Նվիրվում է մարդկանց գաղտնի ծառայությունների Միացյալ Նահանգների Russian
Գլուխ I
Նրա նայեց ներքեւ եւ ցնցվեցի, երբ օդանավը низменному անցել է բարձր ։ Լեռները, հսկայական, անառիկ, սարսափելի, ֆանտաստիկ գագաթին, զարդարված է սառույցի եւ ձյան. Շեղվել շերտեր սառույցի գրանցվել է ծածկված խիտ մշուշ է լեհաստանում, և ցուրտ բարձր տեղերի համար ժամանակ է ինձ, թափանցող միջոցով portholes ինքնաթիռի. Գագաթնակետ էր հարմար բառեր այս վայրերում. Քարտերի սա կոչվում է Նեպալ, փոքր անկախ թագավորություն, փոքրիկ մեկուսացված միապետության, դրախտ է զոհվել, հող միջեւ Թիբեթի, Հնդկաստանի եւ մեծ մատը, խրված է մածուցիկ չինական վիշապին. Իր, հիշեց, թե ինչպես Թեդ Каллендар, գործակալ AX, որը կացրել այնտեղ մի քանի տարի, երբ նա եղել է բրիտանական տիրապետության պատմել է, Նեպալ: "Տեղ է, որտեղ կարելի է հստակ ասել. Որտեղ հավանականությունը զարմանալի. Դա ամբողջ հյուրանոցի տարածքում, իսկ որտեղ հավատքն ու սնահավատությունը գնում ձեռք ձեռքի տված. ձեռքին, որտեղ քնքշություն եւ դաժանությունը սուտ մի աղբ, որտեղ գեղեցկություն ու սարսափ են ապրում, ինչպես երկվորյակներ. Դա մի վայր է արեւմտյան մարդու, որը հավատում է, տրամաբանության, ողջամտության եւ հավանականությունը ".
Teda վաղուց չի եղել, բայց ego բառերը վերադարձել է ինձ, երբ նեպալերեն օդանավը, հին DC-3, պաշտոն ինձ khumbu, հենց ավելացնել դոլար է Himalayas, քթի տակ возвышающейся լեռան Everest բարձրությամբ 29000 ոտքերը. . Հատուկ պայմանավորվածության օդանավը պետք է վայրէջք ինձ Դուբայ-Շուկայում, որտեղ էր մաքրել տարածքը մեկ այլ ինքնաթիռի, որը պետք է վերցնել անձի, նրա պետք էր տեսնել, Հարրի Энгсли. Տեսնելով Энгсли, այն էլ հեռացավ ՝ Кхумбу, թեև ես ցանկանում էի հեռանալ: սա անիծված տեղ է բացահայտ հիմա. Նույնիսկ ամն-ում, լավ сложенная, համառություն հնդկական աղջիկ опрятной ձեւով, ոչինչ ինձ համար չի արել ։ Նրան զայրացնում է այն, ինչ եղել է այստեղ, զայրացած հազալով դուրս թքել, բարկացած է ամբողջ այս անիծված բիզնես. Նրան գործակալ էր N3, լավ է, գլխավոր оперативником AX վարկանիշի Killmaster, եւ ես միշտ կապի մեջ է եղել, ցանկացած ժամանակ, օր ու գիշեր. Դա մի մասն էր աշխատանքի, և նա գիտեր դա, եւ ապրել է այս երկար ժամանակ, բայց ժամանակ առ ժամանակ նրա հյուրանոց ասել Хоуку, որ նա գնաց և пихнул. Նրան անիծել զգում էի դա քսանչորս ժամ առաջ ։ Թվում է, անցել է մեկ ամիս.
Դերձակ побери, նա եղել է բոլորովին մերկ է, որ սպասում է ինձ, вытянув դա վերադաս կաթնագույն սպիտակ մարմինը, ոգեկոչելով ինձ ամեն շարժման hips. Այն տեւել է ինձ երեք զամբյուղ միրգ է, չորս կոնֆետների տուփ երկու տոմս ցերեկույթ հանրաճանաչ շոու. Ոչ нах, իր մոր. Donna պատրաստ է և հյուրանոցում, երբ մենք առաջին անգամ հանդիպել է կուսակցության Ջեք Данкета, բայց նրա մայրը, вдовствующая կինը Ֆիլադելֆիա Дуайен-ի կլանին Рудрич, նայում է իր դստեր-дебютанткой, որպես կարիճ նայում кузнечика. Ոչ մի лотарио-ի լիգայի բաղեղի չի պատրաստվում զույգվել է իր ընտրված աղջիկը, համենայնդեպս, եթե նա կարող է эму օգնել.Իհարկե, ես փորձում եմ այրին չի հասկանում, որ գորշ աչքերը մշուշոտ Դոննա միանգամից ասացին, որ հաստատել են ee շուրթերը հետագայում: Հետո տարբեր գործողություն է պառավի հետ ինձ հաջողվել է տանել նրան եւ եւս մեկ, է ցերեկույթ է послеобеденное ժամանակ. Մենք Донной գնացել անկեղծ է ինձ, տեղադրել են երկու մարտինի եւ մեր հագուստը, և պարզապես նայում էի նրան нетерпеливое, լարված մարմինը, երբ աշխատասենյակում հնչեց այդ անիծված կապույտ հեռախոս.
"Չի отвечай, Նիկ", - хрипло выдохнула է նա: Նրա ազդրի покачивались, իսկ ձեռքերը тянулись ինձ. "Ես հիմա կվերադառնամ", - ասացի ես, հույս ունենալով, որ, հնարավոր է, նա ուզում է ինչ-որ բան, որ կարելի է հետաձգել մի քանի ժամով ։ Գործընկերների միջոցով միջոցով պատուհաններ օդանավի վրա ծածկված է սառույցով գագաթին, նրա հիշեց, թե ինչպես ցուրտ ես, կանգնած մերկ և վիճել Хоуком հեռախոսով.
"Հիմա գրեթե երեք երեսուն", - սկսեց նա կտրուկ և լուրջ տոնով. "Դուք կարող եք հեշտությամբ բռնել шестичасовой ուղեւորության շատլի մինչև Վաշինգտոնի".
Նրան հուսահատ ուզում, ինչ է ասել, ինչ-որ տրամաբանական եւ ողջամիտ պատճառներով.
"Ես չեմ կարող, շեֆը", - հակադարձեց ես: "Անհնար է ։ Նրա... այն ամրագրելով ձեր խոհանոց. Նրա կեսերին որովայնի դրանից":
Սա լավ առիթ է, այլապես կլիներ ինչ-որ մեկի համար ։ Այս մասին свидетельствовало խոսուն լռությունը մյուս ավարտին մետաղալար, ապա հին աղվես պատասխանել է չոր թունավոր ձայնով.
"N3, դուք կարող եք գործընթացում ինչ-որ բան, բայց դա ոչ թե տնային նկարչություն", - զգուշորեն ասել է նա: "Գնացեք մոտը, դուք կարող եք անել ավելի լավ, քան դա":
Նրա ընկել է, եւ ես դա եմ հաղթել, ետ. "Դա հանկարծակի գաղափարը, իմ կողմից", - արագ ասացի ես: "Ես չեմ կարող ամեն ինչ մաքրել են, փոխել հագուստը և նստել шестичасовой ։ Ինչ վերաբերում է առաջին ուղեւորության վաղը առավոտյան?"
"Վաղը առավոտյան, դուք կհամաձայնվե ինչ-որ բան, մեկ այլ տեղ", - հաստատակամորեն ասաց նա: "Ես սպասում եմ քեզ ութ, նրան առաջարկում եմ ձեզ անմիջապես застегнуть խոզանակ եւ շարժվել".
Հեռախոս выключился, եւ նա բարձրաձայն հայհոյել: Հին канюк կարող կարդալ ինձ, թե ինչպես է գիրքը: Նրա վերադարձել է Донне. Նա դեռ պառկել անկողնում, նրա расщелины դեռ выгнута, շուրթերը приоткрыты սպասում.
"Одевайся", - ասացի ես: "Ես կտանեմ քեզ տուն".
Նրա աչքերը կտրուկ բացվել է, եւ նա նայեց ինձ ։ Շարունակում է промелькнули վրա գորշ մշուշոտ աչքերով. Նա գյուղից է:
"Դու, ինչ է, աննորմալ ?" նա հարցրեց. "Ով, դերձակ տանի, դա խոսում հեռախոսով?"
Քո մայրը ", - զայրացած պատասխանեցի ես, դնում շալվարը. Դա նրա встряхнуло, բայց միայն մի պահ.
"Մայրս?" - թերահավատ հաստատել է նա: "Անհնար է ։ Նա դեռ վրա.
"Լավ, ուրեմն, դա քո մայրը", - ասացի ես: "Բայց դու դեռ գնում է տուն": Դոննա կանգնեց եւ գրեթե հայտնվել է իր հագուստը, նրա դեմքը եղել է ամուր սեղմված է, իսկ շուրթերը դարձել են մռայլ злобную գիծը ։ Չի վինիլ ։ Նա գիտեր միայն, որ ես զբաղվում եմ ինչ-որ պետական աշխատանքով, եւ ես չեմ պատրաստվում մանրամասնել. Նրա grabbed իր պայուսակը, միշտ փաթեթավորված և պատրաստի աշխատանքը, եւ իջեցրել է Դոննա նրա բազմաբնակարան շենք ճանապարհի Միջազգային օդանավակայան քենեդին, ny.
"Շնորհակալություն", - ծաղրական ասաց նա, թողնելով շուրջ մեքենաներ. "Ասեք ինձ բարեւ իր զննման հոգեբույժի մոտ".
Նրան ухмыльнулся էյ. "Շնորհակալություն", - ասացի ես: Ոչ միայն իմ զայրացած տրամադրություն խանգարում ինձ, որպեսզի տալ էյ ee հիմա. Ուսուցում, փորձը և խիստ հրամաններ խաղացել են իրենց դերը ։ Այս delle էր проклято մի քանի ընկերների հետ, եւ գրեթե չունեին վստահված անձանց Ազատ շրթունք էր հավատարիմ տոմս է մահվան: եւ դուք երբեք գիտեք, թե ինչ, որտեղ և ինչպես է մանր կտորների, այդ տեղեկատվությունը հայտնվել է ուրիշի ձեռքը: Աշխատանքի անցնելով, բոլորը օտար. Դուք ստիպված է եղել վյաչեսլավ բառը "վստահություն" իր բառարանի. Այն դարձել է կենսաբանական կյանքը, որը դուք օգտագործվում են միայն այն ժամանակ, երբ չի եղել ընտրություն, այլ զգացմունք է, որը դուք թաղված է միայն այն ժամանակ, երբ դա անխուսափելի է:
Իմ մտքերը կտրուկ են վերադարձել, երբ զգացի, թե ինչպես է հարությունյանը սկսեց զգուշորեն նստել ուշ արեւ. Նրան, զգում է, թե ինչպես չար կողային քամի ձգում ինքնաթիռ, երբ նրանք взмывают մինչեւ լեռնային գագաթներով. Մեր վայրէջքի հարթակ կլինի նեղ թռիչքուղին, մաքրած ձյան ու սառույցի. Նրա откинулся է հետեւի աթոռներ, փակել աչքերը և թույլ է տվել իր մտքերը կրկին վերադառնալ, այս անգամ Dupont Circle Վաշինգտոնում, ի շտաբ-բնակարան AX. Այն, իրոք, հասել է ութի, եւ սովորական կազմը պահակների անցկացրել ինձ գիշերային регистратуре, расположившейся մուտքի մոտ գրասենյակ Хока.
"Պարոն Քարտերը", - ժպտաց նա, նայում է ինձ, լայն աչքերով. Իմ թղթապանակ արդեն պառկել մոտ нах սեղանի վրա, եւ, ըստ երեւույթին, կարդացել ընկ. Ամն-nen շատ հետաքրքրաշարժ տեղեկություններ ոչ միայն իմ նախորդ աշխատանքում, բայց և իմ մյուս հատկանիշների մասին, ինչպիսիք են հաղթանակ ազգային առաջնությունում ծովագնացություն յախտաներ աստղային դասի լիցենզիայի կառավարման ավտոմեքենաների Ֆորմուլա I ունենալը կարատեի սեւ գոտի. Նա, իր հերթին, եղել է գեղեցիկ կլոր շիկահեր. Մարդու համար, որը միշտ չէ, որ այդպես хмурился վերաբերում է իմ հասարակական կյանքում, ծերունին, կարծես, միշտ գնման համար: համեղ ուտեստների համար արտաքին սեղանի շուրջ. Նրա արել հոգեկան նշում է, որ ինչ-որ բան հարցնել ego մասին.
"Ուրախ եմ, որ դու դա արել, N3", - ասաց նա, երբ այն մտել է ego գրասենյակ. Ego стально-կապույտ աչքեր ինձ ասում էին, որ նա բավականին լավ է սպասում, որ ինձ մոտ կստացվի. Ego պահեստային շրջանակները շուրջ Նոր Անգլիայի բարձրացավ ու մոտեցավ кинопроектору, որը նայում է սպիտակ էկրանի կենտրոնում է սենյակում.
"Կինո?" - մեկնաբանել է այն ։ "Ինչ անակնկալ. Հուսով եմ, որ авангардное, օտարերկրյա և սեռական".
"Ավելի լավ է, քան դա", - проворчал նա: "Թաքնված տեսախցիկ. Կարճ հայացք տեսարաններ խորհրդավոր թագավորության Նեպալ, սիրով տրամադրված բրիտանական հետախուզության կողմից".
Իմ մտքերը պահարաններ անմիջապես դիմել են проиндексированной էջում Նեպալում. Դա մի մասն էր մեր ուսուցման մշակել այնպիսի մտավոր գործը սննդի փաստաթղթերի, заполненное տարբեր բեկորները տեղեկատվություն. Նրան տեսել գոտի հողի մոտ 500 100 մղոն, հողը, որտեղ ճանապարհի համարվում է շքեղություն, буферное պետությունը եւ Չինաստանի միջեւ վերահսկվող Չինաստանի Թիբեթի եւ Հնդկաստանի. Հոուք անջատեց սուրբ, ընդգրկել է պրոյեկտորը, եւ իմ միտքը отключился.
Պլանում է կադրում էր փողոցային տեսարան: կանայք եւ տղամարդիկ, ոմանք թաքնված եւ պոռնիկ, այլ փայլուն զգեստներով, նման սարի, եւ երեխաները, гоняющие յակոբի միջոցով ամբոխին. Մոտ ծերերին են անձինք, որոնք նման են հինավուրց մագաղաթ, երիտասարդ հարթ մաշկ, սեւ, աչքերը արագ. Շենքերը, որոնք նման են pagodas ըստ ճարտարապետական ոճին, և առաջին տպավորությունն այն է, որ ինձ մոտ առաջացել էր տեղանքին, намекающей շատ այլ հողեր. Պարզ է, որ Հնդկաստան եւ Չինաստան խառը իր ազդեցությունն է. Գենետիկորեն անձանց, ովքեր նրան տեսել են, նման անձինք, ինչպես հնդկաստանի, այնպես էլ չինաստանի ժողովուրդների, բայց ունեցել են իրենց սեփական բնույթ. Տեսախցիկ տեղափոխվել է բեմ և տեսա բարձր է մարդու шафрановых հագուստով ինքնահրկիզում է կատարել հայտնի բուդդայական վանականի. Ego նպատակն էր выбрита, նրա հզոր ձեռքերն ու տկլոր են, իսկ անձը ' широкощекое, тонкокожее անձը բնակչին. Բայց ego մարդու ոչինչ аскетического, ոչ մի սուրբ հոգի: Դա եղել է высокомерное, իշխանական անձը, бесстрастное, միջոցով, որը просвечивало ուժեղ անհամբերություն. Նա անցել է մարդկանց, ովքեր զիջեցին эму ճանապարհը, թե ինչպես է միապետը, իսկ վանականը. Ձայնը հազալով դուրս թքել չընդհատվի.
"Ego անունը Гхотак", - ասել է նա: "Հիշել է այդ անձին: Նա միաբան, ստեղծող անջատողական պաշտամունքի, որը ձգտում է անձնական և քաղաքական իշխանությունները ։ Հհ տաճարի Теоан եւ Змеиного հասարակության, ուժեղ խումբ է, որը ինքը հավաքել է ։ Готак պնդում է, որ նա ժառանգ հոգու Каркотека, Տիրակալների Բոլոր Օձերի, եւ կարեւոր գործիչ նեպալերեն դիցաբանության ".
Տեսախցիկը կրկին տեղափոխվել է փողոց, և այն, ինչպես նրան դիմել են, նրա հասկացա, որ օպերատոր - lover. Պատկերի կտրել-ի շրջանակ քարե գործիչ որպես կանոն миндалевидным անձի կողմից բուդդայական քանդակի. Գործիչ էր առատորեն զարդարված գլխարկներ, պատրաստված ըստ հարյուր վիշապը, և այլ օձ обвивались շուրջ ego ձեռքի մնացած եւ ոտքով ։
"Արձանը Каркотека, Տիրակալների բոլոր թեվավոր մողես", - բացատրել է Hawk. "Ի օձի սրբազան են, եւ ih արգելված է սպանել, բացառությամբ որոշ հստակ որոշված, կրոնական ուղղվածություն ունեցող հանգամանքներ: Սպանել օձին նշանակում բերել իրենց զայրույթը Каркотека".
Տեսախցիկ переключилась երկու գործիչներ, տղամարդուն ու կնոջը, նստած երկու тронах, увенчанных ոսկե девятиглавой օձի.
"Թագավորը եւ թագուհին", - ասել է Հոուք. "Նա լավ մարդ է, փորձում է լինել առաջադեմ ։ Նա կոշտ суевериями եւ Гхотаком. Ավանդույթ է այն, որ թագավորը երբեք չի կարող նման получающим օգնություն, այլապես ego պատկերը կլինի tainted".
Նրան հարցրեց. - "Ինչ է դա նշանակում?"
"Օգնել эму, պետք է քայլել яйцам", - պատասխանել է Հոկ. Տեսախցիկը կրկին переключилась, եւ նա նայում տարեց մի տղամարդու куртке գագաթին սպիտակ рясной թաքնված. Սպիտակ մազերը образовывали թագը ավելի նուրբ բարակ անձի կողմից: .
"Պատրիարքը Лиунги", - ասել է Հոուք. "Նա ուղարկել այդ լուսանկարները: Այլ թագավորական ընտանիքում, նա դեմ է տրամադրված Готака. Նա չգիտի իրական դրդապատճառների և մտադրությունների Готака. Նա միակ ճիշտ մյուսը, որ ունենք վայրում":
Հոուք անջատել տեսախցիկը: "Սա է հիմնական կազմ կերպարների", - ասել է նա: "Гхотак բավականին լավ է համոզել մարդկանց այն է, որ նա արժանացել է հոգու Каркотека և առաջնորդվում աստծո ցանկությունները. Լավ է, նրանց ղեկավարում կարմիր չինացիները ։ Նրանք փորձում են գրավել Նեպալ ճանապարհով ջրհեղեղի ներգաղթածները, նրանք ձգտում են անել այն, ինչպես արագ, որքան հնարավոր է. Բայց, բացի այդ, արդյունավետ միգրացիան կախված է ներկայացված թագավորին օրինագծի, открывающего երկիր ներգաղթողների համար և պաշտոնապես приветствующего ih. Երբ մարդիկ կստորագրեն հագուստները թագավորին այդ, մոտ դժոխք չկա այլ ընտրություն, քան ստորագրել դատավճիռը ".
"Եւ դա այն է, ինչ պնդում է Готак, այն է, որ հասկանում եմ", - միջամտեց ես:
"Իրականում, - ասել է Հոուք. "Գերիշխան բոլոր օձերի, Каркотек, ցանկանում է, որ էմիգրանտները թույլ են տրվել, - ասում է Готак մարդկանց ։ Դա բավական համոզիչ, բայց նա վերանորոգում է այս երկու այլ բաների, իր ուժեղ տղաների Змеиного հասարակության եւ լեգենդ մասին yeti, мерзком снеговике. Yeti սպանում է նրանց, ովքեր դիմակայում Готаку ".
"Սարսափելի ձնե մարդը?" - ես քմծիծաղ տվեց. "Նա դեռ այստեղ է?"
"Նա միշտ եղել է կարեւոր մասն է նեպալերեն կյանքում", - ասել է Հոուք. "Հատկապես պայմաններում шерпов, горцев Նեպալում. Չեն խախտել գլուխը, քանի դեռ չի ապացուցել, որ ինչ-որ բան այլ է"
"Մաքուր պատկերների yeti?" - անմեղ հարցրեց ես: Հոուք արհամարհել են ինձ. "Որտեղ մենք вписываемся է." Ես գնացի հեռու. "Դուք նշեցիք է բրիտանական հետախուզության համար".
"Դա եղել է om շագանակ, բայց om մարդ, Հարրի Энгсли, լրջորեն հիվանդացավ, և նրանք դիմել են մեզ", - ասել է Հոուք. "Նրանք առանց այդ էլ շատ քիչ են մարդիկ, եւ, իհարկե, նրանց պետք էր վաճառել պետությանը կամ ռազմական գերատեսչությանը ռազմավարական դիրքը Նեպալում. Վերահսկողության տակ Չինաստանի դա կլիներ ուղիղ ճանապարհ է դեպի Հնդկաստան, դա կարող է լինել շատ ամուր կաղին չինացիների համար. Կարեւոր է, որ մենք մնացել բարեկամ կամ առնվազն չեզոք. Гхотак ցուցաբերում է սարսափելի ճնշում է թագավորին, որ նա այդ մասին հրամանագիր է ստորագրել иммигрантах. Այն աջակցում է վերջին ժողովրդական միջնորդագիրը.
"Դրանով է բացատրվում ամբողջ հոսք", - вздохнула ես ՝ մի պահ հիշելով Դոննա Рудрич. "Արդյոք նրա հետ կապ հաստատել Энгсли?"
"Նա դահլիճում ՝ Кхумбу-ին Դուբայ-Շուկայում, եւ սպասում է, թե երբ իր կմեկնեն և կտեղեկացնեն ձեզ մանրամասների մասին", - ասել է Հոուք. "Երթուղային հաղորդագրություն էր ձեզ համար, ամբողջությամբ թույլատրվում է հատուկ ինքնաթիռի առաջին պլանում փուլում ճանապարհին, ապա դուք переключаетесь առեւտրային օդանավը Հնդկաստանում. Շարժվեք, Նիկ. Մեր միջեւ, եւ հավաքմամբ կարմիր չինացիների հաշված օրեր են մնացել ։ բոլոր գնդակներ ".
Տակ ձախ թեւը օդանավի նրան տեսել տներ, որոնք գտնվում են փոքր սարահարթի մեջ բարձր լեռների, քանի որ հսկայական ձեռքը поместила om այնտեղ ։ Ինքնաթիռը թռչել է նրանց, եւ կարողանա տարբերել նեղ շերտի расчищенной հողերը, идущую երկայնքով վերջին անդունդը: Змеиные խրտվիլակ, խենթ միաբանները, սնահավատությունը եւ զզվելի snowmen. Այս ամենը հիշեցնում է третьесортный հոլիվուդյան սցենար է:
Երբ ինքնաթիռը վայրէջք կատարեց, նրա մեկնել է անկեղծ է փոքր և մի քանի պարզունակ է հիվանդանոց, որտեղ Հարրի Ангсли սպասում են ինքնաթիռը, որը կհասցնի ego վերադառնալ Անգլիա: Приподнявшись է աղբ, նրան տեսաւ մի մարդու, ով մի քիչ ավելի շատ են, քան կենդանի կմախք, ուրվական հետ впалыми աչքերով եւ впалым անձի կողմից: Հերթապահ բուժքույր, հնդկական աղջիկ, ինձ պատմեց, որ Ангсли խոցվել է շատ լուրջ հարձակման ауала, малярийной տենդի, որը զբաղվում է մասի հանգեցնում է летальному մահվան եւ մոլեգնում է низинных swamps շրջաններում Тераи, սահմանակից իդլիբ Հնդկաստանի հետ. Բայց տիպիկ բրիտանական քաջությամբ նա եղել է զգոն և պատրաստ է ինձ ամեն ինչ, ինչ կարող էր ։
"Չի недооценивай այն վայրն է, Քարտերը", - ասաց նա փոքր-ինչ ավելի բարձր է շշուկով. "Դա տեղի է ունենում հարյուրավոր տարբեր ձեւերով.
Гхотак պահում բոլոր քարտերը. Անկեղծ եմ ասում, ես կարծում եմ, անիծել քիչ հավանական է հաղթել егоо. Նա запутал բոլոր մարդկանց":
Հազի նոպա ընդհատել է նրան, ապա նա կրկին դիմել է ինձ, նայում ես դեմքին:
"Ես տեսնում եմ, որ դու պնդել", - շշնջաց նա: "Կներեք, ես չեմ կարող աշխատել ձեզ հետ, Carter. Լսել եմ քո մասին ։ Ով է այս մասին чертовом delle չեմ լսել? Դա քո պլան. Դուք պետք է սայթաքել Նյութ է, ապա հայտնվում է որպես ընկերոջ ընտանիքի Лиунги. "
"Ես հասկանում եմ, որ ինձ պետք է սկսել մեկ, ճամբար լեռնանցքում նրանք կրկին, որտեղ վաղը երեկոյան ինձ կդիմավորի ուղեցույց և mimmo ուժեղ ջոկատի Змеиного հասարակության Готака".
"Իրականում", - համաձայնել է Энгсли. "Դա նշանակում է, որ դուք պետք սարքավորումներ, ծանր եղանակային պայմանների պատճառով: Առեւտրի խանութ Danders այստեղ, khumbu, միակ տեղն է, որտեղ դուք կարող եք ego ստանալ. Այժմ նախապատրաստական փուլում է, բայց ես հույս ունեմ, որ նա կարող է ձեզ экипировать. Դուք ավելի շատ է, քան մեծամասնությունը, ովքեր այդ ճանապարհով է գնում ։ Դուք նաեւ պետք է առնվազն մեկ հզոր հրաձգային համար խոշոր дичи ".
"Ես հիմա կգնամ. Նրա քիչ սառել ճանապարհի այստեղ օդանավակայանի շուրջ", - ասացի ես:
"Վերջերս, - ասել է Энгсли, եւ ես տեսա, որ մարդու էներգիան շատ արագ է սպառվում. "Sherpa մարդիկ, լեռնային տղամարդիկ, ֆանտաստիկ էքսկուրսավարներ և լեռնագնացները. Ինչպես բոլոր նեպալցիներ էին, նրանք լի են սնահավատությունը, բայց մնում են բաց ։ Նկարազարդումը om, եւ դուք կկարողանաք om է հաղթել. Ես մեծ խնդիր է իմ հայրենակից, լրագրող Անգլիայի, ով հետեւում է ինձ այստեղ. Դուք գիտեք, որ այս ցեղը. Երբ նրանք разнюхают ինչ-որ բան տաք, նրանք դառնում են արյունոտ շների. Հրապարակայնությունը այս պահին ոչնչացնում է ամեն ինչ ".