70. Te patu i te Ope o te Wehi http://flibusta.is/b/646617/read
Te Patu I Te Ope Te Wehi
Carter Nick
Moscow
Nick Carter
Moscow
iritihia na roto i te Lev Shklovsky
Whakatapua ki te mahara, o te pohe tama Anton.
Chapter 1
Te atarau e tiaho ana i runga i Lake Mead ki te rawhiti. Ko ana mea, e tu ana i roto i te mua o te matapihi, tiketike, i runga i te era o te ao, whakarongo ki nga whatitiri, hum, me te hum i raro. Ahakoa konei i roto i te hotera, te haruru o Las Vegas kihai i tāmia. Te reira i te tiki i te iti fainter i waho o te taiepa matotoru, otiia kihai koutou i i te wā ki te wareware te wahi i a koutou - te ngahau whakapaipai o te ao. 'I te i'oa? Nick, te Anahera, e koe ki runga? Te pepa rustled i muri i ahau. Ahakoa tana rama kihai i tahuna, i reira i nui te atarau i roto i te matapihi ki te kite, Gail roa o te waewae te neke ki raro i te pepa.
"Te haere ki te moenga," muhumuhu ahau. "Ka whai i ahau te tahi mea ki te inu." Ka hanga e ia he whakatupato tangi. Te pepa rustled ano, me tona roa, pūhihi, tinana tahanga haere mai i roto i te kēne paru. Neke ia ki ahau, ona kanohi ki te hawhe-closed. I hanga e ia tetahi whakatupato tangi. A, no te ia i muri i ahau, ko ia te tuatahi aki ki tona rae, me te ka te ia ihu tika i raro i toku pokohiwi, i waenganui i toku kaki, me te ki toku ringa. Ka tahuri atu tona upoko ki tetahi taha, i roto i te haamâ, me te okioki puhoi ki ahau. Ia kia i roto i te roa, hohonu te aue o te utu. "Tangohia ahau, tena koa," ka mea ia i roto i te kotiro iti o te reo.
Poraka tio hinga i runga i toku karaihe kau. E maka ana i tona ringa a tawhio noa tona pokohiwi, ka arahina e ia tona hoki ki te moenga. Ka noho ia ake te tuatahi, ka totoro i runga i tona hoki. Ka titiro ake ia, i nah, me te kite i te atarau kitea i roto i te riu hononga, me te ngohengohe hōruarua.
Gail Pango ko te mema o te kotiro e te arotake te rōpū i roto i te Las Vegas. I nga po katoa ratou, e wha tekau ma iwa i te tahi ataahua taitamariki wahine kakahu ake i roto i te utu Zhirinovsky kākahu ki te huruhuru me te kanikani. A, no te ahau te tuatahi i kite i te reira, i miharo ahau i te tangata i taea e kitea e koe na maha takirua o te ataahua, waewae, ka maka ih i roto i te rarangi.
Gale tutaki ki a ia i te hotera. Tona inea mō te parakuihi, me te waiho mo te taime ki te maturuturu i te wahi o te moni ki roto ki te mīhini. I reira ko te haruru o nga wira hoki, na te pāwhiri o te whawhati, wira, he iti i muri mai tetahi pāwhiri, a i te toru o pāwhiri te reira i te tangi o te moni hinga. I teie nei e ahau i te ono te wahi o te tāra.
Ka Gale kite ia. Titiro te reira, ano ko ia hoki e haere ana ki te whare kai. Ia me tahuri i te tangi o te moni hinga. Ko ia te noho ana i roto i te whatitoka o te whare kai, rapu ana koutou i ahau ki te ui ataata. Ia, kata i te rūmātiki. Ko ia mau i te raru māwhero slacks me te ma mini pito e whakairia tika i runga i ia pito. Ka mau ia i tiketike-heeled ori slippers. Nah o te makawe i mahogany, roa, me te matotoru. Ka taea e koe te mahi i te rota i runga i nah. Ki te mea he wahine mau te huru flawlessly, i waho i te kotahi te ngarotanga i te huruhuru, ka taea e koe te humarie te mea e ia tino te noa, te mana me te marino. Tenei ahua o te wahine kihai nei i tuku i a ia te huruhuru matotoru i pupuhi, i hoatu i te ongo o te wewete, te tuku haere.
Na ka pa whakarere ka haere mai ia ki ahau. He hauwhā o te tāra poipoia i roto i toku ringa, i rite tamata e ahau ki te whakatau mehemea ki te rere atu ki te moni ranei, tamata ano. Ka timata ia ki te mārama me pēhea te ki enei rawakore i taea e te iwi te waranga o ki te petipeti. Engari a, no te tenei kotiro te haere mai ki ahau; i wareware ahau e pā ana ki te hauwhā tāra, te petipeti, me te Las Vegas.
Reira i te tata i te kanikani. Ko te kaupapa ko te ngāwari ki te whakaahua i: just hoatu i te kotahi te waewae i roto i te mua o te tahi atu, me te haere hoki i te haere. Ko tenei ataahua mea ehara i te mea i te kore e tika neke i ona waewae. Ia hope whakangaueuetia ana, tona wāhinga i totoro atu, ona u jutted i roto i, i tona pokohiwi i kumea hoki, tona kanikani waewae hanga roa e haere. Me i reira ko nga wa katoa te taua kata.
"Hello," ka mea ia i roto i te kotiro iti o te reo. "Ai e koe te toa?"
'Ah
"E mohio ana koe, i muri i te whakamutunga, whakaatu, maka e ahau e rima tara i tenei mea, a kihai i riro i tetahi mea. Kia pehea te nui te moni e whai koe?
"Te hauwhā o te tāra."
I hanga e ia te pāwhiri i tangi ki tona arero, me te tu ake i runga i tetahi waewae, piko te tahi atu i te paku. Ara e ia ona koi ihu, me te patapata i ona niho ki a ia maikuku. "E kore e riro ki enei poauau pūrere. E kore e whakaaro ahau tenei te mea ake ake, ka utu atu." Ka titiro ia ki te mīhini ka rite ki te mea ko te tangata ia kihai i rite.
Kata ia reassuringly. "Titiro," na ka mea ahau , " kua e koe i te parakuihi ano?" "Te pai, ka taea e whakahere e koe i te parakuihi? Te reira i te iti rawa e taea e ahau te mahi i teie nei e ahau, kua riro ia ki te tāra me te hawhe o te moni."
Ka kata te ara uaua, me te tū i roto i tona ringa. "Ko toku ingoa Gail Pango. Mahi ahau mo te makasini."
Ee mau tona ringa. "Ia Ingoa ko Carter. Ona i runga i tau faafaaearaa. '
Na, i te marama saint ko te raranga te hiriwa ray, me te atarangi o te Gail o te tinana tahanga. Te piha te whakarere riro i te tino ata. Ko te haruru o te casino i te au ra ki te kia paremo i roto i to tatou manawa, me te kaupapa o to tatou tinana i runga i te pepa. Ua ite au i tona tinana pūhihi te tae hoki toku ringa.
Kihi ia i te tautness o tona kaki, retireti ona ngutu ki te whakahe tona taringa. Na ka ua ite au i ona ringa ki runga ki ahau, a ka arahina ahau e ia. I te taime i ana mea, tomo i to ratou nah, te hunga tinana au ra ki te freeze. Tona āta tomo nah. I taea e ahau te rongo tona manawa miharotanga i roto i tona kumu niho, me tona whao keri ki toku pokohiwi, ka meinga ahau e wehingia ana i te mamae. Ahau ka neke ofi ki a ia mo tetahi mitimiti, me te ite i tona rekereke i runga i te hoki o toku waewae, pēhi ahau ki a ia.
Ka noho tatou ki te pera tonu hoki a ia. Ia, ua ite tona mahana mākū a tawhio noa ahau. Ia te pupuri ia ia i runga i tona tuke, me te titiro ia ia i roto i te mata. Ia katia ona kanohi, tona mangai e iri ana te whakatuwhera hoki te ia, tona huruhuru matotoru hinga, waihoki a tawhio noa tona matenga. Kotahi te kanohi, ko te hawhe o te hipoki e wewete ai i te huruhuru.
Ka timata ia ki te neke tino āta iho te roto o tetahi huha, i runga i te ētahi atu. Toku hope i te mahi rawa puhoi hurihanga. Ia wahi ia i raro i te ngutu i waenganui i te e kumu niho. Tīmata ia i te neke, rawa.
"Ko te nui, Nick," ia muhumuhu hoarsely. "Ko te pera mīharo e pā ana ki a koutou."
Kihi ia i tona ihu, ka pakura ona ngutu, me te i roto i tana makawe. I taea e ahau te ite ia te hanga oro i roto i tona korokoro, engari aki ahau oku ngutu ki a ia makawe. I nga wa ahau ka oho, tona arero pakura ki roto ki toku mangai. Na, i te pito o tona arero mau ia i waenganui i ona niho, me te ngutu. Kātahi ia ka piki ki runga, me te heke iho, ka whakamahia e ia tona arero kei te rite te pai kia rite ki tona tinana.
Te whakatupato tangi mutu. Ka poto ua tona ringa ki runga ki a ia. Toku mata, ua wera. Toku tinana katoa parore. Ko ia i te taha o ia. Ko ia te kore mōhio o tona ruma, i tona moenga, ranei i te haruru i raro. I te rua o te tatou i te tika ki reira, a matou, me te mea i mahi matou i te tahi. Ahau anake e mohio e pā ana ki ia, me te wera, ko te wera ngau kino e i teie nei hoki iho ana ki ahau. Rite ki toku kiri i te wera rawa e ki te pa ki nah.
I taea e ahau te ite i te tauiui pahuka o te awa ringihia ki roto ki ahau, e rere ana ki a ia. Ko tōna haere ki te wāhi i reira ona whakaaro ahau i taea e ahau te mutu i te reira. Ee unuhia tona tata, e pupuri ana i a ia kia piri e ia, e kore e taea e te manawa. Te tauiui i te wai whakamatau ano he harotoroto te rapu i te irava. A ka ki te whaea, i hinga. Gail ko te puawai memenge e piri ki a ia. Kihai i taea e ahau te pupuri i tana raru nui; ko ia te pupuri ki nah, i te ngana ki te wahia ia i roto i te kiri. Ahau tata i taea e ite i ona maikuku. Tatou parore ake i te tahi. Toku manawa mutu. A ka tatou i hinga.
Toku matenga i runga i te urunga i muri ki ana mea, engari ko ia tonu e takoto ana i raro i ahau, a ko matou tonu entwined. Toku manawa hoki ki te uaua. Ia malimali i a ia, ka kihi hoki i a ia i runga i te paparinga.
"Ka taea e ahau te ite i to outou moni te tāpae i te patu," ka mea ia.
"Ko e nui," ka mea ahau i muri i te whakaaro e pā ana ki te reira. Tenei wā, ko reira tino i tukua.
To tatou mata i na kati i te tahi e ahau, i ahei te kite i ia te whiu wehe. Te pungawerewere o ona makawe hipokina ano tetahi kanohi. Ia i muru hoki i ona ego ki a ia koromatua. Ia malimali i ahau. "Ko te reira katoa e hararei i roto i te kotahi tangata, ki nga toka, tākirirangi, rockets me pahūtanga."
Takoto matou i reira, a ka titiro i te tahi i te tahi. Te matapihi tuwhera mo te ia. I te koraha hau pupuhi ata i roto i te pihi.
"Te mea te reira tata e taea e te reira e tangohia anake te wiki," Gail mea i roto i te whango te reo.
Na to tatou i hinga moe tahanga, e mahana tonu i te mahi o te aroha.
Ua ite ahau rite i ahau te tika katia oku kanohi, a, no te te waea ngateri ana. I te tuatahi i whakaaro ahau i ahau e moe. Te reira i te ahi te wahi, me te ahi taraka e haere ana. Ia, i rongo. I te waea ngateri ana ano.
Toku kanohi i rere tuwhera. Ko te ra ka anga ki te wahi i; te Tuatahi saint tomo te ruma i, kia taea e kite ahau i nga ruma i roto rawa, ko te heamana, me te ofeina Gail e moe ana i muri ki ahau.
Ko te whakatara i te waea ngateri ana ano.
Ko ana mea whakatika. Gail moaned mo te taime, me aki ia e noho tahanga tinana ki te toku. Ka mau ahau ki reira . "Hello," ka mea ahau. Te reira e kore e hanga tikanga nui ki te kore e whai i te hoa kotahi.
"Carter?" Kia pehea te roa ka taea e koe te tiki ki Washington?" Ko te Kahu, te rangatira o te TOKI, i toku rangatira.
"Ka taea e ahau te tango i te muri pūrere." Ko ana mea, ua ite au i Gail te pēhi i te pātene ki te ki toku tinana.
"Pai ki te whakatau i a koe," Kahu mea. "He mea nui tenei. Rēhita rite hohoro rite tae koe i toku tēpu."
"Tino pai, e te ariki." Ka whakairia ki runga, me te tonu e tangohia i runga i te waea ano. Gail hurihia atu ai i ahau. Ko ia te noho i muri ki ahau. Ua ite au i te hau ki runga ki tona kaki, me te ite ia i rapu i ahau. A, no ka eke ia ki te karanga i te rererangi, ia te tāpuia i runga i te tika rere e mahue mo te Las Vegas, i te whitu meneti i mua i te iwa. Titiro ia i tona mataara. Te reira e rima meneti i mua i te ono. Ko ia te titiro i Gail.
Ka tahuna te kotahi a tawhio noa toku hikareti. Ia kaore i te reira i roto i toku mangai, a ka tango i te reira. Ka whakatangihia ana te paowa i te tuanui. "Ahau i whakaaro pea i taea e haere matou i te wai te ao i teie mahana,," ka mea ia flatly.
'Gail ...'
Ia haukotia ahau. "I reira he kore mahi apopo, te reira free. Ahau i whakaaro matou kia kitea e koe he wahi i runga i Lake Mead vahi no te kauhoe, me te picnicking. Elvis ka mahi i te apopo i te po. Ahau e ngāwari e taea te tiki tīkiti ." Ka hotu ia i puhoi. "I taea e haere matou ki te kauhoe, me te whai i te pikiniki, ka haere mai hoki ki konei, ki te tiki i te kakahu, ka kai, ka haere ki te whakaaturanga
"Gail, Ahau ..."
Ia e ia i te ringa i runga i toku mangai. "Kahore," ka mea ia ngonge. "Kaua e mea ki taua. Mahino ahau ki a ia. I te hararei ki runga ki."
"Ae, i roto i te dell iho."
Tungou ia, a whakatangihia ana te paowa i te tuanui ano. I a ia e korero, ka titiro ia ki te waewae o te moenga. "Ahau e kore e tino e mohio ki tetahi mea e pā ana ki koe. Pea kei a koutou te hoko i te suspenders ranei i te rangatira mafia nei te vacationing i konei." Ka titiro ia ki ahau. "Ko te mea anake e mohio ana ahau, ko te e ite e ahau i te hari, no ia ki a koutou. Ko nui hoki ahau." Ka hotu ia. Ko te reira mārama e ko ia, e pupuri ana hoki ona roimata. "Ka kite ahau i a koe ano?"
Ka romia e ia i roto i te hikareti. "Ahau e kore e tino e mohio. E kore e ahau te hoko i tona pokohiwi, me te kore e ahau i te rangatira mafia. Ko toku ora e kore e he i roto i te omaoma, te mea i roto i toku ringa. Na ahau i hari ki a koe, rawa."
Ka kumea mai e ia i roto i te hikareti, me te titiro ki ahau i whakamau. I ona ngutu i te aki tahi. Ia horomia e rua. "Ahau ... tonu tatou i whai wā ... i te aroaro o to koutou waka rererangi haere atu ana?"
Tana kata, me te tauahi ee. "E kore e matou i roto i te hohoro."
Ka whakaae ahau ki te pau te riri. Me ia e karanga i te wa katoa.
Chapter 2
A, no te u ahau i roto i te Washington, d. c., Gail Pango kua mahue i ahau ki te aroha mau haamana'oraa. Ko tōna kore noa te tangata i runga i tau faafaaearaa e ngana ana ki te faanevaneva ia ia. Ko ia te TOKI kaihoko. Wilhelmine o te pū, toku Luger, ko holstered i raro i toku ringa. Hugo, e toku stiletto, takoto i runga i te whakamarie i roto i tona takotoranga: i runga i toku taha maui. Kotahi te kaupapa o te pokohiwi, me te maripi, ka pai te taka ki roto ki toku ringa. Pierre, te whakamate hau poma, ko te titi i teie nei i roto i te kōhao o toku tika nga pona. Ko te reira i iti, me toku huru i hipokina e Italian hu. Ka rite tonu te nui TOKI taputapu rite ki toku ngakau, me te tinana.
I haere ahau ki Matau-o te tari, me te kitea i te Huru titiro i roto i te matapihi i te hukarere. Tu ana ia ki tona hoki ki ahau, no te tomo ahau. Te kore tahuri a tawhio noa, ia tohu ki te parahiraa i roto i te mua o tana tēpu iti. Ka rite ki nga wa katoa, te tawhito-pupuku whakamahana i whakaarahia i te haumākū i roto i te tari i te ōrau te tau.