61-70 c Киллмастер ofisina di diestres di nick carter
61. Mac http://flibusta.is/b/662356/read
Moscow
63. Bamba di fròst er http://flibusta.is/b/678525/read
Ke Bomb Zeer
64. E señal di e Kabritu Ностры http://flibusta.is/b/610141/read
Merka of Kos Nota
65. Di e keiro di mei http://flibusta.is/b/612056/read
The Keiro Mei
66. E grupo riba e morto di nos http://flibusta.is/b/610907/read
Na Dat Squad
67. E bataya di inglatera http://flibusta.is/b/612937/read
Asfalt on Eiland
68. Omega-teror http://flibusta.is/b/612938/read
The Omega Teror
69. Nomber: hende Lobo http://flibusta.is/b/668195/read
Code Home: Werewolf
70. E choque di e forsa di Teror http://flibusta.is/b/646617/read
Crece Force Teror
Nick Carter
Mac
Nick Carter
Mac
traduci leon Шкловский
Ta dedica na memoria di kastigá yiu di antó.
Capitulo 1
E luna carga briya na lago Med e pariba. E tabata para dilanti di bentana, ta ariba e restu di e mundu, den scucha e bos, e subida i subida den bòm. Inclui mira, e hotèl, e boroto di vaye no tabata deprimido. Patras di guess murayanan remente e tabata lesa un tiki mas debil, ma bo no tin tabatin e desishon di lubidá, unda bo ta kontentu, e kapital di mundu. 'Ick? Nick, angel, a pone? Patras di mi зашуршали als. Apesar ku no sende na e lampi ta e bentana ta hasié bunita e lus di e luna, pa wak e largu kabes di skol gel, ku ta move bou di tela.
"Bai drumi", - uur. "Mi ta e un dia ta laga". E emitió un manifestaties zonido. Als nobo зашуршали, i su largu, tiki, e kurpa simpel a sali un tas pa basura. E ku e bista semicerrados pone man mi. Un biaha e emitió un manifestaties zonido. Ora e tabata mi ademas, promé caricia su dilanti i, abou, e nanishi un tiki na bou di mi skouder, entre mi garganta i mi man. E rítmikamente giro e kabes na un banda i difísil apoyo kontra mi. E emitió un largu i hundu suspiro di libra. "Hibami, por fabor" - bisa e bos di un mucha.
Di spaknan di eis a kai den mi kopa bashí. Adoptá pa nan skouder, e di hiba un marcha bai e kama. Promé ta sinta, despues a plama di lomba. E wak na nan i a wak manera e luna, e santu ta refleha den su exuberantes cursus i dushi впадинах.
Mail back tabata parti di e edicion di e grupo di vaye. Tur anochi nan i ainda kuarenta i nuebe hobennan i belast muhénan ta bistí den pues zhirinovski tres ku pluma i bailarin. Ora e promé biaha ku e mira, mi tin hañá ku un hende tabata kapas pa haña un par belast di e pal'i pone i den e seri.
Topa gel e hotèl. Di cara di e dialuna i a keda un ratu pa laga un di kuater di dolor na e máquina expendedora. A sigui e zonido di e wilnan i, abou, lis ku e frena e wil, un poko mas biaha, un lis, i den e di tres ta hasi lis a tende di e zonido di cai di placa. Awor tin seis plaka di dolor.
Despues di a duna kantidat di gel. Ta e tambe tabata den e como. Mester ta, ta duna e marcha di e zonido di cai di placa. E ta sinta den e drèmpel di como i mi tabata wak ku вопросительной un sonrisa. E tira hari e romantico. Den e ta limitá ponton ros i blanku di mini-doblá, ku a okupá di kologá un poko mas riba e lombrishi. Den e valt zoals di tacón haltu. Su kabei, nan tabata un koló cuba, largu i diki. Bo por hopi kos nan hasi. Maske e muhé ta e go impagabel, no tin ningun propio di un kabei, e por bisa ku e ta тщеславная, privá i trankil. E muhé aki, ku a okupá e permit di e partinan kabei распухать, duna e impreshon di promiscuidad, fuente.
Di, e yega na mi. Tabatin den man подпрыгивала un di kuater di dollar, ora ta trata di disidí pa skapa, si ku plaka òf intento di nobo. E fornikashon di publisidat kantidat di kon e pober por tuma afición di e wega di azur. Ora bin den mi aki mucha, e ta lubidá di kuater di dollar, wega di azur i den vaye.
Tabata kasi baila. Di moveshon tabata fásil ta representá: kaba ta pone un para dilanti di otro i a sali na user. Tòg ta un bunita bebi konmov'no solamente e pianan. Bo kader e balance, e dañonan e tin largu, nan pechu action biaha, nan skouder tabata suela na atras, i baila pianan tabata largu pasa. I semper ta e di hari.
"Hala" - bisa e bos di un mucha. "Bo ta gana?"
'Ai!
"Sa, despues di e último show di para di e pida di sinku dollars i nada no ta gana. Cuanto bo tin plaka?
"Un di kuater di dollar".
E emitió цокающий e zonido di e lenga i ta para riba pia den un para un ratu di doble di otro. A lanta su skèrpi nanishi i dal ku uña di djente. "Bo no ta bai a gana ku yudansa di e tanto na bo disposishon. Mi ta kere, ku esaki ta algu no prevalesé di kastigu ". E wak e máquina expendedora, komo si fuera un hende, mi no ta gusta.
Di resultado edat ta kai hari. "Tende - a bisa, - mi lo como eskolar?" E nenga ku e kabes. "Bon, mi a ofrece e dialuna? E ta menos ku mi a hasi awor, ora a gana un dollar di plata ".
E hari ainda mas i a rèk di man. "Mi ta yama gel back. Di traha den e revista.
E agarró di e di man. "Bo Nick Carter. Den accijns. '
Awor luna santu сплетал plata e lamper i e sombra di un kurpa simpel, fail. "O, Nick, - murmurá e. Den e sala di e mira ta trankil. Parse ku e boroto di sino заглушается nos rosea i di movimiento di nos restunan di pañanan. E ripará ta su kurpa aspekto prueba di mi man.
E di sunchi pensa e garganta, скользнув nan lepnan den e di cas. Bai abou, e tabata sinti su man, i e lo hiba. Bo ta aki momento, ora el a drenta den bo tera, e kurpanan, tabata e lugá di biba. E muhe netamente riba e. Di tende, manera kla nan aporta djentenan ta saba e flùit di rosea, i bo ta kou впившиеся den mi skouder, mi ta kousa un teribel doló. Di придвинулся e ainda ta kaba, i ta di tal den e parti patras di mi firma, mi ta kapitan na su.
Di or te podisé aki inmóbil. Di e tabata sinti su kayente húmedo di mi. Di оперся na bo meter i wak tende di e karu. E sera e wowo di boka tabata na tempu habri, e kabei diki di frenéticos ниспадали di su kabes. Un di e wowonan tabata mitar referí na gelòs di plus.
E fornikashon di more lantamentu abou na e parti aden un bel, riba di otro. Mi kader tabata ta tras movimento di ocasión. E tin morto e lepnan bòm entre стиснутыми nan djentenan. Tambe e fornikashon di more.
"Bo ta gana, Nick", - uur ku bos ranka. "Bo ta pablo riba bo".
E di sunchi na nanishi, i despues a deslizó e lepnan di su kabei. E sinti su garganta, ku ta emití zonidu, ma kontra e lepnan su kabei. Kada biaha ku e ta move, su lenga mi entrada den boka. Despues ta agarró e punta di su lenga entre nan djentenan i e lepnan. Di карабкался na ariba i abou, i utilisá su mes idioma, meskos ku su kurpa.
Di manifestatie zonidu grandi. Di breve sintí su mannan riba dje. Mi karu a kayente. Tur mi ta. E tabata pafó di nan mes. E mi no tabata konsiente di nan lugá di biba, e kama i e boroto di bòm. Nos dos, implementa tabata ei, i ta na nos a traha huntu. Su so sa di e i e kayente, e ta kima kayente, ku a okupá mi tin tragá. Komo si mi kueru tabata muchu kayente pa ekspresá nan.
E ta sinti manera un tempestat di un pida di e riunan abundansia ta mi, пузырясь e. Di a pasa pa e punto unda ku por a para esaki. Di atrako i su mes, aportando i fuerte ku no por espera. Un tempestat di awa na purba rekordá e tanki di esperanto floria. Despues di e asta a derrumbó. Baile a увядшим di flor, na ku e meta. Mi no por wanta ta kompletamente fuerte, E ofer na nan, tratado di benta di e kla kueru. Kasi no sinti bo kou. Nos tin balente huntu. Mi rosea a keda. I despues a derrumbó.
Mi go deskanso na klechi ademas di e, ma sigui tabata bou di mi, i ainda nos entrelazados. Mi rosea a bolbe ku difikultat. E sonrió i sunchi di e sunchi na kara.
"Mi ta sinti manera date di doble e dolor", bisa.
"A gana", a bisa, despues di konsiderá riba e. E biaha aki, i ta aktua a pone den libertat.
Nos karu tabata asina sera su mes na un otro, bo por wak kada un di ресницу pa apart. E telaraña di su kabei ainda tapami un wowo. A stòp e go ku dùim. E mi ta sonrió. "E dianan di fiesta den e mesun persona ku tur e piedra, shete, miss i expositions".
Nos a keda wak moment. Di bentana di tempu ta habri. Di bientu di desierto suave раздувал na.
"Ta kasi imposibel ku ta p'solamente un siman", bisa mail bos haltu.
Ora ei nos a keda soño paña, ainda kayente e akto amor.
Mi ta mi so kere di bista, ora san di telefon. Promé mi ta mi duro. Unda a di kimamentu, i a pasa un came di bombero. E mi a tende di nan. Di telefon bolbe a toka.
Mi mes wowo ta habri. E dia el a habri. e Promé santu a drenta na e lugá di biba, asina bo paden wak e biblioteka, un stul i un delikadu gel, formed banda di mi.
Maldishoná di telefon nobo san.
E lanta. Gel na e momento gimió i e afar simpel kurpa mi. E tuma . "Hala, - a bisa. E no tin konosementu tin un gran no tin salario.
- Arte? Manera pronto por ta den washington? Esaki a hawke, e hefe di e AX, mi lider.
"Mi a tuma e siguiente deportivo". E ripará manera gel e ofer na mi kurpa.
"Contado di concept", bisa hawke. "E ta importante. Registra, asina yega na mi ofisina ".
"Ta bon, señor". E kologá, i ta inmediato tuma nobo di tuvo. Gel ta retirá di mi. E ta sinta banda di mi. E ripará di suave den e i a dun'e kantidat di mi ta mira. Ora e yama na e aeropuerto, su pèrkurá inmediato di meta, ku вылетал di vaye, di e dieshete into di e dies. E wak e trapi. Tabata sinku menos di e shete. E wak di gel.
E закурила un di mi cigarrillos. A determiná den mi den boka, i despues a tuma su mes. E tin publiko di huma e dak. "Ku, un biaha awe rograma esquiar di awa", -, ta bisa e.
'Gel ...'
E mi tin intermedio. "Dia situaciones no ta asina liber. Di proponé ku rograma haña un lugá na lago Med lugá pa landa i gosa di un picnic. Als akshon dia pa anochi. E asina lihé e por haya skina ". E super apenas. "Rograma landa i gosa di un picnic i, abou, bek mira, pa vaste, despues di kome i bai na e show
"Gele, mi ..."
E tin un man di mi boka. "Mi No", bisa ku e bos pagá. "Mi No ta bisa aki. Di ta komprendé. E fiesta tin jesus ".
"Sí, e alle."
E sinti ku e kabes i nobo a lansa e huma e dak. Ora e tabata papia, wak na pia for di e kama. "E remente nada di bo, bo no sa. Por ta, bo ta teniendo un esperanto di e òf e hefe di mei, na deskontá aki ". E ta wak. "Ta e úniko ku sa, ta pa mi sinti felis ora e huntu. Esei ta sufisiente pa mi mes ". E super. A keda kla ku ta morde e wowo. "Bo ta bolbe?"
Di exprimido un cargill. "Mi, remente, mi no sa. No e end бретельк i no ta e hefe di e mapa. Awor mi bida no ta riba e sala, ta mi man. I tambe felis bo ".
A saka un cargill i a fiha. E lepnan e primi. E dos biaha сглотнула. "Mi ... ainda tin tempu ... pa e pafó di bo avion?"
E tira hari i brasa na e. "Mi No tin lihé".
Mi ta acogió ku despedida karnal. I tur e tempu yora.
Kapitulo 2
Ora aterrizó den washington, gel back no a laga un dushi konmemorashon. E mi no tabata implementa un hende ta accijns, e ta dichter e atenshon. E tabata tin un agenda AX. Pista di wilhelmina, mi "lugar, a riba e faha mi ta bou di e brasa. Hugo, mi sierto, solamente tumba na baliña mi man robes. Un moveshon di e skouder - i e kuchú suave cai den mi man. Are, e morto di gas di e bamba, seif bula den e kavidat di mi den e pablo derecho. E tabata mucha, i e go aruba mi sandalia italiano. Tabata e hermana AX, manera mi mente i kurpa.
E drenta den e ofisina di Hawke i registro di go, ku mira riba e bentana den e sneu. Ora el a drenta, e tabata tras di mi. Sin bolbe, el a bisa di ta sintá dilanti di mesa chikitu. Manera semper, e bieu canta den e destruí di kayente kontinuá i e falta di e ofisina di números pa total.