Камера боз переместилась дар кӯча, ва аз он чӣ бо вай обращались, вай дарк намуд, ки оператор - ҳаводор. Image партофта шавад дар чаҳорчӯбаи каменной фигуры бо одатан миндалевидным шахси буддийской sculpting. Ба тағзия буд богато бо headdress дод, бо садҳо аждаҳо, ва дигар змеи обвивались атрофи ego запястий ва пои.
"Барои кӯмак ба эму, лозим аст, ба роҳ яйцам", - гуфт Hock. Камера боз переключилась, ва он назар афканда, то дар пожилого як мард дар куртке бар болои сафед рясной пинҳонӣ. Сафед мӯи образовывали тоҷи бар утонченным лоғар шахси. .
"Патриарх Лиунги", - гуфт Хоук. "Ӯ прислал ин суратҳо. Дигар королевской оила, он аст, фармоишгари ба муқобили Готака. Ӯ догадывается дар бораи ин мотивах ва ният Готака. Ӯ ягона яҳудии дигар, ки мо ба ҷои".
Хоук выключил камера. "Ин ҳайати асосии аломатҳои", - гуфт ӯ. "Гхотак хеле хуб убедил мардум дар он аст, ки ӯ буда соҳиби рӯҳ Каркотека ва асоси желаниями худо. Хуб, онҳо руководят сурх хитоиҳо. Онҳо кӯшиш дастгир Непал бо роҳи сел иммигрантами, онҳо кӯшиш мекунанд, ки онро зудтар. Вале, ғайр аз ин, самаранок ба муҳоҷират вобаста пешниҳоднамудаи шоҳи лоиҳаи қонун, открывающего замин барои муҳоҷирони ва расман приветствующего ih. Як бор ба мардум подпишут даъвои шоҳи ба ин суратҳисоб, аз азоби интихоби дигаре надоранд, ба ғайр аз ба имзо ҳукм ".