. Ezin dut ordaindu lortzeko arazoak dituzten polizia guztiak."
  
  
  
  Ibili zen sukaldean bidez eta berak aurkitu txiki batean patio osoa zabor latak. Inor ez inguruan Txinako funtzionario ordaindutako edozein arreta digu. Bere, bazekien ez zuten hitz egin. Behintzat ez zen poliziaren informatzaile bat kontsulatura. Posible izan da, zirudien arren, zaila da niretzat.
  
  
  
  Wilkins zen oraindik hitz egiten zidan.
  
  
  
  "Uste trikimailu bat", esan nion. "Inoiz ez duzu niri entzun edo ikusi dit. Pixka bat izan haserretuta. Ez dute ezer jakin, ari dira, besterik gabe, zerbait egin nahian."
  
  
  
  Zuen nodded, oraindik frowning. "Ona, esan duzun bezala. Ez dut inoiz entzun duzu.
  
  
  
  'Mutil ona.'
  
  
  
  Ume, ondoren, izan da joan utzi batzuen bere affectation. Begiratu zidan, goibel, eta esan zuen, " Oh, hori bakarrik balitz, egia."
  
  
  
  Bere astiro-astiro patted ego sorbaldan, eta esan zuen agur. Ez zen, nahiz eta, hala nola, ustez txarra lasaia me. Utzi bere ego bat atera zabor latak.
  
  
  
  Une igo zuen baino gehiago atzeko horman, bat entzun zuen kanpai-hotsak, nonbait, etxe aurrean.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  
  Eragile gehienek, batez ere, neure burua, gehien gastatzen duten nire denbora gehiago egiten zakarra lan, beren informazio-iturriak eta kanpoko laguntza. Onis dira egoitza-eta kosta bizitza edo heriotza. Besterik ez duzu zeure burua. Ez duzu transferentzia ih beste eragile, ez, nahiz eta zure erakundea.
  
  
  
  Hawk zekien pertsona horiek izan baita niretzat. Ziur. Baina inoiz ez zuen eskatu haiei buruz. Ez zuen esan zion, hala ere, izan ezik duress azpian. Gainera, izan zuen bere baliabide propioak, eta asko gehiago baliotsua da, ni baino.
  
  
  
  Arrazoi bat, eta, zalantzarik gabe, ez gutxienez, Kim Philby da harrigarria arrakasta mantentzea anonimotasuna eta inbaditzen gure segurtasun-zerbitzuak eta British SIS egin zuen bezala, ego zuen talentua biltzeko eta horiek erabiltzeko baliabideak. Zuen ehunka ihs eta erabiltzen ihs harrigarria talentua.
  
  
  
  Ez nuen ehun bat. Bat izan nuen, orain bizi Hong Kong-en. Inork ezin izan zuen oinarritzea, nahiz prezio bat. Ego izena izan zen, Ben Thomson, antzinako Chicago reporter zuten zerbitzatzen denbora hilketa bere emaztea eta bere maitalea. Ben ez zuen ikusi bere denbora luze batean, eta ez zuen apenas pentsatu nen. Ez nuen behar da. Baina orain behar dut. Izan zen ustezko me emateko informazio batzuk, eta tira me inguruan Hong Kong. Beraz, une kanpora joan zen taxi bat hartu zuen, pentsatu nen. Ben Thomson zerbitzatzen soilik zati txiki bat bere hilketa esaldi. Asko izan zuen eragin lagunak. Bota dute, kateak, jakina, anonimoki, ohikoa den bezala, hala nola, kasu. Noiz Bena kaleratu zen, utzi zuen Chicago eta Ekialde mugitu. Pixka bat, aritu zen freelance kazetari gisa, da bat lousy lana, askotan horien inguruan die, bihurtu alkoholikoak edo drogazaleak, eta oraindik beste batzuk sartu espioi enpresa.
  
  
  
  Litzaidake entzun nuen hori Ben ona izan edan, baina ez zen metodo hori bere hil ego. Izan zuen Ekialdean hamar urte inguru eta bilakatu zen kondaira bat; gauza bera duten kazetari yell taberna guztiak baino gehiago kanpoko igerilekua direnean berriro ireki trafiko jam. Azken denbora Ben bere ikusi zen duela hiru urte, eta azken aldiz entzun nuen bere buruz hitz egin nen izan zen prentsa kluba Washington.
  
  
  
  Ni bezalako norbait zintzilikatzen sarritan komunikabideetan zirkulua. Asko ikasi ahal izango duzu, besterik gabe, entzuten, batez ere, oraindik ere zerbitzatu edariak.
  
  
  
  Hori entzun nuen Ben erosi berak gaztelu zahar bat bezala, etxe nonbait Lugard Road, ez urrun unibertsitatea. Ben ere erosi berak batzuk neska gazteak. Pertsona gehienak horien inguruan ziren Txinatar batzuk ziren Basoetako edo zuria, nori zuen baztertuko ziren hogei. Ben bazekien gauza asko, eta ezagutzen zuen, non jende asko ezkutatzen ziren. Duzu ezer ikasi nahi edo ez, ezin duzu ordaindu, eskuratu ahal izango duzu Ben edo utzi zion egin. Ben zen awash dirua.
  
  
  
  Entzun duzu hau bezalako gauzak buruz nen. Dira, neurri batean, zuzena. Partzialki okerrak. Baina ziur izan dut buruz bi gauza Bene Thomson: ez zen ohiko informatika eta EMU kudeatzen bihurtu arrakasta gehien Txinako informazio-iturri posta enpresa. Batzuk pentsatu Ben zen zuzenean konektatuta Beijing. Agian. Agian ez. Banekien izan dut fitxategi Ben, baina Hawke ez jakin banekien Ben pertsonalki.
  
  
  
  Taxi gainditu mimmo trolleybus enpresa Gailurra Tranbia. Berea izan zen pizten alemaniako zigarroak nuke lapurtu aulki bat kodean gela - nire urrezko iragazkiak ez ziren oso erresistenteak hezetasuna, Hong Kong-eko portuan. Eta bere, pentsatu dut Bene buruz eta Txinako informatzaile nagusia. Txinako informatzaile izan ohi dira, diplomatiko, akademiko, eta pertsona jakin baten posizioa. Dute guztiak buruz asko jakin Ekialdean, eta, batez ere, buruzko Txinan. Ikasten dute, Txinako prentsa-oharrak oso arretaz eta jakin zehazki nola lerro artean irakurri. Gehienetan, ez dute argi eta garbi adierazteko, beren iritziak, baina zaila da hori edonork aipatuko ih izena edo deklaratzen dute publikoki. Hau da, ziurrenik, metodo seguruena.
  
  
  
  Ben Thomson da salbuespen bat. Idazten zuen egunkari Kaixo Inguruan Hong Kong eta banatzen du bere burua. Bat da, astero eta edizio mugatua-Hong Kong esamesak ez da eskaria askoz at Crabtree Bazter - baina batzuk bezeroaren ego harritu daiteke. The New York Times eta the London Times besterik ez dira bi tituluak. Irakurri dut ego zutabe, ikusi dut ee Hawke irakurri, eta nik ezagutzen ari da irakurri estatu Batuetan eta Downing Sturt. Honek ematen Ben kopuru jakin bat prestigioa, eta, gainera, ematen em arrazoizko kopuru bat boterea. Batzuetan, ahal zuen ezkutuka zerbitzu jakin batzuk eman behar VIPs mundu honetan, eta hau, aldi berean, onura batzuk ekarri ahal izango du emu - adibidez, utziz bere ego bakarrik, denean bere jarduerak dira, eta oso arriskutsua.
  
  
  
  Ben burutik urrun haratago mugarik bere kartzela zelula. Pentsatu zuen bezala ordaindu zuen taxi bat eta gora ibili grisa atea ekarri luze hormigoizko bidea. Iluna izan zen eta cool hemen Gailurra. Bere, grimaced. Berea izan zen, oraindik ere nahiko hezea, eta nintzen mesederako Ben me luke batzuk whisky eta arropa batzuk. Bada istorioak dira zuzenak, zuen ziurrenik izan duten scotch.
  
  
  
  Handi burdinazko atea, apainduta korritutako urrezko T, irekia zen. Hurbildu nintzen bezala guardia en stand atean, entzun nuen bere snoring. Gazte bat Txinako zen gizon baten azpian lo txiki bonbilla. Zeharkatu zuen bere besoetan, bere aurrean ramshackle taula eta atseden bere burua horiek. Zuen satinatuak ile ilun batean nahaspila bat zen, eta bat jantzita kirol kamiseta batekin lore-eredua. Ume, begiratu behar da bere erdialdean hogei. Beraz, Ben-en segurtasun-gailua ez zen lan oso ondo. Baina, agian, ez zuen behar.
  
  
  
  Gora joan nintzen driveway eta gainditu mimmo putzua, bat lily putzua eta estu bat zubi bat liderra sasitza, pinuak, batzuetan, Txinako pikuak eta camphor zuhaitzak.
  
  
  
  Gau-hontza batean zuhaitz bat ikusten ari zen gauean, eta, nonbait, ez zen oihu bat.
  
  
  
  Bi lanparak ziren erretzea etxean. Bat goialdean eta behealdean bat. Arrazoi batzuk, izan zen santu bat, eta utzi zuten hura atarian. Ez zen, besterik gabe, nahikoa ilargiaren ikusteko etxea izan zen, hain zuzen ere, benetako gaztelu: lau-istorioa gables, almenak, eta dorre bat, Victorian Gotikoa beldurrezko inguruan eraiki tratu kareharrizko. Joan zen arkupe eta txirrina jo.
  
  
  
  Saiatzen naiz atea ireki, baina ez dut jantzita desitxuratu bat kotoia cheongsam. Bere hortzak ziren beste leku batean, eta bera izan zen muttering zidan. Bere atzean, nah ikusi izpi bat horia argi leundutako korridorean solairuan.
  
  
  
  Azkenik, lortu nuen neure burua konbentzitu nahi hori, ez nuen ezer saltzen, baina hori banekien bere lagun Jauna Thomso eta hitz egin nahi izan zion. Bera izan zen argi eta garbi flummoxed, hain zuzen, lortu nuen gainditu mimmo guardia atean.
  
  
  
  "Nor ari zaren, ezin dut esan bere?"
  
  
  
  "Jauna Arneson." Kenneth Arneson. Ez zen puntu ez kontatzea funtzionario nor izan zen.
  
  
  
  "Jauna Ornwaso." Esango dut bere.'
  
  
  
  Zuen trudged itzuli aretoan eta bultzatu ireki zaharra ate irristakorra. Neska garrasika ez shock, baina bandera baimena egiteko. Ondoren, neska barre egin. Ben Thomson zerbait esan gruffly, ohikoa den bezala. Baina berak muttered buruz zerbait erreuma eta itzuli zen niretzat. "Ez dut ezagutzen duzu. Utzi orain. Mesedez, mister.
  
  
  
  Ateak ziren, oraindik ere ireki. Izan zen izeneko aretoan.
  
  
  
  "Hau ezagutzen duzu Arneson lasaia, Ben. Bere bidaia Chicago.
  
  
  
  Neska barre egin, berriro ere, hori ziur barre neska hori egin une batzuetan. Barreak gelditu bortizki, eta Ben Thomson joan irristakorra ate begiratu. Ospatuko dut sortu, argia, beraz, ikusi ahal izan zuen nire aurpegia.
  
  
  
  "Agian dut jaregin dead," Ben esan zuen.
  
  
  
  Esan zuen litzaidake zuen bezala sentitzen da. zerbait Chinese, jakina, ez Cantonese, eta desagertu egin zuen. Ben behera etorri zen aretoan me norabidean. Atzean, argia datozen gela inguruan, ikusi zuen neska salto, honako ama. Da polita izan zen, eta berak, neurrira hartu du, bat izan zen panpina. Zuen arrosa makillaje bere aurpegian. Bat bere limoi-horia bular zen itsastea. Nire estimazioa, hey buruz izan zen, hemezortzi.
  
  
  
  Ben arte itxaron bi emakume izan ziren ikusmena, ondoren, atea ireki zuen, me eta behera ibili aretoan bere handi bulegoan. Ez ziren burkoak on antigoaleko opioa ohe. Dena begiratu, baizik eta crumpled. Ben itxita eguna guretzat. Berea, begiratu zion smirk.
  
  
  
  "Duzu dirty old pervert."
  
  
  
  Zuen grinned atzera. Oraindik zuen bere hortzak gehienak, nahiz eta sagua-ile grisa da ego desagertu zen. Ben zen dagoeneko bere hirurogeiko hamarkadan.
  
  
  
  "Eta zu horietako bat scoundrels duten zirikatzen gabe pertsona kontatzea ih aldez aurretik. Nahiz eta ezin dut asmatu zergatik, aukeratu duzun momentu on bat egin da."
  
  
  
  "Ezin da itxaron,"esan dut," baina ezin dut."
  
  
  
  "Itxaron, hartu neurrira? Nire adinean, egin behar duzun da, ahal bada. Ez duzu beti arrakasta."
  
  
  
  Lurrintsu bat egur, sua, erretzen, harrizko tximinia. Mugitu zuen mantelpiece alde batera utzi eta zintzilik bere jaka baino gehiago lehortzen. Atzeko planoan, Ben rattled betaurrekoak eta botila bat.
  
  
  
  "Ez nuen hona etorri nahi buruz hitz egin zure sexu-bizitza", esan nion.
  
  
  
  "Ezagutzen dut. Izan ere, ez dago oso gutxi esan honi buruz. Baina ez dut mantentzeko saiatzen ari da. Bide batez, nola lortu duzu honen bidez atea ari konturatu gabe?
  
  
  
  Ume, esan du.
  
  
  
  Zuen entregatu me edalontzi bat erdi-beteta whisky. Adierazi zuen, goi-gurpileko tea taula. "Sosa, ura, izotza, ezer. Orain ez dut edaten, bakarrik, bere forma hutsa ."
  
  
  
  Hartu zuen zurrutada bat bere whisky. Handi bat bukatzen militarrak. Zion ikusi nuen begira zorrotik batera Luger eta scabbard batera stiletto. Ez zuen horri buruz hitz bat esan digu. Ez zuen uste, beraz, bai. Ben jakin daiteke nor naizen eta nor lan egiten dut, baina egingo zuen azken pertsona ezer esan nahi, argi eta garbi. "Madarikatua Lee", esan zuen. "Beti lo denean emu behar du lan. Gauza ona da hori, ez dut benetan behar da. Gainera, zuen mutil ona denean zuen esna-ha - batzuk sisters ' egos lan hemen. Eta zuen arretaz hartzen du bere soldata etxean ."
  
  
  
  Bazekien zer Lee egin izan zion. Lee batzuk aurkitu Txinako neska hura. Ziurrenik, batetik, lurralde okupatuetako edo are inguruan lurraldeetan beste aldean mugan.
  
  
  
  Hartu zuen beste zurrutada eta esan Ben duen grina bat,"ez nuen hona etorri nahi buruz hitz egin Lee."
  
  
  
  Ben irribarre egin eta nodded. Ondoren, zuen adierazi larruzko aulki. "Zigarroak, zigarroak, ezer. Ez dakit zergatik zauden hemen, Nick. Bere, entzun nuen ez direla arazo batzuk portutik-barra. Bilatzen ari dira izeneko tipo bat Arneson, edo, hobeto esanda, Kenneth Arneson. Ego gorputza ez da aurkitu oraindik."
  
  
  
  "Hala da", esan nion, " eta gero gora egiten dit, ez dute begiratu behar gorputza guztietan. Ustez, ez da nirea. Hori da arrazoi bat zuen hemen. Laguntza behar dut, Ben."
  
  
  
  "Ondo da, Nick. Nahikoa zentzugabekeria hau. Nor da lehenengo?
  
  
  
  Bitartean ginen txantxetan zuen, eta edan edalontzi erdi bat whisky. Bete zuen ego erdibidean berriro ere, eta edan ezazu bat balitz bezala Kokea. The brylev gela ez zen onena, baina ezin izan nuen ikusi zer edan egiten ari zen hura. Izan zen, apur bat puztuta, eta han izan ziren, gorria zainak lehertu bere sudurra eta masailak. Ere izan zen baino fatter gogoratu zuen bere izatea. Nen zen jantzita slacks, ballet zapatilak gabe galtzerdiak, eta brocade bata baino gehiago bere biluzi enborra. Lodi ile bere bularrean zuria zen. Ego Buruak ' ilehoria ile zen, ia-ia desagertu ezik, mehe bat fringe eta batzuk ile bere distiratsua skull.
  
  
  
  Begiratu zuen pila egunkariak hurrengo aulkia. Bandera gorria eta Folksy Dagblad. Gehiago mahai gainean, inguruan sendo rosewood arautuko beste pila. Hartu nuen guztia nire aisia. Ezin izan dut irakurri izan dut bada, eta izan zen, banekien bat seguru etxe. Ben xukatu bere beira eta refilled da. Galdetzen dut nola em egin da.
  
  
  
  "Galdetu dut zerbait", esan nion. "Jakin nahi dut zergatik izan dut torpedoed azken gauean, nork egin, eta zergatik nabaritu dute, beraz, me azkar. Hau da, hasteko. Ondoren, buruzko informazioa behar dut pertsona bat izendatu Lim Zhang, plus batzuk buruzko informazioa Indonesia eta Malacca. Dut, gainera, nahi duzu me hartzeko inguruan Hong Kong. Gaur gauean da.'
  
  
  
  Ben nodded eta lit bat luze marroia zigarro. Bat hartu zuen zigarro ego out koadroan, pizten da, eta itxaron Stahl.
  
  
  
  Zuen ezabatzen stubble bere kokotsa eta niri begiratu batera appraising begirada bat banker.
  
  
  
  "Zer da hau?"
  
  
  
  Bakoitzak AIZKORA kide ditu kontu pertsonal bat, eta bertatik ezin dute kobratzen "gastuak" bat gertatuz gero, larrialdi. Bezala, gehien senior Killmaster, nire kontua izan zen bigarren, ondoren, Hoka da. Gainera, bat izan zen, madarikatua larrialdi.
  
  
  
  "Hamar mila," ume, esan zion. "Dolar".
  
  
  
  Ben eman zidan zikin bat irribarre eta haizatuko bat greasy eskutik. "Ez dakit zer ari den gertatzen. Ez dut lan prezio honetan Hong Kong-en moneta. Negozioa egin dugu. Eman duzu zerbait egin doan lehen, eta gainerako kostua izango duzu dirua. Izan dut nire lorategia eta ez du balioko digu ehuneko bat."
  
  
  
  Hartu nuen zurrutada bat bere whisky. "Ez duzu lorategi eder bat."
  
  
  
  'Onena. Niri hartu denbora luze bat hazten nire ego modu honetan. Duzu, torpedoing da erraza. Zure azken lana, eta zati horiek, duzu bat hil zenbait Jim Pic, zuzendari exekutiboa Gorria Tigreak. Hori da, ezta?'
  
  
  
  'Gaizki. Ez da ukitu ego hatz. Hala eta guztiz ere. Bere besterik ez dela jakinarazi nen . Hitz gutxitan zure eskubidea belarriak ."
  
  
  
  "Ados, gauza bera da. Entzun dut horri buruz. Beijing hotel ego heriotza dutelako entzun zen saltzen ih ... zure jendea. Beraz, zer bestela.
  
  
  
  Off hartu zuen bere ballet zapatilak eta galtzerdi bustiak. "Espero dut hamar mila nahikoa da arropa lehorra." Ben nintzen urdina hodei me at nodded eta approvingly. "Zinen beti horietako bat assholes duten mantendu zure ahoa itxi, Nick. A modu ona da egonaldia bizirik."
  
  
  
  'Gehiago.'
  
  
  
  "Bezain laster, hau Jim Pook hil da, gizon berri bat behar araua Stahl Tigreak. Lehengusu bat, oraingoz. Badakizu zer Txinako bezalakoak dira, orduan, familia-bizitza - eta gero, ez da ohorea eta prestigioa. Prestige da dirua. Dira duzun hasieran ulertu hau?
  
  
  
  Izan dut ulertzen hasi dela. Izan ere, dagoeneko ez dut hurrena ezazu, nik beti hurrena ezazu, baina bere besterik ez da zerbait pentsatu dut. Bere lanpetuta gizon.
  
  
  
  Emu esan bere buruz mutila Mycroft.
  
  
  
  'I bere jakin. Small fry! horien inguruan, eskaleak lan mafia. Ih da modu bat lortzeko kalifikazio posible gangsterism ."
  
  
  
  "Beraz, nola ez da lortu, beraz, me azkar, Ben? Oh my God, deseroso izan dut, besterik ez nuen izan inskribatuta agintariek, ondoren, nahi dut dutxa bat hartu, bizarra eta edan.
  
  
  
  Ben labur bat eman eta barre hartu zurrutada bat. Orain zuen bakarrik edan erdia bere beira. "Horiek Gorria Tigreak dira, nahiko madarikatua ondo antolatuta, Nick. Ih zerbitzu handia da. Baina erraza izan da. Azken denbora-Hong Kong etorri duzu, etorri on bat yacht izeneko Korsari eta etorri aka Portu tabernan. Duzun eragindako Tigreak arazoak asko. Duzu hil Jim orain arte. Tigre ezin izan dute ezer egin behar duzu, ondoren,, baina lortu dute berri bat boss eta berrantolatu, lortu duzu hizkuntza seinale. Bataila bat aizkora.
  
  
  
  Hau egin ironikoa zentzua niretzat, zeren AIZKORA logotipoa da, halaber, aizkora bat.
  
  
  
  "Agian dute, baita izan duzu hil," Ben jarraitu. "Asko dute spies eta jungu portuan. Batzuk kontrabandoan ere contraband, batzuk cheat polizia, baina guztiak ari dira begiratoki. Agian izan ikusi bezain laster sartu portuan.
  
  
  
  Zuen xukatu bere beira eta refilled da.
  
  
  
  'Baina gehiago litekeena izan dutela norbait aduana, edo norbaitek ikusten ari zen yacht club bera.'
  
  
  
  "Ez dut uste bat izan zen portua", esan nion. "Bat izan nuen, baizik eta unshaven aurpegia, eta izan dut eguzkitako betaurrekoak jantzita. Gainera, inoiz ez dut izan baten ondoan zabor edo sampan."
  
  
  
  Itsatsita zuen bere astoa aurrean tximinia eta beste heldu zigarro. Izan behar dela gutxi mutil Mycroft. Iluna izan zen ondoren nuen bizarra. Tigre horiek izan behar du, nire irudia, eta ez dut nahi. Ez guztietan. Bada, izan litzaidake zuen harrapatu hau Mycroft tipo itzuli ondoren, zuen litzaidake izan zaionean txiki hori astoa arabera ego-urdina.
  
  
  
  Guztiak egin ahal izan nuen barre, shrug, eta esan, " Ados, Ben, hori guztia azaltzen. Nik beti jakin nahi zergatik zenbait gauza gertatuko. Dezagun aurrera. Hasteko dirua ."
  
  
  
  Izan da plazer handi bat ikusteko, beste aditu, lanean. Ben jarri bere amonaren betaurrekoak, eta horrek egin zion itxura bat slutty, barregarriena irakaslea neska batzuk ' barnetegi, eta baino gehiago ibili berdea altzairu kabinete. Bat ireki zuen tiradera eta hartu pila bat paperak, zein azkar zuen iraulita bidez bere itzuli dit. Atera zuen paper zati bat, eta jarri gainerako itzuli tiradera, itxita ego, eta itzuli zen niretzat. Pizten zuen berri bat puru eta chewed da, eta horrek gogorarazi dit Hawke. Zuen bakarrik erretzen horiek merkea zigarroak.
  
  
  
  Altu bat, Hong Kong-eko erlojua hautatuz izkinan. Bera izan zen kezkatuta, baina gizon bat bezala Ben ezin izan rushed. Bat izan zen, zaharra kazetaria. Berrikusi zuen dena, eta noiz esan zuen, izan zen 100% egia.
  
  
  
  "Hmm, Lim Zhang? Antzinako hirugarren pertsona da Hai Wai Cha Tião Po. Zaila da esatea zer egiten ari da orain, ondoren fiasco Indonesia. Ziurrenik txikiak kide goon zerrenda.
  
  
  
  Hai Wai zen Txinako nazioarteko espioitza agentzia. Bakarrik sail hori zuen buruz asko zekien zen aktibo De Ay saila. Bat hil nuen gutxi guys horiek noiz saiatu dira eraso zidan.
  
  
  
  "Zerrenda porrotak zentzurik", esan nion. Beijing gorroto galtzaileak. Honek azaldu dezake zergatik Lim Jang da gaur egun, beraz, trabatuta Malacca nahi zuela itzuli zorte ona." Ikasi zuen paper batean bere eskua, bere amonaren begiak ia slipping off bere ego. Iritsi zen, bere beira eta xukatu gabe begira. Gero he eman dit thumbs-up.
  
  
  
  "Hau Lim da cool. Batez ere tren-unitateak ezin da fidagarria. Berrogeita hamar, betaurrekoak jantzita, bat bezala bila buz lizentziatua. Ez edan, edo ezer egin nahi dituzten emakume edo mutilak. Zuen bezala ikusten da parte hartzen duten politika edo antolatzeko Jing Bao. Baina hori ez da egia. Zuen Haiekin gainetik. Hiltzaile bat, nahiz eta ez zuen gehiago egin. Iraganean, berak lagundu du pertsona baino gehiago zeharkatu otherworld."
  
  
  
  Ben iritsi botila eta bete bere beira, bere begiak oraindik paper gainean.
  
  
  
  "Beraz, zuen hil batzuk bakarrik. Noiz matxinada honek huts egin du, eta ego club kide hil ziren, Lim Zhang ihes egin zuen eta, azkenean, Sumatra. Han egin zuen bere apur Bangkalis sarraskia, eta, ondoren, uste dute zeharkatu zuen Itsasartea Malacca eta utzi penintsulan. Hau egin daiteke oso erraz. Itsasartea leku hau ez da, beraz, wouldnt zabal.
  
  
  
  Ez nuen ezer esan bere. Bere, bazekien dagoeneko zuen akats bat egin, erraz onartu Lim Zhang zen hall Malacca. Denok akatsak egin, baina hori ez da gauza onena egin elektroniko hau enpresa. Ez zen askoz kontsolamendu jakin Ben Thomson dagoeneko bazekien, baina akats bat izan zen oraindik ere, akats bat.
  
  
  
  Zuen niri begiratu eta irribarre egin. Zuen tapped paper berriro. "Nahiko dramatikoa hemen, Nick. Ondoren, "Bengkalis" hasi ziren, deitu zion Gorria Cobra.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  
  
  
  Gauza bezala garatzen ziren orain, ezin izan zuen bete Frederica lokalean-Ormsby Singapurren. Bere irudia, eta, gutxienez, erakargarri gisa zuen bezala gogoratzen da, izan idatzitako Singapur Aldiz. Zuen garrantzitsua izan zen pertsona bat Munduko Erliebe Erakundearen bilera izan zen eta ostatu batean Malacca hotel.
  
  
  
  Checked dut bere Goodwood at. Tradizionala, zaharra eta bi igerileku. Espero zen I bat hautatzeko egokia igerilekua elkartu nire kontaktua. Garrantzitsua zen. Bada nuen benetan betetzen zion, bada, ezin izan dut, hori izan litzateke nire bakarrik harremanetan Malaysiako gobernuak eta bakarra izan dut, ziurrenik ez litzateke inoiz jaso. Dute guztiak ondo jokatu. Inork ez ofiziala zirkuluak aitortzen ez ziren red aldekoek oihanean. Txarra da turismoa, merkataritza, eta horiek atera kantitate erraldoi maileguak ziren lortu nahian. Inor ez da inbertitzen eta, beren dirua herrialde bat ezin dela by inbaditu Komunistak.
  
  
  
  Pertsonalki bere, joan spree at Zozketak Leku eta itxura beste edozein turismo, ez du uste Gorria Cobra izan informatzaile. Barre egiten nuen orduan gogoratu dut bat grinning Ben Thomson izan tapped paper eta esan zuen izena melodramatically. Bisita Ben-en lekua denez me up pixka bat.
  
  
  
  Ben egin zuen bere hamar mila dolar ondo. Bota zuen nire inguruan Hong Kong on bat arrantza zabor. Hogeita hamar mila Macau, izan dut bildu hegan itsasontzi hori arduratzen hegan bi mila mila hegoaldean, non I hartu zen taula gainean, beste zabor hori arduratzen iluntasuna hartu zidan Singapur Ibaia. Joan nintzen lehorrera han, eta, ondoren, izan dut nire kabuz.
  
  
  
  Beno, ez da nahiko, jakina. Izan dut bere telefono zenbakia markatutako arabera ego, eta ordu erdi geroago ezagutu nuen Australian jaun karpa bat on Bugis Kalean. Izan zen, adin ertaineko, pentsakor, eta erabat uninterested me. Guztiak zuen nahi da, bere lana egin hori lortzeko baino gehiago, ahalik eta lasterren. Batzuetan, nire sakonena uneak, galdetzen dut, usaina heriotza oraindik irauten nire inguruan. Ez zuen kontatu zidan bere izena edo eskatu nirea. Zuen entregatu me handi bat wad fakturak, entregatu me batzuk gutunak Hawk, eta hartu me erosketa ondoren dezazun ni dutxa, lehen aldiz, kanpoan garbitzea filthy kiratsa. Kostua me osoa xaboi-pastilla.
  
  
  
  Baina oraindik ere izan zen, eguerdiko zuen checked in at Goodwood. Lo egin nuen, ordu bat, irakurri paperak, eta pentsatu nire kontaktua. Neska bat izan zen. Gutxienez, ez emakume bat. I zen ustezko bere erantzuteko igerilekuan. Orain arte, begiratu zin bezala, nabaritu dut munstroak eta hobgoblins ez luke agertzen gertu igerilekuak.
  
  
  
  Orain, pixka bat egin ondoren, bi izan zen, zintzilik Victoria Memorial Hall eta dibertigarria izatea behaketa gidariak. Autoa behin jabea Singapurren pentsatzen dira racing gidari, eta hori ez da bihar. Sir Stamford apenas izan dute amestu bere herriko litzateke egun bat bihurtu hipodromoaren.
  
  
  
  Barruko eta kanpoko portua, freighters, atorrak, eta gerraontzi bobbed aingura at. Licks, sampans darted atzera eta aurrera bezalako daphnias, eta jendea Singapur keinuka mimmo me, nire inguruan, eta, batzuetan, ia me bidez.
  
  
  
  Singapur-en Txinako, eta ih nahiko ohikoa da, hitz dozena bat euskalki desberdinetan. Indiar daiteke Punjabis, Sikhs, Tamilek, edo Bengalis. Eliza zaharrenetakoa da, Armenian, eta jendeak barre Urdu, Malay, Txinako, eta Zeilan. Noiz tokiko bertakoak etorri hiri handi bat, hitz egiten dute, hizkuntza bat bakarrik ulertu ahal izango dute. The Negroid literaturaren hitz Semang, zein delako ezagutzen dut ezagutu nuen horietako batzuk zehar nire aurreko hilketaren egitekoa Malacca. Negroes handiak dira borrokalari, eta gobernuak trenak ih handia izan borrokalari aurkako gerrillari. Jakina, hau da, ez da hainbeste hitz egin, zeren Malacca du pure partizan.
  
  
  
  Hasten zen euria, eta horrek ekarri izan da, ia hiru o ' clock. Izan zen bat harrapatu rickshaw-gidari eta arriskatu bere bizitza. Ondoren, bloke batzuk, ere lortu dut benetan beldur bere. Emu ordaindu eta oinez itzuli Goodwood euripean. Izan da denbora euritsua. Batzuetan euria gogor arteko hiru eta bost o ' clock. Bitartean bere carapace zen busti bustita zen bezala, noiz arautuko Hong Kong-eko portua, berea, pentsatzen oihanean lan egin aurretik, ezin lagundu, baina barre. Berea, esan zuen berak, ez ahaztu sukarra eta gatza pilulak. Espero zen I ez nuke horiek behar sukarra pilulak, baina ziur izan dut hori erabili nahi dut horiek gatza pilulak. Ezin dut izerdi bat bezala zaldi gainean, Bosgarren Etorbidean, baina hori ia ez da posible oihana.
  
  
  
  Sartu nintzen Gordon Bar azkar bat edan eta, ondoren, itzuli zen nire gelan. Izan zen ustezko etxera igerilekua at four o ' clock. Zuen showered off garbitzeko euria, pare bat jarri bainujantziak,eta garbitu luger. Beti egin dudan bezala soldadu bat garbiketa bere zapatak denean izan zuen beste ezer egin.
  
  
  
  Nire bainujantziak ziren zuria Gurutze Gorriak logo horien gainean. Bere arrakastaz gainditu erreskate igeriketa proba. Gizon bat Australia prestatutako arropa niretzat bere apartamentua - ordena Hawk. Orain, zuen bezala erre zigarro bat eta garbitu Luger, gogoratu zuen kode hitza deitzen da, ego eta ez barre. Batzuetan uste dut Hawke irakurtzen Sax Romer gehiegi.
  
  
  
  Jakina, gizon zaharrak eskubidea da. Agente bizitza zintzilikatzen asko hari. Trikimailu horiek guztiak, eta bat lurks atzean wallpaper dira, zerbait ona. Mantentzen du bizirik. Ezagutzen dut.
  
  
  
  Begiratu dut zuri telefonoa eta pentsatu Freddie, beraz, hurbil me hemen Singapurren. Ondoren, besterik ez dut gelditu da pentsatzen. Ez, besterik gabe, izan dut, berriz, lanean ari da. Soilik kasu berezietan. Eta bakarrik bat hema horretan lanbidea, andre bat sisterhood gremio hori, gutxienez, izan zuen konfiantza bere.
  
  
  
  Eta azken gauza bat aitortu behar izan nuen, eta gisa neure burua prestatu dut azken zurrutada joan aurretik behera igerilekua, erronka bat izan zen. Zeren eta nor izango litzateke uste duzu?
  
  
  
  Hamar minutu lau, euria gelditu. Eguzkia atera zen berriro, eta Singapurreko bat izan zen, lurrun bainua. Urteak laztandu nire azala atsegina eta hummed softly. Pentsatu nuen oihanean nire aurrean behin eta shivered baitarako. Inoiz ez dut hau gustuko oihanean, beraz, askoz ere. Bada bakarrik izan dute uste nolabait niretzat egoera aire laginketa.
  
  
  
  Bere inguruan leihoa, ikusi zuen zuri eder bat laino goranzko hotel lorategi zabala. Jarraian me arautuko handi bat flowerbed inguratuta zuri-gorri eta benga raya, hibiscus barietate, ih eta galina. Izan zen, nahiko epela kanpo, eta bilera etxean igerilekuan ez dirudi, hala nola, ustez ideia txarra.
  
  
  
  Zuen jarri luger eta stiletto bat iragazgaitza poltsa, arretaz konprimitutako sortu, eta pixka bat sartu komun-ontzi. Bat izan zen, nahiko ume-leku, eta ez luke izan engaina pros bigarren bat, baina gehiago izan dut kezkatuta esklabo egiten, beren lana. Bada, izan dut norakoak profesionalek, berak ezagutzen zukeen bezain azkar. Nik ez dut uste, beraz,. Bere benetan izan zen, ziur, garbi izan. Izan zen, Kenneth Arneson, jaun bat turismo-diru asko, alferrak eta edari gehiegi. Orain zen, eta ondo merezitako oporrak, ondoren, lanean chainsaw bat fabrika Indianapolis. Abenturazale pertsona. Txikiak direnak. Beraz, emakumeak. AIZKORA da, nahiko ona gauza horiek.
  
  
  
  Bere jaso dut argi batik rug - hotel zerbitzu-eta joan zen behera igerilekua; ez zen berezia igogailua igerilari. Gelditu zen bigarren solairuan eta American pare sartu. Bera izan zen, ilehori eta ziortza-skinned, eta ran zuen bere aditua begirada nire gorputza baino gehiago. Irribarre egin zidan, astintzen nire senarra buruz zerbait egin behar da. Izan zen, gantz, iluna, eta sullen, eta zuen chewed zigarroak, eta ume, ez zuen arreta. Ekidin zuen, bere begiak eta hummed zikin bat frantziako melodia. Horietako bat ere ez-erantzun digu, eta hori ez da harritzekoa. Ikasi dut da Aljeria, leku bat bihurtzen Pigalle Plaza moduko bat sartu igandea eskola. Aparte nire kantua, berriz, lan-baxua, ginen isilik hizkuntza guztiak. Ih asperdura izan labana batekin ebaki. Asperdura! Hau da, zerbait Agente AH, inoiz ez da behar kezkatu. Ahal izango duzu azkar irteteko eraikitzeko, baina, gutxienez, ez da asperdura. Zortea izan dut. Bat area inguruan igerilekuak itxita zegoen konponketa. Hori zela eta, gutxienez, ez nuen atzera eta aurrera joan arteko bi igerileku bila nire outlet. Emakume gazte. Hori guztia banekien. Emakume bat arduratuko da harremanetan.
  
  
  
  Igerilekuan polita izan zen. Ez batzuk madarikatu giltzurrun-formako gauza hori ez da hondakin espazioa, baina plaza eta sakona, asko arrapalak eta burura. Rim pure zuri-harea encircled osoa igerilekua. Erdi ego zen estalita kristalezko teilatua. Ez dago, harea zen beti lehorra, eta beira izan zen bereziki egokitutako iragazteko indartsuena izpiak. Nahi baduzu errea zeure burua eta ez zen euria, besterik ez duzu arautuko behera ireki harea.
  
  
  
  Ez ziren ohiko kopurua mahaiak, aulkiak, chaise areto, eta eguzkia zerriak. Mutilak berokiak zuri ibili atzera eta aurrera zehar Malaysia edariak. Igerilekuan izan zuen bere apur bar. Baina ez nintzen egarri. Bere hotel saltokietan.
  
  
  
  Hartu nuen nire urpekaritza taula, beraz, ikusi ahal izan zuen nire praka zuri batekin, gurutze gorria (hau da, Gurutze Gorri pegatina). Ondoren, zuen igeri luzera osoan igerilekua hainbat aldiz. Eta Pernod erlojua counter zehar erakusten zuten hamar azken hiru denean bere lagun arakatu ura atera eta luzatu lehorra, harea azpian olana. Zuen lasaitu, atseden hartu, bere burua bere eskuetan eta itxi begiak. Ia-ia. Beste aldean, non harea zen oraindik bustita, norbait. Beraz, murriztu ego erdia. Hasi zuen, mutur batean igerilekua eskubidea eta jarraitu. Lehen, zuen ia izorratu, ia barrez. Zer litzateke aurkituko duzu gurekin? Ey zen, berrogeita hamar inguru, eta nah izan aurpegia ahul-zabaltasuna cherub. Bere ile urdina zurbila zen, eta bera izan zen eserita chaise longue baten, eta puntuzko arropa jantzita bisoi lapurtu. Eguzkia jaitsi bidez ukuilura pizten gutxi arroka bat bere eskuetan, eta ia itsutu nau. Ez nuen begiratu kanpoan berreskuratu nire composure. Zuen yawned eta begiratu inguruan maketak asperdura, ondoren, estali zuen bere burua bere eskuetan berriro.
  
  
  
  Gantz jaun bat zigarro bultzatu bere wiry emaztea uretara. Arren, puru du devilish esamoldeak beren egos ziren argi eta garbi ikusgai. Ego emakume oihu zerbait itzuli zenean, buruz zerbait lehor bat manta. Eman zuen Nah bat azken glare eta buru-barra. Argi eta garbi, ez da pare bat beren eztei-bidaian.
  
  
  
  Beste pare izan zen, bere eztei-bidaian. Izan ziren, apur bat baino zaharragoak diren seme-alabak. Ziren etzanda hain hurbil elkarrekin gomazko esterilla bat dela dirudi ziren zerbait egiten. Gutxienez, izan zen zerbait egiten zion, delako noizean zuen ahalkez inguruan begiratu beira, begiak eta mutu adierazpen eta bere aurpegia bere hankak jerked gora eta behera.
  
  
  
  Gehiago bikoteak. Baina ez da ezer berezia. Txiki-txiki neska zen ikasten begiratu ingelesa zen eta behaketa me out txoko bere begi. Baina ez zen bere. Begiratu me at She balitz bezala ziren I gizon bat, begiratu nire gorputza.
  
  
  
  Txinako neska bat, lasaia eta gordeak izan zen, erretzea eta irakurketa bat landalur liburua. Mordo bat Malaysians izan ziren, jakina, lanpetuta enpresa. Baina kito. Ezer ez duten bezala,. Une honetan, zuen iritsi barra; txiki bat izan da obalatua banbu kasuan, sei aulkiak. Mutil altu bat zuri batekin ile koipetsua eta eguzkitako betaurrekoak hitz egiten zen ilun bat-ilegorrie neska izan duten hainbat ehun dolar ' merezi Suediar inguruan zintzilik bere figura. Zuen jantzita, heavy makillaje. Ez igerilariak. Dute benetan ez dagozkio hemen. Sartzen dira Prince Sturt.
  
  
  
  Hurrengo hura izan zen nire zigarro erretzaile, seinalatuz botila bat, ziurrenik, jasotako bere semea. Bere emaztearen ego zen ezerezetik aurki daitezke. Ziurrenik bizargin denda oraintxe. Hiru aulkiak utzi. Bi horien inguruan izan ziren okupatuta. Bai neska politak izan ziren, baina bat horien inguruan zuria zen, eta arrazoi batzuk, ez zen izan espero zuri bat neska. Izan du ezer egin, logika, baina besterik ez dut espero da.
  
  
  
  Neska gazteak zen agurtzen bat bainu txano batekin, alde batetik, eta jolasten ari martini beste. Nah izan urre-ilehoria ile, eta bere azala izan zen, oso argi norbait denbora asko igaro eguzkia. Behar zirudien zuen hitz egiten webcam bat.
  
  
  
  Beste neska bat izan zen erdi-aldera jiratu me, bere hankak luze zeharkatu. "Luzea" esan nahi du: oso luzea. Badira gizon nahiago duten bularrak, beste gizon bat nahiago aurpegia, eta oraindik beste batzuk nahiago lirain bat ipurdian. Carter da gizon indartsu bat. Dut gehitu liteke, bada, ez daukat denbora eta ez denbora lan betiko, hori Carter da, halaber, connoisseur. Horiek hankak ziren klasikoa. Behin connoisseur ametsa.
  
  
  
  Bere begirada, poliki-poliki altxatzen. Bere maitasuna da. Jakina, ez zen ezagun bat, baina ez nuen beste ezer egin. Ez da oztopatzeko nire lana. Nahiz eta Hawk ezin esan dit hori.
  
  
  
  Gizon gehienak ez dakit hau, baina asko ikasi ahal izango duzu buruz emakume bat begira bere hankak. Ziren aristocratically estu, goi gailur eta unpainted iltzeak. Bere orkatilak ziren estalita argi azala baino gehiago perfektua hezurrak. Hortik gora. Besterik eskubidea arteko distantzia zure ee orkatila eta belauna. Argi bat kurbatura hamstring tendoiak. Ondoren eraman behar dugu erabateko perfekzioa ee izterrak. Zuen mugitu atzera eta aurrera, bere aulki, erakutsiz azkar bat twitch muskulu azpian bere biguna, ilun, urrezko-marroi complexion. Hauek izan ziren oinak aroan. Grand Prix hankak.
  
  
  
  Ez zuen jantzita ezer deitu ahal izango da bikini bat. Zuria zen neska jantzita antzeko zerbait, baina nire ilun beauty janzten zen zer liberal kide biolina arduradunek ' gremio agian dei bat thong. Bere bra buruz izan zen proportzio berean. Izan da besterik estaltzen bere nipples - uste dut, esan zuen, "Goodwood" on nen - baina, tolestuta behera urratu bere orkatila, bra desagertu zen, eta ikusi ahal izan nuen guztia. Perfektua bularrean hori ez araberakoa izango da, berdin primeran osatutako gorputz-enborra.
  
  
  
  Carter, esan zuen bere burua, bat egin duzu poeta fina, baina ari zaren bat pervert.
  
  
  
  Zuen eseri zen berriro, eta esan zerbait zuri neska.
  
  
  
  Bai neska slid off beren aulkiak eta baino gehiago izan zen niretzat, beste muturrean igerilekua handiko dive plana. Zuen hasperen egin eta ehortzi berak hondar bat bezala sullen crab batera zikin pentsamenduak. Ezin izan bere. Dut oso zortea izan zen, zorte Ondo da beti, handia da, baina ez hainbeste. Beraz, utziko dugu dabiltzan erotiko harritzekoa bakarrik eta jarraitu gure lana.
  
  
  
  Ibili dira bost oinak, berriketan. Neskak chatter, ezjakin hori depraved agente AH da burrowing hondarretan. Gauez, izan nuen ametsak beteta desioak... Distiratsuak hankak - zuri eta ilun, beltz eta zuri-chatter, chatter. Ziren sei metrora nazazu bat ziortza-skinned neska ozen esan ingelesez, " Hey, Jesus, ahaztu dut nire hat. Itzuli azkar, Jenny.
  
  
  
  Ikusi zuen bere narrowed begiak. Eta zer ikusi nuen. Jiratu zuen eta ran atzera txiki taberna. Ez zuen begiratu nire norabidea, ez zuen existitzen nah. Horiek ezin hobea hankak igo eta jaitsi erritmikoki. Ran zuen me norabidean ohartu gabe zidan, erori me baino gehiago, eta jaitsi pitching harea sartu beste aldean me.
  
  
  
  Dut, beraz, agian zortea.
  
  
  
  Dagoeneko zen zutik bere ondoan, eskuan zabaltzen eta barkamena. Eman dut bere, nire onena grina gisa itzuli nintzen nire rola Kenneth Arneson.
  
  
  
  "Barkaidazu", esan zuen ozenki. Bere hotel nahi denek entzun zuen, eta bazekien nahi izan zuen, gehiegi. "Da baldarra zidan gezurra besterik ez dago. Baina bere beraz, madarikatua handi. Ez dut uste, ezin izan zuen ezkutatu duzu."
  
  
  
  Me utzi zuen hartu bere beso eta tira bere bere oinak. Baloia bezala sentitu arroza paper. Agian, zigarro paper. Zuen shoved ego sartu nire palma.
  
  
  
  Bere begiak ziren bezala marroi gisa bere gorputza. Berak eman zidan, irribarre hotz bat. "Bai, zu nahiko altu. Baina nire errua izan da. Ez nintzen arreta non joan nintzen. Gainera, zuen apur bat shortsighted gabe, bere betaurrekoak. Eskerrik asko, ez zuen sufrimendua jada."
  
  
  
  Hartu zuen, ee-ren esku gelditu zen, eta bere eginkizuna. "Ezin dut lortu duzu zerbait? Estatu Batuetan, ohitura bat da noiz norbaitek kolpatu behera." Bere, nodded bere lagun, nor izan zen, halaber, behaketa digu, bitxia bada ere. Inork ez, baina txiki honetan euskara rubia zirudien nabarituko. Bit zuen bere beheko ezpaina, bere txiki, distiratsua hortzak.
  
  
  
  Izan zen oraindik ere ospatzen ari arabera ee-en eskutik. "Jakina, zure neska-laguna. Zergatik ez? Bere bat besterik ez kalterik American turismo."
  
  
  
  Hartu zuen bere eskua kanpoan utzi eta izotz ring bere ahotsa.
  
  
  
  "Ezin dut. Ezinezkoa. Agur.'
  
  
  
  Nahiz eta bere mamitsuena chei adierazi estilo gisa jiratu eta oinez itzuli bar. Horiek Estatubatuar dira, halaber, beraz, assertive.
  
  
  
  Zuen utzi bere bainu txano barraren kontra. Beraz, zuen pro bat. Jaso nuen, oraindik ere jolasten nire zati batean nire aurrean, bakarrik ikusleen, eta neure burua bota atzera harea sartu. Gutxi Englishwoman eman zidan, zer izan behar erakargarria irribarre, baina jaramonik egiten dut, eta pouted.
  
  
  
  Bikote izan ziren, beren eztei ez ere nabarituko istiluak.
  
  
  
  Itzuli zen bere gelara eta atea itxi.
  
  
  
  Izan zen, pieza txiki bat, arroza paper. Urdina tinta, oso fina eta oso femeninoa, irakurri: Curry Tiffin - 324-17-6826. Singapurren telefono zenbakiak mugatuak dira eta zazpi digituak. Hau -17 - zen ustezko denbora bat izan adierazlea. Hamazazpi o ' clock. Bost o ' clock arratsaldean. Oso lan ona egin zuen. Bat izan zen hiruhilekoan bost.
  
  
  
  Zuen scolded, berak bere kabuz eskasa pentsatzen. Jakina, erabiliko zuen telefonoa mezu bat bidali. Baldin eta ez zuen ekarri mistletoe bost goizean, baina ez dut zalantzan jarri.
  
  
  
  Isuri nuen neure burua bat edan eta koa izan zen, leiho ondoan, begira hibiscus zuhaitz azpian me, arte izan zen hain berandu. Erantzun zuen lehen deia. Beraz, izan zen, hotel batean, edo oso hurbil. Agian denda batean nonbait. 'Hi?'- definitu zuen ingelesez. Dagoeneko ez dut asmatu duten Nah behar izan zuen ingeles bat upbringing.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Hori da, Curry Tiffin?"
  
  
  
  "Bai, nor zara zu?"
  
  
  
  "Dacoit. Baina ez ikaratu. Bere ez bezala txarra, nire kodea izena."
  
  
  
  Nerbio giggle izan zen, berehala kendu berriz ere. "Hau publikoa da eta telefonoa.
  
  
  
  "Izan behar du seguru erabili nahi izanez gero ego."
  
  
  
  "Beno, une bat. Dezagun urrunago joan?
  
  
  
  "Jakina", esan nion. 'Non eta noiz?'
  
  
  
  'Izan dut. Berak bakarrik, zeren berak baztertuko ditu funtzionario guztiak. Asperian Errepide 928. Hau da, nire zati apirilaren Mendietan. Ba al dakizu hori?'
  
  
  
  "Beraz, uste dut. Noiz?'
  
  
  
  'Ten o' clock. Agur.'
  
  
  
  'Itxaron segundo bat. Non zehazki ari zara orain?
  
  
  
  Ee Stahl-en ahotsa da, oso cool. 'Zergatik? Ez dut ulertzen bere ... '
  
  
  
  Utzi zuen bere ahots-soinu gisa cool gisa ee da.
  
  
  
  "Begira, Curry, bada, hasten zara mesfidantza me orain, ez dugu lankidetzan aritzeko gai izan behar bezala. Bada, beraz, genuke hobeto jakiteko, berehala."
  
  
  
  "Ez da, baina zergatik jakin behar duzu hori? Ez dut ulertzen zergatik ...'
  
  
  
  "Dudalako bat behar izatea ziurtatzeko telefonoa." Berea, esan nuen laburki. "Hau al da arrazoi nahikoa?"
  
  
  
  'Ikastaroa. Ez nuen pentsatu. Besterik gabe, ile-apaintzaile bat hemen hotelean. Madame Rudy. Ari gara aspaldiko lagunak, eta erabili ahal izango dut bere kontu pertsonala. Jakina, kuota baten truke.
  
  
  
  'Ikastaroa.' Berri bat pentsatu niri gertatu. "Esadazu, Curry, ez dago wiry, ilehoria American emakume daude orain?"
  
  
  
  'Zeruan. Nola dakizu hori?" Noiz etorri zen batean, neska bat izan zen negarrez - awful emakumea izan zen at yelling denek".
  
  
  
  "Bai", pentsatu nuen, " benetan."
  
  
  
  "Baina, nola dakizu?"
  
  
  
  "Jaio nintzen smart."
  
  
  
  Zuen barre. Bat izan zen, benetako barre. Baina hura izan zen bere zirrara. Bat izan zen, izugarri tentsioz emakumea. Dagoeneko ez dut imajinatzen hasi da pixka bat.
  
  
  
  "Entzun dut Estatubatuar guztiak dira crazy. Orain hasten naiz uste da."
  
  
  
  "Ez, horiek guztiak", esan nion. Bye, Curry Tiffin. Arte ten o ' clock.
  
  
  
  Bota zuen paper komuneko zulotik behera eta hartu beste dutxa kentzeko usaina igerilekua aire laginketa. Dudan bezala lathered sortu, pentsatu dut bere hankak, nola bota litzaidake zuen bere eskua urrun me from, eta nola nerbio-izan litzaidake zuen. Bera izan zen, oso urduri, eta ez zait gustatzen lan egitea nerbio pertsona. Zergatik ahotsa teased bere apur bat. Galdetu zuen, bada, ez zen beste arrazoi bat bere urduritasuna. Zerbait baino beste, besterik gabe, gure lanaren izaera.
  
  
  
  Ez zen atea erronda bat noiz atera zuen gozatzeko bere burua. Funtzionario eman zidan arratsaldean paperak. Edan dut beste beira, aldatu sartu pare bat lihozko praka, eta etzan ohe gainean irakurri. Ez nintzen interesa askoz. Gatazkak arteko Malaysians eta Filipinarrak bihurtu etsai gehiago. Ziren argudiatuz Saba, zati bat Ipar Borneo, bai herrialde aldarrikatu. Filipinetako destroyer izan begiztatu kostaldetik Sandakan batean Sulu Itsasoa, eta orain Malaysians ziren oihuka eta mehatxatzen kexa Nazio Batuen. Printze Abdul, Lehen Ministro Malacca, buruz izan zen, dei larrialdi kabinete bilera. Izan nuen yawn.
  
  
  
  Txostena: berri Bat pirateriaren agerraldi gertatu kostaldean Zuten. Irakurri dut horri buruz aurretik. Pirateriaren kostaldetik Borneo bat izan zen, nahiko irabazi negozio ondoren desagertu Zuri raji, eta gobernuak ez dirudi kudeatzeko gai izango da.
  
  
  
  Zuen yawned, beste zigarro bat pizten, eta berak egin edari bat. Bere dagoeneko gose.
  
  
  
  Mezua: beste Zerbait buruz Zuten. Batzuk, horien inguruan beroa dyaks got edan, eta moztu batzuk eraso skill puntuak. Hau da, beraz, aitzitik, egungo arau hori onartezina da, eta zorrotza neurriak hartuko dira.
  
  
  
  Zuen arrastaka bere egunkariak off ohe eta yawned berriro. Benetako profesionalak, ulertu ahal izan zuen gobernuak, ez dute denbora asko kezkatu Gorria Cobra, nahiz eta aitortu bere existentzia.
  
  
  
  Utzi zuen egunkariak mahai gainean eta joan lo egin. Besterik gabe, zuen aurretik, loak hartu zuen, barrez lehertu, pentsatzen berriro une bat buruz kodea hitza esleitutako me denbora honetan. Dacoit esan nahi du clakait Hindu. Hiztegian azaltzen zion kide gisa lapurretako koadrila bat da India.
  
  
  
  Ezagutzen zuen bere esperientzia propioa duten scoundrels batzuetan paratu itotzea. Bere sam egin zuen guztia aurretik. Lasaia da, eta azkar, eta behar duzun guztia da, pieza bat kablea edo alanbre. Poindexter, buru AIZKORA Armen Zerbitzua, sortu zen eder bat noose niretzat. Piano kateak egurrezko heldulekuak. Bada galdetu dut Hawk izan, benetan irakurri Sax Rohmer-en liburu horiek noiz izan zen biltzen kodea izenak, edo izan zen, bada, bakarrik jolasten txantxa bat on me, gizon zaharrak izan liteke.
  
  
  
  Dute me esnatu zortzietan. Izan zen agindu edu bidez, gela-zerbitzua eta jantzita, berriz, zain. Denean aire girotua kanpo utzi eder bat gogaikarria, eta bere txistu bere vulgar frantziako sintonizatu, berea, bat-batean sentitu ona. Geldiezin, baina ona. Azkenik da lanean.
  
  
  
  Ohi dut higadura bat neat alkandora zuria eta gorbata, baina ez Singapur klima. Jantzi zuen zilar-gris Palm Beach slacks eta eder bat, batik kirol kamiseta. Utzi zuen bere kamiseta behera zintzilikatzeko gainean bere prakak. Begiratu apur bat sloppy, baina agian ez zen hain txarra Kenneth Arneson. Kamiseta ere ezkutaturik bat Luger. Ezinezkoa zen ezkutatu stiletto nire eskua ezean nintzen jantzita jaka. Jarri dut, pentsatu, eta, azkenik, erabaki jarri. Ez zuen espero arazorik, gutxienez, oraindik ez, baina bat izan zen, kontuz ibili pertsona noizean behin.
  
  
  
  Dute ekarri me Edu, eta jaten dut, poliki-poliki. Izan zuen bat vague ideia non Kaspersky Errepide zen aretoan. Ziurrenik ez oso urrun. Berea oharpenak litzateke nahiko altua prestigioa eskala. Kaspersky errepide ekarri dirua eta egoera. Hasi nintzen galdetzen duten zehazki Della zen, nire ilun eta nerbio-birjina.
  
  
  
  Galdetu nion denek auto bat alokatu niretzat, eta esan dute han izango litzateke hiriaren mapa bat eskularrua konpartimenduan. Izan nuen mordo bat Malaysiako dolar.
  
  
  
  Zuen irten Goodwood bidez alboko atea aurkitu eta autoa aurrez aparkatzeko lekua. Checked dut bere telefono zenbakia badaezpada. Gakoak ziren barruan. Aspertuta Sikh segurtasun zaindari garbitu zen, bere ile eta jaramonik egiten dit. Eta inork ez du, bestela, orain arte bezala ikusi izan dut. Handia. Bidea besterik ez zuen nahi izan.
  
  
  
  Gidatzen dut gisa arretaz bezala, ezin dut, ez dut ez duelako parte hartu nahi duten batzuk Singapur freak eta bilera bat berandu. Polizia arduratzen dira istripuak, eta Hawk ohartarazi zidan Malaysiako gobernuak izango litzateke oso haserretu banu aurre egiteko legea.
  
  
  
  Izan zen, arretaz bultzatuta Sago Sturt. Garbitegia fluttered batetik, polo eta usaindu erre goroldioa. Iluna zen, eta neon argiak ziren. Bat mimmo bat distiratsua gorria neon dragon gainditu da eta bihurtu Empress Plazan, non gobernuaren eraikin ilundu batekin santu, eta langileen baina lortu lan egiteko.
  
  
  
  Oraindik ez dut izan denbora, baina hori da, zer nuen gogoan. Gidatzen dut, bere apur bat, gelditu behin, egiaztatu behar da. "hiri, eta joan zen berriro. Inguruan begiratu zuen, yawned, poked bere burua out, eta irribarre jendea. Pertsona gehienak horien inguruan ziren Txinako, eta jendeak ez zuen uste izan dut crazy.
  
  
  
  Ondoren, ziur ez nintzen ari jarraian, I buru apirilaren Hills area. Eta promesa bat egin nuen neure burua. Bada, izan zuen egin gabe arriskuan jarri gurekin, gurekin, gurekin, esleipena, zuen izan litzateke andre hau. Ilusioa izan dut, eta ez nuen aurkitu da bereziki atsegina. Hau puntu bat bihurtu da. Baina lehenago dut horri aurre egiteko, irabazi edo galdu, lehenago dut eskuratu ahal izango da behar bezala lan, berriro ere.
  
  
  
  Zuen bat topatu tarte lau karril autopista eta jarraitu zuen arte aurkitu Durian Errepide irteera. Honek eramango me Kaspersky Kalean.
  
  
  
  Atzera erdiguneko Singapur, zuen agurtu kupula meskita bat itsaso batean floodlights. Aire hemen bete zen pungent usain loreak milaka, zein izan zen pizten batek argi haizea from Itsasartea Malacca.
  
  
  
  Gau txarra heriotza, pentsatu nuen. Baina dell bera, gauero txarra da gauean hil.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  
  
  
  Ilargia bat izan zen zuri-mamu batekin jolasten elefante-koloreko laino. Utzi nuen autoa kalezulo eta ibili etxe inguruan. Esan dudan bezala, ez naiz ibili pertsona, baina beharrezkoa da kasuan. Pentsamendu bere urduritasuna ere egin ninduen pixka bat urduri.
  
  
  
  Orain ez zuen begiratu nerbio guztietan. Bere ikusi nuen, itzalak, bost minutuz. Naiz zutik bat grove loreak, orkideak, eta lynn zuhaitzak, eta ikusten dut, argi eta garbi, bat balustraded patio non iturria oihartzuna Chopin-en musika. Zuen ondo jokatu. Ez dut benetan itxura Chopin, baina ez dut jakin batzuk mazurok egos inguruan.
  
  
  
  Bilatuko dut arrazoi nire aisia, erdi espero me exekutatu norbait sartu. Bere hotel izango da sartu exekutatu Hema noizbait. Egingo luke bere gezurti bat, eta badakizu zer egin ahal izango duzu denean aurre liars. Baina inork ez du ezagutu bere. Ezer piztu du sprawling, artifiziala basatia - bakarrik bere, eta batzuk gaueko animaliak. Ninduten, ordu erdi bat scour eremu osoa, eta izan zen bilera bat berandu. Izan zen, uste dut egia kontatzea. Bakarrik izan zen zuen.
  
  
  
  Ikusi nuen bere aurpegia zuen bezala, mugitu, etude. Atxikia zuen atzera apur bat txiki hegal, bere burua apur bat tilted eta bere begiak itxita. Dagoeneko zuen asmatu zuela izango litzateke Malay-Txinera, eta orain konbentzitu zuen. Almendra-itxurako begiak gabe, apaltzen, borobil bat chin, osoa ahoa, eta cheekbones altua gabe angelu. Sudurra ez zen oso zabala da, eta bi izan leuntasunez itxurako sudur-zuloak. Zuen ederra izan zen.
  
  
  
  Nabaritu zuen niretzat, gehiegi. Gauza bakarra aldatu da musika. Jokatu zuen ozenago eta tapped gakoak. Chopin desagertu, eta Chassin ordezkatu Hong Kong-puntako orduan ego.
  
  
  
  Zuen jauzi egin baino gehiago baranda eta jo erdi-ireki lorategiko atea. Esan nion, lasai. "Tabay, curry tiffin, apa hegan?"
  
  
  
  Musika gelditu. Zuen gora begiratu me atzean distiratsu piano irristatu nintzen gelan sartu eta atea itxi zuen nire atzean.
  
  
  
  "Tabay, Tuan."
  
  
  
  Marraztu zuen heavy baino gehiago gortinak ateak eta bere aktibatuta. "Tuan suda sampai", eta horrek esan nahi du, gutxi gorabehera: master da hemen, dezagun hasteko.
  
  
  
  Itxi zuen pianoa, eta koa izan da. "Ez dut ezagutzen duzu hitz egin zuen Malay."
  
  
  
  Hey irribarre egin bere. Hey zuen zerbait irribarrea buruz. Gaur gauean, zuen jantzita natural bat itxita zetazko sarong searing kolore baino gehiago bere eder heldua gorputza. Ederra izan zen, eta gorroto zuen; estaltzen du, bere hankak.
  
  
  
  "Jakina, esango dut, bere Malay. Denek Brooklyn-en hitz egiten du Malay. Ez duzu ezagutzen?
  
  
  
  Bera izan zen, urduri berriro. Hau gertatu rivnenskaya arteko ixtea piano eta igoeran. Bere ahotsa sounded oso handia da, eta gisa stand dut, ez dago niri begira, beraz, hesitantly, zuen pixka osoa bere beheko ezpaina. Ez zen, zalantzarik gabe, bere ilun amber begiak. Zalantzarik gabe, eta nolako izua.
  
  
  
  "Ni ... ez nago oso ziur nola aurre duzu, jauna ... Dacoit?"
  
  
  
  Dugu, bai, barrez lehertu. Lagundu.
  
  
  
  "Arneson", esan nion. Kenneth Arneson. Eta zuk? Ez dut uste Curry Tiffin du ezer egin behar duzu.
  
  
  
  Berak barre egin berriro. Baina orain puztu dut apur bat.
  
  
  
  "Ni ... Nire izena da Maura. Uste dut hori nahikoa da. Baina, Jauna Arneson, nork eman zigun hauek barregarria kodea izenak?
  
  
  
  "Ez da gizon bat Washington nor ez da ezer, egun osoan. Urrezko letrak ego Egun bulegoan: saila izenak osatzen dira. Onena lan enpresa osoa. Guztiak egin behar duzun da, Biblia irakurri, eta Shakespeare, eta, ondoren, aukeratu zerbait. Agian, apur bat Kipling noizean behin."
  
  
  
  Orduan, bada, Ay behar fartsa bat bere lasaitu, izango litzateke zuen clown bat. Bitartean lan egiten da. Urrats batzuk hartu nuen bere norabidean, ausazko eta konorterik urratsak ez arrazoia ulterior, eta bat-batean, piano etorri zen gure artean. Mugitu zuen mamu bat bezala itzalak.
  
  
  
  Ez zen ilusio bere ahotsa berriro, eta berriro bere irribarre zen gehiegi zabal gisa esan zuen: "nahi al duzu bat edan, Jauna Arneson? Edo zerbait erretzen? Ez dut erretzen, neure burua."
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. 'Bai. Dut erretzen eta edaten da. Gainera, beldur naiz ez da asko, bai.
  
  
  
  Probatzeko, hartu dut urrats batzuk gehiago bere norabidean zuen urratsez urrats atzetik piano en heavy babesteko. Salto egin zuen atzera, eta ia ran away.
  
  
  
  "Hau... ez da azken luze hori. Mesedez, eseri eta egin zaitez eroso."
  
  
  
  Egin nuen. Eseri nintzen behera bere aulki baten ondoan, hautsi, tximinia, non tigre bat helburu zintzilik me baino gehiago, agachados nire atzean. Pentsatu nuen izan zen beldur duzu, Carter. Bere egin duzu urduri.
  
  
  
  Baina, zergatik? Onartu zuen nire kredentzialak. Berak bazekien dut datozen zen. Zuen bakarra izan zen kontaktua izan nuen Malaysiako Sekretua Zerbitzua. Bere altuera eta jendeak esaten dut nahiko ederra, bere ikusi gauza batzuk, ez naiz intelektuala egongela. Ez zuen besterik ez dut ulertzen bere. Joan zen pianoa eta jokatu arkakuso martxoa. Altxatu nuen, egoitza nire aulki, iraulita noraezean bidez xafla musika, eta topatu txiki bat Mendoza pistola automatiko. Caliber .25 bat ama-perla kudeatzeko. Bat neat emakumezkoak pistola. Egintza bat bezala .45-caliber pistola egiten baduzu eskuineko distantzia. Ego jarri da atzera, eta itxita egoitza aulkia. Zer egin zuen benetan ordezkatzen? Bazekien behar izan zuen neurriak hartu zuen, baina oraindik ez zen pozik. Eta ez da atsegin zuen profesionalki beldur me. Izan zen beste zerbait. Baina ez zen bada beldur me, arrazoi pertsonalak , zer izan da?
  
  
  
  Entzun dut bere atzera etorri eta etorri ni baino gehiago. Bera izan zen, oinutsik, eta bakoitzean orkatila ziren mehe urrezko eraztunak hori jingled bezala ibili zen. Hau ere got me pentsatzen. Zergatik jantzi hau gaur gauean? Ez zen neska bat inguruan oihanean.
  
  
  
  Etorri zen bat zilarrezko izotz freskoago eta botila bat. Ardo hau ez da inguruan oihanean bai. Izan zen Balaton Riesling. Lehor zuri Hungarian ardoa. Hmm. Izan nuen neure burua behartu konturatzen hau izan zen Singapurren.
  
  
  
  Eseri zuen motionless, bere behaketa ezarritako ardoa, zigarroak, ashtrays, eta guztiak madarikatua gauza. Ez zuen hitz bat esan digu. Utzi besterik ez dut neure burua begiratu nah. Ez nekien zer zen neska hau, baina nahi izan dut irudikatu.
  
  
  
  Zuen rushed dena prestatu to get away from me. Ikusi nuen blush pean bere marroi argia azala. Ardo kopa clattered aurka botila.
  
  
  
  "Ziurrenik nahiago whisky", esan zuen, " baina beldur naiz, ez dut ego bat. Nire aita bakarrik edariak ardo, eta ez dut edan neure burua batere."
  
  
  
  "Ardo zoragarria da", esan nion. Bere, grinned bezala idiotically ahalik.
  
  
  
  "Bide batez, esan dit, nola ez duzu jakin izan dut honako duzu? Duzu, ondoren, gaurkoan eder bat, musika melodia."
  
  
  
  Zuen amaitu zer egiten zuen eta ran sofa txoko batean, urrun me from ahalik eta gela honetan. Zuen gainean eseri eta bota bere oinak biluzi sortu azpian sarong.
  
  
  
  "Zu berandu, Jauna Arneson, eta -"
  
  
  
  "Ken", esan nion.
  
  
  
  Barkatu?'
  
  
  
  'Ezagutzen dut. Ez Jauna Arneson. Bakarrik egiten dut lan profesional on bat errespetatzen oinarri ." Bere azpimarratu hitza "errespetatzen", berriz, begira, bere aurpegia.
  
  
  
  Zuen saihestu nire begirada. Zuen tapped bere ezpainak hatz batekin. Sarong madarikatua bere berriro. Bat behar dugu, aztarna edo bularrean marka. Zaila da hori, ez da bat bulge adieraziz nah du bularrak. Baina ikusi dut hobeto. Gaur egun, ez da noiz, noiz, tolestuta behera - gero ez dut ikusi bere. Orain ez zen, nahiz eta jantzita bere ohiko bra. Gaur egun, izan zen jantzita modestly. Izan zen bat jantzita choti, lur eremua, eta horrek besarkatu, bere bularrak ongi bere gorputza.
  
  
  
  Zuen stared leundutako egurrezko solairuan. Bere, got bere arreta. "I Am berandu?"
  
  
  
  'Nola?'
  
  
  
  "Esan izan dut berandu."
  
  
  
  "Bai, izan ziren berandu, eta noiz izan zen jolasten Chopin, zuen bat-batean sentitu, ez dakit zergatik, duzula izan ziren, ez dago zutik, niri begira. Chassina jotzen hasi zen bere ahotsa.
  
  
  
  Zen ikasten da arretaz, eta zuen nabaritu da. Saiatu zuen, tira, bere burua batera eta ia erabat lortu, baina ezin izan dut ikusi. Zuen shuddered. Bat-bateko nahigabeko muskulu-mugimendua. Ondoren, guztiak baino gehiago izan zen. Jakina, zuen beldur me. Ondoren, berea, pentsatu nuen banekien. Berak bazekien zer egiten ari nintzen, nor izan dut, eta horregatik izan dut Malacca. Hey, ez zuen besterik ez dut nahi izatea bakarrik hiltzaile profesional bat. Da amorrua ematen edonork. Gaur gauean, izan zen, oso bezalako segurtasun-zerbitzua izan zen interferitu nire bizitza berriro.
  
  
  
  "Ondo da", esan nion, " dezagun aurrera, Maura. Ez dakit zehazki non Lim Jang da orain?" Red cobra?
  
  
  
  'Bagenekien. Hori da, gure segurtasun zerbitzua zekien horri buruz, baina utzi zuen bere ohia camp. Denbora gure tropak iritsi zen leku hau, izan zen dagoeneko berandu."
  
  
  
  Zuen zigarro bat piztu eta begiratu sabaia. Itxura hey ez bezala, nire begirada.
  
  
  
  "Lehen, nola egin duzu hau lortzeko buruzko informazio zehatza kokapena Cobra camp?"
  
  
  
  "Batzuk inguruan gure ama squads, anti-gerrilla squads, aurkitu bi ego pertsona. Inork hil gabe hitz bat esaten digu, baina beste hitz egin zuen. Gurekin kontatu zuen, non camp zen aretoan. Baina, esan dudan bezala, gure jende iritsi ez, Lim Jang zen dagoeneko desagertu.
  
  
  
  Kolpe bat erretzen nintzen gora sabaia. "Ba al dakizu zer esan nahi duen, bada, edozein kasualitatez ez zen plangintza aurkitzeko beste leku bat?"
  
  
  
  'I bere jakin. Noski, ezagutzen dut bere. Hori da, zergatik zauden hemen, jauna. Horregatik gaude hemen eserita elkarrekin oraintxe. Hori dela eta, ezin da antolatu bidez ofiziala kanalak. Ezin dugu konfiantza gure jendea. Ez dira filtrazioak. Beti daude filtrazioak. Red Cobra zen dutenean, une bere gizona bere ahoa ireki.
  
  
  
  Banekien bere, baina galdetzen nion hala ere. "Partizan, nork esan zuen torturatu?"
  
  
  
  "Jakina zen, torturatu, bestela ez zuen hitz egiten dute." Ziren ukan apur bat pazientziarik.
  
  
  
  "Beraz, oraintxe, ideia ez duzu non hau Cobra da? Benetan? Ez duzu edozein informazio, zurrumurruak, mezuak edo beste edozer? Ez da nahiko asko oihanean hemen Malacca."
  
  
  
  Buruz ari naiz Della, " bere ahotsa da absurdly gutxiago tentsioz eta urduri. Jarraitu zuen erretzen, eta ez du begiratu nah.
  
  
  
  "Azken mezua iritsi zen duela hiru egun. Zuen ambushed talde txiki bat gure gizonak gertu Koeal Lipis. Da nonbait Erdialdeko Mendialdean. Guembe aurkitu gorputzak." Zuen nodded eta une batez pentsatu. "Noraino da hau Koela Lipis bere aurreko camp? Camp zela harrapatu, esan nahi duzu?
  
  
  
  "Berrogeita hamar kilometro."
  
  
  
  "Eta zenbat denbora igaro arteko gertakari horiek - esan nahi dut, istorioa pertsona horiek, the raid camp, eta azken Cobra eta eraso?"
  
  
  
  Adibidez, hamar egunetan -, agian, egun bat gehiago edo gutxiago. Ez dugu mantendu edozein erregistro ofizialetan horri buruz."
  
  
  
  Beraz, Lim Zhang ez zen oso arin. Hori egin du zentzurik. Nahiko madarikatua gogorra izan mobile oihanean. Duzu mugitu, baina ez hain azkar. Hau da, benetako oihanean, eta pixka bat ezagutzen baduzu ih, ez duzu mugitu, beraz, azkar. Berea, da agian pentsatu eman Cobra pixka bat abantaila bat. Agian ez ziren gehiago esperientziadun gerrillari berarekin, inguruan ezagutzen dutenek oihanean bezala, atzera bere eskua, bada, edozein dute. Kontratazio batu borroka, adineko eramango.
  
  
  
  "Nola da hornituak. Zer armak. Zenbat, zer caliber, eta nola eraginkorra da.
  
  
  
  Pentsatu zuen une batez. Zuen atzera begiratu Nah. Frowning, atxikia zuen aurrera, jolasean eraztun bere orkatila. Izan dut gogorarazi ikusi nire inguruan tabernan, gaur egun, ez denean. Zergatik estali eder hau choti gorputza? Zer arraio egiten du hori egin behar izatea beldur hiltzaile profesional bat?
  
  
  
  I ran sartu bi zailtasunak. Bat, pertsonal eta profesional bat. Profesional On aldean, gauzak ez dira nahiko erraza da. Ez zehazki, jakina, baina erraza. Errutina. Ez nintzen, beraz, ziur buruzko beste bat.
  
  
  
  "Batzuk vending makinak," esan zuen. "Asko pistolak eta esku granadak. Orain arte ezagutu dugun bezala, ez dute eskasia munizioak. Eta txiki asko besoak. Hori esan nahi dut bere pistola. Gehienak armak dira euskara edo Japoniako. American batzuk stuff. Batez ere, pistolak.
  
  
  
  "Ba al dago edozein lehergailuak? Bonbak, TNT, dinamita - zer egin dute?
  
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez dakit askoz gauza horiei buruz."
  
  
  
  "Beno, dezagun jarri me beste modu bat da - ez da Cobra benetan kolpe espaloi, trenak, edo era guztietako egiturak?"
  
  
  
  Bere burua astindu zuen berriro. "Ez da, beraz, wouldnt askoz oraindik. Badakizu, ez du lo oihanean. Hau da, ego web babesa.
  
  
  
  Banekien. Zenbait zati honetan Malaysiako oihanean, zuriak ez dute inoiz sartu. Daude oraindik leku bat non zeure burua imajinatu dezakezu, duela mila urte, bat kilometro errepide nagusia. Duenak asmatu horiek partizans asmatu hau jungle horiek.
  
  
  
  Hitz egin dugu eta beste ordu erdi. Bera izan zen, nahiz eta pixka bat gutxiago kezkatuta. Berak eman zidan zenbait ohar txartelak, eta horrek berak markoa ospatu beso luzera, baina, oro har, egin zuen, zehazki zer espero zen bere, eta oso profesionalki.
  
  
  
  Orain hasi nintzen konturatzen nuke izan gogor denbora bat osatzea da zeregin horretan. Bere erabiliko luke bere burua bezala, bait harrapatzeko Gorri bat Cobra edo bat bere txiki cobras.
  
  
  
  Pixkanaka-pixkanaka, hasi zen ikastaroa aldatzeko. Oso poliki-poliki, eta, beraz, greba noiz ez zuen arreta berezia jarriz, berriz, bere aurkari amaitu.
  
  
  
  Izan zen laurden bat iragan hamaika. Orain zuen lasaitu zen nahikoa play Strauss. Lasaia ardoa, pentsatu nuen. Aurkitu zuen kutxa bat zigarroak nonbait, eta horrek berak entregatu me pianoa. Ondoren, zuen erretiratu bere sofan, urrun, muturrean gela - oh, madarikatua da, gehiegi urrun - eta bota bere aristokratiko hankak gora pean bere sarong, propped bere kokotsa bere eskuetan, eta begiratu nire norabidea. Galdetzen diot nire buruari, zer ikusi zuen. Tigre bat?
  
  
  
  Hartu nuen zurrutada bat bere ardoa. Botila izan zen, oraindik ere erdi beteta. Hau egiten dit baikorra. Bat ezkorra dela esango nuke botila erdi hutsik.
  
  
  
  "Batzuetan, Maura, egin ahal izango dut nire lana hobeto badut nahiko osoa ulertzeko politiko faktore eragina duten inguruabarrak. Beraz, zerbait bikaina militar graduazio unibertsitateko iraganean. Ba esango dute zergatik zegoen hemen?"
  
  
  
  Zuen stared bere aurpegia; ia ez zuen erantzun. Besterik ez zuen nodded eta mantendu bere almendra-itxurako begiak me.
  
  
  
  'Bai, ezagutzen dut hura. Hiltzeko behar duzu gizon hau, hau red cobra Lim Jang.
  
  
  
  'Zehazki. Maura, zure rheumatologist behar da, oso zintzoa izan, nola arriskutsua da gizon hau oraintxe? Nola arrakastatsua da? Zergatik da zure gobernuak norbait bidaltzea Washington enlist laguntza profesionala hiltzaile tasked liderra partizan, nork du bakarrik jende gutxi ibili?
  
  
  
  Ikusi nuen bere begietan. Berak bakarrik blinked hitza at " hiltzaile." Beraz, hori ez zen horrela.
  
  
  
  Zuen pixka bat bere estu oinez eta tapped solairuan, eskumuturreko bere orkatila jingling. Begiratu me at She bat frown. "I zen bakarrik agindu esango duzu, eta bertan egin nuen. Zer galdetzen ari zaren, ni ez du zerikusirik da.
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Ez baduzu nahi ..."
  
  
  
  "Baina ez dut nahi esango dizu. Agian laguntzeko izango da, bada, esan duzu, beraz. Zu laguntzen digu. Etorri zara, beraz, orain arte, eta oraindik arriskurik zure bizitza aurrezteko digu."
  
  
  
  Eskubidea izan zen, horri buruz. Ez zen puntu seinalatuz nahi hey, hori besterik ez zen I egiten nire lana, hori izan dut oso ondo ordaindu, eta hori Hawke sua litzateke me bada, naiz bere aktibatuta behera. Ez, ez zen puntu honi buruz hitz egiten. "Gauzak ez dira joan, oso gaizki", esan zuen, " eta batzuk baino okerrago inor kanpo gobernuak liteke susmoa. Ez da benetako arriskua estatu kolpe bat bada Cobra ez da azkar jarraipena behera eta hil. Ari gara izugarri beldur atzerriko kapitala, Ken. Dagoeneko badugu zerbait, ez da hainbeste, baina zerbait. Arte Lim Zhang erakutsi. Orain baliabide horiek hasi dira agortuko. Enpresa handi eta beste herrialde batzuetan ere beldurrik. Hau, jakina, ez da ezaguna publiko orokorra ." Zuen nodded zion. 'I bere jakin. Badira nahiko turista asko hemen. Eta zergatik ez? Batean zoriontsu baso Malacca, ez dago partizan guztietan ."
  
  
  
  Ez zuen barre. - Bai, nahi dugu, hau egin inpresioa. Kanpotik. Baina garrantzitsua da pertsona jakin. Pertsona hauek hartu xedapen hau kontuan. Banku Suitza eta Londres, Paris eta New York. Izan al duzu inoiz ikasi moneta truke-tasak?
  
  
  
  'Batzuetan. Ez da azkenaldian. Da Malaysian dolarraren eusten, beraz, ondo gehiegi? '
  
  
  
  'Txarra. Eta prezioa asko lortzen okerrago. Dugu behintzat garbitu gure kalean. Ziguten garbitzeko hau kalezulo oraintxe."
  
  
  
  Ezin zuen ondo imajinatu duten "dute" ziren, nork esan du hori, eta zergatik Dato Ismail Rahman bin - Ala-en emu sartu ego plazer lorategi - bidali zen Hawk. Eta eman duten ordena ezarri Hawke mugimenduan. Eta bere gainean mugitu. Lekukoa hits bat txakur, txakur bat ziztadak bat katu - katu bat da, sagu bat da-eta, beraz, on. Hau da delako, izan zen, beraz, aspaldi dela Indonesians huts egin blokeoa Lim Jang sartu beren net on hori odoltsua gauean. Beraz, orain egin behar izan pertsona bat.
  
  
  
  "Ez da, besterik gabe, Cobra bat," esan nuen.
  
  
  
  "Ez," adostu zuen. "Baina ego-en presentzia, hemen nahikoa da. Albiste hau zetorren eskubidea belarriak. Gure ikuspuntutik, jakina, oker belarriak. Ahotsa ez da nirea ... bat izan zen envoy azkar bidali Washington. Ari gara etsi, Ken. Horiek aldekoek dira dagoeneko hasia eskura gazteek. Orain arte, gutxi gertatu da Singapurren, baina atzo ez zen dagoeneko ikasle manifestazio Koeala Loempoer. Txikia, baina nahikoa uxatzen gurekin. Hau Cobra antolatu baten antzeko zerbait Maidan.'
  
  
  
  Bere, ulertu nola mezua zabaldu. Beijing, Jing Bao. Politika eta plangintza ona. Ezagutzen dute zerbait ona bezain laster ikusten dute. Zurrumurrua du Malacca aretoan zorian izan da hautsi, eta, seguru asko, kalamastra. Ondoren hondoratu Indonesia, gurutze-itsasartea eta hasi berriro Malacca. Horiek bastards inoiz ez amore eman.
  
  
  
  Sortu koa izan zuen eta luzatu. Berehala, zuen tensed berriro. Mantendu zuen niri begira. Arkume bat lotuta pole bat bezala, tiger bait da. Agian, berea izan zen, tigre bat da, gehiegi. Zuen baino gehiago ibili tigre buru gainetik tximinia eta begiratu nah mirespena.
  
  
  
  "Maura," esan nuen, erabaki ez sentitzen sentitzen bere jada. "Maura, bere hotel eskatu nahi duzu pertsonal bat corkscrew. Hori da gauza ona?'
  
  
  
  "Ni ... ez dakit. Zer da corkscrew? Bere ahotsa da absurdly iragazi, berriro ere, piano bat bezalakoa katea.
  
  
  
  Zuen laztandu biguna bozal hildakoen la tigresa, ez begira nah. "Gizon honek, hori Dato Ismail Rahman bin nor joan zen Washington, dira, duzu, ego bat emakume, bere andrea edo ego concubine? Zer egin nahi duzu horri buruz?'
  
  
  
  Legearen arabera, Musulman bat izan daiteke, lau seme-alabak, eta asko bezala concubines zuen bezala ordaindu ahal izango da. Bada, izan zen, hau bezalako, I izango litzateke prest emateko sortu da. Bere hotel sl. Lortu nuen pixka bat beroa dago. Baina ez zen joan irentsi Dr. Bean-en telefono-zenbakiak. Musulmanak oso sentikorrak dira, beren ospea pertsonalak. Era berean,, hau nabarmena izan zen Musulman eta izan zen ego herrian.
  
  
  
  Azken gauza espero zuen bat izan zen sasoian barreak. Bere, inguruan aktibatuta. Onartzen zuen bere burua erori pixka bat alde sofa gainean, eta, leaning bere ukondoetan, lehertu kontrolaezina barreak. Fit bat barreak tindaturik histeria, baina egoki bat barreak, hala ere. "Izan dut txantxetan?" Esan dut, sartu sakontzen da.
  
  
  
  Hartu zuen urrats batzuk aldera sofa - tiger zen erdibidean dago orain -, eta berak ez dirudi nabarituko. Dut zalantzan jarri litzaidake zuen egin. Izan zen oraindik ere barre egiten du. Bere eskuak estutzen ziren sartu txiki zuri-knuckled ukabilak. Hartu zuen urrats batzuk aldera sofa berriro.
  
  
  
  "Pentsatu nuen - ez zuen uste duzu, beraz? Hau izan zen Dato nire senarra edo maitalea? Begiratu me at She batera heze begiak.
  
  
  
  "Ba uste duzu, beraz?"
  
  
  
  Berea geratu jarri. "Hori da sinesgarri nahikoa."
  
  
  
  Bere burua astindu zuen. 'Zuen nire aita. Pentsatu nuen dagoeneko bazekien bere." Irristatu nintzen gora denean, hau aipatu dut ardoa, eta whisky, eta aurkitu zuen gogaikarriak ez delako arrazoia jakin behar duzu buruz ezer nire egoera pertsonala. Ez naiz, diozu honen aurka, nire aginduak. Dato esan zidan, onena litzateke, bada, bazekien ahalik eta gutxien. Baina ezin izan zuen konfiantza, beste edonork egin, antolatu bilera honetan. Bere ahotsa bihurtu zen koherente. Baina ez nuen onartzen dute ezer gehiago egin behar duzu, eta, oh ez! Ez egin hori. Mesedez, ez egin hori. Bere...
  
  
  
  Zekien zuen zaurgarria oraintxe. Oraintxe. Hiru aurrerapauso zen sofan, bere eskuan bere besoetan. Nire ukitu zuen, tensed eta saiatu kanpoan tira, saihestu nahian nire ezpainak bilatzen bere. Dut benetan bazekien zion orain.
  
  
  
  Hey esan bere maitasunez. "La Mora." "Mora... Maura, ez borrokatu dit. Ez dut minik duzu. Dut nahi duzu. Begiratu me at, Maura! Ez duzu nahi me?
  
  
  
  Ez zuen nahi niri begiratu. Borrokatu zuen bezala jabetu katua eta sakatzen bere fists nire bularrean. Ospatu zuen bere itxi, haur bat bezala, eta laztandu bere satinatuak ile iluna. "Guztiak eskubidea, eztia, guztiak eskubidea." Musu zuen bere belarrian eta xuxurlatu: "zuk ez Duzu pistola duten pianoa stool. Ez dut ezer egin nahi ez baduzu, egin zidan. Ez izan beldurrik, Maura'
  
  
  
  Une utzi zuen bere ezpainak diapositiba iragan mimmo bere belarrian, gelditu zuen borrokan. Lasaitu zuen nire besoak, begiak itxi ongi.
  
  
  
  Ez, zuen muttered. "Ez, ez, ez. Ezin dut hori egin. Ez dut behar du. Ez duzu ulertzen, Ken.
  
  
  
  Ulertu zuen hori guztia oso ondo.
  
  
  
  Zuen itotzen bere hitzak sakatuz bere ezpainak berea. Zuen moaned eta borrokatu berriz, ahulagoa denbora honetan. Ondoren, eman zuen gora eta ni besarkatu.
  
  
  
  Ni besarkatu zuen ongi eta bilatzen hasi nire ahoa bere ahoa. Gure arnasketa zen ozen lasaiak gela. Sentitu zuen bere eskuineko bularreko. Zuen arku bere bizkarrean, nire eskua harrapatu, eta tolestuta da, mugitzen da bere baino gehiago sarong nahi choti, nor izan zen, ustiategi horiek bular eder aurka bere gorputza.
  
  
  
  Azkenik, izan dut arnasa hartu. Hautsi zuen musu eta frowned, arnasketa gogorra. 'Zergatik? Zergatik egin behar duzu, horiek madarikatua gauza?
  
  
  
  Bere ezpainak nirea ezagutu berriro, hezea eta beroa, eta probatzen. "Ez esan ezer," zuen muttered. "Mesedez, ez esan ezer. Ez hitz guztiak, eta zure denbora hartu. Poliki-poliki, eztia, poliki-poliki ... poliki-poliki...
  
  
  
  Sarong da, ez baita erraza dela pentsa dezakezu. Ez dago botoiak, kakoak edo kremailerak, baina oraindik ez da lan erraza. Suposatzen zuen lagundu dit, eta berak egin gabe, gora begira, nire rta edo ireki begiak.
  
  
  
  Gordetzen zituen bere begiak zabal-zabalik. Nik beti ikusi nahi dena. Eta, azkenik, lortu zuen nire behatzak guztiak leku eskubidea eta bere sarong atera azpian bere nah, merezi izan du ahalegina.
  
  
  
  Ehortzi zuen bere aurpegia, bere bularrak, bere perfume eta bere leuntasuna, eta ran bere ezpainak baino gehiago bere nipple. Zuen moaned zerbait Malay hori ez nuen ulertzen, baina ez du axola.
  
  
  
  Nire sentsazio nahasketa bat izan zen, sentimenduak eta lizunkeria. Izan zen, buruz behera hautsi, baina gogoratu, bere erregu, jarraitu zuen egin, beraz, oso poliki-poliki.
  
  
  
  Zuen slid bere esku artean bere izterrak. Zuen garrasi, eta ia eseri sofan. Bere astiro-astiro bultzatu, bere kanpoan, eta musu arina kurba bere bizitza eta laztandu leuna leuntasuna bere hanka. Kanpo utzi zuen txiki bat negar eta sakatzen nire burua bere bularrean, gidatzen nire ezpainak non behar nuen horietako gehienak.
  
  
  
  Beraz geratu gara denbora luzez. Bera izan zen, musu ee, eta maite dut bere nahi zuen delako asetzeko, bai niretzat eta bere burua - lehenik eta behin, bere burua. Eta bere, egiten zuen guztia bazekien bere, guztiak talentua zuela jabetu. Berea, sentitu bere shift lehen feverish lust bat lasaiagoa behar izan, ez dira inoiz pozik, beraz, erraz eta, beraz, azkar.
  
  
  
  Azkenik, zenean konturatu zen prest, bultzatu zuen bere gainean sofan. Izan zen, bigun gisa pliable plastikoa, eta behin gorputz, lerro bakoitzean eta ingurunea zen leku egokian. Denbora honetan guztian, inork ez du gure inguruan hitz egiten du hitz bat gurekin. Behar zirudien zuen beldur nuke isiltasuna apurtu, zeren eta, betiere, ez zuen kiss me, zuen nire ahoa estali ahurrean bere lerdena eskutik. Ez zen ezer gela baina gure zarata. Bere buck azpian tolesten horiek bularrak, orain berdindutako nire pisua, beat sinkronizatuta nirea. Niretzat, nahiz eta ez zuen nahi izan bere, ez zuen hitz bat esan digu. Bere iragarki gizon, eta nahiz eta berak bazekien arriskutsua izan liteke, baina ez dut arreta jada.
  
  
  
  Sentitu zuen bere astiro-astiro eta hesitantly. Zuen aktibatuta kanpoan me. Bera izan zen hautsi du isiltasuna.
  
  
  
  "Bai", xuxurlatu zuen. 'Bai.'
  
  
  
  The groping zen ausartagoa, eta erritmoa hasi zen. Mugitu zuen me pean, laguntzen dit aurkitu ee eta bere abs hasi zen mugitu. Une hartan, banekien hori izan dugu prest beste bat.
  
  
  
  Sentitu dut, Bere hankak luze inguruan biltzeko me. Bere takoi eskuilatzea bizkar nire belaunak eta poliki-poliki crept arte, azkenik, blokeatuta zuen me kamera digital bat zulo hori ez sane man nahi ihes behera. A gaizto mota eskuko, delako duzu beti lo giltzapean da baino denbora gutxiago nahi duzu.
  
  
  
  Eta, ondoren, beti bezala, berea, eta sentitu dut bere urruntzen ari me, I izan zen, urruntzen ari Nah, delako, nahiz eta hau, gailurra giza fusio, azkenik ziren dugu bakarrik berriro.
  
  
  
  Bera izan zen, moaning orain, eta mugimendu guztiak egin nuen, egin bere moan berriro. Ere entzun nuen, beste soinuak hori izan liteke datozen me, baina ez zuten ezkutuko esanahia.
  
  
  
  Arraroa sendatzeko gong soinuak, aldi berean, bai, eta hori bereziki egia da for strangers. Baina denbora honetan magia lan egin, eta elkarrekin jokatu genuen, soinuak duten pertsona besterik entzun nahi une horietan.
  
  
  
  Pixkanaka-pixkanaka, mundu bihurtu zen ikusgai, berriro ere, baketsua, eder, tenperatura, pink dirdira hori koloreko gela ilun batean brown twilight.
  
  
  
  Bakarrik une bat hartu. Hala nola, une bat inoiz luze irauten. Etzan nintzen ez nire burua nire bularrean, eta zuen nire ilea laztandu eta lepoan, oraindik ere eusten dit, estu. Azkenik, zuen aktibatuta me eta xuxurlatu: "birrintzea izango Duzu me, maitea Tuan. Let me joan orain." Bere atseden hartu behar... bere ere behar du komunera joan.
  
  
  
  Aurrerapena. Nahiz eta Singapurren.
  
  
  
  Gogoz, onartzen zuen bere burua irrist kanpoan nah, bere insightful une Hawke esan idealizatu bere. Nuke aurka bere ondoren, baina sakonean banekien hori eskuineko izan zen.
  
  
  
  Zuen joan. Nabaritu dut nire prakak izan irristatu off nire orkatilak. Ih jarri da atzera , lehen urratsa atzera sartu eguneroko mundua, eta piztu zigarro bat. Ondoren, hartu bat sip ardoa, itzuli zenean, tigre buru gainetik tximinia.
  
  
  
  "Zenbaki bat", esan nion. "Yitzhiban. Zenbaki bat gehi bat.
  
  
  
  Bere sarong izan zen oraindik ere, non bere ego utzi behar izan du. Izan zen bildu ego eta slung baino gehiago, bere besoa noiz itzuli zuen gela. Urrezko eskumuturreko jangled bere inguruan perfektua orkatiletan, eta zenbait arrazoi ezezagun, zuen jantzita, goi-heeled ballet zapatilak. Gorria bezalako zapatilak. Bat izan zen, disonantzia. Bere oinak ez zuen behar heels handiko ezin hobea izango dute. Behar dut pentsatu dute.
  
  
  
  Baina aitortu behar izan nuen, bada, izan zuen gelditu, erdibidean gelan zehar, bere azala eta primeran irtena bularrak oraindik dardarka oinez, erabili ahal izan zuen mikrofonoak eta hiztun harrapatzeko osoa clique duen playboys. Baina bat izan nuen, ez izan behar ilusio eta sentitu buruhauste bat zure tristura. Hura izan zen lehen gauza merkea da. Baina hori ere gainditu. Bada nabaritu zuen, gutxienez, ez zuen horri buruz hitz bat esan digu. Etorri zen niri, azkar dugu musu beste bat, eta ospatu zuen hey sarong estaltzen zuen bere hankak eta bularrean berriro, eta gorde ih arte nire hurrengo errenta. Banekien delako izango nuke atzera.
  
  
  
  Orduan bakarrik egin zuen nabarituko colgante txiki jantzi zuen bere inguruan lepoan. Izan zen kasu sinple bat, zerbait bezala kubo baten tamaina dado bat, nolabaiteko harri beltza. Ez zen zerbait urrezko buruz nen, eta bere ezagutza arabiera letrak. Da bat zintzilik mehe urrezko kate txikiak dituzten zelulak. Hartu zuen colgante bere behatzak artean eta musu eman, bai bere bular aurretik utziz.
  
  
  
  "Ez badakizu zer da hau, Ken?" Irribarre egin zuen, eta harrapatu nire besoa. Bere ahotsa zen biguna eta osoa, eta gogobetetze pozik emakumea.
  
  
  
  Zuen nodded zion. 'I bere jakin. Kaaba. Izan duzu Meka?
  
  
  
  "Ez, baina nire aita zen. Ekarri zuen ego zidan. Egia esan, ez dut gastatu da. Bere txarra Musulmana."
  
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. Izan da denbora utzi. Baina ez da nahiko oraindik. Ekarri zuen bere sofan eta bildu ardo botila bat bidean. Dugu hau play joko bat lasaia bidea, gehiago gustatzen maitale zaharra duten pertsonak baino besterik ez dute ezagutu. Atseden zuen bere burua nire sorbaldan.
  
  
  
  "Zure aita," ay, esan bere, " hori Dato ez da askoz Musulman bat bai." Bera izan zen, bildu botila bat Balaton Riesling.
  
  
  
  "Hau hartu etxea."
  
  
  
  Hartu zuen zurrutada bat.
  
  
  
  Bere, eta bere sentitu nod. 'I bere jakin, ezagutzen dut bere. Emu atsegin hartu zurrutada bat ardo noizean behin, eta pentsatzen zuen profeta izango da, begiak itxi."
  
  
  
  "Jakina, ez zuen", esan nion. "Zer entzun dut buruz nen, zuen nahiko duin bat lasaia. Gutxienez, hori da, zer Omar dio.
  
  
  
  Maura barre egin eta nuzzled nire lepoan. "Ari zaren gehien harrigarria pertsona dut inoiz ezagutu, Ken."
  
  
  
  "Inoiz ez dut ezagutu inor duzun bezala", esan nion. Ekarri zuen. Ezagutzen dut pertsona bakoitzak berezia da, baina berak gehiago da, zalantzarik gabe, berezia, beste batzuk baino.
  
  
  
  Bere aldartea aldatu, balitz bezala, bere irribarrea desagertu zela. Zuen mugitu away from me. Noiz sentitu nuen bere egin eta aurpegia jiratu bere, sakatzen zuen bere eskua nire masaila. "Ez", esan zuen. 'Ez niri begiratu. Ongi etorria zara. Bere... esan nahi dut zerbait, Ken, eta ez dut nahi me at begiratu nuen bitartean egin da.
  
  
  
  Zer lortu dugu orain?
  
  
  
  Nah izan arazoak apur bat hasi. Azkenik, esan zuen: "ez naiz pertsona ona, Ken."
  
  
  
  'Zergatik ez?'
  
  
  
  "Bat naiz pixka bat ego tranparik. Bere - nola ez, Amerikarrek esan berriro? Bere besterik ez inguruan aldatzeari. Dut beti behar gizon bat, ia beti. Bada, ez dut aurkitu ego - bada, ezin dut aurkitu zion, bere, I crazy joan, eta, ondoren, hasten naiz negarrez, denek egiten triste. Pobrea Dato, bere zeregina zen oso zaila emu."
  
  
  
  Hau izan zen, zer espero nuen, eta pentsatu. Ez zen bat nymphomaniac, zeren izan zuen eduki. Baina izan zuen bezala. Banekien bere baino hobeto emakume horiek. Hala ere, pena eman dut nire susmoak baieztatu ziren. Zuen ia maitemindu Maura, baina ez zuen sartu nahi, mota honetako arazoak.
  
  
  
  Zuen patted bere belauna. "Medikuek ona egin dezake bat asko egun hauetan. Probatu duzu inoiz ezer honen inguruan? Esan nahi dut, begiratu?
  
  
  
  "Bai". Hasi zen negar softly. "Bisitatu dut, hiru pertsona. Bat, New York - berea zen modu guztiak, ez dago - eta ez nintzen Singapurren aste osoan nire aitaren aita iritsi zen. Nire aita desagertu zen, eta, beraz, ez ziren esklabo. Egin dugu lorategian."
  
  
  
  Zer egin ondoren, esan duzu? Saiatu zen gisa agertzen nonchalant ahalik. Horregatik, bere ahotsa da, beraz, crazy batzuetan.
  
  
  
  "Ez utzi pentsatzen duzu hainbeste denbora honetan guztian", esan nion. "Hau ez da bekatu mortal bat, ez da? Gutxienez, ez da zure fedea."
  
  
  
  "Ez, ez dut uste, beraz,. Emakumeak ez dut uste, beraz,. Esan dute ez dugu edozein pertsona. Agian, ari dira eskuin - ez dut ulertzen dut bat izan daiteke tcnm arima eta egin ahal izango dut gauza horiek, aldi berean,. Ez duzu ezagutzen. On dell bera, inork ez daki zer bezalakoa da. Baina ez dira, aldiz, askotan, guztiak behar dut gizon bat ukitu dit, grab me. Bizi naiz, infernua, Ken. Beti izan dut beldur hori egun bat dut hasteko funtzionario."
  
  
  
  "Ekidin duzu me pixka bat nahiko lehen. Lehen, izan zen pentsatu nuen delako nire lana."
  
  
  
  'Beraz, asmatu duzu? 'Bai. Nik pentsatzen da."
  
  
  
  "Hala ere, ezin duzu aurre? Bere saiatu, beraz, gogor. Hau... Da hain garrantzitsua, eta ez nuen nahi hondatu, dezagun Aita behera, eta -"'
  
  
  
  Puntu honetan, ezin da erabili hirukoitza jaurtiketa whisky eta soda. Agian ez dut izan onena, ohitura, baina neska hau beharrezko laguntza guztia lortu ezin izan zuen. Agian zerbait egin izan dut horri buruz, baina ez orain. Izan nuen eskean bere. Izan dut lan bat egin, eta dagoeneko zen nahiko ondo pentsatu nola egin nahi nuke. Ospatuko dut bere itxi eta bere musu earlobe nahian, atzera ekarri sentimendu bera eta benetako sinpatia izan nuen bere aurretik. Nik ezagutzen dut bat terrible bastardo, baina batzuetan nire tolestu dolarraren bleeds gisa red beste edonork bezala da.
  
  
  
  "Mantendu egiten dena ahal izango duzu zion," esan nuen. "Benetan saiatu da. Denean, hau da, baino gehiago, itzuli naiz, eta ikusiko dugu nola onena, hura kudeatzeko. Dirua ez da arazo bat?
  
  
  
  'Berria medikuak.'
  
  
  
  Dr. Sachs, AIZKORA bat langile, oso ona da. Erabakiko da zein AIZKORA agente crazy da nahikoa lan jakin bat egiteko. Agian, bere ego izango litzateke behartu bere zerbait egin behar kanpo lan.
  
  
  
  Bere jaiki. "Joan behar dut, maite. Bere, izan nahi dut, Kuala Lumpurren bihar, ahalik eta hasieran."
  
  
  
  "Egingo duzu itzuli?"
  
  
  
  Zuen negarrez gelditu zen, eta berreskuratu ahal bere duintasuna. Ez dakit zenbat ahalegin hura hartu Ay nirekin hitz bezala. Bera izan zen, zintzoa eta bazekien desberdinak izan dut.
  
  
  
  Zuen nodded zion. 'Bere, agintzen dut. Izan dut itzuli bezain laster, ezin dut, ahal badut, Maura.
  
  
  
  Dugu, bai, bazekien zer ekarri duten. Bera izan zen, musu ee eta ziur honen inguruan lortu bezalako leku infernua aurretik dena hasi zen berriro. Ez zuen gelditu me guztiak.
  
  
  
  Aurkitu dut bere zutik hogeita hamar metro urrun autoa, zain. Bost minutu izan zen, bere zain. Dena zirudien fina. Berak hautatuta zen autoa, motorra shroud, eta horrek matchbox zuen jarri bere gainean, beraz litzateke off erori bezain laster norbaitek altxatu tapa, baina oraindik ere izan zen han.
  
  
  
  When I got back to the hotel, bere izeneko I, eta bota nire Australian lagunaren zabor eskura software. Emu ez bezala, oso, baina ez dut benetan axola, beraz, egin nuen, eta entzuten zidan. Bidean atzera, egindako lan egin zuen, xehetasun batzuk, eta orain entregatu ih nahi emu. Bere hotel hau, bere hotel hori, eta, ondoren, zenbait gehiago. Da snatched urruntzen bere konfiantza guztia egin beharko litzateke zehazki bere ume, esan zuen. Ondoren, bankuaren prentsa lo eta loak bat bezala groundhog.
  
  
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Ez dut uste beso luzea da jokoa. Beso hau da, batez ere, artifiziala. Beraz, Toby Dexter eseri ondoan me on bat lanpetuta Cathay Airlines hegazkina zen, eta berehala wary. Begiratu dut leihotik at zirrara aireportuan eta alegia ez jakin nahi zion.
  
  
  
  Izan ere, Toby ez zekien bere oso ondo, bai. Bera izan zen, zalantzarik gabe, ez da ezagutzen ego lanbidea. Noiz izan zen Malacca lehenago, ondoren, lan egin zen, ezagutu nuen Toby bidez elkarrekiko lagunak, eta lortu dugu batera ondo. Toby bat izan zen, drunkard bat eta womanizer, besterik ez bezala, bere nire Russian hilketa misioa amaitu. Toby zen bakar - uste dut bere emaztea hil zen auto istripu batean -, eta bi urte baino zaharragoak dit, esate baterako. Lortu dugu batera, oso ondo. Sartu zuen, ni bezala bere pertsonala gonbidatu at esklusiboa Fraser-en Hill Country Club eta erakutsi zidan lata, nirea Sungei Besi - handiena gizakiak egindako zulo Lurra - eta, ondoren, erabiliz bere hitzetan, emandako gurekin beharrak guztiak bizitza.
  
  
  
  Aste bat geroago, izan nuen itzultzeko Washington. Eskuak astindu dugu, kaixo esan, eta hori izan da. Toby buruz hitz egiten zen atzera joan London.
  
  
  
  Orain zuen strapping berak sartu bere eserlekua, eta hegazkina, jauzi egiteko prest, neretzat shuddered.
  
  
  
  Zuen buckled da eta iraulita orrien bidez Singapore Aldiz. Planoan mugitzen hasi zen. Toby ere jabetzako kopia bat Aldiz. Ireki zuen hura begiratu gabe, eta esan zuen izkina batetik bere rta,"Nick Carter, ez da?"
  
  
  
  - Arneson. Kenneth Arneson.
  
  
  
  "Arneson?" Guztiak eskubidea, mutil. Barkamena eskatzen dut. Baina, halaber, gogorarazten dit, beraz, izugarri zentzuduna erabiltzen dut ezagutzen. Tipo atsegina. Apur bat ero. Inguruan dabiltzan oihanean fun edo zerbait. Dut inoiz ez zekien zehazki zer tipo hau egiten ari zen."
  
  
  
  Toby rustled bere egunkari eta mantendu lanpetuta burtsa txostenak. Hegaldia attendant baino gehiago izan zen egiaztatzeko uhala, eta eskatu behar dugu ezer.
  
  
  
  Toby Hotel gin-tonic. Esan nion zen goizegi da niretzat. Zuen hitz egin, eta zorionez, neska, ego bat lortu itxura ona bere. Bera izan zen zaharra Toby. Aurpegia gorritu, gorri ile eta bibote. Oraindik mehe, oraindik immaculately jantzita. Oraindik ere barre neskak.
  
  
  
  Bazekien inoiz ez dut zer Toby egiten ari zen. Inoiz ez dut benetan ikusi bere, eta bere ego da beti lanpetuta zerbait baino beste golf jolasten, edateko, eta sakatuz emakumeak. Horrek zuen ere primeran masterizatu. Zuen, bazekien hori bere aitak etorri Malacca 1936 eta lortu zuten berpiztu laneko gomazko landaketa. Toby hemen jaio zen.
  
  
  
  Izan zen ere ezagutzen dute ustiapen duten borroka luze baten berri Malaysiako gobernuak gorako kalte-ordaina bere gomazko landaketa. Galdetu zuen emu zen inoiz hau ordaindu.
  
  
  
  Bere, begiratu leihotik at hodeiak. Ego edaria ekarri zuten. Toby sipped eta behera jarri Aldiz. Noiz hitz egin zuen, izan zen zailtasun hori ego ulertu.
  
  
  
  "Ari zara lanean, Arneson?"
  
  
  
  Garrantzia. Gehiago baino modu by, zer esan zuen.
  
  
  
  Izan zen I buruzko artikulu bat irakurri Zuten piratek. Dute bilakatu dira, gero eta bortitza.
  
  
  
  "Lan egiten dut", esan nion.
  
  
  
  'Ona. Ez naiz hondatzeko hitz egiten duzun bezala, hori naiz ni?
  
  
  
  Nik ez dut uste, beraz,. Ez dut uste inor zen arreta zait oraintxe. Baina izan dut lan, eta hau ez zen denbora play zaharra raisin joko eta buruz hitz zaharra egun ona. Eta bat-batean pentsatu nuen zerbait. Mora zirkulu bat marraztu arkatza inguruan herri txiki Koeala Lipis. Ziurrenik abiapuntua nire Gorria Cobra ehiza. Kuala Lipis? Epiphany bat keinuka nire burua.
  
  
  
  Une honetan, dena da segurua. Seguru aski, " Toby esan zuen. "Zaharra Chinaman gurekin atzean," Lark Tan. Ezagutzen dut bere ego ia, betiere dut existitu. Horrekin batera, ego emakume bat. Gure inguruan pertsona ezagutzen ez duten asko daude, oso lanpetuta pertsona mundu honetan." Eman zuen txiki bat, barre.
  
  
  
  Bere ikusi nuen egin. Eserleku aurrean gurekin izan ziren hartutako newlyweds inguruan Goodwood Hotel. Ziren ezkutatzen begiak prying. Baina hori ih enpresa. Egoitza zehar korridore zen beteak, adibidez, berrehun kilo bat Txinako merkataritza.
  
  
  
  Toby harrapatu nire begi. "Ezagutzen dut ego gehiegi, baina ez dut gogoratzen bere izena. recruiter. Dut beti kontratatu Malays eta Tamilek nire aita".
  
  
  
  Zuen nodded eta begiratu argi eta garbi at Toby. Ego begi urdin, baino gutxiago distiratsua gogoratu zuen bere, begiratu nekatuta eta veined. Emu winked bere at.
  
  
  
  "Zein da zure izena, jauna? Nire izena da Kenneth Arneson. By Indianapolis. Egin dut bere motozerrak."
  
  
  
  Toby en red bibote altxatzen bezala, irribarre egin zuen. 'On dell bera. Beti da lanik me. Nire izena da Toby Dexter. Bat izan nuen, gomazko landaketa hurbil. Bere hezkuntza da, Kuala Lumpurren hitz horiek gobernu boobies argi eta garbi sortu batzuk azken xehetasunak.
  
  
  
  Erabili zuen bere izena. Hasi nintzen galdetzen bada, oker nengoen. Baina ez dira, beraz, hainbat generikoa ezizen. Eta ahotsa gogoratu. Noiz aurre ohia planter, esan bere zuen, " uste dut nik entzun duzu, Jauna Dexter. Ez zen zure gomazko landaketa nonbait gertu Koela Lipis?
  
  
  
  Ego begiak murriztu at edan. Ondoren, zuen nodded. "Egia esan, mate, eremu honetan. Nire aita izan nahiko asko dago, batetik Tapah nahi Raub ia Coela Lipis. Interesa kautxua, Jauna Arneson?"
  
  
  
  Zuen atera arkatz bat inguruan bere jaka zen, eta orain, idatziz zerbait marjina Aldiz.
  
  
  
  "Agian", esan nion. "Bat bilatzen ari naiz leku inbertitzeko, baina ez dirudi ezer hemen, baina kautxu eta tin."
  
  
  
  Izan zen, Toby aktibatuta duten orri beraz, ezin izan zuen irakurri nire zirriborroak. "Da inguruetan kartografiatu? Elefante ibilbide, putzu-herriak?
  
  
  
  Toby nodded, utzi ni ezagutu zuen litzaidake irakurri da. "Bai, baina, ondoren, oker zaude, Jauna Arneson. Ez da asko gehiago, besterik baino ikatza eta gomazko - pertsona horiek hemen asko eraikitzeko industria-landareak, instalazio beren kirurgikoa eta hidroelektrikoa proiektuak. Jakina, oraindik ere arazoak izan-adibidez, deterring atzerri arazoetarako lehiakide."
  
  
  
  "Bai," muttered dut. "Atzerriko lehiaketa oso gogaikarriak izan daitezke." Beraz, eskuineko izan dut. Toby zen lanean, gehiegi. Nintzen galdetzen duten enpresaburuek ' egos ziren eta zenbat denbora daramat hau egiten. Apostu dut on Ml6.
  
  
  
  "Bizi izan nintzen Londresen urte batzuk," esan zuen, balitz bezala, ezin izan zuen irakurri nire buruan. Zuen nodded zion.
  
  
  
  "I love London. Baina ez dakit bere ego. Egun batean, berak nahi ezagutzeko hiri honetan hobeto. Bere, entzun dut, esan zuen, nahiko interesgarria da ."
  
  
  
  'Ikastaroa. Botoa beraz, botoa. Hemen, Jauna Arneson, emango dizut nire helbidea. Itzuliko naiz, Londresen, aste bat edo, beraz, eta oraindik duzu inoiz bada arloan, begiratu zidan. Ondoren dugu ego biziki tira, edariak. Ok?'
  
  
  
  "Bikaina," adostu dut. "Jainkoa, hori da benetan polita duzu, Jauna Dexter. Ezin dut onartzen duzu."
  
  
  
  Toby winked, baina jarraitu jolasten. Zuen urratu out zatia, bere Aldiz, idatzi zuen zerbait nen, eta eman dit.
  
  
  
  "Nire etxea-307 Batu Errepide, Laku Lorategi-agian, zer behar duzu - arratsaldeko 17.00 etan."
  
  
  
  Ezarri zuen beira solairuan eta zutitu. Une bat besterik ez, eh. Hau gin txarra da nire giltzurrun. Izan dut komunera joan. Zer ari naiz esaten? Dagoeneko gara Kuala Lumpurren. Dezagun, ziurrenik, gogoratu zaharra egun.
  
  
  
  Toby atxikia baino gehiago me leihotik begiratu. Ego xuxurla bete zen gin, baina argi, irakurgarri. "Ez aurretik bost. Egin dut, beste hitzordu lehen.
  
  
  
  Joan zen komunera, eta berea izan zen leihotik begiratzea. Hegazkina hegan baino gehiago berdez inguruko Kuala Lumpurren hiru alboetan. Hiria azkar hazi zen, eta zabalduz eraikitzeko auzo batera bungalow non bakarrik, duela urte batzuk ez zen birjina oihanean. Hegazkina banked, eta eguzkiak dirdira gainean kupula Masjid Jam, zein izan zen inguratuta bi aldeetan arabera zelai Klang Ibaia. Muturreko eskuineko izan zen, Kampong Bahro, bertan ospatzen ari zen atzera ahalik eta gehien. Hutsa izan zen Malay bizitza. Dute hurbildu aireportu diagonalean berriro, eta bere ahots harrapatu ikusmena zuri dorrea Merlin Hotel. Oso berria eta oso konplexua. Gutxienez bi koktel tamainak. Besterik gabe, kilometro bat kanpoan Selangor eta golf ikastaroak. Ikusi ahal izango duzu, besterik gabe, hala nola kasu bat kanpo Philadelphia, eta galdetu zuen zergatik litzateke edozeinek bidaia hamabost mila mila pasatzeko, nahiz eta bat gau hartan Merlin Hotel.
  
  
  
  Dut, zalantzarik gabe, berezia izan dela horrela. Bere hotel, nabaritu lortzeko. Bere hotel me nahi izan ikusi bezain laster, ahalik eta Gorri bat Cobra eragile, edo Merdeka, edo duenarentzat egiten ari zen pala konponketa eta garbiketa Lim Jang egun hauetan. Eta ume izango litzateke harremanetan jartzeko. Ondoren, ezin dut hasi dira bertatik.
  
  
  
  Toby Dexter ez itzultzeko bere eserlekua. Zuen estutu apur bat cute hegaldia attendant Malaysia zen, eta orain, goraipatu bere gizatasuna. Entzun dut bere giggle eta esango Emu nahi atzera joan bere eserlekua eta lotu bere uhala. Horren ordez, Toby desagertu komunera sartu. Zuen barre, berriro ere, bere burua astindu, eta behera ibili korridore egiaztatu digu.
  
  
  
  Ez zuen nahi ego ikusi behar da nirekin joan ginen guztiak baino gehiago hegazkina. Normala izan zen niretzat. Ego jarri oharra bere diru-zorroa. Bost o ' clock arratsaldean. Hau gorde me denbora nahikoa ez dena bere hotel.
  
  
  
  Ozen kissing soinuak entzun ahal izango dira aurrean eserleku. Gazte maite jolasten hasi zen berriro.
  
  
  
  Hegazkina bihurtu lurreratzea ibilbidea. Nik ere pentsatu Toby Dexter. Ez da harritzekoa, bada, eskubidea izan zen - hori egin zuen lan batzuk adar adimen British. Era berean, gogorarazi bere orain dela Ego-en aita egin zuen lan bikaina, bai adimen eta benetako borroka. X. egun, gero gerra, noiz Gorri saiatu hartu Malacca. Zer lortu me izan zen orain dela Toby ez nuen inoiz esan zidan nola bere aitaren ego hil zuen. Zuen etxetik pixka bat ikastera Ingalaterra-Oxford? "eta zuen eten bere hezkuntza atzera joan eta exekutatu gomazko landaketa. Harrigarria da ikusten duzu, zer ateratzeko dezakezu zure memoria. Benetan duzu saiatu.
  
  
  
  Gisa gurpilak hit pista, terrible bat pentsatu niri gertatu. Posible da, halaber, Malaysiako gobernuak aktibatuta bi plantxa. Izan Dato Ismail Rahman Bin laburki Londres bisitatu aurretik erreportaje Washington? Espero dut oker nengoen, baina aspertuta nengoen pentsatzen da edozein luzeagoa. Gehiegi pentsamenduak eragin zure garuna hartzitzen.
  
  
  
  I checked in at the Merlin Hotel. Izan zen, zehazki, gisa deskribatu bidaia-liburuxka. I showered, aldatu, eta joan zen behera tabernara. Ondoren, zuen strolled inguruan Kuala Lumpurren, yawned denda leihoak, eta gehien gastatu bere denbora off erakutsiz pertsona misteriotsu ekialdean. Atzera begiratu nuen hainbat aldiz, ziur ez nintzen ari jarraitu. Ezer ez duten bezala,. Bere serio ez du uste edonork interesa izango litzateke me, baina, orain, bere hasi kezka apur bat. Agian nire estali zen oso ona. Nire web arazo erabili zen, neure burua gisa decoy. Ez zen hain txarra, ustez. Hau egin dut hainbat aldiz aurretik, eta oraindik ferret da oraindik arnasketa.
  
  
  
  Ez dago beste zerbait. Egin behar duzu zure aurkari nabarituko duzu, baina egin behar duzu, modu bat bezala izan da abantaila bat. Ondoren, gutxienez, izango duzu bizirik zuen bada, ondoren zendu duzu laguntzen informazioa nahi duzun. Bestela, jakina, dena da zentzugabea.
  
  
  
  Unea etorri zen, bere aita sartu zen soldata telefono bat on Campbell Errepidea. Batzuk ondoren, eraztunak, gizon baten ahotsa erantzun,"Kaixo?" Bat izan zen American ahotsa.
  
  
  
  "Hi", esan nion. "Hau da, Malay copra, a saila AEBETAN?"
  
  
  
  "Uh ... bai. Bai, dell bera. Nor zara, bada, nik eskatu ahal izango? Sailak bederatzi-hiru. Buruz hitz egiten ari gara zama dela agindu du. Nahi dut ekarri entrega denbora hurbilago ."
  
  
  
  Hau ego nahastu zen. Zuen eztarria garbitu, zalantzan, labur bat eman barre, eta, azkenik, esan zuen, " beldur naiz ezinezkoa da hori, jauna. Ez ziren zailtasun batzuk betetzeko agindu hau ." Ez zen asko beroa stuff hori madarikatua, telefono kabina. Izan dut izerdia tantaka. Bere apur bat haserre. Hau izan zen lehen benetako arazoa. Duzu beti daude prest horretarako, baina zure aldartea ez du hobetzen denean, azkenik, gertatzen da.
  
  
  
  "Zer da arazoa?"
  
  
  
  Da arma bat, jauna. Beldur naiz ez dugu ezer hori tamaina eta caliber." Ez dute pistola hori bere hil.
  
  
  
  "Ondo da," I grumbled, " give me beste zerbait." Ezer itxura hau gauza ederra da. Baina entrega denbora behar da. Nahi dut entregatu Ego at four o ' clock, gaur egun,.
  
  
  
  "Baina adostu dugu sei o' clock, jauna. Beldur naiz gehiegi izango da laster.
  
  
  
  Entrega beti da arazo bat. Bai, adibidez, eta militarrak. Dugu, jendea, lan ona egin, baina, halaber, ohiko kopurua suckers. Hau bat, eta horrek ez zuen inoiz ezagutu dute, bezala begiratu bat gure gogoko suckers.
  
  
  
  "Four o 'clock", esan nion,"esan nahi du, lau o' clock." Gelditu mastekatzeko snot eta gertatzeko. Ba al dakizu non entregatu ego?
  
  
  
  Ez zuen jakin me, zuen litzaidake inoiz bete dit, eta em ez zuen arreta. Baina ez zen bat, hala nola, doofus hori ezin izan zuen entzun larritasuna nire ahotsa.
  
  
  
  'Bai jauna. Entrega amaitu egingo da at four o ' clock arratsaldean."
  
  
  
  Ego bere eskertu eta geldiarazita. Zuen ibili bidez zelulak besterik gabe, denbora bete arratsaldean euria. Dilo, balitz bezala, on gau lasaia. Guztira, uholde Da igeri kalean zehar eta hil denbora bat Txinako ekintza movie. Izan zen, oso txarra. Hiru-hogeita hamar, atera naiz berriro bidez movie antzerki, eta boarded autobusa hartu duten me Petaling Jaya. Utzi zaharra atzean Mairu eraikin eta sartu berri zati Koela Loempoer, zein gazte-deiak " Gazeta.L. "Buruz erdibidean Laia, kable bat fabrika bere ikusi eta joan bidez autobusa.
  
  
  
  The Chevy zen aparkatuta bat horia margotu VIP aparkalekutik gertu bat bulegoak. Gakoak ziren alfonbra azpian. Inork ez du ordaindutako edozein arreta me edo saiatu jarraitu niri. Lortzeko gakoa kanpoan hilketa - batzuetan, literalki-jolasteko zure parte ondo asmoa duten eta mundu osoan dagokio duzu.
  
  
  
  Zuen enborra ireki eta barruan begiratu. Izan zen bursting at josturak, eta nik bakarrik ezin du espero izan dena nuke agindu. Dut, zalantzarik gabe, ez dute denbora egiaztatu behar da berriro. Jaso dut sortu eta bultzatu atzera Coela Lumpoer.
  
  
  
  Toby Dexter bizi izan zen beste aldean herri.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  
  
  
  Dena estali zen odol. Sofa zen busti bustita, eta alfonbra zen bustitako. Toby Dexter ez arautuko bere burua erdia moztu. Izan zen, aurpegia etzanda behera, bere ia severed lepoa tolestuta handi bat angelu. Nen zen jantzita zuri gimnasioa film laburrak.
  
  
  
  Zer gertatu zen bezala, argi eta garbi odol bera. Literalki dute fucked pobrea zaharra Toby, hiltzen ego maitasuna egiteko. Neska behar dute lortu zion azpian eta, atea exekutatu. Baina nah, ziurrenik, ez dute denbora oihu. Edonola ere, ez litzateke bat entzun izan bere, delako Toby landa kokatzen zen off Batu Errepidea, eta izan zen, ezkutatuta arabera landatu oihanean.
  
  
  
  Zuen ia lortu eguna noiz parang bere harrapatu ere. Hit zuen ee eskuinaldean burua eta bere postuan behera atzetik indartsu bat jaurtitzeko. Odol azpian bere jada bustitako mat, bat utziz gorri iluna Rorschach zikindu baino ezin dela interpretatu modu batean.
  
  
  
  Oraindik izan zuen etxea. Izan zen, bainugela, zain bated arnasa, galdetzen nor izan zen eta zer egin behar izan dut joan eta horri buruz. Zuen akats bat egin. Panicked zuen noiz entzun zuen, me eta datozen ezkutatzen. Ez dakit, lortu du odolean sartu.
  
  
  
  Marradun printouts led zehar doormat komunera. Ez zuten itzuli.
  
  
  
  Berea jokatu bere aldetik. Zuen txistu txarra melodia eta begiratu inguruan. Izan zen behaketa bainugela atea adi-adi. Izan zen erdi irekita, beraz, ezin izan dut ikusi bat tub eta zaharra-gela, dutxa gortina bat, bat, komun bat, komun-ontzi, lehen laguntzak kit, eta garbitegia saskia. Bainu mat zen crumpled, eta ez zen gorri txiki bat spot on portzelana non Ego Nachalach zuen ukitu tub noiz joan zen barruan.
  
  
  
  Bere itzuli zen, bainugela atea. Ezin da spooked ego eta jarduteko behartu azkarregi. Ez nuen uste zuen ikusi nuen, me mugitu gabe dutxa gortina. Eta ez zuen nahi hori egin.
  
  
  
  Izan nuen lasaitzeko, nire ego. Doa zuen telefonoa izkinan arabera patio leiho eta lasterrak ausazko zenbakia, telefonoa eutsi bere beste eskua.
  
  
  
  "Hey, Bob? Beranduegi da. Biak ari dira hildakoak. Parang. Guztiak estalita odola. Oh my God, zer nahaspila bat.
  
  
  
  Zuen pixka bat jarri izua sartu bere ahotsa, eta saiatu ergela zion. Bere asmatzen dela ulertzen du euskara, gutxienez, nahiko ondo ezagutzen, baina ez dut poliziari deitu, bestela nire joko osoa izango da, alferrik. Egin behar da ego uste, egin behar da ego uste izan da denbora pixka bat utzi, horretan utziko dut, eta ezin da kanpoan irrist oharkabean. .
  
  
  
  "Ez," dut oihu telefono sartu. "Ez, ez dugu behar polizia hemen. Ez guztietan. Ez, esango dut, dena gaizki joan, eta lortu behar dugu herrialdetik atera bezain laster ahalik. Hmm? Non Singapurren?
  
  
  
  Izan zen bitartean spouting hau zentzugabekeria izan zen, uste nahian, gogoratzen saiatzen zerbait. Zazpi, zortzi minutu, zuen aktibatuta off the alley kalera Batu Road, bat urdin sedan bi gizon izan zen aparkatuta bere aurrean. Bi enpresa jantziak gizonen eta lastozko kapela dira berriketan lasai. Ez nuen askoz ere arreta ordaindu behar da, baina nik masterizatu da eta gainditu da nire inkontzienteko kontuan dig ego berriro.
  
  
  
  Berriz he saltzen zen bere kaka, he ezin begiratu leihotik at patio eta ikusi lausoak bidea liderra behera oihanean sartu kenduko. Bide hau ekarri kalezulo non ikusi zuen autoa bi gizon. Hainbat lagun zeuden zain, nire hiltzailea.
  
  
  
  Izan dut zain.
  
  
  
  Bera izan zen, jarraitu zuen bere faltsuak telefono dei.
  
  
  
  "Ez, nik ez dut aurkitu, eta ez dut bilatzen da. Bezain laster nuen bezala, eskegi, dut desagertuko. ADOS-ADOS - da ezagutzen dut, lerro irekia, baina ez dut arreta. Zer aldatzen da. Galdu dugu, gure ego ...
  
  
  
  Galdetzen dut nola hau kudeatzeko. Egiteko nahikoa zarata alerta nire ikaskide egos, I izango litzateke tiro egin zion. Baina, era berean, behar dut, denbora pixka bat etxe honetan, eta bakarrik. Nola egin behar da orain, ez zuen jakin nola gaixoak izango lukete, baina ez nuen behar talde bat assassins hemen espioi.
  
  
  
  Izan zen lortzean buruz bat horien inguruan crazy nahikoa jarraitu niri.
  
  
  
  Zuen shoved the knife eskua sartu. Ez zen modu bakarra out.
  
  
  
  Ados, hitz egin dut bere telefono. "Ez da ona denean, bere ego burua. Baina zuk ikusi zuen nahaspila hau, nahi duzun crowed ezberdinean. Oraindik zorte duzun, Bob. Noa eskegi eta hemendik. Ikusten duzu, Singapurren. Agian.'
  
  
  
  Zuen geldiarazita eta aktibatuta bainugela atea. Dutxa gortina slid atzera, labur-labur, balitz bezala, haizea. Zuen inguruan ibili odol putzu, joan zen erdi-ireki atea, luzatu bere hanka zabalik da erabat, eta jaitsi stiletto. Besterik gabe, goiko bizi-maila, desagertu zen atzean gortina bat.
  
  
  
  Kanpo utzi zuen txiki bat negar. Berea azkar joan zen, barruan bainugela eta harrapatu egin zuen bezala jaitsi dutxa, arrastatu gortina osoa saltoki atzean. Igeltsua lurra jo zuen unea gisa erlaitz zen urratu out inguruan hormaren alde batean.
  
  
  
  Ego helburu bat eratu du bulge plastikozko oihala. Bera izan zen, heldu batek kanoi luger eta hit lau edo bost aldiz arte gelditu da. Ondoren, hartu zuen bere, urratsez urrats alde batera utzi, eta utzi ume, lur mat bidez bainugela atea, erdibidean atarian.
  
  
  
  Behaketa patio - bada, ego lagunak etorri, egingo dute datozen, ez dago-bere aktibatuta inguruan. Bat izan zen Malaysian. Gazte, stocky, urrezko hortzak. Zikin kotoizko prakak, kirol kamiseta beltza, ballet zapatilak eta galtzerdiak, eta helburu bat lodi batekin burua greasy ile beltza. Cobra bat behar ez dela onartzen gertu.
  
  
  
  Hurrengo sofan non Toby Dexter maite bere azken neskamea, iratzargailua markatuta zen. Baina ez dut uste horri buruz geroago. Izan zen, gaur egun laurden bat iragan bost zituzten, eta lurrunetan autoan, agian lortzean pazientziarik.
  
  
  
  Bere, begiratu upela. Ez zen parang batean nen, izan zen busti odol eta ilea. Bat parang da, bat gehiago brutal bertsio bat aihotz. Bat izan nuen enborra Chevy.
  
  
  
  Bota zuen the knife da, uretan pasatu bere ego, eta slid da atzera sartu bere suede scabbard. Bera izan zen, bota ego bat oso baxua eta bere ego bizitzan. Ego ez zen hil stiletto, baina ipurdia bat Luger.
  
  
  
  Ego estalita, bere aurpegia dutxa gortina - ez galdetu zergatik - eta jarraitu lanean. Hatz grabatuak ez zuen, ez du traba me. Bere aurkitu neska-poltsan aulki batean, bere arropa. Zuen azkar bilatuko da. Bat izan zen puta inguruan at Madame C gimnasioa - gutxienez, hori izan zen, helbide - eta ulertu duen Toby Dexter mistoak izan fun enpresa. Madame Sai-en moduko bat da nazioarteko brothel non aurkitu ahal izango duzu, denek batetik Belarusians full-blooded Cockneys eta beste asko. Batzuetan eskuratu ahal izango duzu, informazio baliotsua dago. Toby aurkitu zuen zerbait, baina aurkitu zuen zerbait baino beste zer nahi zuen.
  
  
  
  Aurkitu dut, zer egin behar dut on Ego mahaian bulego txiki bat. Txiki bat da, xafla mehe paper, begira zaharra eta oso crumpled, zerbait idatzirik red ink. Mapa Landaketak eta Koeala L. "Toby bat gehitu azken sketch freskoa urdina tinta for Mr. Kenneth Arneson. Bere, ikusi zion algara egin zuen.
  
  
  
  Denbora jarduteko. Itzuli zenean, logelak eta inguruan begiratu berriro. Ondoren, Luger, adierazi du leiho eta tiro bi aldiz sartu oihanean kenduko.
  
  
  
  Orain, ikus dezagun.
  
  
  
  Ran zuen inguruan alde cottage, eta, ondoren, legar bidea non litzaidake zuen aparkatuta Chevy azpian palmondoak. Beste aldean tar-estalita, errepide, laku estali zen lurrun, ondoren, arratsaldean euria. Lasaia izan zen, ez da soinua. Hurbilen dagoen etxea izan zen, bost ehun metro kanpoan. Salto egin zuen sartu Chevy, whirled inguruan, eta hegan urrun.
  
  
  
  The Chevy groaned bezala, aktibatuta izkina bat sartu alley. Pneumatikoak ziren golegile me gogor. Bera izan zen, zuzentzeko berriro arabera, autoa eta sped behera kalezulo mimmo aparkatuta autoa. Noiz iritsi zen, atea ireki, eta gizon bat salto egin eta korrika sartu oihanean banda bidetik liderra patioan.
  
  
  
  Joana mimmo zion, bere, begiratu rearview ispilu eta esan isil bat otoitz. Ero hau autoa izan azkar bat egiteko erabakia. Ez zuen ez bada egin, edo aukeratzen beste zerbait, egin ahal izango dut berriro.
  
  
  
  Baina egin zuen eskuineko aukera. Ez behintzat niretzat. Bere, ikusi sedan, inguruan aktibatuta eta jarraitu niri. Bere, chuckled. Bere ego lured bere. Orain behar dut lortu nire ego atera, autoa inguruan.
  
  
  
  Oraindik ez dut izan, ordu batzuk egunez utzi. Ordena ez du galduko bere ego, hartu zuen, nahiko arinki. Hala ere, behar bezala begiratu zerbait. Bada too erraza izan da, bihurtu zuen susmagarriak eta itzuli bere laguntzaile. Delako orain dagoeneko zuen nire autoa zenbakia.
  
  
  
  Perimetroa inguruan errepide, halaber, biribila du, Kuala Lumpurren eremua eta sartu lau karril autopista liderra Cameron Mendialdean eta Georgetown. Zuen atzean geratu me modu guztiak. Izan zen amateur bat, eta hartu me ahalegin asko engaina bere ego denbora guztian. Etorri zen gehiegi itxi zidan berriro, eta gero jaitsi urrunegi atzean, berriro ere, eta hainbat aldiz ginen trafiko astuna, beldur nintzen zela galtzen dit. Izan zen oso lanpetuta da.
  
  
  
  Baina oraindik ere kudeatzen. Besterik ez dut moteldu apur bat, itxaron eta espero dut ez overdo da. Lehenago edo geroago, urdin bat sedan agertu. berriro. Baina zuen egin ninduen kezkatu. Hasi gara sartu basamortuan herrian. Aurretik, nire ezker bezala, errepidea egin ez seinaleztapenak eta mendietan desagertu, Itsasartean Malacca ikuspegia sartu zen, ezarpena eguzkia glinting urre. Arteko errepidea eta itsasartea, han izan ziren, batez ere, arroz eta landaketak. Ekialdean, nire eskubidea, arautuko trinko bat oihanean, eta hori baino haratago, hori baino haratago, mendietan. Begiratu dut gas-mailaren adierazlea eta ikusi nire depositua bat bakarrik izan zen hiruhilekoan osoa. Nintzen galdetzen zer nire beste bat egiten ari zen nire atzean. Ez zuen nahi hura agortu gas.
  
  
  
  Seinaleak "elefante crossing" agertzen hasi ziren. Hori fina izan zen nirekin. Izan dut, are gehiago, pozik ikusi nuen zaharra abandonatu lata meatzeak. Horietako batzuk begiratu oso zaharra, atzera datazio egun Txinako erabiltzen antzinako meatze-metodoa. Batzuk, horien inguruan ziren berriagoak, baina inguruko eremu bat izan zen suntsituta moonscape.
  
  
  
  Gainditu apal bat, okertu, kontu hori irakurri Uro-Asiako Lata, Sl. Ia izan zen bezala, bere hotel. I moteldu behera pixka bat eta begiratu arretaz. Ondoren buruz milia erdi, ikusi zuen apal bat, overgrown bide hori meandered, poliki-poliki, eskuinetik bat bezala haserre python. Litzaidake duzu kudeatzeko gai izango da, ez baduzu gehiegi kezkatu buruz zure autoa etetea.
  
  
  
  Ez dut arreta.
  
  
  
  Bere, ikusi eguzkia islatzen ego haizetako zuen berriro agertu atzean malda. Zuen aktibatuta off autopista baten gainean bumpy jarraipena eta bizkortu. Orain zuen ikusten bere burua. Bada zuen baino gehiago zerrautsa bere burua, ez zuen jarraitu dute me gehiago nahi izanez gero. Ondoren, zuen litzaidake gelditu itxaron eta ikusi zer egiten ari nintzen. Bada, zuen litzaidake zuen telefono bat edo igorlea bere autoa, izan litzateke kostua me nire burua. Baina apustu egingo dut diru hori ez zen horrela. Bat izan zen, ausart gutxi cobra bila karrera bat, edo bat lanpetuta bee bila batzuk compliments buruzagia.
  
  
  
  Da onartu zen lehen mendi zabor. Irregularra altura harea zuria eta lohi aldean zulo, metatzen hemen kentzea ondoren lata. Bidea ekarri zuen behera, eta jaitsi zen beheko zulo. Zuen gainditu tresna ederki eta segurtasun zaindarien, zein izan zen kolapsoa zorian.
  
  
  
  Gelditu zen ertzetik sakon bat hobia. Usteltzen Patong ibaiaren zauria bidez ni bezalako bat roller coaster. Gaping zulo bera gogorarazi dit legar hobia jolasteko erabiltzen dut haur bat bezala, bakarra da, lehorra izan zen. Koa izan zuen ondoan autoa, luger eskuan, prest, eta entzun. Motorra ez da gogaikarria. Beraz, joan zen oinez. Joan nintzen atzean pila trash eta buru kabina besterik ez nuen ikusi. Beste aldean ondo izan zen gela tximinoak, nork nabaritu zuen niretzat, eta orain hasi howl.
  
  
  
  Azkar hazi iluna. Ziurrenik zuen nahi nire autoa, eta, orain, hori iluna zen, izan zen ia exekutatzen ondoren. Berea, espero litzaidake zuen bitxia izan eta ausarta. Eta pixka bat silly.
  
  
  
  Zuen guztiak hiru ezaugarri horiek. Plus, zuen ona belarriak eta madarikatua ona begiak, plus mota batzuk arma automatiko. Me ikusi zuen lehen, eta ego pistola joan off .
  
  
  
  Da zetorren g? i? rale, zein minik, eta Stahl crept inguruan mendietan lohi, ikusteko zain bada zuen erakutsi zien. The luger shoved da atzera sartu bere zorrotik, arteko stiletto arteko bere hortzak, eta hasi igotzeko, hazbeteko by hazbeteko, mimmo puta baten semea. Benetan izan zen, zentimetro; behatzak eta oin bat. Hazbeteko by hazbeteko, kontu handiz, beraz, ez utzi hondakinak mugitu eta zikinkeria irrist oinen pean.
  
  
  
  Isiltasuna. Orain tximinoak, izatea berreskuratu beren hasierako beldurra, benetan hasi zen negar. Ziren amorruz honi buruz inbasioa ih pribatutasuna. Irentsi arabera ih-ren basa babble, bere iritsi hill, eta bankuaren prentsa bizitza. Ia ezinezkoa izan zen tiro argi honetan. Argi armak, zortzi erronda aldizkaria, baina madarikatua hurbil. Bere zain. Ez nuen uste zuen benetan nahi me hiltzeko. Oraindik ez.
  
  
  
  It dauka informazio batzuk, baina berea ere. Itxaron zuen bere, eta, azkenik, mugitu zuen. Zen, zaharra seraglio egiteko tresnak.
  
  
  
  Ikusi nuen ego argi eta garbi planteaturiko berdexka twilight bezala galdu zuen bere composure, eta neure burua konbentzitu zuen dagoeneko hil me bere lehen jaurtiketa. Izan litzaidake zuen crazy alferrik edozein denbora gehiago oraintxe. Agian ez zuen hildako, besterik gabe, gaizki zauritu, eta, ondoren, lortu zuen informazio gehiago harrapatuz dit. Agian, ume, nahiz eta ezin bizirik mantentzeko me eta me arrastatu atzera Gorri Cobra . Hau izango da, zalantzarik gabe irabazten EMU izenburua Urrezko sortutako lotus.
  
  
  
  Agian, pentsatzen zuen, are gehiago. Baina hautsi zuen kanpoan aterpe seraglio egiteko tresnak eta etorri me norabidean. Kontu handiz hurbiltzen. Baina nire azpian. Eta izan zen goian. Izan zen, urduri eta beldur. Noiz sortu zen lick bere, entzun nuen zion wheeze.
  
  
  
  Zulatu dut batzuk overlying harea. Noiz izan zen biluzik me azpian, zuen arnasa sakon hartu eta utzi dutxa shit hit zion. Ikaratu, begiratu zuen eta konturatu nintzen bila zuzenean emu en aurpegia.
  
  
  
  Orduan slid behera, arrastatu hainbat ehun kilo duten harea da.
  
  
  
  Izan zen, erdi-itsu eta borrokatu ero bat bezala txakurra. Bera izan zen postuan on ego bere eskuetan by pistola bat eta jo pean bere burua. Oihuka eta brandishing labana, lortu zuen bere oinak. Ez zuen ausartzen erabili bere stiletto beldurrez hil ego. Zuen urratzen nire ezkerreko eskua bere labana aurretik bere ego hit bere eskuineko eskua eta shoved behatzak bere ezkerreko eskua sartu emu en begiak. Dagoeneko izan zen erdi-itsu, baina hori amaitu zen lana. Erori zen bere belaunak eta haizatuko labana helplessly. Baina izan zen postuan amaitu on ego ego-ruki eta lehorreratu karatea kick lepoan. Ondoren, harrapatu zuen, nire hanka eta saiatu to bite me bere hortzak. Garrasi egin zuen, eta altxatzen tribu bakoitzean, eta horrek kostu zion batzuk aurrean hortzak. Nolabait, ume, lortu gora berriro. Ibili zen ni baino gehiago, bideratua soinua nire arnasketa. Izan zen sendo bat cobra.
  
  
  
  Bere nekatuta batekin jolasten da. Ego postuan bere lurrean, bota bere gainean bere bizkarrean, hit ego ego behin aurpegia, eta, ondoren, bota batzuk arroka, lodia, legar eta harea emu en aurpegia.
  
  
  
  Atxikia baino gehiago dut zion, hankak zabaldu zabal, eta heldu ego arabera eztarria arte gelditu zen oihuka eta ostikoka.
  
  
  
  Hau bat besterik ez zen, prestaketa, bestela litzateke urrunegi joan. Izan zen ia konorterik denean ego ekarri atzera bere, astindu, bere aldiko, bere ego, eta erabiltzen bere behatzak tira zabor ego eztarria. Modu ona da galtzen hatz bat, baina orain prest izan zen ona izango da, hizlari. Heldulekua bere luger hit ume, itzuli burua, Rivnenskaya nahikoa dionean ego denbora. Noiz esnatu zuen, ez zen sorpresa txiki zion zain.
  
  
  
  Orain Sergey hasi da guztiz desagertuko. Utzi nuen bere ego tresna ederki, ran Chevy lortzeko gauza batzuk enbor inguruan, eta ran atzera. Izan zen oraindik hotza.
  
  
  
  Zuen zaionean seraglio atea ireki pala batekin eta utzi habe handi seigarren bateria linterna distira gela osoan. Pila trash atzean utzi piztu zen arte, eta minutu bat geroago, jaso zuen bere lehen saria. Saiatu naiz sledgehammer eta herdoildu iltzeak. Bere barre egin barre egin eta bazekien orain bere nahiko ziur zen hori nire mutil-laguna ez litzateke hitz egin. Ozen eta argi.
  
  
  
  Ez zen iman linterna. Ego ezarri da, herdoildu bat olio barrikak eta ezarri nahi du lan. Zuen harturik bere ego eta bota bere arropa txoko batean etxola. Moztu zuen bere soka-zatietan, ezarritako ego biluzik zikinkeria solairuan, eta lotuta pieza soka lau rickety txoko mezu biltegian. Etzanda zegoen aurpegia gora, eta ego bulge bizi izan zen, argi eta garbi ikusgai.
  
  
  
  Noiz egin zen hori guztia, utzi zuen habe gainean erori Emu en aurpegia, eta eseri itxaron zion berreskuratzeko. Orain ez zen presaka. Izan dut lan gau osoan. Izan dut, oraindik ere lan asko egin, baina izan dut gau osoan. Ez nuen hainbeste denbora da. Hala ere, behar izan zuen, kontuz ibili ez zuela lortu. Ez nuen behar heroi bat.
  
  
  
  Adibidez, hamar minutu igaro ondoren, zuen begiak ireki eta inguruan begiratu beldurrezko, apurtzen saiatzen sokak, eta spewing harea eta lohi.
  
  
  
  Zer lanik ego gehien zen santua begiratu bere begietan. Hau da nire itzala eta nire ahotsa. Izan zen han etzanda, ez berea. Izan zen, biluzik, ez berea. Ego ikusi ahal izan bere, ezin izan zuen ikusi dit.
  
  
  
  Eman dut em minutu bat uste. Saiatu zen ez wriggle eta arautuko arnasestuka, begiak gogor furiously ere, glare.
  
  
  
  Izan zen Malaysian. Adin ertaineko. Bat izan zuen gaizto aurpegia batzuk orbain hori, zalantzarik gabe, ez da etorri jolasten mainpo.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Apa gaiak?" Ahots zakarra zen eta kolorerik. 'Zer da zure izena?'
  
  
  
  Ez nuen arreta, baina izan zen besterik ez utzi nahian em ezagutzen ez nintzen joan hiltzeko ego berehala. Era berean, beharrezkoa izan da eman emu pixka bat espero. Nahikoa aprobetxatu da.
  
  
  
  Zakurrarena, zuen squinted behera me at, ikusten saiatzen me itzalak.
  
  
  
  Azkenik, esan zuen, "Noah."
  
  
  
  Noah. Musulmanak askok Bibliako izenak.
  
  
  
  Galdetzen nion. 'Ingelesa hitz egiten duzu?'
  
  
  
  Gainbegiratu zuen ego-batera, bere begiak ikusi izan zen, bada, etzanda. Ez zuen behar zalantzan arabera ego Malay. Hau litzateke eman zion abantaila handi bat. Ondoren, errazagoa izango ume bat asmatu gezurra.
  
  
  
  Erabaki zuen ez saiatzeko. Zuen nodded, goibel. - 'Pixka bat.'
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. Bere, saiatu mantentzeko nire ahotsa absurdua, ahalik eta baxua. Bere hotel, egingo zuen, beraz, uste dut bat izan zen shaitan hitz egiten zion, Baita inguruan. Bada ona zen Musulman, bere ego litzateke hura uxatzen. Bada, litzaidake zuen bat ona Komunista, ez zuen egin ahal izan dituzte, besterik ez da jolasten Deabrua. Behar zuen ezagutzen dute nor izan zen.
  
  
  
  "Niri entzun arretaz. Ari zaren arrisku larria. Noa eskatu duzu galdera batzuk, eta ez baduzu horiek erantzun zintzotasunez berehala, noa hiltzeko duzu. Ulertu?'
  
  
  
  Begiratu zuen nire norabidea eta nodded. 'Ulertzen dut bere. Baina zer galdera? Bere besterik ez da arrunt bat...'
  
  
  
  "Nor zaren jakin dut. Ari zaren terrorista bat. Gorri bat gerrilla nor kontratatu zen jakin bat Lim Zhang, izeneko gizon bat Gorria Cobra. Duzun jakin dut lan hirian. Agian ez duzu borrokatzeko oihanean guztietan, baina, gutxienez, duzu zerbitzatu Gorria Cobra hirietan. Egia da?'
  
  
  
  Zuen hari pultsatuzko batzuk sortu ausardia eta saiatu me at txu. Guztiak lortu zuen ere erreuma zen apur bat harea bere aurpegia.
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Ondo da, Noah. Nahiago dut txu duzu me at baino gezurra." Erakutsi dut duzu, bere buruz zerbait. Zer gertatzen da, ez duzu hitz egin edo noiz gezurra. Besterik ez dut egin du gora. Ez dut hiltzeko duzu, baina, egin dut zerbait askoz okerragoa duzu."
  
  
  
  Malaysians desberdinak izan sexu. Mota harro beren indarra, eta askotan horien inguruan, nahiz eta ez edan koko esnea delako uste dute txarra da ih sexu-indarra.
  
  
  
  Bat iltze herdoildu hartu du, eta ukitu bat oso zaurgarria lekua. Izan dut saiatu da. "Ziur nago egin duzu neska garrasi plazer duzunean piztu", esan nion.
  
  
  
  Ego begiak ia bota beren entxufeak. Ez zuen ulertzen. Ondoren, ego-ren begiak narrowed berriro, eta zuen squinted me at. Bere, ikusi nuen nola pentsatu zuen. Bat izan zen fag haren aurrean.
  
  
  
  Izan zen hartutako handi bat sledgehammer. Ez zuen hitz bat esan digu, baina trabatuta iltze bat buruz zortzi hazbeteko luze lurrean, ondoan ego scrotum, bi hazbeteko batetik quivering haragia. Ireki zuen bere begiak berriro. Beraz, ez zen bat maritxu?
  
  
  
  Bera izan zen, poliki-poliki altxatzen batek heavy mailua eta utzi emu erori iltze. Izan zen oihuka eta tugging sokak. Izan zen oparo izerdia, eta bere aurpegia zen contorted. Ondoren begiratu zuen iltze bultzatuta sakona lurrean sartu, bi hazbeteko bere gorputza.
  
  
  
  "Hurrengoan," esan dut, " hurrengo denbora egin dut duzu eunuch bat. Ondoren, izango duzu inoiz bat egiteko gai izan cute neska gasp plazer berriro. Orain izango duzu, hitz egin eta erantzun guztiak nire galdera. Eta ez duzu esan dit bakar bat, gezurra izango duzu?
  
  
  
  Bultzatu zuen berak sortu den neurrian, ahal izan zuen, eta oihu, " Fangan! Fanganus! Jila Beth.
  
  
  
  Emu irribarre egin bere. 'Anormal? Ez, ez nago zoro. Oraindik crazy bada, ez duzu hitz egiten eta, egia esan."
  
  
  
  Bota iltze atera, lurrean inguruan, eta ukitu beren ego-sentikorra taldea berriro. Ondoren, zuen zen bildu sledgehammer bat.
  
  
  
  'Hitz egiten? Eta, ingelesez, mesedez.
  
  
  
  Bere etxebizitza, Mongoloid aurpegia urtu kanpoan uholde ura. Bere planteatu sledgehammer apur bat gehiago. "Hitz egin?"
  
  
  
  Garrasi egin zuen. - 'Hey, esan dut!"Bere, esan dut. Bere, esan dut.'
  
  
  
  Dut dagoeneko susmatzen da.
  
  
  
  "Zergatik egin duzu hiltzeko Tuan Dexter?"
  
  
  
  'Ez nuen bere hiltzeko. Dut besterik gabe, eseri guardia eta itxaron."
  
  
  
  Zuen nodded zion. "Ezagutzen dut, ez duzu erabiltzen parang zeure burua. Ez izan gehiegi smart. Zergatik izan zen Tuan Dexter hil?
  
  
  
  "Bat izan zen ordena buruzagia."
  
  
  
  "Lim Janga, nork deitzen da Gorria Cobra?"
  
  
  
  Nod bat.
  
  
  
  "Zergatik ordena honetan? Zergatik da Tuan Dexter arriskutsua duzu?
  
  
  
  "Izan zen konektatuta adimen British. Ezagutzen dugu hau urte. Gauzak gaizki joan hemen, arduraduna izan zen heriotza gure herriaren asko. Filmatu zuen ih edo urkatu me."
  
  
  
  Hau ondo egia izan. Susmatzen dut, antzeko zerbait neure burua.
  
  
  
  "Baina, zergatik egin duzu hiltzeko nire ego orain? Tuan Dexter ez dute gomazko landaketa jada. Hemen Malacca, ez du indar gehiago. Zuen Ingeles bat orain, eta berak bakarrik dator hemen enpresa. Azaldu da." Eta ez saiatu gezurra."
  
  
  
  Planteatu zuen sledgehammer berriro, beraz, Sergei ezin argia ikusi da. "Badakit gauza asko. Baina zer ez duzu ezagutzen da, ezagutzen dut bere. Beraz, ez litzateke hain zaila niretzat harrapatzeko duzu gezur bat."
  
  
  
  'Ez, ez, ez. Ez nago etzanda.'
  
  
  
  "Zergatik izan zen Tuan Dexter hil?"
  
  
  
  "Izan zen konektatuta British Sekretua Zerbitzua. Ezagutzen dugu, hau da, denbora luzez, bere esan besterik ez da. Nire boss itxaron denbora luze bat norbait hiltzeko saiatu ego. Baina inor ez da etorri. Gure gobernuak spies ezin ezer aurkitu. Besterik ez dugu itxaron eta ikusi ditut trenak, aireportuak eta autobus geltokiak. Inork ez du inoiz etorri lortzeko nire boss arazoak. Nire buruzagia izan zen, oso kezkatuta hau, eta ez du ulertzen. Azkenik Tuan Dexter iritsi da gaur goizean hegazkina inguruan Singapurren. Bagenekien zergatik izan zen hemen. Gobernuak bidalitako ego guztiak baino gehiago Ingalaterra hiltzeko nire buruzagia. Baina ginen azkarregi zion. Horiek izan ziren nire aginduak ."
  
  
  
  Beraz, ona sentitu nuen buruz da. Dato Ismail Rahman bin izan zen, hain zuzen ere bisitatzen London lehen aldiz. Eta Brits entzun ego, esan zuen, bai, eta bidali Toby Dexter hura ikusteko. Zuen itzultzeko bere jatorrizko herrialdean. Nor zen gehiago egokia baino Toby? Hazi zen, besterik gabe, harri bat bota azken Gorria Cobra bivouac. Beraz, Malaysiako gobernuak egindako eskaintza bat, bi zaldi, aldi berean,. Galdetu zuen Hawk zekien, eta ez zen oso posible.
  
  
  
  Ez zuen ezer esan, baina utzi egosten beren gantz pare bat minutuz. Une honetan, zuen konturatu zer egiten saiatzen nintzen, eta saiatzen zen lan ausardia gezurra.
  
  
  
  Beraz, ez zen Stahl duten galdetu corkscrew en emu, zein zuen espero zen, baina nor hurbildu zion erabat desberdina angelu. "Zergatik izan zen neska hau, hil? Madame Xi puta? Zure begietan, bat ere izan zen, lasai hiltzaile?
  
  
  
  Berea, begira, bere aurpegia. Zuen zain autoa. Beste norbait, gizona bere hil zuen, benetako lana parang bere kontzientzia.
  
  
  
  Zuen blinked izerdi bere begiak. 'Sentitzen dut. Puta izan zen, zorte. Sahar agindu zen bere lana egin, eta ez utzi lekuko. Guztiak ezagutzen dut, da duzu hori puta da benetan hilda.
  
  
  
  Zuen hil zen. Oso odoltsua eta oso zikina. Zergatik zen hori beharrezkoa?
  
  
  
  Esan dizut hori, Tuan. Ez dago lekuko.
  
  
  
  Izan zen bildu iltze eta ospatu sortu ego gorputza biluzik. Garrasi egin zuen eta saiatu kanpoan tira berriro.
  
  
  
  Ez nago ziur, Tuan, baina uste dugu pertsona batzuk inguruan Madame Si en neskak dira gobernu spies. Dugu idiots ere, gainontzeko guztiak bezala. Eta noizean behin edaten dute gehiegi joan eta ikusi emakumeak."
  
  
  
  "Ez hau gertatuko gutxi?"
  
  
  
  'Bai, mesedez. Duela aste batzuk, ez dago bat izan zen herrian, inguruan gurea. Lortu zuen, edan, eta idatzi zuen gutun bat emakume. Dugu geroago aurkitu zuen hitz egin gehiegi. Ondoren, arreta hartu genuen nen."
  
  
  
  Ez nuke ausartzen nire eskua jarri sua dela.
  
  
  
  "Duzu arloak behera Tuan Dexter aireportuan eta jarraitu zion? Ikusi al duzu nola ezagutu zuen neska bat?
  
  
  
  Bai, ez zuen joan ikusteko Madame Xi. Lehenik eta behin, joan zen gobernuak eraikina, eta han gelditu zen denbora luzez. Ondoren, egin zituen asko telefono deiak. Orduan ezagutu zuen neska bat eta tea etxe Kampong, eta ezagutzen duzun bezala, bere hartu zuen bere txabola on Batu Kalean. Beste gauza batzuen artean, zuen bildutako informazioa.
  
  
  
  Benetan. Toby Dexter behar dute zerbait nahi izan. Agian, zuen, nahiz eta pentsatu izan dugu lan elkarrekin. Inoiz ez dut jakin. Izan dut, pozik ez dugu joan planoan elkarrekin. Hau izan zen, oso jakintsua Toby izan zen, nahiz eta erabat auto-zerbitzatu.
  
  
  
  Noah jerked sokak. "Ez naiz egarri, Tuan."
  
  
  
  Berea, gehiegi. Bat izan nuen matrazea at Chevy da, baina ez dut uste, ez da edozein puntu galdu zion.
  
  
  
  "Gutxi batzuk besterik ez galdera gehiago", esan nion. "Orduan lortuko duzu zerbait edan." Non du egoitza Gorri Cobra egoitzan hall?
  
  
  
  Bere, ikusi zion izoztu. Hau ezagutzen zuen, corkscrew zetorrela, baina oraindik ez dakit nola onena erantzuteko. Saiatu zen irakurri nire adierazpen itzalak, baina ezin izan zuen. Izan zen, poliki-poliki, abentura sledgehammer atzera eta aurrera, bere begiak honako mugimendua balitz bezala mesmerized. Saiatu zen haur bat gezurra. "Ez dakit, Tuan. Zuen joan. Hainbat izan ziren zailtasunak. bi bertakoak gure inguruan harrapatu zituzten, eta torturatu. Nork jasan ahal izango betiereko tortura? "
  
  
  
  "Gure gizon egin da", esan nion. "Inork ez zuen hitz egin. Beste esan zidan dena. Zure spies honi buruz zekien eta dutenean Cobra, ordu batzuk barru. Hori da, zergatik utzi duzu, ez da?
  
  
  
  Orain zuen benetan sinesten hasi zen bere Shaytan. Bere, ikusi beldurra hazten bere bleary begiak. Ez da, beraz, askoz beldurra me, baina beldurra zer esan zidan. Eta, bada, esan zuen, litzaidake zuen hildako izan.
  
  
  
  Zuen nodded, goibel. "Hori da, Tuan."
  
  
  
  "Ondoren, non ez berri honetan camp datoz?" Non da Gorria Cobra orain?
  
  
  
  Esan zidan. Zuen galdetu arabera ego hau errepikatu hainbat aldiz, baina mantendu zuen errepikatuz, gauza bera. Zuen bat izan zen hiri-gerrilla eta sekula ez dira berri honetan camp. Horregatik, ezin izan zuen seinalatu zidan zuzenean. Bere uste izan zen, hori zen egia kontatzea. Ikusi ahal izan zuen hori handi bat izan zen, erliebe zion ez zuela ezagutzen kokaleku zehatza camp, beraz, emu, ez dute, gezurra eta arriskua lortzean zigorra duten ume, agindu zuen bere guztiak batera. Horregatik, fidagarria dut bere zer esan zidan. Litzaidake zuen get me nahikoa hurbil aurkitu Red Cobra. Geroztik, inoiz ez zuen ikusi plazerra mina edo ikaratzen gabe norbait oinarrizko beharrak, bere ego hasi oharkabetu bere apur bat. Antsietatea, gutxienez, nire ustez, da okerrago, minik edo hilda. Jakitea zoazen hil da heriotza baino okerragoa da bera. Beraz, eman dut, hau pobrea lasaia apur bat espero. Behin hori lortu arte, ez zuen jakin horri buruz.
  
  
  
  "Ez Cobra dute irrati harremanetan Beijing?"
  
  
  
  Zuen, zalantzarik gabe, blinked at bat-bateko aldaketa, noski. Ondoren, zuen nodded poliki-poliki. 'Bai, mesedez. Baina ez jada egun batzuk. Da, irrati zahar bat, eta da hautsi orain. Horretarako, egin behar izan nuen, zati berriak ... izan nuen lortzeko ego eta ekarri oihanean. Baina ez zen oraindik hainbeste egin... "
  
  
  
  "Nola ez dut hiltzeko Tuan Dexter eta hori pobrea puta?"
  
  
  
  'Bai, mesedez. Nahi baduzu, jarri horrela. Oraindik ere ari naiz egarri."
  
  
  
  'Duzu lortu. Zenbat gizonezko bat ez Cobra dute?
  
  
  
  Nik ez dut benetan axola. Dut oraindik ere aurre egin behar izan zion, ala ez du, hamar pertsona edo hamar mila. Bere ego besterik ez zen saiatzen bere lasaitu.
  
  
  
  "Ehun bat, agian. Agian batzuk gehiago. Edo gutxiago bada, ez ziren galerak. Baina ez dut entzun ezer horri buruz."
  
  
  
  Hau "Cobra" izan behar arretaz kontuan hartu izan ere, gobernuak oraindik ere ukatu aitortu ih da existentzia, eta ez gure hitzak esan horri buruz.
  
  
  
  Ez Cobra dute edozein beteranoak? The aldekoek duten borrokatu denean British ziren hemen?
  
  
  
  Batzuk, agian. Pixka bat. Ez da gehiegi ez utzi. Ari dira beldur eta nekatuta borrokan. Cobra bila gazte ."
  
  
  
  "Bertakoak? Semangs?
  
  
  
  Ego begiak ziren ia popping beren entxufeak. Zer gehiago egin zuen jakin zer gertatzen ari zen oihanean?
  
  
  
  "Ez da traba gurekin, Tuan. Dute, besterik gabe, begiradak eta, batzuetan, lapurtzen inguruan camp, baina, bestela, ez da traba gurekin."
  
  
  
  - Ezin Cobra ih kontratatu?
  
  
  
  "Zer da puntua, Tuan? Ez dira gehiegi ergelak ulertzeko gure irakaspenak, hala ere."
  
  
  
  Izan zen, ziurrenik, eskubide hori buruz.
  
  
  
  Bertakoak, basatiak, agian, ez bihurtu eredu komunistak.
  
  
  
  "Lortu dut, zerbait edan," Ume, esan zion. Bere, etorri zen egunean seraglio egiteko tresnak.
  
  
  
  "Eskerrik asko, Tuan."
  
  
  
  Eskertu zuen me nire azkar heriotza. Bere atari, aktibatuta zuen eta jaurtiketa ume, burua bidez bere luger. Ez zuen hau espero eta hil zen bere begiak zabal-zabalik bandera exekuzio baimena. Zuen arrastaka bere gorputza bat zabor pila, eta estali ezazu bere ego. Zutik dut mendi baten gainean harea, bere egin me mugitu nire oinetan, eta erabat lurperatu zuten. Ehun urte bat edo, beraz, bada, material erodes, aurkitu dute agian ego hezurrak.
  
  
  
  Bere gauza bera egin ego arropa eta pistola bat. Ez zuen informazio guztia eduki behar zuen. Horregatik, bere ahots lortu kentzeko dena.
  
  
  
  Ez zen seinale da, gaur egun, eta, ziurrenik, betiko, joan zen atzera Chevy eta hasi deskonprimitu aparkalekuak. Ez zen bat urezko ilargia eta euririk ez, beraz, ezin izan dut ikusi, argi eta garbi. Beste aldean zulo, non benetako oihanean hasi dute, aktibatuta ohiko oihanean zarata eta tximinoa oihuak.
  
  
  
  Nik ez dut inolako arreta guztietan. Pixka bat egin ondoren, desagertu egingo da denean horiek gau ehiztariak hasteko bere raids.
  
  
  
  Bere, biluztu eta Stahl jarri arropa bularrean. Dena kaki film labur bat Australian bataila cap. Saltzaile honek ondo aritu arren gurekin, ez du axola zer. Dena ez zen.
  
  
  
  Bat izan zen, Browning Safari fusil, zein izan zen ere erabiltzen kartutxo bat .458 Irabazi. magnum balak. Pentsatu nuen, hori izango litzateke baino ez okerragoa disko gogorra duten galdetu du. Hau izan zen, apur bat astunagoak, baina hori izan zen guztia. Bat izan zuen oihanean gerriko eta leku bat Busnell esparrua. Ikusmena bera izan zen egindako Bosch.
  
  
  
  Noiz berea izan zen, jantzi berriro, berea lurperatuta beste arropa eta arrastaka gainerako tresna ederki. Zuen ordenatuko bidez nahastea, bideratuta, eta zabaldu txartelak atera solairuan. Han ikasi zuen bere arretaz argia linterna bat.
  
  
  
  Toby Dexter du esku-marraztuko batzuk onak mapak gomazko landaketa eta bere inguruak. Ziren zaharra maps - agian zuen marrazten ih haur bat bezala -, baina ez bezala, askoz ere han izan ziren, ustez, aldaketa asko oihan eta mendietan Malacca. On kostaldeak eta hirietan, baina, halaber, benetako basamortuan. Izan dut irribarrea gisa ikasi nuen bere crumpled, crooked kopia. Toby bat marraztu serie osoa elefante markatzeko ibilbide nagusia.
  
  
  
  Ez dut erabili ahal izateko, ego-txartelak bat lortu nuen arte lick Koeale Lipis. Izan zen ezkutuko arabera ih motxila bat.
  
  
  
  Denbora zen prest utzi, oihanean zen isila izan ezik, soinu bakar bat. Bat ustekabeko quarrel tximinoak, kilkerrak, edo beste intsektu edo animalia baten antza basa faisaien. Izan dut inguratuta landaretza trinko, eta ez zen oso tentagarria gaua pasatzeko txabola batean. Baina ez dut oparoa nire borondatea eta sen, eta behartu neure inguruan exekutatu leku hau tximista bezala. Irten baino lehen, Chevy gidatzen bere sakon gisa, ahalik eta zabor pila bat eta eragin bat miniaturazko luizi erabat lurperatuta ego bi minutu.
  
  
  
  Itzuli zen errepidea, eta horrek orain glimmered suntsituta, ilargiaren. Pentsatu nuen hobe get erabiltzen da, delako dut gehien gastatzen nire bidaia bere gauez. Hau izan zen benetan aukera bakarra izan nuen. Inor ez da bere onean ibiltzen oihanean gauez. Bozkatzeko zer egin behar nuen, bada, bere posible bat harrapatzeko Cobra beldurrik gabe ego, Bere atzera joan lehen bidegurutze batera elefante trail. Elefante mendi modurik azkarrena da get oihanean zehar, nahiz eta ez beti seguruena. Edozein kasutan, bide emango elefante baduzu betetzen da.
  
  
  
  Banekien ez nuke betetzen elefante denbora luzez. Izan zen oraindik ere itxi zibilizazio hori. Elefante ekiditeko errepideak, eta seinaleak ez ziren bakarrik seinalatu zaharra ibilbide eta ohartarazteko bakar bat ergelak elefante zen bila arazoak.
  
  
  
  Zuen, halaber, etorri tiger herrian, baina hori ez da benetan traba me bai. Arraroa sendatzeko tigre bat izango da gaitz gizakiak, behintzat, gainera, zoro edo, beraz, madarikatua zaharra eta toothless, ahal dela, ez hiltzeko, beste ezer.
  
  
  
  Heldu zen elefante mendi eta aktibatuta ekialdean. Iparrorratza zen luminescent eta erraz irakurtzen da. Abantaila bat, Po Malay Penintsula da magnetiko iparrorratza beti puntu egia iparraldean. Ez galdetu zergatik, ez da besterik gabe. Lortu dut nire errodamenduak eta jarraitutako bidea.
  
  
  
  Bere, bazekien trenbidearen ez zen, beraz, wouldnt izan urrun me from. Bere apustua da onena lortzeko azken hau eta sartu benetako oihanean egunsenti aurretik. Zen lau o ' clock aurretik heldu zen Cretapi Trenbide-lubeta, eta besterik gabe, denbora ikusteko Coela Lumpoer-Georgetown gau express by pass bat blaring tronpa. Batetik amaieran oihanean, ikusi nuen joan da mimmo, bere windows glowing, radiating erosotasuna eta segurtasuna hori banekien ez benetan existitzen dell. Benetan nuke nahi izan bar autoa tipo hau. Bakarra izan zen, bezero eta zerbitzari izan zen, besterik gabe barruan ume, su-kutxa tren gainditu.
  
  
  
  Izan nuen botila bat Scotch whisky nire larrialdi motxila.
  
  
  
  Trena desagertu ikusmena, seguruenik zeharkatu trenbide. Oni ainguratuta ee batera teak erregistroak, beraz, elefante ez nahastea, ego eta erauzi out errailen. Beste aldean, I sartu oihanean, berriro ere, eta une utzi nuen trenbidearen lubeta, neure burua aurkitu dut basamortuan. Ez dut arreta. Berea, ez dago bat izan zen, baina eskerrik asko hori leeches ez begiratu elikagaien gauez.
  
  
  
  Ez da, bada, gauza bat kezkatuta nago, da leeches. Eta cobras.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  Eta leeches ez da traba me askoz. Amaieran egun, I izan liteke erre buruz dozena bat zigarroak. Ari dira, gogaikarriak, pushy bloodsuckers. Animalia hauek behar dute mota batzuk radar, zeren dute beti jakin non aurkitu duzu. Ikusiko duzu, hala nola, piztia bat makila bere sting sartu duzu, eta, beraz, txiki ahal izango duzu apenas ikusi ego, eta, ondoren, hasten da olatuak sortu tamaina duin bat txistorra zure odola.
  
  
  
  Lehenengo lau egunetan ez ziren, beraz, zaila da. Eguraldi ona mantendu, gutxienez by Malaysiako estandarrak. Berea izan zen bustitako bakarrik bi heren denbora. Goizero, egunsentirako aurretik, hartu zuen oihanean mendi, bat korronte elefante trail, eta, ondoren, joan. Ez zuen ikusi tigre bat oraindik, eta bakarrik bi pythons ikusi nuen bere ez interes-niri gutxienez. Ere izan dut karpa bat puente moduko bat, aterpe baten bidez tarp hori atxikia zen, zuhaitz bat edo behe-hazi mahats. Horri esker me to get, gutxienez, apur bat lehor denean izan nuen lo. Asko izan nuen elikagaien kontserbak, baina itsasten dut nire dieta. Izan dut hotza, jakina, zeren ez naiz ausartzen bat eraikitzeko sua. Batzuetan, noiz esnatu naiz, entzun nuen bere jaitsiera durian. Denean bere ego aurkitu bere, zoriontsu izan zen haur bat bezala. Ale-itxi zure sudurra . Durian mamia handienetako bat da jaki munduan, baina ez dute stink.
  
  
  
  Bere ale asko da, kontserbak, gazta, zein me egin constipated, baina apur bat kakao ur hotza lagundu duten. Nire matrazea hutsik zegoen, edan dut batzuk banbu ura. Laster ez dago nahikoa izango da erreka altuagoa lurrean. Batzuk hartu nuen sukarra pilulak neurri gisa, eta, beraz, ez nuen inolako arazorik izan zentzu horretan. Izan zen, ondo prestatu sakona oihanean. Beraz, erdi kasua da dagoeneko irabazi.
  
  
  
  Batzuetan nuke gezurra erretzea azpian olana, entzuten euria ezerk behera me on bat bezala merkantzien trena. Duzu entzun ahal izango da datozen luzea aurretik lortzen da han. Denean, azkenik iristen, trinko overhanging zuhaitz gisa jarduteko aterkiak, eta, batez ere, ur-fluxuak behera adarrak eta enborrak, bat osatuz milioi miniaturazko Niagara Falls. Duzu oraindik lortu bustia.
  
  
  
  Geroztik, ez zen denean, ez nintzen on ibilbide, ez dut ikusten inolako elefante. Baina ez nuen entzun bere. Bi edo hiru aldiz egunean mimmo toddlers artaldea. Elefante aurrean, emakumezkoen eta haurra elefante atzera. Zarata egin dute balitz bezala izan ziren eraisteko oso bat oihanean.
  
  
  
  Pixka bat, izan dut atzetik txiki basatiak duten Malaysians izeneko orangutans. Lehen begiratuan, chill ran behera nire bizkarrezurra. Pertsona hauek oso onak dira beren arku txiki eta pozoia geziak, baina ez dut asmatu ziren, besterik gabe, bitxia da, eta ez du nahi edozein arazoak. Nu bazterrera utzi bere, eta, ondoren, berriz, gora eman dute chase. Gauean zehar, hainbat kampongs pasatu da. Arazoak izan nituen txakurrak, baina inork ez du atera zen urtero, eta horrek bat sortzen ari da, ruckus. Behin lortu nuen mendialdean, nik ez dut kezkatu behar biztanleriaren jada.
  
  
  
  Azkenik, iritsi naiz abandonatu Kampong handik sunrise aurretik. Etzanda zegoen konpentsazio bat, batera korronte bat exekutatzen bere ondoan. Harritu nintzen aurkitu, hala nola, herri bat hemen. Batzuk herrietan izan ziren, beraz, goi-mendietan. Ego inguruan ibili da, eta egiaztatuko dena arretaz aurretik lotan erortzen barruan. Izan zen, hain zuzen ere bertan behera utzi. Batzuk etxeak thatched teilatuak, pila zabor eta dumpster. Gisa hazi da arinagoa, entzun izan dut, euria berriro. Erabaki nuen aukera bat hartu eta pasatzeko egun bat abandonatutako etxe. Ondoren, dut, azkenik, gai izango da hartu off guztiak nire arropa eta lehortzen behin.
  
  
  
  The Luger zen prest sua bezala da peeked guztietan sartu etxola. Besterik gabe, zati. Zuen oraindik ez du ulertzen zergatik kampong behar zen, beraz, goi-mendietan. Malaysians dira kostaldeko bizilagunek. Web gomazko landaketa izan zen, ia hirurogeita hamar mila ipar-mendebaldean, eta hurbilen dagoen herriko edozein tamaina, Koeala Lipis zen, hogei mila ipar-ekialdean. Bada, nire kalkuluak eta nire mapak ziren zuzena, ondoren, I zen nonbait arteko Raub eta Koela Lipis, altueran buruz 2000 metro. Bada, izan zen marrazten zirkulu baten erradioa hamar mila eta zentratua erdian kampong sabela, izan nahi dut begiratu Gorria Cobra camp nonbait barruan ego zirkulua.
  
  
  
  At the edge of the jungle, the rhinoceros txoriak esnatu eta hasi wheeze oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo-oo. Dut oihu antzeko zerbait "Shut up, duzu bastards," eta ez da laguntza me askoz. Haizea aldatu eta usaindu nuen durian. Jarraitu zuen bere sudurra, eta bat aurkitu kluster zuhaitz altu fruta batetik zintzilik horiek bezala soccer pilotak, nahikoa handi ih pluck.
  
  
  
  Malaysians hazten durian janaria, eta inguruan lur horiek zuhaitzak da txukun manicured. Zuen oraindik ez du ulertzen gist da. Etxe guztiak daude egoera onean. Oihanean ez zen overgrown oraindik, eta, ondorioz, gizakiak izan dira hemen hilabete bat baino gutxiago duela. Orain ih desagertu zen. Zergatik? Gaixotasun? Beldurra zerbait? Espiritu gaiztoak?
  
  
  
  Euria bota behera bezalako likido bat tornado. Espazio ireki, izan zen bezala zutik pean irauli bat euri kanoi. Ran zuen gehien berezi etxe-ziurrenik etxea Pengoulou, buruzagi, behin-eta iritsi da, besterik gabe, aurretik heavy rainstorm. Astindu zuen bere burua, eta begiratu atari. Izan zen bezala ikusten saiatzen baten bidez ur-jauzia. Handi bat, gogor zapi murky zilar-ur gris. Ezin izan zuen ozta-ozta ikus etxeak beste aldean espazio ireki.
  
  
  
  Ahal izango da hamar minutu, edo izan ahal izango da hamar ordu. Nik zigarro bat piztu batetik iragazgaitza kasuan, eta hartu off nire sodden arropa - usaindu nuen ona, gehiegi-eta erabaki saltatzeko gosaria, eta lo batzuk lortzeko. Izan dut apur bat deseroso hemen Kampong, baina ezin nuen imajinatu oinez hau jungle honetan eguraldia. Gainera, ez nuen uste izan dut askoz ere arriskuan. Gerrilla buruz zekien honen existentzia kampong, baina gobernuak tropak ere bazekien. Txiki bat izan zuen zalantzazko norbait etorriko litzateke hemen horien bitartez jarduteko helburu bezala. Guztiak egin behar izan nuen zen gezur txikia eta irrist kanpoan bezain laster iluna lortu. Bitartean, izan dut denbora lehortzen da. Lehen aldiz, bost egun.
  
  
  
  Zuen bezala pizten bere bigarren zigarro, bat entzun zuen hellish zarata oihanean hurbil. Erortzen zuhaitzak. Oihanean, jakin behar duzu, oso azkar ala soinu jakin bat esan nahi du arriskuan edo ez. Ezagutzen ez baduzu, hau egin ahal izango duzu, sorta oso bat exekutatzen egun batean. Ziren zaharra ustel zuhaitzak, beraz, ustel dutela, azkenean, jaitsi behera, eta ih arrastaka pisuak ehundutako liang eta beste zuhaitz ustel haiekin. Batzuetan, bat, hala nola, zuhaitz ustel tira hamar beste zuhaitz batera.
  
  
  
  Shell dutxa. Gutxienez, rhinoceros hegaztiak ziren, isilarazten. Bere, pentsatu larri bat izan zen ekaitz litzateke, ziurrenik, azken ordura arte. Bat egin zuen mota puente inguruan bere karpan. Era berean, hemen. Behar duzu hau egin Malay dom ez baduzu nahi muskerrak eta sugeak lortzeko zure aurpegia. Hau da, delako nipa palmondo zuhaitz hori estaltzen dute beren teilatu batera. Malay labezomorro dira beste nipu, muskerrak dira beste labezomorro, eta sugeak dira, beste musker. Ahotsa nondik zetorren. Ez dira, beraz, harrapatuta beren joko, irristakorra eta irensten, gero eta gehiago, hori dute batzuetan galtzen beren oreka. Malaysians ez dirudi kontuan noizbehinkako dragon zopa edo musker-en ih zakarrontzira. Baina ez dut wary bere.
  
  
  
  Bezain laster, tarp bota du gora, zerbait keinuka nire burua. Orain, I izan stubble zen, eta azkura. Erabaki nuen bizarra bere. Bat izan nuen altzairu kirurgikoa eremu ispilu eta jantokia tapa. Off hartu dut nire cap segundo batzuk eta, ondoren, hasi bizarra biguna euria. Alde batetik, nire jaw prest izan zen ikusi nuen mugimendua itzal bat ispiluan.
  
  
  
  Ez zen, beraz, askoz itzal bat bezala, mugimendu bat. Ospatu zuen ispilu arte habe eta koa izan zen, bere atzera atari. Bere, zerbait ikusi mugitu ez. Mantendu dut bizarra, erdi-konbentzituta nire begiak ziren engainatzen nau. Ispilu izan zen, iluntzeko, eta euri estalita sarreran soilik garden bat belo. Ez nengoen ziur, baina bost egun bakarrik oihanean ez utzi duzu hotza. Berea izan zen, oraindik bizarra, baina, ez du begi bat. Izan dut jantzita soilik pare bat film labur, baina bat izan dut jantzita luger zorrotik eta knife in beso bat sheath. Izan zitekeen animalia bat. Agian, tximinoa, agian, txakur bat itzuli du herrira arrazoiengatik bakarrik ezagutzen txakurrak.
  
  
  
  Jarraitu zuen ikusi bere. Euria hasi zen erori. I besterik ez zuten lan hori sentikorra zati pean nire sudurra noiz zion ikusi nuen berriro. Denbora honetan, bere ikusita, oso argi eta garbi, besterik gabe, bat baino gehiago bigarren. Izan zen gizon bat estalita mat, batetik euri zehar korrika konpentsazio etxez etxe. Ondoren etorri zen batean. Sartu zen laño etxe parean nirea. Ezarri zuen bizarra kit alde batera utzi eta, mantenduz bere begien gainean lerro sua atari, saiatu ordenatzeko itzazu. Nik ez dut uste handi bat izan zen arriskuan. Bat izan nuen, buzzer eta abisu argia eraiki nire buruan sartu, eta puntu honetan atera dute muntaketa. Baina, nahiz eta espero dut nire senak asko, ez dut fidatzen ehuneko ehunean. Izan dut enpresa bat herrian, eta izan zen niretzat jakiteko nor zen. Agian leprosoa atzean geratzen denean, besteak ezker. Edo ero bat atzean utzi, gehiegi. Bidaiari bat bezala, ni nor got galdu da, eta, orain, besterik gabe, babestutako batetik euria?
  
  
  
  Bat alderdien scout? Bat bidez ordezkariak Gorria Cobra. Bigarrenak, berriz, oso posible da. Jakitea partizan liderra izan liteke bidali gizon bat edo bi hemen, begi bat mantentzeko on kampong. Edo gobernuak indarrak dira crazy nahikoa aprobetxatu da. Eta arriskua, segadan.
  
  
  
  Erabaki nuen utzi zion niri etorri. Izan dut egun osoa, eta pazientzia asko. Bat erabiliz arin nylonezko lo poltsa bat bezala koltxoi zuen, bankuaren-sakatzen ordez, eta luzatu aurre egiteko atari. Bat izan nuen, Browning nire eskubidea eta Luger nire utzi, eta zuen itxurak zen lotan.
  
  
  
  Gauza txarra izan zen, hori dut ia loak hartu delako. Bere betazalak ziren, leaden. Bezain laster txikienak iradokizun gorria twilight harrapatu ikusmena bere, ala ez duzu lo ziren bere, edo noiz roar euria zetorren urrunago eta ia egin ninduen loak, behartu zuen, ireki berriro. Azkenik, izan dut nahi ikutu neure burua stiletto nire esku mantentzeko erortzen lotan, eta noiz berea sentitu bezala, lotan erortzen gero, berea slapped bera izterrean. Izan da, mingarria, baina lagundu du.
  
  
  
  Bat-batean, han zegoen, atari. Emakume gazte bat. Emakume gazte. Mantendu zuen, begiak ireki eta arnasten, aldian-aldian, balitz bezala ziren lotan.
  
  
  
  Eseri zen niri begira buruz minutu bat. Bere ikusi nuen dardara, prest exekutatu bat bezala kanguru denean, usaindu zuen tigre bat. Izan zen basati bat cute animalia hori izan zen tantaka euria eta nen bat besterik ez zen, hezea, erdi-sarong inguruan merkea batik hori ez da ezkutatzeko ezer. Bere lodi ile beltza zintzilik behera baino gehiago bere aurpegia, bustitako bidez, dezazun mehe trickles ur exekutatu behera bere enpresa, txandan, kafe-koloreko bularra. Malaysiako emakumeak dira hazten azkar. Estimatzen dut hori Ay zen hamazazpi edo hemezortzi.
  
  
  
  Dut, alegia snore eta mumbled zentzugabekeria batzuk. Izan zirudien jarraian.hau konbentzitu denean, bere bota zuen bere burua argi eta garbi at kontserbak janaria prestatu zen bere jan geroago, egun horretan. Ume hau izan zen gose. Atxikia zuen aurrera, lirain bat bezala gazelle, bere bular mamelonar. Hasi zen arretaz pila latak poltsa litzaidake zuen egin bere inguruan sarong. Nah hankak ziren labur baina marroia, eta bere ipurmasailak ziren mehea baina sendoa.
  
  
  
  Hitz bat gabe, sortu koa izan zuen eta zuzendutako the luger at Nah. "Arautuko ego behera berriro," esan zuen bere Malay. "Zuk ez duzu ezer hartu. Ari bazara gose, eman duzu zerbait jateko."
  
  
  
  Bat egin zuen ikaratu soinu zirudien datoz, nonbait, bere inguruan eztarria, eta utzi latak triki solairuan. Barre egin zuen bere. Bere hotel daki zuen, beraz, ez dut mamu bat inguruan oihanean edo mamu bat. Hartu zuen urrats batzuk atzera eta begiratu me at zabal amber begiak. Zuen beldur me. Dela sentitu dut. Baina ez zen beldur. Zuen itxaron markoa eta arretaz ikusteko zer egin izan dut berarekin.
  
  
  
  Poliki-poliki, bere jaiki, bat egin nah "luger" eta jarraitu zuen irribarre, erakutsiz hey, hori ez dut erabili nahi ego.
  
  
  
  "Apa gaiak?" "Esan dut hori ohiko agurra zentzugabekeria.
  
  
  
  "Hiri euritsua denboraldian". Ez zen oraindik ez irribarrea. Zuen zimur bere earlobe eta niri begiratu arretaz.
  
  
  
  Zuen nodded zion. - "Udalak. Izen eder. Zer egiten ari zara hemen, herri honetan, guztiak by zeure burua?
  
  
  
  "Dira asko sousa". - Ez ziren asko nahiko zailtasunak. Orduan konturatu nintzen aurkitu nuen benetako urrezko nirea informazioa. Baina une bat geroago, zuen ia galdu bere berriro.
  
  
  
  Bat-batean, bere begiak zabaldu beldurra. Adierazi zuen me at atzean eta oihu excitedly. "Ad oelar besar!"
  
  
  
  Trikimailu zaharrena munduan, eta ia lortu zuen harrapatu. Hain zuzen ere, ez dago bat izan liteke, dragoi handi me atzean. Izan zen ia bezain azkar dragoi bat bezala zuen usoa egiteko atari. Berea izan zen, pixka bat azkarrago eta bere harrapatu besterik ez zuen hit euria berriro. Borrokatu zuen bezala, katu bat, eta euria egin, bere belusatua azala leuna txiki bat bezalakoa da, python-en. Gogor bat izan nuen mantenduz bere distiratsu hortz zuri off nire haragia, eta borrokan, I, nolabait kudeatzen erauzi duten erdi-sarong off bere gorputza.
  
  
  
  Hala izan zen. Orduan konturatu zen bera izan zen, biluzik, gelditu zuen borrokan. Zuen groaned eta zutitu erdi-crouch, jarriz bere eskuak aurrean duten triangelu beltz bere sabelean. Jarri zuen bere eskua bere lerdena, beso eta bultzatu atzera bere etxean sartu. Etorri eta ikusi zure ohitura."
  
  
  
  Bere gainera, nahi suge bat, baina ez zen suge. Erdi-sarong bota bere, eta zuen slid sartu bezain azkar zuen blinked.
  
  
  
  Izan zen oraindik ere bustitako, baina egin zion, apur bat hobeto sentitzen.
  
  
  
  Bat izan nuen, lehor kamiseta nire ekipajea, eta noiz hartu dut eta jasotzen da hey, bere, sentitu nuen bezala Sir Walter Raleigh.
  
  
  
  I zen benetan aurrera begira neure burua, baina nintzen mesederako izan zen, inbertsio ona eta mutil hau ez zekien zer gertatzen zen munduko zati honetan.
  
  
  
  Erabaki zuen legea argia da, eta ez indarrean, gauza gehiegi. Agian, gero, lortu ahal izango dugu batera berriro. I izan zen, are gehiago konbentzituta hau jarri zuen nire kamiseta eta buttoned baino gehiago bere eder osoa bularrak. Ondoren, azkenik, me erakutsi zuen bere hortz zuri batean duda irribarre. Eta hitz egin zuen ingelesez!
  
  
  
  "Zaude bat Orang Poeteh?"
  
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. 'Ez. Ez Euskara. Monje Amerikaniki ".
  
  
  
  Bere irribarre zabaldu. Nah izan hortzak ederrak, eta ospatu zuen bere eskua. "American orangutas onak dira. Ez duzu eman Hiria zigarroak eta hezkuntza, Tuan?"
  
  
  
  Hey pizten da eta eskuarekin zigarro bat nahi Hey. Berak barre egin berriro. Zuen squatted behera Malay, arnasa sakon hartu, eta utzi kea bidez ihes bere cute little sudurra berriro. Aukeratu eskuineko arropa duzu, eta izango dira apaintzen harrera aretoan edozein Ekialdeko enbaxada. Edo edozein taberna Singapurren edo Hong Kong. Bere jarri, bere at ehuneko ehunean gainerako. Ez Txinatar, Tamil edo beste edozein odol. Eta bada bat Malay neska ederra da, gero, berak ere ezin ederra.
  
  
  
  Zati garrantzitsu bat edertasun hau izan zen hori izan zen erabat oblivious da.
  
  
  
  Hey opener bota. "Zerbait egin, Tondelaya. Gurekin egin, zerbait jan." Ez nuen lo.
  
  
  
  Berak bazekien nola kudeatu bat opener. Begiratu zuen atean eta pouted. "Euria da too heavy. Ez ikatza egiteko sua. Uste dut izan dugu jan hotza." Bere, chuckled. "Ez kexatu. Ez duzu hotz bat harrapatzeko, ez duzu?
  
  
  
  Begiratu me at She alboetara bezala ireki zuen latak. "Nik bakarrik hartu ih nirekin delako nago gosez. Hiria ez da neska txarra.
  
  
  
  Bere, adostu berarekin. Oso ona!
  
  
  
  Ginen bitartean jateko hotza marañon fruitu lehorrak eta gazta, berak esan zidan nola gertatu zen hori izan zen bakarrik utzi herrian. Zuen bakarrik egon bart geroztik, eta hori baino lehen, izan zuen ezkutatzen oihanean.
  
  
  
  Me pixka bat hartu du nahi zerbait irudikatu. I galdetu behar izan zion galdera asko, egin zion guztiek baino gehiago berriro hasi eta errepikatu. Bere auto hitz egiten hautsita Malay, eta bere euskara ez zen askoz hobeto. Baina bizirik gaude elkarrekin.
  
  
  
  Dena behera etorri zen hau: Herriko osaba, Isa, zuen behin izan da alderdien Japoniako aurka, eta geroago, une zail hauetan, aurka British. Une hartan, lortu zuen nekatuta borroka guztiak, eta gelditu egin da. Erretiratu zuen hau kampong delako, izan zen nahiko aloof, eta espero pasatzeko bere egun bakea. Ikasi zuen Hiria hautsita ingelesez gaur egun erabiltzen, eta bere esan made-up istorioak buruz British bizitza modu. Eta artean superstizio Malaysians, zuen zen ospetsua bere amesgaiztoak.
  
  
  
  Ez zuten etorri zatiak, baina ez zuten, ez ziren benetan super-ekoizpenak koloretsua, kolore hori egin denek stand amaieran (nire hitzak, ez Hirian).
  
  
  
  Hauetan zehar terrible ametsak, Isa garrasika urre. Urrezko asko. Kopuru handi bat urre eta hildako Japs on itsaspeko bat. Noiz esnatu zuen, ezin izan zuen ezer gogoratzen duten emu izan amestu edo esan. Edo, beraz, aldarrikatu zuen.
  
  
  
  Infinitua pazientzia, egin zuen bere errepikatu zati honetan istorio hainbat aldiz. Behar nuen pazientzia izan, zeren nahi izan zuen, beheko lortzeko istorioa ahalik eta azkar, eta Udalak ez du bere kabuz. Pixkanaka-pixkanaka. Dut, beraz, madarikatua pean nire arnasa eta hasi zaitez pixka bat nekatuta. Baina, arren, nire ezinegonak, jarraitu nuen entzun bere.
  
  
  
  Denborarekin, Isa gutxiago izan ametsak txarra, eta jarraitu zuen esnatu herriko gutxiago maiz bere oihuak. Jendea hasi da ahaztu. Jende gehienak ez du uste Isa zekien ezer ezkutuko urre.
  
  
  
  Gero, agian, besterik gabe, duela hilabete batzuk, Gorria Cobra etorri asmoarekin kontratatu kontratazio berriak. Orduan txarra aldiz itzuli zen, ez zen nahiko pixka bat ilusioz.
  
  
  
  Ez gehiago izango da borroka, eta hilketa, eta Osaba Gorod izango dute amesgaiztoak berriro.
  
  
  
  Eseri zuen bere haunches, erretzea da, begira, Hiria hazi ezinegonak eta eszeptizismoa. Baina nik ez dut eten bere. Izan zen oraindik ere euria ugari, eta izan dugu kateatuta kabina, beraz, ezin izan dut entzun. Lur jota, zuen yawned bere at, baina berak ez dirudi nabarituko.
  
  
  
  "Tuan, egin dut akats handi bat itzuli ondoren. Egun batean esan zuen, bere maitalea buruz nire osaba-en ametsak. Gehien terrible akatsa. Orain, guztiak ari dira hildakoak, delako esan dut nire osaba-en ametsak. Baina, nola liteke ezagutzen dut nire maitalea lan Gorria Cobra eta kontatzen ume, zer esango dut, emu." Nire nekatuta belarriak perked. Planteatu zuen bere eskua. "Itxaron, Tondelaya. Gehiegi da unclear. Nork esan zer nori?
  
  
  
  Nah asko izan pazientzia handi hau Fraide Americanica. Planteatu zuen bere ukabila eta zehatza likido eta odol ego bere behatzak.
  
  
  
  Bat daukat maitalea, Gorria Cobra laguntzaile, Toin. Ulertzen duzu?'
  
  
  
  Bere, nodded hori bai.
  
  
  
  Baina ez dakit bere maitalea zen Gorri bat Cobra (noiz emu esan bere buruz nire osaba da txarra ametsak. Ametsak horiek dira buruz urre asko, ezta?
  
  
  
  Zuen nodded berriro. Betiere, ahal izan zuen bezala ulertzen da.
  
  
  
  Gau batean, ondoren, Herri eta maitalea egin dute maite oihanean, esango dut em buruz nire osaba-en ametsak. Zuen irribarrez. Irribarrea dut bere at. Ez dut uste horri buruz bi edo hiru igandeetan."
  
  
  
  Hasi nintzen ulertzen zion.
  
  
  
  "Eta bi edo hiru igande geroago, aurkitu duzu zure mutil-laguna izan zen Gorri bat Cobra gerrilla?"
  
  
  
  Zuen stared solairuan. Bere aurpegia contorted. Eta noiz zuen, azkenik, niri begiratu, ez ziren malkoak bere begiak. 'Bai, mesedez. Aurkitu zuen."
  
  
  
  Ulertu bere. "Eta tipo hau zurea izan zen herri Gorri bat Cobra. Ekartzen zuen Lim Jang, lider Txinatarra partizan, argi eta garbi herrira. Ez da eskubide hori, Hiria? Zuen nodded. Malkoak ziren streaming behera bere aurpegia orain. Kanpoan, euria gelditu zuen.
  
  
  
  "Etorri dira indarrean pobrea nire osaba egia esan buruzko amesgaiztoak," Siti esan zuen. "Inguru urre. Esaten zuen, ez zuen gogoratzen. Esan zuen, etzanda, eta gogoratzen zuen, eta gogoratu behar zuen. The aldekoek oso pobrea, eta oso beharra urrezko. Esaten dute pobrea nire osaba, nor bat erabiltzen alderdien berak, Japoniako aurka borrokatu eta British, zauritu zen eta nekatuta borrokan, esan zuen, gogoratu behar da, eta marraztu mapa bat non hau urrezko ezkutatuta dago. Baina nire osaba, oraindik ere, dio, ezin zuen gogoratu. Zuen bakarrik, inguruan ohia partizan, eta ez du nahi bere lan berriak. Dio zuen, eta nahikoa izan eta borrokan hil. Nire osaba dio. Dute, beraz, azkenik, tortura ego. Egin dute me ikusi."
  
  
  
  Bere begiak ziren arnasketa. Bere hotel esan zion jarraitzeko, baina gelditu zuen, eta eskatu, beste zigarro bat. Eman zen, hau eta zabala herrialde bat, eta, ondoren, jarraitu. Bada, gelditu egiten zuen orain, pentsatu nuen furiously, dut tortura bere burua. 'Ona. Dute tortura zure osaba eta egin duzu ikusi. Ba al zuen hitz egiten? Egin zuen marraztu mapa bat aurkitu dezaten urrezko?
  
  
  
  Ez dut uste hau urrezko neure burua, baina ez dut erabat araua out bai . Bada neska hau izan zen, egia kontatzea, aukera izan nuen hiltzeko Gorria Cobra. Zuen konfiantza amesgaizto horiek eta ipuinak buruz hau urrezko, eta ondorioz, ezin izan dut aurkitu ego eta hil zion. Zuen nintzen kanpo txiki bat, puff kea eta ireki begiak zabal. Ez zen negarrez jada. 'Bai, mesedez. Ondoren, askoz agonia, nire osaba hitz egin zuen gora egin, eta mapa horiek. Marraztu zuen, leku bat non ez da urre."
  
  
  
  "Zer ba, zure osaba kontatu?"
  
  
  
  "On itsaspeko bat. Saiatu naiz Japoniar bat itsaspeko, luze hondoratu. Entzun dut bere, nire osaba esan zien."
  
  
  
  Oh, ene Jainkoa. Saiatu naiz Japoniar itsaspeko. Bere, bere burua astindu guztiak jarri nahastea barruan atzera leku batean. Galdetu zuen litzaidake zuen bere harrapatu bat jungle fever. Bada zuen gezurra edo engainatu me, bera izan zen onena gutxi aktore Malacca. Baina zergatik dell bera? Zergatik?
  
  
  
  Zuen mantendu nahian bereizi errealitate batetik fantasia.
  
  
  
  Non izan zen, Japoniar txalupa? Dut gehiago edo gutxiago espero bere esan dit hori izan zen horman zintzilik gainean durian zuhaitz erdian nonbait oihanean.
  
  
  
  Baina bere burua astindu zuen. Udalak ez du ezagutzen. Ez zuten erakutsi mapak, ez duzu uste?
  
  
  
  "Ziur zaude zer izan zen, Hiria?
  
  
  
  "Bere burua du lasaitu behera. Bere konfiantza, Tuan. Ez naiz crazy."
  
  
  
  Egin du zentzu batzuk. Baina banekien zerbait-zerbait onartzen me epaitu bere istorioa truthfully. Bada, izan zen, besterik gabe, apur bat Malay swindler, zuen laster izango da ezaguna.
  
  
  
  "Zer gertatu zen zure osaba ondoren, Hiria?"
  
  
  
  Zuen jaso bere lerdena marroia bizkar azpian nire kamiseta. 'Zuen, hilda. Gehiegi tortura."
  
  
  
  Bere hotel beharrak bere frogatzeko. "Non", galdetu nion slyly, " da ego gorputza?"
  
  
  
  Nik ez dut uste litzaidake zuen erantzuna. Malaysians nahi ez zintzilikatzeko inguruan gorpuak. Baina bada zuen gezurra, zuen behartu ee engainatzen nau. Egin nuen bere show me gorputza, ala ez zuen nahi izan edo ez.
  
  
  
  Koa izan zen, licked lizarra bere lerdena behatzak, eta nodded aldera atari. Bat-batean, euria gelditu, eta eguzkiak dirdira biziko baino gehiago hutsik kentzeagatik.
  
  
  
  Goazen, gizon. Erakutsi dut duzu pobrea nire osaba da gorputza
  
  
  
  Erakutsi dut duzu. Beste erakunde, gehiegi. Da guztiak han.'
  
  
  
  Bere, begiratu nah. "Zer beste gorputzak?"
  
  
  
  Bat egin zuen pazientziarik keinu. 'Denak. Guztiak inguruan herri honetan. Red Cobra hil denek herrian ondoren torturatu zuen pobrea nire osaba eta hartu mapa. Daki hori gobernuak tropak etortzen noizean behin, eta ez zuen jakin nahi buruz. Zergatik ez duzu ikusten, Tuan?
  
  
  
  Me egin zuen apur bat haserre. Berea izan liteke polita eman hey kamiseta bat eta janari batzuk, baina berea izan zen, oraindik ere nahiko mutu Fraide-American.
  
  
  
  Zuen egiten saiatu da Egun, baina ez zen gelditu ee batera barrikak bere Browning. "Ez hain azkar, Tonde-laya. Nola ez dut aurkitu izarrekin zer da hor? Agian Red Cobra pertsona. Bere...
  
  
  
  Jarri zuen bere eskuak bere lerdena izterrak eta niri begiratu infinitua ulertzeko. "Ez partizan, Tuan. Hori da, zer esan dut. Guztiak ari dira urre bila on bat Japoniako itsaspeko. Ezagutzen dut, nahi nuelako edu ih camp. Nik ez dut aurkitu, beraz, itzuli naiz hemen berriro. Pentsatu, agian, gobernuak tropak etorriko da, me hartu kostaldean, eta feed me. Baina ez dute etorri, bai. Hiria da, oso gose. Horregatik saiatzen naiz lapurtzen zure hezkuntza. Ezin dugu joan orain?"
  
  
  
  Jarraitu zuen bere atea. Fidagarria dut bere orain, baina ez dut utzi nire guardia behera jo zuen ekarri zidan zehar konpentsazio, inguruan kampong, eta zehar korronte bat irristakorra saioa. Nik ez dut uste bat izan zen alderdien bait da. Ez du inolako zentzurik. Bada, dute bazekien dut izan zen, Kampong eta aurkitu me, guztiak egin behar izan zuten joan zen, eta ni hil. Ez nekien zer uste jada. Gisa hurbildu gara licking bere bat-batean konturatu zer uste. Kiratsa ikaragarria zen. Jarri dut nire behatzak baino gehiago, nire sudurra eta lotuta zapi bat bere inguruan aurpegia. Litzaidake zuen usaindu heriotza aurretik, baina hori izan gainditzeko dena. Izan zen bezala, gudu-tik duela aste bat, non gorpuak utzi zituzten eguzkia.
  
  
  
  Etorri gara ertzean estu eta sakona amildegi. Kiratsa igo bezalako gas zingira batean. Adierazi zuen behera.
  
  
  
  "Hemen duzu joan. Esan dudan bezala da. Denek herrian hil da, eta irauliko hemen. Naiz bere beldur eta ezkutatu oihanean, bestela, hiltzen dut gehiegi."
  
  
  
  Begiratu zuen nahaspila inguruan sakabanatuta gorputzak. Horietako batzuk izan ziren, dagoeneko estalita impenetrable oihanean, baina beste batzuk izan ziren ikusgai. Buruz seigarren basurdeak ziren elikadura bakean, grunting eta miatuz usteltzen jarraitzen du, jaramonik digu. Ez dio axola nola cool bere nam izan zen, eta guztia arren, ezin izan dut orain ikus-eremu honetan, oraindik berea bezala sentitu nire bizitza zen bihurrituz. Bere, jiratu egin zen.
  
  
  
  Berak adierazi gorpuak berriro eta ukitu nire besoa. "Ez duzu behera joan? Agian erakutsi dut nire pobrea osaba, Tuan. Gogorra izan daiteke aurkitu, baina ezin dut ematen saiatu da. Ondoren, uste duzu, Hiria, ezta?
  
  
  
  Zuen arrastaka bere kanpoan amildegi. "Udalak bere ustez, orain", esan nion. "Bizkortu, Tondelaya, dezagun infernua atera hemen."
  
  
  
  "Nor da hau Tondelaya duzu me deitu, Tuan?"
  
  
  
  "Oso neska polit liburua."
  
  
  
  Zuen beat me zuhaitzaren enborra. "Nola izan zen filma, Tuan?"
  
  
  
  "Bai, filmak bezala."
  
  
  
  Itzuliko gara Kampong. Oraindik ez dut sentitu bezala gora bota, eta odola zen pounding nire tenpluak. Nire begiak ziren erretzea. Ezagutzen zuen, sintomak eta borrokatu horiek. Orain ez da denbora erori odin baino gehiago, nire arraroa egokitzen itsu amorru. Batzuetan hori gertatzen da niretzat, baina beti bihurtzen da, nire lan eza. Bat haserre pertsona akatsak egiten, eta ezin izan dut ordaindu egiteko beste akats.
  
  
  
  Jarraitu zuen chatter hegazti bat bezala inguruan oihanean. "Hori Tondelaya, Tuan, izan zen nahiko. Oso ona?'
  
  
  
  Ozta-ozta dut entzun bere. "Bai", esan zuen absently. 'Izan zen, oso ederra. Eta izugarri txarra."
  
  
  
  Zuen pausatu gisa zeharkatu dugu eta espazio ireki eta iritsi kabina berriro, non nuke utzi nire gauzak. Orain izan zuen bere burua kontrolpean berriro. Gauza bat zuen, ez zekien ziur: she was oso kezkatuta nahi du hil honetan Lim Jang. Normalean, ezer ez zen bat baino gehiago bilatzea, baina une honetan behar zuen gozatu nahi dutenak.
  
  
  
  Guy hau izan zen, nahiko erraza. Noiz lortu dugu atzera kabina, eskatu zuen, " Zein da zure izena?": "I Am pretty, Tuan?"
  
  
  
  Bere, Hey chuckled. "Zu zara eder, Hiria. Get me laguntzeko prest, orain, delako behar dut mugitu."
  
  
  
  Joan zen lanera. "Baina ez naiz txarra, Tuan," esan zuen. "Hiria ona da neska. Uste dut, horregatik, ez duzu me deitu Tondelaya.
  
  
  
  Absently berea, adostu berarekin. Zuen zigarro bat piztu eta ikusi bere pack bere gauzak. Ondoren, luger eta stiletto hautatuta bere, hartu Browning off bere sorbalda, eseri eskailera, eta Stahl itxaron.
  
  
  
  The Kampong lurrunetan. Bere izerdia. Bitartean ketua zuen berea, utzi zuen bere pentsamenduak exekutatu wild berriro.
  
  
  
  Izan zen benetan bere bidean Gorri hau Cobra. Sarraskia herrita frogatu da. Bat izan zen ego-estiloa. Gogoratzen dut zer Ben Thomson izan esan zidan buruz sarraskia Indonesia. Esan zuen, da, baizik eta melodramatically. Lim Zhang retaliated eta hil guztiak Bengalis zeharkatu baino lehen Itsasartea Malacca.
  
  
  
  Orain, zuen suntsitu osoa Kampong, beraz, inork ez du esan gobernuak tropak. Zuen jan eta behin azken pan, itxura eginez balitz bezala, herrita izan josia beren poltsak eta utzi beren kabuz. Une batez, galdetu zuen zergatik ez zuen erre herrian, baina gero ulertu zuen. Oihanean, ahal izango duzu, batzuetan, gutxiago izan baino hogei metrora zure etsaia, nahiz eta jakin gabe. Edo du busti du bere burua erabat. Baina Gorria Cobra zen gehiegi smart hori. Hala ere, egin zuen akats bat. Utzi zuen Hiria irrist kanpoan oihanean sartu ezkutatzeko.
  
  
  
  Zuen joan gimnasioa inguruan nire ekipajea. Esan zuen. "Oraindik ez duzu aurretik, Tuan. Hiria jarraitzen duzu.
  
  
  
  Bere, begiratu nah. "Kuda, hartu neurrira, zoaz?"
  
  
  
  Bere marroi sakona begiak zabaldu at bandera baimena egiteko.
  
  
  
  "Etorriko naiz zurekin, Tuan. Zer uste duzu. Duzu joan Gorria Cobra. Berea, gehiegi, ezta? Doa zuen lehorrera bat Japoniako itsaspeko. Duzu jarraitu zion lehorrera, irabazi ' t duzu?" Noa behera oinez hondartzara beste bat aurkitu eta aurkitu berriro etxera, ezta?
  
  
  
  Zergatik ez?'
  
  
  
  Beraz, ez du zentzu handirik izan zentzuzko bat. Ez zuen benetan pentsatzen da, baina, jakina, ezin zuen bakarrik utzi behar du hutsik ageri kampong zain gobernuak tropak ekarri atzera bere zibilizazioa. Hartu ahal izango du, horiek igandeetan, are gehiago hilabete, hori egin ahal izateko. Baina, orain arte bere berarekin itsatsita. Berea zuen, shrugged. "Ondo da, Hiria. Baina gogoratu honek - joan behar dut azkar, eta ezin baduzu mantentzeko me, ez dut utzi duzu atzean. Gainera, uste izan dut, oso gogor, eta ez dut nahi zure chatter. Zer esango dut, eta ez galdetu galderak. Da argi hori?"
  
  
  
  Zuen blinked eta zimur bere sudurra.
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Gogoratu hau. Bere boss. Bada, ahaztu, eta arazoak sortu - edozein arazo jartzen zuen euskara, ez dut utzi duzun Tigreak." Hala izan zen. Ziur. Guztiak Malaysians beldur dira tigreak, baina, batez ere, emakumeak dira beldur, nahiz eta ihra.
  
  
  
  Keinuka bere begiak bustiak, inguruan begiratu zuen at oihanean. "Ez hitz egin Rimau, Tuan! Hau zorte txarra ekartzen. Oso. Noiz entzuten dute beren izena, rimau gerta daiteke - bat naiz neska ona da, Tuan. Ez naiz eragiten arazorik. Agintzen dut.'
  
  
  
  Izan dut inguruan piztu zuen, beraz, ez litzateke me ikusiko giggle. Berrogeita hamar kilometrora, agian, ez zen Rimau. Denean bere aurpegia, azkenik, zuzentzeko out, esan zuen: "joan Zara cobra camp begiratu gabe. Hori da, zer esan duzu.
  
  
  
  "Hori da, zer esan dut, Tuan."
  
  
  
  "Non dago aretoan?'
  
  
  
  Adierazi zuen ekialdean. 'Leku berean. Eguneko bidaia bat jungle bidez ".
  
  
  
  "Ondoren, utzi joaten", esan nion. "Erakutsi behar duzu me."
  
  
  
  Eguneko bidaia bat oihanean esan daiteke urrun edo hurbil arabera, oihanean. Baina Lim Lang zaharra camp eman ahal dit abiapuntu. Bada, izan zuen ehun bat pertsona eta guztiak ziren elkarrekin bidaiatzen, orduan ez litzateke zaila izango, horiek aurkitu behar. "Agian ez zuen zuri handia hunter ondoren," pentsatu nuen, " baina bada ezin dut, nahiz eta mantentzeko koadrila bat zenbakiak, hobe dut eman sortu eta bizi bat txiki baserria."
  
  
  
  Besterik ez zuen espero Gorria Cobra, ez dute sentries ikustera Ego itzuli da.
  
  
  
  Jaso ahal izango duzu bere tik gora bere ekipajea. "Goazen, andre."
  
  
  
  Hartu zuen urrats bat atzera, " ez dut zuk egitea, Tuan. Ez da zaila. Da emakume baten lana ."
  
  
  
  Zuen shrugged patted eta bere eskuineko eskua. Besterik ez bada, litzaidake zuen nahi izan.
  
  
  
  Zuen laster aurkitu zuen baino smarter izan dut. Inguruan Kampong, geure burua aurkitu dugu egia bat nahiko trinko oihanean. Aurrera egiteko, behar izan nuen bidez moztu pasarte bat parang. Izerdi blai nire begiak eta I zen erabat murgilduta gatz bainu denean horiek godforsaken leeches hasi zen bildu.
  
  
  
  Nire atzean, Hiria abestu abesti bat egiteko tigre cute. Oso adeitsu abestia. Horrexegatik da guztiak tigreak onak izan ziren gizon zaharra, eta horietako batzuk, izan ere, izenburuak bezala, "zure noble". Eta ez errespetagarria eta leiala tiger litzateke hondakin bere denbora on bat pobrea gutxi Malay neska.
  
  
  
  Ez nuen lortu. Zuen asmatu hori ez zen ezer abestia aurka tigreak jateko American orangutas.
  
  
  
  Jarraitu zuen, giggle. Noizean dugu gelditu nahi eta erre da leeches.
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Siti zen eskuineko. Hartu zuen guztion eguna iristeko Gorria Cobra camp. Ordu batzuk igaro ondoren, zuen aurkitu zuten apal aztarnak trail, eta hau egin hike apur bat errazagoa. Baina, era berean, gehiago arriskutsua da. Izan nuen jasotzeko abiadura eta kontuz sentries, tranpak, tripwires, eta abar. The aldekoek oso gai honetan.
  
  
  
  Salbuespen batzuk leeches, ezer ez lanik gurekin itzuli ondoren. Ohi bat harrapatu dugu pantera bat snarling at digu, eta, ondoren, ran away. Eta egun batean bat topatu dugu web zen dagoeneko sendo gisa nylonezko. Izan nuen moztu off nire ego bat parang jarraitzeko.
  
  
  
  Eguzkia hondoratu azpitik horizonte gisa iritsi gara handiko lurrean. Oihanean thinned, eta gure estaldura murriztu zen. Hau egokitzen me gutxiago. Iritsi gara mehe ridge ekarri berde, errepide eta jarraitu da. Noizean behin, izan dugu aurre geruza granitozko. Harria izan zen, beraz, zahar eta gainbeheraren duten ego ezin erraz lan egin pala batekin. Bezain laster gauzak lurra jo zuen unea oinen pean, I irrist egin eta ia erori zen pitching. Ondoren, joan ginen, nahiz eta motelagoa.
  
  
  
  Euria hasi zen hirugarren aldiz, egun horretan eguzkia iritsi mendebaldeko muga zerua. Gorod, nor isila izan da egun osoan, astiro-astiro deitu zidan.
  
  
  
  "Ez da harrizko horma bat du ondoan eta ahal izango duzu, joan behera eskaileretan betiko. Ikusiko dugu Gorri Cobra camp.
  
  
  
  Eskubidea izan zen. Hori gutxi aterpe utzi genuen erabat desagertu zen hemen, eta ez ziren berrogeita hamar pieza biluzi rock nire artean, eta amildegiaren ertzean. Zuen gelditu eta entzun. Iluna zen, eta, nonbait, ezin dut entzun erakarpen korronte bat. Zuen motioned bere lo non izan zen, eta arakatu ertzean labar.
  
  
  
  Erabiltzen dut prismatikoak aztertzeko egoera azpitik. Sentitu nuen irekietan. Ez da ezer mugitu. Camp bertan behera utzi zen.
  
  
  
  Orain zuen sistematikoki aztertu camp prismatikoak. Ez da ezer mugitu. Ez ziren kobazuloak, zakarra aterpetxe, eta scorched zirkuluak antzinako hearths. Estu bat stream zen ezerk bidez camp at, abiadura handia, spraying apar zuria inguruan distiratsua, ilun harri.
  
  
  
  Ez zen restroom alde, oraindik pole duzu squat on. Ez zen pila bat trash hurbil. Orain arte bezala, ikusi ahal izan zuen, ez zen bakarrik bainugela bat, horrek esan nahi du, ez ziren emakume Lim Jang. Eskubidea. Ben esan zidan, Txinatarrek ez dute zerikusirik, emakumeen eta mantentzeko ih oso urrun beren udalekuak ahalik. Batzuk ascetic hiltzaile, gizona nor zen ustezko bere hiltzeko. Hauek dira gehien arriskutsua pertsona.
  
  
  
  Camp ikasi bere hamabost minutu lehenago seinaleztapena Hiria aurrera egiteko. Izan nahi dut arriskatu. Hemen gaua igaro dugu, eta egunsentian jarraitu dugu pista.
  
  
  
  Zuen nirekin ibili bidez biguna euria. Ez zuen hitzik esan digu horri buruz egun osoan, baina banekien ekipajea zen heavy lortzean. Ego, bere altxatzen off bere bizkarrean eta adierazi kanpina.
  
  
  
  "Egonaldia dugu hemen gaur gauean. Nola lortuko dugu behera? Adierazi zuen alboetara at amildegiaren aurpegia. "Eskailera, Tuan."
  
  
  
  "Zer eskailera?" "Ez dut ikusten eskaileretan."
  
  
  
  Berak ekarri zidan ertzean amildegi eta erakutsi zidan lehen lodi egurrezko peg bultzatuta sartu weathered granitozko horma. Eskailera!
  
  
  
  Ikusi zuen nire aurpegia eta barre egin. "Oso ondo, Tuan. Bera izan zen behean. Strong nahikoa."
  
  
  
  Izan zen, indartsu, baina ia nire pisua. Batzuk, horien inguruan eskailera creaked eta mugitu horribly zuen bezala, behera joan. Niri jarraitu zuen tximino bat bezala kate bat.
  
  
  
  Esan dut hey, egosten afaria izan dut, berriz, snooping inguruan camp. Ziur izan dut orain dela bakarrik ginen eta segurua da, baina bere nahi nuen, erabat ziur egoteko. "Sua, Tuan?" Naiz bere egiteko bat ona da, bazkari on sua."
  
  
  
  Zuen nodded bat norabidean kobazuloak bere inguruan. Ez zuen haitzuloan. Oso txiki bat sua, ados?
  
  
  
  "Ikusten dut, Tuan."
  
  
  
  Ez zen ezer geratzen camp. Nahiz eta hutsik balak. Partizan ez dute nahikoa ammo pasatzeko ih buruzko ariketak. Ibili zen azkar bidez camp eta nabaritu karea izan dira bota latrine kentzeko kiratsa. Hau esan zidan zerbait gehiago honi buruz Lim Jang. Izan zen bat, baizik eta zorrotza gutxi hiltzaile. Jarriz karea hemen izan zen alferrikakoa eta garestia zama.
  
  
  
  Denbora lortu nuen atzera haitzuloa, euria gelditu zuen. Arratsaldean izan zen, epela, hezea, eta bete-usaina du oihanean. Haizeak jotzen zuen mendebaldean, bat egitea apal usteltzen kiratsa batetik lokatz putzuak eta mangladiak padurak, ito guztiak beste usain inguruetan, nahiz eta distantzia hau.
  
  
  
  Ez zen sute txiki bat erretzea sarreran haitzuloa. Ez da seinale Hirian. Nire motxila ireki zen. Naiz duin bat pertsona, eta gorde dut nire gaiak gisa txukuna ahalik, baina ez da asko infernua bat utzi duten garbiketa.
  
  
  
  Inguruan begiratu zuen eta deituak softly, " Hiria?"
  
  
  
  Erantzunik ez. Usaindu nuen janaria, eta ikusi zuen, ireki zuen, hainbat latak eta jaitsi ih edukiak sartu nire camping erretilu, hau da, orain berotzen on bat flat rock sute batean. Izan zen elikagaien kontserbak, baina usaindu bat bezala Waldorf Astoria sukaldea. Baina ez nintzen oso gose denbora. Non ez duten puta joan? Hartu zuen Browning bere sorbalda eta ibili zirkulu arroka aurretik. Bada txiki honetan slut me iruzurra da nolabait ...
  
  
  
  Atera zuen iluntasuna bidez, marmarra zerbait aitortzen dut urrunean, bat bezala Malay love song. Izan zen, leuna eta distiratsua. Sua izan aktibatuta bere distiratsu azala marroia belusezko. Zuen orratzez sortu bere eder ile iluna eta, nolabait, orratzez sortu ih, ziurrenik, egurrezko makilak zuen tronpa. Nonbait, aurkitu zuen almendra adarrak eta lotuta ih bere ezkerreko belarrian. Garbitu zuen, bai bere sarong eta bere burua. Zuen egin nire ordezko kamiseta, arretaz tolestuta lehortzen, alde batetik, eta bakar bat xaboi-pastilla beste.
  
  
  
  Ikusi zuen nire adierazpen, misread nire ego, eta bildu xaboi-pastilla. "Oraindik ez duzu nirekin haserre, Toin?" Hiria maite polit bat bainu arratsaldez.
  
  
  
  "Ez naiz eroa", esan nion. Hura izan zen hartu xaboi. - "Prestatu edu. Dut bainu bat hartu neure burua. Batzuetan, ona izan duzu ideiak, Hiria.
  
  
  
  Zuen aurkitu zen arabera txiki bat igerilekua non zuen garbitu eta hartu bainu nire bizitza. Utzi nuen bere arropa, eta armak hondartzan, saiatzen jarraituko itxi gisa izan dut, dezazun bar xaboi kanpoan garbitzea kiratsa oihanean. Pentsatu nuen banekien zer zen gertatuko, baina ez da benetan traba me. Ez du axola. Berea izan zen, beste mundu bat. Washington eta New York, Londres, Paris, Singapurren, eta, nahiz eta Kuala Lumpurren ziren, ezer baino gehiago, puntu neutro denboran eta espazioan. Zer izan zen, idatzi zen gertatuko. Izaera hartuko du bere ikastaroa. Botoa zer gertatzen den orain zaudenean oihanean.
  
  
  
  Itzuli zenean koba, eda prest zegoen. Jaten dugu, eta postre hautsi dut zenbait taberna txokolate zatitan. Orduan guk erre, eta hitz egin zuen ordubete inguru, eta asko lortu dut informazioa nah, eta ez zuen, nahiz eta jakin nah izan da. Stahl jarri guztiak kanpoan arretaz eta itxaron.
  
  
  
  Neure burua aurkitu dut egoera berezia, non ez da benetan axola niri. Ez zen lizunkeria hori bidali dit. Egiteko prest zen fun behin horrexegatik da, baina bere betiko ez zen joan-indarra da, inolaz ere. Pixka bat egin ondoren, aurkitu dut neure burua yawning. Jaiki zen eta sartu haitzuloa. Hiria izan zen niretzat.
  
  
  
  "Tuan?"
  
  
  
  "Zer da hau, hiri bat?"
  
  
  
  Berak adierazi lo poltsa bat etzanda irekita hare lurrean. 'Dugu lo poltsa bat elkarrekin, ezta? Beldur naiz lo bakarrik."
  
  
  
  Irribarre egin nuen, bere at. "Tigreak berriro?"
  
  
  
  "Tuan". Planteatu zuen hatz bat bere ezpainak. "Ez hitz egin Remaus. Mesedez, ez esan niri.'
  
  
  
  "Apologies, Hiria. Ez dut berriro egin."I zen benetan sentitzen dut. Nork daki ezer sentitzen besteen beldurrak?
  
  
  
  Afaria, jarri zuen nire kamiseta. Orain, berak hartu zuen off bere ego eta eserita zegoen nire aurrean, erdi-biluzik. Azken sutzar saint erori zen koba eta ukitu bere bularrean gorria tronpa behatzak. Bat egin zuen mugimendu azkar, eta erdi-sarong jaitsi zen bere oinak at. Orain ez zuen estaltzen saiatzen bere burua. Hartu zuen norabidean urrats bat me eta ospatu out bere eskuetan.
  
  
  
  "Egun osoan dut uste duzu maitasun handia, Tuan. Naiz asko mina hemen ."
  
  
  
  Ran zuen hatz bat behera bere sabelean, eta bere azala glowed batean firelight.
  
  
  
  Ezer baino gehiago, esan zidan, hori izan zen, zintzoa eta hori izan dut konfiantza bere. Izan zen bezala, sinple eta erraza bezala oihanean bera. Bizirik iraun ahal duzun bezala askoz, baina hiltzen denean zure denbora dator, eta zeure burua askatu behar duzunean.
  
  
  
  Irribarre egin nuen, bere, eta zuen snuggled sortu zidan. Almendra sortatxo usaindu goxoa, baina ez baita goxoa gisa bere gorputza malgua. Ez zuen jakin nola musu, eta nik ez dut saiatu bere irakasteko. Dugu ezabatzen, bata bestearen aurpegiak elkarrekin Malay bidea. Sudurra sudurra, cue masaila, eta, batzuetan, ahoa ahoan. Bere txiki-txiki nipples nire bularraren kontra estutzen zuen bezala hasi zen biluzten nau.
  
  
  
  "Gustatzen zait, Tuan. Oso ona da.'
  
  
  
  Tuan gustatu, gehiegi.
  
  
  
  Noiz dugu, nolabait kudeatzen ederki sartu lo poltsa bat, hasi zen komando hartu. Berak esan zidan zer egin. Jakina, maitasunez eta ilusioz, baina oraindik ez zuen esan zer egin.
  
  
  
  Lehenik eta behin, zuen tematu etzanda, bere itzuli dit. Denean zuen eutsi zion, eseri zen bere kabuz. "Oso ondo ezagutzen dut, Tuan. Utzi Hirian egin da. Hobeto Malay. Zuen barre goxo. "Zergatik ez horiek guztiak American orangutas dakit nola maitasuna egiteko? Modu honetan, uste dut. Hiria da, sociable eta ez daki nola lortu dena Toin. Guztia. Bota zuen bere belaunak gora, orain arte bezala, ahalik eta lo poltsa eta hasi mugitzen me bidean. Ondoren, zuen groped arteko nire hankak, eta ekarri nau zehazki non egon behar nuen. Aurkitu zuen nire eskuak eta jartzen ih bere bularrean. Ondoren, hasperen egin zuen eta hasi zen zabaltzen du bere burua, nire aurka. Bultzatu zuen, bere gogorrean. Zuen moaned eta xuxurlatu: "Ez, Tuan. Oraindik ez. Lasaitzeko behera. Ez mugitu. Utzi Hirian egin da ." Hiria bere galdetu egin behar da. Eta Udalak bazekien nola egin. Bere ahaztu hey, ia ez duzu aktibatuta hamazazpi. Hutsa izan zen animalia fun, eta litzaidake zuen inoiz bizitako ezer nahi du berak. Zerbait esaten, zeren egin nuen gauza batzuk. Batzuetan, nik uste dut, gehiegi.
  
  
  
  Nah izan muskuluak eta horrek berak bazekien nola hartu gizon bat, estutu zion, eta ederki guztiak ego atera zion. Noiz bihurtu zen gehiago urduritzen, hasi zen sob eta moan. I snuggled arte bere bularrean eta lurperatuta nire aurpegia bere lepoan, eta ile lodi, gozo usaina almendra, eta ez hain desatsegina girlish izerdi seeped sartu nire sudur-zuloak. Joan da eta on eta on ...
  
  
  
  Azkenik, bere ahots bat izan zen, etsi xuxurla. "Orain, Tuan! Ez da orain! Orain egin da ... eeeeeeeeeeeeeeeeeee.
  
  
  
  Haitzuloa shrouded bigunak argi gorria, eta egunsentian bat bezalakoa zen thunderclap, bete rumbles eta cymbals. Kanpo utzi zuen garrasi bat hori izan zen, ziurrenik oraindik ere entzun Singapurren, eta bada ez ziren gerrillari ezkutatzen arloan, zuen hildako izan orain.
  
  
  
  Jakina, ez zen hilda. Baina mota I sentitu da. Noiz izan zen, azkenik, gai arnasa hartu eta berriro hitz egiten, esan zuen, " Hiria?"
  
  
  
  Ez zuen erantzun. Bera izan zen, azkar lo.
  
  
  
  Ume baten izaera.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  Ez zen gogorra aurkitu Jung ondoren Lim. Izan zen epigrafe ekialdean zehar zahar bat elefante mendi - gutxienez arabera Toby mapa zahar - eta ekarri kostaldeko tarte arteko Pattani eta Kota-asko inguratuta ma, nahiko hutsik ageri kostaldeko tarte. Ez dago gomazko landaketak berehalako hurbilean, eta lata meategiak izan dira bertan behera utzi da urte askotan. Aztertu nuen Britainiar bat topografikoak mapa eta ikusi oihanean iritsi arte itsasoa eta beheratu benetako hondartza hareatsuak.
  
  
  
  Berriro ere, zuen zen eskertu hau izan zen ekialdeko kostaldean, ez mendebaldeko kostaldean. Hori izango litzateke terrible bat ideia. Mangladiak, krokodiloak eta buruz laurogeita hamar espezie venomous itsas sugeak, eta horrek, oso zaila da mugitu ez.
  
  
  
  Red Cobra inoiz bidaiatu aurretik. Baina orain egin behar dut bera mantentzeko sortu zion, eta, agian, harrapatzeko zion. Zuen bilakatu zen, gero eta gehiago konbentzitu ez dagoela zerbait izan liteke egia buruzko istorioa urrezko eta Japoniako itsaspeko. Azken finean, zergatik bestela litzateke Cobra amore eman bere estali eta utzi oihan - oihanean, non izan zen, seguru - eta burua ireki shore, non egongo litzateke zaurgarria egunaren bigarren behin. Hori bastardo behar dute arrazoia oso ona egiten ari da hau.
  
  
  
  Hiri handi bat izan zen bidaiatzen laguna. Mantendu zuen bere hitza, eta ez zuen hitz askoz. Egin zuen bere burua moduko bat palma-hosto, eguzkia hat, igarotako denbora erdia egitea ekipajea eta mantentzeko me. Eta hartu zuen ahalegin batzuk aurrera nah.
  
  
  
  Zuen nahiko hotz-blooded emakumea. Bigarren gaua, noiz sortu dugu camp, harrapatu zuen bat parang eta ebaki bat mamba erdia, eta horrek ez zuen ikusi. Izan zen bat baino gutxiago metro kanpoan nire oinetan. Mamba mota bat da cobra zeinen ziztadak ez du onartzen bizi nahi duzu bost minutu. Bat lortu zuen chill noiz hil zuen, mamba, baina bildu zuen gora bat parang eta bota azpia. Begiratu me at She bihurri irribarre batekin.
  
  
  
  "Hobe duzu ikusi zure urratsak, Tuan. Hiria beharrak zure babesa.
  
  
  
  Umea ez zen beldur askoz baino beste tigre, baina gehiago izan zen out kalterik.
  
  
  
  Bera izan zen, oso superstizio, eta noiz etorri gara herensugearen tenplua, ez zuen nahi beste inora joan. Hey, ez ni bezala egiten da, bai.
  
  
  
  Gelditu gara onak estali, eta suge tenplu aztertu da prismatikoak. Zutik zegoen, ehun bat metro aurrera mendi, konpentsazio bat basoan beraz, overgrown mahastiak duten harrizko egitura izan zen, ozta-ozta ikusgai. Berri bat pasabide eraiki zen elefante bidea tenplua. Red Cobra men egin behar da. Baina, zergatik? Izan zen, itxuraz, besteak beste, presaka lortzeko ekialdeko kostaldean hori ezin dut ulertu zergatik behar izan zuen zintzilikatzeko inguruan abandonatu tenplua, nahiz eta orduko beste.
  
  
  
  Gertatzen da, askotan bezala, Hiria ekarri ditu emaitzak. Garatu zuen nolabaiteko teknika. Hartu erdia inguru, zer esan zuen bezala, egia eta bultzaka beste erdia erresuman sartu mito eta sineskeria, gai izan zen talde nahiko ona ebaluazioa zer gertatzen zen.
  
  
  
  Orain zuen crouched behera nire ondoan eta lapoblacion buruz terrible heriotza dela espero edonork tenplua profanatu. Entzun dut da erdia belarrian bat eta saiatu zentzua da. Ikusi nuen Lim Zhang erabiltzen espazio ireki aurrean tenplu bere bivouac. Ez dut ikusten inolako gorpuak, beraz, madarikazioa ez ukitu gure egos, gure pertsonen egos. Baina zergatik lo tenplu bat? Ez ziren asko hobeto leku camp. Eta tenpluan, ospetsua leku, era berean, oso irekia zen, oso arriskutsua dabiltzan partizan. Zergatik?
  
  
  
  "Suge Tenplua da debekatu, Malaysians," Hiria, esan zuen. "Ez dira asko sugeak. Toin, bere hil bat gehiago arriskutsua mamba. Ez gara joan tenplu, dira, dugu? Ez dugu joan eta ahaztu tenplua?
  
  
  
  "Joan behar dut hori tenplua", esan nion. "Ez duzu etorri zaren beldur."
  
  
  
  Harrapatu zuen nire besoa shuddered."Bertan eseri beldur. Ez naiz joan egin da. Baina nire bihotzean bihotz naiz oso beldur duzu, Tuan.
  
  
  
  Nah izan hainbat mila arrazoi, zergatik ez dut sartu tenplu hau. Izan da, han, mila bat urte. Odin en nam po sartu eta inoiz atera zen bizirik. The Semangs, bertako biztanle-gunea, etorriko litzateke, gauez ekarri hezkuntza eta drogak sugeak, eta sugeak litzateke hitz horiek irakasteko ih sekretu guztiak zentzugabekeria oihanean. Behin bazen garai bat, handi urrezko suge eta idoloak bizi izan zen tenpluan. Ondoren etorri zen tximino-gizona, nork lapurtu eta hartu suge jainkoak. Eta denek ez zekien zer gertatu zen horiek tximinoak. Dute guztiak hil.
  
  
  
  Ape jende! Malaysians eta Txinako batzuetan erreferentzia Japoniako pertsona gisa tximinoak. Ezin duzu imajinatu bada, horiek Japs ziren hemen? Imajinatu ez ziren urrezko idolo eta Japs lapurtu ih. Urre ih militar gaiak.
  
  
  
  Litzaidake zuen utzi bere ahotan, baina orain entzuten zuen bere hitz guztietan. Dena hasi zen, zentzurik. Gorod, nire maitea simple oihanean girl, ez arteko lotura ikusi urrezko idolo, Japoniako jendea herrialde barruan, eta, seguru asko, sunken itsasontzi Japoniar. Baina iruditzen zait. Besterik ez bezalako Lim Zhang egin zuen istorioa entzun pobrea osaba tortura pean.
  
  
  
  Osaba Sam izan zen alderdien. Borrokatu zuen Japs. Eta zuen ikusi behar horiek espoliazioa tenplu hau eta ekarri urrezko suge lehorrera. Edozein dela ere ikusi zuen gurekin , zuen mantendu da berak-ezik, amesgaiztoak denean, bere burua izan zen, kontrol - eta bakarrik mintzatu denean Gorria Cobra izan estutu out ego batzuk labanak eta beroa tongs. Hau barregarria puzzle, azkenik, hasi da forma hartzen. Utzi zuen Hiria malkoak, eta joan zen tenpluan. Egin nuen bide berri bat neure - batzuk smart lasaia izan liteke ezker granada bat azpian harea-eta ninduten, ordu erdi inguru honetan lortu espazio ireki.
  
  
  
  The aldekoek igarotako gau eta hemen utzi gabe utziz. Beste kontua da, ziren presaka. Ez zen sua, hutsik latak, eta bainugela bat. Zuen hondoratu sartu azpia, ikasi lekua, eta itxaron hegaztiak eta tximinoak itxi, beraz, ezin izan zuen entzun balizko arriskua hurbiltzen. Hasi da egin zidan, oso gaixorik, delako ninduten beste hamabost minutu lehenago, ezin izan zuen ezer entzun.
  
  
  
  Izan dut, besterik gabe, buruz ematen saiatu denean python zuhaitz batetik jaitsi hamar baino gutxiago oinak kanpoan. Zeharkatu zuen, konpentsazio eta desagertu tenpluan sartu. Izan zen munstro bat, sei metro luze eta hogeita hamar zentimetro lodi. Eta denbora guztian izan zen, niri begira.
  
  
  
  Browning zen slung nire sorbalda gainetik, baina Luger zen prest sua bezala zeharkatu kentzeagatik. Eguzkia zen taupadak behera me bidez sareta bat raging mahastiak betiko, eta, nonbait, west entzun izan dut, euria behera datozen.
  
  
  
  Ondoren, zuen komunera joan zen eta begiratu pedriza. Saiatu naiz bat makila batekin, eta, ondoren, kalkulatu Cobra zen, gutxienez, hiru egun aurretik me. Aztertu zuen hutsik latak eta ikusi zuen hezkuntza bat jasotzeko penintsulako Txina. Beraz, edozein kasutan, batzuk izan zuen konexioa Beijing. Ziurrenik bidez, Hong Kong edo Canton.
  
  
  
  Hartu zuen linterna bere gerriko eta sartu tenplu. Ez, utzi dut distiratsua argi izpi erori barnealdean. Suge usaina jasanezina zen. Ziren nonahi. Nire beste python da kuzkurtuta sortu txoko batean. Besterik ez zuen hartu da, besterik gabe, ondoren, zuen slid tenpluan sartu, eta handitze erdian izan zen, tamaina txiki bat txerri. Gainera zion, tenplu osoa suge.
  
  
  
  Inork ez du horien inguruan ordaindutako edozein arreta me. Dute, batetik zintzilik zaharra rafters, kuzkurtuta sortu txoko batean, edo poliki-poliki mugitu zehar harrizko solairuan. Mambas, gutxienez hogei beste espezie hori ezin dut identifikatzeko, eta batzuk king cobras hori ez da, nahiz eta traba beres denean mimmo horiek gainditu. Orduan konturatu nintzen izan nuen ezer beldur sugeak. Horiek guztiak izan ziren drugged berdeekin haziak, hein handi batean, eta erabat absenteak. I zen gehien kezkatzen suge keepers, nor izan ziren, ziurrenik, behaketa tenplu une honetan.
  
  
  
  Sentitu zuen, oso premiazko behar inguruan exekutatu hau bezalako leku thunder. Baina berea oraindik zalantzan. Bat izan nuen sentsazio arraro hori ez zen zerbait hemen behar dut ezagutzen. Balitz bezala, zahar hau dragon aldare saiatzen zen zerbait esan dit.
  
  
  
  Onena bezala ahal izan zuen, itxi zuen bere sudur-zuloak aurka suge aire laginketa - nahasketa bat, adin-old gorotz eta baztertu azala sortu ahal izango primeran aire freskoa - eta utzi du argi izpi irristatu baino gehiago moans. Ondoren, nahiz eta hogei urte baino gehiago, oraindik ere ezin duzu ikusi non apaingarriak ziren. Arinagoa arlo handi sugeak geratu bezain argi eta garbi ikusgai gisa ondo kontserbatuta fosilak gune honetan, eta horrek pixkanaka-pixkanaka bihurtu zelai mendeetan zehar. Bezalakoa da apur bat interneten hartu duzula behera zure amonaren horma zuen, azkenik, erabakiko du gainditu bere herentzia legezko ezkongai. Ih zen lau. Bat coiled suge, berrogeita hamar oinak bakoitzean moan, sei buruz oinak teilatua.
  
  
  
  Ih zen lau. Hamabost metro luze. Urre purua. Izan zen oso urre purua. Horiek Japs behar dute izan, oso pozik ondoren.
  
  
  
  Orduan ikusi nuen zuloa. Espero zen I, gure Jainkoa, ez dute eman dit, hala nola, begi ona, banekien delako joan nintzen ikertzen. Zuen galdetu du.
  
  
  
  Laño aitzitik, me izan zen, plaza bat zulo ilun batean groans. Apur bat txikiagoa eta estuagoa normal bat baino atea. Joan zen baino gehiago eta jarri lanpara zuloa. Izan zen, oso lasai. Guztiak nire inguruan izan zen biguna txirrist of slithering drugged herensugeak.
  
  
  
  Sergey erakutsi du ardatz, eta horrek pixkanaka-pixkanaka jaitsi behera, balitz bezala sartu nirea. Hau da, non dute, ziurrenik, mina urre suge horiek. Zuen urperatu du ardatz, luger eskuan, eta slid behera aldapa argia harrapatzeko nire lanpara. Nonbait ez zen bat aldapatsuak ikurra zuzen. Bere hauek egindako erakusleak, eta bozkatzeko online.
  
  
  
  Ez dago ezer kezkatu, zeren hil zen, denbora luzea duela. Utzi zuen argi play baino gehiago marroia, gainbeheraren hezurrak eta ikusi tristea zilarrezko shimmer. Colgante bat, eskumuturreko bat, lodi eta sendo bat inguruan forearm hezurrak.
  
  
  
  Izan zen bildu ego, eta hezur apurtu sartu hauts-partikulak. Da tolestuta nire eskuan. Hau eman zidan, oso sentsazio arraro bat. Gaur egun, izan zen hasiera-hasieratik aurkitu dena oso arraroa da. Ospatu zuen lanpara arteko bere belaunak eta aztertu colgante oso arretaz. Pieza bat izan zen urratzen labana batekin.
  
  
  
  Platinozko!
  
  
  
  Bere, jarriz gauza minutu bat eta atera. Ego City ez erakutsi edo ezer esan horri buruz. Bera izan zen, beraz, pozik atera nuen suge tenplu bizirik dela ez zuen edozein galdera galdetu. Zuen bizkar bere ekipajea, jarri bere erramu-hosto hat, eta presaka kanpoan.
  
  
  
  Esan zuen bere sorbalda baino gehiago, " jende Gutxi ikusten dira. Ikusten duzu tenpluan at." Ari gara, presaka eta, agian, ez da arazoa ."
  
  
  
  Ez zuen nahi arazorik. Ez mota horretako arazoak. Ekialdeko Malacca, bertakoak erabili kolpe pistolak eta javelins. Oni harrapatzeko mambas, esnea egos eta nahasketa grudges batzuk txiklea. Pfffffttt. Bat lasaia eta oso modu azkar hiltzen. Udalak ardura bere. Izan dugu ikusi, baina bakarrik utzi. Nire arnasketa lasaitu behera, apur bat dugunean ziren gutxi mila bat urruntzen. Garaitu nuen nire beldurra eta hasi sulking. Denbora gehien, zuen jaramonik egiten dit, eta gelditu hitz egiten den euskara.
  
  
  
  Noiz gelditu gara, eta eman hey, zigarro bat, hartu zuen.
  
  
  Gabe, niri begira, esan zuen gehiegi adeitsuki,"Hiru Kutxak."
  
  
  
  Bere adi eta teased sartu bere erreuma. "Bizikleta meme".
  
  
  
  Zuen frowned eta bota bere begiak me at. "Tida! Tida meme! '
  
  
  
  "Ah." Chuckled dut, baina, orain, berea izan zen, gainera, sentitzen hasi apur bat hobeto. "Beraz, zure partizan ez da ezkondu nahi duzu?" Are legeen arabera, oihanean?
  
  
  
  Begiratu zidan eta jarri bere eskua bere bihotza. Bere begiak malkoz bete. "Sakit", esan zuen. "Sakit, Tuan. Sakit urdina da.
  
  
  
  Nah asko izan heartache.
  
  
  
  Ondoren, akats bat egin nuen. Jarri zuen bere besoa bere inguruan, laztandu bere ilea, eta bere musu earlobe. Zuen ulertua, eroriz bere poltsa, eta bota dit, alde batera egin maite me.
  
  
  
  Nintzen galdetzen zer txiki horiek bertakoak ziren pentsatzen badute ziren oraindik, behaketa. Zalantzarik gabe, ez ziren oso nahasi.
  
  
  
  Bera izan zen, haur bat bezala, bat-bateko eta aldakorra, euria bezala oihanean. Unea etorri zen, zuen patted nire masail eta murmured: "Senang-senang".
  
  
  
  Beraz, zuen zoriontsua izan zen berriro. Bildu zuen bere ekipajea eta ezarri off berriro. Orain irribarre egin zidan berriro, eta hitz egin zuen ingelesez berriro. Edo, gutxienez, antzeko zerbait hau. -
  
  
  
  "Oraindik ez duzu zeure burua jarriz arriskuan, Tuan. Eta hiria da, oso triste. Hil egingo zara, eta hil egingo dut, nahiz eta sadder. Ez hil, mesedez. Esan nion hey nuke nire onena egin.
  
  
  
  Gau hartan, berak arakatu sartu nire lo-poltsa, ohi bezala, bakarrik loak bere masail kontra sakatzen nirea. Niri hartu denbora oso luzea amaitzeko.
  
  
  
  Platinozko. Baina, nola egin horiek urrezko zurrumurruak atera mundura? Istorioa, mito, kondaira edo edozein dela ere, izan zen Japoniako lapurtu urrezko suge baten inguruan antzinako tenplu. Ez dut ulertzen bere. Pixka bat egin ondoren, sortu zuen eta pentsatu beste gauza batzuk.
  
  
  
  Txiki pertsonak, indigenen Semangs, inoiz eraiki tenplu hau edo hauek egin idoloak. Izan behar dute heredatu da, bertan jaso denean jendea jatorriz eraiki eraikina desagertu.
  
  
  
  Izan dut sakon interesa hori guztia, baina ez hainbeste ikusi izan dut mendeetan zehar. Beraz, hau tenplu baten parte izan zen zibilizazio galdu, agian, duela milaka urte. Zuen jabetzako platinozko nirea eta ez zekien nola kudeatu egos. Beraz,? Ez zen antropologoa. Izan zen AIZKORA agente, senior killmaster, profesionala hiltzaile zuten bere lana. Jaitsi zen I lotan pentsatzen dut, izan zen, itxi behar akabera nire lana.
  
  
  
  Ilunabarrean, hurrengo egunean, gainditu dugu magalean Mendia Goeneng, eta, azkenik, usaindu bere soineko.
  
  
  
  Hiria snorted, eta esan zuen: "Laut".
  
  
  
  Esan nion, eskubidea izan zen, eta hori izan behar dugu, are gehiago, kontuz ibili orain lehen baino. Red Cobra, ezin izan ere, orain arte gurekin aurretik.
  
  
  
  Ordubete geroago, beste bivouac aurkitu zion, besterik gabe, off elefante trail. Denbora honetan, handi bat izan zen camp hiru suak. Han izan ziren, halaber, jeep ibilbideak.
  
  
  
  Orain bere asfaltatutako bide bat oihanean, eta utzi Hiri bat prestatzeko, hezkuntza guretzat. Itzuli zenean, Cobra en bivouac eta hurbildu da oso kontu handiz. Jeep ez erori out zerua.
  
  
  
  Parisen, aurkitu zen arabera ahula ibilbidea liderra hego-ekialdean. Besterik gabe, ondoren, gurpilak, paseoan thinning oihanean. Aurkitu dut gehiago Jeep ibilbideak. Begiratu zuen Britainiar militar mapa. Hau Jeep izan behar baitugu Altuera Baroe. Bat izan zen, nahiko hiri handi, bat on gutxi batzuk idorretan ekialdeko kostaldean. Norbaitek, agian, inork baino gehiago, ordaindu bisita bat Gorria Cobra. Heldu zen elefante mendi eta jarraitu da bivouac. Zer izan da: Izakinak? Informazioa? Kontratazio berriak?
  
  
  
  Itzuli zen camp eta bilatu berriro. Lehen aldiz, izan zen nahiko madarikatua sloppy, baina izan dut, beraz, erabiltzen Cobra, baina ez dut saiatu ezer ezkutatzeko, eta, beraz, utzi dut erakutsi noiz egin zuen.
  
  
  
  Kanpo ohiko komun - eta berea, ikusi gorotzak ziren oraindik nahiko fresko-bere ikusi belarra zen zertxobait zapaldu. Ez zen zaila galdu. Jarraitu nuen bidea nahiko sakona da, oihanean erabiliz nire parang, eta aurkitu estali bat, berria zulatu ondo. Ez zen sakona, eta azkar zuen dissected ego bat parang.
  
  
  
  Barruan pila bat zegoen brown kartoizko kaxak. Handi eta txiki. Txikiagoa kutxak ospatu irrati osagaiak. Soberakin ekipoak saltzen da San Frantziskon eta datorrena bidez, Hong Kong eta Singapur. Lim Zhang zen zahar bat erabiliz AEBETAKO Armada transmisorea, SXC 12, gailu bat izan zen, nahiko ezagunak. Ez, gizona hil bere lata nirea esan zidan, egia esan. Lim Jang zaharra irratia piztu behera, eta ezin izan zuen komunikatzeko Beijing, Canton, edo edonork egin ego dantza. Orain zuen berri du ordezko piezak, eta azkenik zuen hautatuta red sarea berriro.
  
  
  
  Gehiago izan dut interesa handi kutxak. Pricesnoughts gehiago. Urpekaritza-ekipoak.
  
  
  
  Lau osoa urpekaritza gear multzoetan. Goiko txanoak, hegats, eskularruak eta hori guztia.
  
  
  
  Beltza stenciled letrak erakutsi dute, baita AQUA ARTEA ENPRESAK, INC. Cleveland, Ohio.
  
  
  
  Bere bota kutxak atzera pit sartu eta estali ih lurra. Gisa honetan sunken Japoniako itsaspeko, bere jada ez zalantzan jarri. Urrezko? Berea, astindu zuen bere burua. Eskumuturreko izan nuen nire poltsikoan hutsa zen platinozko. Apostu dut horiek lapurtu suge scarecrows ziren platinozko ere. Baina, nola egin hau urrezko azkenean, Errusian?
  
  
  
  Eman dut, eta joan zen gure camp lortzeko janaria Udalak prestatu zuen niretzat une honetan. Ezin da askoz geroztik gure hornidura ziren agortzen. Ez dugu denbora ezarri tranpak, eta tiro pistola bat izan litzateke, guztira, bere buruaz beste.
  
  
  
  Zirudien me Jeep Lim Zhang bisitatu liteke ekarri dute ume baino gehiago, besterik gabe, irrati-zatiak eta urpekaritza engranaje. Agian ez zen mezu bat. Saiatu naiz neure burua aurkeztu du bere lekua. Ego-kontuan.
  
  
  
  Ez zuen denbora asko - eta, nahiz eta zuen bidali zuen courier bat oihanean zehar oinez-egiaztatu itsaspeko historia.
  
  
  
  Jakina, izan dut! Baina, nahiz eta aurretik proba hau, zuen konfiantzazko istorioa. Utzi zuen bere ezkutatzen leku eta ausartu inguruan oihanean irekita shore.
  
  
  
  Hala ere, izan behar zuen hautatuta. Banekien Txinako sekretua zerbitzua, batez ere, Jing Bao, izan zen nahiko madarikatua ona. Ia-ia ez baino okerrago Errusiarrak edo gure kabuz. Egingo dute, zalantzarik gabe, gai izan ala ez zehazteko Japoniar bat itsaspeko hondoratu ekialdeko kostaldean Malacca azken urteetan piztu Mundu Gerra II. Dute agian, oso ondo izan xehetasunak hau ezkutuko batzuk hautsez artxibo - izena txalupa, noiz, zergatik, hema, eta abar -.
  
  
  
  Bada, nire senak izan dira eskubidea, Gorria Cobra litzateke hautatuta, eta jeep bat courier litzateke etorri berretsi txosten bat Japoniako gabarra hori besterik ez zuen hondoratu. Jeep ekarri zuen zenbait urpekaritza-ekipoak da. Hori guztia izan da ondo probatu. Hau azpi izan zen, hain zuzen ere, ez. Betea zen platinozko edo urre - ez dut esan nahi du berriro-eta Gorria Cobra hotel honek. Bada ezin izan zuen lortu, bihurtu zuen lagun on bat Beijing berriro. Zerbitzu bakoitzak gustuko duten pertsonak dirua. Bat itsaspeko osoa urre edo platinum, erosi ahal izango duzu nahiko asko, arma, munizio eta lehergailuak eta asko ordaindu egiten da.
  
  
  
  Ergo. Nahiko pozik nago egungo egoera Proiektua. Hori madarikatu txalupa han izan zen, eta Lim Zhang lortu mapa pobrea Osaba zen eta joan da aurkitu. Itsaspeko zen, nonbait, behealdean Tailandiako Golkoan, zalantzarik gabe, hurbil kostaldean, eta Lim Jang joan behar izan out sartu eremu irekia lortzeko ez dago.
  
  
  
  Gora lauak hondartza tan zure horia behean. Jakina, ezin izan zuen eseri bere eskuekin egindako mendi edo inguruko oihanean aurkitu eta hutsik, besteak beste itsasontzi bat. Emu izan scramble inguruan aterpe aurkitu bere.
  
  
  
  Herri euli bat durian fruta, eta jaten dugu smelly, delicious pasta batera azken ahal izango porridge bezala, gure bazkaria. Hemendik aurrera, izan dugu bizi gazta eta txokolate, zigarroak eta, dena dela, ezin dugu harrapatzeko.
  
  
  
  Nik ez dut benetan axola. Nik ez dut uste luke luze iraungo.
  
  
  
  Bere, ona sentitu. Denean zuen irristatu nire lo poltsa azken gauean, zuen nabaritu izan dut gehiegi egiten bere.
  
  
  
  Gutxienez, esan zuen, niri zerbait litzaidake zuen inoiz esan aurretik.
  
  
  
  "Modu honetan! Sudan! Tuan, modu honetan, mesedez!"
  
  
  
  Ona da. Nahikoa.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  
  
  
  Jaten dugu scanty gosaria, sat goizean euria, azpian olana, eta joan zen ikustera. Elefante bat mendi buru zuzenean hondartza. Buruz milia bat itsasertzean, ibilbideak Jeep hilaren, ondoren aktibatuta aldera Gorakada Baroe. Ondoren, oinez, beste kilometro, aurkitu zuen lekuan gerrillari utzi zuen ondoren, eta lanean zeuden beren bidea bidez azken aztarnak oihanean. Hemen gelditu da bortizki. Mugitu zuen bost ehun metrora, eta atean sartu oihanean sartu du bere burua. Hemen, kostaldean, ez zen oihanean deitu dutela "ona". Nahikoa hurbil dagoela, ez duzu nabaritu behar da, eta ez da nahikoa hurbil motela behera.
  
  
  
  Ninduten hiru ordu aurkitu Red Cobra.
  
  
  
  Portuan, handi bat bay dell bera, amaitu shell bat bat-zerrenda zuri-harea. Banda bat lur itsatsita bezala thumb bat goialdean, eta oihanean zen bezala berde iluna ile goialdean. Izan zen, leku ezin hobea da, zer Lim Zhang kontuan izan. Too perfektua. Izan zen, beraz, nabarmenagoa dela izan liteke konturatu oso erraz. Bai honen amaieran hatz bat, ustel pier murgildu ehun bat metro sartu da ura. Dut berehala nabaritu zen, nola muntatu. Bay zen sakona nahikoa Japoniako merkantzia-ontzi sartu, zuzenean kaian, eta dock kaian itxaron beren zama mea. Japoniar horiek izan behar dira, hala nola behar dire lata hartu dutela arriskurik, eta ez zuen eraman mea inolaz ere. Eta hau itsaspeko "Yuppen" alaitzen du ontzi, lata.
  
  
  
  Siti eta I ziren etzanda baxua bush bat muino buruz milia erdi south bay. Esan nion zer egin, eta adostu zuen. Bestela, Tuan zukeen bere gogor jo buruan. Hitz egin dugu xuxurlatzen eta mugitu fours guztiak. Aterpe izan zen, duina, baina ez da hain ona izan dugu stand ireki.
  
  
  
  Oso pazientzia izan zen. Noizean behin, hartu zuen bere prismatikoak eta aztertu baxua muino, wrinkling bere sudurra eta muttering bere burua. Hitz batzuk harrapatu bere begi. Beti da bera: "Senang-senang."
  
  
  
  Ona ona. Bera izan zen, pozik, gauzak joan ziren. Ez zuen ordaindu arreta gutxi da. Ez zen pozik, gauzak joan ziren. Bere arloak behera Gorria Cobra, eta orain nire herria Errusia du amaiera bat etorri, baina orain bere aurrean azken arazoa: zelan lortu da? Izan zen oihanean at kapa, eta ez du erakusten. Arautuko zuen ez guztiak egun horri begira, eta behin bakarrik egin Sergei harrapatzeko islatzen off zerbait oihanpea ere. Lim-en demeanor izan zen, behe-gakoa eta aldi baterako. Banekien zela argitaratu dituzte guardia bat, eta ergelak izan zen, saiatu hiltzeko ego edozein unetan. Ondoren, ezin izan zuen bere burua hil.
  
  
  
  Hau ireki banku -, tren-unitateak zuen lan, gauez. Hau izan zen modu bakarra egin da. Bostehun metro ustel kaia, izan zen euli bat laukizuzen inguruan txiki zuri burura mugikorreko itsasora. itsasargi. Zuen dagoeneko aurkitu itsaspeko. Zer egingo zuen orain?
  
  
  
  Azkenik, hiria, loak hartu. Bere ez da begi bat, baina ezin nuen ezer ikusi, eta eman nuen eguneko gainerako irudikatu zer gertatzen zen.
  
  
  
  Ez zen gutxi kostaldeko bidalketa. Ez ziren gutxi arrantza jungu distantzia, eta behin zuen ikusi zen kea, herdoildu bat gabarra epigrafe Krong Thep.
  
  
  
  Lim Zhang gai izan zen urrea aurkitu edo platinozko laguntzaz bere urpekariak. Baina ume, behar izango heavy ekipamendu altxatu ego sartu sloop, batzuk garabiak, eta, gutxienez, motor bat mantentzeko guztiak exekutatzen. Plus mota batzuk laguntzailearen ontzia. Eta ez zuen ezer nahi duten guztiak. Guztiak egin izan zuen une zen, egiaztatu kokalekua itsaspeko bada ikusteko altxor hau izan zen benetan han, eta gero marka hau kokapena, eta, ondoren, itxaron eta ikusi.
  
  
  
  Bien bitartean, zuen ezkutaketan jolasten eta bilatzen bere txiki adabaki oihanean - nola demontre izan zen ustezko bere lortzeko zion? Izatea ez da ezer hobeto egin, bat erantsita dut Bosch esparrua nire Browning fusil-ego lenteak bezala, prismatikoak, izan ziren koloretako dute, beraz, ez luke gogoeta santuaren argia, eguzkia - eta saiatu da. Esparrua fina zen eta erakutsi zerrenda bat lurrean aurrean pistola kanoi. Izan zen iruzurtia. Izan dut soilik bat filmatu, bat besterik ez, eta ez zuen nahi arriskua batetik tiro erdi kilometro bat kanpoan. Bada delako zuen galdetu zion tiro bat distantzia luzeko, izan beharko litzateke tiro bat ego errespetatu preziatuak burua. Errazagoa zen tiro gorputza, baina horrek ez zuen esan nahi zuen hildako izan. Badut hit zion .458 magnum biribila buruan, ez dut gehiago behar bermeak. Ondoren hil zen.
  
  
  
  Bere bankuaren prentsa bat izan zen, apur bat gehiago eroso eta, leaning fusil uhala, leaning bere eskuak, sakatzen zuen bere begi teleskopio eta mugitu esparrua atzera eta aurrera gainean kapa. Ikusi izan dut apal itsasontzi ibilbideak. Ikusi nuen bere lehenago prismatikoak. Ibili dira batetik ur azpia eta zuhaitzak. Zirudien me hori izan zen bat erabiliz Oni Malay-mota kanoa, eta nor zen ustezko miaketan ibilbideak ez zen egiten, oso lan ona.
  
  
  
  Erabiliz, teleskopio, jarraitu zuen kanoa ibilbideak ertzean oihanean. Ziren nonbait ezkutatuta daude, baina ih ezin izan da aurkitu, bere edonon. Non pista amaitu zuen, finkoa irudimenezko helburu, kontuan hartuta, haizea eta beheranzko deflection. Badaezpada. Hondartzan, lau metro ertzetik basoan, ez dago bat izan zen, web palmondo zuhaitz. Hartu zuen helburua itsasontzi ibilbideak jarraian.
  
  
  
  Ondoren, ego ikusi bere. Bat milaren bat bigarren, nire teleskopio zen erabat osoa. Red cobra. Lim Zhang. Gizon bat izan dut bidaiatzeko milaka mila hiltzeko.
  
  
  
  Txikiak zen. Txiki bat gizon berdea coveralls azpian zer bat bezala begiratu berdindutako polizia cap. Atzean, bere tronpa-rimmed betaurrekoak, begiratu zuen bezala kalterik sagu bat bezala. Ez zuen, nahiz eta pistola bat duzu; ez zuen jantzita gerriko bat edo revolver. Bere, entzun Ben Thomson esan du: "Hori Lim da madarikatu bat ero. Berrogeita hamar, betaurrekoak janzten, itxura akademiko bat. Ez emakume gehiago. Ez gehiago mutilak."
  
  
  
  Neat bat, apur hiltzaile. Oso kualifikatua masa hilketa. Izan dut gogorarazi kiratsa inguruan amildegi gertu Kampong.
  
  
  
  Dut ia ba da, madarikatua neurrira. Arnasa hartu zuen, kaleratu erdia da, eta utzi poliki-poliki bere hatz sakatu aktibatu. Fusil zen sakatzen ongi aurka, nire sorbalda, eta noiz hasi nintzen bultza, uhala estutu.
  
  
  
  Zuen botatako eta apaldu fusil berriro. Ez, ez da oso urrun. Too arriskutsua da. Gainera, beranduegi da. Ego desagertu zen. Dugu ezkutatu iluna arte. Une honetan, dagoeneko izan dut aspertu, eta mantendu zuen me galdetuz, " Poekool berapa?" Zer ordu da orain?" Izan zen kontatu tid'apa eta behar zuela diote bere aurpegia nahiko. Ez du axola. Izan zen offended. Agian hartu behar dut jaurtiketa bat.
  
  
  
  Bezain laster iluna izan zen, kapa zahar hartan pier bizitza izan zen. Dut bere at zin delako ez nuen gau-ikuspegia prismatikoak. Ilargia zen nagusi, baina ez ziren oraindik batzuk ilun euria hodeiak hori zaildu dit. Azkenik, erabaki zuen arriskua hartu. Bere esan Siti lo jarri eta, ondoren, onartzen berak irristatu behera txiki harri arte, azkenik, bere hondartzara iritsi kala. Hemendik, etzanda, nire sabeleko harea batzuk bezala, haserre hegaztiak, ikusi izan dut keinuka ereduak glowing batean sweltering gauean. Biguna oihuak deitu out on the & nb gisa argiak mugitu kanpoan kaia, aldera itsasargi litzaidake zuen ikusi lehenago. Eta entzun zuen zipriztinak garezurrak gisa piragua joan.
  
  
  
  Berea izan zen, apur bat baino gehiago ehundutako eredu argiak. Baina ez zen erraza nahikoa niretzat imajinatzen gainerako. Lim Jang jarri bere borrokalari lan egiteko. Egingo zuen arazoak. Itsaspeko, zein izan da gatz inguru hogeita bost urte, aurkezten erronka horietako batzuk. Lim Jang ez dute inolako heavy ekipamendu.
  
  
  
  Zirudien bere Japoniako itsaspeko izan dira sorpresa hartu on the surface , eta, ondoren hondoratu nagusia hatch ireki. Bestela, Lim Zhang ez dute alferrik edozein denbora.
  
  
  
  Zuen, halaber, asmatu beste zerbait: ez zuen aurkitu altxorra oraindik. Ez zen, nahiz eta ziur izan zen bada, ez dago, nahiz eta zuen arloak behera azpi.
  
  
  
  Pentsatu dut horri buruz pixka bat. Izan zen eskuineko gauza egin behar da. Ez du aurkitu gurekin urrezko oraindik, ez du aurkitu gurekin platinozko, ez du aurkitu digu, beste ezer. Horregatik izan zen, oraindik zintzilik dago, hartu bat, hala nola, terrible arriskua. Gaueko consecrations, adibidez, ziren dagoeneko arazo bat. Eta, gainera, inguruan zintzilikatzeko on hau muino izan zen, nahiz eta estaldura azpian. Puntu horretan, zuen ustez, eserita, ia biluzik, banekien delako hori ez zen errepide nagusia hamar mila itsasertzean. Bat peep, bat iradokizun gobernuak indar, eta izan zuten guztia egin zuten bloke penintsulan, eta Gorria Cobra izango litzateke harrapatu.
  
  
  
  Ezin da egin dira edo bidali Udalak mezu batekin. Ez zuen pentsatu ere. Nire aginduak ziren hiltzeko Lim Jang.
  
  
  
  Oinez gora non litzaidake zuen ezker neska, galdetu zuen zer burutik gaizki. Zergatik ezin Lim Zhang altxorra aurkitu? Madarikatua, itsaspeko ez litzateke handia duten.
  
  
  
  Itxaron dugu arte ilargia berriro agertu zen eta, ondoren, erretiratu oihanean sartzen da, kanpoan kapa. Hirian gutxi izan esateko. Eta nik dute plan bat. Erabaki zuen nola hil Lim Jang.
  
  
  
  Denbora onena izango licks arabera, sunrise, noiz aldekoek dute gelditu beren gaueko jarduerak. Itzuli ondoren, nekatuta ziren, sleepy, gose, eta, agian, apur bat gutxiago alerta. Ondoren, ezin izan zuen itzuli hondartza tarte batetik zein besterik ez zuen etorri, eta atzean ezkutatu batzuk harri horien inguruan ikusi zuela han etzanda. Hau moztu egingo nire sorta erdi, eta ez dut galdu ahal da berrehun eta berrogeita hamar metrora. Nahiz eta burua filmatu. Goizean goiz agian ez da perfektua, baina besterik ez dut izan horri aurre egiteko. Arte zain haizea lortzen nahikoa indartsua, egunsentirako aurretik baino gehiago Hego Txinako Itsasoa. Eguzkia izango da, ondoren, nire utzi, eta nire xede izango da hegoaldean. Nahiz eta dut itxaron behar izan eguzkia, ez da benetan axola.
  
  
  
  Guztiak buruz ari ondo prestatu. Eskuineko argia, Lim Zhang litzateke pixka bat lasaitu da, eta baldintza ezin hobea izan ziren minutu bat besterik ez. Hori guztia behar dut. Guztiak izan dut itxaron. Une honetan, dena zen erabat perfektua. Ondoren, I trigger tira eta ezin dut etxera joan. Ez zen beldur izatearen atzetik. Bada, ikusi nuen ego helburu bidez, lehertu egin zen teleskopioa, ez nuke izan dira bertan. Sakona oihanean, eta oso urrun horiek konturatzen metodoa zukeen hil ih buruzagi.
  
  
  
  Gauean, Hiria, hotel, ez maitasuna. Maite dut. Ondoren zuen loak hartu, arautuko dut, ez denbora luzez, pentsatzen, eta nahi bat, ahalik eta akats hori ezin benetan esan nahi nire heriotza.
  
  
  
  Ikusi nuen arrisku batzuk, baina prest nengoen eraman. Plana ez da inoiz perfektua. Ezarpena mental bat, alarma ordu bat sunrise aurretik, loak hartu zuen.
  
  
  
  Niretzat, hau bakarra da tigre programa. Berea zuzentzeko bortizki eta harrapatu eltxo gelditu. Hau ego beldur me. Ego sabeleko osoa izan zen, eta, beraz, ez zuen ehiza. Besterik ez zuen shell bat eta got beldur denean soinu eman zion kanpoan. Bera izan zen, harrapatu txinparta bat berdea sua. Orduan desagertu zen, bat utziz rancid usaina. Baina ez zen beste zerbait-zerbait-Hiria ez zegoen han, bai. Bat izan zuen, bere lo-poltsa.
  
  
  
  Hasieran, pentsatu nuen agian zuen woken izan arintzeko bere burua oihanean. Bere zain. Ez zegoen han. Ondoren, hamabost minutu da, konturatu nintzen ezin izan dela. Lortu zuen up from trash eta eskaneatu area, Luger prest. Ezer ez duten bezala,. Izan ezik parang desagertu zen. Dena madarikatua bere. Zer du horrek apur puta egin oihanean?
  
  
  
  Hartu ibilaldi bat oihanean gau erdian? Ez du zentzurik.
  
  
  
  Mendebaldean, ilargia zen zeruan, baxua, baina lainoak zuen garbitu eta bere zerbait ikusi. Hasi nintzen urduri. Zer ezin dut irudikatu azkar molesta me.
  
  
  
  Zuen azkar begiratu inguruan linterna bat, eta horrek estali zuen bere behatzak. Ezer ez duten bezala,. Ondoren, itzuli zen ohean, eta astindu. Zuen egokitu garbia eta, ondoren, squatted behera ertzetik oihanean, zain browning bere itzulian. By the light of the moon, ikusi ahal izan zuen bere argi txiki nitxo zuen landutako egiteko bere camp.
  
  
  
  Bat izan zen Malay eta, estestvenno, ondo versed oihanean. Ez nuen entzuten, bere hurbilketa. Atera zuen beste aldetik oihanean eta ibili baino gehiago lo poltsa. Zuen bat egiten parang, alde batetik, eta beste zerbait beste. Zerbait izan zen, eskuan bere bularrean. Zuen jantzita, nire eltxo eta tick kamiseta, eta gelditu zen gure ohe eta ilargia, bat-batean dirdira argi bat ikusi nuen leku hezea, nire kamiseta. Banekien zion ondoren. Banekien bere, baina nik ez dut ulertzen oraindik. Gauza batzuk, besterik ez duzu, denbora pixka bat gehiago.
  
  
  
  Atera zuen eta lasai, esan zuen ," Non izan zara, Hiria?"
  
  
  
  Jiratu zuen azkar, hissing at bandera baimena exekutatu eta beldurra. Zuen me at stared une batez, eskuetan gauza bere bularrean.
  
  
  
  "Tuan scares Hiria," zuen stammered.
  
  
  
  Saiatu zuen amaieran iristeko oihanean, baina bere pistola zen cocked beraz, entzun izan zuen. "Berenti", esan nion.
  
  
  
  Ez nuke filmatu dute bere, baina berak ere ez zen erraza ulertzen. Bere garunean besterik ez zen lan hori azkar. Gelditu zuen, oinez.
  
  
  
  Adierazi zuen ohean. "Balek urdin!"
  
  
  
  Zuen baino gehiago izan zen, eta gelditu egin da. "Askatu parang", esan nion.
  
  
  
  Zuen jaitsi da. Ego jaso eta begiratu moztu, odola.
  
  
  
  Adierazi zuen zer zen oraindik eskuetan bere bularrean. Izan zen bilduta erramu hostoak eta tantaka.
  
  
  
  "Get down," bere aita esan zuen.
  
  
  
  Lehen, ukatu egin zuen. Besarkatu zuen bere ego eta bere muttered zerbait ezin dut ulertu. Ondoren, zuen hasperen eta jartzen gauza lurrean bere oinak at.
  
  
  
  Bizikleta, Tuan. Tid'apa.
  
  
  
  Da me garrantzia. Haserre izan dut, eta pixka bat gaixorik. Esan zuen Hey alde batera urratsa, eta, ondoren, kendu erramu hosto objektu.
  
  
  
  Bat izan zuen mutil eder zuen arte moztu emu en burua. Ego begiak itxi ziren, eta bere ahoa bihurritu bat sartu ero grina baimena egiteko. Onartzen zuen argia lanpara distira bere burua hamar segundo. Hori nahikoa izan zen.
  
  
  
  Begiratu me at She lasai. Berea ez zen handia. Adibidez, ezin izan zuen itxaron autobus bat Koela Loempoer.
  
  
  
  "Zergatik, Hiria?"
  
  
  
  Ukitu zuen bere ezkerreko bularra, zein protruded apur bat azpian orban nire kamiseta. "Sakit, Tuan. Sentitzen dut mina asko zion. Bere ego oso gustuko bere. Zuen traizioa me, guztiak hil nire jendea. Duzu ikusi da, Tuan.
  
  
  
  Bai, ikusi nuen, hura egin da.
  
  
  
  Ukitu dut, bere bularreko berriro. Irribarre egin zidan. "Lehen izan dut oso, oso maite bere. Orain bere zoriontsu. Pozik. Hartu nuen, arau-hauste bere."
  
  
  
  Ezin duzu bizi dela.
  
  
  
  Bere, pentsatzen inoiz baino azkarrago. Saint jarri, ilargia, joan behera, eta eseri gara iluna. Nik ez dut uste litzaidake zuen ihes. Shock bat izan zen erreakzioa. Ez nuen arreta bada hil zuen, zion, hala ere. Kalteak izan da jadanik. Ez zen tailspin: zenbat kalte?
  
  
  
  Bat izan zen odoltsua nahaspila. Bere itsatsita. Ausartzen ez dut erabili lanpara gabe, nahiz moon, balitz, soilik oso ahula moon, babesik izango nuke oihanean. Guztiak egin ahal izan nuen itxaron, eta espero zuen amaitu behar bezala.
  
  
  
  "Nola egin duzu hori egin, Hiria?" Duzu sartu ih camp?
  
  
  
  Ez dirudi, ziurrenik, baina banekien izan zen mugitzen mamu bat bezala.
  
  
  
  'Seguruenik ez. Berea ez zen zati camp. Han izan nintzen, baina ez du zertan. Ezagutuko dut hori Keda da betebeharra. Ulertzen duzu, Tuan. bat zuen ingurabideko. Bere, entzun zion hitz egiten, beste gizon. Dut itxaron bere isiltasuna oihanean zuen arte bakarrik. Ondoren, bere, hitz egin zion."
  
  
  
  Hau izan behar harrapatu Keda guardia off, pentsatu nuen. Baina zergatik ez zen hau matematika tipo smart nahikoa alarma?
  
  
  
  Irakurri zuen nire buruan. "Hitz egin dut zion maitasuna, Tuan. Harritu zen, baina zuen konfiantzazko dut jarraitu zion modu guztiak maite."
  
  
  
  Vanity daiteke nahiko madarikatua arriskutsua. Botoa eta hori da. Ez zuen hitz bat esan digu. Zer zen ez esateko? Ere egin zuen handi bat engaina me. Erabili zuen me. Dut ia barre pentsatu izan dut erabiliz bere fun eta zen erabiltzen niri orria. Egin zuen ekarri dit hemen bere burua moztu bere unfaithful maitalea.
  
  
  
  "Zer egiten dugu orain, Tuan? Zer egin duzu izango da Hirian. Ari zaren zigortzeko bere?" Dira duzun ematea me baino gehiago gobernuak izan urkatu?
  
  
  
  "Ez du axola", esan nion gutxi gorabehera. "Ziur zaude zu ez ikusi edo entzun?"
  
  
  
  "Tida, Tuan. Ez dut uste du. Bera izan zen, oso azkar hit, tore bere burua off eta kanpoan ibili. Oso laster, Tuan.
  
  
  
  Bere madarikatua ilargia orain dela ezarri du. Izan zen erabat iluna, eta bere burua aurkitu zuen batean zulo ilun oihanean. Izan zen bezala, kateatuta, leku hau bezala izan zen, bada, lotuak. Haserre zen eta gehiago lortzean tentsioz minutuko. Nire abisua argia da orain pizten nahiko biziko.
  
  
  
  "Gorputza", esan nion. "Aurkituko dute ego lehen argi, agian lehenago, eta hori iht. Duzu me ezarri ondo, eztia.
  
  
  
  Nola demontre egin zuen bere neurrira talde hau itxi Lim Jang? Beraz, nola izan zen zuen ustezko hil Gorri hau Cobra? Berak deitu zuen ergelak bastardo delako, ez zuen ulertzen zer egiten zuen eta ez zuen bere jarraipena estuki. Beranduegi zen orain. Hau beharrezkoa da aldaketa osoa nire plangintza. Bere, entzun bere xuxurla. 'Bai, mesedez. Ez da gorputz bat. Nik ez dut uste horri buruz. Mesedez barkatu eragiten dizu arazorik. Ez dakit.'
  
  
  
  Zor dut bere nire isiltasuna. Bere berehala argi Hiria inoiz ez zekien zer bere benetan egiten. Zati hau nahaspila zen nire ergelak, ustel akatsa. Bada bere aita izan fidagarria bere ...
  
  
  
  Nire senak dira ona eta fidagarria. Bere, ezagutu behar dugu hemendik. Orain eta laster! Nahiz ekarri erabiliz lanpara bat.
  
  
  
  Hasi zen mugitu.
  
  
  
  Nire senak ziren eskubidea. Beranduegi da.
  
  
  
  Lau indartsu habe argi zeharkatzen konpentsazio, hilaren inguruan, eta, azkenik, aurkitu digu. Ondoren, jarraitu dute helburu digu.
  
  
  
  Ez zen ahots bat perfektua euskara.
  
  
  
  "Goratu zure eskuak, eta ez mugitu."
  
  
  
  Ez nuen beste ezer esan. Banekien bere, baina ez zen ahots bat.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 11
  
  
  
  
  
  
  
  Dute egin ninduen ikusi.
  
  
  
  Lehen, ez zuten borroka handi bat horri buruz. Inguruan zutik Lim Jang-en bigarren lieutenants, bat bony, muskulu Malaysiako Txinatar izeneko Sok Tan, nor agertu izan da bigarren-in-komando, saiatu konbentzitzeko Lim ordezko neska.
  
  
  
  Dute argudiatu nahiko pixka bat horri buruz.
  
  
  
  Suk Tan errespetatu buruzagia, baina ez zen beldur zion. Dute hitz egin elkarrekin Cantonese eta jaramonik egiten dit. Bai ez zuten ezagutzen dut ulertu hizkuntza, edo ez dute axola. Seguruenik, bigarrenak. Nork zaintzen? Berea izan zen hurrengoa.
  
  
  
  Suk Tan salatu duten gizonak ez zuen emakume hilabete, eta Hiri bat izan zen, edertasuna. Dute gainditu ahal izango inguruan eskuz-eskuko egiteko denek zoriontsu.
  
  
  
  Lim eseri bere eremuan, aulki, tolestuta, bere ondo-groomed eskuak, frowned, eta bere burua astindu.
  
  
  
  'Entzun. Ez dut nahi, emakume nire camp. Eta gu bakarrik. Ez dut izan, sexuaren, urte - gizon daiteke bizi hau atsegin hilabete batzuk gehiago. Behar dute. Eman dut bere, nire aginduak. Emakumeak dira, baina ez da ezer infekzioak, osoa gaixotasunak eta arazoak, mutil. Egin dudan bezala eskatu duzu. Bezain laster eguzkia altxatzen da."
  
  
  
  Izan dut bota txoko berdea piramide karpan, Cobra-en egoitza. Izan zen markatu beltz handi geziak. Saiatu naiz British gauza. Bat izan nuen, gag nire ahoan. Nire eskuak lotu zituzten atzean nire atzera, eta nire orkatilak lotu zituzten mahastiak. Guztiak egin ahal izan nuen ikusi eta entzun. Dute erabat bazter utzi dit.
  
  
  
  Seok Tan zen oso aspergarria bere moralista buruzagia. Planteatu zuen, urriak errespetua zenean adierazi zen ez bada gainditu behera, gizon, gizon, da agian oraindik erabilgarri etorriko. Ezin izan zuen egosten, eta gehienak egin lan zikina. Ez du zentzu handirik, ez da logikoa. Bere dagoeneko nabaritu dela gehien partizan ziren Malaysians, eta Malaysians dira alferrak. Beraz, ez dira Malaysiako gerrillari.
  
  
  
  Lim Zhang astindu bere burua berriro. Zuen ile sakona kizkur tenpluak. Eta jiratu zuen grisa. Bere ilea grisa eta adar-rimmed betaurrekoak egin zion itxura irakaslea. Bide batez, zuen, halaber, begiratu duten bezala.
  
  
  
  Neska hil egingo da. Zuen hil bat gure herriaren eta zigortu behar da. Baina, nahiz eta ez zen errudun krimen hau, ez zuen onartzen dute sartu bere bere camp. Duzu harritzen nau, Seok Tan. Badakizu nola sentitzen dut emakumeen buruz, baina diraute."
  
  
  
  "Buruz gizonen, jauna!" Seok Tan aurpegia contorted haserrea eta nazka. Zekien zuen bere itzuli moaning.
  
  
  
  "Me eskatu dute hitz egin nahi duzu. Egingo dute oso haserre baduzu, exekutatu neska hau, beraz, laster. Agian, geroago, denean izan dugu dibertigarri batzuk bere."
  
  
  
  Orduan konturatu nintzen zergatik ego deitzen zen Red Cobra. Titulua "gorria" ez zen behar. Une horretatik aurrera, pentsatu zuen nen bat bezala, Cobra eta kito.
  
  
  
  Sortu koa izan zen, atzean bere aulki dragoi bat bezala, inguruan inflexio. Ego-en begietan distiratzen atzean tronpa-rimmed markoak, eta zuen benetan hissed.
  
  
  
  Botoa eta hori da, Suk Tan! Nahikoa! Bada, ekarri duzu sortu da berriro, tiro egingo dut duzu lekuen gainean. Hau da nire azken hitza."
  
  
  
  Nire Luger zen mahai gainean. Cobra eskua jarri da. Ez zuen jaso, baina, besterik gabe, horrexegatik da, beraz, ez zela adierazi du, bere tenienteak.
  
  
  
  Seok Tan irentsi, bere ahoa ireki, galdu, bere ausardia, eta inguruan ibili karpan.
  
  
  
  Karpan izan zen, ondo ilundu. Bakar wick lanpara baten abaildu bat stand by aulkia. Cobra bildu Luger, fiddled da, eta jarri atzera behera. Ondoren aztertu zituen stiletto eta suede scabbard. Ez nekien zer gertatu zen nire Browning.
  
  
  
  Aktibatuta zuen inguruan begiratu me at. Ego-en itxura izan zen, desagertu beharrean horia, eta bere aurpegia zen baztanga-ridden. Bat izan zen, sly, gaizto, bizi zaharra bastardo. Ezagutzen zituen. Banekien. Eta ezagutzen zuen banekien.
  
  
  
  Ez zuen hitz bat esan digu denbora luzez. Besterik ez zuen me at stared bidez beira, balitz bezala ziren mota batzuk ale mikroskopio baten azpian.
  
  
  
  Zuen tapped bere estu eskuak elkarrekin urduri.
  
  
  
  "Beraz, Jauna Carter, azkenik dugu betetzen. Jakina, harrituta nago, eta pozik baino gehiago. Entzun dut, beraz, askoz buruz.
  
  
  
  Bat izan nuen, wad erramu hostoak nire ahoan, ospatu sortu zapi zikin bat. Bere, begiratu zion. Ego begiak igeri bat bezala devilish beltza arrain atzean lodi lenteak.
  
  
  
  Bildu zuen paper zati bat aulki batetik, begiratu zion une batez, eta, ondoren, atzera begiratu me at.
  
  
  
  "Deskribapena ezin hobea da. Ari zaren Carter. Ez duzu ukatu, egin duzu?
  
  
  
  Ez zuen kuzkurtu.
  
  
  
  Zuen dituena paper atzera. 'Ez du axola. Ari zaren Carter. Arabera nire azken informazioa, gorria tiger hizkuntza Hong Kong aspalditik interesa duzu. Eskatu dute Beijing, argazki bat egiteko. Beijing izan, hala nola, argazki bat, eta bidali on baldintza izango dugu informatuta zure etorkizunari buruz mugimenduak. Lan egin behar dela dirudi. Red tigreak mantendu beren amaieran ganga, nahiz eta ezin izan zuten hiltzeko duzu. Ez ziren duzu, Hong Kong-en on iraila 30, Jauna Carter?
  
  
  
  Izan zen, beraz, gisa imajinatu dut da. Suposatzen zuen egonaldia kanpoan Hong Kong. Lehen aldiz, denbora luze bat, pentsatu zuen Freddie. Ondoren, ahaztu dut bere buruz berriro.
  
  
  
  Cobra snatched nire luger, iraulita segurtasuna harrapatzeko, eta hasi me norabidean. Mantendu zuen pistola me at adierazi zuen bezala atera gag. Begiratu me at zuen irribarre batekin. Zuen ona hortzak bat, adin ertaineko Chinese man.
  
  
  
  "Behar dugu chat, Jauna Carter. Badakizu, agian ez dut hiltzeko behar duzu. Hau, jakina, araberakoa da neurri zein nahi duzun lankidetzan aritzeko ."
  
  
  
  Zuen spat azken erramu hostoak eta grinned. Ez nuen nahi, giggle guztietan, baina ez dut neure burua behartu behar. "Agian ez dut lankidetzan aritzeko", esan nion. "Ezagutzen dut, ez dut forma onena da, eta ez dut nahi die edozein inork baino gehiago. Zer egin nahi duzu?'
  
  
  
  Itzuli zen bere mahaian, sel, eta jarraitu jolasten Luger. "Ez da, beraz, askoz zer nahi dut, Jauna Carter, baina zer Beijing nahi du. Dakizunez, Errusia ez da oso ona termino Beijing oraintxe, baina zure konpromiso ondo nagusia pizgarri urrats aurrera berriztatu nire irudia, duzun bezala, Estatubatuar deitu."
  
  
  
  Egin zuen barre me betirako, dugun bezala, Estatubatuar deitu. Ez zuen joan nahi me utzi zuzeneko, eta niri bidali Beijing. Bat izan zen sadistic bastardo eta jolastu nahi txantxa praktiko bat me.
  
  
  
  Zuen begiratu at irrati txoko batean karpan. Susmatzen dut, izan zen zahar bat SXC 12.
  
  
  
  Zuen nodded zion.
  
  
  
  "Orduan, zergatik ez duzu deitu Beijing eta kontatu duzu harrapatu me?" Oni ongi etorri duzu. Ahal izango duzu, nahiz eta domina bat eskuratu. Nahiz eta ahal izango dute barkatzen duzu hori nahastea, Indonesia, duela zortzi urte, eta barkatzen duzu bizirik ostatu guztiak zure lagun hil ziren. Ondoren, deitu orain."
  
  
  
  Ego mehe behatzak drummed on Radetsky martxoaren taula. Begien atzean lodi lenteak jarraitu me at begiraleez. Ez zen pozik me. Hau izan zen, gizon batek ezin izan du, nahiz eta bear memoria-porrota.
  
  
  
  Azkenik, esan zuen: "oraindik ez Duzu lotsagabea, Jauna Carter. Esan zidan. Irakurri dut zure fitxategia askotan. Nahiko zabal bat fitxategia ."
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. 'Beraz, zer? . Bere asko hil arabera bete zure stinky horiak. Non ikasi duzu euskara, Jim?" Hitz egiten duzu nen oso ondo gurutze-eyed pertsona."
  
  
  
  Saiatu nintzen bere egiteko haserre ego, eta aldeko apustua egiten dut, ez zuen tiro me lekuen gainean. Izan zen, oso lasai. Bere ego behar angered apur bat, angered, eta ikusi zuen, bada, oker. Ezer galtzeko izan nuen. Gauza bezala koa izan zen, kondenatuta, eta hori gerta liteke edozein unetan.
  
  
  
  Planteatu zuen luger eta helburua da me at. Bere madarikatua arma bere eza leialtasuna. Izan zen, traidore bat. Bat burdin pieza hori niretzat hil egingo azkar gisa beste edonork.
  
  
  
  Cobra barre egin. "Gehitu dut zure fitxategiak jardun duzu, hainbat aldiz. Ez duzu benetan uste duzu eragin dezake me zerbait sartu ez nago prest oraindik?
  
  
  
  Zuen begiratu besterik ez da. Bota zuen atera luger berriro.
  
  
  
  "Ez duzula kontuan honi erantzunez, corkscrew, Jauna Carter. Zuen altxatu zen misio bat Xinjiang Probintzian. Monje aita hurbildu hau oso ondo. Beraz, bere hazi zen, eta plazer handi bat da niretzat atzera joan ez hiltzeko batzuk horien inguruan ."
  
  
  
  "Guztia da eskubidea."
  
  
  
  Zuen jaramonik egiten da. Kanpora bota zuen txiki bat, objektu inguruan tiradera bere eremuan aulki. Da islatzen santuaren argia, eta glowed iluntasuna. Sentitu dut pixka bat gaixorik. Etorri zen, barruan sei niri oinak, eta gelditu egin da, abentura txiki bat altzairu colgante alde batetik. Black block eten bat urrezko kate - Kaaba. Azken denbora ego ikusi zion, izan zen zintzilik eroso arteko Maura en bularrak. Zuen zain zegoen bere presarik, baina bere tren-unitateak ez nuen hartu, hala nola, plazer. Zuen nodded zion. -
  
  
  
  "Ezagutzen dut. Zer egin duzu berarekin?"
  
  
  
  Hartu zuen txiki kubo bere palmondo eta begiratu egiten. 'Bere? Ez zen deitzen kalte, Jauna Carter. Baina, gehienak, zoritxarrez, batzuk nire pertsona izan, gauzak ordenatzeko bere. Hil zuen tortura. Ez zuen esan duzu, Jauna Carter. Baina arrazoi batzuk, Hey hil behar izan zuen. Bada, izan zuen entregatu baino, izan zuen harrapatu duzu askoz lehenago.
  
  
  
  Zuen haizatuko bat eskua irratia. "Atzo arte, ez nuen, nahiz eta jakin hori zinen me honako oihanean. Nahiz eta, ondoren, izan zen oraindik ere vague, hipotetiko hutsa. Baina, konturatuko ahal izango duzu, oraindik zuen heeded ohar hau eta sortu bikoitza betebeharra geltokiak. Bat dago zain zaintzeko beste - eta ahotsa Tak er iritsi da bere apur camp, gaur egun,. Oso koinzidentzia, ez da?
  
  
  
  Jotzen ari zen nirekin. Izan zen, berak gozatuz. Ezin zuen lagundu, baina enara, enara, gorroto ego, eta rack bere garunak pentsatzeko modu bat hil ego. Hori izan zen cool. Zen joan me hiltzeko. Noiz da amaitu.
  
  
  
  Zuen apur bat etsita nengoen, ez nuen onartzen eztabaida. Zuen hotsaren kaaba batzuk, aldiz, bere eskua, ondoren, slid da atzera sartu aulkia.
  
  
  
  "Bere heriotza izan zen, pixka bat ironikoa, Jauna Carter. Badakizu, zuen atxikia zen guri, berriz, bat. Besterik ez duzu, hartu nire hitza da. Egia da. Alaba bat nabarmena Dato, Ismail Rahman bin, gurekin lan egin zuen. Niretzat. Ezin duzu imajinatu nola zoriontsu izan dut horri buruz." Ezin dut imajinatu bere. Bere ere ikusi zenbat hau egia izan daiteke. Belaunaldi hutsunea. Aita eta alaba pentsatu ezberdinean. Mora izan liteke inozoa eta idealista nahikoa lortu batera Gorri.
  
  
  
  Ez nuen ezer esan.
  
  
  
  "Ikusten duzu, hautsi zuen, guri urrun, "Cobra jarraitu. "Ginen joan, begi bat mantentzeko bere gainean. Bera izan zen, gehiegi baliotsua informazio iturri bat galtzen digu. Beldur naiz behar izan dugu, aplikatu presio batzuk ."
  
  
  
  "Mota batzuk xantaia?"
  
  
  
  Zuen nodded, pozik nuke, azkenik, fitxatu elkarrizketa.
  
  
  
  'Ikastaroa. Ba al dakizu buruz, bere gaixotasuna?
  
  
  
  Zuen nodded zion. Itxura bere egos disgusted dit. 'Izan zen gaixotu. Bat izan zuen, oso gaixorik neska ."
  
  
  
  Zuen clasped bere eskuak elkarrekin. "Hau da, oso txarra. Gaixotasun bat jorratzen du izan oso baliotsua niretzat eta nire erakundea.
  
  
  
  Ezagutzen duzu, dugu, egin zerrenda bat bere maitale. Bolumena eta hainbat zerrenda honek harritu egingo duzu, Jauna Carter.
  
  
  
  Ez zuen entzun nahi edozein gehiago. Maura zen hilik, eta ez zen ezer, bestela, egin izan dut. Zuen stared sugarra wick eta ez zaie jaramonik egiten.
  
  
  
  Baina Cobra ikusi ego-en blade oraindik ere izan zen niretzat, eta orain jarraitu zuen bira da. Eguzkia izan zen, oraindik ere ordu batzuk kanpoan, eta ume, ez zuen hobeto egin. Gainera, emu gustatu.
  
  
  
  "Errepikatu dut, Jauna Carter, ez zuen esan. Ingeles Toby Dexter azkenik deitzen duzu pean tortura, eta zuen gezurra esan digu. Gurekin eman zuen Dexter babesteko. Horregatik nago ia gaixoa duzu, eta ez beste modu inguruan.
  
  
  
  Adierazi zuen, irratia berriro. "Zortea izan dut. Nire irrati konpondu zen denbora harremanetan Beijing, eta esan zidaten bi inguruan ziren baitira niretzat. Duzun identifikatu dira, eta Ingeles jadanik zaintzen. "Onartzen dut hori oraindik duzu zorte, Jauna Carter.
  
  
  
  Zuen agortu zen. Nire bizitza ezberdin batetan dago. Izan zen, banekien egia kontatzea. Izan zen, ezin hobea estestvenno hori Dato erabiltzen Mora harremanetan Toby Dexter eta eman emu argibide gehiago. Zer egin zuen niretzat. Dato fidagarria bere alaba delako, ezin izan zuen konfiantza Malaysiako sekretua Zerbitzua. Baina ez zuen gainditu da, eta, beraz, egin Toby Dexter. Ez berea. Carter ez. Harritu zen. Ez denbora luzez. Inoiz ez dut jakin zergatik. Bitartean, zuen saiatu bizirik jarraitu behar. Ezin nuen mendekua hartu Nah nire heriotza.
  
  
  
  Nekatu nintzen Cobra en prim, lustful aurpegia zuen, eta gaia aldatu.
  
  
  
  Ego-galdetu zion. "Zergatik ez duzu ordezko neska?" "Berak bakarrik hil errudun gizona traizio bere. Nola ahal izango da kalte duzu? Besterik ez zuen neska sinple bat, inguruan oihanean. Orduan, zergatik litzateke duzu bere hiltzeko?
  
  
  
  Hartu zuen out bat, arkatza eta aiztoa zen lanean, bere iltzeak da. Begiratu me at zuen une batez, eta ikusi zuen, gau luze izan agortu ego bezainbeste izan da niretzat.
  
  
  
  "Ona duzu dolarraren faktura, Jauna Carter. Ez uste duzu, hau da, oztopo bat zure lanbidea?
  
  
  
  I spat da ziurtatu ulertu zuen.
  
  
  
  "Ez naiz sadist. Dut bakarrik bere hiltzeko beharrezkoa denean. Egiten ari zaren hau fun. Nahi duzu hiltzea, Lim Zhang.
  
  
  
  "Agian, Mr. Carter. Agian. Baina, Hiri honetan neska hil behar. Bestela, zuen zama bat izan digu. Zuen ziur arazoak sor gizon, eta, horrez gain, behar zuen ezarri adibide bat beraientzat. Dut moztu zuen bere burua, eta ziurtatu da zabaltzen. Azken hilabeteetan, Malaysians izan dira ia kontrakoa ."
  
  
  
  Bere, itxi begiak. Ez dio axola zer, izan dut sleepy. Banekien nuke gai izan behar lo egin, eta hori esaten dit zerbait ez nago ziur naiz gai izango gozatzeko.
  
  
  
  Ireki gabe, bere begiak, esan bere zuen:: "Zu a puta semea, Jim. Duzu dortoka kaka. Konbentzituta nago, zure ama handiena izan zen puta guztiak Txina. Eta zu bere pimp.
  
  
  
  Entzun nuen hura etorri niri. Besterik gabe, denbora, nire begiak ireki nuen berriro ikusi eta ego armada boot hurbiltzen dit.
  
  
  
  
  
  Egin dute me egin da.
  
  
  
  Dute arrastaka nire inguruan zakarra aterpe non nuen konortea galdu eta arrastaka eraman ninduen txiki bat konpentsazio oihanean. Bat izan nuen, buruko mina larria, eta nire sudurra eta ahoa estaltzen ziren odol. Are txiki moztu nire kokotsa throbbed denean, ez nuen sentitu da egun. I zen benetan itxura txarra joan, zer ikusi behar nuen ikusi.
  
  
  
  Gauza bat - egin zen, azkar! Cobra zen dagoeneko ez dago, neat eta garbi, jantzita sakatzen coveralls eta lau bat txano batekin izar gorri bat da. Denek present izan ezik sentries. Laurogeita sei pertsona zenbatuko da. Batzuk, horien inguruan grumbled eta xuxurlatu, baina gehienak Aryans bezala ikusi k berezia teak erregistroak ziren arrastaka Hirian sartu.
  
  
  
  Tore dute off Nah en kamiseta, nire kamiseta, eta bere bular quivered eta dantzatzen zuen bezala wrestled haiekin. Ee erdi-sarong eraitsi zen. Noiz ikusi zuen me, kanpo utzi zuen goi-campal garrasi. "Tuan tuan, ez utzi hau egin. Ez utzi horiek kalte Hiria! TOEAN-mesedez, mesedez-TOEAN!
  
  
  
  Sentsazioa izan nuen hoztasuna eta irrika nire hesteak. Bere, begiratu Cobra . Barre egin zuen, eta begiratu urrun. Hau vile, vile, stinking scumbag. Zuen babesik izan zen. Bere eskuak eta oinak ziren oraindik ongi cuffed, eta bi partizans ziren eusten dit, gunpoint beren fusilak. Orduan konturatu nintzen, ezin nuen, beno, lagundu. Ikusi zuen, hori izan zen benetan gertatuko, eta lasaitu zuen behera. Gelditu zuen borrokan eta ahuspezturik horien aurrean. Gizon bat bere inguruan harrapatu bere ile lodi eta bere burua astindu aurka bizkarreko. Inoiz ez nuen nabaritu nola mehe Nah lepoa aurretik izan zen.
  
  
  
  Hey, kudeatzen duzu zure burua buelta laurden bat piztu eta begiratu me at. Ez ziren malkoak bere begiak.
  
  
  
  The parang keinuka batean berdexka eguzki-argia eta jaitsi zen berriro. Soinua bezalakoa zen harategi bat sakatuz carcass bat.
  
  
  
  Helburu jaitsi off blokeatu, odol splattering bere ilea distiratsua. Gorputza slid alde eta spasmed hainbat aldiz.
  
  
  
  Cobra hautsi du isiltasuna. "Lurperatu da," agindu zuen. Jiratu, eta kanpoan ibili. Norbaitek poked me eta I zen atzera hartu du aterpe.
  
  
  
  Egun osoan arautuko zuen eta begiratu teilatua, inguruan hostoak. Etxola zen ezer gutxi batzuk baino gehiago gazte zuhaitzak elkarrekin lotuta, zein ziren, ondoren, estalita erramu hostoak. Euriak bustitako ni bezalako ur nuke beti izan zuen. Eta ez zuen ezer behar. Ez da bat etorri me gertu, eta inork ez du nirekin hitz egin zuen.
  
  
  
  Bi guardia ziren etengabe oinez inguruan aterpe eta ez, nahiz eta elkarren artean hitz egin.
  
  
  
  Ezin zuen asmatu zer aginduak ziren. Bada dut ihes, bi nire guardia filmatu egingo da berehala. Noiz zuen da benetan arazoak, erabili ahal izango zuen bere burua nahiko cool. Bere egin du orain.
  
  
  
  Bere bota, dena, dena bere buru inguruan, eta bideratuta nola atera inguruan.
  
  
  
  Ez du zentzurik. Ez du inolako zentzurik batere. Eguzkia bezala, poliki-poliki ezarri berriro, I izan dela aitortu behar dut, izan zen, benetan itsatsita. Itxura zen Carter-en-fluxua. Ezean Cobra lagundu dit. Behintzat ez zuen zerbait niretzat hori ezin dut neure burua.
  
  
  
  Berea, esan zuen berak, izan zen erabat crazy ideia. Guztiak baino gehiago izan zen nirekin. Baina, oraindik ere, behar nuen hori mantendu pixka itxaropena bizirik. Cobra bat izan zen sadist. Izan zen, halaber, Txinako, eta horrek ekarri zuen alferrak izan. Ez nuen sentitzen zuen zerbait berezia dendan niretzat.
  
  
  
  Hau izan zen nire aukera bakarra. Hori izango zuen agian gehiegi smart.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 12
  
  
  
  
  
  
  
  Besterik gabe, aurretik ilunabarra, etorri ziren niretzat. Dute arrastaka me diagonalean zehar konpentsazio non burua moztuta Hirian. Bere gorputza eta une joan ziren, baina ezin izan dut ikusi, orban ilun, teak saioa gisa bultzatu dute me norabidean da. Berea hasi oparo izerdia, eta nire belaunak buckled, baina berea mantendu nire aurpegian behera. Ez zuen hartu dute beren plazer ikusten nola beldur izan zen. Eta beldur nintzen. Nahiko.
  
  
  
  Izan zen, gaizki jarritako Cobra. Guztiak ondoren, ez zuen jokatu behar da sotila. Zen joan moztu off nire burua, eta galdetu dut zergatik izan zuen hainbeste denbora itxaron.
  
  
  
  Hemen aldekoek bildu ziren berriro. Oni kideak irribarre me at dute itxaron Orangutaka die. Dut atzera begiratu zien eta ttu bizkarreko, eusten nire aurpegia eta hankak elkarrekin, mesederako dela eskerrik asko Jainkoa, nire sphincters ez litzateke eman dit kanpoan.
  
  
  
  Nire eskuak ziren oraindik, atzean lotuta, nire bizkarrean. Nire orkatilak ziren elkarrekin lotuta mahastiak, eta nire inguruan gerrian luze bat izan zen soka ongi inguruan bilduta mahastiak.
  
  
  
  Dozena bat fusilak ziren me at adierazi. Ez nuen sentsazio hori izan zen egosi horrela. Litzaidake zuen hil baino jende gehiago izan zuen gogoan -, nahiz eta berea, uste dut Hawke bat izan ih zerrenda osoa -, baina orain nire txanda izan zen, ez zen prest guztietan.
  
  
  
  Me jarri dute nire belaunak, eta horietako bat jarri nire burua blokea. Bere zain, borrokan eduki gorputza, beraz, etsipenez bizi nahi. Dut lortu, eta, ondoren, berea, sentitu nuen impotent haserrea gora me barruan. Gorroto zuen galdu, ia ahalik eta gorroto zuen hiltzen.
  
  
  
  Ziren zain Cobra, berriketan eta xuxurla Malay, Txinako eta Tamil. Norbaitek barre urduri.
  
  
  
  Orduan ez zen isiltasuna, eta ezagutzen zuen, Cobra izan zuen etorri. Hitz egin zuen Malay.
  
  
  
  "Teroes!" Berehala?
  
  
  
  Gizon me atzean harrapatu nire burua, eta horrexegatik da, beraz, izan dut begira eguzkia, argi eta garbi. Izan nuen estu nire begiak ikusi Cobra mugitzen arteko atzera eta aurrera me eta eguzkia. Izan zen kamera bat egitea. Argazkia. Froga Beijing. Eta madarikatua ona propaganda Gorri.
  
  
  
  Hartu zuen argazki bat, eta gelditu egin da. Orduan konturatu nintzen bat izan zen, Polaroid kamera bat, hirurogeita bigarren harritzekoa. Baina hartu du, bat baino gehiago miracle lortzeko me inguruan, eta bat izan nuen sickening sentimendu barruan, nire azken miraria izan zen, dagoeneko baino gehiago.
  
  
  
  Zuen argazki gutxi batzuk gehiago hartu angelu desberdinetatik eta sortu zen niretzat. Noiz saiatu naiz begiratu, dute hit nire burua zuhaitz baten kontra. Guztiak ikusi ahal izan zuen bere izan ziren bere coveralls eta pare bat handia, distiratsua armada botak.
  
  
  
  "Sentitzen dut, Jauna Carter, ez dut izan, film bat kamera. Gero izan dut dokumentatu osoa gauzatzea. Handi bat izango litzateke movie jakin bat aukeratu taldea. Handia Nick Carter, the ultimate assassin da, heriotza da batzuetan -, eta ez dut pun hemen boto - -botoa izango du galduko bere burua. Hau goratzeko litzateke morala mundu komunista. Baina, zoritxarrez, nahikoa daukat argazkiak. Eta, ondoren, ekitaldiak. Jakina, denean hori egin, bat hartuko dut argazki batzuk zure burua."
  
  
  
  Zapaldu zuen atzera, eta ikusi nuen ego seinale. Gizon me atzean ibili nire inguruan eta adierazi parang. Izan zen bat erabiltzen dute Hiria, baina ez zuten, nahiz eta kendu ego. Izan dut sentsazio arraro bat honi buruz. Joan ziren psikologikoa tour, baina zergatik? Gizon batekin parang koa izan da nire atzean, berriro ere. Lotu dute oilarrak nire lepoan inguruan mahats, gizon aldeetan, eta nire buru ospatu blokea. Atzean gizon me growled, eta entzun nuen aire txistua bezala planteatu zuen bere parang.
  
  
  
  "Duzu hamar segundo bizi," Cobra esan zuen. "Ez dut zenbatu duzu, Jauna Carter. Bada zerbait esatea, egin duzu iradokitzen dut orain. Ez daukazu kezkatu, zure nagusi at AIZKORA - utzi badakizu hilda. Bidali dizut argazki batzuk them."
  
  
  
  Zer fun izan zuen. Bildu zuen dibertigarriena inguruan gauza dibertigarriena gauzak.
  
  
  
  Inoiz ez dut inor gorroto, ez du axola nola arraro bat egiten du zentzu asko gurekin. Niretzat, beti izan da gai bat enpresa.
  
  
  
  Baina orain norbait gorroto bere asko.
  
  
  
  Cobra hasi behera kontatuta: "Satoe-dua-tiga-empath lima -".
  
  
  
  "Ez du ezer esan nahi, Mr. Carter?" Ezer ez duten bezala? Egin behar dugu, hitzak gure maiteak?
  
  
  
  Saiatzen ito ego-en ahotsa, begiratu nuen, lurrera begira, cursing izerdi hori izan zen tantaka nire begiak bezala borrokatu dut nire tripak. Nire nerbioak fitxatu ozena " koru nahikoa!
  
  
  
  "Anam-toejo-D'lapan-Smbilan".
  
  
  
  The parang jaitsi zen.
  
  
  
  Hotz eta zorrotz, gelditu da laño nire lepoan. The labana zorrotz moztu zidan, oso erraz. The aldekoek neretzat barreak. Mantendu dut nire begiak itxi eta otoitz, benetan otoitz urtetan lehen aldiz, I, agian, oraindik ere aukera bat izan aurka Cobra.
  
  
  
  Itzuli ziren eta ni, karpa eta bota zidan barruan. Oraindik irribarrez, desagertu ziren. Berea etzan oraindik ere, oraindik shivering apur bat, baina berea irabazi zuen bataila. Bere ez soiled eta ez dute ateratzen horiek edozein gogobetetasuna.
  
  
  
  Ordu bat pasatu. Iluna izan zen. Cobra iritsi lau ego pertsona. Bi gizon horien inguruan egiten estalita farolak. Dut hartu zen hondartzara. Apal bat ilargiaren dirdira, noizean behin desagertzen atzean morea hodeiak, eta itsasoa izan zen, lasaia eta leuna. Dute aintzat harturik me mahats eta sokak eta moztu me down nire underpants. Izan zen oraindik shock, baina ez da ezer harritzen nau jada. Bere ih aginduak exekutatu zituzten bezala, poliki-poliki, ahalik eta. Gehiago da inguruan printzipio orokorrak eta ohiturak, beste ezer baino, zeren ez nuen ulertzen nola erosi denbora laguntza izan dit.
  
  
  
  Cobra ospatu bat, inguruan farolak, eta ikusi dute strapped dit nire flippers, oxigeno depositua, maskara, eta urpeko linterna.
  
  
  
  Noiz izan ziren prest, neurrira ego zekien zer Cobra buruz hitz egiten zen euskara. Bere zalantzan jarri ego jendeak ulertu ingelesa ondo.
  
  
  
  "Mantendu duzu ondo pean parang,", esan zuen. Zirudien zuen haserre. "Oso commendable. Nahiz eta nahiago dut zinen eske ni erruki."
  
  
  
  "Itxaron beharko duzu, denbora luze bat, hau da," I grumbled.
  
  
  
  "Zure irainak dira ezertarako balio." - Zuen stahl formala. "Nire jendeak ez du ulertzen duzu, hala ere."
  
  
  
  "Dute ulertzen duzu, Lim. Ari zaren iraintzen dena dela existitzen ."
  
  
  
  Zuen utzi pasatzen. Esan zuen: "hartu dut neska esan duzun horri buruz Japoniako itsaspeko eta urrezko suge jainkoak? Ez da gai, zeren eta ez da urre."
  
  
  
  "Bai, berak esan zidan zer aurkitu duzu buruz bere osaba. Bazekien zuen. Baina hori ez da zergatik bere hil. Hau zentzugabekeria buruz morala bilduko da zure gizon eta zentzugabekeria buruz emakumeen arazoak sortzen. Duzu hil Hiria delako zuen bakarra izan zen lekuko zure sarraskia. Duzu hil denek Kampong ezik Siti. Egin zuen fun duzu eta ran away. Hori beste arrazoi duzu, bere hil, ez da?" Hiria da, gehiago edo gutxiago tripping duzu sortu, eta ezin duzu stand da!
  
  
  
  "Duzu interesgarri batzuk teoriak, Jauna Carter."
  
  
  
  Dut hartu zen ura batean kanoa. Dute bilduta mahastiak nire lepoan eta gerrian berriro, baina utzi nire besoetan doan. I behartu zuten eseri egia erdian kanoa. Cobra zen atzera, eta nire Luger zen me at adierazi, berriz, bi egos ziren me eusten gunpoint at. Gizon bat rowed. Zuen belaunikatu aurrean zidan txalupa, apur bat out bidea balak, eta bultzatu kanoa itsasotik urrun. Ez zen, besterik gabe, nahikoa argi ikusten ustel zaharra, kaia, nire utzi.
  
  
  
  Adierazi zuen luger me at eta hitz egiten hasi. Maite zuen bere ahotsa, besterik gabe, beste guztia bezala. Bazekien nor zen, baina ezin zuen lagundu, baina uste gizon hori ez dagozkio hemen. Bat izan zen, burokratak eserita mahaian.
  
  
  
  "Ez dut ulertzen da neure burua", esan zuen . Izan dut on kontatuta da. Behar dut premiazkoa. Neskaren osaba bakarrik hitz egin zuen tortura pean, bere esango nuke oso eraginkorra tortura, eta ziur nago ez zen etzanda. Izan zen, ex-alderdien, luze baino lehen, larrialdi, British gisa deitu da, eta ikusi zuen Japoniako lapurretak tenplua hartu eta urrezko suge haiekin. Jarraitu zuen horiek leku hau eta jarraitu behatzeko horiek. Orduan ikusi zuen Australian plano hurbiltzen eta hondoratu itsaspeko aurretik ihes egin ahal izan.
  
  
  
  Orain arte, beraz, ona da. Aurkitu dugu txalupa, eta nire gizon aztertu da. The conning dorrea hatch irekita zegoen oraindik, besterik ez da izan zuen, eta hondoratu egin zen. Inor ez inguruan orga ihes egin. Hegazkina itzuli eta kargatu hainbat gehiago ontzi, lata. Nahasmena dela ensued, gizona ez izan arazo bat lortzean zehatza, nahiz eta zakarra, eszena leku eta itzuli oihanean.
  
  
  
  Da baffles me, Jauna Carter, eta ez naiz, beraz, harritu edo sakon etsita. Gizon zin egin dit, ez zuen inoiz aipatu hau Della Aquatoria. Uneren batean, suntsitu zuen mapa hau. Galdu zuen nahia borroka - sakona behera, behar zuen izan koldar bat-eta itzuli zen kampong eta ahaztua. Izan ezik, amesgaiztoak duten ego pasatu du ."
  
  
  
  Bere, barre egin zion. Nire ahoa eta sudurra apurtu ziren eta izan dut mina terrible, baina oraindik izan dut barre.
  
  
  
  "Zuk izorratu. Bai, esan zuen norbaitek, edo norbaitek ikusi da guztiak, eta itzuli zen geroago urrezko. Itsasontzi hau izan da hutsik urte askotan. Utzi duzu oihanean aterpe joan guztiak modu honetan gurekin dela digu orain ."
  
  
  
  Ilargia atera zen berriro, eta ikusi nuen zion astindu bere burua. 'Ez dut uste. Egin zuen kontu handiz. Checked dut eta aurkitu itsaspeko da, halaber, ofizialki agertzen diren leku honetan. Ez dut uste gizon hori, edozein gizon, ezin gezurra azpian tortura erabiltzen dut."
  
  
  
  "Orduan beste bat," chuckled dut. "Pertsona ezezagun bat duten ere ikusi da, eta, ondoren, arpilatu da."
  
  
  
  Dut entzun zion hasperen. "Bai, nik uste dut, hori da dena. Baina ez du axola. Ez da urrea, eta hori izan zen gauza bakarra axola niri."
  
  
  
  Izan dugu urrun shore eta pasatua haria kaia. Beste kanoa zen zain gurekin zuri burura markatu duten dock of the itsaspeko sunken. Han izan ziren, sei gizon kanoa pistola batekin eta bi bereko urpekaritza-ekipoak bezala me. "Bakarrik izan zuten azido karbonikoa pistolak eta arrankazietan, eta ez nuen. Orduan hasi nintzen ulertzen zion. Azkenean, Cobra izango da oraindik, gero eta sofistikatu eta sadistic. Antza denez, bizi izan zen bertan. Gizon hau izan behar du madarikazio bat, txakurrak eta bestelako animaliak denean haur bat izan zuen.
  
  
  
  Gure kanoa slid, poliki-poliki zehar ondoan beste batzuk. Ez ziren orain bederatzi pistola me at adierazi, nire barne Luger. Hau zikin maritxu ez zen edozein hartu aukera, eta ez zuen hasten zen uste Cobra ez zen bakar bat egin, akats.
  
  
  
  "Izan dut, akats bat egin honekin urrezko", esan zuen orain. Guile, maltzurrak, eta gorrotoa mistoa ingeles perfektu batean.
  
  
  
  Nire jendea, agian, ez dute nabaritu da. Beraz, Jauna Carter, pentsamendu batzuk ondoren, erabaki bat emateko aukera. Agian bat aurkituko duzu altxorra, eta, agian, ez duzu. Edonola ere, oso interesgarria izango da han. Nik ez nuen neure burua, eta ikusi zer arrain eta karramarroak egin ahal izango hezurrak hogei urte. Ari zaren bere urpekaritza aditua, bere gain hartzen dut?"
  
  
  
  Nintzen galdetzen zenbat aire laginketa zen zilindro hau eta nola zitekeen bloke nagusia hatch.
  
  
  
  "Ari zaren aditua", jarraitu zuen. "Zure fitxategia Beijing. Orain izango duzu aukera bat zeure burua frogatzeko. Arrakasta ez, beldur naiz, zeren ez duzu aurkituko du berriro."
  
  
  
  "Zergatik da hori?" I zen benetan interesatzen hau. Modu bat, ego-warped garuneko zen maisulan bat. Nahiz eta eder, atsegin eder bat rattlesnake dragon.
  
  
  
  Une batez, zuen tapped bere estu palmondoak ertzean kanoa. "Nik pentsatzen hau, oso denbora luzean. Ezagutzen duzun bezala, dugu, Txinako dira adituak ere tortura. Jakina, inork ez da Txinako, izan behar duzu pixka bat talentu hau. Emango dizut lanpara bat eta erloju bat. Aire laginketa kanpaina egingo du azken ordu erdi bat, eta Rivne bat ordu erdiz. Jarri dut nire ikustera maila berean zurea bezala, atzera joan hondartzara, eta, ondoren, hemen eseri eta itxaron bitartean ikusten dut eskuetan buelta. Eta nik gozatu ahal izango da, izugarri. Ez dut ezagutzen eskuineko behera bigarren zure agonia hasten da.
  
  
  
  Eman zuen agindua, eta nik bota zen ertzean zehar itsasontzi sartu itsaso epel. Bi aldekoek urpekaritza-ekipoak sortu zen aldeetan me, eta mahastiak izan ziren luzatu. Bada, saiatu naiz ezer, besterik ezin izan dute itoko me edo hiltzeko me inguruan bere pistola eta arrankazietan.
  
  
  
  Cobra atxikia behera nirekin hitz. "Ez luke hainbeste axola. Hamabost metro. Da bat coral ledge, baina nagusia hatch da zabalik, eta izan dituzu, ez dago arazorik lortzean."
  
  
  
  Bere ulertzen da. Dute, besterik gabe bultzatu nau. Izan dut gehiago kezkatzen eguraldia. Nahiko asko kezkatzen. Baina, gutxienez, orain izan dut espero izan dut helduta. Erabiltzen dut izan itsaspeko bat. Ziurrenik baino gehiago izan zuen gogoan. Bertan igo eta jaitsi zen berriro. Bidez joan nintzen nahiko asko, segurtasun-ariketak. Cobra ahal izango dute akats bat egin hemen.
  
  
  
  "Ez dago beste, praktiko zergatik aukeratu nuen heriotza hau zuretzat," Cobra esan zuen. "Zaude kondaira bat, Jauna Carter. Zure izena beldurtzen batzuk nire herrikideek. Amaitu nahi dut kondaira hau betiko. Haragia da, ustel lur azpian, baina hezurrak oso denbora luzean iraungo. Gorpu bat izan gogaikarriak ohitura arreta erakartzeko, nahiz eta oihanean. Batez ere, hemen kostaldean, eta hori guztia, gobernuaren kontrola. Ez dut nahi arrastatu zure gorpua usteltzen oihanean zehar nirekin egun batzuk. Gainera, ez dut uste nire Malaysians nahi izango da.
  
  
  
  Horrela, duzu, besterik gabe, desagertu, Jauna Carter. Bihurtu duzu zero, ezer ez. Egingo dute ahaztu duzu une egokia. Bakarrik egingo zuen jakin non zure hezurrak gezurra, eta mantendu egingo dut ezagutza hori neure buruari. Gutxienez arte ferret sentitzen joan behar publikoa da."
  
  
  
  "Hasi behar duzu idatziz gidoiak, Lim," esan nuen. Eta berea, espero dut izango duzu bizi zorionez inoiz ondoren. Ondoren, izango duzu jasaten, gutxienez, apur bat zure zahartzaroan. Espero dut, ondoren, izango duzu lurperatu simaur pila, eta txakurrak ahal izango duzu jan.
  
  
  
  Ilargi betea atera zen, eta ikusi nuen zion grinning. "Agur, Carter. Zara bat nor da joan lortzeko minik. Ikusiko duzu denbora zure heriotza hurbiltzen minutu bat. Ikusi nola hits duzu. Eta une duzu hartu zure azken arnasa, jakin ahal izango duzu, hori da, zalantzarik gabe, zure azken. Adio, Jauna Carter.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 13
  
  
  
  
  
  
  
  Dugu ziren itsaspeko bi minutu baino gutxiago. Bat haztatua soka batetik zintzilik uraren azalera ireki baten bidez hatch. Guztiak hiru horiek erabili euren lanparak. Izan zen pointless exekutatu, eta, beraz, ez dut saiatu da. Bada ezin izan dut ihes, izango litzateke batetik itsaspeko bat. Leuna gisa tame porpoise leash bat, swam zuen haiekin, erabiliz bere begiak, eta garunean. Oni komandoak me by mahastiak nire lepoan eta gerrian.
  
  
  
  Bera izan zen, etzanda coral ledge egiten ari den bitartean, bere kalkuluak. Lema eta murgiltze lema galdetu du, delako behar nuen jakin zer zen aretoan brankara prestatuta, eta ez nuen denbora alferrik galdu. Sartu bultzatuta hatch ireki du conning dorrea. Odin horien inguruan behin poked me txahal bat harpoon agur esateko, eta izan dut bakarrik utzi. Lortu dut nire errodamenduak, ikusi feed zen aretoan nire utzi, eta begiratu, ikusi dute eman zidan.
  
  
  
  9.02.
  
  
  
  Bi minutu lortzeko behera hemen. Orduan izan nuen 28 minutu utzi. Nintzen galdetzen bada Cobra aurreikusi zuen hau, zehazki, beraz, ezin dut gehiago erraz ezagutzen aldiz eta hurbildu une nire heriotza. Bere buruan zegoen bideratuta. Bere borrokatu kontrolatzeko nire buruan, zeren eta nire bizitza menpe ez panicking. Uste zuen lehenengo, eta, ondoren, jarduteko. Ez gehiegi azkar eta ez oso motela.
  
  
  
  Ospatu zuen lanpara sortu hatch ireki du, baina blokeoa izan zen itxita. Kortxo bat burdina botila. Lotu dute ego leku bat ongi tangled po liang garbia eta soka. Ez nuen labana bat, eta nire hortzak ez dela ona. Era berean,, ziren kanpo zain. Bere ikusi nuen bakarrik flotatzen arabera partizan argitan nire lanpara. Izan zen zintzilik leash bat eta igeriketa lazily atzera eta aurrera. Egingo dute guardia hatch dut hiltzen den arte.
  
  
  
  Izan zen itsaspeko txiki bat, eta uste dut parekoa izan zen gure Z-klase hasieran Mundu Gerra II. Da floated, beraz, hitz egiteko, izugarriak batean nahastea, makina zatiak, palanka, morroilo, gurpilak, etengailuak, tankeak eta presio kalibreak. Izan dut ikusi arrain txiki batera mamelonar begiak deftly beren bidea egin bidez nahastea. Nire begiak jaitsi erraldoi crab, zein azkar hasi zen scratching at horren hezurrak zen. Baina beste zerbait jo zidan, eta ni iritsi zehar crossbar nuen arte baino handiagoa izan zen hezurrak horiek. Adierazi zuen bere lanpara at zion, eta ikusi sheathed labana bere gerriko. Ego hartu eta bilduta sartu bere gerriko. Beraz, orain, bada, behar izan nuen, ezin dut saiatu moztu sare baino gehiago hatch eta ederki ego. Baina ez nuen aukera dute.
  
  
  
  Bila joan nintzen zulo bat. Behar izan da, nonbait, fuselajea. Baina Cobra bazekien. Ez dago handi bat izan zen, malko kaskoa ionikoa, baina zuloa izan zen, gaur egun behera, behera, eta koralak ziren itsastea osoko nah. Beraz, ez dago inola ere ez zen atera.
  
  
  
  9.12.
  
  
  
  Bere erabat aztertu da. Hezurrak arinki dantzatzen atzera eta aurrera jo zuen gainditu. Gustatuko litzaidake tresna batzuk. Orain banekien zer egin, zer nire aukera bakarra zen, eta behar nuen tresnak egin da.
  
  
  
  9.15.
  
  
  
  Zuen aurkitu zen tresna kutxa bat jar koipea, sekula ez dira ireki. Bat, crowbar eta handi bat, euskara gakoa ere aurkitu da. Ih zen erraza egiteko hau sakonera, eta egin zen ih brankan. Bonba hori tore bidez hull-orriak astiro-astiro makurtu ih sartu maquinilla-zorrotz koral-gainean forma. Bere azala zuritu txiki bat bezala egin zuen bere bidea bidez logela eta korridorean itsasontzia aurrean, non solairuan zen littered hezurrak.
  
  
  
  Zuen gainean etzanda, bere kalkuluak, eta abiarazteko hodiak jutted out zehar arrezife bat berrogeita bost graduko angelu. Otoitz egin zuen hori torpedo hodiak izan ziren hutsik, baina ez zen bat mingotsa, berriz. Ziren kargatu, eta torpedo helizeen grinned at me beirazkoa iluntasuna. Ari dira itsatsita beren hodiak. Ongi, balitz bezala, goierri. Ondorioz, hogei urte degradazioa gatz & nb.
  
  
  
  9.20.
  
  
  
  Hopeless zen. Hustu pipa, bat altxatzen plataforma, edo altxatzen blokea, behar zen. Hau burdina zigarro izan puztuta hodi zen, eta orain itsatsita horma hodi. Eta merkaturatzea hodi, modu batean edo bestean, izan zen modu bakarra.
  
  
  
  9.23.
  
  
  
  Saiatu naiz. Orain bere lan azkarrago. Galdu dut denbora asko pentsamendu hau izan zen nire aukera bakarra, eta orain naiz itsatsita nen. Ez zegoen beste aukerarik. Izan nuen argi bat, bi hodiak eta estutu bidez nah. Edo hiltzen.
  
  
  
  The torpedoes lehen hodi besterik ez mugitu. Harrapatu zuen, helizearen eta bere burua bota atzera guztiak bere pisua. Zuen flexed bere hankak eta erabiltzen ontza guztietan muskulu zuen bere esku. Bere indartsu bat eta big pertsona bat, eta bere benetan zerbait saiatzen, bere normalean saiatzen da. Baina oraingoan ez zen lan. Ezin dut hau kudeatzeko hodi.
  
  
  
  9.25.
  
  
  
  Ez zen ur nire maskara. Bota zuen baino gehiago bizkarrean, garbitu, eta, ondoren, mugitu beste hodi. Helizearen zen niri begira, eskaintza lortzeko nire ego atera. Bere ego heldu zion, eta saiatu da, sakon sartu fold, jakitea izan da pointless. The koka hautsi. Utzi zuen ume, diapositiba, poliki-poliki lurrean eta bitterly dastatu heriotza bere hizkuntza.
  
  
  
  Zuen stabbed torpedo batek labana batekin lekua non zen kontra sakatzen kanalizazio.
  
  
  
  Baina ez zen gehiegi pliable. Pala labana slid arteko torpedo eta barruko horma hodi. Ez zegoen askoz gela.
  
  
  
  Baina, nola demontre am suposatzen dut lortu nire ego out? Ahal badut, gutxienez, nire ego mugitzen. Helizearen hautsi, ez dut, beraz, ez dute aukera bat hartu ego edo jarri edozein leverage da.
  
  
  
  9.26.
  
  
  
  Lau minutu utzi bizi. Agian bost ninduten, bada, minutu bat hiltzen eza aire laginketa. Bere, ez zekien zer zen gertatuko. Bere, ikusi dut jendea ito. Azken erabakigarria bigarren, berak urratu off bere maskara eta saiatu arnasa ura. Izan zen bultzatutako pala azalaren sartu torpedo. Gehiago etsipena eta haserrea baino inguruan espero.
  
  
  
  Pala pala sartu torpedo. Erdi hazbeteko bat. Ez zen kirurgikoa.
  
  
  
  9.27.
  
  
  
  Bere labana hit back torpedo. Metal ari zen moztu, eta freskoa azpizuna glinted tristea zilar kolorea me. Platinozko! Platinozko torpedoes. Gezurrezko bat. Sekretua gordetzeko itsaspeko komandante.
  
  
  
  Dagoeneko izan zuen eskoltatu tresna kabinete. Gogoratzen dut bere kate labur. Hodiak, palanka, eta gurpilak harrapatu nau, hori guztia gelditu me. Hasi zen bere arnasa eduki dastatu azken preziatuak minutu aire laginketa.
  
  
  
  Batera kate erantsita, zuen igeri atzera abiarazteko hodi. Clumsily, eta poliki-poliki, bat erabili zuen giltza gidatzeko pala sartu torpedo. Izan zen, beraz, motela, eta, beraz, infinituki motela.
  
  
  
  9.28.
  
  
  
  Bi minutu gehiago oxigeno. Agian, apur bat gehiago, izan dut delako arnasa arretaz. Konturatu nintzen ia berehala eusten duten zure arnasa alferrikakoa izan zen duzunean handi bat hartu gulp zure lehen arnasa sakon.
  
  
  
  Izan zen bultzatuta, labana bat sartu biguna platinozko aurrean ferret arte helduleku bat besterik ez zen gutxi hazbeteko batetik biribildu azalera. Ondoren, zuen bilduta kate bat bere inguruan ego eta bere burua bota atzera gisa gogorra izan zuen. Bada, pala hausten, edo katea hausten badu edo pala babesleak inguruan koipetsua metal, hura hil dut. Ondoren, bere aita hil zen.
  
  
  
  The torpedoes mugitu.
  
  
  
  9.29.
  
  
  
  Bota dut da. Bultzatu dut bere aurka kaskoa ontzia, nire oinak alde banatan abiarazteko zulo, eta bota bere. Nire muskuluak ziren, saltoka, nekatuta nengoen, baina mantendu dut tiraka. Poliki-poliki, torpedoes hasi zen hegan. Galdu dut nire oreka kaskoa on, eta nire oinak nahi karroza sortu, baina, nolabait, lortu nuen mantentzeko tiraka. Guztiak nire indarra izan zen, gaur egun kontzentratua nire besoak eta sorbaldak, eta tendoi bat izan urratuta, nonbait.
  
  
  
  Platinozko torpedo slid out bidez hodiak eta hilaren sartu beheko itsaspeko. Zuen ducked sartu hartzailea eta madarikatua bere sorbaldak zabal eta muskulu besoak. Benetan ironikoa hil delako behar duzu, hala nola, ederki garatu gorputza.
  
  
  
  Ez da lan. Nire besoak luzatuta, nire besoak adierazi bezala, gezi bat, besterik gabe, ezin dut lortu nire sorbaldak sartu hodi.. ez dut inoiz izan gai honen bidez lortu denbora.
  
  
  
  Top hat! Izan zen oraindik ere, hori jantzita top hat. Lelo! Baina bada hartu nuen bere ego off, izan dut uko egin nire azken preziatuak segundo oxigeno.
  
  
  
  Ez zen denbora gehiago begiratu erlojua. Denbora ez guztietan. Akats bat egin nuen, eta panicked. Dut ahaztu hori jar gantz. Ezin izan zuen madarikazio berak. Aurkitu dut eta hautsi tapa batekin punta bat, crowbar.
  
  
  
  Busti zuen berak beltza lokatza. Betiko presaka! Berea izan zen oraindik ere, arnasketa. Gantz, koipe, eta gantz gehiago. Zuen shoved bere esku osoa hau irristakorra zabor sartu torpedo hodi.
  
  
  
  Orain bere gilles da beste norbaiten denbora. Duenak bete depositua akats txiki bat egin.
  
  
  
  9.31.
  
  
  
  Give me estra bat minutu. Arnasa sakon hartu nuen, betez, nire birikak bursting puntu, prestatzen zer gertatuko zen.
  
  
  
  Aire laginketa-hornidura gelditu.
  
  
  
  Zilindroa astindu bere off, urratu off mahuka, baina ez zuen kendu maskara. Izan zen, bere kabuz orain. Besterik ez dut behar mantentzeko arnasketa airea hori izan zen nire birikak. Aurrera mugitzen da, estutu bidez abiarazteko hodi eta hasi writhe eta scratch. Bere aurrera hazbeteko by hazbeteko. Ezin nuen atseden. Ez nuen denbora hartu behar da edozein aire laginak atseden.
  
  
  
  Erdibidean hodi bidez, bai nire birikak hasi erre eta minik. Izan nuen oharra batzuk aire laginketa. Da bubbled kanalizazio inguruan, eta sentitu izan dut nire bizitza irakiten horien atzean. Igo dut bat berrogeita bost graduko malda. Hasi da irristatu. Zuen erabili nahi izan bere muskuluak dragoi bat bezala, kontratazio eta thrusting, kontratazio eta thrusting. Ondoren etorri zen mina. Nekaezinean eta terrible mina nire birikak. Pixkanaka-pixkanaka, agonia, heriotza hasi zen, eta bazekien hori oso denbora gutxian izan nahi dut ireki nire ahoa eta sudurra bidez inhale, irentsi ura, garrasi, eta hil.
  
  
  
  Orain, zuen atera zen, pipa, eta salto egin zuen atera. Bada ziren zain me han, ondoren, beraz, izango da. Ez nuen beste edozein aukera. Heriotza bat izan litzateke, ongi etorri, azkenean mina jaurtiketa bidez me. Arnasa! Ahots bidez oihartzuna nire skull. Arnasa. Amore eman. Askatu zeure burua. Arnasa!
  
  
  
  Gero etorri zen, azalera eta floated gehiago hildako baino bizirik. Aire heze sartu nire birikak, eta ezagutzen zuen, zuen beti banekien, baina ez nuen pentsatu ere, hori izan zen gehien eder munduko gauza.
  
  
  
  Arnasa.
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 14
  
  
  
  
  
  
  
  Bat piragua gainean dantzatu olatuak berrogeita hamar oinak kanpoan, bat erakutsiz apal dirdira. Zuen zain zegoen nire guardia iristen. Lehen aldiz, gertatu zait dute agian sartu itsaspeko begiratu nire gorpua. Nik ez dut uste horri buruz. Hau izan zen akats larria, eta, gaur egun, izan dut oso denbora gutxi utzi. Desagertu zen berriro, eta igeri portuko taberna.
  
  
  
  Bere ilunabarra pean kaia eta haratago luzatu bera baino gehiago atera ustel zutabe nahian, gainerako bildu eta bere indarra. Berea izan zen, urrun osoa atseden, zeren berea zerbait egin behar izan lehen. Joan nintzen hondartzara eta kentzeko got nire eardrums eta maskara. Aparte nire hezea underpants, berea zen, bestela, biluzik. Behar nuen pistola bat eta oinetakoak.
  
  
  
  Hartu zuen une bat harrapatzeko bere arnasa eta hasi zen arakatu behera hondartza aldera oihanean. Ez dago oraindik zirrara batetik, kanoa eta bi urpekariak.
  
  
  
  Ego entzun aurretik ikusi da. Zuen marmarra Malay melodia eta ez zen oso mugikorra. Bere writhed zuhaixkak at itsasoaren ertzean, eta itxaron. Ilargia zen ezkutaketan jolasten eta bilatzen hodeien atzean. Beraz, corkscrew denbora eta zorte ona. Eta erabateko isiltasuna. Oker bat soinu eta guztiak galdu egiten da.
  
  
  
  Ilargia zen nire alde. Itzala, ego, bere ikusi zuen bezala gainditu batzuk barru oinak sasitza. Bere atzean koa izan zion eta konpondu ikerketa arazoak ego abesti erdian koruak. Bere ego xehatu Adam-en apple bere forearm, izan ego bat bikoitza Nelson eta tilted ego burua aurrera arte entzun zuen bere lepoa hautsi. Izan zen, lasai, pixka arabera Ego, eta Stahl fumbled arte aurkitu zuen Ego errebolberra gerriko, bertatik labur bat bayonet zintzilika scabbard. Ilargia desagertu zen berriro.
  
  
  
  Ezin dut arriskua da. Bat apal moan eta izango nuke harrapatu da.
  
  
  
  Ego harrapatu bere ilea, bota zuen bere burua atzera,eta moztu bere eztarria. Ilun eta ukitu. Ondoren, garbitu zuen bayonet eta itzuliko da bere scabbard. Hartu egin nuen berarekin, bat txirikordatutako gerriko, eta lotu neure burua nire inguruan biluzik gerritik. Ez dut behar ego bat pistola. Arrastatu ego azpian azpia, bota zuen batzuk harea eta ezker ego atzean.
  
  
  
  Bere arakatu sartu oihanean. Lasai geratu zen. Gaua zen hurbiltzen, eta hori aldaketa bat izan zen, okerragoa. Baina laster egongo da beste soinuak dira, eta lagunduko dit.
  
  
  
  Bai errebolberra eta zorroak zaharrak ziren Britainiar egindako pistolak. Izan zen zaharkitu bat Webley Naval errebolberra tamaina buruz kanoi bat, eta egin ere kanoi bat bezala soinua, gauez oihanean.
  
  
  
  Han izan ziren, halaber, bi esku-granadak. Pentsatu nuen ziren metraila granadak, eta dute oraindik ere, oso zaratatsua. Dute agian, etortzen erabilgarri, baina nahiago dut ez erabili ih. Beraz, hori izan zen gauza bakarra berehalako balio izan zen niretzat bayonet. Ondoren, egin behar izan nuen.
  
  
  
  Inguruan ibili naiz camp in semicircle bat, oroigarri gisa, eta hunch bat. Bada, ilargia zen nagusi, bere shell zen bezala, lasai ahalik, baina noiz desagertu zen, bere shell azkarragoa izan zen. Mantendu dut pentsatzen urpekariak. Bada zuten bilatuko azpi eta ez da aurkitu Carter hildako, infernua guztiak zukeen hautsi solteak. Behar zuen, ikusi dute nola lortu Cobra aurretik gertatu zen.
  
  
  
  Izan zen ia-ia ez dago. Bat ingurabideko zen zutik batzuk oinak kanpoan, zigarro bat erretzen, eta Sergey zen, bere aurpegia estaltzen eskuan eta hitz egiten bere buruari. Jaurti zuen zigarroa lurrean eta stubbed da bere oinez. Ego boot ukitu nire esku. Azkenik desagertu zen, eta ezin izan zuen berriro arnasa.
  
  
  
  Hamabost minutu geroago, berak ikusi piramide-formako karpan Cobra egoitza. Izan zen, ondo ilundu, baina oraindik ere ezin ikusi bat apal dirdira bidez, Holst-en berdea. Itzala jerked atzera eta aurrera. Pentsatu dut zer egiten ari zen eta grinned. Nire aurpegia zauritu ached. Berea, espero dut litzaidake zuen dagoeneko saldu bear azala.
  
  
  
  Orain dela nuke aurkitu karpan, ez nuen behar ilargia jada. Jakina, etorri zen eta han gelditu zen. Ehortzi zuen bere aurpegia, belarra eta madarikatua ilargia. Sleepy tximinoak mugitu nire aurrean, berriketan. Bazekiten han izan nintzen, baina ez ziren beldur oraindik.
  
  
  
  Azkenik, ilargia desagertu atzean hodei ilun baten. Zuen arakatu atzeko karpan. Arretaz, zuen marraztu bayonet inguruan bere scabbard. Orain, lan zakarra. Behar dut zorte batzuk.
  
  
  
  Ukitu zuen mihise bere esku, eta gero gelditu. Nire begiak itxita nituen, eta saiatu imajinatu barrualdea karpan dena da. Ego lan-aulkia, irrati, aulki eta besaulki-British. Guztiak.
  
  
  
  Noiz izan zen bere mahaian eserita, bere itzuli zen niretzat . Bada, izan zuen etzanda bere litera, zuen aurpegia jiratu dit, zeren eta oraindik ez dut gogoratu non ego burukoaren zen. Della ez da benetan bat jantzita benetako buruko, baina motxila bat estalita manta bat. Olioa erregailu zen ondoan Ego litera. Agian irakurri nuen. Zuen esna lo, bestela zuen jarri bere lanpara. I izan da arriskua. Poliki-poliki eta lasai, ekarri zuen punta bere bayonet mihise eta sakatzen behera. Oso poliki-poliki. Pixkanaka-pixkanaka.
  
  
  
  Bat lortu nuen bi zentimetro ebakia. Ego ireki da puntu batekin bere bayonet eta peered barruan. Zuen lanean bere eremuan mahaian, bere itzuli dit. Han egin zuen sarrera bat baizik eta liburu handi bat. Izan zen bezala, pixka bat cash erregistro liburuak erosi ahal izango dituzu horiek merkea dendetan. Bigarren bat, oihanean izan zen, beraz, lasaia dela entzun izan dut ego quill scratching paper.
  
  
  
  Nire gauzak ziren mahai gainean haren aurrean. The Luger zen bere eskuineko eskua. Han ere ikusi zuen bere stiletto bat suede scabbard, iparrorratza, eta zabor-pila bat inguruan bere ekipajea. Parang zen zutik aulki batean, bere ezker. Nire Browning zen inon ikusi ahal izateko.
  
  
  
  Zuen piztu, hasperen egin, begiratu aurretik, eta urratzen zuen bere burua. Ikusi nuen bere nahikoa eta arakatu atzera sartu azpia.
  
  
  
  I rummaged inguruan aurkitu nuen arte mahats hori erabili izan dut. Nahikoa indartsua, mehe nahikoa, nahikoa malgua da, eta nahikoa indartsua. Bayonet moztu nahi duzun luzera eta saiatu. Jarri dut nire indarra sartu da, eta berak jasan du. Amaitu dut orain. Besterik ez dut behar soinua. Zuen azkar jarduteko, eta, beraz, izan zen, behartu egin zarata batzuk bakarrik. Nonbait aurkitu dut pieza bat zuhaitz baten adar eta espero tximinoak elkarlanean aritzea litzateke. Sortu koa izan zen, zuzendutako bezain gogorra izan zuen iluntasunean sartu, eta hurled makila sartu zuhaitzak.
  
  
  
  Behar da, hit liderra berak. Era berean,, ziren howler tximinoak, osoa tribu, eta makila egin ih ona choleric. Ez zen sentsazioa. Egin zuten soinua milioi bat lata soldadu roaring. liiiiii - yea-aaa - iiiiiii - yeaaaaaa.
  
  
  
  Orain bere ikuspegia izan zen hori. Esan nion luna atera da berriro ere, eta zenbait arrazoi zuen. Azkar ran zuen karpan, aurkitu bere zirrikitua, itsatsita bayonet da, eta begiratu ezazu.
  
  
  
  Eseri zen, tentsioz eta erne, zertxobait bere burua tilted, entzuten tximinoak ' oihuak. Natural bat izan da erreakzioa. Badira milioika gauza egiten duten tximinoak garrasi. Ez zen beldur edo kezkatuta, besterik ez zen beldur.
  
  
  
  Ondoren, hartu zuen bere bayonet eta moztu mihise shreds. Ondoren, ego clamped arteko bere hortzak eta sartu karpan. Itzuli zen bere lana, eta jaramonik egiten kirrinkariak tximinoak. Noiz berea, hurbildu zion, egin zuen bere erabakia. Bere misioa zen jakin hura utzi zuen joan zen hiltzen, utzi zion jakin hori galdu zuen eta bera izan zen irabazlea. Bere ikusten hotel beldurra, frustrazioa eta beldurrezko bere aurpegia, baina ez erabaki. Izan zen petty, unprofessional, eta oso arriskutsua. Inoiz ez zuen ezagutzen, ez zuen denbora. Ume, kiribildua mahats baino gehiago bere burua, zeharkatu du bere lepo atzean, bota haragia sartu bere ego, eta oparoa bere indar guztiak.
  
  
  
  Zuen erdi igo zen bere aulkian, bere behatzak scratching at strangling mahats hori jada desagertu sartu biguna haragia ego lepoan.
  
  
  
  Da hiltzen. Ego bota bere aurpegia behera aulki batean. Orduan entzun zuen zarata bat eta gora begiratu. Teniente Seok Tan zen sartzen bidez overhanging kopuru bait da. Segundo bat geroago, hartu zuen, eta helburua bota bayonet.
  
  
  
  Delako pobrea argiztapena, da bota zen oso handia. The bayonet harrapatu ume, eztarriko, besterik gabe, beheko kokotsa. Hau suntsitu egingo jatorrizko ego ahots lokarri, baina metodoa ez zuen hiltzeko ego azkar nahikoa. Zuen mailakatu bere belaunak, picking bere eztarria alde batetik. Beste zen fumbling bat holstered pistola.
  
  
  
  Bere makurtu zion, bere ego zaionean bere biluzi oinez aurpegia eta harrapatu du bere burua. The bayonet kudeatzeko aurkitu bere eta moztu gehienak emu en burua. Odol spurted out, uholdeak me, Paul, eta ego. Ez zuen gustuko izan da, baina beranduegi zen. Tximinoak ziren, oraindik ere dibertigarria izatea. Karpan en bait gidari slid da atzera sartu leku eta multzo lan egiteko. Izan dut soilik bi minutu aurretik dut eten egin zen berriro.
  
  
  
  Bildu dut nire gauzak aulki batetik, dena behar nuen. Luger, knife, iparrorratza, eta liburu hori Lim Zhang idatzi zuen. Hawke gustatu nuke hori.
  
  
  
  Seok Tan jarri bere ballet zapatilak. Ziren txikiegia da niretzat, baina ez dut moztu bat ih bayonet. Ondoren, dena ondo joan zen. Ez nintzen joan oinutsik oihanean.
  
  
  
  Cobra bat izango litzateke bere egiten. Bat izan nuen asmoa, eta izan zen erabat larriak. Hau ume puta izango da jendaurrean erakutsi plaza nagusian Koela Loempoer. Jakina, bere daydreaming eta bere dezazun irudimena exekutatu basati, baina une hartan izan zen, dagoeneko immaculately distraught nekea eta ez da gehiago pentsatu, beraz, logikoki. Da bat bezala zirudien ideia ona garai hartan.
  
  
  
  Tximinoak jaitsi isila berriro. Denbora hurbiltzeko. Zuen slung Cobra gorputza eta bere sorbaldaren gainetik, urratsez urrats bidez crack iluntasunean sartu. Ilargia zen berriro desagertzen da, eta hori fina izan zen nirekin. Dut lortu out bidez udalekuak. Ondoren, bihurtu zen benetan zaila da. Benetan zaila da. Izan dut linterna orain, baina denbora luze bat izango dut aurretik erabili ahal izango segurtasunez. Izan nuen oihanean ibiltzeko gauez. Horretarako, lehen argi egingo dute, jarraitu niri. Pixka batekin guesswork, Jainkoaren, eta zorte apur dut, pasatu kanpoaldeko eraztun sentries. Muino zabaldu, eta eremu bat bihurtu benetako oihanean, ez da batere hau bezalako oihal mehe. Ordubete geroago, denean izan zuen ibili bost ehun metro, gelditu zen bere errodamenduak eta plan bat egin. Bazekien ez zen autopista nonbait mendebaldean. Eta hurbilago lortu zuen hau errepide nagusia, seguruagoa bihurtu zen. Gobernuak tropak ziren patrolling dago, eta aldekoek ziren nekez bezala da.
  
  
  
  Baina ez zuen aurre egin nahi dutenek armada tropak bai. Nik ez dut uste askoz denean imajinatu dut Lim Jang bukatzen bat leku publiko batean Koela Lumpoer. Dute, besterik gabe, bere izeneko hiltzaile bat. Izan behar zuen pixka bat lasaia. Azken gauza Malaysiako gobernuak nahi izan zuten publizitatea.
  
  
  
  Berea izan zen, barrez. Ezin izan zuen imajinatu turista begira gorpua, eta, ondoren, ontziratzea, beren poltsak bezain azkar gisa izan dute. Ez, ez da lan. Hala ere, behar dut froga izan nuen bukatu, nire egitekoa. Ondoren pentsatzen da, I got beste ideia. Pixka bat barbarie, baina, oraindik ere, ideia ona da, eta bere besterik sentitu gaiztoak nahikoa tira off.
  
  
  
  Denean bere atseden, bere moztu batzuk gehiago mahastiak eta lotuta gorpua bat noose bere bizkarrean, irten bi eskuak doan. Batera lanpara, alde batetik, eta parang beste, ezarri zuen off, ondoren, aldez aurretik bideratutako berak baten laguntzaz iparrorratza. Banekien ez dut kezkatu bat posible atzetik goizean arte. Ez ziren Malaysians ez dago, eta ez ziren gehiegi smart joan oihanean zehar gauez. Besterik ez zen arrunt bat American fraide batek ez zekien ezer.
  
  
  
  Nire harridurarako, bere lortutako emaitza onak. Aurkitu zuen luze bat tarte savanna igotzen itsasertzean eta abantaila hartu du. Behin pantera bat growled hurbil, baina ez nuen gogoan. Ezer ez da benetan lanik me, baina nire nekea. Bere agortu. Izan dut izerdia eta stumbling, erortzen noizean behin, cursing neure burua ez izateagatik superhuman.
  
  
  
  Irekita area amaitu zenean, azkenik, iritsi ridge. Goitik osoa hotel, eta, ondoren, behera oihanean sartu da berriro. Utzi dut begizta Cobra mahats irristatu off nire sorbaldak eta lurrera erortzen. Ondoren, berea, peeking atzean zuhaitzak mendebaldean. Jakina, joan behar izan nuen behera sartu oihanean hau ezkutatu eta jakin zer egin. Izan behar nuen dirua eta nolabait lortu inguruan herrialde honetan.
  
  
  
  Ilargia desagertu egin zen berriro, eta urrunago mendebaldean, ikusi nuen headlights etorri. Pare bat bakar itsasargi igotzen eta erortzen, hautsi gauean zehar bezala, horia itsasargi. Errepide nagusia. Batzuk planter atzera dator inguruan bere club eta buruak hasiera, edo kamioi bat osoa langileen, edo, agian, gobernu-patruila. Jarraitu zuen ikusi arte Brylev atera. Errepide hau izan zen, gutxienez, hiru mila mendebaldean. Ez oso pozik erreka delako oihanean eta egoera horretan aurkitu da bera, baina, hala ere, dibertigarria izan zen.
  
  
  
  Bildu zuen bere gorputza, zintzilik bizkarrean, eta joan zen behera. Oihanean zen oso trinko, eta izan nuen sentsazio hori izan dut, azkenik, seguru partizan. Inoiz ez zuten harrapatu dute me nahaspila hau izan zuten, nahiz eta ausartu hurbil errepidea. Zirudien bere dutela izango litzateke nahastu, demoralized, eta ezin da modu eraginkorrean lan egiteko. Izan zen gorputz bat gabe, buru bat.
  
  
  
  Orain dela helburua zintzilik nire bizkar gainean.
  
  
  
  Begiratzean at ikusi Cobra zuen eman dit egiaztatu une zehatza nire heriotza. Izan zen, ondoren, hiru o ' clock. Izango da egunez berriz, ordu bat, eta ezin dut joan, hau bezalako. Lehen leku egoki ezagutu zuen bidean zen bere gisa erabiltzen aulki gainerako stand. . Bere gorputza jaitsi eta erori. Erabili zuen bere gorputza bat bezala burukoaren eta loak.
  
  
  
  Nahiz eta aurretik nire begiak ireki nuen, berea ez zirudien izan zen jakin ez. Sentitu izan dut zion, niri begira. Izan zen, lau oinak kanpoan me, niri begira adi-adi. Hodi ospatu zuen ireki nire aurrean izan zen, sei oinak luze, eta zuen ospatuko da hazbeteko batzuk kanpoan rta. Lehen eguzkiko izpi jaitsi zen bere txiki, bihurritu gorputza. Ego begiak keinuka me at bat gorrixka argia. Ez nuen mugitu. Ez zuen, nahiz eta bere beldur eta onartu da. Zer egin zuen bere, hona etorri eta hil bat gezi pozoitu. Izan zen madarikatu dibertigarria.
  
  
  
  Izan zen, niri begira. Izan zuen ikusten zion. Inoiz ikusi oihanean nano aurretik. Normalean, ez duzu ikusi ih bai. Bakarrik eskuzko direnak, baina ez dira aurkitu arraroa sendagarriak direnak. Hau ez begiratu tame guztietan. Eta hala izan zen, zutik dago, behaketa, baina ez zuen hil, niri oraindik. Pentsatu dut azkar. Agian, ez zen tame, baina agian ez zen guztiz basati bai. Agian, zuen litzaidake inguruan Zuriak eta Malaysians aurretik, beraz, ez zuen beldur me.
  
  
  
  Izan zen, oso kontuz ibili. Irribarre egin zuen bere mugitu gabe bere esku. Denean zuen esan zidaten berea izan behar absurdu bezala, maitre d ' eskainiz leku bat Aristoteles Onassis.
  
  
  
  Tabby", esan nion. Kaixo. Ez zuen ez bada hitz egiten, Malay, ez dut arazorik izan delako, ez dut hitz egiten Semang. Ez zuen erantzun, baina pentsatu nuen ikusi zion astindu bere burua une bat. Hartzailea mugitu, gehiegi, ia licking bere ahoa.
  
  
  
  Dut nire burmuina. Geroztik ez dugu aurreratu askoz gehiago. Une hartan, bat sentitu zuen rumbling bere urdaila eta oso poliki-poliki mugitu bere eskua, eta adierazi du bere bizitza.
  
  
  
  "Makan?"
  
  
  
  Orain astindu zuen bere burua. Ez zuen jan nahi, edo ez nahi, bere ale, edo ez nahi jan. Jarraitu zuen begiradak, eta ez nintzen batere lasaitu. Bere mantendu, lasaia eta stared sartu erreuma, ia ez da pentsamendu hori nire helburua wotum-wotum litzateke lehertu. Izan zen ikatza bezain beltz, eta izan zen, biluzik ezik adabaki txiki karratu azala estaltzen ego genitalak. Izan zen, ozta-ozta bost oinak altuera, batera muskulu besoak eta hankak, eta bala bat-formako sabela. Ego ile zen bezala altzairu kirurgikoa artilea. Bat izan zuen aurpegia laua, zabal bat, laua sudurra, eta ezpain lodiak. Mahasti bat eusten pieza bat azala, egin zuen bat makeshift labana eta pouch bat bere pozoitu geziak.
  
  
  
  Gure harreman diplomatikoak dute bertan behera geratu da berriro. Saiatu zen, lortu ih mugitu berriro.
  
  
  
  Izan zen, oso kontuz ibili eta adierazi du berak. - 'Nick. Nick.
  
  
  
  Begiratu zuen. Adierazi zuen, da. "Apa gaiak?"
  
  
  
  "Ikusten duzu, geroago,", esan zuen. .
  
  
  
  Apaldu zuen bere blowgun eta adierazi du, berak, errepikatuz: "Bye."
  
  
  
  Ondoren, esan zuen: "Madarikatua neurrira."
  
  
  
  Izerdi blai nire begiak, baina ez nintzen ausartzen garbitu nire ego kanpoan. Ego eman bere gehien sektoreko irribarre, inoiz ez hartu, begiak off Ego blowgun.
  
  
  
  "Ingelesa hitz egiten duzu, Tota?" Americanics?
  
  
  
  Irribarre egin zuen me at. "Hartu neurrira, ondo hitz egiten."
  
  
  
  "Arte", esan nion,"me egin duzu madarikatu pozik".
  
  
  
  Hartu zuen norabidean urrats bat me eta, adierazi du, Cobra gorputza. "Hil duzu?"
  
  
  
  Zuen nodded zion. "Madarikatua da."
  
  
  
  Bere esku jarri zuen bere eztarria, sakatzen behera, eta cocked bere burua alde. 'Hiltzeko duzu? Gobernuak hiltzen duzu hilketa. Gehiegi madarikatua txarra, nahiz eta.
  
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. Ez zen puntu azalduz da emu.
  
  
  
  "Ez duzu hilko gobernuak. Ez zuten harrapatu. Duzu lagundu dit. Ulertzen? Duzu lagundu dit.'
  
  
  
  Ospatu zuen bere eskua. Ulertu zuen.
  
  
  
  'Eman?'
  
  
  
  Bere jaiki. Begiratu me at zuen kontu handiz. Off hartu zuen bere pistola gerriko, eta jaitsi da. Guztia egin nuen motion motela. Adierazi zuen, objektuak lurrean.
  
  
  
  'I eman behar duzu. Duzu hartu da. '
  
  
  
  Zuen urratsez urrats aurrera batzuk oinak kanpoan me. Ez zuen itxura harrituta. Orduan ikusi zuen ikusi nire eskumuturra, irribarre egin, eta adierazi du.
  
  
  
  "Ezagutzen dut madarikatua, bai, hori."
  
  
  
  Off hartu zuen bere zaintza eta eman Em. Barre gabe eta oso serio aztertu. Ondoren, obeditu zuen. Ireki zuen bere poltsan eta entregatu me zerbait. Eman apur bat, pixka bat hartu. Quid pro quo. Era berean, behar dut bat lortzeko aurkezteko.
  
  
  
  Bat izan zen errebotea. Zaharberritze gastatu beira. Jainkoaren zekien non zuen lortu.
  
  
  
  Arte irribarre me at. Irribarre egin zuen Tot. Dugu ziren lagunak.
  
  
  
  Adierazi zuen gorputza. - 'Egin?'
  
  
  
  Ninduten ia ordu erdi bat azaldu ume, zer nahi nuen. Zehar arazoak egiteko ego sartu erliebe ego furry burua, zuen ikasi ego zen behin gisa erabiltzen da lan on bat landaketa. Gero joan zen off berriro hasi eta noraezean, baina, nonbait oihanean sakona izan zuen, emaztea eta lagun batzuk onartzen duten zion bidez gogorra aldiz. Beltza literaturaren zion bezala.
  
  
  
  Azkenik, etorri gara akordio baten ondorioa. Zion, eta bere. Zuen lagundu egingo dit. Egingo zuen sinestu dirua emu agindu bere. Gisa ohia gomazko langilea, ezagutzen zuen diruaren balioa.
  
  
  
  Ez dut uste zuen erabat adostu nire planak gorpua, baina, azkenean, zuen nodded eta esan zuen: "Hartu neurrira, kudeatzeko dezakezu da. Gizon daki madarikatua ondo ahal izango zuen. Dira duzun ordainduz?"'
  
  
  
  'Bere negarrez.'- Nintzen galdetzen zer esango lukete batean AIZKORA dute, bada, ikusi hartzaileen zerrendan dirua.
  
  
  
  Ondoren, zuen slung du blowgun eta bere sorbaldaren gainetik, bat planteatu makurrak thumb. "Egingo duzu me etorri, Nick? Madarikatua da.'
  
  
  
  "Hartu neurrira", esan nion.
  
  
  
  -
  
  
  
  Hawk hasten zen annoy me. Emu eman zuen bere osoa ahozko txostena, eta, orain, emu zen azaltzeko, bere buruz bere teoria urrezko suge hori aktibatuta izan platinozko.
  
  
  
  "Ezin da inoiz izan frogatu", esan nion, " baina uste dut beste pertsona baino gehiago hartu zahar hau suge tenplua, margotu dute suge horiek urrezko delako, ez zuten ulertzen zer platinozko zen, badakizu. Ez dakite hori, ego bat da balioa. Ulertu dute urrezko, eta, beraz, margotu dute suge horiek. Beraz Japs ziren engainatu, arte dute, nork lapurtu herensugearen itsaspeko, ez dakit hori da dell bera. Orduan erabaki zuten mantentzeko bere burua. Bazekiten gerra galdu zen, eta nahi dute, bizitza berri bat hasteko Japonian. Guztiek komandante txikiena rank parte hartu behar duten berezi bat eragiketa. Dute urtu material eta aktibatuta ego bat sartu gezurrezko torpedo. Ez da txarra trikimailu. Baina hegazkina iritsi zen, eta hondoratu ih."
  
  
  
  Hawk chewed bere puru eta niri begiratu. Ez zen oso umore ona. Ospatu zuen zigarro nahi txoko rta, eta esan zuen: "egingo dut ziurtatu Malaysiako gobernuak informatuta ih altxorra dela jakina."
  
  
  
  Goshawk benetan ez zen oso interesatuta platinozko torpedo eta nire teoria horri buruz.
  
  
  
  Pizten zuen bere zigarro bat urrezko titularrak, eta Stahl itxaron. Txiki bulegoa zen, lasai-lasai. Soinuak soilik ziren markatuta Western Union ingurabideko, groans, eta muffled triki Della Fonda-ren idazmakina beste gela batean.
  
  
  
  'Non dago aretoan?'.
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. Nire besoa minik. I izan zen tormentatua ligaments. Jaiki nintzen, bota eta bandaged hamar lekuetan. Nire aurpegia izan zen, ia itzuli normal. I ' m going to dentista bihar nire hortzak jarri.
  
  
  
  Hawk grimaced eta adierazi bere berri zigarro me at. 'Ziur zaude zu...'
  
  
  
  Hau gizon zahar daki ez naiz gezurti bat. Hala ere, ume aurkitu, apur bat zaila da sinesten. Honek harritu nau. Zergatik? Badaki ez nago etzanda. Zuen nodded zion. "Ziur nago, Tuan. Esan atsegin dut, bere izena da ego airmail guztiak baino gehiago Kuala Lumpurren.
  
  
  
  "Zergatik, arraio, ez zuen hemen oraindik?" Nahikoa denbora igaro.
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. 'Atzeratu daitezke bidalketa.
  
  
  hau
  
  
  Badakizu nola gaizki post honetan lan egiten du egun hauetan ." Hawk bultzatu atzera bere aulki eta propped bere oinak sortu aulki gainean. Bat zapata zuen zulo bat da.
  
  
  
  Zuen ezabatzen bere sinewy lepoan, eta esan zuen: "oraindik ez nago ziur ez dut uste duzu, Nick. Beste alde batetik, agian. Zoroa da, baina ezagutzen dut, egin ahal izango duzu."
  
  
  
  "Eta bere, zuen da."
  
  
  
  Begiratu zidan. 'Zergatik?'
  
  
  
  "Oso eroso", esan nion. "Txiki, zuzenak, egokiak eta erabat eztabaidaezina froga."
  
  
  
  The boss zaharra hasperen egin, eta gora begiratu sabaia. Astindu zuen bere burua. "Batzuetan, nire mutil, miresten dut duzu."
  
  
  
  "Batzuetan", esan nion," miresten dut neure burua gehiegi."
  
  
  
  Ondoren, Della Stock etorri zen. Bera izan zen, ariketa sorta txiki bat. Zuen entregatu da Hawke eta itxaron. Gizon zaharrak glared at Nah eta gestured ate aldera. Out, Della. Ez da zure delikatua begiak."
  
  
  
  Zuen sniffed airean eta ezker. Utzi zuen atea ireki. Zuen itxia da, eta noiz lortu zuen atzera geltokira, Hawk ireki zuen dagoeneko poltsa eta begira zegoen buru txiki. Gora begiratu zuen, Ego sorbalda. Lim Jang aurpegia izan zen erabat murriztu tamaina. Oraindik zuen bezala begiratu irakasle bat, baina bat izan zen, oso txikia irakaslea gaur egun.
  
  
  
  Bere, tapped buruak. "Lan ona, ez da?"
  
  
  
  Hawk grimaced eta aktibatuta gauza baino gehiago. "Egingo dut, zabaltzeko eta bidali Dato Ismail Rahman bin. Honek emango arima ego atseden."
  
  
  
  Zuen nodded zion. "Bai, eta, azkenean, bat jasoko dugu oso informal eskerrik asko Malaysiako gobernuak. Gutxienez bidaia industria da orain seguru berriro. Mailegu berriak agertuko da. Ere egin dezakezu esan Dato... "egin nuen nire ahots zakarra delako sentitu nuen, horrela..." ere esan dezake ume, ez jarri bi pertsona bera kasuan, hurrengo denbora. Hori ego txantxa kostua bizitza ona matematika handiak ."
  
  
  
  "Nik, zalantzarik gabe, ez esan," Hawke esan zuen. Begiratu me at zuen une batez. Ez zen iradokizun bat plazer bere ilun zahar begiak, eta iradokizun bat haserrea. "Horiek Malaysians orain zor dit zerbait, eta ez dakizu noiz agian erabilgarri etorriko."
  
  
  
  "Ez", esan nion," ez dakizu."
  
  
  
  Hawk atseden bere burua pila paper bat bezala paperweight.
  
  
  
  "Pare bat janzten tronpa-rimmed betaurrekoak hartu duzu argazki hau", esan nion. "Egiten antzekotasuna are hobeto, gehiago errealista." Hawk begiratu mehatxatzailea. Normalean, bat emu ez bezala, egokitzat fun, ezean, noski, berak botatzen bere ego.
  
  
  
  Bere, bukatu zen. "Ados, ez dut hitzordua. Agur, nausia." Dut txostena bere ohikoa den bezala, eta ...
  
  
  
  "Minutu bat itxaron," esan zuen.
  
  
  
  Bere, inguruan aktibatuta. Zuen bildu liburu bat aulkitik zen, eta leafing bidez. "Txiki bat egin nuen ikerketa Malacca,", esan zuen, " baina ez du ezer esan buruz mozteko balio eraso baten skill. Zuten erabiltzen dute bounty ehiztari, baina orain ih garbia. Gainera, ez zuten txikitu beren buruak. Beraz, bertan ... '
  
  
  
  Bere motela emu irribarre egin.
  
  
  
  "Behar duzu dig inguruan", esan nion. "Harrigarria da zer ezagutuko duzu denean duzu dig inguruan pixka bat. Adio, Jauna Hawke."
  
  
  
  'Kaixo dago. Eta lo Hong Kong pixka bat ."
  
  
  
  Zuen nodded gisa ibili zen atea. 'Egin dut.' Ez zen puntu ez zion kontatzea besterik ez nintzen atzera inguruan, Hong Kong-en. Azaldu zuen denbora aldea esanez hori ukatu egin zuen bi egun ospitalean eman zituen bakarra. Lortu nuen erabili mikrofono eta bozgorailu batzuk bat da, Hong Kong-en.
  
  
  
  Ez zuen aipatu bere txostena. Hawk ez onestea duzu hil kanpo misioak.
  
  
  
  Bai, Freddie ez zen bere senarra iritsi zen. Eta bera izan zen prest. Ezin, hala ere. Ez nuen nahi bezain nuke pentsatu nuen. Bere burua mantendu pentsatzen Hiria eta Itsasoa. Batez ere, Udalak. Batzuetan, nahiz eta bera izan zen kissing Freddie, oraindik ezin izan zuen entzun Herriko, esanez: "Agur, Tuan."
  
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  
  
  
  Lim Zhang, politiko bat adman goitizena "Red Cobra", aktiboa da berriro. Ondoren, bere azken garaitzeko, gaur egun, eragile osoan zehar Malacca oihanean. Informazio hau kostuak Nick Carter $ 10,000. Baina arazo hau konpondu ahal izango dira.
  
  
  
  Eta hartzen du Ume asko sexu-ahalegin lortzeko nymphomaniac ministro-en alaba, esan zion, zer daki zuen. Baina Carter da, oraindik ere gai da.
  
  
  
  Hala ere, zuen da, ondoren, behartuta ikusi gehien bat gruesome fusilamenduak zuen inoiz lekuko, guztiak daki hotza da, purposeful mendekua.
  
  
  
  Eta hori da zehazki zer iheskorra Gorria Cobra zuen.
  
  
  
  Biktimaren ego izena da Nick Carter ...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Shklovsky Lev
  
  Bizi Heriotza
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Bizi Heriotza
  
  
  Eskainitako pertsona Sekretua Zerbitzuak, Amerikako Estatu batuetako.
  
  
  1.
  
  
  Buckingham Jauregia eta hegaztiak, mini gona eta handitasuna, tradizioa eta Twiggy, Carnaby Sturt eta Erregearen Errenkadan. Hau da, zer ikusi dut, arraro nahasketa hori London da gaur egun. Ibili naiz kaleetan Kolosoa on Thames eta ondorio bat etorri. Mini gona hails London inguruan ez kasualitatez, ez kasualitatez, ez da dabiltzan haize moda. Euskara neskak hankak eta izterrak hau, eta garrantzitsuena-a gait. Ezagutzen dut bere; nik behaketa horiek guztiak, egun bat ferret haiekin, gisa iritsi nintzen tem aireportua goizean, eta aurkitu Danny ez zen hasiera. Ez zen denbora hiltzeko oraindik, beraz, izan dut denbora hil.
  
  
  Euskara neska izan gait, gaitasuna harritu. Hitz egin dute beren oinak. Esan dute, " eder Horiek hankak, nireak dira, eta ahal izango dute, zurea bada, horiek nahi dut." Modu bat, ezin zuen lagundu, pentsamendu horiek hankak eta izterrak ziren fisiko bat berrespena lan Handia, xx. mendeko askatasunak. "I am Ingeles bat, bere free arima, eta bere master," esan zuten. "Ez dut eskubidea higadura labur bat gona, joan, non nahi dut, lo hema nahi dudan lekuan, madarikatua erregeak, koroak eta commoners." Bere begiradak trukatzen bat free-abentura, leggy edertasuna, ee, mini-bakarrik estali katea ee-en abentura txiki ipurdian.
  
  
  Polita izango litzateke, esan zuen berak, besterik ez bada, behin izan zuen, aste bat pasatzeko Londresen gabe ari buruzko AIZKORA bat esleitzeko. Besterik ez da, zahar me, Nick Carter, ez Agente N3, lanean ari da. Eta bidaia hau izan zen ustezko egin zidan begiratu longingly guztiak ireki, zuzen gazteak. Bidaia honetan, sentitu nuen ahate bat bezala tiro-galeria. Horregatik, bere ahots hartu egun gehigarri bat ikusteko Denny, bakarrik aurkitu zuen, ez zen hasiera. Jakina, arabera Hawke, ez dut horrela sentitzen, eta nik, egia esanda, ezin alde batetara utzi zaharra fox-en seigarren zentzua. Dut nahiko madarikatua ona antenak, baina aldean Hawk, ari dira zorrozki kristal argi eta garbi. Horiek atzean steely begi urdin eta lasai bat, unflappable kanpoaldea, ez dago multzo bat da antenak, soinu-iragazkiak, eta bidez sentsibilizatutako erreaktore bat espazioko entzuten post litzateke inbidia. Dezagun aurre egin da, hori da, zer egiten Hawk onena AIZKORA exekutiboa. Zuen jakitea, azkar-witted, resourceful eta harrigarria. Paseoan Trafalgar Square, ikusi nuen eszena hau berriro Hawke en bulegoan AIZKORA egoitza Washington-en. Bakarrik izan zen egun bat duela, baina ez dut uste, ez dut ahaztu.
  
  
  Hawk gogoratu dit bere biguna, aldi baterako adierazpena, bere planteamendu leuna. Izan dugu, elkarrekin lan egin hainbeste urte gogorra izan zen ume bat aurkitu taktika hori ezin dut ezagutzen.
  
  
  "Emakume izeneko gure iturri eta esan Nah zerbait izan, oso garrantzitsua, eta ez zuen bakarrik hitz nagusia agente AIZKORA. Berak antolatu korapilatsu bilera prozedura hori buruz esan nion."
  
  
  "Dirudienez, sentitzen zuen ikusleen da zaintza pean", jarraitu zuen. "Baina ideia ez duzu zer izango da agian. Nahiz eta ezin da bat izan zirenak."
  
  
  Hawke irribarre egin indulgently, bere irribarre me kontatzea bere aitak pentsatu zuen, ez zuen hori pentsatu. Irribarre egin zuen, aldi erreuma. Ez nintzen haur bat, eta ezagutzen zituen.
  
  
  "Bat izan zuen pre-agente nahi norbait ihes, seguru asko, bere senarra, pertsona ospetsu bat", jarraitu zuen. "Edo, agian zuen bere burua. Agian dute informazio baliotsua saltzeko. Zuen, nahiz eta agian norbait nahi gurekin lan egiteko, Hema-zuen delikatua posizioa. Edo, zintzoa izan, ahal izango da, erlazionatzeko kopurua edozein gauza."
  
  
  Orduan, bere ahotsa eman bere ikuspegitik, onartzen dut, eta zalantza batzuk.
  
  
  "Zer da, bada clever arma hiltzeko onena AIZKORA eragile, bereziki me?" Galdetzen nion. Hawk isilik geratu zen denbora luzez. Azkenik, zuen bere ezpainak parted eta iruzkindu. Indulge emu en ego-bultzatutako zorrotzak zintzotasuna New England du, nahiz eta mingarria izan zen.
  
  
  "Posible da. Aitortu behar dut da, ", esan zuen. "Baina ez dut uste hori da, seguru asko. Gure iturri izan da beti fidagarriena. Hasi behar dugu hipotesi hori emakumea eman ahal izango da zerbait oso baliotsua da, eta galdetu bilera bat."
  
  
  Zain nengoen zion bota dit baloia. Egin zuen.
  
  
  "Baina bada zer uste duzu, egia da, Nick,", esan zuen, " ondoren, are gehiago, garrantzitsua da duzula hasteko oinarriak ezarri berehala."
  
  
  Irribarre egin zuen, eta, beraz, madarikatua pozik berak izan nuen bat apurtu grina berarekin. Beraz, hemen nago, lehorreratutako fun-betetako London town zer izan liteke hoax bat, oso garrantzitsua bilera bat egiteko Ameriketan, edo heriotza tranpa bat. Izan dut, oraindik ere bermaturik aldera bigarrenak eta espero daiteke gaizki kasu honetan. Hala ere, ez nintzen gehiegi zortea. Denny en eza egun osoan ondoren lortu nuen iristen egun osoa lehenago baino gehiago izan zen etsipena. Denny Robertson bat baino gehiago izan zen memoria. Berezia izan zen page inguruan iragan. Ezagutu genuen duela urte batzuk denean zuen zen asko baino gazteagoa pentsatu zuen. Zen berehala begi-bistakoa da hori zuen ez haiek bezala.
  
  
  
  
  
  izango da bete eta buelta bat sartu memoria. Ez da inguratuta direnek erraz emakumeak. Beti izan dut irmoki konbentzituta neska, neska maite duten benetako maitasuna, zain at hesia, ez dute bizitza leku bat nazioarteko agente. Neska, hori baino beste, kontuan hartuta infernua bat leku handi bat. Ziren onenak madarikatua modu guztiak ezabatuko du, deformazioak, zaporea heriotza, glimpses infernua inguratzen kasu honetan. Baina Denny Robertson ezberdina izan zen, besteek. Ez zuen hori egin izan dit nire iritziz aldatu buruz nesken leku batean nire bizitza edo saiatu zen, baina lortu zuen me modu bat, ez beste neska du inoiz lortu. Atsegin dut, esan zuen, izan zen, ziurrenik, asko baino gazteagoa pentsatu nuen. Bertan aurkitu dut gauean egin dugu maite. Berak ere ez daki nola talentu zuen izaera da. Egun bat geroago, I izan zen gogora ekarri, eta, ondoren, break labur bat, izan dugu, bai ezker bezala, bi musika zaleentzat zuten bakarrik entzun erdi bat sinfonia. Biak ari dira etsi entzun beste erdia.
  
  
  Zerrenda neska dut hori gustuko nuke utzi bere arrazoi bat edo beste bat izan zen, orrialde osoa luzea. Etenaldi labur ziren zati bat nire bizitzan. Eta batzuk, jakina, mantendu memoria besteak baino luzeagoa da, eta bakoitzak bere arrazoiak. Baina ez zen bakarrik Danny Robertson zuela sentitu sinfonia amaitugabea sindromea, zentzu beharrik itzuli. Ez da nahi izan dugu idiliko harremana. Pare bat aldiz deitu zuen me era guztietako izenak, eta bere tenperamentua eta jelosia parekatzen. Letrak idatzi zuen me haiekin ferrets bi edo hiru aldiz urtean, inoiz ez zen sentimental, inoiz ez da ezer, baina bat lagun. Baina zuen hitzak jarri oihartzuna zer sentitu nuen. Ezin izan zuen inoiz ahaztu-gauean, edo ni. Dena dela, izan zen bigarren horietako bat izateaz ferret egiteko nah, idatzi zuen gutun bat. Bere ikusi nuen nire kontuan bere begi bere delikatua, delikatua idazkera.
  
  
  Noiz ari zaren ikusteko me berriro, Nick?" Zergatik dira, hala nola, ahaztezina absolutua ustel direnak nahi duzu? Mesedez, saiatu da. Ezagutzen dut bakarrik izango pasatzen, eta ez dut zalantzarik izan izugarri haserre duzu beste zerbait, baina saiatu da. Nork daki, agian duzun hobetu eta Stahl bat da, oso tipo atsegina.
  
  
  Saiatu naiz hainbat aldiz, eta beti ukitu galdu. Denny ez da inguruan jendea eseri eta begiradak espaziora. Zuen tipikoa zen Englishwoman, planteatu diru asko eta guztia erosi ahal izango duzu. Ikastetxe pribatuak, ballet ikastaroak, zaldiz akademiak eta goiko British jaunak gisa zabalza. Baina nah izan ere, gauza diru hori ezin erosi - upbringing, zintzotasuna, adimen. Denny sentitu eskubidea hasiera batean, mini gona, jodhpurs, edo arratsaldean soineko - euskal herria neska gutxi batzuk off tira. Latzak, latzak British neska unabashedly interesa erakutsi me denean mimmo gainditu ezin dute ezagutzen duten ih-en aukerak izan ziren, nahiz eta txikiagoa delako oroitzapen horiek. Ikusi zuen telefono kabina eta deitzen Denny berriro. Izan nuen arte, bi o ' clock goizean itxaron telefono dei bat, lehen urratsa komunikazio-prozedura. Izan litzateke askoz politagoa bada Denny izan dira berarekin. Une honetan, telefonoz erantzun zuten ahots bat ireki floodgates memoria.
  
  
  "Ez dut uste!" zuen arnasestuka telefonoz.
  
  
  "Nik uste", esan nion. "I' m at Gor Hotel, baina besterik ez naiz pasatzen. Pentsatu nuen, ezin izan dugu bete ordu batzuk barru."
  
  
  "Pikutara joan!" zin egin zuen. Denny izan zin bat bezala Grenadier guardsman egin eta soinu oso eskubidea. "Ez naiz bat izatea dantza afaria zuela ustezko parte - eskolan, non irakasten dut bere."
  
  
  "Are you eskolako irakasle orain?"
  
  
  "Bat da zaldiz eskola", esan zuen azkar, " baina ez dut sneak out hasieran bezala ble licks hamar."
  
  
  "Zoragarria", esan nion. "Izan dut zain, nire gela."
  
  
  "Nick!" galdetu zuen, gehituz azkar, " Nola zaude?
  
  
  "Aldatu dut," barre egin nuen. "Zaharragoa naiz, gehiago heldua. Bere berean, guy cute buruz idatzi duzu. Ez da hori, zer nahi duzu?"
  
  
  "Ez nago ziur", esan zuen pentsakor. "Gainera, ez dut uste duzu. Oh, Nick, izango da, beraz, polita ikusiko duzu berriro. Gaur gauean hamar."
  
  
  Ibili naiz atera, telefono kabina eta ikusi bakarrik altu bat, regal neska ilun ile gorria, marroia zuen bezala beti deitzen du, eta krematsua peach complexion. Atera naiz, argi eta garbi afaria jatetxe polit bat, eta nahiz eta ez dut gustuko bakarrik jatea, ondo gozatu dut bazkaria. Agian delako, ez nintzen bakarrik. Denny, eta bere oroitzapen ziren ia presentzia fisiko bat. Bat izan zen, damned ona afaria, gehiegi: porru oilaskoa, txahala errea saiheskiak Yorkshire esnea, eta ona brandy. Itzuli zen bere gelara, luzatu ohe gainean, eta laburki berrikusi, jarri harremanetan prozedura jarraitu geroago gauean.
  
  
  Emakumea izan zen ustezko to call me at bi goizez eta erabili identifikazio kodea sortu zuen bere burua. Behin hau da, garbitu gora, zuen, me emango argibide gehiago non bere erantzuteko. Brandy izan zen, oraindik ere nirekin, eta nik nire begiak itxita. Uste dut hori egunean zehar zuen joan hobea espero baino, zeren jaitsi zen I lotan ia berehala. Niretzat, hau da, bakarra transmisioa telefono dei. Berehala at glancing bere ikusi, ikusi zuen hori izan zen ten o ' clock Rivne.
  
  
  
  
  
  
  Erantzun nion, zain Denny en ahotsa. Neska bat izan zen, baina, zalantzarik gabe, ez Denny. Izan ere, edonork espero Denny en zehatza, bikainak euskara, ahots bat izan zen, zakar shock belarrian - laua, zertxobait sudurreko, bereizgarria euskalki badakien gisa Liverpool azentu. Piezak esan Ingeles bat da azentu agerian uzten baino askoz gehiago herrialdearen zati dira jatorriz; hau da, nahiko zehatza gida ego, hezkuntza, ekonomia-eta gizarte-hezkuntza. Erdi dozena bat hitz nirea, deitzailearen sartu du bere burua, zer British dei bat lan-klaseko neska, edo, agian, hema beste zerbait.
  
  
  "Jauna Carter?" Ahotsa esan hesitantly. "Ezin duzu joan lobby? Planak aldatu dute."
  
  
  "Zer dira zure planak?" Galdetzen nion, nire naturalean susmagarriak izaera datozen trinketa.
  
  
  "Planak zure bilera", esan zuen. "Zuen hemen lobby-en. Ezin duzu etorri behera?" Denbora garrantzitsua da."
  
  
  "Nor zara?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez du axola", esan zuen. "Nire izena da Vicki. Nahi izan dut bidali hartu behar duzu bilera berri bat puntu. Mesedez, etorri behera."
  
  
  Adostu dut eskaileretan behera joan eta aurkitu bere, oraindik zutik telefono bidez, txiki bat irudikatu borobil batekin bularrak, faltsu bat rubia, sexy forma baten azpian, oso-estu soineko gorri. Nah izan borobil bat, gazte aurpegia, eta nik asmatu duten hey ezin izan baino gehiago eta hogeita bat. Bere txandan bular egin ziren, nahiz eta goi-mailako eta borobilagoa esker plataforma bra, zein bota soineko ia bere muga. Azpian makillaje eta pintura, ez zen ezkutuko scrupulousness hori ezin ezkutatuta. Bere eskuak fidgeted txiki bat, distiratsua larruzko poltsan. Ez dute uste bere vulgar. Begiratu besterik ez zuen nahiko ona, eta hori ez da arraroa, neska asko. Ikusi nuen bidean, bere begi urdin begiratu dit, nahigabeko onespena bere begirada.
  
  
  "Zer da hau guztiei buruz, Vicki?" Hey irribarre egin bere.
  
  
  "Ez dakit ezer", esan zuen. "Badakit hori hartu dut nonbait, eta esan zidaten esango planak aldatu dute. Esan zidaten nahi duzu ulertzen."
  
  
  Dut aktibatuta baino gehiago nire gogoan, eta ondorio bat etorri. Guztiak izan zen, arraro hasiera-hasieratik, shrouded misterioa eta ziurgabetasuna. Inork ez zekien zer, zergatik, edo nor. Plangintza aldaketak sartzen irudian. Probatzeko berriro, ay bota beste bat.
  
  
  "Emakume bat bidaliko duzu?" Galdetu nion nabarmen.
  
  
  "Gizon bat", esan zuen hesitantly. Eman zuen bere pentsakor begiratzen, eta horrek ez zuen erantzuten.
  
  
  "Hori guztia ezagutzen dut, maitea", esan zuen iradokizun bat defiance. Hey fidagarria bere. Zuen messenger izan zen. Edonor izan zen, honen atzean ez zuen ezer esan, baino beste zuzeneko iruzkinak.
  
  
  "Ados, panpina," esan nuen, eskua hartuz. "Ez dut zurekin joan. Nahi dut gelditu aulkiak bigarren bat."
  
  
  I buruz izan zen, utzi ohar bat egiteko Denny, baina aurretik dugu lortu aurrean mahaian, ikusi nuen Denny etorri, begira, distiratsu zuri bat satin arratsaldean soineko eta aberatsa red belusezko kapa. Ikusi zuen me une ee bere ikusi, eta ikusi nuen bere begiak marroi begira Vicki, nor izan zen ondoan zutik dit. Bere mehe-ahoko ezpainak estutu eta begiak narrowed. Bere, ikusi zuen bere haserrea skyrocket. Beti gertatu zen berehala, eta ez zuen aitortu nahi dela dirudi berea zen, eta data bat joan Vicki.
  
  
  "Ezin dut azaldu," esan nuen, saiatzen saihesteko leherketa. "Deitu dut bihar eta dena azaldu behar duzu."
  
  
  Gelditu zuen laño gure aurrean, eta bere begiak keinuka bezala begiratu zidan. Ikusi nuen atzean haserrea izan zen mina.
  
  
  "Ziur nago izango duzu etorri zerbait erabat liluragarria ondoren," esan zuen, bere hitzak baino gehiago iced. Zuen beti begiratu, beraz, gorgeous izan zen haserre. "Baina ez deitu, zeren ez dut entzun. Baina ikusten dut ez duzu aldatu egin da pixka bat. Oraindik duzu hori katu bi hankak."
  
  
  Hey izeneko bere ondoren, baina dagoeneko izan zuen oinez atea ondoren, me emanez itxura dut jakin liteke. Zuen begiratu at Vicki eta madarikatua baitarako. Ez ziren galdera buruz zer egin nahi nuen, eta ez ziren galdera zer egin behar dut. Bultzatu zuen txiki rubia atea bidez, ohartu iheskor adierazpen sly, bitchy plazer hori erakutsi zuen bere aurpegian. Arren, ez zuen benetan ezer egin mistletoe, besterik ez zuen gustuko izatearen rola superior beste emakume bat. Bat izan zen, reflex ekintza barneratzen emakumezkoak gorputza.
  
  
  "Da zuen zure hegazti?" iruzkindu zuen, nahita gentleness. "Uste dut,' hey, hau da, pixka bat problematikoa.'
  
  
  "Ez zuen nire txoria," esan nuen, gutxi gorabehera. "Oraindik ez zuen zaharra. Non da zure autoa?"
  
  
  Berak adierazi txiki bat autoa aparkatuta at geldiarazi, eta nik slid in ondoan da, sentitzen dut agian birrintzea da.
  
  
  "Nire Jainkoa," Vicki exclaimed, glancing me at. "Hartu duzu sortu, beraz, askoz espazioa." Ez zen iradokizun bat interesa, bere begiak berriz ere, itxura hori esan duenez, hainbat baldintzen pean, beste garai batean, beste leku bat, zuen izan litzateke baino gehiago errespetatzen. Eseri zuen isiltasuna, behaketa London joan. Berak gidatzen batera Victoria Lubeta bidez, hiriaren erdigunean, mimmo Billingsgate Merkatuan eta zaharra Dorrea.
  
  
  
  
  
  
  
  Berea izan zen, goibel eta debekatzen. Zuen jaramonik egiten bere soineko, zein izan zen eserita Nah en itzulian. Ee hankak, pixka bat laburragoa bernak eta lodi izterrak, bihurtuko labur eta stocky, bost urte edo gehiago. Nahiz eta, gaur egun, gazteek ziren nahikoa eta gogor nahikoa exude bideratzen sexualitatea. Ginen bitartean gidatzeko, bere instalatutako hona hemen zenbait galdera gehiago, besterik gabe, ikusteko zer eragin ditzakete.
  
  
  "Bere hezkuntza bilera orain?" Galdetu nuen kasualitatez.
  
  
  "Jainkoa, zu iraunkorrak", esan zuen sutsuki. "Esan dizut ez dakit ezer guztiak, eta hori puntu osoa."
  
  
  "Oraindik ez duzu apur bat urduri, ez duzu, Elena?" Bere, chuckled.
  
  
  "Zer bada?" "Ez", esan zuen. "Besterik ez dut egiten nire lana, boto, eta hori da. Niri galdetuz bat infernua bat galdera asko ez da ezer lagundu."
  
  
  Jiratu zuen eguzkia inguruan dugun bezala etorri zen seinale handi bat dela irakurri " Royal Albert Kai." Egin zuen auto txiki bat sartu kale estu batera lehenengo atalean panel, kale ekarri mimmo biltegiak, ilara crates, bales, eta ontzi pizten duten argiak argiztatuta gauean deskargatzeko. Londresko kai, beste batzuek ez bezala, kai munduan, ez zuen exekutatu zehar, Thames, baina zetzan bost handi artifiziala sailak, urruneko ibaiak, eta eskuragarria estu pasarte. Horietan handi konplexu, London izan, aldi berean, jaso baino gehiago, ehun bat ozeano atorrak eta merkantzia-ontziak. Vicki gidatzen du, auto bidez, arlo betetako argi eta jarduera, sartzen ilun bat, hutsik ageri da, eta lasai. Ontziak ainguratutako ez ziren berdin lasai eta ilun, jakina egindako muntaia. Sentitu dut abisu bat chill creep me baino gehiago, eta ilea atzera nire lepoan igotzen hasi zen. Bat izan zen, ziur zeinu arazoak eta arriskuan. Ez zen azalpen hau. Dei bat ESP, seigarren zentzu bat, esperientzia bat, edozein dela ere deitu nahi duzun, baina bat izan zen barruko zati me, besterik gabe, ezin izan arrazionalizatu. I zen nahiko madarikatua zoriontsu horri buruz, ez get me wrong, baina, noizean behin, nahiz eta bere galdetu zergatik lan egin da, beraz, flawlessly. Oraintxe, adibidez, ez zen arrazoirik ez da, hasteko, markatuta. Logikoa zen aurreikusitako bilera hartuko luke leku ilun batzuk, urruneko leku. Oro har, enpresa zen, bere izaera oso ilun eta secretive. Hau izan zen, espero, eta, hala sentitu zuen zentzu honetan berehalako arriskua, zantzu bat izan zela orain hamabi o ' clock eta guztia ez zen ondo. Wilhelmina, nire Luger, aurkitu da, segurtasunez ezkutatuta bere sorbalda zorrotik. Izan zen reassuring. Batera nire eskuineko forearm da, larruzko scabbard, mehe bat Hugo stiletto gehitu konfiantza.
  
  
  Vicki gelditu autoa, begiratu leihotik, eta iluntasuna ikusi bere mastekatzeko bere ezpainak urduri.
  
  
  "Hau da lekua", esan zuen. "Pier 77". Alde batean, the dark kaskoa bat, merkantzia ontzia loomed sortu, erraldoi gauean. Kontrako aldean panel bat izan zen, baxua, lauak biltegia. Dozena erdi bat crates eta crates ertzean eseri ontziaren kaskoa.
  
  
  "Joan duzun lehen", esan nion. "Ez dut atera duzu."
  
  
  "Bere?", esan zuen ahots bat izan zen, bai beldurgarria eta erronka. "Ez, maitea. Bere bere lana egin. Ez dut ateratzeko hemen, berriro ere, honen inguruan creepy lekuan."
  
  
  "Oraindik ez duzu irteten," esan nuen, jarri nire eskuan hey itzuli da. Zuen niri begiratu, eta ikusi nuen bere begiak ziren, biribila eta zabala beldurra. Zer ikusi zuen nirea bere beldur gehiago. Atea ireki zuen eta atera, inguratzen autoa. Izan zen, zintzoa bere, eta besterik ez zuen zuzentzeko sortu bere ondoan denean, plano deitu, bi, agian, hiru. Dute whizzed iragan nire belarrian eta hit autoa batekin kolpe. Vicki garrasika, eta bota zuen bere lurrean berarekin. Arren bere terror, berak ikusten zen estutuz azpian auto bat. Berea etzan oraindik, aurpegian behera. Gertatu da azkarregi zion ikusteko, non plano ziren datozen ezik, ez dut ohartu ziren datozen norabide ezberdinetan. Bakarrik, izan ere, I got out, biribila hurrengo autoa Vicki, eta batu silueta iluna autoa, galarazi horiek sakatuz me eskubidea helburuan. Dagoeneko ziren urrun nah. Saiatu naiz bada jaiki eta korrika, izan dut jaurtiketa segundotan. Jarraitu zuen gezurra bezala, oraindik ere, gisa gorpua.
  
  
  Minutu bat geroago, entzun zuen shaggy hurbiltzen, pare bat urratsei. Kontuz ibili ziren eta eskumena. Berea izan zen mental bat berreraikuntza zer gutxi egin ahal izan zuen, jaso inguruan gelditzea. Dark kaskoa merkantzia ontzia izan zen slithering me norabidean, besterik gabe, bat atzean ilara ontziratzea crates. Shaggy soinuak gelditu, eta esku bat iritsi behera buelta me baino gehiago. Jakina, ez dago bat izango litzateke, pistola, beste alde batetik, beraz, utzi zuen ume, jaurti zidan erdi limply baino gehiago, eta, ondoren, sakatu bere heels cobblestones portuko taberna, bota zuen bere burua sartu roll, grabbing ego bat orkatila pisu guztia nire gorputza. Ego-en hankak eman eta zuen gainean erori zen niretzat. Entzun zuen txostena pistola bat eta goi-campal negar baten bala off itzulerako espaloi-hurretik. Aurretik ezin izan zuen lortu bere belaunak, zuen iritsi errenkada bat ontziratzea crates eta
  
  
  
  
  
  
  
  I ducked horien atzean. Entzun zuen bi balak gehiago hit crates, eta, orain, ikusi zuen ez dagoela ziren bi pertsona gehiago zutik muturrak kontrako panel, hiru guztietan. Bere lowlander crouched atzean crates eta exekutatu zehar panel arte gertu izan zen arrapala ekarri behera merkantzia ontzia.
  
  
  Zuen leapt gainean eta sortu oinarritu, ilun bat lausotzea aurka masa beltz kaskoa. Horiek hartu minutu erdi bat aurre me, eta, ondoren, egin dute bere bat lousy helburu. Ih plano ziren crazy eta salto egin zuen, bizkarreko. Zuten haunt me, eta banekien da, gehiegi. Berea izan zen ilundu txalupa. Ezin izan zuen joan behera uretan sartu eta haiengandik ezkutatu. Dute agian, ez da aurkitu me han, baina, era berean, ezin izango da ziur heriotza tranpa. Nahiago zuen lo irekia da, non izan zuen maniobra bere. Bere, ran sortu zubia eta bankuaren prentsa bizitza. I ez dute luze itxaron aurretik hiru ilun figura sortu du gangplank eta atera kalera bizkarreko. Dute berehala beren aparteko modu joan, eta nire pentsamenduak tiro ih bat erantsita haria ih nahi plano. Zuen gainbegiratu bat buru popan, beste brankan. Hirugarren gizon gora hasi arrapala zubia. Hugo utzi bere erori, nire eskua, eta etzan. Bezain laster ego helburu agertu goiko gainetik urrats, me ikusi zuen, eta hasi goratzeko bere eskua pistola. Baina ego zen bere zain, eta Hugo hegan hilgarria abiadura. Dut entzun zion stumble gisa stiletto hondoratu sakon sartu emu en lepoan. Hasi zen atzeraka erori, baina izan dut nire oinak, harrapatu ego, eta arrastaka eraman zion zubia. Hugo hartu zuen, eta joan zen behera urrats sorta nagusia. Eseri nintzen behera, eta aurrera ibili. Bigarren gizona bilatuko guztietan boom, bizkarreko winch, eta fan. Dut lortu nahikoa hurbil zion denean me ikusi zuen, ez ginen sei baino gehiago oinak gain. Dut atean, tranpa nire ego, baina nire helburua isiltasuna huts egin du. Zuen tiro jaurtiketa bat, eta horrek, nahiz eta galduak izan zen, ekonomiak batean isilik ontzia. Eragina postuan Ego atzera aurka bizkarreko spike, eta bat entzun zuen grunt duela hori, beste ezer baino gehiago. Izan zen baino handiagoa beste, astunagoa. Harrapatu nuen, nire gun, eta noiz slid off prongs, dugu talka.
  
  
  Zuen snuggled sortu zidan, eskua sakatzen nire aurpegia aurka. Aktibatuta zuen eta swung labur bat eskuineko jaurtiketa, besterik gabe, artzaintza Ego jaw. Saiatu zen roll kanpoan, baina berarekin geratu nintzen. Zuen entzun zen hurbiltzen arabera shaggy. Harrapatu zuen bere eskua, eta aktibatuta inguruan aurkitu zuen bezala, zezen bat bezala sendoa. Em kudeatzen tira urrun me from, eta sentitu dut ego eskuak nire eztarrian. Bere ego kneed zion groin, eta zuen utzi me, arnasa gasping. Beste sortu zen, baina espero zuen ezin izan zuen lortu tiro bat bi ilun zifra borrokan bizkarrean. Bere, sentitu ego-en esku hartu nire jaka tira, ni kanpoan bere laguna. Emu utzi bere, eta zuen bildu me, izan zuen harrapatu beste jaurtiketa bat harrapatu me squarely ego jaw. Sentitu izan dut bere cefalópodo estutze egin zuen bezala bankuaren prentsa mugitu gabe. Atzera bueltarik, eta iritsi alde, hit dut bere nire hip, eta joan zen sprawling. Sortu zen pistola bat eskuan, baina Wilhelmina prest zegoen. Zuen zaunka behin, eta jaitsi zuen alboetara baino gehiago chock.
  
  
  Ez da Stahl ih bere bila. Banekien ez zuten ezer agerian. Ziren profesionalak. Ih-en taciturn eta eraginkorra demeanor iradoki hau. Baino gehiago izan zen, eta hori izan zen guztia banekien. Nor ih bidali, nor izan ziren, eta ziren ala ez, parte hartzen duten jatorrizko AIZKORA mezua mantendu erantzunik. Nahikoa plano dira marrazainak marrazteko Londresko bobbies edo Thames du Eskozia Metro duten patrol ur eta kaiak. Hasi zen behera arrapala noiz txiki bat ikusi zuen figura irteten pean izpi bat eguzki-argia. Bere, ahaztu buruz apur Vicki puntako ekitaldiak. Denean bere, gidatzen bere arte, nah motorra harrapatu sua, eta autoa sartu zen engranaje denean, bere esku, eta itzali piztea. Sentitu dut bere hortzak murgiltzen nire eskumuturra. Minik, baina, horren ordez, dio kanpoan, sakatzen zuen bere ahoa berea, dio bere burua atzera. Utzi zuen joan oihu bat mina, eta bera izan zen harrapatu bere tindatutako ile eta bultzatu zehar eserlekua. Bera izan zen ospatzen ari arabera ee en eztarria alde batetik, eta bere begiak hasi bulge baino gehiago beldurra.
  
  
  "Ez hiltzeko me," eskatu zuen. "Oh, Jainkoa, mesedez! Ez dakit horri buruz, ez nekien bere!"
  
  
  "Nor dira?"
  
  
  "Jainkoak madarikatua da, ez dakit," arnasten zuen. "Egia da."
  
  
  Bere presioa handitu egin zen. Izan zuen garrasi bada, ezin izan zuen. Guztiak egin ahal izan zuen, izan zen erdi-xuxurla hitzak.
  
  
  "Egin besterik ez dut zer izan dut ordaindu egin behar da", esan zuen. "Ez naiz, diozu egia, Yank." Gogoratzen dut, bere garrasi terror eta bandera exekuzioa noiz lehen plano ia hil me. Bere gorputza lasaitu, beraz, ezin izan zuen hitz egiten, eta hitz atera baino nah.
  
  
  "Inoiz ez dute esan, honen antzeko zerbait gertatuko litzateke. Jainkoa, zin egiten dut nahi duzu, eztia. Besterik ez dute eman dit dirua eta esan zidan zer kontatu nahi duzun eta non hartu duzu. Merezi izan du, asko baino gehiago bere ezin irabazten. urte bakoitzeko. Hemen, begiratu, erakutsi dut."
  
  
  Iritsi zuen bere poltsan, baina izoztu, nire eskua estutu berea
  
  
  
  
  
  
  
  .
  
  
  "Ez dut ulertzen," I growled. Ez dut hartu, eta edozein aukera gehiago bere. Txiki poltsan jasotako armak ez, baina wad fakturak. Entregatu zuen bere poltsan. Bera izan zen, ia zotinka.
  
  
  "Ezin dut piztu behera," esan zuen. "Ezin izan dut. Baina egin nahi dut bada ezagutzen nuela ziren plangintza honen antzeko zerbait."
  
  
  Ez nengoen ziur buruz duten azkena, baina ez du axola. Izan zen benetan beldur, eta ez, besterik gabe, me. Guztiak egin bere ikara. Ikusi dut bere, asko aktore ona, baina esan dezakezu benetako gauza. Izan ere, bera izan zen, zer ondorioztatu nuen lehenago, cheat, peoi bat, bat maltzurrak txori txiki batek ezin greba azkar eskatu gabe galdera gehiegi. Baina bera izan da harremanetan jarri, nolabait, eta ez ditu esan zidan horri buruz oraindik. Big bere esku jarri zen bere lepoan berriro, eta bere begiak berehala zabaldu beldurra.
  
  
  "Nola egin duzu pertsona horiek bete?" I growled. "Ez da hitz egiten, panpina. Oraindik oso mehe izotz."
  
  
  "Nire mutil-laguna sartu zidan,", esan zuen azkar. "Dut lan Jolly Ona Pub, eta zuen zintzilik daude asko. Esan zidan hori egin izan dut, diru asko egiten aldeko gizon batzuk ezagutzen zituen."
  
  
  "Zer da ego izena? Zure mutil-laguna."
  
  
  "Teddy. Teddy Renwell."
  
  
  "Ondoren, goaz bisitatu zure mutil-laguna Teddy", esan nion, at glancing nire ikustera. Bakarrik izan zen bat o ' clock. Izan dut denbora itzuli hotel. "Baina, lehenik eta behin, zerbait egin behar dut. Gidatu egingo dut da."
  
  
  She ustezko bere gelan zain bi o ' clock. Bada, telefono deia ez zuen lekua hartu, ezin da esan nahi izan dut eskuineko guztiak batera osoan gauza buruz ari tranpa bat. Edo ezin da esan nahi dena delakoa izan ziren gurekin, lortu zuten emakumea nor izan zen aurre jatorrizko deitu. Baina bada, etorri zen madarikatu garrantzitsua dela bere ego lortu da.
  
  
  II
  
  
  Vicki lasai eseri nire ondoan gidatzen dut, bere auto txiki bidez Londresko kaleetan. Nabaritu dut bere begiak me nahasketa bat izan ziren, antsietatea eta mota restrained mirespena. Pixka bat egin ondoren, hasi da zabalik.
  
  
  "Oraindik ez duzu apur bat atera mota, pixka bat, ez zara?" iruzkindu zuen. Utzi zuen bere iruzkin bat gabe erantzutean.
  
  
  Zuen isilik geratu zen berriro beste une luze.
  
  
  "Zer egin behar duzu nirekin?" "Zer da?" galdetu zuen geroago.
  
  
  "Ezer ez bada ari zaren egia kontatzea", esan nion. "Eta ez dugu jakingo dugu noiz bisitatu zure mutil-laguna. Baina arte nago ziur hori, mantendu dut out arazoak."
  
  
  Isilik jarraitu. Bere, sentitu zuen bezala saiatzen zen ala ez erabakitzeko joan behar duzu, beno, erraza, edo saiatu behera hautsi. Mantendu zuen glancing me at, eta Nah izan nahikoa baino gehiago kalean jakinduria irakurri puntuazioa behar bezala. Horrez gain, ez zen nahikoa lohi da erabili edozein dela ere, izan auto-defentsa.
  
  
  "Apostu dut oraindik nahiko ona beste guztia", esan zuen, bat me emanez, sly alboetara begiratu.
  
  
  "Agian", esan nion. "Jakin nahi al duzu?" Bi jokatu dezake bere joko txiki, zer arraio.
  
  
  "Ezin dut", esan zuen, berehala lasaitu nuen jaitsi beita. Bere burua izan zen, beraz, behe-mailako nintzen ia lotsatu.
  
  
  "Izan zitekeen ona begiratu hau", esan nion. "Baina behar dut itxaron telefono dei lehen."
  
  
  Atxikia zuen atzera, eta sentitu zuen tentsioa-ihesa kanpoan bere, jakin zuen, eskuratutako maila jakin bat segurtasun-laguntzaz antzinako emakumezkoak arma.
  
  
  Iritsi ginenean nire hoteleko gelan, nire watch esan zuen bost minutu bi. Vicki obediently eseri on bat distend aulki, aukera ematen dit lortzeko itxura ona bere hankak. Bi o ' clock goizean, telefonoz deitu Rivne. Bat izan zen, emakume ahots berriro, baina oraingo honetan azentu hori esan Hawk sendoa izan zen, errusiera edo Eslaviar. Bere guztiz buruz, identifikazio-kodea sortu zuen, eta itxaron.
  
  
  "Etorri zara ni ikusteko?" Emakume baten ahotsa galdetu.
  
  
  "Etorri naiz ikusten duzu,", esan zuen.
  
  
  "Zergatik ez?"
  
  
  "Nahi duzulako bere etorri."
  
  
  "Zergatik da hotel duzu etorri?"
  
  
  "Izan ere, kanpoko igerilekua, laguntza behar."
  
  
  Ez zen ia inaudible erliebe sigh, eta, ondoren, hein handi batean, azentudun ahots jarraitu.
  
  
  "Joan ahal izango duzu, Alton. Jarraitu mendebaldeko banku Wei Ibaia. Milia laurden bat gainetik Alton, bat aurkituko duzu arraun txalupa. Bere hartu eta ilara bidean Selborne. At gelditu bigarren harrizko zubia. Egunsentian, sei o ' clock goizean, egingo dut zu ezagutu ez. Ez duzu argi eta garbi ulertzen?"
  
  
  "Fina", esan nion. Telefonoa joan zen hildako eta deskonektatu. Baina dei agerian hiru gauza oso garrantzitsu. Lehenik eta behin, jatorrizko mezua AIZKORA zen, hain zuzen ere zilegia. Bigarren, emakumea izan zen, oraindik ere bizirik, eta hirugarren, zuen ari zen hurbiletik ikusi. Edonor izan zen, bere behaketa buruz zekien bere telefono dei, eta erabaki play ego, itxaron me iristen, eta pin me down. Orain corkscrew galdera izan zen ala ez zuten lortu nah egin nuen aurretik. Guztiak araberakoa nola laster aurkitu dutela ih tranpa backfired niretzat. Jiratu zuen Vicki.
  
  
  "Take off zure galtzerdiak, eztia", esan nion. Begiratu me at She dituzten zalantza, bere begiak, eta gero, ikusi nuen bezala, koa izan zuen, altxatu bere soineko desegin garter gerriko. Bere pean apala zuri kulero, Nah izan borobil bat tummy.
  
  
  "Hartuko dut ih", esan nion, iritsi nire galtzerdiak. Ez zen bat-bateko ziurgabetasuna bere begiak, tinged apprehensione. "Zergatik?" esan zuen. "Zer egin behar duzu?
  
  
  
  
  
  
  Pentsatu nuen, iritsi ginen joan atseginagoa, eztia."
  
  
  Izan zen oraindik ere ez dago, dardarka bere burua. Chuckled zuen berak.
  
  
  "The erreuma honetan corkscrew da, oraindik ere, 'agian, '", esan nion. "Baina joan behar dut, nonbait, oraintxe, eta ziurtatu nahi dut zu hemen noiz lortu dut."
  
  
  Lotu zuen bere aulki bizkar-tenteak, erabiliz galtzerdiak segurtasunez gorbata bere orkatilak eta eskumuturretan. Emakumeen galtzerdiak egingo primeran lotu da denbora gutxian. Dira, mehea baina sendoa. Zuen beteak du bere ahoan sartu, gagging bere zapi bat, ziur izan zen, estu nahikoa mantentzeko bere lasaia eta lasaia da nahikoa mantentzeko bere choking.
  
  
  "Ez ireki atea," Hey bere esan bezala utzi zuen. Bere begiak me at stared gainetik gag. Gehitu asegurua, zintzilikatzen dut bat EZ TRABARIK ikurra kanpoko eraikin eta presaka behean. Bat izan da hiruhilekoan, eta hiru, eta ez nuen denbora alferrik galdu. Apur bat buruz eguzki-argia Imp Hotel Wiki ez zen bat Aston Martin, bai.
  
  
  Londresko kaleetan izan ziren, gaur egun hutsik ageri da, gutxi batzuk izan ezik, neskak izan ziren, oraindik ere inguruan dabiltzan. Alton izan zen, hego eta apur bat mendebaldean London, eta izan zen gidatzeko batera Old Brompton Errepide bidez Kensington eta Chelsea. Noiz utzi London inguruan, ez zen gutxi edo ez-trafikoa. Sakatzen zuen behera, makina txiki shuddered eragile gisa hasi zen korrika. Nonahiko twists eta txandak euskara herrialdeko errepideak mantendu me alerta handiko pasatu dudan bezala errepide seinaleak oso euskara bezalako izenak Brookwood, Fox News, Aldershot.
  
  
  Alton izan zen lotan eta isila denean, bere aita izan zen sortu zion. Aurkitu zuen dabiltzan Ibaiaren Wey, ez baino gehiago handi bat, lasaia erreka gainean dell bera, eta mugitu autoa bide baten azpian kluster sendoaren haritzak. Ibili naiz batera west bank eta ikusi zerua zen hasieran hint hurbiltzen egunsentian. Emakumearen argibideak ez zuen aipatu euskara laino, zein izan zen lodi eta etengabeko ibaian zehar. Izan nuen oinez, poliki-poliki saihesteko ustekabean erortzen ibaira. Noizean behin, laino igoko litzateke nahikoa hura ikusteko batzuk oinak aurretik. Izan zen garaian, besterik gabe, hala nola, bat hautsi dut saihestu erortzen hurrengo arraun txalupa aparkatuta erdibidean shore. Berak bultzatu off uretan sartu eta hasi paddling. Lausotu, lasai, bakarrik soinu-bigun bat harrerako fun & nb-I zen mundu batean nire kabuz. Grisa tatuaje zen hurbilago lortzean, baina lainoa ez da argi eta garbi. Hau hartuko da eguzkia, eta horrek Ingalaterran arraroa da sendagarriak erre arte erdian goizean. Gero, ozta-ozta ikusgai aurretik, ikusi zuen arku bat oinezkoentzako ibaiaren gaineko zubi eta ohi bat harrapatu heavy harriak osatuz arkua. Gainditu zuen azpian, arraunean pixka bat azkarrago.
  
  
  Nire begiak mina saiatzen ikus laino bidez. Oinez ondoren hirugarren bati buruz milia bat, bere iluntzeko ikuspegi egindako beste zubi udaberrian. Bere azpian pasatu da, berea, ikusi zen egurrezko zubi egurrezko baranda eta hormak inguruan erregistroak. Jarraitu zuen ilara bere, eta, ondoren, seinaleak egiteko, ikusi zuen beste arku zubi, espektrala bat, unearthly itzala bota arabera laino. Noiz heldu zen zubira, ikusi zuen harriak osatuz arku hormak. Bakarrik pasabidea zen estalita zurezko zoruak. Bere itsasontzia gelditu zen, eta Stahl itxaron oraindik, shrouded ibaia. Nire ikustera dio sei o ' clock. Minutu igaro izan dira pentsatzen bere. Bi, hiru, bost, hamar. Bere, galdetu nion. Benetan ere, oni nahi nah lortu? Ondoren, zuen soinua entzun arraunak paratzen ditu eta bobrs hondoratu uretara. Wilhelmina atera eta ospatu du bere eskua. Beste txalupa, nire belarriak esan zidan, da joan ibaian gora ditu eta gainditzeko zubi azpian me iristeko. Pixkanaka-pixkanaka, itsasontzi hasi gauzatzeko, bat gehiago espektrala forma, beste ezer baino. Guztiak ikusi izan dut izan zen bertikala gizon baten irudia eserita arraunak paratzen ditu. Itsasontzia gelditu distantzia batzuk kanpoan me, eta ahots zehar ura bera izan zen bat berea izan zuen hitz egiten telefonoz. Jakina, emakume hau aukeratu leku delako lainoa. Nahi izan zuen ziurtatu ezin dut ikusi bere.
  
  
  "Ondo da, zu hemen", esan zuen. Ezer bada, bere pertsonala azentu indartsuagoa izan zen. Esan izan dut bere ahotsa ez zen emakume gazte bat.
  
  
  "Lehen, ulertu behar duzu zerbait", esan zuen, nahita motela azpimarratzeko. "Naiz ez traidore bat. Ulertzen duzu hori?"
  
  
  "Ez dut ezer ulertzen oraindik", esan nion.
  
  
  "Ari dira ezagutzen dut behaketa me," jarraitu zuen. "Hitz egin zuen gehiegi buruz askatasunez bere sentimenduak. Erabaki ahal izango dute bidali niri edozein unetan. Horregatik izan dut antolatzeko bilera hau."
  
  
  Erabaki zuen ez esan ezer buruzko saiakera nire bizitza besterik ez oraindik. Zuen argi eta garbi, ez dakit nola estuki zuen zelatatzen ari. Bada, esan nion zer gertatu zen, lortu nuen sentitu zuen, agian, itxi eta hegan urrun. Emakume transmititu handia barruko larritasun nahiz eta bere hazy, disembodied ahotsa.
  
  
  "Ez nuke eskua baino gehiago, nire herrialdean, badakizu?" esan zuen berriro. "Ez duzu galdetu edozein galdera hori egin dezake hori. Egingo dut bakarrik esango dizu zer erabaki dut nahi esango dizu. Da argi hori?"
  
  
  Pentsamendu ari bere traidore bat bere lanik izugarri. Behar zirudien zuen, dudarik baino gogorragoa izan dut neure burua konbentzitu nahi hori ez zen traidore bat. Bere hotel beharrak bere kudeatzeko da. Eta laster izango da, itxaropen, eta Jainkoak daki zer beste zailtasun, zer
  
  
  
  
  
  
  orduan ez izan liteke arazoak.
  
  
  "Ez dut ulertzen denean me esango dizu zer esan nahi duzu", erantzun nion. "Esan dezagun, hasteko hasieratik duzu.
  
  
  "Ezin dut eseri eta hau ikustera joan," emakumea esan zuen. "Pertsona horiek balio mundu guztien gainetik. Ez dut ikusten beste biderik."
  
  
  "Zer gizon?"
  
  
  "Terrible gauza bat da", esan zuen. "Pentsatu dut denbora luze bat aurretik egin nuen nire burua."
  
  
  Ez zuen ezer esan gehiago. The gunshot zatitu misty airean, eta ikusi zuen bere figura erori isilean aurrera, aurpegia lehen, itsasontzi sartu. Izan zen urpekaritza hondoan bere itsasontzia, bere bigarren jaurtiketa hit egurrezko eserleku. Edozein dela ere, bestela, izan zen, izan zen madarikatua ona jaurtiketa, eta zuen fusil bat. Hau lainoa, izan zen oso zehatza bat handgun. Itsasontzia zen epigrafe zubia, non izan zen, jakina dago. Une batean, gai izango zuen me tiro, bene-benetan. Nire behatzak aurkitu ertzean gunwale. Gogor sakatuz bere hanka muskuluak, bere gorputza erdi errebotea, erdia bota bere alde kalera. Ego jaurtiketa bidali metraila hegan behera gunwale non nire besoa erabili izan da, baina dagoeneko izan dut urpeko. Guztiz jantzita, bazekielako ez nuen denbora asko ur azpian eta buru zubia, zoladura azpian bezain laster, nire haize hil behera. Ibili naiz gora eta behera & nb, entzuten urratsei buruzko gainetik egurrezko pasabide txiki zubia. Zuen dagoeneko hurrena, non izan zen, joan zen, eta amaiera eska hegaldia. Igeri dut, aldi berean, amaieran, sentimendu hezea, nire arropa, izan nuen bezala, zementu-poltsak lotuta me.
  
  
  Non zubi beheratu shore, izan zen sakatzen kontra, etxebizitza underside span, oraindik & nb, baina oso ertzean underside zubia. Entzun dut bere gisa rock bota sartu & nb. Ibili zen arretaz behera lubeta. Zuen izoztu, ez dago, zain. Bozal haria fusil erakutsi lehenengo zuen bezala, kontu handiz hurbildu ur ertzean. Ondoren, agertu zuen, agachados behera, bere begiak galdu laino mehe mugikorreko zubi azpian. Bat izan zen, lerdena, wiry gizon bat jantzita-pieza jumpsuits. Off bultzaka behetik zubia erabiliz, indarra bere sorbalda muskuluak, zuen leapt da kalera. Aktibatuta zuen soinua at, baina bera izan zen, gainean nen, grabbing ego arabera gerrian. Galdu zuen bere oreka eta bota off banku ibaira, eta ospatu zuen zion. Fusil irristatu bidez ego eskuak eta berehala hondoratu. Bere ego aldiko zion aurpegia, eta babesaz zuen kanpoan. Zuen atean sartu azkar eta shallowly eta saiatu get up me pean. Lortu nuen urrundu zuen, eta atzeko azalean nire aurrean. Hit dugu beste bat, eta sentitu zuen mina da, sentitu nire burua atxikitzeko atzera. I swung da berriro, eta zuen hit me berriro. Ego bat-pieza coveralls, ez bustitako bidez, azpimarratu aldea. Zuen, baita agian dute lotuta, bere pare bat dumbbells. Ezagutzen zuen, gehiegi, eta etorri zen, ni baino gehiago, hurrats & nb eta swaying. Bere, uretara salto egin. Nahiz eta joan egin nuen, shore, zuen oraindik ere abantaila dute itsasertzean. Nire eskuak dira dagoeneko nekatuta. Bere urratsez urrats, atzera berriro, eta atean sartu, biltzeko bi besoak inguruan Ego eskuineko hanka eta tiraka berarekin batera. Batzuetan, izan zen egindako distantzia luzeko igeriketa. Berea, mesederako izan zen garbi. Plus izan ere, bere ego hartu baino gehiago azkar. Ez zuen denbora bat hartu arnasa sakon. Zuen slapped zidan bizkarrean, baina ur azpian izan ziren, ez da ezer baino gehiago kalterik punches. Bere emu clung bere hanka, baino gehiago hunched bat bezala, crabbe helduta arrain bat. Bota zuen punches nahian, lortu kanpoan, eta izan dut eduki. Ego borroka azkar eased, eta orain nire birikak ziren erretzea. Bat-batean, bere ego eta gorputza joan limp. Zuen ospatu beste bost segundo, ondoren, utzi eta joan leapt azalera. Berea zirela sartu aire, besterik gabe, aurretik nire birikak ziren buruz, lehertu egin zen. Ego gorputza zen mugikorreko me ondoan, eta ego bota bere lehorrera nirekin.
  
  
  Zuen unzipped bere coverall eta hasi zen bere bilaketa. Zuen horiek dagokio, ez zen ezer. Baina bere azpian coveralls, transistore bat irrati batetik zintzilik larruzko uhala. Izan zen, gero argi dute, edonor "dute" ziren gurekin, ziren eskubidea. Gizona zen estaltzen emakume guztiak denbora, berriz, beste batzuk saiatzen ziren pin me down. Denean zuen gora erakutsi zuen, eta bazekien zerbait izan zen, oker. Zalantzarik ez zuen berehala radioed bere zentro eta jasotako aginduak jarduteko. Bat izan zen, profesional taldeak, eta merkataritza ganberak usaindu errusiera. Errusiarrek izan buruz asko ikasi espioitza hasi zenetik bigarren Mundu Gerran, eta ziren bitartean, oraindik nahiko gogorra ezer eskatzen duten irudimena, ez ziren oso eraginkorrak honetan eragiketa mota. Laino zuen garbitu nahikoa zion ikusteko, bai itsasontziak ziren bidean, orain arte shore. Ran zuen, zubia zeharkatuz eta presaka emakumea. Jakina, zuen, hilda zegoen. Banekien minutuko zuen marrazainak lehen jaurtiketa. Zuen jantzita, argi marroia armarria sinple bat baino gehiago inprimatu soineko. ee aurpegia, zabal
  
  
  
  
  
  
  Izan zen, Eslaviar-estilo, banatutako arabera grisa ile marroia. Zuen asmatu zen emakume bat bere erdialdean berrogeiko. Ez zen diru-zorroa, eta ez da ezer identifikatzeko bere. Gero, nire begiak jaitsi unbuttoned hornigaia nire armarria. Ez zen izena tag josi barruan. "Maria Doshtavenko," nen esan zuen. Izen hori da grabatzen nire memoria. Bere astiro-astiro jaitsi bere gorputzaren beheko txalupa. Dut, bat-batean sentitu sentitzen emakumea. Bera izan zen kezkatzen, zer egin zuen, dudarik gabe, esan zidan. Zuen emakume batek beti egiten saiatu zer pentsatu zuen egokia izan zen. Ez ziren horietako asko ez ziren ustezko izan.
  
  
  Bere, sentitu nuen haserrea goranzko me barruan. Dudan bezala rowed bere atzera non nuke utzi autoa, nire pentsamenduak oinarritu eta nire planak kristalizatu. Ez zuen izan tentazioa harremanetan Hawk eta esan Em zer gertatu zen. Oraindik ez, ez dut lortu arte beste zerbait. Zuen agian, besterik gabe, ikusi dute gogor, badira disapproving adierazpen beren egos, horiek steely begiak, bada, zuen litzaidake jakinarazi atzera bere orain. Dute ia hil me, filmatu dute harremanetan, eta bere ferret oraindik ez du eman digu faintest daki zer arraio zen guztiei buruz. Baina ez zen oraindik argi txiki bat plater zain nire hoteleko gelan. Bera izan zen nire bakarrik geratzen aingura, zuen eta bere mutil-laguna. Eguzkia egin du atzera London noiz izan zen argi eta goizean trafiko hasi bete errepideak. Edonork ikusi nire autoa izango da, uste dut, oso berandu lana.
  
  
  III.
  
  
  Vicki izan zen, oraindik ere ez dago, bata lotuta sortu. Utzi dut hau bezalako bere nuen bitartean stripped off nire ur-bustitako arropa, dezazun hey watch me biluztu, gozatuz eskertzen begiratu bere begietan. Ondoren lehortzeko eta aldatzen berri bat sartu egokitzeko, izan zen untied arabera ee. Epaitzen egoera bere galtzerdiak, banekien ez zen, besterik gabe, oraindik eserita.
  
  
  "Hartu, Neurrira, mina", esan zuen, igurtziz, bere eskumuturrak. "Eta nire ahoan sentitzen osoa kotoia artilea."
  
  
  "Komunera joan eta freskatu," bere aita esan zuen. "Bustia zure eskumuturrak ur hotzarekin. Hau berreskuratuko du, odol-zirkulazioa. Ondoren, goaz bisitatu zure mutil-laguna, Teddy."
  
  
  "Egingo zuen lo ordu honetan", esan zuen. "Teddy beti lo goizean."
  
  
  "Gaur goizean desberdina izango da," esan nuen laburki.
  
  
  Koa izan zen, eta ikusi zuen bezala askatu zuen bere soineko gorria, tossing bere ego baino gehiago bere burua azkar bat mugimenduan. Nah izan txandan gazte kopuru hori ez zen berak espero zuen, batera unadorned sexiness, biribildu bular geldiketa bikaina altua bra, biribildu sudurra labur eta gerrian. Joan zen komunera, me emanez begirada bat duten galdetu izan dut, gehiago bere interesa. Irribarre egin zuen bere at eta ikusi bere oinez bainugela atea. Ikusi zuen irribarre izan zen, gogorra eta hotza, eta alluring begiratu bere begietan desagertu zen. Itxi zuen bainugela atea.
  
  
  Eseri zuen gora eta luzatu erraz bat aulki, mugitzen bere muskuluak bezala, katu bat, bat erabiliz, gihar erlaxazioa sistema litzaidake zuen aurkitu duela urte India. Ez zen atea erronda bat. Izan zen, ziurrenik, gela-zerbitzua, baina noiz ireki dut, nire eskua izan zen prest zozketa Wilhelmina. Ez zen gela-zerbitzua. Bera izan zen, altu bat neska ile gorri iluna, gorgeous aurpegia eta gorputza, izendatu Denny Robertson. Nah izan lotsati bat erdi-irribarre hori ez litzateke urtu iceberg bat segundotan.
  
  
  "Izan dut nire bidea lan egiteko, baina gelditu behar izan dut, eta barkatu bart," esan zuen bezala, zuen gelan sartu. "Esan zenidan zinen hemen enpresa, baina uste dut besterik gabe, ikusi duzun kolore gorria, ahotsa, eta dena. Badakizu nire madarikatu tenplea."
  
  
  Bere besoak ziren nire lepoan eta bera izan zen, besarkatzen nau, biguna bere gorputza, bere bularrak, nahiz eta bidez tweed jaka janzten zuen, arousalingly sentsuala nire bularraren kontra.
  
  
  "Oh, Nick. Da, oso polita ikusiko duzu, " zuen arnasten nire belarrian. Orduan Vicki erabaki joan komunera bra bat eta kulero. Ez nuen ikusi behar bere. Ezagutzen zituen bide batetik Denny tensed. Noiz zapaldu zuen atzera, bere begiak ziren pinpoints iluna sua.
  
  
  "Ezin dut azaldu," esan nion azkar. Zuen swung azkar, gogor, eta zehatz-mehatz. Cue makila izan zen, baina dagoeneko izan zuen atea. "Scum!" bota zuen bere burua at me erreuma, gisa bakarrik Ingelesak ahoskatu ahal izango da. Izan dut jarraitu bere, baina I begiratu at Vicki. Zuen jantzita, soineko bat, eta banekien litzaidake zuen hartu off at lehen aukera. Banekien berriro, zer egin behar nuen, eta zer egin nahi nuen. Bere softly madarikatua Vicki, at Denny, txarra erritmoaren, dena, oro har.
  
  
  Hartu zuen Alexander-en eskutik eta galtzen bere atea.
  
  
  "Goazen," I growled. "Egin dezagun frolic erakutsi errepidean." Berriro iheskor itxura smug gogobetetasuna zeharkatu bere aurpegia, baina oraingoan lortu dut inpresioa izan zen, gozatuz nire ondoeza. Bere complacency azkar desagertu denean, hogei minutu geroago, iritsi gara, bere mutil-laguna apartamentu Soho. Itzuli zuen nerbio-eszena dugun bezala, urratsez urrats kale estuak Soho. Haratago glitz gauean, elkargune, bookmakers, moda-guneak, diskotekak, eta tabernetan, Soho bat izan zen dingy auzo bat-logelak apartamentu eta aldi baterako barnetegi etxeak.
  
  
  "Ezin dugu itxaron?" Vicki galdetu nion urduri. "Teddy heavy bat da, autokarabana, eta emu ez bezala ari asaldatu goizean. Badakizu, egingo zuen izugarri haserre.
  
  
  
  
  
  
  
  "Ez naiz oso egoera", esan nion, harrapatzeko flash haserrea bere begiak. Bazekien madarikatua ondo zer Teddy izango zen madly madly haserre; litzaidake zuen utzi bere ego behera delako. Horrexegatik da Teddy bizi izan zen hirugarren solairuan bat kalamastran apartamentu eraikin bat, dingy gris eraikina.
  
  
  "Dionean, eta erantzuna," esan zuen bere neska-laguna dugun bezala zegoen atean Ego apartamentua. Eskubidea izan zen, hori zen soinu lotan. Bera izan zen, ia-ia joka atea noiz sleepy gizonezkoen ahots erantzun.
  
  
  "Da berea, Teddy,", esan zuen me at glancing urduri. Mantendu zuen lasaia. "Hau da Wiki.
  
  
  Entzun zuen sarraila ireki eta atea ireki. Bultzatu zuen, bere arrastatuz Vicki gelan sartu zion. Teddy zen jantzita bakarrik pijama ipurdiak, eta bere ile luzea izan zen eta kizkur eta disheveled. Nen bat izan sullen edertasuna eta baden bat ahoan. Izan zen, nahiko askoz zer espero zuen.
  
  
  "Zer da hau guztia?" Zuen eskatzen, begira Vicki.
  
  
  "Me egin zuen dionean,", esan zuen seinalatuz me at. "Egin zuen ekarri dit nire ego hemen, handia da." . Haserrea dela susmatzen dut, zati izan zen Teddy joan sakonago. Ego zen oraindik izatea, lo pixka bat, baina saiatzen zen shake it up.
  
  
  "Zer arraio da hau guztiei buruz, neurrira?" "Nahikoa da!" egin zuen snarled. "Nor da tipo hau?"
  
  
  "Galdetzen dut galdera, Teddy," esan nuen.
  
  
  "Utziko dut, hori da, zer egin ahal izango duzu,", esan zuen.
  
  
  "Kontuz ibili, Teddy," esan dut, lasai. "Besterik ez dut behar batzuk erantzun, eta ez dut utzi. Be smart, eta ez duzu minik."
  
  
  "Esan dut, Em izango zinela izugarri haserre, Teddy," Vicki interjected, oraindik ere saiatzen da bere burua defendatzeko.
  
  
  Esperientziadun begi eskaneatutako iluntzen gela batean. Gehienak ego okupatu zuten handi bat ohe bikoitza. Ez zen, gainera, komodori txina platerak, ur-pitxerra, eta huts bat ale botila. Suedia Teddy zen txukun gainean draped zuzen itzuli egurrezko aulki ondoan dresser.
  
  
  "Infernua atera hemen," Teddy esan zidan itsusi bat ohar batean bere ahotsa. Ez da ego-ren errua, ez naiz erraz sobera lotsatu.
  
  
  "Gizon sartu Vicki azken gaua", esan nion, " nor ziren?"
  
  
  Ez zen aldaketa arinak Teddy begiak, arriskutsua glint berehala mozorro. Hasi zuen laguntza kanpoan me, erronka me aldi berean.
  
  
  "Duzu, hiru segundo atera", esan zuen. Atxikia zuen aurka dresser, eta ikusi zuen bezala atera iritsi zen, eta hartu txina plaka. Nahiz eta izan zen I behaketa zion, zuen, oraindik ere, harritu me bidali zuen plater gela inguruan hegan mugimendu azkar batean. Plater bat bihurtu gurpil suziria, barrez, eta, gainera, hegan airean zehar. Besterik ez dut lortu dodge, gogor lauak amaiera harrapatzeko nire buru gainean eta sartu slamming horma nire atzean. Teddy jarraitu plater bere gorputza, ducking gelan zehar begiratu bat bezala me jaguar. Plater roll ona izan zen, ustekabeko mugimendu ia ordaindu off. Follow-up akats bat izan. Eseri nintzen, eta espero zuen aprobetxatu da. Horren ordez, zuen azkar, salto egin, bere oinak erantzuteko ego-jauzi bat zorrotzak alboratzen. Entzun nuen klik ego jaw, ego-en oihu mina zuen, eta arku atzera eta lehorreratu handi ohe bikoitza. Iritsi naiz berarentzat, baina bota zuen off beste aldean.
  
  
  Vicki estutu sartu gela txoko, baina ez naiz bakarra, bere behaketa. Zer da auto-zentratua little cat zen, ezin zuen ulertu nola sakona bere leialtasuna ran. Teddy zen bere oinak berriro, bere cefalópodo mamelonar puxika bat bezala. Ezagutza hau zirudien gogaikarriak ego, eta zuen swooped behera me on bat bezala errota. Zuen wrestled bidez, squats eta mugitu bezain azkar katu bat. Ego abiadura handiena izan zen aktibo, eta, nahiz eta hori ez zen, beraz, wouldnt axola. Bere ego parried punches, lehorreratu zorrotz bat utzi astindu zion, eta lehorreratu zorrotz bat eskuineko bizitzan. Zuen bikoiztu baino gehiago, baina kudeatzen erdi-dodge bat forehand hori, hala ere, harrapatu ego gogor nahikoa bidali zion sartu bertan behera gelditzen Komodori. Helduta Komodori, nor zen hemorragia rta, bere aurpegia orain puztuta eta deformatu, begiratu zidan, begiak ilun batera gorrotoa.
  
  
  "Guztiak behar dut batzuk erantzun, Teddy," esan dut, lasai. "Prest zaude emateko ih niri?"
  
  
  "Jakina, lehengusu," arnasten zuen, arnasketa, hein handi batean, norbait gazte gisa izan zen. Harrapatu zuen huts bat ale botila goitik dresser, apurtu da, hormaren kontra, eta ibili me norabidean, eusten zorrotzak erdia eskuan. Bat izan zen saiatu naiz taberna borroka teknika, eta izan zen deadliest bat arma inguruan, asko hankak baino okerrago erregular bat labana. Zorrotzak beira moztu ahal bezain ongi, edozein norabidetan, utziz askoz uglier zauria baino aipagarriena labana.
  
  
  "Peoia, Teddy," esan nuen softly. "Peoia hau, edo ez dut moztu zure madarikatu burua off da."
  
  
  Izan zen grinning, edo, gutxienez, saiatzen ari da, eta bere begiak ziren, hotza eta krudela. Ego borondatea hiltzeko esan zidan, gutxienez, gauza bat. Izan zen baino gehiago hartzen duten istripu. Zapaldu dut atzera jo zuen, poliki-poliki, hurbildu dit. Banekien izan dut moztu off bat emu en buruan tiro bat, baina ez nuen nahi. Bere hotel behar izan zion bizirik edo bizirik nahikoa galderak erantzun. Baina izan zen, dudarik gabe ibiltzea oso arriskutsua bidea.
  
  
  
  
  
  
  
  Ez du bere hotel ego hiltzeko, baina behin betiko da, hotel bat hiltzeko me. Zuen hit me arku bat, azkarra, ia azkarregi me ikusi ahal izateko. Salto egin dut atzera, eta sentitu nire oinak hit ohe-ertzean. Barre egin zuen eta mugitu aurrera dituzten botila. Bota zuen ohe gainean, bota baino gehiago, eta lehorreratu bere oinak beste aldean. Tore goiko xafla off ohe eta ospatu da haren aurrean, azkar tolesgarri sartu da hiru tolesturetan. Noiz heldu zen azkenean, ohe, ego bere ezagutu, draping orri bat baino gehiago emu en beso eta botila bat. Zuen jerked sortu, eta orri tore. Salto egin dut denboran atzera sartu, beraz, ez zuen rip me ireki.
  
  
  Izan zitekeen zeharkatzen Hugo-ren ego, eta nire eskua itched bezala mehe ardatzaren stiletto erori zen nire palma. Berea eutsi gogoa. Oraindik ere nahi izan zuen bastardo bizirik zen, nahiz eta, gero eta gehiago bilakatu bat bezala, ezinezkoa da helburua. Teddy feinted ezkerreko behin, birritan, eta, ondoren, slashed eskubidea. Zorrotzak beira urratu botoi bat nire doublet. Ego harrapatu bere beso amaieran arku, baina bihurtu zuen botila batekin itzuli bere eskua, eta izan nuen, inguruan piztu da berriro. Une honetan, zuen azkar erretiratu batzuk emateko espazio artean, berak eta gurpil slashing arma. Ez dago bat izan zen, egurrezko aulki txoko Teddy batera fancy arropa arretaz draped baino gehiago da. Ego harrapatu bere, bota bere arropa solairuan. Berea, ikusi zion gelditu gela erdian bezala, berea aurrera, bere aulki planteatu.
  
  
  "Ahots guztiak eta, mate," arnasten zuen. "Joan, orain. Pick up." Jakina, puta baten semea bat nahi emu aulki piztu bere inguruan. Kolpe bat, eta ez dut izan urratuta gain. Zuen dodged swing eta lunged at me aurretik izan dut berreskuratu nire posizioa. Utzi dut emu uste hori izan zen, zehazki zer egin behar izan dut joan. Mugitu dut zion norabidean, altxatzen aulki eta eusten ego bi eskuak. Itxaron zuen pilotak bere oinak, prest sahiestu eta kontraeraso. Bere nazioen zion, eta, ondoren, erdi-jaistea, aulki, mugitu zuen aurrera, erabiliz bere ego ahari bat bezala battering, guztiak jarriz bere indarra eta Alenka sartu da. Lau hankak hit Teddy squarely aurpegia, bultzaka ego erdibidean gelan zehar eta horma batean, hala nola, intentsitatea, gela osoa astindu. Apaldu zuen bere burua, atseden bere sorbalda gainean egoitza aulkia. Noiz dugu, hit horma, gora begiratu nuen, eta ikusi Teddy en iso rta spurting odola. Hanka bat aulki zen erdi lurperatuta emu en eztarria. Bota dut kanpoan, eta berak erori solairuan, bere begiak ireki bat bezala dead man ' s.
  
  
  "Infernua zorte," I growled. Sentitu zuen Vicki hurbilketa, bere eskua baino gehiago bere ahoa, begiak zabal beldurrezko.
  
  
  "Zuen... zuen hildako," zuen arnasestuka. "Teddy hil da. Duzu hil, nire ego."
  
  
  "Auto-defentsa," esan dut automatikoki. Zuen han eseri, zorabiatu, begiradak Teddy en lifeless gorputza amildu solairuan, propped baten aurka gimen, bere stahl rummaged bidez poltsikoetan ego arropa. Dute jasotako ohiko elementu txiki bat, dirua clip, aldaketa solteak, gidariaren lizentzia, kreditu-txartelak. Barruan poltsikoan bere jaka, aurkitu zuen zuri txiki bat, txartel bakar batekin eskuz idatzitako izena: Irakaslea Enrico Caldone. Berehala, txirrina jo. Irakaslea Caldone italiar bat izan zen, espazio biologo. Zuen gogora ekarri zuen duela gutxi jaso nolabaiteko saria bere lana babesteko astronautak batetik, ahalik eta mikroorganismo espazio eta helbideratze giza infestation beste planetak. Zer izan zen ergelak punk bezala Teddy egiten Irakaslea Caldon en izen on bat postala - eta eskuz idatzitako gehiegi? Izan zen entregatu by Alexander-ren ego, nor azkenik tore bere begiak urrun Teddy en motionless gorputza.
  
  
  "Zer dakizu horri buruz?" Galdetu nion nabarmen. "Egin zuen aurre Hema? Esango didazu, bada, esaldi hau, ez dut ezagutzen, nire maitea.
  
  
  "Ez dut ezer jakin, bestela, bere... ia", esan zuen.
  
  
  "Zer esan nahi duzu, 'zaila'?"
  
  
  "Teddy esan zidan Emu litzateke ordaindu zion mezuak bidaltzeko atzera eta aurrera," zuen negar. "Horiek emu pertsonak ordaindutako oso ondo. Esan zuen, ez zen beste norbaitek beste muturrean, eta hori guztia zuen inoiz esan zidan. Teddy ez zen pertsona txarra."
  
  
  "Bat da corkscrew iritzi", esan nion. Jarri dut txartela behera minutu bat eta atea ireki. Berak deitu zidan.
  
  
  "Zer egin behar dut orain, Yankee?"
  
  
  "Galdu eta aurkitu berri bat zentzuduna,", esan zuen, erreuma zuen bezala igo eskailerak, hiru aldi berean. Izena txartela erre nire poltsikoan. Agian, azkenik, I zerbait. Agian ez nuen ezer, baina hemen bere erdietsi bi muturretan ilaran. Denbora izan zen jaitsiera bilduma hau wreckage batean Hawk itzulian. Emakume bat behar duten entregatu mezu garrantzitsu bat. Izan dut bere izena Maria Doshtavenko. Izan zen onena. Bere ere ezagutzen duen norbait ez nahi, mezu hau entregatu behar da. Azken bat izan zen, merkea punk batekin eskuz idatzitako izen-txartel bat, bere poltsikoan. Agian Hawke zuen zerbait egin dezake irudi bat inguruan piezak.
  
  
  Lortu zuen dei bat Denny inguruan aireportua, baina ez nuen erantzun bat lortzeko, eta benetan izan dut, barkatu. Bukatu gabeko Orkestra egongo da, era horretan guretzat, gutxienez pixka bat. Bere sel nahi hegazkin eta saldu. Izan da bi frustrating egun zorte txarra eta txarrak denbora, baina ez dut hurrena hau.
  
  
  
  
  
  
  
  oso garrantzitsua da niretzat. Jende gehiegi jarri dute ahalegin gehiegi du axola.
  
  
  * * *
  
  
  Baino gutxiago ordu bat geroago, eseri zen mahai zehar batetik Hawk eta stared sartu Cerro en steely-eyed ego bezala entzun zuen nire txostena. Zuen digestioa zer izan dut izarrekin jarriz haren aurrean, bere aurpegia eraginik. Zuen slouched txikia bere aulkia, ikasten txiki zerrendatan cordon paper horren gainean zuen markatutako elementu bakoitza banan-banan. Mugitu zuen haien inguruan bezala, puzzle baten piezak. Zuen dagoeneko izeneko Estatistika Bulegoa jakiteko izena emakume - Maria Doshtavenko. Ezinbesteko Estatistika-dendak fantastiko bat karpeta guztien izenak ezagutzen langile kontratatu atzerriko gobernuek edozein ahalmen. Baitako adimena agentziak eraman horietako bat haiekin. Jakina, ez da nahiko asko buruzko informazioa, pertsona batzuk. Beste ezer baino gehiago izen bat. Berriz ikusi zuen, Hawk bildu kontua txartela litzaidake zuen hartu bere poltsikoan Teddy.
  
  
  Hori izan liteke funtsezko elementua, Nick, ", esan zuen. "Ahal izango da argiztatutako ilun, bestela ez genuke inoiz aurkitu konexioa."
  
  
  "Argi batzuk gehiago", esan nion. "Ez naiz oraindik ilun."
  
  
  "Ez dakigu zer esango Maria Doshtavenko buruz hotel", esan zuen. "Baina inguruan duen, ulertu ahal izango dugu zer guztiei buruz da."
  
  
  "Batetik, besterik gabe, izen hori?"
  
  
  "Hori, nire mutil, ezohiko bat da izena, ezagutzen duzun bezala. Begiratu izen horiek."
  
  
  Bildu zuen paper zati bat inguruan goiko tiradera aulki eta bultzatu ego zidan. Baziren zazpi izenak nen, bakoitzari zegokion puntako zientzialari, nori aitortzen dut berehala. Hauek izan ziren pertsonen ekarpenak mundu spanned eremu zabala, barne medikuntza, fisika, metalurgia, teoria abstraktu, eta aplikatuen. Hawke da tonu zen larriak, ia triste.
  
  
  "Guztiak izan zen, lasai, begi bistako arrazoiengatik, baina denek inguruan pertsona horiek, gaur egun, baina ezer ez da landare bat,", esan zuen. "Misteriotsu bat eta terrible gaixotasuna harrapatu du denek horien inguruan azken urtean, ondorioz osoa buruko narriadura. Gaur egun existitzen dira forma bizi heriotza, barazkiak, ih zentzua galdu egiten da gizateriaren."
  
  
  "Mediku azterketa ez zuen azalpen bat ematen?" Galdetzen nion. "Jenio bat zientzialari ezin bihurtu landare-arrazoirik ez, utzi bakarrik zazpi horien inguruan."
  
  
  "Neurologikoa arrazoia da gure zentzua erabat azterlanarena," Hawke esan zuen. "Ez dira bat osoa egoera mental kolapsoa, eta hori gertatzen da bakarrik sortzetiko atzerapen edo masiboa garuneko kaltea. Komunitate zientifikoa, jakina, izugarri kezkatuta. Zientzialariek dira, besterik gabe, guztiok bezala, gizakiak dira, eta gaia bera beldur eta antsietate bezala besteek. Talde bat liderra neurologists eta psikiatra aztertu inguruan denek gizon horiek. Dira erabat baffled."
  
  
  "Ez teoriak?"
  
  
  "Beno, sortu ziren pare bat teoriak dutela onartu me gehiago dira espekulazioa, beste ezer baino. Hala ere, onartzen dute horiek teoria zientifiko arrazoibide hori betetzen hutsean. Uste dut zer esaten da, oraindik ere, balio, zeren eta hori guztia behar dugu ."
  
  
  "Zer ari dira esaten?" Galdetzen nion.
  
  
  "Bi gauza; bat horien inguruan iradokitzen existentzia forma batzuk birusa kentzeko, ezezaguna eta oraindik undetected. Beste oinarritzen da garapen elektriko bat habe sor ditzake handi bat kalte fisiko guztiak etxe inguruan. Dute bere gain hartzen duten zentzua da, funtsean antzeko beste edozein organo. gorputzean. Noiz da kaltetutako edozein modu - bai deiturikoak naturala esan nahi du, hau da, birus bat, edo artifiziala esan nahi du, hala nola, adibidez, elektriko bat habe - izan daiteke nabarmen ahuldu edo, are gehiago suntsitu. Orain arte, ezezagun bat ferret birusa espezializatu tentsio izan teorian, besteak beste, eragin neurologiko kolapsoa. Beraz, ezin elektriko bat habe, zuk uste bezala, super-indartsu X-ray mekanismoa ."
  
  
  Bere ahoa bihurritu. "Suposatzen dut hori gauza ona da", esan nion. "Baina ez dut uste horiek. Agian zuen bere burua hemen."
  
  
  "Badakigu bat, hain zuzen ere," Hawke gehitu. "Horiek guztiak harritu ziren berehala ondoren hileko bilera nazioarteko jakintsu."
  
  
  Banekien Nazioarteko Zientzia Jakintsu bat da mundu osoan, zientzia elkartea oso aurreratua zientifiko pentsalari inguruan munduko herrialde guztietan.
  
  
  "Izan ere, pertsona horiek konortea galdu ondoren topaketa onartzen birusa teoria," Hawke esan zuen. "Zerbait bildu zen bileretan, guztiak bezala birusak. Gutxienez, egin du posible."
  
  
  Dut berehala harrapatu bere intonazioa. Polita izan zen.
  
  
  "Zer esan nahi duzu?" Galdetzen nion. "Zer ari zaren lortzean?"
  
  
  "Begiratu zerrenda berriro," Hawke esan zuen. Aztertu nuen izenak berriro. Berriz, bat besterik ez ziren izenak, baina, ondoren, nire urte prestakuntza susmo da, gauzak modu ezberdinean ikusten inork baino, trinketa etorri zen. Bi oso gai interesgarria forma hartu eta hazi bat bezala genie irteten inguruan botila bat. Guk, Errusiarrak, eta gure Txinako zientzialariak ez ziren artean zazpi izen. Ez zen pertsona bat onartzen duten gure ezkertiar posizioa. Bigarren, bakoitzak zazpi gizon izan zen, nolabait lotuta
  
  
  
  
  
  
  
  Mendebaldeko eskumenak. ISS zen mundu talde bat. Ih hileroko bilerak ezaugarri bereziak eragiketak pentsalari batetik, ia herrialde guztietan. Zergatik, bada, izan zen birus bat edo bitxi bat, X-ray, da Odin da ezker egghead nam ez zauritu?
  
  
  "Lortu dut," Hawke nodded bere at. "Badirudi bat izan nahi du, oso selektiboa metodo suntsitzea."
  
  
  Irribarre egin zuen thinly. "Denek horien inguruan zazpi partikularrek lagundu du edo estuan aritu zientifiko eta garapen Western eskumenak," Hawke esan zuen. "Danton garatu du elektronikoa hobekuntza hori erabiltzen dugu azken militar ekipamendua da. Dr. Ferris, punta-puntako tratamendu gudu lesioak. Horton ere, lan berri molekularren teoriak. Ezin dut jarraitu dute, baina behar duzu irudi bat, Nick. Zintzotasunez hitz egiten. Nik sniffing honen inguruan, hain zuzen ere, baina arte hau postala Irakaslea Caldone izena da, eta adierazpenak egin nahi duzu, emakume, ez da etorri nahikoa asetzeko me. Baina orain, uste dut ari gara, elkarrekin jarriz irudi osoa hemen . "
  
  
  Mezu bat Funtsezkoa Estatistika etorri interfonia. Egin zuten beren ohiko lan azkar eta eraginkortasunez, eta egin irudi are argiagoa. Maria Doshtavenko gisa lan egin zuen, eta bulegoko langile bat errusiako Informazio Bulegoan Londresen, aurre, bezala ezagutzen dugu, eta jarduera guztiak Errusia, barne NKVD.
  
  
  "Esango nuke oso interesgarria da," Hawk esan, nibbling hotz bat zigarro. Gogora ekarri zuen nola Maria Doshtavenko zen lanik eta tormentatua izan ere, hori ez zen jotzen, traidore bat. Baina beste zerbait bere lanik are gehiago, zer nahi zuen kontatu digu. Bere burua mantendu pentsatzen esaldi bat izan zuela erabaki. "Pertsona horiek balio bakea guztien gainetik." Da lotuta baino gehiago txukun.
  
  
  "Ez duzu uste Sobietarrek dira behartuz pertsona horiek bihurtu barazkiak?" "Nola demontre izan dute egin dela?"
  
  
  "Nahi dut, izan zuen erreuma erantzun bi galdera horiek, Nick," the Boss onartu. "Baina konbentzituta nago konexioa da hemen, eta zerbait da, oso ustel hemen. Gure baliotsuena pertsonak ari dira mailatu - Sobietarrek lapurretan ari adimenak gure zientzialariek gure begien aurrean. Irakaslea Caldone behar ez hurrengo biktima."
  
  
  Bildu zuen kontua txartela berriro, eta begiratu nah. "Mapa hau da, oso kezkagarria, Nick,", esan zuen. "Bada, hau bizi heriotza sortu zen giza eskuak, ondoren, Irakaslea Caldone izan liteke hurrengo zerrendan. Zuen lan bat aurreratu espazio biologia beka NASA langileak, eta hurrengo bilera ISS ospatuko da egun batzuk italiako Riveria Portofino. Joan beharko duzu, eta han, makila irakaslea. Egingo dugu, jarri harremanetan berarekin eta eman egingo sendo bat zerrenda erabakiak, baina guztiek dute behera etorri, gauza bat - ziur ez da ezer gertatzen zion."
  
  
  Jaiki zen, eta Hawk jaiki, gehiegi. "Dugu, hit zerbait", esan zuen. "Orain arte, dugu, eta mundu galdu dute zazpi liluragarria adimenak. Hau da, bere boterea, hau da, ezinezkoa da neurri. Whatever da, Nick, lortu behar dugu, hau ordenatuko eta azkar egiten. Bere, nahi dut hemen, bihar goizean. "Nik egingo dute bilera bat Tom Dettinger, eta, ondoren, plan hauek izango formulatu."
  
  
  Bere, utzi sentimendu hori, oro har, enpresa zen, zerbait berezia izan zuen inoiz aurkitu aurretik. Izan da kalitatea ezkutuko beldurrezko, zerbait espektrala eta irreala, oraindik, guztiak ere, benetako. Banekien Hawk litzateke me jarri planoan bezain laster, gure briefing baino gehiago izan zen goizean, eta, beraz josia dut, bere pixka bat, eta, ondoren, bidalitako telegrama bat Danny Robertson. I zen kontatu ay nuke izan Portofino enpresa bat egun batzuk, baina egin nahi nuke nire onena lortzeko back bidez Londres eta ikusi bere. Asko izan dut azaldu, eta sentitu dut, oraindik ere txarra osoa buruz Vicki gauza. Noiz zuen bere bidalitako telegrama bat aipatzea bisita bat Rivera Italian, ezin izan zuen, laguntza hori pentsatzen ISS zen bilera oso "garrantzitsua" lekuak.
  
  
  Salbuespen bat dei neska bat zuen, ez zekien nondik gertu Washington, Linda Smith, gainerako egun lasaia izan zen, eta estimatzen zuen gai izatea, ez da ezer egin, eta ez da poliki-poliki. Linda litzateke hirian bizi da, eta beste edozein egoera pean, izan zuen salto aukera. Baina ezin dut horiek kentzeko zazpi pertsona liluragarria bihurtzen barazkiak ia egun batetik bestera. Bat izan zen chilling pentsatu. Horiek urria hechos, zalantzarik gabe, adierazi Sobietar inplikazioa, baina izaera hori ere ez dagozkie ih ekintzak. Ondoren, lan-nahikoa luzea joko honetan, duzu ikasi duten palo bakoitzean bere izaera eragiketak egiteko. Hau, izan ere, ez da sartzen edozein nitxo ezik, Txinako Komunistak. Bitartean Errusiarrak izan liteke ruthlessly krudela, ziren esoterically diabolical. Errusiarrek izan daiteke parte hartzen, baina ez modu pentsatu genuen. Izan zen oraindik ere, pentsatzen denean ohera joan zen.
  
  
  Tom Dettinger zen AIZKORA aditua prozedurak eta metodoak babesteko pertsona garrantzitsua. Dut entzun adi-adi, egiten mental ohar gisa jarraitu zuen. Hawk eserita zegoen bere ondoan, itxuraz galdu bere pentsamenduak, baina berak bazekien bere, ez galdu, hitz bat.
  
  
  "Hau da, pixka bat ezohikoa, Nick," Tom esan zuen. "Ez dago ezer dell bera ahal izango duzu aurka defendatzeko modu jakin batean. Ez da mehatxu zuzena hilketa, adibidez, edo
  
  
  
  
  
  
  
  zerrenda ezagutzen taldeak jarraitu. Lanean ari gara aurka zerbait ez dugu, nahiz eta jakin existitzen, eta hala bada, zer forma. Hori dela eta, bakarrik hurbiltzen da, zer deitu dugu manta hurbilketa, non bihurtu duzu bat baino gehiago bizkarzain. Bihurtu duzu kola. Esango dut horri buruz gehiago. "
  
  
  Gisa jarraitu zuen, tentazioa izan nuen galdetu nola norbait babesteko birusak edo ikusezina X-izpiak, baina egin dut atzera. Horiek ez ziren teoria hori "erosi" bere, bezala "Hawk", eta horrek frogatzen duten hainbat pertsona lanbide gauza ikusi ezberdinean.
  
  
  Zer benetan garrantzia zentzu honetan izan zen, Hawk, eta izan dut, normalean, ordaindu truke thinly veiled jabs eta elkarrizketa. Denbora honetan ez da inor, ez dugu nahi. Noiz Tom egin zen, me utzi zuen pack batzuk ohiko babes engranaje, eta Hawk ibili nirekin igogailua.
  
  
  "Izan joan zaren aurre zerbait erabat ezezaguna eta, egia esan, nahiko terrible, Nick,", esan zuen. "Ariketa gisa askoz pertsonala kontuz ahalik eta zati gisa zure betebeharrak ofiziala."
  
  
  "Esan nahi dut kontuz ibili behar da," I sneered. Zuen eztul urduri. Ego-en kezka nagusia artetik maskara hau noizean behin. Zuen mantendu da aldi baterako. Beste ezer litzateke bakarrik gehitu ego erresumina.
  
  
  "Ez dut begirada bat hartu," ume, esan zion. "Ez naiz, beraz, buruz crazy barazkiak nahi dut bat bihurtu da."
  
  
  Ego-en begietan distiratzen. "Parte dell bera?", esan zuen. "Nik uste dut benetan nahi duzu tomateak."
  
  
  Bere, chuckled. Gehiago izan zen hau bezalako. Niri eman sentsazio onak-igogailua falta izan dut.
  
  
  IV.
  
  
  Bat Alitalia langile eraman ninduen Milan, ondoren, alokatu bere autoa eta gidatzen hego Genoa. Portofino zen oraindik hegoalderago, eta mantendu zuen joan gabe gelditu. ISS seme-alabak ' bilera, at Excelsior, eta gela baten ondoan Irakaslea Caldone en apartamentu sortu zen niretzat. Izan nuen bakar bat gako gela bi. Gehitu asegurua, I zen azaltzen betetzen irakaslea berezi bat zerbitzugunea kanpo Portofino. Rode zuen zehar Errima bete me han. AIZKORA harremanetan jarri zion eta informatuta zion, zehatz-mehatz, eta zuen aritzea adostu guztiz. Bere autoa izan zen alokatu batean Portofino eta saldu zahar bat eta ezinda taxi lortzeko topagune berarekin.
  
  
  Irakaslea Caldon aurkitu bere aurka leaning kanpaia bere autoa, txiki bat, Fiat sedan. Izan zen laburra, gris-ilegorrie, eta alaia, txiki bat, txandan sabela from "gehiegi makarroiak," hura jarri zuen bezala, astiro-astiro patting bere ego. I azkar ondorioa izan zen, hori dut berehala gustatu zion, erabat unpretentious gizon txiki. Bat izan zuen ustekabeko nugget niretzat denean, iragarri zuen bere emaztea eta iloba ziren berarekin gozatzeko Riveria, berriz, parte hartu zuen bilerak. Joan ziren komunera txiki batean zerbitzugunea zen bitartean me zain.
  
  
  "Bestela", esan zuen Irakaslea Coldon, " da, oso-osorik, zure eskuetan, Jauna Carter. Izan dut esan behar dut ez esan duzuna."
  
  
  Izan dut irribarrea. Esan zuen bezala, mutiko txiki bat. Bakarrik twinkle ego txikia blue eyes zertxobait blessed aurpegia belied azkar bat kontuan lanean. Signora Caldone atera zen lehen, labur bat, plaza emakume, apur bat baino gehiago larria bere senarra, baina adeitsu eta atsegina da nahikoa.
  
  
  "Hau da, Signor Carter,", esan zuen. "American jaun dut esan bilduko duzu gurekin."
  
  
  "Oh, bai," emakumea esan zuen. "Bat obeditu behar duzu." Zuen aktibatuta me eman zidan, eta zertxobait eszeptikoa begiratu.
  
  
  "Espero dut izango duzu arrakasta gehiago hura baino bere berrogei urte," esan zuen dituzten maketak larritasuna.
  
  
  "Izango zuen arrakasta," irakaslea erantzun aurretik ezin izan zuen ezer esan. "Zuen merezi baino askoz gehiago duzu, Ama."
  
  
  Ikusi zuen neska hurbiltzen baino gehiago Signora Caldone da, sorbalda eta saiatu ez begiratu. Beldur naiz, ez dut arrakasta. Dela esan zuen, da ederra izango litzateke osatu gabe. Esan zuen darion sexu izango litzateke oso sinplista. Ikusi ahal izan zuen bidea, bere ile beltza banatutako bere oliba aurpegia, erortzen baziren, bere sorbalda gainean. Bere beteta eta luscious ezpainak izan iradokizun bat pouting hori desagertu zenean ikusi zuen me. Horietan-beltza, marroia, begiak, ikusi nuen bat-bateko iluna sua erlantz bezala, bere begiak nirea ezagutu. Bere bular osoa gainetik igo zuri bat nekazari blusa bat obalatua neckline eta bultzatu aurka gogor ehuna. Zabal aldakak areagotu slim gerrian bat, astiro-astiro makurrak aldakak eta hankak lerdena. Pentsatu zuen buruz zer Byron esan zuen buruz italiako emakume bat jarri dolarraren bere ezpainak. Haur hori izan baino askoz gehiago bere dolarraren pila horiek beteta, gorria, glowing ezpainak. Zuen epitome da, sentsualitatea. Da throbbed. Bat izan zen smoldering sumendi.
  
  
  "Hau da, Amoretta," irakaslea esan zuen. Amoretta ospatu out bere eskua, normalean gelditu nirea zati bat bakarrik behar baino luzeagoa, eta ikusi zuen bere begien baloratzeko nire sei baino gehiago oinak muscled gorputza. Azkar zuen hitz egin zuen berak. Esan nion baduzu, Nick Carter, bat izan ziren, oso zaila da esleipena. Ahal izango duzu, besterik gabe, baztertu mamitsuena hau plater. Aukera handi bat, esan zuen berak. Ez da oztopatzeko nire lana. Inoiz ez dute egin, ez du axola zer begiratu atsegin dute gurekin. Baina, era berean, ezinezkoa izango da alde batetara utzi. Agian zortea izan dut, batzuk konpromisoa ona litzateke, berez, lan-out.
  
  
  
  
  
  
  
  Irakaslea Caldone eta emakumearen ego igo sartu egoitza aurrean, Fiat, utzi me partekatu backseat batera Amoretta. Sentitu dut, berotasuna eta bere izterrean sakatu pixka bat, baina, zalantzarik gabe, aurka, nire hanka zuen bezala eseri ondoan me. Txiki Europako autoak abantailak hori ih fabrikatzaile behar iragartzeko gehiago.
  
  
  "Espero dut ez duzu kontuan izatea Amoretta gurekin, Jauna Carter," irakaslea esan zuen. "Ez zuen pozik etorri gurekin, baina ez dugu nahi bere utzi bakarrik Rime." Ezin nuen ulertu zergatik, pentsatu nuen. "Amoretta bisita gurekin bere etxean inguruan mendietan Calabria. Zuen bisita gurekin urtean bitan, nahiz dugu, nekatuta, bere kanpo."
  
  
  Amoretta azkar erantzun italieraz , bere ahots hautsi protesta, eta pozik nengoen ikusteko nire Italian izan zen, oraindik ere nahikoa ulertzeko.
  
  
  "Zio Enrico," esan zuen bere osaba. "Ez da bidezkoa. Maite dut ezagutzen duzu joan duzu, eta Sia Teresa. Gorroto dut horiek stuffy zientzia-bilerak egiteko."
  
  
  "Nahiz eta ari dira italiako Riveria?" Eten dut.
  
  
  "Nahiz eta ez," erantzun zuen, me emanez luze bat sidelong begiratuan. "Nahiz eta, agian, hau hobeto izango da."
  
  
  Irakurri nuen bezala, baina ez nuen ezer esan. Zuen laster izango duten jakiteko gutxiago izango dut denbora librea baino Osaba Enrico. Baina nie daki non hau bizira, undisguised sentsualitatea zetorren - mendietan Calabria, non pertsona adierazita guztiak beren emozioak argi eta garbi, eskualde bat sutsua gorrotoa eta maitasuna, non modu zaharra bizi ziren oraindik kontserbatzen. Amoretta, jakina, izan baino gehiago, hezkuntza nekazari bat neska, eta iratzarri ezagutza eta desioak gehiago eguneroko gauza.
  
  
  Bidaia Portofino zen atsegina eta labur, eta bera izan zen briefed arabera irakaslea buruzko oinarrizko prozedurak izan zuen jarraitu. Ziren oso erraza da, baina erabat gogorra. Berezia ontziratutako ura edan izan zen entregatu ego gela. Ez zuen sekulan edan edo jan ezer zehar formal bazkari eta afariak, horrek ez ziren zerbitzatzen guztiontzat. Ez zuen hartu dute edozein pilulak. Garrantzitsuena, ez zen ustezko joan edonon ni gabe edo bakarrik Hema ez nintzen bada inguruan. Dut ukatu Signora Caldone, eta eskertu zuen me berriro bera twinkle bere begiak. Ondoren, egiaztatuko dugu, eta zuen bidez joan zen, irakasle gela, egongela, eta logelak, eta hautatuta badago, leiho guztiak eta atearen sarrailak. Han izan ziren, arratsaldeko mintegiak aurreikusi, eta irakaslea nahi gainerako batzuk lortzeko lehen, eta, beraz, bere yi sartu zen hurrengo gela, eta horrek ere izan zen nirea, atea itxi, eta deskonprimituta bere bakarrik poltsa txiki. Ohi zuen bidaiatu argia. Ez zuen bakarrik egon baino gehiago eta hogei minutu direnean, ez zen atea erronda bat eta aurkitu zuen Amoretta zutik dago, bat jantzita laranja distiratsua bikini eta plastiko gardena jaka baino gehiago da. Dashing bikini clung nah, borrokan hopeless apaltasun. Labur batean palo, dut ikusi bere gorgeous irudi, distiratsu, oliba-azala, zabal eta ederrez aldakak. Zuen eseri, bere hankak pixka bat izateaz gain , pose hori bakarrik zerbitzatzen azpimarratzeko sentsualitatea bere gorputza. Hartu zuen urrats bat gelan sartu, Guzmán nahikoa, beraz, bere bular ziren seductively hurbil nirea. Nah izan hondartzako toalla bere besoa.
  
  
  "Amorette da hondartzara joan", esan zuen ondoren, eskaera egiten duen gonbidapena.
  
  
  "Ez naiz", esan nion, eta ikusi nuen bere begiak flash sorpresa batekin. Begiratu me at She nahi nuke galdu nire buruan. Bere erdi-pentsatu, beraz, gehiegi.
  
  
  "Baina hau da zure lekua da, denbora da, eta eguraldia da," esan zuen logikoki. "Behintzat, agian, berea ez duzu joan nahi."
  
  
  Zuen interjected azken esaldia, eta bere beheko ezpaina apur bat pouted ezpainak izan zuen lehen nabaritu zerbitzura geltokia. Bat izan zen, normalean femenino ploy, eta saiatzen ari naiz. Ez nintzen joan egin da.
  
  
  "Zuk baino hobeto ezagutzen du," bere aita esan zuen. Pout desagertu egin zen berehala, eta begiratu zidan serio. Jainkoa, begi horiek ez ziren nahikoa, ez egin niri ahaztu Dom eta nire ama.
  
  
  "Ados, entzun nuen azaltzeko dena Zio Enrico", esan zuen. "Baina ez dago behar da, denbora pixka bat gurekin elkar ikusiko. Ari hemen Portofino norbaitek nahi duzu, eta gastu zure ego bakarrik baino gehiago izango litzateke, besterik gabe, hondakin bat. Hori izango litzateke sin."
  
  
  "Nire sentimenduak dira, zuretzat, Amoretta," adostu dut. "Let me lan hori. Agian zerbait agertuko."
  
  
  Amoretta poliki-poliki jiratu, bere begiak me kontatzea hobe dut lan hau. Ikusi zuen bere oinez, poliki-poliki behera aretoan, bere aldakak swaying urrats bakoitzean. Gelditu behar izan dut neure burua joan bere, grabbing bere biguna, curvy ipurdian eta arrastatu bere atzera gelan sartu. Berea, espero zuen Hawke estimatzen sakrifizio litzaidake zuen egin lerroan betebeharra.
  
  
  Dezazun Amoretta joan ez dena. Azkenean, egun, izan zuen parte hartu zuten hiru mintegi Irakaslea Caldone, eta izan dut inguratuta artikulu zientifiko guztia entzima elkarrekintzak zirkulu nahasteak ikerketa hydroid ugalketa. Bazekien inoiz ez dut izan zitekeen, beraz, madarikatua aspergarria. Baina izan zen ere agurtu kopuru handi bat beste parte-hartzaile bilera.
  
  
  
  
  
  
  Zerrenda-adibidez, hautsi behera sartu lau Norvegiarrak, bi Frantziarrak, hiru Alemanak, lau Errusiarrak, bi Yugoslavs, Txinako hiru, lau Estatubatuar, eta hainbat ordezkarik beste nazionalitate. Han ziren jende gutxi ez nuen betetzen mintegiak beste ospatu ziren aldi berean. Izan zen, halaber, bete Karla Krista, borobil bat gizon batekin jovial aurpegia, taller baino egoistic irudian adierazten da, txiki, defentsarako begiak hinted bat shrewd eta azkar kontuan atzean ezkutatuta azaleko leuntasuna.
  
  
  "Karl, hau da, gure baliotsuena pertsona," Irakaslea Caldone esan noiz sartu ginen. "Gisa ISS idazkari, bere zeregina da, antolatzeko bakoitzean gure hileroko bilerak. Aukeratzen zuen euskalduna jauregian, antolatzen ostatuak, planak mintegiak eta afariak, ziur denek lortzen gonbidatu, eta, oro har, egiten gure bilerak zer dira.."
  
  
  Krist bidal eta estutu irakaslea da sorbalda. Begiratu zidan nahasketa bat interes eta espekulazioa horietan txiki, azkar begiak.
  
  
  "Ulertzen dut, zure ostatua izan zen, bereziki antolatuta, Jauna Carter,", esan zuen adeitsuki. "Baina bada ez dago ezer egin ahal izango dut, ezer nahi duzun, mesedez, ez izan zalantzarik eta me harremanetan jartzeko. Karl Christst da, beti ere ukitu ihl kideak."
  
  
  Krist izan ahul bat azentu hori behar bezala identifikatu bere gisa Suitzako bada, eta izan zuen bete ego bat Chicago, zuen izan litzateke onartu ego tipiko bat matxino eta loafer. Nabaritu dut beti izan zuen iritziak trukatzeko denek batera bazter batean, beti irribarrez, eta ez zirudien pozik izango dena. Zuen slapped irakaslea bizkarrean, estutu, nire eskua, eta presaka kanpoan. Ikusi nuen zati da, baina hasieran arratsaldean zehar eta afaria arratsaldean izan zen, epaitzen Auzitegi Bosnia eta Herzegovina dena baino gehiago, hau egiaztatu edo, beharrezkoa bada, azkar aldatu, gaia pertsonala whims bere nabarmena gonbidatuak. Destacados zientzialari antza denez, arreta jaso zion, eta Karl Krist oso ona izan zen bere lana. Besterik ez zen mota duten inoiz izan dut itxura ona, azalera dibertigarria izan zen beti huts bat elementu niretzat. Baina banekien mundu betea izan zen Carlovas, eta ziruditen beharrezko gauza mota hau. Irakaslea itsatsita bere makila bat bezala, itxi begi bat mantentzeko on guztia jan zuen, eta edan, eta noiz afaria baino gehiago izan zen, Karla Krista aurkitu bere berriro bere ukondoa.
  
  
  Galdetzen nion. "Ez, bilerak joan ohi bezala, hau?"
  
  
  "Esan nahi duzu, zer da txarra?" itzuli zen, sartu bursting orro bat barreak bere txantxa txiki.
  
  
  Adostu zuen zer banekien nahi zuen bere esan. "Esan nahi dut, zer da ona", esan nion. "Guztion programa honen antzeko bat?"
  
  
  "Bai", esan zuen. "Ez dira, oro har, saioak osatua mintegiak, formal bazkari eta afariak, eta nagusi bat saio ofizial bat hizlari. Ondoren, azken egunean bilera ematen da, atseden hartzeko. Hau da, bakarrik hiru eguneko bilera, eta, beraz, etzi egingo dugu guztiak pasatzeko denbora hondartzan. Nahiz eta handiena intelektuala maite eguzkia eta itsasoa. Handia kontuan, eta otarrain dute, beraz, askoz ere ohikoa ." Zuen shuddered berriro bere grazia.
  
  
  "I bere gain hartzen dira, halaber, kide bat, komunitate zientifikoa," komentatu zuen. Irribarre egin zuen, ia ere goxo.
  
  
  "Oh zeruan, ez", esan zuen. "Ez profesional bat kide. Bere ez da smart nahikoa ez dagozkio ISS. Nago erabat pozik nire rola ofizial gisa erregistratzailea."
  
  
  Ego ez zuen bere galdetu horri buruz, eta galdetu zergatik sentitu zuen eman behar da gora. Zuen slapped bere ego bizkarrean eta eskoltatuta Irakaslea Caldone itzuli ego gela. Adineko gizon orain kexatu intentsitatea egun.
  
  
  "Nekatuta nago, nire mutil", esan zidan. "Ez da oso txarra, ezin duzu joan gaueko hemen estazioaren. Agian dut ondoren blokeatuta bere gora gauean, ahal izango duzu irrist kanpoan."
  
  
  "Behar dugu aukera bat," ume, esan zion. "Izan dut, ez dago ziur ari zaren seguru."
  
  
  Signora Caldone gaitezen gelan sartu, eta ikusi nuen bere Amoretta aulki batean eserita, bat jantzita delikatua arrosa zetazko janzteko bata. Nah zuen aldizkari bat bere itzulian, eta bere ezpainak ziren pouting.
  
  
  "Besterik ez ginen ohera joan bada, ez etorri, Enrico," Signora Caldone esan zuen. "Gutxienez izan dut. Amoretta esaten zuen gehiegi geldiezina lo. Nahi zuen lo, irakurri eta apur bat."
  
  
  Bat-batean konturatu naiz zerbait ez nuen pentsatu begiratu. "Amoretta ez lo hemen", esan nion. "Nah du bere gelan, ez zuen?"
  
  
  Signora Caldone aktibatuta sorpresa. "Ez, Jauna Carter," esan zuen. "Aurreikusi dugu bere lo hemen, gela digu. Orain arte bezala ulertzen dut, ohe bihurtzen ohe bat."
  
  
  "Sentitzen dut, baina ezin duzu hori egin," agindu dut. "Zuk bakarrik, signora, ezin lo irakaslea bakarrik bada, ez naiz ez."
  
  
  Amoretta eserita zegoen, bere oinak, bere beheko ezpaina irtena, bere begiak txinpartatsu. "Ez duzu susmoa me?" zuen flushed angrily. "Hori gehiegi da!" Berea zuen, shrugged. Ez nuen benetan izan dell, baina izan dut hasiera-hasieratik jakin bat sentitzen susmo. Ez nuen susmoa bere, baina egin nuen susmoa, bere aldi berean. Ez zuen benetan jakin gurekin, ez dugu ezagutzen bere buruz, ez dugu ezagutzen sakonera bere harremana bere osaba. Sentitu dut izan zen, oso maiteminduta, bere ego. Hala ere, ikusi dut asko cute gazte izaki buelta gogortu eragile. Pertsonalki, ez dut sentitu izan zuela fidagarriak
  
  
  
  
  
  
  etxean. Baina, ofizialki, izan zen, besterik ez bezala susmagarriak bezala, gainontzeko Portofino. The corkscrew zen nola erantzuten Amoretta, beraz, sumendi barruan nah ez, lehertu egin zen.
  
  
  "Ezin dut utzi duzu hemen lo egin gaur gauean," esan nuen. "Nahi dut nire lana galdu."
  
  
  Izan zirudien eskuineko ohar, delako haserrea horiek begi beltz zen berehala itzali. Baina nire erabaki posizioa elkartzen beste arazo bat, zuk deitu ahal izango da hori. Checked dut dena, eta ez zegoen beste gela baino broomstick gela. Ez zen irtenbide bakarra zuen, eta dagoeneko ari eskertu arabera Hawke egiteko zurruntasuna epaiak eman zidan.
  
  
  "Signorita Amoretta lo egin ahal izango da nire gelan," zuen gallantly iragarri, eta ez du zentzu handirik sakrifizio bat bezala benetan heroiko proportzio. "Erabiltzen dut lo aulki batean."
  
  
  Irakaslea eta emakumearen ego protestatu nire "sakrifizio," bai eskertu eta susmagarriak nire auto-sakrifizio, eta Amoretta keinuka motela irribarre. Koa izan zen, eta hartu zuen bere poltsa. Bitartean egiten zuen, hau da, bat Tom Dettinger apur gailu zintzilik, atea irakaslea bulegoan. Bat izan zen, isila alarma sistema hori automatikoki aktibatzen denean sarraila ireki zen, transmititzen irrati-seinalea aktibo alarma sistema nire gelan. Leiho guztiak ez ziren behar bezala blokeatuta, eta, ondoren, abiarazi gailu, Amoretta sartu me itzultzeko nire hurrengo gela, non zuen blokeatuta atea arteko gelak. Sly gisa Cheshire cat, zuen bilduta sofan. Erabaki dut esango hey berehala dugu joan ziren gaua pasatzera. Zuen pouted une batez, eta gero, berehala bidal.
  
  
  "Beraz, oraindik dugu hemen geratzea", esan zuen, gora lortzean eta joan leihoa. "Ikusten duzu, dugu, ikuspegi eder bat bay eta ilargia. Ederra da."
  
  
  Izan zen benetan. Bere gozatuz zen ikuspegi eder bat Amoretta. Zetazko bata izan zen, oso argi, eta erakutsi off bere hankak ezin hobeto eseri zuen leiho ondoan.
  
  
  "Ba al dago zerbait gaizki zer egin duzu gurekin edan?" galdetu zuen, bere tonu absurdly mugan on sarkasmoa.
  
  
  "Ezer ez", esan nion. "Ez dut bourbon. Zara inoiz bat egomaniac?"
  
  
  Bere burua astindu zuen bezala egin zuen bi ona borboiek eta ura.
  
  
  Zuen sipped berea, lehen pentsakor, ondoren, benetako plazerra.
  
  
  "Seme hau, bere itxura duzu," Amoretta esan zuen. "Bene-benetan, biziki... esan duzuna, ez frills."
  
  
  Amoretta ari zen serio ergelak bere burua. Off hartu zuen bere jaka, ezkutatzen Wilhelmina albo batean poltsikoan, eta ikusi bere jolastu hotel irratia. Bildu zuen bat ona gau geltokia Genoa eta hasi mugitzen leunki musika. Ni besarkatu zuen eta hasi ginen dantzan. Ezin izan zuen sentitzen ona betetasuna bere figura bidez, bere mehe bata. Zuen baino gehiago izan zen lick me eta ezabatzen bere bularrak nire bularraren kontra. Besterik ez zen hasieran galdetzen noraino zuen joan denean, ez zen atea erronda bat. Badaezpada, ez zuen bota Luger bere jaka poltsikoan, eta joan zen atea. Egia esan, pentsatu nuen, agian, norbait izan zen kexu soinua irratia. Atea ireki zuen, eta begiak itxi bat une luze. Altu bat, regal figura zuri bat zetazko soineko, ile marroia erortzen softly areagotu bere classic ezaugarri, esan zuen hitza. Ezin zuen aukeratu dute hobe bat!
  
  
  "Sorpresa!"
  
  
  Bere ahots gelditu zuen bezala ibili mimmo ni gelan sartu. "Zure telegrama izan zen, beraz, pentsakor erabaki dut behera etorri da, eta sorpresa duzu. Ez zen zaila begiratu calve hemen. Azken finean, ez da..."
  
  
  Hautsi zuen off bere sarrera eta esaldi aldi berean. Ez zuen buelta eman. Ez nuen behar da. Ikusi ahal izan zuen bere begira Amoretta batean lasaigarria bata, edari bat bere eskuan. Denbora honetan, beno, hartu du, nahiz eta denbora gutxiago, lehertu egin zen, eta zuen braced berak zer banekien datozen zen. Etorri da abentura bat piztu, lehorreratu, indar osoz. Nire cue benetan ez zuen minik hasteko zuen aurretik joan aretoan sartu.
  
  
  "Denny, itxaron!" Deitu zuen bere.
  
  
  "Oraindik ez duzu alferrik galtzen gurekin minutu bat, zaude?" zuen snapped, bere begiak hotza.
  
  
  "Ezin dut azaldu," esan nuen.
  
  
  "Ha!" zuen snorted. "Azaldu! Ziurrenik izan duzu azalpenak idatzi zenbakien arabera. Barkatu 12D, Azalpen 7B, Aitzakia 16FI!"
  
  
  "Egingo duzu niri entzun?" Hey izeneko bere ondoren, baina bakarrik erantzuna izan zen, egin klik bere heels gisa utzi zuen. Berriro ere, banekien zer egin nahi nuen, eta zer egin behar nuen. Atea danbateko zuen angrily.
  
  
  "Nik duzun eragindako arazoak," Amoretta esan zuen, eta ez zen benetako kezka bere begiak, eta, beraz, ezberdina sly garaipena txiki hori puta Vicki zeraman. Berak behartu zuen irribarrea hey eta shrugged.
  
  
  "Ez, zehazki," esan nuen. "Ez da zure errua." Isuri nuen neure burua beste bourbon eta aurkitu bere ondoan me, bat eskuan hutsik beira. Fitxatu zuen me to amaitzeko bere bourbon, eta isuri nuen gutako bakoitzak, aldi berean bat.
  
  
  "Zu ixilik," esan zuen, leaning bere burua nire bularraren kontra. Egia zen, baina me egin du itxura txikiagoa. Aholkuak bere bular eskuilatzea softly, nire aurka, arousing dit. Whatever izan zen, izan zen gehiago haserre Denny, gaur egun baino egoera. Ia zirudien nahi izan zuen salto out denean ee ez zen zain, eta oinez urruntzen denean bere saiatzen lortu nah. Amoretta mugitu nire besoetan eta hasi ginen dantzan, berriro ere, bere gorputza bero eta bero.
  
  
  
  
  
  
  
  biguna nire eskuetan. Off aktibatuta I lanpara dugun bezala dantzatzen inguruan nah, eta bakarrik biguna ilargiaren dirdira bidez iragazi leihoa. Bada, Denny izan dira gai ondorioak salto gabe, nahiz eta entzumena zer esan nuen, zuen litzaidake izan zuen infernua bat, denbora bat pentsatzen du bere burua. Amoretta sakatzen bere eskua ongi nire atzera, bere bizitza ukitu nire kabuz. Bere ahotsa zen, husky, sentsuala, itxaropentsua.
  
  
  "Mendietan nire etxean, dugu esaten," arnasten zuen. "Ez dago arrazoi bat da dena."
  
  
  Zuen nuzzled nire sorbalda, eta sentitu izan dut pulsing bibrazio datozen nah.
  
  
  "Bestela esanda,"iruzkindu dut," ez dago arrazoi bat da zer gertatu zen duela gutxi, eta ez dago arrazoi bat zergatik hemen zaude nirekin orain."
  
  
  Eman zuen txiki bat jasoz. Hurrengo, I saiatu lortzeko Calabrian esaera on lurrean emankorrak. Edonola ere, bere opari zaldi izan zen, inoiz ez begiratu ahoan. Amoretta zen, jakina, alluring, irrikaz, eta desiragarria. Bada, hori izan zen, eta kito, edo bada nah bat izan dela, izango litzateke modu bakarra jakiteko. Zuen shoved bere esku azpian, zetazko bata. Zuen jantzita, bat mehe nightgown. Parting bere bata, utzi zuen ume, erori, bere bizkar. Zuen shivered, eta bere besoak joan zen nire lepoan, eta bere ezpainak, horiek beteta, ezpainak biguna, itxita baino gehiago nirea, eta une batzuk izan zen, biluzik nire besoetan. Jaso zuen bere sortu eta ezarri bere sofan, bere ezpainak mimatuz bere txandan, osoa bularrak. Zuen arnasestuka, eta bere eskuak iritsi niri bezala hartu nuen off bere kamiseta eta galtzak. Denean bere, sakatzen bere gorputzaren aurka berea, gozatuz ukimenezko plazer bere azala aurka nirea, Amoretta arnasestuka eta besarkatu me at.
  
  
  "Oh bai... bai... bai," arnasten zuen. Nire behatzak mugitu poliki-poliki behera bere gorputza, lingering bere on osoa, leuna bularrak, bere txiki nipples datozen bizirik ukitu, goranzko, goranzko nire ezpainak. Amoretta sakatzen nire burua haien aurka hain gogor beldur nintzen zuen oihu, eta horrek minik. Baina oihuak ez du minik, besterik gabe, estasia. Zuen moaned plazer, eta oihuka biguna, gonbidatuz soinuak zuen bezala writhed eta mugitu, sakatu bere gorputzaren aurka nirea. Bere azala izan zen, leuna, balitz bezala, film mehe bat olio estalita, bere gorputza, eta baita bere hizkuntza mugitu behera bere sakona ribcage, behera bere softly biribildu sabelean, eta gero behera, bere helburu swayed alde batetik batean kontrolaezina gozamenerako. Berea lingered une batez, eta gero atera zen, eta sakatzen bere ezpainak berea, luscious eta osoa, gaur egun, engulfing. Zorrotz, azkar ukitu, nire hizkuntza bezala sentitu txinparta bat sugarra adar batean. Bere gorputza ikara eta writhed, eta zuen arnasestuka nahia gisa sumendi sugarrak iritsi. Hori guztia bizira sentsualitatea hazi bat sartu feverish nahia, guztiak bat-kontsumitzen grina hori burutzen lodia beste guztia. Bere, konturatu hori ez zen neska bat nor ez jakin, nola maitasuna egiteko, baina neska bat eta haren nahia indartsu maitasuna egin zen nahikoa pizgarri horietako bi. Hala nola, gosea opari bat izan zen bera, eta erantzun zuen aurkitzeko oso erdian bere womanhood, saritu plazer bere oihuak. Ustiategi bere, izan zuen onartzen ay sakatu bere ezpainak nire sorbalda ito bere benetako garrasi estasia. Bere orgasm irentsi bere gorputza, bere garrasi zen nire bularrean, bestela izan litzateke bakarrik transmisioa dena, ez aipatzearren irakaslea, eta Jean-ren ego ondoan.
  
  
  Amoretta atxikia atzera sofan une bat besterik ez da, eta, ondoren, aurpegia jiratu me eta ohe aurrean, bere silken gorputza tingling. Mugitu zuen bere hankak baino gehiago nirea, bere hizkuntza garbitu nire muskuluak, eta xuxurlatu aurka, nire masaila. "Gainera, mia cara", esan zuen. "Ez dut gehiago behar." Bere ikusi, hori izan zen une ihes nah. Bere bisitak kanpoan bere mendi hasiera Calabria ziren, jakina, uneak izan zuen zain, urteko egun guztietan. Bere sentsualitatea, besteak beste, izan dela ezin izan da ezkutuko edonon, baina banekien jende horiek mendietan. Ez dago, besterik ez zen desiragarria gisa, bezala, desiragarria, baina ih berezko kode zorrotza debekatu zuen arte ezkondu zen, eta oker ez banago, Amoretta ikusi du gehiegi kanpoko munduaren ezkontzeko bat nekazari mutilak. Beraz, bere etxean izan zen bezala, sexu kartzela Nah. Ez da harritzekoa, kanpoan dela, ezin izan zuen eduki terrible pent-up gosea barruan nah. Bere laztandu dut atzera, eta sakatzen zuen bere bular osoa aurka me argi soinuak estasia etortzen hasi zen berriro. Daki zuen hori ez zegoen horren zati bat pulsing izate hori ez da dagoeneko sentitzen sensually sentikorra ukitu. Aktibatuta zuen bere baino gehiago, eta berak eskaini du bere burua, berriro ere, lore bat bezala eskainiz bera eguzkia. Bere txiki nipples gogortu azpian, nire hizkuntza, eta berak murgildu ih sakonago nire ahoan sartu. Aurretik, ilargia hasi zen desagertzen, litzaidake zuen egin maite hau fantastically gose Venus hiru aldiz, eta aldi bakoitzean izan litzaidake zuen izaki bat pure grina, artifizialak eta unintelligent izan, baina excitingly sentikorrena ukitu txikienak. Azkenik, hasperen batekin pozgarria da, zuen loak hartu eta bere bularrean lurperatuta nire ahoan, eskuetan, nire burua bere. Bere mugitu kanpoan eduki bere lasaia figura, miresten zuku bere gorputza arautuko zuen oraindik. Lo egin nuen bere ondoan arte, eguzkia zen
  
  
  
  
  
  
  Esnatu naiz leihotik, islatzen biziko off urdina golkoko uretan.
  
  
  Arautuko zuen oraindik, behaketa Amoretta sakona, nahiz eta arnasketa. Bere hankak, apur bat erdibitu ziren erdi aktibatuta me norabidean, bere txandan, osoa bularrean mamelonar hungrily, balitz bezala, zuen zain bere ametsa bakarra izan transmisioa bere miresgarriak inguruan modu guztietan. Bere hotel me nahi dute denbora, baina ez nuen ego bat. ISS mintegiak goiz hasi. Bere slid out bere besoetan bere bularrean zehar bere esnatu gabe. Dut bizarra eta bere lortu jantzita noiz esnatu zuen. Zuen pouted apur bat, baina, azkenean, etorri baino gehiago, eta sakatzen bere burua nire aurka.
  
  
  "Ez dut hitzak esango dizu zer izan zen bart bezala," esan zuen.
  
  
  "Zuk ez duzu hitz, Amoretta", esan nion. "Dagoeneko esan zidan."
  
  
  Berak eman zidan motela, jakitea irribarre, eta joan nahi dut, erantzun bat adeitsu dionean hurrengo atea. Irakaslea izan zen arte. Ondoren kendu dut alarma-tik ate aurrean, joan ginen behean eta izan gosaria elkarrekin hotel lobby. Ezer bada, elikagaien buelta izan ego sartu landare bat, han izango litzateke bi digu.
  
  
  Egun bete zen berria, mintegiak, bilerak, eta bikain aspergarria aurkezpenak. Azkenean, egun, izan dut ondorioztatu behin akademiko bat hartu behar sormen idazketa ikastaroa. Ez zen ezer bada maltzur gertatzen mintegiak,horietako izan zen. Arratsaldean, Karl Krist eman bira bat resort area. Berea geratu ondoan irakaslea, eta Amoretta geratu ondoan me. Ez zen saiatzen bere burua oharkabetu helburua. Besterik ez zuen, ezin izan du lagundu. Hamar, guztiontzat izan zen, giltzapean gauean, eta Amoretta zen zain me nire gelan. Beno, ez dut ez dute luze itxaron behar. Bera izan zen, zer izan zuen aurreko gauean, dena eta gehiago, zeren ikasi izan zuen zerbait. Denean egunsentian, etorri gurekin lo egiten, gehiegi, baina, ondoren, kontsolatu bere, neure burua, zenbat egin behar duzu gangak matematika eta dell bera? Bere dreadlocks luzea utzi.
  
  
  Hura izan zen azken bileraren eguna, denbora bat Karl Krist ez zuen dei bat denbora erlaxazioa eta antolatu bat buffet hondartzan.
  
  
  "Ez da zoriontsu egun bat da, eta egun triste bat," Amoretta esan, korrika mehe bat hatz behera nire bularrean. "Zoriontsu delako izango duzu nirekin egun osoan, eta triste delako denean egun baino gehiago da, behar dugu parte." Inoiz ez dut berriro ikusiko duzu. Ezagutzen dut."
  
  
  "Inoiz ez da hitz bat ez dut inoiz erabili," chuckled dut. "Etorri ahal izango duzu Amerikan, eta ezin dut joan, Calabria. Gure bideak zeharkatu ahal izango du."
  
  
  Ondoren, bere, eta estestvenno, ez dakit hau, baina, ondoren, deitoratu zuen ez zela ona, hala nola profeta. Geroztik ez nintzen pentsatzen hondartza alderdiek, ez zuen inolako bainu-jantziak bere, eta, beraz, besterik ez denean lortu dugu, hondartza , sortu sun loungers, beraz, ezin izan zuen, begi bat mantentzeko on irakaslea uneoro, eta lasaia. Izan zen baino gehiago eduki atseden bere aulkian, eta Amoretta zen, kuzkurtuta sortu ondoan, ni bezalako bat eduki ditzan. Iritsi da eguerdian buffet batetik Krist sortu zuen, ez hartu aukera hau azken eguna. Noiz eguna, azkenik, bukatu zen, Karl Krist egin saihesbide bat, bila, nahiz eta plumper film labur batean, eta bat distiratsua horia terry-zapi kamiseta. Ikusi nuen zion joan giza matematika klasean, jarriz bere besoa inguruan horietako bakoitzean, patting horiek poliki-poliki atzera, horiek kontatzea zer a wonderful tan zuen. Ikusi zuen hura nahasketa bat jolas eta annoyance. The annoyance lanik me, eta I izan zen erabaki zuen delako zirudien leku horien artean pertsona zintzoa izan ziren gehienetan, bai liluragarria umami eta jende arruntaren. Noiz iritsi zen Irakaslea Kaldona, lagundu zuen Em sortu chaise longue eta patted zion sorbaldan gisa lagundu zuen Em sartu bere hondartza bata.
  
  
  "Gustoko izatea espero dut zure bisita labur, Jauna Carter,", esan zidan. "Ez da, ez dugu ongi etorria, baina, edozein arrazoigatik, zure gobernuak bidaliz duzu batera irakaslea, bere izena izango da, zorionez, desagertu bezain laster."
  
  
  "Espero dut, beraz, gehiegi," irribarre egin nuen. "Bada, ez dut txostena beste hitzordua."
  
  
  "Eta guk pozik izango berriro ikusiko duzu,", esan zuen, erraz outsmarting dit. Aktibatuta zuen, labur baten ondoren, diosal, eta ibili bidez, besteak beste, eta baita berea ikusi zion igoko harrizko urrats liderra off hondartza, berea sentitu apur bat zion pésame. Beti pentsatu dut, ez zen zerbait patetikoa eta bakarti buruz ari profesional bat prankster. Benetako aurpegia clown maskararen atzean, askotan, nahiko desberdina da.
  
  
  Sentimendu bat bezala pixka bat ama oiloa bere brood, I herded denek atzera hotel, hautatuta elementu bakoitza irakaslea da ekipajea, eta kargatu dugu sartu my little Fiat Erromara joan.
  
  
  Ez nuen arrisku zer gerta liteke azken momentuan ondoren, bilera edo berehalako hurbilean. In Rime, ez zen beste txandan agur eta eskerrik asko. Irakaslea eta emakumearen ego ziren atsegina pertsonak, ikasi, atsegina, eta zintzoa. Ez zen isilik mezua Amoretta begiak. Banekien ez zuen nahi atzera joan mendiak Calabria, eta sentitu dut sentitzen bere. Zuen benetan ez zen prest utzi
  
  
  
  
  
  
  Mendietan izan ziren, oraindik ere gehiegi ikusteko, eta, hala ere, merezi zuen zerbait baino hobeto zer egin izan zuen han aurkitu. Izan zen, ziur batzuk gehiago datak, bere osaba eta izeba egin behar da, baino gehiago nah.
  
  
  Bere joan aireportua Errima sentimendua batera lan bat ondo egin. Bada zerbait gertatu zen aurreko ISS bilerak, denbora honetan, ez da gertatuko. Bada han izan dira, lursail baten aurka Irakaslea Caldon, ez litzateke lan egin dute. Noski, berak ere bazekien hori bakar istiluak ezin jotzen garaipena. Terrible ominousness da oraindik lingered, eta atao sortu are handiagoa tailspin. Non egin dugu hemendik aurrera? Dugu galarazi duen guztia izan liteke honetan aurreikusitako bilera, eta ezerezetik joan zen. Zuen galdetu horiek gogaikarriak galdera bilera aurretik Hawk. Bere hotel bat, zerbait argitzeko lehen. Bera izan zen, harrapatu zuzeneko bidaia Ni Londresen. Nire txanda izan zen pop-out, ustekabean, eta horrek egin nuen, besterik gabe, gozatzeko elkarrizketa Denny en landlady. Denny en joan horse show, eta itzuli egingo da bi egunetan. Emakumea, I saiatu neska polit batekin aurpegia, nahikoa izan zen mota eta hartu ohar bat me idatzi dut, bere atzeko aldean gutunazal bat. Egin dut, labur. Ez zen gehiegi esatea oharra. Idatzi nuen bere:
  
  
  Sentitzen dut berriro. Horietako bat egun guztia azalduko dut, eta entzun ahal izango duzu.
  
  
  V
  
  
  Zerua erori da. Mundua gelditu spinning. Entzun nuen gaizki, esan zuen bere burua. Hau besterik ezin izan gertatzen ari! Hawke en cerro-steely begiak, niri begira bidez ego aulki, ziren expressionless. Agian izan dut ametsetan.
  
  
  "Esan berriz," zuen galdetu zion. Zuen nodded poliki-poliki.
  
  
  "Irakaslea Caldone da landare bat,", esan zuen. "Ego bat emakume harremanetan jarri gurekin bart."
  
  
  "Ez dut uste", esan nion angrily. "Neurrira hartu du, bere ego estalita bere gora bat bezala erizain hezea. Ez da ezer gerta daiteke."
  
  
  Hawke shrugged. "Zerbait gertatu zen," esan zuen emeki. I azkar kalkulatzen da. Utzi nuen bere ego bat ere Rime goiz, arratsalde eta bere jarri, plano batean, Londres. Noiz aurkitu dut Denny, izan nuen lo egin gau delako ezin dut hegan out berehala. Zuen, eta, ondoren, itzuli hemen atzo, eta iritsi AIZKORA egoitza gaur goizean. Guztira, hogeita hamar inguru -, sei ordu igaro dira geroztik utzi nuen zientzialaria. Norbaitek agian ahaztuak zion horietan hogeita sei ordu. Zuen onartu da. Bilera zehar, berez, geratu zen gehiegi hurbil irakaslea.
  
  
  "Joan nahi nuke eta ez da bakarrik", esan nion, oraindik haserre.
  
  
  "Beraz, pentsatu nuen," Hawke esan zuen emeki. "Nik txartel horia ikusi duzu txartel bat hamaika orduko bidaia Erromako."
  
  
  "Hartu neurrira", esan nion, " ez dago behar da zenbait azalpen hau."
  
  
  Hawke da adierazpen guztiak izan zen behar nuen. "Ondo da", esan nion. "Ez dut aurkitu zion. Baina, ondoren, izan behar da weirdest edo smartest gauza ikusi dut denbora luze batean."
  
  
  Ibili naiz, haserre neure buruari, haserre munduan, baina, batez ere, haserre unaccustomed izatearen sentimendua eraman. Inork ez du gustuko galtzen, batez ere bere. Baina huts gauza bat da. Ari hartu poliziak eskubidea pean nire sudurra, beste zerbait da, oso-osorik. Esperientzia izan da berria niretzat, eta amorruz izan zen eta pentsatu modu guztiak Errima. Ospatuko dut ideia hori guztia gertatu zen, gertatu ondoren utzi nuen irakasle. Atsegin dut, esan dut han geratu behar hau. Baina ezin izan dut, beraz, ziur. Hawk izan kable aurretik denbora bat talde, mediku espezialista asetzeko me at irakaslea da etxea. Nahi zuen bere entzun zer esaten ziren bere belarriak. Hauek izan ziren medikuek duten aztertu denek inguruan behartsuak zientzialariek. Nahi dut onartu zen irakaslea da etxea neskame bat, eta Signora Caldone jaso me gehiago composure baino Nach espero zukeen.
  
  
  Nire haserrea aktibatuta beste zerbait izan dut, ushered sartu egongela, non erizain bat zuri bat uniforme batean eseri zuzen aulki ondoan irakaslea. Zuen eserita sakon batean larruzko aulki, eta bat-batean ez zuen izan kezkatu bere haserrea, bere sentimenduak. Blessed aurpegia bihurtu zen gris bat, lifeless maskara, eta flickering begi urdin bihurtu zen expressionless, staring globes. Ego-en ahotik zintzilik ireki, eta txiki bat, etengabeko trickle saliva ran behera txoko, zein erizain aldian-aldian wiped kanpoan bat gaza napkin. Gora joan nintzen berarekin, eta deitu zuen bere izena. Ez zen erantzuna. Noizean behin, ego eztarria litzateke txiki egin guttural soinuak, anker soinuak. Bere, aktibatuta kanpoan, bat izoztutako zinta inguruan bilduta nire barruak.
  
  
  "Medikuek dira zain duzu zure bulegoan, Signor Carter," Signora Caldone esan zuen lasai. Dut jarraitu bere hall behera eta bidez foyer bat liburu-betetako bulego, non lau pertsona zutitu me agurtzeko, beren aurpegiak berdin larriak eta nekatuta. Izoztutako chill me barruan jada kristalizatu hilgarria sartu amorrua, nahia malko zerbait edo norbait gain, justizia egin ikusteko zer Stahl izan besterik lekuko.
  
  
  "Lehenik eta behin, jaunak,"irmoki esan nuen," ba al dago edozein berreskuratzeko itxaropena?"
  
  
  Altu bat, gris-ilegorrie, bereizten gizon gisa aurkeztu du bere burua Dr. Van Duetonsee hitz egin zuen gora. Bere buruz entzun nen. Zuen nabarmena izan zen Belgikako neurologoa.
  
  
  "Ez, Jauna Carter,", esan zuen. "Esanahia
  
  
  
  
  
  
  erabat desagertu. Neurologikoa duten probak dugu dagoeneko egin dute erakutsi organikoa garunaren funtzionamendua ezin izango da berreskuratu. Izan ere, Irakaslea Caldon da ikuskaritza bat besterik ez zen tramite. Gure emaitzak lortutako beste gizon kaltetutako modu honetan baino gehiago izan ziren nahikoa. Ikusten duzu, garuneko bat da, hauskorra organoa, eta edozein osoa hausten ego fisiologiko funtzionamendua eramaten garuneko kaltea ezin dela konpondu."
  
  
  Beste medikuak hitz egin zuen gora. "Ulertzen dugu zure jendea honetan parte hartzen duten jakiteko, ez dagoela zigor izaera parte hartzen."
  
  
  Azkar konturatu nintzen Hawk zuela esan zien, erdi-egia buruzko nire interes kasuan, nahikoa egin da joan leunki.
  
  
  "Egia esan", esan nion. "Noa ikertu zure susmoak buruz, bai suntsitzea habe eta birus teoria hori izan dut informatuta."
  
  
  "Bai, nahiz eta orain ari gara kontuan hartuta, aukera hori, agian, norbait ISS, inguruan norbait horiek aurkezteko bilerak at, bat izan daiteke garraiolari birusa eta berak invulnerable. Aldi berean, elektrikoa habe - bada, hau da, hain zuzen, kasuan - aplikatu behar beste gonbidatuak bilera. Dena da inguruan zentratua bilerak ISS eta itxuraz bikainak pertsona horiek zientzia-mintegiak."
  
  
  Zuen nodded zion. Honek guztiak ez du zentzu handirik, eta oso logikoa forma dute aurkeztu da. Norbaitek bileretan... Bai, baina nork? Eta, are garrantzitsuagoa dena, nola? Baina, ondoren, berea, pentsatu izan da nire lana jakiteko. Zuen, eta bazekien zuri buruzko gauza batzuk ez dakite, buruz izeneko emakume bat Maria Doshtavenko, buruz apur bat punk batera txartel bat duen irakasle baten izena da, hilketa buruz diseinatu isiltasuna denek buruz zerbait. Jolastu ahal izango dute batera beren buruzko teoriak X-izpiak eta birusak. Ez nuen erosi, nahiz eta ez nuen buruz kontatu du. Eskertu dut ona mediku eta atzera joan egongela. Noiz sortu zen, bere, entzun zuen heavy, agonized negarrak, eta noiz sartu zen, Amoretta zen ondoan eserita, gizon zaharra, bere makilak ziren hezea eta estalita malkoak. Wiped zuen ih lehor bezain laster ikusi zuen me. Signora Caldone izan zen neskaren ondoan. Hurbildu ahala, Amoretta begiak ilundu begi-bistakoa gorrotoa eta rage.
  
  
  "Ba al duzu itzuli ikusteko zeure burua?" zuen spat, bere bular osoa heaving bere pean urdina blusa. Janzten zuen skinny jeans, eta bere izterrak luzatu alboetan. "Izan behar duzu babestuta daude ego!" gehitu zuen accusingly. "Izan zen fina arte duzu etorri!"
  
  
  Ez zen distira bere begiak haratago joan, begi-bistakoa gorrotoa horiek, bat-bateko gogortasuna, begirada ikusita. Haserre zegoen eta haserre ikusi zuen me, askoz ere izan zen argi eta garbi. Signora Caldone bat eman zidan apologetic begiratu eta led Amoretta gela inguruan itzultzeko une batean.
  
  
  "Sentitzen dut modu buruz Amoretta hitz egin duzu," esan zuen, besterik gabe. "Izan zen oso gustuko bere Zio Enrico. Esan dugu hey, hori zuen izan liteke arriskuan dagoenean izan dugu gure bidean bete behar duzu Portofino, eta hori izango litzateke duzu ez babesteko ego."
  
  
  Esan nion Signora Caldone duten neska en apuros zen ulergarria. Eta izan zen. The neurrira, egun gutxi barru, maitemindu bere irakaslea. Bere emozioak agian ondo azaldu gorrotoa bere begietan, baina, ondoren, beste zerbait aurkitu du. Ez zen izotz me barruan, bat izoztutako gorrotoa nire kabuz. Oraindik ez zen konbentzituta irakaslea izan zen fina noiz utzi zuen ih batean Rime.
  
  
  "Ez duzu edozein bisitari ondoren utzi nuen?" Galdetzen nion. "Gau hartan edo hurrengo egunean?"
  
  
  "Ez," emakumea esan wearily. "Inork. Amoretta gurekin gelditu goiz osoan, eta, ondoren, etxera joan zen."
  
  
  Bakarrik Amoretta. Bere burua aktibatuta bi hitz baino gehiago, ezustekoa pentsatu, hating bere esanahia, baina etengabeko da. Galdetu zion bere buruari, berriro ere, zer demontre egin Neurrira berea benetan ezagutu neska, hori baino beste izan zen, sumendi bat zakarrontzi batean? Signora Caldone, zalantzarik gabe ez susmoa piztu bere iloba. Hawk zuen behin esan zuen ez dut gorde nire ama atera susmo bada, egoera beharrezkoa da, eta eskuineko izan zen. Batez ere, berea sentitu berean, orain bezala, zein izan zen itsusi bat, gurpil, itsusiak sentimendu hori berea sentitu zuen zerbait ikusi zikin. Bere, begiratu landare hori izan zen, giza, eta izan zen, nahiz eta uglier. Hawke deskribatu ego, beraz, ondo... living dead. Erizain izan zen, dagoeneko altxatzen sortu zion. Zuen slid bere besarkatu zuen, eta rushed zion, baina izan zen fours guztiak eta arakatzea solairuan. "Guztiek eskubidea", esan zuen. "Ez dut zaindu nen."
  
  
  Atzera jiratu zuen Signora Caldona. "You izeneko Amoretta esango hey buruz bere osaba," zuen galdetu zion. Emakume nodded, ez hartu bere begiak me off, ukatzen begiratu patetikoa figura arakatzea iragan digu.
  
  
  "Esan duzu, beno, hemen nator gaur gauean?"
  
  
  "Bai", esan zuen. "Bat lortu nuen telegrama zure boss."
  
  
  "Zer egin Amoretta esan?"
  
  
  "Zuen esan zuen datozen eskubidea sortu," emakume erantzun. "Pentsatu zuen agian litzaidake duzu pick up bere osaba eta berak ikusi nahi nuke ego berriro."
  
  
  Edo, pentsatu nuen, lasai, besterik ez zuen nahi izan, hemen izan dut, berriz, ez. Bere, bukatu zen. Bada, bere okerra buruz neska, bere hotel aurkituko litzateke, eta ekarri bere big, aitzakiak. Bada, izan zuen
  
  
  
  
  
  
  eskuineko pista, nah izan ere, arazo handiak. Berea izan zen, oraindik ere uste duten norbait izan zuen gainditu zion unetik izan zuen utzi ih batean Rime, nolabait, nonbait. Nork eta nola? Hauek izan ziren bi funtsezko galdera. Ziur nengoen, bada, lortu nuen Odin en erreuma horien inguruan, ahal izango nuke erantzuna beste bat. Orain garaia zen Amoretta galderak. Baina korridorean hutsik ageri zen. Bere azkar begiratu kanpo, baina kaleak ziren oraindik ilun eta lasai. Signora Caldone aurkitu da.
  
  
  "Amoretta joan da," bere aita esan zuen. "Ez dago hey, beste edozein leku joan Rime? Beste edozein lagun, senide?"
  
  
  "Ez, ez gara bakarrak izan ziren," emakumea esan zuen. "She ziurrenik ran kanpo. Ez zuen, beraz, ixilik. Mesedez, begiratu bere."
  
  
  "Begiratu dut bere, ongi da", esan zuen, goibel pean bere arnasa, eta ran kanpo, gelditzea une batez utzi bere begiak egokitu iluntasuna. The Kaldons bizi izan zen gertu txiki bat plazan, eta azkar zuen inkestatutako zirkulua bakea pean bakoitzak inguruan farolas zipriztintzen amaiera plazan. Ee ikusi bere nahastezina forma zuen bezala pausatu baten azpian lanpara urrunen plaza izkinan. Off hartu zuen exekutatzen denean mugitu zuen gainean. Orduan lortu nuen, zuen inon ikusi ahal izateko, eta kalean urrun liderra izan zen, estu eta harrizko, eta ilundu dendak, okindegiak, grocers, eta fruta nabarmentzen asko dituzten atariak. Entzun dute, soinu bere heels gainean harriak, baina ez zen erantzunik ez. Ezkutatzen zuen batean, inguruan atariak. Berea hasi zen poliki-poliki jaitsi zuen bezala atera zen, eta koa izan zen, zain. Nahiz eta ilun, ezin izan zuen sentitzen erretzea gorrotoa bere begiak.
  
  
  "Zergatik ari zara honako me?" galdetu zuen.
  
  
  "Duzu erantzun galdera batzuk," hey, esan bere, bere hurbiltzen. Hartu zuen urrats bat atzera egin eta exekutatu aktibatuta. Izan zen, buruz hartzen du noiz entzun zuen apal bat scratching soinu atzean. Aktibatuta zuen, baina ez azkar nahikoa. Bolt bat, tximista bat me aldean burua. Nire helburua-lehertu argiak, izarrak eta zorrotz mina. Atxikia zuen aurrera, eta berak behartu ez galtzeko kontzientzia. Izan zen entzun shaggy, askotan horien inguruan. Bere, heldu pare bat hankak bere aurrean aurpegia, eta yanked. Jabea garrasika italiako eta behera jaitsi zen. Nire helburua izan zen, oraindik ere lausotu, eta ohi bat harrapatu nuen labur bat, sweaty-begira, gizon, noiz zorrotz bat jaurtiketa saiheskiak bidali me hegan. Izan zen jarraitu bat aldapatsuak roll, sakatuz gogor hankak, grabbing ondo eta tiraka. Bat irudikatu aspertzeko behera me betirako, eta bere danbateko ezker sartu ego bizitza, entzumena grunt baino minik. Nire helburua izan zen, gaur egun, apur bat argiagoa zuen, eta bazekien han izan ziren, gutxienez, lau edo bost horiek. Premiazko bere heels sartu arteko hutsuneak cobblestones, igo zuen on bat ukondoa eta catapulted aurrera, face-to-face, erdian sartu norbaitek, ego hartuta. Kudeatzeko saihesteko flailing besoak eta bat-bateko kulunka, harrapatu zuen pertsona izan zuen gelditu atzera besoa, altxatu ego bat judo mugitu, eta bota bidez okindegia leihoan. Ego jack entzun da, eta soinua beira hautsi. Oraindik ere borrokan gehiago atera prestakuntza eta sena baino atera argitasuna buruan, hit dut bere aurpegia agertu zen nire aurrean, entzun sagarna crunch nire knuckles bere cheekbone, eta aurpegia desagertu. Baina orain nire txanda. Ona izan da, gogorra backhand eta joan zen behera. Gogor baten objektu sartu danbateko nire skull ia aldi berean, heavy-soled boot hit me handia sortu. Entzun Amoretta ahotsa, nahiz eta aurretik santuaren argia joan out, neurrira hartu zuen bere altzairu dolarraren pila. Zuen erabaki hori jarraitu nahi dut bere. Zuen elkartzen niri ematea honetan. Saiatu zen goratzeko bere burua eta bere astindu, baina ez zuen erantzun. Beste kolpe hit me. Ez du minik askoz. Besterik ez zuen bota behera oihala.
  
  
  * * *
  
  
  Ez dakit zenbat denbora izan zen aurretik esnatu naiz, baina egoera batetik nire burua, figured dut izan behar du, nahiko denbora luzez. Bere lepoa poliki-poliki jiratu mugimendu zirkular bat, eta fluffy web hasi zen malko nire burua. Zorrotz mina nire eskumuturrak esan zidan nire eskuak lotu zituzten nire bizkarrean. Terrible itzulerako eta jotzen zihoala ez zuen lagundu nire burua throb, baina lortu nuen ardatz nire ingurua. Ez zuen bat dute. Beste lau gizon ziren barruan eserita, itxuraz barruan kamioi bat panelak itxi. Horietako bat izan zen begira gidariaren bigarren mailako partizioa, eta beste batzuk eserita zeuden bikoteak aldeetan kamioia. Ziren stocky, popa, beltza-eyed gizonen lan arropa eta heavy nekazari oinetakoak, heavy, knobby eskuak lodi behatzak. Bere, nabaritu duten hiru pertsona horien inguruan moztu zuen aurpegiak eta ubeldurak beren cheekbones. Horien inguruan, Odin izeneko atera gidari italiarra.
  
  
  "Americano da esna,", esan zuen.
  
  
  "Bere, kontuz ibili," ahots erantzun zion. "Begiratu zion"
  
  
  Orduan entzun zuen bere ahots gisa Amoretta. "Ez hartu inolako aukerarik", esan zuen.
  
  
  Ezin izan dute guztiak erlaxatu. Hau ez da garai edo leku whims. Horrez gain, galdetu nion bere buruz gehiago jakiteko non I zen ari hartu. Gindoazen aldapatsuak muino kamioi sartu mendiak. Bi gizon laburki hitz egiten, elkarri, baina ez zen nahikoa bere ulertzeko Calabrese euskalki. Ez zen zaila
  
  
  
  
  
  Saiatu nintzen ulertzen gainerako. Amoretta bultzatu ninduen mendietan bere etxean. Bada, izan nuen joan, betiere nuke pentsatu nuen, genuke ziurrenik ia ez dago. Nola zuen eta nekazarien Calabria honetan sartzen sordid enpresa zen beste kontu bat. Bat izan zen infernua ustekabeko seinale. Baina guztiak izan zen, bitxi hasieratik. Errepidea izan zen lortzean rougher, eta kamioia zen mugitzen, poliki-poliki. Berrikusi zuen bere eskumuturrak. Ziren ondo konektatuta. Hartu dute Wilhelmina me, baina sentitu izan dut bere Hugo ego sheath nire forearm. Ziren gehiegi azkar get me off kalean eta kamioi sartu zituzten, eta argi eta garbi, ez profesionala. Banekien bide batetik jaitsi ziren, eta beste bat, saiatzen on pounce me estu kalean. Bada, hori lehen kolpe ez zuen ahuldu nire erreflexuak dira, litzateke oraindik ere han izango da, bildu.
  
  
  Kamioia moteldu, eta nire muskuluak tensed automatikoki. Zuen zenbatuko bi gehiago bihurtzen da aurretik gelditu eta atzera ateak ireki. Izan dut atera, eta trukatu zuen begiradak batera Amoretta, nor zen dagoeneko bila tentsioz eta dardaraka bat blusa eta skinny jeans.
  
  
  "Duzu, lagun onak," esan zuen bere kasualitatez.
  
  
  "Hauek dira nire anaiak,", esan zuen seinalatuz, hiru gizon. "Eta beste bi dira nire lehengusuak."
  
  
  "Familia-enpresa bat," komentatu zuen.
  
  
  "Noiz dut entzun ziren atzera datozen ziurtatu zure lan, ih hartu zuen bere zurekin," zuen snapped. "Orain ari gara, jakiteko zer egin Zio Enrico eta zergatik."
  
  
  "Zer arraio ari zara hitz egiten, neurrira?" Esan dut, frowning. Ni slapped zuen aurpegia zehar. Gogorra.
  
  
  "Hartu ego barruan," esan zuen. "Nahikoa ego datza."
  
  
  Izan dut, oraindik ere, frowning nintzen shoved luze bat sartu etxe inguratuta harri eta terra cotta baxua teilatua. Hartu zuten, eta ni, sukaldea, handi bat, airy gela, eta bota zidan bat sartu sendoaren zuzen aulki bizkar-nire eskuak atzean lotuta, nire bizkarrean. Gisa bikoitza segurtasun-neurri, lotu dute nire eskumuturrak atzeko aulki bat. Amoretta aurrean eseri ninduen, zaintzea eragiketak. Noiz izan ziren egin, eratu dute semicircle bat da. Bere begiak, erretzea haserrea, glared at nirea.
  
  
  "Noiz uste dut hori -" hasi zen, eta, ondoren, gelditu bortizki, iheskor bat blush estatiko flickering zehar bere aurpegia.
  
  
  "Joan, Amoretta," chuckled dut. Zuen hit me berriro, gogorragoa.
  
  
  "Ez dut hiltzeko duzu," hissed zuen. "Zaude izaki bat infernua inguruan. Ari zaren esango digute zer egin Zio Enrico."
  
  
  "Nik ez dut ezer egin zion," esan nuen, ikasten, bere begiak. Zuen hit me berriro.
  
  
  "Gehiago ez dago!" egin zuen oihu. Berea, ikusi zuen ez dagoela ezer izan zen, baina gorrotoa eta haserrea horietan begiak. Ez da ekintza bat, ez zen saiakera bat engainatzen nau.
  
  
  "Zin egiten dut Jainkoa, zu benetan larriak, ez zara?"
  
  
  "Bai, bere larria da", esan zuen. "Ez dut hiltzeko duzu neure burua bada behar dut."
  
  
  "Ez, esan nahi dut, duzu benetan uste nuen", esan nion.
  
  
  "Dezagun, besterik gabe, hil ego orain," anai bat baietsi.
  
  
  "Ez," Amoretta snapped. "Behar dut jakin zer egin zuen, eta zergatik."
  
  
  "Voila", esan zuen lehengusu bat, handi-gainera cretin. "Zein da diferentzia? Besterik gabe, hil ego."
  
  
  "Silencio!" oihu Amoretta. "Ez dut heldulekua da."
  
  
  Ih entzun bere sorpresa batekin. Ez zuten txantxa digu ezer buruz, batez ere, buruz niretzat hil. Hemen bere ustezko bere, eta bera izan zen konbentzitu zen, nork berea egin du. Azpian beste egoera, izan liteke dibertigarria, baina pertsonaia hauek izan ziren wild bunch, guztiz gai eta dinamizatzen ezer egin.
  
  
  "Ez nuen egin, Amoretta", esan nion, guztiak jarriz zintzotasun nire ahotsa.
  
  
  "Stop zure datza," ihardetsi zuen. "Izan behar duzu. Duzu antolatu nahi izan zion denbora guztian.
  
  
  Agian, ari zaren mesederako zerbait berezia duten ura egin duzu ego edan."
  
  
  "Ez, esango dut," oihu, bere erreuma. "Nahi izan dut bidali babesteko ego."
  
  
  "Baina egin duzun blatant kontrakoa. Agian oraindik ez duzu, nahiz eta benetako gizon bat, hau Nick Carter lasaia. Agian hil nire ego eta nire lekua hartu. Baina ari gara jakiteko. Ari zaren esango digu egia..."
  
  
  "Ez naiz, diozu egia."
  
  
  "Hau da, joan denbora luze bat hartu," anai bat baietsi. "Ezin dugu galdera ego geroago? Txerriak ez ziren elikatzen. Behiak ez ziren milked."
  
  
  "Nahiko egia," beste baietsi. "Utzi larrialdi hegaldi gaur goizean. Ez dugu denbora ezer egin. Gainera, berea ere da gose."
  
  
  "Esan dut, besterik gabe, hil ego eta egin behar da," belarriak handiak baietsi.
  
  
  "Ez, hitz egiten du lehen," Amoretta tematu. "Baina egin dugu geroago bukatutakoan etxean." Jiratu zuen belarriak handiak. "Glauco", esan zuen. "Stay hemen eta ikusi zion. Bada saiatzen zen ezer, eman zion oihu bat berehala, badakizu?"
  
  
  Belarriak handiak-Glauco-nodded. Izan zen, ziurrenik, hala nola, zaila ordena izan zuen eusten da berehala. Amoretta eman zidan azken gogor itxura eta ezker besteekin batera. Entzuten ih, bere, egin ziur gauza bat. Ih emozioak ziren gehiegi sendoa, entzun, logika-edo arrazoi. Horrez gain, aitortu behar izan nuen, non ikusi zuen, eta benetan izan dut aukera onena arrakasta gizon zaharrak. Behar izan da kaleratu. Agian, gero, lortu ahal izango dut bere entzuteko ih. Bere begiak inguruan wandered sukaldea - harri handi bat sukalde, heavy burdina
  
  
  
  
  
  
  lapikoak eta zartagin zintzilik horma amu zure buru gainean. Glauco bizitzera berak zuzen-aulki bizkar, propped bere oinak on bat luze, sendo, aulki, eta hasi zen whittling egur bat labana. Bada, saiatu naiz aldera piztu labea labordeta soka nire eskumuturraren inguruan rock bat, Glauco ikusi nahi zidan berehala. Nire eskumuturrak ziren lotuta aulkia, aulki, oraindik zen niretzat zati bat. Eskukada bat izan zen, distantzia non Glauco zen, eserita, pentsamendu bota berak pitching sartu zion, bertan behera gelditzen sartu zion. Alferrik zen. Egingo zuen bere oinak aurretik lortu dut nahi zion. Behar nuen zerbait litzateke bat bakarrik eskatzen da mugitu. Ezin da bakarrik hartu jaurtiketa bat, eta guztiak izan nuen erabili zen nire hankak eta belaunak. Gainerako me izan zen errotuta aulki.
  
  
  Bere sel eta begiratu Glauco. Zirudien zuen gehiago asmo bere ebaketa, baina mantendu zuen me at glancing noizean behin. Bere oinak eusten zaion aulki bat, aulki tilted atzera bere hankak hind izan zen, ezin hobea da helburu bakarra bada, ezin izan zuen lortu hurbil nahikoa bere. Bat-batean konturatu nintzen ez nuen lortu behar dela itxi. Guztiak egin behar nuen zen sartu sorta. Mugitu zuen hanka bat aulki hazbeteko bat, eta Stahl itxaron. Glauco begiratu me at eta joan atzera ebaketa. Mugitu zuen bere beste oin beste hazbeteko eta itxaron. Glauco mantendu bahetzeko bidez stares. Bere lick mugitu hurbilago, kalkulatzeko guztietan lapurtera mugimendua arteko ego begiradak, aldatzearen hanka bakoitzean frakzio bat hazbeteko bat aldi berean. Pozik nengoen aurkitu Glauco ez zen gehiegi smart guretzat, edo gehiegi wary guretzat. Azkenik, bere gelditu, ez ausarta hurbiltzeko licks. Entzun zuen, soinuak inguruan beste gela du, baina guztiek izan zen oraindik ere. Beste batzuk izan ziren, oraindik lanpetuta beren gaiak. Salto egin zuen, joka, bere hanka atera eta kolpeak itzuli Glauco aulki. Da hegan zion azpian, eta jaitsi zuen atzera oihu bat. Berea izan zen, berehala on nen, aulki, oraindik strapped nire atzera, bat tribu bakoitzak erori emu en bularrean, beste sartu bere eztarria. Ego begiak berehala hasi zen leihoa out, eta zuen lasaia, tearing guztion tribu kanpoan bere eztarria.
  
  
  Oker bat mugitu eta izango duzu hildako bigarren erdi bat, bere ego bere ohartarazi. "Guztiak egin behar dut bultza behera duten belauna. Ikusi?" Bere, sakatzen, eta ego, hizkuntza itsatsita. Ego begiak zabaldu beldurra. Bere presio eased berriro.
  
  
  "Orain egiten ari zaren zehazki zer esan dut," ume, esan bere, kontuz ibili, neurtu tonu. Bat begiak begiratu eta sentitzen nire ukondoa aurka ego trakea zen nahikoa baino gehiago zion. "Non zaude, lortu ahal izango dituzu, eta loosen korapiloko nire eskumuturra. Poliki-poliki, orain... poliki-poliki. Mugituko zara, bada, gaizki, eragin dezakezu bandera tribu bakoitzean erortzen da automatikoki." Bere berriro handitu presioa zion azpimarratzeko. Berea, sentitu nuen ego eskua irristatu behera nire atzera, sentimendu nire eskumuturrak eta muga. Ego hatzekin estutu on korapiloko, eta bere begiak begiratu dit beldurra. Berea, sentitu zuen sokak loosen pixka bat. "Joan," zuen growled, premiazko bere belauna behera apur bat gehiago. Ego behatzak azkartzea, eta sokak ziren nahikoa free beso bat eta, ondoren, beste. Entzun izan dut ahotsak sartu datozen etxea. Hartu gabe, bere ukondoetan off bere eztarria, Glauco slapped bere gogorrean zehar jaw. Ego helburu atxikia alde batetik eta sortu koa izan zuen. Banekien litzaidake dute izan bertan. Hugo ez da erabili nahi da. Ez dio axola nola misguided, stubborn, eta ergelak ziren gurekin, ziren oraindik ere egin nahian, zer pentsatu duzu eskuineko izan. Bere bat hartu, inguruan burdin zartagin. Ez da harritzekoa, italiar bat etxekoandrea du asko jan, pasta, pentsatu nuen. Hura baino hobea izan zen Alenka muskulu eraikitzeko. Ibili zen atetik bezala Amoretta ushered besteak.
  
  
  Zuen berehala garrasi. "Nire jainkoa! Ego joan! " zuen wailed. Beste batzuk jaitsi beren heels. Zuen swung zartagin eta harrapatu bi horien inguruan jaurtiketa bat. Dute sprawled aurre-lehen bezala Amorette harrapatu bere, eta orain izan dut Hugo nire alde batetik, stiletto blade kontra sakatzen punta osoa bere bularrean. Bere anaiak izoztu, eta entzun nuen bere hasperen nabarmen.
  
  
  "Esnatu ih lehen," esan dut, seinalatuz hiru konorterik forma. Odin inguruan beste batzuk isurtzen baldeak horien gainean, eta esnatu dute.
  
  
  "Orain duzu basa jendea joan me entzun", esan nion. "Nik ez dut ezer egin minik etxe guztiak inguruan zure osaba. Ikusten bidez zure lodi garezurrak. Bere ego saiatzen zen bere babesteko. Ezin dut frogatu da, zeren ez dakit zer gertatu zen edozein baino gehiago egin duzu."
  
  
  Amoretta bularrean eskuilatzea softly aurka, nire knife-wielding eskua, eta bat izan nuen pentsatu. Bada, ezin dut neure burua frogatzeko horiek, ez litzateke gorde me ordu lortu nahian egindako osoko mendi hauek, edo saihestu ih ahalik eta jazartzeko. Jainkoak daki zenbat senide duzu hemen. Bada lan egin zuen, segurua izango litzateke. Bada, hori gertatu izan ez, I izan litzateke nire eskuetan osoa. Zer arraio, erabaki nuen, batzuetan, hartu behar duzu, aukera bat. Zapaldu zuen kanpoan Amoretta, askatuz bere. Denean zuen aktibatuta inguruan, Ay stiletto entregatu bere baino gehiago. Ee begiak zabaldu at exekuzio baimena bandera. Gainerako bere senide ziren berdin harrituta.
  
  
  "Hartu du", esan nion, bultzaka nire luma. Ospatu zuen bere eskua uncertainly.
  
  
  "Ez duzu uste me now?" Galdetzen nion. "Amore ematen dut
  
  
  
  
  
  
  hori frogatzeko, naiz egia kontatzea ."
  
  
  Beste batzuk ikusi Amoretta, zain Nah da seinalea. Ikusi nuen bere begietan, bat-batean, urtu, bere osoa ezpainak parted, eta bera izan zen nire besoetan, bere burua lurperatu nire bularrean.
  
  
  "Oh, Nick," zuen negar. "Mesedez barkatzen me. Izan zen, beraz, ixilik. Behar dut, inoiz ez dute susmatzen duzu."
  
  
  "Susmatzen dut, duzu,", aitortu dut. "Beraz, uste dut ari gara, nahiz eta" ezin dut esan hey, nire lana da susmoa denek noiz izan zen, besterik gabe, bat, oso emozionala, basa-tomate, baina eman nuen hori. Gainera, bere anaiak eta lehengusuak ziren crowding inguruan, slapping me back. Aitzakiak eta adiskidetasuna baino gehiago hartu mendeku batekin.
  
  
  "Lan egin du, eta inork ez du benetan lortu duela," Amorette esan zion, malkoak ezabatu batetik, bere makila. "Pozik nago horri buruz, benetan. Orain behar dut atzera Erroma, ahalik eta lasterren. Aurkitu behar dut bat eramango nonbait."
  
  
  "Duzu," Amoretta adostu azkar. "Hartu kamioia, Luigi. Utzi behar dugu berehala."
  
  
  Glauco besterik ez zuen itzuli Wilhelmina me, bat hartu azken begirada Luger. Entzun nuen Amoretta en iruzkina, baina ninduten segundo batzuk ulertzeko.
  
  
  "Hey?", esan zuen. "Zer esan nahi duzu, 'dugu'?"
  
  
  "Etorriko naiz zurekin, Nicky," iragarri zuen ironikoki.
  
  
  "Oh, ez, maitea", esan nion. "Atzera egingo dut bakarrik. Hori da nire negozioa".
  
  
  "Ez, berea, eta ez dut zurekin joan", esan zuen, itsastea, bere beheko ezpaina. Bere, ikusi bere senide frown.
  
  
  "Ez da zuretzat", esan nion.
  
  
  Glauco bat eskatu beligerante tonu. Bere taktika eman zen ego-berezia ergelak aurpegia eragina izan dezake batzuk egin zentzu nen, baina ospatu zuen atzera.
  
  
  "Delako nire lana," ume, oihu bere at.
  
  
  "Eta hori da gure osaba", esan zuen.
  
  
  "Horiek corkscrews bilakatu dira maiz," Luigi interjected. Itxiz ziren berriro, eta ikusi izan dut espiritu soaring, eta osagai guztiak beste borroka.
  
  
  "Ez zuen nahikoa ona lagundu nahi baduzu, Americano?" beste scowled me at. Bada, izan nuen denbora, maite nuen apurtu batzuk lodi garezurrak bere, baina guztiak behar zuen ateratzeko ez bezala, azkar eta erraz, ahalik eta.
  
  
  "Zuen arte", esan nion. "Ezin zuen etorri nirekin. Izan ere,, izan dut, pozik bere laguntza dute."
  
  
  Erlaxazioa zen entzungarria. Luigi atera kamioi eta lortu gurpila atzean, eta Amoretta got me ondoan. Noiz utzi zuen, ez ziren oihuak zorte on eta agur. Balitz bezala ziren gure bidea lerroan. Esan nion, pozik nuke bere laguntza, eta hartu nuen bere serio. Da baino gehiago izango litzateke lagungarria gida me down mendi. When I iristeko errepide nagusiak, sutsua, gozoak Amorette eta egingo dut, bide zati honetan. Berak bazekien ez litzateke bat agur samurra, baina litzaidake zuen lortu.
  
  
  Dugun bezala neared magalean, ikusi nuen argiak adierazi elkargunean errepide nagusiaren aurrean.
  
  
  "Ez duzu inoiz ibili hemendik zure etxea?" Galdetu nuen kasualitatez.
  
  
  "Oh, bai," esan zuen. "Bere gazte, bere ama zuen. Ez litzateke hain txarra bada, modu ezagutzen duzu, eta zure denbora hartu."
  
  
  "Pozik nago entzuten da, maitea", esan nion, gelditu bortizki. "Ari delako, argi eta garbi etxera orain!" Bere salto out inguruan kamioi, dio bere berarekin batera. Pinuak betetako bidea. Bere bota bere gora, garrasika nah. Aire-urdina zen, italiako curses hori inoiz ez zuen entzun aurretik, eta bazekien batzuk baino gehiago. Berea izan zen, engranaje, eta hasi off noiz igo zuen out bat baino gehiago pinua bush. I begiratu rearview ispilu eta ikusi bere agortzen errepidean sartu, dardarka bere ukabila me ondoren eta oraindik garrasika.
  
  
  "Ez da ezer pertsonala, panpina," chuckled dut. "Baina ez da zure ardo botila, beraz, hitz egiten."
  
  
  Egunsentian besterik ez zen hasieran, kolore zerua, baina dagoeneko zen pentsatzen, non hurrengo joan. Inork pentsatu itzuli zen errutina bat melodia. Bada, hori gertatu izan ez ondoren utzi nuen irakaslea, ez litzateke gertatu eskubidea pean nire sudurra. Hau da, besterik gabe, ezinezkoa, esan zuen berak, berriro ere, guztiak, berriz, konturatu hori ezinezkoa izan, jakina, gertatu zen. Bere hotel bat du, zerrenda guztiak semeak urbanístico parte hartu duten azken zortzi bilerak. Bere eginak backstory denek horien inguruan. Ez dago bat izan behar du doinua, nonbait.
  
  
  Txiki kamioi, nahiz eta motela, ez zen fidagarria. Goizean ekarri beroa eguzkia, baina bere ego ez da galtzen. Ondoren iritsi Rimma, bere kamioi bat bihurtu kalezulo eta ezker ego dago. Carabinieri aurkituko ego eta jarraipena ematea. Bere nekatuta txakur bat bezala, eta bere txartel horia gela batean apala Hotel Raffaello, eta kable Hawke zen duten I ostatu nen hemendik. Eman zuen Ume, bere hotel eta gela, eta esan zion alanbre me bada zuen ezer gehitu. Bat izan zen, egun luze eta gau luze bat. Hartu zuen beroa bainu, luzatu ohe gainean, eta loak. Bere esnatu licks bidean arratsaldean. Ez zen telegrama batetik Hawke, eta horrek esan nahi zuen ez dute beste ezer niretzat. Erabaki nuen modurik azkarrena lortzeko zerrenda bat parte-hartzaile guztiek azken zortzi bilerak bidez izan zen Karl Krist. Egiaztatuko dut pixka bat, aurkitu ez zen Karl Krist Zurich, eta deitzen em. Erantzun zuen, eta nire harridurarako, aitortu zuen nire ahotsa berehala.
  
  
  
  
  
  
  
  Dut besterik gabe, ezin ikusi ego txandan aurpegia estalita bat untuoso irribarre, berriz, horiek azkar begi txiki klik adi-adi. Bere ume, esan izan da hotel bat. "Bat behar dut zerrenda osoa pertsona bertaratu horietako bakoitzean bilerak", esan nion. "Nahi dut pertsona guztiek, handi, txiki, garrantzitsua da, garrantzirik gabekoa.
  
  
  Karl Krist ahotsa zen leuna, baina bere hitzak izan ziren kontrakoa. "Ez da ISS politika emateko, hala nola, informazioa, Jauna Carter," zuen intoned. "Ahal izango dut bere galdetu zergatik ari zaren hau egiteko, baizik eta ezohiko eskaera?"
  
  
  "Ezin dut zabaltzea, hau da,", esan nuen sentitzen nire haserrea erlantz gora annoyance. "Zerrenda bakoitzean bilera izan zen, ondoren, publikoki iragarri. Zergatik ezin dut kopia bat eskuratu orain?"
  
  
  "Hala nola, deialdiak ez dira inoiz bete," erantzun zuen lasai. "Beldur naiz hori atzera joan eta bat egiteko zerrenda osoa azken zortzi bilera bat izango litzateke zaila."
  
  
  Beti izan zuen hainbeste lagundu arabera etengabeko estaldura. Izan zen lortzean angrier bigarren. "Entzun, lehengusu," hasi zen berriro, entzumena, sharpness da bere ahotsa. "Ezagutzen dut you guys dute zerrenda osoa behin bilera, Neurrira mutila. Izango duzu, izan ih bete zure erregistro, besterik ez bada. Ez baduzu bidali niri photostatic kopia azken zortzi asistentzia-zerrendak, gomendatzen dut joan ISS kudeaketa eta ziurtatu dute, ordena duzu lankidetzan aritzeko."
  
  
  Ego tonu berehala aldatu. "Duzu misunderstand me", esan zuen. "Ez dago erabat behar dela. Beti nago pozik elkarlanean aritzea, edozein gobernu ofiziala ofiziala gaietan, nahiz eta ez dakit zertaz hitz egiten ari dira." Amaiera bat izan zen baited arrantza-line hori ez harrapatzeko. Zuen, baita agian galdetu diot zer izan zen guztiei buruz. Ondorioztatu zuen hori izan zen tipikoa txiki-denbora duten burokratak, beti egiten saiatu beraiek baino gehiago, garrantzitsua dute benetan izan ziren.
  
  
  "Mesedez, bidali niri zerrenda airmail Hotel Raffaello hemen Rime", esan nion.
  
  
  Eseki dut eta ibilaldi bat joan zen eta afaria Rime. Nahi nuen gozatu bero, lagunarteko hiria, baina izan dut ertzean, urduri, haserretu. Joan nintzen, hotelera itzuli eta batzuk lortu lo. Dionean bakarrik transmisioa dut hasieran. Tratatzeko ume, berehala, edo, agian, zuen izan litzateke jabetu Jainkoaren beldurra, baina Krist berehala bildu zerrendak eta iritsi dira. Ih ezarri du lurrean eta osoa eman goizean ikasten ih, egiteko bere worksheets-izenak, pertsona bakoitzaren fitxa. Gisa goizean drew itxi bat, bat izan nuen, sexu betetako tramiteak, eta izen asko sartu ziren gurutze-indizeak batera, etsipena emaitza ez dela ISS kide bertaratu ziren guztiak zortzi bilerak. Hau zirudien araua nire pentsamenduak hori pertsona bat izan zen, ardura guztiak zortzi terrible porrotak bileraren ondoren. Bere berriro errepikatu. Izan dut ziurtatu ez ziren akatsak, ez missteps. Baina eskuineko izan dut. Asko horien inguruan parte hartu dute askok bilerak, baina ez dira batere inguruan azken zortzi. Nire begiak ibiltzen ziren baino gehiago worksheets osoan zabaldu solairuan nire aurrean, utzi nuen nire buruan lasterketa bere kabuz sartu fluxua elkarteak teknika nuke aztertu duela urte: jaurlaritzak, esploratzen, saltoka. Azkenean, zerbait hasi erakusteko. Bakarrik izen hori agertu guztietan bilera izan zen Karl Krist. I atxikia atzera sofan eta let it roll baino gehiago, nire burua pixka bat.
  
  
  Ez dut saiatu da, arrazoi hori ez ematen diguten edozein motibazioa. Besterik ez zuen nahi eramaten, eta hori, berriz, zirudien nekez izan zen, hain zuzen, Zuen litzaidake dira gaur bakoitzean azken zortzi bilerak. Iraganean, ikusi dut asko sinestezina gertaera hori bihurtu dute oso litekeena. Inoiz ez da izan jaitsi ezer, baina, ez du axola nola arraro dirudi digu. Jakina, hau crazy dell, ez zuen egin behar dela. Alaia Karl bat izan daiteke, hildako rock - eta, ondoren, ezin izan zuen baino gehiago izan zuen zirudien. Bat izan da web eramango horretan sortu zen, bada, zuk deitu ahal izango da hori. I deitzea erabaki da. Errima izeneko bere aireportuan egiaztatzeko ordutegiak Zurich.
  
  
  VI
  
  
  "Ba, leihotik begiratu, jauna?" Atsegina, ahots gazte galdetu zidan telefonoz. Izan dut, beraz, engrossed nire lan-orriak hori ez nuen egin. Noiz egin nuen, dut zintzilikatzen bere. Laino lodi bat shrouded hiri hori ez da urrun joan egunez. Checked I inguruan hotel eta txartel bat erosi Erroma-Zurich adierazteko. Nire konpartimentu zen baten erdian sabela euria, eta boarded hogei minutu lehenago utzi dugu. Nahiz eta gisa agertzen zen bat express trena izan zen, urrun, zer deitzen dugun zuzeneko bat tren hasiera. Izan zen hartutako lo konpartimenduan, zuzendaria egiaztatu nire pasaportea eta osatzen litera. Arratsaldean izan zen denean utzi dugu, eta ikusi nuen laino-shrouded argiak Betiereko Hirian pasatu dugun bezala azkartzea. Gehien gustatzen Europako trenak, ran bat bezala neurrira artean gelditzen da, baina orduan ez ziren hainbat eta hainbat gelditzen aldatzeko autoak eta berriak gehitzeko. Bere lehen bankuaren prentsa ohera joan eta ondo lo. Trenak beti izan soporific eragin zidan. Noiz esnatu naiz, besterik ez ginen hurbiltzen Suitzako mugatik Bellizon. Joan nintzen jangela autoa eta izan gosaria. Landa aldatu, ikusi dut bilatzen tren leihoan. Gehiago izan da hilly, eta urrutiko mendi-tontorrak, elur-capped gailur.
  
  
  
  
  
  
  
  forma zeruan igotzen. Spruce, evergreens eta mendi laurel ordezkatu olibondoak, zedro eta mahastiak. Aire freskoa ordezkatu epelak, idle klima Italiako Hegoaldean. Itzuli zen bere konpartimenduan zen, eta ia ez dago gizon baten ahotsa deitu. Aktibatuta dut ikusi bat balding gizon altuera ertain bat ireki urrezko zigarro kasuan datozen niri.
  
  
  "Scoosi, signor," irribarre egin zuen lodi bat italieraz azentu. "Darmi eun fammijera gogokoena?" Gelditu zen, arrantzatu pack bat datorrela inguruan bere poltsikoan, eta entregatu behar da Em. Atxikia zuen aurrera egin eta mintzatu softly azentudun euskara. "Ez mugitu, Carter,", esan zuen. "Ez daude bi pistolak at adierazi duzu. Bat da, hemen, beste alde batetik, eta bestea atzean."
  
  
  Gelditu zen, eta ikusi punta bat errebolberra itsastea ego bere doublet. Aktibatuta zuen Rivnenskaya burua besterik ez da nahikoa ikusteko beste gizon muturrean korridorean.
  
  
  "Ireki zure konpartimentu atea eta etorriko da," balding, gizona esan zuen. "Ez trikimailuak." Bi gehiago handi, burly gizon larruzko jakak agertu atzean gizon muturrean, eta ziren hurbiltzea. Banekien izan dut poltsa. Bere konpartimenduan ireki eta zapaldu dut barruan, ezagunen berriak crowding nire atzean. Azkar eta profesionalki dute, berehala kentzeko got Wilhelmina. Galduak dira Hugo. Hori izan zen handia buruz gauza gutxi hairpin. Are gehiago, profesional eta, batez ere, presaka, askotan ez zuen nabarituko larruzko scabbard nire forearm.
  
  
  "Badirudi duzu jakingo nire izena.", Irribarre egin nuen, cordially lehen pertsona bat eskatu etortzeko.
  
  
  "Carter-Nick Carter". Irribarre egin zuen thinly. "Buruzagi Operatibo baten AIZKORA. N3, ofizialki."
  
  
  Ih azkar saiatu da. Bada Balding, ez baitzen gai inprimatu behar da, azken bi izan litzateke hildako berehala. Izan zuten phlegmatic adierazpen NKVD workhorses basa-aurpegiak, heavy eskuak, eta indartsu bat buruan. Balding, zalantzarik gabe, izan zen, goi-mailako Sobietar adimen ofizial.
  
  
  "Geroztik ezagutzen duzu, beraz, askoz ekipamendu niri buruz, ezin dut uste interes berezia ordenatzen?" galdetu zuen bere atsegina. The balding gizon irribarre egin berriro.
  
  
  "Ez da benetan", esan zuen. "Baina zure ospea da ezaguna."
  
  
  "Batez ere, Sobietar counterintelligence,"komentatu zuen. "Ez dut ezagutu batzuk bete zure mutil azkenaldian Londresen eta bere inguruetan? Nahiko zoritxarreko topaketa horiek, bada, gogoratzen dut behar bezala."
  
  
  Zuen nodded, eta ego irribarrea desagertu. "Zoritxarrez, arrazoi duzu,", esan zuen. "Baina une honetan amaituko da ezberdina. Bere kapitaina da Vanuskin, naiz eta barkatu scoundrels."
  
  
  "Me too," irribarre egin nuen. Nire adimena zen lasterketa. Dute, ezerezetik agertu. Bai lortzean ziren leunagoa, edo izan dut zaharragoak lortzean. Izan ere, lanik me baino gehiago ari harrapatu.
  
  
  "Ez dut nabarituko duzula ziren me honako trena," aitortu dut. "Harrituta nago."
  
  
  "Ez dugu hori egin," Vanuskin erantzun, eta nire bekainak igo nahi gabe. "Esan dudan bezala, zure ospea da oso ezaguna. Dugu ziren ziur dituzu nabarituko "buztana," duzun bezala Estatubatuar beraz, era bitxian jarri da. Dugu ziren trabatuta hotel bat eta bazekien akordioarekin itxi ziren, ondorioz, lainoa. Utzi duzu, izan behar tren bat edo auto bat. Izan genuen gizon bat ikusi guztietan tren hori utzi. Noiz ibiltzen ziren hotel inguruan, gure gizona, besterik gabe, jakinarazi du irratian. Ondoren, beste gure gizonak bildu duzu sortu Zurich Adierazteko."
  
  
  Sentitu dut bere hobeto. Ez zuten lortu, edozein leunagoa, besterik gabe, apur bat smarter. Eta laino egin, errazagoa da haientzat. Hau ekarri zidan beste bat oso interesgarria puntu. Bakarrik bi pertsona banekien izan zen Raffaello Hotel-Hawk eta Karl Krist. Jakina, Krist esan zitekeen beste norbait, baina ez dut zalantzan jarri da. Izan zuen bezala, istripu bat eta bat joan erabaki txiki arrantza bidaia ordez.
  
  
  "Orduan bakarrik izango da bete zure jendea,", esan zuen errusiako. "He nork esan izan dut Raffaello."
  
  
  "Nor da hau 'zuen'? "Vanuskin angrily erantzun zion.
  
  
  "Gelditu ahal izango duzu jokoak jolasten", esan nion. "Beranduegi da hori, oraindik ez zuen jakin behar du nola egin behar den."
  
  
  Vanuskin grinned zabal bat, sly grina. "Esan nahi duzu bere, suposatzen dut, gogaikarriak buruko narriadura zientzialari batzuk - ih lapurtu garunak?"
  
  
  Bere saiakera errepikatzeko ego irribarrez aurpegia izan zen, beraz, bizia duten nire eskuak estutzen eta unclenched. Bultzada bat larritu bere. Izan litzateke heriotza zenbait.
  
  
  "Gehiago edo gutxiago", esan nion, neure burua behartuz hitz egiten kasualitatez.
  
  
  "Ez dakigu erantzuna corkscrew edozein baino gehiago egin duzu, Carter," errusiako erantzun softly.
  
  
  "Oh, goazen", esan nion. "Hala nola, apaltasun zerbait berria da zuretzat mutilak, ez da? Bere inoiz pentsatu, hau da, eragiketa bat ez zure herrialdean."
  
  
  "Hau ez da gure eragiketa, jarri duzun bezala," errusiako esan zuen. "Baina ez gara bakarrik ere pozik aritzea. Eta ez gara ari apala. Sentitzen dugu hori jaso dugu, oso ezusteko eta oso baliotsua opari. Deskargatu estestvenno, ahal dugun guztia egingo dugu gure indarra babesteko gure ezezaguna ongile."
  
  
  Errusiako atzera bota zuen bere burua, eta barre nire incredulous adierazpena.
  
  
  "Bezala, zaila da uste duzu", jarraitu zuen, " egia da. Duela urtebete buruz, dugu ziren misterioz kontaktatu norbait lortu nahi zerrenda bat zientzialari horiek.
  
  
  
  
  
  
  
  Bagenekien hori egiten ari ziren ikerketa zientifiko Western Eskumenak. Buruzko gure lankidetza, agindu zuen hori egin zuen gurekin zerbitzu handi bat, eta horrek ez zuen zalantzarik egin. Jarri dugu aurrera, hala nola, zerrenda bat. Bat aukeratu zuen izena, eman ego gurekin itzuli, eta hurrengo gauza bagenekien, zientzialari bat izan zen matxura osoa. Haiekin bat ferret, pertsona hau gurekin harremanetan jarri hilero askoz ere modu berean, bai posta elektronikoz edo berezia courier. Eskaintzen dugu, izen gutxi ezagutzen dugu egiten ari den lan garrantzitsua egiteko Mendebaldean. Aukeratzen zuen gauza bat, eta egin zuen gainerakoa. Noski, oso pozik gaude emateko ume, edozein dela ere zuen nahi ."
  
  
  "Diru gehiegi?" Galdetzen nion, buruz galdetzen bere motiboak.
  
  
  "Bada, galdetzen zuen hura. Baina oso gutxitan, ez da mediku helburuetarako."
  
  
  "Zer Maria Doshtavenko?" Galdetzen nion.
  
  
  Vanuskin shrugged. "Penagarria istilurik bat, esan liteke, outburst bat burges sentimenduak."
  
  
  "Esan nahi duzu humanitarioa sentimenduak", esan nion.
  
  
  "Deitu duzuna izango da," errusiako esan zuen. "Zuen jakin daiteke gure buruz kontaktuak, eta, oro har, eskema zer gertatzen zen. Nahi zuen gelditu da. Nah izan ideia horiek jartzea batzuk zientzialari gainetik interesak, beren herrialdean."
  
  
  "Izan ziren," ego zuzendu zion. "Nakh zuen ideiak jarri humanitarioa ideal batez ere tokiko politiko maniobrak. Duzu aurkitu horri buruz, eta berak hil zen."
  
  
  "Esan dut," errusiako esan zuen. "Ez dugu dena ezin dugu babestu behar duzu, eta zure lana ego."
  
  
  Irribarre egin zuen berak. Izan ere, Delle Ney buruz gehiago zekien ego bat zikin, apur neska baino Errusiarrak zuen. Guztiek bazekiten hori izan zen egin zuten harremanetan. Bere bazekien, hema izan zen, eta, orain, benetan dute eman bere ongile, ez dut horri buruz jakin. Jakina, ez ziren galdera asko dut ez dute erantzun oraindik. Zer egin Karl Krist legea, adibidez. Eta nola ez zuen lortzen bere zikin helburuak?
  
  
  "Zergatik hartu duzu hain luze mugitu?" Galdetu nuen kasualitatez. "Ezagutzen duzun bezala, izan dut taula gainean bart geroztik."
  
  
  "Izan dugu ikusteko zain, non ari zaren joan. Jakina, ari zaren Zurich, " Vanuskin esan zuen. Irribarre egin zuen berriro. "Edo, hobeto esanda, joan zinen Zurich."
  
  
  Vanuskin eta beste batzuk bat-batean, hitz egiten hasi beren artean. Nire Russian baino gehiago izan zen nahikoa ongi ulertzen, eta zer entzun dut, ez zen ekarri nahi izan irakurri. Ziren eztabaidatzen nola onena kentzeko dit. Gauzak ziren lortzean zailagoa da. Behar nuen atera, eta azkar. Segurua izan zen pixka bat denean trena moteldu pasatzen herri txiki bat. Ez zegoen askoz gela cramped konpartimentu ezer egin. Nahiz eta Hugo zen egokia. Bat, agian bi, hil egin zezakeen bere. Bere konturatu egoera, eta ez zen zaila. Bi heavyweights ziren zutik atea. Vanuskin zen nire aurrean. Laugarren pertsona eskubidea, berea, entzun Vanuskin bukatzeko eztabaida bere erabakia. Nirekin, hartuko dute gutxienez arrisku eta lan guztia egin hemen konpartimenduan. Begirada azkar leihotik erakutsi zidan ginen hasieran zeharkatu handiko pasabide. Ikusi zuen ur urdin jarraian, urrunegi azpitik. Baina ez zen nire aukera bakarra. Azken unean, dute bideratuta elkarrizketa. Zuen, poliki-poliki, eskua altxatu. Larrialdi uxatzen kable zintzilik ireki buruak. Izan zen yanked, eta trena etorri larrialdi bat stop bat terrible kolpe baten balaztak, gurpilak. Guztiek dute hegan ezkerreko aldean konpartimenduan. Denek me izan ezik. Izan zen, hau prestatu eta leiho rushed, zeharkatu, bere besoak haren aurrean bere aurpegia estaltzeko. Hit dut leihoa, indar osoz, sentitu zati beira hit nire eskuak eta earlobe, eta, ondoren, jaitsi egin dut, bat egiten motela, alferrak somersault airean. Nire orkatilak hit baranda pasabide eta izan dut iraulita alboetara. Nabaritu dut trena gelditu me gainetik, eta ura ere oso azpitik nire gorputza erortzen. Edonola ere, ez zen egoki bat dive, eta nahiz eta saiatu zuen kontzentratu zuen, ura gelditu zen, balitz bezala, bere full tilt izan danbateko bat sartu hormigoizko horma. Nire gorputza astindu eragina. Zuen hondoratu uretan sartu eta senari igo azalera, aire gasping.
  
  
  Izan dut zorabiatu, hasieran, hemorragia inguruan edalontzi txiki zauriak, nire gorputz aching guztietan hezur eta gihar. Erdi-shock, oraindik ez dut lortu atera, shore, zorionez, ez oso urrun. When I gelditu on graveled, harrizko lurrean, nire helburua argi geratu da nahikoa Rivnensky ulertzeko zenbat izan dut mina. Nire muskuluak eta hezurrak sentitu erabat desberdina gisa borrokatu dut neure burua tira sortu harritsu shore. Ez zuen urruti joan denean bat entzun zuen gunshot eta sentitu bat tearing, erretzea mina bere hanka eta izterrean. Indarra jaurtiketa bidali nire gorputza biraka ia modu guztiak inguruan, eta ikusi nuen lau zifrak gora korrika pasabide, trena gelditu, erdibidean estu zehar zubia. Litzateke horiek hartu denbora pixka bat lortzeko, non izan zen. Berea, behera begiratu nire hanka gisa beste jaurtiketa bidali hiri legar hegan baino gehiago, nire hanka. Bera izan zen, excruciating mina eta hemorragia oparo. Izan behar dute erabiltzen, berrogeita bost caliber. Manilako zuhaitz lerro aurretik
  
  
  
  
  
  
  
  eta heldu zen beraientzat, stumbling on dar-dar, dar-dar hankak. Nire burua zauritu minik asko, baina eragin ura astindu nau. Hori guztia egin nire burua spin.
  
  
  Naiz lurrera erori zen, eta arakatu aurrera, sentitu nire besoak joan ahula, sentitzen odol-galera. Nire hanka ttapa zen bat bustitako zapi gorria zuen, eta bazekien zer izan dut atzean utzita noiz utzi dut, Paris). Baso-banda bat-batean amaitu zen, eta kanpora begiratu zuen batean, larre, non hainbat behiak ziren artzaintza. Ez zen behar goratzeko norberaren burua orain, eta eszena begiratu fuzzy. Bat ikusi zuen baserria eta ukuilura beste aldean berde bat larre. Eseri zuen gora, swaying dizzily, dardarka bere burua argi. "Bada bere, ezin lortu seraglio, bere ezkutatu ezin badira," pentsatu nuen apur bat, eta une berean konturatu odoltsua kolpe eramango litzateke ih laño zidan. Hasi zuen buelta batzuk hartu behin-behinekoa, ahula urrats ertzetik zuhaitzak noiz entzun zuen haur baten oihua, hurbil baina oddly urrutiko. Ondoren, berea zen fours guztiak, guztiak baino gehiago, hotel, eta mugikorreko aurrean. Jaitsi zuen aurrera eta bota erdia baino gehiago bizkarrean. Ikusi zuen bere haur bat bezala, txiki bat rubia neska, hamar bat urte, eta pigtails eta begiak zabal. Ondoren, ikusi zuen emakume bat bezala begiratu bertsio zaharrago bat, ume bat agertu zuen atzean Nah. Altxatu zuen bere burua eta erori zen berriro. Ez zuen galtzen kontzientzia erabat, baina bere ikusi nuen mundu une argitasuna nahasten une gris lainoa. Sentitu dut bere eskuak altxatu nire sorbaldak, eta kudeatzen dute ardatz emakumearen aurpegia aurrean. Bat izan zen, aurpegia eder, gozo, eder aurpegia. Sentitu izan dut bere saiatzen mugitu me, altxatu me up.
  
  
  "ez... Ez", esan nion hoarsely. "Wheelbarrow bat... bat hartu wheelbarrow." Bere, sentitu, emakume gelditu, baina nire sorbaldak hit belarra eta entzun bere hitz egiten du haurra. Ez nuen entzuten, bere edo ezer ikusi arte sentitu nuen neure burua altxatzen ari gora eta heavy ibiltzen wheelbarrow bat eman zidan ibiltzeko. Kolpeak ekarri dit nire zentzumenak une batez, eta zuen bat harrapatu ohi baserria, zein izan zen, gaur egun oso hurbil, eta gozoa aurpegia hori izan zen niri begira kezka.
  
  
  "Gizon... arretaz... me nahi Dute," I croaked. Hori guztia egin ahal izan dut. Iluntasuna erori zen berriro.
  
  
  * * *
  
  
  Esnatu naiz ordu batzuk geroago, konturatu denbora hori nire gorputza zen aching. Bakarrik izan zen zuen gela ilun batean bezala smelled heze bat sotoan. Berea etzan oraindik, utziz beren buruak argi eta garbi. Nire groping esku esan zidan nintzen sehaska bat, estalita manta bat, biluzik manta azpian. Saiatu zen luza eta ia oihuka mina. Gihar guztietan garrasika. Nire hasieratik ached bat atera jakin-mina, eta nire groping esku esan zidan zen bandaged zapi batekin. Zuen, astiro-astiro, sakatzen bankuaren prentsa, bere atzera eta arnasa sakon hartu. Jaitsiera hau aurrera pasabide hit me gogor. Dut ez arautuko eta soinua entzun atea irekitzea. Atea izan zen, sabaia, eta argi izpi jaitsi aldapatsuak, labur eskaileretan. Argazki bat, emakume bat etorri zen behera lanpara bat bere eskuan, eta jarraian haur bat nightclothes.
  
  
  "Oraindik ez duzu lo," emakumea batean esan zuen apal Suitzako azentu ingelesez. "Oso ona".Eskubidea izan zen, nahiz eta bere fuzzy, hazy egoera. Nah izan aurpegia eder, leun eta delikatua, ederra, ezpainak eta ile hori izan zen banatutako inguruan bere burua halo bat. Izan zen bat jantzita dirndl gona eta blusa urdin iluna duten erabat bat datorren bere delikatua begi urdin.
  
  
  "Nola sentitzen zara?" "Zer da?" galdetu zuen, leaning me baino gehiago jarriz eta lanpara txiki bat egurrezko taula ez nuen ikusi ohean gertu. Ez zen aulki bat hurbil.
  
  
  "Bezalakoa da zuen jaitsi baten inguruan gehiegizko trena", esan nion.
  
  
  "Hori da zehazki zer egin duzu, Jauna Carter," irribarre egin zuen. "Nahiz eta salto egin dut, ez dut erori." Irribarre egin zuen, eta eseri aulki batean. Bere blusa egokitzeko snugly bere aurka sakona, heavy bularrean. "Beldur naiz begiratu bidez, zure paperak," barkamena eskatu zuen, ia shyly, bere ezpainak biguna curling sartu motela irribarre. "Eta dute, jendea gelditu, esan zidan ziren bila ihes egin presoa salto off trena."
  
  
  Zuen shivered, eta bere begiak, bat-batean bihurtu zen urrun. "Ziren beldurra," jarraitu zuen. "Ruthless. Hotza. Atzera egingo dute. Ziur nago da."
  
  
  "Nola egin ahal izango duzu, beraz, ziur?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez dut aurkitu ih idatzi aurretik," erantzun zuen, besterik gabe, bat terrible tristura fabula bere aurpegia.
  
  
  "Baina ez duzu fidatzen, zer dira nik esan duzu nitaz?"
  
  
  "Ez", esan zuen. "Preso ez dute pasaporteak eta dokumentu hori izan duzu, Jauna Carter. Ez dakit zergatik lortu nahi dute, baina ez da ari delako arrunt bat preso ihes egin."
  
  
  "Eskerrik asko zure ikuspegi", esan nion. "Zein da zure izena?"
  
  
  "Emily", esan zuen. "Emilia Hrutska, eta hau da nire alaba Gerda."
  
  
  "Zure senarra kanpoan?" Galdetzen nion.
  
  
  "Ez", esan zuen. "Gerda eta nik bakarrak dira martxan baserria. Nire senarra hilda dago. Orain, gainerako batzuk." Koa izan zuen, jaramonik ez beste edozein gaiari buruzko eztabaida. "Itzuli dut, geroago," esan zuen. "Jarri dut Gerda ohera."
  
  
  Ikusi zuen emakumea eta seme-alabak, eskailerak igo eta itxi trapdoor. Labur elkarrizketa wearied me, bere, izan zen harritu eta haserre horri buruz. Nire begiak itxita
  
  
  
  
  
  
  arren gurekin, zer izan arren, eta jaitsi zen I lotan segundotan. Ez zuen esnatu arte entzun zuen hatch ireki. Denbora honetan, Emily zen bakarrik, shawl bat inguruan bilduta bere opakua nightgown, eta bere ile luzea izan zintzilik behera bere atzera. Ikusi zuen ez zela bat zaharra edertasuna buruz emakume hau, samurra, baina sendoa, gazte eta oraindik femenino, bat balitz bezala Vermeer pintura zuen bizia. Izan zuen bat egitea txiki burdina pot luze bat kudeatzeko eta koilara bat itsastea da. Ez zen zopa pot, eta dastatu zoragarria. Zuen eseri aulki ondoan me eta ikusi nuen bezala sipped nire zopa, poliki-poliki. Zuen propped me up bat estra burukoaren eta gora begiratu me at bere sel zen bare-paparda eta bere leuna, muskulu-azala belied barruko indarra nire gorputza.
  
  
  "Zure Suediar dira, zalantzarik gabe, hondatu," esan zuen. "Zure datu pertsonalak gauza da izkina batean dago, batera zure lan prakak eta kamiseta beharko duzu, uste dut egokitzeko prest zaudenean da, hori da. Nik uste dut denbora luze bat izan daiteke oraindik."
  
  
  Zuen zalantzan une batez, eta, ondoren, poliki-poliki, irribarre egin, bere erdi-triste, motela irribarre. "Espero dut ez du traba hori dut maite duzu", esan zuen. "Nik uste dut ez. Ez duzu horien bitartez jendea erraz nahastu. Hori, nolabait, badirudi begi-bistakoa duzu, Jauna Carter."
  
  
  "Nick", esan nion.
  
  
  "Bere eskaera ez da buruz hitz egin, bere senarra aurrean Gerda," esan zuen. "Umea daki nahikoa. Gaur egun, hey, ez jakin behar xehetasunak. Sobietar Batasunaren hil nire senarra. Izan zen Hungarian, eta Stahl bat izan zen askatasun borrokalaria okupazio garaian. Zuen Suitzako, eta guk bizi ziren Hungariako garai hartan. Errusiarrek harrapatu ego bilaketa luze baten ondoren. Horregatik, ez dakit jendea hemen geratu. IH lankideak ezagutu zuen bere aurretik, hainbat aldiz. Nire gurasoak hil eta bat izan zen ih baserria. Hartu zuen haurra eta ran away. Itzuli gara hemen. eta haiekin batera ferret lan egiten dugu baserrian. Lan gogorra da, baina pozik gaude ."
  
  
  "Ez laguntzeko?" Galdetzen nion. "Ez da gizon gazte interesa bi, hala nola cute neska?"
  
  
  "Kontratatzeko naiz aparteko laguntzaile uzta", esan zuen. "Bezala betetzeko, zure gizon, hemen, Europan ez dira interesa duten emakumeen seme-alabak. Agian egunen batean egingo dut bete hema-sama. Irribarre bat izan zen, bai, triste eta bero keinuka zehar bere aurpegia.
  
  
  "Bada, atzera etortzen dira, lortu behar dut hemen", esan nion.
  
  
  "Oraindik ez duzu nahikoa indartsua oraindik," emakumea esan zuen. "Ez duzu beste inora joan arteko shock zure sistema eta odol-galera inguruan zure hanka. Halaber, ez dute aurkituko duzu hemen. Ari zaren seguru."
  
  
  Koa izan zen. "Ez naiz aldatuko benda zure hanka", esan zuen, bat irekitzea egurrezko bularrean beste aldean txiki sotoan eta ateratzen freskoa zerrendatan cordon tela. Lan egin da lasai, astiro-astiro, gutxieneko mina niretzat. Baina noiz egin zen, zen baino gehiago pozik arautuko atzera bere litera. Berak eman zidan azken reassuring irribarre zuen bezala desagertu zen eskaileretan behera, eta trapdoor itxi me back iluna. Nick Carter, esan zuen bere burua, batzuetan, oraindik duzu, zortea bastardo.
  
  
  Jaitsi zen I lotan berandu arte goizean, eta ez zen woken sortu muffled ahotsak goiko solairuan. Bere sel. Nire gorputza gelditu zuen mina hainbeste, baina nire hanka oraindik minik asko. Pixka bat egin ondoren, ahotsak hil behera, eta Emily joan zen behean.
  
  
  "Esan dizut litzaidake dute izan, atzera," esan zuen, goibel. "Ez ziren bi gehiago une honetan, sei guztira." Ez zen bat stubborn itxura bere aurpegia ikusi nuen bezala, bere aldaketa benda nire hanka berriro. "Entzun dut eskatu dute guztietan baserri eremua", esan zuen.
  
  
  "Ari dira kontatuta ez dit lortzeko gai izatea oso urrun", esan nion. "Eta, era berean, eskubidea. Baina ez dute get me eta ez dute minik duzu."
  
  
  "Ez kezkatu me", esan zuen. "Ez naiz gehiago zoriontsu uste baino inor laguntzeko haien aurka. Nick... "zer egin behar dute duzu?" Nor dira benetan duzu, Della?"
  
  
  Merezi zuen egia, eta esan nuen hey, sartu gabe xehetasunak bat bizi heriotza, eta Karl Krist.
  
  
  "Imajinatu dut, honen antzeko zerbait," esan zuen, at gelditu urratsak eta niri begira berriro. "Polita da, jakin nahi izan dugu zu bezalako jendea gure alde. Hotz dira eta ruthless. Ih zaila da gelditu. Baina uste dut, ezin duzu beat ih, Nick. Bai, beraz, uste dut... bai, ezagutzen dut."
  
  
  Bere, Hey chuckled. "Ez duzu uste, bere hotz eta ruthless?"
  
  
  "Nik uste dut garai hotz eta ruthless ekintzak," erantzun zuen serio. Berea zuen, shrugged. Hori izan zen, nahiko ona estimazio. Utzi zuen, eta itzuli zen bere atseden. Ordaindutako off. Arratsaldean By it, sentitu dut, askoz hobeto. Hasieratik izan zen nire arazo nagusia. Ez zen polita zulo nen, eta horrek, zorionez, ez zuen malko off ezinbesteko muskuluak. Baina, hala ere, infernua bezala minik. Noiz Emily batera iritsi esnea eta gazta, irribarre egin zuen, baina ez dut berehala nabaritu kezkatuta begiratu bere begietan. Dut berehala usaindu du.
  
  
  Ari dira atzera, " esan dut irmoki. Zuen nodded.
  
  
  "Dute arloak Odoltsua ondoren, non jarri zuen duzu wheelbarrow," esan zuen. "Besterik ez zuen desagertzen badira, eta ez dira harrituta hau."
  
  
  "Batera perplexity eta susmo zuregana," gehitu dut. Ez zuen erantzun. Hey ez zuen behar. Bazekien zer Vanuskin pentsatzen zen. Iraunkorrak, iraunkorrak,
  
  
  
  
  
  
  unimaginative, mugatua ego bat da, eta abantaila hau eragiketa mota. Ezin izan zuen imajinatu dit ezer egiten clever ihes egiteko, eta, beraz, mantendu zuen inguruan dabiltzan eta bila. Berehala zuen egin bere gogoan. Joan nintzen atera. Ez zuen izan behartuta jarri Emily eta haurra arriskuan jada. Aldatu dut, gaiari buruz hitz egin baserria. Emily pozik zegoela ados, eta esan zidan buruz bi bere proudest jabetzak, lau disko ee golde traktore eta Volkswagen kamioia. Golde, zuen harro esan zidan, hamazazpi urte oinak zehar, eta lau maquinilla-zorrotz zirkular labanak izan lurperatuta bat eremu osoa egun bakar batean. Hitz egin dugu arte denbora izan zen jarri Gerda ohera, eta berak bakarrik utzi ninduen berriro.
  
  
  Zuen ez arautuko gabe, ganga, pentsatzen, bere hurrengo mugitu. Gauza bat izan zen jakin. Ez zen joan, egonaldia etxean edozein longer. Bada etortzen dira berriro, dute agian, erabaki zakar eta benetan bilatu leku. Bada han izan nuen, izan zuten hil haurra eta Emily, baita niretzat. Baina banekien nire hanka behar, gutxienez, egun bat gehiago atseden. Gelditu zen ukuilura. Ez zuten zalantzarik izan dela dagoeneko ondo joan da. Ezin izan zuen lo dago, kanpo guztion bistan. Pozik bere planak, bere senarra atxikia atzera, eta Emily ohera itzuli bakarrik, eta denbora honetan, bere pijama urdin, azpian luze bat shawl. Hitz egin dugu lasai, berriz, bat, eta, ondoren, zuen bezala kanpoan ibili, ee hartu bere eskumuturra.
  
  
  "Ezin dut esan bere, zerbait nire erara?" Galdetzen nion. Zuen nodded, bere begiak biguna. Atxikia zuen aurrera eta bere musu astiro-astiro. Bere ezpainak parted bakarrik une bat, besterik ez nahikoa luzea labur bat idatzi.
  
  
  "Eskerrik asko dena, Emily", esan nion softly. Zuen ulertzen eta ez zuen ezer esan, baina esker onekoa bere begiak. "Zu bezain onak dira duzun dira eder, Emily Grutzka", esan nion, esanahi guztietan madarikatu hitza.
  
  
  Arautuko zuen oraindik ilun berriro, baina oraingoan ez zuen loak. Bere zain sakon sartu gau ziur ziren, bai soinu lotan. Berea slid atera inguruan litera, jantzita lan galtzak eta kamiseta hori berea aurkitu zuen txoko batera bere paperak eta Hugo, zein berea izan arretaz segurtatu bere forearm. Nire hanka izan zen, oraindik ere eragin dit mina asko izan zen, kontu handiz ireki Luke, aurkitu txiki bat zegoen, mat buruzko nen, zein zuen arretaz behera jarri, eta utzi etxean. Izan zen nire bidea esaten beno, eskerrik asko.
  
  
  VII
  
  
  Ikusi nuen sunrise from nire perch batean hayloft du seraglio. Horrekin batera, zein izan zen eskuragarria alboko eskailera, ezin izan zuen, argi eta garbi ikus etxea, gehienak larre, eta amildegi sakon bat bere ezkerreko bi ateak zabalik kanpoan. Nabaritu zuen bat gleaming lau-bladed zirkular golde zutik izkinan seraglio, kontrakoa behi besaulki-patioa. Urrats bakoitzean eskaileretan gora bat eman zidan tearing mina nire hanka, eta bera izan zen pozik gezurra hay ganbaratik, utzi mina subside. Egunsentian, begiak itxi zituen, eta joan zen atzera lo egin. Ondorioa izan zen I mina handi bat da droga. Soinuak mugimendu jarraian esnatu ninduen eta bere gora, eta begiratu nuen ikusteko Gerda dezazun, behiak atera larre. Begiratu zuen bidez zabal-zabalik atari eta ikusi Emily atera etxea, poliki-poliki, inkesta larrea, bere begiak hartuz inch guztietan eremuan. Banekien zer nahi zuen-banekien dit. Ni aurkitu zuen joan. Nuen zalantzarik ez zuen ulertzen.
  
  
  Gerda amaitu gidatzeko behiak larre eta ezker. Ondoren, bota zuen baino gehiago bizkarrean, eta atseden apur bat luzeagoa. Zuen galdetu emateko bere hanka posible guztiak laguntzeko. Dut behar du laster. Eta ia garrasi egin zidan sortu eseri bortizki. Aktibatuta zuen bere orpo eta begiratu atea seraglio. Vanuskin eta Ego taldeak bere ikusi, guztiak, horietako sei. Bi horien inguruan ospatu Emily, eta gisa ikusi zuen, Vanuskin slapped bere aurpegia zehar berriro bere eskua atzeko. Emily garrasika berriro. Beste errusiako eusten zuten Gerda-ren eskutik. Orduan ikusi zuen zer Vanuskin eusten ari zen bere beste alde batetik, sorta bat da, odol-bustitako zapi. Bere berehala elkarrekin jarri irudi bat. Joan ziren nonahi aurkitu eta trapuak hori Emily erabiltzen lotu nire hanka. Ziurrenik, horren ordez, erretzea, bota zuen ih zakarrontzia zeure. Zuen madarikatua berak ez pentsatzeko esan hey.
  
  
  "Non da zuen, puta?" Vanuskin entzun bere growl. Amorruz izan zen. Izan zen, ziurrenik, hell out Mosku utzi me joan, eta orain du bere lehen benetako aukera.
  
  
  "Hartu, bere behera eta gorbata bere zuhaitz hori," Vanuskin agindu bat bere gizonak, seinalatuz gazte bat haritz hurbil. Bitartean Gerda arnasestuka, tore dute off Emily arropa, arrastaka bere zuhaitz bat eta lotu bere da. Bere aurpegia gorritu zen lotsa eta indignation eseri zuen helplessly biluzik. Nah zen, baita nuen espero, full-gorputz, figura, heavy American standards, baina ondo eraikitako, handi batera, heavy izterrak orekatzeko heavy bular eta hankak ziren arrazoiz lerdena. Bezala, bere aurpegia, bat izan zen zaharra figura, femenino eta girlish elkarrekin. Bat ikusi nuen errusiako heavyweights hartu off bere larruzko gerriko at Vanuskin norabidea. Errusiako jerked bere besoa atzera eta hit zion gerriko. Ukabilkadak zuen Emily sabelean, eta
  
  
  
  
  
  
  zuen garrasi, eta horrek minik. Gorria welt berehala agertu da bere azala zuria.
  
  
  "Besterik ez zen adibide bat," Vanuskin esan zuen. "Non da zuen? Non ezkutatu duzu zure ego?"
  
  
  "Ego ez da hemen," Emily spat. "Ez dut ezer jakin nen." Vanuskin adierazi batera atxikitzeko bat, bere hatz. Errusiako gerriko urratsez urrats aurrera, eta brau berriro. Izan zen, eta jarraian beste bat, gero beste bat, irabiatuz emakume sadistic plazer. Ikusi zuen, bere hortzak estutzen haserrea, gisa Emily azal zuri bat bihurtu masa itsusiak gorria welts eta ubeldurak. Orain zuen etengabe oihuka. Vanuskin izeneko geldialdi bat, eta ikusi nuen gol-Emilie erori aurrera, bere gorputza dardarka dituzten negarrak.
  
  
  "Prest al zaude hitz egin orain?" eskatzen zuen, dio, bere burua itzuli ilea. Emily begiratu Gerda, nor zen orain eserita motionless errusiako arma, gainditzeko izua eta beldurra, bere chopsticks malkoak.
  
  
  "Ez esan ezer, nire maitea," Emily garrasika. "Hauek dira duten pertsona hil zure aita."
  
  
  Bere, ikusi nola neska bat-batean tore bere eskutik urrun eta evaded trikimailu, errusiera. Zuen ran zuzen ukuilura.
  
  
  "Let her go" Vanuskin entzun bere ordena. "Ongi da, zer lortu nahi dugu jakin bere ama. Joan berarekin lan berriro."
  
  
  Emily-ren garrasi nahasi haurraren bihotz-rending negarrak zuen ran sartu ukuilura eta koa izan zen une bat, ia irekiak, me azpian, bere eskuak sakatzen bere belarriak, saiatzen ito bere amaren agonized oihuak. Izan dugu jarduteko. Emily ez behera hautsi, bat steely determinazio atzean ezkutatuta leuna exterior; baina laster, bere eder, plump gorputza hasi zen malko gain astintzen. Nah izango dute orbain hori ez da inoiz sendatu. Bere, oihu Gerda, nor zen lanpetuta sartu jotzen zihoala bat inguruan haystacks ezkutatu. Begiratu zuen gora sorpresa.
  
  
  "Modu honetan, Gerda", xuxurlatu nuen. "Etorri hona, azkar." Zuen nahaskia eskaileretan gora, begiak zabal. Une etsipena eman igotzen etsi planak. Bera izan zen, aztertzen ari arabera amildegi litzaidake zuen nabaritu ezker. Bere uste izan zen, hori zen hamar oinak sakon eta ez baino gehiago hemezortzi oinak zabal. Hau izan zen normala. Trinkoagoa, orduan eta hobeto. Ego buruz izan zen, eta berrogeita hamar oinak luze edo gehiago.
  
  
  "Ari gara, gorde zure ama," esan zuen bere seme-alaba. "Baina, ez dut zure laguntza behar. Egin behar duzun da zehazki zer esango dut, badakizu?"
  
  
  Zuen entzun adi-adi, eta elkarrekin egin dugu, eta jaitsi eskailerak, Emily ' s oihuak azkar isilarazten. Ee zen galdekatu berriro. Ezin nuen ikusi searing mina nire hanka, baina gorrotoa me egin da alde batetara utzi. Gisa Gerda oinarritu bidez seraglio itzuli etxera, berak altxatu zen kalera traktore bat erantsita lau-disc golde. Errusiako gerriko planteatu eskuan, jotzen hasi Emily berriro umea agortu eszena.
  
  
  "Gelditu da," egin zuen garrasi. "Esango dizut non dagoen. Ihes egin zuen sartu amildegi bat baino gehiago dago. Ezkutatzen zuen han."
  
  
  Vanuskin irribarre izan zen garaile. Berehala zuen buru amildegi batera, pistola eskuan. Gainerako taldeak egos jarraitu atzean itxi. Itxaron zuen bere gisa dute ondorengoak aldapa. Bere eskaera izan zen, denbora emateko joan sakonago sartu amildegi. Ondoren, hartu zuen traktore eta bultzatu off behera seraglio. Salto egin zuen behera aldapa bat sartu amildegi, ia baino gehiago gogor me gainean. Aktibatuta dut diskoa plows abiadura handian, eta whirring, swirling mugimenduak eragindako gogaikarria. Berea, bazekien behera joan aldapatsuak alde amildegi bat golde ez litzateke askoz ona egin, baina izan zen, bai tolestuta golde edo Emily hautsi gorputza. Berea, pentsatu Emily nahiago ohia. Errusiarrek ziren racing baten bidez amildegi hori luzatu horizontalki denean rumbling traktoreak sartzen amildegi eragindako ih spin bat bezala. Ezarri zuen traktorea altua, altxatu biratzen palak buruz oin bat eta erdi lurrean itzali, eta blokeatuta ih leku. Etzanda zegoen traktore gainean eserlekua, bere hankak zintzilik baino gehiago atzeko eserlekua. Altxatzen bere beso alde batetik, zuen pasatzen traktore gehiago sena baino ikusmena arabera. Bere, entzun euria balak sartu slamming metal golde eta traktore, off itzulerako golde markoa. Beranduegi, Vanuskin eta beste batzuk ikusi zer gertatzen ari zen. Saiatu dira igotzeko aldapa, baina jaitsi zen berriro. Golde zen dagoeneko horien gainean, spinning kirurgikoa gurpilak marmarra beren mugimendu zirkular. Sentitu zuen hezurren gisa jo dute giza haragi eta hezur, entzun ebaketa, crunching, artezketa soinuak, eta entzun garrasi terrible pertsona ari pieza moztu. Izan zen nauseating, eta tentazioa izan nuen tira palanka hori gelditu whirring palak, baina pentsatu nuen emakumea ez zuten hil zuen delako buruz zaintzen, munduan, eder, gizon zaharrak arakatzen solairuan, zortzi liluragarria adimenak gidatzen idiocy. .
  
  
  I arautuko laua lurrean utzi eta traktorea aurrera joan, erakusteko biratzen disc labanak aurrean da. Ez zen isiltasuna, noiz azken lehertu aldizkako oihuak amaitu zuen, traktorea hasi zen gora eta buru haitzartea. Hezurren egin zuten beren lana. Etapa da, nire aurretik, ez sentikorra. Zuen babeskopia amaieran amildegi eta igo atera.
  
  
  Denean bere, hurbildu etxea, Arrazoibide
  
  
  
  
  
  
  I untied nire ama, bota bata bat baino gehiago Nah, eta lagundu bere ohean sartu. Emily bere gorputza zen oraindik dardarka, oraindik dardarka, eta bere negarrak betetako gela sartu zen orduan. Zuen gora begiratu me at, eta beldurra izan zen, oraindik fresko bere begiak.
  
  
  "Amaitu da", esan nion. "Oraindik ez dute atzera datozen." Ez dut esan behar edozein gehiago. Bera izan zen, bidalitako Gerd behi herder aginduak kanpoan lo amildegi. Tiraka manta off Nah, utzi zuen bere begiak baino gehiago ibiliko Emily biguna, plump gorputza, reddened arabera mamelonar welts eta itsusiak marka. Nah izan zuen bere begiak itxita, baina berak atera iritsi eta nire eskua hartu zuen, bere ekarri eskuoihalak, ur beroa eta astiro-astiro bustitzen bere beroa konprimitzen. Ee utzi bere autoan, eta noiz Gerda itzuli zen geroago, zuen afaria prest guretzat.
  
  
  "Orain, nire denbora lan erizain gisa", esan nion. Galdetzen nion, bada, ez zen laku bat hurbil, baino beste bat lortu nuen sartu denean salto egin dut trenaren inguruan. Esan zuen, ez zen ibai bat hamar mila ipar ran oso azkar mendi bidez. Ondoren, gauerdian, berak altxatu zen batean Volkswagen panel van eta sartu bultzatuta amildegi batean. Erabiliz pala bat eta manta, izan da kargatu arabera aztarnak NKVD taldea, ekarri ih ibaiaren eta iraultzeko. Bat izan zen, terrible enpresa.
  
  
  Itzuli dut, nahi dut, edari bat, besterik ez utzi suaren hiltzeko zaporea nire ahoan. Harritu nintzen hori aurkitu Emily izan woken sortu eta eserita zegoen autoan me zain. Nire corkscrew, berak adierazi kabinete non aurkitu zuen botila bat kummel. Isuri nuen bere bi betaurreko, eta usain indartsu cumin zen ongi etorri zaporea. Eseri nintzen ohe ondoan Emily, eta nahiz eta bera izan zen bere nightgown, nabaritu dut redness eta planteatu arlo zuen nabarmen jaitsi da. Amaitu dugu kümmel eta sentitu zuen bere eskua bere bularrean. Bere aurpegia aktibatuta me, eta altxatu zuen bere ezpainak. Zuen bere musu, astiro-astiro, samurtasunez. Ez zen zerbait bigundu buruz emakume hau.
  
  
  "Nirekin lo gauean, Nick," xuxurlatu zuen. "Just let me sentitzen zure gorputza aurka nirea. Mesedez." Ee laztandu bere masail eta hartu off bere nightgown. I biluztu bere, eta zuen bankuaren prentsa bat bere ondoan, lotzen leuntasuna bere azala bero eta atsegina sentsazio. Zuen aktibatuta me, eta bat osoa, heavy bularrean gainean erori zen nire bularrean.
  
  
  "Izan da, denbora luze bat geroztik lo egin zuen gizon batekin," Emily-esan zuen emeki. "Ez dut nahi egin behar duzu, maite me. Bakarrik izango da ireki grinak eta sentimenduak zuen aspaldi jarri behar izan alde batera utzita. Izango duzu joan, egun bat edo, beraz,. Ezagutzen dut. eraman dit."
  
  
  Ospatuko dut bere itxi, eta sakatzen zuen bere hankak nirea. Ezin izan dut egin dute maite bere. Bera izan zen, zalantzarik gabe, nahikoa bere kabuz neska-emakumea, eta ez zen bere carnal sentsualitatea bere gorputza. Baina besterik ez dut ospatzen bere itxi.
  
  
  "Ez duzu ulertzen zer esaten ari naiz, Nick?" galdetu zuen. "Pertsona bat bezala, duzu nor ezin ordaindu parte hartzea inor."
  
  
  "Harrituta duzu zer egin ahal izango dut ulertzen saiatu naiz bada bere, apur bat", esan nion softly, jarri nire eskuak bere buru gainean. Ospatuko dut bere astiro-astiro, eta zuen loak, nire besoak, wonderfully gozoa emakumea bere zain, ondo merezitako zoriontasuna, norbait zain bere etxera ekartzea. Izan zen, oker lasaia. Eskubidea izan zen, horri buruz. Bakarra izan da une bat, une bat izan baino kalte gehiago egin lagunduko bidaia luze bat.
  
  
  Denean egunsentian etorri zen eta eguzkia esnatu gurekin, zuen snuggled sortu zidan denbora luzez, eta, ondoren, azkar jaiki, bat eskertzen samurtasuna, bere begiak.
  
  
  Utzi zuen bere gauez. Niri hartu zuen gertuko herri bat da, non izan zen, transferitu bat esne prestatzea litzateke, azkenean, azkenean, Zurich. Oraindik asko dago zikinkeria aurretik, asko erantzunak bilatzeko. Guztiak benetako galdera mantendu erantzunik. Nola? Zergatik? Noiz?
  
  
  Izeneko gizon bat Karl Krist oraindik bizi bereganatzea. Oraindik ez dugu ordaindu behar izan zuen arte, nahiz eta orain berea, imajinatu dut hori sentitu zuen, seguru berriro. Ona da. Gustuko nuen.
  
  
  VIII.
  
  
  Nire lehen urratsa Zurich zen harremanetan AIZKORA ordezkariak buruz finantza moldaketak Erdialdeko Europan. Nahikoa izan nuen dirua berriak arropa eta oinetakoak. Jaitsiera aintzira ia hondatu guztiak paper dirua izan nuen. Amaitu ondoren, gehienez batzuk pret-a-porter elementuak, erabaki zuen ala ez ordaindu Karl lagunarteko bat bisitatu. Honek balio dezake, berariazko helburu bat. Hau izango da lehen ikuskizuna nola harritu zen denean me ikusi zuen, eta, agian, egiteko bat edo bi gehiago feints. Baina orain abantaila izan dut, zergatik alferrik galdu nire ego? Ezarri zuen bere errusiako lagun on me eta ferret haiekin, eta inoiz ez zuen entzun horiek. Zuen zukeen pentsatu litzaidake dute beren lana egin. Erabaki zuen arte itxaron iluna eta ordaindu ume bat berandu gau-bisita.
  
  
  Noiz izan zen iluna, dut taxi bat hartu helbidea adierazten dut eta, gelditu ego bloke bat kanpoan. Krist bizi xume bat, etxe pribatua, eta pozik zegoen, kontu handiz hurbildu, bere oinez. Dut ia zaie sartu zion bezala ibili zen kanpoan, ozta-ozta kudeatzeko ahate zuhaitz baten atzean, sentimendua bezalako zerbait atera marrazki bizidunetako pertsonaia bat. Bere, ikusi bezala, ego baldar figura ibili kalean behera, eta berriro ere nabaritu noiz gainditu zuen mimmo batzuk, beste pertsona hori ego biribiltasun zen iruzurtia. Izan zen, sei buruz oinak altuera. Begiratu zuen jantzita, gutxienez, afaria, agian gau bat herri gainean. Izan zen, arretaz aztertu ego dom,
  
  
  
  
  
  
  
  guztiak lau aldeetan. Sergey atera. Pozik zegoen jakin nahi izan zuen lizentziatura. Windows ziren baxua eta emandako egokiena sarreran. Lehenik eta behin, saiatu dira da atzera, eta, beraz, ih ezin ikusi pasatzen ibiltarientzat. Harrigarria bada ere, izan ziren desblokeatu, eta hamabost segundo izan zen etxea. Itxi zuen leihoa atzean. Zuen, halaber, kontu handiz hornitutako gela guztietan etxe softly glowing gaueko argiak. Ez dago askoz argi, baina ez da nahikoa azkar bat ikuskatzeko. Ez zen ezer ezohiko buruz egongela, logela eta sukaldea. Aurkitu zuen bere azterketa txiki bat ekarri inguruan egongela, atea itxi, eta piztuta lanpara. Ez nuen ezer aurkitu ezohiko dago, bai. ISS korrespondentzia eta finantza osatzen gehienetan tramiteak mahai gainean. Zuen aktibatuta off lanpara eta atera korridorean sartu, non ikusi zuen ate bat eta eskailera bat liderra sotoan. Argi bat piztu aurkitu bere behealdean eskaileretan.
  
  
  Sergei gainezka handi bat angeluzuzena gela forratutako intsonorizatua horman panelak. Erdian gela bat izan zen, lab aulki ilara bat stoppered test hodiak eta txukun antolatuta bideetan. Baina gailu arreta erakarri izan zen mahai gainean etzanda bat partzialki desmuntatu formularioa. Plana arautuko ondoan zion, eta ezin izan zuen sentitzen nire pultsua quicken. Besterik ez nuen ikusi, bi edo hiru horietako horien inguruan aurretik, baina banekien berehala zela, goi-ener-aire pistola. Bat izan zen azken ereduak, eta, bat-batean, pentsamenduak pizten nire burua. Konprimitutako aire pistola ziren azken injekzio gailu kentzeko fisikoa eta psikologikoa mina baino xiringa orratzak. Pistola zen kontra sakatzen pazientearen azala da, eta azpian presio bizia, injekzio-bera, likido bera, lortu frank azalaren bidez sartu zainak. Azpian bizia konpresio, likido bera bihurtu jet bat, orratz bat likido hori azkar sartu painlessly eta berehala. Bat izan ezik, garrantzitsua, hain zuzen ere, izan zen bila gailu bat tiro egin izan pozoia, birus bat, edo shock elektriko bat pertsona bat nor ez da ezagutzen. Izan ere, garrantzitsua izan zen, aire konprimatua injekzio pistola litzaidake zuen inoiz ikusi ziren hain handia, beraz, heavy, eta, beraz, baldarra. Injekzio bera izan daiteke minik gabeko da, baina seguruenik duzu nabarituko norbaitek bat erabiliz inguruan gauza horiek.
  
  
  Ikasi zuen pistola plana eta buruz galdetu txiki batzuk zifra ziren, jakina, markatutako arkatza on diagrama. Izan dut baitute marrazketa, baina nabaritu dut ilea atzera nire eskua zen zutik amaieran. Nire huts-seguru eraiki-alarma esan zidan ez nintzen bakarrik. Jiratu zuen poliki-poliki ikusteko Krist zutik behealdean eskaileretan, pistola eskuan. Ez zen irribarre bere txandan aurpegia, eta bere begiak txikiak ziren distiratsua haserrea. Ikusi nuen izan zen galtzerdiak jantzita, eta horrek azaldu ego lasai hurbilketa. Aurkitu nuen bezala, hau bat besterik ez zen azalpen partziala.
  
  
  "Harrituta nago, aitortu behar dut", esan zuen Karl Krist. "Ni ere etsita nire Sobietar lagunak. Pentsatu nuen litzaidake dute beren lana egin."
  
  
  "Ez oso gogorra izan da, horiek", esan nion. "Saiatu dira. It ' s hard to get rid of me bezalako patua."
  
  
  "Zuk ere gutxietsi zidan," Krist esan, hondoratu solairuan, eskuan pistola nire sabelean. "Zentzu honetan, ez dira desberdinak, besteak beste. Beti izan dut gutxietsi. Bere, banekien norbait sartu zuen nire etxea bezain laster etorri zen leihotik. Izan dut behin leiho eta ate bidez babestuta elektriko bat begi abiarazle txiki bat, alarma, buzzer, jaso duen gailu beti eramaten dut nirekin. Jakina, ez zuen jakin izan duzu, Carter."
  
  
  "Eskubidea zinen orduan", esan nion. "Ari zaren guzti honen atzean. Erabiltzen ari zaren bat aire konprimatua laginketa injekzio pistola."
  
  
  Krista irribarre egin eta bere ohiko untuoso irribarre. Hala ere, berak oraindik ez daki nola egin zuen. Ez zuen erabili denbora handi bat, hala nola, baldarra gailu Irakaslea Caldon gabe, bere ego ikusten da. Bere got bere erreuma denean jarraitu zuen.
  
  
  "Jakina, ez dut ezer erabili handi hori. Zinen ikasten nire kalkuluak marrazkia nuen topatu duzu. Hauek dira laburdurak. Da murriztu zen osoan pistola baten tamaina matchbox edo txiki bat zigarro arinagoa." Planteatu zuen bere eskua, eta bat ikusi plaza txiki objektu ego-en palma. Horrexegatik da bat neat eta disgusting suntsitzea makina.
  
  
  "Erabili duzu zure ego zehar saio bat hondartzan," esan nuen, bat-batean konturatu zer izan gripped me. Konprimitutako aire laginketa-gun izan sakatzen zuzenean aurka pertsona baten azala. Horiek guztiak backstabbing erasoak ezkutatzen ego berezia helburua.
  
  
  "Egia esan", onartu zuen. Murrizteko tamaina handiko aire konprimatua injekzio pistola bat izan zen aplikatutako zientzia ahalegin hori, nolabait, ez palo Christie. Ezin nuen imajinatu du, hau osoan hotel barruan, baizik eta gaitasun edo ezagutza.
  
  
  "Non nahi duzu tamaina murrizteko, zure eskopeta?" Filmatu nuen bere.
  
  
  "Lagun zahar etxea da, hementxe Suitza,", esan zuen, bere irribarre bat-batean, haserre, malevolent. "Bat izan zen, liderra master
  
  
  
  
  
  
  watch industria. Duzu ahaztu, miniaturizazioa zati bat izan da gure doitasun watchmaking belaunaldientzat ."
  
  
  "Zure lagun zaharra, non da orain?" - galdetu zion jakin zer erreuma-tasa izango litzateke. Eskubidea izan zen berriro. Kopako bastardo irribarre egin duten untuoso irribarre.
  
  
  "Izan zuen bat-bateko mental matxura behin," chuckled zuen. "Benetako tragedia."
  
  
  "Zergatik ez?" Galdetu nion, bene-benetan. "Zergatik hori guztia?"
  
  
  "Zergatik ez?" galdetu zuen, bere begiak txikiak lortzean, nahiz eta txikiagoa. "Dutelako beharrezko irakatsi beharreko ikasgai bat. Bai, ikasgai bat, apaltasuna. Nahiko duela urte batzuk, idatzi nuen Nazioarteko Akademikoa Jakintsu eskatuz kide. Izan dut ukatu. Ez zen nahikoa ona bere. ez dute autoridad dagozkio k ih, elite txiki bat taldea da. Bat besterik ez zen, autodidakta fisika irakasle eskola pribatu bat. Dute behera begiratu zidan. Geroago, denean bere plan sortua zen, berea eskatu nire uneko posizioa haiekin. Ziren pozik me ikusten da, bai, bat ordaindu lacayo, dedicado a funtzionario ."
  
  
  Krist bat izan zen, hamabost-denbora lehen mailako psikopata. Argi zegoen hori izan zuen harbored monumental bat grudge urte hauetan guztietan.
  
  
  "Zergatik bakarrik horiek, lan egiten duten pertsonen Western eskumenak?" bere ikerketa jarraitu. Hau oraindik eluded dit.
  
  
  "Dutenek baztertu me ziren pertsona guztiak nor ena edo lan egin Western eskumenak," erantzun zuen pixka batekin bero. "Errusiako eta Txinako zientzialariak fitxatu ISS bakarrik, urte batzuk geroago, jarraiki, Nazioarteko Zientzia-Hitzarmena. Orain ez dut ia prest joan Sobietar Batasunaren eta agerian neure burua. Munduko ikusiko zenbat prest dira onartzen me sartu Sobietar Zientzien Akademia. Aitortzen dute, ni bezala, jenio naizela berea."
  
  
  Zuen adierazi bideetan on lab taula. Zuen bat izan daiteke fruta bear intxaur, baina, dirudienez, sortu zen zerbait izugarri eraginkorra da.
  
  
  "Zer egin behar duzu erabili horiek botilak?" Galdetzen nion. Zuen nodded arrakastaz. "Bai, hain zuzen ere," irribarre egin zuen. "Hau da, substantzia bat, zehazki erasoak garuneko ehun, bat eragiten onddo hazten, hogeita lau ordu, eta horrek moztu off, oxigeno hornidura garuneko zelulak."
  
  
  Bere, sentitu zuen berak frowning. Onddo bat, zehazki kutsatzen garuneko ehun. Deitu da nire antzera. Duela urte batzuk, ezagutzen zuen, Dr. Forsythe, nork lan egin onddo bat bezala, hau da, bat garatzen saiatzen ari hazkundea gelditzeko litzateke zabaldu kaltetutako garuneko edo minbizi-zelulak. Begiratu zuen Krista arretaz.
  
  
  "Ez da hau, zer Dr. Howard Forsyth zen lanean positiboa helburu zuen bihotzean eraso bat, duela urte batzuk?" zuen galdetu zion. Krist en txandan jaw quivered eta zuen blushed. "Bai, eta nik lortu ego formula," oihukatu zuen. "Baina ez zen diseinatu horiek beren kabuz agentzia."
  
  
  Lelo bat izan zen. "Nik aktibatuta ego aurkikuntza sartu tresna indartsu bat... izan dut ireki boterea ego!
  
  
  "Saiatu ziren eramateko nire kia komunitate zientifikoa. Baina ez dut erakutsi zien! Izan zen lapurtu adimenak ih deiturikoak jenio. Bere onena ih guztiak - onena, duzu entzun, onena! "
  
  
  Adibidez, une honetan, bere ego gelditu entzuten bere rant. Argi eta garbi, gizon bat izan zen, ero. Bikain-baina, arriskutsua, hilgarria-saiakerak erabili, emaitzak errespetatu medikuaren ikerketa. Bere galdetu nola Krist aurkitu zuen norbait murriztu tamaina aire konprimatua laginketa injekzio pistola. Nola zorioneko zion beste watch industria-jakina izan zen, eta erabat gai bat, hala nola, zaila balentria berak. Ego-en ahots bat igo screech, eta entzun nuen ego-ren hitzak berriro ere.
  
  
  "Lortu dut zuk ere!" oihu Chris , ezerk me at. Ego tiro, tiro bat kaotikoa amorrua, izan zen haizatuko kanpoan. Izan nuen Hugo-ahurrean, nire eskua, eta zuen bidez moztu aire batean, begi baten keinu. Christina jiratu, eta stiletto joan zen zuzen bidez ego eskumuturra pistola. Garrasi egin zuen, eta horrek minik, eta pistola solairuan jaitsi. I ducked, baina ez zuen asmatu zen, eta izan dut roll kanpoan duen eragina. Aurretik izan nuen beste aukera, bota zuen pistola kanpoan, eta ikusi nuen irristatu estu espazio azpian lab taula. Harrapatu nuen, baina asko bezala gantz gizona zen, harrigarriro argi bere oinak eta saihestu nire trikimailu. Ondoren, bere bitxi eta bihurritu bidea, zuen zerbait egin, ez nuen espero. Horren ordez, atera dio hairpin inguruan bere eskumuturra, bota zuen zulatu bat bere eskuan. Zorrotz punta stiletto hori pasatu eskumuturra bat bezala jokatu lantza punta at the end of the arm, ez lantza bat bezalakoa da. Bere bizkar kanpoan, dodged du kolpez of ruki-en ego, eta bat-batean jaitsi zaie erdian sartu bizitza. Nire eskua sartu hondoratu da, eta, nahiz eta sentitu du eragina, izan da natural bat hornigaia babesa. Barre egin zuen eta swung me at. Bere, ducked pean zion, eta heldu Ego eskumuturra mantentzeko ego judo. Izan dut atzera urratsa izatea saihesteko hit besoa nire arma. Krist eraso me berriro, abentura, bere eskuineko besoa. Eman zuen bere eserlekua eta ibili gara ertzean inguruan lab aulki. Bat-batean, ikusi zuen hutsune bat, eta joan zen, bat eskuinera, parte uppercut, zati eskubidea gurutze. Bera izan zen, bota ego po squat eta ikusi altxatu zuen ego hanka eta behartu bere luza leuna taula. Ego gorputza sartu danbateko burbuilak
  
  
  
  
  
  
  
  eta soinu beira shattering oihartzuna bezala, errenkada osoa solairuan jaitsi. Zuen iritsi zehar aulkia da. Zuen recoiled eta hit oinak bai, berea, inflexio besterik ez da nahikoa saihesteko harrapatzeko kolpe, indar osoz, baina postuan me back. Salto egin zuen behera beste aldean aulki bat egin eta bat-bateko etenaren eskaileretan. Ninduten beste bi segundo inguruan ibilaldi luze aulki. Izan dut behera oinez urratsak zenean, atea danbateko eta entzun nuen blokeatu egin klik. Zapaldu dut atzera eta begiratu inguruan zerbait atea apurtu behera. Konstelazioak, gaur egungo sorbalda denean hit behar duzu eskaileretan gora dira nahiko eraginkorra. Bat entzun zuen beres, eta gora begiratu sabaia vent. Zurixka hodei drifted sotoan bidez vent. Berea, sentitu dut nire birikak hasiko kontratua. Bere etsipenean, inguruan begiratu zuen, baina ez ziren windows guztietan. Gela bat izan zen, angeluzuzena kutxa. Bere, rushed atea, baina ez zuen jasan. Kantitate handi gas ziren kaleratu bidez vent. Sentitu nuen, nire begiak ura, eta gela hasi zen, flotatzen. Konbinazio bat izan zen, antsietatea, bandera bat exekuzio baimena, eta erliebe zuen konturatu gas ez zen deadliest bat motak, ez lasaigarri bat. Zuen gripped eskailera baranda bezala, gela hilaren azkarrago. Pentsamendu bidez keinuka nire hazy kontuan. Zergatik piztu gas? Zergatik ez benetako hilgarria gauzak? Denean bere, rushed aurrera, bere konturatu zen ez zelako ondo hornitutako. Em zen galdetzen dut izango litzateke bere landare, hogeita lau ordu. Besterik gabe, aurretik gainditu zuen out, barregarria pentsatu keinuka nire kontuan bidez. Hori bada kasua izan zen, berea, nintzen mesederako izan pepino bat.
  
  
  IX
  
  
  Gas agortzen ari zen. Nire begiak ziren ureztatu, beraz, ez nekien non nengoen. Baina banekien gauza bat. Bere izoztuta. Izan ere,, izan dut, beraz, hotza zen duten I dardaraka. Zuen ezabatzen bere eskua atzeko baino gehiago bere begiak. Pixkanaka-pixkanaka hasi nintzen ikusten da, baina lehen guztiak egin izan dut atera ziren eremu handiak, zuri-beltza eta. Bere gorputza jaitsi, sentimendu haizea batera, hotza, eta bere begiak bideratuta, hasi zen ikusi elurra, elurra eta iluntasuna, eta izatearen sentimendua esekita airean, hau da, zehazki non izan zen, eserita chairlift zen mugitzen gora ego kable baino gehiago ski malda. Behera begiratu zuen, eta ikusi Krist zutik lan-mekanismoa. Atzean zen ilundu kabina eski ekipamendua. Bere ego ahotsa entzun deituz me.
  
  
  "Kontuan hartu zeure burua zortea, Carter,", esan zuen. "Nire pita etxebizitza, denean likido agortu, bestela litzateke berehala suntsitu bere esanahia. Duzu geroztik guztiak hautsi bideetan laborategian, izango da, gutxienez, hilabete bat dut aurretik prestatu ahal sorta berri bat. Zalantzarik gabe, izango duzu hildako minutu batzuk. Baina izango da garbi baten heriotza, nahiz eta aukera hau ez zaizu niri. Agintariek idatzi egingo da off ondorioz, legez kanpoko ekintzak ergel bat eskiatzaile nork ekarri zuen bere heriotza."
  
  
  Krista-en figura izan zen, azkar gutxitu denean eski aulki banatzaile esklusiboa Errusian ekarri me up, baina nabaritu dut bere ilargiaren shimmering batetik, aizkora, pala hori ospatu zuen, alde batetik. Ikusi nuen irudi gehiegi, argi eta garbi. Noiz lortu zuen handiagoa izan zen, buruz apurtu kablea. Bere, ez litzateke hil dira. Ikusi izan dut argiak Zurich keinukariak azpitik. Niri hartu zuen bat inguruan handiko mendiak, ez oso urruti, hiria, izan zen bat chairlift eta ezarri igogailua mugimenduan. Ez banu woken sortu hotza, ez zuen inoiz ezagutzen dute zer gertatu zen. I buruari galdetzen zer zen zain. Berea izan zen baino gehiago nahikoa altua da, baina, igogailua jarraitu igoera are handiagoa. Begiratu zuen kable zen zintzilik. Noiz izan zen, bertan klik egin, aulkia nirekin nen behera erori zen. Baina nik kalkulatzen duen kable litzateke ere erori solteak. Han izan litzateke une bat, ez bat baino gehiago iheskor une bada, litzaidake zuen ezagutzen bere grabitazio printzipioak, noiz hautsi kable gainean batean midair aurretik loosening ekartzea aulki behera. Poliki-poliki, zentzuz, altxatu zuen bere burua gora, freskagarriak, bere oinak aurka uhalak zein izan zen eserita. Aulki zabu, eta bere grabitate-zentroa jaitsi da pixka bat. Ez zuen nahi izan gainditu Krista bere berezko berekoia helburu.
  
  
  Orduan entzun zuen, zorrotz bat crack duten oihartzuna gau hotz, aire, off itzulerako mendiak. Sentitu zuen kable shudder, aulki hondoratzea hasi zen, eta salto egin zuen, eskuetan at airean bere eskuekin. Nire behatzak inguruan bilduta kable eta slid behera. Oraindik-twitching kable bilduta bere hankak bere inguruan eta moteldu bere diapositiba apur bat. Zuen behera oinez kable noiz entzun zuen biguna kolpe aulki bat sakatuz elur azpian. Berea slid baino azkarrago hotel, eta nire eskuak erre, nire azala batzuk kanpoan marruskadura leuna kablea. Kable, oraindik ere ospatu goiko amaieran igogailua, swung libreki zabal bat arku, eta sentitu bezala oso txikia amaieran erraldoi bat pendulua. Krist zen urrun, beste amaiera chairlift, beraz, ez nuen ezertaz kezkatu une honetan. Guztiak egin behar izan nuen zen lortu bi muturretan kable aurretik nire eskuak eman erabat, eta, ondoren, saiatu saihesteko izozte.
  
  
  
  
  
  
  hil elurra eta izotz-mendi.
  
  
  Estutuz nire hankak elkarrekin, beraz, zaila dela, nire muskuluak groaned, I moteldu nire jaitsiera nahikoa gorde nire eskuak. Azkenik, bere lortu bi muturretan kablea. Ez zen oraindik terrible bat erori da lurrera. Azkar zuen otoitz biguna elurra eta kaleratu kablea. Elurra biguna zen. Izan zen ia normaltasunera itzuli, eta nire hortzak chattered noiz atera da. Izan nahi dut ideia batzuk non demontre berea izan zen ilun honetan, elurrak gauean. Hasi da jaitsiko. Izan eramango nonbait. Ilargia igo handiagoa, eta islatzen off elurra, gutxienez, eman niri asko bakea. Gutxiago baino hamar minutu, nire oinak aktibatuta izotza bloketan. Azkenean, Kristen irabazi dezake, konturatu zen, etsipenez. Nahiz eta gizon bat jantzita zitekeen erraz izoztu heriotza elurra. Edozein dela ere bere nam zen jantzita, izan zen, ia ziur. Zuen slapped bere hankak, eta aurkitu dute, gehiegi, izan ziren azkar galtzeko guztiak sentsazioa. Ez da Shell jada. Bere lifeless gorputz arrastaka bere elurra bidez. Bat-batean ikusi zuen ilun bat karratu forma aurretik bere. Topatu nuen Nah, txabola pistan, leku bat eskiatzaile atseden. Bat besterik ez zen txabola, ezer gehiago. Ez zen tximinia, baina ez zen babestuta ziztada haizea eta doan elurra. Ere ikusi nuen lau bikote eskiak zutik aurka horma bat, ordezko bat gertatuz gero, eski jauzia edo fastenings.
  
  
  Bere senarra harrapatu zion, eta ia garrasi poza. Izan dute gorde me izozte heriotza. Zuen zaharberritu zirkulazioa bere oinak eta hankak, strapped bere eskiak bere botak onena bezala ahal izan zuen, eta hasi jeitsiera.
  
  
  Hartu zuen bezala arinki ahalik. Egokirik gabe eski oinetakoak, arriskatu zuen galdu bere eskiak txanda bakoitzean, eta gabe bere polo, ezin izan zuen aurkitu denbora. Izan dut, oraindik ere, hotza, nire gorputza izozte-haizeak batetik eragindako eskia, baina ezin dut stand arte iritsi naiz behean. Orduan entzun zuen biguna txistua eskiak elurra, aldizkako kanpaiak elurra denean, eskiatzaile bat egin aldapatsuak seinaleak. Atzera begiratu nuen, eta ikusi figura bat honako me,bat nahastezina borobil forma. Bastardo ez utzi ezer egiteko aukera. Joan zen eskia ziur nengoen etzanda hildako amaiera kable, eta noiz aurkitu zuen bakarrik, aulki, ezagutzen zituen, izan dut, oraindik ere bizirik. Ikusi zuen me orain, eta ez dut azkartzea, baina banekien ezin izan dut ihes ezerk figura. Azkar zuen shell nire atzean, eta zuen bila nenbilen nire sorbalda gainetik. Zuen lunged me at, bere, ikusi zion igogailua bat inguruan zorrotz, zutoinak eta bota ego aurrean. Izan zen bat exekutatu aldapatsuak erakuslea, eta zuen sped mimmo, eta kudeatzen dut gorde nire eskiak. Zuen ibili, eta zuhaitzak hazi lodiagoa neared zuen bezala, beheko malda. Galdu dut nire ego bakarrik, bat-batean aurkitu ego me atzean, berriro ere, datozen me berriro, oraingoan alde batetik. Zuen hit zion berriro polo. Une honetan, bat daga-bezalako pala sartu danbateko sorbalda nire palo dudan bezala, ozta-ozta lortu sahiestu. Egin zuen semicircle bat, eta noiz mimmo gainditu da, mantentzen saiatzen lerro zuzen bat, betiere, ahalik eta, saiatu zen grab me berriro. Zuen azkar sartu pole planteatu, baina oraingoan ordez kanpoan inflexio saihesteko zion, bere, aktibatuta zion, ducked, eta hit zion bere sorbalda ume, bizitzan bezala, sei nire buru gainetik hegan. Da hegan atzeraka, solteak lotesleak parting dugun bezala, talka. Nire botak ere idatz itzazu inguruan eskiak, eta sentitu zuen me skate aurrera. Krist sprang bere oinak bezala azkar berea, eta kobratuko me wild zalantzarik. Zion ikusi nuen atera Hugo inguruan bere eskumuturraren eta jarri lodi bat benda dago. Izan zen, zati bat handiagoa malda, eta bat zorrotz swing, hit bere cheekbone. Ez zuen minik gehiegi, baina ia galdu dut, nire oreka eta atzeraka erori zen. Ego heavy eski botak harrapatu zidan buruan. Ego harrapatu bere orkatila eta bihurritu du. Garrasi egin zuen eta estropezuka, bere eskuak eta belaunak. Bera izan zen hit gogor bere ego, zehar eskuineko jaw, lortu zuen bere oinak. Egiten ari zen somersaults elurra. Joan nintzen ondoren zion, eta eman em beste gogor eskubidea zuen bezala borrokatu bere oinak. Denbora honetan, jaitsi zuen bat ona sei oinak aurretik hit zuen elurra. Sortu koa izan zen, burua behera, bota nahian berak. Izan zen berdindu arabera Ego bat birrintzeko utzi eta uppercut bat perfektua eskubidea gurutze. Sentitu nuen, kolpe bat punta nire ego jaw. Zuen erdi-aktibatuta eta jaitsi zen atzera. Denean zuen hit lurrean, zuen ikusi zuela batean hondoratu crevice, pitzadura sakona lurrean gainetik. Bere, ikusi egoismoa behera joan, eta, ondoren, bat ona eta erdi tona elurra jaitsi zion. Ez nintzen ausartzen lortu gehiegi itxi. Ezin izan dut ikusi non elurra bera egin nahi zidan. Berriro ere, isiltasuna eta haizea izan ziren nire lagunak bakarrik. Karl Krist ezin izango da berriro ikusi arte elurra urtzen, inoiz bada zuen mendi hauek. Jarri zuen bere eskiak berriro, eta jarraitu behera malda, azkenik iritsi argitsu txaleta. Eskia epaileak swing osoa izan zen, dantzatzen akordioak, moduko bat alpetar disco. Bere eskiak hit zurezko hormak txaleta
  
  
  
  
  
  
  Mugitu dut on. Ez zen huts bat zaharra taxi aparkatuta taxi stand. Bere gidari jarraituko bere behera eta aurkitu zion gozatzen berotasuna txiki itxaron gela. Da thawed denean me gidatzen zuen atzera Zurich.
  
  
  Guztiak zikin enpresa baino gehiago da. Berea izan dira heriotza hurbil askotan aurretik, baina berea pentsatu nola itxi dut, zen ari landare bat, bizirik, baina benetan hil, nire haragia itzalita. Bere arraroak healer izan zen, beraz, pozik iritsi bilatzea. Ez zuen, nahiz eta saiatu da hartu off gainerako gauean. In rumpled arropa, zikin eta unshaven, ibili naiz argi Christy etxea, gisa jarduten izan nuen lehen. Behera joan zen sotoan, apal usaina gas oraindik lingering airean. Hondatutako bideetan ziren sakabanatuta, eta bere edukiak ziren dagoeneko osatuz lodi bat, pasty lohi solairuan. Ez dut hartu, eta edozein aukerak material hau. Dut arretaz inguruan ibili da, ziur, ez zen ukitu nire oinetakoak. Frogatu du bere virulence eta eraginkortasuna. Bat moztu hatz hori jo ego agian guztiak izan behar da. Ondoren muntaia tolesten paper aire konprimatua injekzio pistola miniaturizazioa izendapen, bat aurkitu zuen maleta jarri ih eta joan zen goian. Bilatu zuen etxean ondo eta azkenik aurkitu bat sorta paperak agertu Dr. Forsyth jatorrizko ohar substantzia hori Karl Christst bihurtu zuen bere eskuetan. Ziur izan dut gure zientzialariak gai izango litzateke zerbait egin behar dituzten oinarrizko materiala.
  
  
  Dagoeneko izan zen argi noiz iritsi zen aireportuan, eta zortea izan dut bat harrapatzeko hasieran Londresera bidaia, non, arren, nire itxura, dut onartzen zen egiaztatu Royal Albert Hotel. Hala ere, izan dut erabili nire ofiziala kredentzialak hori egin ahal izateko. British oraindik fitch uste duten jaun bat begiratu behar modu egokian. Ondoren, bat ona gaueko loa, atera naiz eta nire onena egin mantentzeko tradizioa erosi duin bat palo Erregearen Errenkadan. Nork erosi Zurich bizi labur bat baina bizitza aktiboa. Baina bazterbide edo jaisten kablea ez da gisa erabiltzen da, ustez, asko egokitzen. Eta zintzoa izan, izan dut nahiko madarikatua pozik bizirik dut.
  
  
  
  Sentitu dut hobeto denean Hawke izeneko bere. Inoiz ez dut utzi esleipena nirekin lo denean amaitu zen. Hau izan zen konponezin bat, kasu honetan. Inoiz ez begiratu atzera. Inoiz ez dut ikusi heriotza hain hurbil etorri. Ez inoiz pentsatu.
  
  
  "Lan handia egin duzu hau, Nick," Hawke batean esan zuen une arraroak ilusio.
  
  
  "Frustrating izan zen hasiera-hasieratik. Denbora gehien lan egin duzu iluna. Duzu esan, zuk bidalitako datu guztiak, eta material hori aurkitu duzu. Ziur nago gure herriaren gai izango abantaila osoa hartu du. Lan ona N3 ."
  
  
  Bazekien noiz greba. Izan da denbora bat bezain ona inoiz.
  
  
  "Nahi dut gainerako pasatzeko nire igande hemen Londresen, master", esan nion, hondoratu nire oinak uretan sartu. Ez balitz lehorreratu, litzateke erori dira.
  
  
  "Nik uste dut hori izan daiteke antolatuta, nire mutil", esan zuen. Astindu zuen bere telefono ziur ez da estatikoa. "Egia esan, ez dut nahi nuen guztia egin ahal izango da ziur duzu egun batzuk gozatzeko Londresen. Handia hiria, London. Gutxi izan nuen lagun onak han garai batean."
  
  
  Aurretik zitekeela uste zuen atzera, eta, bere iritziz aldatzea, ego bere eskertu eta geldiarazita. Ego aipamen laguntzen dit denbora ona izan, egun batzuk izan zen, ondorioz, ego, eskuzabaltasuna eman zidan egun off. Gutxienez, hori nola hartu zuen orain. Aldaketa bat, dena hasi zen leku erori ederki. Are gehiago, Denny zen etxera deitu nuen bere. Cool zen, edo hobeto esanda, saiatu soinu cool. Ez da azken minutu gutxi batzuk baino gehiago denean adostu zuen me erantzuteko Royal Albert.
  
  
  "Neska, ez joan komunak," esan zuen.
  
  
  "Ez, neska," agindu dut. "Ezin dut azaldu guztiak."
  
  
  "Uste dut entzun dut nonbait aurretik," barre egin zuen.
  
  
  "Agian, beraz," adostu dut. "Baina ez naiz azaltzen da une honetan."
  
  
  "Ondo da," barre egin zuen. "Ari gara elkartu da gaur gauean, nahi dut dutxa eta aldatu. Eman zidan, ordu erdi bat edo, beraz,."
  
  
  Ordu erdi bat izan zen, ez da hori baino gehiago. Besterik ez zen nire irudimena. Noiz iritsi zen, izan zen, resplendent bigunak beige lore hori clung guztiak eskuineko leku, biribildu bere aldakak, eta jaitsi zorrotz muturrak bere alderantzizko bularrean bat teasing eragina. Etorri zen, eta koa izan da nire aurrean, biltzeko bere besoak nire lepoan. Aurkitu zuen bere ezpainak, baina jiratu zuen kanpoan.
  
  
  "Ez hain azkar, Nick Carter," esan zuen. "Nik hainbeste denbora itxaron, eta ezin dut itxaron une batzuk gehiago."
  
  
  Zapaldu zuen atzera eta begiratu gela inguruan, eta ikusi zuen bere kolpatuta bere oinez ernegaturik gisa zeharkatu zuen bere besoetan baino gehiago eder horiek, mamelonar bularrak.
  
  
  "Zain zerbait?" Bere, chuckled.
  
  
  "Just ziurtatu nahi une honetan", esan zuen azkar bat irribarre.
  
  
  "Bihurtu duzun susmagarriak zure zahartzaroan," esan nuen, konfiantzaz.
  
  
  "Ez naiz zaharra, eta ez dut ezagutzen", esan zuen. "Izan dut sorpresa guztiak saihestu nahi dut pixka bat."
  
  
  Azkenean, berak itzuli zen niretzat, eta irribarre egin, wonderfully infekziosoen irribarre hori ia ezin argia sortu gela bat eta miaketan dena kanpoan da.
  
  
  
  
  
  
  
  "Itxura dut uste duzu, denbora honetan," barre egin zuen. "Eta nik uste dut horiek entzun azalpenak."
  
  
  Jokatu dugu, hala nola, joko bat sofa gainean, eta aurkitu dut, bere ezpainak ziren bezain gozo eztia bezala bere ih gogoratu. Bera zuen nabarmenak kissing skill, bitarteko ia prim ukitu ee ripa, zein stealthed gozoa, samurra irrika hori bihurtu itzeleko sentsual zurrunbiloaren.
  
  
  "Zenbat denbora izango duzu lo?" galdetu zuen. Nire erreuma zen eten txirrina. Da inauguratu zen ego ikusteko altu bat, pert edertasuna mini gona bat ez dago zutik, bere luze, ederrez hankak zabaldu erronka.
  
  
  "Sorpresa, Nick!" esan zuen. "Beno, ez duzu joan gonbidatu me? Espero ziren me, uste dut bere."
  
  
  Izan dut, oraindik ere, keinuka denean, Denny ibili azken me eta desagertu behera aretoan.
  
  
  "Minutu bat itxaron," Ay izeneko bere ondoren. "Denny, itzuli!" Gisa zorte izan litzateke, igogailua gelditu zenean deitu zuen, eta berak zapaldu, me emanez scathing itxura hutsa amorrua. Jiratu zuen neska, oraindik ere zutik atari. Izan zen bezala, nahiko argazkiak, baina ez dut arreta.
  
  
  "Nor arraio zara, neurrira?" Galdetzen nion.
  
  
  "Joan Tredder", esan zuen. "Zure boss, Hawk, eta nire ama izan ziren behin, oso lagun onak. Deitu zuen hey, ez oso aspaldi, eta iradoki dut stop zure lekua, eta ahotsa da."
  
  
  "Jainkoa ona," groaned dut. "Ordezko dit nire lagun."
  
  
  "Pentsatu nuen zuen esan izan dut datozen," esan zuen.
  
  
  "Ez, baina ez da zure errua, eztia", esan nion. "Sentitzen dut, baina ezin dut ikusi duzu oraintxe. Izan dut garrantzitsu batzuk amaitu gabeko enpresa noa osatzeko, da ala infernua edo uholde bat."
  
  
  Esan dudan bezala, hori pentsatu dut horiek izan ziren soilik bi gauza hori ez konspiratzen mantentzeko Denny away from me. Utzi zuen bere zutik, eman du bere errudun irribarre, eta ran behera eskaileretan. Bera izan zen, heldu batek taxi eta egin ego Denny ' s house. The landlady zen pozik ikusten zidan berriro.
  
  
  "Miss Robertson, besterik gabe utzi," esan zuen worriedly. "Utzi zuen eta, ondoren, itzuli zen berriro ere, baina orain zuen berriro joan. Benetan zaila da zuretzat harrapatzeko berarekin, ez da?"
  
  
  "Nola eskuineko ari zaren," adostu dut. "Ba al dakizu non joan zen falta?"
  
  
  "Hartu zuen bere apur gau poltsa, esan zuen joan Devonshire bihar zaldi ikuskizuna."
  
  
  Besarkatu zuen eta bere musu harritu, neska zahar eta ezker. Berea itzuli zen une bat izan zuen aurretik prest. "Nola egiten zuen, ba al dakizu?" Dut oihu ezazu.
  
  
  "Zuen bere autoa gidatzeko," jabeak esan zuen. "Little Red Morris Txikiak."
  
  
  Bere, rushed itzuli taxi. "Devonshire," ume, esan zion. "Han ezin izango da, beraz, errepide asko. Hartu nagusia bat - bata zein neska gidatzeko gorria Morris Txikiak gogoa da unitatean."
  
  
  Zuen niri begiratu arretaz eta atera trafiko sartu. Atxikia zuen atzera, bere aulki eta Stahl ikusi bere. Harritu nintzen zenbat gorri txiki autoak ez ziren. Dugu ziren ia Devonshire denean nabaritu dut bere gidatzeko, errepidean behera, behetik gora, bere ile marroia hegan bere atzean.
  
  
  "Honen aurrean gelditu autoa eta gelditu da," esan zuen gidari.
  
  
  "Begira, Yank,", esan zuen, " hau ez da Hollywood movie, ez da?"
  
  
  "Ez, hau da, zorrozki bat amateur ekoizpen", esan nion. "Eta berea, egin dut dena ezin dut ziurtatu ez duzu." Horiek hitzen magia trikimailu bat egin zuten. Bota zuen aurrean Denny eta behartu bere gelditzeko, aukeratzerakoan leku bat, non trafikoa ez litzateke baimendu bere utzi. Ume, poked bere lodi zorro eta oinarritu atzera gorri txiki autoa. Bera izan zen harritu nau ikusi, eta ia nahi zoriontsu izateko, baina, aldatu zuen bere burua. Bere sel da bere ondoan, eta zuen off.
  
  
  "Ezin dut azaldu duenez," chuckled dut. Begiratu me at She, eta bat-batean ginen barre elkarrekin.
  
  
  "Gelditu azaldu nahian," esan zuen. "Agian, madarikazio bat da."
  
  
  "Nahikoa", esan nion. "Badirudi I gogoratu txiki bat dago benta hurbil, ez urrun hiria. Ezin dut hartu dute gela bat, ez bi. Oraindik dezakezu parte hartu horse show goizean - nahi baduzu, noski."
  
  
  Berak bultzatu arte hotel, eta minutu gutxi batzuk ginen batean chintz estalitako gela bat, lau-egilearen ohe. Bere ezpainak ziren irrikaz, gose, eta hasi zen biluztu bere poliki-poliki, urratsez urrats. Bere gorputza zen hori guztia bere ego gogoratu - distiratsua alabastroa egindako master bat. Iritsi zuen niretzat, eta bere xede izan zen nire sorbalda gainean, bere eskuak nire gorputza laztanduz.
  
  
  Eta izan zen, oraindik ere ez dago, izan zen zerbait berezia, hau kalitate hori barreiatu du gorputz, barreiatu zentzumenak, baina ez zen oraindik zati zentzumenak. Zuen laztandu bere bular zuri, bi gailur tentazioa, laztantzen ih bere behatzak arte arrosa aholkuak iritsi arte, eta, ondoren, utzi bere hizkuntza zirkulu bakoitzean bat. Denny negarrez hasi softly, baina ez zen oihu bat tristura edo mina. Bakoitzak malko bat izan zen malko estasia.
  
  
  "Oh, Nick, Nick," arnasten zuen. "Izan dut zain duzu hain luze. Nik bere zain, beraz, luze. Denbora bat duzu, eta gainerako Boy scout gauean."
  
  
  Ikusita nola sentitu nuen, eta nola erantzun nuen bere, ez zuen zain bakarrik. Bere, laztanduz bere gorputza zuen arte izan zen itzulerako, negarrez, pleading mendi nahia, eta, ondoren, berea, datozen bere, guztiz eta erabat. Egin dugu maite intentsitatea handituz, rap bat ereserkia
  
  
  
  
  
  
  abesti bat kantatu elkarrekin, harmonia gorputza. Noiz Denny iritsi bere igoko, zuen garrasi, oihu bat pure gozamenerako, soinu bat inoiz entzun aurretik, ez da inoiz entzun, berriro ere, ez da benetan.
  
  
  Dugun bezala hondoratu behera ohe gainean harrigarria neke pasioa, bai ezagutzen dugu dela sinfonia amaitugabea baino gehiago izan zen. Baina guk ere bazekien hori litzateke inoiz ez dira amaitu. Bat izan zen, auto-bihurri, auto-replicating melodia.
  
  
  "Nick", esan zuen pentsakor, bere jarriz bularreko nire bularraren kontra, eta bere eskua ospatu me astiro-astiro, astiro-astiro. "Gaur egun ezagutzen dut, ez dut izan, edonork baina zuk."
  
  
  I hasi zen protesta, baina gelditu zuen, niri bere ezpainak eta bota kanpoan. "Oh, seguruenik izan dut ezkontzeko batzuk oso duina tipo egunen batzuk oso familia ona, baina beti jakin ahal izango duzu, eta beti dut ezagutzen, hori izan zen, ezin delako izan nirea - zure lana, artean, zu eta ni. "
  
  
  "Agian, egunen batean izango duzu ahaztu, esan zidan,", esan nion.
  
  
  "Gehiago litekeena da hori jarraitu egingo dut buelta nire bizkarrean oso duina mutilak, delako nahiago dut beti nirekin baino beste edonork edozein unetan."
  
  
  Begiratu zuen Denny Robertson. Bada, litzaidake zuen oraindik free izan denean, eguna etorri zenean, bere etsi on espioi rock, bere madarikatua ondo zekien zer egin nuen. Baina ez zuen esan bere izena. Hau izango da, bakarrik egin gauzak are gehiago nahasgarria.
  
  
  "Zer uste duzu?" galdetu zuen.
  
  
  "Uste dut besterik ez dut egiten hasi maite duzu, ari zaren bat gorgeous izaki", esan nion.
  
  
  "Nola gozoak!" esan zuen. "Frogatu da." Egin zuen, eta mundu joan gabe digu. Della ez benetan axola, eta ez dugu. Izan dugu, gure mundu propioa.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  Eragiketak Che Guevara
  
  
  
  Oharpenak
  
  
  
  
  Ni hiltzaile bat, bat sadist, ero bat... heroi, santu, salbatzaile arabera-zure ikuspegitik edo bete zure sinesmen politikoak.
  
  
  
  Munduko ustez Guevara hil da. Baina Nick Carter, borrokan deadliest esleitzeko bere ibilbide luzean, arrazoirik uste Kubako iraultzaile da, oraindik ere bizirik.
  
  
  
  Gakoa zenbaki bat da Terezina, gurutze bat-eyed nekazari neska maitasuna egiten dituzten handitasuna hondatu bat printzesa. Gako-kopurua bi da Yolanda, aberatsa izotz edertasuna duten azkar batean eraldatzen gizon-elikadura la tigresa zakarrontzia. Bat horien inguruan ekar dezake Nick bat matematika handiak, nori deitu dute El Garfio - "Kako" - informaziorik nor izan liteke, Che Guevara.
  
  
  
  * * *
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Killmaster
  
  
  
  Eragiketak Che Guevara
  
  
  
  Eskainitako kideak Estatu batuetako Zerbitzu sekretuek
  
  
  
  
  Gizon zaharrak licked bere ezpainak urduri. "Terrible zen, senor. Awful. Dute erakutsi, horiek guztiak fina izan ezik, gauean erizain eta neska zen haiei laguntzen. Berehalako batean, dena zen oraindik bera... gizona izan ebakuntza gaur goizean izan zen, moaning, orain eta gero, baina, bestela, dena zegoen lasai... hurrengoan, atea ireki eta saint dirdira gure aurpegiak."
  
  
  
  Pausatu zuen, begiratu gizon gazte brown palo zehar eserita zion, ondoren, zinta-grabagailua mahai gainean haien artean.
  
  
  
  Gizon gazte gora begiratu. "Bai, joan", esan zuen emeki.
  
  
  
  Gizon zaharrak nodded eta jarraitu. "Gizon bat etorri zen, gizon bat, bizar luzea." Egin zuen keinu bat balitz bezala luza bere kokotsa. "Bat izan zen, gizon itsusi, motz, gantz, eta zuen pistola bat. Ibili zen ohetik ohera, seinalatuz argia dela gure aurpegiak. Gizon bat aurka, deitzen da ego ... txarra ortografia. Hit zuen bere ego aurpegia fusil bat.
  
  
  
  "Dute aktibatuta santu, eta beste gizon sartu ward. Gazteagoa zen eta pazientziarik. Esan zigun zuen guztia ateratzeko zakarrontzira. Batzuk ezin izan. Gehiegi ziren gaixoa. Bi gizon tore at koltxoiak eta jo baino ih solairuan. Ziren han etzanda, garrasika."
  
  
  
  Gizon zaharra zen, are gehiago kezkatzen du orain. "Zortea izan dut,", esan zuen. "Ezin dut mugitu. Lortu zuen gora zakarrontzi bezala agindu eta atera korridorean sartu. Amesgaizto bat izan zen, senor. Gizon, emakume, eta seme-alaba txikiak ziren bultzatu korridorean sartu bakarrik beren ospitale jakak - ez du axola nola gaixoa ziren. Batzuk ziren, oso gaixo, hiltzen. Batzuk benetan hil delako azken gauean, senor. "
  
  
  
  Gizon gazte nodded. "Mesedez, jarraitu."
  
  
  
  Gizon zaharrak nodded handikiro at erreuma. "Ez ziren horiek gehiago bidelapur korridorean. Horiek guztiak izan fusilak edo batzuk arma mota. Horietako asko izan lapurtu sendagaiak eta benda. Entzun nuen emakume baten garrasi... terrible soinua. Gizon ondoan me xuxurlatu zuten harrapatu gauean erizain eta arrastaka bere nonbait ..., eta, arraio ... beno, senor ... badakizu ... "
  
  
  
  The questioner ego bazekien. Hau gizon zahar bat izan zen, gaixoaren ospitale batean gertu Cochabamba, Bolivia. Hiru gau lehenago, Nakh izan raided Gorria aldekoek. Mediku bat, erizain bat, hiru paziente hil ziren, eta beste hainbat zauritu ziren. Erizain izan zen, bortxatu, baina itxuraz sendoa izan erresistentzia, eta erasotzailearen - edo erasotzaileen-en erreuma slit bere eztarria. Beste erizain, izan ere, bere erizain izena, burutik ero, eta bere familia otoitz hori ez zuen inoiz berreskuratu. Bost, sei bortxatu egin zuten, eta berak bakarrik izan zen 17 urte eta birjina.
  
  
  
  Bizirik, eyewitnesses, hala nola, gizon zaharra, ez zuen nahi buruz hitz egin raid ospitalean. Nahiz eta Boliviako gobernuak isilarazten ego arabera jaulki adierazpen labur bat prentsa, hala nola eraso bat leku hartu zuen. Asko hartu du pertsuasioa eta promesak diru kopuru duin bat lortzeko agure etorri hau txiki-txiki hotel gela La Paz zalantzan.
  
  
  
  "Zenbat
  
  
  
  
  inguruan pertsona horiek ez ziren? Gizon gazte eskatu ego.
  
  
  
  Zuen shrugged. "Agian dozena bat, agian, gehiago. Ez dut ezagutzen. Ziurrenik, dozena bat pertsona zenbatuko da."
  
  
  
  "Ba ezagutzen edonork horien bitartez? Litzateke ezagutzen duzu inor horien inguruan berriro?"
  
  
  
  Gizon zaharrak begiratu zion une batez, eta, ondoren, bere ego begiak slid kanpoan. "Ez", esan zuen arretaz, " ez nuen inor ezagutzen, horien inguruan. Ez zuen aitortu edonork horien inguruan berriro."
  
  
  
  Elkarrizketatzaileak ez du konfiantza emu, baina ez zaie jaramonik egiten.
  
  
  
  "Ba nabarituko duzu beste ezer buruz gizon horiek, ezer ezohiko?"
  
  
  
  "Ezohiko? Ez. Ziren bidelapur eta bezala portatu bidelapur. Mirari bat da, ez dute hiltzeko gurekin guztiak. Medikuak saiatu horiek gelditzeko beren medikazioa hartzen. Zutik zegoen bere bidea. Izan zen gizon ausart bat. Oni-mezua dio. emu, zabalik aurpegia." Adierazi zuen bere masaila. "Nintzen kanpoan. Bidez joan ziren ego, gorputza, joan eta gelak lortzeko medikuntza."
  
  
  
  "Ikusi al duzu ih liderra?" gizon gazte eskatu.
  
  
  
  Lekuko shrugged. "Ez dut ezagutzen. Agian. Ez zen gizon bat kanpo. Ez zuen sartu non izan dugu. Ikusi zen hura ego leihotik geroago, denean dute agindu digu sartu kafetegian. Ikusi dut jendea korrika sortu zion, balitz bezala jasotzen aginduak, eta, ondoren, atzera datozen."
  
  
  
  "Zer egin zuen itxura?"
  
  
  
  Gizon zaharrak shrugged berriro, eta ego-ren begiak drifted kanpoan berriro. "Besterik ez da besteak bezalakoa. Zuen bizarra, jaka bat bezala armada, eta zuen pistola bat."
  
  
  
  Une honetan, gizon gazte ez zen joan, utzi zion get off, beraz, erraz. "Ziur zaude ez dago ezer ezohiko buruz nen? Edo zerbait ezagutzen?"
  
  
  
  Gizon zaharrak licked bere ezpainak berriro. "Ulertzen duzu, senor," hasi zen hesitantly, " ni naiz beldur. Herrian, non bere familia..."
  
  
  
  "Ulertzen dut", gizon gazte nodded. "Baina inork ez daki oraindik hemen. Inork ez du inoiz jakin bere, hitzematen dut. Eta, "zuen, astiro-astiro, ukatu Emu en media txostenak," joan zaren lortzeko diru asko."
  
  
  
  Gizon zaharrak begiratu zalantzazkoa da, baina, ondoren, hasperen egin eta esan zuen, " Beno, ez dago bat izan zen."
  
  
  
  Inguruan begiratu zuen, gero atxikia aurrera eta xuxurlatu gazte informaziorik. Zinta-grabagailua aktibatuta. Gizon gazteak ez zuen ezer esan. Azkenik, eskertu zuen gizon zahar, eman em agindu dirua, eta ikusi zion off eguna.
  
  
  
  Denean gizon zaharra burutik, gizon gazte itzalita zinta-grabagailua eta hartu bere poltsikoan irrati. Aktibatuta zuen txirrina hitz egin zuen, eta sartu txiki-txiki bat mikrofono:
  
  
  
  "S5 berri, jauna", esan zuen.
  
  
  
  "Joan," ahots bat ozen esan.
  
  
  
  "Susmoak baieztatu, jauna."
  
  
  
  Ez zen isiltasun une bat, ondoren, ahots bat esan zuen, " Ados. Eskerrik asko."
  
  
  
  Gizon gazte itzalita irratia, jarri atzera minutu batean. Jarri zuen zinta-grabagailua zahar marroi maleta, ondoren, begiratu gela inguruan. Ondoren, ziur ez zuen ezer ahaztuta, atea ireki zuen, eta atera aretoan sartu.
  
  
  
  Gizon gazte bat izan zen, AIZKORA, eremua agente. Informazioa besterik ez zuen gainditu bere superior zen dinamita.
  
  
  
  Izan zen lotutako pertsona eskuin ...
  
  
  
  
  Hitzaurrea
  
  
  
  
  Denbora honetan izan zen, hainbat kirol edozein izan zuen inoiz parte hartu. Buruzagi gisa agente AIZKORA, Berezia Espioitza Adar Estatu batuetako Gobernuak, berea izan da, guztiak baino gehiago, kanpoko igerilekua, jarraipena behera jendea ih tolesten paper. Zuen landu oso antolatutako espioitza eragiketak eta botere-crazed gizabanako da, ofizialki babestutako mehatxuak doan pertsona da, eta lurpeko taldeak lortu beren helburuak. Lehen, zirudien bezala, besterik gabe, beste bilaketa bat treacherous etsai, baina when I got harrapatu du, konturatu nintzen bila nenbilen, ez da, besterik gabe, pertsona bat, baina egia - egia bat buruz irudikatu zuten dagoeneko kondaira bat bihurtu bere kabuz laburra.
  
  
  
  Kondaira bezala ezagutzen Che Guevara. Egia jakin nahi zuen zen zuen ala ez zuen benetan hil mendietan Bolivia, baita kanpoko igerilekua izan berri. Hau izan zen apostolu iraultza eta gorrotoa ezarritako gainerako mendietan Bolivia, edo ez zen egia lurperatuta dago?
  
  
  
  Dutenek aztertu dute ego-heriotza narrazio emandako kanpoko igerilekua jakin, zenbait gauza. Ezagutzen dute nola mehe benetako froga izan zen. Ezagutzen dute ez direla beti horiek saldu nahi duten egia bat prezio jakin. Hitz erosi ahal izango dira. Berregin ble argazkiak. Egin irreala rria dirudi benetako eta benetako irreala. Pertsona posizio altuak eta gizonen baxua posizioak iritsi daiteke modu ezberdinetan, eta sari ezberdinak, baina ezin dute oraindik iritsi
  
  
  
  Non, eta gero, egia da mundu bat non sofistikatua metodoak eta teknikak balio dezake zintzoa eta petrala berdin ondo? Egia esan, gaur egun izan behar du bere gain hartu baino sarriago ikusten da. Egia da, gisa Boileau esan, batzuetan izan daiteke, sinestezina.
  
  
  
  Eta, beraz, jasan dena bezala, izan ziren bezala
  
  
  hau gertatzen ari zen egunetik egunera, ez denean. Irakurri dutenek Guevara-ren Egunkaria, prestatu AIZKORA-en zuzenean eskatu, aitortu egingo zenbait elementu: lekuak, pertsonak, ereduak, ekitaldiak. Egingo dute, euren ondorioak aterako. Batzuk, maketak eta azkar desbideratu nire kontua baita fikzioa. Baina beste batzuk uste duten batera Boileau hori egia izan daiteke, sinestezina izango da, gelditu, eta uste dute... eta harritu egingo.
  
  
  
  martha
  
  
  
  28 da
  
  
  
  
  I izan zen, Kairon, oporretara. Izan dut ez bidali lagun Joe Frazier, bat matematika eta Ekialde Hurbileko EKONOMIA nagusien nork egin ona eta eraginkorra lan urrezko kontrabandoa igarotze.
  
  
  
  When I got bat testu batetik Goshawk me kontatzea lo jarri abisatu arte, ez nuen argudiatzeko zion. Kairo, hiri handiena, mundu Arabiarra, modernoa da oinordeko antzinako Bagdaden, ez bakarrik zentro gisa Arabiar kultura, baina baita Meka plazer.
  
  
  
  Kairon, plazer Ekialdean eta Mendebaldean zintzilikatzeko bezala, helduak pikuak apaletan bat kalean merkatuan. Neska moderno Kairoko banatu daiteke lau klaseak:: prest, abenturazale, profesional eta, batez ere, duela gutxi "kaleratu".
  
  
  
  Ahmis, neska Joe Frazier sartu me, bat izan zen "modernoa", "ilustratuak" duten emakume gazteak ederki antzinako belo eta submissiveness batera joaten da. Gau batean, berak azaldu zidan submissiveness emakumeen zen inoiz parte irakaspenak Muhammad, baina ez zen maileguan Asia Minor milaka duela mende. Gehien gustatzen berriki ilustratuak, berriki askatu direnak, Ahmis zen apur bat ihes egiten, bere newfound askatasuna. Zoriontsu izan zen horri buruz, zeren bota off belo, literalki, eta sinbolikoki, izan zen prest eta irrikaz bota off beste guztia txikienak xuxurla. Oliba azala eta ile beltza, Nah txiki bat izan, wiry gorputza bereziki diseinatutako inguruan biltzeko gizon bat gerrian, eta berak erabiltzen da bat bezala pazientziarik kitten, ludikoak eta sentsuala, eta, aldi berean,.
  
  
  
  Gauean aurretik jaso nuen mezua, joan ginen afaria Joe Frazier etxea, eta, ondoren, atzera nire apala hotel gela, Ahmis erabaki duten bi kulturen behar gertuago. Igaro dugu arratsalde bat baino gehiago ardo distilatu osoko arroza eta mahatsa, spiked, brandy, dut, beraz, izan zen guztia egiteko ideia.
  
  
  
  Zuen jantzita, distiratsua arrosa zetazko soineko arabera shantung, zein izan zen ez da sari bat, baina besterik gabe. Berak bilduta zuen inguruan nah, eta bere hezea eta egarri ezpainak sakatzen aurka nirea zen, eta unwrapped arabera ee bat bezala Gabonetako pakete. Zuen craved, esan dudan bezala, baina ez da, beraz, bizi, konbinazio gozoa. Horrez gain, Nah zuen bere sentsual herentzia, eta horrek ia berehala trinketa etorri zen.
  
  
  
  Erreakzionatu zuen nire ukitu bat bezala kirurgikoa udaberrian. Hey kanpo utzi txiki bat negar, eta bota zuen bere gorputza atzera eta sortu batean saritua gonbidapena. Hartu zuen bere eskuetan, eta ran horiek nire gorputza baino gehiago, presionatzeko, eusten, eta flattering. Bere irrika izan zen, infekziosoak, zirraragarria berez. Nire gorputza flushed, eta zuen orratzez bere ohean. Ahmis arku bere berriro, eta bere aita zen bere. Erantzun zuen basa-energia.
  
  
  
  Ekarri dugu botila erdi Joe Frazier ardo gurekin. Ondoren amaitu dugu gozatzen gure beste lagun, edan dugu batzuk gehiago. Bere, ikusi Ahmis hasi dirdira berriro. Atxikia zuen aurrera, eskuak cupped pean bere bular txikiak, eta horiek ezabatzen arinki baino gehiago, nire bularrean. Ondoren, bilduta zuen bere besoak nire inguruan eta mugitu behera nire gorputza, igurtziz bere bularrak nire gorputzaren kontra, modu guztiak txiki nire bizkarrean. Ez zuen pausatu bat gogorarazten zentzu erotikoa gozamenerako.
  
  
  
  Egin dugu maite berriro. EE aurkitu bere sumendi botere bai zirraragarria eta harrigarria. Bilduta zuen bere txiki, sinewy gorputza nire inguruan, eta guztiak gozamenen izan nuen egun geroztik antzinako Faraoien ziren nirea. Laburbilduz, Ahmis osatzen bere esperientzia eza bere talentu naturala.
  
  
  
  Egunsentian, gisa muezzin da negar deitu baino gehiago Arabiar hiruhilekoan, dugu loak, bere txiki formularioa kuzkurtuta aurka, nire ondoan.
  
  
  
  
  29-е
  
  
  
  
  Izan zen iratzarri atea erronda bat eta atea erronda bat. Saltzen da, eta gain hartu ih une bat, jarri nire prakak, eta poliki-poliki nire bidea egin nahi du egun. Eguzki-argia streaming bidez leiho argiztatuta figura txiki bat, mutil kanpo zutik ate batera gutunazal bat bere eskuan.
  
  
  
  Zuen entregatu me gutunazal bat. Ego hartu da, arrantzatu gutxi txanpon baten inguruan bere poltsikoan, eta ikusi zion desagertu behera aretoan. Ahmis izan zen, oraindik ere lotan, orri erdia baino gehiago bere, bere txiki upturned bular peeking erronka ertzean zehar. Ireki zuen, gutun-azal eta bideratuta oharra barruan.
  
  
  
  Besterik ez ziren batzuk txukun idatzitako hitz labur.
  
  
  
  "Joan kalean merkatuan," irakurri zuen. "Bi o' clock arratsaldean. Karpan Profeta Patua. Urrezko eta gorria marradun karpan. h."
  
  
  
  Dut bizarra, kafea edan, eta jarri on bat zuri arropa palo gabe gorbata bat. Ahmis
  
  
  ari zaren, oraindik ere lotan, aktibatuta baino gehiago bizitza. Bidean egun, izan zen, musu lepoan arabera ee.
  
  
  
  Gauza onena buruz esan kalean merkatuan Kairon da hori madarikatua ona, hori da aretoan, aire zabalean, batez ere azpian eguzkitsua benetan eguerdian eguzkia. Egin zuen bere bidea bidez thronging jendetza, mimmo fakirs, eskaleak, tanned Arabiarrek, mimmo turista eta beste eskaleak eta, are gehiago, brahmin bull. Azkenik, aurkitu zuen karpa bat urre eta marra gorria. Zentzuduna nor mezua entregatu zen zutik sarreran. Zapaldu zuen barruan, berehala eskertu ilun hoztasun. Umea zen niretzat.
  
  
  
  Galdetu zuen. "Ez duzu etorri ikus Jakintsu Bat?"
  
  
  
  "Beraz, uste dut", esan nion. "Zuen profeta patua?"
  
  
  
  Mutila astindu bere burua handikiro eta adierazi urrun izkinan karpan. Ikusi zuen bere gisa figura beltz baten gainean eserita pila burkoak, jantzita bat hutsik ageri kaftan bat kordoi beltza. Baino gehiago ibili naiz, zion, aztertzen aurpegia azpian isurtzen kaftan, ohiz mehe eta angular bat Arabiar. Altzairu-blue eyes gora begiratu me at top baino gehiago bere luze aquiline sudurra bere lick sortu zen. Gelditu zen hildako dozena erdi bat oinak kanpoan.
  
  
  
  "Ikusten dut ikuspegi bat", esan nion. "Bat da, madarikatua arroz ardoa."
  
  
  
  "Ezin duzu ezer ikusten," figura beltza growled. "Eseri."
  
  
  
  "Bai, ni naiz", esan nion, ezin lagundu, baina irribarre. "Ikusten dut dibertigarriena madarikatua gauza ikusi dut denbora luze batean."
  
  
  
  Bere ezin lagundu. Bota dut nire burua itzuli eta barre luze eta ozen, eta, beraz, luze eta ozen hori malkoak nire begiak etorri. Hawke besterik ez eseri impassively, eta exasperation bakarrik erakutsiz, bere ego begiak. Eman gizon horrek beti zuzena eta zertxobait gogorra atzealde osoan New England, maskarada izan zen altuera incongruity - antzeko zerbait bilera Whistler-en ama brothel bat.
  
  
  
  "Eseri, Nick,", esan zuen. "Mutila ikusten duzu."
  
  
  
  "Nahi duzun bezala, O Jakintsu Bat." Zuen bowed bere, oraindik irribarrez.
  
  
  
  Hawk desplazatzen uncomfortably zuen bezala eseri cross-hankako haren aurrean. "Jainkoa, arropa hauek dira, beraz, madarikatua bero", esan zuen.
  
  
  
  "Gorde dut dirua delako duzu palo bat azpian", esan nion.
  
  
  
  "For estestvenno". Zuen frowned epela reproach.
  
  
  
  "For estestvenno," zuen mimicked. "Beraz, pentsatu nuen. Ez dut uste Arabiarrek higadura tak ih."
  
  
  
  Chuckled zuen eta shrugged. "Ez naiz hemen joateko mozorro bat baloia. Proposatzen dut lortuko dugu behera enpresa,", esan zuen tipikoa desoreka.
  
  
  
  "Bai, jauna", esan nion.
  
  
  
  Hawk begiratu me at bere steely blue eyes bezala, hegazti harrapariak stalking eremu bat sagua. Ez nintzen eserita zehar berarekin mahaian at AIZKORA egoitza. DuPont Circle Washington, DC, ez zen berdin-berdin kanpo. Baina orain arte bezala, Hawke zen dagokionez, egia zen. Aldea, gure ingurua ez du axola; izan zuen guztia, ohi bezala. Zuen, halaber, erabiltzen bere ohiko hurbilketa, sartu slipping leku hau.
  
  
  
  "Che Guevara,", esan zuen oihuka izena bezalako bat greba. "Zer egin duzu buruz jakin nen?"
  
  
  
  "Ezagutzen dut zuen hildako", esan nion.
  
  
  
  "Marraztu zure ondorioak?" Hawk esan zuen. Bera izan zen, berehala harrapatu atuna arrain atzean hitzak.
  
  
  
  Ona da. Dezagun, besterik gabe esan dut jakin zer mundu osoan daki, plus secret material inguruan gure bilerak", esan nion. "Bere heriotza arte, izan zen ospetsuena laguntzaile Fidel Castro."
  
  
  
  "Agian, oraindik ere existitzen da," Hawke esan flatly.
  
  
  
  "Zer esan nahi du?"
  
  
  
  "Horrek esan nahi dugun arrazoia dela uste dut, oraindik bizirik eta berriro gerrilla jarduerak Bolivia,", esan zuen.
  
  
  
  "Baina zer buruz txostenak ego heriotzak?" Galdetzen nion. "Argazkiak banatu ziren?"
  
  
  
  "Mezuak izan daiteke faltsutu," Hawke esan, goibel. "Ez dut zalantza Handiak Arayoa en adierazpena, baina ez da froga sendoak, nahiz eta Handiak izan daiteke engainatu. Bat-txostenak dio, hori izan zen benetan hil, tiro bat tiro bat mozkor sarjentu baten ondoren, mozkor ofizial huts exekutatu zion. Badakigu eroskeria artean Boliviako tropak da ia mitikoa, eta izan zen Boliviako armada hartu duten Guevara. Bezala, argazkiak, hain dira lausoak izan daitezke, emaitza zakarra ukitu.
  
  
  
  "Baina ez zuen harrapatu arabera, gure onena informazio barruan," argudiatu zuen.
  
  
  
  "Bai, baina gogoan izan zela jakinarazi zuen entregatu zen zauritu, baina bizirik eta garraiatzen hiria Higueras, non izan zen, exekutatu hogeita lau ordu geroago. Hau uzten gehiegi aukerak. Adibidez, zuen izan daiteke jaurtiketa, jakinarazi bezala, baina ez da hil. Gorputza ordezkatu ahal izango da, beste norbaitek da, eta zer eraman zen eta ondua. Edo soldadu batek, ustez, exekutatu zion izan duena hutsuneak. Hau gertatu aurretik. Argazkiak hartu zion, esaten zen ego harrapatzeko, eta, ondoren, ego heriotza hartu ziren, baina, besterik gabe, ez dakigu, egia esateko.
  
  
  
  Ez dira inkongruentziak nonahi. Ustez, zuen harrapatu delako tiro suntsitu M-2 fusil nagusia ego. Hala ere, argazkiak fusil hau erakutsi ez da, hala nola kalteak ."
  
  
  
  Entzun dut bere, eta, ondoren, ukatu EMU en media txostenak ezagutu nuen, oso konfidentziala paketea jaso AIZKORA egoitza. Paketearen barruan izan zen Guevara eskuin - da izan mota batzuk identifikatzea, markak. Inoiz ez dugu aurkitu duten bidaliko da. Gehiago edo gutxiago dugu asmatu ziren Boliviako militar, ziztatu arabera inplikazioa eroskeria, ustelkeria, eta unreliability, eta irrikaz frogatzeko aukera izan zuten, hain zuzen ere, hil Guevara.
  
  
  
  "Nola ikusten duzu orain?" Hawka galdetu zion.
  
  
  
  "Nik uste dut egin dugu gaizki jasokundearen,", esan zuen. "Uste dut bidaliko dut Nire eskua gurekin konbentzitzeko - eta mundu osoan - esan zuen hil da. Begira, gizon hau da, benetako fanatiko. Horrelako pertsona bat ez da gelditzen aurretik emanez bere eskua sustatzeko bere enpresa. Atsegin egin zion sinestezina, erokeria sakrifizio. Bada gurekin nahi zuen fitxategia itxi Zer Guevara ba, zer hobeto gurekin konbentzitzeko hori baino? Zer hobeto arintzeko tentsioa, eman emu denbora eta aukera antolatzeko bere Boliviako altxamendua? Zer hobeto lull Amerikan sartu segurtasun zentzu faltsua? "
  
  
  
  Jaiki nintzen, eta erritmo gora eta behera karpa txiki, oso kezkatuta zer besterik ez nuen entzun.
  
  
  
  "Zerbait jakina, ilara batean."Hori duzu konbentzitu bizirik izan zen", esan nion. "Zer?"
  
  
  
  "Lehenik eta behin, susperraldia gerrilla jarduera mendietan Bolivia. Ez dirudi kezka arrazoi bat izan, baina Partizan liderra erabiltzen militar taktikak Guevara erabiltzen garaitzeko. Ego politiko taktikak berdinak dira, beldurra nekazarien. ondoren, antolatu ih ".
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Ez da nahikoa, edozein discerning pertsona hau erabili ahal izango taktika. Zer bestela?"
  
  
  
  "Gauza txikiak dira gauza handiak," Hawke esan hesitantly. "Azken astean izan zen konpromisoa hartu Reed ospitalean. Matxinoak ziren oso selektiboa - bandages, germicides, penizilina borrokatzeko infekzioak, tetanosa eta larruazalpeko injekzioak. Dute, halaber, hartu zuen behin pixka ephedrine lortu ahal izan dute. Badakizu zer ephedrine da, batez ere, erabiltzen da. "
  
  
  
  "Asma," I grumbled, eta gogoratu dut orriak Guevara-ren aldizkaria non izan zuen zehatz-mehatz deskribatzen terrible asma eraso izan zuen jasan. Irudi Hawk izan margotu zen, pixka bat baino gehiago kezkagarria.
  
  
  
  "Zure lana da jakiteko zer Che Guevara egiten ari zen, non jaio zen bost urtez," Hawke, bene-benetan, esan zuen. "Eta zer zuen egiten ari da orain, zer egin zen aurretik. Duzu inguruan joan Europa eta laño hegaldiak Bolivia bezala Nikolai von Schlegel, bat besoak dealer zehar Ekialdean Alemania. Saltzen saiatzen ari zaren, arma eta munizio Bolivians. gobernuak. Ere izango duzu saiatu armak saltzeko nahi aldekoek. Izango duzu benetako besoak dealer-unscrupulous, jolasten bi aldeetan hesia. Aterpe prest dago. Behar duzun guztia da eskuragarri at Templehof Aireportua."
  
  
  
  Laño hegaldi Europan zehar gorde egingo me edozein susmo denean egiaztapena nire txartela, eta ibilbidea. Eta noiz lortu dut Bolivia, norbaitek egingo check it out. Boliviako Gobernuak izan zen josita oportunistak eta leftists. Kontaktuak egiten izango litzateke, gutxienez, nire arazoak. Gisa Hawk esan zidan xehetasunak zer jadanik martxan, nire buruan joan ziren hutsik. Ezer bada, oraindik izan dut bizi horiek mendiak, izan dut nire ideia nola kea atera ego eta suntsitu da. Hawke esan zion.
  
  
  
  "Ondo da, Nick." Zuen nodded ondoren dit entzuten. "Badakizu, ematen dizugu, dena ahal izango dugu. Behin kontrola hartu duzu, hau izango da zure erakusteko. Eman dit bihar arte, egiaztatu behar da eta jarri da ekintza. Dut baduzu, bete hemen denbora honetan bihar".
  
  
  
  Utzi nuen bere ego bat, eta joan atzera nire hotel. Ahmis utzi; oharra esan zuen izango litzateke itzuli bihar. Pozik zegoen, ez zen han. Asko izan dut plangintza eta denbora gutxi. I zen ustezko eman Hawke bat txosten osoa on, zer egin behar izan dut joan. En nen, ez ziren efektu bereziak, inguruan ezer ez delikatua armak. Izan zen pentsatu detaile txikiena ere. Bere marrazturiko bere burua mugimendu guztiak, eta, azkenik, bankuaren prentsa eta lo errutina, badakit handia dute plana. Guztiak hartu zuen arrakasta handi bat izan zen, kopuru zorte eta txiki batzuk mirariak.
  
  
  
  
  30-
  
  
  
  
  Hurrengo egunean, Hawk batzuk izan nire aginduak prest.
  
  
  
  "Ez dago arazorik izango helikoptero eta biltegi,", esan zuen. "Dagoeneko badut pertsona nor da ezarri. Beste zerbait da, bestela."
  
  
  
  Hartu zuen arinagoa bere poltsikoan eta pizten sugarra. "Behar izango dugu zurekin harremanetan gainerako zure eskaera. Bozketa nola egin dugu da." Zuen haizatuko arinagoa. "Hau da, transmititzen eta jasotzen duen seinalea da pre-adi berezi bat maiztasuna. Ego eta itzaltzeko aktibatzen ego. Gure geltokia jarraipena egingo da, hogeita lau ordu, egun bat. Bakarrik gauza bat - labur bat dute zerbitzu-bizitza. Egin behar izan dugu hau trinkotasun.
  
  
  
  Emango dizut hitz batzuk gainerako buruz, zer behar duzun, egun gutxi barru, hau gailu txiki."
  
  
  
  Zuen entregatu me bat arinagoa eta jarri dut behera minutu batean. Dugu zutitu eta bostekoa. Hawk begiratu me at handikiro azpian bere kaff. "Zorte ona", esan zuen.
  
  
  
  "Checked dut, aire konpainiek eta lortu ahalik eta goiztiarrena bidaia Berlin", esan nion. "Izan dut ukitu."
  
  
  
  Noiz itzuli nintzen nire gela bat aurkitu nuen, bisitaria me zain. Gozatu dut behaketa eta pentsatzen bere. Noiz esan nion irten zen, bere aurpegia clouded. Da pizten denean Ey esan zion hegaldia izan zen lau ordu kanpoan.
  
  
  
  "Gure onena egin dugu, Nick", esan zuen. Bere aita adostu. Zer arraio, ez dago ezer bezala utziz bero oroitzapen. Ahmis bilduta bere besoak nire inguruan, bere gorputz txiki bat dagoeneko estu sorta nahia. Zuen jantzita, bat-pieza solteak egokitzea palo hori askatu batera barregarria erraztasuna.
  
  
  
  When I joan esleipen berri bat, dut beti utzi beste guztia atzean. Guztiak nire pentsamenduak, nire ekintzak, nire motiboak zuzendu dira aurrera. Iraganeko da bat ongi itxi atea, eta soilik zerikusia duten gauzak nire zeregina ahal izango oztopatzeko. Agente bat, nazioarteko espioitza da erretratatu gisa gizon bat ekintza eta arriskuan. Era berean, pertsona baten bizia kontzentrazioa, kontzentrazio bat hori da arduratzen zuzentzen emozio guztiak, guztiak, helburuak, helburuak lortzeko ego egitekoa. Gutxienez, bada, egin zuen, nahiz eta pixka bat ona,ondoren, zuen da. Hori baino gutxiago esan nahi du azkar bat heriotza. Ez dago gela ez akats, joko honetan.
  
  
  
  Ahmis zati izan zen iragan orain, edo izango da, ordu batzuk barru. Hala ere, oraindik izan zen bat oinez egunean, zabalduko da mantenduz. Onartzen zuen bere show me berriro, zergatik ez da, hala nola, arazo bat overpopulation Ekialde hurbilean.
  
  
  
  
  
  
  Apirilaren II
  
  
  
  
  1.
  
  
  
  
  Denean bere iritsi Templehof Aireportua, shell euria, euri arina eman zidan pixka bat denbora gehiago dela atzerapena nire konektatzen bidaia.
  
  
  
  Irten aurretik Kairo, egiaztatu nuen nire engranaje pertsonala. Wilhelmina, nire 9mm Luger, izan zen segurtasunez holstered berezi bat arin sorbalda zorrotik, eta Hugo, nire arkatza-mehe stiletto zen, strapped ongi nire forearm batean larruzko scabbard. Bere izeneko I at cash erregistro bat gutun-azal han utzi pean nire goitizena: Nikolai von Schlegel. Nen izan nire aldagela gakoak eta ordainagiria nire ekipajea. Ez zen, gainera, pasaportea Nikolai von Schlegel, zorro bat diru, argazki bat neska eta ohiko txartelak. Ez zen bat ere erreserbatu nire hotel erreserba La Paz.
  
  
  
  Ondoren, joan zen kabinete eta hartu bere berezia "laginak". Ez nuen begiratu zien. In ih tamaina eta forma bere zekien zer eduki dute. Biltzeko ondoren gainerako bere ekipajea, bere sel bat da Lufthansa hegazkin, behera argitzeko besterik eskubidea ukitu Teutonic xarma hegaldia attendant. Begiratu me at She begi-bistakoa estimua, rubia, txandan fraulein. Itzuli zen piropo. Hegaldian zehar, zuen entrenatu zen izan Nikolai von Schlegel. Joked zuen batekin hegaldia attendant eta sartu got eztabaida bat Ingeles bat buruz erlatiboa merituak alemaniako, Amerikako eta errusiako tankeak.
  
  
  
  Hegaldi uneventful, eta pozik nengoen ikusteko argiak La Paz hasieran arratsaldean iluntasuna bezala hurbildu gara pista at El Alto Aireportua. Aireportuko kanpo kokatzen zen hirian, eta beste aldean mendiak, on altiplano edo goi-lautada. La Paz, azpian dago Andeetako Mendiak, altuena da hiriburua munduan. Nuestra Senhora de la Paz, Gure Andre Bakea da, beste askok bezala, hiri Hego Amerikan: nahiko isolatuta hiri irla bat itsasoan malkartsua, garatu gabeko landa. Gisa Nikolai von Schlegel, bat besoak dealer, garrantzitsua zen niretzat finkatu hiriburua. Baina Nick Carter, udalak Cochabamba, 150 mila kanpoan, are garrantzitsuagoa izango da.
  
  
  
  Checked dut bere hotel batean gela. Bat izan zen, luxuzko ezarpena egokia liderra besoak dealer, eta irribarre egin zuen bezala, inguruan begiratu zuen. Aldean xume bat-gela diseinuak hori erabiltzen dut margotzeko bere, hau izan behar bota ME off asko. Berea, ikusi nuen Hawk wince noiz agindu zuen.
  
  
  
  Checked dut, bere terraza hori zeharkatzen solairua-sabaia windows egongela eta logelak. Izan zen, zabala eta harrizko. Balkoi ireki bost ipuin kalean azpitik. Hala ere, nabaritu dut stonework on hotel fatxada baino gehiago izan zen nahikoa edonork igo terraza.
  
  
  
  Izan litzateke nahikoa erraza instalatzeko gordin bat alarma gailu, baina eman nuen hori. Hau ez litzateke ohiko Nikolai von Schlegel. Bere bankuaren prentsa bat lo jarriz aulkiak hurrengo atea eta frantziako windows. Ez nuen espero inolako laguntzarik izan, baina inoiz ez duzu jakin. Beti daude mutilak bigarren solairuan duten atzera begiratu turismo behin.
  
  
  
  
  
  2.
  
  
  
  
  Igaro zuen eguna adosteko bilerak gobernua eta militarrak funtzionarioak Barrientos erregimena. Nik ere esan zion albisteak nire presentzia La Paz lortu zuten pertsona bezala Monge, idazkari Alderdi Komunistako Bolivia.
  
  
  
  Zuhurra gutxi kontsulta laster erakutsi zidan zein funtzionarioek ziren bereziki hartzaileagoa kanpoko negoziazioak. Hawk bat eman zidan zerrenda labur gobernu funtzionarioek duten pentsatu genuen ziren, solidoa, fidagarriak Bolivians. Zuen, halaber, eman zidan batzuk dutenen izenak ezagutzen dira mistletoe oso ezkertiarra konexioak. Bezain laster nuen bezala iragarri helburua nire bisita, denek egin nahi izan hitzorduak nirekin.
  
  
  
  Berea geratu hurbil hotel guztiak gau eta egun, emanez zurrumurru eta txostenak denbora hegan eta gainerako, banekien bezala, bere azkenean. Arratsaldean, bat hartu nuen zehar ibilaldi nagusia pasealekuan hiriaren Prado. Bere lehen bankuaren prentsa da, lo egin, prestatzen lanpetuta egun bat.
  
  
  
  
  3.
  
  
  
  
  Mr. von Schlegel izan bi ikuspegi ezberdin salmenta. Zuen erreserbatuta bat fidagarria Boliviako funtzionarioek; beste oportunistak eta leftists.
  
  
  
  Nagusien Raphael Andreol gomendatzen zen niri leial bat ofizial, bat profesionala gizon nork ez du amore eman nahi, eroskeria. Izan zen labur bat, dapp gizon zorrotz begi beltz duten begiratu me at lasaia konfiantza.
  
  
  
  "Zure prezioak badirudi nahiko altua, Herr von Schlegel,", esan zuen.
  
  
  
  Berea, astindu zuen bere burua. "Ez, gaur egungo merkatuan, Handiak." "Eta zuk jakin behar dugu ondo proba guztietan ekipo pieza, nahiz eta armak inguruan beste herrialde batzuetan, hori eskaini ahal izango dugu."
  
  
  
  "Ez da zure uneko ekipo gaia errusiako ikuskatzeko?" galdetu zuen.
  
  
  
  "Ez dut lan bidez, ohiko kanalak," bere esan zuen lasai. "Horregatik dut saihestu aurre errusiako burokratikoa sistema."
  
  
  
  "Ari zaren esaten duzu material berehalako entrega?" galdetu zuen.
  
  
  
  "Ez niretzat, baina nahikoa hurbil berehalako entrega", esan nion. "Ikusten duzu, mundu honetan enpresa, gara ari erasoa arma-saltzaileek eta hainbat unscrupulous taldeak. Ikasi dugu, kontuz ibili eta informatuta egoteko. Ezagutzen dut zure gobernuak behar modernoa armak eta munizioak. Prest gaude partekatu nahi du zurekin."
  
  
  
  Nagusien irribarre egin. "Halaber, jakitun gara", esan zuen. "Ulertzen dut, duzu hitzordu bat Finon blogak koronelak."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, aldi erreuma. Koronelak Finona bat izan zen, ondo ezagutzen langile ezker-muturreko taldeak. "Ari gara hitz egiten edonork uste dugu lagun dezake merkatuan gure produktuak, Nagusien", esan nion. "Guk saltzen armak eta munizioak - hau da, ez politikan."
  
  
  
  "Beldur naiz hori bat sinplifikazioa." Nagusien Andreola koa izan da. "Baina, jakina, hau ezagutzen duzu, oso ondo. Prestatu egingo dugu eskaera bat zati, zer egin behar dugu eta bidali behar duzu. Ondoren arakatu ahalko duzu, hau da, ahal duzun esango digu zenbat honen inguruan betetzeko dezakezu. Gure eztabaidak, ondoren, jarraitu."
  
  
  
  Sentitu dugu sentitzen, elkarri eskuak.
  
  
  
  Nire ondoan gelditu zen, beste bulego eraikin berean. Koronelak Finona zen tipikoak bere mota - koipetsua, lagungarria, sort zentzuduna nor litzateke iristea, nahiz eta noiz izan zen bere poltsikoan. Baina, neurrira hartu da, Nikolai von Schlegel bat izan zen, ume, merezi aurkariek, greedy eta gabekoa remorse.
  
  
  
  Finona izan dira hesiak, nirekin pixka bat, baina Ego intelektuala swordsmanship zen nahiko gogorra - aihotz bat, eta ez ezpata bat - eta ez zuen luze iraun. Izan zen, nahiko zorrotz eta egindako zulo nen izan zuen kamioi bat gidatzen bidez.
  
  
  
  "Beraz, badakizu aldekoek dute berriro beren jarduera mendietan." Chuckled zuen. "Eta nahi duzun kontaktu horiek, eh?"
  
  
  
  "Jasangarriagoa, ez dut jakin bat arma hori ziur nago zuten oso gustuko dute, prezio bat ordaindu ahal izango dute", esan nion. "Ez badakizu nola, besteak beste, kontaktu bat antolatu daitezke?"
  
  
  
  Finona txiki begiak darted atzera eta aurrera. "Beraz, besterik ez da gertatzen behar dudala beste bat mantentzen duten harremanetan nekazarien mendietan", esan zuen emeki. "Baina entzun dut partizan ez dute nahikoa dirua erosi armak."
  
  
  
  Ez dut horri buruzko zaintzeko. Bere besterik ez da hotel bat txinparta interesa izan ere, ahalik eta leku askotan bezala.
  
  
  
  Izan zen azaldu Finone: "Nikolai von Schlegel daki bere enpresa, Koronelak. Aurkituko dute dirua armak dut."
  
  
  
  "Eta horiek duzu pistola eta munizio berehalako entrega?" galdetu zuen.
  
  
  
  "Nahikoa hurbil", esan nion, emanez em bera erreuma nuke eman Nagusietako Andreola. Hau izan zen web erreplika jaso zuten guztiak. "For estestvenno, ih, kokapen zehatza da nire sekretua."
  
  
  
  "Eta, egia esan, merkataritza El Garfio?" Finona eskatu kasualitatez. I azkar gogoratu nire gaztelaniaz.
  
  
  
  "El Garfio-Kako?" Galdetzen nion.
  
  
  
  Finona nodded. "Partizan Liderra,
  
  
  
  "Ez", esan zuen. "Misterioa man. Nekazarien deitu ego El Garfio, delako ego eskuineko eskua da, esan dut, kako bat. Dute bi izenak da. Batzuetan deitu dute ego "El Manco, Bat-Armatu Bat."
  
  
  
  Da, ezin hobeto egokitzen dira, madarikatua ondo. Hawke en susmoak justifikatuta ziren, beti bezala. Berea izan zen expressionless nire pultsua oinarritu.
  
  
  
  "Boliviako gobernuak ez du publikoki aitortu resumption gerrilla jarduera," Finona jarraitu. "Eta hau El Garfio da honako Guevara-en urratsei, bakarrik omen zuen smarter."
  
  
  
  "Agian, ari dira shaggy," pentsatu nuen. Eta zuen izan litzateke smarter. Bada, izan zen, Che Guevara, zuen ikasi dute ikasgai bat bere azken oporrak.
  
  
  
  "Baina ez litzateke duzu merkataritza hau El Garfio?" Finona galdetu berriro.
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Zergatik ez?" Esan nion. "Ego" - dirua ez da hori baino okerrago, besteak beste. Eta hori izango litzateke nire ekarpena kausa munduko iraultza. Ekialdeko alemaniako gobernuak ez litzateke batere haserre."
  
  
  
  "Baina Boliviako gobernuak izango dute horiek," Finona esan zuen.
  
  
  
  "Inoiz ez dute ezagutzen bada, egiten da eskubidea", esan nion. Koronelak irribarre egin. "Ikusiko dut zer egin ahal izango dut zuretzat,", esan zuen. Ahotsaren tonua adierazten duten bilera baino gehiago izan zen. "Jakina, bakarrik pertsonal bat bezala, zerbitzua, geroztik ari zaren gonbidatu bat gure herrian. Nire harremanetan jarri daiteke kontaktuan El Garfio. Soilik denbora esango du, Senor von Schlegel."
  
  
  
  Denbora, nire arazoak, pentsatu nuen. Apostu dut El Garfio dagoeneko bazekien han izan nintzen. Ez du hartu luze esnatu bat hornet habia. Berea izan zen, eskuineko, gehiegi. Gaur gauean bere lortu zuzeneko lehen seinale hau.
  
  
  
  Bere cordially agur esan Finona, ezagutzen dugu elkar ulertzen, eman emu onenetako bat von Schlegel arku eta ezarritako haria. Bere izatea izan zen bazkaria, hotel, jatetxe, begira batzuk ilun-eyed neska eta pentsatzen jarraitzen ih gehiago. Ziren tabernan denbora ona izan, eta, jakina, nahi konpainia batzuk. Bat biribila izan zen, bizia, eta nahiko. Galdetu zuen Hawke estimatzen borondate zuen bistaratuko une horietan. Bat erosi nuen, landalur liburu batetik zigarro stand lobby, nire gelara joan, eta irakurri du lo.
  
  
  
  Lo egin dut, horren bidez, gutxienez, ordu batzuk noiz esnatu naiz tingling sentsazio bat duten I bazekien bere oso ondo. Nire begiak snapped ireki, eta chill ran bidez nire haragia. Arautuko zuen oraindik, ez da mugitzen bere muskuluak, arte izan zuen orientatzeko bere belarriak soinuak lasaiak gela. Gero, oso poliki-poliki, zuen bere burua jiratu eta ikusi figura ilun bat terrazan, mugitzen, poliki-poliki bidean egongela, kontu handiz ireki frantziako windows.
  
  
  
  Ikusi nuen izan zen stocky eta labur, jantzita nondescript jertse. Ikusi nuen zion gurutze gela. Galdetu zuen zer egin zuen hurrengo. Irina utzi bere jaka egongela. Atera zuen bere diru-zorroa, eta jarritako dirua bere zabalera, eta zabaldu paper guztiak. Deigarria bat dator, berak zabaldu paperak mahai gainean, eta azkar aztertu horiek.
  
  
  
  Utzi zuen ih mahai gainean, eta mugitu logelak sartu. Atea danbateko zuen aurka aulki hori izan da ezarri, pausatu, prest exekutatu, begira nire ohea. Arnasa hartu zuen, erdi aktibatuta bere alde, eta barriro sakona, nahiz eta arnasketa.
  
  
  
  Pozik, zuen sartu zen gelan, non nire ekipajea zen pilatuta hurrengo bat ireki armairutik. Zuen kontu handiz ireki bakoitzean maleta, gero ordenatuko bidez, arropa zintzilik armairutik. Zuen lasai bat zen, profesional lapurra. Baina hori guztia izan zen? Edo egin nahi zuen zerbait jakin?
  
  
  
  Epaitzen bidean pasa zuen behin maleta eta arropa armairu, berea, dela sentitu zuen zain zegoen zerbait berezia: agian, paper zati bat von Schlegel ustekabean idatzi non egos kokatzen ziren. Izan nahi dut, utzi em bilatu leku eta utzi gabe, nahiz eta kontatu zion banekien ez zen, baina, zoritxarrez, patuaren esku.
  
  
  
  Izan zen paseoan egongela denean gelditu zen nire doublet berriro. Heldu zen sartu orduko, atera zigarro arinagoa, eta shoved ego sartu bere minutu. Bada, lan egin zuen beste norbaitek, ez zen goi mailako txiki bat baino enpresa pribatuak. Ezin izan zuen utzi bere joan dirua, baina ez arinagoa.
  
  
  
  Behar izan nuen, azkar mugitu. Zuen dagoeneko bidez peeking frantziako windows ekarri duen terraza. Bere idatz inguruan trash, besterik gabe, bere film labur, bota ireki frantziako windows logelak, eta ezagutu Ego terrazan. Ikusi zuen ego jaw jaitsiera at exekuzio baimena bandera, eta bere begiak zabaldu.
  
  
  
  Zuen laua aurpegia cheekbones altua, eta berea izan zen zuzendutako squarely horiek. Lurreratu zuen, eta floated zuen atzeraka, bat egiten erdia somersault, sakatuz flagstones terraza. Berea berehala pounced on hura, grabbing bat bere ego-hegaldia besoak bihurrituz eta gogorra da. Garrasi egin zuen, eta horrek minik. Heldu zen sartu ego orduko, atera arinagoa, eta joaten utzi ego-en eskutik.
  
  
  
  Ez nuen inolako poltsikoetan nire film labur,
  
  
  
  jarri behera arinagoa, eta ez zuen nahi arrisku kaltegarriak hauskorra mekanismo batera ego-en palma bezala ego strapped zion berriro. Dut, beraz, joaten utzi zion, hartu bi norabidean urrats egongela, eta bota arinagoa sofan. Bere senarra aktibatuta atzera, lapurra izan zen, bere oinak eta korrika amaiera aldera terraza. Hugo lotua zen nire besoa, eta zuen jaitsi stiletto sartu bere palma, pentsatzen uxatzen ego sartu gelditu.
  
  
  
  "Itxaron," dut oihu. "Gelditu, edo askatu dut aire batzuk laginketa inguruan." Gelditu zen hanka bat baino gehiago terraza barandan, atzera begiratu, ikusi, niri buruz bota stiletto, eta jaitsi alde baino gehiago. Ran zuen ertzean eta peered atera. Izan zen arriskutsuan eskalada alboetara batera ilara batean harri taila duten jutted egindako osoko eraikinak.
  
  
  
  "Gelditzeko, duzu ergelak puta baten semea," emu izeneko bere ondoren.
  
  
  
  Gisa jarraitu zuen, oinez, bat ikusi zuen beheranzko lerro zorrotzak harriak amaieran lerro bat taila. Bada, iritsi zen horiek, zuen jaitsiko litzateke bost solairu bat bezala handiko eskailera. The neurrira! Ezin dut utzi zion joan atzera eta esan dit Senor von Schlegel zirudien ohiz interesa arrunt bat arinagoa. Izan zitekeen zeharkatzen Hugo-ren ego, baina ez zuen nahi lur hotel batzuetan with a knife lepoan, bai. Whatever izan zen, zortea izan dut, nire oihuak ez ziren bildu edonork.
  
  
  
  Inguruan begiratu nuen, etsipen eta bat nabaritu forjatuzko-burdinazko aulki bazter batean terraza. Hau da, lan egin behar. Ego heldu da, eusten ari da, alde batetik, eta igo baino gehiago, barandan. Naiz ertzean zutik terraza, irteten den neurrian dezakezu gisa dizut, eta eroriz dut nire aulki eskuineko aldean sartu eraikina.
  
  
  
  Kolpe zen aldi baterako, baina nahikoa baino gehiago hautsi Ego fina grip harri taila. Ego negar deitu gauean aire bezala howl bat hiltzen otsoa. Joan atzera eta atzera baino gehiago barandan. Azkar ohitu barruan itzuli aurretik inor izan abisatu zidan, bere, shoved dut arinagoa sartu nire prakak poltsikoan, eta itzuli zen ohera. Ezin izan zuen lo egiteko, beste hiru ordu baino lehen aldia izan zen jaiki. Ziur nengoen nire bisitaria izan zen lehen saioa duten hornets ziren eraginez. Itzuli ondoren, ez nekien nola azkar beste seinaleak agertuko litzateke.
  
  
  
  
  4.
  
  
  
  
  Goizean, jaso zuen berezia courier zerrenda armak eta munizioak agindu Nagusien arabera Andreola. Hori ikusi nuen Handiak izan zen, eraginkorra eta eraginkorra. Baina ez da zaila atxilotzen ego azpian aitzakia bat edo beste. Beharrezkoa bada, lizitazio prezioa hartu ahal izango dute hainbat aste. Entrega negoziazioak denbora gehiago iraun dezake.
  
  
  
  Baina ez zen, gainera, bigarren mezu bat jaso nuen, hori interesatzen zait. Izan zen irristatu pean nire atea, eta aurkitu zuen denean zuen itzuli zen gosaria: bat markatu zuri gutun-azal bat laburra oharra barruan.
  
  
  
  "Burua Timiani oinean Cordillo Real, 25 mila kanpoan," nen esan zuen. "Zikinkeria errepide batera Kuhiala da, 500 metro. Norbaitek bilduko duzu buruz hitz egin zure produktuak."
  
  
  
  Jakina, gabe sinadura. Ego da berriro irakurri, eta Stahl bilatuko bere memoria idiomatic espainiako baldintzak. Bere, gogoratu "Kucial" bat izan zen, banbu-eremuan. Bada hau izan zen lehen urratsa egiteko harremanetan El Garfio, ego ez zen joan berarekin joaten utzi.
  
  
  
  Hurried dut behean eta aurkitu garaje bat hurbil. Izan zen bat zuzentzen decrepit gizon zaharrak, baina izan zuen auto bat izan zuen errentan, tratu bat zaharra Ford. Hartu zuen nen, epigrafe ipar-ekialdeko norabidean mendiak izeneko Cordillo Real, entzuten Ford-en motorra martxan, eta galdetzen bada, autoa emango luke kanpoaldean La Brera. Baina, arren, soinu kafea grinder, motorra exekutatu jarraitu, eta, laster, moteldu noiz ikusi kartel bat esan duenez, "Timiani".
  
  
  
  Zuen ikusi bere banbu eremuan, autoa aparkatuta, eta atera. Oinez ertzetik eremuan, etorri zen haren estu bat zikinkeria errepide bidez moztu banbu. Hasi nintzen errepidean behera, kontatuta bost ehun metro, eman edo hartu bat gutxi oinak. Errepidea amaitu txiki bat konpentsazio inguratuta arroka eta banbu-zurtoinak.
  
  
  
  Inguruan begiratu nuen, eta ikusi inork ez, baina nik argi eta garbi sentitu nuen, ez zen bakarrik. Altu banbu zurtoinak eratu trinko bat gortina bi noranzkoetan.
  
  
  
  Bat-batean atera dute atzean banbu oihala, lehen bi, gero beste bat, gero hiru - sei guztiak. Atera zuten, eta inguratzen ninduen.
  
  
  
  Potolo baten pertsonaia lodi bat, drooping bibote eta nahaspilatuta bizar growled: "ez Duzu pistola. Non daude?"
  
  
  
  "Ez dut ez dute pistola bat," esan nuen.
  
  
  
  "Esan duzu beste batzuk direla nahikoa hurbil", esan zuen. "Esango digu non."
  
  
  
  Badirudi dute ahaztuak nahiko informazio zehatza, eta bere gora begiratu zien. Ziren jantzita lan arropa, eta bi gizon horien inguruan izan nolakoak ziren .38s bere gerrikoak. Horiek guztiak izan unkempt, zikin bizarrak, eta Nam, ia-ia ez zuen begiratu nahi izan zuen ordezkatzen partizan. Erabaki zuen El Garfio hobea izan zuen lortu bere langileak ordena.
  
  
  
  
  "Ez dut esango ezer", esan nion, lasai. "Duzu filthy bastards."
  
  
  
  "Silencio!" oihu Bibotea. Zuen slapped nire aurpegia bere eskuarekin. "Hitz egin dugu... edo hil egingo zara."
  
  
  
  "Ez da lortu duzu armak", adierazi du.
  
  
  
  "Bada, ez dugu lortu, ih, ez dugu ezer galtzeko hil duzu!" egin zuen oihu erreuma. Hau agian ez dute irabazi ume bat pasatzen mailako ikastaroa logika, baina gogorra izan zen hori argudiatzeko. Bere, ikusi dut nola azkar bat unambiguously desatsegina egoera garatu. Horiek baldarra pertsonaiak ahal izango amaieran nire eragiketa osoa berehala. Hau izan zen, are gehiago, posible denean, bi horien inguruan heldu zidan, eta mustachioed liderra esan zuen zerbait azkar beste batzuk.
  
  
  
  "Egin dugu hitz egin duzu,", esan zuen, glaring me at.
  
  
  
  Ergelak bastards hau ekarri beraiek, erabaki dut. Ez nintzen kezkatuta horiek amateur pertsona joan ziren etorri ondoren berarekin hitz egin zidan, baina ez zen posible dutela sor ditzake me nahikoa kalte, beraz, zuen piztuta euskara ordez hitz alemana edo gaztelaniaz. Ezagutzen dut Von Schlegel bat izan zen faltsuak, eta ezin izan dut utzi gertatuko dela. Zuen hasperen egin. Ezin dut utzi, itzuli, epea, gurekin, beste edozein egoera pean. Ikusi zuen bezala, bi horien inguruan hurbildu buruzagi batera hautsi banbu.
  
  
  
  "Horiek amaitzen dira zakarra eta zorrotz", adierazi du alferrik, picking bat bamboo poloniarrak eta eusten ego nire aurpegia aurrean, berriz, bi ego pertsona ospatu nire eskuak nire bizkarrean. "Hitz egingo duzu."
  
  
  
  Askatu zuen, nire jaka eta alkandora. Dio bere eskua atzera, zuen arteko banbu-haria nire bizitzan sartu. Utzi zuen berak garrasi; bastardo eskubidea izan da, infernua bezala minik. Da buckled, eta utzi zidaten erori nire belaunak, baina oraindik ere ospatu dit. The mustachioed gizon barre egin eta stabbed haria nire bizitza berriro. Bere moaning eta garrasika. Altxatzen dute me azkar, eta Moustaches bota nire prakak behera.
  
  
  
  "Une honetan", esan zuen, grinning, " ezin izango duzu gai garrasi, eta horrek mina. Eta ahal izango duzu, ahaztu buruz ari gizon bat berriro."
  
  
  
  Zuen jerked bere eskutik urrun, zorrozten zorrotzak haria banbu pole at prest. Bere jokatu bere zati gelditu.
  
  
  
  "Ez!", bere garrasi. "Hitz egin dut... esango dut!"
  
  
  
  Barre egin zuen, pixka bat eskuan, eta motioned beste batzuk egiteko utzi me joan. Harrapatu zuen bere galtza eta bota ih, arnasestuka eta feigning terror. Izan ziren, besteak beste mordo bat lousy amateurrak izan zen, disgusting. Berak bazekien zer egin behar nuen, eta egin zuen azkar eta nonahi. Eseri zen, belaun bat, begira irribarrez aurpegia buruzagi, eta zuzentzeko bere jaka. Nire eskua berriro agertu zen, jantzita Wilhelmina. Jaso zuen egindako bi gizon pistolak eta esan kaixo lehen bi gizon .38s. Ondoren, bere, inguruan aktibatuta, etengabeko tiro. Beste batzuk jaitsi atzera semicircle bat bezala, bowling pin.
  
  
  
  Odin inguruan bi izan ziren dit eskuan izan zen oraindik ere, nire atzean, eta izan zuen aukera jarduteko. Zuen ducked sartu banbu, eta entzun nuen zion scurry, eremuan zehar. Dut jarraitu zion, jarriz luger kanpoan. Jarraitu dut argi trail hautsi zurtoinak, entzun egiten du bere bidea, eta, ondoren, bat-batean, isiltasuna zen. Hazi zuen wiser eta ezkutatzen zen nonbait aurretik. Ezin izan zuen denbora asko igaro bilatzen du, hau da, overgrown area.
  
  
  
  Erabaki nuen utzi emu aurkitu me, utzi emu erasoa. Jarraitu zuen bultza bidez azpia, balitz bezala, ez zuela konturatu zen, ezkutatzen, zain. Nuke joan hogei metro zenean hit zion. Bat lortu nuen momentuko abisuen - a rustle zurtoinak nire atzean - eta hilaren inguruan bezala, etorri zen niri, ehiza labana eskuan. Pala keinuka. Kudeatzen dut goratzeko, alde batetik, besterik gabe, denbora hartu ego eskumuturra, baina indar ego jauzi egiten zidan atzera eta behera.
  
  
  
  Dugun bezala jaitsi, banbu zurtoinak bide eman zion, atsegina leungarriak erori. Borrokatu zuen baino hobeto beldurra, eta eman em indarra ez zuen benetan edukitzeko. Ego bota off bere, bultzatu ego-en eskutik urrun, eta jarri bere ukondoa on Emu en lepoan. Guztiak baino gehiago izan zen, segundo, bere azken arnasa ihes inguruan ego convulsive rta.
  
  
  
  Utzi nuen bere ego dago, eta presaka itzuli kentzeagatik. Bere arrastaka beste lanparak sartu banbu. Bada norbait ez da pasatzen toki honetan, egingo dute, ez dute arte ustel. El Garfio zukeen galdetu zer arraio gertatu zen pertsona horiek, baina hori izan zen guztia egin ahal izan zuen. Agian zuen izan bere gain hartu izan dira harrapatu Boliviako tropak.
  
  
  
  Izan dut pixka bat harritu gizon rudeness eta pentsatu nuen bezala gidatzen txiki Ford itzuli La Paz. Izan zen, ziur ziren El Garfio da, gizonak, arte saskia bat eta asto bat-batean bota bigarren mailako errepidea errepidea blokeatu. Izan nuen hit jazarpen botoia, eta nik braked gogorra.
  
  
  
  Gizon zahar bat gidatzen du van. Black-ilegorrie neska ondoan eseri zion, niri begira sakona begi marroiak. Bera izan zen, oso polita, laua aurpegia cheekbones altua eta beautiful ezpainak. Bere nekazari blusa izan zen, behe-ebaki, eta bularrean, txandan, altua eta
  
  
  
  osoa, erronka puztuta gainetik neckline.
  
  
  
  Besterik ez zuen eseri van eta niri begiratu. Lortu zuen out bidez autoak eta baino gehiago ibili saskia. Gizon zaharrak stared zuzen.
  
  
  
  "Ondo da?" Esan nion. "Zoaz mugitu edo ez?"
  
  
  
  Bat-batean konturatu nintzen hori enpresa bat daukagu. Aldatu dut nire begirada eta ikusi hiru gizon, bakoitzak carbine, zutik atzean harri alde on the road, begira txiki etapa.
  
  
  
  "Are you Schlegel?" neska eskatu. "Zaude bat besoak dealer Ekialdeko Alemanian?"
  
  
  
  Zuen nodded, begira Nah adi-adi. Hau izan zen ustekabeko garapena. Zuen darted inguruan van, eta ohi bat harrapatu nuen, eta bere eder tanned, lerdena hankak bezala, bere berde iluna gona swirled, labur-labur.
  
  
  
  "Iritsi nintzen nire hotel", esan zuen. "Esan zidaten duzu utzi zuen norabide horretan, beraz, izan dugu zain duzu itzultzeko."
  
  
  
  "Nor zara?" Galdetzen nion.
  
  
  
  "Etorri nintzen El Garfio", esan zuen, besterik gabe. "Nire izena da Terezina."
  
  
  
  Nire aurpegia zen expressionless, baina nire pentsamenduak ziren racing. Bere, konturatu nintzen oker nengoen buruzko beste talde. Ez ziren aurrera Liderra El Garfio guztiak; ez zuen izan bidalitako bi ordezkaritzak. Bat-batean, argi zegoen nor ziren. Alderdi Komunistako Bolivia zuen bere gerrillari. Inoiz ez dute lan egin Duten Guevara bezala. Bere egunkarian, grabatu zuen serie bat desadostasunak, eta bere boss, Fidel Castro, sortu askoz txarra harremanak bi taldeen artean. Dira desberdinak guztia estrategia lidergoa.
  
  
  
  Jakina, Boliviako Komunistak aurkitu buruz nire presentzia eta erabaki etapa estatu kolpe bat. Baina neska eder hau, zeinen begiak keinuka iluna sua me at, izan zen, real - modu askotan. Zuen eseri eta itxaron nire erantzuna.
  
  
  
  "Bere von Schlegel", esan nion. "Baina ez dut hitz egingo, hemen errepidean. Hitz egin nahi baduzu, zatoz nire hotel."
  
  
  
  Planteatu zuen, bere ahots eta hitz egin zuen, nabarmen, beste batzuk, eta bat-batean ginen bakarrik. Desagertu egin dira, magia balitz bezala. Bakarrik gizon zaharrak, asto, eta zorroa mantendu. Neska etorri zen autoa, eta eseri ondoan me. Gizon zaharrak gidatzen saskia errepidean behera.
  
  
  
  "El Garfio da erosteko prest bada, eskubidea duzu armak saltzeko," Terezina esan bezala, Ford hasi zen bere gora. "Baina izan behar zuen laginak. Ez zuen erosi, ez dut ikusi."
  
  
  
  Izan zen, hau egiteko prest eskaera. "Ez dut jakin laginak nire hotel", esan nion. Noiz eskatu zuen, non nagusia zama bidalketa zen aretoan, eman zuen bere informazio bera bezala beste batzuk, esaten da hori bakarrik, izan zen, nahikoa hurbil.
  
  
  
  Hotelean, Terezina arretaz aztertu gela guztiak nire suite. Bere plazer eta plazer bere ikusi. Mugitu zuen malgutasunez, eta bere hankak ziren ederki formako pean heavy nekazari gona. Denean zuen amaitu inguruan begira gelak, zuen eseri sofan, tolesteko horiek ederra hankak elkarrekin txukun eta modestly bezala, edozein schoolgirl da. Bere begiak, eta, beraz, oso ilun eta likido, begiratu me at zabalik interesa.
  
  
  
  Utzi zuen bere begirada ibiltzea, poliki-poliki, bere baino gehiago altua, biribildu bularrak, straining aurka obalo-moztu kotoia blusa. Izan zen, hain zuzen ere, oso erakargarria plater, ustez, zalantzarik gabe, ez ohiko stocky nekazari emakume lodi bat gerrian munduko zati honetan. Nintzen galdetzen nola sentitu zuen buruz El Garfio. Izan zuen bat ego emakume? Jarraitzaile bat ego camp? Leial bat burkideak iraultzailea? Zuen, nahiz eta agian hema, norbait kontratatu zuen irudikatzeko ego negoziazioak nirekin. Hala ere, Hema bazekien bere, edozein dela ere zuen: zuen zen ezohiko nekazari neska.
  
  
  
  Joan nintzen taberna eta hasi nahastuz bourbon eta ura. "Egingo duzu etorri nirekin?" Galdetzen nion. Zuen jaso, eta, lehen aldiz, lasai, nahikoa irribarre bero bat, gonbidatuz irribarre.
  
  
  
  "Zergatik ez?", esan zuen. "Batez ere, ahal izango dugu, laster bihurtu enpresa bazkide." Hartu zuen beira me from eta ospatu da sortu, bere begiak txinpartatsu. "Salud!" esan zuen. "Salud," errepikatu du.
  
  
  
  Zuen bitartean sipped bere edaria, kutxa bat laginak iritsi da. Jasotako azken M-16-eredua, txikia da, baina oso eraginkorra bazooka bat, egoera-de-la-art Mauser, eta batzuk munizioak.
  
  
  
  "Ezin dut hornidura guztiak armak eta munizioak ume, beharrak", esan nion. "Nik ere granadak eta dinamita."
  
  
  
  Bere sel da bere ondoan, begira, bere puztuta bularrak. Bera izan zen, niri begira-mota batekin desafiatzaile lotsagabekeria baino gehiago rim bere kristalezko.
  
  
  
  "Ez dut beste ekipamendu, baina izango da garestiak El Garfio", esan nion. "Oraingoz, ez dut arrisku saltzen emu hau. Baina horiek pistola, ezin izan zuen gehiago baino partida gobernuak indarrak".
  
  
  
  "Ikusten dut neure burua", esan zuen nabarmen.
  
  
  
  "Baina badira beste batzuk, behar duten armak", esan nion. "Nagusien Andreola, adibidez".
  
  
  
  "Eta zuk salduko altuena lizitatzaileen", esan zuen bitterly.
  
  
  
  "Bat zara, azkar ikasten", esan nion. Behera begiratu zuen, bere eskuak. Behatzak, bere
  
  
  
  Dut nabaritu ziren luze eta tapering. Ez eskuak baten baserritar emakume.
  
  
  
  Atxikia zuen atzera sofan. Bere bular ziren sakatzen beraz, gogor aurka kotoizko oihal bere blusa dela ikusi izan dut eskema bere nipples.
  
  
  
  "Pena bat da, ari zaren, hala nola, bat greedy pertsona", esan zuen, irribarrez. "Oraindik ez duzu, beraz, ederra. It ' s like bat aurkitzeko diamante batera akats bat."
  
  
  
  Barre egiten nuen analogia. "Baina emakumeak ez dira diamante," esan nuen. "Izan dut, nahiz eta diamante batera flaws."
  
  
  
  Bere erantzutea barreak bat izan zen, musika soinua. Atxikia zuen aurrera eta ospatu out bere beira huts kafea mahai gainean aurrean sofa, me emanez ikuspegi handi bat horiek eskuzabala bularrak. Zuen harrapatu nire begi eta barre egin berriro.
  
  
  
  "Duzu, gizon guztiak dira berdin. Ez du axola duzun moztu ihiak eremuan, edo lan-denda batean, edo get rich saltzen munizioak."
  
  
  
  "Guztiak saguak dute, hainbat gazta", esan nion.
  
  
  
  Atxikia zuen me norabidean. "Nahi duzu izan bere bat baino gehiago, erosleak zure pistola, ez duzu?" zuen teased. "Ikusten dut zure begietan. Baina saltzen duzu, ez duzu erosi, amigo."
  
  
  
  Bere, begiratu nah. Neska hau harrigarria izan zen, bota zuen bere burua, begiratu zidan eta barre da aldi berean. Ados, ezin dut joko hau play.
  
  
  
  "Zerbait behar dut zuk eta zure El Garfios behar", esan nion. "Egingo dut, saldu lekuan aurkitu dut, gehien erakargarria eskaintzeko."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, konfiantzaz. "Eta uste dut agian zerbait behar dut hori behar duzu", esan zuen. "Duzun dira oso gizon eder bat, Senor von Schlegel."
  
  
  
  "Zu neska eder bat, Teresina", esan nion.
  
  
  
  Koa izan zen, bortizki, bildu lagin kutxa, eta buru atea.
  
  
  
  "Eskerrik asko edan," esan zuen. "Zurekin harremanetan jarriko dut, laster, gainerako ziurtaturik, senor."
  
  
  
  "Mesedez, deitu me Nikolai", esan nion. "Ezizen bat izango litzateke, nahiz eta hobeto, kontuan hartuta ari gara, jarri duzun bezala, etorkizun hurbil batean bihurtu ahal izango dugu enpresa bazkide."
  
  
  
  Bere begiak lingered me on bat une luze, ondoren aktibatuta kanpoan. Baina ikusi izan dut narritadura horiek-narritadura neure burua. Izan zuen erabat bossy, eta hobeto zekien zuen. El Garfio, edo, are gehiago, Guevara, izan zen, bada, pertsona bera, izan gehien ezohiko emakume lanean zion.
  
  
  
  Noiz Teresina utzi, iluna izan zen. Bere hamaiketakoa eta bankuaren sakatuz lo, ezagutzen dut hornets hasi dira swarm.
  
  
  
  
  5.
  
  
  
  
  Bosgarren apirilaren bat izan zen larunbata, eta ez dute ekarri me bi paketeak. Bat zen, arrunta brown bilgarri; beste bat izan zen, oso polita alpaka estaldura.
  
  
  
  Lautada marroi bat izan zen Hawk gutunazal. Jasotako labur bat kontuan hartu eta ezarri gakoak:
  
  
  
  "Eskatuta, ekipamendua da abandonatu biltegi batean Cochabamba," ohar dio. "Hamar mila iparraldean Benny Ibaiak. Zorte ona."
  
  
  
  Bere suntsitu by iraultzen da komuneko zulotik behera, eta jarri gakoak minutu batean.
  
  
  
  Beste pakete, bilduta alpaka, baita Senorita Yolanda Demas. Entzun nuen atea erronda bat eta ikusi ilun begi niri begira azpian erdi-tapa itxita baten aurpegia inguratuta kanpaia bat fur armarria. Senorita Demas lehertu gelan sartu balitz bezala, baita bere. "Etorri naiz ikusten duzu," iragarri zuen imperiously. "Zaude Senor von Schlegel, ez zara?"
  
  
  
  I nodded bere, eta zuen erdi aktibatuta, oraindik bilduta ongi eta guztiz ere, bere fur armarria, ondoren, atzera jiratu aurpegia me imperiously.
  
  
  
  "Nik entzun duzu pistola salgai", esan zuen. "Erosi dut ih."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, adeitsuki, ikasten, bere aurpegia. Ederra izan zen, laua cheekbones eta zabal-multzo begiak. Bere ezpainak ziren heavy eta sentsuala. Arren haughtiness zuen inguruan bilduta bere burua bat bezala alpaka armarria, sentitu zuen bat earthy, smoldering tinge bere. Erabaki nuen ikusi nahi dut atseden.
  
  
  
  "Aurretik eztabaidatu dugu ezer, hartu off zure armarria, senorita", esan nion.
  
  
  
  Zuen gelditu denean, bere berokia kendu zen, bere atzera. Ego jarri bere aulki bat eta inguruan aktibatuta ikusteko baizik labur bat neska sendo eta apur bat astuna hankak. Jantzi zuen garestia gerezi gorria zetazko soineko eta mantendu bere burua oso gogorra in nen. Bere harroa adierazpen ez dator sentsualitatea bere aurpegia. Bere ezpainak zuen, nahiz eta saiatu mantentzeko ih estu eta harroa, ukatu egin du, baina ezer izan gonbidatuz zirikak.
  
  
  
  "Zergatik ez du eder bat senorita bezala nahi duzun erosi pistola orain?" Galdetu nion, irribarrez, oro har. Zuen mistoa bi betaurreko bourbon eta ura eta entregatu horiek Odin. Hartu zuen, eskuetan, beira, bere hatz txikia luzatuta.
  
  
  
  "Onartzen dut, senor, hau da, zalantzarik gabe, ezohiko", esan zuen. "Baina azalduko dut. Handi bat daukat lata nirea mendi Cochabamboy. Nire aita hil zen ustekabean, eta joan behar izan nuen sartu meatzaritza. Ikusten duzun bezala, ez da nahiko egokituta zeregin honetan." Zuen pausatu amaitzeko bere edaria.
  
  
  
  "Baina hartu behar izan zuen ardura, eta egin nuen," jarraitu zuen. "Nirea lan eta ekartzen diru asko. Aurkitu zen, mantendu egoera berean. Gerrilla deitu dute El Garfio dagoeneko raided nire eraikinak bi aldiz bila hornidura. Bere, beldur naiz, agian saiatu baino gehiago hartu nirea."
  
  
  
  "Eta pistolak", esan nion, " aukera emango dizu beso defendatzaile."
  
  
  
  "Erabat fantastikoak, senor," esan zuen, bere begiak ilun peering me at pean heavy tapa. "Hau da, beraz, niretzat garrantzitsua dela onartu egingo dut edozein iradokizun egin duzu."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, pentsatzen Teresina da inplizituki eskaintzen. "Hau zaila izan daiteke egin, Senorita Dimas", esan nion. Amaitu zuen bere edan. Zuen, jaiki zen eta ni baino gehiago. Bere bular azpian gerezi-gorri zetazko zirudien dar-dar batera distira. Baina ez zen ee duten ezpainak nire arreta erakarri, minaren ezpainak sortzen dira plazer.
  
  
  
  "Prest nago egiteko nire eskaintza ekonomikoki erakargarriak behar duzu", esan zuen. "Baina gure elkartearen gehiago izan liteke ... pertsonala".
  
  
  
  Bere jaiki. Lehen Teresina, eta, orain, hau, gora bota aparteko pizgarriak. Bada, guztiak arma-saltzaileek ziren bezala tratatu hau, bere karrera litzateke azkar aldatu. Senorita Dimas izan zen, zalantzarik gabe, sultry izaki hori atzean domineering aurrean. Oso zen tentazioa kendu fatxada eta benetako emakume, baina restrained bultzada. Zuen bezala, Terezina, ere ez zen prest, oso irrikaz, erabili sexu lortzeko zer zuen nahi. Jakina, hala nola gauzak ez ziren unheard. Baina kasu honetan, berriz, handia izan zen, ego, eragin du me pixka bat antsietatea. Bada Senorita Dimas eta Teresina etorri nahi bere arrazoi propioa, ez dut antolatu bere. Baina behar dut, denbora gehiago jarri gauzak ikuspegitik. Dena joan zen bezala, espero nuen, baina ustekabeko bidea. Noski, hau, voluptuous, sultry emakume aurrean me bat izan zen, guztiz ustekabeko dibidendu.
  
  
  
  "Zergatik ez didazu Nick, Yolanda?" Esan nion. "Bai, hori izango litzateke hasteko."
  
  
  
  Irribarre egin zuen hitzarmena. "Baina denbora garrantzitsua da niretzat, gogoratu."
  
  
  
  "Niretzat, gehiegi", esan nion, ematea bere fur armarria. Jarri zuen gainean. Amaieran egun, zuen inguruan aktibatuta eta ran bere hizkuntza baino gehiago, bere beheko ezpaina, beraz, glistened seductively. Zuen entregatu me txiki bat postala. Telefono zenbaki bat zen zirriborratutako on nen.
  
  
  
  "Ez naiz hemen ostatu, beste etxe, egun batzuk," esan zuen. "Ahal izango duzu me deitu ez. Bestela, deitu dut duzu."
  
  
  
  Ikusi zuen bere oinez behera aretoan igogailua, bere gait gogorra eta unhurried. Saiatu zuen, oso gogor bat mantentzeko harroa pose. Zuen bezala sartu urratsez urrats igogailua, berak eman zidan erreumatikoa, regal nod.
  
  
  
  Ireki zuen da, atea itxi,eta eseri bidez arakatu bere bilduma, botatzen du bere burua beste bourbon. Bera izan zen, hunkituta Boliviako gobernua, El Garfio-en neska-laguna, lata bat meatze oinordeko, eta batzuk penagarria txikiak frijitu. Hain urrun hain ona, baina orain denbora da jarri, beste toki-planak, plan hori izango da, me ekarri hurbilago hau El Garfio arabera, beste bide bat.
  
  
  
  Horrez gain, eder heiresses eta eder nekazari neska, bere atzetik ondoren kondaira bat aurkitu zen bada osatzen haragi eta odol.
  
  
  
  
  III.
  
  
  
  
  Aktibatuta zuen arinagoa on eta off, jarri ego bere belarrian, eta entzun. Laster, apal baina desberdin ahotsa, datozen mila milaka kanpoan, entzun bere.
  
  
  
  "Hawk hitz egin ahal izango duzu, N3 -," ahots esan zuen. Une bat geroago, berak entzuten zen Hawke bereizgarria, nahiz eta, unemotional hitzaldian.
  
  
  
  "Pertsona arruntak ziren bidalitako informazioa emateko guztiontzat horien inguruan. Jarraibideak ezartzen kontaktuak jarraitu egingo du. Bada, ez duzu edozein galdera, saioa noiz bukatuko dut."
  
  
  
  I atxikia atzera nire aulki eta entzun adi-adi gisa Hawk, bere ahotsa absurdly unnaturally mehe eta desitxuratu txiki-txiki ekipamendua, esan zidan xehetasunak zer egin izan dira. Bezala entzun zuen bere, konturatu zen nola zaila zeregin emu eman zuen bere osatzeko denbora gutxian.
  
  
  
  Ez nuen galdera amaitu zuen, eta horrexegatik gutxi irrati on eta off berriro, inflexio ego on eta off. Atera zuen bidez autoak, hartu off bere ondo-egokitutako Nikolai von Schlegel egokitzeko, eta pare bat jarri, bat-pieza jumpsuits. Lortu zuen atzeko gurpila atzean tratu zaharra Ford eta buru ekialde-hego-ekialdean.
  
  
  
  Udalak Cochabamba batean kokatzen da, hall buruz 150 mila La Brera, baten ertzean malkartsua mendiko eremua. Zen Cochabamba dut eta ego, gizon Pachungo sartu mendiak, eta hura izan zen Cochabamba hori zen lortu nahi ego kondaira eta gizon bezala ezagutzen El Garfio.
  
  
  
  Denbora lortu nuen han, izan zen ia ilun, mendi-errepideak twisty bihurtzen da. Bere autoa gidatzen, poliki-poliki ertzean zehar Benny Ibai-arte bat aurkitu biltegi zahar, eta gelditu autoa hurbilago moaning eraikinak. Odin biribila gakoak Hawk izan bidali dit, ireki atea, eta ibili.
  
  
  
  Hura usaindu zaharra, heze, eta erabili.
  
  
  
  Itxi zuen atea bere atzean, flicked arkatz bat flash. Txiki bat helikoptero, diseinatu pertsona bat, koa izan erdian huts bat solairuan haren hezurren atzera bota. Izan zen entregatu Cochabamba zatiak eta berriz muntatu biltegi batean.
  
  
  
  Izan litzateke silly saiatu kontaktua egiteko, lehen aldiz, iluna, dut, beraz, kuzkurtuta sortu autoa eta loak hartu arte bakarra izan nintzen lehen brylev erakutsi.
  
  
  
  Biltegian kokatzen zen inguruan zorrotz bat okertu ibai batean suntsituta eremu altu sastrakak eta zingiretako, belarra. Nik ez dut kezkatu behar izatea nabaritu noiz ireki dut egun guztia, atera argi bat helikoptero batek egunsentian, eta itxita eguna berriro. Bere sartu igo helikoptero, erabili beste goshawk gakoa hasi motorra. Berehala etorri zen bizitza, eta errotore palak hasi spin. Segundo batzuk geroago, altxatzen da off lurrean, igotzen goizean eguzkia.
  
  
  
  
  6.
  
  
  
  
  Honako Hawke en argibideak, bere helikoptero hegan baino gehiago ilun bat berde-minaren mendi, baso, itxi begi bat mantentzeko on iparrorratza arbel. Behera begira lur azpitik, ulertu zuen zergatik airetiko azterketa lanean ari zen, beraz, gaizki. Han izan daiteke, armada bat ezkutuko ezkutuko sakan eta haranak, zuhaitz - estalitako mendi-hegaletan.
  
  
  
  Bere hegaldia izan zen, behe-etzanda, ia altuera treetop. Zeharkatu ondoren Pirai Ibaia, aktibatuta I da hego helikoptero batek. Bat izango litzateke txiki eremu laua markatu laranja bat canister.
  
  
  
  Sistematikoki zeharkatu lur, izan dut ia prest amore ematen denean koloretako flash nire eskuineko harrapatu nire arreta. Izan zen, bortizki inguruan aktibatuta helikoptero batek. Laranja banda de canister eseri ertzetik zirkular bat konpentsazio ozta-ozta baino handiagoa helikoptero. Bere sartu lowland eta arretaz sel. Noiz sortu zen, ikusi zuen bidea Hawk deskribatu zuen liderra inguruan amaiera urrun txiki kentzeagatik.
  
  
  
  Zuen mugitu azkar behera zakarra bidea.
  
  
  
  Hau eremu osoa hotel, bat, izan zen, hain zuzen ere, zer Bolivians izeneko elevador, eremu bat bereziki egokia gerrilla gerra. Arabera Hawke da irrati-programak atzo, dut, azkenean, tarte txiki bat ridge. Beste aldean zen tapera, abandonatu Indian kabina.
  
  
  
  Aurkitu dut crest hori koroatu ee eta ikusi taper. Hurbildu ahala etxola, bi gizon sortu zen, bide estu inguruan zuhaixka, ezker-eskuin. Izan zuten Marlin 336 eskopetak big joko. Grim-aurrean, dute, zehazki planteatu beren fusilak.
  
  
  
  Gelditu zen, eta esan zuen, " Che Guevara." Dute berehala apaldu beren fusilak.
  
  
  
  "N3?", esan zuen bat horien inguruan. Zuen nodded eta ibili haien aldera. Beste lau gizon bat atera zen taberna, eta sentitu dugu sentitzen, elkarri eskuak. Beraiek sartu dira: Olo, Antonio Cesare, Eduardo, Manuel, Luis. Begiratu zuen, eta horietako batzuk harrotasuna. Izan ziren, nahiz eta, ziurrenik, oso desberdinak mota eta tenperamentua, izan dute komunean gauza bat: bakoitzak izan zen eskainitako derrocar Castro gobernuak eta dena lotuta. Denek horien inguruan jasandako tortura eta ikusi Gorri suntsitu ih familiak. Hawk bildu ih nonahi. Esan zidan Olo izan dira torturatuak, bi urte Castro kartzelan, eta ikusi zuen bere bi alaba brutally bortxatu. Louis ikusi zuen bere gurasoen egos filmatu behera bezala reactionaries. Eduardo, loturik esku eta oinetan, ikusi helplessly bezala, ego-en emaztea izan zen, torturatu eta bortxatu, ego-alaben ama zen arte jipoitu zuen, bihotzekoak jota hil zen, eta bere ahizpak ziren arrastaka kanpoan, beraz, beste inork ez litzateke haiei buruz entzun izan ere, ez delako agerian non ego aitak ihes egin behar.
  
  
  
  Laburbilduz, zuen zen galdetu Hawka bildu me talde txiki bat ruthless, muturreko hiltzaileak, eta jendea ezin partidu Che Guevara edo El Garfio beren gorrotoa. Ziren informatuta ekipamendu nitaz eta nire helburua, eta sartu parachuted mendietan itxaron me haiekin harremanetan jarri.
  
  
  
  Dut eraman zen etxola bat. Jaten gosaria, eta sartu zen, horiek mat, sendoa, Hego Amerikako tea, eta humint, cornmeal pasatzean. Inguruan bila, ikusi nuen asko hornidura izan parachuted behera haiekin.
  
  
  
  Egiten hasi ginen planak, berriz, Ali desagertu zen. "Bat aurkitu dugu Guevara-ren poniak," Olo esan, ziztada, bere oietako. Izan zen altu bat duen gizon baten gorputz handi eta erraldoi eskuak. The tren-unitateak izan, antza denez, erabaki komando hartu aurretik iritsi nintzen.
  
  
  
  "Gogoratu, amigo, ez dugu oraindik ezagutzen ez bada, pertsona bilatzen ari gara da benetan Me," bere ume, media txostenak ukatu.
  
  
  
  Olo begiak begiratu hilgarria. "Guretzat, ez da zuen arte ikusiko dugu, kontrakoa", esan zuen."Nagusia indar hau bastardo dira oraindik, nonbait, ezezaguna guretzat, baina badirudi zuen banatzen du gainerako sartu da, zati txiki bat."
  
  
  
  "Arabera ego egunkaria, azken aldiz bidali zuen out talde txikietan gizon, banan-banan, gehiegi", esan nion.
  
  
  
  "Baina bakarrik bat egiteko martxoaren batzuk helmuga edo berri bat eraikitzeko camp," Olo erantzun zion. "Une honetan, zuen erabiliz ih bezala raiding talde eta antolatzaileek."
  
  
  
  "Gero egingo dugu garaitzeko horiek nori izendatu dute", esan nion. "Zenbat da batch?"
  
  
  
  "Zazpi, zortzi, agian, hamar,", esan zuen. "Izango dira haurraren play guretzat, Senor Carter."
  
  
  
  "Zuretzat, Nick," ume, esan zion. "Dezagun dute armak, ondoren."Luis joan atzera etxola eta itzuli zen carbine niretzat. Bere, nabaritu denek horien inguruan ere izan pistola bat eta labana bat.
  
  
  
  Ado gehiagorik gabe, eta batera moduko bat grim ausardia, mugitu dugu sartu trinko azpia. Noiz Hawk lehen entregatu me esleipena ON karpa Kairon, formulatu zuen bere plan propioa borrokatzeko Guevara - bada, Me izan zen. Pertsona horien emaitza izan ziren. Hala ere, bazekien hori aldekoek litzateke bakarrik atera zabalean sartu aplikatuz beren taktikak horiek-azkar, azkar ukitzen, mastekatzeko bere indar arte izan zuten, bai desagertuko edo lekuz kanpo. Gobernuaren ikuspegi bidaliz handi, astuna talde tropak zen bezala pixka bat harrapatzen saiatzen untxi bat erraketak. Untxia zen, atzean, aurrean, eta inguruan duzun bitartean izan ziren oraindik lortu nahian off lurrean hanka bat.
  
  
  
  Oinarritu dugu basoan zehar, biltzea, gure bidea bidez azpia, isila gisa Indiar. Bat-batean, Louis, nor zen oinez aurrean, eskua altxatu. Denek izoztu.
  
  
  
  Louis adierazi txiki bat arrearekin hegaztien behaketa gurekin baxua bat, zuhaitz adar. "Kakare,", esan zuen emeki. Bazekien ohiturak hegazti bat. Zuen hegan airera hurbiltzean pertsona bat edo animalia-eta iragarri presentzia bat intruder bat hysterical negar. Bat "Kakare" baino hobea da hamar ingurabideko neurtzeko tresnak. Louis mugitu aurrera, urrats bat aldi berean. Bera egin genuen, hurrats arretaz, beraz, ez startle txoria. Louis bildu egur zati bat. Barruan mugitzen txoria eskura zuen, poliki-poliki, eskua altxatu, eta gero oso azkar bat mugimendua, ekarri zuen club behera txoria, berehala hil da.
  
  
  
  Louis arnasa sakon hartu. "Beno, camp eskubidea da horien atzean zuhaitzak," xuxurlatu zuen.
  
  
  
  Zatitu dugu gora. Une baten ondoren, bere begirada joan zen aurrera, eta, besterik gabe, beheko hiru karpa eta gizon batzuk sukaldaritza horien aurrean. Ih fusilak, batez ere, zaharra AEBETAKO eta alemaniako ekoizpen-hasieratik, bigarren Mundu Gerra hasi ziren, pilatuta eta prest berehalako ekintza. Nahiz eta aukera bat ih konstelazio slim ziren, gaur egun,.
  
  
  
  Nire nod, nire talde txiki ireki hilgarria sua, eraso sorpresa bat, beraz, hilgarria eta eraginkorra dela amaitu aurretik ere hasi zen. Olo eta Manuel zuena karpa eta kendu dena, balio batetik gorputzak. Noiz itzuli ziren, hasi ginen oinez itzuli kabina.
  
  
  
  Dugu ziren carelessly zehar mugitzen baso noiz entzun dugu jendea oinez gurekin aurrean. Dugu hautsi eta joan kamuflatu. Une batzuk geroago, beste partizan talde gainditu digu, itxuraz ez dakite gure presentzia. Oker geunden hori buruz.
  
  
  
  Hurbil ziren gure leku ezkutatzen direnean, bat-batean gelditu, inguruan aktibatuta eta ireki hilgarria sua zuhaixka. Entzun zuen oihu eta ikusi duten, agian sei gehiago partizan izan rushed borroka sartu. Banekien zer zen gertatuko. Ziren beren bidean taldean sartu dugu suntsitu zuen, eta bidali zituzten aurrerapen bat gizon ikusi erasoak eta jakinarazi beldurrezko eta alarma.
  
  
  
  Ezin izan zuten ikusi gurekin zuhaixka, baina mantendu dute gora kaleko sua izan zen, sakabanatuta, baina hilgarria. Bota nuen sakonago sartu zuhaixka bezala balak hit zuhaitzak eta bizarra off zuhaixka nire inguruan. Gizon batzuk nire inguruan itzuli zen sua, baina montoia zen martxan, laban batekin eta machetes.
  
  
  
  Begiratu zuen atzera, eta ikusi Olo zuen hit bi erasotzaileen at puntu-blank-sorta. Berreskuratu dugu gure hasierako exekuzio baimena bandera eta tiro askoz handiagoa zehaztasuna eta eraginkortasuna. Bera izan zen, hil bat erasotzeko alderdien zehatza jaurtiketa begien artean.
  
  
  
  Ih-en firepower izan zen, gaur egun ra iritsi dutenek oraindik bizirik hasi zen erretiro bat disorganized eran. Ikusi nuen horietako bat eserita segurtasun gela, eta pentsamendu bat nire buruan gurutzatu. Bere usoa, eta postuan Ego oinez behera. Saiatu zen erabiltzen bere ehiza labana, baina ez dut amaitu ekintza azkar batekin kolpe jaw. Arautuko zuen oraindik.
  
  
  
  Ego bizirik laguntzaile izan ziren ikusmena, hegan bidez azpia. Sortu koa izan dut, eta ikusi dugun bezala ordenatuko izarrekin. Manuel bat izan azaleko zauria bere besoa, eta Antonio izan bat hartu zuen earlobe. Horrez gain, ez ziren hildakorik ez. Zuen jerked ateratako alderdien bere oinak bezala hasi zen berreskuratu kontzientzia.
  
  
  
  "Hau nahi dut bat bizkarreko, badakit nor bidaliko da," esan nuen. Terror in gizonaren begiak desagertu zuen bezala, konturatu zen eta bizi joan.
  
  
  
  "Esango El Garfio duten ego egun zenbatuta daude", esan nion. "Esan em jendeak mugitu, ehiza ego, arima hemen mendiak, buru Amerikar bat."
  
  
  
  Olo eskatu alderdien. "Nola gizon askok ez du El Garfio dute?"
  
  
  
  "Ez dakit", esan zuen. Olo baino gehiago ibili zion, jarriz handi bat esku-txiki ume, itzuli eta beste lepoan. Sakatzen zuen, eta bizkarrezurra partidista,
  
  
  
  zirudien crack. Gizon garrasika. Olo eroriz, bere ego eta koa baino gehiago da. Atao zuen bere ego basati saiheskiak. Galdetu zuen. "Gehiago?"
  
  
  
  Partizan groaned, zein minik. "Ez dakit, esango dut," arnasten zuen. "Inoiz ez zuen esan inori, eta ego da bere kabuz zuzen, bereizteko beste batetik.
  
  
  
  Jarri zuen bere eskuan on Olo besoan. "Nahikoa da", esan nion. "Nik uste dut, baina egia kontatzea. Gure aurkari jolasten da smart eta mantenduz bere indar bereizi arte ez dira prest abiarazteko bateratua eraso zerbait oso garrantzitsua."
  
  
  
  Zuen jerked gizona bere oinak. "Joan", esan nion. "Zenbatu ahal izango duzu zeure burua zortea."
  
  
  
  Ego bat begiratu eta esan zidan zuen erabat adostu. Aktibatuta zuen eta ran, hunkigarria bezain azkar lur onartzen.
  
  
  
  Nire taldean jarraitu marching itzuli tapera. Ez dugu joko honetan, erraz bat, baina gozoak janaria prestatu Eduardo. Handi bat cast-iron diesel galdara, prestatu zuen locro, zopa inguruan, arroza, patatak, hainbat tokiko root barazkiak gain charka. Charki, sun-lehorrak, haragi zen, txerri bat basa txerri.
  
  
  
  Ondoren jokatu dugu joko honetan suaren aurrean; gau mendietan dira bitterly hotza eta hezea. Buruz hitz egin dugu, gure hurrengo urratsa. Esan nien nik ez dut nahi edozein eraso, ez liskarrak, bada, ez nintzen haiekin.
  
  
  
  "Ez da hori, ez dut konfiantza zure gaitasunak." Esan nion. "Gauza da, I izan ez denean betetzen dugu duzu. "Dut, ziur egon behar da benetan Me."
  
  
  
  Bere igarotako gau gizonak. Bertan izan dira egun luze bat, eta gogor solairuan taberna bat bezala sentitu luma koltxoia.
  
  
  
  
  7.
  
  
  
  
  Goizean, izan zen erabaki nuen bitartean desagertu zen, dute bat egitea litzateke azterketa, gehiago aurkituko alderdien detachments, eta zehaztu ih posizioa denbora itzuli nintzen. Zuen galdetu itzultzeko biltegi Cochabamba, berriz, oraindik ere izan zen hasieran, eta utzi aurretik, eguzkiak dirdira mendietan. Itzulera bidaia uneventful, eta laster izan zen bere bidean La Paz, gidatzeko zahar bat Ford bidez bihurri mountain errepideak.
  
  
  
  By eguerdian, Herr von Schlegel, munizio-saltzaile, izan irristatu hotel oharkabean. Bidali dut bere Nagusien Andreola prezio hori banekien oso handia izan zen, baina horrek ahalbidetuko luke ume-prozesua hasteko haggling eta haggling. Bi-pronged eragiketa harrapatzeko El Garfio hasi du-eta nahiko ongi. Bat edo beste, edo, agian, bien konbinazio bat, I ' ll laster etorri face-to-face batera partizan liderra.
  
  
  
  Bere ale dago Odin en hotel. Geroago, atzera nire gela, eztabaidatu dut nola jarri harremanetan Hawk irratian kontatzeko em zuen outdone berak aukeratuz nire gizonak. Berea, beraz, ukatu egin; Hawk ez onestea alferrikako gizarte lanean.
  
  
  
  Buruz izan zen ohera joan denean bat entzun zuen apal atea erronda. Wilhelmina strapped da azpian bere jaka eta atea ireki. Teresina sat, bere eskuak, bere aldakak, niri begira coldly. Zuen jantzita, bera berde iluna gona, baina oraingoan blusa horia, halaber, behe-ebaki eta estu.
  
  
  
  Eskatzen zuen. "Duzu erabaki saldu zure arma El Garfio?"
  
  
  
  "Etorri", esan nion. "Ez dut ezer erabaki oraindik. Baina egin ahal izango dut."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, motela, alferrak irribarre eta ibili gelan sartu. Ikusi zuen bere gainditu mimmo, arazorik gabe, ondo, eta dena egin, ezin izan zuen trazua bere lerdena ipurdian jo zuen gainditu.
  
  
  
  
  IV.
  
  
  
  
  Teresina eseri eta konpondu me hotz bat begiraleez. Izan dut jantzita bakarrik, galtzak eta jaka bat. Egin zuen bere bi borboiek eta ura eta entregatu bere bat. Bera izan zen, eserita bere hankak lerdena bilduta bere pean, bere gona bota altua, agerian utziz eder curvy kurba bere izterrean.
  
  
  
  "Oso ona," iruzkindu zuen, keinuak, bere beira. Ez zuen mugitu, besterik nodded hitzarmena.
  
  
  
  "Senor von Schlegel," hasi zen, eta berehala izan zen eten.
  
  
  
  "Nick", esan nion. "Gure azken elkarrizketa amaitu, aukera bat lortzeko, elkar hobeto ezagutu, gogoratu?"
  
  
  
  Berotasuna abaildu bere begiak marroi ilun. Nire begiak wandered bere lilura, bere ederra hankak luze, adierazi behatzak hori ospatu beira.
  
  
  
  "Saiatu naiz zurekin harremanetan jartzeko hainbat aldiz atzo... Nick", esan zuen, azpimarratuz nire izena. "Zinen ezerezetik aurki daitezke."
  
  
  
  Azken corkscrew zen nahigabeko.
  
  
  
  "I zen bisitatzen lagun zahar bat bizi Sucre", esan nion. "Me eskatu zuen lo gauean."
  
  
  
  "Bere?" Bere bekain igo. "Ez duzu lagun bat hemen Bolivian?"
  
  
  
  "Bere ezagutu nuen zuen Europan," esan nuen, amaitzen nire edan. Terezina amaitu berea, eta nik bota digu beste edan.
  
  
  
  "Uste dut bidaia merezi izan du", esan zuen tartly. Gogorra izan zen, ez irribarre. Emakume guztiak elkarren antzekoak dira, dute azkar esperientzia jelosia, nahiz eta inolako arrazoirik gabe.
  
  
  
  Da beti hor, ireki azalean.
  
  
  
  "Oso", esan nion. "Baina gero ez zuen tipikoa Boliviako neska. Zuen erdia da alemana, oso bero eta xeratsua."
  
  
  
  "Zer esan nahi du?" Terezina snapped.
  
  
  
  "Esan zidaten Boliviako neskak dira nahiko anemic dena egiten dute," kasualitatez esan zion. "Altitudea, esan dut, odol thins, dauka atzera ondo er ... ... .. grina".
  
  
  
  "Zer zentzugabekeria!" Bere begiak keinuka, eta denbora honetan irribarre egin zuen bere. Erreuma automatikoa zen, eragindako sumindura handiko eskola lizentziatua. Nahiz eta irribarre egin zuen bere, pentsatu zuen berriro honi buruz "nekazari neska."
  
  
  
  Bere haserrea baretu bezain azkar gisa izan da flared, eta ikusi nuen izan zen ikasten me arretaz.
  
  
  
  "Esan duzun hori ikusteko nire erreakzioa, ez duzu?", esan zuen.
  
  
  
  "Ez nuke hori egin", esan nion. Planteatu zuen bere goblet, bere ezpainak, eta nire begirada jaitsi itzuli biluzi, eder kurba bere izterrean. Galdetu nuen zer bitxi hau, azkar-witted neska bezala izango litzateke etorkizunean. Arrazoiren batengatik, ezin nuen imajinatu bere mendietan dabiltzan Duten Guevara, edo El Garfio, edo dena delakoa izan zen. Hala eta guztiz ere, izan zen hemen bat bezala mezulari du partizan liderra.
  
  
  
  Zuen aldatu, eta bere bular iragazi bere aurka blusa. Nire lasaigarria jaka jaitsi ireki eta ikusi zuen bere begirada behera nire biluzi bularrean, tanned bezala, bere oliba-azala, muskuluak taut eta gogorra.
  
  
  
  Erabaki nuen bere bultza eta ikusi zer gertatu zen. Ez ziren gauzak bere hotel ikasi ahal izan zuen, eta emakume trash falta baino zerbait gehiago ee Suediar. Behar bezala piztu bultzatuta, nahia gailurra, estasia, emakume bat ilun, bat bezala matador arena du, une egia.
  
  
  
  "Zer bada, esan nuen, zuk Nagusien Andreola egin ninduen, oso tentagarria eskaintza?" Esan nuen, eserita, bere ondoan.
  
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Hori da espero."
  
  
  
  "Zer bada, esango dut, bere ahal izan dut konbentzitu saldu El Garfio?" Nah sakatzen bere behera. "Baina behar izan dut konbentzitu baino zerbait gehiago dirua."
  
  
  
  "Zergatik nahi duzu saldu El Garfio bada gobernuaren eskaintzen da, beraz, erakargarria?" galdetu zuen. "Norbait duzun bezala, dirua ez da dena."
  
  
  
  Bere, Hey chuckled. "Eta neskak dira neska", esan nion.
  
  
  
  "Ari zaren beldur hori Boliviako gobernuak egingo honi buruz jakiteko", esan zuen, jaramonik azken iruzkina.
  
  
  
  "Ez, esan nion. "Uste dut El Garfio beharrak nire ondasunak baino gehiago gobernuak. Bat izango litzateke behin-betiko erosleak gehiago, berriz, gobernuak erosi ahal izango ih inguruan iturri asko."
  
  
  
  Ikusi zuen haserrea bere begiak. "Ez duzu nahi da", esan nion. "Zergatik ez? Guztiak egin behar duzun da, saldu zure liderra. Nire arrazoiak ez dira garrantzitsuak."
  
  
  
  "Arrazoi beti dira garrantzitsuak," ihardetsi zuen.
  
  
  
  "Nire arma, El Garfio benetan egin iraultza bat", esan nion. "Eta asko izan dut, beste armak dira merkean. Prest gaude elkarlanean duzu."
  
  
  
  Bere astiro-astiro, poliki-poliki, ran bere eskua behera bere beso bidez, bere blusa bere sorbalda. Zuen patted bere eskuan. Ez zuen erantzun, baina esan izan dut izan zen borroka.
  
  
  
  "Ezin dut saldu El Garfio-en ego gobernuak", esan nion.
  
  
  
  "Saltzen baduzu El Garfio, ez duzu saltzen inori Bolivia, hitzematen dut hori", esan zuen coldly. Jarraitu zuen igurtzi bere eskua bere palma, poliki-poliki, astiro-astiro.
  
  
  
  "Ez nago ondo", esan nion. "Bada erosten du, ez du axola gainerako digu. Baina behar dut bete El Garfio entrega zehar."
  
  
  
  Zuen snatched bere eskutik urrun, eta begiratu zidan harriturik. "Bete El Garfio?" Zuen arnasestuka... ez dut uste hori egin ahal izango."
  
  
  
  Galdetzen nion. "Zergatik ez?"
  
  
  
  "Hau... hau ezin da egin," zuen stammered. "Ez zuen utzi, beste batzuk bete zion."
  
  
  
  Sortu koa izan zen, eta koa izan begira nah. "Ondoren, aurkitu behar dut beste modu bat lortu El Garfio", esan nion, nabarmen. Zuen harrituta geratu zen ikusteko, bat-bateko beldurra bere begiak, beldurra nahasten haserrea.
  
  
  
  "Zergatik egin duzu hori noiz ari zaren hemen bat antolatu salmenta, hori da, bada, zer ari zara egiten?" esan zuen, ia teila hitzak elkarrekin zirrara.
  
  
  
  "Baina, esan duzu, ezin duzu laguntza me ezagutu El Garfio", esan nion. "Eta hori suposatuz, naiz saldu emu pistola bat."
  
  
  
  "Esan dut, oso zaila izango litzateke", esan zuen gehiago lasai. "Ez dut esan, ezin dut egin. Ados bazaude, saldu dut hurrengo urratsa hartu. Baina, lehenik eta behin jakin behar dut zarela gertatzen saldu emu."
  
  
  
  "Garrantzitsua da hori dut aurre duzu bada aurre egiten dut El Garfio?" Galdetzen nion.
  
  
  
  "Oso", esan zuen, eta ez zen nahastu bat-hitza erantzuna. Galdetu dut zergatik izan zen hain garrantzitsua. Ba El Garfio ere eman hey, zeregin horiek bezala, proba bat? Agian, besterik ez dut behar frogatzeko neure burua, nolabait. Edo agian nahi zuen frogatu bere burua bere kabuz. Guztiak ziur izan dut izan zen, izan zen argi eta garbi, parte hartzeko prest dauden honetan, bada, erabaki dut saldu bere El Garfio.
  
  
  
  Zergatik, pentsatu zuen; da niregan.
  
  
  
  Gogorra izan zen, bere ezagutzeko, eta ezagutzen zuen aukera bakarra izan nuen, izan zen Londresen. Azkar bat egin nuen, altruista erabakia. Maitasuna egiten Terezina bat izango litzateke legezko jarduera nire parte-lerro betebeharra. Bere, chuckled zuen berak, ezagutzen dut Hawke hau nahi izango arrazoibide. Egia esan, ilun-eyed, arraro, hauskorra izaki nire ondoan eserita izan liluratu harrizko estatua, eta berea izan zen, urrun da. Zuen desplazatzen engranajeak.
  
  
  
  "Esadazu zeure burua, Teresina", esan nion, jarri nire eskuan bere satinatuak ile beltza. "Nola ez, hala nola cute neska bat sartu alderdien unitatea?"
  
  
  
  Irribarre egin zuen, eta begiratu zidan. "Nola izan daiteke, hala nola, gizon eder bat bihurtu da bat, hala nola, unprincipled munizioak saltzaileak?" ihardetsi zuen.
  
  
  
  Konturatu nintzen berriro ere, hori izan zen oso argia.
  
  
  
  "Galdetu nion lehen", esan nion.
  
  
  
  Zuen jaso bere bizkar. "Ez dago ezer zirraragarria buruzko nire istorioa. Zuen baserri batean jaio zen mendietan. Besteek bezala, izan zen pobrea baserria da, eta inguruan jende bezala, nire pertsona El Garfio kontratazio bere jarraitzaileek. Horiek nekazari zaindu animaliak, lantzen lurzorua, eta, batzuetan, bildu coca hostoak ."
  
  
  
  Mantendu zuen bere aurpegia expressionless bezala ikusi zuen bere sip bere edaria. Bada, horiek eskuetan inoiz baserri batean lan egin zuen, zuen litzaidake jateko prest haystack bat. Nire abisuen sistema hasi zen gogaikarria behin eta berriz.
  
  
  
  "Zer dira zure baserriko animaliak?" Galdetzen nion.
  
  
  
  "Ardi", esan zuen, eta gehitu azkar,"ahuntzak eta txerriak, gehiegi."
  
  
  
  Galdetzen nion. "Zer egin duzu elikatzeko ih hemen Bolivian?"
  
  
  
  "Oh, ohiko", esan zuen. "Besterik ez duzu atsegin ih elikatzeko nonbait."
  
  
  
  Polita saiatu, panpina, pentsatu nuen, goibel, baina ez da nahikoa. Bat izan zen, leuna dodge, baina baserriko neska bat esango luke, ez bakarrik zer nolako elikatzeko, baina, halaber, zenbat ego betiko. Baina hitz egin dugu, gordetzen zituen bere begiak Nah, dezazun sentimendua sentitu zuen bera adierazteko bakarrik berak. Orain sortu zen, bere bere jaka ireki eta cupped bere kokotsa eskuan.
  
  
  
  "Nik uste duzu gustatu zion, oso, Teresina", esan nion, "ez banu izan, beraz,' unprincipled.'
  
  
  
  Bere begiak glowed ilun batekin sua. "Oraindik oso gizon erakargarria," onartu zuen.
  
  
  
  "Eta zuk dira gehiegi beteta idealista pentsamenduak", esan nion. "Baina ezin dut ahaztu duzu egin haiei buruz, gutxienez pixka bat."
  
  
  
  "Ezin duzu?" esan zuen, eta ez zen bat unspoken hitza bere begiak: saiatu da.
  
  
  
  Atxikia zuen behera, eta musu eman zion, poliki-poliki hasieran, ondoren, bere ezpainak sakatzen bere. Nire hizkuntza slid baino gehiago bere ezpainak parted eta bere ahoan sartu. Saiatu zuen bultza me urrun, baina ez dut bere ospatu oso ongi. Sakatzen zuen bere biluzi bularrean bere aurka taut bular arte, azkenik, bota zuen kanpoan.
  
  
  
  "Ez", esan zuen. "Ez, ez dut egiten."
  
  
  
  "Terezina, zer egiten ari zaren, nekazari bat?", esan nuen, jarriz nire eskua bere lepoan. Bat izan zen, nahita kolpe txikia. "Inoiz ez dut ezagutzen baserriko neska bat nor ez zuen sinesten natural gauza guztietan."
  
  
  
  Zuen bere musu berriro, gogorragoa denbora honetan, utziz bere hizkuntza play bere ahoa, berriz, berea ongi ospatu du bere burua. Saiatu zen aurre egiteko, baina bere eskuetan izan ziren, indarge, eta bere ahoa irekita erantzun bere nahia. Bere eskuetan izan ziren nire bularrean orain, estutuz eta unclenching zuen aurka borrokatu bere nahia. Litzaidake zuen maite zoragarri hau neska, baina litzaidake zuen ospatu atzera, zehaztuko erabili trikimailu guztietan, ahalik eta ekarri bere irakite-puntua non ireki nahia litzateke miaketan kanpoan guztiak asmo eta neurriak.
  
  
  
  Bota zuen atzera, eta sakatzen bere aurpegia, bere bularrean. "Izan da denbora luze bat duzu geroztik izan dut bat ferret gizon batekin", esan nion, begira, bere aurpegia, eta hori ez zen nahiko iluna. Ezin izan zuen sentitzen gosea bere.
  
  
  
  "Zergatik esan duzu hori?" da flared sortu zuen, eta bazekien litzaidake zuen hit eskubidea helburuan.
  
  
  
  "Esan dit oker nago", esan nion.
  
  
  
  "Ni... ez dut amore eman erraz," esan zuen markagailuarekin. "Agian, berea da oso hautakorra."
  
  
  
  "Eta, seguruenik, okerreko arrazoiak direla-eta," esan zuen bere, bere behartuz itzuli sofa bat gogorra, ia zakar eskutik. Ez zuen bere denbora eman erantzun zuen slid bere eskua behera pin, ireki lepoa bere blusa eta bilduta bat bere inguruan bularrak. Aldi berean, bere ahoa zen sakatzen bere aurka, cajoling bere ezpainak bere hizkuntza. Bota zuen bere biguna bular kontra, estu blusa, eta zuen arnasestuka. Bere eskuak nire lepoan estutu kontrolik gabe.
  
  
  
  "Ez, ez," zuen arnasten, bere bular erantzun nire ukitu, biguna bere aholkuak altxatzen irrikaz aurrea hartzeko. Bere thumb astiro-astiro igurtzi bere nipples, eta Terezina egin txiki soinuak protesta hori ez zuen inolako zentzurik. Bere begiak itxita eta adierazi nipples, bere feverish eskuak nire lepoan, bere bizitza lanpetuta-boto benetako erreuma.
  
  
  
  Azkar batekin korritu bere eskua, off hartu zuen bere blusa eta bota zuen bere burua baino gehiago. Begiak ireki zuen, eta ikusi zuen nahasketa bat desira eta beldurra. Beldurra larritu bere, bakarrik utziz nahia gisa atxikia zuen behera, eta hartu zuen bere bularra, bere ahoa, bere hizkuntza bektorizatu biguna punta.
  
  
  
  Terezina garrasika plazer. Zuen writhed eta oihuka, eta berriro bere ezpainak esan, gauza bat eta bere gorputza esan beste. Azkenik, gelditu zuen protesta eta aktibatuta me harritzekoa, samurtasuna. Zuen, astiro-astiro, sakatzen nire burua bere bularrean.
  
  
  
  "Maitasuna egin zidan, Nick", esan zuen, begiak itxi.
  
  
  
  Orain zuen hutsez izan zen nire ondoan, gure gorputzak sakatzen elkarrekin. Une batez, zuen cupped nire aurpegia bere eskuetan, eta, ondoren, sakatzen ih atzera bere bularra, bigun, gozo azala bizitza. Ez zen grazia bere mugimenduak eta leuna, leuna gozo nuen bezala laztantzen bere izterrak eta aurkitu bere berotasuna zain, nire ukitu. Berak hasperen egin zuen, eta irribarre bat agertu zen bere aurpegian.
  
  
  
  Zuen laztandu bere barru-barruan izatea, entzuten gozotasuna bere pleading ahotsa, behaketa delikatua, delikatua mugimenduak, bere eskuak, bere eskuak. Bada Terezina zen nekazari bat neska, ez zen gutako edozein bezala, edozein baserritar neska litzaidake zuen inoiz ezagutzen. Une honetan nahia, zuen bat izan zen, leuna izaki, neska bat eta haren guztietan, keinu eta mugimendu hitz egin zuen, ez baserri, baina fintasun eta kultura. Baina noiz altxatu zuen bere hankak niretzat, zuen alde batera jarri horiek kalkulatzen behaketa eta erabat murgilduta bere burua, bere gorputza plazer.
  
  
  
  Hema bagenu Terezina, bere, banekien lehenago edo geroago nuke jakin. Baina oraintxe bertan, zuen, izan zen bat maitekorra, sutsua, bizia neska besterik ez zen zain, zer izan dut hey, ekarri, eskaini nahi me nire altxorrak. Bezala mugitu zuen bere barruan, Teresina da pazientziarik hasperen hazi ozenago, eta, jada, arte bat ikaratzen oso sakonean, bere arima, bera etorri zitzaidan, eta une batzuk ginen etzanda elkarrekin mundu sentsual gogobetetasuna.
  
  
  
  Gauza nuke pentsatu uholdeak etorri atzera me, ondoren, bero lovemaking gero. Baina une passion, Terezina agerian baino gehiago, besterik gabe, bere gorputza. Bera izan zen, sutsua, energetikoa, baina ez zen bat fintasun bere, berezkoa samurtasuna. Andre bat egiten maitasuna ezberdinean baino puta bat. Ez zen ezer behera-to-lurra buruz Theresina zen tipikoa zuen neska alegia. Konbentzitu zuen; ez zuen nekazari bat neska edo bat sinple herriko neska. Ez nekien zer bere jokoa izan zen, hori bakarrik izan zen faltsuak.
  
  
  
  Ondoren, ez nintzen harritu denean bere eskua laztandu nire masail eta esan zuen, bere ahots tindaturik zure tristura: "zoragarria Zara," esan zuen. "Nahi nuke gurekin lo egin, hau bezala, eta ahaztu munduko gainerako."
  
  
  
  Zuen cupped biguna bere bularreko eskuan, eta sakatzen zuen bere palmondo aurka nirea. "Ez dakit zer esan nahi duzun", esan nion. "Hori izango litzateke polita, ez da?"
  
  
  
  Zuen lurperatuta bere burua crook nire sorbalda eta astiro-astiro ran bere eskua gora eta behera nire gorputza. Bera izan zen, etzanda lasai me ondoan, mugitzen bere eskua noizean behin, bere hasieratik partzialki atseden nire sabelean. Baina ezin da ahaztu mundu, us, niretzat, guretzat nah, eta, azkenik, zuen propped bere burua sortu on bat ukondoa eta modestly bota blusa horia baino gehiago bere biluzi bularrean. Begiratu me at She soberly.
  
  
  
  "Are you gertatzen saldu El Garfio orain?" galdetu zuen.
  
  
  
  "Soinua atsegin duzu litzaidake sentitzen nuen," esan nuen, harrituta.
  
  
  
  "Hori ergelak gauza esan," esan zuen azkar. "Besterik ez dut jakin nahi ahotsa eta dena, orain duzula got zer hartzen du."
  
  
  
  Ez zen begi-bistakoa gorrotorik bere ahotsa. Baina ez nuke damned bada, ezin dut irudikatu zergatik. Bat izan zen, bitxi txiki plater.
  
  
  
  "Agian, gustatuko litzaidake gehiago," esan nuen kasualitatez.
  
  
  
  Bere begiak begiratu atzera me at, eta ikusi nuen haserrea tindaturik tristura sakona.
  
  
  
  "Ziur nago izango duzu", esan zuen. "Pena bat da, nahi duzun okerreko arrazoiak direla."
  
  
  
  Harrapatu zuen, eta bere bota bere zion. "Nahia da arrazoi bat bera ere", esan nion. "Ez duzu gustuko? Agian egin ahal izango dut hobeto."
  
  
  
  Zuen laztandu bere biguna, bular osoa berriro. Berehala, bere hankak ziren sakatzen nire aurka, eta zuen writhed eta moaned, borrokan bere burua.
  
  
  
  "Stop!" zuen arnasestuka. "Gelditu da... mesedez. Ados, gustuko dut... gehiegi." Bota zuen kanpoan. "Sentitzen dut izan da gertatuko arrazoiengatik egin."
  
  
  
  "Gertatu delako bilatzen dugu desberdin bat beste", esan nion.
  
  
  
  "Bai, baina baziren beste arrazoi," erantzun zuen, lurperatzen bere aurpegia nire bularrean, zuen bitxi bat, tristura bere ahotsa. "Hau da, oso txarra beste arrazoi. Bada, ez zen hori, izan litzateke osoena nire bizitzako esperientzia."
  
  
  
  Bere bazekien zuen mistletoe ekarri bere hotel ee zati gisa salmenta prezioa El Garfio. Ez zuen ulertzen zer bere hotel egiten ari zen egin da ezaguna, bere buruz, hori izan zen, orain agerian utziz, berriz ere. Sentsibilitatea zuen bistaratzen ez zen bateragarria bere nekazari atzeko planoan. Gero eta gehiago, hasi zen pentsatzen zuen bat izan zen, ondo hezi, altruista iraultzailea, agian, goi-mailako defector, ziurrenik esportatzen Bolivia, nahi Che Guevara. Hori izan zen gizon bat handia worldly fintasuna; ziurrenik zuen arrazoitua izango litzateke izaera ego bidaltzeko bere off gisa sinple bat nekazari neska. Bere ikusi nuen bezala jarri zuen gainerako bere arropa, eta banekien gauza bat: edozein dela arrazoia maskarada, nah zen polita begiratzen dute eta.
  
  
  
  Atean, zuen aktibatuta me. "Itzuliko naiz bihar. Agian, izango duzu egin zeure erabakia."
  
  
  
  "Antolatu zion erantzuteko El Garfio, eta gero ikusiko dugu", esan nion. "Egun batzuk behar duzu. Utzi behar dut berriro bihar. Give me leku bat non dut harremanetan jarri ahal izango duzu denean lortu dut."
  
  
  
  "Ez." Bere burua astindu zuen. "Ezinezkoa da. Dut atzera egingo."
  
  
  
  Utzi zuen, eta saint aktibatuta off eta luzatu ohe gainean. Zer esan zuen, oso egia: egoera desberdinak, egoera desberdinak, zer izango litzateke gertatu izan litzateke benetan osoa ...
  
  
  
  
  8.
  
  
  
  
  Bat izan zen, gris egunsentian, eta izango litzateke egun grisa ikusi bere. Eder hau Boliviako euria, chilceo, shell, zuen izan zen bultzatutako itzuli Cochabamba batean tratu zaharra Ford eta helikoptero bultzatuta atera biltegia.
  
  
  
  Berea hartu arretaz begiratu inguruan hartu aurretik off, eta une bat geroago berea zen segurtasunez airean, ezerk bidean mendiak. Denbora honetan, ez nuen aurkitzeko arazoak laranja canister eta txiki-txiki kentzeagatik. Hartu nuen, helikoptero eta presaka behera estu bidea ostatuan.
  
  
  
  Noiz heldu zen kabinako, Manuel urratsez urrats, bere carbine prest. Noiz ikusi zuen bere izan zen, apaldu zuen pistola.
  
  
  
  "Egunon, Nick,", esan zuen. "Ez nintzen ziur izan duzu lehen." Inork ez du, bestela, onartuta ego, eta horrek harritu nau.
  
  
  
  "Zaude bakarrik?" Galdetzen nion.
  
  
  
  "Badira beste etxola,", esan zuen. "Ez da txarra goizean. Cesare, Eduardo, Olo eta Luis dira guztiak, gaixoa. Egin dugu batzuk yuki bart, eta, agian, ez zen ongi prestatuak nahikoa delako handi bat dute gaixotasun gaur egun. Bakarrik Antonio eta berarekin ihes egin du."
  
  
  
  Atzera jiratu zuen tapera, eta nik jarraitu zion. Barruan, aurkitu zuen, horiek guztiak zutik eta fusilak marrazten, begira gaunt eta sallow.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Zer egiten ari zara?"
  
  
  
  "Etorri zara. Joan beharko dugu zurekin, " Olo erantzun zion.
  
  
  
  "Zentzugabekeria", esan nion. "Itzuliko naiz berriro."
  
  
  
  "Ez", esan zuen. "Ez gara nahiko osasuntsu orain. Gainera, hil partizan egingo hobeto sentitzen gurekin." Ikusi zuen ausardia, bere ego begiak.
  
  
  
  "Nabaritu dugu beste txiki zuzen hori Guevara izan," Olo jarraitu, ego-fonetiker Stahl urduritzen. "Talde hau gastatzen bere denbora raiding gondolak hori pasatzen arroila, errepide, hiru aldiz aste bat."
  
  
  
  Bere, bazekien gondola bat da Boliviako idiom adibidez, autobus txiki bat. "Hartu dute dirua bidaiariak, baina hori baino gehiago, horiek raid zabaldu buruzko zurrumurruak iht. Da harritzen nekazarien eta errazago kontratatu pertsona bastardo."
  
  
  
  "Albiste bidaiatzen azkar mendi hauek," Louis interjected. "Zurrumurruak gure raid dagoeneko zabaldu. Entzun dugu hori partizan liderra da, amorruz."
  
  
  
  "Sartu dugu herri bat, bi kilometrora," Cesare azaldu. "Joan ginen scout eta agian aurkituko chaco batzuk janariak eta choklo. Emakumea esan zigun ez ziren zurrumurru baten arteko borroka bi alderdien unitateak."
  
  
  
  Berea izan zen, barrez. "Ondo da", esan nion. "Aurkitu zenuen ezer chaco?" On lur chaco, hazi dira barazkiak eta opari bat egin. "Jocos" bat izan zen gozoak neguan squash, eta "choclos" izan zen, artoa cob.
  
  
  
  "Aurkitu dugu, bai," Olo esan zuen. "Baina orain dugu eraso hori koadrila raiding gondolak, ez dugu? Bat izan zuten camp buruz, eguneko bidaia kanpoan, baina ezin izan dute mugitu izan da."
  
  
  
  "Ondoren, ez dugu begiratu ih", esan nion. "Hartuko dugu adibide bat historia American West." Ikusi zuen ih begiak argi, gora adi-adi. "Esan duzu, dira raiding gondolak behera joan haitzartea. Dugu tira baino gehiago horiek noiz gelditu dira hurrengo gondola. Hau izango da, hiltzeko bi hegazti bat harri. Ezin izango dira prest eraso bat, eta bidaiariak izango da ziur jendeak esaten buruzko gure kontraeraso."
  
  
  
  "Magnifico!" Olo exclaimed, zabala grina zabaltzeko zehar bere zakarra aurpegia. "Joan beharko dugu!"
  
  
  
  Dute entregatu me bat bota-up poncho hori izan daiteke gisa erabiltzen lo poltsa bat, eta abiatu ginen. Dugu ziren buru Luis arte Sergei ematen hasi zen modu iluntasuna. Noiz gaua egin gidatzeko oso motela eta zaila, gelditu gara.
  
  
  
  "Ari gara, eta ia ez dago," Luis esan zuen. "Laño zehar txiki bat ridge aurretik." Kanpora bota zuen chankaku, boletus gozokiak energia osoa, eta, gozo natural. Da epela izan zen, eta guk bilduta gure ponchos gure inguruan, dezazun argia euri lull gurekin lo egin.
  
  
  
  
  9.
  
  
  
  
  Ez zen eguzkia goizean, baina tenperatura aldaketa ez zen nahikoa esnatu gaitu.
  
  
  
  Louis zen eskuineko. Besterik haratago txiki bat ridge, etorri gara ertzean bide hori ekarri bidez amildegi. Dugu ziren hunched gehiagoko zuhaixka errepideko arabera.
  
  
  
  "The aldekoek egingo topo bidean," Olo esan zuen. "Ikusi izan dugu horiek, eta ez dute gauza bera aldi bakoitzean."
  
  
  
  "Nola laster izango gondola iristen?" Galdetzen nion.
  
  
  
  Olo chuckled softly. "Aldi bakoitzean gidari sentitzen gogoa gidatzeko, eta autobusa gidatzeko,", esan zuen.
  
  
  
  Berea zen bizitzera bat, seguru asko, luze itxaron, bat poncho azpian me bustita lurrean. Ez dugu ezer esan, delako errepidean bidez amildegi bat ikusi genuen apal mugimendua zuhaixka, horrek esan nahi du aldekoek iritsi zuen. Sentitu dut, cramped, eta izan zen hainbat ordu geroago noiz entzun nuen apal soinua motor bat chugging, hein handi batean. Azkenik, autobus bat agertu zen, poliki-poliki mugitzen zehar amildegi.
  
  
  
  Bat izan zen, vintage eskola autobus bat izan altu teilatua rack gainean eraiki da, orain kargatu poltsak, maletak eta motxilak. Hurbildu zen gurekin, mugitzen, poliki-poliki aurrera gisa aldekoek errepidean zehar jo. Bi gizon horien inguruan agortu aurrean autobus, tiro at gidari, nor berehala gelditu. Beste batzuk - buruz seigarren guztiak lerrokatuta, seinalatuz beren fusilak at izututa bidaiari.
  
  
  
  Bidaiari hasi zen oinez pneumatikoen fitxategi bakar batean, beren eskuak airean. Begiratu zuen Olo eta nodded. Aldekoek ziren zutik hurrengo autobusa, bultzaka bidaiari fusilak irteera aldera. Ziren harrapakin erraza nire ona shooters. Denok egin behar izan zen tiro arretaz, beraz, ez hiltzeko bidaiari.
  
  
  
  Bere carbine planteatu zen, zuzenduta, eta tiro. Beste batzuk ziren tiro ia bezalako gizon me atzean. The aldekoek bezala jaitsi zen goi-mailako soldadu nor ziren hit bat haserre seme-alabak. Ran dugu irekita sartu. Bidaiari han zegoen, bi aldiz ikaratu. Noiz dugu herded ih back on the bus, oraindik ere ez dakit zer gertatu ih da kaltetutako begiak.
  
  
  
  "El Garfio da jerk bat," esan zuen gidari gisa, beste batzuk entzuten. "Joan atzera zure herri eta kontatu duzun ikusi ego pertsona hil ari. Kontatu zuen hori izango da ehizatu horiek, nor gelditu egingo da, horiek lapurretak eta hilketak behin eta guztientzat. Denek esan batu hura da heriotza zenbait."
  
  
  
  Ikusi dugu gondola chug batera, poliki-poliki, eta, ondoren, atzera hasi ginen. Gure topaketek aldekoek, zortea izan dugu, beraz, orain arte izan zen, nahiz eta zorte hori beti dator, kontuz ibili plangintza eta esperientziadun borrokalariak. Banekien hori ez da beti horrela izan, eta neure burua aurkitu dut pentsatzen, ondoren, izan nahi dugu, arazo handiak.
  
  
  
  Noiz iritsi gara etxola, iluna izan zen. Olo eta beste paziente zirudien tolesteko prest. Izan dute gainditu beren gaitasun fisikoak, eta orain ih gainditu zen nekea.
  
  
  
  Eskuak astindu zuen denek batera eta itzuli konpentsazio helikoptero, bere bidea egiteko bakarrik ilun batean baso. Zorionez, bidea izan zen, nahiko argi eta garbi markatuta, eta lortu nuen lo nen.
  
  
  
  Euria, azkenik, gelditu gisa hartu off Cochabamba. Berea iritsi ez dago gaueko hildako goizean goiz, eta, besterik gabe, egunsenti aurretik berea gidatzen zaharra Ford sartu La Paz. Hotel gela, zuen stripped off bere arropa zikina, dutxa azkar bat hartu, eta jaitsi atzera ohera sartu bezala Nikolai von Schlegel, bat besoak dealer.
  
  
  
  
  10.
  
  
  
  
  Zorionez, naiz ona autokarabana, eta nire healing eskumenak onak dira. Esan dut, zorionez, bere, delako nire telefono deitu erdian goizean esan bere Senorita Yolanda Demas joan zen goian. Dut nire hortzak eskuilatzea eta bota nire prakak zuen postuan. Dut, beraz, atea ireki, jantzita bakarrik galtzak, eta ikusi interes nola izan zen, niri begira. Zuen jantzita, bere alpaka armarria berriro, baina azpian sinple bat zen borgoña soineko bat kremailera aurrean. Are gehiago, zertxobait labur irudikatu zen lagundu leuna luzera line, eta bere bular egokitzeko snugly aurka simple bodice hori nabaritu bere. Baina, batez ere, izan zen jakitun bere osoa, sentsual ezpainak eta smoldering begiak adierazi barruko sumendia.
  
  
  
  Bere ezpainak pouted batean annoyance.
  
  
  
  "Izan nuen espero duzu me deitu," esan zuen, tossing bere armarria aulki batean. "Batez ere, ondoren, zer buruz hitz egin dugu azken aldiz izan dut hemen."
  
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Esan nahi duzu gozatzeko beste lagun bat? Ez dut ahaztu. Lanpetuta nengoen."
  
  
  
  "Ez duzu beste eskaintza?" galdetu zuen. "Esan zenidan litzaidake duzu eman dit aukera bat eskaintzen dizugu zerbait hobea."
  
  
  
  Orain, irribarrez baitarako, pentsatu zuen Teresina. Pozik nuke izan, hau ematen curvy izaki aurrean lortzeko aukera hobea.
  
  
  
  "Oraindik oso iraunkorrak, Yolanda", esan nion teasingly. "Egia esan, besterik ez duzu esnatu zidan. Atzo, bere bankuaren prentsa joan zen ohera, oso berandu, lan-out."
  
  
  
  "Irakasten dute izan digu iraunkorrak San Angela en Academy", esan zuen, eta ran bere hizkuntza baino gehiago bere ezpainak. Dute madarikatua ondo ez irakasteko San Angel, pentsatu nuen, bere behaketa.
  
  
  
  "Nik jaso interesgarri batzuk eskaintzen ditu", esan nion.
  
  
  
  Etorri zen, eta koa izan da nire aurrean, jarriz bere eskuak nire bularrean. Ziren beroa nire azala biluzi. "I eskaini ahal izango duzu, diru kopuru bera eta beste zerbait", esan zuen, niri begira, eta, orain, bere smoldering begiak pizten.
  
  
  
  "Frogatu da", esan nion.
  
  
  
  Iritsi zuen, eta jarri zuen bere besoa nire lepoan. Zuen musu eman zidan, baina ospatu atzera. Bere kremailera bota, dio bere modu guztiak behera. Zapaldu zuen atzera gisa soineko jaitsi ireki zuen, eta harrituta geratu zen hori ikusteko ez zen bra bat jantzita, besterik gabe, pare bat arrosa bikinia beheko. Bere bular ziren ederrez, zutik ireki, itsastea sortu, zapaltzen ari underside bere nipples, bat sortzeko biribildu, planteatu line.
  
  
  
  Zuen me at stared, bere arnasketa bizkorragoa, bere begiak ilunduz itzeleko. Bere aita, poliki-poliki altxatu soineko bere sorbalda eta utzi erori da. Nire eskuak slid behera bere eder sorbaldak bere bularrak. Zuen sakatzen nire esku, eta haiek sakatzen bere burua nire aurka, bere ahoa ireki, bere hizkuntza bat bezala, baden suge darting eta ateratzen.
  
  
  
  Zuen erauzi ireki nire prakak arte nintzen biluzik bere aurrean, eta, ondoren, bota behera nire bikinia beheko. Zuen eraso zidan berriro, eta ikusi nuen ia savage saint bere begiak, balitz bezala izan zen, parte hartzen duten lehiaketa bat. Oldarkorra izan zen, savage, ia bortitza. Zuen snuggled sortu zidan bezala, bere jaso dut, eta egindako bere logelak sartu.
  
  
  
  Ohe gainean, besarkatu zuen me at oihuak plazer, bihurrituz inguruan nire besoak arakatzeko nire gorputza, bere eskuak eta ezpainak. Ondoren, jaitsi zuen me gainean, bere enborra bihurrituz eta thrusting bezala ibili zuen, moaning eta gasping batean sexu zioten. Zuen harrapatu sortu zen bere pasioa, eta datorren bere agresibitatea, zuzentzeko bere apur bat zuen oihuka beroa nahia.
  
  
  
  "Gehiago, neurrira," arnasten zuen. "Gehiago, gehiago. Indartsuagoa izango da... orain." Harsher nire laztanak, gehiago erantzun zuen basa-araldiko, datorren ih bere krudelkeria. Cool, harroa fatxada pixka bat. Bat izan zen mare ehiza, tiro up bat lortzeko nahia stallion, trikimailuak erabiliz eta hizkuntza bat dela inork ez zuen inoiz ikasi San Angela da Akademia.
  
  
  
  Nah hondoratu bere sartu, eta bota zuen bere enborra bat sortu spasm frenzied estasia, moaning eta cursing. Bat-batean konturatu nintzen hori izan zen, nekazari bat neska-simple, basa, animalia da. Noiz etorri zen, bere laburrean hankak estutu inguruan nire gerrian bat bezala, vise, eta bere leuna, txandan oilarra igo bat bezala pistoi abiadura handian.
  
  
  
  Bezala Teresina, Yolanda une bat izan egia, une denean grina egiten ego asmoa. The domineering, duin heiress lata meategiak izan zen primitibo lurra wench. Bi emakume ziren, fake-ak, gisa posatzen, hala nola, hema ez ziren. Zergatik, galdetu dut, izan dut ondoan etzanda Yolanda, miresten horiek ederrez bular? Bere curvy gorputza zen oso harrigarriak, eta ezerk rapids eta basa-haize zirraragarria. Zergatik bikoitza maskarada. Behar zuen onartu bere.
  
  
  
  Gainbegiratu zuen Yolanda jaiki, sartu egongela, eta itzuli bere soineko.
  
  
  
  "Pozik?" esan zuen bezala, belaunikatu behera me ondoan sakatu bere bularrak nire bularraren kontra. Mugitu zuen gora eta ezabatzen horiek nire aurpegia baino gehiago. Denean zuen behera etorri zen eta gelditu, ez dut ikusi nahi zuen berriro hasteko. Baina ez dut eman da. Bat izan nuen bitxi bikoitza play eta uste izan nuen bidez. Ez nuen ikusi nahi, bere estaltzeko horiek luscious bularrak, baina besterik ez zuen atxikia atzera eta begiratu bere soineko.
  
  
  
  "Ondo da?" "Zer da?" eskatzen zuen, eta haughtiness itzuli. "Lortu dut pistola?"
  
  
  
  "Itxaron behar dut gobernuak azken proposamena, "Sl gelditu bere." Noiz daukat, dut deitu eta eztabaidatzeko aukera izango dugu berriro."
  
  
  
  "Hau da, eztabaida bera dugu, izan besterik ez?" galdetu zuen, niri begira azpian pixka tapa.
  
  
  
  "Bera da", esan nion, irribarrez. "Ziur nago guztiak behar dut apur bat gehiago konbentzitzen me laguntzeko erabakia. Bide batez, besterik gabe, nire records, non, hau da, tin nirea zurea?"
  
  
  
  Eteteko zen ia imperceptible, baina ez dut harrapatu. "East El Puente", esan zuen arinki. "Arteko Piraeus eta Grande, bailara txiki batean."
  
  
  
  Zuen nodded, jarri bere prakak, eta ibili, bere atea. Berak eman zidan nolako musu ahal izango duzu, ez ahaztu, eta ikusi nuen bere oinez behera aretoan, arreta oso kontuz ibili shaggy, ikasi keinuak.
  
  
  
  Zuen atea itxi eta bere burua bota edari bat. Terezina eta Yolanda. Biek egiten saiatu me begiratu salmenta bat bezalakoa. Amaitu zuen bere edan eta barre egin.
  
  
  
  
  11.
  
  
  
  
  Erabaki nuen jaiki goizean goiz. Eguzkiak dirdira distiratsua eta epela aldaketa bat bezala gidatzen zuen zaharra Ford behera errepidea Cochabamba.
  
  
  
  Erabili helikoptero bat eguneko une honetan izango litzateke arriskutsua esposizio eta hondamendia, beraz, zuen bitartez gidatzen Cochabamba, batera mimmo errepide zaharra biltegi eta urrutiko mendiak.
  
  
  
  Bere gidatzeko zen bat inguruan estu mountain errepideak markatu on 30-oinez Puya raimondii, munduko garaiena belarra eta erlatiboa gizateriaren Andeetan, noiz ikusi zuen abandonatu egitekoa. Gidatzen zuen sartu patioan, out bidez autoak, eta sartu cool iluntasuna etxe zaharrak.
  
  
  
  Gehienak eraikin nagusia eta santutegia izan ziren egoera onean. Zuen markatutako leku hau, bere gogoan eta txiki mapa hori Nessus egin zuen hura. Ezin da izan erosoa topagune edo mugarri mendietan.
  
  
  
  Gutxi Ford motor hasi tentsio eta chug bezala igo da handiagoa, non aire zen mehe. Joan jeitsiera, aurkitu dut Pirai Ibaia, eta, ondoren, Canal Ibaia. Aztertu dut lehen mendebaldean, ondoren, ekialdean. Ez nuen ezer aurkitu duten bezala begiratu lata bat nirea.
  
  
  
  Izan sakon, zeharkatu nuen gainean dagoen zubi txiki baten Grand eta aztertu beste aldean. Ez zen ezer, baina trinko desertuan, eta atzera jiratu zuen. Berea, izan zen zer zen ustezko herri bat, baina errealitate bat izan zen kluster eraikin zaharrak aurka leaning beste bakoitzean elkarrekiko laguntza, mordo bat bezala mozkorti. Emakume bat zen, bultzaka, bi ahuntz zehar bakar bat kalean makila luze bat. Geroztik nah izan sustraiak han, zuen gelditu eta oihu egin zuen.
  
  
  
  Zuen entzun nire corkscrew batean lata nirea, niri begira adi-adi txiki ilun, begiak hain azpian ezkutatuta tolesturak azala zimur hori izan zen, ozta-ozta nabaritzen. Inflexio inguruan, deitu zuen out Odin etxe inguruan. Bat grizzled zaharra vaquero agertu, jantzita barne bat bere bizkar gainean, eta tratu bat lasto sombrero bere burua. Zuen gainean ibili, autoa eta atxikia aurkako atea.
  
  
  
  "Duzu galdu egiten dira, senor,", esan zuen. "Ez da nirea hemen."
  
  
  
  Galdetzen nion. "Ziur zaude?""Bilatzen ari naiz, bere lata nirea."
  
  
  
  "Garbi lata nirea", esan zuen. "Ezer ez duten bezala."
  
  
  
  Berea izan zen, insistent. "Agian, beste bailara inguruko?"
  
  
  
  "Ez daude meatzeak hemen", esan zuen, bere burua astinduz. Emakume sortu zion, eta bere burua astindu, gehiegi. "Agian, bi, hiru ehun mila bat rampart." Zuen shrugged. "Ez hemen."
  
  
  
  ih bere eskertu eta bultzatu zaharra autoa itzuli Cochabamba. Ez nintzen benetan harritu, baina behar dut begiratu Yolanda-ren istorioa. Neurrira, berak izan ezik, berresten araua. Zuen litzaidake bota dozenaka batxilergoko lizentziatuak egiteko hypersexuality.
  
  
  
  Vague susmo hasi zen osatzen atzera nire buruan. Bere, erabaki hori izan zen denbora jarduteko. Inoiz ez dut gustuko izatea jokatu inguruan salmenta bat bezalakoa da, inoiz ez. Eder, sexy ladies zentzu honetan ez zapaltzeko inork baino gehiago.
  
  
  
  Gidatzen zuen kanpoaldean Cochabamba eta aparkatuta zuhaitz azpian. Cochabamba ez zen nahikoa handi arrotz bat zintzilikatzeko inguruan egun osoan gabe arousing interes zen, beraz, oro har, saihestu udalak. Geratu zen autoa, txandaka lokarturik eta behaketa nekazariak atzetik beren batzuk txerriak eta trumps merkaturatzeko. Nintzen galdetzen dutena esango dute, bada, inoiz ikusi handi bat artaldea txerri on bat Midwestern baserria. Seguruenik egingo dute itxura sinesgogor.
  
  
  
  Eguna iritsi zen azkenik amaiera bat. Atera zuen bidez autoak eta luzatu bere hankak. Itxaronaldia eman dit denbora osoa nire asmoa. Zuen joan zen jakiteko bere faltsuak heiress eta bere faltsuak nekazari neska aldi berean.
  
  
  
  Noiz got ilun, bere aita zerura begiratu. Ia osoa moon zintzilik handi eta borobil. Maite zuen, hau ilargia bezain edozein amateur. Dut ia gauerdira arte itxaron eta, ondoren, joan zen, biltegi eta lortu helikoptero batek.
  
  
  
  Ilargia zen zurbila, linterna, baina, oraindik ere, linterna bat. Baita slid baxua baino gehiago treetops, zuhaitzak pizten batekin apal dirdira. Geratzen da baxua-etzanda, arriskua izan arren sartu bertan behera gelditzen baten magalean edo ohiz zuhaitz altu. Denbora iritsi naiz konpentsazio, nire begiak izan egokitu ilargiaren. Izan zen harro bere burua noiz gelditu zen txiki-txiki hartan, lurreratzeko zona. Ohikoa den bezala, bota nuen adar batzuk helikoptero eta ran batera bidea tapera.
  
  
  
  Bere hurbilketa etxola zen, eta oso kontuz ibili. Ez nuen espero, eta ez zuen nahi me to get filmatu aurpegia. Noiz izan zen barruan berrogeita hamar oinak, zuen txistu softly eta sakatzen behera lurrean. Banekien sei carbines ziren adierazi nire norabide egokian orain.
  
  
  
  "Olo," deitu zuen emeki. "Da berea... Goitizena".
  
  
  
  Ez zen isiltasuna. Azkenik, ahots bat esan iluntasunean, " Etorri irekita sartu. Mantendu zure eskuak gora."
  
  
  
  Egin nuen. Segundo batzuk geroago, inn-en brau atea ireki eta lanpara bat izan zen barruan.
  
  
  
  "Are you bailout at ordu honetan?" Manuel eskatu. "Zerbait handia izan behar du goialdean, ezta?"
  
  
  
  "Oraindik ez da zerbait garrantzitsua", esan nion bezala sartu nintzen etxola, non Louis zen dagoeneko konfiguratzeko tea pot bat.
  
  
  
  "Nahi dut indarrez jartzailea El Garfio besoan. Ari dira jolasten jokoak nirekin, eta jarri nahi dut hari bat da. Behar dugu, modu bat aurkitu akordio bat heavy kolpe hau El Garfio, edozein dela ere zuen, eta, beraz, bihurtu zuen etsi. Edozein ideia? "
  
  
  
  Bere, horiek ikusi, elkarri begira, eta grinning. Olo atzera bota zuen bere burua, eta neretzat poza. "Modu bat dugu, Senor Nick", esan zuen. "Izan dugu, aurrera begira zure hurrengo bisita. Egia esan, izan dugu galdetzen dugu nola liteke zurekin harremanetan. Dugu aurkitu haitzuloan, non bastardo mantentzen du, bere nagusia hornidura munizioak eta armak."
  
  
  
  "Magnifico!" I exclaimed. "Non da hau aretoan?"
  
  
  
  "Bi egunetan' bidaia hemen, " Olo esan zuen. "Cesare zen bakarrik, scouting mendietan, noiz agertu zuen han. Ondo alaitzen, Senor Nick, baina ezin dugu hartu ego."
  
  
  
  Bi egunetan, pentsatu nuen. Hori esan nahi dut ez litzatekeela La Paz, gutxienez, lau egunez. Ez zen luzeegia susmoa piztu da, baina ez zen nahikoa luzea Terezina eta Yolanda hozka beren iltzeak apur bat. Bere, chuckled.
  
  
  
  "Joan beharko dugu goizean", esan nion, onartuz tea kopa Louis eskaini zidan. "Hori izango da fina."
  
  
  
  
  12.
  
  
  
  ;
  
  
  Ezarri dugu egunsentian periódich lurrean, Louis berriro modu liderra. Gisa xedapen, hartu genuen choklo-artoa cob-plus batzuk charka eta chankak.
  
  
  
  Izan zen, ilusioa. Zen bezain hurbil zuzeneko ekintza aurka Zer edo duenarentzat ginen bezala, izan dut gai ferret, beraz, oso urrun. Irtenbideak onak izan ziren. Bere inoiz pentsatu porrota. Ikasi dut aspaldi, nahiz eta pentsatzen porrota lehen urratsa da.
  
  
  
  Begira, bere adiskideak, bere ruthless eta gogor esamoldeak, bazekien hori ez zuten espero porrota. Pertsona bakoitzak berezia izan zen makina eskainitako heriotza eta suntsipena. Bakoitzean pertsona bat zen jabetu deabru pertsonalak. Olo-en zimur aurpegia islatzen bere ego. Tightness Louise ahoa ireki, bere ego. Antonio Cesare eta beste guztiak ez ziren bultzatuta beren egarria mugitu. Psikiatra bat deitu nahi ih jabetu. Ih zukeen bere izeneko medikuak zer agindu, eta Hawk zen ateratzen.
  
  
  
  Zuen fumbled egiteko arinagoa bere poltsikoan. Hurrengo denbora erabili dut aurretik konfiguratutako komunikazioa ezarri, hasiko dut hirugarren etapa nire asmoa. Noiz izango da araberakoa nola ondo raid honetan doa. Eta erreakzioa bi sutsua con artista zain me La Paz.
  
  
  
  Louis multzo bat grueling erritmo hori, salbuespen pare bat txikiak gertakariak, guztiz zen uneventful. Bitartean zeharkatu txiki bat ibaiaren zati bat galdu dugu, gure lursailean denean erregistroak izan dugu, gutxi gorabehera lotuta elkarrekin parted mutur batean eta Manuel bota zen uretara. Dugu hauled ego itzuli taula eta segurtasunez egin beste aldean. Dugu bakarrik gelditu jan eta lo, eguerdian eta arratsaldez. Iluntasuna egindako bidaia oso motela kezkatu nen. Ez denean trinko mendi-basoak ziren nahikoa txarra. Nekatuta azkar, denok lo egiten soundly, bilduta gure ponchos.
  
  
  
  
  13.
  
  
  
  
  Goizean, besterik gabe, ondoren ezarri ditugu sortu camp, izan genuen sorpresa bat borrokatzeko. The Boro armada izan zen gure gainean, eta ez dugu izan ziren okupatuta borroka horiek gure ponchos. Boros da euli bat dela, denean hozka, planoan bat larba azalaren azpian, eragiten infekzio mingarri bat. Cesare Antonio eta Eduardo ziren hozka, eta izan dugu tratatzeko ziztadak berehala cauterizing ih beroa partiduak - latza eta mingarria, baina metodo eraginkorra.
  
  
  
  Berandu zen, arratsaldean iritsi gara sendo bat azalera, leku bat non muino bat bihurtu maila azalera. Haratago zuhaitz-lerro bere eta begiratu at ireki mendi-hegalean, eta sarreran handi bat haitzuloa. The partizan taldea, bakarrik hamabost pertsona guztira, kanpo zegoen koba. Hiru horien inguruan zutik ziren guardia haitzuloaren sarreran, berriz, beste batzuk izan ziren dugunik basa txerri on bat spit gainean sua. Pilatuta dute beren fusilak, beraz, ih izan snatched sortu eta berehala.
  
  
  
  Olo ukitu me on sorbalda eta adierazi du bere burua norabidean Laño gainetik, Muino haitzuloa. Ez ziren bi gehiago sentries, ozta-ozta ikusgai, sartu sakatzen lokatza mendian.
  
  
  
  "Ezin dugu tiro asko horien inguruan gure lehen volleys," Olo xuxurlatu. "Baina asko ez dira nahikoa. Beste batzuk izango presarik haitzuloa. Behin barruan, ezin dute eduki gurekin egun, agian aste. Ondoren beste batzuk etorriko da, eta gure asmoa huts egingo du."
  
  
  
  "Ezin dut eseri inguruan, tiro horiek egun amaieran," esan nuen. "Bat besterik ez da, erreuma. Dugu lortu dute gehien inguruan pertsona horiek haitzuloaren. Ezin dut egin. Direnean me ondoren etorri, eman dit nahikoa denbora eramango ih kanpoan, ondoren, hit duzu gainerako guardia. Gai izan behar duzu hiltzeko ih lehen salvo iristeko haitzuloa.Talde nagusiak itzuliko dute gunshots entzun, eta zeure burua aurkituko duzu koban, murrizteko ih babestua posizioa.
  
  
  
  "Excellente!" Olo grinned me at.
  
  
  
  "Guztiek eskubidea", esan nion.
  
  
  
  Sortu koa izan zen, eta mugitu zentzuz batera zuhaitz-lerro arte aurkitu zuen bere burua, adabaki bat laño shrubbery kontrakoa haitzuloa. Bildu zuen bere fusil eta erabaki laguntzeko beste batzuk ahalik eta gehien hil bat sentries teilatuan haitzuloa. Izan zen marrazainak arretaz, jaurtiketa bat. Jaitsi zuen bere eserlekua harri bat bezala postuan baten magalean.
  
  
  
  Ez zen isiltasun une bat, eta, ondoren, sortu dut eta ran, horiek utzi nau ikusi. Infernua hautsi solteak me atzean gisa aldekoek harrapatu beren fusilak eta kobratuko me ondoren. Zuen ducked sartu zuhaitzak, aktibatuta, eta tiro, berriro ere, bere denbora hartu behar da helburua. Beste bilduta horien inguruan. Zuen tiro batzuk gehiago plano ausaz eta korrika hasi zuhaitzen bidez eta erakutsiz berak horien inguruan.
  
  
  
  Pertsona gehienak horien inguruan atzetik me ondoren, tiro furiously bezala ran dute. Baina mimmo edo ez, balak jo zuen, nire inguruan eta erori nintzen lurrera. Etzan nintzen, oraindik ere, haiei entzutea fan atera eta tiro zuhaixkak sartu me atzean. Itxaron zuen une batez, eta, ondoren, jaiki eta korrika hasi zen berriro. Udalak eramango keinuka iragan nire belarriak eta hit zuhaitzak. Zuen atean sartu zuen lurrean, eta ohi bat harrapatu bere bi pursuers sasiak bidez. Filmatu nuen bere. Hau moteldu ih pixka bat behera, baina mantendu dute datozen. Izan ziren, beraz, madarikatua itxi, eta galdetu nuen zer arraio zen eusten Olo eta beste batzuk atzera. Esan nion emu niri emateko denbora nahikoa lortzeko ih haitzuloaren; ez nuen espero horiek emateko denbora hiltzeko me.
  
  
  
  Une hartan, entzun zuen plano tiro beraz, elkarrengandik hurbil dutela ia sounded bat bezala. Ez zen beste txandan tiro, eta nire pursuers aktibatuta bezala, espero nuen, atzera exekutatzen aldera haitzuloa, oihuka eta cursing.
  
  
  
  Sortu koa izan dut, ondoren, erori atzera gisa gash eratu nire scalp. Odin en partizan geratu; entzun nuen zion bidean exekutatzen me gisa arautuko zuen lurrean. Arautuko dut nire bizkarrean nire begiak itxi eta utzi zion uste dut gaixoa izan zion. Bere, bezala sentitu zen zutik me baino gehiago.
  
  
  
  Noiz iritsi zen out fusil impale nire gorpua, harrapatu zuen, bere kanoi eta bota, yanking fusil bere eskuetan. Zuen usoa niretzat, baina ez dut planteatu fusil bi eskuekin, eta bere aurpegia sartu danbateko nirea. Zuen groaned mina eta jaitsi alde. Filmatu nuen zion puntu-blank-sorta gisa saiatu zen roll kanpoan, eta ikusi zati ego burua desagertu.
  
  
  
  Bere ego gorde fusil eta hasi aldera itzuli haitzuloa, exekutatzen carbines esku bakoitzean.
  
  
  
  Gisa hurbildu zuen eszena borroka, ikusi zuen Partizan agachados atzean zuhaitzak eta arroka, trukatzeko su Olo eta beste batzuk koban. Ere ikusi dut beste zerbait Olo eta ez nuen pentsatu bidez delako gure araldiko.
  
  
  
  Nahiz eta horiek haitzuloan gehien izan posizioak defendatu, eta ezinezkoa izan zen presarik haiek gabe hil ziren, halaber, orratzez behera. The aldekoek ere ulertu hau. Denean bere lowlander crouched behera, bere, ikusi bat horien inguruan izan da bidali laguntza. Ran zuen baxua crouch, lehen itzuli non dira zuen ezkutatzen, eta ondoren zeharkatu ihes sartu inguruko zuhaitzak.
  
  
  
  Ezin izan zuen erraz izan dira eraitsi arabera ego, baina, ondoren, beste batzuk ezagutzen zukeen hori ih enbaxadore izan zen lor. Erabaki zuen utzi zuen uste zen segurtasunez joan, eta irristatu bidez zuhaitzak zion ondoren. Zuen jaitsi zen hildako bat alderdien en fusil - bat carbine nahikoa da -, berriz, berea izan zen hauetako bat exekutatzen gizona basoan barrena. Izan zen, joan laguntza lortzeko, eta ez entzun me honako zion.
  
  
  
  Ez zuen erabili behar fusil bat; soinua jaurtiketa izan litzateke erraz entzun. Baina ni ekarri zuen desertuan sartu, non izan dut agian galdu egun. Ezagutzen zuen, area, baina niretzat izan zen labirinto bat, inguratuta zuhaitzak eta zuhaixkak. Izan dut nire eskuak lortzeko gainean aurretik joan da edozein gehiago. Bildu dut nire erritmoa harrapatzeko zion, arriskurik zion entzun zidan.
  
  
  
  Izan zen goialdean txiki bat ridge ikusgai baten bidez makurrak enbor zenean, gelditu eta jiratu. Entzuten zuen bere bultzaka sasiak bidez, datozen zion norabidean. Bere, lurrera erori zen.
  
  
  
  Berea etzan oraindik ere, eta begiratu zion bidez oihala hostoak nire aurpegia aurrean. Apaldu zuen bere fusil eta zentzuz mugitu me norabidean, bilatzen zuhaixka, bere begiak darting atzera eta aurrera, bila edozein mugimendu, edozein seinale bere pursuer. Ikusi nuen bezala ibili zen baino gehiago lick da, carbine prest. Bada, ez dut jaiki, zuen tiro egingo.
  
  
  
  Hugo jaitsi da sartu bere palmondo. Cool stiletto eskuilatzea aurka, nire azala. Etzanda zegoen ia aurpegia behera. Bat izan zen infernua, labana bat bota posizioa. Izan ere, konturatu zen, ezinezkoa zen. Izan nuen stand on bat, gutxienez, ukondoa, eta zuen bat bidali bala me bidez izan nuen aurretik bota labana. Bat-batean, Ama Natura nire erreskate zen, eta Jainkoak bedeinka bere ezusteko dolarraren tolesgarri. Zuen jokatu zikin nirekin askotan iraganean, beraz, denbora ona eskriturak bere taldea.
  
  
  
  Txiki bat anaconda, ez sei baino gehiago oinak luze, mugitzen zen belarra,
  
  
  
  eta gizon inguruan aktibatuta dolly segundo aurretik jaurtiketa izan zen tiro. Ikusi zuen constrictor hegala bere ondoan. Split bigarren bat izan zen guztia behar dut. Zuen propped berak sortu on bat ukondoa eta bota Hugo bezain gogorra izan zuen. Partizan ikusi nau, baina stiletto hit bere ego sakona bularrean aurretik izan zuen bizkarra . Zuen mailakatu, eta fusila jaitsi zen bere eskuak. Harrapatu zuen, heldulekua stiletto bat futile saiakera, tira, mailakatu berriro, eta jaitsi zen atzera. Bere, entzun ego-en azken arnasa atera zion bezala joan zen jasotzea Hugo.
  
  
  
  Arretaz, beraz, ez get galdu azkar lausotzen, argia, bere bidea egin zuen atzera behera mendi. Soinua tiro haitzuloan izan zen nire gida onena, eta laster itzuli nintzen atzean partizan dute trukatu su Olo eta beste batzuk.
  
  
  
  Olo lan ona egin zuten. Ez ziren gehiago baino sei edo zazpi etsaiak bizirik utzi. Zuen likidatuko behera zuhaixka, zuzenduta hurbilen bat, eta tiro. Bere stahl ez ikusteko itxaron erori zion, baina berehala aldatu bere begirada hurrengo pertsona eta bidali bala bat haren bidez.
  
  
  
  Denbora gelditu da, kopurua hiru, hiru bizirik zekien zer gertatzen zen. Pentsamendu ziren crossfire, harrapatu bi taldeen artean, ran dute bidean zion, jaregiten beren fusilak presaka. Zuen hil zen beste bat aurretik azken bi desagertu basoan. Bazekien ez zuten gelditu arte iritsi dira El Garfio.
  
  
  
  Bere, deitu eta ikusi Luisa, eta, ondoren, Manuel atera bidez kobazuloak. Olo eta Eduardo atera zen laguntza Cesare. Filmatu zen forearm da, mingarria, baina zauria ez da larria. Bitartean, Manuel eta Luis ziren apailatzearen zauria, Olo eta dut ireki kutxa fusil kartutxoak eta bota hauts horien inguruan bidetik liderra haitzuloan, non berrogeita hamar kutxak munizio eta, seguru asko bezala, fusilak ziren ezkutatuta. Dugu botata batzuk gehiago hauts gainean crates eta utzi haitzuloa. Ezarri dute sua kanpora botatzen ondoren, bolbora, ondoren, sartu zuen basoan.
  
  
  
  Leherketa koban zen muffled, baina osoa hotel area baizik eta astindu, eta harriak eta lokatza slid behera mendi. Olo zen ondoan zutik me, grinning. "Egin, amigo," esan zuen, zorionez.
  
  
  
  "Zati hori," adostu dut. "Has gaitezen berriro."
  
  
  
  Egun laburra izan zen, eta ez dugu gelditu behar izan denean, iluntasuna erori zen. Baina gau hartan lo egiten dugu lo pozik, garaile pertsona.
  
  
  
  
  14.
  
  
  
  
  Bidaia atzera ez zen gehiegi motela, eman Cesare zauritu zen. Arratsaldean By hurrengo egunean iritsi gara etxola. Baina ez dut atzera joan Odin en La Paz denbora honetan.
  
  
  
  "Bada, dena doa, espero dut, "esan zien:" bete egingo dut El Garfio laster. Zuen, bada, benetan Hori da, Guevara, nire lana izango da hura harrapatzeko edo hiltzeko zion. Joango naiz lehoi zona. Esan daiteke irabaziko du goiko eskua denean betetzen dugu, eta inork ez daki zer gaizki joan daiteke. Nahi dut, multzo hori sortu, beraz, ahal izango duzu greba une egokia. Beraz, hartuko dut Manuel itzuli La Paz nirekin. Bezain laster nuen bezala ezagutzen xehetasun zehatza bilera, utzi dut Em ezagutzen, eta egingo zuen ekarri duzu nire argibideak."
  
  
  
  "Onartzen dut," Olo grumbled. "Egingo dugu itxaron zure hitza."
  
  
  
  Manuel da nire ondoan, eta, ondoren, gutxi batzuk handshakes, itzultzen zen helikopteroa. Zen arren, bakarkako eredua, Manuel kudeatzen estutu eta off hartu genuen. Atzera Cochabamba, hartu dugu helikoptero, biltegi, eta horrek, espero dut izango litzateke, azken batean.
  
  
  
  "Ez duzu gidatzeko, Manuel?" "Galdetu nion bere dugunean jokatu duten joko zaharra Ford."
  
  
  
  "Duzu," zuen nodded.
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Ziurrenik izango duzu hau hartu zaharra autoa, orain arte bezala sartu mendi ahalik eta gehien, eta, ondoren, urrunago joan ez denean lortuko duzu back."
  
  
  
  Hotel batean, La Paz, alokatu dut gela txiki bat egiteko Manuel eta agindu em lo han, ikusmena, arte bat jaso zuen jakinarazpena me from. Zuen guztiak hartu edu bere gelan, eta ez joan. Ez zen zain edozein hanka sartzeak honetan denbora erabakigarria.
  
  
  
  Nuke lortu ordu batzuk ' lo arteko goizean goiz eta erdialdean goizean telefonoa deitu. Bigarren aldiz, etorrera Senorita Yolanda Demas iragarri zen. Izan zen ustezko ia errepikatu bat bere azken bisita - batzuk garrantzitsua aldakuntzak.
  
  
  
  
  VI
  
  
  
  
  15.
  
  
  
  
  Zuen soinean slacks eta bat askatu kamiseta zuen postuan. Atea ireki zuen bere. Zuen jantzita, bera borgoña soineko, baina ez zen haughtiness. Horren ordez, sentitu zuen tentsioa, bere gisa sartu zuen gela.
  
  
  
  "Izan nuen ikusi duzu," esan zuen, bere begiak keinuka, bere ezpainak glistening zuen bezala wetted ih bere hizkuntza, oraingoan urduri liluratuko dit.
  
  
  
  Ibili zen bere eta bere musu, utziz bere hizkuntza du bere aurkitu erotiko bat duel. Erlaxatu eta bere sentitu dut une batez, baina, ondoren, bota zuen bere ahoa kanpoan nirea.
  
  
  
  "Eutsi", esan zuen. "Geroago... mesedez. Orain behar dut horiek pistola."
  
  
  
  "Ez arma bat behar duzu?" Esan dut, biltzeko nire bekain.
  
  
  
  "Atzo, nire nirea zen erasoa El Garfio-en gizon", esan zuen. "Ezin dut itxaron gehiago, ahal izango dut?"
  
  
  
  Ikusten dut, nire maitea, pentsatu nuen. Bere esango dut asko. Slushovaya ez dute denbora hausteko berriak gure raid haitzuloa arsenal. Laster, bakarrik norbait zuzenean parte hartzen duten jakingo horri buruz, norbait nor da irrati harremanetan Yolanda Demas.
  
  
  
  "El Garfio, eh?" "Esan nahi duzu hori Guevara, ez duzu?"
  
  
  
  Zuen marrazainak azken jaurtiketa eta ikusi bere begiak zabaldu nahasmena eta bandera bat egiteko baimena exekutatu. Saiatu zuen ezkutatu, muttering urduri, " ni naiz... ez dut ulertzen. Izan zen El Garfio... I esan duzu."
  
  
  
  Ee harrapatu bere ilea eta bota bere aurrera. "Get off, duzu txiki puta", esan nion, nabarmen. "Da, Che Guevara, eta lanean ari da."
  
  
  
  "Ez, ez," zuen itzeleko garrasika. "Oraindik ez duzu akats bat egiten. Ez dakit zertaz ari zaren hitz egiten."
  
  
  
  Ay bihurritu bere ile eta bota, eta jaitsi zuen painfully bere belaunak, garrasika. Bere garrasika at nah. "Bila joan nintzen zure lata nirea." Pentsatu dut, hau izango litzateke, bat hasteko leku ona da, eta, azaldu duenez, izan zen banekien iruzur bat.
  
  
  
  Lan egin da. Borrokatu zuen bere belaunak. Bere eskutik etorri zen niretzat, atzaparrak sartu jaurlaritzak nire aurpegia. I dodged bere, baina berak eraso bat bezala me la tigresa. Ee harrapatu bere besoa, eta hilaren bere inguruan, bere behartuz bere buelta atzera me. Bere beste alde batetik, askatu zuen, bere soineko eta heldu bat bere inguruan bularrak. Ee bota bere itxi, nire eskua sakatzen bere bularrean, masaje bere. Berea, ikusi bere begiak ilundu nahia. Bere musu dut, eta berak heldu zidan, erdi negarrez, erdi madarikatuz. Egin zuen bere itzuli sofan bere eskua bere bularrean.
  
  
  
  "Ez zait gustatzen ari gezurra", esan nion. "Izan litzateke hobea izan baduzu esan zidan egia guztiak."
  
  
  
  Zuen frowned, pouting bezala, haur bat bezala begiratu zidan. "Are you me kontatzea egia?"
  
  
  
  "Baino gehiago duzu, esan zidan,", esan nion. "Saltzen dut nire arma hori Guevara. Nuke izan da saritua." Azken finean, honelako akordio bat lagunduko dit etxera iritsi nintzen. Ekialdeko alemaniako gobernuak, azken finean, da ideologikoki solidarioa zure kausa. Zergatik ez besterik ez duzu egin ezazu? etorri zidan eta esan zidan, hema duzu izan dell benetan? "
  
  
  
  "Oh ez! zuen arnasestuka. "Hori izango litzateke guztien aurkako nire argibideak. Hobea izan zen arma bat erosi nahi beste norbaitek... askoz seguruagoak. Badira spies eta dute nor izango betray digu."
  
  
  
  Zuen sakatzen nire eskua nirea, ezabatzen nire bularrean bere bularrak.
  
  
  
  "Oh, ene Jainkoa, bada bakarrik izan nuen denbora hemen izango duzu gaur goizean," zuen moaned.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Zergatik dago hainbeste ilusio gaur?"
  
  
  
  "Ezin dizut esan," esan zuen, " baina ez dut eskaini behar duzu birritan bezain beste batzuk eskaintzen dute."
  
  
  
  "Egin dut, hobeto zuretzat, Yolanda", esan nion, igurtziz my thumb baino gehiago bere nipple eta sentimendua da igoera berehala. Atxikia zuen behera bere musu, utziz bere hizkuntza irristatu baino gehiago bere ezpainak. Zuen shuddered.
  
  
  
  "Benetan atsegin dut ezagutzen duzu", esan nion. "Hau nahi dut beharreko gauza garrantzitsu bat bai gurekin. Nahi izan zuen, Guevara izan zuen dena, behar-bada, ziur izan dut hori izan zen benetan bizirik, hori nahi dut, bete zion, eta ikusi ego nire begiak."
  
  
  
  "Uste dut antolatu ahal izango duten bere," esan zuen poliki-poliki. "Ezin dut utzi badakizu, agian, ordu batzuk barru."
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Multzo bat niretzat denbora betetzen zion, eta hartuko dut ego non armak gordetzen dira. Deskargatu estestvenno, hau da nire sekretua eta egon behar du, beraz, arte entrega."
  
  
  
  Jaiki zen, buttoned sortu bere soineko, eta joan zen atea. "Itzuliko naiz", esan zuen.
  
  
  
  Itxaron dut, bere hamar minutu utzi zuen ondoren, eta, ondoren hartu itzazu zigarro arinagoa. Ego aktibatuta eta off eta itxaron. Entzun nuen estatikoan, eta, ondoren, Hawk ahotsa, zorrotz baina apur bat ahula da. Bere madarikatua. Hau ez zen denbora hori gauza madarikatua!
  
  
  
  "Esaten da Nick", esan nion. "Ezin dut entzun duzu, argi eta garbi."
  
  
  
  "Mugitu hirugarren etapa", esan nion. "Jarraitu hirugarren etapa. Ziurrenik ez dut gai izan ezartzea gehiago irrati-harremanetan. Utzi zure pertsona arabera jarduteko plana. Jarraitu seinale on the bay Kuyei. Bihar gaueko edo eguneko ondoren."
  
  
  
  "Hori egin egingo," Hawk esan zuen. "Berehalako eragiketa hirugarren fasea. Zorte ona."
  
  
  
  Off aktibatuta I arinagoa eta jarri minutu bat. Orain izan dut markagailuan. Zuen luzatu ohe gainean batzuk lortzeko lo. Bere, bazekien hurrengo 48 orduetan ez litzateke gutxi izango gangak eta tentsioa asko. Gainera, Yolanda atzera etorriko litzateke, eta gero berak bazekien bere emakumeak, zenbait ideia. Baina nah, ere izan dut batzuk.
  
  
  
  Gauean izan zen aurretik zuen hotelera itzuli zen, eta bertan izan zen, ona delako aukera bat izan nuen lo batzuk lortzeko.
  
  
  
  Esan zuen, besterik gabe. "Hau da, gaztetan", .
  
  
  "Hartuko dut duzu lekuan betetzen dituzu, arrantxo mendebaldean Tarata. Hori da zuen hemen datozen zu ezagutu nahi duelako jaso pistola bat bere kabuz."
  
  
  
  Tara pisu! Bere burua oroitarazi gora mapa bat Bolivia. Pisua edukiontzi zen hegoaldean Cochabamba. Figured dut ezazu. Izan zen datozen, bere gizonak ziren behera datozen mendiak. At Tarata, ezin izan zuen greba, edozein norabidetan eta itzuli atzera sartu, mendiak, beharrezkoa bada.
  
  
  
  "Bera izan da lo eskatu hemen duzu gaur gauean," Yolanda pouted. "Baina behar dut txostena zure erreuma. Ez duzu ados antolaketa?"
  
  
  
  "Jakina da berea, onartzen dut," esan nuen, besarkatzen bere. "Eta nik nahi duzu gaur gauean, gehiegi. Baina izan dut, plan hoberik. Izango duzu etorri gurekin armak?"
  
  
  
  "Ez", esan zuen azkar. "Besterik ez dut behar duzu zuzentzeko ranch."
  
  
  
  "Ongi da, eta, ondoren, hemen da, zer egin nahi dut," esan dut, dudarik ez egin gehiegi zentzu oso secretive eta zirraragarria modu. "On the road El Puente, ez da erraldoi bat puya markatzea txiki bat da, mendi-bidetik."
  
  
  
  "Bere". Zuen nodded. "Ez dakit hau leku"
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Open on the road - abandonatu herria Errusian. Denean, hau da, baino gehiago, denean izan dut arma bat, bere-ezagutzea nahi dut me han."
  
  
  
  Ee bota bere zion, eta azkar ran bere eskuak bere gorputza baino gehiago. Erreakzionatu zuen berehala batekin ferocious, animalia-itxurako behera-to-earthness hori ez zen zati bat bere, eta aurkitu dut gogorragoa bere buelta off baino piztu bere on.
  
  
  
  "Nik uste dut bete bere bihar gauean Zer?", esan zuen aldi batean tonu. Bazekien madarikatua ondo ez zuen lortu, hau itxi Cochabamba bere gizon egunez.
  
  
  
  "Berea", esan zuen. "Bederatzi o' clock." I azkar kalkulatzen da. Izan zuen, pistola bat jarri zuen bere ego eskuak barruan lau ordu bada genuke hartu bat auto edo kamioi. Lau ordu baino lehen gure bueltan ekarri digu hurbilago bost o ' clock goizean.
  
  
  
  "Ezagutu me at zaharra egitekoa, ordu bat eta, ondoren, egunsentian," bere aita esan zuen. "Itxaron, ez dut lortu arte ez dago. Baliteke atzerapenak. Ondoren, ahal izango dugu, ez bakarrik, besterik gabe, gurekin bi."
  
  
  
  Zuen nodded ernegaturik. Bada zuen konturatu web arrazoia jarriz bere hotel presente egon misio hau izan zen bere pick up eta bere eskua baino gehiago agintariek, izango litzateke zuen saiatzen hiltzeko me orain. Earthy, zirraragarria izaki txiki hori izan zen, izan zen oraindik ere zati Guevara da ruthless eragiketa.
  
  
  
  "Zelan lortu ranch?" Galdetzen nion, bere eskuan itxi eta astiro-astiro laztanduz bere atzera.
  
  
  
  "Joan hego batetik Tarata," esan zuen, bere ahots apur bat muffled nire bularrean. "Ez da bakarrik errepide bat. Eskuinean, ikusiko duzu barrutia. Etxe zaharra da, eta teilatua gorria."
  
  
  
  Berak eman zidan musu azkar eta ezker.
  
  
  
  Ondoren joan nintzen Manuel gela eta esan em zer zen aurreikusitako hirugarren etapa. Noiz amaitu dut, izan zen, niri begira zabal, txandan begiak. "Fantasiazko da,", esan zuen. "Baina iruditzen zait asko gauza handia araberakoak txiki asko gauza."
  
  
  
  "Beti bezala, mundu honetan enpresa," esan nuen, baina banekien eskuineko izan zen. Arrakasta honen eginkizuna menpe asko gaizki konektatuta pieza eta pieza. Bakoitzak izan elkarrekin jarri behar dira, behar bezala, bestela dena litzateke gain erori eta zuen aurre. Lehen ez zen bilera batera Guevara, eta une jakin nuen bada, benetako edo mota batzuk cheater. Ondoren, hartu behar izan nuen ego non pistola zen, eta, alde batetik, ego baino gehiago emu. Ondoren, joan behar izan nuen atzera barrutia berarekin. Orduan bakarrik izango dut aukera bat lortuko greba. Edozein puntutan, inguruan puntu horiek, zerbait gaizki joan daiteke. Hori usaindu nuen sarekada bat edo batzuk ustekabeko gertaera agian nahastu dit. Baina, inguruan puntu guztiak, azkena izan zen garrantzitsuena.
  
  
  
  "Duzu, eta beste batzuk prest egon behar greba denean lortuko dugu atzera barrutia," esan zuen Manuel. "Ez baduzu eutsi pertsonen egos gunpoint at, ez dut ez dute edozein aukera harrapatzeko ego."
  
  
  
  "Izango dugu bertan, Nick," Manuel agindu. "Ziurtatu dezakezu hori."
  
  
  
  "Behar dut auto bat lortzeko Tarata", esan nion. "Behar duzu, beraz, beste modu bat aurkitu itzuli Cochabamba eta oihanera joan."
  
  
  
  "Ez dago autobus bat Cochabamba,", esan zuen. "Lortu dut on da goizean eta camp at, ez da denbora asko dagoela. Vaya con Dios, Nick". Eskuak astindu dugu handikiro eta utzi zuen.
  
  
  
  Itzuli nintzen nire gela, sentimendu bat hazten zentzu aurrea hartzeko. Bazekien hori ondo sentitzen. Beti izan dut hau, banekien izan dut hartu, zer behar dut. Ez dut ezagutzen bere bihar gauean, bizi kondaira edo ez.
  
  
  
  Gauza bat lanik me: Terezina. Zergatik izan zuen bezala posatzen Agente El Garfio? Hema zen on dell bera, eraman ezazu neurrira? Pentsatu nuen litzaidake zuen erakutsi noizbait bihar eta erabaki itxaron, betiere, ahalik eta irten aurretik hotel. Bere hotel bere berriro ikusi; ez Da hotel bat utzi solteak muturretan.
  
  
  
  
  16.
  
  
  
  
  Nire lehen telefono dei gaur goizean izan zen Nagusi Andreola.
  
  
  
  
  Joan zen kontatu zidan nola aldekoek ziren hit gogor batzuk talde armatu buru Amerikar soldadu fortune.
  
  
  
  "Izan erabaki duzu nire eskaintza?" "Zer da?" egin zuen, azkenik, galdetu nion.
  
  
  
  "Oraindik ez", esan nion. "Baina badakizu utzi dut laster, Handiak."
  
  
  
  "Beraz, espero dut," erantzun zuen. "Ez nuke nahi zure zama okerreko eskuetan erori."
  
  
  
  Izan zen apur bat veiled mehatxu, eta irribarre egin zuen bezala, zuen geldiarazita. Izan zen oraindik irribarrez, norbaitek atea jo. Ego ireki eta ikusi Theresina.
  
  
  
  Zuen jantzita, zuri ruffled blusa eta gona urdin iluna. Bere begiak ziren distiratsuak, eta ezin izan zuen kontatu zuen hori izan zen, nolabait, ziur bere burua, baina berak pointedly altxatzen bere kokotsa, eta koa izan da nire aurrean zaharra pose, bere eskuak, bere aldakak.
  
  
  
  "Ez duzu galdu me?" Galdetu nion bere playfully. Hartu zuen bere sorpresa; ikusi izan dut bere betazalak flickering.
  
  
  
  "Ez du axola," zuen shrugged.
  
  
  
  Atera iritsi zen, eta bilduta, bere besoa bere inguruan gerrian, bere eskuan itxi. "Hau oso garrantzitsua da", esan nion, bere eskuan ongi bezala jiratu zuen bere burua. "Oso, oso garrantzitsua."
  
  
  
  Aktibatuta zuen bere burua bere musu. Mantendu zuen bere ahoa itxi eta ez zuen erantzun. Behartu zuen bere ezpainak ireki eta utzi bere hizkuntza laztan bere ahoa. Sentitu dut bere gorputza joan limp, eta, ondoren, itzuli zuen nire musu, borrokan eutsi itzuli zer ez zen atzera eusten. Nire eskua ukitu bere bularreko. Bat itotzen negar, bota zuen away from me.
  
  
  
  "Ez, gelditu da!"Gelditu da!" egin zuen oihu. "I buruz jakin behar armak."
  
  
  
  Esan nion. "Eta, ondoren, egin ahal izango duzu love me?"
  
  
  
  Bere aurpegia zen larriak, larriak, eta bere begiak ziren misty. "Ikusiko dugu," guztiak izan zen, esan zuen. "Duzu erabaki saldu El Garfio edo ez?"
  
  
  
  "Bat da emu saldu," esan nuen, eta gisa begiratu dut Nah, ikusi nuen, bere ziztadak bere beheko ezpaina. "Badirudi duzu etsita. Ez da hori, zer nahi duzu? Zoritxarrez, ez zuen harremanetan jarri zen beste kanalen bidez."
  
  
  
  Bere bekain jaurtiketa gora. "Baina zuk esan duzu lan litzateke me bidez! Horregatik bidali zuen me duzu.
  
  
  
  "Eta zuen?", esan zuen. "Baina, esan duzu, ezin duzu egiteko hitzordua berarekin, hau da, zehazki zer hotel egin."
  
  
  
  "Ez duzu egin entrega oraindik?" "Ez", esan zuen, bere ahoan ezarri, goibel.
  
  
  
  "Oraindik ez", esan nion, irribarrez atsegina at hey. Ondoren, aldatu gabe bere adierazpen, zuen iritsi, heldu, bere lepoan, eta galtzen bere aurrera. "Nor arraio zara, neurrira, zer da zure jokoa pixka?"
  
  
  
  "Ni... nik ez dut joko bat," arnasten zuen. "Nahi izan dut bidali buruz zurekin harremanetan armak El Garfio."
  
  
  
  "Bai, zuk bidali ziren hori, baina ez El Garfio", esan nion. "Nork egin duzu lan?"
  
  
  
  Bere begiak ziren erretzea, baina ez zuen erantzun zidan. Bat-batean, zuen danbateko bere orpo behera gogor nire hanka. Garrasi egin zuen eta askatu bere grip. Bota zuen kanpoan, baina bere eskua harrapatu at nah, harrapatzeko billowing atzera bere blusa.
  
  
  
  Ehuna tore, eta utzi nuen pieza bat nire blusa denean, Teresina jaitsi aurrera, bota lurrean, eta jaitsi zen beheko sofan. Bere berehala atzetik bere ondoren. Jaso zuen bere sortu, alde batetik, eta slapped bere aurpegia zehar beste. Zuen igeri erdibidean gelan zehar eta lehorreratu bere ipurmasailak.
  
  
  
  "Orain hitz egin dezagun," eskatzen dut. "Izan duzun etzanda luze nahikoa."
  
  
  
  Zuen han eseri, begira niri, bere begiak erretzea beltza. Bere eskuineko eskua sartu iritsi osoa gona, eta noiz bota zuen atera da berriro ere, bera izan zen txiki bat eskuetan zilarrezko objektu, hau planteatu zuen bere ezpainak eta nintzen. Txistua izan zen, beraz, madarikatua ozen, goi-zelai, goi-campal squeal. Litzaidake zuen rushed baino gehiago hartu zuen litzaidake entzun aretoan. Atea irekita lehertu eta dozena erdi bat Boliviako soldadu lehertu gelan sartu.
  
  
  
  "Hartu ego," Terezina esan, seinalatuz me at. Sei carbines ziren me at adierazi. Bera izan zen, bere oinak orain, bere ilun, begiak larri gisa ezagutu dute nirea.
  
  
  
  "Zu gobernu bat agente bat," esan nuen, benetan harritu. Bat izan da web gauza hori ez dut ezagutzen. "Ba Nagusien Andreola bidali behar duzu lo nire buztana?"
  
  
  
  "Ez, ez zuen jakin ezer niri buruz", esan zuen. "Gure adimen zerbitzua bidali dit. Bazina gertatzen saldu nahi aldekoek, izan behar dugu ezagutzen, eta gelditu egin duzu. Bada ez, izan nahi dut aurkitu."
  
  
  
  "Eta orain?" Galdetzen nion.
  
  
  
  "Egingo dute jarri duzu kartzelan", esan zuen. "Esan duzu, hori izan dut larritu zure erabakia. Eskubidea zinen. Espero zen I zenuke uko aurre me gisa El Garfio-en mezulari."
  
  
  
  Zuen aktibatuta kanpoan eta hitz egin zuen azkar soldadu. "Bilatu zion, orduan hartu zion ihes."
  
  
  
  Saiatu erabaki nuen berriro, nire rola Nikolai von Schlegel.
  
  
  
  "Ezin duzu hori egin", esan nion. "I am herritar Ekialdeko alemaniako Pertsonen Errepublika Demokratikoa. Ikusi nahi dut, bere abokatua. Bere nahi dut deitu nire kontsula. Ez duzu gastuak eta bertan eduki ahal izango du me gatibu."
  
  
  
  "Lan egoera etsaiak",
  
  
  
  Esan zuen, goibel. "Salmenta armak eta munizioak baimenik gabe. Gogo agintariek jakinarazi buruz beren eragiketak. Laguntza eta abetting iraultzaile mugimendua. Hauek gastuak lan?"
  
  
  
  Soldaduak aurkitu Wilhelmina, baina ez dute nabarituko Hugo, nor zen bat ezkutatzen scabbard nire forearm. Baina izan dut, jarri mildly, bat etsi egoera. Izan zen, era bitxian irekietan jakin Terezina zen benetan bakarrik inguruan onak. Baina nahi zuen joan pobretu me eskubidea data Jose Guevara, eta hori izan zen, zerbait ezin dut utzi gertatuko. Hala ere, ez zuen ausartzen esan hey nor bere benetako nortasuna izan zen. Zuen tematu egiaztapena me out, eta hartu zuen, eta hainbat egunetan. Hala ere, bere ez zuen ezer ikusten, baina bestela, ez hitz egin bere. Hau ekarri konplikazioak hori ez nuen espero.
  
  
  
  "Entzun, denek", esan nion. "Entzun bere, esango dizut egia. Bere, bazekien duzu faltsuak ziren, duela egun batzuk, baina ez naiz nor uste duzu nago. Bere goitizena da Carter, Agente N3, AIZKORA. Bere American eramaten duten counter-taldearen aurkako El Garfio."
  
  
  
  Zuen niri begiratu eta irribarre egin, dardarka bere burua harritzea. "Ez naiz harritu. Bere positiboki smitten zure irudimena eta zure blatant datza. Ez dakit zenbat gehiago. Uste duzu zuen izango litzateke fidagarria, hala nola, basati baten istorioa?"
  
  
  
  "Hobe duzu uste", esan nion angrily. "Egia da. Era berean, badakigu El Garfio da benetan, Che Guevara."
  
  
  
  Bota zuen atzera bere burua, eta barre egin. "Orain ari zaren benetan dibertigarria," esan zuen. "Guevara hil da. Mundu osoak daki hori."
  
  
  
  "Let me go, eta ez dut frogatzeko oker," zuen eskatu bere.
  
  
  
  Jiratu zuen bere bizkarrean. Alferrik zen argudiatzeko bere edozein gehiago. Beste gauza batzuen artean, emakume bat izan zen zuten dagoeneko eman du bere burua gizon bat, eta orain zuen deitoratu du. Bat izan zen hilgarria konbinazioa. Zuen gorroto me, bai materia gisa betebeharra eta emakume gisa. Izan nuen aukera askoz bere lankidetza gisa proverbial snowball infernuan.
  
  
  
  The carbine poked zidan bizkarrean, eta atera zuen gelak bidez, jarraian soldadu. Teresina joan behera luze bat limousine bederatzi bidaiari aparkatuta at geldiarazi. Behar nuen hartu atseden bat, eta izan zen egokiena, denbora hori ezin da etorri nire bidea.
  
  
  
  Teresina lortu lehen. Soldadu insta jarraitu niri bere. Bere, sentitu zion txikiagoa bere fusil bezala, bere urratsak sartu autoa. Berea izan zen erdibidean ez zuen hit back guztiak bere liteke. Nire hasieratik sartu ego bizitza, eta entzun nuen zion gasp zuen bezala bilduta. Segundo bat geroago Hugo izan zen, nire eskua, eta berea izan zen eusten Teresina besoan, bat stiletto bere eztarria. Bultzatu zuen, bere beste alde autoa, ospatu, alde batetik, bere atzean atzera, eta ospatu pala bere eztarria bezala jiratu zuen, bere aurpegia soldaduak.
  
  
  
  "Oker bat mugitu eta lortuko zuen ego bat,"esan nuen, espero litzaidake dute ulertzen. Gelditu dira, izoztuta. "Lortu autoa eta gidatzeko kanpoan," agindu dut. "Eta ez saiatu buelta eman eta etorri me back."
  
  
  
  Mugitu dute azkar eta ezker. Guztia gertatu zen, beraz, azkar duten hainbat pertsona pasatzen mimmo ez du ulertzen zer gertatzen zen. Hartu zuen labana kanpoan Teresina da eztarria, eta sakatzen bere ego txikia bere atzera.
  
  
  
  "Ikusten urdin Ford kalean zehar?" Esan nion. "Joan zion. Gogoratu, bat oker mugitu eta itsasten dut nire ego laño bidez eder hori itzuli eta atera beste aldean."
  
  
  
  Nire denbora nah zen nahikoa. Ibili zen aurretik, ni isilik. Atea ireki zuen, bere galtzen, eta jarraian bere. Ez nuen ezer konektatu ee nahi, eta ezin dut disko eta begi bat mantendu da aldi berean. Zuen hilaren inguruan, bere eserlekua, eta berak egin zen labur gogor bat laño zulatu punta bere eder jaw. Zuen erori zen konorterik gabe, erortzen aurka ate zahar bat bezala Ford bota bere kanpoan geldiarazi.
  
  
  
  Azkar zuen bere bidea egin zehar La Nabigatzailea eta buru errepidea Cochabamba, bila nonbait gelditu eta talde bat soka. Nabaritu zuen txiki baserriko Teresina groaned hasi zen, eta irabiatu. Gelditu zen, got out autoa inguruan, eta itzuli zen garbiketa-up soka. Teresina zen, besterik gabe, denbora behar dute, bere eskumuturrak loturik bere aurrean, beraz, ezin izan zuen eseri, bere eskuak, bere itzulian.
  
  
  
  Gidatzen zuen bere berriro. Izan genuen joan beste mila pare when I begiratu at Teresina eta ikusi zuen, niri begira.
  
  
  
  "I barkatu zulatu jaw", esan nion," baina beharrezkoa izan da."
  
  
  
  "Non zaude hartu me?" eskatzen zuen. "Zure lagunen berri?"
  
  
  
  "Hartu neurrira, ez", esan nion. "Lukete guztiak eskatu duzu bortxaketa zion, eta nahi izan duzu, besterik ez da niretzat." Bere, Hey chuckled. Begiratu zuen coldly at Erreuma.
  
  
  
  "Hartuko dut duzu nonbait seguru eta babestua arte itzuli dut," esan nuen. "Ondoren, egin ahal izango dugu, maitasuna bezala askoz nahi dut. Nola honi buruz?"
  
  
  
  "Oraindik ez duzu, crazy,", esan zuen harrituta.
  
  
  
  "Nork daki?"Hey, esan du. "Duzu, nahiz eta agian laguntzeko gai izan."
  
  
  
  "Lagunduko aurka, nire herrian?" "Zer da?" galdetu zuen indignantly. "Oraindik ez duzu, crazy."
  
  
  
  Zuen hasperen egin. "Orduan guk egin beharko da, modu gogorrean", esan nion. "Baina mesede bat egin dit. Izan polita eta lasaia da, eta errazagoa izango duzu. Ez egin niri ezer egin ez dut egin nahi."
  
  
  
  "I' ll duzu gelditu bada, ahal izango dut," esan zuen, goibel. Bere miresten begirada jaitsi Nah. Nah ausartuko.
  
  
  
  "Gutxienez, oraindik ez duzu faltsu bat orain", esan nion.
  
  
  
  Begiratu me at She. "Nola ez duzu jakin dut gezurra esan duzu buruz bere izena izatea El Garfio?" galdetu zuen. "Nola dakizu?"
  
  
  
  "Hori da nire sekretua", esan nion. "Agian ez dut esan nahi duzu noizbait."
  
  
  
  Egin dugu gora labur bat igotzeko errepidea, eta ikusi nuen, bi autoak aurretik, aparkatuta, errepidean zehar, eta soldadu, zutik haien ondoan. Roadblock bat. Besterik ez ziren bat pasatzen mimmo sedan, eta hurrengo lerroan zen bilketa kamioi bat. Zuen begiratu at Teresina. Ez zen garaile distirak begiak.
  
  
  
  "Ez get ilusioa, aldez aurretik", esan nion angrily. "Ez dut amaitu oraindik. Duzu banintz ere, ez nuke prest egon dodge, nahi baduzu behintzat gelditu kaleko bala."
  
  
  
  I moteldu bere behera, mantenduz distantzia batzuk kanpoan me dudan bezala, poliki-poliki, arakatu arte eman bilketa kamioi nahikoa denbora pasatzeko. Noiz garbitu zuen espazioa utzi erdian checkpoint zuen, poliki-poliki mugitu aurrera. Odin inguruan soldadu haizatuko me aurrera, eta bere erritmoa azkartzea pixka bat. Gisa hurbildu gara, licking bere moteldu egin da. Ondoren, ia haiek, zapaldu zuen gas bere oinez.
  
  
  
  Autoa shuddered eta arnaska bat bezala brontzezko autoa, baina lurched aurrera. Hurbilen soldadu ducked bidea izatea saihesteko hit. Bere, ikusi, beste batzuk hasi goratzeko beren fusilak denean bere bidalitako auto bidez L-formako zulo. Bere lowly auto gainean tolestuta bolantea plano gisa deitu.
  
  
  
  "Madarikatua duzu," Terezina oihukatu zuen bezala sartu danbateko egoitza.
  
  
  
  "Esan dizut ez zoriontsu izateko", esan nion, emanez auto zahar guztia hartu izan da. Du rearview ispilu, ikusi nuen soldaduak datozen me ondoren. Banekien hau zuzen errepide dut izango litzateke harrapatu minutu gaia batean. Nire Ford izan zen, dagoeneko hasita erretzea bezalako usaina errodamenduak.
  
  
  
  Lehen elkargunean da, ezkerreko bi gurpilen gainean. Teresina gainean erori zen niretzat, hit bere burua bolantea, eta garrasika, eta horrek minik. Bera izan zen, bultzatu ee alde batetik. "Ez orain, maitea", esan nion. "Geroago."
  
  
  
  Begiratu me at She furiously. Jarraitu dut bide hori aktibatuta, poliki-poliki, aldapatsuak mendi. Zorrotz bihurtzen zukeen moteldu nire pursuers pixka bat behera. Bere etsipenean, longed zuen leku batzuk hartu lasterbide bat, edo batzuk amildegi ezkutatu. Ez zen ezer. Errepidea narrowed, orduan ez zen zuzen bat atalean, eta zuen clung autoa, sentimendu hori gogorra izan zen igotzeko aldapa.
  
  
  
  Amaieran zuzen, atal bat izan zen, zorrotz seinale. Han izan ziren, batzuk erakusleak, eta bat-batean, gurpila snapped nire eskuak. Teresina makurtu har ego bere eskuak lotuak. Bultzatu dut, bere kanpoan, baina beranduegi zen. Zuhaitz bat loomed gure aurrean, eta gu izorratu sartu da. Autoa crumpled, eta entzun nuen, leherketa baino lehen sentitu nuen debozio sugarrak gora tiro, hasieran engulf autoa ondo moldatuko amorrua. Behartu zuen jammed atea ireki, bere indar guztiak. Bigarren erdi bat geroago, auto bat bihurtu da labea.
  
  
  
  Teresina atxikia aurka arbel, stunned istripua. Iritsi zen, barruan eta bota ezazu, erortzen da lurrera. Bera izan zen, arrastaka ee lodi sartu shrubbery hornigaia errepidea, eta bankuaren-sakatzen nah, dio ee en blusa, ahoa, eta gogor tiraka osatzeko gag bat da.
  
  
  
  Bere begiak ireki ziren, zuen, izan zen niri begira, eta haren antzera, berak entzuten zen soinua bi autoak gelditu errepidean. Zaharra Ford bat izan zen, flaming masa bihurritu metal, eta Savchenko indarra ia erre nire aurpegia dugun bezala arautuko zuhaixka. Soldaduak ezin hurbiltzeko autoa erretzea, eta ez da izango, denbora pixka bat. Zuen bermea, giza izaera, eta eskuineko izan zen. Gainbegiratu dute pixka bat, eta, ondoren, entzun zuen haiek igoko atzera beren autoak sartu eta, poliki-poliki, bere bidea egiteko errepidean behera. Banekien litzaidake dute izan beranduago beren nagusi. Baina gero, izango dugu joan.
  
  
  
  Bota zuen Terezina en urratu blusa behera ee rta eta utzi bere eseri.
  
  
  
  "Behar dut utzi duzu, ez dago", esan nion. "Bat izan dezakezu, real txiki puta, ezin duzu?"
  
  
  
  "Uste dut, behar dut eskerrik asko aurrezten da nire bizitza", esan zuen. "Baina denbora bukatutakoan nirekin, ziurrenik dut nahi duzuna utzi niri ez."
  
  
  
  "Zalantzarik gabe", esan nion, tira, bere bere oinak. Atzera hasi ginen errepidean behera, eta ospatu zuen aurrean zion. Ikusi ondoren, zer nolako trikimailu zuen gai izan zen, ez zuen hartu edozein aukera gehiago. Ikusi zuen bere luze, eder hankak zuen behera ibili malkartsua, errepide harritsu. Modu bat, nik zortea izan dut, izan zen ustezko izan Tarata bederatzi o ' clock. Haserre izan dut nahikoa nah hartu bere bidean, eta banekien hori ez bezala, Yolanda, zuen gorroto me da.
  
  
  
  Jarraitu dugu oinez arte dugu, azkenik, etorri errepide nagusia liderra Cochabamba. Orain, tropak zukeen guztia kendu roadblocks.
  
  
  
  Itzultzean belztu autoa aurkitu eta ez erakunde nen, egingo dute bloke errepideak, berriro ere lehen urrats gisa. Baina, ondoren, izan litzateke orain arte nahikoa urrun - espero dut-izan iristeko.
  
  
  
  Koa izan dugu bigarren mailako errepide eta begiratu autoak. Beno, ez zen luze, eta noiz ikusi zuen hurbiltzen kamioi, bere, aktibatuta Teresina.
  
  
  
  "Geroztik, lankidetza ez da zerbait lortu dut duzu", esan nion," izango dugu, jarduteko gure kabuz."
  
  
  
  Eskua jarri zuen azpian frank presio puntu atzera bere cefalópodo eta estutu, saiatzen bakarrik egiteko eskubidea ahalegina. Gehiegi litzateke konponezin bat izan daiteke. Zuen garrasi, eta erori zen, nire besoak. Jarri zuen behera bere alde on the road eta ezkutatu zuhaitz baten atzean.
  
  
  
  Kamioia gelditu eta zahar bat nekazaria atera inguruan cab. Atxikia zuen gorako neska bezala izan zen laburki hit lepoaren atzealdean batek emu. Harrapatu zuen bezala jaitsi da aurrera, ia gainean Teresina. Hartu ego alde batera utzita, atxikia zuen bere aurka, zuhaitz bat eta patted bere gris masail.
  
  
  
  "Eskerrik asko, monumentu", esan nion. "Aurkituko dute kamioi bat zuretzat." Ezin izan zuen entzun me, jakina, baina ez zen egia. AIZKORA zaindu egingo lortzean ego, kamioi, edo antzeko zerbait itzuli.
  
  
  
  Bera izan zen, bildu Terezin, izan zuen bere autoan ondoan me eta bultzatu off. Pixka bat egin ondoren, esnatu zuen, eta eserita, isilik. Kamioia gidatzen bere guztiak bere liteke. Joan behar izan nuen El Puente eta, ondoren, atzera joan Tarata, eta ez nuen inolako denbora gehigarria.
  
  
  
  Bi ordu baino gehiago igaro denbora heldu zen errepide txiki ekarri zuzenean bertan behera utzi egitekoa. Iluna zen noiz bota nuen sartu patioan.
  
  
  
  "Azken geldialdia," deitu nuen. "Zuretzat, ez da." Noiz ekarri zuen Teresina antzinako santutegia, ikusi zuen beldurra bere begiak. "Izango duzu, seguru gaueko haize hemen, eta ez dut itzuli duzu goizean."
  
  
  
  Eseri zuen bere behera, atera azken soka, eta lotuta bere orkatilak elkarrekin. Begira Hey begiak, esan zuen serio:: ", esan dizut egia", esan nion. "Bere hezkuntza bilera bat Antonio Guevara. Bada, lan hauek sokak - ezagutzen dut izango duzu-I espero izango duzu free egunsentian. Beste neska hemen izango gutxira egunsentian. Zuen nire benetako harremanetan Guevara. Bada ari zaren smart, ahal izango duzu eseri eta han esan hey, ez duzu ezer jakin izan ezik, utzi dut hemen itxaron me. Agian denbora lortu dut, jakin ahal izango duzu izan nuen, diozu egia."
  
  
  
  Begiratu me at She questioningly ilun begiak. "Bere... izan nuen nahi dut konfiantza duzu nire hotel", esan zuen emeki.
  
  
  
  I atxikia behera, eta musu eman zion, eta bere ezpainak ireki nire hizkuntza, biguna eta yielding.
  
  
  
  "Ez zaitez kanpoan egin," esan nuen, zutik. "Ez duzu egin zure kontuan me kontatzeko oraindik, gogoratzen?" Ikusi zuen bere ezpainak estutu angrily eta utzi bere ez. Izango da bat luzea, gau bakarti egiteko Nah, baina lortuko zuen baino gehiago. Dut nahi izan zuen bezala, ziur buruz bere aukerak. Lortu zuen atzera kamioia, eta ego joan off norabidea Tarata.
  
  
  
  Aurkitzeko barrutia zen nahikoa erraza. Gisa Yolanda esan zuen, hau izan zen lehen errepidea hegoaldean. Gidatzen zuen arte ilun bat, laua-roofed etxea. Ez zen bizi-aztarnarik, eta nahi dut Wilhelmina ziren nirekin.
  
  
  
  Jarri zuen partidu bat ikusi eta olio lanpara buruzko mahai txiki batean gela erdian bezala bultzatu zuen atea ireki. Jarri dut partida bat lanpara eta etorri da bizitza. Ez ziren bi edo hiru aulkiak, gela, erraz bat, aulki, eta zahar bat komodori. Bere sel da Odin inguruan aulkiak, eta Stahl da zain biguna lamplight.
  
  
  
  I ez dute luze itxaron behar. Soinua zaldiak ekarri zidan leihotik, eta ikusi nuen bat, pertsona - talde batzuk zaldiz, eta beste batzuk pack bat asto-iragazketa patioan sartu. Zuen groaned. Bada behar izan dugu, garraio arma astoak, hartuko luke hainbat egunetan.
  
  
  
  Joan zen atzera aulki eta itxaron Stahl. Gizonen hasi zen irrist gelan sartu, isila eta grim-aurrean, asko bizarrak horien inguruan. Koa izan dute batera hormak eta niri begiratu. Ondoren, Yolanda izan zen, bat jantzita volumine jertse eta slacks. Bere begiak keinuka pribatua agurra.
  
  
  
  Une bat geroago sartu zen taberna kalean. Bere, bere aurpegia begiratu. Zuen mehe bat bizar hori amaitu patillak, eta destacados belarridun bere kopeta, besterik gabe, batez ere bere sudurra. Izan zen, Che Guevara, benetan bizirik, eta, besterik gabe, benetako gisa. Ego eskuineko eskua arriskutsua zen altzairu kako.
  
  
  
  Zuen niri begiratu arretaz nuen bezala zutitu hura agurtzeko. Zuen nodded isilean. "Non daude armak, Senor von Schlegel?", esan zuen. "Ez dut dirua, baina ez dut ordaindu arte daukagu arma, arte atzera lortuko dugu hemen horietako."
  
  
  
  "Hori da, primeran normal", esan nion, pentsatzen zuen izan zen, zehazki zer entzun nuen: lasai, steely, estalita belusezko, insightful, eta oso zorrotzak. Begira gizon hau, begi-bistakoa zen ahal izan zuen, bai ruthless eta xarmangarri.
  
  
  
  "Izango da, denbora luze bat hartu lortzeko gure pistola atera dugu, bada, ibiltzeko zaldi bat eta bat colt", esan nion. Ez zuen aldatu bere adierazpena.
  
  
  
  "Etorri gara mendi, zaldiak, eta astoak, eta egingo dugu, karga pistola on asto itzultzeko,", esan zuen. "Baina ez dugu lau kamioi batean ederki ekarri pistolak hemen."
  
  
  
  Zuen nodded zion. Ona da. Armak entregatuko dira kostaldetik Txile, " esan nuen.
  
  
  
  Ego bekainak igo. "Zu, benetan, kontuz ibili, ez duzu,", esan zuen.
  
  
  
  "Beharrezkoa da," ume, esan zion. "Askok hotelak litzateke atzematen eta bat lapurtzen bidalketa honen tamaina. Zaila da mugitu arma herrialde batean sartu gabe, arreta asko erakarri. Neurri horiek emaitza dira urte askotako esperientzia. Kasu honetan, bereziki garrantzitsua kontuz ibili, ez da? "
  
  
  
  "Oso garrantzitsua da," adostu zuen motela irribarre. "Goazen. Dut ride duzu eramango kamioi, senor."
  
  
  
  "Ohore handia da niretzat." Bat von Schlegel-estilo emu bowed bere. "Ez duzu uste oso zaila izango da guretzat pasatzen Txile?"
  
  
  
  "Ez, ordu honetan,", esan zuen. "Egonaldia dugu, mendi-errepideak arte lortu dugu kostaldetik hurbil."
  
  
  
  Joan nintzen berarekin ukuilura. Kamioi ziren lau erabiltzen armada ibilgailuak. Ih intsignia kendu izan dira, baina izan ziren, oraindik ere margotu oliba-grisa. Ikusi zuen pertsona sartu igoko, horiek zenbatzea hogei horietako bat, asko baino gehiago litzaidake zuen espero. Yolanda haizatuko gurekin gisa utzi dugu. Guevara izan zen ondoan me, eta Odina zen gidatzeko batera ego pertsona.
  
  
  
  "Ez dago badia iparraldean Anaia," esan zuen gidari. "Ezin da aurkitu duzu?"
  
  
  
  Gizon nodded.
  
  
  
  "Ricardo daki Txile, Peru eta Bolivia baino hobea edozein errepide mapa," Guevara esan zuen. Atxikia zuen atzera, arriskutsua altzairu kako zen ego beso atseden arinki nire hanka. Gauerdian izan zen denean mugitu behar dugu Txile. Dugu ziren denbora handi bat izatea.
  
  
  
  
  VII
  
  
  
  
  17.
  
  
  
  
  Bidaia kostaldean Txile izan zen, batez ere, lasai-lasai. Hori galdetu zuen gutxi adeitsu buruzko galderak egoera Europan eta, bereziki, Ekialdeko Berlinen.
  
  
  
  Emu erantzun errespetuz, transmititzea saiatzen inpresioa awe handia iraultzailea. Zaila da esatea, nola joan da. Ego gogorra izan zen aldaketa.
  
  
  
  "Munduko thrilled izango da ezagutzen duzu oraindik bizirik," ausartu nintzen.
  
  
  
  "Norbait mundu hori," zuen zuzendu me irribarre hotz batekin. Izan nuen berarekin ados.
  
  
  
  Errepide bidez Txile, batez ere, ondorengoak kostaldean. Iritsi ondoren, soineko, ezarri dugu off gisa eskolta, mimmo herri Cuia txiki bat bay iparraldean.
  
  
  
  "Eraikitzeko kamioi batera, orain arte, bi muturretan of the bay", esan nion. "Ikusi non arroka kokatzen dira, eskuineko ur ertzean?"
  
  
  
  Gidariaren gisa egin zuen agindu. Che Guevara, etorri errepidean behera nirekin. Banekien izan zen niri begira iradokizun bat, jolas -.
  
  
  
  Hartu zuen linterna txiki batetik bere poltsikoan eta belaunikatu ur ertzean. Aktibatuta dut flash on eta off, aktibatuta eta off, etengabe, gelditu gabe. Da blinked bost minutu, ondoren, gelditu bost, eta, ondoren, hasi zen berriro.
  
  
  
  "Duzu, zalantzarik gabe, itsasontzi bat," Guevara esan zuen. "Oso ondo planifikatu. Oso bikaina."
  
  
  
  "Baino gehiago dela uste duzu," esan nuen, azalera begira ura. Bat-batean, ura swirled, eta ilun bat masa guztiak agertu baino sakonera. Zuen begiratu at Guevara eta gozatu harritzekoa gizakiaren ego. Itsaspeko igo, poliki-poliki, zelaia-beltz bakar forma hartzen ari da gisa hurbildu.
  
  
  
  "Alemaniako itsaspeko," I exclaimed, " handienetako Bat submarines hasieratik, Bigarren Mundu Gerra."
  
  
  
  "Bihurtutako garraiatzeko zama", esan nion.
  
  
  
  Itsaspeko, margotu tristea kolore beltza, joan deep-ur lurreratzea gertu arroka. Tripulatzaile jada etortzen bizkarreko eta bota digu sokak lehorrera. Dugu atxikitako isunak nahi kamioiak, eta une batzuk azpi segurtatu zuten, eta tranpan erori ontzia itsasertzean.
  
  
  
  "Wilkommen, Kapitän," deitu zuen bere patroi. "Alles geht gut?"
  
  
  
  "Wie lange haben wie hier aufenthalt?"
  
  
  
  "Ez duzu ulertzen alemaniako?" Guevara galdetu zion.
  
  
  
  "Ez da askoz ere", esan zuen.
  
  
  
  "Kapitaina galdetu zenbat denbora emu itxaron beharko litzateke hemen," ume, itzulita. "Nur eine kilometern? "Deitu dut, bere atzera. - Kein mehr".
  
  
  
  "Gut," patroi erantzun zion. "Ich bin unruhig".
  
  
  
  "Zuen zoriontsu hori baino ez dut esan em ordu bat," esan nuen. "Esaten du, ez dago ume guztiak."
  
  
  
  Zuen koa, berriz, tripulatzaile lapoblacion alemanez bezala egiten dute, crates of fusil eta munizio U-itsasontzi zain kamioiak. Bi gizon ziren bat egitea bereziki handiak kutxa, zuen gelditu zen, ih.
  
  
  
  "Eine minuten, bitte", esan nion. Ireki zuen kutxa eta erakutsi Guevara neat ilara tin latak barruan.
  
  
  
  "Bolbora", esan nion. "Oso erosoa. Ego erabil daiteke gisa, ez bakarrik dinamita egiteko leherketak."
  
  
  
  Zuen nodded eta begiratu pozik. Itxi dut koadroan, ireki da, iritsi da, eta bat aurkitu irtena hairpin izkinan. Nire groping behatzak azkenik aurkitu, eta berea, poliki-poliki jiratu bat osoa eskuinera. Ondoren, zuen motioned gizon mugitzeko kutxa eramango kamioia. Izan zen ezarri tenporizadorea, orain aktibatuta bolbora kutxa bat sartu erraldoi bonba, eta horrek ez luke izan lehertu 24 orduz gero tapa kendu izan dira lehenago.
  
  
  
  Ikusi zuen pertsona gisa arretaz jarri crates kamioi. Itzuli ziren, hizketan alemanez gainditu dute mimmo digu, eta irribarre egin zuen berak. Denek egiten ari zen lan handi bat. Batetik kapitaina azken tripulatzaile ziren, kide guztiak Osaba Sam-en flota, bereziki hautatutako lana delako izan dute, alemana hitz egiten. Zuen koa Guevara-ren bigarren mailako kapitain gisa zuzendu deskarga tipikoa Teutonic eraginkortasuna eta xahutu gogorrak komandoak.
  
  
  
  Noiz kamioiak kargatzen ziren, kapitain klik bere heels eta agurtu batetik bizkarreko itsaspeko. "Gute ona izango litzateke," zuen snapped.
  
  
  
  "Danke ahalik eta eder", esan nion. "Leben sie уол."
  
  
  
  Itxaron dut eta, ikusi bezala, itsaspeko, poliki-poliki mugitu kanpoan shore eta hondoratu atzera uretara. Ondoren, igo zuen atzera kamioi sartu nirekin, eta hasi ginen gure bidea atzera bidez Txile. Banekien badugu gelditu ziren, eskema osoa litzateke joan sortu kea. Ezin izan dut ihes egin dute, eta nire arretaz planifikatu golpe ez digu edozein lekutan. Gauzak ziren, beraz, ondo joan I zen kezkatuta.
  
  
  
  "Pozik nago, ez duzu saiatu ezer delikatua, Senor von Schlegel," esan nuen bezala bultzatu dugu. "Gure egoera, hartu behar dugu neurri guztiak. Odin inguruan nire gizonak izan da azaltzen puntua bere pistola duzu bigarren guztietan arte arma da gure eskura. Beraz, jende askok lortzeko zain gurekin duten susmoa dugu guztiontzat eta dena. Noiz jaso dugu jakinarazpen bat duzula ziren negoziatzeko prest gurekin, egiaztatuko dugu duzu ahalik eta modu guztiak. Ahal izango dugu eta jokabide txiki bat gerrilla eragiketa hemen Bolivia, baina behar dugu konexioak inguruan kanpoko igerilekua."
  
  
  
  Begiratu zuen, harrituta. Eta izan zen, damned, pozik hartu nuen eta zuhurtzia.
  
  
  
  "We are hautatuta zure bidaiak Alemania, Senor von Schlegel," Zer esan smugly. Eskertuko nuke hori Hawke zen kezkatuta xehetasunak.
  
  
  
  Izan dut, besterik gabe, zoriondu neure burua, berriro ere, nola dena ondo joan denean gure headlights pizten lerro bat polizia autoak, horietako hiru aparkatuta inguruan errepidea. Bi polizia-unitate, flashlights gurekin.
  
  
  
  "Gelditu", esan nion nire gidari. "Badakizue zer egin. Dugu hau errepikatu behin eta berriro."
  
  
  
  Kamioiak gelditu, eta bakoitzak kontrolatzailea lortu. Guevara eta gauza bera egin nuen.
  
  
  
  "Zure paperak, senors, mesedez," polizia esan zuen. "Hau da, errutina bat egiaztatu. Duela gutxi izan dugu kezkatuta kopuru handi bat contraband batera errepide hau."
  
  
  
  "Ez mugitu", esan nion softly.
  
  
  
  Ofizial frowned. "Eh?" zuen grumbled.
  
  
  
  "Zu eta zure pertsona guztiak norakoak ari dira," the partizan boss esan zuen. Jarraitu zuen polizia-en begirada kamioi eta ikusi upel itsastea horien inguruan. Hartu nuen pistola batetik ofizial eta motioned Ego stand hurrengo patruila-autoak. The aldekoek igo atera kamioiak, seinalatuz carbines at sei poliziak. When I desarmatu guztiak polizia, bat ego pertsona hartu beren pistola eta egiten ih itzuli kamioia.
  
  
  
  "Piztu inguruan," esan nion ofizialak. "Begiratu zure autoak." Egin zuten, ziren bezala kontatu. Me ikusi zuen nod. Beste lehertu tiro zatitu gauean, eta guztiak baino gehiago izan zen. Sei poliziak hildako arautuko. Guevara begiratu errugabea, balitz bezala, besterik ez zuen bukatu baketsua oinez basoan.
  
  
  
  Denek hasi honetan jolasten kamioi jokoa berriro, eta bultzatu dugu on. Noiz zeharkatu dugu mugatik Bolivia, bere senarra arnasten erliebe sigh bat. Gauza izango litzateke nahikoa nahasgarria bada, nik ez dut azaldu behar du zergatik hartu zuen, armada txiki bat Boliviako partizan bat errespetatzen herrian. Istiluak dituzten Txileko polizia bat utzi hotza korapilo gorrotoa nire sabelean. Bada mundu aitortu izan gizon hau zer zen, hotz-blooded, hilgarria fanatiko ez zuten buruzko zaintzeko, giza bizitza, xarma kondaira litzateke azkar desagertzen. Modernoa Robin Hood, the lagun behartsuei eta zapalduak, oso desberdina zen. Denek bezala ustez, edonork daki egia zen, axolagabe giza bizitza eta xurgatu abstraktu ideiak.
  
  
  
  Iritsi gara Bolivia ia ordubete geroago. Dugu ziren eskalada bat aldapatsuak mendi errepide, ez oso urruti, Para, noiz ikusi dugu horia autobus aldean errepidea, bere aurrean gurpilak grotesquely irtena-tik beherako motorrak, zein izan zen argi seinale bat hautsi ardatz. Emakume bat ran inguruan autobusa gelditzeko gurekin. Bere, atera zen; Niretzat, eta ego gidaria atera zen nirekin.
  
  
  
  "Oh, eskerrik asko Jainkoa, norbait, azkenik, erakutsi," emakumea esan zuen. "Hemen gelditu gara ordu batzuk. Dugu etsi, edonork litzateke hau jarraitu errepide goizean arte."
  
  
  
  Bere, begiratu autobus eta bakarrik ikusi neska gazte. Hasi ziren atera eta bildu gure inguruan. "Non da zure gidari?" Galdetu nion bere emakumea.
  
  
  
  "Goazen bilatzeko laguntza, posible bada. Dugu pleitatutako dantza bat autobus Palacio Hotel Oruru, " azaldu zuen. "Bere izena da Mrs. Corduro, headmistress of Donaz Nesken Eskola."
  
  
  
  "Donaz Eskola", esan nion, rolling izena inguruan nire hizkuntza. "Gehien esklusibo bat nesken eskolak Bolivian. Bakarrik alabak aberats eta atzerritarren eskola joateko."
  
  
  
  "Ez da garestia eskola," emakume adostu. "Baina ez dugu batzuk neska bekak gutxiago pribilegiatu familia."
  
  
  
  Irribarre egin nuen at hey, aktibatuta, eta oihu nire gizonak, nor ziren inguruan bildu kamioiak. Jiratu zuen emakumea. "Bat hautsi ardatz da ezer", esan zuen. "Hau da, bigarren mailako ikasgai bizitza. Ari gara, erakusteko zure esklusiboa gazte ladies bizitza zer da benetan gustatzen dell. Nire gizonak dira sarri askotan utzi gabe emakumeak. Izango dute irakasle ona horien inguruan."
  
  
  
  The aldekoek ran bidean neska, oihuka. Ezin nuen gelditu da. Koa izan zuen ondoan Guevara eta ikusi bere aurpegia bezala, nesken izututa oihuak bete airean. The headmistress ez zen spared bai. Bere ikusi nuen ari arrastaka sartu garrasika zuhaixka bi aldekoek.
  
  
  
  "Ez duzu gaitzetsi, amigo?" Guevara galdetu zidan nabarmen.
  
  
  
  Berea zuen, shrugged. "Ez dut uste beharrezkoa da", esan nion. Nahi izan zuen, zulatu duten smug, pozik, harroputz aurpegia, baina denbora ez zen eskuineko oraindik. Behar zuen pertsona bat, bat, eta zuen hildako izan bada, saiatu zen ezer. Baina, edonora begiratu dugu, bera izan zen eszena. Neska gazte bat begiratu zidan, bere begiak isilean pleading zuen bezala zen arrastaka, ee, Suediar ziren erauzi off. Neska gehienak jada ez garrasika; utzi dute out zakarrez oihuak, mina eta sufrimendua.
  
  
  
  Bere carapace errepidean, lortu nahian kanpoan zer gertatzen ari zen, baina ezin izan du lortu neskaren zuen begirada bere burua. Azkenik zuen aktibatuta eta gelditu kneel ondoan zotinka biluzik figura. Bildu zuen gora neska soineko urratu eta bota bere sorbalda gainean. Begiratu me at She. Bere begiak ziren harritu. Ez zen gorrotoa digu, ez baita gurekin beldurra, besterik ez zabala basamortuan. Galdetzen diot nire buruari zenbat denbora hartu ahal izango duzu hori ahaztu.
  
  
  
  Deitu nuen nire gizonak atzera kamioiak, eta zuen igo ondoan zion.
  
  
  
  "Ulertu behar duzu, nire maitea von Schlegel,", esan zuen. "Gizonak dira behartuta bezala bizi animaliak, jokatzen dute animaliak bezala. Neska horiek ez ziren bakarrik fisikoki bortxatu. Pobreak ziren bortxatu ih omenez, ih duintasuna, ih eskubideak. Hori guztia bat da corkscrew ikuspegitik."
  
  
  
  Ez, benetan, pentsatu nuen. Ez bada, ez dago ezer egin ahal izango dut horri buruz.
  
  
  
  Zutabe mugitu, eta, azkenik, ikusi zuen luze, baxua barrutia eraikin lehen argi egunsentian. Atera ginen eta jende kargatzen hasi pistola bidez kamioiak sartu atzeko asto ride itzuli mendiak, non kamioi ezin joan.
  
  
  
  Yolanda ez zen han, eta berak espero zuen eginkizun bat, asmorik izan azken amodioa itzuli aurretik gerrilla camp. Eskaneatu dut bere ingurua. Atzealdean, zine, non jabetza osoa sartu zuen, mendiak, ez ziren onak ugari babeslekuak. Zuen asmatu duten Olo eta beste batzuk izango litzateke han ezkutatzen.
  
  
  
  "Dirua, Senor Guevara," esan nuen, jolasten nire aldetik, bi modutan. "Ez duzu arma bat. Orain gure akordio burutu ahal izango da."
  
  
  
  "Voila, von Schlegel,", esan zuen emeki. "Beldur naiz hil behar duzu. Inork ez daki hori ez dut oraindik bizirik, eta inork ez du jakin behar horri buruz izan ezik, nire jendea. Adostu zuen betetzen eskuratu ahal izango duzu arma bat. Zoritxarrez, hau izan zen suizida bat eskatu zure parte. Gisa kuota, da alferrikakoa izango duzu hildako, beraz, jarraituko dut neure burua."
  
  
  
  Handia, pentsatu nuen. Zuen dena, hain zuzen kalkulatzen da.
  
  
  
  "Ez dut esango inor bizirik zauden," zuen eskatu bere, stalling egiteko denbora. Irribarre egin zuen me at balitz bezala ziren I a atzeratua seme-alabak.
  
  
  
  "Ez izan ergela, nire maitea von Schlegel,", esan zuen. "Hori izango litzateke lehenengo gauza duzu buruz bragged Ekialdeko Alemania - ikusi duzu me bizirik. Ez, beldur naiz zure karrera etorri bortitza amaiera. Behin azken crate atxikitako azken asto, hil egingo zara."
  
  
  
  Bere, begiratu kutxak. Ez ziren hiru bakarrik utzi.
  
  
  
  
  VIII.
  
  
  
  
  Non demontre ziren, Olo eta beste batzuk? Ez nuen, nahiz eta pistola bat defendatzeko neure burua, baina banekien gauza bat: ez nuke hil hartu gabe Guevara nirekin. Berea ez zen plangintza hau egiten bikoitza ekitaldia, baina bere, jostun hartu, ez zen joan nah bakarrik. Ziren liburuetako azken direnak
  
  
  
  kutxak joan astoak, eta ikusi zuen haiek grim etsi. Ezin nuen ulertu zergatik Olo eta beste batzuk ez dira agertuko.
  
  
  
  "Hori ikusita, hiltzera noa," bere esan Zuen, " bitxia naiz zerbait buruz. Pertsona horiek dira zurekin, dira horiek guztiak, zer egin duzu?"
  
  
  
  "Ez", esan zuen. "Muinoen atzean duzu, begira barrutia, ez dut hamabost gehiago behaketa bidez prismatikoak kasu horretan, laguntza behar dut. Ikusiko duzu, ez dut asko ikasi geroztik nire azken kanpaina. Funtsean, ikasi nuen hori, ezin izan ere, kontuz ibili . "
  
  
  
  Nire ezpainak estutu, goibel bezala egin nuen, beraz; orain banekien zer gertatu zen Olo eta beste batzuk. Bai ziren, ezin outflank du aldekoek mendietan, edo ih aldez zen larriak atzeratu. Hori guztia joan zen, beraz, ondo izan zen gaizki joan.
  
  
  
  Gizonak, bada, ulertzen duzu hori azken kutxa ez da segurua, eta Guevara aktibatuta me. Hartu zuen, errebolberra, bere gerriko, eta irribarre egin adeitsuki, ia sheepishly.
  
  
  
  Plano deitu, eta lau pertsona bakarrik jaitsi zen. Aktibatuta zuen norabidea plano. Zuen oihu. "Sarekada! "" Take cover!"
  
  
  
  Une batez, ahaztu zuen kontatu zidan. Bera izan zen, rebutted arabera emu en media txostenak honi buruz, deigarria egiten zaie lurretik eta kolpeak emu burua. Zuen ran zehar patioan, errebolberra erortzen eskuan. Bere rushed ondoren zion, eta ikusi harritu harridura du gizakiaren ego. Bat-batean, dena zen argi em, eta ikusi zuen amorru igotzen ego begiak.
  
  
  
  Aprobetxatuz, sorpresa, Olo eta beste batzuk landu kolpe larri bat aldekoek honetan hasierako erasoa, baina orain aldekoek counterattacked. Ezagutu nuen nire eraso bat baden swing nire kako. Bere burua atzera jiratu, eta bere kamiseta tore ireki aurrean. Bildu zuen, herdoildu bat pitchfork eta bota ih me at itxi sorta. Izan nuen erori laua izatea saihesteko impaled arabera prongs.
  
  
  
  Gora begiratu nuen, eta ikusi zion exekutatzen aldera ukuilura. Azkar zuen ebaluatu egoera txarra. Bat izan zen sarekada, eta ez zuen jakin nola asko izan ziren erasotzeko taldea. Bada, egonaldiak egin zituen, bere gizonak daiteke edo ez irabazi. Baina azpian estali pintura, ezin izan zuen ezkutatu. Auto-preservation zen ego, lehen kezka, fanatiko bat prest ezer egin behar da, eta bizirauteko borrokan jarraitu.
  
  
  
  Bere ego irakurri bere burua bezain laster ikusi zion exekutatzen aldera ukuilura. I ran zion ondoren, bakarrik izan harrapatu bi ego-kontziente pertsona gisa dut biribildu izkinan. Hit dute zidan, baina ez zen halako izugarrikeria bat. Zuen berehala aske bat, bere hankak, slapped hurbilen bat aurpegia, eta entzun ego garrasi. Beste bat eraso me labana batekin. Bota zuen kanpoan bere kolpeak, bilduta bere hanka inguruan ego orkatila, eta bota. Jaitsi zuen, eta bere, ibili sortu zion, sakatuz apple bere adanen sagarra . Zuen gurgled, ego begiak popped, ondoren, zuen bankuaren-sakatzen motionless.
  
  
  
  Igotzea lortu zuen eta ran atzera ukuilura. Zuen bete zen Guevara jauzi on bat zaldi. Salto egin dut on da tira ego inguruan jarlekua, eta sentitu bat zorrotz mina amua sartu danbateko nire sorbalda. Dut bota zen atzeraka, lortu nuen izatea saihesteko hit bat hoof bizitzan eta bota baino gehiago lurrean.
  
  
  
  Bastardo irten zen. Amorru me barruan ito mina nire sorbalda. Ran zuen ukuilura eta salto zaldi gainean. Bere, Zerbait ikusi racing behera aldapatsuak mendi. Bere, inguruan begiratu eta ikusi ego duten pertsonak ziren aurrera. Hau azkar begiratu erakutsi zidan, bada, ez ziren hogei pertsona aurka seigarren aurretik, ez ziren orain hamabi aurka seigarren. Zirudien bere Olo eta ego talde izan ziren, oraindik ere, oso-osorik. Bestela, odds ziren, are okerrago. Baina bat izan zen ih borroka. Behar nuen nirea amaitzeko.
  
  
  
  Zaldia izan zen, indartsua eta azkarra, eta arte Guevara harrapatu du, ez zuen amore eman, bai. Bidea mendian gora zakarra zen, harritsu, eta bihurri. Pixka bat egin ondoren, nire zaldia izan zen, eta oinez, saltoka baino gehiago exekutatzen zen, eta triki arroka aurretik da, banekien Guevara arazo bera izan.
  
  
  
  Zuen bultzatuta, bere on, eta zuen bezala, aktibatuta seinaleak, ikusi zuen Guevara-ren zaldi zutik huts bat zela. Orduan, salto egin zuen behera, bere aulki eta entzun. Entzun izan dut zion biltzen bere bidean sasiak bidez eta aldapatsuak muino. Dut jarraitu zion, nire amorrua eta haserrea me egiteko mugitu baino azkarrago dut normalean litzateke. Ez zen urrun aurrera orain, eta ikusi izan dut hori izan zen motelduz.
  
  
  
  "Ez dut hiltzeko duzu, Guevara!" Zuen oihu.
  
  
  
  Planteatu zuen bere urratsa, baina ni ez nintzen gehiegi itxi. Aktibatuta zuen eskubidea. Bazekien non zen joan, eta une bat geroago ikusi zuen bere, gehiegi. Pausatu zuen ertzetik ezerk rapids hori neretzat behera malda haserrea, ondoren, sartu urratsez urrats horiek. Beste aldean, bat kanoak kanoa arautuko banku gainean. Laster aurkitu nuen neure burua gerrian - sakona ura, borrokan azkar uneko bezala egin dut nire bidea, kanoa.
  
  
  
  I uso ondoren eta sentitu ura lash nire gorputza. Zuen erdian sabela erreka denean, bere ego harrapatu. Inguruan aktibatuta zuen eta barre egin eta hit me batekin lotu.
  
  
  
  Bat izan zen, hellish arma bezala, borroka gizon bat lantza batekin, eta aihotz konbinatua.
  
  
  
  Swing egin ninduen atzera urratsa, eta galdu zuen bere oreka. Sentitu izan dut ur tiraka me behera eta behera. Kudeatzen dut grab bat inguruan, arroka eta eduki arte itzuli zen bere oinak on. Borrokan swirling uneko zuen, borrokatu atzera, non izan zen, eta jarraitu beste aldean.
  
  
  
  Baina banekien zeharkatu eta iritsi txalupa. Izan zen bultzaka bere uretara, eta berea izan zen, oraindik ere urrun zion. Bezain laster lortu zuen sartu da, bere bazekien zuen litzaidake betiko joan. The rapids litzateke eraman ego behera eta kanpoan, bezala harrapatzeko bat express trena.
  
  
  
  Izan zen off bultzaka angelu bat. Azkar zuen zenbatuko da, eta azkar eta otoitz. Utzi zuen bere grab me, joka me off nire oinak, eta eraman ninduen downstream. Izan dut egiten ari kanpoan angelu bat bezala Guevara eta Ego ari ziren egiten kanpoan kanoa. Bada nuen kalkulatu behar bezala, gure bide zukeen zeharkatu une bat . Harrapatu zuen arrauna behetik kanoa eta saiatu txanda, baina gaur egungo oso indartsua izan zen.
  
  
  
  Danbateko dut bere aldean sartu, kanoa, harrapatu gunwale, eta joan zen baino gehiago rapids nirekin. Orain, lekuan ego garamatza, izango da niretzat. Ekaitz, ezerk ura du orain harrapatu gaitu, eta dugun arren, gogor borrokatu gara, banatzaile esklusiboa Errusian gehiago ezerk rapids. I hit bat arroka eta pentsamendu guztiak nire hezurrak ziren pitzatu. Dugu ziren epigrafe adabaki bat zakarra ur, eta horrek normalean esan nahi batzuk arroka, noiz bat oncoming egungo harrapatu gaitu, eta swept gurekin off eskubidea. Bat aurkitu zuen aurrera ere ur azaleko eta ikusi nuen bezala borrokatu nire oinak.
  
  
  
  Bere nazioen zion, ducking azpian ego kako me hurbildu ahala. Ego harrapatu bere itzulian, eta jaitsi zuen sartu swirling, itzulerako ura. Bere ego slapped zion gogor zehar aurre, eta jaitsi zuen atzera. Zuen jarraitu zion berriro. Une honetan, kako zen aski hurbil Rivnenskaya erauzi ireki nire groin. Hautsi free eta gelditu ego bere oin azpian, eta erori zen bat tribu bakoitzean. Bere swing harrapatu Ego cefalópodo.
  
  
  
  Zuen tumbled atzera, sakatuz ur ozen batekin zipriztintzen. Eskubidea izan zen, on nen, eta orain bere bezala sentitu dela madarikatua kako sartu danbateko nire hanka. Izan nuen joan utzi ego mina Zuen, eta bere oinak berriro, hacking me at. Zuen dodged kolpe bat, eta, ondoren estropezuka eta jaitsi gerri-sakon sartu da ura. Sortu zen niretzat, eta lortu zuen, alde batetik sortu eta grab ego-en kamiseta. Bera izan zen, yanked eta irristatu V & nb noiz entregatu zen konponezin kako greba.
  
  
  
  Kako bat hit rock outright nire atzean. Ego yanked bere bere oinak. Bakarrik nire amorru basati mantendu me batetik erortzen. Zuen bled batetik, dozena erdi bat zauriak bezala borrokatu zuen eraso rapids eta Guevara-ren hilgarria lotu.
  
  
  
  Koa izan dut sortu eta bultzatu ego-en eskutik kanpoan bezala saiatu zen talde kako artean nire hankak. Ego harrapatu bere burua eta danbateko aurka Odin inguruan arroka jutting inguruan ura. Izan zen behin eta berriro arte ura inguruan aktibatuta gorria. Ondoren bultzatu zuen bere ego gorputza sartu erdian, erreka eta ikusi da murgiltzen swirling ura, erortzen rock, rock apurtzeko aurka arroka arte ez zen bakar bat oso-osorik hezur utzi.
  
  
  
  Zuen arrastaka berak ura eta arautuko arnasestuka, agortu, utziz bere gorputza, bere bidea aurkitu atzera bildu indarra mugitu. Azkenik, berea, lortu zuen bere oinak, eta ia erori zen, trudging basoan barrena harritsu bidea. Zaldia izan zen, oraindik eserita. Zuen zorionez jarri bere jarlekua eta behin gidatzen bere Rivnenskaya besterik ez da nahikoa egiteko bere bidea jarraitu.
  
  
  
  
  IX
  
  
  
  
  Denbora iritsi zen, bi muturrak, errepide, bere eskumenak berreskuratu zuen, edo, gutxienez, ih zati. Bere, joan atzera barrutia. Ez zen isiltasuna, isiltasun osoa eta utter zuen bezala, poliki-poliki eta arretaz ibili bere zaldi, skirting gorputzak partizan, grotesquely sprawled lurrean.
  
  
  
  Zuen zalditik jaitsi eta ibili erdian borrokan. Luis arautuko by hildako zuhaitz, alde batetik, oraindik eskuetan labana izan dira itsatsita alderdien da eztarria. Eduardo aurkitu bere ondoan, ondoren, Manuel. Bere stahl belaunikatu horien ondoan, baina ez zen bizitza han. Cesare zen hurrengo, oraindik eskuetan du carbine arautuko duten bakean ondoan hildako alderdien. Antonio bermaturik zegoen zuhaitz baten kontra, hildako, gorri batekin adabaki bere bularrean. Azken pertsona bere aurkitu zen, Olo, inguratuta gorputzak lau partizan.
  
  
  
  Jaiki zen eta sartu zen ederki. Asto dira falta, eta hori guztia. Bere erraza imajinatu zer gertatu zen. Batzuk inguruan Guevara da gizon bizirik eta mendira ihes egin zuen armak eta munizioak. Ez zalantzarik izan zuten ikuspegi bat jarraipena bataila, eta bere kontratazio berriak. Ih zen zain sorpresa bat.
  
  
  
  Bilduta zuen trapuak eta benda inguruan bere zauriak, gutxienez, motela odol-fluxua.
  
  
  
  Ondoren, utzi zuen barrutia. Buru zuen ipar aldera El Puente. Egunsentian zen bide emanez egun, eta gidatzen zuen kamioia azkar gisa izan zuen. Azkenik, Puya ikuspegia sartu zen, eta jiratu zuen kalera road liderra abandonatu egitekoa. Gidatzen dut sartu patioan, entzun nuen bere garrasi, ondoren, beste. Salto egin zuen inguruan cab, arakatu ireki arku, leiho, eta peered santutegian sartu. Ikusi zuen bi zifra rolling lurrean, scratching, borrokan, eta garrasika. Yolanda eta Terezina ziren borroka batean. Gisa ikusi zuen, Terezina hautsi free, utziz bere guztiak dagoeneko urratu blusa batean Yolanda en eskuetan, heldu nekazari neska hanka eta saiatu blokea da. Bere, chuckled. Boliviako adimen zerbitzua zen, jakina, trebatu bere borroka eskola.
  
  
  
  Baina Yolanda bidez joan, beste eskola, eta berak irakatsi hey, xarma duten Terezina ez zuen, nahiz eta entzun. Harrapatu zuen Terezina bere bularrean, raking ih bere azazkalak. Terezina mina garrasi, eta joaten utzi. Yolanda izan zen bere berehalako batean, bultzaka eta clawing. Terezina saiatu deflect da erdi-exekutatu karatea kick, eta nik flinched bere eraginkortasunik eza. Benetan lagundu Yolanda bultza Terezina atzera urrats bat eta bere lasaitu apur bat.
  
  
  
  Teresina harrapatu neska ilea, hilaren bere inguruan, eta slapped bere gogor hey, benetako. Dut ia txaloak bere. Yolanda bikoiztu baino gehiago, eta Terezina ospatu du bere burua. Bada, izan zen, indartsuagoa, lan egin zitekeen. Edo bada Yolanda, ez zen, hala nola, bat baden borrokalaria. Ikusi nuen Yolanda igogailua Terezina da gona, eta neska garrasika, zein minik. Yolanda hautsi free eta jauzi egin, bere aurkari, ziztada, hondoratu bere hortzak sartu sakona Terezina hanka, bere eskuak bezalako arrano atzaparrak, tearing eta clawing.
  
  
  
  Igo zuen baino gehiago leiho gelan sartu. Ezin dut utzi honetan, joan edozein longer. Harrapatu zuen Yolanda eta bota bere kanpoan, joka, bere erdibidean gelan zehar. Noiz ikusi zuen me, bere amorru iritsi berriak altuerak. Zuen leapt me at, baina harrapatu nuen bere alde batetik, bihurritu bere, eta behartu bere luza berriro. Zuen rushed txoko abandonatu santutegia, eta, etorri zen bat baino gehiago hautsitako botila eskuan eta purua gorrotoa bere begiak.
  
  
  
  "Lehenik," hissed zuen, " eta, ondoren, zure puta. Ez dut hiltzeko duzu, bere. Besterik ez dut moztu off nire bularrean."
  
  
  
  "Gelditu da, Yolanda", esan nion. "Baino gehiago da. Hau egiten dut. Zuen hildako. Guztiak ari dira hildakoak."
  
  
  
  Bere, pentsatu sobering albisteak agian bere gelditzeko. Horren ordez, zuen me at yelling inaudibly. Nahiz eta ume bat hautsitako botila arriskutsua izan daiteke, eta hori ez zen ume bat, baina bat rabid la tigresa. Mugitu zuen me norabidean. Ez nuen mugitu zuen arte hit me aurpegia botila, ondoren, I uso egokian eta saiatu hartu bere beso, baina bera izan zen, azkar gisa cobra. Zuen eraso zidan berriro, eta oraingoan dut whirled bere inguruan arte bere itzuli zen Teresina.
  
  
  
  "Orain, Teresina," dut oihu. Teresina, nor zen zutik aurka urrun horma, begiratu me at blankly, baina Yolanda aktibatuta inguruan. Zuen jauzi aurrera, heldu, bere, eta bere orratzez behera moan. Botila hautsi zuen eta choked, zein minik. Ee orratzez bere lepoan eta jaitsi zuen. Terezina zen nire besoetan nuen aurretik buelta izan bere.
  
  
  
  "Zer gertatu da?" Esan nion. "Ez duzu benetan ez dut zer esan duzu, ba?"
  
  
  
  "Ez, benetan," onartu zuen, premiazko bere aurpegia nire bularraren kontra. "Pentsatu dut duzu eta erabaki uste duzu. Izan dut, besterik gabe, arreta denean neska hau izan zen. Hitz egiten hasi ginen, eta biok haserretu egin elkarri. Bat-batean, zuen zaie me sartu."
  
  
  
  "Erabili soka dut dagoeneko izan gorbata bere gora", esan nion. "Nik uste dugu, bai, lortu behar apur bat hobeto." Bere ikusi nuen ikaratu aurpegia zuen nabaritu gorria lekuak nire kamiseta eta galtzak.
  
  
  
  "Give me", esan zuen, saiatzen unbutton nire kamiseta.
  
  
  
  Bultzatu zuen bere kanpoan. "Geroago", esan nion. "Nik iraun zuen, beraz, luze, bakarrik ezin dut pixka bat gehiago iraungo. Besterik gabe, gorbata bere gora eta hartu bere bizkarrean La Paz."
  
  
  
  
  18 da
  
  
  
  
  Boliviako agintariek ukatu egin dela uste liderra partizan El Garfio zen benetan Che Guevara. Agian, ezin izan zuten ekarri beraiek aitortu dute ez zuen hiltzeko ego lehen aldiz. Teresina baieztatu dena, esan nuen - eta ondorioak bataila barrutia ziren konbentzitzen -, baina ez zuen ikusten, Guevara berak. Bakarrik neskak eskola inguruan Txilen banekien zer gertatu zen. Ez zuten ezagutzen duten gizon horiek ziren. Besterik ez dut ikusi bere aurpegia aurpegia. Bakarrik bere bazekien kondaira ez die lehen aldiz. Nagusien Andreola zen frank nirekin, eta zuen ia ulertu nire posizioa.
  
  
  
  "Duela urtebete, I izan zen hil gure tropak mendietan", esan zuen. "Gizon hau, hau El Garfio, bat izan zen, iruzurti. Egingo dugu azpimarratzen hau, nire beste. Ezin dut lagundu du, behar dugu."
  
  
  
  "Beraz, izango da, Nagusien", esan nion. "Egingo dut, esango dudan bezala, egoki ikusten da, eta munduko epaitu egingo da berez."
  
  
  
  Atera zuen kalera, non Terezina zen zain. Izan dugu, bai tratatu armada bat ospitalean.
  
  
  
  Ez dugu lortu zurrumurrua hurrengo egunean, batailaren ondoren, ez zen terrible, leherketa hartan barrutia mendietan.
  
  
  
  "Ez duzu utzi behar, Nick?" galdetu zuen noiz itzuli ginen nire hotel.
  
  
  
  "Beldur naiz, beraz," esan nuen. "Baina ez da bihar arte. Izan dut planak gaur gauean."
  
  
  
  Irribarre egin zuen, eta jartzen du bere burua nire sorbaldan. Bere afaria zerbitzatzen zen eta ekarri dute ardoa, eta noiz iluna izan zen, izan zen bildu ee. Zuen undid alde botoiak bere soineko ezer esan gabe. Ondoren, berea, atxikia atzera.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Ez duzu joan da hartu off?"
  
  
  
  "Ez", esan zuen. "Hartu duzu off."
  
  
  
  Irribarre egin zuen bere, eta, astiro-astiro kendu ego nah noiz planteatu zuen bere eskuetan. Sakona marratu bere bular eder aktibatuta gorria zuen, eta astiro-astiro igurtzi ih bere hatz zuen bezala undid bere bra. Eseri zen motionless, bere buruari eusten elkarrekin bat zehaztuko ahalegina.
  
  
  
  "Ez dut egin maite duzun arte esan zidan gauza bat," esan zuen.
  
  
  
  "Zein?" Galdetu nion, harritu.
  
  
  
  "Nola ez duzu jakin izan dut, esan duzun bezala, faltsu bat nekazari neska?" galdetu zuen. "Pentsatu nuen jokatu rol hori ezin hobeto."
  
  
  
  Bere, grimaced. "Ez dakit nola adierazi da", esan nion. "Edo, nahiz eta bere esango dut batere."
  
  
  
  Bezala, iritsi zuen bere soineko, gelditu nintzen bere, eta esan zuen, " Ados, esango dut, bada, ari zaren, beraz, madarikatua insistent jakitea. Banekien noiz ohera joan zen nirekin."
  
  
  
  Berea, ikusi bere begiak ilundu, eta, ondoren, beroa, sua, keinuka horiek.
  
  
  
  "Ari zaren esaten, ez nintzen nahikoa at zakarrontzira?" zuen flushed. Bere, grimaced. Beldur nintzen litzateke erreakzio bat izan.
  
  
  
  "Ez, ez, horrelako ezer ez."
  
  
  
  "Orduan zer ari zara esaten?"
  
  
  
  "Besterik gabe, neska bat bezala, Yolanda, nf, egiten zuen maite bestela."
  
  
  
  "Da zuen baino beroagoa me?" Terezina eskatzen. "Egin nahi duzu, bere hobeto?"
  
  
  
  "Ez, bere, esango dut!" Esan nion. "Zu ari ergelak."
  
  
  
  "Bere?" "Ez", esan zuen. "Zer duzu? Ez duzu uste zu ergelak? Uste duzu esan dezake neska bat da, atzeko bidea egiten zuen maite. Beno, ez naiz joan, erakusteko nor da ergela."
  
  
  
  Zuen aktibatuta me, eta bere ezpainak sakatzen aurka nirea. Etorri zuen me at haserrea bat avenging aingeru, sutsua, gose, egarri avenging angel. Off hartu zuen nire arropa, eta, ondoren, estali nire gorputza musuak. Jaitsi egin dut, bere alfonbra gainean eta egin dugu maite. Terezina zen bat kobratuko, surezko izaki, bere hankak inguruan bilduta nire gerrian, eusten niri ongi bere barruan.
  
  
  
  Noiz iritsi zuen gailurra bere estasia, zuen erretiratu, baina soilik une batzuk. Denean bere arautuko bere ondoan, sentitu bere gisa bere ezpainak nibbled nire bularrean, nire bizitza, nire bizitza. Bere eskuetan izan ziren biguna mezulari nahia, eta berak arakatu guztiak me baino gehiago igurtzi bere gorputzaren aurka nirea. Hartu zuen bere bular bere eskuak eta laztandu bere arte izan zen zotinka eta choking gogoa berriro, eta guk batu ziren une denean, mundu osoa bat bihurtu zen.
  
  
  
  Eman genuen gau osoa elkarrekin. Bera izan zen, sutsua, aseezina , hori guztia neska bat izan daiteke denean kentzeko duzu lotsarik. Noiz goizean izan zen, eta lortu zuen jantzita utzi, gelditu zuen zakarrontzia.
  
  
  
  "Egingo dut hemen lo pixka bat, Nick", esan zuen. "Nahi dut uste eskubidea zaren ondoan, ni bezala duzu, hegan atzera Amerika." Bota zuen orri-behera, agerian utziz bere gorputz lirain eta biguna, osoa bularrak.
  
  
  
  "Itzuli", esan zuen, bere begiak sakon eta ilun. "Saiatu atzera joan."
  
  
  
  Ee musu eman zion, eta utzi bere ez. Irudia oraindik ez dago argi nire buruan.
  
  
  
  Beste argazki bat da, halaber, argi eta garbi. Hau da, Che Guevara. Agian, oraindik zuen bizirik. Gauza jakina da giza gorputza jasan ditzakeen fantasiazko probak.
  
  
  
  Baina berak esan zidan nola gertatu zen. Munduko irakurri behar da, eta epaileak, ukatzeko, egia esan bezala, fikzioa, edo onartu fikzioa egia bezala. Zer bizi da, ez kondaira bat, batzuk erromantikoa. Baina esan ahal dut hori izan zen bat unprincipled fanatiko, gizon bat obsesionatuta ametsak handitasuna. Batzuk esaten delako hemen izan zen, Stahl-en mundu hobea leku bat. Bere, esan dut, hobe da ez bada ego.
  
  
  
  Begiratu, gastatu dut nire bizitza osoan borrokan, hil, eta hemorragia. Bere, esan dut kanpoko igerilekua ez da behar hiltzaileen eta fanatics fixated beren ideiak ospea. Hobe izango da nire lana ez da gehiago behar. Zoritxarrez, uste dut oraindik lan asko egin behar da.
  
  
  
  Oraindik ez dut nahi zer Boileau esan zuen. "Egia esan, batzuetan izan daiteke sinesgaitza." Izan ere, batzuetan ahal izango da.
  
  
  
  
  
  Haria.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  
  
  The Doomsday Formula
  
  
  
  
  translated by Lev Shklovsky
  
  
  
  
  
  Jatorrizko Izenburua: The Doomsday Formula
  
  
  
  
  
  
  
  1 kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  American Museum of Natural History da kolosala eraikina parque Central. Zen jatorriz eraiki neo-Gotikoa estilo, baina geroago Erromanikoa elementu gehitu ziren, bat emanez bitxi arkitektonikoa jauregi emaitza. Baina behin barruan, bat aurkituko duzu fantasiazko ikuspegi guztiak fenomeno natural, gure eta beste munduak, froga saiakera asko gizakiak ezagutzen eta ulertzen berak eta bere ingurunea, gainerako at une ego-sorrera. Gisa pasatu zuen handiko aretoak, gogora ekarri zuen asko atsegina ordu igaro zuen hemen haur bat bezala, eta erabaki bueltan hemen laster hartu begirada beste guztia bere aisia.
  
  
  
  Nire begiak jaitsi pare bat curvy hankak, azpian mini gona hori besarkatu du, curvy kurba-enpresa baten ipurdian. Zoritxarrez, hankak desagertu norabidean Saila Ugaztunak noiz joan nintzen Historiko eta Geografiko Institutua, laugarren solairuan. Hau izan zen, non hura ezagutu nuen.
  
  
  
  Ospatu zen arabera mimmo erakuslehio Aretoan Geografia-Historia. Bere aurretik ditu, izkina batean, gela, ikusi zuen gizon altu bat, mehe. Zuen aurrean zutik bat geologiko ezaugarriak. Ego, ilun bat aurpegi mehe bat adierazi sudurra, aktibatuta une batez hurbildu zen, bakarrik, berehala itzultzeko objektu izan zen errespetatuz. Erraz izan zuen gainditu geologo baten edo ikerketa fisikari. Desberdintasun bakarra izan zen hori, ez zen hura. Izan zen Hawke, buru AIZKORA erakundea, gehien sekretua counterintelligence unitate estatu Batuetan. Bat izan zen crafty, hard rock-polymath. Izan zen, foodie bat, zigarro bat maitalea, lorazain bat, aisia, eta nire buruzagia. Esploratu zuen egitura handi bat jorratzen duten argitzeko hainbat fase sumendi eraketa. Noiz sortu dut zion, hitz egiten hasi zen, ez niri begira, ez hartu bere begiak off egitura.
  
  
  
  "Ba, badakizu," hasi zen, " ez direla iraunkorra sumendi geltokiak arlo batzuetan, besterik ez bezala, ez dira lurrikara geltokiak nonahi, non estuki kontrolatzeko guztiak garapen fisiko?" "Aditu askok uste duten hildako bat sumendi ez da existitzen. Gure berrogeita hamargarren egoera, Hawaii, da benetan bilduma bat sumendiak izan diren planteatu " izugarria sumendi-jarduera."
  
  
  
  "Oso interesgarria", esan nion orduan pausatu zuen une batez. Saiatu naiz, ez presarik zion. Zen ohitura lortzean gauza beheko hainbat desbideratzen.
  
  
  
  Galdetu zuen. "Ez dakigu benetan zer spray kukurutxo da?" Saiatu naiz gogoratzen bere. "New orban remover?" Begiratu zidan worriedly.
  
  
  
  "Hau da, zulo txiki bat gertu sumendiaren kraterra. Antzeko zerbait ardatz, eta horren inguruan laba tanta break out, erori, gogortzen eta osatzen harri txiki anthills.
  
  
  
  "Ez dut gogoratzen", esan nion.
  
  
  
  "Nagusien erupzioak Hawaii gertatzen bakoitzean hiru edo lau urte," Hawke jarraitu. "Azken sei hilabeteetan, ez dira sei erupzioak krater txiki hori, aspalditik jotzen hildako. Hau da, aurrekaririk gabeko eta ustekabeko sumendi-jarduera. Zer uste duzu horri buruz?'
  
  
  
  Galdetzen nion. "Benetan ez duzu espero dit erantzun hau corkscrew galdera, egin duzu?"
  
  
  
  "Ez", esan zuen bat apal irribarre, " baina aurkituko duzu espero dut erreuma."
  
  
  
  Ziurrenik dut bazekien iruzkina zerbait ekarri, baina erabaki dut itxaron eta ikusi.
  
  
  
  "Geroztik, noiz dira ferrets beraz, interesa geologia?" Galdetu nion adeitsuki, dudarik ez soinu absurdly susmagarriak.
  
  
  
  "Beti izan dut hau bezalako, ume," Hawke esan zuen. 'Baina oraindik ezin izan dut gauza batzuk nire buruan. Planoan uzten San Francisco zazpi gaur gauean. Nik erreserbatuta eserlekua duzu. San Francisco, bat duzu konexioa Hegaldi 667 Hawaii."
  
  
  
  "Hawaii", esan nion. "Baina ez dut data bat neska bat da gaur egun. Ninduten zortzi hilabete lortzeko bere puntu honetan. Ezin utzi dut, bihar goizean?
  
  
  
  "Bide luze bat da, eta denbora hegan azkar,", esan zuen. "Longfellow idatzi zuen behin."
  
  
  
  Bere kopeta marraztua. Hawk ez du esan nahi ez da argi eta garbi. Horren ordez, nahiago zuen jotzea, hala nola, anbiguoa filosofiko aipuak. Baina, azkenean, dena behera etorri, gauza bera: ez.
  
  
  
  "Ona," hasperen egin dut. "Zer ekartzen dit lur hula? Zer da hau sumendi gauza esan nahi, eta noiz egin ferret erabiltzen hasi da gisa geologo? "
  
  
  
  "Ez, baina jarduera horiek sumendiak da, benetan, oso arraroa da", esan zuen. "Nik hitz egiten geologoak museoan guztiak goizean, bat aurkitu nahian konbentzitzen azalpen, baina ez dute ulertzen, bai. Iristerakoan uhartean, ikusi behar duzu, Dr. John Rookery, behatokiaren buruzagi volcanologist.
  
  
  
  Izan nuen lanean Hawke luzeegia ez berehala ezagutzen denean litzaidake zuen soilik esan zidan istorioa erdia. "Nor gehiago behar dut begiratu?" Galdetzen nion."Hori guztia informazio geologiko interesgarria izan daiteke, baina zer egiten du, AIZKORA batekin egin behar da? Ez da gure domeinu guztietan, da?
  
  
  
  "Bezalako Inura,", esan zuen. Bere bekain igo. "Burua Japoniako sekretua Zerbitzua?" Galdetzen nion. "Hau Kato Inura?"
  
  
  
  Hawk nodded. "Izan dugu, telefono dei bat, atzo,", esan zuen. 'Niri deitu zuen. Jakina, ezin dugu esan, askoz buruz ireki line, baina zuen kezkatuta. Esan zidan bat veiled modu zuela susmatzen Japoniako terrorista ziren plangintza nagusietako bat greba."
  
  
  
  Bazekien zerbait buruz Japoniako terrorista. Nahiko izan zen talde handi bat, eta kudeatzen dute eragin pixka bat nahiko arazoak hainbat aldiz. Dute, arrakastaz jorratzen hiru gaiak: nazioarteko komunismoak eta ego pros, balizko anti-Americanism oraindik ere nagusi Japonian, eta frustrazio du disaffected eta pobreak.
  
  
  
  "Japoniar horiek terrorista izan ezkutatzen urtez," Hawke esan zuen. "Nahi izango dute, ahalegin handi bat arreta erakartzeko eta onespena Japoniako jendea. Duela gutxi, zurrumurruak izan dira zabaltzen dutela pertsona joan dira ondoren etorri zion Estatu batuetako utziz zehar Hego Pazifikoko. Dute, inplizituki, apur bat veiled, modu zirela gai egiten duten gauza Enperadorearen armadak inoiz izan ez. Eta badirudi dute, batekin hasi nahi Hawaii. Ez dio axola nola crazy da, ez dute zentzu handirik digu, aldarrikatzen dute hondoratzea irla!
  
  
  
  Galdetzen nion. "Eta zer da konexioa horiek sumendi-erupzioak?"
  
  
  
  "Agian, ez da, konexio guztiak," Hawke esan zuen. "Baina agian ez dute batzuk aurkitu geologiko sekretuak ez dakigu oraindik, eta asmoa dugu horiek erabili. Inura zen kezkatuta, hala ere. Eta bada zuen kezkatuta, beraz, ez da berea. Gainera, ez da zerbait bilatzeko norbaitek mehatxatzen konketa bat inguruan AEBETAKO estatu."
  
  
  
  Inoiz ez dut ezagutu bere bezalako Inura, baina izan zuen ospe bikaina zen, eta bat jotzen profesional onenak gure eremuan. Horrez gain, zalantzarik gabe, berak zekien psikologia eta taktikak Japoniako terrorista inork baino hobeto.
  
  
  
  "Beno, zer zain zaude?" Hawk eskatu. "Hobe duzu ez galdu hegazkina. Ez dut hemen lo pixka bat arte itxi dute. Naiz oso interesa hemen ."
  
  
  
  Orduan jiratu zuen, eta esan zuen, " beste Ezer zure zerbitzura buruz?"
  
  
  
  "Ezin duzu get me batzuk sumendi errauts?" "Hau da, handi bat bukatzen militar ongarri nire lorategia".
  
  
  
  Utzi zuen bat growl. Bazekien hori Hawke litzateke inoiz bat bidali goiko agente izan zen, salbu ziur egoera larriak izan. Azken finean, bere ego zen eragile nagusia da. Egon daitezke denbora ez apaltasun, baina horrela da. Hawk ezagutzen zuen, eta bazekien ere, eta egin du, gure harreman zer izan zen, elkar errespetatzen dugu, normalean ezkutatu era guztietako intelektual eta sarkastikoa zentzugabekeria. Bat izan zuen erasoezinak radar arazoak, eta noiz benetako arazoak sortu zen, bazekien ezin zenbatu me horiek busti eta haiei aurre egiteko, bizitza edo heriotza.
  
  
  
  Ibili naiz museoaren bidez ordaindu gabe, askoz ere arreta asko baliotsu eta interesgarria artifacts. Noiz atera dut, zerua estalia zen, eta sentitu dut lehen tanta euri nire aurpegia. Taxi bat bota eta bera izan zen, azkar bildu. Eguraldia ez zuen lagundu dit nire aldartea hobetzen.
  
  
  
  Me eman zuen bere helbidea, eta taxi sped kanpoan. Nire begiak itxita nituen eta pentsatu Dottie Thompson, rubia, nor ez zen ustezko etorri nirekin gaur gauean. Ez zuen benetan nahi hau bertan behera utzi du bilera.
  
  
  
  Taxi bat izan zen bere handi zaharra autoak. Zuen luzatu bere hankak bere aurrean eta hondoratu sakonago sartu biguna burkoak. Bat gurpilak sartu danbateko bat pothole, eta nire helburua bat-batean hegan aurrera. Begiratu dut autoa atea eta bat-batean konturatu atea helduleku nire ondoan desagertu zen. Inguruan begiratu nuen. Botoi guztiak ateak eta leihoak desagertu ziren.
  
  
  
  Bat-batean esnatu zuen. Agian, izan zen, besterik gabe, bat zaharra, rickety taxi, eta inork ez pensa puntuala konponketa. Baina ez nuen bezala, ideia ez gai izatea lortu out nire kabuz, autoa inguruan. Bera izan zen, heldu batek errebolberra eta makurtu zerbait esan nahi du gidari, baina beira partizio hori izan da berriki instalatu da, autoak guztiak arriskua murrizteko lapurreta hau egin ezinezkoa.
  
  
  
  I tapped leiho gainean, baina gizona zirudien alde batetara utzi nau erabat. Aktibatuta zuen berriro ere, eta orain ikusi ahal izan zuen, non izan zen joan zen: bat hutsik ageri errepide tarte gertu Hudson Ibaia.
  
  
  
  Zuen usaindu bitxi bat pungent usain eta nabaritu autoa izan zen azkartu. Ezin izan zuen ikusi edo entzuten ezer, baina Stahl-en arraro usaina zen zorrotzagoa. Sentitu nuen, apur bat zorabiatuta eta nire betazalak aktibatuta leaden; ezin dut gorde ireki edozein longer.
  
  
  
  Bere jaurtiketa hit bere captor lodi lepoa, baina gawk errebotea off bulletproof kristalezko horma eragin gabe edozein kalte. Eta gero eta gehiago arraroa, pungent gas ari zen pizten sartu konpartimenduan. Nire burua hilaren, eta ezin izan zuen ozta-ozta ikus gorria saint gure aurrean. Taxi gidatzen kalean behera abiadura goian, eta urrun me atzean dut bat-batean entzun sirena baten soinua. Saiatu naiz nire onena buelta eman eta ikusi zer bat bezala begiratu polizia autoa ondoren datozen digu. Saiatu naiz, irribarre, baina nire muskuluak ez litzateke lan gehiago. Pentsatu nuen bastardo zuen korrika, argi gorri bat bere lo eta orain NYPD zen hemen grab ego eta doan me.
  
  
  
  Taxi tilted nabarmen, eta gidariari eman throttle full bezala, polizia-auto bat hurbildu. Izan dut oso ahula da, eta sleepy gertaerak jarraitu gehiago nahi izanez gero, baina une bat geroago, txistu zorrotz bat errebolberra jaurtiketa ekarri dit nire zentzumenak. Bat gorrixka aurpegia gora begiratu me at, eta indartsu eskuak undid goiko botoiak nire kamiseta. "Zer ... zer gertatu da?" "Galdetu nion agentea nor saiatu me laguntzeko. "Jakin nahi genuke eta, gehiegi,", esan zuen. "Zergatik izan zen hori taxi joan, beraz, azkar?"
  
  
  
  Nire burua astindu nuen, lortu nahian nire errodamenduak. "Ez zaude ondo, mutiko?" Agente eskatu. "Uste dut nire lagun behar laguntza lortzean auto hau lanean. Ezin dut utzi duzu hemen pixka bat, ezin dut? Baina ziurtatu ez duzu hemen lo. Dugu gela hitz egin nahi duzu pixka bat."
  
  
  
  I nodded eta itxaron hura desagertu. Ondoren, zuen borrokatu, bere oinak eta desagertu kontrako norabidean. Bloke batzuk geroago, beste taxi bere jaso eta eraman ninduen etxean.
  
  
  
  Ez nuen izan, gure barruan minutu bat denean urdina telefono tiradera batean nire aulki deitu. Bildu zuen telefonoa eta entzun Hawke ahotsa.
  
  
  
  "Ez dut esan duzu non aurkitu Inura oraindik,", esan zuen handik gutxira. "Nik pentsatzen zen beste zerbait", esan nion, nabarmen. Hawk isilik geratu zen. Zuen, bazekien hori bere arraroak tratamendu galdu zen bere cool, eta ulertu duen zerbait gertatuko zen loturik.
  
  
  
  "Zer da, Nick?" galdetu zuen. "Eta, ondoren, utzi dut museoa, izan dut enpresa txarra", esan nion, deskribatzen nire ezohiko taxi ride. "Nik uste dut izan dituzu azaltzeko zerbait NYPD," Hawke esan zion.
  
  
  
  "Ez dugu zaindu egingo da," erantzun zuen. "Bitartean, hobe duzu ardatz Inura. Aurkitu ahal izango duzu ego txiki bat herriko etxe Waikiki; etxe kopurua hamabi. Ulertu?'
  
  
  
  Ulertu nuen eta geldiarazita. Aldatu dut nire arropa, jarri Wilhelmina, nire trusty 9mm Luger, atzera bere sorbalda zorrotik, eta jarri nire jaka. Wilhelmina ena bezala me nire azala; ez zuen benetan lagundu dit taxi, baina ezin zuen lan mirariak, nahiz salbatu zuen, nire bizitzako hainbat aldiz. Bakarrik bere lehiakide zen Hugo, nor zen strapped nire forearm mehe scabbard. The knife bat izan zen, ezin hobeto orekatuak, maquinilla-zorrotz, isila eta arma hilgarria. Elkarrekin, ez ziren gehiago preziatu niri baino, nire bizkartzain.
  
  
  
  Gelditu nintzen pentsatzen taxi istiluak eta galdetzen nola bazekiten nintzen museoan, edo bada izan zuten ezer egin nire zeregin berria. AIZKORA ofizialak izango sort hau niretzat. Behar nuen guztia nire energia etorkizunerako, ez iragana. Laster ikasiko duzu dwell, iraganari buruzko lanbide honetan.
  
  
  
  Lortu zuen dei bat Dottie Thompson inguruan aireportua, mesederako dela soinu-plano off hartu eta deialdiak abiatzen hegaldiak planoan emango luke nire iragarkia aparteko premia. Entzun zuen nire sakona apologies, eta azkar erantzun du: "ez atzera presarik." Dut ezabatuko, bere izena from my little black book.
  
  
  
  Bidaia San Francisco joan off inolako arazorik gabe, baina behar izan nuen, itxaron pixka bat konexio bat dago. Noiz kanpora begiratu zuen leihoak zain gunea, ikusi zuen lainoa izan loditua, eta, beraz, hangars aireportuan ziren ezkutatuta banan-banan. Azkenik, iragarri zen Hegaldi 667 ez litzateke irteten bi ordu.
  
  
  
  Bi ordu? Zentzugabekeria! Ez zen seinale haizea, eta hau lainoa izango garbitzeko bi ordutan? Ez dirudi, litekeena da niretzat. Gorroto dut zain bere aireportua lobby, beraz, erabaki nuen paseo bat hartu kanpo. Zuen gaurkoan lepoko bere armarria eta inguruan ibili ertzean aireportua. Laino, distiratsua fluoreszenteak pista bezala begiratu handi cerro-urdin perretxikoak. Joana mimmo bat by sakabanatuta argiak, bere, bat-batean, neska bat ikusi agertzen dira, munduko beste aldean. Ezin dut ikusi bere aurpegia, baina banekien berehala zuen arazorik izan zen.
  
  
  
  Ran zuen bezala ikaratu oreinak, noizean behin, casting bat ikaratu begiratuan bere atzean. Orduan ikusi nuen itzalak beste zifrak baitira bere bidez laino, eta, aldi berean, bere ikusi nuen. Ran zuen me bidean. Zuen jantzita, zira bat eta galtza zabalak txapela, bestela, guztiak ikusi ahal izan zuen, izan zen bere ile iluna erortzen bere bizkar. "Mesedez," arnasten zuen. 'Duzu lagunduko dit! Behar dut "667".
  
  
  
  Zuen ohi bat harrapatu pare bat begiak zabal eta eder bat, sudurra, baina gaudy kapela zabal bat bota itzala baino gehiago bere aurpegia. Atzean Nah, bi gizon agertu gris ilun dirdira pista, argiak, ondoren, hirugarren bat. Inguruan begiratu zuen, ikusi zuen gizonak, eta niri begiratu. "Mesedez, lagundu dit", esan zuen. "Geroago azalduko dut. Beno, ahotsa!'
  
  
  
  Bi gizonak harrapatu berarekin, eta Odin horien inguruan heldu ee besoan eta bota bere bidean zion. Atxikia zuen behera, eta pixka Ego besoan. Kanpo utzi zuen oihu mina, eta joaten utzi ee. Saiatu zuen ihes egin, baina bigarren bat bere gogor jo aurpegia. "Puta zikin," zuen snapped. "Gelditu da edo dugu minik duzu."
  
  
  
  "Joaten utzi zidan," zuen garrasika, ostikoka ego shin. "Lortu dut plano honetan."
  
  
  
  Pentsatu nuen, ikusi nuen bere nahikoa, eta hartu urrats bat aurrera. "Utzi bere bakarrik", esan nion Aryanly. "Zer da hau guztiei buruz?" Lehen hiru niri begiratu coldly. Izan zen, azkar ebaluatu hirukotea. Izan zuten zorrotz bat, axolagabe itxura, nahi tipikoa "irteteko" mertzenario, " hurbilen bat esan. Mugitu zuen aurrera menacingly.
  
  
  
  "Zergatik ari zara gelditzeko saiatzen neska bat lortzean planoan zuen hegan nahi?" Galdetu nion adeitsuki.
  
  
  
  "Ez oztopatzeko, duzu engaina. Da zure enpresa bat ere ez.'
  
  
  
  "Erabaki nuen, benetan lanik me," esan zuen bere flatly. "Nire chivalrous sentimenduak ... ez duzu ulertzen?"
  
  
  
  Lehen gizona frowned nahasmena. "Ez alferrik galdu zure denbora hori lelo", esan zuen bigarren gizona. "Hobeto egin ego seguru."
  
  
  
  Baina neska abantaila hartu ih da ahula arreta eta hit guardia gogorra orpo bere ballet zapatilak on instep bere oinez. Garrasi egin zuen, eta horrek minik, eta bota zuen kanpoan eta korrika egiteko pista. Ikusi zuen bere figura desagertu sartu lainoa, aldera gorria eta horia argiak keinuka hegazkina. When I begiratu hurbilago, bere ikusi nuen, eta argiak ziren mugitzen. Big hegazkina zen taxiing, poliki-poliki, eremuan zehar, eta soinua, bere motorra izan daiteke, argi eta garbi entzun. Bat izan zen propultsatzaile motorra, eta helizeen ziren spinning, ez gehienezko abiadura, baina azkar nahikoa erauzi gizon bat erdi. Edo lau, edo askoz txikiagoa zatiak. Ran zuen bere ondoren, hiru horietako ia mantenduz. Bat izan zen, daze irensteko, baina entzun izan dut klik, bere heels pista. Zuen ran zuzen itzuli hegazkina, zalantzarik gabe, espero laguntza aurkitzeko. Saiatu zen oinez azkarrago. Bere azkar harrapatu zion, eta ikusi flapping hegoak ee ordaintzen. Baina hegazkina izan zen, ia-ia bere gainean. Bildu da, poliki-poliki, bere norabidean, piercing habe baten searchlights ozta-ozta hautsi laino bidez. Ezin izan zuten ikusi bere. Bide batez, ezin zuten imajinatu hori, batez ere, laino hau, norbait zebilen pista. Laino lodi bat inguratzen gaituen bezala harrapatu zuen berarekin eta bota bere besoa.
  
  
  
  Bera izan zen, garrasika egindako kirrinkariak soinua helizeen. "Gelditzeko, hartu neurrira!" 'It' s me.'
  
  
  
  Jiratu zuen, eta ikusi zuen erliebe bere begiak. Ezin da ikusi hegazkina hegal zen, baina dagoeneko hasia sentitzen suction airean.
  
  
  
  'Lurrean! Dut garrasi, neure burua uzteko erori. Alde batetik, bota dut bere, beraz, hori izan zen me gainean, eta sentitu dut, handi bat, hegal, poliki-poliki, txirrist gurekin baino gehiago. Lainoa altxatu zen apur bat arabera indarrean helizeen herrigintza, eta, beraz, ohi bat harrapatu nuen, azkar biratzen helizearen palak erraldoi motorra. Ez nuen entzuten urratsei gure pursuers, baina bat-batean ez zen goi-campal garrasi, besterik gabe, bigarren erdi bat geroago. Ondoren, screech motorra irentsi sortu ego. Bota zuen bere kanpoan zion, eta eskua jarri baino gehiago bere ahoa kontatzeko bere lasaia izango da. Zuen lurrean etzan gabe bat egiteko soinu digu. Hegazkina desagertu sartu lainoa, eta zarata motore izan zen, azkar xurgatzen trinko giroa. Bat-batean entzun zuen oihu bat beldurrezko.
  
  
  
  "Jesus," etorri zen ahots bat gure pursuers. "Izan zen Charlie. Izan zen hit bat helizearen."
  
  
  
  'Non dago? Beste ikaratu ahotsa deitu.
  
  
  
  "I dunno, baina aurkitu dezagun hau pixka puta," beste erantzun zion. "Aurkitu behar dugu bere Charlie."
  
  
  
  Bere, ikusi lainoa igotzen. Ez litzateke bakarrik une bat hartu, baina nahikoa izan zen. Nabaritu dugu elkar, aldi berean. Ez zen Stahl nor zen bila, hirugarren bat, edo zer utzi zen da.
  
  
  
  "Ahotsa oni," oihu bat horien inguruan. "Get out!" Ran dute gurekin bidean. Geratu zen belaun bat eta begiratu neska, nor izan zen, gaur egun zutik bere ukondoa eta urduri begira bi hurbiltzen gizonak.
  
  
  
  "Isildu. Ez saiatu exekutatu kanpoan, berriro ere, " Ay growled bere at. Itxaron zuen arte hurbil ziren, gero, atean, ez gorantz gisa espero dute, baina beti aurrera. Bere sartu danbateko horiek tribu bakoitzean, heldu ih bat arabera, tribu bakoitzean, eta uso aurrera. Biek erori zen lurrera. Bota zuen eskubidea eta lehorreratu lehen karatea kick, eta horrek ez zuen asmatu helburuan, zehazki, baina nahikoa izan zen hura ikusteko squirm, zein minik. Beste groped apur bat bere hip, ustez tira arma bat. Zuen hit zen bere ego bat eskuineko eskuan, eta jaitsi zuen hormigoizko zola bat metro urrun me from. The errebolberra clattered hormigoia solairuan metro gutxira. Joan nintzen ondoren zion, eta dodged kolpe bat bizitzaren arlo. Sortu koa izan zen, eta kobratuko me at zezen bat bezala. Bertan gelditu zen, batera ego azkar, labur uppercut bat, eta jarraian indartsu utzi amua harrapatu ume aurpegia ondoren hegan bi oinak airean. Begiratu zuen neska, eta ikusi bere begiak zabaldu. Aktibatuta zuen azkar, baina galdutako kolpe bat tenplua. Berreskuratu zuen baino azkarrago pentsatu zuen.
  
  
  
  Bere, jaitsi eta bota ezkerrera. Atao zuen me gogor izterrean, eta nik berehala zuzentzeko sortu. Onartzen zuen ume, pounce batzuk aldiz, alegia beldur, eta mantendu dodging. Bitartean izan zen, konfiantzaz prestatzen indartsu bat eskuin zulatu zuen, bat-batean crouched behera, gidatzeko bere ukabila sartu biguna bizitzaren ego. Bat egin du bat bezala soinua deflating puxika. Zuen bezala, bikoiztu baino gehiago, Ego amaitu zion off zorrotz batekin, labur eskuineko jaurtiketa.
  
  
  
  Aktibatuta dut neska eta ikusi bere behaketa laino itxi gurekin berriro.
  
  
  
  "Eskerrik asko", esan zuen.
  
  
  
  "Etorri nirekin", esan nion. 'Let' s get out hemen. Beharrik ez dago presarik, hegazkina, ez hartu off honetan lainoa. Eta ez begiratu hain beldur gehiago. Bi hauek deskonektatu egingo da pixka bat.
  
  
  
  "Hori ez da egia", esan zuen. Sentitu dut bere gorputza dardarka ukitu nire eskua bere sorbalda gainean. "Nik pentsatzen... buruz duten beste pertsona. Bada, ez zen zuretzat ... luke niri gertatu ."
  
  
  
  "Agian", esan nion. "Gisa, zion, ez dut uste handi bat da mehatxu gizateriaren." Zuen frowned. "Oraindik ez duzu cool. Baina uste dut eman behar duzu azalpen bat. Bere ego zurea da. Baina lehen nahi dut liburu bat txartela ."
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Ez dut zurekin joan. Naiz hegan bere plano honetan ."
  
  
  
  Ibili gara atzera laino bidez elkarrekin, eta ozta-ozta izan zuen ikusi bere. Nah izan leun bat, ahots bat, ahots bat belusatua undertone. Gisa hurbildu gara eraikina, oasia bakea agertu zen gure aurrean. Off hartu zuen bere galtza zabalak txapela eta zira, eta aldaketa baino gehiago izan zen segituan. Astindu zuen laino off bere aurpegia, agerian utziz ur-jauzi bat satinatuak beltz kizkur. Denean zuen gora begiratu me at, ikusi nuen pare bat ederra, sakona, begi marroiak eta mehe bat, estu sudurra. Bere brows ziren zertxobait okertua muturretan, emanez bere aurpegia bat elfo adierazpena. Bere edertasuna areagotu zen bere kobre-koloreko satin azala. Susmatzen dut, bere izatearen from Hawaii. The Nah izan tipikoa nahasketa lasterketak ematen jaiotza monumentally emakume eder. Zuen jantzita, sinple bat, soineko zuri batekin pin stock aukera gerriko forma eraztunak. Soineko estalita, bere hosto bat bezala estaltzen zuhaitz baten adar, estaltzen bere, baina, aldi berean, gelling.
  
  
  
  "Sentitzen dut asko neure buruari buruz hobeto", esan zuen, oinez itzuli txartela kabina non izan zuen txartel horia bidaia. Irribarre egin zuen, divinely me at. Ee honako esaldi zen eten bozgorailua sistema. "Arreta, mesedez," etorri esatariari ahotsa. "Sentitzen dugu, informatzeko duten eguraldi txarra dela eta, Hegaldia 667 ez irteten arte, 7: 30 bihar goizean." Guztiak eskuragarri gelak Aireportuan Motel daude gordeak zuretzat. Mesedez joan motel biltzeko zure gela gakoak. Eskerrik asko.'
  
  
  
  Neska adierazpen berehala aldatu.
  
  
  
  Galdetzen nion. "Ari zaren beldur pertsona horiek?"
  
  
  
  "Egingo dute gelditzeko saiatu me berriro," xuxurlatu zuen. Bere eskua, eta bertan jartzen zuen nire sorbalda gainean, hasi astindu.
  
  
  
  "Lasaitu", esan nion. "Hobeto oraindik, eman zidan azalpen duzu agindu zidan. Joan gaitezen motel elkarrekin. Ahal izango duzu, dena azaldu zidan, ez."
  
  
  
  Noiz joan ginen berriro, jarri zuen on bat galtza zabalak txapela eta bat zira. "Nire izena da Iolana Camus," esan zuen, eskuan bere eskua. "Bere edu irla ... etxean."
  
  
  
  "Badirudi norbaitek nahi hori gertatzea ekiditeko."
  
  
  
  "Nire aita", esan zuen, haserrea bere ahotsa. "Zuen jakin nahi nuke zergatik. Ezagutzen dut zer esan zidan eta zer dugu argudiatu buruz, baina ez dut uste hori guztia."
  
  
  
  Galdetzen nion, "Zer egin zuen kontatu duzu, eta zer egin duzu, ados?"
  
  
  
  "Ikasi nuen penintsulako," hasi zen. "Baina irakatsi nahi dut uharte batean. Ez dago handi bat behar hezkuntza. Aita pentsatzen dut irakatsi behar hemen ordez. Berak esan zidan, beraz, baina horregatik beti borrokatu. Zuen jabea handi bat anana landaketa, eta ona ematen du errenta, baina bizi zen, oso-osorik, iraganean. Asko ditu eragozpenak gertatzen den guztia uhartean. Esan zidan ez atzera etorri arte niri eman zuen baimena. Bere esan emu dagoela izan zuen infernua joan, eta berea atzera etorriko litzateke. Kontratatu zuen mutil hauek ... bidelapur gelditzeko me.
  
  
  
  "Nahiko erradikala, ez da?" komentatu zuen. "Ez badakizu nire aita", esan zuen. "Zuen stubborn. Inor ez da ausartzen kontraesanean emu."
  
  
  
  "Izan ezik duzu," chuckled dut.
  
  
  
  "Me izan ezik", esan zuen. "Horregatik izan dugu gure desberdintasun horiek ferret, nola lortu nuen adina egin nire kabuz erabakiak."
  
  
  
  Galdetzen nion. "Zaude benetan beldur egingo dute berriro saiatu?"
  
  
  
  "Ez naiz oso beldur hori," esan zuen.
  
  
  
  "Iradokizun bat dut", esan nion. "Partekatu ahal izango dugu nire gela. Ezin da lo Eugene, bada, ez da ohe bat. Edo lurrean. Ez da benetan axola. Modu horretan, gutxienez, izango duzu ez bakarrik izango da." Begiratu me at She pentsakor une bat. Chuckled zuen berak eta atzera begiratu flinching gabe. Ez nuen nahi konpontzeko bere zalantzak.
  
  
  
  "Ondo da", esan zuen azkenean. "Mesedez identifikatzeko."
  
  
  
  Galdetzen nion. 'Ziur al zaude?'"Batzuetan sendatzeko gaixotasuna baino okerragoa da. Hau izan daiteke bat inguruan, hala nola, kasu ."
  
  
  
  Begiratu me at She argi eta garbi. "Ez dut uste", esan zuen poliki-poliki.
  
  
  
  "Ondo da", esan nion. "Nire izena da Nick... Nick Carter. Eta joan zen Hawaii betetzen Hema-ono Japonia."
  
  
  
  "Oso interesgarria", esan zuen, niri begira alboetara. "Baina horrek ez du esan zidan zer egiten ari zaren."
  
  
  
  "Bere geologo amateur bat da", esan nion. Da bat bezala begiratu nahiko estaltzeko-up.
  
  
  
  "Oraindik ez duzu fan bat ezer, Nick", esan zuen.
  
  
  
  Iradoki zuen joan gara beste edari at motel-barra. Denean zuen sartu Iolana, ia denek ordaindu arreta. Are gehiago, emakumeak gora begiratu eta begiratu digu nahasketa bat zeloak eta gorrotoa, hilketa.
  
  
  
  "Ez duzu uste, egingo dute berriro saiatu?" Iolana eskatu ondoren lehen sip. "Esan nahi dut, horiek bidelapur."
  
  
  
  "Agian", esan nion, lasai. "Ez da zaila izan haiek aurkitu digu. Aireportua ez du ezkutatu non jarri zuten beren gonbidatuak. Zintzoa izan, baina, ez dut uste egingo dute traba gurekin edozein gehiago."
  
  
  
  Bere aurpegia lasaitu. "Esan duzu susmatzen zure aitak beste arrazoi debekatzen duzu bisitatzen irla", esan nion.
  
  
  
  Begiratu zidan serio. Konturatu naiz ez zela jakin bat natural errekurtsoa, bere buruz, konbinazio bat errugabetasuna eta sofistikazioa.
  
  
  
  "Ez dakit," erantzun zuen. "Agian nahiago zuen bere inguruan. Batzuetan zuen, hau bezalakoa da. Edo, agian, beste norbait konbentzitu ego me mantentzeko hurbil."
  
  
  
  Ez zuen amaitzeko azken iruzkina, eta pentsatu nuen onena behartu ez ezer. Beraz, ez dut sartu gehiegi zehatz-mehatz. Galdetzen nion. 'Nahi al duzu dantza?' Ez zen bat jukebox izkinan bar, eta jaurti zuen txanpon bat sartu da. Zuen dantzatzen arinki zehar me from, eta sentitu izan dut bi biguna gailurretan bere bularrak nire kamiseta. Jarri dut nire eskua hemen nire bizkarrean, eta mugitu zuen niretzat hurbilago beste lick. Zuen dantzatzen natural malgutasuna eta noizean behin, irribarre me at azpian apur bat bekain planteatu. Galdetzen dut bada, egingo zuen, errugabe edo sofistikatu etorkizunean. Agian, elkarrekin? Izan zen berandu lortzean, eta aurrean genuen hasieran bat eta zalantzazko goizean. Joan gara gure gelan, eta Iolana ezkutatzen saiatu bere arina ziurgabetasuna. Ez zen egiten, oso ondo.
  
  
  
  "Ohi dut lo nire arropa edo biluzik," bere senarra, esan zuen. "Geroztik, dut beti ondo portatzen enpresa emakumeak, egingo dut jantzita underpants gaur gauean. Egin nahi duzun biluztu lehen? '
  
  
  
  "ez... ez dut itxaron," esan zuen lasai. Izan zen itzali saint da, beraz, gela argitu zen bakarrik horia argi izpi doa osoko bainugela. Noiz izan zen bere underpants, bere, baino gehiago ibili sofa bedspread. Nabaritu dut Iolana zen niri begira, eta pentsatu nuen irakurri onespena bere begiak, nahiz eta gogorra izan zen kontatu iluntzeko argi.
  
  
  
  "Zu zara eder," esan zuen bat-batean. Honek harritu nau, zertxobait. "Bat behar duzu, gorputz eder," xuxurlatu zuen. "Hawaii, non inoiz ez dugu gastatu asko arropa aurretik, hasi ginen eskertzen edertasuna gorputza entitate independente gisa. Eta bat duzu Oiasso gorputza."
  
  
  
  "Edozein dela ere esan nahi digu," barre egin nuen.
  
  
  
  "Estatu Batuetan, asko ikusi dut gizon sendoa duten erakunde, muskuluak handi izan diren eraikitako indarra prestakuntza bidez," esan zuen.
  
  
  
  Baina, batez ere, da kezkatuta garatu muskulu klusterrak. Hawaii, gure sendoa kanakas dute lean, wiry erakunde zurea bezalako, duten indarra pantera bat, baizik eta bat baino bulldozer.
  
  
  
  Jiratu zuen bortizki, balitz bezala, beldur jarraitzeko, eta korrika komunera. Itzuli zenean, jiratu zuen off bainugela argiak, baina neon seinale bat gela kanpo sartu iragazi gela erakutsi zidan hori zuen bakarra izan zen bere kulero jantzita. Zuen pausatu une batez, niri begira.
  
  
  
  "Zatoz hona", esan zuen sofan. Ibili zen niretzat bere oinak biluzi gabe hitz bat eta begiratu me at. Zuen ikusi bere bular igotzen eta erortzen aldian-aldian. Bere, ikusi nah en nipples gogorrak izan ziren. Mantendu zuen bere begiak erdi-itxi eta bere ezpainak parted. Bere sel, harrapatu eta bere bota bere behera. Nire eskua bere aurkitu utzi bularreko. Berak bultzatu nire eskua kanpoan, baina ez saiatu jaiki, eta bere begiak dirdira bero bat, sarkorra argi, nahiz eta ilun.
  
  
  
  "Ez," zuen muttered. "Mesedez, ez betiko. Borrokatu zuen lortu hitzak bere ahotik atera.
  
  
  
  Ee kaleratu bere. "Ohera joan, Iolana," esan nuen, irribarrez. Atxikia zuen behera, eta eman zidan argi bat musu. Ran zuen bere esku, nire aurpegia baino gehiago eta, ondoren, baino gehiago ibili ohe.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulu 2
  
  
  
  
  
  
  Noiz atera ginen, inguruan motel hurrengo goizean, eguzkia zen urtzeko azken lainoa. Jaiki nintzen hasieran, jantzi azkar, eta aurkitu Hugo eta Wilhelmina batetik ihc. Noiz Iolana atera zen, bainugela, izan zen prest utzi. Izan zen bat jantzita gorri iluna jertse hori besarkatu, bere bularrak ongi eta labur bat gona. Sortu zuen me eta bere jarri besoak nire lepoan. Bere begiak gora begiratu me, zin glint. "Eskerrik asko atzo, dena egin zenuen niretzat", esan zuen.
  
  
  
  
  
  "Never mind, eztia," chuckled dut. "Ez zait gustatzen hori chivalrous zentzugabekeria bart. Hau da, oso frustrating da niretzat. Hemendik aurrera, ehiza denboraldia irekita dago ."
  
  
  
  
  "Nahi duzun bezala", esan zuen, iritsi bere poltsa txiki. Gisa ginen kalea zeharkatu liderra aireportua, berea, sentitu dut bere eskuan, bat-batean estutu nirea. Jarraitu zuen bere begirada, eta ikusi hiru gizon zutik autoa. Ziren begiratzen digu. Horietako bat, nabaritu dut irribarre batekin, izan zuen bere besoa sling batean. Bere, begiratu hirukotea. Ez dago bat izan zen, zintzoa gonbidapena nire begirada, eta ez nuen ezagutzen zuten onartu du. Elkarri begiratu zioten urduri, hitz egin, eta gelditu autoa dugun bezala gainditu mimmo. Gehien gustatzen mertzenario, ez zuten nahi arriskua bere azala bada arriskua zirudien oso handia.
  
  
  
  
  Eseri gara isilik planoan, baina lortu dugu hurbilago Hawaii, Iolana bihurtu zen, gero eta gehiago kezkatuta. Hegazkina bezala, poliki-poliki, baina, egia esan, hasi zen jaitsi, bere begirada lehorreratu ozeano urdinaren. Pentsatu dut nola misconceptions asko ez ziren gure buruz berrogeita hamargarren egoera. Jende askok ezagutzen ez duten Hawaii osatzen dute zortzi aparteko uharteak, zazpi dira bizi inguruan. Gezurra dute apur bat makurrak line. Hawaii irla handiena da, baina ez erdian jarduera guztiak bezala, Estatubatuar gehienek uste. Jendeak buruz hitz Hawaii, jende gehienak esan nahi Oahu uhartean, non genuke lurra. On Oahu uhartean aretoan hiri handiena Honolulu artxipelagoa. Hau da, Oahu, non dotore gurutze-ontzi ainguratutako. Waikiki Hondartza Aretoan Oahu, baita beren aurkikuntza by Lyceum Portua Administrazio, Kaena Espazio Research Station, eta Unibertsitateko Hawaii. Hegazkina bezala, poliki-poliki gelditu zen nagusia pista, berea, begiratu at jendetza kanpo, eta berehala pentsatu arragoa diesel racing bezala Hawaii benetan izan zen. Hogeita bi ehuneko island ziren Japoniako, eta hogeita bederatzi ehuneko ziren Kaukasoko. Filipinarrak kontabilizatu 11 biztanleriaren ehuneko, eta 6 ehuneko ziren Txinako. Bakarrik bi ehuneko ziren Polinesiar.
  
  
  
  
  Noiz off lortu dugu, inguruan hegazkina, behar izan nuen benetan Iolana nuke bere bisita bere aitaren landaketa mendietan. Ez dakit zer aurretik, bere, esan beno, nor da ostatu hartan Errege Oiasso Hotel. Berak eman zidan azkar bat musu trukean eta desagertu egin zen. Zuen lortu taxi, bat harrapatu dut azken ohi bere lerdena izterrak.
  
  
  
  
  Ondoren erreserba bat gela hartan Errege Oiasso Hotel zuen, eta taxi bat hartu Waikiki Hondartza, Cottage kopurua hamabi, non zuen ustezko betetzen Kaku Inura. Ziurrenik, oporretara, egingo zuen berak aurkeztu gisa, Japoniako enpresari. Etxe kokatzen ziren zehar errepide bat ran paralelo hondartza. Atera zuen taxi, aurkitu kopurua 12 da, eta atea jo. Ondoren bakarrik jo nuen bigarren aldiz egin du atea ireki. Zuen sartu aplikatzen zaie, baizik eta mehe, larri-begira, gizon zuri bat palo bat ireki kamiseta.
  
  
  
  ;
  
  
  "Galdetu nion. "Nola da Inura?" Ez zuen ezer esan, baina eman dit piercing bat itxura.
  
  
  
  
  "Nick Carter ... ah.", Esan dut. Zion erakutsi dut nire dokumentuak, eta, aurkitu zuen denbora nahikoa azterketa horiek. Azkenik, atea ireki zuen, zabalagoa.
  
  
  
  
  "Mesedez, etorri", esan zuen. Ez zuen batere begiratu nahi nuke imajinatu bere. Japoniako, begiratu zuen, oso altu. Gainera, nahi zidan, begiratu zuen gehiago bat bezala Islander baino Japoniar bat. Bere itxura zen tipiko bat ezkontza mistoak. Bere gorputza zen mehe eta angeluarra, eta bere aurpegia izan da estu eta hutsak-cheeked. Scar txiki bat ran baino gehiago bere eskubidea eyebrow, eta bere ahoa zen grim.
  
  
  
  
  "Sentitzen dut", esan zuen. "Baina harrituta nago, ikusiko duzu hemen Hawaii."
  
  
  
  
  "Ez Hawk esan zuen litzaidake bidali niri?"
  
  
  
  
  Gisa Inura astindu bere burua. "Ez, ez zuen esan dit. Dut, nahiz eta harritzekoa zergatik Emu sortu zen ideia bidaliz duzu."
  
  
  
  
  "Baina zer telefono dei bat?" Galdetu nion, harritu. "Lortu zuen inpresioa indartsu duzula espero ziren arazoak, eta eskatu zuen bilera bat onenetako bat AIZKORA eragile inguruan. Esan zidan hori da, zergatik etorri zara Hawaii."
  
  
  
  
  Inura barre egin. "Nire bisita hemen errutina da,", esan zuen. "Beldur naiz Hawk misinterpreted gure telefono deia."
  
  
  
  
  Galdetzen nion. "Baina zer honi buruz ustekabeko sumendi-jarduera?" "Zuen aholkatu duzu, esan zidan horri buruz, eta, gainera, ari zaren oso kezkatuta buruz."
  
  
  
  
  "Ez, ez dut izan zen, besterik gabe, joking, horri buruz," Inura esan bitxi bat irribarre. "Jarduera hau begiratu daiteke, apur bat arraro bat-batean guztiak, baina bestela ez dut ulertzen zer egin behar du berarekin. Hau da, arazo bat geologoak eta beste zientzialariek. Beldur naiz Hawk da lortzean scary.
  
  
  
  
  Bere kopeta marraztua. Edonola ere, gauza bat ezin dela esan Hawke izan zen, zuen, behin alferrik kezkatuta. Eta ez da zuen presaka akats mezua. Ez dut ulertzen bere jada. Inura koa izan da.
  
  
  
  
  
  "Bada nire telefono elkarrizketa zure boss benetan eragindako hainbeste nahasmena,", esan zuen, " izango duzu espero dut onartu nire zintzoa apologies. Bakarrik ahal izango dut gomendatzen duzula have fun batzuk, berriz, oraindik duzu hemen, eta burua atzera ari zaren eroso. Dut jakinarazi Hawk idatziz bakarrik.
  
  
  
  
  "Ez dut jakin zer esan," aitortu dut. "Esan zidan xehetasunez informatuta ume, zure susmoak buruz ahalik eta terrorista erasoak Japoniako terrorista."
  
  
  
  
  Inura pursed bere ezpainak. "Benetan dugu horri buruz hitz egin," esan zuen. "Baina kontuan izan dut posible bakarra ekintzak Japonian. Hori zen nire asmoa, hala ere. Barkamena eskatzen dut, bada, akats bat egin nuen. Hala ere, plazer bat da betetzen duzu, Jauna Carter. Nik buruz asko entzun duzu.
  
  
  
  
  Une batzuk geroago, hasi nintzen oinez behera boulevard, muttering neure buruari. Bada Hawk izan benetan misinterpreted telefono elkarrizketa Kak Inura, izan litzateke lehen aldiz Ego-en bizitza. Izan zen gehien maltzurrak antolatzailea litzaidake zuen inoiz aurkitu. Nahiz eta bakarra izan zen lanean, intuizioa, izan zen ia beti eskuinera. Izan zen oso gai atzean egia agerian utziz veiled mezua. Hawk esan ego dei Inura zen veiled, eta jakina da teorikoki posible dela ulertua zuen, baina ez zen oraindik zaila egin ninduen. Azkenean, erabaki zuen deitu taxi bat eta bisita Johnny Kai. Bat daukat ohitura gauzak ahaztu, ez dut ulertzen, ordu batzuk, besterik gabe, argi eta garbi gora ih ikuspegi berri bat.
  
  
  
  
  Behe eraikin Oahu Polizia Sailak, hori aurkitu zuen Tenienteak Kai izan dira sustatu Kapitaina Kai bitartean. Eman zuen bere izena plump gizon zuri itxaron gelan, eta segundo batzuk geroago ate bulegoak swung ireki. Bere ego entzun ahots ozen aurretik ikusi da.
  
  
  
  
  "Ezinezkoa da," egin zuen oihu. "Gizon zaharra!" Indartsu bat-eraiki, energetikoa tipo ran sortu nau eta heldu dit bear besarkada. Da ia aldaketarik izan, txikia, baina egoera bikaina. Izan zen Japoniar jatorriko eta nabarmendu igeriketa eta beisbol at the University of Southern California. "Zergatik ez didazu zinen datozen?" "Nahikoa da!" egin zuen bellowed.
  
  
  
  
  "Ozta-ozta dut izan denbora abisatu ni neu joan nintzen ikusiko duzu", erantzun nion. "Bide batez, idatzi ahal izango duzu me duzula egin kapitaina, gutxi bastardo! Edo ez, posta zerbitzuak jada ez da lan hemen?
  
  
  
  
  Chuckled zuen. "Izan dut lanpetuta,", esan zuen.
  
  
  
  
  "I zen New York-en, aste bat eta saiatu deitu behar duzu, baina zu ez dago. Esan zidaten zinen batzuk madarikatua txoko oporretara.
  
  
  
  
  "Ezinezkoa," eten zuen.
  
  
  
  
  Galdetu zuen. 'Zer egiten ari zara hemen?' Apostu dut da enpresa. Hau da, bisita ofizial bat?
  
  
  
  
  "Ez," barre egin nuen. "Nahi nuke jakin zer egiten ari naiz hemen. Pentsatu nuen ezagutzen bere, baina, ondoren, norbaitek hitz egiten bezalako Inura Japoniako Zerbitzu Sekretu bat duela minutu batzuk, ez nago ziur."
  
  
  
  
  
  "Nola da Inura?" Johnny Kai frowned. "Beraz, hau da, Hawaii?" Ez nekien ezer horri buruz. Hori scumbag spy besterik sartzen herrialde eta hostoak, eta ez dute etorri kaixo esan digu. Nola da hau apur lohi egiten? Oraindik, beraz, gantz eta plump?
  
  
  
  
  "Gantz eta chubby?" Galdetzen nion, flexing guztiak nire muskuluak. "Ez badakizu Nola Inuru da?"
  
  
  
  
  "Urtez," Johnny Kai erantzun zion. "Zuen beti borrokatu bere pisua. Batzuetan sentitzen da baino lodiagoa da altuera."
  
  
  
  
  
  Gogoratu zuen gizon litzaidake zuen hitz egin nahi hondartzako etxea. Ez dio axola zenbat tipo hau jaten zuen, eta ez du inoiz lortu gantz eta puztuta. Osoa diseinua lanabesak hau egin ezinezkoa. Lirain bat izan zuen, ia gorputzaren giharrak. 'Oh my God! I exclaimed, ezerk atea. "Ikusiko duzu me," egin zuen oihu bat stunned Johnny Kai. Zuen ia tripped gorako bi egos denean ran zuen eraikinaren bidez. Berak esan zuten arabera, taxi bat pasatzen mimmo egoitza eta salto.
  
  
  
  
  
  "Waikiki," gidariaren izeneko bere. "Eta mantentzea gas exekutatzen altua. Lan egiten duzun American gobernuak ." Gidariaren inguruan begiratu batean sorpresa eta egin zuen bezala, ume, esan zidaten. "Neurrira neurrira neurrira!" Zin egin zuen ozen. Ez nekien nor nintzen gehien haserre, zentzuduna hondartzan etxe edo neure burua. Gauza asko gidatzeko me crazy mikrofonoak eta hiztun, eta lehenik eta behin, zuk zaindu beharko duzu engainatu dira. Baina ez nintzen bakarrik amorruz, dut, izan ere, oso kezkatuta. Guy hau izan zen, zalantzarik gabe, ez da Inura. Zuen harritu zen ego, hema zuen izango litzateke guretzat, eta berak hartu zuen abantaila da. Ziurtatu egin zuen berak egindako elkarrizketan, berriz, gainerako itzalak berak. Modu honetan, lortu zuen informazio garrantzitsua, berriz, ezin izan zuen ilun geratzen. Gisa taxi neared etxea, bere senarra, makurtu eta aurrera begiratu distantzia sartu. Ikusi nuen, bi zifra exekutatzen inguruan txabola aldera zahar bat Hudson sedan zain espaloi gainean. Dut berehala aitortzen bere bi zifra gizona izan, beraz, cleverly engainatu me. Hirugarren gizona zen gidatzeko Hudson. Abiadura hurbiltzen taxi eman zien ideia bat, zer gertatzen zen, eta ikusi zuen gizon Hudson ekarri autoa.
  
  
  
  
  Oihu egin nuen taxi gidariari. - 'Stop! Taxi batekin gelditu screech pneumatikoak, eta salto egin zuen out Wilhelmina bere eskuan. Zaharra Hudson bota eta bultzatu zuzen me at. Bera izan zen filmatu gidaria. Banekien izan dut, berandu denean ikusi nuen hura atzean ezkutatzen arbel. Jaurtiketa apurtu haizetako, baina gidariaren mantentzea lortu autoa ikastaro eta tinko eutsi bolantea inguruan bere baldar posizio. Zuen behartu zuten atzera salto saihesteko autoa eta hit espaloia. Zuen erdi-zuzentzeko sortu eta tiro egin zuen berriro, baina Hudson jada gainditu mimmo me eta desagertu hurrengo izkinan, nire plano hit atzeko hegal, eta besterik ez galduak pneumatikoen.
  
  
  
  
  Dut atzera begiratu prestakuntza camp eta galdetu dut behar bada chase ego behera Hudson Ibaia. Gidariaren atzean eseri gurpila, grisa beldurra. Bat bezala begiratu zuen gorpua. The Luger holstered da bere sorbalda zorrotik. Denbora taxi aktibatuta, gehiegi ziren urrun behar bere etxerako bidea aurkitu. Egin du erabat ez du zentzurik. Eman dut taxi-gidari bat eskuzabala punta eta hondartza joan zen etxea. Gisa Inura oraindik ez zegoen han, baina handi bat izan zen nahaspila. Ez zuten utzi digu gainditu txoko bat. Dute tore guztiak liburu batetik bookcase. Shvedov zen gainean solairuan zehar, eta gela erdian arautuko maleta bat pieza urratuta. Pertsona batek hartu zion Inuru ziurrenik hasi zen bere ikerketa noiz iritsi zen. Bada, berea izan zuen etorri, minutu gutxi batzuk, berea zukeen konturatu zer gertatzen zen. Bada, izan zuen etorri, minutu batzuk lehenago, zuen izan liteke bete benetako bat bezala Inuru.
  
  
  
  
  Bi galdera berehala etorri burura. Non izan zen real Kato Inura eta zer egin inbaditzaileen nahi? Whatever izan zen, ez zuen uste dute litzaidake aurkitu ego bat, epaitzen nahaspila litzaidake dute egin. Baina, jakina, ezin izan zuen ziurtatu. Bada, ez zuten aurkitu, eta, beraz, askoz ere hobea dute izanez gero, besterik gabe itzuli. Gisa Inura, agian bazekien hori izan zuen bisitari eta aldi baterako desagertu. Johnny Kai izeneko bere telefono batetik zehar gelak eta esan Em zer gertatu zen. Zuen galdetu arabera ego dena utzi nuen bezala aurkitu bere, arte ferret agertzen da berriro, edo arte izan dut berria arrastoak.
  
  
  
  
  "Nahi duzun bezala, Nick,", esan zuen. "Egingo dut, guardia etxe, hogeita lau ordu, egun bat eta eman aginduak inor ez da onartzen. Ez dugu ezer ukitu. Era berean,, izan dut nire gizonak zaindu Inure da kalitatea.
  
  
  
  
  He izan daiteke behartu ezkutatzeko."
  
  
  
  
  "Agian", esan nion. "Baina hori ez da horrela. Ziur nago saiatu egingo zuen eta me harremanetan jartzeko orduan. Ez, nik uste dut gehiago litekeena ari dira eusten ego, nonbait, eta ez dira gai lortzeko ego oraindik hitz egiteko."
  
  
  
  
  "Keep me posted ahal duzun bezala askoz, Nick," Johnny esan zuen.
  
  
  
  
  Itzuli zen bere hotel beste taxi. Noiz iritsi nintzen hara, aurkitu dut bat izan nuen ustekabeko gonbidatu. Izan zen Iolana, eta bera izan zen xarmangarri bere coppery azala eder eta ile beltza.
  
  
  
  
  "Etorri naiz gonbidatzen zaitu bazkaria," iragarri zuen, me lagunduz. "Espero dut ahal izango duzu hemen izango da gaur gauean. Nire aita ez litzateke oso, bete nahi duzun. Esan zuen ume, nola landu ego mertzenario aireportuan.
  
  
  
  
  "Eta nahi zuen me erantzuteko?" Dut esan sinesgaitza nire ahotsa. "Orain ere, noiz daki dut zapuztu bere planak duzu?"
  
  
  
  
  Iolana barre egin. "Oh, hori da dena eskubidea", esan zuen. "Aita ez duten bezala. Ondo egindako=). Daki zuen galdu duten osoan zehar, eta ez du kexatzen da."
  
  
  
  
  
  "Nahi nuke freskatu eta aldaketa lehen", esan nion.
  
  
  
  
  "Itxaron dut," esan zuen, eta joan nintzen nire gelan. Noiz atera nuen bainugela apur bat geroago, oraindik ere, bare-paparda, ikusi nuen Iolana han eserita. Zuen miresten nire bularrak.
  
  
  
  
  "Hemen, let me lagunduko duzu," esan zuen bezala, bere aita bota garbi bat kamiseta inguruan maleta. Hugo hartu eta sheathed the knife bere eskubidea forearm. Bere begiak ikusi baino gehiago dituzten ohiko interesa.
  
  
  
  
  "Ez guztiak amateur geologoak dute, hala nola, tresna?" "Zer da?" galdetu zuen, ia India. Irribarre egin nuen.
  
  
  
  
  "Ez dut jakin", esan nion. "Noski, ezagutzen dut. Batzuetan, oso baliagarria izan daiteke, bezalako jaurlaritzak objektu txiki pean arroka eta horrelako gauzak."
  
  
  
  
  Ziur nengoen ez zuen uste, hitz bat esan dugu, baina ez zuen beste inora joan. Ran zuen bere behatzak baino gehiago, nire sorbaldak, argia eta azkarra da, baina zirraragarria intentsitatea. Bere eskuak slid baino gehiago, nire sorbalda hezurren eta atzera.
  
  
  
  
  "Hobe duzu gelditu egiten hau, edo dituzu ahaztu afaria zure aita da," ohartarazi zuen bere gehiago. Gelditu zuen, eta koa izan da nire aurrean, beraz, ezin izan zuen niri begiratu, argi eta garbi.
  
  
  
  
  "Besterik ez dut jakin nahi baduzu, zure azala da, zer itxura du. Ahotsa da zure kamiseta.
  
  
  
  
  Me lagundu zuen, botoia nire kamiseta. Noiz ez zuen pixka batean begira, jarri dut bere Wilhelmina da kabinako, eta jarri nire jaka. Ondoren, joan ginen aparkalekuan, non bere autoa, txiki bat, Toyota, izan zen aparkatuta.
  
  
  
  
  Galdetu nuen zer nolako afaria izango litzateke noiz begiratu nuen neska me ondoan. Bera izan zen, oso femeninoa, ia hauskorra, baina, aldi berean, zuen zirudien handia izan saiatua indarra. Zalantzarik gabe, Nah arraro bat izan, tumultuous harremana bere aita, baina izan nuen indartsu bat, sentimendu hori ez zen zerbait, bestela, ez zuen aipatu, ferret orain arte. Da, besterik gabe, ez dirudi bezalako kasu bat stubborn zaharra aita eta stubborn neska gazte. Izan zen, ia ziur, hori ez zen baino gehiago dela. Ez dut ezagutzen bere laster nahikoa.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Iolana handia izan zen. Nah izan arazorik ez maniobra txiki, argi Toyota baino gehiago aldapatsuak, bihurri mountain errepideak. Laster asfaltatutako errepide bihurtu estuagoa, hautsez ibilbide. Ondoren, bat egin dugu, aldapatsuak seinale, ikusi nuen handi bat laua eremu oinean ridge. Berak bazekien anana bere zorrotz, prickly uzten. Beste aldean eremu handi bat izan zen etxe txikia teilatua. Iolana jarraitu duen bidea normalean ran batera eremuan etxea. Irekia kamioi iritsi da, pertsonak josia bermaturik ertzetan zehar, astintzen Iolana.
  
  
  
  
  "Hauek dira hautatzaileen duten, besterik gabe, iritsi eremuan." Iolana azaldu zuen bezala pasatzen Toyota ahalik lick ertzean. Anana hautatzaileen ziren oso antzekoa sasoiko langileen mendebaldeko eta hego Ameriketan. Kabinako kamioia, hurrengo gidari, ikusi zuen gizon mehe bat askatu kamiseta. Ikusi zuen ez zela horizontal bat scar gainetik bere eskubidea eyebrow. Begiratu zuen Iolana. Ibili zuen nonchalantly.
  
  
  
  
  "Nor ziren bi pertsona cockpit?" Galdetzen nion, nire onena saiatzen mantendu nire ahotsa absurdu bezala, nonchalant ahalik. "Pentsatu nuen ikusi bat inguruan bi horiek nonbait aurretik."
  
  
  
  
  "Hurrengo gidari bat da, inguruan nire aitaren maisu," zuen berehala erantzun zion. "Uste dut ego deitzen da Djimono. Ez dakit bere oso ondo. Etorri zen hemen, urte utzi zuen estatu Batuetan. Beste ia guztiak baino gehiago Errusian ."
  
  
  
  
  Bere begirada bilatuko Nah da. Ez zen bakarrik zintzotasuna eta nonchalance bere aurpegian. Ez zuen ezer jakin edo onenetako bat izan zen aktore izan zuen inoiz ezagutu. Zentzuduna kamioi bat izan zen, bastardo duten Kanguru hartu zuen hura. Kamioia pasa mimmo gurekin berehalako batean gaixotasuna, baina ziur nengoen da. Erabaki nuen play cool eta unobtrusive. Dena bihurtu da, konplexuagoa, eta hainbat eta hainbat ezaugarri interesgarri agertu dute. Bada, lan egin zuen Iolana aita, horrek ez du esan nahi bere aitak zerbait kasuan? Ez da derrigorrezkoa. Zuen gai izan behar du modu independentean lan ona pean estaltzeko. Edo guztiak izan dira, zerbait egin behar da. Hawk zuen behin esan nahi dut, nahiz eta susmoa nire ama, eta ziurrenik zuen eskubidea. Bere lanean, bere bota edozein konfiantza oinarritzen da, ezer baino gehiago, sentitu. Ezin baduzu egin hau, ez duzu bizitza luzea honetan mail-ordena enpresa. Edozein agente batek aukera ematen dizu bere bezeroei play bere aldetik mugaturik dute karrera labur bat. Eta heriotza oso unsentimental. Edonola ere, bada denak ziren honetan parte hartzen duten landaketa, ez litzateke esan nahi du, joko osoa aurreikusita zegoen aldez aurretik eragotzi dit datozen Hawaii. Taxi istripuak New York eta arazoak aireportuan izan liteke eszenaratzen besterik ez get me hemen. Jakina, hori zela eta, Iolana zen konplize, eta horrek, nolabait, ez dirudi eskubidea. Urte batzuk ondoren, zerbitzu ona edozein polizia usaindu ahal doppelganger hamar metro kanpoan, eta Iolana, ez dute usain hori.
  
  
  
  
  Bultzatu dugu gora zirkular driveway etxe aurrean. Erabaki zuen alde batera jarri bere susmoak eta onartu guztia izan zen bezala. Baina ezin dut ahaztu arrisku seinalea nire etengabe funtzionamendu fisiko antena bildu. Etxe eder bat izan zen, arkitektura-egitura, onena konbinatuz elementu Oiasso eta American arkitektura. Ez zen lorategi eder bat etxearen aurrean. Lehen sartu ginen handi bat, goi-areto batzuk iratzeak eta firecracker bloom osoa.
  
  
  
  
  "Papa da oso zaharra," Iolana ohartarazi zidan. "Prest egon behar duzu zion eman sermoia buruz hau edo hori noizean behin." Dugun bezala joan zen gehiago etxean sartu, mimmo makurtuta funtzionario, gela inguruan etorri Iolana aita gurekin agurtzeko. Bat izan zen, gizon erraldoi, taller baino nintzen, eta sorbaldak zabal, eta arren bere ilea grisa, begiratu zuen, oso indartsu eta osasuntsu. Nen zen jantzita pin-moztu praka zuri-zuria, eta bere bularrean jasan zuten pean bat askatu txaleko. Lepoan jantzi zuen koro bat, lore. Ego begiak ziren eu-urdina, eta dute egiaztatua vividly bere kobrea-azala marroia. Lore koro eman ego jai itxura bat, eta horrek leundu ego natural larritasuna.
  
  
  
  
  "Ongi etorri, Jauna Carter,", esan zuen.
  
  
  
  
  Ego erantzun formal bat brankan. Funtzionario bat agertu batekin zilarrezko katilu eta lau betaurreko bete goxoa nahasketa ron, brandy, eta anana-zukua. Inguruko guztiek gurekin bat hartu, eta berea izan zen, dagoeneko galdetzen duten honetan laugarren kopa izan zen, denean argi ahotsa bere atzean entzun bere.
  
  
  
  
  "Ezin dut mantentzeko bere enpresa?" "Zer da?" ahotsa galdetu, eta aktibatuta dut. Bere ahotsa, ikusi zuen, izan zen bat duten neska apur bat altuagoa baino Iolana eta luze bat jantzita bata gorri bat plunging neckline at aurrean. Zuen gora begiratu me at marroi ilun, apur bat almendra-itxurako begiak, eta nire arnasa ospatuko dut une batez. Nah zuen ezer komunean Iolana baino beste bere coppery azala leuna izan ezik, hori izan zen, ez hain erakargarria. Bera izan zen, slimmer, baina osoago bular eta animalia-errekurtsoa.
  
  
  
  
  "Ah, bai," Iolana aita esan zuen. "Jauna Carter, hau da, nire beste alaba, mesedez."
  
  
  
  
  Ospatu zuen nire eskua apur bat behar baino luzeagoa, eta saiatu naiz ez erakusteko nire bandera baimena egiteko. Galdetu dut zergatik Iolana ez zuen ezer esan bere buruz arreba. Agian, hau da, ondorioz, lehia? Hau, jakina, ez dirudi galdera zidan. Neska hau izan zen, gutxienez, ederra bezain Iolana.
  
  
  
  
  "Zergatik ez dugu eseri lorategian?" Iolana aita asmatu. Hala ere, nabaritu dut esaldia ez zuen zentzu handirik, atsegin bat izateko. Gurekin ekarri zuen bat sartu rock garden, beraz, minaren ia fisikoki kaltetutako nire zentzumenak. Eder landaretza tropikala erakutsi guztiak berde tonu. Hegazti handiak roosted on hosto handi eta txiki-iturri izan zen hiru mendeetan erdian. Iolana hautsi, baina bakarrik bat eman zidan azaletik begiratu. Nabaritu zuen nire sorpresa dut sartu zen bere.
  
  
  
  
  "Entzuten dut nahi ukan, Jauna Carter." Berak barre egin, bere begiak erronka. "Espero dut izango duzu niretzat ez dago, bada, inoiz ez dut gorde behar."
  
  
  
  
  Ez nuen sentitzen zuen, teasing me betirako, baina azalera on, zuen besterik ez zen ari errespetatzen.
  
  
  
  
  "Behar dut, eskerrik asko aurre Iolana," Camus esan zuen, eta gogora nintzen berriro, gizon hori izan zen, ez bakarrik aita, ez bakarrik landaketa jabea, baina, halaber, mota patriarka. "Jakina, ezin duzu ezagutzen zirela agindu, ez dute kalte duzu."
  
  
  
  
  Izan dut buruz esan em duten ego mutilak ez dira inguruan beti jarraitu aginduak, baina erabaki nuen isildu. "Pozik nago egin ahal izango duzu mesede bat", esan nion irribarre batekin. Amaitu dugu gure betaurrekoak, eta segundo batzuk geroago funtzionario iragarri afaria zerbitzatzen zen. Nire amak hartu zidan jangela, eta Iolana lagunduta, bere aita.
  
  
  
  
  Jangela izan zen, ederki apaindu, handi bat jangela taula inguruan ezarri teak egurra eta sendoaren aulkiak. Berea izan zen eserita zehar Iolana aita, eta bi neska izan ziren, nire ondoan eserita. Afari bikaina izan zen: goxoa ginger root-zopa bat, eta jarraian beroa Kalkutako curry eta gozotu ahate egosi Polinesiar estilo erraldoi erramu hostoak. Iolana eta I ziren loudest bi, ari bat, jaunty gaiety zuela esanahi berezi bat. Batzuetan esaten zuten zerbait elkarren Polinesiar. "Zer egiten ari zara hemen, Jauna Carter?" Camus galdetu zidan bat-batean.
  
  
  
  
  "Bat naiz, geologo," esan nuen berehala, glancing azkar at Iolana. Bera izan zen, bere emaztea beira, baina ezin nuen laguntzeko, ohartu zuen hori izan zen niri begira bere bidez beira. "Egia esan," gehitu dut, " etorri naiz hona, ez delako aukera bat, hori ez zen ezohiko sumendi-jarduera. Ezin uste duzu azalpen bat da hau, jauna?"
  
  
  
  
  Iolana aita barre egin, bota zuen bere burua atzera nabarmen. "Pele da jakin dezazun zuela ez da zoriontsu," esan zuen berriro. Pele-jainkosa sumendiak. Arabera Oiasso kondaira, hau eragiten du, sumendiak, eta lehertuko daiteke, nahiz eta eragin osoa ziren desagertu itsasoan sartu. Esaten dute behin batean bizi izan zen crater uharteetan. Asko island batzuetan sakrifizio beltz bat txerri bat krater."
  
  
  
  
  "Zalantzarik gabe, oso eder eta bitxia", esan nion. "Baina duzu geroztik, jakina, ez dut uste bere kondaira programa, uste dut, izan duzu beste azalpen bat."
  
  
  
  
  Patriarka irribarre egin berriro. "Ari zaren jauzi ondorioak azkarregi,", esan zuen. "Ez daukat beste azalpen. Azalpen eman dut da, beste edozein bezain ona. Azken finean, funtzionamendua sumendiak oraindik ez du jaso integrala azalpen zientifikoa."
  
  
  
  
  Sortu koa izan zen, txalo bere eskuak, eta funtzionario agertu eta hasi garbitzeko. Ego bat itxura me esan zion jarraitu zuen gisa ibili gelak bidez. Iolana etorri nirekin.
  
  
  
  
  "Ez duzu tell me bat izan duzu, arreba", esan nion. 'Zergatik?'
  
  
  
  
  "Ez dirudi garrantzitsua da niretzat", esan zuen. Argi zegoen, ez zuen sartu nahi xehetasunak. The erreuma ez asetzeko me, baina ikusi nuen, bere aita izan zen, zain me, eta I mugitu. Ni ekarri zuen sartu handi bat obalatua gela biguna urrezko argi eta asko apaingarriak hormetan.
  
  
  
  
  Camus gestured niretzat eseri. "Bada, benetan ari zaren interesa esploratzen krater, Jauna Carter, bisitatu behar duzu, gure pribatua crater mendiaren gainean zabalik landaketa ... Mauna Waikama. Ematen dut bere gidak eta zaldi bat ."
  
  
  
  
  "Nahi dut, oso eskertzen izango", esan nion. Ezin dut uste aitzakia bat da kentzeko batean konbentzitzeko bidea. Zuen faltsu bat izan nahi du, geologo. Gainera, beti nahi izan dut begiratu krater barruan.
  
  
  
  
  "Ondo da," Camus esan zuen. "Bada zu hemen zortzi-hamar goizean, izan dut dena prest duzu. Hobe utzi goiz, eguzkiaren aurretik lortzen jasanezina."
  
  
  
  
  Neska joko hau jokatu gurekin brandy, eta gizon zaharrak esan zien buruz nire aurreikusitako espedizio hurrengo goizean. Pentsatu nuen ikusi nuen berriz ere Iolana begiak. Hitzordu bat egin zuen hurrengo goizean Honolulu. Begiratu zuen bere ikustera. Berandu zen, eta izan zuen itzuli hotel hasieran nahikoa deitu Johnny Kai. Agian egingo zuen albiste batzuk niretzat.
  
  
  
  
  "Bada, itzuli goizean," Iolana esan, " hartu ahal izango duzu nire autoa eta bueltan da goizean."
  
  
  
  
  "Hori da ideia handi bat," adostu dut.
  
  
  
  
  Gisa Iolana joan get autoa, bere aita makurtu formalki zidan. Musu dut, nire aita goodnight. Orduan, poliki-poliki, baina benetan oinez urrun. Ospatu zuen bere eskua, eta niri begiratu batera liluragarri bat irribarre. Sentitu izan dut bere ezker bularreko nire gorputza bezala atxikia zuen nire aurka, eta ezin dut lagundu, baina sneak peek bat bere carnal plazer ziren plentifully irtena gainetik bere soineko.
  
  
  
  
  "Ez dut ibili nahi driveway," zuen chirped. "Benetan pozik nago etorri zara, Nick. Gustatuko litzaidake zuen lortu jakin nahi duzu hobeto. Ezin dugu joan Honolulu elkarrekin noizbait?
  
  
  
  
  Hey irribarre egin bere. Zuen hedatua bere garroak, ez, nahiz eta pentsamendu bigarren buruzko Iolana da posible ekintzak. Ez zuen ideia hori bi arrebak ziren lagunak bereiztezinak. Baina erabaki dut berarekin jolastu. Agian zuen apur bat ikasi ahal izango honi buruz gehiago taskmaster, Jimono. Baina zerbait ohartarazi zidan ez biltzen hasteko adimen goizegi.
  
  
  
  
  "Nik uste dut ahal izango dugu, hau ordenatzeko," esan dut, utzi nire begiak esan zidan zerbait, bestela, oso-osorik. Atera nire begi izkinan, bere ikusi nuen hurbiltzen Toyota.
  
  
  
  
  Mantendu zuen eusten nire eskua arte bultzatu dut, bere kanpoan, eta bere begiak ilun ziren erronka eta etorkizun handikoa. Zuen besterik ez zen, ederra bezain Iolana, baina beste modu batean. Bera izan zen, malgua eta arriskutsuan desafiatzaile. Iolana eseri bere besoak zeharkatu baino gehiago bere bularrean eta begiratu me at zuen izan zen bultzatutako autoan itzuli. Begiratu me at She, pouting. ;
  
  
  
  
  "Sentitzen dut hainbeste denbora hartu," zuen snapped. "Edo behar da hartu dute jada?" Ez nuen arreta azken iruzkina. "Oraindik ez dut nahi dakit zergatik, inoiz ez duzu esan zidan bat izan duzu, arreba", esan nion.
  
  
  
  
  "Besterik ez zuen erdi - arreba," Iolana snapped. "Izan dugu hainbat amak, eta guk erabat desberdinak dira."
  
  
  
  
  "Nahi dut uste," chuckled dut. Begiratu dut, lorategian sartu eta ikusi Etxe hori desagertu zen. Zuen bere musu luze eta sutsuki, exekutatzen bere hizkuntza baino gehiago bere ezpainak eta hortzak. Ikara A ran bere bitartez, eta zuen ia sakatzen bere iltzeak nire bizkar. Noiz utzi dut joan bere eta oinez itzuli Toyota, izan zen, niri begira begiak zabal. Zuen lortu gurpila atzean auto txiki, waved Iolana, eta bultzatu off. Bota zuen atera driveway eta kalera bihurri, hilly errepide. Azkar zuen behera gidatzen bide estu hartuta, aldapatsuak seinaleak zuzen. Bat-batean izan zen sakatzen, taunting, gisa headlights dirdira zahar bat Buick auto zela, bat-batean gelditu da errepidearen erdian. Noiz Toyota gelditu zen, bere senarra begiratu haizetako eta ikusi autoa hutsik zegoen. Aktibatuta zuen gako piztea eta atera. Gisa berea mugitu aldera Buick, berea entzun zarata, trumoiak, harea, eta erortzen arroka muinoan behera. Gora begiratu nuen, eta ikusi du erortzen masa zen mehatxatzen zapaltzeko me. Bere ran beste aldean Toyota amorru batean babesa eskatuz. Izan zen pointless. Arroka eta hondarretan rattled, eta sentitu zuen autoa roll me baino gehiago. Izan dut hit lokatza, txiki arroka, eta harri, eta saiatu naiz babestu nire burua nire esku. Sentitu nuen excruciating mina nire sorbaldak eta bizkarra, eta ezin nuen neure burua gelditzeko erortzen off errepidea alde. Jaitsi da, txikiagoa eta beheko, sakatuz aldapatsuak ridge. Nire helburua-hit bat rock gogorra. Hasi zen, poliki-poliki, konortea galdu. Nire inguruan dena zen lokatza, harea, eta arroka, eta sentitu dut, izan zen, igeriketa lokatza. Hit dut beste rock eta dena zen beltza. Besterik ez dut sentitu nahi dut hit zerbait zorrotz, zein hit me aurretik beltza gortina itxi erabat.
  
  
  
  
  
  Nire begiak itxita erreakzionatu argia. Beltza lainoa aktibatuta iluna morea, ondoren, gorria, eta, azkenik, horia. Bere begiak ireki. Han izan ziren, zorrotz, puntu nire bizkarrean eta besoak eta argi izpi bat dirdira nire aurpegia.
  
  
  
  
  Zuen, poliki-poliki hasi berreskuratu bere ikuspegia eta gizon bat ikusi, gizon Japoniar bat, bi gehiago atzean. Nire besoak ziren luzatuta, eta noiz behera begiratu nuen, ikusi nuen bat izan dut grove pineapples. Zorrotz, prickly landareak harrapatu zuen me izan ziren, eta orain pricking nire besoetan, besoetan, eta gorputza.
  
  
  
  
  'Non da zuen aretoan? gizon flicked bere linterna. Ez da hartu me luze ordenatzeko egoera. Oni erreklamazioak erori ia hil me, eta ez dutela inolako arazo gehiago nirekin. Oker ziren. Hartu zuen hits batzuk bere, baina zortea izan dut hartu bat baino askoz gehiago dela. Baina are garrantzitsuagoa dena, corkscrew en ih esan dit asko. Zer dute nahi cottage dute, antza denez, ez zuen aurkitu. Dute pentsatu izan nuen. Pentsatu nuen. Ezin izan zuen sentitzen Wilhelmina eta Hugo itxi bere gorputza, baina baita bere besoak luzatuta, ezin izan zuen ezer egin bat gurekin horien inguruan. Nire eskua ireki eta itxi inguruan zerbait zorrotz. Sentitu dut nire behatzak eta aurkitu zen bat anana. Izan zen, poliki-poliki, estutu ego-en eskutik. Japoniako gizon linterna atxikia aurrera goratzeko nire aurpegia. Hori guztia behar dut. Bere rushed aurrera batekin anana eta slapped bere ego aurpegia. Punta zorrotz zeharkatzen ego azala, eta garrasi egin zuen, eta horrek minik. Jaurti zuen linterna eta besarkatu bere bihurritu aurpegia bi eskuekin.
  
  
  
  
  Batean, begi baten keinu zuen kaleratu Wilhelmina bere sorbalda zorrotik eta tiro bi aldiz. Lehen jaurtiketa hit zentzuduna nor izan zen hit aurpegia bat anana. Plano ere ikaratu beste bi, nor recoiled. Bigarren gawk hit bat bere ego lagun, nor izan zen, dudarik gabe tira bat errebolberra. Zuen growled, baina gehiago izan zen bezala txikiko bat moan, eta jaitsi zen bere alde, eskuetan bere bizitza. Hirugarren saiatu ihes egin. Kaleratu zuen Wilhelmina eta jarraitu egin zion. Orain, bat izan nuen galdera batzuk egin behar direla erantzun. The pineapples ezabatzen aurka, nire arropa eta eskuak, eta nahiz eta bere oskol ez oso azkar mugitu, minik. Berea izan zen estalita mozketak eta ubeldurak. Gizona izan zen, besterik gabe, eskalada bat malda leuna denean ego aurreratu zion. Saiatu zen jaurtitzeko zidan, baina bere ego hit zion, eragiten zion erori. Zuen berehala zuzentzeko sortu eta begira geratu zitzaidan. Noiz hasi zen martxan, berea zuen, eta pentsatu zuen ez dute errebolberra. Hala eta guztiz ere, flash distiratsua horia sugarra erakutsi bestela, eta gawking zeharkatzen sorbalda zati nire doublet. Sentitu zuen beroa, erretzea mina eta bat zela pentsatu irristakorra zauria. Jaurti zuen lurrera, eta itzuli zen sua, baina, izan zen dagoeneko prest. Izan zen, berriro ere bidea tribu bakoitzean tiro, baina ikusi nuen ego mugitzen zen, eta hura izan nuen nire begira. The Luger heavy balak hit zion, bada, litzaidake zuen hit bat, crowbar. Zuen filmatu erreuma, baina ego-ren gorputza jerked une batez, eta, ondoren, jaitsi zen eta etzan oraindik. Ez zen bere lana bada egiaztatu, oraindik bizirik izan zen. Banekien bere hobeto. Guztiak hiru izan ziren, Japoniako, edo, gutxienez, Japoniako jaitsiera. Noiz begiratu zuen horiek estuago, nabaritu zuen Jimono ez zegoen han.
  
  
  
  
  
  Igoera izan zen, oso mingarria, baina hartu dut hortik. A crumpled Toyota arautuko behealdean hill, baina zaharra Buick izan zen, oraindik ere oso-osorik. Bertan jaso dut, eta joan zen Honolulu. Galdetu zuen, bada, zuen burua aldaketa berriak Toyota zaharra Buick. Espero dut autoa izan zen, aseguratutako programaren barruan.
  
  
  
  
  Noiz iritsi zen Honolulu, berea zen berehala izeneko Johnny Kai eta esan em hori ezin izan zuen jaso, hiru gorputzak non luizi izan, besterik gabe, leku hartu. Albiste eman zidan, ez zen oso pozgarria.
  
  
  
  
  "Aurkitu dute Inura, Nick,", esan zuen. "Ego gorputza hartu duela ordu batzuk. Ego hil zen eta itsasora bota nonbait ."
  
  
  
  
  Zuen geldiarazita, eta bere burua bota edari bat. Hiru mutil batek eraso zidan zerbait nahi dut pentsatu zen bezala Inura da. Geroztik ez zuten aurkitu, oraindik ez dut izan bat lortzeko aukera du. Izan dut susmo sendoa dela oraindik behar izan hondartza etxea. Ezin dut begiratu bihar. Johnny mantendu bere ego azpian etengabeko zaintza, agindu bezala.
  
  
  
  
  Behar nuen bainu beroa arintzeko mina hartu zuen nire gorputz. Etzanda lasaigarriak & nb, ez nintzen arreta iraganeko gertaerak. Nire erasotzaileen izan behar ohartarazi, eta, ondoren, me out landaketa. Agian dute jarraitu me noiz utzi dut batera Iolana lehenago, baina ez dut zalantzan jarri. Djimono, master, agian nabaritu me denean mimmo of Iolana kamioi gainditu eta tranpa bat ezarri. Aukera hori zirudien me ziurrenik. Eta bada Iolana en aita izan dira parte hartzen, izan zuen guztia prestatu askoz lehenago. Jarri dut hori pentsatu behera, gutxienez orain. Ezin dut uste ona azalpen bat. Zergatik litzateke gizon zahar bat lortu nahi tartean Japoniako terrorista? Oraindik istorioa osoa izan zen bezala prickly bezala azala gizateriaren.
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 4
  
  
  
  
  
  
  
  Hurrengo goizean, nire gorputza izan zen, oraindik ere mina eta min hartu zuen. Erabaki zuen dei Hawke nahi zuelako buruz gehiago ikasteko Jimono eta bere rola Japoniar talde terrorista. Ondoren, elkarrizketa labur bat Washington, zuen, eta bainu bat hartu. Berea, espero dut hori microfilm saila AIZKORA litzateke azkar informazioa ematen dute. Izan dut, berriz, orraztu, ilea, telefonoz deitu.
  
  
  
  
  "Djimono", esan zuen lehor bat ahots beste bukaera on line,"da 45 urte ditu eta goi-postu bat Japoniar talde bat." Egoismoa esan nahi du gertakari garrantzitsu espero behar. Djimono beti lan egiten duen emakume bat bazkide, batzuetan, bi edo hiru. Txostenak zuen zuzenean talde liderra da, eta horrek adierazten du ezohiko konfiantza maila."
  
  
  
  
  I eskertu zion informazio eta geldiarazita. Pentsatu zuen une batez, buruz Jimono en buruzagia, arraro gizon zaharrak zutik Japoniako plaza hori Jimono obeditu. Gure onena arabera informatzaile zen, adineko, ia decrepit gizon eskatzen
  
  
  eta jaso zuen zenbatekoa insane bat leialtasuna bere subordinates. Izan zen rumored zuen ezkutatzen, nonbait, bere gelan, nahiz eta hitz egiten bere segizioa bidez atea itxi. Zuen isolatu berak munduko ordena buru-belarri jardun erabat kausa anarkismoa edo edozein ego ideal. Pertsonalki, pentsatu dut, izan zen, besterik gabe, zoro, - begira, baina horrexegatik da nire lankide asko on AIZKORA. Zuen noizean behin bakarrik agertu publikoa, gauez, gogoeta izarren azpian. AIZKORA behin izan harremanetarako pertsona altuena zirkuluak Japoniako talde. Baina zerbait edo norbait esku, eta zuen misterioz bere buruaz beste egin. Dugu oraindik ere izan informazio-iturri, baina, ez baita fidagarria eta ez da, beraz, goiko hurbil. Beraz, gaur egun behar izan dugu konfiantza gehiago gure kabuz intuizioa, eta pentsatu nuen, berriro ere, hau seiko agure ezkutatzen bere gelan Tokion eta plangintza egiteko Hawaii desagertuko ozeano hondoan. Bada hau izan zen benetan zeregin bat egiteko Jimono, zuen izango litzateke, azkenean, maitagarrien ipuin bat. Zientzia zuen, hain zuzen ere iritsi aurrekaririk gabeko altuera, baina ezin zuen ulertu aukera hondoratu handi bat lur masa bezala Hawaii ozeano solairuan.
  
  
  
  
  Baina bada Jimono presentzia ekarri duten gauza handiak ziren gertatuko arabera boto-botoa, behar nuen, gutxienez, jakin zer zuen sortu zen. Erabaki zuen Camus Landaketa zen leku egokian eskariaren froga, eta joan garaje lortzeko bere autoa.
  
  
  
  
  Gidatzen dut bere Camus Landaketa zahar Buick. Johnny Kai esan zidan ezin dut maileguan autoa delako, aurreko jabeek, ziurrenik ez litzateke erabili da jada. Ikusi nuen hori ez zuen ondo garbitu lekua non I zen erasoa. "Oso eraginkorra, Johnny," muttered dut. Beraz, boto-boto-zerbait handia zen gertatuko. Bestela, ez zuten inoiz ausartu hiltzeko bezala Inuru. Baina hori egin nahi izan dute konketa irla Hawaii? Berea, astindu zuen bere burua. Inura zen kezkatzen Japoniako terrorista da, eta hori nahikoa izan zen niretzat. Zuen oraindik ez du ulertzen zer sumendi-jarduera liteke izan egin behar da, baina Hawk esan zuen, ahal izan dute, berriak irabazteko ezagutza zientifikoa buruz sumendiak, eta agian hori erabili nahi ezagutza bere helburu propioa. Bada, beraz, behar nuen jakiteko zehazki zer nolako zientzia izan zen parte hartzen, ahalik eta lasterren. Bisitatu ondoren kraterra, erabaki nuen arretaz orrazi hondartza etxea berriro.
  
  
  
  
  Zuen, eta bere aita izan ziren me zain hiru gidak eta beltz distiratsua gelding dute izan honako hau aukeratu me. Iolana zen inon ikusi ahal izateko, eta when I galdetu zion bere buruz, esan zidaten jadanik zuen utzi. Izan dut apur bat harrituta, eta, egia esan, apur bat etsita, baina ez nuen ezer esan horri buruz.
  
  
  
  
  "Ona dute bidaia, Jauna Carter," Camus deitu zuen bezala muntatuta bere zaldia. "Arreta berezia barietate harrigarria laba dela ikus daiteke crater bera. Noiz itzuli behar dugu, beste edalontzi brandy elkarrekin. Begiratu me at She questioningly, eta berea izan zen, buruz, utzi bere zerbait ikusi errespetuz, bere begiak. Zuen jantzita, galtza zabalak osoko jantziak, baina baita nen, begiratu zuen arriskutsuan erakargarria.
  
  
  
  
  Jarraitu zuen gidak; ziren hiru gray gizon jantzita baggy prakak eta luzeko kamisetak. Ez zuten hitz bat esan nahi du gurekin baino gehiago beharrezkoa zen. Bat-batean gure bidea igo nabarmen. Zaldiak lortzeko borrokatu gora. Noiz iritsi gara txiki bat, goi-lautada, non dugu atseden pixka bat, beste rider bat-batean agertu zehar zabal bat cleft arroka artean. When I begiratu hurbilago, I zen harritu zen ikusi Iolana, jantzita estu bat horia jertse hori besarkatu, bere bularrean, eta gastatu bakero. Ibili zuen gora me maltzurra ezpainetan irribarrea.
  
  
  
  
  "Iolana!" Bi jostari begiak twinkled azpian zertxobait okertua brows. "Zer sorpresa bat", esan nion. "Pentsatu nuen zinen Honolulu."
  
  
  
  
  
  "Egia esan, hemen." Baina aurkitu dut askoz ikusgarriago.
  
  
  
  
  "Zure aita eta arreba uste duzu ari den herri bat da," esan nuen bezala ibili gara, aldamenean. "Ezagutzen dut. Zuen barre. "Beraz, ez dut azaldu behar."
  
  
  
  
  Gure bidean gora, gainditu dugu array amazing bat tropikalak landareak, barne taro, eta horrek gisa erabiltzen da janari mota Hawaii, eta kukui, hau da, erauzteko erabiltzen olio-lanparak. Noiz iritsi gara, mendiaren goialdean, imajinatu dut neure burua ilargi paisaia. Begiratu suntsituta eta parched, baina mistletoe zen oraindik distiratsua kolore. Zuen zalditik jaitsi eta ibili ertzean kraterra. Kea igo pitzadurak groaning kraterra, eta usaindu nuen sufre.
  
  
  
  
  "Bat izan zen pentsatu nuen dormant kraterra," Iolana esan zion.
  
  
  
  
  Berak barre egin eta nire eskua hartu zuen. "Nahiz eta autokarabana krater, ez dira pitzadurak non sufre ke ihes", esan zuen. "Goazen, goazen behera."
  
  
  
  
  Honako Iolana adibidez, jaitsi zen sartu kraterra, oinez arretaz zakarra baino gehiago, rocky barrualdea moaning pit.
  
  
  
  
  "Beltz hau basalto begiratu daiteke, oso gogorra, baina batzuetan bezala da hauskorra beira, beraz, kontuz ibili behar duzu, jarri zure oinak on da," Iolana ohartarazi.
  
  
  
  
  Joan ginen bezala sakonago sartu kraterra, nabaritu dut vents batzuk po lizarra geysers ziren oraindik, gorri, ondorioz, aire hozte jatorrizko sumendi mineralak. Krater solairuan gainean sufre kristalak itxura duten horia maluta. Iolana gelditu eta begiratu me at, bere kopeta marraztua.
  
  
  
  
  "Brimstone," esan zuen. "Inoiz ez dut sentitu bere hemen, beraz, biziki." Bere ego usaindu ere, baina ez dakit, bada, normala izan zen. Izan genuen joan laurden bat inguru inner circle dugu denean bat-batean entzun baxua rumble, bat bezala hurbiltzen tren hori ezin duzu ikusi oraindik. Iolana niri begiratu, begiak zabal beldurra. The thunderclap azkar handitu; izan zen bezala, gero eta lurpeko ekaitz.
  
  
  
  
  "Zerbait gertatzen da, Nick," arnasten zuen. "Let' s get out hemen."Ee hartu zuen bere esku, eta guk korrika hasi zen, baina ez dut erori eta on zorrotz basalto. Zorrotz bat pieza basalto zeharkatzen me bidez, tribu bakoitzean, eta flinched, zein minik. Thunder, bat-batean amaitu zen beldurgarria deafening shock, eta iturri bat erretzea lokatza eta hissing gasak igo nagusia kraterra. Usaina sufre handitu. Osoa hotel area shuddered azpian digu, eta guk arakatu fours guztiak. Inguruan begiratu nuen ikusteko non gure zabalza burutik, baina ih zen ezerezetik aurki daitezke. Seguruenik ihes egin zuen lehen saioa berreskuratzeko.
  
  
  
  
  "Modu honetan," Iolane izeneko bere. Bat ikusi nuen crevice non, ezin dugu ezkutatu. Ran dugu estu bidez area. Beste dardara astindu, gure oinak azpian lurrean, berea, atzera begiratu nuen. Luze hizkuntzak sua eta erkidegoan laba piztu inguruan kraterra batera, lurrunetan eta glowing lainoak eta hautsa. Iritsi gara bi muturrak, crack, baina Iolana ezin get out. Mimmo salto egin bere gainean, altxatu berak sortu zorrotz gogor laba, tearing bere eskuak odol, heldu, bere, eta bere bota. Bere jertse zen urratuta arabera arroka zorrotzak, eta zuen berehala konturatu bere bular ziren ezkutatuta bakarrik bra bat. Zuen oraindik ere nabaritu da, nahiz eta erkidegoan laba zen raging. Bat-batean, dugu sentitu blinding bolada aire beroa laginketa eta, aldi berean, erori lurrera. Inoiz ez zuen ikusi sumendia lehertuko aurretik, eta bat izan zen, beldurgarria ikusmena. Zatiak erkidegoan laba erortzen ziren beheko guztiak gure inguruan, eta banekien hori korapilo bat nahikoa izango litzateke elbarri edo hiltzeko gurekin bai. Rim nagusia crater jasan zuten gure aurrean. "Bizkortu," Iolane oihu bere, eusten eskuan. "Behar dugu exekutatu. Hau da, aukera bakarra dugu ." Ran zuen, arrastatu arnasestuka, stumbling neska berarekin. Noiz iritsi gara amaieran kraterra, dugu atean atzean, eta lurrera erori zen beste aldean. Arautuko dugu, oraindik ere, oraindik ere harrituta, zer gertatu zen. Zuen arakatu baino gehiago eta peered ertzean zehar. Bakarrik erdian krater hasi zen lanean, baina ezin izan dut ikusi zulo zabalduz. Erkidegoan laba egin bere irteera. Bada hau jarraitzen du, osoa crater laster lehertuko indar osoa. Zatiak glowing lokatza jada hasi erori alboko hormak. "Joan", esan nion. "Goazen urrunago." Erdi oinez, erdi bidez irristakorra minaren hosto, dugu ondorengoak muinoan. Gurekin atzean, ezin izan dugu ikusi eta entzun etengabeko erupzioak, zein orain ekoiztu ia indartsu bat rumble. Noiz izan dugu erdibidean muinoan gora, aurkitu dugu korronte txiki bat. Gelditu gara eta nik garbitu, zikinkeria eta odol-off nire eskuak. Iolana en blusa eraitsi zen eta estalita orban gorria marra bere saiheskia kaiola. I blotted bere marratu bat erramu hosto bustitako & nb. Zuen hotzikarak eta jartzen bere eskuak nire bizkar gainean.
  
  
  
  
  "Zortea izan dugu", esan nion. "Bada ginen apur bat sakonago kraterra, ez genuke inoiz egin ezazu bizirik."
  
  
  
  
  Bere burua astindu zuen. "Ez dut ulertzen", esan zuen. "Itxura zuen zain zen." Irribarre egin zuen bere. Pentsamendu hau niri gertatu ere. Baina ez zen oso dibertigarria. Sumendiak ezin lehertuko talde gisa. Bere hotel, buruz ikasteko aparteko sumendi-jarduera eta ezin esan, ia dena ez da ezagutzen. Kraterra izan zen, oraindik ere rumbling, eta Iolana snuggled sortu, beraz, hurbil me sentitu izan dut biguna bere bularrak nire gorputza. Nabaritu dut nire odol-presioa handitu zuen. Eseri gara elkarrekin lodi eskuila erreka ondoan, moztu mundutik. Bakarrik roar sumendi gogorarazi digu hori ez zen, beste mundu bat.
  
  
  
  
  Galdetzen nion. "Ezin dut gainerako hemen pixka bat?" Zuen nodded. "Tren-unitateak hartu ordu iristeko indar osoa", esan zuen. "Eta, batzuetan dute behera lasaitzeko gabe askatuz kopuru handia laba."
  
  
  
  
  Bilduta zuen bere besoak nire inguruan eta ospatu me baino estuagoa da beharrezkoa. Sentitu dut bere hasiko da mugitu bere gorputzaren aurka nirea, gora eta behera, txiki, baina ohiko mugimenduak.
  
  
  
  
  Berak altxatu zuen bere burua, beraz, bere ezpainak ziren bakarrik hazbeteko nirea. Arren, ez da oso ohikoa, bere izan aurretik bizi duten zentzu indartsu bat beldurra estimulatzen sexu-desira. Hau izan zen, jakina, kasuan Iolana. Begiratu me at She ia pleadingly bere sakona begi marroiak. Ireki zuen bere bra eta heldu da, bere bularrak bi eskuekin. Ih hasi massaging da argi zirkular mugimenduak. Bere biguna brown nipples berehala gogortu, eta sakatzen zuen bere gorputza txikiagoa aurka nirea. Dugu lurrean etzan bigun uzten, eta hasi zen laztan nire gorputz osoa, bere behatzak. Ondoren, bere bankuaren prentsa nah eta hartu ezpainak bat bere inguruan bularrak. Zuen garrasi plazer eta hasi zen bira, bere aldakak itzeleko.
  
  
  
  
  "Poliki-poliki, Nick," arnasten zuen. "Poliki-poliki ... ez gelditzeko." Sakatzen zuen bere bularrak nire ahoan sartu. Guztia egin nuen egin zuen nirekin, eta gehiago, zuen bitartean moaned eta writhed me azpian. Denean bere apur bat geroago sartu nah bere bizi sentsazio arraroa sendagarriak direnak esperientzia. Iolana ireki begiak zabal, baina ezin izan zuen ikusi dit. Balitz bezala izan zen begira beste errealitate bat, film bat buruz gozokiak, mazapanak, eta beroa platerak. Bat-batean, hasi zen thrash itzeleko me azpian orgasmic amorrua, atera dezazun txiki, gasping oihuak.
  
  
  
  
  Azkenik, jaitsi zuen, eta bere bankuaren prentsa izan zen bere ondoan, atseden hartu, bere burua on bat bere bero bularrak. Etzan zuen motionless solairuan, berriz, bat, eta, ondoren, got behera bere belaunak eta hasi massaging nire gorputz osoa, lehen biguna eta leuna, ondoren, gehiago bizia eta gogorra. Gelditu zen, jarri zuen bere guztiak pisua me on, eta sentitu zuen ukitu bere gorputza bero eta bere bular osoa, berriro ere, bat bezala, zentzu plazer.
  
  
  
  
  Azkenik, zuen, astiro-astiro, ezarri alde batera. Irribarre egin zidan azpian bere satinatuak ile beltza.
  
  
  
  
  "Inoiz ez dut utzi nahi hemen", esan zuen.
  
  
  
  
  Gaur egun, izan zen ziur gidak zuen ihes egin. Jakina, kaleratu dute zaldiak. Galdetzen dut dut dute egin zituen eta gero egingo dute bat antolatu bilatu digu.
  
  
  
  
  "Izan behar dute ezkutatzen nonbait," Iolana esan zuen. "Ezagutzen dut, hala nola pertsona. Ez dute erakutsi arte norbaitek kontatzen da dagoeneko, seguru. Zorionez, ez da izango handi bat erupzioa dionean litzateke ih off mountain."
  
  
  
  
  Bota zuen me up eta berriro hasi laztanduz zidan berriro. Izan dut jo arraro arousal bere ukitu eman zidan. Egiten hasi ginen maitasuna berriro ere, eta une orgasm, leherketa kraterra zirudien bakarrik oihartzuna pilota gure lovemaking. Pixka bat egin ondoren, lortu dugu sortu. Zuen bat jarri zulatutako blusa bat bezala bikini, eta behera ibili gara, muino isilik, eskuak eusten. Batzuetan gelditu gara ikustera kea eta laba oraindik goranzko krater inguruan. Ez zuten lortu, edozein biziagoa. Nahiz eta itxura bihurtu zuten apur bat ahulagoa. Noiz iritsi gara etxean, emakume bat besterik ez zuen iritsi ebaki loreak inguruan lorategia. Zuen izoztu denean ikusi zuen gurekin datozen.
  
  
  
  
  "Aita," deitu zuen. Gizon handi berehala agertu. Ego-en begirada slid from me Iolana, eta ego-ren kobrea aurpegia aktibatuta ashen.
  
  
  
  
  "Pentsatu nuen joan behar duzu Honolulu,", esan zuen. Ego-en ahots zen dardarka, zer zirudien konbinazio bat beldurrezko eta haserrea.
  
  
  
  
  "Aldatu dut nire buruan," Iolana erantzun zion.
  
  
  
  
  Aktibatuta zuen bere begiak me. "Izan dugu oso kezkatuta", esan zuen. "Izan dugu, dagoeneko antolatuta bilaketa bat espedizioa."
  
  
  
  
  "Lortu dugu inguruan arriskutsua area, baina ez zen dagoeneko itxi", esan nion. "Ni hasten naiz, uste hori ez da benetan, ezohiko sumendi-jarduera. Bakarrik corkscrew da zer eragin du ."
  
  
  
  
  Camus luzatu bere eskuak zerura. "Eskerrik asko Jainkoa, zu oraindik bizirik", esan zuen. "Nahikoa da niretzat. Utzi dut geologoak edozein arrazoirengatik. Gure kraterra izan dormant ehun bat urte. Ez nukeen inoiz bidali ez bada, banekien ez zen jakin bat hartzen duten arriskua."
  
  
  
  
  Bere hotel fidagarria emu, eta zentzu batean fidagarria bere. Nik neure buruari esan aurretik, inork ez du ordena bat sumendia lehertuko. Baina guztiak izan zen kasualitatea. Eta ezin izan zuen ahaztu ego ashen ikusi zuen Iolana nirekin. Izan liteke nire aitaren ohiko antsietatea, baina utzi dit sentsazio bat.
  
  
  
  
  "Joan behar dut", esan zuen, bat-batean, eta zain egon gabe iruzkin bat, desagertu zen barruan. Begiratu zuen at Teapot, zein begiratu gu bai bitxia. Irribarre egin zuen, eta estutu nire eskua bat jakitea keinu.
  
  
  
  
  "Nire aita da, izugarri haserretzen," esan zuen. "Pentsamendu zion aholkularitza joan behar duzu kraterra ukitu zion sakon, jakin zer gertatu zen. Iolana itxura bakarrik egin gauzak okerrago."
  
  
  
  
  Irribarre egin zuen berriro, aktibatuta, eta joan barruan, eta Iolana ibili me Buick.
  
  
  
  
  "Espero dut ez da izango sumendi erupzio bat hurrengo aldian," esan zuen.
  
  
  
  
  "Ez dut uste, beraz," erantzun nion, eta, ondoren, bat-batean konturatu naiz izan zerbait esateko, hey.
  
  
  
  
  "Gorroto dut apurtu albiste txarra", esan nion, " baina zure Toyota da ezer baino gehiago pila bat txatarra." Bere labur kontua da zer gertatu zen emandako Ay, nork esan ziren hiru ohiko lapurrak. Zuen shrugged resignedly.
  
  
  
  
  "Autoa izan zen, aseguratutako", esan zuen. "Joango naiz banatzaileak eta ordeztu. Ez du axola. Besterik ez naiz pozik oraindik ez duzu minik."
  
  
  
  
  "Ez dute piztu dit sartu pila bat txatarra, beraz, erraz," chuckled zuen, eta gero musu eman zion, eta lortu autoan. Denbora heldu zen bide estu, zuen bota du bere burua inguruan. Ez zen lan egin behar da, eta Iolana samurra haragia bakarrik ezin me oharkabetu batetik nah. Dr. Planck izena da volcanologist Hawkeye eman zidan, baina bigarren pentsatu, erabaki nuen atzeratzeko bere bisita egiteko denbora izatea. Lehenik eta behin, behar nuen jakiteko zer Inura saiatzen zen ezkutatu erasotzaileen. Nire lan-bisita Waikiki beach house ezin toleratzeko gehiago atzerapenak.
  
  
  
  
  
  
  5. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  
  Hondartza etxea harrituta me bezala, askoz ere egin Japoniako. Zuen arretaz aztertu dena, ez da falta txikienak iradokizun gaia bezala, Japoniako zuen. Elementu bakoitza arropa, inch guztietan tratu maleta, armairuak eta aulkiak-ez zuen galdu txoko bat, eraikin, mesederako Japoniako izan galdutako zerbait. Ikusi zuen parrilla fan eta atera bihurkin bat hartu ezik. Nire bakarra saria izan zen hautsa nire aurpegia. Hala ere, bere aitak bazekien objektu hori Inura izan ezkutatuta egon behar du nonbait cottage. Izan zen bat baino gehiago, zentzu espero. Besterik ez dut sentitu nire hezurrak. Eta izan zen bat baino gehiago, iritzi subjektiboa hechos. Noiz lortu dute Inura, ego ez zen haiekin. Oraindik ere nahi ego bat. Eta ez zuen, nahiz eta jakin zer zen. Uste dut, izan zen, hondartzako etxea. Baina gero pentsatu zuen logikoki, berak aitortu behar izan zuen, baita agian ezkutatu egin da nonbait, non inork ez du aurkitu ahal izan ego orain. Itxi zuen atea bere atzean, eta nodded ofiziala zaintzen sarreran. Itzuli hotelean, hartu zuen beroa bainu bat sendatzen laguntzeko marratu bere belaunak eta gorputza, oroitzapen mingarria den harkaitz zorrotz eta beirazkoa laba eta sumendi. Izan nuen beste oroitzapen vulcan, leuna mimatuz behatzak irristakorra nire gorputza baino gehiago. Bada erupzioa izan dira, ezbeharrez, eta zuen, oraindik ere ezin imajinatu ezer bere ez dute ezagutzen buruz ezer Iolan. Baina bada zenbait ero izan zuen eragin erupzioa, bere portaera dela frogatu Iolana zuen ezer egin. Zuen ondorengoak sartu crater eta sakon gisa berea. Zuen azkar off lehortu, jantzi, eta joan jangela bazkaltzeko bere aisia. Ikusi nuen bikote dantza, gazte maitale, bene-benetan, elkarri hitz egiten, eta adineko pertsonen gozatzen fina ardo eta janari ona. Galdetzen diot nire buruari, nola erreakzionatu zuten, bada, dute bazekien zer zen baino gehiago looming horiek. Izan naturaren indarrak ere esku erori etsai free munduan? Izango litzateke, jarri mildly, paradoxikoa. Izan dut mastekatzeko haragi pieza bat denean bat-batean, ideia bat bururatu zitzaidan. Bultzatu zuen atzera bere aulki eta ibili azkar garajea. Horiek hondartza etxe bat izan errentatzaileak. Hau errentatzaileak bat izan zuen egoitza, eta han izan zen, zalantzarik gabe, seguru duten bulegoan. Gidatzen dut ero bat bezala hondartza huts eta aurkitu nire lehen hiru asmatzen ziren zuzena eta nire laugarren izan zen, oker. Inura ez utzi ezer seguru. Une batez, pentsatu nuen nire azken itxaropena izan zapuztu zuten.
  
  
  
  
  
  Itzuli zen bere gelara. Iristen badira, erabaki nuen hondartza bisitatzeko etxea, berriro ere, agian, galdu dut zerbait. Ez da ezer egin. Leku hau obsesio bat bihurtu da niretzat. Bat bezala Geiger kontagailua, nintzen marrazten da behin eta berriro.
  
  
  
  
  Hurrengo goizean, izan dut buruz jasotzeko telefonoz deitu Dr. John Planck at behatokia telefonoa deitu nire esku. Ahotsa beste bukaera on line izan zen, argi eta alaia da, eta bere ego zen berehala ezagutzen.
  
  
  
  
  "Kaixo, Jauna", esan nion.
  
  
  
  
  "Ez naiz Honolulu," esan zuen. "Pentsatu nuen neure burua dut benetan nahi igerian joan eta erakutsi duzun edertasuna gure hondartzak eta surf aldi berean."
  
  
  
  
  Ilea nire lepoan berehala koa izan da amaieran. Oso erraza izan da egun hauetan. Bere pixka bat susmagarriak bere.
  
  
  
  
  "Ez esan dit lan egin behar duzu," jarraitu zuen. "Ondoren, zuen litzaidake izugarri etsita, eta ez duzu hutsik egin nahi zure lagunak, egin duzu?" Izan dut muturrean Waikiki ertzean Kapioni Parke 15 minutu. Ez tsenymnogye lasaiagoa. Laster ikusiko duzu."'
  
  
  
  
  Zalantzarik gabe, nahi zuen baino gehiago, besterik gabe, niri erakusteko edertasuna beach bizitza. Baina, zer? Izan zen, besterik ez zuen targeting me, edo ez zen beste zerbait gertatzen? Egin zuen hau, besterik gabe, traba bere arreba? Pentsatzen Iolan egin ninduen pixka bat sentitzen errudun. Baina ezin izan zuen jasan duten luxuzko oraindik. Sumatzen dut kalitate bera bere ahotsa nuke dagoeneko sumatzen bere begiak denean nuke ikusi bere lorategian gauean aurretik - an erabaki premiaz, arraro bat nahia indartsu lortzeko me. Bada zuen jolasten joko, zuen laster ezagutu zuen hori ez da bakarra, nor jolastu ahal izango da.
  
  
  
  
  Noiz iritsi zen leku, izendatu, izan zen dagoeneko zain hondartzan. Zuen jantzita, txiki-txiki bat bikini zuela bere onena mantentzeko bere ipurdian eta bular kontrolpean; bakarrik neska bat perfektua gorputza ausartzen litzateke janztea, hala nola, bikini bat. Jantzi zuen, bere arropa konfiantzaz, eta I izan dela aitortu zuen begiratu handia. Bere ikusi nuen apal irribarrea ikusi zuen nire onartzekoa begiratu.
  
  
  
  
  "Ezagutzen duzu ari zaren oso erakargarria pasatzeko hainbeste denbora ikasten harriak", esan zuen, niri begira erronka. Bere, chuckled. "Batzuetan ikasi dut beste gauza batzuk," esan nuen. "Neska, adibidez".
  
  
  
  
  "Ha, soinuak bezala da dagoeneko," barre egin zuen, tickling nire palma bere behatzak. Nah izan konbentzitzen bat lortzeko metodoa bere bidea. Sartu ginen, argi eta garbi, hozteko urak ozeano. Gisa sakonago joan ginen, ura iritsi da, bere bularrak, bultzaka ih sortu eta garbitzen kanpoan, goian, bere bikini. Zuen igeri bare-paparda. Dugu sailen bidez towering olatuak bat lasaiagoa taldea, atzean surf. Zuen igeri erraztasuna eta konfiantza sirena bat. Zuen atean, surfaced, swam inguruan me eta me pean, irristakorra bere gorputza nirea baino gehiago. Azkenik, noiz etorri zen azalera genuen eta oraindik leku batean, zapaltzea ura, sakatzen zuen bere gorputzaren kontra nirea. Ee harrapatu bere, premiazko bere eskua txandan, gogor haragia bere ezker bularreko. Zuen slid inguruan nire arma bat bezala aingira eta barre egin.
  
  
  
  
  "Let' s get batzuk eguzkia", esan zuen, eta igeri itzuli kostaldean. Dut jarraitu bere, eta bat-batean ikusi nuen nola urrun ginen itsasertzean. Buruak beste igerilari zen gehiago destacados gisa hurbildu gara surf. Izan dut bat-batean iratzarri ideia kanpoko jarduerak. Bere, lasaia eta neure burua onartzen kanpoan egin arte kanpoko jarduera hautsi eta bota zidan sartu sakona kanalaren olatu. Denean bere itzuli zen arnasa, bere inguruan begiratu ikusteko non Neska zen. Zuen inon ikusi ahal izateko, eta utzi zuten uhin berria eraman nau. Orduan ikusi nuen bere mugikorreko nonbait urrun me from. Eta, gainera, zer-zer ikusi nuen-hiru surflariak,
  
  
  nor ziren honako dit. Bere kopeta marraztua. Guztiz debekatuta dago surf igeriketa eremua. Jakin behar dute hemen, etxean surfa. Surf taularekin bat harrapatu handiko uhin irits daiteke abiadura auto bat. Eta amaieran taula birrindu ahal igerilari bat burua bezala arrautza bat. Begiratu nuen berriro ikusteko non Autoa izan zen, eta hori ikusi zorionez izan da orain arte nahikoa urrun izateko arriskuan.
  
  
  
  
  Surflariak glided ibilbideak zehar beste txalupa, mugitzen ia audibly eskuinetik ezkerrera, eta, ondoren, atzera berriro. Bere onartzen du bere burua lortzeko egiten kanpoan ih mugimenduak eta, ondoren, stahl igeri ezkerrera. Une batzuk ondoren, begiratu zuen atzera surflariak. Coincidentally, ez zuten norabidea aldatu, beraz, askoz zirela orain epigrafe zuzen niretzat berriro. Berehala, inguruan aktibatuta eta igeri atzera. Figured dut izan nuen denbora sahiestu lehen hiru aurretik aktiboa ibilgailu zen zaldiz heldu nazazu. Nire harridurarako, bere ikusi zuen tilted the surf beraz, hori izan zen, epigrafe zuzen niretzat berriro. Bere, begiratu gizon on lehen surf. Zuen handi bat izan zen, tanned Oiasso zuen, eta bazekien zehazki zer izan zen, joan egin: hit me. The surf hegan aldera nire gorputza bat bezala arma hilgarria.
  
  
  
  
  Bere, konturatu ziren espero aire libreko jarduera bat altxatu me up, beraz, surf litzateke hit me zehaztasunez. Beste bi izan ziren, apur bat off alde lehena, beraz, egingo lukete, hit me kasu horretan, lehena galdu. Horiek ez ziren ohiko trebe surflariak, baina crafty assassins wielding clever eta maltzurrak armak. Bere, aktibatuta & nb, aurka borrokan ari den olatuak bere agian guztiak. Ezin izan zuen berak sentitzen igotzen, baina oraindik mantendu bere mugimenduak kontrolpean. Egin dut bada oker bat mugitu orain, izan liteke idazten dut neure burua off. Handi surf izan zen, nahiko zabala da, eta eraso dit, hala nola, indarra, nahiz eta hori txiki bat kolpatu izan litzateke nahikoa ia eskura du helburu. Kanpoko jarduerak igo zeruak, arrastatu me up. Ikusi nuen bezala surf agertu nire burua baino gehiago, eta ondorengoak bezalako bat bala trena. Hasi da behera kontatuta, lau, hiru, bi ..., ondoren, zuen usoa diagonalean horma batean ura. Sentitu nuen erresistentzia ur aurka muskuluak nire sorbaldak, borrokatu, eta eman nire indarra, nire punches. Sentitu nuen surf diapositiba me baino gehiago, sentitu gila labordeta aurka, nire bizkarrean.
  
  
  
  
  I surfaced eta ikusi surflaria izan zuen gainditu dit. Zuen slid behera hondartza. Ohi bat harrapatu nuen, bere mugikorreko baino gehiago gonbidatu zidan. Izan zen oraindik ere, orain arte nahikoa urrun hori ez zuen izan inolako arriskurik. Besterik ez nuen denbora nahikoa azalera, inhale, eta murgiltzea da, hurrengo olatu aurretik hurrengo bi eraso. Kanpoko zalea heldu zidan, arrastatu me bere gisa bere besoak eta hankak flailed guztiak beren liteke. Lehen surf gainditu me baino gehiago ukitu gabe zidan, baina bigarren urratzen nire hanka gisa jolas surf bildu me. Baina lortu dut gorde nire burua. Zuen atean sartu harana olatuak eta gulped behera ur batzuk. Itzuli dut, sentitu nuen nahi nuke irentsi erdi ozeano. Orain izan dut drifting itsasertzean orain arte nahikoa urrun dute lurrean sendo pean nire oinak, eta koa izan dut sortu. Surflariak dagoeneko agortu hondartza eta utzi beren surf oholak hondartzan. Denbora By I get out ur, egingo dute luze ikusmena. Nire atzean, entzun nuen bere nire izena deitu, eta, ondoren, izan zen zuen stand nire ondoan. Harrapatu zuen nire besoa eta niri begiratu zabal, begiak ilun.
  
  
  
  
  "Duzu idiots!" oihu egin zuen. "Ziruditen ero. Ezin da hil."
  
  
  
  
  "Nik uste dut hori zen asmoa", esan nion, goibel.
  
  
  
  
  
  Zuen frowned. "Nola ikaragarria dela esan!" oihu egin zuen. "Zergatik litzateke edozeinek egin dela?"
  
  
  
  
  "It' s a long story", esan nion. "Behar dut zerbait edan lehen. Zergatik ez duzu etorri nirekin, nire gela eta mantentzeko me enpresa? "
  
  
  
  
  'Ona. Berak barre egin eta eman zidan eskua. "Ezin dugu hartu nire autoa. I aparkatuta da, ez, gertu-zuhaitzak."
  
  
  
  
  Autoan, Nah zuen laranja bat soineko hori jantzi zuen bat baino gehiago bikinia. Gisa ibili zen hotelera itzuli zen, eta oraindik ere, pentsatzen hiru surflariak. Izan behar dute zain gurekin itzuli surf. Dugu, hitz hori, bat-batean, hit me bat bezala lightning bolt. Beti izan zen nirekin ... arte abian jarri dute eraso bat. Zuen aukeratu eskuineko une igeri kanpoan. Gogoratu zuen nola irekietan dira litzaidake zuen ikusi, bere arriskua, baina orain ezin zuen lagundu, baina harritzekoa.
  
  
  
  
  Izango da agian horietako bat kasualitateak bizitza hori da, beraz, osoa, baina dagoeneko ez dut ezagutu gehiegi horiek kasualitateak kasu honetan. Agian kasualitatea Jimono lan egin zuen bere aita. Eta hori egiten zuen lan beti bere bikotearekin. Agian bat besterik ez da kasualitatea horiek hiru mutil banekien joan zen bisitatzeko landaketa gauean dute hiltzen saiatu me. Eta, agian, bat besterik ez zen kasualitatea dela sumendi erupzioa eskuineko ondoren behera joan nintzen sartu. Agian, agian ez. Noiz iritsi gara hotelean, aldatu dut nire prakak eta jarri on bat argi kamiseta. Denean bere gelakide atera zen, ikusi zuen Teapot hartu zuen off bere soineko laranja berriro. Bera izan zen, eserita cross-hankako sofan, begira niri begiak bustiak. Bere bi egin carbonated edaten whisky. Nik dagoeneko swum, eta orain erabaki dut joan arrantza.
  
  
  
  
  
  "Zure aita maisu bat izendatu Jimono. Gutxienez, hori da, zer Iolana esan zidan, " Aryantsev hasi zen. "Uste dut ezagutu nuen gizon hau, Hong Kong-en, duela urte batzuk. Ez duzu buruz ezer jakin nen?
  
  
  
  
  Erantzun zuen niri begiratu gabe sortu eta planteatu bere kristalezko bere ahoa.
  
  
  
  
  "Ez naiz interesa nire aitaren langile," esan zuen. "Ez dakit nor berarentzat lan egiten, eta ez naiz horietan interesa bai." Horrek ez du zentzu handirik gisa ageriko errefusa gaia. On dell bera, baizik eta zorrotz ezezkoa. Agian gogorregia. Pentsatu dut joan da denean zuen luzatu bere hankak eta baino gehiago izan zen lick me. Nah izan zuen planak, beraz, erabaki zuen itxaron eta ikusi zer zuen nahi. Gisa atxikia zuen me norabidean, bere bikini bra desplazatzen da, beraz, ikusi izan dut purpura-marroi zirkuluak bere nipples.
  
  
  
  
  "Nork egin nahi duzu onena, Iolana edo bere?", galdetu zuen.
  
  
  
  
  "Ez dut uste hau egokia da corkscrew," chuckled dut. "Bai, itxura ona."
  
  
  
  
  "Nola ez duzu benetan jakin Iolana?" "Ez zen beharrezkoa amore ematen gaia guztiz. Banekien non zuen joan, baina ez nintzen joan, eman bere zuzen sukar erreumatikoa.
  
  
  
  
  "Ez baita jakin nahi nuke, bere", esan nion.
  
  
  
  
  "Iolana du oso zaharra ideiak sexuari buruz", esan zuen tinko.
  
  
  
  
  Galdetzen nion. 'On dell bera?' Ez nuen ados, bere guztietan. "Ziur zaude?"
  
  
  
  
  "Nahiko ziur nago", esan zuen, husteko bere kristalezko. Bere bereziki luze begiratu bere bularrean. Noiz begiratu zuen bere begia, berriro ere, zuen slid alde batetik pean bere bra eta beste pean bere ipurdian.
  
  
  
  
  Galdetzen nion. "Behar dugu azterketa honetan?" Zuen nodded bere begiak itxita. Hartu zuen labur bat arnasa, eta bere ezpainak ziren parted. Itsatsita zuen bere hizkuntza, bere barruan ahoa eta urratu off bere scanty arropa. Bera izan zen, licked bere bizitza, exekutatzen bere hizkuntza, bere gorputza baino gehiago bere hortzak arte ukitu hard nipples, bere bularrak. Begiak ireki zuen, eta begiratu ia harritu, balitz bezala, ezin zuen sinetsi sakonera lortu zuen bizi izan zen. Ondoren, harrapatu zuen ni ongi, eta bota kanpoan. ee ezpainak egarri ziren eta egarri, eta bere hizkuntza bat izan zen, zorrotz, quivering seinale gosea.
  
  
  
  
  I zuzentzeko sortu une batez begiratu Nah; bere aurpegia, begiak itxita, eta tentsioz adierazpen esan zidan zuen grip grina. Ez zegoen asmo edo play atzean, besterik gabe, biluzik haragia eta primitibo nahia.
  
  
  
  
  Mugitu zuen me azpian, bere hankak parting primitibo bat femenino gonbidapen hori ez zuen aldatu aspalditik geroztik. Dut gonbidapena onartu, eta elkarrekin aurkitu dugu berezia duten mundu horretan soilik bi pertsona bizi daiteke, hori iragankorrak planeta duten maitale guztiak ezagutzeko, hau da, beti desberdina da, baina beti bera. Oraingoz, gure planeta lehertu, ez da inoiz agertzen da forma bera berriro, Lurraren kanpo utzi hainbat labur arnasa, bat baino sakonago beste. Azkenik, utzi zuen bere burua erori limply me gainean.
  
  
  
  
  Zuen gainean etzanda me, bere hankak luze garbitu nire gorputza txikiagoa, eta isilik geratu zen. Zuen dagoeneko bazekien zuen beroa izan zen. Baina ez nengoen ziur, oraindik ere nahi izan zuen zerbait me from. Eta nire itxaropen hori ez zen hain azkar ziren zapuztu zuten. Zuen eseri, sakatzen big bere bularrean aurka nirea, eta niri begiratu.
  
  
  
  
  "Pena bat izango litzateke utzi du hori", esan zuen, ia kasualitatez, bere ahotsa. "Nahi dut pasatzeko nire egun duzu, agian, nahiz eta igandeetan, Interneten. Nahi dut nonbait arte itxaron behar duzu etxera iritsi, leku bat besterik ez duzu eta ni, Nick. Goazen penintsulako."
  
  
  
  
  Nire antena berehala buzzed. Galdetzen nion. "Zergatik penintsulako?"
  
  
  
  
  "Delako ezin dugu egin, zer egin nahi dugu hemen, behintzat, ezin dut egin hemen", erantzun zuen. "Nire aita edo Iolana beti izango urratsa. Baina penintsulako, ikusi ahal izango duzu me adina aldiz nahi duzun bezala. Kezkak edo arazoak.'
  
  
  
  
  Irribarre egin zuen bere. "Nik uste dut hori da ideia handi bat." Zuen erantzun iruzkin are gehiago gogo espero baino.
  
  
  
  
  "Ongi da, eta, ondoren, goazen", esan zuen. "Ezin dut lanik hemen. Eta oraindik dut bat ferret etxea behar dut begiratu noizean behin. Just imajinatu, Nick ... elkarrekin goizero, gauero, egunero.
  
  
  
  
  Ez dut uste egin zuen, oso fin. Besterik ez zuen eskaini zidan handi bat bidalketa zuela pentsatu zuen, zoriontsu izan nahi du kontsumitzen. Eta berak aitortu behar izan zela tentagarria eskaintzen. Jakina, bazekien ere. Baina izan ere, hori banekien, berak bazekien aldatu gauzak apur bat. Zertxobait gutxiago erakargarria, zehazkiago.
  
  
  
  
  "Beno, itxaron minutu bat," barre egin nuen. "Esan dut, pentsatu dut ideia ona izan da, baina ez litzateke Stahl-en egiten da. Beldur naiz, ezin dut. "Behar dut hemen lo pixka bat luzeagoa da."
  
  
  
  
  Adierazpena bere begiak aldatu berehala. Zuen zutitu eta urrats batzuk hartu, beraz, bere erakargarriena gorputz litzateke mugitu gisa aldeko ahalik.
  
  
  
  
  "Ezin duzu esan, ezin duzu hori egin zidan,", esan zuen. "Ez orain, ez ondoren sentitzen me egin duzu horiek guztiak emozioak. Sentitzen me egin duzu zerbait inoiz ez dut sentitu baino lehen. Bere ziur ez beste inork ezin asetzeko nire sentimenduak hobeto. Inork ez, baina duzu, Nick. Zu bakarra nork lagundu ahal dit, eta ziur nago ez dela lan hemen. Da, besterik ez du lan."
  
  
  
  
  Errekurtsoak nire ego. Ohi zen irresistible hurbilketa gizon bat; emakume eder bat nork ez zuen behar nen gastu guztiak. Baina, zoritxarrez Niretzat, nire ego beharrezkoa ez izan batere.
  
  
  
  
  "Sentitzen dut, maitea", esan nion. - ez. Ezin dugu lo elkarrekin hemen Oahu. Ez dut zaindu arazoak, beraz, ez dugu lortu asaldatu."
  
  
  
  
  "Ez," zuen snapped me at, aukera ematen du bere tonu leuntzen berehala. Aurreratu zuen, eta atxikia bere gorputzaren aurka nirea, eta, beraz, azala biguna bidali elektrikoak lekaleak nire gorputza bidez. "Beti sentitu dut, nahi dut, zerbait gaizki egiten ari nintzen, bada, hemen gelditu gara. Izan dut mantentzeko pentsatzen nire aita eta Iolan. Beti izango dute modu lortu."
  
  
  
  
  "Ondoren, pena bat da, bai gurekin,", esan nion. "Baina ez dut atzera joan penintsulako oraindik, maitea."
  
  
  
  
  Zuen bizkar kanpoan, bere begiak ilun haserrea. "Zer egin da gaizki?" egin zuen oihu. "Ez naiz behar bezain ona at zakarrontzira? Edo ez duzu aurkituko me interesgarria bakarrik iraganean? Duzu, zalantzarik gabe, ez dute nahi izan dit ikusten duzu, estatu Batuetan, egin duzu? Ziurrenik ari zara beldur zure lagun ikusiko duzu koloreko emakume. Hemen Hawaii, bere bezain ona, baina penintsulako bere ez giza! "
  
  
  
  
  Banekien zer zen espero me orain. Izan nuen ihes neure burua protestak eta apologies. Erakargarria, nire gizonezkoa ego huts egin du, eta orain zuen sentitzen me egin nahian errudun. Inork ez du gustuko izatea izeneko arrazista bat, ez, nahiz eta arrazista. Erabaki nuen borroka bere aitzakiak modu batean, egiten duten gauza erakutsiko luke hey, hori izan zen, oker.
  
  
  
  
  "Hori ez da egia", esan nion angrily. Ezin izan nuen jokatu dute bere hau ergelak jokoa bada litzaidake zuen nahi izan. "Aurkezten dut batzuk nire lagun inguru. Hau da, bidegaberik salaketa. Orain ezin dut utzi batere ."
  
  
  
  
  "Asko sentitzen dut," esan zuen, ohar bat remorse bere ahotsa. "Baina nik ireki hainbeste me. Nik uste dut erreakzionatzeko ere emozionalki ... orain arte bezala, gu bi kezkatuta daude. Aldatu ahal izango duzu zure kontuan." Bat egin zuen bihurrituz motion bere bularrak, ezin hobeto ezagutzen dut ondo zer bihurtzen me haiekin, eta, ondoren, bat-batean bota kanpoan me. "Oraindik duzu pentsatzen da, ez duzu, Nick?" galdetu zuen, ziur izan nuen pentsatu minutu batzuk lehenago. Zuen nodded zion. "Agintzen dut,", esan zuen serio. Uste dut horri buruz, are gehiago, berak baino ezin dute espero.
  
  
  
  
  Jarri zuen bikini bat eta laranja bat soineko eta desagertu atari bidez, jarraian azken musu bat. Joan nintzen leihotik ikusi bere gidatzeko kanpoan. Saiatu zuen egin zidan utzi irla aurrean nire begiak. Zuen guztia egin ahal izan zuen. Egin zuen erabilera ona, bai bere burua eta gorputza. Bakarrik zehar guztiz sexu zati izan zen erabat bere burua. Dena zuen bere plazer propioa. Baina gainerako denbora izan zuen lanean, eta orain, I izan zen hasieran, bada, harritzekoa izan zen kasualitatea litzaidake zuen sail besterik gabe, denbora surflari eraso zidan. Norbait prest zegoen ordaindu dirua tona bat lortzeko me off the island, eta horrek ekarri dute espero me batzuk eragin uztartzea beren planak. Baina zer da zehazki rola Diru hau? Batera Hema, ba ekitaldi horiek guztiak, azkenean etortzen?
  
  
  
  
  Gero eta gehiago, askotan izan dut gogorarazi Hawk susmoak Japoniar izan ustekabean buruz ikasi geologiko berri aurkikuntza eta joan ziren horri buruz zerbait egin behar. Pentsamendu bat, bat-batean atzera ekarri dit Kakyinura eta objektu izan zen, beraz, fanatically ezkutatu nahian. Bada bakarrik zekien nola buruzko informazio gehiago ohi zuen lan. Bat-batean, bere sel da laño. Ez dakit gizona, baina Hawke lan egin zuen berarekin, eta gogoratu zuen zerbait esan zidan behin batean afaria festa. Bere telefonoa izan zen snatched gehienez eskaera konexio bat AIZKORA egoitza. Izan zen, ordu bat baino gehiago aurretik Hawke izeneko atzera, eta entzun zuen ezagutzen steely tonu ego ahotsa.
  
  
  
  
  "Bat jaso nuen nabarituko buruz Inura,", esan zuen. 'Sentitzen dut. Beraz, sentitzen dut. Nola joan da?"'
  
  
  
  
  "Ez dut ezagutzen oraindik", esan nion. Baina badakit gauza bat ziur. Behar dut aholku batzuk. Lanean zinen bitartean dituzten Inura, ume, behin izan ezkutatzeko microfilm. Berea, gogoratzen dut nola behin horri buruz hitz egin. Beldur zen saiakera bat, bere bizitza eta ezkutatu bere ego nonbait. Benetan?'
  
  
  
  
  Ez zen isiltasun luze, ondoren Hawk erantzun zidan baxua, ahotsa. "Ez dago irrati edo telebista cottage?" "Gehien alokairua etxebizitza izan da."
  
  
  
  
  "Bai", esan nion, picturing gela. "Ez zen bat TV izkinan, eta, nonbait, taula txiki bat izan zen irratia."
  
  
  
  
  "Ikusten bada, oraindik ere ari dira lanean,", esan zuen. I zintzilikatzen bere eta iritsi nire dacha denbora errekorrean. Agente sarreran zen pixkanaka-pixkanaka bihurtzen ari nire lagun ona. Dut rushed barruan eta saiatu TELEBISTA. Segundo batzuen ondoren, irudia agertu zen. Aktibatuta zuen irrati eta itxaron. Horrelako ezer ez! Bota dut kablea inguruan hartune eta kendu atzeko panel-unitatea. Izan zen bat ere saiatu naiz eredu lanparak. Lau, zehazkiago. Ih hartu aldi berean. Laugarren izan zen, urrun izkinan, begiratu ezohiko ikuskatzeko hurbilago on. Txiki bat jaurti paper zen inguruan bilduta harizpia. Denean zuen arretaz hartu ezazu, ikusi zuen nola egin zen. Txiki bat erabiliz beira cutter, Inura moztu lanpara, beira, zehazki non ezagutu plastiko beltza behean, non puntu harremanetan jarri ziren. Zuen atxikitako roll paper eta taped beira sartu atzera leku arrunta elektrikoak zinta. Espero zuen arazoak, eta hartu zuen neurri guztiak. Ona zentzuduna nor bazekien zer egin.
  
  
  
  
  Ireki zuen lanpara eta hartu out roll. Besterik ez zen ari bota arabera ego denean gunshot deitu kanpo, ireki ate aurrean. Salto egin zuen bere oinak, eta ia une berean atea irekita lehertu eta hiru Japoniako gizon etorri zen martxan. Itzuli ziren eta aukeratu eskuineko denbora. Lehena izan pistola bat. Me ikusi zuen, flexed bere hatz eragilea, eta tiro. Baina ego ikusi zuen lehenengo, eta hori hiruhilekoan-bigarren abantaila nire bizitza gorde. Izan zen lurrean etzanda, Wilhelmina eskuan. Jakina, berea, banekien nuke galtzen bada, saiatu naiz sartu, tiroketa bat duten pertsonekin pistola bat eta bi errebolber. Horren ordez, da jaurtiketa sartu argi fixture, ondoren, berehala bota. Ona izan da erabakia, zeren eta hainbat balak ziren berehala bidaliko inguruan pistola automatiko bertan izan zen etzanda. Gela izan zen, gaur egun shrouded iluntasuna, baina izan nuen han, hainbeste aldiz, banekien bezala, atzera nire eskua, nahiz eta ilun. Ez zen leiho bat alde, eta ran solairuan zehar, bota bi itzal ilun alde batera utzita, eta atean sartu horren bidez, hartu zati beira eta egurra da. Gisa lehorreratu zuen lurrean kanpo, entzun zuen beste gunshot bere eskubidea. Beste bi gizon ziren kanpo zutik, leaning aldera autoa. Dute tiro berriro, eta izan nuen, ahate horiek saihesteko. Salto egin dut nire oinak eta entzun luger heavy bala sartu slam autoa enbor. Bi zifra lurrera erori ziren, eta ikusezina iluntasunean. Buruz izan zen salto bere oinak denean, beste hiru agortu etxea. Japoniako gizon automatikoa pistola tiro beste txandan me at zuen, eta lurrera erori zen. Me mantenduko dute crossfire. Saiatu naiz bada ihes egin, ahal izango dute tiro me at bi aldeetako. Bada, hasi zen filmatzen talde bat, zuen lortzen da beste taldeak. The Jap pistola bazekien, gehiegi.
  
  
  
  
  "Bota zure pistola," oihukatu zuen. "Duzu, bada, zer bilatzen ari gara, hartu dugu eta let you go".
  
  
  
  
  Ez nuen aukera bat. Wilhelmina bota urruntzen. Sortu ziren niretzat, eta bota zidan, gutxi gorabehera, nire oinak. Bat pistola zen wiry eta txiki, eta izan da mehe bat, gurpil ahoa. "Duzu baino jende gehiago pentsatu nuen," esan zuen bere atsegina tonu.
  
  
  
  
  Zuen growled. "Guk dagoeneko hiru pertsona gutxiago." "Eskubidea dell," esan zuen bere kindest irribarre. "Baina oraindik bada zerbait bila, mutilak, ez dut uste I izan da." Bere, begiratu beste batzuk. Ih bost izan, eta guztiak ziren Japoniako. Horietako bat, bihurtu zuen jakitun gidari zahar Hudson sedan nor saiatu me gelditzeko.
  
  
  
  
  "Bilaketa-ego", esan mehe-mouthed Japoniako. Dute azkar lan egin, eta laster zer lortu nahi dute. Argi eta garbi izan ziren irekietan. Zin egin zuen bere azpian arnasa. Beno, azkenik aurkitu dut, eta nahiz eta ez nuen denbora izan da begiratu. Bere, sentitu dut bat hilgarria hotza haserrea gora me barruan. Horiek Japs damutuko izango, hau da, erabaki dut. Dut, oraindik ez dakit zer egin egoera honen aurrean, baina ziur izan dut hori lortuko nuke nire mendekua. Japoniako gizontxo pistola begiratu paper eta irribarre zabal. Zuen pointedly jarri ego bat bere jaka poltsikoan.
  
  
  
  
  "Zer egin behar dugu berarekin?" bat eskatu inguruan beste batzuk, seinalatuz me at. "Ezin dugu hil ego eta utzi hemen?"
  
  
  
  
  Ez, " liderra esan batzuk annoyance. "Hau hildako polizia eragingo nahikoa arazoak. Hartu dugu ego nonbait."
  
  
  
  
  'Non? The questioner iraun arduratsuan.
  
  
  
  
  "Ez dut ezagutzen oraindik," mehe ahoa erantzun zion. "Ez dut uste zerbait. Oso gutxienez, jarri ego makina."
  
  
  
  
  "Ideia bat dut," iradoki beste. "Zergatik ez dugu bota ego itsasoan sartu, besterik ez bezala Inuru. Erabili ahal izango dugu, duten lifeboat hondartzan berriro."
  
  
  
  
  Ikusi zuen bere aukera, eta berehala salto egiten. "Ez, mesedez", esan nion. "Ni ... beldur naiz ura. Ezin dut igeri.'
  
  
  
  
  Bat ikusi zuen sly irribarre forma liderra en ezpainak. "Beraz, ezin zuen igeri," bere laguntzaile kontatu zuen. 'Ez dela entzun duzu? Guztiak egin behar dugu da bota ego orain arte nahikoa itsasora. Bada, ego geratzen da, ez, izango da normal bat bezala ito."
  
  
  
  
  Izan dut harrapatu bi bikoteak eskuak, eta bere txiki-for-erakutsi gisa borrokatu dute arrastaka eraman ninduen hondartza. Hondartza hutsik ageri zen, eta aldi baterako passerby begiratu atsegin dute mordo bat mozkor revelers. Noiz lortu dugu, lifeboat, hartu du eragina. "Zuk esan duzuna let me go," salatu zuen Japoniako gizon pistola. "Zikin gezurti!"
  
  
  
  
  Ukabilkadak zuen me aurpegia, eta sentitu zuen erakarpen odol inguruan bere sudurra. "Ez dut hartu nahi irainak duzu," zuen snapped me at. Duzu damutuko hau, gutxi bastardo, esan zuen berak. Bultzatu dute me bat sartu baltsako eta pixka bat me uretara. Ez ziren bakarrik bi garezurrak, eta itsasontzi diseinatu zen gehiago ez baino hiru pertsona. Izan zen, beraz, congested hori izan zen bakarrik gainetik hazbeteko batzuk ura. "Orain arte ez da nahikoa hemen," liderra, azkenik, esan zuen. "Orain bota ego."
  
  
  
  
  Zuen eutsi bere agian guztiak, eta, ondoren, onartzen berak bultzatu behar da uretara. Bere primeran hau frogatu. Da garrasika, gurgled, eta spat ura. Zuen hondoratu uretan sartu eta igo berriro, hiru aldiz. Bastards horiek gustatu, batez ere, apur bat pistola. Barre egin zuen loudest. Azkenik, arnasestuka eta borrokan zuen, eta hondoratu egin zen azken aldiz ur azpian. Zuen atean sartu sakona, igeri pixka bat ezkerrera, eta, ondoren, surfaced berriro.
  
  
  
  
  Zuen hasi igeriketa aldera hondartza bezain azkar gisa izan zuen. Ikusi ditut, igeriketa, poliki-poliki aldera shore nire atzean. Bakarrik ziren erdibidean dago zenean arakatu atera kalera banku eta erdi-crouched exekutatu ih autoa, zein izan zen oraindik ere, ondoan eserita cottage. Bere begirada pausatu bat, une polizia izan duten lurrean etzanda eguna. Da hiltzen. Ego hartu errebolberra, ibili azkar autoa, eta deskonektatu piztea hariak. Ondoren, bere eta ducked txoko inguruan txabola eta Stahl itxaron.
  
  
  
  
  Bere, horiek ikusi nuen behera oinez hondartza beren autoa. Bazekien zehazki zer ziren joan ez, eta berak zuzendutako da, hain zuzen ere. Nire lehen hiru plano ziren zuzendutako hil da, eta hori zehazki zer egin nuen. Berea jaurtiketa horien inguruan da, beraz, azkar duten bezala sounded tiro bakar bat. Laugarren gawk harrapatu liderra da, alde batetik, eta jaurti zuen pistola. Bosgarren jaurtiketa hit azken Japoniako gizon errebolberra, bidali lurrean bertan behera gelditzen.
  
  
  
  
  Ran I out atzean cottage eta ikusi liderra da aurpegia hutsik harridura.
  
  
  
  
  "Esan duzu, ezin duzu igeri," arnasten zuen.
  
  
  
  
  "Konturatu dut jendeak nola igeri egiten", esan nion. "Ez naiz azkar ikasten." Bere ego hit zion argi eta garbi ahoan, eta bota zuen bere burua atzera. Zuen baino gehiago jaitsi kanpaia autoa. Bigarrenak, berriz, lunged me at, eta nik slapped bere ego gogorra. Gelditu zen, mailakatu eta, ondoren, jaitsi zen atzera. Aktibatuta zuen bere arreta itzuli beste gizon. Bere senarra hurbildu zion, zuen bat-batean zaionean zion. Bere oin ia ukitu nire eztarrian. Ego harrapatu bere hanka eta bota gogorra. Goiko bere burua hit lurrean. Labur, zorrotz crack dut entzun noiz bere burua hit lurrean esan zidan nahikoa izan zen. Atera zuen bat bota-gora jaurti paper bere ego poltsikoan eta kanpoan ibili.
  
  
  
  
  Bidean hotel, izan zen aztertu paper zati hori hain garrantzitsua izan zen askorentzat. Begiratu zuen zortzi hitzak, zortzi titulu txukun idatzi bat azpian beste. Ih irakurri
  
  
  
  
  "Napua-Kilauea-Aumoa-Kaau-Aliamanu-Eleao-Hakeala-Eke".
  
  
  
  
  Ondoren, berriro errepikatu, gogoratzeko ondo. Ondoren, jarri zuen zerrendan atzera minutu bat, eta jarraitu zuen bere bidea. Izenak ez du esan nahi askoz niri, baina ez dut erosi bere mapa bat uharte lobby hotel. Bakarrik utzi bere gelan, kanpora bota zuen zerrenda eta berriro aztertu mapa zuen ondoan jartzen da. Jaso dut telefono dei Dr. John Planck aldi Geologiko Behatokia, sentsazio arraro bat dut nire sabelean.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 6
  
  
  
  
  ;
  
  
  
  
  Dr. Planck zen labur bat, gizon mehe azkar mugitzen begi marroiak, atsegina demeanor, eta blokeoa kontrolik gabeko ile hori normalean baino gehiago jaitsi da emu en lobulu. Azpian, beste egoera batzuetan, ziurrenik zuen izan atsegina eta burutsua hizlari. Etorri zen batean, goizean goiz, eta, nahiz eta, ondoren, zuen bezala begiratu bat clueless, falta-zabaltasuna pertsona. Ez zuen ezagutzen da oraindik, baina I buruz izan zen, kontatu zion ez zen zerbait zela sakontzea zimurrak aurpegian.
  
  
  
  
  "Duzu espero dut, barkatu, Jauna Carter,", esan zuen. "Baina ez dut ondo lo egiten, azken egunetan. Dut jadanik informatu zarela bisitatzera joan me, eta ezagutzen duzun bezala, dugu dira oso kezkatuta arraro sumendi-jarduera dugula behatu. Lizarra geysers lehertu laburki baina bortizki zehar uharteak, baina ez zen modu bat aurkitu lotura argi eta garbi. Oso nahasgarria eta beldurgarria da ."
  
  
  
  
  "Beldur naiz behar dut gehitu apur bat gehiago nahasmena," hasperen egin dut, ematea em paper zati bat zortzi idatzitako izenak da. "Bada, ezin dut irakurri mapak, hauek dira izenak zortzi estrategikoki kokatu sumendiak."
  
  
  
  
  Zuen azkar eskaneatu zerrenda. "Egia esan, Jauna Carter, ", esan zuen." Batzuk, horien inguruan sumendiak izan dira dormant denbora luzez. Ez dugu detektatzeko gurekin bat horien inguruan zortzi rastrillo metro."
  
  
  
  
  "Aurretik azaldu zidan zer bat okertu metro da, izan dut, bat gehiago corkscrew eskatu duzu, Dr. Planck", esan nion. "Zer izango da ondorio bada, horiek krater lehertuko berehala edo labur tarteak?"
  
  
  
  
  Dr. Planck paled pentsamendu at. "Oh my God, buddy", esan zuen excitedly. "Irla Hawaii desagertu egingo da. Modu bai, Oahu, Hawaii, eta Maui suntsitu egingo dira. Emandako ekintza sumendi indarrak ezagutzen gurekin, kate erreakzioak izango da, zalantzarik gabe gertatzen."
  
  
  
  
  "Ezin me esango dizu, apur bat gehiago, nola sumendi-jarduera lan egiten du, eta honi buruz okertu metro?"
  
  
  
  
  "Bat okertu metro bat neurtzeko gailua erabiltzen duen printzipioa, ur-maila," Dr. Planck hasi zen. "Bat bezala arotz-maila. Instalatu baten ertzean crater edo inguruan susmagarriak kokapena. Tilt metro oso sentikorra da, eta erregistro mugimendu txikienak lurra leku hau ."
  
  
  
  
  "Suposatuz bat dago erupzioa,"eten zuen.
  
  
  
  
  "Erabat", esan zuen. "Mugimendu txikienak kontatzen digu kopuru handi bat gas ari da konprimituta lur azpian solairuan, bultzaka masa magma, likido erkidegoan rock, kalera lurrazalaren. Bada, presio altua da nahikoa, sumendi erupts, eta magma bihurtzen glowing laba eta pizten da aire sartu."
  
  
  
  
  "Uste dut hobe duzu instalatu okertu metro horiek zortzi municipios ahalik eta azkarren, Dr. Planck", esan nion. Bere aurpegia berehala erakutsi urratu eta beldurrezko.
  
  
  
  
  "Benetan ez duzu uste horiek guztiak zortzi votum votum sumendiak dira joan lehertuko, egin duzu?", esan zuen, frowning sakon.
  
  
  
  
  "Ez dakit zer uste jada", esan nion. "Eta ezin dut esan duzun horri buruz gehiago segurtasun arrazoiengatik, barne zeure segurtasuna. Esango dut gehiago gutxira buruz nola ikusten dugun gauza horiek, eta aurki itzazu emaitzak ." Zuen bertan jaso eta izeneko Johnny Kaye.
  
  
  
  
  "Behar dut bat inguruan zure choppers, Johnny", esan nion. "I' m at behatokia Dr Planck. Ezin duzu nabarmendu bat?
  
  
  
  
  "Duzu izango da, ordu erdi bat."
  
  
  
  
  "Eskerrik asko, Johnny", esan nion. "Ez dut azaldu behar duzu beranduago." Ordu erdi bat geroago, helikoptero iritsi agindu bezala, eta berak eta Dr. Plank kargatu hegazkina zortzi okertu metro, baita kuboak, zementu eta canister bat ur. Aurretik dugu lehorreratu lehen planoan kraterra, Napau, esan zidan zer ura eta zementua izan ziren. Dr. Planck aktibatuta ego txiki bat sartu bloke hormigoizko, zein zuen atxikitako harri groans crater. Orduan advertises bat okertu metro da. Egin gauza bera beste krater osoan sakabanatuta, Oahu, Hawaii, eta Maui, eta noiz lortu dugu atzera behatokia, izan zen ia ilun. Dr. Planck zen, argi eta garbi dagokionez.
  
  
  
  
  Galdetu zuen. - "Ba al dakizu zer esan nahi denean horiek guztiak okertu metro bat eman emaitza positiboa? ""Dugula esan nahi du zorian daude handi bat eskala-katastrofe, eskala horrek dugu, nekez ikusi ahal izateko."
  
  
  
  
  Bere ezin izan du ezer egin uxatu ego beldurra. "Ez naiz beldur dira benetan dugu, hala nola, hondamendi bat, Doc. Norbaitek egin sumendiak hau", esan nion. "Zenbat denbora izango da izan dugu aurretik irakurri ahal izango rastrillo metro?"
  
  
  
  
  "Agian bihar", esan zuen. "Baina seguruagoa da itxaron beste egun bat. Ondoren dugu ziur jakin direla emanez testigantza fidagarria."
  
  
  
  
  Seguruagoa? Bat besterik ez zen corkscrew. Nire eskuak estutzen dardaratia, eta sentitu zuen sentsazio arraro bere sabeleko berriro. Bada, votum Votum Uharte ziren gainezka irakiten laba, zer bestela ezin zuen egin? Gero eta gehiago, izan nuen sentsazio hori izan dut ametsetan, hori bizi izan dut zerbait erabat ezinezkoa, baina ez dut behartu zuten guztiak hartu garrantzitsutzat jotzen. "Ez dut atzera egingo du etzi," esan zuen bere Dr. Plank bezala itzuli zen helikopteroa. Zuen nodded larriki. Berea off hartu eta minutu batzuk geroago izan zen, helikoptero bat teilatuan polizia egoitza. Joan nintzen behean, itxaron arte Johnny zen, free, ondoren, joan zen ego gela.
  
  
  
  
  "Denbora esango du, zer da," esan nuen. Azaldu zuen hasieratik dena, eta eman Em ikuspegi laburra egoera. Johnny izan zen oso harrituta. "Zer egin dezakegu, Nick?" galdetu zuen. "Zergatik ez dugu harrapatu hau Djimono, Camus-en langile. Agian, lortu ahal izango dugu zerbait atera.
  
  
  
  
  "Ahots bat da leiala, polizia," chuckled dut. "Hori ez da nola egiten dugu lan, Johnny. Hartzen badugu ego, egingo dugu trabarik mugimendu guztiak. Ondoren jakin ahal izango dute ari gara horiek behaketa. Hau izan daiteke akats konponezin bat. Une honetan, inork ez molesta ih, eta nahi dut, horiek mantentzeko sentsazio hori bizirik luze ahalik. Gainera, ezagutzen dut bat aurkitzeko pro normalean ez du lortu gurekin edozein lekutan. Ez dute hitz egin ezean erabiltzen dugu metodo hori dira, aitzitik, gure moral kodea. Ezin duzu bakarrik loosen hizkuntza amateur bat, baina tipo hau ez da behin betiko amateur bat."
  
  
  
  
  Denean bere itzuli hotel, bere bat jaso testu batetik Iolana. "Ez duzu asko egin neska bat da ego," irakurri zuen. 'Non ezkutatzen zinen? Eta zergatik? Mesedez, deitu me.'
  
  
  
  
  Bota dut bere oharra zakarrontzia. Ezin izan dut ordaindu hartzeko aukera edozein. Oraindik ez dut pentsatu Iolana zuen ezer egin, baina besterik ez dut izan arauen arabera jokatu aldaketa bat. Taktikak Japoniako ez ziren beste hainbat talde. Erabiltzen dute disgruntled bertakoek edo taldeek beren helburuak lortzeko. Bazekiten zehazki nola erantzuten frustrazioa eta atsekabea ordena jendea erakartzeko beren alde. Hau izan zen fundazio ih metodoa, eta izan zen, ziur hori erabili zuten teknika hau hemen baita. Egiaztatu dugu malda metro etzi. Ez da egun bat utzi, eta sortu da erabili me nire ego bere abantaila. Bera izan zen, arrastaka inguruan maleta indartsu batekin prismatikoak eta bankuaren prentsa bat lo egiteko plan argi bat hurrengo egunean. Denbora da erraza, zaharra espioitza.
  
  
  
  
  
  Ez da nahiko egunsentian denean bat alokatu zuen autoa eta bultzatu arte mendi aldera Camus Landaketa. Buruz bi kilometrora etxea, bere autoa izan zen aparkatuta hosto artean hiru iratzeak, eta, beraz, bere ego ezin da ikusi. Izan zen, poliki-poliki hazten argi zuen bezala arakatu aldera estu ridge gainetik Camus ' etxea. Gogorra harriak eta lokatza ridge ziztatzen nire bularrean. Ikusi izan dut bere, argi eta garbi, nire bitartez prismatikoak etxean, eta, ondoren, besterik gabe, ondoren, zortzi o ' clock bere ikusi nuen gidatzeko kanpoan bere berri Toyota. Berak gidatzen errepidean behera litzaidake dute utzi bere kontrako norabidean aurrera Honolulu, eta irribarre egin zuen. Apostu dut aurkitu dut beste ohar noiz itzuli dut hotel. Apur bat geroago, ikusi nuen zaharra Camus gidatzeko off Jeep bat landaketa. Hainbat funtzionario etorri ziren eta joan zen garbiketa eta zabor-poltsak. Ondoren, beste Jeep ikusi bere, agertzen den distantzia batera bide estu hori orain led beste aldetik etxea. Jeep batean gelditu da sarrera nagusia, eta entrenatu zuen bere prismatikoak big man zuen bezala atera. Begiratu zuen infernua bat asko gustatzen horietako bat surflariak nor saiatu hartu nire bizitza. Etxea sartu zen, eta atera zen une bat geroago handi baten maleta. Ibili naiz bere ondoan, maletak esku bakoitzean. Zuen jantzita, lan galtzak eta kamiseta urdin iluna. Ikusi izan dut bere bular ari bota behera oihal bere kamiseta, eta nik ezeztatu media txostenak agertu dit bere buruz une ginen maitasuna egiteko. Hartu dut pare bat prismatikoak at gizon, eta ikusi zion jarri maletak jeep. Itzuli ziren etxera, eta segundo batzuk geroago atera zen gehiago maletak. Gizon handi, ondoren, gidatzen off norabidea etorri zen, eta Neska desagertu etxean sartu. Galdetzen dut zer esan nahi duen.
  
  
  
  
  Ez da ezer gertatu, berriz, bat. Eguzkia zen goranzko goi zeruan, eta ego-ren izpi bero egin me zaila da lo esna. Minaren zuhaixka, morea loreak, eguzkia eta beroa egin zuen mendi-sorta erraz bat, leku loak, eta orain izan dut, eskertzen zorrotz harriak hori mantendu me etzanda ere eroso. Bat-batean, esnatu zuen berriro ikusi zuen bakarti bat, mehe figura hurbiltzen etxea. Prismatikoak bideratuta bere, eta konturatu zen ia berehala nor izan zen: Jimono. Agertu zuen, atari eta hitz egin dute minutu batzuk. Orduan joan ziren egonkorra eskubidea etxea. Itzuli ziren bi zaldi, zein Djimono zen buru loturiko noiz sartu nintzen etxean. Noiz atera zuen, izan zen bat egitea plaza kutxa beltza tamaina maleta bat. Elkarrekin, erantsitako dute kutxa hau zaldi itzuli da. Noiz egin zuten, dute bat-batean entzun apal bat rustle horien atzean. Bere begirada aktibatuta berehala. Izan zen erabat xurgatu zer gertatzen ari zen etxean, eta ez zuen pentsatzen sentries guztietan. Begiratu dut, argi eta garbi at pala cleaver big islander eusten zuten nire eztarrian. Ikusi izan dut hori izan zen, oinutsik, bertan azaldu nola izan zuen ikuspegi me egin gabe soinu bat.
  
  
  
  
  "Jaiki," zuen snapped. Ez nuen mugitu eta begiratu zion. "Nola ez duzu jakin izan dut hemen?" Galdetu nion, mesederako erosi neure burua, denbora pixka bat.
  
  
  
  
  
  "Han izan nintzen,", esan zuen seinalatuz, muino atzean etxea. "Ikusi nuen distirak zure prismatikoak. "Lortu arte", esan zuen. Zuen poked me zorrotz amaiera labana. "Bai, bai, hori ona da", esan nion. "Baina ezin dut lortu arte mantendu bada poking ni gauza horrekin." Jarri zuen pistola kanpoan eta itxaron. Hasi zuen, jaiki bere eskuak. Noiz izan zen erdibidean sortu, atao zuen bere ego orkatila. Zuen swung at Erreuma, eta berehala bota. Bere, sentitu nuen cleaver aire bidez hegan, non nire xede izan zen. Hau eman zidan denbora nahikoa lortu arte. Behin berriro ere, arma zoragarria bere eskuak, kobratuko zuen aurrera. Zuen azkar urratsez urrats alde eta dodged espero kolpe. Zuen azkar begiratu ertzean zehar norabidean etxea ikusi eta bi puntu beltzak receding.
  
  
  
  
  Heroi batera cleaver oinez hasi berriro, biltzeko zortzi oinez arma. Bere, bazekien kolpe bat nahikoa izango litzateke moztu pertsona bat erditik. Baina, bien bitartean, nire nagusia harrobi ran away, eta ez nekien hau woodcutter izan edozein lagun arloan. Erabaki zuen act azkar eta bota Hugo sartu palma bere eskua. Bere, aktibatuta, eta Ostrov aktibatuta nirekin. Bere artifizialak eraso zuen, eta gogoz erantzun. Zuen azkar jaitsi cleaver, eta hala izan da, benetan jo, nire helburu litzateke jada ez izan atxikitako nire enborra. Baina pala behera etorri zen nire aurrean, Hugo bota zion bere indar guztiak. The knife sartu emu en bularrean. Ego begiak zabaldu harridura utter, eta zuen mailakatu aurrera gisa cleaver jaitsi zehar Ego-en eskuetan. Harrapatu zuen the knife eta saiatu tira ego zehar bularrean, baina Ego-en besoak joan ahula aurretik jaitsi zuen nire oinak. Zuen aktibatuta baino gehiago, bota Hugo atera, eta wiped pala garbi batzuk hosto handiak.
  
  
  
  
  Izan zen, abenduan izan ezik cleaver, eta zuen galdetu zuen benetan zen ingurabideko. Utzi nuen bere ego eta ran behera muino etxea. Bi Djimonos utzi zuen zaldiz, eta horrek ekarri ziren epigrafe gehiago sartu mendiak. Ran dut etxe inguruan, gelditu denbora denbora ziurtatu ezin izan dut aurkitu. Azkenik heldu zen egonkorra. Bildu zuen out onena zaldi eta galloped off. Gisa ibili zen, pista bihurtu gogorragoa eta gogorragoa gelditzea, harik eta, azkenik, desagertu egin zen guztiz. Baina bere esker biguna lurzoruaren, ezin da erraz jarraitu ih urratsei. Ibilbideak ran baten bidez lodi zati bat mendian. Bat-batean entzun zuen neigh bat zaldi. Gelditu zen, zalditik jaitsi, lotuta bere heavy bush, eta arakatu aurrera. Adibidez, metro gutxira, aurkitu dut zaldiak lotutako zer begiratu nahi hosto-estali bat sarreran ilun haitzuloa. Bere zentzuz crept barruan, sel eta dutenean. Ez zuen entzun gure ahotsak, ezer ez. Ikusi zuen gutxi arroka bat eratu eskailera behera. Behera joan nintzen, eta noiz izan dut erdibidean dago soinua entzun nuen, ur, banekien non nengoen. Ez zen arrunt bat haitzuloa, baina bat inguruan lurpeko laba pasarte, solidoa kanpoko amaieran zer zuen behin izan erkidegoan laba fluxua zuela orain isurtzen bidez, mendian, bat osatuz tunela. Asko horien inguruan aurki daiteke mendiak, on uharteak, eta iraganean erabiltzen ziren bezala, ur urtegiak ureztatzeko. Euri-urak eta ur ur-jauzi batetik fluxua behera tunelak eta forma handi urtegiak azpian mendi.
  
  
  
  
  Zuen gelditu ura, zein izan zen, dagoeneko entzunezkoen bidez tunela duin bat abiadura. Eskaileretan amaitu ur ertzean, eta ikusi zuen pare bat Beltza, prakak eta kamiseta urdin iluna ondoan etzanda, bere bigarren kamiseta behean urratsa. Behera joan nintzen uretan sartu eta nabaritu zen, oso hotza. Noiz utzi dut joan bere azken urratsa, izan dut berehala swept urrun by korronte indartsu bat. Laster izan nuen igeri atzera saihesteko mugitzen azkarregi eta sakatuz tunela hormak. Sarritan ahalik zuen, clung harkaitz harritsu motela bere erritmoa. Tunelaren zauria itzeleko bidez, mendian, eta hasi nintzen galdetzen nola Gonbidatu eta Jimono egin zezakeen bidez duten kutxa beltza, oso-osorik. Hartu guztiak nire indarra ez hit hormak, batez ere, non tunela lortzen gogorragoa eta ura isurtzen are azkarrago.
  
  
  
  
  Izan zen, eska berriro piztu zenean entzun ahotsak. Ondoren aktibatuta zuen eta igeri guztiak bere indarra aurka uneko moan tunela, non sakatzen zuen berak arroken kontra. Zuen peered arretaz izkinan inguruan. Zortea izan dut, delako irtena rock bat eratu ledge atzean zein izan dut, partzialki ezkutatu eta eutsi on aldi berean. Zuen orain ezin da argi eta garbi ikusi ih jantzita bere kulero, eta orain ikusi ahal izango da oinez tunelaren bidez unharmed. Bat izan zuten mahai txiki bat outboard motor. Kutxa beltza izan zen baltsa. Emakume bat, erdi-B & nb, sakatzen taulak aurka rock, berriz, Jimono txertatuko moduko bat zilindro zuloa goialdean tunela da moan. Zuen esku Emu bigarren zilindro, eta horrek hartu zuen out inguruan kutxa, eta berak ere txertatuko ego zuloa. Orduan iritsi zuen atzera sartu tiradera eta atera aire bat fusil nolabaiteko. Ikusi zuen bezala Jimono txertatuko txiki bat arma zuloa, eta, ondoren, bota eragin. Sentitu zuen dardarak eragindako kaleratu aire konprimatua, eta horrek bultzatu zilindro sortu zulotik. Konturatu nintzen begira zegoen arma bat izan duten guztiak suntsitu Hawaii: Japoniako Hilgarria Formula.
  
  
  
  
  Ezin izan zuen esan madarikatu gailu zen indartsua bide osoa tunel hasi dar-dar, eta soinua harriak erortzen gisa zilindro lehertu. Itzuli zen arma Pitxer jorratzen ego eranskinak atzera kutxa, zein ikusi izan dut jasotako lau gehiago zilindroak. Igo dira kalera taula bat duten ih ozta-ozta izan eraman biak.
  
  
  
  
  "Ezin da lagundu."Izan zen Jimono ahotsa. "Ondo da," neska-erantzun zion. "Ahal duen guztia lehertu egin zen lehen saioa."
  
  
  
  
  "Agian gertatuko da bihar gauean... hala ere, etzi", esan Jimono, hasi outboard motor. Gisa hasi zen lanean, bere bat-batean konturatu ziren bela atzera upstream bat baltsa, bat erabiliz, motor indartsua litzateke tira ih uneko aurka. Noiz ikusi zuen irteten den tunela seinaleak segundo batzuk, arnasa hartu zuen, eta desagertu egin ziren ur azpian. Ditu dagoeneko hit beheko sakoneran metro buruz, eta sakatzen bera beheko ongi jo ahalik eta. Sentitu nuen, taula txiki eta helizearen motorra baino gehiago pasa dit betiko. Utzi zuen horiek flotatzen kanpoan, ondoren, igo arnasa sakon hartu, non izan zuten pizten zilindro zuloa. Ikusi zuen lokatza eta harriak erori eta azkar hutsunea betetzeko. Hainbat astunagoak arroka erori zen uretara. Ondoren aktibatuta zuen eta igeri atzera behera tunela. Ezin izan zuen fluxua joan. Baina posible da hurrengo irteera izango da, gutxienez hamar mila kanpoan. I ez dute denbora hori. Me kostua izango preziatuak ordu, agian, erdi gauean. Litzaidake zuen ikusi bere aurretik, eta nahiz eta ez zen nahiko ziur zer esan nahi, hala ere, izan zen ziur gauza bat. Honen ondorioz izan zen, sumendi-jarduera uharteetan. Ez zuen nahiko hurrena nola ez da egin oraindik, baina orain prest izan zen apustu hori egin ahal izan zuten sumendiak lehertuko.
  
  
  
  
  Igeriketa itzuli zen oso lapurtera, ia izugarri zeregina. Igeriketa aurka egungo frogatu da askoz gehiago zaila da. Noiz ezin izan dut, nahiz eta erdibidean dago, izan nuen atseden bat hartu, nire eskuak ziren, oso nekatuta. Jarraitu nuen, baina, denbora labur baten ondoren izan nuen atseden berriro. Itzulera bidaia izan zen baino askoz zailagoa litzaidake zuen imajinatu, eta madarikatua motela. Noiz berea azkenik iritsi sarreran, berea gelditu ondoan baltsa zen ainguratutako behealdean urratsa. Niri hartu bost minutu atseden. Zuen bidez joan asko bizia entsegu bere bizitzan, baina hau izan zen, zalantzarik gabe, lehen kategoria. Denean, azkenik, berea sentitu indarra nire besoak eta hankak itzuli, berea igo zen harrizko eskailera eta sartu aire freskoa.
  
  
  
  
  Iluna zen, eta ibili zen bere zaldia, berriz, bat. Noiz izan zen erdibidean batez bere, utzi animalia azkarragoa. Aurkitu ahal izango da, bere etxerako bidea. Ibili naiz etxe inguruan eta landaketa zabal batean arku. Bada, bertako duten eraso me cleaver izan zen benetan ingurabideko, agian dute bat bidali aparteko patrol.
  
  
  
  
  Joan nintzen lekuan nuke ezkutuko nire autoa eta gidatzen hotelera itzuli. Dr. Planck dagoeneko buruz hitz egin zuen hondamendia, eta izan dut hasieran beldurra zuen, erdia bakarrik asmatu nola txarra izango zela. Gisa espero dut, Iolana utzi zidan ohar bat hotelean berriro.
  
  
  
  
  "Ez baduzu nahi ezer gehiago egin zidan," irakurri nuen, " eta gero, ezin duzu, gutxienez, tell me normal batean, adeitsu. Zer gertatzen da hemen? Zuen zerbait gaizki egin? Bere ama lortu nahi erreuma."
  
  
  
  
  Zuen dituena ohar zakarrontzi batean sartu eta irribarre egin. Jokatu behar da bere diskrezioa.
  
  
  
  
  Hurrengo goizean izan zen aldi behatokia aurrean Dr. Planck. Ego zain zegoen bere helikoptero. Hegan dugu krater non izan dugu detektatu okertu adierazleak bi egun lehenago. Denean lehorreratu dugu lehen planoan okertu metro eta Dr. Planck hautatuta bere ego, ikusi zuen kezkatuta itxura bere aurpegia.
  
  
  
  
  "Me ... ezin dut sinetsi, ", esan zuen. "Arabera gailu, ez dira handi lurpeko pasarte. Honek adierazten du datozen erupzioa. Baina hori sumendia izan dormant mendeetan zehar! "
  
  
  
  
  "Galdetu nion. "Egia da ez direla beti gasen krater?"
  
  
  
  
  "Bai, kantitate mugatua," erantzun zuen. "Baina hartzen da izugarria gas presioa bultza magma azalera."
  
  
  
  
  Ez zuen ezer esan, eta hegan dugu hurrengo kraterra. The rastrillo metro irakurketak ziren berriro multzo bat adierazteko traba larriak Lurraren azalera. Dr. Rookery en erreakzioa joan hunkigarriak harridura osatzeko nahasmena, eta noiz iritsi gara crater zortzi, agertu zuen izan egoera batean stupor. Noiz hegan dugu atzera, bere aurpegia zen ashen eta zuen muttering berak.
  
  
  
  
  "Bada inclinometer irakurketak dira zuzenak, Jauna Carter,", esan zuen bat dardara ahotsa, " barruan berrogeita zortzi ordu, irla osoa kate estali egingo da irakiten laba. Behar dugu berehala goratzen alarma", gehitu zuen. "Hasi behar dugu evacuating berehala. Bakarrik izango da egun. Behar dugu, antolatu, aire-garraioa, erabilera guztiak eskuragarri ez dutenak ."
  
  
  
  
  "Minutu bat itxaron," esan nuen bezala, nik lehorreratu helikoptero. 'Oraindik ez. Bere nahi dut, askoz ere denbora ahalik. Bigarren zenbatzen guztietan."
  
  
  
  
  'Denbora? Dr. Planck exclaimed. "Ez dago denbora ez guztietan. Hau da, adierazitako okertu adierazleak. Ala da, hondamendi natural bat edo gizon bat-egin hondamendia, ondorio bera izango da. Kopuru handi bat laba izango jaurtitako baino gehiago uharte. Bada, guztiak krater lehertuko aldi berean, gasak eta sumendi-hauts izango zabaldu erdia baino gehiago ozeano. 1883, noiz Krakatoa erupzioa gertatu zen, eta leherketa izan liteke argi eta garbi entzun 6,000 mila kanpoan. Hautsa estalita planeta osoa, eta eguzkia zen erabat ilundu baino gehiago eremu bat ehundaka kilometro. Osoa irla Krakatoa desagertu, apurtu zati txikitan. Ez dut uste duzu ulertzen zer gertatuko hemen.
  
  
  
  
  "Ulertzen dut oso ondo", esan nion. "Eta da modu bat aurkitu behar, katastrofe hau gelditzeko. Hori da, zergatik behar duzu benetan ez inori esan honi buruz ... Arte dut, baimena ematen duzu, ferret."
  
  
  
  
  "Baina ezin dut hori egin, Mr. Carter,", esan zuen larri baten adierazpena. "Bada goratzen dugu alarma berehala, jende gehiago gorde daiteke. Gutxienez, ezin dugu oraindik ere, laguntza horiek."
  
  
  
  
  "Dezagun betetzen bihar", esan nion. "Ez baduzu entzun me from arabera, bihar goizean, jarraitu ahal izango duzu. Honek badirudi arrazoizkoa da niretzat.
  
  
  
  
  "Bihar goizean beranduegi izango da", esan zuen.
  
  
  
  
  "Baina badugu alarma orain, ez dugu ezer egin", esan nion. "Behar duzu agintzen itxaron."
  
  
  
  
  Astindu zuen bere burua, niri begira, serio. Bera izan zen hit gogor arabera, emu, nor bilduta hasperen sakona. Belaunikatu nintzen hura baino gehiago eta aplikatu berezia presio txikiagoa parte bere bizkarrezurra. Bere hotel egin zion loak. Emu lotuta, bere eskuak eta oinak gorbata bat jarri eta zapi bat ere Emu en ahotik.
  
  
  
  
  
  Nik ez dut hori egin nahi gizon hau, baina ez zuen ematen dit aukera bat. Eta ez dut izan denbora azaldu dena ume, zehatz-mehatz. Utzi nuen bere eta ran telefonoa. Banekien hori izan nuen jokatu, ez aurka, nire berekoia kezka, baina aurkako guztira suntsitzea gure berrogeita hamargarren egoera.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 7
  
  
  
  
  
  
  
  Izan zen irekietan entzun Iolana ahotsa beste bukaera on line. Saiatu zuen soinu lasaia, baina leuna tone bere ahotsa zen izoztutako hotza. Baina behar dut barruan lortu, eta Iolana lagundu ahal dit hori. Bada, izan zuen parte lursailean, zuen ezagutzen zukeen bezain azkar. Bere arte duzu denbora hartu kentzeko edozein arriskuak. Berea, hitz egin zuen azkar.
  
  
  
  
  "Zure laguntza behar dut, Iolana", esan nion. "Behin esan zidan ez zuten sinestu, zen duten I amateur bat geologo. Beno, eskuineko zinen, eta zure laguntza behar dut premiazkoa.
  
  
  
  
  Zuen isilik geratu zen. Bere ahotsa zuen bere onena egin behar da, absurdua, leuna gisa ahalik eta. "Mesedez, eztia, dut benetan zure laguntza behar."
  
  
  
  
  "Ondo da", esan zuen azkenean. Isiltasuna berriro. "Dagoeneko duzun lagundu zidan behin, ez galdetu edozein galdera. Orain izan behar da, nire txanda ."
  
  
  
  
  "Eskerrik asko, eta bere larriak", esan nion. "Nahi dut zu ezagutu parque Capiolani, erdian, egindako estatua. Etxera joan orain eta itxaron me. Itxaron egin behar duzu bere etorri, ezagutzen duzu? Izan dut agian apur bat berandu.
  
  
  
  
  "Ez naiz joan, argi eta garbi, orain," zuen muttered, eta lerro amaitu. Etorri zen sarreran aparkatu, muturrean Waikiki. Suposatzen zuen hemen izango da, eguerdian. Beraz, ez litzateke jende gehiago. Joan zen eraikinean sartu kontrakoa sarreran aparkatu, eta Stahl itxaron. Ordubete geroago, berak ikusten zen by gidatzeko mimmo. Geratu zen, non izan zen, eta egiaztatu ziur ez zuen jarraian ari. Emakume bat eta bi seme-alaba txikiak izan ziren, halaber, bakarrik autoa ondoren bere. Bere hotel fidagarria Iolan, baina bere izan, ziur izan. Denbora agortzen ari zen. Ez ordu batzuk baino gehiago bereizita mundua mehatxu sumendi bat bezain indartsua Mendia Opakua, bat erupzioa hori ehortzi 16,000 biztanle Ponpeia geruza baten azpian irakiten laba hamabi metro lodi.
  
  
  
  
  Gelditu zen pixka bat, eta, ondoren, oinez kalean behera parkean. Berea zehar irristatu zuhaitzak atzean. Ikusi zuen Iolana en lerdena figura. Zuen eseri ondoan estatua, itxuraz lasai, zain nire etorrera. Koa izan zen, eta hasi pacing, atzera eta aurrera. Zuen inguruan ibili estatua bat zirkulu zabal, egiaztapena guztiak heskai eta zuhaixkak ziren inguruan central park. Azkenik, zuen pozik. Checked dut sarreretan berriro. Ondoren, joan zen sarreran eta hurbildu Iolana. Orain zen, eta ziurtatu zuen, bakarrik etorri. Eman dut bere, aukera bat tranpa bat ezarri, baina berak bakarrik etorri. Pozik zegoen, ez zen gaizki buruz nah.
  
  
  
  
  Bere eder, misteriotsu begiak begiratu me at beldurra eta kezka, eta bere ezpainak parted dute kontra sakatzen nirea. Nah izan gustu ona, eta zuen, astiro-astiro, ran bere eskuak bere bular ziren, eta horrek, dagoeneko luzatu taut azpian mehe zuria blusa jantzi zuen labur bat baino gehiago mini gona.
  
  
  
  
  "Ez naiz dagoeneko etsita duzu," arnasten zuen. "Oh, Nick, beldur naiz. Modu duzu hitz egin telefonoz, zerbait zure ahotsa. Zer da?'
  
  
  
  
  Harrapatu zuen, bere sorbaldak eta begiratu bere begietan sartu. "Behar duzu fidatzen me, Iolana", esan nion. "Uste duzu, zer nahi dut esango dizu. Zerbait oso txarra gertatuko buruz, zerbait esan liteke Hawaii uholde. Errusia da, nolabait parte hartzen duten hau, ziurrenik, modu askotan. Agian, nahiz eta zure aita daki horri buruz, baina ez nago erabat ziur."
  
  
  
  
  Begiratu zidan harriturik, bere begiak zabal. "Ez duzu uste me, Iolana. Ez naiz, diozu egia.'
  
  
  
  
  Jiratu zuen kanpoan. Ez dago bat izan zen, tentsioz adierazpen bere aurpegian. Azkenik, esan zuen: "I uste duzu, Nick." Ez zen tristura bere ahotsa. "Ezagutzen dut zerbait gertatzen da. Sentitzen dut denbora guztian haiekin ferrets bezala, hemen nago. I am oso kezkatuta hau. Aita... are okerragoa lortu du berarekin. Zuen sarrailak berak bere gela gehienak egun horiek guztiak antzinako erlikiak. Eta zuen ia bakarrik zintzilikatzen dituzten Lagunak. Dute beti lortu batera ondo, baina orain zuen apenas hitz egiten zidan."
  
  
  
  
  "Agian horregatik ez zuen nahi duzu hemen," dut asmatu. "Agian, ezagutzen zuen zerbait zen datozen." Ez zuen nahi errua Iolana aita bere aurrean. Eta, agian, izan zen, bakarrik zeharka parte hartzen. Zuen nodded eta, ondoren, atseden bere burua nire bularraren kontra.
  
  
  
  
  "Ez dut sekula ulertu zergatik zen, beraz, gogoa mantendu me out of Hawaii gabe, me emanez azalpen onargarri bat," esan zuen. "Gisa Gonbidatuz bere, nahiko ziur nago zuen zerbait sortu. Azken egunetan, zuen izan, ukan ere cocky eta aldebatera ." Bota zuen bere kanpoan zion, eta begiratu bere begi berriro. "Behar dut lortu, zure etxea da", esan nion. "Ez dut bilatu Gonbidatu gela. Lagundu ahal izango duzu get me barruan. Daude guardia, jakina, baina ezin duzu joan gabe gelditu ."
  
  
  
  
  "Eta zuk ezkutatu egingo atzealdean," ondorioztatu zuen.
  
  
  
  
  "Hori da, mila-dolarraren corkscrew", esan nion. Behin jabetza, ez dut ezkutatu ukuiluak arte esango didazu, ez zuen izan bere gelan, berriz, bat, erabaki dut.
  
  
  
  
  Zuen nodded eta irribarre me at. "Sentitzen dut, apur bat sly", esan zuen. "Ongi da, goazen."
  
  
  
  
  Iolana lortu gurpila atzean, eta likidatzen dut neure burua onena izan dut lurrean atzeko autoa. Ez zen bidaia atsegina, baina ez nuen nahi arriskua norbait ikusten gurekin bidean eta deituz hasiera. Iolana bultzatu eta, besterik gabe gelditu kanpo zalditegiak. Dagoeneko izan zen iluna, baina geroztik ilargia zen ia osoa, nahikoa izan nuen argi. "Mutilek inguruan ukuilu ez guztiak atera gauean," xuxurlatu zuen. "Itzuliko naiz denean kostaldea garbitzen." Zuen atea ireki eta utzi dut neure burua roll inguruan autoa. Ondoren, zuen azkar gidatzen sortu etxea non garajeak kokatzen ziren. Sartu nintzen hutsik egonkorra eta ezkutatu egun bat, kasu horretan utzi behar izan nuen berehala.
  
  
  
  
  Minutu batzuk geroago, shaggy entzun bere. Jimono sartu egonkorra. Pausatu zuen atari une batez, eskaneatze gela batera, bere begiak. Zuen madarikatua berak izateagatik ergelak nahikoa konfiantza Iolana. Bere ondo izorratu. Nire eskua joan zen Hugo; Jimono zen hiltzen joan azkar bat heriotza laster. Baina hori banekien ego heriotza litzateke eten eragiketa osoa. Erabaki dut itxaron bere betiere, ahalik eta. Agian ez du aurkitu me. Aukera ona, pentsatu nuen, ironikoki, noiz Iolana erakutsi zidan bidea.
  
  
  
  
  Jarraitu zuen, hura ikustera, estu-estu. Baina orain dela bat zuen zain, ez zuen erakutsi zuen, non geratu zen. Zuen chewed bere zigarro baizik eta urduri. Noizean zuen begiratu egonkorra atea, balitz bezala, norbait zain. Minutu batzuk pasatu. Jimono jarraitu kea eta begiradak kalean. Batzuetan, zin egin zuen. Bere stahl gozatu ikuspegi gero eta gehiago. Gero eta gehiago izan nuen sentsazio hori izan dut zerbait ikusteko interesgarria da.
  
  
  
  
  Ordu erdi bat pasa. Orduan entzun zuen shaggy hurbiltzen egonkorra. Jimono izoztu. Joan zen, eta itxi atea bere atzean. Jimono heldu ee besoan eta growled. "Puta! Non izan zara?" Bota zuen kanpoan. "Aita", esan zuen, " eta ego ero argibideak. Ez zuen gelditu, eta ezin dut utzi." Ondoren, zuen baino gehiago ibili zion eta jarri bere besoak inguruan ego lepoan. "Zuen hemen, orain,"zuen sartu arnasten emu en belarrian," eta nik bere nahi duzu." Kaixo, oso interesgarria da", esan zuen berak. Jimono bota bere itxi eta bere burua makurtu eta musu bere. Izan dut pixka bat lotsatzen; voyeurism ez da zehazki nire bidea, eta sentitu nahi dut, gertatzen zen ikusteko osoa erakutsi. Pitxer zen jantzita galtzak eta kamiseta bat, eta noiz hasi zuen hartu off, ih ikusi ez zen ezer azpian. Nahiz eta ilun egonkorra, ikusi izan dut bere, eta, ondoren, bere osoa, heldua gorputza. Bere bular handiak bulged atera erronka, gogorra marroi nipples. Biluztu zuen azkar, bere begiak inoiz utzi bere gorputza.
  
  
  
  
  Harrapatu zuen bere sutsuki eta sentitzen hasi zen bere itzeleko. Ego-hizkuntza licked bere nipples eta mugitu behera bere sabelean. Kanpo utzi zuen kenduak oihuak plazer.
  
  
  
  
  Inguruan aktibatuta I delako, ez nuen ikusi nahi, bere berriro. Azkenean, ee hartu zuen bere, gehiegi, eta musu eman eta laztandu bere, besterik gabe, bezalako Jimono egiten ari zen orain. Ezin da-adibidez, jarraitu ekitaldiak garatzeko arabera soinuak. Ez dakit zenbat denbora hartu zuen, baina bat-batean, atarian me ih elkarrizketa hartu zuen bat gehiago izaera pertsonala.
  
  
  
  
  "...baso, " Pitxer bere esaten entzun. "Eta ikusiko dugu betetzen berriro geroago. Ulertu?'
  
  
  
  
  "Ez kezkatu, orain," esan Jimono. "Dena izango da bela leuna. Oraindik ere ari naiz galdetzen nor zen hau guztia plana! "
  
  
  
  
  "Sentitzen dut, baina ezin dut esango." Orain zirudien zuen femenino eta gozoa berriro, baina ez zuen galdu zorrotz, commanding tonu hori izan ez une bat lehenago. "Ikusten duzu hamar minutu."
  
  
  
  
  Zuen irristatu out seraglio, eta une batzuk Djimono jarraitu bere. Isiltasuna erori zen nire inguruan berriro. Denborak aurrera egin ahala, sentitu zuen, gero eta gehiago deseroso. Hamar minutu, esan Zuen, eta non arraio da Iolana? Jeep-en motorra, azkenik, entzun bere kanpotik. Ez zen isiltasun une bat, eta gero motorra hasi zen berriro. Noiz soinua Jeep lausotuta, Iolana zuena zalditegiak. Deitu zuen nire izena softly.
  
  
  
  
  "Akats bat izan da," esan zuen bere senarra iritsi zen. "Joan zen hau Djimono. Orain dugu aukera bat. Ih ez dira desagertu luze, eta Aita blokeatuta dago bere gelan berriro."
  
  
  
  
  Ee hartu zuen bere eskutik, eta ran zuen etxea bigarren solairuan, non ez ziren logela. Gonbidapena gela izan zen, hasieran, bigarren eskubidea on bat. On dell bera, bat izan zen gela osatua egongela eta logelak handi bat.
  
  
  
  
  "Egiaztatu armairu gela honetan", esan nion. "Ez dut hemen bilatu. Bilatzen ari gara karratu bat kutxa gogor baten azalera, tamaina buruz txiki baten maleta. Ezer ikusten baduzu, abisatu dit."
  
  
  
  
  Iolana azkar bere bidea egin egongela bezala, komunak, logelak hasi bilatuko. Ziren, ia hutsik. The pitxer, ziurrenik, guztiak josia bere ondasunak, poltsak eta maletak hori ikusi nuen bere kargatzen sartu Jeep bat duela egun batzuk.
  
  
  
  
  Iolana utzi gela esku-hutsik. Ondoren, zuen altxatu bedspread gelan, eta bat-batean ikusi zuen hau, arretaz ezkutatuta. Harrapatu zuen kutxa eta ireki da. Lau zilindro bat eta indartsu aire pistola batekin ipurdia, oraindik ere, barruan geratu. Izan zen ateratzen batek poniak eta arretaz aztertu ego. Spout egin zen nahiko biguna metal, eta izan zen, ziurrenik diseinatu da, beraz, hautsi du, une egokian, beraz, edukiak zilindro izan leak.
  
  
  
  
  "Zer da, Nick?" Nik ez dut ireki behar canister delako, ezin dut asmatu zer bere edukia ziren.
  
  
  
  
  "Gogoratu erupzio krater txiki bat sumendi bisitatu dugu elkarrekin?" Zuen nodded, bere ezpainak apur bat parted aurrea hartzeko. "Ez da kasualitatea", esan nion. "Gauza horiek bat eragin du bat erupzioa. Seguruenik esperimentatu krater honetan denbora luzez, eta prestatu ego berehalako erabilera. Horiek zilindro bete mota bat hautsa burutzen duten eraketa eragiten sumendi gas lurraren lurzoru. Pixka bat, lan egin dute horiek zilindro zortzi hainbat sumendi hau erabiliz, aire fusil. Nik uste dut horiek hartu buruz urte bat, agian gehiago, prestatzeko bihar".
  
  
  
  
  "Gutxienez," bere esaten entzun nuen atzean me, eta I hilaren inguruan, flash batean. Jimono zen zutik atari gela, lagunduta, bere Emaztea eta hiru altu, ilun-brown Hawaiians. Bat, hiru, bere ezagutza hori surflaria. Jimono zen bat seinalatuz Winchester eskopeta me at, ez .38-caliber errebolberra. "Bilaketa ego," Jimono hissed, eta hiru Hawaiians hartu Wilhelmina me from. Ez zuen ikusi Hugo, eta barre egin zuen baitarako. "Lortu arte", esan Jimono, eta sortu koa izan zen, Iolana leaning nire besoa.
  
  
  
  
  "Zure ondorioak dira benetan ona, Carter," Japoniako gizon esan zuen. "Benetan balioko digu buruko mina asko, eta denbora prestatzeko bihar-en ekintza. Behar izan dugu prozesu krater behin eta berriro zilindro arte ez zen nahikoa natural sumendi gas zerbitzatzeko gure helburua. Ez dugu hainbeste arazorik batzuk sumendiak. Ziren oraindik beteta elementu natural eta bakarra behar txiki bat, pizgarri berriak osatzeko eta gas eremuak. Baina sumendiak izan ez aktiboa izan da, denbora luzez, beharrezkoa ahalegin asko. Aurretik, beharrezkoa izan da aurrera eramateko, era guztietako neurriak, hartu lurzoruaren laginak, eta abar. Eta, orain, horiek guztiak krater dira scalded sumendi gasak, zein behar txiki bat bakarrik pizgarri putz magma."
  
  
  
  
  Iolana stared Teapot, nor bat-batean gora ibili neska eta slapped bere gogorrean zehar aurpegia. Iolana xede aktibatuta alboetara, eta lurreratu zuen nire sorbalda gainean.
  
  
  
  
  "Hau landuko dituzu betray digu," hissed zuen. Ondoren, begiratu zidan gorrotoa bere begiak. "Ikusi genuen zure zaldi gertu hori bat laba amildegi," zuen snapped me at bidez gritted hortzak. "Ondoren, ezagutzen dugu norbait izan zen, honako digu, eta guk ziren ziur zuk bakarrik izan daiteke, hau hema-zerbait. Izan dugu zain duzu harremanetan txiki hau puta."
  
  
  
  
  "Ni gutxietsi duzu", esan nion. "Agian inkontzienteki hotel honek." ;
  
  
  
  
  "Hartu dugu ih kobazuloak eta arroka Palipali", esan zuen, inflexio Jimono. "Ez erabakiko dugu zer egin haiekin."
  
  
  
  
  Iolana estutu eskua reassuringly gisa ekarri dute gurekin kanpo eta jarri gurekin Jeep. Harrapatu zuen arteko bi Hawaiians. Gonbidatzen zaitu erabili errebolberra .38 Djimono, nork mantendu bere arma sakatzen Iolana sorbalda hurbildu gara mendietan. Errepidea izan zen gehiago irregularra, eta guk zaie batzuk baino gehiago arroka. Azkenik gelditu gara. Izan nuen oinez azken batzuk ehun metro. Argia bere ia osoa moon, ikusi nuen hori ginen oinez handiko labar. Bidea amaitu at haitzuloaren sarreran. Odin en Oiasso pizten bi argizaiola batetik zintzilik haitzuloko hormak. At the back of the cave, ikusi zuen pila bat hutsik crates. Kontatu digutenez, beren tamaina, seguruenik izan zilindro txiki horiek.
  
  
  
  
  Berea izan zen harrapatuta, gatibu ospatzen, baina horren ordez, pentsatzen nola break free, berea zen pentsatzen zer gehiago egin izan dut bere denean izan dut free. Dr. Rookery hitzak nire buruan itsatsita: "Sumendi-erupzioak eragindako gas presioa bultzatzen duen magma aurka lurrazalaren arte lurrazala tolestu eta erupzioa jarraitzen du. Handiagoa gas presioa, indartsuagoa erupzioa." Dute egosi beren egos nahiko madarikatua, bai eta erabiltzen naturaren indarrak ondo. Laguntza txiki bat natura, sortu dute baldintza bat masiboa erupzioa nagusia krater. Jimono ahotsa atzera ekarri dit nire egungo arazoak.
  
  
  
  
  "Gauza onena egin ahal izango dugu, gorbata sortu ih dute, beraz, hil egingo dituzten gainerako bihar", esan zidan. Baina neska astindu bere burua.
  
  
  
  
  "Ez da oso erraza horiek," zuen snapped. "Eta arriskutsua. Ez dut nahi edozein hartu aukera hau American. Izan zen oso hurbil niretzat. Hil behar dugula ego gaur gauean."
  
  
  
  
  Dute orratzez digu moaning haitzuloa denean Odin en Oiasso ahots xuxurlatu norbaitek zen hurbiltzen batera trail. Iolana gripped nire besoa ongi. "Ez dira crazy, Nick?" xuxurlatu zuen. "Zergatik ez du Gonbidatu nahi suntsitu irla?"
  
  
  
  
  "Ez dakit zer bere motiboak dira", esan nion. "Baina Jimono Japoniar bat da, terrorista. Nahi zuen suntsitu American eragina uhartean eta erabili helburu politikoetarako etxean." Gogorra izan zen, gehiago esan, baina ez dut sentitu Iolana stiffen nire eskuan. Zuen garrasi handi bat bezala, zabal-bizkar figura bete haitzuloaren sarreran.
  
  
  
  
  'Aita!'Oh, my God!' oihu egin zuen. Patriarka sartu haitzuloa, begiratu argi eta garbi at Iolana, ondoren, begiratu me at. Bere ego dute botere hori sentitu ahal izango dira, osoan haitzuloa.
  
  
  
  
  "Ikusten dut, duzu, bai horiek," esan zuen bere laua, hotza tonu. Iolana hautsi urrun me from eta ran bere aita. Gizon zahar iritsi eta bere ospatu atzera.
  
  
  
  
  "Behar duzu, kontatu dezagun joan," Iolana esan zuen. Saiatu zuen bere onena ez negar. "Zer egiten ari zara hemen, Aita? Ezin duzu ezer egin ... hau eromena! "
  
  
  
  
  "Ego inmaculada izan engaina", esan nion, nabarmen. Bere helburua da eramango gizon zahar inguruan aurrera ego egoera. Bada, egin dezake ego errealitateari aurre, agian litzateke lagunduko digu. Banekien txiki bat izan da aukera bat, aukera oso txikia da. Baina, aukera bat behar zuen hartu dute. Bere begirada itzuli expressionlessly bere.
  
  
  
  
  "Adierazpen hau, bada, ulertu behar bezala, esan nahi dut, izan zen engainatu?"
  
  
  
  
  "Jakina", esan nion, ikusten haserre glint batean ego-en begietan.
  
  
  
  
  "Zu bezain zakar bezala, beste edozein American ezagutu dut,"zuen snapped me at. "Zoritxarrez, nire alaba ere aldatu gaizki eraginpean Ameriketan."
  
  
  
  
  "Pentsatu nuen Hawaiians American ziren, gehiegi", esan nion. "Oraindik ez duzu mantenduz aldiz, Aita."
  
  
  
  
  Bi Hawaiians hasi aurrera, asmorik beat me up, baina Patriarka planteatu eskuan, gelditu dira.
  
  
  
  
  "Zu tipikoa American," Camus esan zuen. "Gabe, arreta osasuna, kultura eta tradizioak. Ikusi zer egin duzun batera Hawaii ... hotel modernoa, turista. Egin duzu gure herrialdeko bat big hanburgesa stand. Ordeztu nahi duzun edertasun natural dirua. Zure merkataritza guztiak suntsitu egingo dira, edertasuna hemen."
  
  
  
  
  "Hau da arrazoi bat lortzeko honetan parte hartzen duten scumbag?" "Ez duzu uste Japoniar horiek terroristak ez buruz zaintzen bere irla eta zure kultura?"
  
  
  
  
  "Ez", esan zuen, bere ahots distortsionatu haserrea. "Ulertzen dute nire ametsak eta nire iritziak. Bere lagundu aurkituko horiek estrategikoki kokatu krater uhartean, eta egingo dute kentzeko Hawaii du parasitoak, Amerikarrek."
  
  
  
  
  "Egingo dute suntsitu uharte".
  
  
  
  
  "Ez," Camus erantzun dio harro. "Noiz sumendiak subside, natura loratzen da berriro, eta edertasuna agertuko da berriro, beti bezala. Eta bada deuseztapenari beharrezkoa da, nahiago dut ikusi nire herria suntsitu indar natural baino giza egilea gutizia."
  
  
  
  
  "Play baduzu zure parte, egingo dute, bota off trapu bat bezala", esan nion.
  
  
  
  
  Hori ikusi nuen gizon zahar joan zen hit me, baina ez zuen bere burua defendatzeko. Zuen indarra zezen bat, eta ego jaurtitzeko postuan me off nire oinak aurka haitzuloa horma. Ikusi zuen izarrak eta astindu bere burua argi.
  
  
  
  
  "Mantendu Iolana seguru eta bere hartu duzu denean lortuko duzu txalupa", esan zidan. "Amerikar bat hil behar."
  
  
  
  
  Ikusi nuen zion ibiltzeko kobazulo batera bere burua tente, bat aztoratu gizon zahar harrapatu bere aurreiritziak.
  
  
  
  
  "Beraz, noiz erupzioak hasi, ikusiko duzu utzi irla ontzia," bere Aita esan zuen. "Zu oso ona pentsatzen txikiena xehetasunak."
  
  
  
  
  Bere begiak slid azken me eta aktibatuta Iolana. "Ziurtatu Iolana segurua da," zuen mimicked gizon zaharrak. "Sentimental zaharra ergela." Jiratu zuen hiru Hawaiians eta hitz egin zuen haiekin Polinesiar. Noiz egin zen, horietako bi heldu Iolana eta arrastaka bere erdian haitzuloa.
  
  
  
  
  "Gehienak bertakoak nor, lagundu digu, horiek bezala, hiru, oraindik gurtza Pele du ferret," Teapot esan zuen. "Giza sakrifizio, Pele bidean da."
  
  
  
  
  "Eta uste dut hori da, zure gustura," gehitu dut.
  
  
  
  
  "Baina aurretik biktima da entregatu Pele, izan behar zuen, torturatu," esan zuen, bere ezpainak curling bat sartu cobra-bezalako irribarrea. Begiratu me at She. "Ziur nago love duzu," esan zuen. "Sadism eta sexuaren, ezagutzen duzun bezala, estuki lotuta dago."
  
  
  
  
  "Bakarrik zenbait pertsona", esan nion. Une batez, pentsatu nuen izan zen joan sartu exekutatu me, baina ez zuen. Zuen adierazi nahi du hiru gizon, nor hasi zen erauzten arropa off Iolana gorputza arte eseri zen erabat biluzik, shivering arratsaldean chill. Bere bularrak nabarmentzen harro, eta saiatu zuen ez galtzeko bere konfiantza, izan ere, hiru gizon ziren irensten bere gorputza biluzik azkura, maltzur begiradak. Hasi zen oinez inguruan Iolana, bere begira bezala, zaldi bat salgai merkatuan. "Mina", esan zuen, gogor hitza inguruan bere hizkuntza. "Pele, jainkosa sumendiak, nahi du bere giza biktimei jasan behar, nahikoa mina lehenik eta behin. Baina mota ezberdinak daude mina. Nire maitea stepsister da dagoeneko sufrimendua, mina delako izan zuen utzi bere gorputza hemen. Beti zen bat, hala nola, apal txiki, neska."
  
  
  
  
  Zuen slapped neska bitan aurpegia, eta Iolana burua hit bere bizkar. "Egingo dut, zerbait egin behar duzu hori egingo, ezinezkoa da gizon bat inoiz piztu zure gorputza berriro."
  
  
  
  
  Zuen hitz egin Hawaiians. Odin horien inguruan bota, lau hazbeteko labana azpian bere kamiseta zen eta ni baino gehiago. Sakatzen zuen punta pala nire eztarria, beraz, hori izan nuen hil txikienak mugimendua.
  
  
  
  
  "Ez ahaztu joko hau gorde labana leku batean," esan zuen Oiasso. "Ez dut nahi zion oztopatu gure festa txiki." Zuen txalo bere eskuetan, eta beste bi desagertu, bakarrik itzultzeko une bat geroago, bi lurrunetan beltza teapots dutela egiten heldulekuak erabiliz lodi uzten duten gisa zerbitzatzen potholders.
  
  
  
  
  "Noiz ari gara egiten duzu, ez dago bat izango da dantza erritual," iragarri zuen. "Zaharra da ohitura hori mantentzen aldarte horien artean bertakoak. Teapots beteta daude irakiten likido, inguruan azukre-kanabera eta barruan gizateriaren ."
  
  
  
  
  Zuen bat joan zen cauldrons inguruan, hartu koilara handi bat, eta utzi likidoa, poliki-poliki, ihesa sartu atzera cauldron. Nabaritu dut likido lodi zen eta likatsua. "Denean ron da gehitu da, bat egiten du, oso eraginkorra saltsa", esan zuen. Iluntzeko argitan argizaiola, zuen moaned bat bezala maddened, gorrotagarria sorgin, nor ez dirudi urrun kendu errealitate zidan.
  
  
  
  
  "Baina orain, baina aurretik dugu gehitu ron, emango dizut begira pixka bat."
  
  
  
  
  Jiratu zuen, eta esan zuen zerbait bertakoak Polinesiar. Ez dut esaten gure hitz, dute harrapatu Iolana eta bota bere lurrera. Bat harrapatu bere besoak, beste bere hankak. Etzan zuen motionless solairuan. Bere begiak zabaldu beldurra. Zuen bete, koilara batekin lurrunetan, likido likatsua, eta poliki-poliki hurbildu defentsarik neska. Bertakoak zabaldu Iolana hankak ahalik eta zabal. Zuen poliki-poliki luzatu bere eskua, botatzen bat irakiten, lodi-masa baino gehiago defentsarik gorputza. Iolana garrasika. Garrasi beldurra bihurtu oihuak agonized mina. Zuen isurtzen den likido inguruan koilara, poliki-poliki, batzuetan tanta batzuk aldi berean. Iolana kanpo utzi bestial negar erruki. Bi bertakoak borrokatu eutsi bere gorputza dardara. Nauseating usaina erretzea haragia bete bere sudur-zuloak.
  
  
  
  
  Nire eskuak hazi hezea, nire bizitza estutzen haserrea. Berea izan behar hartu urrats bat, delako odol-batean zihoan behera nire eztarrian. Labana zen oraindik sakatzen nire eztarrian. Jimono koa off alde batera bere .38 at prest. Bada izan da niri gertatu oztopatzeko, zuen hil aurretik izan zuen hasi. Berea izan zen, behartu ikustera. Nire gorputz osoa garrasi egiteko orria.
  
  
  
  
  "Jada dezakezu mesedez, gurekin batera gizon bat," hissed zuen, behera begira negarrez gorputza bere oinak at. Zuen adierazi nahi bertakoak, nork utzi Iolana erori lurrera. Galdu zuen kontzientzia. Komando Odin en Aita, Poe bertakoak slung txiki lifeless figura baino gehiago bere bizkar zaku bat bezala irina eta joan da. "Sakrifikatu egingo zuen bezala bere Pele," egin zuen garrasi batean ahots ozena. Zuen aktibatuta me. Argia flash, bere ikusi nuen bezala, guztiz insane emakume bat, oso eder bat, oso depraved eta erokeria izaki, basati bat sorgin bat urrutiko iragana.
  
  
  
  
  "Zer egin behar duzu horrekin?" Jimono eskatu, seinalatuz me at. Ama izan zen, oraindik ere eskuan labana ongi pean nire eztarria, baina, seinale bat Medikuak, apaldu zuen bere ego.
  
  
  
  
  "Ez da soka crates erabili zen, ekarri zilindro hemen," the Teapot esan zuen. "Lotzeko emu en eskumuturrak lehen." Beste batzuk atera soka bat eta lotu nire eskumuturrak aurrean. "Orain luze bat hartu soka eta gorbata inguruan ego bularrean eta bere azpian armpits," agindu zuen. Bitartean, bertakoak, eta jarraian bere aginduak, jiratu Jimono. "Ikusiko dugu utzi ego behera amildegi luze honetan, soka eta utzi zintzilikatzeko ez dago", esan zuen. "Ordu batean, ilunabarrean, haize indartsua izango howl harkaitz gainean. Izango da rock ego atzera eta aurrera, harri baten gainean moan. Harriak izango malko eder hau gorputzaren gain. Denbora hil zen, zuen izango litzateke jeloskor Iolana patua. Izango zuen spared bere patua arabera, gorri-beroa laba."
  
  
  
  
  Berak barre egin berriro, eta erabaki zuen bere kontatzeko gauza batzuk ez zuen esan aurretik. Agian, ezin dut tease bere egiteko sartu eszena bat, eta nahasmena hori jarraian, agian, erabili izan dut Hugo, nor zen oraindik helduta nire forearm. Izan zen, saiatu merezi. Ezer galtzeko izan nuen.
  
  
  
  
  "Let me esango dizu zerbait," hasi nintzen. "Zure aita pobrea da, galdu eta nahastu gizon zahar batean bizi da bere ametsa mundua. Eta zu zikin bat, krudela puta, guztira puta!
  
  
  
  
  Bere begiak keinuka. Sortu zuen me eta eraso me, eta I izan zen, nahiz eta pixka bat arrakastatsua nire barra.
  
  
  
  
  "Puta zikin," errepikatu zuen, irribarrez goxo bezala, esan zuen hitzak. Jo zuen berriro, eta sentitu dut nire aurpegia gorria piztu non izan zuen jo.
  
  
  
  
  "Nahiago duzu izan bere cogida duzu argi eta garbi hemen," barre egin nuen. Zuen garrasi, eta bota du bere burua, niri frenzied amorrua. Zuen urratzen nire aurpegia bere iltzeak zorrotz. Saiatu naiz grab bere eta pixka bere eskumuturra, baina berehala sentitu nuen zorrotz ertzean labana tickle nire saiheskiak. Kaleratu zuen bere hartu eta urrats batzuk atzera. Ama izan zen ondoan zutik me, bat eskuan labana artean bere saiheskiak. Bere, sentitu dut, izan zen, hemorragia. Hasi zen moztu, baina ez Zuen gelditu zion azken momentuan.
  
  
  
  
  "Ez, ez da betiko," oihu egin zuen. "Hau da, zehazki zer zuen nahi!" Bertako urratsez urrats atzera, eta ikusi nuen Jimono seinalatuz bere .38 me at. Zuen kontrola berreskuratu du bere burua.
  
  
  
  
  "Hartu ego ertzean", esan zuen. "Ez du egin gurekin hil ego modu erraz bat." Izan dut harrapatu atzean eta bultzatu bidez kobazuloak. Dute ekarri me ehun bat metro batera estu bat ridge, non deformatu bat zuhaitz hazi zen nonbait inguruan crevice rock, batetik zintzilik amaieran labar. Sentitu nuen soka estutu inguruan nire bularrean eta azpian nire besoetan bezala izan dut pixka amaierako amildegi. Azkenik, berrogeita hamar oinak azpian, soka zen taut. Berea zintzilik babesik trapu panpina bat bezala baino gehiago amildegi batera. Bere ahots eder Da nirekin betiko, bere basa barreak echoing behera. Bere, entzun, horiek utzi. Soinua ih ahotsak hil behera, eta bakarrik izan zen, zintzilik bat eta berrogeita hamar metroko soka, bere eskumuturrak lotuta aurrean. Dagoeneko izan zen iluna, baina ilargia eman nahikoa argi dimly ikusi harrizko horma nire atzean. Rock betea izan zen jutting zorrotz puntu eta zakarra pitzadurak. Hugo izan zen, nire esperantza bakarra. Oso arretaz, stiletto jartzen da bere palmondo. Zuen gripped hilt bere behatzak eta pizten hasi zen pala, poliki-poliki eta arretaz. Bada, bere ego jaitsi zuen, ez nuke izan dute azken aukera. Aktibatuta I pala, beraz, pala zen seinalatuz me at. Izan zen, kontu handiz altxatzen arabera ego arte pala ukitu soka inguruan nire eskumuturrak. Bere behatzak sakatzen blade soka, saiatzen txiki ebakidura da. Bat izan zen strenuous ahalegina. Ezin dut erabili indarra nire eskuak, eta gelditu behar izan dut bost minutuz behin lortzeko cramps nire behatzak.
  
  
  
  
  Soka hasi zen hautsi, poliki-poliki, oso poliki-poliki. Bat-batean, haizea sentitu, bat-bateko bolada zirudien datoz oinarrian amildegi oso azpitik dit. Sentitu dut nire gorputza dantzan alboetan pendulu bat bezala. Haize kolpe hasi zen berriro, indartsuagoa denbora honetan, eta hasi da atzera eta aurrera sway. Bakoitzak trazua nire ezpata, I scraped zorrotz harriak amildegi. Berea hasi kontra igurtzi soka indarra berritu. Haizea izan zen, geroz eta indartsuagoa dela, eta orain zen swaying arku bat, beraz, I ari zen bota gero eta indar aurka rock. Saiatu naiz xurgatzeko eragina ahalik eta onena izan dut, straining guztiak nire muskuluak, baina aldi bakoitzean sentitu dut, izan zen eztanda barruan.
  
  
  
  
  Hugo izan ozta-ozta eutsi, eta ez zen ia ezer egin ahal izan zuen, baina saiatu mantentzeko palak sokak onena bezala ahal izan zuen. The punta zorrotz ziztatzen nire eskumuturrak gogor bezala soka, eta ikusi ahal izan zuen odol exekutatzen behera nire besoak. Indartsu bat, esku ikusezin gripped me berriro. Izan zen ia swaying zirkulu bat orain. Nire gorputza zen dardarka eta dardara, eta zuen craned bere lepoan mantentzeko tik aldenduz. Banekien ez luke luze iraungo. Batzuk gehiago kolpeak eta nire hezurrak izango apurtu. Bakoitzak haize-bolada baino indartsuagoa izan zen azkena, eta bakoitzean talka nire gorputza hard rock azalera gehiago izan zen mingarria. Nire videocast eta sorbaldak estaltzen ziren, odol, eta hasi zen olatuak sortu.
  
  
  
  
  Zuen madarikatua ozen aurka haizea uluka. Bere, Hugo oihu, ebaketa bidez sokak. Sentitu nuen neure burua, egiten ari dira kanpoan, berriro ere indartsu batek haize-bolada zabu bat bezala me yo-yo amaieran soka bat. Izan dut bota aurka arroka baten abiadura express trena. Bota zuen, bere hankak eta kudeatzen bultza ih atzera hautsi indar kolpe ahalik eta gehien. Une batez, beldur nintzen nire hankak litzateke murgiltzen nire pelbisa hit badut horiek. Mina sentitzen me egin impotent, eta hasi zen yank soka inguruan nire eskumuturrak bortizki. Bere, sentitu, soka hautsi has. Haizeak bultzatu me aurrera berriro, eta bera izan zen, bota berriro. Soka moztu zen gehiago. Ondoren, zuen jerked da guztiak bere aching muskuluak, eta lehertu. Mirari bat eginda, lortu nuen eduki Hugo bezala harrapatu zuen soka ona. Hit dut rock gogorra berriro. Baina, orain, ezin izan zuen berak tira. Jarri zuen bere oinak on the rock, bat aurkitu izanak arteko grietas arroka, eta hasi zen goiko igotzeko labar. Haizea oraindik tiratu me at, baina orain izan dut zerbait eduki. Utzi zuen oihu bat haserrea eta erliebe bidez echo ibarreko. Ertzean amildegi zen orain nirekin betiko. Harrapatu zuen, esku batekin, ospatuko da une batez, eta, ondoren, swung hanka bat baino gehiago ertzean. Etzan nintzen han, berriz, arte sentitu nuen, nire indarra hasiko itzultzeko. Ondoren, igo zuen modu guztiak ertzean zehar, untied soka, eta oinez itzuli haitzuloa.
  
  
  
  
  IH entzun aurretik ikusi zuen. Bera izan zen, kantu bitxi bat ritual melodia. Bere lick arakatu sortu haitzuloaren sarreran, eta bere ikusi. Zuen dantzatzen, ia biluzik baten aurrean lurrunetan cauldron. Bi bertakoak ziren eraginez cauldron, edukiak zein orain usaindu biziki ron, eta Jimono bakarrik bideratuta Neskaren gorputza biluzik. Ego begiak ziren distiratsuak, eta banekien ez zen ziur ala salto nah orain edo itxaron apur bat luzeagoa. Izan zen bere ego hori gorde bere gehiegi pentsatu. Bat izan zuen .38 caliber pistola, beraz, ez nuen hiltzeko ego lehen. Neurtu zuen distantzia eta utzi stiletto aire bidez hegan. Jimono izan ideia ez dago zer hit zion. Pala joan zen zuzen bidez Ego jaw, zehar zubi bere sudurra, eta bidez bere skull. Bere ikusi sorpresa Ego begiak une batez zuen aurretik bilduta lurrean bezala hormigoizko bloke. Zuen, eta beste batzuk ez konturatu arte jaitsi zuen, lurreratzea ia ih-en oinak. Zuen begiratu zion blankly, labana bat sartu bultzada ume aurpegia. Denean zuen gora begiratu, eta bere begiak seinaleak erakusteko ulertzeko, izan zen dagoeneko martxan erdiraino sartu haitzuloa. Bi bertakoak atzean cauldron hesitantly hasi aurrera ihardun bataila. Saiatu zen blokeatu dit. Nire ukabila hit bere bizitzan area, eta lurreratu zuen solairuan bi metrora handi cauldron.
  
  
  
  
  Bi bertakoak rushed me at, bat, bi oin blade. Ez nuen denbora tira Hugo inguruan Jimono en lifeless gorputza, eta berak hartu zuen urrats bat atzera, saihestuz ama-en labana zorrotz bultzada. Orain, zuen inguruan inguratzen me, eta I alegia begiratu bere lagun. Entzun nuen hura etorri nire atzean, eta zuen atean sartu azkar, eta, beraz, ego blade noraezean hegan airera. Berea swung alde, eta noiz hegan mimmo me, berea, bere ego, artean saiheskiak. Sentitu dut bere ego-kaltetutako saiheskiak atxikitzeko eta makurtu zuen baino gehiago, eta horrek minik. Bere ego zaionean zion crotch, eta berak erori bat bezala lifeless bay. Ego bat lankide, nor izan ere ekarri labana bat nonbait, sortu zen niretzat. Zuen haizatuko labana airean ero bat bezala. Ei erraz sahiestu bere kolpeak, baina ei lunged greba ume izateko eskubidea, ekarri zuen bere pala bat behera fearsome kolpe. Zapaldu zuen atzera eta alegia stumble eta erori. Berehala zuen arnasestuka eta atean sartu. Bere ego zaionean zion sabelean, eta bota zion atzera bere burua baino gehiago, eta zuen hit hormak. Zuen borrokatu bere oinak. Ego-ren aurpegia bihurtu morea ur-jauzia. Bera izan zen hit gogor emu, zein ego postuan nahikoa.
  
  
  
  
  Izan dut buruz inguruan piztu denean Pitxer screeched eta clawed eta madarikatua eta, bere burua bota nire lepoan. Basati bat bezala la tigresa, zuen clung nire begiak. Bere astindu off. Abiadura katu bat, salto egin zuen gora, eta pixka sartu nire hanka. I atao bere, baina ospatu zuen eta hasi zen erabiltzen bere iltzeak. Zuen hit zen aurpegia arabera ee, eta indar hori zulatu postuan da bere lurrera. Sentitu zuen bero odol trickle behera bere hanka. Zuen azkar-azkar jaiki, berriro ere, eta bere mutil-laguna izan zen bere, saiatu zuen jaurtiketa me pilotak. Zuen bidez heldu ee hanka eta bihurritu, bere eragin solairuan erori, garrasika mina eta haserrea. Bota zuen bere burua atzera bere ile eta slapped bere cefalópodo. Jaitsi zuen behera mugitu gabe, eta nik pentsatu zuen joan out pasatzeko pixka bat. Eta ez zuen arte itxaron behar zuen berreskuratu bere indarra. Zuen agortu kobazuloak eta jarraitu estu bat, aldapatsuak bide batera amildegi. Baina ez dut gutxietsi bere indarra Izango du, delako nintzen erdibidean dago eta inguruan aktibatuta, bere ikusi nuen martxan me ondoren, eusten Odin bidez argizaiola hori batetik zintzilik haitzuloko hormak.
  
  
  
  
  Gero jiratu eta begiratu inguruan. Amaieran ziren zabal nahikoa pertsona bat/ Hurbiltzen licks, moteldu zuen, eta linterna bere ikusi bere aurpegia zen contorted gorrotoa.
  
  
  
  
  "Orain zu hil," hissed zuen me at bared hortzak, bultzadak the flaming zuzi nire aurpegia. I mailakatu atzera, eta niri jarraitu zuen, eta, ondoren, hasi zen berriro. Saiatu naiz ahate azpian linterna hartu bere esku, baina sugarrak egin, ezinezkoa da niretzat. Bera izan zen, tximista azkarra, eta, orain, zuen bultzada linterna aurrera labur bat arku. Bere sentitu beroa sua nire aurpegia eta erretiratu. I tripped gorako eta atzera salto besterik gabe, denbora. Teapot berehala ran baino gehiago, baina ez zuen harrapatu eskua eskuan zuzi. Ospatuko dut bere eskuan, gora, urrun, nire aurpegia, on estu-ertzaren. Bat-batean, ikusi zuen bere irribarre bitxi bat, maniacal irribarre. Nire beldurrezko zen, eta ikusi ee askatuz linterna bat nire aurpegia. Erreakzionatu zuen senari bere burua bota alde saihesteko sua. Aldi berean, bera izan zen, bota kanpoan Haizea from me. Linterna lehorreratu solairuan atzean nire lepoan. Sentitu dut bat erretzea mina nire lepoa eta, aldi berean, entzun nuen Emakume baten oihu, jaitsi zuen ertzean amildegi eta utzi oihu bat duten oihartzuna denbora luzez sakona amildegitik. Sentitu dut, zikinkeria eta arroka diapositiba azpian nau eta heldu ledge. Nire oinak dangled airean. Zuen poliki-poliki bota du bere burua gora, bere burua behartuz aurre egiteko erretzearen mina zuzi zen hazbeteko nire aurpegia. Zuen lortu izanak baten azpian, oinez eta slid kanpoan Savchenko da zuzi. Ondoren, bota zuen nire beste hanka gora kalera ertzaren eta azkenik hit rock. Nire lepoan izan zen, gorria eta mina non zuzi lehorreratu. Sortu koa izan zen, zaionean, oraindik ere,-erretzea zuzi ertzean zehar, eta jarraitu bere bidean behera. Espero dezagun gizon zaharra da, oraindik ere, etxean.
  
  
  
  
  
  
  
  8. kapitulua
  
  
  
  
  
  
  
  Zuen arakatu arte etxeko atea. Handi bat guardia, armaturik zoragarria-begira cleaver, koa izan da guardia. Bildu zuen eskukada bat pebbles eta bota road, non jaitsi ziren zorrotz batekin kolpe. Guardia berehala urratsez urrats aurrera, eusten cleaver haren aurrean, sartu peering iluntasuna. Bere itzuli zen niretzat orain. I bihurritu inguruan, heldu ego nire itzulian, eta guk lurrera erori zen, elkarrekin. Ego harrapatu bere burua, aplikatu presio guztiak eskuineko leku pean bere belarriak arte sentitu nuen hura hasi out pasatzeko. Bakarrik iraun zuen, segundo batzuk, eta zortea izan dut hori utzi zuen, beraz, azkar. Mendi entsegu hartu zuen ahalegin asko, baina asko izan dut gehiago hau amaitzeko, arratsaldean. Bere motela proyectil etxean sartu. Ateak garaikurra gela itxi ziren. Bere postala da ih. Camus zen belauniko aldare atzean. Shell-en ego ahots oihartzuna zehar handi gela. Izan zen, beraz, engrossed bere otoitzak ez zuen nabarituko nire presentzia.
  
  
  
  
  Ibili zen baino gehiago zion, eta esku bat jarri on Emu en sorbalda. "Jaiki, gizon zaharra", esan nion. Harritu, sortu koa izan zuen. Behin ego muskulu zen taut. Galdetu zuen, " Zer gertatu zaizu?"
  
  
  
  
  "Zuen hildako," esan dut, egia esanda.
  
  
  
  
  Zuen oihu angrily. "Etzanda ari zaren!" Zuen lunged me at eta niri eman bear besarkada. Izan zen, harrigarriro azkar bere adina. Berea twitched, loosening ego grip. Saiatu zen bat eman dit gogor uppercut, baina bakarrik jo nire jaw. Zuen erantzun bat eskuineko jaurtiketa bizitzan. Zuen growled eta tolestuta baino gehiago, eta horrek minik. Eman emu bat backhand hori postuan ego lurrean defentsarik.
  
  
  
  
  Ez nintzen joan, galdetu egin behar duzu zure lizitazioak, " snapped dut zion bezala arautuko zuen arnasestuka solairuan. "She' s hil nahian Iolana."
  
  
  
  
  "Zu etzanda," arnasten zuen niretzat. 'Zu etzanda.'
  
  
  
  
  "Ez, ez naiz, diozu egia," esan nuen. "Duzu erabili ziren denbora guztian, besterik ez dut esan duzu. Baina, agian, konpondu ahal izango duzu, laguntza gorde Iolana."
  
  
  
  
  "Ez dut uste duzu,", esan zuen temati. Erdietsi zuen behera, heldu Ego ilea, eta tipped bere burua atzera.
  
  
  
  
  Zuen garrasi furiously. "Litzateke duzu uste me bada, erakutsi dut duzu?" "Non litzateke sakrifikatu dute bere Pele bezalako? Non ezin hartu dute bere? Erantzun zidan, neurrira hartu!
  
  
  
  
  Ego bere kaleratu eta sartu begiratu ego nahastu begiak, zein zirudien agitated eta hazy.
  
  
  
  
  "Hemen Oahu, berau izango da ziurrenik Kaau kraterra," zuen, azkenik, erantzun zion.
  
  
  
  
  "Jaiki, gizon zahar," esan nuen, eta ran aretoan sartu, non ikusi nuen telefono bat mahai gainean sarreran. Nire burmuina izan zen lasterketa. Bada, gasak bakoitzaren barruan kraterra izan nolabaiteko segurtasun-balbula, nolabaiteko balbula, ia ez zuten gai izan aldentzeko edozein presio erkidegoan rock underground. Egingo dute, batu bidez zulo hau. Bada, jakina, ez dago bat loophole. Zuen bat-batean, pentsatu 1935 eta 1942, noiz armada gorde hiria Hilo ondoren Kilauea erupzioa. Laba fluxua bakarrik izan zen hiritik hogei kilometrora denean bombers tiro amaieran laba fluxua, gelditu ih-tik aurrera. Orain izan dut hainbat plan dendan Air Force. Zuen bertan jaso eta deitzen komandante Hickam Air Force Base. Berak sartu zuen bere, eta esan Em zuen deitu izan Johnny Kai xehetasun gehiago.
  
  
  
  
  "Hori da, zortzi krater", esan nion. "Aurre behar duzu, zazpi, ez zortzigarren, arte ematen dut nire zuzeneko ordena. Duzu espezializatu doitasun bonbardaketa, ez duzu?
  
  
  
  
  Komandante esan bai, eta idatzi izenak zazpi sumendiak parte hartzen. "Beraz, bada, nik ulertzen dudan bezala,", esan zuen, " gurekin nahi baduzu bonba sakona nahikoa bakoitzean horien inguruan krater baimendu horiek artifizialki sortutako gasak ihes egiteko. Baina zer bada, ez duela lan, eta guk, egia esan, kausa baten erupzioa? '
  
  
  
  
  "Hartu nahi izan dugu arrisku hori," esan nuen. "Baina nekez gertatuko. Kudeatzeko baduzu, egin zulo horiek, gasak izango da, zalantzarik gabe ihes, bada, zenbatekoa gas koherentea da gure kalkuluen arabera."
  
  
  
  
  "Izango dugu prest off hartu hamabost minutu," commander esan zuen. Eseki dut eta izeneko Johnny Kai. Bere laburki esan Emu garapenari buruz. "Noa Camus' etxe orain, " Ume, esan zion. "Eta hori behar dut helikoptero berriro, Johnny."
  
  
  
  
  "Zuen bere bidean, Nick,", esan zuen.
  
  
  
  
  Zuen geldiarazita eta ibili baino gehiago, telefonoa, emanez Camus azkar begiratu bat. Ez zuen, ziur. Ikusgarria konfiantza, ego figura desagertu da. Begiratu zuen, zahar eta nekatuta. Iluntasuna zen dagoeneko hasia erori. Agian, dagoeneko ari gara, berandu, agian, gas presioa lortuko handiegia aurretik bombers egin dezake bere lana. Soinua entzun zuen helikoptero bat hurbildu, eta atera lehorreratu bezala ate aurrean. Camus keinu bere, eta gizon handi lortu planoan nire atzean. Distantzia, dugun bezala off hartu, entzun izan dut soinua lau-engined bombers epigrafe zazpi krater Hawaii, Maui, eta Oahu.
  
  
  
  
  Atera nire begi izkinan, ikusi nuen Camus irrist bere eskua bere azpian zabal bata, eta une batzuk geroago sentitu nuen zorrotz haria handi bat suge-maneiatzen daga arteko nire saiheskiak.
  
  
  
  
  "Bada Iolana ez da Kaau Kraterra, hil egingo zara, Carter,", esan zuen. "Bada, zuk gezurra esan zidan, ordaindu beharko duen prezioa."
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 9
  
  
  
  
  
  
  
  Gisa hurbildu gara kraterra, izan zen tilted arabera helikoptero bat baino gehiago da. Bere egin behar izan dena posible saihesteko kea eta gas sortutako kaleratu sufre dioxidoa. Zalantzarik ez zegoen hori sumendia izan zen buruz lehertuko. Gasen ziren, gaur egun ari kaleratu txiki bat besterik ez ziren seinale handi metaketa ih lurpeko, bere, guztiak zekien oso ondo. Da biribila baxua-etzanda gainetik crater nahian, ikus hodei bidez lurrun, gas eta hautsa. Bat-batean bere ikusi nuen, txiki bat, gorputza biluzik lurrean etzanda. Camus adierazi eta ikusi mournful adierazpen bere aurpegia. Iolana da mota zirudien fisiko bat eragin zion. Ego handi sorbaldak aurrera amildu, eta ikusi zuen zuen bezala erori bat bezala esnea.
  
  
  
  
  "Barkaidazu txorimalo zer egin nuen," zuen muttered. "Pentsatu nuen zuten errespetatu me. Pentsatu zuen errespetatu me."
  
  
  
  
  Nahiz eta zuen nahi izan bere, zuen, ez litzateke gai sentitzen sentitzen gizon zaharrak. Zuen eragin hori guztia, eta arriskua handia izan zuen, sortu zen oraindik ere ez dago. Ez dio axola zer barne torments emu jasan une honetan, gehiago da baino merezi. Behartu zuen helikoptero bat hegan txikiagoa zirkulua, eta Stahl begiratu leku bat lur. Azkenik, bere aurkitu leku egoki bat, eta ez zen prest. Salto egin zuen eta ran non ikusi dugu Iolana. Hau egiten den bitartean, bat-batean konturatu nintzen osoan hotel barruan, eta oinen pean, da gori. Izan zen bezala, oinez labean. Zuen urratu off bere kamiseta eta azkar bilduta da bere inguruan. Hey, lucky me. Rim kraterra, non zuen lurrean etzan zen nahiko cool. I untied sokak bere inguruan eskumuturretan eta orkatiletan, eta berak heldu zidan. Izan dut, besterik gabe, buruz run away berarekin denean gertatu da, zapaltzaile bat balitz bezala, mila lokomotora ziren hurbiltzen behetik baten kraterra. Osoko hotel, eta gure oinak azpian da, astindu eta astindu hain zaila izan dugu bota gure belaunak. Begiratu zuen, eta ikusi terrible ikusmena gas eta sugarrak. Hau ez zen bat ustekabeko alta, ez gara bizi gainetik Aikama, baina osoa erupzioa. Handi lainoak gas gora igo eta lehertu airean.
  
  
  
  
  Dugu ziren txiki bat depresioa batera notch bat krater barruan, eta irakiten laba zen spewing mimmo eta, batez ere, gurekin, behera isurtzen mendi alde kraterra. Zortea izan dugu. Baina gainerako kraterra izan lehertu edozein unetan, erabat engulfing digu mordo riot.
  
  
  
  
  "Behar dugu exekutatu", esan nion, grabbing Iolana-en eskutik eta korrika aldapa gora. Astindu zuen me off eta bere aktibatuta atzera me.
  
  
  
  
  "Ez naiz hemen geratzea", esan zuen. Hasi zen jaitsiko aldera erdian krater. Harrapatu zuen, eta bere arrastaka, bere goiko solairuan.
  
  
  
  
  "Zer demontre egiten duzu uste neurrira egiten ari da?" "Are you crazy?"
  
  
  
  
  Zuen wriggled nire besoak berriro, eta niri begiratu, begiak beteta beldurra. "Utzi pakean," egin zuen oihu bat hautsi ahotsa. "Joan aurretik... ateratzeko hemen. Gorde zeure burua. Ikusi duzu zer gertatu me haitzuloan. Eta egin Zuen, zehazki zer zuen agindu. Inoiz ez dut egin ahal izango du edonork berriro."
  
  
  
  
  "Zer zentzugabekeria", esan nion. "Iolana, azkar sortu. Lortu behar dugu hemen, inguruan infernu honetan. Ezin dugu argudiatu oraintxe. Ez da zehazki leku egokia dela."
  
  
  
  
  "Ez naiz argudiatuz," egin zuen oihu. Nah izan malkoak exekutatzen masailetan behera. "Noiz esnatu naiz hemen azken gauean, lotuak eta babesik, eta konturatu naiz non izan zen, banekien, izan zen onena. Ez beste inork lagundu ahal dit. Bere, sentitzen dut dena me barruan da urratuta gain, Nick.
  
  
  
  
  "Stop sentitzen sentitu zeure buruari," the rheumatologist oihu bere at. Nire tonu zen nahita zorrotz eta numb. "Ez duzu ezer ezin da finkoa atseden eta tratu ona."
  
  
  
  
  Begiratu me at She. Ez zen hazy begiratu bere begietan. "Bizkortu", esan zuen. 'Egingo dut hemen lo.'Jaitsi zuen lurrean depresioa.
  
  
  
  
  Ikusi nuen argudio hori ezertarako ziren. Bera izan zen, shock, eta arrazoibide logikoa izan zen denbora galtze bat. Baina non arrazoi huts egin, kontzientzia zerbait egin izan.
  
  
  
  
  "Orduan ikusiko dugu bai, hemen lo egin", esan nion, hondoratu behera lurrean bere ondoan. "Zeren ez naiz joan gabe exekutatu duzu."
  
  
  
  
  Mesedez, eskatu zuen. Berak altxatu zuen bere burua, eta niri begiratu. "Joan, mesedez. Ez da denbora asko geratzen ."
  
  
  
  
  "Ez zu gabe", esan nion. "Etorri naiz hona, pick up duzu, eta ez dut atzera datozen gabe duzu."
  
  
  
  
  "Ondo da, joango naiz zurekin", esan zuen, hilgarria nekea bere ahotsa. Behar dut konturatu ondoren, erakusleak too erraza izan, baina izan dut oso pozik bizi da. Gainera, ez dugu ezer galtzeko izan. Ee hartu zuen bere esku, eta guk korrika goiko. Aurretik dugu, hartu zuen bi urrats, entzun dugu beste ekonomiak ondo pasatzea. Ikusi nuen, helikoptero, lehertu egin zen, eta bat-batean sentitu erretzea interes nire atzera, balitz bezala, ate bat metal labe zuen, bat-batean lehertu da zabalik. Heldu zen azkenean, kraterra, eta arrastaka Iolana berarekin. Bere oinak estaltzen ziren odol dozenaka marratu eragindako zorrotz harriak. Dugu off jaitsi amaieran, eta berehala bihurtu zen unbearably beroa. Inguruan begiratu nuen. Bidez laranja-flaming laino, ezin izan zuen egin altu bat irudikatu ertzean kraterra.
  
  
  
  
  Iolana saiatu zutik, baina gehiegi izan zen ahula eta sprawled. Entzuten zuen bere oihuka, ozta-ozta entzuteko baino gehiago, gero eta zarata kraterra. Beno, ez dut lortu nire belaunak. Kamiseta Nah izan bilduta bere inguruan egindako bere itxura bitxi bat, nun otoitz baten ertzean sorgin handi cauldron.
  
  
  
  
  "Itzuli," egin zuen oihu figura ertzean zutik kraterra. 'Ez, ez egin hori!'
  
  
  
  
  Gizon zaharra jiratu eta begiratu digu. Zuen nobly planteatu eskuan, inguruan aktibatuta, eta sartu flaming kraterra. Iolana isilean garrasika eta nire aurpegia estalita, bere eskuak. Zuen makurtu eta bere ospatu arte, eta bere gorputza gelditu twitching.
  
  
  
  
  Gora begiratu nuen, eta ikusi izan dugu, azpian hodei bat erretzea objektu. Fina irakiten lizarra zen erortzen. Sentitu izan dut nire eztarrian, sentitzen ego choking eragina. Iolana bota bere bere oinak. "Jaiki," esan nuen, gutxi gorabehera. "Lortu behar dugu hemen azkar."
  
  
  
  
  Bat izan zen, kementsu ideia, baina ez hain erraz inplementatu. Ikusi zuen bezala, urrezko alfonbra glowing laba isurtzen flowed behera mendi bat harrigarria abiadura. Azpian beste egoera, izan litzateke ikuspegi eder bat, baina non ginen behaketa, begiratu nahi izan dugu, izan irentsi arabera eder hau tapiz. Ez ziren oraindik batzuk isolatu arlo mendi hori ez ziren estalita laba. Eta berea zuen, ikusi zirela azkar lortzean meheagoa.
  
  
  
  
  "Saiatu behar dugu bidez lortu arlo horiek ez dira oraindik estalita laba", esan nion. "Bada, jardun dugu azkar, egin ahal izango dugu. Hau da gure aukera bakarra.
  
  
  
  
  Zuen nodded, eta ee hartu zuen bere esku. Hasi gara martxan jeitsiera, beti bidea aukeratzea zirudien zabalena gabe laba. Denbora dugu iritsi da, ohi da narrowed, eta guk zirudien exekutatzen azkarrago eta azkarrago estu, bide bihurri. Izan zen aurkako lasterketa bat heriotza, bada delako laba blokeatu bidea gure aurrean, ez litzateke ihes. Bat-batean Iolana jerked bere besoa nire inguruan ruse. Agortu da, zuen lurrera erori zen, eta niri begiratu etsipen.
  
  
  
  
  "Ezin dut hori egin, Nick," arnasten zuen. 'Ezin dut hartu du jada.'Bere begiak ziren osoa hollyhocks eta sonic, eta horrek egin zuen, erdi zotinka, erdi barrez, bere esan izan zuen zorian izan zen histeria. Bera izan zen, oinutsik, eta bere oinak ziren estalita burbuilak inguruan beroa irakiten lurra. Zuen jaso, bota baino gehiago, bere sorbalda, eta ran. Batzuetan nuen salto baino gehiago estu laba isurtzen duten flowed behera bide estu. Beroa erkidegoan rock bi aldeetan izan zen, ia jasanezina. Laba azkar itxi nire inguruan, eta bidea izan zen, orain bakarrik oin bat zabal. Amaieran laba fluxua jasan zuten nire aurrean. Hasi zuen exekutatu, nahiz eta azkarrago. Sugarrak inguruan laba ziren guztiak inguruan nire oinak. Ikusi nuen laba zen blokeatzen bidea nire aurrean eta ran sortu. Salto egin dut gora, nire onena saiatzen oreka Iolana pisua nire bizkar gainean. Bota zuen eskaileretan behera, eusten Iolana nire besoetan. Zuen garrasi, eta horrek minik, baina bota dut bere bere oinak, bere hartu back nire besoak eta korrika hasi zen, gero behera. Laba fluxua zen orain seguru distantzia gurekin atzean, baina mugitzen da etengabe beherantz. Ondoren, berea, glancing itzuli ziurtatu laba zen oraindik aretoan seguru distantzia bat. Bat-batean, Jeep bat ikusi zuen bere laino nire aurrean, eta ikusi nuen inskripzio SUMENDI BEHATOKIA autoa. Aitortu zuen bere gisa altu, mehe figura eskalada atera inguruan jeep. Dr. Planck ibili azkar baino gehiago gurekin eta begiratu Iolana harriturik.
  
  
  
  
  "Oh, nire Jainkoa," zuen esan zuen. "Oraindik ez duzu esango dit hori sumendia piztu du gehiago bere sakonera."
  
  
  
  
  "Izan zen oso hurbil", esan nion. Dr. Planck begiratu me at nahasketa bat urratu eta mirespena.
  
  
  
  
  "Egin duzu, Carter, ", esan zuen. Entzun nuen istorioa osoa batetik Johnny Kaye ." Ibili zen me to jeep eta aktibatuta shortwave irratia. Bat entzun zuen ahots apal eta pixka bat crackling, bertatik bere langileak pixkanaka-pixkanaka hasi zen entzuten arteko elkarrizketak pilotuak eskuadra ardura bombarding crater krater.
  
  
  
  
  "Zuen taller baino Eke," bere esaten entzun nuen. "Egin dugu polit bat zulo nen, eta gasak dira benetan zipriztinak out."
  
  
  
  
  "Bera da hemen Hakeakala," erantzun zion beste. "Ikusi ahal izango duzu osoa lainoak gas eta nebulae irteten hemen. Sinesgaitza! Hau da, inguruan handiena, beraz, besterik ez dugu egin bi zulo nen.
  
  
  
  
  "Planes guztiak dira itzuli oinarri," the eskuadra liderra ahotsa deitu. Planck aktibatuta irrati off.
  
  
  
  
  "Dira benetan sinestezina pertsona, Carter,", esan zuen. "Esan zidaten duzu bat dira, da monotonoa inguruan onena super eragile, baina ez dira gehiago mirari bat bezala medikuak. Ez bakarrik ez duzu gorde irla batetik guztira suntsiketa eta disko Japoniako terrorista bat sartu hildako amaiera, baina ere izango duzu eskaintzen digu teknika berri bat aurre egiteko sumendi-erupzioak."
  
  
  
  
  "Gertatu zen egun berean," esan nuen modestly.
  
  
  
  
  "Ez dut lortu eraitsi egunero, baina orain ulertzen dut zergatik egin behar izan da. Noiz lab teknikaria aurkitu me hurrengo goizean, ez dut uste, beraz."
  
  
  
  
  "Sentitzen dut", esan nion. "Baina, garai hartan, ez dut ikusi beste edozein modu."
  
  
  
  
  "Take me home, Nick," txiki bat ahots esan from nire ondoan.
  
  
  
  
  Dr. Polk galdetu zion. "Ezin duzu eman digu ibilaldi bat Camus Landaketa?" "Da, iparraldean Honolulu."
  
  
  
  
  "Nire mutil dut, nahiz eta eman behar izan duzu ibilaldi bat Timbuktu," erantzun zuen. 'Get in.'
  
  
  
  
  Iolana ospatu du bere burua, nire besoak dugun bezala gidatzen kanpoan. Zerua horien atzean izan zen, gorria. Baina besterik ez zen sumendi bat eta txiki bat. Ondorioak minimoa izango da. Guztiak baino gehiago izan zen. Gutxienez, hori zer pentsatu zuen.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitulua 10
  
  
  
  
  
  
  
  Iolanu zain zegoen bere etxean, eta horrek bat bete zen, iluna giroa, eta izan zuen, dagoeneko desagertu goiko aldatzeko bere arropa.
  
  
  
  Izan zen, oso emaitza pozik ekitaldiak uste askoz Iolana egoera latza. Berak eskatu zen telefono dei bat Hawk, eta galdetu operadorea jarri deitu telefonoz nire hoteleko gelan. Eseri zen aulki batean, berriz, bat, eta, ondoren, sartu lorategian. Gertatu zait Iolana agian behar baino denbora gehiago ohiko atseden hartzeko eta sendatu. Bazekien hori behin nerbio, gihar guztietan, eta dena bere gorputza ached.
  
  
  
  
  Begiratu zuen bere ikustera. Pausatu zuen, eta bihurtu zen alerta. Etxean hilda zegoen, isilik. Bat-batean bere, dena ulertu nuen. Ran zuen eskaileretan gora eta rushed bere gela. Ohar zen kontra sakatzen bere burukoaren, eta zuen tore.
  
  
  
  
  "Bere mistletoe ekarri, zer esan zuen kraterra," irakurri du. "Ez dut leku hau munduko jada. Nire gorputza eta burua xehatu dira. Bakarrik zaudenean gauza baliotsu hori gertatu me denbora luze batean. Agur, Nick. Iolana.
  
  
  
  
  Dena madarikatua bere. Nola izan naiz, beraz, ergelak bezala, utzi bakarrik bere? Ran I aretoan, eta hori ikusi zen atea ireki. I ran kanpo kalean sartu eta ikusi bat aldapatsuak, bide estu liderra lodi zuhaixka eta estaldura etxe atzean. Behera joan nintzen bidea eta hasi deituz bere izena. Bidea pixkanaka-pixkanaka bihurtu gutxiago aldapatsuak, baina zuhaixka hazi lodiagoa.
  
  
  
  
  Zorrotz bat soinu hautsi du isiltasuna, eta sentitu dut odol clot nire zainak. Izan zen tiro bat, eta zuen kobratuko bidez azpia norabidean tiro.
  
  
  
  
  Zuen gainean eserita bat sartu txiki bat kentzeagatik, bere fusil atseden-bere hanka, malkoak streaming masailetan behera. "Neurrira neurrira neurrira! oihu egin zuen. "Bere akatsa. Hura izan zen hartu hutsuneak.
  
  
  
  
  Bere, joan zen bere arte, eta erori egin zen, nire besoak, negarrez. "Oh, Nick, Nick," zuen negar. "Ez dut bizi nahi dut."
  
  
  
  
  "Uste dut norbaitek nahi duzu, makila inguruan," esan nion, bere liburuetan sartu atzera etxea, nire besoetan. Bere gorputza eta burua birrindu zituzten. Bere bere jarri backseat txiki bat Toyota auto eta gidatzen bere ospitale bat Honolulu. Zuen negar etengabe osoan zehar ibiltzeko. Hurrengo goizean, noiz bisitatu dut bere, izan zuen niri begira dituzten eder sakona begi marroiak.
  
  
  
  
  "Zuk hitz egin nahi medikuak?" Zuen nodded. "Hartu dut zuen esan duzu bat egin nahi duzu, berreskurapen osoa?"
  
  
  
  
  Zuen nodded berriro. "Deitu nuen nire izeba, nor naiz batera ondo", esan zuen. "Egingo zuen hona etorri zaindu me. Datozen zuen, gaur egun, ez denean.
  
  
  
  
  "Ondoren, ez dut hemen egon, maitea", esan nion. "Ez dut atzera joan. Nire boss da me kontatzea atzera etorri, eta zuen ezagutzen dut esan nahi du." Ikusi zuen, berriz, bere aurpegia, altxatu bere kokotsa, eta begiratu hey begia. "Ez dut nahi, agur esan," bere aita esan zuen. "Ez dago jadanik gehiegi agur mundu honetan. Egin nahi dut zehazki zer medikuek esan, noiz eta hobeto sentitzen duzu, behar duzu, let me know. Egin behar duzun hau.
  
  
  
  
  "I zor guztia, Nick", esan zuen. Jarri zuen bere besoak nire lepoan eta irribarre egin bidez bere malkoak. "Ondo da", esan zuen. "Emango dizut ohar bat. Bitartean... Aloha, Nick... "aloha".
  
  
  
  
  "Aloha, Iolana", esan nion. Ee emeki laztandu bere ile. "Aloha".
  
  
  
  
  
  
  Zuen ibili erizaindegira, eta ez zuen buelta eman. Da modu onena izan zen. Bere hurrengo hegaldia izan zen San Francisco, eta hurrengo egunean izan zen, eserita zehar Hawk.
  
  
  
  
  'Barkatu, ez dut inolako sumendi errauts zure lorategian
  
  
  
  
  Inguruan zuen, bere burua izan zen, lanpetuta, eta noiz izan nuen denbora, nire ego ez zegoen han."
  
  
  
  
  "Hau da bizitza, Nick," Hawke esan zuen. "Baina, zorionez, oraindik ez dugu guztiak berrogeita hamar estatu. Ondo egindako, N3 ."
  
  
  
  
  Ez zen behar piropo bat. Hawk espero ezer gehiago bere onena gizonek baino partiturak altua. Bada, esan zuen, horri buruz zerbait, arraroa izan zen piropo.
  
  
  
  
  "Orain arte bezala ulertzen dut, hartu ahal izango duzu egun batzuk off," esan zuen. "Zergatik ez duzu joan nahi Colorado? Mendizaletasuna edo horrelako zerbait.
  
  
  
  
  "Gustatzen zait, lasaitzen, baina oraintxe ez dut nahi ezer ikusten, nahiz eta urrunetik antza mendi bat", erantzun nion. Zuen saldu zen, plano batean, Florida.
  
  
  
  
  Pasatu egunetan bezala, izan zuen ia ahaztuta guztiak buruz telefonoa deitu bi hilabete geroago. Bat belusatua ahots erantzun eta entzun bere.
  
  
  
  
  "Ez duzu ezer sentitzen aurrezteko buruz neska bat apuros?" "Zer da?" ahotsa galdetu.
  
  
  
  
  "Iolana!" 'Non zaude?'
  
  
  
  
  "JFK Aireportuan, NY," esan zuen. "Eta lortu zuen galdu. Da, oso handi hemen ."
  
  
  
  
  "Hitz horietako bat uniformedun gizon eta kontatu ezar norabidean Manhattan", esan nion. Me eman zuen helbidea. 'Egon naiz zure zain.'
  
  
  
  
  I ez dute luze itxaron behar. Ez dirudi luze, hala ere. Zuen jantzita, bigun bat soineko urdina hori besarkatu, bere irudia, eta aurretik atea itxita, sakatzen zuen bere ezpainak nirea.
  
  
  
  
  "Oh, Nick, Nick," arnasten zuen. "Ez dakizu nola zuen joan get away berarekin." Bere eskuak astiro-astiro massaged nire gorputza. Bere, sentitu nire odol-fluxua azkarrago.
  
  
  
  
  "Biluztu ninduen, Nick," xuxurlatu zuen. "Nahi dut sentitzen zure gorputza itxi nirea berriro." Egin zuen bezala, galdetu zuen, poliki-poliki eta astiro-astiro, gozatuz ikusmena bere eder osoa bular berriro. Dut nire burua makurtu eta musu bere, zalantzan une batez, eta bere eskuak bota zidan bere.
  
  
  
  
  "Oh, bai, Nick," arnasten zuen. 'Take me."Bere bultzatu bere solairuan. Bota zuen gora, bere hankak eta ran bere eskuak baino gehiago, nire sabelean. "Bizkortu, Nick," arnasten zuen. 'Mesedez.'
  
  
  
  
  Ee jarri, bere besoa bere inguruan, eta poliki-poliki galtzen bere barruan. Zuen moaned softly, eta eman bere burua erabat niretzat. Dut laster nabaritu zuen berreskuratu lotutako emozioak abentura sumendi.
  
  
  
  
  Noiz egin zen, eta izan dugu swaying beste emakume besoak, jarri zuen bere eskuan nire aurpegia eta begiratu zidan begietara.
  
  
  
  
  "Egin duzu posible da niretzat", esan zuen. "Behar dugu helburu bat, eta zinen nirea, Nick, eta memoria hori lehenengo egunean egin genuen maite. Eman dit indarra berreskuratzeko."
  
  
  
  
  Galdetzen nion. 'Eta orain?'Orain ezin duzu, zalantzarik gabe, zeure burua edozein gehiago, bere, espero dut? Sentitu ahal izango duzu modu erabiltzen duzun sentitzen aurretik. Oraindik dezakezu dena eman eta, nahiz eta lehen baino gehiago.
  
  
  
  
  "Ez, ez dut zalantzarik du jada," hasperen egin zuen. "Bai", egin zuen barre, " ahal izango duzu, nahiz eta bat egin marmolezko estatua beroa."
  
  
  
  
  Bera izan zen, musu ee. "Ez, betiere, ez dira zu bezalako neska."
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  Liburu buruz:
  
  
  
  
  
  Nick Carter, eragile nagusia AIZKORA, da bat hopeless bataila bat ikusezina etsaia. Izenean nagusien eskumenak, baina ez IH laguntza, zuen aurpegiak terror bat Japoniako erakunde hori arduratzen da mehatxatzen konketa osoa hawaiko.
  
  
  
  
  
  Lehergai bat nahastu indarkeria, tentsioa, eta sexuaren arabera. Batera chilling suspense da, kristal-argi irudia agente sekretu bat lanean Doomsday Formula
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"