Carter Nick :
другие произведения.
61-70 Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
Самиздат:
[
Регистрация
] [
Найти
] [
Рейтинги
] [
Обсуждения
] [
Новинки
] [
Обзоры
] [
Помощь
|
Техвопросы
]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
Оставить комментарий
© Copyright
Carter Nick
Размещен: 06/04/2024, изменен: 06/04/2024. 2623k.
Статистика.
Роман
:
Детектив
,
Приключения
Скачать
FB2
Ваша оценка:
не читать
очень плохо
плохо
посредственно
терпимо
не читал
нормально
хорошая книга
отличная книга
великолепно
шедевр
Carter Isikhewu
61-70 Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
61-70 Killmaster Ingqokelela ka-detective stories malunga Isikhewu Carter
61. Moscow http://flibusta.is/b/662356/read
Moscow
63. Umkhenkce ibhombu ye iqanda http://flibusta.is/b/678525/read
Umkhenkce Ibhombu Ye Iqanda
64. Umqondiso ka-Cosa Nostra http://flibusta.is/b/610141/read
Phawula ka-Cosa Nostra
65. I-i-cairo Mafia http://flibusta.is/b/612056/read
I-I-Cairo Mafia
66. I-Inca Ukufa Squad http://flibusta.is/b/610907/read
Inca Ukufa Squad
67. I-attack kwi-England http://flibusta.is/b/612937/read
Assault kwi-England
68. Omega Terror http://flibusta.is/b/612938/read
I-Omega Terror
69. Ikhowudi igama: Werewolf http://flibusta.is/b/668195/read
Ikhowudi Igama: Werewolf
70. Uqhankqalazo Umkhosi ka-Terror http://flibusta.is/b/646617/read
Uqhankqalazo Umkhosi Terror
Carter Isikhewu
Moscow
Nick Carter
Moscow
iguqulelwe ngokuthi Lev Shklovsky
Abazinikeleyo ukuba inkumbulo ka mntu ubhubhileyo unyana Anton.
Isahluko 1
I-moonlight shone kwi-Lake Mead kwi-mpuma. Hers, simi kwi-phambili window, phezulu ngaphezu kuphumla yehlabathi, emamele ukuba thunder, hum, kwaye hum ukusuka apha ngezantsi. Nkqu apha kwi-hotel, ingxolo ka Las Vegas akusebenzi khange suppressed. Oko waye get kancinci fainter ngaphandle ingqinqwa kweendonga, kodwa kufuneka asikwazanga kufumana ixesha xana apho kuwe baba - i-fun ikomkhulu lehlabathi. 'Nickname? Isikhewu, Ingelosi, ingaba phezulu? I-ikhasi rustled emva kwam. Nangona yakhe lamp akusebenzi khange lit, kwabakho ngokwaneleyo moonlight nge window ukubona Gail ke ixesha elide legs ukuhambisa phantsi ikhasi.
"Yiya umandlalo," mna whispered. "Andisoze kuba into ukusela." Yena wenza protesting isandi. I-ikhasi rustled kwakhona, kwaye yakhe ende, slender, ze umzimba weza ngaphandle umgqomo unako. Yena bafudukela kwiintlanganiso kum, kuye amehlo ileta-luvaliwe. Yena wenza enye protesting isandi. Xa wayengomnye elandelayo kum, yena kuqala icinezelwe yakhe forehead kwaye ke yakhe nose nje ngezantsi wam shoulder, phakathi wam neck kwaye ingalo yam. Yena intliziyo yakhe intloko ukuba elinye icala kwi-embarrassment kwaye leaned heavily ngokuchasene nam. Yena vumelani ngaphandle elide, nzulu sigh ka-satisfaction. "Thatha kum, nceda," utshilo kwi-kancinci kubekho inkqubela ke ilizwi.
Umkhenkce ithyubhu wawa kwi-bam engenanto glass. Putting ingalo yakhe jikelele yakhe shoulders, yena wakhokela yakhe emva umandlalo. Lalihleli phezulu kuqala, ngoko ke twezekile ngaphandle ngomhla wakhe emva. Wakhangela phezulu ngomhla nah kwaye wabona moonlight olubuyiselweyo kwi-lush amagophe kwaye thambileyo hollows.
Gail Omnyama waba lendlu kubekho inkqubela kovavanyo qela kwi Las Vegas. Wonke ubusuku bonke abo kwaye amane anesithoba ezinye beautiful umbutho woomama dressed phezulu kwi-expensive Zhirinovsky costumes kunye feathers kwaye yangqungqa. Xa ndandiqala wabona oko, mna ke amazed ukuba umntu ayikwazi kufumana ngoko ke, abaninzi iipere ka-beautiful legs kwaye ubeke ih kumqolo.
Gale zahlangana yakhe ngomhla hotel. Yakhe eggshells sisidlo sakusasa kwaye umisiwe okwethutyana ukuba ulahle i-zekota a dollar kwi vending umatshini. Kwabakho isandi ka-wheels, ngoko ke cofa a wasiqhekeza ivili, kancinane emva koko omnye cofa, kwaye ngomhla wesithathu cofa kwabakho isandi imali falling. Ngoku kokuba ezintandathu kwiimbombo zone a dollar.
Ngoko Gale uqaphele yakhe. Oko wajonga njenge wayengomnye kanjalo ke le dining igumbi. Yena kufuneka kuba intliziyo e isandi imali falling. Yena waye ehleli kwi-doorway ye-dining igumbi, ujonge kwi kum nge questioning ncuma. Yakhe, laughed ngomhla rheumatism. Wayengomnye wearing ziqinile pink slacks kwaye mhlophe encinane skirt ukuba ukuya kwezi nje ngaphezu kwayo navel. Wayengomnye wearing high-heeled ballet slippers. Nah ke iinwele waba mahogany, ixesha ingqinqwa. Ungayenza kakhulu kwi-nah. Ukuba umfazi wakhe i-ego flawlessly, ngaphandle enye misplaced iinwele, uyakwazi ngokukhuselekileyo kuthi ukuba yena kakhulu wenu, agciniwe kwaye ukuthula. Olu uhlobo umfazi abo asikwazanga vumelani yakhe ingqinqwa iinwele swell wanika impression yokuba kukhulula, ikuvumela khona.
Ngesiquphe, weza kum. A zekota a dollar bounced wam esandleni sakho njengoko ndiya balingwe lokugqiba nokuba ngaba ukusebenzisa kude ngemali okanye uzame kwakhona. Waqalisa ukuqonda njani ezi amahlwempu abantu ayikwazi kuba addicted ukuba gambling. Kodwa xa oku kubekho inkqubela weza kum, mna bayilibala malunga kwikota dollar, gambling, kwaye Las Vegas.
Kwaba phantse umdaniso. Inkqubo yokuhamba-hamba kwaba lula ukuba zichaza: nje ubeke enye futhi kwinani phambili kwezinye kwaye kuya kuba ukuhamba. Kodwa kweli beautiful isidalwa akusebenzi khange nje ukuhamba yayo legs. Wakhe hips swayed, wakhe cleavage waba twezekile ngaphandle, wakhe breasts jutted ngaphandle, wakhe shoulders baba pulled emva, wakhe dancing legs made elide iphumeza. Kwaye kwabakho rhoqo ukuze laugh.
"Molo," utshilo kwi-kancinci kubekho inkqubela ke ilizwi. "Waye uphumelele?"
'Ah
"Uyazi, emva yokugqibela bonisa, mna threw ezintlanu dollazi ngexesha le nto kwaye asikwazanga ukuphumelela nantoni na. Yimalini imali ingaba unayo?
"A zekota a dollar."
Yena wenza unqakraza isandi abayo ulwimi kwaye wema phezulu ngomhla omnye leg, bending ezinye ngocoselelo. Yena wawaphakamisela yakhe bukhali nose kwaye tapped yakhe amazinyo abayo fingernail. "Uza zange ukuphumelela ngezi stupid izixhobo. Andiqondi ukuba le nto iza ngonaphakade ahlawule ngaphandle." Waze wajonga ngomhla vending umatshini njengoko ukuba ibingu umntu yena asikwazanga ngathi.
Yena laughed reassuringly. "Jonga," ndathi , " ukhe waba sakusasa kanti?" "Kulungile, ingaba ndiya kunikela kuwe sakusasa? Ke elona lincinane endinokuyenza ngoku ukuba mna anayithathela uphumelele yakhe a dollar kunye necala imali."
Yena laughed nkqu harder kwaye igcine ngaphandle yamluma esandleni. "Igama lam ngu Gail Mnyama. Mna umsebenzi kuba magazine."
Ee sathi ingalo yakhe. "Wakhe Nickname ngu Carter. Layo ukwikhefu. '
Ngoku inyanga ngcwele waba weaving a zesilivere ray kwaye izithunzi ka-Gail ke ze umzimba. Igumbi ngesiquphe waba kakhulu icimile. Ingxolo lomthetho i-casino seemed ukuba abe drowned ngaphandle yi-zethu breathing kwaye yokuhamba-hamba wethu imizimba kwi-ikhasi. Ndava yakhe slender umzimba khona kuba isandla sam.
Yena kissed i-tautness wakhe neck, sliding imilebe yakhe kuye indlebe. Emva koko ndeva yamluma esandleni kwi kum, kwaye yena wakhokela nam kude. Mzuzu hers na zabo nah, abo imizimba seemed ukuba freeze. Wakhe chu na nah. Ndiziva yakhe impefumlo hissing ngonyana wakhe clenched amazinyo, kwaye yakhe nails digging kwi-bam shoulders, ebangela kum ezoyikekayo intlungu. Mna bafudukela kukufutshane ukuba wakhe kuba omnye lick, kwaye waziva yakhe heels kwi umva wam legs, ukucinezela kum ngokuchasene naye.
Thina zihleli ke kwakhona ixesha elithile. Mariya, weva yakhe ezimanzi warmth jikelele kum. Yena propped ngokwakhe phezulu ngomhla wakhe elbows kwaye wajonga kuye kwi-ubuso. Yena uvale amehlo wakhe, umlomo wakhe hanging vula ixesha elithile, wakhe ingqinqwa iinwele falling wildly jikelele intloko yakhe. Omnye waba lingqina isiqingatha ukhuselwe kukhulula iinwele.
Waqalisa ukuhamba kakhulu ngokucotha phantsi ngaphakathi omnye thigh, phezulu enye. Wam hips baba ngokwenza kakhulu nihamba rotations. Yena bit yakhe lower lip phakathi clenched amazinyo. Yena eqale ukuhamba, kakhulu.
"Ukuba ke omkhulu, Isikhewu," yena whispered hoarsely. "Ukuba ke ngoko amazing malunga nani."
Yena kissed yakhe nose, ngoko ke slid imilebe yakhe ngonyana wakhe iinwele. Ndinga bazive wakhe owenza noises yayo throat, kodwa mna icinezelwe imilebe yam kuye iinwele. Lonke ixesha mna bafudukela, wakhe ulwimi slid ingene emlonyeni wam. Ngoko ke tip wakhe ulwimi ibambe yakhe phakathi kwayo amazinyo kwaye imilebe. Yena climbed phezulu kwaye phantsi, kwaye kusetyenziswa ulwimi lwakhe ngokunjalo umzimba wakhe.
I-protesting izandi imile. Yena briefly waziva yakhe izandla kuye. Kobuso bam waziva zinokuphathwa. Yam yonke umzimba tensed. Waba ngaphandle kwakhe. Wayengomnye ayisasebenzi ngobukho wakhe egumbini, umandlalo wakhe, okanye ingxolo ngezantsi. Isibini kuthi kwakukho nje apho, nathi kwaye into besiyenza kunye. Mna kuphela wayesazi malunga yakhe kwaye ubushushu, i-searing ubushushu ukuba waba ngoku engulfing kum. Njenge wam imigca enqamlezeneyo waba kakhulu zinokuphathwa ukuba touch nah.
Ndinga bazive i-swirling foam ye-rivers pouring kwi kum, bubbling kwiintlanganiso yakhe. Layo ophunyezwe kwinqaku apho yayo ndacinga ayikwazi yeka ke. Ee pulled yakhe vala, bephethe yakhe ngoko ke tightly ukuba yena ayikwazanga ndikwazi ukuphefumla kakuhle. I-swirling amanzi tasted na pond ezama lokwaluka. Kwaye kwangoko dam collapsed. Gail yaba withered flower ukuba clung wakhe. Ndandingasakwazi bamba yakhe iqine ngokwaneleyo; wayengomnye clinging ukuba nah, ukuzama tsala yakhe esebenzisa imigca enqamlezeneyo. Mna phantse ayikwazanga bazive yakhe fingernails. Thina tensed phezulu kunye. Wam breathing imile. Kwaye kangaoko collapsed.
Kwentloko yam yaba kwi pillow olandelayo ukuba hers, kodwa yena waba ngxi ethiwe phantsi kwam, kwaye sasivuya ngxi entwined. Wam breathing wabuyela kunye ubunzima. Yena smiled ngomhla wakhe kwaye kissed yakhe kwi cheek.
"Mna iyakwazi ukuva yakho dollar stack beating," watsho.
"Ukuba waba mkhulu," ndathi emva ukucinga ngayo. Kweli xesha, kuya ngenene waba bakhululwe.
Zethu ajongene baba ngoko ke, vala kunye ukuze ndinga khangela ngamnye lash ngokwahlukeneyo. I-cobwebs wakhe iinwele ngxi igqunywe omnye lingqina. Yena wiped yakhe ego abayo koobhontsi. Yena smiled e kum. "Kwaba zonke iiholide kwi omnye umntu, kunye nabo bonke amatye, rockets, rockets kwaye iziqhushumbisi."
Sibeka kukho kwaye wajonga ngexesha ngalinye enye. Window waba vula ixesha elithile. I-entlango omoya yavuthuza gently ngokusebenzisa curtains.
"Kubonakala phantse ukwenzeka ukuba iza kuphela thatha ngeveki," Gail wathi kwi hoarse ilizwi.
Ngoko siye sawela belele ze, uzole eshushu ukusuka umthetho ukwenza ukuthanda.
Ndeva ngathi ndaba nje uvale amehlo am xa ifowuni rang. Ngexesha lokuqala ndandicinga ukuba waba dreaming. Kwakukho umlilo kwenye indawo, kwaye umlilo iinkuphelostencils waba ukuphunyezwa yi. Mariya, weva ukuba. Ifowuni rang kwakhona.
Amehlo am flew vula. Umhla waqalisa ukuba aphule; Lokuqala ngcwele na igumbi, ngoko ndinga bona closet, i-isitulo, kwaye adorable Gail iyalalaprocess status elandelayo kum.
I-liechtenstein ifowuni rang kwakhona.
Hers yenyuka. Gail moaned okwethutyana kwaye icinezelwe yakhe ze umzimba ngokuchasene zam. Ndithatha kuyo . "Molo," ndathi. Oko akwenzi ntsingiselo ukuba hayi kuba eyobuhlobo omnye.
"Carter?" Indlela kamsinya ungakwazi ukufumana ukuba comment = ingxwaba?" Kwaba inkqubo eyenziwayo, i boss ka - 'AX', boss yam.
"Mna banokuthatha elandelayo icebo." Hers, ndava Gail cinezela ngokuchasene umzimba wam.
"Mnandi ukuya kuhlangana nani," inkqubo eyenziwayo wathi. "Oku kubalulekile. Bhalisa msinyane kangangoko ufuna safika wam hae."
"Kakhulu okulungileyo, nkosi." Yena ukuya kwezi phezulu kwaye ngoko nangoko wabona lencwadi ithi phezulu umnxeba kwakhona. Gail rolled kude kum. Yena waye ehleli elandelayo kum. Ndeva breeze ngomhla wakhe neck kwaye ndabona wayengomnye ukhangela kwi kum. Xa yena onayo a call ukususela airport, wayengomnye booked kwi ngqo uhambo ukuba ekhohlo kuba Las Vegas e elinesixhenxe imizuzu elidlulileyo nethoba. Wakhangela ngexesha lakhe jonga. Kwaba kwimizuzu emihlanu edlulileyo ezintandathu. Waba ukhangela kwi Gail.
Yena lit omnye jikelele wam cigarettes. Yena shoved ngayo emlonyeni wam kwaye ke wathabatha kuyo. Yena yavuthuza umsi ngomhla ceil. "Ndandicinga mhlawumbi singathi yiya amanzi skiing namhlanje," watsho flatly.
'Gail ...'
Yena interrupted kum. "Kukho akukho performances namhlanje, ke free. Ndandicinga sibe fumana ndawo kwi-Lake Mead kwenye indawo kuba nokuqubha kwaye picnicking. Elvis uza ukwenza namhlanje ebusuku. Ndinako lula ukufumana tickets ." Yena sighed heavily. "Singathi yiya nokuqubha kwaye kuba picnic, ngoko kuza emva apha ukufumana dressed, ngoko ke kudla kwaye yiya bonisa
"Gail, Mna ..."
Yena ubeka wakhe ngesandla sakhe phezu umlomo wam. "Hayi," watsho weakly. "Musa ukuthi lonto. Ndiyaqonda yakhe. I-iholide iphezu."
"Ewe, kwi-dell ngokwayo."
Yena nodded kwaye yavuthuza umsi ngomhla ceil kwakhona. Njengoko yena wathetha, waze wajonga ngomhla futhi le umandlalo. "Mna ngenene andazi nantoni na emalunga nawe. Mhlawumbi ukhe ubene uthengisa suspenders okanye mafia boss ngubani vacationing apha." Waze wajonga e kum. "Eyona nto ndiyazi zenza ukuba ndifuna ukuva ndonwabe xa yena ke nawe. Ukuba ke ngokwaneleyo kuba kum." Yena sighed. Kwaba cacisa ukuba wayengomnye ubambe emva kwayo tears. "Ndiya bona nawe kwakhona?"
Yena squeezed ngaphandle a cigarette. "Mna ngenene andazi. Akunyanzelekanga ukuba sithengise yakhe straps kwaye andikho a mafia boss. Kodwa ubomi bam ayi kwi-gym, ke ezandleni zam. Kwaye ndiza ndonwabe nani, nayo."
Yena pulled ngaphandle a cigarette kwaye wajonga e kum intently. Imilebe yakhe baba icinezelwe kunye. Yena swallowed kabini. "Nam ... thina ngxi kuba ixesha ... phambi yakho inqwelo moya departs?"
Wakhe laughed kwaye hugged ee. "Asiphinda kwi hurry."
Yena olwamkelekileyo kum nge desperate passion. Kwaye yena wadanduluka lonke ixesha.
Isahluko 2
Xa mna landed kwi comment = ingxwaba, D.C., Gail Omnyama kokuba sele ngasekhohlo kwam kunye fond memories. Hers waba ayisasebenzi nje umntu ukwikhefu ukuzama distract ngokwakhe. Waba i - ' AX ' iarhente. Wilhelmine ke pistol, bazalwana Luger, waba holstered phantsi ingalo yam. Hugo, bazalwana stiletto, ukubeka comfortably yakhe scabbard kwi-bam ikwicala. Omnye intshukumo ye-shoulder kwaye knife uza smoothly kuwela isandla sam. Pierre, i-deadly igesi ibhombu ye, ngoku stuck kwi-cavity wam ilungelo ankle. Kwaba amancinane, kwaye wam ego waba ukhuselwe isi-Italian izihlangu. Baba nje kangangoko ' AX ' izixhobo njengoko engqondweni yam kwaye umzimba.
Ndaya kwi Hawke ngu-ofisi kwaye sifumaneke Ego ujonge ngaphandle window ngexesha snow. Waba emi kunye yakhe emva kum xa mna na. Ngaphandle ukuguqula jikelele, lowo pointed ukuya isitulo kwi-phambili yakhe encinci hae. Njengoko rhoqo, endala-fashioned radiator wavusa i-humidity kwi-ofisi nge ipesenti inani.