Լուսնային սերգեյ сиял լճի Ագն-արևելքում ։ Այն, կանգնած պատուհանից, բարձր մնացյալ աշխարհի հետ, լսելով որոտ, հոլ, եւ հոլ ստորեւ. Նույնիսկ այստեղ, հյուրանոց, աղմուկ Լաս վեգասի ոչ ընկճված է եղել. Համար հաստ պատերի այդպես է, մի քիչ թույլ է, բայց ձեզ մոտ չի եղել լուծմանը մոռանալ, որտեղ դուք զվարճալի մայրաքաղաքը ։ 'Նիկ? Նիկ, հրեշտակ, դու կանգնեց? Ետ ինձ зашуршали թերթ. Չնայած ոչ վառեց լամպի, պատուհանը падало բավական է moonlight է տեսնել, որ երկար ոտքերը Գեյլ, շարժվող տակ թերթերով.
"Գնալ քնելու", - շշնջացել եմ. "Ես ինչ որ բան խմել". Նա հրատարակել է արմավիր ձայնը. Սփիրսը կրկին зашуршали, և նրա երկար, slim, անձը մկրատով հարձակվել է աշակերտի մարմինը եկել է ըստ աղբի համար. Նա полузакрытыми աչքերով շարժվում է դեպի ինձ. Նա կրկին հրատարակել է արմավիր ձայնը. Երբ նա եղել է կողքիս, նա նախ snuggled ճակատին, ապա քթի ներքեւում իմ ուսի, իմ պարանոցի եւ իմ ձեռքով: Նա անվստահ повернула գլուխը набок եւ դժվար է прислонилась ինձ. Նա испустила երկար, խորը հոգոց բավարարումը. "Վերցրու ինձ, խնդրում եմ", - ասել է նա ձայնով մի փոքրիկ աղջիկ.
Սառույցի cubes ընկել են իմ դատարկ ապակի. Ընդգրկում իր ուսերին, նրան առաջնորդեց նրան դեպի մահճակալ: Սկզբում նա գյուղից է, ապա растянулась մեջքին. Նրան, նայեց нах եւ տեսա, թե ինչպես լուսնային սուրբ անդրադառնում փարթամ flexing դիմումները եւ փափուկ впадинах.
Գեյլ Բլեք էր մասնակից maiden ստուգատեսի-խմբի Լաս Վեգասում. Ամեն գիշեր նրանք դեռ քառասուն ինը գեղեցիկ երիտասարդ կանայք հագնվում է սիրելի ժիրինովսկին կոստյումներ, փետուրները և պարում ։ Երբ նրան առաջին անգամ տեսա դա, ես զարմացա, որ ինչ-որ մեկը կարողացել է գտնել այնքան զույգերի գեղեցիկ ոտքերից եւ տեղադրել om անընդմեջ.
Նրան դիմավորեց Գեյլ հյուրանոցում: Նրա shell նախաճաշ եւ կանգ է առել մի պահ, որ նետում քառորդ ֆոտո առեւտրի ավտոմատիկա. Հետեւել է ձայնային ղեկ, այնուհետև սեղմելով արգելակի անիվի, ավելի ուշ եւս մեկ սեղմեք, իսկ երրորդ щелчке հնչեց ձայնը նվազում գումար. Այժմ ինձ մոտ եղել է վեց քառորդը դոլար:
Իսկ հետո նրան նկատել է Գեյլ. Հավանաբար, նա նույնպես գնաց ճաշարան. Պետք է, այն ավարտվել է ձայնային նվազում գումար. Նա նստած էր շեմին ճաշարանում նայում ինձ հետ вопросительной ժպիտով. Նա, ծիծաղելով է ռևմատիզմի. Այնտեղ էին նեղ վարդագույն տաբատ եւ սպիտակ mini-փեշ, որը զբաղվում է свисала փոքր-ինչ բարձր է navel. Այնտեղ էին բալետային կոշիկ բարձր կրունկներ. Մազերը нах էին կարմիր գույնի փայտից, երկար ու հաստ. Դուք կարող եք շատ ավելին, ըստ nah անել: Եթե կինը կրում է ego անթերի, առանց որևէ անհարկի մազից, կարելի է համարձակորեն ասել, որ նա շատ тщеславная, զուսպ եւ հանգիստ է: Նման կինը, որը զբաղվում է թույլ է տվել իր խիտ մազերին распухать, արտադրվել է տպավորություն առողջությունը, отпускающей.
Հանկարծ նա եկել է ինձ մոտ ։ Ինձ ձեռքին подпрыгивала քառորդ դոլար, երբ նրան փորձել է լուծել, փախչել է արդյոք փողի կամ փորձել եւս մեկ անգամ. Սկսեցի հասկանալ, թե ինչպես են այդ աղքատներ կարող են пристраститься խաղամոլության. Բայց երբ ինձ մոտ եկավ այս աղջիկը, նրա մոռացել քառորդ դոլար, մոլախաղերի եւ Լաս Վեգասում.
Սա եղել է գրեթե պար. Շարժումը եղել է շատ հեշտ է նկարագրել: պարզապես դրեք մի ոտքը, մինչեւ մյուսը, եւ գնալ զբոսանքի. Բայց այս գեղեցիկ արարած двигало ոչ միայն ոտքերով: Նրա ազդրի покачивались, ee расщелины էր տարածված, նրա կրծքավանդակի հանդես են եկել առաջ, նրա ուսերին էին ետ քաշվեն առաջ, ee պարային ոտքերը անում, երկար փոխանցումները. Ու միշտ եղել է այդ որոշումը:
"Բարեւ ձեզ", - ասել է նա ձայնով մի փոքրիկ աղջիկ. "Դու շահել ես?"
'Ah
"Գիտես, ապա վերջին շոու նրա նետել այդ բանը հինգ դոլար է, եւ ոչինչ չի շահել ։ Որքան դուք ունեք գումար?
"Քառորդ դոլարի".
Նա հրատարակել է цокающий ձայնային լեզվի և որդեգրել է մի ոտքը, փոքր-ինչ թեքում է, այլ. Նա задрала է իր սուր քիթը եւ постучала ձեր եղունգների ատամները. "Դուք երբեք չեք հաղթելու, օգտագործելով այդ հիմար սարքերի. Ես կարծում եմ, որ այդ բանը երբեք չի վճարել ". Նա նայեց առեւտրի ավտոմատիկա, քանի որ, եթե դա եղել է ինչ-որ մեկը, ով ահա, դուր չէր գալիս.
Նրա успокаивающе ծիծաղեցի. "Լսիր, - ասացի ես, - դու արդեն завтракала?" Նա բայց թափահարեց գլխով. "Լավ է, կարող եմ նրան առաջարկել քեզ համար նախաճաշ. Դա այն նվազագույնն է, որ կարող եմ անել հիմա, երբ նրա շահել է կես դոլար գումար":
Նա ծիծաղեց ավելի լայն են եւ ձեռք է մեկնել. "Իմ անունն է Գեյլ Բլեք. Այն աշխատում ամսագրում ".
Նրան բռնեց ee ձեռքը. "Նրա Նիք Քարթերը. Նրա արձակուրդում է ։ '
Այժմ լուսնային սուրբ сплетал արծաթ beam եւ ստվերում մերկ մարմնի Գեյլ. "Օ՜, Նիք, - пробормотала է նա: Սենյակում հանկարծ դարձել է շատ հանգիստ. Թվում էր, որ աղմուկ կազինո заглушается մեր շնչառության և շարժումների ՝ մեր մարմինների վրա простынях. Նրան, զգաց, թե ինչպես նրա slim մարմին потянулось իմ ձեռքը.
Նրա համբուրեց նրա լարված պարանոցի, скользнув շուրթերը է ee ականջին. Ապա իր վրա զգաց իր ձեռքը, եւ նա պահեց ինձ ։ Այն պահին, երբ նրա, մտել են իրենց нах, այդ մարմինները, կարծես, սառել. Նրա կամաց-կամաց մտավ нах. Նրան, լսել է, թե ինչպես է անցնում նրա стиснутые ատամները вырывалось փրփրել շունչ, իսկ նրա եղունգները, впившиеся իմ ուսերին, причиняли ինձ սարսափելի ցավը: Նրա придвинулся եղել է թափել, եւ զգացի, թե ինչպես է իր կրունկներ է հետեւի իմ ոտքը, прижимают ինձ նրա հետ:
Մի որոշ ժամանակ մնացինք նման неподвижными. Նրան, զգում էի նրա խոնավ ջերմությունը իմ շուրջը. Այն, оперся է elbows եւ նայեց էյ դեմքը. Նա փակել է աչքերը, նրա բերանը էր բաց է, հաստ մազերը бешено ниспадали շուրջ իր գլխին. Մեկ աչքով էր կիսով չափ прикрыт թույլ է hairs.
Նրա սկսեց շատ դանդաղ շարժվել ներքեւ ներքին կողմին մեկ hips, մինչեւ կերպ. Իմ ազդրի կատարել շատ դանդաղ вращательные շարժման. Նա прикусила ստորին շուրթերի միջեւ стиснутыми ատամներով. Նա էլ սկսել է շարժվել.
"Դա հիանալի է, Նիկ", - хрипло շշնջաց նա: "Դա այնքան զարմանալի է քեզ հետ":
Նրա համբուրել է նրա քիթը, ապա скользнул եզր նրա մազերը. Նրա զգացել է նրա կոկորդին, որ նա հրատարակում է հնչում, բայց прижался շուրթերը նրա մազերը. Ամեն անգամ, երբ շարժվում է, նրա լեզուն проникал ինձ բերանը. Այնուհետև նրան վերցրել է հուշում նրա լեզվի միջեւ ատամները և շուրթերը. Նրա карабкался վեր ու վար, եւ օգտագործել իրենց լեզուն այնպես, ինչպես որ է իր մարմինը.
Ցուցարարները ձայները դադարել են. Նրան երկար ժամանակով զգացի նրա ձեռքերը ինքներդ. Իմ դեմքը դարձել է տաք. Ամեն ինչ իմ մարմինը напряглось. Նրան դուրս էր իրեն. Նրան այլեւս գիտակցել է իր սենյակ, մահճակալ և աղմուկը ներքեւ. Մենք երկու պարզապես եղել են այնտեղ, եվ այն, որ մենք անում ենք միասին. Նրա գիտեի միայն նրա մասին եւ հանդուրժողության, обжигающей շոգին, որը զբաղվում է ընկալում է ինձ. Կարծես թե իմ մաշկը շատ տաք, որպեսզի դիպչել нах.
Նրան, զգում է, թե ինչպես бурлящая փրփուր գետերի вливается ինձ, пузырясь նրան. Այն անցել է մի կետ է, որտեղ նրան մտածեցի, որ կկարողանամ դա կանգնեցնել ։ Նրա притянул ee իրեն, прижимая այնքան ամուր, որ նա չի կարող շնչել: Бурлящая ջուր ճաշակի հիշեցնում է մի լճակ, նա, ով ձգտում անցնում. Իսկ հետո պատնեշ է փլվել. Գեյլ էր увядшим ծաղիկ, որը նրան բռնել սննդամթերքի. Ես չէի կարող պահել նրան բավական ամուր; Նրան բռնել սննդամթերքի համար нах, փորձելով քաշեք այն միջոցով մաշկը. Նրա մոտ չէի զգացել նրա եղունգները. Մենք լարվել են ։ Իմ շնչառությունը կանգ է առել: Իսկ հետո մենք փլվել.
Իմ գոլը էին բարձի կողքին է, բայց նա դեռ պառկած տակ ինձ, ու մենք դեռ միահյուսված. Իմ շունչը վերադարձել դժվարությամբ. Նրան, ժպտաց և համբուրեց ee այտ.
"Ես զգում եմ, թե ինչպես է ծեծում ձեր դեղ դոլար", - ասել է նա:
"Դա հրաշալի է", - ասացի ես, մտածելով այդ մասին ։ Այս անգամ, իրոք, ազատվել էր:
Մեր անձի այնքան մոտ ընկեր ընկերոջը, որ ես կարող եմ տեսնել ամեն ресницу առանձին-առանձին ։ Վեբ նրա մազերը դեռ փակել է մի աչքը ։ Նա вытерла ego մեծ մատը. Նա ինձ ժպտաց. "Դա եղել է բոլոր տոները է մեկ մարդ, բոլոր քարերով, հրթիռների, հրթիռային եւ պայթյունների".
Մենք դնելու և նայեց ընկերոջ ընկեր. Պատուհանից ինչ-որ ժամանակ եղել է բացահայտ. Քամին է անապատում նուրբ փչեց վարագույրներ.
"Թվում է, գրեթե անհնար է, որ դա տեւում է մեկ շաբաթ", - ասել է Գեյլ խռպոտ ձայնով.
Ապա մենք քնել մերկ, դեռ ջերմ է սիրային հանդիպման ակտի.
Ինձ թվաց, որ ես պարզապես փակել աչքերը, երբ հեռախոսը զանգեց. Սկզբում ինձ թվաց, որ ես քնում. Ինչ-որ հրդեհ էր բռնկվել, եւ անցել է հրշեջ մեքենան. Նրան, լսել եմ, որ. Հեռախոս կրկին հնչեց.
Իմ աչքերը распахнулись. Օրը սկսեց լուսաբաց; Առաջին սուրբ մտել է սենյակ, այնպես որ ես կարող էի տեսնել, զգեստապահարան, աթոռ և հիասքանչ Գեյլ, քնած կողքիս.
Անիծված հեռախոս կրկին հնչեց.
Նրա բարձրացել է ։ Գեյլ մի պահ застонала եւ snuggled обнаженным մարմնի իմ. Նրա վերցրել . "Բարեւ ձեզ, - ասացի ես: Դա մեծ իմաստ չունեն дружелюбного.
- Carter? Ինչպես շուտով դուք կկարողանաք ապացուցել, Վաշինգտոնում? Դա եղել է Հոուք, վերակացու AX, իմ շեֆը.
"Ես կարող եմ վերցնել հաջորդ միավորը". Նրան, զգաց, թե ինչպես Գեյլ snuggled իմ մարմինը.
"Հաճելի է", - ասել է Հոուք. "Դա կարևոր է: Գրանցվեք, երբ գալիս է իմ սեղանին ".
"Լավ, սըր". Նրա կախել և անմիջապես նորից վերցրեց լսափողը. Գեյլ հետ է գլորվել է ինձ. Նա նստած էր կողքիս. Նրա զգացի breeze պարանոցի և հասկացա, որ նա ինձ է նայում. Երբ նրան զանգահարել օդանավակայան, նրան հրամայեց, որ ուղիղ չվերթը, որը вылетал-ի Լաս վեգասի տասնյոթ րոպե տասներորդ. Նրան, նայեց ժամերին: Հինգ րոպե յոթերորդ. Նրա նայում Գեյլ.
Նա закурила շուրջ մեկ իմ ծխախոտ. Նա засунула այն ինձ բերանը, իսկ հետո վերցրել է իրեն: Նա թողարկել է ծուխ է առաստաղը. "Ես մտածեցի, որ կարող են լինել, այսօր մենք կարող ենք սահել ջրային դահուկներով", - հաստատակամորեն ասաց նա:
'Գեյլ ...'
Ես ընդհատեցի. "Վաղը ներկայացումների չկա, նրան ազատ. Նրա մտածեցի, որ մենք կարող ենք գտնել այն տեղը, լճի Ագն ինչ-որ բան լողանալու համար և էքսկուրսիաների. Էլվիս հանդես կգա վաղը երեկոյան ։ Այն կարող է հեշտությամբ ձեռք բերել տոմսեր ". Նա ծանր вздохнула. "Մենք կարող ենք լողալ ու խնջույք է կազմակերպել, ապա վերադառնալ այստեղ, որպեսզի հագնվել, ապա ուտել և գնալ շոու
"Գեյլ, ես ..."
Նա գործադրում է իր ձեռքը ինձ է բերանը. "Ոչ", - ասաց նա թույլ ձայնով ։ "Չի խոսում դրանից ։ Ինքս եմ հասկանում ։ Տոնն ավարտվել ".
"Այո, հենց delle."
Նա кивнула եւ կրկին ազատ է արձակվել ծուխ է առաստաղը. Երբ նա խոսում էր, նա նայում է изножье անկողնում. "Այն, իրոք, ոչ մի բան ձեզ չեմ ճանաչում. Գուցե դուք վաճառում braces կամ մաֆիայի շեֆը, որն այստեղ հանգստանում ". Նա նայեց ինձ. "Միակ բանը, որ գիտեմ, այն է, որ ես զգում եմ, երջանիկ է, երբ իր հետ են ձեզ համար. Ինձ համար դա բավական է" ։ Նա вздохнула. Պարզ էր, որ նա զսպում է արցունքները. "Ես տեսնեմ քեզ կրկին."
Նրա выдавил ծխախոտ. "Ես, իսկապես, չգիտեմ: Չի վաճառվում бретельк եւ վերակացու մաֆիայի. Բայց իմ կյանքը չի դահլիճում, իմ ձեռքում է ։ Եւ դրա էլ երջանիկ եմ քեզ հետ ".
Նա քաշեց դուրս սիգարետ և ուշադիր նայեց ինձ. Ee շուրթերը էին սեղմվել. Նա երկու անգամ сглотнула. "Ես ... մենք դեռ ժամանակ ունենք ... մեկնելուց առաջ ձեր ինքնաթիռի?"
Նրա ծիծաղեց ու գրկեց ee. "Մենք չենք торопимся".
Նա ընդունեց ինձ հուսահատ կրքի. Անընդհատ լաց էր լինում.
Գլուխ 2
Երբ այն վայրէջք է կատարել Վաշինգթոնում, Գեյլ Բլեք արդեն թողել է ինձ հաճելի հիշողությունները: Այն շատ չի եղել, պարզապես տղամարդու արձակուրդում է, որը հյուրանոց շեղվել. Նրան գործակալ էր AX. Ատրճանակ Вильгельмина, իմ "Люгер", էր кобуре ինձ մկնիկը. Հյուգո, իմ стилет, հարմար է պառկած ножнах իմ ձախ ձեռքը. Մի շարժում ուսի եւ դանակ սահուն կհայտնվի իմ ձեռքը ։ Պիեռ, մահացու ջրի նոր ռումբը, հուսալի խրված խոռոչի իմ աջ կողմում կոճ. Նա փոքր է, եւ ego փակել իմ իտալական կոշիկ. Նրանք նույն գործիքներով AX, քանի որ իմ միտքը եւ մարմինը ։
Նրա, մտել է աշխատասենյակ հազալով դուրս թքել, եւ գտել է ego, հանդիսատես է պատուհան է ձյուն: Երբ ներս մտա, նա կանգնած է եղել ինձ թիկունքում: Դա չի դառնում, նա նշել աթոռ իր փոքրիկ սեղանի շուրջ. Ինչպես միշտ, հնացած ջերմային լվացարանը բարձրացրել խոնավությունը գրասենյակում հետևյալ հեռախոսահամարներով տոկոսանոց.