56. Musta surma http://flibusta.site/b/612613/read
Musta Kuolema
57. Mieli tappajia käsittely
Mieli Tappajia
58. Tuntia kuoleman käsittely
Time Clock of Death
59. Kambodža http://flibusta.site/b/608070/read
Kambodža
60. Tappava kanta http://flibusta.site/b/617187/read
Kuoleman Rasitusta
Nick Carter
Dragon Toimintaa
Nick Carter
Dragon Toimintaa
Omistettu ihmiset Salainen palvelu yhdysvallat.
I Luku
Hänen katseensa alas ja tärisi kuin alavilla matkustajakone lensi yli maailman huipulle. Vuoret, valtava, kieltävät, pelottava, upea huiput sisustettu lumen ja jään. Pelkkä arkkia jäätä liukui alas sumun peitossa jäätiköt, ja kylmyys korkeilla paikoilla tullut läpi koneesta on pyöreät. Maailman huipulle oli oikea sana tähän paikkaan. Kartat-sovelluksen, se on nimeltään Nepal, pieni itsenäinen kuningaskunta, pieni eristetty monarkia, vuorikiipeilijä on paratiisi, taipaleen välillä, Tiibet ja Intia, ja peukalo jumissa suun Kiinalainen lohikäärme. Hänen muistutti, Ted Callendar, KIRVES agentti, joka vietti useita vuosia siellä, kun se oli alle British sääntö, kertoa hänelle, Nepalissa: "paikka, jossa et voi kertoa varmasti. Missä on onnistumisen todennäköisyys. Tämä on koko hotellin alueella, ja jossa usko ja taikausko kulkevat käsi kädessä. käsi, jossa hellyyttä ja julmuutta valehdella samalla puolella, jossa kauneus ja kauhu elää kuin kaksoset. Tämä ei ole paikka Länsimaalainen, joka uskoo logiikkaa, järkeä ja todennäköisyys ."
Teda oli pitkään poissa, mutta ego sanat tulivat takaisin minulle, kun Nepalin matkustajakone, vanha DC-3, typistetty minua Khumbu, sydämessä dollarin pino Himalajalla, alla hyvin nenän kohoava Mount Everest, 29,000 metriä korkea. . Erityinen järjestely, lentokoneen piti laskeutua minua Namche Bazaar, jossa alue oli raivattu toisen koneen hakemaan henkilö, se oli tarkoitus nähdä, Harry Angsley. Jos Angsley oli nähnyt hänet, olisin jättänyt hänet Khumbu, vaikka halusin jättää tämä kirottu paikka juuri nyt. Vaikka lentoemäntä, hyvin rakennettu, ystävällinen Intialainen tyttö siisti yhtenäinen, ei tehnyt minulle mitään. Hän oli vihainen on täällä, vihainen Hawke, vihainen koko liiketoiminnan. Olin N3, agentti, top AX agentti on Killmaster stä, ja olin aina yhteyttä, lainkaan tuntia päivä ja yö. Se oli osa työtä, ja hän tiesi sen, ja oli elänyt sen kanssa jo pitkään, mutta jokainen nyt ja sitten hän oli kertoa Hawke mennä eteenpäin ja työntää. Hänen isänsä oli tuntenut sen kaksikymmentä-neljä tuntia sitten. Se näyttää kuin kuukausi on kulunut.
Hitto, hän oli täysin alasti, odottaa minua, venyttely, että upea maitomainen valkoinen runko, joka kutsui minua jokaisen liikkeen hänen lonkat. Tarvitsin kolme korillista hedelmiä, neljä laatikkoa karkkia, ja kaksi lippua matinea suosittu ssa. Ei ei, hänen äitinsä. Donna oli valmis hotellissa, kun tapasimme ensimmäisen kerran Jack Dunkett puolue, mutta hänen äitinsä, leski vaimo Philadelphia Doyen ja Rudrich klaani, katseli häntä debytantti tytär, kuten skorpioni katsomassa heinäsirkka. Ei Ivy League lothario oli menossa naida hänen valittu pieni tytär, vähintään ei jos hän voisi auttaa emu.Tietenkin yritän leski ei koskaan ymmärtänyt, mitä Donna on harmaa sumuinen silmät välittömästi kertoi minulle, ja mitä hänen huulensa vahvistettu jälkeenpäin. Kun eri matkoja vanhan naisen kanssa, onnistuin ottamaan hänet pois ja toinen, matinea iltapäivällä. Donna ja minä meni suoraan minun luokseni, heitti pois kaksi martineja ja vaatteet, ja hän vain tuijotti hänen innokas, jännittynyt keho, kun että hemmetin sininen puhelin soi toimistossa.
"Ei, älä vastaa, Nick", hän hengitti käheästi. Lonkat olivat huojuvat ja hänen kätensä olivat saavuttamassa minua. "Tulen kohta takaisin", sanoin toivoen, että ehkä hän halusi jotain laittaa pois muutaman tunnin. Katselee ulos matkustajakone on ikkunat jäässä huiput, muistin, miten kylmä minulla oli ollut, seisoo alasti ja väittäen kanssa Haukka puhelimessa.
"Se on melkein kolme-kolmekymmentä," hän aloitti, hänen sävy terävä ja vakava. "Voit helposti kiinni kuuden tunnin bussimatkan Washingtoniin."
Hän epätoivoisesti halusi jotain sanoa, jotkut looginen ja järkevä syy.
"En voi, pomo", sanoin. "Mahdotonta. Hänen-minä maalata keittiön kanssa. Sen keskellä vatsa tämä yksi."
Se oli hyvä syy, muuten se olisi ollut joku muu. Tästä oli osoituksena kaunopuheinen hiljaisuus toisessa päässä linja, ja sitten vanha kettu vastasi kuiva, häijy ääni.
"N3, saatat olla keskellä jotain, mutta se ei ole kotona maali", hän sanoi varovasti. "Älä viitsi voit tehdä paremmin kuin tämä."
Se putosi, ja minulla oli voittaa se takaisin. "Se oli äkillinen idea, omasta puolestani", sanoin nopeasti. "En voi puhdistaa kaiken, vaihtaa vaatteet, ja saada kuusi konetta. Miten olisi ensimmäinen matka huomenna aamulla?"
"Menet jonnekin muualle huomenna aamulla", hän sanoi tiukasti. "Olen odottanut sinua kahdeksalta, joten kannattaa kiinnittää ranteen ja liikkua heti."
Puhelin napsautetaan pois päältä, ja hän vannoi äänekkäästi. Vanha hiirihaukka osasi lukea minua kuin kirja. Hän meni takaisin Donna. Hän makasi edelleen sängyllä, hänen rakoja vielä kaareva, hänen huulensa erosivat vuonna ennakointi.
"Pue päällesi", sanoin. "Minä vien sinut kotiin."
Hänen silmänsä tiuskaisi auki ja hän katsoi minua. Tucci lepatti yli, harmaa, sumuinen silmät. Hän istui alas.
"Oletko hullu ?" hän kysyi. "Kuka sanoi, että puhelimessa?"
Äitisi", sanoin vihaisesti, laittaa housut jalkaan. Se ikävästi häntä, mutta vain hetkeksi.
"Äiti?" "En tiedä," hän sanoi epäuskoisesti. "Mahdotonta. Hän on yhä konsertissa."
"Okei, joten se ei ole äitisi", sanoin. "Mutta olet vielä menossa kotiin." Donna nousi ylös ja melkein lensi hänen vaatteensa, hänen kasvonsa tiukka ja hänen huulensa asetettu synkkä, vihainen line. En syytä häntä. Kaikki hän tiesi oli, että olin tekemässä vähän hallituksen työtä, ja en aikonut mennä siihen. Nappasin laukkuni, aina pakattu ja valmis menemään, ja putosi Donna pois hänen huoneisto rakennuksessa matkalla JFK: n Kansainvälinen Lentokenttä, new YORK.
"Kiitos", hän sanoi sarkastisesti, kävely ympäri auton. "Terveisiä psykiatri minulle."
Hei virnisti hänelle. "Kiitos", sanoin. Se ei ollut vain minun vihainen mieliala, joka esti minua antamasta hei ee nyt. Koulutus, kokemus, ja tiukat määräykset kaikki ollut merkitystä tässä. Siellä oli muutamia ystäviä kirottu tässä dell, ja lähes confidants. Löysä huuli oli varma lippu kuolemaan. ja et koskaan tiennyt mitä, missä, tai miten pieniä paloja tiedot joutuvat vääriin käsiin. Kun he aloittivat toimintansa, kaikki oli muukalainen. Sinun piti poistaa sanan "luottamus" oman sanakirjan. Se on tila biologinen elämä, että voit käyttää vain, kun ei ollut muuta vaihtoehtoa, tunne, että olet harrastanut vain kun se oli välttämätöntä.
Ajatukseni katkesi takaisin häntä, koska tunsin, että matkustajakone alkaa laskeutua varovaisen myöhään aurinko. Häntä, tuntui vihainen sivutuuli vetämällä kone, kun he nousivat ylös vuoren huiput. Meidän lasku sivusto on kapea kiitotie tyhjennetään lumesta ja jäästä. Hän nojautui taaksepäin tuolissaan, sulki silmänsä, ja saa hänen ajatuksensa palaa jälleen, tällä kertaa Dupont Circle, Washington, DC, at AX päämaja. Sain kahdeksan, ja tavallista linja vartijat saattoivat minut illalla vastaanotto sijaitsee sisäänkäynnin Hawk ' s office.
"Mr. Carter," hän hymyili, katsoi minua silmät selällään. Nen oli paljon kiehtovaa tietoa ei vain minun viime työtä, mutta myös muita ominaisuuksia, kuten voittaa mestaruuden star-luokan purjeveneiden, ajo lisenssit Kaava, en autoja, ja jolla on musta vyö karatessa. Hän puolestaan oli melko pyöreä blondi. Joku, joka aina paheksutaan niin paljon minun sosiaalinen elämä, vanha mies näytti aina ostaa itselleen herkullisia ruokia ulkopuolella taulukossa. Tein mieleesi kysyä ego siitä joskus.
"Iloinen, että teit sen, N3," hän sanoi, kun hänen ego tuli toimistoon. Ego on kylmästi siniset silmät kertoi minulle, että hän pirun hyvin odotettavissa minua menestyä. Ego New England Reserve joukkue nousi ylös ja käveli elokuva projektori, joka oli etsimässä valkoisen ruudun keskellä huone.
"Elokuvia?" - kommentoi sitä. "Mikä yllätys. Toivottavasti jotain avant-garde, ulko-ja seksikäs."
"Parempi kuin", hän murahti. "Piilotettu kamera. Lyhyt behind-the-scenes tarkastella salaperäinen Nepalin kuningaskunta, kohteliaisuus Britannian Tiedustelupalvelu."
Ajatukseni melkein heti kääntyi indeksoitu Nepal-sivulla. Se oli osa meidän koulutus kehittää tällainen ajatus tapauksessa luoda asiakirjoja täynnä erilaisia paloja tietoja. Hän näki kaistale maata noin 500 100 kilometriä, maa, jossa tiet pidettiin ylellisyyttä, puskuri valtio Kiinan ja Kiinan-ohjattu Tiibet ja Intia. Haukka kääntyi pois pyhä valo, päällä projektorin, ja mieleni meni tyhjäksi.
Etualalla laukaus oli katu kohtaus: miesten ja naisten, jotkut mekot ja hameet, muut kiiltävät sari-kuten mekkoja, ja lapset jahtaavat Jacob väkijoukon läpi. Vanhat miehet oli kasvot kuin muinainen pergamentti, nuoret oli sileä iho ja musta, nopea silmät. Rakennukset olivat pagoda-kuten arkkitehtoninen tyyli, ja ensivaikutelma minulla oli maastossa vihjaten monet muut maat. On selvää, että sekä Intia ja Kiina ovat sekoitettu vaikutusvaltaansa Nepalissa. Geneettisesti, kasvot hän näki, muistutti niitä, sekä Intian ja Kiinan kansan, mutta heillä oli oma luonteensa. Kamera siirtyi lavalle ja näki pitkä mies sahrami viittoihin Buddhalainen munkki. Ego Tavoite oli puhdas-ajeltu, hänen voimakas aseiden ja paljaat, ja hänen kasvonsa oli laaja-cheeked, ohut-ihoinen kasvot Nepali. Mutta ei ollut mitään askeettinen noin ego mies, ei mikään pyhä mies. Se oli ylimielinen, dominoiva kasvot, välinpitämätön, vahva kärsimättömyys paistaa läpi. Hän kulki ihmisiä, jotka antoivat tapa emu-kuten hallitsija, ei munkki. Hawke ' s ääni hinattava pois.
"Ego nimi on Ghotak", hän sanoi. "Muista, että kasvot. Hän on munkki, luoja separatistien kultti, etsien henkilökohtainen ja poliittinen valta. Johtaja Theoan Temppeli ja Käärme Yhteiskunta, vahva ryhmä, että hän kokosi. Gotak väittää olevansa perillinen henki Karkotek, Herra Kaikki Käärmeet, ja tärkeä hahmo Nepalin mytologia ."
Kamera siirtyi takaisin kadulle, ja tapa, jolla se hoidettiin, oli selvää, että kameramies oli amatööri. Kuva on leikattu runko kivi kuvio, jossa tyypillisesti manteli-muotoinen kasvot Buddhalainen veistos. Luku oli koristeellinen päähine tehty muistuttamaan lohikäärme, ja muita käärmeitä, kietoutunut ympäri ego on ranteet ja jalka.
"Patsas Karkotek, Herra lohikäärmeitä," Haukka selitti. "Nepalissa, käärmeet ovat pyhiä ja ih on kiellettyä, tappaa, paitsi tietyissä tarkoin määritellyissä, uskonnollisesti suuntautunut olosuhteissa. Tappaa käärme ei aiheudu vihan Karkotek."
Kamera kytketään kaksi hahmoa, mies ja nainen, istuu kaksi thrones voitettu golden yhdeksänpäinen käärme.
"Kuningas ja Kuningatar", Haukka sanoi. "Hän on hyvä ihminen, joka yrittää olla progressiivinen. Hän on jäykkä taikauskon ja Ghotak. Perinne on se, että kuningas ei voi koskaan näytä saavan apua, muuten hänen ego kuva on tahrannut."
"Mitä se tarkoittaa?"
"Auttaa emu, sinun täytyy kävellä munia," Haukka vastasi. Kamera kytketään uudelleen, ja hän katseli vanha mies takki yli valkoinen kasukka paita. Hänen valkoiset hiuksensa muodostivat kruunu edellä hänen herkkä, herkkä kasvot. .
"Patriarkka Liunga," Haukka sanoi. "Hän lähetti nämä kuvat. Toinen kuninkaallinen perhe, hän vastustaa Gotaka. Hän arvaa Gotak on todellinen motiivit ja aikomukset. Hän on ainoa uskollinen ystävä meillä on käytössä."
Haukka kääntyi pois kamerasta. "Tämä on tärkein valettu merkkejä", hän sanoi. "Ghotak on vakuuttunut siitä, että ihmiset varsin hyvin, että hän on haltija henki Karkotek ja ohjaa Jumalan toiveita. No, se on ajaa Punainen Kiina. He yrittävät vallata Nepal valuttamalla se maahanmuuttajien kanssa, ja he yrittävät tehdä sen niin nopeasti kuin mahdollista. Mutta, lisäksi, tehokas muuttoliike riippuu bill esitteli kuningas, avaa maa maahanmuuttajien, ja virallisesti toivottaa ih. Kun ihmiset merkki sopii kuningas tässä asiassa, helvetti ei ole muuta vaihtoehtoa kuin allekirjoittaa lauseen ."
"Ja se mitä Gotak vaatii, otan sen", sanoin.
"Itse asiassa," Hawke sanoi. "Herra, kaikki käärmeitä, Karkotek, haluaa siirtolaisia olla sallittuja," Gotak kertoo ihmisille. Se on tarpeeksi vakuuttava, mutta hän tilittää kaksi muita asioita, hänen vahva Käärme Yhteiskunnan kaverit ja legenda yeti, häijy lumiukko. Yeti tappaa ne, jotka vastustavat Gotaku."
"Inhottavaa isojalka?" En naurahti. "Onko hän yhä täällä?"
"Hän on aina ollut tärkeä osa Nepalin elämä", Hawke sanoi. "Erityisesti olosuhteissa Sherpa, vuorikiipeilijät Nepalin. Älä riko päätäsi, kunnes voit todistaa jotain muuta."
"Puhdas yeti kuvia?" Kysyin viattomasti. Hawk jätti minut huomiotta. "Mistä me sovi tähän?" Olen siirtynyt. "Mainitsit Britannian tiedustelupalvelu."
"Se oli ih kastanjoita, mutta ih mies, Harry Angsley, oli vakavasti sairas ja ne tuli meille apua," Hawke sanoi. "He ovat jo on hyvin vähän ihmisiä, ja tietenkin heidän ei tarvinnut myydä Nepal on strateginen asema valtion tai armeijan. Alle Kiinan valvonta, tämä olisi suoran reitin Intiaan, joka voi olla erittäin kova pähkinä purtavaksi Kiinan. On tärkeää, että olemme edelleen ystävällinen, tai ainakin neutraali. Ghotak tuo kauhea paine kuningas allekirjoittamaan asetus maahanmuuttajia. Hän tukee uusin suosittu vetoomuksen.
"Se selittää koko tulva," huokaisin, ajattelu hetkeksi Donna Rudrich. "Voin saada hänet yhteyttä Angsley?"
"Hän on lounge Khumbu-alueella Namche Bazaar, joka odottaa lentänyt ulos ja kertoi yksityiskohtia", Haukka sanoi. "Reitti palvelu oli täysin oikeutettu erityinen sotilaallinen lentokone ensimmäisessä vaiheessa matkaa, ja sitten voit siirtyä kaupallinen matkustajakone Intiassa. Eteenpäin, Nick. Vain muutama päivä jäi välistä yhteyttä ja kerätä Punainen Kiina. kaikki ilmapallot."
Alla vasemmalta matkustajakone, näin ryhmä taloja asetettu pieni tasanne keskellä korkeita vuoria, ikään kuin jättiläinen käsi oli sijoitettu ih siellä. Kone lensi heitä kohti, ja hän voisi tehdä ulos kapea kaistale raivasivat käynnissä pitkin reunalla kallion. Käärme scarecrows, vihainen munkit, taikausko ja inhottava lumiukkoja. Se oli kuin kolmannen luokan Hollywood-käsikirjoituksen.
Kun kone laskeutui, meni hänen suorapuheinen pieni ja hieman alkeellinen sairaalaan, jossa Harry Angsley oli odottamassa lentokoneeseen, joka veisi Ego takaisin Englantiin. Kun hän nosti itsensä puolelle, hän näki miehen, joka oli hieman enemmän kuin elävä luuranko, aaveen kanssa syvälle painuneet silmät ja uponnut kasvot. Sairaanhoitaja päivystää, Intialainen tytön, kertoi minulle, että Angsley oli iski alas erittäin vakava hyökkäys auala, on malaria kuume, joka on lähinnä kohtalokas ja rehottaa alavilla soilla Terai alueen raja Intia. Mutta tyypillinen Brittiläinen urheutta, hän oli valpas ja valmis kertomaan, mitä hän voisi.
"Älä aliarvioi tätä paikkaa, Carter," hän sanoi hieman kovempaa kuiskaus. "Se tapahtuu satoja eri tavoin.
Ghotak on hallussaan kaikki kortit. Ollakseni rehellinen, en usko, että siellä on helvetin paljon mahdollisuus voittaa hänet. Hän sekoittaa kaikki ihmiset."
Sovitus yskä keskeytti hänet, ja sitten hän kääntyi takaisin, katsot minun kasvot.
"Näen, että sinulla on kiinni tästä", hän kuiskasi. "Olen pahoillani, en voi työskennellä sinua, Carter. Olen kuullut sinusta. Kuka ei ole kuullut tästä kirottu dell? Se on sinun suunnitelmasi. Sinun täytyy hiipiä Kathmandu ja sitten näytä up kuin ystävä Liungi on perhe. "
"Ymmärrän, että minun täytyy aloittaa yksin, leirin Oni Siirtää uudelleen, jos huomenna olen tavannut oppaan johdolla ja suoritti mimmo vahva joukkue Gotaka Käärme Yhteiskunnassa."
"Itse asiassa," Angsley sovittu. "Tämä tarkoittaa, että tarvitset laitteita vaikeissa sääolosuhteissa. Danders Shopping store täällä Khumbu on ainoa paikka, jossa voit saada ego. Se on off-season, mutta toivon, että hän voi antaa. Olet enemmän kuin useimmat, jotka menevät tällä tavalla. Tarvitset myös vähintään yksi korkea-powered iso peli kivääri."
"Minä menen nyt. Olen melkein jäätyi hänet matkalla lentokentän ympärillä", sanoin.
"Viimeinen asia," Angsley sanoi, ja minä näin, että miehen energia on nopeasti tyhjennys. "Sherpat, vuorikiipeilijät, fantastinen oppaita ja vuorikiipeilijää. Kuten kaikki Nepalin, ne ovat täynnä taikauskoa, mutta ne pysyvät auki. Kokeile ih ja voit voittaa ih. Minulla oli suuri ongelma minun maanmiehensä, toimittaja, Englannissa, jotka seurasivat minua. Tiedät tämän rodun. Kun he kaivaa esiin jotain kuumaa, ne tulevat verta koirien. Julkisuutta tällä kertaa pilaa kaiken ."