Dedicat a la gent dels Serveis Secrets dels Estats Units d'Amèrica.
Capítol I
Ella va mirar cap avall i shuddered com les baixes avió va volar sobre el cim del món. Muntanyes, enorme, prohibir, aterridor, fantàstic pics decorades amb gel i neu. Pura plaques de gel lliscar cap avall a la boira cobert de les glaceres, i la fredor de l'alt llocs entrat a través de l'avió ulls de bou. Cim del món va ser la paraula adequada per a aquest lloc. A google maps, es diu Nepal, un petit regne independent, un petit aïllat monarquia, un escalador de muntanya paradís, un tram de terra entre el Tibet i l'Índia, i un polze enganxat a la boca d'un drac Xinès. Ella, va recordar Ted Callendar, una AX agent que va passar diversos anys quan estava sota dominació Britànica, dient-li, Nepal: "Un lloc on no es pot dir segur. On és la probabilitat d'èxit. Aquest és tot l'hotel zona, i on la fe i superstició anar de la mà. a la banda on la tendresa i la crueltat es troben en el mateix costat, on la bellesa i l'horror de viure com els bessons. Aquest no és el lloc per a un Occidental, que creu en la lògica, el sentit comú i la probabilitat ."
Teda era cosa del passat, però l'ego paraules va tornar a mi quan una Nepalesa avió, un vell DC-3, connexió a mi en Khumbu, en el cor de el dòlar de pila de l'Himàlaia, sota el nas molt de l'imponent Mount Everest, 29,000 metres d'altura. . Per disposició especial, l'avió havia de terra-me a Namche Bazar, on la zona va ser aclarit per un altre avió per recollir la persona que havia de veure, Harry Angsley. Si Angsley l'havia vist, m'agradaria tenir-lo deixat en Khumbu, tot i que jo volia sortir d'aquest maleït lloc ara mateix. Fins i tot l'assistent de vol, un ben plantat, amable Indi noia en un apartament net i uniforme, no va fer res per a mi. Ell estava enfadat per ser aquí, enfadat Hawke, enfadat amb tot el maleït negoci. Jo era un N3 agent, bé, un cim AX operativa amb un Killmaster de qualificació, i sempre he estat en contacte, a totes hores del dia i la nit. Va formar part de la feina, i ho sabia, i havia viscut amb ella durant molt de temps, però de tant en tant havia de dir Hawke per anar endavant i empenta. El seu pare havia semblat vint-i-quatre hores abans. Sembla que un mes ha passat.
Maleïda sigui, que estava completament nu, esperant-me, que s'estén que preciosa, de color blanc lletós cos, cridant-me amb cada moviment dels seus malucs. Necessitava tres cistelles de fruita, quatre caixes de dolços, i dues entrades per al matinée d'una popular fira. No per a tancar, per a la seva mare. Donna estava preparat a l'hotel quan ens vam conèixer a Jack Dunkett partit, però a la seva mare, vídua muller de Filadèlfia Degà de la Rudrich clan, veure el debutant concedit filla com un escorpí veient un saltamartí. No Ivy League lothario anava a la merda la seva seleccionat filla petita, almenys no si podia ajudar a la uem.Per descomptat, vaig provar la vídua mai no vaig entendre per què Donna del gris de boira ulls immediatament em va dir, i que els seus llavis van confirmar posteriorment. Després de diversos viatges amb la vella, I va aconseguir portar-la a distància i un altre, a una matinée a la tarda. Donna i vaig anar ingenu al meu lloc, es va llançar fora de dos martinis i la nostra roba, i ella només va quedar a la seva ganes, tensa el cos, quan la maleïda blau telèfon va sonar a l'oficina.
"No resposta que, de Nick," ella va deixar hoarsely. Els seus malucs eren vaivé i les seves mans van arribar per a mi. "Vaig a estar de tornada," jo vaig dir, amb l'esperança que potser ell volia alguna cosa per deixar per unes hores. Mirant cap a fora de l'avió del windows en el gel cobert cims, he recordat quin fred que havia estat, de peu nu i discutir amb el Falcó sobre el telèfon.
"És gairebé tres-trenta," va començar, el seu to agut i greu. "Vostè pot agafar un sis hores de trasllat viatge a Washington."
Volia desesperadament alguna cosa a dir, per a alguns lògic i raonable raó.
"No puc, de cap," vaig dir. "Impossible. Ella... jo pinto la meva cuina amb ella. Al mig de la panxa d'aquesta."
Va ser un bon motiu, en cas contrari, hauria estat per a algú altre. Això es va posar de manifest per l'eloqüent silenci a l'altre extrem de la línia, i llavors la vella guineu va respondre en un lloc sec, verinoses veu.
"N3, vostè pot estar en el centre d'alguna cosa, però no és una llar treball de pintura", va dir amb molta cura. "Vine, que pot fer millor que aquesta."
Va caure, i vaig haver de guanyar-lo. "Va ser una idea sobtada, per la meva part," vaig dir ràpidament. "No puc netejar-ho tot, canviar la meva roba, i obtenir en un període de sis de la tarda avió. Com sobre el primer viatge de demà al matí?"
"Vas a anar a un altre lloc demà al matí", va dir amb fermesa. "Estic esperant que a les vuit, de manera que us recomano que fixar canell i moure immediatament."
El telèfon clic fora, i va jurar en veu alta. L'antic buzzard podria llegir-me com un llibre. Va tornar a Donna. Ella encara estava estirat sobre el llit, ella esquerdes encara arcs, els seus llavis dividiria en l'anticipació.
"Vestir", em va dir. "Em quedo a casa."
La seva mirada es va trencar obert i ella em va mirar. Tucci flickered més gris, boira ulls. Ella es va asseure.
"Ets boig ?", va preguntar ella. "Que l'infern va dir que en el telèfon?"
La seva mare, " vaig dir amargament, posar sobre els meus pantalons. És sacsejada la seva, però només per un moment.
"La meva mare?" "No ho sé", va dir ella incredulously. "Impossible. Ella encara en el concert."
"Bé, pel que no és la seva mare," vaig dir. "Però encara teniu anar a casa." Donna es va aixecar i pràcticament va irrompre a la seva roba, la seva cara estreta i els llavis, en un conjunt trista, enfadada línia. Jo no culpo. L'únic que sabia era que jo estava fent alguns govern feina, i jo no anava a entrar-hi. Vaig agafar la meva bossa, sempre ple i llest per a funcionar, i es va deixar caure Donna fora al seu edifici en el camí cap a l'Aeroport Internacional JFK, de nova YORK.
"Gràcies", va dir sarcàsticament, caminar al voltant del cotxe. "Dir hola al seu psiquiatre per a mi."
Hey va somriure a la seva. "Gràcies", deia. No era només la meva enutjat estat d'ànim que em va donar ep ee ara. La formació, l'experiència, i estrictes ordres tots jugat un paper en això. Hi havia pocs amics maleïts en aquest dell, i gairebé no confidants. Una fluixa llavis va ser un segur venda d'entrades a la mort. i que mai no sabia què, on, o com petites peces d'informació va caure en les mans equivocades. Quan van començar a treballar, tothom era un desconegut. El que havia de treure la paraula "confiança" del seu diccionari. És un estat de vida biològica que vostè s'utilitza quan no hi havia cap altra opció, una emoció que lliurat en només quan va ser inevitable.
Els meus pensaments es va trencar l'esquena a ella com vaig sentir l'avió comença a terra amb cautela a finals de sol. Ella, sentir l'angry crosswinds tirant de l'avió, ja que es va elevar des dels cims de les muntanyes. La nostra destinació lloc serà una estreta pista netejat de neu i gel. Ell es va tirar enrere a la cadira, tanca els ulls, i va permetre que els seus pensaments per a tornar de nou, aquesta vegada a Dupont Circle a Washington, DC, a AX seu. Vaig arribar a les vuit, i l'habitual línia de vigilants de seguretat acompanyats a mi la nit, amb servei de recepció situat a l'entrada de Falcó oficina.
"El senyor Carter," ella va somriure, mirant-me amb una àmplia ulls. Nen tenia un munt d'fascinant informació no només sobre el meu passat, però també sobre la meva altres qualitats, com ara guanyar el campionat nacional d'estrelles de la classe de vela iots, carnet de conduir per a la Fórmula I cotxes, i la celebració d'un cinturó negre de karate. Ella, al seu torn, va ser un bonic ronda rossa. Per a algú que sempre mal vist tant sobre la meva vida social, l'antic home sempre semblava a comprar-se deliciosos plats a la taula exterior. Vaig fer una nota mental per demanar ego sobre ell en algun moment.
"M'alegro que vostè ho va fer, N3," va dir ell com el seu ego entrat a l'oficina. Ego del steely ulls blaus em va dir que va molt bé esperar-me a tenir èxit. Ego de Nova Anglaterra, la Reserva de l'equip va aixecar i va caminar sobre el vídeo, projector que estava mirant la pantalla en blanc en el centre de l'habitació.
"Pel"lícules?" - comentar. "Quina sorpresa inesperada. Esperem que alguna cosa d'avantguarda, estrangers i sexy."
"Millor que", va grumbled. "Càmera oculta. Una breu darrere de les escenes de mirar el misteriós regne de Nepal, cortesia de British Intel"ligència."
Els meus pensaments gairebé a l'instant es va convertir a l'indexats Nepal pàgina. Va formar part de la nostra formació per desenvolupar aquest pensament cas per a la creació de documents plens de diverses peces d'informació. Va veure una franja de terreny d'uns 500 per 100 milles, a una terra on les carreteres van ser considerada un luxe, un buffer estat entre la Xina i els Xinesos controlen el Tibet i l'Índia. Falcó apagat la llum sagrada, va encendre el projector, i la meva ment va quedar en blanc.
En el primer pla de la foto és un carrer escena: homes i dones, alguns vestits i faldilles, altres en brillant sari-com vestits, i els nens perseguint Jacob a través de la multitud. Els homes vells havia cares com els antics pergamí, els joves tenia la pell llisa i de color negre, ràpida ulls. Els edificis van ser pagoda-com a l'estil arquitectònic, i la primera impressió que tinc és del terreny donant a moltes altres terres. És evident que tant l'Índia i la Xina han barrejat la seva influència en la Nepal. Genèticament, els rostres va veure que s'assemblava a les de tant en l'Índia i la Xina pobles, però que tenien la seva pròpia personalitat. La càmera es va traslladar a l'escenari i va veure un home alt en el safrà túniques d'un monjo Budista. Ego Objectiu era ben afaitat, el seu poderós armes i nua, i la seva cara era l'ampli cheeked, fina pell de la cara d'un Nepalès. Però no hi havia res ascètica sobre l'ego de l'home, res de l'home sant. Va ser un arrogant, dominant cara, impassibles, amb un fort impaciència brillant a través d'ella. Va passar per la gent que va donar pas a la ume com a monarca, no un monjo. Hawke veu seguit de fora.
"L'ego és el nom de l'Ghotak", va dir. "Recordeu que la cara. És un monjo, el creador d'un independentista de culte, que busquen personal i el poder polític. El cap de l'Theoan Temple i la Serp de la Societat, un grup fort que va recollir. Gotak pretén ser l'hereu de l'esperit de Karkotek, el Senyor de Totes les Serps, i una figura important en Nepalès mitologia ."
La càmera es va retirar al carrer, i de la manera que ho va ser manejada, era evident que la càmera va ser un amateur. La imatge es talla des del marc d'una figura de pedra amb l'normalment en forma d'ametlla davant d'una escultura Budista. La figura portava un adornat tocat fer a assemblar-se a un drac, i altres serps enroscades al voltant de l'ego és canells i la cama.
"Una estàtua de Karkotek, Senyor de tots els dracs," Falcó ha explicat. "Al Nepal, les serps són sagrats i ih és prohibit matar, excepte en determinats ben definit, religiosament orientat circumstàncies. Per matar una serp és a incórrer en la ira de Karkotek."
La càmera va passar a dues figures, un home i una dona, asseguda en dos trons rematades amb un or nou cap de la serp.
"El rei i la Reina," Falcó, va dir. "Ell és una bona persona, tractant de ser progressiva. És rígida amb la superstició i Ghotak. La tradició conta que el rei mai no pot aparèixer a rebre ajuda, en cas contrari el seu ego imatge serà entelada."
"Què vol dir això?"
"Per ajudar la uem, cal caminar per sobre els ous, el" Falcó va respondre. La càmera va canviar de nou, i que estava buscant a una persona gran en una jaqueta més d'un blanc casaca camisa. El seu cabell blanc format una corona sobre el seu delicada, delicada cara. .
"Patriarca Liunga," Falcó, va dir. "Va enviar aquestes fotos. Una altra família reial, que s'oposa a Gotaka. Conjectures Gotak real motius i intencions. Ell és l'únic amic lleial tenim en el lloc."
Falcó apaga la càmera. "Aquesta és la principal elenc de personatges," va dir. "Ghotak ha convençut la gent molt bé que ell és el posseïdor de l'esperit de Karkotek i està guiat per la voluntat de Déu. Bé, és córrer per la xarxa Xinesa. Ells estan tractant de prendre sobre el Nepal per les inundacions amb els immigrants, i estan tractant de fer-ho tan aviat com sigui possible. Però, a més a més, eficaç migració depèn el projecte de llei presentat al rei, l'obertura de la terra a immigrants i oficialment acollidor ih. Una vegada que la gent la sessió s'adapti al rei en aquesta matèria, a l'infern no té més remei que per signar la sentència ."
"I això és el que Gotak insisteix en la, la vaig fer,"vaig dir.
"En realitat," Hawke, va dir. "El senyor de totes les serps, Karkotek, vol emigrants a ser admesos en," Gotak diu la gent. És prou convincent, però va esquena amb dos altres coses, per la seva forta Serp Societat nois i la llegenda del ieti, la vil ninot de neu. El yeti mata aquells que s'oposen a Gotaku."
"Repugnant bigfoot?" Vaig riure. "És encara aquí?"
"Ell sempre ha estat una part important del Nepal vida," Hawke, va dir. "Especialment en les condicions de Xerpes, muntanyencs del Nepal. No trencar el seu cap fins que vostè pot provar una altra cosa."
"Pura yeti imatges?" Li vaig preguntar innocentment. Falcó ignorar-me. "D'on encaixem en aquest?" Em vaig traslladar a. "Vostè ha esmentat Britànic intel"ligència."
"Va ser ih castanyes, però ih home, Harry Angsley, va ser greument malalt i que va venir a nosaltres per obtenir ajuda," Hawke, va dir. "Ja tenen molt poques persones, i per descomptat que no va haver de vendre Nepal posició estratègica per a l'estat o l'exèrcit. Sota control Xinès, aquesta seria una ruta directa a l'Índia, que pot ser una molt dur de rosegar per l'esquerda per la Xinès. És de vital importància que ens segueixen sent amable, o com a mínim neutres. Ghotak posa terrible pressió sobre el rei a signar el decret sobre els immigrants. Dóna suport a la última petició popular.
"El que explica el conjunt de la immigració," vaig sospirar, pensem per un moment de Donna Rudrich. "Puc portar en contacte amb Angsley?"
"És en un saló en el Khumbu àrea de Namche Bazar, a l'espera de ser traslladat a terme i es va informar sobre els detalls," Falcó, va dir. "La ruta de servei per a vostè era plenament autoritzat per un especial avions militars en la primera etapa del viatge, i després canviar a un avió comercial a l'Índia. Passar, de Nick. Només un parell de dies es va mantenir entre nosaltres i la trobada de la Red Xinès. tots els globus."
Sota l'ala esquerra de l'avió, vaig veure un grup de cases situat en un petit altiplà a la mitjana de les altes muntanyes, com si una mà gegant havia col"locat a ih-hi. L'avió volava cap a ells, i es podria fer una ullada a una franja estreta de aclarit terra córrer per la vora del penya-segat. La serp scarecrows, mad monjos, supersticions i vil ninots de neu. Era com una tercera taxa guió de Hollywood.
Quan l'avió va aterrar, ella va anar ingenu per una petita i una mica primitiu hospital, on Harry Angsley estava esperant l'avió que el portaria a l'Ego de tornada a Anglaterra. Com va aixecar-se a la banda, va veure un home que era poc més que una vida esquelet, un fantasma amb ulls enfonsats i enfonsada cara. La infermera de guàrdia, un Indi noia, em va dir que Angsley havia estat enderrocat per un molt greu atac de auala, un malarial febre que és la majoria de mortals i està molt estès en les baixes pantans de la regió de Terai vorejant l'Índia. Però amb el típic Britànic valentia, va ser alerta i a punt de dir-me res va poder.
"No s'ha de subestimar aquest lloc, Carter," va dir en una mica més fort xiuxiueig. "El que passa en centenars de maneres diferents.
Ghotak té totes les cartes. Per ser honest, no crec que hi ha un infern d'un munt de possibilitats de superar-lo. Va confondre totes les persones."
Un atac de tos interromp ell, i després es va tornar de nou per a mi, mirant a la cara.
"Veig que vostè va a insistir en això", va murmurar. "Ho sento, no puc treballar amb vostè, Carter. He sentit de vostè. Qui no ha sentit a parlar d'aquesta maleïda dell? Aquest és el teu pla. Vostè haurà de colar-se en Katmandú i llavors mostrar un amic de Liungi la família. "
"Entenc que he de començar sol, camp a l'Oni Passar de nou, on demà a la nit vaig reunir un guia i duta a terme per una mimmo de la forta escamot de la Gotaka Serp de la Societat."
"En realitat," Angsley acordat. "Això significa que vostè haurà d'equips per a greu de les condicions meteorològiques. Danders de Compres de la botiga d'aquí al Khumbu és l'únic lloc on es pot obtenir un ego. És la temporada baixa, però espero que es pot equipar. Tu ets més que més que anar d'aquesta manera. Vostè també necessita com a mínim una alta potència gran joc de fusell."
"Vaig a anar-hi ara. Gairebé em va aturar en el camí aquí al voltant de l'aeroport, " vaig dir.
"Una última cosa," Angsley va dir, i jo vaig veure que l'home és l'energia va ser ràpidament drenatge. "Xerpes, alpinistes, fantàstic guies de muntanya i escaladors. Com tots els Nepalesos, estan plenes de superstició, però que resten obertes. Proveu ih i que pot vèncer a ih. Vaig tenir un gran problema amb el meu compatriota, un periodista a Anglaterra, que van seguir-me aquí. Sabeu aquesta raça. Quan es fan olor a terme alguna cosa calenta, es converteixen en sang gossos. La publicitat en aquest moment a la ruïna de tot ."