Kuuvalgus paistis Meadi järvel idas. Seisin akna ees, kõrgel muust maailmast kõrgemal ja kuulasin altpoolt kostvat kolinat, suminat ja suminat. Isegi siin hotellis ei summutatud Las Vegase müra. Paksude müüride taga läks küll veidi nõrgemaks, aga ei saanud kuidagi unustada, kus sa viibid – maailma rõõmsameelses pealinnas. 'Nick? Nick, ingel, kas sa oled üleval? Linad kahisesid mu selja taga. Kuigi ma lampi põlema ei pannud, paistis läbi akna piisavalt kuuvalgust, et näha Gaili pikki jalgu lina all liikumas.
"Mine magama," sosistasin. "Ma joon midagi." Ta tegi protestihäält. Linad kahisesid uuesti ja tema pikk, sale alasti keha tõusis voodist välja. Ta liikus poolsuletud silmadega minu poole. Ta tegi taas protestihäält. Kui ta oli minu kõrval, surus ta kõigepealt oma otsaesise ja seejärel nina veidi alla mu õla, mu kaela ja käe vahele. Ta pööras häbelikult pea küljele ja nõjatus tugevalt minu vastu. Ta ohkas pika ja sügava rahulolu. "Võta mind, palun," ütles ta väikese tüdruku häälel.
Jääkuubikud kukkusid mu tühja klaasi. Panin käe ta õlgade ümber ja viisin ta voodisse tagasi. Kõigepealt istus ta maha, seejärel sirutas end selili. Vaatasin teda ja nägin kuuvalgust peegeldumas tema lopsakatel kumerustel ja pehmetel lohkudel.
Gail Black oli Las Vegase tüdrukute revüügrupi liige. Igal õhtul riietusid nad ja veel nelikümmend üheksa kaunist noort naist kallitesse sulelistesse kostüümidesse ja tantsisid. Kui ma seda esimest korda nägin, imestasin, et keegi suudab nii palju ilusaid jalgu leida ja ritta panna.
Kohtusin Gailiga hotellis. Kõndisin hommikusöögile ja peatusin hetkeks, et veerand automaati visata. Kostis rataste kolinat, siis piduriratta klõpsu, veidi hiljem veel üks klõps ja kolmandal klõpsul oli kuulda raha kukkumise häält. Nüüd oli mul kuus veerandit.
Ja siis märkasin Gaili. Näis, et ta läks ka söögituppa. Ta pidi raha kukkumise kuuldes ümber pöörama. Ta seisis söögitoa lävel ja vaatas mulle küsiva naeratusega otsa. Ma naersin vastuseks. Ta kandis kitsaid roosasid pükse ja valget miniseelikut, mis rippus veidi üle naba. Tal olid jalas kõrged kontsad. Tema juuksed olid mahagonivärvi, pikad ja paksud. Saate sellest palju välja teenida. Kui naine kannab seda veatult, ilma ühegi kohatu karvata, võib julgelt öelda, et ta on väga edev, kinnine ja rahulik. Selline naine, kes lasi oma paksudel juustel paisuda, jättis endast väljaheite, lahtilaskmise mulje.
Järsku tuli ta minu juurde. Veerand põrkas mu käes, kui proovisin otsustada, kas põgeneda rahaga või proovida uuesti. Hakkasin mõistma, kuidas need vaesed inimesed võivad hasartmängudest sõltuvusse jääda. Aga kui see tüdruk minu juurde tuli, unustasin veeranddollarid, hasartmängud ja Las Vegase.
See oli peaaegu tants. Liikumist oli lihtne kirjeldada: lihtsalt pane üks jalg teise ette ja mine jalutama. Kuid see kaunis olend liigutas rohkem kui ainult jalgu. Puusad kõikusid, selg oli pikk, rinnad paistsid välja, õlad olid tahapoole visatud, tantsujalad tegid pikki sööte. Ja alati oli see naer.
"Tere," ütles ta väikese tüdruku häälega. "Sina võitsid?"
'Oh
"Tead, pärast viimast saadet viskasin sellesse asja viis dollarit ega võitnud midagi. Kui palju raha sul on?
"Veerand dollarit."
Ta tegi keelega klõpsu ja seisis ühel jalal, teist kergelt painutades. Ta tõstis terava nina ja koputas küünega hambaid. "Nende rumalate seadmetega ei võida te kunagi. Ma ei usu, et see asi kunagi ära tasub." Ta vaatas automaati, nagu oleks see keegi, kes talle ei meeldi.
Ma naersin rahustavalt. "Kuule," ütlesin ma, "kas sa oled juba hommikusööki söönud?" Ta raputas pead. „Olgu, kas ma võin sulle hommikusöögi tuua? See on vähim, mida ma praegu teha saan, kui olen võitnud poolteist dollarit raha."
Ta naeris veelgi laiemalt ja ulatas käe. "Minu nimi on Gail Black. Ma töötan ajakirjas."
Ma haarasin ta käest. "Mina olen Nick Carter. Olen puhkusel. '
Nüüd põimus kuuvalgus hõbedast kiirt ja Gaili alasti keha varjud. "Oh, Nick," pomises ta. Toas muutus järsku väga vaikseks. Kasiinomüra näis olevat summutatud meie hingamisest ja kehade liigutustest linadel. Tundsin, kuidas ta sihvakas keha sirutas mu käe järele.
Suudlesin ta pinges kaela, libistasin huuled ta kõrva juurde. Siis tundsin ta kätt endal ja ta juhtis mind. Hetkel, kui ma temasse sisenesin, tundusid meie kehad külmunud. Sisenesin aeglaselt temasse. Kuulsin, kuidas ta hingeldus läbi kokku surutud hammaste väljus ja tema küüned süvenesid mu õlgadesse, põhjustades mulle kohutavat valu. Liikusin talle veelgi lähemale ja tundsin, kuidas ta kannad mu sääreluudel mind tema vastu surusid.
Me jäime mõnda aega nii liikumatuks. Tundsin tema märga soojust enda ümber. Toetusin küünarnukkidele ja vaatasin talle näkku. Ta sulges silmad, tema suu oli ajutiselt lahti, paksud juuksed loksusid metsikult ümber pea. Üks silm oli poolenisti kaetud lahtiste karvadega.
Hakkasin väga aeglaselt liikuma ühe reie siseküljest alla ja teisest üles. Mu puusad tegid väga aeglasi pöörlevaid liigutusi. Ta hammustas kokkusurutud hammaste vahelt oma alumist huult. Ta hakkas ka liikuma.
"See on suurepärane, Nick," sosistas ta kähedalt. "See on sinu kohta nii hämmastav."
Suudlesin ta nina ja ajasin siis huultega läbi ta juuste. Tundsin ta kurgus, et ta teeb hääli, kuid surusin oma huuled ta juustele. Iga kord, kui ma liigutasin, tungis ta keel mu suhu. Siis haarasin ta keeleotsa oma hammaste ja huulte vahele. Ronisin üles-alla ning kasutasin nii keelt kui ka keha.
Protesteerivad helid lakkasid. Tundsin korraks tema käsi enda peal. Mu nägu läks kuumaks. Kogu mu keha pingestus. Olin enda kõrval. Ma ei teadnud enam oma toast, voodist ega mürast allkorrusel. Meie kahekesi olime lihtsalt seal, meie ja see, mida me koos tegime. Kõik, mida ma teadsin, oli teda ja kuumust, kõrvetavat kuumust, mis mind neelas. Tundus, nagu oleks mu nahk puudutamiseks liiga kuum.
Tundsin, kuidas jõe kiisuv vaht voolas minusse, pulbitsedes tema poole. Olin üle punktist, kus arvasin, et suudan selle peatada. Tõmbasin teda enda poole, hoides teda nii tugevalt, et ta ei saanud hingata. Mulliv vesi maitses nagu läbipääsu otsiv tiik. Ja siis varises tamm kokku. Gail oli närtsinud lill, mille külge ma klammerdusin. Ma ei suutnud teda piisavalt tugevalt hoida; Ma klammerdusin selle külge, püüdes seda läbi naha tõmmata. Ma tundsin vaevu ta küüsi. Pingutasime koos. Mu hingamine jäi seisma. Ja siis kukkusime kokku.
Mu pea oli tema kõrval padjal, aga ta lebas endiselt minu all ja me olime ikka veel põimunud. Mu hingamine tuli raskustega tagasi. Naeratasin ja suudlesin teda põsele.
"Ma tunnen, kuidas su süda lööb," ütles ta.
"See oli suurepärane," ütlesin pärast järelemõtlemist. Seekord olin tõeliselt vabanenud.
Meie näod olid üksteisele nii lähedal, et ma nägin iga ripsmet eraldi. Tema juuksevõrk kattis endiselt üht silma. Ta pühkis selle pöidlaga ära. Ta naeratas mulle. "Kõik pühad olid kokku veeretatud kõigi kivide, rakettide, rakettide ja plahvatustega."
Lamasime ja vaatasime üksteisele otsa. Aken oli mõnda aega lahti. Kõrbetuul puhus õrnalt kardinaid.
"Tundub peaaegu võimatu, et selleks kulub vaid nädal," ütles Gail käheda häälega.
Siis jäime alasti magama, armuteost veel soojalt.
Arvasin, et olin just silmad sulgenud, kui telefon helises. Alguses arvasin, et näen und. Kusagil oli tulekahju ja tuletõrjeauto sõitis mööda. Ma kuulsin seda. Telefon helises uuesti.
Mu silmad lendasid lahti. Päev hakkas koitma; Esimene valgus tuli tuppa, nii et ma nägin kappi, tooli ja imearmsat Gaili enda kõrval magamas.
Neetud telefon helises jälle.
Tõusin püsti. Gail oigas hetke ja surus oma alasti keha minu keha vastu. Ma võtsin . "Tere," ütlesin. See ei kõlanud sõbralikult.
- Carter? Kui kiiresti saate Washingtonis olla? See oli Hawk, AX-i boss, minu ülemus.
"Ma võin võtta järgmise seadme." Tundsin, kuidas Gail mu keha vastu surus.
"Meeldiv kohtuda," ütles Hawk. "See on oluline. Palun registreeruge kohe, kui jõuate minu laua taha."
"Jah, härra". Panin toru ära ja võtsin kohe uuesti telefoni. Gail veeres minust eemale. Ta istus minu kõrval. Tundsin oma kaelal tuuleõhku ja taipasin, et ta vaatas mind. Kui helistasin lennujaama, broneerisin otselennu Las Vegasest kell seitseteist minutit kümme. Vaatasin oma kella. Kell oli viis minutit üle kuue. Vaatasin Gaili poole.
Ta süütas ühe mu sigareti. Ta pani selle mulle suhu ja võttis siis endale. Ta puhus suitsu lakke. "Mõtlesin, et võiksime täna veesuusatama minna," ütles ta otsustavalt.
"Gail..."
Ta katkestas mind. "Homme etendusi ei toimu, ma olen vaba. Arvasin, et leiame Meadi järve ääres kuskil ujumis- ja piknikukoha. Elvis esineb homme õhtul. Saan piletid lihtsalt kätte." Ta ohkas raskelt. "Me võiksime ujuda ja pikniku pidada ja siis siia tagasi tulla, et end riidesse panna, siis süüa ja etendusele minna
"Gail, ma..."
Ta pani oma käe mu suule. "Ei," ütles ta nõrgalt. "Ära ütle seda. ma saan aru. Puhkus on läbi."
"Jah, tõesti."
Ta noogutas ja puhus uuesti lakke suitsu. Ta vaatas rääkimise ajal voodi jalamile. "Ma tõesti ei tea sinust midagi. Võib-olla müüte trakse või maffiabossi, kes siin puhkab." Ta vaatas mulle otsa. "Ainus, mida ma tean, on see, et tunnen end sinuga koos olles õnnelikuna. Sellest piisab mina." Ta ohkas. Oli selge, et ta hoidis pisaraid tagasi. "Kas ma näen sind veel?"
Pigistasin sigareti välja. "Ma tõesti ei tea. Ma ei ole rihmaga müüja ega maffiaboss. Aga mu elu pole minu kätes. Ja ma olen ka teiega rahul."
Ta võttis sigareti välja ja vaatas mulle pingsalt otsa. Ta huuled olid kokku surutud. Ta neelatas kaks korda. "Ma... kas meil on veel aega... enne kui teie lennuk õhku tõuseb?"
Ma naersin ja kallistasin teda. "Meil ei ole kiiret."
Ta võttis mind vastu meeleheitliku kirega. Ja ta nuttis kogu aeg.
2. peatükk
Kui ma Washingtonis maandusin, olid Gail Black mulle juba meeldivad mälestused jätnud. Ma polnud enam lihtsalt puhkusel olev mees, kes tahtis segada. Olin AX-i agent. Wilhelmina püstol, minu Luger, oli mu kaenla all. Hugo, mu stiletto, lamas mugavalt oma kestas mu vasakul käel. Üks õla liigutus – ja nuga kukub sujuvalt minu kätte. Surmav gaasipomm Pierre oli kindlalt mu parema pahkluu õõnsuses. See oli väike ja mu Itaalia kingad katsid seda. Need olid sama palju AX-i instrumendid kui minu vaim ja keha.
Astusin Hawki kontorisse ja leidsin ta aknast välja lume poole vaatamas. Kui sisenesin, oli ta minu poole seljaga. Ümber pööramata osutas ta oma väikese laua ees olevale toolile. Nagu ikka, tõstis vanaaegne radiaator kontoris õhuniiskuse saja protsendini.
„Tore, et sa nii ruttu kohale jõudsid, Carter,” ütles Hawk, endiselt seljaga minu poole.
Istusin maha ja süütasin sigareti. Kui ma selle üles võtsin, vaatasin Hawki poole ja ootasin.
Ta ütles: "Ma kuulsin, et Moskvas on palju külmem kui siin." Lõpuks pööras ta näo minu poole ja vaatas mulle jäise pilguga otsa. Ta hoidis musta sigari tagumikku hammaste vahel. "Aga sa võid seda mulle otsekohe öelda, Carter."
Ma pilgutasin. "Sa tahad öelda, et ma lähen Venemaale?"