Carter Nick :
другие произведения.
51-60 Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
Carter Nick
Размещен: 03/04/2024, изменен: 03/04/2024. 2203k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Carter Isikhewu
51-60 Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
Carter Isikhewu
51-60 Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
51. Inamba Imisebenzi http://flibusta.site/b/617189/read
Lo Msebenzi Snake
52. I-Kasbah Killers http://flibusta.site/b/636902/read
I-Casbah Killers
53. I-Arab Plague http://flibusta.site/b/635853/read
I-Arab Plague ( Slavemaster)
54. I-Red Uprising kwi Us
I-Red Ukuchasa
55. I-executioners http://flibusta.site/b/617188/read
I-Executioners
56. I-Mnyama Ukufa http://flibusta.site/b/612613/read
Ukufa Mnyama
57. Ingqondo killers kwi-ukuqhubela
Ingqondo Killers
58. Iiyure ukufa ukuqhubela
Ixesha Ikloko Ukufa
59. Ebahrain http://flibusta.site/b/608070/read
Ebahrain
60. Deadly strain http://flibusta.site/b/617187/read
Ukufa Strain
Carter Isikhewu
Inamba Imisebenzi
Nick Carter
Inamba Imisebenzi
Abazinikeleyo ukuba abantu Imfihlelo Iinkonzo ka-United States of America.
Isahluko Mna
Wakhe wajonga ezantsi kwaye shuddered njengoko low-lwazi airliner flew phezu phezulu yehlabathi. Iintaba, enkulu, lisala, frightening, fantastic peaks ehonjisiweyo kunye umkhenkce kwaye snow. Sheer iphepha lomgaqo-umkhenkce slid ezantsi kulo inkungu-igqunywe glaciers, kwaye coldness wobubingeleli obukhulu iindawo engene nge-inqwelo moya ke portholes. Ngasentla ihlabathi libekho ilungelo ilizwi kuba kule ndawo. Kwi-maps, ngu ngokuba Enepal, encinane elizimeleyo ubukumkani, i-ncinci kakhulu isolated nobukumkani, i-ntaba climber paradise, a yolulela umhlaba phakathi Slovenia kwaye i-India, kwaye koobhontsi stuck emlonyeni a Isitshayina inamba. Yakhe, recalled Ted Callendar, i - ' AX ' iarhente abo wachitha aliqela eminyaka kukho xa kwaba phantsi British umthetho, ndizixelela yakhe, Enepal: "indawo apho unako uyixelele kuba ngokuqinisekileyo. Liphi na isenzo sempumelelo. Lento yonke hotel indawo, kwaye apho ukholo kwaye superstition yiya isandla sakho kuzo isandla sakho. kwi-isandla apho ukuthamba kwaye cruelty ukuxoka kwi elinye icala, apho ubuhle kwaye jones ukuphila ngathi twins. Oku asiyo ndawo kuba Westerner lowo ukholwayo elizwini logic, ngokufanayo evakalayo kwaye isenzo sempumelelo ."
Teda yaba ixesha elide bemkile, kodwa ego amazwi weza emva kum xa Nepalese airliner, oludala NGXWABACOMMENT-3, docked nam Khumbu, entliziyweni dollar stack ye-Himalayas, phantsi kakhulu nose ye-towering Ntaba Everest, 29,000 iinyawo phezulu. . Ngo ezikhethekileyo amalungiselelo, i-airliner waba nicinge ukuba ilizwe kwam ngomhla Namche Bazaar, apho indawo waba zicacisiwe kuba enye inqwelo moya ukukhetha phezulu umntu kwaba nicinge ukuba bona, Harry Angsley. Ukuba Angsley kokuba ebone kuye, ndinqwenela ekhohlo kuye Khumbu, nkqu nokuba ndifuna ukuba ushiye olu damned ndawo kunjalo ngoku. Nkqu uhambo attendant, a kakuhle-wakha, eyobuhlobo Indian kubekho inkqubela kwi babecocekile efanayo, asikwazanga ukwenza nantoni na kum. Waba nomsindo e ekubeni apha, nomsindo e Hawke, nomsindo ngalo lonke liechtenstein ishishini. Mna ke i-N3 iarhente, kulungile, umphezulu ' AX ' idwaalkraal nge Killmaster umyinge, kwaye bendiphantsi rhoqo kwi-touch, ngawo onke iiyure imini nobusuku. Kwaba yinxalenye yomsebenzi, kwaye wayesazi ngayo, kwaye waba waphila ngayo ixesha elide, kodwa wonke ngoku kwaye ke yena kwafuneka zibalisa Hawke ukuya ozayo kwaye shove. Lukayise kokuba waziva ngayo amabini anane eyadlulayo. Kuyabonakala ukuba nyanga iye yadlula.
Liechtenstein ngayo, wayengomnye ngokupheleleyo ze, ilinde kum, stretching phandle ukuba gorgeous milky mhlophe umzimba, ubizo ngaphandle kum nge-wonke yokuhamba-hamba wakhe hips. Mna luyafuneka ezintathu baskets ka-iziqhamo, zine - - - iibhokisi ka-candy, kwaye ababini tickets ukuba matinee a ethandwa kakhulu bonisa. Hayi kuba nah, kuba umama. Donna waba ilungile ngomhla hotel xa sifuna kuqala zahlangana e Jack Dunkett ke, iqela, kodwa umama, widowed umfazi Nefiladelfi Doyen ye-Rudrich clan, & ncamathiselamessage status yakhe debutante intombi na i-scorpion ubukele a grasshopper. Akukho Ivy League lothario waba ke fuck bayo abakhethiweyo abancinane intombi, ubuncinane, hayi ukuba yena ayikwazi uncedo emu.Kunjalo, mna zama umhlolokazi zange ndaqonda yintoni Donna ke ngwevu misty amehlo ngoko nangoko wandixelela, kwaye yintoni imilebe yakhe iqinisekiswa emva koko. Emva ezahlukeneyo trips nge-old umfazi, mna zilawulwe ukuthatha yakhe kude kwaye enye, ukuya matinee kwi-kwemini. Donna kwaye ndaya candid yam ndawo, threw ngaphandle ezimbini martinis kwaye zethu impahla, kwaye kwayo nje stared ngomhla wakhe eager, isigaba sentetha umzimba xa ukuze liechtenstein blue ifowuni rang kwi-ofisi.
"Musa ukuba impendulo, Isikhewu," yena breathed hoarsely. Wakhe hips baba swaying kwaye yakhe ezandleni baba reaching kuba nam. "Andisoze kulungile emva," ndathi, sinethemba lokokuba abazalwana mhlawumbi wafuna into ubeke ngaphandle kuba iiyure ezimbalwa. Ujonge ngaphandle airliner u-windows ngomhla umkhenkce-igqunywe peaks, ndakhumbula njani yingqele mna nento yokuba sele, simi ze kwaye arguing kunye inkqubo eyenziwayo efowunini.
"Ke, phantse ezintathu - - - -amathathu," waqalisa, lakhe tone bukhali ezinzima. "Uyakwazi lula babambisa a zintandathu - - - -iyure shuttle ride kwi comment = ingxwaba."
Yena desperately babefuna into ukuthi, kuba abanye iimposiso kwaye amanyathelo afanelekileyo isizathu.
"Mna andikwazi, boss," ndathi. "Ukwenzeka. Wakhe... mna indlela yam name ngayo. Yayo kwi-ephakathi isisu esi omnye."
Yayiyeyona esivakalayo, kungenjalo ingaba zithe kuba umntu ongomnye. Oku kwaba evidenced yi-eloquent cwaka kwelinye ekupheleni komgca, kwaye kwangoko ubudala fox waphendula kunyaka wembalela, venomous ilizwi.
"N3, ube ziphakathi into, kodwa ke ayisosine a ekhaya indlela umsebenzi," wathi ngenyameko. "Kuza kwi, unako ukwenza ngcono kunoku."
Yawa, kwaye ndino ukuphumelela ngayo emva. "Kwaba a sudden unye, kwi indima yam," ndathi ngokukhawuleza. "Mna andinaku ukucoca yonke into, tshintsha yam neempahla, kwaye get kwi ezintandathu o nentsimbi yesihlanu emva kwinqwelo moya. Indlela malunga lokuqala uhambo ngomso kusasa?"
"Uza kuhamba kwenye indawo okanye ngomso kusasa," wathi yavakalisa. "Ndiza ilindele nawe ngomhla asibhozo, ngoko ke ndicebisa kuwe fasten yakho wrist kwaye ukusa ekunene kude."
Ifowuni ucofiwe ngaphandle, waza yafunga loudly. Endala buzzard ayikwazi ukufunda kum na incwadi. Waya emva Donna. Wayengomnye ngxi lwazi kwi umandlalo, wakhe crevices ngxi arched, imilebe yakhe parted kwi-anticipation.
"Get dressed," ndathi. "Andisoze uthathe ekhaya."
Wakhe amehlo iiwindow zenziwa ngokukhawuleza vula kwaye yena wajonga e kum. Tucci flickered phezu ngwevu, misty amehlo. Yena wahlala phantsi.
"Ingaba andwebileyo ?" yena wabuza. "Ngubani lo esihogweni wathi ukuba efowunini?"
Unyoko, " ndathi angrily, enxiba wam trousers. Oko jolted yakhe, kodwa kuphela okwethutyana.
"Umama wam?" "Andiqondi," utshilo incredulously. "Ukwenzeka. Yena ke kwakhona kwi-concert."
"Kulungile, ngoko ke ayisosine unyoko," ndathi. "Kodwa useza ke ekhaya." Donna wema kwaye practically flew kwi yakhe iingubo, wakhe ubuso ziqinile kwaye imilebe yakhe ukumisela ngendlela grim, nomsindo umgca. Andiyenzanga blame yakhe. Zonke yena wayesazi waba ukuba ndandisele sisenza urhulumente umsebenzi, kwaye mna akusebenzi khange oza kuhamba kuyo. Mna sathi bag yam, soloko bekelela kwaye ukulungele ukuhlasela, kwaye dropped Donna ngaphandle ngomhla wakhe apartment building kwi indlela JFK Ngamazwe Airport, NY.
"Enkosi," utshilo sarcastically, ehamba jikelele car. "Ndithi molo yakho psychiatrist kuba kum."
Heee grinned ngomhla wakhe. "Enkosi," ndathi. Oko akusebenzi khange nje wam nomsindo isimo ukuba isantya kum ukususela zinika heee ee ngoku. Uqeqesho, amava, kwaye engqongqo ii-odolo zonke idlalwe indima enkulu kweli. Kwakukho ezimbalwa abahlobo uqalekisiwe kule dell, kwaye phantse akukho confidants. A kukhulula lip ke ngokuqinisekileyo ticket ukuba ukufa. kwaye zange wakwazi oko, apho, okanye indlela encinane amaqhekeza aye lolwazi wehla wangena ezingachanekanga izandla. Xa abo waqala kakuhle, wonke umntu waba a stranger. Ubune ukususa elithi "ithemba" ukususela yakho kwisichazi-magama. Kubalulekile kwimo biological ubomi ukuze ube isetyenziswa kuphela xa kwakungekho ezinye oyikhethileyo, i-utshintsho lwendawo ngokwenqanawaname ukuba ufuna indulged kwi kuphela xa kwaba unavoidable.
Wam iingcinga iiwindow zenziwa ngokukhawuleza emva kwayo njengoko ndeva airliner begin ukuba ilizwe cautiously kwi-emva kwexesha sun. Mariya, weva ukuba le nomsindo crosswinds ngokuncothula i-inqwelo moya njengoko baya soared ukusuka phezulu entabeni peaks. Zethu landing site iza kuba narrow runway zicacisiwe ka-snow kwaye umkhenkce. Yena leaned emva yakhe isitulo, uvale amehlo akhe, kwaye kuvunyelwe iingcinga zakhe ukubuyela kwakhona, oku ixesha Dupont Isangqa kwi comment = ingxwaba, NGXWABACOMMENT, e - ' AX ' headquarters. Ndaye get ukuba sisibhozo, kwaye amaxesha amaninzi umgca zokhuseleko abalindi escorted kum ubusuku reception hae ebekwe kwi-abalindi ngasesangweni ukuba inkqubo eyenziwayo ngu-ofisi.
"Umnu Carter," yena smiled, ujonge kwi kum nge libanzi amehlo. Nen kokuba ezininzi fascinating ulwazi hayi kuphela malunga wam elidlulileyo umsebenzi, kodwa kanjalo malunga wam ezinye qualities, ezifana ifumana i-national championship kwi-inkwenkwezi-iklasi sailing yachts, lokuqhuba licenses kuba Ifomula mna iimoto, kwaye bephethe i-mnyama belt kwi-karate. Yena, ngokulandelelanayo, waba pretty umjikelo blonde. Kuba umntu othe rhoqo frowned okuninzi malunga wam loluntu ubomi, endala umntu usoloko seemed ukuthenga ngokwakhe okumnandi dishes ngomhla ngaphandle itheyibhile. Ndenza i-mental qaphela ukuba buza ego malunga nayo ngexesha elithile.
"Iindaba kuwe yaye oko, N3," wathi xa yakhe ego na i-ofisi. Ego ke steely blue amehlo wandixelela ukuba yena liechtenstein kakuhle kulindeleke kum waphumelela. Ego Omtsha England Uvimba iqela onayo phezulu kwaye wahamba phezu-bhanyabhanya projector ukuba waba ujonge kwi-mhlophe ikhusi kwi-umbindi we-igumbi.
"Iimifanekiso?" - commented kuyo. "Yintoni i-engalindelekanga surprise. Ngethemba into avant-garde, kumazwe angaphandle kwaye sexy."
"Ngcono kunoko," lowo grumbled. "Disabled ikhamera. Ingxelo emfutshane ngasemva-i-scenes jonga mysterious ubukumkani Enepal, courtesy of British Iingqiqo."
Wam iingcinga phantse instantly waguqukela ukuba enesikhombisi Enepal iphepha. Kwaba yinxalenye yethu uqeqesho ukuphuhlisa enjalo wayecinga ukuba kunjalo wokwenza amaxwebhu ukuzaliswa ezahlukeneyo amaqhekeza aye lolwazi. Wabona a khulula umhlaba malunga ne-500 yi-100 miles, ilizwe apho iindlela baba mbasa a luxury, a sethutyana urhulumente phakathi China kwaye Isitshayina-controlled Slovenia kwaye i-India. Inkqubo eyenziwayo ngumdla oyingcwele ukukhanya, waguqukela kwi projector, kwaye engqondweni yam waya engenanto.
Kwi-yangaphambili ye-esifutshane yaba street icandelo lomboniso: amadoda nabafazi, abanye kwi-dresses kwaye skirts, abanye kwi-shiny sari-njenge dresses, kwaye abantwana chasing Yakobi ngokusebenzisa indimbane. Endala abantu kokuba ajongene nayo njenge yamandulo parchment, i-young okkt kokuba mpuluswa imigca enqamlezeneyo kwaye umnyama, ekhawulezayo amehlo. I-izakhiwo baba pagoda-njenge kwi-architectural isimbo, kwaye lokuqala impression endiyifumeneyo ye-terrain ukucebisa: e amaninzi amanye amazwe. Kucacile ukuba zombini i-India ne-China kuba mixed impembelelo yabo kwi-Enepal. Genetically, i-ajongene wabona resembled abo bobabini Indian kwaye Isitshayina abantu, kodwa kokuba kwezabo uphawu. Ikhamera bafudukela kwindawo iqonga kwaye wabona a mde umntu kwi-saffron robes a Buddhist monk. Ego Ekujoliswe waba coca-shaven, yakhe enamandla izikhali, kwaye wazala, kwaye ubuso bakhe waba ngokubanzi-cheeked, ibhityile-skinned kobuso a Nepaliname. Kodwa kwakungekho nto ascetic malunga ego womntu, nto oyingcwele umntu. Kwaba i-arrogant, domineering ubuso, impassive, kunye nomdla impatience shining ngapha kwayo. Yena ophunyezwe ngokusebenzisa abantu abathi banika indlela i-emu na umlawuli ophezulu, hayi monk. Hawke ke ilizwi trailed ngaphandle.
"I-ego ke igama ligama Ghotak," wathi. "Khumbula ukuba ubuso. Lowo ngu-a monk, i-dala isiqulathi-zifayili a separatist cult, ezama personal kwaye ezopolitiko amandla. Kwentloko Theoan Itempile kwaye Inyoka Society, nomdla iqela ukuze abe zihlanganisene. Gotak amabango kuba indlalifa ukuba umoya Karkotek, Inkosi ihlala abantu Bonke, kwaye ebalulekileyo nani kwi-Nepalese mythology ."
Ikhamera bafudukela emva street, kwaye ukususela indlela kwaba kuphethwe, kwaba cacisa ukuba cameraman kwaba i-amateur. Umfanekiso ngu sika ukususela isakhelo senkqubo ilitye nani kunye ngokuqhelekileyo almond-emilisiweyo kobuso a Buddhist sculpture. I-nani i wore ornate headdress ezenziwe resemble a inamba, nezinye ihlala abantu coiled jikelele ego ke wrists kwaye leg.
"A statue ka-Karkotek, Inkosi bonke dragons," inkqubo eyenziwayo wachaza. "Kwi-Enepal, ihlala abantu bamele zingcwele kwaye ih akuvumelekanga ukubulala, ngaphandle ezithile kakuhle-ochaziweyo, religiously oriented iimeko. Ukubulala a snake kukuba incur ingqumbo ka-Karkotek."
Ikhamera ojika ezimbini amanani, kwendoda nomfazi, ehleli kwi ezimbini kweetrone surmounted nge indlela: ithoba-namakhaya snake.
"Ukumkani kwaye Ukumkanikazi," inkqubo eyenziwayo wathi. "Lowo ingundoqo umntu, ezama ukuba abe progressive. Nguye rigid kunye superstition kwaye Ghotak. Tradition sele okokuba ukumkani unako zange ivele ukuba abe ukufumana uncedo, ngenye indlela yakhe ego umfanekiso uya kuba tarnished."
"Ithetha ukuthini lonto?"
"Ukunceda emu, kufuneka ahambe kwi amaqanda," inkqubo eyenziwayo uphendule watsho. Ikhamera ojika kwakhona, kwaye waye ukhangela kwi i-abantu abadala indoda jacket phezu mhlophe cassock shirt. Wakhe mhlophe iinwele bamisela kubathwesa ngaphezu kwayo delicate, delicate ubuso. .
"Usolusapho Liunga," inkqubo eyenziwayo wathi. "Wathumela ezi iifoto. Omnye royal usapho, uya endaweni Gotaka. Yena guesses Gotak ke real motives kwaye intentions. Yena ke kuphela loyal umhlobo sinayo indawo."
Inkqubo eyenziwayo ngumdla ikhamera. "Le nto engundoqo wakhupha ka-iimpawu," wathi. "Ghotak sele iqinisekise abantu iselwa kulungile ukuba nguye possessor womoya Karkotek kwaye wakhokela yi-neminqweno Kathixo. Kulungile, ke sebenzisa yi-Red Isitshayina. Ngabo ukuzama ukwenza phezu Enepal yi-flooding nge immigrants, kwaye ngabo ukuzama ukwenza njengokuba kamsinya kangangoko kunokwenzeka. Kodwa, ukongeza, esebenzayo migration kuxhomekeke oyilwayo zaziswe ukuba ukumkani, kuvulwa ilizwe ukuba immigrants kwaye officially welcoming ih. Xa abantu umqondiso suits ukuba ukumkani ngalo mba, esihogweni ayina oyikhethileyo kodwa ukuba umqondiso isigwebo ."
"Kwaye yintoni Gotak insists kwi, mna thabathani,"ndathi.
"Ngokuqinisekileyo," Hawke wathi. "Inkosi ihlala abantu bonke, Karkotek, ifuna emigrants ukuba kuvunyelwa kwi," Gotak ixelela abantu. Ke ekuqinisekiseni ngokwaneleyo, kodwa lowo kwemiqolo kuya phezulu ezimbini kunye nezinye izinto, yakhe eyomeleleyo Snake Society guys kwaye legend of the yeti, i-vile snowman. I-yeti sibulala abo oppose Gotaku."
"Disgusting bigfoot?" Mna chuckled. "Lowo ngxi apha?"
"Lowo wenze rhoqo sele ebalulekileyo inxalenye Nepalese ubomi," Hawke wathi. "Ingakumbi iimeko Sherpas, mountaineers ka-Enepal. Musa yaphula yakho intloko de uyakwazi kuvavanya into ethile."
"Nyulu yeti imifanekiso?" Ndicela innocently. Inkqubo eyenziwayo sukuyihoya kum. "Apho, siyenza fit paha kulento?" Mna bafudukela njalo. "Kufuneka kuchazwe British iingqiqo."
"Kwaba ih chestnuts, kodwa ih umntu, Harry Angsley, waba seriously yokubasa beza kuthi kuba uncedo," Hawke wathi. "Baya kuba sele bambalwa kakhulu abantu, kwaye ngokuqinisekileyo baya asikwazanga kufumana kuyo Enepal ke inkonzo indawo urhulumente okanye military. Phantsi Isitshayina ulawulo, oku kuya kuba ngqo indlela eya e-India, oko kusenokuba kakhulu nangona sikwimeko yoqoqosho enzima leyo ine nathi yokulungelelanisa ukuba mnyama kuba Isitshayina. Kubalulekile vital ukuba siya kuhlala eyobuhlobo, okanye ubuncinane ezimeleyo. Ghotak ubeka ezoyikekayo uxinzelelo ukumkani ukuba umqondiso ummiselo ngomhla immigrants. Yena ixhasa oludlulileyo ethandwa kakhulu uxwebhu lwezikhalazo.
"Ukuba uchaza yonke influx," I sighed, ukucinga okwethutyana ka-Donna Rudrich. "Ingaba ndifumana yakhe kwi-touch kunye Angsley?"
"Yena ke kwi lounge kwi-Khumbu indawo Namche Bazaar, ulinde ukuba abe flown ngaphandle kwaye amagqabantshintshi iinkcukacha," inkqubo eyenziwayo wathi. "I-route inkonzo kuwe waba ngokupheleleyo wagunyazisa yi-okhethekileyo military aircraft ngomhla wokuqala iqonga le-uhambo, kwaye ke ukuba tshintshela yokusasaza ngeenjongo zokurhweba airliner kwi-e-India. Yiya kwi, Isikhewu. Kuphela iintsuku ezimbalwa ahlala phakathi kwethu zokuhlanganisa i-Red Isitshayina. bonke balloons."
Phantsi left wing ye-airliner, ndabona iqela izindlu ogxeka encinane plateau ziphakathi obukhulu iintaba, njengoko ukuba isigebenga isandla kokuba kubekwe ih apho. I-icacile waba flying kwiintlanganiso kwabo, kwaye yena ayikwazi ukwenza ngaphandle a narrow khulula ka-zicacisiwe ilizwe wabaleka ukuya wendawo cliff. Snake scarecrows, mad monks, superstitions kwaye vile snowmen. Kwaba ngathi umntu wesithathu-umyinge Hollywood script.
Xa inqwelo moya landed, hers waya candid ukuba encinane kunye noko ezamandulo esibhedlele, apho Harry Angsley waba ilinde inqwelo moya oko bekuya kuthabatha Ego emva England. Njengoko yena wavusa herself ecaleni, waze wabona indoda eyaye abancinane ngaphezu ophilayo skeleton, a oyingcwele kunye sunken amehlo kwaye sunken ubuso. I nurse kwi rhafu, i-Indian kubekho inkqubela, wandixelela ukuba Angsley bebe wabetha phantsi ngo kakhulu ezinzima attack ka-auala, a malarial fever oko kukuthi ikakhulu eyingozi kwaye rampant kwi-low-lwazi swamps ye-Terai ingingqi bordering e-India. Kodwa kunye lohlobo British bravery, waba ulwimi kwaye ilungele ukuba undixelele nantoni na lowo ayikwazi.
"Musa underestimate kule ndawo, Carter," wathi kwi ngocoselelo louder uthetho olusezantsi. "Kuya kwenzeka ntoni kwi amakhulu iindlela ezahlukileyo.
Ghotak uba onke amakhadi. Ukuba abe honest, andiqondi ukuba kukho esihogweni ka-ezininzi ithuba beating kuye. Yena ubhideke bonke abantu."
I-fit ka-coughing interrupted kuye, kwaye kwangoko waguqukela emva kwam, ujonge kwi kobuso bam.
"Mna uyakwazi ukubona ukuba uza insist kule," lowo whispered. "Ndiza uxolo, mna andinaku umsebenzi kunye nawe, Carter. Mna anayithathela weva kuni. Abo hasn weva ukuba le damned dell? Ukuba ke isicwangciso sakho. Uza kuba ukuba sneak kwi Kathmandu kwaye ngoko bonisa phezulu njengoko umhlobo ka-Liungi ke usapho. "
"Ndiyaqonda ukuba ndidinga ukuqala yedwa, inkampu kwi-Oni Okokuba kwakhona, apho namhlanje ebusuku ndiya kuba zahlangana yi-a guide kwaye ihlole nge mimmo ye-olomeleleyo squad ye-Gotaka Snake Society."
"Ngokuqinisekileyo," Angsley wavuma. "Oku kuthetha ukuba kuya kufuneka izixhobo kuba buhlungu iimeko zemozulu. Danders Inqwelo-store apha Khumbu kuphela indawo apho ungafumana i-ego. Oko ke ngaphandle-lokulima, kodwa ndiyathemba unako equip kuwe. Uvumelekile ukuba ngaphezulu kakhulu abo yiya ngale ndlela. Uzaku kanjalo kufuneka, ubuncinane omnye high-powered omkhulu umdlalo rifle."