70. Strike Force sa Kalisang http://flibusta.is/b/646617/read
Strike Force Kalisang
Nick Carter
Moscow
Nick Carter
Moscow
gihubad pinaagi Lev Shklovsky
Mapahinunguron sa handumanan sa mga patay nga anak nga Anton.
Kapitulo 1
Ang sanag sa kahayag sa bulan midan-ag sa Lake Mead ngadto sa silangan. Sa iya, nagtindog sa atubangan sa mga tamboanan, nga hatag-as sa ibabaw sa uban nga mga kalibutan, sa pagpaminaw sa mga dugdog, mo-hum, ug hum gikan sa ubos. Bisan dinhi sa hotel, ang kasaba sa Las Vegas dili suppressed. Kini pagkuha sa usa ka gamay nga fainter sa gawas sa mabaga nga mga bongbong, apan kamo wala makabaton sa panahon sa kalimot diin kamo - ang makalingaw nga kapital sa kalibutan. 'Angga? Nick, mga Anghel, mga kaninyo sa? Ang mga sheets rustled luyo. Bisan tuod nga ang iyang lamparahan dili hayag nga, didto mao ang igo nga sanag sa kahayag sa bulan pinaagi sa mga tamboanan sa pagtan-aw Gail sa taas nga mga tiil sa pagbalhin sa ilalum sa mga habol.
"Matulog," mihunghong ko. "Ako adunay usa ka butang nga sa pag-inom." Siya naghimo sa usa ka nagprotesta nga tingog. Ang mga sheets rustled pag-usab, ug kaniya sa dugay, yagpis, hubo nga lawas migula gikan sa basura mahimo. Siya mibalhin paingon kanako, ang iyang mga mata sa katunga-nga-sirado. Siya naghimo sa usa nagprotesta nga tingog. Sa diha nga siya sunod kanako, siya unang napugos sa iyang agtang ug dayon sa iyang ilong lang sa ubos ang akong mga abaga, sa taliwala sa akong liog, ug sa akong bukton. Siya milingi sa iyang ulo sa usa ka kilid sa kaulaw ug gisaligan pag-ayo batok kanako. Siya himoa nga gikan sa usa ka taas nga, sa lawom nga panghupaw sa katagbawan. "Dad-a ako, palihog," siya miingon sa usa ka gamay nga batang babaye sa tingog.
Ice cubes nahulog sa ibabaw sa akong walay sulod nga baso. Sa pagbutang sa iyang bukton sa tibuok sa iyang abaga, siya nangulo sa iyang balik sa higdaanan. Milingkod siya una, unya gituy-od sa iyang likod. Mitan-aw siya nah ug nakakita sa kahayag sa buwan makita sa labong nga mga kurba ug humok nga hollows.
Gail Itom nga mao ang usa ka sakop sa usa ka batang babaye review grupo sa Las Vegas. Matag gabii sila ug kap-atan ug siyam ka sa uban nga matahum nga batan-ong babaye nga nagsul-ob sa mahalon nga Zhirinovsky costume uban sa balhibo ug misayaw. Sa diha nga ako unang nakakita niini, natingala ko nga ang usa ka tawo dili makakita sa ingon sa daghan nga mga nagtinagurha sa matahum nga mga bitiis ug gibutang ih sa usa ka talay.
Gale nahimamat niya sa hotel. Sa iyang eggshells alang sa pamahaw ug mihunong alang sa usa ka higayon sa pag-drop sa usa ka ikaupat nga bahin sa usa ka dolyar ngadto sa vending machine. May mga tingog sa mga ligid, unya click sa usa ka gigun hulmahan, usa ka gamay nga sa ulahi sa lain nga i-klik, ug sa ikatulo nga i-klik may mga tingog sa salapi sa pagkahulog. Karon ako adunay unom ka mga suok sa usa ka dolyar.
Unya Gale namatikdan kaniya. Kini mitan-aw sama usab siya sa pag-adto sa kan-anan. Siya kinahanglan gayud nga mibalik sa tingog sa salapi sa pagkahulog. Naglingkod siya sa pultahan sa dining room, nagtan-aw kanako uban sa usa ka pangutana nga pahiyom. Kaniya, gikataw-an ang rheumatism. Siya nagsul-ob hugot nga pink nga slacks ug usa ka puti nga mini sidsid nga gibitay sa lang sa ibabaw sa iyang pusod. Siya nagsul-ob sa high-heeled ballet tsinelas. Nah sa buhok mao ang mahogany, taas ug baga. Ikaw makahimo sa pagbuhat sa usa ka daghan sa mga nah. Kon ang usa ka babaye nga nagsul-ob sa ang ego sa hingpit, nga walay usa ka makawang buhok, nga imong mahimo sa luwas nga nag-ingon nga siya mao ang kaayo mga walay kapuslanan, nga gitagana ug kalma. Kini nga matang sa babaye nga wala ang iyang mabaga nga mga buhok swell gihatag sa mga impresyon nga dili ginapus, nga pagtugot sa pag-adto.
Kalit lang siya nga miduol nako. Sa usa ka ikaupat nga bahin sa usa ka dolyar nga miuntol sa akong mga kamot samtang naningkamot ko sa paghukom kon sa pagdagan uban sa salapi o mosulay pag-usab. Siya nagsugod sa pagsabut sa unsa nga paagi nga kini nga mga kabus nga mga tawo unta mahimo nga naadik sa sugal. Apan sa diha nga kini nga batang babaye midangat kanako, nga ako nakalimot mahitungod sa quarter dolyar, sugal, ug sa Las Vegas.
Kini mao ang hapit usa ka sayaw. Ang kalihukan mao ang sayon aron sa paghulagway sa: lang ibutang ang usa ka tiil sa atubangan sa uban nga mga ug sa pag-adto alang sa usa ka naglakaw-lakaw. Apan kining matahum nga binuhat nga dili lang ang pagbalhin ang iyang mga paa. Ang iyang bat-ang sermon, ang iyang cleavage mao ang gituy-od, nga ang iyang mga dughan jutted, sa iyang mga abaga gibira pagbalik, ang iyang mga paa sayaw nga gihimo sa hataas nga moagi. Ug didto mao ang kanunay nga nagkatawa.
"Hello," siya miingon sa usa ka gamay nga batang babaye sa tingog. "Wala ba kamo sa pagdaug?"
'Ah
"Nga kamo masayud, nga human ang katapusan sa pagpakita sa, gilabay nako ang lima ka mga dolyares sa niini nga butang, ug wala makadaug sa bisan unsa nga butang. Sa unsa nga paagi daghang salapi ninyo?
"Usa ka ikaupat nga bahin sa usa ka dolyar."
Siya naghimo sa usa ka bagting nga tingog uban sa iyang dila ug mitindog sa usa ka paa, sa bending sa uban nga mga gamay. Siya mibayaw kaniya sa mahait nga ilong ug gipikpik ang iyang mga ngipon uban sa iyang kuko. "Ikaw dili sa pagdaug sa uban sa niini nga hungog nga mga kagamitan. Wala ko maghunahuna niini nga mga butang nga sa walay katapusan sa pagbayad sa." Mitan-aw siya sa vending machine ingon nga kon kini sa usa ka tawo nga dili siya ganahan.
Mikatawa siya reassuringly. "Aw," miingon ko , " aduna ba kamo adunay sa pamahaw pa?" "Okay, ako sa paghalad kamo sa pamahaw? Kini ang labing gamay nga ako makahimo sa pagbuhat sa karon nga ako na nga midaug kaniya sa usa ka dolyar ug usa ka katunga sa salapi."
Mikatawa siya bisan mas lisud ug mitunol sa iyang kamot. "Ang akong ngalan mao si Gail Itom. Ako sa pagtrabaho alang sa usa ka magasin."
Ee mikuha sa iyang bukton. "Ang iyang Angga mao Carter. Ang iyang mga sa ibabaw sa bakasyon. '
Karon ang mga bulan mao ang pagtagik sa usa ka silver nga ray ug sa landong sa Gail sa hubo nga lawas. Ang kwarto kalit lang nahimong kaayo nga malinaw. Ang mga kasaba sa mga casino daw malumos gikan sa atong pagginhawa ug sa mga kalihukan sa atong mga lawas sa mga sheets. Mibati ko nga ang iyang yagpis nga lawas sa pagkab-ot alang sa akong kamot.
Siya mihalok sa tautness sa iyang liog, sa dakin-as sa iyang mga ngabil sa iyang mga igdulungog. Dayon akong gibati ang iyang kamot sa ibabaw nako, ug siya gidala ako sa halayo. Sa higayon nga sa iyang mama misulod sa ilang mga nah, kadtong mga lawas nga daw freeze. Sa iyang hinay-hinay nga misulod nah. Madungog ko ang iyang gininhawa pagasitsitan uban ang pagbiaybiay pinaagi sa iyang clenched mga ngipon, ug sa iyang mga lansang sa pagkalot ngadto sa akong mga abaga, nga maoy hinungdan sa kanako sa makalilisang nga kasakit. Mibalhin ko nga mas maduol ngadto kaniya alang sa lain nga motila, ug mibati sa iyang tikod sa likod sa akong mga tiil, sa dinalian kanako batok kaniya.
Kita nagpabilin nga mao gihapon alang sa usa ka samtang. Kaniya, gibati ang iyang basa nga kainit sa palibot kanako. Siya nga gibilin sa iyang kaugalingon ngadto sa iyang siko ug mitan-aw sa iyang nawong. Iyang gipiyong ang iyang mata, iyang ba-ba nagbitay bukas alang sa usa ka samtang, ang iyang mabaga nga mga buhok sa pagkahulog wildly sa palibot sa iyang ulo. Sa usa ka mata sa katunga gitabonan pinaagi sa loose buhok.
Siya nagsugod sa paglihok sa kaayo nga hinay-hinay sa sulod sa usa ka paa, sa uban nga mga. Sa akong bat-ang nagbuhat kaayo nga hinay rotations. Gipaak niya ang iyang ubos nga ngabil sa taliwala sa clenched mga ngipon. Siya nagsugod sa pagbalhin sa, usab.
"Mao kana ang dako nga, Nick," mihunghong siya hoarsely. "Nga mao ang talagsaon nga sa imong bahin."
Siya mihalok sa iyang mga ilong, unya misulod sa iyang mga ngabil pinaagi sa iyang mga buhok. Ako mibati nga ang iyang paghimo sa kabanha sa iyang tutunlan, apan ako napugos ang akong mga ngabil sa iyang mga buhok. Sa matag higayon nga mibalhin ko, ang iyang dila misulod sa akong baba. Unya ang tumoy sa iyang dila nadakpan kaniya sa taliwala sa iyang mga ngipon, ug sa mga ngabil. Siya misaka sa itaas ug sa ubos, ug migamit sa iyang dila ingon man usab sa iyang lawas.
Ang mga nagprotesta nga paminawon nga mihunong. Siya og daklit sa gibati sa iyang mga kamot diha kaniya. Akong nawong nga gibati init. Ang akong tibuok nga lawas tensed. Siya tupad sa iyang kaugalingon. Siya mao ang dili na nga nahibalo sa iyang kwarto, iyang higdaanan, o sa kasaba sa ubos. Ang duha sa mga kanato mao lang didto, kita ug unsa kita sa pagbuhat sa tingub. Ako lamang ang nasayod mahitungod kaniya ug ang kainit, ang lig-on nga kainit nga karon molamoy kanako. Sama sa akong panit mao ang kaayo mainit nga sa paghikap nah.
Akong gibati ang nagliyok-liyok nga mga bula sa suba sa pagbubo ngadto kanako, magabugwak ngadto kaniya. Sa iyang gipasa ang punto diin ang naghunahuna ko nga mohunong niini. Ee gibira ang iyang suod, nagkupot sa iyang ingon nga sa hugut nga siya dili makaginhawa. Sa nagliyok-liyok nga nakatilaw sa tubig sama sa usa ka lim-aw sa pagpangita sa agianan. Ug unya ang mga dam sa partido. Gail mao ang usa ka laya nga bulak nga mikupot kaniya. Ako dili maghupot sa iyang hugot nga igo; siya nanggunit sa nah, naningkamot sa pagbitad kaniya pinaagi sa panit. Ako hapit dili mobati nga sa iyang kuko. Kita tensed sa tingub. Ang akong pagginhawa mihunong. Ug unya kami nga nahugno.
Akong ulo sa unlan sunod sa iyaha, apan sa gihapon siya nga naghigda sa ilalum kanako, ug kita sa gihapon entwined. Ang akong pagginhawa mibalik uban sa kalisud. Siya mipahiyom kaniya ug gihagkan ang aping.
"Ako mabati ang inyong dolyar nga pundok sa pagpukan," siya miingon.
"Mao kana ang dako," miingon ko human sa paghunahuna mahitungod niini. Niini nga panahon, kini gayud mao ang gibuhian.
Ang atong mga nawong nanag-atubang sa ingon nga suod nga ako mahimo nga tan-awa ang matag lash gilain. Ang lawa-lawa sa iyang mga buhok sa gihapon gitabonan sa usa ka mata. Iyang gitrapohan ang iyang ego uban sa iyang kumagko. Mipahiyom siya kanako. "Kini mao ang sa tanan nga mga holidays sa usa ka tawo, uban sa tanan nga dagko nga mga bato, nga rockets, rockets ug sa pagbuto."
Kita mihigda didto ug mitan-aw sa usag usa. Ang bintana nga bukas alang sa usa ka samtang. Sa kamingawan nga hangin mihuyop sa hinay-hinay pinaagi sa tabil.
"Kini daw hapit imposible nga kini lamang ang dad-a sa usa ka semana," miingon si Gail sa pagaw nga tingog.
Unya kita nakatulog hubo, pa gihapon sa mainit nga gikan sa mga buhat sa paghimo sa gugma.
Gibati nako nga ako na lang gipiyong ang akong mga mata sa dihang mibagting ang telepono. Sa una naghunahuna ko nga ang akong damgo. Adunay na sa usa ka kalayo sa dapit, ug usa ka kalayo truck milabay na pinaagi sa. Kaniya, nakadungog niana. Mibagting ang telepono pag-usab.
Ang akong mga mata milupad bukas. Sa mga adlaw nga nagsugod sa paglapas sa; ang Unang mga misulod sa lawak, mao nga ako mahimo nga tan-awa ang mga lawak, ang mga lingkuranan, ug mga adorable Gail natulog tupad kanako.
Ang pakadaotan, himaraot phone mibagting pag-usab.
Sa iyang nabanhaw. Gail moaned alang sa usa ka higayon ug napugos sa iyang hubo nga lawas batok sa akoa. Gikuha ko kini . "Hello," miingon ko. Kini dili sa paghimo sa daghan nga pagbati sa dili adunay usa ka mahigalaon nga sa usa ka.
"Carter?" Sa unsa nga paagi nga sa dili madugay mahimo nga ikaw sa pagkuha sa Washington?" Kini mao ang Hawk, ang boss sa WASAY, ang akong boss.
"Ako makahimo sa pagkuha sa sunod nga device." Iyaha, akong gibati ni Gail press batok sa akong lawas.
"Nice sa pagsugat kanimo," ang Hawk miingon. "Kini mao ang importante nga. Register sa diha nga ikaw miabut sa akong lamesa."
"Maayo kaayo, sir." Siya ibutang ang telepono ug diha-diha dayon midayal sa telepono pag-usab. Gail naligid gikan kanako. Siya naglingkod tapad nako. Mibati ko nga ang hangin diha sa iyang liog ug nakaamgo siya nga nagtan-aw kanako. Sa diha nga siya na ang usa ka tawag gikan sa airport, siya misakay sa usa ka direkta nga pagpanaw nga wala alang sa Las Vegas sa napulo ug pito ka minutos ang milabay nga siyam ka. Siya mitan-aw sa iyang relo. Kini mao ang lima ka minutos ang milabay nga unom ka. Siya nagtan-aw si Gail.
Siya gidagkutan sa usa ka palibot sa akong sigarilyo. Siya shoved kini diha sa akong baba ug unya gikuha kini. Siya mihuyop sa aso sa kisame. "Ako naghunahuna nga tingali kita sa pag-adto sa tubig ski karon," siya miingon flatly.
'Si Gail ...'
Misagbat siya kanako. "Walay mga pasundayag sa ugma, kini free. Ako naghunahuna nga kita unta sa pagpangita sa usa ka dapit sa Lake Mead dapit alang sa swimming ug picnicking. Elvis pagbuhat ugma sa gabii. Ako dali rang og tiket ." Nanghupaw siya pag-ayo. "Kita mahimo nga mag-swimming, ug sa usa ka piknik, dayon mobalik dinhi aron sa pag-ilis na, unya sa pagkaon ug sa pag-adto aron sa pagpakita
"Gail, Ako ..."
Siya nagbutang sa iyang kamot sa ibabaw sa akong baba. "Dili," miingon siya luya. "Ayaw pagsulti niana. Ako makasabut kaniya. Ang holiday mao ang sa ibabaw."
"Oo, diha sa mga dell sa iyang kaugalingon."
Siya mitando ug mihuyop sa aso sa kisame pag-usab. Samtang siya misulti, mitan-aw siya sa mga tiil sa higdaanan. "Ako gayod dili mahibalo sa bisan unsa mahitungod kaninyo. Tingali ikaw pagbaligya sa suspenders o sa usa ka mafia boss nga nagbakasyon dinhi." Mitan-aw siya nako. "Ang bugtong butang nga akong nahibaloan mao nga ako mobati nga malipayon sa diha nga siya uban kaninyo. Kana igo na alang kanako." Nanghupaw siya. Kini mao ang tin-aw nga nagkupot siya sa pagbalik sa iyang mga luha. "Ako makakita kanimo pag-usab?"
Siya milusot gikan sa usa ka sigarilyo. "Ako gayud wala masayud. Ako dili sa pagbaligya sa iyang mga estrap ug ako wala sa usa ka mafia boss. Apan ang akong kinabuhi mao ang dili sa gym, nga kini diha sa akong mga kamot. Ug ako malipayon uban kaninyo, usab."
Siya gibira gikan sa usa ka sigarilyo ug mitan-aw kanako pag-ayo. Sa iyang mga ngabil napugos sa tingub. Siya gilamoy sa makaduha. "Ako ... nga kita sa gihapon adunay panahon ... sa atubangan sa inyong mga eroplano mibiya?"
Siya mikatawa ug gigakos ee. "Kita dili sa usa ka pagdali."
Siya midawat kanako uban sa usa ka desperado nga gugma. Ug siya misinggit sa tanan nga mga panahon.
Kapitulo 2
Sa diha nga ako mitugpa sa Washington, d. c., Gail Itom nga na mibiya kanako uban sa nindot nga mga panumduman. Iyaha wala na lang sa usa ka tawo sa bakasyon nga naningkamot sa makabalda sa iyang kaugalingon. Siya mao ang usa ka WASAY nga ahente. Wilhelmine sa pusil, ang akong Luger, holstered sa ilalum sa akong mga bukton. Hugo, akong stiletto, mihigda nga malipayon diha sa iyang mga scabbard sa akong wala nga kamot. Usa ka kalihukan sa mga abaga ug mga kutsilyo ang hapsay nga mahulog sa akong mga kamot. Pierre, ang makamatay nga gas bomba, nga mao ang sa karon nagpabilin diha sa lungag sa akong tuo nga tikod. Kini mao ang gamay nga, ug sa akong kaugalingon gitabonan pinaagi sa italyano nga sapatos. Sila lang sa ingon nga sa daghan nga WASAY nga mga himan sama sa akong mga hunahuna ug sa lawas.
Ako miadto ngadto sa Hawke sa opisina ug makita nga Ego sa pagtan-aw gawas sa bintana sa snow. Siya nagtindog uban sa iyang pagbalik kanako sa diha nga ako misulod. Walay milingi sa palibut, mitudlo siya ngadto sa usa ka lingkuranan sa atubangan sa iyang gamay nga lamesa. Sama sa kanunay nga, ang mga daan nga-gihimo radiator nagbanhaw ang humidity sa buhatan sa usa ka porsiyento sa gidaghanon.