Carter Nick : другие произведения.

61-70 Krājums izmeklētājiem par Nika Kārtera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Nick Carter
  
  61-70 Krājums izmeklētājiem par Nika Kārtera
  
  
  
  
  61-70 Киллмастер Krājums izmeklētājiem par Nika Kārtera
  
  
  
  
  61. Maskava http://flibusta.is/b/662356/read
  
  Moscow
  
  63. Ledus bumbu nulle http://flibusta.is/b/678525/read
  
  Ice Bomb Zero
  
  64. Zīme Kaza Ностры http://flibusta.is/b/610141/read
  
  Mark of Nostra Nav
  
  65. Kairas tv mafija http://flibusta.is/b/612056/read
  
  The Cairo Mafia
  
  66. Squad nāves inku http://flibusta.is/b/610907/read
  
  Inca Death Squad
  
  67. Uzbrukums uz Angliju http://flibusta.is/b/612937/read
  
  Assault on England
  
  68. Omega-terors http://flibusta.is/b/612938/read
  
  The Omega Terors
  
  69. Kods, nosaukums: Vilkacis http://flibusta.is/b/668195/read
  
  Code Name: Werewolf
  
  70. Sitiena spēks Terora http://flibusta.is/b/646617/read
  
  Strike Force Terors
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Maskava
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Maskava
  
  
  
  tulko Lauva Шкловский
  
  
  Veltīts atmiņas mirušā dēla Antona.
  
  
  
  
  
  1. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Mēness sergejs staroja uz ezera Mead austrumos. Viņas, stāvēja pie loga, augstu virs pārējo pasauli, klausoties pērkons, baumas un baumas no apakšas. Pat šeit, viesnīcā, troksnis Las Vegas nav bijis nomākts. Aiz biezām sienām tiešām kļuva nedaudz vājāks, bet jums nav bijusi lēmumu aizmirst, kur jūs bijāt - jautra galvaspilsēta pasaulē. 'Niks? Niks, eņģelis, tu uzcēlies? Aiz manis зашуршали palagi. Lai gan tā nav iedegusies lampa, logu kritušo pietiekami mēness gaisma, lai redzētu, garas kājas Gail, moving zem palagiem.
  
  
  "Ej gulēt", - čukstēja es. "Es kaut ko dzert". Tā izsniedz prasītājam skaņu. Palagi atkal зашуршали, un tās ir garš, tievs, kails ķermenis sanācis par atkritumu. Viņa ar полузакрытыми acīm pārcēlās pie manis. Viņa atkal izsniedz prasītājam skaņu. Kad viņa bija man blakus, viņa vispirms noliecās pieri, un pēc tam degunu nedaudz zem mana pleca, starp manu kaklu un manu rokas. Tā samulsu, pagrieza galvu uz sāniem un smagi прислонилась pie manis. Tas deva prom gara, dziļa nopūta un gandarījumu. "Ņem mani, lūdzu", viņa teica balsī maza meitene.
  
  
  Ledus gabaliņi krita uz manu tukšo glāzi. Viņš viņu aiz pleciem, viņas aizveda viņu atpakaļ gultā. Vispirms viņa apsēdās, tad ir savērtas uz muguras. Tā, paskatījos nah un redzēja, kā mēness svētais atspoguļojas sulīgs nekustīgi un mīksto ieplakās.
  
  
  Gail Black ir dalībvalstī, kas pirmslaulību skates-grupas Las Vegas. Katru nakti viņi un vēl četrdesmit deviņi skaistas jaunas sievietes ģērbtos dārgs žirinovskis tērpus ar spalvām un dejoja. Kad to pirmo reizi ieraudzīju, tas ir, mani pārsteidza, ka kāds varētu atrast tik daudz pāru skaistu kājiņu un likt ih kārtas.
  
  
  Viņas tikās Gail viesnīcā. Viņa čaulas brokastis un apstājās uz mirkli, lai mest ceturtdaļu dolāra tirdzniecības automātu. Pēc skaņas riteņiem, pēc tam noklikšķiniet bremžu diski, nedaudz vēlāk vēl viens klikšķis, un, kad trešajā noklikšķinot uz atskanēja skaņa ir krītoša naudas. Tagad man bija seši ceturtdaļas dolāru.
  
  
  Un tad to pamanīju Gail. Šķiet, viņa arī gāja uz ēdamistabu. Vajadzētu būt, viņa pagriezās uz skaņas krišanas naudas. Viņa sēdēja uz sliekšņa, ēdamistaba un skatījās uz mani ar вопросительной smaidu. Viņai, smējās par reimatismu. Uz tās bija šauras un rozā bikses un balta mini svārki, kas nodarbojas gals nokarājās nedaudz virs nabas. Uz tā bija baleta čības, augstpapēžu kurpes. Mati nah bija krāsa sarkankoka, gari un biezi. Jūs varat daudz kas pa nah darīt. Ja sieviete ir ego nevainojami, bez neviena nepiemērotu matu, var droši teikt, ka viņa ir ļoti тщеславная, klusināta, mierīga. Tāda sieviete, kas nodarbojas ļāva saviem bieziem matiem распухать, ražoja iespaidu juceklis, отпускающей.
  
  
  Pēkšņi viņa atnāca pie manis. Man rokā подпрыгивала ceturtā dolāru, kad tās mēģināja atrisināt, lai izvairītos, vai ar naudu, vai mēģināt vēlreiz. To sāku saprast, kā šie nabagie var пристраститься azartspēlēm. Bet, kad pie manis atnāca šī meitene, tā aizmirsu par ceturtā dolāru, azartspēļu un Las Vegas.
  
  
  Tas bija gandrīz deja. Kustība bija viegli aprakstīt vienkārši novietot vienu kāju priekšā, otru, un ejiet pastaigāties. Bet šī skaistā būtne двигало ne tikai kājām. Viņas gurni bobbing, ee plaisās bija izstieptas, viņas krūtis ir uzstājušies uz priekšu, viņas pleciem, kas atpakaļ, ee deju kājas darīja ilgi iet. Un vienmēr ir bijusi šī smiekli.
  
  
  "Labdien," viņa teica balsī maza meitene. "Tu esi uzvarējis?"
  
  
  'Ak
  
  
  "Zini, tad ir pēdējais parādīt to izmeta šo gabalu pieciem dolāriem, un nekas nav uzvarējis. Cik jums ir naudas?
  
  
  "Ceturtā dolāru".
  
  
  Viņa ir izdevusi цокающий skaņu valodu un nostāties uz vienu kāju, mazliet salokot citu. Viņa задрала savu akūts deguna un pieklauvēja ar pirkstu pa zobiem. "Jūs nekad uzvarēt, izmantojot šo stulbu ierīcēm. Es domāju, ka šī lieta nekad nav atmaksāsies ". Viņa paskatījās uz tirdzniecības automātu, it kā tas būtu kāds, kas šeit nav garšojusi.
  
  
  Tās nomierinoši smējos. "Paklausies, - es teicu, - tu jau завтракала?" Viņa shook galvu. "Labi, varu to tev piedāvāt brokastis? Tas ir mazākais, ko es varu darīt tagad, kad viņas uzvarēja pusotra dolāra naudas ".
  
  
  Viņa iesmējās vēl plašāks un pastiepa roku. "Mans vārds ir Gail Black. Viņas strādāju žurnālā ".
  
  
  To satvert ee aiz rokas. "Viņas Niks Kārters. Viņa atvaļinājumā. '
  
  
  Tagad mēness svētais сплетал sudrabs gaismas un ēnas kaila ķermeņa Gail. "Ak, Niks, - viņa murmināja. Istaba pēkšņi kļuva ļoti kluss. Šķita, ka troksnis kazino noslīcis veic mūsu elpošanu un kustībām mūsu ķermeņiem uz palagiem. Viņas juta, kā viņas slaids ķermenis sāka tiekties uz manu roku.
  
  
  Viņa noskūpstīja to saspringtu kaklu, скользнув lūpām uz ee auss. Pēc tam to izjutis uz sevi viņas roku, un viņa aizveda mani. Tajā brīdī, kad viņas ienāca nah, šīs ķermeņa, šķiet, ir iesaldēti. Viņas lēni iegāja nah. To dzirdējis, jo ar to стиснутые zobi вырывалось čukstēt elpošanas, un viņas nagi, впившиеся uz maniem pleciem, nodarījuši man šausmīgi sāpes. Viņas придвинулся pie viņas vēl laiza, un juta, kā viņas papēža aizmugurē manas kājas, piespiež mani pie viņas.
  
  
  Kādu laiku mēs paliktu tādus kadrus. Viņas, es jutu viņas mitru karstumu ap mani. To, оперся uz elkoņiem, un skatījās hei persona. Viņa aizvēra acis, viņas mute bija uz laiku ir atvērts, biezi mati traki ниспадали ap viņas galvu. Viena acs bija pa pusei прикрыт izlaistiem matiem.
  
  
  Viņas sāka ļoti lēnām virzīties uz leju, iekšpusē viena gurniem, uz augšu savādāk. Mani gurni ir veikuši ļoti lēni rotējošas kustības. Viņa прикусила viņas apakšlūpu starp стиснутыми zobiem. Viņa arī sāka kustēties.
  
  
  "Tas ir lieliski, Niks", - хрипло " viņa čukstēja. "Tas ir tik satriecoši tev".
  
  
  Viņa noskūpstīja viņu uz degunu, un pēc tam slīdēja lūpu, pēc viņas matiem. To sajutu savā kaklā, kas tas izdod skaņas, bet прижался lūpas uz viņas matiem. Katru reizi, kad viņas kustējās, viņu valodu, nāca man mutē. Tad viņas sagrāba galu viņas valodu starp zobiem un lūpām. Viņas карабкался uz augšu un uz leju, un izmantoja savu valodu, tāpat kā savu ķermeni.
  
  
  Protestētāji skaņas, un apstājās. Viņas uz brīdi sajutu viņas rokas uz sevi. Mana seja ir kļuvusi par karstu. Viss mans ķermenis saspringts. Viņai bija ārpus sevis. Tās vairs nav apzinājās savu istabu, gulta un troksnis lejā. Mēs divi tikai tur bijām, mēs esam un ko mēs darām kopā. To zināja tikai par to un par karstumu, обжигающей karstumu, kas nodarbojas ar pārņēmis mani. It kā mana āda bija pārāk karsts, lai pieskarties nah.
  
  
  Viņas juta, kā бурлящая putas upes ieplūst manī, пузырясь pie viņas. Tās notika vietai, kur viņa domāja, ka varu to apturēt. Viņas притянул ee pret sevi, piespiežot tik un stipru, ka viņa nevarēja elpot. Бурлящая ūdens pēc garšas atgādināja dīķis, kurš meklē pāreju. Un tad aizsprosts sabruka. Gail ir увядшим ziedu, kas ir viņas ķēros. Es nevarēju noturēt to pietiekami stipras; Tās ķēros par nah, cenšoties izraut to caur ādu. Tas ir gandrīz nav jūtama viņas nagi. Mēs saspringa kopā. Mana elpa ir apstājies. Un tad mēs sabruka.
  
  
  Mans mērķis gulēja uz spilvena blakus, bet viņa vēl guļ zem manis, un mēs visi vēl bija savstarpēji. Mana elpa ir atgriezies ar grūtībām. To, pasmaidīja un noskūpstīja ee uz vaiga.
  
  
  "Es jūtu, kā pukst tava locīšanas dolārs", - viņa teica.
  
  
  "Tas bija lieliski," es teicu, padomājot par to. Šoreiz tās tiešām bija atbrīvota.
  
  
  Mūsu sejas bija tik tuvu otram draugam, ka es varētu redzēt katru skropstu atsevišķi. Tīmeklis ir viņas mati vēl taisīju vienu aci. Viņa noslaucīja ego īkšķi. Viņa man pasmaidīja. "Tie bija visi svētki vienā ir cilvēks, ar visiem akmeņiem, raķetes, raķetes un sprādzieni".
  
  
  Mēs gulēja un skatījās otru uz otru. Logs uz kādu laiku bija atvērts. Vējš tuksneša maigi раздувал aizkari.
  
  
  "Šķiet gandrīz neiespējami, ka tas būs tikai nedēļu," - teica Gail aizsmakušā balsī.
  
  
  Pēc tam mēs aizmiga kails, vēl siltas no mīlas aktu.
  
  
  Man šķita, ka es tikko aizvēru acis, kad iezvanījās telefons. Sākumā man šķita, ka es guļu. Kaut kur ir uguns, un brauca ugunsdzēsēju mašīna. Tā, esmu dzirdējis, ka. Telefons atkal iezvanījās.
  
  
  Manas acis atvērtos. Dienu sāku dawn; Pirmais svētais ienāca istabā, lai es varētu redzēt skapis, krēsls un lielisku Gail, apburto man blakus.
  
  
  Nolādēts telefons atkal iezvanījās.
  
  
  Viņas piecēlās. Gail uz mirkli nopūtās un noliecās kails ķermenis uz manu. Viņas paņēma . "Sveiki, - es teicu. Tas nav jēgas lielas nav draudzīgas.
  
  
  - Kārters? Kā tu drīz vari izrādīties Vašingtonā? Tas bija Hawke, boss AX, mans boss.
  
  
  "Es varu aizņemties šādu ierīci". Viņas juta, kā Gail pieķērās manam ķermenim.
  
  
  "Prieks iepazīties", - teica Hawke. "Tas ir svarīgi. Reģistrējieties, kā tikai nākt pie mana galda ".
  
  
  "Labi, kungs." To noliku, un uzreiz atkal paņēma klausuli. Gail atkāpās no manis. Viņa sēdēja man blakus. To sajutu vējiņš ap kaklu un sapratu, ka viņa skatās uz mani. Kad viņai zvanīja uz lidostu, tās rezervējis tiešā reisa, kas lidoja pa Las Vegas septiņpadsmit minūtes desmitā. Tās, paskatījās uz pulksteni. Bija piecas minūtes septīto. Viņas skatījās uz Gail.
  
  
  Viņa закурила vienu ap manu cigarešu. Viņa засунула to man mutē, bet pēc tam paņēma sev. Viņa izlaida dūmus griestos. "Es domāju, varbūt šodien mēs varētu pavizināties ar ūdensslēpēm", - stingri teica viņa.
  
  
  'Gail ...'
  
  
  Viņa mani перебила. "Rīt izrādes nē, tās bez maksas. Tā iedomājos, ka mēs varētu atrast vietu pie ezera Mead kaut kur peldvieta un piknika vietas. Elvis būs rīt vakarā. To varu viegli dabūt biļetes ". Viņa smagi nopūtās. "Mēs varētu peldēties un rīkot pikniku, bet pēc tam atgriezties šeit, lai saņemtu dressed, un pēc tam paēst un doties uz šovu
  
  
  "Gail, es ..."
  
  
  Tā ir pielikusi roku man muti. "Nē," viņa teica, vāja balss. "Nerunā tā. Viņu saprotu. Svētki beigušies ".
  
  
  "Jā, pašā delle."
  
  
  Viņa pamāja un atkal izlaida dūmus griestos. Kad viņa runāja, viņa skatījās uz gultas kājgalī. "Tā patiešām neko par tevi nezinu. Var būt, ka jūs pārdodat bikšturi vai mafijas boss, kas te atpūšas ". Viņa paskatījās uz mani. "Vienīgais, ko es zinu, ir tas, ka es jūtos laimīga, kad viņas ar tevi. Man ar to pietiek ". Viņa nopūtās. Bija skaidrs, ka viņa kavē asaras. "Es redzu tevi atkal ir?"
  
  
  Viņas выдавил cigareti. "Es patiešām nezinu. Tās nav pārdot бретельк un nav mafijas boss. Bet mana dzīve nebija zālē, manās rokās. Un to arī esmu laimīgs ar tevi."
  
  
  Viņa izvilka cigareti un vērīgi paskatījās uz mani. Ee lūpas bija savilktas. Viņa divreiz сглотнула. "Es ... mums vēl ir laiks ... pirms izlidošanas lidmašīna?"
  
  
  Tās smējās un apskāva ee. "Mēs necenšamies".
  
  
  Viņa pieņēma mani ar izmisīgu aizrautību. Un visu laiku raudāja.
  
  
  
  
  
  
  
  2. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Kad tās izkrauj Vašingtonā, Gail Black ir jau atstājis man ir patīkamas atmiņas. Tās vairs nebija tikai vīrieti atvaļinājumā, kas naktsmītne novērsties. Viņai bija aģents AX. Pistole Viktorija, mans "Luger", bija maksts man zem peles. Hugo, mans duncis, ērti guļ makstī manā kreisajā rokā. Viena kustība, pleca - un nazis vienmērīgi nonāk man uz rokas. Pjērs, nāvējoša gāzes bumba, uzticamu iestrēdzis dobuma manu labo potīti. Viņš bija mazs, un ego taisīju mans itāļu apavi. Viņi bija tikpat instrumentiem AX, kā mans prāts un ķermenis.
  
  
  Tās, iegāja kabinetā Хоука un atradu ego, skatītājs logu uz sniega. Kad viņas iegāja, viņš stāvēja pret mani ar muguru. Bez pagrieziena, viņš norādīja uz krēsla priekšā savu mazo galda. Kā vienmēr, vecmodīgi radiators paaugstināt mitrums birojā pēc numuriem procentu.
  
  
  "Esmu priecīgs, ka tu esi ieradies tik drīz, Kārters," sacīja Vanags, joprojām stāv pret mani ar muguru.
  
  
  Viņas sel un aizsmēķē cigareti. Kad to pacēla, viņas izskatījās Хоука, un stahl gaidīt.
  
  
  Viņš teica: "Es dzirdēju, ka Maskavā ценымногие aukstāks nekā šeit". Beidzot viņš pagriezās pret mani savu seju un ledus skatienu paskatījās uz mani. Melna nepilnīgs cigāru, viņš uz zobiem. "Bet tu vari man pateikt, tas ir par pirmavotiem, Kārters".
  
  
  Viņa моргнул. "Tu domā, ka es edu uz Krieviju?"
  
  
  Hawke piegāja pie galda un pārdot. Viņš uz zobiem lētu cigāru un izmeta to atkritumu spaiņi. "Es jums pastāstīšu stāstu, Kārters".
  
  
  Viņai nācās cigareti un sel atklāti. Visas manas sajūtas koncentrējas uz Хоуке. Kādu viņš pastāstīs stāstu. Hawke nav stāstījis nekādu stāstu. Viņš grasījās dot man darbu.
  
  
  "Apmēram trīs gadus atpakaļ, - viņš teica, - AX pienāca krievu balerīna, kas nodarbojas ar veikusi interesantu piedāvājumu. Ja mēs būtu pielikuši summu viens miljons dolāru, lai viņas vārdu uz kontu šveices bankā, tas būtu ziņoja mums ir dažas ļoti labas krievijas zinātnes un kara noslēpumiem ".
  
  
  Man gandrīz bija рассмеяться. "Kungs, AX tac daļas saņem tādus piedāvājumus".
  
  
  Viņš pacēla roku. 'Pagaidi minūti. Tas tā ir. Mums bija zēni no Borneo līdz Azoru salām, un tās viesnīcu sniegt mums informāciju par noteiktu samaksu ".
  
  
  "Jā".
  
  
  "Bet mēs nopietni apdomātu šo priekšlikumu, kad izdzirdēja nosaukumu balerīna. Tas Ириния Moskowitz.
  
  
  Tās bija lietas kursā. Zināt šo nosaukumu, nav jābūt pazinējs baleta teātris. Ириния Москович. Piecpadsmit gadu vecumā viņa bija wunderkind, piecpadsmit tas ir kļuvis par balerīnu krievu baleta teātris, kā tagad, uz vecumu mazāk kā divdesmit piecu gadu vecumā, viņa iegāja pieci lielākajiem balerīnas pasaules.
  
  
  Viņas skatiens meklē Хоука. "Ir zināms balerīnu - tas ir viens, - es teicu, - bet kā viņa varēja piekļūt zinātnisko un militāro noslēpumu?"
  
  
  Hawke smīnēja. "Ir ļoti vienkārši, Kārters. Viņa ir ne tikai viena no lielākajiem balerīnas pasaules, bet arī krievijas pārstāvis. Balets ceļo visā āra baseins, runājot par valstu vadītāji, karaļi un karalienes, prezidenti un tā tālāk. Kurš būtu viņas neuzticību?
  
  
  "Es uzskatu, AX ir pieņēmis tā piedāvājumu?"
  
  
  'Jā. Bet bija dažas problēmas. Viņa teica, ka būs sniegt informāciju, kas trīs gadu laikā. Pēc tam tā, AX, ar nosacījumu, ka tā informācija, kas palīdzēs mums, un mēs pieliksim miljonu uz viņas bankas kontu, вывезет ee pa Krieviju un sniegs to ASV pilsonības ".
  
  
  "Jūs teicāt, ka lūgums tika darīts aptuveni pirms trim gadiem. Tas nozīmētu, ka šie trīs gadi ir gandrīz beigušies ". Viņas smaidīja. "Tas nozīmē, ka tā informācija ir vērtīga?"
  
  
  Hawke приподнял uzacis. "Kārters, tās ir jums godīgi teikt, ka jaunā dāma lieliski pastrādāja, lai šīs valsts. Daļa ff informācija ir ļoti vērtīga. Protams, tagad mums ir nepieciešams, izņemt ee Krievijā ".
  
  
  To pievēra acis. "Bet?" Tā, aizdomājos par šo jautājumu.
  
  
  Vanags atrada laiku cigareti. Viņš satvēra vienu ap saviem lētu cigāru un lēni izgaismota. Kad netīrs dūmi pacēlās pie griestiem, viņš teica: "Ka kaut kas ir noticis. Mēs esam dzirdējuši, ka krievi veic slepenus eksperimentus Padomju jūras pētniecības institūtā. Mēs nezinām, kas tā par eksperimentu. Godīgi sakot, mēs pat nezinām, kur tieši tas notiek. Mūsu informācijas avots saka, ka tas ir nepieciešams, lai noskaidrotu ". Viņš skaļi pārklājās ar cigāru. "Mēs zinām, ka-ka".
  
  
  "Apgaismo mani, - es teicu. "Irina Moskowitz zina kaut ko par šo institūtā?"
  
  
  Hawke отмахнулся no jautājuma. "Es joprojām выясняю tas ir". Viņš uz zobiem cigāru. "Mēs zinām, ka vadītāju institūts ir pieredzējis komunistu Serge Краснова. Viņš nolika apskatīt Иринию. Viņi bija kopā vairākas reizes. Irīna nav ļoti augstās domās par Серже. Viņa atrod ego fiziski pievilcīgs, bet dažreiz domā, ka viņam nav īsti kārtībā ar galvu. Dažreiz viņam gadās histēriju. Viņa uzskata, ka tas var būt bīstami ".
  
  
  To labi iegaumētu, vārds Сержа Краснова.
  
  
  Hawke gāja vēl tālāk. "Mēs no instruēja Иринию sadraudzēties ar Крашновым, un viņa to izdarīja. Paldies hei, esam sapratuši, cik nopietni eksperimenti, kas veikti institūtā. Par lietu uzrauga īpaša nodaļa slepenpolicijai, kuru vada kāds Mihails Барнисек. Saskaņā ar Иринии, pie tam чекиста Барнисека ir politiskās ambīcijas, un viņš naktsmītne, kas varētu pastiprināt savu amatu Kremlī. Tas ir ļoti aizdomīgi izturas pret visu, ieskaitot Иринию un Сержа Краснова ".
  
  
  Hawke košļāt cigāru, nevis samazinot ar mani aukstām acīm. Ириния, mums teica, ka var uzzināt, kas notiek institūtā, kad viņa сблизится ar Красновым. Mēs teicām hei sākt ar viņu attiecības. Viņa zina, ka mēs kuģis aģents, lai palīdzētu hei izkļūt visā Krievijā. Mēs nezinām, cik tālu viņi ar saskaraties Красновым, vai, ka tas patiešām ir kļuvis zināms par institūtu ".
  
  
  Viņas domāja par to un sāka cienīt Иринию Moskowitz. Pazīstamā dejotāja, kas ir kļuvusi par dubultu aģents, riskēja ar savu dzīvību un gultas gulēt ar cilvēku, kuru ienīdu, lai savāktu informāciju, bet viņa ir tik ļoti Ameriku un jāgrib dzīvot tur. Protams, var gadīties, ka viņa to darīja naudas dēļ.
  
  
  "Ir veids, kā nokļūt uz Krieviju, Carter", - teica Hawke. "Bija kurjers, cilvēks, kurš braukāja šurpu turpu starp Maskavu un Parīzi. Tas bija kontakts Иринии. Viņš ir saņēmusi informāciju no nah un nodod to mūsu pārstāvim Parīzē. Kurjers tika nogalināts, tāpēc mēs tik maz zinām par jaunāko informāciju Иринии. Mums ir nepieciešams, lai uzzinātu, kļuvis zināms, vai viņa atrašanās vietu, institūcija, un ja jā, tad kas tur notiek.
  
  
  "Mums bija iespēja nogalināt slepkavu, tas bija kāds Vasilijs Popovs. Viņš bija viens vadītāju krievijas brigādes slepkavību. Tas bija svarīgs aģents Kremļa, tāpēc mēs zinām, ka viņam būs jāizturas ar cieņu ". Vanags izņēma cigāru iso rta un paskatījās uz nah. Ego skatiens slīdēja pie manis. "Es redzu to pēc jūsu acīm, ka jūs brīnums, kāpēc viņai runāt par Karaļi nākotnē. Kāpēc viņai saku, ka viņam būs jāizturas ar cieņu? Tāpēc, ka jūs gatavojas veikt ego, identitāte. Tu kļūsti Labi, un tā trāpi uz Krieviju ".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. Tad piecēlās Hawke. Viņš teica: "Tas ir tavs darbs, Kārters. Jūs kļūstat Labi. Jūs doties uz Krieviju maršrutā, kas jau ir definēts. Jums vajadzētu sazināties ar Иринией Moskowitz, lai iegūtu plašāku informāciju par institūtu un, ja iespējams, izņemt un tālāk pa Krieviju. Informējiet mūs, atrašanās vietu institūta un informāciju par to, kas tur notiek ". Hawke izstiepa savu roku. "Dodies uz Special Effects, kur ir kāds-kas jums ir. Panākumu.'
  
  
  Man atļāva aiziet.
  
  
  
  
  
  
  
  3. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Speciālie efekti un montāža - šī kombinācija ir burvju veikalā, veikals, kostīmu nodaļas un make-up. Šeit jūs varat atrast visu nepieciešamo aprīkojumu, lai aģents, nekā mikrofons lielumu kā stieņa pogu, līdz portatīvo lāzeru, ar kura palīdzību varētu iznīcināt sienu.
  
  
  To, iegāja iekšā un dzirdēju klauvē rakstāmmašīnu. Mani uzrunāja pretty girl pie pirmā galda. Pie nah bija рыжевато-kastaņbrūni mati, un smaids nāca vaļsirdīgs ap tv klips par zobu pastai.
  
  
  Viņa jautāja. - "Varu viņai kaut ko palīdzēt?" Viņas zaļās acis скользнули man aukstu, tālu skatienu. Viņa классифицировала mani un man ir saglabājusi atmiņā.
  
  
  Man bija papīra lapa, kuru man iedeva Vanags. Niks Kārters, lai dakteri. Thompson ".
  
  
  Viņa nosarka. "Ak," viņa teica. "Jūs nevēlaties gaidīt brīdi?" Viņa piecēlās. Viņas svārki bija скручена, lai es varētu redzēt tās ir ļoti skaistas kājas. Viņa samazinājās zīmuli. Viņa joprojām краснела. Viņa noliecās, lai paņemtu zīmuli, tad devos kaut kur.
  
  
  Viņas redzēja, kā ee teļš muskuļus virzījās uz soļa. Tajā bija pelēks mētelis, un pastaigas laikā viņa labi izskatās no aizmugures. Viņas, noliecās pār grupēti vērtspapīru uz viņas galda. Blakus bija melna somiņa. Divas meitenes ir tuvu vairs drukāt, lai katru gadu, ko es daru. Viņas nolaupīja somu, atvēra to un izņēma autovadītāja apliecība meitenes. Viņas vārds bija Sharon Vuds. Viņa atbrauca pēc Aleksandrijā, Virdžīnijas štats, Vašingtonā. Tās ir saglabājis atmiņā savu vārdu, uzvārdu un adresi, lai varētu to izmantot nākotnē un ielika atpakaļ somā. Abas meitenes sāka smieties uz visiem laikiem mani atkal un atkal sāka klauvēt.
  
  
  Dr Thompson nāca ar Šaronu Vuds. Mēs apmainījās ar rokas spiedienu, un tas, kas man uz otras birojs. Sharon smējās, kad mēs ar doktoru aizgāja. Neilgi pirms tam, kad mēs izgājām pa durvīm, tās огляделась un ieraudzīju, ka divas meitenes nonākam pie Sharon.
  
  
  Dr Thompson bija vīrietis, gadus trīsdesmit, ar nelielu. Viņam bija gari mati uz kakla, bet bārda sekoja zoda līniju. Viņas maz ko zināju par ns, izņemot to, ka viņš bija labākais zinātnieks, ieguvis vairākas patentu pirms tam, kad pievienojās AX, bija viens ap labākajiem psihologu valstī un mīlēja savu darbu. Ego profesiju, bija psiholoģija, ego hobijs - izgudrojums ierīcēm.
  
  
  Viņas, zināju, ka Hawke apbrīnoja doktora Tomsona nams, jo Hawke patika dažādas ierīces. Viņš bija sajūsmā par mini-datoriem, nelielu raķetes un kameras izmēru ar īkšķa nagu. Dr Thompson būtu ļoti tuvs sirdij Хоука.
  
  
  Izejot pa ofisu, jūs saskatāt šo funkciju specefekti un rediģēšanas.
  
  
  Dr Thompson pavadīja mani pa garu gaiteni. Lentas uz grīdas spīdēja. Abas puses bija lielas kvadrātveida logi. ar skatu uz nelielas laboratorijas. Šeit zinātniekiem bija atļauts šķirties. Mums ir viena ideja nav pārāk traki, mums ir viens eksperiments nav bijis pārāk traks, lai ego būtu iespējams veikt. Jebkurā neveiksmes dīglis var paslēpties no idejas, kas nodarbojas ar novedīs pie panākumiem citās jomās. Zinātnieki, šķiet, bija apmierināts.
  
  
  Dr Thompson notika ar mani. Viņš pa pusei pagriezās un pasmaidīja. "Mums tur", - viņš teica, pavirša uz kvadrātveida logs pa labi no manis. Netālu no loga bija durvis. Viņš atvēra to, un mēs iegājām iekšā. "Misters Kārters, var man jūsu luger, duncis un gāzes bumbu?"
  
  
  Viņas ziņkāri paskatījās uz viņu. "O, jā?"
  
  
  Viņš atkal pasmaidīja. - Es jums to paskaidrošu. Spriežot pēc tā, ko mēs uzzinājām par Karaļi un ego darbā, viņš, iespējams, ir maksimāli augsta līmeņa atļauta. Tas nozīmētu, ka viņš var brīvi ieiet Kremlis, un iziet no tās. Mēs arī zinām, ka papildus garu šauru nazi, pats galvenais ierocis Popovs ir ego rokas. Tajās ir ievērojams spēks. Viņam labajā kājā nazi īpašu makstī. Bet viņš vienmēr ir jānotiek sērijas metāla detektori, uzstādīti Kremlī, tāpēc katru reizi, kad viņš Maskavā, viņš noņem nazis ".
  
  
  "Tad es neko nevaru ņemt no metāla." To, aizsmēķē un piedāvāja ārsta. Viņš atteicās.
  
  
  "Pilnīgi patiesībā, - viņš teica. "Bet mums ir dažas lietas, kas var jums noderēt". Viņš ar žestu aicināja mani apsēsties uz krēsla.
  
  
  Neatkarīgi no diviem krēsliem, birojā bija pelēks metāla krēsls ar vērtspapīriem un garš krēsls ar vēl vērtspapīriem, lielu aploksni un dažnedažādām lietām ap koka un metāla. Dr Thompson pacēla roku, un tā deva viņam bija savs ierocis. Man likās, ka es attīrīta un stāvu telpā pliks.
  
  
  "Labi", - ironizē ārsts. Viņš piegāja pie garā galda un paņēma no viņa ādas siksna. "Tas ir viss, ko jūs saņemsiet, misters Kārters. Ns ir viss, kas jums ir nepieciešams."
  
  
  Viņas zināja, kā tas bija ar zinātniekiem. Oni iso visiem spēkiem cenšas nākt klajā noderīgas idejas.
  
  
  Piemēram, tikai idejas pārvērtās taustāmas lietas, ar tiem var lepoties. Viņi vēlas pieskarties šīm lietām runāt par tiem, parādīt ih. Viņa būtu mums ko nav stahl pārtraukt drosmīgs doktora. Plata josta bija ap vairākiem kabatas ar atlokiem. Dr Thompson atvēra vāku un досталь ap kabatas divas mazas paciņas. "Šajā paketē zālē neliela plastmasas pneimatisko ieroci," ar lepnumu viņš teica. "Šauj bultas, kas ir otrajā paketē, arī tās plastmasas. Šīs smalkās, kā adatas bultas satur nāvējošo indi, kas izraisa nāvi desmit sekundes, pēc tam domas ādu. Viņš nolika šauteni un bultas atpakaļ joslu. Pēc tam viņš atnesa trīs plastmasas flakoniem.
  
  
  "Mēs dzīvojam plastmasas pasaulē", - es teicu.
  
  
  "Pašā delle, mr Carter". Viņš pacēla ampulu. Pirmais bija zilā, sākuma otru sarkanu, trešo dzeltenu. "Šie flakoni satur kapsulas ar eļļas vannu. Viņiem ir ārējais slānis, ko var izmantot vannā ". Viņš pasmaidīja. "Lai gan tās nebūtu ieteicams lietot ilgu patīkamu vannā. Katra kapsula dažādu krāsu satur noteikta ķīmiska viela. Ķīmiskā viela tiek aktivizēts, kad metienā kapsulas par cietas virsmas, piemēram, grīdas vai sienas. Tas ir kā ķīniešu petardes, pēc viņu apaļas bumbiņas, kas met uz ielas, lai viņi hit ".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Es to zinu, dakter. Thompson ".
  
  
  'Esmu sajūsmā par šo. Tad jūs sapratīsiet, kā tas viss darbojas. Labi, zils - jautrās bumbas. Tas ir trieciena par cietu priekšmetu, tie sāk degt un дымиться. Uguns praktiski nav тушится. Ja tie saskarsies ar легковоспламеняющимся vielu, tās gandrīz noteikti воспламенят ego. Sarkanas kapsulas - tas ir tikai rokas granātas. Saskare ciets objekts viņi eksplodēt ar destruktīvu spēku granātas. Un šie dzeltenas kapsulas satur nāvējošu gāzi, kāda ir jūsu gāzes stingrību ".
  
  
  Manā balsī nebija jaušama humora izjūta, kad viņas teica: "Un jūs sakāt, ka es varu turēt ih savā vannā".
  
  
  Viņš pasmaidīja. "Īslaicīga". Viņš izņēma flakoni un atdeva man joslu. "Pārējās nodaļās naudu josta, krievijas rubļiem". Pēc tam viņš satvēra mapi. Viņš shoved nah roku un досталь nelielu automātisko revolveri. Man šķita, ka tas 22. kalibra. Viņai teica, ka pie Popova bija tikai šauru nazi. Tas arī taisnība, bet, kad mēs ego nogalināja, mēs noskaidrojām ego. Tas ir ierocis, kuru viņš nogalināja kurjeru. Mums šķiet, ka jums ir nepieciešams valkāt ego līdzi ".
  
  
  Tas bija skaists ierocis, инкрустированное dzīvnieku figūriņām par spīdīgā hroma vai sudraba ir apļa forma. Man tas likās коллекционным. To vilces ego minūtē камзолы, pārbaudot un pārliecinoties, ka viņš ir uzlādēts.
  
  
  Dr Thompson deva man šauru nazi makstī. "Привяжи tas ir pie savas labās kājas". Viņas to izdarīja. Pēc tam ārsts досталь, fotogrāfiju Vasilijs Popovs. "Balss, kā izskatās mūsu vīrietis. Ja tu aiziesi no šejienes, tev nāksies nodarboties ar kosmētiku. Tur tie padarīs tevi viņam līdzīgi.
  
  
  Pie Vasilijs Popovs bija bargu seju. Vislabāk to var aprakstīt kā sarkanīga. Uz ns ir dziļas grumbas, gan uz izskatu, viņš bija apmēram manā vecumā. Viņam bija augsts viņam, un tas nozīmēja, ka daļa no maniem priekšējiem matiem ir noskūties off. Deguns viņam bija plašs, nūjas nedaudz выпирали. Uz labo vaigu viņam bija шрамм ir sagatavots. Nebija tā, kā, domājams, slikti, ka ego seja bija sakropļots, bet smaids likās izlases. Viņam bija pilnīgas lūpas. Viņam bija расщелина uz zoda.
  
  
  "Labi?" sacīja ārsts. Tompsons. Viņš man deva attēlu un daži dokumenti. "Tas ir akreditācijas vēstules Popovs. Viss kārtībā. Jums ir kā ego akreditācijas datus, tā arī ne-ego personīgie dokumenti. Jūs tikai paskatieties uz to ".
  
  
  It kā jau viss ir kārtībā. Viņas nolieku papīra minūtē. To zināja; Viņa darīja to tik daudz reižu. Dr Thompson sel uz stūra krēsla. Viņš paskatījās uz mani nopietni. - Misters Kārters, gribētos, lai mēs vairāk zinām par Karaļiem. Mēs esam tie, kas celta ego lieta, lai zināt ego biogrāfiju, dzimšanas vieta, kas-ego vecāki, draugi un tā Tālāk, Bet mēs zinām, neko par viņa pēdējā laika darbībām, teiksim, pēdējo divu gadu laikā. Balss, tad viņš ir saņēmis augstāko pielaidi klasificētai informācijai.
  
  
  "Ko jūs domājat, dakter?"
  
  
  Viņš nopūtās. Viņš скрестил kājas un pielāgo krokas bikses. "Es gribu teikt, ka pastāv iespēja, ka jūs nonākat situācijā, kuru mēs turam rokās, kaut ko ego dzīvi, par ko mēs neko nezinām, kaut ko, kas noticis pēdējo divu gadu laikā. Viņas naktsmītne gribētu teikt, ka informācija, ko mēs jums dosim par Василие Karaļi, precīzi, bet noteikti ne pilns ".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. 'Labi. Nekas nav labojams?'
  
  
  Viņš atkal nopūtās. "Jums tiks hypnotized ar. Visa informācija par Karaļu tiks nodota jums zemapziņā. Viņš tiks dota jums kā pēc miega ierosinājums. Citiem vārdiem sakot, jums nav aizmirst savu patieso identitāti, bet liekas, ļoti tuvu Popovs, teiksim tā, kā dvīņu brālis. Informācija par ns būs jūsu zemapziņā. Ja jums uzdod spirālveida, reimatisma, atnāks uzreiz, un jums pat nebūs par to jādomā...
  
  
  "Ko tas nozīmē, dr?"
  
  
  Viņš vērīgi paskatījās uz mani. Tas ir, ja ir reimatisms klāt, ja spirālveida par kaut ko, ko mēs jums deva. Ja nē, tad balsojums ir jaunumi bitu tieši jums!
  
  
  Viņas smaidīja dakterei. "Man agrāk bija grūtības".
  
  
  Viņš понимающе pamāja ar galvu. "Es uzskatu, ka mums vispirms vajadzētu dot jums informāciju, un tad doties uz make-up. Jūs sajutīsiet sevi vairs Labi, kad tie ir mainīt savu sejas vaibsti. Gatavi? '
  
  
  "Just do it".
  
  
  Viņš teica, ka man vajag atpūsties. Viņas mazliet поерзал uz krēsla, pēc tam paskatījās uz pulksteni. Bija bez ceturkšņa četri. Viņš teica, ka man vajag aizvērt acis un atpūsties. To sajutu ego roku uz sava pleca, pēc tam kaut kur kaklā. Mans žoklis nokrita man uz krūtīm, un viņš uz brīdi uzkarās. Pēc tam izdzirdēja viņas balsi ego.
  
  
  "Atkārtoju: ja viņas хлопну plaukstas, tu проснешься. Jums būs justies svaigi, it kā jūs gulētu mierīgi. Trīs viņas хлопаю plaukstas, un tu pamosties. Reizes divas trīs! 'Manas acis atvērtos. Man likās, ka es dozing off kādu laiku. Man likās, ka ārsts ir jāsāk tagad. Pēc tam paskatījās uz pulksteni. Bija piecas stundas. To, jutos atpūties. Ārsts paskatījās man sejā. "Kā jūs jūtaties?"
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Lieliski."
  
  
  "Meitene", - teica doktors.
  
  
  To sajutu nekontrolēta vēlme uzvilkt, jo viņam kreisās auss. Šķiet, ka tā nav viesnīca iebilst pret šo apgalvojumu. Dr saspringti skatījās uz mani. To, domāju, ka tas var likties neprāts, bet, varbūt, ja manā auss ļipiņas. Es vienmēr varētu teikt, ka man ir nieze. Viņas velk uz kreiso earlobe.
  
  
  Dr Thompson просиял. "Cik mīļi! Priecīgs par tikšanos. 'Viņš paglaudīja man uz pleca. "Tagad to zinu, ka visa informācija jums ir uz galvas. To pakļāvis jums pārbaudījums, misters Kārters. Jums ir devis nelielu постгипнотическое piedāvājums odin. Kamēr tev nav bijis apziņā, viņa teica, ka, ja es teikšu vārdu "meitene", tu потянешь kreiso mīļam draugam arī auskaru. Jūs ļoti labi tika galā ".
  
  
  "Vai tas nozīmē, ka es дергаю aiz auss katru reizi, kad dzirdu vārdu" meitene "?"
  
  
  "Nē", - viņš smējās. "Tas nostrādāja tikai vienu reizi". Viņš piecēlās. "Mēs izteikts vārds "meitene" divreiz ar viņiem sesku, kā jūs pieskaras pie viņa auss un nav sajuta pamudinājumu, vai ne? Viņai jau teica, tas atkal."
  
  
  Viņa arī piecēlās. - "Neesmu pārliecināts, ka nē".
  
  
  "Iesim, paskatīsimies, vai make-up lai jums Vasīliju Labi?" Kad mēs bijām pie durvīm, ārsts jautāja: "Ak, Vasilijs, kur tu patiesībā delle dzimis?"
  
  
  "Mazā ciematā pie Staļingradas, pie Volga". Mani pārsteidza tas, ka es esmu teikusi šos vārdus. Dr Thompson saprotams smējās. Kas mani pārsteidza vairāk, nekā paši vārdi, jo tas ir tas, ko es teicu ih par-krievu.
  
  
  Make-up man nodarboties, divas meitenes. Strādājām ātri un kvalitatīvi. Mati pār manu pieri bija сбриты collas vai diviem, lai мочка bija augsts. Piemērošanu īpaša neredzamā līdzekļu, lai garantētu, ka mani mati nav dredi kā minimums mēnesi. Mēs tiešām dzīvojam plastikas gadsimta. Atklāti zem ādas maniem vaigiem, ir ieviests šķidrās пластичное viela, lai mana seja mazliet румянее. Kontaktlēcas maina krāsu manām acīm. Mans zods bija pastiprināta priekšā. Paldies elastīga, neparastu maisījumi, plastikas manas nāsis un pārējā deguna uzlabota. Protams, nokrāso matus un mazliet mainīja uzacis. Šaurs шрамм aicina nebija problēma.
  
  
  Kad tie bija gatavi, to salīdzināja bildi ar manu spoguli attēli. To neredz atšķirību. Viņas atslīga atpakaļ ar smaidu. Meitenes bija laimīgi. Ienāca ārsts Thompson un sveica visus dalībniekus. Pie galda pienāca pudeles burbonu.
  
  
  Pēc tam viņai bija kaut kas dīvains. Kad man piedāvāja iedzert, viņas atteicās. Pirmkārt, krievu jautāja, var būt ir degvīns. Vēl viņas izsmēķēju vienu ap saviem cigarešu, lai gan būtu devusi priekšroku, cheap krievu cigaretes ar smaku.
  
  
  To izdzēra glāzi degvīna. Viņas sēdēja ar meitenēm un visu laiku skatījos spogulī.
  
  
  "Kur jūs esat iemācījušies, kā šādā darbā?" - pajautāju ih ar smaidu.
  
  
  Meitene pa kreisi no manis, skaista blondīne vārdā Peggy, atbildēja uz manu smaidu. - Tev ir kļuvis tāds pats purns, tāpat kā viņam, Niks. To, uzskatu, ka mēs paveicām labu darbu. '
  
  
  
  
  
  
  
  4. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Kad Hawke un tās iznākt taksometru lidostā, bija neliela snigšana.
  
  
  Viņš ir nācis, lai dotu man pēdējos norādījumus. Viņš paspieda man roku. "Labu Veiksmi, Kārters. Daudz kas ir atkarīgs no jūsu panākumus."
  
  
  Tās, gāja pa vārtiem, un pagriezās uz vidu, lai pamāt ar roku. Bet Hawke jau bija atpakaļ uz savu biroju. Stjuarte bijusi diezgan meiteni ar īsiem kastaņu matiem, smaids ar bedrītēm, skaistiem zobiem un ļoti skaistām kājām.
  
  
  Kad pasažieri iekārtojās, mašīna, kā parasti, drebēja uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Viņas novilka mēteļus, un nodot ego uz pakaramā mani uz visiem laikiem. Stjuarte ātri devās uz priekšu un atpakaļ pa eju, lai parūpētos par старушках un бизнесменах, kas prasīja pakalpojumu pirmās klases biļetēm, un, līdz ar to, pastāvīga apkope.
  
  
  Beidzot mašīna sāka vadīt un kāpj.
  
  
  Zīme "nesmēķēt" nodzisa, un viņš aizsmēķē. Viņas domāja par maršrutu, kas gulēja manā priekšā.
  
  
  Man bija tieši ceļojums pa Vašingtonas Helsinkos. Helsinki man būtu izvēlējās mašīna, kas nodarbojas ar brauca mani ostā. Tur es apsēdās uz maza zvejas траулер, kas izcēla mani caur Somu jūras līcī, nelielā zvejnieku ciematā piekrastē Igaunijā. No turienes tā, сяду vilcienu uz Ļeņingradas, un pēc tam līnija līdz Maskavai.
  
  
  Viņas, zināju, ka, atrodoties Helsinkos, man vajadzēja iemācīties runāt ar krievu akcentu, bet pēc tam runāt tikai krieviski.
  
  
  Stjuarts vaicāja, negribu vai viņas iedzert. Mēs runājām mazliet, kamēr to izdzēris savu dzērienu. Viņa ieradās ap Los Angeles. Kad viņai teica hei, kas tikko ieradušies, ap Las Vegas, viņas acis iemirdzējās. Mēs atstājām visu, kā ir. Viņa teica, ka cenšos braukt uz las Vegas, vismaz reizi mēnesī, un ka mēs varam tikties atkal.
  
  
  Lidojumu Helsinkos norisinājās veiksmīgi. Viņas dabbled ar, el un vēl nedaudz parunājās ar Глорией, manu бортпроводницей ar bedrītēm vaigos. Helsinki gulēja ar biezu sniega kārtu. Kad mēs nolaidāmies, bija tumšs. Tās saņēma papīrīti no Глории. Tas bija tā adresi un tālruņa numuru, Los Angeles. Mani baleta čības запорошились svaigā sniegā, kad tās apvalks ir uz muitai. Viņas pacēla apkakle mētelis. Nebija spēcīgs vējš, bet bija jābūt tuvu nullei vai zem nulles. Maniem kolēģiem ceļotājiem sagaidīja radinieki un paziņas. Kad tās notika muitai, viņas apskatīja zāle. Tad aukstuma uz ielas viņas sāka svīst no karstuma apkurināmā ēkā.
  
  
  Pie manis pienāca večuks un norādīja man ar pirkstu uz piedurknes. "Hei, - viņš teica потрескивающим balsī, - tu vēlies doties uz ostu?"
  
  
  Tās, paskatījās uz to. Viņš bija neliela auguma. Ego biezs mētelis bija потрепано un поношено. Uz ns nebija cepures, un ego взлохмаченные mati bija растрепаны. Kāda-kur viņš bija slapjš no pārdzīvotā uz tā sniega. Emu bija nepieciešams noskūties, un ego bārda bija tikpat balta, kā ego mati. Viņam bija sirmi ūsas, neskaitot šķēles kafijas krāsā pār lūpu. Viņš savilka lūpas un paskatījās uz mani piena zilām acīm uz krunkains ādas.
  
  
  "Jūs varat aizvest mani uz ostu?" - es jautāju, cenšoties nostiprināt savu akcentu.
  
  
  'Jā.' Viņš divreiz pamāja ar galvu, pēc tam paspieda man roku un, nolaižot plecus.
  
  
  Viņas sekoja viņam uz ielas, kur pie ietves sēdēju es cenšos ветхая "Volvo". Viņš gandrīz izvilka savu čemodānu man apkārt roku un uzlika to uz aizmugurējā sēdekļa. Pēc tam viņš atvēra man durvis. Atrodoties pie stūres, viņš выругался, mēģinot iedarbināt Volvo. Viņš teica kaut ko, ko es neesmu sapratis un aizbrauca, ne skatoties atpakaļskata spogulī, un, iesniedzot signālu. Viņam aiz muguras buzzed signāltaures, bet viņš nepievērsa uzmanību un brauca tālāk.
  
  
  Tas man lika domāt par kādu, bet es nezināju, par ko. Tā kā šis maršruts bija noteikta AX, tā zināju, ka mans vadītājs noteikti mani uzskata par aģentu. Iespējams, viņš pats bija aģents. Viņš runāja zviedru, bet, šķiet, ne īpaši labi. Viņš turēja savu скрюченные rokas uz stūres, un motors Volvo strādāja tā, it kā viņš strādāja tikai uz diviem līdz četriem saviem dzinējs.
  
  
  Mēs braucām caur centru Helsinkos, un mans vadītājs nepamanīja uz citām mašīnām. Nepievērsa viņam īpašu uzmanību un luksofori. Un viņš turpināja kurnēt.
  
  
  Tad viņas saprata, par ko viņš domā. Nav svarīgi, ko viņš darīja, kā izskatījās. Kad viņš atbrauca uz ostu un svēts ielu laternas, krita uz to veco seju, viņš izskatījās tieši tāpat kā fotogrāfijas, Alberta Einšteina, kas to redzējis.
  
  
  Viņš apstājās, nogurušu Volvo, nospiežot pedāli iebiedēt ar abām kājām. Riepas nav spiegtu, Volvo tikai sāka palēnināties, līdz beidzot apstājās.
  
  
  Vecais vīrs joprojām snarling. Viņš izlīda ap mašīnu un tuvojās man. Viņas jau вылезал. Viņš протиснулся mimmo mani, velk manu čemodānu ar aizmugurējais sēdeklis un nolika man blakus. Viņš захлопывает durvis. Tā nav telpa slēgta, un viņš turpināja mest to, līdz tā tika slēgta. Viņš tuvojās man, smagi elpojot, un parādīja искривленным pirkstu. "Lūk, - viņš teica. "Ir laiva". Viņš norādīja uz tumšu siluetu zvejas traleri.
  
  
  Kad viņas, pagriezos, lai pateiktos vīrietis, viņš jau sēdēja Volvo un пищал ar starteri. Dzinējs sāka vaidēt un absurdi tā, it kā balsojums-balsojums tiek apturēts jebkurā brīdī. Bet laikā, īsu braucienu viņas atklāja, ka šis dzinējs nav tā wouldnt un slikta. Vecais vīrs pamāja ar roku un aizbrauca. Viņas ir gandrīz uz krastmalu.
  
  
  To ir dzirdējis par kustību траулере. Man sāpēja deguns no aukstuma paraugu ņemšanas gaisa, ko tā iemiesoja. Viņas paņēma ceļasomu un devās uz viņam. Sāk snigt. Viņas atkal pacēla apkakli.
  
  
  "Sveiki", - kliedza viņai ar savu корявым akcentu. "Te ir kāds?"
  
  
  'Jā!' Viņš izgāja pa ciršanu; apkakle mētelis slēpa seju.
  
  
  Viņas jautāja. - "Jūs esat kapteinis?"
  
  
  Viņš paslēpās ēnā cirtes. "Jā", - viņš teica. "Sēdies uz klāja, спускайся, atpūties mazliet, mēs drīz поплывем".
  
  
  To, pamāja ar galvu un uzlēca uz klāja, kad viņš pazuda aiz stūres рубкой. To dzirdēja klauvē troses, kas novietoti uz klāja. Viņas domāja, vai ir vērts man palīdzēt, jo kapteinis, šķiet, ir viens, bet, šķiet, viņam nav nepieciešama palīdzība. Tās, piegāja pie lūkai un devos uz kajīti. Sānos stāvēja krēsli ar dīvānu, labajā pusē ir liela virtuve, bet aizmugurē - pieliekamais. Viņas piegāja un nolika čemodānu.
  
  
  Pēc tam dzirdēju, kā заревел spēcīgs dīzeļdzinējs. Viņš дребезжал mašīntelpā, un траулер трясся uz priekšu un uz priekšu, pēc tam mēs devāmies ceļā. Kajīte раскачивалась uz augšu un uz leju. Caur durvīm, viņas redzēja, kā nodziest gaismas Helsinki.
  
  
  Kajīte nav отапливалась, un tas, šķiet, ir vēsāks nekā ārā. Ūdens bija juceklīgs; augsti viļņi plunčājās pa margām un bija иллюминатору. Viņas viesnīca ir kāpt uz klāja, lai vismaz parunāt ar kapteini, bet es domāju par savu vadītāju lidostā. Es nezināju, kādas instrukcijas bijuši pie šiem vīriešiem, bet viens ap tiem ir jābūt, nav bijis pārāk labs un ne pārāk daudz runāja.
  
  
  Turklāt tā ir noguris. Atpūtas lidmašīnā bija maz. Tas bija garš lidojums bez velves. Atstāju savu koferi un ir izvietota irina. Tās joprojām bija mētelis. Viņas unleashed kaklasaiti un cieši накинул mētelis uz kakla. Gaiss bija ļoti auksts, un траулер stipri šūpoja. Bet sakarā ar pitching un motora troksni viņas drīz aizmiga.
  
  
  It kā tās tikko aizvēru acis, kad kaut ko dzirdēju. Likās, ka piestātne vairs nav tik stipri šūpojas. Tad viņas saprata, kā tas ir noticis. Motors darbojās ļoti klusi . Mēs braucām tik ātri, kā agrāk. Viņas turēja acis aizvērtas. Man bija interesanti, par ko kapteinis gandrīz risinājuma pētniecības uzdevumus dzinējs. Pēc tam to atkal dzirdēja skaņu. Neskatoties uz kluso рокот dzinēju, salonā bija diezgan kluss. Tā bija tāda skaņa, it kā kaut kas nokritusi lūžņi uz klāja izmaksas tieši virs manas galvas. Viņa dzirdēja atkal, un katru reizi, kad to dzirdēju, tas ir, noteikt kļuva vieglāk. Skaņa vispār nav no ārpuses, bet no šejienes, salonā. Viņas mazliet pavēris acis. Tad to precīzi zināja, kas tas par skaņas - krakšķis, kāpnes. Kāds nāca pa kāpnēm. Viņai zināms, biezs mētelis meistars, bet bija tik tumšs, ka es nevarēju redzēt ego personām.
  
  
  Sākumā man šķita, ka viņš mani kaut kā pamostas. Bet kas tad ir ego attiecībā uz mani noraizējies. Tas nav apvalks, kā cilvēks, kuram ir vienalga, vai guļu, vai nē. Viņš shell lēni, klusi, līst, it kā pilsētā, lai pārliecinātos, ka es pamodos.
  
  
  Iet uz leju pa kāpnēm, viņš jumped pie krēsla un devās tālāk. Viņam kaut kas bija rokā. Jo bija tik tumšs, ka es nevarēju redzēt ego personu, viņa zināja, ka viņš nevarēja redzēt, ka manas acis tika atvērtas kādu laiku.
  
  
  Viņš tuvojās dienu atslēdz, kurā tās atrodas, un piecēlās. Viņš apstājās, lai paskatītos uz mani uz mirkli, spēcīga tumšā figūra раскачивалась uz priekšu un atpakaļ, it kā viņš балансировал uz virves. Apkakle ego mēteļi vēl stāv, bet šī persona. Viņš klusi un ātri piegāja pie durvīm un stumbled uz dīvāna. Viņš augstu pacēla labo roku. Mēness svēto garu, kas ir iluminators, atspoguļojas uz izcili naža asmens. Pacelta roka strauji samazinājās.
  
  
  Bet man jau bija kustībā. Man bija pietiekami daudz vietas, lai būtu sasniedzams. Viņas ļāva sevi pārvelties nedaudz tālāk un dzirdēja skaļi aplaudēt. Pēc tam послышался sprēgāšana, kad asmens ripped matracis. Tā gandrīz nekavējoties atgriezts atpakaļ un abām rokām обхватил ego rokas ar nazi. Viņas pacēla kāju un hit viņa ego kāju pa seju. Viņš recoiled un ego rokas izrāvās man ap roku. Emu bija nepieciešams tik daudz laika, lai iegūtu sev, ka es jau piecēlos ar atkritumu un налетел uz to. Viņš atkal pacēla roku. Tā ienira, un šūpojās, ienira, satvert ego aiz rokas, pēc tam stipri saslējās, lai sasniegtu to. To dzirdēja nedzirdīgo skaņu. Nazis hit sienas, kad to skāra ego запястью. Viņu šokēja ego roku, it kā kāds mēģina ieliet ap pudeles pēdējais gabaliņš kečupu. Nazis lidoja pa ego rokas un kur viņš nokrita.
  
  
  Laikā cīņas mēs turējāmies cieši pie galda. Viņas vērsās ar vēstuli pie viņam. Ar vienu roku turēja viņas ego pie rīkles, bet otrs turēja aiz rokas. Tagad viņu atlaida ego rokas un izvilka labo roku, lai sasniegtu ego pa seju. Viņas palika nekustīgs, pacēlis dūres. Apkakle vīrieši ir samazinājies. Viņas zināšanas par ego; esmu redzējis Viņas, ego foto "Спецэффектах" un "Redakcijā". Tas bija īsts Vasilijs Popovs.
  
  
  
  
  
  
  
  5. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Tā, jutos kā ego katra cilts ir skārusi arī manu skolēnus. Viņas vienkārši atguvos, lai pagriezties uz sāniem un paciest trieciens pa kāju, bet tas bija ļoti sāpīgi. Vasilijs Popovs pagrūda mani un uzlēca uz kāpnēm. To, steidzās viņam, satvert ego mētelis. Viņš скинул mēteļi un atlekšanai, pirms viņa atkal varētu paķert to. Viņas uzkāpa pa kāpnēm viņam aiz muguras.
  
  
  No ārpuses mani pārsteidza ledus vējš. Траулер kustējās ātrāk, nekā to domāja. Popovs noliecās pār kasti ar instrumentiem. To, izslīdēja ārā uz ledus klāja un sasniedzis vērā to platumā mazu automātisko revolveris ar visām šīm sudraba тигровыми uzlikām Pirms mana roka varēja, lai aptvertu muca un izraut ieroci visā kabatas, Popovs iesita man pa galvu ar lielu uzgriežņu atslēgu.
  
  
  Tās sagrāba viņu, un mēs nokrita uz ledus klāju. Mēs протаранили bieza моток kabeli. Tas skāra mani rokā uzgriežņu atslēgu. Popovs noteikti izskatījās piecdesmit mārciņas smagāks par mani. Viss gāja pārāk ātri, lai varētu labi par to domāt. Man teica, ka Popovs miris - kā tad viņš varēja būt šeit? Kas tie par traka spēle likteni?
  
  
  Pēc tam visas domas pārtrauca. Tās hit viņam ar dūri pa seju pretiniekam, bet tas ilga ilgi. Pēc tam tās skāra viņa ego pusē. Viņš izdeva rēkt, kas bija skaļāk vēja. Viņš nokritusi uzgriežņu atslēgu un nokrita atpakaļ.
  
  
  To sajutu kaut ko gludāka uz veiktie aprēķini un krūšu Popovs - tas bija kā тюленью aitādu vai gumiju. Viņas подпрыгивал un раскачивался priekšu un atpakaļ braucot traleri. Tā, it kā tieši viņš nevarēja atļauties atlaist ego - tas saplēsīs mans aizsegs Krievijā šķiedras. Viņas steidzās pa slīpu klāja tajā virzienā, kur velmēto Popovs. Klājs bija slidens, divreiz gandrīz samazinājās. Tās valkāja parastu baleta čības, bet pie Popova bija gumijas zole. Viņas, noliecās, lai greifers to. Viņš pagriezās pret mani, un es sajutu sāpes aizmugurē plaukstas, it kā man iekoda pūķis. Popovs atkal atrada nazi.
  
  
  Viņas истекал asinīm. Liels aktīvās atpūtas krita uz deguna un kā virpulī pa kuģa klāju. Tas bija kā ledus dzīvnieku ap manām potītēm, it kā kāda roka uzsita man pa kāju. To, samazinājās, un slīdot uz leju. Траулер samazinājās, нырнув uz jaunu vilni. Ūdens atkal залила klāja. Popovs bija jau aiz muguras, un skrēja pie manis ar tur augsti paceltu nazi. Viņas nespēja apturēt ego, man likās, ka viņas slīdēja pa ledu uz muguras. Viņš ātri nāca pār mani, un ego gumijas zolēm deva emu labu saķeri uz slidena klāja. Esmu redzējis viņas, шрамм aicina uz cilvēka ego. Viņš bija pārliecināts, ka noteikti tiks galā ar mani.
  
  
  Kad viņš bija pie manis, satvēra viņas ego, un vienlaikus pacēla kājas. Mani pirksti ir atraduši ego mati un tur ih. Manas kājas pieskārās ego dzīvi, un to, piespieda ceļgalus pie krūtīm. Man mazliet palīdzēja tas, ka kustību uz priekšu, viņš turpināja tuvoties; mani pirksti satvēra to, un velk to; manas kājas упершись dzīvē izvirzīja ego. Viņas redzēja izbrīnu par viņa seju, kad tas скользнуло mimmo mani, pēc tam viņš izdeva īss kliedziens. Viņas atlaida ego mati un iztaisnot kājas.
  
  
  Vasilijs Popovs pacēlās augstu gaisā. Ego ķermeņa извивалось un тряслось, it kā viņš mēģināja pagriezties un поплыть. Viņš bija līdzīgs cilvēkam, kurš nolēca batuti, bet atklāja, ka viss ir nepareizi aprēķināja, un neveiksmīgi krīt, un mēģināju atjaunot savu stāvokli. Bet Popovs nevarēja atgriezties. Viņš перелетел ar margām labās bumbu un ar spēcīgu pieaugumu pazuda & nb.
  
  
  Viņas pagriezās un paskatījās ūdenī, gaida, lai redzētu ego плывущим. Bet es neko neesmu redzējis. Tās, piegāja pie kāpnēm, kas ved uz tiltiņu stūres ciršanu. Траулер tik spēcīga sānsvere, ka es gandrīz nokritu pār bortu.
  
  
  Kad viņai tika stūres ciršanu, tās samazināja spēles ātrumu un pagrieza stūri pa kreisi. Траулер aizripoja uz viļņa, un pēc tam заскользил malā. Deva vēl nedaudz gāzes, un devās atpakaļ uz to vietu, kur Popovs ir samazinājies pār bortu. Vējš un putas durstīja manu seju tūkstošiem ledus adatas. Mani pirksti ir sastindzis.
  
  
  Loga augšdaļā, un stūrei varēja redzēt lielu bāku. Pacelt gāzes un ieslēdzu faro. Viņai ļāva spēcīgu gaismas staram spēlēt pār melns-melniem viļņiem. Viņai neko nav redzējis, izņemot клубящейся baltums crashing viļņus. Viņas tur ego pilnīga, enerģiski atdalot laivas kustības. Stūres rats bija pagriezts ривненской tik daudz, lai aprakstītu lielo apli. Es neticēju, ka dzīva būtne var izturēt ledus temperatūru šajā ūdens. Viņas turpināja riņķot, reizēm skatoties uz virsotnes verdošu viļņi galvas vai sejas. Bet nekas nav redzējis. Viņš ir, bija miris, es domāju.
  
  
  
  
  
  
  
  6. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Citādi brauciens noritēja gludi. Bet man bija ļoti nepatīkama sajūta. Vairākas reizes savas karjeras laikā tās aizsegā sastapis štāba komunistiskā pasaules. Kā vienmēr, viņas zināja par iespējamiem riskiem, bet pieteikties mitrās džungļiem ar domām par vardarbības, un vienmēr ir pietiekami daudz vietas, lai escape - tas ir kaut kas pavisam cits, nekā balles zāles un biroju Maskavā. Ja mans maskēties pazudīs, tā ir ļoti viegli varu nomirt nākamajā minūtē. Kā maskēties, līdzīgs tam, kas man ir tagad, varēja viegli pārtraukt, lai šķēpeles. Nepareiza vārdu, labestība, lai nav tā matemātikā, neliela ieradums, ko nav pamanījis neviens, izņemot aģents slepeno policiju, un tas būtu noticis ar mani.
  
  
  Bija gandrīz diena, kad viņas sasniedza krastu Igaunijā. To izmeta enkuru traleri netālu no zvejnieku ciemata un mucu uz шлюпке. To, pārliecinājos, ka runāju krievu un jautāja diviem zvejniekiem par stacijas. Tā atradās netālu no ciema uz galvenā ceļa. Es devos tajā virzienā, bet pēc tam mani подвезли uz скрипучей ratiņiem ar koka riteņiem, noslogotām salmiem. Dzelzceļa stacijā nopirku biļeti līdz Ļeņingradas. Viņas gaidīja ar vēl vairākiem pasažieriem.
  
  
  Man bija krievu uzvalks. Tad krāsa ar Labi nācās mest mētelis. Ns bija tikai divi caurumi, bet tā испачкалось mašīnu eļļā. Viņas stāvēja uz перроне un pīpēju krievu cigaretes. Pat mani mati bija острижены, kā tas būtu jādara krievu frizētava. Man kabatā bija tikai rubļu.
  
  
  Kad ātrvilciens beidzot ieradās, pasažieri uzkāpa uz klāja. Tā ātri atrada sev vietu. Man pretī pa diagonāli sēdēja divi krievu karavīrs. Vīrietis blakus būtu jauns, emu vēl nav bijis, un divdesmit. Ego acīs bija apņēmīgs skatiens, un viņš turēja žokļu stipru sakostiem. Viņas sel un скрестил kājas. Jauno karavīru nez kāpēc paskatījās uz mani. Viņas juta, kā mati uz kakla ceļas stāvus. Kad viņš lūdza mani dokumenti, tie bija labi, bet kāpēc viņš tā uz mani paskatījās?
  
  
  Vilciens sakustējās un devās ātrāk. Jauno karavīru lauza savu draugu, un viņi abi skatījās uz mani. Tās, jutu, ka sāku svīst. Viņas подумывал par to, lai greifers izcili revolveri, bet tas būtu muļķību. Pēc tam jaunais karavīrs выгнулся caur pāreju.
  
  
  "Simple, draugs, - viņš teica, - jūs lasāt vienu žurnāls pie jums jevgēnijs?"
  
  
  Viņas paskatījās man blakus. "Nē, draugs, - es teicu. Deva emu to žurnālu. Tā atslāba, jo vilciens steidzās uz . Kad mēs nonākam pie robežas ar Krieviju, tās pamanīju, ka mani ceļabiedri ir ļoti apklusa. Bija atmosfēra sprieguma. Gluda rampa vilcienu samazinājās ar samazinātu ātrumu. Klauvē riteņu stahl отрывистым; tagad tā arī ir samazinājies. Esmu redzējis viņas ārzemēm caur logu un karavīri ar automātiem.
  
  
  Beidzot vilciens apstājās. Послышался šalkas, pasažieri, paņēma savus papīrus. Karavīrs caurlaide ar interesi paskatījās uz mani. Viņas iestrēdzis viņa rokas, sporta somu un izvilka savus papīrus. Man priekšā stāvēja divi karavīri. Pirmais izvilka papīra man ap roku. Viņš izskatījās mazliet скучающим pārietu ih. Kad viņš pienāca klāt dokumentam par manu stāvokli Maskavā, скучающий mirklī pazuda. Viņš моргнул, un uz mirkli emu šķita, ka viņš pazuda. Viņš uzmanīgi satricināja papīra un atdod ih.
  
  
  "Biedrs, - viņš teica, atdevuši godu, - ceru, ka mēs jūs ne побеспокоили".
  
  
  'Nemaz. Ceru, ka mēs drīz двинемся tālāk ".
  
  
  Viņš likās saldētas. "Nekavējoties biedrs". Viņš вытолкнул citu ap vilcienu.
  
  
  Šajā skatienā nevar būt nekādu šaubu; tas bija satraucošs aizraušanās. Tā bija aizdomas, ka viņa vai Popovs baidīja ego, jo visi darbinieki VDK.
  
  
  Viņas gulēja atlikums braucienu uz Ļeņingradu. Tur es paņēmu taksometru atklāti lidosta un sel lidmašīnā līdz Maskavai. Viņas izmantoja savu koncentrāciju, lai mazinātu spriedzi, ko viņas juta. Bet, kad ierīce приземлилось Maskavā, spriedze ir atgriezusies. Shell sniega, un, kad iznāca viņas pa plakni, tās redzēja trīs vīrieši, kas gaida mani. Odin ap vīriešiem piegāja un ar smaidu samazinājās par mani. Viņas zināšanas īsi blondi mati, biezs un smags ķermenis fotogrāfijā, ko viņa darīja Special Effects. redzēt. Tas bija Mihails Барснишек, priekšnieks спецподразделения krievijas slepeno policiju. To, izstiepa savu roku, bet viņš tuvojās un поприветствовал mani.
  
  
  "Vasīlijs", - viņš teica. "Prieks atkal tevi redzēt". Viņš iesita man pa muguru.
  
  
  Viņas smaidīja. "Un prieks atkal tevi redzēt, Mihails".
  
  
  Viņš nostājās man blakus un apskāva mani aiz pleciem.
  
  
  Es nezināju diviem citiem vīriešiem. "Ejam, - teica Барснишек, - mēs iesim uz muitā, un pēc tam uz jūsu viesnīcu, un tad jūs varat tur atgūties".
  
  
  "Paldies, mīļais vēl, lūdzu".
  
  
  Viņš lika vienam ap vīriešiem paņemt manu koferi. Viņš jautāja. - "Bet kā bija Amerikā?" "Tas pats, tas pats. Drīz pienāks revolūcija. Jūs varat redzēt pa tv katru dienu ".
  
  
  "Ir tik gudrs, tik gudrs.
  
  
  Viņas paņēma savu čemodānu uz сопровожающего vīrieši. Viņš bija jauns un izskatījās spēcīgi.Барснишек bez problēmām pavadīja mani mimmo muitas, un pēc tam mēs apstājāmies pie stacijas, kur mūs gaidīja divi melni limo. Барснишек un viņas šādu spēli pirmo, divi vīrieši - citā. Mēs esam iesaistījušies maskavas satiksmi.
  
  
  Tā, atcerējos, ka Барснишек bija precējies. "Tātad, - es teicu, - un kā ar sievietēm un bērniem?"
  
  
  "Labi, paldies". Viņš leering paskatījās uz mani. Netālu no tās, viņš redzēja, ka viņam taisnstūrveida seja ar biezām uzacīm un mazām brūnām acīm. Ego lūpas bija mīkstus, kā un irbulīši. Ego acīs flashed gandrīz ļauna uguns. "Un tu noteikti redzēsi сгоревшую Sonja, jā, Jā?" Tas skāra mani elkoni.
  
  
  Vārds, man ir par mums nekā nav teikusi. Viņa pamāja ar galvu. "Jā, ļoti."
  
  
  Nostrādāja sērijveida pārbaudes. Viņas, zināju, ka, lai gan mēs esam bijuši draugi, starp mums bija domstarpības. Man ir amats, ko viņš gribēja; man bija spēks, ko viņš gribētu.
  
  
  "Saki man, Popova", - moži teica viņš. "Kādu ziņojumu, jūs gatavojas darīt par savu braucienu uz Ameriku?"
  
  
  Viņas полуобернулся un vērīgi paskatījās uz viņu. Tad viņa pasmaidīja. To teica mierīgā balsī: "Mihail, tu taču zini, viņas отчитываюсь Kremlī, nevis slepenpolicijai".
  
  
  Барснишек īsi smējās. 'Protams, protams. Starp citu, kas noticis ar jūsu mētelis? Jums tas patiešām ir nepieciešams, šādā laikā?
  
  
  "Ļeņingradā ego nozaga".
  
  
  Viņš cirta ar mēli un purināja galvu. "Šie zagļi, protams, ir nepanesams".
  
  
  "Jā, iespējams", - es piekritu. To, cerēju, ka tēma ir beigusies.
  
  
  "Es ņemšu rūpēties par to, lai jums nekavējoties celta jauns mētelis uz savu viesnīcas numuru. Bet, mēs jau ieradušies.
  
  
  Mašīna apstājās pie lielā, bagātīgi rotātu ar uzkodām un dzērieniem. Šoferis izkāpa un atvēra mums durvis. Divi citi vīrieši baltajā formā steidzās ap viesnīcu. Kamēr viens satvēra manu čemodānu, cits turēja durvis telpa ir atvērta priekš mums.
  
  
  Viesnīcas vestibilā ir bieza paklāja. Visur stāvēja un karājās antikvāri priekšmeti. To, pamanīju, ka pāri Барснишека pie manis bija nedaudz vēss. Divi vīrieši, kas bija ar viņu, nav pieteicies. Viņš stāvēja man blakus, kamēr viņas регистрировалась, tad ko viņas, tad pagriezās pret viņu ar draudzīgu smaidu.
  
  
  "Mihails, vecais biedrs, tā noguris ceļot. Viņas viesnīca mazliet atpūsties ".
  
  
  "Bet es domāju, varbūt mēs varētu kaut ko runāt".
  
  
  "Drīz, varbūt, Mihails. Tagad viņas gribu atpūsties ".
  
  
  "Protams, protams." Viņš joprojām smaidīja, bet smagi. "Guli mierīgi, Baziliks. Mēs varam tuvākajā laikā runāt.
  
  
  Viņas gaidīja, līdz viņš aizies. Pārējie vīrieši gaidīja uz ietves. Tie tādu spēli otrajā уехавшую mašīnu.
  
  
  Viņas piecēlās ar liftu uz savu istabu. Vilkšana ir vienkārši nodot manu čemodānu uz gultas atvērts. Viņš palocījās un izgāja, kad viņa ienāca. Viņas saprata, ka viņš обыскал mans čemodāns. Kad viņš aizgāja, viņas осмотрелся. Istabā bija plats vara gulta ar baldahīnu. Blakus stāvēja vecais apaļais krēsls ar violetu samta халатом un izlietne. Pie sienas stāvēja balts krēsls ar daudziem koktēlniecības. Bija trīs dienā, un divi logi. Vienas durvis veda uz gaiteni, otrs uz tualeti, bet trešais veda uz vannas istabu. Logu staro uz московскоий centrs, un atklāti man priekšā bija redzamas Kremļa torņi. To, ieskatījās par aizkari, gar paklāja, izlietnes. Viņas gribēja, visur, kur varētu būt paslēpts mikrofons. Nekas nav atrasts. Pie durvīm atskanēja klauvējiens.
  
  
  Atverot to, tās redzēja cilvēku ar lielu sudraba paplāti. Bija divas pudeles krievu degvīna ar glāzi. Cilvēks uz brīdi palocījās. 'Tas no biedra Mihaila Барснисека ".
  
  
  "Vienkārši nolika to uz krēsla". Viņš to darīja, un izgāja cauri istabai. Viņas, zināju, ka dalībvalstis padomju hierarhijas nenes iemītniekus viesnīcas samaksu. Visbeidzot, viņi strādājuši valsts. Cilvēks to arī zināja. To atklāja vienu ap pudelēm un pielej degvīnu glāzi. Viņas gādāja, lai обтянутым samta galda un pamanīju, telefons uz galda. Tā telpa bija piezvanīt Барснишеку un paldies ego, par dzeršanu, bet nolēma to nedarīt. Tā domāju, teica, vai viņai emu kaut kas nav tā - nav īsti pareizi, bet kaut kas nav pienācis Vasilijs Popovs. Kad mēs gājām uz viesnīcu, viņš izturējās vēsi. Tas bija žests, kas to ir darījis? Vai nav? Iespējams, tā bija iztēle.
  
  
  Tās, piegāja pie loga un paskatījās, kas peld sniegpārslas. Viņas redzēja, ka viens ap logi iziet uz šauro dzelzs kāpnēm, kas ir vērsta uz leju. Tās bija ceturtajā stāvā. Ir patīkami apzināties, ka man ir vēl viena izeja, ja viņš kādreiz ir nepieciešams. Iedzēris degvīnu, izbaudot tās garšu.
  
  
  Tad tā pēkšņi kaut ko sapratu. Man nepatīk garšas degvīna. Kad viņas domāja par to, mani tas satrieca. Viss ir smadzenēs, un vispār jēdzienos. Viņas atkal dzēra degvīnu. Man tiešām tas patika.
  
  
  Telefons uz galda iezvanījās. Kad viņas paņēma klausuli, es sapratu, ka tas varētu būt pārbaude Барнисека, lai uzzinātu, saņēma vai to degvīnu. Bet viņas dzirdēju aizsmacis sievietes balss.
  
  
  "Biedrs Popovs, jūs runājat ar viesnīcu operatoru".
  
  
  Viņas smaidīja. "Visi no viesnīcu operatoru, ir tāda pati balss kā jums".
  
  
  Kādu laiku viņa klusēja. - Jums, biedrs, sarunā ar Ириние Moskowitz. Jūs pieņemat?
  
  
  'Jā.' Mirkli vēlāk līniju atskanēja sākt otro sieviešu balss, šoreiz-lirisks, bet dziļa.
  
  
  "Biedrs Popovs?" Здраствуйте. "Laipni lūdzam uz Maskavu".
  
  
  "Paldies. Man ir liels gods būt встреченным tik talantīgu balerīnu".
  
  
  "Ļoti laipni no jūsu puses". Sekoja īss klusuma. "Esmu daudz dzirdējis no jums, biedrs, no Сержа Крашнова. Viņš teica, ka man vajadzētu iepazīt jūs tuvāk.
  
  
  "Es zinu Сержа, jā. Tā arī pilsētā varētu tikties ar jums ".
  
  
  'Хорошио. Tu redzēsi, kā es dejoju, šodien vakarā? Pēc tam būs neliela tikšanās, un, iespējams, mēs varēsim runāt citu ar citu ".
  
  
  "Paldies, paldies".
  
  
  "Līdz šodienas vakaram?"
  
  
  "Es ar nepacietību tagad gaidu to". Viņas nolika klausuli. Tātad, šodien vakarā tikšos ar savu kontaktpersonu. Un, domājams, tā arī neredzēšu Сержа Крашнова, kura viņai it kā jau zināju. To atkal sajutu, kā manī pieaug spriedze. Jo vairāk cilvēku to šeit tikšanos, jo vieglāk būs kļūdīties. Varētu aizbēgt nomaļā форпосте jebkurā pasaules vietā. Bet kā es varu aizbēgt ap šīs pilsētas? Iespējams, tā bija tik sesku, kamēr man bija personība Popovs, bet ja man tās nozvejotas, un viņa dokumenti ir zaudēts? Kas tad? Kad atkal iezvanījās telefons, viņa gandrīz uzlej degvīnu. Viņas paņēma ragu. 'Jā?' Tas atkal bija operators. - Vēl viens sarunu biedrs, ar Sonny Лейкен. Jūs pieņemat?
  
  
  Viņas ļoti ātri domāju. Hema bija Sonja Лейкен? Es domāju, mums ir par ko automātiski, man neviens par to neko nav stāstījis, pat hipnozē. Operators gaidīja.
  
  
  "Labi, - es teicu. "Bet pēc tam es negribu vairs runāt. To cenšos atpūsties ".
  
  
  "Labi, draugs".
  
  
  Sekoja īss klusuma. Pēc tam to dzirdēju stipru meitenes balss. "Vasilij, eņģelis, kāpēc tu esi šeit, nevis man?"
  
  
  "Soņa", - es teicu. "Ir patīkami ... atkal dzirdēt tavu balsi ... mīļais".
  
  
  "Mīļā, tev ir nepieciešams, lai uzreiz nokļūtu pie manis, un man jau ir degvīns ".
  
  
  Laulātais? Draudzene? Mīļākā? KAS VIŅA IR? Es nezināju, ko teikt. Tas bija jānotiek tajā periodā, kad AX neko nezināja par Karaļiem. Viņa viesnīcu, lai viņas atnāca pie viņas. Bet man nav ne jausmas, kur viņa ir. "Vasīlijs? Tu vēl tur? '
  
  
  "Jā, mīļais." Viņas stostījās. "Ir patīkami dzirdēt tavu balsi".
  
  
  'Jūs jau man teicāt, tas, ka. Vasīlijs, ka kaut kas nav tā? Tā joprojām ir tava mīļākā, vai ne?
  
  
  "Protams, mīļais."
  
  
  Viņas balss bija zināms atvieglojums. Viņa bija draudzene. - Es visu dienu staigāju pa veikaliem. Angel, tev ir nepieciešams, lai redzētu to brīnišķīgo caurspīdīgu kreklu, ko viņa iegādājusies. Kādu laiku viņa klusēja. - Zini, to, izģērbies un, lūk, gaidu tevi. Kad tu atnāksi? '
  
  
  "Soņa ... tā jau ir ar tevi, bet šovakar nevaru. Viņas man pastāstīt par savu pēdējā misija ".
  
  
  Sonja мурлыкала. "Par to, ko tie nekad neatstāj tevi mierā?"
  
  
  "Tāds ir mans darbs, mīļais".
  
  
  - Nu, Baziliks, šoreiz centīšos to saprast. Bet tev vajadzētu zvanīt man, kā tikai tu atkal освободишься. Tās sēžu uz nagiem un кусаюсь, kamēr tu beigsi. Jūs sola, ka piezvaniet man, cik drīz vien iespējams?
  
  
  "Es apsolu tev, dārgā". To centās darīt no visas sirds.
  
  
  "Es gaidu tevi," viņa teica un piekāra klausuli.
  
  
  Kādu laiku viņas skatījās uz telefonu, tad tam, kad ir zaudējis saikni. Telpā bija ļoti klusu un siltumu. Mans krekls pielipa pie muguras. To tik stipri nosvīda, ka pa roku потек sviedri.
  
  
  
  
  
  
  
  7. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Es kā reizi uzvilku smokings krievijas ražošanas, kad atkal iezvanījās telefons. Ārā bija tumšs, un šķiet, ka tuvojas vētra. Tā nolēma pastāvīgi nēsāt jostu ar naudu, jo nezināju, kad man nāksies pārvērsties ap locekli kremļa elites bēgļa. Viņas paņēma klausuli.
  
  
  Operators naktsmītnes teica: "Mašīna ir gatava, biedrs".
  
  
  "Paldies." Viņas nolika klausuli. Viss aizgāja ne tā, kā plānots. Tad arī tālruņa zvanu Sonny Лейкен viņas rezervējis edu numurā. Kad to pieņēma, viņai vairākas reizes pārbaudīja visus priekšmetus uz jostas ar naudu. Es nezināju, būs vajadzīgi, vai tie ir man, bet ja viņas naktsmītne precīzi zināt, cik daudz laika pagāja, lai ih dabūt un kā ih izmantot. Viņas visu dienu trenējos.
  
  
  Tās bija vannas istabā, kad materializēt darbinieks telpa. Viņš teica, ka viņam ir vēstījums man. Kad viņai teica emu bāzt ego pie durvīm, viņš darīja, un aizgāja. Viņas вытерся un paņēma aploksni. Bija biļeti uz baletu ar atzīmi no Mihaila Барснисека. Vēstule bija uzrakstīts krievu valodā, ns minēts, ka Барснисек, Краснова un tās sēdēsim blakus laikā baleta teātris. Барнисек sūtīja pakaļ mašīna.
  
  
  Kad viņas izgāja cauri lifta halle, viņas redzēja, ka šie divi nav atsūtījuši mašīnu, bet paši bija ieradušies kopā ar viņu. Tās, gāja tiem pa толстому paklāja jaunajā mētelis ar roku. Краснова ieraudzīja mani pirmo. Ego jaunā seja spīdēja, un viņš tuvojās man ar izstieptu roku. "Vasilij!" viņš sauca, lai sasveicinātos. "Ir priecīga atkal redzēt tevi".
  
  
  To satvert ego aiz rokas un smējās. "Tu lieliski izskaties, Sergej," es teicu. "Visas meitenes Maskavā staigā ar šķeltiem sirdi?"
  
  
  Viņš nedaudz nosarka. "Mani interesē tikai viena meitene".
  
  
  Viņas smējās. "Ak jā, balerīna, kā viņu atkal sauc?" Барснисек pievienojies mums un smējās. Краснова papurināja galvu. "Jūs zināt, kas tas ir. Vienkārši pagaidi, kamēr ieraudzīsi, kā viņa dejo ". Mēs tuvojās diena, kur mūs jau gaidīja mašīna. "Tu влюбишься uz nah tikpat ļoti, kā es."
  
  
  Kad mēs šo spēli, mašīnā, viņas pamanīja, ka Seržs Краснова, pat gudrāki, nekā uz bildes, kuras esmu redzējis. Viņam bija blondi mati, зачесанные atpakaļ. Ego sejas vaibsti bija угловатыми, viņa acis bija dziļi iegrimis siltumnīcas un bija krāsa kleita, kad saule bija augstākajā punktā. Viņam bija plašs gudrs мочка.
  
  
  Viņas zināja ego stāstu - viņš bija cilvēks uz sliekšņa trakas lietas. Viņš bija ģēnijs, bet ar bērnu emocijām. Viņš bija iemīlējies Иринию Moskowitz, un tas viss skaidri redzams. AX domāja, ka tad, kad viņš uzzina, ka Ириния droši pameta Krieviju, viņš norausies. Šāda katastrofa varēja dot emu pēdējais piliens. Tā bija bumba ar laika degli, bet, ja jūs redzēja to, jūs domātu, ka viņš vārās no laimes. Ego dzīve ir ego darbu vadītāja Padomju institūta jūras pētījumu.
  
  
  Uz vakariņām tiek pasniegta ikri un visādas citas dārgas žirinovskis un garšīgi ēdieni. Mēs ēdām kopā ar citiem dalībniekiem padomju elite, kas brauca uz baletu. Tika apgalvots, ka vakarā tur būs premjers.
  
  
  Kamēr viņas el, viņai ir daudz zināms. Piemēram, viņas, likās, ka Mihails Барнисек vērīgi mani skatās. Viņš cēla to uz kontaktdakšu no kā var vairāk ēst un shoved to savu izturīgs muti. Viņš uzreiz noslaucīja muti ar salveti, pēc tam atkal piekrauts kontaktdakšu un paskatījās uz mani, bet šķiet, ka nav ko teikt. Spriežot pēc visa, Mihails Барнисек nav runājis, kad el.
  
  
  Bet Sergejs mums uz brīdi nav умолкал. Viņš runāja galvenokārt par Иринии un par to, kur viņa dejoja. Kas attiecas uz Сержа, Ириния ir grandiozākais mākslas darbs, ko Krievija zināja. Viņš намазывал krekeri ikriem un daļas smaidīja. Sakarā ar to, ka viņš bija tik atklāti, draudziņ, bija grūti noticēt, ka viņš bija par draudēja trakas lietas. Restorāns, kurā mēs ēdām, bija ļoti krāšņs. Šeit piestāja nav parasti cilvēki, bet tikai augstākā elite krievijas birokrātiju. Kamēr viņas el, viņas acīm slīdot uz leju pa холлу. Viņas skatījās uz bieza, koptām sievietēm un vīriešiem, kas sēdēja un ēda savā dārgu kleitu. Tāda dzīve var dot jums imūna pret to, kas notiek ap jums, un pārējā pasaulē. Ja jūs devās uz baleta ap dārgu viesnīcu, nav pat, vadot automašīnu, zemnieki un vienkāršā tauta likās būtu tālu no savas dzīves. Hierarhija nacistisko Vāciju, būtu bijusi aptuveni tāda pati sajūta, - imunitāti un tik pārliecību savā pasaulē, ka viņi nespēja noticēt, ka to jebkad būtu pavedienu. Tās, paskatījās uz Барснисека un Краснова, un domāju, ka tie nav stipri no tām atšķiras. Pret mani ir sākusies kārtējā pārbaude, kā tikai mēs šo spēli, mašīnā, pa ceļam uz teātri. Viņas sēdēja starp to un Сержем. Lieliska mašīna laideni izkaltēt caur maskavas satiksme. Kad braucēji ieraudzīja ego прибывающую mašīnu, likās, ka visi pārējie mašīnas уворачиваются. Braucām galvenokārt vecas kravas automašīnas.
  
  
  "Saki man, Baziliks, - pēkšņi teica Барнисек, - ko tu domā par Sofjai?"
  
  
  Rokas bija uz ceļiem, caur sānu logu vēroja satiksmi. "Es to vēl nav redzējis, - es teicu. "Viņa ir zvanījusi, bet mēs vēl neesam tikušies". Tās, paskatījās uz Барнисека.
  
  
  Viņš приподнял uzacis. "Kā man klājas, Vasīlijs? Tev nav vajadzīga sieviete? Jūs esat darījis kaut ko vēl Amerikā, turklāt savu misiju? Ego balsī nebija jaušama humora izjūta, kaut arī viņš pasmaidīja.
  
  
  Viņas ilgi skatījos uz Барнисека, pirms kaut ko teica. "Mihail, es neredzu jēgu uz šiem jautājumiem. Ar viņiem sesku, kā viņš ir atgriezies, jūs uzvedaties aizdomīgi. Viņas naktsmītne vēlētos zināt, kāpēc. '
  
  
  Sergejs paņēma mani aiz rokas un maigi saspieda. It kā viņš mēģināja mani par kaut ko brīdināt. Viņas ignorēja to.
  
  
  Striktā pārbaude izskatās neērti. Viņš saskrāpēts kakls. "Vēl viens Vasilij, es nesaprotu, kāpēc jūs domājat, ka es jūs bez šaubām. Jums noteikti nav ko slēpt, vai ne?
  
  
  "Darīšu, viņai tas vai nē, ir jūsu darīšana. Tā, saprotu, ka starp mums ir domstarpības, bet, ja jūs turpināt uzdot jautājumus, tā nodošu ih Kremlis ".
  
  
  Барнисек облизнул lūpas. "Paklausies, Baziliks, kāpēc tu domā, ka starp mums ir berzes? Es vienmēr domāju, ka mēs tuvākie draugi ".
  
  
  "Var būt, tās ir zemu tevi, Mihails. Tās būs jāgaida veselu.
  
  
  Atlikumu ceļā notika nepatīkams klusums. Seržs divreiz mēģināja uzsākt sarunu, bet ātri padevās.
  
  
  Klusums turpinājās, pat tad, kad mašīna высадила mums priekšā teātri. Pirms teātri sastājās gara rinda, kas nodarbojas ar pazuda aiz stūra. Tas bija rinda ap četriem cilvēkiem platumu. Mihails, Sergejs un viņa gājusi caur šo, un ienāca bez darba.
  
  
  Vestibils teātra bija pilnīgi sarkans - sarkanais paklājs celiņš, sarkanas sienas, sarkans griesti. Milzīga kristāla lustra izplatās lielākajā daļā griestiem. Seržs ļaujiet mums ar liftu, kas ir iemācījušies mūs mūsu namiņš. Pat iekšā lifts bija pārklāta ar sarkanu samta.
  
  
  Kad mēs piecēlās, viņas pamanīju, ka nedaudz smaidu. Krievijas iedzīvotāji-mātes nevar atļauties tv vai mašīnas, bet bieži vien ir un labu apģērbu, bet izdevumi par baleta, teātra baleta pārklāti viegli. Līdzekļi būvniecība, labiekārtošana skaistu teātri vienmēr ir pieejams.
  
  
  Kad lifts biju augšā, Mihails atvainojās par to, ka devos uz . Mēs ar Сержем cauri толстому paklāja mūsu ložā. Pēkšņi Sergejs paņēma mani aiz pleca. Viņas jautāja. - "Mums viss ir kārtībā?"
  
  
  Bet kas bija lasīt par viņa skaistā sejas izteiksme, kas rada bažas. "Vasilij, - viņš teica mierīgā balsī, - vai jūs neesat tas bija prātā, kad teica, ka ļaut Kremlī runāt par Mihailu?"
  
  
  "Man ir pietiekami ego pastāvīgi drosmi. Ja viņš ir aizdomīga, kāpēc viņš nepaziņo man tas? Kāpēc visi šie jautājumi? "
  
  
  Seržs iecietīga smējās. "Jums ir jāsaprot, ka Maikls nav tāds, kā tu vai es. Augstskolā nav mācījies, un hit armija. Vīrietis neticami ambiciozi. Viņš darīs visu, lai virzītos uz priekšu. Jūs zināt, viņš apskauž savu atrašanās vietu, viņš grib ieņemt savu vietu Kremlī. Tas, ka viņš gāja tik tālu ar savu ierobežotu intelektu, ir kompliments ego ambīcijām.
  
  
  Protams, tas ir nežēlīgs. Ja viņš vēlas опозорить jums Kremlī, viņš nepievils ".
  
  
  Viņai uzsmaidīja ar reimatismu. "Sergej, tu esi tikko ir devusi man ir lieliska iespēja ziņot par Барнисеке Kremlis. Šeit nav vietas strīdiem sīkajiem un ambīcijām. Mēs visi strādājam sičs vienas lietas, biedrs ".
  
  
  - Tad tā, es aicinu jūs padomāt par to. Tādā gadījumā mums vajadzētu aprobežoties ar metodēm Барнисека? "
  
  
  Kādu laiku viņas klusēja. "Lieliski", - stingri teica es. 'Man
  
  
  domāju pār savu lēmumu. Var būt, tas joprojām var būt jautrs vakars ".
  
  
  "Ticiet mums, redzēt deju Иринии - prieks par visiem".
  
  
  Mēs izvēlējāmies vietas. Барнисек atpakaļ, un, kad mēs šo spēli, orķestris sāka pielāgot instrumentus. Vietām mums apkārt, piepildīta, un orķestris spēlēja maz darbu. Tad sākās balets.
  
  
  Kad aizkars atvērās, auditorijā iestājās klusums. Tas nebija pēkšņs klusums, bet drīzāk суматохой, kas nodarbojas ar pārcelts uz nedaudz nesakarīgs sarunu, tad nekas vairāk. Šķita, ka pagājusi vesela mūžība, pirms priekškars ir atvērts. Sergejs lēni потускнел. Tā, jutos kā Serge толкнулся uz galu krēsla. Prožektori slīdēja pa dejotājiem uz skatuves. Likās, publika затаила elpu. Orķestris spēlēja mierīgi, bet vairāki dejotāji кланялись, griezās un lēkāja. Tad viņi pēkšņi apstājās. Aizkulisēs viņi izstiepj rokas uz kreiso. Orķestris iestudējis vieglu un jautru melodiju.
  
  
  Ириния Moskowitz dejoja uz skatuves. Skatītāji nopūtās atvieglojumu. Kad sāka ar vētrainiem aplausiem. Bija tik skaļi, ka es neesmu dzirdējis orķestri. Sergejs jau stāvēja. Citi cilvēki ap mums arī piecēlās. Viņi stāvēja un хлопали plaukstas, un ēka, likās, задрожало no trokšņa. Pēc tam dejas izbeidzās.
  
  
  Orķestris vairs nav spēlējis. Ириния Москович vispirms noliecās taisni, tad pa kreisi. Viņas sejā bija smaids, viegls smaids, it kā viņa darīja to daudzas reizes. Aplausi kļuva skaļāka. Seržs jūsmīgi un aizrautīgi slapping plaukstas. Mēs ar Mihailu arī bija. Nekad neesmu dzirdējis šādu ovācijas. Aplausi kļuva skaļāka, līdz es sapratu, ka man разорвутся bungādiņas grasās. Un Ириния lokus, un lokus.
  
  
  Aplausi nedaudz samazinājās. Kādu laiku viņi ir ilga, un pēc tam, šķiet, turpināja samazināties. Galu galā tas tika izkaisīti aplausi, kas nomainīja klusumu. Uzreiz orķestris izpildīja bezrūpīgu melodiju. Ириния atkal sāka dejot. Tikai tad Sergejs pārtrauca aplausi. Skatītājiem atkal tādu spēli, послышался шаркающий skaņu. Rokas Сержа skalo no хлопков. Tās nozvejotas domām ego acīm, dīvains, mežonīgs skatiens. Viņš ir pārspējis visus šajā teātrī. Ego acis bija vērstas uz Иринии, kad viņa dejoja, viņš mums nekad nav моргнул. Viņš bija ar viņu, viņš uz skatuves; likās, viņš pārcēlās ar to, vedot viņu.
  
  
  Tās, paskatījās uz Mihaila. Viņš klusēja ar tiem sesku, kā mēs šo spēli. Viņš paskatījās uz skatuves ar interesi, to мясистое seja bija nekustīgi. Šis cilvēks bija mans ienaidnieks atklātā. To varētu pretoties šiem. Kā Popovs, tās varētu tikt galā ar to draudiem kremļa kontrolē. Bet pieeja Сержа bija cits. Paredzēt darbības ego būtu praktiski neiespējami. Viņas, zināju, ka viņš juta pret Иринии. Varbūt tas kļūs par manu ieroci, kad pienāks laiks.
  
  
  Visbeidzot, to, vērsa uzmanību uz skatuvi, kur dejo Ириния. Uz šīs skatuves viņa bija ar dzeju, gluda redzējumu, kas переходило no viena vienmērīgu kustības uz otru. Оркестровая mūzika papildināja viņas, bet tomēr, šķiet, slīku fona ar savu redzējumu. Mani aizrāva pilnību viņas dejas. Katra kustība šķita par vieglu. Viņa darīja pirouetted, lēkāju un dejoju - tas viss likās tik dabisks.
  
  
  Mēs nebijām tuvu pie skatuves. Mūsu mājiņas atrodas pa labi, gandrīz divus metrus virs skatuves. Bet skaistuma Иринии Moskowitz bija neapšaubāms. Viņa liesmās no tālienes, caur biezu teatrālais make-up. Trikotāža nevarēja noslēpt savu ķermeni. To ar sajūsmu skatījās uz nah, es zinu, ka jūtu tikai neliela daļa no tā, ko balerīna значила, lai Сержа Крашнова. Laiks pagāja ātri, viņas sēdēja un drudžaini skatījās uz deju meitenes.
  
  
  Kad priekškars pārtraukuma slēgta, atskanēja jauns applause. Ириния piegāja pie aizkaru un atkal noliecās zem aplausi. Viņa pameta zāli rokas vēziens un atkal nozuda aiz aizkara. Pat tad, kad viņa pazuda, aplausi утихали ilgi. Kad Sergejs beidzot pārtrauca aplausi un pārdot, sāka runāt Mihails Барнисек pirmo reizi ar viņiem sesku, kā mēs gājām uz teātri. Viņš jautāja. - "Mēs ejam uzsmēķēt pēc cigaretēm?"
  
  
  Mēs ar Сержем saskaņā кивнули. Mēs piecēlās un kopā ar pārējiem skatītājiem devās uz liftu. Kad mēs nokāpjam lejā, tur bija runāts par pirmās балерине Krievijā, kas nodarbojas ar to, kā runāja, bija ne tikai vienu pēc pieciem lielākajiem balerīnas, kas jebkad ir dzīvojuši, bet arī vislielākais balerīnu pa visiem jebkad ir dzīvojuši. Vestibilā viņas ieteica Сержу un Mihailam krievu cigaretēm. Kamēr mēs курилы rosīgs vestibilā, Sergejs teica: "Bet, Baziliks, pagaidi, kamēr tu ar viņu iepazīsti. Uz šīs skatuves nav redzams, kāda viņa ir skaista. Jums ir nepieciešams, lai redzētu to tuvumā, redzēt viņas acis, tad jūs tikai redzēsiet, cik viņa ir skaista ".
  
  
  "Ja tu turpināsi balsot tā, Sergej, - sacīja Mihails, - mēs sākam domāt, ka tev patīk šī meitene". Seržs pasmaidīja. 'Kā tā? To ee mīlu. Viņa kļūs par manu sievu, balsošana redzēsi. Kad турнэ beigsies, viņa būs precēties mani ".
  
  
  "Es esmu ļoti ziņkārīgs zināt par to," - es teicu.
  
  
  Mēs курилы un klausījās pļāpāt ap mums. Mēs stāvējām uz aizņemts stūrī uz dienu. Laiku pa laikam viņas peeking uz āru, kur sēdēja pūlis, cerot gūt priekšstatu par pirmo балерину Krievijā.
  
  
  Seržs jautāja: "tu Gribi kaut kur iedzert, tad baleta vai uzreiz doties uz ballīti?"
  
  
  Maikls paraustīja plecus. "Lai tas pateiks Vasilijs", - viņš teica. Ego balsī nebija laipnības. Viņš apzināti izvairīties no runāt ar mani, un, kad viņš pieminēja manu vārdu, ego balsī skanēja asu skaņu.
  
  
  Seržs paskatījās uz mani. Viņai jautāja: "Kā puse ir šņabis?"
  
  
  "Protams", - teica Serge. "Ir viss. Tostarp Иринию ".
  
  
  "Tad kāpēc mums nav iet tur tieši?"
  
  
  "Labi," - teica Serge. "Man ir tikšanās ar Иринией tad yahoo. Tas būtu labāk ".
  
  
  Lustra vestibilā izbalējuši, kļuva caurspīdīga, aptumšotā. Atskanēja svilpe. Cilvēkiem patīk vieta, kur varētu izbāzt cigaretes. Daži cilvēki jau ir iznācis zālē. "Ejam," - teica Serge. "Lifts būs aizņemts".
  
  
  Mēs esam atraduši pelnu trauku, un viņš stāvēja nelielā attālumā, kamēr Seržs un Mihails тушили cigaretes. Viņi bija aizgājuši prom, un viņš darīja pēdējā nopūta, pēc tam noliecās un izmeta cigareti pelnu trauku. Kad viņa piecēlās, viņas, paskatījos ārā pa stikla durvīm. Sniegā bija cilvēki, надеющиеся noķer pazibēt savu mīļāko балерину. Mans skatiens slīdēja pa vairākiem лиц.
  
  
  Pēkšņi viņas напрягся tā, ka sasita par pelnu trauku. Tā ka tas, ko redzēja no ārpuses. Mihails jau shell ar liftu. Seržs piegāja pie manis un sagrāba mani aiz rokas. "Kas noticis, Vasīlijs? Tu izskaties побелевшим, kā хольст's. Kaut kas nav tā? 'Viņas, papurināja galvu, un Sergejs aizveda mani uz liftu. Viņas neuzdrošinājās runāt. Manas smadzenes напрягся. Lifts Serge vērīgi paskatījās uz mani. Viņas ieraudzīja pazīstamu seju pūlī no ārpuses. Persona šā Vasilijs Popovs.
  
  
  
  
  
  
  
  8. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Kā būtu jautri mums bija vērot Иринией Moskowitz, viņas nav tik daudz paskatījos otro daļu baleta teātris. Viņa bija apbrīnojama, un tā bija prātā tieši tas, kad teica Сержу, ka vēlos ar viņu tikties, bet, lai gan viņa skatījās uz šo ainu, viņas maz ko redzēju.
  
  
  Popovs bija vēl dzīvs! Kā varēja šis cilvēks izdzīvot ledus Somu līča ūdeņos? Tas bija vairāk cilvēku. Bet pieņemsim, ka viņš izdzīvoja, atgriezās Krievijā. Kad viņš nonāks saskarē ar Барнисеком, tas varētu sagraut manu piesegšana. Viņas покосился uz Барнисека. Ego seja bija nekustīgi, kad viņš noskatījās baletu. Jā, tas būtu brīnišķīgi, lai tā. Popovs iznīcinās manu segšanai, bet Irina - dzīve Иринии vairs nav maksās baleta kurpes. Popovs neapšaubāmi zināja, ka viņa bija dubulto spiegu, kas bija strādājuši uz AX. Tā ka mēs ar Иринией ir noticēt.
  
  
  Bet kā būtu Popovs to darīja? Kā emu izdevās pārliecināt Барнисека tajā, ko viņš teica, bija patiesība?
  
  
  Man bija viss ego dokumenti. Kas attiecas uz hierarhiju Krievijā, viņas bija Vasilijs Popovs. Ko viņš varētu darīt, lai pārliecinātu Барнисека? Nekā tāda. Ego vārdu būtu pret mani, bet man bija visas papīra. Tā ka, var būt, man bija mazliet vairāk laika. Varbūt tas nav uzreiz atklāj manu noslēpt.
  
  
  Bet tagad visam vajadzētu iet ātrāk. Galu galā pie Popova būs iespēja pārliecināt Барнисека. Viņš nevar ilgi palikt mežā. Man nāksies sazināties ar Иринией Moskowitz laikā yahoo šovakar. Nāksies pastāstīt te par Popovs. Var, viņa jau zināja, ka tiek darīts institūtā. Tāpēc mums jau nekas nevar noturēt Krievijas. Var būt, ka mēs varam aiziet līdz tam, kā Popovs paspēs kādu pārliecināt par to, ka viņas ego viltus zvanu.
  
  
  Citādi balets bija jauki, un Irina lieliski dejoja. Seržs mums uz mirkli откидывался uz krēsla atzveltni. Pat nekustīgs Mihaila Барнисек ar ieslodzījuma aci, likās, bija fascinated ar skaistu balerīnu. Līdz ar to, kā viss beidzās, to interesējies hei, gandrīz tāpat kā Sergejs Mihails. Pēc tam tā auditorija взбесилась. Sekoja aplausi un simpātiju, un Seržs izlikās, ka ļoti sajūsmināts. Viņš cirta mums ar Mihailu uz muguras, аплодируя. Иринии nācās atgriezties septiņas reizes, un visu šo laiku, laikā skaļiem aplausiem un saucieniem apsveikumus, viņa palika mierīga un кланялась ar šo vieglu smaidu uz lūpām.
  
  
  Tad viss ir beidzies, un mums pūlis nesa uz izeju. Mūsu mašīna gaidīja uz ietves.
  
  
  Pat tad, kad mēs runājām, Sergejs runāja tikai par baletu. "Vasilij, - viņš iesaucās, - sakiet, ka tas bija lielisks. Tas bija lielisks, vai nav tiesa?
  
  
  "Jā", - es piekritu. "Es nekad neesmu redzējis neko tamlīdzīgu. Tas ir labākais, ko es jebkad esmu redzējis ".
  
  
  Mihails Барнисек klusēja.
  
  
  "Pagaidi, kamēr satiksies ar viņu", - teica Serge. "Kad jūs redzēsiet uz skatuves, jūs redzēsiet kāds tālumā, tālumā, bet, kad jūs redzēt viņas tuvumā, jūs runājat ar viņu, - ak, Васили, viņa ir tik karsts. Un tā nav mainījusies, kad visiem ir sajūsmā. Kad runa ir par deju, viņa ir pieticīga. Viņa daudz strādā, lai to izdarītu, bet nav par to saka. Viņa ir skaista, ne tikai no ārpuses, bet arī iekšpusē ".
  
  
  "Man patīk tam ticēt".
  
  
  'Tu redzēsi. Jūs satiksieties ar viņu, un tad redzēsiet.
  
  
  Sergejs izstaroja dīvainu uzbudinājumu. Viņš ir līdzīgs bērnam, kurš runā par teļa mīlestības. Viņš runāja ne par sievieti, kā vīrietis, kā bērns, par skolotājā, kuru mīlēja.
  
  
  Ballīti organizēja fani Иринии. Par godu tika izīrēts viens ap visvairāk ekskluzīvu restorānu Maskavā. Vēl dažas mašīnas, pie durvīm. Pa priekšu durvis notika labi ģērbtie pāri. Kas attiecas uz teātri, tad ap skatījos cilvēku grupa.
  
  
  Mihails ar riebumu paskatījās uz ожидающую pūlis. "Kā jūs domājat, kā viņi uzzināja, ka viņa nāks šurp? Ih izpēte būtu jāstrādā labāk, nekā mūsu ".
  
  
  Viņas leering paskatījās uz viņu. Viņas teica. "Mūsu? Vai nav tiesa, biedrs? Vai nav mēs visi kopā strādājam?
  
  
  Барнисек nosarka. "Protams, biedrs".
  
  
  Mēs stāvējām uz nelielu virkni bona mašīnām, kas gaida pieturas pie ieejas. Барнисек atkal pārtrauca.
  
  
  Beidzot mūsu mašīna piebrauca pie ceļa. Pie viņas piegāja šveicars un atvēra durvis. Seržs izkāpa pirmais, un es sekoju viņam. Tās, paskatījās uz sejas pūļa. Ja būtu Popovs bija teātrī, bija iespēja, ka viņš arī būtu šeit. Viņas ego nav redzējis. Šveicars ļaujiet mums uz dienu, un atvēra tās. Mēs iegājām iekšā.
  
  
  Tur bija daudz cilvēku. Oni šo spēli, lai galdi un sastājās gar sienām. Likās, ka visi bija satraukti, un visi dzēra.
  
  
  "Šeit," - teica Serge. Mēs ar Mihailu sekoja viņam uz garā galda, kas, likās, aizņēma visu telpu. Bija visādi dzērieni un eda. Sarunas ap mums notika mīkstās tonis, un šķita, galvenokārt, bija saistīti ar Иринии Moskowitz.
  
  
  Es nebiju izsalcis, bet Sergejs un Mihails, acīmredzot, bija. Līdz šim viņai pat čūsku degvīna glāzē, viņi piepildīja šķīvi крекерами, ikriem un dažādām siera šķirnēm. Tad mēs kaut kā развалились. Tā garāmejot ieraudzīju, kā Mihails sarunājas ar četriem грубоватыми formām stūrī. Viņas nojauta, ka viņi bija daļa no ego pateicoties. Seržs stāvēja pie ieejas dienā, un izskatījās no ārpuses stresa. To ir atradis sienas un noliecās pie viņas, dzerot degvīnu. Čuksti balsu ap mani šķita prelūdija. Visi gaidīja slaveno балерину.
  
  
  Šņabis manā glāzē līdz pusei piepildīta ar, kad pa restorānu nes aktīvās atpūtas ierosināšanas. Tas bija kā spēcīga brīze caur kukurūzas lauku. Neviens bija man runāt - atbrauca Ириния Moskowitz.
  
  
  No ārpuses radies uztraukums un apjukums, kad cilvēki ir apkārt meitenes. Es nevarēju redzēt viņas, no tās vietas, kur stāvēja. Viņas redzēja, kā Serge izlēca un apskāva ee, un viņš заслонил mani no nah nah. Cilvēka aktīvās atpūtas gushing ieejai. Kad viņi pabraucām mimmo mani, viņai bija vēl viens malks degvīna. Seržs teica, ka iepazīstinās mani ar viņu, tāpēc to nav sapratuši, ka tie derēs pie manis.
  
  
  Pūlis restorānā meiteni aizveda prom no cilvēkiem uz ielas. Tad viņas redzēja, ka tās aizveda prom, nav pūlis, bet četri skaisti vīrieši, tie paši četri cilvēki, ar kuriem runāju Mihaila Барнисек. Kad Ириния izrādījās iekšā, visi četri atkal iznāca uz āru, lai izklīdinātu pūli.
  
  
  Meitene bija pilnībā ieskauj cilvēkiem. Viņai vēl slikti redzams. Seržs bija blakus, viņš viņas vidukli. Viņš просиял visiem. Laiku pa laikam viņš noliecas, lai kaut ko шепнуть meitenei ausī. Ego rokas veda viņu uz priekšu. Viņi pienāca pie manis laiza.
  
  
  Pie nah bija skaists parūka, tās ir redzējis. Laikā baleta viņa likts uz ego. Tagad viņš karājās ir kvantu, un обрамлял viņas trauslo persona. Viņa bija ценымногие mazāk, nekā izskatījās uz skatuves. Viņas seja bija ap komplekti elipšu: tikai seja bija ovāla, brūnas acis ovālas, zods - ovālu, mute - ovālu. Tajā bija mazāk kosmētikas, nekā . Pie nah vēl bija šī viegls smaids, kas nodarbojas ar to, kā man šķita, bija viņas smaids masām. Kad viņa paskatījās uz Сержа, viņš redzēja neko, mums ir apbrīnas vērta, mūsu mīlestība, mūsu cieņu. Viņš izskatījās tāpat kā pārējie fani. Spriežot pēc visa, ego, tieksme laulību Ириния nav kopīga.
  
  
  Un tad Serge vadīja ee uz manu pusi. Pūlis joprojām sēdēja ap nah, sveicot viņu. Kad viņi gāja man pusceļā caur restorāns, viņas redzēja, kā pie viņiem nāca četri pateicoties Барнисека. Viņi teica pūlī, ka viņa aprunājas ar visiem, bet tas ir nepieciešams, lai atbrīvotu vietu. Pūlis abām pusēm, aizgāja nah. Pēkšņi manā priekšā nostājās Sergejs un Ириния. Tās saņēma tādu pašu smaidu, tāpat kā visi pārējie, ieskaitot Сержа.
  
  
  "Vasilij!" - sajūsmā teica Serge. "Balsu viņa ". Ego roka vēl arvien gulēja uz viņas tievu vidukli un virzījusi viņas. "Ириния, dārgā, varu tevi ar viņu iepazīstināt? Vasilijs Popovs ".
  
  
  Viņa pasniedza man roku, ee, ovālas formas lūpas uzlabota ar smiekliem. Tā bija ego roku un ilgi turēja. Viņas skaistums un elegance uz skatuves bija nekas salīdzinot ar uzmanīgu skatienu.
  
  
  "Man patika balets", - es teicu. Viņas, zināju, ka ar tiem sesku, kā viņa ienāca, viņa bija dzirdēt, viņi taču ir stulbi vārdi.
  
  
  Viņa ir sajūsmā pasmaidīja. "Paldies, mister Popovs. To ir dzirdējis, jūs esat tikko atgriezušies pēc Amerikā.
  
  
  Tās, paskatījās uz Сержа, kas nav skaidri atzinīgi novērtēja mūsu sarunu. Viņš sāka lēnām sarkt. "Jā", - teica viņas Иринии. Pēc tam viņas, tad pagriezās pret Сержу. - Иринии nav ko dzert, Serge. Pēc tam visiem deju jauna dāma gribas dzert ".
  
  
  "Ak, - teica Serge. 'Ak, jā, protams. Tā ka-ka saprotu. Viņš uz mirkli nolieca Иринии. "Es tagad возвращуюсь".
  
  
  Kamēr viņš, kas savu ceļu cauri pūlim un nozuda caur redzes lauka, tās, paskatījās pār plecu Иринии personu ap sevi. Lielākā daļa cilvēku ir runājuši; viņi nedrīkst ignorēt Иринию, bet ih uzmanība tika nedaudz abstrakti. Dažreiz tā garāmejot esmu redzējis, kā kāds skatās, kā viņi gatavojas pamest mani. Viņa joprojām smējās.
  
  
  Tā pazemināja balsi līdz čuksti. "Ириния, - es teicu, - viņas Niks Kārters, tavs paziņa ir par Amerikas". Viņa моргнула. Viņas garās skropstas затрепетали. Smiekli stahl klusāk. Skatienu, kas viņa pameta mani, vairs nav izdomātas piesardzīgu interesi - viņa izskatījās saspringta. Tās brūnas acis aizsedza manu seju. "Eh - vienkāršu?"
  
  
  Tā, paskatījos atpakaļ, lai pārliecinātos, ka nav mūs noklausās. "Tās ap AX", - es teicu. "Es esmu šeit, lai jums veikt ap Krievijā". Ee valoda izkāpa un lēnām slīdēja pa viņa apakšlūpa. Viņas saprata viņas nostāju. Ja viņa būtu atzinusi, ka zina, kāpēc viņas ir šeit, tas faktiski ir atzinusi, ka ir bijusi divējāda spiegu. Ja viņas bija aģentu slepenpolicijai Kremļa vai šo Vasīliju Labi, viņas dzīve nav vērts būtu mūsu centiem. Tas neies cauri istabai ir dzīvs. Jums nebūtu teicis kaut ko līdzīgu, skaļi.
  
  
  "Es baidos, ka tā jums nav, saprotu, draugs, - viņa teica. Ee krūtis zem kakla kleitas cēlās un krita aizvien ātrāk.
  
  
  "Ticiet Man, Ириния. To varu jums parādīt parīze identitāti, ja tas ir nepieciešams, bet šobrīd man vienkārši nav laika par to. Īsts Vasilijs Popovs vēl ir dzīvs un zālē, šeit, Maskavā. Viņš, iespējams, drīz atklāj manu noslēpt, tāpēc man ir nepieciešams ātri pabeigt savu darbu. Nodoms bija tas, lai apkopotu informāciju par Padomju jūras pētniecības institūtā. Tev izdevās?
  
  
  'Man ... nezinu... par ko jūs, biedrs ".
  
  
  Viņas redzēja, kā Serge nāca no aiz gara krēsla ar glāzi rokā. "Ириния, Seržs jau nāk. Man nav laika jums pastāstīt vairāk. Paklausieties, jūs strādājāt AX. Noteikumiem bija trīs gadu laikā informācijas apmaiņa par miljonu dolāru kontā, Šveicē un ASV pilsonību. Trīs gadu laikā ir gandrīz pagājis. Viņas ierados šeit, lai parādītu jums apkārt Krievijā. Bet vispirms mums ir nepieciešams, lai kāds uzzinātu par šo institūtā, kuru vada Sergejs. Kas par lietu? '
  
  
  Viņa pastiepa roku un pieliek to manu. Viņas acīs pazibēja satraukums. Seržs tuvojās laiza, to redzēju es, skatoties caur viņas plecu. Viņš pasmaidīja, pieeja pie mums. Viņa прикусила viņas apakšlūpu. "Tā ... tā būtu, viesnīca ..."
  
  
  "Ja pēc minūtes tas jau nav mūsu lēmums. Seržs tuvojas mums. Kur mēs varam runāt citā ar otru?
  
  
  Viņa paskatījās uz leju, un gari mati, kas aizsedza viņas seju. Tad viņa pēkšņi izskatījās tā, it kā pieņēmusi lēmumu. "Man dzīvoklī", - vienkārši viņa teica. "Man ir tikšanās ar Сержем tad yahoo".
  
  
  "Jā, to zinu. Vēlāk, kad viņš tevi aizvedīs mājās?
  
  
  'Labs. Var būt, tās vairāk iepazīstu šovakar. Mēģināšu pierunāt ego aizvest mani uz institūts ". Viņa iedeva savu adresi.
  
  
  Un tad notika kaut kas dīvains. Viņa joprojām turēja mani aiz rokas. Mēs skatījāmies, otru uz otru brīdi. Viņa затаила elpu. To, skatījos uz viņu поднимающуюся un опускающуюся krūtis, un viņa zināja, ka es skatos. Viņas juta tieksmi uz viņu, un zināju, ka viņa jutās tāpat. Viņa nosarka. Viņas paņēma ee aiz rokas, un tā nav ego mēģināja izraut.
  
  
  "Tu esi ļoti skaista sieviete, Ириния" - es teicu.
  
  
  Viņas vienkārši atlaida viņas roku, kad pie mums pievienojās Sergejs.
  
  
  "Lūdzu", - priecīgi teica viņš. Viņš deva Иринии odin ap glāzes. "Es ceru, ka tev patiks." Pēc tam viņš sarauca pieri. "Ириния? Ka kaut kas ir noticis? '
  
  
  Viņa shook galvu. "Protams, nē, Sergej". Viņa pasmaidīja man, tas pats smaids, kas un Сержу, un pūlī. "Bija prieks iepazīties ar jums, biedrs Popovs".
  
  
  "Es paskatījos uz Сержа. "Tev bija taisnība, Serge. Viņa ir skaista sieviete ".
  
  
  Ириния satvert Сержа aiz rokas. "Iespējams, mēs atgriezīsimies pie pārējiem?"
  
  
  "Kā vēlies, mīļā".
  
  
  Tās, paskatījās uz viņiem. To sajutu spēcīgu saikni ar šo sievieti. Tas bija kaut kas fiziski, pamata; un, ja tā ir ļoti nav taisnība, tas arī tā domāju. Tā, noskatījos, kā viņa очаровывала visiem zālē. Apmēram pēc trīs stundām man blakus pēkšņi parādījās Mihails Барнисек un palika ar mani turp yahoo. Man nebija citu iespēju runāt ar Иринией. Viņa gaisā atradās no viena uz otru, ar Сержем, kā turpināt viņas rokas. Dažas reizes to ir pamanījis, ka Seržs mēģināja noskūpstīt viņas auss, kamēr viņi gāja. Viņa katru reizi качала galvu un aizgāja. Irina trīs reizes попадалась man acīs laikā, yahoo. Viņas seko visas tās kustībām. Katru reizi, kad mēs skatījāmies otru uz otru, tas ir pirmais, nedaudz nosarkdama, отводила izskatu. Un, kad vakarā beidzās, to redzējis, kā viņa aizgāja ar Сержем. Man blakus stāvēja Mihails Барнисек. Viņš arī redzēju, kā aizgāja Ириния. Viņš paskatījās uz mani. "Tā bija gara nakts, biedrs. Varu to atļauties mašīnu atbraukt?
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. Daudzi viesi jau devās. Tie, kas palika, ielej sev dzērienu. Šeit nebija dzērāji, bet daži jaunieši dzēra pārāk daudz.
  
  
  Mēs ar Барнисеком klusi, t maskavas klusumā. Tikai reiz viņš satvēra savu zelta cigarešu lietā un piedāvāja man cigareti. Kad mēs stāvējām, viņš saskrāpēts kakls.
  
  
  Kādu laiku mēs braucām, un viņš jautāja: "Sakiet, Baziliks, jūs gatavojas rīt uzstāties Kremlī?"
  
  
  Viņas ignorēja spirālveida, sacīdams: "Ириния Moskowitz tikpat liels, kā sieviete, kad viņa dejo, vai nav tiesa?"
  
  
  Барнисек saspiež lūpas. "Paklausies, Baziliks, tā, ceru, ka tu nedomā, ka es mēģinu kaut ko no tevis saņemt".
  
  
  Viņas полуобернулся un paskatījās uz viņu. "Ko man domāt, Барнисек?"
  
  
  Viņš neveikli svārstījās. "Ak, ne vai vēlies ar mani ir jautri, biedrs? Nevēlies aizmirst visu, ko es teicu?
  
  
  Viņas klusēja.
  
  
  Барнисек pavadīja roku uz lūpām. "Biedrs, viņas ir daudz strādājis, lai sasniegtu pašreizējo stāvokli. Tās būtu ne stahl darīt neko, kas varētu apdraudēt manu situāciju valdībā ".
  
  
  "Protams, nē, biedrs".
  
  
  Viņš aizskāra manu roku. "Tad, Baziliks, lūdzu, pārliecinieties, šie ir stulbi jautājumi. Lūdzu jūs, jūsu ņemt vērā to aizmirst. '
  
  
  Mašīna apstājās pirms viesnīcu. Барснишек vēl tur mani aiz rokas. Tās, paskatījās viņa mazās actiņas. Viņi умоляюще paskatījās uz mani.
  
  
  "Esmu domājusi par to," - es teicu. Šoferis atvēra durvis, un viņš aizgāja.
  
  
  Kad mašīna aizbrauca, tā redzēja, ka Барнисек peeking ap aizmugurējā loga. Tikai tad sapratu, cik svarīgs ir bijis Vasilijs Popovs. Emu ir izdevies kam likteni priekšnieka īpaša nodaļa slepenpolicijai Mihaila Барнисека. Tad man nolaidās vēl viena doma. Pie tik spēcīgs cilvēks būtu draugi, kas ir tikpat ietekmīgi draugi, draugi, kuriem nav vajadzīgi būtu dokumenti, lai uzzinātu šā Popovs. Viņas juta, ka laiks iet prom. Šodien vakarā bija uzzināt visu par institūtā.
  
  
  Tās ienirstu šajā kāpņu telpa. Cilvēks, kas jau ir devis mans galvenais. Viņas uzkāpa augšā ar diviem citiem pasažieriem, lifts. Kad viņas gāja uz savu istabu, man rokās bija atslēgu. Bet tad, kad durvis ir sabiedrības throws, viņas saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Sergejs nav dedzis. Logs uz ugunsdzēsēju kāpnēm ir atvērts. Skatiens, viņas, pieskrēja pie loga un aizvēra tās. Pēc tam to dzirdēja skaņas no gultas pusē. Tās pieskārās pogai pasaulē, ieslēdzu брылев.
  
  
  Viņa laiski sasniegusi, моргнула sergejs, сонно man uzsmaidīja. Tā bija spēcīga jauna sieviete ar īsiem kastaņu matiem. Viņa pavadīju uz grīdas manā atkritumu. "Kā klājas?" - es teicu.
  
  
  "Dārgais?" Mati karājās, pirms to acīm. Viņa натянула segu līdz kaklam. Smaids расплылась. "Es vairs nevaru gaidīt", - viņa teica. Viņa отбросила segas. Viņa tiešām ir spēcīga sieviete, kas bija viegli pamanīt. Viņa bija kaila.
  
  
  
  
  
  
  
  9. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Viņa pastiepa pret mani roku. "Разденься, gudrs, un nāc pie manis. Es nevarēju sagaidīt, kad tu atnāksi pie manis, to vajadzēja nākt pie tevis ". Tad viņai kļuvis zināms, ee balss. "Soņa", - es teicu. "Tu būtu to darīt."
  
  
  Viņa махнула pirkstu. - "Bet es to izdarīju". "Nāc, раздевайся. To ir pārāk ilgi pēc tevis skumu.
  
  
  Tas nebija pareizi. Viņas, zināju, ka, ja būtu tikai Sonja noskūpstīja mani, mana maskēšanās būtu pakļauta. Viņa zināja šā Popova ego повадкам, un pēc tā, kā viņš ar to nodarbojās ar seksu.
  
  
  "Soņa", - es teicu. "Es labprāt ..."
  
  
  "Nē!" Tas izveidojās no gultas un uzdūros uz mani. Pie nah bija krāšņs ķermenis ar cieto spēcīgām kājām. Izgriezumiem uz ee vidukļa radīja iespaidu, ka viņa намотала uz nah cilpu. Viņas gurni ir mīksts un манящими. Viņa lēnām pienāca pie manis un pārvietoties ar rokām uz augšu un uz leju, pirms savu ķermeni.
  
  
  "Šim ķermenim nebija, ko darīt", - viņa teica. "Tas nav tas ķermenis, kas jūtas labi, ja viņam nebūtu ko darīt. Tas ir ķermenis, ar kuru var spēlēt un mīlestība ".
  
  
  Mans aizas hit par durvīm. "Soņa", - es teicu. Un tad viņa ātri pārvarēt attālumu starp mums.
  
  
  Viņa pastiepa roku un piemērojusi ih uz manas sejas. Tajā pašā laikā viņa noliecās pie manis ar visu ķermeni. Viņas sarkanās lūpas приоткрылись, un прижались uz manu. Ee elpa ir salda, un es jutu, kā ee ķermeņa rubs par manu. Tā bija uguns. Viņa satvēra manu roku un pieliek ee krūtsgalu ar vienas ap savām krūtīm. Pēc tam viņa ir nedaudz запрокинула galvu.
  
  
  Uz mirkli tā dīvaini paskatījās uz mani, un viņas zaļās acis panikas. Tas kļuva zināms - hei, vajadzēja zināt, ka man nav Popovs. Bet tad viņa mani tā brīvi. Viņa ielika rokas man aiz galvas un piespiedu ih pie lūpām. Tajā pašā laikā viņa sāka veikli izģērbties mani.
  
  
  Mēs nekavējoties devās gulēt. Uguns plosījās manā чреслах. Tās strauji tuvojās vietai, kur nebija atpakaļ. Šī sieviete prata uzbudināt vīrieti. Viņa zināja, ka visas kustības un perfekti ih pildīja. Viņa paņēma mani aiz rokas un pieliek roku tur, kur ir telpa, un visu laiku atkārtoja, cik tās ir lielisks cilvēks un ka viņas поглотил uguni, sautē kas varētu tikai viņas.
  
  
  Nekādu emociju. Tas bija dzīvnieku bads pa ķermeni vēl vienu citu. Tā nav uzskatījusi savstarpējo piesaisti Иринии Moskowitz. Tas bija cits bads.
  
  
  Mēs esam sapinušies. Manas lūpas slīdēja pa visu viņas ķermeni, mati - pa visu manu ķermeni. Mēs прижались otram otram, braukājot pa gultu. Ee rokas bija man ap kaklu, viņa кусала manas ausis, manu kaklu, manas krūtis. Mūsu ķermeņi bija mitra un spīdīga.
  
  
  Un pēkšņi mēs apstājāmies.
  
  
  Viņas gulēja viņai blakus. Tās ir iztaisnota uz elkoņa un paraudzījās uz nah. Viņa atvēra savas zaļās acis un ļāva tām slīdēt pa manu обнаженному ķermenim. Viņas darīja to pašu ar viņu. Tas bija krāšņs, tīmekļa sieviete, sulīgs visās savās formās. To ir pārāk labi apskatīja viņas ķermeni. Pēc tam tās, paskatījās uz viņas seju ar platām dūres кокетки, nedaudz nolaistiem lūpu. Viņa aizvēra savas zaļās acis.
  
  
  "Ejam," viņa teica.
  
  
  Pēc tam viņa dodas ceļā. Likās, ka viņa ir atdzīvojusies no prieka. Tā nekad agrāk nav jūtama to. Es nevarēju jāuztraucas mazāk, nekā viņas ķermenis un mana vēlēšanās ir, lai viņam. Viņa spiedās pret mani, kustoties uz priekšu un atpakaļ, uz augšu un uz leju, un viņas rokas izpētīja manu ķermeni, darot ar mani ārkārtīgi sievišķīgas lietas. Viņas dzīve, likās, колыхался no piepūles, ko tā ieguldījusi sevī. Mēs kustamies vienlaicīgi un dalīti, kas pārvietojas pa apļveida viļņus.
  
  
  Un viņa visu laiku stāstīja, cik viņas ir elegants.
  
  
  Tas bija mīksts, ļoti mīksta. Mēs abi atbrīvo klusas skaņas baudījumu. Mēs esam izveidojuši ego lēni. Mēs bijām bērni, pludmalē, celt pili visā smilšu. Mēs esam devuši pamatu, ap silto mitro smilšu un uzcēla ns. Sienas bija pabeigts, bet bija nepieciešams gatavoties skriešanās. Viļņi ceļas, krīt, vēl uz citu, un dejo zem mūsu pils. Katra aktīvās atpūtas šķita spēcīgāka, nekā iepriekšējais. Kad sienas tika pabeigti, bija kārta no jumta. Tas bija pils pabeigšanas un ne tikai. Viļņi ir daļa no ego. Šī sieviete ir atslēga, ee ķermeņa globalizācija ego. Un viņai bija viļņa.
  
  
  Tad tas notika. Viņas krāšņs mirdzošs ķermeņa прижалось uz manu. Viņai bija milzīgs counter-viļņa. Tās, jutu, kā viņš augstu pacēlās, viņš sāka drupināt, un pēc tam steidzās uz nah. Tās garšoja pils, iznīcina ego viens milzu trieciens. Viņa ielauzās viņas visintīmākās vietas, pieskaroties katra укромного stūra un, kā viņi teica.
  
  
  Un viņas tik tikko dzirdēja kliedzienu.
  
  
  Pēc tam iet blakus, liekot galvu uz spilvena. Viņas vēl bija tā, zaudēja pilnību ee mīlas mākslas.
  
  
  Klusā balsī viņa jautāja: "Kas tu esi?"
  
  
  "Skaidrs, ka es nav Vasilijs Popovs".
  
  
  "Ļoti skaidri", - viņa teica, skatoties man sejā. Meli nāca pie manis ir ļoti ātri. Tas bez piepūles izgājis no manis. "Tas ir jauns skats drošības pārbaudes", - es teicu. "Piemēram, Baziliks, viņas pārstāvis. Mums un daudziem citiem aģentiem bija pavēlēts ņemt sev citu identitāti, atšķirīgu. Vasīlijs izliekas citu līdzekli, kā tās izliekoties viņiem. Nodoms ir, lai uzzinātu, vai ir aģenti neparastie draugi vai paziņas ".
  
  
  Viņa приподняла uzaci. "Tās ir neparastas?"
  
  
  Viņas smaidīja. "Vienā ziņā, Sonja. Tu esi pārāk labs, lai noteikti atkritumu ".
  
  
  Viņa sapņaini pasmaidīja man. "Man nav vienalga, redzēšu, vai tās kādreiz atkal Vasilijs Popovs". Mums bija aizmigt, jo es jutu, ka ieguva noguruši . Viņas pamodās, kad sajutu viņas kustību. Viņas atvēra acis un redzēja, ka viņa iet uz vannas istabu. To, domāju, ka tas pieliek šeit savu apģērbu.
  
  
  Viņas izstiepts. Tas bija ļoti sen, kad viņai bija pilnīgi apmierināts. Man bija jautājums, kādas attiecības bija Sony ar Vasīliju Labi. Ja viņš varētu iso dienas pieturēties pie diētas, viņš būtu vairāk vīrietis, nekā to domāja.
  
  
  To, pagriezās ar muguru pret dienā vannu un satvēra cigareti. Kad to pacēla, es to dzirdēja, kā durvis uz vannas istabu atkal atveras. Tās strauji velk un pagriezās pret Sofjai.
  
  
  Uz tā bija džemperi, svārki un franču ņem. Viņa rokā nah bija izcili automātisko revolveri. Viņa turēja ego stipru нацелив uz mani.
  
  
  Viņas skatiens. - "Ko tas nozīmē, Sonja?"
  
  
  Viņa skumji iesmējās. "Tas nozīmē pavedienu spēles - mr Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  10. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  To, pārklājās ar cigareti un laida dūmus malā Sonny. Viņa apstājās pie dienu vannu un darīja mani izcili revolveri.
  
  
  "Labi, - es teicu. "Tu zini kas es esmu. Kas tagad būs?
  
  
  Viņa atkal smējās. "Nu, mīļais, jūs piecelties no gultas un kleita. Mums ir nepieciešams, ka kaut kur iet. Mūs kāds gaida ".
  
  
  Man bija ideja par to, hema bija šis cilvēks. Viņas откинул palagi un uzkāpa pa atkritumu. Viņas izbāzt cigareti un saķer josta ar naudu. Ar mērci, pajautāju: "Bet kā par šo mūsu yahoo? Kāpēc tu esi gultā ar mani gultā, kad zināja, kas viņš ir?
  
  
  "Man nācās jūs pārsteigt nesagatavotu. Ticiet man, tas ir komēdija. Tu esi ļoti labs. mīļš, varbūt pat labāk, nekā Vasilijs. Sieviete būtu par traku, ja jūs gulēja ar viņu atkritumus, bet pēc tam nav redzēta būtu ar jums. Jums ir ļoti labs mīļākais ". Viņa bija ģērbies. Naudas josla bija man uz vidukļa. Man likās, ka es varu izņemt nah ar revolveri bez īpašas piepūles. To tā arī domāju. Viņas vienkārši cerēju, ka viņa nav tik labs cīnītājs, kā saimniece, pretējā gadījumā tās būtu viegli tās обезоружил, ja būtu to mēģinājis satvert viņas šo revolveri.
  
  
  Viņas jautāja. - "Bija vai ir labāk, ka tu arī nenonāktu komēdiju?"
  
  
  Viņas redzēja, kā viņa nosarka. Viņa pielika revolveri uz manu pusi. - Ja neiebilstat, mēs izejam caur loga pa ugunsdzēsības kāpnēm. Nav jēgas dot jums iespēju brīdināt, lai kāds ar sagaidīs savus draugus vestibilā ". Viņa pielika revolveri logu. "Nu вылезай, labi?"
  
  
  Tās uzvilka mēteli un atvēra logu. Nakts bija drūma un auksta. Sniega skāra manu seju, kad viņai kāju uz ugunsdzēsēju kāpnēm. Sonja bija patiesi par mani, atkal pārāk tuvu. To, pamanīju, ka hei pietrūka talants uz tādām lietām. Izskatījās, ka viņa dara kādam labu, un viņš zināja, kas tas bija. Bet viņai подыграл hei, atstājot viņu maldos, it kā viņa lika man paklausīt. Viņas naktsmītne redzēt, kam tā mani aizvedīs. Un to naktsmītne, parunāt ar šo skaitli.
  
  
  Tas ir izlīduši caur logiem uz visiem laikiem mani un man sekoja lejā pa kāpnēm. Gaismas Maskavas мерцали ap mums, jo ledus kristāli. Uz sniega, uz ielām bija maz mašīnu. Šajā stundā pa šo ielu varētu šķērsot tikai idiots. Idiots vai aģents.
  
  
  Vasilijs Popovs stāvošām automašīnu beigās aleja, kas atrodas blakus viesnīcai. Viņš gaidīja mūs uz ielas, es eju, kā baltais lācis turp-šurp, berzes непоколебимые rokas. Kad viņš redzēja, ka mēs ieradīsimies, viņš palika stāvot. Ar rētu uz vaiga ego smaids izskatījās kā dabas iegriezums. Viņas saprata, ka viņam ir tā pati persona, ka es vienmēr esmu redzējis spogulī. Kad mēs nonākam līdz viņam, viņš noliecās pie auto un saliekot rokas kopā.
  
  
  "Tik gudrs, tik gudrs," - viņš teica Sofjai. "Joprojām bija grūtības?"
  
  
  Persona Sonny bija sarkans no aukstuma un sniega. Ja viņa nosarka tagad, neviens to arī nav pamanījis. "Nav problēmas", - maigi teica viņa.
  
  
  Vasilijs Popovs izskatījās vesels. Viņš nav veicis iespaidi ievainoti vai saldētas uz ledus ūdeņos Somu līča.
  
  
  Viņš pamāja ar galvu man. - Tad mēs beidzot tiksimies, misters Kārters. Vai jūs varētu pieteikties, lūdzu? Tā bija pavēle, nevis spirālveida. Viņš atvēra man durvis.
  
  
  Mašīna bija ieslēgta apkure. Viņas pārvācās caur aizmugures sēdekļa uz otru pusi. Sonja atkāpās par mani un vēl tur нацеленный uz mani ar revolveri. Pie stūres sel Vasilijs Popovs.
  
  
  Viņš pagriezās pusceļā.
  
  
  "Tās atrašanās varētu saņemt savus dokumentus un identitāti," - viņš teica ar smīns. Kad viņas atdeva emu dokumentus, viņš turpināja: "Es nevarēju iet pie priekšniekiem bez labas pilnvaru. Var rasties šaubas par to, hema bija īsts Popovs. Jo iespējams, ka mana priekšniecība jums būs ticēt, viņas nolēma būtu jāgaida, kamēr man nav parādīsies nepieciešamos dokumentus ". Viņš klauvēja pa saviem papīriem. "Tagad nevar būt nekādu šaubu."
  
  
  Viņas jautāja. - "Bet kā tu uzzināji, kas viņa ir?"
  
  
  - Vai esat pārliecināts, ka mums ir stulbi, misters Kārters. Viņas aizdomas Иринию Moskowitz gandrīz gadu. To vēl nevienam nav ziņoja par savām aizdomām, jo naktsmītne būt pilnīgi drošs. Jūs domāja, mēs nevar zināt, ko viņa sniedza informāciju Amerikas savienotajām Valstīm? Visbeidzot, trīs gadi ir liels laiks, kungs, lai riskēt līdzīgā veidā ".
  
  
  "Kontaktpersona - es teicu, - starpnieks starp Иринией un AX, balsošana kā jūs uzzinājāt".
  
  
  "Kā, - viņš teica, smaidot, - ne gluži. Diemžēl, kontaktu nav bijis pietiekami spīdzināšanu, pirms viņš varēja atklāt to, ka viņas naktsmītne. Bet viņai kļuva zināms, ka uz Krieviju brauc amerikāņu aģents. Viņai zināms, ka šī vizīte ir kaut kā saistīta ar mūsu slavenā balerīna. "Ko tu taisies darīt ar to kaut ko, kas ir svarīgi", - nodomāju.
  
  
  Bija bīstami lietot manu personību, tāpēc ir svarīgi tas, ka jūs un Ириния bija prātā.
  
  
  Viņas skatiens. "Kaut kā trūkst, Popovs" - es teicu. "Ir labi, ka jums ir gotten sazināties, bet viņš nezināja, kas es esmu. Viņš teica Иринии, ka ar viņu sazināsies pārstāvis, bet viņš pat nezināja, kas ir šis "pārstāvis.
  
  
  Popovs paskatījās uz mani, kā māte ar bērnu, kas kaut ko nesaprot. - Jūs nenovērtē sevi, misters Kārters. Vai esat kādreiz domājuši, ka pie mums nav darbiem ir uz jūs? Mēs zinām, ka jūs to meistars maskēties. Un, kad tu замаскировался ar mani, man bija viegli tevi aprēķināt. To atklāju, kad tu sel tajā ir mazs zvejnieku траулер. Viņa pamāja ar galvu. "Un kā tu izdzīvoja ledus Somu līča ūdeņos, Popovs?" - "Man bija gumijas tērps, kā daiverim".
  
  
  Tad viņas saprata, ka ir jūtama darba laikā krāsa ar Labi - gluds materiāls, nevis ego ādas. Траулер nevarēja atrasties tālāk par krievijas prezidentu vladimiru putinu. Viss, kas emu vajadzēja izdarīt, tas ir peldēt līdz nah un izvēlēties citu maršrutu uz Krieviju. Tās, paskatījās uz Sonja. To plaši seja bija nekustīgs, bāls. Viņa ir skaista заполяила savu džemperis, un doma par to, ka bija ar to džemperis, un ko mēs nedarītu stundu atpakaļ, lika manas asinis atkal заколебаться.
  
  
  "Bet mēs pazuda, mr Carter, - teica Popovs.
  
  
  "Pat ja tas izklausās muļķīgi, to jautāju jums. Ko jūs plānojat darīt ar Иринией Moskowitz? Kāpēc tu Krievijā? Kāda jums šeit ir apdzīvota vieta krievijā?
  
  
  Viņai tā diemžēl pasmaidīja. "Mans apdzīvotu vietu krievijas dubultu Popova" - es teicu. "Pirmkārt, man ir nepieciešams, lai noskaidrotu, ka krievu sievietes трахаются savādāk, nekā citas sievietes. "Otrkārt, tās ir es meklēt milzīga водохранилищем Sibīrijā, lai īstenotu savu ego sprādziens tā, lai nes prom visu Krieviju".
  
  
  Persona Sonny parādījās pēc smaida. Popovs pamāja man. "Es domāju, tāpēc, muļķīgi būtu jautāt. Kā jūs, bez šaubām, zināt, mums ir savas metodes, misters Kārters. Ir vieta, kur mēs ar Sonja mēs varam dot jums runāt.
  
  
  Viņš pagriezās un paņēma līdzi mašīnu. Sonja joprojām skatījās uz mani. Viņa teica: "Mēs привезем ego uz manu dzīvokli".
  
  
  Popovs braucu. Viņas joprojām tic, ka varēšu pātagu savu revolveri pie Sonny. Viņa bija rokas stiepiena attālumā no manis. To varēja atvairīt revolveri trieciens swiped, paliecās uz priekšu un streikot Popovs kakla. Un tad? Popovs bija pie stūres. Ja viņš zaudēs kontroli pār stūres riteni, un tieši par mašīnu mājās vai laternas stabs, tas var būt riskanti. Nolēmu pagaidīt vēl mazliet.
  
  
  Tas nav aizņēma daudz laika. Popovs vairākas reizes pagriezās aiz stūra un nobraucis pa aleja uz melnās ieejas daudzdzīvokļu mājās. Ēka bija gandrīz tikpat grezni noformēti, piemēram, mana viesnīca. Spriežot pēc visa, tā bija mašīna Dēliņš, jo Popovs stāvošām ego зарезервированном vietā. Atklāti pirms mums bija durvis no ēkas puses. Tagad sniega shell spēcīgāka. Nakts bija kā melns peldošo lapu, ar kuru кружился popkorns. Чуствовался Aukstums caur manu mēteli. Tā, sapratu, ka Sonja ir nedaudz nesaltu ir džemperis un svārki.
  
  
  Popovs iznāca pirmais. Viņš atvēra aizmugures durvis un pacēla roku, pirms revolveris. Sonja kalpot emu ieroci un izgāja. To, sekoju viņai. Popovs pamāja ar galvu virzienā dienu. - Ejiet ar liftu, misters Kārters. Lūdzu, ejiet ļoti uzmanīgi ".
  
  
  Viņas, zināju, ka manas kustības ir nedaudz ierobežota, ja to nokļūšu šajā ēkā. Ja viņas naktsmītne iegūt šo ieroci, tas bija jānotiek uz ielas.
  
  
  Sonja bija pa kreisi no manis, Popovs bija patiesi par mani. Viņš bija ne tik tuvu, lai tās varētu sniegt palīdzīgu roku, lai uzņemt viņam ir ierocis. Un viņas, zināju, ka pie Popova būs grūtāk pātagu savu revolveri, nekā Sonny. Bet izeja ir.
  
  
  Mēs bijām gandrīz pie durvīm. Meitene pienāca pie manis laiza un naktsmītnes sagrābt aiz durvju roktura. Kad viņas, domāju, ka tas ir pietiekami tuvu, viņas izstiepa kreiso roku, sagrāba ee aiz rokas un atmetis atpakaļ.
  
  
  Viņa paslīdēju uz sniega un pastiepa rokas, lai nokrist. Bet viņa bija starp mani un Labi. To dzirdēja klusinātas klikšķis, kā rotaļlieta pistoli. Tumsā tas ir gandrīz nav redzējis personas Popovs. Viņš joprojām šāvēja. Ego uzacis pārsteigums приподнялись. Sonja ir samazinājies par to. Viņa kliedza, kad таращить acis sadursta hei kaklu. Viņa nokrita uz rokas Popovs ar revolveris, liekot ego paklupt. Viņš mēģināja atraut rokas no Sonny, lai atkal uguns, šoreiz mani. Meitene nokrita ceļos.
  
  
  Tas bija dolly sekundes. Viņas stāvēja aiz Sony, un mēģināja satvert Popova aiz rokas. Ja man nesanāca, bija kaut kur meklēt patvērumu, jo, kā tikai Popovs izvilka revolveri, viņš mani nošāva.
  
  
  Bet krītot Sonja clutching roku ar ieroci. Pie nah kamēr nav nopietnu asiņošanu. Таращить acis, ir, nav iekļuvusi сонную artēriju. Bet tas издавала негромкие skaņas kaklu, snuggling līdz Popovs.
  
  
  Viņas apskāva ee, mēģinot sagrābt aiz jakas, rokas, mati, vai vēl kaut ko. Tad Popovs darīja vienīgais, ko varēju savā vietā. Viņš uzlika abas rokas kopā un, застонав no centienus, pacēla abas rokas uz Sonja. Ee ceļiem tikai atsitās pret sniegu ar vāju grūtībām. Abi šarnīrs Popovs bija zem viņas krūtīm. Kad viņš pacēla roku, Meitene pastiepa vai, bija kauns. Viņa piegāja un krita навзничь, pie manis.
  
  
  Es cenšos teiciens par to, ka mirušo ķermeņi grūtāk saplēstas sirdis, ir pareiza, jūs varat uzskatīt, tas ir, pēc manām domām. Instinktīvi to, izstiepa rokas, lai apturētu tās sabrukums. To dzirdēju vēl vienu kokvilna, kad Popovs steidzīgi nošāva, pēc tam to redzēja ego tumšs ķermenis. Ķermeņa Sonny vilka mani lejup. Popovs, likās, naktsmītne atkal uguns. Es nevarēju nekur aiziet, un šoreiz viņš ir ne steigā.
  
  
  Viņas augstu pacēla meitenes ķermeņa priekšā. Atskanēja maiga kokvilna, pirms tā ir pilnībā viņu pacēla. Таращить acis hit, šeit ir doles; ja tā nebūtu, man būtu nokļuvis plaušās vai likt dolāru. Pie Popova bija neliels šaujamieroci, ir pārāk mazs, lai divreiz прострелить galvaskauss. Таращить acis iestrēdzis vārtus Sonny.
  
  
  Man likās, ka es кувырнулся atpakaļ. Neskaidri dzirdēju, ka завелась mašīna . Tās stipri nokrita sniegā, bet no augšas man gulēja истекающая asinīm Sonja. Dažos dzīvokļos ir dedzis svēto garu. To sadzirdēja svilpienu крутящихся automašīnu riepām sniega. Mašīna devās atpakaļ uz priekšu. Mani elkoņi ir pieskāries sniega. Sonja gulēja man uz vēdera. To sajutu lipīgās asinis uz viņas sejas. Dega vēl vairāk gaismas.
  
  
  Pirmā mana doma bija izvēlēties Popova revolveri. Vienīgais, par ko viņai varētu domāt tagad, - tas ir noņemt no sevis Sonja un piebeigt ego šeit. Viss būs tagad. Ja man jau bija grafiks, tagad ego būtu nepieciešams ieviest paātrinātā tempā.
  
  
  To izveltnē pa kreisi zem Sonja. Man nenācās ilgi skatīties uz to nekustīgu seju, lai redzētu, ka viņa ir mirusi.
  
  
  To dzirdējis, kā pa aleja зашуршала mašīna. Līdz brīdim, kad es piecēlos un izgāju no mājas, Popovs pilnībā pazuda ap lauki manu viedokli. Tagad emu nebūs grūti pārliecināt priekšniecību. Viņam bija līdzi visi ego papīra.
  
  
  
  
  
  
  
  11. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Pašreizējā situācijā man likās, ka man tur ir tikai viena. Vasilijs Popovs atradās brīvībā Maskavā ar savām pilnvarām, jo pašām pilnvarām, ar kurām viņas ieradās uz Krieviju. Tas, kas mani нелегалом.
  
  
  Kā tikai viņš stāsta savu stāstu biedriem Kremlī, tās kļūšu aģents darboties. Viss, kas man bija nepieciešams darīt, ir doties uz adresi, kas man ir devusi Ириния Moskowitz. Tās čaulā, pa tumšo sniegotajām ielām.
  
  
  Šodien vakarā mums bija sakārtot mūsu lietas. Ja Ириния zināja, kur zālē Institūta jūras pētniecības, mums bija, lai pieteiktos un uzzinātu, kas notiek, un izdarīt stundas laikā.
  
  
  Es nevarēju atgriezties savā viesnīcas istabā. Nez kāpēc vienmēr jādomā par шансе tikt pieķertiem. Tikmēr steidzās tās pa sniegotajām ielām, Maskavas ielā, kas man deva Irina. Viņas vienkārši cerēju, ka viņa parunāju ar Сержем un kaut kļuva zināms par institūtā.
  
  
  Tajā laikā Maskavā gandrīz nebija transporta. Laiku pa laikam brauca mašīna, bet tā, прижимался uz mājām, un, lai risinātu izmantoja alejas. Neskatoties uz auksto laiku, viņas jutās valgu.
  
  
  Kad viņas nonāca pie daudzdzīvokļu mājas, kurā man norādīja Ириния, viņas skrēja atpakaļ dienā man jautāja. Ir vienas durvis, bet tas bija aizslēgtas. Viesnīca viņai to vai nē, bet man nācās iet pa priekšu durvis. Viņas atgriezās pie ēkas fasādei.
  
  
  Dzīvojamā māja izskatījās kā milzīgs melns kalns. Aiz ieejas durvīm atradās diennakts vestibils ar liftu un kāpnēm ar бегунком. Ieejas durvis bija atvērtas. Atrodoties iekšienē, tās uzkāpa pa trepēm pa diviem pakāpieniem uz reizi. Pēc tam to, uzkāpa uz lifta grīdas Иринии.
  
  
  To ir atradis viņas durvīm, bet neviens neatbildēja, kad to materializēt. Visā ēkā valda th dīvaina atmosfēra klusuma, ko jūti, kad visi guļ. Viņš gandrīz sadzirdēja elsas, gandrīz jutos skābenu smaržu. Ēkā stāvēja appelējis smarža. Sienas bija krēmkrāsas, gandrīz zaļā krāsā. Diena bija nokrāsotas dažādās krāsās.
  
  
  Man bija пробормотать pils Иринии pilnas piecas minūtes pirms viņas, atvēra durvis. Tās, iegāja pilnīgu tumsu un aizvēra aiz sevis durvis.
  
  
  Ārpusē palika appelējis smarža. Viņas klātbūtnē jūtas Иринии dzīvoklī. Viņa pieņēma vannā un оделась. Ee smaržas vēl bija manāmas. Bez tam, istabā oda pēc sievieti. Tas bija sieviešu dzīvošana; To zināju, ka tas, kam nav risinājuma neko redzēt. Tās ir iekļautas брылев.
  
  
  Viņas stāvēja viesistabā. Priekšā viņas redzēja kamīns, apkārt balta akmens ar burtiem sānos. Pa kreisi bija dīvāns, par kuru viņas ieraudzīja ēdnīcu. Pa labi bija liels zaļš krēsla blakus mazāku. Pēc tam šo to redzēju īss gaitenis, kurš veda uz vannas istabu un guļamistabu. Viņas обыскал dzīvokli. Protams, Ириния vēl nebija ar Сержем.
  
  
  Uz čīkstoņu dzīvojamā istabā karājās stāstu par savu ceļojumu. Fotogrāfijas tika скомпонованы tādā veidā, lai parādītu visu savu dejotājas karjeru ar jaunības. Esmu redzējis viņas, ka viņa ir viesojusies daudzās pasaules valstīs. Būtu, tas bija labs spiegu Kremļa. Viņas pamanīja gandrīz visas bildes, kad viņas izdzirdēja atslēgu pilī ieejas dienā.
  
  
  Nepaspēju izslēgt svētais un tad paslēpties. To varēja tikai slēpties aiz dīvāna. Viņas noliecās, kad atvērās durvis.
  
  
  To dzirdēju Сержа. "Ириния, mīļā, tas esi tu iededzu svētais?"
  
  
  "Viņai - viņai ir jābūt. Jā, protams, tagad atcerējos ". Sekoja īss klusuma. "Paldies par jauko vakaru, Sergej". Viņas nevarēja ih redzēt, bet pēc skaņas ih balsu deva saprast, ka viņi stāvēja cieši pie ieejas dienā. "Uz redzēšanos", - teica Ириния.
  
  
  "Uz redzēšanos?" - vīlusies teica Serge. "Bet, - es domāju, mēs varētu ..."
  
  
  "Ir ļoti vēlu." Balss Иринии likās noguris. - Tad vienu glāzi. Var būt, ar ikriem ".
  
  
  "Tad šodien vakarā".
  
  
  Viņas uzstājām uz dīvāna malas. Ja Sergejs turpinās uzstāt, man, iespējams, nāksies saņemt un sniegt emu saprast, ka tas nav atbalstāms.
  
  
  Kad Sergejs atkal sāka runāt, ego balsī bija žēlums. "Tad, mīļā, tu избегаешь man jau trīs dienas".
  
  
  "Uz redzēšanos līdz rītam," teica Ириния. "Jūs atceraties, visas tās lietas, ko jūs man solīja pastāstīt? Piezvani man rīt. Rīt vakarā to izdarīšu visu, ko tu vēlies ".
  
  
  "Viss?" - Ego balsī bija uztraukums. To dzirdēju šalkoņu apģērbu un blāvs tonis, kad Sergejs izstiepa rokas un noskūpstīja Иринию.
  
  
  "Ne tagad, Sergej, ne šodien. No rīta. Piezvani man rīt. '
  
  
  "Es ticu", - teica viņš sajūsmā. "Jūs darīsiet visu, ko es lūdzu?"
  
  
  "Jā, Sergej, ka visi".
  
  
  Viņš atkal noskūpstīja viņu. Pēc tam durvis klusi aizvērās.
  
  
  To dzirdēja balsi Иринии.
  
  
  "Kur jūs, misters Kārters?"
  
  
  Tās ir iztaisnota par dīvānu. Tiklīdz viņas to redzēju, man radās tāda pati sajūta, kā uz ballīti. Uz viņas lūpām parādījās neliels вопросительная smaids. To ir pārāk labi saprot, kā Sergejs garām pa to. Viņa sēdēja, balstot savu svaru uz vienas kājas, otra bija nedaudz saliekta, līdz tā noklikšķ un nedaudz nolieca galvu.
  
  
  "Tie krievu durvju slēdzenes vairs nav tie, kas bija agrāk", - jautri teica viņa. Visu nogurumu, kas nodarbojas skanēja viņas balss, kad viņa runāja ar Сержем, tagad ir pazudis. "Es zināju, ka kāds ir tur, kad atklāja, ka durvis vairs nav aizslēgtas. Un, kad izrādījās, ka gaiša - es zināju, ka выключила svētāka, kad aizgāja - es sapratu, ka tas, iespējams, ir jūs ".
  
  
  "Seržs, šķiet, ir ļoti ir vērsta uz jums", - es teicu.
  
  
  "Tas nāk tikai no vienas puses. Jūs gribat dzert? '
  
  
  To, pamāja ar galvu, paskatījās uz nah, kad viņa gāja uz virtuvi. Vienkārša kustību caur istabu, uz virtuvi, šķiet, pārvērtās par virkni deju kustības. To, sekoju viņai uz virtuvi. Sienas ir pārklāti ar matēti tapetes. Viņas secināja, ka krāsainas krāsas Krievijā nav vērts iegādāties.
  
  
  Kad viņa izlej, viņa man iedeva glāzi un вздернула mati. "Par brīvību", - maigi teica viņa. "Beigās trīs gadus elles".
  
  
  Viņas smaidīja hei. "Un miljons dolāru".
  
  
  Mēs iedzērām, un viņas acis smējās uz visiem laikiem mani caur novads glāzes. Viņa gāja uz viesistabu, un es sekoju viņai iekšā. Viņas sel krēslu, un viņa apsēdās uz dīvāna ar paceltām kājām. Viņas kleita задралось tik tālu, ka es redzēju zibspuldzi ee gurniem.
  
  
  Viņas jautāja. - "Sergej привозил tevi institūts?"
  
  
  Viņa shook galvu. "Bet to, ko iemācījušies". Tad viņa noliecās uz priekšu. "Kad jūs eksportēt man apkārt ir Krievijā?"
  
  
  Tā izdarīja malks. "Ириния, tā ir, es tev kaut ko teikt. Īsts Vasilijs Popovs zālē, šeit, Maskavā, un viņam ir visas ego pilnvaras. Ja viņš ir tas cilvēks, kuru viņa притворялся. Un mans maskēties - izsmelts. Viņas нелегал. Viņai darīšu visu iespējamo, lai parādītu jums visā Krievijā, bet vispirms mums ir nepieciešams uzzināt, ar ko nodarbojas šī institūcija ".
  
  
  "Lāsts!" - viņa teica, cieši lūpas. "Es zināju, ka tas nedarbojas. Viņas zināja, ka tas nav noritēs gludi ".
  
  
  "Jūs veicat šo darbu, ir kādu laiku, jūs zināt, ka mums vienmēr ir jāņem vērā negaidītas lietas. Mēs tevi izvedīsim pa Krieviju, bet mums ir nepieciešams zināt, kas notiek šajā institūtā. Izraut tevi no šejienes - ir tikai daļa no manu darbu ".
  
  
  "Viņai teicu, smaidot.
  
  
  Viņa pasmaidīja par reimatismu. "Niks, tā būšu ar tevi godīgs. Man nav vienalga, kas notiek institūtā. Viņas darīja savu darbu valstīs ziemeļamerikā un dienvidamerikā un jūsu organizācija trīs gadu laikā. Mana balva - mana brīvība ".
  
  
  "Un miljons dolāru", - piebilda es.
  
  
  Viņas acīs izcēlās liesmas. "Tu vienmēr напоминаешь. Jā, uz mana vārda šveices bankā ir miljons dolāru. Un, godīgi sakot, viņai tas ir nopelnījis. Domāju, ka spēšu viņu aizmirst, tie ir trīs gada šausmām. Bet kā jūs domājat, kas būs ar mani, kad tās nonāktu uz Ameriku? Varu to turpināt dejot? Tad viņas būtu palikusi uz zināšanām, kas atvieglotu uzdevumu slepkava ". Viņa shook galvu, ar skumjām acīs. "Nē, to pārdodu savu karjeru miljons dolāru. Kad viņas Amerikā, man ir nepieciešams dzīvot vienkārši, klusi un mierīgi. Ja viņas уеду pa Krieviju, kā viņai vairs nekad nedejošu. Jūs varat domāt, ka man ir pārmaksāta, bet kas attiecas uz mani - mest dejas - tas ir pietiekami, lai to sajutu, ka ir nopelnījis miljonu dolāru.
  
  
  Tā, sapratu, ka šī sieviete norisinājās rūpīga pašanalīze, pirms ķerties pie šo plānu. Dejas bija, lai nah ar visu savu dzīvi, un tas novērš ee miljoni dolāru un lēmumu dzīvot Amerikā. Nerunāju jau par trīs gadiem šausmas, ar kuru viņa gājusi. Man bija jautājums, cik daudz amerikāņi vēlētos palikt Amerikā, ja viņi teica, ka tas sākumā bija trīs gadu šausmas, kas pēc tam viņiem nācās atteikties no ļoti svarīgs puses savā dzīvē.
  
  
  "Ириния, - es teicu, - man ir priekšā tev jāatvainojas. Tev taisnība. 'Mans smaids pazuda. "Bet es baidos, ka tas nemaina manu misiju. Neviens mums apkārt nevar aizbraukt pa Krieviju, kamēr es выясню, kas notiek šajā institūtā. Labi, Serge. Краснова vada institūtu, un viņš ir kā bez prāta no tevis. Jūs kaut ko esat iemācījušies no tā?
  
  
  Ириния man uzsmaidīja un bija sip. Tā, sapratu, ka esmu gatavojas runāt angliski, un ka viņa saprot vārds. Viņa pamāja. "Es maz ko zinu, Niks". Uz brīdi viņa klusēja, skatās uz mani. Izteiksme viņas acis ir pilnībā mainījies. Tās, jutu, kā manas asinis pieplūst. "Es nezinu, ko viņi dara, bet zinu, ka eksperimentos ir iesaistīti spēcīgi jaunieši, brīvprātīgie".
  
  
  Viņas nolika glāzi un piecēlās no krēsla. Viņas acīs joprojām bija tas pats izteiksme. "Jūs zināt, kur zālē iestāde?" - jautāja balss, ne kā mans.
  
  
  Irina ir arī pasniedza glāzi. Viņa paskatījās uz mani. Viņa подтянула zem sevis kājas dejotājas un nolikusi to uz zemes. Hem, viņas svārki bija смят uz gurniem, bet viņa centās to savilkt. "Es zinu, kur tas ir." Un tad mēs neko nav teicis. Tā, paskatījos, nah. Esmu redzējis viņas lieces viņas kakla ar приподнятым sejas augšdaļā. Viņa lēnām vadīja valodu uz lūpām. Viņa оперлась uz elkoņa. Tā, paskatījos uz viņas kājas, pēc tam nedaudz noliecās un nolika uz tiem savu roku. Viņa ir sasniegusi abas rokas man uz rokas. Un mēs turpinājām skatīties otram otram acīs.
  
  
  Viņas, zināju, ka tas nav pieredze ar Sonja. Ириния bija laba. Tā tik bija tā, ka nevarēju pakustēties. Viņas naktsmītne paņemt viņas vietā, jevgeņijs. Dažreiz ir tā vēlme ir tik spēcīga un abpusēja, ka gaidīt ir neiespējami. Tas bija grūti to izskaidrot.
  
  
  Tas, kas notika ar Sonja, viņš bija saistīts ar īslaicīgu aizrautību, ko izjūt vīrietis, kad maksā par nah, un ir spiests izvēlēties. Tas bija tīri fiziska, būtiski, lai dzīvnieks. Tas, ka es jutu pret Иринии, bija dziļāk. Viņas stundām ilgi sēdēja, vērojot viņas deju, un pēc tam jutās pirmo pievilcību. Tad viņas redzēja, kā tā peld uz mani caur halle, katrs solis - deja. Un viņas sēdēja iepretim nah viņas dzīvoklī un varēja redzēt pietiekami ee gurniem.
  
  
  Viņa apskāva manu vidukli un noliecās ar seju pret manu. Viņas juta, kā viņas pirksti pull manu apģērbu. To ir atradis rāvējslēdzēju uz muguras viņas kleitas un lēnām atpogāja viņa tās. To, starpsienu, kleita viņai līdz viduklim. Tas noslīdējis no dīvāna, un viņš to uzstāja. Viņai ir ļāvis savam skatienam slīdēt pār to. Ee rokās gūlās uz manu kaklu, un viņa piespiedu manas lūpas pie viņa. Noskūpstījis viņu, tā jutu, kā viņas gurniem pieskaras manām.
  
  
  Tad mēs abi bija bez matiem, un skūpstīja cits citu. Viņas gulēja viņai blakus, manas lūpas visur pieskārās viņas mīkstas ādas. Tās gulēja uz veiktie aprēķini. Viņa gultā uz muguras, sasniegusi, tad atviegloti samazinājās.
  
  
  Protams, mēs likās tukša. Likās dabiski, ka mēs apskāvāmies uz grīdas pie dīvāna. Viņa ахнула. Viņas uzskatīja, ka viņa ir gatava.
  
  
  Ee kustības ir kļuvušas mežonīgas. Viņas zināja, ka viņa nāks. Ee mērķis iespļaut uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Viņa aizvēra acis.
  
  
  Kad mūsu kustības bija drudžaini savvaļas, un man šķita, ka es dzirdu tikai skaņu, kad mēs задыхаемся, to ir dzirdējis skaļi aplaudēt, kad грохотал ... un "dzīvokļa durvīm Иринии sabiedrības throws.
  
  
  Durvis ir stipri skārusi sienas. Mihails Барнисек pirmais iegāja istabā. Aiz viņa sekoja Sergejs. Краснова. Aiz viņiem gāja bars slepenas policijas. Viņas mēģināja pastiept roku drēbes, cerot izraut vienu pēc kapsulas sava naudas jostas. Man tas nav izdevies.
  
  
  
  
  
  
  
  12. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Барнишек un Краснова stāvēja istabā. Барнишек turēja rokas aiz muguras. Viņš подпрыгивал uz подушечках kāja. Viņš izskatījās gandrīz tā, it kā būtu vinnējis derības. Tas bija izteiksmi pašapmierinātībā par labi padarītu darbu.
  
  
  Tad Барнишек varētu izskatīties apmierināts, pie Сержа Краснова bija pavisam cita sejas izteiksme. Viņš izskatījās tā, it kā kāds tikko sadursta ego locīšanas dolārs nazi. Viņš pat neskatījās uz mani, viņa acis bija pieķēdēts pie Иринии.
  
  
  Persona Сержа bija masku dusmas. Viņš bija pirmais, kas пошевелился. Acis Иринии plaši logi tika atvērti, kad viņa redzēja visus šos vīriešus savā istabā, bet tā bija saskāries ar bemusement. Seržs satvert ee apģērbu no dīvāna un meta nah.
  
  
  "Sičs dieva, Ириния, - viņš teica augstu balsi, - kaut vai tik pieklājīgu, ka kleita!"
  
  
  Ириния piesedzu savu ķermeni. Man jau bija josta ar naudu uz vidukļa. Tās, paskatījās uz Барнисека. Viņš likās izbrīnīta. Kad viņš sāka runāt, viņš pagriezās pret mani.
  
  
  "Es zināju, ka ar tevi kaut kas nav kārtībā, - viņš teica. "Man jau bija šī sajūta, kad lidojām uz lidostu". Viņš sajūsmā pasmaidīja. "Bet man nebija ne jausmas, ka jūs slaveno Nick Carter".
  
  
  Viņai bija gandrīz ģērbies. Ириния оделась ar ciešu skatienu Сержа. Viņas teica: "Labi, tu zini, kas es esmu. Bet meitene te mums ar nekā. Viņa neko nezina ".
  
  
  Барнишек skaļi smējās. "Mēs neesam tik naivi, Kārters". Emu tas ļoti patika. Viņas uzdrošinās saderēt, ka bērnībā viņam patika izplēst spārnus бабочкам un griezt червяков попополам. "Ir daži cilvēki, ar hema tu tikai ka bija tikties".
  
  
  Viss bija mēģinājumā pārbaudīt, pirms skatuvi. Zemes uzbrukumu akti priekšnams atkāpās malā, un istabā ienāca īsta Vasilijs Popovs.
  
  
  Popovs paskatījās uz Иринию, kas nodarbojas ar bija gandrīz mugurā, tad uz mani. "Tev tas nav izdevies, Kārters. Kremlis zina visu par jums un mūsu slavenā балерине, un mums ar draugu, ar Барнишеком ir instrukcijas par jums. Jūs un šī предательница tiks nodoti nāvei tā, kā esat to pelnījuši.
  
  
  Tagad viņam mugurā bija un ir gatavs tam, ko viņi bija plānojuši. Viņai bija gandrīz pārliecināts, ka viņi nezināja, kāpēc to šeit, bet es biju tik pārliecināts, ka viņi viesnīcām, tas ir jāzina, un viņi bija labs veids, kā to noskaidrot. Mēs pieklājīgi подождали, kamēr Ириния būs gatava. Seržs vērīgi paskatījās uz Иринию. Rūpīgi tualete viņa nav darījusi. Kad viņa оделась, viņa vadīja pirkstiem pēc saviem gariem matiem. Viņas stāvēja viņai blakus, cenšoties palikt starp viņu un Сержем. Ar viņiem sesku, kā viņš stājās, ego acīs bija dīvaina izteiksme. Viņš paskatījās uz Иринию ar maisījumu open vēlmes un savvaļas naidu. Man bija sajūta, ka viņš naktsmītne izvarot viņas, un pēc tam lēnām nomocīt līdz nāvei. Man bija tāda sajūta, Viņš bija vērienīgākais diktators, ir aizdomas, ka tāpat kā visi cilvēki bez draugiem. Viņš kaislīgi runāja par valstī un Kremlī, ieinteresēta tikai sevi. Bet Сержа bija cits gadījums.
  
  
  Viņš pienāca pie manis uz Иринии. Tas ir nedaudz noliekties uz priekšu, kad sāka runāt. Viņš to nosauca par mauku un vēl vairākiem aizskarošas iesaukas. Tad viņš jautāja: "Kāpēc ar viņu? Kāpēc ar to valsts ienaidnieks? "Viņš izskatījās ļoti nogurusi. "Es domāju, viņas tev patīku", - iesaucās viņš.
  
  
  Ириния pa apakšējo lūpu zobiem. Viņa izskatījās uztraukusies, bet ne испуганной. Viņa paskatījās uz Сержа, kā māte skatās uz slimu bērnu. "Man ir ļoti žēl, Sergej", - viņa teica. "Es nevaru jums pateikt vairāk."
  
  
  "Tu domā ... ka jūs ... es nepatīku? '
  
  
  Ириния shook galvu. "Man ir ļoti žēl, ka vairāk nav".
  
  
  Барнишек uz mēles. "Tas viss ir ļoti aizkustinoši, bet jau ir par vēlu, un mums joprojām ir daudz cerību".
  
  
  Popovs norādīja uz policijas darbinieku. Pistoles bija обнажены, un Seržs izlēca atpakaļ šausmas, skatīties, kad mēs ar Иринией bija apkārt. Mūs izveda caur istabas uz koridoru. Pēc tam to ir pamanījuši kāda-ka, kas attiecas uz visiem коммунистическим valstīm. Ja būtu tāda trokšņaina darbība tika veikta Amerikā, kad марширующие zemes uzbrukumu akti ņēma gūstekņus, visu dienu priekšnams būtu atvērtas. Cilvēkiem būtu interesanti katru gadu, kas notiek. Daudzi būtu aizgājuši katru gadu, un policijai vajadzētu saglabāt cilvēku kontrolē. Kamēr mēs ar Иринией gāja pa gaiteni, lai neviens nerādījās. Mums ir vienas durvis nav bijusi распахнута vaļā. Jā, dienā atvērās, bet ne biežāk kā vienu reizi, kad mēs gājām, un tās vērās ciet. Iespējams, iedzīvotāji baidījās, ka ih vārdi tiek atzīmēti, kad nu redzēs, un ka tie tiks pratināts. Vai, ja nav apšaubīja saprotam, tad izmeklēšana.
  
  
  Mašīnas gaidīja sniegu. Uz mums krīt mazas pārslas. Zemes uzbrukumu akti tādu spēli kravas ar slēgtu virsbūvi. Mums ar Иринией apvienotas aizmugurējā sēdeklī mašīnas. Starp priekšējiem un aizmugures sēdekļiem bija metāla režģis. No iekšpuses novāca pildspalvas logi un durvis. Mēs ar Иринией sēdēja blakus. Барнишек, Краснова un Vasilijs Popovs šo spēli ar citu mašīnu .
  
  
  Viņas mēģināja redzēt pa logu, kur mēs эдеме, bet mēs esam pagrieza tik daudz stūru, spriežot pēc tāda skaita alejas, ka es jau pazuda, pirms kariete apstājās pie lielā tumšu ēku. Zemes uzbrukumu akti atkal kopā ar mums. Kad mēs bijām gandrīz ēkā, tās, noliecās pie Иринии un čukstēja, vai viņa zina, kur mēs esam. Viņa pamāja, sekundi pirms tam, kad to saņēmis sitienu muca uz muguras. Karavīri mums pavēlēja klusēt.
  
  
  Kad uzkrita sniegs, mēs uzkāpa pa kāpnēm un izgāja caur dubultās dienā. Iekšpusē ēka bija tikpat tumšs un skumjš, kā arī no ārpuses. Grīda koridorā bija klāta ar plikiem dēļiem. Oda pēc pelējuma - ļoti līdzīgs koridors daudzdzīvokļu māju Иринии, - ar vieglu smaržu vīriešu banka. No abām pusēm bija vairākas durvis. Mēs esam gājuši pieci. Popovs un Барснишек gāja. Viņas nav redzējis Сержа ar viņiem sesku, kā mēs izgājām ārā, ap mašīnu.
  
  
  Sestajā dienā Барснишек apstājās, atvēra durvis, un mēs iegājām iekšā. To varēja tikai minēt, kur mēs esam, bet es zina, ka tas štāba krievijas slepeno policiju. Mēs nonācām pie neliela kvadrātveida telpa, kurā bija pārāk karstas. Mimmo notika garā lete. Aiz letes stāvēja trīs krēsli, pie viena, ap kuru stāvēja vīrietis. Kad mēs iegājām, viņš ar interesi pacēla galvu. Ego ir liels plakans seja bija kā ķirbis, un bija manāms izliekta deguna. Ego mazas, tumšas acis bija скучающий izskatu. Pa kreisi no mums bija vēl vienas durvis.
  
  
  Neatkarīgi no cilvēka par galdu istabā bija tikai Барнишек, Ириния un tā. . Viņš pamāja ar galvu pret dienu.
  
  
  Kad mēs to atvēra, tā ieraudzīja ļoti šaurs koridors ar betona sienām un lampām tad šeit, tad tur. "Tas ir metāla detektors", - teica Барснишек. "Tas atbrīvo mūs no rūpēm. Ieročus var nosvīst no rokas meklētājs, bet nekas nepaliks neievērots no elektriskās acis ". Viņš runāja krieviski.
  
  
  Tās apvalks ir atvērta Иринией starp ugunīm. To ir jūtama kaisle spilgtas lampas pie griestiem virs mums. Un, noraizējies par savu jostu ar naudu. Tika uzskatīts, ka saturs ir darīts tikai un vienīgi plastikas. To, cerēju, ka tā ir taisnība. Ja tas nebūtu tā, vecais labais Niks Kārters, lai varētu atvadīties no saviem ieročiem. Jo viņi zināja, kas viņu tādu, krievi mums, kādos citos apstākļos, nav man ļāva pamest Maskavu dzīvs. Manas smadzenes ir sakopta, ar manu atļauju vai bez tā, un krieviem ir veidi, kā to izdarīt, salīdzinot 1984 Orvels ar колыбельной.
  
  
  Viņas zināja, tāpēc, ka mēs darītu tāpat ar ih aģentiem. Tātad, mēs varētu atrast jaunas darba metodes, ja būtu, mēs esam pievienojuši jaunus vārdus ar pieaugošo uzrādīto ienaidnieka aģentu, mēs varētu papildināt failus.
  
  
  Jā, viņas, zināju, ka krieviem bija ļoti plānošanu ar manām smadzenēm. Viņiem nebija mūsu mazāko interesi par manu ķermeni vai manu spēju pretoties sāp. Ja viņi būtu ar mani izdarīja, manas smadzenes būtu tikpat tukšs, kā bija balts koraļļu pie Austrālijas krastiem, un ns ir viela, kas atgādinās kartupeļu biezeni.
  
  
  Tikai šī josta ar naudu varētu parādīt mums ap šo situāciju. Kad mēs gājām mimmo, nekas sāka греметь vai дребезжать starp ugunīm. Ириния neizskatījās nervu vai pat напуганной. Viņš, izgājis ap šaurā koridora, mēs apstājāmies uz otru pusi dienu ar nelielu kvadrātveida pastkastē. Viņa ātri iesmējās un stāvēja, rokas sakrustojusi priekšā. Iespējams, ir mikrofoni, tāpēc mēs neko nav teicis.
  
  
  Skaista seja Иринии stāvēja uz vietas. It kā viņa bija gaidījusi trīs gadus, it kā viņa zināja, ka galu galā tās nozvejotas un накажут, un viņa piekrita. Varbūt viņa ir vienmēr neskaidrs sapnis doties uz Ameriku ar šo miljons. Viņas juta, ka notiekošais ir tagad - pistoles, karavīri, mazas kvadrātveida istabas - bija tāda, kādu viņa предвидела pavedienu. Viņa aiznesīs sapni līdzi kapā. Viņa negribēja runāt, hei, lai tas nav pārāk stipri uztraucos, ka mums nav tik slikti jūtamies. Bet istabā, iespējams, подслушивали, tāpēc man nav uzdrošinājies pateikt, lūk, par to, ka man bija uz jostas ar naudu. Balss kāpēc viņas turējās viņai blakus, un zīmēja jauna pārliecinātu sejas katru reizi, kad mēs skatījāmies otru uz otru.
  
  
  Durvis atvērās, un Mihails Барнишек stāvēja ar savu bīstama pistoli. Viņš man uzsmaidīja, un tas bija draudīgi smiekli. "Jums nav ļoti разговорчивы, nav tā, Kārters?"
  
  
  "Nē, ja viņas zina, ka tu klausies".
  
  
  Smaids ir palicis, un viņš pamāja ar galvu. - Vai jūs vēl runājat. Tuvākajā laikā mums zināt, kāpēc slavenais Niks Kārters ieradās Maskavā un kāpēc emu palīdzību tika izvēlēta mūsu talantīgā balerīna ".
  
  
  "Es domāju, ka es jau paskaidroju Popovs. Jūs zināt, par to водохранилищем Sibīrijā un par to, kā krievu sievietes uzvedas atkritumu ".
  
  
  Smaids pazuda. "Smiekli drīz beigsies, Kārters. Ja jums tuvākajā laikā jutīsiet, ka jūsu smadzenes sāk seethe, jums būs iespēja domāt tikai par sāp. Tad tu vairs nebūsi smieties ".
  
  
  "Ak, balsojums, un mēs visi esam sajūsmā. Kur Serge? Ja manas smadzenes зажарится, vai arī viņš tiešām grib būt uz grila? "
  
  
  Барнишек zaudēja pacietību attiecībā pret mani. Viņš saspieda lūpas un norādīja ar galvu uz telpu aiz tā. Mēs ar Иринией iegāja iekšā. Mēs atkal pagāja uz betona gaiteni. Bet dienā no abām pusēm bija atšķirīgi. Viņi izskatījās masīvi, un caur tām var raudzīties tikai caur pārklāta ar sietu kvadrātā. Tas tika šūnas.
  
  
  Pirmo reizi kopš mūsu upura, sajutu, ka Ириния sabijusies. Viņas sejā nav baiļu, pirms redzamo virsmu; tādas bailes pamani tikai pēc rūpīgas apskates. Jūs varētu redzēt, smēķēju, vai viņa cigareti, kā drebēja būtu ee roku, ja viņa tur čūsku. Jūs pamanāt, ka tas, kā viņa вздрогнет, ja jūs pieeja pie viņas no aizmugures un дотронетесь līdz nah. Jūs būtu redzējuši to ovālas acīs, испуганном skatienā, kā būtu, ja briedis redzēju liesmas, kas nāk ap mednieka bises, un zināju, ka таращить acis pārsteigs ego. Tas bija bailes, kas attīstījies trīs gadus, un visu šo laiku viņš bija atklāti zem virsmas, kas ir kā burbuļi paraugu ņemšanas gaisa zem bieza ledus uz upes. Tagad tas ir всплыло uz virsmas, un Ириния прояснила tas ir. Tās strauji piecēlās pie viņas un satvēra viņas roku. Viņas ir spiestas ee roku un silti pasmaidīja hei. Viņa redzēja iespēju atbildēt emu, bet, kad viņa paskatījās uz mani, viņa потрясенно pagrieza galvu, satraucošs, nervu kustību. Pirms viena ap durvīm apstājās. Viņš досталь ap kabatas mētelis keychain un atvēra durvis. Atslēgas kalšanai pilī likās garlaicīgi, kā tas būtu, ja durvis bija bieza ar bankas seifs. Kad viņš atvēra durvis, mūs sagaidīja ledaini auksts. Pēc tam sekoja urīna smaku un крысиного apjoma.
  
  
  - Jūs подождете šeit, kamēr mēs pabeigsim darbu ar istabu nopratināšanas. Mēs kopmītnēs redzēt jūs раздетым, pirms mēs aizvedīsim jūs uz tiesu telpā, bet tur ir diezgan auksts, un man nešķiet, ka jūs brīvprātīgi снимете apģērbu. Mēs lūgsim, lai kāds par to parūpēties, visbeidzot, par to, kā jums būs likvidēta.
  
  
  "Барнишек, - es teicu, - tu esi labs puisis."
  
  
  Mums ir apvienotas kameru, un durvis aizvēra. Piemēram, četrus metrus virs zemes bija logs. Esmu redzējis viņas krītošā sniega. Kamera bija apmēram trīs kvadrātmetru platībā. Bija tualetes pods un bija izlietne.
  
  
  Nav bijis pasaulē. Tās ceļu pie izlietnes un atradu трясущуюся Иринию.
  
  
  "Hei, - sacīju bezrūpīgi, kas tas ir tagad?"
  
  
  "Es zināju, ka tā beigsies", - " viņa čukstēja bikls balsi. "Es vienmēr jutu, ka man nav reālu izredžu".
  
  
  "Mums ir izredzes", - es teicu, pieceldamies. Viņas velk kreklu ap biksēm. "Mums ir jāskatās uz situāciju kopumā. Mums ir iespēja, jo mums šeit ārējā siena ". To atklāja naudas kasti ar jostu. Viņas zināja, kādās kastēs bija dažādas kapsulas. Tās sagrāba trīs sarkanas kapsulas ar granātām.
  
  
  "Nick?" early Ириния bikls balsi. "Kas ..."
  
  
  "Man šeit nepatīk, un es nedomāju, ka mums vajadzētu aiziet". Kādu laiku viņas klusēja. "Ириния, tu esi gatavs darbam?"
  
  
  "Es ... ka tu teiksi, Nick?" Vismaz viņas balss vairs nav drebēja.
  
  
  "Atbildi man uz vienu spirālveida, - es teicu. Tu zini ceļu uz to institūts ir no šejienes? Jūs varat ego atrast?
  
  
  "Es ... es ... domāju, ka jā. Jā, bet ... '
  
  
  "Tad sper soli atpakaļ, jo mēs atsakamies no šejienes uzreiz pēc tam bang". Es nezināju, cik spēcīgs ir mazas sarkanas kapsulas, bet sapratu, ka man ir nepieciešams, lai ih izmest. Viņas teica Иринии aizmugurē. Pēc tam to, прижался dienā, paņēma vienu pēc kapsulas labo roku un закинул ee ar izliekumu gurni mērķa zonas.
  
  
  Vispirms bija kluss kokvilna, pēc tam sekoja skaļš sprādziens. Siena izcēlās balts, pēc tam sarkans, tad dzeltens. Sprādziens bija līdzīgs пушке. Visur reibst cementa putekļi. Un bija caurums. Ar maskavas ielas jāsaņem pietiekami daudz gaismas, lai viss būtu redzams. Šī крысиная nora nebija pietiekami liels.
  
  
  "N-Niks", - teica Ириния aiz manis.
  
  
  To ir dzirdējis skaņas kāja, betonam ārpus mūsu kameru. "Uz leju!" Viņai pasūtīšanu. Viņas iemeta vēl vienu sarkanu kapsulu caurumu čīkstoņu.
  
  
  Atskanēja vēl viens sprādziens, bet sakarā ar to, ka tur jau bija caurums, lielākā daļa no drupām radās. Gabals cementa pa daļām, un ar troksni nokrita. Putekļu запорошила mani, bet tagad ir izveidojusies diezgan liels caurums. To dzirdēja žvadzēt atslēgas pilī.
  
  
  Viņas teica Иринии - 'Aiziet!'. Man nenāktos to atkārtot divreiz, un mums bija liels caurums. Viņa ar āmuļi formu nepareiza trijstūri un bija apmēram pusotru metru platākajā. Vispirms tās atbrīvo Иринию. Pirms bedres bija šaura dzega, un no turienes līdz ietves aizgāja vairāk nekā diviem metriem. Man šķita, ka karavīriem nav nepieciešams daudz laika, lai izkļūt un pieeja ēkai, tā ka mēs varētu zaudēt laiku. Ириния mums sekundes nav robežās. Viņa apsēdās uz осыпающийся dzega, un nekavējoties nokāpa lejā. Viņa nokāpa un apgāzās, paceļot kleitu līdz viduklim. Par laimi, viņa novilka baleta čības, un, par laimi, sniegs uz ietves ir pietiekami bieza, lai mazliet traucēt tās bojāejai. To izmeta ee baleta čības tajā brīdī, kad aiz manis atvērās kameras durvis.
  
  
  Rokā bija vēl viena kapsula. Pirmā bija uzbrukums uzbrucējs pa durvīm. Kad viņi redzēja, ka es pacēlu roku, lai kaut ko atmest, tas ir spēkiem un ienira ar karavīriem, kas толклись par to. Viņš nezināja, ka es viņam iemeta, bet zināju, ka karavīri ir ego пприкрыть. Kapsula ir skārusi par durvju aplodas tajā brīdī, kad viens ap darbiniekiem slepenpolicijai nošāva ar pistoli. Vaļsirdīgs pār manu galvu pacēla šķembu betona. Man bija ideja, ka es varētu aizbēgt. Sprādziens оглушил pieciem vīriešiem un izsita milzīgu durvis no eņģēm. To ir dzirdējis kliedzienu Барнисека, taču ne apstājās, lai dzirdēt, ko viņš teica. Tās ietin auduma ap savu muguras, izgāja uz ielas un metos viņam virsū.
  
  
  Viņas devās uz skaistu пухлому сугробу, cerot, ka tas neslēpj hidrants vai kaut kas tamlīdzīgs. Ириния jau skrēju pāri ielai un gaidīja mani uz stūra aleja. Ar sekundes daļu tās, kas peld pa gaisu, un atkal dzirdēju Барнисека. Un kas tas ir, ko viņš teica, man nepatika; kaut kas ir nogājis greizi.
  
  
  Viņas piecēlās kupenā un nokrita uz ietves. Tā kā, ja kāds izlej uz mani spaini ledusauksta ūdens, man kreklu, uz piedurknēm, zem bikses bija sniegs, man nācās divreiz lēkt, pirms uzkāpa pa sniegu. Man likās dīvaini, ka mums nav šāva ap caurumu. Man arī likās dīvaini, ka mums viens karavīrs ar šauteni uzbrukumu laikā nav gaidīja aiz stūra no ēkas.
  
  
  Viņas skrēja uz otru ielas pusi, kur gaidīja Ириния. Viņas paņēma ee aiz rokas un mēs skrējām uz joslu. Un tad tās pēkšņi sapratu, kāpēc mums vispār nav nācies daudz strādāt pastaigāties. To samazināja spēles ātrumu un beidzot apstājās. Ириния sēdēja man blakus, samulsu, хмурясь uz skaistu sejas.
  
  
  "Niks, tās sekos mums. Nepieciešams atrast mašīnu, ja nepieciešams, nozagt. Ar katru smags izelpu mākoņi izgāja pa ee rta.
  
  
  Bet viņa nav dzirdējusi Барнисека, piemēram, viņas. Viņas teica. - "Lāsts!"
  
  
  Viņa pienāca un nostājās manā priekšā. "Kas noticis, Nik? Kaut kas nav tā? '
  
  
  Viņas teica: "Ириния, mums nav nepieciešams izvairīties, jo viņi neies par mums". Bet jums ir taisnība - mums ir nepieciešams найдти mašīnu. Bet tas ir ļoti bīstami ".
  
  
  Bailes atkal bija viņas acīs. "Es zinu, ka tas ir bīstami, - viņa teica, - bet neviens nezina, ka jūs esat šeit, lai uzzinātu, kas notiek institūtā".
  
  
  Viņai tā diemžēl pasmaidīja. "Tā nav. Ириния, viņi to zina. Барнисек to zina. Ego pēdējais rīkojums, pirms viņš izlēca pa bedrēm, bija tas, ka visi spēki ir iet uz institūtu. Ириния, mūs tur gaida. Барнисек dzirdēju, kā viņš jautāja, vai jūs varētu no šejienes nokļūt līdz institūta. Mūsu digitālās kameras bija mikrofons ".
  
  
  
  
  
  
  
  13. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Vispirms uz visiem laikiem bija nokļūt līdz transportam. Mēs ar Иринией lēnām gāja aleja, lūkojoties pēc stāvošām automašīnām. Maskavā nav tik daudz mašīnu, tas nav Los Angeles un nav Ņujorka. Beigās aleja mēs esam iegriezušies labās uz kreiso неосвещенную ielu. Ceļš bija uz cauruma, un ir nepieciešams remonts. Pirmā mašīna, ko mēs redzējām, bija diezgan jauna Москвичом. Bet, kad to mēģināju veidot kontaktu ar vadiem, bet nekas nesanāca. Uz motora pārsega saimnieks darīja īpašu pils, kas pārklāj saskares ar metālu.
  
  
  Ejot gandrīz pusstundu, tās redzēja kravas automašīnu stāvvietā uz citu ielu. Tas bija jābūt stundu vai divas, trīs. Vēl shell sniega, un mēs ar Иринией drebēja. Kravas automašīna tika novietota uz zemes gabala atrodas ar nelielu купольным māju ar paceļamu salmu jumtu. Mājās nebija miera.
  
  
  Mēs ar Иринией stāvēja uz trotuāra malā mājās. Šī māja bija starp mums un kravas automašīnām.
  
  
  "Ko tu par to domā?" - čukstus jautāja.
  
  
  Viņa paraustīja plecus. "Man tiešām ir vienalga, Niks. Man ir tik auksti, ka man tas nav svarīgi, pat ja jums ir nozagts traktors, tikai uz ns bija sildītājs ". Viņa ātri pasmaidīja, tad slam sevi ar rokām pa ķermeni.
  
  
  "Un tad aizgāja."
  
  
  Mēs uzmanīgi devāmies pa māju un devās uz kravas automašīnām. Nebija iespējams bez trokšņa atsavinot mašīnu no mājām. Visā teritorijā, bet промерзла, un tas būs grūti. Nācās sākt ego uz vietas.
  
  
  Kravas nav bijis tik liels amerikāņu dīzeļa gigants. To novērtēja ego, teiksim, pusotru tonnu, un viņš izskatījās ļoti vecs. Viņš годился transportēt tikai no vistas slaucīt līdz aitu.
  
  
  "Kā jūs domājat, kādā krāsā tas ir?" - jautāja Ириния. Man likās, ka es smaidu. "Kādu krāsu jūs vēlaties?"
  
  
  Viņa apstājās. "Tu joko mani, ko?"
  
  
  Mēs bijām kravas automašīnu, un tai nav atbildēja. Durvis nav aizslēgtas. To atklāja ego un gaidīja Иринию. Uzkāpa iekšā un apsēdos. Viņas gāja un kādu laiku pieturēja durvis atvērtas. Es nezināju, tiek palaists, vai šī lieta, un nav gribējis nevienu pamodināt, panākot porteri, kamēr strādās starteri.
  
  
  Ириния joprojām drebēja, kamēr viņas, tinkered ar vadiem, aizdedzes. Mašīna bija es cenšos; viņš bija jāpārvar aptuveni pusotru miljonu kilometru attālumā. Tikai Krievijā, Meksikā, Dienvidamerikā, piemēram, kravas automašīnas turpina braukt uz tiem sesku, kamēr tie nevar pārvietoties, ir absolūti neiespējami.
  
  
  Kad viņa bija un ir sasaistīta aizdedzes vadus, man rodas nepatīkamas domas. To visu domāju: vai jūs varat iedomāties, kravas automašīnu, stāvot šeit, šajā tukšajā zemes gabalu, jo šī velna lieta nevar pārvietoties, pat ja jūs viņu pagrūda? Aizmugurējā daļa var nebūt, vai pat dzinējs. Būtu patīkami domāt, ka divi stāvošām ego šeit, jo tas bija tik ērti, bet tas var notikt arī, jo mašīna vairs nav strādājusi.
  
  
  Ириния atkal apveltījusi mani ar tādu ovālas smaidu. Viņai aci hei. "Ir patīkami zināt, ka mans mazulis uzticas man," - teica to savu labāko balsi stilā Богарта.
  
  
  Viņa нахмурилась. Pirmkārt, krievu, viņa jautāja: "Kas par ņirgāšanos, Nick?"
  
  
  Viņa atbildēja ar balsi, Богарта. "Tas ir joks, kas nodarbojas ar vienmēr blakus, draudzene mūsu bīstamu puiši".
  
  
  Viņa drebēja no aukstuma. Ka līdz nah to, kā viņš runājis uz svahili. Taču man nācās ik gadu, nah, un viņš redzēja, ka viņas kājas neticami dejotājas обнажены ценымногие virs ceļgaliem. Tas īsti nelīdzēja manu mēģinājumu nolaupīt kravas. Viņas saskrāpēts kakls un atgriezies darbā. Kad tas ir paveikts, to sel atklāti un berzēja rokas. Bija tik sasodīti auksts, ka es pilnīgi jutu pirkstu galiņiem. To noglaudīja Иринию pa kāju, lai sajūta atgriezās, tad noliecās uz priekšu. Pieslēdzot vadu radusies dzirkstele. Atklāju to starteri pa kreisi no sajūga. Mērinstrumentu panelis ir līdzīgs panelis vecā pontiac ' s 1936. gada, kas nodarbojas ar bija man bērnībā.
  
  
  Иринию stipri bija drebuļi. Sniega veidoja slānis uz vējstikla. Tas bija старомодное vējstikla ap diviem stikla kvadrātu, atdala bieza metāla stienis.
  
  
  "Kontakti" - es teicu, nospiežot ar kāju uz pedāļa palaist.
  
  
  Dzinējs sākumā lēnām vērptas ap, tad stahl strādāt ātrāk. Viņš sneezed un заглох. Viņa paceļ uz paneļa "gaisa vārstu", tad atkal nospieda starteri. Tās, paskatījās uz māju, lai redzētu, nedeg, vai tur svētu. Kravas automašīnu bija rosīgs starteris. Viņas izvilka gaisa vārstu, kad dzinējs ir ieviesusies. Tā ieviesusies, un, kad viņš atkal sāka šķaudīt, tā velk aizbīdni vēl mazliet. Viņš turpināja strādāt.
  
  
  "Niks!" - pasauca Ириния. Viņi it kā no mājas iziet..
  
  
  To ieslēdzu gāzes pedāli, un mašīna lēnām aizbrauca. To ir dzirdējis čīkstēt ledus zem mums, kamēr mēs lēni braucām pa reljefu. Aizmugurējie riteņi ir nedaudz поскальзывали, bet atdeva gāzes, kamēr mēs разогнались..
  
  
  Kad mēs вехали uz ielas, Ириния skatījās mazs aizmugurējais stikls.
  
  
  "Durvis atveras", - viņa teica.
  
  
  "Ja viņiem ir cita mašīna, es domāju, mums vajadzētu iet ātrāk, nekā viņš ir, - mazliet ātrāk."
  
  
  Mēs tagad tūska uz ielas. Tās, paskatījās caur tikko slēgtas dienā. Atrada pie senās priekšējā paneļa pogu slotiņa. Viņas ih ieslēdzu, un viņi to izdarīja. Ir pagājis zināms laiks, pirms tie "подмели sniega", bet tad viņas varētu lai palūrēt no ārpuses. Tad tam, kad uzliesmoja viņas svētie, to varētu redzēt ceļu vēl labāk.
  
  
  "Mēs эдеме!" - izbrīnījies teica Ириния.
  
  
  "Ko jūs man par to sakāt?" Tās, paskatījās uz sensori. Akumulatora it kā ir labā stāvoklī; temperatūras rādītājs pieauga līdz normas; tvertne ir pilna ar apmēram līdz pusei.
  
  
  Ириния paskatījās uz pogas uz priekšējā paneļa. "Cilvēks, būtu braucis ar šo mašīnu, un biežāk šādu laika apstākļos. Ja vien tas nav bojāts - var balsot, tas ir! Viņa noklikšķināju, un mēs abi dzirdējām рокот. Vispirms gaiss bija auksts, bet pēc kāda laika salonā kļuva siltāks.
  
  
  "Prieks iepazīties", - es teicu. "Kādu virzienu uz institūtam - vai jūs viesnīcām man pateikt, ka mēs nevaram no šejienes izkļūt?"
  
  
  Ириния обеспокоенно paskatījās uz mani. "Niks, kā mēs tur nokļūsim? Jūs teicāt, ka viņi zina, ka mēs iesim turp. Mūs gaida. Seržs man teica, ka institūts ir liels. Viņš zālē vairākās ēkās, kuru augstiem vārtiem. Parasti viņš ir labi aizsargāts, bet, ja slepenā policija zina, ka jums iet... Viņa замолчала.
  
  
  "Mums vajadzētu nokļūt tur pirmie," es teicu, cenšoties piešķirt savai balsij vieglumu. "Mēs Iznīcinām institūts vai nē, ir atkarīgs no tā, kas tur notiek. Ja tie ir eksperimentēja ar pelēm, lai atrastu zāles pret vēzi, mēs zibens ātrumā исчезаем pa Krieviju un informējam par to. Bet jūs teicāt, ka viņi izmanto spēcīgus vīriešu ".
  
  
  Ириния pamāja. "Seržs nekad gribēja ņemt mani uz turieni pēc drošības apsvērumiem". Viņa iesmējās. "Сержа interesēja tikai viena lieta. Viņš velk mani uz pietiekami ilgu laiku, lai viss būtu kārtīgi, tad mēs uzreiz atpakaļ uz manu dzīvokli ". Viņa manāmi sāka, lai gan tagad mašīna bija diezgan karstas. "Dažreiz viņš mani tiešām baidījos. Reizēm viņš kaut ko runāja, vai skatījās uz mani tā, ka es atradu to šausmīga ".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Es domāju, ka viņš uz kraujas. Viņš ilgu laiku turējās starp нормальностью un neprātu. Var būt, par to, kas notika šovakar, kad viņš stājās ar mums, bija pietiekami, lai pateikt emu pēdējais vārds. Bet Барнисек - tas ir cilvēks, kas man traucē. Tas ir pārāk kaujinieku, ir pārāk ambiciozi. Viņš var ciest kāda neirozēm, bet tam nav nekāda sakara ar neprātu. Viņš mani traucē, tāpēc, ka viņš ir tik labs savā darbā. Tāda cilvēka, kuram nav draugu, kas nevienam neuzticas, ir grūti novērtēt. Viņš ir neprognozējams un sarežģīs man uzdevumu ".
  
  
  'Uz nākamo ielu - pa kreisi, - teica Ириния. "Es zinu ceļu, jo Seržs ir piekritis reiz gandrīz paņēma mani līdzi. Tā bija daļa no tikšanās par to, ka ... es darīšu tā. Pēdējā brīdī viņš novērsās un atveda mani mājās. Tad viņš joprojām ir gandrīz lika man to darīt ". Viņa paslīdēja pie manis un apskāva mani aiz rokas.
  
  
  "Mēs tūsku uz Ameriku," es teicu. "Un par to mēs varam pabeigt to, ka sāka".
  
  
  Viņa satvertu mani aiz rokas. Tad viņa sastingusi. "Balsu, tas ir, atklāti pirms mums. Balsošana iestāde.
  
  
  Mēs vēl neesam tur, bet vārti esmu redzējis viņas nepatikšanām. Tās uzreiz izslēdza svētais un samazinājusi kravas automašīnas uz ietves. Mēs gaidījām ar гудящим motoru, kamēr mūsu acis nav pieraduši pie tumsas. Mums bija metrus piecdesmit.
  
  
  Ceļš gāja uz žogs ap metāla stieplēm; tas notika ap ēku, bija vairāk nekā trīs metru augstumā, un uvenčannogo trīs priekšējiem šķipsnām dzeloņdrāts.
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu, saņemot stūre ar rokām, un klausījos свисту sētnieku un гудению lēni rotējošo motoru. Fonā viņas dzirdēju pieklusinātu troksni подогретого. Viņas jutās gluži pretēji sevi Иринию. Šajā salonā bija ērti; Kravas automašīnu bija grūti iedomāties, kā māja, kurā mēs ar Иринией pastaigājās. Un tad viņas ieraudzīja Барнисека.
  
  
  Viņš stāvēja aiz vārtiem ar lielu столбовым laternas. Ap viņu stāvēja cilvēki formā, un viņš рявкнул komandas. Aiz vārtiem tika uzstādīti prožektori. Барнисек bija mētelis ar kapuci. Ap tuvākās ēkas kritušo pietiekami daudz gaismas, lai varētu atšķirt ego persona. Bet pat bez pasaules tā būtu uzzinājis, kas viņš ir, pēc tā, kā viņš atdeva savu komandu. Tas bija Барнисек savā elementā, savā krāšņumā. Iespējams, viņš redzēja sevi vecmodīgs karalis uz balta mugurā, sniedz valdei pasūtījumus tūkstošiem padoto.
  
  
  Bet viņš bija ārkārtīgi efektīva, tā bija novērtēt to. Esmu redzējis viņas Сержа Краснова, kā боеголовку. Vasilijs Popovs bija bīstams, iespējams, pat vairāk nekā Барнисек. Bet to zināja Popovs, viņš zināja ego dzīvi, ego reakciju. To varētu paredzēt, ko viņš darīs. Un pēc tam, kad viņas noskatījās, kā viņš sūta savus cilvēkus grupās pa četri vai pieci cilvēki, viņa saprata, ka viņš pieļauj ļoti nopietnu kļūdu.
  
  
  Tas bija skaidrs. Ja jūs zinātu, kas ir ienaidnieka aģents dodas apskatīt ēka un iznīcināt ego, kā jūs uzticas, ka šis aģents nāks? Pieredzējis militārais piesedz gan flangos. Viņas, zināju, ka aiz vārtiem vēro. Bet vīna Барнисека bija tas, ka viņš bija pārāk paštaisns, - vai varbūt zemu mani. Viņš stāvēja pie vārtiem ar lukturi vienā rokā un ar pistoli uz citu. Un viņš bija gluži viens.
  
  
  Viņas devās uz mašīnu. Viņas teica Иринии. - "Uz leju!"
  
  
  Viņa bez vilcināšanās es paklausīju. Bet pirms jūs nirt, viņa noskūpstīja mani uz vaiga. Viņas pat nenojauta, ka viņa ir vēl mašīnā. Mana jēga reģistrē, uzskaita, izvērtēja attāluma. Tik daudz laika paiet, tik metrus līdz vārtu, tik daudz sekundes. pirmā pārraide, tad otrā - Барнисек, kas kliedz un šauj vienu vai divas reizes, tik daudz sekundes, lai greifers to, pirms parādās karavīri. Un kas izraisa neziņa - kur bija Sergejs. Краснова? Kur bija Vasilijs Popovs?
  
  
  Ko viņš darīja? Bija lietas, kuras vajadzēja atstāt, lai laimi. Nesen izstrādājusi plānu, jūs varat nākt klajā sekundēs. Plāns, pie kura strādājām stundām vai dienām, varētu tikpat veiksmīgi strādāt.
  
  
  Барнисек zināju, ka mani gaida tikšanās. Labi, to varētu samierināties ar to. Bet viņš nezināja, kad un kādā maršrutā. Ego karavīri gaidīja, ka es slepeni, iziešu ar šķērēm pie žoga. Vai varbūt man ir vērts iet ar lāpstu un rakt zem vārtiem.
  
  
  Viņa kustos uz priekšu. Tā lēnām braucu ar pirmo pārnesumu, uzmanīgi pievienotās ātrumu. Ieejas vārti bija slēgts, pa vidu ķēdi. Барнисек stāvēja labajā pusē, ar muguru pret vārtiem, un paskatījās vispirms uz vienu pusi, tad uz otru gar vārtiem. Aiz tā bija pirmā pēc četrām ēkām. Pārējie trīs bija nelielas, ne vairāk, nekā māju ar trīs guļamistabām, un bija daļēji ieskauj lielu ēku, gandrīz lielumu tatjana lidmašīnām. Prožektori tika vēl nav iekļauti.
  
  
  Viņas pieeju laiza. Vecais kravas izkustējies no vietas. To ātri pārvarēja attālumu līdz vārtiem. Viņas pārgāja uz otro pārnesumu, neatraujot skatienu no muguras Барнисека. Sniegpārsliņas клубились par vējstikla. Aizmugurējie riteņi ir nedaudz проскользнулся uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Tas bija uzbrukums ar vienīgā cerība. Ja viņas apstājās, viņa nebūtu devās tālāk. Šīs aizmugurējie riteņi grozās tikai uz ledus. Viņš turēja galvu mazliet greizs. Manuprāt прильнул tai. Jā, draugs, jūs esat kaut ko dzirdējuši, vai ne? Šķiet, kāds gatavojas vadīt automašīnu, kā? Un tagad tu to pieņēmu, kā? Kravas automašīnu. Tas ir atvērts līdz vārtiem un brauc arvien ātrāk.
  
  
  Vēl pirms tam pilnīgi pagriezās, viņa ieroci un piecēlās. To ir dzirdējis ego creek. Vārti bija sirsnīgi man priekšā. Sākumā otro nodošana viņas izklīdināja vecā motora, cik vien iespējams. Sekundi pirms tam, kad priekšējā daļa kravas hit par vārtiem, tās ir nospiedis gāzes pedāli līdz grīdai. Viņas izdzirda asu kokvilna, kad Барнисек atbrīvo pārsteidzīgu shot. Atskanēja krakšķis, kad deguns ir vecā kravas rammed vārtiem pa vidu. Vārti загнулись sevī, uz mirkli повисли, kas pārvilkta sadalīt, atvērtos, kad ķēde pārtrūka. Labējie vārti sagriež Барснишеку persona. Karavīri tuvojās ēkas stūrī pa kreisi no manis. Mašīna nedaudz paslīdēju, kad viņas gāja uz vārtiem. Tagad viņa ir pilnīgi izslīdēja. Aizmugurējā mašīna sāka griezties pa labi.
  
  
  Ириния вцепилась man līdzi. Sakarā ar rotācijas kustības, mašīnas viņas pārgāja uz augšu-uz leju, kā korķis vannā. Mēs tagad pārvietojas sāniski uz stūra ēkas. Karavīri нацелили mums ieročus. Pēc tam divi vīrieši izmet pistoles, pagriezās un skrēja prom. Pārējās palika nekustīgs, kamēr ih nav skāris automašīnu mašīna. Aizmugures kravas протаранила no ēkas, un mans mērķis-hit par sānu logu, kad aizmugurējo daļu nes uz otru pusi.
  
  
  To dzirdējis, piemēram, riepas pārslīd uz sniega. Mēs velk uz divām darbību karavīriem. Odin ap tiem pagriezās, skrēja atpakaļ un pacēla rokas, it kā naktsmītnē pārtraukt pārrobežu auto. Ego atvērtas plaukstas pazuda no viņa sejas, un zem каретой. Atskanēja nedzirdīgo skaņu, un mēs пошатнулись, kad runājām par abiem vīriešiem. To ir dzirdējis vairāku šāvienu. Aizmugurējais stikls saplīst. Mēs съехали taisnā leņķī pret vārtiem.
  
  
  Es sēdēju un gaidīju, kas notiks. Viņas turpināja stūre, cenšoties virzīt šo veco mašīnu uz vajadzīgo joslu. Likās, ka mums apkārt ir šaušanu karavīri. Viņai nebija ne jausmas, kur bija Барнисек.
  
  
  Sniega pakājē gulēja vārtu augstu. Braucām ar задравшимся no sitiena ar kreiso priekšējo buferi. Viņas paskatījās uz sāniem un redzēja durvis lielu ēku.
  
  
  Tās aicināja. - "Ириния!"
  
  
  Ee mērķis ir pakāpusies no kaut kurienes pret sēdekli. Viņas mati karājās acu priekšā. "Voila!" Pēc tam: "Tas ir amerikāņu izteiciens?"
  
  
  Šajā brīdī mēs esam nokļuvuši vārti. Bampers изгибался un tur priekšējo daļu, kravas nekustīgi, bet aizmugurējā daļa apgriezties. Vārtu vērtnes ir sākuši plaisāt. Stabi vārtu согнулись un izcēlās ap zemi. Kravas paveikuši tik lielu caurumu, ka viņš braucu cauri nah. Mēs поскользнулись vēl uz d-divdesmit un apstājās vidū сугроба. Man par pārsteigumu, dzinējs turpināja strādāt. Vēl vairāk mani pārsteidza tas, ka es redzēju iespēju izraut ego ap сугроба. Viņas naktsmītne pārbaudītu to pirms aizbraukšanas. Iestāties augstskolā bija tikai pusi no jokiem; mums bija izkļūt ap to.
  
  
  Ириния atkal apsēdās uz sēdekļa. To, izstiepa savu roku un отсоединил divas aizdedzes vadus. Dzinējs uzreiz apstājās.
  
  
  Таращить acis отлетела no kabīnes jumta. Mēs припарковались tā, lai truck bija vērsts pret salauztu vārtiem. Viņš stāvēja tur, it kā mēs tikko izbraucām pa vārtiem un tagad nāca atpakaļ.
  
  
  To jau velk kreklu ap biksēm un unfastened visi vārsti joslu naudas. Logu man aiz muguras notika vēl viena таращить acis. Rokā man bija sarkana kastīte ar granātu un divi zili kapsulas ar uguni.
  
  
  "Ириния, - es teicu, atverot durvis kravas, - ar tevi viss kārtībā? Vai tu mani dzirdi? '
  
  
  'Jā.' Ee mati bija спутатны, bet uz pieres ir neliels skrāpējums.
  
  
  "Ja viņai to pateikšu, tad skrien pie īpašajām ēkas". Tās izlēca Иринией par kravas automašīnu.
  
  
  Mūs sagaidīja sērija šāvienu, bet bija pārāk tumšs, lai labi redzēt. Lode ietriecās kravas automašīna, daži iekritis kupenā.
  
  
  To izmeta kapsulu ar granātu un redzēju, kā vairāki cilvēki ir atdalītas šķiedras oranži dzeltenu sprādziena. Tur skaļi aplaudēt. Uzreiz pēc tam šo to izmeta zilo kapsulas vienu pēc otra mazākā ēka. Viņi skaļi slammed, un sākās liesmas. Gandrīz uzreiz māja sāka degt.
  
  
  Viņas kliedza. - 'Skrienam tagad!'
  
  
  Mēs skrējām roku rokā, līdz tā ķēros jostu lūdza jauno zilo kapsulas. Tās satvēra vēl divi, un meta ih uz citu ēku, mazākas. Bija ugunsgrēki. Mēs nonākam pie šķeltiem vārtiem un ieraudzīja, ka liels skaits karavīru, cenšas izbāzt ugunsgrēkiem. Ņemot vērā centība, ar kuru strādāja vīrieši, šis institūts bija milzīga vērtība. Bet "Specefekti" ir pastrādājuši labi. Izbāzt šie ugunsgrēki bija praktiski neiespējami.
  
  
  Viņas вытолкнул Иринию priekšā un norādīja uz durvīm liels ēkas. To, sekoju viņai un налетел uz vaļsirdīgs dūri Барнисека.
  
  
  Trieciens nonāk man uz kreiso vaigu. Viņš skāra viņa skrējiena laikā un zaudēja līdzsvaru. Bet, kad viņš varētu zaudēt līdzsvaru, tā gulēja četrrāpus. Mana kreisā cue degusi. Tad viņas redzēja, kā četri kareivji satvēra Иринию.
  
  
  Pasaulē nav tik daudz, bet liesmas piedeva vides spoku efektu kaujas laukā. Viņas redzēja, kā Ириния перебросила viena ap karavīriem pār plecu, bet otrā iespēra uzņemšanu karatē kaklu. Līdz tam laikam Барнисек pietiekami atguvies, lai uzbruktu man.
  
  
  Protams, viņš ir zaudējis pistole, kad to skāra vārtiem. Viņš lēnām tuvojās man. To, atlekšanai atpakaļ un deva vaļsirdīgs emu uz auss. Trieciens satrieca ar to, bet viņš bija stiprs kā vērsis. Viņš tikai pagriezās. Kaut kur izskanēja trauksme. Bija pārāk daudz izklaides iespējas, lai vadīt pareizi. Viņas sajuta asas sāpes kreisajā veiktie aprēķini, un pirms viņu paspēja atkāpties, Барнисек hit mani ar dūri dzīvē. Viņš stahl pārāk pašpārliecinātam un atrada laiku, lai visu pielāgot. Pats atradu šo laiku. Tā izdarīja soli atpakaļ, bija аленка uz labo kāju, braced apgriezties, lai nodot nah plecu un jutu pērkons muca starp lāpstiņām. Manas kājas подскользнулись. Tās nokrita četrrāpus. Uz galvas zibēja balti, sarkanīgi dzeltenas gaismas. Барнисек iegāja manā virzienā un ļāva kājām kāpt man uz sejas. Viņas velmēto pa labi, kad mimmo mani nes pamatiem. Muca ieroči nonāktu sniegs tajā vietā, kur bija mans mērķis. Viņas turpināja ritēt.
  
  
  Viņi ātri uzdūrās uz mani. Karavīrs paslīdēja, bet ātri atgūti. Viņš bija pa kreisi no manis, Барнисек - pa labi. To satvert vienu par indes bultas jostas vai ap vidukli. Viņas juta vienu un lika viņai parādīties, kad piecēlos.
  
  
  Karavīrs закинул abas rokas sev uz labā pleca un turēja šauteni, нацеленную, piemēram, raķeti, kura gatavojas palaist. Барснишек tur savas lielās rokas vaļā. Ar mani tas ir pietiekami. To nolaistu kreiso roku uz loka, un hit karavīrs ar plaukstu pa degunu. To, precīzi zināja, kā tiks veikta šo sitienu. Viņas, zināju, ka viņam neizdodas degunu un ka lauskas, kaulu stājas ego smadzenes. Viņš visu laiku cēla savu ieroci, kā šķēpu, kas ir gatavi streikot. Bet mans trieciens drupinātu ego, iesaldēja, jo sniega ir ap mums. Viņš lēni noslīdēja uz slidena ledus. Viņš bija miris jau pirms tam, kad nokrita zemē.
  
  
  Labajā rokā man bija indīga bulta. Pretinieks tuvojās. Ego acīs bija устрашающее naida izpausme. Man viņš arī ir apnicis.
  
  
  Tās pagriezās, lai viņš palika rokas stiepiena attālumā. Es neticu, ka tad pirmā sitiena pagājusi minūte. Viņas devās uz Барнисек ar malu bultas. Viņas juta vieglu pretestību vēlamo, līdz brīdim, kad viņš iekļuva emu uz kaklu un sāku virzīties uz priekšu. Viņš gatavojas hit mani ar savu lielo dūri sejā. Viņš varētu pat dabūt ar dūri. Pēc tam viņš nomira uz vietas. Aizvainojuma deva būtu desmit sekundes. Ir pagājis ценымногие mazāk laika. Kad Барнисек ir miris, viņš vienkārši nokrita sniegā. Stīvums ir pazudusi no ego personām, un viņš stahl līdzīgs mazam neglīts bērns.
  
  
  Таращить acis отбросила sniegs man kreiso kāju. Otrā таращить acīs prieku tālu pa labi. Daži vīrieši centās murmināt uguns ar ūdeni, bet ūdens šļūtenes aizsala. Tā nolēma palaist vēl vairākas granātas.
  
  
  Viņas aizbēga, velk ap jostas zilās kapsulas ar uguni un meta ih pēc iespējas ātrāk.
  
  
  Ириния pazuda!
  
  
  Šī doma iespēra man, piemēram, slap. Atceros, viņai apkārt ir četri karavīri. Viņa выключила divi; viņa ir saņēmusi spēcīgu triecienu no aizmugures, kad viens ap viņiem pacēla ee un tulkošanu. Uz kurieni?
  
  
  Apkārt plosījās ugunsgrēki. Divas nelielas ēkas ir nekas cits, kā дымящимися žogi. Trešais korpuss arī dega. Liesmas просочилось pat uz ārējās sienas galvenās ēkas. Būtu, viņi atveda uz turieni Иринию.
  
  
  To, elšana, palūkojās apkārt. Karavīri bija aizņemti тушением ugunsgrēki. Tur bija divpadsmit, trīspadsmit vietās, kur dega kapsulas. Mana elpa līdzinājās pāriem veco lokomotīvi, kas turpinās kalnā. Un bija auksts. Manas lūpas bija stīvs, to gandrīz nav jūtama ih ar pirkstu galiem. Krievu sala ir uzvarējuši divas pasaules lielvaras. Tauta aizbēgusi no spēcīgākā Napoleona armiju, kura nodarbojas ar visiem сожгла savā ceļā. Un, kad francūži bija pašā locīšanas dolārs Krievijā, skāra nežēlīga ziema. Viņi bija побеждеными un iztukšots, kad beidzot atgriezās Francijā. Tā tas notika arī ar гитлеровскими spēkiem.
  
  
  Tās nav shell pret mātes-Krievijas, bet, ja tās ātri nav согреюсь, tā arī kļūšu par upuri ziemas. Sniega shell spēcīgāka, tik stipri, ka es gandrīz nevarēja redzēt karavīriem apkārt. Bet sanāca labi, man arī nav redzējuši.
  
  
  Tās, kas savu ceļu uz pusi galvenās ēkas, kad mimmo notika grupas pa četriem cilvēkiem. Sniega raksturotu liesmas, tā ka viss aplis tika apgaismota sarkanā krāsā. Mana ēna bija ugunīgi sarkanu, un nepastāvīgs. Četri karavīri likās astoņiem. Kaut kādā veidā oni izdevās savākt ūdeni ap vienu caur caurulītēm un sāka laistīt liesmas. To uzmanīgi devās gar sienu, līdz nonāca līdz stūra. Durvis bija jābūt ap stūri. Kad viņas izskatījās atklāti pret sevi, viņš redzēja sasista žogu un kravas kupenā. Ja mēs ar Иринией nevarēja ātri izkļūt no šejienes, mašīna ir pilnībā aizpildīta ar sniegu.
  
  
  No stūra iznāca kareivis un ieraudzīja mani. Ego mute atvērās. Viņš pacēla šauteni, bet viņas nolaist dūri emu uz spiežot balsene. Mans nākamais trieciens bija pa viņam, kad viņš nokrita. Tā ir kļuvusi par nāves ego.
  
  
  Viņas pagriezās aiz stūra un uzlika roku uz durvju roktura. Metot pēdējo skatienu uz заряжающуюся адскую vidi, to, atvēra durvis un ienāca iekšā. Mani pārsteidza klusums. Pilnīgs klusums. Pasaulē nav daudz. Tas bija kā liels pamestā noliktavā. Sienas bija no betona, sienas bija koka, bet griestu augstums bija 7 metri. Viņas наклонил galvu un klausījās.
  
  
  Bija skaņa, bet es nevarēju ego identificēt. Tas līdzinājās saime žurkām, skaļi скрипящий skaņu. Bet tas bija ne žurkas, tas bija kaut kas cits.
  
  
  Noliktava ir sadalīta nodalījumos. Skaņa nāca no kaut kurienes priekšā, kur viņai nekas nav redzējis. Manas nāsis sariesās rūgtā smarža, kā kleita vai pie baseina. Gaiss bija mitrs. Viņas, zināju, ka tuvumā būtu ūdens.
  
  
  Irina bija jābūt kaut kur šeit. Šķiet, man apkārt bija tikai tukša telpa. Manā priekšā bija starpsiena, kuru dēļ to nevarēja redzēt, no kurienes nāk skaņas: vairākas cilindriskas tilpnes izmērs ar vīna mucas. Tās bija milzīgas divas ap koku un odin pēc stikls. Tie bija tukši.
  
  
  Tās nolādēja sevi par to, ka nevarēja uzņemt vienu pēc šautenēm. Kad to apiet naktsmītne mucas virzienā скрипящего skaņas, to dzirdēju vēl vienu skaņu.
  
  
  Tas bija pa kreisi. Tas ir jēgas lielas nav tā, it kā kāds slapping plaukstas. Bet ns nebija līnijām, it kā viņš tur ritmu. Pēc tam tā neskaidri dzirdēju klusinātas skaņas apkārt, kāds tad sarunas.
  
  
  Viņas прижался uz vaidēt un lēnām devās virzienā skaņas. Manā priekšā atkal sēdēja milzīga muca. Ko viņi tur mums darītu, viņi ir kaut ko iecerējis. Apstaigājot liels konteiners, tās redzēja desmit metru attālumā nelielu kvadrātmetru biroju. Balss stahl skaidrāks. Un neviens nav slapping plaukstas. Kāds iesita kādam pa seju.
  
  
  Līdzās biroja durvīm bija logs. Iekšā spīdēja брылев. Tuvojas laiza viņas uzzināju balss. Tas bija Seržs. Краснова. Bet ego balsī bija savāds tonis. Tās slīdēja uz punktu, kur sienas biroja соединялась ar sienu lielās ēkas. Tās, noliecās un slīdēja pa čīkstoņu birojā. Atvērts, zem loga to, apstājās. Durvis birojs tika atklāts, un to labi dzirdēju Краснова. Sergejs, пробивавшийся pa logu, skāra man galvu. Viņas klausījās.
  
  
  Atskanēja vēl viens kokvilna, un Ириния iekliedzās. 'Runā!" sacīja Краснова krievu valodā. Dīvaina skaņa ego balsī turpināja. "Bet man bija to zināt, vai ne? Visi šie jautājumi par institūtu un manu darbu šeit ".
  
  
  "Seržs, es ..." Irina lauza vēl viena pļauka. Viņas viesnīca ir iekšā un atsevišķi dot Сержу iepļaukāt, bet man šķita, ka es dzirdu vairāk, ja es slēpties un gaidīt.
  
  
  'Dzirdi!' biju dusmīgs Serge. "Tu izmanto mani! Viņai pateicu, ka mīlu tevi, un tu vienkārši izmantoja mani. Jūs прикидывались labas krievu, mūsu slavenā balerīna ". Viņš pazemināja balsi, kuras dēļ ego bija grūti saprast. - Kā tu vienmēr ir bijusi spiegu cīnītāju meitenes lielajiem kapitālisti. Bet es tevi mīlēju. Tās būtu izstādīja savu pozīciju šeit institūtam; mēs varētu aiziet kopā; mēs pat varētu aizbraukt uz Krieviju, iespējams, Dienvidslāviju vai Austrumu Vāciju. Bet. . Ego balss pieauga. "Bet balss tev kāda. Uz zemes ar šo ... šo ... karteri bija. Un tev patika tas, ko viņš ar tevi darīja ". Viņš sāka raudāt. "Bet viņa stāvēja tur, kā bērns, dienā, jautā, vai neesat aizmirsuši izslēgt брылев. Un, kā idiots, tā ir uzticējis tavas meliem. Tu vienkārši mēģini iet prom no manis. Jūs zināt, ka viņš gaida jums tur."
  
  
  To dzirdēja balsi Иринии. "Tā sanāca, Sergej. Tas bija ne gluži tā. Vienkārši tā sanāca; mēs bēgsim. Mēs ... " Atkal maiħa. Ириния kliedza, un замолчала. Nedaudz vēlāk viņa jautāja: "Ko tu taisies ar mani darīt?" Краснова izdevusi skaļi iesaucās smiekli. "Tu darīsi tā, mans eņģelis? Mans mīļais, mīļais ангелок! Atkal spilgts smiekli. "Redzi, mans eņģelis, tu esi pārāk labs priekš manis, pārāk slavens un pārāk skaista. Viņas un parādīšu jums, ko, ka jūs ievērosiet. Viņas parādīšu jums ir draugi, kuriem būs patīkami jūs nozvejas.
  
  
  Viņas saprata, kas ir noticis ar Сержем Красновым. Visi šie gadi, kas pavadīti bezcerīgās režīmā, iso visiem spēkiem mēģina noturēt līdz ārprāts prom no viņa, cenšoties šķist normāli, впечатляя citu atjautīgs veids, kuru viņš vadīja institūta, noveda pie tā, ka tagad ego atlaists. Manāms, tipa mums ar Иринией bija vainojams. Nav bijis iemesla runāt ar mums, to, kā tuvojās lauva, mums ar lielu suni. Viņš pilnīgi zaudēja savaldīšanos.
  
  
  Viņas, zināju, ka, ja mēs ar Иринией gribam izkļūt no šejienes, man nāksies nogalināt Сержа.
  
  
  Ириния teica: "Šī pistole nav vajadzīgs, Sergej. Viņas gaidīja šo dienu trīs gadus ".
  
  
  Vēl viens iepļaukāt. "Celies, prostitūta!" - kliedza Краснова. "Es parādīšu jums dažas ražotājiem".
  
  
  Tās, saprotams, ka viņi вылезут. Tā izslīdēja ārā pa ofisu aiz stūra. Uz betona grīdas поскреб krēsls. Divas ēnas slīdēja pa gaismu, kas krita no loga. Viņas redzēja lielgabals ēnā rokas Сержа.
  
  
  Viņi izgāja, Ириния priekšā. Ņemot vērā to varēja skaidri redzēt viņas, kad tas notika mimmo mani. Ee kociņi bija sarkanas no visiem slaps, skaista seja успокаивало.
  
  
  Tā, esmu redzējis, kā viņi devās starp diviem barelu. Noliktavā bija ļoti karstas. Ириния novilka mēteli; tā ir tikai kleita, ko viņa valkāja savā dzīvoklī. Seržs bija melns džemperis un bikses. Mans mētelis bija ļoti neērti. Viņas novilka savu ego un atstājām gulēt uz zemes. Es devos tajā virzienā, kur bija Sergejs un Ириния.
  
  
  Izejot caur mucas, tā sapratu, kāpēc nevaru saprast, ko šie скрипящие skaņas. Siena nav tā turpinājās līdz griestiem, bet ir pietiekami augsts, lai apslāpēt skaņas. Bija durvis ar uzrakstu: LABORATORIJA. Tas ir rocked uz priekšu un atpakaļ, lai Иринией un Сержем. Viņas прижался uz vaidēt, un uzreiz uzstāja, durvis. Čīkstēt šeit ir absurdi ценымногие skaļāk. Telpa atgādināja būvlaukumu, zem biroju ēka. Mitrums grūti karājās gaisā; bija karstas, karstas tropu.
  
  
  Viņas redzēja Сержа un Иринию, piegāja pie otras puses dienā un ieskatījās iekšā. Laboratorijās, arī ir liels kuģiem, visu, ap stiklu. Viņi noskatījās, kā skaitļi uz pulksteni, kas ir sagrupētas ap patiešām milzīgs mucas. Es apstājos, lai katru gadu mucas; Tās atrašanās zināt, kur bija Sergejs un Ириния.
  
  
  Tikai tad, kad viņa ir pilnībā ir vēris durvis un ienāca laboratorijā, viņai sapratu, ka katrā ap asinsvadu kaut kas kustas. Stikla rezervuāri bija piepildīti ar ūdeni, aptuveni trīs ceturtdaļas stundas. Vispirms viņas, domāju, ka tas ir kādas lielas zivis, piemēram, haizivs vai delfīnu. Bet tad ieraudzīja viņas rokas iekšpusē viena ap virsmām. Parādījās seja, bet tas bija persona, kuru viņai nekad nebija redzējis. Acis skatījās uz mani no augšas uz leju, tad seja ātri atkal pazuda. Esmu redzējis viņas, топание kāja citu tajā pašā akvārijā. Pēc tam trešais проплыл mimmo sienas, un viņš redzēja visu radību.
  
  
  No otras puses, esmu dzirdējis viņas balsi Сержа. "Redzi, mans dārgais eņģelis? Jūs redzēsiet visas manas radības?
  
  
  Viņas redzēja, ka visos tankos ir bijuši cilvēki. Bet patiesībā delle tie nav vīrieši. To uzmanīgi apiet rezervuārs, lai redzētu Иринию un Сержа. Ap vidējo un lielāko rezervuāra mežos bija дощечка. Šo rezervuāru arī bija stikla, bet ns neviens купался. No šiem rezervuāriem pašam īpašus rezervuāru tiecās koka teknes. Mazās tvertnēs, kas norisinās lielu un соединялись ar viņu caur maigu notekas. Seržs stāvēja pie kāpnēm, kas ved uz kuģa ap lielāko rezervuāra. Ar dumju smīns uz skaistu sejas viņš paskatījās uz vienu maksājumu, tad cita uz citu. Ириния arī paskatījās.
  
  
  Odin pēc bura gāja pie malas tvertnes. Viņš прижался sejas un ķermeņa stiklam, un tagad viņa ego ir labi redzams.
  
  
  Bet patiesībā delle jums bija jāsaka "tas", nevis "viņš", jo tas bija гротескное būtne. Viņš bija līdzīgs cilvēkam tādā nozīmē, ka viņam ir divas rokas, divas kājas, ķermeņa un vārtus, un šķita, ka tā bija pareizā krāsa. Bet abās kakla tika rindās pa seši žaunām. Resnā kakla. Ириния teica, ka eksperimentos спецоперации jaunieši. Poļi likās nedaudz pietūkušas. Membrānu apvalks miesā разрастались starp pirkstiem. To dzirdējis, jo Irina ir izdevusi aizsmacis skaņu.
  
  
  Lab skanēja histēriski raudāt. Smiekli Сержа. "Kas noticis, dārgā? Jums nepatīk manas izveidotu? Un te Serge parādīja savu ģēnijs. "Mēs labi ir pilnveidotas ih. Krievija, valsts, kuru jūs pagājis. Mēs esam uzlabojuši gandrīz cilvēku, kurš spēj elpot zem ūdens. Balss, ko es izdarīju, Ириния, tā! Tās ķirurģiski reklamē šīs žaunām uz kakla, lai viņi varētu iegūt skābekli ap ūdens ". Viņš atkal smējās.
  
  
  Cilvēks, kas kuģo no stikla sienas. Esmu redzējis viņas ih visiem, trīs akvāriju, топающих pēc & nb un уставившихся uz Сержа un Иринию. Ih klusumā bija kaut kas призрачное.
  
  
  "Jā, "eņģelis", - teica Seržs, un viņš redzēja, kā Ириния cowered. "Mani izveidotu skatās uz tevi. Bet vai jums nav atrast ih gudri? Redzi, lai gan viņi var elpot zem ūdens, tie vīrieši - viņiem ir visas fiziskās vajadzības un vēlmes parastajiem vīriešiem. Jūs vēlaties ih apmierināt, mans mīļākais dejotājs? Viņš izdeva писклявый smiekli.
  
  
  "Nāras" klusi skatījās, kā Sergejs velk Иринию k vaidēt. Viņas redzēja, ka tas bija vēl vienas durvis. Tomēr tas nebija rotējošs durvis, kā parasts. Dienā bija neliels logs. Viņš bija uz to pusi, pati par sevi ir liels rezervuārs, starp diviem mazākiem.
  
  
  Seržs izstiepts uz vaidēt, kur, šķiet, bija rokturis. Viņš joprojām smaidīja... Viņš nospieda sviru.
  
  
  To dzirdēja булькающий skaņu apkārt. Viņas steidzās atpakaļ uz dienu, kad sapratu, kas notiek. Ūdens ap mazo rezervuāru перетекала ar koka teknes, lielā tvertnē. Nāras iso visiem spēkiem centās noturēties uz savām mazajām rezervuāros. Viņi turējās pie siles, kad ūdens plūda un pretojās plūsmai. Bet tas bija spēcīga straume, un pret ih gribas viņi nokļuva ir liels rezervuārs. Ih bija cilvēks piecpadsmit, kas peldēja pa apli un slēpās, lai katru gadu visā kuģa tvertni Сержа un Иринию. Sākumā viņai to neredzēju, bet likās, ka rezervuārā ir kaut kas līdzīgs skrejceļš. Viņas nojauta, ka tik tiek baroti ar šiem radījumiem.
  
  
  Seržs jau pietiekami ilgi spēlēja savu spēli. Ir pienācis laiks, lai saglabātu to. To izdarīju divus soļus uz baku un apstājās.
  
  
  Tagad viņas saprotu, kāpēc laboratorijā bija tik karstas. Kad viņas, ieskatījās starp rezervuāriem, uz augšu, tā ieraudzīja dūmus, jau кружащийся laboratorijā. Manās acīs gabals sienas stahl tumši brūnu, pēc tam arvien tumšāks un tumšāks.
  
  
  Sienas dega.
  
  
  Sergejs teica: "Mana skaistā balerīna, šie jaunie cilvēki, daudzi ir ziedojuši sičs, savu valsti. Viņi palīdzēja vairāk, nekā jebkad, jebkuras cilvēku grupas pasaules vēsturē ". Viņš uzstāja Иринию atpakaļ uz kāpnēm, kas ved uz kuģa.
  
  
  Viņas naktsmītne dzirdēt ko viņš saka. Sergejs teica: - ja Gribi uzkāpt augšā, eņģelis?" Varbūt man ir vērts jums pastāstīt mazliet vairāk par mēroga ih upuri. Operācija noritēja veiksmīgi, tāpēc, ka vīrieši šobrīd atrodas zem ūdens. var tur elpot diemžēl, rodas blakusparādības. Kaut kas ir nogājis greizi uz operāciju galda, un ih smadzenes ir mazliet bojāts uzstādot žaunām. Ih balss saites arī izskatās nedaudz bojāti; viņi nevar sarunāties. Vienīgais, ko viņi var darīt, ir izdot скрипящий skaņu. To, uzskatu, ka zinu, kas ir nogājis greizi. Nākamā grupa būs labāk, ценымногие labāk! '
  
  
  Viņas uzkāpa pa kāpnēm. Viņas, skatījās uz pretējo sienu. Taisnstūra d vai trīs bija melns un varēja izpūst dūmus. Pa labi no viņas redzēja vēl vairāk dūmu, kas turpinās ar citu sienu. Laika bija palicis tik daudz. Man tas bija nepieciešams, lai ātri nogalināt Сержа, uzņemt Иринию un uzreiz pazūd. Tā, esmu redzējis, kā šie "mermaids", uzstājāmies pa ūdeni un skatījās uz viņiem. Kad to sapratu pēc tvertne, gaida saimnieku dēli virs tvertnes, ārprāts Сержа - es sapratu visu. Plāksne bija tik liela, ka viņi līdz nah nav дотянутся. Viņi var mēģināt arī tas, подпрыгнув, bet tas būs grūti. Viņas, zināju, ka Sergejs gatavojas darīt, viņš толкнет Иринию šajā rezervuārā.
  
  
  Seržs un Ириния stāvēja uz galdiņa pie dziesmas. Ириния отпрянула no beigām bāku, bet Sergejs turpināja втыкать pistole hei atpakaļ.
  
  
  "Ko jūs teiksiet par šo?" Seržs apskāva auss roku. "Sakiet, biedri, kā jūs tās tuvumā ir šādas darīt ar ķermeni, jaunā dāma?"
  
  
  Ap tvertnes dzirdējuši skaļi kliedz. Viņi замахали rokām . Seržs atkal skaļi smējās, bet viņa ego nav dzirdējis.
  
  
  Viņa apsteidza vienu ap mazāku rezervuāru. Viņas, zināju, ka vajag būt ļoti uzmanīgiem. Ja Sergejs ieraudzīja mani, nekas nevar traucēt emu tikai затолкнуть Иринию rezervuārā. Līdz brīdim, kad viņš uzkāpa pa kāpnēm, nonāca pie tiem un выудил būtu Иринию ap rezervuāra, šīs būtnes, viņš nezināja, kas varētu ar viņu notikt. Mans šautriņu man likās labākais variants. Viņas atkal dzirdēju aiz sevis troksni. Kad viņas gatavojas pagriezties, Seržs ir izdarījis kaut ko, kas mani отвлекло.
  
  
  Viņš noliecās, galvu, saņemot auss roku, un jautāja: "Ko tagad, draugi? Vai esat kādreiz viesnīcas teikt, ka jūs vēlaties redzēt vairāk? Viņš izstiepa savu brīvo roku, satvēra pirms kleitas Иринии un ripped off ego ar ee ķermeņa. Emu nācās tērēt laiku, pirms tā ir pilnībā обнажилась. "Lūdzu", - viņš kliedza. "Vai tas nav labāk?" Nāras kliedza un прыгнули uz kuģa.
  
  
  Ириния mani tā brīvi. Tas nav сжималась, pat necentos atkāpties atpakaļ. Viņa bija kaila un taisna. Divas nāras braucām gar krētu uz kuģa tilpnes un mēģināja lēkt pietiekami augstu, lai satvertu viņu aiz potītes. Tas nav skatījās uz mums, uz tiem, uz mums, uz Сержа. Viņa paskatījās atklāti uz sienas. Un tās redzēja, kā jaušams viņas csdd скривились viegla smieties.
  
  
  Viņa paskatījās uz dedzināšana sienas un jābūt, domāju, ka tas tiešām ir viņas liktenis. Ja drausmīgo radības rezervuārā nevarēs noķert, горящая laboratorijas visiem погребет zem sevis.
  
  
  Mani pārņēma vēlme darboties. Tās bija jāiet pie viņas. Tās bija parādīt hei, ka viņa kļūdās.
  
  
  "Dejo ar mani, "eņģelis", - tirkīzzila lika Serge. "Lai mani draugi redz, kāpēc tu esi tik talantīgs dejotājs, viņiem parādīt, uz ko tu esi spējīgs. Jo ilgāk tu būsi dejot, jo ilgāk mani radītāji tiks tevi gaidīt. Ja tu остановишься, tās наклоню dēli ". Viņš nometās ceļos un uzlika roku uz malu kuģa.
  
  
  Nāras, ir traks. Ириния sāku dejot, bet tas nav deja, kas šeit būtu atļauts iziet uz skatuves. Tas bija deja pavešanu. Nāras laukā arvien augstāk un augstāk. Sergejs piecēlās uz ceļgaliem ar полуоткрытым muti, it kā apburts. Viņas uzkāpa pa kāpnēm. Pastaigas laikā tās, pieskārās jostas ar ieročiem. Mati uz kakla piecēlās stāvus. Viņai bija pakājē kāpnes, un Seržs vēl nav redzējis mani, bet es jutu, vairāk, nekā esmu redzējis kaut kādu kustību.
  
  
  Esmu redzējis viņas ir malu acis. Viņas sāka apgriezties un redzēju, kā ēna, slīd aiz manas muguras, un, šķiet, aiz manis. Pagājusi vesela mūžība, pirms viņas, pagriezās. Tās bija pusceļā, kad sajutu, kā man tuvojas ēnu apkārt kaudzēm koka sijas.
  
  
  Counter kustība uz priekšu, šķiet, izraisīja nelielu viesuļvētru. Attēls pieskārās man ar рычанием. Viņa paklupa, mēģināja atgūt līdzsvaru un nokrita uz betona grīdas. Rokas velk mani, cenšoties nokļūt līdz kaklam; katram cilts bija прижато uz manu muguru. Kaut kādā veidā man izdevās apgriezties un greifers cilvēku. Tās ir hit viņam netrāpīja. Bet viņa redzēja, kas tas bija, - Vasilijs Popovs!
  
  
  
  
  
  
  
  14. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Popovs mugurā bija vilnas džemperis. To satvert ego un uzstājām prom no sevis. Mēs bijām apmēram viena spēkus, bet viņš bija neizdevīgākā stāvoklī. Viņas zināja ego. Viņas stundām ilgi pētīja visas detaļas ego dzīvē. Viņas zināja ego reakciju, zināju, kā viņš domā, kā cīnās. Viņam nebija izredžu.
  
  
  Tāpēc es atklāju viņam laiku. Tā bija aizdomas, ka Sergejs būtu skatīties, kā risinās cīņa. To satvert Popovs un iesitu viņam ar labo roku pa seju. Atskanēja nedzirdīgo trieciens. Bet lielā laboratorijā atskanēja vēl viens troksnis - kreka degošā koka.
  
  
  Seržs nošāva, un betons zem manu labo kāju ir ieplīsis. Таращить acis kurss un nokļuva mazā stikla rezervuārs ir man blakus. Caurums izveidojās ar skaņu, kas līdzinās ieplēstu papīru;. Tās pagriezās, lai saglabātu Popova starp mani un Сержем. Ar viņa augsto stāvokli, viņam varētu būt iespēja netraucēti šaut, manu galvu, bet es paliku pietiekami ilgi, lai dotu emu iespēja to izdarīt.
  
  
  Popovs tik stipri nokrita ceļos, ka ego roka pieskārās betona grīdas. Mēs abi sasvīda. Dūmi virs mums клубился, kā spoks pa griestiem. Popovs atguvusies, un, tā kā viņai bija pārliecināts, ka одолею to ir tik pārliecināts, ka выдержу tas ir visu laiku, viņa steidzās pie tā. Viņš ātri piecēlās no grīdas ar šauru nazi rokā. Viņš klusi pacēla roku uz loka.
  
  
  Vispirms viņas neko nejutu. Bet pēc tam asinis ap manas labās rokas sāka tecēt pa piedurknes. Un ar asinīm nāca sāpes.
  
  
  Mans reimatismu bija automātiska. Viņas отпрыгнул atpakaļ, ka atkal deva man pilnīgu rīcības brīvību. Seržs atkal nošāva; Viņa jutās tā, it kā šoreiz atkal gabals deguna manas kurpes. Tās ienirstu pa kreisi. Таращить acis atlekšanai atpakaļ stikla rezervuārs, ļoti tuvu, lai pirmo caurumu. Šoreiz atskanēja skaļš krakšķis, kā iesists nagla skolas tāfeli, čīkstēt, trīcēšana. Šķiet, tvertne разваливался. Popovs nostājās starp mani un Сержем. Viņš trāpīja man, un tas ir ego un pārliecību. Tagad tas nolēmis mani piebeigt.
  
  
  Viņas откинулась atpakaļ, kad viņš līdz pusei noliecās pie manis ar nazi pret sevi. Viņš pasmaidīja, un шрамм vērsta uz viņa vaiga izveidojušies pusmēness. Tagad tā bija pilna ar pārliecību. Viņš nodarīja man sāpes, un to zināja. Viss, kas emu bija jādara tagad, tas ir ātri mani izslēgt.
  
  
  Viņas izstiepa abas rokas ar atvērtām plaukstām sev priekšā. Uz mirkli viņas noliecās pār ceļgaliem. Tās bija paķert odin pēc indīgas šautriņu pa savu joslu, bet, nolaižot roku, sniegt emu iespēja. Viņš varētu streikot низменному malu nazi, kas vērsti uz augšu, un ienirt ego starp ribām mans locīšanas dolāru.
  
  
  Viņas pa kreisi pa labi un ar kreiso kāju izstiepts uz запястью ar nazi. Viņš отпрыгнул, klupdama. Tagad viņas zaudēja līdzsvaru. Tā pagriezās pret viņu, kad viņš atkal mēģināja lēkt uz priekšu. Mēs riņķo vēl viens ap otru.
  
  
  Es nevarēju riskēt un paskatīties uz Сержа, bet dzirdēju, kā viņš klepo. Viņš bija augstāk par mums, un viņam bija aizdomas, ka līdz tam nonācis dūmi. Popovs iegāja pa kreisi un прижался. To, atkāpās malā un satvert ego plaukstas ar abām rokām. Nazis tika atklāti pirms manas sejas. Ego roka gulēja uz mana kreisā pleca. Viņš mēģināja atkāpties, cenšoties iedurt nazi man uz muguras.
  
  
  Tā nokrita uz ceļiem. Tajā pašā laikā viņas yanked ego rokā ar nazi. To sajutu ego dzīvi savā pakausī.
  
  
  To, turpinot vilkt, uper galvu emu dzīvē, un ātri piecēlās. To sajutu ego pilnu аленка, kad viņa kājas atrāvās no grīdas. Viņas turpināja vilkt ego aiz rokas. Ego kājas kļuva arvien augstāk un augstāk. Kad viņas, es jutu, ka ego аленка uz manas muguras atslāba, tā atkal samazinājās un ego velk aiz rokas. Viņš поолетел mani uz visiem laikiem. Kad viņš lidoja mimmo mani pa gaisu, to izdarīju impulsa kustība uz augšu un ļaut aiziet no ego puses. Uz brīdi šķita, ka viņš it kā ienirst. Viņas saprata, ka viņš lido atvērts треснувшему стеклянному rezervuāru.
  
  
  Viņš pieskārās ego kājām. Sakarā ar sadursmes ar apmali bāku ego lidojumu mazliet kavējās, bet pēc tam viņš lidoja tālāk. Ego ceļi ir nedaudz saliekti. Stikls jau bija mazināsies ar diviem šāvieniem. Atskanēja skaļš krakšķis, kad viņa kājas ir sadalīti stikls. Tad viņas redzēja, kā skaidiņās sagriež ego kājas, kad viņš lidoja. Viņš skaļi kliedza. Nazis izkrita caur ego rokas. Ap лопалось stikls. Ar skaļu troksni tvertnes vāks sākt drupt.
  
  
  To nevarēja redzēt, ko viņš darīja Serge. To varēja tikai nojaust, ka viņš bija tikpat nekustīgs kā viņas. Ir pagājuši dolly sekundes. Viņas redzēja, kā stikla lauskas терлись par ķermeņa Popovs. Ego dzīvē jau ir bijis caurums, nedaudz vēlāk krūtis, un pēc tam stikls ir sabrukusi kā kāršu namiņš.
  
  
  Tās ir atlekšanai atpakaļ, kad ap mani загремело stikls. Esmu redzējis viņas lauskas uz kakla Popovs, kad banka sabruka. Troksnis bija apdullinošs. Ķermeņa Popovs, likās, корчилось un извивалось, kad tā cena samazinājās, starp lauskām. Bet, kad viņš nokrita uz grīdas, viņš gulēja nekustīgi. Pēc tam viņas, noliecās pie viņa.
  
  
  Savčenko kļuva nomācošs. Tā nosvīda, un gaiss bija задымлен. Zviedriem Popovs bija ieplīsis šķiedras. Tā, paskatījos uz viņu un redzēju asinis un plosītos apģērbu. Viņš gulēja uz veiktie aprēķini. Viņas pārgāja ego kāju. Odin ap lielajām šķembām stikla iestrēga viņam kaklā. Šķembu, veidoja trīsstūri ar līniju ego rīkles. Nebija šaubu - Jā, ir miris.
  
  
  To dzirdēja skaļi aplaudēt un sajutu, kā kaut ko aizkustināja mani aiz pleca. Seržs atkal nošāva, un таращить acis izlēca no mana kreisā pleca.
  
  
  Tā zigzagā uzkāpa pa kāpnēm, atrada josta ar ieročiem. Seržs atkal nošāva un netrāpīja. Viņas redzēja, ka Ириния vēl bija uz plaukta. Dūmi virs viņas galvas клубился arvien bieziem slāņiem. Nāras raustījās, kā lelles, un izsniedz скрипящий skaņu. To, nokāpa lejā pa kāpnēm, pirms Sergejs atkal varētu šaut. Viņš vairs nevarēja mani redzēt. To izņēma šautriņu ap jostas un nometa to vienu indīgu šautriņu. Viņas paņēma vēl vienu bultiņas un tur ee rokā. Tad viņas, nokāpa pa kāpnēm.
  
  
  Seržs vairs nepievērsa man uzmanību. Viņš apsēdās un izstiepa uz Иринии pistoli, ar otru roku trīce dēli. Ириния vairs nav dejojusi, viņa махала ar rokām, cenšoties noturēt līdzsvaru. Viņa раскачивалась pa dēli uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Tagad bailes bija redzams viņas acīs. Nāras pārtrauca plunčāties un kliedz. Viņi lēnām peldēja, paceļot galvu virs ūdens, un skatījās uz nah. Viņi lika man padomāt par to, kas gaida upuri акулах.
  
  
  Kad viņai bija no sākuma ir otrais solis, viņas ātri bija mērķis un nošāva pneimatisko pistoli. Rushing bulta lidoja mimmo galvas Сержа un nozuda dūmos pār to. To dzirdēja klusu klauvē, kad bulta ir sadalīti griesti.
  
  
  Gandrīz tūlīt viņas ir piekrauts to otru bultu. Seržs, šķiet, pat nemanīja, ka es nošāva. Ириния sāka zaudēt līdzsvaru. Tās bija, lai novērstu viņu bija izvilkt šo dēli.
  
  
  "Краснова!" - putnu взревел to. Man atlika darīt vēl trīs soļi.
  
  
  Viņš pagriezās ar tādu pašu savvaļas skatienu acīs. Viņš pacēla pistoli, lai uguns. Bet pirms viņš paspēj par to pastāstīt, to, noklikšķinājis uz sliekšņa ar pneimatisko pistoli. Atkal sizzling skaņu. Bulta trāpīja emu krūtīm. Viņš spēra soli virzienā kāpnes. Viņš nomira sēdēt un sabruka uz priekšu, turot sev priekšā pistoli. Ego seju skāra sākuma otrais pakāpiens, un viņš ienira mimmo mani. Bet tā nav, vēroja viņu. Viņai bija augšā kāpnēm un skatījās uz Иринию. Viņa пошатнулась pa kreisi, un bija dīvaini apļveida kustības ar rokām.
  
  
  Un tad viņa nokrita.
  
  
  
  
  
  
  
  15. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Bet tas nav samazinājies pilnībā ūdenī. Viņa nokrita uz klāja, перекатилась pa malu, bet ieraudzīju iespēju saprast dēli ar rokām. Viņas kājas karājās uz & nb.
  
  
  Nāras bija sajūsmā. To satvert ar jostu vēl vienu bultu un laist iekšā to savu ieroci. Tās, kas kāju uz kuģa.
  
  
  Pirmie trīs vīri izgāja caur ūdeni, un tās tuvumā ir greifers Иринию par potīti. Manas bultas ap lielgabals trāpīja vienam labo vaigu. Pēc desmit sekundēm viņš bija miris un noslīcis tvertnē.
  
  
  Pārējie nezināja, ko domāt. Viņi ir uzmanīgi, turpināja peldēt zem Иринией, un viens pat ielēca tajā. Viņa mēģināja atgriezties uz kuģa, bet katru reizi, kad viņa bija par to, ar celi, viens pēc nāras подпрыгивала, lai satvertu viņu aiz potītes un pavilkt uz leju. Pēc tam viņš ātri нырял, pirms viņu paspēja ielaist vēl vienu bultu. Tās uzmanīgi piegāja pie Иринии. Viņas ir piekrauts to pistoli vēl vienu bultu. Ириния упиралась elkoņiem uz tāfeli, it kā viņa pavadīju uz grīdas jūrā, un tas bija vienīgais gabals salauztu koka, par kuru viņa var apturēt. Nogurums bija uz viņas sejas. Dēlis ir nestabils gulēja virs rezervuāru, viņa tagad draudēja apgāzties.
  
  
  Tās, paskatījās uz degošas sienas, lai uzzinātu, cik daudz laika mums ir palicis. Pati distances siena, kuru pirmo reizi redzēju, gandrīz pilnībā ir pazudusi. Esmu redzējis viņas cauri tumšo nakti. Liesma dega un гасло. Uguns tagad bija pārvietojas uz griestiem, un es sapratu, ka sijas drīz nebūs. Siena pa kreisi no manis ir stipri degusi. Piekvēpis gaiss stahl žņaugt mani. Ar katru ieelpu to jutu dedzināšanu kaklā un plaušās.
  
  
  Tagad viņai ir intīmas ar Иринией. Tās uzmanīgi, nometušies uz ceļiem, liekot vienu katram cilts uz kuģa. Ириния mēģināja mani satvert.
  
  
  "Ņem mani aiz rokas," es teicu. Viņa pastiepa roku.
  
  
  "Nāras" vairāk atgādināja haizivis. Tagad viņi skatījās uz mums, un, peldot uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Laiku pa laikam viens ap tiem esmu dīvains pīkstošs skaņas.
  
  
  Viņas sajuta pirkstus Иринии uz viņu. Nāra augstu uzlēca un skāra viņas galvu pret dēli. Dēlis качнулась pa kreisi. Tās krita uz abiem ceļiem un satvēra aiz borta kuģa. Pistole ar bultu samazinājās man starp ceļgaliem. Viņas guļu četrrāpus. Kājas Иринии atkal iekāpa ūdenī. Nāras riņķo atklāti zem virsmas, peldot bez piepūles.
  
  
  Viņas подполз uz Иринии. Viņa iso visiem spēkiem centās упереться ceļa uz kuģa, un ar katru viņas kustību viņš piekārtiem apkārt arvien sliktāk.
  
  
  "Nomierinies, - es teicu. "Pagaidi, kamēr viņas ar tevi".
  
  
  Viņa saglabāja mieru. Viņas gaidīja, kamēr nav pārliecinājies, ka nāras skatās uz mani, tad nolika ieroci, lai šautriņu uz plaukta un vienkārši izlikās, ka aizsniegt Иринии. Viņi to gaidīja. Tā, esmu redzējis, kā viens ap tiem nedaudz balodi un aizgāja, lai piecelties zem Иринией. Kamēr viņš bija zem ūdens, to atkal pacēla ieroci un tagad bija mērķis tā vieta, kur, es domāju, var parādīties nāru. Viņš tiešām parādījās. Viņu nošāva.
  
  
  Bulta trāpīja cilvēkam-sirēna ar žaunām sāniem uz viņa kakla. Viņš izlēca malā ar spēcīgu pieaugumu, sekundē cīnījās, tad окоченел un noslīdēja apakšā rezervuāra.
  
  
  To satvert jaunu bultu joslā un подполз uz Иринии, domājot par Серже, kas gulēja man blakus ar pistoli pie pamatnes, kāpnes un Popova ar ego nazi разбитом tvertnē. Pēc tam domāju par sevi, ползущем pēc nestabils tāfeles, bet gan cilvēku grupa-nāras кружила zem ūdens & nb, bet man nebija ieroci zem rokas.
  
  
  Ириния atvieglots, kad viņas izstiepa hei roku. Viņa satvēra manu roku ar abām rokām un apsēdās uz kuģa. Viņa noliecās pie manis. "Ak, Niks, - viņa teica. "Es domāju ..."
  
  
  "Pagaidi! Mums vēl nav droši! Šīs viesnīcas gribētu, lai šis dēlis, iekrita ūdenī. Mums joprojām ir nepieciešams, lai nokļūt līdz beigām." Kad viņa pamāja, viņas teica: "Es atlaižu tevi tagad.
  
  
  "Nē!" Viņa izmisumā noliecās pie manis, tā ka dēlis sāka šūpoties vēl spēcīgāka.
  
  
  "Nomierinies," es teicu, saglabājot mierīga balss. - Līdz gada beigām visu d-trīs. Ja mēs mēģināsim kopā, mēs varam nokrist no klāja. Paņem mani aiz rokas. To uzmanīgi eju atpakaļ, un tu dosies ar mani, labi?
  
  
  Viņa pamāja. Viņa satvēra mani aiz rokas un sasniegusi uz vienu roku ar savu коленям. Tagad dūmi окутал ūdeni. Neskatoties uz liesmas gar sienām un griestiem, man bija auksti. Ledus nakts gaisu peldēja caur caurumiem sienās. Liesmas съело gabals no jumta, un caur šo caurumu nāca vējš. Cik žēl, ka sniega vairs nebija. To sajutu drebuļus - un tās bija pilnīgi apģērbts. To varēja iedomāties, ka tagad piedzīvo kaila un slapja Ириния.
  
  
  Iegriezums uz rokas, kas man bija cīnīties ar Labi, nebija dziļa, bet mani tas uztrauc. Ириния neko par to nezināju, un tā bija roka, kuru viņa satvēra aiz rokas. Viņas uzstājām un vilka viņu sev līdzi. Mēs gājām iekšā par дюймом. Katru reizi, kad Ириния drebēja, dēļi раскачивалась. Ir pārāk daudz lietas, par kurām viņas bija jāatceras vienlaicīgi. Bija pievērst uzmanību uz kuģa, lai viņa iekrita ūdenī. Tad ir šie cilvēki-ar nāru, kas peldēja vidē mums, un reizēm cēla augšā, lai katru gadu, cik tālu mēs esam no tiem. Pēkšņi viens ap atlikušo radības uzbruktu mums, un mēs nokļūsim nelaimē. Un tad parādījās sāpes rokā. Un uguns! Manas acis jau слезились no dūmiem. Izcelt liesmas laiku pa laikam bija nepanesama, un, ja tās nav bijušas šā savčenko, viņš vēl bija un ledaini auksts, приходивший no ārpuses. Karavīri тушили uguns, kas joprojām deg. Acīmredzot kāds paņēma grožus un deva pavēles. Divas ugunsdzēsēju šļūtenes tagad pārlej liesmas ārpusē ledus ūdeni. Bet neviens neko nav veicis ar liesmu un dūmus iekšā.
  
  
  Pēc tam Ириния pirmā stipri drebēt. Dēlis закачалась. Viņa turēja viņu ar vienu roku, bet dēli - citā. Mēs sēdējām nekustīgi kā ledus statujas. Ириния paskatījās uz mani izmisīgi lūgtu skatienu. Viņa pasmaidīja, pārliecinoši cerot uz nah. "Palicis tikai viens-d" - es teicu.
  
  
  "Es ... es мерзну", - viņa teica, atkal trīce.
  
  
  "Kad mēs būsim tur, mēs tevi apģērbu Сержа. Pēc tam atgriežamies uz biroju un оденем mētelis. Karavīri aizņemti ar aparātiem, tāpēc mēs varam iet vaļā pie kravas automašīnas un braukt. Iespējams, uguns iznīcinās atlikumi, šīs laboratorijas. Mēs iziesim, balsošana redzēsi.
  
  
  Viņa mēģināja pasmaidīt. Izmisums pazuda ap viņas acīm. Un šajā brīdī viens ap cilvēku-nāras riskēja vēlreiz.
  
  
  Tā, esmu redzējis kā viņš iet, bet bija jau par vēlu. Pat tad, ja būtu to redzējis, ego agrāk, to es nezināju, ko es varu darīt, par to. Viņš ienira dziļi un rožu atklāti no apakšas. Viņas redzēja, kā ego pirkstiem загребали ūdeni. Ego acis bija plaši atvērtas un skatījās uz mums. Viņš uzkāpa augšā un pielēca kājās. Viņš nevarēja paķert mani vai Иринию, bet viņš aizgāja tik tālu, ka varēju uzsist pa kuģa sakostiem dūres.
  
  
  Dēļi ir stipri раскачивалась uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Ириния mēģināja mani satvert. Un pēc tam diegu plaukti vaļīga ar beigām rezervuāra. Dēlis, iekrita ūdenī.
  
  
  Tās pieskārās ūdens muguru. Viņas, es jutu, kā viņš saraujas ap mani, пропитывая manu apģērbu. Neilgi pirms tam, kad mans mērķis samazinājās, viņas izdzirdēja skaļas skaņas. Nācās iet pie Иринии, mēģiniet, lai aizsargātu to. Nāras mani neinteresēja; viņi vienkārši tās tuvumā ir šādas paķert to.
  
  
  Mans mērķis pacēlās virs ūdens. Viņu šokēja ego un paskatījās uz bāku. Kamēr viņa skatījās, tā, izstiepa savu roku un novilka kurpes.
  
  
  Trīs nāras apkārt Иринию un skaļi kliedza. Viņa likās viņiem kaut ko jaunu, kaut ko, ka tie ir neskaidri atcerējās, bet nezināja, ko ar to darīt. Bet viņi drīz atcerēsies par to. Ириния turējās ar vienu roku pie dēļa.
  
  
  Kad viņas novilka kurpes, tās ir piepeldējusi pie viņas. Čīkstēt tvertnē absurdi ценымногие sliktāk. Trīs nāras bez interesi paskatījās uz mani. Tās, iespējams, bija pārāk līdzīgs tiem, lai būtu interesants. Bet ar Иринией viss bija citādi.
  
  
  Viņas viesnīcu, lai viņi mani interesējās. Viņas viesnīcu, lai viņi ir aizmirsuši Иринию un vērsta uz mani. Man vajadzēja kaut ko darīt, lai varētu ierosināt šo interesi.
  
  
  Izņemot trīs, окружавших Иринию, pārējie peldēja zem manis, zem tās un laiku pa laikam kāpa, izdodot savu скрипящие skaņas. Es nezināju, cik daudz ih bija tvertnē.
  
  
  Tās ir piepeldējusi pie peldošā kuģa un kratīja galvu, kad Ириния pastiepa man roku. Ja pēdējo trīs gadu laikā bija nah murgs, tas nav nekas nebūtu noticis, salīdzinot ar bailēm, kas to tagad redzēju viņas acīs.
  
  
  To sauc nāras. - 'Laipni lūgti!'
  
  
  Viņi paskatījās uz mani uz brīdi, un tad atkal pagriezās pret Иринии.
  
  
  Bija viens veids, kā ieinteresēt ih. Gar plauktiem viņas uzstāja Иринию. Viņa paskatījās uz mani. Viņas втиснулась starp viņu un vīrieti blakus. Kad viņš sasniedza pie viņas, paņēma viņu ego roku. Divi citi skatījās. Viņi nezināja, protams, iedomājos tās draudiem, vai nē.
  
  
  Cilvēks-nāra, kura roku, apstājās, paskatījās uz mani tādām sarkanas acīm, ka tās šķita rozā. Ego nūjas un pietūkušas lūpas. Viņš atkal piegāja laiza, un izstiepts uz Иринии. Viņas atkal skāra viņa ego rokā. Viņš stahl skaļi kliegt Viņš aizpeldēja, atgriezās un atkal sāka kliegt uz mani. Ego rozā acis interesējas skatījās uz citu nāras. Viņš nezināja, ko darīt. Viņš atkal paskatījās uz mani, un stahl skaļāk, nekā kāds, kas ir ap viņiem kādreiz bija. Pēc tam viņš sita ar plaukstām pa & nb. Tagad viņai bija starp viņu un Иринией. Divi citi pārtrauca spēli, lai katru gadu uz mani. Viņai bija gatavs. Viņas iso visiem spēkiem izdeva dūri. Perforators hit pa vienam viņiem ir nedaudz zem labās acs uz vaiga. Aizmugurē ir pietiekoši daudz spēka, lai atvairītu ego tālāk
  
  
  Tagad viņas bija tik tuvu, ka varēju pieskarties nāru, kurai Иринию. Viņas ir spiestas ego slidens rokas. Tad tots, kura viņu nogalināja, pēkšņi pienāca pie manis no aizmugures, un es jutu, kā kuru roku tas traucē manu kaklu, kā dēļ mans traheja напряглась.
  
  
  Mans mērķis bija zem ūdens. Spiediens uz kaklu ir palielinājies. Tās pagrūda abi elkoņi atpakaļ un mēģināju atbrīvot sevi. Spiediens palielinājās. Viņš затащил mani uz apakšā tvertnes. Man šķita, ka es nevaru izrauties pa trikus ego.
  
  
  Kad tā redzēja, ka viņš stahl tumšu, kā biezs priekškars manā acu priekšā, viņas sāka locīties. Viņas atlaida visu zināmo man paņēmienus karatē, bet ap šo nekas nesanāca. Viņas, zināju, ka viņš var elpot zem ūdens. Viņas, zināju, ka viņš var vilkt mani uz apakšā rezervuāra, un vienkārši sēdēt uz mani. Tas aizņems ne vairāk kā trīs minūtes.
  
  
  Viņas стиснул zobus. Bija viena iespēja: tikai ego spēju elpot zem ūdens. Tagad mums ir gandrīz apakšā rezervuāra. Viņas ir spiestas abi šarnīrs. Viņas craned manu roku sev priekšā, tad saspieda dūres, pēc iespējas tālāk aiz galvas. Kad viņas uzskatīja, ka tie attiecas uz žaunām abās kakla kungs, viņas sāka griezt ar dūrēm.
  
  
  Gandrīz uzreiz to sajutu, kā roka atslābinās manā kaklā. Pēc tam viņa hit reimatismu, atsperot elkoņa atklāti pusē. Tās pieskārās ego krūtīm. To dzirdēja булькающее ņurdēt, jo sāp. Viņš vaļīgāk tvērienu, un viņas varēja apgriezties.
  
  
  Tad man būtu ar viņu skaidrībā. Bet es varētu domāt tikai par divām lietām - piepildīt plaušas ar gaisu un nokļūt līdz Иринии. To, piespieda ceļgalus pie krūtīm un kājām uzbrauca ego krūtis. Pēc tam viņu, iegāja un stahl būvēt savu ceļu caur ūdeni.
  
  
  Viņas uzskatīja, ka kakla muskuļus draud atpūsties, un ūdens nokļūst manas plaušas. Biezs aizkars manā acu priekšā, lai vispirms bija tumši pelēka. Tagad viņa ir kļuvusi par melno, kā безлунная nakti, tad vēl tumšāks, tā ka kļuva redzami citas krāsas. Viņš stahl ļoti tumši violetu. Tā, jutos kā griežas ratu krāsās: sarkana, zila, dzeltena uzliesmot, kā взрывающийся uguņošanas manas galvas. Bet skaņas nebija, tikai gurgle, gurgle šķidruma, it kā ūdens plūda pa lielam aiza. Tas ir jēgas lielas nav no tālienes. Tas ir jēgas lielas nav tā, kā it kā viņai to nav dzirdējis, tas bija svešs novērotājs, наблюдающий, kā otrs cilvēks slīkst.
  
  
  Tā, sapratu, ka nav выплыву uz virsmas. To līdz pusei iestrēdzis tvertnē. Manas rokas lēni karājās gar sāniem. To, sajutu spēcīgu vēlmi aizmigt. Man vajadzēja pagulēt. To, nodomāju, ka tas aizņem tikai dažas minūtes, ko es vienkārši gribu sniegt savam ķermenim atpūsties. Ar milzīgu gribasspēku, viņas piespieda sevi atvērt acis un kāpt uz augšu.
  
  
  Kad viņas beidzot pārvarēja tas ir, tās bija īss prātu. Viņas втянул gaiss, bet viņš bija karsts un dūmakains, manas plaušas dega. Bet karstās, dūmu vai ne, tomēr tas bija ar gaisu. Var būt, cilvēki-sirēna varētu uzliet ūdeni, bet viņas - nē.
  
  
  Dūmu клубился vaļsirdīgs virs ūdens rezervuārā. Par bāku vairs nekas nav redzams. Izskatījās, ka griestiem līdz pusei apēda kaut kāds briesmonis. Caur miglu, viņas redzēja izriet oranžas liesmas. Viena siena ir laboratorijas, kas jau pagājis, otrs pazuda trīs ceturtdaļas. Viņas atkal iedvesa apdeguma gaisā un tad sajutu roku uz savām potītēm.
  
  
  Man jāsamazina ar kāju. Viņas mēģināja nokāpt, bet rokas uz potītēm bija pārāk spēcīga. Viņi bija divi, pa vienam uz katru kāju. Viņas craned manu muguru, tad noliecās uz priekšu, cik vien tālāk, it kā darīja lēciens ar šķērēm, batuti. Tā nolēma uzbrukt tam, kas bija uz manas labās kājas. Kad viņas, noliecās uz priekšu, saspieda to ar abām rokām un lielo dūri. To sūtīja pa ego žokļa tik stipri, cik vien spēja.
  
  
  Viņš izdeva skaļu svaigs creek, kas ir līdzīga skaņa rāpojošs zem ūdens, vai skaņas, delfīnu. Ego vara ir novājināta, un viņš satvēra aiz rīkles. Pēc tam viss ego, ķermeņa расслабилось, un viņš peldēja apakšā rezervuāra. Gandrīz uzreiz to hit citu divām dūrēm. Viņš satvēra mani aiz rokas un pavilka apakšā rezervuāra, ar spēku, kurā viņa nekad iepriekš nav bijušas. Viņas izstiepts uz ego жабрам, bet viņš sūtīja galvas virzienā. Pēc tam viņš pilnībā mani pārsteidza trieciens karatē, kas salauza man atslēgas kaulu, ja tās nav uzstājām prom. Tomēr, trieciens tik ļoti nāca pa kāju, ka sāpes sadursta visu manu ķermeni.
  
  
  Tajā brīdī viņa kaut ko saprata. Šiem meistariem ne tikai izoperēja, bet arī audzināja. Man nebija laika apstāties uz ilgāku laiku, bet tas ir pārsteidzošs atklājums tik ilgi bija mani, ka viņš varēja nostāties aiz muguras man un apņemt mani. Kā tikai juta tās spēku ego roku sev apkārt, to, pastiprināts atpakaļ starp ego un kāja.
  
  
  Kad viņas, es jutu, ka rokas ap manu krūšu atviegloti, viņas pagriezās un ātri hit viņa ego uz kakla abās pusēs. Sitieni uzreiz viņu nogalināja. Šie žaunas ir īpaši jūtīgi un ievainojami.
  
  
  Bet man nebija laika, lai nogalinātu ih vienu aiz otra. Man vajadzēja uzreiz darīt kaut ko, kas varētu mainīt šo darbu. Viņai pēdējā laikā ir izbīdīta uz virsmas, izdarīja dažas dziļas breaths дымном gaisā un palūkojās apkārt. Pasaule sastāvēja pēc клубящейся masas dūmu. Caur to neko nebija iespējams redzēt. Laiku pa laikam viņas redzējis ieskatu oranžas liesmas, ползущего par čīkstoņu vai griestiem.
  
  
  Laika bija palicis tik daudz.
  
  
  Tās ienirstu. Viņi nozaga Иринию apakšā rezervuāra.
  
  
  Tās peldēja, un koncentrējas uz vislielākajā par radības. Kad viņas tuvojās viņam, to, kas bija cēlusies virzienā ego žaunām. Tā nepieskaras, jo viens ap citiem налетел uz mani no sāniem. Viņš mani pārsteidza ar savu skull dzīvē, kā reizi ir tas brīdis, kad manas kājas skāra galvas lielu monstru.
  
  
  Sadursmes rezultātā tās zaudēja līdzsvaru. Viņas, zināju, ka nevaru aizturēt elpu uz visiem laikiem, un pie Иринии būtu slikti ar to. To bija plānots ātri izzāģēt cilvēka-sirēna, greifers Иринию un iet pie malas rezervuāra. Push nometa mani malā. Odin ap tiem pienāca pie manis no aizmugures. Viņš izstiepa savas aplami rokas.
  
  
  Viņas ego gaidīja. Kad viņš bija blakus, tās pagrūda ego rokās un stipri iesitu viņam pa kaklu uz sāniem. Viņš uzreiz aizmiga. Viņš bija miris, līdz tam, kad ego vēju apakšā rezervuāra.
  
  
  Bet lielākais bija tālu nav miris ...
  
  
  Viņas atkal uzbruka viņam. Nezinu, brīdināja vai ego ūdens kustību vai raudāt kādu citu, bet, kad viņa tuvojās viņam, viņš pagriezās un stahl gaidīt mani.
  
  
  Viņš satvēra mani aiz abām rokām un vilka sev līdzi. To dzirdēja slīpēšanas ego zobu par manas dzīves, kad man протащило mimmo ego galvas.
  
  
  Man vajadzēja elpot. Tās ir piepeldējusi pie viņam. Kad tās notika mimmo viņu, viņš vērīgi paskatījās uz mani. Viņai izlikās, ka paceļos augšup, lai atvilkt elpu, bet tad pagriezās un ienira tajā.
  
  
  Tās vispirms skāra viņa ego atklāti kakla, tad aizpeldēja. Trieciens bija pietiekami spēcīgs, lai viņu nogalināt, bet viņš bija vājš. Viņš piespieda rokas pie kakla un paskatījās uz mani. Tā ir cēlusies indijā virs ego galvu un iet, hit viņa ego abām dūrēm. Kad viņa pieskārās pie жабрам, man vienmēr bija sajūta, ka kaut губчатое. Var būt, starp žaunām un smadzenēm pastāv tieša saikne. Sākt otro sitienu nogalināja viņu. Tā uzreiz parādījās, lai atvilkt elpu.
  
  
  Paraugu ņemšanas gaisa gandrīz nav palicis. Laboratorija kļuvusi jūrā liesmas. Virsmas ūdens jau bija karsts, jo savčenko uguns. Sienas bija baltas kastes, bet griesti-ar gandrīz pilnībā pazuda. Strauju dūmi bija visur, un кружился, kā melni gari, ap rezervuāru un pār to.
  
  
  Man nav bijis laika meklēt ceļu uz atkāpšanos. Ja to ņemšu pagaidiet vēl, Ириния noiešu. Viņas aizmirst tik ātri, kā viņš varētu. Bet, kad viņas slēpās, to kaut kas ir izdomāts. Mans josta ar ieroci!
  
  
  Man viss vēl bija vairākas kapsulas ar uguni-un vismaz divi vai trīs kapsulas ar granātām, bet tā vispār nav izmantojis dzeltenas kapsulas ar gāzi.
  
  
  Viņas пощупал zem krekla, kas nodarbojas ar прилипала uz manas ādas, un unfastened joslu. Viņas peldējās, ar jostu, rokā. Tiklīdz tās pacēlās uz augšu, to izmeta ego pēc iespējas augstāk un tālāk. Viņas redzēja, ka viņš veiksmīgi nokrita no beigām bāku un ienira uz Иринии.
  
  
  Tās bija pusceļā, kad pirmo ap diviem sprādzieniem granātas man lika ritēt uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Tās piespieda rokas pie ausīm. Esmu redzējis viņas, kur bija josta. Viņš nokrita uzreiz uz kuģa, un kapsulas eksplodēja uzreiz pēc tam piezemēšanās. To dzirdēja skaļi kreka čīkstēt. Likās, ka tvertnes tek. Tās peldēja, bet ne сводил acīm ar bumbu rezervuāra.
  
  
  Plaisā caur ūdeni ir grūti redzēt. Bet kad tas ir paplašinājies, viss ūdens iztecēja uz turieni. Plaisa notika visā rezervuāru no augšas uz leju. Cilvēki-nāru vairāk domājuši оборудова man vai Иринии. Viņi skatījās uz tekošo ūdeni испуганными rozā acīm. Ириния nav pārcēlās no vietas.
  
  
  To, izstiepts pie viņas un apskāva ee vidukli. Mēs palikām tvertnē vairāk sestās-deviņas minūte. Lielāko daļu šī laika Ириния atradās virs ūdens. Viņas mēģināja aprēķināt, cik ilgi viņa pabija zem ūdens, un iznāca aptuveni piecas ar pusi minūtes. Nācās pacelt viņas svaigā gaisā. Tam nebūtu noticis, jo dzeltenas kapsulas tagad ir bīstamāks atlikušo paraugu ņemšanas gaisa.
  
  
  Plašas plaisas rezervuārā izcēlās liels burbulis. Viņas sāka peldēt, saņemot Иринию vidukli, un parādījās virspusē, kad plaisa ir izveidojusies milzīga zirnekļa tīmekļus. Pēc tam visu tvertne izjuka.
  
  
  Cilvēki-nāru kliedza no bailēm. Burbuļi izgāja pa ih žaunām. Reklamāciju ar kurls troksni sabruka. Ūdens ринулась ap rezervuāra milzīgu vilni. Nāras cīnās ar to, kā lasis, kas lec uz palodzes, lai нереститься. Ириния безвольно karājās man rokā. Viņas baidījās, ka, tikko viņa sajutīs, ka izgāja caur ūdeni, tā mēģina elpot. Un tagad tas bija saindējušies gaiss! Tās bija novērst hei elpot. Mums засосало atklātā daļa no tvertnes. Man nav сводил acīm ar dienu blakus rezervuāru, dienā ar kvadrātveida stikla iekšpusē. Tas ir interneta puse ēkas, kas nodarbojas vēl nav degusi.
  
  
  Aizvērt icar pieauga. Tās nav īpaši norūpējies par осколках stikla; plūsma ūdens aizskaloja ih pa grīdu laboratorijā. Ja viņas varētu turēt Иринию un mani prom no зазубренной puses rezervuāra, mēs būtu to darījuši. Tagad plūsma gāja ātrāk. Divi nāras jau tika izmests un nokrita. Viņas pasniedza roku mutē Иринии un paņēma no viņas deguna starp īkšķi un rādītājpirkstu. Nācās attēlot sērfotājiem bez sērfa dēļi.
  
  
  Ūdens утащила mums uz atvērtā pusē rezervuāra. Tās peldēja ar Иринией uz ceļiem. Mēs nonākam pie зазубренному malas, un es devos uz sāniem, lai izkļūt. Nāras bija visur ap mums. Par mums ir aizmirsuši. Viņi turpināja peldēt pret straumi, cenšoties saglabāt nedaudz ūdens rezervuārā un pašiem palikt ns.
  
  
  Pēc tam mēs vairs nebija asu beigām bāku un bija nokritusi uz zemes. Viņas piezemējās uz muguras un slīdēja pa grīdu kopā ar Иринией uz maniem gurniem. Kopš tā brīža, kad to izmeta josta ar granātiem, kamēr mēs nolaidāmies uz zemes, var nodot ne vairāk kā minūti.
  
  
  Kad mēs apstājāmies, tās подполз un skrēja ar Иринией uz rokām viņš sānu dienā. Viņas притянул ee pret sevi. Viņas smaržoja gaiss gadījumā, ja nāvējošu gāzi, kas peld pa durvīm kopā ar mums. Viņš ir iesūcies ūdeni.
  
  
  Ириния vēl безвольно gulēja man uz rokām. Lai gan tagad mēs bijām ārpus laboratorijas, mēs joprojām palika noliktavā. Siena aiz mums pilnībā izdegusi. Visur клубился dūmi. Aukstums no ārpuses колыхался ap mums, ap Иринии viņas slapjš kailumu un man manas slapjās drēbes. Viņu satricināja un ātri nodot Иринию uz muguras. To izdevās īkšķi hei, mutē un pagrūda valodu no ee rīkles. Viņas atvēra savu muti līdz galam un прижался tai.
  
  
  Man par pārsteigumu, pirmā reakcija, ko juta to no nah, bija trūkums, kustību vai стона. Tas bija viņas valoda, pret manu. Uz mirkli tas покачивала galvu uz priekšu un atpakaļ. Viņas lūpas, matus, pēc tam kļuva dzīvi. Viņa sāka mani skūpstīt. Viņa apskāva mani aiz kakla.
  
  
  Viņas piecēlās un vilka viņu sev līdzi. Kā tikai mēs stāvējām, mēs sākām klepot no dūmiem. Viņas novilka kreklu, un mēs satvertu ar mitru drānu, lai deguns un mute.
  
  
  "Niks, ko mums darīt?" - Viņa paskatījās caur kvadrātveida stikla cilvēku-nāras, crinkly, kā zivs uz sauszemes. Viņi nomira viens pēc otra. Viņas teica: "Tur ir divi cilvēki sausā apģērbā. Ja mēs cenšamies nokļūt līdz mašīnas, slapjš, kā tagad, mēs замерзнем līdz nāvei, pirms iziesim pa vārtiem. Viņas eju iekšā. Pie Popova bija apmēram mans izmērs. Ego zviedriem ir piemēram man tuvoties. Tās dos jums drēbes Сержа.
  
  
  Viņa pamāja. "Bet ko es varu darīt?"
  
  
  Viņas domāja par to. Tas varētu palīdzēt, bet ...
  
  
  "Paklausieties, laboratorijas saindēta. To vajadzētu aizturēt elpu, kad ieeju iekšā. Viņas vēlas, lai jūs devās uz biroju Сержа. Tur karājas tava māte. Jūs varat atrast manu mēteli ap stūri, aiz loga. Tas nostrādās? Nāc, оберни šo kreklu, ap degunu. Tiekamies šeit. Viņa atkal pamāja un skrien pliks pa обгоревшей sienas.
  
  
  Tā izdarīja vēl vienu dziļu elpu un velk pa durvīm atpakaļ uz laboratoriju. Lielākā daļa no monstriem, bija jau miruši. Divi vai trīs vēl корчились uz zemes. Seržs gulēja pa pusei uz zemākā sliekšņa kāpnes, par sienu лопнувшего rezervuāra. Tikai piedurknes ego шерстяного džemperi bija slapjš no tekoša ūdens.
  
  
  Viņas aizturētu elpu, bija ego zem padusēm un потащила uz dienas ar nelielu kvadrātveida logu. Viņas затащил ego iekšā un redzēja iespēju aizturēt elpu, līdz durvis atkal aizveras. Ar Labi bija grūtāk. Viņš gulēja tālāk.
  
  
  Viņas atkal iegāja laboratorijā. Viņas uzmanību ir izgājis caur plūdus ap разорванного rezervuāra, starp diviem mazākiem rezervuāriem, un tur, kur gulēja Popovs. Viņa džemperis bija asinis, bet es cerēju, ka mans mētelis slēpt ff. Tās, noliecās un apskāva viņu. Visa asinis ego ķermenī прилила viņam pusē ego ķermeņa, kas nodarbojas ar skārušas grīdas.
  
  
  Kapsulas, kas man vēl bija pie jostas, ar ieročiem, izraisīja uguns ap seksu. Nodega un koka telpa ap bāku. Vienīgais, ko es varēju dzirdēt, tas потрескивание degošā koka.
  
  
  Kad viņu mēģinājuši aizvest Popova dienā, to dzirdēju no augšas skaļš krakšķis. Viņas ātri затащил ķermeņa dedzināšana platformu, kad gabals griestiem nokrita. Viņš nolaidās lejā, kā melns ныряющий vanags, un, pie zemes nokritis, daudziem gabalos. To, jutos slikti par to, ka kavē elpošanu. Sākuma otrais gabals griestiem tika apdraudēta arī nokrist. Tas ir ieplīsis, šūpojās un uzkarās. Viņas atgriezās uz dienu, piemēram, āfrikas lauva, kura nes tikai ka убитую antelope. Popovs bija tikpat liels, kā arī to, kā dzīves laikā viņš svēra vairāk nekā divsimt mārciņas. Tā kā man ir nācies aizturēt elpu, viņš izskatījās, kā liela kaste ir smaga, piemēram, klavieres. Ego līķis bija līdzīgs желатиновый pudiņš.
  
  
  Beidzot tā протащил ego pa durvīm. Kad to mēģināju veikt dziļu elpu, man divreiz пробрал klepus no dūmiem. Ириния jau bija atpakaļ ar mēteli.
  
  
  Aukstums skāra mūs ledus vēju. Mani pārsteidza, ka dūmi nav рассеивался. Viņas novilka ar Иринии slapju kreklu laikā, lai filtrētu dūmus. Pēc kārtas pieskaroties krekliem cits citu, mēs оделись. Kad Irina закатала bikses Сержа un cieši завязала apmetnis, ir redzams, ka tā bija vīriešu zviedriem. Uzvelkot apģērbu Popovs un застегнув mēteli, lai paslēptu asinis, tās ir atņemts viss ego papīra. Viņi deva man aizsegu, lai izkļūt visā Krievijā. Viņas, tad pagriezās pret Иринии.
  
  
  "Paklausieties, nav jēgas šeit palikt, ja jums nav, lai to cēloņi". Tas bija smalks joks, un viņa pasmaidīja.
  
  
  Šajā steigā uguns mēs varējām mierīgi atstāt noliktavu un nokļūt līdz vārtiem. Tumsā mēs lienam četrrāpus kupenā, kurā atradās vecs, bet uzticams kravas. Mums par lielu pārsteigumu, šis antikvariāts kolekcija skrūves un uzgriežņus завелась ar pirmo reizi. Bez pasaules mēs esam aizbraukuši, ap Padomju institūta jūras pētījumu.
  
  
  Pa ceļam uz nākamo pilsētu Ириния man teica, ka tad, kad viņa iznāca, birojs jau dega. Viņa набросила uz manu galvu slapju kreklu un devos uz savu mēteli.
  
  
  Kad viņa sāka runāt, viņas teica: "Идиотка! Uz visiem laikiem būs par traku, lai вбегать, kad kamera deg? Tu esi darījusi ... '
  
  
  Viņa uzstāja mani, pie manis un maigi man pa muti ar plaukstu. "Jūs uztraucaties", - viņa teica. - Anyway, mazliet. Pietiks... Pieņemsim, tikai pieņemsim, ka tas tiešām ir mūsu mašīna, un, t, uz šosejas Amerikā ". Viņa apskāva mani aiz rokas, bet galvu man uz pleca un dziļi nopūtās. "Es tik ilgi bija bail. Un pēkšņi tā vairs nav bail. Ja mums izdosies, to būšu ļoti laimīga. Ja mēs to darīsim, man nebūs bail ". Un tad nogulēju visu ceļu līdz nākamā ciemata.
  
  
  Tur mēs apturēja kravas automašīnu un spēli pašu seno autobuss, направлявшийся uz pilsētu, ir pietiekami liela, lai būtu lidosta. Mēs lidoja atklāti uz Igauniju, no kurienes ar autobusu nobraucām līdz ciema, kur to пришвартовал zvejas траулер. Mēs esam atraduši ego un devās caur Somu līci. No turienes mēs aizlidojām uz Ameriku.
  
  
  Un visa ceļojuma laikā mani sauca Vasilijs Popovs, tās bija vecākais кремлевский darbinieks. Sieviete, kas nodarbojas ar bija ar mani, bija mana sieva, un viņas vārds ir Sonja.
  
  
  
  
  
  
  
  16. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  Divas dienas vēlāk viņas sēdēja pirms biroju Хока Vašingtonā. Viņas pastāstīja emu visu stāstu, kamēr viņš košļāja savu karstu вонючую cigāru. Mums nekad laikā manu stāstu viņš nav izpaudusies vairāk, nekā mērena interese.
  
  
  Tās ir beidzis savu stāstu ar vārdiem: "Pagaidām viss notiek ar šīm tvertnēm un uguns, man patiešām nebija laika domāt par nozīmi šiem eksperimentiem. Godīgi sakot, tikai tās instruktāžas, domāju par to, ko viņi varētu nozīmēt krievus, ja viņiem tas izdevās ".
  
  
  "Hmm", - atbildēja Vanags. Viņš izņēma cigāru starp zobiem un noliecās galvu. "Jūs esat pārliecināts, ka ih operācija ir izgāzusies?"
  
  
  Viņas jau daudz par to domājis. "Jā, ser, protams. Šie radījumi rezervuārā bija деформированными monstriem. Ar ih bojātu smadzeņu viņi nekad nebūtu varējuši sasniegt labus rezultātus. To, uzskatu, ka tas bija solis, lai vairāk ambicioza kompānija. Domāju, ja mēs nebūtu jādedzina datus, galu galā viņi būtu guvuši panākumus ". To aizsmēķē cigareti ar zelta мундштуком. "Tie ir gandrīz tas izdevās. Odin ap šiem monstriem mācība cīnīties ar vīrieti. Viņš uzbruka man ar uzņemšanu karatē ". Tās joprojām ir tur atrast ir nedaudz neticami. "Kungs, to man ir jāpateicas Сержу Краснову - tas gandrīz lika".
  
  
  Hawke atslīga pret krēsla atzveltni. Viņš pasniedza зажигалку uz обугленному vēlamo cigāru. Es saku, tas ir, viņš turpināja skatīties uz liesmu. "Jūs esat pārliecināts, ka Seržs Краснова miris?"
  
  
  Viņas smaidīja. "Protams", - teica viņai maigi. Bet padomājiet, kas varētu notikt, ja viņš būtu palicis dzīvs. Padomājiet, kas varētu notikt, ja būtu eksperimenti nav izdevies ".
  
  
  Hawke pamāja ar galvu. "Es domāju par to, Kārters. Viņas domāja par kopumā flotē - krievijas flotē - kuram ir tādas būtnes, kas spēj elpot zem ūdens, gudriem, labiem karavīriem - es tiešām domāju par to ". Viņas atkal sel atklāti.
  
  
  Vanags teica: "Jūs esat pārliecināts, ka visi dokumenti, kas saistīti ar eksperimentiem, tika iznīcinātas?"
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Viņi tika iznīcināti vienlaicīgi ar biroju. Viņi tika sadedzināti visi ieraksti, metodes, visi, kas bija uz papīra ir salīdzinoši darbību ". Viņas выдавил cigareti.
  
  
  "Jūsu rokas ir labāk?" - jautāja Hawke.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Jā, kungs."
  
  
  Viņš затушил cigāru. "Malacis, Kārters. Tev ir viens svētdiena atpūtai ".
  
  
  Viņas, zināju, ka tā tas arī būs. "Kungs, es baidos, ka man vajadzētu būt trīs svētdienās, nevis viens."
  
  
  Pirmo reizi ar viņiem sesku, kā es parunāju ar viņu, Vanags izpaudusies zināma interese par to, ko es teicu. Viņš приподнял uzacis. Viņš teica. - "Ak?" "Tu taisies atgriezties Las Vegas?"
  
  
  "Nē, kungs."
  
  
  Viņš моргнул. - "Jaunā dāma ap departamenta specefekti un montāžas?"
  
  
  Viņas skatiens. - "Šārona Koka?" "No kurienes tu to zināja?"
  
  
  Hawke tā diemžēl pasmaidīja. "Jūs, visticamāk, ir veikuši ap šo izcēlumu, kad vilka tās soma ap viņas krēslu". Viņš domāja par brīdi. Viņš jautāja. - "Kāpēc trīs svētdienās?"
  
  
  "Pabūt Amerikā. Viņas nopirka sev māju uz riteņiem, un viesnīca būtu braukt pa Ameriku trīs svētdienās. Ar pilnīgi патриотическими nodomiem ".
  
  
  "Protams." Viņš noliecās uz priekšu un uzlika rokas uz galda. "Es uzskatu, ka jums nav gatavojas braukt pa Amerikā vien, vai ne, Kārters?"
  
  
  Viņas smaidīja. "Godīgi sakot, nē. Viņas эду staigāt ar ļoti skaistu, ļoti bagātu meiteni. Tikai ne ar Sharon Wood ".
  
  
  Vanags понимающе pamāja ar galvu. "Bet šī ir skaista, jauna dāma, kas nodarbojas ar to pašu bagāts - agrāk ir bijusi balerīna?"
  
  
  "Nu, kungs, kā jūs to uzzinājāt?" - viņa jautāja, smirking. "Viņa apgalvo, ka daudz man задолжала, - un saka, ka tas aizņems ne mazāk par trīs nedēļu laikā".
  
  
  Hawke skaļi smējās.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Par grāmatu:
  
  
  
  
  Nika Kārtera sūta Львиное miteklis Kremļa. Ego mērķis: atrast un iznīcināt jaunu супероружие. Ego kontaktā: labs krievijas dubultais aģents, kuram ir viss-ieslēgts un izslēgts. Prioritārais uzdevums Nika Kārtera par jūru neskaidrību. Bet vienu var pateikt noteikti: ego izredzes ir slim ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ledus bumbu Nulle
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ledus bumbu Nulle
  
  
  tulko Lauva Шкловский atmiņas par погибшем dēlu Антоне
  
  
  Oriģinālnosaukums: Ice Bomb Zero
  
  
  
  
  
  
  1. nodaļa
  
  
  
  
  Pasaule sāk sarauties manā priekšā, beidzas ar intīmo slēptuves. Katru reizi, kad man ir pāris dienas vai nedēļas, lai būtu jautri, man nav kurp iet.
  
  
  Šoreiz gribējās klimatu, kas maksimāli atgādina kalifornijas — saule, viegls vējiņš, — bet nespēja un bez cilvēkiem. Tās ir konstatēts, ir.
  
  
  Viņas apstājās pilī Kalvī uz Kalvī uz Korsikas salas vidusjūrā. Jauniešu dāma vārds ir Sonja. Sonja Трещенко. Kur tad mēs noskaidrojām te ir tenisa korts.
  
  
  Zilie kalni forši вздымались aiz mums, augstu virs pludmales peninsula Kalvī. Pats Kalvī ir обнесенный sienu viduslaiku pilsēta, kurā dominē Dženovas citadel. Stāsta, ka divdesmitajos gados šeit apmetās grupa krievu lūdza "labu dzīvi". Ih pēcnācēji līdz šim sesku dominē populācijā, tāpēc šāds vārds un uzvārds, kā Sonja Трещенко, nebija nekas neparasts. Vasaras vakaros, kad dzīve Kalvī rages, uz ielas var redzēt dejo krievu pavadījumā, kā arī akordeona un ģitāras. Krievu naktsklubos, piemēram, Chez Dao vai zem твердынями cietokšņa, senās pilsētas vīrieši un sievietes ēd, dzer un dejo līdz rīta gaismai. No maija līdz septembrim Kalvī ir viens ap noslogotākajiem jūras kūrortiem Eiropā. Tas ir arī saistīts ar intimitāti amats ārzemju leģions.
  
  
  Līdz šim sesku savvaļas ainavu un pirmatnējo beauty Korsikas bija atbrīvoti no viļņiem , tūristi, kuri ir pārvērtuši tik daudz citu vietu, Vidusjūras reģionā. Bet pamazām parādījās un auto prāmju , un jaunas ultramodernu viesnīcu, kas удорожают dzīvi un piesaistīt vairāk tūristu. Baidos, Korsika iet to pašu ceļu, ko tik daudzi pazudušie brīnišķīgi paradīzes nostūri, dārgie žirinovskis, усеянной viņiem pretī izstieptās rokas, глазеющими uz visuvarenais dolāru. Bet tas vēl nav tik tālu. Atlicis vēl daudz pirmatnējo šarmu, jo īpaši tad beigu tūrisma sezonā. Ir novembris, un es spēlēju tenisu ar burvīgu jaunu sievieti Sonja. Tā bija mūsu trešā vakarā, un tā gandrīz ir beigusies. Līdz šim sesku katrs mums apkārt uzvarēja spēlē. Sonja nav paticis atskaņot. Un tā arī ir. Kad mēs перебрасывали bumbu caur sietu, punktiem lidinājās šurpu turpu. Tā nosvīda, bet tā arī ir. Bet pēc tam viņa bija serve, un viss, kas man bija jāizdara, lai uzvarētu, ir spēkā, ee vieglā.
  
  
  Viņa atradās tālu lauku ielikt noteiktā vietā, ievietojot savas skaistas kājas, ar raketi uz pleca, gaidot manu iesniegšanas. Uz to bija balta blūze bez piedurknēm un tenisa bikses toni . Visā šajā baltajā viņa izskatījās ļoti brūnu no sauļošanās. Ee blondi mati līdz pleciem tika savākti astē.
  
  
  Viņa bija ļoti augsta, ar labu figūru un skaistu, gludu sejas vaibstiem, bet ne tik pretty, lai nācies atvairīt no sevis vīriešiem, kad viņi tikušies ar viņu. Viņa zināja tikai nedēļu, bet mēs gulējām kopā no pirmās dienas. Turklāt viņas neko nezināja par to. Nu, gandrīz nekas. Viņas zināja, ka viņa bija Korsikā ar krievu pasi un ka viņa apzināti mani satika dzīvojamā telpa Calvi Palace. Es nezināju, ko viņa dara un kāpēc привязалась pie manis, un tas mani mazliet uztrauc.
  
  
  Tas lieliski novērtēja manu spēli. Bumbu перелетел caur sietu, atkal vienu reizi, un lidoja augstu. Viņas pabēgu uz trīs soļi pa labi, pagriezās un nikni hit bumbu, cerot, ka viņš paslīdēt vaļsirdīgs pār tīklu. Tas ir noticis. Sonja ātri skrēja uz priekšu un izdevās dabūt ego raketi, pirms bumba nolaižas. Tas atlekšanai augstu gaisā, kā vējdēļu, tad to, kā braucējs унесло prom, un viļņi ieguva pilnīgu rīcības brīvību, un pēc tam ielēca caur sietu. Viņas pieskrēja un nodot sevi un savu raketi uz vietas. Soņa jau трусила atpakaļ, šāds šovs, viņa ar āmuļi par to, ko esmu iecerējis.
  
  
  Viņas gaida, kad bumba iekrīt. Malu viņas acis redzēja Sonja tālu, dziļi lauki. Kad bumba ir nokritusi, viņa īsi darīja ego pār tīklu. Viņš низменному pieauga, un Sonja bija par to, kas ir tik ātri, cik vien spēja, bet bija jau par vēlu. Atlēkušo bumbu vēlreiz, un pēc tam trešo reizi, pirms viņa добежала tur.
  
  
  Viņas nolika raketi uz pleca un pasmaidīja hei. "Gadījumā, ja jums ir tikai, ka ir padevušies, tā uzvarēja".
  
  
  — Ak, apklusti ! - Tas mainīja sietu uz muguras un piegāja pie dīvāna, kur atradās viņas dvieli.
  
  
  Viņas nolemj sniegt hei nedaudz iedzert. Viņa vienmēr tā darīja, kad проигрывала. Viņa pabeigs to, izmantojot piecas minūtes, vai arī tā. Es domāju, ka varētu ļaut hei, lai uzvarētu - ir tie, kas uzskata , ka kungs būtu to darīt. Es domāju, ka tur ir daudz blēņu, izdomāto cilvēkiem, kuri vēlas, lai ieskaidrot. Tās spēlēju, lai uzvarētu jebkurā spēlē. Viņas, iespējams, nevar samierināties ar savu zaudējumu, kā Sonja, bet ceru, ka varēšu to slēpt labāk, nekā viņa ir.
  
  
  Kad viņas, domāju, ka nah bija pietiekami daudz laika, lai atdzist, tās noapaļota gala saliekt tīklu un piegāja pie viņas. "Tu gribi par to runāt vai vēlies vēl nedaudz vainot sevi?"
  
  
  Pie nah bija dvieli uz sejas. Kad viņa ir nolikusi ego, viņa iesmējās. Vājš smaids, bet tomēr smaids. — Atvainojiet, — viņa teica elementi ir dzirdēts. Pie nah bija skaisti, mazliet lieli zobi un cerro zilas acis ar zelta punktiņu uz tiem. Pie nah bija persiku āda, kas ir mīksta kā samts.
  
  
  — Aizgāja, — es teicu. — Tad viņas угощу tevi dzērieniem.
  
  
  Viņas ietina roku viņas tievo vidukli, un mēs esam nogājuši divas ceturksnī līdz pils Kalvī.
  
  
  Zāle bija gandrīz пустынен. Korsikas bārmenis ar skaistām ūsām pasmaidīja dienas . Stūrī sēdēja pāris, noliekušas galvas, otru uz otru. Mēs ar Sonja, ieskaitot bārmeni, bija pieci.
  
  
  Mēs šo spēli mazs galdiņš ar gurdeni divpusējiem ventilatoru. Diena bija ne karsts, bet ventilators, tomēr strādāja. Viesnīca radīja iespaidu elegantā pagājušā vairākas потрепанного, kas liecināja par ego samazinās. Vajadzētu būt, agrāk tā bija grezna viesnīca, bet tagad grieztie izstrādājumi ap koku ir bojāti, paklāju, kas, kā tika uzskatīts, es apguvu līdz potītēm, ir nedaudz nolietojies, bet ādas krēsli, blakus joslu ši.
  
  
  Viesnīca maksāja astoņus dolārus dienā par dzīvošanu un pilna pansija. Tas nozīmēja visu, izņemot tip — istabenes, ēšanas un visu pārējo, ko bija cilvēka ķermenis. Numuri ir tādas pašas обшарпанными, kā dzīvojamā istaba, bet tie ir tīri, un apkalpošana bija ātra. Bārmenis apiet bāra leti un piegāja pie mums ar ierasto smaidu. Kreisajā rokā viņam bija dvieli, un viņš ness plate. Ego īsā, sarkanā jaka āmuļi zelta diegu atloks, kas tagad atgādināja vara. Ego smaids обнажила vēl vairāk zelta zobu.
  
  
  Sonja, pieliek roku man uz pleca. "Niks, tā būtu, viesnīca iedzert šis jaunais dzēriens". Uz viņas pieres joprojām bija pilieni banka.
  
  
  — Lai estestvenno. Tā, paskatījos uz bārmeni. "Vai atceries, kā padarīt "Trieciens mērķi Harvey" ?"
  
  
  Bārmenis моргнул. Viņš nebija pārliecināts. Viņš četras, lai Sonny tajā vakarā, kad viņu satiku viņu.
  
  
  Viņas teica: "Tas ir kā itāļu kokteiļa, šņabis un apelsīnu sula ". sulas ar šķipsniņu Galiano . Bet atceries, vispirms degvīnu un apelsīnu sulu , pēc tam pieliet tik daudz Galiano no augšas, lai iegūtu kārta".
  
  
  Viņš pamāja ar galvu ko atcerējās un jautāja. - 'Divi?'
  
  
  'Jā.' Kad viņš aizgāja, viņas, ar abām rokām bija Sonja aiz rokas. Mēs smējās vēl pār otru. — Tu man mīkla, Sonja. Viņas mēģina saprast, kāpēc vidēs visiem starptautiskajiem skaistuļus šajā vestibilā tu izvēlējies mani tajā vakarā pagājušajā nedēļā.
  
  
  Ee cerro zilas acis pētīja manu seju. Mazi zelta plankumiem мерцали, kā zvaigznes. - "Var būt, tu esi skaistākā ap viņiem visu," viņa klusi teica. Pie nah bija patīkama balss, zema un nedaudz aizsmacis.
  
  
  Un tas ir problēma. Viņa man sāka patikt, un, godīgi sakot, nedaudz vairāk, kā "mīlestība". "Bet tagad mēs spēlējam tenisu, gulēt pludmalē, izbaudam jūru, pastaigājamies... .. '
  
  
  — Un ejam gulēt.
  
  
  Viņa izspiež manu roku. "Mēs ejam gulēt, vismaz divas, dažreiz trīs reizes dienā".
  
  
  'Jā, pašā delle. Un, šķiet, kļūst arvien labāk un labāk."
  
  
  — Kas šī tāda?
  
  
  "Es neko par tevi nezinu... kas tu esi , ko dari, kāpēc tu esi šeit."
  
  
  'Vai tad tas ir tik svarīgi? Dārgs, Niks, bet ko es zinu par tevi? Viņas norāda, tev ir jautājumi?
  
  
  "Nē, tu to nedarīja."
  
  
  — Tad kāpēc mums vajadzētu par to runāt? Mēs веселимся kopā. Mans ķermenis uzbudina tevi, kā tavs ķermenis uzbudina mani. Mēs baudām otru draugu. Nebūsim sarežģīt dzīvi... jautājumiem.
  
  
  Bārmenis atnesa dzērienus augstas запотевших glāzes. Tās ir apmaksājis emu un deva dāsnu dzeramnaudu. Ego zelta smaids kļuva vēl platāks. Kad viņš aizgāja, viņas pacēla krūzīti par Sonja. "Lai intriga un noslēpumi".
  
  
  Viņa приблизила galvu un pieklauvēja savu glāzi pa manam, tad klusi teica: "kā Tad tā, kā mēs iedzersim tas ir, mēs iesim uz tavu istabu. Mēs kopā ņemtu vannā, bet pēc tam ляжем gulēt. Un viņa iedzīvojās saviem kails gurna uz manu .
  
  
  Viņas ļāva savai rokai paslīdēt no krēsla uz viņas kājas. Tā piespiedu mīkstās krūtis pie mana pleca. Tāpēc, ka mēs sēdējām tur, kamēr dzēra mūsu "Harvey Копстут".
  
  
  Un mēs darījām tieši tā, kā viņa teica. Mēs допили kokteilis un gāja roku rokā ar ракетками ar liftu. Viņas istaba bija trīs dienu no manas . Mēs uz brīdi iegāja nah, lai tā varētu īstenot savu tenisa raketi, un veikt halāts. Pēc tam mēs devāmies uz manu istabu.
  
  
  Dvēselē nebija - kā parasti, piemēram, veco eiropas viesnīcās. Vanna manā istabā bija tik sarežģīta, ka sēdēju uz клешнях. Tas, kas padarīja to līdzīgu dziļūdens briesmonis.
  
  
  Bet mēs esam darījuši to, ka viesnīcas, Soņa, un viņas. Kamēr viņa раздевалась, viņas gūst vannā un pārbaudīja ūdens temperatūru. Viņai ļāva vannā uzpildīties pusi, tad atvēra guļamistabas durvis, lai izģērbties.
  
  
  Viņas pārsteidza Sonja. Viņa tikai novilka bikses, pēdējais apģērba gabals, kas bija par to. Viņa pagriezās, viņas cerro zilas acis paplašinājās no karoga atļaujas izpildi. Pēc tam nostūri viņas csdd изогнулись ēnā smaida. Viņa выпрямилась un rada man, liekot vienu kāju nedaudz priekšā citiem.
  
  
  Pie nah bija nobriedušu, valdzinošs ķermenis, kuru šajās dienās pilnīgi nav modē, tāpēc, ka sievietes būtu slims. Skaistums Sonny ir tāda, ka tās ir nekustīgi. Pie nah bija zināmas apaļi gurni, bez pēdas kaulu. Krūtis bija lielas, bet elastīgas un jauniešiem. Pie nah bija augsts viduklis un garas kājas, no kā viņas kājas likās plānāks, nekā tie bija patiesībā delle. Patiesībā delle, viņi bija tikpat kupli un gataviem, tāpat kā viss pārējais viņas ķermeni.
  
  
  Viņa jautāja. Vanna gatava?.
  
  
  — Gatavs, — es atbildēju. Viņas gaidīja ee dienā vannu. Viņa gāja mērķtiecīgi, viņas krūtis aizraut ar katru soli. Viņas tur pa diagonāli durvīs. Meitene apstājās un paskatījās uz mani it kā nevainīgu skatienu. — Kā man jāiet uz tādu durvis, dārgais? Piemēram, iet uz vannas istabu?
  
  
  To plaši smīnēja un цокнул valodu. — Domāju, tev nāksies izspiest caur to.
  
  
  Viņa turpināja izskatās nevainīgi. — Ko tu ar to domā, kad stāvi uz balsošanu tā?
  
  
  "Var, es un traks, — es teicu, — bet es neesmu muļķis".
  
  
  Viņa man uzsmaidīja. Viņa ir paveikusi ap šo visu izrādi. Vispirms viņa mēģināja iejusties vaļsirdīgs mimmo mani. Protams, tas neizdevās.
  
  
  - Tad ir tikai viens veids, kā iet.
  
  
  'Viņas arī tā domāju.'
  
  
  Viņa piecēlās uz sāniem, paskatījās uz mani un lēnām протиснулась mimmo mani. Ee ķermenis lēnām растворялось manā , kad tas slīd mimmo mani. Tad viņa обвила rokām manu kaklu. — Tu vēl ģērbies, — viņa teica. "Dodiet man divas desmitdaļas sekundes".
  
  
  Meitas nevainību pēkšņi pazuda, ap šīm acīm ar zelta plankumiem. Smaids pazuda. — Es tev patīku, vai ne?
  
  
  Ar vienu pirkstu to pacēla viņas zodu un noskūpstīja uz lūpām. "Jā, tu man patīc."
  
  
  — Kā tev patīk mans ķermenis?
  
  
  To, paraustīja plecus. 'Labu. Esmu redzējis viņas un sliktāka.
  
  
  Viņa divreiz iespēra man ar dūrēm pa krūtīm, pēc tam протиснулась mimmo mani uz vannas istabu. Kad viņa pacēla vienu kāju, lai iekāptu vannā, viņas шлепнул to заду.
  
  
  Viņai jau bija полураздет. Pārējais uzņemt ilgi nav bijis. Viņas nometa apģērbu uz vietas. To izdarīju divus soļus, lai izrādīties netālu no kajītes, un закрутил gali iedomātu ūsas. "Un tagad, mana mīļā, labi sagatavojies" .
  
  
  Sonja подыграла un noliecās uz priekšu, lai segtu savu ķermeni ar rokām. — Ko jūs vēlaties, kungs ? — bikli jautāja viņa.
  
  
  "Izvarošana un ограбрение", — прорычал tās un iegāja vannā.
  
  
  Viņa paraustīja plecus, nopūtās un раскинула rokas. "Jūs, amerikāņi, visi ir vienādi. Labi. Dari ar mani, ko gribi.
  
  
  Viņas sēdēja iepretim nah uz & nb. Kabīne bija tik mazs, ka mums jaucās kājas. Meitene paskatījās uz mani. Tagad viņas acīs nebija nevainību. Tā, paskatījos, nah. Viņas mazliet придвинулся pie viņas un satvēra viņas rokas savējās . Viņas притянул ee pret sevi. Pēc tam viņas, noliecās uz priekšu, paņēma viņas krūtis savās rokās un noskūpstīja ih.
  
  
  — Ak, Niks, — простонала viņa. 'Viņas, domāju, ka mēs nogaidīsim, līdz beidzas mazgāšanas.
  
  
  Viņas baidījās, ka mums nāksies pagaidīt.
  
  
  Viņas juta, kā viņas roka pieskārās manām kājām. Manas rokas скользнули pēc viņas vidukli. To nedaudz pazemināja ih un pacēla tās sev uz ceļiem. Viņa откинула galvu atpakaļ un velk apsēju, скреплявшую viņai ir gari blondi mati. Tad viņa noliecās sava vaiga pie manas , un pūkainus matus tickled mana pleca. Viņas притянул ee laizīt sev.
  
  
  To, sajutu viņas elpu pie savas auss, tagad ātrāku un silta. Viņas rokas būt petted ar manu kaklu, kad viņa glāstīja ee. Pēkšņi viņai teica: "Interesanti, šī vanna ir antīkas? Var būt, astoņpadsmitajā gadsimtā... Jūs zināt kaut ko par антиквариате?
  
  
  "Niks, liec mierā šo vannu!" Ee balss bija nežēlīgu. Tā ir nedaudz приподняла ceļgaliem un pienāca laiza. "Saki man, kas tu patiesībā delle domā par manu ķermeni. Pastāsti man, ko tas dara ar tevi, kad tu skaties uz mums kopā. Viņas zina, ka tu izskaties. Ee rokas stipru обвили manu kaklu. — Ak, Niks, ko tu dari ar mani?
  
  
  Tā īsi pasmaidīja. Ee ķermenis man ir neticami uzbudināja, jo īpaši, ja viņa turpināja kustēties, kā tas ir tagad, ar nepacietīga aizrautību.
  
  
  Un viņai teica: "pirms Kāda laika Amerikā bija filma "Jaunava un čigāns". Runa gāja par mācītāja meita, kurai ir romāns ar бродячим цыганом, un... .. '
  
  
  — Kostja dieva, Niks. Lūdzu!' Viņa mēģināja pieiet laiza, bet es viņu atturēja viņu, lai kaitināt.
  
  
  Viņas turpināja: "Un šīs filmas reklāma bija viens ap labākajiem, kuri to kādreiz redzējis." Tur bija teikts, ka tad, kad jaunava, meita ministra, iepazinos ar цыганом. Tēvs uzzināja ee Dievam, bet čigānu uzzināja viņas ir Debesīs."
  
  
  Sonja впилась nagiem man uz kakla. Viņas lūpas pieskārās manai ausij, un viņš sajuta siltumu viņas elpošana līdz kāju pirkstu galiņiem. Tās ielika abas rokas, lūk, uz gurniem un nedaudz приподнял. Viņas elpa pēkšņi apstājās. Viņa выжидающе напряглась. Lēnām, ļoti lēnām to nolaida tās, lai iekļūtu nah. Ee elpa bija mazās вздохами. Jo dziļāk viņas впивался ir nah, jo vairāk tas выдыхала. Viņa ir izdevusi zemas, garas, vaidēt. Pēc tam viņa stipru обвила rokām manu kaklu. Mana seja atrodas uz samtainām локонах viņas matiem .
  
  
  — Niks, — " viņa čukstēja tik klusi, ka es tikko sadzirdēja. Kad viņas naktsmītne kaut ko teikt, viņa piespieda mani apklusināja. — Nē, — viņa čukstēja. "Ļaujiet man pabeigt." Viņa пошевелилась un atkal nopūtās. "Redzi, eņģelis. Nekad tā nav bijis, mums ar hema.
  
  
  Tagad tas bija ap mani. Tās sāka kustēties.
  
  
  — Jā, — teica viņa caur zobiem. "Jā, tā mīlu tavu ķermeni. Jā, man tas ieved. Jā, viņai patīk tevi drāzt.
  
  
  Pēkšņi viņa вцепилась man ar nagiem. 'Ak! Dārgais, viņas varu. ..nē... vairāk... pagaidi... — Viņa locījās uz mani. Viņas ķermenis nikni дернулось divas, trīs reizes. Viņa хныкала, kā bērns. Viņa sāka, likās, ka nah notika конвульсия, tad tas lielā man ir ar rokām un kājām, un viņas ķermenis расслабилось, it kā man nah nav bijis kaulu. Viņas nekad nav saticis sievieti, kura nodarbojas ar varētu, tik un pilnībā ļauties baudu.
  
  
  — Mana kārta, — es teicu. Viņas atkal sāka virzīt.
  
  
  'Nē!' viņa iesaucās. "Nav kusties. Es negribu , lai tu virzās.
  
  
  Viņas mazliet atslīga atpakaļ, lai viņa vairs nebija pilnīgi apvienota ar mani.
  
  
  — Neskaties uz mani tā, — viņa teica.
  
  
  'Man patīk skatīties. Uz tevi patīkami skatīties, it īpaši, ja mēs esam iemīlējušies cits uz citu. Un tagad parādi man, cik labi tu proti to darīt, līdz ūdens vannā nav auksti.
  
  
  "Ja būs auksts, tas atkal silts". Viņa atkal sāka kustēties, lēnām sākumā. Viņas lūpas tuvojās manai ausij. — Niks, — " viņa čukstēja. "Niks, tas, kas mums ir, ценымногие labāk, nekā vienkārši labs. Tas ir labāk, nekā, ka-vai nu".
  
  
  Viņai bija pārņemts ar to un to zināja. Tās bija procesā iziet ap sevi, un dvēsele un gars pārspēja mani. Viņai bija nozvejotas slazdā viļņus to, ko viņa ir izdarījusi. Maz pamazām viņas pameta savu ķermeni. Tas turpinājās un turpinājās, un viņš negribēja, lai tas nebeidzas.
  
  
  Mans mērķis ir eksplodēja, jo петарда konservēšanai bankā. Pārējā mana ķermeņa daļa viņam sekoja. Tā sabruka, kā lēta rotaļlieta. Pulkstenis skaļi tērzēja uz manas galvas. Es nevarēju piespiest ih apstāties. Tas ir baznīcas zvani, ugunsdzēsēju zvani, visu veidu zvani. Laiks steidzās caur gaismas ātrumā. Un te pēkšņi, Meitene aizgāja no manis. Viņa paņēma man ir brīnišķīgs ķermenis. Tur, kur tikko bija viņas ķermeni, послышался nopūta paraugu ņemšanas gaisa. Pēkšņi man kļuva ļoti auksti. — Niks, — teica Meitene. "Kāds uz dienu. Ak, Niks, tas sucks, bet kāds zvana.
  
  
  Viņas ātri atguvos. Zvanu atkal iezvanījās, veco gong, pēc vairāk elegantā pagājušā. Tās uzmanīgi paskatījās uz покрасневшее persona Sonny. 'Tu . .. ?
  
  
  Viņa pamāja. 'Jā, mīlestība. Kopā ar tevi. Tu man dosi mans halāts, kad tiksi ārā?
  
  
  Viņas надавил un tiku ārā ap vanna. Dienas vannas viņas paņēma halāts Sonny un iemeta hei. Pēc tam to uzvilka, halāts un atvēra durvis.
  
  
  Mazs, melnīgsnējs zēns pasmaidīja man. Ego mati uz visiem laikiem būtu jāsamazina, bet ego brūnas, intensīvas acis bija gudrs. Turklāt tie likās piecus gadus vecāka par pašu zēnu.
  
  
  — Синьор Niks Kārters? — viņš jautāja balsī, выдававшим ego vecums.
  
  
  "Tā?"
  
  
  'Telegrammu.'
  
  
  Viņš досталь, netīrs paplātes telegrammu. Tikai tas bija divas telegrammas.
  
  
  Viņas paņēma augšējo. 'Paldies.' Viņas paņēma полдоллара ar tualetes galdiņa un pasniedza emu.
  
  
  Viņš gaidīja. Viņš моргнул saviem jauniešiem-vecajām acīm un pētīja manu earlobe.
  
  
  Tad to sapratu. — To jautāja. - Kam vēl ir telegrammu?
  
  
  Viņš uzdāvināja man ar sniegbaltu smaidu. — Lai синьорины . Tās nav viņas istabā.
  
  
  "Es ņemšu to." Deva emu vēl полдоллара un шлепнул ego pa pakaļa, kad viņš aizgāja.
  
  
  Sonja izkāpa no vannas un завязала, halāti. Deva hei ee telegrammu un atvēra savu .
  
  
  Tas bija īss, un tas ir jauki. Viņa nāca no Хоука. Viņš ir tuvu, lai to nekavējoties ieradās uz Vašingtonu.
  
  
  Tās, paskatījās uz Sonja, kamēr viņa izlasīja viņa telegrammu. Tad viņas domāja par to, ko viņa teiks. Ka-tas gadījumam, ja kaut kas ir noticis... To gaidīja. Tas ir iespējams, nekas nav noticis. Viņas gaidīja, kamēr viņa izlasīs savu telegrammu, un pēc tam teica: "es Ceru, ka jums jaunumi labāk, nekā man."
  
  
  Viņa моргнула. "Es cerēju šī."
  
  
  — Tev noteikti atgriezties uz Krieviju?
  
  
  — Nē, — viņa teica, kratot galvu. "Tas ir no mistera Хоука. Tās ir uzreiz ka kaut ziņot štāba AK Vašingtonā. .. '
  
  
  
  
  2. nodaļa
  
  
  
  
  Vašingtonā shell sniegs , kad taksometrs apstājās pirms Apvienoto Preses dienestu un telegrāfa pakalpojumu Dupont. Tā, iznāca ārā un pacēla apkakle mētelis. Ledus vējš skāra manu seju. Korsika ir jau ļoti tālu.
  
  
  Viņas, noliecās pie taksometra un palīdzēja Sofjai iziet. Uz tās bija biezas zamšādas mētelis ar apkakli ap лисьего kažokādas. Viņa paņēma mani aiz rokas, izgāja pa taksometru un paraustīja plecus no straujās sniega, kamēr viņai расплачивался ar vadītāju.
  
  
  Viņas zināja ривненской tikpat daudz, cik tajā dienā, kad mēs saņēmām telegrammu. Nekā tāda. Visus jautājumus, kas viņas hei uzdeva palika bez uzmanības, un покачивала galvu "nē". Lidmašīnā viņa bija молчалива un угрюма.
  
  
  Pēc tam, tieši pirms tam, kad mēs nolaidāmies Vašingtonā, viņa aizskāra manu roku. — Niks, — viņa klusi teica, — viņas ar āmuļi prātā, kad teica, ka tu labāk par visiem. Tev būtu jāzina, ka. Mums ir brīnišķīga draudzība, un es gribu, lai tas turpinājās tik ilgi, cik iespējams. Lūdzu, uzdodiet man ir vairāk jautājumu. Tas, ko jums ir nepieciešams zināt, jūs dzirdēsiet pietiekami drīz.
  
  
  Tad tā arī apklusa. Bet jautājumi palika. Sonja vēnas pēc krievijas pases. Vai tā bija krievijas aģents? Ja jā, tad ko viņa darīja Korsikā? Un kāpēc Hawke ļāva hei braukt ar mani? Vanags, vajadzētu būt, zināju, ka viņa ir ar mani, un tas nozīmēja, ka Hawke zināja, kas viņa ir un ko dara. Labi, viss, kas man bija jādara, ir jāgaida, kamēr es parunāšu ar Хоуком. Bet man nepatika, kā es nāca uz šo lietu.
  
  
  To satvert Sonja aiz rokas, un mēs uzkāpām pa kāpnēm, pirms galvenās ieejas. Tas bija drūms, depresijas dienu. Biezi pelēkās tucci sniega низменному karājās debesīs, bet vējš bija tik auksts, ka likās neciešams. Jā, Korsika tiešām bija ļoti, ļoti tālu.
  
  
  Kad iekšā, mēs uz neilgu brīdi apstājāmies vestibilā, lai sildīties. Viņas shook pie sniega segas un nolaist apkakli. Tad viņas sagrāba Sonja aiz rokas un aizveda ee biroju Хоука.
  
  
  Kad mēs iegājām, viņš sēdēja pie sava galda, kreklu bez piedurknēm. Papīra tika izkaisīti pa visu galdu.
  
  
  Vienu ātru, vienmērīgu kustību Vanags piecēlās no krēsla un devos krēsls paķēra jaku un uzvilka to. Tā ir brīvi обвивала ego liesās ķermeņa. Ego tievu seju осветилось smaidu, kad viņš tuvojās Sofjai. Tikai acis rādīja ego spriedzi. Viņš izņēma iso csdd nepilnīgs, iztaisnot kaklasaiti un paraustīja Sofjai roku.
  
  
  — Ļoti mīļi, ka jūs atnācāt, miss Трещенко , — viņš teica. Tad viņš paskatījās uz mani un pamāja ar galvu. — Man šķiet, ka tev ir daudz jautājumu, Kārters?
  
  
  — Mazliet, vai arī tā, ser .
  
  
  Hawke noliecās uz diviem krēsliem vienā virzienā krēsla. - "Apsēdies, lūdzu." Viņš apceļoja krēslu un pārdot savu pīkstošs krēsls. Birojā ir karsts.
  
  
  Mēs ar Sonja šo spēli, un pacietīgi gaidīja, kamēr Hawke pārraušanas целлофаном no jaunu melnu cigāru. Viņas, zināju, ka nav jēgas sākt ar daudzajiem jautājumiem. Pie Хоука bija biškopis, spēlēt teātri. Tas bija viens ap diviem galvenajiem trūkumiem ego raksturs; otrs bija gandrīz пылкая mīlestība pret гаджетам un gudri ierīcēm.
  
  
  Tagad viņš sēdēja iepretim mums, нюхая savu cigāru. Drīz telpa piepildīta ar stinky сигарным dūmiem. Viņas redzēja, kā Sonja сморщила deguns, un man bija grūti savaldīt smieklus.
  
  
  Viņa vērīgi paskatījās uz Хоука, kā bērns, наблюдающий par zirnekļu tīklus vai червяком, ползающим uz zara, no koka. Man ienāca prātā, ka tam, kurš slikti ego zina, Vanags tiešām vajadzētu likties dīvaini. Viņas saprata, kāpēc Meitene tā skatās. Bet man Hawke nav bijis svešinieku, viņš bija... nu. ..Hawke .
  
  
  — Labi, — viņš teica. Viņš noliecās uz priekšu, горящая cigārs bija stipras iestiprināta starp zobiem. 'Var sāksim?' Viņš порылся, kas atrodas viņam priekšā dokumentos un izņēma trīs lapas. Viņš paskatījās vispirms uz Sonja, tad uz mani. - "AK, vēl nekad nav izvirzīts galā ar tik nelielu materiālu daudzumu. Godīgi sakot, mums gandrīz nekas nav".
  
  
  Sonja nedaudz подвинулась uz priekšu savā krēslā. Kungs , es negribu jūs traucēt, bet es esmu pārliecināta, ka Niks uzskata, ka man nevajadzētu šeit atrasties. Ja jūs vēlaties, lai izskaidrotu emu.
  
  
  — Visam savs laiks, miss Трещенко. Vanags pagriezās pret mani. - "Miss Трещенко tika nosūtīta uz Корсику mani. Tas bija viņas lūgums, lai viņa būtu познакомлена ar labāko aģentu AK, tā ka es teicu, hei, kas jums bija Korsikā. Tās vietas, ka jūs uzzinātu, otru otru labāki.
  
  
  'Kāpēc?'
  
  
  — Es paskaidrošu vēlāk. Viņš закусил cigāru, izlaida dūmu un kādu laiku skatījās uz noliktu priekšā papīra. Tad viņš atkal paskatījās uz mums. — Kā jau es teicu, ir maz, ko var uzzināt, velnišķīgi maz. Pagājušajā nedēļā mūsu radaru засек objekts kaut kur Arktikā. Tika nosūtīti meklēšanas lidmašīnas, bet tie neko neatrada. Pēc tam, trīs dienas atpakaļ, mums bija punkts uz ekrāna. Atkal tika nosūtītas lidmašīnas. Atkal nekas. Mēs zinām, ka tur kaut kas ir, bet nezinām, kas tas ir. Tas var būt kaut kas, kas ienāk un iziet caur Arktiku, vai varbūt tas ir kaut kas dziļi zem ledus". Mēs ar Sonja saskatās. Bet izskatās viņas man teica, ka viņa jau visu ir zinājusi, ka nah tas nebija pārsteigums. Tā, jutos kā skolnieks, kas ir klase ar desmit minūtēm, pēc tam mācību stundas sākuma.
  
  
  — Tas vēl nav viss, — turpināja Hawke. Tā iegrozījās papīra rokās, pagriezās augšējā loksne.
  
  
  "Mūsu patruļas kuģiem, kas darbojas ziemeļos no Beringa kleita, pārtvēra гидроакустические signālus ar zemūdens laivu — atomu zemūdenes. Tie ir jāuzņemas tonnas kodolieročiem. Pagājušajā nedēļā notika četras avārijas. Mēs zinām, ka tur ir zemūdens laivas, bet viņi turpina izzust līdz tam, kā mēs ih atklājam. Jūras kara flote domā, ka tie ir iegremdēti zem arktikas ledus.
  
  
  — Tas ir tikai mežonīgā domāju--, — es teicu.
  
  
  "Tas ir vairāk nekā pieņēmums". Vanags ir noklikšķinājis uz iekšējo savienojumu.
  
  
  Sievietes balss teica: "Jā, kungs ?"
  
  
  "Alise, tu varētu atnest globuss?"
  
  
  — Tūlīt, kungs .
  
  
  Hawke atslēgts. Viņš paskatījās uz mani caur krēslu. Ego cigārs ir izdzisusi, un viņš košļāja to.
  
  
  — Mums ir daži pieņēmumi, Niks. Mūsu lidmašīnas šķērsoja visu virs punkta beringa jūrā. Viņi pamanīja zemūdenes četras reizes".
  
  
  Viņas skatiens. "Kādas zemūdenes? No šejienes?' Vanags izņēma cigāru iso rta. "Red ķīniešu zemūdenes. Viņi aizgāja virs punkta beringa jūrā. Mēs centīsimies sekot līdzi. Tie vienmēr pazūd pēkšņi.
  
  
  Viņas jautāja. — Tie nav iet?
  
  
  Hawke papurināja galvu. "Pirmais bija замеченаа vairāk svētdienās atpakaļ. Pēc tam tā viņu vairs neviens nav redzējis un dzirdējis. Nē, ĀM ir taisnība — tie nirst zem arktikas ledus un paliek tur."
  
  
  Viņas lēni teica: "Tad viņiem tur, lejā, ir jābūt bāze, kāda darbība".
  
  
  Sonja bija kluss, bet ar interesi sekoju sarunai. Atskanēja klusa klauvēt, tad durvis atvērās. Alise nāca ar diezgan lielu globusu rotējoša uz statīva.
  
  
  Alise bija темноволосой sievieti nedaudz pāri 50. Viņa bija neliela auguma, ar biezu kājām un lielāku atpakaļ. Pie nah bija liels, kā plūme, degunu un tāda pati ir mīksta mute, bet balss ir absurds, kā поцарапанная граммофонная plāksnīti. Bet nah bija zelta locīšanas dolāru, un viņa bija mīksta kā sviests. Viņa ne reizi помоагла man savaldīt dusmas Хоука , ja būtu to izdarījis kaut ko nepareizu. Vai AK nepiekrīt vai nav sniedzis man informāciju, ko viņš nevar iegūt nekur citur. Alisei bija skaistums, ko jūs nevarētu redzēt. Viņa bija mana sieviete.
  
  
  Tā ir guvusi globuss, krēsls Хоука , man uzsmaidīja, winked uz un izgāja caur istabas klusi, kā mušas uz vaidi.
  
  
  Mēs ar Sonja наклонились uz priekšu. Vanags uzlika abas rokas uz globusu.
  
  
  "Es domāju, ka mēs varam nedaudz sašaurinātu galamērķi šiem zemūdens laivas", — viņš teica. — Kā jūs abi zināt, ka tas būtu gandrīz neiespējami veikt visu polāro loku, lai uzzinātu, ka замышляют ķīnieši. Pat punkts uz radara ekrāna sedz pārāk liela platība. Mēs tās tuvumā ir šādas sašaurināt savu ego, un vēl laiza, pie tam, no kurienes ņemti šie punkti. Pie viena ap mūsu радарщиков radās ideja. Esat skatīties.'
  
  
  Hawke paņēma mīkstu zīmuli. Viņš uzstādīja punktu Vašingtonā un veica sarkano līniju uz ziemeļiem, pēc tam apkārt pasaulē, vēl nav atgriezies uz Vašingtonu.
  
  
  Viņš paskatījās uz mums. "Jūs esat redzējuši, ka es pavadīju līniju uz ziemeļiem. Tieši uz ziemeļiem. Tagad pievērsiet uzmanību.
  
  
  Viņš pagriezās zemeslodi tā, ka pirms tiem bija Krievija. Viņš nolaida zīmuļa galu uz Maskavu un atkal pavadīja līniju uz ziemeļiem. Viņš nobraucis ar viņu āra baseins un atgriezās Maskavā. Viņš наклонил bumbu, lai mēs varētu redzēt virsotni. Divas līnijas satikās uz polārā loka.
  
  
  "Mums ir izdevies sašaurināt savu ego, pirms platība ir aptuveni septiņdesmit piecus kvadrātkilometrus. Šeit.' Viņš pieklauvēja ar pirkstu, par vietu, kurā satiekas divas līnijas.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Un mans darbs ir tajā, lai mēģinātu noskaidrot, ko dara ķīnieši, un kur viņi to dara".
  
  
  Hawke pamāja ar galvu. — Un iznīcināt to, ko viņi dara, ja сочтешь tas ir nepieciešams. Mēs nosaucām ego "Ledus bumba "nulle" par godu tiem arktikas zemūdenes, kas aprīkoti ar kodolieročus. No šī brīža tas ir tas, ko jūs saucat par operāciju, kad sazinājāties ar mani.
  
  
  Viņas izskatījās kā Sonja atkal закуривает cigareti. Tā sāku domāt, kāpēc viņa ir šeit. Man bija sajūta, ka es jau zinu, ka Vanags gatavojas teikt tālāk. Sonja man uzsmaidīja.
  
  
  Hawke teica: "Kad mēs atklājām, ka šīs abas līnijas krustojas ar Vašingtonas un Maskavas, mēs nosūtīsim ziņu uz Padomju Savienību. Krievi, tāpat kā mēs, grib uzzināt, kas tur notiek. Mums ir . .. konkrētas vienošanās.
  
  
  Viņas skatiens. — Kādas vienošanās?
  
  
  "Jums ir iet ātri izdzīvošanas kurss, kas преподавают Padomju Savienībā".
  
  
  Viņa моргнул. — Ko es darīšu ?
  
  
  Vanags divas reizes ieilga cigāru. "Jūs neesat vieni Krievijā. Kāds būs šis kurss vienlaicīgi ar jums un pievienoties jums jūsu arktikas ceļojumā. Cik viņu saprotu, viņa praktiski visā labākajiem pārstāvjiem Krievijā".
  
  
  'Kas?' - Es jautāju, bet man nevajadzēja jautāt. Hawke īsi smējās. "Miss Трещенко, protams. Viņa iet ar tevi operāciju "Ledus bumba "nulle".
  
  
  
  
  3. nodaļa
  
  
  
  
  Man negribējās braukt Sonja sekcijā specefekti un montāža. Tagad, kad viņas zināja, ka viņa ir krievu aģents, seno mehānismu aizsardzība no ienaidnieka strādāja automātiski. Bija daudzi, kas mēģināja mani nogalināt. Bet, kad mēs esam palikuši vieni, - Vanags man teica, ka mums ar Sonja tika atlasīta īpaša nodaļa "Speciālie efekti un montāža". Nebija nekāda riska redzēt kaut ko, kas nav tas ir domāts viņas acis. Mums bija jāiet pie ārsta Дэну Майклзу, kas mums ir devis lielāko daļu no mūsu aprīkojums un informēja mūs par to, ko no viņa var sagaidīt.
  
  
  Taksometru pa ceļam, Meitene negaidīti mani paņēma manu roku un izspiež to. Tās, paskatījās uz logu. Viņas, es jutu viņas izskatu jūsu sejas. It kā kaut kas ir darīts palielināmais stikls, saules plankums pie mana kreisā vaiga. Bet nebija mums, saules, lupas mums, vienkārši, Meitene sēdēja man blakus, turēja mani aiz rokas un skatījās uz mani.
  
  
  Viņa pagriezās, un brīnišķīgi cerro-zilas acis, šķiet, ir iegādājušies miljons zelta plankumiem.
  
  
  Viņi uzsmaidīja man.
  
  
  "Vai tu esi dusmīgs?'
  
  
  — Tu varētu man pateikt Korsikā. Ja būtu to zinājis, ka jūs krievu aģents, tās būtu... .. '
  
  
  "Kas, ko? Vienkārši ignorēja mani? Es neesmu šo viesnīcu. Mēs bijām laimīgi tur. Mums bija jautri kopā. Mēs vēl varam būt tas ir tagad.
  
  
  'Iespējams. Bet man nav īsti saprotams, kāds vai kas tu esi. Trūkst vēl dažas detaļas".
  
  
  Viņa nopūtās. Uz to bija brūna zamšādas mētelis, un nevar noliegt, ka zem tā slēpās sievietes ķermeni. "Mana valdība приказало man nav atklāt vairāk, nekā tas bija absolūti nepieciešams. Hawke zināju. Viņš varētu teikt tev.
  
  
  "Iespējams, viņš domāja, ka tu pats izmantot šo parasto любезностью, tāpēc, ka jūs esat nonācis uz Корсику, lai redzētu mani".
  
  
  — Viņas naktsmītne tevi redzēt. Zini, tu esi diezgan pazīstams Maskavā. Neiznīcināmie Niks Kārters. Киллмастер. Koda nosaukums N-3. Tev vēl ir tetovējums AX uz rokas?
  
  
  Man tas nepatika. Viņa zināja pārāk daudz. — Jūs, šķiet, ir labi informēti, miss Трещенко.
  
  
  Viņa noliecās un noskūpstīja mani uz vaiga. — Viņas naktsmītnes tevi redzēt, — atkal viņa teica. - "Es-viesnīca redzēt tādu cilvēku, kuram nav izdevies mūs iznīcināt viens latviešu". Garas, biezas skropstas ir nedaudz krīt uz cerro zilas acis. 'Balss, kā tas bija sākumā. Tad tam, kad tai kļuvis zināms par tevi, nu, kad starp mums viss bija tik lieliski, tik lieliski, man pat negribējās sabojāt attiecības.
  
  
  "Tu, šķiet, zini оборудова man visu, bet es gandrīz neko nezinu par tevi, un tas liek man neizdevīgā stāvoklī".
  
  
  Viņa lika taksometru осветиться ar savu smaidu. 'Vēlaties uzzināt оборудова man vairs? Tās ir dzimusi pilsētiņā Калушка, netālu no Maskavas . Mana bērnība pagāja Maskavas valsts mūzikas konservatorijā. Viņas spēlēja parque Ļeņina vai Parque Rūgta . Viņas отучился uz MVU, pēc tam aizgāju strādāt uz ārlietu ministrija del. Man bija astoņi gadi, lai uzzinātu, amerikāņu angļu dialektu. Pēdējo divu gadu laikā viņas mācījās dzīve un paražas kādas Nikolasa Kartera. To zinu par jums gandrīz tikpat daudz, cik jūs paši.
  
  
  It kā auksts vējš pūta uz manu mati uz kakla. Tas bija vienalga, kas stāv kails istabā ar vienvirziena spoguļiem, un katrs uztver varēja redzēt manu kailumu.
  
  
  'Kāpēc?' — jautāja balss, kas bija kā mans .
  
  
  Viņa turpināja smaidīt. — Tīri personiski, dārgais. Viņas naktsmītnes zināt visu par personu, kuras nevarēja neviens nogalināt. Viņas zināja, ka tu mīli sievietes, ka jūs esat ļoti labs mīļākais. Viņas pieņēmums, ka tad, kad viņas atpazīstu tevi tuvāk, to varu izvēlēties divus ceļus. Tās varētu atteikties gulēt ar tevi par katru cenu un mēģināt ieinteresēt tevi, izsmiekls pār tevi, vai tās varētu piekrāpt. Kad to ieraudzīju tevi, tad uzreiz sapratu, ka mums pie kā nenovedīs, ja to turēšu tevi attālumā. Tev bija daudz šarma, un, ja tu tiešām naktsmītne mani, tā nebūtu varējusi tevi apturēt - es zinu savas vājās puses. Tāpēc viņas izvēlējās alternatīvu, ļaujot tev pavest mani, cik drīz vien iespējams. Tiklīdz tas bija izdarīts, nevar būt spēle kaķi un peli, par to, vai mēs būsim vai nebūsim kopā. Viņas zināja, ka tas būs labi, es nebiju domājusi, ka būšu vīlusies, bet... .. nekad neesmu domājusi... es domāju, tas bija ценымногие labāk... Paskaties uz mani, viņas краснею, kā skolniece.
  
  
  Sieviete bija gandrīz baismīgs. Man likās, ka es neko nevaru darīt, ka tas nav jāzina. Viņa turēja mani sasprindzinājumā visa ceļa garumā, un tas mani satrauca tad šeit, tad tur. Pirmkārt, viņa vēl nav kopā ar viņu . Un otrkārt, tagad, kad viņa saprata mani, ka viņa plāno darīt ar šīm zināšanām? Jā, viņa piesaistīja mani - viņa bija sieviete, jo daudzi, kurus esmu satikusi to, vai tikšanos atkal pēc ilgu laiku. Jā, viņa mani aizveda. Bet kaut kas tajā bija, ka-tas, ka es nevarēju īsti kam. Pie nah bija maniere skatās uz mani, kad viņa runāja, kā likt man ticēt visam, ko viņa teica, un vēl...
  
  
  — Mēs ieradāmies, kungs , — teica vadītājs. Viņš apstādināja taksometru ēkas priekšā.
  
  
  Es nebiju pārliecināts, vai man ņemt Sonja roku vaļā tagad, vai gaidīt, kamēr kāds paņems mūs. Risinājums ir palicis aiz manis. Kamēr viņas расплачивался ar taksometra vadītāju, uz ierobežotu izcēlies dr Michaels. Viņš īsi pamāja ar galvu Sofjai, pasmaidīja un pasniedza man roku.
  
  
  — Prieks atkal tevi redzēt, Niks.
  
  
  "Labdien, dakter".
  
  
  Dr Michaels bija худощавым vīrieti ar сгорбленными plecus, brilles, bez ietvariem un, ar retiem smilšu krāsas matiem. Uz ns ir bezmaksas uzvalks, bez mētelis. Mēs apmaiņa rokas, tad to novietoja ego Sofjai.
  
  
  — Ar prieku, miss Трещенко, — pieklājīgi sacīja viņš. Viņš norādīja, ka ēka ir aiz muguras. — Iesim caur sānu ieeja ?
  
  
  Mēs tam sekoja aiz stūra, lai tikai ka занесенному sniegu ietvi un uz leju pa slapju betona kāpnēm uz to, ka izrādījās pagraba ēkas. Ārsts atklāja stipru veida durvis, un mēs iegājām iekšā. Tā nekad nav bijis šajā nodaļā specefekti un montāža.
  
  
  Istaba, kuru mēs gājām, bija liels un tukšs. dr Michaels noklikšķināja slēdzi, un iedegas spilgti брылев. Vienā stūrī to redzēju kaudzi aparatūras un citu priekšmetu.
  
  
  Viņas jautāja. — Tas ir mūsu iekārtas?
  
  
  — Daļēji, — atbildēja doktors.
  
  
  Mēs bijām istabas vidū. Sonja огляделась. Ee skatiens apstājās dienā, kas ved uz citu ēkas daļu. Tajā bija vairāk nekā sieviešu ziņkāri, tajā bija spyware ziņkāri.
  
  
  Tās pieskārās viņas rokām. — Nāc, paskatīsimies, kas mums te ir, Sonja. Mēs ar dakteri saskatās. Mēs abi zinājām, ka šeit nevar slaistīties. Drīz Sonja sāka uzdot jautājumus.
  
  
  Viņa darīja to pietiekami labprāt. Mēs nonākam pie suņa lietas. Tie sastāvēja galvenokārt ap apģērbi, lai aukstā gada laika – autostāvvieta, garās apakšbikses polija, smagie zābaki. Bija kaut-kāda glābšanas jaka, plus slēpošana, teltis, guļammaisi.
  
  
  Ārsts bija aiz mums. "Var būt, miss Трещенко izvēlēsies izmantot īpašumu par savu valsti?"
  
  
  Meitene pasmaidīja emu. — Nebūt nē, dakter. Viņa atkal paskatījās mimmo viņu durvīm.
  
  
  — Kas tev izstāstīja par tavu mācību, Nick? — jautāja doktors Michaels.
  
  
  "Tikai to, ka tas būs Krievijā".
  
  
  Sonja klusi gājusi uz citu daļu no istabas, kur k vaidi bija прислонены divas mugursomas.
  
  
  "Es jums pastāstīšu, kā tas darbojas", — teica doktors. "Jūs lidosiet no šejienes San Francisco un tur apsēdies uz asv zemūdeni, kas nodarbojas ar sagādās jums Берингов šaurumu. Tur jūs pārsēdīsieties krievijas kuģis, kas aizvedīs jūs nelielā sargāja nometni netālu no pilsētas Оэлен Padomju Savienībā. Tur jūs ejas kurss izdzīvošanu. Kad viss beigsies, jūs lidojumu uz krievijas kara lidmašīnu amerikāņu bāzes nometni Arktikā, kur paņemsiet, transports, izglītība un viss pārējais, lai misijas".
  
  
  To, pamāja ar galvu un paskatījās uz Sonja. Viņa atvēra mugursomas un ieskatījās iekšā. No siltumu istabā man bija ne pa sevi, mētelis, bet tā nav novilka savu ego. Zem viņa mētelis bija ходячим arsenāls. Man bija Viktorija, mans Luger maksts zem kreisajā padusē; Hugo, smalks duncis, guļ makstī uz manu kreiso roku, kas ir gatavs iejusties manu roku, ja tās пожму vienu plecu; un Pjērs, nāvējošu gāzes bumba tika залеплена padziļinājumā uz manas labās pēdas.
  
  
  'Ir jautājumi?' — jautāja doktors Michaels.
  
  
  — Jā, — teica Sonja, выпрямляясь. Viņa norādīja uz mugursomas. "Domāju, ka tā drīzāk ir lietas, krievijas ražošanas".
  
  
  Dr Michaels pamāja ar galvu. — Kā vēlaties, miss Трещенко. Viņš redzēja manu pārsteigts skatiens.
  
  
  Viņas jautāja. — Ka šajos mugursomas?
  
  
  "Sprāgstvielām". Pēc tam viņš моргнул. — Vai Hawke nav tev teicu? Miss Трещенко - eksperts взрывам.
  
  
  Tās, paskatījās uz Sonja. Viņa man uzsmaidīja.
  
  
  
  
  4. nodaļa
  
  
  
  
  Sonja vairs nav ņēma mani aiz rokas, un, kamēr mēs šo spēli lidmašīnu uz San Francisco. Kravas lidmašīnā bija divi lieli ērti sēdekļi, bet mēs sēdējām неловком klusumā, kad Meitene paņēma mani aiz rokas.
  
  
  Viņa izspiež to atkal un atkal vērīgi paskatījās man sejā. — Niks, — mierīgi teica viņa. — Niks, ejam.
  
  
  — Kas?
  
  
  "Dārgais, mēs esam kopā ilgu laiku. Mēs nevaram turpināt tādā pašā garā.
  
  
  'Ko man darīt? It kā nekas nav mainījies? Mēs joprojām esam uz Korsikā?
  
  
  'Nē. Bet mums ir apdzīvota vieta krievijā. Mums ir jāveic kopā. Mazākais , ko mēs varam darīt, ir mēģināt palikt draugiem... mīļākajiem, ja vēlaties.
  
  
  'Labi. Kas vēl man jāzina par tevi? Līdz šim sesku jūs esat izgājuši ceļu no meitenes, kuru viņas satika Korsikā un ar ko izklaidējās, līdz krievu aģentu un ekspertu iznīcināšanu, kas ir izpildīt misiju ar mani. Cik daudz pārsteigumu tev ir man?
  
  
  "Mums ir viena, dārgais. Tagad tu zini visu. Mēs abi aģenti, labi, bet mēs arī esam cilvēki. Mēs esam vīrietis un sieviete, un viņas, sieviete, un es ļoti mīlu vīrieti. Ceru , ka tas ir abpusēji... kaut nedaudz. Tas ir ļoti svarīgi, lai man.
  
  
  Tā, paskatījos, nah. Viņa vērīgi skatījās uz mani, un viņas acīs mirdzēja zelta liesmiņas. Viņas viegli приподнял viņas zodu ar pirkstu, pēc tam maigi noskūpstīja uz lūpām. — Reizēm viņai gandrīz ticu tev, — es teicu. "Es gandrīz aizmirstu, ka mēs strādājam pretējās puses sienas". Viņas smaidīja. 'Dažreiz.'
  
  
  Viņa ieradās: "Labāk, lai mēs nebūtu šajā lidmašīnā. Viņu, gribu, lai mēs būtu vieni. ... atpakaļ Korsikā.
  
  
  "Drīz mēs atkal būsim vieni." Viņas sel un paskatījās pa logu. Tagad mēs lidojām virs Sierra Невадой , un, kā vienmēr, debesis bija nemierīgs. To sajutu ee smaržas, un, jā, tās ir gandrīz uzticējis hei. Sonja ir guvusi galvu man uz pleca.
  
  
  Bet tās nav gluži uzticējis hei. Viņa bija skaista sieviete un maigu sievieti — kombinācija, kuru daži vīrieši var aizsargāt. Daži pat vēlas iebilst pret to. Bet es nevarēju aizmirst, ka tā bija krievu aģentu, savu ienaidnieku un ienaidnieks ir mana tauta.
  
  
  Mums bija strādāt kopā, viņai neko nevarēju izdarīt. Arktikā bija kaut kas dīvains, kas interesēja un Padomju Savienība un ASV. Mums bija noskaidrot, kas tas bija. Bet, kas būtu, ja būtu krievi atsūtīja aģents-vīrieti? Kas būtu tās jutos tad? Tās, iespējams, būtu zinājis, ka viņš mēģinās mani nogalināt, ja būtu to, pagriezu viņam muguru.
  
  
  Krievi ir mēģinājuši to darīt pietiekami daļas. Un, var būt, viņi zināja, ka tas var būt, viņi zināja, ka es naidīgi attiekšos pret vīrieti. Var būt, kāpēc viņi sūta sievieti.
  
  
  Lidmašīna nolaidās lidostā Alameda, netālu no San Francisco. Bija par vēlu, un mums nav ēdis ar tiem sesku, kā ir pametuši Vašingtonu. Kad mēs esam nomaldījušies no mašīnas, mūs sagaidīja komandieris naval air base , jauns kapteinis-leitnants ārlietu ministrija ar кителем, pilnu balvas. Viņš izturējās pret mums ar oficiālo laipnību un norādīja uz gaidošo "cadillac". Viņas redzēja, kā virsnieki stāvēja pie lidmašīnas un skatās uz kājām Dēliņš, kad viņa gāja no lidmašīnas uz mašīnu. Ja viņi komentēja, tad tur to pie sevis. Призывники nav ierobežota protokolu. Šur tur bija dzirdami zvani un рычания. Meitene tikai pasmaidīja ar pārliecību sievietes, kas nodarbojas ar precīzi zina, ka nah ir.
  
  
  Mūs aizveda uz virsnieki Nams, kur bija ierīkots bagātu uzkodu. Kamēr mēs ēdām, Meitene turpināja smaidīt amatpersonas mums apkārt. Viņa nebija vienīgā sieviete, kas tur, bet viņa bija ļoti pievilcīga, un viņa to zināja.
  
  
  Mēs šo spēli tuvu aiz gara galda. Amatpersonas ir sniegušas gan apkalpes locekļus zemūdens laivas, uz kuru mums vajadzēja doties. Kapteinis bija jauns cilvēks, par vairākiem gadiem jaunāks komandieris bāzes, turklāt kapteinis-leitnants.
  
  
  Pie galda bija daudz ar smiekliem un jokiem. Sofjai, acīmredzot, patika. Virsnieki izturējās pret viņu ar cieņu. Tie ir nedaudz поддразнили to, sakot, ka viņš parūpēsies par to, lai visus slepenos plānus, ir novietoti drošā vietā, līdz tam, kad tā ir pacelta uz klāja. Un aplaimoja ih, sakot, ka nav ne ar āmuļi, ka asv jūras virsnieku tik jauni un skaisti. Šajā brīdī Padomju Savienība varētu kaut-ko uzzināt.
  
  
  Ee humors un spontāna rīcība atbilda hei. Tā var būt krievu aģents, bet tonakt viņa uzvarēja locīšanas dolāru katra vīrieša, par to galda. Un varbūt vēl mazliet par manu .
  
  
  Pēc tam vakariņām mēs šķīrāmies. Viņas nav redzējis Sonja līdz nākamajam rītam, kad mēs uzkāpām uz kuģa zemūdens.
  
  
  Bija miglaina diena, tipisks San Francisco. Pelēkas debesis šķita tik zemu, ka, pirms viņš varētu pieskarties, un sastatnes mitrs mirdzēja. Par brokastīm tai kļuvis zināms, ka visi lidojumi apturēti līdz pusdienlaikam.
  
  
  Tā notika ar kapteini zemūdens pa slapju asfaltu tur, kur pietauvots zemūdene. Esmu redzējis viņas, daudz izklaides uz klāja, un man bija ziņkārīgs par to, kur Sonja. Viņai nebija ne jausmas, kur viņa pavadīja nakti.
  
  
  Meistari sauca Nilsson. Viņš redzēja, kā es skatos uz субмарину priekšu atpakaļ, un pēc tam paskatos apkārt, un uzreiz sapratu.
  
  
  — Ar viņu viss kārtībā, — teica viņš, ņemot rokās daļas izmantoto klausuli un sērkociņi.
  
  
  Viņas smaidīja emu. — Es domāju tā — starp citu, kā man tevi saukt? Komandieris? Шкипером?
  
  
  Viņš iesmējās, turēdams sērkociņu pār cauruli. Kārters , navy tā, kas komandē kuģi, vienmēr sauc par kapteini. Nav svarīgi, viņš ir kapteinis, leitnants vai ložmetēju, tā paliek kapteini. Viņš pasmaidīja, turot klausuli zobiem. "Es saku to ne tam, lai izklausīties augstprātīgs, viņai vienkārši vēlos, lai jūs justos komfortabli uz kuģa".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Nu, tā ir, es gribu pateikties jums un sagaidīs savus cilvēkus, par labu apiešanos ar miss Трешенко pagājušajā naktī".
  
  
  Viņš pasmaidīja. "Lūdzu, mr Carter".
  
  
  Viņas прочистил kaklu. — Nav viss turpināsies, vai pārāk tālu, un, ja viņai jautāju, kur viņa pavadīja nakti? Es domāju, es it kā jūtu atbildību par nah.
  
  
  Kapteinis iesmējās. — Jums nav nākt pārāk tālu. Viņa pavadīja nakti manā mājā.
  
  
  — Es sapratu.
  
  
  'Es neticu tam. Viņa palika ar mani, manu sievu un mūsu četriem bērniem. Šķiet, viņai patika bērniem. Domāju, ka tas viņiem arī patika. Viņa ir skaista sieviete.
  
  
  — Es arī sāku to mācīties.
  
  
  Mēs esam sasnieguši savas zemūdenes. Нильсона свистнули uz klāja. Viņš отсалютовал karogu, kuģa pakaļgalā, kad tuvojās dežūrējošais virsnieks.
  
  
  Viņas teica dežuranta virsniekam: "Lūdzu atļauju uzkāpt uz kuģa klāja".
  
  
  "Atļauja, kas piešķirta ", — viņš atbildēja.
  
  
  Viņas kāju uz slidena klāja, kur justos kā mājās savā parastajā apģērbā un lietusmētelis. Vīrieši darba drēbēs devāmies turp-šurp, kokoni vadi. Kapteinis Nilson pavadīja mani uz leju pa kāpnēm un pa šauru gaiteni uz офицерскую ēdamistabu. Meitene sēdēja un dzēra kafiju.
  
  
  Kad viņas ienāca, viņa plaši pasmaidīja man. Ap nah sēdēja trīs virsnieki. Tajā bija darba, zviedriem, kā jūrnieki, kas to redzējis, augšā, tikai viņa izskatījās viņai vislabāk.
  
  
  Odin ap virsnieku pie galda, pagriezās pret Нильсону. "Maiks, kur jūs nodot šo neaizmirstamo radīt?"
  
  
  Kapteinis smīnēja. Mums ir kafija. "Manā kajītē, — viņš teica, — bet, domāju, viņas gulēšu ar tevi".
  
  
  Divi citi virsnieki sāka smieties. Cilvēks, разговаривавший ar Нильсоном, teica: "Es centos pārliecināt miss Трещенко lai viņa mēģināja izvilkt ap mani kāds-kādi militārie noslēpumi".
  
  
  — Jūs visi esat ļoti jauki, — teica Meitene.
  
  
  Nilson un viņas spēli uz krēsla. Skaļrunī atskanēja kliedziens, извещающий jūrnieku par to, ka pienācis laiks pusdienot. Tās, paskatījās uz pulksteni. Bija tikai sešas stundas.
  
  
  "Mēs izejam deviņas stundas," sacīja kapteinis Nilsson.
  
  
  Tās, paskatījās uz smaidošu seju Sonny. "Tu labi izskaties tik agri no rīta".
  
  
  Viņa visu nolikusi savas garās skropstas. 'Paldies.' Jums tas patīk?'
  
  
  'Ļoti.'
  
  
  Man nebija lēmumam runāt ar viņu vienatnē, līdz vēlam vakaram, kad mēs izgājām, ap Zelta vārtiem un bija tālu jūrā.
  
  
  Zemūdene iznāca virspusē, tikai laiza, uz Берингову jūras šaurumu. Tās uzvilka mēteli un izgāja uz klāja. Migla pazuda. Bija ļoti auksti, bet es viņu nekad nav redzējis, kleita tādā zilā krāsā. Mirdzumu ūdens var salīdzināt tikai ar skaidri zilajām debesīm. Saule spīdēja; gaiss bija tīrs. Tās bija tuvu pie deguna un turējās pie virves margu. Uztraukums uz jūru nebija, bet bija nedaudz uzbriest. Visur esmu redzējis viņas, putuplasta tases. Viņas kūpina cigareti un vēroja loku, uz augšu un uz leju, kad Meitene pienāca un nostājās man blakus. — Sveiki, svešinieks, — viegli viņa teica. — Man šķiet, viņai tevi no kurienes -to zinu.
  
  
  Viņas pagriezās un paskatījās uz nah. Vējš rotaļājoties ar saviem gaišajiem matiem, un tie трепетали hei persona. Viņa joprojām bija darba apģērbā un uzvilkusi jaku, kas nodarbojas ar bija hei maggiore. Aukstums un vējš piešķirti hei, silts sārtums.
  
  
  Viņas smaidīja hei. "Tu populārākais varonis uz kuģa".
  
  
  Tagad viņa nav smaidīju. — Es vēlos pieskarties tev, — vienkārši viņa teica.
  
  
  — Bet ko padomās matroži un virsnieki šī kuģa?
  
  
  "Man nospļauties, ko viņi padomās". Zelta gaismas dzirksteles viņas acīs mirdzēja un vairojas. "Es gribu pabūt ar tevi vienatnē. Viņas vēlas pieskarties jums, un es gribu, lai tu pieskāries pie manis".
  
  
  Viņas piegāja pie viņas. "Es nezinu, kad mēs atkal būsim vieni. Uz kuģa ir pieci virsnieki un divdesmit trīs cilvēku apkalpi. Tas ir maza laiva. Šaubos, ka mēs atradīsim vairāk privāti, nekā tas ir tagad.
  
  
  — Подержи mani aiz rokas, Niks, — viņa teica. "Vismaz , do it ".
  
  
  Tās, nopūtās un izdevās abas rokas kabatās камзолы. — Tu pamet man zvana, Sonja, tu zini to. To sāku ticēt, ka visu šo uzmanību saņem, tev ir.
  
  
  Viņa ir spērusi soli atpakaļ, un dīvaini paskatījās uz mani, viegli pieliecot galvu. Liela jaka darīja viņu līdzīgu mazu meitenīti.
  
  
  — Tu путаешь, Niks. Tu esi pārāk skaista, tu zini to? Tas būtu tas pats ir ar visiem amerikāņu vīriešiem. Visi šie virsnieki, viņi ir tik jauni un skaisti... un gandrīz puikas. Bet tu, tu nemaz nav puika.
  
  
  Viņas skatiens. — Šķiet, tu atkal mani изучаешь.
  
  
  Viņa pamāja. 'Iespējams. Man ir interesanti, kāpēc mūsu aģentiem nekad nav bijis lēmuma nogalināt tevi. Kādā brīdī viņi bija jābūt tuvu tam. Protams, visi komunistisko aģenti nevar būt растяпами. Cik daudz uz jums tika izdarīts uzbrukumiem?
  
  
  "Man tas nepatīk. Bet neveiksmes mani arī neinteresē. Veiksmīgs mēģinājums mani ļoti ieinteresēja.
  
  
  To izmeta cigareti jūrā. — Mēs esam mazliet novirzījies no tēmas, vai ne? Viņas domāja, mēs runājam par to, kā mēs varam pabūt vienatnē.
  
  
  Viņa man uzsmaidīja. — Es atradīšu veidu, kā. Kad mēs būsim Krievijā, to noteikti atradīšu veidu, kā".
  
  
  Kamēr mēs bijām uz šo подлодке, ee vienatnē ar mani nav bijis. Tuvāko divu dienu laikā Sonja katru reizi, kad viņas e redzējis, apkārt ir vīrieši. Mēs ēdām ar kapteini Нильсоном un citiem virsniekiem, un, lai gan lielāko daļu laika pavadīja kopā, mēs nekad netiek atstāti vieni. Ap nah vienmēr ir bijuši vīrieši, un viņa peldējās ih apbrīnu. Un tā kā viņa bija tik ārkārtīgi sievišķīga, viņa дразнила mani ikreiz, kad varu, jo zināju, ka man ir saistītas rokas.
  
  
  Pie Aļaskas krastiem kļuva briesmīgi auksti. Pat mans mētelis nav bijis pietiekami silts. Virsnieki un матросам pasniedza garo apakšveļu, kā Sofjai arī man. Vakarā ceturtās dienas jūrā mēs esam izveidojuši radiosakari ar krievu траулером. Tika organizētas tikšanās vieta. Nākamajā rītā mēs ar Sonja vajadzēja pārsēsties uz траулер. Man likās, ka es redzēju skumjas acīs Sony, kad viņa dzirdēja šo ziņu. Kad mēs ar diviem virsniekiem pavadīja viņu uz vakariņām, tā šķita neparasti kluss.
  
  
  Darbinieki jokoja ar viņu, kā parasti, vakariņās. Kapteinis Nilson norādīja, ka jaka, ko viņa valkāja, nekad vairs nederēs владеющему to моряку. Bet reakcija Sony ir bijis samērā svārstīgs.
  
  
  Pēc tam maltītes viņi atveda kūku. Augšā bija rakstīts: "labu Veiksmi, Soņa". Kad viņa to ieraudzīja, tā apakšējā lūpa uz brīdi задрожала. Pēc tam atgadījies kas cits. Kamēr tas ir izgriezt kūka, salonā parādījās ložmetēju ar dāvanu no visa komanda. Sonja kādu laiku vienkārši sēdēju, skatoties uz iepakojuma. Visbeidzot, mudinot virsniekiem, viņa atvēra to. Tas bija gredzens, kas precīzi izmēra, kas deva vīriešiem. Uz gredzena ir flaunted tiny zemūdene, kas корабельном mašīnai pa zelta akcijas kuģa zobārsts.
  
  
  Sonja ir likts uz gredzenu uz zeltneša labās rokas.
  
  
  "Tur ir uzraksts", — teica kapteinis Nilsson. Visi darbinieki smaidīja hei.
  
  
  Viņa novilka gredzenu un izlasīja uzrakstu. Viņas jau lasīt to. Tas bija izteiksmi simpātijas puses ekipāžas. Sonja всхлипнула un отодвинула krēsls. Tad viņa piecēlās un izskrēja piedzirdīt. Pēc tam viņas aiziešanas iestājies dīvains klusums. Mēs sēdējām ap krēsla, skatoties uz полупустые kafijas tases. Kapteinis Nilson sadalīti klusumu.
  
  
  "Sievietes vienmēr ir ļoti emocionāli attiecas uz šāda veida lietām", — viņš teica.
  
  
  Pārējie кивнули vai kurnēt akcepta un iedzēra savu kafiju. Nākamajā rītā, kad mēs ar Sonja bija kāpt uz klāja krievu traleri, gredzens bija uz viņu.
  
  
  Tikšanās notika gandrīz precīzi uz robežšķirtne starp ASV un Krieviju. Nāca uz augšu no Beringa jūras šauruma un sākām gaidīt traleri.
  
  
  Bija neticami auksts. Mimmo проплывали ledus . Tās vairs nav valkāja savu uzvalks un mētelis; man bija tumši zilā parka un termoveļu. Bet man vēl bija mans mazais "arsenal" ar mani.
  
  
  Krievijas траулер steidzos nokļūt līdz mums, продираясь caur ledu. Soņa, un viņas bija uz klāja un skatījās.
  
  
  Uz zemūdenes ir radies spriegums. Kapteinis Nilson stāvēja uz tiltiņa un skatās ar binokli. Viņš vēroja ne tikai uz траулер, bet arī jūrā ap kuģi. Savos posteņos stāvēja пулеметчики.
  
  
  Manas uzacis un skropstas покрылись utt. Viņas ar līšanu dziļāk kapuce savas autostāvvieta. Tās, paskatījās uz Sonja, bet viss, ko es varētu redzēt viņas sejā, bija tip viņas deguna. Elpot caur degunu, kļuva arvien grūtāk. Paceļot roku cimda, es ar izbrīnu atklāju, ka manas nāsis ir aizsērējusi ar ledu.
  
  
  Траулер piegāja pie laivas, un jaudīgi dīzeļdzinēji pagriezās atpakaļ. Viņas redzēja, kā meta un ķēra tauvas. Kad tiesas savienojās, krievu kapteinis ar savu pier paskatījās uz kapteini Нильсона ar skarbu seju. Kapteinis zemūdens arī izskatījās tieši tā.
  
  
  Ja tas bija zvejas траулер, viņš droši vien ļoti lielas zivis vēlētos ar kādu ļoti neparastu instrumentu. Uz deguna stāvēja mašīna lielgabals ne mazāk пятидесятого kalibra. Ekrāns radara griezās uz augstu mastā. Pie visa apkalpi uz klāja bija šautene.
  
  
  Pēkšņi krievu kapteinis izdarīja kaut ko pavisam negaidītu. Viņš отсалютовал kapteinim Нильсону. Par uguņošanu atbildēja nekavējoties. Bija iedarbināt trap, kas savieno zemūdeni ar траулером.
  
  
  Uz mirkli skatiens krievu kapteinis krita uz mani, kad viņas bija Sonja aiz rokas, un mēs nonākam pie сходням. Skatienu, kas to redzēja, bija pietiekami, lai piespiestu mani apstāties. Ja viņai vienu, kas bija ar viņu, to varētu satvert Вильгельмину. Tas bija viedoklis, kas iznīcina jūs pirms ieraudzīju jūs. To jau esmu redzējis šo skatienu agrāk. ... un viņš zināja, ka man būs priecīgi uz kuģa šo traleri. Divi krievu jūrnieks izstiepj roku, lai palīdzētu Sofjai, kad viņa ienesīguma caur līdzīgi траулер. Jūra bija strauju un netīri pelēku. Мчащиеся ledus bija krāsas свежесрезанной miesas, tirkīzzila-baltā krāsā, kuru jūs redzat atklāti pirms plūdīs asinis.
  
  
  Viņi paņēma Sonja aiz elkoņiem un palīdzēja kāpt uz klāja. Pēc tam pienāca mana kārta. To uzmanīgi izgāja pa durvīm, izmantojot kuģa. Kad viņas tuvojās траулеру, malu acīm redzēju to, kā krievu kapteinis izgāja uz tilta un skatījās uz mani. Apkalpes locekļiem, ожидавшие mani uz mirkli оглянулись. Bet šajā brīdī kapteinis atdeva kādu pavēli. Viņas apstājās pie nestabils tāfeles un paskatījās uz augšu. Mēs ar kapteini atkal saskatās.
  
  
  Ziņojums, kuru viņš nodeva saviem biedriem ekipāžas, bija vienkāršs. Tās būtu neizturēja un divdesmit sekundes, šajā ledus jūrā. Ja viņas vaļīga ar trapa, kapteinim nav nāktos vest amerikāņu aģents Krievijā.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani. Viņš nebija īpaši augsts vīrieti, pat ne sestais pēdas, bet izstaroja spēku. Viņš bija liela auguma, un parque ego pleciem, izskatījās tā, it kā viņš valkāja наплечники regbija . Bet es viņu neesmu redzējis ego teļu lielu spēku. Esmu redzējis viņas kaut kas primitīvs, ir būtisks, tikpat būtiski, cik liels cirvis.
  
  
  Viņš stāvēja un skatījās uz mani ar savu вздымающегося tilta. Lai gan kuģis ir rocked, viņš, likās, stāvēja pilnīgi nekustīgi, dziļi, ar rokām kabatās камзолы. Noturēties uz tpanel kļuvis grūti. Tās nav gatavojas peldēt šajā ledus, смертоносном jūru un ātri devos uz траулер. Sonja jau aizveda uz leju.
  
  
  Divi apkalpes loceklim paskatījās uz mani, un ih šautene bija переброшены pāri pleciem. Trap bija slidena, bet ne tik slidena, kā вздымающаяся klāja traleri. Viņi novēroja mani, kad viņas nonāca līdz kuģim. Odin ap tiem gandrīz noliecās uz priekšu, lai palīdzētu man, bet tad abi atkāpās atpakaļ. Starp траулером un zemūdeni pieauga aktīvai atpūtai. Tas padarīja mani par līdzsvaru. Viņas piekārtiem apkārt turp un atpakaļ uz klāja, ar vienu kāju gandrīz gatavo savu kāju uz klāja. Divi krievu jūrnieks truli skatījās uz mani. Visa komanda skatījās, bet neviens nemēģināja man palīdzēt. Траулер sānsvere, un, lai nokrist, viņa, nometās uz viena katram cilts.
  
  
  Viņai ļāva saviem atvērtu plaukstām saķerties par lamatas. Выплескивающаяся ūdens промочила mani un промочила dēli. Viņas стиснул zobi, piecēlās un ātri kāju uz klāja traleri.
  
  
  Kad viņa bija uz klāja, viņa saķer margas. Tās bija tik dusmīgs, ka nevarēja neko pateikt, kāds ir viņiem apkārt, nav izraisot starptautisku incidentu. Bet es stāvēju un skatījos uz diviem apkalpes locekļiem ar atklātu naidu. Viņi uz mirkli оглянулись. Pēc tam viņi nolaida acis. Tad šis pāris ir aizgājusi. Tās, paskatījās uz tilta, bet kapteiņa nebija. Manas bikses un parka ir mitri, un viņas sāka nesals.
  
  
  Tās pagriezās , lai iet uz leju, un redzēju Sonja. Viņa ir atgriezusies uz klāja, un ir jābūt, redzēju, kas notika. Viņas acīs bija izteiksme, kuru viņai nebija redzējis, izteiksme pilnīgas riebumu.
  
  
  Pēc tam viņa подлетела pie manis un обвила rokām manu vidukli. "Man ļoti žēl!" viņa iesaucās. — Ak, Niks, man tik žēl. Viņa откинулась atpakaļ, lai katru gadu uz mani. "Lūdzu, piedodiet man свиноподобные manieres maniem tautiešiem. Jūs varat būt pārliecināti, ka par šo incidentu, tiks ziņots. Kad viņas tikšu skaidrībā ar to, šim kapteinim neuzticas pat komandēt airu laivu.
  
  
  Tā, paskatījos spraugu starp траулером un zemūdeni. Trap bija novākti, un kuģi izklīda. Esmu redzējis viņas, maģistra Нильсона tornī zemūdene. Viņš paskatījās uz mums un atdeva godu. Man bija žēl redzēt, kā viņš pazūd.
  
  
  Atlikušo dienu траулер lēni notika starp льдинами. Tās uzvilku sausas drēbes, un Sonja man iedeva tasi krievu tējas, kas bija pavisam nav slikta. Viņas juta nepatiku apkalpes ikreiz, kad spēris kāju ar viņiem sazināties, bet vairāk nekādu incidentu nav noticis, kamēr mēs neesam sasnieguši Оэлена .
  
  
  Bija tumšs, kad траулер ienāca ostu. Divi apkalpes loceklim спрыгнули krastā ar trosēm, lai nostiprinātu kuģis. Līdzīgi nolaist, bet šoreiz nebija nikns kleita. Tie ir tie paši divi apkalpes loceklim ir izvietota pie trapa. Sonja atkal aizgāja pirms manis, un, lūk, palīdzēja. Protams, tas parunāju ar komandas kapteini, jo, kad tās apvalks ir k трпу, arī vīrieši izstiepj roku, lai palīdzētu man. Tās pagrūda ih rokas un nolaidās bez palīdzības no ārpuses. Slikts pr, bet man bija vienalga - es biju dusmīgs.
  
  
  No ostas, bārs, mūs sagaidīja četri vīrieši biezos mēteļus. Viņi silti sagaidīja Sonja, līdzjūtības man roku un apsveica mani Padomju Savienībā. Sonja paņēma mani aiz rokas un aizveda atpakaļ uz vienu ap vīriešiem.
  
  
  "Niks, tas dr Перска. Viņš būs mūsu instruktoru nākamo trīs dienu laikā.
  
  
  Dr Перска tika vīrieti gadiem sešdesmit, ar морщинистым обветренным sejas un skaistām ūsām, ar plankumiem no nikotīna. Viņš nerunāja angliski, bet mana krievu valoda nebija tā wouldnt būt slikti.
  
  
  "Mēs ceram, misters Kārters, — viņš teica надтреснутым balsī, — ka mans mācību jūs pārsteigt".
  
  
  — Es esmu pārliecināts par to, ārsts.
  
  
  Viņš pasmaidīja un parādīja zelta molars. — Bet tu esi noguris. Mēs sākam rīt no rīta. Tagad tev ir atpūsties. Viņš pamāja ar roku un norādīja uz taciņu, kas ved uz sakrāšanos ēku. Sonja bija man blakus, kamēr mēs gājām pie dr. Pārējā grupa sekoja mums.
  
  
  Viņas norādīja ar īkšķi pār plecu. — Es uzskatu, ka mums kāds seko, — es teicu.
  
  
  — Tev vajadzētu runāt-krievu, Niks. Citādi viņi domās, ka mēs sakām, ka negribam, lai viņi dzirdēja".
  
  
  — Labi, kas tie ir?
  
  
  "Apsargi. Viņi ir šeit, lai pārliecinātos... ka mūs neviens netraucēs.
  
  
  — Vai es neesmu mēģina aizbēgt?
  
  
  "Niks, jūs uzvedaties tik naidīgi".
  
  
  'Ak, jā? Jautāju sev, kāpēc. Man nav iemeslu, vai ne?
  
  
  Mēs gājām klusēdami. Viņa redzēja kaut kādā nometnē. Viņš labi sargāja — es saskaitīju vismaz piecas karavīru formā. Bija pēdu žogs, iežogota dzeloņstieplēm. Nometne atradās uz pakalna ar skatu uz jūru. Projektors laiž pa visiem stūriem žoga. Uz klints malas stāvēja lielas pistoles, kas vērstas uz jūru. Centrā žoga bija ēkas divās rindās pa četri.
  
  
  Man tas nepatika. Man tas nemaz nepatika. Man bija ziņkārīgs par to, kāpēc Hawke, kas mani šādā stāvoklī. Viņai bija naidīgā valstī, kas ir apkārt naidīgu cilvēku, strādāja ar naidīgu aģents.
  
  
  Apsardze кивнули mums, kad mēs gājām uz nometni. Vārti aiz mums aizvērās.
  
  
  Dr Перска pamanīja, ka es uz to skatos. — Tas ir mūsu pašu drošības misters Kārters, — viņš teica sacensībās ar muzikāli uzmundrinošu smaidu.
  
  
  Sonja izspiež manu roku. — Neskaties uz visu tik drūma, dārgais. Mēs patiešām nav monstri. Godīgi sakot, dažreiz mēs varam. .. būtu ļoti jauki.
  
  
  Dr Перска norādīja uz vienu ap mazākas ēkas. — Balss тамваша istaba, misters Kārters. To, ceru, ka tas ir jūsu apmierinātību. Miss Трещенко, tu dosies ar mani? Viņi devās tālāk, bet pienāca pie mazā ēkai, kas man parādīja dr Перска. Tas bija nedaudz vairāk, nekā kajīte, viena istaba ar kamīnu un vannas istabu. Paklājs izskatījās tā, it kā ego vilka ap vecā kinoteātra. Bet kamīns izplatītu telpā mājīgu siltumu. Tas bija liels kamīns, ieņēma gandrīz visu sienu.
  
  
  Tas bija kamīns, pirms kuriem varētu apgulties ar otru, sarīkot pikniku priekšā, ielūkoties tajā un iegrimt dziļās pārdomas. Tas tika veikts ap akmens, un ns потрескивали malku. Pie kamīna atradās divguļamā gulta ar biezu пуховым segu, kā arī krēsls un skapis. Mana bagāža gaidīja mani istabas vidū. Pēkšņi viņas sapratu, ka tiešām noguris.
  
  
  Nācās uzticēties krieviem. Viņi nesūtīja nevienu nogalināt mani, līdz tās gandrīz aizmiga.
  
  
  
  
  5. nodaļa
  
  
  
  
  Ja jums ir bijusi tāda pati diena, kā man, jūs vairāk vai mazāk paļaujos uz to, ka kaut kas notiks. Tā spiešana guļus un gulēt ar Вильгельминой aiz rokas un aizmiga, bet miegs bija iejūtīgs.
  
  
  Es nezinu, kas bija stunda. Uguns pārvērtās oglēm un laiku pa laikam потрескивал, un smarža degšanas malkas piepildīja istabu. Viņš uzmanīgi atvēra durvis galvenais, pietiekami проворно, lai izvairītos no tām. Viņš ieradies ar nazi rokā, ieelpojot aukstu gaisu. Durvis klusi aizvērās aiz viņa.
  
  
  Viņš bija neliela auguma, un pēkšņi viņu sapratu, kas tas ir. Smarža traleri vēl bija ap viņu.
  
  
  Tikko atverot acis, viņas noskatījās, kā viņš pienāk pie gultas. Ego здоровенная skaitlis bija acīmredzama угасающем ugunskura gaismā. Tās nomierinoši обхватил Вильгельмину roku, turot pirkstu uz sliekšņa āķa. Luger bija man blakus, ārpus segas pie manas rokas.
  
  
  Viņš shell uz pirkstgaliem un nav сводил acu no gultas. Nazis bija garš un šaurs, un viņš tur ego pie krūts. Piegājis, viņš mazliet pacēla nazi. Tagad viņas jutās ego smarža vēl spēcīgāka. Šis траулер laiku pa laikam zvejot zivis.
  
  
  Viņš apstājās pie gultas, augstu pacēla nazi, lai perforators un dziļi nopūtās. Viņas ātri devās, vilces emu zem deguna stumbrs "люгера", un teica krievu valodā: "Ja tu mīli savu dzīvi, iemet šo nazi."
  
  
  Viņš joprojām затаивал elpu. Viņš nedroši apturēta, un skatījās man sejā. Ja viņa izvilka sliekšņa Вильгельмины tādā attālumā, tās būtu отстрелил emu pusi no galvas. Viņš stāvēja nekustīgi, to masveida ķermenis ir gandrīz pilnībā заслоняло kamīns.
  
  
  Istabā bija ļoti karsts. Gaisma no ugunskura bija pietiekami, lai redzētu бисеринки bankā uz viņa pieres. Roka ar nazi nedaudz izvirzījās uz priekšu. Viņas ir spiestas pirkstu pie sliekšņa eagle eye "Люгера". Tās varētu viegli nogalināt ego, un viņš to zināja.
  
  
  Bet viņš tomēr mēģināja. Ego kreisā roka ātri piecēlās, uzveikt stumbrs "Люгера" no deguna. Labā roka ar nazi krasi samazinājās.
  
  
  Shot, likās, загрохотал sienām istabā. Atdalīts gabals koka sienas. Kad viņu nošāva, viņa metās uz tā. Nazis вонзился matracī.
  
  
  Tās skāra viņa ego plecu pa коленям un pagrūda malā. Viņš ir atlekšanai atpakaļ pie очагу, vēl saspiežot nazi rokā. To satvert novads segas un накинул ego par to. Viņš mēģināja atvairīt ego brīvo roku, bet sega bija pārāk liels un smags. Viņš вцепился to, bet ar laiku tā jau piecēlās no gultas un steidzās viņam pakaļ pa istabu.
  
  
  Kad viņš novilka ar sejas segu, tās skāra viņa ego pa degunu люгером. Viņš зарычал. Nazis nokrita uz nolietota paklāju, kad viņš pasniedza roku, lai atlikumiem deguna. Viņai ļāva Люгеру spēcīgi uzsit ego pa galvu. Viņš sabruka uz zemes, ar rokām seju.
  
  
  Viņš nav aizslēgtas durvis, kad pieteicies. Tagad durvis ir распахнута. Pirmie, kas ienāca divi karavīri ar šautenēm gatavībā. To jau ir izdarījuši tās "luger". Aiz viņiem parādījās dr Перска un Sonja.
  
  
  Kapteinis traleri joprojām stāvēja uz ceļiem un izdeva dīvainas булькающие skaņas. Tās, noliecās un pacēla nazi. To izmeta ego pa vienam karavīru, un tas ir gandrīz nokritusi šautene, lai nozvejas to.
  
  
  Dr Перска teica: "Es dzirdēju šāvienu. Tā domāju..." Uz ns bija bieza, halāts un augstpapēžu zābaki. Ego tērauda mati bija растрепаны.
  
  
  — Ar tevi viss kārtībā, Nick? — jautāja Meitene. Arī viņa bija ģērbusies bieza mantija. Pēc tā, kā jaka развевался priekšā, to varēja teikt, ka ar viņu bija ļoti maz drēbju.
  
  
  Viņas skatījās uz tiem, un jutu, ka labi izskatos savā garajā apakšveļā. Divi karavīri palīdzēja kapteinim traleri "nostāties uz kājām". — Viņš mēģināja mani nogalināt, — es teicu.
  
  
  "Jūs varat teikt, tas ir nopietni," teica doktors Перска.
  
  
  Divi karavīri izvirzījis meistars pa istabu.
  
  
  Viņas, noliecās pie gultas. Pirmkārt, krievu viņas, sacīja: "Es teikšu tavā valodā, lai nekas nav noklīdis, kad tulkojumā". Es negribu, lai mani vārdi tika nepareizi saprastas. Šeit no mana vārda valdības. Viņas šeit nav izklaide. Šeit nav neviena, kam to uzticos. Tāpēc, ka es būšu gatavs. Nākamais cilvēks, kas mēģinās pieteikties šeit bez uzaicinājuma, būtu miris, līdz tam, kad durvis aizveras. Es ne jautāt, kas tas ir un kādēļ viņš šeit ieradās. Viņas vienkārši выстрелю".
  
  
  Dr Перска izskatījās tā, it kā tikko norij осу. "Es nevaru noticēt, ka uz jums tika izdarīts uzbrukums . Lūdzu, prima aprūpes manu atvainošanos, misters Kārters.
  
  
  — Vēlreiz atvainojieties no rīta, ārsts. Tagad tās nepieņem ih.
  
  
  Meitene uzmanīgi vēroja mani. Tagad viņa jautāja: "Ko tu darīsi , Nick?"
  
  
  'Neko tādu.' - Es pamāju ar galvu uz durvīm, aiz kurām nupat pazudusi kapteinis. — Kas ar viņu notiks?
  
  
  — Ego gatavojas nosūtīt uz Maskavu, — teica Meitene. "Viņš būs redzams, kas tur tiesas priekšā".
  
  
  "Es neticu."
  
  
  'Tu man netici? Tu gribi nogalināt ego vienatnē?
  
  
  "Ja būtu tā, viesnīca un nogalināt ego, to varētu darīt". Viņai ļāva Вильгельмине nokrist uz gultas. — Ja jūs abi vēlaties, lai iet prom tagad, to varu mēģināt mazliet pagulēt. Ar labu nakti.'
  
  
  Viņas, tad pagriezās pret viņu ar muguru un piegāja pie skapja, kur nodot savas īpašās cigaretes ar zelta мундштуком.
  
  
  To sajutu aukstu gaisu, kad durvis atvērās un strauji aizvērās. Istabā bija dīvaini klusi, un vienīgais gaismas avots bija sarkana ēna uguns. Viņas вытряхнул cigareti pēc paciņas un izdevās to starp lūpām. Pēc tam man ienāca prātā, ka es atstāju savu зажигалку uz gultas. To, pagriezās . .. un redzēju Sonja. Viņa sēdēja man priekšā ar зажигалкой rokā. Viņa atvēra tās, pasniedzot liesmas uz manu cigareti. Ieelpojot to, redzēju, ka viņa samazinājās, halāti. Zem tā bija ļoti smalka, ļoti īsa, zilā nakts krekls.
  
  
  Viņas teica: "Luger" gulēja gultā blakus зажигалкой. Kāpēc jūs paņēma ego?
  
  
  — Tu tiešām iedomājies, ka es gribu nogalināt tevi, Nik? Tu man neuzticies?
  
  
  — Ko tu gribi , Sonja?
  
  
  Viņa шевельнулась, uz mirkli. Halāts slīdēja no viņas pleciem, tad nokrita uz grīdas. — Man vajag tavu uzticēšanos, Niks, — хрипло viņa teica. "Bet šodien to gribu vairāk, daudz vairāk".
  
  
  Ee rokās piegāja pie manis, скользнули pa manu kaklu un притянули manu galvu uz leju. Tās ir mīkstas, mitras lūpas maigi noglaudīja manu zodu, pēc tam viegli скользнули pa manu vaigu. Tas nav торопилась, lai pat kontūra manām lūpām, pēc tam atļāva savām lūpām uzklāt mani . Viņa spiedās savu ķermeni manu , kamēr mēs, tā teikt, nav iejaukti.
  
  
  Lēnām viņa paņēma cigareti ap manu roku un iemeta tās kamīns. Viņa paņēma manu roku, tur to pie lūpām un noskūpstīja visus dūres. Viņas valoda ir viegli порхал starp pirkstiem. Pēc tam viņa pagrieza roku pret savu ķermeni un piespiedu manu plaukstu uz viņa krūtīm.
  
  
  Tās, jutu, kā manī kāpj kaislība. — Tu zini visus trikus, kas ir jāzina sieviete , — es teicu.
  
  
  — Bet tu? — viņa murmināja. "Kādus trikus tu zini?
  
  
  Viņas nedaudz noliecās un paņēma viņas rokas. Viņas rokas aizvērās uz mana kakla. To, aiznes to uz gultas un uzmanīgi iesaiņotiem. Viņas nolika "luger" uz skapīša un pacēla no grīdas segas. Kad viņas, tad pagriezās pret gultas, Soņa jau noņēma naktskrekls. Viņa pavadīju uz grīdas kaila, planēšana ar kājām turp-atpakaļ uz palaga.
  
  
  Viņas nometa segu uz gultas kājgalī. — Šonakt būs ļoti auksts, — es teicu.
  
  
  — Es tā nedomāju, — viņa teica, iedeva man roku. Es vienmēr domāju, ka būs grūti novilkt apakšbikses. Viņas pat neatceros, kā es tiku ārā caur tiem. Pēkšņi viņas bija līdzās ar viņu, turot to rokās, un manas lūpas maigi pieskārās viņas lūpām .
  
  
  — O, Nik, — " viņa čukstēja. "Tas prasīja pārāk daudz laika, ir vienkārši pārāk daudz laika! Tā ilgojos pēc tevis. Tā ilgojos pēc taviem pieskārieniem. Tā ilgojos pēc tevis.
  
  
  "Shhh ."
  
  
  "Nekavējies pārāk ilgi. Personīgi man.'
  
  
  Tās nav stahl jāgaida pārāk ilgi.
  
  
  Viņas juta, kā viņa напряглась, kad viņa slīdot uz leju par to. Ee rokas bija uz maniem pleciem. Un, kad viņas piecēlās hei, starp kāju, un прижался pie viņas, viņa izdzirdēja viņas nopūta. Viņa izlaida скулящие skaņas un stipru обвила mani ar rokām un kājām. Un tad viss pārējais bija bezjēdzīgi — mūsu uzbrukums uz mani, dod mums visu, kas noticis Ziemeļu Ledus okeānā. Ārpus šīs būdas bija nekas, nekas, izņemot šo gultas, nav citu sieviešu, izņemot nah. Pie Sonny ir šis spēks, šī всепоглощающий talantu. To zināja tikai par pilnību viņas ķermeņa. Beidzot , kad esam sanākuši kopā, to pat neapzinājos sevi. Viņas lēni atgriezās no tās vietas, kur bija. Es nezināju, kas ir izvietota augsti pār to, ar stingrām rokām. Viņa izliektos, обвив rokām manu kaklu, lai mani pieņemt. Tagad viņa balsu-balsu nokrīt, un tās valodu, ātri slīdot pa пересохшим lūpām. Viņa aizvēra acis un iesmu galvu caur vienas puses uz otru.
  
  
  — O, Nik, tas bija tik... tik. .. '
  
  
  "Shhh ." To, прижался pie viņas.
  
  
  — Nē, — viņa čukstēja. 'Vairs nē.'
  
  
  — Es teicu, шшшш .
  
  
  Viņa sapņaini pasmaidīja ar aizvērtām acīm. — Jā... visu, ko teiksi. Kā tu vari vēl šaubas manī? Kā tu vari vēl uzticēties man?
  
  
  Viņu, noskūpstīja viņas pavadīja ar rokām pa pavedinošs изгибам viņas ķermeņa un plunged pilnīgu baudu no savienības ar viņu... bet es nevarēju sevi piespiest uzticēties hei.
  
  
  Nākamās dienas rītā mēs sākām mūsu kursu. Vispirms mēs ieturam brokastis kopējā istabā ar visām laika, артиллеристами un visiem, kas bija attieksme pret nometni. Visi uzskatīja par nepieciešamu atvainoties par vakardienas uzbrukumu. Visi viņi pārliecināja mani, ka ar kapteini traleri gan jau tiks galā ir grūts. Kāpēc-tas man nav šaubu par to, bet man bija ziņkārīgs, nevis tāpēc, vai tas ir par to, ka viņš mēģināja mani nogalināt. ...vai tāpēc, ka emu nevar mani nogalināt.
  
  
  Dr Перска sel man blakus. Ego обветренное усатое seja bija noguris un aizņemts. "Misters Kārters, — viņš teica, — jūs vienkārši ir pieņemt manu atvainošanos par pagājušo nakti. Tās nav сомкнул acīm. Mani pārsteidza tas, ka kaut kas līdzīgs var notikt šeit, izmaksu tieši mums zem deguna".
  
  
  — Neuztraucieties, ārsts. Tikai neaizmirstiet, ko es teicu pagājušajā naktī. Šis kurss ilgst trīs dienas, vai ne? Jūs sēžat blakus ļoti piesardzīgs cilvēks. Atrast palikt uzmanīgiem, kamēr šeit. Viss, par ko viņa lūdz jums to ieskaidrot man, šo kursu izdzīvošanu.
  
  
  Un viņš to darīja.
  
  
  Liela daļa no tā, ko mēs ar Sonja kļuva zināms, ir saistīta ar to, kā palikt dzīvs, ja mūsu jaka būs zaudēts. Metodes ir aizgūtas no эскимосов un uzlabota.
  
  
  Pirmajā dienā mēs veicām adatu vadībā doktora Перска. Sniega gabali izgriezt lielu nazi. Kad tas tika izdarīts, Sonja, dr Перска un tās заползли iekšā. To, pamanīju, ka sienas mazliet tek.
  
  
  Viņas jautāja. — Vai šī lieta nav kūst?
  
  
  Dr Перска pasmaidīja. — Nav no ķermeņa siltumu. Ķermeņa siltums sasildīs jūs pietiekami, lai staigāt bez krekla vai apģērbu, bet ne atkausēs sniega gabali. Patiesībā delle labi, ja viņa оттаивает iekšā adatu . Tas aizsedz visas spraugas starp blokiem. Sniega bloki nav расплавят pat degošas sveces apgaismojumam.
  
  
  Viņas pārlaida skatu сводчатый pils. Ārsts atkal rāpoja. Sonja paņēma manu roku un izspiež to.
  
  
  — Vai esi kādreiz трахался ar adatu? — viņa murmināja.
  
  
  — Nav pēdējie divi ir svētdienās, — es atbildēju.
  
  
  Viņa uzsita man uz pleca un ātri выползла. Kad viņas, sekoju viņai un высунул galvu, viņa iespēra man sniegu.
  
  
  Šajā naktī viņas gulēja viens, krēslā pie sienas, ar Вильгельминой rokā. Tas bija nemierīgs miegs.
  
  
  Sākuma otrajā dienā mēs veicām galvenokārt klasē. Mēs ar Sonja sēdēja mīkstajos krēslos. dr Перска stāvēja pie tāfeles. Mums vai instrukciju par balto lācis. Ārsts nolaida ekrānu un ir iekļauts projektors. Viņš deva filmai pastrādāt minūti, ne runāt, mums ir vārdi, kas. Viņas izsmēķēju cigareti un paskatījās.
  
  
  Filmā bija redzams tikai viens balts lācis. Tas bija liels zvērs, bet viņš izskatījās gandrīz грушевидным, it kā ego pakaļkājas ir garāka par priekšējo. Viņš izskatījās neveikls.
  
  
  "Pievērsiet uzmanību, — teica doktors Перска, it kā viņš spētu lasīt manas domas, — kā lācis neveikli izskatās. Daudzi upuri maldās, domājot, ka dzīvnieks nevar attīstīt lielāku ātrumu". Viņš runāja krieviski.
  
  
  Viņas teica: "Šķiet, cilvēks būs bezcerīgās stāvoklī".
  
  
  Ārsts bija brilles. Viņš piespieda zodu pie krūtīm un paskatījās uz mani virs punktus. Misters Kārters, nedariet šo kļūdu, ja redzat, ka kāds tuvojas tālumā. Jūs būsiet pārsteigti, cik ātri viņš nobrauks.
  
  
  Meitene paskatījās uz mani un winked uz. Mēs redzējām, kā pēc ledus šur un tur mazgāta balts lācis.
  
  
  "Baltais lācis — klejotāju, — teica doktors Перска. "Atšķirībā no pelēkā vai lielo brūno lāci, viņam nav pastāvīgas bāzes vai midzenī. Viņš vienmēr ir ceļā. Kamera ir diezgan ilgi sekoju mūsu draugs. .. tu esi kaut reizi redzējis, kā viņš apstājās? Nē, viņš vienmēr ir kustībā.
  
  
  To, aizsmēķē, un stahl skatīties uz notiekošo lācis. Sonja paņēma mani aiz rokas.
  
  
  "Par balto lācis ir viena ļoti interesanta lieta, — turpināja doktors. "Tas ir vienīgais dzīvnieks pasaulē, kas sekos cilvēks, nogalināt un ēst to. Ego, nav nepieciešams braukt stūrī, lai viņš uzbruka, kā to dara lielākā daļa dzīvnieku". Viņš paskatījās uz ekrānu, ar sašķobīts smaidu. "Nē, viss, kas ir nepieciešams, lai viņam bija šim, — mazliet bada".
  
  
  Tā, jutos kā Sonja dreb pie manis.
  
  
  "Kas ir nepieciešams, lai apturētu zvēru?" — pajautāju Перску.
  
  
  Ārsts domīgi pakasīja ūsas. "Reiz viņas redzēju, viens lācis, kas saņēmis četras lodes pa ziloņkaula šautene, pirms krita. Iespējams, ir grūtāk nogalināt tikai aļņiem".
  
  
  — Vai cilvēks, — drūmi teica es.
  
  
  Tajā naktī, kad lielākā daļa nometnes aizmidzis, Meitene atnāca pie manis uz istabu. Viņas sēdēja krēslā, skatījās uz uguns un domāju par sarkano ķīniešu zemūdenes, кружащих zem Arktikas.
  
  
  Durvis bija aizslēgtas. Sonja pieklauvēja, divas reizes klusi teica: — Niks! Viņas piecēlās un gāja uz dienu ar Вильгельминой rokā, tikai lai pārliecinātos.
  
  
  Iegāju Sonja un nav paskatījās uz luger, kuras mērķis ir nah, par to kārtīgu galvu. Tajā bija tas pats halāts, ka pirmajā naktī. Viņš slīdēja no viņas pleciem uz grīdas, kad viņa beidzot nokļuva līdz gultai. Smalka nakts krekls, ko viņa valkāja, блестела sārtumu ņemot vērā ugunskura.
  
  
  Uz viņas lūpām spēlēja sapņains smaids. Uzkāpa uz gultas un nometos uz ceļiem, ar seju pret mani. Lēni un smaidot, viņa savilka naktskrekls ar galvu. Pēc tam viņa пригладила savas gari blondi mati un tiek izstieptas uz muguras. Tās lika Вильгельмину uz krēsla, aizslēgtas durvis un pienāca pie gultas.
  
  
  Trešajā dienā mēs ar Sonja, uzzināja vairāk par to, kā izdzīvot bez aprīkojums. Mazajā ēkā, kuru mēs nosaucām skolas хижиной, pirms dēli stāvēja doktors Перска. Šoreiz par ns bija pelēkas bikses un pelēks vilnas gillett ar pogām.
  
  
  Par brokastīm Sonja turēja mani aiz rokas un izmantoja jebkuru iespēju, lai mani aizkustinātu vai pieglausties pie manis. Disku nakts bija viena ap labākajiem. Tikai vienu reizi, Korsikā, lai būtu labāk. Viņas domāja, ka tas būtu nepareizi ne uzticēties hei. Kad viņa turēja mani aiz rokas, viņas redzēja, ka uz to visu, vēl bija gredzens, uzdāvinātais hei apkalpi zemūdene.
  
  
  Dr Перска runāja par makšķerēšanu un medībām - bez dārgs makšķeres vai šauteni. "Var veikt zvejas āķi ap kaulu vilks vai lācis, pat рыбьей kaulus , — viņš pasmaidīja, — lai ķert citas zivis. Apskatīt zīmējumi uz kuģa. Auklu var darīt ap jebko. Dzija no tavas drēbes, cīpslu nogalinātā dzīvnieka tevi.
  
  
  "Kaulu var pat nogalināt vareno balto lāci. Piemēram, gabals mugurkaula ronim. Vaļu kaulu ideāla, bet divatā, vienatnē un bez aprīkojums Arktikā diez vai dosies medībās uz uzpeldēs". Viņš paņēma krīta gabals, un sāku zīmēt, kamēr runāja. "Jūs сгибаете kaulu, kas nodarbojas ar tiešā, šaurā lokā. Gaļa un tauki, vai viss, kas jums ir pie rokas, cieši saspiežas ap to tik cieši, ka kauls atkal var iztaisnot. Ja roll bumbu gaļas pa sniegu, viņš ir sasalis, un baltais lācis norīs šādu balonu, jo vienu reizi. Kaulu izstiepj un sarauj iekšas lācis".
  
  
  Viņai bija pārsteigts, bet Sonja drebēja. — Nabaga dzīvnieks, — viņa teica.
  
  
  Dr Перска pasmaidīja un papurināja galvu. "Dārgā kundze Трещенко, jums nebūtu teicis "nabaga dzīvnieks", ja tu būtu badā un auksts, un tas nabaga dzīvnieks bija jūsu vienīgā cerība uz izdzīvošanu".
  
  
  Viņš nolika krīts, pagriezās — šoreiz bez smaida, — un paskatījās uz mani.
  
  
  "Misters Kārters, divi reisi no rīta aiz polārā loka, un mēs skatāmies, māca vai jūs to kaut kam un ko jūs esat iemācījušies".
  
  
  Viņš pasmaidīja un jautāja. - "Jūs pārsteidza?"
  
  
  — Ļoti, — es teicu, un bija prātā tieši šis.
  
  
  — Labi, — viņš teica, pavirša. "Tagad ir pienācis laiks iepazīties ar savu pavadoni"
  
  
  Viņu, sarauca pieri un sel krēslā, kamēr ārsts ar shell dienā. Viņš atvēra durvis un pasauca kādu. Ienāca cilvēks, ģērbies ūdensdrošie golfa apģērbu un ar vecmodīgs pistoli rokā. Viņš nolaida kapuci savas autostāvvieta, un es redzēju, ka viņš eskimo — vai, vismaz, līdzīgi kā eskimo.
  
  
  Dr Перска apkopot ego uz kuģa atklāti pret mums. "Miss Трещенко, misters Kārters, tas Аку . Viņš tika izvēlēts ar savu pavadoni divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, viņš ir lielisks šāvējs, un, otrkārt, zina arktikas dzīvi, kā savu kabatu". Viņas atslīga pret krēsla atzveltni, craned manu kāju sev priekšā un скрестил rokas uz krūtīm. Tas bija tas, ko es gaidīju, ko nebija gatavs. Tur, uz ziemeļpolu, nebūtu tikai mēs ar Sonja. Tas būtu Sonja, tā arī pavadonis vārdā Аку.
  
  
  Tās, paskatījās uz to. Viņš izskatījās jauns, tik tikko spēj dzert vai balsot. Ego acis šķita skaidri un droši, bet ar manu skatienu viņš nemierīgi скривил ih. Viņš likās zēns, kurš zināja, kā atrast pieeju sievietēm. Ns bija gandrīz высокомерная pašapziņu. Ego seja bija plata, plakana un gluda; ego taisni melni mati krita emu acīs. Viņš turēja šauteni kas ieiet zemē. Viņš bija tik tuvs man To varētu lasīt krievu vārdus uz stumbra. — Misters Kārters? — nepacietīgi teica dr Перска.
  
  
  Istabā bija spriedzi. Аку viņš tulkojis izskatu ar Sony uz mani, tad atpakaļ, bet cilvēks-ego nekas nav bijis.
  
  
  — Es nemaz negaidīju vada, — teica viņai beidzot . Viņas paņēma cigareti un aizsmēķē.
  
  
  "Tu nepiekrīti?" — jautāja Meitene. Viņa ātri turpināja: "Jo mēs nezinām, ko gaidīt, tā padomāju, ka mums vajadzētu pieņemt visu iespējamo palīdzību".
  
  
  — Jā, — es teicu. Tā, paskatījos, nah. Un tieši tad, kad to sāku domāt, ka varu uzticēties hei.
  
  
  Pēc tam Аку teica: ļoti labi angļu: "Mr Carter, ja jūs paņemsiet mani līdzi, jūs, iespējams, būsiet patīkami pārsteigti. Tās ir lielisks diriģents un lielisks šāvējs, - es varu izšaut чайке aci ar divdesmit metri. Bet kas ir vēl svarīgāk, to zinu, kā veikt pasūtījumus. Viņas zina, ka jūs esat galvenais. Es lūdzu jūs ņemt mani līdzi, bet es domāju, ka tas būtu labi.
  
  
  To, pārklājās ar cigareti, un izskatījās, emu acīs.
  
  
  "Kāpēc tev krievu šautene?" To
  
  
  — Tā pēc nabadzīgas ģimenes, — ātri teica viņš. "Mēs nevarējām atļauties dārgu amerikāņu Marlin vai Winchester. Mēs varētu tirgoties tikai to, kas bija pieejams. Zēns to выменял sešas ādas uz šo veco šautene. Tas ir bise izglāba man dzīvību deviņas reizes. Tā man dod izglītība. To esmu viņam kā vecam draugam. Man nekad nav bijis cita ieroča.
  
  
  Tā bija skaista runa. Tās, paskatījās uz doktora Перску, tad Sonja. Es nevarēju neko pateikt tādā ih personām. Pēc tam to atkal paskatījās uz Аку. "Labi, — nolēmu es, — mums ir pavadonis".
  
  
  Stress pazuda. Аку smīnēja un parādīja stipri, līdzeni, balti zobi. Dr Перска flashed zelta vietējiem zobiem. Sonja paņēma mani aiz rokas un pasmaidīja man. Viņai bija vienīgā telpa, kas nav smaidīja.
  
  
  Tajā vakarā viņas agri, lai savācu savas mantas. Lidmašīna bija lidot rītausmā. Viņas nobīdi visapkārt somas, kas mugursoma, atstājot uzvalks un mētelis koferis. Arktika ir viņas, iespējams, nav jūtama būtu nepieciešams oficiālajā apģērbā.
  
  
  Bija pārāk agri iet gulēt - es neesmu nogurusi. Viņas подкинул malkas uguns un sel priekšā. Bet man bija nemierīgi. Viņas piecēlās un прошелся pa istabu. Viņas apstājās un paskatījās uz uguns. Tā bija mana pēdējā nakts nometnē. Vienīgais, ko man būs garām, tik tas ir lielisks kamīna.
  
  
  Viņas vēlreiz paskatījās , lai pārliecinātos, ka ir pildīta ar papildu veikali Вильгельмины. Pēc tam to atkal sel pirms uguni, pārtraukumiem uz leju, "Luger", iztīrījis un aizmeta garām viņa. Pēc tam viņas pārbauda, winchester, kas paņēma līdzi. Tās joprojām bija nemierīgs.
  
  
  Viņas mēģināja nomierināties jogu. Viņas sel krēslā, raudzījās uz uguni un piespieda savu ķermeni atpūsties. To izmantoja, lai šo visu savu koncentrāciju. Nezinu, cik ilgi tā sēdēja tik atviegloti, bet, kad viņas piecēlās, viņas jutās atpūties. Un tās naktsmītne ir sieviete. Viņas viesnīca ir Sonja.
  
  
  Tās likts uz parku un smagie zābaki. Istaba Sony atradās otrajā rindā, trīs istabas tālāk. Pabeidzu to, pavēris durvis, lai lai palūrēt no ārpuses. Ee loga spīdēja debesīs. Viņa vēl bija uz kājām. Bija viegls sniedziņš, un manas kurpes čaukstēja staigāšanas laikā. Spilgtās gaismas uz stūriem nometnes spīdēja caur krītošo sniegu. Zem viena ap laternu notika laika ar šauteni uz pleca.
  
  
  Tās čaulā, lēnām, dziļi, ar rokām kabatās камзолы. Un, kad tās, piegāja pie kajītē, Dēliņš, viņas dzirdēja balsis. Soņa, un... Otra balss to vispirms uzzināju , līdz pienāca pie būdiņā. Viņas stāvēja nekustīgi. Tas bija Аку, un viņš runāja krieviski.
  
  
  — Maskava zaudē pacietību, Sonja, — viņš teica. "Viņi vēlas zināt, kad. Viņi vēlas zināt, kāpēc ir notikusi kavēšanās".
  
  
  "Lēmumu par to, kad tas būs, palicis par mani", — iebildusi Sonja. "Ar ih puses bija muļķīgi nosūtīt šo kapteiņa traleri".
  
  
  "Viņi ir nepacietīgi. Iespējams, viņi rīkojās pārsteidzīgi, bet viņi vēlas, lai tā notiktu, un viņi vēlas zināt, kad. Viņi vēlas precīzi zināt, kad.
  
  
  Iestājas klusuma brīdi. Tad Sonja teica: "Es trenējos uz to divu gadu laikā. Tās nav apkopos. Tās nav vīrietis. Tur problēma, ka viņi подсылали cilvēku nogalināt ego. Katra puse veica šo kļūdu. Balss kāpēc nevienam nav izdevies novērst lielo Nika Kārtera. Tikai sieviete var pienākt pietiekami tuvu, lai to izdarītu. Tā, ka tur, kur citi ir izdevies, to izdodas. Tās jau ir pavisam blakus.
  
  
  — Bet, kad, Sonja? — atkal jautāja Аку.
  
  
  "Tiklīdz mēs to zinām, ka ķīnieši замышляют Arktikā, kā tikai apdzīvota vieta krievijā tiks pabeigta. Tad viņas slepkavību nenotverams mistera Kārtera, — atbildēja mana mīļā Soņa.
  
  
  
  
  6. nodaļa
  
  
  
  
  Tās bija pietiekami tālu no viņas mājām, lai viņi nav dzirdējuši lūzums maniem zābakiem pa sniegu, kad viņa aizgāja. Mana labā roka automātiski lielā rokturi Вильгельмины manā kreisajā padusē. Viņas iekritis slazdā un sapratu, tas ir. Nometne bija gandrīz cietumu. Pat ja to varētu aizbēgt, kurp viņas varētu iet? Viņas nevarēja peldēt prom šajā ledus & nb. Jā un pa sauszemi tā arī nav iet prom, mēģina šķērsot saldēta, пустынную, naidīgu zemi.
  
  
  Nē, viņai bija uz krievijas zemes bez ceļu uz atkāpšanos. Viņi nozvejotas mani. Rīt no rīta to, сяду krievijas lidmašīna, kas aizvedīs mani un diviem krievijas pārstāvjiem, odin, ap kuriem bija apmācīts mani nogalināt, jo пустынную runā par arktiku.
  
  
  Viņas ātri atpakaļ uz savu istabu. Man nav kam bija lūgt palīdzību, bet man bija priekšrocība. Tagad viņas zināja, ka sadomājusi Sonja, un viņa nezināja, ka es to zinu.
  
  
  Viņas nojausma ir, bet tomēr biju vīlies.
  
  
  Skaista, mīļa, kaislīga Meitene. Jāatzīst, tas ir, Kārters, tu iekriti uz to. Viņa izmantoja savu ķermeni, kā nodevīgs Venēras , lai saņemtu jums uzticēties hei. Labi, tagad to sapratu savu kļūdu. Maz ticams, ka es atkal darīšu to pašu kļūdu.
  
  
  Tā, saņēmu uz savu kajīti, atvēra durvis un iegāja iekšā. Uguns vēl dega. Viņas novilka jakas un zābakus un gatava sevi pavadīt nakti savā krēslā.
  
  
  Tad man ir pienācis, ka problēma nav tik bīstami. Sonja teica Аку, ka nemēģinās mani nogalināt, kamēr mēs nezinām, ko izdomāja ķīnas. To, domāju par nākamo dienu. Rītausmā mēs, kad krievijas transporta lidmašīnā un lidoja uz Arktiku. Tur mēs saņēmām visu nepieciešamo, piemēram, sniega un papildu benzīns.
  
  
  Mums bija, lai iegūtu šo asv bāzes nometnē. Tātad, risinājums bija vienkāršs. Ja mēs esam bāzes nometnē, viņas vienkārši būtu pagājis Sonja un Аку un turpināja misiju odin.
  
  
  Viņas sēdēja pie kamīna, smēķēja un lūkojās ugunī. Beidzot viņas piecēlās un spiešana guļus gulēt.
  
  
  Stundu pirms rītausmas man tas ir vienīgais nodošana klauvē pie durvīm. Pamosties man nebija grūti, to tac stipru negulēja. To uzmanīgi izlēca no zem segas, un stahl lēkt uz augšu un uz leju, lai uzvilktu bikses. Uguni uz sīriju, salonā auksts. Bija vēl tumšs, tāpēc tās ir iedegusies lampa un apģērbos.
  
  
  Ja tā iznāca, tad redzēju svēto kajītē Sonny. Debesis ap melnā kļuvis blāvs-pelēka. Sniega vairs nebija, bet bija наметено apmēram trīs pēdas svaiga sniega. Tās, gāja uz ēdamistabu, ar mugursomu un винчестером rokā.
  
  
  Viņas jau sāka brokastot, kad pie manis pienāca Meitene. Kā vienmēr, viņa izskatījās apburoša. Viņas acis mirdzēja tā, ka to varēja noturēt par mīlestību. Kamēr mēs ēdām, tas ir bezgalīgi pļāpāja par informēti par izdzīvošanu, par to, ka mēs varam atrast Arktikā, par Аку... ei , kur viņš bija? Tas parādījās, kad mēs gandrīz pabeidzis ēst. Tas siltumu поприветствовал Sonja un izturējās ļoti godbijīgs pret mani. Viņas uzskatīja sevi par upuri mafijas , kura ir skūpsts nāves. Bet viņai подыграл. Viņas tur Sonja aiz rokas un jokoja ar Аку. Viņas viesnīca ir jāieķeras vienīgā priekšrocība, kas man bija.
  
  
  Brokastis viesnīcā, mēs devāmies ārā, kur mūs jau gaidīja mašīna. dr Перска bija tur, lai atvadītos. Tās paraustīja emu roku, uzdodot jautājumu, vai viņš zina kaut ko par plānu nogalināt mani. Pēc tam mūsu mugursomas un šautene ir sasprādzētas uz jumta " Московича ". Sonja sēdēja man blakus uz aizmugurējā sēdekļa, uzliekot roku man uz katra cilts. Tā ir guvusi galvu man uz pleca, un viņš smaržoja ee брасс. Viņas mati bija tickled manu vaigu. Аку sēdēja priekšā ar šoferi. Ceļš ap nometni lidosta, netālu no Оэлена bija bedrains un stipri промерзла. Mēs braucām ļoti lēni. Lūpas Sonny pieskārās manai nūjiņas, atrada manu ausi.
  
  
  — Es ilgojos pēc tevis pagājušajā naktī, mīļais, — viņa čukstēja. — Tu arī man nokavēju?
  
  
  Tās lika roku, te kāju. — Protams, — es teicu.
  
  
  Viņa noliecās pie manis un nopūtās. "Laiks ir ļoti auksts. Grūti pateikt, kas mums jādara, lai sasildītos.
  
  
  — Аку grasās fotografēt?
  
  
  Viņa хихикнула. Ja tikai tā nav bijusi tik sievieti, viss bija nebūtu tik slikti, es domāju. "Protams, nē, dārgais," viņa teica. — Аку zina, ka starp mums. Viņas paskaidroja tas ir emu. Viņš mūs netraucēs.
  
  
  — Tas var būt interesants brauciens, — sausi sacīja es.
  
  
  "Москович" tuvojās аэродрому, kur ego gaidīja liels transporta lidmašīna ar rotējošu skrūvēm. Kad mašīna apstājās blakus lidmašīnu, pa dienu ir atvērta mašīnas izlēca divi vīrieši. Neko nesaku, tie noņēma šīs lietas ar jumta mašīnas un veda no šejienes violets lidmašīnā.
  
  
  Neauglīga ainava ap saldētas balto un pelēko vaigu румянился ar uzlecošu sauli. Bija kluss un auksts. Sonja, Аку un viņa skrēja no mašīnas ar ожидающему plakne. Spiedienu paraugu ņemšanas gaisa пропеллеров apdraudēja trieciens pie mums, bet mēs, beidzot , šo spēli, un ar prieku konstatēja, ka lidmašīna прогрет.
  
  
  Sonja, kā vienmēr, apsēdās man blakus. Viņa noliecās pie manis, viņas seja bija paslēpta kapuci, autostāvvieta. Kad mums bija pietiekami silts, mēs esam izlaiduši kapuces. Аку sēdēja pretī eju, skatoties laukā pa logu ar neitrālu aci.
  
  
  Lidmašīna tika uzstādīts uz slēpēm. Motori skaļi взревели, pirms slēpošana atrāvās no ledus, un mašīna заскользила uz skrejceļa. Mums ar Sonja ir kritusi kopā, kad lidmašīna uzņem ātrumu. Viņš загрохотал, kā vecs kravas automašīnas. Mēs перебрасывались no vienas puses uz otru. Bet, kad slēpes atrāvās no virsmas, slīpēšanas pēkšņi apstājās. Milzīga mašīna līgani pacēlās pār gandrīz nedzīva ainava.
  
  
  Bet šeit un tur stāvēja mājās, un dažreiz un koka. Mašīna lidoja uz austrumiem, uz augšupeju sauli. Ja tā, paskatījos ārā pa logu, viņš ieraudzīja plūsma zemes, un tad mēs lidinājās virs ūdens. To jutu uz sevi apskatīt Sony, skatoties pa logu. Man bija ziņkārīgs par to, ko viņa domā. Centos, vai viņa ir izlemt, kuru daļu no mana ķermeņa vislabāk всадить lodi? Vai, varbūt, viņa vēl nav izlēmusi, kādu ieroci izmantot. Ja nav revolveri, ko tad?
  
  
  Pēc kāda laika zem mums atkal izrādījās visā teritorijā, kā arī. Mēs pavīdēja virs Aļaskā un ziemeļu Kanādu. Un pēc tam tā zem mums nebija nekā, izņemot baltu tukšumu. Laiku pa laikam mēs pārlidoja pār эскимосской ciems, bet galvenokārt tas bija vienlaidu baltums, tāda mirdzoša saule, kas man bija gandrīz akls.
  
  
  Аку gulēja, viņa seja aprakti zodu krūtīs. Sonja satvēra mani aiz rokas. Viņas juta худобу viņas ķermeņa caur apģērbu, kad viņa spiedās pie manis.
  
  
  — Kaut kas nav tā, mīļais? — viņa pēkšņi jautāja.
  
  
  Tā, paskatījos nah ar хмурым skatienu. 'Kāpēc tu to jautāju?'
  
  
  — Tu esi tik kluss. Visu rītu.'
  
  
  To, paraustīja plecus. 'Daudz kas man prātā. Man interesanti, ko mēs tur atradīsim.
  
  
  Viņa pasmaidīja saprotošu smaidu, kas nodarbojas ar man teica, ka viņa man netic. Tas arī var interpretēt, kā понимающую smaidu. Ja viņas mīļākie bija prātā lietas, ko viņš nevēlas, lai apspriestu ar viņu, lai tā būtu. Viņas viesnīcu, lai mēs ātrāk tiktu līdz bāzes nometnē, lai tā varētu atbrīvoties no nah. Viņa sāka mani uztraukt.
  
  
  — Kā tu domā, Nick? — viņa pēkšņi jautāja.
  
  
  — Ko es domāju ?
  
  
  — Tas ir ķīnieši. Kā jūs domājat, ko viņi tur dara?
  
  
  Tā kratīja galvu. — Vajadzētu būt, ka viņi veido kādu pole bāzi. Šīs zemūdenes vienkārši nevar tik ilgi palikt zem ledus bez bāzes.
  
  
  — Bet ka bāze? Un kur?'
  
  
  Pēkšņi viņa izspiež manu roku. - 'Tas nav svarīgi. Mēs tiksim galā, vai ne?
  
  
  Viesnīca viņai būt pārliecināts par to.
  
  
  Viņa pasmaidīja. — Esmu pārliecināta, ka mēs to zinām, Niks. tu esi labākais aģents-OS. Jūs nezināt, neveiksmēm.
  
  
  Man nebija jāatbild par to. Pie mums pienāca apkalpes loceklis lidmašīnas ar trīs iepakoti ланчами, kas viņš mums ir klusi deva. Tā ir vienīgā nodošana Аку un deva emu pusdienlaikā. Viņš apēda edu un ātri atkal aizmiga.
  
  
  Ap pusdienlaiku pie mums atkal pienāca tas pats apkalpes loceklis. Šoreiz viņam bija līdzi trīs izpletni. Katram mums apkārt izmet pa vienam uz ceļiem. Kad to uzvilka savu, viņas, noliecās uz sāniem un paskatījās pa logu. Mēs grasījās lidot virs bāzes nometni ASV. Priekšā viņas redzēja lielu ēku, līdzīgi bungalo. Lielākajā ēkā ir masts ar asv karogu. Karogs karājās nekustīgi, debesis bija tīras, bet spožā saule darījusi ainavu lejā kā tuksnesī. Bāze kustējās zem mums, tad ļoti ātri izrādījās aiz mums. Apkalpes loceklis atvēra lūku. Ledus vējš свистел lidmašīnā. Tās uzvilka saulesbrilles punktiem un pārliecinājās, ka kapuce, autostāvvieta cieši pieguļ uz savu mērķi. Apkalpes loceklis piestiprinājis izpletņi mūsu aprīkojumam — ede, взрывчатке un рюкзакам.
  
  
  Lidmašīna veikusi apli , lai atkal lidot virs bāzes . Tikai apvidus tieši ap un bāzes šķita līdzena un ciets. Visur bija pilns ar расщелин un nelīdzenu zemes, kas traucēja lidmašīnu nolaisties . Helikopteru varētu izdarīt, bet attālums bija pārāk liels, lai helikopters. Turklāt, krievi nav tik citu kā vēstniecība ziņoja, piemēram, amerikāņi. Balss kāpēc mums nācās lēkt.
  
  
  To varēja skaidri redzēt bāzi, kad mēs lidojām. Mēs bijām pārāk augstu, lai saredzētu sīkus priekšmetus, bet tomēr tās nav pamanījuši nekādas aktivitātes. Kustības apkārtnē bāzes nav bijis. Bija tik mierīgi, it kā karogs nokarātos no masta.
  
  
  Sonja sēdēja man blakus un skatījās, atklātais jumts. Аку bija aiz mums. Tā, paskatījos, Sonja, un uz brīdi mūsu skati satikās. Bet tad viņa paskatījās atpakaļ, un viņas acis paplašinājās no raizēm.
  
  
  — Аку, kas tas ir? viņa jautāja.
  
  
  To, pagriezās. Persona Аку spīdēja no bankas, banka, bailes.
  
  
  — Viņa... viņa nekad... ne lēkāt, — viņš teica.
  
  
  Viņai pasmaidīja emu. — Tas nav nekas slikts, dārgais puisēns, — es teicu, ņemot ego aiz rokas un обхватывая rokturi ego izpletnis troses. "Viss, kas jums jādara, ir veikt soli uz priekšu, skaitīt līdz desmit, pēc tam pavilkt".
  
  
  Viņš моргнул. Pēc tam viņš sarauca pieri, cenšoties koncentrēties. "Sper soli... skaiti līdz desmit... потяни". Viņš gaiši pasmaidīja un pamāja ar galvu.
  
  
  Viņas cirta ego ir pa spēkam. "Lai parādītu jums, ka mans locīšanas dolārs īstajā vietā, to es jums pirmā".
  
  
  Pēc tam viņš sāka drebēt. "H-nē . .. Es negribu, lai lēkt. tā . .. Es nevēlos būt pirmais.
  
  
  To satvert ego uz parku un lēnām attīstījās tā, lai tas atrastos aci pret publisku lūkai. — Niks, — jautāja Meitene, — ko tu dari?
  
  
  Es nepievērsa nah uzmanību. — Neaizmirsti uzvilkt uz virves, kad досчитаешь līdz desmit, — teica viņa Аку.
  
  
  Tā, paskatījos krievu apkalpes loceklis. Ego seja bija bāls. Tagad mēs esam gandrīz virs bāzes. Krievu īsi pamāja ar galvu.
  
  
  Аку nomurmināja: "K-kad m-vai to uzskatīt par gada ?
  
  
  'Sāc!' Viņas уперлся rokām emu krūtīm un вытолкнул caur lūku.
  
  
  Ego, rokas un kājas satricināja, it kā viņš mēģināja lidot. Viņš sabruka un pacēlās gaisā. Viņas gaida, kamēr ego izpletnis neatvērsies, bet tas nav noticis. Viņš, šķiet, ir slīdot uz leju aiz mums, un kļuva arvien mazāk.
  
  
  'Ak, Dievs!' — хрипло čukstēja Sonja.
  
  
  Mēs abi skatījās uz viņu. Аку kļuva arvien mazāk. Pēc tam viņš, kā likās, palika uz mirkli. Ego rokas pacēlās augšup. Kaut kas nokrīt no tā, kā aste gaisa pūķis. Pauze, bet pēc tam atvērās izpletnis. To dzirdēja, kā Meitene izdvesa nopūta palīdzības.
  
  
  "Jābūt, ego kontā nāk lēni," es teicu.
  
  
  Vai viņam ir bijusi vēlu sākt. Niks, viņas domāja, ka tas bija mazliet radikāli. Nē, tas bija kaut kas vairāk. Tas bija nežēlīgi".
  
  
  'Ak, jā?' Tā, paskatījos, nah. — Tu vēl neko nav piedzīvojusi , baby.
  
  
  Viņas mute nedaudz nedaudz atvērtos, un viņa paskatījās uz mani sajaukt.
  
  
  Lēkā, — es teicu.
  
  
  Viņa моргнула, tad pagriezās un izgāja ārā. Gandrīz uzreiz ee izpletnis atvērās. Viņas izgāja atklāti par to.
  
  
  Gaiss bija vēl aukstāks, nekā to domāja. Viņš вонзился, kā tūkstošiem adatu. Viņas paskatījās uz leju un ieraudzīja, ka Аку jau radis pie pamatnes. Sonja приземлялась metrus trīs no viņa. Maniem pleciem sajuta rāvienu nolaižamā izpletni.
  
  
  Šoks no aukstuma, ir pagājis. Viņas turējās pie virves izpletni un paskatījos uz leju. Visā teritorijā, bet strauji pieauga. To, atslābinājās un braced ar šoku piezemēšanās. Sonja un Аку jau nostājušies uz kājām un novilka izpletņi, vērojot mani. Neilgi pirms tam, kad manas kājas skāra zemi, man ienāca prātā jauka doma: es biju labu mērķi, dangling no šī izpletni. Ja nebūtu Sony bija līdzi pistoli, kad viņa lēkāju, viņa varētu mani nogalināt bez īpašas piepūles.
  
  
  Tās hit papēžiem pa ledu un atgriezts atpakaļ. Tomēr, viņa mazliet paslīdēja uz zemes. Viņai bija bezpalīdzīgs. Аку ātri varētu nākt pie manis un iedurt man ar nazi starp ribām. Tās bija teikt sev, ka uzbrukums būs, kamēr mums nav jāzina, ka замышляют ķīnieši. Vismaz tā teica Sonja.
  
  
  Tās atbrīvo izpletni. Аку un Meitene pienāca pie manis un palīdzēja. Mēs paskatījās uz augšu un redzēja, kā nolaisties vēl izpletņi. Mūsu lietām. Lidmašīna pagriezās. Skaņa ego dzinēju, likās, stahl klusāk.
  
  
  Tagad manas galvenās rūpes bija bāze. Mēs bijām tikai sta metri no nah, bet pie mums vēl neviens nav vērsies. Labi, es negaidīju, pūtēju orķestra, bet kāds bija jābūt. Var būt, viss darbs tika atcelts. Var būt, Vanags nav izdevies ar tiem sazināties?
  
  
  Pirmais izpletnis ar aprīkojumu piezemējās uz ledus. Sonja sēdēja nedaudz aiz manis. Viņas aizgāja uz sāniem, lai tās varētu sekot līdzi viņu.
  
  
  "Аку, — es teicu, — pārbaudīt preces, ja tās krīt, un iegulda ih kaudzes".
  
  
  Аку paskatījās uz Sonja, tad uz mani. 'Kāpēc man?' — viņš jautāja, mēģinot atbildēt uz manām domām.
  
  
  Tā, paskatījos atklāti par to. "Tāpēc, ka es tā teicu," teica viņai kategoriski . "Web-iemesls, kura dēļ tu esi šeit, tas ir tas, ko tu teici, ka vari pakļauties pavēlēm." - Es skumji iesmējās. "Starp citu, tās augstāk par tevi. Un, ja tev nav darīt to, ko es saku, viņa tevi побью . Sonja ir spērusi soli uz priekšu. — Un tu mani arī побьешь ?
  
  
  — Ja būs nepieciešams.
  
  
  "Niks, kāpēc tu pēkšņi tik naidīgi sevi novest?" Viņa ir spērusi soli pret mani. Tā izdarīja soli atpakaļ. Hum lidmašīnas pazuda. Vienīgais skaņu ledainajā klusumā bija skaņas, mūsu kustību.
  
  
  Meitene apstājās. — Es tevi nesaprotu, Niks. Jums nav iemesla, lai šāda veida attiecības.
  
  
  Tā drūmi pasmaidīja. "Es zinu, ka mēs, trīs draugi, šeit darām vienu darbu, vai ne, mīļais?"
  
  
  Viņa нахмурилась, acīmredzot, сбитая ar prātu. Аку aizbēga. Protams, viņš nolēma nenovest lietu līdz sadursmes ar mani, viņš bija savākt lietas, kas ir samazinājies.
  
  
  'Nu nāc pats.' To satvert Sonja aiz rokas. "Paskatīsimies, kāpēc mūs neviens atzinīgi vērtē".
  
  
  Mēs gājām atpakaļ uz pamatnes. Kad mēs nonākam līdz pirmajai ēkai, viņas saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Durvis bija plaši atvērtas. To satvert Вильгельмину un uzmanīgi piegāja pie dienu. Viņš jau sen bija atvērta. Sniegs bija нагроможден uz sliekšņa. Savu ceļu caur ķekars sniegs, un gāja iekšā ar Вильгельминой rokā. Sonja notika ar mani. Mēs bijām e birojā. Liela daļa mēbeļu ir pazudusi.
  
  
  bet uz galda gulēja divas ar zīmuļa attēlu. Lielajā kabinetā par to, trūka pat šim; ir tukšs. To satvert Sonja aiz elkoņa. — Sūti, — teica viņas mazliet хрипло.
  
  
  Kad mēs atkal iznāca uz ielas, Soņa, viņa jautāja: "Ko tas nozīmē, Nick? Šeit bija cilvēki. Šeit mēs saņemam transportu.
  
  
  — Kaut kas noticis, — es teicu. "Depo iznīcināti".
  
  
  Viņas staigāja no viena bungalo uz otru. Nonākot līdz garāžām, viņa ieraudzīja veco džips гусеницах bez motora un četras sasists ar sniega motociklu ar trūkstošu informāciju. Viņas принюхался, kamēr Soņa paskatījās uz durvīm.
  
  
  "Var būt, ka mēs varam kaut ko darīt ar скутерами" — es teicu. "Divi ap viņiem izskatās tā, it kā viņi strādā. Var būt, varēšu savākt trešais visā daļas diviem citiem".
  
  
  — Bet kas te noticis, Nik? — jautāja Meitene.
  
  
  — Nezinu, — atzinās es. To izdevās Вильгельмину uz наплечную makstī. — Tev nav pistoli, vai ne?
  
  
  Viņa pacēla roku; viņas acis ar zelta punktiņu mirdzēja. — Jūs man обыщите?
  
  
  To, smīnēja. — Es ticu tev uz vārda. Mēs izgājām ārā. Tās, paskatījās uz to, ka daļa no nometnes, ko mēs vēl netiek meklētas, un teica: "Labi, jūs lietojat bungalo pa kreisi, bet to ņemšu to, kas pa labi. Var būt, ka mēs atradīsim taustiņu, lai to, kas te noticis.
  
  
  Kad mēs gatavojamies šķirties, viņa jautāja: "Niks, kāpēc tu man jautāja, vai man ir pistole?"
  
  
  — Tikai ap ziņkāri.
  
  
  — Jūs uzvedaties tā dīvaini ar tiem sesku, kā mēs atstājām nometni.
  
  
  — Ak, jūs tas esat pamanījuši, — es teicu. — Nu, par to mēs parunāsim vēlāk. Tās norādīja uz bungalow komplekss-otrpus ceļam. "Es uzskatu, ka tas ir tavs tur".
  
  
  Viņa bēga no manis. Viņas gaidīja, kamēr viņa ieies, tad iegāja tuvākajā bungalo ir manā pusē. Ēka bija tukša. Kad viņas iznāca ap citu iznāca Sonja . Viņa paraustīja plecus un devās pie nākamā.
  
  
  Mēs bijām pēdējie divi bungalow komplekss. Viņas tikai ieraksta uzbūve savā pusē, kad izdzirdēja kliedzienu Sony. Viņas izgāja ārā un paskatījās uz citu bungalo, ap kuru, klupdama, ienāca Meitene, turot muti ar vienu roku. Viņa gandrīz nokrita no kāpnēm. Izejot uz ledus, viņa nokrita uz ceļiem. Viņas skrēja. Nav pagājis daudz laika, kā tas bija ar viņu. — Ka tu esi atradusi to, Sonja?
  
  
  Ee acis bija pilnas ar šausmām. Viņa turpināja runāt: "Balsi, balsi."
  
  
  Viņas aizbēga no nah un atkal satvēra Вильгельмину. Lēnām viņas uzkāpa pa kāpnēm bungalo un ieskatījās atvērtu durvis.
  
  
  Pirmais, kas mani pārsteidza, ir smarža. .. un tad viņas ieraudzīja ih. Droši vien, visi vīrieši, населявшие bāzi. .. trīsdesmit vai četrdesmit. Ih nogalināti, starpsienas донага un nodot bungalo, kā baļķi.
  
  
  
  
  7. nodaļa
  
  
  
  
  Tās nav stahl atskatīties uz līķi. ... Man pat nebija līdzi instrumentus, lai apglabāt ih. Kaut kādā veidā man nācās sūtīt ziņu uz galveno bāzi, lai pastāstītu viņiem, ka šeit ir noticis. Tās izgāja ārā un aizvēra durvis.
  
  
  Sonja joprojām tupēja uz ceļiem, izdodot spiešana skaņas. Viņas, stāvēja viņas priekšā un skatījās uz leju. Viņas seja bija balta.
  
  
  — Aizgāja, — es teicu, hei, palīdzot piecelties. — Jūs taču esat pieredzējis krievu aģents, vai ne? Jūs taču ne īpaši apbēdināts, ieraugot vairākas asv līķu?
  
  
  Viņa kliedza. "Kas tu par cilvēku? Jums nemaz nav žēl savus tautiešus?
  
  
  "Uz doto brīdi tās ir tikai izjūtu lielu naidu pret tiem, kas to izdarīja".
  
  
  Viņa шаталась, bet krāsa ir atgriezusies pie viņas sejas.
  
  
  "Ja mums ir paveicies, mēs varam veikt trīs pārvietojas motorolleri ap drazām garāžā", — es teicu, cenšoties novērst viņas domas no tā, ka viņa ir redzējusi. To satvert ee aiz elkoņa un lika par sevi.
  
  
  - Ko... ko mums ar viņiem darīt? — vāji viņa jautāja.
  
  
  To, paraustīja plecus. "Mēs neko nevaram padarīt".
  
  
  Tagad pūta viegls vējiņš, braucot sniega, kā smiltis pludmalē, bet debess bija skaidra, un saule spīdēja, kā jauna sudraba dolāra. Viņas высмотрел Аку un ieraudzīju, kā viņš iet no otras puses bāze uz garāžu. Trīs ap mums nāca garāža.
  
  
  — Tas prasīja daudz laika, — sāka Аку, tad ieraudzīja neparasti bāli persona Dēliņš, un pārtulkoja izskatu ar nah uz mani. 'Kas noticis?'
  
  
  Sonja teica emu par-krievu. Kā viņa paskaidroja, es devos meklēt instrumentus, lai mēģinātu salabot motorolleri. Divas ierīces izskatījās diezgan labi. To ir iztīrījis, aizdedzes sveces, подпилил uzgaļi, tad cēla dzinēju. Viņi sāka. Tagad bija to darīt trešajā motorollera ap atlikumu diviem citiem.
  
  
  Viņas, tad pagriezās pret Аку, kas skatījās uz mani. — Ej pie mūsu lietām, — es teicu. "Tie, kuri iznīcina šo bāzi, var būt vēl joprojām ir šeit, un mums tas ir nepieciešams".
  
  
  Sekundes daļu viņš paskatījās uz mani tukšu skatienu, sakostiem zobiem, un es domāju, ka viņš atkal varētu iebilst. Bet, pamet ātru skatienu uz Sonja, pagriezās un aizgāja.
  
  
  Divi sniega motocikls, ar kuru man nācies strādāt, tika daļēji izjauktas. Tās sākās ar mašīnu, kas nodarbojas ar tika nojaukta, vismazāk. Nebija лыжа un vairākas motora detaļām. Meitene sēdēja un skatījās, kā es strādāju.
  
  
  — Kas noticis, Nik, — pēkšņi viņa teica. — Tu esi mainījusies ar tiem sesku, kā mēs atstājām nometni.
  
  
  "Ne katru dienu kapteiņi krievu plkst virzīties uz manu istabu, lai mēģinātu mani nogalināt".
  
  
  — Bet tas nav izskaidro tavu naidīgumu pret mani. Ko esmu darījusi?'
  
  
  Viņas apsēdās blakus motorollers, ar kuru strādājis ar uzgriežņu atslēgu rokā. Viņai jautāja: "Tu neko negribi man teikt, Sonja? Neliels atzinību, ko tu gribi darīt?
  
  
  Viņa izskatījās сбитой ar prātu. 'Protams, nav. Kāpēc tu domā, ka man ir ar ko atzīties?
  
  
  — Jā, kāpēc gan, — es teicu un devos atpakaļ uz darbu. Tas aizņēma vairāk laika, nekā domāju. Līdz brīdim, kad to pabeidza, manas rokas sasala pat zem bieza tauku slāņa, un tā saskrāpēts, vairākas locītavas, bet tagad mums bija trešais un ir derīga lietošanai motorollera.
  
  
  Soņa, un to ņēmām divas citas motorolleri un devās ar tiem uz Аку, kurš staigāja šurpu turpu par lietām, ar bisi uz pleca. Viņas vārds ego atpakaļ uz motorollera, kas to salabo.
  
  
  Kā tikai mēs kopā visi trīs motorolleri, mēs esam lejupielādēt savu aprīkojumu, tai skaitā divi двадцатигаллонные kannas ar benzīnu, kas to atradu garāžā. Vējš pastiprinājās, un tīra, gaiši zilas debesis bija gaiši zilas .
  
  
  Bija jau vēls, kad mēs piemčram, ielejat savā maųģnā motorolleri. Tās ir pārdomājis un nolēmis veikt залатанный motorollera, galvenokārt tāpēc, ka Sonja un Аку nevarētu ego salabot, ja kaut kas noiet greizi. Viņi abi ir ļoti klusas, kamēr mēs nosūtīti lietas. Tagad viņi sēž uz saviem motorolleriem un skatījās, kā es to привязываю pēdējā ekipējumu.
  
  
  To, iztaisnojās un velk cimdus. — Mums ir nepieciešams pārmeklēt septiņdesmit piecu kvadrātmetru jūdzes, — es teicu. "Аку, tu iesi krustām šķērsām un объедешь tik daudz zemes, cik vari, kamēr vēl gaišs".
  
  
  Аку pamāja ar galvu un paņēma līdzi savu motorollera, bet mēs ar Sonja ir darījuši to pašu.
  
  
  "Viens pēc otra", — kliedza viņai cauri rēkt dzinēju. "Vispirms Аку, tad tu, Sonja". Tās nav gatavojas atstāt aiz muguras kāds ap viņiem ar to, ka viņi ir gatavi mani.
  
  
  To izmeta pēdējo skatienu uz caurspīdīgu bāzi, kamēr pārējie devās ceļā . Vējš vajā sniega bieza migla. Uz spoku krēslā bāzes nometni, kas šķita nekustīgs un auksta kā nāve.
  
  
  Es devos pie pārējiem. Mans motorollera absurdi garlaicīgas, salīdzinot ar pārējiem diviem. Vējš jau завывал, un laiku pa laikam валил tik biezu sniegu, ka es tik tikko spēja saskatīt savā priekšā Sonja.
  
  
  Ja būtu tā un Аку bija gatavi nogalināt mani tagad, tā būtu lieliska iespēja. Viss, kas Аку vajadzēja izdarīt, tas ir nedaudz minimizēt , nedaudz uzkāpt, lai viņš varētu apstāties un nogaidīt, kamēr tās доберусь tur, un pēc tam šaut uz mani. Bet tagad nebija īstais laiks, ja Soņa ar āmuļi prātā to, ko teica. Mani atstāj dzīvu pietiekami ilgi, lai uzzinātu, ko izdomāja ķīnas komunisti.
  
  
  Mēs hit ir spēcīga vētra. Воющий vējš sāpīgi bija man sejā sniegu.
  
  
  Sniega pievēra saule, un man bija grūti un kam, kādā virzienā mēs tūsku. Meitene uz motorollera bija, piemēram, neskaidra vietas pirms manis.
  
  
  Bet vētra nav man tā traucēja, piemēram, to, ka mēs esam atraduši nometnē. Iznīcināti līdz pēdējam cilvēkam, un nometne atņemtas visas noderīgu. Tas nozīmē divas lietas: ir diezgan liela grupa ir izdarījusi iebrukt bāzē, un šī grupa bija jābūt blakus, lai velkot visu.
  
  
  Iespējams , ka ķīnas komunisti nebija tik wouldnt tālāk. Un ko viņi tur mums nedarītu, tas būtu svarīgi, jo pilnīga iznīcināšana amerikāņu bāze bija diezgan feat.
  
  
  Tas nozīmēja, ka man bija pieņemt lēmumu tuvākajā laikā. Kamēr viņas hobbled uz Аку un Sonja, tā domāju nogalināt ih abiem tagad un doties viens. Bija labs arguments par labu šāda lēmuma. Tas būtu diezgan grūti sekot līdzi to, kas notiek manā priekšā, neuztraucoties par to, ka var parādīties aiz manis. Bet bija vismaz labs arguments, lai gaidīšanas laiks — jebkurā gadījumā, kādu laiku. Es nevarēju braukt uz trīs motorolleriem, un tās nevarēja veikt visu sprāgstvielas un citas lietas vienā motorollera. Nē, tās ir jāgaida. .. tas nav svarīgi, kamēr to nogalināšu ih agrāk, nekā viņi mani.
  
  
  Vētra tagad, acīmredzot, ir bijusi spēcīga, mums хлестали vējš un sniegs. Tā, sapratu, ka tālāk mēs pavirzīsimies. Motorolleri sāka šūpoties uz priekšu-uz priekšu, pielāgotu vēju. Tā, ieraudzīju, ka Soņa un Аку jau сбавили ātrumu, un viņš jau gatavojas palielināt ātrumu, lai apdzīt ih un pastāstiet mums slēpties un gaidīt, kamēr rimsies vētra, kad dzirdēju-shot. Pat завывающем vējā tas bija nekļūdīgi.
  
  
  Viņas redzēja, kā motorollera Sonny упирался ego labo slēpi, piespiežot tālāk pa kreisi. Viņas skatījās, kur tas notiek. Metrus trīsdesmit bija stāvas nogāzes. Šķiet, tas bija подбит. Kamēr viņa skatījās, mašīna augstu uzlēca un draudēja apgāzties.
  
  
  Viņas kliedza. — Soņa! 'Присматривай par обрвывом...!' Bet mans kliedziens izšķīdis vēju.
  
  
  Viņa metās uz скуттере atklāti pret bojājumiem, tīšanas un раскачивалась, tāpēc, ka ir zaudējusi kontroli pār stūres. Viņas elpas, lai gan nekādi nevarēja nokļūt līdz nah laikā. Tad viņas redzēja, ka, ja viņas сверну pa kreisi, tad varu noķert to. To, pagriezās uz bezdibeni. Ja nebūtu to, kas nošāva šo ieroci, radās vēlme izšaut vēlreiz, viņa būtu patiesi viņam прицеле .
  
  
  Kamēr tā steidzās, jo Sonja, man ienāca prātā, ka ķīnieši varētu atstāt vairāki cilvēki, lai saglabātu acu par bāzes nometni un novērst visu, kas nāca līdzi uz turieni. Tas izskaidro klātbūtnē bultiņa. Vienīgais cits skaidrojums, kas to varētu iedomāties šajā brīdī, bija Аку. Viņš varētu aiziet pietiekami tālu uz priekšu zem vāka vētras, lai sarīkotu mums ir slazds. Šajā gadījumā šāviens bija paredzēti mani . Saruna starp viņu un Sonja, kas to noklausījos, Аку, šķiet, nav bijis ļoti apmierināts, ka viņa откладывала uzbrukumu uz mani. Sonja tagad bija tuvu pie kraujas. Deva pietiekamu ātrumu, lai tuvinātos tā. Tālāk mašīna pārstāja kustēties līkločiem, bet, izskatās, ka nah bija problēmas ar gāzes pedāli. Slēpošana manu motorolleri ar whistling izskrēja pa sniegu, kad viņa steidzās pie viņas, lai atgūtu to. Tagad mēs gājām ar pretimnākošo kursu, abi dodas uz nogāzi.
  
  
  Viņas devās uz turieni pirmo reizi. Viņas piebrauca pie bezdibeni divos metros, pēc tam pagriezās un devās malā, pie kura tagad tuvojas Sonja. Ee persona snieg bija pelēks plankums, обрамленным kapuci, autostāvvieta.
  
  
  Viņa sit man no sāniem. Viņas pacēla klēpī, likt kājas uz sēdekļa, tad притормозил un redzēju, kā motorollera Sonny esi skrējis uz manu . Brīdi pirms trieciena tā pieauga.
  
  
  Tās izlēca uz Sofjai satvert ee par pleciem, un mēs kopā перевалились caur ee motorollera uz cieta sniega. Mēs slīdēja pa zemi. Viņas izdzirdēja pērkonam скручивающегося un straujš kopā metāla. Atskanēja skaļi spiegt, kad abi motorolleri, сцепившись kopā, покачнулись uz kraujas. Mēs ar Sonja скользнули šajā virzienā. Viņas mēģināja apgriezties, lai likt kāju priekšā un pabeigt mūsu slīd. Tās vairs nav tur Sonja par pleciem, tikai audums ee, autostāvvieta.
  
  
  Viņas pirmais sasitās ar скутеру. Sonja вкатилась uz mani, un es jutu, ka mēs esam balsu-balsu соскользнем caur novads. Motorolleri samazinājās pirmie. Viņas pagriezās un вцепился sniega. To dzirdēja, kā Meitene kliedza. Pēc tam mēs kopā заскользнули malā.
  
  
  Mūs izglāba plašs, kas pārklāta ar ledu terase apmēram desmit pēdas zemāk . Viņas piezemējās uz kājām, un hit papēžiem par dzega. To pa daļām, mēģinot nomest uz priekšu, bet inerce velk mani atpakaļ. Odin ar skūteri — tas bija mans — sabruka uz ledge. Otras noslīdēja no dzega uz dibena ledus canyon. Mans motorollera gulēja uz veiktie aprēķini malas dzega. Tas izglāba mani. Tās krita uz motorollera, un tūlīt ienira uz priekšu.
  
  
  Viņas ilgi gulēja ar vēderu uz sniega, lai atvilkt elpu. Manas plaušas ломило . Viņas lēni precēts kājas zem sevis un piecēlās uz ceļgaliem.
  
  
  Viņas вгляделся, kas pārkaisīts ar vēju sniegu. Viņas redzēja, ka tas ir liels izvirzījums. Es nezināju, cik tā ir spēcīga. Bet, kamēr mani traucē Sonja. Viņa pavadīju uz grīdas nekustīgi pie ledus sienas. Viņas подполз pie viņas. Kad viņas nonāca līdz nah, tas пошевелилась.
  
  
  'Tev viss kārtībā?'
  
  
  Tagad viņa mēģināja piecelties četrrāpus.
  
  
  Viņas izstiepts, lai palīdzētu hei. Viņas lūdza. - "Tu esi skārusi? Tu kaut ko salauza?"
  
  
  Viņa shook galvu. Pēc tam viņa обвила rokām manu kaklu un noliecās pie manis. Uz mirkli to aizmirst, ka viņa ir naktsmītnes mani nogalināt. Viss, ko es zināju, ka tas ir tas, ko es garām pa to. Tad viņas paskatījās uz leju un ieraudzīja ee pistole, guļ sniegā, un novērsās.
  
  
  Viņas paņēma nelielu telti ar apgrieztu motorolleri. Bet pagaidām mums nācās palikt šeit. Nav jēgas uztraukties par Аку. Ja viņš atradīs vietu, kur var braukt no vētras, mēs redzēsim ego vēlāk. Rokasgrāmata eskimoss, ir jābūt, ir pieredzējusi daudz līdzīgas vētras.
  
  
  Šajā brīdī mums bija savas problēmas. Vējš likās pietiekami spēcīga, lai trieciens pie mums ar dzega, un ātri satumsa. Kad mums beidzot izdevās izveidot telti, tās втолкнул Sonja iekšā un fumbled par to.
  
  
  Vietu teltī pietiktu diviem, ar nosacījumu, ka tie patika, otram otru.
  
  
  Viņas redzēja, ka Meitene paņēma šauteni iekšā. Man bija savas līdzi, plus моток virves, kas man bija. Teltī, mēs, iespējams, varētu vismaz runāt normālā tonī.
  
  
  — Es... man ir auksti, — teica Sonja, trīce, un viņas seja bija tuvu manam.
  
  
  "Vienīgais veids kā sasildīties ir ražot siltumu", — es teicu. — Bet visam savs laiks. To satvert ee šautene un izmeta to ārā no telts.
  
  
  Viņa paskatījās uz mani. 'Kāpēc tu to dari?'
  
  
  Viņas skūpsta galu viņas deguna. "Mums ir jāgaida, kamēr šī vētra kristies, un es nevēlos saņemt lodi galvā, ja засну".
  
  
  — Niks, ko tu ar to domā? Viņa likās patiesi ошеломленной. Tā bija skaista komēdija.
  
  
  Patiesībā delle to nav vēlējusies atbildēt uz spirālveida, bet pēkšņi nolēma pateikt visu atklāti.
  
  
  Tā arī nolēma darīt kaut ko citu. Viņas novilka ar to galvas kapuci, autostāvvieta, noglāstīja viņas gari zīdaini mati, tad sāku расстегивать rāvējslēdzēju uz jakas. Arī viņu sāka runāt.
  
  
  Viņas teica: "Es jums teikšu, ko es domāju. Mūsu pēdējā nakts nometnē viņas agri beidzās pulcēties, apskatīja mājīgu istabu un konstatēja, ka bez manas meitenes tas ir ļoti vientuļš. Tāpēc es devos pie viņas. To gribēju aizvest viņu uz savu istabu. Mēs iedzērām būtu priekšā liels kamīnu un tērzēja, bet var būt, un klusēja. Nu zini, vienkārši skatījās būtu uguns.
  
  
  'Niks, es esmu... .. '
  
  
  "Ļaujiet man pabeigt."
  
  
  Uz to bija raupja džemperis zem паркой. Viņas pavadīja ar roku pa viņas vidukli un noglaudīja mīkstu ādu zem džemperis. Pēc tam to lēni pacēla roku.
  
  
  "Tāpēc es devos uz savu draudzeni. Tās uzvilka savas smagie zābaki un parku un izgāja uz ielas, uz ee mājās. Bet, kad viņas aizgāju, tās dzirdēja, kā viņa ar hema ko runāju. Viņas apstājās pie loga, lai klausītos.
  
  
  Zem manas rokas viņu, juta, kā viņas ķermenis saspringts. Cerro zilas acis skatījās uz mani, un zelta punktiņi mirdzēja, kā arī spīdumus.
  
  
  — Kas, pēc tavām tu esi dzirdējis, Nick? — viņa jautāja un līdzenu toni.
  
  
  Mana roka atrada maigumu viņas krūtis. Viņu paņēma krūti roku tā, lai dzelksnis maigi noglāstīja manu plaukstu. Ee ķermenis bija saspringts. No ārpuses ap mazas telts завывал vējš. Viņš улюлюкал, свистел un швырял sniegpārsla, kas tarp.
  
  
  — Es dzirdēju, kā mana meitene sarunājusies ar Аку, — kategoriski sacīja es. "Mana meitene teica emu, ka visi ir slepkavas, kuri tika nosūtīti uz Nika Kārtera, cieta neveiksmi-galvenokārt tāpēc, ka tie bija vīrieši. To pašu balsi, kas stāstīja man оборудова visām šīm brīnišķīgajām lietām, Korsikā, tagad runāja Аку, ka sieviete var nākt pie manis tuvu... tuvu pietiekami , lai nogalinātu mani. Viņa teica, emu, ka trenējos divus gadus un, ka, tiklīdz mēs to zinām, ka замышляют ķīnieši, tā nogalinās mani".
  
  
  Sonja ilgi guļ nekustīgi, ar aizvērtām acīm un rokām gar sāniem. Pēc tam viņas muti biju sarāvies. — Izņem rokas, — strauji teica viņa.
  
  
  Viņas smējās. — Ak nē, kundze.
  
  
  "Mums vairs nav nepieciešams izlikties, ka mēs esam mīļākie-vēl viens, vēl viens".
  
  
  "Tas nozīmē, ka tā bija komēdija".
  
  
  "Tu esi pievilcīga, lai spēlēt šo lomu bija grūti".
  
  
  — Un kā ir ar gredzenu, kas jums ir, gredzeni ir, ko jums uzdāvināja ekipāža zemūdenes ? Tas, kā esat prom asaras, jo tas ir kļuvis par tevi ir pārāk daudz? To, es domāju, ka tā arī ir komēdija?
  
  
  Viņa guvusi rokas man uz krūtīm, un mēģināja virzīt mani. — Izņem rokas, Niks.
  
  
  "Saki man, ka tas arī bija komēdija. Saki man, ka šīs asaras bija skatuves, kā tad, kad tu smējās uz zemūdenes. Saki man, ka tas bija ainas. Saki, ka tevi tas nemaz nav noraizējies.
  
  
  Viņa cīnījās. - "Mums vairs nav iemesla drāzties".
  
  
  Viņas притянул ee pret sevi. 'Ak, jā. Viņas gribu katru gadu, vai tas bija arī spēli. Viņas gribu zināt, darīja vai tu izlikties, ka to dari. Tu выкладываешься, kad spēlē, Sonja. Jūs pilnībā iesaistāties tā, it kā jūs baudīt to. Es neticu, ka tu tāds esi laba aktrise. Viņas vēlas, lai noskaidrotu, vai tas ir tagad.
  
  
  'Ne tev . .. '
  
  
  Manas lūpas прижались uz ee lūpām. Vispirms viņa pagrieza galvu un mēģināja izrauties. Tā piespiedu rokas uz manām krūtīm. Mana labā roka прижимала viņu pie sevis, bet ar kreiso viņas раздевал to.
  
  
  Viņa cīnījās. Viņa толкалась, sita un locījās, un to tiešām ticēja, ka ee locīšanas dolārs bija šajā. Bet es nav ļāvis šim, lai apturētu mani. Zināmā mērā no tā ir atkarīga mana dzīve. Ja viņa tiešām ir tik laba aktrise, man būtu lielas nepatikšanas.
  
  
  Bet vienīgais, kas tagad bija nepatikšanas, bija Sonja. Viņa cīnījās ar mani. Viņa noliecās atpakaļ pie холсту teltis, bet es biju tik tuvu, ka, lūk, nācās ņemt mani līdzi. Līkumu, viņa cīnījās ar mani, kamēr es nav iekļuva nah. Šajā brīdī viņas elpu, likās, перехватило. Viņas nagi iegriežas manās piedurknes manu камзолы.
  
  
  — Es ienīstu tevi, — прошипела viņa caur стиснутые zobus. "Es ienīstu tevi par to, ka tu liec man justies tā, un par to, ka tu liec man to darīt."
  
  
  Viņas uzstāja tagad. — Bet tev tas patīk?
  
  
  Viņa mēģināja apturēt attālumā, saliekt jūsu līkumiem un piespiežot rokas uz manām krūtīm. Tās balstījās uz viņas rokas, līdz brīdim, kad elkoņi , visbeidzot , nav согнулись, tad manas krūtis noliecās pie viņas pliks krūtīm. Manas lūpas скользнули pa viņas vaigu, maigi pieskārās earlobe.
  
  
  — Speciāli ņem, sieviete, — strauji čukstēja es. "Saki, ka tev tas patīk!"
  
  
  'Jā!' — pēkšņi viņa iesaucās. Viņa обвила rokām manu kaklu. 'Jā! Jā!'
  
  
  Viņa pārcēlās pie manis. Tas bija nekontrolēta kustība, ar kuru viņa nav piederošs. Viņas kājas раздвинулись, lai ņem mani vēl dziļāk.
  
  
  Manas lūpas bija tuvu pie viņas auss. — Sonja, — čukstēja man, — nekad nav runāt man, ka tā ir komēdija.
  
  
  — Nē, — viņa teica. "Tas ir tik garšīgs".
  
  
  Vējš joprojām завывал ap mazas telts. To nav dzirdējis. Bet to ir dzirdējis, smago elpošanu Sonny un ee čīkstoņu. To ir dzirdējis katrs izskatīdamies nopūta.
  
  
  Viņas pacēla sevi, lai katru gadu hei persona. Gaismas bija pietiekami, lai redzētu viņu. Viņas seja покраснело. Viņa хмурилась, моргала, viņas elpa bija nemierīgs un ātri. Viņa aizvēra acis, bet tad pēkšņi viņi atvērtos, kad kaut kas sprāga iekšā nah. Viņa sāka nopūta. Nopūtas kļuva arvien skaļāk un skaļāk, pārvērtās skaņas spīdzināšanu, bailes, bet patīkamu šausmas.
  
  
  Gluži kā bērns, схвативший kāroto rotaļlietu, tās притянул ee pret sevi. Es nepievērsa uzmanību viņas cīņu, kad viņa centās elpot. Viņa tur viņas ir stiprāks, nekā ir nepieciešams. Viņas tur ee tak stipras, ka varētu lauzt hei atpakaļ, kad mana ķermeņa отреагировало.
  
  
  Viņa bija zaudējusi samaņu, jo es tur to ir pārāk stipru, vai tas, kas notika iekšā nah, bija nah neizturami. Tā atbrīvojās zem manis. To, atslābinājās, paskatījās uz leju un ieraudzīja бисеринки banka uz to augšlūpas. Mēs nebūtu nosaluši tagad. Tā, saplūduši kopā, mēs būtu siltas.
  
  
  Viņa протестующе vaidēja, kad viņa sel.
  
  
  "Man ir auksti, — viņa raudāja. Tad viņas acis atvērās no karoga atļaujas izpildi. 'Ko tu dari?'
  
  
  Viņas обмотал virvi to un savu potīti, pirms viņa nevarēja pakustēties. Tās ir atbrīvojies par to stingrs mezgliem, pēc tam izstiepa savu brīvo virvi zem ķermeņa.
  
  
  Viņas smaidīja hei. — Gadījumā, ja tu būsi лунатичкой, mīļais.
  
  
  Viņa pretojās ar brīdi, kad tās притянул viņu atpakaļ pie sevis. "Es ienīstu tevi!" viņa iekoda man aiz auss. "Es nicinu tevi, ka tu lika man to darīt".
  
  
  — Varbūt, — es teicu. "Bet es domāju, ka tu domā, ka tas ir pats sliktākais, ka tas ir garšīgs".
  
  
  — Redzi, tas neko nemainīs, — viņa bija nogriezuši. — Es joprojām tevi nogalināšu.
  
  
  Viņas stipru piespieda ee pret sevi. — Vari izmēģināt, un tās atceltu tevi, ja varēšu.
  
  
  — Es ienīstu tevi, — viņa iekliedzās.
  
  
  Tās, vilces viņas galvu sev zem zoda. — Ej gulēt, — es teicu. "Iespējams, viņas gribu atkal tevi no rīta".
  
  
  
  
  8. nodaļa
  
  
  
  
  Nākamajā rītā viņai patika hei, vēl mazāk, lai gan, likās, ka viņa ir izbaudījusi šo vēl vairāk. Viņas paņēma ee ar pirmajiem saules stariem. Kas samulsināja viņas, jo tas ir tas, ka tā ir vienīgā nosūtot to tālāk, lai to izdarītu.
  
  
  Viņas unleashed mums, apģērbos un izkāpa. Bija neticami auksts, tik auksts, ka pat skaidras zilas debesis šķita klāta ar ledus kristāliem.
  
  
  Es stāvu uz izcilni, viņas jutās tā, it kā esmu uz svešas planētas. Gluži pretēji pati to redzēju citu sienas grava. Tas bija līdzīgs milzu ledus глыбу, разрезанную uz pusēm. Visur viss bija balts un tik spilgtu, ka viņa, šķiet, ieskāva spoguļi. Tās uzvilka saulesbrilles punktiem, kad iznāca Sonja.
  
  
  Viņai ironizē hei. — Tu ne tā, it kā slikti izskaties agri no rīta. Ar taviem matiem, tādiem взлохмаченными un висящими acīs, tu tiešām izskaties sasodīti seksīgi. Ja tu negrasījās mani atdzesē, tās būtu, varbūt, затащил tevi atpakaļ tajā telti.
  
  
  Viņas izstiepts, lai palīdzētu hei. Viņa clutching mani, bet, piecēlies, stumtu ar roku.
  
  
  — Tu jūties придурком, — viņa teica.
  
  
  Mans smaids pazuda. — Arī jūs, miss Трещенко. Nav tici, ka man būs viegli nogalināt. Tas būs pats grūtākais, ko jūs kādreiz darīt... ja jūs выберетесь dzīvs".
  
  
  Mēs stāvējām un skatījāmies otru uz otru, kad uz telti samazinājās resna virve. Viņas pacēla acis un redzēja, ka Аку skatās uz mala aizas.
  
  
  "Jūs hit?" — обеспокоенно viņš jautāja.
  
  
  — Nē, pie mums viss ir kārtībā, Аку, — atbildēja Meitene. Viņi sāka runāt pa krieviski.
  
  
  Tās, paskatījās pār novads dzega. Tas bija apmēram piecdesmit metru attālumā uz leju, kur virmoja ūdens. Tālāk bija vēl airu laivas, bet nav tik plašs, kā tas, uz kuru mēs nolaidāmies. Скуттер Sonny izjuka. Dažos dzegas, mēs varētu redzēt lauskas.
  
  
  Kad viņa ieraudzīja vraks, tā sapratu, ka mēs esam nokļuvuši nelaimē. Daļa no liekā degvielas ievadīta uz manu motorollera, bet lielākā daļa bija скуттере Sonny. Kas ir vēl svarīgāk, viņa везла visu edu uz sava motorollera. Būtu tik labi, ja mēs būtu izsalkuši.
  
  
  Sonja noliecās un sasniegusi par šautene. Viņas savu kāju uz stumbra un izrāva pistoli pa-ee rokas. Viņas izvilka veikals šautenes un vilces minūtē un atgrieza ego hei. Viņa nikni paskatījās uz mani, bet nav prātā.
  
  
  Аку gaidīja. Viņas piesēja virvi pie sava скутеру, un, подтянув ego, izmantojot savu ego motorolleri, mēs pacēlām ego. Mēs paņēma telti un pārējo ekipējumu, un, kad motorollera biju augšā, piesietu ih k virvi, un Аку velk ih uz augšu.
  
  
  Tad ir pienācis laiks, cilvēka slogu. Viņas, zināju, ka man ir jārīkojas ar prātu, citādi viegli varu nokļūt sarežģītā situācijā. Neskatoties uz citu talantu, Dēliņš, viņas uzticas ei, vairāk, nekā varētu mest Boeing-747. Pie Аку bija tāda pati pārliecība.
  
  
  Kad viss bija augšā un virve atkal samazinājās, Soņa, piegāja pie viņas.
  
  
  Viņas, stāvēja viņas priekšā. — Viņas atrašanās varētu spēlēt cēlu pavēlnieks, bet, domāju, viņas iešu pirmais, Sonja. Tu saproti, vai ne, mīļais? Ienīstu redzēt diviem no jums, kas tur, augšā, ar virvi, kā to šeit, lejā, mums ar nekā.
  
  
  Viņa atkāpās. — Ejam, — viņa teica.
  
  
  Viņas перелез pār plecu, ar šauteni pie jostas. Man bija uzlādēta ieročus, lai tās varētu izmantot to, ja Аку nolemj izklaidēties. Viņš nav joking, un, перебираясь caur bezdibenī, to, smīnēja pār to.
  
  
  — Es likšu tavu bise, skuteri, — nevainīgi viņš teica. Joprojām smaidot, pasniedza to viņam bija ego. Viņu uzmanīgi vēroja, kā viņš shell uz скутеру. Pēc tam to dzirdēja, kā paceļas Sonja. Viņas, tad pagriezās pret Аку muguras un pasniedza roku, lai palīdzētu hei.
  
  
  Viņas naktsmītne uzzinātu, vai gatavojas Аку uguns man uz muguras.
  
  
  Viņas apskāva Sonja un velk viņu aiz novads. Nebija šāviena. Kad Meitene piecēlās, viņas pagriezās un paskatījās uz Аку. Viņam bija застенчивое sejas izteiksme.
  
  
  Tās, piegāja pie скутеру Аку un satvert ego bise. Viņš noskatījās, kā viņas досталь veikalu un lika ego minūtē, autostāvvieta.
  
  
  "Tas ir prātīgi, — viņš teica.
  
  
  "Redzēsim."
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Ka, ja mēs sastopam cilvēku, un mums būs nepieciešama visu mūsu ierocis?"
  
  
  Viņas nolika ieroci atpakaļ uz motorollera. "Man būs diezgan grūti sekot līdzi to, kas notiek manā acu priekšā, lai arī jāuztraucas par to, ka man выстрелят uz muguras".
  
  
  Viņa sāka šaut, kaut kas ar motorolleri Аку . Daļu apģērbu un sprāgstvielu to, nometa uz ledus blakus самокатом. Pēc tam to atkal pagriezās pret Аку.
  
  
  Viņas jautāja. — Kurš nošāva Sonja?
  
  
  Аку paskatījās nah. Viņš man teica : "Tas bija ķīniešu karavīri. Sniegputenis дула, bet to varēja redzēt tikai tas. Esmu redzējis viņas упряжку ar suņiem. Viņš paskatījās uz mani interesējas. 'Kas ir?'
  
  
  Tās, piegāja pie sava скутеру. - "Es zinu, ka jūs ar Sonja — krievu aģenti. Viņas zina, ka Sonja plāno nogalināt mani, kā tikai mēs to zinām, ka mums nepieciešams.
  
  
  Šķiet, tas ir ego nav pārsteigums. Sekundē viņš un Sonja noskatījos otru uz otru. Viņa īsi pamāja. Аку paraustīja plecus un pasmaidīja. Viņš berzēja degunu un noliecās pie скутеру.
  
  
  Viņš jautāja. - 'Un kas ir tagad?'
  
  
  Tās pārcēla lietas, ko paņēma no sava motorollera, ego . Kamēr tās sastāv ih, viņai teica: "Bet tagad Niks Kārters būs ļoti uzmanīgiem. Man ir veikali sagaidīs jūsu šautenes. Var būt, tās kādu laiku palikšu dzīvs, ja būšu, lai saglabātu jums priekšā sevi " . Tā jau ir saistījis lietas. Viņas izskatījās skumjš, auksts ainavu. Pūta viegls vējiņš, un, lai gan saule spīdēja, bet ne izcilu siltuma.
  
  
  "Kāpēc tu visus piesiet pie mana скутеру?" — jautāja Аку.
  
  
  Viņas paskaidroja. "Manuprāt, ķīniešu nevar būt tālu no šejienes. Tā kā jūs esat atnākuši kā uz vadiem, jūs varat vadīt ar mums, kamēr mēs ne nokļūt līdz ciema vai ciemata. Tad viņas turpinu vienatnē. Tikmēr jūs kustaties uz priekšu savā motorollera. Tās beru līdzi Sonja.
  
  
  Man nācās notīrīt aizdedzes sveces manā motorollera, pirms mēs varējām doties ceļā. Viņas teica Аку braukt tajā virzienā, kur viņš ir redzējis ķīnas. Mans motorollera uzpūsti, bet brauca. Viņai ļāva Sofjai sēdēt priekšā un palika aiz Аку.
  
  
  Mēs apstājāmies vienu reizi, un paņēma somu, lai izdzīvotu pēc lietas uz motorollera Аку. Tajā ir brūnas, un ēsma, kā arī urbt, lai urbt caurumu ledū. Mēs bijām izsalkuši, un mums nav ilgs laiks, lai tīrītu un uzcept divas labas zivis, kuras mēs nozvejotas. Kad viss noskaidrots, tās sadalīja pēdējā benzīna starp diviem скутерами. Tās ir aprēķināts, ka mums ir pa kreisi, lai iet vairāk nekā divi simti kilometru, tad mēs būtu bijis atstāt ih aiz muguras. Mēs atkal devāmies ceļā.
  
  
  Viņai nav uzticējies Аку. No kurienes man bija zināt, vai tiešām viņš brauca tajā virzienā, kur redzēju ķīniešu? Pilnīgi iespējams, ka viņš braucis apļiem, lai iegūtu laiku. Gājienā viņš, un Soņa būtu priekšrocības, jo īpaši, ja ceļš ilga ilgāk vai divas dienas. Man vajadzēja gulēt; viņi varētu gulēt pēc kārtas.
  
  
  Skumjš ainava izskatījās vairāk garlaicīgs, nekā jebkurš tuksnesis, ko viņa jebkad esmu redzējis, un nemitīgi pūta vējš. Mazi скуттеры turpināja irt, un vienīgā skaņa bija svilpe slēpēm pa sniegu.
  
  
  Tad mēs nonācām kādā kalnainā apvidū. Likās, ka aiz tā slejas kalni. Man nebija ne jausmas, vai tās tiešām delle kalniem vai uz augstām virsotnēm jucekli ledus un sniega. Bet viņi ir atklāti pret mums. Citādi tas bija dzīvoklis, delle, продуваемая vēju ledus līdzenums ap.
  
  
  Mēs uzkāpa uz neliela nogāze. Tas nebija forši, bet mans motorollera gandrīz padevās. Man nācās apstāties ik pēc divām stundām, lai tīrītu netīru aizdedzes sveci. Viņai bija uzreiz aiz Аку. Viņš kā reizi pārcēlās augšu no kalna, kad viņas sāka подъезжать. Mans motorollera esmu skaļas skaņas, un, kad viņas sasniedza virsotnes un ir nobraucis dažas pēdas pa līdzenu virsmu, mani aizdedzes sveces atkal atteicās.
  
  
  Tā kā, ja kāds pagrieza aizdedzes atslēgu. Скуттер vienkārši apstājās. Аку pagriezās savu motorollera un apstājās. Viņš risinājuma pētniecības uzdevumus dzinējs, novilka cimdus un aizsmēķē. Sonja noplēst ar motorollera un nostājās viņam blakus. Viņa bija klusa lielāko dienas daļu.
  
  
  Šis pakalns ir līdzīgs kāpnes. Mēs bijām uz pirmo soli. Kopā ir trīs pakāpieni, apmēram divdesmit metru plata un aptuveni vienāda garuma. Sonja un Аку skatījās, kā to satvert kaste ar instrumentiem, velk aizdedzes sveces un прочистил ih. Viņas, stāvēja uz ceļiem sniegā. Pūta viegls vējiņš. Pēc tam, kā sveces tika notīrītas un вкручены, tās noņem vāku no kannas ar benzīnu un noslauka rokas. Kad viņas ih высушил, tās redzēja dūmus.
  
  
  Visu dienu debesis bija spilgti samtaini zilā krāsā, bet saulē atgādināja visu sastingušais disku. Tagad augstu debesīs bija kādi tumši wisps dūmu.
  
  
  Viņas paņēma binokli. Avots dūmu, šķiet, atradās kaut kur otrā kalna pusē. — Pagaidiet šeit, — teica viņai Аку un Sofjai.
  
  
  Viņas uzkāpa uz otro soli kalna, tad trešā. No turienes tā varēja redzēt, ka dūmi veidoja tikai viens stabs. Drīz uz zemes tā bija resna kolonna, bet augstāk debesīs viņa расходилась ventilators. Kalni bija pa labi no manis, neauglīgs līdzenums, pa kreisi. Tās, paskatījās ar binokli uz dūmu stabs.
  
  
  Viņas redzēja, ka tas ir ciemats, ciemats jūdzes divdesmit no šejienes. Ap to, ka es varētu teikt, ka tas bija mazs ciems. Dūmi, likās, čaulas ap būdu, kurā eskimosi kūpina uz zivīm vai gaļu. Tur bija dažas nelielas ēkas, bet bija pārāk tālu, lai redzētu, vai tur ir kaut kādi adatu.
  
  
  Tā domāju, nav mērķtiecīgi vai Аку atveda mūs uz šejieni. Mums vienmēr vilka šajā virzienā. Viņas nezināja. Iespējams, ka viņas būtu nokļuvis slazdā. No otras puses, Аку nevarēju zināt par to, ka šajā ciematā. Tad to varētu tikt galā ar to un Sonja. Un ir iespējamība, ka kāds šajā ciematā ir redzējis vai dzirdējis kaut ko neparastu šajā jomā. Viņai bija pārliecināts, ka ķīnieši ir tuvu.
  
  
  Vējš sabozies manu parku, un viņš saspīlējums kājām, pētot apkārtējo ainavu. Tās pavērsa tālskati uz 360 grādiem virs līdzenu reljefu, kuru mēs tikko esam atstājuši aiz muguras. Cik to varēja redzēt viņas, esmu redzējis, kā kāpuri mūsu самокатов aizbēgt, kā sliedes. Tad viņas redzēja, kaut ko vēl.
  
  
  Tā kā viņi bija tādā pašā krāsā kā sniegā, tā gandrīz nokavēju ih. Taka скуттеров gāja trīs balto lāci. Tas ir divi pieaugušie ar jauniešiem. Tie nav atkāpies mums pa kreisi, mums ir pa labi no pēdas самокатов, bet sekoja patiesi par viņiem. Tie šķita neērti un mīksts, kā lācis filmā, kas parādīja dakterei Перска, un, kā likās , nāca nejauši. Tieši tad tā izdarīja savu pirmo kļūdu. Likās, viņi bija tālu, un es neticēju, ka mums ir vērts pārāk uztraukties par тварях.
  
  
  Аку noskatījos atklāti uz mani, kad viņas laidās no kalna. Viņš turpināja skatīties uz mani, kamēr viņas укладывал binoklis uz somiņa.
  
  
  Viņas, tad pagriezās pret viņu un aizsmēķē.
  
  
  Viņas jautāja.— Jūs zināt, ka tur bija apmetne?
  
  
  — Jā, — viņš teica, — es to zināju.
  
  
  — Kāpēc tu mūs turp novest?
  
  
  Viņš neatbildēja. Meitene paskatījās uz mums abiem, vispirms uz viņu, tad uz mani.
  
  
  — Tas nav svarīgi, — es teicu. — Mēs tik un tā dosimies uz turieni. To es atstāšu jūs divām personām turp un iešu viens.
  
  
  Viņas norādīja ar īkšķi uz labā pleca. "Ak, un pāris baltie lāči ar lācīti seko mums".
  
  
  Аку напрягся. "Cik tālu viņi ir?"
  
  
  "Dažas jūdzes. Es domāju, ka mēs varam apsteigt ih uz motorollera. Ja nē, tās ih пристрелю". Viņš norādīja uz mani. — Jums ir atdot man, veikals, mana šautene. Jums ir.
  
  
  — Nekādā gadījumā, — stingri teica es. "Augi savu zirgu, un brauca".
  
  
  Mēs braucām no piecpadsmit līdz divdesmit kilometriem stundā. Sonja lauku atklāti manā priekšā, cenšoties izvairīties no jebkāda fiziska kontakta. Bet laiku pa laikam mēs gājām caur caurumu, un viņa metās uz mani. Piemēram, pēc stundas man atkal atteicās no aizdedzes sveces. Mēs vēlreiz atkārtoja to pašu rituālu: Аку pīpēju, bet Meitene skatījās, kā viņas beru kaste ar instrumentiem.
  
  
  Viņas strādāja ātri un automātiski. Kad tās beidzās, viņai mazgāt savu roku un paņēma instrumentus. Pēc tam viņas piecēlās un paskatījās uz priekšu, uz horizontu. Tagad viņas varētu redzēt celtnes ar neapbruņotu aci. Pēc tam tās, paskatījās tai virzienā, no kurienes mēs nākam.
  
  
  Man tā ir brīvi ātrums, ar kuru pārvietoja šie baltie lāči. Tie bija vairāk nekā uz pusi, un ātri tuvojās. Viņi joprojām izskatījās smieklīgi, kad neveikli vilkās uz priekšu.
  
  
  Аку, kas stāvēja man blakus, arī ih redzējis. Viņš kliedza un вцепился minūtē manu камзолы.
  
  
  Tās pagrūda ego rokas. "Ej pie sava скутеру!" "Es tikšu skaidrībā ar tiem."
  
  
  'Nē!' Ego acis bija mežonīgas. "Man ir vajadzīgs veikalu mana šautene. Tās ir jāprot šaut. Lūdzu! Jums ir atdot man šis veikals ir!
  
  
  Tās, paskatījās uz to. Viņas redzēja, ka pat tad, Sonja šķita pārsteigta par ego uzvedību. Viņas atkal teica: "Atgriezies pie savas скутеру. Viņas tikšu skaidrībā ar šo.
  
  
  Tās pagrūda ego un досталь winchester ap segumu uz sava motorollera. Аку iekliedzās un aizbēga no motorollera. Es nepievērsa viņam uzmanību. Lāči tuvojās ar neticamu ātrumu. Tagad tie, kas bija mazāk nekā jebkurā metri no mums.
  
  
  Tā izdarīja piecus soļus aiz motorolleri, uzmanīgi novilka kabatiņa ar optisko redzi un ietin siksniņu ap kreisās rokas. Viņas gaidīja, раздвинув kājas.
  
  
  Lāči bija tik tuvu, ka es varētu redzēt ih valodas, karājas iso rta. Viņi skrēja gandrīz zigzagā, bet jauniešu starpā. Viņas redzēja, ka ih spalva bija tik baltajām, kā likās no tālienes , bet bija netīrs-krēmkrāsas. Viņi neizskatās draudīgi, tikai mazliet muļķīgi. Bet viņi turpināja virzīties uz mums līkločiem. Tagad tie bija apmēram piecdesmit metrus no mums.
  
  
  Tās piespieda muca winchester pie pleca. Viņas, zināju, ka smagā šautene dod spēcīgu atdevi, ja to выстрелю, — šī lieta bija domāts, lai ziloņi. To, прижался vaiga pie гладкому stumbra. Lāči ir tad divdesmit pieci metri, tā ir divdesmit.
  
  
  Viņas tur abas acis vaļā un skatās caur tēmekli. Nolēmu vispirms nomedīt kub. Tas var maldināt divu citu pietiekami ilgi, lai mērķēt uz vienu ap tiem.
  
  
  Man bija krūts mazuļus uz bīdes līnijās aktuāli. Tās, nopūtās un aizturējis gaiss. To dzirdējis, cik smagi elpo lāči. Par izskatu-tie šķita tuvi man. Pēc tam to dzirdēju Аку. Viņš sāka histēriski kliegt tieši no manis. Bet lāči bija pārāk tuvu, lai padomātu par kaut ko citu. Tie bija desmit metru attālumā, un skrēja pie manis.
  
  
  Viņas lēni nospieda gaili. Viņas gatava sevi pie atdeves, kad lielgabals karsēt, un nospieda gaili līdz galam.
  
  
  Atdeves nebija, jo bise nav стреляло. Viss, ko esmu dzirdējis, izņemot пыхтения lāci, bija тошнотворный klikšķis.
  
  
  Vesera ķīlis hit uz tukšu патрону.
  
  
  
  
  9. nodaļa
  
  
  
  
  Lāči зарычали. Viņas izmeta tukšo kārtridžu, atkal lēni nospieda gaili. Tāda pati tukšu klikšķis. Un šeit tās, sapratu, ka nav jēgas mēģināt стредять atkal.
  
  
  Uz visiem laikiem bija jāskrien tik ātri, cik vien varēšu . Sonja un Аку jau bija zināms. Bet lāči bija pārāk tuvu. Mēs nekad nevarētu noskriet ih. Izmisumā viņas iemeta winchester un выудил zem auto stāvvieta Вильгельмину. Man nebija laika pareizi mērķis. Turklāt, man likās, ka es varu nogalināt mazuļus pēc Люгера. To izdarīja divus metienus. Echo šāvienu отскакивало no nogāzes kalnu ar tādu troksni, ka es biju pārliecināts, ka ego ir dzirdēts ciemā.
  
  
  Nav izdodot mums ir skaņa, mazulis, kurš nokrita un padarīja flips. Viņš pārtapis zem ķepas, kreiso lācis. Abi lācis apstājās, lai katru gadu lācis. Odin ap diviem ātri apiet истекающего asinīm kub. Vēl turpināja bēgt, bet tagad ir palēninājies. Viņas nošāva viņu. Таращить acis nokļuva emu uz kakla. Dzīvnieks опустило galvu, пропустило solis, bet turpināja iet. Viņas nošāva vēlreiz , es redzēju, kā liels gabals galvas отлетел. Bet lācis tikai papurināja galvu, it kā prom muhu. Tagad viņas recoiled atpakaļ un завороженно vēroja, kā zvēram, atkal un atkal šaujot pa Люгера. Katru reizi, kad emu krīt таращить acis uz krūtīm, viņš vilcinājās, pēc tam gatavojās un turpināja iet.
  
  
  Asinis sāka gāzties iekšā ap galvu un krūtīm zvērs. Viņš piecēlās uz pakaļkājām, atkal samazinājās. Priekškājas кивнули, un viņš nokrita, planēšana ar galvu pa ledu. Viņas turpināja iet atpakaļ, turot labo apakšdelmu ar kreiso roku, lai atbalstītu. Viņas pacēla luger, kad lācis atkal nometās četrrāpus.
  
  
  Dzīvnieks рванулось pie manis. Viņas nekad nav dzirdējuši par šāda рычания. Dzīvnieks спотыкалось un брело man, piemēram, пьяное, опускало galvu, tad atkal radās. Viņas nošāva vēl vienu reizi, un lācis apstājās. Tad to izdod jaunāko lodi pa Вильгельмины. Priekškājas lācis atkal atrauties. Liels mērķis valda ledus. Viņš bija tik tuvu, ka jutu ego silto elpu. Acis ir aizvērušās, tad atkal atvērās, pēc tam atkal slēgta. Rēciens ir samazinājies, kļūstot булькающий skaņa, kad milzīgo ķermeni качнулось uz priekšu-uz priekšu un, visbeidzot, опрокинулось. Dzīvnieks gulēja nekustīgi, ja neskaita nepastāvīgs aizmugurējo kāju.
  
  
  To dzirdēja kliedzienu Аку. Viņas ātri palūkojās apkārt. Sonja bija pietiekami tālu, lai būtu glābta. Bet sākās otrais lācis gāja par Аку. Zvērs ātri stahl panākt ego saviem плетущимися soļiem. Аку pagriezās un skrēja.
  
  
  Viņas skrēja atpakaļ uz скутерам un fumbled minūtē, autostāvvieta aiz veikala šautene Sonny. To izrāva pistoli pa motorolleri un iekšā veikalā. ..tikai tad, kad lācis bija blakus Аку. Lācis metās uz viņu, un вцепился to, mirgo zobiem. Аку turēja rokā nazi un nikni cirta dzīvnieks.
  
  
  Viņas skrēja uz turieni. Malu viņas acis, ieraudzīju, ka Soņa meklē зачарованном šausmās. Lācis, likās, боксировал ar Аку. Zvērs hit viņa ego un мотнул galvu. Аку vairs kliedza. Likās, viņš atslāba, kad lācis ir sakosts ego un pagriezās savu milzīgo galvu.
  
  
  Tās piespieda šautene Sonny pie pleca. Viņu nošāva, un muca hit man uz pleca. Lācis pagriezās galvu uz vienu pusi, tad atkal devās uz priekšu. Viņš pagriezās, un es redzēju зияющую caurumu vietā kreisā acs. Tagad zvērs aizmirsu par Аку; viņš nekustīgi gulēja uz lāču lap.
  
  
  Milzīgs zvērs devās pie manis. Tās ir spēris soli un atkal nošāva. Sākuma otro šāvienu saplēsa emu degunu. Viņas взвел sliekšņa un ātri nošāva trešo reizi, kā es cerēju, rada vieglu. Lācis kliedza, pagriezās un pārdot. Tad viņš piecēlās un atkal piegāja pie manis.
  
  
  Tā nonāktu viņa ceturto šāvienu. Viņš напрягся un stāvēja pilnīgi nekustīgi, ar nodurtu galvu, kā vērsis, готовящийся uz броску. Viņš раскачивался uz priekšu-uz priekšu, uz novājinātiem kājās. Viņas оттянул slēdzis, dzirdēju klikšķis, kad čaula aizlidoja. To sajutu siltumu stumbra. Viņas uzstāja slēdzi uz priekšu un gandrīz nav ņemot mērķis nošāva vēl vienu reizi.
  
  
  Lācis viesnīca spert vēl vienu soli. Lapa piecēlās un tika izstādīti uz priekšu, jo kājas lielo pūkaino suņu, kas nodarbojas ar balsu vairākumu, balsošanas guļ. Un tad lācis vienkārši nokrita, kā срубленное koks. Ego milzīgo ķermeni раскололо замерзший sniegs.
  
  
  Viņas stāvēja, turēdams ieroci, lūkojās uz zvēru. Pēc tam to lēni nolaida ieroci. Mans locīšanas dolārs pārspēt tik stipri, ka es jūtu sāpes krūšu kurvī. Klusums bija tik pilnīga, ka man it kā aizkrita ausis. Viņas redzēja, ka ledus un sniegs ap mani забрызганы asinīm. Viņas paskatījās uz augšu un ieraudzīja klubi dūmu, раздуваемые vēju.
  
  
  To dzirdēja shaggy. Meitene skrēja uz priekšu самокатов uz Аку. Es domāju, ka viņš varētu būt dzīvs, viņš viss bija asinīs.
  
  
  Man bija dīvaina sajūta. To sajutu neticamu mieru. Nav bijis laika domāt par to. Viss, ko es darīju, notika tikai un vienīgi instinktīvi. Bet tagad, kad viss beidzies, man bija laiks padomāt.
  
  
  Tas bija jauki zvēri, šie baltie lāči. Viņu nogalināja trīs un nekad nav pieredzējis kaut kas līdzīgs. To tulkojis izskatu ar vienu milzīgu tušu uz citu, un sapratu, ka man justies mednieks. Būs par ko pastāstīt saviem mazbērniem. Viņas, zināju, ka pēc vairākiem gadiem, domājot par to, viņa joprojām būšu piedzīvo to pašu uztraukums.
  
  
  Viņas nometa šauteni un lēnām tuvojās Sofjai, kas nodarbojas ar tupēja uz ceļiem blakus Аку. "Cik viņš ir slikts?"
  
  
  Sonja расстегнула ego bieza jaka. "Viņš ir ļoti sliktā stāvoklī, Niks", viņa teica, nepaskatoties uz mani. "Kā jūs redzat, viņa seja bija aizvērts, un viņš stipri укушен kreisā pleca. Es domāju, ka ego labā pamatiem arī lauzta".
  
  
  — Bet viņš vēl ir dzīvs.
  
  
  "Jā, — viņa teica, — viņš vēl ir dzīvs".
  
  
  Аку пошевелился. Ego acis atvērās un tūlīt pildījās ar bailēm. — N-nē !
  
  
  — Viss kārtībā, — nomierinoši teica Sonja. "Lāči ir miruši. Niks nogalināja ih un izglābis tev dzīvību.
  
  
  Аку paskatījās uz mani. Šķiet, emu bija grūti koncentrēties.
  
  
  'Kāpēc?' — viņš jautāja vāju signālu. — Jūs zināt, ka mēs esam gatavojas nogalināt jums. Kāpēc?'
  
  
  Meitene paskatījās uz mani. — Jā, Niks, kāpēc? Vakar, kad viņas соскальзывала šo bezdibenī, tu un mani izglāba.
  
  
  Viņai ironizē hei. "Iespējams , man patīk izaicināt visu", — es teicu. 'Nu nāc pats. Iesim palīdzību, lai Аку. Iesim uz to ciematu!
  
  
  — Es to izdarīju, — nomurmināja Аку. Man nācās klausīties uzmanīgi, jo ego vārdi bija neskaidrs. — Tā ir mana vaina, ka tavs ierocis nenostrādāja. Kad mēs saņēmām uz asv bāzes nometni, viņš nepalika ar lietām. To arī vēlējos. To ir atradis veikalu, kas piestāvēs pie tavas винтовке. Viņas paņēma munīciju un ieliku pulveri, pēc tam izdevās veikalu, uz parku. Viņas gaidīja lēmumu apmainīt ego ir pilns veikals. Šī iespēja radās, kad tu esi palīdzējis Sofjai kāpt. Tu man esi devis savu ieroci. .. vai atceries? Siekalas pil ap stūri ego rta.
  
  
  To atcerējos un sapratu, kāpēc viņš tā centās atgūt savu munīciju. Viņš zināja, ka es to nevaru pārtraukt šo lāči. Sonja sameklēja aptieciņu . Kamēr viņa перевязывала Аку, kā varēju, tā грузил jaka motorolleri. Viņas tikko beidzis ego, kad pie manis pienāca Meitene. Uz piedurknēm ee autostāvvieta un uz ceļiem bikšu bija asinis.
  
  
  Viņa paošņāju aukstums un потерла degunu reversa puse ir dūraiņi. "Jūs īsti nav atbildējis uz manu strupceļa", — viņa teica. — Tu vienkārši izvairīties no tā. Kāpēc tu izglābi man dzīvību, kad zināju, ka esmu sadomājusi? Un kāpēc tu izglābi Аку tikai tagad?
  
  
  Viņas nevarēja hei atbildēt. Viņas nevarēja hei teikt, jo pats nezināja. Tas bija tāpēc, ka, hema būtu mums tā bija, viņš nevarēja vienkārši mētāt to šo bezdibenī, mēģinot viņu glābt, tāpat kā viņš nevarēja stāvēt un skatīties, kā Аку ēd lācis.
  
  
  Balss man teica, hey. Viņa sēdēja, klausījās, un truli skatījās uz mani. Ja viņa mani nesaprata, tad arī to ff tieši nav saprotams. Korsikā ir kaislība, un uz kuģa zemūdens, viņa raudāja. Viņas skatījās uz klasisko skaistumu tās personas, kas iekļāva паркой, uz degungalu, un покрасневшие no aukstuma nūjas. Tās joprojām ir jūtama kaut kā saikni starp mums, un es nevarēju noticēt, ka tas ir tikai uz vienu pusi. Būtu, tas arī ir tas sajutu.
  
  
  Viņas nopūtās. "Mēs dosim drošu Аку uz manu skuteri. Jūs sēdēt uz tā, un рулите, kamēr viņas velku jums. To, uzskatu, ka tas ir labākais veids, kā.
  
  
  — Kā vēlies, Niks. Viņa pagriezās pret mani ar muguru un piegāja pie Аку. Tās vēroja viņu.
  
  
  Labi, sacīju sev, tas ir vājš pusaudzis. Tā ir krievijas aģents ar uzdevumu. Hei lika tuvoties man — hei, kas ir izdevies — un mani nogalināt. Nu, ja viņa mēģināja viņu varētu nogalināt, tas pirmais.
  
  
  Mēs vedām Аку manā motorollera, bet to, kad Soņa рулила, дотащил ih līdz ciematam.
  
  
  Tas bija mokoši lēni. Pie motorolleri tikko pietika jaudas, lai iemetienā tas viss ir atribūti, plus trīs cilvēki.
  
  
  Viņas nolēma pastāstīt ciema iedzīvotājiem par mirušo медведях. Cik sapratu no эскимосов, mums piedāvā gandrīz viss, kas mums ir, ja mēs atdosim to šiem lāčiem.
  
  
  Mēs bijām ceļā apmēram h, kad viņas ieraudzīja kaut ko, kas nāk ap ciemata uz mūsu pusi. Viņas apstājās un atgriezās pie otrā скутеру, pie kura bija piesaistīts Аку. Viņas sasniedzis vērā ego minūti un izvilka vajadzīgo veikalu, lai ar savu šautenes. Ar uzlādētu винчестером veikaliem un pārējām divām šautenēm kabatā viņa gaidīja, atspiedies pret скутеру, ka tam bija jānotiek.
  
  
  Atbrauca trīs suņu kamanās . Katrā pēc kamanu sēdēja sieviete-эскимоска, bet рулил vīrietis. Ragavas apstājās pa kreisi no mums, sākuma otrais no labās. Trešais apstājās atklāti pret mums.
  
  
  Pie vadītāja kamanu pa kreisi no manis сгибе rokās bija šautene. Viņš vāji pasmaidīja ar savu plašo plakanu seju. Pēc tam viņš слезай ar kamanu un tuvojās man. Suņi лаяли un рычали cits uz citu. Sievietes ar interesi paskatījās uz Sonja.
  
  
  Vīrietis, kurš pienāca pie manis, bija ģērbies меховую jaka. Viņas redzēja, ka ego ir šautene bija vecā Enfield 303. Ego tumšā seja bija tukša, kad viņš apskatīja un motorolleri, un apģērbs, pirms jūs savukārt savu mandeļveida acis uz mani.
  
  
  Viņš jautāja - "Amerikānis?". Viņam bija dziļa balss.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. — Ar mums ievainots.
  
  
  Viņš зарычал un atbildēja. "Mēs esam dzirdējuši šaušanu". Viņas atkal pamāja ar galvu. "Tur ir trīs balto lāci. Miris. Jūs varat saņemt ih. Mēs vienkārši vēlamies palīdzēt ievainotajam".
  
  
  Tagad viņš plaši smaidīja un скалил savu zirgu zobi. Viņam bija tāda seja, kas nekad nav старело. Emu var būt no 26 līdz 66 gadiem. Viņš kaut ko tur pārējiem valodā, kuru viņai nekad agrāk nav dzirdējis.
  
  
  Trīs sievietes выпрыгнули ap kamaniņas . Tie smagi заковыляли uz Аку otrajā motorollera, un sākām nodarboties ar viņiem.
  
  
  Izmantojot эскимосов mēs nogādāja Аку uz vienu ap trasi . Vadītājs spēkiem упряжку un devās atpakaļ uz ciemu. Sonja un viena ap sievietēm gāja ar viņiem.
  
  
  Cilvēks ar лошадиными zobiem norādīja man aiz muguras. — Jūs novest mūs pie lāčiem?
  
  
  — Jā, — es teicu. Vīrietis izskatījās dazed, kad viņa заводил motorollera. Bet skaņa no motora drīz risinājuma pētniecības uzdevumus suņu riešanu. Dodoties prom, tās, paskatījās uz kalniem. .. un напрягся.
  
  
  Kalna virsotnē viņas redzēja siluets vīrieši uz debesu fona. Ar viņu bija suņu упряжка. Vīrietis skatījās uz mums ar binokli.
  
  
  Tad viņas saprata, ka pa mūsu pēdām gāja ne tikai lāči.
  
  
  
  
  10. nodaļa
  
  
  
  
  Ar laiku, kā lācīgs tušas bija ciemā, jau satumsa. Viņai zināms, ka priekšnieka šī cilts sauca Loks. Pārējie cilts locekļi bija dēliem Loka ar ih sievām ih dēliem ar ih sievām. Norēķinu viņiem bija tikai pagaidu dzīvesvietu ziemā.
  
  
  Blakus коптильнями bija astoņi adatu. Viena caur adatas bija vairāk, nekā vidusmēra ģimenes māja. Tas bija sava veida sabiedriskais centrs, kur bērni spēlēja, bet vīrieši un sievietes apmainījās ar baumām. Tur viņas sagaidīja Loka.
  
  
  Skats uz emu bija simts piecdesmit gadu. Viņš nerunāja angliski, bet ego dēls, kurš vadīja kura atbrauca pie mums grupa, darbojās tulka lomā.
  
  
  Ar adatu bija karsts un mitrs. Degošas sveces deva ir vienīgais svētais. Gar sienām sēdēja vecā un grauza ādas, lai размягчить ih.
  
  
  Man piedāvāja vaļa tauku un jēlas zivis, un viņu pārņēma. Eskimosi skatījās uz mani ar vieglu, насмешливым ziņkāri.
  
  
  Kas īsti profesionāļi adatu smaržoja затхлым tad, свечным vasku un lāča taukiem. Sveces отбрасывали dejas, shimmering брылев. Sēžot sakrustotām kājām uz меху blakus Локом, tās vēroja, kā sievietēm. Pie vecajiem gandrīz pilnībā стерлись zobus no košļājamās ādas.
  
  
  Līdz el, to dzirdēju divas lietas. Аку saņēma vislabāko aprūpi, kas ir šie cilvēki, kas varētu sniegt. Kāju вправили, kodumiem pārsietu augšu, persona зашили. Protams, viņa brūces sadzīs, un Аку izveseļosies. Viņas arī dzirdēju, ka Sonja tik nogurusi, ka aizmigu vienā par adatu.
  
  
  Dēla Loka sauca Дрок. Viņš sel man pretī un cieši paskatījās uz mani. Viņš bija любопытен, kā bērns, bet ns, nekas nebija bērnu, un viņš, šķiet, patiesi lepns par to, ka runā angliski.
  
  
  — Es biju Anchorage , — viņš teica, paceļot krūtis. "Es devos uz Anchorage ar dažiem dalībniekiem, mana ģimene" .
  
  
  Tās ieliekot mutē vēl mazliet jēlas zivis. "Cik ilgi tu esi šeit?"
  
  
  Viņš pacēla savu netīro pirkstiem. 'Sešiem mēnešiem. Pietiekami ilgi, lai uzzinātu, amerikāņu, jā?
  
  
  To, smīnēja un pamāja ar galvu. — Tu esi labi apguvis.
  
  
  Viņš ironizē par reimatismu un atkal parādīja zirgu zobi. Viņš palūkojās apkārt. Nav apstāšanās, visi sievietes tikai smīnēja un pavirša.
  
  
  Pēc tam sāka runāt Lok. Дрок uzmanīgi klausījās, vēl smirking. Kad viņa tēvs beidzis runāt, Дрок vēlreiz pārlaida skatu adatu . Beidzot viņš pārtulkoja skatījums uz gados jaunu meiteni, сидевшую rindas beigās жующих sievietēm. Viņa bija diezgan, gadi sešpadsmit, kā man šķita, ar gludu ādu un jautru smaidu. Viņa redzēja, ka Дрок skatās nah, un kautri noliecās galvu.
  
  
  Дрок atkal pagriezās pret mani. "Manam tēvam trīs meitas. Vēl nav mums vienu vietu. Viņš norādīja uz gados jaunu meiteni. "Tā ir jaunākā". Viņš sita man pa roku. — Tu viņiem patīc. Viņi ņirgājas par tevi. Tu izvēlies, kuru gribi, bet labāk jaunu".
  
  
  Tās, paskatījās uz meiteni. Viņa joprojām bikli un nolikusi galvu, bet ātri paskatījās uz mani. Pēc tam viņa tur rādītājpirkstu pie lūpām un хихикнула. Sievietes abās nah arī захихикали, tāpat kā visi pārējie adatu.
  
  
  To negribēju nevienu aizvainot, jo īpaši tad, viesmīlības, проявленного эскимосами. Viņi patvērums mums, cured brūces Аку , pabaro mani, un tagad man piedāvāja vienu ap savām meitenēm.
  
  
  Viņas teica: "Paldies par cieņu, Дрок. Lūdzu, pateicieties jūsu tēva manā vārdā. Bet man vajadzētu atteikties. Kāds jau ir pie manis".
  
  
  Viņš pacēla uzacis. — Izdilis ar tevi ? To, pamāja ar galvu, skatījās un gaidīja, kamēr Дрок nodos reimatismu Локу. Vecais vīrs klusi klausījās, lūkojās uz mani. Pēc tam viņš sarauca pieri un kaut ko прорычал Дроку.
  
  
  Дрок atkal smīnēja man. — Mans tētis nesaprot, kāpēc tu izvēlējies tādu бледную un plānās. Neēst gaļu. Viņš pamāja ar galvu jaunai meitenei. — Pie nah daudz gaļas. Sasildīs tevi aukstā naktī. Tas dod tev ir daudz bērnu.
  
  
  Viņa ir jauna, daudz gadu priekšā.
  
  
  Vēlreiz paldies par piedāvājumu, bet es jau izvēlējos".
  
  
  Viņš pacēla plecus.
  
  
  Pie Дрока bija šautene "Enfield", roka arvien vēl прикладе. Tagad viņai jautāja: "Дрок, cik daudz ciemā guns?"
  
  
  — Nevienu, — lepni teica viņš. — Man ir šautene. Tās ir labs šāvējs. Viņas labākais šāvējs visā Ledus Zemes.
  
  
  Viesnīca viņai ticēt. Man nevajadzēja vairs neko lūgt. Vienīgais veids, kā izraut pistoli pa ego rokām — caur ego līķis.
  
  
  Lok atkal kaut ko teica Дроку. Iestājās ilgs klusums, pirms Дрок nodeva man ziņu.
  
  
  — Mans tēvs, viņš ir noraizējies. Tu ļāvi mums divas lāču ādas, bet gaļa mazuļu labs, bet meitai nav lietojis. Viņš nezina, kā samaksāt par dāvanu.
  
  
  Viņas sel, досталь, cigarešu paciņu un piedāvāja pa vienai priekšā tēvs un dēls. Viņi abi paņēma un iecietīga izgaismotas augšu. Дрок закашлялся, tad pirmās izlozes, bet stūrgalvīgs.
  
  
  Viņas teica: "Saki Локу, ka viņš var samaksāt man, ja vēlēsies". Viņas naktsmītne vēlētos zināt, vai viņš redzējis, vai jūs, vai kāds cits jūsu ciematā nevienam citam, izņemot mūs, jo pēdējā nedēļā vai mēnesī. .. svešinieki.
  
  
  Дрок pārtulkoja ego sava tēva priekšā. Iestājās ilgs klusums. Vecītis sarauca pieri. Дрок bijīgi gaidīja. Beidzot vecais vīrs papurināja galvu un kaut ko буркнул.
  
  
  — Viņš neko nav redzējis, — teica Дрок, — bet viņš ir ļoti vecs. Viņš jau slikti redz. Esmu redzējis viņas svešiniekiem.
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu. - 'Jā?'
  
  
  Дрок nolaida acis. Viņš tur недокуренную cigareti priekšā un skatījās uz nah caur degunu. Viņš zināja, ka mēs ar ego tēvs uzmanīgi vērojam viņu. Viņš bija uzmanības centrā, un bauda to. — Jā, — viņš teica, beidzot . "Es redzu vīriešiem. Vienmēr ar ragavām un suņiem. Vienmēr tālu.
  
  
  — Ko viņi ir darījuši, ir šie cilvēki?
  
  
  Viņš savilka lūpas un turpināja skatīties uz dedzināšana cigareti. 'Neko tādu.'
  
  
  "Ir jābūt, viņi ir kaut ko darījuši ", — iebilda es. 'Kas?' Дрок pasniedza cigareti pie mutes un втянул dūmi. Viņš izlaida dūmu, nav ieelpo. — Domāju, ka viņi kalnos. Un skatījās binoklis ar adatu.
  
  
  "Tad viņi sekoja teritoriju".
  
  
  'Jā. Viņai ticu.'
  
  
  'Kā viņi bija ģērbušies? Viņiem bija kaut kādas veidlapas?
  
  
  Un atkal Дрок ilgi gaidīju, pirms atbildēt. Viņš выпятил viņas apakšlūpu un turēja acis полузакрытыми. — Neesmu redzējis, — viņš teica, beidzot. Viņš pacēla plecus. "Tās stāv uz kalna un skatās ar binokli. Tie ir pārāk tālu, lai redzētu, kā viņi ir ģērbušies.
  
  
  Viņas izbāzt cigareti. — Дрок varētu jūs lūgt savu tēvu, ne pret, vai to dot vienu pēc lāču ādām? Viņas vēlas aizdot to uz laiku, bet es to atdošu.
  
  
  Дрок pārtulkoja ego sava tēva priekšā. Lok pamāja ar galvu un kaut ko tur viens ap sievietēm. Un tie atnesa lāča ādā un noārdāmie manā priekšā.
  
  
  Дрок jautāja: "Kur tu ej?"
  
  
  — Es esmu uz laiku atstāt ciemu. Bet ir kāds-kas, kas man būtu jādara pirmām kārtām". Viņas piecēlās ar kažokādu rokās. — Paldies par viesmīlību, Дрок. Vai jūs varētu pateikties jūsu tēva manā vārdā?
  
  
  Viņas izgāja caur adatu un devās turp, kur bija novietoti stāvēšanai motorolleri un aprīkojumu. Pistoles Sonny un Аку tur bija. Man pagāja pusstunda, lai dabūt pa mugursomas visi veikali un sabērt pulveri ap munīciju. Kad tas bija izdarīts, tā, lai iekšā veikali, kas dižojās ar sevi, bises. Tagad atlika tikai divi šaujamieroči, kas varētu nošaut. Mans Winchester un veco Enfield Дрока .
  
  
  To izņēma Вильгельмину pēc makstī, izvilka tukšu veikals "Люгера" un aizstāj ego ir pilns veikals. Ap vienu mugursomas viņas досталь rezerves veikals cietā diska un vilces ego minūtē. Pēc tam to iztukšojusi viens ap mugursomas un piepildīja ego bumbas un детонаторами. No augšas tiek likts papildus parku un pirmās palīdzības aptieciņa. Pēc tam to uzvilka mugursoma un отрегулировал siksnas tā, lai būtu ērti.
  
  
  Viņas paņēma savu winchester un pameta ciematu, parmest binoklis caur kreiso plecu. Tās bija prātā galamērķi. Es devos uz kalna, kur redzējis cilvēku ar ragavām.
  
  
  Tā notika ar pusceļā. Viņas прикинул, ka man ir nepieciešama gandrīz stunda, lai nokļūtu tur. Ik pēc desmit minūte viņas apstājās, paceļot binoklis, lai skatīties apkārt.
  
  
  Ja šis cilvēks joprojām ir blakus, viņas negribēja nokļūt slazds.
  
  
  Ko lai tur mums slēpa ķīnieši, tas ir blakus — es to jutu. Kāpēc vēl jāseko teritoriju ? Kāpēc, lai скутерами sekoja? Kāpēc amerikāņu bāze tika iznīcināta?
  
  
  Manuālā polārlāči bija ietīts ap manu vidukli. Sakarā ar šo un svara mugursoma man daļas, nācās atpūsties. Lai nokļūtu līdz pirmā kalna, pagāja vairāk laika, nekā domāju. Tas notika gandrīz trīs stundas.
  
  
  Tās lēnām uzkāpa kalnā. Tālāk bija vēl divas kalna, kuras kalni. Tas bija straujš, bet viss, kas man bija, padarīja ego garlaicīgs. Kad viņas beidzot dabūja uz augšu no kalna, viņas prāts atpūties. Viņas sel un atspiedušies atvērt galvu ar rokām.
  
  
  Pūta viegls vējš, ir auksts kā elpa nāves, kad viņas piecēlās un apskatīja apkārtni. Vēja pietrūka, lai slēptu pēdas. Cilvēks ar savu suņu pajūgu bija atstāt pēdas. Pēdas parādīs man, kur viņš devās, kad atstāja kalna.
  
  
  Viņai gāja полукругами, pētot zemi. Un tie nav bijuši viņi, pēdas, kas to pirmo reizi redzēju, kā suņa ekskrementus. Tad viņas redzēja pēdas kamaniņas. To aprēķina, virzienu un atkal turpināja dzīvē.
  
  
  Viņas skrēja starp pēdām trasi. Viņi virzīja uz citu pusi nākamo kalna un ap trešās kalna uz kalniem. Pēdas gāja pa vieglu ceļu starp kalniem pa šauru gravu un ap kājām šauras kalna. Un tad viņas iegāja garā ielejā, ko ieskauj tādiem augstiem kalniem, kas aug nebija redzams.
  
  
  Tas bija kā ziemassvētku kartiņu. Kaut kur auga обледенелые priedes. Pa vidu ielejas бурлил plūsma, acīmredzot, augsti kalni un neļāva iekļūt убийственным арктическим vējiem. Šeit bija vismaz trīsdesmit grādiem uz siltāks.
  
  
  Pēdas kamanu gāja pa ieleju, un pēkšņi apstājās. Tās ir pagājis un nu ir atgriezies, lai par to pārliecinātos. Viņas nometās uz ceļiem, skatiens. Pēdas apstājās, un pazuda. It kā ragavas, suns un cilvēks pazuda no zemes virsas.
  
  
  Ice Bomb Zero pirmā sasilt.
  
  
  
  
  11. nodaļa
  
  
  
  
  Es ar izbrīnu palūkojās apkārt. Kalni ir augsti, bet ne dziļi. Aiz šiem kalniem pletās Ziemeļu Ледовитое jūru ar ego pastāvīga ledus vairogu, lielākais ledāju pasaulē, kas nemitīgi kustējās un kusa. Bet šī ieleja bija sauszeme. Saldētas, jā, bet tomēr tas ir visā teritorijā, bet ne ledus.
  
  
  Kaut kādā veidā šīs ragavas ir pazuduši. Viņas досталь ap kabatas šaurs gaismas lukturi un nometās ceļos tur, kur beidzās pēdas. Tās kārtīgi осмотрелся. Viņi it kā bija nogriezts burtiski.
  
  
  "Nāc !" — teicu to skaļi.
  
  
  Es nezināju, ko tas nozīmē, bet man bija, lai uzzinātu. Viņas размотал lāča ādu ar vidukli un samazinājās to sniegā. Man likās, ka man būs jāgaida, ja viņas vēlas kaut ko atvērt. Ragavas pēkšņi pazuda un tikpat pēkšņi parādījās atkal. Ja tas būtu brīnums ir noticis, viņa būtu tur.
  
  
  Viņu satricināja lāča ādu, lai pārrakstīt pēdas, un aizgājis no tās vietas, kur кончались kamanu pēdas. Tās apvalks ir kādu laiku, pēc tam apstājās. To, noņēma no pleca šauteni un tālskati, пристегнул mugursoma un вытянулся uz vēdera zem lāča ādu.
  
  
  Viņas gaidīja, сфокусировав binoklis tajā vietā, kur кончались kamanu pēdas. Pagāja stunda. Zem lāča ādu bija diezgan silts. Tagad tas ir realizēts, piemēram, polārie lāči var peldēt ledus ūdeņos Ziemeļu Ledus kleita. Pagāja vēl viena stunda. Viņas gandrīz nosmakuši. Un te beidzot kaut kas ir noticis.
  
  
  Lai gan viņas vēroja brīnums binokli, es diez vai spētu noticēt. Vietas, kur кончались pēdas, bija novadu lūkas. Bet tas nebija parasts lūka. Zemes gabals pacēlās, atklājot зияющую alu. To skatījos ar atvērtu muti. Milzīgs durvis, gritting un скрежеща, pacēlās arvien tālāk un tālāk, ņemot līdzi замерзший sniega un ledus, kļūst par зияющую mute четырехметровой augstumu un, kā minimums, divas reizes plašāka. Ap caurumu dzirdējuši skaņas, skaņas āmuriem un triecieniem. .. mehānismus, kas tur bija uzcelta. Viņas redzēja garu sastingušo nogāzes, kas ved uz leju no urbuma. Tas bija kruts, var zem leņķis ir 30 grādi, bet veda tumsā, un viņai vairs nekas nav redzams.
  
  
  Siltais gaiss bija ap caurumiem, jutu viņas ego полузакрытом sejas. Sniegs ap caurumu sāka kust, bet, kad milzīgs durvis atkal ir slēgta, sniega ātri atkal nesasaltu un palīdzēja slēpt beigu dienu.
  
  
  Tad, tā dzirdēju stipru trīcēšana, pārklāšanos troksnis zem zemes. Tā ienira atpakaļ aizsardzību lāču ādas, skatoties ar binokli. Čīkstēt vadījies no kamaniņas, jāizmanto deviņiem suņiem. Viņi ir kļuvuši redzami nogāzē un pēc mirkļa скользнули pa sniegu. Ar svaigu скрежетом un restorāns knapi velk dzīvību milzīgs durvis sāka slēgt. Atskanēja skaļa nopūta, kad durvis slammed slēgtas, un pieslēgts viss savācās. To siksnu binoklis ar dienu ragavas.
  
  
  Kamanās bija viens cilvēks. Viņš devās uz ielejā starp augstiem kalniem, kas ir aptuveni divsimt metrus. Viņš nonāca līdz ielejas un apstājās suņi. Viņas redzēja, kā viņš satvēra tālskati un sāka kāpt pa nogāzi.
  
  
  Viņas jau bija uz kājām, vēl прикрытый lāču ādas. To, pieskrēja, salīkušam, vadītājam kamaniņas. Viņas ego varētu labi saskatīt un pamanīt, ka tas ir ķīnietis brūnā formā tautas medicīnā armijas. Tās vairs nav nekādu šaubu. Atklāju to bāzi ķīnas komunisti. Tagad visi man bija jādara, ir, lai saņemtu tur.
  
  
  To uzmanīgi izlīda pret suņiem. Divi dzīvnieku зарычали vēl vienu uz otras. Pārējie gaidīja bez procentiem. Ķīniešu karavīri tagad stāvēja uz kalna, skatoties binokli uz ciematu эскимосов tālu lejā.
  
  
  To apsteidza suņus un uzkāpa uz kalna. Aptuveni pusceļā tās samazinājās lāča ādā un noņēma mugursomu no pleciem. To uzmanīgi nolika winchester uz sniega.
  
  
  Viņas velk plecu, un Hugo, mans duncis, paslīdēja man roka. To indeksēšanu četrrāpus. Kad viņas sasniedza virsotnes, to bija acu līmenī ar ceļgaliem karavīrs. Viņš bija valkājot legingus. Tās bija tik tuvu, ka varēja redzēt gredzeni, caur kuriem tika продеты auklas. Viņas precēts kājas zem sevis un klusi ienira emu aiz muguras.
  
  
  Suņi dzirdējis vai почуяли mani, kad viņai tuvojās karavīram. Rēciens pārtrauca, un visa istaba sāka riet. Karavīrs pagriezās.
  
  
  Viņai bija patiesi uz to, Hugo bija manā rokā. Viņas plāno aizsniegties līdz viņam un grieztu emu kaklu. Viņas apskāva ego aiz kakla, bet viņš nokrita uz ceļiem, pagriezās uz muguru un atrada savu табельный revolveri. Neviens mums apkārt neko nav teicis, bet viņš хмыкнул pūles, расстегивая ādas vārsts makstis.
  
  
  Tās krita uz viņu, un satvert roku, kas nodarbojas ar gribēju revolveri. Viņas pacēla duncis un нацелился uz viņa kakla. Viņš pagriezās ar panikas acīs. Blade Hugo вонзился emu pleca. To atkal izvilka nazi. Китайец вскрикнул no sāp un pagriezās. Ego roka bija priekšā visām pārējām par manu trikus, un tagad viņam bija atvērts vārsts makstis.
  
  
  To Hugo paņēma rokā, pacēla roku un ātri nolaida nazi. Šoreiz tā skāra kaklu. Ego acis вылезли ap orbit, bet rokas ir samazinājies. Viena ap suņiem pēkšņi skumji завыла, задрав degunu. Pārējie sekoja viņas paraugam. Ķermeņa zem manis uz mirkli вздрогнуло, tad apstājās.
  
  
  Tika izlaists pārāk daudz asiņu. Tas aizņēma pārāk daudz laika. Tas bija неаккуратная nāve. Viņas piecēlās un Hugo noslaucīja par bikses karavīrs. Tā nav viesnīca turēt ķermeni, bet sapratu, ka man ir vajadzīga kaut kāda veidā, lai iet caur šo lūku. Galu galā viņas apstājās pie гетрах tā cilvēka ego jaka. Kad tās beidzās, viņas pacēla lāča ādā un pārklāja ego to. Tad viņu paņēma savu mugursomu, binoklis un winchester, un slīdot uz nemierīgs suņiem.
  
  
  Iepakojuma, stiprs haskiju, sakoda mani, kāju un mēģināja вцепиться man rīklē. Tās skāra viņa ego vairāk vārtu.
  
  
  'Stop! Atpakaļ! — рявкнул es esmu par to.
  
  
  Viņš ir spēris soli atpakaļ, pēc tam atkal uzbruka man, growling, kas mēģina nokļūt uz mana stilba. Mēs cīnījās par varu, šajā Haskiju un tā. Braukšanas suņi parasti полудикие; ir zināms, ka dažreiz tie masveidā uzbrūk un nogalina cilvēku.
  
  
  Viņas kicked suni, tā ka viņa ietriecās ragavas. Deva slaps vēl trim suņiem, kas mēģināja iekost mani aiz rokas .
  
  
  Tās ir pasūtīts. - "Rindā!" "Pasteidzies!'
  
  
  Liels haskiju sēdēja līdzās ar ragavām un snarling uz mani оскалившимися zobiem. Viņas, zināju, ka citi dzīvnieki sekoja viņam, jo viņš bija spēcīgākais.
  
  
  To, tuvojās viņam un sagrāba aiz kakla. Viņš snarling un centos pagriezt galvu, lai iekost mani.
  
  
  Tās ir pasūtīts. - 'Mierīgi!' To sekmēja ego uz priekšu no istabas. Viņš slīdot uz leju pa sniegu un mēģināja atgriezties pie manis. Viena ap citiem suņiem mēģināja iekost saites ego aizmugurējo kāju. Liels haskiju metās uz viņu, un tik stipri sakodis citu suni, uz pleca, ka izšļācās asinis. Otrs suns взвыла un попятилась.
  
  
  "Rindā!"
  
  
  Negribīgi liels haskiju piegāja pie vārtu numuri. Viņš un tad поворачивал galvu, скалил zobus un snarling. Bet tagad viņš zināja, ka es esmu galvenā. Viņš ienīda tas ir, bet zināju.
  
  
  Kad viņš bija uz vietas, tuvojās viņam un izstiepa savu опущенную roku. Ego spēcīgi žokļi ar рычанием aizvērās ap nah. Viņas проталкивал roku arvien tālāk un tālāk ego muti. Spēks ego bite radīja man sāpes. Viņas gaidīja, līdz sajutu, kā ego muskuļi atviegloti. Viņam bija раздвинутые zobus, un viņas turēja roku pie viņa mutes. Viņš отвернул savu masīvu galvu, un ņurdēt, pārvērtās par mīkstu ņurdēt. Rēciens pāriet хныканье.
  
  
  To, smīnēja un noglaudīja ego bieza, mīksta kakla. — Labs puisēns, — maigi teica es. 'Labs zēns.'
  
  
  Pēc tam tā atgriezās саням. Viņas ņēma pātagu. "Ātri!" 'Laiku! savu laiku!'
  
  
  Suns sāka kustēties. Oni viesnīcas ir iet patiesi, bet to vadīja ih pa apli, virzoties uz lūkai. Viņi лаяли, рычали un izdeva dažādas skaņas, bet aizbēga.
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu, lai segtu savu mugursomu lāča ādu, kura atradās uz poda kamaniņas. To darot, viņas redzēja, ka zem kažokādas: mazā melnā kārbiņā izmērs cigarešu paciņu. Tur торчала poga, un dega dzeltena брылев. Nekas vairāk. Viņas tur ego vienā rokā, bet otrā satīti pātagu pār suņu galvām.
  
  
  To, tuvojās tai vietai, kur tika atvērta lūka. Viņai nebija ne jausmas, kā atvērt šo nolādēto lietu, bet man šķita, ka melnā kaste ir būt šo attiecību. Iespējams, tas ir elektroniska ierīce, kas подавало signāls, lai kāds pa to pusi dienu vai atvēra durvis. Anyway, tas bija viss, kas man bija. No šī brīža man ir nācies spēlēt visu uz tausti.
  
  
  Tās izstādīja kasti sev priekšā un piespiež pogu. Iedegas dzeltena svēto garu, un gandrīz uzreiz to dzirdēju sprēgāšana ломающегося ledus, sekoja sprēgāšana un trīcēšana, kad milzīgs lūka atvērta.
  
  
  Suņi, nav vilcinājusies, metās izmaksu tieši зияющую alu. Viņas nometa pātagu uz poda kamanu un pēc iespējas dziļāk надвинул uz sejas kapuci kareivja камзолы. Nākamajā brīdī man vēderā radās sajūta, kad ratiņi amerikāņu kalniņos sasniedz augstāko punktu un sāk nolaišanos.
  
  
  Lokiem kamanu заскребли pa nogāzi, kamēr mēs laidāmies lejup. Viņas redzēja, ka kāds gaida mūs lejā.
  
  
  Viņas viegli pagrieza galvu. Ķīniešu karavīri stāvēja pie lielā sviru. Viņas redzēja, kā viņš nolaida sviru. Lūka заскрипел un захлопнулся aiz manas muguras. Tiklīdz durvis aizvērās, dzeltena lampiņa uz pastkastē pārstāja mirgot. Kad tās notika mimmo karavīrs, viņš smaidīja un pamāja man ar roku. Mēs nonākam līdz nelielam pagriezienam pa labi un atradās ledus alā, sienas, kas bija nostiprināti ar tērauda sijām. Izliekums bija izstiepies, un suņi vilka mani tālāk. Bija pārāk tumšs, lai kaut ko saskatīt, bet priekšā man, сводчатом gaitenis, tās redzēja dedzināšana svētais, tad vēl kamanās un suņiem. Mans suns sāka riet, kad mēs nonākam.
  
  
  Mans priekšējais haskiju zināja, ko darīt. Viņš skrēja atklāti pret citiem suņiem un саням . Kad mēs esam tuvāk, viņš притормозил un втянул manas ragavas starp diviem citiem. Visi suņi залаяли skaļu sveicienu. Tās nolaisties ar kamanu un redzēju pa labi paplāti ar jēlu gaļu. To satvert daži gabali, suņiem un iemeta tām, pārliecinoties, ka lielākais gabals tika вожаку Haskijiem.
  
  
  Pēc tam ēšanas viņi nomierinājās. Viņas nolaupīja mugursomu un iestrēdzis rokas lences. Pēc tam to pārņēma winchester un gāja pa šauru gaiteni taisni.
  
  
  Viņas atkal dzirdēju skaņas darbību alās. Skaņas bija grūti, kam; To ir dzirdējis pērkona un klauvēt mašīnas. Kas varētu mums darīja ķīnieši, būtu, pagāja diezgan daudz laika, lai to iestatītu. Tie arī nebūtu priecīgi uzbrucēju. Bet bija viens man par labu. Брылев gaiteņos, kas viņas iegāja, bija ļoti spilgts.
  
  
  Visa apvidus iesniegts tīkla tuneļiem un alām. Tās notika trīs alas, kurās bija lieli zaļo mašīnu, kas varētu būt ģeneratoriem, bet varētu arī nebūt ar tām. Pēc tam to dzirdēja neparastu skaņu tuvumā : kluss ūdens šļakatas. Es devos turp.
  
  
  Cik viņas varētu redzēt, bija tikai viena lieta , kas nodarbojas ar отличала mani no citiem alās — mana mugursoma. Vīrieši, kuriem viņu satiku, bija labi bruņota, un tās visas, šķiet, pasteidzies. Lielākā daļa ap viņiem bija karavīru Ķīnas tautas medicīnā Republikas. Šķita, ka viņi mani gandrīz nav pamanījuši. Tomēr, tā centos maksimāli slēpt seju капюшоне autostāvvieta.
  
  
  Mīksts всплескивание kļuva skaidrāk. Tās apvalks ir ap vienu koridora citā virzienā skaņas. Tuvās gaismas uz griestiem bija apmēram desmit pēdas cita no citas, un tā gandrīz nokavēju alas ieeja.
  
  
  Tā bija lielākā par tiem, ko es jebkad esmu redzējis, ir liela, piemēram, noliktavu, un ievārījuma набитая karavīriem. Ieejot iekšā, viņai ir sagatavojis winchester un прижался uz vaid pie dienu.
  
  
  Брылев šeit bija košākas, bet, par laimi, lielākā daļa spuldzes, gaismeklis, ne uz mani, bet no koka ostas bārs, простиравшейся tur, kur plunčājās ūdens Ziemeļu Ledus kleita. Pie piestātnes пришвартовались divas ķīniešu zemūdenes, un divas rindas ar cilvēkiem izkrāva lietas ar laivu. Ap alas tika samesti lielas atvilktnes.
  
  
  Tās, devās uz priekšu, sienas, piezagās tajā un aizmirst par viņiem. Viņas naktsmītne katru gadu, kā zemūdenes, iekritis alā. Tas bija viegli. Gar sienām ir liels zemūdens alas, пробуренной uz мерзлой zemes, bija redzamas zemūdens lukturi. Zemūdenes iegāja ūdenī. Kad viņi bija gatavi doties prom, viņi metās, un tādā pašā veidā izgāja caur alas.
  
  
  Viņas mēģināja kam ielejas atrašanās vietu attiecībā pret to vietu, kur tagad esmu. Ja viņai bija taisnība visus šos alas un ejas būtu izcirsti kalnos, kas aizsargā ieleju. Šī ala bija jābūt otrā pusē kalniem, netālu no krasta Ziemeļu Ledus okeāna. Bet kāpēc? Kāds bija mērķis šo izaicinājumu organizācijas? Ap visiem šiem alas un bruņotu karavīru? Kas izdomāja ķīnieši? Skaļrunis взревел, un mans mērķis-pieauga. Reklāma skanēja skaļi un skaidri ķīniešu valodā: "Uzmanību! Uzmanību! Vide mums ir divi iebrucējiem! Ih ir nepieciešams atrast un iznīcināt!!!
  
  
  
  
  12. nodaļa
  
  
  
  
  Sonja. Reklāmā tika runāts par diviem злоумышленниках, bet otrajiem var būt tikai Sonja. Эскимосам ap apmetnes nekam bija atnākt šeit un Аку bija pārāk smagi ievainots. Nē, tas ir Sonja.
  
  
  Būtu, viņa man sekoja. Iespējams, tas ir atrasts miris ķīniešu karavīrs, un kaut kādā veidā atrada vēl vienu ieeja alās. Un, iespējams, viņa nav ievērojusi par mani. Var būt, vakar viņa arī redzējusi cilvēku uz kalna. Jebkurā gadījumā, tagad ķīnieši būs jāuzmanās. Viņas nevarēja paļauties uz to, ka palikt nepamanītas ilgu laiku.
  
  
  Karavīri ap mani pārstāja darboties un stāv pie uzmanību, kad tika izdarīts reklāma. Tad viņi saskatās, un cilvēks divdesmit gāja pa vienam ap koridoru. Pārējie atgriezās pie darba.
  
  
  To uzmanīgi nāca no aiz kastes un izlīda pie ieejas. Viņas прижался muguru pret vaidēt. Viņas ielīda atpakaļ par leņķis koridora, pagriezās un nostājās aci pret aci ar jaunajiem ķīniešu kareivis. Mēs bijām tik tuvu, ka gandrīz saskārās.
  
  
  Ego mute atvērās. Viņš sāka pacelt šauteni un vēlējās, lai izsauktu palīdzību. Bet man jau bija gatavs Igo. Viņas thrusted garš asmens rīkles karavīrs. Kliedziens pantu. Viņas выдернул duncis, pagrūda miris karavīrs un ātri devos prom.
  
  
  Viņas bija aiz stūra, прижался uz ievaidējās, mēģinot izvairīties no turpmākas tikšanās. Viņas negribēja iet prom, tāpat kā nāca; Viņa naktsmītne uzzināt, ko izdomāja ķīnas. Zemūdenes izmanto, lai pārvadātu kravu. Bez transporta, viņiem nebija nekāda sakara ar to, kas tur notika. Šie krājumi tika izmantoti, lai kaut ko.
  
  
  Viņa shell caur alu par alu, un миновал citas alas, nav tik lieli, kā e, ka ar piestātni. Kad bija karavīri, viņas palika ēnā starp divām laternām. Gaiteņos nebija labirintiem; likās, ka tajā ir noteikta likumsakarība. Viņas secināja, ka tie visi ir vesti uz centrālo istabu vai alu. Tāpēc tā vietā, lai staigātu apkārt vienam koridora citu, to čaumalas, pa vienu gaiteni turp. Iespējams, reimatisma, kas viņai patīk, biju tur. Viņas turpināja iet tuvu pie sienām, turot winchester gatavībā.
  
  
  Koridors, kurā tās atradās, tiešām beidzās alu. Cik viņas varētu redzēt, viņa bija vairāk nekā ala ar ostu. Viņas jau grasījās ieiet, kad pa labi no manis atskanēja kliedziens. Atskanēja šāviens.
  
  
  Таращить acis отбросила lauskas, akmens vaļsirdīgs pār manu kreiso plecu. To, pagriezās ar винчестером jostas līmenī. Bandīts kareivjiem uzstāja slēdzis savu šauteni uz priekšu, lai ievietotu sākt otro kārtridžs kārtridžs. Viņas nošāva pirmais; таращить acis uz cietā diska nokļuvu emu vaļsirdīgs starp acīm. Spēks lodes отбросила ego galvu, bet par to un ķermeni. Sadalot ego ir izliekta, kad viņš nokrita uz zemes.
  
  
  Viņas ātri iegāja alā un tikai sāka осматриваться, kad kaut ko dzirdēju. Viņas pagriezās un pārsteigts cita karavīrs, kurš lielāku istabu. Viņš naktsmītne pacelt šauteni, bet viņas tur winchester uz pleca un взвел sliekšņa. Mans šāviens cauri emu viņam un atmetis atpakaļ. Viņš bija miris jau pirms tam, kad nokrita zemē.
  
  
  Viņas atkal palūkojās apkārt. Alā bija auksts. Piemēram, patvērums, tas ir labi izgaismots, bet es nevarēju saskatīt, kas tas ir. .. kamēr viņas nav, paskatījos uz augšu.
  
  
  Uz alas griestiem uz starta laukumos tika noteiktas četras raķetes. Kad viņas izskatījās mimmo viņu, un viņas ieraudzīja milzīgu lūkas, kas pavērās, lai palaistu raķetes. Viņi bija jābūt labi slēpts no ārpuses. Starta laukums, lai piekto raķeti uzbūvēja.
  
  
  Atbilstoši tam, kā viņš delved alu, to, pamanīju, ka temperatūra pieaug. To atklāja piecas milzīgas rezervuāri ēdienreizes degvielas. Viņas tuvojās vienam, ap tvertnēm un mazliet pavēris visu ventili, lai nedaudz šķidruma nonāca man rokās. Tās smaržoja, un konstatēja, ka tas ir kāda degviela, iespējams, zemūdenes.
  
  
  Es devos tālāk alā. Viņa bija izmērs ar stadions. Beigās bija liels kodolreaktora. Tās pārbauda caurules, sasniedzot viņam un no tā. Ģeneratori, kas to ir redzējis, šķiet, darbojas no viņa. Tas nozīmēja, ka šis reaktors bija vienīgais enerģijas avots alās. Papildus korupcijas ģeneratoru, reaktors arī bija ražot elektroenerģiju, ventilācijas, apgaismojuma un mehānismi. Tā bija ala, kuru man nācās secināt lietošanas. Tas bija sirdi Ice Bomb Zero, iemesls ir mana misija.
  
  
  Viņas paņēma mugursomu un devos uz darbu. Tā izdarīja saites no trim nūjām dinamītu un воспламенитель un piestiprinājis ih pie резервуарам par pārtiku, degvielu. Pēc tam to piestiprinājis ih visiem četriem starta laukumiem. To noteica детонаторы uz stundu - man likās, ka es spēšu iziet no šejienes pēc stundas. Tas bija tas, par ko viņas domāja.
  
  
  Uz darbu man bija aptuveni piecpadsmit minūtes. Tā, biju pārsteigts, ka vairāk karavīru nav iegāja alā. Kad visi sprādzienbīstamas vielas ir jāpiestiprina, to apvedceļu un ieslēdzu taimeri, lai pārliecinātos, ka viss ir sprādzienbīstamas vielas uzsprāgs vienlaicīgi.
  
  
  Mana mugursoma tagad bija пустынен. To izmeta ego zem odin par tvertņu iztukšošanu, lai saņemtu pārtiku, un paņēma savu winchester. Līdz šim seskam nav bijis karavīrs. Esmu redzējis viņas astoņu skaļruņu alā, bet ap tiem nebija dzirdams mums ir vārdi, kas. Man bija ne pa sevi, ka it kā kaut kas bija jānotiek.
  
  
  Ar винчестером rokā to uzmanīgi devās ārā no alas uz eju, kas ienāca. Tas likās pamests. Kas vēl bija vairāk nekā ievērojams, jo tas ir klusums. Mašīna tika pārtraukta, ģeneratori nav strādājuši - viņiem bija vajadzīgas baterijas korupcijas apgaismojuma un elektroapgādes sistēmu avārijas. Viņas наклонил galvu un klausījās. Nekā tāda. Bez skaņas. Vienkārši klusums.
  
  
  Tā, iznāca gaitenī un sāka iet. Manas kurpes čīkstēja pie katra soļa. Man bija sajūta, ka mani vēro, bet es to nezināju, no kurienes. Tā notika ar pirmo lampu pie griestiem. Otrā lampa karājās vaļsirdīgs priekšā. Tad man likās, ka es dzirdēju skaņu. To, apstājos un paskatījos atpakaļ. Nekā tāda. Tā nodrebēja, it kā auksts vējš pūta man muguru. Kā tad viņas domāja, ka zinu. Viņas iekritis slazdā, un izejas nebija.
  
  
  Viņas atcerējās par to vēl līdz tam, kad redzēju pirmo karavīrs. Viņš izgāja caur vienu sānu koridoru metru attālumā septiņu manā priekšā, turēdams šauteni pie pleca un целился uz mani. Tad uz priekšu iznāca vēl divi karavīri. Visas bises ir vērsta uz mani.
  
  
  To, pagriezās un ieraudzīja vēl trīs karavīri. Divi ap tiem ir tuvu, un ih ierocis bija прислонено uz vaidēt. Trešais stāvēju desmit pēdas aiz manis, vērojot mani. Viņam bija ierocis uz pleca.
  
  
  To, smīnēja un sapratu, ka tā bija sāpīga ухмылка, un pēc tam nokritusi dažas vietas uz grīdas. Tad viņa pacēla rokas.
  
  
  — Es padodos, — es teicu.
  
  
  Karavīrs klusēja. Viņš vienkārši nospieda gaili.
  
  
  Viņas отпрыгнул pusē, sajutu, kā таращить acis sadursta manu labo roku. To sajutu trulas sāpes, pēc tam asu dūrienu, no kura aizdegās visa mana roka. Таращить acis nenonāktu kauls, bet skāra daudzu muskuļu un ādas tonuss.
  
  
  Viņas pagriezās un nokrita uz vienu katram cilts. Viņas, zināju, ka mirstu pēc dažām sekundēm, ja mēģināšu noķert Вильгельмину. Viņas instinktīvi izstiepts uz jūsu ievainoto roku. Tā ir stipri истекала asinīm. Viņas sel un noliecās atpakaļ pie vaidēt. Mana pasaule stahl pelēkā krāsā. Man likās, ka kāds проткнул mani kontakti. Manas nūjas bija auksti sviedri, kas uzstājās uz pieres.
  
  
  Tas bija šoks, un tai pretojās emu. Melns neatminība centās apgūt mani, bet es negribēju piekrist. Caur pelēko miglu redzēju viņas seju šāvēja man cilvēka. Viņš atklāti stāvēja man priekšā ar aukstu smaidu. Odin ap citiem karavīriem jautāju, vai tie būtu nošaut mani. Bet bandīts man kareivis neatbildēja; viņš tikai turpināja skatīties uz mani.
  
  
  — Tas Niks Kārters, — viņš teica, beidzot . Viņš nometās ceļos man blakus un jutu mani boca. Viņš atrada наплечную makstī, izvilka Вильгельмину.
  
  
  — Nogalināsim ego šeit? — jautāja viens ap karavīri.
  
  
  — Ko mums ar viņu darīt, seržants? — jautāja cits.
  
  
  Seržants piecēlās un paskatījās uz mani. — Domāju, pulkvedis Cheng vēlas runāt ar viņu. Lieciet ego uz kājas.
  
  
  Tie bija maigs. Viņi satvēra mani aiz rokām un likuši nostāties uz savām kājām. Dedzināšana ir pagājis, un tagad man reiba vārtus. Viņas šaubījās, ka varēšu staigāt. viņas glabā savu
  
  
  kājās un noliecās uz vaidēt. Silts asinis pilēja pa manu roku un skrēja pie ar pirkstu.
  
  
  "Gājiens uz priekšu!" — скомандовал seržants.
  
  
  Viņas sāka iet, un mani shaggy, ir nepārliecināti un спотыкающимися. Divi karavīri tuvojās abām pusēm no manis un paņēma mani aiz rokas. Viņas взвыл no netaisnības, bet tas nu nav apstājusies. Tā zaudējis daudz asiņu, un juta vājumu, bet joprojām domāja: viņi nav atraduši mūs, Hugo, mums Pjēru manu смертоносную gāzes bumbu.
  
  
  Mani runājam pa vienam ap sānu gaiteņiem. Kaut-kur uz sienām bija dienā. Biroji, nodomāju es. Mēs esam izgājuši dažus, pirms viņi apstājās. Mēs stāvējām pie durvīm ar ķīniešu hieroglifiem. Lai gan to zināmā mērā saprotu un runāju šajā valodā , es nevaru uz ns lasīt. Seržants lika pieciem karavīriem sekot mani, tad atvēra durvis un ienāca iekšā.
  
  
  Uz mani tika vērsta piecas šautenes. Tās nedaudz samazinājās - manu ceļgaliem bija, it kā gumiju. Viņas atbīdīta divas mātes un noliecās pie vaidēt. Durvis atkal atvērās, un man iestumts iekšā. Viņa bija mazajā kabinetā ar rakstāmgaldu, krēslu un картотекой. Krēslā, neviena nebija. Seržants atver otrās durvis, kas ved uz lielu kabinets. Divi karavīri iestumts mani iekšā.
  
  
  Pirmais to redzēja Sonja, kas saistīta ar rokām un kājām uz krēsla. Tas biju spiesta savas važas, kad ieraudzīja mani. Pa labi no nah sākt otro stāvēja krēsls. Karavīri piespieda mani viņam. Viņas sel novads, mana labā roka безвольно gals nokarājās tā, ka asinis, капающая ar maniem pirkstiem, sniedza izglītība peļķe uz grīdas. Viņas domāja, ka es būtu kaut ko darīt ar šo asinīm. Viņas craned manu kreiso roku uz priekšu un atklāju punktu spiedienu uz ievainotie roku. Ļoti надавил. To bija divi-trīs dziļas ieelpas un izelpas. Karavīri izgāja cauri istabai, un iestājās klusums. Viņas, pacēla galvu un palūkojās apkārt.
  
  
  Sonja skatījos atklāti uz mani. Viņas ieraudzīja asiņainu pēc tam, kad stūrītī viņai rta, bet tālāk parkā bija ieplīsis priekšā. Viņas kreisā krūtis bija gandrīz kails līdz knupis.
  
  
  Tā izdarīja vēl vienu dziļu elpu un pārlaida skatu birojs. Uz galvas bija ценымногие skaidrāks. Manā priekšā stāvēja rakstāmgalds, krēsls un čīkstoņu aiz viņa portrets karājās līderis komunistiskajā Ķīnā. Uz grīdas gulēja bieza paklāja. Istabā stāvēja trešais krēsls, un vēl viens par rakstāmgaldu.
  
  
  Abās dienā kabineta stāvēja seržants un karavīri. Šautenes viņi bija uz labās kājas, stumbru uz augšu. Viņi skatījās uz mums, bet uz citu durvis, aiz kurām viņas aizdomas tualeti, vai, iespējams, guļamistabu. Un tad durvis atvērās.
  
  
  Vīrietis, kurš telpā, noslaukot rokas ar dvieli, bija ģērbies formā pulkveža Ķīnas tautas medicīnā Armijas. Viņam nebija uzacu un galvaskauss bija kails. Tomēr viņam bija lieli un labi напомаженные ūsas. Ego acis bija līdzīgas pēdas zīmuli ar izcili galvaskausu. Viņš bija neliela auguma, to прикинул, ka Soņa bija vismaz divas collas augstāk.
  
  
  Viņš nometa dvieli uz krēsla aiz sava krēsla un devos krēsls. Kādu laiku viņš stāvēja, skatoties uz mani no augšas. Pēc tam viņš pamāja ar galvu сержанту un karavīram dienā. Tie tuvojās un nostājās uz abām pusēm no manas vietas. Pulkvedis paskatījās uz Sonja un pasmaidīja.
  
  
  — Misters Kārters, — viņš teica negaidīti smags un zemā balsī, — mums ir liels gods, ka AK sūtīja savu galveno aģents mūsu mazajam. .. teiksim, укрытию. Viņš runā angļu valodā. "Bet es esmu mazliet apmulsis. Tu, iespējams, palīdzēs man tikt skaidrībā?
  
  
  Viņas redzēja, ka locītavas ego labās rokas bija царапинах. Tā, paskatījos asinis stūrī csdd Dēliņš, bet neko neteica.
  
  
  Pulkvedis зашагал pie galda. - "Misters Kārters, viņai izskaidrot savu apjukumu". Viņš stāvēja nekustīgi. "Balss man ir simpātisks krievu aģents, kas вломился mūsu birojā. Bet jūsu vīrietis man ir galvenais amerikāņu aģents, kurš mums ir... teiksim tā. ..savā otrajā mājas notverti. Tā ir nejaušība? Es neticu tam. Krievijas un asv pārstāvji strādā kopā? Viņš pasmaidīja. "Es likšu reimatismu jums, kungs."
  
  
  — Mēs strādājām kopā, — pēkšņi teica Sonja. 'Bet ne vairāk. Mans darbs ir nogalināt Nika Kārtera. Tā man bija jāpārliecinās, ka viņš ir miris, pirms došanās atpakaļ uz Krieviju. Viņš uzzināja par to, un pēc tam tā vairs mēs strādājām kopā."
  
  
  Pulkvedis Chiang piegāja pie viņas. — Tas ir ļoti satraucoši, mana dārgā. Viņš stāvēja viņai priekšā, ar kājām attālumā. Pēc tam, bez iepriekšēja brīdinājuma, viņš izklupiens ar kreiso roku un iesitu viņai pa seju ar aizmuguru delnas malu. Trieciens atsaucoties разнесся pa istabu. No trieciena spēka pie Sony reibst vārtus. Viņas zoda noslīdēja uz krūtīm. Mati aizsedza man seju.
  
  
  Pulkvedis pagriezās pret mani. "Tas bija pats stāsts, kuru viņa jau stāstīja". Viņš noliecās pie galda, atklāti man priekšā. — Tu dīvaini kluss, Kārters. Kur ir tas lieliskais humors, par kuru viņai bija tik daudz dzirdējis?
  
  
  Viņas teica: "Es atradu tavas rotaļlietas, ko tu kolekcionē savu "otro māju". Četras kodol raķetes, iespējams, koncentrējas uz ASV. Tas ir pareizi?'
  
  
  — Bet, tā tu vari runāt. - Pulkvedis iesmējās. "Rockets par savu valsti, Kārters, un, lai no Padomju Savienības. Vēlaties uzzināt, uz kurieni viņi iet, kad ih domājošie?
  
  
  — Ar prieku.
  
  
  Pulkvedis Chiang bija lepns, kā pērtiķis. Tās, paskatījās uz diviem aizsargiem, tad Sonja.
  
  
  "Maršruti ir ieplānoti uz Vašingtonu, Losandželosu, Houston, un uz Maskavu. Mēs strādājam pie otras kinofestivālā, lai raķetes, kas paredzēta, lai Ļeņingradas".
  
  
  — Diezgan bīstami, stāsta mums visiem, vai ne? Tā teica, lai gan viņas, zināju, ka tas ir labāk.
  
  
  Vietas, kur bija jābūt ego uzacis, izskatījās, kā divas līknes rēta. 'Tas ir bīstami? To tā nedomāju. Viņš paskatījās uz Sonja. — Tev nav jāuztraucas par savu uzdevumu, mans mīļais. To ņemšu pārliecinieties, lai tas tiktu izpildīts. Bet, diemžēl, jūs mirsiet kopā ar mister karteri bija.
  
  
  Meitene pacēla galvu un стряхнула matus no acīm. Ee cue, kur viņš ee bija, bija spilgti sarkans.
  
  
  "Tas ir bezjēdzīgi, lai tevi, Chiang, — viņa teica. "Pirms doties uz šejieni, tā informēja par savu pozīciju priekšniekiem. Viņi mani gaida.
  
  
  Pulkvedis smējās. — Tas bija muļķīgākais apgalvojums, mana dārgā. Mums ir ļoti jutīga un elektroniskās iekārtas, uzskaites, darbojas atomu reaktorā. Mēs varam klausīties radio stacijas rādiusā septiņdesmit piecas jūdzes. Jums nav nosūtījis ziņojumu. Tev nav raidītāja. Vienīgie cilvēki, kuri zina, ka jūs esat šeit, ir cilvēki norēķins эскимосов, kuru mēs gatavojamies iznīcināt, kā mēs esam iznīcinājuši amerikāņu bāzes nometni".
  
  
  Meitene nopūtās un aizvēra acis.
  
  
  Pulkvedis atkal pagriezās pret mani. — Un kā ar jums, kungs ? Kā tava meitene, tu esi skatījies pārāk daudz filmas? Tu taisies zvanīt man kādu stulba iemeslu, kādēļ es nevaru tevi nogalināt?
  
  
  To, paraustīja plecus. — Visa šī pļāpāšana akadēmiskā, Chiang. Mēs visi mirsim pēc četrdesmit piecas minūtes . To ir atradis šīs raķetes un заминировал ih bumbas".
  
  
  Pulkvedis Chiang atkal iesmējās un piecēlās uz savu krēslu. Viņas juta, kā Sonja uz mani skatās. Kad tā paskatījos, nah viņas, redzēju to, kas viņas acīs, ka es nevarēju saprast. Chiang atvēra vienu ap lielajām atvilktnēm krēsla. Kad tās, paskatījās uz to, ko redzēja Вильгельмину, mans Winchester un krievu šauteni Sonny galda. Pēc tam Чиенг izvilka nelielu iepakojumu ar dinamītu, kas ir tās derības ракетную alu. Tās saskaita skaits, kuru viņš nolika uz krēsla. Četri.
  
  
  "Redzi, Kārters, — viņš teica, — mums nav tik stulba, kā tu domā. Mēs zinājām, ka tu biji alā... mēs gaidījām tevi, tu saproti? Mēs nedomājām, ka jūs осматриваете atrakcijas. Mani cilvēki ir atraduši sprāgstvielas, прикрепленную uz ракетам. Tas nozīmē, ka tu esi cietis neveiksmi.
  
  
  Viņai pasmaidīja emu. — Tu tiešām stulba, Chiang. Viņas, zināju, ka tu esi atradis šo sprāgstvielas - aleksandrs bija plāns. Bet tas ir tikai puse no tā, ko es pieteicos. Pārējais būs atrast ne tikai, kā ih pietiekami, lai visa šī velna meža ieplājos tavu лысину. Tās, paskatījās uz pulksteni. — Es teiktu, ka apmēram pēc divdesmit astoņas minūtes.
  
  
  Istabā ir pārklājusies klusums. Viņš gandrīz dzirdējis, kā Chiang domāja, kad viņš stāvēja pie galda un skatījās uz mani. Ņemot vērā atrasto viņiem dinamītu, viņš zināja, ko gaidīt. Viņš zināja, ka tas ir par детонаторы un brīdī, kad viss iet gaisā.
  
  
  Viņš sel uz krēsla un pildījumu roku zem krēsla. Kad viņš atgriezās, rokā viņam bija mikrofonu. Ķīniešu viņš lika meklēt sprāgstvielas visā alā. Ego balss atbalsojās разнесся pa gaiteni, ap visiem skaļruņiem. Viņš divreiz atkārtot komandu. Karot mikrofons, viņš paskatījās vispirms uz mani un tad uz Sonja. Bet ego seja bija tukšs.
  
  
  Viņas velk kreiso plecu, un Hugo slīdēja man roku. Viņas tur pirkstus uz стилете, lai to noslēptu. Karavīri, ka mani sāka neveikli saprast savu stāvokli. Viņas zināja, par ko viņi domāja: ja viss kalns lido debesīs, viņi vēlas būt kaut kur vēl. Pulkvedis Cheng nāca no aiz sava krēsla. Viņš stāvēja blakus, turot roku uz roktura kastes. Pēc tam viņš sel uz malas krēsla un aizsmēķē cigareti. Likās, viņš apdomā risinājums.
  
  
  Tagad viņas domāja par to, kā notīrīt divi apsargi. Viņas, zināju, ka man ir ātrs, sasodīti ātrs.
  
  
  Pulkvedis atslīga atpakaļ un atvēra atvilktni. Viņš man uzsmaidīja. 'Misters Kārters, viņas pārliecināti, ka jūs varēsiet paciest tas ir ļoti sāpīgi, nav izdodot mums skaņa. Viņas gatavojas veikt nelielu eksperimentu. Interesanti, cik patiesībā delle naidu starp jums un šo brīnišķīgo krievu aģents. Viņš pamāja ar galvu Sofjai. "Interesanti, cik sāpīgi jūs varat redzēt to".
  
  
  Viņš piecēlās no krēsla ar kaut ko rokā. Viņš pasmaidīja. "Es gribu zināt, kur tika likti citi sprādzienbīstamas vielas", — viņš teica. Pēc tam, turot cigareti vienā rokā, un lancetes, kas viņš досталь ap pastkastes, krēslu, uz citu, viņš piegāja pie Sofjai.
  
  
  
  
  13. nodaļa
  
  
  
  
  Pulkvedis Cheng stāvēja tupus pirms Sonja, tā ka es nevarēju viņu redzēt. Viņa ir izdevusi zems, mokošs vaids, sāp. Atskanēja sizzling skaņu, kad зажженная cigarete pulkvedis uzrunāja ee. Un te pirms manis bija smarža паленой ādas.
  
  
  Hema viņa mums ir un ko tas mums ir ieplānojusi, lai mani, es nevarēju ļaut šim. Viņas pamāja ar kreiso roku sev priekšā uz loka. Hugo dziļi iekodusi krūtīm meistari, kas stāv pa labi no manis. To satvert ego aiz rokas, притянул pret sevi un врезал citu aizsargu. Viņas izmanto savu kreiso roku. Tikko kā miris seržants sasitās ar citu aizsargu, uzreiz sāktu notikt daudz kas.
  
  
  Pulkvedis Chiang iztaisnojās un pagriezās. Sākuma otrais aizsargs pacēla šauteni no zemes. Viņas metās uz priekšu, pie galda, un mana kreisā roka сомкнулась uz Вильгельмине. Tad viņas, pagriezās, un istabā atskanēja šāviens "Люгера". Vispirms tās, bija mērķis no otra aizsargu. Viņš tikai pacēla šauteni, kad таращить acis krita ego deguns, un viņš nokrita ar galvu uz zemi.
  
  
  Pulkvedis sasniegts revolveris. Viņas nošāva viņam bija divreiz, kakla un krūtīm. Viņš paklupa un nokrita uz krēsla Sonny. Pēc tam durvis sabiedrības throws, un karavīri iestrēdzis galvu iekšā. Viņas nošāva viņu, un emu tika labo vaigu. Kad viņš nokrita uz muguras, tā доковылял līdz dienai, aizvēra un aizslēdza tās. Viņas, tad pagriezās pret Sofjai. Cerro zilām acīm uzsmaidīja man.
  
  
  Viņa jautāja. — Tu arī taisies šaut uz mani?
  
  
  Viņas, noliecās pie aizslēgtām dienā. Mana roka atkal sāka asiņot, un dedzināšanas sajūta atgriezās. Tā, liekot roku uz naža spals ir veidots Hugo un velk smalks duncis krūtīs vecākajiem.
  
  
  Pēc tam es devos uz Sofjai. Viņas piecēlās par savu krēslu un samazināt virves ap viņas roku un kāju. Ee pliks kreisās krūts bija ожег. Viņas приставил vēl silts stumbrs "Люгера" pie ee vaiga. "Ja tu palaidnīgs, viņa tevi пристрелю" — es teicu.
  
  
  — Pamēģināsim izkļūt no šejienes, Niks, — vienkārši viņa teica. "Mums ir maz laika."
  
  
  — Es tev ticu, — nomurmināja es.
  
  
  Viņas paņēma virves gabalu un обмотал to labo roku, izmantojot duncis, lai savilkt virvi.
  
  
  — Ļaujiet man jums palīdzēt, Niks, — piedāvāja Sonja.
  
  
  Tā rupji pagrūda viņu malā. Viņas проковылял no nah pie galda. Viņas paņēma winchester un iestrēdzis kreiso roku caur siksna, turot kreisajā rokā Вильгельмину. Pēkšņi viņas nokrita uz ceļiem. To nebūtu darījuši. .. Viņas ir zaudējis pārāk daudz asiņu.
  
  
  Meitene apsēdās man blakus. "Nu, Niks, — viņa lūdza, — ļauj man tev palīdzēt".
  
  
  Tad viņas saprata, ka man uzticēties hei, vismaz pietiekami ilgi, lai saņemtu prom uz savu alu. Viņas piecēlās un jumped par nah. Pēc tam viņu, viņš pamāja ar galvu uz ieroci.
  
  
  — Tev uzticos, — es teicu. Viņas zināja, ka viņa nevar mani nogalināt tukšs pistoli. Un, ja tā spētu turēt man to būtu varējis izdarīt.
  
  
  Sonja paņēma pistoli. Durvis tērzēja un пинались. Viņas paņēma vienu ap iepakojumi ar dinamītu un zobi saplēsa lentes. Manā rokā bija luger, kad durvis ir sabiedrības throws.
  
  
  Tās bija mērķis un divreiz nošāva. Birojs содрогнулся no šāvienu. Pēc tam nometās ceļos blakus ķermeni pulkvedis, kur vēl тлела cigarete. Viņu piespieda pie viņas dakts динамитной kauliņus un nometa stieni. To satvert Sonja aiz rokas un gandrīz vilka viņu uz vannas istabu. Tikko tā aizvēra durvis, kā tā biju norāvusies no eņģēm.
  
  
  Sprādziena spēks nedaudz samazinājās, kad spiedienu paraugu ņemšanas gaisa sasniedzis mūs. Viņas, noliecās uz dienu, un spiedienu paraugu ņemšanas gaisa швырнуло man kopā ar durvīm izlietnē. Sonja ielidoja vannā un smagi piezemējos.
  
  
  Viņas izstiepa hei roku. 'Tev viss kārtībā?'
  
  
  Viņa pamāja, atkal paņēma pistoli, un mēs izgājām cauri salūzušu durvis. Tas, kas kādreiz bija mežs, tagad pārvērtās par putru ap kritušiem akmeņi un bloku ledus. No front-office arī ir maz kas palicis. Cilvēki, стучавшие uz durvīm, kas bija miruši, ih ķermeņa bija izkaisīti. Mēs izgājām gaitenī, un viņš paskatījās uz pulksteni. Mums atlika tikai piecpadsmit minūtes.
  
  
  — Kā tu šeit nokļuvi? — jautāja Meitene. Mēs gājām pa gaiteni jaunajā mani virzienā.
  
  
  Viņa jautāja. — Tie bija meli, viņš par взрывчатке? — Vai tu patiešām kaut kas заминировал?
  
  
  To, pamāja ar galvu, kad mēs skrējām tālāk . 'Tvertnes pārtikas. Degvielas zemūdenes. To atkal sajutu vieglu reiboni.
  
  
  Karavīrs izgāja caur vienu sānu gaiteņiem. Viņš izlēca mums priekšā un pacēla šauteni. Viņas nošāva Вильгельмины un laida emu lodi augstumu. Šāviens atbalsojās разнесся pa visu koridoru. Kaut kādā mērā tas bija izdevīgi - viņiem būtu grūti, kam mūsu atrašanās vieta.
  
  
  — Šeit, — teica Meitene. Viņa свернула uz kreiso sānu koridorā. Viņas skrēja cauri dažiem soļiem, un paklupu. Tās paklupa sienu, un noliecās pie viņas. Pie manis pienāca Meitene.
  
  
  Aiz mums parādījās divi karavīri. Odin ap viņiem nošāva, un таращить acis hit sienas izmaksu tieši virs manas galvas. Viņas pacēla luger, kas pēkšņi stahl ļoti smags, un nošāva trīs reizes. Divi šāvieni trāpīja karavīri. Trešo reizi šāviena nebija, tikai klikšķis. Viktorija ir tukšs. To lūdza savā parque rezerves veikals. Ķīnieši pārņēma ego man.
  
  
  — Sūti, — teica Meitene. Tas ir pārvietoti pa kreisi no manis un palīdzēja man piecelties no sienas. "Tas jau nav tālu".
  
  
  No mana kreisā pleca uzņēma kravu. Viņas nepatikšanām sapratu, ka Sonja paņēma man winchester. Viņas рванулся uz priekšu. Sonja перекинула winchester pār plecu, viņa rokā nah bija savs lielgabals.
  
  
  Mēs nonākam pie kāpnēm. Sonja paņēma mani aiz rokas un palīdzēja uzkāpt pa kāpnēm. Katrs solis šķita augstāks par iepriekšējo. To visu, domāju, ka sprādziens jau vajadzēja notikt alā. Atraduši, vai tie ir dinamīts, kas to bet šie rezervuāri? Kad mēs sasniedzām kāpnes, Sonja noklikšķināju uz čīkstoņu blakus lielu tērauda durvīm. Durvis sāka vērties vaļā. Mums hit brāzma aukstā paraugu ņemšanas gaisa. Tas bija kā tad, kā tad, ja mums uz sejas ir izlej spaiņi ledus auksta ūdens. Mēs bijām neliela ala, kas ved uz āru. Kad esam iesoļojuši uz priekšu, tērauda durvis automātiski aizvērās aiz mums. Mēs esam gājuši pa akmens grīdas ieejai alā.
  
  
  Bija gandrīz neiespējami redzēt ala mums ar paraugu ņemšanas gaisu, mums no zemes. Mēs izgājām uz полуденном gaismā starp divām klintīm, kas bija tuvu otram pret otru. Mēs bijām apmēram desmit pēdas virs ielejas dibenu, visā teritorijā, un bija pārklāta ar sniegu un ir slidenas.
  
  
  Tās sāka kristies. Tās atdalīšanās asins veicu katru manu soli ar spēku, un Sonja sasniedza ielejas manā priekšā.
  
  
  Kad viņas slīdot uz leju uz leju pēdējos pēdas, tās ir dzirdējis kaut ko līdzīgu pērkons. Visā teritorijā, bet zem manis sāka drebēt, un pēc tam nikni затряслась. Tā atskatās atpakaļ, no kurienes mēs nākam. Pērkons kļuva arvien dziļāk un skaļāk.
  
  
  'Skrienam!' — iesaucās Meitene.
  
  
  Viņu, nometās ceļos un krita uz priekšu. Viņas atkal ar grūtībām piecēlās un skrēja pakaļ Sonja. Pērkons stahl skaļāk un piepildīja ieleju troksni. Un pēkšņi kalna virsotne kāpj debesīs. Viena ap apakšējo virsotnes, likās, izliektos, gan vainagu. Ar rēkt взметнулось liesmas. Tērauda durvis, caur kuru mēs tikko pagājis, slam divreiz, рванулась vaļsirdīgs uz priekšu un nolaist uz leju virs mums. Uz sekundē ir pārklājusies klusums, tad atkal sākās pērkons, bet jau ne tik skaļi. Dūmu валил ap plaisu , kur sienas kalni bija neapmierināti sprādziena.
  
  
  Ledus bumbu Zero " bija mirusi.
  
  
  Viņas kādu laiku vēroja, kā ellišķīgs liesmu, es stāvu pie strauta ielejā. Tad tas pagriezās un paskatījās uz Sonja.
  
  
  Tā bija apmēram desmit pēdas no manis, прижимала šauteni pie pleca, un целилась man krūtīs.
  
  
  
  
  14. nodaļa
  
  
  
  
  Viņas раскачивался uz priekšu un atpakaļ, gandrīz pārāk vājš, lai stāvēt uz kājām, jo asins zudums. Viņa bija tik tālu, un bija tik maz pasaules. Tās ir redzējuši tikai ēnas uz viņas acīm, un viņas vaiga, appressed uz прикладу šautene.
  
  
  — Ir laiks, — viņa klusi teica.
  
  
  To, domāju, ka man ir viena iespēja. Viņas, zināju, ka ee bise nav karsēt. Var būt, tās varētu sazināties ar viņu pirms tam, kad viņa uzzina. Tās ir spēris soli uz priekšu. .. un nokrita uz ceļiem. Tas nebija jēgas. Man nebija spēka. Stāvēt četrrāpus, tā, paskatījos, nah. Ielejā čukstēja viegls vējiņš, dziļi kalnu turpinājās hum sprādzieni.
  
  
  — Man vajadzēja to darīt, — teica Sonja, bet viņas balss drebēja. — Tā bija daļa no mana darba. Man tas nav mācīts. Tas ir licked lūpas. — Tagad tam nav nozīmes, Nik. Un tagad viņas balss drebēja. "Mums bija izdomāt, ko šeit dara ķīnieši. Tas nostrādāja. Jūs iznīcināt raķetes. Bet tas... tas ir daļa no mana darba.
  
  
  Tās atpūtās, lai izglābtos. Starp mums bija trīs metri, un tās bija pārvarēt šos kadrus tik ātri, cik vien spēja. Es nebūtu stāvēja šeit četrrāpus, lai ļautu hei mani nogalināt.
  
  
  Bet viņa it kā nolasīja manas domas. Viņa nenolaida šauteni no pleca un shook galvu. — Niks, to zinu, ka tā bise nav karsēt. Kāpēc tu domā, ka es esmu atņēmis tev pistoli? Tu domā, ka es gulēju tur, tajā ciematā? Viņas sekoja tevi. Tā, esmu redzējis, kā tu runā ar galvu ciema. Tā, esmu redzējis, kā tu вытряхивал patronas ar šautenēm Аку un mana. Un, to redzējis, kad jūs esat prom, ap apmetnes .
  
  
  Met šauteni sniegā, viņa ātri noliku rokas ar siksnu cietā diska, un pacēla šauteni pie pleca. Viņa paskatījās uz mani zem stobra, neizmantojot optisko redzes. "Es vēl arvien nebija pārliecināta, ka tu esi to izdarījis, Niks," viņa teica. "Nē, pagaidām man nav mēģināja šaut uz vienu ap alas".
  
  
  Tā, paskatījos, nah. Tāda sieviete. Tik daudz kaislību. Un, ja man būtu kaut viena iespēja, tas bija viņš.
  
  
  Viņas, sacīja: "Sonja, pirms tu būsi šaut, tā-gribu, lai tu kaut ko iemeta ap galvu".
  
  
  Viņa нахмурилась. 'Kādas lietas?'
  
  
  — Корсику, piemēram. Aizmirsti par pils Kalvī. Aizmirsti par zilo kalnu. Aizmirsti manu istabu ar šo crazy vannas. Un nekad vairs dzied "Harvey Копстут".
  
  
  'Met to!' — strauji viņa teica.
  
  
  — Un, kamēr tu to dari, aizmirsti par to kamīnā manā nometnes būdā, par tiem naktis, kad jūs esat atnākusi pie manis . Un tad bija diskus nakti teltī, kad mēs samazinājās.
  
  
  "Es teicu: "Stop!" Viņa atkal piespiedu šauteni pie pleca. — Tu domā, tās emocionālā идиотка? To krievijas aģents. Labs aģents. Tās nav apkopos.'
  
  
  Viņa shook galvu un нацелила Winchester. "Es trenējos jau pusgadu. Es nevaru ciest neveiksmi. Tā bija tik vāja. .. ir tik vājš. Es nevarēju iedomāties... ka tas bija... tad viņas, atcerējos, ka man ir vēl viens ierocis: Pierre, mana nāvējošu gāzes bumba iesprūda сапоге uz щиколотке. Manas rokas un kājas dziļi sakāpām mīksts sniegs. Viņas izstiepa kāju uz priekšu un pacēla sevi, lai sēdēt uz papēža. Viņas sasniedza atpakaļ, izdevās roku kurpes un сомкнул pirkstus ap Pjēru. Viņas negribēja to darīt, bet Sonja nav atstājis man izvēles. To, domāju, ka tas, ko mēs esam izdarījuši un ko mēs domāts cits par citu, ka kaut ko nozīmē un nah. Viņai nebija taisnība.
  
  
  Viņas teica: "Labi. Tad šaut. Bet, ja man nāktos mirt, tā būtu paņēma to sev līdzi.
  
  
  Viņa turēja savu ieroci dzīvoklis, īkšķi uz sliekšņa āķa. Tad man parādījās pēdējā doma. "Bet, pirms tu выстрелишь, viņas vēlas, lai tu iemeta vienu lietu".
  
  
  Viņa izskatījās pārsteigta par. 'Kādu?'
  
  
  Tā lēnām izvilka Pjēra uz priekšu zem sniega. "Kādi puiši ar amerikāņu zemūdene, ja jums ir gredzens. Viņu, gribu, lai tu noņēma tās, pirms nošaut mani. Tu esi pelnījis nēsāt šo gredzenu.
  
  
  Uz brīdi man šķita, ka es nav veicis uz nah nekādu iespaidu. Tad viņas redzēja, kā viņa skatās uz gredzenu, gatavs nospiest gaili.
  
  
  Tad viņas saprata, ka viņa nevar nošaut mani. Winchester nokrita sniegā. Sonja aizklāja seju ar rokām un nokrita uz ceļiem. 'Es nevaru to izdarīt!' viņa iesaucās. 'Es nevaru to izdarīt!'
  
  
  Atstājis viņai Pjēram sniegā un подполз pie viņas. Viņas stipru apskāva viņu un ļāva hei выплакаться man uz pleca.
  
  
  — Viņi... viņi teica, ka tu esi nežēlīgs slepkava, — всхлипнула viņa. "Maniaks. Oni - oni meloja! Jūs izglābāt dzīvību Аку. .. un manu dzīvi pārāk. Un tu vienmēr esi izturējies pret mani ar... ar... Kā to varēja palikt no tik maiguma?
  
  
  'Kāpēc tu esi?' — pajautāju čuksti. Viņas noņēmu biezi mati ar viņas pieres, un maigi noskūpstīja uz uzacs.
  
  
  Viņas teica: "Kad tev bija šis ierocis, tu zinātu, ka es nevaru redzēt tavām acīm. Un man gribējās redzēt ih vēlreiz. ... kā viņi liesmās šīm mazajām zelta plankumiem.
  
  
  Viņa обвила rokām manu kaklu. — O, Nik! viņa iesaucās. "Es nevaru tagad iet atpakaļ uz Krieviju. Ko man vajadzētu darīt?' Viņas притянул to vēl laiza sev. — Es kaut ko izdomāšu, — es teicu.
  
  
  Mēs visi vēl ķērās otru par draugu, kad mums ir izdevies atrast eskimosi.
  
  
  
  
  15. nodaļa
  
  
  
  
  Soņa, un tās sāka būvēt mūsu adatu nākamajā dienā. Tā kā таращить acis manā rokā nenonāktu kauls, eskimosi vienkārši kārtīgi pārsietu augšu brūces. Jēlas zivis, atpūta, un drīz viņa, jutos gandrīz normāli. Roka bija stīvs un sāpīgs, bet to pārdzīvoju, un tā ir zemāka. Divas dienas mēs gandrīz pabeidzis adatu. Lok un ego ģimene piedāvāja mums palīdzēt, bet mēs kopmītnēs, jādara tas pats. Ceremonija, kā ierasts, bija patiesi pretējo. Tā vietā, lai aicinātu visus uz grāmatzīmi pamatus, mēs esam apkopojuši visu ap sevi, kad izgriezt pēdējais gabals no sniega, lai mūsu mazo adatu un uzstādīja ego savā vietā. Tur bija Loks, Дрок un Аку, обнимавший vidukli meiteni, kuru esmu redzējis viņas, īsti profesionāļi, kas adatu, un lielākā daļa citu эскимосов apmetnes.
  
  
  Pūlis ap smējās un кивала, kamēr mēs ar Sonja iedzina pēdējo bloku uz adatas. Man ir nācies izmantot kreiso roku, tā ka Sofjai ir nācies darīt lielāko daļu darba. Mēs перетащили bloks un noteikt ego uz vietas, un pēc tam, smaidot, прислонились mūsu mazajam укрытию. Eskimosi atzinīgi хмыкнули. Аку tuvojās man, balstoties uz aptuvenu kruķi, kas ir darīts, lai to eskimosi. Puse no ego personām tika slēgta bandāžām. "Esmu priecīgs, ka tā sanāca", — viņš teica.
  
  
  — Es arī, — es teicu ar smīns un aci.
  
  
  Pēkšņi viņš izskatījās bikls. — Patiesībā delle tās nav pateicās tev par glābšana manā dzīvē. To ir izdarījis kaut ko stulbu.
  
  
  — Es pats viņš ir izdarījis muļķības, Аку. Bet tagad viss ir beidzies. Apdzīvota vieta krievijā ir veiksmīgi pabeigta. Tās, paskatījās uz Sonja. "Nu, vismaz , ir vissvarīgākā daļa ".
  
  
  Pienāca jaunā эскимоска un nostājās blakus Аку. Tas biju spiesta aiz piedurknes savu ego, autostāvvieta. Аку pasmaidīja hei, tad pagriezās un поковылял prom, meitene viņai blakus. Pārējie arī sāka virzīties prom.
  
  
  Sonja pieskatīju jaunāko Аку. Viņa izskatījās nedaudz меланхоличной. "Niks, — viņa jautāja, — kā tu domā, man piemērota dzīve Amerikā?"
  
  
  "Jums patiks ".
  
  
  'Bet,. .. kā tas var būt?
  
  
  Viņas skūpsta galu viņas deguna. "Mēs varam runāt par to šodien vakarā, kad mēs smieties".
  
  
  Viņa нахмурилась. — Ja mēs посмеемся?
  
  
  — Es paskaidrošu tev šodien vakarā. Mēs ēdam mazliet jēlas zivis, lasa lācīgs ādas kā segas, aizdedzinam sveci un... ... smejas.
  
  
  Un šajā naktī mēs bijām vieni mazā adatiņa. Sākusies kārtējā vētra. Vējš выл un свистел ap nelielas būves. Kur tad выл haskijiem.
  
  
  Mēs gulēja tukša un tuvu otram otram starp diviem rupjš шкурами. Mēs jau divas reizes ir nodarbojušies ar mīlestību. Divas mazas sveces deva mīksts shimmering брылев. Viņas pacēla sevi uz kreisā elkoņa un paraudzījās uz nah.
  
  
  "Es jūtos tik neglīta, — viņa teica, — šo šausmīgs ожогом uz krūtīm. Kā tu vispār vari skatīties uz mani?
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu un viegli noskūpstīja tumšs plankums uz viņas skaistās krūtis. Manas lūpas скользнули uz to knupīti, un tad prom. "Es izlikšos, ka tas tache de ботэ," es teicu.
  
  
  Viņas acis pētīja manu seju. 'Niks?' — viņa klusi teica, pavadot ar pirkstu pa savu labo uzacis.
  
  
  "Hmm ?"
  
  
  "Kāpēc viņi to sauc par smiekliem? Es domāju, es nesaprotu, kā eskimosi var tā saukt. Kad man pienāk šis augstākais punkts, es smejos. Viņai kliedzu, bet pēc tam raud".
  
  
  — Es ievēroju, — es teicu. "Bet, var būt, ka viņi ir prātā, ka tu smaidi iekšā, kad tu ar hema-tas, ar hema tu vēlies būt".
  
  
  Viņa моргнула ar savām skaistām garām skropstām. "Šķiet, viņai zināt, ka jums ir prātā. Tu redzēji meiteni ar kuru biju Аку?
  
  
  'Jā.'
  
  
  — Tā ir viena ap meitas Loka. Viņai tā saprotu, viņš ir iekārtojis.
  
  
  — Pilnīgi iespējams. Viņiem ir daudz paražu, kurus mēs nesaprotam".
  
  
  "Tu uz visiem laikiem mani smieties?"
  
  
  Viņas skūpsta galu viņas deguna. — Nē, to, smejos pie sevis . Viņa paskatījās uz griestiem adatu. "Viss ir beidzies. Ķīnieši izmanto šo zemūdens laivu pārvadāšanai, lai izveidotu pazemes ракетную bāzi. Bet kā viņi vispār ir būvētas šīs alas?
  
  
  "Iespējams, ka tā pati. Zemūdenes vērsies ar ekskavatoriem un cilvēkiem, kas tos pārvaldīja. Viņi vienkārši izraka tuneļus. Būtu tas noticis sen.
  
  
  — Bet kāpēc ih neviens nav redzējis?
  
  
  "Tad šīs apmetnes šeit nebija. Eskimosi klejotāji, daudz ceļo. Radaru nedarbojas tik низменному. Var būt, skauts ap to bāzes nometnē ASV kaut ko konstatēja un ziņoja par to, un tāpēc tie tika iznīcināti.
  
  
  — Kā jūs domājat, ka viņi ir uzsākuši šīs raķetes? To, paraustīja plecus. 'Iespējams. Bet tas ir vairāk iespējams, ka viņi ir izmantojuši ih kā instruments šantāžas pret Padomju Savienību un Amerikas Savienotajām valstīm". Viņas sāka kost viņas kaklu.
  
  
  'Niks?' — viņa jautāja сонно.
  
  
  "Hmm ?" Tās noglāstīja viņas dzīvoklis dzīvi.
  
  
  "Kā jūs teicāt, cik daudz laika būs nepieciešams, lai ziņojums ir piegādāts?"
  
  
  — Nu, lai nokļūtu līdz tuvākajai stacijai, ir nepieciešams trīs dienas ragavas. Līdz brīdim, kad visas formalitātes ir izpildītas, un mums iesūta helikopteru, bija vēl dienu, varbūt divas. Viņas teiktu, četras vai piecas dienas vien. Tās nolaida galvu, un noskūpstīja viņas krūtis.
  
  
  Viņa mazliet поежилась un pieliek roku man uz kakla. — Niks, mīļais, — viņa čukstēja. — Vai jums neliekas, ka mums vajadzētu... sūtīt kurjers... ļoti drīz. tagad ?
  
  
  — Mums vēl ir laiks, — nomurmināja viņai mīksto ādu. Viņas, pacēla galvu un paskatījās viņas smaidošā seja. Pēc neliela grūdiena viņa ļāva šo kails изгибам saplūst ar manu ķermeni.
  
  
  — Mums ir... ir laiks... patiešām. .. es teicu.
  
  
  
  
  
  Par grāmatu:
  
  
  Ķīnieši ir radījuši ракетную bāzi, kur pašā aukstākajā un vientuļi vietā uz pasaules, kas rada draudus bilances spēku...
  
  
  Uzdevums Nika Kārtera: atrast un iznīcināt bāzi! Lai to izdarītu, viņam ir jāapvienojas ar sievieti-aģents pretinieku — Киллмастер uz шатком līdzsvaru starp savu pienākumu un pievilcību ļaunā sabiedrotais. Bet, lai arī cik skaista viņa mums ir, viņš zina, ka viņa bez vilcināšanās nogalināt ego!
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Zīme Kaza Ностры
  
  
  
  
  Anotācija
  
  
  
  Pieņemot personība aukstasinīgi slepkavas Kaza Ностры, Niks Kārters kļūst par ceļu Vietas, lai iekļūtu mafiju. Izmantojot viltotus dokumentus, īstas lodes un palīdzība blondīne vārdā Taņa, kas ir apmācīta AX, ego pilsēta krievijā ir tāda, lai apturētu plūsmu heroīna Saigon - sazvērestība Ķīnas ar mērķi demoralizēt asv karaspēks Vjetnamā, kā arī kontrolēt organizēto noziedzību ASV. Bet pie spēles Dona mafijas, ir lieli trūkumi, piemēram, tam, ka jūs разоблачат. Un, kad tas notiek ar Nick, tas ir atzīmēts, lai gaidāmo nāvi baiss kodeksa pārcēlās uz mafijas.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Pirmā nodaļa
  
  
  Otrā nodaļa
  
  
  Trešā nodaļa
  
  
  Ceturtā nodaļa
  
  
  Piektā nodaļa
  
  
  Sestā nodaļa
  
  
  Septītā nodaļa
  
  
  Astotā nodaļa
  
  
  Devītā nodaļa
  
  
  Desmitā nodaļa
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa
  
  
  Divpadsmitā nodaļa
  
  
  Trīspadsmitā nodaļa
  
  
  Četrpadsmito nodaļa
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Zīme Kaza Ностры
  
  
  
  
  
  Veltīts darbiniekiem slepeno dienestu Amerikas Savienoto valstu Amerikas
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pirmā nodaļa
  
  
  
  
  
  Man tas viss sākās nelielā kūrortā netālu no pilsētas Flagstaff, Arizona. Pie AX ir viena ap skolu apmācību. Ap pašu centram nav bijis īpašu aktivitāti, jo bija pavasaris, un darbības apkārtējos kalnos sākās tikai pēc pirmā sniega. Tā bija vieta, slēpošanas, sniegavīrus un silta ruma, kamīnu, koka mājiņās ar sniegpārsliņām, peldošām logiem un smaržas kurš зефира.
  
  
  Bet tas bija pavasaris un sniega cilvēki vēl nav sākuši savu pārgājienu uz kalnu pilsētiņa Flagstaff (kalns). Kūrorts AX bija pie augstumā gandrīz uz parīzi un skatījās uz leju, uz pilsētu.
  
  
  Spriežot pēc pārsūta man bildes, man teica apmetnis sevi, kā tikai to apmeklēšu. Viņas uzskatīja attēlu savā istabā, kamēr gaidīju гримера. Šīs personas vārdu bija Tomass Акасано, un viņas uzzinu ego labi, nākamajā svētdienā.
  
  
  Tas bija interesants persona. Acis bija veidotas atpakaļ uz muguras. Biezas uzacis, kā kuplas ūsas un tikpat bieza шевелюра, bija krāsas sāls un putni. Deguns bija romiešu, viņa lūpas jutekliskas, un ir pilns. Tas bija cilvēka seja, kurš, šķiet, zināja paražas šīs pasaules un ņemt līdzi dzīve ir tikai uz saviem noteikumiem. Tas nebija tā persona, kuru varēja atrast pie galda. Un jūs neatradīsiet ego smaidīgu lugas bērnam. Var sagaidīt, ka viņš skatās uz līķi, tikai ka nogalinātā viņiem cilvēka . Tas bija auksts seju, привыкшее uz прицелу ieročus. Viņas gatavojas valkāt šī persona.
  
  
  Nākamnedēļ viņai ir zināms par cilvēku ar šo personu. Man pagāja divas dienas, lai tās izskatījās tieši tāpat kā viņš. Mūsu ķermeņi bija apmēram tādas pašas, bet aizmugurē rokām un uz kakla bija nepieciešams nedaudz сморщить, un man nācās pierast pie nēsāšanas kontaktlēcas, gandrīz brūnā krāsā. Jo es biju saistīts ar hema-nu, kas zināja intīmas detaļas par šo cilvēku, man bija atļauts uzglabāt mans personīgais ierocis: Viktorija, mans урезанный Luger maksts ar manu kreiso roku; Hugo, mans smalks duncis, ego īpašu makstī, kas piestiprinātas pie manas kreisās rokas, tad, kad viņas, paraustīja plecus, viņš выпадал pa maksts manā rokā, gatavs lietošanai; Pjērs, mana niecīga gāzes bumba, ērti устроившаяся starp manu kāju, kā trešo oliņu, kura ir gatava izdot savu сверхсмертоносный gāzes piecas sekundes, tad tā, kā es to скручивал divas pusītes un избавлялся no tā. Pjērs nekad nav devis man daudz laika, lai saņemtu prom uz elli, bet ego darbs bija pēkšņa un nemainīgs.
  
  
  Izrādījās, ka Tomass Акасано bija līderis viena klana Kaza Ностры. Kāpēc man nācās kļūt par līderi mafijas, viņas vēl nezināja, pat tad, svētdienās izpētīt šī cilvēka. Viņa zināja pagātnē Акасано, atraitnis, cilvēkam, kas ir izgājis ceļu no bukmeikers līdz amatā ģimenes boss priekšpilsētā Ņujorkā. Uz Kazu Ностре viņš bija zināms kā kārtīgs cilvēks. Viņš nav stahl varētu apvainot citu. Viņam ir nosvērts temperaments, un viņš daļas uzstājās arbitrs citiem ģimenes склоках. Ap mafijas baumas, ka Акасано kādreiz sasniegs diženumu kā ģimenes līderis. Bet tagad, kad emu bija četrdesmit astoņi, ego, uzskatīt sevi par pārāk jauni, lai uzņemtos lielāku jaudu.
  
  
  Viņas освежил savu itāļu un pēc nedēļas viņas zināja par sekretāres vietnieku tomasu Акасано tik daudz, cik zināju AX. Bet tad es nezināju, kur viņš ir, un nezināju, kāpēc viņas stahl to. Man teica, ka visas šīs lietas Hawke izskaidros laikā mūsu nākamo tikšanos.
  
  
  To man izskaidrot, kā veicies ar šīm mācību iestādēm AX. Dažreiz oni
  
  
  tiek izmantoti, lai sagatavotu pieredzējis aģents gaidāmo uzdevumu, bet ih galvenā funkcija - lai apmācītu jaunus aģentus AX. Nu, droši vien, ir daudz, kas ir izkaisīti visā āra baseins. Bet tie ilgi paliek vienā vietā. Vietas mainās nepārtraukti, saprotamu iemeslu dēļ. Jebkura pastāvīga iestāde, izņemot štāba-dzīvokļi AX Vašingtonā, var būt atklāts un piesātinātas ar ienaidnieku spēkiem.
  
  
  Apmācības jaunajiem aģentiem ir diennakts darbs. Tām vienmēr ir jābūt uzmanīgiem, jo nekad nevar zināt, kad kāds gatavojas mest to līkni. Tas pats bija arī ar pieredzējušiem aģenti, kas ņem jaunu uzdevumu; viņi bija jābūt gataviem pārsteigumiem un uzbrukumiem. Tas ir refleks testu.
  
  
  Tā iepazinos ar Taņu.
  
  
  Tās bija skolā Flagstaff gandrīz veselu nedēļu un āmulis visu pieejamo informāciju par Акасано. Ar pirmajām divām dienām, tās pastāvīgi маскировался zem Акасано. Ja būtu kāds, kas zināja Nika Kārtera, viņi būtu grūti uzzināja man par frizūru. Teritorija ap manu istabu, bija zaļš un sulīgs. Likās, mesquite aug visur. Tie bija pilns ar maz zaļo adatām. Visas dziesmas bija усажены šiem krūmiem, bet zināmā attālumā aiz viņiem stāvēja priežu mežs.
  
  
  Viņas tikko ir pametis savu istabu, tad pēdējās instruktāžas par pārtikas paradumiem Tomasa Акасано. Šī instruktāža tika ierakstīts lentē, kas ierakstīti manā skaitītājs. Viņas atstāja aizslēgtām durvīm un gāja pa усаженной мескитовой celiņu, ieelpo svaigo kalnu gaisu. Gaiss nedaudz koduma; likās, ka viņš gandrīz crunches ar kristāla skaidrību. Dažas mākonis, līdzīgs pūkaini spilveni, peldēja pa dziļu zilam debesīm. Priekšā viņas redzēja grupu divpadsmit meitenes valkā bikses un blūzes, kas pārvietojas ierindā k īpašas zaļa lauka tālu pa labi no manis. Fiziskā sagatavotība ir viena ap svarīgākajiem aspektiem, apmācības aģents. Es ar smaidu vēroju, kā viņi pārcēlās uz jog.
  
  
  Maskēšanās sāka likties ērti. Viņas pat ir pieradis pie bieza pīpi uz jumta. Pa ceļam viņas, domāju par sekretāres vietnieku tomasu Акасано un ego lomu "Kaza Гордеева". Un to ar nepacietību gaida tikšanos ar Хоуком un atbildes uz viņu jautājumiem.
  
  
  Tā vairāk ir jūtama kustība, nekā bija dzirdējis. Elektriskais lādiņš paklīda pēc manām lāpstiņām, un tās automātiski noteica, no kurienes tas nāk. Tagad viņa varēja to dzirdēt. Мескитовый krūms aiz manis un pa labi no manis kustās. Tas bija dolly sekundes. Pēc tam dzirdēju, kā kāds strauji tuvojas man.
  
  
  Viņai bija gatavs. Tā nav pārtraukta, un nav pārtraucis solis. Viņas turpināja bezrūpīgi iet, kamēr kurš varētu mums pienāca diezgan tuvu, lai varētu kaut ko darīt. Pēc tam to ātri рванулся.
  
  
  Tā izlēca pa kreisi un pagriezās. Divas rokas, kas pulcējās noslēgtu ap manu kaklu, lidoja atklāti man priekšā. To, izstiepts uz to, satvēra abas smalkās plaukstas, pēc tam atkāpās soli un velk. Tad viņas pamanīja meiteni, ar šīm rokām.
  
  
  Kad to velk, viņa sāka skriet, lai neatpaliktu no spēka, bet viņas vilka ātrāk, nekā ee kājas nesa. Viņa sāka virzīties uz priekšu un nokrita būtu, ja būtu viņas nav tur ee par plaukstas.
  
  
  To pilnīgi pagriezās, velkot to aiz sevis. Kad viņas apstājās, viņas вытолкнул viņas roku un atlaida ih. Pārvietojoties pa taku, viņa divreiz pagriezās, un tad uzdūros vaļsirdīgs asas adatas мескитового krūma. Viņa klusiņām взвизгнула un pazuda aiz krūmiem.
  
  
  Visi стихло. Kaut kur mežā to ir dzirdējis zilo сойку. Ap mani joprojām palika mājienu smaržas meitenes. Viņas devās uz krūmam, хмурясь. Viņa aizlidoja turp, kur tās ee nav redzējis? Var, tikai tas bija sāpīgi.
  
  
  Viņas atcerējās, ka viņai bija mugurā. Baltas blūzes, tumši brūna svārki, brūni лоферы. Un kā tas izskatījās? Jauna, ļoti jauna, pirms divdesmit viena gada. Gari, spīdīgi brūni mati, provokatīvi uzrautu degunu, zaļām acīm, ne pārāk auguma, apmēram piecas pēdas četras collas, plašas formas, ir ļoti skaistas kājas. Atmiņa ir laba prakse, lai aģenti, viņa сжигала taukaudus ap smadzeņu šūnām. Bet kur tas pazudis?
  
  
  To šķērsojuši, lai krūmam, un stahl ego apiet.
  
  
  "Hyaa!" - viņa sauca stiprā un uzbruka man pa kreisi, paceļot roku, lai trieciena karatē, kurā, kā viņš paredzēja, bija salauzt man atslēgas kaulu.
  
  
  Tā pacietīgi gaidīja ee. Viņa bija maziņa, kad trieciens nāca, satvēra viņas rokas. Balss, tad viņa mani tā brīvi.
  
  
  Tā nu viņa nostopē dažus šūpoles gaisā, скрутила joslu, noliecās un nošauts ar kreiso kāju. Šis trieciens nonāk man patiesi dzīvē. Tad viņa ātri sekoja cits trieciens karatē, kas man bija grūti lauzt. Viņš devās uz mani no sāniem gariem līkumiem. Var, viņa viesnīcām nocirst man galvu, trieciens pa kaklu. Viņas joprojām nav atguvusies no trieciena dzīvē
  
  
  kad to ieraudzīja tuvojamies trieciens.
  
  
  Viņas gāja iekšā, apskāva viņu un turēja. Mēs divreiz pagriezās, un pēc tam devās uz mīkstu zāli pie malas. Tās satver viņas vidukli un stipru tur. Mans cue noliecās pie viņas vaiga. Viņa nekavējoties lielbritānija uzbrukumu super-sievietes-aģents un atgriezās pie tā, ka zināja vislabāk: parastās sieviešu ieradums kick, hit un skrāpējot.
  
  
  Viņa teica. - "Atlaid mani, tu repens gads!"
  
  
  To turēja tā, līdz viņa nomierinājās. Kad viņa обмякла manās rokās, viņas atpakaļ savu vaigu pietiekami tālu no viņu ar nūjām, lai skaidri redzētu viņas seju.
  
  
  "Tu gribi par to runāt?" Viņas jautāja.
  
  
  "Speciāli tev подери!" viņa atbildēja.
  
  
  Viņas tur nah. "Ja tu apstiprini, ka tava mazā uzbrukums nebija veiksmīgs, viņa tevi krustā".
  
  
  "Nokrist mirusi!"
  
  
  "Tad labi. Mēs paliekam tādi paši. Patiesībā delle man tas nav tā, it kā slikti. Tevi viegli, lai saglabātu, un tu arī labi пахнешь".
  
  
  Tas ir izvirzījusi viņas apakšlūpu. "Individuāli", - viņa teica. "Es nebiju domājusi, ka būšu to, kas uzbruktu uz slavenā Nika Kārtera".
  
  
  Viņas приподнял uzacis, lai gan tie ir nedaudz biezākas. "Un kā jūs uzzinājāt, ka es esmu Niks Kārters?"
  
  
  Надутая lūpa ir atgriezusies. Valoda noliecās no ривненской tik daudz, lai samitrināt lūpas. Zaļajās acīs parādījās valdzinošu skatienu. Kad viņa sāka runāt, balss samazinājās.
  
  
  "Vediet mani pie sevis, un es jums saku", - teica meitene.
  
  
  "Tu proti staigāt? Vai tu vēlies, lai tās nesa tevi?"
  
  
  "Ko darīt, ja viņai saku, ka man sāp лодыжка?"
  
  
  Viņas paņēma ee uz rokām un nesa atpakaļ pa taku. Viņa bija vieglāk, nekā izskatījās. Nevar teikt, ka tā izskatās smagas, bet viņa izskatījās vairāk atbilst, nekā bija patiesībā delle. Vispirms viņas, domāju, ka tas varētu būt tāpēc, ka nah bija поролоновая gumija, lai aizpildītu šo līkumiem, bet mūsu mazais cīņa pret parādīja man, ka tas nav nepieciešams un nav saņēmusi šādu atbalstu.
  
  
  "Tu izskaties vecāka, nekā to domāju", - viņa teica. Tā ir guvusi galvu man uz pleca un skatījās man sejā.
  
  
  "Es valkāju noslēpt".
  
  
  "Es zinu, tas ir muļķīgi. Bet es domāju citu".
  
  
  Viņas tuvojās diena, un teica hei, apskaut mani aiz kakla, kamēr viņas ieiet. Kad mēs bijām iekšā, viņa kājas nolikusi uz grīdas, apskāva mani aiz kakla un vadīja lūpu līnijas mana žokļa, kamēr atrada manas lūpas. Viņas valodu steidzās iekšā un ārā, kamēr viņa turpināja glāstīt man savu maziņš un ķermeņa procedūras. Kad tā apstājās, un starp mums bija tikai, lai pavērtu spalviņa.
  
  
  Viņas jautāja. - "Jums pavisam nesāp лодыжка, vai ne?"
  
  
  "Займись ar mani mīlēties, Niks, - viņa atbildēja. "Lūdzu."
  
  
  "Tava problēma ir tā, ka tu pārāk застенчива un atpakaļ sistēmām. Tu iemācītos самоутвердиться. Vai pārgalvīgas".
  
  
  "Займись ar mani mīlēties. Раздень mani un уложи gultā".
  
  
  "Paldies, bet nē", - es teicu. "Pat, ja man nav īpašas jūtas pret dāmām, ar kuru viņai atgulties gulēt, vismaz tā gribētu zināt, kas tie ir. Un tā tiešām gribētu ih mīlēt".
  
  
  "Vai viņas tev nepatīku?" Apakšējā lūpa atkal bija выпячена.
  
  
  "Tu jāuzbrūk viņām uz mani. Tu mani мерзавцем. Tu saki, lai tās nokrita miris. Tu saki, ka es esmu vecāka, nekā jūs domāja. Un tad stāvi un tu man patīc, vai tu man. Jā, tu man patīc. Bet es pat nezinu tevi. "
  
  
  "Mani sauc Taņa. Un tagad займись ar mani par mīlestību".
  
  
  Ar šiem vārdiem viņa noliecās uz sevi laiza, un atkal noskūpstīja mani. Jo mēs pēkšņi ir kļuvuši par veciem draugiem, tā, nolēmu, ka ar tādiem pašiem panākumiem varu aiznest viņas gultā.
  
  
  Kad viņa guļ uz muguras un skatījās uz mani ar savām garām skropstām, meklē pārāk nevainīgs, viņa teica: "Nick?"
  
  
  Viņas расстегивал viņas blūze. "Jā, Taņa".
  
  
  "Jūs mīl ar daudzām sievietēm, vai ne?"
  
  
  Blūze bija расстегнута. Uz to bija balta mežģīņu krūšturis ar tiny rozā lenti centrā, kur соединялись divas vīna glāzes. "Bija viens vai divi, jā".
  
  
  "Cik daudz?"
  
  
  Viņas skatiens. "Es nekad nedomāju par to. Es nepiedalos konts".
  
  
  "Varu saderēt, ka jūs pat nevarat iedomāties personas vai vārdus, lielākā daļa ap viņiem".
  
  
  "Patiesībā. Vēlaties, lai iet prom?"
  
  
  Viņa izlaida kluss vaids. "Nē. Ko tu dari ar mani?"
  
  
  Viņai ir labi ar viņu darījis. Krūšturis ir noskaidroti, un blūze, too. Manas lūpas ir atraduši lielisku сливовые sprauslas. Uz tās ir zeķes, kas to uzmanīgi noņem, ņemot līdzi mokasīni. Un tad svārki. Tas ir vienkārši.
  
  
  Viņas rokas kustējās uz manas krūts. Viņa turpināja atpūtu papēži gultā, kamēr viņa vaidēja.
  
  
  "Lūdzu!" viņa захныкала. "Niks, dārgais, es nedomāju, ka varēšu ilgi gaidīt."
  
  
  Uz tā bija jauki mežģīņu biksītes, bikini, krāsa pūdera zilā krāsā. To izdevās thumbs jostu. Viņas jau sāku justies dedzināšanas sāpes.
  
  
  Mans īkšķis bija zem jostu, un tās sākums viedokļiem vilkt biksītes. Beigās jau notika mimmo mīkstu samta salmu starp ee kāja, kad tā redzēja, ka ir kas cits.
  
  
  Tas ir metāls. Kad viņas novilka biksītes tālāk, viņš redzēja, maz pistoli. Viņš gulēja dzīvoklis uz viņas ādas, un, kad viņas vilka apakšbikses mimmo viņu, viņš izlēca un нацелился maksājumus tieši uz mani.
  
  
  Un tad skaļi nošāva. Instinktīvi to, pielēca kājās un paskatījās uz sevi. Nekur nebija пулевого caurumi.
  
  
  Taņa iesmējās. "Ja jūs varētu redzēt savu seju", viņa teica. Pēc tam viņa apsēdās uz gultas un paņēmu telefonu. Viņa izsaukto numuru un sāka gaidīt.
  
  
  Tā, liekot roku uz gurniem, un skatījos nah. Uguns, kas to ir jūtama чреслах, tagad nodzisa.
  
  
  Taņa shook man galvu. "Tā ir jauna aģents ar AX, - viņa teica. "Labi, ka mans ierocis bija uzlādēts холостыми patronām, citādi tu būtu pavisam miris."
  
  
  Viņa vērsa uzmanību uz telefonu. "Jā? Tas Ir Taņa. Pistole apakšbiksēm ir izturējis pārbaudi un strādā lieliski".
  
  
  Viņas izvilka cigareti un aizsmēķē.
  
  
  Taņa piekāra klausuli un uzreiz atkal izsaukto numuru. Viņa gaidīja, выпячивая krūtis, pieskaroties ar pirkstu pa zobiem. Tagad viņa nav skatījās uz mani. Tad viņa teica: "Jā, kungs. Tās sazinājās ar mister karteri bija".
  
  
  
  
  
  
  Otrā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Kad Taņa piekāra klausuli, cigarete bija gandrīz выкуренна. Viņa ir sasniegusi, jo krūšturi un обернула ego ap sevi, застегивая aizmugurē.
  
  
  "Es strādāšu ar tevi pār šo uzdevumu, Niks", - viņa teica, ienesot pēdējā brīža grozījumus, lai aizpildītu bra cups.
  
  
  Viņas teica. - "Ak?" Viņas, es jutu, ka mani izmanto. Man bija reti ir tāda sajūta. Un šī sajūta mani ne īpaši rūpēja tas.
  
  
  Viņas teica: "es domāju, ka mums šeit ir nepadarīti darbi".
  
  
  Viņa моргнула, kad натянула blūze un kļuva par tās atvērt. "Pašā delle?"
  
  
  "Tas, ka mēs sākām pirms tam, kā tava mazā šautene hit man".
  
  
  "Ak." Viņa noplēst no gultas un sāka vilkt zeķes. "Tu esi skaista un viss, Niks. Bet, galu galā, man ir tikai deviņpadsmit. Viss, kas tev ir ... par trīsdesmit, cik viņu saprotu, tiešām? Tu patiešām esi pārāk vecs, lai mani. Nekad trust nevienam vecāki par trīsdesmit, un tas viss. To tiešām gribētu vairāk jauniem vīriešiem ". Viņa ātri pasmaidīja. "Bez apvainojumiem?"
  
  
  Viņas затушил cigareti. "Bez apvainojumiem, Taņa. Bet Хоука jābūt sasodīti labs iemesls apvienot mani ar tik jauniem un nepieredzējušiem persona, kā tu".
  
  
  Viņa ir sastingusi un paskatījās uz mani ar uguni acīs. "Es domāju, ka tas, kas tikko notika, rāda, ka man nav pārāk неопытна".
  
  
  Tā mazliet padomāju - viņa tiesības.
  
  
  To hei pasmaidīja. "Labi, bet sāc nedaudz cienīt savus vecākus".
  
  
  Sākumā viņa vienkārši skatījās uz mani, nezinu, kā to pieņemt. Pēc tam nostūri viņas csdd расплылись savu smaidu. Viņa sniedza man ir īss реверанс.
  
  
  "Viss, ko jūs teiksiet, kungs."
  
  
  "Iesim apskatīt Хоука".
  
  
  Taņa veda mani pa celiņu, kas ved pie trenēšanās lauku. Meitenes, kas to redzējis agrāk, lēkāja. Nonākot līdz gala lodziņu, mēs esam iegriezušies no takas, un ir pārvietots pa mīksto zāli. To varēja redzēt Хоука tālu priekšā. Viņš stāvēja blakus тренирующимися meitenēm, ar rokām kabatās brūns mētelis. Viņš pagriezās, lai katru gadu, kā mēs iesim.
  
  
  "Balsu viņš, misters Vanags, - teica Taņa.
  
  
  "Maskēties izskatās ļoti labi, Kārters, - teica Hawke.
  
  
  Ego кожистое seja izskatījās dīvaini, kā mājas šeit, kalnu uzvarēts ceļu. Acis uzmanīgi pētīja mani, pēc tam paskatījās uz Таню un atkal pagriezās tur, kur trenējās meitenes. Viņš izvilka vienu ap saviem melnajiem cigāru visā kabatas krekli, iztīra celofānā un vilces odin diegu starp zobiem. Viņš nav kūpināja ego.
  
  
  "Kungs," - es teicu. "Kāpēc Tomass Акасано? Kāpēc tāda meitene, kā Taņa?"
  
  
  Hawke turpināja skatīties uz meitenēm. "Heroīns, Kārters. Ko tu par ns zini?"
  
  
  Pāris mēnešus atpakaļ bija īsa informācija par to. Sausie fakti. Līdz šim brīdim, es domāju, ka viņas to zināja tāpat, vai maz, tāpat kā visi pārējie. Tā prātoju, pārbauda, vai man Hawke, mēģinot noskaidrot, vai patiešām ir lasījis viņiem kopsavilkuma, nosūta štābu.
  
  
  Tās aizvēra acis, kamēr visus faktus un formulas nav konstatēts, ka uz manas galvas. "Ķīmiskais sastāvs heroīna - tas C21, H23, NO5", - es teicu. "Tā ir rūgta kristālisks pulveris bez smaržas, ko iegūst morfīns un ko izmanto medicīnā, lai veicinātu bronhīta un klepus. Bet tas izraisa atkarību; ego var šņaukāties, piemēram, sniega, vai rakstīt atklāti asinsritē šķīduma formā. Tas šķīst gan ar ūdeni un spirtu. Kā man klājas? "
  
  
  "Jūs esat darījuši savu mājasdarbu,
  
  
  Kārters, - teica Hawke. Viņš pagriezās ривненской tik, lai paskatītos uz mani. Melna nepilnīgs cigāri vēl bija sažņaugta ego zobiem. Meitenes ir pārgājuši uz push ups.
  
  
  "Paldies, kungs," - es teicu. Ja Hawke pārbaudīja mani, tā, protams, notika.
  
  
  "Labi, - viņš teica. "Balsu kas ir heroīns. Tagad viņai pastāstīšu jums, uz ko viņš ir spējīgs. Kā jūs, bez šaubām, zināt, mūsu karavīriem Vjetnamā ir ļaunprātīgi narkotiku".
  
  
  "Kungs?" - перебила Taņa. "Vai Saigon netiek pārdots heroīns atklāti?"
  
  
  Mēs ar Хоуком paskatījās Таню. Viņa vāji pasmaidīja dienas.
  
  
  Hawke turpināja. "Laiks, iespēja iepirkties, un, kā atzīmēja Taņa, heroīns ir viegli pieejams. Tīrs heroīns ir iespējams iegādāties trīs dolārus par pudeli; to pašu pudelīti šeit, Savienotajās valstīs, būtu vērts simti dolāru. Rezultātā ir vērojams pieaugums un mirstības. vidē karavīri no pārdozēšanas reižu.Šis materiāls tiek pārdota ne tikai tumšos gaiteņos ar slepenajiem darījumiem; ego var nopirkt, lūdzot ego ir pārpildīti tirgos Чолона vai kvartālu ar УСО uz ielas Ziedu centrā Saigon. "
  
  
  Hawke atkal pagriezās tur, kur meitenes darīja dziļi lieces jūsu ceļgaliem. "Apakškomiteja par noziedzības vidi nepilngadīgo sāka izmeklēšanu par šiem nāves gadījumiem GI. Par vienu 30 dienu laikā tikai Saigon izmeklētāji identificējuši, trīsdesmit trīs nāves gadījumam, no narkotiku pārdozēšanas. Un līdz brīdim, kad izmeklēšanas pabeigšanas ir sagaidāms, ka mirstības līmenis sasniedz piecdesmit mēnesī."
  
  
  Vanags velk cigāru ap zobiem. Viņš uzmanīgi pētīja ego, kamēr būtu sērkociņi, lai savās kabatās. Viņš izvilka sērkociņu, uzliesmoja viņas un pieskārās abiem galiem cigāru. Gaiss mums apkārt ir затуманен smaržu сигарного dūmu vistu vanags. Kad viņš ķērās pie lietas, viņš teica: "Problēma ar narkotikām Vjetnamā ir sasniedzis neticamu līmeni. Pie problēmu strādāja visi dienesti: армейская un u.s. naval intelligence, CIP, FIB un apakškomitejas Senāts. Visa savāktā informācija tika nodota pa kanāliem. uz AX. Tas maksāja dzīvību astoņiem aģentiem, bet mēs kāpurķēžu šo materiālu. Mēs zinām, ka viņš iet pa Turcijā. Sekojot ego, mēs uzzinājām, ka viņš nonāk uz Saigonu pēc Mandalay Birmā. Mēs atgriezāmies atpakaļ uz Kalkutu, bet pēc tam Caur Deli Indijā, Karači, Pakistānā, uz kuģa, izmantojot Omānas līci, pēc tam-Persijas līcis, uz augšu pa upi Tīģeris līdz Bagdādes Irākā, pēc tam ar lidmašīnu Istanbul, Turcija ". Vanags pēkšņi apklusa.
  
  
  To, pamanīju, ka meitenes gulēja uz muguras, savīti kājām, kā pedāļiem ar velosipēdu. Viņas jautāja Хока: "Kā jūs domājat, avots heroīna zālē Stambulā?"
  
  
  Hawke papurināja galvu. "Stambulā tika nogalināti pieci zīmju astoņiem aģentiem, trīs CIP aģents un divas amatpersonas jūras kara flotes izlūkošanas. Iespējams, tieši šeit notiek heroīns, bet saistība ir no kaut kurienes vēl. Visi darbinieki nosauca vārds ir vienam cilvēkam. Розано Николи. Bet katru reizi, kad aģents sāka uzdot jautājumus par šo cilvēku, viņa drīz vien atrada peldošo seju uz leju Melnajā jūrā. Nāves iemesls vienmēr ir viens un tas pats - noslīkšana. Un laušana vienmēr выявляло передозировку heroīna ".
  
  
  Viņas pārgāja nosaukumu. Розано Николи. Hawke izlaida dūmus pār sevi. Taņa klusi sēdēja man blakus. Viņai sacīja: "Lai kas tāds Thomas Акасано? Tas būtu kaut kas saistīts ar visu šo".
  
  
  Hawke pamāja ar galvu. "Jums ir uzņēmušās lomu Акасано, jo gatavojas iekļūt mafiju. Mēs zinām, ka Kaza Гордеева - tā ir organizācija, kas stāv aiz piegādes heroīna Saigon".
  
  
  "Tas ir skaidrs," es teicu. "Un es domāju, ka iešu tur, kur tiešām sāksies statīvs".
  
  
  "Sicīlijas", - teica Hawke. "Jums nav jāuztraucas par to, kā identificēt avotu jūsu maskēšana; Tomass Акасано ir pilnīgi miris. Kas attiecas uz to, kas viņš ir - viņš ir vienīgais cilvēks, kuru uzskata par tuvu draugu Розано Николи".
  
  
  
  
  
  
  Trešā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Vanags pagriezās ar muguru pret тренирующимся meitenēm. Viņš paskatījās uz ziemeļiem, kur kalnu virsotnes bija присыпаны sniegu. Melna nepilnīgs cigāri vēl bija iestiprināta starp ego zobiem.
  
  
  "Mēs kaut-ko uzzinājām par Розано Pagalmā", - viņš teica. "Pirmkārt, viņš regulāri kursē lidmašīnas Palermo Sicīlijā turp un atpakaļ, Stambulā. Līdz tam, kā mūsu darbinieki tika nogalināti, katru ap tiem vajadzēja paziņot par vienu un to pašu. Николи ir galva "ģimenes" vai "filiāles" La Nav Nostra Sicīlijā ".
  
  
  Taņa teica: "tas Nozīmē, ka tas ir viņš, būtu vērts par visiem šiem heroīna, kas tiek saņemtas uz Saigonu".
  
  
  Hawke turpināja skatīties uz kalnu. "Tas ir ļoti iespējams. Kādu laiku atpakaļ, viņš pavadīja piecus gadus Amerikā. Ziņots, ka tad, kad viņš bija vecākais biedrs vecās ģimenes Capone Čikāgā, tad tas bija saistīts ar Раулем (Viesmīlis) Диккой, kas sekoja Frank. Clitti kā boss, kad Capone nokļuvu cietumā ". Viņš apklusa pietiekami ilgi, lai vērīgi paskatīties uz mani, uz to морщинистом ādas personas nebija nekādas izteiksmes. "Daži ap šo vārdu nekas nav izklīst
  
  
  vai nu tu, vai nu Taņai. Viņi apsteidza savu laiku ".
  
  
  Viņš izvilka nepilnīgs iso csdd un tur ego blakus, kamēr runāja. Ego acis atkal paskatījās uz kalnu virsotnēm.
  
  
  "Šis Николи devās ar Džozefu Боранко par Bruklinas Phoenix, Arizona. Боранко slēdza lielāko daļu no Dienvidrietumiem, Rietumiem, un Николи domāju, ka ego saņems gabals. Viņš bija ļoti sarūgtināts. Bija ambiciozs jauns cilvēks, kas organizācijas vārdā Karlo Гаддино, kurš ir strādājis ar девятнадцатью līgumu, lai Nav Nostra. Viņš rīkojās Las Vegas, un tieši viņš ielika diegu dzīvē un karjerā Боранко. Tika izmantots двуствольный bise, viens shot svītrots viņam un kreiso aci, ar otru - zoda un kakla pusi ".
  
  
  Zaļas acis Tanja ir nedaudz atrauties.
  
  
  "Гаддино skaidri norādīja savu mērķi", - turpināja Hawke. "Viņš uzņēmās visu operāciju Amerikā, un viņš shell, lai Pagalmā, jo Николи bija saistīts ar Боранко. Николи pieder viņiem, ka klimats Amerikā kļuva pārāk silts. Viņš devās uz Sicīliju nākamajā dienā, tad liels un sulīgs bēru Боранко. Ideja par ego ir,pietiekami ilgi palikt tur, lai izveidotu ar Гаддино ".
  
  
  "Un ar tiem sesku viņš nav bijis Amerikā?" Viņas jautāja.
  
  
  Hawke papurināja galvu. "Nē. Pēc tam, kā viņš aizgāja, Гаддино tiešām sāka kustēties. Viņš atstāja pēc vadu visā Amerikā. Tika noslēgti līgumi ar ģimenes priekšniekiem Los Angeles, Brooklyn, Filadelfijā, Čikāgā, un gandrīz visās lielākajās valsts pilsētās. Valsts iekšienē. divus gadus viņš bija neapstrīdams līderis nacionālās La Kaza Гордеева. Viņš var atļauties būt devīgs, tāpēc tas nav veicinājusi līgumu pret Розано Николи. Visi ir ieguvēji, ieskaitot Николи ".
  
  
  Iestājās pauze. To, pamanīju, ka meitenes ir pabeiguši mācības un bēgt ārpus laukuma. Hawke turpināja skatīties uz kalnu. Taņa skatās uz mani.
  
  
  Cigāru nokritusi uz zāli un затерли туфлей Хоука. Viņš pagriezās pret mani. Ego acis bija dziļas bažas.
  
  
  "Daudzi cilvēki neapzinās, Kārters, cik patiesi plašas lēmumu La Nav Nostra. Metodes, kas izmanto Karlo Гаддино, lai sagrābt varu, šodien vienkārši nav darba".
  
  
  To, pamāju ar galvu. "Tagad būtu pārāk daudz publicitāti, ja boss katrā lielā pilsētā tika nogalināts. FIB nāca būtu uz to tik ātri, ka viņš nezināja, ka ego aizskar".
  
  
  "Pilnīgi fantastisks. Ir vēl kaut kas. Lai gan Nav Nostra paplašināta lielākajā daļā jomu, ir viena, kurā tie atkāpās. Narkotikas. Biroja narkotikām bija stingri pret ģimenēm, tirdzniecības ar narkotikām. Tātad , lai gan kontrolē lielāko daļu importa heroīna, ģimenes aizvien biežāk atstāj vairumtirdzniecības tirgū narkotiku Amerikā par labu nēģeri un noziedznieku pasaules Puerto Rico ".
  
  
  Taņa нахмурилась. "Tad kāpēc viņi piegādā heroīnu Saigon?"
  
  
  "Nav tie, mans mīļais, bet tikai Николи".
  
  
  
  
  
  
  Ceturtā nodaļa
  
  
  
  
  
  Vanags stāvēja vidū augu lauki un velk ap kabatas vēl vienu cigāru. Ego acis met ar Таниным skatienu, kuru es ne gluži sapratu. Viņš īsi pamāja ar galvu.
  
  
  Viņa man uzsmaidīja. "Ja jūs, kungi, atvainojiet mani, man norunāta tikšanās".
  
  
  "Protams", es teicu.
  
  
  Mēs noskatījos, kā viņa aiziet, un tas bija vairāk gaitas, nekā pastaiga. Tā prātoju, vai tas bija man izdevīgi, vai tas vienmēr ir tā turējās. Patiesībā delle tas nebija lielas nozīmes, ka man bija vairāk par trīsdesmit, un, iespējams, viņai jau aiz kalniem.
  
  
  "Burvīgs jaunkundzi", - teica Hawke. "Izcili prātā. Tā būs tev noderīgs palīgs šajā aktivitātē, Kārters".
  
  
  "Jā, kungs." Viņas joprojām nav saprotams, kāds man var būt uzdevums. "Lai gan šķiet, ka viņa ir ļoti jauna."
  
  
  "Pēc nepieciešamības, Kārters. Tu brokastoju?"
  
  
  "Nē, kungs."
  
  
  Viņš paņēma mani aiz rokas. "Tad iesim комиссариат un redzēt, ka viņi mūs var pacelt".
  
  
  Mēs devāmies uz zāli. Viņš uz незажженную cigāru zobos. Tumši mākoņi, augšā pilnībā slēgtas saule. Mēs abi pacēla apmales jaku, kad iznākt uz celiņa.
  
  
  Pie durvīm komisāra Vanags atstājusi norādījumus, ka Taņai nepieciešams, lai informētu, kur mēs esam. Mēs ņēmām paplātes un ir izgājušas cauri, un, savukārt, iekraušanas paplātes яичницей, kartupeļiem, desu un panīcis melnās kafijas.
  
  
  Kamēr mēs šo spēli ir, Hawke ielej tasi kafijas. "Kur bija Николи?" - pēkšņi viņš teica.
  
  
  Nācās padomāt. "Розано Николи". Viņš sāka izplatīties grauzdiņš ar sviestu. "Tajā laikā, kā Kaza Гордеева izplatījās visā Amerikā, Розано Pagalma palika uz Vietas. Viņš arī ir uzplaukusi, bet tā arī nav помирился ar Karlo Гаддино. Lietas gāja labi vairākus gadus, un pēc tam divi svētdienās atpakaļ, ka kaut kas ir noticis. "
  
  
  Viņas jautāja. - "Николи atpakaļ uz Ameriku?"
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Karlo Гаддино bija ļoti noslēpumaini atrasts saunā ego privātā kluba. Ego galvas bija deviņpadsmit ložu caurumiem. Protams, neviens nav dzirdējis šāvienu. Deviņas dienas atpakaļ bija lielas un bēres".
  
  
  Eda bija laba. Man ne bija daudz laika, lai norīt to. "Šķiet, Николи mēģina pavērtu ceļu, lai viņa atgriešanās", - es teicu.
  
  
  "Ļoti iespējams". Viņš izstiepa man kontaktdakšu. "Kārters, mums jau astoņi miris aģentu. Es nevēlos, lai tu būtu numur deviņi. Viņai pateiks, ka tie ir astoņi aģentu, ja mums pirms ih nogalināja".
  
  
  Viņas sel, dzer kafiju.
  
  
  "Kā jau es teicu, Николи brauc starp Palermo un stambulu, apskate. Un viņam ir bijuši vairāki interesanti draugus. Atrodoties Stambulā, viņš bija uzņēmums pazīstams турецкому коммунисту vārdā Konya. Viņam ir arī pastāvīgs pavadonis, kurp viņš mums gāja, ķīnietis vārdā, Tai-Sheng, kas ir vecākais loceklis Ķīnas tautas medicīnā Republikas. Patiesībā, viņš ir viens ap ih pilotiem-ase un ieguva iesauku Spārnotais Tīģeris. Mēs domājam, ka viņš ir liela ietekme Pagalma, un, turklāt, Акасано, par kuru jūs tagad pieškirat sevi, - ir tuvs vēl Николи ".
  
  
  Mēs pabeidzis ēst. Izņemot mūs, šeit bija divas skaistas dāmas. Tie bija tālajā stūrī, sarunājoties čukstus. Комиссариат bija tāds pats, kā visi pārējie izglītības iestādēs AX. Gaiši zaļas sienas, ķirurģiskas ir tīras, grīdas gludas bizes, mazi apaļi galdiņi ar viltotiem krēsliem. Izvēlēts mācību meitenes un sievietes bija jāstrādā официантками, pavāri un посудомойками. Tā bija daļa no disciplīnas.
  
  
  Mēs ar Хоуком откинулись atpakaļ, dzer kafiju. Viņš izvilka vēl trešo cigāru un iedūra viņas zobi. Šo viņš aizsmēķē. Viņas izvilka vienu ap savu cigareti ar zelta uzgali.
  
  
  Kad mēs курилы, viņai teica: "vai mēs Zinām kaut ko par to Tai Шэне: ego izcelsmi, kāpēc tā ir tik augsta ranga loceklis tautas medicīnā Republikas?"
  
  
  Persona Хоука palika pasīvs. "Mēs zinām dažas lietas. Tiek uzskatīts, ka viņš organizēja Komunistisko Ķīnas GAISA spēku, kas palīdzēja izdzīt Chan Кайши pēc kontinentālās Ķīnas uz Taivānu. Domājams, ka viņš runā daļas mums ar hema citādi, kā ar pašiem Mao Tse-дуном".
  
  
  Ar maniem lūpu nonākt sīkšana. Tai Sheng sāka mani pārsteigt.
  
  
  "Saņemot augstāko medaļu Sarkanās Ķīnas Mao Tse-дуна, Sheng palīdzēja organizēt rūpnieciska ražošana cīnītājs lidmašīnas, bet nākamajos gados - raķetes". Hawke atbrīvo klubs сигарного dūmu pie griestiem. "Kā Николи, viņam bija ap piecdesmit piecus gadus, un viņam ir lielas ambīcijas. Mēs domājam, ka viņš ir personīgi organizējis ceļu heroīna ap Stambulas uz Saigonu. Николи skatiet kapitāls un ieguva lielāko daļu labumu."
  
  
  To pētīja viņa skatiens. "Heroīna, pārdošanas trīs dolārus par flakons Saigonas, peļņa Николи nevar būt tāds esot liels. Ego ir apnikt tas, ka viņš var iegūt Asv ir simts reizes vairāk."
  
  
  "Ticiet man, - atbildēja Vanags, - tas ir ego traucē. Bet pat trīs dolārus par pudeli, viņš saņem simtprocentīgu atdevi."
  
  
  Mana neuzticēšanās, likās, ka tā mazliet ar. Kad viņš atkal sāka runāt, atgādināja par ziņojumu par varoni.
  
  
  "Amerikā viena unce heroīna dos septiņi tūkstoši dolāru. Lielākā daļa partiju heroīna nāk šurp dodas pēc Turcijas vai nu tieši, vai caur Meksiku un Kanādu. Salīdzinot ar to, kas jāmaksā par šī krava Turcijā, tas var tikt pārdots ASV ar peļņu trīs tūkstošiem procentu. Tas ir galvenais iemesls, kāpēc narkotiku kontrabandas tik ienesīgs, lai par daudziem ".
  
  
  Tas viss bija ziņots. Hawk kalpoja neliels rituāls, izmantojot novads, pelnu, lai push pelni ar gala cigāru. Viņš likās dziļi pensive.
  
  
  "Astoņi aģentiem, Carter", - maigi teica, ka viņš, raugoties uz pelnu trauku. "Ih dzīves maksā par jūsu darbu. To jums pateiks, kāda informācija tika iegūta šāda cenu. Mēs uzskatām, ka La Nav Nostra Amerikā, šobrīd trūkst līdera. Pēdējā laikā organizētā noziedzība praktiski nav izrādījis aktivitāti; viss šķiet kluss. Domāju, ka Розано Николи deva pavēli par iznīcināšanu Karlo Гаддино, un šis rīkojums bija izpildīts hema-tas, kas saistīts ar Komunistisko partiju Ķīnas, ASV, rīkojumu Tai Sheng. AX arī uzskata, ka Розано Николи plāno ņemt uz sevi organizēto преступностт Valstīs, un jau sāk mēģināt noskaidrot, kas ego atbalstīs, bet, kas būs pretoties emu. Tai Sheng izmantoja amerikāņu slepkavas ap ķīniešu kvartālu lielajām pilsētām, lai vērstos pret jebkuru pretinieku Pagalma. Николи недальновиден; viņš var tikai redzētu, cik milzīgs peļņas no heroīna kontrabandas ASV. Viņš patiesi uzskata, ka izmanto Tai Sheng un ķīnas komunisti, lai palīdzētu emu sagrābt varu Valstīs.
  
  
  kā nodrošināt maršrutu heroīna ap Stambulas uz Saigonu. Bet kas tas īsti delle notiek, ir tas, ka Николи kļūs leļļu ķīnas komunistu, ja viņš vēl hei, nav stahl. Skaidrs, ka Чикомы vēlas demoralizēt asv karaspēks Vjetnamā, bet veikt kontroli pār organizēto noziedzību ASV, izmantojot Николи kā vairogs, tas būtu tāpat, kā vara Pekinā ir notverti būtu General Motors ".
  
  
  "Tad mans uzdevums - novērst to, - es teicu.
  
  
  "Daļēji. Jums vajadzētu tuvoties Николи, lai apturētu ego, nogalinot nepieciešamības gadījumā, un plūsma heroīna ap Stambulas Saigon ir jāpārtrauc".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Tātad, kāpēc maskēties? Kas ir šis Thomas Акасано, kuram tās выдаю sevi? Kā viņš nomira?"
  
  
  "Jūsu sekotu Акасано - mūsu vienīgā iespēja," sacīja Vanags, pētot gaismas plūsma savu cigāru. "Thomas Акасано bija uzticīgs sabiedrotais Николи Austrumu piekrastē. Viņš bija liels аленка attiecībā uz Николи, ka nepatīk Tai Шэну. Kas attiecas uz ih gan, Акасано it kā viss vēl ir dzīvs".
  
  
  "Ir saprotams. Un kā viņš nomira?"
  
  
  Tas ir tas, kas atvēra Hawke.
  
  
  Aģenti AX vēroja visu, pat attāli saistītām ar Pagalmu, ar viņiem sesku, kā Гаддино tika nošauts saunā. Aģents piešķirto Акасано, bija labs cilvēks vārdā Al Emets. Al noteikti, lai darīt vairāk, nekā vienkārši skatīties, kas par savu personu. Emu bija vajadzīgs pieeju Николи, un viņš nolēma, ka tas ir Акасано. Tāpēc viņš piegāja pārāk tuvu.
  
  
  Šajā laikā, viņš ir daudz domājis par to. Iespējams, viņš atgriezās pēdējo pāris dienu laikā un mēģināja noskaidrot, kur viņš savu kļūdu. Tam bija nepieciešams pieņemt lēmumu. Ja viņš būtu teikt štāba mītni AX, ka ego ir atklājuši? Tas nozīmētu, ka ego вырвут lietu, un ego pārņems cits aģents. Un tieši tad, kad viņš bija tik sasodīti tuvu.
  
  
  Al Emets bija labs. Ka отделяло amerikāņu aģentu aģentu komunistiskā pasaules, jo tā ir neatkarīgu darbību. Piemēram, aģenti, piemēram, El, nav jāievēro mums vienas instrukcijas. Katrs gadījums ir individuāls, un viņš tika iztirzāts ar viņu tā, kā pats to redzējis. Tāpēc tas nav ziņoja štāba, ka ego ir atklājuši. Viņš turpināja sekot Акасано.
  
  
  Kad Tomass Акасано juta, ka viņam kāds seko, viņš nekavējoties devās закодированную telegrammu Palermo, jautājot, ko ar to darīt. Reimatisma, nāca vienā teikumā. Aģents AX vajadzēja būt pārsteigts.
  
  
  Parasti, kad cilvēks izaugsmes augstas vietas, Акасано, procedūra ir vienkārša. Ar hitman sazināsies un vecuma līgumu. Bet tas bija neparasti laikos. Гаддино bija miris un vēl neaizsalst kapā. Organizētā noziedzība, vismaz uz laiku, ir bez vadības. Protams, iekšā ģimenēm būs cīņa par varu, lai redzētu, kas būs augšā. Rezultātā nevienai киллерам nedrīkstēja uzticēties. Pats Гаддино sāku kā hitman Las Vegas, un visas organizācijas to zināja. Bija daudz ambiciozu jauniešu, kuri domāja, ka varēs ieņemt līdera vietu, tieši tāpat, kā viņš.
  
  
  Акасано zināju, ka Николи pārāk daudz strādāja, būvēja pārāk daudz plānošanu un bija gandrīz gatavs atgriezties Savienotās valstis. Nekādu draņķīgs aģents AX var visu to uzspridzināt. Un tā kā nevienam nevar uzticēties, Акасано nāktos tikt galā ar aģentu patstāvīgi.
  
  
  Al-Emets zināja, kad nāca telegrammu ar rīkojumu par ego savu nāvessodu. Un viņš zināja, ka, kas tur tika runāts. Bet ego galvenās rūpes bija kods. Ja būtu štāba mītnē AX bija un ir telegrammu, sia Акасано, un telegrāfs, atmaksātā Pagalma, kods varētu būt sašķelts, kas varētu būt noderīgi nākotnē, ja ziņojumi tiek sūtīti starp līderiem bandas.
  
  
  Pēc trīs naktis pēc tam, kā Акасано saņēma telegrammu pa Palermo, Al devos uz Long Island. Pie Акасано bija milzīgs mājas, kā arī smart dzīvoklis Ņujorkā, kuru viņš ir sekojis savai meitenei. Tātad, Al braucu tur naktī. Viņš bija apmēram, lai saņemtu telegrammu ar rīkojumu par pašu sodu, kā arī kopiju no tā, ko nosūtīja Акасано.
  
  
  Viņš naktī shell sniegs. Viņš stāvvietā ceturksnī no mājas, un gāja, klausoties скрипу kurpes pa sniegu. Viņš cēla virvi ar трехзубым āķi galā. Ar to bija viegli uzbraukt uz betona sienas ir divpadsmit pēdu garš, kuru Акасано uzcēla apkārt pilij.
  
  
  Kad Al skrēja īpašas galmā, viņš zināja, ka atstāj pēdas sniegā. Tie tiks atklāti vēlāk. Šis noraizējies ego visu ceļu līdz aizmugures dienu mājās. Pēc tam viņš ar atvieglojumu pamanīju, ka atkal sāk snigt. Svaigi sniegpārsliņas заметт ego pēdas.
  
  
  Viņš iegāja mājā un devās alā ar zīmuļa zibspuldzi. Atrast divas telegrammas izrādījās grūti. Pārāk viegli. Tie bija trešajā atvilktnē krēsla, atklāti tur, augšā. Tikai tad, kad Al izdevās ih minūtē mēteli, viņš saprata, ka ego ir nozvejotas.
  
  
  Акасано, protams, gaidīju to.
  
  
  ego. Viņš gaidīja tuvējā bibliotēkā. Kad Al vilces telegrammas minūtē un devās uz dienu, Акасано ienāca blakusesošo durvis un ieslēdzu брылев.
  
  
  Viņš jautāja. "Jūs esat atraduši to, ko vēlaties?"
  
  
  Al pasmaidīja. "Man bija vieglāk, vai ne?"
  
  
  Акасано turēja "Smits un Вессон" 38. kalibrs. Viņš ar žestu norādīja Ala durvis. "Mana mašīna ir garāžā, draugs. Tu būsi vadīt auto".
  
  
  "Bail sasmērēt mājās?"
  
  
  "Var būt. Iesim".
  
  
  Divi vīrieši izgāja ārā un devās uz отапливаемому uz garāžu, kur bija novietota jaunu izcili "Lincoln Continental". Акасано padarīja Bet revolveri 38. kalibru un pasniedza emu atslēgas.
  
  
  "Uz kurieni?" - jautāja Al, kad "Continental" ieviesusies. Акасано sēdēja aizmugurējā sēdeklī, pistole 38. kalibrs прижался uz aizmuguri aģents.
  
  
  "Mēs to izdarīsim klasisko hītu, draugs. Brauksim gar krastu New Jersey. Viņas воткну izpūtējs uz šī stieņa, lai netraucētu kaimiņiem. Tas būs таращить acis, augsta, mazliet kravas un aukstais Atlantijas okeāna pusēs ".
  
  
  E vadīja Continental. Kamēr Акасано nav mēģinājis atgriezt telegrammas. Varbūt viņš ir tuvu, lai viņi devās uz Atlantijas okeānam ar Алом.
  
  
  Kad viņi sasniedza tumša un безлюдного vietas uz krastu New Jersey, Акасано lika Aloo apstāties.
  
  
  "Bagāžniekā ir betona bloki", - viņš teica. "Un моток stieples. Jūs atradīsiet atslēgu uz to pašu gredzenu, kas un aizdedzes atslēga".
  
  
  Al atvēra bagāžnieku. Акасано stāvēja blakus отбойником, 38-ais kalibrs vēl нацелился aģents. Tad galvas pie Ala bija tikai viens. Kā viņš varētu sniegt telegrammas ar štāba mītni AX? Bija ļoti svarīgi, lai pie AX ir šis kods. Un Акасано nedrīkstēja atstāt dzīvu, lai pastāstītu par to Николи. Ja tas būtu noticis, koda vienkārši mainīt to.
  
  
  Kad Al-pacēla vāka, aizdegās sergejs. Viņš redzēja piecas betona bloku un моток stieples. Viņš zināja, ka ar Акасано nebūs viegli. Viņš ienākšanas iekšā un satvēra aiz betona bloks.
  
  
  "Vispirms vads, draugs," - teica Акасано.
  
  
  Straujo kustību Al izmeta bloks ap stumbru k vārtu Акасано. Акасано pagriezta uz sāniem. Bloks vaļīga ar ego galvas. Bet emu izdevās izspiest divus metienus ap izpūtēju .38. Šāvienu ir līdzīgi šāvieni ar pneimatisko pistoli. Betona bloks, kas skāra ar pietiekamu spēku, lai pieklauvēt Акасано ar kāju.
  
  
  Bet šāvienu tika veikti lietderīgi. Al-Emets согнулся uz pusēm, kad abas lodes hit viņam bija dzīvē. Viņš jumped par spārnu Continental, lai atbalstītu.
  
  
  Акасано stipri sasita par sniegu. Tagad viņš centās apsēsties. Al, схватившись ar abām rokām par savu кровоточащий dzīvē, paklupu par gangsteris un nokrita uz to no augšas. Ego rokas hit pēc mētelis ar roku, kamēr viņš nav atradis rokas pistoli.
  
  
  Акасано pēkšņi atdzīvojās. Viņi cīnījās un катались pa sniegu. Al mēģināju noņemt ieroci. Акасано mēģināja iesist aģents viņa ceļa ievainots dzīvē.
  
  
  Atkal un atkal Al bija gangsteris pa seju un kaklu. Bet viņš kļuva vājāks; ego sirdspuksti nebija spēka. Viņš ir koncentrējies uz rokas, lielgabals, bezjēdzīgi hitting viņiem pa sniegu. Акасано nav sēdējuši rokas. Viņš turpināja sist Bet sānos un krūšu, cenšoties iegūt skaidru triecienu dzīvē. Un sitieniem sāka ietekmēt.
  
  
  Pēc tam Al-ar visu atlikušo spēku вонзился zobiem rokas pistoli. Акасано kliedza no drausmīgas sāpes, un, 38-ais kalibrs samazinājās piepildīta ar asinīm sniega krasts. Al izlēca uz viņu un nolaupīja ego roku, kad Акасано viņa ego kāju dzīvi.
  
  
  Nav dzirdēts nav dzirdēts, izņemot smago elpošanu, vīriešiem un sniega gurkstēšana, kad viņi катались viņam pa priekšu un uz priekšu. Jo stundas bija vēlu, un iela izmantota reti ārstniecības, uz припаркованному Continental nav redzējuši mašīnu.
  
  
  Al-Emets gulēja uz muguras, šūpošanos revolveris 38. kalibrs. Акасано uzlēca uz kājas un, klupdama, pārcēlās uz aģenta паря pār to, kā milzīgs lācis. Al nošāva vienu reizi, pēc tam atkal. Abas lodes ir noslēguši krūtis bandītu. Viņš stāvēja ar vaļējām acīm un muti, nevis ticēt tam, kas tikko notika. Tad ego acis потускнели, un viņš nokrita.
  
  
  Al iestudētas sāpīga, истекающее asinīm ķermeni uz kājas. Viņš nokritusi 38-ais kalibrs tās platumā mētelis. Pavērās bandītu rokās, emu izdevās ievilkt ego uz aizmugurējā sēdekļa Continental. Viņš затолкал Акасано iekšā, pēc tam aizvēra vāka un paklupu uz vadītāja sēdekļa.
  
  
  Viņš zināja, ka mirst. Lodes uzmanīgi ieliekam iekšā. Un bija zaudējis pārāk daudz asiņu. Emu ir izdevies iegūt Continental, un viņš devās atklāti filiāļu AX, New Jersey.
  
  
  Акасано bija miris, līdz tam, kā Al devās turp. Viņiem nācās izraut Ala ap mašīnu, kurā viņš nokrita uz stūres. Neviens nezināja, ka viņš ir
  
  
  tika ievainots, ja viņš nebūtu ietriecās kāpnes un ēkas samazinājās par slieksni. Ego nekavējoties nogādāja tuvākajā slimnīcā.
  
  
  Pat tad viņš neļāva viņiem dot emu nomierinošu vai aizvest darbības. Бормочущим balsī viņš teica viņiem atstāt ego dzīvs, kamēr viņš nevarēs runāt ar Хоуком. Tika veikts telefona zvans, un Hawke bija īpašā зафрахтованном lidmašīnā ap Washington, dc.Kad viņš nonāca pie slimnīcas, viņu nogādāja steidzami k atkritumu Эла Эммета.
  
  
  Aizrīšanās, Al teica, ka šis ir pirmais reālais sasniegums delle. Viņš pastāstīja Хоуку par diviem телеграммах un par to, kā vajadzēja uzlauzt kodu. Tad viņš apklusa.
  
  
  Hawke stāvēja un lasīja telegrammas. Vēlāk, kad kods beidzot tika atšifrēti, viņš apzinājās, ka viena ap šo телеграмм bija daudz vairāk, nekā vienkārši piekļuves kodu. Розано Николи deva Акасано noteiktas instrukcijas. Viņš bija sastādīt sarakstu ar tiem nodaļās ģimenēm, kas pieņems Pagalma pusi, un sarakstu ar tiem, kas nav atbalstāma. Jo tas bija ļoti slepens saraksts, Акасано guva ego personīgi Palermo.
  
  
  Vanags stāvēja pār Al-Эмметом, kamēr aģents gatavojas spēkiem. Pēc tam Al žestu lika Хоуку noliekties laiza.
  
  
  "E-tur... meitene", - teica Al-ļoti vāja balss. "Viņa ir pārāk jauna... lai Акасано, hei, diez vai vairāk deviņpadsmit. Viņš... mēģināju ieskaidrot nah iespaids savu mītni. Apmaksātais viņiem. Tā ir... atteicās. Pie nah jau bija puisis. Pēc tam... puisis nokļuva автокатастрофу. Abas kājas lauztas. Акасано pārcēlās uz... meitenei. Uz viņas konfektēm un ziediem. Novilka ee... labākās vietas. Tā... ne ļoti gudrs. Iespaidīgi. Patika dzīvokli, kuru Акасано āmuļi lai nah. Sešas nedēļas... pārcēlās ". Al-Emets atkal apklusa.
  
  
  "Kā viņu sauca, Emets?" - maigi jautāja Hawke. "Nosauc mums viņas vārdu."
  
  
  Vēl vāja balss Al teica: "Sandy... Кэтрон... spilgta blondīne. Mīksts krūšturis. Daudz make-up. Причесывается, lai izskatās vecāks. Košļājot košļājamo gumiju. Patīk..." Al Emets nomira, nepaspēj pabeigt teikumu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Mēs ar Хоуком допили kafiju. Viņš pacēla roku, un simpātiska meitene zaļā, ar sarkaniem matiem un dzirkstošām, zilām acīm sekoja papildināšanai.
  
  
  "Tātad, kas AX veiktas ar šo Sandy Кэтрон?" Viņas jautāja. "Man šķiet, viņa būtu pirmā, kas garām būtu Акасано, ir ego meiteni, un visu pārējo".
  
  
  Cigārs ir izdzisusi. Viņš gulēja, pelnu trauks un izskatījās auksts un šķebinošs. "Mēs esam nolaupīti viņas", - teica Hawke. "Tagad tas ir uz ziemeļiem no Nevadas. Mēs turam tās uz ledus vientuļā būdā ezera krastā Tahoe".
  
  
  Viņa pasmaidīja, kad ruda, ir devusi mums svaigu kafiju. Viņa novilka podu, atbildēja man ar smaidu un dodas prom, virzoties gurna.
  
  
  "Tas nav viss, ko mēs esam darījuši, Carter", - turpināja Hawke. "Izmantojot nosaukumu Акасано, mēs nosūtīsim vēl vienu telegrammu Palermo, paziņojot Розано Николи, ka ar aģentu-spiegu tikuši skaidrībā".
  
  
  "Kodā, protams".
  
  
  "Jā. Mēs uzlauza kodu. Mēs arī jautāja Pagalmā, kad viņš ir tuvu, lai Акасано lidoja uz Palermo ar sarakstu".
  
  
  "Un?"
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Atbildes vēl nav".
  
  
  Kādu brīdi mēs klusēdami dzēra kafiju. Viņas domāja, ka man pateica gandrīz visu. Mans uzdevums bija diezgan skaidra. Zem vāka Акасано viņas lidoja uz Palermo un mēģināja nokļūt blakus Николи. Tad man nāktos pārtraukt ego. Un vēl Tai Sheng.
  
  
  "Mēs ļoti maz zinām par Акасано, - teica Hawke. "Viņam nav policijas dosjē; viņam nekad nebija nekādas problēmas, kas varētu pierādīt. Tev nāksies spēlēt pēc dzirdes, Kārters".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. Bet viens tomēr mani satrieca. Kā Taņa visu iejaukti?
  
  
  "Nav ошибись, Carter", - teica Hawke, rādīdams uz mani ar pirkstu. "Neskatoties uz to, ka Николи un Акасано tuviniekiem, Николи absolūti nevienam neuzticas. Šie divi vīrieši, kas patiesībā nav tikušies gandrīz desmit gadus. Pie AX ir bildes Розано Николи, ko desmit gadus atpakaļ, bet pēdējā laikā ego, foto nav darījuši. Viņš zālē pilnā apkārt ir miesassargi. Un izņemot regulārus reisus Stambulā ar šo turku komunistu Коньей, reti ārstniecības pamet savu villu. Pat tad viņš apsēžas privātā lidmašīna, Lear lidmašīna, kas pieder un ne izmēģina hema citādi, piemēram, Tai Шэном. . Uz astes uzzīmēts spārnotais tīģeris, un viņš vienmēr nokrīt uz травянистом laukā, netālu no Stambulas ".
  
  
  "Vai sieviete nokļūt līdz Pagalmā?" Viņas jautāja.
  
  
  Hawke bezjēdzīgi man uzsmaidīja. "Розано Николи ir precējies ar vienu sievieti ir trīsdesmit viens gads. Cik mums zināms, viņš mums nekad nav mainījis".
  
  
  "Nu, es domāju, ka tas ir, piemēram,..." Es apstājos, redzot, kā tas notiek pie mums pa veikala durvīm.
  
  
  Tas ir Taņa, bet tas tā nav. Viņa pasmaidīja, pieeja pie mūsu galdiņa. Visa nevainību pazuda. Viņa izskatījās рыжей ar венушками,
  
  
  blondi mati, mīksts krūšturis, daudz kosmētikas, mati ir novietoti uz galvas, lai viņa izskatījās vecāka, un tas жевала gumiju. Svārki un blūze bija gandrīz hei тесноваты.
  
  
  Kad viņa pienāca pie galda, viņas hei pasmaidīja un teica: "Es domāju, Sandy Катрон?"
  
  
  
  
  
  
  Piektā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Nākamajā dienā septiņos vakarā mēs ar Taņu sēdās taksometrā pirms kenedija starptautisko lidostu, ny Ņujorkā. Deva vadītājam adrese dzīvokļi Tomasa Акасано, tas, ko viņš paņēma, lai Sandy Катрон.
  
  
  Shell sniega, un mēs braucām klusējot, iegremdē savas domas. Nebija iespējams uzzināt, par ko domāja Taņa. Bet es paskatījos pa logu kabīnes krīt sniegpārslas, un man prātā nāca vīzijas, uzlej asinīm сугроба un diviem vīriešiem, kas cīnās par lielgabals.
  
  
  Kad mēs отъезжали, Taņa paskatījās atpakaļ uz Kennedy International. "Katru reizi, kad viņas ierodas šeit, es domāju par to, kā mafija kontrolē visu kravu".
  
  
  "Par visu", - es teicu. "Nav iespējams pateikt, cik daudz viņi patiesībā kontrolē".
  
  
  Tā, paskatījos nah, ar biezu grima un virs skropstām. Plakstiņi bija gaiši zilas krāsas, un viņa ļoti labi izskatījās.
  
  
  Lidojums uz mall and the marketplace notika bez starpgadījumiem. Mēs esam ceļojuši, kā Thomas Акасано un Sandy Катрон. Un mēs skatījāmies spiegu filma, iesaistot Dean Martin.
  
  
  Man bija viltus saraksts, kas AX izpētītas, un bija, lai man sūtīt Розано Николи. Iespējams, tas bija ļoti tuvu tam, ko varētu dot reālu Акасано. Šie norādījumi ir vienkārši. Mums bija jāgaida dzīvoklī Акасано atbildes telegrammu Хока.
  
  
  Vējstikla tīrītāji skaļi щелкали, kad vadītājs brauca mašīnā ņujorkas kustību. - Dzīvoklis atradās Piecdesmit astotā Austrumu ielas. Lukturi mūsu kabīnes gandrīz nekas nav izgaismots, tikai neskaitāmas pārslas, kas peld uz priekšu.
  
  
  Viņas biju sarāvies savā mētelī, un juta, kā Taņa, vai Sandy, kā viņai būtu tagad viņu nosauca, spiežas pie manis.
  
  
  Viņa щелкнула man gumiju un pasmaidīja. "Auksts", - " viņa čukstēja. "Ir vēsāks, nekā grunts akas Клондайке".
  
  
  "Vai jūs tiešām бросаетесь, kas tas ir, vai tā nav?"
  
  
  "Paklausies, Buster", - viņa teica cieto девичьим balsi. "Es pavadīju piecpadsmit stundu lasot un skatoties filmas par šo sievieti. Tās, zinu to tikpat labi, kā un sevi. Drēbnieks, tā tā tā". Viņa vēlreiz щелкнула gumiju, lai to pierādītu.
  
  
  Taksists apstājās pie ietves pirms jaunās dzīvojamās mājas. Viņas norēķinājies ar vadītāju un sekoja Sandy sniegs. Viņa sēdēja trīce, kamēr viņa досталь mūsu valūtas stumbra. Pēc tam mēs padarot savu ceļu caur sniegu uz arkas ar dzelzs vārtiem.
  
  
  Iekšā atradās iekšpagalms ar трехэтажными kaltas dzelzs balkoniem. Mums apkārt ir sadrumstaloti balti, kalti galdi un krēsli, apsnigušie.
  
  
  "Kāda ir mājās?" - jautāja Sandy.
  
  
  Tās pārbauda atslēga. Jo Акасано bijis rokās CIRVIS, kad viņš nomira, pie mums ir piekļuve visam, kas viņam bija, kad ns. "Bite, viens-piektais," - es atbildēju.
  
  
  Dzīvokļi atradās četros korpusos, katrā visā kuros ir iekšējie pagalmi. Mēs ar Smilšu gājām uz durvīm ēkā Bi Dienu galvenais stāvā izvietotas abās gaiteņa. Šķiet, pasaulē nav tik daudz.
  
  
  Mēs devāmies un pārbaudīta numura durvīm. Viņi gāja no 1 līdz 99.
  
  
  "No sākuma otrajā stāvā" - es teicu.
  
  
  Mēs uzkāpām uz liftu beigās halles. Kad mēs izgājām ārā sāk otrajā stāvā, viņš izskatījās aizvien blāvāka, nekā apakšā. Paklāji ir tik bieza, ka likās, it kā mēs esam naktsmītnē vai teātrī.
  
  
  "Balsu viņa", - teica Taņa, vai Sandy.
  
  
  Viņas tuvojās diena viņai blakus. "Kā es to būšu aicināt tevi, kad mēs paliksim vieni? Sandy vai Taņa?"
  
  
  "Pasauc mani uz vakariņām, tu gude. Viņas голодаю".
  
  
  Tās saņēma atslēga pilī, veicot tikai dažus klikšķus. "Gribētos, lai pasaulē būtu vairāk", - murmināja es.
  
  
  "Siltums, kungs," - viņa teica. "Man ir silts". Viņa sāka, lai to pierādītu.
  
  
  Щелкнула slēdzeni. Tās satvēra durvju rokturi un pagrūda durvis. Uzreiz sajutu, ka kaut kas nav kārtībā. Bija smarža, neparasts aromāts, līdzīgi kā vīraks. Viņai zinātu noteikti, kad būs mazliet miera.
  
  
  Sasniedzot ailas, mana roka sagrupētos sienas lūdza slēdzi. Spēcīgi pirksti stipru обхватили manas rokas. Viņas, likās, mani jūs var raustīt dzīvoklī.
  
  
  "Niks!" - iesaucās Tatjana.
  
  
  Tumsa bija absolūta. Viņas piegāja, izbrīnījies par spēku rokās, сжимающей manas rokas. Normāla reakcija ikvienam, kuram velk, - atkāpties pret spēku. Lai ir kāds, kurš nodarbojas ar karatē, viss ir otrādi. Ja kāds схватит un padosies, viņš gaida kaut kādu pretestību, pat simbolisks. Ko viņi gaida, lai tas tev
  
  
  jūs nirt uz tiem pa galvu, pa kaklu.
  
  
  Ko es darīju. Kad iekšā dzīvokļi, viņas steidzās pie tā, kas mani vilka. Tas bija vīrietis, un viņš krita.
  
  
  Manas kājas atrāvās no grīdas; viņi uzkāpa uz griestiem, un tad gāja uz visiem laikiem mani. Viņas piezemējās uz muguras uz krēsla.
  
  
  "Hyaa!" - sauca balss. Viņš steidzas ar cita turp istabas, un trieciens sekoja vaļsirdīgs mani dzīvē.
  
  
  Viņa согнулся uz pusēm, tad перекатился. Taņa ir iekļāvusi брылев. Dzīvoklī valdīja nekārtība, mēbeles ieslēgts, lampas sadalīti, kastes izvirzīti. Uz visiem laikiem mani зажегся griestu lampas.
  
  
  Ih bija divi, abi austrumu. Kad viņas, прижался uz vaidēt un piecēlās, viens ap tiem ātri pārgāja manā priekšā. Viņš izdeva īsu noelšas, viņa roka взмахнула loka uz augšu, ir skārusi par bumbu-griestu gaismekļa un avarēja ego gabalos.
  
  
  Tumsa залила dzīvokli, un, jo Taņa atstāja durvis atvērtas uz koridoru nāca blāva брылев. Vēl pirms tam, kad noskaidroti svēto garu, viņas redzēja, kā sākuma otrais vīrietis izvilka nazi.
  
  
  Tās gāja gar sienu uz stūra un Hugo vilces apvalkā savu ожидающую roku.
  
  
  "Misters Акасано?" - teica balss. "Šajā vardarbību nav nepieciešams. Iespējams, mēs varēsim runāt". Balss nāca pa kreisi no manis.
  
  
  Viņš mēģināja atraut mani no sarunas, lai kāds manu nostāju. Nav svarīgi, ka es zināju, kur viņš ir, emu bijusi palīdzību. Es nezināju, vai tie ir pie manis.
  
  
  "Jūs esat misters Акасано, vai ne?" - jautāja balss. "Dāma nosauca tevi Niku. Tā Ir... Ah!" Trieciens bija emu uz sāniem ar kurls стуком.
  
  
  Man tiešām palīdzēja.
  
  
  Balss mani netraucēja. Kamēr viņš runāja, viņš man iedeva savu nostāju. Tas bija cits. Viņš mani traucēja.
  
  
  Viņš arī dzirdējis, kā Taņa nosauca man Iesauku, un zināju, ka man nav Акасано. Es nevarēju ļaut viņam bija pamest dzīvokli dzīvs.
  
  
  Tagad manas acis ir pieraduši pie полумраку. Viņš šāviņš gar sienu, пригнувшись, ātri pārvietojas, duncis bija pirms tam. Šis ass asmens bija mērķēts vaļsirdīgs man rīklē.
  
  
  Tās izlēca ap stūri, раскачивая Hugo sānu loka. Atskanēja "zvana", kad abi asmeņi соскользнули otru ar otru. Vienā aizlēca viņas atrāvās no sienas un pagriezās atpakaļ. Hugo bija gatavs.
  
  
  "Par tevi!" - sauca stiprā Taņa.
  
  
  "Hyaa!" - kliedza cita balss.
  
  
  Trieciens bijis viens ap tām, ja jūsu pirkstu gali ir saliekti un dūres aplaudēt ar visu spēku, kas nodarbojas ar ir pie varmākas. Tas bija mērķēts man uz muguras un salauza man mugurkauls.
  
  
  Bet tā nokrita uz ceļiem, kā tikai Taņa выкрикнула savu brīdinājumu. Trieciens slīdēja pa manu kreisās auss, un līdz tam laikam viņas jau sasniedza.
  
  
  Viņš zaudēja līdzsvaru, gāja uz priekšu. Abas manas rokas bija aiz galvas, satveršanas. Cits redzēja priekšrocības un piegāja ar кинжалом, gatavs выпаду.
  
  
  To satvert ego matus, kas bija pietiekami labi, un uzkāpa uz kājas, стягивая ego caur galvu. Smarža ego odekolonu vai līdzekļu spoguļi pēc tam uz brīdi biju ļoti spēcīga.
  
  
  Tas bija uz visiem laikiem mani augstu. Tas, kuram bija duncis, redzēju ego tuvojas un atvēra muti. Abi vīrieši ar кряхтением, kas radušās, un hit atpakaļ sienu. Bija brīnums, ka viena ap tiem nav samazināt savu кинжалом.
  
  
  Uz dažām sekundēm viņi ir pārvērtusies neskaidrības roku un kāju. To izmantoja laiku, lai nākt klajā laiza, turot Hugo un bija mērķis vaļsirdīgs uz priekšu.
  
  
  Tas, kuram bija duncis, samazinājās no sienas un viens vienmērīgu kustību uzlēca uz kājas. Viņš shell augstu, dunci nokritās.
  
  
  Toreiz tas bija viegli. Tās izbēga pa labi, pagriezās, balodi un piegāja pie Hugo. Duncis iegāju izmaksu tieši zem krūšu kurvi, asmens ir pagājis caur kreiso vieglu un пронзило locīšanas dolāru. Gandrīz uzreiz to выдернул asmens un ielēca pa kreisi.
  
  
  Spēks ir izsmelta, pirms dunci pilnīgi krita. Ego brīvā roka вцепилась krūtīm. Tas bija tikai dolly sekundes, bet šajā laikā viņas redzēja cilvēku, kura nogalināja. Taisni melni mati, pa pusei aizsedz seju. Uzvalks, labi-cut un-cut. Persona plašu un plakana, gadus divdesmit.
  
  
  Viņš recoiled, un viņa duncis klusi nokrita uz paklāja. Abas rokas сжали ego krūtis. Kad viņš nokrita uz ceļiem, viņa acis raudzījās atklāti caur mani. Pirms ego krekli bija sarkans no asinīm. Viņš nokrita ar seju uz priekšu.
  
  
  Tas ir atstājis cita mazākumā, un viņš to zināja. Viņš uzstāja, lai es un devās uz dienu.
  
  
  "Taņa!" To, iekliedzās un saprata, ka ir pieļāvusi to pašu kļūdu, ko viņa agrāk.
  
  
  Viņa bija patiesi tur. Viņa pārcēlās, piemēram, mežģīnes vējā, caur istabu, throwing rokas. Pēc tam roka метнулась uz priekšu, un уперлась kakla vīrieši. Ego kājas iznāca malā, kad viņš paslīdēja uz priekšu un nokrita.
  
  
  Tad Taņa atrados starp viņu un durvīm un tajā iegājis. Viņas redzēja, kā viņš papurināja galvu. Nav slimību, viņš saprata situāciju: Tanya bloķē ego aizbēgt, tās strauji vēlos savienoties pa labi no tā. Viņš stāvēja četrrāpus.
  
  
  Pārāk vēlu, tās redzēja izspiesties uz viņa vaiga un sapratu, ko tas nozīmē. Tika pacelts zobu vāciņu, высвобождена kapsulas ar цианидом.
  
  
  Viņas piegāja viņam uz ceļiem. To satvert ego pie rīkles un mēģināja atvērt muti. Vai viņš ir nolādēts!" Bija jautājumi, kas viņas naktsmītne uzdot. Kas ih atsūtīja? Kāpēc viņi ir izvēlējušies dzīvokli Акасано? No kurienes tie?
  
  
  Viens klusa vemšanas skaņas, spiediet ego ķermeņa, un viņš nomira, joprojām turot manu roku uz viņa kakla. Ego ķermenis šķita trausls un smalks.
  
  
  Taņa iznāca pa kreisi no manis. "Piedod, Niks. Tās ir bija ego dabūt".
  
  
  "Nav Niks", - maigi teica es. "Thomas vai To. Bet tu Sandy, mums, neskatoties uz to, ka".
  
  
  "Labi, To".
  
  
  Viņas похлопала vīrieti savās kabatās, es zinu, ka nekas, atradīšu. Uz žakete nav pēdas. Izgatavots uz pasūtījuma Honkongā. Angļu stils. Mums vārdu pielāgot, mums identitāti. Citā vīrietim arī nekas nav bijis.
  
  
  "Vai mums būtu izsaukt policiju?" - jautāja Taņa, kad viņas sēdēja vidū traucējumu, uzliekot rokas uz gurniem.
  
  
  Viņas vērīgi paskatījās uz nah. "Mēs nedrīkstam to darīt. Tev jāizglābj ap guļamistabas segas vai palaga. Mums ir nepieciešams atbrīvoties no tel".
  
  
  Viņa sēdēja, neizlēmība, meklē nevainīgi un maigi, jo make-up un cieši pieguļošas tantalising apģērbu. Viņas zināja, par ko viņa domāja. Pat neskatoties uz visu to sagatavotu, ar viņiem sesku, kā viņa pati atcerējās, kad kaut kas bija noticis, jūs izsauca policiju. Jūs ļaujat ar likumu risināt visi.
  
  
  Viņas smaidīja hei. "Tas ir tas, ko mēs spēlējam ar dzirdi, Sandy. Nosauciet ir negaidīts, neplānots. Mūsu uzdevums vispār nav mainījies. Mums vēl ir jāgaida šīs telegrammas". To, pamāja ar ķermeņiem. "Šie divi gribēja kaut ko pie Акасано. Spriežot pēc visa, viņi steidzās, lai atrastu to. Ir kāds, kas zina, ka tie ir šeit, un būs ih gaidīt. Labi, viņi ir miruši. būtu miruši, ja nebūtu Акасано atradu ih. Mēs joprojām drošību. Mēs netiksim vaļā no šiem ķermeņiem, un rīkosimies tā, it kā šiem diviem šeit nekad nav bijis ".
  
  
  Viņa paskatījās uz tiem, tad uz mani. "Es nesu segas", - viņa teica.
  
  
  Ar ee, izmantojot to ietin pāris atsevišķi segas. Duncis nav atstājis daudz asiņu. Viņa sakopta, kamēr tās nodotas līķi pa vienam uz sniega.
  
  
  Aiz dzīvokļu viņas atklāja lielu atkritumu tvertne, piemēram, мусоровозов, kas tikai ar karabīnēm, atkritumu tvertnes Dempsey vai kaut kas tamlīdzīgs. Ih bija četri blakus переулком. Divi bija līdz pusei ir piepildīta ar atkritumiem, pārējie divi bija gandrīz tukšas.
  
  
  Viņas nodotas ķermeņa pa vienam, перебрасывая ih caur plecu, kā maiss ar kartupeļiem, un ness ih pa betona kāpnēm aizmugures izejas. Pirms mest ih lielās atkritumu tvertnes, to ir izdzēsis daļu atkritumu, un, kad abi ķermeņa bija iekšā, izplatīt viņu avīzes, alus kannas un plastmasas kastes.
  
  
  Pēc tam mēs ar Taņu ierauti šajā vietā. Nebija iespējams pateikt, cik ilgi mums būs jāgaida - dienu, nedēļu vai pat mēnesi. Mēs attīrītus mēbeles un atgrieza papīra savās vietās. Tā jau ir nomazgā nelielu лужицу asins uz paklāja.
  
  
  "Izsalcis?" - viņa jautāja, kad vieta bija diezgan reprezentabls.
  
  
  Mēs stāvējām virtuvē, kur atradām rezerves spuldzes, lai sasistu un gaismekļu izvelē. To, pamāja ar galvu un noskatījās, kā viņa gāja meklēt ēšanas pa virtuves skapjiem.
  
  
  Svārki сжималась stingrākas katru reizi, kad viņa bija uz ceļiem vai наклонялась. Balināti mati izskatītos labi, un tā kā īstai Sandy Катрон arī bija zaļas acis, nav bijis nepieciešams sniegt Taņai krāsainās kontaktlēcas.
  
  
  Tā noteikti jutu viņas klātbūtnē šaurās robežās virtuves. Tas bija viņas fiziskā apziņa. Iespējams, ka vienkārši bija tikai deviņpadsmit, bet viņa bija pilnībā attīstīta nobriedušu sievieti.
  
  
  Viņa pagriezās ar burku kaut ko rokā. "Aha!" viņa iesaucās. "Skaties." Tas bija bankas spageti visai ģimenei. "Tagad, kungs, jūs ieraudzīsiet brīnumainas lietas, kas to var darīt, izmantojot vienu mazu banku. Redzat? Nekas piedurknes, nekādu slēptu nūjiņas vai burvju potions. Pēc sagaidīs jūsu acīs viņas превращу šo pieticīgo bankai ar gardumiem uz gastronomisko baudu."
  
  
  "Nevar gaidīt."
  
  
  Zaļas acis zobojās, bet pārējā tās поддразнивала. "Ārā. To tagad sākšu греметь podi un pannas".
  
  
  Kamēr viņa возилась virtuvē, vēl bija ko darīt. Viņas sāka no guļamistabas, sakārtoti pa kastes un поглаживал drēbes skapī.
  
  
  - Dzīvoklis bija vienistabas, aprīkotā ar garšu. Mums radās iespaids, ka
  
  
  katrs dzīvoklis ir mājā bija pilnīgi vienādas un mēbeles iekārtota tādu pašu mēbelēm. Bija liela divguļamā gulta; Акасано bija liels cilvēks, tāpat kā viņas. Un tualetes galdiņš ar spoguli, komplektā ar baltu dekorēts ar kaltas krēslu ar rozā oderi. Pie Sandy bija daudz kosmētikas līdzekļu, kas varētu spēlēt, un viņi bija salikti uz умывальнике.
  
  
  Skapī bija svārki, blūzes un kleitas ar dziļu kakla izgriezumu priekšā un aizmugurē. Augšējā plauktā stāvēja kastes zem kurpes.
  
  
  Viņas pamanīja, ka pie Акасано bija mazliet apģērbu: pāris tērpu, viena atvilktne kumodē, kas veltīta ego lietām ar svaigu kreklu, trīs komplekti apakšveļa, trīs pāri zeķu, un vairākas deguna платков.
  
  
  Tas, ko darīja Акасано, bija universāls. Jūs sākat ar nakšņošanas reizi vai divas. Laika apstākļi ir slikti. Jūs esat noguris un vēlaties braukt mājās. Bez starpības. Tas stiepjas līdz pat trīs un četras naktis pēc kārtas. Jums tiešām ir nepieciešams, lai būtu kāds бритвенное rīku, lai astoņos no rīta jums nebija пятичасовой saru. Tad jūs sajutīsiet sevi mazliet slikti, uzvelkot to pašu apakšveļu, tad dvēseles, kas jums bija pirms tam, tad ir svaiga veļa. Traips uz uzvalkā vakariņu laikā? Katram gadījumam paņemiet līdzi rezerves. Jūs nevēlaties slaists uzvalkā visu laiku. Ievietota kāda ikdienas zviedriem. Ar laiku jūs pavadīt tur katru nakti un redzēt, viss ir savā vietā.
  
  
  "Ienākumi un savāc, pirms to nosūtīšu Sarkanā Ķīna", - kliedza Taņa.
  
  
  Viņas tikko pabeidzu kārtot caur kastes zem kurpes. Trīs kastes nebija apavu. Divi ap tiem tur pirmslaulības junk, izgriezumus ap žurnālu ar attēliem filmu zvaigznes, pogas, drošības adatas, apģērba piegrieztnes, gabalu auduma. Trešā saturēja divas paciņas vēstules.
  
  
  "Hei, es strādāju virtuvē, tāpēc, ka mani ieved, vērot gāzes liesmu". Taņa sēdēja pie durvīm un guļamistaba. Uz viņas viduklis bija повязан priekšauts.
  
  
  Atklāja viņas hei vēstules. Viņas uzacis pieauga no intereses. "Bet pēc tam-pārtikas," - es teicu. "Mēs uzskatām ih un noskaidrosim, kas ir par meiteni, kas patiesībā delle Sandy Кэтрон".
  
  
  Viņa paņēma mani aiz rokas un aizveda uz ēdamistabu. Kur tad viņa ir atradusi maizes un pudele rozā chablis.
  
  
  Visas gaismas погасли. Uz galda мерцали divas sveces. Taņa pazuda virtuvē, tad atgriezās bez aizsega, ar причесанными matiem, svaigu lūpu un ar tvaicējot traukiem.
  
  
  Tas bija labi. Tas nepavisam nebija garšu konservu kārbas; patiesībā delle viņa приправила ego ir pietiekami, lai garša bija kā restorānā. Kad viņa paņēma savu krūzi, viņa pienesa ego pie manis.
  
  
  "Pie panākumiem mūsu misijas", - viņa teica.
  
  
  Mēs esam pieskārās glāzes. "Arī šovakar," piebilda to, kas lika viņai saraukt pieri. Viņa to nezināju, bet esmu pieņēmusi lēmumu. Tās bija apmēram, lai saņemtu to. Šodien naktī.
  
  
  Kad mēs pabeidzām, tās palīdzēja hei noņemt no krēsla traukus. Mēs to ih izlietne virtuvē. -Visu потасовок un degošām svecītēm mēs gandrīz nav redzējis vēl otru.
  
  
  Mēs bijām tuvu, stāvēja atklāti pret izlietni. Viņa ir sasniegusi priekšā mani, lai iegūtu priekšauts. Manas rokas обвили viņas vidukli un pagrieza tā, lai viņa paskatījās uz mani. Pēc tam to притянул ee pret sevi.
  
  
  "Niks!" viņa ахнула. "Es esmu..."
  
  
  "Klusāk". Viņas viegli noliecās, un mana mute atradu to.
  
  
  Vispirms viņas lūpas bija stīvs un неподатливыми. Viņas rokas viegli прижались uz manām krūtīm. Tikai tad, kad viņai ļāva savām rokām paslīdēt zem jostas vietas un piespieda ee pret sevi, viņas lūpas atviegloti. Viņai ir ļāvis savam valodas ieiet un iziet, un pēc tam viegli pavadīja tos uz priekšu un atpakaļ pa debesīm. Viņas rokās pārvietojās uz maniem pleciem, tad ap manu kaklu. Kad viņas lēni pavadīja mēli starp lūpām, tas atlekšanai no manis.
  
  
  Viņa atkāpās, smagi elpojot. "Es ... es domāju, ka mums vajadzētu ..."
  
  
  "Kas Tanja?"
  
  
  Viņa прочистила kaklu un сглотнула. Viņas zaļās acis ātri мигали. "Kaut ko tādu. Mums vajadzētu..."
  
  
  Viņas smaidīja hei. "Jums ir zems vārīšanās punkts uzliesmošanas", - maigi teica es. "Es jutu, kā tavs ķermenis расслаблялось. Un tev kļūst silti. Ļoti silti".
  
  
  "Nē. Tas bija vienkārši ... es domāju ..."
  
  
  "Tu domā, ka tas nav tā, kā agrāk, kad jūs vienkārši pārbaudīja savu mazo pistoli, lai biksīšu un varētu koncentrēties uz kaut ko citu".
  
  
  "Jā, šajā ziņā nav. Tu vienkārši esi līdzīgs... nozvejotas mani pārsteigt".
  
  
  Viņa turēja viņas rokas stiepiena attālumā. "Ko mums būs darīt?" Viņas jautāja.
  
  
  Viņa atkal сглотнула. "Nekas," viņa teica, bet to nav bijis убедительности. "Paketi. Vēstules". Viņas seja просияло. "Mēs gatavojamies, lai apskatīt šīs vēstules Sandy".
  
  
  Viņas aizgāja no nah, smaidot. "Kā teiksi. Viņi guļamistabā".
  
  
  "Ah. Nu, nevar būt ..."
  
  
  Bet uz šo
  
  
  dis to ņēma ee aiz rokas un veda viņu cauri viesistabu, pa gaiteni uz guļamistabu. Kad mēs stāvējām pie kāpslis gultas izmēra king-size", viņa paskatījās uz mani. Viņas zaļajās acīs bija ziņkāre.
  
  
  To hei pasmaidīja, pēc tam viņš pamāja ar galvu pret gultas. "Vēstules kastē zem kurpes".
  
  
  Viņa pagriezās uz lodziņu uz gultas. "Ak." Tad viņa piegāja pie gultas malas un apsēdās uz malas. Viņa atvēra kasti un izvilka vienu paciņu vēstules. Ih tur kopā pāris gumiju. Nedaudz трясущимися pirkstiem viņa izvilka ap aploksnes pirmo vēstuli un kļuvis par ego lasīt. Viņa izlikās, ka nav pamanījusi, kad viņas sel viņai blakus un izvilka vēl vienu kaudzi vēstuļu.
  
  
  Daži apkārt šīm vēstulēm bija diezgan karsts. Daudzi ap tiem ir no ārzemēm, bet pārsvarā tie tika rakstīti hema-tad, vārdā Maiks, kurš, kā es domāju, bija viņas puisi līdz tam, kā Акасано iznāca uz skatuves.
  
  
  Divreiz to ir pamanījis, ka Tanja kļūst sarkans, kad lasījumā. Lielākā daļa vēstuļu ir no Vecākiem. Bet, protams, Sandy bija mazliet grūti saglabāt uzticību t-Kreklu. Spriežot pēc toņa, dažas citas vēstules, viņa daudz ar viņu gulējusi, pat pēc tam, kā Акасано ielika to šajā dzīvoklī.
  
  
  Un te tās ir atradusi foto. "Dod, katru gadu", - teica Taņa, kad ieraudzīju, ka tas bija ap vēstules, kas viņu turēja.
  
  
  Tas bija slikti, полароид, kurā Sandy biju kopā ar vīrieti. Spriežot pēc tā, kā roka vīrieši izgāja caur zonas sasniegt, bija skaidrs, ka viņš ir darījis attēlu, un pēc tam pārvietotos starp kāju, Sandy. Kamēr viņš koncentrējās uz mazu kalpo krūtis, viņa smaidīdama kameru.
  
  
  "Phew tu!" - Taņa teica. "Interesanti, zināju, vai Mike par citiem?" Tas mainīja foto. "Otrā pusē rakstīts:" Dārgais Sandy, tās būtu vietas, lai mēs varētu palikt šajā stāvoklī visu laiku. Tu esi labākais, kas man jebkad ir bijis. Maiks. Tā sagatavota, kā izskatās Mike ". Viņa pacēla uzacis. "Hmm. Labi".
  
  
  "Spriežot pēc stila albums, Sandy arī неплоха" - es teicu. Tā izdarīja foto un rūpīgi izpētītas jauna cilvēka seja uz ns.
  
  
  Kvalitāte bija slikta, bet detaļas bija pietiekami, lai pastāstītu, kā viņš izskatījās. Emu bija tikai nedaudz vairāk par divdesmit, ar gaišiem matiem, augstiem vaigu kauliem, juteklisku muti, bez matiem, uz krūtīm, bet ar daudz muskuļu. Viņš bija skaists bērns. Mani pārsteidza pārsteidzošu līdzību Tanja ar šo Sandy. Viņa varētu iet par dvīņu.
  
  
  Viņa to neaptvēra, bet Taņa skatās uz mani, kamēr viņas skatījās foto. Kad mūsu skatieni satikās, tā ka ko tur lasīt. Pie nah vairs nebija, viņš смущенной kautrība, ko viņa izrādīja visdziļāko virtuvē.
  
  
  "Kā tu domā, īsta Sandy ir tik labs? Tik labs, kā saka Maiks?"
  
  
  "Es nezinu, Taņa".
  
  
  Viņas притянул ee pret sevi un uzmanīgi uzstāja uz gultas. Mana roka ir nedaudz lielā viņas krūtis, kamēr es skatījos uz nah dažas collas no viņas sejas.
  
  
  "Es gribu tevi, Niks", - " viņa čukstēja.
  
  
  Viņas lēni sadaļa tās, bauda un izbaudot katru tās daļu, kuru tās atklāju. Manas lūpas maigi pārvietojās no ieplakas uz viņas kaklā pēc vērpei viņas krūtis pret buķeti ar plūmju соскам. Tās kavējās tur, ļaujot vēlamo valodu ir viegli orientēties katram затвердевшему knupīti. Viņa издавала skaņas gatavības, kurus izdod sieviete, kad pilnībā bija atteikusies sevi emocijām.
  
  
  Skaņas pastiprinājās, kad manas lūpas скользнули pēc выступу ee, krūšu kurvja un apstājās uz līdzenas ee vēderā. Ee āda bija gluda un bez traipiem. Viņa sāka kustināt, lai atbilstu ietekmēt spēju uztvert apkārtējās skaņas.
  
  
  Un tad to, apstājās. Viņas piegāja pie gultas malas un apstājās, skatoties uz nah. Ee ķermenis vēl kustējās, tikai tagad, viņa zināja, ka es skatos uz nah. Vairs nebija traucējumiem. Tāpat kā lielākā daļa sieviešu, jo tikai tā обнажилась un nah skatījāties vīriešu acis, viņa kļuva bezkaunīgs un atvērta.
  
  
  Viņas skatījās uz nah, kamēr viņas раздевался. Pēc viņas uzstājība, viņu izslēdza брылев. Pēc tam to gaidīja, kamēr notiks pilnīga tumsa, un istaba nav pilna formām lietas. Tad viņas un pievienojās viņai.
  
  
  Pirmā reize vienmēr ir коряво. Mīlestības akts nekad nesākas gludi. Ir divi svaigu un dažādās, nav zināms citai otram cilvēkam. Rokas savijas. Traucē degunu. Veiklība nāk ar praksi.
  
  
  Viņa bija ļoti jauna un, pēc viņas pašas vēlēšanās, ne ar āmuļi lielu pieredzi. To uzmanīgi aizveda viņu, ļaujot lūpām turpināt uzsākto kursu. Tajā bija kaut kas jauns, ko man nav bijušas ilgu laiku.
  
  
  Sākumā viņa bija pārāk нетерпеливой, pārāk vēlas izpatikt. Tas ir tik daudz naktsmītnes darīt man, un tā ir tuvu darīt visu uzreiz. Tikai pēc tam, kad esmu viņu pārliecināja viņu, ka būs laiks, lai nav steigā, viņa atslābinājās. Tā baidījos un nezināju, savus talantus un spējas. Viņas teica hei čuksti, ka būs citi laiki. Viss, par ko viņa jebkad ir domājusi, tiks darīts.
  
  
  Laika bija daudz. Un tas bija pirmais, lai nah.
  
  
  Tikai tad, kad viņa lūdza un lūdza viņu, iegāja nah. Viņas ar nopūtu sajutu, kā viņa tuvojās man. Tad viņa bija dzīvs, pārvietojas ar seno gudrību, daļēji усвоенной, jo īpaši, instinktīvs.
  
  
  Mums bija ļoti lēna. Nebija nekas wild, подпрыгивающего vai кричащего. Tas bija apvienojoties diviem tālr: skūpsti, pieskārieni, pētījumi, laikā, kad mēs gājām nedaudz par vienu reizi kopā, un pēc tam otras. Un katru kustību to centos darīt, lai nah savādāk, nevis savādāk.
  
  
  Kad tas ir noticis ar viņas pirmo reizi, tas bija stingrību ee ekstremitāšu, вцепление maniem matiem, aizvērtās acis, nedaudz šķīrās lūpas. Un ir garš, zems, skaists vaidēt, kas noslēdzās maziņš девичьим хныканьем.
  
  
  Tad viņa nevarēja skūpsta mani pietiekami. Viņas lūpas скользнули par manām acīm, vaigiem, lūpām, tad pēc manām lūpām. Viņa turēja mani stipru, it kā bail, ka es ieiešu.
  
  
  To, piespied ee sev un kādu brīdi klusēja. Kad tā nokrita uz spilvena, viņas atkal sāka kustēties. Viņa мотала galvu uz spilvena.
  
  
  Ee mērķis ir apstājusies. Neatverot acis, viņa ļāva savām rokām pieskarties manas sejas. "Es... nevaru... atkal..." - viņa nopūtās.
  
  
  "Jā", - maigi teica es. "Jūs varat. Ļaujiet man parādīt jums".
  
  
  Kad viņas atkal sāka kustēties, viņas juta, kā viņas ķermenis atdzīvojās zem manis. Istabā vairs nebija tumšs. To varēja skaidri redzēt.
  
  
  Un, sākt otro reizi viņa klusi kliedza un kliedza. Ee papēža dziļi вонзились matracī. Nagi царапали mani uz sāniem un muguras.
  
  
  Trešo reizi mēs abi pilnībā veltīja sevi darbam. Kad tas bija noticis ar mums abiem, tas bija slīpēšana, biezeņi, pavērās, pavērās cits-uz citu, mums ir viens, ap mums nevarēja noturēt otru otru pietiekamā mērā. Skaņas bija klusa vaidi, un neviens mums apkārt nezināju trokšņa, gultas, visu, izņemot citas, un истощающего, ослепляющего baudu, ko mēs esam pieredzējuši.
  
  
  
  
  
  
  Sestā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Tās, teicu sev, ka tikai отдохну vairākas minūtes. Bet, kad viņa atvēra acis, viņas konstatēja, ka telpā iekļūst pirmo mājienu dienas gaismas. Tās gulēja uz muguras. Balināti mati Tanja gulēja man uz pleca.
  
  
  Tā prātoju, kāpēc no rīta sievietes ķermenis vienmēr ir silts un ir gludāka, nekā tas bija pagājušajā naktī.
  
  
  Bet kaut kas mani uzmodināja. Kaut ko satraukti mana zemapziņa, lai viņas saprata, kas bija ap mani. Viņas pacēla kreiso roku pietiekami, lai ik stundas. Nedaudz vēlāk pieciem.
  
  
  Pēc tam skaņa atskanēja atkal. Pastāvīgs klauvē pie durvīm, mērena gaisa telpa, kuri iet caur viesistabu un koridoru. Tas bija pat nav klauvēt vai ātri bērt. Tas notika lēni un nevienmērīgi, kā skaļš, pieminēt mirstošo sirdsdarbība. Viņa пошевелился, un Taņa awakened.
  
  
  Viņa pacēla galvu, neatverot acis. "Nick?" viņa murmināja. "Kas tas ir?"
  
  
  "Kāds klauvē pie mūsu durvīm".
  
  
  Ee mērķis ir atgriezusies pie mana pleca. "Viņi aizies", - сонно viņa teica.
  
  
  To purināja viņu aiz pleca. "Sandy", - skaļi čukstēja es. "Tā ir tava vieta, un es gribu zināt, kas tas ir".
  
  
  Viņa облизнула lūpas, neatverot acis. "Viņi aizies", - viņa murmināja. "Negribu zināt".
  
  
  "Es gribu zināt. Tas var būt vairāk kā par mūsu abu draugiem pagājušajā naktī".
  
  
  Tās zaļās acis ir atvērtas. Viņa piecēlās, kad atkal atskanēja klauvē. Tagad šajās acīs nebija velves.
  
  
  "Niks", - viņa teica skaļi. "Kāds klauvē pie durvīm".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu, smaidot hei. "Kāpēc tu neredzi, kas tas ir?"
  
  
  Viņa откинула sega, un dažu sekunžu laikā patika viņas kustībām to sava, kad viņa рылась savā čemodānā. Viņa atrada mazu пудрово-zilas īsā неглиже komplektā ar atbilstošām biksītēm.
  
  
  Viņa vadīja pirkstiem caur matiem, pēdējā brīdī pielāgojot nightie. Viņš bija pietiekami pārredzama, saskatīt krāsu viņas pupiem. Ātri smaidot man, viņa izgāja caur guļamistabas un gājusi pa koridoru pie ieejas dienā.
  
  
  Viņas ātri piecēlās no atlūzu, piecēlos uz ceļiem un atvēra savu koferi. Bija melns stepēts halāts, kas to uzvilkusi. Tad viņas порылся zem tās bikses, kas ir uz grīdas pie gultas, kamēr nav jūtama aukstā tērauda Вильгельмины, mana Люгера.
  
  
  Ar pistoli rokā tās, piegāja pie atvērtā diena guļamistabas. To varēja redzēt uz leju холлу un ar viesistabu pie ieejas dienā. Taņa gaidīja dienu, vērojot mani. Tās aizvēra durvis, atstājot tikai spraugu, lai palūrēt ārā. Pēc tam viņai pamāja, hey.
  
  
  "Tas ir kas?" - bikli jautāja viņa.
  
  
  Noelšas no otras puses ieejas dienā bija vīrišķīgs, bet es nevarēju izjaukt vārdu. Pēc tam atkal sākās streiki.
  
  
  Pirms Taņa отперла durvis, tās, piegāja pie gultas
  
  
  Viņas paņēma galdiņu un satvert cigaretes un зажигалку. Viņas lit vienu, vērojot, kā viņa noklikšķina aizturi.
  
  
  Tas bija Maiks, puisis-blondi ar fotogrāfiju. Un viņš bija piedzēries. Viņš neveikli ienāca, kad Taņa samazinājās, pēc tam piecēlās, šūpošanos uz priekšu un atpakaļ. Viņš ir ieguldījis lielu daļu sava svara uz niedri divas salauztās kājas, būtu vēl nav pilnībā sadzijušas.
  
  
  Taņa bija smaga. "Mike!" - viņa teica ar eksperimentālās izbrīnu. "Ko tu šeit dari?"
  
  
  "Kur šis gads ?" - проревел viņš. "Sasodīti daudz laika varētu šo vietu. Kur viņš, Sandy?"
  
  
  Viņa nedaudz atkāpās, lai nevar nostāties starp mani un draugu. Tās iemirdzējās vienu ap savu cigareti ar zelta uzgali un izlaida dūmus griestos.
  
  
  Gaišā dienas laikā, vai Mike prātīgs, viņš varēja viegli pamanīt, ka nerunā ar Sandy. Bet stunda vēl bija agra; saule vēl nav pieaudzis, un Taņa labi nospēlēja savu lomu.
  
  
  "Maiks, tu esi piedzēries," viņa teica. "Ja jūs разбудите viņu, un viņš izdarīs vairāk, nekā vienkārši salauzīs jums kājas".
  
  
  "Aha!" - kliedza Maiks. "Zināju, ka šis stulbenis sakārtoja avārijā. Ņem savu apģērbu. Mēs aiziesim no šejienes".
  
  
  Taņa попятилась zālē. "Nē, Maiks. Viņai palieku. Man šeit patīk."
  
  
  Viņš stāvēja, šūpošanos, meklē nah. "Tu ... tu gribi teikt, ka vēlētos palikt ar to veco bastards?"
  
  
  "Viņš man ir tas, ko tu nekad nevarētu".
  
  
  "Atgriezies pie manis, Sandy".
  
  
  "Nē. To tev teicu, ka man šeit patīk."
  
  
  Ego lūpas задрожали. "Nekas tamlīdzīgs vairs nav. Bez tevis, tā nav. Lūdzu, atgriezies...", - lūdzās, lai viņš.
  
  
  "Es domāju, ka tev labāk iet prom", viņa teica.
  
  
  To, pamanīju, ka viņam bija ļoti skaista seja. Blondi mati ir jāapgriež tā, lai tā izskatās kā mazs zēns, un es esmu pārliecināts, ka viņš to saprata. Ja Tanja nespēj no tā atbrīvoties, man ir. Tagad viņa neatkāpās pa gaiteni.
  
  
  - Sandy, - viņš kliedza. "Šis stulbenis tevi nav labi. Tu esi tik jauna, ka nesaproti. Tas, ko viņš darīja ar mani, man lauza kājas, nekas nav noticis. Viņš ir likumpārkāpējs. Viņam ir cilvēki, nogalinātie, saproti. Tā ir daļa no mafijas ".
  
  
  "Es ticu tev". Ātri prātu Tanja ir atstājusi uz mani arvien lielāku iespaidu.
  
  
  "Tā ir taisnība, - es pārbaudīju. Sandy, viņam kas tad jums ir? Viņš liek jums palikt šeit?"
  
  
  Viņa shook galvu. "Nē. Viņas teica, tu divreiz, to šeit tāpēc, ka gribu būt".
  
  
  "Es ticu tev". Viņš sasniedza pie viņas. "Babe, tu man ļoti nepieciešama".
  
  
  Taņa ļoti. Tagad viņa bija tuvu dienā guļamistabas. "Mike", - viņa teica rāmā balsī. "Es pieklājīgi lūdza jums aiziet".
  
  
  Pēc tam viņš apstājās. Viņš stāvēja un skatījās uz nah, ego locītavas baltiem, kad viņš turēja spieķi. "Viņš ir darījis tevi tik", - kliedza viņš. "Ir tā, kas Акасано. Viņu nogalināšu šo motherfucker!"
  
  
  Tad to, atvēra guļamistabas durvis un iegāja vestibilā. To sekmēja degunu "люгера" ar ego priekšgalā. Kā var stingrāku balss viņai teica: "Tagad ir tava iespēja, punk. Ka tu naktsmītne darīt?"
  
  
  Ego asins pieplūde brūnas acis моргнули. Viņš atkāpās trīs soļi uz viesistabas pusi un облизал lūpas ar mēli. "Es..." - nomurmināja viņš. "Tu esi diezgan stāvas ar šo ieroci. Man... interesanti, cik esi noturīga bez nah".
  
  
  "Tu nezināsi, punk, tāpēc, ka tu esi уезжаешь".
  
  
  Viņš stāvēja vaļā. "Es neiešu, kamēr Sandy nav man teiks".
  
  
  Taņa прислонилась uz vaidēt un vēroja mums. Viņas sprauslas упирались smalks materiāls, nakts krekli. "Tas ir tas, ko es centos pateikt tev ar tiem sesku, kā esi atbraucis, Maiks. Viņu, gribu, lai tu esi aizgājis".
  
  
  Ego skaistu мальчишеское persona сморщилось no sāp, kad viņš paskatījās uz nah. "Vai tu domā? Jūs vēlaties, lai es to... vīrietis... cilvēku?"
  
  
  Tās, piegāja pie Taņai. Izstiepis savu brīvo roku, viņas viegli noglaudīja ee kreisajā krūšu pusē. Viņa pasmaidīja.
  
  
  "Ko jūs domājat par šo?" Viņas teica. Pēc tam viņas draudīgi piegāja pie viņa. "Tagad tu mani klausies, punk, un klausies labi. Sandy tagad mana vecmāmiņa, saproti? Tinies no šejienes uz elli, un apturēt prom. Viņas atkal redzu tavu neglīts sejas, Tā накачаю ego tā, lai tas tika piepildīts tu izskaties kā ūdenslīdēju josta ". Lai pievienotu mazliet izceļ uz savu izcelšanos, tās skāra viņa ego brīvo roku pa seju.
  
  
  Pļauka skanēja skaļi klusajā rīta gaisā. Viņš pagriezās un saķer vienu ap krēsli, viesistabas, lai nokrist. Niedru nokrita uz grīdas.
  
  
  Taņa pieskrēja pie viņa. Viņa paņēma ego niedri un pastiepa emu. Tad viņa pagriezās pret mani. "Tev nevajadzēja tik ļoti ego pārspēt. Tu varētu vienkārši teikt emu".
  
  
  Viņas stāvēja klusi, bet Viktorija brīvi karājās uz manas rokas, kas vērsta uz grīdas. "Es gribu, lai viņš aizgāja no šejienes, - maigi teica es.
  
  
  Mike заковылял dienā. Kad Taņa atklāja emu, viņš vērīgi paskatījās uz nah. "Un tu esi šeit, jo
  
  
  tu gribi šeit būt? "
  
  
  Viņa pamāja. Viņš izgāja koridorā un pagriezās pret mani.
  
  
  Viņas pacēla "Luger". "Kaut ko vēl tu naktsmītne, punk?"
  
  
  "Jā. Man bija interesanti, cik policija ir ieinteresēta, kā to lauza kājas".
  
  
  "Kad jūs nogursiet no dzīves, jautājiet ih".
  
  
  Taņa aizvēru durvis. Uz dažām sekundēm tas clutching rokturi un уперлась galvu uz durvīm. Tad viņa pagriezās pret mani ar seju. Viņa smagi nopūtās. "Ko jūs domājat?"
  
  
  To, paraustīja plecus. "Es domāju, ka viņš nopirka to. Ja kāds jautāja ego, es domāju, viņš būtu teicis, ka redzējis, Sandy un Акасано".
  
  
  Viņa novērsās no dienas un devās uz virtuvi. To, dzirdēju, kā viņa izglābj čārliju ap skapja glāzi un piepildīja ego ūdeni. To izmeta Вильгельмину minūtē mēteli un apstājās pie durvīm.
  
  
  Viņa прислонилась pret mani ar muguru pie izlietnes. "Es domāju, ka kaut kas notiek,, Niks".
  
  
  "Kas?"
  
  
  "Man ir slikti no tā, ko mēs esam darījuši ar Mike". Viņa pagriezās pret mani ar seju. "Акасано bija zemākais veida radības, par kurām viņai jebkad dzirdējis. Un Niks, tā sāku domāt, ka tev tas ir viņš."
  
  
  Viņas smaidīja hei. "Tad viņai ir jābūt labi tieku galā ar savu darbu".
  
  
  Viņa skrēja pa virtuvi un apskāva manu vidukli. "Es nekad nevēlos tevi ienīst, Niks. Nekad".
  
  
  Telegrāfs nāca nekādi nav kad.
  
  
  
  
  
  
  Septītā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Manas ausis sāka sprakšķēt, kad lidmašīna pēc Rimma, kas izkrauti lidosta Palermo, Sicīlija. Apakšā ir gan sega ap dārzu, līdzīgi стеганое sega, тянущееся pie ēkām Palermo.
  
  
  Sēž blakus Taņa izspiež manu roku. Mēs abi zinājām, ka tas ir viss. Mēs pārliecināja Māti rīta gaismu, kad viņš bija piedzēries, bet tas bija augstākais pārbaudījums. Nika un Taņa būtu tieši vairāk nebija. Viens ir ko vērta šeit, un mēs deviņiem aģentiem, bet desmit, pievienot sarakstam.
  
  
  Lietošanas instrukcijas par telegrammas bija taisni un precīzi. Tās bija, ir rezervēt sev biļetes uz pirmo pieejamo ceļojums apkārt Starptautiskās lidostas kennedy, ny atklāti Roma. No turienes tā varētu sēdēt uz braucienu uz Palermo. Privātā limuzīnu gaidīja, lai aizvestu mani ir atvērta viesnīca Corini, kur viņas reģistrētos, pēc tam gaidīja, kamēr ar mani sazināsies.
  
  
  Neviens Palermo nav redzējis, Акасано desmit gadiem. Šis fakts strādāja par mani. Ar mani Sandy arī nebija problēma. Viņa bija mana sieviete. Ap viņu pētījumu tai kļuvis zināms, ka šie vīrieši daļas ņēma to sieviešu līdzi komandējumos.
  
  
  DC-10 slīdēja pa joslu, izklāta, pēc tam atskanēja paraut, kad riteņi pieskārās un завизжали. Mēs ar Taņu расстегнули drošības jostas.
  
  
  Uz to bija viegls spa-uzvalks, kas likās būtu Taņai ir pārāk spilgta, bet piemērots, lai Sandy. Uz blūzes ar īsām pieskaņot pie žaketes trīs augšējās pogas ir расстегнуты, atklājot ir kārtīgs caurums. Viņas svārki bija par vienu izmēru mazāk, un pietiekami īsam, lai, lūdzu, katru vīriešu pāri lidmašīnā. Viņas sejas izteiksme bija jauniešu uzbudināmība. Nobriedis, pilnīgas lūpas, pārklātas ar un salts; pārāk daudz make-up, lai zilām acīm; žokļa, вырывающие smaganas, strādā līdz robežai; ilūzija bija дешевизне un nezināšanu stilu.
  
  
  Pārāk attīstīta Lolita, ļoti jauns aģents AK, Taņa ar āmuļi talantu parādīt un tad, un vairāk.
  
  
  Viņa прислонилась pie mana pleca, saspiežot manu roku.
  
  
  Lidmašīna подрулил pie termināļa, un mēs gaidījām, kamēr pakāpieni pagrūda uz dienu. Выглянув logu, to pamanīju vairākas gaida taksometru, kā arī četri mikroautobusa Fiat ar nosaukumiem viesnīcu sānos.
  
  
  Manuprāt pārvietojies ar mašīnu, uz personu, kura gaida pūļa. Katra seja bija rūpīgi izpētīta. Uzskatu, ka nav iemesla, lai to izdarītu. Bet par darba gados aģents AX viņas нажил daudz ienaidnieku. Man bija ieradums pārbaudīt personas jebkurā pūlī. Jūs nekad zināt, no kurienes varēja ķerties таращить acis slepkavas. Bet šajā pūlī nav ieinteresēts, lai sasveicinātos ienāk pa visu plakni.
  
  
  Liekot roku uz elkoņa Tanja, tās lēnām devās pa eju. Simpātiska smaidošā stjuarte cerēju, ka mums patika lidojumu, un ka mēs labi pavadīt laiku Palermo. Mēs ar Taņu iznāca spilgti saulainā svētais un siltumu. Apakšā kāpnes taksometru vadītājiem un autobusu lūdza mūsu aizbildniecību.
  
  
  Pasažieri lidmašīnas pārvietojas uz publisko telpu no lidmašīnas līdz žoga stieple, nepievērš uzmanību kliedzieniem vadītājiem. Bija apskāvieni un skūpsti, kad satika ar radiem un tuviniekiem.
  
  
  Uz veiktie aprēķini vienu mikroautobusu bija rakstīts "Corini Hotel". Joprojām turoties aiz elkoņa Tanja, tās bija pēdējās rindās caur смуглых moneymakers uz jūsu autobusu. Vairāki cilvēki sekoja viņiem, un katrs man teica, ka viņiem ir labākais taksometru visā Sicīlijā. Bet, kad mēs esam sasnieguši
  
  
  autobuss, visi vīrieši devās atpakaļ, izņemot vienu.
  
  
  Viņš pienāca pie mums, neļaujot savām tumšajām acīm atrauties no tās vietas, kur bija jābūt sprauslas Thani. - Jūs vēlaties, lai jūs aizveda uz viesnīcu Корини, синьор?
  
  
  "Tu", - īsi viņš teica man. "Ja tu domā, ka vari atraut acis no manas sievietes pietiekami ilgu laiku, lai mesties ceļš".
  
  
  Viņš apmulsis pamāja ar galvu un novērsās. "Jums ir bagāžas pārbaudes, синьор?"
  
  
  Viņas pasniedza ih emu un noskatījos, kā viņš riksī iet uz terminālu. Mēs jau cauri muitai, kad nosēdās Римэ.
  
  
  "Es domāju, ka viņš ir gudrs", - Taņa teica, skatoties uz to.
  
  
  "Es esmu pārliecināts, ka jā. Un to, kas pārliecināti, ka viņš domā, ka tu esi vairāk nekā vienkārši simpātiska".
  
  
  Viņš atgriezās pēc desmit minūtē ar mūsu bagāžu, un mēs visi šo spēli autobusā "Фиат". Mūsu šoferis bija tādā pašā savvaļas un крикливым, tāpat kā visi pārējie. Mums ar Taņu īpaši nebija lēmuma apskatīt atrakcijas; bija viss, kas mums bija, lai vienkārši apturēt. Tikai vienā vietā, izņemot Риммы, esmu redzējis viņas uz ceļa ir vairāk savvaļas maniaki: Mehiko.
  
  
  Beidzot mēs ar squealing pie senām, усыпанным пряниками, ablating celtne, kas, spriežot pēc mirdzoša virs ieejas virziena rādītājos, saucās viesnīcai Корини. Mūsu puika ieviesa šīs somas iekšpusē un nav pārāk piesardzīgi izmeta ih galda priekšā.
  
  
  "Esat rezervējis blakus istabas Tomasa Акасано un Sandy Катрона?" - jautāja ierēdnis.
  
  
  Viņš pārbauda grāmatu bifokāls punktiem. "Ak, tu." Tad viņš iesita ar roku pa колоколу, organizējot sasodīti skaļš troksnis. Itāļu viņš teica посыльному piegādāt mūsu somas četras istabas, deviņpadsmit un divdesmit.
  
  
  Kad viņas novērsās no sava krēsla, tā, jutu, kā kāds slams man uz pleca. Viņas pagriezās un ieraudzīja austrumu cilvēkam, отступившего uz trīs soļi un turot fotokameru. Ego mērķis noliecās uz kameru, un man uzreiz ir aklas spilgts uzliesmojums. Pārāk vēlu viņai pasniedza roku pret aci.
  
  
  Kad vīrietis pagriezās, lai dotos prom, viņas tuvojās viņam un satvert ego aiz rokas. "Es būtu, viesnīca iegādāties šo fotoattēlu, vēl viens".
  
  
  "Nevar runāt par amerikāņu gaumē. Nav saproti ar!" Viņš mēģināja pāriet.
  
  
  "Dod man redzēt tavu kameru". To, saķer tas ir.
  
  
  Viņš recoiled no manis. "Nē!" - завопил viņš. "Nevar runāt par amerikāņu gaumē. Nesaprotu".
  
  
  Viņas viesnīca ir jāzina, kā, šuvējs ņem, viņš uzzināja, ka esmu amerikānis. Un kāpēc viņš naktsmītne manu fotogrāfiju. Viesnīcas vestibilā bija vairāki cilvēki. Visi līdz vienotas ar interesi vēroja notiekošo. Man nevajadzēja visu šo uzmanību. Taņa sēdēja uz krēsla, bet tā vietā, lai skatītos uz mani, viņa paskatījās uz sejas pūlī.
  
  
  "Jūs mani atbrīvot!" - kliedza vīrietis. Tam, kurš nesaprata amerikāņu, viņš lieliski tika galā.
  
  
  "Es gribu redzēt tavu kameru, balsojums, un tas ir viss". Manā sejā bija smaids, bet es to centos saglabāt to. Pūlis dodas pie mums. Viņš vēl nav stahl naidīgu. Viņu bija pavisam divpadsmit.
  
  
  Vīrietis atbrīvojis roku. "Es eju. Liec mierā".
  
  
  Tās, devās uz viņu, bet viņš pagriezās un skrēja caur foajē pie ieejas dienā. Pūļa sēdēja un skatījās uz mani ar vieglu ziņkāri. Viņas, tad pagriezās pret viņu ar muguru, paņēma Таню aiz rokas un devās uz liftu ar atvērtu šūnu.
  
  
  "Ko tu par to domā, N-To?" - jautāja Taņa, kad ieradāmies uz этажу, kur atradās mūsu istabas.
  
  
  "Viesnīca gribētu to zināt. Kāds vēlas manu fotogrāfiju. Un tagad šķiet, ka tā viņiem ir". To, paraustīja plecus. "Var būt, Николи vēlas, lai pārliecinātos, ka viesnīca tiešām ir reģistrēts Thomas Акасано".
  
  
  Mūsu autobusa vadītājs, kas sekoja mums, palīdzot посыльному ar bagāžu. Deva viņiem abiem labas dzeramnaudas, kad mēs bijām manā istabā un aizslēdza aiz viņiem durvis.
  
  
  Istabā bija ar augstiem griestiem un četriem logiem, kas iziet uz debeszilā-zilo ostu. Tur bija gulta ar misiņa karkasu ar baldahīnu, odin commodus, divas mīksta krēsli un biroja krēsls ar četriem krēsliem ar taisnu atzveltni. Oda pēc pelējuma, vai karstas, tāpēc tās atvēra logu. Tad viņa varēja sajust smaržu kleita. Zvejas laivas likās balta fona tumši zilā krāsā ostas. Lai stāv uz enkura un пришвартованными sūdiem, to varēja redzēt virsotni bākas. Jahtu apkārt kanālus, ienākošie un izejošie pa ostas.
  
  
  Ielas lejasdaļā bija šauras, zigzaga, caur canyons спрессованных ēku, līdzīgi veidotos olu kastes.
  
  
  Apakšā ir pagājis cilvēks "Ламбретте", ego mugurām virmoja tievs kā zīmulis, astīte dūmu. Viņam bija dzeltens džemperis, bet tas ego nebija; tā bija viņam uz muguras, kā apmetnis, ar aizsietām ap kaklu piedurknēm. Tā, izskatījās, piemēram, viņš strauji virzās pa bruģētajām ielām, un saule atspīd uz ego spilgti sarkanā motorollera. Abās pusēs ielai bija "fiats", seši simti, lielākoties sarkani.
  
  
  Durvis, kas savieno manu istabu ar Таниной, atvērās, un viņa gājusi ek man.
  
  
  "Vai tas nav skaisti?" - viņa teica ar platu smaidu.
  
  
  Viņa piegāja pie loga, kur to sargātu, un skatījās. Ee roka sasniegusi manu un piespiedu pie krūtīm. Tad viņa paskatījās uz mani.
  
  
  "Nodarboties ar mani ar mīlestību".
  
  
  To, izstiepts uz viņu un притянул pret sevi. Viņa labprāt обнялась. Tas ir tas потащила mums pie gultas, un viņa возилась ar mani, lai noņem no manis drēbes. Zem svārkiem vai блузкой pie nah nekas nav bijis. Un nav mums bija nepieciešams daudz laika, lai stiept uz sāniem, pliks, glāstīt otru draugu.
  
  
  Viņa noskūpstīja viņu uzrautu degunu, tad katrs acīm, tad ee muti. Viņas ķermeņa bija silti un gludumu. To ir pētījuši katru collu no viņas ķermeņa vispirms ar rokām, tad ar muti.
  
  
  Viņas uzskatīja, viņas lūpas uz sevis, nepārliecināti izmeklēt. Katru reizi, kad viņa kaut ko ir mēģinājusi, viņa darīja pauzi, it kā nepārliecināta.
  
  
  "Viss ir kārtībā", - čukstēja es. "Nav darījis. Viss ir labi. Atbrīvot sevi. Dariet to, ko jūs esat dzirdējuši, sapņi, vai domāja, bet nekad nav bijusi lēmumu izmēģināt".
  
  
  Viņa издавала стонущие skaņas. Viņas atgriezās uz ee kaklam, tad pacēla sevi, lai katru gadu nah saules gaismā.
  
  
  Viņa bija тонкокостной un trausla. Ee krūts bija ķekars maigumu ar cietiem krūšu galiņiem, kas ir vērstas uz augšu. Pēc tam viņa согнулась līdz plakanā dzīvē un ļoti tievu vidukli. Viņas, zināju, ko varu, lai aptvertu šo vidukli ar abām rokām un piesist īkšķi un vidējo pirkstu. Pēc tam tika noapaļots zibspuldze ciskas un dibens, kas piesaistīja ar savu kustību tik daudz acu pāru vīriešiem. Kājas bija labu formu un соединялись nelielā ādā pēc каштанового samta. Tas bija доставляющее prieks ķermeni, piepildīta ar degsmi un starojošu.
  
  
  Viņas acis vērīgi paskatījās uz manu seju, kamēr viņa skatās uz nah. "Ņem," viņa teica aizsmakušā čuksti. "Ņem un baudi".
  
  
  Tā izdarīja. To pārvietoja savu muti pie viņas lūpām, un mana mēle sāka atbilst kustībām mana ķermeņa. Ar vienu kustību viņa bija pār viņu, un tad iegāja nah. Moans pārgāja nopūta, un ap viņas kaklu, gandrīz izrāvās mums skaņa.
  
  
  Kad viņas devās pie viņas, viņas ļāva savai valodai pārvietoties pēc iespējas tālāk gar tās valodas. Pēc tam to, attālinājās un craned manu valodu un atpakaļ. Patiesībā delle tas bija divas mīlestības akta, ir divas domas. Un viņa man parādīja, hei, kā patīk sava ķermeņa kustības.
  
  
  Tas notika ar viņu pēkšņi, un viņas ķermenis eksplodēja notikušo. Viņa цеплялась par mani, корчилась zem manis un издавала tie, kas raud, хныкающие skaņas.
  
  
  Man nav neapēda. Viņai bija gaisa balons, piepildīts ar ūdeni, un катящимся pa garu dzīvoklis tuksnesī. Priekšā bija uzlīmēšanu liels ērkšķis pēc обветренной dēļi. Viņas uzskatīja, ka velku, сжимаю un подпрыгиваю, līdz, visbeidzot, nav hit шипу, un viss ir šķidrs ūdens sāka gāzties iekšā caur mani.
  
  
  Tas notika atkal tas pats.
  
  
  Un tad mēs gulēja uz muguras, pliks, kamēr saule согревало mums, ticģgie gultā. Ar полузакрытыми acīm tā vēroja, kā vējš kustina кружевную aizkars, atnesot līdzi smaržas, kleita, svaigu vīnogu, zivīm un vīnu.
  
  
  Viņas devās pietiekami, lai dabūt cigaretes un прикурить. Taņa noliecās pie manis, meklējot, un pēc tam atrodot ieeja uz mana pleca, lai savas galvas.
  
  
  "Tas ir labi", - es teicu. "Un tu arī."
  
  
  Tas viņai lika piespiesties vēl laizīt. Pēc kāda laika viņa teica: "Jūs domājat par uzdevumu, vai ne?"
  
  
  "Pārāk daudz jautājumu bez atbildes," - es teicu. "Kāpēc visas austrumu? Bija divi dzīvoklī, tad tas, kas ir apakšā, vestibilā. Ko viņš darīja, padarot mans attēls? Lai kāds viņš fotografēja ego? Un kāpēc?"
  
  
  Taņa ir pārvietots prom no mana pleca un apsēdās. Viņa pagriezās pret mani nopietni. "Tu kaut iedomāties, kā viņi ar mums sazināsies?"
  
  
  Tā kratīja galvu. "Bet es domāju, ka ar šo brīdi mums labāk būt neziņā. Nav neveiksmju, nekas pat tuvu nav piemērots. Man ir sajūta par šo darbu, kas man nepatīk".
  
  
  Viņa noskūpstīja mani degungalu. "Накорми mani, mans skaistais vīrietis. Tava sieviete esmu izsalcis. Viņas iešu оденусь".
  
  
  Kad tas atlekšanai no gultas malas, mēs dzirdējām skaļu zvanu. Telefons stāvēja pie gultas naktsgaldiņa blakus gultai. Taņa замолчала.
  
  
  Ar cigareti, vēl болтающейся stūrītī rta, viņas paņēma klausuli. "Jā, Акасано šeit".
  
  
  "Синьор Акасано", - teica клера. "Man teica, ka šeit jūs gaida mašīna. Vestibilā stāv vīrietis. Varu viņai teikt emu, kad jūs ieradīsieties".
  
  
  "Kas sūtīja mašīnu?" Viņas jautāja.
  
  
  Ego roku gultas iemuti. Kad viņš atgriezās, viņa balss izlēca aptuveni desmit punktiem. "Mašīna pieder kungam Розано Николи, синьор.
  
  
  "Es būšu pēc piecpadsmit minūte".
  
  
  "G". Viņš nolika klausuli.
  
  
  Tās, paskatījās uz Таню. "Tas ir viņš, Sandy, babe".
  
  
  viņš скрестил ee pirkstiem uz mani, tad noliecās, lai paceltu viņas blūzi un svārkus. Viņa проскочила uz savu istabu.
  
  
  Viņas затушил cigareti un noripoja no gultas. Ar mērci, viņas pārbaudīja savu mazo personīgo arsenāls. Viņas grasījās uzvilkt sporta kreklu atklātā воротом, слаксы un gaismas jaka. Pirms uzvilkt īsās bikses, tās pārbauda Pjēra un reklamē niecīga gāzes bumbu sev starp kājām. Pēc tam to uzvilka bikses un baleta čības, ņēma apvalkā Hugo un savienojuma siksnas un пристегнул smalks duncis pie kreisās rokas. Pēc tam to uzvilka kreklu un pogām viņas. Kreklu krāsas, efejas, ar apkakli, uz leju, pelēkā krāsā, ar garām piedurknēm. Kad viņš bija ieslēgts, viņas iestrēdzis roku наплечную makstī, kurā atradās Viktorija. Урезанный "Luger" paredz izmaksu tieši man zem kreisajā padusē. Uzvelkot viegla sporta jaka viņa bija gatavs.
  
  
  Taņa mani satika vestibilā. Mēs klusi tuvojās ar liftu, ar atvērtu šūnu. Skaista seja Tanja bija mierīgs, kad mēs aizbraucām. Tā ir mazgāta vestibils es, cilvēks, kuru nosūtīja mūs uzņemt.
  
  
  Mēs nonākam pie вестибюлю. Viņas pacēla sviru un pašķīra dienu pacēlāja ar metāla režģiem. Taņa ir izdarījusi divus soļus gaitenī. Tās bija soli aiz nah, un tikko pienāca pie viņas, kad viņu redzēju.
  
  
  Bērnībā filmās par гангстерах noved pie tā, ka jūs saņemat noteiktu priekšstatu par to, kā būtu jāizskatās bandīts. Vairumā gadījumu šo attēlu ir nepareizs. Šodienas tvaika nosūcējs izskatās ar šodienas panākumiem. Viņi atgādina jums advokāti, ārsti un baņķieri. Bet slepkava ir slepkava. Laiks un metodes mainās, bet organizācija un nepārvēršas nepieciešamību торпедах vai, kā ih dažreiz sauc, cilvēkos-muskuļos. Viņi veikuši gadījuma darbu. Tas bija tie, kas прикреплял betona bloki uz лодыжкам, personām, kas vecākas par draudot pielietot automāta, uzlīmēšanu uz tuvās mašīnas, tie, kas jums ir teicis, ka Maiks, Tony, vai Al grib jūs redzēt. Zēni darbojas errands.
  
  
  Розано Pagalma sūtīja pēc mums торпеду.
  
  
  Viņš neveikli devās uz mums, kad mēs izgājām, ap pacēlāja, tās milzīgo pleciem platumā no durvju ailes. Uz ns bija balts tropu uzvalkā, облегавший ego muskuļus. Ego rokas karājās gandrīz līdz ceļgaliem, locītavas bija zilumos un деформировались no triecieniem pārāk daudz cilvēku, seja bija klāta ранками, plankumiem un nepareizā leņķī, jo pārāk daudziem triecieniem viena veida.
  
  
  Jau sen viņš bija speciālists ringā. To varēja pateikt pēc скрученному gaļai, kas agrāk bija ego ausīm, un pēc līknes z-veida formā ego degunu. Ego acis bija paslēptas gandrīz par divām kārtām miesas no golfa bumbiņu. Un rētas bija ļoti daudz. Treknajos rētas virs abām uzacīm, slikta vietu, kur vaigu kauli прорезала ādu; seja izskatījās bezformīgs, maigo un бугристым.
  
  
  Un to pamanīju vēl vienu vienreizēju. Izspiesties zem kreisajā padusē tropu uzvalkā.
  
  
  "Misters Акасано?" - viņš teica ar zemu kuģa rushing.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu.
  
  
  Ego stulba acis метнулись ar mani uz Таню. "Kas tāds?"
  
  
  "Mana sieviete."
  
  
  "E-e... oi". Viņš ir ļoti моргал un skatījās no tālienes, it kā sapņoju. "Vai tu domā, ka tu iesi ar mani".
  
  
  Viņu paņēma Таню aiz elkoņa un dodas pie tiem, kuri pārceļas caur ingvera vestibilā. Kad mēs nonākam pie ieejas dienā, viņš apstājās un pagriezās pret mums.
  
  
  "Viņas Ātri Willie, - viņš teica. "Es zinu, ka jūs Thomas Акасано, bet es nezinu, kā sauc ee".
  
  
  Viņas jautāja. - "Jums ir jāzina?"
  
  
  Viņš моргнул uz to dažas sekundes. "Aha. Kontā viņas ir to iedomāties."
  
  
  "Kam?"
  
  
  "Jā, puisis mašīna". Viņš pagriezās ar muguru un izgāja uz ietves. Mēs devāmies viņam pakaļ.
  
  
  Pie sliekšņa gaidīja melns "mercedes" 300 sērijas. Kad mēs nonākam līdz viņam, viņas redzēja ķīnas, sēž uz priekšējā pasažiera sēdekli. Viņš bez jebkādas izteiksmes aci skatījās, kā mēs esam ieradušies.
  
  
  Ātri Willy apturēja mūs, paņemot mani aiz rokas. "Man ir pārmeklēt tevi", - teica viņš.
  
  
  Viņa pacēla roku un ļāva viņam bija pat mani pa krūtīm. Viņš ienākšanas iekšā viegls sporta камзолы un velk Вильгельмину. Pēc tam viņš paglaudīja man gar sāniem un kājām. Ļoti maz meklētāji kādreiz atvēruši Pjēra vai Igo.
  
  
  Pēc tam viņš pagriezās pret Taņai, un pirmo reizi mūsu tikšanās ego mazas, blāvas acis заблестели. "Es arī būtu to veikt".
  
  
  "Es tā domāju", - maigi teica es.
  
  
  Mazas acis Willey просверлили caurumu vaļsirdīgs uz manas galvas. Pat ķīnietis noliecās pietiekami daudz, lai katru gadu. Iestājas klusums.
  
  
  Mimmo nobraucis asins sarkano "Фиат" bez izpūtēja. Pēc tam citu. Pēc tam braucām trīs "Ламбретты", ih dzinēji, izdeva pastāvīgs troksnis двухтактного dzinēju. Šauras ieliņas вились visos virzienos. No tiešiem saules stariem ar karoga un ietves, pacēlās plānas siltuma trickles. Trīs kvartālu attālumā aiz mums ir osta, bet pat šeit dzirdējuši smakas kleita.
  
  
  "Man viņu pārmeklēt", - teica Willey. "Es saņēmu pavēli
  
  
  Ķīnietis uzmanīgi vēroja mani. Viņš bija nevainojami ģērbies uzšūta uz pasūtījumu uzvalks, ap акульей ādas, gaiši brūnā krāsā. Krekls bija balts, kaklasaiti, brūna un dzeltena svītras. Ego seja bija kinda izteiksme jautri. Acis viņam bija, protams, slīps, augstie vaigu kauli, sejas ir gludas. Viņš izdeva pārliecināts veids, kā it kā viņam bija vairākas problēmas, ar kurām viņš nevarēja rīkoties un tikt galā labi. Viņš izskatījās kā kāda veida persona, kas uzņemas atbildību un ir pelnījis sava veida šaušalīgi cieņu no citiem. Tas arī bija nežēlīgs. Sēžot tur ar to izbrīnīta skatienu, viņš noliedza radušās mediju ziņu man загорающую sprādzienbīstamu čūsku. Man nav šaubu, hema bija šis cilvēks.
  
  
  "Tu nevari to berzt, Villijs, - es teicu.
  
  
  Varbūt viņai visi ir bojāti. Atsakoties sniegt Taņai kratīšana, iespējams, tās bija radīt nevajadzīgas problēmas. Uzskatu, Николи bija tiesības atļaut savā торпеде notīrīt visus ieročus līdz tam, kā mēs nokļuvām villas. Bet noņēma mani no āķa Taņa.
  
  
  Viņa viegli aizskāra manu roku. "Viss būs labi, dārgais," viņa teica. "Es neesmu pret".
  
  
  "Es negribu, lai tevi лапал šis nelietis par".
  
  
  "Tas nebūs ilgi meklēt". Viņa ir paveikusi divus soļus uz priekšu un gandrīz uzdūros Willey. Paceļot nedaudz uz augšu rokas, viņa izskatījās искалеченное persona Willy. "Labi, liels zēns, pārmeklē mani", - viņa teica stūrīti rta.
  
  
  Viņš darīja. Viņš похлопывал visur, un, lai gan meklēšana ir ātra un nekas netika atklāts, Ātri Willy tas, acīmredzot, patika.
  
  
  "Labi," viņš teica, beidzot. Viņš atvēra mums sētas durvis "мерседеса". "Tu vēl neesi man pateicis viņas vārdā".
  
  
  Viņas smaidīja emu. "Patiesībā, Willy. To precīzi nezināja".
  
  
  Mēs šo spēli uz aizmugurējā sēdekļa un atrauties, kad Villijs aizcirta durvis. Kad viņš sel par stūre, ķīnietis pagriezās uz sava sēdekļa ar seju pret mums. Ego roka atradās uz aizmugures sēdekļa. Uz ns bija zelta pulkstenis, un ir ļoti liela gredzens ar rubīnu uz mazā pirkstiņa. Viņš mums uzsmaidīja, обнажив nevainojamas zobi, mirdzošs baltums.
  
  
  Pēc tam viņš izstiepa pret mani savu labo roku. "Misters Акасано, mans vārds ir Tai Sheng. Viņas daudz dzirdējis par jums."
  
  
  Viņas paņēma aiz rokas. Vara bija spēcīga. "Bet to jūs, mister Sheng. Tas Ir Sandy Катрон".
  
  
  "Jā, to sapratu. Patīkami, miss Кэтрон".
  
  
  Tagad mēs visi bijām ļoti labi draugi. Willy ātri lika ņurrāt "mercedes", un mēs nemanāmi saplūda ar kustību "Фиат" un "Ламбретта".
  
  
  Sheng pamāja ar galvu Sandy, un viņa atbildēja ar žestu, un, kamēr mēs катились, viņš plaši pasmaidīja man.
  
  
  "Varu to aicināt, lai jūs Thomas?" - viņš jautāja tagad.
  
  
  "Protams, lūdzu".
  
  
  Smaids kļuva platāks. "Jūs, protams, tie, kas saraksts".
  
  
  "Protams."
  
  
  Viņš izstiepa roku. "Розано mani sūtījis, lai to paceltu.
  
  
  Viņas smaidīja emu uz reimatismu, tad noliecās uz priekšu, liekot elkoņus uz ceļgaliem. "Misters Veselība, viņš nav muļķis," es teicu, saglabājot balss ir līdzens, bet sabiedrība. "Es nezinu, kādas ir jūsu attiecības ar Розано, bet mēs ar viņu расстадись vairāk nekā desmit gadus atpakaļ. Mēs labi zinām, otra otru. Ego instrukcijas ir skaidri; tā bija caurlaide sarakstu emu personīgi. Jūs aizvainot mani, pieprasīt saraksts. Tā darot, jūs uzskatāt mani par to, ka esi muļķis, un, kungs Sheng, es neesmu stulba ".
  
  
  Balss, mīkstu, kā vadīja olīveļļas, viņš teica: "es Apliecinu jums, sir, man bija prātā, ka jums ir... muļķīgi. Tā vienkārši..."
  
  
  "Es esmu labi informēts par sagaidīs jūsu nodomiem, misters Sheng. Jūs vēlaties, lai izskatās lielāki acīs Розано, lai saņemtu īpašas personas žēlastības. Nu, ļaujiet man pateikt jums, mēs ar Розано atgriežamies atpakaļ. Mēs esam ļoti tuvu. Jūs un to varu cīnīties par ego labo roku, bet, ser, ja runa ir par ego, par draudzību, jums ir palikuši ēnā ".
  
  
  Viņš domāja par to dažas sekundes. "Es kaut kā cerēju, ka mēs varēsim sadraudzēties".
  
  
  Tās, jutu, kā manī vārās dusmas. Viņas, zināju, ka tas ir par cilvēku un ko viņš grib. "Jau ilgu laiku, Sheng, tu mēģināja diskreditēt man acīs Розано. Un tagad tu esi оскорбляешь manu prātu, pieprasot sarakstu. Mēs ar tevi varam būt draugi. Mēs sacenšamies otru ar otru, un tikai vienu ap mums uzvarēs."
  
  
  Viņš приподнял uzacis. "Tikai par to, ka mēs sacenšamies?"
  
  
  "Teritorija. Organizācijās Savienotajās valstīs valda haoss. Mums nepieciešams līderis, un šo līderis būs Розано. Mēs sacenšamies par vietu viņam blakus, jo liels gabals kūka".
  
  
  Ego balsi stahl vairāk intīmo. "Man nav un sacensties ar tevi, Tomas. Man ir citi plāni..."
  
  
  "Es ticu tev". Ar šiem vārdiem viņas atslīga uz sēdekļa. "Bet tas viss ir akadēmiski", - es teicu. "Розано būs sajukums dēļ jums, tāpēc ka jūs izmeklēja mani un manu sievieti meklēt".
  
  
  "Mums ir pavēlēts".
  
  
  "Paskatīsimies. Dot saraksts
  
  
  Розано, un nevienam citam ".
  
  
  Viņš savilka lūpas un raudzījās uz mani. Domāju, ka tajā brīdī, ja būtu apstākļi sakrita, viņš ar prieku nogalināja mani. Tad viņš pagriezās pret mums ar muguru un skatījās caur vējstiklu.
  
  
  Ātri Willey отогнал "mercedes" ēku Palermo. Tagad mēs braucām выгоревшие saulē barakas, kur netīrās pagalmos spēlēja смуглые bērni. Ap kādu лачуг bija izbalējis koka žogi. Bērni bija ģērbušies asu apģērbu, tādu pašu netīro, tāpat kā viņi paši. Laiku pa laikam viņas redzējis kādu vecāku sievieti, kura nodarbojas ar slaucīja zemes grīda būdas, apstāšanās, lai turēt roku uz покрытому pēc tam uz pieres.
  
  
  To ir jūtama vēsa pūsma paraugu ņemšanas gaisa, kad Ātri Villijs ir iekļauts gaisa kondicionētājs ar "mersedesu".
  
  
  Un visur bija vīna dārziem. Visā teritorijā, bet ir dzīvoklis, un veikls rindās vīnogulājiem, likās, tad virs katra pakalna.
  
  
  Roku Tanja slīdēja pa sēdekli, groping manu. Tās bija viņas, un konstatēja, ka viņas plauksta ir silts un mitrs. Mēs esam šķērsojuši robežu. Līdz šim brīdim mēs varētu iekāpt lidmašīnā un aizlidot atpakaļ uz Asv. Ja būtu kaut kas noticis negaidīti, Vanags varētu sazināties ar mums un vai nu atlikt vai atcelt uzdevumus. Lai mums viss būtu beidzies. Bet tagad mēs esam izgājuši neatgriešanās punkts. AH, un Hawke, ir ārpus spēles. Izdzīvosim mēs vai nē, ir pilnībā atkarīgs no mūsu spējas.
  
  
  Ceļš lēnām pacēlās pēc S-veida изгибам, kuri bija stingrs, un pārvērtās atpakaļ. Ātrā Willy vadīja mašīnu lēnām un prasmīgi. Tā prātoju, cik reizes viņš ir vests mafijas k ih triecieniem. Mūsu ausis sāka irt pa atkarībā no tā, kā mēs uzkāpa безоблачному debesīm.
  
  
  Uz augšu augsta kalna mēs nonākam pie pirmā bruņotu apsardzes. Viņš stāvēja pie vārtiem ar dzelzs režģiem. Abas puses bija augsts betona žogs.
  
  
  Papildus pistoli, vīrietim uz pleca karājās automāts. Kad "mercedes" apkopoja pēdējo norādes un lēnām devās uz vārtiem, viņš noliecās ir pietiekami, lai redzētu mūs visus, un tajā pašā laikā izvilka automātu gatavībā.
  
  
  Willy ātri просигналил un sāka palēnināties. Apsargs uzstāja, vārti un uzstāja ih. Viņš smaidīja un mahal rokas, kad mēs iebrauca uz villu. To, pamanīju, ka uz ns bija brūna, kombinezoni.
  
  
  Izejot caur vārtiem, esam nonākuši ieskauj bagāts zaļajiem mauriņiem ar olīvkokiem, izkaisīti šur un tur, bet aiz tām bija vēl vairāk vīna. Savrupmāja tika sirsnīgi priekšā.
  
  
  Cik viņas varētu redzēt, ka tas izskatījās tā, it kā kalna virsotne bija выбрита. Villa ieņēma platība ir gandrīz ceturtdaļu jūdzes. Kamēr mēs braucām pa lielu puslokā pa gludu, kā eļļa, asfalta ceļa, mēs braucām nosēšanās laukumu ar pieķerties reaktīva lidmašīna "Līrs". Apkārt pilij bija daudz ēku. Apstaigājot savrupmāju, mēs esam pazuduši trīs tenisa korti, golfa laukums ir deviņas bedrītes un milzīgs baseins, усеянный sešiem skaistulēm ar īsiem bikini. Bet pēc tam apspēlēja galvenais savrupmāju pie fasādēm.
  
  
  Katrs logs bija ciet ar stiepļu sietu. Virs katras ieejas ir griliem, kas, iespējams, bija gatavi aizvērt visas atveres, nospiežot vienu pogu. Pirms garš ķieģeļa verandas stāvēja septiņi balto kolonnu. Piebraucamais ceļš обогнула savrupmāja. Ātrā Willy затормозил pirms viena ap kolonnām. No piebraucamā celiņa pie крыльцу bija četras ķieģeļu pakāpieni.
  
  
  Pats savrupmāju bija ne mazāk iespaidīgs. Viņš bija трехэтажным, kas ir ap sarkanajiem ķieģeļiem ar dakstiņu jumtu. Logi ar smailiem jumtiem un slēģiem, un katrs, kas kaut kādā veidā atvēra skats uz tumši zilā Vidusjūra.
  
  
  Willy ātri izlīda ap mašīnu un devos pirms "мерседесом". Vispirms viņš atvēra durvis Tai-Sheng, tad mūsu.
  
  
  Sheng sāka kāpt pa trepēm, izstiepis roku pret masveida ieejas dienā. "Šeit, lūdzu, misters Акасано". Uz sviestains netraucētu ego balss nebija siltuma, vārdi bija nepilnīgas un apgrieztiem galiem.
  
  
  Viņas paņēma Таню aiz elkoņa un viņam sekoja. Savrupmāju izskatījās-kaut kas pazīstams, it kā esmu redzējis viņas, ego, kur agrāk. Nē, runa nav par to; Tās redzējis, un citu līdzīgu tikai uz new Orleans. Vecās savrupmājas-Dziļo Dienvidu plantācijās. Jābūt Николи maksāja veselu statusa velciet uz šejieni visi šie ķieģeļi un stabi.
  
  
  Sheng piezvanīja pie durvīm, un gandrīz uzreiz to atvēra milzīgs nēģeris.
  
  
  "Michaels", - teica Sheng. "Misters Николи ir pieejams?"
  
  
  Uz негре bija dzeltena водолазка un pelēkas bikses. Ego mērķis bija обрита наголо. "Viņš sarunājas ar savu sievu, kungs."
  
  
  Mēs gājām uz marmora grīdas, pulēts spīdēt spožāk, nekā mani baleta čības. Pēdu divpadsmit virs mums karājās liela lustra. Tas bija kā foajē. Caur arku durvju ailes to varēja redzēt marmora grīdas, ved pie tā, ka izskatījās kā zāle.
  
  
  Pretī tika kāpnes ar paklāja segumu).
  
  
  "Es parādīšu tev tavu istabu", - teica Sheng. Viņš devās uz kāpnēm. Mēs ar Taņu gājām pakaļ, bet Ātri Willy audzina aizmugures.
  
  
  "Tās atrašanās vēlētos redzēt Розано, cik drīz vien iespējams", - es teicu, kad mēs kāpām.
  
  
  "Bet protams," atbildēja Sheng. Ego vārdos nebija jūtu.
  
  
  Kad mēs izgājām uz laukuma, viņš devās taisni. Tur bija gaitenis ar paklāju un durvju izvietotas sānos. Ko es nevarēju pārvarēt, jo tas ir milzīgs massiveness šo vietu. Griesti, šķiet, ir bijis augstums nav mazāks par divpadsmit pēdas garš, bet dienā likās biezs kā seifi. Bija bezgalīgs istabu skaits.
  
  
  Mēs turpinājām iet. Pēc tam, bez redzama iemesla, Sheng apstājies pie viena ap durvīm. Viņš izvilka atslēgu saišķis ap kabatas un noklikšķināju uz durvīm.
  
  
  "Tava istaba, misters Акасано", - stingri teica viņš.
  
  
  "Un kā ir ar manu sievietes?"
  
  
  Viņš stāvēja un сонно paskatījās uz manas krūtis. Es nesapratu, cik tas ir mazs. Augšējā daļa ego galvas bija apmēram divas collas zem mana zoda.
  
  
  "Mums ir nah vēl viena telpa".
  
  
  "Man tas nepatīk", - dusmīgi teica es. "Man šī īpašība mums nepatīk".
  
  
  Tikai tad ego slīps acis uzkāpa uz manas sejas. "Misters Акасано", - viņš teica, nogurusi balss. "Es vienkārši veicu vēlme Розано. Lūdzu, uzgaidiet iekšā".
  
  
  Ego roku norādīja uz istabu. Man bija nepatīkama sajūta apakšā dzīvē. "Tāds rīkojums to vajadzētu dzirdēt personīgi no Розано".
  
  
  Viņš pasmaidīja, parādot man šie ideāli zobi. "Pasūtījumu?" - viņš teica, paceļot uzacis. "Tā nav pavēle, Tomass. Розано tikai vēlas, lai tu atpūtās no ceļojuma un domāja par savu atkalapvienošanās ar viņu. Ir laiks sievietēm, vai ne? Un laiks, lai klusos pārdomu".
  
  
  "Es saku jums, ka jūs varat darīt ar savu pārdomas".
  
  
  "Lūdzu." Viņš pacēla roku. "Viņa istabā, piemēram, jūsu. Hei, būs diezgan ērti".
  
  
  Taņa paņēma mani aiz rokas. "Viss būs labi, dārgais". Pēc tam viņa leering paskatījās uz Sheng. "Es esmu pārliecināts, ka misters Sheng cilvēku vārdi. Ja viņš teiks, ka man būs ērti, tad tā būs taisnība."
  
  
  Viņas nopūtās. "Labi. Nāc šurp un kiss me, babe". Viņa to izdarīja, un mēs to labi izskata, bet pēc tam to noglaudīja viņas muguras. "Rīkojies labi."
  
  
  "Vienmēr, mīļais".
  
  
  Visi smaidīja. Tās, iegāja istabā. Durvis aiz manis slammed slēgtas. Un viņa bija aizslēgtas.
  
  
  
  
  
  
  Astotā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Beat par durvīm bija bezjēdzīgi. Tas ir tas pats, kas cīnīties par ķieģeļu sienu. To, pagriezu viņam muguru un pārlaida skatu telpai. Tur ir ērta gulta, commodus, krēsls ar diviem krēsliem, un vaidi - ainavas Grand Canyon. Divi logi izgāja atklāti uz Vidusjūru.
  
  
  To varēja redzēt обесцвеченный pilsēta Palermo tālāk uz leju pa nogāzi kalna, un buru laivas, klusi moving uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu par ostu. Laiza bija vīna dārziem, olīvu kokiem un augsta siena. Bet laiza tikai pie manis bija, stieple siets virs loga.
  
  
  Papildus masveida galvenais dienu, ir mazāk durvis, kas ved uz vannas istabu.
  
  
  Viņas staigāja uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Viņiem bija Viktorija, bet man palika mana mazā gāzes bumba, un duncis. Tās būtu gaidīja, ja viņi to vēlēsies, bet ilgi gaidīt nav stahl. Es nevarēju noticēt, ka Розано Николи patiesībā delle atstājis norādījumus savam vecam draugam Акасано, lai viņš bija ieslodzīti. Tas vairāk līdzinājās ideju Sheng.
  
  
  Man nebija citas izejas, kā vien caur šīm durvīm. Tātad, kamēr viņi nav atklājuši ego, viss, ko es varētu darīt, ir gaidīt. Tās, piegāja pie gultas un izstiepts.
  
  
  Daudzas domas проносились man uz galvas. Bija noplūdis. Kaut kādā veidā Николи uzzināja manu īsto identitāti. Var būt īsts Акасано kaut kādā veidā pēc tam nāves pastāstīja par savu nāvi. Iespējams, viņš atstāja aploksni ar norādēm: "Atvērt tikai tad, ja tās nav, dzeru noteiktā vietā parastu tasi kafijas katru rītu". Pēc tam atklātā vēstulē tiek paskaidrots, ka viņš bija miris, un aģents AX bija pēdējais, kas redzēja viņu.
  
  
  Vai varbūt tas ir kaut kā saistīts ar to austrumu fotogrāfu, kurš fotografēja mani vestibilā. Attēls ir skaidra. Николи ir aizdomas, ka ego ir vecais vēl Акасано tika nogalināts valdības aģentiem. Kāda iemesla dēļ ir darbinieki vēlas iekļūt ego organizēšanu. Viņi sūta viena ap saviem darbiniekiem saskaņā ar skatu Акасано. Bet Николи nav pārliecināts. Var būt, Акасано patiesībā delle nav miris. Ir viens veids, kā pārliecināties. Palūdziet ap virtuves darbinieku nofotografēt Акасано, kad viņš ienāk foajē telpa. Salīdzināt attēlu ar vecajiem šiem Акасано un paskaties, vai ir kādas atšķirības.
  
  
  Maskēšanās var būt tik tuvu ideālam, cik vien iespējams. Bet neviena maskēšanas nekad nav salīdzināms ar īstu pārbaudi. Pēc rūpīgas apskates maskēties katru reizi ir zaudēta. Un, iespējams, tieši tas ir noticis arī iepriekš atklāti tagad. Николи salīdzināja manu fotogrāfiju vestibilā ar fotogrāfiju šā Акасано desmit gadus vecs. Cik vīrietis mainīsies par desmit gadiem? Nepietiek.
  
  
  Tas viss, protams, bija tīra догадкой no manas puses. Pārdomas ēda dienas daļu. Ja tas, ko es domāju, bija patiesība, tad man vajadzēja izkāpt no turienes. Un man bija jāatrod Таню. Nebija iespējams uzzināt, kādā istabā viņi to ielika. Viņas varu meklēt to veco vietu laikā un svētdienās joprojām nav atrast un puse no slēptuvēm.
  
  
  Man bija viens veids, kā izkļūt. Tas bija pārdrošs un var mani nogalināt, bet tas bija izeja.
  
  
  Uguns.
  
  
  Ja viņas зажгу daļa no palagiem pie loga un sākšu kliegt, troksnis un dūmi, kas var likt kādam atvērt šīs durvis. Mēs ar Hugo jāgaida. Tas bija vienīgais veids, kā.
  
  
  Protams, visa istaba var būt skaņu izolējošas, un šajā gadījumā tās сгораю līdz nāvei, vai manas plaušas piepildās ar dūmiem. Uz augšu tas off to, izgaismots vienu ap savu cigareti ar zelta uzgali.
  
  
  To, izgaismota un izskatījās uz šķūni mani uz visiem laikiem. Vispirms man ir nepieciešams, lai slapjš. Par to parūpēsies duša vannas istabā. Pēc tam, es guļu uz grīdas, apsedzot seju ar mitru lupatu, dūmi kādu laiku netraucēja.
  
  
  Перекатившись uz gultas malas, tās ir tikai свесил kājas pār bortu, kad dzirdēju klikšķi pils dienā. To, paraustīja plecus, un Hugo nokrita man uz rokas. Viņas gāja pa šo istabu, un man bija vienalga, caur kuriem man nācās iet, lai to izdarītu. Uz durvju slēdzeni, un durvis ir sabiedrības throws. Viņa piecēlās.
  
  
  Durvis atvēra Michaels, ebony. Viņš ir stumšanas ratiņiem. Kad man blakus bija ratiņi, viņš noņēma vāku no šķīvja. Gribas izskatījās biezs un garšīgs. Arī bija cepti kartupeļi un skrējējs pupiņas. Blakus pamatēdiens bija rotāt ap salāti un neliela pudele chablis.
  
  
  Michaels smaidīja. "Misters Николи domāju, ka jūs, iespējams, ir izsalkuši, kungs."
  
  
  Viņai to nezināju, bet sapratu. "Viņš joprojām runā ar savu sievu?" Viņas jautāja.
  
  
  "Jā, kungs." Chablis ir spainī ar ledu. Майклз втыкал spirālveida augšējo daļu pudeles. Viņš ar vieglu kokvilnas, izvilka aizbāzni un ielēja glāzē ar nedaudz baltvīna. Viņš pasniedza man glāzi. "Tas satiek savu apstiprinājumu, kungs?"
  
  
  To, отпил mazliet vīna un ļāva emu apgriezties ap manu valodu. Uz tā garša bija ļoti maiga.
  
  
  "Misters Николи atvainojas par to, ka aizslēgtas durvis, kungs," - teica Michaels. "Tas bija nepieciešams, lai jūs zinātu, kur tur meiteni. No šī brīža durvis būs atvērtas, kungs."
  
  
  Viņas skatiens. "Ir aizturēts? Kāpēc miss Катрон tur?"
  
  
  Michaels turpināja smaidīt. Viņš noliecās, izbraucot aiz durvīm. "Misters Николи visu izskaidrot."
  
  
  "Kas ir n / kad?"
  
  
  "Tuvākajā laikā, kungs." Viņš pagriezās un aizgāja. Viņš ne tikai nav aizslēgtas durvis, bet arī atstāj to atvērtu.
  
  
  Eda остывала, tāpēc tās rašanās. Patīkami bija uzzināt, ka man nav bijis, lai sadedzinātu šo vietu. Viņas el-dusmīgi, daļēji tāpēc, ka nezināju, ko gaidīt, un daļēji tāpēc, ka man nepatika, kā ar mani vēršas.
  
  
  Kad mēs saskaramies ar šķēršļiem, kas, kā mēs zinām, nav nekādas cerības uz uzvaru, mēs jūtamies ļoti reālas bailes. Bet negaidīti rada bailes, kas stāv pats par sevi. Tas ir mokošs, dziļa panika, kas specializeejas un darbojas uz savu zarnu traktu.
  
  
  Tās bija tik напряжен, ka nevar ēst vairāk par divām-trim gabaliem. Kāpēc slēpa Таню? Mēģināt man kaut ko uzvilkt? Var būt, viņi spīdzināja viņu, lai viņa teica viņiem, kas es esmu patiesībā delle.
  
  
  Hugo atkal bija makstī. Tā rupji pagrūda grozā un izgāja cauri istabai. Atrast kāpnes, kas ved uz leju, bija grūti. Bet pirms jūs atstāt laukumu, viņa apskatīja koridori. Es nezināju, ko es gaidīju atrast. Taņa, mani sauc?
  
  
  Būtu vieglāk, ja to varētu redzēt visu savrupmāja. Tad būs vieglāk izlemt, kur vislabāk stādīt meiteni.
  
  
  To, nolaidās uz paklāja kāpnēm, pa diviem vienā reizē. Kad viņas pienāca pie zemākā sliekšņa, Майклз опорожнял pelnu trauki. Trauki izskatītos tā, kā kinoteātros. Viņš pamāja ar galvu uz mani un pasmaidīja, kad tās notika mimmo.
  
  
  "Izbaudiet vakariņām, mister Акасано?" viņš jautāja.
  
  
  "Mazliet." Tās, iegāja kabinetā un palūkojās apkārt.
  
  
  Tā bija vīriešu istaba; grāmatas stāvēja gar katras sienas. Bija daudz tumša koka un melniem ādas sēdekļiem. Istabas vidū stāvēja milzīgs ozolkoka krēsls. Otra durvis veda
  
  
  uz pusi.
  
  
  Viņas un iegāju citā koridors ar sienām ap tumša koka un turpināja ceļu uz vēl vienu dienu. Tas noveda pie milzīgu virtuvē. Kas mani pārsteidza ir dūmi gaisā, cigāru, cigarete, un caurule. Pati virtuve ir lieta, salas; izlietne, plīts virsmas, cepeškrāsns un darba krēslu tika uzcelti продолговатом kā pa vidu grīdas. Bija vēl vienas durvis, kas nodarbojas ar jābūt, bija dienesta verandas. Balss, kur viņi bija.
  
  
  Pieci vīrieši sēž pie kāršu galda un spēlē pokeru. Kad viņas ienāca, viņi pacēla acis, кивнули zīmi sveiki un atgriezās spēlē. Dūmu šeit bija ценымногие spēcīgāka. Visi viņi bija kā mafijas. Viņiem bija искалеченные ausis, izliektām un pārklāti ar plankumiem uz sejas, lauztiem deguniem. Viņiem tika izņemti камзолы, un viņi nav pat mēģinājuši noslēpt plecu makstis, droopy ar kreiso roku.
  
  
  "Ja gribi pasēdēt pāris spēles?" - jautāja viens ap tiem.
  
  
  Tā kratīja galvu. "Nē, paldies. Domāju, ka viņas vienkārši redzēt mazliet, ja viss ir kārtībā".
  
  
  "Protams." Vīrietis pasniegtas kartes. "Domkrati vai labāk", - viņš teica apkārtējiem. Pēc tam viņš paskatījās uz mani. "Tu esi vecs draugs Розано, tiešām?"
  
  
  Tās iemirdzējās vienu ap viņu cigaretes. "Jā. Mēs atgriezīsimies atpakaļ tālu".
  
  
  "Es darīšu to zināmu", - teica kāds cits vīrietis. Kad viņš iemeta divas sarkanas, послышался zvana plastmasas mikroshēmām.
  
  
  "Par mani", - teica tas, kas bija viņam blakus. "Pārāk daudz par mani", - teica nākamais vīrietis. Viņš gāja, līdz sasniedza dīlera.
  
  
  Viņš svieda bankā divas sarkanas mikroshēmas. "Paceliet jums mūsu santīmi. Kartes".
  
  
  Kad viņš nokārtoja kartes, viņš deva sev divas kartes.
  
  
  "Saglabāšana futbolists?" - jautāja atver.
  
  
  "Tev maksās uzzinātu, Louie".
  
  
  Lui iemeta divas sarkanas mikroshēmas. "Mums policists".
  
  
  "Vēl desmit centiem," - teica tirgotājs. Tad viņš paskatījās uz mani, kamēr Louis skatījos viņas kartes un domāju. "Tātad, Розано stipri mainījies pa šiem gadiem?"
  
  
  "Nezinu," es teicu. "Viņa ego vēl nav redzējis. Viņš sarunājās ar savu sievu, ar tiem sesku, kā viņš ir ieradies".
  
  
  Vīrietis понимающе pamāja ar galvu. "Vēl viena cīņa. Tas var turpināties stundām ilgi. Viņai visu laiku saku emu:" Розано, viņai visu laiku atkārtoju ". Kas tev ir jādara, lai tas uzmundrinātu kādu ļoti jauku jaunu babu, tad tev būs vieglāk veikt šo tavu sievu. . Bet viņš mani neklausa? Nē. Vienīgais, ko viņš klausās, tas šo velnu gabalā. Tas taču nav no vecajiem laikiem, vai ne? "
  
  
  "Tas nav tieši tā, - es teicu. "Agrāk cilvēks ir nedaudz cienīja savus draugus".
  
  
  "Jā, it kā."
  
  
  "Es aicinu", - teica Louis, подбрасывая divas sarkanas mikroshēmas. "Paskatīsimies, kā tu sasodīti lepojies, Al".
  
  
  Al pasmaidīja un izvērsa savas kārtis ir pavērsta uz augšu, acu priekšā Louis. "Tu jau no paša sākuma vadīja telegrammu, Louis. Trīs lodes".
  
  
  "Draņķīgs kalpi un", - ar riebumu sacīja Louis. Viņš nometa savas kārtis, kamēr Al загребал bankas.
  
  
  Viņai teica: "tātad, kāpēc Tik Ātri Willy nē, ar jums, puiši?"
  
  
  Al papurināja galvu. "Šis āķis liek Willy lēkt. Nabagam Willy tas nepatīk, bet, ka viņš var izdarīt? Розано saka:" Dari to, ko tev saka Tai-Sheng, vai atgriezies Asv, un жаришься uz šo slepkavību, izvarošanu. Rokas Willy saistīti. . "
  
  
  "Domāju, ka to ir dzirdējis par to," - es teicu. "Literatūras skolotāja, vai ne? Viņš tur viņas ar laivu trīs dienas".
  
  
  Al pamāja ar galvu. "Viņš ir pārāk maz, ko darīt ar to. Ir arī jauns, var būt, divdesmit divi, vai trīs.... Viņš tik ļoti viņas sita, ka nobijies. Tā ka, es domāju, viņš nolēma, ka vienīgais veids, - tas ir viņas pie viņas kājām. pilnībā izslēgt ".
  
  
  Viņas izmantoja vienu ap ih пепельниц, lai затушить cigareti. "Kā viņš ieguva šādu nosaukumu, kā Ātri Willy?"
  
  
  Al vērīgi paskatījās uz mani. "Nav недооценивай Willy citu. Viņš var, un nav garīgā gigants, bet viņš ir ļoti ātrs. Viņš ieguva nosaukumu Ātrs, tāpēc, ka viņš ļoti, ļoti ātri paņem rokā pistoli un padara šos pirmos trīs šāvienu. "
  
  
  "Saprotu." Viņas, stāvēja, закинув rokas aiz muguras, kamēr vīrietis blakus Алом tika iztirzāts.
  
  
  "Ir tā pati spēle," - viņš teica. "Domkrati vai labāk".
  
  
  Aizmugures pagalmi bija siets. Tās ir apsteidzis pokera krēsla un izgāja. Peldbaseins atradās apmēram piecdesmit metrus man priekšā. Acīmredzot, meitene iegāja iekšā.
  
  
  Kopts mauriņš tecēja zem olīvkokiem visos virzienos apkārt pie baseina. Tālu pa kreisi no manis bija tenisa korti, lai oāze, koki, augi un būvju tiecās vīna dārziem.
  
  
  Viņas izgāja cauri pilij, gāja mimmo pie baseina un nolaidās līdz pirmajam rindā vīna dārziem. Vīnogulāju tika attīrīti no vīnogām. Visā teritorijā, bet starp tiem ir mīksta, kā pulveris. Iet apmēram divdesmit pēdu rindā, viņas vēlreiz paskatījās uz savrupmāju.
  
  
  Viņš majestātiski stāvēja un atgādināja veco māju plantācijas Virginia. Ikviens, kurš tikai ka tur ir piegādājis, neticēs, ka viņš
  
  
  ne Amerikā. Bet kaut kas nebija tā.
  
  
  Tā bija pirmā reize, kad viņas tiešām izskatījās uz visu uz māju pusi. Mājās bija vienpusēja. Kreisajā pusē telpas, logu nebija. Trīs stāvi, logi ir izvietoti vienmērīgi, izņemot plašu joslas beigās. Tas nav bijis tik plašs, var būt pietiekami liels, lai pielāgotos raktuvēs pacēlāja. Bet, iespējams, tieši viņš nav tik liels, kā viens pats mājās.
  
  
  Viņas sāka caur rindās vīnogulājiem, virzoties uz kreisajā stūrī mājās. Ja katru gadu savrupmāju priekšā, tad tas būs labā puse. Kad parādījās puse, tā mērīšana. Nav logu. Visā labajā pusē mājas nav bijušas mums ir viens logs.
  
  
  Viņi mēģinājuši noslēpt tā, lai blakus olīvu kokiem un vīnogulājiem, sausserža, kas aug pašā mājā. Bet siena bija tukša - ne logu, mūsu durvīm, nekas.
  
  
  Pie Розано Pagalma, ir daļa no mājas, atšķirībā no visa pārējā. Tas bija slepeno sadaļu? Tas ir tas, kur viņiem bija Taņa? Pārdomās noliekušas galvu, viņas devās atpakaļ uz baseinu. Tā ir gandrīz nemanīja, kā man tuvojas Ātri Willy.
  
  
  Viņš hobbled, viņa garās rokas aizraut, piemēram, ūdens caurules. Balsot tikai ietilpināt šīs rokas bija laiza pie ugunsdzēsējiem шлангам, kurš pa hidrantiem. Ego seja bija drūms izteiksme, kad viņš ieskrūvē augšu no saules.
  
  
  To es gaidīju, atslābinot rokas. Ko viņš naktsmītne, viņa nezināja. Varbūt viņš ir dusmīga, jo es izgāja cauri istabai.
  
  
  Nepaguva viņš ir prom, un piecu pēdu, kā es to dzirdēju, kā viņš kūpinot. Viņš draudzīgas pacēla roku. "Misters Акасано", - viņš teica, smagi elpojot.
  
  
  "Turpini tā kustēties, Villijs, un tev tā gadās koronārā slimība".
  
  
  "He-he-he. Jā, tas ir labs gadījums. Koronārā sirds slimība. Aha. Tas ir sirdslēkme, kā?"
  
  
  "Jā, Willy".
  
  
  Viņš stāvēja manā priekšā, meklē atklāti vīna dārziem. Viņš noslaucīja seju un мочка šalli. Uz to искалеченном un kas nosegts ar rētām sejā bija koncentrētā izteiksme.
  
  
  "Man ir tev, ko teikt," - viņš teica.
  
  
  "Ko, Willy?"
  
  
  Viņš skatījās tālumā, uz vīna dārziem, моргая un хмурясь. Ego sēkšana un elpas trūkums bija носовыми. Viņš bija, ir bijis ļoti grūti elpot.
  
  
  Pēc tam ego seja pēkšņi noskaidrojās. "Jā. Розано saka, ka es iešu par tevi. Viņš ir gatavs redzēt tevi tagad".
  
  
  To, pamāja ar galvu un mēs devāmies atpakaļ uz особняку. "Un kā ir ar manu baba, Willy? Viņa būs tur?"
  
  
  Ja viņš mani dzirdēja, viņš nepamanīja to. Viņš tikai turpināja virzīties uz priekšu. Uz doto brīdi ego nevar sajaukt ar tādām grūtībām, kas pārstāvēja maniem jautājumiem, viņš koncentrē uzmanību tikai uz vienu - dienu nokļūt līdz pilij. Kamēr viņš спотыкался, viņš gandrīz dzirdēju, kā viņš domā. Labo kāju, tad kreisais, tad labais. Tagad blakus. Kur tad atklāšanas dienā?
  
  
  Durvis atvērās, un es sekoju viņam. Lai gan dūmi joprojām karājās gaisā, visi pokera spēlētāji ir aizgājuši. Spriežot pēc kartītēm un chips uz galda, viņi būtu aizgājuši steigā.
  
  
  Willie ir devusies tālāk. Caur virtuvi un pa īso gaiteni, примыкавшему uz kabinetu. Tiekot līdz kāpnēm, viņš apstājās atvilkt elpu. Pēc tam mēs uzkāpām uz tiem pa vienam. Майклза nebija redzams.
  
  
  Uz kāpnēm viņš pagriezās pa kreisi, nevis tieši uz istabu, kurā viņas ir. Mēs vairs nebija vēl vairākas durvis, kas izskatījās tikpat biezas, kā tās, kas nodarbojas ar taisīju telpu, kur tās bija. Un tad mēs nonākam pie nedzirdīgo vaidēt. Viņš bija оклеен, tapešu un izskatījās kā diegs jebkuras iekārtas. Willy apstājās.
  
  
  "Kas tas ir?" - es jautāju, saraucis uzacis.
  
  
  Viņš lēnām pagriezās, viņa dumjš acis gribēja grīdas. "Lai poga kaut kur". Tad drūms skatiens pazuda, un atkal ego neglīts sejas засветилось. "Aha, - viņš maigi teica. Tas bija atklājums, kuriem viņš dalījās tikai ar sevi.
  
  
  Ego īkšķi kājas pieskārās nelielu kvadrātveida šķēles grīdlīstes, un pēkšņi atskanēja visdažādākie skaņu. Sienas sāka kustēties. Viņš lēnām slīdēja prom, un, kad viņš to atklāja, tika atklāts vēl viens koridors, no otras puses, ar dubultām durvīm beigās.
  
  
  Šī zāle ir sakārtota. Viņas sekoja Willy uz dubultu durvīm, jo dzirdu klusinātas skaņas, balsis, kad mums tuvojās viņam. Willy atvēra vienu, izdodot vēl dūmi, pēc tam aizgāja malā, ļaujot man ieiet.
  
  
  Nevar būt nekādu šaubu par to, kur viņa bija. Безоконная daļa no mājas. Tā redzēja apakšā cilvēkiem, игравших poker. Viņi stāvēja grupu, katrs ar dzērienu rokā. Un tad viņas ieraudzīja Розано Николи.
  
  
  Viņš stāvēja pret mani ar muguru, bet es viņu ieraudzīja diezgan filmas ar ego piedalīšanos, lai uzzinātu ego no pirmā acu uzmetiena. Майклз tikko sagatavojis emu dzērienu un pasniedza emu.
  
  
  Viņš pagriezās un ieraudzīja mani. Seja bija ценымногие vecāka, nekā filmas, kas to redzējis, bet gadi bija, jo viņam laipni. Viņš valkāja ideāls
  
  
  stilīgs uzvalks pa dārgu materiālu. Fiziskās Pagalmā bija plecīgs, ar īsiem, īsām kājām un platu vēderu. Viņš bija gandrīz pilnīgi kails, izņemot pelēko matu katrā ausī. Ego seja bija apaļa kā melone, un aptuveni tāds pats ādas tekstūru. Piena un pelēkas acis skatījās uz mani caur bifokāls punktos, bez ietvariem; deguns bija mazs un trausls, mute - taisni, nedaudz virs ego dubultzods.
  
  
  Tas bija cilvēks, kas ir notverti organizēto noziedzību ASV. Viņš pārcēlās pie manis, viņas rokas, es stāvu apmēram piecas pēdas devītā, ar smaidu, kurā ir vislielākais zelta plombas.
  
  
  "Tommy!" viņš kliedza. "Tommy, tu vecais сукин dēls!"
  
  
  Viņas скривился smaids, ko esmu redzējis fotogrāfijās apģērbu Acasano. Un tad mēs uzlēca otru uz otru, cuddled, хлопали uz muguras un хрюкали.
  
  
  Николи noglaudīja man dzīvoklis kuņģī. "Kā tu to dari, a? Paskaties uz sevi, šuvējs ņem, tev piecdesmit septiņus gadus, tāpat kā man. Un paskaties uz sevi. Pilns komplekts-matiem, un paskaties uz šī nolādētā dzīve!"
  
  
  Smaidot, похлопала viņas ego pa panīcis. "Dzīve ir laba, lai tevi, Розано, kā?"
  
  
  Viņam bija asaras acīs, šis mazais cilvēciņš, kas ir līdzīga nodaļu kredītu nodaļas bankas. Ego roku apskāva mani aiz pleca, un ego ķiploku elpa ir izstrādājusi pie manas auss. "Jūs Zināt, ir labi, ka šeit ir sabiedrotais. Tomijs? Cilvēks nostāsies manā vietā, viņš nezina, kam vairāk uzticēties", - čukstēja balss ego.
  
  
  "Tu mainies, Розано, - es teicu. "Vienmēr aizdomīgi".
  
  
  Viņš pasniedza man rādītājpirksts. "Man ir iemesls. Tici man, Tomijs, man ir iemesls. Hei! Bet kas tas ir? Bēru mielasti? Kā?" Ego roku un uzsita man pa muguru. "Hei, puiši! - viņš sauca pārējiem vīriešiem. - Es gribu, lai jūs iepazināties ar manu labāko проклятым draugs pasaulē! Michaels, šuvējs ņem, pie Tomijs tukšas rokas! "
  
  
  "Rūpējieties par to atklāti tagad, kungs," - teica Michaels ar smaidu. Viņš paskatījās uz mani. "Misters Николи saka, ka jūs lietojat viņa dēls atklāti par ūdens lamatas. Tiešām?"
  
  
  Viņai pamāja, atceroties, ka tas ļoti patika Акасано.
  
  
  "Tomijs, - teica Николи, kad gāja man grupai, ir E, Louis, Rick Skrūvi, Sprūda Jones un Martino Гаддилло, labākais nejauks cilvēks-pasta бизнесявляется".
  
  
  Viņas, zināju, ka viens cilvēks ar nūju nodarbojas ar sprāgstvielām, galvenokārt dinamītu un нитролом, lai banku vai atskaišu federālo aģentu.
  
  
  Ātrā Willy tuvojās mums no aizmugures. "Sveiki, boss", - viņš teica гнусавым balsi. "Man nav mazgāta viņa, kad viņš ir iegājis".
  
  
  Николи pasniedza roku pret aci Willey. "Kas ar tevi ir, stulba? Kā? Tev pistoli? Dod man! Ej, ej! Dodiet šurp. Pārmeklē ego? Viņš ir mans draugs. Mēs ejam atpakaļ uz to brīdi, kad tev ir sagraut seju laikā showdowns. "Kad viņam bija Viktorija, viņš pasniedza man Luger. Viņš atkal noglaudīja man pa muguru, kad Майклз vilces man rokā glāzīti ar ūdeni.
  
  
  "Paldies," - teica viņas Pagalmā. Atgriežoties luger " makstī, viņas, paņēma ar malku, pēc tam прополоскал muti ar ūdeni.
  
  
  Николи smīnēja. "Ir laba lieta, jā? Labi?"
  
  
  "Lieliski."
  
  
  "Nekas, izņemot pašu labāko, lai mans draugs, tiešām?"
  
  
  Mēs visi smaidīja otram otru. Istaba nav stipri atšķīrās no citām telpām mājā, bet, iespējams, bija lielākais. Visapkārt bija izkaisīta mēbeles viesīstabai, un gar vienu sienu - kaut ko līdzīgu elektronisko iekārtu.
  
  
  Николи mani veda uz ērtu skats uz kušetes. "Nāc", - viņš teica. "Nu sēžam un runājam tur, kur citi nevar dzirdēt katru vārdu."
  
  
  Vaļsirdīgs pretī tās vietas, kur mēs sēdējām, stāvēja televizors. Viņas paziņojums, ka trūkst Tai Sheng telpā.
  
  
  "Розано," es teicu, skatoties apkārt. "Šī drošība. Un ir tik stipra, tas ir pārsteidzošs. Skudra nevar iet".
  
  
  Viņš kautrīgi pasmaidīja. "Grili un vadu režģis - nekas". Viņš noliecās pie manis laiza, viņš pazemināja balsi. "Saki man, Tomijs, tā kļūdīties? Vai to nodot organizāciju vadību kādam citam?"
  
  
  Tas bija vai godīgs prātā jucis spirālveida, un viņš to zināja. Ja tas teica "jā", viņš mani aizdomas. Un viņai tas nav naktsmītne.
  
  
  "Kas vēl var darīt, Розано? Neviens. Tikai tev ir līdera īpašības, lai pārņemtu vadību tagad".
  
  
  Viņš nopūtās. "Bet pret mani tik daudz cilvēku. Viņas vairs nezinu, kas ir mani draugi. Burtiski pagājušajā nedēļā kāds ir mēģinājis nošaut mani, viena ap maniem darbiniekiem. Puses sakārtojas līniju, mans vecais vēl. Un ir pienācis laiks saskaitīt degunu . "
  
  
  "Jūs zināt, kur stāvēt".
  
  
  Viņš noglaudīja mani uz ceļa. "Jā, Tomijs. To zinu". Tv pirms mums, palika tukšs. "Jūs esat parūpējušies par to aģents?" - pēkšņi viņš jautāja.
  
  
  "Aģents?" Tad viņas saprata, ka viņš bija prātā aģents AX, kas noskatījās šo Акасано. "Jā. Mazliet betona, stieples un Atlantijas okeāna pusēs. O ns labi parūpējušies".
  
  
  "Kur jūs ego nozvejotas?"
  
  
  "Manā mājā. Kaut kādā veidā viņš ielauzās un nozaga telegrammas, kas jūs esat un
  
  
  nosūtīt "
  
  
  "Ak?" Ego uzacis изогнулись. "Tikai telegrammas, vairāk neko?"
  
  
  "Kas vēl..." - noķēru viņu, uz sevi. "Mans vēl, Розано, es neesmu tik stulba, lai palīdzētu sarakstu, kur ego varētu atrast valdības pārstāvis.".
  
  
  Viņš pasmaidīja. "Protams, ka nē. Bet, Tomijs, jā, tev ir jābūt piesardzīgiem. Tur ir ienaidnieki ir ļoti tuvu pie tevis".
  
  
  Viņas skatiens. Iespējams, Акасано zināju, ko viņš domā, bet to, šuvējs ņem, nav zināms.
  
  
  Pēc tam viņš pamāja ar savu starojošu seju uz priekšu. "Redzēt šo tv? Tas bloks ir video novērošana. Katrā istabas mājā, slepeni instalēta kamera. Viņš pacēla nelielu vadības bloks. "Izmantojot šo tālvadības pulti to var redzēt jebkurā telpā, ko vēlos".
  
  
  "Kā es teicu iepriekš, Розано, mans draugs, tavas drošības позавидовал katrs vīrietis Savienotajās valstīs".
  
  
  "Jūs zināt, kādā valdības iestādē strādāja cilvēks, kas seko jums?"
  
  
  Balss tas atkal ir vēl viens spirālveida ar подвохом negaidīti. Николи pieredzējis mani? Ja jā, tad kāpēc? Viņas atklāja, ka sāku svīst.
  
  
  "Es teicu nē. "To nezina."
  
  
  Николи piegāja pie dīvāna. "Vai jums nav mazgāta ego tad sit?"
  
  
  "Jā... protams, bet kad ns nekas nav bijis, mums dokumentu, mūsu identitāti".
  
  
  "Hmm". Viņš atkal atslīga atpakaļ ar domīgo skatu: "Protams, viņš nav stahl varētu sniegt kaut vai pie jums mājās.
  
  
  "Uz ko visi šie jautājumi. Розано? Jūs man ir aizdomas?"
  
  
  "Ha!" - viņš kliedza, plivināšana man pa muguru. "Kas ar tevi, mans vecais vēl, un? Ir sirdsapziņa?"
  
  
  Tās vāji pasmaidīja un pamanīju, ka, kamēr citi vīrieši arvien vēl runā, vismaz viens ap tām visu laiku vēroja, kā mums.
  
  
  "Mana sirdsapziņa ir tīra. Viņai bija taisnība, tev, Розано".
  
  
  Viņš apskāva mani. Un, kad viņš paskatījās uz mani, ego acīs atkal bija asaras. "Mans vecais vēl, to zinu. Mēs esam ar tevi ir aizgājusi pārāk tālu, lai nodevību, jā? Bet man tik ļoti tevis žēl".
  
  
  "Žēl?" - es jautāju, saraucis uzacis. "Bet kāpēc?"
  
  
  "Skatīties." Viņš pacēla vadības bloks ar krēslu paliktnis, kas atrodas blakus dīvānu un nospieda pogu.
  
  
  Manas acis bija vērstas uz tv, kad viņš sāka kvēlot. Uz ekrāna pazibēja viļņotas līnijas, pēc tam parādījās attēls.
  
  
  Bija istaba. Mēbeļu nebija, izņemot vienu krēsla ar taisnu muguru. Meitene sēdēja krēslā, pieliecot galvu, tā ka es nevarēju redzēt viņas seju. Kad viņa sāka runāt, uz ekrāna parādījās Tai Sheng.
  
  
  Viņš ir zaudējis daļu no sava mirdzuma. Pat melnā un baltā zieds viņas redzēja, ka viņš nosvīda. Krekls ar piedurknēm, ar расстегнутым apkakli un vairākiem matu šķipsnām, karājas uz viņam, viņš piegāja pie meitenes.
  
  
  Николи klusiņām sēdēja man blakus. Ja viņa elpoja, viņa to neaptvēra. Tai Sheng satvēra meiteni aiz matiem un приподнял galvu tā, lai mēs varētu redzēt sejas.
  
  
  Tas bija Taņa. Ee seja bija zilumos un asiņošanu. Viņas skatījās, nevis domāt. Un, kamēr mēs skatījāmies, Tai Sheng hit Таню pa seju. Tad to saspiež dūrē un spēcīgi iesita viņai pa vaigu. Noklikšķinot uz ekrāna nodzisa.
  
  
  Viņas, tad pagriezās pret Николи. "Tev ir jābūt sasodīti labs iemesls, lai to izdarītu", - hissed es. "Tā ir mana vecmāmiņa, kuru plops āķis".
  
  
  Viņš pacēla rokas ar plaukstām pret mani. "Lūdzu, manu citu. To varu saprast jūsu šoks. Iedomājieties, kā mēs bijām šokēti, kad uzzināja par to".
  
  
  "Zināt ko? Par ko, šuvējs paņem, tu to saki?" Manas zarnas dega no niknuma. Viņas naktsmītne pauze mazā motherfucker; veikt emu darbību brīvā locīšanas dolārs vai atraut pēdu.
  
  
  Bet viņš sēdēja un līdzjūtīgi man smaidīt! Pēc tam pamāja ar galvu. "Es redzu, ka viņa ir maldināts tevi, Tomijs, kā arī visiem pārējiem".
  
  
  Man viss gāja pārāk ātri. Tās, mēģināja saprast, kur mēs esam kļūdījušies. Vajadzētu būt, ka mana seja ir neērti нахмурилось.
  
  
  "Tommy, tu esi kādreiz dzirdējis par valdības organizācija ar nosaukumu AX?"
  
  
  Kaut manā galvas, kaut kāda daļa man piesaistīja uzmanību. Man bija viegli запаниковать. Tā vietā šī ir daļa no manis atkāpās divus soļus un paskatījās uz visiem objektīvi manām acīm.
  
  
  Таню spīdzināja. Ne tāpēc, ka viņa zināja оборудова man. Galu galā, Розано man simpatizēja. Viņš teica, ka arī mani piekrāpa. Tas nozīmē, zina nav оборудова man, bet par Taņai. Un Николи naktsmītne zināt, ir dzirdējis, vai to kādreiz par AX.
  
  
  To, paraustīja plecus, pēc tam maigi teica: "Varbūt to varētu izlasīt par to laikrakstā vai katru gadu kaut ko pa tv".
  
  
  Николи likās apmierināts, ka es maz ko zinu par organizāciju. Viņš noliecās pie manis, viņa acis mirdzēja aiz бифокальными brillēm. "Tommy,
  
  
  mans labs citu, tas ir, piemēram, FIB vai CIP. Šis AX - valdības aģentūra, kas grib mūs simpātiju ".
  
  
  "Tas nav iespējams."
  
  
  "Mums ar tevi, labais draugs, tas tiešām šķiet neiespējami. Šī ir mūsu lieta, šī Kaza Гордеева, ir pārāk liela un spēcīga, lai apspiestu tās. Taču valdība joprojām turpina mēģinājumus, kā?"
  
  
  "Tā kā šeit ir mana sieviete?"
  
  
  Zelta plombas mirdzēja. - Tava sieviete - nav mans Sandy Катрон, ko viņa izliekas. Patiesībā delle viņa aģents AX aizsegā, nosūta uz šejieni, Palermo, lai mani nogalināt! "
  
  
  Mana mute atvērās. "Nevaru noticēt," sacīja viņai čukstēt aizgūtnēm.
  
  
  "Kamēr Sheng nevarēja uzzinātu viņas īsto identitāti, bet viņam ir veidi. Tas prasīs laiku."
  
  
  To rīkoja aizmugurē ar plaukstu pa lūpām, pēc tam pielāgo rievu bikses. Viņš uzmanīgi vēroja mani, un es to zināju. Lai parādītu kaut ko, izņemot šoka, viņš kādu kas būtu teicis. To, pārliecinājos, ka mana roka dreb, kad iemirdzējās vienu ap cigaretes.
  
  
  "Розано", - mierīgi teica es. "Es ne ap tiem, kas steidzas ar secinājumiem. Zinu, viņas Sandy kādu laiku, iespējams, nav tik daudz, cik zinu tevi, bet pietiekami ilgi. Dzirdēt ko tādu par viņu - tā ir dziļa šoks. Cik viņai apbrīnoju tu, mans otrs, es nevaru pieņemt to bez jebkādiem pierādījumiem."
  
  
  Viņš uzlika roku man uz pleca. "Loģiski, Tomijs, balss kāpēc es vienmēr apbrīnoju tevi. Loģiski. Protams, tev ir jābūt pierādījumiem, un viņai ih tevi. Galu galā, kam tad ir draugi, vai ne? To atklāšu jums acis uz to."
  
  
  "Iespējams, tu maldies".
  
  
  "Nē", - viņš teica, kratot galvu. Ego roka vēl joprojām bija man uz pleca. "Sheng sevi parādīja kā labs sabiedrotais. Ego cilvēki ir visur".
  
  
  "Sheng - cilvēks, kuram jāseko,", - teica viņai, bez jebkādām jūtām. "Viņš tālu."
  
  
  Николи pamāja ar galvu. "Dažreiz man šķiet, ka viņš ir pārāk tālu. Bet viņš ir noderīgs, ir ļoti noderīgs. Klausies uzmanīgi, Tomijs. Aptuveni svētdienās atpakaļ vienā ap lielo restorāniem, kazino lake Tahoe ir ķīniešu pavārs. Šis cilvēks stāstīja, ka redzējis, kā Sandy Катрон nāca pa kalnu būdiņas. Viņš arī redzēja trīs vīrieši. Jo pavārs bija labs cilvēks, kas strādā uz Sheng, viņš nolēma veikt nelielu pārbaudi. Iztaujājot visiem, viņš apzinājās, ka šie cilvēki ir bijuši iesācēji. Viņš jau zināja, ka Sandy Катрон bija savu sievieti, tāpēc viņš pārbauda amerikāņu štāba mītni komunistu Ķīnas chinatown San Francisco. Sev par pārsteigumu viņš apzinājās, ka Sandy bija jābūt ar jums savā ņujorkas dzīvoklī. Ja tā ir taisnība, tad kas bija precīzi dublēt tur, uz lake Tahoe? "
  
  
  To pīpēju un klausījos. Aina kļuva man ir ļoti skaidra.
  
  
  Похлопав man uz pleca, lai uzsvērtu katru piedāvājumu, Николи turpināja. "Šis pavārs pastāstīja, ka savu štāba trīs cilvēki būdā. San Francisco pienāca ziņa, ka viens ap vīriešiem zālē arhīvā Pekinā, kā aģents valdības organizācija ar nosaukumu AX. Tā kā viens cilvēks bija aģents AX loģiski, ka arī pārējie divi arī ir. Kāpēc viņiem bija meitene, līdzīga Sandy Кэтрон? Kad Шенг man teica tas ir, tās, domāja, ka šie aģenti AX подбросили самозванку Ņujorkā un nolaupīja šo Sandy Катрона. Un tā, domāju, Iemesls ir tas, lai pārstāvis aizsegā varētu saņemt no jums sarakstu vai kādu обраом saņemt informāciju no jums. Šie baba var būt arī ļoti pārliecinoši, jā, Tomijs? "
  
  
  "Ļoti. Tātad, vispirms tu doma, ka viņa vajā mani. Kas lika tev pārdomāt?"
  
  
  Viņš paraustīja plecus. "Meitene atbrauca ar tevi Palermo. Tas nozīmēja, ka viņa kalpoja citam nolūkam. Un tad kļuva skaidrs, ka es nolādēja sevi par stulbu. Viņas nosūtīja mani nogalināt, lai tās nav pārņēma varu Savienotajās valstīs".
  
  
  Viņas, noliecās pa kreisi un затушил cigareti pelnu trauks. Šis numurs ir dota man ir nedaudz laika, lai saprastu, kā man reaģēt uz visu.
  
  
  "Tā?" - teica Николи. "Ka оборудова visu to domā mans vecais draugs Tomijs Акасано?"
  
  
  Tās, paskatījās uz to, скривив lūpām, un drūms. "Kā šis pavārs, šis svešinieks, kuru viņas nekad nav saticis, zināju, ka Sandy Катрон bija mana sieviete?"
  
  
  Ego persona покраснело. Viņš моргнул, novilka punktos, bez rāmjiem un stahl noslaucīt ih tīru kabatlakatu. Pēc tam viņš прочистил kaklu un cieši paskatījās uz mani.
  
  
  "Tommy, mēs ar tevi esam draugi, vairāk nekā desmit gadus. Mēs esam redzējuši daudz izmaiņas šajā mūsu lietas. Mēs redzējām, kā jaunie panki paceļas, bet vecie meistari cieš sakāvi. Pārmaiņas ir pastāvīga, pat-pasta бизнесявляется. tikpat stabili, cik mūsu. Mēs ar tevi neesam tikušies desmit gadiem. Iespējams, kāds cits ģimenes izcīnīja tavu lojalitāti ".
  
  
  "Розано!"
  
  
  Viņš pacēla rokas un purināja galvu. "Nē, tā ir taisnība. Tāds var notikt".
  
  
  "Ne pie mums".
  
  
  Ego roka atgriezās pie mana pleca.
  
  
  "Tagad to zinu. Bet no kurienes man bija zināt, ka tu ar tevi caur visu okeānu, kā?" Viņš paraustīja plecus. "Es esmu viena soļa attālumā no virsotnes. Es nevaru atļauties uzticēties kādam. Katrs cilvēks manā komandā tika pētīts un nepārtraukti veikuši vairākus mēnešus. Pat tu, mans otras".
  
  
  "Saprotu." Viņš noskatījās, kā viņas, atslīga atpakaļ un скрестил kājas.
  
  
  "Piedod man", - viņš teica gandrīz скулящим balsi. "Bet es jutu, ka šādi pasākumi ir nepieciešami."
  
  
  "Tas ir to varu saprast".
  
  
  "Protams, visa informācija ir jāfiltrē un atpakaļ man stingru konfidencialitāti. Viņas zināja visu par tevi un Кэтрон, par avāriju, kuras rezultātā tika salauztas abas kājas puisim, par dzīvokli, kuru tu hei uzdāvināja, par to, kā tu pavadīja tur lielāko daļu laika , viss. Tas viss arhīvā San Francisco ". Viņš līdzjūtīgi paskatījās uz mani. "Tevi attēloja, kā neprašu, Tommy".
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu, slamming dūri pa atklāj plaukstās: "Šī kuce! Tas двусмысленная маленкая дрянь! Protams. Pastāvīgi притворялась galvassāpēm vai atvainojos, lai iet ar mani uz gultu. Toreiz tā vajadzēja būt aizdomīgs. "
  
  
  Николи pasmaidīja, it kā tikko kaut ko pārliecināts. "Tommy, to aizskāra. Tu nevari iedomāties, kā man ir patīkami dzirdēt, kā tu to saki. Ja tu esi pārgulējis ar meiteni, viņa nespētu tevi piemānīt. Tev būtu jāzina, ka tas ir kas cits, ka tā nav Sandy Кэтрон, un tas nozīmē, ka jūs спецоперации sazvērestībā ar viņu. "
  
  
  "Neiespējami."
  
  
  "Jā. Neiespējami. Tagad to zinu. Bet, lai pierādītu savu uzticību man, manam draugam, varu to saņemt sarakstu?"
  
  
  "Noteikti." To atpogāja viņa jostas, un izvilka no ego, ir pietiekami, lai atvērtu slepenu rāvējslēdzēju iekšpusē. Viņš uzmanīgi vēroja mani, kad to velk minimizēts, papīra un bez vilcināšanās pasniedza emu. "Es darīšu vairāk, nekā tas ir," es teicu. "Meitene piedāvāja mani muļķis. Tas būtu par to jāmaksā. Mums ir viens vīrietis cienīs mani, es zinu, ka es biju maldināts ar vecmāmiņu. To vajag sist, un sist stipri. Un, Розано, es viņu jūtu, ka es esmu tas vienīgais, kurš ir uz to tiesības ".
  
  
  Николи uzmanīgi izplatīt papīra. Paturot ego zem deguna, viņš paskatījās uz viņu caur apakšējo pusi бифокальных punktus.
  
  
  Patiesībā, teikt, neatraujot acis no saraksta, viņš teica: "Nē, Tomijs, tas nav nepieciešams. Man citi plāni uz tevi. Tai Sheng parūpēsies par meiteni".
  
  
  
  
  
  
  Devītā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Manas domas rosījās, kamēr Николи turpināja lasīt sarakstu. Es nevarēju ļaut Шэну nogalināt Таню, bet viņas pat nezināja, kur viņa ir. Николи slēpa kasti sev blakus, lai to nevarēja redzēt, uz kuras pogas istabas viņš нажимал. Tomēr, kaut kādā veidā tās bija neļaut viņiem nogalināt viņu. Tv tika izslēgts. Cik viņu zinu, Sheng jau varētu to nogalināt.
  
  
  Николи прочистил rīkles un atkal kārtīgi savīti papīru. "Jā, tas ir tieši tas, ko tā gaidīju". Viņš man uzsmaidīja. "Tu esi labi pastrādā, Tommy". Tad viņš nopūtās, atslīga atpakaļ un pamāja ar citiem vīriešiem telpā. "Tagad vari iet."
  
  
  Viņi ir unisonā кивнули, uzreiz izmeta punktiem un sekoja Майклзом dienā. Michaels aizgāja ar viņiem.
  
  
  "Tas nostrādās mums, Tomijs. Viņu ilgi gaidīju, lai atgrieztos mājās. Tagad tā ir gatava. Drīz tu kļūsi par ļoti bagātu cilvēku, savu otru".
  
  
  "Tā, un tagad bagāts cilvēks".
  
  
  "Ha! Vistas gaļas barība. Ka tu pelni, un? Astoņdesmit, simt tūkstošus gadā?"
  
  
  "Simts trīsdesmit tūkstoši. Tas ietver mana interese ростовщичеству un рэкету".
  
  
  Viņš noliecās uz priekšu, ego pelēkās acīs dejoja uztraukums. "Dude, viņai runāju par miljoniem! Kā tu naktsmītne nopelnīt vienu vai diviem miljoniem gadā, kā?"
  
  
  "Tas būtu labi."
  
  
  "Tu domā, tu vari dzīvot tā, kā? Ar deviņdesmit deviņiem procentiem šo nodokli netiek aplikta ar nodokli? Viņas gatavojas plaši atklāt Savienotās valstis. Mēs uzstājām pankova no importa heroīna un kokaīna. Tas būs mūsu. . Viss strādās: prostitūcija, rekets, mūzikas automāti un tirdzniecības automātu. Un mums būs vairāk atrakcija Vašingtonā. Man ir divi senators un trīs kongresmenis, kas ir gatavi spēlēt bumbu, par maksu. Tie sasniedz vajadzīgos komitejas. Pēc tam ikreiz, kad valdība mēģina spokoties mums, vai arī kādu новоизбранный senators vēlas padarīt nosaukumu pats, uzbrūkot organizēto noziedzību, šie tvaika sāks tīra izmeklēšanu, kā to ir darījuši daži zēni. kad viņi vajāja apdrošināšanas kompānijas. Pāris двухбитовых pankova tiks arestēta, un viss. Un atkal rīcības brīvība ".
  
  
  "Tu saki viegli, Розано".
  
  
  Viņš sarauca pieri. "Kas noticis, Tomijs? Tev nav entuziasma. Vēl переживаешь par šo strupo raganiņu? Kā? Tev būs simts bab.
  
  
  Jūs nogursiet izvēlēties ap tiem, jo tie visi būs krāšņi ".
  
  
  Tā krata galvu. "Runa nav par to, Розано. Tas ir tas Sheng. Viņš man nepatīk. Mani uztrauc tas, ka viņš ir ar mums. No kurienes jūs zināt, ka jūs emu uzticēties? Viņš asiņainā komunistu, vai ne?"
  
  
  "Sheng Tai ir ļoti palīdzēja, - teica Розано ar smaidu. "Tas būs vēl izdevīgāk, kad mēs nāksim pie varas".
  
  
  "Iespējams. Bet vidēs tām nodaļām ģimenēm, kas atbalsta jūs, bija baumas. Neviens ap tiem nepatīk šī Sheng. Mums nekad nav bijuši vajadzīgi ienaidnieki ir mūsu valsts. Kāpēc tagad? Mūsu pārvaldes formu - tas ir tas, kas ļauj mums darboties. Mēs nebūtu kļuvuši". Nav nopelnīt mums policists komunistiskā valstī. Tātad, kāpēc tā? Nodaļas ģimenēm domā, ka austrumu grupa ir ļoti spēcīga Savienotajās valstīs. Viņi ir labi organizēti katrā geto un chinatown. Var būt, ar Шэном kā sava līdera, viņi plāno sagrābt varu, ģimenes un izgrūž jums uz salu. Atcerieties, ka viņš ar tevi bija diezgan sen. Viņš daudz zina par to, kā darbojas šī ir mūsu lieta ".
  
  
  "Pasakas!" Розано gandrīz kliedza. "Kas es esmu? Двухбитный operatora? Kā? Es nezinu par vīriešiem? Tās nav pārbaudīts tiem, kuri pie manis nāk?"
  
  
  "Man nav teikt. Viss, kas man bija..."
  
  
  "Muļķības, Tomijs. Tas ir tas, ko tu saki. Viņas strādā ne čukstus, bet uz darbību. Sheng jau ir pierādījusi savu vērtību".
  
  
  Viņas atslīga atpakaļ un pacēla katram cilts. Bija viena ace, kas viņai vēl nav bijusi. "Розано, mēs esam labi draugi. Es negribu tev to teikt".
  
  
  "Saki man, ko? Tas ir par Tai Шэне?"
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Tas bija, kad viņš ieradās uz viesnīcu, lai mūs uzņemt. Kā tikai tās, iegāju, viņš man teica nosūtīt emu sarakstu. Viņš ir ļoti apbēdināts, kad viņas teica, emu, ka neviens nesaņems to, izņemot tevi."
  
  
  Viņš sarauca pieri un domīgi berzēja zodu. "Tas ir dīvaini. Viņš zināja, ka jums ir nepieciešams, lai sarakstu šeit, uz villu. Kāpēc viņam tas bija jādara?" Николи piecēlās un piegāja pie neliela vadības paneļa. Viņš piespiež pogu.
  
  
  Gandrīz uzreiz atvērās durvis, un ienāca Michaels. "Jā, ser?"
  
  
  "Saki Louis, lai viņš cēla pret mani Sheng".
  
  
  Майклз palocījās un izgāja. Николи расхаживал uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu, laiku pa laikam pārbaudot savu pulksteni. Drīz vien viņš atgriezās uz dīvāna.
  
  
  "Tommy", - moži teica viņš. "Vai jūs vēlētos redzēt to, ko es darīju šajā pusē dīķim?"
  
  
  "Es būtu ļoti šī viesnīca".
  
  
  "Labi! Lidmašīna drīz būs gatavs, patiesībā, tagad ego ir lejupielādētu. Vēl viena partija, kas tiek nosūtīts uz Stambulas".
  
  
  "Partiju, ko?"
  
  
  "Heroīna".
  
  
  Durvis atvērās, un Николи uzlēca uz kājas. Sheng ienāca ar savu nevainojamu smaidu. Viņš neskatījās uz mani. To, pamanīju, ka viņš uzvilka mēteli, iztaisnot kaklasaiti un причесался. Mūsu noguruma, mūsu Tanja nebija.
  
  
  "Tu naktsmītne mani redzēt, Розано?" - viņš teica sviesta balsi.
  
  
  "Tommy man teica, ka jūs viesnīcām saņemt no tā saraksta, ja neņem ego viesnīcā".
  
  
  Uz brīdi smaids ir quaked, bet Skaņa ātri atgūti. "Un jūs emu uzticas?"
  
  
  "Protams, tās ir uzticējis emu. Kāpēc viņas emu nav uzticējis? Vai tu noliedz to?"
  
  
  Smaids kļuva platāks. "Nē, tas ir pilnīgi fantastiska. Tā tiešām lūdza sarakstu. To paredzēts piegādāt ego personīgi jums, Розано. Es neuzticos šim Акасано, tās nekad nav uzticējies emu. Grūti noticēt, ka viņš bija pilnīgi neziņā par to, ka meitene - aģents ".
  
  
  "Tas nav pie lietas. Meitene maldināts daudz labu cilvēku".
  
  
  "Kā vēlies, Розано. Bet es domāju, ka šis Акасано pielāgo ģimenes Savienotajās valstīs ir pret tevi, nevis tev".
  
  
  Николи ir spēris soli pretī китайцу. "Iespējams, es nav tik gudrs, kā tu, Sheng. Bet tev labāk pierādīt to, citādi tev būs jāmaksā par šādu programmu uz kapa manu māti".
  
  
  Smaids ir cilvēka Sheng pazuda. "Розано, to nekad nerunāju par to, ka es neesmu gatavs pierādīt. Man ir cilvēks, Stambulā, kuram ir informācija par Акасано. Šo matemātikā un bija pavēlēts pārbaudīt ego. Fotogrāfija tika uzņemta, kad Акасано ienāca naktsmītne Corini Palermo. tika palielināts arī ļoti rūpīgi pētīt. Mans vīrietis salīdzinātu ego ar fotogrāfijām, veiktām uz Акасано desmit gadus atpakaļ ".
  
  
  Николи sarauca pieri. "Ko tu ar to gribi teikt, Sheng? Ka Tommy nav Tomijs? Kas ir tas kāds cits?"
  
  
  "Tieši tā. Aģents AX, kas strādā ar meiteni".
  
  
  Розано Николи izdevusi lielo "plūsma dziļu smieklu". Viņš atbalstīja prom uz dīvāna, joprojām smejoties, gandrīz nokritu sēdošo stāvokli. Viņš sita man pa plecu. "Vai tu dzirdi to, Tomijs? Tu ne tu! "
  
  
  Persona Sheng bija saspringts, sākot no dusmām. "Es neesmu izmantoti, lai uz visiem laikiem mani smējās, Розано".
  
  
  "Piedot man. Bet tas, šķiet, ir kādā nolādētā filma". Viņš saspieda manu roku. "Tas Ir Tommy Акасано
  
  
  mans vecais vēl. To zinu."
  
  
  Viņas viesnīca varētu pasmieties visiem ir tikpat viegli, kā to darīja Николи. Bet es uztraucos. Neviena maskēties pasaulē nebūtu izturējusi rūpīgu pētījumu salīdzinot ar šo pārbaudi. Tai Sheng precīzi pienagloja mani un Таню, un no tā, cik pamatīgs bija šis cilvēks, man поежился tirpšana.
  
  
  "Es parādīšu tev pierādījumi, Розано, kad mēs nokļūt līdz Stambulas", - teica Sheng.
  
  
  Tad man būtu viegli nogalināt, Николи un Шена. Tā varētu telpas platformu piegādi un lūgt darbinieki pārtvert visi kontakti starp šeit un Сайгоном. Bet, sēžot un skatoties uz Sheng, viņas saprata, ka ar uzdevumu pienākas kaut ko jaunu. Asv bija pārāk daudz kontaktu ar komunistiem Ķīnas. Pārāk daudz, lai atcerēties vienam vīrietim. Kur tad sasniedzams Sheng būtu bijis kāds cits saraksts, norādot visus ķīnas aģenti, kas darbojas ASV, viņa bija, lai iegūtu šo sarakstu.
  
  
  "Labi," - teica Николи, atkal pieceldamies. "Acīmredzot, jūs divi nav gatavojas saņemt kopā. Jūs ienīst cits citu, un tas ir slikti, lai ģimenes. Jums abiem ir svarīgas savādāk. Bet es nepieņemu nekādus lēmumus atklāti tagad. Kad mēs atbrauksim Stambulā mēs redzēsim, kas ir kas, kā? "
  
  
  "Kā teiksi, Розано", - teica Sheng. Viņš piegāja pie bāra un sāka darīt sev maltīti. Viņš mums reizi nepaskatījās uz mani.
  
  
  "Mums ir nepieciešams, lai nosūtītu kravu, kas ir svarīgāka par visu personīga". Розано paskatījās uz mani, galvas trīce. "Redzi, Tomijs, tieši tādēļ mums ir nepieciešams kontrolēt visas narkotikas, kas Savienotās valstis. Tik maz labuma no tā, lai tā rīkoties, nosūtot ih Saigon. Šķiet, ikviens šajā ceļā tur roku uz pulsa. "
  
  
  Pie durvīm atskanēja klauvējiens. Ienāca Michaels. "Ser", - viņš teica. "Man tikko teica, ka lidmašīna ir gatava".
  
  
  "Labi, labi," viņš pamāja ar galvu Николи.
  
  
  Balss Sheng atskanēja ap bāri. Viņš stāvēja pret mums ar muguru. "Ko jūs vēlaties, lai to darīja ar meiteni?" viņš jautāja.
  
  
  "Paņem to. Mēs tiksim galā ar viņu tāpat kā ar citiem". Tad viņš man uzsmaidīja. "Tommy, mans vecais vēl, nāksi man līdzi lidmašīnā un сядешь kopā ar mani, jā? Pa ceļam, Stambulā būs par ko parunāt".
  
  
  
  
  
  
  Desmitā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Lidojums ilga divas ar pusi stundas. Mēs novilka no joslas un uzkāpt, riņķo pa apli. Turpinot iegūt augstumā, "Līrs" lidoja pāri Palermo un Jonijas jūru. Kad mēs bijām pār Grieķiju, augstums bija tik liels, ka es nevarēju redzēt mums viens ap drupas. Bet Olimpa kalns, māja mītisks dieviem, diezgan ilgu laiku palika par mūsu novadu kreisā spārna. Un tad mēs перелетели Egejas jūru un sāka samazināties uz pusi Stambulas. Apakšā atrodas Bosfora.
  
  
  Lidmašīna bija sev jaunu reaktīvo lidmašīnu Lear, modelis 24C, pacelšanās аленка kura bija 12 499£. Kad mēs sēdās to pamanīju нарисованного uz astes spārnotais tīģeris. Tai-Sheng, protams, bija, stūrējot.
  
  
  Viņa sēdēja pie loga, blakus man Николи. Saule gandrīz bija norietējusi, kad mēs, kas mūsu pieeja, netālu no Stambulas. Mēs gatavojamies nolaisties uz mazā травянистом laukā. Par to viņas redzēja ostu ar vienu пришвартованным kreiseris ar каютами.
  
  
  Galu galā mēs esam apkopojuši visu grupu. Par laimi, Taņa bija viena ap tiem. Bez nah, man, Николи un Sheng kabīnē bija torpēdas "Ātri Willy"; kails turkiem, kuru prezentēja, kā Konya, un kas, kā es domāju, bija стамбульским kontaktpersonu, pēc abu atkarību no heroīna; un odin visā zēniem-Sheng, kurā viņas zina, personai, kas fotografēti ar mani vestibilā. Mums nav vajadzīgi.
  
  
  Николи runāja visa brauciena garumā, izstāstiet man, kā viņš plāno strādāt La Nav Nostra, kad atgriezīsies Amerikas Savienotās valstis.
  
  
  "Balss, jo es plānoju sadalīt tā, Tommy", - viņš teica. "Mēs izmantosim Vegas kā mūsu centrālā štāba-dzīvokļi. No turienes būs strādāt valsts un vispasaules tīkls. Mēs vēlamies, lai kādi valets brauca un brauca uz Vegas, tas piesaista pārāk daudz uzmanības. Tikai nodaļas ģimenēm un rajona vadītāji. Jūsu rajona Tomijs, lai estestvenno, visiem būs uz rietumiem no Čikāgas. Tagad mums ir nepieciešams kāds ap sarakstu, lai parūpētos par Austrumiem. Daži zēni pa diezgan labi, bet ... "
  
  
  Viņas klausījās pusi auss. Taņa sēdēja kaut kur lidmašīnas astes daļā. Es nevarēju redzēt viņas, ne griešanās ap, un tas būtu pārāk acīmredzami. Viņas затолкал, ka uz kuģa cilvēks-Sheng, un tās tikai garāmejot redzēju viņu. Tās mērķis bija nolaista, un nah bija problēmas ar kājām, китайцу nācās to atbalstīt.
  
  
  "... Tā ka tas ir ego problēmas", - teica Николи. Pēc tam viņš apturēta. "Esi ar mani, Tommy?"
  
  
  Viņa моргнул un paskatījās uz viņu. "Protams, Розано, to dzirdu katru vārdu".
  
  
  "Labi. Austrumos ir plaši atvērts, tur ir milzīgs potenciāls. izvēlēties labu cilvēku... "
  
  
  Vārdi saplūda vienmērīga dūkoņa, sajaucoties ar whistling reaktīvo dzinēju un vēju, несущимся kuģī. Horizonts bija koši no saulrieta. Nedaudz aiz tās vietas, kur mēs nokāpjam, atradās Stambulā. Zālaugu lauks izskatījās kā daļa no privātas muižas, piederēja vai turku Konya, vai nu pašam Николи.
  
  
  Man bija daudzas domas, kad to ir jūtama, jo man ir plaisa ausīs. Papildus bažām, kas to ir izjutis uz Taņai, man bija interesanti, ko saka vīrietis-Sheng Stambulā. Выглянув logu, ieraudzīja lejā objekts - patiesībā delle divi objekti. Tie bija līdzīgas mašīnas, bet bija pārāk tumšs, lai par to pastāstītu.
  
  
  Ja nebūtu Sheng bija piekļuve failiem, par kuriem tika ierakstīts tas aģents AX lake Tahoe, iespējams, viņš varētu saņemt failu Nika Kārtera.
  
  
  "... Es domāju, ka viņš būtu labs kandidāts, lai no Austrumu piekrastē. Tomijs, tu klausies?"
  
  
  Viņa pasmaidīja, kratot galvu. "Piedod, Розано. Domāju, ka no šāda augstuma man reibst vārtus".
  
  
  Viņš sarauca pieri. "Agrāk jums nekad nav bijis problēmu ar augstumu".
  
  
  "Vecums mainās, mums visiem, otrs ir mans".
  
  
  "Jā, tā ir taisnība." Viņš поерзал savā vietā un uzmanīgi paskatījās uz mani. "Es domāju par Фрэнке Поваре Десмонде. Tā ir taisnība, ka viņš nav viens, ap mums, es domāju, ne itāļu izcelsmes, bet viņš ir uzticīgs, man un gudrs. Kā jūs domājat?"
  
  
  To visu vēl neesi pilnībā. "Frank man patīk", - es pamāju ar galvu. Nosaukums nekas nav noticis.
  
  
  "Ir skaidrs", - maigi teica Pagalma. Likās, viņš iekārtojās savā vietā, sakrustotām briest rokas uz ceļiem.
  
  
  "Розано" - es teicu. "Man ir dīvaina priekšnojauta par šo Tai Sheng. Pirms viņas ir saņēmis telegrammu, divi iedzīvotāju Austrumos ielauzās manā dzīvoklī un pilnīgi pārmeklēja ff. Viņi saplēsa to otrādi, kaut ko gribēja".
  
  
  "Ak?" Ego uzacis приподнялись. "Un jūs domājat, ka ih nosūtīts Sheng?
  
  
  "Sasodīti patiesībā. Tās nozvejotas ih, un viņi mēģināja mani nogalināt".
  
  
  Viņš sel atklāti un dažas sekundes skatījās uz mani, pirms sākt runāt. "Ko tu viesnīcu, lai es ar to izdarīju, un? Viņš skāra to tikai tāpēc, ka viņš tev nepatīk?"
  
  
  "Rūpīgi pārbaudiet ego. Uzziniet par ego un ambīcijām un par to, ka viņam svarīgāk: ego lojalitāti savai komunistiskās partijas, vai ego lojalitāte pret jums".
  
  
  "Es to izdarīju, Tommy".
  
  
  "Labi, viņai es jums teikšu, ko es domāju. Viņš meklē saraksts. Šie divi austrumu cilvēku savā dzīvoklī vēlas kaut ko īpašu. Oni viesnīcu iegūt šo sarakstu rīkojumu Sheng".
  
  
  Николи izskatījās впечатленным. Viņš viegli pamāja ar galvu, pēc tam ļāva hei nokrist. Pēkšņi ap nekur viņš teica: "Ir tā, ka cilvēks var uzticēties tiem, kas strādā ego paša organizācija". Balsošana un viss.
  
  
  Kaut kas šeit nebija. Viņš охладел pie manis. Viņas kaut kur paslīdēja? Teica, ne ko? Viņas atcerējās, ka tikko apspriests. Bet dots vienīgais, ko viņš teica, ka var uzticēties tiem, kas strādā ego savas organizācijas.
  
  
  Tagad viņš uzvedās tā, it kā manis tur nebija. Ego dubultzods iekrita uz šauras krūtis, kā plakstiņi задрожали, it kā viņš iemiga.
  
  
  Reaktīvo lidmašīnu "Liras", kas peld mimmo un tagad riņķoja, lai nolaisties uz травянистом laukā. Saule bija kļuvusi degošs sarkanu bumbu uz horizonta. Satumst mazāk nekā stundu.
  
  
  "Розано?" Viņas teica.
  
  
  Viņš pacēla roku, lai piespiestu mani klusēt. "Es dzirdēju visu, ko jūs teicāt. Tagad mums jāgaida un redzēt".
  
  
  
  
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  Kad reaktīvo lidmašīnu "Liras" nolaidās uz травянистом laukā, trīce bija ļoti maz. Viņš pārgāja uz подпрыгивающий перекат, ātri braucot mimmo divām mašīnām. To varēja redzēt, ka tas ir tagad: melna "mercedes" un autobusu "volkswagen".
  
  
  Kad lidmašīna ir pietiekami samazinājies, Tai Sheng lēni attīstījās ego un pa zemi pa skrejceļu atpakaļ pie ожидающим mašīnām. No "фольксвагена" izgāja divi katliņš un steidzās sablīvē un piesaistīt lidmašīna.
  
  
  To redzējis, tas pa logu, kad lidmašīna apstājās. Atskanēja воющий skaņa, kad durvis ar alumīnija pakāpieniem tika izvirzīta un nostiepta.
  
  
  Konja pirmais piecēlās uz savām kājām. Tas notika mimmo mums, ego pliku mērķis staroju no augšējās pasaules, un viņš izgāja pa durvīm un nokāpa pa kāpnēm. Divi citi apsveiktu ego, un visi trīs sāka runāt turku valodā.
  
  
  Tai Sheng izgāja ap kabīnes un, neskatīdamies uz mums, uz Розано, par mums, par mani, nolēca no kāpnēm un ātri devās uz "мерседесу". Šajā laikā atvērušās aizmugures durvis melnā "мерседеса", un no tās izkāpa eleganti tērpies austrumu. Viņš поприветствовал Sheng rokas spiedienu un īsu mājienu. Divi vīrieši runā.
  
  
  "Ejam," - teica man Николи.
  
  
  To, cerēju, ka varēšu vērsties, un, lai gan varētu to apskatīt Таню, kad mēs piecēlās, lai izietu pa plakni
  
  
  . Bet Николи iznāca loka un piecēlās pie sēdekļu atzveltnēm, līdz tā ceļas. Man tas būtu pārāk acīmredzami atskatīties ar ego galvu un redzēt Таню. Tas izrādījās нелояльной. Tās bija atteikties no pastāvēšanas.
  
  
  Cilvēks-Sheng, kas lidoja ar mums lidmašīnā, tas pats, kas fotografēti ar mani vestibilā, протиснулся mimmo mums un steidzās lejup pa kāpnēm. Palika tikai Taņa un Ātri Willy.
  
  
  Kad mēs ar Pagalma iznāca pa plakni, tās redzēja trīs - Sheng, cilvēks, kurš iznāca no "мерседеса", un tagad arī citas austrumu cilvēkam, - tie visi bija nopietna saruna, saliekot galvas kopā. Pēc tam Sheng ka-tas teica tam, kas mani fotografēja. Vīrietis īsi palocījās emu un devos uz autobusu Volkswagen. Viņš sel pie stūres, un stahl gaidīt.
  
  
  Mēs ar Николи nokāpa no lidmašīnas trapa. Debesis ir iegādājusies tumši pelēka krāsa krēslā. Tiny odi bija tickled manu seju, cenšoties nokļūt man acīs. Gaiss bija silts un spiedīgs. Tā, jutos kā sasvīda plaukstas. Uz šīs skatuves bija pārāk daudz to, kas man nepatika.
  
  
  Pēkšņi Николи pagriezās uz lidmašīnu, kad smagas kājas Ātri Willey застучали pa dobi alumīnija pakāpieniem. Viņas pagriezās kopā ar viņiem. Lai gan tas bija gandrīz tumšs, tā labāk pamanīja Таню, nekā ar viņiem sesku, kā mēs atvadījāmies.
  
  
  "Ko man darīt, boss?" - jautāja Willy.
  
  
  Manī нарастала dusmas. Viņa atrada sevī spēkus, lai nedaudz paceltu galvu. Abas acis bija pietūkušas un bija dzeltens-violets tonis. Zem apakšā lūpu, joprojām palika засохшая asinis. Ee žokļa опухла.
  
  
  "Ļauj man parūpēties par to, Розано" - es teicu.
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Nē, tas ir specialitāte Willy. Спусти viņas piestātnē. Atbrīvojies no nah, tāpat kā no citiem, no heroīna pārdozēšanas Melnajā jūrā. AX var pievienot vēl vienu nāves aģents savā sarakstā".
  
  
  "Labi, boss". Willy rupji sagrāba Таню aiz rokas un vilka ee, klupdama un posmiem, uz leju, pa pārējo kāpnēm un mimmo mums līdz autobusa Volkswagen.
  
  
  Mēs vērojām, kā ķīnietis, kas celta autobusā un devās viņiem pretī. Sānu durvis atvērās, un Willy затолкал Таню iekšā.
  
  
  "Tas bija jābūt man", - teica viņas Pagalmā. "Man bija rūpēties par бабах".
  
  
  Viņš ignorēja mani. Vēsums vēl bija. Mēs devāmies pa zāli līdz potītēm uz "Мерседесу", kur Sheng un ego, vēl joprojām runā.
  
  
  Autobuss gandrīz aizgāja pa prātā, ejot uz ostas bārs. Tā, atcerējos, kā esmu redzējis, doks ar paraugu ņemšanas un gaisa. Bija kreiseris ar каютами. Iespējams, tur to un tur Willy.
  
  
  Kad mēs nonākam pie "мерседесу", Sheng un citu востоковед pēkšņi kļūst kluss. Pēc tam Николи sāka ķiķināšana par sevi.
  
  
  "Ātrā Willy bauda šo daļu no sava darba. Viņš ir mazliet jautri ar šo raganiņu, pirms viņš beidzot viņu nogalināt". Viņš papurināja galvu, vēl chuckling. "Jā, Ātri Willy patiešām mīl savu bab".
  
  
  Viņas, zināju, ka man ir nepieciešams, kā tad nokļūt līdz šīs laivas. Jebkurš saraksts, kas bija pie-Sheng, būs jāgaida. Tās vērtēja attālumu un laiku. Николи bija laiza visiem. Tās būtu vispirms ego nogalināja. Bet līdz tam laikam Sheng un ego citu vērsās pie saviem ieročiem. Vai es varu to iegūt ih gan līdz tam, kad прибегут Konya un divi citi turkiem?
  
  
  Tagad jau bija pietiekami daudz no krēsla, lai saredzētu. Mēs bijām maza grupa. Bija pārāk tumšs, lai saredzētu sejas izteiksmes; acis bija vienkārši tumšas ēnas. Populācija komarovs pieaudzis divkārt un, šķiet, viņiem patika mūsu galvām.
  
  
  Jumta bagāžnieks "мерседеса" bija atvērts. Konja, pliks turkiem palīdzēja divām citām pārsūtīt vienkāršas kartona kastes ap stumbru lidmašīnā.
  
  
  Tai Sheng noskatījos atklāti uz mani. Nav virzot galvu, viņš teica: "Розано, tās naktsmītne gribētu parunāt ar tevi divatā".
  
  
  Николи atkāpās no mums soli. "Kāpēc?" viņš jautāja.
  
  
  "Es vēlos runāt ar jums par jūsu draugu ap Vienmuļa".
  
  
  Tumsā kustība bija tik strauja, ka nekas nebija redzams. Bet pēkšņi Розано Pagalma izvilka savu ieroci un stāvēja malā no mums, нацеливая ego uz mani.
  
  
  Viņas jautāja. "Ko tagad?"
  
  
  Pat Sheng izskatījās mazliet izbrīnīta, bet ātri atgūti. Viņš klusi stāvēja, saāķējot rokas sev priekšā. Konja un divi turki bija lidmašīnā.
  
  
  "Es nevienam vairs nevaru uzticēties," teica Николи. "Pat tie, kas tā domāja labākie, pievīla mani". Pistole uz brīdi pārvietojās no manis Шэну.
  
  
  Viņš напрягся. "Ko!" - viņš teica aizsmakušā čuksti. "Розано, tu to dari ar mani?"
  
  
  "Jā", - iesaucās Николи. "Ar tevi. Mani pievīla visi, pat tu. Vispirms viņas var zināt, ka tev ir vajadzīga sarakstu. Tu saki Tomijs, ka es sūtīju uzņemt ego.
  
  
  Tie bija meli. Un tad, lidmašīnā, viņas dzirdu, ka divi ķīnas posta dzīvokli Tomijs uz es lūdzu kaut ko. Viņš man teica, ka domā, ka viņi vēlas sarakstu. Es domāju, ka tas bija tavi cilvēki, Tai Sheng ".
  
  
  "Lai tie būtu mana tauta", - teica vienmērīgu sviesta balss.
  
  
  "Aha! Tad tu apstiprini, ka medīja par sarakstu".
  
  
  "Tā mums ir, nekā nav atzīstos. Kā jūs uzdrīkstējās vaicāt man! Ja nebūtu es, jūs varētu крали kvadrātmetru dāvanu ar ielu tirgos Palermo. To noteica героиновый maršrutu. Man ir sakari Amerikā. To būšu tādējādi darīt tevi bagātu ".
  
  
  "Apmaiņā pret ko?"
  
  
  "Es izjūtu pret tevi tikai tādu pašu cieņu.
  
  
  Николи nedaudz приподнял pistoli. "Jūs visi vēl nav atbildējuši uz manu. Vai tas ir jūsu cilvēki, kas vēlējās sarakstu?"
  
  
  "Protams, nē". Balss Sheng nebija mums paniku, mums pat bažām. It kā viņš tērzēja par rīsu ražu vai laika prognozi. "Kāda man daļa gar jūsu sarakstu? Man tas neko nenozīmē".
  
  
  "Bet jūs samierināties ar to, ka divi vīrieši, kas mazgāta dzīvokli Tomijs, strādāja par jums?"
  
  
  "Netieši jā".
  
  
  "Bet to, ko viņi gribēja, kā nav sarakstā?"
  
  
  "Pierādījumi, Розано. Kas man ir. Tavs labs citu Акасано tev teicu, ka ir nogalināti tiem diviem un iemeta ih atkritumu tvertnes?"
  
  
  "Viņi tās tuvumā ir šādas mani nogalināt," es teicu. "Odin ap tiem izvilka nazi".
  
  
  "Jūs abi domājat, ka esmu muļķis? Kā? Domājat, es nezinu, kad mani sit ar nazi mugurā?" Розано aizsmakusi no dusmām.
  
  
  Konja un divi turki atradās lidmašīnā, ārpus redzes lauka, iespējams, saliekot kastes. Viņas redzēja, kā atgriežas autobusu Volkswagen, ego lukturi kļūst gaišāka. Tanja un Ātri Willy iekšā netiks. Uz manas galvas parādījās idejas par to, ka tagad var sākt Willy. To vajadzēja pāriet uz šo laivu.
  
  
  Sheng tikai nedaudz paaugstināja sviesta balss. "Розано, tu stāvi ar pistoli, kas vērsti uz mani. Ko ar to Акасано? Kādas apsūdzības viņai izvirzīt pret viņu? Viņi paliks bez atbildes? Viņas piekrītu, tevi nodeva. Bet ne tā".
  
  
  "Es neuzticos nevienam, kas ap jums", - izspļaut Николи. "Ja man būtu kaut kāda jēga, viņu varētu nogalināt, lai gan no jums patiesi ir šeit un tagad".
  
  
  Un Skaņa, un ego austrumu otru, šķiet, ir atviegloti. Ih rokas brīvi karājas gar sāniem. Sheng ir veikusi pusi uz priekšu.
  
  
  "Tas būtu prātīgi, Розано".
  
  
  Dažām sekundēm iestājās klusums. Katram mums apkārt ir savas domas. To varētu uzminēt, par ko Николи domāju. Viņš nezināja, kam par mums uzticēties. Ego organizācija tika saliedēta. Kādu nogalināt tik ranga, piemēram, to, vai Sheng, atstātu atstarpes taustiņu, kas būtu grūti aizpildīt. Vēl jo vairāk, ka viņam nav nekādu pārliecinošu pierādījumu tam, ka kāds ap mums atdeva savu ego. Sheng, tās nav lietpratīgs lasīt. Šo vīrieti nebija iespējams izvadīt caur sevi.
  
  
  Autobusu "Volkswagen" tuvojās. To ir dzirdējis mehāniskā atzīmējot ego dzinēju. Gaismas sāka apgaismot mūs četrus, stāv blakus ar "мерседесом". Turki joprojām atradās lidmašīnā ārpus redzes lauka.
  
  
  Man bija tikai viena doma: izrauties un nokļūt līdz laivas līdz tam, cik Ātri Willy saņem savu unikālo izklaides ar Taņu un запихнул uz nah heroīns.
  
  
  Pēc tam Николи darīja uz mani pistoli. "Domāju, ka viņas vismazāk uzticos tev, Tomijs. Ir kaut kas tāds, kas saka, ka Tai Sheng. Viņš man saka, ka domā, ka tu настраиваешь ģimenes pret mani, nevis man".
  
  
  "Tas ir absurds", - skaļi teica es. "Розано, mans vecais vēl, lai to izdarītu, mēs esam atpakaļ uz pārāk daudz gadus atpakaļ. Mēs esam kopā izauguši organizācijas. Kas labāk vada visām ģimenēm, kā? To?" To paspieda man roku. "Nē, tā labi orientējos skaitļos un grāmatās, bet es nemāku organizēties. Ģimenes saplūdīs pie manis kā vadītāja. Nē, citi mani, tu esi vienīgais, kurš uzņemsies atbildību. Mēs ar tevi draugi. Mēs atgriežamies uz ilgu laiku. Ko es saņemšu, izgriežot tevi? Nekas. Un tagad pajautā savam draugam-Sheng, ka viņš saņems, ja tevi izspiedīs ".
  
  
  "Draudzība vairs neder!" - kliedza Николи. "Mūsu lieta zālē briesmās, pie nah nav guide". Viņa acīs sariesās asaras. "Tommy, Tomijs, tu biji mans visdārgākais un saldu otru. Bet tas jūs pievīla mani".
  
  
  Viņas skeptisks sarauca pieri. "Jūs esat nepareizi, mans otras. Tas bija ne tā".
  
  
  Viņš ir skumji pamāja ar galvu, asaras joprojām plūda pa ego vaigiem. "Jā, Tomijs, tas bija tev. Tas bija, kad mēs runājām lidmašīnā. To jautāju tev, kuru tu uzskati par piemērotu kandidātu Austrumu piekrastē. Tu piekrita, ka Franks ir Pavārs lavrovs sammitu derēs. Viņas pievīlis tevi, Tomijs. Tas bija slikti, bet es jutu, ka man. Redzi, Pavārs tika nogalināts pagājušajā nedēļā Lasvegasā. Uz nvo наехало taxi ".
  
  
  Mans prāts ir tossed. Balss, kur to paslīdēja. Bet viņas vēl nebija miris. "Tas nenozīmē, ka es tevi pievīla
  
  
  . Pavārs bija sarakstā, jūs uzskatīja ego, lai no Austrumu piekrastē. Cilvēki-Sheng, iespējams, nogalināja viņu. Varu saderēt, taksometra vadītājs bija ar austrumiem ".
  
  
  Bet Николи joprojām krata galvu. Asaras uz viņa vaigiem mirdzēja fona tuvojas autobusu "Volkswagen". "Runa nav par to, Tomijs. Lieta tāda, ka viņai ir zināms par nāvi no ārzemēm pa tālruni - no mana laba drauga Tomasa Акасано.
  
  
  "Kas tu esi, draugs?"
  
  
  
  
  
  
  Divpadsmitā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Autobuss tuvojās, un ego lukturi apgaismoja visu apkārtni. Viņš grasījās apstāties. Lidmašīnā turki vēl nebija redzams.
  
  
  Tai Sheng pašapmierināti, plaši smaidīja. "Розано, viņai ir zināms, ka-ka vēl par savu labu draugu, sekretāres vietnieku tomasu Акасано. Nofotografē hallē, tika palielināts, un pēc tam salīdzināta ar fotogrāfiju, kas veikts pirms desmit gadiem. Mani cilvēki izmanto palielināmo stiklu, lai atrastu atšķirības. Ih bija daudz. . Ja paskatās, jūs redzēsiet, ka kaulu struktūra deguns ir pilnīgi cita. Arī lieces zoda līniju. Attālums pa purna no lēcas līdz lēcas ir gandrīz ceturtā daļa collas starp diviem attēliem. Šis cilvēks ir krāpnieks, Розано ".
  
  
  "Jā", - viņš pamāja ar galvu cilvēciņš. Pistole mūsu nekad nav atkāpies no manas dzīves. "Bet, lūdzu, turpini, Sheng. Tas ir šarmanti".
  
  
  Ideāli zobi Sheng spoži spīdēja lukturu gaismā. Viņš bija apmierināts ar sevi. "Tā kā mēs zinājām, hema nebūtu bijis šis cilvēks, mēs nolēmām noskaidrot, kas viņš tāds ir. Viņš dzēra uz jūsu villa vienu glāzīti, šķiet, patiesi bourbon. Mans vīrs novilka izdrukas no stikla. Kad mēs nosūtījām ih ar fotogrāfiju, kas nosūtīta pa kodētās vadu štāba mītni izlūkošanas Pekinā, rezultāti bija ļoti interesanti ".
  
  
  Николи piegāja. "Tātad? Tātad? Nespēlē ar mani spēles, Sheng. Kas viņš ir?"
  
  
  "Pie Pekinas uz tā ir ļoti liela lieta. Par, es nedomāju, ka cilvēks savā stāvoklī, kādreiz dzirdējis par ns, bet es to dzirdēju. Redziet, Розано, meitene, притворяющаяся Sandy, strādāja nevis viens. Viņa strādāja ar citu aģentu AX, ir ļoti labs aģents, kuru mēs saucam par Killmaster. Ego vārds ir Niks Kārters ".
  
  
  Visas skumjas no sejas Николи. Viņš norādīja uz mani. "Jūs pieņēmāt mani par muļķi, bet? Vai arī tās ir tik stulba, ka nevaru redzēt cauri tādu noslēpt? Labi, misters Kārters, jūs mani pievīla. Bet atbildiet man uz vienu spirālveida. Ja mans vecais vēl, Tomass Акасано?"
  
  
  "Es baidos, ir miris" - es teicu.
  
  
  "Nelietis!" Pistole дернулся rokā, ap stumbru bija priekšā visām pārējām strūkla uguns, gaisā atskanēja skaļa skaņa.
  
  
  Un pat tad, kad tas notika, es nevarēju noticēt. Spēcīgu roku visiem pieciem pirkstiem satvēra manu miesu un nežēlīgi satvertu. Toreiz tas bija tā, it kā mani piespieda karstu кочергу, un kāds lēnām проталкивал ee caur mani.
  
  
  Spēks lodes ir izvietoti man ar tādu ātrumu, ka manas rokas ir взметнулись uz augšu uz sāniem. Mana labā roka uzsita Sheng krūtīm, bet sitiens man nav pārtraucis. Saliekot kājas kopā, tā nokrita ar seju uz priekšu spārnu "мерседеса", pēc tam lēnām slīdēja uz leju, un pierāvās pie stūres.
  
  
  Tas viss prasīja dolly sekundes. Tās nav miris, viņa nav pat zaudēja samaņu. Manu ceļgaliem bija piespiestas pie krūtīm, rokas piespiestas pie vēdera.
  
  
  Ar manu boca vemt gaļas gabalu. Mans krekls un jaka jau bija piesātinātas ar asinīm.
  
  
  Uzreiz pēc tam šāviena Николи mani vairs nav interesējies. Viņš darīja pistole uz Sheng.
  
  
  Sāpes пронизывала mani. Viņas juta, kā tā kustas augšup pa manu mugurkaulu. Mans plaisām spiedās pie riepas "мерседеса". Autobusu Volkswagen jau piebrauca pie mums. Tas ir gandrīz izbeidzās.
  
  
  Lēnām pacēla rokas uz augšu pa krūtīm, kamēr tieku līdz griezuma sporta камзолы. Roku zem viņas mētelis juta cietu siltumu люгера. Nav novēršot acis no grupas uz visiem laikiem mani, to uzmanīgi izvilka Вильгельмину pa ee makstis un piespieda to pie sava vēdera. Ar abām rokām viņš bija paslēpts pēc izskata.
  
  
  "Visi mani piekrāpa", - kliedza Николи. "Es domāju, ka Niks Kārters bija taisnība, Sheng. Tev vajag saraksts. Tu nosūtīja divus savus cilvēkus uz šo dzīvokli, lai atrastu to. Pēc tam tu mēģināja maldināt ego, kad paņēma ego viesnīcā".
  
  
  "Tas nav taisnība, Розано".
  
  
  Ķīnietis ar Шэном daļēji bija paslēpts aiz tām. Lēnām ego roka lēnām sāka tuvoties krūtīm. Viņš attālinājās vēl nedaudz atpaliek Sheng.
  
  
  Николи кивал. "Jā, tā ir taisnība. Es nevaru uzticēties nevienam apkārt! Man būs jādara tas viss tagad ir, sākot no nulles".
  
  
  Atskanēja vēl viens šāviens, vēl viens таращить acis bija priekšā visām pārējām ap stumbru. Николи nokritusi pistoli un saķer dzīvi. Viņš согнулся ar tādu spēku, ka ego bifokāls punktos, bez rāmjiem.
  
  
  samazinājies ar ego galvas. Lukturu gaismā autobusa, viņš izskatījās tā, it kā viņš stāvēja uz ceļiem un lūdzās, lai Sheng. Viņš pacēla vienu katram cilts, lai mēģinātu piecelties uz kājām, un tā arī palika, skatoties uz Sheng.
  
  
  Starp ego pirkstiem un aizmugurē ar plaukstu oozing asinis. Viņš ir spēcīgāks spiestas dzīvi.
  
  
  Уитаец, kas uzstājās no aizmugures-Sheng, lai iegūtu shot, atkāpās divus soļus malā, turot revolveri kuru mērķis ir Николи. Kad viņš nonāca līdz nokritis pistoli bandas līderis, viņš ir atmetis ego pusi. Un ar laiku pie Sheng rokā bija savs lielgabals. Viņš нацелил ego persona Николи.
  
  
  "Tu esi muļķis!" - kliedza sviesta balss, ir tikai daļa no zemošanās ego iztvaikojis. "Tu esi uzpūtīgs, stulbs stulbenis. Tu domāji, ka es tiešām ļaus tev paņemt kaut ko? Vai tiešām arī ir? Tu biji tik savu uzpampis ego, kas tiešām ticēja, ka vari kļūt par līderi".
  
  
  "K-slay... tu esi..." - nomurmināja Николи.
  
  
  "Idiots!" - strauji teica Sheng. "Vienīgais, ko tu nogalināja, - tas sevi. Tev varētu būt pasaule pie tavām kājām. Jā, viņai bija gatavs ļaut tev būt nominālo nodaļu. Bagātība būtu tava. Vairāk, nekā pat tik dork, kā jūs varētu iedomāties".
  
  
  Николи облизал plānas lūpas ar mēli. Viņš atvēra muti, lai kaut ko teikt, bet nav mums teica vārdus.
  
  
  "Bet vai tu mums par ko neatbildēja. Vārdos tu būtu līderis, bet tās būtu vadīja operāciju. Tā būs jebkurā gadījumā, tikai tu vairs nebūsi daļa. Viņas gatavojas izmantot šo sarakstu, lai atrastu tos, kas man patīk, un darīt ih nomināls figūrām. Tās vēl nav plānojis nogalināt jums, un sagrābt varu, bet ar dažām lietām vienkārši nekas nav labojams ".
  
  
  "M-mans organizācijas... mans..."
  
  
  "Tavu nekas" - sprauslāt Sheng. "Jums ir marionete, jums ir darījuši to, ko es jums deva. Nekas nav mainījies. Iejaukšanās Колодезный tikai отсрочило neizbēgami. Viņas vienkārši atradīšu kādu citu".
  
  
  Николи noņem roku no dzīves, lai izstaipīties uz Шэну. Spēks lika ego piecelties četrrāpus.
  
  
  "Jā", - smējās Sheng. "Balsojums, kur tu stāvi, ir četrrāpus, kā suns. Paskaties uz sevi, валяющегося pie manām kājām. Tu esi resns un apliets, un dzīvība bija tev pārāk laba".
  
  
  Николи mēģināja piecelties. Bet ego rokas подогнулись, un viņš nokrita uz elkoņiem. Tagad uz zāli, zem ego vēderu bija asiņu peļķe.
  
  
  Sheng uzstājām pār ieroci uz aizmuguri лысеющей galvas. "Ar laiku Ķīnas Tautas Republika pārņemt Ameriku. Jā, tas var paiet vairāki gadi, bet būs daudz vieglāk strādāt no iekšpuses, nekā karot. Jūsu Kazas Гордеева atbildēs Pekinā. Peļņa palīdzēs mums veidot mūsu armijas un iegādājies Amerikā tiem, kurus pārdod: senatoriem, kongresmeņiem... nu bija daudz, spriežot pēc tā, kā jūs teicāt.
  
  
  "Tas prasīs tikai pacietību, nekā mēs, ķīnieši, un славимся. Bet, kad pienāks laiks, Mao Tse-дуну doties uz Ameriku, uztveršanas būs pabeigta".
  
  
  Vēlreiz Николи mēģināja piecelties. Viņš zaudēja daudz asiņu. Sheng stāvēja pār viņu ir lielgabals, kuru mērķis ir uz viņa galvas, nedaudz ar kājām attālumā, un uz viņa sejas parādījās smaida ēna. Николи aizķērās roka aiz zāli un mēģināja piecelties.
  
  
  "Jūs, amerikāņi, tādi muļķi", - teica Sheng. Revolveri дернулся ego rokā. Zibspuldze uguns bija priekšā visām pārējām caur degunu pistole лысину Pagalma, it kā elektriskais trieciens. Pēc tam daļa no ego galva, likās, bobbed uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Tas bija kā vējš vētras spēku mazāk, paaugstinot oļi no jumta. Gabals aizraut uz priekšu un atpakaļ, un pēc tam ātri izšķīrās, aiz sevis atstājot pēc tam, kad ap rozā migla un koši gabaliņiem.
  
  
  Николи iztaisnojās un pagriezta uz ceļiem. Pēc tam viņš подался uz priekšu, spēcīgi atsitās pret aci par zāli. Skaņa šāviena терялся atklātā līdzenas zāli. Asa deguma smaku šaujampulvera piepildīja gaisu.
  
  
  Tagad viņas varēja dzirdēt skaļi mehāniskās skaņas autobusu Volkswagen, kas tuvojās man. Viņš bija gandrīz uz mani. Pamazām tā sāk taisnot kājas.
  
  
  Trīs turkiem высунули galvas ap lidmašīnas, lai katru gadu, par ko ir runa. Tai Sheng pamāja viņiem ar reimatismu.
  
  
  "Pasteidzieties, - viņš tiem sacīja. "Turpiniet nodarboties ar savām lietām. Laiks ir īss".
  
  
  Es nevarēju tur gulēt. Tai Sheng tagad noskatījos par turkiem, bet ar laiku pagriezās pret mani. Ego austrumu draugu jau izrādīja man jaunu interesi. Ar Вильгельминой rokā to iztaisnot kājas un šūpojās uz priekšu.
  
  
  Pirmais mani ieraudzīja ķīniešu ar Tai Шэном. Viņš īsi вскрикнул un sāka ieskrāpēt krūtis zem mētelis. Sheng sāka griezties. Tā izdarīja Luger vaļsirdīgs emu ausī. Autovadītājs "фольксвагена" jau kaitināja.
  
  
  Kabatā mētelis Pagalmā bija tas, ka viņas naktsmītne.
  
  
  str. Un viņas, zināju, ka Sheng arī to vēlas. Lai to saņēmis, ir, ego vajadzēja nogalināt.
  
  
  Viņas nošāva люгера, jūtot, kā viņš yanked manu roku uz augšu un atpakaļ. Bet otras-Sheng izlēca uz ceļa, aizsargājot ego lodes. Таращить acis no Вильгельмины lauza emu vaiga, обнажив robotie aplis balto gaļu. Pēc tam viņš ātri nosarka, kad viņa mērķis дернулась virzienā un ietriecās Sheng.
  
  
  Šie divi ir sapinušies vēl ar draugu uz pāris sekundēm. Vēl reizi mēģināju to skaidri šaut uz Sheng. Autobusa vadītājs Volkswagen sāka iet. Ego ķermenis izskatījās kā ēna lukturu gaismā. Bet gaismas bija pietiekami, lai redzētu, ka viņam rokā ir pistole.
  
  
  Viņas nošāva viņu vienu reizi, un redzēju, kā ego mērķis ir hit par atzveltnē. Viņš nokrita uz priekšu, hit augšējo daļu no dienā slīpi uz leju, pēc tam krita atpakaļ. Viņas palīdzēja emu kāpt uz zāli, konfiscējot ego aiz apkakles un norāva. Aiz manis прогремели divi šāvieni. Sheng loka-par slēpņiem "мерседеса".
  
  
  Viņas nošāva vienu reizi, uzzīmējot zvaigžņu raksts uz aizmugurējā stikla melnās mašīnas. Tad to atceras.
  
  
  Saraksts man nav vajadzīgs. Tas bija tad, ka AX ir sagatavojis man, lai nodotu Николи. Bet es zināju, ka Sheng tuvu tam, un man bija jautājums, vai tas ir pietiekoši šo viesnīcu ir, lai tramdīt mani par to.
  
  
  Ķermeņa Pagalmā gulēja divu metru attālumā no dienā autobuss. Sheng joprojām diskutē par багажником "мерседеса". Viņas uzkāpa uz autobusu, un nokrita ceļos pie ķermeņa Николи. Sheng izdeva vēl vienu uzņēmumu, kā tikai to paņēma sarakstu. Tas bija pietiekami tuvu, lai viņas jutās струйку paraugu ņemšanas gaisa pakausī. Tā izdarīja vienu pārsteidzīgu shot pār plecu, kad карабкался atpakaļ uz autobusu.
  
  
  Līdz ar tumsas iestāšanos gaiss stahl svaigu. Smarža brūnaļģes nāca līdz, man ar Melnā kleita. Pirmā lieta, no tās izslēdza брылев r., pēc tam pagriezās un devās pie doka.
  
  
  Tagad tas viss atgriezās pie manis. Nogalinot trīs turkiem, kad viņi devās uz plaknes, Sheng nošāva mani, kad viņas aizbraucu, no asiņošana ap manu boca man reiba mērķis, instrumentu kaste aizmugurē autobusu ar rokas instrumentiem, domāju, ka Sheng vai nu nāks sekojiet man, lai saraksta vai aizmirst, оборудова man un turpiniet piegādi heroīna.
  
  
  Un tā joprojām atcerējās vīziju Ātri Willy ar ego искореженным degunu, šķeltiem vairāk reižu, nekā viņš varētu atcerēties, ego savīti gaļas ausis, pietūkušas acis, krunkaina un krunkainu roku, касавшиеся un kas sniedzas pie miesas un uz Labo pusi. Kā teica Николи, Ātri Willy vispirms vēlēsies izklaidēties.
  
  
  Beidzot nokļūtu laivas. Izslēdzot dzinēju un, kustoties pēc inerces vietā šeit ir jahtas - kreiseris ar пятидесятифутовой каютой, ūdens maigi šalc par ego bumbu, kliedz kaijas prom, siltuma, gaismas, пробивающееся caur apaļie iluminatori, zvaigznes, mirdzoši uz & nb. spogulis ūdens, ostas, klusinātas skaņas zemo balsu, lai viena pa kajīti.
  
  
  Viņas paklupu no "фольксвагена" un nokrita uz asfalta, оштриховав koka piestātne. Pēc tam izlīda, aiz sevis atstājot pēc siltināti ar uzziežamo asins no deguna klāja cruiser ar каютами. Pa kreisi borta, tuvāk degunam, galvu reibinoši lēkmes nāk un iet, atrodu iluminators blakus klāja, saspiežot mani rokā, lai mēģinātu apturēt asiņošanu, Viktorija manā rokā ... kļūst smaga ... izskatās iluminators un redz baltu dzīvi Ātrās Willy skatās uz Таню no augšas uz leju.
  
  
  Un... Taņa... uz nara; blondi mati rāmjiem to jaunā, ar zilumiem skaista seja; rokas ir saistītas virs galvas, plaukstas kopā; zeķes, blūzi, krūšturi uz klāja netālu no койкой... Willy хмыкнул ātri, cik tas būs labi, kamēr стягивал ar nah svārkus, tad sasniedza pie jostas viņas biksītēs.
  
  
  Vienkārši... vajadzēja nedaudz... atpūsties. Mans prāts ir atstājis mani, un es aizgāju. Dažām sekundēm atpūtas pārvērtās minūtēs. Mans mērķis-guļ rokā. Tagad to pacēla ego, un ar to pacēla darba plūsmu mana Люгера. Kabīne bija izplūdis. Tās berzēja acis, kamēr nav stahl viss ir ļoti skaidri redzēt. Viņas atpakaļ.
  
  
  
  
  
  
  Trīspadsmit
  
  
  
  
  
  Iekšpusē miglainā kajītes lēni прояснялось. Tās gulēja uz vēdera, skatās iluminators. Kreiseris ar каютами maigi svārstījās uz šeit. Izņemot klusā плеска ūdens sānos, iestājās klusums. Плачущая kaija ir atradis sev pāri. Viņas pacēla, maz Вильгельмины un viena no Ātrās Willy.
  
  
  Viņš tikai novilka ar Tanja svārkus un stahl pareizu savu līdz potītēm. Kad viņš ego izslēgts, viņš nokritusi ego uz klāja. Pēc tam viņš saslējās un palūkojās uz nah.
  
  
  "Jūs, jaunieši, protams, labi izskatāties", - teica viņš, nedaudz elpas. "Man tas tiešām patiks, baby. Tu ļoti labi redzams".
  
  
  Taņa bija kluss. Nav bijis
  
  
  bailes viņas acīs, un, kaut arī viņas seja bija порезано un sists, jūs joprojām varētu redzēt skaistumu. Viņa pavadīju uz grīdas, paceļot nedaudz uz augšu vienu katram cilts, закинув rokas aiz galvas.
  
  
  Ātrā Willy līks ar īkšķiem jostu viņas biksītēs bikini. Viņš lēnām sāka ih nolaist. Viņš viegli noliecās, tā глупом cilvēka parādījās viltīgs, слюнявая smaids.
  
  
  Zaļas acis Tanja ir nedaudz samazinājusies. Viņa ļāva поднятому ceļa samazināties un pat nedaudz приподняла savu jostasvietu, lai palīdzētu emu savilkt biksītes.
  
  
  Ego seja tagad bija atklāti pār viņas vēderu, un tā laidās lejā uz leju, līdz viņš подтягивал biksītes. Atklāta virsroku trīsstūrveida, каштаново-samta salmiem. Willy lēni стягивал biksītes.
  
  
  Ar augsti paceltām rokām Tanja ee krūtis izskatījās kā apgrieztu mīksta bļoda ar pienu, ieskauta ar vara monētām izmēra полдоллара. Atceroties garšu šīm krūtīm, to varētu saprast centība Willy. Tas man lika vēl vairāk vēlēties nogalināt ego.
  
  
  Kad likās pusē каштановой salmu, Ātri Willy redzēju pavedienu nelielu dobu cilindru. Šķiet, ka viņa aug, kad viņš savelk biksītes, bikini.
  
  
  Willy sarauca pieri, atverot muti. "Ko, šuvējs ņem, tas ir?" - viņš teica kuģa līdzeklis bija neapmierinātība.
  
  
  Viņš стягивал biksītes arvien tālāk un tālāk, tiklīdz atvērās cilindrs. Ego мочка sarauca pieri no ziņkārības. Kad viņš velk biksītes uz gurniem Tanja, maz maz pistoli atcirta uz augšu. Atskanēja īss, skaļš BACH, un diegs stumbrs sāka raidīt tiny wisps dūmu.
  
  
  Ātrā Willy напрягся. Ego krunkaina, pietūkušas locītavas, rokas, centās aizsniegties līdz pieres, bet nonācām tikai līdz krūtīm. Viņš pagriezās uz sāniem, joprojām хмурясь. Tagad viņš skatījās uz manu iluminators. Drūms skatiens pazuda ar ego personu un nomainījās izteiksmi pilnīgu neuzticību. Vēdera vidū ego pieres bija niecīga дырочка izmēru ar desmit centiem, kas nodarbojas ar tikko sāka asiņot.
  
  
  Viņš ieraudzīja mani, un ego mute ir plaši atvērta. Tas bija pēdējais, ko viņš jebkad ir redzējis. Izstiepis roku, viņš slouched uz иллюминатору. Ego roku iesita viņam pa pirmie, bet viņiem nebija spēka. Viņas viegli nodrebēja, kad viņa seja ударилось par iluminators. Uz sekundes daļu viņš bija klāt pie stikla, plaši раскрыв acis, un asiņu plūsmas tecēja gar abām pusēm искалеченного deguna. Ego мочка прижался uz иллюминатору, aplejot ar asinīm ego. Viņš bija tik tuvu, ka es varēju redzēt tiny sarkans artērijas olbaltumvielas ego acīm, zirnekļu tīklus pa izvēlnēm, tagad ir klāta ar nāvi.
  
  
  Ātrā Willy отлетел no lūka un sabruka uz klāja, kā засохшая māls, kuru iesita ar āmuru. Tad viss, ko es varētu redzēt, bija размазанным asinīm uz stikla.
  
  
  Taņa arī mani redzējusi.
  
  
  Nospiežot viņa pirkstiem, kreiso roku pie brūces, viņas piecēlās četrrāpus un devās pa гладкому tiltiņu uz galveno lūkai. Nobraukt pa kāpnēm bija grūti. Viņas vienkārši satvert aiz margām un ļāva kājām nokrist atklāti man priekšā. Tas bija garš ūdensslīdkalniņš, piecas pēdas. Bet tā sabruka uz klāja apakšā, kā kaudzi veļas. Kājās nebija spēka: šķiet, viņi nevarēja noturēt mani.
  
  
  Viņas lēni nolaidās ejā sēdus pozīcijā, sāpīgi cenšoties tikt pie dienas galvenā kajītes. Tas tika atklāts.
  
  
  "Nick?" Kad viņas iegāja, pasauca Taņa. "Niks, tā ir taisnība tu esi?"
  
  
  Iegājis kajītē, to šķērsojuši pie pamatnes no gultas un pacēla sevi tik, lai apskatīt viņas seju. Viņas smaidīja hei.
  
  
  Tās apakšējā lūpa сжалась starp zobiem. Asaras piepildīja viņas acis. "Es... izgāju ego, vai ne? Tā ir mana vaina, ka viņi atrada mūsu aizsegs. Ja jums ir kāds vairāk pieredzējis, apdzīvota vieta krievijā būtu veiksmīga. Kā Niks? Kur tās paslīdēja?"
  
  
  Viņas pieauga, līdz sel par novads pacientu pie viņas kāja.
  
  
  "Niks!" viņa iesaucās. "Tev ir asiņošana! Viņi ir..."
  
  
  "Klusāk", - viņai sacīja aizsmakušā balsī. Viktorija joprojām bija manā labajā rokā. Tās, nopūtās un paberzē degunu ar labo roku. "... Vienkārši gribu nedaudz atpūsties". Sajūta, reiboņi, kad tiek atgriezta.
  
  
  "Mīļais, - Taņa teica, - ja tu развяжешь man rokas, to varētu apturēt asiņošanu. Mums vajadzētu apstāties ego. Viss tavs sāniem pieplūst ar asinīm, pat kreisā штанина".
  
  
  Mans žoklis nokrita uz krūtīm. Viņai bija taisnība. Ja viņa varētu kaut ko wrap ap manu vidukli, iespējams, reibonis pagājis būtu.
  
  
  "Ej, dārgais", - pierunāja viņa. "Mēģini nokļūt uz manām plaukstām".
  
  
  Viņas, noliecās uz sāniem, un sajutu, kā mana seja krita gluds ee dzīvē. Pēc tam, spiežot ar rokām, pacēla viņas galvu uz augšu, pēc viņas krūšu kurvī, tad pa mīkstu выступам ee krūtīm. Manas lūpas pieskārās viņas rīkles. Pēc tam to закинул galvu te uz pleca, un uzskatīja, ka sega
  
  
  gulta. Mana kakla sānos упиралась viņas roku.
  
  
  Viņa pagrieza galvu un pagriezās tā, lai mūsu sejas atradās attālums ir mazāks par collas, citu ar citu. Ar smaidu man, viņa teica: "Meitene, varētu būt ļoti sadusmoties par šādu manevru".
  
  
  Reibonis ir atpakaļ, un man nācās atpūsties. Viņas juta, kā viņas lūpas maigi pieskārās manai nūjiņas, viņi virzījās uz leju, meklēdami. Nedaudz paceļot galvu, viņas atļāva savām lūpām pieskarties viņas.
  
  
  Tas nebija skūpsts kaisle vai iekāre. Viņa teica man, ka es to varu izdarīt. Pieskāriens mūsu lūpām bija mīksts, maigs un piesātināta ar emocijām, kas izriet ārpus fiziskā.
  
  
  Groping rokām, viņas dzirdēja žvadzēt, kad Viktorija nokrita uz klāja. Tad manas rokas bija uz viņas kreisās rokas. Tā lēnām izvilka ih, потянувшись pār savu galvu, kamēr nav jūtama mezglu uz viņas plaukstas. Likās, atraisīt šo velnu gabalā, bija nepieciešama vesela mūžība.
  
  
  Bet es sapratu, ka to darīja, kad sajutu, kā viņas rokas обвились ap manu kaklu. Tā piespiedu mana seja līdz ar рычагу nedaudz zem sava kakla, un apskāva mani. Tajā brīdī viņu, sajutu, ka varu palikt tur uz visiem laikiem.
  
  
  "Dārgais" - " viņa čukstēja. "Paklausies mani. To es tevi ne uz ilgu laiku. Kaut kur šajā laivā jābūt pirmās palīdzības aptieciņa. Tās atgriezīšos, tiklīdz atradīšu to. Vienkārši atpūties".
  
  
  Reibonis ir atpakaļ, un viņš apzinājās tikai aukstumu, kas viņa atstāja uz laiku, kamēr viņa ir prom. Papildus gultas, kajītē ir krēsls ar atvāžamu vāku, krēsls ar četriem krēsliem, bīdāmās skapja durvis, un griestu lampa, kas nodarbojas turpināja nedaudz šūpoties uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu. Bilde karājās pie sienas, moans pretī nara. Uz ns tika attēlota Konya, jaunāks un ar matiem. Vajadzētu būt, ka tā bija ego jahtas, un skrejceļa bija jābūt uz viņa zemes.
  
  
  Manas acis aizvērās, un viņš domāja par Tai Шэне, kas lidojis ar lidmašīnu, "Līrs", lai nodrošinātu partiju heroīna. Bez saraksta, tas nav iet prom. Vai tā būs? Pieņemsim, ka viņam ir visa nepieciešamā palīdzība ego personīgo sarakstu, kurā ir norādīti visi ķīnas aģenti ķīniešu kvartālu attālumā Amerikā. Tad emu nav vajadzīgs sarakstu Николи vai viņas. Bet tā ir telpa, lai viņš brauc pie manis. Visi bija miruši, izņemot viņu. Emu bija vajadzīgs šis saraksts.
  
  
  Man передвигали, bet acis palika aizvērtas. Man šķita, ka ap manu vidukli savilkt kokons. Bija ellīgi sāpīgi, bet pēc sestā vai septītā sitiens, viņas sāka uz šo pierast. Sega bija acīm, un viņš atkal atkāpās. Pēc tam, jutu, kā mana pleca satricina.
  
  
  "Niks? Mīļais?" Runāja Taņa. "Asiņošana ir apturēta. To jums veica dūrienu. Lūk, pieņem šīs divas tabletes".
  
  
  Viduklis bija saspringts garlaicīga перевязкой. Kad manas acis atvērās, viņai моргнул, redzot strauju svētais virs galvas. Надутые blāvas acis Tanja smaidīja man.
  
  
  "Cik ilgi viņas nebija klāt?" Viņas jautāja. Man likās, ka es dzirdēju skaņas, piemēram, svilpe londonas policija. Tas nebija skaļi; patiesībā delle to tikko varēja dzirdēt. Nez kāpēc šis vārds всплывало man uz galvas. Spārnotais tīģeris.
  
  
  "Ne vairāk kā piecas minūtes. Un tagad pieņem šīs tabletes".
  
  
  To vilces ih mutē un izdzēru glāzi ūdens, kas viņa man pasniedza. Reibonis un дурнота pameta mani. Tās bija jāuzmanās, bet man bija sāpīgi. Šī skaņa bija apnicīgs - no tālienes augsts, bezgaumīgs skaņu.
  
  
  "Nick?" - jautāja Taņa. "Kas tas ir?"
  
  
  Подмигнув hei, viņai teica: "Mīļā, выброси ap galvu, ka tu проворонил šo misiju. Var, mēs abi mazliet пошалили pa ceļam, bet šie vairogs bija neapmierināti, jo kaut ko negaidītu. Labi?"
  
  
  Viņa noskūpstīja mani viņam. "Labi. Bet kas tevi uztrauc? Tu izskatījās tā, it kā bija vilka uz kaut ko un nevarēju atrast.
  
  
  "Es joprojām nevaru ego atrast. Sheng nogalināja Николи. Bet, pirms viņš to ir izdarījis, viņš teica, ka viņam ir saraksts ar Spārnotais Tīģeris, tad viņš skaļi smējās. Tās redzēja kādu, ko vajadzēja darīt visu šo ainu svarīgs man. Varbūt ir lietas, ko jūs man likāt, sabojāja manu domāšanas procesu ".
  
  
  "Tas būtu tevi skaidrs", - iebildusi Taņa.
  
  
  Tiklīdz viņas uzkāpa uz kājas, mani nes aktīvās atpūtas slikta dūša. Tā nokrita uz gultas, bet palika kājās. Sajūta ir pagājis.
  
  
  Pēc tam snapped viņas pirkstus. "Protams! Balsošana un viss!"
  
  
  Taņa sēdēja pirms manis, skatās man acīs. "Kas tas ir?" viņa jautāja.
  
  
  "Asv ir kontaktu sarakstu Sheng. Viņas, zināju, ka viņš ir, bet nezināju, kur. Protams. Viņš man teica sems. Spārnotais tīģeris. Tagad zinu, kur viņš ir.
  
  
  "Niks, paklausies!" Tās mērķis bija склонена uz sāniem. Viņa ģērbās. Tagad viņa apsēdās uz gultas ar augstu задранной svārkiem, un натянула zeķes. Mēs abi dzirdējām augsts spilgts skaņu.
  
  
  "Tas ir Sheng" - es teicu. "Viņam ir reaktīvais lidaparāts" Līrs ". Varbūt varēšu pārtraukt ego".
  
  
  Viņa pasauca mani, kad viņai tuvojās diena. "Niks? Pagaidiet mani".
  
  
  "Nē, tu esi šeit."
  
  
  "Ak, spalvas!" Tās apakšējā lūpa торчала, bet ar laiku man rokā bija Viktorija.
  
  
  un bija aiz durvīm.
  
  
  Viņas uzkāpa pa trepēm pa diviem pakāpieniem reizē. Svaigais nakts gaiss skāra manu голому торсу, kā tikai viņas saņēmu uz galvenā klāja. Asinis uz manām kāja bija kā atgādinājums par to, kā es nokļuvu tur.
  
  
  Bija pārāk tumšs, lai saredzētu autobusu "Volkswagen". Tās pārnāca pāri bortam koka pirksta paneļa. Domkrats reaktīvo lidmašīnu stahl skaļāk. Bet kāpēc viņš nav aizlidojis? Kāpēc viņš vienkārši sēdēja un skrēja dzinēji?
  
  
  Kad viņas nonāca pie asfalta, viņas saprata, ka kaut kas nav kārtībā. Notika uzreiz divas lietas. Ar tādu attālumu to viegli varētu atšķirt autobusu "Volkswagen" uz fona shimmering ostas. Viņam aiz muguras ir vairāk kā tumša ēna mazāk. Melna mercedes. Pēc tam to dzirdēju aiz sevis klusu purring Tai Sheng.
  
  
  "Dodiet, Carter", - viņš teica sviesta balsi. Šajā bija kaut kāda izklaide. Viņš nozvejotas mani stulba slazdā.
  
  
  Viktorija sabruka uz asfalta, kad viņu atlaida ee.
  
  
  "Es domāju, ka skaņa reaktīvo laineru izvilks jums ap laivu. Nē, pie stūres neviena nav. Viņš joprojām ir piesaistīts arī iedurt, gaida mani".
  
  
  "Neļaujiet man aizkavēt tevi".
  
  
  "Ak, tu nebūsi. Viņas gatavojas doties uzreiz pēc tam, kā tevi nogalināšu. Bet tu taču redzi, Kārters, tev ir kaut-kas, kas pieder man. Saraksts Николи. Tu varētu atbrīvot mūs abus no daudzām nepatikšanām, ja būtu nodevis viņš man pasniedza ārpus viesnīcas.Man bija speciāla mazā kamera, kuru viņai bija gatavojas izmantot, lai nofotografētu šo, bet pēc tam to nodevis sarakstu Николи.
  
  
  "Nav apgriezes, Kārters. Pat nedomā par to. Saraksts ir pie tevis?"
  
  
  "Nē."
  
  
  Viņš nopūtās. "Es redzu, jums būs grūti. Viņas vienkārši cerēja, lai uguns pie jums, un pēc tam pārņem sarakstā. Kārters, man maz laika. Uz nākamo tikšanās vietu ir cilvēki, kas gaida heroīna. Bet man trīsdesmit. minūti par vēlu. Jūs slēpa tas ir kaut kur uz kuģa? "
  
  
  Manas rokas karājās gar sāniem. "Var būt. Ko tu taisies darīt?"
  
  
  Uz sviestains netraucētu balss ego tika runāts par нетерпении. "Pašā delle, Kārters, tas ir-akadēmiski. Tu vienalga mirsi, kad viņas un aiziešu no šejienes".
  
  
  "Teiksim, viņas gribu iet uz leju, kas piepildīts ar zināšanām. Jo viņas, mirst saraksts par to, vai jūs nedomājat, ka man ir tiesības zināt, kam tā tiks izmantota?"
  
  
  "Tev nav tiesību. Tas ir muļķīgi, man nav..." Viņš apklusa uz dažām sekundēm. Tad viņš teica: "Apgriezties, Kārters".
  
  
  Tās lēnām pagriezās pret viņam seju. Jābūt, viņš slēpās zem autobusa. Nebija šaubu, ka viņam bija pistole, un tas bija mērķēts uz mani. Bet izteiksmes ego, sejas viņas nav redzējis. Tas bija tikai безликая ēna.
  
  
  "Jūs mēģināt iegūt laiku, Carter", - viņš teica. "Kāpēc?"
  
  
  Ja to nevarēja redzēt ego personu, viņš nevarēja redzēt manu. Piespiežot roku pie sāniem, viņas viegli paraustīja plecus. Hugo, mans smalks duncis, nokrita man uz rokas.
  
  
  "Es nesaprotu, par ko tu runā, Sheng".
  
  
  "Villijs!" viņš kliedza. "Villijs, tu esi uz kuģa?"
  
  
  Mēs abi klausījāmies, ūdens šalkoņā par jahtu un tālu spalgi reaktīvā lainera.
  
  
  "Vai tu baidies, ka tev beidzas degviela šajā lidmašīnā visu šo laiku?" Viņas jautāja.
  
  
  "Nav spēlēt ar mani spēles, Kārters. Villijs! Atbildi man!
  
  
  "Viņš nav gatavojas atbildēt tev, Sheng. Viņš nevienam nav atbildīgs."
  
  
  "Labi, tu nogalināja viņu. Tu esi redzējis, ko viņš izdarīja ar meiteni, un jūs hit viņa ego. Tik daudz, lai Willy. Kur tagad ir šis saraksts?"
  
  
  "Ja tu nokauj mani, tu nekad neatrast. Un es negrasos iznomāt ego, kamēr zinu, par ko tu ego lieto". Malu viņas acis redzēja, kā Taņa lien iekšā par дюймом pēc deguna klāja jahtu. Kad tas sasniedz beigām, tas būs vairāk atklāti Шэном. Interesanti, ka tur viņam izbraukt uz tās.
  
  
  "Labi," - teica Sheng, atkal nopūta no nepacietības. Tiks darīts vairākas kopijas, un pēc vienas kopijas tiks nosūtītas katru centrālais birojs filiāles Amerikā. Par katru vārdu šajā sarakstā būs skatīties un skatīties. Informāciju par personīgo dzīvi tiks savākti un uzglabāti. Būs izmantot jebkuru pieejamo metodi: telefonsarunu , izlases veida pārbaudes apmeklēto vietu, meklē mājas, kamēr tie nav pieejami. Jūs varat teikt, ka mēs rīkojamies lielā mērā, kā jūsu federālā valdība ".
  
  
  "Un kāds būs mērķis par visu šo?" Viņas jautāja. Taņa ir gandrīz sasniedzis malas. Viņa kustējās ļoti lēni un uzmanīgi. Viņa zināja, uz ko ir spējīgs Sheng, iespējams, ценымногие labāk nekā viņas.
  
  
  "Informācija, Kārters. Daļa no tās tiek izmantota pret tiem, kas nolemj, ka jaunā mafija nedrīkst sagrābt varu. Jūsu aģentūra ir jābūt sajūsmā. Mēs sniegsim pierādījumus, lai varētu arestēt vairākus noziedzniekus. Tie, kuri ies kopā ar mums tiks dāsni atalgoti. Bet vispirms mēs izmantojam šo informāciju, lai atrastu vīrieti, ar
  
  
  pareizā kombinācija stulbums, alkatība un ambīcijas. Cita Розано Николи būs grūti atrast. Viņš patiešām bija lieliska, un viss būtu labi, ja tu nav iejaukusies ".
  
  
  Taņa bija tagad uz malas deguna. Viņa lēnām apgriezties uz sāniem, pirksti beigās. Viņas zināja, kādu uzbrukumu viņa gatavojas veikt - rokas uz sāniem, kritums, un grūdiens, trieciens ar abām kājām visā galvas Sheng. Tas bija gandrīz gatavs. Viss, kas man bija jādara, ir nopirkt vēl minūti vai divas.
  
  
  "Bet kā par saraksta Spārnotais Tīģeris?" Viņas jautāja. "Lai ko jūs plānojat to izmantot?"
  
  
  Ego pleciem pieauga un samazinājās нетерпеливом kā lūgšanā. "Kārters, tu sāc nesa mani šīm pastāvīgi jautājumiem. Vairs nekādu sarunu. Kur saraksts?"
  
  
  "Tas ir mazliet muļķīgi, vai ne, Sheng? To zinu, ko tu domā. Kā tikai viņai tev pateikšu, kur tas ir, mana dzīve kļūs bezjēdzīgi".
  
  
  "Tas ir tas, ko jūs mēģināt nopirkt? Ilgāku laiku līdz pieciem?"
  
  
  "Varbūt."
  
  
  Viņš pacēla pistoli. "Выверни kabatas iekšpuses uz āru".
  
  
  Viņas darīja, turot Hugo plaukstās. Kad manas divas priekšējās kabatas bikšu tika izvirzīti un izlaist, man ir kļuvis ērtāk turēt duncis. Taņa bija gatava, tagad lekt. Tas bija jānotiek tuvākajā laikā, pirmais bija manā kabatā, un viņš zināja, ka Sheng jautā tālāk.
  
  
  "Labi, - viņš teica. "Un tagad развернись un tev jāizglābj savas aizmugures kabatas uz āru. Tev nav bijis tik daudz laika, lai paslēptu šo lietu. Tās būtu viegli atrast, ja to nav, ja tev".
  
  
  Viņas stāvēja nekustīgi, nevis pārvietojas.
  
  
  "Vispirms viņas прострелю tev ceļgala bļodiņas, tad abi elkoņi, tad pleciem. Dari, kā es saku." Viņš ir spēris soli uz priekšu un nedaudz pieliecās, skatās uz mani tā, it kā tikko ieraudzīja mani pirmo reizi. "Uzgaidi mirklīti", - viņš čukstēja. "Tu nevari pavilkt laiku, lai sevi. Tev uz vidukļa pārsiešana. Kā... Kāds, Kurš..."
  
  
  Balss tad Taņa izlēca. Ee kājas iznāca uz āru un kritumu, aiz tā seko pārējā ķermeņa. Lidojums bija tik īss, ka es gandrīz nokavēju ego tumsā. Tas bija līdzīgs raķeti, krītošu vispirms kājas, bet rokas un plaukstas pacēlās virs tās.
  
  
  Bet Skaņa nebija pilnīgi nesagatavots. Kad viņš ieraudzīja manu apsēju, viņš saprata, ka Taņa nav mirušas, ka viņa ir dzīva un klausās mūsu sarunā. Šajā brīdī viņš ir spēris soli atpakaļ, kas nav atļauts, hei, aprēķināt laiku, viņš pacēla ieroci uz viņas pusi, prom no manis.
  
  
  Tad viņas sāka kustēties. Tagad Hugo bija manā rokā jostas līmenī. Sheng bija sestajā vai septiņu pēdu attālumā no manis. Tās nolaida galvu un devās viņam pakaļ, Hugo pirms manis.
  
  
  Тайминг Tanja tika izmests, bet ne pilnībā. Ee labais papēdis зацепила Sheng aiz kakla, turot ego galvu uz sāniem. Viņš nav gluži нацелил uz nah pistoli. Bet pēc tam viss pārējais ietriecies tajā.
  
  
  Uz mirkli viņa pat nepareizi ap ego galvas un pleciem. Viņš vēl nav nokritusi pistoli, taču viņš izmisīgi vicināšanu ar rokām, kamēr viņš mēģināja to noņemt.
  
  
  Viņš gandrīz bija uz ns. Visa aina, šķiet, ir ieguvusi lēnu tempu, lai gan viņas zināja, ka notiek tikai dollija sekundes. To apšaubīja, ka no brīža, kad Taņa veikusi lēcienu, līdz šim sesku pagājušas divas sekundes, bet visiem likās, ka man vajag uz visiem laikiem nokļūt līdz viņam.
  
  
  Viņš lādiņu uz leju, bet Taņa vēl bija uz ns. Tagad viņš bija četriem soļiem, tad trīs. Kad viņa spin hit par asfalts, viņš piespieda sevi pāri, augstu paceļot kājas uz mērķi. Ego kreisā katram cilts aizskar Таню uz vārtus, ko bija pietiekami, lai viņa piecēlās un nokļuva emu aiz muguras. Tā ir skārusi par asfalts un покатилась.
  
  
  Sheng pilnībā nokrita četrrāpus. Viņš ir ierāmēts ar sevi labo kāju, gatavs piecelties, un pacēla pret mani pistoli.
  
  
  Bet ar laiku viņa līdz tam nonāca. Viņas nobīdi Hugo uz labās rokas, un tagad viņš pagrūda mani uz priekšu. Viņas kreiso roku pagrūda ego roku ar pistoli un stabbed uz leju, ieliekot nah visu savu аленка.
  
  
  Viņš redzēja, kā tas tuvojas, un viņi ņēma mani aiz rokas, nokrita pa labi no tā. Asmens стилета bija vērsta uz viņa kakla. Krītot atpakaļ, viņš nozvejotas ego pleca.
  
  
  Viņas, es jutu, kā viņš ienāk. Asmens viegli gāja cauri audums ego mēteļi, apstājies mikrosekundē, kad tā sāka kule ādu, un pēc tam скользнуло iekšā ar visu savu svaru viņam aiz muguras. Plecu Sheng откинулось atpakaļ, kad viņš pagriezās uz sāniem.
  
  
  Viņš взвыл no sāp satvēra mani aiz rokas. Tagad viņš mēģināja atgriezties ieroci. Viņa mēģināja izraut duncis, lai vēlreiz hit viņu, bet viņš stipru saspieda manas rokas.
  
  
  Mēs bijām tuvu citam pret citu. Esmu redzējis viņas sāpes ego acīs, šķipsna tiešo melniem matiem uz pieres, kas kaklasaiti, asinis, хлынувшую caur brūces, пропитывающую lieliski uzšūta jaka.
  
  
  Ar brīvo roku viņš skāra mani
  
  
  uz jūsu ievainoto pusē.
  
  
  Viņas вскрикнул, kad mani pilnībā pārņēma sāpes. It kā mierīga izlej šķidrumu. Viņš bija vaļsirdīgs par kaulu smadzenes, vienlaikus kaitīga visam.
  
  
  To joprojām varēja redzēt vairākas lietas. Tā šāviņš uz leju, pagriezās uz pusi, pa kreisi. Sheng tagad pavērsa ieroci uz savu mērķi. Kaut kā duncis bija izjaukusi ar ego pleca. Viņš joprojām bija man rokā. Sāpes притупила manas smadzenes, замедлила refleksus līdz слоновьих kustību.
  
  
  Sheng bija uz kājām. Taņa gulēja malā, nekustīgi. Viņas sēdēja, piespiežot roku pie кровоточащему veiktie aprēķini. Pēc tam to ierāmētas abas kājas zem sevis, kad redzēju, kā ego pistoli, kas man personīgi. Aizmirstot par sāp, viņas pacēla sevi un ienira.
  
  
  Tas bija trieciens gaisā tieši virs ceļgaliem, kura dēļ profesionālās квотербэки ļoti lēnām pārvietojas uz augšu pa kāpnēm un хромают pirmās stundas laikā pēc pacelšanās. Kad viņai bija pārliecināts, ka maniem pleciem iesita ego, piespieda viņas ego, ikri, potītes un pēdas uz krūtīm un turpināja kustību.
  
  
  Viņš nevarēja nekur kāju. Kad viņš nokrita, viņa rokas cēlās un atgriezās atpakaļ, cenšoties mazināt ego kritums. Bet viņš joprojām ir stipri sasita. Tad sāka raustīt kājām. Tikai tad, kad tās sāka slīdēt pa viņa ego personai viņas saprata, ka viņš ir zaudējis pistole krītot. Tās tikai garāmejot ieraudzīju, kā viņš pēdējo reizi atgriezās no koka paneļa, un tad nokrita uz ostu.
  
  
  Mana labā roka ar стилетом pacēla augstu. Bet viņš satvēra ego, pirms to paspēja врезать emu dzīvē. Mēs tā arī palika, gan saspringtas. Viņas tur ar visu savu spēku Hugo, es slīkstu to. Visa ego spēks ir piemērots manam запястью, mēģinot ierādīt asmens стилета.
  
  
  Malu acis viņa pamanīja, ka Taņa sāka maisīt. Otrais mēģinājums apskatīt nah bija kļūda. Sheng uzbrauca man uz muguras ar celi. Viņas вскрикнул un griezīgs atpakaļ. Tad viņš izsita duncis ap manu roku. Pārāk vēlu tā, saķer viņu un skatījos, kā viņš ripo pa asfaltu.
  
  
  Sakarā ar asiņošanu ap plecu ego roka likās bezjēdzīgi. Citu hit mani, kakls, ar spēku, kurā es nedomāju, ka tā rīcībā. Mēs катались atkal un atkal. Viņas mēģināja aizsniegties līdz ego acīm. Viņš mēģināja iesist man ar celi pa kājstarpi, bet man izdevās izvairīties.
  
  
  Tad mēs nonācām uz gludā koka piestātnē, netālu no ūdens malas, мычали, un ir grūti elpot. Neviens cits apkārt mums tagad nav sācis runāt. Mēs bijām ar kaut ko mazāku, nekā cilvēki, tik vienkārši, kā tikai laiks.
  
  
  Mana roka bija uz viņa vaiga, visi vēl no pieskaršanās acīm. Tad viņas saprata, ka viņš glāstīja mani atpakaļ kabatai. Mana dūre aizgāja atpakaļ un hit viņa ego pa degunu. Viņas atkal skāra viņa ego, un katru reizi viņš izdeva кряхтение, nekā sāp.
  
  
  Ap deguna plūda asinis. Šoreiz viņas, pacēla sevi un krita emu muti. Tad sasniedza tās aiz sevis, un mēģināja izraut ego roku ap savas kabatas. Viss bija normāli. Tas stipri atgādināja to manu rētā.
  
  
  Man atkal pāršalkusi aktīvās atpūtas slikta dūša. Viss spēks no manas rokas. Neskaidra tā, jutos kā ego roku ielīda minūtē un izvilka sarakstu.
  
  
  Tās bija apturēt ego. Ja viņš aizbēg, un viss, ko viņš plānoja, nostrādās. Uzdevums būtu neveiksmīgs. Sakostiem zobiem, lika viņai spēku atpakaļ uz savu ķermeni.
  
  
  Viņš mēģināja nogrūst no manis. Viņas досталь, piedurkņu камзолы, tad bikšu staru. Pāris высвободилась, tad pagriezās pret mani. Viņš atgriezās, un ātri atgriezās uz priekšu. Zeķes baleta čības Sheng saplūda ar кровоточащей pārsēja manas puses.
  
  
  Melnums нахлынула, kā tintes strūkla. Divreiz apgriezās kājām gaisā, domājot, ka viņš turpinās mēģinājumi. Viss, kas jums jādara, lai nevar aizmukt, lidoja man uz galvas. Viņas cīnījās ar to visu manī. Kā tikai šī lidmašīna lido ar Шэном iekšā, viņš pazūd uz visiem laikiem.
  
  
  Ieelpo un выдыхая, man izdevās atbrīvoties no pietiekami melns, lai atvērtu acis. Sheng bija piecu metru attālumā no manis, viena roka bezjēdzīgi karājās viņam uz veiktie aprēķini, ar ego pirkstu pilēja asinis.
  
  
  Viņš apstājās pie стилете. Nedaudz apstājās, viņš paskatījās uz nah, tad uz mani. Saraksts tika ego veselīgu rokas, kustoties uz priekšu un atpakaļ starp pirkstiem.
  
  
  Escape, būtu, ir svarīgāka, tāpēc, ka viņš ir atstājis duncis vietā un slouched uz "мерседесу". Ego shaggy atsaucoties разносились pa asfaltu uz fona кричащего reaktīvo lidmašīnu "Līrs".
  
  
  Līdz brīdim, kad viņas sēdēja, Taņa jau piecēlās četrrāpus. Viktorija ir pārāk tālu. Водительская durvis "мерседеса" atvērās.
  
  
  Kad viņa, nometās ceļos, Taņa sēdēju un derēja man. Durvis "мерседеса" slammed slēgtas. Tas bija GALVENAIS cietu skaņu līdzīgu aizvērt seifu. Uzreiz man likās завихрение startera, pēc tam kļūt par pieaugušu lielu V8. Riepas iežvadzējās par asfalta, kad Sheng ātri pazuda, pēc izskata.
  
  
  Viņas piecēlās un atkāpās
  
  
  un tālāk.
  
  
  "Ak, Nika!" Taņa sāka raudāt, kad pienāca pie manis. "Atkal asiņošana. Apsējs bija iemērc".
  
  
  Viņas uzstājām prom no nah, pacēla duncis un pa daļām, devās uz Вильгельмине. Paņēmis pistoli, to Hugo vilces atpakaļ apvalkā. Kaila, piepildīta ar asinīm apsējs, maksts zem paduses, apvalks rokā. Tas nebija pietiekami.
  
  
  "Niks, ko tu dari?" - jautāja Taņa.
  
  
  "Uz visiem laikiem pārtraukt ego".
  
  
  "Bet pie tevis ir asiņošana. Dodiet man apturēt, tad mēs varam..."
  
  
  "Nē!" Tā izdarīja dziļu elpu.
  
  
  Prāts ir svarīgāks par jautājumu. Mistiskas, nezināmu spēku Austrumiem. Joga. Aizverot acis, tās milzīgo valsti, visu sevī iekšā. Tieši tāpat, kā joga palīdzēja man atpūsties neskaitāmas reizes, tā tagad aicināja viņas uz spēkā. Visu, ko man kādreiz mācīja, bija domāts. Viņas viesnīcu, lai mans prāts ir viľš, kā sāp. Atlicis koncentrēties tikai uz vienu: apturētu Sheng un šī lidmašīna Mārciņu. Kad tās atkal atvēru acis, tas tika darīts, vai tiek darīts pietiekami daudz, lai piespiestu mani, lai pārvietotos.
  
  
  "Es eju ar tevi!". Taņa gāja līdzi.
  
  
  "Nē." Viņas brauca autobusā Volkswagen. Un tā virzījās ātri. Pār plecu uz to, sacīja: "šai cruiser ar каютами būtu kādu radio tipa kuģis-krasts. Atrodiet ego un zvaniet Хоуку. Sakiet emu, kur mēs esam".
  
  
  Mani pārņēma дурацкое mieru, traka klusums, kurai nav neatkarīgu nekāda sakara ar realitāti. To zināja. Un tomēr vienīgā doma, kas nodarbojas nāca man prātā, bija: "Zīme Spārnotais Tīģeris... Zīme Spārnotais Tīģeris". Pie Sheng bija saraksts, kas ir vajadzīgs mūsu valdībai. Viņas bija to iegūt. Un tas nebija tāds saraksts, kas viņš atņēma man - tas, kas mums nav ieinteresēja - tas bija tas, ko viņš slēpa: zīme Spārnotais Tīģeris.
  
  
  Taņa pazuda pa durvīm, kad viņas atveda, autobusu un pārcēlās uz "U". Sakarā ar mehānisko klikšķi četru cilindru dzinējs ar gaisa dzesēšanu to dzirdēja, kā rēc reaktīvo lidmašīnu "Liras" pieauga augstumu un skaļumu.
  
  
  Tās nav izslēgts, svētais, kamēr braucu pa asfaltu. Pistole "Luger", duncis, gāzes bumba, un aģents, kurš zaudējis daudz asiņu, kas varētu sacensties ar lidmašīnu "Līrs". Bet man bija ideja, kas nodarbojas ar to, kā es domāju, var nostrādāt.
  
  
  Mirgo sarkanā krāsā gaitas lukturi tagad ir tālu priekšā mani. To varētu ih skaidri redzēt. Lidmašīna velmēto. Iet pretējā turp augu lauki.
  
  
  Deviņas stundas асфальтовая ceļš свернула pa kreisi. Strūklu ritošā kopā divpadsmit. Tās bija ritenis autobusu un izbrauca no ceļa uz подпрыгивающую pēc potītes zāli leņķī aptuveni divas stundas.
  
  
  Liesmas reaktīvo lidmašīnu, pletās tālu jo lidmašīnu, it kā nakts salūts Dienā 4. jūlijā. Tagad tas bija tiešām aizkustinoši. Tās noveda, autobuss līdz robežai ar trešo pārnesumu, pēc tam pārgāja uz ceturto.
  
  
  Spriežot pēc stūrī, kas to vadīja, reaktīvo lidmašīnu tuvojās desmit stundas, un viņas devās uz divpadsmit. Visā teritorijā, bet bija ценымногие vienmērīgāk, nekā to domāja. Mans spidometrs svārstījās no piecdesmit līdz sešdesmit. Rēkt reaktīvo dzinēju pārvērtās apdullinošs rēkt. Tie lukturi laukā, lidmašīnu pār seju sāka plūst arvien ātrāk un ātrāk.
  
  
  Drīz tas pacelsies gaisā. Zāles stiebri ir pārvērtusies vietas tumsas. Manas acis nav labi pavadījām laiku, dejojot no катящегося lidmašīnas. Attālums starp mums ir strauji samazinājies, jo divas катящиеся metāla masas tika nosūtīta uz pretprasību kurss.
  
  
  Viņas nepatikšanām domāju, vai viņš redzējis mani. Tas nav svarīgi. Mēs abi pagājis neatgriešanās punkts. Viņš neko nevarēju izdarīt ar šo lidmašīnu, izņemot to, kā lidot. Viņš nav iegūt pietiekamu ātrumu, lai lidot uz augšu, viņš nevarēja nomākt līdz pieturai, un nevarēju pagriezt, ne перевернувшись. Tas pats notika ar mani.
  
  
  Сунув roku aiz sēdekļa, to jutu aukstas metāla priekšmetus, kamēr nav konstatēts smags āmurs. Viņas pacēla ego un nolika sev uz ceļiem.
  
  
  Lidmašīna tuvojās, rēkt dzinēju bija tik skaļš, ka viņi заглушались, riteņi riņķo melnā masa, kabīne tika apgaismota ривненской tik daudz, lai to varētu ego redzēt. Ego mati joprojām bija nedaudz растрепаны. Skābekļa maska болталась pa kreisi no tā. Viņš bija pieredzējis pilots, ir piešķirts augstākais medaļa Ķīnas Red.
  
  
  Var nepietikt laika. Nācās steigties. Attālums съедалось pārāk ātri. Viņas paņēma āmuru un ļāva emu krist uz половицу. Autobuss nedaudz palēninājās, kad to noņem kāju no gāzes pedāļa un noteikt nah āmuru. Uz brīdi man radās sajūta ir vismaz mazā, kaut ko līdzīgu tam, ka ir jājūt cilvēks uz ikdienas kuģi, kad tas iet mimmo plānas okeāna.
  
  
  Mana roka bija uz ieejas pilī. Autobuss brauca uz pastāvīgu ap piecdesmit. Bet lidmašīna uzņem lielāku ātrumu. Lai atvērtu durvis pret vēju, vēju, tas prasīja ne mazums pūļu. Un to varēja dzirdēt low roar abus dzinējus uz pilnu jaudu. Viņas viegli pagriezās riteni pa kreisi. Autobusu devās maksājumus tieši uz lidmašīnu. Viņas uzstāja, durvis un ielēca iekšā.
  
  
  Vispirms bija lidojuma sajūta, mūžīgas сумеречной jomā, kad tu neko pieskarties uz šīs zemes. Tad, skatoties uz leju, visā teritorijā, bet kustējās pārāk ātri. Viņas gatavojas ciest.
  
  
  Viņas domāja par to, lai nekavējoties ķerties pie lietas. Balss kāpēc mans pamatiem skāra pirmo. Bet spēka, ātruma отбросила manu galvu uz leju, un otru kāju uz augšu uz muguras. To vairs nevarēja kontrolēt, kur eju. Viss, ko es varētu darīt, ir atpūsties savu ķermeni.
  
  
  Tās sasita galvu, tad muguru, tad viņa atkal bija gaisā. Šoreiz tā nokrita uz pleca un turpināja kustēties un velties, sakostiem zobiem, jo sāp.
  
  
  Viņas apstājās gandrīz tikpat ātri, kā sākusies. Nevarēju atvilkt elpu, man sajauca prātu vēju, uz mirkli kļuva akls. Bija daudz oranžas gaismas un siltuma.
  
  
  Viņas uzskatīja, ka tas tā, bet nav redzējis, jo es varētu tikai garāmejot, lai redzētu, kas noticis, kad viņas подпрыгивал un velmēto. Varbūt tieši tas man palīdzēja relaksēties, koncentrēties uz to, kas notika ar lidmašīnu.
  
  
  Sheng redzēja autobusa pēdējā brīdī. Viņš piespiež kreiso iebiedēšanu, cenšoties nedaudz minimizēt malā. Reaktīvo lidmašīnu "Liras" pārgāja uz labo riteni, nolaižot labo spārnu zemāk. Autobuss ietriecās galu spārnu. Ar squealing ломающегося metāla spārnu погнулось un lauza. Ar laiku deguns reaktīvo lidmašīnu bija vērsts pret zemi aiz autobusa, bet aste pacēlās uz augšu.
  
  
  Ar rēkt dzinēju lidmašīnas подогнул vienu riteni, salaužot labā spārna pie deguna, no kreisā spārna uz astes. Šajā brīdī Sheng pieauga dzinēju.
  
  
  Uz mirkli lidmašīna sastinga uz astes, vienkārši braucot pa zālaugu joslā ar asti mazāk pēdu no zemes, разнося zāli puses, piemēram, deguna kuģa, kas atdala ūdeni.
  
  
  Kad viņš nokrita, viņš apgriezās kājām gaisā. Zona kabīnes stipri skārusi, kad visa lidmašīna sāka griezties un virpuļot, izdodot griešana metāla.
  
  
  Bet pēc tam tā eksplodēja.
  
  
  Spārni tvertnēm lidoja virzienā fizelāžas, kas traucēja, piemēram, izmet mīklu. Oranžās un sarkanās bumbiņas liesmas вскипели pusei no rūkšana sprādzieni. Debesis kļuva gaišākas, kad visas puses взметнулось liesmas.
  
  
  Lauskas ir izkrauti mazāk nekā divdesmit pēdu no manis. Sadaļa spārnus, pacēlās augstu, un piezemējos netālu no vietas, kur tā uzlēca. Visa хвостовая daļa bija norautas, no fizelāžas. Viņš pacēlās uz augšu, piemēram, futbola bumbu, un lauza tālu pa kreisi no manis.
  
  
  Oranžo liesmu svētais parādīja катящийся autobusu Volkswagen. Viņš nav eksplodēja. Tad kick spārna tas nostājās uz aizmugurējiem riteņiem, kā savvaļas zirgam, pēc tam кувыркалось uz priekšu, un apgāzies uz sāniem un četras reizes перекатилось, pirms apstājās otrādi.
  
  
  Gaiss bija piepildīts ar aromātiem kušanas alumīnija un magnija, degšanas gumiju un plastmasu. Nebija smaržas degošās miesas Sheng, viņš bija pārāk vāja, salīdzinot ar citiem liesmu elementiem. Kamēr kabīne таяла un plūda, atstājot rētas uz zāli, to ieraudzīja, ka var ego un ķermeni, vai kas var būt обугленным, curves бревном vai сморщенной melnās govs. Ritenis vēl turas uz cork. Un tad liesmas лизало ego, bet nav daļas, jo tas jau bija прожжено.
  
  
  Oranža sergejs arī parādīja, ka Taņa skrien pie manis pa zāli. Mieru visi vēl bija. Viņas, zināju, ka man tagad darīt. Viņa ieradās ar lielu svārki, skaistām kājām, качающими šo mīkstu miesu. Kaut болталось ar ee plecu siksnas.
  
  
  To ir aizmirsis, ko nozīmē nenodarītu sāpes. Neatkarīgi no jūsu ievainoto roku, kas nodarbojas ar bija ļoti spēcīgs, man ir masa zilumu. Kāda laimīga likteņa ironijas mums viens kauls bija lauzts, vismaz, es nevarētu teikt, mums ir vienas. Kad tā izdarīja elpu, man bija sāpes apakšā krūtis, bet viņa bija ne sliktāk un ne labāk, nekā pie citiem.
  
  
  Taņa tiekot līdz mani запыхавшаяся. Man izdevās kāpt uz kājas. Es stāvu tur, kur visa pasaule ir izgaismota viļņotā oranžā un sarkanā krāsā-ar liesmu mēlēm, tās gaidīja, kad Taņa derēs pie manis.
  
  
  Mēs ilgi stāvēja oranžā gaismā, vienkārši turoties pie cita par citu. Viņas trauslais ķermenis trīcēja no raudāšanas. Nez kāpēc es smaidīju.
  
  
  Pēc tam viņa atlekšanai no manis un skatījās man sejā. "Mēs zaudējām?" viņa jautāja. "Es zinu, ka viņš ir miris... bet uzdevums... mēs... neizdevās?"
  
  
  Viņa noskūpstīja to viņam. "Paskatīsimies. Man ir domāju--. Ja tā ir taisnība, mēs esam guvuši panākumus".
  
  
  Tad viņa atkal satvēra mani, un viņai sāp gandrīz zaudēja samaņu. "Ak, Nika!" - viņa iesaucās. "Kad tās redzēja, ka autobuss ripo, un ripo, viņas domāja, ka tu iekšā..."
  
  
  "Shh. Viss kārtībā. Ka tev чемоданчике?"
  
  
  "Aptieciņa. Viņai piezvanīju misteram Хоуку. Viņš jau ir ceļā. Nick? Kur tu ej?"
  
  
  "Es hobbled uz перевернутому autobusu. Viņa skrēja pie manis." Viņas gribu paskatīties uz Spārnota Tīģeris
  
  
  e-e, - es teicu.
  
  
  Lidmašīna joprojām dega, bet liesma ir nedaudz samazinājies. To ir jūtama degsme, kad diskutē, lai nokļūtu uz autobusu. Metāls plūda no viņa, kā gan izkausēts sudraba lava, сочился ap plaisas un atklātie dobumu.
  
  
  Piegājis pie autobusa, atvēra tās lielāko sānu durvis. Iekšpusē stipri smaržoja jēlu gāzi. Taņa gaidīju no ārpuses, kamēr viņas rummaging izkaisīti instrumentiem. Kaste diezgan stipri пинали, un pāris uzgriežņu atslēgas lauza logi. Izmantojot колеблющееся liesmu pasaulē, atklāju to divas skrūvgrieži, крестовую skrūvgriezi un tiešu atverē. Es nebiju pārliecināts, kādas ir galvas skrūves-tās veikšu.
  
  
  Kad viņai nāk ar autobusu, Taņa pazemīgi un klusi gāja man blakus. Tā nav jautājumu; viņa zināja, ka, ja tas būs klusēt un skatīties, visas atbildes būs tur. Kad mēs nonākam līdz vietai, kur esmu redzējis viņas piezemēšanos astes daļu, viņas apskāva ee par pleciem. Viņa noliecās pie manis, maigi pieskaras man ar katru soli.
  
  
  Aiz mums atskanēja skaļš sprādziens, no kura вскипело vēl viens mākonis liesmas.
  
  
  Taņa paskatījās atpakaļ pār plecu. "Kā jūs domājat, kas tas bija?"
  
  
  "Iespējams, skābekļa baloni. Balsis tā, pa labi".
  
  
  Хвостовая daļa reaktīvo lidmašīnu "Liras" vēlreiz lauza, un guļot zālē apmēram pēdu garš. To nokavēju daļu, šķīries no galvenā, un apstājās, kad atradu galvenais gabals.
  
  
  "Spārnotais tīģeris", - es teicu.
  
  
  Es stāvu uz ceļiem blakus Taņu, to dzēš ar gludu virsmu traipu zāles, dubļu un melno uztupinu. Tika sagatavoti purns un ķermenis spārnotais tīģeris. Galvas skrūve flush tur vāciņu izmērs aptuveni astoņu collu kvadrātveida. Viņas nometa skrūvgriezi ar taisnu rievu un piemērojusi Phillips. Mazāk nekā piecas minūtes viņu atbrīvoja panelis un подвесил viņas mazā ķēdē.
  
  
  "Kas tur ir?" - jautāja Taņa, kamēr ощупывала viņas iekšējo dobumu.
  
  
  "Šo." Tas bija mazs iepakojums pa spīdīgu alumīnija foliju apmēram četras collas divas. Ļoti uzmanīgi sāka izvērst foliju. Iekšā bija vairāki lokšņu salocītu papīra, kuras kopā.
  
  
  Taņa skatās caur manu roku. "Niks", - viņa teica. "Balss un viss, vai ne tā?"
  
  
  To, pamāja ar galvu un izstiepa hei, sagrieztas papīra. "Saraksts Spārnotais Tīģeris. Visi komunistisko kontakti-Sheng Amerikā". Vārdi nāk automātiski, jo es atklāju vēl vienu papīra lapu, ietin folijā.
  
  
  "Ko tu smaidi?" - jautāja Taņa.
  
  
  "Mums ir bonuss, ko es negaidīju. Šajā sarakstā ir uzskaitīti vārdi un vietas katra kontakta ar Palermo, līdz Saigonas, kur pārvietojas heroīns". Viņas izstiepa hei, un noskūpstīja degungalu. "Paskaties, mīļais. Vārdi, vietas un datumi iepriekšējās tikšanās".
  
  
  "Niks, tad..."
  
  
  Mana ухмылка pārtapusi ķiķināšana, kas bija ievainots. "Jā, Taņa, var teikt, mūsu pilsēta krievijā izdevusies".
  
  
  
  
  
  
  Četrpadsmito nodaļa.
  
  
  
  
  
  Divas dienas vēlāk viņas biju Vašingtonā, dc, birojā Хоука, joprojām ietin kokons. Mazā birojā smaržoja несвежим сигарным ar dūmiem, lai gan tagad cigāru viņam nebija. Viņš sel par savu krēslu vaļsirdīgs man pretī. Ego кожистое морщинистое persona pastāvīgi нахмурилось no uztraukuma, bet acis bija apmierināti.
  
  
  "Ģenerālprokurors проинструктировал mani ielikt savā dosjē pateicību, Kārters". Viņš pasmaidīja kādā personas jokā. "Ja mēs atradīsim šai vietā".
  
  
  "Un kā ir ar Tanja?" Viņas jautāja.
  
  
  Hawke atslīga pret krēsla atzveltni un скрестил rokas uz plakana vēdera.
  
  
  "Es ņemšu pārliecinieties, lai viņas dosjē bija pateicība", - viņš teica.
  
  
  Kad viņš izvilka vienu ap savu cigāru visā kabatas mēteļi, tās izņēma cigareti ar zelta uzgali. Mēs iededzām ih kopā manā зажигалкой.
  
  
  "Kā blakus?" - viņš jautāja смягченным balsi.
  
  
  "Nedaudz sāp, bet ne tā, kā, domājams, slikti".
  
  
  Rezultāts tika plēstas brūces un zilumi, trīs ribas ar plaisām un gaļas gabals, plosītos no manas puses. Reiz tas bija pietiekami, lai saglabātu mani slimnīcā, lai no viņas nav naktsmītne izkļūt.
  
  
  Vanags velk cigāru ap zobiem un stahl pētīt ff. "Nu ko, vismaz viens avots heroīna, kas nāk laiks, iespēja iepirkties, tika apturēta".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Vai jums kādreiz ir kļuvis zināms, kas nošāva šie deviņpadsmit lodes Karlo Гаддино?"
  
  
  "Jā, tie ir tie paši divi, kas jums ir nozvejotas, ja обыске dzīvokļi. Viņi, protams, darbojās pēc pasūtījuma Sheng. Šķiet, viņi nokļuva mājās Гаддино, притворившись, ka savāc veļu. Kad iekšā, viņi devās vaļsirdīgs saunā, atvērās. durvis, un pieņemsim, ka viņš saņems to ap automāti ar klusinātāju - .38. Deviņpadsmit reizes. Pēc tam viņi paņēma veļa un aizgāja ".
  
  
  "Pēc tam, es domāju, ka viņi ir saņēmuši pavēli no Sheng iegūt sarakstu no Асасано "
  
  
  .
  
  
  "Pilnīgi fantastisks. Un tie bija nogalināt Акасано klusi, кинжалом".
  
  
  "Tātad, kas notiek ar sarakstu Spārnotais Tīģeris?"
  
  
  "Tas jau notiek, Kārters. Šobrīd arestē visus komunistus. Mēs noskaidrojām, ka lielākā daļa ap tām atrodas šajā valstī nelegāli, tāpēc viņi tiks deportēti atpakaļ uz Ķīnu."
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu un затушил cigareti. "Kungs, kas notiks ar La Kaza Гордеева? Kad Николи, Акасано un Шенг visi ir miruši, kurš kļūs par jauno priekšnieku noziedzīgo pasauli?"
  
  
  Hawke paraustīja plecus, pēc tam размял cigāru pelnu trauks. "Viņi, iespējams, atradīs kādu, par kuru neviens nav dzirdējis. Viņas pārliecināts, ka noziedzīgā pasaule turpinās darboties un attīstīties. Ārkārtas pasākumi, iespējams, jau tiek pieņemti".
  
  
  Man ienāca prātā fotogrāfijas lake Tahoe, un būdā ezera krastā. "Un kā ir ar šo Sandy Кэтрон? Tev nav par ko ee turēt, vai ne?"
  
  
  "Nē, mēs to nedarām. Jūs zināt, ka viņa ir šeit, Vašingtonā. Pēc tam ilgas sarunas ar viņu mēs esam pārliecināti par to, ka, iespējams, viņa būs pie mums, noderīgu karjeru".
  
  
  Viņas, noliecās uz priekšu. "Kas?"
  
  
  Bet Hawke pat nav моргнул. "Viņa piekrita palikt pie draugiem Акасано un ziņot mums par ih darbības. Kas to lai zina? Iespējams, kādu dienu jaunievēlētais boss amerikāņu noziedznieku pasaules kļūs par aģentu zem vāka, kas strādā valdība".
  
  
  Viņš piecēlās un noliecās uz priekšu, uzliekot plaukstu uz krēslu. "Tev ir svētdiena atslābina, Kārters. Divas, ja vēlies. Ir plāni?"
  
  
  "Labi," teica viņai sēdēt. "Tas ir par to, lai saglabātu šo Sandy Кэтрон būdā, vedināja kāds mani idejas. Viņai visu laiku domāju par šiem kalnos uz ziemeļiem no mall and the marketplace, būda ir pietiekami augsta, tā, ka sniega vēl ap nah, sēžot pie akmens pavardu, var būt, nekādi ne kad neliela makšķerēšana, bet naktī... "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Cilvēki mazā ciematā trīs jūdžu attālumā no būdas teica, ka tagad jau ļoti vēlu, lai iet sniegu. Taņa teica, ka sniegpārslas - tas ir sagaidīšanas komiteja.
  
  
  Mēs ņēmām var iznomāt ragaviņas, ih тащила гнедая ķēve. Un, kad mēs salikām tās produktiem un krājumiem, mēs залезли zem bieza sega un veikuši кобылу virzienā uz mūsu būdu. Taņa noliecās pie manis.
  
  
  Kamanās bija zvans, kas veda cilvēkus pēc katras kajītes, mimmo kurā mēs braucām. Viņi stāvēja uz lieveņa un ciemos, kamēr mēs gājām.
  
  
  Gaisā stāvēja priežu smarža. Un koki stāvēja, kā ļaudis augstas slaidām karavīri, uzliku gar mūsu ceļu. Strauts изгибался un изгибался apmēram četras pēdas no šaurā ceļa, pa kuru braucām.
  
  
  "Labu veiksmi pie zvejas," - komentēja to.
  
  
  "Ja jums būs laiks."
  
  
  Tās, paskatījās uz meiteni, сидящую kopā ar mani, jaka, ar vieglu plankums ap viņas zaļajām acīm, uz galu viņas вздернутого deguna, покрасневшего no aukstuma. Un izskatās, ka viņa uz mani paskatījās, tika skatienu sievietes, ne meitenes.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kad mēs izkrauj ragavas un parūpējušies par кобыле, bija jau tumšs. Mēs ņēmām, вымыли traukus un разожгли uguns kamīnā.
  
  
  Salons nav bijis pārpilns. Ns bija trīs lielas istabas. Lielā dzīvojamā istaba ar vienu abos galos atradās virtuve un ēdamistabas krēsls, bet ar citu - kamīns. Papildus priekšā un aizmugurē, bija divas dienas, kas ved uz ielas pusi, vannas istabā, bet otra guļamistabā. Visas mēbeles ir roku darbs, apkārt priežu koka. Pie kamīna gulēja liels paklājs ap lāču ādām.
  
  
  Sēžot pie kamīna un smēķēšanas to, pamanīju, ka lukturi viesistabā izdziest. Taņa bija vannas istabā. Kad vienīgais svētais vadījies no mirgojošā liesmas kamīna, viņas, es jutu, ka viņa ir man blakus.
  
  
  Viņas roka viegli pieskārās mana skausta, tad slīdēja pa manu plecu un uz leju pa roku uz manas rokas. Viņa sēdēja man aiz muguras. Tagad viņa pienāca un nostājās manā priekšā uz ceļiem.
  
  
  Uz to tika adītu džemperi ar aizdari priekšā un īsu svārki-daiļslidotājs. Kad viņas sāka расстегивать džemperis, to, pamanīju, ka zem tā nekā nav.
  
  
  "Kur krūšturis", - čukstēja es.
  
  
  "Labi." Viņa откинулась uz paklāja ap lāču ādas, viņas krūtis šķita gludi un sarkanu gaismas ugunskura.
  
  
  Viņas nostājās viņai blakus uz ceļiem. Mani pirksti ir atraduši rāvējslēdzēju un pogu sānos viņas svārki.
  
  
  "Tev nebūs daudz laika makšķerēt, Niks, dārgais," viņa teica aizsmakušā balsī.
  
  
  "Kā jūs domājat, ko es daru tagad?"
  
  
  Kad viņas novilka svārkus, viņa izliektos, lai to varēja nolaist tās garumā viņas slaidajām kājām. Uz tā bija zilas bikini biksītes ar baltiem кружевными malām. Viņai smaidīja, kad mani thumbs зацепились jostu.
  
  
  Uguns ir svēta glāstīja viņas gludu ādu, kā dejojošas pirkstiem. Viņa bija ļoti jauna un ļoti laba. Tās noskūpstīja ciets, plakans ee dzīvē, стягивая biksītes. Pēc tam, pa brīnumu un piecēlās.
  
  
  Tiny stobra ieroci целил maksājumus tieši uz mani. Uz lūpām Tanja parādījās smaids. Atskanēja skaļš klikšķis, bet таращить acis uz mani nav skārusi. Ap stumbru bises izlēca maza izvēles rūtiņu.
  
  
  Uz ns bija divus vārdus: MĪLU TEVI.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kairu vai no kairas tv mafija
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Cairo
  
  
  vai kairas tv mafija
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  Pirmā nodaļa
  
  
  Otrā nodaļa
  
  
  Trešā nodaļa
  
  
  Ceturtā nodaļa
  
  
  Piektā nodaļa
  
  
  Sestā nodaļa
  
  
  Septītā nodaļa
  
  
  Astotā nodaļa
  
  
  Devītā nodaļa
  
  
  Desmitā nodaļa
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa
  
  
  Divpadsmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  Veltīts darbiniekiem slepeno dienestu Amerikas Savienoto valstu Amerikas
  
  
  
  
  
  
  
  Pirmā nodaļa.
  
  
  
  
  Policijas iecirknī Arušas tā ir maza беленую telpa ar sienām, отслаивающимися no ziediem, un vairākos gabalos koka mēbelēm, ar rētām, kas sēdēja tupus aiz letes reģistrācijas. Bambusa aizkari aizsedza divi logi un ļāva saules gaismu, un pēc tam pulksten iekļūt caur tiem un veidot dzeltenas svītras uz grīdas un pretējā čīkstoņu. Lēni, griestu ventilators, kas ir stumšanas smags mitra gaisa telpā, bet, šķiet, nav двигал ego. Durvis uz netīro ielu, ir atvērta, bez starpsienas, un вонючем gaisā stulbi bija pārpildīta lielas brūnās mušiņas. Tālākajā stūrī prusaks uzmanīgi uzkāpa caur plaisām, kas vaid, un pēc tam devās atpakaļ uz savu tumšo drošību.
  
  
  Viņas, stāvēja dzelžos, pirms leti, mans krekls safari ir pārtraukta, un asinis засыхала apakšveļa. Divi lieli melnās policistu-āfrikas apkārt man ar gataviem sitieniem stekus. Viņi mani arestēja par cīņu ar салуне, un tagad mani noformēja ih seržants, kalsens izstīdzējis cilvēks, kas sēdēja pie veco galda, aiz letes un studējis viltus papīra, kas viņai deva viņiem.
  
  
  - Skaidrs, tu kanādas, misters Pryor, - teica seržants angļu valodā. "Profesionāls mednieks". Viņš lēnām papurināja galvu. "Mums ir daudz problēmu, amerikāņi un kanādieši. Nu ko, jūs atradīsiet, ka jūs nevarat šķērsot robežu par Keniju un sarīkot šeit problēmas bez sekām ".
  
  
  Viņas kliedza uz viņu. - 'Irina diyesema hivii!' "Man nav bijis problēmu! Tas nav to sācis darīt, darbosies ilgtermiņā asiņainā kautiņā!
  
  
  Viņš droši paskatījās uz mani, pielāgojot punktiem savā смуглом sejas. - Jūs varat pastāstīt savu viedokli tiesnesim. Viņš norādīja uz diviem vīriešiem, kas stāv man blakus. "Ņem savu ego un aizslēdz".
  
  
  Tie ir rupji vilka mani caur durvīm, garā telpā, kas nodarbojas ar bija liela kamera ar gaiteni, ejam visā garumā. Koridors bija nodalīta no kameras smagu dzelzs režģiem. Durvis režģa ir uzstādīta, apmēram pusceļā. Kad tie ir apkopoti mani uz dienu, tās redzēja trim vīriešiem, digitālās kameras, sēž un guļ uz slapjas grīdas. Divi bija африканцами, bet trešais - balts.
  
  
  Kad augstākais ap diviem policistiem sāka attaisīt durvis, kameras, tās uz brīdi izlauzās pa trikus cita vīrieša. Svahili viņa, sacīja: "Man teica, ka es varu sazināties ar advokātu".
  
  
  "Хапана!" viņš metās uz mani, atkal pavērās mani aiz rokas. 'Ne tagad!'
  
  
  'Jā!' Viņas kliedza.
  
  
  Augsts policists pagriezās pret mani, aizmirstot par dienu, kuru отпирал. - Jūs vēlaties, lai izveidotu problēmas, misters Pryor?
  
  
  "Es gribu viņu asinis tiesības!" - skaļi teicu. Viņas atkal отстранился no viņa partneri.
  
  
  Tad abi vīrieši satvēra mani, ih cietie muskuļu rokas rupji схватились par manas rokas un kaklu. To, cīnījās ar tiem, cenšoties izrauties brīvībā. Mēs pagriezās pa nelielu apli un stipri atsitās pret zarus, сотрясающие ih.
  
  
  Vīrieši digitālās kameras, izrādīja interesi par cīņu, un visi pagriezās, lai noskatītos.
  
  
  Man izdevās izrauties pa trikus, īsāku aizsargu, bet augsts kļuva nikns un stabbed vāli. Trieciens slīdēja pa manu galvu un pavadīja lielāko daļu savu spēku uz manu roku un plecu.
  
  
  Viņas заворчал šaustīšanā, stekus, tad hit vīrieti elkoni uz augšu un atpakaļ, līdz kaklam. Viņš izdeva mīkstu skaņu un paklupa uz grīdas.
  
  
  Kad cits policists pacēla дубинку streikot, skāra viņas vaļsirdīgs emu persona. Viņš nokrita uz režģa, iso csdd nāca asinis. Bet šis cilvēks bija bagāts, un trieciens nevilcināsies ego. Tas stipri sasitu savu nūju. Tās nozvejotas дубинку un spēcīgi velk viņu izveduši ego pēc līdzsvara. Tās noplūktas ego ar zariem, pamāja ar loka mimmo sevi un piespieda pie vaidēt koridorā.
  
  
  "Хатари!" Augstais sargs sauca pusi, istabas, pa kuru man izvilka, un ar grūtībām piecēlās.
  
  
  Ego dūšīgs draugs jau ir atgūti un bija vilka pie manis. Viņas ātri hit viņa ego ar celi pa kājstarpi. Viņš ierēcās no sāp un согнулся uz pusēm, clutching par sevi, pilināmā дубинку.
  
  
  Viņas atkal pagriezās pret augstu policistam, kad viņš piecēlās kājās. Viņas замахнулся uz viņu, bet netrāpīja. Viņš thrusted man savu nūju un nav nokavēju - nokļuva uz sejas un kakla. Sāpes eksplodēt man uz galvaskausu. Bija īss iestāšanās gadījumā ir melns, bet pēc tam sasita par grīdas ar asu стуком. Augsts cop apstājies uz visiem laikiem mani un atkal pacēla дубинку. To, saķer ego kājas, un tā ar nelielu spēku, kas nodarbojas ar palika manās rokās, stipri velk. Ego kājas подкосились , un viņš guo sākuma otro reizi nokrita uz grīdas.
  
  
  Bet ego pārinieks jau оклемался un paceltu nūju. Malu viņas acis redzēja, kā stafeti, nolaižas. Viņas пригнулся, bet tas trāpīja man uz skausta un kaklu. Колеблющаяся tumsa pārsteidza vēlreiz, un viņš sabruka uz grīdas uz muguras, aizverot acis, gandrīz neapzinoties. Kad viņa atvēra acis, dežurants seržants stāvēja uz visiem laikiem mani ar pistoli, kas man galvā.
  
  
  "Tas būs pietiekami," - viņš teica divām citām mīkstā svahili.
  
  
  Vērsis, kas joprojām ir gatava hit nuju, pārcēlās, izlaižot stick. Seržants drūmi paskatījās uz mani.
  
  
  "Kaut man saka, ka paies zināms laiks, pirms jūsu lieta tiks nodota rāte", - klusi teica viņš.
  
  
  "Ej pie velna", - teica viņai emu.
  
  
  Viņš norādīja uz pārējiem diviem. Tie ir rupji satvēra mani un velk uz kameru. Tad tie pagriezās un devās prom, заперев durvis aiz sevis, un es paliku viena ar trim citiem ieslodzītajiem.
  
  
  Viņas lēni pārlaida skatu ih personām, vārtu pulsēja sāpes. Manas acis сфокусировались citā baltā vīrietim, pārvietojās ar to ухмыляющееся persona африканца sēž tupus pie manis. Viņai atbildēju ar smaidu гримасой un mazliet atslāba. Pirmais posms mana darba uzdevumu tika veiksmīgi izpildīts. Viņas nāca nonāvēt balto cilvēku, un viņas balss - sienās ar viņu vienā digitālās kameras.
  
  
  "Бвана pārāk slima no дубинок", - teica smaidošā afrikānis man blakus. "Liels аскари, viņš visu laiku ļoti bauda nuju". Vīrietis bija ģērbies rietumu apģērbu, saplēstas bikses un kreklu, bet uz labās rokas viņam ir fetišs-rokassprādze, bet uz viņa vaigiem, un plecu, kur beidzās piedurknes, bija sāpīgi ar smalku zīmējumu. Viņam bija tikai viena veselīgas acīm.
  
  
  "Es būšu kārtībā," - es teicu.
  
  
  "Tu asinskārs muļķis, lai kaut ko uzsāktu ar viņiem", - nicīgi man teica baltais cilvēks. Pēc tam, it kā tas būtu vienīgais, ko bija vērts komentēt, viņš ārieši novērsās.
  
  
  Es neatbildēja, bet pagriezās, labāk uzmet skatienu uz viņu. Viņš bija nedaudz vecāks par mani, augsts un kalsens, ar cietu seju, ar taisnām līnijām un saru. Uz ns bija netīrs камвольный uzvalku un frayed baltas baleta čības. Ego acis bija aukstas un проницательными. Ego sauca Bryan Sykes, un viņš ir profesionāls slepkava.
  
  
  Viņas slouched sēdēt blakus viņam pie aizmugures sienas kameras. Vienacainais afrikānis piegāja pie režģa un sel mums blakus, apmēram desmit metru attālumā no trešās noslēgtā digitālās kameras. Šī trešā persona bija primitīvas африканцем, kareivis kikuju, attired племенную drēbes visā kokvilnas sarkanu охры un vara нарукавными materiāliem. Viņš sēdēja ar nekustīgu muguru un sakrustotām kājām pie zariem man pretī, невыразительно skatās uz mani.
  
  
  Viņas novērsās no viņiem visiem, un aizvēra acis. Man bija nepieciešama atpūta - nakts solījās būt gara. Cīņa ar policistiem nav palīdzējusi, bet man nācās pārliecināt Сайкса par to, ka viņas likumīgais ieslodzītais. Digitālo kameru stank urīnu, un to centās nepievērst tam uzmanību. Viņas atcerējās savu sarunu ar David Хоуком Nairobi par Сайксе un plāniem krievu Новигрома I.
  
  
  "Tas būs ātrākais cīnītājs ap jebkad uzbūvēta, Niks", - teica man Hawke. "Bet, par laimi, mums nozaga plāni. Aģents Džons Drummond drīz būs Kairā ar микрофильмом un pēc tam atvedīs ego šeit. Viņš sniegs jums filmu, un jūsu darbs būs rūpēties par to, lai viņš veiksmīgi nokļuvis Vašingtonas ".
  
  
  'Jā, kungs.'
  
  
  Bet ir arī karote darvas. Mūsu avoti domā, ka krievi zina par mūsu tikšanos šeit. Tiek uzskatīts, ka viņi bija saderējuši Brian Сайкса, profesionālās bultiņas taustiņu, lai nogalinātu Драммонда, kad viņš ieradīsies Nairobi ar filmu. Oni ego noslepkavoti, un mēs atgriezīsimies pie tā, ar ko sākām. Tā...'
  
  
  "Tātad, viņu nogalināšu Сайкса līdz tam, kā viņš mūs nogalinās," es teicu.
  
  
  Balsošana un viss. Šobrīd viņš zālē Аруше un, paredzams, прилетит šeit, lai veiktu šo uzdevumu uz pēdējo brīdi. Ej pakaļ, N3.
  
  
  Bet, kad viņas ieradās Арушу, viņas konstatēja, ka Sykes bloķēta vietējā cietumā par dzeršanu un sabiedriskās kārtības traucējumi, un tiks atbrīvota, tieši laikā, lai lidot uz Nairobi. Jāgaida, atbrīvojot ego bija pārāk riskanti. Turklāt, man nebija laika. Tā ka mani izmet kopā ar viņu cietumā.
  
  
  Tās piespieda sevi mazliet snaust. Kad viņa pamodās, viņas visu окоченел, un es jutu, ka man nepieciešama svētdiena slimnīcas gultā. Tās, paskatījās caur tīkla kameru, loga režģi gaitenī un redzēju, ka ārā ir tumšs. To, dzirdēju, kā lietus dobji sitieniem pa metāla jumta mājā.
  
  
  Sergejs bija viduvēja, ir vadījies no маловаттной spuldzīti koridorā. Vienā plūsma kameras ūdens darījusi no ārpuses, veidojot sekla peļķe. Turklāt ap šo gan gala kameras gāja ar urīna smaka. Tās, paskatījās uz modrs Kikuju man pretī un sapratu, ka, iespējams, tas ir tas atviegloja sevi. Atklāti tagad viņš skatījās uz leju, uz pretēju plūsmu kameras. Sekojot par ego skatienu, viņas, es redzēju, ka viņš ir nomodā par divām žurkām, kas meklē pārtiku, kas tur.
  
  
  Sykes kustās un ворчал sev zem deguna. Netālu no Kikuju citu afrikānis stipru gulēju un храпел.
  
  
  - Sasodīti вонючая cietums, - teica Sykes. - Ievietot šeit baltā cilvēka. Nolādēts mežoņi.
  
  
  Viena ap žurkām droši piegāja pie Kikuju. Viņš uzmanīgi skatījās, bez pagrieziena galvu. Žurkas devās laiza. Pēkšņi roka Kikuju aizlidoja un satvert. Žurkas skaļi взвизгнула, bet tikai vienu reizi, kad kikuju lauza hei kakla ar vienu roku. Pēc tam, kamēr kājas vēl подергивались, viņš saplēsa miesa no dzīves žurkām un gatava sevi ēst. Ego acis satikās ar manām, atzīstot, ego medību veiksmi, un viņas viegli pasmaidīja emu. Tomēr Sykes dusmas uzlēca uz kājas.
  
  
  Viņš kliedza. - Velna mežonis, tu mēģini mani sadusmot? Viņš piegāja pie kikuju un hit африканца pa roku, iemetot miris žurkas par ego roku. "Atmet šo чертовых parazīti ir mierā, melns stulbenis, vai viņa засуну tev galvu starp režģiem aiz tevis."
  
  
  Viņš draudīgi noliecos pār Kikuju. Tā bija tāda pati izaugsmi, kā afrikānis, un ns bija vairāk gaļas, bet kikuju neuzrādīja bailes. Arī viņš devās pret to, lai gan esmu redzējis viņas naids ego миндалевидных acīs. Tās, paskatījās uz citu африканца un redzēju, ka viņš gulēja ar visu šo laiku. Viņas atceras, tas ir prātā.
  
  
  Sykes ar ļaunu skatienu tuvojās man. - Un tu, Янк, sēdi uz vienīgajā sausā vietā, un šajā vietā. Virzīties tālāk pa līniju ".
  
  
  Tās, paskatījās uz to. "Es biju pirmais, - es teicu.
  
  
  Sykes dalībnieku smīnēja un sasniedzis vērā savu uzvalku. Viņš досталь, universālais nazis un высветил ego asmeni. Viņš teica. "Vai tu kaut ko gribi?' Smaids pazuda.
  
  
  To, paraustīja plecus. "Labi, ne uz visiem laikiem, rupji runāt par to," - es teicu. Ворча, viņas kustas apmēram piecpadsmit pēdu un skatījos, kā Sykes bija mans sausā vietā. "Godīga spēle Turnabout, - es teicu.
  
  
  Tas ir pretīgi iesmējās. "Balss, kā uz visiem laikiem uz to skatīties draugs", - viņš teica, noliekot nazis minūtē. "Tagad jūs, истекающие asinīm cilvēki, mēģiniet klusēt, līdz brīdim, kad guļu".
  
  
  Kikuju un viņas apmainījās skatieniem, kad Sykes strauji samazinājās, un aizvēra acis. Viņas paskatījās uz pulksteni, kas seržants man ir ļāvis atstāt. Līdz nākamā pārbaudes nodokli vairs tikai piecpadsmit minūtes. Viņas klausījās, kā lietus uz jumta un vēroja, kā melnā un oranžā josla pūķis ķirzaka uz sienas malu vajā brūnā rūsa. Slaidām kājām virzījās uzmanīgi, lēnām, kā львицы, садящейся uz gazelle. Neilgi pirms tam, kad ķirzaka paspēja iesist, mol aizlidoja, un labprāt bija beigusies. Viņas pavadīja ar roku pa lūpām un paskatījās uz дремлющего Сайкса. Tas neaizņems daudz laika.
  
  
  Pēc pāris mirkļiem dežūrējošais policists izgāja koridorā, pa otras istabas. Viņš valkāja короткоствольный revolveri no maksts uz jostas. Kad viņš pienāca, viņas aizvēra acis, attēlojot miegs. To, dzirdēju, kā viņš uz mirkli apstājās diena kameru, un pēc tam, apmierināti, pagriezās un aizgāja uz citu istabu. Viņas atvēra acis un redzēja, ka kikuju ar ziņkāri skatās uz mani. Viņai aci emu un paskatījās uz Сайкса un citu африканца. Abi likās guļam. Afrikānis skaļi храпел; skaņas перекрыл būtu daudz citu troksni.
  
  
  Tā klusiņām piecēlās un vēlreiz paskatījās uz kikuju. Es domāju, ka
  
  
  viņš iejauksies, un būs nepieciešama bumbas, lai pamodinātu cita африканца. Pienācis laiks izdarīt gājienu.
  
  
  Tā klusiņām piegāja pie Сайксу. Viņš пошевелил lūpas un papurināja galvu. Man nebija ieroču, tāpēc man nācās paļauties uz savu kailām rokām. Viņas, apsēdās viņam priekšā tupēt. Šajā brīdī miega afrikānis izdevusi skaļa riešana krākšana, un acis Сайкса atvērtos. Kad viņš redzēja, ka es stāvu viņa priekšā uz ceļiem, miegains skatiens acumirklī pameta acis.
  
  
  'Labdien! Ka, šuvējs ņem, tu...?
  
  
  To, izstiepa savu roku, satvēra ego aiz kakla ar abām rokām un saplēsa no sienas. Nākamajā mirklī viņš gulēja uz muguras uz grīdas, mani pirksti сжимали ego kaklu. Ego persona покраснело, bet acis выпучены. Ego жилистые rokās, mēģināja izlauzties caur manu trikus. To, pamanīju, ka viņš bija ценымногие spēcīgāka, nekā izskatījās. Bet tagad ego, augstprātība pazuda. Cilvēka ego parādījās bailes, bet pēc tam izpratne. Viņš mēģināja runāt, bet nespēja.
  
  
  Pēkšņi, ar slēpto spēku izmisums, viņš salauza manu smaka un hit mani apakšdelmu uz sejas. Kad viņas recoiled no trieciena, viņš nostājās starp mums celi un krasi samazinājās man ar sevi.
  
  
  Viņas piezemējās uz muguras, bet Sykes ir strauji pieaudzis uz vienu katram cilts. "Tā kā balss un viss", - viņš izdvesa.
  
  
  Tās nav stahl atbildēt. Tās skāra viņa kāju, un savu kurpi ietriecās ego apakšstilbs, klauvē ego kāja. Viņš izdeva creek sāpes - par laimi, ne skaļi. Viņas steidzās pie viņa, bet viņš atkal kritās no uzbrukumiem un atkal nometās uz ceļiem. Šoreiz viņš turēja nelielu nazi.
  
  
  Viņš izstiepa blade priekšā, ļauna ухмылка atgriezās viņa stingrā seja. "Šķiet, ietaupīsit man laiku un spēku", - viņš teica. Pēc tam viņš uzlēca uz mani.
  
  
  Viņas devās pa kreisi, izvairoties no hitting nazi dzīvē, un to pašu kustību noķēra ego roku ar nazi. Spēks ego rāviena повалила mums abiem uz grīdas, kur mēs divreiz перекатились, cenšoties sagrābt nazi.
  
  
  Sykes uz mirkli uzkāpa uz mani, un es pieķeru sevi pie tā, ka izmisīgi vēlos, lai man izdevās panākt savu duncis Igo kopā ar mani kameru. Bet Hugo ir apzināti atstājuši aiz muguras, kopā ar Вильгельминой, manu 9-milimetru "Люгером". Sykes nikni pagrūda manu roku un nāca vēl viens sitiens, četru asmeni. Viņu atkal sagrāba ego aiz rokas, bet ne agrāk, nekā viņš nodarīja man sekla brūces uz pleca. Kad viņš ieraudzīja asinis uz manas jakas-safari, ir briesmīga ухмылка atgriezās.
  
  
  - Es tevi досталь, Янк. Viņas gatavojas samazināt tavu aknas.
  
  
  Tā saspieda roku ar nazi spēcīgāka, sasprindzinājums. Tās bija atbruņotos ego, pretējā gadījumā agri vai vēlu viņš atradīs ceļu клинку. Viņas atlaida ego citu roku un iesitu viņam ego ar dūri pa seju.
  
  
  Sykes nebija gatavs pretuzbrukumu. Viņš zaudēja līdzsvaru un nokrita uz sāna. Tad tā krita uz viņu, konfiscējot ar abām rokām roku ar nazi un stipri pagriezies. Viņš kliedza. Nazis заскользил pa grīdu kameras nepieejamā vietā.
  
  
  Viņš spēcīgi iesita man pa galvu. Tās krita uz sāniem, un viņš pielēca kājās ceļos, gatavs mesties par nazi. Bet tā, es viņam no aizmugures, un viņš iekritis zem manis.
  
  
  Kikuju auksti un mierīgi vēroja to visu no savas vietas pie restes. Vēl viens afrikānis, lai gan ne храпел, visi vēl gulēja. Nav nekādu pierādījumu tam, ka dežurants citā istabā vēl kaut ko dzirdējis.
  
  
  Tās stipri sasitu Сайкса pa kaklu, vienlaikus panākot ar celi pa pumpuram. Viņš хмыкнул, satvēra mani un nometa uz grīdas sev priekšā. Tās strauji pieauga un atkal redzēju bailes viņa sejā. Viņš pagriezās, atverot muti, lai izsauktu dežuranta.
  
  
  Viņas ar хрустом cirta ar plaukstu ego адамову ābolam, оборвав creek, pirms tas ir paspējis izcelties ap ego rīkles. Viņš atbalstīja prom, aizrīšanās un давясь muti.
  
  
  To saīsināt attālumu, izvairījies no mad labās sitiena, kuru viņš pameta mani, un satvert ego aizmugurē, manas rokas skavām ar stipru ego muti un degunu.
  
  
  Viņš izmisīgi saplēst, man uz rokas, bet es turējos, kā buldogs. Viņš пинался un steidzās. Ego persona aptumšotās, bet uz kakla вздулись vēnas. Ego rokas рассекали gaisā, mēģina mani atrast. Izslēgts nožņaugšanas skaņas вырывались ap ego rīkles. Ego labā roka slīdēja pa manu muguru, nagi ir applūst ar asinīm.
  
  
  Ego roka, divreiz сжалась uz судорожном dūrē, pēc tam visu ķermeni обмякло.
  
  
  Bryan Sykes vairs nav pārstāvēja draudi mums aģents Драммонда, mums ir, lai kāds cits.
  
  
  Tās, paskatījās uz kikuju un redzēju, ka viņš bezskaņas ухмыляется. Vēl viens afrikānis visi vēl gulēja, bet nemierīgi kustējās. Ap istabas koridora galā, kur atrodas dežurants, nav mums nāca no putna skaņu.
  
  
  Viņas paņēma nazi Сайкса, dzēš ar viņu izdrukāt un vilces atpakaļ minūtē. Pēc tam precēts savu ķermeni uz vaidēt un noteikt ego sēdus stāvoklī, aizverot acis.
  
  
  Tagad pienāca pie lietas daļa darbību, kas nodarbojas ar to, var būt sarežģītāka, nekā tinumu Сайкса. Man nācās izvairīties ap šo восточноафриканской parodē uz cietumu. Viņas unfastened jaka-safari un apskatīja savu кровоточащее plecu. Kā es domāju, brūce nebija dziļa. To vilces roku padusē, отодрал gabals plastikas miesas krāsas un izdzēsu nelielu gabalu no metāla, kas viņš slēpa. Tas bija отмычка.
  
  
  Viņas tikai devās uz dienu, kameras, kad dzirdēja skaņu telpa ap gaiteni. Viņas ātri atgriezās vaid pie līķa un paslēpa metāla лтмычку. Tās aizvēra acis, kad dežurants ieraksta durvis un devās pa gaiteni.
  
  
  Neatverot acis, tās, ieklausījos soļus. Viņi apstājās, un viņš zināja, ka sargs ir diena kameru. Bija gara pauze. Man bija interesanti, izskatījās, vai Sykes ir miris vai aizmidzis. Vēl viena doma mani pārsteidza. Pieņemsim, ka dežurējošais virsnieks grib par kaut ko runāt ar Сайксом? Man varētu būt problēmas.
  
  
  Viņas turēja acis aizvērtas. Pēc tam dzirdēju, kā apsargs yanked pa virvi vāja spuldze, pinkains un aizgāja pa gaiteni.
  
  
  To uzmanīgi piecēlās un tuvojās diena kameru. Vienīgais svētais tagad sāku ap logi gaitenī un dienā skapja tālākajā galā. Sākumā bija grūti redzēt pili, bet galu galā to bija ielicis tajā отмычку. Kikuju ar interesi vēroja. Pils bija liels, lai manu отмычки, un sākumā to nevarēju pavirzīt ego. Viņas выругался sev zem deguna, pēc tam piecu minūšu x neveiksmīgiem centieniem. Man nav bijis visu nakti. Drīz policija varēs ziņot par savu обходах, un tas visu sarežģīs.
  
  
  Tās noslaucīja sasvīdušās rokas bikses un mēģināju vēlreiz, strādājot lēnāk. To uzmanīgi atrada slēdzis, atradu отмычку vajadzīgajā vietā un strauji pagriezās viņas. Pils atvērta.
  
  
  Viņai atvēra durvis tikai dažas collas, un vilces отмычку minūtē. Kikuju uzmanīgi vēroja mani. To, pamāja ar emu, bezskaņas ar žestu parādīja, nav vai viņš vēlas iet prom ar mani. Viņš saprata un atteicās kustību galvas. "Santa-sana", - teica viņai maigi, cerot, ka viņš pietiekami daudz runā svahili, lai zinātu, ka es, paldies ego, par to, ka viņš nodarbojas ar savām lietām. Viņš pamāja ar galvu.
  
  
  To, izgājis pa durvīm kameras un apstājās gaitenī. Visa šī vēsture ar Сайксом draudējusi neveiksmīgs spēles, ja viņas nav tiku ārā no šejienes. Ja to nedarīja, viņa, bez šaubām, сгнил būtu āfrikas cietumā uz mūžu.
  
  
  Izeja bija tikai viens - caur kabinetu, kur sēdēja dežurants bruņots apsargs. Viņas devās uz ego gaismu, plānojot savu nākamo soli, lai vismaz aproksimācijas. Kad viņas tuvojās diena, viņas slepus paskatījās uz biroju. Apsargs sēdēja pie galda un lasīja, šķiet, ir komiksi. Pistole uz viņa gurna izskatījās liels un neglīts.
  
  
  Tā ienira atpakaļ uz ēnu dienā. Nu ko, tagad vai nekad. Viņas novērsās no durvīm un kliedza, lai mana balss разнесся pa gaiteni.
  
  
  'Aizsardzība!'
  
  
  Krēsls поскреб pa grīdu, un to dzirdēja noelšas vīrieši. Pēc tam shaggy tuvojās durvju проему. Viņas atkal nostājās ēna, kad apsargs notika mimmo mani.
  
  
  Viņas ātri skārusi, griešana vīrietim galvaskausa pamatnes. Mans mērķis ir nedaudz pārveidojot, un tās skāra viņa ir spēcīgāka, nekā bija plānots. Vīrietis хмыкнул un nokrita uz ceļgaliem, apdullina.
  
  
  Pirms viņš varēja nākt uz sevi, viņas сцепил rokas kopā un stipri hit tos ego resno kaklu. Viņš skaļi крякнул un nekustīgi bija izstiepies uz grīdas.
  
  
  To satvert ego pistole, izdevās ego jostas un gurdeni piecēlās. Tas bija ļoti garš vakars. Tā, ātri izgājis cauri spilgti svētais birojā par dienu aizmugurē vaidēt. To atklāja ego, uzmanīgi gāja caur viņu. Ārā bija vēss tumsa un крикнули crickets. Tikai kvartāla tā tika nozagts "лендровер", kas pēc pāris stundām перевезет mani pa valsts ceļiem uz robežas.
  
  
  Viņas ātri devās tumsā ...
  
  
  Hawke domīgi košļāja miris cigāru, raugoties uz mazo galdiņu, kas ir starp mums. Viņas tikko pievienojās viņam pagalmā Торнтри New Stanley un uzreiz sajutu, ka kaut kas nav kārtībā.
  
  
  Viņš izņēma cigāru ap plānām lūpām, vērsa uz mani ledus pelēkās acis un выдавил vāju smaidu.
  
  
  "Tas bija lielisks darbs Аруше, Niks. Sykes jau kādu laiku ir traucējis AX un CIP.
  
  
  To studējis, tievu, nogurušo seju zem копной sirmiem matiem.
  
  
  Viņas teica. - "Bet kaut kas nogāja greizi, vai ne?"
  
  
  Hawke paskatījās uz mani tā, ka šķiet, it kā viņš redz tev cauri. "Patiesībā, Niks. Es vēlos runāt ar jums par to pēc tam jūsu veiksmīgu iebrukt uz Tanzānija, bet ... John Drummond miris.
  
  
  Tā neticīgi paskatījās uz viņu. 'Kur?'
  
  
  "Kairā. Aizvakar. Mēs tikko saņēmām paziņojumu. Ego kalsna, жилистое ķermenis šķita kļuvis vēl plānāks.
  
  
  
  Viņas jautāja. - Krieviem ir arī tur bija slepkava?
  
  
  "Varbūt jā, bet varbūt arī nē. Viss, ko mēs zinām uz doto brīdi, tas ir tas, ko Drummond tika atrasts numurā viesnīcā ar viņa rīkles griezumu. Un микрофильма vairs nav ".
  
  
  Viņas lēni papurināja galvu. "Šuvējs, Drummond bija labs cilvēks".
  
  
  Hawke pieslēgts погасшую cigāru ar pelnu trauku. 'Jā. Un mums vajag šo filmu, N3. Новигром I - pats labākais cīnītājs ap jebkad radīts, ценымногие labāk, nekā viss, kas mums ir plānošanas stadijā. Kad tas darbosies, tas dos krieviem neizturams militāru pārsvaru pār brīvo pasauli. Man nav jāstāsta jums, ka zādzība plānošanas šis bija mūsu labākais izlūkošanas pārvaldes progresu pēdējo gadu laikā. Un tagad mēs esam zaudējuši plāni, līdz ar to, piemēram, Drummond varēja ih nosūtīt mums. Prezidents nav ļoti priecāsies... "
  
  
  Viņas teica "Nē".
  
  
  Hawke paskatījās uz mani. "Es sūtu tevi uz Kairu, manu zēn. Es negribu darīt to, kas tevi tik drīz pēc tam Arušas, bet man nav izvēles. Tu esi mūsu labākā cerība, Niks. Uzziniet, tieši to, kas bija noticis ar Jāni Драммондом un микрофильмом. Un, ja vari, laba filma ".
  
  
  "Jūs esat gatavi tērēt par to naudu?"
  
  
  Hawke скривился. "Ja tas ir tas, ko vajag".
  
  
  'Labs. Kad viņas полечу? '
  
  
  Viņš teica, gandrīz samierinošs signālu: "Šodien vēlu vakarā no šejienes aizlido ceļojuma BOAC". Viņš fumbled minūtē, досталь, aviobiļetes un pasniedza man.
  
  
  "Es būšu uz ns". Viņas sāka mēģināsiet biļete jaka, kad viņš nozvejotas mani aiz rokas.
  
  
  "Tas ir sarežģīts spirālveida, Niks, - maigi sacīja viņš. - Laiku pa laikam skatīties pār plecu.
  
  
  Tās ir ielikusi biļeti minūtē. "Ja es nebūtu pazinis labāk, ser, - teica viņai emu, - es būtu zvērējis, ka tikko pamanīju отцовскую interesi par manu labklājību."
  
  
  Tas skatiens. - Tas, ko jūs novērojat, bija īpašumtiesībām interesi, nevis отцовским. Es nevaru atļauties zaudēt visu savu personālu par vienu operāciju ".
  
  
  To, iesmējās un piecēlās no krēsla. "Nu, tad pirms aizbraukšanas man ir nepieciešams sakārtot vairākus del".
  
  
  "Iedomājos, - sausi sacīja viņš. "Tas, kurš mums tā bija, hei, pasaki čau".
  
  
  Mans smaids kļuva platāks. 'Tā arī darīšu. Un to jums sazināsimies, tiklīdz spēšu ar to tikt galā ".
  
  
  Hawke ļāva viegli ухмылке pakustināt stūrīti rta un nedaudz pasmaidīja, izrunājot vienu ap savu iecienītāko atvadīšanās runas: "Tiksimies, kad neredzēšu tevi, Niks".
  
  
  Es devos maksājumus tieši uz savu istabu, pildīta ar nelielu čemodāniņu, ko vienmēr nēsāja līdzi, un teica vadībai, ka выеду vēlāk. Pēc tam to paņēma taksometru un brauca Norfolkā, kur ir ļoti izskatīgu beļģijas koloniālās kā arī izstrādā vārdā Gabriele bija dzīvoklis. Ikreiz, kad viņai bija Nairobi, viņas centās pavadīt ar viņu pāris stundas brīvā laika, un vienmēr teicis, kad varēja. Šoreiz viņa bija ļoti pārkairināta manu pēkšņo aizbraukšanu.
  
  
  "Bet jūs teicāt, ka пробудете šeit uz ilgu laiku", - iebildusi viņa. Pie nah bija burvīgs franču akcentu.
  
  
  Tās sabruka uz garāko dīvānu istabas vidū. "Tu taisies sarežģīt un sabojāt mums ardievas?"
  
  
  Viņa uz mirkli надула lūpas. Viņa bija maza meitene, bet nah bija izvēle. Ee mati bija kastaņu, grieztiem zem laumiņa, un acis bija milzīgas, plaši izvietotām un sapņaina. Viņa vēnās Āfrikā gandrīz kopš dzimšanas, мигрировав par Kongo Kenijā kopā ar saviem vecākiem, kad viņa bija pusaudzis.
  
  
  Kad viņas vecāki tika nogalināti Mau-Mau, Gabriel bija grūti. Īsā laikā viņa bija augsti apmaksātu prostitūtu Mombasa. Bet tas viss viņai pagātnē, un tagad viņa ieņem atbildīgu amatu valsts iestādē. Par laimi man, hei, joprojām ir patikuši vīrieši.
  
  
  "Vienkārši tu šeit tik un retas ārstniecības nāc", - lēni izteicu viņa. Viņa vērsa uz mani savas lielās acis. "Un man patīk būt ar tevi uz laiku". Viņai bija šaura, džemperis un mini svārki. Tagad viņa nevērīgi натянула džemperis ar galvu un pameta ego uz tuvākā krēsla. Uz бюстгальтере viņa izskatījās iespaidīgi.
  
  
  "Jūs zināt, tā būtu palikusi, ja varētu," es teicu, оценивающе meklē nah.
  
  
  "Es zinu, ka jūs man sakāt", - viņa teica, vēl дуясь. Viņa расстегнула īsu svārki un ļāva hei, nokrist uz grīdas, pēc tam izgāja pa nah. Baltas mežģīņu biksītes, bikini, gandrīz neko pievēra. Viņa novērsās no manis uz brīdi, throwing ar sevi svārkus un nodemonstrējot lieliskas līkumiem savu sēžamvietu. "Bet tas, ko tu man saki, ir ļoti maza, mans mīļākais".
  
  
  To, smīnēja hei, un zināju, ka Gabriele man ļoti patīk. Var, mana ātrā aizbraukšana bija uz labo pusi. Viņa скинула baleta čības un laiski pienāca pie manis, pagriezies pret mani ar muguru.
  
  
  "Noteikt man ar krūšturi".
  
  
  Viņas piecēlās, unfastened āķi un ļāva лифчику noslīdēt uz grīdas. Caur ee plecu viņas varētu redzēt, kā pilns krūtis выпячиваются uz āru ar savu jauno brīvību. Viņas apskāva ee un lēni veica ar rokām pa krūtīm. Gabriel, es aizvēru acis.
  
  
  "Mmmm", - uzelpo viņa. "Domāju, ka man nāksies tevi piedot". Viņa pagriezās pret mani. Viņas izsalkuši mutē atradu mans.
  
  
  Kad skūpsts beidzās, viņa noliecās un savilka biksītes ar izliektu gurniem. Viņa noliecās pie manis ar savu kailumu, un manas rokas būt petted ar maigumu no viņas ādas.
  
  
  'Nu?' - viņa teica man ausī. - Vai jums neliekas, ka jums vajadzētu izģērbties?
  
  
  Viņa palīdzēja man novilkt drēbes un, šķiet, saņēmu no tā prieku. Viņa atkal noliecās un ar lūpām manām, un viņš nikni noskūpstīja viņu, pētot valodu. Tās ir viegli piespied ee pret sevi, kā jautri un jutekliskumu no mīlēšanās pieauga.
  
  
  Viņa ахнула. - "Ak, Nika! Niks!'
  
  
  "Iesim uz guļamistabu", - хрипло es teicu.
  
  
  "M-m-m". Nē, atklāti šeit. Es nevaru gaidīt ". Viņa apsēdās uz bieza paklāja pie mūsu kājām, un притянула mani pie sevis. 'Viss kārtībā?' Viņa gultas uz paklāja, pilnas krūtis norādīja uz mani. 'Viss kārtībā?' - apstiprināja viņa.
  
  
  Tās nav stahl atbildēt. Viņas ātri tuvojās viņai. Pēkšņas asas nopūta nonākt ar viņas lūpām. Viņas paņēma ee nežēlīgi, nežēlīgi, nedomājot par eleganci, jo tā tiešām sameklēja mani, un cita ceļa nebija. Skaņas ee kakls kļuva arvien skaļāk un skaļāk. Viņas, es jutu viņas nagi, bet nepievērsa uzmanību sāpes. Mēs uzsprāga kopā izcili žilbinošas kulminācija.
  
  
  Viņas brīvi gulēja uz viņu. Viņas acis joprojām bija aizvērtas, bet lūpas приоткрылись smaidā. - Mon Dieu, - maigi teica viņa.
  
  
  Tas bija brīnišķīgs veids, kā atvadīties. Un to nemaz nav domājis par Kairā.
  
  
  
  
  Otrā nodaļa
  
  
  
  Kaira - nav civilizēta pilsēta. Vismaz ne pēc rietumu standartiem. To sajutu to, kā un laikā iepriekšējās vizītes, kad pirmajā plānā saskarē ar šo vietu lidostā. Arābi rupji sadārdzina vēl par vienu citu un tūristiem - toņa elkoņiem par ribas, kliedzot necenzētu leksiku, cīnoties par vietas pie reģistrācijas letes.
  
  
  Uz pārbaudi, man prasīja divas stundas, bet mani viltotus dokumentus izgājuši pārbaudi. Viņas devās uz pilsētu ar taksometru. Mēs esam izgājuši caur vecpilsētu un базарную zonu, kur ielas bija piepildīta ar драгоменами, suteneriem un tūristiem ar ih dzīslām. Bija arī tumši plīvuri un куфии, slēpjot īgnas sejas, un безногие nabagi, просящие žēlastības dāvanas, par mīlestību uz Ja. Pār visu šo pieauga noturīga kaujinieku creek, nemierīgi haoss. Tā, atcerējos, ka naktī pa Kairas ielām, ne staigā, bet nekādi nav kad turi roku uz makā.
  
  
  Viesnīcas raksturojums naktsmītnē New Shepheards tās ir pieteicies savā istabā, bet pēc tam apmeklēja piektajā stāvā. Drummond tika nogalināts 532 numurā. Gaitenī bija kluss. Viņas novilka Вильгельмину ar наплечной makstis, pārbauda "Luger" munīcijas un vilces ego atpakaļ. Viņas devās uz istabu 532. Klausoties dienu, tās nāca pie secinājuma, ka iekšā neviena nav.
  
  
  To izņēma ap kabatas отмычку, ievieto ego pils un pagriezās. Noklikšķināju uz pili, un viņš pagrūda durvis. Klusi to, iegāja iekšā un aizvēra durvis aiz sevis.
  
  
  Istabā bija puse tumšs, pusi gaisma, jo задернутых aizkari uz logiem. Tās, piegāja pie tiem un atklāja ih, izlaižot spožas saules брылев. Pēc tam pagriezās un pārlaida skatu telpai. Visi, acīmredzot, nolēma pagaidām izīrēt ego noma. Iespējams, policija nav pabeigusi izmeklēšanu. Tās, piegāja pie liela divguļamā gulta, pie tās vietas, kur, saskaņā ar Хоука, tika atrasts ķermeni. Viņas скривился, kad redzēja, ka uz ковровом seguma joprojām palika tumšs plankums asinīs. Man nepatīk netīri nogalināšanu.
  
  
  Istaba, šķiet, ir palikušas gandrīz tāpat, kā viņu atrada policija. Plīvurs bija стянуто, it kā Drummond bija gatavs pabeigt nakti. Uz koka izstrādājumiem un durvīs viņu pamanīju pāris vietas, kur policija mēģināja izņemt izdrukas pirkstu. Taisnstūra krēslu pie gultas ir pagriezts otrādi, bet citu pazīmju cīņas nebija.
  
  
  Tā, atcerējos, cik pēdējo reizi redzēju Džona Драммонда uz Langley tikai pirms dažiem mēnešiem. Viņš bija augstas, ar smilšu krāsas matiem un sporta veidu. Viena ap jaunākajām frāzes, ko viņš man teica, bija: "Nevienam nevar būt fives šajā-pasta бизнесявляется uz visiem laikiem, Niks". Bet, es stāvu tur un smaidot man saulē, iededzis un patīkams, tas izskatījās tā, it kā varētu būt izņēmums.
  
  
  Viņas smagi nopūtās un lēni devās pa istabu. Tieši tādas dienas ir spiesti aģents vērīgi paskatīties uz to, ko viņš nopelna uz dzīvi. Tas lika jums apskatīt izredzes, ka jums nav paticis darīt ļoti daļu.
  
  
  Tās, piegāja pie vecā galda, pie sienas un izvirzīto ilgtermiņa vidējais kaste. Tas bija nenozīmīgs žests. Policija atradusi būtu kaut ko vērts, bet viņas nevar iet pie viņiem. Viņas raudzījās tukšā kastē. Kas nogalināja Džona Драммонда? Aizdomas, vai viņš no nepatikšanām, pirms tam, kad viņam uzbruka? Ja tā, tad viņš varētu
  
  
  mēģināju atstāt mums kādu ziņu, ja viņam bija tāda iespēja. Tās pārbauda mūsu vienīgais strupceļā тайние Kairā un atnāca ar tukšām rokām. Bet, iespējams, Drummond nav izdevies tur nokļūt.
  
  
  Tad viņas kaut ko atcerējās. Drummond izlasīju par to, ka aģents atstāja zīmīti, прикрепленную aizmugurē kastes krēsla. Viņš domāja, ka tas bija diezgan resourcefully, lai gan Ieķīlāt nav piekritusi ar viņu. Viņas vēlreiz paskatījās uz kastes. Sajūta mazliet muļķīgi, to pilnībā izvilka ego un apskatīja aizmugurējo daļu.
  
  
  Mana mute atvērās. Balss viņai, papīrs, līmēta aizmugurē kastes. Tas būtu ziņa, atstāto John Драммондом!
  
  
  Tās saplēsa zīmīti un задвинул kastes vietā. Viņas sel krēslu, manī pieauga uztraukums.
  
  
  Ziņojums tika kodu, bet Drummond izmanto kodu Galvenais grāmatas bez jebkādiem sarežģījumiem vai modifikācijas. Viņas fumbled minūtē камзолы un izvilka grāmatu mīkstos vākos ar nosaukumu "Melnais kontinents, astotais izdevums". Jo Drummond izmantoja 30 lapai savā jaunākajā ziņojumā AX, viņas pārgāja uz 25 lapām uz priekšu un atkal paskatījās uz закодированное ziņu.
  
  
  Tas bija komplekts, kas nav saistīti savā starpā cipari, celta vienu rindiņu par citu sasteigtu каракулях Драммонда. Tā, paskatījos pirmos divus ciparus un kopā ih veido vienu veselumu. Viņas pārgāja uz augšējo līniju lapas, sāku ar kreisās piemales, un ir aprēķināts burtus un atstarpes, pievienojot manam pirmajam numuram pareizo burtu, kas nodarbojas bija pirmā vārda pirmo burtu ziņas. Pēc tam to turpināja tajā pašā veidā no sākuma otro līniju lapas. Ziņu turpinājās.
  
  
  Atšifrējums lasīt:
  
  
  Casey ar plēvi, darījuma lidostā. Uzskatu izlases maiņas bagāžu. Atklāju šeit, viesnīcā. Somiņa-aizvietotāju satur neatšķaidītu heroīns. Sazinājās ar vietējo noziedzīgi pasauli, ceru, ka šodien vakarā atklāt mūsu gadījums. NT.
  
  
  Es kā reizi beidzu lasīt ziņu, kā dzirdēju skaņu gaitenī ārpus telpas. Viņas klausījās, bet tas vairs neatkārtotos. Tās uzmanīgi ielika piezīmi Драммонда un vilces viņas kopā ar mīksto vāku ar žaketi. Piecēlies no krēsla, to sasniegusi, lai Вильгельмине, stāvu. Tās klusi tuvojās diena, un kādu laiku stāvēju tur, спорив vienatnē ar sevi, brīdī, kad nolemts.
  
  
  Ja vestibilā slēpās darbinieks naktsmītnē vai policijā, viņa negribētu, lai mani nozvejotas šeit. Bet pieņemsim, ka tas bija kāds, kas kaut ko zināja par nāves Džona Драммонда un maiņu, kā bagāžu? Es nevarēju ļaut viņam bija jāaiziet.
  
  
  Es kā reizi nolēma atvērt durvis, kad izdzirdēja ārā shaggy, ātri отступющие pa gaiteni. Laupītājs ir dzirdējis mani vai, iespējams, esmu redzējis savu ēnu, zem durvīm. To, satvēra rokturi, vēra vaļā durvis un izgāja vestibilā.
  
  
  Paskatoties pa kreisi virzienā skaņas soļi, redzēja viņas figūru, исчезнувшую leņķa diapazons. Es neesmu ieguvis pietiekami daudz laika, lai identificētu, un To zināja tikai, ka tas bija vīrietis. Aizverot aiz sevis durvis, un tās steidzās pa gaiteni.
  
  
  Kad viņa pagriezās aiz stūra ieraudzīju vēl vienu ieskatu - bet es redzēju vairāk, nekā pirmo reizi. Vīrietis metās lejā pa kāpnēm.
  
  
  Viņas kliedza emu. - ', Pagaidiet minūti!'
  
  
  Bet viņš aizgāja. Viņas skrēja pa gaiteni uz kāpnēm ar Вильгельминой rokā un sāka iet lejā pa trīs pakāpieniem par reizi. To ir dzirdējis shaggy, стучащие pa kāpnēm pāris posmus pirms manis, bet vairāk nav redzējis krāpnieku cilvēka. Kad viņas tuvojās pirmajam этажу, durvīm, kas ved uz foajē, kā reizi tikusi slēgta. Viņas apstājās uz mirkli, lai nodot Вильгельмину makstī, pēc tam notika vestibils ar кафельным grīdu vecā telpa.
  
  
  Pie krēsla слонялось daži tūristi, bet vīrieti nav bijis redzams. Rotējošie dienā pie ieejas nedaudz приоткрылись. Viņa ātri pārgāja pie viņiem caur vestibilu. No ārpuses to apskatīja aizņemts ielas, bet tas bija bezcerīgi. Viņas zaudēja ego.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Šajā naktī viņas apciemoja veco draugu. Hakim Sadeq bija profesors vietējās universitātes ar неутолимой tieksmi pēc azarta un piedzīvojumu. Viņš pāris reizes ir strādājis AX. Viņas, zināju, ka viņš zināmā mērā informēts par pazemes pasaulē Kairas, tāpēc aizgāja līdz viņam, bruņojušies ar manu dekodēto piezīmi.
  
  
  "Nikolass!" viņš silti apsveica mani savā фешенебельном māja Šariata Fouad el Аваль. "Tas bija ļoti sen. Au-salaam alaikum.
  
  
  "Ais-'алайкум ac-salaam, - es teicu. "Miers ar jums arī, vecais citu".
  
  
  "Lūdzu, - viņš teica, piedāvā man apsēsties uz zema dīvāna.
  
  
  Kad viņas sel, viņš pasauca kalpu un lika mums ir divi мятных tējas. Viņas nekādi nevarēja piespiest sevi to teikt Хакиму, ka nepatīk piparmētru tēju. Viņš domāja, ka tas ir viens ap maniem mīļākajiem dzērieniem.
  
  
  "Tātad, kas ir devusi jums manā pazemīgs mājas?" - viņš teica, smaidot. Viņš bija vājš
  
  
  gandrīz сгорбленный vīrietis ar sejas работорговца. Ego kociņi bija оспинах, un plānas lūpas izskatītos nežēlīgi, pat tad, kad viņš smaidīja. Bet viņš bija ļoti izglītots cilvēks, viņa angļu valoda bija labāk, nekā mans.
  
  
  "Mēs ar tevi esam gatavojas aplaupīt senlietu Muzejs", - es teicu.
  
  
  Viņš выжидательно paskatījās uz mani, viņa acis iemirdzējās, bet pēc tam viņš redzēja, ka es jokoju. "Ak, tu esi smieklīgs puisis, Nikolas!" Viņš skaļi smējās, bet заговорщицки noliecās pie manis: "vai jūs Zināt, tas nav tik esot slikta ideja."
  
  
  To, smīnēja emu uz reimatismu. Hakim bija viens ap izceļ figūru, nomā AX nesenā pagātnē. Sarkanajā феске un mantiju, pēc джеллабы viņš ļoti kā ļauno bandītu pa tuksnesi.
  
  
  "Ja man būtu laiks, tā būtu, viesnīca izmēģināt ar jums", - teica viņai emu. "Bet es baidos, man ir problēmas, Hakim".
  
  
  Ego acis samazinājusies, un viņš pieskārās ar pirkstu pie sava карамельному deguna. 'Ak. Ļaujiet man pateikt jums, kāda ir jūsu problēma, Nikolass. Pagājušajā nedēļā amerikāņu atrasts miris savā viesnīcas numurā. Viņš bija aģents AX, tiešām?
  
  
  "Labi, - es teicu. Viņas izvilka расшифрованную piezīmi un atdeva Хакиму. "Viņš atstāja mums".
  
  
  Hakim uzmanīgi jūs esat apguvis piezīmi, tad paskatījās uz mani. "Ja перепутанный екйс tiešām bija heroīns, Nikolajs, pārslēgšanās noteikti bija kļūda. Un, ja tā bija kļūda, un jūsu vīrietis centās to labot, kāpēc ego nogalināja?
  
  
  "Labs strupceļa", - es teicu. "Iespējams, krievi atraduši Драммонда, un runa ir par to, kā nomainīt - tikai sarkanā siļķe, kas jauc mūs ar prātu. Bet, ja noziedzīgā pasaule tiešām ir iesaistīta šajā, var būt desmiti paskaidrojumus par nāves Драммонда. Svarīgi ir atgūt plēve, kuru viņš ness casey atašejs ".
  
  
  Mazs kalsens kalps ar brūnu riekstu sejas, kas mums tēju. Hakim neļāva mums zaļās lapas, piparmētras glāzes. Tā, piemēram, var pieklājīgi atteicās no saldumiem. Kad kalps aizgāja, Hakim paskatījās uz mani.
  
  
  - Tas nozīmē, ka šis ir svarīgs mikrofilmu?
  
  
  "Ir ļoti svarīgi, Hakim. Ja jums vēl ir saistībā ar noziedzīgi pasauli Kairas, tā būšu pateicīgs par palīdzību. Tās ir uzzināt, kas nogalināja Драммонда un kāpēc. Tas varētu novest mani pie šīs микрофильму ".
  
  
  Hakim lēni помешивал tēja. "Man jāatzīst, Nikolajs, ka pēdējā gada laikā viņas zaudēja te sakars ar kriminālo elementu. Mana palīdzība būtu patiešām bija spēkā. Bet, tā kā, iespējams, noticis, mans draugs, ka es zinu Interpola aģents, kas varētu jums palīdzēt.
  
  
  "Neko ap šo nedrīkst nonākt oficiālie pārskati, - es teicu. - Viņš prot turēt mēli aiz zobiem?
  
  
  Hakim pasmaidīja, smaids, kas nodarbojas ar, ja būtu viņas nezināja ego, pārliecināja mani, ka viņš gatavojas pārgriezt man rīkli. "Aģents - meitene, un viņa ir ļoti burvīgs. Viņa арабка ar dažiem franču asinīm. Ee vārds Файех Насир. Arābu valodā Файех nozīmē "Liesma " vēlmes". Smaids ir paplašinājies līdz дегенеративной ухмылки. "Tā darbojas multiplikatoru naktsklubā" Шехеразада "uz ielas Alfa-Bay. Dejotāja eksotikas. Jūs, protams, ir pašiem spriest par to. Bet, iespējams, tas varētu palīdzēt."
  
  
  Tā izdarīja malku tējas un mēģināja nav скривиться. "Labi, to es redzu to" - es teicu. "Man ir kaut kur sākt,". Viņas piecēlās no zema dīvāna, un Hakim arī. 'Tagad tā man iet.'
  
  
  "Jums vajadzētu nākt, kad mēs varēsim runāt, Nikolajs, - teica Hakim.
  
  
  'Tas būtu brīnišķīgi. Un paldies par iniciatīvu.
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Tās atrašanās varētu būt vairāk personas. Turi savas attiecības. Un neļauj man atrast tavu vārdu некрологах ".
  
  
  Allah akbar, - es teicu. "Jā būs tad būs Allah".
  
  
  Līkne ухмылка Hakim atkal parādījās. "Tu dzimis арабом".
  
  
  Bija gandrīz pusnakts, kad tā iznāca no mājas Hakim. Viņas paņēma taksometru un devās atpakaļ uz pilsētas centru. Pa ceļu, pa tumšajām ielām, to varēju apzvērēt, ka par mums rūpējas. Kad mēs iebrauca "Šariata Масперо" ego spilgtu gaismu un vairāk intensīvu kustību, tā atlaida taksometru, plānojot nokļūt līdz šādām gājiena attālumā. Transportlīdzeklis, kas, šķiet, sekoja mums, nobraucis mimmo, kad taksometrs apstājās un свернуло aiz stūra. "Iespējams, viņas kaut ko iedomājos, - teica viņas sevi.
  
  
  Es devos, neapzināti spiežot Вильгельмину ar kreiso roku. Pat šajā kalna ielā, - ar Nilu pa labi no manis - visu ēku pa kreisi no manis likās šaurām, tumšām durvju ailām, un tās čaulā, pēc vairākiem drūma ieliņām.
  
  
  Tās notika mimmo безрукого ubagu, kas скандировал lūgumu par подаянии. Tā izdarīja pauzi un iemeta vairākus пиастров konteineru, starp ego un kāja. Viņš pointedly pateicās man, усмехнувшись беззубой smīns, un viņš atklāja, ka aizdomas pat to nabaga bezpalīdzīgu cilvēku. Viņas devās uz savu viesnīcu, nespēj atbrīvoties no sajūtas, ka ar savu pasauli nav viss kārtībā. Tā pagāja vēl ceturksnī, kad dzirdēju shaggy, aiz sevis.
  
  
  Tie bija mīksti šīs shaggy, un lielākā daļa cilvēku garām skaņu.
  
  
  Bet viņi tur bija, un viņi mani vajāja. Tās nav поворачивал un nav paātrināta tempa. Viņas domās iepazīstināja ar nabagu aiz manis. Viņš izrāva rokas no zem джеллабы un stipru turēja dūrē garu izliektu nazi.
  
  
  Bet tas ir absurds. Ja shaggy tiešām vajā mani, kā viņi izskatījās, vainīgais veikšanu, bez šaubām, bija ar melnu mašīnu, kas nodarbojas sekoja taksometru no Hakim.
  
  
  Shaggy tagad bija tuvu. Tā nolēma apstāties, pagriezties un pretoties savai преследователю. Bet pirms to paspējis, to saņēmu uz citu tumšās šķērsielas. Tās bija tik uztrauc soļus aiz sevis, ka nav vērsa uzmanību uz joslu, kad notika mimmo tā.
  
  
  Roku pietiktu ar tumsas aleja, nikni sagrāba mani aiz rokas un skāris automašīnu līdzsvaru tumsā. Viņai tika nozvejotas off aizsargs, un atceros, kā dusmīgs uz sevi par tādu nolaidību, kad viņai metās uz ietves, izmantojot торчащую kāju. Nākamajā mirklī viņas skatījās apkārt guļošam noteikumi formu slēptās, kas nodarbojas ar mani satvert. Viņš bija ģērbies svītrainām джеллабу, kuru garums ir līdz potītēm, un tās mērķis bija pārklāta ar pamests куфией, скрывавшей ego persona. Pēc tam to redzēja siluetu, parādījās mutē, aleja, vēl vienu lielu formu, lai to slēptu, un es sapratu, ka tas bija cilvēks, kas vajāja mani. Viņš tur neglīts pistole ar smagu trokšņu slāpētāju, un ego biedrs, стоявшего uz visiem laikiem mani bija duncis, ar platu asmeni.
  
  
  'Kas noticis?' Viņas teica. - Kas jums nepieciešams, - manu naudu?
  
  
  Bet tie nav gatavojas apspriest ar mani lietas. Bet kā cilvēks ar nazi draudīgi turēja ieročus pret mani, vīrietis ar pistoli pacēla, maz, ņemot mērķis man krūtīs.
  
  
  Laika pārdomas bija par maz. Tiklīdz viņš ir nospiedis uz sliekšņa, tā pagriezās līnijas uguns k vaidēt ēkas pa kreisi no manis. To dzirdēja klusu klauvē pistoli ar klusinātāju, un juta, kā uguns sadursta manu labo roku. Таращить acis skāra mani.
  
  
  Tās nolaidās blakus koka kasti, kurā bija daudz atkritumu. To, saķer kaste ar vienu roku un ar loka uzstājām malā bultiņa. Kaste un ego saturu iesita ego pa seju un krūtīm, un viņš zaudēja līdzsvaru.
  
  
  Bet tad otrs vīrietis bija man. Viņš metās uz mani, nazis ienāca manas krūtis. Tās pagriezās, ir iespēja paķert rokā ar nazi. Ego ķermenis spēcīgi skāra mani, un es gandrīz zaudējis tvērienu aiz rokas. Ego seja bija tuvu ar manu, kalsna un nežēlīgi, kad viņš iso visiem spēkiem mēģināja iedurt ar nazi.
  
  
  To sapulcināja savus spēkus un nikni uzstāja formu, lai slēptos. Viņš aizvests prom no manis, atsitoties pret ietves dažas pēdas no manis. Bet tagad ir vēl viens bandīts atguvusies no sadursmes ar kasti un atkal нацелил uz mani pistoli. Viņas выругался un atgriezts no sienas, kad viņš nošāva. Šoreiz таращить acis dabbed uz ietves netālu no manas galvas.
  
  
  Kad viņas, перекатился, saspieda viņas labais plecs, un Hugo slīdēja man uz plaukstas. Kad viņas bija aci pret aci ar bandīts, Hugo bija gatavs. Viņas, atmeta ar roku uz augšu, un duncis klusi izslīdēja ārā ap manu roku. Viņš pārgāja vienu reizi, un klusi уткнулся apakšējā daļa no krūšu araba.
  
  
  Pat tumsā viņas redzēju, kā acīs bandītu paplašinājās, un pēc tam viņš, klupdama, pārcēlās pie manis, clutching viņa vienu roku rokturis стилета, bet pistole brīvi nokarātos no otras. Kad viņš ieraudzīja pie sienas, ieroci nošāva divreiz, divas nedzirdīgo trieciena, lodes atkal no ietves uz manu kāju, un sienas, no kuras to vien, ka viņš aizgāja. Pēc tam vīrietis bija kritis. Viņš lēnām samazinājās, kā koks, un ar kurls стуком hit Hugo pa seju un krūtīm.
  
  
  Bandīts gulēja miris starp mani un citiem арабом. Apgādnieka zaudējuma paskatījās uz savu mirušo biedru, tad pagriezās. Zvērīgās acis aizvērās līdz neglīts spraugām. Pēkšņi viņš metās uz mani.
  
  
  Nazis bija man kaklā. Viņas iso visiem spēkiem centās saglabāt to prom. Viens sitiens robiem яремную vīnē. Roku manu uzbrucējs drebēja no viņa mēģina nokļūt pie manis. Viņas uzstājām pār kāju starp ego kājām un kicked pa labi, vienlaicīgi spiežot ego rokām un pleciem pa kreisi. Viņš nokrita ar mani ir vietas, grumbling. Viņas перекатился uz tā, un labāk jumped par roku ar nazi, mēģina pagriezt to. Tas skāra mani ar kreiso roku, un viņš zaudēja līdzsvaru. Pēc mirkļa viņš bija uz kājām.
  
  
  Viņas pielēca kājās, kad viņš riņķoja mani uz visiem laikiem. Tagad viņš gatavojas būt uzmanīgiem un gaidīt, kamēr viņš varēs nodarboties ar slepkavību. Viņš redzēja iespēju un tuvojās, замахиваясь platu nazi mani dzīvē. To, отстранился, un asmens пронзило manu jaku un kreklu. To ir grūti сглотнул. Viņš ļoti labi piederēja nazi.
  
  
  Mēs vēlreiz devāmies pa apli. Tagad manas acis ir pieradušas pie tumsas, un viņš varēja labāk redzēt, ko es daru. Tās nav lūkojās uz zobenu, viņa paskatījās uz cilvēka sejas. Acis ir mainījušies,
  
  
  viņš plāno otro uzbrukumā, un viņš bija gatavs. To satvert roku ar nazi un velk ee pret sevi, caur sevi. Vienlaikus es pagriezos un to siksnu vīrieti pār plecu un ar spēku meta to. Viņš skaļi sasita pa ietvi muguru un galvu, zaudējot nazis.
  
  
  Viņas pacēla ego uz kājas. Viņš iso visiem spēkiem centās attapties un pretoties, bet tā ir skārusi viņa ego dūri sejā, noraidot ego muguru pret vaidēt aleja. Viņas devās uz viņam, ietriecās atklāti ego dzīves un dzirdēju, kā viņš elpas, kad tas izveidojās uz pusēm, схватившись par dzīvi.
  
  
  Tās strauji pacēla ego un uzmanīgi paskatījās uz cieta kalsna seja. To nekad agrāk nav redzējis; Man bija jautājums, vai viņš bija tas cilvēks naktsmītnē blakus istabas Драммонда.
  
  
  Viņas teica. - 'Kas tu esi?"Ko tu gribi?'
  
  
  Viņš paskatījās uz cilvēkiem uz zemes, aizrīšanās: "Mūsu brāļi - atradīs tevi." Viņš runāja angliski ar stipru akcentu.
  
  
  Pēc tam viņš izlauzās un izskrēja uz ielas. Viņas atlaida ego; Viņa zināja, ka man nav tik daudz iespēju gūt no tā vairāk.
  
  
  Tās, piegāja pie mirušā un apgrieza to. Ego seja arī bija svešs. Un šī persona izskatījās drīzāk spāņu, nekā arābu. Viņas izvilka Hugo pa ego krūtīm, noslaucīja ego par джеллаб, kas bija ģērbies vīrietis, un atpakaļ duncis maksts. Pēc tam to aizmirst apģērbu mironi uz priekšmetu atpazīšanai. Tur nekas nav bijis.
  
  
  Viņas, noliecās pie vaid blakus, mēģinot atgūt savu spēku. Šie divi tika nosūtīti hema-tas, kurš zināja, ka es biju Kairā, lai izmeklētu nāve Драммонда. Un, ja man nav paveicies, kad miris slepkava sāka šaut ap šo ieroci, viņa būtu pievienojās Драммонду rindās mirušo aģentu AX. Tā bija nepatīkama doma.
  
  
  Grūti pārcēlušies uz ielas, to uzmanīgi paskatījās un ieraudzīja, ka uz gājēju ielas gandrīz nav gājēju. Viņas izgāja uz ietves un atkal devās uz New Shepheards.
  
  
  Man vajadzēja ātri nokļūt līdz meitenes pēc Interpola, tas ir tieši tas.
  
  
  
  
  Trešā nodaļa.
  
  
  
  Nakts klubā bija приглушенное iesvētīšanas, smaržīgo vielu un smago drapējums, kā stīgu ansamblis ar violetu gaismu spēlēja ļoti немелодичную ēģiptiešu dziesmu. Cigarešu dūmi kodīgs un blīvi karājās virs apmeklētāju galvām par maziem zemiem galdiņiem.
  
  
  Centrā выложенного flīžu grīdas meitene dejoja sava veida deja dzīvē. Viņa bija slaida un tumšāku, ar gariem taisniem matiem, kas uz bronzas pleciem. Viņas tumšās acis bija izklāstīti ar kosmētiku, lai tie šķita vēl vairāk un tumšākas. Zem tiem bija ērgļa, smalki definēta degunu un briest muti ar pilnām lūpām. Viņa bija plānas, bet miesā pie nah bija pietiekami. Ee kājas bija garas un ideāli. Uz to tika krūšturis, закрывавший sprauslas viņas krūtis nelielu trīsstūri audumi, служившим pārējo viņas tērpa; caurspīdīgs plīvurs līdz potītēm gals nokarājās ar biksīšu veida bikini. Viņas kājas bija обвязаны maziem бубенцами, un katrā rokā viņa turēja tiny metāla paplātes.
  
  
  Paplātes izsniedz ritmiskā metāliska skaņa, kad viņa pārcēlās uz grīdas mūzikas pavadījumā, nav vajadzīgo tonalitāti, liekot vibrēt cieta muskuļu tās brīnišķīgi gurniem, lekt no viena krēsla uz citu. Viņa pienāca pie mana galdiņa kā reizi tajā brīdī, kad mūzika ir sasniegusi savu maksimumu. Viņa придвинула man gurni, nervozi ih трясла, un трясла plecus tā, ka viņas krūtis ir ļoti satraukti kustējās trauslo лифчике. Visu šo laiku viņa smaidīdama, smaidu, kas aprēķināta uz to, lai pateikt vīrietim, ka viņa saprot ego, vēlme uz to.
  
  
  Mūzika pēkšņi beidzās sprādzienu skaņas, un Файех Насир, Liesma Vēlmes, atzina izkaisīti aplausi apmeklētājiem. Pēc tam viņa pienāca un apsēdās man pretī uz krēsla. Žonglieris izgāja uz grīdas, lai veiktu savu darbību.
  
  
  Viņa man uzsmaidīja, обнажив ideāli zobi. 'Tev patika mana deja?' viņa jautāja.
  
  
  Pirms tās paguva atbildēt, tuvojās viesmīlis ar тюрбане, un mēs noīrējām divas glāzi vietējā vīna. Tā, sapratu, ka skatos uz to, kā krūtis Fei, šķiet, mēģināja izvairīties no šīs tiny krūštura. "Jā", - beidzot izdevās to. "Tu esi ļoti labs.'
  
  
  Viņa bija apmierināta. "Paldies, - viņa teica. "Man svarīgāk būt labs dejotājs, nekā laba policistu".
  
  
  To, smīnēja. "Kāds policists, - es teicu. "Prieks iepazīties ar tevi, Fei".
  
  
  - Kā viņai ir ar jums, misters Kārters. Es esmu teicis gaidīt tevi.
  
  
  Viesmīlis atnesa vīnu. Tās pamēģināju, un sanāca pārsteidzoši labi. Meitene pasmaidīja man virsū savas glāzes, tad mirdzošas, tumšas acis kļūst drūma. "Man ļoti žēl, jūsu kolēģi", - viņa teica.
  
  
  Tās, paskatījās uz savu glāzi. "Viņš bija ļoti jauns". Tās, kas vēl malks vīna. "Un tas, ka viņš ness, bija ļoti svarīgi."
  
  
  "Hakim Sadeq nav minēts, ka tas bija".
  
  
  Tā, paskatījos šo skaisto seju. Man vajadzēja zināmā mērā hei uzticēties, citādi tā vispār nespētu palīdzēt.
  
  
  zs "Hakim nezina, ka ness Drummond, - teica viņas lēni un nesteidzīgi.
  
  
  'Viņas saprotu.'
  
  
  "Es esmu dodas, lai pastāstītu jums, bet es gribu, lai jūs saprastu, ka tas ir par stingru konfidencialitāti. Jūs nedrīkstat nevienam to atkārtot, pat Хакиму ". Tās uzmanīgi vēroja viņas seju.
  
  
  'Viņas saprotu.'
  
  
  Tā izdarīja dziļu elpu. "Tas mikrofilmu. Drummond tur ir ego roktura žilete. Skuveklis ir lieta, kas bija komplektā ar skūšanās ego čemodānā ". Viņas pastāstīja hei, par maiņu čemodāniem un neatšķaidītu varone.
  
  
  "Kungs Drummond, šķiet, stahl upuri neparedzētu gadījumā", - viņa teica, domīgi.
  
  
  Viņas pārtrauca smaidu. Man pēkšņi likās nevietā sēdēt un apspriest noziegums ar arābu dejotāja, it kā viņa būtu inspektoru Skotija Metri.
  
  
  "Ego slepkavība nebija daļa no operācijas", - es teicu. "Tas, kurš mums nāca viņam istabā, lai uzņemt šo papildus ceļasomu, acīmredzot, viņš nav gatavojas atgriezties čemodānu Драммонда. Protams, tagad viņš var būt apakšā Nīlas ar микрофильмом, jo viņš, šķiet, nav zaglis nekādas vērtības. Bet es tā nedomāju. Domāju, ka tam, kurš nogalināja Драммонда, ir mikrofilmu, un viņš zina, cik svarīgi ir ego ".
  
  
  "Kas ir ļoti veselīgi?"
  
  
  Tā, paskatījos nah nopietni uz mirkli. Tā ir jāzina. 'Jā. Mēs nozaga rasējumi krievijas lidmašīnas, ir ļoti īpašs lidmašīnu. Zināšanas ir vitāli svarīgi, lai brīvās pasaules. Mikrofilmu bija par šiem plāniem, un es ceru, ka ego atdos ".
  
  
  Viņa pamāja. "Ja noziedzīga pasaules ir plāni, Niks, to varu tev palīdzēt", - viņa teica. "Man ir kontakti. Zinu, viņas ih vārdu un darbību. Tev ir ko darīt?
  
  
  'Ļoti maz.' To minēja par uzbrukumu man iepriekšējā vakarā. "Es pat nezinu, uzzināšu, vai kādu personu fotogrāfijās arhīvam". Bet odin ap tiem teica, ka kaut kas dīvains - tas, kurš aizbēga. Viņš kaut ko minēja par saviem brāļiem - vai ih brāļiem - kas man ir apnikušas.
  
  
  Viņa izskatījās skartajā. 'Protams! Tam ir jēga, Niks. Viņš nedomāja ģimenes attiecības. Viņš runāja par соучастниках jaunajā groznijā sindikātā noziedzīgo pasauli - "Jauno brālību".
  
  
  "Jauno brālību"? - to atkārtot. "Šķiet uz filiāli mafija".
  
  
  Viņa klusiņām smējās. "Odin ap līderiem - сицилиец. Bet liels vīrs, Pjērs Beauvais, francūzis ap Parīzes. Patiesībā delle tas ir diezgan космополитическая grupa. Un mēs sākam domāt, ka tas ir nežēlīgs noziedzīga organizācija, ar ko mums jebkad nācies tikt galā. Ih darbības izraisīja sabiedrības neapmierinātību, pat Kairā. Tie ir lieli narkotiku tirgotāji. Bet pagaidām mums nav izdevies saņemt pret viņiem nav nekādu pierādījumu. Mēs pat nezinām, kā izskatās Beauvais ".
  
  
  "Viņi skaņu biedējoša," es teicu.
  
  
  Viņa domīgi нахмурилась. "Ja" Jaunā Brālība "būs iesaistīts tas ir, jums būs grūti. Jums vajadzīga palīdzība, Interpola?
  
  
  "Nē", - ātri teica es. "Ja jūs varat izmantot ierakstus, neradot aizdomas, labi. Bet jums nevajadzētu nevienam uzticēties. Tagad jūs darba algu AX un pārrunājiet, tas ir darbs tikai ar mani."
  
  
  Viņa paraustīja skaisto bronzas pleciem. 'Tu esi priekšnieks. To, darīšu visu, ko tu pateiksi ".
  
  
  To, izstiepa savu roku un pārklāja viņas roku savā. 'Tas ir labi zināt. Tātad, ar ko mums sākt?
  
  
  Viņa mirkli svārstījās, tad jautāja: "Tu vari samaksāt?" Kad viņa pamāja ar galvu, viņa turpināja: "Es zinu, cilvēks, sava veida осведомителей, vārdā Smalks cilvēks. To, uzskatu, ka Hakim Sadeq arī iepazinies ar to. Viņš pelna iztiku ar to, kas nes informāciju turp un atpakaļ starp likumu un noziedzīgi pasauli. Izdzīvot šajā-pasta бизнесявляется ne tikai, bet emu ir izdevies veiksmīgi pārvietoties starp divām pasaulēm, jau vairākus gadus, jo viņš ir vērtīga abām pusēm."
  
  
  - Un viņš zina, kā sazināties ar šo Jauno debesu pulku?
  
  
  - Smalks cilvēks zina par šīs organizācijas vairāk nekā jebkurš policists. Nejautājiet man, kā viņš to saprata. Viņas pārliecināta, ka viņš zina lietas, kas nekad mums nav teicis. Bet par naudu, viņš var saistīt mūs ar tiem. Viņi izlemj, vai viņi vēlas ar jums runāt ".
  
  
  "Ja pagājušajā naktī bija kāda norāde, ka tie nav garastāvokļa sarunām", - drūmi teica es.
  
  
  "Bija ziņa, ka bandas loceklis," Jauno Kaķi "tika nogalināts tajā pašā naktī, kad nomira jūsu aģents, - viņa teica, - lai gan policija nevar pārbaudīt šo stāstu. Ja tā ir taisnība, Jaunu Brālību, varētu domāt, ka Drummond nogalināja ih cilvēka, un, iespējams, nolēmu, ka jums arī ir jāmaksā par nāvi. Vai to vienkārši var nepatikt jūsu klātbūtni šeit ".
  
  
  "Nu, viņi nezina, ka man vēl ir nauda, lai samaksātu," es teicu. "Varbūt tas liks ih mani redzēt vairāk draudzīgas gaismā".
  
  
  Kad Faye pabeidza vakara uzstāšanās, viņa оделась un izgāja pa grimētavas tēla skolnieces baltā džemperis un zilā mini svārki,
  
  
  viņas gari tumši mati ниспадали šeit ir uz pleciem. Lielākā daļa meikapa pazuda, un noņemšana, palielinot dabisko skaistumu viņas sejas.
  
  
  "Ļoti labi, - es teicu.
  
  
  Viņa pasmaidīja un paņēma mani aiz rokas, atteikties mani no turienes. No ārpuses mums bija taksometrs, un Файех deva vadītājam adrese daļā, ar kuru man nav bijis pazīstams. Mēs braucām caur Cairo veco pilsētas daļu, kur ielas bija šauras, un uz katra stūra slēpjas formas. Viņa lika taksometru palikt vidū ceturkšņa nomocījies veco ēku.
  
  
  To, samaksāja šoferim un noskatījos kā viņš aizbrauc. Kad skaņa mašīnas pazuda, viņš pēkšņi parādījās ļoti vientuļš. Meitene pavadīja mani turp ceturksnī полуразрушенному многоквартирному mājās, un mēs iegājām iekšā.
  
  
  Iekšā bija sliktāk nekā no ārpuses. Nespodra spuldze karājās pie pamatnes bojājas koka kāpnes. Mēs uzkāpām pa kāpnēm mimmo pīlinga krāsas un sienas grafiti telpā trešajā stāvā. Faye trīsreiz pieklauvēja, sakrata, pēc tam atkal pieklauvēja.
  
  
  Pēc brīža atvērās durvis un tur stāvēja vīrietis. Viņš bija обломком cilvēciskās būtnes, ne tikai slikts, bet костлявым kā skelets. Ego seja bija garš un dzeltenīgu, zviedri uz ns ir nedaudz labāk лохмотьев, un no tā stank.
  
  
  Viņš покосился uz meiteni un izsniedz rīkles skaņu. 'Jā?'
  
  
  "Tas Файех Насир", - viņa teica.
  
  
  'Jā.' Viņš paskatījās uz mani mimmo nah. Ego acis bija остекленевшими, kā tad, ja tas nācis no kāda augstuma. Viņš ilgi pētīja mani, tad atkal paskatījās uz meiteni. 'Ko tu gribi?'
  
  
  "Informāciju", - viņa teica.
  
  
  'Kas?' Viņš pakasīja kājstarpes.
  
  
  "Mēs vēlamies nodibināt kontaktus ar" Jaunajiem debesu pulku ", - viņa teica.
  
  
  Daļa glazūra atstāja ego acis, un tajās закрался bailes. "Tu esi traks, - viņš teica. Viņš sāka aizvērt durvis, pirms mūsu sejām.
  
  
  Viņas uzbrauca viņam kāju. "Mēs necenšamies radīt problēmas, - es teicu. "Mēs vienkārši vēlamies ar hema ko runāt. To varu tev labi maksāt.
  
  
  Viņš atkal pētīja manu seju. "Воцдите iekšā uz brīdi", - viņš teica, beidzot.
  
  
  Istaba, kurā viņš dzīvoja, bija pakaišiem ar dokumentiem, pārējo miltus un dažādām gultasveļas. Acīmredzot, viņš guļ uz zema тюфяке tumšā stūrī, netīrs un жирном nekārtība, bet visur bija netīrs, gultasveļa. Visur stāvēja vīna pudeles, un затхлом gaisā stāvēja salda smarža hašiša.
  
  
  Viņš sabruka krēslā ar taisnu atzveltni pie maziem galdiņiem istabas vidū. "Sēdēt un runāt," - viņš teica. Ego akcents bija ne gluži lielbritānijas.
  
  
  Mēs izvēlējās stāvēt. "Es vēlos sazināties ar Pjēru Beauvais" - es teicu.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, tad neglīts smējās. "Kāpēc tev nav jālūdz kaut ko vieglāku, piemēram, elpošana dzīvi atpakaļ Tut?"
  
  
  Viņas smējās. "Es nespēlēju spēles", - teica viņai emu. "Meitene teica, ka tu vari palīdzēt. Ja nav...'
  
  
  "Neviens neredz Pjēra Beauvais", - viņš teica. "Jūs nezināt, ko lūdzat".
  
  
  Tad parunāju Файех. "Mēs domājām, ka varēsim vispirms pārliecināt kādu ap mīļajiem emu cilvēkiem", - paskaidroja viņa. "Jūs saista mūs ar Jaunu debesu pulku, un mēs tālāk darbu".
  
  
  Viņš berzēja zodu un domāja par brīdi. "Cik man?" - beidzot viņš jautāja.
  
  
  Viņas izvilka maku, досталь, dažus rēķinus un nodot ih uz netīrs krēsls. Viņš paskatījās uz viņiem un хмыкнул. To papildina vēl trīs rēķinus. Viņš skatījās uz tiem ar nepacietību un pēc tam uz mani. "Ko es viņiem saku, ka jūs vēlaties?"
  
  
  "Es gribu nopirkt kaut ko".
  
  
  'Narkotikas? Tās es varu dot tev visu, ko tu gribi ".
  
  
  "Nav narkotikas", - es teicu.
  
  
  Viņš atkal покосился uz mani, tad izstiepa roku un paņēma naudu. Viņš rūpīgi saskaitījis. 'Viss kārtībā. To, darīšu visu, ko varēšu. Kur to varu piezvanīt jums?
  
  
  Viņas teica emu.
  
  
  - Es tev piezvanīšu tev rīt no rīta. Esiet tur.'
  
  
  "Es tur būšu" - es teicu. "Tikai neaizmirsti piezvanīt"
  
  
  Vizīte ir beidzies. Mēs ar meiteni iznāca pa свинарника, kas Тинмен nosauca mājām. No ārpuses mēs atradām taksometru.
  
  
  Viņas redzēja Фэйх mājās. Viņa novilka nelielu dzīvokli netālu no šariata likumu, el-Abdel. Viņa lūdza mani augšā, bet es atteicos un aizbraucu ar taksometru. Rīt bija jābūt saspringta diena, un kā man būtu mums gribējās pabūt ar viņu vienatnē, un kā viņa mūs значила uzaicinājumu, apdzīvota vieta krievijā bija pirmajā plānā vietā... kā vienmēr.
  
  
  Nākamajā rītā, uzreiz pēc tam desmit, piezvanīja. Balss, Smalkā cilvēku pa telefonu likās tāda pati neskaidra, tāpat kā viņš pats. Viņam bija instrukcijas par mani.
  
  
  "Jums būtu mašīna", - viņš teica. - Šķiet, ka meitenes ir viena.
  
  
  'Viss ir kārtībā.'
  
  
  "Jūs aizbrauksiet, jo pilsēta pēc шариату Хедив Ismail. Sekojiet tāds viņš ir tuksnesī, kamēr nav atbraukuši līdz vecā караванного ceļā. Padariet norādes tieši un проедьте tuksnesī kilometru desmit. Tādā gadījumā
  
  
  pa kreisi no jums būs takas, mazāk ar rādītāju, kas norāda uz pamestu labi ar nosaukumu "Shark". Viņš jautāja. - Jūs lasāt arābu valodā?
  
  
  "Pietiekami, - es teicu.
  
  
  'Labi. Проезжайте šajā trasē ривненской trīs kilometru garumā, apstājieties un gaidiet. Jūs sagaidīs ".
  
  
  'Kas?'
  
  
  "Raksts Ir Jaunu Kaķi".
  
  
  'Kā ego sauc? Kā tas izskatīsies?
  
  
  Atskanēja klusa ķiķināšana. "Jūs uzzināsiet, kad nokļūt tur". Tālrunis snapped man ausī.
  
  
  Tikšanās bija norunāta uz pusdienlaikā, ривненской divas. To sauc Faye uz viņas dzīvokli, un, kā ierosināja Smalks cilvēks, mēs braucām uz viņas mašīnu. Pie nah ir vājums spilgtiem, izcili lietām, un tas bija koši zils kabriolets Citroën SM.
  
  
  "Tev patīk braukt ar mašīnu," - teica viņai, hei, kamēr mēs kustamies pa шариату Хедив Ismail, un aromātisku gaisu развевал viņas gari mati.
  
  
  "Es mīlu braukt skaistas mašīnas," iztaisnošanai viņa mani. "Man saka, ka viņam ir V6 dzinējs Maserati ar dubulto augšējo распредвалом, ko tas mums nozīmē".
  
  
  To, smīnēja, mācoties dārgu instrumentu paneli. "Tas nozīmē, ka jums ir paveicies, ka jums ir divi darbi, lai saglabātu ego", - es teicu. Viņas paskatījās uz pulksteni panelī un uz pulksteni. Viņas, noliecās uz priekšu un iztaisnot pulksteņrādītāja virzienam. "Jūsu pulkstenis iet, bet jau gandrīz stundu atpaliek. Jums vajadzētu pievērst vairāk uzmanības, laika savā pasta бизнесявляется ".
  
  
  "Kāpēc, lai dejotājam ir svarīgi laikā?" - viņa teica ar smaidu.
  
  
  Viņai uzsmaidīja ar reimatismu. Sēžot uz poda man blakus, ar skaistākajām kājām Tuvajos Austrumos, kails mini svārki, tas, šķiet, nav derēja lomu policists. Tas varētu būt par sekretāri Ņujorkā nedēļas nogalē.
  
  
  Drīz vien mēs bijām tuksnesī. Mēs esam atraduši караванный ceļu un pagriezās taisni. Šeit kustība bija lēnāka, jo mēs turpinājām uzdurties vieglas smiltis. Pēc tam, kad ap mums nebija nekā, izņemot smiltis, debesis un acumirklis karstuma viļņi, mēs redzējām rādītājs, kas norāda uz Aka haizivis izplūdušas ceļa.
  
  
  - Mēs varam doties pa šo ceļu? - ar šaubām viņa jautāja.
  
  
  "Ja jūs uzmanīgi. Par-lēnāk.'
  
  
  Mēs izbraucām uz ceļa, mašīna brauca uz zemāku pārnesumu. To cieši vēroju no visām pusēm, kā mēs braucam, jo es neesmu uzticējies mums, Jaunajam Brālība, mums Plānas. Pēdējā pa tālruni šķita diezgan izvairīga. Viņas skatījās uz odometra panelī, jo šajā maršrutā mums bija jānobrauc ривненской trīs kilometru garumā. Kādā brīdī Файех gandrīz iestrēdzis dziļi smiltīs, bet pēc tam mašīna bija priekšā visām pārējām. Par attālumā divas veselas piecas desmitdaļas kilometru viņas, sacīja: "Stāvi".
  
  
  Tas palēninājās mašīnu. Tā, nostājies uz poda un stahl uzskatīt karstā smilts priekšā. Kaisle pieauga no kāpu ap mums un искажал ainavu. Augstu кобальтово zilās debesīs klusi diskutē стервятник.
  
  
  Viņas atkal sel un paskatījās uz pulksteni. "Jau gandrīz divas stundas naktī, bet neviens nebija redzams. Var, pēdējā attālums iet staigāt...
  
  
  Viņas apstājās, skatās, pulkstenis uz paneļa. Likās, ka viņi skrien, - es dzirdēju, atzīmējot - bet bultas ir tādā pašā situācijā, kā es viņu iecēlu ih iepriekš. Tad ir pienācis man.
  
  
  Viņas kliedza uz nah 'Ārā!' . "Nāk ātrāk, un tad skrien pie tā kāpu ārā, kas tur!"
  
  
  'Ko...?' Tas tika samazināts sajaukt pēkšņa pārmaiņa.
  
  
  'Do it!' - strauji teica es. Viņas протиснулся mimmo nah, vēra vaļā durvis un вытолкнул to. Pēc tam tās izlēca pa novads mašīnas smiltis viņai blakus.
  
  
  Viņas teica. -'Aiziet!' To satvert ee aiz rokas un vilka sev līdzi uz smilšu kalna jardus piecdesmit no manis. Viņas перетянул to, izmantojot ķemmi un uzstāja uz siltas smiltis no pretējās puses. Pēc tam to atkal paskatījās uz mašīnu. "Tur bija atzīmējot, - es teicu, - bet jūsu pulkstenis negāja".
  
  
  Viņa skatījās uz mani ar tukšu skatienu, pēc tam plaši atvērtām acīm paskatījās uz Citroen SM, mirdzošu un skaistu trasē ar spožu sauli.
  
  
  Un tad tas notika. Auto, likās, izcēlās ar zilu mirdzumu, kam seko apdullinošs rēkt, un uzreiz bija piemeklēja dzeltenu liesmu un melno dūmu. Viņas atkal uzstāja Файех uz zemes, kad искореженные metāla gabali lidoja mimmo mūsu vērtību prasmju uzbrukums, pamestu spēcīgs sprādziens.
  
  
  Kad peld vraku piezemējās, mēs pacēlām acis. Auto spilgti dega uz tuksneša saule. Izrādījās, ka no priekšējā sēdekļa, uz kura mēs sēdējām pāris minūtes atpakaļ, palicis pavisam nedaudz. Citā brīdī atskanēja sākuma otrais sprādziens - gāzes - un liesmas pacēlās vēl augstāk.
  
  
  Mēs ilgi klusēdami skatījās, pirms viņas, tad pagriezās pret Файех. "Labi cilvēki", - es teicu.
  
  
  'Ak dievs, tu esi mans!' - viņa teica, satveršanas mani aiz rokas un, tuvojoties man.
  
  
  "Es domāju, Jaunu Brālība cenšas man kaut ko pateikt," es teicu, skatoties, piemēram, melni dūmi клубится uz debesīm.
  
  
  "Bet, Maiga..."
  
  
  Kaut kas man saka
  
  
  viņš zināja, ka tie ir iecerēts, - es teicu. "Viņš ir ierāmēts mums".
  
  
  "Bet kāpēc tad viņam bija darīt?"
  
  
  "Tāpēc, ka viņš baidās ih - un, var būt, ka nepatikšanas, ko mēs emu piegādāt".
  
  
  Pēkšņi viņa iesmējās. "Man joprojām ir nepieciešams maksāt piecpadsmit tūkstoši par mašīnu".
  
  
  To, pasmaidīja un paskatījās uz nah. Mēs gulēja blakus smiltīs. - Lai par to parūpēsies jūsu apdrošināšanas kompānija. Un kā mums iet atpakaļ uz pilsētu?
  
  
  Viņa nopūtās un перекатилась pie manis tāpēc, ka viņas slaidās līkumi bija saistīti ar mani visā manā stilā un gurniem. Viņas svārki задралась ap gurniem, atklājot trīsstūris baltas biksītes.
  
  
  Autobuss dosies gar galvenā ceļa - tur, krustojumā, apmēram trīs trīsdesmit.
  
  
  "Nu, tas ir mūsu atgriešanās ceļš" - es teicu.
  
  
  Viņa sāka celties, bet es satvēru ee aiz rokas un velk tā, lai pilns krūtis прижались uz manām krūtīm.
  
  
  'Kur tu ej?'
  
  
  "Nu, tu teici..."
  
  
  "Es teicu, ka mēs сядем uz autobusu. Bet tas ir pēc pusotras stundas, ne?
  
  
  Viņa pasmaidīja, un šis smaids, kas viņas seja vēl skaistāks. "Jā", - maigi teica viņa. "Mums ir laiks. Un būtu muļķīgi stāvēt, gaidot autobusu. Turklāt, tu izglābi man dzīvību ...
  
  
  "Pilnīgi patiešām, - es teicu. Viņas novilka viegla jaka, kas nodarbojas ar bija uz mani, pakļaujot Luger. Viņa ātri paskatījās uz pistoli, un pēc tam pagriezās, lai tās varētu расстелить zem tā jaka. "Šeit ir brīze, un šeit ir diezgan ērti. Aizmirst par degošu mašīnu un Jaunajā Братстве un paliksim šeit."
  
  
  Viņa noliecās pie manis. "Es gribētu šo viesnīcu, Niks".
  
  
  Viņa gaidīja skūpstu, un viņš piekrita. Ee lūpas bija siltas un mitras, un viņas muti labprāt atbildēja uz mani. Krūtis, ko viņa tik labi kustējās dejā, tagad упиралась uz mani. To rīkoja roku pašam pieejamam.
  
  
  Mana roka paslīdēja zem viņas blūze, расстегнула mazs krūšturis un slīdēja pa karstu zīdainu ādai. Viņa перекатилась uz muguras, aizverot acis spilgtā mākoņiem debesīs. Ee ķermenis sāka virzīties uz manu pieskārienu, un ap viņas kakla dzirdējuši klusas skaņas.
  
  
  Viņas ar vienu kustību velk blūze hei galvu un atbrīvoja krūtis no krūštura. Tās bija apaļas un pilns ar lielām, brūnām krūšu galiņiem. Tās, noliecās un noskūpstīja katru. No pieskaršanās manām lūpām viņa ахнула.
  
  
  Kamēr mana mute kustējās pa viņas krūtīm, manas rokas ir pētījuši šos skaistos gurniem. Tās tiekot līdz подола īsu svārki un uz brīdi пошарила tajā. Tā ir nedaudz приподняла gūžas un натянула svārki uz vidukļa, neatverot acis. Viņas pavadīja roku iekšpusē augšstilba un sajutu tur papildus siltumu, un tā ir nedaudz paplašinātu gurniem.
  
  
  "O, jā", - uzelpo tā, virzot gurnus un торсом ar manu pieskārienu.
  
  
  Viņas atkal atradu to savu muti, un viņa atvēra ego, lai mani pieņemt. Mēs lēnām pētīja un cits. Mana roka дотянулась līdz mežģīņu biksītēm. Viņas velk ih uz olīvu bronzas izspiesties gurnu un dzīvē, ir garas kājas, un viņa nometusi ih. Pēc tam to sajutu viņas roku uz manām biksēm. Viņa vēlējās, to, ko tik izmisīgi telpa. Pēc mirkļa viņa ieguvusi, un pievienojas mani pie sevis. Un tad bija apburošs brīdī, kad mēs savienojās.
  
  
  
  
  Ceturtā nodaļa.
  
  
  
  Mans pamatiem ar izmisīgs spēku hit par durvīm, viņa ietriecās iekšā, tumšos stūrus istabas, lauskas разлетелись pa grīdu. Tās, iegāja istabā un palūkojās apkārt, kas lūdza, Smalkā cilvēku. Viņš vienkārši mēģina uzbraukt ar savu netīro gultas ap paletēm.
  
  
  Viņas зарычал uz to. - 'Šuvējs tevi подери!'
  
  
  Viņš atkāpies no manis, kad viņai ātri pārgāja mimmo to, saķer netīro aizkars pie loga un paņēmu tās, throwing ķekars uz grīdas. Istaba bija streipuļot saules gaismu. Tievs cilvēks ieskrūvē augšu no tā un pacēla roku, lai aizsargātu acis.
  
  
  'Kas tas ir?' - stulbi. " viņš teica. 'Kas noticis?'
  
  
  Tās, kas tuvojās viņam, satvert ego, lai запачканную kreklu priekšā un pārdota ar kāju, stipri hitting sienas aiz tā. Ego acis paplašinājās, bet mute atvērās.
  
  
  "Tu nosūtīja mūs uz tuksnesi, lai mūs nogalināja", - прорычал viņai emu.
  
  
  Viņš облизнул пересохшие lūpas. 'Protams, nav! Viņas zina labāk, nekā tas ir. Viņi teica, ka, lai runātu. Tā ir taisnība!'
  
  
  Tās skāra viņa ego pa seju. "Jūs zināt, ko viņi gatavojas darīt. Bet tu doma, ka tur pāris копов vairāk vai mazāk. Tā ir taisnība.'
  
  
  "Man nebija ne jausmas par stingrību - zvēru".
  
  
  Tās, paskatījās uz to. "Kurš tev teica kaut ko par stīvums?"
  
  
  Apziņa, ka viņš ir kļūdījies, skaidri atspoguļojās viņa sejā, un viņš novērsās no manis. 'Labi. Tie ir minēts par to. Bet ko man bija darīt?
  
  
  Tās saplēsa ego no sienas, pagriezās kopā ar viņu un hit to atklāti ego dzeltenīga sejas. Atskanēja krakšķis kaulu
  
  
  un viņš skaļi крякнул un nokrita uz grīdas. Viņš guļ, vaid, iso rta un deguna plūda asinis. Viņš paskatījās uz mani nespodri acīm.
  
  
  "Tu varētu mums pateikt, - es teicu. - Tu paņēma manu naudu, atceries?
  
  
  "Paklausieties, viņi dara, ko vēlas, - viņš noelsās. - Jūs vēlaties, lai mani nogalināja?
  
  
  Tās, noliecās un rupji pacēla ego uz kājas.
  
  
  - Labāk mēs, nekā tu, un? - ar rūgtumu sacīja es. Tās strauji приподнял ego galvu ar vienu roku, piespiežot skatīties man acīs. 'Klausies mani uzmanīgi. Man ir nepieciešami vārdi un informāciju. Ja es nesaņēmu to, ko gribu, to nogalināšu tevi ".
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, pētot manu seju, lai redzētu. Viņš teica. - 'Kas tu esi?' "Jūs uzvedaties kā policists".
  
  
  Tās skāra viņa ego ir vēl viena dūre, šoreiz zem, ap dzīvi. Viņš kliedza, un nokrita uz ceļiem. "Tas, lai jautāt, - es teicu. "Un tagad pastāsti man, kā sazināties ar Jaunu debesu pulku, lai man nav tika galvu".
  
  
  "Viņi nav ieinteresēti", - izdvesa Toniks, viņa seja исказилось, nekā sāp. "Es neko nevaru darīt."
  
  
  Tās skāra viņa ego kāju pa mērķi, notriekšanu ar kāju. Viņš gulēja nekustīgi, izdodot стонущие skaņas kaklā. To, nometās viņam blakus uz ceļiem un ļāva Hugo iejusties manu plaukstu.
  
  
  Viņas jautāja. - "Vai tu redzi to?'
  
  
  Ego domām сфокусировался spoža шпильке.
  
  
  "Es nogalinātu tevi pamazām, - sacīju emu, - ja tu ne atgūsi savu atmiņu lielā steigā".
  
  
  'Ko tu gribi?' - viņš teica, beidzot.
  
  
  "Kas ir nodot bumbu? Rīkojums Beauvais?
  
  
  Viņš papurināja galvu. "Godīgi sakot, es nezinu. Tā, runāju ar vienu no trim ego palīgi, cilvēks vārdā Селим el Бекри, египтянином. Iespējams, el Бекри rīkojies pats. Nesen tika nogalināts ego brālis, viņa brālēns. Saka, ka ego nogalināja amerikāņu, iespējams, CIP. Lai estestvenno, tagad el Бекри nebūs labestīga attiecībā uz jebkuru шпионящему amerikānim.
  
  
  To, хмыкнул. Tas atkal pieminēt nāvi, Brāļa nonāvēšanas laikā Драммонда. Bet Drummond minēja būtu par nepieciešamību nogalināt cilvēku pa kreisi viņiem piezīmi.
  
  
  "Kas citi palīgi Pjēra Beauvais?" Viņas jautāja.
  
  
  "Es jums teicu visu, ko varēja. Kostja dieva!'
  
  
  Viņas uzstājām pār Hugo uz punktu tieši virs labās acs ābola Keynote. "Var būt, tās vispirms ослеплю tevi" - es teicu. "Jūs zināt, cik viegli tas smalkais asmens iekļūst acs ābols?" Viņas пододвинула duncis pie ego acī.
  
  
  Viņš втянул gaiss. Viņš kliedza. - 'Labi!' "Divi citi - itālis vārdā Karlo Mazzini ar Sicīlijas un cilvēks, kas pazīstams kā Reinaldo".
  
  
  Tievs cilvēks beidzot teica patiesību. Сицилиец būtu to cilvēku, par kuru minēju Файех. Drukas nopratināšana ir beigusies.
  
  
  "Labi, - es teicu. "Tātad, ja viņas naktsmītne iegādāties narkotikas pie Jaunu Kaķi ievērojamā daudzumā, it kā viņas to darīja?" Smalks vīrietis atkal облизнул lūpas, un uz viņa pieres un augšpusē Apa блестел sviedri. "Es zinu nekustamo īpašumu, kas pārdod mazumtirgotājiem. Viņš saņems savas lietas atklāti brālis ".
  
  
  'Kā?' Viņas uzstāja.
  
  
  Tievs cilvēks сморщился no dvēseles mokas un paskatījās uz atvērtajām durvīm, it kā no ārpuses, varēja slēpties Brālis. "Viņš ir разносчиком pie piramīdas. Katru trešdienu viņš sēž pie sienas, netālu no Sfinksa, un gaida savu kontaktligzdas. Piemēram, vēdera vidū rīta atnāk Brālis, pērk paketi басбуссы un atstāj pakete неразбавленного heroīna. Maksa par heroīnu zālē iepakojumā šokolādes басбусса ".
  
  
  Tagad viņu kaut kur shell. "Kā es varu noteikt šo разносчика?"
  
  
  Тинмен smagi nopūtās. Viņas pasniedza duncis pie ego personai. "Viņš vienmēr nēsā джеллабу uz zilās līnijas un tumši sarkano феску. Uz labo vaigu viņam nelielu шрамм ir sagatavots. Jūs nevarat ego sajaukt. Brāli, darot darījumu, vārds Abdullah ".
  
  
  To Hugo aizveda no sejas Keynote. "Zini, Maiga, tu esi spējīgs draudzēties ar cilvēkiem. Un pēdējais spirālveida, kur zālē štāba-dzīvokļi šo сверхсекретного Jaunu Kaķi?
  
  
  Viņš blenza uz mani. - Kā jūs domājat, viņa būtu to zināja? Viņš papurināja galvu. - Zina tikai biedri Kaķi. Bet runāt nozīmē nāvi ".
  
  
  Viņas nolēma, ka tas, iespējams, ir taisnība. 'Labi.' To izdevās matadata jostu un piecēlās. Smalks cilvēks ir nedaudz atslāba. Tās skāra viņa ego kāju uz sāniem, un viņš хмыкнул no karoga atļaujas izpildi un sāp.
  
  
  Tas ir tikai atgādinājums, - es teicu, - kas ar jums notiks, ja jūs kādam ko teiksiet par to sarunā.
  
  
  Tās, piegāja pie atvērtā diena, apstājās un pārlaida skatu telpai. "Tev tiešām vajadzētu sakopt šo vietu," es teicu. 'Te haoss.'
  
  
  Nākamajā dienā bija trešdiena. Viņas stāstīja Файех, kur esmu, un vienatnē aizbraucu ar taksometru uz piramīdām. Mēs izbraucām pa шариату el-Gīzas piramīdas mimmo Ēģiptes universitātes ar ego zaļiem dārziem, bet pēc tam par draudēja tuksnesī.
  
  
  Vaļsirdīgs priekšā iekrāsojās piramīdas Gizas piramīda Khufu un Khafre izceļas uz fona skaidras rīta debesīm.
  
  
  Kad mēs nonākam laiza, pamatojoties uz Khafre piramīda likās neizprotama sfinksa, epitomized dieva rising sun Гармахиса. Bet miers šo sižetu jau ir pārkāpis погонщики kamieļi ar ih ревущими dzīvniekiem, dažnedažādi tirgotāji un tūristi.
  
  
  Vadītājs iestādīja mani pie Sfinksa, un man uzreiz vērsās vairāki gidu. Pārliecinot ih, ka es negribu, ekskursijas, viņas palūkojās apkārt uz es, cilvēks, kuru man pastāstīja, ka Toniks. To līdz pusei gaidīju jaunu slazdu, bet man nācās riskēt.
  
  
  Blakus Сфинксом bija vairāki tirgotāji, kas parasti слонялись pa apkārtni, kas pārdod visu, sākot no ēģiptes maizes, kā kliņģeris, sausos preču un suvenīru piekariņi. Bet cilvēku, kuru gribēju viņas, šķiet, nav bijis. Protams, tā nebūtu, ja būtu Smalks cilvēks brīdināja ego.
  
  
  Viņš gandrīz nolēmu, ka mans vīrietis nav parādīta, ja tās redzēju ego tuvošanos. Uz galvas viņam bija spilgti zila svītraina джеллаба ar tumši sarkanu феской, un, kad viņas присмотрелся, redzēja viņas vājš шрамм vērsta uz viņa labo vaigu. Viņš kaut kur shell.
  
  
  Viņš ness saliekamo paliktni, kas nodarbojas ar aizvērtā stāvoklī образовывала koka kastē ar rokturi. Viņai likās, ka iekšā bija басбусса. Viņas stāvēja tālumā un noskatījās, kā viņš iekāpj. Viņš palaida garām pāris tūristiem, nevis cenšoties tos pārdot savas saldumi. Jā, tas bija mans vīrietis. To, tuvojās viņam.
  
  
  "Jums ir saldumu pārdošana", - teica viņai arābu valodā.
  
  
  Viņš ārieši paskatījās uz mani. Tas bija liels liesās arab ar diezgan tumšu ādu un lielu костлявым degunu. 'Cik tu gribi?'
  
  
  "Es vēlētos, pārdot, nevis pirkt", - teica viņai emu.
  
  
  Ego acis tagad aizdomīgi gribēja mani. 'Ko tu domā?'
  
  
  Viņas огляделась, lai pārliecinātos, ka tuvumā nav tūristu. "Es domāju, ka man ir kāds-kas ir pārdošanā, jūs ļoti interesē".
  
  
  Kādu laiku viņš skatījās uz mani, tad скривился un paskatījās uz savu paplāti ar precēm. "Es domāju, ka jūs esat nepareizi sapratis. Viņas nabaga pārdevējs saldumu. Viņas nepērku preces bagāts angļi ".
  
  
  Viņš bija viens caur tuksneša arābiem, kas sauca jebkura baltā cilvēka anglis, tāpēc, ka tas bija sliktākais apvainojums ego pasaulē.
  
  
  "Paklausieties, tie ir mani sūtījis pie jums. Tirdzniecība saņēma ih apstiprināšanas. Viņas runāja ar Абдуллой ".
  
  
  Ego acis ir mainījušies, kad pieminu vārdu ego kontaktu. Viņš lēni aplūkoja mani atkal. "Es nesaprotu, par ko jūs runājat".
  
  
  Viņas, noliecās laiza. "Man ir liels komplekts pilnvērtīgai hash. Mans nepārspējama cena. Vai jūs tiešām vēlaties, lai tā aizgāja?
  
  
  Ego acis lēnām uzkāpa, lai tiktos ar mani. Viņš ātri palūkojās apkārt, pirms sākt runāt. - Kas tevi sūtīja Abdullah?
  
  
  'Patiesībā ir.'
  
  
  "Kur šo hash?"
  
  
  Viņas smaidīja emu. "Drošajā vietā. Iet uz mirkli ar mani uz ielas, prom no šiem tūristiem, un es jums par to pastāstīšu. Jūsu plate būs drošībā.
  
  
  Viņš mirkli vilcinājās. "Labi, anglis", - viņš teica klusi. "Bet tas, ko jūs sakāt, ir taisnība".
  
  
  Mēs kopā nokāpa uz ielas, viņas pavadīja ego līdz aleja un piedāvāja iet uz turieni. Viņš atbildēja, bet, kad viņas nepacietīgi sacīja: "Ej, man nav laika", viņš pārcēlās. Pārējais bija viegli. Divi ātro trieciena karatē ieklāts ego. Viņas novilka ar to джеллабу un likts uz to, uzvilka феску sev uz galvas. Atstāju savu ego, kas saistīti ar gagged mutē aleja, un stahl tirgotāju.
  
  
  Viņas atgriezās pie ego statnes un sel blakus, sakrustotām kājām un stahl gaidīt. To, cerēju, ka Abdula parādīsies ātrāk, nekā kāds atradīs īsto коробейника aleja. Viņas gaidīja minūtes piecpadsmit, kad nostiprinājās kontaktu.
  
  
  Liels kvadrātveida arab vislielākā uzmanība rietumu lietišķā kostīmā pavirši piegāja pie подносу. Šķiet, viņš uzskatīja saldumi. Viņas tur seju uz leju, un viņš vēl nav paspējis mani saskatīt.
  
  
  "Kilograms басбуссы", - viņš teica. Labajā rokā viņš turēja mazu roll. Zem pieguloša jaka varēja redzēt izspiesties pistoli.
  
  
  Tās satvert, ka-ka, izmantojot paplātes un запихнул nelielā paketi. Kad to nodeva ego emu, viņas pacēla acis, un viņš ieraudzīja manu seju. Ego acis paplašinājās. Viņš teica. - 'Kas ir?' 'Tu...'
  
  
  Pēc tam viņš redzēja Вильгельмину manā rokā ar somu. Maz "Люгера" tika nosūtīts emu krūtīm. Tās lēnām piecēlās.
  
  
  "Nav rīko ainas", - pajautāju.
  
  
  Viņš iekodusi skatienu ieroci, un es baidījos, ka viņš vienkārši uzskatīs, ka tas ir blefs.
  
  
  Viņš teica. - "Jūs esat policists?"
  
  
  Viņas teica. - "'Nē, bet tagad iet ar mani uz piramīdas Heopsa un nopirka mums ir divas biļetes, lai pieteiktos. "Luger" pastāvīgi atradīsies zem šī джеллабой, kas jums ir mugurā
  
  
  Viņš noskatījās, kā viņas
  
  
  izdevās Вильгельмину uz halāts. "Ja jums ir nepieciešama burts" H ", paņemiet to tagad, - viņš teica.
  
  
  "Es negribu," - teica viņai emu. "Un tā zaudēju pacietību".
  
  
  Viņš поколебался, tad paraustīja plecus un vilces paciņu heroīna minūtē камзолы. Viņš pagriezās un devās pie piramīdas. Viņa sekoja viņam. Pie ieejas viņš nopirka no miegs darbinieka divas biļetes, un mēs devāmies uz kalnu ограненного akmens.
  
  
  Iekšā senā kapā bija mitrs un vēss. Apmeklētājiem vēl gandrīz nebija. Slepkava Jaunu Kaķi un viņas vieni devās pa akmens tuneli pazemes telpu, istabu vainagi, kurā Heopsa nekad nav lietojis. Tur bija divi tūristu. Mēs nolaidās uz zemes šahtas, tās tumšajām beigām, un pagriezās taisni uz mazāku fragmentu, kur mums nācās pieliekties uz pusēm, lai iet. Drīz vien mēs nonācām mazā telpā, kur bija maz apmeklētāju. Ego blāvi apgaismoja viena kaila spuldze. Mēs bijām pavisam vieni.
  
  
  Viņas izvilka Вильгельмину pa mēteli. "Viss būs labi", es teicu.
  
  
  Ego tumšas acis dusmīgi блеснули. "Ko tu gribi?"
  
  
  "Es gribu redzēt Pjēra Beauvais" - es teicu.
  
  
  'Ak. Tas nozīmē, ka tu esi tas amerikānis.
  
  
  "Es esmu tas, kas vēl ir dzīvs un vesels. Un nav garastāvokļa, lai spēles. Viņu, gribu, lai tu brauca uz Beauvais un iecēla mani tikšanos. Jums nebūs apspriest šī strupceļa mums ar hema, izņemot Beauvais, jo īpaši ar el-Бекри.
  
  
  Ego seja pauda izbrīnu, ka es zinu vārdus. "Beauvais nebūs interesēties par jums".
  
  
  "Lai viņš pats izlemj".
  
  
  Viņš сгорбился. 'Viss kārtībā. Ja tu tā gribi.
  
  
  Viņš izdarīja kustību, it kā naktsmītne kaut ko, ielīst sānu minūtē žaketes, un pēkšņi ar roku сжалась dūri un skāra manu roku ar pistoli. Viņai tika nozvejotas off aizsargs. Dūre smagi skāra mani pa запястью, un "Luger" lidoja uz grīdas.
  
  
  Viņas devās uz ieroču uz grīdas, bet Abdula bija tur, starp mani un "Люгером". Viņš bija ļoti pārliecināts par sevi. Viņš gatavojas sniegt man mācību... Es esmu redzējis, ir ego personai.
  
  
  Tās strauji samazinājās kreiso tas ir kvadrātveida sejas, bet tas gandrīz nav ietekmējis šo vīrieti-vērsi. Viņš atkāpās soli, bet patiesībā delle nav bijis satriekts. Patiesībā, tas joprojām smaidīja.
  
  
  Pirms tās paguvis pabeigt, viņš atbildēja uz trieciens ar dūri. Viņas mēģināja atspoguļot ego, bet viņš bija man uz vaiga un žokļa un pārdota ar kāju. Tās bija izstiepies uz grīdas, apdullina. Tās lēnām uzkāpa uz kājas. Viņas gatavojas iesaistīt Hugo spēli, kad lielo dūri hit atkal man подбородку. Viņai bija pārliecināts, ka viņš lauza, man žoklis, kad viņas recoiled uz akmens vaidēt.
  
  
  Tās stipri sasita par sienu. Pirms viņa spēja attapties, viņš mani pārsteidza vēl ar dūri pie krūtīm, zem mana locīšanas dolārs, un tas согнулась no griešanas, задыхающейся sāp. Tā nokrita uz ceļiem.
  
  
  Viņš торжествующе stāvēja uz visiem laikiem mani. Viņš teica.- Patiešām, Pjērs Beauvais! Viņš ar nicinājumu novērsties no manis un devās uz Вильгельмине caur istabu.
  
  
  Viņas втянул gaiss un pa kreisi zem sevis kājas. Viņas steidzās pie ego kājām. Viņš smagi sabruka, spēcīgi atsitoties pret akmens grīdu. Viņš перекатился, un es redzēju dusmas uz viņa sejas. Viņš nikni kicked kāju, panākot man pa galvu. Tad viņš atkal nostājās uz kājām.
  
  
  "Es наступлю uz tevi, kā zilonis pienāks ant", - прорычал viņš man arābu valodā.
  
  
  Viņš atkal mani pārsteidza ar dūri uz galvas. Bet šoreiz viņai bija gatavs. To satvert ego roku un velk, vienlaikus скручивая savu ķermeni. Tas kas peld pa manu plecu un hit akmeņi. To, dzirdēju, kā ego vieglās nosmok elpošanu.
  
  
  Bet Abdullah nepadevās. Viņš ar grūtībām piecēlās uz ceļgaliem. Tās nav stahl gaidīt, lai redzētu, ko viņš bija prātā. Tās skāra viņa ego pa seju un dzirdēja kaula lūzumu. Viņas piegāja laiza un hit resno kaklu. Viņš хмыкнул. Viņas savāca visus spēkus un atkal sasitu. Abdullah izvietota ar seju uz leju.
  
  
  Viņai bija apnicis devās uz Вильгельмине. Kad viņa pagriezās atpakaļ, Abdula, kā reizi izstiepts uz jakas, lai atrastu izspiesties zem tās. Tās nolaist "luger" emu galvu.
  
  
  "Necenties" - es teicu.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani calculatingly, tad nolaida roku. Kad viņas tuvojās viņam, viņš smagi pārgājis sēdošo stāvoklī pie sienas.
  
  
  "Celies, - es teicu.
  
  
  Vispirms viņš vilcinājās, pēc tam ar grūtībām piecēlās. Viņas нацелил Вильгельмину emu persona.
  
  
  "Un tagad paklausieties, tas ir, - es teicu. "Es zinu, ka" Jaunā Brālība "bija причастно nāves Džona Драммонда. Viņas zina, ka tad, kad viņu nogalināja, viņam bija kāds atašejs-casey, которыи tika aizstāts ar ego. Viņas gribu atgriezties ego casey labi un ir gatavs par to maksāt. Saki tas Beauvais.
  
  
  Abdullah ir koncentrējies uz mani. "Labi, - viņš teica. "Es teikšu Beauvais",
  
  
  "Saki emu, ka Niks Kārters ego vēlas redzēt," es teicu. - Un jūs sakāt, ka mana pacietība ir ierobežota. Piešķiriet tikšanos četrdesmit astoņu stundu laikā. Jūs zināt, kā sazināties ar mani ".
  
  
  Uz viņa sejas parādījās sava veida cieņu: "Labi, tā arī darīšu," - viņš teica.
  
  
  "Tev labāk to darīt, - es teicu.
  
  
  
  
  Piektā nodaļa.
  
  
  
  
  Файех teica: - "Bet, Nik, tu nevari iet viens pats!" Mēs priekšrocības restorānā Roof Garden naktsmītnes Nile Hilton; aiz mums neliels ansamblis spēlēja arābu mūziku.
  
  
  Viņas novilka gaļu un dārzeņus, šašlika pēc jēra gaļas ar karstu iesmu, uz kura ego iesnieguši. - Ko jūs piedāvājat - veikt policijas aizsargu?
  
  
  "Ļaujiet man iet ar jums."
  
  
  'Nav nekādas jēgas. Jūs vairāk vērtīgs drošā vietā, ka jūs varat nodot ziņu Хакиму Садеку, ja tās vairs nav parādos.
  
  
  Viņas tumšajās acīs bija patiesas bažas. "Es ceru, ka tu zini, ko dari, Niks. Šie cilvēki ir ārkārtīgi bīstami ".
  
  
  "Ir tikai viens veids, kā uzzināt, vai ir Beauvais mikrofilmu", - teica viņas hei. - Balss ego jautāt. Aci pret aci.'
  
  
  Tās, paskatījās uz krēslu tālākajā stūrī un redzēja vīrieti, kuru viņai zināms. Tas bija ķīnietis, liels slaids, jauns cilvēks ar gudru seju un копной melniem matiem, ģērbies pelēka un spa-uzvalks. Tas bija Cam Fong, aģents briesmīga izlūkošanas dienesta Pekinas L5. Pēdējo reizi to redzēju, ego Киншасе, Kongo, kur viņš bija tuvu tam, lai nogalinātu mani. Viņš paskatījās uz mūsu galda, un arī uzzināju mani. Tagad viņš skatījās uz savu šķīvi.
  
  
  'Kas tas ir?' - jautāja Файех.
  
  
  - Tur ir mans vecais vēl. Aģents Chicom. Ja viņš Kairā notiek kaut kas grandiozs. Interesanti, vai "Jaunā Brālība", kas jau nodarbojas ar ķīniešu un krievu ".
  
  
  "Jūs vēlaties, lai iet prom?"
  
  
  Tā kratīja galvu. "Nē, viņš mani ir redzējis. Klausieties, šodien vakarā būšu aizņemts ar Jaunu debesu pulku. Ja vēlies palīdzēt, uzzini, kur apstājās Kam Fong ".
  
  
  "Domāju, ka viņas ar to tikšu galā", - viņa teica.
  
  
  "Viņš ir ļoti gudrs, Fei, - brīdināja viņu un tālāk. "Un efektīvi. Ja viņš tevi pamanīs, jūsu karjera Интерполе ātri beigsies ".
  
  
  "Es būšu piesardzīga", - viņa solīja.
  
  
  To, pasmaidīja un paņēma viņu aiz rokas. To, cerēju, ka tā būs.
  
  
  Mēs steidzās ar savu ēdienu un devās tālu uz priekšu, Kam Фонга. Tās nav atzinās, ka bija redzējis viņu, un paslēpa seju Fei, ejot starp viņu un Камом, kad mēs izgājām.
  
  
  Atstājis viņai Файех vestibilā naktsmītnē, un atgriezās savā numuru " New Shepheards. Viņas sekoja norādījumiem Jaunu Kaķi. Iepriekš tajā pašā dienā man piezvanīja nezināms vīrietis un lūdza iziet viesnīca ir ap desmit vakarā. asa. Man būtu jāievēro. Bija gandrīz desmit. Viņas novilka Вильгельмину un наплечную makstī un atstāja ih savā istabā. Hugo palika manā rokā.
  
  
  Viņas novilka kreklu un sasniegts, čemodānu, kas Hawk man deva, kad viņas aizbraucu uz Nairobi. Tas bija vēl viens par to neparastu dāvanu no zēniem ap departamenta specefekti un montāžas Vašingtonā. To atklāja ego un сдвинул slepeno vāciņu. Viņas досталь, divas plakana taisnstūra metāla kastes, kas ir viens izmērs mazu зажигалку, bet otra - ar diezgan lielu фляжку viskiju.
  
  
  Mazā kastē bija vairākas pogas, un viņa bija elektronisko detonatoru, lai sprāgstvielas, iepakotas liels metāla konteinerā. Viņi abi пристегнулись uz vieglu elastīgā jostas, kas apskāva ķermeni manu kaklu un vidukli. Divas ierīces karājās man uz krūtīm, gandrīz bez izciļņiem zem krekla, tādā stāvoklī, kas varētu atrast tikai pieredzējis meklētāju. Uzvelkot šo aparātu, viņa atkal uzvilka kreklu un atbrīvojies melna kaklasaite. Kad to uzvilka jaku, nebija nekādu pazīmju, ka man ir kaut kas neparasts.
  
  
  Pēc desmit minūte viņas stāvēja uz tumša ietves pie viesnīcas, gaidot kontakta. Ir pagājuši desmit stundas; desmit-pieci. Pēc tam pāris mazgātāji, свернула stūrī uz boulevard, un lēni devās pie manis. Ja viņi vēl gatavojas mani nogalināt, tā būtu stahl vieglu mērķi. Bet liels, melns mercedes apstājās pie malas pie manis. Iekšpusē viņas pamanīja trīs galvas, diviem priekšā un vienu aizmugurē. Tas, kas bija priekšā, tuvāko ietvi, izgāja ārā un ar žestu man parādīja. Tās, piegāja pie mašīnas.
  
  
  Izgājušais vīrietis bija худощавым арабом ar gariem bieziem matiem, un ir ļoti drūma sejas izteiksmi. Viņš bija ģērbies tumšs uzvalks. "Sēdies, - viņš teica. Viņš norādīja uz aizmugurējā sēdekļa.
  
  
  Viņas sel mašīnā blakus темноволосым vīrieti. Diena mašīnas захлопнулись, un mašīna ar rēkt отлетела no malas. Kamēr mēs gājām pa garu, vīrietis blakus man uzvilka man apsēju uz acīm un uzticamu atbrīvojies ff. Acīmredzot, viņi veda mani uz savu štābu.
  
  
  "Abdullah teica, ka jums nav policists", - teica cilvēks ir man blakus. Viņš runā angļu valodā ar itāļu akcentu. - Bet man tu izskaties, kā policists.
  
  
  "Skaistums - tā ir tikai āda", - es teicu.
  
  
  Vairāk man neko nav teicis brauciena laikā, kas nodarbojas ilga minūtes divdesmit. Kaut gan es nevarēju redzēt, bet
  
  
  viņas domās pierakstīja kreisie un labie pagriezieni, skaņas un smaržas maršrutā. Mēs, piemēram, vairs nebija letes diviem pārdevējiem, ar ceptiem kartupeļiem. Un kā reizi pirms ar to, kā mēs esam iegriezušies uz grants ceļu, tā izdzirdēja pērkonam nelielu mašīnu rūpnīcas, vai kaut ko līdzīgu- otrpus ceļam. Pāris minūtes vēlāk mašīna apstājās, un mani veda pa kāpnēm. Bija četri pakāpieni. Augšā četras reizes atskanēja klauvējiens, un durvis atvērās. Man ir uzstājām uz priekšu. Kad durvis aiz mums aizvērās, viņas, likās, rokas atsien manu apsēju uz acīm, un pēkšņi tā atkal varēja redzēt.
  
  
  Viņas stāvēja vestibilā, ka, acīmredzot, bija ļoti dārga mājām. Tas viss ir iekšējās kolonnas, austrumu mazākas un podos. Pie griestiem bija fresco attēloti bībeles arābu dzīves.
  
  
  "Ļoti iespaidīgi," es teicu. Trīs vīrieši, kas mani pavadīja, stāvot blakus man kopā ar ceturto vīrieti, kas būtu, ielaida mūs. To, domāju, ka viņi visi bija padotajiem.
  
  
  "Tu būtu, zaudējis prātu," - teica man ceturtais vīrietis. Viņš izskatījās испанцем, bet runā angļu valodā ar britu akcentu. - Bet jūs viesnīcām redzēt Beauvais un redzēsiet. Ierasties.'
  
  
  Viņi noveda mani līdz nelielajai liftu. Kad mēs iegājām viņam, un to mēģināju atcerēties, kad pēdējo reizi bija privātajā mājā ar liftu. Mēs uzkāpa trešajā stāvā un bija gaišs koridors. Tur vīrietis, kas runāja ar mani lejā, pārtrauca mani un обыскал. Viņš ir paveicis diezgan labu darbu. Viņš atrada Hugo, bet ne spridzināšanas ierīces.
  
  
  "Mēs atgriezīsim tev", - teica viņš, ņemot nazis.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. Viņas devās uz dienu koridora galā, bet viņi nav aizgājuši. Itālietis, сидевший man blakus mašīnā, tagad mazgāta mani. Viņš arī nokavēju sprāgstvielas.
  
  
  "Labi, - teica pirmais обыскавший mani. Mēs nonākam pie lielā diena koridora galā, un viņš atvēra to. Mēs visi kopā iegāja istabā.
  
  
  To, bija spiests šķielēt no spilgtas gaismas lieljaudas gaismas, kas noteikts uz galvas līmenī par aptuveni diviem третях ceļu caur istabu. Par lukturiem stāvēja garš krēsls. Uz ns sēdēja trīs vīrieši, ih rumpja un galvas bija tikai silueti par spilgtu gaismu.
  
  
  "Apsēdies", - teica vīrietis, kas stāvēja man zem elkoņa. "Nav pieejas pie galda laiza, nekā krēsla". Viņš norādīja uz tiešu krēsla istabas vidū, pirms galda, bet tālu no tā. Kad viņas sel, tās redzēja vēl mazāk nekā vīrieši pie galda. Gaismas dega man atklāti acīs. Durvis aiz manis aizvērās, un es jutu, ka lielākā daļa vai visi vīrieši, kas saistīti ar mani istabā, vēl bija tur.
  
  
  "Vai arī tas viss tiešām ir nepieciešams?" - es teicu, прищурившись no gaismas.
  
  
  Sarunājas vīrietis centrā uz krēsla. "Cilvēks, kas nodarbojas ar savu biznesu, nedrīkst uzdot šo strupceļa, mr Carter". Ego angļu valoda bija labs, bet viņam bija franču akcentu. Iespējams, tas bija Pjērs Beauvais. "Es esmu tikai nosaukumu policijas. Viņi nezina, kā es izskatos, un es gribu, lai tā arī bija. Tas pats ar manu kolēģi šeit ".
  
  
  No karstuma cīnās par manu augšlūpas uzstājās sviedri. Tas bija kā uz skatuves pēc 1984. gada. Viņas jautāja. - "Vai jūs tiešām Pjērs Beauvais?"
  
  
  'Patiesībā. Kā jums ir amerikāņu aģents ar problēmu. Kāpēc jūs argumentāciju, man ar šo problēmu?
  
  
  "Kāds no" Jaunā Kaķi "nogalināja mūsu cilvēku, Džona Драммонда, - sirsnīgi teica es.
  
  
  "John Drummond nogalināja brāli", - teica Beauvais. "Kad viņš sazinājās ar mums par sava amata atašejs, mēs domāja, ka viņš patiesi ir tāds, ka vienkārši vēlas, lai apmainītos ar darbiem, un, lai saņemtu savu atlīdzību. Tātad, mēs devāmies uz to. Viņš nogalināja vienu, ap mūsu cilvēkiem, Juan Масперо, un mums nācās viņu nogalināt. Viss ir ļoti vienkārši."
  
  
  Viņas jautāja. - Kāpēc Драммонду nogalināt tavu vīrieti?
  
  
  Viņas redzēja, kā viņš paraustīja plecus. "Tas nav zināms, mans otras".
  
  
  - Tu lika nogalināt Драммонда?
  
  
  Neliela pauze. "Odin ap mūsu Brāļiem izpildīja mājasdarbu pats. Bet tā būtu pasutijis, misters Kārters, pie datus citos apstākļos.
  
  
  Viņas atkal saskaita galvas pie galda. Tikai divi, izņemot Beauvais. Тонмэн teica, ka trīs лейтенантов. Interesanti, kam pietrūkst un kāpēc. Tā arī prātoju, piederēja, vai viens ap šo силуэтов vērtība prasmju uzbrukums matemātikā, kas nesen mēģināja mani nogalināt, Селиму el Бекри. Mana ziņkārība drīz удовлетворилось. Virzienā uz Beauvais pārcēlās vārtus. Vīrietis, pa labi no viņa kaut ko ļoti aizrautīgi čukstēja.
  
  
  "Селим radās jautājums, kāpēc jums redzēt ar Interpola aģentu, ja jūs strādājat ar Интерполом pār izmeklēšanu Jaunu Kaķi?"
  
  
  Un tā prātoju, vai tas ir Селим, kas pieņēma lēmumu nogalināt Драммонда, jo tas, protams, lika nāvi, mani un Фэйи. Viņam noteikti bija motīvs, kā viena Тонмэн, ja Масперо bija ego кузеном.
  
  
  "Man tas bija nepieciešams, lai meitene sazinājās ar tevi" - es teicu.
  
  
  "Un ar kādu mērķi? - jautāja vārtus pa kreisi no Beauvais. To pamanīju sicīliešu akcents; tā bija Mazzini. Tas nozīmē, ka ir pazudis leitnants Reinaldo.
  
  
  "John Drummond tā arī neesmu saņēmis atpakaļ savu čemodāniņu, - es teicu. "Šajā delle bija kaut kas ļoti svarīgs, lai drošības Amerikas Savienoto valstu valdības".
  
  
  El Бекри īsi smējās.
  
  
  Beauvais ir vairāk civilizēts. "Pēdējā mūsu rūpes, misters Kārters, - tas labklājību asv valdības".
  
  
  "Kā es teicu savam matemātikas Gīzas piramīdas, man ir nauda, lai samaksātu par atgriešanos čemodāna un ego satura" - es teicu. 'Daudz naudas.'
  
  
  Beauvais помолчал. Kad viņš atkal sāka runāt, viņa uzvešanās bija piesardzīgs. - Bet, ja mums būtu šis čemodāns, kuru tieši objektu ego satura būtu tik svarīga, lai jums?
  
  
  Viņai bija pārpratums, bet biju pārsteigts. Vai tas nozīmē šī spirālveida, ka viņi nav atraduši mikrofilmu? "Ja jums ir lietas, jums vajadzētu zināt reimatismu uz viņu", - парировал es.
  
  
  "Ja jūs vēlaties spēlēt spēli, jums ir pienācis ne pēc adreses", - auksti teica man Beauvais.
  
  
  Tā sāku domāt, ka viņš tiešām nezināju, ka man ir nepieciešams. Viņš varēja, protams, būt lieta, kas nav atradis plēves. Tas bija iespējams tikai.
  
  
  "Labi, - es teicu. - Es jums saku, tāpēc, ka, ja jums ir čemodāns, jūs joprojām ego atradīsiet. Tas mikrofilmu nozagto dokumentu. Tas ir tucked prom roktura žilete.
  
  
  Atkal iestājās klusums, šoreiz ilgāk. Man pēkšņi radās nojauta, ka Bovē nesaprot, par ko viņai saku. Vai viņš разыграл spēli, jo jau pārdeva filma krievu. Vai ar Chicoms.
  
  
  "Mums nav darīšanas", - teica visbeidzot Beauvais. "Ja ir notikusi pārslēgšanās, mums nebija ne jausmas, ka tas ir kāda nozīme, tāpēc korpuss утилизировали".
  
  
  To ir grūti сглотнул. Ja tas būtu taisnība, plāni Новигрома I tika zaudētas mums. Bet kā viņš varēja būt tik pārliecināts?
  
  
  'Kā?' Viņas jautāja. "Kā tika slēgts darījums?
  
  
  Beauvais pagriezās pret Mazzini, ih silueti uz mirkli esat saskārušies, lai gaismu. Pēc tam Beauvais pagriezās pret mani. "Mēs uzskatām, ka lieta zālē uz Nīlas gultnē", - viņš teica. "Diemžēl, mēs nevarējām veikt uzņēmējdarbību".
  
  
  Tās sabruka uz krēsla. Melojis Beauvais vai nē, tas bija slikts notikums. "Jā," es teicu. 'Tas ir ļoti slikti.'
  
  
  Iestājās klusums. To dzirdēja aiz sevis нетерпеливое шарканье kāja. Beidzot Beauvais teica: "Mr Carter, tā cerēju, ka šī tikšanās ir kaut kādā veidā dos savstarpēju labumu. Jo ego nē, jūs pārstāvat man nelielu problēmu ".
  
  
  El Бекри хрюкнул.
  
  
  Viņas nojauta, par ko viņš domāja. "Es neesmu bīstams, lai tevi" - es teicu. "Jūsu cilvēki ir завязали man acis, lai ved mani uz šejieni. Un tavi sejas slēptas no manis ".
  
  
  - Tomēr jūs esat gudrs cilvēks, misters Kārters. Jums ir jābūt apguvis informāciju, kas nodarbojas ar var būt tikai kaitīgi mums. Godīgi sakot, es neredzu iemeslu, kāpēc to vajadzētu ļaut tev iet prom no šejienes dzīvs.
  
  
  Balsot seko viņas bija bail. Tā kā darījums starp mums nav iespējama, Beauvais klasificē mani kā patēriņa materiāls. Viņas sasniedzis vērā kreklu un досталь neliels детонирующее ierīce. Divi vīrieši, kas aiz manis, devāmies uz priekšu ar kaujas ieročiem, un no krēsla piecēlās ēnu Mazzini.
  
  
  "Iespējams, tas var būt par iemeslu", - teica viņas Бовету.
  
  
  Odin ap kaujinieki uzbruka man. Viņas izstiepa instruments prom no sevis, parādot viņiem pogas. "Es teiktu emu, lai viņš paaugstināšanās, kas uzkrāts iepriekšējos, vai es tavā vietā!" - skaļi teicu.
  
  
  Beauvais отмахнулся no cilvēka. Viņš noliecās uz priekšu pret galdu. - Kas jums tur ir, misters Kārters? Kāds gudrs amerikāņu sīkrīku?
  
  
  "Tā var saukt, - es teicu. "Bet patiesībā delle tas ir vienkāršs sprādzienbīstamu ierīci. Ļoti spēcīgs. Ja viņas noklikšķiniet uz šīs pogas, un mēs visi piecelsimies kopā ar visu ēkas ".
  
  
  Trīs pie galda un kaut ko nomurmināja.
  
  
  "Es domāju, ka jūs блефуете", - teica visbeidzot Beauvais. "Tu būsi pirmā".
  
  
  - Vai tu par to domā оборудова man? Nē, tas nav blefs, Beauvais. Viņas parādīšu jums sprāgstvielas, ja vēlaties.
  
  
  Pēc tam īsu vilcināšanās: "tas nav vajadzīgs, misters Kārters. To, uzskatu, ka jūs kā reizi ap tiem cilvēkiem, kas par nepareizu ideālisma pārvērtīs par sevi cilvēka bumbu. Novāciet ieroči, kungs.
  
  
  Vīrieši aiz manis slēpa ieročus. Mazzini atkal ļoti lēni, sel uz krēsla. Viņas ir tikpat lēnām piecēlās no krēsla, liekot uz priekšu nelielu vadības bloks, lai visi varētu ego redzēt.
  
  
  "Es iešu uz mašīnu ar vienu vīrieti", - teica viņas Бовету. Viens šeit.' Tās norādīja uz vīrieti, kurš mani aizveda uz augšu. "Jau iepriekš varat aizvērt šo logu mašīna. To es sēdēt aci pret mašīnas aizmugurē, līdz mēs sasniegsim bulvāris ".
  
  
  Beauvais piecēlās no krēsla. Ego balss ir absurdi smagi.
  
  
  Novāciet ego no šejienes.'
  
  
  Tad tam, kad transportlīdzekļa vadītājs lielā "мерседеса" iestādīja mani pie viesnīcas, to, kas tuvojās балюстраде gar Nīlas. Šeit обезвредил sprādzienbīstamu ierīci un nometu visu aparātu upē. Man tas vairs nav noderēs. Viņas jau Hugo atpakaļ uz maksts. Viņas uzstāja uz atgriešanos стилета, kad pameta štāba Jaunu Kaķi.
  
  
  Šajā laikā naktis viesnīcā bija kluss. Viņas paņēma savu atslēgu reģistratūrā, un devās uz liftu uz savu istabu, jūtoties iztukšots un vīlies. Kad to atslēgt durvis mani gaidīja pārsteigums.
  
  
  Trieciens nāca man pa pakausi, pirms to paspēja iedegt брылев. Tās nokrita četrrāpus, un mani pārsteidza kāju kreisajā pusē, notriekšanu ar kāju. Viņas gulēja un vaidēja, un domāju, ka trieciens pārsteidza sākuma otrais vīrietis. Divi pret vienu.
  
  
  Kad kārtā atkal pienāca pie manis, to satvēra viņu un pagriezās. Tā īpašnieks ierēcās un smagi nokrita uz grīdas uz muguras. Viņas redzēja ego persona ņemot vērā atklātās dienā. Viņš bija арабом. Viņas nojauta, ka tas ir kāds cits vīrietis arī. Tagad viņš sagrāba mani no mugurpuses, saņemot seju, rokas un velkot uz grīdas. Viņai ļāva emu - tad pagriezās, pacēla kāju pa galvu un atslīga atpakaļ. To dzirdēja klusinātas creek, un kas bija nežēlīgi atņēmis viņa mani atlaida. Tā, uzlēca uz kājas, ļaujot Hugo krist man uz rokas. Tagad viņai bija gatavs viņam.
  
  
  - Labi, Kārters. Tas ir pavediens.
  
  
  Balss nāca no gaismas slēdža. Viņas pagriezās tieši tajā brīdī, kad aizdegās sergejs, parādot trešā persona. Viņš nebija арабом. Viņš bija augsts, muskuļu, ar kvadrātveida sejas un gaišiem matiem. Viņš stāvēja, nedaudz smaidu, turot pie krūts automāts "Маузер noslēdza ar kāpumu par 7,65 Парабеллум".
  
  
  "Esi nolādēts to, - es teicu. Jurijs Лялин. Vispirms Cam Fong par vakariņām, un tagad tu esi manā istabā. Kā foršs ir tas atkal savākt veco bandu, - sarkastiski piebilda es.
  
  
  Лялин nedaudz paplašināja smaidu. Viņš bija briesmīgs pretinieks, viens no labākajiem VDK. Veicot īsu darba laiks štābā VDK laukumā dzerzhinsky statuja tiek Maskavā un saņemot daudz uzmanības, kā radinieks ģenerāļa Serafima Лялина, nodaļas vadītājs ielaušanos kodu VDK Jurija brīvprātīgi pieteicās nodaļā Slapjš Lietas, ko krievi sauc " Slapjās lietas ". Slapjš nozīmēja asiņaina, un Лялина nekad netraucēja skats asinīs. Tās ir atklājuši, ir Honkongā laikā cita uzdevuma.
  
  
  "Tu man gandrīz patika, Nik, - viņš teica, tagad augstprātīgi, - ja tu būtu bijis krievu". Viņš ar žestu palūdza vienu caur arābiem aizvērt durvis.
  
  
  "Ja tu būtu asv, - es teicu, - es neesmu pārliecināts, ka mans viedoklis par tevi stipri būtu mainījies".
  
  
  Smaids nozuda, bet citādi ego persona nav paudusi nekādu emociju. Viņš bija īpašs, un viņš bija labs. "Jūsu cilvēki nevajadzētu zagt plāni Новигрома", - mierīgi teica viņš. "Tas viss ir izšķērdēta enerģijas un dzīvības, lai jums. Mēs drīz atjaunosim filmu, un viss tas par velti ".
  
  
  "Jūs zaudēsiet", - es teicu.
  
  
  Viens ir ar arābiem, plecīgs raksturu, ar kartupeļu persona, piegāja, paņēma man ir duncis, un meta ego stūrī.
  
  
  "Acīmredzot, jūs esat atradis filmu īpašumā noziedznieku pasaules", - turpināja Лялин. - Jūs viņiem nopirka?
  
  
  Viņas vilcinājās. Ja Лялин un bija jālūdz, tad, visticamāk, tai nav vērsušies par iepirkumu filmas. "Viņiem ego nav bijis," - es teicu. "Vismaz viņi teica, ka nē".
  
  
  Ego ir aukstas pelēkas acis samazinājusies. "Nedomāju, ka ticu tev, - viņš teica.
  
  
  Viņas pārlaida skatu telpai. Viņi jau apgāza šo vietu ar kāju uz galvas. "Tā ir taisnība, - es teicu.
  
  
  "Redzēsim," norādīja Лялин diviem arābiem. "Обыщите ego".
  
  
  Nekas pa kreisi, lai darīt, bet услужить emu. Plecīgs arab rupji sagrāba mani no mugurpuses. Vairāk tievs arab, jauns cilvēks ar hawkish degunu, ātri обыскал mani. Tā iztukšojusi manas kabatas, pēc tam lika man novilkt kreklu un apavus. Apavi rūpīgi apskatīja.
  
  
  "Šķiet, viņam nav filmas", - teica Лялину tievs arab.
  
  
  Krievu хмыкнул. - Domāju, jūs kaut kur slēpās filma, Kārters. Kur?'
  
  
  "Es taču teicu - man ir ego nē", - es teicu.
  
  
  Pistole nekad nav сбивался ar manām krūtīm, kamēr acis Лялина pētīja mani. Man kļuva interesanti, no kurienes viņš uzzināja, ka es Kairā. Un kā viņš uzzināja, ka esmu atnācis uz Jaunu Brālību.
  
  
  "Kaklasaites ego uz šī krēsla", - teica Лялин saviem darba ņēmējiem. Viņš norādīja uz krēsla ar taisnu muguru istabas stūrī.
  
  
  "Tas ir smieklīgi, - es teicu.
  
  
  Bet tie ir tie atnesa krēslu un uzticamu piesietu mani pie viņam rokas aiz muguras. Лялин vilces makstī liels automātu un tuvojās man. Viņš paņēma citu krēslu un apgrūtināt to, ieliekot man pretī.
  
  
  Viņš jautāja. 'Vai esi pārliecināts, ka tu
  
  
  negribi mums kaut ko stāstīt?
  
  
  Лялин nav bluffed. Viņš bija piespiest mani runāt. Bet tās nevarēju, jo man nebija, ko emu teikt. Tagad mēs pāriesim pie velna daļas "slapjās del".
  
  
  "Ej uz elli," - es teicu.
  
  
  Ego seja kļuva skarbāka. Viņš norādīja uz arābiem. Jauneklis satvēra mani pie pleciem, acīmredzot, lai krēsls nav samazinājies. Haskiji un piecēlās, piegāja ļoti tuvu man. Viņš izvilka pa камзолы garš gumijas šļūteni. Tagad pēc signāla Лялина, viņš обрушил man pār galvu un seju.
  
  
  Trieciens satvēra manu galvu pa labi. Āda man ir uz vaiga saplēstu, izšļācās asinis.
  
  
  Dedzinošas sāpes sadursta manu kaklu.
  
  
  Šļūtene atkal noslīdēja no otras puses manas galvas. Šoreiz šoks bija stiprāka, un viņš juta, ka uz mirkli zaudēju samaņu. Bet Лялин šī nav viesnīca. Arab deva man iepļaukāt, un es atguvos.
  
  
  "Nav neveiksminieks, Kārters, - teica Лялин. "Katram cilvēkam ir izturības robeža. Kā profesionālis, jūs zināt, šo vienkāršo patiesību. Tad kāpēc pierādīt mums, cik varat izturēt? Kāda ir šī loģika?
  
  
  Tās, paskatījās uz to. Kā Kam Fong gandrīz nogalināja mani Kongo, tā arī nav nošāva viņai Лялина Honkongā. Man gribējās likt 9-mm lodi ego locīšanas dolāru.
  
  
  Šļūtenes vēlreiz iesita viņam pa manu kaklu un mērķus. Viņas redzēja spilgtas gaismas vārtus, dzirdēju skaļi raudāt. Sauciens nāca no manis. Pēc tam нахлынула melnums.
  
  
  Aukstā ūdens uzsita man pa seju. Aukstums iekļuva mani atgrieza mani dzīvē. Viņas atvēra acis un ieraudzīja trīs Лялиных, kas stāv manā priekšā. Trīs rokas pacēla manu galvu.
  
  
  "Paklausieties, lai inteliģents cilvēks, jūs uzvedaties muļķīgi". Balss atbalsojās разнесся uz manas galvas.
  
  
  Smags arab tuvojās viņam, tā, lai to varētu ego redzēt. Visi троилось. Viņš kaut ko turēja rokā, un viņš centās koncentrēties uz trīssoļlēkšanā attēla. Tas bija kā knaibles.
  
  
  "Ļaujiet man turpināt, - maigi teica, ka viņš Лялину. "Viņš lūgs mūs informēt, ja tās apdare. Tas ir lielisks līdzeklis. Viņš var выдергивать zobi, asaru miesa, lauzt un раздавливать kauli. Viņas parādīšu jums ego degunu ".
  
  
  Viņš pielika knaibles uz manas sejas. Kur tad es atradu sevī spēku nosaukt ego neglīts vārds. Tās ir koncentrējies - centās koncentrēties - uz Лялине.
  
  
  "Tu esi muļķis, Лялин", - хрипло es teicu. 'To es saku patiesību. Šo nopelt filma man nav dota ".
  
  
  Arab knaiblēm sagrāba mani aiz matiem. "Ja padomāt, varbūt, mums vispirms ir nepieciešams, lai izjauktu vairāki zobi?" viņš ieteica. Ego persona ir spēcīgi mani, ka emu patiks sakropļo.
  
  
  "Minūti", - teica Jurijs Лялин.
  
  
  Arab paskatījās uz viņu.
  
  
  - Varbūt misters Kārters, tomēr teica patiesību.
  
  
  "Viņš melo! To redzu to ego acīs, - iebilda plecīgs arab.
  
  
  'Var būt. Bet, kamēr to domāju savādāk ", - teica Лялин. Viņš отмахнулся no diviem draugiem. Viņi atkāpās uz pozīciju pie gultas.
  
  
  Лялин noliecās pie manis. "VDK tomēr цивилизованная organizācijas. Mēs nevēlamies nevienam bez vajadzības radīt visās mājās ap. Pat mūsu ienaidniekiem ".
  
  
  Tagad viņš bija dubulto veidā, bet pat šajā gadījumā to varēja redzēt aukstu aprēķinu cilvēka ego. Viņas, zināju, ka viņš nolēma. Viņš nojauta, ka man nav filma, bet cerēju, ka es kaut kādā veidā ego minēšu tai. Un vienmēr ir iespēja, ka filma man bija, bet kaut kur noslēpts.
  
  
  "Kurš teica, ka VDK nav civilizēti?" - teica viņai cauri pietūkušas lūpas.
  
  
  Viņš pasmaidīja savu pārvilkta smaidu. - "Atraisait viņu, - viņš pavēlēja.
  
  
  Liels arab nav pārcēlās no vietas. Citu negribīgi tuvojās un unleashed man. Лялин piecēlās.
  
  
  "Tā kā tā ir saglabājusi savu dzīvi, - viņš sacīja, - jums vajadzētu atteikties no šīs bīstamās spēles, kuru AX ir izstrādājusi, lai jūs, un atteikties no plānošanas Новигрома".
  
  
  Viņas vienkārši skatījās uz viņu. Iedomājieties līdzīgu идиотское piemērojot citas profesijas! Viņš zināja, ka es atteikšos no uzdevuma, un es zināju, ka viņš to zināja.
  
  
  "Ardievu, Niks. Iespējams, ka mūsu ceļi atkal пересекутся, jā? Ja tā, atceries, ka esi man parādā.
  
  
  Vēl viens идиотское piezīme. Viņas gaidīju vairāk no Лялина. "Ak, es neaizmirsīšu šo uz ilgu laiku, - godīgi es teicu.
  
  
  Man šķita, ka es pamanīju pēc усмешки uz viņa sejas, kad viņš pagriezās un izgāja cauri istabai, un divi ego, no otras-slepkavas sekoja viņam pa pēdām.
  
  
  
  
  Sestā nodaļa.
  
  
  
  
  Mēs lēni braucām pa tumšu ielu uz īrētā Fiat 850 Spider, Фая sēdēja pie stūres. Mēs mēģinājām saprast, kur zālē štāba-dzīvokļa Jaunu Kaķi. Tā gluži nav, viņš bija pārliecināts, ka Bovē ar mani līdzināties nespēja. Tāpēc to nolēma atgriezties štāba - ja varēšu ego, atrast un mēģināt iekļūt šajā vietā.
  
  
  Viņš naktī to pamanīja daļēji atvērtu durvis trešajā stāvā, pa ceļam uz konferenču zāli, un bija pārliecināts, ka tas ir personīgais kabinets Beauvais. Tas būtu piemērota vieta, kur pieprasīja no filmas, ja viņš būtu pie Jaunu Kaķi.
  
  
  "Es nesaprotu, - es teicu. "Pēc skaņām, kas to dzirdēja, to, biju pārliecināts, ka šeit ir kaut kāda fabrika. Var būt, ka mēs tomēr viņš uz ielas ".
  
  
  "Neviens nav varējis atcerēties visi šie pagriezieni, Niks. Vainot sevi, - teica Файех.
  
  
  - Bet mēs esam izgājuši mimmo ratiņiem ar tirgotājiem, to apliecina. Es nesaprotu Viņas, zinu, ka ir dzirdējis bērt kādu iekārtu ".
  
  
  "Iespējams, tas bija bizness, kas darbojas tikai nakts", - viņa teica. "Mēs joprojām varam..."
  
  
  "Pagaidi, - es teicu. 'Skaties. Tas ir apgaismots ēka, ārā tur.
  
  
  "Tā ir maza avīze".
  
  
  Kad mēs esam tuvāk, viņas dzirdēja klauvē mehānismi, piemēram, naktī. 'Balss un viss!' Viņas teica. 'Drukas iekārtas. Viņi ir palaist ih tikai naktī ".
  
  
  "Tas nozīmē, ka mēs esam ļoti tuvu," teica Файех.
  
  
  Tās apskatīja pretējo ielas pusi. Jā, prom no ielas, tuvojās sērija dārgi īpašumi. Trešais - grants.
  
  
  Balss šo, - es teicu. Trešais. Подъезжай šeit.
  
  
  Tā nu viņa nostopē dažus "фиат" pie ietves malas, un mēs skatījāmies, затемненную ceļa, kas ved uz массивному namam par augstiem krūmiem. "Es esmu pārliecināts, ka tas viss, - es teicu.
  
  
  Viņa pastiepa roku un pieskārās vienam ap diviem maziem лейкопластырей, kas to visu vēl valkāja uz sejas ap epizode ar Лялиным divām naktīm iepriekš. - Tu vēl исцеляешься no pēdējās tikšanās ar cilvēkiem, kas uzvedas rupji, Niks. Jūs pārliecināti, ka esat tam gatavi?
  
  
  To, smīnēja hei. "Tās daļas ранился sliktāk, nekā skūšanās," es teicu. "Klausies, atslābinies. Viss būs labi. Jūs vienkārši turpināt ceļot stundas laikā. Ja to līdz tam laikam, ne pa kreisi, jūs varat radīt visu ēģiptiešu armiju, ja vēlaties.
  
  
  "Labi," - viņa teica, bet ar šaubām.
  
  
  To atstāja un ātri šķērsoja ielu ēna. Ja tā, paskatījos atpakaļ, Faye jau aizbrauca no malas un devās uz "Фиат" pa garu. Viņas, tad pagriezās un devās uz piebraucamā ceļa pie mājas.
  
  
  Viņas satiku pretestību. Uz ceļa pie mājas bija elektriskā acs, kas to pamanīja un tieši laikā. Viņas saulrieta zem tā un nokļuvu mājās. Tas bija iespaidīgs vieta ar мавританскими arkas, gar fasādi uz diviem no trīs līmeņiem. Priekšplānā stāvā dega svētajiem, bet uz šīm divām - nē.
  
  
  Viņas ātri pārcēlās pavedienu telpas, gaidot jauno elektronisko signālu trauksmi. To ir atradis vēl vienu aizmugurējā stūra mājas. Tas ir stiepšanās, kas nodarbojas ar vajadzēja zvanīt trauksmes signāls. Tā izbēguši un pārcēlās uz režģa, kas nodarbojas aizņem visu ēkas augstumu. Uz tās auga vīnakoks, bet ne resna. To, satvēra aiz restēm, un konstatēja, ka tas iztur mans аленка. Viņas вскарабкался un pēc pāris min bija uz jumta.
  
  
  No turienes tas bija viegli. Tā izslīdēja ārā pa logu uz jumta koridora trešā stāva, pa kuru viņas apvalks, divas naktis atpakaļ. Bija tumšs, un nevienam nav bijis. To klausījos un dzirdēju, kā kāds kustas uz leju. Tas bija kā vienu personu. Ja pārējie ģimenes locekļi ir aizgājuši, tas būtu priekš manis sasniegums.
  
  
  Tā klusiņām tuvojās diena, kuru pamanīju daļēji pusvirus, kad biju tur pirms tam. Kad to pamēģināju, izrādījās, ka tā ir bloķēta. Viņas velk ap kabatas breloks ar полдюжиной отмычек, ievieto vienā pilī un juta, kā tas nostrādā. To, atvēra durvis un iegāja tumšā telpā, aizverot durvis aiz sevis.
  
  
  Šķiet, tās uzminēt. Logu priekšā ar smagiem драпировками stāvēja garš krēsls. Tās, piegāja pie galda un paņēma pāris vērtspapīru parakstīto Beauvais. Citā lapā, bija paraksts "Anrī Перротт", bet rokraksts palicis iepriekšējais. Balsošana un viss. Šeit, Kairā, Beauvais izlikos par likumīgu uzņēmējs. Šī informācija var būt interesanta Интерполу.
  
  
  Viņas mēģināja izvirzīt kaste krēsla, bet krēsls arī bija ieslodzīti. Man nebija atslēgu, kas būtu ego atvēra, tāpēc man bija grūti lauzis pils nazi vēstules. Tās apiet visu krēslu, bet mikrofilmu nav atrasts.
  
  
  Viņas domāja, ka man būtu seifs vai šajā birojā vai citā telpā mājās. Viņas staigāja pa sienām. Tās, paskatījās uz pāris gleznas, raksta eļļu, kas bija oriģināliem, bet neko neatradu, izņemot slēpto mikrofona. Beauvais pats spēlēja spiegu.
  
  
  Beidzot to ir atradis, seifs grīdas. Jūs отодвигаете leņķis paklāju, lifts metāla plāksnes, uz cilpās, un balsis, tas, iebūvēts bieza betona grīdas. Tas bija ģeniāli izvēlēto vietu, un tās, iespējams, nekad nebūtu atraduši to, ja nebūtu pamanījis un nolietota stūri, paklāja.
  
  
  Bija grūti pateikt, vai bija, seifs, aprīkots ar signalizāciju. Bet man nācās riskēt, tāpēc viņas sāka griezt kombinēts dial, groping plānas clues, kustību mehānismu. Pēc dažām minūtē to izstrādāja kombināciju un uzmanīgi vēra vaļā durvis seifa. Tās klausījos trauksmes signālam. Nekas.
  
  
  Seifa saturu būtu zelta dibenu, lai copa. Tur bija pilns dalībnieku saraksts "Jaunu Kaķi", pāris iepakojumus неразбавленного heroīna, tālruņu saraksts pārdevējiem un izplatītājiem, un daudzas citas lietas, bet bez микрофильма. Likās, ka Bovē teica patiesību.
  
  
  Viņas apsēdās pie seifu, jautājums, kur es gribētu iet tālāk. Viņas jau nekur nav shell. Vienīgais mierinājums bija tas, ka krievi arī vēl nav atraduši filma. Bet bija Kam Fong. Viņš var smieties par mums visiem.
  
  
  Tādējādi loģisks izeju, protams, bija tas, ka "Jaunā Brālība", nezinu, kas nelaimīgs Drummond, tikai ka сбросило ego koferis uz Nīlas. Kas varētu būt laimīgām beigām, lai Jurija Лялина, bet daži cilvēki Vašingtonā plosītās būtu sev matus.
  
  
  Viņas запихнул saturu atpakaļ, seifs un sāka slēgt tās, kad redzēja tiny vads, kas to palaiduši garām, viņš ir piestiprināts pie apakšējās daļas iekšpusē ir drošības diena. Bija trauksme! Vai arī kluss skaņas signāls, kuru es nevarēju dzirdēt šeit, vai nu, var būt, ka ko līdzīgu mirgojošu gaismas. Tās aizcirta durvis seifa un pagriezās dial, aizvēra ārējo пластинчатую durvis un aizstāj leņķis paklāja, kad istabas durvis, sabiedrības throws. Durvīs stāvēja drukns vīrs ar biezu revolveris rokā un ar asinīm uz acs.
  
  
  Viņš pamanīja mani gaismā pa gaiteni, bija mērķis un nošāva. Shot skaļi загрохотал telpā. To, прижался uz grīdas, un таращить acis промахнулась, sadalot koka kaut kur aiz manis.
  
  
  Bandīts выругался sev zem deguna un izstiepts uz atvienošanas slēdzim. Istaba pēkšņi залилась gaisma, un viņš bija patiesi ego gaismā. Здоровяк dusmīgi paskatījās uz mani un atkal bija mērķis.
  
  
  Kad viņa lielo pirkstu nospieda gaili, to izveltnē uz galda. Таращить acis расколола grīdas starp manām kājām. Atskanēja vēl viens šāviens, un es sajutu dūrienu kreisajā rokā. Viņš grasījās sagriezt mani gabalos, ja es nevaru paslēpties.
  
  
  Viņas steidzās pie galda, kad skanēja ceturtais šāviens. Krēsls salūza, vaļsirdīgs pār manu galvu, kad viņas tuvojās viņam.
  
  
  "Sacré bleu!" Здоровяк ругался par savu neveiksmi.
  
  
  Kad tā nokrita uz grīdas, par savu pagaidu patvērumu, tās, saķer "Luger" zem virsjaku. Pēc tam to, izstiepa savu roku un ātri shot caur krēslu. Shot ripped piedurknes камзолы bandītu un devies uz sienas aiz tā.
  
  
  Viņš atkal выругался un ātri izslēdza брылев. Viņas redzēja, kā siluets rokas satvert durvis, aizcirta tās, un istabā atkal kļuva tumšs.
  
  
  Viņa klausījās, kā būtu здоровяк izdevusi savu atrašanās vietu, bet nekas - man nav pat dzirdējuši ego elpošanas. Ja apakšā bija kāds cits, viņš drīz bija šeit. Bet no tas puses nebija mums skaņa, un vīrietis nav saucu palīgā. Protams, viņš bija viens.
  
  
  Kaut kur netālu no manas galvas atzīmēta pulksteni uz rakstāmgalda. Tā bija vienīgā skaņa telpā. Ārā kādu laiku mizoti suns, bet tad atkal nomierinājās. Atzīmējot pulksteņa man atgādināja, ka laika periods, kas deva Фае, ātri beidzas.
  
  
  Bandīts zināja, kur viņas, bet man nebija ne jausmas, kur viņš zālē, telpā. Es nevarēju palikt uz vietas, citādi man uz galvas izveidojās caurums. To pamanīju prese uz malas krēsla. Tās klusi izstiepa savu roku un satvēra to, uz brīdi apsvēru šo, un pēc tam iemeta stūrī paklāja, aiz kura slēpās, seifs. Kad prese приземлилось paplātes zem paklāja atskanēja klusinātas metāla žvadzēt.
  
  
  Istabā atskanēja apdullinošs - bandīts nošāva uz skaņu, kā es cerēju. Viņas ātri devās pretējā virzienā, squatting, lai mīkstu krēslu, netālu no krēsla. Bet manā līmenī царапнула grīdas, un bandīts dzirdēja.
  
  
  Vēl viens šāviens. Таращить acis hit par krēslu, uz līmeņa manas sejas.
  
  
  Mana viltība nav veicies tik labi, kā es cerēju, bet, vismaz, tagad viņas zināja, kur bija mans pretinieks. Viņš nošāva cita krēsla pretējā istabas stūrī. Man šķita, ka es pamanīju neskaidra kustība, un to atklāja pretuguni. To dzirdēja izpildījums "nosedzošais" noelšas ap citu stūri. Vai nu viņa ego šindelis, ranils, vai nu viņš ir tuvu, lai par viņu tik domāju.
  
  
  Viņas maigi ietin aiz stūra krēsla, lai katru gadu - un таращить acis krita набивку blakus manu galvu. Pēc tam to dzirdēju pazīstamu klikšķis. Spriežot pēc visa, viņam beidzās patronas, bet tās nav stahl ego sasteigts. Tas arī varētu būt brauciens. Ar mani tā ir gadījies agrāk. Tā gaidīja un klausījās. Ja viņam ir beigušies ammo, emu nāksies papildināt, un es to dzirdu.
  
  
  Tā gaidīja un klausījās. Beidzot viņa dzirdēja, bet ar citu vietu: drošs skaņu munīciju, pārvietojas pa veikalu. To ieskrūvē augšu pret skaņu un различил ēnu beigās īsu dīvāna. Viņas rūpīgi bija mērķis un nošāva.
  
  
  Раздалось vēl viens mooing, skaļi un noteikti sāpīga. Tā jēgas lielas nav tā, it kā varētu nokrist uz grīdas. Viņas, apsēdās uz viena katra cilts un klausījās. Pēc tam to dzirdēju scratch un redzēja neskaidra kustība. Viņš indeksēšanu uz dienu, acīmredzot, stipri ievainots.
  
  
  Viņas teica. - ', Pagaidiet minūti!'"Двинься vēlreiz, un es tevi nogalināšu!"
  
  
  Ēna apstājās, - "a ne fait labdarība," - viņš izdvesa. "Tas nav svarīgi".
  
  
  To uzmanīgi tuvojās viņam. Netālu no viņas, es redzēju, ka viņš ir saņēmis ievainoti sāniem un krūtīm.
  
  
  'Kas tu esi?' - viņš jautāja, pārejot uz angļu valodu.
  
  
  'Tas ir svarīgi?'
  
  
  Viņš noelsās. "Viņi nogalinās mani par to, ka es esmu pieļāvis tas ir, ja nenotiks tavs pēdējais šāviens".
  
  
  Tās, paskatījās uz brūces. "Ar tevi viss būs kārtībā. Viņas šaubos, ka Bovē nogalināt tevi, ja tu pastāstīsi". Viņas нацелил "luger" emu galvu. "Bet es viņu nogalināšu, ja jūs atbildēsiet uz pāris jautājumiem".
  
  
  Viņš paskatījās uz "Luger", pēc tam uz manu seju. Viņš man ir uzticējis. 'Kādi jautājumi?'
  
  
  - Jums kaut kas ir zināms par delle Драммонда?
  
  
  'Malo.'
  
  
  - Kāds staigāja ar Масперо uz randiņu ar Драммондом?
  
  
  Viņš ievaidējās kā ievainots. 'Jā. Масперо naktsmītne iet viens, bet viņš stāstīja par to, Reinaldo, un Reinaldo sekoja viņam, baidoties, ka Масперо padarīs tas ir nepareizi. Viņš Масперо atrasts miris pie viesnīcas. Tiek uzskatīts, ka Drummond nošāva ego, bet Reinaldo отомстил par Масперо. Viņš досталь, abas somas un stāstīja оборудова visiem Beauvais ".
  
  
  "Organizācija nezināju, vai gadījumos nejauši подменены, kamēr Reinaldo nav ziņots par to tad arī, piemēram, Drummond un Масперо tika nogalināti?"
  
  
  'Tas ir patiesībā. Reinaldo saka, ka Масперо negribēja atzīt kļūdu, pirms Beauvais. Tā vietā viņš uzticējās Reinaldo.
  
  
  "Interesanti, kāpēc viņš teica, Reinaldo, bet ne viņu кузену el Бекри?" To teica vairāk sev, nekā vīrietim uz grīdas.
  
  
  "Es nevaru jums to pateikt."
  
  
  "Ļaujiet man precizēt, kas tas ir. Tīmekļa vēsturi, kas nodarbojas ar bija Kaķi, par to, - tie ir diski, kas Reinaldo pastāstīja Бовету?
  
  
  Viņš paskatījās man acīs. Tas patiesībā ir.'
  
  
  Viņas lasīja teoriju. "Kur tagad Reinaldo?" Viņas atcerējās, ka viņš, acīmredzot, bija klāt tajā vakarā, kad viņas sarunājās ar Beauvais.
  
  
  Vīrietis nedaudz papurināja galvu un скривился, nekā sāp. "Nezinu, - viņš teica. "Beauvais daļas ego nosūta uz pilsētu pa darīšanām. Godīgi saku, starp viņiem nav mīlestības. Reinaldo nonāca labā Beauvais, Beauvais un, šķiet, nevēlas, lai Reinaldo ir blakus ".
  
  
  Viņš paskatījās uz mani un ātri piebilda: "Tas, protams, ir tikai mans novērojums".
  
  
  To vilces Вильгельмину makstī zem virsjaku un piecēlās.
  
  
  "Jums ir kāds amerikānis, kas bija atbraucis uz šejieni vakar vakarā", - pēkšņi teica cilvēks ap Kaķi.
  
  
  'Jā. Un jūs varat teikt Beauvais, ka tagad viņas emu ticu. Viņam, acīmredzot, nav микрофильма. Bet es domāju, ka zinu, kas zina ".
  
  
  "Es nesaprotu, - viņš teica.
  
  
  To, smīnēja. 'Labi. Tiekamies.'
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Faye iesniedza man glāzi, līdz pusei pilnu brendija, izlej sev glāzi un apsēdās man blakus uz dīvāna viņas dzīvoklī. Viņa tikko atnācu ap nakts kluba, un tās skaistas tumšas acis joprojām nēsā eksotisko make-up.
  
  
  "Un tagad pastāsti man savu teoriju", - viņa teica.
  
  
  To, отпил brendiju. "Tas nav grūti. Reinaldo - nelietis šajā spēlē, nevis Beauvais. Viss, ko mēs zinām, ir tas, ka Reinaldo saka Beauvais. Tāpēc ļaujiet mazliet modificēt fakti. Teiksim, kad Масперо sapratu, ka lietas ir mainījušās, viņš gatavojās pateikt Beauvais, bet Reinaldo nāca uz to, kad viņš pētīja lieta, un tāpēc Масперо bija spiesta pastāstīt emu, kas ir noticis. Reinaldo - vai varbūt viņi abi kopā - atradu mikrofilmu.
  
  
  Nav labu Beauvais, Reinaldo nolemj, ka viņš nav jāstāsta Jaunajai Brālībai par to ценном atvēršanu, bet pats наживается uz ns. Ja viņš visu izdarīs pareizi, Beauvais nekad neuzzinās, ka Reinaldo ego apturējis. Tāpēc, kad Drummond demonstrē savu taustekļi, Reinaldo, un Масперо nolemj sazināties ar viņu, lai atgūtu heroīns. Reinaldo pierunā Масперо jāgaida, kamēr viņi atgriezīs lietas, pirms teikt Beauvais. Viņi kopā iet uz Драммонду, nogalināt ego, un paņem heroīns. Pēc tam Reinaldo nogalina Масперо un retranslē vainu uz Драммонда. Reinaldo nodod abi кейса Beauvais, bet чемоданчике Драммонда vairs nav микрофильма ".
  
  
  "Lieliska ideja, - teica Faye. - Bet rodas šķietamā strupceļa, Niks. Ja Reinaldo vēlas iegūt personīgu labumu no pārdošanas filmas, kāpēc viņam būtu to darīt?
  
  
  Viņš gāja pie krieviem? Protams, tai nav vērsušies ".
  
  
  "Iespējams, tā ir pirmā lieta, kas devās uz ķīniešu" - es teicu. "Un, iespējams, līdz šim обратилися pret krieviem. Vienu var pateikt noteikti: Reinaldo šobrīd nav pieejama.
  
  
  "Tad izmantojiet situāciju un atpūsties, - ierosināja Файех. "Apdomā pār noslēpums, varbūt, tā atrisināsies pati no sevis. Un tomēr... - viņa noliecās pie manas auss un noskūpstīja, pieskaroties ar lūpām manu kaklu.
  
  
  Ja tās mērķis bija novirzīt mani, hei, tas ir izdevies. Tā, paskatījos nah un pasmaidīja. Šodien tā ir īpaši seksīga. Viņas gari tumši mati tika notverti franču завитком, lai galvu, un uz to tika caftan grīdas garums ar grieztu līdz gurniem, обнажающим ideālas kājas.
  
  
  "Jūs pārliecināti, ka esat policists?" - es teicu, pieskaras viņas lūpām savām.
  
  
  "Tā ir tikai izklaide, - viņa teica. "Dejas nodarbības mīlestībā - ir manas galvenās intereses."
  
  
  "Saprātīgu attieksmi pret dzīvi," es teicu. Viņa noskūpstīja viņu vēlreiz, un šoreiz tur skūpsts.
  
  
  Viņa pastiepa roku un pieliek roku man uz gurna. - Tu gribi darīt ar mani mīlēties, Nick? - поддразнила viņa.
  
  
  "Šī doma ienāca man prātā," es teicu.
  
  
  Caftan застегивался ar rāvējslēdzēju priekšā. To sasniedzis, lai viņam, lēni velk uz leju. Caftan nogāzās. Файех bija pliks, izņemot īso mežģīņu biksītēm. To uzmanīgi iesaiņotiem tā uz dīvāna atpakaļ.
  
  
  Viņas nometās uz ceļiem viņai blakus uz grīdas un novilka mežģīņu biksītes. Likās, ka viņa ir gandrīz pārstāja elpot. Viņas skūpsta ee dzīvē, tas ir vēders, kas tā pointedly virzās dejā, nolaidās uz viņas gurniem. Viņas uzskatīja, drebuļi tajā.
  
  
  Viņa vadīja roku pa manu kailu krūšu, kad viņas novilka bikses. Citā brīdī bija ar viņu jevgeņijs.
  
  
  Mēs gulēt blakus, mūsu ķermeņa sirsnīgi pieskaras. Viņas mīksto formas spieda uz mani, maigi un neatlaidīgi. Mēs noskūpstīja, manas rokas izmeklēja savu ķermeni, mūsu lūpas ir nodarbojušies ar mīlestību. Un tad to uzmanīgi piegāja pie viņas ...
  
  
  
  
  Septītā nodaļa.
  
  
  
  
  Kad plāns cilvēks redzēja, ka es ieeju ego tumšā telpā ar Файех, viņa sejā atspoguļojās bailes. Viņš nekad neaizmirsa par mums.
  
  
  "Es jums teicu, ka zinu, - karija teica viņš.
  
  
  "Mr Carter vēlas uzdot jums dažus citus jautājumus, - paskaidroja Fei. - Jūs viņiem atbildētu?
  
  
  "Vai tas ir izmantot to pašu taktiku, ko arī agrāk?" - viņš teica neglīts muti.
  
  
  Faye paskatījās uz mani, un es paraustīja plecus. Es nesniedza plašas atbildes uz jautājumiem sīkāk savas pēdējās vizītes šeit. "Skaties", - teica viņas Plānas. "Atbrīvojiet mūs no netaisnīgas sašutumu. Būs sadarboties vai nē? Jā vai nē.'
  
  
  "Ko tu gribi šoreiz?" - viņš sarkastiski teica. - Fotogrāfijas Beauvais ar autogrāfu?
  
  
  Viņas piegāja viņam laizīt, un tas ir satraucoši nodrebēja. - Ko jūs zināt par Reinaldo? Viņas jautāja.
  
  
  Ego acis izvairījās no maniem. "Es taču jums teicu - viņš ir galvenais cilvēks Jaunajā Братстве".
  
  
  'To zinu. Bet vai starp viņu un Beauvais nav problēmas?
  
  
  Viņš pārsteigts paskatījās uz mani un pamāja ar galvu. - Jā, runā par split starp tiem.
  
  
  "Kāda ir iemesls?"
  
  
  "Saka, ka Reinaldo vairākas reizes pārsniedza savas pilnvaras. Viņš ir ambiciozs cilvēks ".
  
  
  Viņas jautāja. - "Kur tagad Reinaldo?"
  
  
  Toniks paskatījās uz mani. 'Kā man tas ir jāzina?'
  
  
  Tīra ir mūsu vārdi, ka viņš izšķīrās no organizācijas?
  
  
  Tievs cilvēks ironizē neglīts полуулыбкой. "Jums nav iet organizācijas. Izņemot Nīlas gultnē.
  
  
  Tā tas ir pārdomājis. Iespējams, pat Beauvais nezināja, kur zālē Reinaldo. Tas var nozīmēt, ka viņš bija aizņemts ar darījumu noslēgšanu ar kādu, kurš interesējies микрофильмом.
  
  
  Tās, paskatījās uz Smalkas. "Kā tu domā, tu vari uzzināt, kā es varu sazināties ar Reinaldo?"
  
  
  - Misters Kārters cer maksāt jums, - ātri вставила Фэйх. - Nav tā, vai Niks?
  
  
  Viņas skatiens. "Jā, to rēķinos maksāt. Nu ko?'
  
  
  Slim izskatījās saspringti. "Es varētu palīdzēt. Es nevaru apsolīt. To redzēt, ko es varu darīt.'
  
  
  "Labi," - teica Файех.
  
  
  "Bet vairāk uz šejieni ne staigāt, - iekaisušas, viņš teica. "Tu mani nokauj".
  
  
  "Es tikšos ar tevi, ja tu teiksi," es teicu.
  
  
  Viņš domāja par brīdi. "Kairas tv tornis, rīt pusdienlaikā. Skatu laukums.
  
  
  To ieviesa, Smalkā cilvēku Каирской tornī vidēs разинутых tūristiem. 'Labi. Bet šoreiz, - es teicu ar brīdinājumu balsī, - jums labāk atcerēties, kādu jūs strādājat.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, acu asarošanu. 'Protams.'
  
  
  Tievs cilvēks nav ne jausmas, kā izskatījās Reinaldo, tāpēc viņas atgriezās Хакиму Садеку vēlāk tajā pašā dienā. Pa ceļam apstājos pie strupceļā, lai pārbaudītu. Tas bija netīrs restorāns uz trotuāra aleja centrā Kairas.
  
  
  Viņas sel par trešo galdiņš priekšplānā rindā un lika turku kafiju. Kad oficiants aizgāja, viņas un fumbled zem krēsla un atradu zīmīti no kaut kāda nenosaukta kurjeru. Viņas, vilces to minūti, pirms atgriezās viesmīlis. Kafijas āmuļi garšu нильской netīrumiem. Tā izdarīja vienu malku, nometa uz krēsla vairākas монетт un aizgāja.
  
  
  Taksometru pa ceļam uz Хакиму Садеку to atšifrē piezīmi. Kā es aizdomas, tas bija no Хоука. Tas bija īss, un tas ir jauki.
  
  
  Vašingtona nekārtība. Vīrietis ir ļoti nelaimīgs. Atjaunojiet preces vai atrodiet darbu Kairā.
  
  
  
  
  Vēlāk, kad to izlasīju šo Хакиму, viņš iesmējās un smīnēja savā smīns работорговца.
  
  
  "Tavam Deivida Хоука lieliska humora izjūta, Nikolajs".
  
  
  To, хмыкнул. Tā gluži nav, viņš bija pārliecināts, ka Vanags joko.
  
  
  "Viņš nav vienīgais, kam krusti uz cilpas", - ar rūgtumu sacīja es. "Man ir ienaidniekos viss Jaunais Brālība tad manās asinīs, ķīnieši elpo man kaklu, un krievi padevās man ceļu".
  
  
  Hakim pasmaidīja un sniedza malks vīna. Šajā laikā viņas lūdza brendiju un bija liels kumoss.
  
  
  "Jūsu darbs ir nepateicīgs, veco citiem," - teica Hakim. Šodien viņš bija ģērbies spa-uzvalks, bet joprojām izskatījās kā cilvēks, no kura nepieciešams sargāt savu maku. Sarkanā феска nebija, atklājot biezi mati, зачесанные pa slidenām ādas, galvaskausi. Viņš bija mājās, tāpēc, ka vēlāk pēcpusdienā viņam bija brīvdienas universitātē, kur viņš lasīja kursu "Septiņi dzīvās mākslas" un vēl vienu kursu arābu literatūras. Viņš jautāja. - 'Kā meitene trenējas?'
  
  
  "Labi, - es teicu. "Tas man ir ļoti palīdzējis".
  
  
  'Tas ir patīkami dzirdēt. Šis ir pirmais gadījums, kad man bija piedāvāt tā pakalpojumus. To, uzskatu, ka Interpola arī uzskata, ka tā ir ļoti vērtīga. Viņa ir sieviete ar daudziem talantiem ".
  
  
  Tās varētu vienoties ar to. "Daudzi", - es teicu. - Bet mums tas, mums ir Smalks cilvēks nezina, kā izskatās, Reinaldo, un nevar neko man par ns pastāstīt. Jūs zināt šo personu?
  
  
  - Es pārbaudīju savus personiskos failus, kad jūs teicāt, ka ieradīsieties, Nikolass. Viņš paņēma mapi ap manila. 'Viņas ir konstatēts, ir. Pirms daudziem gadiem šeit un Aleksandrijā dzīvoja jauneklis, vārdā Ринальдо Amaya, spāņu čigānu, kura ir izslāpusi pēc bagātības un varas. Gudrs, ļoti gudrs cilvēks, - un ir pilnīgi nepamatoti. Mazāk nekā pirms gada viens ap maniem draugiem stāstīja, ka Amaya atkal bija redzams šeit, Kairā. Ar viņiem sesku viņai neko nav dzirdējuši, bet ir pilnīgi iespējams, ka Ринальдо Amaya un savu Reinaldo - viens un tas pats cilvēks. Balsošana veikšanu fotogrāfijas. Viņš ir mazliet mainīsies, bet tas dos jums priekšstatu ".
  
  
  Tā bija fotogrāfija un pētīja tās. Uz ns bija redzams, kā Amaya nāk visā sabiedriskās ēkas ar pāris arābi. Viņš bija diezgan augstu, staltu, skaistu vīrieti, par tiem, no kuriem var sagaidīt deju flamenko. Seja bija грубоватое, lūpas pilnīgas, zoda изрезан. Bet manu uzmanību piesaistīja acis. Tie bija tumši, ar biezām uzacīm, un, paskatoties uz tiem man skrēja cauri aukstumu uz muguras. Tas nebija publisks, naidīgums vai kareivīgums, bet kaut kas daudz vairāk izsmalcināts. Tas bija veids īstu psihopātu, cilvēki, nevis rūpējas par mums morāli, mums par noteikumiem, mums ir par cilvēka dzīvi.
  
  
  Pēc tam to pamanīju bildēs, trešās araba, cilvēks, kura mērķis bija skaidrs, aiz pārējiem. Esmu redzējis viņas šī persona agrāk. Tas bija Abdula, Brālis, kurš iso visiem spēkiem centās mani nogalināt pie Heopsa piramīdas.
  
  
  "Šis cilvēks strādā uzņēmumā, - norādīja viņai uz to Хакиму. - Bet Amaya zināju ego daudz gadus atpakaļ. Iespējams, viņi завербовали ego Jaunu Brālību. Amaya vienkārši var būt Reinaldo.
  
  
  "Tas varētu jums palīdzēt". Hakim, paberzējot asu zodu. "Es maz ko varu pateikt, izņemot to, ka viņš tiek uzskatīts par ārkārtīgi bīstama. Viņš labi pārzina ierocis, un tā vietā, lai кинжала viņš nēsāja ieročus, kas ir līdzīga ledus pick ar biezu asmeni. Runā, ka viņš var nodarīt viņiem trīs triecienu, kamēr pretinieks nodara viens sitiens ar parastu nazi ".
  
  
  Jā. Cilvēks ar tādām acīm nāca klajā ar tādu ieroci. Viņas jautāja. - "Tas ir viss, kas tev ir par mani?"
  
  
  "Es baidos, ka tā.
  
  
  'Labi. Tu man ļoti palīdzēja, Hakim. Hawke būs finansiāli pateicīgs ". Viņas piecēlās no krēsla ar galvas balstu, uz kura sēdēja.
  
  
  Hakim ātri uzkāpa kopā ar mani. - Vai esat pārliecināts, ka jums nav laika uz ātru spēli šahs pirms aizbraukšanas, Nikolass? Varbūt ar tasi piparmētru tējas?
  
  
  To centos nedomāt par šausmīgu мятном tēja, стекающем virs brendiju. "Citu reizi," es teicu. To satvert ego aiz rokas un paskatījās tas ir garš neglīts seja. Viņas naktsmītne gribētu redzēt Садека biežāk.
  
  
  "Jā, - viņš teica. 'Kā-kādu citu reizi.'
  
  
  Nākamajā dienā ap pusdienlaiku viņa gāja caur Измаиловский tilts uz Каирской tornī. Bija tik patīkami pastaigāties pa šauļu salas, kur atradās Tornis. Tās notika sporta klubs un anglo-amerikāņu slimnīcu un dārzi El Зурья, un pēkšņi viņas bija tur.
  
  
  Tornis strauji atradās virs upes baseinu aptuveni pieci simti pēdu, pārstāvot sensacionālais vieta. Tajā tika restorāns, kas griežas, kā Sietlā, un skatu laukums. Ap restorāni, jūs varētu redzēt visu Kaira un ego apkārtne, rotējoša platforma, uz kuras restorāns tika uzcelta, deva apmeklētājam pastāvīgi mainīgo izskatu.
  
  
  Ieraudzījis pie ieejas pūļa svētku apmeklētājiem, atceroties skaistumu dārzos, mimmo kuriem tās ir tikai миновал, bija grūti noticēt, ka mani sagaida draudīgs tikšanās ar ļoti tumšs tēls, ar kuru, iespējams, mani jūs gaida slepkava. Tas vienkārši nav укладывалось šo rāmo ainavu. Bet aina strauji mainījās.
  
  
  Kad viņa piegāja pie ieejas Torni, viņas redzēja, ka vairāki cilvēki izteikuši acīm skatu laukumā un sajūsmā жестикулировали. Sieviete kliedza, un tad viņas saprata, par ko ir visa brēka. Divi vīrieši cīnījās par virsbūvi ārpus platformas. Kamēr viņa skatījās, vienam izdevās vilkties citas gaisā.
  
  
  Kad cilvēks krita, vides novērotāji uz zemes iestājās saspringts klusums. Ego kliedz sākās pusceļā pēkšņi apstājās, kad viņš sasita par ietves uz pieci simti pēdu zemāk, piecpadsmit metru attālumā no tuvākās novērotāji.
  
  
  Bija vēl viens moments ошеломленной klusuma. Viņas vēlreiz paskatījās uz platformu. Cita vīrieši jau nav bijis. Viņas devās uz nekustīgu augumu uz zemes, krūtīs pieauga spriedze. To, протиснулся caur возбужденную pūli, kad sieviete sākusi kliegt.
  
  
  Tās, paskatījās uz ķermeņa. Bija daudz asiņu, un viņa bija diezgan labi saputota, bet upura personība, vairs nebija kam. Tas bija, vai bija Smalks cilvēks.
  
  
  Viņas выругался skaļi un uzstājām caur skatītājiem. Tagad bija vairāk raud un daudz raud. Viņa dzirdēja policijas svilpe. Savukārt ar liftu izpārdotas no uztraukuma, tāpēc viņai tuvojās jāgaida, kamēr lifts nokritīs. Var būt, to varu zināt slepkavu, Smalkā cilvēku.
  
  
  Bet tad viņas dzirdēju gaudot sirēnas, lai caur Измаилский tilts. Viņas negribēja būt šeit, kad ieradīsies policija. Tāpēc atpakaļ to ārā no Torņa un devās uz Sporta klubu. Var būt, varēšu tur kārtīgi iedzert.
  
  
  Man vajadzēja to.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Viņas, zināju, ka tas ir riskanti, bet man vajadzēja apmeklēt istabu Тинмана. Tur vienkārši var būt kaut kas, kas man palīdzēs atminēt mīklu, Reinaldo.
  
  
  Viņas ieradās tur agri nekādi nav kad. Iela bija pārpildīta skaļš bērniem un tirgotājiem, bet ēkas iekšpusē bija kā kapā. Es devos uz istabu, Smalkā un iegāja. Kā parasti, aizkari bija задернуты, un istabā stank.
  
  
  Viņas огляделась. Tievs cilvēks nav bijis visvairāk viedo informatora pasaulē, un tas varētu atstāt kaut kāda atslēga uz to, ka zināja. Viņas прочесал vietu, bet neatrada. Neko, kas palīdzētu man atrast Reinaldo. Pēc tam, dodoties prom, tās redzēja bikses, kuras nokarājas uz āķa vaidi. Vai tas nav m pāris, ko parasti valkāja Slim? Vecais velns, būtu, прибрался, lai izietu. Viņas noņēmis no āķa засаленные bikses un stahl rakņāties kabatās. Labajā kabatā bija lapiņu, kurā zīmēja Smalks cilvēks.
  
  
  Paceļot ego pie loga, viņas mazliet pašķīra aizkarus, lai labāk varētu redzēt. Viņas различил lielos R, bultiņas, kas norāda pa labi, un vārdu "Ķīna". Zem tā atkal bija burtu R un bultas, kā arī arābu vārds "krievi" ar jautājuma zīmi, tad tā.
  
  
  Tievs cilvēks zīmēja vakar vakarā vai šodien no rīta, un tas, šķiet, bija ar jēgu. Reinaldo jau sazinājās ar ķīniešu un, iespējams, arī ar krieviem. Tas nozīmēja, ka mikrofilmu viņam tiešām bija, kā es tā un tā. Viņš nav man pateikt, kur viņš slēpjas, bet man iedeva sākuma punktu.
  
  
  Faye atradu, kur Kam Fong slēpjas Kairā. Jo Reinaldo, acīmredzot, ir bijusi saskare ar Камом, bija skaidrs, ka Kam bija mans labākais bet, lai atrastu Reinaldo.
  
  
  Viņas izvilkto papīra gabalos, nedaudz приподнял logu un ļāva konfeti gabaliem ārā, svaigā vējā. Pēc tam pagriezās un izgāja cauri istabai.
  
  
  Tās aizvēra aiz sevis durvis un pagriezos, ieraudzīju ih. Viņas nojauta, ka tas nu bija trīs, visi bhaktas locekļi Jaunu Kaķi, lai gan nebiju to, kāds ap tiem, kas nav redzējuši. Tas, ka pa labi no manis vestibilā, turēja revolveri "Smith un Вессон" 44-ajā kalibra "Pudele", нацеленный uz manu vidū, un, šķiet, viesnīca ego izmantot. Tas, ka pa kreisi no manis, нацелил man uz galvas revolveri Webley .455 Mark IV.
  
  
  "Kāds patīkams pārsteigums, - es teicu.
  
  
  Trešais vīrietis, kas stāvēja uz kāpnēm, tur labajā rokā nelielu rāciju. Tagad to ir dzirdējis, kā viņš teica: "Viņš ir šeit, misters Beauvais. Mēs ego ir nozvejotas. Viņš шарил pa istabu ".
  
  
  Ļoti gudrs Beauvais deva pamācības
  
  
  tātad , saglabājot savu anonimitāti. Vīrietis ar рацией kādu laiku klausoties dažas lielas, tad teica:
  
  
  - Labi, mister Beauvais. Kā tu to saki. Viņš smīnēja un norādīja uz diviem citiem.
  
  
  Viņi taisās šaut caur dūmu. Viņas domāja par Hugo un Вильгельмине un zināju, ka laikus nav вовлеку ih spēli. 'Uz visiem laikiem gaidīt!' Viņas teica. - "Beauvais var vēlēties dzirdēt, ko es gribu teikt".
  
  
  "Nebūs spēlē ar mums spēles, misters Kārters, - sarkastiski teica jaunais cilvēks uz trepēm.
  
  
  'Es nespēlēju. Viņas zina, ka-kas par Reinaldo, ka Бовет naktsmītne vēlētos dzirdēt.
  
  
  - Pie velna tas ir, - rupjš bass teica здоровяк ar "Магнумом". Viņš нацелил uz mani pistoli.
  
  
  "Minūti", - teica jaunais cilvēks uz trepēm. Viņš atkal izmantoja rāciju. "Viņš vēlas runāt par Reinaldo, misters Beauvais".
  
  
  Iestājās heartbreaking klusums. Tad radists paskatījās uz mani: "Viņš saka, произнеси runa".
  
  
  Viņas облизнул lūpas, kas pēkšņi strūklakas ir izžuvuši. "Es runāšu Бовету kaut ko ļoti svarīgu par ego labā otru Reinaldo, - es teicu, - apmaiņā pret pamieru".
  
  
  Темнокожий vīrietis pa kreisi no manis nomurmināja kaut ko nevīžīgs, arābu valodā, bet radists atkārtot to, ko es teicu Бовету. Man bija vēl ilgi jāgaida, покалывающее ādu. Viņas juta, kā lodes ap šiem diviem pistoles sagriež mani dzīvē. Beidzot Beauvais atbildēja.
  
  
  'Jā, kungs? Jā. Labi, to emu saku. Radio ventilators paskatījās uz mani. Viņš saka: "pastāsti, ko zini. Ja tas ir par to vismaz kaut kādu vērtību, tev ir pamiers. Ja nē, tad tev nekas nav ".
  
  
  Pēc manām domām veiktie aprēķini saskaņā ar kreiso roku tek piliens banka. Beauvais ne piedāvāja man īpašo piedāvājumu, bet tas bija vienīgais uz galda.
  
  
  "Labi, - es teicu. "Dodiet man šo lietu".
  
  
  Radio ventilators vilcinājās moments, bet pēc tam atdeva man rāciju. To, piespied pogu un sāka runāt. - Beauvais, tas Kārters. Šķiet, tu pārāk ilgi uzticas Reinaldo. Viņš ir ambiciozs cilvēks, Beauvais. Šajā gadījumā bija mikrofilmas. Viņš atrada un nav ziņots par jums. Viņš cheated par jums. Tas Reinaldo nogalināja Масперо. Масперо bija vienīgais, izņemot Reinaldo, kas zināja par микрофильме uz кейсе Драммонда. Reinaldo nogalināja ih gan, un atstājis микропленку. Viņš mēģina pārdot, ir atvērti tagad arī tam, kurš vairāk samaksās. Balss kāpēc pēdējā laikā esat ego reti redzēja. Kad emu tikt piemērota maksa par šo filmu, viņš kļūs par ietekmīgu cilvēku ". Tā izdarīja pauzi. - Jums, tas ir vērts pamiers?
  
  
  Nav atbildes. Viņš gandrīz dzirdējis, kā vārtus Beauvais riteņi grozās. Beidzot viņš jautāja. - "No kurienes jūs visu to zināt?"
  
  
  "Es zinu, - sacīja viņai emu. - Un tu uzzināsi patiesību, kad dzirdi to, Beauvais.
  
  
  Pēc tam atkal klusums: "Patiesība radio-manam matemātikā".
  
  
  Tā prātoju, vai tas nozīmē, ka ego lēmums bija negatīvs, bet viņa atmaksāja rāciju. "Viņš grib runāt ar jums," - es teicu.
  
  
  Viņas skatījās uz slepkavas ar ieročiem, kamēr jaunais cilvēks pasniedza radio pie auss. Viņas ļāva Hugo nemanāmi paslīdēt man uz plaukstas. Man nebija īpašu iespēju, bet es būtu paņēmis līdzi vismaz vienu ap tiem.
  
  
  Radio ventilators paskatījās uz mani невыразительно.
  
  
  'Jā. Labi, misters Beauvais. To saku viņiem.
  
  
  Viņš izslēdza radio. "Misters Beauvais saka, nav nogalināt ego", - drūmi teica viņš. 'Brauca.'
  
  
  'Vai esat pārliecināts?' - teica здоровяк ar "Магнумом".
  
  
  'Gāja!' - strauji atkārtot radists.
  
  
  Ego draugi slēpa pistoles uz кобурах, kā divi mazi puikas, kuriem nozaga ziemassvētku dāvanas. Tas, kurš runāja arābu valodā, iepriecināja mani ar savu dzimto valodu. Liels rupji aizskāris manu plecu, ejot mimmo man pa ceļam uz kāpnēm. Un tad viņi aizgāja.
  
  
  
  
  Astotā nodaļa
  
  
  
  Meitene покачивала gurniem, ee iegurņa pointedly выпирал uz āru. Mitra krūtis натянулась tiny krūšturis, gari tumši mati pieskārās grīdai, kad viņa noliecās atpakaļ zilajā gaismā laternas, kas pārvietojas zem минорную noskaņu mūziku.
  
  
  Šo meiteni bija Файех, un kamēr viņas vēroja viņas uzstāšanos, manā cirkšņos ir izcēlies ugunsgrēks, un viņš gribēja to. Viņa noteikti velti tērēt savu laiku, kā policists.
  
  
  Kad deja beidzās, viņa winked uz mani un nozuda aiz aizkara, zem savvaļas aplausi visiem klātesošajiem vīriešiem. Viņas gaidīja, līdz sāksies nākamais numurs, un pēc tam izgājis cauri aizkaru viņas ģērbtuvi. Viņa atzina mani, joprojām tērpies rindu uzvalku, bet bez krūštura.
  
  
  "Cik jauki," es teicu, aizverot aiz sevis durvis.
  
  
  Viņa pasmaidīja, ātri двинула gurniem un jautāja. 'Tev patika mana deja?'
  
  
  "Jūs zināt, ko es izdarīju".
  
  
  "Tas lika tev mani?"
  
  
  Viņas smaidīja. - Jūs arī to zināt. Bet atklāti tagad man vajag ar tevi parunāt.
  
  
  "Mēs varam runāt, kamēr mēs nodarbojamies ar mīlestību", - piedāvāja tā, aptverot mani aiz kakla.
  
  
  "Vēlāk", - es teicu.
  
  
  viņa paraustīja plecus un atkāpās no manis, sēžoties par tualetes krēsls. "Ir notikumi, - teica viņas hei. "Slim cilvēks ir miris".
  
  
  Viņas skaistajās acīs uzlabota. 'Miris?'
  
  
  "Jaunā brālība". Kā jūs teicāt-pasta бизнесявляется осведомителей ir grūti izdzīvot. Veiksmi Smalkā beidzot ir beidzies.
  
  
  Viņa shook galvu. "Tas ir neprāts, bet pat neskatoties uz to, ka viņš sūtīja mūs tuksnesī nomirt, tās joprojām jūtu skumjas". Viņa nopūtās un jautāja: "Jūs esat saņēmuši no viņa kādu informāciju?"
  
  
  "Netieši" - es teicu. - Paklausieties, un kāda ir precīza adrese mājas Kam Фонга?
  
  
  Tā apkalpo ego man jautāja. - 'Tu dodies turp?"'
  
  
  'Man būs. Kam var būt vienīgā aizķeri, kas nodarbojas ar man ir Reinaldo.
  
  
  Viņa shook skaisto galvu. "Tā ir slikta ideja, Niks. Pat tad, ja jūs nokļūt līdz Кинжала, nesaņemot nazi uz muguras, viņš neko jums nedos. Protams, labāk pagaidīt, kamēr Reinaldo dos jums piedāvājumu.
  
  
  Viņas shook galvu. "Tā var darīt, man ieteikumus, jo viņš ir nozadzis mikrofilmu manam valdības. Nē, tās ir jāatrod Reinaldo, un pēc iespējas ātrāk, pirms viņš noslēdz darījumu. Ja Kam nekas nav zināms, to mēģināšu Лялина ".
  
  
  Viņa piecēlās, потянувшись par халатом. "Es iešu ar tevi", - viņa teica.
  
  
  "Vai nav muļķīgi".
  
  
  'Viņai varu palīdzēt.'
  
  
  "Jūs varat palīdzēt, paliekot dzīvs". Viņas ilgi noskūpstīja ee lūpas. "Paliec pie sava telefona. To jums piezvanīsim.'
  
  
  "Labi, "Niks".
  
  
  "Un atbalsti uguns mājas очагах".
  
  
  Viņa paskatījās uz mani un smaida. "Tas ir vienkāršs uzdevums".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Es stāvu pāri ielai, no sēru drēbju naktsmītnes La Tourelle, tā prātoju, vai mani gaida Kam Fong. Kad L5 vai VDK uzzina, ka AX nodarbojas ar lietu, tās ir tendence būs nedaudz locīties. Ne tāpēc, ka mēs esam gudrāki CIP, bet no rakstura organizācijām. Ir vieglāk runāt, mēs huligāniem.
  
  
  Medus ir beidzies, kad parādījās AX. Nelieli profesionāli uzmanības zīmes, ko sniedz viens pārstāvis citam parastos citos apstākļos, izbeidzas. Kad parādās AX, sākas slepkavību, un pretinieks to zina. Tāpēc Лялин bez nožēlas истязал mani. Viņš vienkārši bija mani līdz galam. Viņš varētu dot, matemātikā un CIP pāris dienām domāju, ka, pirms sākt rupjš lietām. Bet Лялин, acīmredzot, nav pietiekami labi zināja AX, citādi viņš nav atstājis mani dzīvu, cerot, ka es dos ego uz микрофильму.
  
  
  Jo Cam Fong zināja, ka es Kairā, viņš būs jāuzmanās. Nācās pārvietoties uzmanīgi. Viņas devās pa šauro ielu, un mani gandrīz pieklauvējām дацун, pilnu jauno jātnieku. Beidzot viņas nonāca pie ieejas viesnīcā. Protams, tas nebija iespaidīgu vietu. Neapšaubāmi, tieši tāpēc Kam ir izvēlējies ego.
  
  
  Lifta nav. Tās notika piecus posmus līdz divu istabu ekonomikas numuru Dunci.
  
  
  Uz blāvi apgaismotā gaitenī bija kluss; neviens nebija redzams. Varbūt bija pārāk klusi. Viņas klausījās pie durvīm Kama un dzirdējis mīkstu austrumu mūziku. Laba zīme. To, kas ir vieglas.
  
  
  Vispirms nekādu atbildi, un tad balss Kam Фонга, prasa: "Kas tas ir?"
  
  
  Viņai atbildēja arābu valodā, es zinu, ka Izcilnis brīvi runā ns, un cerot noslēpt savu balsi. - Lai jums, ser.
  
  
  Bija kaut kāda kustība, un tad sekoja reimatismu arābu valodā: "lūdzu Uzgaidiet".
  
  
  To, dzirdēju, kā pagriezās atslēga. Durvis atvērās, un paskatījos ārā pa Kam. Tās piespieda Вильгельмину caurumu, нацелив ego uz krūtīm.
  
  
  "Pārsteigums, Kam es teicu.
  
  
  Uz mirkli viņš gaidīja, kamēr karsēt pistoli. Kad tas nenotika, viņš teica klusā monotonā balss: "Kāpēc tu esi šeit?"
  
  
  "Var, mēs ieiesim iekšā un apspriest šo?" Viņas pamāja Люгером.
  
  
  Viņš ielaida mani, un es aizvēru aiz mums durvis. Viņas ātri pārlaida skatu telpai, lai redzētu, nav iekārtojis, vai tas man ir slazds. Bija aizvērtas durvis uz guļamistabu un studio tipa vannas. Viņas staigāja pa sienām, kas lūdza blakšu, bet vieta izrādījās tīrs. Tas bija pārsteidzoši pievilcīgu vietu, ņemot vērā visus, kurā viņš atradās. Viņš tika iesniegti austrumu mēbelēm, un dažas sienas bija klātas ar bambusu. Iespējams, tas bija pastāvīgā adrese оперативника L5, kas Cam uzņēmās uz laiku savu uzturēšanos.
  
  
  Viņš bija ģērbies, halāti. Zem tā nebija bulges. Viņai ļāva Вильгельмине samazināties, bet stāvētu uz Luger. "Ir tik jauki redzēt tevi atkal, Kam".
  
  
  Viņš iesmējās mani uz visiem laikiem. Ego gudri acis spīdēja naidu. Viņš teica. - "Viņi sūta jums, lai pabeigtu darbu, ko jūs esat atstājuši nepabeigtā uz Киншасе?" "Lai mani nogalināt?"
  
  
  Tās pārdot uz rokas no mīkstā krēsla un iesmējās emu. - Nav обольщайся, Kam. Jūs zināt, kāpēc viņas ir šeit ".
  
  
  "Es nesaprotu, par ko jūs runājat, - auksti teica viņš.
  
  
  'Ar jums sazināsies
  
  
  vīrs vārdā Reinaldo. Viņš naktsmītne pārdot jums kaut kāds mikrofilmu. Jūs izteica piedāvājumu?
  
  
  "Mikrofilmu?" - nevainīgi jautāja Kam.
  
  
  "Par Новигром I. Nav spēlēt joki, Kam. Viņš nav garastāvokļa.'
  
  
  'Ak. Mēs esam dzirdējuši, ka jūsu cilvēki ir nozaguši plāni. Labs darbs, lai kapitālisti-iancu square. Bet kāpēc kādam pārdot ih man? "
  
  
  Kam nav bijusi man mani nopelns. Viņas atkal нацелил uz to "luger". "Reinaldo nāk pie jums un piedāvāja plēvi - par maksu. Viņas gribu zināt, izlemt, vai jums darījumu. Bet ja nē, tad es gribu zināt, kur Reinaldo.
  
  
  "Jums ir ļoti noturīgs, Kārters. Ja jūs ļausiet viņai parādīs, kas ir kas, ko var noskaidrot, lai jums tas viss ir ". Viņš piegāja pie mazā galda un paņēma papīra lapu. "Izlasiet, lūdzu".
  
  
  Viņas automātiski paņēma viņam papīru un paskatījās uz nah. Pie tam, kā es to sapratu, ka par to nekas nav rakstīts, uz Dunci jau bija panākumi. Viņš iesita man pa labi запястью lietpratīgs trieciens karatē, un Viktorija отлетела. "Luger" bija zem dīvāna, izmantojot istabā, uz doto brīdi, zaudēja gan no mums.
  
  
  Pēc tam pirmā sitiena Kam saņēmis sitienu pa kaklu. Tā, jutos kā adatas, sāp un paralīze sadursta manu galvu un plecu. Tās stipri sasita par grīdas ar muguru.
  
  
  Uz galvas dūca, bet es redzēju, ka pēda Kama devās pie manis. Viņas заснял ego, tad satvēra ar abām rokām un velk, un Cam arī nokrita uz grīdas.
  
  
  Kaut kādā veidā man izdevās pirmais nostāties uz kājām, bet tagad Kam izkliedza vārdu un skatījos uz guļamistabā aiz manis. Tās bija pārbaudīt, kad atnāca, bet ne stahl, tāpēc, ka vīrieši piektā līmeņa vienmēr strādājuši atsevišķi.
  
  
  Līdz brīdim, kad viņš pagriezās pret dienā, tā bija atvērta, un viens ap lielākajām ķīnas, kas viņai jebkad esmu redzējis, virzās caur nah man. Viņš bija uz pāris collas virs manis un ir jābūt svēra trīssimt mārciņas - tas viss ir muskuļi. Mērķis viņam bija, kā cīkstonim, balts krekls un bikses ar jostu. Ego kājas bija basām kājām.
  
  
  - Izņem ego, Wong! - bez vajadzības sacīja Kims ar grīdas.
  
  
  Liels ķīnietis samazinājusi man roku lieluma cimdu mednieks. Tās apiet, bet tas aizskāra manu galvu. Tās ātri kļuva padusē, satvert ego ar abām rokām. Ego аленка nodevusi mūs abus uz dažas pēdas uz priekšu, līdz tā skāra viņa ego vairāk vārtu. Tas ir ego nav noraizējies.
  
  
  Tagad man tiešām ir bijušas problēmas. Šīs rokas kā stumbri koka apskāva mani, bet viņš saspieda dūres aiz manis. Viņš grasījās simpātiju man līdz nāvei. Iespējams, tas šķita emu vienkāršākais veids.
  
  
  Rokas, par laimi, nav piespieda. Manas rokas bija brīvas, lai sasniegtu ego vairāk vārtu, bet tas veica ļoti maz iespaidu. Ego mazas acis, pieguļošās plašu degunu, bija gandrīz neiespējami dabūt, bet parasti vājās vietas uz kakla ir aizsargāti biezu nelokāmiem muskuļiem.
  
  
  Bet viņam bija diezgan lielas ausis, un viņas izvēlējās ih, lai pastrādātu. Viņas dziļi thrusted pirkstus pie abām ausīm, kas jūtīgo iekšējo daļu, un продолбил ih. Viņš хмыкнул un atlaida mani, satveršanas rokās.
  
  
  Tas man deva laiku, lai ātri un spēcīgi virzīt katra cilts ego ir labi aizsargāts cirkšņos. Viņš atkal хмыкнул, kad viņai nodarīja nežēlīgs trieciens ego, virsdegunē, kick, kurš nogalināja būtu jebkura cita cilvēka, bet viņš tikai recoiled uz pusi.
  
  
  Izteiksme ego personām ir mainījies. Cīņa viņam vairs nebija rutīnu - tagad viņš naktsmītne mani nogalināt. Viņš atkal nikni nolaist vienu ap šo milzīgo roku. Viņas mēģināja bloķēt sitienu, bet nevarēja. Viņš iesita man pa galvu un kaklu, un istabā bija tumšs. Viņas nav bijušas grīdas trieciena, cīnījās ar samaņas zudumu. To varēja tikai redzēt, ka cilvēks-kalns tuvojas uz mani, bet nevarēju nofokusēt ego. Tad mežs преклонила ceļgaliem mani uz visiem laikiem. Viņas redzēja divas milzīgas rokas, kas saliktas kopā. Viņš bija apmēram, lai sasniegtu tos un simpātiju, man seja kā тухлый tomātu.
  
  
  To, aizripoja. Rokas застучали uz grīdas blakus manu galvu. Viņas randiņu sasitu kāju pa lielam торсу un sita viņam pa kreiso nierēs. Liels ķīnietis sagāzās uz sāniem.
  
  
  Viņas ar grūtībām piecēlās. Kam tuvojās man, un tās skāra viņa ego elkoni pa seju. Viņš nokrita навзничь ar savu vājo kliedzienu, viņa seja pārvērtās asiņaina haoss. Viņas atgriezās uz īpašu vīrietim, kurš ceļas uz kājām, un nodarīja nežēlīgs trieciens emu pa pakausi. Viņš atkal nokrita, bet tūdaļ atkal cēlās kā viens ap šo sasodīts утяжеленных lelles.
  
  
  To izraisījis emu vēl viens sitiens, bet nekas nesanāca, un viņš uzlēca uz kājas, murminādami ķīnas. Viņš pamāja uz mani masveida roku. Tās bloķēja sitienu, bet zaudēja līdzsvaru. Viņas atkal nokrita atpakaļ un nolaidās sēdus, gluži pretēji dīvānu, kurā pazuda Viktorija. Viņas нащупывал aiz sevis "luger", bet palika ar tukšām rokām. Šajā laikā ir Liela Wong paņēma taburete no metāla un koka, lai plīsumi man galvu.
  
  
  Pēc tam to atceras Igo. Viņas пошевелил apakšdelma muskuļiem, высвободив duncis pēc замшевых maksts. Viņš paslīdēja man roka, kā sudraba pūķis. Kad Wong pacēla izkārnījumos virs, tās ir paaugstinājušās Hugo viņa ceļā.
  
  
  Duncis iegāja pa naža spals ir veidots tieši zem krūšu kurvja gigants. Viņš paskatījās uz nah ar vieglu izbrīnu, pēc tam meta izkārnījumos man galvu.
  
  
  To balodi pa kreisi. Izkārnījumos ir aizskāris manu plecu un hit dīvāns. Viņas ar grūtībām piecēlās, kad liels ķīnietis nicīgi izvilkts duncis krūtīs, un meta ego uz grīdas. Pēc tam viņš devās atkal uz mani.
  
  
  Tagad man nebija ieroču. Ja viņš atkal схватит mani, manā novājināta stāvoklī, viņš noteikti nogalinās mani. Viņas paņēma гончарную lampu no krēsla beigās dīvāna un avarēja ego emu persona.
  
  
  Tas uz brīdi ослепило to. Viņš nešaubījās, murminādami, murminādami lāsta, noslaukot putekļus un lauskas māla trauku ar acu un sejas. Viņas izvilka vadu apkārt atlikumu lampas, tur ih labajā rokā par standalone daļa. Vadi zem sprieguma izgāja ārpus izolācijas apmēram par collas. Wong atkal devās. Viņai ļāva emu pieiet tuvāk, paķert mani un tur vada ego labi сосцевидным sekas no.
  
  
  Zibspuldze un sprēgāšana. Acis Вонга nedaudz uzlabota, kad caur viņu izgājis strāva. Viņš recoiled, cenšoties noturēt kājas zem sevis, tad smagi nokrita uz žurnālu galdiņš, smashing ego lauskas. Viņš gulēja un невидящим skatienu skatījās griestos. Locīšanas dolārs здоровяка, ir bijis ne ļoti veselīgi, jo visas šīs muskuļu, сковывающих to. Viņš bija miris.
  
  
  Tā, sapratu, ka Kam clambers pār par "люгером" zem dīvāna. Būtu, tā būtu ērtāk jebkuru citu ieroci, kas viņam bija. Viņas steidzās uz viņu un hit to ar labo dūri ego jau окровавленное persona. Viņš ievaidējās un sabruka.
  
  
  Viņas передвинул dīvāns un atgrieza Вильгельмину. Tad viņas piegāja, paņēma Hugo un izdevās ego jostu. Beidzot viņa piegāja pie Kamī un izņēma "Luger" emu persona.
  
  
  Viņš smagi сглотнул, skatoties, piemēram, mans pirksts noklikšķina uz sliekšņa.
  
  
  Viņš teica. - "Nē, pagaidiet!'
  
  
  'Kāpēc?'
  
  
  "Es... es tev pastāstīšu par Reinaldo".
  
  
  "Labi, - es teicu. 'Laiks.'
  
  
  Viņš neskatījās uz mani. Tas stipri zaudējis seju, un tas ir gandrīz tikpat slikti, kā таращить acīs люгера. "Cilvēks Reinaldo atnāca pie manis. Viņš teica, ka viņam ir filma, un jautāja, vai negribu, vai viņas ego nopirkt. Kad viņa sacīja, ka ir ieinteresēts, viņš atklāti man teica, ka cer saņemt vairākus piedāvājumus, un, ka darījumi ir nepieciešams sākt ar vienu miljonu britu mārciņu ".
  
  
  Tā svilpa. "Viņš ir ambiciozs".
  
  
  "Es pieņemu, ka viņš vērsās ar vēstuli pie krieviem, ar to pašu piedāvājumu", - teica Kam. "Man ieteica emu jāgaida, dod man konsultēties ar savu valdību. Viņš teica, ka uzzinās par to pēc pāris dienām.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Kur viņš ir?'
  
  
  Kam заколебался, skatoties uz "Luger". Viņas придвинул ego laiza, tikai, lai uzmundrināt to. - Viņš aizlidoja uz Luksoru un gaidīs ziņu, kas tur. Viņš zālē viesnīcā "Faraonu", netālu no šariata-el-Махатты ".
  
  
  Viņas acis pētīja Kama. Kāpēc-tas man ir uzticējis, ka viņš man saka patiesību.
  
  
  "Cik ilgi viņš tur būs?"
  
  
  Kam papurināja galvu un skatiens, nekā sāp. "Viņš neteica, ka noteikti. Iespējams, viņš jau devās atpakaļ uz Kairu ". Tagad viņa juta, ka viņš melo.
  
  
  "Es jautāju jums, cik ilgi Reinaldo būs apskatāma Luxor", - klusi teicu.
  
  
  Ego seju parādīja ego, iekšējais konflikts. "Labi, Kārters, šuvējs tevi parāvis! Viņš cer tur būt, vismaz līdz rītdienai ".
  
  
  Šķiet, tas bija viss, ko Kam varētu man pateikt, un es zināju, kas man jādara. Kamī nedrīkstēja ļaut nogalināt mani līdz Reinaldo vai, būt laimīgs un mani nogalināt iepriekš. Mans sapampusi seja un mērķis pulsēja. Zilumi pa visu ķermeni sāpēja - напомная man, ka Cam mēģināja mani nogalināt.
  
  
  Viņas приставил Luger pie rīkles Dunci, un nospieda gaili.
  
  
  
  
  Devītā nodaļa.
  
  
  
  Mēs ar Файех gāja pa zālēm dažādos līmeņos ar augstiem griestiem Ēģiptes muzeja senlietas, netālu no manas viesnīcas. Mēs gājām lēni, raugoties futlāri ar инкрустированными dārgakmeņiem un kaklarotas, kuloni, inkrustēts ar zeltu, aromātiskās karotes, amuleti un tā tālāk. Pa ceļam mēs runājām. Es domāju, ka mūsu telpās vairāk ble runāt.
  
  
  Kam teica, ka Reinaldo Luxor. Tas nozīmē, ka man ir nepieciešams, lai lidot uz turieni, - es teicu, pētot situāciju, lai древнеегипетского pusdienu krēsla.
  
  
  "Mums ir nepieciešams, lai lidot uz turieni, - viņa teica, turoties pie manas rokas.
  
  
  Tā, paskatījos, nah. 'Kāpēc mēs esam?'
  
  
  "Tāpēc, ka es zinu, Luksora, - viņa teica, - un zinu, kas tur cilvēkus. Ja Reinaldo ir aizdomas, ka jūs jau ceļā, to nebūs viegli atrast. Bet laika maz - tu pats tā teica. Tā tev vajag, Niks.
  
  
  'Viņa bija tiesības; tas varētu palīdzēt Luxor. Tomēr ... '
  
  
  Labi, protams, tu varētu ietaupīt man mazliet vairāk laika, bet ar šī brīža lieta kļūs bīstama.
  
  
  "Tu tikko atbrīvojās no paša liels ienaidnieks..." - sāka viņa.
  
  
  Tā kratīja galvu. "Es biju ļoti tuvu tam, lai iegādātos ego pie Kama. Un nav muļķis sevi, runā, ka Chicoms bija lielākās konkurentiem. Ir vēl krievi, un tie, kam Reinaldo varētu piedāvāt filmu. Un ir Beauvais, kas ir tagad būs arī medības, Reinaldo, un, visticamāk, pirmais tiks līdz viņam. Ja viņš to izdarīs, mēs, iespējams, nekad nevar zināt, kur Reinaldo slēpa mikrofilmu. Un pastāv iespēja, ka Bovē vien var kļūt par šo ".
  
  
  "Jā", - lēni atbildēja Faye. 'Viņas saprotu, ko tu domā.'
  
  
  - Lieta tāda, ka Luxor var būt ļoti karstas - tu vēl gribi nākt?
  
  
  "Jā, Niks", - nopietni teica viņa. "Viņa tiešām gribu. Viņai gribu palīdzēt.'
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Labi, tu vari iet... vienu nosacījumu. Ko tu darīsi to, ko es jums teikšu, un, kad es jums saku.
  
  
  "Šī lieta", - viņa teica ar smaidu.
  
  
  "Tad dodamies uz lidostu. Lidmašīna drīz aizlido.
  
  
  Lidojums uz Luksoru bija tikai pāris stundas. Kad mēs atlidojām atpakaļ, mēs bijām Augšējā Ēģiptē, un tas nozīmēja, ka mēs esam uz dienvidiem no Kairas, uz pieci simti jūdzes vai aptuveni tā. Izņemot pilsētas Luxor, kas nav bijis metropole, un Nile, mums bija tuksnesī.
  
  
  Lidosta biju mazs un primitīvas. Smiltis hit mums personīgi, kamēr mēs gājām uz vecās terminālim ar ego жужжащими mušām un cietajiem soliem. Pēc dažām minūte mēs šo spēli vintage Chevy, kas tika izmantots kā taksometru šoferi-арабом, kas izskatījās tā, it kā varētu piedāvāt mums netīrās pastkartes. Tā vietā viņš turpināja надоедливо melodija насвистывать vecās dziesmas Hit Parade visu ceļu līdz viesnīcai Winter Palace Luxor, protams, lai parādītu mums, cik viņš ir pasaulīgs cilvēks. Viesnīcas raksturojums naktsmītnē, kad deva emu piecpadsmit procentu noglabāšanai, tas samierinošs signālu noliedza radušās mediju ziņu man, ka emu nācās veikt maisā šīs sievietes. Deva emu vēl vairākas пиастров, un viņš aizgāja.
  
  
  Ziemas pils bija vecs, bet elegants vieta, kur wintered daudzi eiropieši. Mēs esam reģistrējušies kā vīrs un sieva. Faye tas patika. Kad mēs apmetās mūsu istabā, no kā paveras skats uz bulvāri un Nils, viņa piedāvāja mums izmantot mūsu jauno identitāti.
  
  
  "Копу ir grūti koncentrēties darbiem," - teica to, подшучивая pār to.
  
  
  Viņa pienāca pie manis un noskūpstīja. "Katra darbs un izklaides trūkums dara Файех garlaicīgi компаньонкой".
  
  
  "Neviens nevarēja pārmest jums par to," - sacīja es, smejoties. "Iesim, mums ir laiks līdz pusdienām. Apskatīt visus Pharaohs dienas gaismā. Mēs varam sastapt mistera Reinaldo дремлющим.
  
  
  Viņa полезла maku un izvilka mazu "Беретту" 25 kalibra ar затыльником pēc ziloņkaula. Tas bija diezgan mazs pistoli; tas bija līdzīgs tam, ko viņa veic. Viņa откинула slaidu atpakaļ un зарядила kameru, tagad ļoti nopietni un profesionāli, pilna maiņa noskaņojuma. Viņa noteikti bija apbrīnojama draudzene.
  
  
  - Vai jums kādreiz ir izmantojuši šo штукой? Viņas jautāja.
  
  
  "Jā", - viņa teica, smaidot, un vilces viņai ego atpakaļ somiņā.
  
  
  "Labi, turi ego somā, ja es tev teikšu citādi, ir saprotams?"
  
  
  Viņa pamāja, nemaz расстроившись. 'Viņas saprotu.'
  
  
  Mēs paņēmām taksi, lai nokļūtu naktsmītnē, Pharaohs un devās pāri ielai no tā. Tas padarīja La Tornītis, Kairā, kur slēpjas Kam, izskatās, piemēram, Kairas Hilton. Mēs iegājām vestibilā un огляделись. Iekšā bija karstas un cieši, запыленный griestu ventilatori nostrādāja pēdējā dienā. Viņš nekustīgi karājās virs полуразрушенной stūra reģistrācijas letes. Pie galda uz priekšu krēsla sēdēja nedaudz liesas arab un lasīja avīzi.
  
  
  Viņas jautāja. - Vai jums ir istaba?
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, bet nav pārcēlās no vietas. Ego acis apstājās pie Файех. "Naktī vai pa stundu?" - viņš teica angliski.
  
  
  Файех pasmaidīja, bet viņas ignorēja apvainojums. Lai domā, ka man bija tūristu un izklaidējās ar arābu mauku, tas bija mums par labu.
  
  
  "Es ņemšu ego uz nakti", - es teicu.
  
  
  Viņš piecēlās, it kā tas būtu liels spēks, un nolika uz krēsla заляпанную dubļiem grāmatu. "Parakstiet to nākotnes pareizrakstības prasmes, - viņš teica.
  
  
  To parakstīja, mums ir divas dažādas vārdu un atdevu grāmatu. Tā būtu iepriekšējā lapā nosaukumu, kas līdzīgs Reinaldo, bet neatrada.
  
  
  "Istaba 302", - viņš man sacīja šveicars. "Izbraukšana pusdienlaikā".
  
  
  Viņas skatiens. "Parādiet kundze istabā, - es teicu, - un satveriet par to ir runa. Viņas iešu uz mirkli uz ielas ".
  
  
  To vilces emu rokā pāris rēķinus, un viņš parādīja pirmā pazīme smaida, līknes, некрасивой. "Labi, Džo, - viņš teica ar uztraucošs фамильярностью.
  
  
  Kad viņš kopā ar Faye uzkāpa pa kāpnēm, viņas aizgāja no parādes ieejas.
  
  
  Tās, piegāja pie bāra reģistrācijas un notika aiz letes. Viņas pagriezts lapas, pirms viņam, ko viņš ir parakstījis, un pēc brīža konstatēja: Rv Amaya. Ринальдо Amaya, viņš pats Reinaldo. Labi, ka es parunāju ar Хакимом. Reinaldo bija telpā 412.
  
  
  To, uzkāpa pa kāpnēm uz ceturto этажу, pirms клера pamanīja mani pa ceļam uz augšu. Es devos uz numuru 412, apstājās aiz durvīm un klausījās. No iekšpuses nebija mums skaņa. Reinaldo, iespējams, nebūtu tas dienas laikā. Viņas iekšā отмычку pils un atvēra durvis uz pāris collas. To varēja redzēt lielu daļu no istabas, bet tajā neviena nebija. To uzmanīgi iegāja iekšā un aizvēra durvis aiz sevis.
  
  
  Pelnu trauks atradās погасшая, bet vēl ir silts, turku cigareti. Gultas veļa uz dzelzs gultas bija помятым. Var, pēcpusdienas miegs? Viņas tuvojās nelielam комоду un aizmirst to. Apakšējā atvilktnē guļ koferis. Uz ns bija viens sākuma: R.
  
  
  To uzmanīgi atvēra somiņa. Šķiet, tur bija tikai tualetes piederumi un zaļā svītraina pidžama. Tās apskatīja tualetes priekšmeti un iekšpuse paša apvalka, un nekas nav atrasts. Patiesībā delle, viņas neuzskata, ka Reinaldo filma atstās pie sevis, bet tomēr viņas bija pārbaudīt iespēju.
  
  
  Vēlreiz atskatoties apkārt, viņa mierīgi izgāja cauri istabas un nokāpa lejā 302. Файех ar nepacietību gaidīju.
  
  
  Viņa jautāja. - Jūs esat atraduši savu ego?
  
  
  "Viņš istabā 412", - es teicu, norādot pār mūsu galvām. "Ego tagad nē. Iet uz leju, lai galvenais tiesnesis, iekļaut burvestību un sakiet emu, ka jums nepatīk, gulta, šajā istabā. Sakiet emu, ka jūsu draudzene nesen ieņēma numurā 411, un viņš hei patika. Es domāju, ka tas nostrādās. Pajautā viņam, vai mēs varam to iegūt. Saki emu, ka mēs paši aizvedīsim jūsu mantas.
  
  
  Labi, - viņa teica. - Varbūt viņš atsūtīs šampanieša? Tas var būt diezgan ilgo gaidīšanu. Viņa pasmaidīja. "Un datus citos apstākļos tas atbilst mūsu up".
  
  
  "Kad mēs aizbrauksim uz fantastiski 411, viņas aizvedīšu jūs uz vakariņām pie Ziemas pils" - es teicu. "Jūs varat pasūtīt tur pudeli pašu labāko".
  
  
  Pēc pusstundas mums izmitināti istabā 411 blakus Reinaldo. Viņš nevarēja atnākt vai aiziet, lai mēs ego nav dzirdējuši. Viņas unfastened slēdzenes čemodānā atašejs, kas ness, un likt ego gulta. Viņas sasniedzis vērā nah, bija veikals Люгера. To izņēma Вильгельмину pēc makstis, aizstāj veikals ir pilnībā uzlādēts. Kad viņas укладывал Вильгельмину atpakaļ viņas makstī, Файех piegāja un paskatījās uz čemodānu.
  
  
  'Slava Sabiedrībā Jaunieši!' - izbrīnījies teica viņa. 'Kas tas viss ir?'
  
  
  "Iekārtas", - teica viņas hei. To izņēma Pjēru цианистую gāzes bumbu, kuru dažreiz nēsāju piestiprināta pie mana gurna, un likt ego gulta. Tad izņēma viņas diviem lielākajiem objekta atvilktnē, pa vienam. Pirmais bija liels revolveris Buntline .357 liela vīna Magnum ar восемнадцатидюймовым barelu, kas varētu sadalīt divās daļās. Sākt otro simbolizè beļģijas отъемный карабинный muca пистолетного ar pārejas tipa ierīci, lai muca no Buntline. Viņas скрутил divās daļās Магнума kopā, uz muca karabīnes un cieši закрутил vietā.
  
  
  To aplūkoja visas detaļas. Pēc tam to atkal pārtraukumiem uz leju, šo gabalu, atmaksāja visu aprīkojumu casey atašejs un pagriezās pret Файех, kas nodarbojas ar klusi vēroja visu šo.
  
  
  "Labi, ejam, tagad par šampanieti".
  
  
  Vakariņas Ziemas pilī bija lieliska. Papildus jēra uz шашлыках, mums bija вишисуаз, viegla zivju ēdiens, saldais deserts pēc iejaukšanai testu, un pēc tam svaigi kvadrātmetru dāvanu un sieru. Pēc tam pēdējās maltītes bija vērsta uz misiņa bļodas pirkstu, eleganta atgādinājums par dienu, kad valstu vadītāji un muižnieki wintered Luxor. Файех sauca par kvalitātes ēšanas, bet nāc maz, un izskatījās neparasti represēto. Tā prātoju, vai tas bija reakcija uz ārējo izskatu tikai ar manu ieroci. Bet viņa bija Interpola aģentu un ne būtu bijis ilūziju par to, cik rupjš, var kļūt par pasauli.
  
  
  To nav pamanījis viņas garastāvokļa, līdz brīdim, kad mēs atgriezāmies blāvu istabā viesnīcā "Faraonu". Mēs klusi ienāca mūsu istabā, lai gan 412 nebija miera. Klausījis dažas minūtes, tā ir pārliecinājusies, ka mēs neesam satikuši Reinaldo. Faye sabruka uz krēsla. Tās pārdot uz gultas malas un stahl piesargies loga, tumsā no ārpuses.
  
  
  "Tu šodien ir diezgan kluss," - es teicu. "Jums ir žēl, ka jums gāja ar mani?"
  
  
  Viņa smēķēju maz, brūna cigareti, marka, kuru viņa vienmēr ir turējusi pie sevis. Viņas kūpina vienu ap savu jaunāko amerikāņu cigaretes. Viņa nopūtās un paskatījās uz mani. - Vienkārši ... nu, tas ir neparasts uzdevums. Domāju, ka to uztraucos.
  
  
  Balsot un viss, - iesmējās viņas hei. 'Labdien! Tās bija šeit kādu laiku, atceries? Mēs varam rīkoties ".
  
  
  Mans novērojums tās nav утешило. Pēkšņi viņa sāka nikni burzīt savu cigareti, nepaskatoties uz mani. Tās ir ielikusi savu cigareti un devos pie viņas.
  
  
  Tās, noliecās un noskūpstīja viņas siltās lūpas, bet viņa neatbildēja uz skūpstu. Viņas mēģināja vēlreiz... nekas. To, saslējās un gāja prom.
  
  
  "Tu esi sasodīti karsētie", - teica viņas hei. "Man nebūtu vest tevi uz šejieni".
  
  
  Pēkšņi viņa затушила cigareti, ātri piecēlās un apskāva manu vidukli, stipri snuggling pie manis.
  
  
  "Hei, atslābinies, - es teicu.
  
  
  Viņa klusi raudāja. "Займись ar mani mīlēties, Niks".
  
  
  Viņa noskūpstīja viņas slapjās vaiga. "Fei, Reinaldo var parādīties jebkurā brīdī".
  
  
  'Ļauj emu gaidīt. Viņš paliks šeit kādu laiku, ja viņš to izdarīs. Mēs ego nav zaudēsim. Занимайся ar mani mīlēties, Niks. Man tas ir nepieciešams.'
  
  
  'Nu...'
  
  
  Viņa sāka izģērbties. Zilas apvalkā перекинулись caur viņas galvu, mazs krūšturis nokāpa, baleta čības ir par dempinga cenām, tad biksītes соскользнули uz grīdas, un tas bija pliks.
  
  
  "Mums ir laiks, Niks. Mums ir laiks, - viņa lūdza.
  
  
  Viņa noliecās pie manis un manas rokas automātiski sāka pētīt tās līkumiem. Ee muti gribēju, lai mans. Kad skūpsts beidzās, viņa sāka mani turēt. Viņa novilka ar mani kreklu un vadīja samērīgs ar bronzas rokām pa manām krūtīm, pleciem un rokām. Šoreiz viņa izrādīja visdziļāko iniciatīvu, parādot man ceļu. Viņas tik tikko paspējis izģērbties, kā viņa затащила mani līdzi uz gultu.
  
  
  Tas sedz manas krūtis, un dzīve skūpsti, bet pēc tam arī tālāk uz glaimi, devāmies tālāk. Mutē izdedzis. Atskanēja skaņa - un viņš izcēlās ap manu kaklu. Файех bija арабкой, labi разбирающейся neparastā seksu.
  
  
  Un tad to, kas tuvojās viņai, un viņa aizveda mani pie sevis, тянувшись un sasprindzinājums saviem pilnīga gurniem. Viņas neatlaidība tika заразительной. Viņai nav saprotams, bet man bija vienalga. Uz doto brīdi visumā bija tikai viens. Šī sieviete ir-pet zem manis, tas извивающееся, стонущее baudu. Un to piepildīja viņas būtne ar savu пульсирующим vēlmi.
  
  
  Pēc tam tā, atšķirībā no citiem gadījumiem, kad mēs bijām kopā, tas nav целовала mani un pat skatījās uz mani, kā gulēja, truli skatās uz griestiem.
  
  
  Viņas piecēlās un lēnām apģērbos. Mīlēšanās nav mazinājusies to, kas viņas uztrauca. Viņas naktsmītne runāt ar viņu par to, bet tagad man vajadzēja koncentrēties uz Reinaldo.
  
  
  Kad viņas пристегнул "luger", Faye piecēlās no gultas, piegāja un noskūpstīja mani un smaida. "Paldies, Niks", - viņa teica.
  
  
  'Ar tevi viss впорядке?' - klusi jautāju.
  
  
  Viņa atbildēja ar smaidu, un tas tiešām likās pats, kad viņa sāka ģērbties. 'Ak, jā. Man nav nekas nepareizs ar to, ka mīlēšanās ar tevi nevar izārstēt "..
  
  
  Drīz pēc tam, kad Faye pabeidza ģērbties, viņas dzirdēja shaggy vestibilā. Viņi ir izgājuši mimmo mūsu diena un apstājās 412. To, dzirdēju, kā atslēgu, iegāja pili, kā durvis atvērās un aizvērās.
  
  
  "Tas Reinaldo, - čukstēja es.
  
  
  'Jā.' Viņa pamāja, un iepriekšējais spriegums, šķiet, ir atgriezies pie viņas.
  
  
  "Es iešu turp un parunāšu ar viņu," es teicu, velkot jaku.
  
  
  "Neapdzvotm un mani, Niks, - viņa teica.
  
  
  Tās, paskatījās uz savu saspringtu seju. - Jūs apturēt prom no tā?
  
  
  "Apsolu, - viņa teica.
  
  
  'Labi. Brauca.'
  
  
  Mēs izgājām gaitenī. Uz ielas viss bija klusu, bet es dzirdēju, kā Reinaldo staigā pa istabu 412. Tās pieskārās pildspalvas dienu un lēni pagriezās viņas. Viņš nav запирал durvis aiz sevis. To, pamāja ar galvu Файех, tad vēra vaļā durvis un iegāja istabā, Файех man aiz muguras.
  
  
  Reinaldo noliekti uz nakts galdiņa un izstiepts uz стоявшей tur pudeli vīna. Viņš ātri pagriezās pret mums, ar pārsteigumu sejā.
  
  
  'Quien es? Kas noticis?' - viņš teica spāņu valodā. Tas bija garš vīrietis, vecāks, nekā uz fotogrāfijas, kuru man parādīja Hakim, bet ego acis-zem biezas uzacis izskatās tādas pašas aukstas un letāla. Ego pilnīgas lūpas tagad сжались stingrā nepiedienīgu līniju, un to pamanīju шрамм vērsta uz viņa kreisās auss, kura nebija agrīnā fotogrāfijas.
  
  
  Parādīja to emu Вильгельмину. "Atslābinies," maigi teica es, aizverot durvis. "Mēs vienkārši gribam runāt ar tevi."
  
  
  Viņas redzēja, kā viņš подумывал ķerties pie pistole ar virsjaku, bet atteicās. Viņš pagriezās pret mums, pētot mūsu sejas, un beidzot pievērsās man. "Jūs amerikānis", - viņš teica.
  
  
  'Patiesībā. Vēl Viens Džona Драммонда. Viņas vēroju reakciju ego. - Jūs zināt šo nosaukumu, vai ne?
  
  
  Viņš atkal paskatījās uz Файех, un ego acis liecināja, ka viņš domāja ee копом. Viņš atskatās uz mani. 'Kāpēc tu esi šeit? Lai mani arestēt? Tās nav nogalināt Драммонда.
  
  
  Tās, kas tuvojās viņam, saulriets ego jaku un izvilka "Smits un Вессон" 44 kalibra. Tās iedūra pistoli aiz jostas.
  
  
  "Es taču tev teicu, malacis=), lai sarunātos," es teicu.
  
  
  "Runāt par to, ko?'
  
  
  'Par to, ka esi nozadzis pēc casey atašejs Драммонда.
  
  
  
  Tumšas acis satumsa. - Es esmu kaut ko nozadzis pa ego čemodāna?
  
  
  "Patiesībā, - es teicu.
  
  
  "Es domāju, ka jums nāca nav tā vieta, mans draugs. Nevis es, bet cilvēks, vārdā Масперо bija запричастным uz Драммонду un ego lietā.
  
  
  "Es zinu visu par Масперо un par to, kas ir ego nogalināja". Viņš моргнул, bet citādi ego persona nekas nav dota man. "Jums ir mikrofilmu, kas jūs esat atraduši atašejs Драммонда, un jūs mēģināt pārdot ego".
  
  
  Viņš strauji smējās. - Jums labāk apspriest šo spirālveida ar priekšniecību Масперо. Ja kādam ir filma, tā tas pie viņiem ".
  
  
  Файех, kas ir iesaistīts visu šo laiku klusēja, tagad pagriezās pret mani. "Viņš, iespējams, jau ir ticis vaļā no filmas, Niks, citādi viņš nebūtu tādā pašapmierinātībā".
  
  
  Manas acis nav labi pavadījām laiku, dejojot no sejas Reinaldo. "Nē, viņš joprojām ir pie tā", - es teicu. "Paklausies, Reinaldo, visi tevi sapratīs. To zinu, tev ir filma, un Beauvais arī.
  
  
  Tagad viņa sejā radās kaut kāda izteiksme - naids, nemiers. - Бовет?
  
  
  'Patiesībā. Viņš zina, ka jūs esat tur, jo tas ir, un es nedomāju, ka emu tas ļoti patīk ".
  
  
  'No kurienes tu to zini?'
  
  
  To, smīnēja. 'Tas nav svarīgi. Tavs laiks iet, Reinaldo. Beauvais atnāks pakaļ. Jūs nevarat vairs bremzēt. Tev ir viena iespēja - nokļūt filmu visu, ko vari, un aizbēgt! "
  
  
  Ego acis atrāvās no manis, kad viņš mēģināja domāt. Beidzot viņš atkal paskatījās uz mani. "Piemēram, pieņemsim, ka man ir šī filma. Jūs atnācāt darīt man ir piedāvājums?
  
  
  "Es esmu gatavs nopirkt no jums filmu minimums, kas, cik viņu saprotu, jums ir uzstādītas, - miljonu mārciņu".
  
  
  Viņš vilcinājās. "Ja man būtu šī filma, tā varētu sagaidīt lielāku sodu pēc citiem avotiem," - viņš teica, beidzot. "Ķīnieši, piemēram, kas tās varētu saņemt ego. Un, protams, ir krievi".
  
  
  "Jums nav iegūt labāku piedāvājumu, nekā Dunci Фонга, - teica viņai pagadās, - tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņš vairs nav ego var darīt".
  
  
  Ja Reinaldo, un bija satriekts par to, viņš nav parādījis. Tas joprojām ir nepieciešams, lai krievu ", - viņš teica. "Bet, kas zina, kam vēl? Tas ir, ja man bija šī filma. Un, ja viņš būtu man bija, mans draugs, tava piedāvājuma, nebūtu pietiekama.
  
  
  Tagad viņas обозлился. Hawk man ieteica pēc sava ieskata noteikt, cik daudz mēs piedāvājam, bet tajā brīdī viņai nebija noskaņojums paaugstināt likmes. Tomēr, pirms to paspējis paziņot to Reinaldo, Faye izvilka "Беретту" no somas, un tuvojās viņam.
  
  
  - Atsakieties no plēves, mantkārīgs cūkas! viņa teica. "Dodiet tas ir tagad!"
  
  
  'Faye!' Viņas kliedza uz nah. Viņas baidījās, kaut kas tamlīdzīgs.
  
  
  Viņa размахивала "Береттой" sejas Reinaldo, kas stāv starp viņu un mani. To gribēju teikt, hey, lai viņa atkāpās, kad Reinaldo izdarīja savu gājienu.
  
  
  Viņš ātri saķer "беретту", viņa roka kustējās, kā krāšņa kobra. Nav slimību, viņš izrāva pistoli ap meitenes roku un притянул viņu pie sevis, turot to starp sevi un mani kā vairogu, un, vadot "Беретту" uz mani.
  
  
  "Tagad jūsu kārta, misters Kārters, - viņš teica.
  
  
  Tas nozīmē, ka viņš zināja, kas es esmu. "Tas nav gudrs gājiens, Reinaldo", - viņš teica man, joprojām turot pie sevis "luger".
  
  
  "Tava māte повязалась ar верблюдом!" Файех зашипела uz to, arābu valodā, пиная un izlocīšanās ego rokās. Tas var būt паршивым копом, bet nah pietrūka drosmes.
  
  
  "Dodiet pistoli", - pavēlēja Reinaldo, vadot "беретту" mimmo meitenes manu galvu.
  
  
  "To es nevaru darīt, - sacīju emu.
  
  
  "Tad viņas tevi nogalināšu".
  
  
  "Var būt," - es teicu. - Bet ne agrāk, nekā to застрелю šo meiteni un jūs ar šo "Люгером".
  
  
  Tas ir pārtraukt to. "Tu varētu nogalināt, lai šo meiteni?"
  
  
  "Jā, ja man tas ir nepieciešams".
  
  
  Файех drūmi paskatījās uz mani. Viņas zināja, ka viņa mēģina uzminēt, блефую vai nē. Reinaldo apturēta brīdi, pēc tam devās uz dienu koridors. "Labi, mēs blefs", - viņš teica. Tagad viņš tur "Беретту" pie deniņiem Файех. "Bet es apliecinu jums, ka, ja jūs mēģināt, lai apturētu mani, misters Kārters, meitene dosies pirmais".
  
  
  Skatoties, kā viņš ir nekrietns pret diena, viņas, zināju, ka viņš tur mani mazā stūrī. Tās būtu ne stahl nogalināt Файех, lai tas izgāja cauri istabai, un viņš to ieraudzīja manās acīs. Tagad viņš atvēra durvis.
  
  
  "Atceries, viņa nomirs pirmais".
  
  
  "Jūs uzvedaties, kā idiots, Reinaldo, - es teicu, sekojot viņu ar" люгером ". - Labāko piedāvājumu, tev būs. Jūs labāk padomājiet par to, pirms došanās prom.
  
  
  "Nedomāju, ka jūs gatavojas maksāt man par filmu, kas to nozaga pie jūsu valdības", - teica atklāti Reinaldo, beidzot throwing pozu. "Lieta tāda, ka es nedomāju, ka vispār varu uzticēties". Tagad viņš пятился koridorā, "Беретта" joprojām sēdēja pie galvas Fei.
  
  
  "Cūka, atlaid mani!" - viņa sauca stiprā.
  
  
  Mēs abi ignorējam to.
  
  
  "Ir labi, vai pa-tava, - es teicu. "Taču nevar teikt, ka es neesmu mēģinājis darīt, tas ir viegls veids, kā".
  
  
  "Šajā gadījumā, - viņš teica, - nav viegli ceļš".
  
  
  Viņas sāka samierināties ar to. "Noliec meiteni, Reinaldo. Tā jums vairs nav nepieciešama.
  
  
  "Jums ir taisnība, misters Kārters, - viņš teica. "Jūs varat saņemt ee". Viņš pēkšņi ļoti viņas uzstāja. Viņa atlidoja atpakaļ uz istabu, piezemējos uz mani, noraidot Luger malā.
  
  
  Reinaldo tikmēr pazuda gaitenī. To satvert Файех, lai tas nav samazinājies, un devās ap nah uz gaiteni. Bet viņa mani apsteidza. Viņa satvēra manu joslu "Krievu" 44-ajā kalibra pistoli, Reinaldo, un aizlidoja ar to koridorā.
  
  
  "Es достану ego!" viņa teica, viņai ir tumši mati закручивались ap viņas sejas.
  
  
  Pirms tā paspēja to apturēt, viņa ir izlaidusi divus metienus pa gaiteni pēc Reinaldo, kad tā sasniedza kāpnes. Abi šāvieni pļāvējs, un viņš aizgāja. Viņas izvilka no nah pistoli.
  
  
  "Šuvējs parāvis, Faye!" Viņas teica. "Ja jūs nogalināt, mēs nekad neatradīsim šo nopelt filmu!"
  
  
  Viņa paskatījās uz mani. "Man ir ļoti žēl, Niks. Viņas gandrīz visas ir sabojāta, ne?
  
  
  Tā gurdeni paskatījās uz nah. "Atgriezties pie Ziemas pils un paliec tur."
  
  
  Pēc tam pagriezās un devās pa gaiteni pēc убегающим Reinaldo.
  
  
  
  
  Desmitā nodaļa.
  
  
  
  Viņas nonāca līdz vestibila telpa. Клера blenza uz pistoli manā rokā, un es apstājos, lai nodot emu minūtē vairākus пиастров.
  
  
  "Tu neko ne dzirdējis, ne redzējis," sacīja viņai emu.
  
  
  Viņš paskatījās uz naudu, tad uz mani. "Jā, ser", - viņš teica.
  
  
  To dzirdēja, kā ieviesusies auto dzinējs, un devās uz dienu, tieši laikā, lai redzētu kā tumši-bordo BMW 2002 gada отъезжает no malas un ar rēkt traucas pa tumšu ielu. Tās, paskatījās uz ielu un ieraudzīja cilvēku, двигавшегося uz veco бьюику. To, skrēja viņam. Viņš bija арабом rietumu apģērbu.
  
  
  Es uz laiku одолжу tavu mašīnu, - teica viņai emu. To vilces emu žūksnis naudas. 'Šeit. Viņas atstāt mašīnu tur, kur tu viņu atradīsi vēlāk. Dodiet man atslēgas ".
  
  
  Viņš paskatījās uz "Luger", un ātri sasniegts, atslēgas no mašīnas. To satvert ih un запрыгнул uz "бьюик". Tas bija драндулет, bet tas būtu riteņi. Viņas nolika "Luger" makstī un paņēma līdzi motoru. Viņš bija dzīvs. Pēc tam to сжигал gumiju, lai izvairītos no nomales. Reinaldo jau pazuda aiz stūra ceturkšņa beigās.
  
  
  Kad viņu ietin stūri, mašīnas Reinaldo nekur nebija redzams. Tās stipri skāra акселератору, padarīja veco relikviju nākamajā stūrī un pagriezās taisni. BMW bija divas ceturkšņa priekšu un virzījās ātri. Mēs bijām pa шариату el-Karnakas un tikko pagājis policijas iecirknī Luksoru. Viņas затаил elpa, un cerēju, ka neviens neredzēs un nedzirdēja, kā mēs проносимся mimmo. Pēc tam mēs vairs nebija platība Valsts dārza pa kreisi un Hotel de Фамиль labajā pusē un nonākuši vecās Sfinksu aleja, kas ved uz ciematu Karnakas pludmale, kur bija slaveni tempļi.
  
  
  Šajā laikā naktī uz ceļa bija maz mašīnu, un tas bija veiksme, jo neviens apkārt nav gatavojas apstāties vai samazināt ātrumu. Vairāki gājēji skatījās mums pakaļ, kamēr mēs ar rēkt braucām mimmo, bet citādi pakaļdzīšanos, nav pamanījuši. Pārsteidzoši, bet es sekot līdzi no BMW, neskatoties uz to, lielāko iespējamo ātrumu un veiklību. "Бьюик" uzdurties uz bedrēm uz ielas, kā sērijas automašīnu avārijas derby. Mans mērķis ir hit par jumtu pārī ir. Un tad mums bija tempļi Карнака.
  
  
  Reinaldo sapratu, ka es biju pārāk tuvu, lai mēģinātu zaudēt mani pilsētā, tāpēc viņš pieņēma plānu, kas nav iekļautas ego bordo sedans. Viņš strauji apstājās pie tempļa vārtiem. Kad piebrauca viņas, viņas redzēja, ka viņš tiek nosūtīts uz milzīgā Dienvidu vārtiem Карнака. Pēdējo simts metri усаженной palmām Sfinksu Alejas, sfinksas ar бараньими galvām граничили ar ceļu, sēžot, tāpat kā tūkstošiem gadu atpakaļ, bet tagad ir dažādās sadalīšanās stadijās. Piloni Dienvidu vārtiem lieliski возвышались mēnesnīcā. Viņu apturēja veco auto Buick blakus BMW un skatījos, kā Reinaldo diapazonā mimmo nakts tīklā, kas paredzēti, lai aizsargātu no tūristiem ārpus darba laika. Ego tumšā figūra pazuda pagalmā baznīcas Templi, kad iznāca viņas ap mašīnu.
  
  
  Tās čaulas, aiz tā, kas pārvietojas klusi. Viņam viss vēl bija "Беретта", un, lai gan tā bija neliela šautene, labs šāvējs varēja ļoti efektīvi nah nogalināt.
  
  
  Uzmanīgi virzoties pa priekšējam galmā, viņas skatījās uz dziļas ēnas, отбрасываемые biezām sienām, prieks hieroglifiem, un возвышающимися gar tām kolonnām, kas ar lotus. Es domāju, ka Reinaldo apstāsies uz to. To, izgājis caur pagalmā Mazo гипостильный iekārtas par viņu. Jumta sen nav bijis, un viss applūst draudīgs mēness gaisma. Pēkšņi četriem tūkstošiem gadu maģiski pazuda, un man bija Senajā Ēģiptē, ja pagalmā
  
  
  Ramses XII. Ego reljefs skaidri izcēlās uz čīkstoņu, невидящим skatienu kurš skatās uz gadsimtā. Šajā zālē arī bija kolonnas, un tās uzmanīgi virzījās caur tiem. Pēc tam dzirdēju, kā kaut kur priekšā катились irdenie ieži.
  
  
  "Reinaldo!" To, kliedza. "Jūs nevarēsiet izbēgt no šejienes. Dot tev vēl vienu iespēju noslēgt darījumu ".
  
  
  Uz mirkli drenched mēness gaisma baznīcā iestājās klusums, pēc tam sekoja reimatismu: "Man nav nepieciešams izkāpt no šejienes, misters Kārters. To varu nogalināt tevi."
  
  
  To pamanīju virziens skaņas balsis ego un devās uz viņam. Tā izdarīja pēdējo teikumu; tagad tā bija cīņa - viņš vai es.
  
  
  Klusi viņas apvalks, caur tempļu komplekss un zāles, faraonu ih sieva truli skatās uz mani ar saviem pjedestāliem. Viegls vējiņš pacēla putekļus un gružus stūrī un lika man wasd, lai pārvietotos. Līdz ar mani atnāca vidi vietas. Var būt, tieši uz to arī cerēja Reinaldo.
  
  
  Tās notika starp vēl vienu pāri masveida, lielgabarīta пилонов, draudīgi скорчившихся tumsā. Mana pēda поскребла akmens, un pēkšņi atskanēja šāviens. Malu viņas acis redzēja zibspuldzi priekšā, jo, kā senā akmens salūza netālu no manas galvas.
  
  
  Viņas пригнулся un выругался. Šajos citos apstākļos to, kā vajātājs bija neizdevīgākā stāvoklī. Ja Reinaldo saglabā pašsavaldīšanos, viņš varēs nomedīt mani ar jebkādu skaitu lieliskas pozīcijas.
  
  
  Viņa скорчился tumsā un gaidīja. Pēc tam to redzēja ēnu tajā virzienā, no kurienes tika raidīts šāviens, ātri переходящую no vienas kolonnas uz otru. Viņas nolika "Luger" uz savu roku, un stahl gaidīt. Ēna parādījās un devās pie cita saimnieka. Viņu nošāva. Reinaldo вскрикнул un nokrita uz leju.
  
  
  Bet ego nav stipri sakodis. Pēc mirkļa viņš atkal bija uz kājām. Tā izdarīja vēl vienu nošāva, kad viņš ienira aiz akmens kolonnu un netrāpīja.
  
  
  Tagad viņš bija pie manis nelielā neizdevīgā stāvoklī. Brūce, iespējams, bija tikai virsmas, bet viņa lika Reinaldo aizdomāties. Tas lika ego saprast, ka uzbrūk no slēpņa - bīstama spēle.
  
  
  Tagad mēs esam Lielā гипостильном zālē, vislielākajā drupas. Šeit jumts arī pazuda, bet vēl arvien stāvēja 134 kolonnas, kas atrodas vienādos intervālos laika visā milzīgā telpā. Tas bija masveida akmens bloki, возвышавшиеся augstu virs galvas, kā milzu nokaltušiem kokiem. Un Reinaldo bija kaut kur šajā mežā senās kolonnu, kas gaida, lai прострелить man galvu.
  
  
  Viņas lēni piegāja pie tuvākā kolonnu un noliecās pie viņas. Reinaldo nav iznācis pēc šīs istabas, un, iespējams, nav gatavojas iet. Protams, šeit viņai būs vislielākās izredzes nokļūt mani, pirms to darīšu to pašu ar viņu.
  
  
  Ātri скользнув uz citu kolonnu, to iemeta skatienu uz nākamo vairākas kolonnas. Nebija kustības. Mēness отбрасывала sudraba zarus starp smagas ēnas kolonnu. Tagad kolonnas apkārt man. Tas bija kā spoku tumšā zāle, spoguļu, kurā kolonnas tiek atspoguļoti visos virzienos.
  
  
  "Es esmu par tevi, Reinaldo". Mana balss nedaudz atbalss atsaucās. Viņas, zināju, ka ego ir jābūt mazliet встряхнуло no brūces, un viesnīca mazliet pastrādāt pie tā.
  
  
  Tās, kas devās uz citu kolonnu, apzināti palēnina savas kustības. Ātrākais veids, kā atrast Reinaldo - tas ir piesaistīt ego uguns. Un, jo tālāk viņa bija ar viņu, jo labāk. Kad viņas lēni devās uz citu kolonnu, viņas redzēja, kā Reinaldo izgāja no kolonnas pa līniju. "Беретта" atkal sāka riet. Таращить acis plosās piedurknes manu камзолы.
  
  
  Viktorija проревела savu reimatismu. 9 mm. таращить acis ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus no kolonnas, aiz kuras ir tikai пригнулся Reinaldo. Kamēr Reinaldo gulēja, viņas pārvietojas pa labi uz citu vairākām kolonnām. Tās uzmanīgi klausījās, pagriežot galvu. To dzirdēja skaņu man no kreisās puses, pagriezās un ieraudzīja asu avīzi, развевающуюся vējā. Viņš gandrīz nošāva nah.
  
  
  Viņas ātri devās uz pēdējās vietās Reinaldo, pie kolonnas, kas nodarbojas ar приблизила man līdz viņam. Viņš pamanīja mani, kad viņas nonāca pie sava jaunā slēptuve, un "Беретта" atkal izšāva, таращить acis krita kolonnā aiz manis. To atklāja pretuguni, divi ātro šāvienu. Pirmais отлетел no kolonnas Reinaldo, ir atgriezies un gandrīz skāra mani. Sākt otro nonāktu Reinaldo, kad viņš atgriezās patversmē.
  
  
  To dzirdējuši, kā viņš lamājas spāņu valodā, tad viņš kliedza uz mani:
  
  
  "Šuvējs parāvis, Kārters! Labi, pieņemsim sejas un vienosimies. Jūs zināt, kur tās ".
  
  
  Lieta vērsās pie sīkumiem. Viņas, zināju, ka agri vai vēlu man būs iet par to, kā baltais mednieks, kas krūmos par ievainoto леопардом. Bet tad viņam būs labākā iespēja, lai uzbruktu man.
  
  
  Viņas dziļi nopūtās un izgāja no savas kolonnas. Pēc mirkļa Reinaldo arī izgāja atklātā kosmosā. Viņš shell grūti, bet joprojām turpināja iet. Tāpat kā to, viņš zināja, ka laikā, lai piesardzību, ir pagājis. Viņš lēni devās pie manis pa eju starp augstām kolonnām, "Беретта" нацелилась uz manu pusi.
  
  
  Tā nav viesnīca, lai Reinaldo bija miris.
  
  
  Bet tagad tā bija ego spēle, un viņš naktsmītne sadursmi. Viņš pārcēlās pie manis.
  
  
  "Tu vari mani pievilt, Carter", - viņš teica, pieeja. "Jums nekas no mirušu cilvēku. Jūs drīzāk nav nogalināt mani. Bet es strādāju tādā trūkums ".
  
  
  "Es tevi nogalināšu, ja vajadzēs, - es teicu. "Tikai pasaki man, kur mikrofilmu, un dzīvosi".
  
  
  "Es vēl dzīvošu". Viņš turpināja virzīties. Es nevarēju pieiet laiza. Pēkšņi viņš nošāva, bet, par laimi, tās kustas pa kreisi. Shot joprojām ir pagājis, manuprāt, labi veiktie aprēķini, atstājot dedzināšana brūces uz ķermeņa. Viņas прижался uz kolonnu, bija mērķis no "Люгера" un atklāja pretuguni.
  
  
  Reinaldo satvēra aiz krūtīm un hit par kolonnu, bet nav samazinājies. Viņš nepadevās - viņš tiešām domāja, ka es nogalināšu viņu. Viņš atkal izšāvās no "Беретты", un nokavēju.
  
  
  Man nebija izvēles. Tās padarīt vēl viens patrons, un viņš nav netrāpīja. Šoreiz Reinaldo sajauca prātu ar lodi kāja, un ir rupji ir kritusi uz muguras. "Беретта" aizlidoja pa ego rokas.
  
  
  Viņas выждал brīdi, vērojot viņu. Man likās, ka es redzēju, kā viņš kustās, bet es nevarēju būt pārliecināts. Kaut kur pa labi no manis atskanēja troksnis. Tās pagriezās, skatoties tumsā, taču neko nav redzējis. Vieta atkal bija pienācis pie manis. Tā kustējās starp masīvajām kolonnām, līdz apstājās virs Reinaldo, mans "Luger" bija gatavs gadījumā, ja man vēl būs ego izmantot.
  
  
  Reinaldo gulēja, cieši zem sevis vienu roku, viņa seja bija balta. Pēdējā таращить acis emu nonākusi labās krūts daļu. Es neesmu redzējis, kā viņš varētu izdzīvot.
  
  
  Viņas, noliecās pār to. Man atkal šķita, ka es dzirdu blakus trokšņu. Viņas pārdot tupēt un klausījās. Klusums. Tās, paskatījās uz Reinaldo.
  
  
  "Skaties", - teica viņai emu. "Ar tevi viss būs kārtībā, ja tu nokļūsi pie ārsta". To, cerēju, ka viņš nav pat nenojautīs, ka es meloju. "Es varu aizvedīs turp, ja jūs runāt ar mani par filmu. Tā arī neteikšu Beauvais par jūsu atrašanās vietu.
  
  
  Viņš iesmējās, aizsmacis smiekli pārgāja uz ego rīkles, перешедшую ir klepus.
  
  
  "Ja jums nepatīk skanējums šo piedāvājumu, - piebilda es, - es varu apsolīt, ka jums nav gatavojas mirt ir viegli".
  
  
  Jauktas emocijas atspoguļojas uz sejas. Tad roka, paslēpts zem ego un ķermeni, pēkšņi pazibēja uz mani. Dūrē bija ierocis, kas man teica Hakim Sadeq, - dunci, lai ледоруба ar biezu malu. Tas ir skārusi mani dzīvē, kad tā atkāpās. Tas sarāva manu jaku un kreklu un укололо manu miesu. To satvert roku Reinaldo, скрутил ar abām, un duncis izkrita pa ego šarnīrs.
  
  
  Viņas nežēlīgi skāra viņa ego roku, un viņš хмыкнул. Tās satvēra dunci un pasniedza emu uz подбородку. "Labi, tā bija ar tevi pieklājīgs. Jūs vēlaties, lai to sāka kule šo штукой dažādās vietās?
  
  
  Ego persona осунулось. Ns vairs nebija cīņas. Emu nekas nav atlicis, izņemot piedāvāto mani salmi.
  
  
  - Valley karaļi, - прохрипел viņš. 'Pilskalns Меренптаха. Apbedīšanas kamera.'
  
  
  Viņš закашлялся, брызнув asinīm.
  
  
  Viņas teica. - "Kur no apbedījumu digitālās kameras?"
  
  
  Viņš noelsās. - 'Glāb mani!' "Luxor... ir ārsts. Blakus фараонами. Viņš var ... turēt mēli aiz zobiem ... par pilī.
  
  
  "Labi, - es teicu. - Un kur no apbedījumu digitālās kameras?
  
  
  Viņš atvēra muti, lai kaut ko pateiktu. Oozing asinis vēl vairāk, un tas arī viss. Ego acis остекленели, mērķis запрокинулась. Viņš bija miris.
  
  
  Tās, nolēmu, ka man ir paveicies. Viņš varēja nomirt, neko neteikdams man.
  
  
  Lēnām viņas atgriezās ar Lielu гипостильный zāle. Kad viņas, tieku līdz ieejai, viņa atkal kaut ko ir dzirdējis. Šoreiz noteikti bija pinkains. Tā, paskatījos āra pagalmā un redzēju tur araba, всматривающегося tumsā lielās zāles.
  
  
  'Kas tas ir?' - viņš kliedza arābu valodā. 'Kas tur notiek?'
  
  
  Pēc visa spriežot, viņš bija uzraugs, kura насторожила loka. Kad viņš konstatēja ķermeņa Reinaldo, sākās īsts troksnis. Viņas negribēja būt blakus.
  
  
  Tās klusi devās starp milzu akmens kolonnām, izvairoties no pagalmā, kur uzraugs nedroši stāvēja, dodoties uz Dienvidu vārtiem, pa kuriem ienāca viņas.
  
  
  BMW ir ērtākais un ātrākais. Tās, paskatījās iekšā un redzēja, ka Reinaldo atstājis atslēgas aizdedzi. Viņas pielēca kājās, pagrieza atslēgu un ieslēdzu raidījumu. Tās paslīdēja uz grants, aptverot mašīnu, un, kad viņas sāka kustēties, viņas redzēja, kā sargs skrien pie manis, vicinot ar rokām un kliedz.
  
  
  Emu būtu grūti labi saskatīt mašīnā. To uzsāka dzinējs, un BMW ar rēkt nes nakts. Pēc dažām sekundēm tempļi paslēpās pēc izskata, un viņš atgriezās uz Luksoru un Ziemas pils.
  
  
  Atpakaļceļā to atceras skaņas, kas, kā man šķita, varēja dzirdēt viņas, kad Reinaldo mira. Tas ir, bija sargs. Ja nē... Es negribēju domāt par iespējamām alternatīvām. Nu rīt no rīta agri, lai tās būtu radījis vizīte valdnieku Ieleju.
  
  
  Ja paveiksies, tās atradīšu mikrofilmu, nogalināt to arābu murgs, un palūgšu Хока par надбавке un двухнедельном atvaļinājumā.
  
  
  Tas ir jēgas lielas nav tik vienkārši.
  
  
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa.
  
  
  
  
  Nākamais rīts bija vēss, spilgti un skaidri, kā zvaigzne Āfrikā. Mūžīgais Nils mierīgi skrēja, kā iereibis zils metālisks. Par šo извивающейся lenti dzīves staroju pulēts varš tuksnesis un kalni.
  
  
  Šajā безмятежном fona un sākās dienā, kad viņas brauca pēc putekļainā ceļa valdnieku Ieleju. Tas bija īrētā Alfa Romeo 1750, un Faye sēdēja blakus man, nevis lai protestētu, un klausījās, kamēr viņa kliedza nah.
  
  
  "Tu esi sasodīti gandrīz nogalināja mūs vakar, - atspēkoja radušās mediju ziņas ir tās hei - tāpēc, lūdzu, ļaujiet man šoreiz uguns".
  
  
  Patiesībā delle, viņas būtu vispār nav veikusi Файех līdzi, bet viņa man teica, ka kaps Меренптана laiku ir slēgts tūristiem, un man ir nepieciešams, lai viņa beidzot nokļuva uz turieni. Viņas piekrita viņai, bet man tas nepatika, un viņa to zināja. Viņa apsēdās mašīnā, pēc iespējas tālāk no manis, un mēs gandrīz neko nerunāja pa ceļam.
  
  
  Mēs braucām mimmo Колоссов Мемнона un queen Hatshepsut templis, mimmo iekrāsoties ciemu, krāsotas persiku krāsa, agrīnā saule, kur cilvēki vēl dzīvoja tāpat kā bībeles dienas. Kamieļi, запряженные uz slīpripas, kustējās pa bezgala aplī ap primitīvas dzirnavas, kā tad, ja tie ir tūkstošiem gadu veic vienu un to pašu darbu. Sievietes melnā, daži ar кувшинами, lai ūdens uz galvas, skatījās uz mums caur plīvuri, kad mēs gājām. Файех nekas nav комментировала. Man nav prātā, tāpēc, ka ar to ir skaidrs no rīta manas domas ir aizņemtas tikai ar vienu: atrast микрофильма.
  
  
  Mēs nonācām Ielejā karaļi mazāk nekā stundas brauciena attālumā. Kad mēs devāmies uz autostāvvietu, un viņš palūkojās apkārt, viņai bija vīlies. Tas nemaz neizskatās grandiozi. Tas bija plašs gravu, kuru ieskauj augsti klinšainām klintīm, ap kuru bija smiltis. Tur bija vairākas biroju ēkas, karstām saulē, un jūs varētu redzēt, kas izkaisīti ieejas kapenes - neizskatīgs caurums zemē ar билетными kasēm, pa арабу katrā kabīnē.
  
  
  Viņas jautāja. - 'Tas tā ir?
  
  
  "Tas viss ir zem zemes, - viņa teica. 'Tu redzēsi.'
  
  
  Viņai pievienojas mani арабу vienu pēc лачуг, vīrietis, kurš, šķiet, atbildēja uz šo vietu. Viņa parādīja savu apliecību Interpola, pastāstīja emu stāsts par heroīna kontrabandu un lūdza atļaut mums ieiet kapā bez vadiem.
  
  
  "Protams, madame," viņš teica arābu valodā.
  
  
  Kad mēs nonākam pie kapa, tās, paskatījās nah. "Jūs esat pārliecināts, ka kaps ir slēgta skatītājiem?"
  
  
  Viņa pasmaidīja noslēpumainu smaidu. "Kā tu domā, tā būtu, viesnīca tevi piemānīt, mīļākais?"
  
  
  Pie vārtiem kapenes nebija aizsargs, tāpēc mēs vienkārši iegājām iekšā. Tas bija, šķiet, ieeja raktuvēs. Mēs uzreiz konstatēja, ka nolaižamies ar speciāliem akmens tuneli. Sienas no abām pusēm ir pārklāta ar иероглифическими uzrakstiem, cirsts akmenī manuāli. Mēs gājām uz leju un uz leju, un zīmes, ne beidzās.
  
  
  "Uzraksti par ēģiptes mirušo grāmatas", - teica man Файех, kamēr mēs laidāmies lejup. "Ir ļoti svarīgi, lai izdzīvotu Citā Pasaulē".
  
  
  "Interesanti, vai viņiem ir vara pār izdzīvošanu šajā pasaulē", - es teicu. Viņas apstājās pie pagrieziena koridoru un velk ap kabatas, jaka, bieza ceļvedis. Viņas pagriezts ego un apstājās pie mīnusa lapā. "Šeit ir teikts, ka ir vairākas, bēru telpu".
  
  
  Patiesībā. Первыая zālē netālu no pārējas pa labi no mums. Главныая, no sarkofāga Меренптаха, zālē, tālāk pa šo eju, Zāli apbedījumu vietas.
  
  
  'Viss kārtībā. Ej uz mazāku istabu, bet to ņemšu lielu. Ja jūs atradīsiet kaut ko, ko mēs meklējam, bļaut ".
  
  
  Tā, izskatījās, piemēram, viņa pagriezās un devās vājā освещенному gaiteni, pēc tam devos uz galveno gaiteni. Tās, piegāja pie kāpnēm un nolaidās uz zemāku līmeni. Šeit viņas un nokļuva citā tunelī-priekšnams. Bija vairāk rakstzīmes un krāsaino fresku Меренптаха dieva klātbūtnē Хармахиса. Gaitenis veda uz diezgan lielu telpu. Acīmredzot, tas ir Iekārtas apbedījumi. Cita eja veda no pretējās puses istabā ir daudz mazāka izmēra: apbedījumu kamera.
  
  
  Sarkofāgs Меренптаха aizņem ievērojamu daļu no istabas. Vāks ego kapa bija skaista un sarežģīta. Tas viss stāvēja uz akmens pjedestāla. Tās ir apsteidzis ego, pamatīgi осмотревшись. Pēc tam обыскал viņas istabu. Plauktos stāvēja bēru urnas. Mikrofilmu varētu būt paslēptas vienā ap šo pollock, bet tas būtu pārāk acīmredzami. Viņas vēlreiz paskatījās uz sarkofāgu vāku. Viņa sēdēja daļēji virs pūra, lai to varētu redzēt tumšos stūrus tukšā kapa.
  
  
  Protams, es domāju, Reinaldo nav atmetis filmu par šo lielo kasti, to ir noteikusi savu plecu vāciņu. Viņas nevarēju pavirzīt ego no vietas, tā ka Reinaldo arī nevarēju pavirzīt ego. Tad man ienāca prātā doma - tā pati, kā izrādījās, un Reinaldo. Viņas saulrietu sarkofāgs un jutu apakšējo daļu ego vāki, cik varēja. Nekas. Pēc tam to jutu iekšējā pusē sarkofāgu. Vēl neko. Viņas atgriezās uz vāka. To, izstiepa savu roku zem tā, un izstiepa roku, cik vien tas bija iespējams. Un tad to ir izjutis.
  
  
  Tas bija mazs iepakojuma, kas nav lielāks par manu īkšķi, un tas tika pielīmēts pie apakšējā vāka.
  
  
  To izrāva ego un ar roku velk ap sarkofāgu. Mans locīšanas dolārs ir gandrīz apstājies, kad tā uzmanīgi izplatīt maziņš bija. Balsot tā ka. Mikrofilmas. Plāni Новигрома I. Un tagad guļ manā rokā, viņi pieder ASV valdībai.
  
  
  Viņas ļāva sevi gandarīta pasmaidīt. Ja Drummond bija jāmirst, vismaz, ne velti.
  
  
  Akmens царапали kuru tad ar kāju. To vilces plēvi minūtē un izstiepts uz Вильгельмине. Tā ir mazliet par vēlu. Tur, pie durvīm, no apbedījumu kameras, stāvēja ухмыляющиеся divi slepkavas. Viņai kļuva pazīstama lielā vīrietim, ar Магнумом, Smalkā cilvēku. Magnum atkal skatījās uz mani. Cits vīrietis, vidēji cietam arab ar žurku purnu, нацелил man revolveri eiropas parauga 32 kalibra.
  
  
  "Nu, paskaties, kas tūre саркофагам, - teica здоровяк.
  
  
  Mazais cilvēciņš smējās īss отрывистым smiekliem, nedaudz надувшим nūjas.
  
  
  Viņas jautāja. - Kaut kas slikts ir tajā, lai redzētu un atrakcijas?
  
  
  Manas domas rosījās atpakaļ, kā перематывающий filma. Гипостильный zāle pagājušajā naktī. Trokšņi, kas ir viņa domāja, ka ir dzirdējis. Galu galā, sargs ih nav darījis. Kāds, iespējams, odin ap šiem diviem, sekoja Reinaldo un mani Karnak un klusi ienāca tieši laikā, lai dzirdētu fināla skatuves. Bet tie nav дослышали, jo ļāva man atrast tiem mikrofilmu.
  
  
  "Tu esi šeit nav sičs atrakcijas, - man teica здоровяк.
  
  
  Viņas teica. - 'Ne?' Viņas atlaida roku no камзолы.
  
  
  "Reinaldo ir teicis jums, kur bija filma", - turpināja здоровяк.
  
  
  "Beauvais ir noslēgusi ar mani galā, - es teicu.
  
  
  "Misters Beauvais ir devis jums dzīvību, informāciju par Reinaldo, - teica здоровяк. 'Balss un viss. Viņš saka, nav nogalināt tevi tagad, ja tu būsi sadarboties ".
  
  
  "Kādā veidā sadarboties?" - es teicu, jau zinu, reimatismu.
  
  
  Atkal bija šis neglīts ухмылка. "Misters Beauvais vēlas šo filmu. Viņš teica, ka saņēmis to tiesības, jo Reinaldo turētos no viņa. Protams, viņš pārdos jums ego pareizo cenu, ja jūs varat to iedomāties. Var būt arī citi piedāvājumi ".
  
  
  Tās, nopūtās, domādams: balso un viss. "Es atradu filmu, - es teicu.
  
  
  Mazais cilvēciņš kratīja galvu un aicināja mani par meli arābu valodā.
  
  
  Filma ir tev kabatā, - teica здоровяк. "Mēs redzējām, kā jūs ego tur ielika. Atdod, un šaušanas nebūs ".
  
  
  Tās nav gatavojas atdot šo mikrofilmu tagad, jo vairāk starptautiskās bandas huligāniem.
  
  
  "Labi, šķiet, man nav citas izvēles", - es teicu.
  
  
  Pareizi, misters Kārters, - teica здоровяк.
  
  
  Viņas fumbled minūtē микрофильмом, vienlaikus padarot divi soļi uz to. Здоровяк izstiepa savu brīvo roku, cenšoties saglabāt Magnum citu manas krūtis. Man nācās iet pie mazajiem арабом, lai saņemtu to.
  
  
  "Vienkārši atdod filmu, un viss būs kārtībā," apliecināja man здоровяк.
  
  
  Tā, painteresējos. Jebkurā gadījumā, viņš nav gatavojas mācīties. To izņēma ap kabatas tukšas, bet saspiestu dūrē. Viņai bija patiesi pirms zemiem арабом, un ego revolveri vēroja katru manu kustību. Bet man nācās riskēt.
  
  
  Pēkšņi viņas atvēra tukšu dūri un satvert mazu araba roku ar pistoli, aizejot no uguns līnijas. Skaņa šāviena piepilda akmens istabu, kad таращить acis отлетела no sarkofāgu man aiz muguras un hit sienas.
  
  
  Tagad viņai stipru satvert bultiņu aiz rokas un pārdota ego kāja, novietojot starp sevi un lielu puisis ar магнумом. Pistole mazā araba atkal nošāva, таращить acis krita uz grīdas. Šajā brīdī здоровяк nošauti, mēģinot nokļūt man uz krūtīm. Mazs arab kliedza, kad таращить acis nokļuva emu uz kreiso roku. Здоровяк выругался, kad viņas tagad uzstāja mazā araba tajā, īslaicīgi klauvē ego pēc līdzsvara.
  
  
  Tā ienira beigām sarkofāgu, cerot to izmantot ego, kā patvērumu. Здоровяк izdeva vēl divus metienus, kamēr viņas uz brīdi спасался. Pirmais отколол sarkofāgs, sākt otro saplēsa papēdi no manas labās kurpes.
  
  
  - Es достану tevi, Kārters! Liels cilvēks bija bizness. Tajā dienā viņš bija ļoti sarūgtināts, pie Тонмана kad Beauvais atsauca ego.
  
  
  Tagad viņš bija apmēram, lai to labotu.
  
  
  To ir dzirdējis ego shaggy, apstaigājot sarkofāgs. Nav bijis laika, lai Люгера. To sūtīja labo apakšdelmu, un Hugo slīdēja man uz plaukstas.
  
  
  No stūra sarkofāgu ietin liels cilvēks, lamināta un spītīgs, saspiežot rokā pudele. Viņš pamanīja mani un bija mērķis, un viņš прижался pie kapa. Pistole eksplodēja, un es dzirdēju, kā таращить acis hit grīdas man blakus. Viņš nošāva neprātīgi, un man ir paveicies. To, вскинул labo roku atklāti pret sevi, izdodot Igo. Duncis klusi slīdēja pa gaisu, un ietriecās krūtīs здоровяку.
  
  
  Ego acīs parādījās izbrīns. Tas automātiski satvēra par auksto tēraudu sevi. Magnum взревел vēl trīs reizes, kad viņš, споткнувшись, smagi nokrita uz zārkā.
  
  
  Tieši laikā viņa dzirdēja aiz sevis skaņu. Viņas pagriezās un ieraudzīja mazu araba, kuru раненая roku безвольно gals nokarājās uz sāniem, un viņš savu ieroci uz mani ar cita turp саркофагов. Tā samazinājās no akmens pamats, kad viņš nošāva, satveršanas Вильгельмину, kad tā virzās. Viņas paņēma ee un nošāva.
  
  
  Viņas nošāva trīs reizes. Pirmais shot hit sienas футе virs galvas araba. Sākuma otrais ir бороздку uz nvo kreiso vaigu, bet trešais ienāca krūtis. Таращить acis hit viņu, un hit par sienu. Viņš nokrita uz grīdas, slēpjas pa prātā.
  
  
  Man likās klusa klusi arābu valodā. Tad mazais arab piecēlās un devās uz durvju проему ar apbedījumu kamera. Viņš nedaudz pagriezās un nošāva mani, lai segtu savu atkāpšanos. Bet, kad viņš tuvojās durvju проему, tās atkal nošāva люгера un hit viņam, pie mugurkaula pamatnes. Viņš дернулся, it kā ego velk uz kaut kādu neredzamu vadu. Tās ir apsteidzis sarkofāgs un paskatījās. Ķermeņa mazā araba дернулось un apstājās.
  
  
  Viņas atgriezās uz здоровяку un velk pa ego krūšu duncis. Tās paberzē ego ego jaka un atgriezās atpakaļ savā apvalkā. "Tev vajadzētu atmest smēķēšanu, kamēr tu bija priekšā", - teica viņa трупу.
  
  
  Pēc tam dzirdēju, kā Фэйх aicina: "Nick!"
  
  
  Tās pagriezās, kad viņa ienāca apbedījumu kamera. Tas notika mimmo pirmais līķis, izbrīnījies paskatījās uz viņu, un pienāca pie manis un sāka otro manu upuri.
  
  
  Viņa jautāja. - "Jauno brālību?"
  
  
  Patiesībā. Beauvais stahl mantkārīgs, kad aizdomājos par vērtības filmas ".
  
  
  - Un tas jums ir?
  
  
  Viņas izvilka plēvi ap kabatas un pasniedza hei. "Tas ir brīnišķīgi, Nika!" - viņa teica ar smaidu.
  
  
  Viņas jautāja ff. - Jūs redzējāt gaiteņos vēl kādu no "Jaunā Kaķi"?
  
  
  "Nē, to vispār nevienam nav redzējusi. Un to ir aizdomas, ka pēc tam tā Beauvais atteiksies no filmas. Viņš patiešām vēlas iesaistīties cīņā ar ASV valdību ".
  
  
  "Ja tā ir taisnība, tad šī apdzīvotā vieta krievijā sāk izskatīties kā veiksmīga," es teicu, likvidējot "Luger" makstī. "Ej, ej убираемся no šejienes, kamēr mums vēl ir veiksminieks".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Kad mēs nonākam pie ieejas kapā, squinting no spilgtas saules, viss bija kluss. Tuvu nebija apsardze, bet dziļums no apbedījumu kameras, jābūt заглушали šaušanas skaņa. Mēs uzreiz devāmies uz "Alfa Romeo" un ielīda iekšā.
  
  
  Kad mēs braucām ap Valley karaļi, tas ir mazliet atslāba. Tas bija nepatīkams uzdevums, bet tas beidzās labi. Man bija mikrofilmas, un bija mana veselība. Viņas atcerējās кейсе, kas to slēpa bagāžas nodalījumā pirms, katram gadījumam, un bija priecīgs uzzināt, ka tagad viņš man nav vajadzīgs.
  
  
  Tā vēl atradās šajā триумфальном stāvoklī, jūtoties apmierināta ar sevi un to, kā viņš tika galā ar grūtu darbu, skaidrojot Файех, cik svarīgs filmu brīvajā pasaulē un tā Tālāk, Un tā Tālāk, Kad tas ir noticis. Mēs apceļojām akmeņu norādes uz grantēta ceļa un gandrīz ietriecās melna Mercedes SL 350, stāvvietā pāri ielai, lai izvairītos no ego bija neiespējami.
  
  
  Es slīkstu, huligānisms, tā ir noslīdējis uz пыльную pieturas tikai dažu metru attālumā no "мерседеса". Kad putekļi izklīda, tās redzēja trim vīriešiem, kuri stāv ap lielu melnu mašīnu. Mana žokļa nedaudz отвисла. Tas bija Jurijs Лялин un divi arābu slepkavas, kurus viņš izmantoja, lai mani pārspēt. Лялин tur savas pistoles "Маузер", bet arābi tur pa курносому револьверу. Visi ieroči tika vērsta uz manu galvu.
  
  
  "Šuvējs parāvis!" Nomurmināja es. "Nolādētie krievi". Fei vienkārši skatījos uz trīsvienību. "Man ir ļoti žēl, ka Niks".
  
  
  Лялин kliedza uz mums, kā viņas sēdēja un lēma, ko darīt. - Nāk no turienes, Kārters. Jūs nedrīkst pievilt mani tagad. Tas ir tas, par kuru tā saglabāja tev dzīve ".
  
  
  "Tev labāk darīt to, ko viņš saka, Niks", - maigi teica Fei.
  
  
  Ja viņas ir uzsākusi motoru un devās patiesi uz to, tās varētu saņemt vienu, varbūt divus metienus, bet viņa nevarēja apiet šo gigantisko mašīnu.
  
  
  Viņai pēkšņi tik dusmīga, tik vīlies, ka nevarēja normāli domāt. Beidzot tā izslēdza dzinēju.
  
  
  "Labi, - viņa teica meitenei. "Nepadosimies VDK".
  
  
  Mēs izgājām pa visu mašīnu, un Лялин pamāja mums savu маузером. Viņas izskatījās tā ir maz, un tas bija kā tad, lai paskatītos, kas mazliet no savas Люгера. Viņas zināja ego jaudu un efektivitāti. Arābu pļāvēji stipru tur savu revolveri, kas gatavi tos izmantot. Es neredzēju izeju.
  
  
  "Tas nozīmē, ka viss norit pēc plāna", - teica viņas Лялину.
  
  
  "Patiešām, mister AI-man", - viņš teica, ir jākalibrē smaidot. "Jūs esat iemācījušies, kur zālē filma, un noveda mūs viņam. Mums vajadzēja tikai nogaidīt un ļaut jums darīt par mums visu darbu ".
  
  
  Viņš злорадствовал, bet viņu ienīstu злорадствующих.
  
  
  "Un tagad filmu, lūdzu".
  
  
  Viņas smagi nopūtās un paskatījās uz Файех. Viņa paskatījās uz zemi. Mēs ar viņu esam izgājuši cauri daudz kam, bet izskatījās tā, it kā mēs zaudējām spēli dubultā virsstundas. Tā iestāšanās tās platumā plēvi, pametu pēdējo skatienu uz iepakojuma un nodeva Лялину.
  
  
  Viņš paņēma to uzmanīgi. Liekot маузер makstī, viņš izvērsa plēves un uzmanīgi to aplūkoja. To ir grūti сглотнул. Tagad uz mani bija vērsta tikai divas pistoles. Un Лялин, iespējams, vienalga varētu nogalināt mani, pirms jūs iet prom no šejienes. Uz visiem laikiem bija jādomā par Фае, bet tās drošība netika misiju. Varbūt viņa spēs laicīgi izmantot Беретту, kas to paņēma pie Reinaldo, lai glābtu mūs abus.
  
  
  Viņa izdarīja savu gājienu. Kamēr Лялин tur plēvīti uz gaismu, tās ir spēris soli uz priekšu, liekot ego starp mani un tāliem bandīts un mani, ir sasniedzams tuvāko. Pēkšņi un nežēlīgi skāra viņas ego pa roku ar pistoli. Ieroci nošāva man virs galvas, un slepkava recoiled muguru pret kapuci "мерседеса". Tās steidzās uz Лялина. Viņš sāka celt маузер, bet nepaspēja. To satvert ego un притянул pret sevi, cenšoties noturēt ego starp mani un citiem арабом.
  
  
  Pirmais spriedzes filma опоминался un vēl tur ieroci. Vēl kustējās, lai šaut uz mani. Mēs ar Лялиным bija mortal combat, manas rokas tur ego kaklu, un viņa pirksti pieskārās manām acīm.
  
  
  Viņas kliedza Файех. - "Беретта!"
  
  
  To, saķer Лялина un uzstāja, ego malā bandītam, kurš man norādīt. Pārsteidza mūsu kopējo svaru, viņš uz mirkli zaudēja līdzsvaru. Bet cits vīrietis, kā es to zināju, tagad bija man aiz muguras. Piemēram, pēc sekundes man mugurā ir izveidojusies būtu lacerated caurums.
  
  
  Stipri velkot Лялина par pleciem, поволок viņas ego uz zemi un sevi. Tagad ikvienam bultiņas būs grūtāk hit mani, nevis hitting Лялина.
  
  
  - Met mieru, šuvējs tevi parāvis! - viņš izdvesa, panākot man elkoni uz sāniem.
  
  
  Viņas tikai cīnījās par laiku. Ja būtu Faye izdevās iekļūt Beretta, tas varētu mainīt situāciju mūsu labā. Ja nē, tad viss ir beidzies. Viņas redzēja to malu acis, un, par laimi, viņa izvilka pistoli!
  
  
  Viņas kliedza. - "Šaut viņiem!"
  
  
  Лялин varēja runāt, neskatoties uz to, ka es tur ego pie rīkles. "Apstādini ego", - viņš teica, skatoties uz Файех.
  
  
  Un Файех, tā ir jūtīga meitene, ar vilinošu smaidu, pārcēlusies uz priekšu un ir "Беретту" man galvu. "Atlaid ego, Niks".
  
  
  To, skatījos uz šo skaisto seju. Pamazām atlaida Лялина. Viņš aizgāja no manis, berzēja kaklu. Viņas visas skatās uz šo "Беретту".
  
  
  "Man ir ļoti žēl, ka Niks", - klusi teica meitene.
  
  
  Лялин досталь, mikrofilmu un vilces minūtē. "Jā, Kārters. Файех - tas ir VDK aģents. Jā, dažkārt viņa arī strādā pie Interpola. Bet pirmām kārtām tā ir patiesa Padomju Savienībai. Vai nav tā, Fei, dārgā?
  
  
  Lēnām viņas uzkāpa uz kājas. Файех īgni sēdēja, atbildot Лялину. Dažas domas tagad atgriezās pie manis. Tas nav ļoti degusi vēlmi iet uz Reinaldo, kad viņas teica, hey, tas ir tāds, kuram ir mikrofilma. Un nāve Dunci viņas nav hassled. Tagad to zināju kāpēc, jo man ir ierobežota daļa no konkursa ar VDK. Bija arī citas lietas.
  
  
  "Vai esat mēģinājuši nogalināt Reinaldo pagājušajā naktī", - teica viņas hei. "Jo jūs zināt, ka tad ego nāves neviens nevar atrast mikrofilmu".
  
  
  "Niks, es..."
  
  
  Divus strādniekus vērsies pie manis tagad. Tas, kurš satvēra tās, paskatījās uz Лялина, kas отряхивал uzvalks.
  
  
  "Dodiet man nogalināt ego", - teica arab.
  
  
  Лялин gandrīz ļāva sevi pasmaidīt. - Jūs redzēsiet, kā mani biedri vēlas atbrīvoties no jums? Viņš pienāca pie manis un обыскал mani, atbrīvojot no Вильгельмины un Igo. Viņš nometa ih uz zemes netālu no Alfa Romeo. Pēc tam viņš pagriezās pret mani un mani pārsteidza ar dūri pa seju.
  
  
  To, dubļos, apdullina. Man likās, ka deguns ir lauzts. Šim cilvēkam bija liels trieciens. To ienīda to.
  
  
  Tās vēl gulēja uz zemes.
  
  
  "Tas ir saistīts ar problēmām, kas tu esi radījis mani un sakarā ar manu slimo kakla", - teica viņš, pieskaroties sava kakla, kur viņas gandrīz nožņaugt ego pāris min atpakaļ. Pēc tam viņš piegāja pie laiza, un, pirms tās paspēj noreaģēt, hit mani ar kāju pa seju, un vairāk vārtu.
  
  
  Manī uzsprāga рвущая sāpes. Viņas mēģināja koncentrēties uz Лялине, bet viņš bija neskaidrs plankums uz visiem laikiem mani.
  
  
  To, dzirdēju, kā Fei teica: "tas Nav uz visiem laikiem!"
  
  
  Лялин atkāpusies no manis, un mana redze ir nedaudz noskaidrojās. Viņas redzēja, kā viņš drūmi paskatījās uz Файех.
  
  
  "Kill ego", - viņš pavēlēja.
  
  
  Файех ātri pagriezās pret viņu. "Nē, nē, - viņa teica.
  
  
  Viņas ar grūtībām izliektos uz elkoņa, mērķis aizvien vēl reiba.
  
  
  "Es teicu, slay ego!" - kliedza Лялин.
  
  
  "Odin ap tām var darīt". Viņa norādīja uz diviem arābiem.
  
  
  'Nē. Jums vajadzētu darīt ".
  
  
  Tagad to varēja redzēt pietiekami labi, un mēms skatījos, kā Файех lēni tuvojas pie manis, turot sev priekšā "Беретту". Viņas seja bija drūma, acīs uzlabota. Un tad viņas ieraudzīja, kā kaktiņos šīm acīm plūst asaras. Asaras, kas viņu redzēja, kad mēs pēdējo reizi bija nodarbojušies ar mīlestību. Tagad to sapratu. Viņa pacēla pistoli ar rokturi pa ziloņkaula, kamēr tas nav нацелился vaļsirdīgs man krūtīs.
  
  
  'Ak dievs, tu esi mans!' viņa teica.
  
  
  Pēc tam viņa нажала uz sliekšņa.
  
  
  
  
  Divpadsmitā nodaļa.
  
  
  
  
  Таращить acis stipri ietriecās manī. To sajutu asas sāpes nedaudz augstāk par sirds un hit zemes. Файех застрелила mani. Tas tiešām застрелила mani.
  
  
  Pirms manis pienāca nav tik daudz. Bija vēsa tumsa, un bija skaņas, kad viņi četratā sēdās pie "mercedes", un rūkšana dzinējs, kad tie отъезжали.
  
  
  Melnums atkal atkāpās, un tas mani pārsteidza. Vēl viens pārsteigums bija trūkums karstā uguns bumbas iekšā manu krūšu, kas izvirzīti mani šoks un metode nogalināja mani.
  
  
  Beigās viņa atrada, ka varu kustēties. Tās lēnām atvēra acis un paskatījās uz karsta saule. Noticis " velna brīnums. Viņas sāpīgi pacēla sevi uz elkoņa un uzlika roku uz krūtīm, kur ir caurums. Tad viņas saprata, ka ir nogājis greizi - vai, pareizāk sakot, pareizi.
  
  
  Viņas fumbled minūtē камзолы, labais krūšu minūti un izvilka biezu ceļvedis degustācija un iegāde. Lacerated caurums uz vāka, kas iet caur grāmatu. Таращить acis .25 kalibra торчала aptuveni ceturtā daļa collas aizmugurē grāmatas. Tās nokritusi grāmatu un uzmanīgi atpogāja viņa kreklu. Tur bija liela sarkana rēta tajā vietā, kur āda bija pārrauts iznākošo malu lodes. Man būtu dziļi zilums, bet ceļvedis, izglāba man dzīvību.
  
  
  Tā, atcerējos, kā Файех mēģināja atrunāt mani no pirkuma grāmatas, es saku, ka viņa var man pateikt to, ko man vajadzēja zināt. Viņas smējās vāja smiekliem. Dažreiz viss gāja tādā neprāts.
  
  
  Tās lēnām uzkāpa uz kājas. No trieciena Лялина man dauzījās uz vārtus. Лялин. Nolādēts mikrofilmu. Viņas bija tos ievērot. Tās bija atrast Лялина, pirms viņš iznīcina plēvi.
  
  
  Viktorija un Igo gulēja uz zemes, kuda ih iemeta Лялин.
  
  
  Saņemot "Luger", un duncis, to пересел uz "Alfa" un uzkāpa nah. Tās pārbauda Luger, viņš bija iedurt ar smiltīm. Viņas выругался sev zem deguna, līdz atcerējos par кейсе-atašejs bagāžas nodalījumā ar pasūtījuma darbu Buntline. Var būt, datus citos apstākļos tas būtu labākais ierocis.
  
  
  Bija motors "Alpha" un ieslēdzu raidījumu. Mazs GT ar rēkt pacēla liels putekļu mākonis.
  
  
  Būtu pagājuši pieci jūdzes pirms tās, piegāja pie dakšas uz ceļa. Viens ceļš veda uz Luksoru, bet otras veda uz krastu, pa Ēģiptes tuksnesi. Viņas izgāja ārā un stahl pētīt zemi; To pamanīju pēdas riepu Мерседеса. Лялин aizgāja uz tuksnesi. Viņš нацелился ostas Сафаги, kur, visticamāk, tiksies ar krievijas kravas kuģi. Bet ne, ja tai varētu traucēt.
  
  
  "Alfa" ar rēkt izbrauca uz пустынную ceļu. Sākumā ceļš bija labs, bet tad viņa pārvērtās par trasi, kas nodarbojas kļuva arvien sliktāk un sliktāk. Ir dziļi slidkalniņi, smilšu un "Alfa", neskatoties uz zemo nolaišanās, bija протаскиваться caur tiem. Ar Мерседесом problēmu būtu mazāk. Galu galā man nācās pāriet uz zemāku pārnesumu, lai jaudu.
  
  
  Līdz pulksten pēdas "мерседеса" kļuva svaiga, bet saule kļuva nepanesams. Ārējais metāls mašīna bija pārāk karsts, lai pieskarties viņam, un viņš juta sekas pār visiem, ar ko man nācās iet ātrāk. Viņas jumped pie slidens no bankas riteni, kamēr mašīna stabili brauca, squinting caur пыльное priekšējais stikls ar karstuma vilnis, kas ar smiltīm un liek ainavu slīdēt, un prātoju, kas būtu tuksnesis vasarā. Tad viņas pamanīja, ka kaut sānis no takas.
  
  
  Sākumā es nevarēju saprast, kas tas bija, jo no karstuma viļņi. Tas var būt daļas, mašīnas vai ķekars veco lupatas.
  
  
  Pēc tam, kad tuvojās viņai laizīt, tās varēja labāk apsvērt ego formu. Viņas skatījās. Tas nebija kaut kāds. Figūra, nekustīgi guļot smiltīs. Meitene...?'
  
  
  Vēl mirklis, un viņš bija pirms tam. Viņas izgāja caur mašīnu, devās uz ceļa pusi un drūmi paskatījās uz formu, sāpīgi сглатывая. Tas bija Файех.
  
  
  Viņi nogalināja viņu. Daļa no viņas drēbes bija norauta rezultātā brutālo cīņas, uz veiktie aprēķini zem ribām bija lacerated brūce. Odin ap viņiem iedūra tur nazi.
  
  
  Viņas smagi nopūtās. Viņas atcerējās viņas siltā ķermeņa, двигающееся zem zemes, mirdzošas acis, - un tas, kā viņa raudāja, pirms nospiest gaili "Беретты". Tagad tas bija līdzīgs salūzušu цирковую lelli.
  
  
  Ar Лялиным viņa ir izdarījis liktenīgu kļūdu. Šos vārdus, viņa izrādīja nevēlēšanos nogalināt mani. Viņa pat raudāja. Лялин negribēja, lai viņam apkārt būtu cilvēki, kas spēj raudāt.
  
  
  Atgriežoties "Alfa", tā pieķeru sevi pie domas, ka Фэйех, lieliska Файех, atceros ceļvedis manā kabatā, un целилась tam, kad nošāva. Tas viņai nekad nav uzzināšu. Viņas, skatījās uz debesīm un redzēja, ka maitu lijas jau pulcējas un klusi darot pirouettes. Un to, выругался, jo nav bijis laika, lai viņas apglabāt.
  
  
  Vēl pusstundas, un viņš ieraudzīja priekšā волнистое traipiņu. Kad to samazināja attālumu, punktiņš pārvērtās мерцающую pilienu, tad pilienu pārvērtās par automašīnu. Melna mercedes.
  
  
  To uzsāka dzinējs. "Alfa" покатилась pa smiltīm. Manā priekšā bija laba iespēja, un tas plāno samazināt distanci. Kad viņas stipri uzspieda uz gāzes pedāli, man ienāca prātā, ka Лялин, iespējams, jau ir iznīcinājis plēvi. Bet tas bija maz ticams. Ego priekšniekiem, bez šaubām, ir nepieciešami materiālie pierādījumi, ka tas tika atdots.
  
  
  Kad viņas tuvojās "мерседесу" attālums numuriem jardus, viņš apstājās. Лялин un divi kaujinieki nāca un skatījās, kā es eju. Viņi, iespējams, nespēja noticēt savām acīm. Kad viņas apstājās putekļu autostāvvieta tikai astoņdesmit metrus no manis un aizgāja, redzēja viņas pat tādā attālumā недоверчивое sejas izteiksme Лялина.
  
  
  Viņas kliedza. - Patiesībā, Лялин! Tas ir viņas! No šī brīža tev ir labāk nogalināt pašam!
  
  
  Viņi atklāja diena "мерседеса", paslēpties, un nostājās aiz viņiem, lai gan atradās ārpus intervāla.
  
  
  "Es nezinu, kā tu, kas izdzīvoja, Carter", - kliedza man Лялин. - Bet tev šeit nav ko uzvarēt, izņemot vēl vienu lodi. Mums vēl ir trīs. Jūs nevarat saņemt filma ".
  
  
  Tas nozīmē, ka viņš vēl bija pie viņa. Kā es aizdomas. Bet vīrietis bija taisnība. Pret mani bija trīs pret vienu, un viņi ir profesionāļi. Mums viens normāls cilvēks atbalstīja būtu manas izredzes.
  
  
  Tās, piegāja pie aizmugures Alpha un atvēra bagāžnieku. Iekšā gulēja atašejs-casey. Viņa ātri atvēra ego un satvert Бантлайн. To uzmanīgi скрутил divas detaļas un прицепил stobra garums ir pusotra pēdas. Tad viņas sagrāba beļģijas пистолетный karabīne, защелкнул ego uz roktura revolvera .357 liela vīna Magnum un cieši завинтил.
  
  
  Arābi ir darījuši man pāris šāvienu. Viens krita, разбрызгивая smiltis, un vēl nedaudz pārsvaru spārns mašīnas. Tie bija pārāk tālu, un tagad viņi to zināja.
  
  
  Лялин pamāja viņiem ar roku. Viņi pārcēlās pie manis, abas ceļa puses. Tuvojas laiza, tie apiet mani ar флангов un paņems ar crossfire. Viņi nezināja par Buntline.
  
  
  Viņu, nometās ceļos pie atvērtām durvīm "Alpha" un noteikts smadzeņu garš nestandarta revolvera kvēlojošu metāls. Sviedri tek pār manu seju no matu līnijas. Viņu satricināja ego, un bija mērķis, ap garo stobra malā araba pa labi, tam, kurš ir tik tuvu nogalināt mani. Viņas stipru piespieda pie pleca muca винтовочного tipa, atradu šāvēja uz прицеле "Бантлайн" un nospieda gaili.
  
  
  Vīrietis burtiski pieauga gaisā, saritinājusies saspringts loku, un bija krasi izmet uz zemes, ar lielu caurumu mugurā, caur kuru notika таращить acis. Viņš jau bija miris, kad hit smiltis.
  
  
  Citu spriedzes filma apstājās. Лялин pārtulkoja izskatu ar mironi uz mani. Apgādnieka zaudējuma arab arī paskatījās uz mani un atkal uz Лялина, tad atkal uz mani. Pēc tam viņš pagriezās un skrēja atpakaļ uz "мерседесу". Viņš devās uz mašīnu, pirms tā bija iespēja piesaistīt uzmanību ego.
  
  
  Arab apsēdās aiz mašīnas, putnu gesticulating uz Лялина. Tagad viņi bija labi pārklātas. To pamanīju paaugstināšanu kāpas pa kreisi no trases, nedaudz laiza viņiem. Tas dotu man iespēju šaut ar augstuma. Viņas dziļi nopūtās un aizsteidzās.
  
  
  Ih пистодеты izšāva vienlaicīgi
  
  
  Lodes izraka smiltis ap mani. Bet es turpināju skriet, un beidzot biju tur. Viņas aizmirst par kāpu, kad nošāva izkaisīti smilšu collas no manas galvas.
  
  
  Pacēlies uz elkoņa, turot Бантлайн sev priekšā, tā, paskatījās uz viņiem no augšas uz leju. Viņi pārcēlās uz pretējo pusi, "мерседеса".
  
  
  "Pieeja, un to iznīcināšu plēvi!" - kliedza Лялин.
  
  
  Viņas скривился, gulēja tur. Kāds man bija izvēle? Arab nošāva manu galvu, un nokavēju. Viņas paskatījās pa kreisi un ieraudzīja smilšainu kāpu nedaudz labāk, ar lielāku stāvu slīpumu, lai pajumtes. Viņas piecēlās un aizskrēja aiz tā. Atkal šāvieni apbēra mani ar smiltīm, un atkal man izdevās nokļūt līdz pajumtes, bez neviena belziena.
  
  
  Tās, paskatījās vēlreiz. Лялин mani nošāva un nokavēju uz collu. Emboldened šo arab, nedaudz pacēla sevi, lai pašam veikt vēl vienu uzņēmumu. Atklāju to ego krūtīm прицеле garš stumbrs un nošāva. Viņš kliedza, un nokrita uz muguras, исчезнув par mašīnu.
  
  
  Viņas redzēja, kā Лялин skatās uz cilvēkiem no augšas uz leju. Tad viņš atkal paskatījās uz mani. Pēc izteiksmes ego personu tās, varētu teikt, ka ego ir pēdējais slepkava ir miris. Viņš atbrīvo pēc man divas ātru šāvienu, un tā izdarīja vēl vienu šāvienu. Viņš дернулся atpakaļ, kala pleca.
  
  
  "Tu teici, ka tas ir tas, kas to tev ir", - brīdināja viņu ego.
  
  
  Viņš kliedza. - "Šuvējs tevi parāvis, Kārters!" "Es iznīcināšu filmu, un jūs zaudējat!"
  
  
  Viņš uzkāpa uz mašīnu no otras puses, tad izstiepts, un aizvēra durvis no manas puses. Es nezināju, ka viņš tur taisās darīt, bet man nācās rīkoties ātri, lai apturētu ego.
  
  
  Viņai, piecēlās un skrēja uz nelielu smilšainu бугру aptuveni pusceļā uz mašīnu. Ap mašīnu atskanēja šāviens, un ir aizskāris manu bikšu staru. Tās hit smiltis; tagad tās varētu palūrēt uz mašīnu.
  
  
  Bija skaidrs, ka tur darīja Лялин. Viņš tur pelnu trauks uz paneļa. Tagad viņš ierakstīs šo filmu.
  
  
  Viņas nošāva mašīnu, bet Лялин turējās klusi, un viņas nevarēja ego pārsteigt. Viņas fumbled minūtē par Pjēru, gāzes granātu. Tagad tā ir mana vienīgā iespēja. Viņas izvilka mazu piespraudi, granātas, rūpīgi bija mērķis, un meta to atvērto logu "мерседеса". Viņa deva izglītība augstu loka un pazuda iekšā.
  
  
  Dūmu gāzes piepildīja mašīnu sekundēs. To, dzirdēju, kā Лялин noslāpst. Tad durvis atvērās, un viņš, пошатываясь, iznāca, šaujot pa маузера produkciju. Viņš nošāva trīs reizes, un visas trīs lodes вонзились smiltīs manā priekšā. Viņai atbildēja akmeni pa Buntline. Лялин saņēmis sitienu pa krūtīm un ar spēku nometa atpakaļ uz mašīnu. Ego acis paplašinājās no šoka, tad viņš noslīdēja uz zemes.
  
  
  To uzmanīgi izgāja cauri pajumtes. Piegājis pie Лялину, tās, paskatījās un saprata, ka viņš ir miris. Tagad ap mašīnu kopa gāzi, bet vienalga, lai микрофильмом sēsties uz "mercedes" nav bijis. Лялин joprojām turēja ego kreisajā rokā.
  
  
  Tās bija filmas par mirušo trikus darbinieka VDK un ilgi to осматривал. Viņas domāja, vai ir vērts tā, ko bija vērts.
  
  
  Сунув plēvi minūtē, tās lēni atgriezās pie "Veikalā", ausma uz tuksneša saule. Man vēl bija darbs, pēdējais uzdevums šajā aktivitātē, pirms to varētu uzskatīt par viņas paveikto. Man nācās atgriezties Файех. Kas varētu mums ir noticis, viņa atcerējās ceļvedis, vai nē, kad нажала uz sliekšņa viņš "Беретте", viņas atgriezās, lai apglabāt tās.
  
  
  Viņas domāja, ka es hei pienākums.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Squad nāves inku
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Squad nāves inku
  
  
  
  
  
  Veltīts darbiniekiem slepeno dienestu Amerikas Savienoto valstu Amerikas
  
  
  
  
  
  
  Pirmā nodaļa.
  
  
  
  
  
  Tās ietin dvieli ap vidukli un devos uz nākamo антисептическую baltā istabā. Līdz ko jaunu medicīnas darbinieks AXE pārbauda manas acis, degunu, kaklu, asinsspiediens un pedikīrs. Tās pacēlās un nolaidās pa стремянке pietiekami ilgi, lai uzbraukt uz Lielo Ķīnas mūri.
  
  
  "Jums ir milzīgs ātrums dzīšana", - viņš teica, skatoties uz sārtā шрамм aicina uz manām krūtīm.
  
  
  "Man arī ellišķīgs apetīti".
  
  
  "Man arī", - atbildēja viņš, it kā tas mums ir devis kopīga saikne. "Tas vienkārši pārvēršas taukos un man".
  
  
  "Mēģini bēgt no lodes reizes dienā. Tas убавит jūsu аленка".
  
  
  Medicīnas virsnieks papurināja galvu. "Jums, meistari slepkavību, ужаснейшее humora izjūta".
  
  
  "Profesionālā slimība".
  
  
  Viņš pavadīja mani reakcijas kameru un apsēdināja. Tā pieraduši pie tā. Kamera ir tumša kaste. Cilvēks ns, viņas, tur aukliņu ar pogu un gaida. Iedegas svētā, un jūs nospiežat pogu. Брылев var parādīties vaļsirdīgs priekšā vai sānos, un tas parādās caur random laika intervālos. Jūs varat aprēķināt laiku iepriekš, un, tā kā jūs nezināt, kur tā būs, perifērā redze tiek pakļauta nogurdinoša treniņā. Reakcijas laiks - tas, cik ātri jūs nospiedīsiet taustiņu, pēc tam, kā redzējām svētāks lasīt digitālo datoru no ārpuses tūkstošdaļas sekundes daļās.
  
  
  Un testeri saka: "Gatavs? Ej". Iedegas svētais, un jūs nospiedīsiet taustiņu, it kā no tā ir atkarīga jūsu dzīve. Tāpēc, ka отвратительном mērā tas tā arī ir. Lodziņā svētais отстреливается.
  
  
  Punktveida sergejs parādījās leņķī 80 grādiem pa kreisi. Mans īkšķis jau bija izlaisti. Mana apziņa bija izslēgts, tāpēc, ka pārdomas turpinājās pārāk ilgi. Tas bija stingri starp manu tīkleni un īkšķi.
  
  
  Vēl viens svēts ar citu неудобного rakursa, un vēl viens. Tests ilgst pusstundu, lai gan šķiet, ka pusgada laikā, ja jums ir sausas acis no tā, ka jums nav моргаете, un gaismas, kas iedegas pēc divas vai trīs reizes. Jūs uzsist rokās, pogas, jo zvaigznājā šodien viena īkšķa izraisa iznīcināšanu axons nervu sistēmu. Pēc tam, tikai gadījumā, ja jums justies pārliecināti, viņi dara брылев visi тусклее un тусклее, kamēr jūs nesasprindzināties, lai redzētu mirgošanas ekvivalentu sveci attālumā trīs jūdžu attālumā.
  
  
  Beidzot, kad viņas gatavojas izpirkt savas acis uz izlietoto niedri, melnais palags sānos bija norauta, un dr vilces tur galvu.
  
  
  "Vai kāds jebkad ir teicis jums, ka jums ir fantastiska nakts redzi?" tiešsaistes viesnīcu zināt.
  
  
  "Jā, kāds sasodīti glītāka tevi".
  
  
  Šķiet, tas ir ego обидело.
  
  
  "Protams, tas nav pilnīgi godīgi. Es domāju, ka jūs paši tā izdomājuši".
  
  
  Tas bija taisnība. Tā radīja kameru reakcijas laikā mana pēdējā piespiedu uzturēšanās sickbay CIRVI. Vanags to nosauca par трудотерапией.
  
  
  "Присаживайтесь, lūdzu. Ir vēl viena sērija," sacīja mediķis.
  
  
  Viņa atkal pagriezās savā krēslā istabā, tikai minēt, ka, šuvējs ņem un notiek. Ārsts teica, ka man ir nospiest pogu, tiklīdz es redzu sarkanu брылев. Man nebūtu nekas jādara, ja deg zaļā брылев. Citiem vārdiem sakot, vairs nebūs vienkāršas kustību reakcijas. Šoreiz spriedumu un reakcija накладывались uz visu pārējo
  
  
  pievienojot sarkanā krāsā, lai pārietu un zaļās pieturas.
  
  
  Ar laiku gan šī spīdzināšana beigusies, pagāja vēl pusstunda, un tā dega, kad vilka laukā sevi kameras ceturkšņos.
  
  
  "Paklausieties, Vanags nāca klajā ar šo mazo ideju", - es teicu, viņš izgāja. "Ļaujiet man pateikt jums, ka jūs varat darīt, par to".
  
  
  Tad aizturējis elpu. Mans vīrietis aizgājis, bet viņa vietā bija ļoti foršs, ļoti skaista un efektīga blondīne. Uz nah arī uzvilka baltu jaku, bet kaut kā efekts bija citiem, vairāk izskatās tarp virs pāri 12 collu jūras ieročos. Un, ja viņas skatījās uz nah, viņa atbildēja uz komplimentu.
  
  
  "Ārsts Boyer bija taisnība. Jūs ārkārtas gadījums", - auksti teica viņa.
  
  
  Viņas pieprasīja zināt. "Cik ilgi tu esi šeit?"
  
  
  "Ar viņiem sesku, kā jūs ievadījāt. Dr Boyer devās pusdienot".
  
  
  Tipiski.
  
  
  Viņa paskatījās uz savu izdruku.
  
  
  "Tas ir neparasti laikos, N3".
  
  
  Es vienmēr varu pateikt, kad viena ap meitenes aģentūrā vēlas saglabāt formālas attiecības, jo tad viņa būs izmantot manu rangu Killmaster. Patiesībā, mums N1, mums N2 vairs nav, un viņi tika nogalināti, pildot amata pienākumus. Anyway, blondīne baltā žakete, protams, bija замешана romantiskas varoņdarbiem Nika Kārtera, - un viņa viesnīca nav piedalīties tajos.
  
  
  "Ārkārtas laiks: 0,095, 0,090, 0,078 un tā tālāk. Un mums ir viena kļūda zaļajā gaismā. Ļoti ātri un ļoti pārliecinoši. Starp citu, jums ir pilnīgi taisnība, krāsas bija ideja boss".
  
  
  Viņas noliecās pāri viņas plecu un paskatījās uz karti. Ja viņa domāja, ka mani uztrauc reakcijas laiks, viņa ошибалась.
  
  
  "Nu ko, dr Elizabeth Adams, ja būtu to zinājis, ka jūs mani pārbaudīt, tās būtu palēnināja savu reakciju, lai mēs varētu pavadīt vairāk laika kopā."
  
  
  Viņa aizmirst zem manu roku un piecēlos. Kustība bija kārtīgs, precīzs, bez muļķi.
  
  
  "Esmu dzirdējusi kaut ko par tevi, N3. Pietiekami, lai zināt, ka tu esi tāds pats ātrākais, kad nedeg svēto garu.
  
  
  Man šķita, ka es pamanīju zīmi неохотного interesi. Varbūt viņa vienkārši kautrējos, neesmu pieradusi pie aģentiem, kas возились tikai dvieļiem. Pēc tam:
  
  
  "Jūs veicat vingrinājumus, lai uzturētu formu?" - viņa jautāja, profesionālā saplāksnis nedaudz ir sašķelts.
  
  
  "Jā, miss Adams. Elizabete. Var būt, tās varētu parādīt ih jums kādreiz. Varbūt šovakar?"
  
  
  "Ir noteikums, ka testētājiem ir saistīti ar aģentiem".
  
  
  "Tas nav bildinājums, Elizabete. Tas ir piedāvājums".
  
  
  Uz brīdi man šķita, ka viņa var, lai izsauktu apsardzi. Viņa нахмурилась un прикусила lūpas.
  
  
  "Režisors man teica, ka jums bija ļoti tiešs cilvēks," - viņa teica.
  
  
  "Bet kas tev teica citas meitenes?"
  
  
  Viņa klusēja, un pēc tam, brīnums ap brīnumiem, pasmaidīja. Tas bija skaisti.
  
  
  "Viņi izmanto tādus vārdus, kā ļoti ātri un ir ļoti pārliecināti, misters Kārters. Un tagad, - ņemot ee diagrammas, - es пришлю kādu ar savu apģērbu. Un, kamēr viņas domājusi par mūsu nelielā sarunā".
  
  
  Cūka-шовинистом, kuriem tās bija, присвистнул, atkal одевшись, un devās pievienoties сардоническому vecajam vīram, руководившему visefektīvākais spiegu aģentūru pasaulē.
  
  
  To ir atradis Хоука ego birojā, kas rummaging sava galda, es lūdzu par vienu lētu cigāru, kas viņam patīk smēķēt. Viņas sel un aizsmēķē vienu ap savu cigareti ar zelta uzgali. Citi aģentūra - Centrālā izlūkošanas, aizsardzības Ministrija, FIB, - iegulda daudz naudas, apdari ar interjeru. AX, maigi sakot, nav. Mums ir mazs budžets un ir netīrs darbs, un ofisi Хока tas liecina. Personīgi man dažreiz šķiet, ka tā dod priekšroku.
  
  
  Kādu laiku viņš sēdēja klusēdami. Es pastāvu uz to, lai Vanags ir pārgājis pie darbiem. Savā to, kā novērst ceļu vecais vīrs vienmēr zālē mirušu punktu". Beidzot viņš sasniedza ar pastkasti sava krēsla un paņēma papīra lapu. Uzreiz uzzināju ego pa lēti сероватому tonim - tas blanc valsts drošības Komitejas, kas pazīstams arī kā Padomju valsts drošības komiteja, vai vienkārši VDK.
  
  
  "Viens" biedrs "paņēma tas ir arhīva Politbirojs, - teica Hawke, nododot ego man.
  
  
  Viņas присвистнул, kad redzēja, ka ziņojums tika tikai divas dienas atpakaļ. Kā jau es teicu, Хоука nevar novērtēt par zemu. Tomēr būtība ziņojumu bija tiešām interesanta. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tas attiecas uz jūsu покорного kalpi.
  
  
  "Tas ir nepareizi. Ns mani apmierina lieta Кразноффа, bet sprādzieni Чумби piešķirt jaunu Киллмастеру.
  
  
  "Pilnīgi fantastisks. Man bija citas atskaites pēc tā paša avota. Jums būs interesanti uzzināt, ka krievijas novērtēšanas spēku AX vairāk nekā divas reizes pārsniedz faktisko. Jūs paši stāv pieci aģenti". Uz to plānām lūpām atspoguļojas усмешка.
  
  
  Viņi оворят, ka es "ir izkropļots ģēnijs kopš Распутина". Viņai cenšos informēt, ka zēni Maskavā nav izdevies turēt acis atvērtas, kā viņiem būtu ".
  
  
  Viņš bija mani novads krēsla. Tagad man ir līks, un viņš to zināja; un viņas sāka samierināties ar krievijas vērtējumu ego personības.
  
  
  "Kā tu viesnīcas pusdienot?" Hawke mainīja tēmu.
  
  
  Komisārs izsūtīja paplātes, lai cepta liellopu gaļa un biezpienu ar pa pusītēm persiku. Hawk man deva rostbifu un bija biezpiens. Ego ir apsveicami.
  
  
  "Kā jums analīze krievu?" viņš jautāja.
  
  
  "Es domāju, tas ir signāls, ka mēs darām labu darbu."
  
  
  "Un kā ir ar tiem? Kā jūs domājat, ko dara opozīcija? Es negribu no jums kādas politiskas чуши, N3. Viņas saņemu to katru reizi, kad izglītība liftā ar hema-ko valsts departamenta. -kādu laiku kopā ar šiem cilvēkiem. Viņas gribu ar jums kvalitātes novērtēšanas darbaspēka, kuru sarkanā safasēti pret mums ".
  
  
  Tas bija tas, par ko viņai tiešām nav aizdomājušies. Tagad, kad viņa to darīja, prātā ir nākušas dažas interesantas lietas. Kā un zēns, ap ieleju Чумби, man pietrūka drosmes nogalināt. Un tas haoss, kas nodarbojas ļāva krievu балерине un man nosvīst ap pašu Maskavas sirds.
  
  
  "Šuvējs ņem, kungs, tās slīd".
  
  
  "Jā. N3. Paplašinot darbību visā āra baseins - Tuvajos Austrumos, Indijas subkontinentā, uz robežas ar Ķīnu - поставляло krievu vairāk galva sāp, nekā tie jebkad varētu iedomāties. Viņi tagad augstākajā līgā" Viņi uzskata, ka lietas ir nedaudz sarežģītāka nekā viņi domāja. Viņiem ir visādas loģistikas problēmas ar ih jauniem аэродромами un kuģi, un, kas ir pats svarīgākais, ar plānu kārtiņu augsta ranga pārstāvjiem, kas kļūst arvien mazāk un mazāk."
  
  
  "Ser, - sirsnīgi teica man, - vai jūs nevarētu man pastāstīt, uz kurieni jūs braucat?"
  
  
  Hawke vilces jaunu cigāru uz smago smīns.
  
  
  "Nē, nebūt nē. Kā jums patīk ideja nodot tevi uz laiku krievu?"
  
  
  Viņas gandrīz pielēca no krēsla, un tad teica, ka viņš joko.
  
  
  "Mums pilieni, N3. Iespējams, jūs to nezinājāt, bet ar tiem sesku, kā jūs šodien no rīta iegāja kamerā, pārbauda reakcijas, jums ir ņemts nomā VDK".
  
  
  
  
  
  
  Otrā nodaļa
  
  
  
  
  
  Mēs satikām krievu uz pamestā civilajā lidostā uz Delaware. Mums bija trīs un trīs ih.
  
  
  Касофф, un tās uzreiz uzzinājām draugs draugam pa failiem. Viņš bija labi apģērbti, elegants москвичом, гастрольным direktors Aeroflot, kad nav strādājis VDK. Divi bandītu ar viņu nebija tik wouldnt eleganti. Abi izskatījās tā, it kā viņi pacēla smaguma vienā klubā veselības un pirka uzvalkus par vienu, un tas pats ratiņiem.
  
  
  Izņemot mani un Хоука mūsu pusē bija direktors AXE pēc specefektu un montāžas dr Tompsons. Viņš ness kastē ar uzrakstu "Deluxe Formal Apģērbs".
  
  
  "Slavenais Niks Kārters. Esmu priecīgs ar jums iepazīties". Касофф teica, tas ir tā, it kā tā saka, tas ir nopietni.
  
  
  Vēss pavasara vējš lika mētelis ego slepkavas turas pie izciļņi ar pelēm. Izmēru dēļ piebāzt viņi valkāja 32 kalibra. Neraugoties uz mīļu sveicienu, viņas zināja, ko darīt, ja kaut kas noiet greizi. Es nevaru nokļūt līdz "Люгера", bet to varēšu izķidāt Касоффа un iet ar nazi pa rīkli cilvēkam pa kreisi no viņa, pirms kāds vēl paspēs sasniegt savu ieroci. To uzdrošinos. Var, Касофф lasīt manas domas, tāpēc, ka pacēla rokas.
  
  
  "Tagad tu esi mūsu pusē," - teica viņš-krievu. "Lūdzu, to zinu savu reputāciju. Balss kāpēc mēs lūdzām tieši jums."
  
  
  "Pirms mēs sākam runāt, pieņemsim iekārtošanās sēdēt", - piedāvāja Hawke.
  
  
  Uz lauka bija tukšs termināls. Viņas gatavojas uzlauzt durvis, ja Hawke досталь atslēga. Viņš vienmēr оборудова visu domā laikus. Mūs gaidīja pat krūzi ar karstu kafiju, un Hawke bijusi godu izlejot dzērienu pa papīra стаканчикам.
  
  
  "Redzi, mēs, krievi, un jūs, amerikāņi, mēs pārstāvji no abām pusēm, tikai bandinieks mūsu valdību. Nekādi nav kad atpakaļ - ' s zvērināta ienaidnieki. Šodien, ja jūs lasāt avīzes, mums noslēgtā tirdzniecības līgumu miljardu dolāru starp Maskavu un Vašingtonu. Kravas, turbīnas, graudu. Tā vietā, lai vestu auksto karu, šīs valstis sāka tirgoties. Laiki mainās, un mēs, nabaga aģenti, vajadzētu mainīties kopā ar tiem."
  
  
  "Jums ir jāatceras, ka es lasu vairāk nekā avīzes", - sarkastiski teica es. "Piemēram, slepeno ziņojumu par to, kā jūs jāsamazina amerikāņu lidmašīnu pār Turciju, lai jūs varētu fiksēt kritums informāciju no viena ap mūsu satelītu".
  
  
  Acis Касоффа uz mirkli iemirdzējās.
  
  
  "Tas nebija plānots. Galvenais ir tas, ka daudzās
  
  
  
  mūsdienu pasaulē, asv un padomju intereses ir identiskas. - Viņš pētīja savus skaistus nagus. - Kā, piemēram, Čīlē. Ceru, ka jūsu spāņu tikpat labs, kā arī latviešu un krievu? "
  
  
  "Mans aģents saka uz полдюжине spānijas dialekti", - teica Vanags un отпил kafiju. Viņš nav lepojās, vienkārši iestudēja krievu uz vietas.
  
  
  "Protams, protams. Mēs ļoti augstu vērtējam ego spējas", - ātri teica Касофф. "Ļoti augstu."
  
  
  Pēc tam viņš bez liekiem vārdiem pārgājis pie sava priekšlikuma realizēšanai. Čili tagad bija марксистское valdība; tas bija valsts ar stratēģisko krājumu vara. Problēma Maskavai ir problēma, ar ko krieviem ir darīšana visā komunistisko pasaulē: ih cīņa līdz nāvei ar sarkano Ķīnu. Ir radusies jauna pazemes armija, kas sastāv ap studenti-маоистов un уроженцев Čili. Viņi sevi dēvēja par "МИРистами" un centās pārņemt kontroli pār čīles valdība. Amerikas Savienotās valstis jau ir zaudējuši Čili komunistiskā pasaules, bet kopā ar viņiem un чилийскую vara. Padomju Savienība bija gatavs atkal padarīt šo varš ir pieejama pasaules tirgū un tajā pašā laikā nesolīja nekādu marksisma gāšanu attiecībā uz kaimiņu dienvidamerikas valstīm.
  
  
  "Tad par kubas raķešu mēs zinām, cik vērts ir tas apsolījums, - drūmi teica es.
  
  
  "Mēs visi esam apguvuši mācība", - mierīgi atbildēja Касофф. "Visi, izņemot traks ķīniešu".
  
  
  "Nokļūt līdz Белькева", - teica Hawke krievu.
  
  
  "Ak, jā. Iespējams, misters Kārters, jūs atceraties ekskursiju Kastro Čīlē. Pēc divām dienām sāksies jaunā koncertturnejā, kuru šoreiz veiks mūsu labais biedrs Aleksandrs Белькев ap Ministriju PSRS. Ego mērķis - stiprināt krievijas tirdzniecību. vienošanās ar režīmu Allende. Mums ir pamats uzskatīt, ka МИРисты var mēģināt pārtraukt ego vizīte vardarbīgas metodes, un balsošana, kur jūs ieejat. Mēs vēlamies, lai jūs cēla kaut ko Белкеву, kad viņš ieradīsies Santiago ".
  
  
  Šajā gadījumā ārsts Thompson atklāja savu kasti, atklājot elegants smokings. Viņš parādīja to ar lepnumu jaunā mātes.
  
  
  "Kā jūs droši vien zināt, N3, Amerikas Savienotās valstis, lai iegūtu labākos vieglās бронежилеты pasaulē. Iemesls, kādēļ Kastro izskatījās tik bieza un plecīgs, kad viņš bija Čili, bija tas, ka viņš valkāja krievu modeli, bez apvainojumiem. Modelis, ko mēs redzam šeit tika izveidota, lai Pārvaldītu speciālās izmeklēšanas GAISA spēku, kad emu nācās aizstāvēt dažās āzijas līderiem neliela auguma. Sajūtiet šo ".
  
  
  Viņas paņēma jaku rokās. Neskatoties uz vairogi priekšā un aizmugurē, viņa nevar svērt vairāk par sesto mārciņas.
  
  
  "Īpaši Белькева mēs esam pievienojuši aizmugurējais aizsargs. Pie normālas vestes ir tikai viens priekšā. Iekšā ir, kuri pārklājas plastmasas plāksnes ir ar teflona pārklājumu. Tās ir piemērotas tiešu šāvienu uz automātisko pistoli .45 kalibra. Patiesībā, gillett izturēs таращить acis ap jebkuru pazīstamu pistoli ".
  
  
  Касофф ar skaudību skatījās uz gillett. Tās varētu atcerēties dažas razz, kad varēja pats izmantot.
  
  
  "Un jūs vēlaties, lai to iemācījušies tas Белькеву? Un viss?"
  
  
  "Nogādājiet un uzlieciet uz tā. Diemžēl, mūsu biedrs ir aizdomīgs cilvēks", - teica Касофф ar mierīgs skatu. "Mēs jutām, ka tā būs vairāk uzticēties šim savstarpēju vienošanos starp mūsu valstīm, ja šo misiju ir izpildījis kāds tik augsta ranga, kā jūs. Tā ir maza lieta, par kuru var lūgt, un tas palīdzēs stiprināt asv un padomju sadarbību un uzticību. "
  
  
  Brīze nes cauri pussabrukušas sienas gala, bet nebija vēja, ir pietiekami spēcīga, lai kaut reizi aiznest smaržu šo priekšlikumu. Tas ļāva kādam savākt simts tūkstošus par galvu Nika Kārtera. Tikai mana pārliecība Хоуке neļāva man uzreiz teikt Касоффу, ka viņš var набросить gillett ego fizelāžas Aeroflot.
  
  
  "Un kad to celt šo plastmasas uzvalks Белкеву, mans darbs ir izdarīts?"
  
  
  "Tieši", - nomurmināja Касофф, kā kaķis ar spalvām kanāriju uz lūpām. Pēc tam viņš pagriezās pret Хоуку. "Kārters būs Santiago rīt uz piecām stundām vakarā, patiesībā ir? Rīt vakarā Prezidenta pilī notiks pieņemšana par biedru Белькева".
  
  
  "Tas ir tur", - atbildēja Vanags. Viņas redzēja, ka Касофф nav gatavojas saņemt nekādu informāciju.
  
  
  Krievam pozitīvi uztvēra noraida, un kāpēc gan ne? Viņš paspieda man roku.
  
  
  "Labu veiksmi, товарисч. Iespējams, mēs vēl tiksimies kaut kad".
  
  
  "Es varētu šī naktsmītne" - es teicu. Viņas naktsmītne pievienot: "tumšā aleja."
  
  
  Atpakaļceļā no lidlauka to mēģinājis, lai saņemtu informāciju no Хоука. Mēs sēdējām vieni ego limuzīnā. Dr Thompson bija priekšā ar šoferi. Stikla starpsiena tika pacelta, un telefons bija atslēgts.
  
  
  "Jūs lidojumu ar GAISA spēku Santiago. Mums joprojām ir labas attiecības ar чилийскими militārās, un jūs saņemsiet no tiem visu nepieciešamo sadarbību ar ih konstitucionālo ierobežojumu.
  
  
  "Es līdz šim sesku nesaprotu, sir, kāpēc jums ir nepieciešams, atsūtiet man kurjeru".
  
  
  Hawke paskatījās uz logu, uz laukiem Делавэра. Tumšā visā teritorijā, bet izrādījās pa sniegu, un pa laukiem tika izkaisīti daļas bāla zāli.
  
  
  Viņas zina, ka šī daļa ir, šķiet, nav svarīgs, - viņš maigi teica. - Tas ir daudz sarežģītāka lieta, nekā gillett Белькева. Pat ar šo gizmo vīrietis būs neaizsargāti. Par to sekos, un, kas zina, ka ego būs ждатьть? Protams, МИРисты būs gatavi uz visu, lai ego noņemt, un šajā gadījumā padomju-amerikāņu attiecības tiešām var iet uz maksimumu ". Viņš paraustīja plecus." Tas ir viss, ko es jums varu teikt. Ja visi iet labi, tu atgriezīsies mājās divas dienas. Pretējā gadījumā jūs saņemsiet pārējās instrukcijas ir in Santiago ".
  
  
  Bija vēl viena lieta, ja viņš nav minēts, bet mēs abi to saprot. Tādējādi, ja viņai tika sagūstīts krievu un tika spīdzināts, viņš varētu vairāk pastāstīt par misiju uz Santiago, pat ja gribētu.
  
  
  "Starp citu, tā es varu daudz ko pievienot", - turpināja Hawke. "Ja krievi pārkāpt savu solījumu, Касофф nenodzīvos līdz nākamajai dienai. Ja jūs atceraties, tas ļāva man izmantot savu зажигалку, lai cīnītos ar savu cigāru. Tagad viņam ir jauna šķiltavas. Viņa izskatās tieši tāpat, kā sava ego, bet satur radioaktīvo pakete ar plastiskās bumbas un apvalku ap kājnieku šautriņu. Viņa nogalinās viņu, ja viņš būs atrasties ar viņu vienā telpā.
  
  
  Tas ir tas aukstais komfortu, kas Killmaster aicina laimi.
  
  
  Jo viņas, esot Santjago uz сверхзвуковом militārajā lidmašīnā pirms pacelšanās atlika vairākas stundas. Хоуку bija klāt tikšanās reizē ar jūras izpēti, tāpēc viņas bija viens savā birojā, AX, kad pie durvīm atskanēja kluss klauvē. Dr Elizabeth Adams atklāja ego un iegāju.
  
  
  "Es domāju par tavu piedāvājumu", - jautri teica viņa.
  
  
  Tik daudz kas noticis kopš seansa reakcijas digitālās kameras, ka es gandrīz neatcerējās, par ko viņa runāja. Man nav bijis.
  
  
  Viņa aizslēdza aiz sevis durvis un noņēma balto jaku, un pēc sekundes viņa обнажилась un распустила savas gari blondi mati.
  
  
  Mēs nodarbojās ar mīlestību uz mana galda, zem mūsu ķermeņiem потрескивала kaudze piezīmes un ziņojumus.
  
  
  Kur tad blakusprodukts kāds ir likts uz šo sievieti baltā jaka un teica hei, ka tā ir tikai bezjūtīgs smadzenes. Tagad, kad balta žakete bija notīrīta, zaudēja visus viņas aizliegumus. Atmiņas par Касоффе un жилете pazuda kā murgs, murgs, смытый zīdainu ādu viņas aizraušanās.
  
  
  Tā dzirdēju, ka tu esi labs, bet nekas, piemēram, - " viņa čukstēja.
  
  
  "Jūs paši tā wouldnt būt slikti, ārsts".
  
  
  "Elizabete, lūdzu".
  
  
  "Liz."
  
  
  Padomus par viņas pirkstiem скользнули pa manu muguru. "Es domāju... nu, tas bija kaut kas fantastisks". Viņa noskūpstīja mani uz auss.
  
  
  Pēc tam, kad viņa sāka atslēgties, вспомнилась Касофф, kopā ar apziņu, ka es esmu vēlu instruktāža par vadošo чилийским sarkanā krāsā. Tās, nopūtās un piecēlās.
  
  
  Elizabete paskatījās uz mani, plaši atvērtām acīm. Pat atkailināts, tā joprojām valkāja neglīts "Luger" kreisajā veiktie aprēķini, duncis makstī uz kreisā apakšdelma un gāzes bumbu, приклеенную uz ieplakā labo potīti. Simboli derīgu pakalpojumu.
  
  
  "Tad tā ir taisnība, - viņa teica. "Ir baumas, ka jums ir jauns uzdevums. Balss kāpēc tā nolēma nākt, kad tai ir kļuvis zināms".
  
  
  "Nu ko, - es teicu, skatoties uz viņas skaisto ķermeni, растянувшееся virs kaudzes papīru uz mana galda, - tu noteikti to izdarīju".
  
  
  
  
  
  
  Trešā nodaļa
  
  
  
  
  
  Santjago ir līdzīgs, lielākā daļa lielo столи Dienvidu Amerikā. Tas ir plašs pilsēta mūsdienu nepabeigtajiem ēku, kas atrodas blakus вневременными geto, plašiem prospektiem, греющихся saulē, un šauras alejas, kur tumšas sejas indiāņu spīd угнетением gadsimtiem. Santjago, kad tas bija pierādījums demokrātijas Dienvidamerikā, kur pat komunistu varētu uzvarēt godīgas vēlēšanas.
  
  
  Čili tikai desmit miljoni cilvēku, bet ap tiem pieci - Santiago. Visa valsts ir zālē ne dziļumā rietumu beigām Andes, kopā 250 km platums tā platākajā vietā; bet Čīle stiepjas 2650 km, un tā ir puse no rietumu piekrastes visa kontinenta. Jūs nevarētu atrast labāku bāzi, lai gāšanu, ja varētu paši uzzīmēt karti.
  
  
  Tauta ir nogurusi no sarkano. Uzgaidiet, līdz nākamajām vēlēšanām, un tad redzēsiet, - pulkvedis paskaidroja čīles armijas, встречавший mani lidostā.
  
  
  "Ja būs nākamās vēlēšanas", - atsaucās es.
  
  
  Pulkvedis izvilka mani jaunu sniegbaltu viesnīcu, kas nodarbojas atradās virs aktīvākais prospektu Santiago. Kā man paziņoja pulkvedis, nedēļu pirms tam viņš tika nodots valdībai amerikāņu īpašnieka. Delegācija Белькева grasījos tā
  
  
  lai būtu vieni divos augšējos stāvos.
  
  
  Istabene pavadīja mani uz manu istabu. Izskatījās tā, it kā viņai bija pirmais viesis, kas kādreiz viņiem patika, aizdomas, kas izrādījās vēlāk, kad tai kļuvis zināms, ka viesnīca tika nacionalizēta dienā būvniecība ir pabeigta. Viņas aizslēdza durvis un atvēra logu. Divdesmit stāvu zemāk pa prospektu, ielīda mašīnas, policisti izmisīgi rajoniem, gājējiem ir pārgājis ceļu. Vienīgā zīme, pārmaiņas uz Čīli, kas to varētu redzēt no tās vietas, kur to glabāja, bija liels sarkans banner, kas karājās uz čīkstoņu ēku pāri ielai. Tas провозглашало: varoņa чилийский tauta nav mierā, kamēr visi yankees viņi mirst vai netiks padzīti ap mūsu valsti. Tas bija liels banneris.
  
  
  Tās, paskatījās uz pulksteni. Līdz triumfējošo iebraukšanas Белькева galvaspilsētā atlika divas stundas, un tās nāvīgi noguruši no lidojuma. Tās izslēdza sergejs un plunged zen-trans otrā līmeņa.
  
  
  "Sinjor".
  
  
  Viņas izgāja pa полубессознательного stāvokļa un atkal paskatījās uz pulksteni. Ir pagājuši tikai divdesmit minūtes.
  
  
  "Sinjor, svarīga ziņa, lai jums", - teica man balss ir ārpus manas istabas.
  
  
  "Likt tas ar durvīm."
  
  
  Svārstības. Skaņa pārvietojas kāja. Vairāk nekā viens ap tiem. Viņas jau nav gulējis, noslīdēja no gultas un piegāja dienā, velkot ārā "luger".
  
  
  Kamēr saruna runāja spāņu valodā. Tagad mans viesis mēģināju krievu valoda.
  
  
  "Es varu mainīt, lai jums naudu. Rubļos vai dolāros. Ценымногие vairāk эскудо, nekā oficiālā kursa".
  
  
  "Bez koncepcijas."
  
  
  No ārpuses atkal шарканье kāja.
  
  
  "Šī istaba bija rezervēts kādam citam. Jums vajadzētu nekavējoties doties prom", - paziņoja balsi.
  
  
  Viņas mēģināja pa tālruni. Viņš bija miris, bet tas nav obligāti kaut kas ir noticis, tikai ne dienvidamerikas viesnīcā. Tajā pašā laikā kāds neveiksmīgi skrūvēja durvju rokturi. Ego pūles, ja man ideju. Bija durvis uz nākamo telpu. Viņa bija aizslēgtas, bet es atvēru ego plastmasas kredītkarti. Vēl viena priekšrocība ir kapitālisms. To, ieraksta numurs, kas ir identisks manam. Pēc tam to uzmanīgi atvēra durvis uz halli.
  
  
  Ih bija divi, lielie zēni baltos kreklos ar atvērtām apkaklēm un ar dzelzs stieņiem, kas tie ir, iespējams, slēpa aiz jostas.
  
  
  "Kas par ziņu, мучачо?"
  
  
  Vispirms viņi redzēja "Luger", pēc tam mani. Tie nav nokritusi dzelzs zarus, to uzticu tiem pašsaprotamu.
  
  
  "Viņš yankees", - indīgi teica viens. "Viņš nav uguns".
  
  
  "Tu vairs правишь mums, cūka. Коснись mums, un cilvēki uz ielas asaru tev par daļu".
  
  
  Viņi pārcēlās uz mani caur halle. Tā ir viena ap problēmas saskarsmē ar faniem. Viņi nekad neuzzinās, kad tu rīkojies nopietni. Jebkura saprātīga krievam pa šo laiku klusi напевал būtu "Волжского paddler".
  
  
  "Kāds ir stāvā apakšā?" - pajautāju, kad tie tuvojās man.
  
  
  "Neviens. Neviens neglābs tevi", - прорычал pirmais.
  
  
  "Tas ir labi."
  
  
  Kreisā priekšējā daļa apavu pirmā разлетелась daļu. Viņš šokā skatījās uz leju, uz to vietu, kur bija divus pirkstus ego kājas. Tagad uz paklāja bija caurums.
  
  
  "Pozitīvi neviena nav?" - atkal jautāja viņam bija mērķis ego labo kāju.
  
  
  "Pagaidiet!"
  
  
  Iron bar samazinājās par ego rokas uz grīdas. Sākuma otrais zvērs arī ir izdevis savu ieroci. To ir ielicis pistoli makstī un šokēja ar kreiso roku. Duncis nokrita man uz rokas. Zēns paskatījās uz aizmuguri un tas pagriezās, lai aizbēgt.
  
  
  "Lūdzu, nedari tā", - pajautāju.
  
  
  Šoreiz viņi, šķiet, man uzticas. Vismaz viņi ir ļoti patīkami распластались pēc vaidēt, kad to ir viegli pieskārās ih vadi padoms nazis.
  
  
  "Redziet, jūs darīt daudz sliktas lietas, zēni", - pacietīgi paskaidroja man, обыскивая ih. "Jūs pat nezināt, un apvainojums man. Cik jums zināms, tās ir lielisks puisis. Jūs nepiedāvājat jūsu klientam apmainīt pret naudu, bet jums diviem nē, pat simtiem эскудо. Un, kas vēl ļaunāk, jūs uzmodināt mani, kad viņai gulēt. Apvainojumi, meli un rupjību, bet viņa pat uz stundu nav bijis šajā pilsētā. Tagad tās, protams, ceru, ka jūs varat noteikt šo. Viņas teica, ceru, ka jūs varat darīt, lai mani ".
  
  
  Odin ap tiem mājienu.
  
  
  "X ... kā?"
  
  
  "Pasaki man, kāpēc tu esi visu to darījis."
  
  
  "Mēs vienkārši strādnieki. Mēs zinām, neko par politiku. Un tagad paskaties uz mani, madre mia, bez pirkstiem. Ka es jums saku džins? Mēs neko nezinām, mēs tikai maksā naudu. Viņas истекаю asinīm, sinjor. Jūs muļķis ".
  
  
  "Nē, tikai profesionālis, hema tu neesi".
  
  
  Viņai bija prieks to uzzināt. Viena maza nomizo порезалась, un viņi sāka лепетать, lai gan maz ko zināja. Man bija tik žēl nu, ka es atdevu viņiem dzelzs zarus, un skatījās, kā tās izvairīties, bubina kaut ko par сумашедшего amerikāņu.
  
  
  Brāļi Garsija bija diviem maziem панками, kuras daļas ir strādājuši pie Kustību Искьердо Revolutionario (MIR). Šodien ih priekšniekiem ir lidostā, gaidot Белкева, tāpēc, kad negaidīti vientuļš viesis reģistrējies stāvos Белкева, brāļi domājuši, ka notiks kaut kāda izmeklēšana. Pats interesantākais ir tas, ka viņi cerēja uzzināt maršrutu Белькева valstī, grafiku, kas ir čīles valdība tur slepenībā. Kopumā, viņu atradu šo incidentu, nedaudz atsvaidzinošu un informatīvi. Pat labāk, nekā дремать.
  
  
  Ja viņas zinātu, cik gudrs zēni Garsija salīdzinot ar Aleksandru Белькевым.
  
  
  Biedrs Белькев brauca pa prospektu limuzīnā kopā ar valsts prezidentu Allende un ego ekonomikas ministrs. Pa šo laiku коммунистическое spārnu valdības izrakstīja pietiekami, lai valsts ierēdņiem, lai izveidotu ielas un pamāt ухмыляющимся krievu apmeklētājiem reimatismu. Varbūt iemesls унылых aplausus cilvēku trūkums bija labs sarkanās gaļas valstu veikalos.
  
  
  Pēc tam Белькев apkārt ir miesassargi gāja ap mašīnu un iegāja viesnīcā. Kad prezidenta limuzīns aizgāja, подъехало vēl vairākas mašīnas ar pavadoņiem Белькева. Tā uzreiz atcerējos instruktāža, kas to saņēma štāba mītnē AX:
  
  
  Aleksandrs Aleksandrovičs Белькев, 45 gadi, augums 5 pēdas un 7 collas, аленка 210 mārciņas. Dzimis Volgograda. Izglītību ieguvis Volgogradas ģimnāzijas, Maskavas kalnu institūtu. Militārais dienests, palīgs politruka 1944-45 gadā, Atbrīvots no amata par dalību zvērībām berlīnes posmā. Rehabilitācijas un piešķiršana kongresā partijas 1954. gadā kā jaunam ķīmiskā pēc hruščova klikšķiem. Pārcelts uz Brežņeva tad apvērsumu. Viltīgs, nežēlīgs bureaucrat, zaudēja saņēma iecelšanu Pastāvīgu Politbirojs, jo šokējoši seksuālo apetīti.
  
  
  
  
  Tas bija sasodīti ироничная biogrāfija. Laikā Berlīnē krievijas karavīri бесчинствовали, nogalinot un насилуя pilsēta. Ka, šuvējs ņem, varētu darīt Белькев, lai atlasītu ego? Cits dīvains brīdī bija vairāk saprotams. Līderi Kremļa varētu plānot nāve miljoni, bet tie vienmēr ir bijuši seksuālas ханжами. Kā daļu šīs divas īpašības - slepkavība un sekss gāja roku rokā!
  
  
  To satvert koferis ar veste Белькева un devos augšā ego numuru. Pirmais, ko es ieraudzīju, bija pierādījums, ka Aleksandrs Белькев, vismaz ne ханжа.
  
  
  Viņš sēdēja, jevgēņijs, kails līdz jostasvietai, ar ego jostas karājās ruļļi tauku. Viņam bija угрюмое, slikti выбритое persona. Ego āda bija balta kā dzīve vardes, un блестела no eļļas, kas ir rubbed uz nah rokas skaistas meitenes. Un meitenēm bija ne viena vien. Diski, kurā tika eļļa, bija восточногерманский, spriežot pēc viņas акценту. Divas kubas meitenes наливали Johnny Walker glāzes bārā, bet krievu brunete валялась mīkstā krēslā, viņas acis остекленели no dzērienus vai narkotikas.
  
  
  "Cilvēks, ko viņi sauc par Киллмастером", - прорычал Белкев. "Nāc."
  
  
  "Man ir tev gillette".
  
  
  Viņš pasmaidīja un izvilka savu roku uz gurna немки.
  
  
  "Man tagad nav laika jakas".
  
  
  To izmeta casey uz kafijas galdiņu priekšā, un atvēra tās.
  
  
  "Come on, come on saņemt to vairāk nekā ar to."
  
  
  Roku Белькева vairs gludināt. Ego balta āda kļuva sarkana, un viņš uzkāpa ar kliedzienu.
  
  
  "Mēs neko nevaram pabeigt, kamēr viņai to darīt. Var būt, vakar jūs bijāt slavens ar Iesauku karteri bija. Šodien jums ir nekas vairāk kā kārtējais algotņu pēc VDK pēc manas pavēles! Jūs par mani dubļi, kurā tās varētu būt, ja to vēlos. Ja gillett mani neapmierina, tad tu vari doties atpakaļ uz savu Ameriku. Tās nav gatavojas ego tagad pielaikot. Viņas aizņemts ".
  
  
  Mana roka зудела, lai greifers šo kalnu tauku un швырнуть tās caur istabu.
  
  
  "Kad jūs gatavojas ego pielaikot?" - drūmi jautāja man.
  
  
  "Mēs skatāmies uz to. Un, kamēr jūs esat mans personīgais spiegu, misters Kārters. Personas slepkava Aleksandra Белкева".
  
  
  
  
  
  
  Ceturtā nodaļa
  
  
  
  
  
  Prezidenta pils de La moneda bija apgaismota, kā ziemassvētku cerība, lai to uztvertu. Karavīri no "Fuerza Mobil" ierindots pie vārtiem un patrulē teritoriju pils ar pietiekamu daudzumu automātu amerikāņu ražošana, lai apspiestu nelielu revolūciju. Leitnants pārtrauca mani, lai kratīšanas, kad iznāca viņas ap mašīnu. Белкев izmests emu roku.
  
  
  "Tas ir ar mani biedrs Carter", - viņš lepojās.
  
  
  Ieejot, mēs secen goda ' s rest ķivere ar spalvu. Izturīgs усатый vīrietis, ar kuru viņas zina doktora Salvador Allende, Republikas prezidenta Čili, atzinīgi Белькева un pavadīja ego uz vietu rindā. Viņas втащил sevi un savu atašeju vides palmas podos.
  
  
  
  Augsta ranga amatpersonas: Vēstnieki, ministri, ģenerāļi un viss politbirojs Komunistiskās partijas Čīlē notika фраках un formā, lai sasveicinātos krievu. Pie кубинскому vēstniekam tika atgriezts zvaigžņu saņemšanai, un tas nav nekāds brīnums. Tikai sešus gadus, pirms tam ārsts Allende bija līderis partizānu frontes OLAS, базирующегося Havana. Viņš bija cilvēks, kurš kopā ar atlikumi partizānu vienības, Kas Gevara pāri robežai ar Bolīviju.
  
  
  Viņas paņēma krūzi pie šampanieša kas iet mimmo viesmīlim un noliecās pie marmora vaidēt, sajūta ir apmēram tikpat ērti, kā kukaiņu ieslodzījuma, lai mušas.
  
  
  "Sinjor Kārters, kā jūs domājat, ka jums varētu sniegt arī man glāzi?"
  
  
  Tā bija viena no kubas meitenes гарема Белькева. Viņai ir gari melni mati bija ķemmētas atpakaļ krēpes, доходившую līdz sēžas, un kaut kādā veidā tā pieķērās kleita ar fliteriem, tik cieši, ka tā var dot vīrietim redzēt izliekums. Pie nah bija olīvkrāsas āda un tumšas acis, un, ja būtu Prezidenta pilij, un ir vairāk nekā seksīga sieviete, kuru esmu redzējis.
  
  
  "Kā šampanietis?"
  
  
  Hei, bija tikpat garlaicīgi kā man. Mēs kopā iegājām balles zāle, un ir konstatēts, krēslu, par kuru rindās stāv krēsli.
  
  
  "Es baidos, ka tu patīc Alehandro, - viņa teica.
  
  
  "Aleksandr, tu domā? Domāju, ka nē, ka padara mūs vienādi. Viņš tev patīk?"
  
  
  Atraisīt, hei valodu, nav pagāja daudz šampanieša. Сочувственное auss bija visiem, ka hei, kas tiešām ir nepieciešams.
  
  
  "Mana māsa un viņas bija sievietes ополчении Havanā, kad Alehandro redzēja mūs. Mums lika sarīkot ego sēdēt".
  
  
  "Un tu?"
  
  
  Viņa скривилась.
  
  
  "Jebkurā gadījumā, tas ir labāk, nekā policija".
  
  
  Roze un viņas māsa Bonita bija meitas, kas kubas ģimenē, kas nodarbojas pieder viens ap populārākajiem nakts iestāžu Havanas, kad Kastro slēgta pilsēta. Tas bija neticami skaistas sievietes, kurām ir visas nepieciešamās talantu un gaumi, lai atvērtu dzīves Las Vegas, ih atribūti stipri угасали sakarā ar rupjiem apetīti Aleksandra Белькева.
  
  
  "Man ir divdesmit gadu, bet Боните divdesmit divi. Ar pieciem gadiem mēs обучаемся, kā flamenko dejotāji un dziedātāji cante хондо".
  
  
  "Tas ir smags dejas".
  
  
  "Jūs man neticat. Jūs domājat, ka es vienkārši kaut kāda prostitūta Белькева, vai ne? Ienākumi dejot, es jums parādīšu".
  
  
  Tā ir viena no viņa atašejs rokā.
  
  
  "Man ļoti žēl."
  
  
  Visu šo laiku orķestris cītīgi spēlēja, izpildot galvenokārt power valši, ko varētu apgūt pat ir артритический diplomāts. Roze ar uguni acīs, piegāja pie vadītāja, orķestrim un čukstēja emu uz auss. Vīrietis pamāja ar galvu un pasmaidīja, bet pēc tam vērsās ar vēstuli pie saviem mūziķiem.
  
  
  Kad ieskanējās grupa, Štrausa nomainījis dedzinātājs mazliet flamenko. Roze pacēla vienu roku, un augstu virs galvas un щелкнула pirkstiem. Viņas обтягивающее kleita облегало pilnu krūti un likvidācijas ķermeni. Turpat pūlī parādījās dejotāji, un viņi sāka riņķot ap nah, jūsmīgi clapping rokas.
  
  
  Acis Rozes nav labi pavadījām laiku, dejojot no manis, bet viņas papēdi saraustītas pounded pa grīdu бального zāles. Ee seksualitāte aizpildīja lielāko istabu, piespiežot viņu pulsēt takts гитарам. Kad viņa pagriezās, viņas garā melnā grīva reibst gaisā, взмахнув хлыстом. Simtiem acis bija vērstas uz viņu, un viņa dejoja tikai ar mani. Tā bija viņas aicinājums. Kad viņa задрала svārkus, lai vētrainas kulminācija, tās redzēja kājas ee daiļās dejotājas, smalks un sašaurinās virzienā, kā jauns skaists puisis. Kad viņa pabeidza ar augsti paceltām rokām, zālē uzsprāga aplausu vētra, ieskaitot manu.
  
  
  Katrs vīrietis, kas tur būtu, ir sapņojis fiziski, lai greifers viņu uz vietas, un acis sekoja viņai, kad viņa atgriezās pie manis. Man gaidīju ee aukstā krūze šampanieša.
  
  
  "Tagad jūs ticat man, sinjor Киллмастер?"
  
  
  "Es ticu, ka mēs ar tevi iedzert. Uz Rozi, беллисиму balle".
  
  
  "Bet tev, - viņa pacēla krūzi, - pirmais cilvēks, kuru viņai kādreiz naktsmītnes dejot деснуды".
  
  
  "Деснуда" nozīmē "nude", un to varēja tikai iedomāties, kādu ietekmi uz manas jūtas būtu pliks un dejojošā Roze.
  
  
  Grupa atkal atgriezās pie вальсу. Viņš strauji apstājās un pārgāja valsts himna republikas. Visi pagriezās uz durvīm balles zāle, kur tikko ienāca prezidents un Белькев. Allende ir pieņēmusi šo godu pacietīgi un ar humoru. Mazās actiņas Белькева apskatīja balles zāle, vēl nav atrasts Rozi, un sašaurināja, kad ieraudzīja, ka viņa ir ar mani.
  
  
  Jebkurā gadījumā prezidents jutos atvieglots, kad krievam ir aizgājis no tā. Белькев veicis ceļu cauri dejotājiem uz Roze.
  
  
  "Ko jūs darāt ar šo империалистическим slepkava?" viņš prasīja.
  
  
  Roze paraustīja skaistus plecus.
  
  
  "Jūs pats teicāt, ka viņš bija savu privāto spiegu, tad kāpēc
  
  
  man nav jābūt ar viņu? Turklāt, viņš ir ļoti labs ".
  
  
  "Turies no nah prom", - lika man Белькев par-krievu. "Tas ir kārtība."
  
  
  "Es nesaprotu. Viņš iancu square. Kā jūs varat pavēlēt viņam bija, ko darīt?" - jautāja Roze ar visu neatlaidību cilvēkam, kas izdzēris pārāk daudz šampanieša.
  
  
  "Tas ir tikai algots slepkava. To ministrs un dodu rīkojumus".
  
  
  "Likt zelta medaļu par cūku, un jums viss paliks cūka", - komentēja viņas uz kubas spāņu valodā.
  
  
  Roze хихикнула tik spēcīgi, ka gandrīz samazinājās savu glāzi. Белькев kļuva nikns un jautāja, ko es teicu.
  
  
  "Viņš ir nepaklausīgs cilvēks", - поддразнила viņa.
  
  
  "Roze, tavi gurni - tas ir forši upe, un to ļoti gribu dzert", - turpināja viņas.
  
  
  "Ir ļoti nepaklausīgs", - skaļi smiekli ee.
  
  
  Cilvēki sāka skatīties uz mums, un Белькев ar grūtībām apturējis sevi.
  
  
  "Esi kluss un turies tālāk no manas sievietes", - viņš man lika vēlreiz.
  
  
  "Vispār es likšu tevi mierā, ja tu vienkārši paņemsi šo gillette, kas to mēģināja tev dotu". Viņas pacēla emu casey atašejs.
  
  
  "Šī ir stulba lieta. Kāpēc tās būtu par to jāuztraucas?"
  
  
  "Белкев, - teica viņas bez mazākās humora balsī, - ja viņas tagad nav pildījis kādu citu uzdevumu, viņu varētu nogalināt tevi." Pēkšņi mans "Luger" uzstāja ego apaļš dzīvi, kustība bija slēpta no pārējiem viesiem pieņem. "Nogalināt bez vilcināšanās, un tu neko nevari darīt, par to".
  
  
  "Tu esi traks!"
  
  
  "Tu esi sākt otro, kurš teica, tas ir šodien. Nē, es neesmu traks, man vienkārši ir apnicis spēlēt ar tevi spēles. Ja tu tagad nav оденешь šo gillett, viņai aiziešu. Vienkārši pateikt priekšniecībai, ka jūs atteicās sadarboties."
  
  
  Белькев paskatījās uz metāla stienis, stingri прижатый pie ego vēderu. Viņš ir karsts, un viņš gandrīz vai redzēju, kā viņš domā.
  
  
  "Labi, Kārters, to mēģināšu. Jebko, lai tikai varētu atbrīvoties no tevis."
  
  
  "Luger" atpakaļ makstī, un mēs izgājām ārā pa sānu durvīm. Белкев ar vienu skatienu paņēma ar krievijas vēstnieku un pāris ego miesassargu. Roze gāja pakaļ.
  
  
  Kā tikai mēs izgāja koridorā, Белькев lūdza vēstnieku, rīcībā, vai krievi pili.
  
  
  "Visu, ko vēlaties. Tas ir novēlējums prezidentam".
  
  
  Lieliski. Kur mēs varam atrast vietu, lai privātajā? "
  
  
  Vēstnieks bija худощавым kādu, kam ir диспепсией. Uz смокинге viņš bija līdzīgs растерзанный, satrauktā līķis.
  
  
  "Es saprotu, ka mūsu saimnieki var apvainoties, ja mēs вторгнемся valdības birojs. Tomēr zem pils ir liels neizmantots pagrabā, kur agrāk tur politiskie ieslodzītie".
  
  
  "Es nedomāju, ka mums tas ir nepieciešams", - iejaucās es.
  
  
  "Bet es domāju, ka jā", - teica Белькев. "Tad mūsu mazo darījuma tu vari turpināt savu ceļu. Tu man vairāk nav vajadzīgs".
  
  
  Чилийская pils sardze garām palaida mūs pa šauru kāpnēm. Pamata laukumā pie Prezidenta pils varētu tikt noskaidrota, un ir dzīvi, bet kāpņu telpa un pagraba, ar kuru tā īstenoja, tika atklāti ap šausmu filmu. Spuldzes metāla šūnās ir izgaismots smakojošs koridors. Orķestra skaņu pazuda, звяканье glāzes ar šampanieti nebija, un viss, ko mēs esam dzirdējuši, - tas ir rezonanses mūsu papēžiem un nav pamanāma skriešana žurkām.
  
  
  "Lūk, - teica sargs. To, pamanīju, ka uz viņa apkakles bija sarkana emblēma komunistiskās partijas Čili. Tas nozīmēja, ka viņš nav bijis kara, un viņa nevarēja sagaidīt no viņa žēlastības. Viņš atvēra dzelzs durvis.
  
  
  Iekšā nebija elektriskās gaismas. Tā vietā lukturis ar baterijām darbināms отбрасывала tuvās loku. Viņas ieraudzīja uz tālāku vaidēt divi rūsas rokudzelžos, kas nokarājas no akmens bloku. Tas nav istaba, tas ir cietums.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kas, šuvējs ņem, tu esi ieplānojis?" Kad viņa pagriezās, viņa saprata. Miesassargu vēstnieka наводили pistoles man likt dolāru.
  
  
  "Uzdod stulbu spirālveida..." - atbildēja viņas sevi skaļi. "Starp citu, mans slepkavības iznes nāves sodu, kādu līdz sagaidīs savu zēnu. Tas dos jums ļoti populāra, kad jūs atgriežaties mājās".
  
  
  "Godīgi sakot, misters Kārters, es domāju, ka mēs būtu pārāk gatavi apmainīt duci tālr jūsu. Tomēr man nav prātā nogalināt jums. Ritiniet līdz jūsu casey".
  
  
  To man ir jāpateicas Белькеву uz šo soli. Viņai bija vienīgais cilvēks visā Dienvidamerikā, kas zināja, kā atvērt casey atašejs, bez putu sevi. Atslēga no pils nebija; ierīce pārstāvēja sevi nav nekas, piemēram, elektrības kontaktu, kas pievienots осколочной взрывчатке. Viņas paņēma plastmasas piespraudi un izdevās to zem vāciņa; tas ir apslēpts.
  
  
  "Redzi, Roze, tā patiešām saprotu Meistari slepkavību", - viņš norūca, parādot телохранителям virzīties uz priekšu. "Viņam ir pistole un nazis, kas ir saistīts ar ego kreisajā rokā. Tas viss ego dosjē".
  
  
  Ar mani novilka jaku un kreklu, atņēma ieročus un
  
  
  uzreiz man vaidēt. Katrs ap viņiem uz vienu ap manu roku dzelžos.
  
  
  "Kā tev tas patīk, Киллмастер?" - злорадствовал Белькев. "Kas saistīts, piemēram, āzis. Pat nevari nogalināt darbinieku VDK, nevis savu mīļoto Cirvi?"
  
  
  "Es domāju, ka tu teici, ka netaisies mani nogalināt.
  
  
  "Ak, tā nav. Jums vajadzētu saprast, ka man nekad nepatika šī ideja ir veikt bruņu vesti no jums, amerikāņiem. Es domāju, ka, ja būtu gillett nebija ložu? Kā būtu, ja viņas iznāca no pūļa un domāju, ka tas bija tā, un būtu noslepkavots pirmais попавшимся muļķis par pistoli? Vai tas nebūtu smieklīgi, triks, lai AX? Viņai būtu miris, un jūs būtu droši savā lidmašīnā. Nē, es nav tik naivi, misters Kārters, jums ir, lai pierādītu man, cik labs ir tavs gillett patiesībā delle. "
  
  
  "Kā viņš to var izdarīt, ja viņš ir pieķēdēts pie vaidēt?" - jautāja Roze.
  
  
  "Ir ļoti vienkārši," atbildēja Белькев. "Ja viņš vēl būs dzīvs, to ņemšu gillett. Ja nē, tās пришлю gillett atpakaļ ar ego un ķermeni".
  
  
  Aukstuma sajūta pārņēma mani. Ka, ja visa šī shēma tika plānu Хока? Apkopot viņš Белькева dubultnieks veste? Viņas, zināju, ka prāts ir Хоука vienmēr bija pilns ar viltīgiem idejas, un, ja šī novedīs pie pretēja rezultāta, to uzzinu par to, ka vispirms.
  
  
  Apsargi ir izņemta gillett ap кейса un ietina man uz krūtīm. Viņš šķita pat vairāk spēcīgu, nekā tad, kad viņas tur ego rokās lidostā Делавэра. Tā prātoju, vai tas ir pietiekoši izturīgs, lai atspoguļotu shot 22. kalibra, nemaz nerunājot par gabalu svina no automāta.
  
  
  "Uzskatiet, ka pati asv pārdevēju, Киллмастер. Atdod man savu nastu".
  
  
  "Es varētu jūs interesēt putekļu sūcēju, vai ne?"
  
  
  Aizsargs pasniedza Белькеву savu ieroci 45-go kalibra. Белькев atbīdīta slēdzi, liekot uz vietu pirmajā kasetne.
  
  
  "Vienmēr ar humora izjūtu", - sausi komentēja viņš.
  
  
  Viņš нацелил lielgabarīta pistole man krūšu kurvja centrā. Neviens nav teicis mums ir vārdi; pat žurkas pēkšņi kļūst kluss. Tā, atcerējos, ka automāts 45-go kalibra tika izveidota, lai nogalinātu šoks, kad asv морпехи konstatēja, ka ih parasta šaujamieroci nevar apturēt берсеркских tautu nenormālas sacelšanās laikā Filipīnās. Līdzīgas dīvaini fakti nāk prātā, kad jūs esat skatīties maza pistole 45-go kalibra, un visu, ko jūs varat darīt, ir turēt pēc iespējas klusāk.
  
  
  Uzliesmojums, un vienlaikus milzu dūri iesita man pa čīkstoņu. Man liekas, ka ribas ir ieslēgti, un tās neelpoja. Mana dzīve biju sarāvies man uz kakla. Pēc tam atskanēja klikšķis, kad jaunā standarta nofiksējas vietā. Mans mērķis-piano bobbed.
  
  
  Šoreiz viņas nav redzējis lielgabals, bet redzēju, kā melnā zvaigzne uzsprāga uz jakas pār manu sirdi. Locīšanas dolārs екнуло, bet plaušās pietrūka paraugu ņemšanas gaisa. Kad viņas skatās uz Белькева un citiem, viņš nevarēja koncentrēt ih. To ir dzirdējis bail creek Rozes un neskaidra redzējis, подхалимскую smīns Белкева. Manas kājas raustījās, kā marionetes, kad tās mēģināja atgūt līdzsvaru.
  
  
  "Bez asinīm", - sacīja to sev. Vienkārši šoks un trūkums paraugu ņemšanas gaisa. Viņas dzīvo.
  
  
  "Gillette, šķiet, dara savu darbu", - nopūtās Белькев. "Tomēr nav nekādas garantijas, ka kāds mēģinās mani nogalināt ar pistoli. Viņas gribu redzēt, kā šī, zviedriem iztur triecienu ložmetēju".
  
  
  "Biedrs, vienošanās bija ļoti precīzu", - iejaucās sūtnis. Slīpo Белькева uz гротеску ego sāka biedēt. "Amerikāņi nav norādījusi mums nekā līdzīga gun".
  
  
  "Pistoli-ložmetēju", - ir atgūta Белькев. "Mazais".
  
  
  Par ieročiem tika nosūtīta чилийская apsardze. Белкев pacēla vienu ap manu cigarešu un apskāva Rozi vidukli.
  
  
  "Tev patīk mana gaume uz sievietēm; man patīk tavs garšu cigaretēm".
  
  
  "Kas notika Berlīnē, Белькев?" Viņas выплевываю vārdi ar pirmo ieelpu. "Ko tu esi darījis karā, kas nodarbojas ar piespiedu ih lauzt tevi?"
  
  
  Viņš nebija pārsteigts, vai sajukums. Viņš bija lepns.
  
  
  "Tas bija tikai maza spēle, kas ir ļoti līdzīga šai. Bet nabaga muļķu nebija bruņu vestes. Nebūtu nekādu problēmu, ja tās nav nogalināja biedrs kļūdas. Viņas vienkārši izklaidējās un dzēra. Tu saproti."
  
  
  "Jā, to sapratu."
  
  
  "Lai estestvenno. Cik daudz cilvēku jūs nogalināja? Simts? Divi simti?"
  
  
  "Ne tik. Nav veids, kā tolstoja triecieniem".
  
  
  Viņš nosarka, bet tad viņam atpakaļ stāja. "Jūs Zināt, ir daudz grūtāk mērķis par lielgabals mount, - viņš teica.
  
  
  Apsargs atgriezās ar pistoli, kas naktsmītne Белькев. Белькев pārbauda, lai pārliecinātos, ka veikals ir pilns, un tad atlaida drošinātāju. "Tas būs tik viegli, tik viegli," - teica man ego acis. Pat tad, ja gillett nav разорвется ja netaisnīgas atlaišanas mēģinājumā, pie mazākās заминке pleca šļakatas lodes trāpīs man personīgi.
  
  
  "Lūdzu, esiet uzmanīgi", - lūdza vēstnieks
  
  
  
  "Tas ir divkārt, - es prātoju. Bet viņai neko nav teicis.
  
  
  Белкев затушил cigareti ar kāju, un piespieda automātu uz vēderu. "Pret jebkuru pazīstamu pistoli", - atbalss atskanēja balss manā smadzenēs. Roze всхлипнула. Белькев nospieda gaili, it kā nodarbojās ar viņu mīlestību.
  
  
  Pirmās lodes hit sienas pa labi no manis un atdalījās rakstu uz manu pusi. Pārāk augsti! Viņas domāja. Akmens šķembas samazināt savu man roku. Tad šļakatas gāja vaļā acu līmenī. Tā strauji nogriezās no šāviena, kas skāra man ausī. Viņas gaidīja starp миллисекундами nākamo lodes, viņš, kas nodarbojas ar разнесет mans galvaskauss līdz griestiem.
  
  
  Tā vietā gillett sāka dejot, atrauties un saspringt ar karstu krusa aparātu. Un atkal gaisā lidoja ap manu plaušu. Manas kājas izmisīgi saspringtas, lai neiekultos galvu nāvīga lietus. Neparastas raksts ir pārcelts uz sienas kreisajā pusē no manis, asarošanu akmens.
  
  
  Īkšķi Белькева mums uz mirkli turpināja atrauties no спускового āķa, un viņš pavērsa automātu atpakaļ pie manis. Auduma veste ir pilnībā nošķirt no plastmasas šķīvji, plāksnes, kas tagad ir savīti un uz рябинами. Emitētie lodes veidojas rievas uz mana kakla. Man izdevās noķert skatiens Белькева. Ih pat nebija глазнице. Viņi atgriezās Berlīnē un atkal vēroja трясущимися ķermeņiem vācu karagūstekņu, kurus viņš искалечил līdz nepazīšanai. Gun-gun, vairāk negribu, klīst. Trieciens pēc trieciena обрушивались uz mani, vēl vairāk lieces plāksnes, draudot izlauzties cauri ih.
  
  
  Man izdevās noturēties no nokrišanas. Tad viņas saprata, ka viņš vairs neiet man personīgi. Mazas lodes alka mesties atklāti centrā veste, ejot uz leju, no krūts uz vēderu un daļām zemāk. Jo gillett bija šūtas zemāk diapazons Белькева, viņš gandrīz прикрывал man līdz skolēnus. Tas ir tas, kas ievērojis Белькев, un tieši tā viņš grasījās ielieciet pavedienu Nikam Картеру; nekādi rīkojumi no augšas nevarēja novērst emu atkal pārdzīvot lielākais triumfs. Lodes jau забивались par apakšējo malu потрепанного veste. Viņas, zināju, ka aizsardzības vairs nav - un vairs nav cerību.
  
  
  Белькев ielika savu smadzeņu uz pēdējo collas, нацелив ego vaļsirdīgs man starp kāju. Ego seja bija valgu un izcili. Nekas nav noticis. Viņš vēlreiz nospieda gaili. Pēc tam viņš izvilkts žurnāliem.
  
  
  "Viņš пустынен. Atnesiet man vēl vienu!" - прорычал viņš apsargam.
  
  
  Miega burvestību, ieķīlāto cietumā, tika sabojāts. Vēstnieks strauji papurināja galvu. Pat miesassargu izskatījās slimnieku no saspringuma.
  
  
  "Tas izskatās ļoti dīvaini. Viena lieta - aizdot šauteni, - sacīja sargs, - bet lūdz vairāk munīcijas radīs problēmas".
  
  
  "Biedrs, mums ir nepieciešams, lai atgrieztos uzņemšanas, - iejaucās sūtnis. - Mēs esam jau aizgājuši pārāk ilgu laiku. Tas būtu apvainojums, ja mēs būtu pazuduši".
  
  
  "Es neesmu beidzis!" - kliedza Белькев.
  
  
  "Lūdzu, lūdzu, atcerieties sevi, biedrs Белькев. Jums ir pierādījis savu viedokli. Gillette strādā". Vēstnieks paskatījās uz mani un ātri novērsās. Man bija interesanti, ka par briļļu tā izdarīja. "Tagad tās ir panākt to, lai mēs atgrieztos. Маоистские bandīti būs pārāk daudz uzmanības pievērst jūsu neesamībai. Viņi, iespējams, šobrīd cenšas pielāgot valsts prezidenta pret jums".
  
  
  Gun-gun, krita ap roku Белькева uz akmens grīdas. Viņš встряхнулся un noslauka kabatlakatu sviedrus no vaigiem. Roze ir kļuvusi vērsties pie manis, un vēstnieks vēlreiz uzstāja, lai viņas apskāvienos miesassargu.
  
  
  "Ejam, biedrs, - nomierinoši sacīja vēstnieks. "Lūdzu, atjaunojiet savu nosvērtību. Sakiet, ko prezidents teica, tad es rindā? Pastāsti man visu par to."
  
  
  Viņš pamāja vienam par miesassargu. Slepkava šķērsoja grīdas un novilka ar mani gillett.
  
  
  "Ir pretīgs cūka", - viņš čukstēja, atstājot mani atrodas uz vaidēt.
  
  
  Ja tas ir mierinājums, viņas, zināju, ka viņš runāja ne оборудова man.
  
  
  
  
  
  
  Piektā nodaļa
  
  
  
  
  
  Pāris virsnieku regulāra armija brauca mani atpakaļ uz istabu, viesnīcā занавешенном limuzīnā. Viņi ar atvainošanos kņada ap mani, kamēr tās nav brauca ih un nav nodarbojies ar darbu vien.
  
  
  Manas rokas bija перекрещены ar virszemes brūcēm, un ap kaklu bija vairāki apdegumiem no остановленных veste lodes. Bet pats neglīts izpaudās, kad viņa paskatījās uz savu krūšu un dzīvē. Viņas izskatījās tā, it kā iesaistījās kautiņā. Bija simt melniem zilumi; Tā maigi ar pirkstiem, šķelto ribas. Esmu redzējis viņas, ļoti stipri изуродованных tel, un uz brīdi man radās pārāk spilgta aina mana ķermeņa, изуродованного, ja gillett sabojājusies. Mana dzīve ir gandrīz apgāzies.
  
  
  Белькев! Ja viņas varētu kādreiz dabūt ego, viņš būtu
  
  
  miris tirdzniecības ministrs.
  
  
  Vairākas porcijas līmlenti atjaunoja asinsriti manam slimniekam ķermenim. Katra kustība nesa man jaunu mokas un jauns iemesls, dzīvs notīrīt ādu ar krievu. Viņas mēģināja aizmigt, bet bez pretsāpju tas nebija iespējams, tāpēc viņas pamodās, kad redzēju, kā pagriezās rokturis. Neskatoties uz maniem protestiem ушибленных muskuļu, viņa izslīdēja ārā ap gultu uz dienu.
  
  
  Iegāju figūra ar pistoli. Mana roka, kā cirvis, gultas uz rokas uzbrucēju, un pistole lidoja pa grīdu. Viena roka apskāva ego kaklu, cits citu ego elpa, un citu обвилась ap ego rumpja, lai greifers tas, ko es gaidīju no tauku krūšu biedrs Белькева.
  
  
  Mana roka tikko соприкоснулась, kad viņas saprata, ka tā bija, nevis to vīrieti. Patiesībā delle tas bija nemaz nav vīrietis. Viņas pagriezās viņas, uz hey muti ar roku. Tā bija Roze.
  
  
  "Tev ir bijis piebeigt mani?" - viņa jautāja ar kādu pārsteigumu.
  
  
  Tas negatīvi shook galvu, un viņš ieraudzīja dusmas, nevis bailes. Tās noņem roku.
  
  
  "Tu atkal tev nav taisnība par mani. Tā uztraucos par tevi. Viņas ускользнула no Alejandro, kad viņš piedzērās, un viņa atgrieztos, tas tev."
  
  
  Tās ir iekļautas svētais, un noliecās, lai paņemtu ieroci. Viņš bija пустынен. Kad tās, roze, Roze izvilka garš duncis ap saviem starp viņas krūtīm. Viņa pagriezās viņas ego rokturi uz āru un kalpotu man.
  
  
  "Gracias".
  
  
  "Paskaties uz sevi, nabadziņš. Tevi uz visiem laikiem uz slimnīcu".
  
  
  Viņa bikli sasniegusi, lai pieskarties manām krūtīm, un pēc tam ātri отдернула roku.
  
  
  "Ir zvērs!" - прошипела viņa un sāka turpmāku nežēlīgu aplēsēm rakstura Белькева.
  
  
  "Nu ko, mēs esam vienisprātis ar to. Alex Белькев nav Albert Schweitzer".
  
  
  "Ko tu tagad dari? Nogalināt ego?"
  
  
  Viņa bija redzējusi, kā mani vilina šī doma. Tā kratīja galvu.
  
  
  "Ne šoreiz. Rīt viņas atgriezīšos Savienotās valstis".
  
  
  "Ņem mani līdzi. Mani un manu māsu".
  
  
  Šis teikums lika man заморгать.
  
  
  "Tas nenozīmē, ka man nav vienisprātis ar revolūciju Fidela", - steidzīgi teica viņa. "Es vienkārši esmu dejotāja, nevis ополченец. Atcerieties, orķestra līderis? Viņas zināja ego ar viņiem sesku, kā viņš spēlēja pie mana tēva. New York city ir simtiem citu cilvēku, kas to zinu. Ja būtu tā, tikai, lai iegūtu vietu tur man nebūtu nekādu problēmu. Viņas varētu strādāt naktī un vadīt mājas saimniecību, lai jūs nekādi nav kad ".
  
  
  "Man ir kalps, kurš dara to atklāti tagad. Domāju, emu nepatīk konkurence."
  
  
  "Tu paņemsi mani?"
  
  
  "Es nevaru. Varbūt citu reizi".
  
  
  Likās, ka daļa no gara pameta to. To ielej sev svaigu dzērienu un sagatavojis nah.
  
  
  "Kur tagad Белькев?" Viņas jautāja.
  
  
  "Ballītē. Viņš domā, ka ir sieva viena ap ministru, kuru viņš var pavedināt. Viņš ir izvirtulis".
  
  
  ASV bija pavasaris. Šeit, Čīlē, sākās rudens. Atdzist brīze laiž gar bulvāra Bernardo O ' Хиггинса un pūta istabā. Roze ar nopūtu допила un pastiepa viņam pretī.
  
  
  "Man jāiet."
  
  
  "Tas nav uz visiem laikiem. Paliec šeit un šodien vakarā".
  
  
  Smaids izlauzās cauri viņas melanholiju.
  
  
  "Es nebiju domājusi, ka tu vari kaut ko darīt savā pašreizējā stāvoklī".
  
  
  "Tu esi aizmirsusi. Viņam beidzās lodes".
  
  
  "Jā, viņš to nav darījis."
  
  
  Roze tagad plaši smaidīdama. Viņa šķērsoja telpu ar dienu, aizslēdza to un konferences cīņas. Pustumsā to, dzirdēju, kā viņas kleita šalkas pa grīdu, un neskaidra ir redzējis, kā viņa izgāja, apkārt baltas miglas biksīšu.
  
  
  Tā spiešana guļus uz palaga, kad Roze gudri оседлала mani. Tās nogatavojušās krūšu bobbing un nomierinoši pieskārās manām krūtīm, kad viņa noliecās, lai noskūpstītu mani. Mūsu mutes atvērās, un mēs esam dziļi skūpstīja, mūsu kaislība aizbrauca putru naktis. Disciplīna deju deva ee ķermenim unikālu kontroli pār muskuļiem, un partijiska ir erotiska maisījums vēsa un silta, cietās un mīkstās.
  
  
  Visa romantika Havanas, kāda viņa bija agrāk, bija skaistumu un meistarībā Rozes. Mans ķermenis vairāk nav juta sāpes. Man bija tik milzīgu seksuālo izsalkumu, kas notiek, tikai tad, kad esi kopā ar sievieti, kas nodarbojas ar to, kā tu zini, var apmierināt ego. Visu murgu čīles misijas maksāja, lai uzzinātu, tā naktī.
  
  
  "Jā, sinjor", - viņa задрожала no sajūsmas.
  
  
  Viņas tur ee olīvu satīna gurni, kad viņa noliecās man pretī.
  
  
  "Белькева nē, - čukstēja es. "Mums AX, mums VDK. Tikai mēs. Tu teici, ka gribi dejot ar mani. Dejo tagad".
  
  
  Bāla sergejs sakarā logi apbrauca viņas seju un virmoja pa krūtīm un vēderu. Manās rokās viņas gurniem скручивались un вздымались, gandrīz klauvē mani no gultas, bet, pievelkot arvien dziļāk un dziļāk nah.
  
  
  "Vai tas ir uz visiem laikiem. Vai tas ir uz visiem laikiem", - viņa lūdza.
  
  
  Viņas gurni pēkšņi обхватили mani, un mani pārņēma karsta, sāpīga sajūta. Akli tās atbrīvo Rozi visu manu сдерживаемую dusmas. Un strīdu mīlestības spriedzi un dusmas nomainīja kaut ko citu, kaut ko saldu, un утоляющим slāpes, kaut ko, ko mēs abi akūti nepieciešama.
  
  
  Vēlāk nakts gaiss ir karsts, mūsu ķermeņa. Mans mērķis dusēja uz vienu ap viņas gurniem, un mēs kopīgi glāzi līmlenti, līdzsvarojošs starp viņas krūtīm.
  
  
  "Jūs varat domāt, cik labi bija man Niks". Viņa pateica to tik klusi, it kā runāju pats ar sevi. "Kad meitene ceļo ar tādu vīrieti, kā Белькев..."
  
  
  Tā pagrieza galvu un paskatījās mimmo ieplakas starp viņas krūtīm, mimmo stikla un ee persona.
  
  
  "Tev nevajag vairāk runāt, Roze".
  
  
  Viņa noliecās, lai pieskartos manai nūjiņas.
  
  
  "Es dejošu, lai tevi jebkurā laikā, kā gribi. Viņa varētu mīlēt tādu cilvēku kā tu".
  
  
  "Shh".
  
  
  Tas ir jautrs, labsirdīgi iesmējās.
  
  
  "Jūs esat ļoti laipns pret matemātikā un vārdā Киллмастер. To, ceru, ka kādreiz jūs ieradīsieties uz Kubu".
  
  
  "Es nezinu kad, bet es to dzert, jo tas ir".
  
  
  Viņas pacēla glāzi ar ee krūtīm. Starp viņas krūtīm izveidojies mitrais, gredzens, un viņa noliecās, lai noskūpstītu šo vietu. Rokas Rozes apkampa mani.
  
  
  "Vai jūs varētu to darīt atkal?" viņa jautāja. "Ja tas sagādās pārāk daudz diskomfortu..."
  
  
  "Darba terapiju" - es teicu. "Mans boss ir stingri tic".
  
  
  
  
  
  
  Sestā nodaļa
  
  
  
  
  
  Lidmašīna, kas gaidīja mani uz kara bāzē netālu no Santjago, bija ar zvaigzni čīles GAISA spēku. Viņas izteica kādu pārsteigumu par šo jautājumu, bet, tā kā pie pilota bija pareiza parole, viņa paņēma skafandrs un ķivere un uzkāpa atpakaļ no lidmašīnas.
  
  
  "Es domāju, ka man būs jāgaida amerikāņu lidmašīna", - teica viņas iekšējā savienojuma.
  
  
  "Ir baumas, ka pagājušajā naktī pilī ka kaut kas ir noticis ar asv. Ja jūs aiziesiet tātad, neviens pat nepamanīs. To vajadzētu atslēgties un runāt ar torni".
  
  
  Saraustītas sarunas starp pilotu un dispečeru izklausās vienlīdz jebkurā valodā. Viņas klausījās ривненской tik daudz, lai saprastu, ka mums ir lidojuma maršrutu, lai klusā okeāna patruļas, un tas nozīmēja, ka lidmašīna, visticamāk, ar zemes ir nedaudz virs piekrastes, kur viņas tikšanos ar savu pastāvīgu kontaktu.
  
  
  "Azul Numero Cinco Cinco Tres, atļauja tiene..."
  
  
  Pēdējie vārdi balss tornī bija noslīcis, rēkt dzinēju reaktīvo lidmašīnu. Spārni Krītošo zvaigžņu колыхались, kad mēs выкатывались joslā. Tāpat kā ieroči, visas latīņamerikas valstis, izņemot Kubu, tas tika iegādāts ASV, lietots ierocis par pazeminātām cenām. Tomēr, atšķirībā no dažām citām valstīm, чилийцы tur savas lidmašīnas dzimis līdz spilgtu pasaules iekšpuses un ārpuses.
  
  
  Mans mērķis запрокинулась, kad lidmašīna pacēlās uz skrejceļa. Uz brīdi mums tur viņam izbraukt berzi zemes, un tad mēs uzkāpa dieva nama jumta galā zilas debesis, par kuru dzejnieks himnu Čili. Augstumā 10 000 pēdas spiediens nedaudz samazinājās, un deguns lidmašīnas пригнулся pietiekami низменному, lai viņas varētu redzēt, ka mēs esam lidojuši vaļsirdīgs pār galvaspilsētu.
  
  
  "Каллампы, sēņu būdu", - pilots teica, ja mēs nonākam pie biezu, tumšu malas лачуг pilsētas nomalē. "Mēs to saucam par ih tak, tāpēc, ka tie ir radušies nakti. Kad Allende stahl prezidentu, visi nabagie ap ciemu atbrauca uz Vietas, jo domāja, ka tā dod viņiem naudu un zemi. Viņi tur dzīvo jau divus gadus, jo nav naudas, lai to celtu ".
  
  
  Viens spārns liecās, un mēs накренились pār vecmodīgs ēkām, biznesa rajona Santiago.
  
  
  "Bagāti cilvēki vai nu aizbēguši ar savu naudu, vai nu nosūtīja ih uz Argentīnu vai Urugvaja. Pirms septiņdesmit gadiem tas bija ļoti bagāta valsts. Jūs zināt, kas padarīja mūs ar bagātīgu? Mums bija pasaulē lielākais nitrātu. Mēslošanas līdzekļi. Mēslu. Tad mākslīgie. tika izgudrots, mēslošanas līdzekļi, un tirgus sabruka. Tā ka paskaties uz mums, тонущих savā mēslu ".
  
  
  Spārns atkal samazinājās, un es redzēju, ka mēs esam virs plaukstoša rajonu pilsētas pārstāvjiem, augstākās klases.
  
  
  "Mūsu jaunais prezidents teica, ka noliedz sevi prezidenta pilī, jo tas ir pārāk liels, lai komunistiskā prezidents. Tāpēc viņš paliek šeit, apvidū Providensija".
  
  
  Viņš norādīja uz mazu, elegantu savrupmāju. To pamanīju apgāza personas ir miesassargi, прищуривающихся uz lidmašīnu. Esam pabeiguši testa lidojumu pilsētas un turpināja virzīties uz okeānu, Kluso okeānu izskatījās tikpat mierīgi, kā un ego nosaukums.
  
  
  Mēs ar ātrumu, līdz krasta līnija nav kļuvusi gandrīz skaidrs. Zem mums bobbing zvejnieku laivas. Pēc tam lidmašīna forši pagriezās no ziemeļiem uz dienvidiem.
  
  
  Kas notiek? "- pajautāju." Tā domāju, jūs vadāt mani uz manu kontaktpersonai uz ziemeļiem ".
  
  
  "Man ir citi rīkojumus".
  
  
  Pasūtījumu? Tās pārbauda degvielas līmeņa rādītājs uz paneļa. Viņš bija pilns. Vismaz viņš nevarēs kaķene un atstāt mani gan kapa.
  
  
  "Pasūtījumi no kā?"
  
  
  "Neuztraucieties, sinjor Kārters. Es netaisos spēlēt spēles kabīnē ar cilvēku, ar savu reputāciju. Mēs iesim uz dienvidiem, jo tā ir tā vieta, kur jums grib AX. Vienīgais radars, kas var mūs noķert tagad ir Vannas Spēks ir spēkā, un mēs sadarbojamies. Es nezinu, kāpēc jums tur ir nepieciešamas, kur tās, jūs vedu, un es negribu zināt ".
  
  
  To sapratu. Bet, kā parasts karavīrs čīles armijas nokalpoja tikai vienu gadu, piloti GAISA spēku tika profesionāļiem. Sarkano tikai sāka ieviest savus cilvēkus ego rindās.
  
  
  Garā krasta līnija likās bezgalīga, bet, visbeidzot, mēs sākām zaudēt augstumu, un apakšā to redzēju pats dienvidu vieta, kur var iet cilvēks, ja viņš nav peldošs vai nav zālē, Antarktīdā; tas līkne galā Dienvidu Amerikā, kas nodarbojas sauc Ugunīga visā teritorijā, kā arī. Mēs nolaidāmies uz GAISA spēku bāzē Punta Arēnā. Kad mēs izgājām pa plakni, auksts gaiss pārtrauca līksmas mūsu telpas uzvalkus.
  
  
  Pats gaiss bija pelēka no aukstuma, хлынувшего ar polāro cepures. Virsnieki набросили man uz pleciem тулуп un džipu aizveda uz tuvāko štāba armijas.
  
  
  "Laipni lūdzam Dienvidu divīzija", - sveicināja mani maz cietam ģenerālis, kad mani aizveda uz ego spartas birojs. Istabas kaktā sēdēja пузатая krāsns, bet glāze brendija, ko viņš man piedāvāja, uzreiz согрела.
  
  
  "Tas nav īsti tā vieta, kur viņas bija plānots būt", - komentēja to.
  
  
  "Godīgi sakot, tā arī ir, nav ir, - viņš atbildēja, - bet, sinjor Prezidents nolēma sūtīt dažus ap mums, virsniekiem par Santjago, šī pamestā, ir lendsenda rags. Mēs to saucam par Sibīrijā", - aci viņš. "Karavīru liktenis nav laimīga, un? Un ziema tikai sākas".
  
  
  Ienāca adjutants ar māla bļodā ar sautētu gaļu un буханкой maizes.
  
  
  "Tas nav ļoti laba eda tiem, kurus izklaidēja Prezidenta pilī", - nojauta ģenerālis.
  
  
  "Bet nekad nevar zināt, ko tieši tu iegūsi," es teicu, kad mēs šo spēli uz krēsla.
  
  
  "Es zinu." Viņš переломал maizes klaipu uz pusēm un iedeva man pusi. "Piedot, ka ne stādījās priekšā, bet es domāju, ka būs labāk, ja mēs izsauktu vārdus. Tevi šeit nav jābūt. Ja tu būtu šeit bijis, man nāktos tevi arestēt. Oficiāli, protams".
  
  
  Sautējums bija vienkārša, taču laba, un mēs esam pabeiguši ego pudeli sarkanā čīles vīna.
  
  
  "Pieņemsim, jūs patiešām varat man pateikt, kāpēc viņas šeit", - piedāvāja man beigās mūsu поспешной maltītes. "Es sāku justies kā futbola bumbu, прыгающим ap vienu turp valsts uz citu".
  
  
  "Iespējams, veikšanu par meža zosīm", - viņš nojauta. "Bet tas var būt pekinas zoss. Man teica, ka jūs esat labs braucējs".
  
  
  "Es varu palikt".
  
  
  "Mums būs nepieciešama visa pieejamā pieredzējusi roku, un man pateica, ka nav neviena, vairāk spēj nekā jūs. Uzskata, ka tas ir aizraujošs notikums ir ikdienas daļa no jūsu īpašu uzdevumu vārdā mūsu divām valstīm. Kā plānots, mēs būsim kopā, lai cīnītos ar ienaidnieku.
  
  
  Tā prātoju, vai sodīts, vai Hawke šo mazo набегу no manas puses. Ir tā vai nav, to varētu darīt neko, izņemot, kā izmantot situāciju vislabāk, un pievienoties.
  
  
  Mēs esam izgājuši cauri kabinets ģenerāļa uz радиорубку. Tā bija pilna ar virsniekiem, ih uzmanība tika pievērsta ziņojumus, kas parasti nāca pēc uztvērēju.
  
  
  "... Tuvojamies Boca del Diablo... piecpadsmit, ne vairāk kā divdesmit..."
  
  
  "Valsts ir sadalīta četros kara apgabala. Katrā ir nominālais sadaļas" informēja man ģenerālis. "Protams, visas vienības недоукомплектованы, tāpēc, ka valdībai tik daudz karavīru, kuri aizsargā raktuves. Bet neviens tac недоукомплектован, kā mēs. Valdība nedomā, ko mēs varam darīt kaut ko šeit ar vienu кавалерийским pulku, bet замерзнем līdz nāvei. Var, pie mums, lai tas ir pārsteigums."
  
  
  "... Tagad замедляемся... noteikti tuvojamies ih nometni".
  
  
  "Kas par pārsteigumu?" - pajautāja mazā ģenerāļa.
  
  
  "Balss redzēsi."
  
  
  Atkal parādījās adjutants ar pāris отороченных kažoki. Ģenerālis uzvilku vienu atklātā līksmība, un viņš redzēja, ka citi darbinieki skatās uz mani ar skaudību.
  
  
  Kad mēs izskrēja teritorijā kazarmas, viņas redzēja, ka mūs gaidīja olīvu zaļā helikopteru, ego skrūves lēni вращались vējā. Mēs esam iegājuši tajā, un, kad mēs esam noņēmuši kājas, helikopters pacēlies no zemes, strauji тянувшись atpakaļ un uz augšu.
  
  
  Ugunīgā visā teritorijā, bet - klinšains rags, kas pieejams tikai, lai vaislas aitu. Šķiedras, miglas peldēja atklāti pār mums.
  
  
  Mēs uzkāpa debesīs, un mēs прорезали ih, bet nekad nepārsniedz iepriekš piecdesmit pēdas virs zemes. Mēs pārlidoja pār klinšainām klintīm, paātrina avis pa ielejām.
  
  
  "Mēs zinājām, ka kaut kas nav tā, kad parādījās МИРисты", - ģenerālis kliedza cauri troksnis rotoru. "Viņi bija aizņemti, ietverot saimniecībām visā laukos - arī šeit, jo ko tur ņemt? Šeit visi ir vienlīdzīgi un saņem tās pilnu daļu no aukstuma un akmeņus. Tātad, mēs sekoja viņiem, domājot, ka viņi var mēģināt uzspridzināt vairākas lidmašīnas, vai mēģināt veikt iebrukt uz mūsu arsenāls pieprasīja ieročus. Tā vietā, viņi atkal pazuda ".
  
  
  Lejupejošo plūsmu aizrāva mūs uz klints. Pilots mierīgi ļāva gaisa krist uz akmens virsmas, kamēr dabiskā turbulenci ap cape nav atsaukusi ego montāža. Šis cilvēks zināja savu lietu.
  
  
  "Pēc tam mēs saņēmām ziņu par to, ka pie mūsu krasta stāvēja uz enkura kravas kuģis. Tas nav nekas parasts, jo vētras šeit notiek tik ātri, ka kapteinis nokāpa būtu traks, ja būtu vērsies pret šīm klintīm. Mēs kāpurķēžu kravas kuģis. Tas bija albāņu kuģis, ego pēdējais osta bija Šanhaja. Tagad, kāpēc kravas kuģis ap Ķīnas kritusi enkurs šeit nav nosūtot briesmu signālu? "
  
  
  Helikopters sel apakšā ielejā. Tiklīdz mēs izgājām, no laukakmeņiem likās squad zirgu karavīri ar пристегнутыми uz седлам automātiem. Elpa ih zirgu витало uz морозном gaisā. Vecākais kapteinis отсалютовал un спешился.
  
  
  "Jūs redzēsiet, ka šeit jātniekiem - tas nav tanki", - man teica ģenerālis, pirms mēs nonākam pie karaspēka.
  
  
  Kapteinis īsi parunāju ar karavīru, kas nesa rāciju, un pēc tam, bez daļa preambulas, ar mums.
  
  
  "Viņi savā nometnē, ģenerālis, kā jūs teicāt. Scout saka, ka ih jaka ir sadalījies, kā tad viņi gatavojas iet prom agri no rīta".
  
  
  "Ļoti labi," atbildēja ģenerālis. "Jautājiet viņam, kā mums rīkoties, lai pieteiktos uz šo nometni МИРистов".
  
  
  Cilvēks радиотелефону nodeva strupceļa.
  
  
  "Viņš saka, ka ir taku augšup pa kanjonu, un viņi vēro viņu. Bet viņi neskatās uz mums, uz klintīm, aiz mums uguns purvs".
  
  
  Ģenerālis gandarīta pamāja ar galvu. Viņš bija cilvēks rīcību un, protams, izbaudīju katru sekundi.
  
  
  "Tas nozīmē, ka viņi būs miruši", - paziņoja viņš.
  
  
  Mums bija piešķirtas papildus zirgi. Viņai bija uz lielā гнедом meerane, bez šaubām, pēcnācēju zirgiem, kurus конкистадорами. Ģenerālis lika vienam ap karavīru izņemt automātu no mana siksnu.
  
  
  "Man ļoti žēl, bet sliktākajā gadījumā man nāksies ierasties pie jums kā novērotājs. Es nevaru dot jums pistole. Ja jums ir prātā, šo nosacījumu, jums nav nepieciešams, lai turp nonāktu".
  
  
  "Tu nevarētu noturēt mani prom". Man viss bija vēl kāda-ka ir caurums, bet es ne par to sacīja ģenerālis.
  
  
  Mums bija divdesmit cilvēkiem, kas лезли ar zirgiem, izmantojot cerro zaļā pamežu. Gaiss, jau замерзший, kļuva arvien vēsāks un разреженнее. Agrāk, nekā to gaidīja, mēs bijām uz kores, taču augstums augstuma tūkstoš pēdu no katras puses, stiprās vēja brāzmas mēģināja mūs novest no šauras takas. Laiku pa laikam vētras загонял mūsu vidi vesels mākonis, un mums nācās stāvēt nekustīgi, ослепленными, kamēr migla nav noskaidroti.
  
  
  "Protams, būtu drošāk izmantot takas kanjonu, - sacīja ģenerālis, - ir priecīgi parausta plecus, - bet tas liegs МИРистов prieka no mūsu karoga atļaujas izpildījums".
  
  
  Beidzot mēs sākām nolaišanos, un uz ceļa iznāca cilvēks ganu drēbes. Viņš nolaida pistoli-ložmetēju rokās, kad kļuvis zināms, kas mēs esam. Ego mugursomā to redzēja antenu radio. Protams, viņš bija izlūks meistars.
  
  
  "Divi sargi", - viņš teica. "Katru vēro каньоном. To varu jums parādīt, kā iziet caur klints".
  
  
  "Cik daudz laika tas prasīs no mums?" ģenerālis viesnīca zināt.
  
  
  "Septiņas, astoņas stundas."
  
  
  "Šajā laikā viņi var saņemt prom. Tas ir bezjēdzīgi. Mēs iesim citu ceļu".
  
  
  Cits ceļš gāja caur purvu, vienu pēc tiem dīvainas parādības, paldies kuriem Ugunīga visā teritorijā, kā arī dots nosaukums - visā teritorijā, bet Uguns. Viņas saprata, kāpēc vista iet caur to, bija vairāk karavīru, nekā vējš, un kāpēc skauts nav ieteiktu, pat tad, ja viņš aizvedīs mūs uz nometni МИРИстов stundas laikā.
  
  
  Mums priekšā atradās tikai šķietami, непроницаемое laukā, dūmu, spoku izelpa ap caurumu zemē. Jūdzi pēc jūdzes noslēpumainu ainavu sniedzās starp mums un mūsu pretinieks, ir nedzīvs mīnu lauku, kurā viens nepareizs solis būs zirgu un jātnieku uz vannas karstais avots, ap kuru neviens nekad nav glābti. Paši zirgs nervozi dejoja redzot, tvaicējot šķēršļus.
  
  
  "Lūdzu, nedomājiet, ka чилийский karavīri tik ziņoja, ka baidās no karstas vannas,
  
  
  - teica ģenerālis. - Tas ir tikai sākums purvi. Ir vēl kaut ko ".
  
  
  Turklāt, viņš teica. Skauts piebrauca pie priekšnieka vienības uz savu zirgu, ilgtspējīgu poniju. Pārējie ir ap mums, sekoja viņam faila, katrs mēģināja pārvaldīt savu сопротивляющимся лошадбми. Viens pēc otra mēs slīdēja uz baismu dūmu plīvuru.
  
  
  Skaņa kājām терялся uz līdzenas шипении pāris. Kaut kad visā teritorijā, bet biju cieta kā klints, un pēkšņi tā izklīda un aicinājusi braucējs uz fatālu kļūdu. Pēc tam izdzirdēja izmisuma ржание, kad karavīrs, glābjot savu dzīvību, натягивал iemauktiem. Citos gadījumos visā teritorijā, bet drebēju no rāviena atstājot pāris; akmeņi iesita būtu mums, un geizers ir augsts simt pēdu parādījās tur, kur sekundē atpakaļ nekas nav bijis.
  
  
  Tās, paskatījās uz pulksteni. Ir pagājuši piecdesmit minūtē ar viņiem sesku, kā mēs gājām uz purvu. Mums ir jābūt blakus nometnes. Ka vēl var būt?
  
  
  Tad viņas to redzēja. Vispirms mirgošanas viena zila uguns, pēc tam citu. Ar katru soli cauri pāris zvīņas to varēja redzēt vēl piecdesmit straujiem valodu liesmas, облизывающих zemi. "Uguns purvs", - teica cilvēks ar radio. Mums bija grūti-dabas gāzes, gāzes grūti, kas bija liesmās.
  
  
  Ģenerālis drūmi paskatījās uz mani un повязал kabatas lakatiņu pie deguna. Viss ir darīts tas pats, tai skaitā arī tās. Pāri bija тошнотворными, едкими un пронзительными, bet ko jūs varējāt gaidīt? Tas vairs nebija apzinās ainava, tas bija nolaišanās uz elli. Tā vietā, geizera pāris trīsdesmit pēdas no mums bija priekšā visām pārējām uguns tornis ap gāzes liesmu, рассыпав pa reljefu garas ēnas mūsu вздыбившихся uz дыбы zirgiem. Tagad viņas zināja, ko patiesībā delle baidījās karavīri. Ja būtu МИРисты sekoja mums līdz tam, kad mēs izgājām pa ugunīgs purva, neviens nebūtu dzīvojis līdz tam, lai pastāstītu šo stāstu, jo viņiem bija nepieciešama tikai viena granāta, lai visa teritorija eksplodēja kā vulkāns.
  
  
  Katra minūte bija stundu, katru soli - spēle ar velnu. Aiz mums jauns uguns stabs sasniedza debesīm, sedzot ceļa. Tagad atpakaļceļa nebija. Persona manā priekšā nokrita seglos un sāka krist no zirga. Viņu piespieda pie viņam sava merina un noķēru ego. Pāri piespieda ego zaudēt samaņu; ego āda bija sāpīgi-zaļa. Tomēr, mēs gājām pret Armagedona, kā kurjeri.
  
  
  Ģenerālis pacēla roku, un konvojs apstājās. Palika tikai viena aizkaru uguns, un tālāk mēs varētu redzēt apmales akmeņiem, un pats nometne. Vienmērīgs sizzling skaņu degošās gāzes pārklāj metāla skaņas pistolēm-ložmetējiem, pārejot no segliem pie rokām. Беззвучными signāliem ģenerālis un kapteinis karavīrus sadalīja divās grupās, kas bija uzbrukums no ziemeļiem un dienvidiem, lai novērstu avārijas. To veltīja sevi pavēles. Ja būtu nometnē bija Ķīnas pārstāvis, un, ja viņš būtu redzējis nenovēršamību upuri, viņš nogalināja sevi, pat tad, ja viņš to nav darījis, ložmetēji, ģenerāļa varētu to darīt par to. Mans uzdevums - mest bieza удивленных МИРистов un paķert ķīniešu, kamēr nav par vēlu. To, domāju, ka, ja būtu kāds cits man iedeva šos pasūtījumus, viņas teiktu emu, lai viņš devās uz elli.
  
  
  Zirgu karavīri, ir atbrīvots un gaida сжимали ieročus. Roku ģenerāļa samazinājās. Divas līnijas izkliedēti uz галопе, palielinot savu ātrumu līdz pat nekā auļi, kad viņi nogriezās. No tās vietas, kur viņai bija vaļsirdīgs ap purviem viņas varētu redzēt tuvākā laika; viņš nervozi skatījās uz ceļa kanjons, cenšoties saskatīt zirgiem, kas skanēja tik tuvu. Kad viņš pagriezās un ieraudzīja karavīrus, izskanēja divas pistoles-šautuves, un viņš ir izpildījis непроизвольный deja ar nāvi.
  
  
  Cilvēki nometnē pielēca kājās, šaujot miegains acīm pa diviem viļņiem jātniekiem, приближавшимся no katras puses. Viņas izvilka savu zirgu pēc uguns un metās uz centru, uz ko paniku МИРистов. Kā es gaidīju, tie bija pārāk aizņemts, mēģinot tikt galā ar galveno uzbrukumu, lai redzētu, vientuļo jātnieku, tuvojas ar trešās puses. Viņi bija pārsteigti un nobijušies, un es atbraucu robežās desmit metri līdz tam, kad pirmais terorists bija uz mani savu AK-47. Viņas nošāva savu люгера tajā brīdī, kad viņš nospieda gaili savu kaujas ložmetēju un pēc tam viņas steidzās uz zemes, откатываясь no savas mirušu zirgu. Tā spiešana guļus dzīvi, gatavs otrā šāviena, bet МИРИста stāvēja uz ceļiem, подпираемый šautene, ko viņš vēl tur. Pa vidu ego pieres bija tumšs caurums.
  
  
  Uzbrukums ģenerāļa tuvojās, un aizstāvji рушились. Vismaz puse ap tām ir bijuši ievainoti vai gājuši bojā. Pārējie šāva pēc situācijas guļu. Tikai divi bija prom, aizņemts pie ugunskura, un ugunskura gaismā tā pamanīju lielu угловатые vaigu kauli vienu vēstneši Mao. Viņš ātri iesniedz lūžņi no papīra ugunskura oglēm.
  
  
  Nebija laika līkločiem. Tās ir noskrējis izmaksu taisni pa ķermeni
  
  
  teroristus pie китацу un līderim МИРистов. Smags шинель, ko devis man ģenerālis, дернулась, kad pēc nah ir pagājuši pāris šāvienu. Главарь МИРистов pielēca kājās un hit to mačete man galvu. Viņas пригнулся un sita viņam ar kāju emu dzīvē. Cits vīrietis ielēca caur uguni, augstu paceļot AK-47 virs galvas. Viņam nav bijusi iespēja izšaut. Viņas nošāva viņu, kad viņš bija gaisā, un ego ķermenis krita uguns, kā maiss ar kartupeļiem.
  
  
  Nodaļa МИРистов atlekšanai no līķa un izvilka pistoli .45. Viņas jau nošāva, kad malu acis nozvejotas spīdumu качающейся tērauda. МИРиста, kuru es neesmu redzējis, izsita ieroci man ar roku. Sākuma otrais mājiens ego mačete целил man pa kaklu. Tā ienira zem asmens zobeni un velk cilvēku uz sevi. Kad mēs выпрямились, to kontrolēja mačete, un piespieda ego novada ego адамову ābolam, kam ego priekšā, kā dzīvo vairogu.
  
  
  "Iemet ieroci!" - kliedza, viņas priekšnieks МИРИсты.
  
  
  Tas bija drukns vīrs ar рыжей bārdu un mazām acīm. Viņš ir pieņēmis lēmumu par sekundē, šaušana un spridzināšanas krūtis savu draugu vienu lodi pēc otras, cenšoties lauzt ego daļas, kamēr vismaz viena таращить acis nesadalās mani.
  
  
  Pirms tas varēja notikt, viņas столкнул nāves ar ego priekšnieks. Viņš izbēga no versijai peld ķermeņa, bet ar laiku tā jau bija gaisā, satvert ego un nogrūdis viņu vidū тлеющего ugunskura. Mans mērķis-откинулась no spēki ego elkoņa, mani mati опалились, kad viņš uzstāja, lai es dziļāk ugunī. Ego pirkstiem patīk mana kakla, kad viņš skaļi выругался.
  
  
  Izskatās, ka viņš nav ievērojis, ka es turos pie лацканы ego apģērbu. Viņas velk uz priekšu un iemeta ego seju uz leju uz oglēm. Kad viņš piecēlās, kliegšana, beigās manas rokas uzdūrās uz viņa degunu, kā neass mačete. Kad asinis sāka gāzties iekšā pa ego rta, tā jau pārgāja savu uzmanību uz galveno mērķi.
  
  
  Ķīniešu kurjers vilces muti, maz pistoli. Viens ap izteikumus Mao: "Visa vara nāk no дула pistoli" iešāvās prātā, kad tā rīkojies, konfiscējot ego roku nav, lai saplēst viņu no pistoles, un lai paralizētu punktu spiedienu uz viņa rokas.
  
  
  Viņš sēdēja vidū kaujas, aplūkojot pistoli, нацеленный emu mutē, un гадал, kāpēc no tā nav iznācis таращить acis, kas nodarbojas ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus būtu no viņa galvas. Samulsis un nelaimīgs, viņš blenza uz mani. Pēdējo šāvienu ir beigusies, un ģenerālis, покрасневший no uzbudinājuma, ar vienu roku ap brūces, pirmais pievienojies mums. Viņš maigi izvilka pistoli pa paralizēta rokas Чикома un atskatās uz ķermeņa МИРиста, kas to atstājis.
  
  
  "Jums nepienākas būt šeit, sinjor Kārters. Bet, ja tu būtu klāt, viņas teiktu, ka jūs esat lielisks karotājs".
  
  
  Atgriežoties Punta Arēnā, mēs pratināja kurjeru казарме. Diemžēl, nopratināšana sākās bez manis, jo чилийцы bija tik satraukti ar savu lomu, ka uz to laiku, kad viņa ienāca istabā, visa iebrukt un fives pēc ducis vīriešu izšķērdēta.
  
  
  "Es nesaprotu" - teica man dežurants. "Es tikai sāku, kad viņš stahl tāds."
  
  
  Kurjers sēdēja atklāti krēslā istabas vidū spilgtā gaismā. Pirmā lieta, ko es pamanīju, ir tas, ka viņš nav моргал. Viņas pavadīja ar roku pirms ego seju, un viņš nav sekojis līdzi viņu acīm. Viņas cirta rokas emu aiz auss. Nekas. Tās iedūra emu adatu rokā. Arī nekas.
  
  
  "Viņš индуцированном кататоническом stāvoklī", - es teicu. "Ego elpošana palēnināta, kā ego sirdsdarbība. Jūs sakāt, ka viņš nav bijis tāds, kad pieteicies?"
  
  
  "Nē, viņš vienkārši nobijās. Vēlāk viņai pajautāju, kādu ziņu viņš ness, un pēkšņi viņš stahl tādā. Kā jūs domājat, viņš izliekas?"
  
  
  Tās varētu pārspēt amatpersona galvu par sienu, bet vainot ego-nav jēgas.
  
  
  "Jūs, protams, pratināja ego spāņu valodā".
  
  
  "Protams. Neviens nav ap mums runā ķīniešu valodā. Viņš runā spāņu valodā, pretējā gadījumā, kāpēc viņi sūta ego?"
  
  
  Reimatisms bija aleksandrs, ka Pekina varētu nekad ego nav nosūtīts, ja viņš runāja spāņu valodā. Tas viss bija daļa no ih pūles, lai kontrolētu katru subversion visā ih štāba-dzīvokļi Ķīnā. Ziņnesis bija jānodod Santjago, kur tulkotājs būtu saņēmis ziņu, ko viņš atnesa. Ja būtu kāds jautāja par ego ego mērķiem spāņu valodā - kā tas varēja notikt, ja būtu ego ir nozvejotas, - viņš uzreiz впадал būtu постгипнотический trans. Оборудова visiem parūpējušies laboratorijā, kas nodarbojas ar psiholoģisko apstrādi, un visi, kas bija nepieciešams, - tas ir magnetofons, sinhronizācijas atskaņošanas spirālveida uz фонетическом spāņu un angļu valodā, un elektriskais ģenerators, lai nodrošinātu sāpes. Un brīvprātīgajiem, поклоняющийся Mao. Ja viņas bija piecas minūtes agrāk, tās būtu uz pirkstgaliem apstaigāja visas smadzenes kurjers, izmantojot kantonas dialekts. Tagad viss, kas mums bija, tas ir cilvēks, kurš bija ne labāk
  
  
  nāves, un mirušie cilvēki nestāsta pasakas.
  
  
  "Cik ilgi viņš būs tāds?" pazemoti amatpersona naktsmītne zināt.
  
  
  "Atjaunojoties pie kvalificēta psihologa viņš var izrauties ap šo stāvokli pēc mēneša. Bez tam viņš būs komā sešiem mēnešiem. Jebkurā gadījumā, viņš mums ir, mums ir uz ko".
  
  
  "Man ļoti žēl. Piedod man, es..."
  
  
  Emu arī nebija, ko teikt. To izmeta pēdējo skatienu uz goda viesis pasākumi kļuva vēstnieks, kas протащил mani caur elli. Ticiet man, ja viņš varētu smieties, viņš smējās.
  
  
  
  
  
  
  Septītā nodaļa
  
  
  
  
  
  Lai gan pamanījās ne runāju, rīds nav bijis pilnībā zaudēt. Tai kļuvis zināms par šo lidojuma laikā, atpakaļ uz Santiago, kad vāca pamazām lūžņi no papīra, kas nav zaudējuši. Tie ir rakstīti ar ķīniešu hieroglifiem un обуглены, bet es zināju, ka laboratorija specefekti un rediģēšanas AXE saņems no tām informāciju, ja kāds varēs. Man nav ieinteresēts, lai lēkt amerikāņu lidmašīnu un doties mājās.
  
  
  Lejā parādījās galvaspilsēta, bet par to lidosta. Kad mēs atlidojām atpakaļ, viņas sagaidīt pie mums ASV GAISA spēku lidmašīna. Tā vietā pie cilvēka, kas mani sagaidīja slēgtā limuzīnu, tā bija seja, kurā viņai bija zināms, ka viņš bija Prezidenta pilij. Viņš bija viens ap ministru kabinetu, ir paša Allende. Tā nav viesnīca pievienoties viņam, bet šoferis ar automātu bija ļoti pārliecinošs.
  
  
  Viņas jautāja ministra - "Ko tagad, komandu uzstāšanās pilī?" .
  
  
  "Ir kaut kas no ķīniešu?" - strauji pieprasīja viņš.
  
  
  Tas bija kalsens vīrietis ar bālu gudru seju. Tagad, kad viņas bija ar viņu vienatnē, man kļuva interesanti, kāpēc man nav pievērsa tam vairāk uzmanības nekā reģistratūrā. Tā arī prātoju, piemēram, šuvējs ņem, viņš zināja par посланнике. Ego šādiem vārdiem atbildēja uz abiem jautājumiem.
  
  
  "Čīlē, misters Kārters, gadalaiki iet atpakaļ, jo šeit pasaule ir pagriezts otrādi".
  
  
  Tas bija parole. Viņš bija mans kontaktpersonu pa AX.
  
  
  "Tikai tas, ka viņš nevarēja sadedzināt," es teicu, pievēršoties lietu. "Nekas, ka mums palīdzēs, kamēr netiks veikta".
  
  
  "Par to nav laika. Izlasiet šo".
  
  
  Viņš pasniedza man ziņojumu. Lapas apakšā bija нацарапанный sākuma, kurā viņai ir zināms nosaukums Хока. Būtība paziņojumu pietika, lai viņas lūdza cigareti un stipri прикусил zelta uzgali.
  
  
  Viņas zināja paskaidrojošu informāciju. Izlūkošanas satelītu, ASV GAISA spēku regulāri сбрасывал izveidots kā titāna cauruli ar magnētisko lenti ar informāciju par padomju raķešu konstrukciju, kad viņš šķērso turcijas robežu. Uz konkrētā augstumā bremzēšanas izpletni caurules atvērās, un viņš peldēja turp, kur amerikāņu reaktīvo lidmašīnu, kas atrodas pēc iepriekšējas vienošanās, varētu paķert ego ar diagnostikas aparāta palīdzību, kas arī bija ne vairāk kā parasto āķi. Tikai šoreiz ego nozaga Mig-23. Mūsu lidmašīna sadalīts tūkstoš vraka bija īss raķetes "Mirgot" pār Кавказскими kalniem. Lai estestvenno, sarkanas apgalvoja, ka incidents noticis ih robežas pusē, bet pēc tam tie pastiprina savu pirātismu. Nākamreiz iet mūsu satelīta pār teritoriju Krievijā viņi kāpurķēžu ego un uzsāka ar saviem laukumiem Тюратаме kolektoru Cosmos. "Satelīts-slepkava vajā mūsu spiegu debesīs vienā orbītā, bet pēc tam gan tie eksplodēja, nosūtot uz Zemi miljoniem dolāru un rubļu un uzsākot to, ka var būt pilna mēroga karu par kontroli pār debesīm.
  
  
  Divas dienas vēlāk - dienā, kad viņa ieradās Santjago - šķita, ka pagriezos tik dārgs karš. Grupa CIP darbiniekiem ir nonākuši uz bāzi Тюратам, kur mēģināja sagūstīt vēl опечатанную klausuli ar datiem. Viņiem izdevies pārņemt kontroli pār šķērslis un apturēt otrā slepkavu Kosmosā, bet viņi tika iznīcināti, pirms tie sasniedz istabas, kur glabājās ih galvenais mērķis, caurule. Tas viss notika bez tam, lai mums amerikāņi, mums krievi nav dzirdējuši par to mūsu vārdi, un tagad ir divas valdības ir nolēmušas noslēgt pamieru, pirms katra pa visu viņiem ir pilnīgi pazudināt savu kosmosa programmu šīm grūtībām.
  
  
  Kas piesaistīja manu uzmanību, jo tas ir līgums, kas paredz, ka VDK personīgi nogādās запечатанную klausuli datu somu robežu, apmaiņā pret kuru Amerikas Savienotās valstis sniedz personīgo miesassargu augsti stāvošam padomju ministram, kurš ar braucienu uz Republika Čīle. Ministrs bija A. Белькев, bet aizsargs - AX Killmaster N3! Tagad viņas zināja, kāpēc Hawke negribēja runāt tālāk lidostā. Likmes izgāja tālu ārpus čīles МИРистов un iecerēto tos valsts apvērsumu. Vanags spēlēja maigi, domājot, ka pasargā mani gadījumam, ja man ir nozvejotas. Tagad viņas nezināja, novērtētu, vai tas viss ir vērā.
  
  
  "Tas ir joks", - teica viņas pēc saviem ieskatiem kontaktam. "Белкев iso visiem spēkiem centās mani nogalināt, un to atrašanās varētu atmaksāt par pakalpojumu, ja man kādreiz būs tāda iespēja. Turklāt, kāpēc ļaut krievu saglabāt klausuli? Mēs varam
  
  
  pacelt jaunais satelīts un atkal iegūt to pašu informāciju ".
  
  
  Tas ir kaut kas vairāk, nekā tikai pavadonis, - sacīja mans kontakts. - Pie AX ir informācija, ka МИРисты koordinēta savas pūles ar маоистскими teroristiem, Peru un Bolīvijā. Vienlaicīgi apvērsums plānots visās trīs valstīs. Signālu jākļūst par slepkavību Белькева. Tad ceturtdaļu mūsu kontinenta nonāks zem ķīnas kundzību ".
  
  
  "Tas ir paviršības!"
  
  
  "Es būtu, viesnīca, lai tā būtu. Bet visi mūsu bruņotie spēki, kā viņi mums bija labi, dzīvo mazāk kā četrdesmit astoņi tūkstoši cilvēku. Armija Peru un Bolīvijā tika mazināta маоистскими aģentiem. Ja notiek apvērsums, kurš mums palīdzēs? Amerikā, tad Vjetnamas? Diez vai. Krievija? Viņi pat tālāk nekā Ķīna ".
  
  
  "Paliek Argentīna un Brazīlija. Viņiem abiem ir lielas armijas, un tie nav gatavojas stāvēt uz vietas pirms priekšsēdētāju Mao, ухмыляющимся no ih robežām".
  
  
  Viņš pamāja ar galvu, it kā viņam jau bija reimatismu uz to. Bet, kā izrādījās, viņa to izdarīja.
  
  
  "Būtu kaut kāda informācija dokumentos, kas bijuši pie kurjers. Mums nav laika, laboratorijas, misters Kārters. Viņai tā saprotu, jūs varat lasīt ķīniešu".
  
  
  Windows mašīnas bija задернуты, un viņš nebija ne jausmas, kur mēs iesim. Kad limuzīns apstājās, viņas konstatēja, ka mēs esam pagrabā ministriju centrā Santiago. Mani atveda uz kailas telpā bez logiem, pat bez krēsla vai izkārnījumos. Bija viens dienasgaismas lampa, gaismeklis, заливавший istabu zaļganu gaismu. Pirms došanās ministrs sniedza man pincete, lai apstrādātu apdedzināta papīra.
  
  
  "Jūs domājat оборудова visiem, vai ne?" - komentēja to.
  
  
  "Ārsts Thompson pēc AX teica, ka tie jums būs vajadzīgi".
  
  
  Sešas stundas vēlāk man sāpēja dobuma sakarā ar to, ka es creeped uz betona grīdas, bet man bija tas, ko es gribēju. Man izdevās savākt vienkopus simtiem atšķirīgu ķīniešu rakstzīmes stipri piedeguma papīra, un viņš beidzot saprata, kāpēc Hawke tā centās sūtīt man uz Čīli. Постучав pie durvīm un sakot apsargam, ka es esmu gatavs, tā spiešana guļus uz auksta grīda un izsmēķēju pelnīto cigareti.
  
  
  Ministrs ir apsteidzis kvadrāti почерневшей papīra, kuri savākti no jauna.
  
  
  "Esmu vīlies," viņš teica. "Kā jūs varat darīt, kaut ko ap šo?"
  
  
  "Tas nav mīlestības vēstuli", - es atbildēju. "Tā ir militārā analīze, un ķīnas militārais prāts, kas nav daudz atšķiras no jebkura cita. Citiem vārdiem sakot, tā ir īpaša un ilglaicīgs, ir pietiekami, lai to varētu uztvert kopējo ideju". Tās, noliecās un parādīja rakstzīmes vienu aiz otra, kamēr runāja. "Lūk, piemēram, atkārtošanās simbolu, обозначающего jūru, ar modifikāciju, tas nozīmē dienvidiem. Dienvidu jūras".
  
  
  "Ir ļoti interesanti. Viesnīca lai viņas būtu laiks uz lekciju", - asprātīgi viņš teica.
  
  
  "Bet tagad uzgaidiet mirklīti. Jūs velk mani šajā garāžā, lai to vienā dienā darīja to, ko parasti prasa komandā analītiķi, ar slaidiem, lielāku palielinājumu un ķīmiskiem preparātiem nedēļu. Tagad, kad viņa to izdarīja, jūs speciāli ņem! nu, klausieties, tas ir. Tas neaizņems daudz laika. Kā jau es teicu, mums ir vairākas saites uz Dienvidu jūru. Tas atkal saite uz jūru, bet šoreiz ir pārveidota, lai apzīmētu arī kuģi, kas peld zem tā ".
  
  
  "Zemūdene".
  
  
  "Tagad jūs saprotat. Runa ir par zemūdeni ķīnas Dienvid-jūras flotes. Tas nav tā, it kā bail. Tas nav jauns rakstzīmes ķīniešu valodā. Tas arī nozīmē raķeti, vai, drīzāk, ir vairākas raķetes, Tomēr grozījumi ir salīdzinoši jauna. Atomu. Tātad, kas mums ir, tā tas ir ierocis ".
  
  
  "Ieroci, ko? Ko tas ir saistīts ar Čili?"
  
  
  "Es nezināju atbildi uz šo strupceļa, līdz nonāca pie pēdējās lappuses, kur to atradu pirmo pieminēts Čili pēc nosaukuma. Zemūdene zālē сотне km no čīles krastiem un šajā sekundē. Viņa ieradās speciāli aprīkotā albānijas kuģa. kravas kuģis. Pēc tam, kā slepkavība Белькева tiks izdarīts, un sāksies apvērsums, ķīnas zemūdene virzās чилийский ostas Antofagasta ".
  
  
  "Balsu no kurienes".
  
  
  "Nu ko, pie МИРистов ir labas plāni uz to. Antofagasta būs pirmais sagrābtām pilsēta, tāpēc zemūdene bez problēmām причалится. Tieši tad teroristi paziņoja, ka viņiem ir atomu raķetes, kuru mērķis ir puse no galvaspilsētas citu valstu Dienvidu Amerikā. Ka būs patiesība. Ziņojumā par to nav minēts, bet es esmu pārliecināts, ka mums ir darīšana ar zemūdeni G-klases, bruņotu ķīniešu versiju krievijas raķetes "Sark". Šajā pēdējā lappusē attēlots aplis ar teroru un attālums 1700 kilometru. Šo raķešu darbības rādiuss, aplis, šantāžas, kas attiecas uz Rio-de-Žaneiro, Montevideo un Buenos Aires. Ja kāds pacels roku kaut uz МИРистов, šīs pilsētas būs vērsti uz atoma wasteland.
  
  
  "Ir pieļaujams, mēs cenšamies iejaukties. Pieņemsim, ka mēs пошлем mūsu противоракетные raķetes, lai atvašu nosaka ih raķetes. Rezultātā pār kontinentu joprojām būs eksplodēt vismaz ducis atomieroču kaujas galviņu, un ļaujiet man pateikt jums, ka viena iezīme ķīnas raķešu tehnoloģiju nav bijis izstrāde neto kaujas galviņas. South korea Amerikā būs radiācijas, no dienvidiem upes Amazones ".
  
  
  "Ja šim neviens nav cietis?"
  
  
  "Tad visa rietumu šelfa Dienvidu Amerikā pārvērtīsies otrā Ķīnas jūru".
  
  
  Ministrs nepacietīgi порылся kabatās. Viņas izstiepa emu vienu ap saviem cigarešu un прикурил.
  
  
  "Jums ir ļoti kluss," komentēja viņš. "Kā tad mums ir izdevies apturēt apvērsums?"
  
  
  "Nav dot viņiem, lai sāktu. Signāls - nāve Белькева. Kā būtu to mums hated to runāt, mēs - tas ir, lai saglabātu emu dzīve". Tā piebilda lamas angļu valodā, kas parādīja, ka manas patiesās jūtas, bet ministrs nav nozvejotas darot.
  
  
  "Tad viss, kas mums jādara, ir ievietot ego ar apsardzi militārās bāzes".
  
  
  "Nē. Tas ir pēdējais, ko mēs vēlamies darīt. Tiklīdz būs skaidrs, ka mēs esam ceļā uz plāniem МИРистов, oni mainīt ih. Белкев ir palikt atvērtas, taukaina mērķi, lai visiem, kas vēlas šaut uz viņu.
  
  
  Tās ir apkopojusi apdedzināta papīra lapas, veikti ap tiem kaudzītē un lit. Viņas negribēja atstāt nekādu зацепок. Ministrs uzvalkā pinstriped noslīdēja uz grīdas un palīdzēja.
  
  
  "Atcerieties, - viņš teica, - Čīle bija demokrātiju laikā numuriem divdesmit gadiem, ценымногие ilgāk, nekā lielākā daļa valstu. Mēs paliksim tādi, un sarkanas, ja mēģināt izveidot diktatūru, mēs cīnīsimies ar lielu nekā vārdi ".
  
  
  To emu teica, ka ja viņam ir vārdi, tā ir lūgties par никчемную dzīvi Aleksandra Белькева.
  
  
  
  
  
  
  Astotā nodaļa
  
  
  
  
  
  "Katrs uzdevums ir savu sudraba apdari", - nodomāju, kad redzēju, kā Roze un Bonita pāriet no sava balkona uz manu. Aina aiz viņiem bija viena no visvairāk aizraujošu pasaulē: Andu kalni, klāti ar sniegu un gaismas mēnesnīcā. Mēs atstājām парадоре, viesnīcā, kas atrodas indijas pilsētā Ауканкильча, pirmo pieturas maršrutā Белькева un ne mazāk kā augstākā pilsētā uz zemes.
  
  
  "Buenos noches", - kopā sacīja māsas, проскользнув uz manu istabu. "Белкев guļ, kā pildījumu cūkas".
  
  
  Uz doto brīdi viņas nemaz nav domājis par Белкеве. Tās bija aizņemts, восхищаясь ainavas, kas arī nebija nekāda sakara ar andu kalniem. Roze un Bonita bija gandrīz dvīņi, tā ir vienīgā atšķirība ir tā, ka Bonita ir mazliet zemāk un pilnīgāk. Viņi abi bija ģērbušies zīdainu nakts drēbes bikini, kas nodarbojas ar bija gandrīz caurspīdīga, un gadījumā, ja tās sajaukt starp to zināja, ka Roze ir zelta kaklarotu, kā Bonita - sudraba.
  
  
  Viņi jutās kā mājās, un devās vaļsirdīgs uz bāru, kur man bija izvēle ruma.
  
  
  "Tu esi tāda pati talantīga, kā tava māsa?" - pajautāju Бониту.
  
  
  Viņa vadīja ar roku pa manu kreklu, un uz krūtīm.
  
  
  "Es dziedātāja." Viņa хихикнула. "Ja tu esi tikpat talantīgs, cik esmu dzirdējusi, var būt, ka tu mani spēkā nodziedāt kaut kas lielisks".
  
  
  "Viņš darīs to", - apsolīja hei, Roze. Viņa ir paveikusi maisījums visā ruma un izdalīja glāzes. "Tā, piemēram, rumu. Pietiekami daudz, lai varētu iztikt".
  
  
  "Mums ir maz laika", - čukstēja Bonita. "Citām meitenēm pamanīs, ka mēs esam aizgājuši".
  
  
  Tā, sapratu, ka Bonita unzips manu joslu starp viņas ķiķināšana. Roza mani apskāva no mugurpuses, un viņš juta spiedienu no tās krūts, izmantojot manu kreklu. Šie divi cilvēki rosījās ap mani, piemēram, pāris eksotisko tauriņu, kamēr visa mana zviedriem vairs nav tepat uz grīdas. Pēc tam Bonita mani apskāva, planēšana gurniem man, kamēr Apvienoto Nāciju Organizācija nav apstrīdēja mans uztraukums.
  
  
  Mūsu glāze iztukšota, un rums būs atdzisis mūsos, mēs visi trīs gulēja kaili gultā. Viņi pēc kārtas skūpstīja mani, un, kad viņas krāšņi izstieptas, katru накинул uz mani gurni, tātad. To rīkoja rokām pa ih pusēs, sabalansējot lēmumu.
  
  
  Tas, ko var veikt viena fantastiska kubiešu meitene, divi var darīt labāk. Kad mēs izdzērām pudeli un par mums, logu spīdekļi mēness virs andu kalniem.
  
  
  "Dievs, mēs esam šeit jau divas stundas", - es teicu, redzēdams pulksteni uz galda. "Es domāju, jums abiem ir nepieciešams atgriezties"
  
  
  "Shh", - teica viņi, kā viena.
  
  
  Es nesapratu, kur kāda meitene un kāds bija nodarbībās mīlestību. Viss, ko es izmantoti, lai zinu tagad, tas ir tas, ka vienai bija zelta kaklarotu, bet otrā sudraba. Lai vienkārši pakustināt roku, man vajadzēja izrauties kleitu par siltu miesu, kas nodarbojas atkal un atkal centās piespiest mani aizmirst laiku.
  
  
  "Tas var pāraugt starptautiskā incidents", - brīdināja viņu.
  
  
  "Mēs - starptautiskā incidents", - поддразнила Rose. "Jūs zināt, ar rokām pāri robežai".
  
  
  "Ne rokām", - iztaisnošanai ee Bonita.
  
  
  "Vai jūs varat būt nopietnas?"
  
  
  "Viņš ir līdzīgs Fidela", - надулась Bonita.
  
  
  Viņa pagriezās pret mani, tāpēc ka es uz starp ih ķermeņiem. Tā, jutos kā smalks rokas slīdēja pa manu gurna.
  
  
  "Ole, un es domāju, ka tas ir pabeigts," - teica priecīga balss.
  
  
  "Tas ir kas?" Viņas jautāja.
  
  
  "Tas ir svarīgi?" lūpas прошептали man ausī.
  
  
  Es jums teikšu, tumsā visas sievietes nav vienādas. Viņas zināja, kas tas bija, katru reizi, un nav jābrīnās, ka Roze velk prom.
  
  
  "Madre! Laiks mums iet", - " viņa čukstēja. "Viņi būtu dzirdējuši mūs Havanā".
  
  
  "Vēl nē", - nopūtās Bonita, viņas gurni joprojām ir nospiests uz manu, un izdzina jaunāko brāzmas baudu.
  
  
  Lieki teikt, ka iet prom, viņa arī nav steigā, bet pārtraukt bis mēs esam spiesti pēkšņi atvēršana, durvju un aņas kāja vestibilā. Pēc sekundes kāds klauvē pie manām durvīm.
  
  
  "Vamonos ahora", - teica Roze.
  
  
  Kad atskanēja milzīgs, viņi izgāja caur balkonu. Viņas zināja, kas tur pa to pusi, viena ap pilna laika miesassargu Белькева, ir balding, aizdomīgu tipu. Viņu pēdējo reizi paskatījās, lai pārliecinātos, ka balkons ir bez maksas, pirms atvērt durvis ir pietiekami plaši, lai ego вылезающие acis varētu to apskatīt.
  
  
  "Vai jūs neesat dzirdējuši šis troksnis? Kāpēc jūs esat šeit, nevis aizstāvēt biedru Белькева, kā esat vienojušies? Šeit kāds ir?"
  
  
  "Protams. Dziedošais slepkava. Ļaujiet man zināt, ja nozvejas ego".
  
  
  Tās aizcirta durvis un atkal spiešana guļus gulēt, šoreiz aizmigt.
  
  
  Nākamajā rītā miesassargs joprojām aizdomīgi skatās uz mani, kad mūsu laimīgu свиту pavadīja diriģents pastaigā pa Ауканкильче. Белкев izskatījās labi atpūtušies un izskatījās apaļīgs, viņš gulēja ar visu troksni. Bonita un Rozes izskatījās tā, it kā viņi atkal gribēs spēlēt, bet pārējā daļa гарема Белькева domīgi paskatījās uz mani. Viņas sekoja indiāņi, kuriem izdodas dzīvot augstumā 17 500 pēdas virs jūras kleitu.
  
  
  Sprieguma izejas uz pilsētas laukumu bija pietiekami, lai riepai Белькева, jo īpaši gaisā. Pat tās, jutu, ka manas plaušas ir nepieciešams skābeklis, un tomēr mēs bijām vidū izturīga rases indiešu бочкообразной ar krūti, kas izskatījās spēj noskriet kuri sekoja ih lam. Spilgti, rupju pončo pēc lamas vilnas, ih plaši slīps acis, iekrāsotajā sarkaniem un zaļiem vilna шапками, viņi skatījās uz svešu vidi tiem. Iespējams, viņi bija neliela auguma, bet viņi ir ideāli piemēroti bargi apkārtnei, vedot savu dzīvi uz augšu, civilizācijas, kas ir uzstādīta augstu debesīs, uz pilnīgi skaistu un nodevīgs Andes.
  
  
  Mēs bijām Ауканкильче, jo tā ir viena ap jaunākajām цитаделей inku Impērijas. Lielākā daļa no mūra ciema aizsākās brīžiem impērijas; tas ir neticami подогнанная mūra bez šķīduma, kas nodarbojas ar piedzīvojusi piecus gadsimtus, un cilvēki, толпящиеся ap mums, ir чистейшими pēcteči mūrnieki, uzcēluši to.
  
  
  "Domāju, ka mani sūkņi jūras slimība", - nomurmināja man Белькев.
  
  
  "Negaidiet no manis līdzjūtības, biedrs".
  
  
  "Man bija nogalināt tevi, kad man bija iespēja".
  
  
  "Tev gillett?"
  
  
  "Protams."
  
  
  Mēs iegājām vienstāva ēka, viena ap nedaudzajiem mūsdienu ēkām ciematā. Tas ir valsts muzejs, un kurators, sagaidīja mūs pie durvīm, blenza uz negaidīti daudz sieviešu, izveseļojās un kas savu sveiki Белькеву. Белкев elementi ir cieši noskūpstīja ego uz nūjas, bet pēc tam izcēlās apskāvieniem.
  
  
  "Es gribu sēdēt".
  
  
  "Gaisa", - līdzjūtīgi teica kurators. "Es vienmēr turu pa rokai mazliet brendija, lai apmeklētājiem".
  
  
  Kamēr Белькев, aizrīšanās, sēdēja uz krēsla foajē, sargs atnesa glāzīti brendija. Viņš deva ego Белкеву, kad viens ap apsardze satvert ego aiz rokas.
  
  
  "Viņš naktsmītne gribētu, lai jūs vispirms izmēģināja", - paskaidroja viņas куратору.
  
  
  Viņš vilcinājās, bet tas bija vairāk, nekā pārkāpēju, jo bailes no indes. Augstprātība глотнув, viņš pasniedza glāzi Белькеву.
  
  
  "Ļoti labi," pateicās ego Белькев. Viņš vienā rāvienā izdzēra brendiju un skaļi рыгнул.
  
  
  "Tu esi krievs?" - ar ziņkāri jautāja kurators.
  
  
  "Es nomā". Viņš izskatījās samulsis. "Nav svarīgi, vai tā ir iekšējā joks".
  
  
  Viņas izgāja cauri grupas un notika divas izstāžu zāles. Tas bija dīvaina kolekcija muzejā, kas sastāv galvenokārt ap katru citas papildu izmaksas, kas nodarbojas ar bija glābta tad tam, kad spānijas conquistadors izlaupīja zemi. Tomēr tas bija dīvaini efektīvi. Uz vienas čīkstoņu karājās karte.
  
  
  Uz inku Impērijas teritorijā, kas stiepjas gandrīz visā garumā ir kontinenta rietumu piekrastes un ieslodzīto futrāļi, ap trim citiem sienu, bija nožēlojami paliekas no kādreiz varenās civilizācijas.
  
  
  Viņas, zināju, ka Белькев pienāca pie manis no aizmugures.
  
  
  "Inki vadītu savu impēriju lielā mērā, kā to darīja romieši, - es pamanīju, - iekarojot zemes, колонизируя ih, veidot lieli ceļi tūkstoš jūdžu, lai savienotu savas pilsētas, un audzinot dēlus iekaroja kings savā galvaspilsētā Kusko, lai jaunā paaudze muižnieki bija arī инками. Neviens nevar pateikt, kādus augstumus varētu sasniegt inki, ja spāņi nav peļņas, bet tie ieradušies. Galu galā, inki tikai sāka savu impēriju, kad Писарро un ego cilvēki iznīcina to."
  
  
  "Kāda impērija, kad nedaudz adventurers var iznīcināt gandrīz par vienu nakti", - tikai teica Белькев. Domāju, viņš centās saglabāt seju, pēc tam pazemojošu ierašanās. Jebkurā gadījumā kuratore, dzirdot repliku, взбесился.
  
  
  "Kritums ir noticis tikai dēļ neveiksmīga kombinācija faktoriem," - teica viņš kaitināja. "Писарро ieradās beigās postošā pilsoņu kara. Побежденная puse nekavējoties pievienojās Spānijas, faktiski radot indijas armiju, kas saskaņā ar spānijas vadībā. Otrkārt, inki bija izpostīti эпидемиями bakas un masalas, katra ap kuru ir ieviesta Jauna Svēts un, kas ir pats svarīgākais, inki bija neparasts eiropas un nodevībai. Писарро apmeklēja inku imperators zem karoga pamiers, nozaga ego un шантажировал ego armiju, liekot ih padoties ".
  
  
  "Tas ir mājiens uz labajiem nodomiem, padomju cilvēku?" - neērti pieprasīja Белькев.
  
  
  Kuratore noliedz šādu motivāciju; patiesībā delle viņš nezināja, par ko runāja Белькев. Белькев izskatījās tā, it kā viņš ne visai ticēja tas ir noliegums - un kāpēc emu tas ir, ja politiskās uzbrukumu iekšā Padomju Savienības smalki notika tieši šādos vēsturiskos аллегориях? Kāds bija izskaidrot situāciju Белькеву, bet es guvu baudu no pārpratumiem.
  
  
  "Eiropieši, tas ir spāņi, paņēma katrs mākslas priekšmetu, kas izgatavoti pēc zelta vai sudraba ir apļa forma, un переплавили ego stieņi, lai nosūtītu uz Spāniju. No sarežģītu mākslas inku mums ir palicis galvenokārt keramika un daži austi artifacts, - turpināja kuratore.
  
  
  Roze отшатнулась no nelielas māla izstrādājumi, plauktā, viņas priekšā. Tas bija keramikas krūzi, snīpi, kura tika maskēts niecīga statuju. Statuja изображала cilvēka, piesietu pie koka. Viņš bija обнажен, viņa dzimumorgāni ir stipri uzsvērtas, kā стервятник ковырял ego un miesa. Pat jau pieci simti gadus ego sāpes pārliecinoši atlikts.
  
  
  "Tas ir produkts, kas datēta ar apmēram diviem gadsimtiem pirms mūsu ēras. Tā mums atgādina par to, ka noziedzība vidē indiāņi bija augsts. Šajā gadījumā vainīgais palika mirt no ietekmes maitu liju. Galu galā, ir dzīvot Indijā nebija viegli. šie kalni, un jo mazākā zādzību var nozīmēt nāvi citas personas, noziedznieks varēja gaidīt paša briesmīgs sods ".
  
  
  Mēs pārgājām pie cita loga. Acis bija sekunde, lai pielāgotos tam, ko viņi redz, un tad par to nebija nekādu šaubu. Mēs skatījāmies uz безголовую mūmiju, salocīts embrija pozā. Viņš bija grezni tērpies mantijā, rotātu ar meistarīgi izpildītām ягуарами, bet manas acis piesaistīja pārāk strauja apstāšanās uz kakla.
  
  
  "Ķermeņa nāves brīnumainā kārtā tika turēti sausā gaisā Čili", - teica sargs.
  
  
  "Kaut kas pietrūkst?" - jautāja Roze.
  
  
  "Ak, mērķis? Jā. Šis jaunais cilvēks gājis bojā viens pa uzvara karavīrs inku. Bija ierasta lieta, kad karavīrs paņēma ienaidnieku galvas. Mums ir kapsētas, pilns безголовых līķu".
  
  
  Viņš vadīja mūs uz otru rādīšanai.
  
  
  "Patiesībā delle, viņas pārliecināti, ka viens ap tiem отрубила galvu". Viņš norādīja uz draudīgs instruments, akurāti guļ uz samta lādītē. Viņš atgādināja, nazis, bet naža spals ir veidots uzstājusies aizmugurē, nevis beigās. Naža spals ir veidots rotāja бесчеловечными attēliem gods, un asu beigām blade formā mēness draudīgi блестел.
  
  
  "Mums ir arī citi artefakti, tipisks karavīrs inku," ar lepnumu turpināja sargs. "Stepēts uzvalks visā kokvilnas, kas tika izmantota, piemēram, kā bruņas. Kā arī loku un bultas. Cilvēki kalniem bija slaveni ar savu prasmi apieties ar šo ieroci, bet kā indiāņi piekrastē ir pazīstami ar savām копьеносцами. Indijas armija ir apvienojušies, un uzsāka artilērija pa пращей un удушающих боласов, ar kuriem tie piederēja lielu meistarību. Kad cīņa aprobežojās ar tuvcīņas, viņi cīnījās ar kaujas stekus un šo unikālo ieroci inku pazīstams kā "slepkava". '"
  
  
  Puzzle spēle bija ap pāris robains bronzas гирь, karājās uz virves. Krustneši izmantoja daudz, lai ar to pašu ieroci, bet tikai pret metāla bruņas.
  
  
  Piemērojot šo ieroci pret nedrošu vārtu vajadzēja novest pie briesmīgām rezultātiem.
  
  
  Istabā bija vēl viens šausmas, kas mūs iepriecināja. Kurators, ir jābūt, baro ego, kā savdabīgs priekšmets pretestību - cilvēka galvaskauss, dīvaini sagriezts, bet garākās kaulos - zelta plāksni.
  
  
  "Mūsu lepnums izstādes", - teica mums kuratore, berzes, sausām rokām. "Daudzos reģionos vecās impērijas galvas zīdaiņiem apzināti деформировались ar надавливания uz dēļiem. Bērns aug ar pārāk garu, kas ir pilnīgi apaļa, augsta vai īsu galvas, atkarībā no vietējiem standartiem skaistumu. Kā redzat, ir standarta šeit bija garš šaurs mērķis ".
  
  
  "Tas, šķiet, čūsku", - отшатнулась Bonita.
  
  
  "Interesanti, - teica Белькев, - bet primitīvs".
  
  
  "Vai jūs kādreiz esat dzirdējuši par plastika deguna?" Viņas jautāja ego.
  
  
  "Ievērojams iezīme šo galvaskausi ir, protams, zelta plāksnes formā trijstūri. Tas tika veikts ar трепанации, ķirurģiskās izņemšanas galvaskausa kaulu sagriežot vai urbšanai. Tas patiesībā ir plaši praktizēja kalnu инками. lai gan izdzīvošana tad operācijas, iespējams, bija labāk, nekā pat. Lielākā daļa трепанации tika veikta saskaņā ar medicīnisku iemeslu dēļ, bet ir teorija, ka tas ir darījuši ar dažiem jauniem cilvēkiem, lai atzīmētu nu, piemēram, personisko miesassargu imperators ".
  
  
  "Kāpēc spāņi nav izņemta zelts ap šo galvu?" Viņas viesnīca ir jāzina.
  
  
  "Ak, tas ir interesants punkts. Šis galvaskauss aizsākās pēc viena jaunākas sacelšanās Indijā pret spāniju. Tas bija vai nu septiņpadsmitā, vai astoņpadsmitajā gadsimtā, pēc simtiem gadu, pēc tam kritums impēriju. Galvaskauss nav konstatēta, līdz tiem sesku, tikai pirms divdesmit gadiem. Bet tagad pāriesim citā telpā ".
  
  
  Otrā istabā bija nosprostota ar ieaustiem priekšmetiem. Klausījis kuratore desmit minūtes, mērs Ауканкильчи ir izglābis mūs un pavadīja savu rezidenci uz pusdienas.
  
  
  Par alu, pikantu gaļu, ikriem, dažādas kartupeļu, ko sauc par slimības un ananāsu, Белькев nedaudz atgūta.
  
  
  "Ļoti iespaidīgs muzeju, - viņš teica, - bet jums ir vērts kādreiz atbraukt uz Krieviju un redzēt progresīvais folklora. Var būt, tās varētu organizēt, lai viens ap mūsu konsultantiem kultūras ieradās un palīdzēja jums ar savu nacionālo mākslu".
  
  
  Mērs, kurš arī izskatījās kā vietējā skats kartupeļu, atturīgi pasmaidīja.
  
  
  "Vēl alus, biedrs Белькев? Labi. Nē, paņem pudeli. Tātad, beidzot, divas lielas komunistisko partiju apvienojušies un strādā nākotnei. Tās ir partijas biedre, daudzus gadus, tāpat kā mēs visi šeit esam. "
  
  
  Белкев paskatījās uz mani, lai tā nomierinājās.
  
  
  "Esmu priecīgs to dzirdēt," viņš sacīja mēram. "Es domāju, ka savu pilsētu, iespējams, bija mazliet, teiksim tā ... atpalikušu. Ir ļoti patīkami zināt, ka cilvēki iesaistās sociālistiskās revolūcijas".
  
  
  Mērs mazliet nobālēja, bet Белькев bija saudzīgs.
  
  
  "Šeit kaut kas nav tā?"
  
  
  "Es baidos, ka dažos aspektos mēs esam ne atpakaļ. Pat šeit МИРисты aizņemts ar savu ревизионистской meli. Tomēr, es apliecinu jums, mēs turam ih kontrolē".
  
  
  "Jums ir nežēlīgi simpātiju ih", - ieteica Белькев. "Tāpat kā mēs esam rīkojušies ar Троцким".
  
  
  "Jūs nogalinājāt manu ego Meksikā, vai tā nav, - komentēja to.
  
  
  "Уклонист - tas ir viszemākā dzīvības forma", - прорычал Белькев.
  
  
  "Nav Ауканкильче. Jūs nevarat pacelties augstāk".
  
  
  Mērs ar bažām izskatījās starp mums.
  
  
  "Tavs humors, kā vienmēr, ir nevietā", - brīdināja mani caur krēslu Белькев. "Jūs maksāt par to, kad mēs atgriezīsimies uz Vietas".
  
  
  "Eee, varbūt jūs tās vēlētos redzēt ganāmpulkos savvaļas викуний kalnos", - mērs ieteica mainīt tēmu.
  
  
  Tieši tā mēs arī beidzām: Белькев piekrita pastaigā tikai pēc tam, kad saprata, ka var redzēt vikuņu no muguras вьючной zirgu. Mēs nezinājām, mums viena vikuņu, bet Andas paši par sevi ir izrādi, breathtaking stalagmītiem, скребущими augšu debesīm. Himalaji var būt lielāks, bet to nav nekas, kas varētu sacensties ar perpendikulāri sienām dienvidamerikas kalnu grēda.
  
  
  Mēs uzmanīgi braucām pa šauru taku, проложенной uz kalna ceļa būvniekiem inku, bet pa daļām pārvarot dips dziļums parīze sistēmā, kas nodarbojas ne tikai ar augstu vērtēja tehniskās indiāņu māksla, bet arī ih militāro tālredzību. Takā nav bijis vietās, kas nav spētu nokļūt zem crossfire vismaz ar divām pozīcijām. Tā tika uzcelta, lai ambushes.
  
  
  "Iešu apskatīšos uz ēdelveiss", - teica viņas телохранителям Белкева.
  
  
  "Ēdelveiss?" - iesaucās Белькев. "Šeit nav nekādu эдельвейса".
  
  
  "Es nākšu", - teica tā,
  
  
  atstājis savu poniju, un uzkāpa uz скалистую kalnā. Tā bija labākā fiziskā formā, bet mans ķermenis vēl arvien bija atbilstošs līmenim kleita, un drīz vien kļuva par maz muti gaisu. Pie indiešiem, bija ne tikai nenormāli lielas plaušas, bet arī paaugstināts sarkano asinsķermenīšu, kas nodrošina īpaši ātru un efektīvu sadali skābekli ķermeņa audiem. Tomēr, tā pieauga augstumā сотне pēdas pār taku, un devās kopā ar grupu Белькева uz leju, manas plaušas prasīja paraugu ņemšanas gaisa.
  
  
  Ja slazds, tad tas būtu izvietota ar augstu kalna puses. Lai sāktu vieglāk saķert. Kas ir vēl svarīgāk, pie viena pa izturīgākos indiāņu Ауканкильчи būtu daudz vairāk izredžu aizbēgt kalnā tieši tā iemesla dēļ, ka man ir grūtības ar pārvietošanos pa horizontāli.
  
  
  Bija brīži, kad man likās, ka es eju uz augšu no pasaules, un es zināju, ka tas ir vēl viens efekts skābekļa trūkuma. Esmu redzējis viņas cilvēku zem manis virsu, it kā ne uz to pusi teleskopu, un par tiem cool dilstošā Andas, kur tālu lejā bija tikai ugunskurs. Viņas sel atpūsties uz klints izciļņa un laiski stahl осматриваться.
  
  
  Viņas līdz šim sesku nezinu, kāpēc to pamanīju скрюченную formu. Tā bija aptuveni trīs simts metrus no manis, un nekustīgs kā akmens, bet es uzreiz sapratu, kas tas bija. Viņas, zināju, ka, tiklīdz вьючная zirgu Белькева būs sasniedzams, attēls izmanto šautene ar teleskopisko redzi. Viņas, zināju, ka tas ir tik labi, kā es zināju, ka nespēšu laikus nokļūt mums līdz formas, mums līdz Белкева, lai kaut ko mainītu. Viņas izvilka "luger" no камзолы, kas plāno veikt brīdinājuma šāvienu, un mērīšana. Zirgu Белькева lēni kustējās pa vienam ap neskaitāmas līkločiem, un pēkšņi skaņa šāviena varēja izšķērdīgs zirgu un jātnieku tiny takas.
  
  
  Izmisumā viņas atradu izpūtējs pistoli un ieskrūvē to. Katra sekunde приближала krievu uz drošas nāves. Izmantojot kreiso roku kā balsts, tās bija mērķis tālāku mērķi. Kad šautene, kuru gaidīju, lai redzētu, parādījās objektīva, tā izdarīja šāvienu.
  
  
  Lūžņu, netīrumu взметнулся desmit pēdu priekšā iespējamo slepkavu. Viņas mācīja fakts, ka klusinātājs samazina ātrumu, bet tās neaptvēra, kādu kaitējumu saņēmu manu pistoli Tierra del fuego. Tagad skaitlis pagriezās un atrada mani. Stobra šautenes ātri pagriezās uz manu pusi.
  
  
  Ar десятифутовой grozījumu un lūgšanu, lai tās atkal nospieda gaili. Top ievērojami dižakmeņi, uz kuru viņš atsaucās, izcēlās, kad таращить acis hit viņam, un viņš ir pārtapis par akmeni. Visticamāk, таращить acis nokļuva emu krūtīm, bet pat šajā gadījumā, viņas gaidīja ego atkārtotu parādīšanos. Lejā, nezinādams par to, kas notiek, Белкев un kompānija devāmies tālāk, meklē citu ceļu. Lēni, samazinot acīm ar ievērojami dižakmeņi, to перелез caur kalna k matemātikā ar pistoli.
  
  
  Bet, kad viņas nonāca pie vietas, tur neviena nebija. Novadītais таращить acis, расплющенная no trieciena par laukakmens, kas atrodas uz zemes. Asiņu nebija. Uzreiz sapratu, kur aizgāja mans vīrs ir un kāpēc to nav redzējis, lai viņš aizgāja. Patiesi par akmens tika ieeju nelielā alā. Man nācās nostāties četrrāpus, lai ievadītu nah. Vienā rokā bija mana pistole, un pēc otras iedegas kabatas lukturi sienas затхлогй alas. Man neviens nav nošauts, un tās saulrieta iekšā.
  
  
  Ala paplašinājās tik daudz, ka es varētu pārvietoties, pietupstoties, caur zirnekļu tīklus un putekļus. Gaiss bija blīvs un muskuss nianse, nekustīgs, piemēram, gaisa kapā. Lacerated caurums autos ietītu un zirnekļu ieteica man, kur paliek mana ieguve, un es sekoju viņai, lēni virzoties uz priekšu pa maziņš gaismas staru. Ala veda uz centru no kalna, un pēc tam locījos atpakaļ. Gaiss stahl vēsāks, svaiga. Tās ir noskrējis pēdējo trīsdesmit pēdas, es zinu, ka ir nokavējis, un, protams, augošo svētais man teica, ka es esmu, izmantojot citas izejas ir vēl viens lejup pa kalna nogāzi. Šautene guļus vaļsirdīgs no ārpuses, pamestā. Ego divi pazuda.
  
  
  Viņas atgriezās ar alu ar sajūtu, ka ir kaut ko palaidis garām. Mans kabatas lukturis apgaismoja purniņam otrādi-māti sikspārnis. Mani shaggy skanēja atsaucoties, skaņas приглушала audums tīmeklī. Priekšā redzams, svētais pie ieejas. Viņš veidoja plakans aplis ar melnu alu, un bija pārāk apaļa, lai izveidotos dabiskā veidā.
  
  
  Tās skāra viņa gaismu uz sienām un noslaucīja blīvu tīmeklī. Uz vaidēt tika cirsts akmens niša, un nišā ir vairākas kannas, katra pa trīs pēdas garš. Bankas ir pārklāti ar zīmējumu krāsainas jaguārs, krāsas izbalināt. To, izstiepa savu roku un pieskārās sienas pa vienai vāzes.
  
  
  Četri simti gadu pagriezās māla putekļi. No mana pieskāriena раскрошилась keramika
  
  
  ietriecās netīrumus un nokrita uz grīdas; Viņu, sajutu, kā mans spin похолодела no šausmām. Bankā ir bloķēts, māmiņa, tieši tāds pats, kā e vitamīns, kuru redzēju muzejā. Šis arī bija bez galvas. Viņš bija sarežģīts tādā veidā, ka vajadzētu būt, ap to bija слеплена vāze. Bet bija viena atšķirība. Starp ego ādas pusi uz rokas, atradās galvaskausa - garš galvaskauss bez acīm, kas paul tūkstošgades atpakaļ bija saspiesta Головоломом.
  
  
  Ala varētu būt arheologa sapnis, bet man tas bija murgs. Зловонная smaka, kas nodarbojas ar bija iebruka bankā kopā ar ķermeni, ir izplatījusies, un piepildīja gaisu. Tās noslaucīja rokas par jaku un aizgāja, izkāpšana apkārt mazā pieteikšanās tik ātri, cik vien varēja, lai sajustu slim tīrs gaiss.
  
  
  Viņas tikās Белкева un pārējiem, kad viņi brauca uz laukiem. Tā kā meitenes bija patiesi laimīgs mani redzēt, biedrs Белькев izskatījās kā nekad nelīdzsvaroti.
  
  
  "Es ceru, ka tev bija jautri skriet pa kalniem, tā vietā, lai darīt savu darbu", - viņš spļāva man. "Cilvēks ir traks, lai ceļotu pa šīm takām. Mani var nogalināt. Ka jūs vēlaties, lai viņai pastāstīja par to VDK?"
  
  
  "Pasaki viņiem, ka tev bija taisnība. Эдельвейса nē".
  
  
  
  
  
  
  Devītā nodaļa
  
  
  
  
  
  Tā naktī Piecēlās un Bonita ieradās kopā ar savu draudzeni, meiteni pa Austrumu Germānijs vārdā Greta. Viņa bija moža sportisti ar vasaras raibumiem, aptver visu, kas nebija viņas īss naktskrekls.
  
  
  "Viņa teica, ka pastāstīs par mums Белькеву, ja mēs ņemsim viņu līdzi", - ar nožēlu teica Roze.
  
  
  Grēta lika viņiem. - "Ārā!"
  
  
  Māsas, likās, klusi strīdējās par to, izmest vai tā ir ap logiem, bet apdomība izvēlējās, un viņi izgāja caur balkonu. Kad viņi aizgāja, Grēta pagriezās pret mani.
  
  
  "Ir trīs - tas pūlis", - viņa teica.
  
  
  "Nu, man te trīs glāzes. Ņem divus par tiem".
  
  
  Hei, bija divdesmit divi gadi, un viņa ir piedalījusies pēdējās Olimpiskajās spēlēs peldēšanā frīstails, выбыв pēc sacensībām tikai tāpēc, ka, pēc viņas teiktā, visas pārējās meitenes komandā pēc traumas ir lesbietēm. Es runāju, - viņa nicīgi сморщила uzrautu degunu.
  
  
  "Jūs kaut ko izmantojām, kad to pirmo reizi redzēju tevi numurā Белькева. Kas tas bija?" Viņas jautāja ff.
  
  
  "Kokaīns." Viņa paraustīja plecus. "Es esmu ceļojusi ar šiem cūkām kopš Berlīnes. Man vajag kaut ko, kas liks man aizmirst. Tagad viņas ir atradis kaut ko labāku".
  
  
  "Kas ir?"
  
  
  Tad viņa novilka kleitu. Vasaras raibumi izcēlās visur. Viņa bija muskuļotai un kustīgu. Un izveicīgs, un izsalcis. Viņas pirksti ātri noglaudīja man pa muguru.
  
  
  "Jā, Nike, sia. Par, to, šķiet, tāpat kā visā teritorijā, kā arī pārvietojas".
  
  
  "Jums ir kaut kur tas ir lasījuši".
  
  
  "Nē, patiešām pārcelts". Viņa nedroši piebilda: "Domāju".
  
  
  Pēc tam tā mēs pārstājām runāt. Tā neskaidri dzirdēju, kā kāds bija klauvē pie durvīm apakšā. Pēc tam bija vairāk sitienu. Aiz loga грохотал smago kravas automašīnu. Ar savu vājo rēkt ielauzās katla. Šajos citos apstākļos, mans prāts darbojas ļoti lēni, bet es atceros, ka Ауканкильче neto kravas automašīnu un ka viesnīcā nav ūdens. Kad sienas sāka drebēt, un gulta sāka dejot pa grīdu, tā atguvās.
  
  
  "Zemestrīce. Одевайся", - pavēlēja tās hei.
  
  
  Viņas velk bikses, kamēr Grēta valkājusi naktskrekls, un mēs kā reizi ir izdevies, jo землятрясения pēkšņi sākās. Stikls no krītošiem gleznu рассыпалось pa grīdu. Mēs elementi turēja līdzsvaru. Zālē bija dzirdami kliedzieni, kad cilvēki rosījās.
  
  
  "Iesim. Neviens tevi neredzēs".
  
  
  Skatuve bija pilnīgs haoss. Белькев bija panikā, knocking nosaka visu ar kāju ārprātīgs cīņā par drošību. Ar sijām, kas atbalsta jumtu iekļūst putekļi. Mērs jau bija lejā un spēcīgs lukturīti pamāja mums pa dienu uz ielas.
  
  
  Šķita, ka mežs cenšas atbrīvoties no ciema. Drebuļi, прервавшая mūsu mīlēšanās, kas tagad pārtapusi par plašu вздыбление zemes. Dzīvnieki bēg, визжа no šausmām, ih troksnis tikai усиливал apjukums. Indiāņi ciematā posta savu stalli, lai glābtu savu skots, bet lamas putnu nēsā tirgus, ih baltas ādas мерцали, kā rēgi tumsā.
  
  
  Tad, tikpat pēkšņi, kā ir noticis, zemestrīce утихло, un mēs ar izbrīnu atkal varēja dzirdēt cits citu. Grēta trīce вцепилась manā rokā, tā kā Roze un Bonita centās noturēties cits ar citu.
  
  
  "Tie ir jauni kalni", - teica mērs, kā es aizdomas, galvenokārt, lai nomierināties. "Viņi joprojām kustas".
  
  
  Nebija nekādas garantijas, ka zemestrīce beigusies, bet indiāņi jau vāca savus dzīvniekus. Odin par miesassargu pieskrēja pie manis.
  
  
  "Kur Белькев?" - viņš jautāja, ar aizturētu elpu.
  
  
  "Es nezinu. Viņš izskrēja ap viesnīcu, kā žurkas, покидающая grimstošajā".
  
  
  Viesnīcā atkal sadega sergejs. Miesassargi ar ieroci gatavībā, sāka skraidīt pa ielām, nosaucot vārdu Белкева. Ciematā lielumu Ауканкильча nav tik daudz banner, un viņi drīz vien atgriezās ar savu drūmo atskaiti. Белькев aizgāja.
  
  
  "Mums būs jāmeklē pa mājām," - teica viens ap tiem.
  
  
  "Dariet to. Man ir cita ideja", - teica viņai emu.
  
  
  Viņi nepacietīgi фыркнули un skrēja izpildīt savu misiju, mērs ienāca viņiem pa pēdām.
  
  
  "Kāpēc tev nav pārvietot matrači pirmajā stāvā?" Viņas piedāvāja meitenēm pirms aizbraukšanas. Patiesībā delle viņas nebiju gaidījis, ka viņi tik un rīkosies, bet tas dotu tiem iemeslu strīdēties un отвлекло būtu ih no bailēm.
  
  
  Ciema iedzīvotāji vēroja mani ar gandrīz austrumu отрешенностью, kad tās steidzās pa netīru ielu. Iespējams, МИРисты tur Белькева vienā ap māju, - bet es par to šaubos. Spriežot pēc manas pieredzes agrāk tajā pašā dienā, tas bija ne parasta veida МИРИстов, ar kuru tā cīnījās. Ауканкильча arī nebija normālu pilsētu. Tas ir pieaugums par asiņaino pagātni.
  
  
  Seno dievnamu gāja uz laukiem. Viņš izturēja šo zemestrīce, tāpat kā tūkstošiem cilvēku pie viņa, un mēnesnīcā ego siluets bijis straujš un ķīgs, mūžīgs. Inki sāka būvēt, lai diženumu. Ih tempļi bija vietas, līdz kurām ih ienaidnieki kā uz pazemību. Ja ienaidnieks nav nobijies pareizi, tas atkal nāca uz baznīcu, šoreiz kā cilvēku upurēšanu. Milzīgs akmens pakāpieni veda uz piramīdas, kas nodarbojas pievienojas inku ar griezto dieviem vārtiem. Akmeņi, par kuriem tā tagad klusi pa, kad tika krāsotas upura asinīm. Un viņi būtu atkal, ja viņai bija taisnība.
  
  
  Viņas sekoja intuīciju, bet tikai līdz noteiktam brīdim. Ap epizodes alā viņai kļuvis zināms, ka slepkava bijis pazīstams ar noslēpumiem un stāstiem Ауканкильчи, un bija apņēmies izmantot ih ja slepkavība krievu. Viņas gaidīja, ka viņš iet tik tālu, ka izmantos seno kalpošanas upuris galda, uz augšu no kalnu tempļa. Bet tā nav pietiekami apguvis šo horrible loģika, un, sasniedzot pēdējo pakāpienus uz augšu no piramīdas, mērīšana.
  
  
  Белькев gulēja uz galda, gulēja uz muguras, rokas un kājas karājas uz leju, mērķis nekustīgi gulēja uz akmens malas krēsla, izņemot satiksmes radīto šūpošanos kravu болы, brūces ap viņa kaklu. Ego acis bija aizvērtas, bet seja ir mainījies ziedu sakarā ar draudošo žņaugšana.
  
  
  Bet ko man bija paralizēta, jo tas ir veids stāvošu pār to formas. Kad mēness svēts kungs apgaismoja viņa, viņas, sapratu, ka tieši piesaistīja manu uzmanību agrāk, kad slepkava mēģināja noķert Белькева uz kalnu taku. Tas atspoguļo zelta plāksnes ievietotās vidū ego удлиненного galvaskausa. Tas nebija parasts МИРИст, un mēģina iedomāties slepkavību kā upuri; tas bija inka, ar kokvilnas bruņās, ar ягуарами, un ar ieroci zelta joslā. Ego seja bija skaista, neskatoties uz sagrozījusi galvas, acis melnas, piemēram, obsidiāna, un šauras, kā būtu. Neskatoties uz kokvilnas bruņas, bija skaidrs, ka viņš piederēja liels fiziskais spēks. Man bija jautājums, kur МИРисты uzdūrās uz tā, un cik daudz ego radniecīgu palicis pakalniem. Turklāt, tā prātoju, nezināja, vai МИРисты par spēkiem, kas tās atklāj. Visticamāk, tā arī bija, un tās acīmredzami ir pieraduši pie tā abos galos.
  
  
  Indiāņu pacēla galvu Белькева un nolika to uz akmens paliktni kakla, un pēc tam отмотал болу ar resnās kakla Белькева, обнажив neglīts sarkanas rētas, līdzīgi pēdas gaiļu bende. Krievu зашевелился, un ego mute atvērās, lai paraugu ņemšanas gaisa.
  
  
  Inka pacēla priekšmetu, блестевший virs galvas Белькева. Viņas nekad nebūtu uzzinājis, ja nebūtu redzējis, mums viena līdzīga iepriekš tajā pašā dienā. Viņš atgādināja, briesmīgs upurēšanas nazi muzejā, bet bija smagāki un asāka. Viens trieciens asinis ar гильотинированной kakla Белькева nolija uz divdesmit pēdu uz leju pa kāpnēm baznīcas.
  
  
  "Es uzskatu, Atahualpa", - viņš teica man, kāpjot uz augstākā līmeņa piramīdas.
  
  
  Tas ir kārta brīnīties инку. Viņš sastinga, закинув rokas gaisā. To izmantoja vārdu pēdējā inku imperators, un tas sajauca prātu ego orientēties vairāk, nekā to iedrošinājies cerēt. Pēc tam, kā viņas ego ir kļuvis zināms par iepriekšējo tikšanos, viņš ir iemācījies un man. Zelta pusmēness upurēšanas nazi steidzās uz leju.
  
  
  Белькев vēroja mums, arvien vairāk apzinoties savu stāvokli. Tiklīdz viņš ieraudzīja, ka indiāņu nolēma rīkoties, viņš noripoja no krēsla un ar kurls стуком hit akmeņi. Šajā pašā brīdī beigas nazis samazinājās līdz подголовнику.
  
  
  Indiāņu nav apstājusies. Jo viņas, nāca klajā ar atkritumu, man nebija pistoles: man ir tikai nazis makstī uz rokas. Kad viņš paslīdēja man uz pirkstiem, izteiksme ego personām drīzāk bija smieklīga nekā nobijies. Zobgalīgu skatienu ego acīs man teica, ka šautene nekad nav bijis ego ierocis, un tikai asmeņi bija ego ir spēcīgs.
  
  
  "Skrien, Белькев, un neapstājas", - uzsauca man.
  
  
  Белькев ar grūtībām piecēlās un devās uz kāpnēm. Viņš nav aizgājis par tālu, kad indiāņu satvert болу un iemeta to vienu kustību. Bola apgriezās ap kāju krievu, un viņš smagi sabruka uz galvas. Indiāņu smējās un teica dažus vārdus valodā, kuru es nesapratu. Tad viņš pacēla upurēšanas nazi un iemeta ego, kas atrodas uz ns ķermeņa Белькева.
  
  
  Ierocis вертелось, kā planēta, atklāti locīšanas dolārs Белькева. Tomēr, tā vietā, lai kliegt uz viņu, tas ietriecies bruņu vesti un cīnītos отлетело tumsā. Tās šķērsojuši caur ķermeni krievu, lai sagaidītu nākamo uzbrukumu indieši.
  
  
  Viņš norāva no jostas dīvains aparāts, kas sastāv apkārt pāri bronzas ķēdes, kas piestiprinātas pie zelta rokturi. Galos ķēžu bija melnas metāla bumbiņas formā zvaigznes. Tas bija slepkava! Viņš augstu замахнулся viņiem uz galvas, un masveida bumbiņas засвистели. Pēc tam viņš sāka apiet krēsla, un, ejot kailām kājām pa aukstu akmens, kā jaguāra ķepas.
  
  
  To jau esmu redzējis pierādījumu tam, ka "Slepkava" var nodarīt kaitējumu cietušajam. Pēc tā, kā viņš piesauktu šo штукой, viņas, zināju, ka viņš bija eksperts, kas to izmanto, un ka es varu pasargāt sevi un Белькева vienlaicīgi. Tās ir līks ķermeņa bezsamaņā krievu pēdas un vilka ego uz kāpnēm, kur viņš nokrita no kāpnēm, bēgot no acīm, тушей pēc салла, kas nodarbojas ar pienācās būtu uzvarētājam.
  
  
  Ar katru uzbrukums primitīvas Головолома man bija spiesti atkāpties uz malas kāpnēm. Tur mēnesnīcā, viņas mēģināja novērtēt stils indieši. Skandāls bārā, šūpošanos salauzta pudeli, ļauj trieciena inerces izcelt ego pēc līdzsvara. Bet tas bija pretinieks, kas varētu atmest piecpadsmit mārciņas зазубренного metāla, ne качнувшись mums uz collu. Viņš noliedza radušās mediju ziņu man samurai, kas ir apmācīti ievietot savu lācīgs savu ķermeni, tādējādi apvienojot filozofiju krāsas ar tīru нервностью, kas nodarbojas veicu ih ideāli kaujas mašīnām. Pat tad, kad свистящий vēziens гирь skāra manas krūtis, ego noslēgumā atkal atgrieza bronzas zvaigznēm, šoreiz ar jaunu un negaidītu leņķī.
  
  
  Pēkšņi viņi vērsās pie manām kājām. To, ielēca, kā viņš bija gaidījis, gaidot, ka es bezpalīdzīgi приземлюсь ceļā ego golfs. Tad ego ir šauras acis paplašinājās, kad mana босая pamatiem aizlidoja un ietriecās ego krūtis, atmetot ego desmit pēdas atpakaļ, un uz akmens krēslu. Parastam cilvēkam būtu lauzta, krūšu kauls, bet indiāņu tikai domīgi berzēja krūtis un atnāca pie manis atkal, šoreiz ar zināmu piesardzību. Шагнув uz priekšu, viņš teica vārdus, kurus es nevarēju saprast.
  
  
  "Es nesaprotu mūsu vienu vārdu, - teica viņai emu, - un tas ir ļoti slikti, jo viens ap mums saka savu pēdējo vārdu".
  
  
  Šai laika duncis кружился man plaukstās, kamēr viņas gribēja caurums, kas ļāva man caurdurt ar ego, lai kārtīgi dolāru. Vienlaicīgi ar šo ego rokā затрещал Головолом, kas arī gribētu nepilnības. Kad pārtraukums ir sapinušies sekundē, tā metās uz priekšu padoms nazis. Viņš izlēca malā un vienlaicīgi atmeta "Головорезом". Viņas пригнулся, kad bronzas zvaigznes заплясали pār manu galvu.
  
  
  "Ar tevi viss kārtībā ar šīm lietām, mans draugs. Bet tagad pieņemsim redzēt, kā tu bez tiem".
  
  
  Tā izdarīja nepareizu uzbrukumu, un Хедбрейкер ar whistling samazinājās, kā lokomotīve. Tās nozvejotas ego roku un выдернул pēc nah zelta rokturi. Kad viņa ķermenis впилось mana, viņas, viņa ego kreiso хуком dzīvē. Tas viss bija vienalga, ka bash pa akmens vaidēt. "Slepkava", un duncis nokrita uz akmeņiem. To, saķer ego dūnu bruņas un krita emu žokļa savu celi. Kad viņš izlēca no tā, un to robiem emu plecu.
  
  
  Tas bija aina, kur viņš nokrita uz grīdas. Tā vietā viņš pielēca kājās un gandrīz pieklauvējām ap mani gars. Manā zaudējumiem, nonāca pie diviem secinājumiem. Pirmkārt, dienvidamerikas indiāņi ir eksperti futbolu, vai jebkurā citā sporta veidā, kas paredz zvaigznājā šodien kicks. Otrkārt, man likās, ka es jutos vāja asu smaku lapu lima. Inki, tāpat kā lielākā daļa citu cilvēku šajā pasaules daļā, parasti košļāt kokas lapas un laima kā narkotiku. Iespējams, ir mans ienaidnieks bija tik накачан kokaīnu, ka emu nepieciešama būtu таращить acis, lai viņš juta sāpes.
  
  
  Un vēl viena lieta, to sapratu pārāk labi; Viņa smagi elpoja, kā Белькев. Viņai bija измотан smags pārbaudījums krāsas.
  
  
  Pirmkārt, viņš indiāņu nācās stāvēt kājās, kamēr tās nav samazinājies. Viņš to zināja tik labi, kā viņas. Tā laiski hit viņa ego kreiso хуком žokļa. Viņš nokrita zem nah un kicked man kājas par akmeņiem. Trieciens elkoni ego дыхательному kakla tur ego, kamēr tās atkal uzkāpa uz kājas, šūpošanos, kā piedzēries.
  
  
  Odin ap agri rituālu drosmi acteku aicināja vienu iekļuvušās karavīrs pretoties četriem karavīriem acteku, trīs ap tiem kreiļi, bet ceturtais - ir kreilis. Vientuļš karotājs nācās cīnīties ar viņiem pa vienam, izmantojot kaujas stekus ar spalvām; ego pretinieki izmantoja stekus ar обсидиановыми asmeņiem. Es nezināju, bija lietojuši vai inki piemēram, pašu spīdzināšanu, taču šī situācija bija diezgan tuvu tam. Indiāņu bija tikpat svaiga un stipra, tāpat kā sākumā, bet es biju miris, man trūka paraugu ņemšanas gaisa, un viņš bija gatavs krist.
  
  
  Viņš pat necentās izmantot болу, uz atlikušo viņa zelta joslā. Katru reizi, kad viņa piecēlās kājās, viņš наносил sitienu ar kāju, liekot man atkal mesties ceļos uz leju. Viņas, zināju, ka drīz tā pat nespēšu pacelties. Mans ķermenis ir sastindzis, un vēmu no skābekļa trūkuma; Tās kustējās lēnām, koka. Tā pat lūdza, lai VDK ieradās ar glābšanas atslāņošanos, bet es zināju, ka viņš vēl spēlē гестаповские spēles ciematā. Vēl vienu vai divas kritienu uz akmeņiem, un man diegs.
  
  
  Indiāņu pārliecinoši bija liels lēkt un hit mani ar abām kājām uz vārtus. Man bija diezgan viegli nokrist, bet, kad viņas to darīja, viņas pacēla roku un satvert болтающуюся болу, atvelkot ee iso visu spēku, kas man palika. Indiāņu iesaucās, jūtot, ka inerce aiznesu ego ar platformu; pēc tam viņš pazuda, взмахнув rokām.
  
  
  Viņas stāvēja četrrāpus, elšana un nevarēja cerēt, jo ego ir nolaidies. Ja viņš varēja tajā brīdī atkal kāpt uz augšējo pakāpienu kāpnes, viņai bija pārliecināts, ka spiešana guļus un ļāva viņam būtu mani nogalināt. Bet viņš neatgriezās, un ar katru sekundi mana locīšanas dolārs успокаивалось, un to uzskatīja jaunas sajūtas kājās.
  
  
  Mans nazis un Slepkava ir aizgājuši, tie слетели ar platformu laikā krāsas. Viss, kas man atlicis, ir gāzes bumba, ir bezjēdzīga, ja datus citos apstākļos. Toties bija Белькев - un Белькев bija laba ēsma.
  
  
  Tā slīdēja ar beigām platformu un stahl lejā pa kāpnēm mēnesnīcā. Iestājās pilnīgs klusums. Pēc piecām minūtē atklāju to krievu. Ar īkšķi uz ego templi, viņa ir pārliecinājusies, ka viņš ir miris, lai pasaules ir tikai uz laiku. Bola sajaukt ap ego kāja. Tās strauji attīstījās ego un pazuda ēnā.
  
  
  Indiāņu nācās atgriezties, kura mani un Белькева. Tās lika savu locīšanas dolārs sāk pukstēt lēnāk, pat riskējot zaudēt samaņu skābekļa trūkuma dēļ. Pārāk liela riska nav bijis, kad viņas domāja, ka ikviens, kas dzīvo augstu Andu kalnos, ir augstākā mērā informēts, vienmēr uzmanīgs pret малейшим redzamas briesmas. Viņai bija taisnība, jo jutos ego klātbūtnē vēl pirms tam, kad viņu redzēju.
  
  
  Indiāņu bija plānas ēnu, nedaudz cietākas, nekā ēnā ap to. Viņš slīdēja pa apģērbti akmeņiem baznīcas sienas, tikai desmit metru attālumā no nelīdzeno ķermeņa Белкева. Tur viņš desmit minūtes nekustīgi gulēja vienā vietā, spriežot pēc skaita sitieniem mana sirds, pirms nolēma, ka es būtu, devās atpakaļ uz ciemu pēc palīdzības. Tagad ego, uzmanība tika vērsta uz неподвижному ķermenim, раскинувшемуся pret tiem; Tas ir ļauju adrenalīna plūst pa manām vēnām, lai paātrinātu manas pēdējās enerģijas rezerves.
  
  
  Mēness svētais raksturotu ēna upurēšanas nazi, peld pa gaisu. Šajā brīdī viņai atmeta болой un atlaida. Indiāņu pacēla acis tieši laikā, lai redzētu divas kravas, кружащихся pie ego galvas, bet nepaguva paspert ne. Neglīts хрипящий skaņas izlauzās caur ego rta, kad kravas izjaukt ap ego rīkles. Ego acis esam noapaļota, bet ķermenis окаменело. Pēc mirkļa ego sfinktera muskuļi atslābināsies, un viņš sāks bojāt gaisu ap sevi vietā. Viņš bija miris, nožņaugt, viņa kakls ir lauzta. Viņš sabruka kā kāršu namiņš, viens kārtā iznāca, montāžas, pēc tam cita, un viņš metās uz priekšu, uz Белькева, joprojām turot nazi rokā.
  
  
  Tās apgāztu, elpojot ar atbrīvojumu. Viņas выбивал nazi ego cieto pirkstu, kad mans locīšanas dolārs atkal sitās. Mākonis devās no sejas mēness, un to skaidri redzēju seju mironi. Ego galvaskausa nebija zelta plāksnes. Tas bija cits cilvēks - tā bija ēsma indieši.
  
  
  To balodi uz zemes vēl līdz tam, kad dzirdēju čukstus indijas болы, кружащейся man rīklē. Metāls ir aizskāris manu muguru un ietriecās sienā. Viņas redzēja formu ar zelta liesmu uz vārtus, несущуюся pie manis, перепрыгнувшую caur ķermeni mironi un, взмахнув sākt otro болой augstu virs galvas. Viņas apskāva sienas un перекатилась pusē, kad odin kravu копнул zemi netālu no manas auss. Pēc tam viņas, atmeta болой un noķēru ego, izmantojot ego spēku, lai atraut mani no zemes. Mūsu
  
  
  ierocis savienojās, un katrs mums apkārt ir pagriezta vienlaicīgi, hanteles saskaras un baigi zvanīja naktī.
  
  
  Viena ir tīra saskare viens pēc гирь bola var streikot krūtis, bet veiksmīgs metiens varētu удушить kaklu. Pie rokas nebija izvēles ieročus un doktora Tomsona nams, kurš varētu izgudrot aizsardzību. Man nācās pārspēt инку ego zemes ego ierocis; tas bija tā, kā viņš to bija plānots.
  
  
  Kad mūsu sadalīt savienojās, viņš piespieda mani pie vaidēt. Mūsu kājas vēl набрасывались uz citu, meklējot risinājumu, lai mazinātu sitienus pa kājstarpi vai katram cilts. Nu bija mana kārta, lai sasniegtu ego par sienu, kam velk болу uz viņa kakla. Pirms viņa varēja pārtvert ego, viņš замахнулся ienirt savu ieroci man savu nieri. Viņš uzreiz sekoja viņam, panākot болой manu seju. Viņas novirzīta ego, bet visa mana kreisā roka ir notirpusi no trieciena.
  
  
  Mēs tagad nogājušas no piramīdas, un iegāja pagalmā, kas bija piepildīta ar гротескными statujas, kas bija pa pusei cilvēkiem, pa pusei zvēriem. Tas bija vecās bubulis inku, ожидавшие, lai atbrīvotos no mirušo ienaidnieku. Jo brūces vienas rokas to vairs nevarēja izmantot болу, kā vairogu, un indiāņu uzbruka man ar jauno неистовством. Ir pienācis laiks, nāvējošu triecienu. Viņai bija kropls un задыхался. Mēs abi asiņoja asinīm, mūsu pēdas rotā zemi, bet slepkava jutu garšu manas nāves. Kad viņas neveikli balodi no болы, ieročus aizskāra manu augšstilbu. To, перекатился uz kājām un nedaudz samazinājās. Visā labajā pusē mana ķermeņa nebija nekādu sajūtu.
  
  
  Viņas gaidīja, piespiedušies ar muguru pret vienu ap statujas. Pietiekami tuvu, lai viņas varētu justies ego elpu, indiāņu krokainajām up, lai mest болу atpūtai. Viņš zināja, ka es nekur neiešu. Tad, pirms tās, tika noteikts, baloni lidoja uz mani kā nāvīga rotējošās planētas. Viņi обвились ap manu galvu, un bronzas ķēdē dziļi ietriecās manu kaklu, slēdzot ego. Indiāņu velk savu upurēšanas nazi un izlēca uz mani, приготовившись izgriezt man likt dolāru, kamēr tā vēl turpināja strādāt.
  
  
  Tas bija gaisā, nespēj noturēties, kad tā varēja ar vienu roku pamāt болой uz augšu uz ego galvas. Smagā metāla lode ietriecās ego žokļa un nonāktu vidū sejas, вонзив šķelto kaulu smadzenēs. Zelta plāksnes izlēca pa ego galvaskausa; viņš bija miris jau pirms tam, izkrauj.
  
  
  Tā ar sāpēm saķer болу, kas nodarbojas ar bija apvīti manu kaklu, un atklāju, ka viņa un deformē ap kaklu statujas. Ja tās nav bijis, viņai būtu izstiepta uz akmeņiem pagalma.
  
  
  Kad viņas beidzot atgriezās Белькеву, viņas atklāja, ka viņš забился tumsā, izskatīdamies un sapīcis. Mēs devāmies pa taku, kas nodarbojas ar vedusi uz laukiem, un ar katru soli viņš kļuva arvien drosmīgāka.
  
  
  "Mums ir viens kārtīgs miesassargs neļautu tiem paķert mani. Tas nav mans uzdevums - aizstāvēt. Tas ir tavs darbs", - smējās viņš teica.
  
  
  Bet pa ceļam uz leju kalns deva prom pēdējā nopūta, pirms sēsties, un, kad push notika, krievu un atkal iegrima briesmīgs klusums.
  
  
  Ego miesassargu iekaroja to, jo tikai mēs esam sasnieguši nomales Ауканкильчи. Mērs un muzeja kurators arī bija tur, lai sveicināt mums, un es viņiem teicu, iet uz baznīcu, ja viņi joprojām meklē priekšmetus, kas attēlo vēsturisku interesi. Kuratore pieauga, kā smilšu blusa, un pēc stundas atgriezos pilsēta ar обвиняющими acīm.
  
  
  "Tur nekā nebija", - viņš teica. "Es vēlētos visur. Varbūt tu kāvās ar spoku".
  
  
  "Tas nav spoks", - teica emu ārsta, kas joprojām ir apmeklējis mani iegriezumi un nobrāzumi, norādot balti plankumi, покрывавшие manas rokas un kājas. "Vai tas," viņš piebilda, norādot, neapstrādāts, sarkans aplis ap manu kaklu.
  
  
  "Bet tur nekas nav bijis, vispār neko", - iebilda kuratore.
  
  
  "Turklāt", - teica viņai emu un pasniedza треугольную zelta plāksni.
  
  
  Viņš uzmanīgi apskatīja to, rotējot dažādos virzienos un starp pirkstiem. Tad viņas redzēja, kā pēkšņa cīņa izpratni nāca ego acis. Viņš steidzīgi nokritusi zelta plāksni, un noslauka rokas mazgāšanas kustībām, viņa acis būtu mani, it kā viņš redzēja mani pirmo reizi.
  
  
  "Kā?" - хрипло viņš čukstēja.
  
  
  "Domāju, ka bubulis nolēmām doties uz otru pusi", - iesmējās to emu.
  
  
  
  
  
  
  Desmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  Divas dienas vēlāk vēss gaiss Ауканкильчи bija gandrīz saldu atmiņu. Mēs apmeklējām нитратный augu Santiago, vara raktuvēm, Чукукаматы un smiltis liels tuksnesis Atacama.
  
  
  Nav tādu tuksnešu, kā Atacama. Tas attiecas uz lielāko daļu no ziemeļu pusi Čili. Ego dzīvoklis jūdžu attālumā pāriet uz balta horizonta, tik tikko отличимый no bezkrāsaina debesīm.
  
  
  Ķirzakas un čūskas gaida nakti, pirms jūs atstāt savus akmeņus, un nekādi netiek, kad var redzēt maz dzīvu, izņemot milzu condors, kas отваживаются iziet ap savām ligzdām augstu Andu kalnos, kas lūdza krita. Atacama ir sauss tuksnesis pasaulē, ee iecirkņiem vairāk nav bijušas pilnībā norobežotas, nekā Sahāras vai Gobi, un nav labāks atgādinājumi par šo faktu, kā melns siluets viena ap nacionālo putnu Čili, пролетающий virs galvas.
  
  
  "Viesnīca viņas atgriezties Vācijā", - murmināja Grēta, peeping ap teltis, kur tā tiek pārbaudīts, vai nav uz zemes, ne skorpionu, kur būs gulēt meitenes. Grēta bija ģērbusies kāds trūcīgs sporta laukuma tērps, kas noliedza radušās mediju ziņu man par to, kā mūs rupji pārtrauca naktī zemestrīces.
  
  
  "Pievienoties komunistiskās partijas un skatīties pasaule. Jums vajadzētu novērtēt to risināšanai. Nu ko, šķiet, te nav kukaiņi".
  
  
  Viņa satvēra manu roku, kad viņas gāja caur aizbīdni, un притянула pret sevi. Protams, tas nav valkāja krūšturi zem футболкой.
  
  
  "Paliec un sagatavo man kompāniju. Lūdzu. Tad man nav jādomā par to, kā šajā briesmīgs vietā".
  
  
  "Vidū nelielu nometnes dienas vidū ar crazy, potenciālo mīļāko un ego телохранителями visur? Tas man nešķiet vislabvēlīgāko vieta romana, Grēta. Saule ir arī šeit. "
  
  
  "Bet ko tad, ja Белкев vēlēsies nākt pie manis šovakar? Jūs nezināt, ko viņš man liek darīt".
  
  
  "Jūs zināt, veco sakot:" Politika padara savādi biedriem ". "
  
  
  Es aizgāju no viņas telts rindas Land range rover", kas nodrošināja mūsu transports ar Атакаму. Mājas uzdevums ir bailes Белькева - tas ir apvidus auto / pikaps ar noteikto aizmugurē pistoli pie galvas līnijas. To ir atradis Белкева un ego miesassargu uz "Лендровере", kurā transportē mūsu izglītība un ūdeni.
  
  
  "Kā balss un Киллмастер", - iesmējās Белкев.
  
  
  "No kurienes man zināt, ka viņš nav vilkt mani uz šo tuksnesi, lai mani nogalināt?"
  
  
  "Tā bija jūsu ideja, draugs, - sacīja viņai emu. "Vai jums ir bail lidot vai aizņemties laivu, atceries? Pārāk viegli likt bumbu, vienu ap viņiem".
  
  
  "Tas ir ļoti droši, biedrs, ministrs, - apliecināja ego ego miesassargi, - kamēr mums ir ūdens. Apkārt nav indiāņu, un mēs uzturam pastāvīgus radiosakarus. Mums ir jānonāk valdības stacijas rītdienas vakaram".
  
  
  Белькев pagriezās uz papēžiem un зашагал atpakaļ uz savu telti, kur baro krājumu degvīna.
  
  
  "Iespējams, viņš ir labs speciālists, tirdzniecībā, bet tā, lai apspriestu", - teica galvenais miesassargs. "Viņš pat nav pateicos jums par pestīšanu ego dzīvē. Tā arī darīšu, lai tā".
  
  
  "Aizmirsti to."
  
  
  "Tikai viena lieta, Kārters. Kāpēc jūs tā cenšaties aizsargāt dzīvību biedrs Белькева? Viņas mēģināja saprast, tas ar viņiem sesku, kā jūs pievienoties mums. To būšu ar jums atklāts - man nav pavēles nogalināt jūs, ja kaut kas notiek ar viņu. Ja tas tā būtu, viņas saprotu jūsu bažas ".
  
  
  "Var vienkārši nosaukt to profesionālo lepnumu".
  
  
  Miesassargs aizdomājās par to.
  
  
  "Jums ir labi, un jūsu reputācija ir laba. Viņas negribētu atkal tikties ar jums, citām citos apstākļos. Tas būtu kaut kas noticis, ja tu būtu cilvēks, kurš likvidēja mums".
  
  
  "Glaimi mums pie kā nenovedīs".
  
  
  "Bet jūs joprojām nav atbildējis uz manu strupceļa. Kāpēc AX tā izrādīja interesi par ādu tādas cūkas, kā Aleksandrs Белькев? Nestāstiet man par informācijas apmaiņu raķešu šahtās. Jūs zināt, kas cits".
  
  
  "Un, esmu pārliecināts, ka tev gribētos, lai pieklauvēt tas ir ap mani".
  
  
  "Patiesībā, bet nejauciet, lūdzu, šo vēlmi ar sāpīgām brāzmas biedrs Белькева. Mans mērķis - nodrošināt panākumus darba partijas, un nekas vairāk. Mēs uzvarēsim, jūs zināt."
  
  
  "Protams. Šodien Čīles, rīt visa pasaule".
  
  
  "Savā ziņā jā".
  
  
  Burvīga saruna beidzās aicinājums uz vakariņu laiku. Tika noteikts saliekams alumīnija krēsla, un visas šo spēli uz maltīti ap gaļas konservu un kartupeļiem. Tomēr galvenais ēdiens bija persiki, un es nebiju pārsteigts, kad Белькев ar lepnumu stāstīja man, ka bankas atveda ap Padomju Savienības.
  
  
  "Mana mīļākā. Муллигинское, dārzeņu ragū", - lepojās viņas ego.
  
  
  "Mums tas arī ir Kubā", - teica Roze. "Mēs to saucam par ropa vieja".
  
  
  Белкев biju sajūsmā par šo vienkāršas sakritības starp sabiedrotajiem, kamēr tās nav emu teica, ka tulkojumu vārda ropa vieja - "vēlme zviedriem".
  
  
  Pirms viņš piedzērās, viņa aizgāja ar pikniku un paņēma savu aprīkojumu. Viņas naktsmītne gulēt tuksnesī, prom no nometnes, jo varbūtība, ka МИРисты mēģinās uzbrukt, kas Атакаме, ir ļoti maza. Mazs, bet tomēr ir iespēja. Ja tā, tad tās būtu strādājis labāk vienatnē, nekā
  
  
  jucekļa рукопашного krāsas.
  
  
  To ir atradis salīdzinoši augsta vieta ir aptuveni divsimt metrus no telšu un uzcēla joslu ap krūmu. Pēc tam, kamēr vēl bija gaišs, tā ir veikusi pilnu apli pa novadā, pārbaudot visus iespējamos veidus, lai, tuvojoties novadā.
  
  
  Atacama - tas nav tuksneša smilšu kāpām. Tas vairāk līdzinās tuksnesim, kurā ir pa biezu, pilnīgi bezūdens zemes. Tie nedaudzie augu sugas - pelēkā augošie krūmi un жилистые kaktusi. To griežot viens kaktuss, lai katru gadu, cik daudz šķidruma ir saglabāts tādā mucā ar dabisko ūdeni. Miesa ir iekšā viņam, iespējams, ir pasliktinājušies zem rūpnīcas presi, bet, ja mēs kādreiz kļūsim atkarīgi no dzīves rēķina zemes, izdzīvošanas izredzes ir mazāk nekā viduklis skorpions. Kaut кондоры no mūsu līķu labi darīts, jo īpaši pēc Белькева.
  
  
  Apstaigājot savu privāto nometnē, to varētu precīzi kam ir dabisks veids domas, ja МИРисты būs pietiekami traks, lai iedrošinātos iet caur Атакаму. Atklāti zem mana nometne gulēja virpulī, izveidojies pirms daudziem gadiem, ir atvērta, tur, kur viņai būtu šo viesnīcu. Apmierināts, viņas atgriezās pa savām pēdām, un nolēma, ka ir pienācis laiks noteikt bojājumu manu pistoli, ja to spēšu. Viņas izvēlējās veselīgs izskats kaktuss un sel pāris metrus no viņa, lēnām un turot "Luger" ar abām rokām, liekot apakšdelma uz ceļiem. Augs bija dzeltena rociņa, un viņš izmantoja to kā mērķi, pirms jūs veicat savu pirmo šāvienu.
  
  
  Divas collas no pildspalvas parādījās caurums. To ražo vēl viens šāviens. Caurumu paplašinājies uz kubikcentimetru. Slīpuma leņķis stumbra bija aptuveni desmit grādiem. Tās ieteicams hit to akmeni, un vēlreiz pamēģināju savu ieroci. Jaunu caurumu paveica caur caurumu, šoreiz par collu mazāks. Ir shootout šo collas varētu nozīmēt starpību starp dzīvību un nāvi. No otras puses, vairāk aptuvens shot var slēgt garš smadzeņu un vispār atstāt mani bez ieročiem. Viņas нацелил pistole daļu collas augstāk un uzspridzināja dzelteno rokturi.
  
  
  Pirms lauskas nokrita zemē, tās ienira netīrumus un нацелил ieroci uz savu pretvēja stādījums.
  
  
  Viņas kliedza. - Nāciet"
  
  
  Parādījās копна sarkaniem matiem, bet pēc tam redzēju viņas seju Lībijā. Ap visām meitenēm гареме Белькева tikai viņa nav paskatījās uz mani.
  
  
  "Nav šaut, - viņa teica. "Tad jūsu demonstrācijas viņas pilnīgi pārliecināta, ka jūs varat ielaist lodi kur vien vēlaties".
  
  
  Viņas žestu parādīja hei, līdz tas nofiksējas. Лиля bija амазонкой sievietes, kas nodarbojas ar parasti sēdēja, uzliekot rokas uz platas gūžas. No pirmā acu uzmetiena tā atgādināja man māsas Preses, bet viņas viduklis bija tievs, bet plaši persona, kaut arī nav pievilcīgs jaukā holivudas stilā, ir apveltījusi spēcīgu seksualitāti, kas nodarbojas maksāja desmit kartona smaidu.
  
  
  "Es esmu ievērojis par tevi, tad vakariņas, bet, kad viņa atbrauca, es tevi vairs nebija. Ko tu darīji?"
  
  
  Es neredzēju iemeslu melot hei. Viņas paskaidroja savu izpēti novadā, un pēc tam jautāja, kāpēc viņa man sekoja. Pa šo laiku mēs jau sēdēja uz manas gultas un dalījis cigareti.
  
  
  "Domā, es nezinu, kas notiek starp tevi un citām meitenēm?"
  
  
  Viņa откинулась uz spilvena pa скатки, viņas rudiem matiem uzplauka. Viņas lipīga krievu blūzes ee krūšu вздымались, piemēram, cietie spilveni.
  
  
  "Kas ir ar tavu draugu?" Viņas jautāja. "Vai tad tas nav garlaicīgi jums?"
  
  
  "Aleksandrovičs? Viņš dusmojas uz jums, un, kad dusmojas, viņš saņem dzērumā. Viņš jau ступоре. Viņš nav mosties līdz rītam, un viņai uz to laiku būs atpakaļ. Man tas ir citādāk. par to, kā viņš aizbēga zemestrīces laikā. Tagad, kad esam šeit, vidū šo tīrelī, es nesaprotu, kāpēc to vajadzētu palikt ar viņu. Tās bez maksas. Redzi, tas ir saule. "
  
  
  Saule likās, kļuva aizvien vairāk un vairāk, kā jūs pieeja pie horizonta, un tagad tas ietriecies zemes un piepildīja tuksnesī bronzas mirdzumu. Viss, kas ir tikai dažus mirkļus atpakaļ bija neglīts un pamests, bija savādi skaista. Lai to varētu iedomāties марсианскую tuksnesī. Tad aura pazuda, un tuksnesis iegrimu tumsā. Mēs skatījāmies, kā iedegas laternas nometnē apakšā.
  
  
  "Tas ir Čīle citu. Nezinu, привыкнем vai mēs, krievi, pie tam", - nopūtās Лиля.
  
  
  "Šķiet, ka paši чилийцы jebkad ir pieraduši pie šo konkrēto vietu. Cik to varu spriest, tagad mēs esam vienīgie cilvēki ns".
  
  
  "Es zinu."
  
  
  Tās bagātā jutekliskumu apņem пустынную nakts atmosfēru intimitāti. Viņa skatījās uz mani ar tumšām acīm, расстегивая blūze un noliekot to zemē. Lielākā daļa krievu sievietēm, ar kurām viņas kādreiz nodarbojās ar mīlestību, ir elastīgi balerīnas salīdzinot ar Лилей. Viņa bija pietiekami spēcīga, lai noliegtu maz mašīnu uz sāniem, bet
  
  
  tās ir plaša pleciem ir vairāk nekā atbilst virsmas krēmkrāsas ee krūtīm.
  
  
  "Nāc šurp, mans slepkava", - viņa lika.
  
  
  Šoreiz viņa bija kopā ar sievieti, ir gandrīz tikpat spēcīgs, kā viņa, sieviete, kurai ir visvairāk primitīvas un neatliekamās vēlmēm. Nekas nav aizliegts, un nekas cits neatlika uz gribot gadījumā. Katru collu no viņas ķermeņa bija kaislīgi un dzīvs, un uz to laiku, kad mēs apvienojās galīgajā apskāviens, mēs nolaidās uz leju, kā saule, - burning un mirdzoša.
  
  
  Pēc tam mēs прижались guļamistabā, un viņa uzdāvināja man mazo pudeli šņabja, kuru slepeni izvilka ap teltis Белькева.
  
  
  "Ja būtu to zinājis, ka jūs atnāksiet, tā būtu cēla glāzi" - es teicu.
  
  
  "Mmmm. Vai visas amerikāņu spiegi labi mīlnieki?"
  
  
  "Mums ir speciāls kurss. Galu galā, ir standarti, kurus nepieciešams ievērot".
  
  
  "Tu ļoti labi ih atbalsti", - viņa iesmējās. "Jūs visi darāt labi. Viesnīca gribētu viņas redzēt, kā jūs cīnāties ar индейцем. Es nedomāju, ka ministrs ir vērts šādu sp".
  
  
  Ee lūpas отпили degvīnu, un viņa atgrieza man pudeli. To, оперся uz elkoņa, lai iedzertu pa nah.
  
  
  "Ražotājs šo guļvietu, aizmirsu, ka man varētu būt viesi. Šeit тесновато".
  
  
  "Man patīk", - хихикнула tā, hugging savu ķermeni uz manu.
  
  
  "Es aicinu jūs Никитой. Tā kā jūs strādājat ar mums, jums ir jābūt krievu vārds".
  
  
  "Ņikita Carter", - izmēģināju to. "Es nezinu, kā būtu mājās, zēniem tas patika."
  
  
  "Meitenēm šeit ļoti patīk. Mans Nikita, tā būtu, viesnīca, lai tu vairs riskēt ar savu dzīvību sičs šo никчемного Aleksandra. Man tik ļoti negribētos redzēt, ka ar tevi kaut kas notiek. Lūdzu, solījumu man, ka būsi uzmanīgs. "
  
  
  "Apsolu."
  
  
  "Es nedomāju, ka tev ir", - надула viņa. "Tu saki tagad, bet katru reizi, kad kaut kas notiek, jūs бросаетесь pirms Белкевым. Varu pastāstīt noslēpumu, kas jums nevienam nav sniedzat? Белькев - muļķis, idiots. Nevienam Maskavā neinteresē, atgriezīsies, vai viņš kādreiz . "
  
  
  "Tad balsot, ka es tev saku. Let ' s visu прыгнем uz лендроверы agri no rīta un atstāt ego šeit. Mēs sniegsim emu degvīna pudeli uz nakti un pudele sauļošanās losjons dienā".
  
  
  "Man patīk šī ideja", - viņa pasmaidīja. Viņas pirksti būt petted ar manas krūtis. "Man būtu vēl labāk, ja būtu to zinājusi, ka es redzu tevi atkal un atkal. Kur tu iesi pa Čili, Ņikita?"
  
  
  "Atgriežoties mājās. Viņas strādā par profesoru erotiska инкунабулы, kad man nav nekādu uzdevumu".
  
  
  "Tu mani fooling? Jā, tu mani fooling. Tu vienmēr kidding, Ņikita. Viņas nekad nezinu, kad tu man saki patiesību. Tās būtu sajutu lielu atvieglojumu, ja ir kļuvis zināms, kāpēc tu охраняешь Белькева. Tik un воображайте tās sliktās lietas, kas liek man uztraukties.
  
  
  Tās lika roku te uz roku.
  
  
  "Tu esi skaista meitene, Лиля", - teica viņas hei.
  
  
  "Paldies."
  
  
  "Kā jūs domājat, to es jums saku patiesību?"
  
  
  "Nu, es nezinu, bet es naktsmītne tev ticēt".
  
  
  "Ir labi, tāpēc ka tu esi tāda. Ir skaista un neticami seksīga. Bet balss vēl kāds-ka, ka ir taisnība. Tu, iespējams, visvairāk sexy aģents visā VDK".
  
  
  Viņa izrāva savu roku ap manu.
  
  
  "Tu atkal подшутишь mani uz visiem laikiem. Vai tu domā, ka visi spiegi?"
  
  
  "Nē, tikai tu. Kremlis nekad nebūtu ļāvis vecam развратному muļķi, kā Белькев, ceļot, atklātais baseins, ja viņš nebūtu spējis kontrolēt ego, un vienīgais veids, kā kontrolēt šīs personas ir sekss. Tu esi tas, kurš vienmēr ir ar to , pārliecinoties, ka viņš заткнулся un devos gulēt, kad viņš pārāk daudz iedzēru un sāku pļāpāt. Neviens nevarēja to izdarīt, ir ar Белкевым, un tāpēc viņi lūdza, lai jums šo darbu. Ar to sesku, kā ego cilvēki nometnē nebija jums ir izdevies noskaidrot iemeslu, kādēļ viņai pievienojās fun, jūs domājāt, ka varēsiet noskaidrot ". Viņas pavadīja ar roku ādai tās atlasa dzīvē. "Lūk, Лиля, ja kāds varētu, tu būtu varējis. Bet tu vari."ietvaros.
  
  
  "Nelietis!"
  
  
  Tas bija pirmais, ko viņa teica angliski.
  
  
  "Jūs viesnīcām patiesības."
  
  
  "Atlaid, slepkava".
  
  
  Viņa novilka guļammaisu un piecēlās. Pliks un рассерженная, viņa bija dusmīgs.
  
  
  "Ja viņas kādreiz redzēšu jūs Maskavā, viņai прикажу nogalināt. Ar prieku".
  
  
  Viņas izvilka "luger" no savas puses guļvietu un pasniedza hei.
  
  
  "Ej, Лиля. Izdari to tagad. Cik viņu saprotu, meitene, kas nodarbojas ar to izdarīs, būs liela atlīdzība, un namiņš. Vienkārši noklikšķiniet uz sliekšņa".
  
  
  Nav vilcinājusies, viņa наставила mana pistole man doles. Atdzist brīze теребил viņas gari rudi mati, glaimot ih pleciem. Tās, paskatījās uz tumšā plūsma stumbra. Viņa paņēma pistoli ar abām rokām un nolaida gaili.
  
  
  Щелчек.
  
  
  Viņa paskatījās uz ieroci ar izbrīnu sejā.
  
  
  Pēc tam viņa samazinājās ego uz zemes. Viņas izstiepa hei roku.
  
  
  "Redzi, Лиля, mēs vēl ne Maskavā".
  
  
  Dusmas nomainījās jautrību. Viņa запрокинула galvu un iesmējās pie sevis; tad viņa paņēma mani aiz rokas un полезла atpakaļ uz guļamistabu.
  
  
  
  
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  Белькев bija uzpampis ar paģirām. Viņš atbīdīta konservēti krievi persiki un pieprasīja vēl tasi kafijas. Ja Dienvidamerikā ir kaut kas labs, tad tas ir kafiju.
  
  
  "Un tad vēl vienu dienu automašīnām un braucienu ar vilcienu uz Santjago viņas избавлюсь no tevis", - augstprātīgi viņš man teica.
  
  
  "Tas ir ļoti slikti. Viņas domāja, mēs esam kļuvuši par uzticamiem draugiem. Šajā skaistums šādu braucienu".
  
  
  Ego mute kustās, it kā viesnīca teikt kaut ko, kas reimatismu, bet ego, smadzenes nav strādājis. Saraucis uzacis, viņš noliecās pār seju tasi.
  
  
  "Es nevajadzētu dot tev neko", - teica Roze, turot priekšā tvaicējot krūze.
  
  
  "Kāpēc nē?"
  
  
  "Jūs zināt, kāpēc nē". Viņa paskatījās uz Лилю. Rudmatis atgriezās pie sava tēla VDK. It kā pagājušajā naktī un nav bijis, man teica, viņas acis.
  
  
  "Nav traks", - teica viņas Roze, kad viņa смягчилась un pasniedza man tasi. "Es biju aizņemts pagājušajā naktī, neļaujot МИРистам pieeja".
  
  
  "Nebija nekādu МИРистов".
  
  
  Redzēsim.
  
  
  Latvijā atgriezušies laikā pārgājiens pa taku, kas ved ap nometni. Ih priekšnieks sel man blakus.
  
  
  "Mēs visi varam iepakot mašīnas, kā tikai ministrs beidz savu brokastis. Ceļš ir garš, bet dzelzceļa stacijā mūs gaidīs speciāls vilciens. No šī brīža mums nedrīkst būt problēma.
  
  
  "Labi".
  
  
  Viņš pētīja mani sekundē, pirms cēlās, lai palīdzētu pārējiem izjaukt teltis.
  
  
  "Es teicu hei, ka viņa neko nesaņems, Carter", - viņš teica, skatoties uz mani.
  
  
  "Bet jūs esat nepareizi, viņa to izdarīja".
  
  
  Viņai ļāva emu pieņemt tā, kā viņš naktsmītne, un atgriezās pie savas kafijas. Novietojot krūzi uz krēsla, viņas juta vieglu vibrāciju, пробегающую pēc maniem pirkstiem. "Vienkārši drebuļi no kādas tālas zemestrīces", - nodomāju. Čili ih bija pilns.
  
  
  "Кондоры parādījās šodien agri no rīta", - novērojusi Grēta.
  
  
  "Ir patīkami braukt uz priekšu", - atbildēja Лиля.
  
  
  Drebuļi, ko jutu viņas uz galda, kļuva spēcīgāka. Viņai gribējās debesis; Condors nav redzējis. Bet es redzēju, kā pie mums ātri tuvojās reaktīvo lidmašīnu. Interneta-iemesls, kura dēļ viņa nevarēja to redzēt, bija tas, ka dzīvoklis tuksnesī acu varētu aptvert piecpadsmit jūdžu attālumā no debesīm jebkurā virzienā. Vecākais miesassargu arī pamanīju to un skrēja pie manis.
  
  
  "Nokāpt! Visi nokāpt!" - viņš kliedza.
  
  
  Kubas meitene piecēlās un teritorijas lakatiem virzienā uz tuvojošos lidmašīnu. Белкев bez jebkādas intereses pacēla asins pieplūde acīs.
  
  
  Lidmašīna lido virs mums низменному, viens spārns уклонилось. Krēsls aizlūza uz reimatisma, rēkt dzinēju, kas заглушал mūsu kliedzieni. Viņš промчался mimmo un pacēlās debesīs.
  
  
  "Amerikānis", - teica miesassargs. "Cīnītājs".
  
  
  "Kas tā bija par lidmašīnu?" - jautāja Белькев tad atbildi. "Tas bija vairāk kā raķeti, nekā ar lidmašīnu".
  
  
  "Cīnītājs", - atkārtot ego miesassargs.
  
  
  "Uz viņa astes vien bija atzīmējot čīles GAISA spēku. Tā, esmu dzirdējis, ka mēs nododam vairākus cīnītājs Starfighter Čili. Uzticieties aizsardzības Ministrijai, lai tā turpināja pārdot ego lidmašīnas, pat tad, kad klienti kļūst sarkans".
  
  
  "Tas ir skaidrs, - teica Белькев. "Viņi sūtīja lidmašīnu sargāt mūs. Ir jau laiks".
  
  
  Lidmašīna lido virs galvas, lielā augstumā.
  
  
  "Es piezvanīju uz radio šorīt. Armija neko neteica par lidmašīnas", - sūdzējās miesassargs.
  
  
  "Un ko? Jūs varat ih pa radio tagad un pateikties. Turpiniet".
  
  
  Miesassargs piegāja pie "лендроверу" ar raidītāju un papurināja galvu. Белькев промокнул lūpas ar papīra salveti.
  
  
  "Redzi? Tagad viņš atgriežas," - viņš teica ar lielu pašapmierinātības.
  
  
  Cīnītājs ir samazinājies, un esi skrējis atpakaļ pa tuksnesi uz nometni, gatavojoties lidot, atklāti pār mums. Visi stāvēja un teritorijas. Cīnītājs nolaist degunu un noliecās pie mums. Tas bija brīdis, kad manas domas закипели. Neviens nesūta cīnītāji kā vairogs. Starfighter - tas узкоспециализированный bomber / cīnītājs, assault.
  
  
  Viņas kliedza. - "Ejiet, niršana visi!"
  
  
  Putekļu pīlāri, kura augstums ir divdesmit pēdas sāka segt zemes сотне metri no mums. Ap pistoles lidmašīnas mirdzēja jauki sequins pasaulē. Белькев stāvēja izmaksu tieši vidū trajektoriju lādiņu.
  
  
  Tās ir pazeminājusi ego kāja bloku Миннесотского vikingu
  
  
  Viņš smagi piezemējās uz muguras un перекатился zem krēsla. Viņas карабкался aizsardzības разобранной teltis. Visā teritorijā, un, kurā mēs gulēja, ползла, обнималась, izlauzusies zem rinda 20 mm, čaulas. Caur dūmu viņas redzējis, kā krēsla Белькевым lidoja pa gaisu. Domkrats un meitenes izlauzās cauri pērkons, издаваемый dzinēju cīnītājs, kad reaktīvā lidmašīna atrāvās no mums.
  
  
  Ugunsgrēka tika saplosīts viss centrs nometnes. To, pieskrēja pie Белькеву un konstatēja, ka emu vēl ir paveicies. Viņš tikko cringed embrija pozā, neskarta. Vienam par ego miesassargi ir mazāk paveicies. Mēs esam atraduši ego ķermeni guļam uz изорванной zemes, ar pistoli rokā.
  
  
  "Jūs, amerikāņi, aiz tā stāv!" - kliedza Белкев.
  
  
  "Aizveries."
  
  
  Viņš satvēra manu kreklu un sāka kauties ar mani. Viņas pārtapis zem ego neefektīvi labo un tur ego daļēji Нельсоном. Šajā laikā visā Land Rover ir atgriezies galvenais miesassargs ar neizprot skatu.
  
  
  "GAISA spēku neveidojāt lidmašīna".
  
  
  Viņas viesnīca ir jāzina. - "Nu, tagad viņi sūta odin, vai ne?"
  
  
  "Jā. Bet paiet desmit minūtes, pirms viņiem tiks kaut ko šeit. Viņi saka, ka mums būs noturēties".
  
  
  Netieši norādīja, ka mums bija tik daudz izredžu pret Zvaigžņu cīnītājs, cik pie skudru pret apavu. Interneta-iemesls, kura mums nav, tika iznīcināti pirmajā reizē, bija tas, ka lobīšana sākās pārāk agri, un izkaisītās mums. Pat tagad mēs esam dzirdējuši gaudošana motoru, kad tas zaudēja augstumu un lidmašīna sāka otro uzbrukumu. Viņas uzstāja, lai Белькева rokās телохранителю.
  
  
  Grēta iekliedzās. - "Balsu viņš!"
  
  
  Man vajadzēja runāt ātrāk, lai viņi varētu mani dzirdēt, pirms mans balss risinājuma pētniecības uzdevumus aizsmacis rēkt reaktīvo lidmašīnu.
  
  
  "Piecdesmit metrus pa kreisi, ir grāvis, kur mēs varam iegūt zināmu aizsardzību. Bēgt, kad viņai saku:" tu ej ". Tā gatavojas nākt klajā ar šo aizmuguri ". Viņu šokēja kreiso roku, un duncis nokrita man uz rokas. "Tas, kas atkāpsies. Labi, balsošana viņš. Ejiet!"
  
  
  Pēc putekļainās spalvu atkal sāka segt nometne, padarīt savu ceļu no sirds uz mums. Uz brīdi grupa sēdēja загипнотизированная, kā dzīvnieks, gaidošo trieciena kobra. Pēc tam, kad viņai piesauktu savu nazi, viņš salūza, un visi metās no strauta. Problēma bija tāda, ka, lai cik ātri mēs no mums bēga, nebija pietiekami, lai izvairītos no преследовавшего mums ir murgs. Pats gaiss кипел no spēcīgas svina lietus. Geizeri putekļu sasniedza mani, kavē mani shaggy. Bonita ir samazinājies, un viņš pacēla, nav apstāšanās. Mēs nevarējām redzēt citus, jo krītošs netīrumiem, un mēs visi vēl спотыкались, kad samazinājās strauts. Kad tās, paskatījās uz augšu, tā ieraudzīja, ka cīnītājs ir pagājis gandrīz parīze no nometnes un izvirzīti nākamajam pārējas.
  
  
  "Visus šeit?" - uzsauca man.
  
  
  Man atbildēja koris nobijies balsu, bet, šķiet, neviens nav cietis.
  
  
  Grēta задрожала. - "Mēs esam droši šeit?"
  
  
  "Neesi muļķe, - огрызнулась Лиля. "Ego nākamajā ejā šī netīrumus drūp, piemēram, putekļus. Pēc tam, kad nākamajā ejā tas varētu nogalināt mūs."
  
  
  "Tas ir kravas automašīnas", - histēriski iesaucās Grēta, norādot uz "лендроверы". "Kāpēc mēs skrējām aiz smagajām mašīnām?"
  
  
  "Tāpēc, ka ценымногие vieglāk nokļūt kravas, kā darbojas cilvēka. Kravas būtu tikai nāves lamatas", - teica viņas hei.
  
  
  Strauts bija nedaudz labāks par šo. Iznīcinātāja pilots šoreiz samazināja, savukārt, kā būtu, ja viņš обретал pārliecību. Viņš jau atkal tuvojās mums, bet šoreiz viņš ir apturējis savu lielgabalu, kamēr mēs skatījāmies gandrīz atklāti kabīnē. Odin par miesassargu sāka spiest uz šāvienu, un man nācās sniegt palīdzīgu roku un vilka ego atpakaļ patversmē tranšejas.
  
  
  "Tu netaisies apnikt šo ego", - kliedza es, bet mani vārdi tika zaudēti грохоте aviācijas lielgabali. Visa puse strauta eksplodēja ar uguni. Gabalos zemes cēlās par simt pēdām. Mēs tiekam bombardēti ar lietus gāze atkritumu. Kad mākonis no netīrumiem beidzot izkliedējās, no zemes valnis, nekas nav palicis pāri. Roku miesassargu, kura viņu turēja, bija streipuļot asinīm. Viņš ругался krievu.
  
  
  Viņas подполз uz Белькеву.
  
  
  "Dod man savu gillette".
  
  
  "Nekad. Ej projām".
  
  
  Reiz bija strīdēties. Tās skāra viņa ego dūri žokļa kaulu, un skatījās, kā ego, acis закатываются. Tad to noņem ar to gillett. Kad viņa ego, lai uzliktu, Лиля satvēra pistoli miesassargu un darīja ego vaļsirdīgs man starp acīm.
  
  
  "Kā jūs domājat, uz kurieni jūs dodaties?" viņa зарычала uz mani.
  
  
  "Pagaidi, Лиля. Nākamais brauciens būs pēdējais, ja mēs neizdarām kaut ko ātri. Viņas pāreju uz džipa, un man šī lieta ir nepieciešama ценымногие vairāk nekā emu".
  
  
  
  Uz visiem laikiem bija aizskriet līdz apvidus auto, kas stāv nometnē. Tas bija vērā ņemams attālums, bet es to atcerējos vieglo ložmetēju, kas bija uzstādīts aizmugurē.
  
  
  "Tev nebūtu iespējas", - viņa teica.
  
  
  "Iespējams, ka nē, bet neliela darbība dos mums laiku, kamēr прилетят citas lidmašīnas. Kāds šeit var braukt ar džipu?"
  
  
  Лиля nenolaida ieroci un shook galvu. Miesassargs зарычал, ka, ja viņš varētu izmantot abas rokas. Pēc tam sāka runāt Roze un Bonita.
  
  
  "Mēs devāmies uz vienu visu laiku, kad bija sieviešu zemessardzes".
  
  
  "Nu ko, ja mēs kādreiz выберемся ap šo dzīvs, tu vari pateikties par mani Fidela".
  
  
  Šoreiz "Zvaigžņu cīnītājs" tuvojās ar mazāku ātrumu, un zem cita leņķa, tā, lai tas esi skrējis garumā grāvji, nevis šķērsām nah. Ikviens, kas pagadās ego darbības zonu, būs peli slazdā.
  
  
  "Nāc!"
  
  
  Izlēca pa rakšana un skrēja pa разорванной zemes. Spārni reaktīvo lidmašīnu uz mirkli закачались no neizlēmība, kad pilots pamanīja mūs. Pat uz zemāku ātrumu viņš traucās ar ātrumu trīs simti jūdzes stundā, un viņam nebija daudz laika, lai pieņemtu lēmumu. Mēs esam izmantojuši mūsu negaidītu parādīšanos un skrēja taisni, bet ne bet pa daļām. Aiz mums ir pastiprinājusies troksnis dzinēju reaktīvo lidmašīnu. Viņas gaidīja, kad viņa šautene veiks mūs no zemes virsas.
  
  
  Cīnītājs pagriezās pa labi un pa kreisi, vispirms обстреливая mums, un pēc tam cilvēku grāvī. Bet ego minūšu svārstības отняло laikā, un bija jau pārāk vēlu, lai mums ir jāapsver. Zaudējis drosmi, zaudēja leņķis, viņš vēsi pieauga, kļūstot tikai punkts debesīs.
  
  
  Mēs запрыгнули, džips, meitenes уселись priekšējā sēdeklī, bet es - uz muguras. Atslēgas aizdedzi, un pie Rozes raiti strādāja motors, līdz tā iesniedz plastmasas lentes ar munīciju, kā ar ložmetēju. Darba laikā deva hei norādījumus, ar ko sākt kustību, kad Zvaigzne Cīnītājs ir atgriezies, lai nogalināšanu.
  
  
  "Mums būs vēršu cīņas, jā?" Bonita окликнула mani.
  
  
  "Exactamente".
  
  
  Lidmašīna nikni pagriezās atpakaļ uz nometni. Šaubu nebija - viņš lidoja patiesi pie mums. Pēdējā brīdī viņu aizskāra Rozi aiz pleca, un apvidus auto / pikaps aizripoja uz priekšu. Mēs braucām apmēram piecdesmit pēdu uz pirmo pārnesumu, tad viņa sniedza norādes par deviņdesmit grādiem pa labi un ar dubulto sajūgu ir pārcelts uz trešo, un mēs devāmies.
  
  
  Cīnītājs karājās aiz mums. Viņas juta pieaug dusmas, ego pilots. Cīnītājs bija aprīkots ar klases raķetes "gaiss-gaiss", kas pret mums ir bezjēdzīgi. Viņš jau ir iztērēti nelietderīgi dārgo laiku, un citi čīles lidmašīnas jau vajadzēja pacelties gaisā. Tomēr viņam bija šautene un statīvu ar пятисотфунтовыми bumbām, un tas bija pārāk daudz, ja to jebkad ir redzējis.
  
  
  Roze bija spējīgs. Apvidus auto / pikaps izmantoja katru nelīdzenumu cietas augsnes tuksnesī, lai atņemtu mūsu ego veidu, ka arī усложняло uzdevumu par mani, jo tagad tās izskatījās atvērts tuvojas degunu lidmašīnas. Viņas patērēja desmit collas обоймы, veselīgs aizmugurē džipa. Lidmašīnā nevar atrauties.
  
  
  Aiz mums nes caur geizeriem.
  
  
  "Taisni, grieziet taisni!"
  
  
  Putekļains areāli rāpot uz riepām un pacēlās gaisā, tā ka es nevarēju redzēt, ka ne mazāk.
  
  
  "Grūdiens!"
  
  
  Apvidus auto / pikaps salēcās, kad šāviņš saplēsa daļa ego šasijas, bet pēc взорвавшейся zemes pagriezās pret mums, kad lidmašīna ar kliedzienu, kas peld mimmo. Tās tikai sāka elpot atkal, kad visa tuksnesis šķita, eksplodēja. Es neesmu redzējis, lai viņš fotografēja, bumbas ar savu paliktņi. Smags akmens ietriecās man krūtīs; tikai bruņu vesti nedeva viņam bija iziet pa visu muguras. Brīnumu Roze apturēja apvidus auto / pikaps kustībā, kamēr mašīna lielgabals griezās uz to stiprinājumu, bet es, dazed, gulēja uz grīdas.
  
  
  "Viņš ir atgriezies, Nika!"
  
  
  Cīnītājs reza pagriezieni straujāk, un tālāk, aptverot apakšā tuksnesī ar ātrumu skaņu. Viņas tikko bija, kad pilots nospieda kursorsviru, un šautene atkal sākt грохотать pa tuksnesi, kad cīnītājs ir pietuvojies mums. Roze forši pagrieza stūri pa labi un turiet to, покатила apvidus auto / pikaps pa apli.
  
  
  "Nē! Срезай uz citu pusi".
  
  
  Mēs lielākoties tika atklāti plūsma lodes, kas lidoja uz mums. Priekšējais stikls džipa bija salauzta, kas riņķo akmeni, un mašīna завизжала uz diviem riteņiem, kad mēs braucām uz uguns līnijas. Cīnītājs nekavējoties nogājis uz citu norādes, lai atkal samazinātu mums ir nāvīga lietus.
  
  
  Šautene reaktīvo lidmašīnu bija MK 11, двухствольным automāts ar gaisa dzesēšanu un gāzes pievadu, kas стреляло 20 mm munīciju, spoguļi pēc восьмикамерного rotējošu cilindru. Viss ir mainījies, tad sadursmes ar индейцем, размахивающим болой. Laiks, kas sprūda pilots izlaiž līdz
  
  
  lādiņi bija vienu трехтысячную sekundes daļu. Tas ir tas, ko sauc par tūlītēju reakciju. Vienīgā priekšrocība, kas mums bija, - tā reakcijas laiks ir starp smadzenēm pilota un ego pirkstu uz sliekšņa āķa. Tā varētu būt, iespējams, uz pusi samazināt šo laiku. Problēma bija tāda, ka, ja man nav hit viņam vai degvielas maģistrāle - uguns, kas man bija, būtu tāds pats efekts, kā spēcīgs lietus. Cīnītājs bija sasodīti kruts lidmašīnu.
  
  
  "Rozes, lai cik tu?" - pēkšņi jautāja.
  
  
  "Briesmīgi, Niks. Kad citas lidmašīnas būs šeit?"
  
  
  Nav laika, tagad to zināju. Pilots bija mūs jau sen piebeigt, un laime pie mums nav mūžīgi.
  
  
  "Vienkārši dari, kā es saku. Turi apvidus auto / pikaps trīsdesmit, kamēr viņš būs pie mums, tad padari labi un spied uz gāzes. Tu vari dzirdēt mani, kad viņš pieies pārāk tuvu, tāpēc vienkārši turpini griezt malā. lodes. Šoreiz viņš iet ļoti низменному un lēni ".
  
  
  Tieši to viņš darīja, šķeļot zemi nav lielāks par piecdesmit pēdu, lai iegūtu pēc iespējas ilgāk leņķis. Viņas uzbrauca kājām un izlaida garu rindu. To varētu gandrīz redzēt, piemēram, raķetes lido pie deguna cīnītājs. Viņš atklāja pretuguni, задушив mums svina putekļi, katra таращить acis spēj izlauzties cauri apvidus auto / pikaps, izmantojot vienas puses uz otru. Roze izmisīgi рубила stūres, līdz lidmašīna turpināja iet, pilots strauji sadrupināšana atpakaļ un нажимал uz sliekšņa. Ar бомбодержателя bija redzamas divas слезоточивые pilieni, peld pa gaisu. - iekliedzās Bonita. Aizmugurējie riteņi džipa проскальзывали un крутились uz zemes, kad Roze centās novērsties no krītošiem dzinējs.
  
  
  Viena bumba nokrita piecdesmit metri; cita bija gandrīz pie mums uz ceļiem. Apvidus auto / pikaps подбросило gaisā, kā spēļu mašīnīti. Viņš nokrita uz sāna, izmetot mums, kā lelles, un turpināja lēkāt. Mana redze kļuva sarkans, kad viņas atrada pēdas; Tās noslaucīja asinis no acīm. Roze un Bonita bija līdz pusei закопаны zemē, un pie Rozes plūda asinis, ap ausīm, tad izkustēšanās piecsimt mārciņas sprāgstvielas. Viņi abi bija dzīvs, bet ne uz ilgu laiku. Es nezinu, cik ilgi viņas zaudēja, dazed uz zemes, bet "Zvaigžņu cīnītājs" ir darījis pēdējā norādes par pēdējo sitienu.
  
  
  To, drāzos uz džipa. Viņš piecēlās uz riteņiem. Priekšējais stikls bija срезано, kā mašīna lielgabals, sakumpis uz pusi. Viņa ielēca pie stūres un arī atslēga. Otrajā līkumā motors ieviesusies. - Svētī visus zēnus, kas padara džipi, - nomurmināja to skaļi. Tās notika distance ar vienu kāju, kad sapratu, ka vēl kaut kas bija ne tā. Labā priekšējā riteņa nav bijis. Uzspridzināta. Nav.
  
  
  "Labi, летун, tagad tikai tu un es. Ceru, ka tu neesi pret staigāt pa apli".
  
  
  Viņš peld virs tuksneša, kā milzu mehāniskās condor, несущийся par жатвой. Viņa срезал pa labi un tur riteni. Ja varētu to kaut kā centos aiziet pa kreisi, mašīna apgāzās būtu. Aukliņu 22-миллиметровых šāviņus, austi "Гатлингом" Cīnītājs, shell man aiz muguras. Ar katru insulta labā priekšējā daļa džipa отрывалась no cietas zemes. Tagad vēršu cīņas patiešām ir sācies. "Var, tās jūk prātā, - sacīja to sev, - bet pēkšņi sapratis, ka man ir šis bullis.
  
  
  Starfighter - viens ap vispiemērotākos lidmašīnu, kad-vai nu производившихся - tik sarežģīts, ka daudzi piloti nav gribēs ns lidot. Rietumu Germānijs to sauc par Nāves atraitne. Lidmašīna ir veidota pēc parauga raķetes; fizelāžas bieza un uzrauts, spārni asi, kā žiletes, īss. Novāciet rokas no vadības jebkuru citu lidmašīnu, un tā būs slaids rēķina vēja pacelšanas spēka saviem spārniem. Pie Starfighter ir visi modeļi глиссирования ķieģeļu, tāpēc viņš dabūja tik spēcīgs motors. Tā jau zināju, ka pēc fakta savu izdzīvošanu, ka šis pilots bija nepacietīga, bet nepieredzējuši. Kā man teica iepriekš, МИРисты tikai sāka iekļūt čīles GAISA spēku. Cilvēks, kurš mēģināja mani nošaut, ir jābūt pieteicies viens ap pirmajiem. Viņš izmantoja vienu labākajiem āmuriem pasaulē, lai nogalinātu skudras, bet ego rokās bija āmurs, kas varētu dot prettriecienu.
  
  
  Viņa pierāvās līnijas ego uguns, pievēršot ne uzmanību uz pistoli. Vienu, tad divas reizes apvidus auto / pikaps aizlūza, kad sadūrās čaulas. Šāviņi ar atsitienu sāka lēkāt no korpusa, daži ap tiem bija mans gillett, piemēram, Nāves, cenšoties piesaistīt manu uzmanību. Viņas uzskatīja, sauso miziņu форсажной kameru, kad viņš aizgāja. Bullis bija gatavs.
  
  
  Kad motors džipa strādāja, viņa joprojām sēdēja uz trim riteņiem, kad viņš atgriezās. Viņai bija pārliecināts, ka drūmā zināšanām par to, ka - tā vai citādi - mūsu karš tagad ir beidzies. Pilots to arī zināja. Divas jūdzes no viņa, viņš samazināja spēles apgriezienus, kad ir aktuāli man, сбавляя ātrumu, relatīvo ātrumu divi simti piecdesmit jūdzes stundā.
  
  
  Par meistarībā toreadors spriež pēc tā, cik lēnām viņš var mainīt cīņas vērsi sev apkārt.
  
  
  Viņu vajā apvidus auto / pikaps ir tik ātri, cik vien spēja, viņš saplēsa pie milzīgas riests uz zemes, apskatīt draugu. Par mani sekoja un cita izsekot, reljefs lielgabalu un предназначавшаяся kļūt mana kapa. Pēc tam, tā vietā, lai mēģinātu iekļūt ego ceļu, viņas atkal ir paplašinājusi savu apli, kamēr viņš nav stahl pietiekami liels, lai lidmašīna varētu risināties kopā ar mani, atvieglojot emu uzdevumu, cik tas bija iespējams. Man aiz muguras ir milzīgs motors Cīnītājs atkal uzstāja uz gāzi - un atkal. Šautene ir nokļuvuši apvidus auto / pikaps. Otrā riepa pārplīsa. Tā ir pagriezta, kamēr kāds cits šāviņš nav lidoja mimmo manu galvu un atvēra motora pārsegu. Dūmi pacēlās uz sekundi, un viņš brauca uz измученном džipu līdz nāvei ar ātrumu desmit jūdzes stundā. Kad viņš pilnībā apstājās, viņa sel pie stūres, un stahl gaidīt.
  
  
  Bise arī-konferences savu darbību, un iestājās dīvains klusums. Pēc tam virs galvas vīdēja cīnītājs, ego ir spēcīgs motors pieklusa. Sīkšana ap vēja spārniem izdevusi skumji raudāt. Tās izlēca ap auto un pārklāja galvu.
  
  
  Es nezinu, kas lidoja uz galvas pāļi šo jaunāko gara lidojuma sekundē. Viņam ir jābūt, sapratu, ka kalpoja fatāla kļūda, samazinot ātrumu zemāk divi simti divdesmit jūdzes stundā, kas nepieciešamas, lai noturētu ракетоподобного cīnītājs gaisā. Kad viņš ir iekļauts ātrs un bez žēlastības, un aizdegās. Cīnītājs ir izveidojušies ap ieroču kapa. Viņš bija pārāk низменному, lai kaķene - un vienīgais veids, kā atkal sākt reaktīvo dzinēju - tas nirt uz ātrumu.
  
  
  Lai cik mums bija ego domas, smadzenes, izraisot pirkstu, šautenes un Zvaigžņu cīnītājs maksā miljons dolāru eksplodēja bumba, сотрясшей Атакаму, atbrīvojot melnā un sarkanā uguns bumbu, kas aizripoja uz tūkstoš pēdu. Kad vidusskolas sprādzieniem pārvērtās jaunas fireballs, tā gurdeni piecēlās no zemes un заковылял atpakaļ uz to, kas ir palicis no nometnes.
  
  
  Vēršu cīņas ir beidzies, un cīņas vērsis nekad nav uzvarējis.
  
  
  
  
  
  
  Divpadsmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  Militārais vilciens piebrauca pie stacijas Мапочо Santiago, un viņš redzēja, ka valdības amatpersonas tika uzcelti uz перроне, lai sveiktu atgriezies varoņa Aleksandra Белькева. Karavīri tērauda касках gājām pa подиумам vecās stacijas šajā karalienes viktorijas laika stila, ir uzmanīgi sekojot līdzi katru pūlī. Vispirms tās, domāja, ka nu klātbūtnē bija, lai aizsargātu Белкева, bet tad viņas redzēja pārliecinošu formu prezidenta Allende, марширующую pie mums uz platformas.
  
  
  Белькев uzstājās uz priekšu un saņēma savu balvu - skūpsts Allende; pēc tam viņš viens otru, divi vīrieši, kas nolaidās uz platformas, atstājot mums aiz muguras. Vienīgais, ap mūsu apkārtnes, kas sekoja mums bija galvenais miesassargs ar перевязанной roku.
  
  
  Kad platforma ir pilnībā attīrīts no visiem birokrātiem, meitenes Белькева arī aizgāja. To, nolaidās ejā uz багажному nodaļu. Tur гидравлическом liftu nolaidās metāla zārku ar joprojm ir miesassargi gāja bojā tuksnesī. Darbinieks gribēju, lai kāds, kurš varētu parakstīt kvīti par piegādi.
  
  
  "Es ņemšu to," - es teicu.
  
  
  "Vai jums ir dokumenti?"
  
  
  "Tās pēc VDK, tu vari teikt?"
  
  
  Viņas расписался "Ņikitas Carter" un piebilda adresi, krievijas konsulāts. Tas bija mazākais, ko es varētu darīt, lai cilvēks, kas cīnījās ar Zvaigžņu cīnītājs ar pistoli.
  
  
  No stacijas es devos pie ārsta, un man зашили brūces. Mums viena ap lodes ar lidmašīnu nav sasniegusi mani, bet drīz viņa atklāja, ka bruņu vesti bija tik sagrauta, ka ego karkass вонзился man krūtis ir desmit vietas. Pēc tam to прогулялся pēc ceļi Vietas, bet vēlāk ēda reti argentīnas gribas, bet labu čīles vīnu. Tas man lika atkal justies gandrīz kā cilvēks.
  
  
  Viņas vilcinājās par tasi espresso ar ciedru, citronu, kad divas rokas maigi скользнули pa manam kaklam.
  
  
  "Roze".
  
  
  Smaidot, viņa ir atlaista mani un apsēdās.
  
  
  "No kurienes tu zini?"
  
  
  "Vienkārši esi laimīgs, ka es to izdarīju. To, domāju, tevi un Бониту aizveda atpakaļ uz viesnīcu".
  
  
  Tā vietā, lai atbildētu, viņa sāka skatīties manā šķīvī. Viņai pamāja oficiantam un lūdza vēl gribas. Tas izrādījās par karstu grila un reti, un tikai pēc tam, kad tas ēdis, lielāko daļu no ego, viņa varēja iegūt no nah reimatismu.
  
  
  "Tā vairs nav uz visiem laikiem. Tev vienkārši vajag ņemt mani un manu māsu atpakaļ uz Amerikas Savienotajām valstīm, New York city. Es neesmu gatavojas veikt vēl vienu dienu, ar šo cūku un ego консервированным гуляшем".
  
  
  "Tu taču zini, Roze, es nevaru to izdarīt".
  
  
  Ee caurspīdīgas tumšas acis умоляюще skatījās uz mani. Protams, viņa rīkojās, bet ne bez attaisnojoša gaismā.
  
  
  "Tev ir. Tu būsi. To zinu tevi, Niks. Mēs ar Бонитой riskēja ar dzīvību sičs tevi šajā džipu. Man viss vēl ломит ausis, un viss mans ķermenis klāts zilumiem. Viņas to darīja ar tevi, un tu pretī ņem mani New York ".
  
  
  Viņa pabeidza runāt un ātri pārgāja pie десерту - карамельному заварному krēmam, dāsni залитому rumu. Nelaime tāda, ka viņai bija taisnība; viņa riskēja ar savu dzīvību kostja man. Viņai būtu diezgan nomākts, ja nebūtu viņš bija gatavs riskēt bella nah tagad.
  
  
  "Roze, kā es esmu gatavojas izskaidrot, kad to parādos ar diviem кубинскими skaistulēm peldkostīmos?"
  
  
  "Mēs varam būt jūsu tulkotājiem".
  
  
  "Es runāju spāņu valodā."
  
  
  "Tu vari aizmirst. O, paldies, Niks. Paldies. Viņas, zināju, ka tu to izdarīsi".
  
  
  "Es neesmu teicis, ka būšu, speciāli "paņem". To, aizsmēķē un burtiski запылал. Pēc tam, es zinu, ka mani aprija, viņas nopūtās. "Labi, viņai kaut ko izdomāšu".
  
  
  "Es знла", - торжествующе viņa iekliedzās un aprija pēdējo karoti olu krēma, pirms piecelties un paņemt mani aiz rokas. "Tagad man jums ir pier. Reiz jūs ieraudzīja, kā es dejoju uz nomācoši diplomātiskajā pieņemt. Nekas tamlīdzīgs. Šoreiz jūs redzēsiet, kā es dejoju pa īstam".
  
  
  Mēs nozvejotas ar taksometru un atstāja plašu ceļi Santjago, kad mēs iegājām rajons šauriem līkumotiem banner, un tuvu atrodas mājas, kas uzceltas citā gadsimtā. Mēs iegājām kafejnīcā stūrī, kas bija увешано plakātiem ar futbolu, un корридами. Grupas veco spāņu ģitāras karājas no sijām griestu. Protams, nekādi nav kad Roze bija aizņemta, jo īpašnieki ar entuziasmu sagaidīja viņas, un sirms vīrietis uzreiz paņēma vienu ap ģitārām un sāka pielāgot.
  
  
  Šoreiz nebija mums domas par politiku, mums par ministra tirdzniecību visā Krievijā, lai inde skatuves. Roze dejoja, kamēr vecītis dziedāja, un tās grācija atguvusi ego balsi pie vecās spēkā jaunības un dzīvīguma. Viņas захлопал ritmā, kuram pievienojās pārējā improvizētu auditorija. Tagad man nav bijis nekādu šaubu, ka Roze piesaistīs simtiem klientu chateau Madride Ņujorkā.
  
  
  Покрасневшая un закруженная, viņa подлетела man uz rokas, un viņš juta, katrs puksts to satraukti ķermeņa uz viņa krūtīm. Mēs izgājām pa kafiju un devāmies vaļsirdīgs uz viesnīcu, atklāti manā istabā. Ee взъерошенное kleita flamenko nokritis uz grīdas, kā взлетающая putns, un viņš ņēma viņu pie gultas.
  
  
  Mūsu mīlēšanās перекликались ar to deju, kaislīgs un savvaļas. Viņa смаковала pēdējais piliens un aizmigu man uz krūtīm, joprojām darīdams, man ir kājas, ar smaidu uz lūpām.
  
  
  Tas ir vienīgais sūtīšana mums, klauvē pie durvīm.
  
  
  "Nikita, tas esmu es, Лиля".
  
  
  "Ne tagad, Лиля. Viņu guļu".
  
  
  "Tu nesaproti, to vajadzētu tevi redzēt".
  
  
  "Es esmu aizņemts."
  
  
  "Tu guli un aizņemts? Ak, to saprotu," - viņa teica обвиняющим balsi. "Tad tev labāk atbrīvoties no nah, hema būtu mums tā bija. Белькев pazuda".
  
  
  Mēs ar Rozi tādu spēli, kā viens. Viņas ātri ietin to palagu un uzstāja uz vannas istabu. Pēc tam viņas apģērbos un ielaida Лилю.
  
  
  "Kur viņa ir?"
  
  
  "Nav svarīgi. Ko tu ar to domā, viņš ir pazudis?"
  
  
  "Tā ir viena ap tiem kubas meitenes? To, nogalināšu viņu."
  
  
  "Белькев, atceries? Kas ir noticis?"
  
  
  Rudi mati Lily izcēlās, kad viņas acis apskatīja istabu. Negribīgi viņa pārgāja uz tēmu.
  
  
  "Ministrijā, ārējās tirdzniecības tika welcome saņemšana. Tajā piedalījās vairāki studentu pilsētiņu. Daži ap tiem bija meitenes. Viņi bija mazliet хорошенькими. Vismaz Белкев, šķiet, domāju, tāpēc, spriežot pēc, kā viņš говорид ar viņiem, aicinot ih pievienoties viņam ir šeit, pie viesnīcas. Viņas teica, emu, ka tas nav atļauts, ka mums vajadzētu vispirms pārbaudīt, vai tie ir МИРистами vai nē. Viņš teica, ka mums ir viena ap meitenes nav tika aizturēti reģistratūrā, ja tie būtu. "
  
  
  Turpini.
  
  
  "Nu, tā ir, domāju, ka viņš pildīs pavēli, bet mēs sadalījāmies pūlī, un, kad to mēģināju ego atrast, viņš aizgāja. Karavīrs, kurš сторожил ēkām Ministrijām, sacīja, ka redzējis, kā Белькев sēdējis taksometrā ar diviem студентками ".
  
  
  Viņas sāka расстегивать kreklu.
  
  
  "Vai tad tu netaisies neko darīt?" - sašutis vaicāju Лиля.
  
  
  "Paklausieties, to izdarījis savu darbu. Tā vai citādi, man izdevās saglabāt dzīvību šo jūsu извращенца visā valstī Čīlē. Atdeva ego Santiago un nodeva sveiks un vesels rokās savu aparātu drošību. šeit. Ja viņš tā grib, lai ego nogalināja, tas ir jūsu galvassāpes. To beidzis. "
  
  
  "Es sniegšu jūsu rīcībā visu pieejamo aģentiem".
  
  
  "Es zinu. Viņas zina, kā tu strādā. Pļāvēji skraida pa ielām, piemēram, crazy, un nekas sasniegs. Turu naudu, tev pat nav vārda taksometra vadītājs.
  
  
  "Mēs meklēsim."
  
  
  "Līdz tam laikam Белкев barot haizivs okeānā".
  
  
  Pie izejas viņa slammed durvis. Roze iznāca, ap vannu.
  
  
  "Niks, tā domāju, tu vienmēr paliksi šeit ar mani. Kāpēc
  
  
  tu надеваешь pistoli? "
  
  
  Viņas piesēja apvalkā ar запястью un pārbauda ih. Duncis slīdēja man uz plaukstas.
  
  
  "Tu esi teicis hei ka netaisies palīdzēt. Tagad tu esi pārdomājis? Tu ir jābūt, sajuka prātā".
  
  
  "Es būtu traks, ja būtu tuvu, lai par mani redzēja visu VDK". Viņa noskūpstīja to viņam. "Negaidi".
  
  
  To noķēra taksometru bulvārī Bernardo O ' Хиггинса un deva vadītājam adrese, kas atradās ceturksnī no Ministrijas, kuru vadīja mans pin aģents AX. Nekad neradās jautājums, es nāku, vai tā, lai Белькевым vai nē. Problēma bija tāda, kā to izdarīt, neietverot VDK ar uzstādīšanu CIRVI Čīlē, vai dodot iespēju sagraut operāciju, lai glābtu vienu pēc šīs sadursmes, kurās viss beidzas ar nāvi, it īpaši ķīlnieku, kuru jūs mēģināt glābt. Sazvērestības par apvērsumu, bija nepieciešams apturēt, kā būtu to mums izturējās pret Белькеву. Tas, ka es jutu pret Ļiļai, arī bija ar to saistīts. Jūs nevarat pārgulētu ar sievieti, pat ja viņa ir jūsu ienaidnieks, bez mazākās līdzdalības. Kad viņa atgriezās Maskavā, nāve Белькева automātiski kļuva par viņas spriedumu.
  
  
  Viņas atklāja, ka sētas Ministriju sāka atvērt vēl pirms tam, kad viņš pieklauvēja. Tur stāvēja pats ministrs, nedaudz sajaukts un skaidri sajukums. Ir gandrīz desmit vakarā, bet Белькев bijis vairāk nekā stundu.
  
  
  "Es gaidīju tevi", - paziņoja viņš. "Tas tiešām ir ļoti sliktas ziņas par krievu. Mums bija par draudēja arestēt reāli rezultāti uzpilda čūskas galvas visās trīs valstīs. Viņi joprojām var uzvarēt mums, ja nogalinās ego šovakar".
  
  
  "Vai tu vari pacelt reed?"
  
  
  "Nav iespējams. Viss jau ir instalēta. Tu kaut iedomāties, kur tas varētu būt?"
  
  
  "Balsu nekā par to gribēju jums jautāt. Vai tu zini, kur dzīvo cilvēki, kuru ego ir atņemtas?"
  
  
  Viņš papurināja galvu.
  
  
  "Viņi izmanto pieņemtos vārdus, lai nokļūt uzņemšanas. Tas viss tika darīts ļoti gudri, izmantojot šīs meitenes, lai izmantotu ego galvenais vājumu, un pēdējā stundā bērni".
  
  
  Ministrs izskatījās vecs, vecs un избитым, kad viņš devās pa голому grīdas, kur tās jau sen ir savākta charred gabali vērtspapīru ķīnas kurjers.
  
  
  "Labi, МИРисты nav idiots", - sāku es. "Teiksim pat, tie nav plusi, un šajā gadījumā Белкев, iespējams, vēl ir dzīvs. Tā strādā gudri mīļotājiem. Viņiem nav laika izjūtas, un viņi ir pārāk gudrs".
  
  
  "Ko tas ir svarīgi? Viņš ir no tiem, un tas ir tikai spirālveida stunda, kad viņš nomirst".
  
  
  "Mums būs visas atbildes - un vēl daudz vairāk - ja viņa ego atradīšu".
  
  
  Pēc desmit minūtes viņu, atgriezās taksometru un pagriezts ar adrešu sarakstu, kur, kā zināms, тусили агитаторы МИРИсты. Pirmā izvēle bija diskotēka, manēža, lai nabadzīgajiem maz bagāto zēnu, tēti, kuru maksā ih marksistiskās spēles. Kad viņas gāja uz turieni, tā, sajutu, ka viss uzskati mani novērot. Tās, piegāja pie kafijas mašīnai, tad jautāja pie letes, vai krievu agrāk ar divām meitenēm.
  
  
  "Nē, sinjor, nevienam nekas līdzīgs nav bijis. Espresso o con leche?"
  
  
  Naidīgums bija vairāk kafijas. Kad viņas aizgāja, viņas dzirdēja skaņu отодвигаемого krēsla. Tā vietā, lai noķert taksometru, viņas nesteidzīgi devās pa prospektu, un, kad nonāca līdz stūra, viņas strauji pagriezās un izslīdēja ārā no durvju ailes.
  
  
  Pēc tam to redzēju stāvam ar muguru pret mani jauneklis ar platiem pleciem. Viņš izvilka свинцовую latiņu, спрятанную zem džemperis par vikuņu, un uzmanīgi palūkojās apkārt. Viņas gaidīja, un, kad tas notika mimmo, mana roka aizlidoja uz āru.
  
  
  "Que..."
  
  
  Viņas meta ego uz облупившейся apmetums sienu un sita viņam ar dūri dzīvē, kad viņš atgriezās atpakaļ. Ego pirkstiem nokritusi stienis, un viņš nozvejotas viņas, pirms tā nokrita zemē. Kamēr viņš vēl gulping gaiss, piespied to latiņu pie ego kakla.
  
  
  "Kur viņi ir?"
  
  
  Tās ir nedaudz mazinājusi spiedienu, lai viņš varētu atbildēt.
  
  
  "Es nezinu, ko jums ir prātā".
  
  
  Stienis noliecās ego galvu uz vaidēt, un pēc tam viņš steidzās, kā izvilktās zivis.
  
  
  "Kļūstot par kažokādu dzīvnieku piestātne, čiko. Kur viņi ir?"
  
  
  "Dari, ko gribi, cūka. Tas tev neko neteikšu".
  
  
  Interesanti, kā viņi vienmēr tā domā. Tie nav apguvis to, kas ir temperaments, kā arī naudu, - tas nav tas, ko jūs vēlaties. Šajā gadījumā zēns izglāba roku lēnu, mokošu lūzuma, kad man teica, ka Белькев un meitenes devās uz kafejnīcu, bet pēc tam devās uz citu. Tomēr, lai pārbaudītu šādu informāciju - pateikt savam информатору, ka viņš ir ar jums, un, ja informācija izrādīsies nepatiesas, abas rokas tiek salauzti. Tās izpildījis šo procedūru.
  
  
  "Tā ir taisnība!"
  
  
  "Labi, tev nav obligāti iet ar mani. Bet tevi
  
  
  vajadzētu būt uzmanīgākam, kad esi šādu stienis. Jūs varat nomest ego sev kājā un saņemt ievainots ".
  
  
  Otrais kafejnīca bija vairāk nekā klaji politisks. Tas bija drūms, "atmosfēras" vieta, dekorēta антиамериканскими grafiti un apdzīvota угрюмыми tipiem, kas vēl nav sapratuši, ka revolveris 38. kalibrs nevar noslēpt водолазке. Kad viņš redzēja telefonu, vaidi, viņai bija pārliecināts, ka viņi bija brīdināti par manu ierašanos. Kad viņas apvalks, lai drenched ar vīnu plaukts, viņas redzēja, kā viens ap braucošās apmeklētāju atbrīvoja roku ap savu džemperi.
  
  
  Viņas pagriezās un izsita pistoli pa ego roku. Kā es cerēju, viņš pielēca kājās no krēsla, panākot man pa žokli. Viņas pārtapis zem nah, satvert ego aiz muguras un прислонил uz плакату ar uzrakstu "Nāvi империалистам Yankees ih darbību suņiem".
  
  
  Pa šo laiku ego tautieši, kas jau turēja rokās šauteni, katrs ir tendēts uz precīzu shot mani. To purināja roku, un duncis пролился man uz pirkstiem. Viņas norādīja ego malu rīkles kauslis.
  
  
  "Jūs varat šaut, ja vēlaties," - teica viņiem. "Vai nu tu nokauj to, vai ar to, ja tu nekad to neizdarīs".
  
  
  "Jebkurš no mums apkārt ir gatavs mirt par šo lietu", - sauca stiprā meitene, no otras puses, kafejnīca.
  
  
  "Ir taisnība? Pajautā šeit savu draugu. Tu spēlē ar ego dzīvi. Pajautā viņam, nevis vai viņš vēlas, lai tu ego nošāva".
  
  
  Vīrietis manās rokās neko nav teicis. To nosauktu par ego zēns, izņemot to, ka pamanīju, ka daudziem skolēniem" bija trīsdesmit, ka ir pārāk vecs, lai sagaidīt piedošanu par pusaudžu sapņiem par diženumu. Turklāt, šie varoņi, kas nesa atbildību par dieva terora, kas ietvēra slepkavības, nolaupīšanas un daudzas citas zvērības.
  
  
  "Mēs ne šaut", - beidzot teica viens ap gados vecākiem vīriešiem. Viņš demonstratīvi nolika šauteni uz krēsla. "Mēs ne šaut, bet nekas jums nav teikt".
  
  
  Ego vārdos pārējie pielika pistoles blakus ego. To ir pārāk skaidri redzēja, ego viedokli. Laikā strādāja pret mani, kā jebkuru strupceļā.
  
  
  "Mēs zinām, kas jūs esat, un zinām savu reputāciju sliktas persona, Carter", - turpināja pārstāvis. "Bet, pat tāds cilvēks, kā tu, nav stahl būtu spīdzināja vienu ap mums, priekšā visiem." Viņš palūkojās apkārt uz es lūdzu piekrišanas. "Tāpēc, ka tu vari savākt savus instrumentus un izkāpt no šejienes".
  
  
  Uz sekundes daļu tās apsvēru šo sāpes, ko viņai varētu nodarīt matemātikā, kura tur savās rokās, pret kodolenerģijas holokausta, kas sekoja būtu, ja tās nav, devās uz to. Viņš ir zaudējis. Tās strauji откинул ego matus atpakaļ un izstādīja ego baltais kakls visu acīm klātesošos telpā. Duncis bija novests līdz nianses adatas. Tās slīdēja puslokā virs ego глотающим адамово ābols, pārgriežot tikai ādu, bet pievelkot plīvuru asinīs.
  
  
  "Daudzdzīvokļu māju Bolivar", - kliedza meitene. "Viņi aizveda ego..."
  
  
  Viņš приглушил viņas mutē, kad viņa devās uz dienu, mans ķīlnieku, bija vairogs.
  
  
  "Tu vari pateikties savu meiteni par savu dzīvi", - čukstēja viņai emu uz auss. Pēc tam to iemeta ego atpakaļ iekšā, uz grīdas, kāju kicked atpakaļ, lai vērt durvis aiz sevis, un meta pirmajiem vīriešiem, kas gāja aiz manis.
  
  
  Bolivar Apartamientos tā ir daudzdzīvokļu dzīvojamā māja, kas atrodas starp universitāti un bagātākais rajons, Santiago. Viņš pacēlās uz desmit stāvi virs mūsdienu bulvāris, desmit stāviem ar stikla dzīvokļiem un spīdīgi balkoniem. Белкев un tās kaut kādā veidā ir piedzīvojuši uzbrukumu ļaunuma inku pēc доколумбийского pagājušā Čili un смертоносную ieroci reaktīvo lidmašīnu tuksnesī - tikai, lai tā nonāktu galīgajā cīņā dzīvojamā māja, kas, iespējams, tika atrasts Римэ. Parīze, vai Los Angeles. Ietves ir pārklāti ar dārgu raibu mozaīku, zāle bija zaļāka, un tikai pļaujot, bet forma porteri bija jauns.
  
  
  "Jau ļoti vēlu", - viņš sūdzējās. "Kas jūs viesnīcām redzēt?"
  
  
  Viņas piano сутулился, un, kad viņa teica, ka tas bija ar невнятным kubas akcentu.
  
  
  "Viss, ko es zinu, ir tas, ka man ir jābūt ballītē. Viņi teica, lai atbraucu tās".
  
  
  "Kurš to teica?"
  
  
  Viņas atrada kabatā neesošu papīra lapu.
  
  
  "Es kaut kur pierakstīju nosaukumu. Tās neatceros. Ak, jā. Viņi teica, lai iet atvērta nojume".
  
  
  "Ak, protams". Viņš skumji pasmaidīja man. "Balss kur viņi visi šodien vakarā. Visi izklaidējas. Jābūt, pilna mēness". Viņš pārgāja uz домофону. "Kas to būtu es saku, ka iet?"
  
  
  "Pablo. Viņi zina, kas ir".
  
  
  "Bien". Viņš piespiež pogu un sāka runāt klausulē. "Hay mall un caballero aqui que se llama Pablo. Dice que le esperan". Viņš klausījās, kad uzdeva spirālveida, un pēc tam atbildēja: "Es mucho hombre pero boracho. Cubano, yo creo. Está bien".
  
  
  Viņš nolika klausuli un pagriezās pret mani.
  
  
  "Jums bija taisnība, jūs gaida. Noklikšķiniet numurs desmit lifts veiksmi. ".
  
  
  Viņas iegāja liftā, un darīju, kā viņš teica. Viņš man teica, ka augšā gaida piedzēries republikā kubieši. Es par to šaubos. Viņas uzspieda numuru deviņi.
  
  
  Priekšnams devītā stāvā ir bijis tukšs un kluss, bet no augšas dzirdējuši mūzikas skaņas samba. Tās ir iekļauta piebraukšana un izdarīja divus pakāpienus par reizi.
  
  
  Viņas maigi pagrūda durvis. Divi vīrieši stāvēja liftu un skatās uz tukšu vietu , turot roku uz jakas, kā viņi ir tikai kaut ko novāca. Pirms ieiet halle, to atpogāja viņa jaka, lai netraucēti pievienotos pistoli. Pēc tam, pienāca pie viņiem. Pārsteidza, viņi paskatījās uz mani īgni un aizdomīgi. Pēc tam viens ap tiem draudzīgi izšķīrās ar rokām.
  
  
  "Pablo, mēs domājam, ka tu nekad nu nekādi netikt šeit. Profesors un ego sieviete visu nakti jautāja par tevi".
  
  
  Labi, sacīja to sev, viņi nevēlas apšaudes zālē, ja viņi var no tā izvairīties. Tas nozīmē, Белкев vēl elpo.
  
  
  "Nu, vakari var sākties, jo es tagad šeit", - smējās es. "Vienkārši, parādi man ceļu".
  
  
  "Balsojums, lai ko mēs šeit," - viņš iesmējās.
  
  
  Viņi sadalījās pa vienai katrā pusē no manis, kamēr mēs visi kopā gājām uz pēdējo dienu vestibilā. Odin ap viņiem piezvanīja pie durvīm.
  
  
  "Šeit tev būs tiešām jautri, Pablo", - teica viņš man, patting uz muguras.
  
  
  Miniatūra acīm noskatījās uz mums caur acs, un pēc tam to dzirdēja skaņu отстегивающейся sadalīt. Durvis atvērās, un mēs iegājām iekšā.
  
  
  Viesistaba atradās blakus foajē, un skaņas yahoo sasniedzis manas ausis. Ceļu преградила eksotiska sieviete zīda slēptās rakstu ar inku. Pie nah bija piķa melns mati un aizsmakušā balsī aktrises. Kad viņa sāka runāt, viņa жестикулировала zelta мундштуком.
  
  
  "Pablo, dārgais".
  
  
  Viņa piecēlās uz цыпочки, lai noskūpstītu mani un apskāva mani aiz kakla.
  
  
  "Piedod, ka par vēlu", - nomurmināja es.
  
  
  "Neuztraucies, mīļais cilvēks. Mums vajadzēja tikai sākt bez tevis. Nu, tu zini procedūru. Jūs varat novilkt drēbes istabā kalpone".
  
  
  Uz mirkli to nav sapratis. Viņa nesaprata, tas ir tik sesku, kamēr viens ap balsis, kas to ir dzirdējis citā telpā, nav noticis miesā, kad viņš devās pie arkas foajē. Viņš bija blondīne, kas nodarbojas ar хихикала un turēja krūzi, turklāt pilnīgi kaila.
  
  
  "Protams, tās iet caur sekundē," es teicu.
  
  
  "Jums nav vajadzīga palīdzība?" - ar cerībām jautāja saimniece.
  
  
  "Paldies, to tikšu galā".
  
  
  Istaba meitene atradās blakus foajē. Viņas saulrietu nah un aizvēra durvis, pamanījis, ka tā nav pils. Šie cilvēki bija хорошенькими. Белкев var būt, bet varbūt arī nē. Tās nav uzzināja būtu, pagaidām nav pievienojies jautri un spēles, un es nevarēju darīt, ja man nevajadzētu šķirties līdz баффа - un tas nozīmēja, ka es atstāju pistoli, nazi un gāzes bumbu. Nu ko, izvēles nav bijis. Viņas novilka drēbes un rūpīgi saliekot to uz gultas. Ierocis viņa nolika zem matrača. Viņu pēdējo reizi paskatījās uz sevi spogulī, atdeva godu saviem ieskatiem attēlu vāja zīmi "miers" un ieraksta, lai pievienotos grupai.
  
  
  Varu tikai teikt, ka tas bija ne pm, un orģija. Nav brīnums, ka Белькева bija tik viegli ievilkt to. Daži pāri sēdēja un sarunājās kopā, bet lielākā daļa, ap tām ir sapinušies luksusa бахарев un krēsliem, un daži nekaunīgi nodarbojās ar mīlestību uz grīdas. Krasu marihuānas smarža piepildīja gaisu.
  
  
  Mana saimniece, vēl pievilcīgāku, bez mēteli, pavirši ienesīguma caur пылкую pāris un man iedeva iedzert.
  
  
  "Tostu par uzvaru", - viņa piedāvāja.
  
  
  "Uzvara masu", - es atbildēju, un uzmanīgi paņēma ar malku. Baltais rums, nekas vairāk.
  
  
  Viņa vadīja pirkstiem manas krūtis un svaigu vīlēm.
  
  
  "Pablo, tu kāvās vai kaut kas tamlīdzīgs?"
  
  
  "Es biju slikts puika. Tu zini mani".
  
  
  "Var būt, ka šovakar viņai to izdarīšu," viņa teica, pointedly, un pēc paziņojuma pamāja массивному усатому vīrietim, kas sarunājās ar cilvēkiem, kas sēž irina. Viņš bija līdzīgs Neptūna, ko ieskauj jūra crinkly atzveltnēm un savītām kāja. "Mans vīrs ir tik greizsirdīgs, ka man ir grūti, ir dažas jautri šajos pasākumos. Viss, ko es varu darīt, ir skatīties, kā visi pārējie labi pavadīt laiku".
  
  
  "Es redzu, ka viņi tieši to arī dara".
  
  
  Tās, paskatījās uz nah un ķēra, kā viņa ļaunu dara garīgās ieraksti оборудова man.
  
  
  "Iedzert vēl, Pablo".
  
  
  Pirms viņas atgriešanās svētais приглушили. Viņas dabūju atpakaļ pie vaid un mēģināja paskatīties, nav sajūta проклятым вуайеристом.
  
  
  "Tas viss?" - jautāja viņai, kad viņa pasniedza man glāzi.
  
  
  Mums bija meitene, ee
  
  
  vesela krūts pārcēlās бледном gaismā. Kāds satvēra viņas aizmugurē, un viņa nokrita uz muguras ar раскинутыми rokām. Vīrieša ķermenis ir izstrādājusi pie viņas.
  
  
  "Ak, guļamistabās ir vairāki nelielu cilvēku", - jautri teica viņa. "Saki man, Pablo, tu domā, ka es pievilcīgs?"
  
  
  Viņa noliecās uz priekšu, tā ka viņas krūtis ir skārusi mani.
  
  
  "Ļoti pievilcīgi. Es vienmēr tā runāju".
  
  
  Viņa дотянулась līdz lampas un выключила to. Tagad viesistaba bija pilnīgā tumsā.
  
  
  "Tad kas tevi attur?" " viņa čukstēja man ausī. "Tumšs. Mans vīrs neko neredz".
  
  
  Viņa atrada manu roku un velk pie sevis.
  
  
  "Vienkārši ir nedaudz pieticīgāki," - teica viņas hei.
  
  
  "Bet tev nav par ko скромничать, Pablo".
  
  
  "Var būt. Kā tu domā, tavā guļamistabā kāds ir?"
  
  
  "Iesim paskatīsimies".
  
  
  Viņa atkal paņēma mani aiz rokas, un mēs devāmies cauri pūlim cilvēku uz grīdas halle, tālākajā galā dzīvojamā istaba. Tās dzirdēja, kā viņa atvēra durvis, un mēs iegājām iekšā. Griešanās ap viņa kvēli skūpstīja mani, un pēc tam absorbē sergejs.
  
  
  "Patiesi, kā krievu", ar gandarījumu teica pilnībā ģērbies vīrietis, ar kuru mērķis man krūtis pistoli 38. kalibrs.
  
  
  Viņš stāvēja pie gultas ar diviem citiem vīriešiem, arī turot vērstus uz mani ar revolveri. Abās dienā stāvēja vēl divi cilvēki - brāļi Garsija likt lietas ieroči-ložmetēji. Vienam visā viņiem uz kreisās kājas bija сандалия. Белькев скорчился stūrī guļamistabas, kaila un ar zaķi mutē.
  
  
  "Jūs ļoti labi pastrādājuši, Marija", - teica vadošais mūsu saimniece. "Bija grūti?"
  
  
  "Nē, viņš ir tāds pats развратная cūka, tāpat kā citi, tikai labāk экипирован".
  
  
  "Paldies," - atzinās es.
  
  
  "Ar tevi pietiks, slepkava". Vadonis dusmīgi norādīja uz mani ar pistoli. "Tu gandrīz visi ir bojāti. Pat šovakar tu mēģināja apturēt revolūciju. Muļķis, neviens nevar apturēt. Šovakar armijas МИРистов celsies pēc signāla nāves ревизиониста. Jūs zināt, kas tas ir, šī partija? tie ir svētki, svinības, ego un jūsu nāves. Pat, kad jūs bijāt ceļā, mums lika lamatas, lai jūs, tāpat kā krievu. Un jūs hit nah. Vai jūs nejūtaties tagad mazliet samulsis, es stāvu balsi tā? "
  
  
  "Ir pagājis tik daudz laika kopš sesku, kā tas bija. Tomēr viņas atzīst, ka situācija izskatās slikti, ja jūs vēlaties, lai to, teica tā".
  
  
  "MIRistas balstās uz lielisku atoma spēku Ķīnas tautas medicīnā Republikas. Trīs stalts valstis apvienojās vienā revolucionāro armiju, kas nodarbojas ar būs kontrolēt visu dienvidameriku", - turpināja viņš fanātiski. Nedomāju, ka viņš pat dzirdējis to, ko es teicu. "Un kā bonusu simts tūkstošiem dolāru, kas ir ķīnieši maksā par savu nāvi".
  
  
  Kamēr viņai melojis, viņa pavadīja dažus aprēķinus, un neatkarīgi no tā, ir izmantojis vai to jaunu matemātika vai veco, viss izskatījās tā, it kā viņš gatavojas nokļūt balvu. Tā bija man laiza, visiem; To varētu veikt ego, un vēl vienu, kā rezultātā man ir palikušas trīs personas. Vēl viens solis, kas ir vērts apsvērt, ir, tiks nosūtīts uz klibs brāli Garsija. Man nav šaubu, ka varēšu nokļūt līdz viņam dzīvam un sagrābt ego auto. Man arī nebija šaubu, ka es nomiršu, pirms laika to iztīrīt istabu. Viņas palūkojās apkārt, kas lūdza citu iespējamo ieroču. Tas bija parasts buduārs bagātas sievietes, kas ir piepildīta ar mīkstu krēslu, skapi, pilnu ar apģērbu, gultas, nakts galdiņu, kumodi un туалетным galdiņu piepildīta nakts krēmiem, rijīgs matiem, kosmētiku un снотворным. Nekas īpašs kā ieroci.
  
  
  "Kāds noteikti dzirdēs šāvienu pa virsu mūziku. Ka, ja policija ieradīsies šeit ātrāk, nekā to izdarīs apvērsumu?" - парировал es.
  
  
  "Mēs šaut, ja būs, bet mums ir plāns, kā labāk. Redzēt šī balkons? Pēc brīža divi iereibuši ārzemniekiem, kuri bija atnākuši uz ballīti оргию, sāks spuroties uz ns. Diemžēl, viņi abi divi iekritīs līdz nāvei. Mēs būsim liecinieki ".
  
  
  Saimniece piekāpās ceļu. МИРИста pacēla Белькева uz kājām un izņēma iso csdd rīstīties. Uzreiz krievu sāka raudāt un, nometušies uz ceļiem, kā mīklu.
  
  
  "Paceliet savu ego", - vadonis pavēlēja.
  
  
  Divi par ego biedriem vilka Белькева dienā balkona un atvēra tās. Guļamistabā ienāca atdzist brīze, aicinot mūs uz desmit stāsti par tumsu. Tālumā bija redzamas gaismas universitātes, daži ap tiem bākas uzvaras studentu МИРИсты. Vai viņiem sūtīts kāds signāls no balkona, kad mēs упадем?
  
  
  Белькев вцепился uz kājas no gultas. Odin ap mūsu sagūstītāji hit Белькева muca pistoli, un krievu ar šausmu kliedzienu vaļīgāk tvērienu.
  
  
  "Vismaz tu zini, kā nomirt", - viņš man sacīja līderis.
  
  
  Tas ir tas, ko es vienmēr saku cilvēkiem: "prakse ved uz pilnību". Kamēr mēs gaidām, kamēr jūsu cilvēki noņems Белкева no grīdas, nav prātā, ja tās выкурю pēdējo cigareti? Man tā ir tradīcija.
  
  
  МИРИста izskatīja lūgumu un paraustīja plecus. To varētu izmantot ego cigaretes un sērkociņus. Jo tie var būt bīstami?
  
  
  Pa šo laiku Белькев jau bija uz kājām, putnu skatos uz pusēm un kam pie žēlastības. Revolvera stobra вонзился ir tauku slānis, kas drebēja ap ego dzīvē.
  
  
  "Pasteidzies", - man teica vadonis.
  
  
  "Paldies, to pati зажгу".
  
  
  Tagad Белкев bija durvīs balkoni, negribīgi ielīda atpakaļ, pie margām. Viņš paskatījās uz leju un, uzrādot kritumu uz ietves, asaras sariesās emu acīs. Viņas stāvēja blakus durvju ailes, pie tualetes galdiņa, nostiprinot pēdējo reizi lētu cigareti.
  
  
  "Tu esi vīrietis, Белькев. Nav rīkojies tā," - teica viņai emu.
  
  
  Kamēr ih acis bija vērsti uz полусумасшедшего Белькева, mana roka kustējās pārāk ātri, vienkārši ziņkārīgs, - un, paņēmusi aerosola baloniņu lakas matu īpašnieces. Blakus man bija brālis Garsija. Manai kustībai nekas nav noticis viņu, bet persona līderis radās izpratne. Ego pistole griezās, un ego mute pavērās, kad to nospiež uz gals banku un pasniedza tai vēl dedzināšana sērkociņu.
  
  
  Пятиметровый liesmas mēlīti lidoja caur bankām un лизнул priekšējo daļu, ego krekli. Valoda piegāja pie brāļa Garsija, kurš stāvēja pie manis pat laiza, nekā vadonis. Viņš нажимал uz sliekšņa pistoles-šautuves, kad viņa kokvilnas kostīms uzplaiksnīja uguns krāsā. Ego īkšķi, trieciena traumētais, stipri saspieda sliekšņa, kad viņš sabruka griešanās laikā. Pat ego, spīdīgi mati dega uz to brīdi, kad viņš nokrita uz grīdas.
  
  
  Ego brālis, хромавший, pacēla no grīdas, no kura viņš ienira, kad šāvieni izskrēja pa istabu. Tās noplūktas plīvuru no gultas un набросил uz to, ослепив to, un pēc tam iemeta materiāla извивающееся laukā liesmas. Vairāki izlases šāvienu lidoja zem degošā pārklāji, bet ir bijuši efektīvi tikai, lai noturētu citu МИРистов прижатыми uz grīdas. Viņš izmisīgi centās atraut dedzināšana audums; viņa цеплялась par to arvien spēcīgāks izturīgs apmēram sarkanām rokām. Kliedziens mokas, заморозивший asinis, izcēlās ap liesmas, un visa masa skrēja uz to, ka bija jābūt durvīm. Tas tā nav. Viņš ir izgājis caur balkonu dienu, piemēram, banshee, un pacēlies gaisā, griežamais meteor, ko veicināja набегающим gaisu.
  
  
  Bija vēl divi МИРИста, kuriem bija šautenes, bet man bija tikai ātri опорожняемая bankas. Neskatoties uz to, tie ir sadalīti pa šai dienai. Viņas разбежался, tā kā pirmais ir vienkārši pagriežot rokturi un приземлил ego uz muguras trūkst divu kājas. Ego mērķis ir sadalīti panelis uz otru pusi, un viņš powys, zaudējot samaņu. Tās pielāgo pistole pēdējā bultiņa un ļaus viņam bija высунуть 38-ais kalibrs griestiem, jo augšā neviens nav dzīvojis. Pēc tam tās nokrita emu uz pleciem, ar окоченевшими rokām, salaužot emu atslēgas kaulu. Pēc tam tā, katram gadījumam, viņas piegāja pie ego krītošo žokļa, un krita, un tālāk līdz savieno ar galvaskausu. Viņas pacēla ego un iemeta virzienā uz balkona, kas tā domāja pamata. Mans mērķis bija labāk, nekā to domāja. Viņš pēdējā laikā ir izbīdīta uz синеву un pazuda.
  
  
  "Ej, Белькев. Kāds ir aizdomāties, no kurienes tiek ņemti šie ķermeņi".
  
  
  "Ne tik ātri."
  
  
  To, pagriezās. Balss piederēja черноволосой saimniecei mājās. Tā piespiedu обугленный automātu uz голому vēderu. Kad viņa man teica, ka gatavojas laist pēdējo lodi mans ķermenis, viņa apzināti apiet gulta un bija nogriezuši man vienīgais veids, kā darboties. Pistole likās īpaši neglīts pret viņas tievo bāla ādas. Tas bija savienojums nāves un erotikas - pietiek ar piemērotu fināls jebkuram vīrietim.
  
  
  "Es выигрываю", - viņa teica un уперлась kājas, kas ir gatava ķerties pie ieročiem.
  
  
  Pēc tam viņas melnie mati pēkšņi kļūst sarkanas. Viņas uzacis iemirdzējās, viņa выронила pistoli un iekliedzās. Ar pārcilvēcisks spēks viņa распахнула salūzušu durvis un skrēja pa gaiteni, velkot aiz sevis milzīgu uguns karogs, liesma no viņas matu izgaismoja visu koridoru.
  
  
  Guļamistabā vīdēja uguns un nodzisa mutē bankas, kuru turēja Белькев.
  
  
  "Ej, draugs, - uzstāja es. "Es domāju, ka šoreiz mēs tiešām измучились".
  
  
  Nekas nav saplēsīs оргию ātrāk, nekā sieviete, пробегающая caur nah, piemēram, romiešu lāpu. Mēs ar Белкевым pārrāva pūļa перепуганных тусовщиков, kas слонялись apkārt un mēģināja izvilkt savu apģērbu ap istabu, istabene, un iegāja vestibilā. Tur ir viss, kas mums bija nepieciešams darīt, ir pārtraukt pirmajiem diviem vīriešiem, atbrīvo pēc dzīvokļa.
  
  
  un noņemt no tiem apģērbu. Viss ir tik vienkārši, ja esi organizēts.
  
  
  Apakšā šveicars вытаращил acis pūlī, сбившейся ap tālr miris MIRistas. Mēs ar Белькевым bija - ja tā var teikt, par переваливавшегося Белькева - pāris ceturkšņus un nozvejotas ar taksometru.
  
  
  Šoreiz tā bija pilna ar gara draudzība un pateicību, bet es atcerējos, ka redzēju dzīvoklī. Tas bija sava veida aerosola balona, kurš ir atvērts uz mani, uzreiz pēc tam, kā viņš aizdedzināja saimnieci. Ja banka šajā brīdī nav beigusies, Белькев nogalināja mani.
  
  
  
  
  
  
  Trīspadsmitā nodaļa
  
  
  
  
  
  "Lūdzu, apstipriniet субмарину PĀRNESUMKĀRBA G-klase", - teica mums hidrolokatoru.
  
  
  Mēs bijām vecajā Super Zvaigznājā, augstumā pieci tūkstoši pēdu un jebkurā jūdzes uz rietumiem no čīles krastiem. Ar veco zirgu Sacīkstēm, interesanti ir tas, ka viņi var palikt gaisā mūžīgi, un pēc tam FLOTES ASV remontē ih un pārvērš peld skaitļošanas centri. Tas man paskaidroja kapteinis, kas atbild par darbību.
  
  
  "Ja būtu zemūdenes G-klase tika ar kodolprogrammu dzinējiem, mēs varētu izsekot ih, izmantojot satelītu, tāpēc, ka tie atstāj slāņa siltuma pāri okeānam, ko mēs varam uztvert, izmantojot infrasarkano staru skeneri. Bet tādā gadījumā mums ir jāgriežas pie Datoriem. Mēs mest vairākas гидролокаторов uz virsmas okeānu, un pēc tam atpūsties un ļaujiet viņiem darīt savu darbu. Viņi paši триангулируют stāvokli un dziļumu mūsu mērķis, bet tas ir tikai sākums. Dažas diezgan sarežģītas tiek izstrādātas formas attēls, un viens tiem ir hologrāfiskā hidrolokatoru, kas nozīmē, ka šīs bojas nodod trīsdimensiju attēls ienaidnieku, lai mēs varētu precīzi kam izcelsme un klases zemūdene. Tas mums dod mājienu par to, ka pastāsti mums, uzbrukt vai un kā ". Viņš pasmaidīja. "Protams, viņas nekad domāja, ka es nosūtīs cilvēka торпеду".
  
  
  "Vismaz viņš nav bijis brīvprātīgais," es teicu, skatoties uz savu ūdenslīdēju kostīms.
  
  
  Ūdenslīdēji ārlietu ministrija, arī водолазныхых tērpos, smējās, un šajā brīdī mūsu sekcijā lidmašīna ienāca radists un nodeva mums šo ziņojumu.
  
  
  "Reidi Santiago, Антофагасте Čīles, La Paz, un Sucre Bolīvijā, Lima un Trujillo, Peru - viss notika veiksmīgi", - skaļi nolasīja kapteinis. "Радиомолчание stundas laikā garantēta".
  
  
  "Klusums ir vai nav, - viņš turpināja, - ķīnieši uzzina, ka visi sabruka daudz agrāk. Mums labāk sākt".
  
  
  Trīs ūdenslīdēju, kapteinis un viņa pārcēlās uz pakaļgala гудящего lidmašīnas. Kad mēs nonākam līdz viņam, бомбоотсек bija atvērts, un virs tā karājās trīs lietas, kas, tāpat kā viss pārējais, ir līdzīgi lūku vāki.
  
  
  "Hromētais tērauds ar vakuuma slēdzenēm. Viņi kritīs, tāpat kā jūs, tūkstošiem pēdu augstumā, un tad pavērsies bremžu izpletņi. Teknes izplūdīs saskarē, un šīs piepūšamās gredzeni paplašināties. Balsošana sensors, kas ļauj regulēt skaits paraugu ņemšanas gaisa gredzeniem, lai jūs varētu manevrēt tos zem ūdens. Galvenais - rīkoties ātri, pirms ķīnieši varēs sūtīt kaut vienu cilvēka ".
  
  
  "Tuvojamies rajonā izkāpšanas", roku, domofons.
  
  
  "Labu veiksmi, kas varētu mums bija". Kapteinis paspieda man roku, un pēc tam roku katram водолазу.
  
  
  Zirgu bija divas ejas. Priekšplānā ap tiem metāla vairogi viens pēc otra lidoja zilā Klusā okeāna gandrīz uz parīzi zemāk. Kad "Lec" pagriezās, lete, uz kuras stāvēja vairogi, tika noņemts no ceļa, un četri ir ap mums, kas būs nākamajā ejā, stāvot pie зияющего līča.
  
  
  "Zonā", - atkal проревел domofons.
  
  
  Viņas pacēla roku un iegāja strauju gaiss. Распростертый, tās samazinājās par kuru пикировании. Jūra закруглялось visos virzienos. To pamanīju vairogi, priekšā un apakšā, un наклонил rokas, kamēr nav atkāpies par piecpadsmit grādiem. Vējš raustīja manu hidrokostīmu, un свистел ap baloniem ar gaisu, kas ir saistīti ar manu muguru. Pārējie ūdenslīdēji sekoja viņiem.
  
  
  Augstumā tūkstošiem pēdu viņas yanked par aukliņu, un pieauga, kad izpletnis atvērās. Tagad vajadzēja uzvilkt uz sarkanās svina auklas, lai palīdzētu man tieši mērķī. Tās hit ūdenī divdesmit pēdu no tuvākās качающегося vairogs. Ūdenslīdēji tika galā pat labāk, izkraušanas gandrīz rokas stiepiena attālumā. Mēs izslēdzis izpletņi un peldēja uz щитам.
  
  
  "Jēzus, skaties tālāk", - kāds teica.
  
  
  Viņas paskatījās uz leju. Izmaksas ir tieši zem mums, tikai trīsdesmit pēdas no virsmas, bija garš metāla cigārs ķīnas zemūdene.
  
  
  To izlaida visu gaisu ap gredzenu, un vairogs sāka grimt. Mēs uzmanīgi veikuši ego barošanu klāja un aizbēgt augšpusē субмарины, pārliecinoties, ka tas nav uz virsmas субмарины un nav izsniegusi mums, kontroles gredzenu. Tās norādīja uz lielā lūka. Viņš bija paredzēta raķeti, nevis uz cilvēka.
  
  
  Мыы низменному вонзили vairogu lūka. Tas ir ideāli tuvojās - atzīmējiet to ar vēl vienu punktu, lai Navy Intelligence. Pēc burbuļi pacēlās, kad vakuuma pils самопломбировался. Trešdaļa darbu veikt. Mēs nonākam pie otra vairogu, kad viņi mimmo citu pāri, ūdenslīdēju, kamēr viņi gāja savu vairogu, lai lūkai.
  
  
  Tie tika pabeigti, kad mēs devās lejup ar pēdējo vairogu. Kad mēs ieradāmies, viens ap tiem pamāja mums ar roku. Viņas domāja, ka šis žests nozīmēja, ka darbs ir paveikts labi, kamēr размахивание nav kļuvis nikns, tā pagriezās un atskatās atpakaļ. Uz & nb bija vēl četri ūdenslīdēju, un tie nebija pēc ASV NAVY.
  
  
  Iespējams, lai divi vīrieši, kuri iet zem ūdens ar smagu kravu, varēja virzīties ātrāk nekā četri peldošie. Kamēr mēs turpinājām savu ceļu ar vairogu, mūsu draugi pabraucām mimmo mums un met četriem, kas iet izņem savus nažus.
  
  
  Zem гидрокостюмом tā nosvīda. Es nevarēju pagriezties, lai ieraudzīt, pārtapis vai odin ap ķīnas ūdenslīdēju un gribēju pārgriezt man muguru. Tikpat uzmanīgi un lēni, tāpat kā agrāk, mēs esam izveidojuši vairogs virs pretraķešu jumta lūku un подождали, līdz burbulis paziņo mums, ka viņš ir ieslodzīti. Kā tikai viņu redzēju, ka viņš tuvojas, to uzstājām prom no klāja laivas, aizķerot roku, roku, kurā bija nazis. Viņas izvilkto ego gaisa šļūtenes, kad viņš tuvojās man, un pēc tam piepeldējusi, lai palīdzētu diviem водолазам, kuriem ir dažādas iespējas.
  
  
  Pie viena ap tiem no muguras apvalks sarkana migla vien ķīniešu nirējs uzmanīgi griežot šļūteni uz tvertnes. Starp mums ir garums kuģa pakaļgala klāja субмарины, un tās nekādi nevarēja aizsniegt pāri līdz tam, kā nazis uzklās pēdējo nāvējošo triecienu. Man nav bijis. Ievainotais nirējs satvert otru vīrieti aiz rokas ar savu nazi un izplatīt to. Ego ir vienā līmenī ar pleznām hit par krūts pretinieku, iemetot iemuti ar sejas ķīnas ūdenslīdējs. Pēc tam viņš izmantoja bezmaksas šļūtenes, lai gaiļu bende, kokoni tās uz rīkles cilvēka, kamēr nazis nav samazinājies uz leju kleita. Ķermeņa ķīnas ūdenslīdējs sekoja nazi vēl lēnāk.
  
  
  Mūsu helikopters lidoja tieši laikā, iemeta grozā, ko mēs varētu iegūt, un ir radījis mūs pār jūru. Ievainotais nirējs bija sajūsmā.
  
  
  "Viņi nevarēs noņemt šie vairogi, kamēr neatgriezīsies uz Šanhaju", - kliedza viņš, перекрикивая skaņu rotoru коптера. "Es tikai ceru, ka viņi mēģinās palaist šo raķeti".
  
  
  "Kā jūs jūtaties?" - kliedza viņai reimatismu. "Es tev palīdzēju, ja es varētu".
  
  
  "Pie velna ar to!" - viņš kliedza. "Šajā visas nepatikšanas ar jums, puiši плащей un кинжалов, jūs nevēlaties, lai kāds izklaidējās".
  
  
  
  
  
  
  Nodaļa četrpadsmito
  
  
  
  
  
  Jautri, ja tā var nosaukt, ir beidzies. Viņas atgriezās savā viesnīcas istabā Santiago, пакуя čemodānu ceļu atpakaļ uz mājām. Valdība Allende padarīja virsraksti par sazvērestību МИРИсты, kuru tas раскрыло un разгромило ego, savu izcili detektīvu darbu.
  
  
  Ja tie ir šīs viesnīcas, mani tas apmierināja. Viņas nolika somu un atstāja kalpone, dzeramnauda uz kumodi. To plānots savākt Rozi un Бониту un kaut kādā veidā pārliecināt GAISA spēku paņemt mani un maniem tulkotāju atpakaļ uz Asv kopā.
  
  
  Bija klauvē pie durvīm. Par tīru ieradums tās заколебался, pirms atbildēt. Galu galā, zēni Garcia nav traucējuši, nav bijis iemesla, lai pārāk lielām aizdomām.
  
  
  "Tas ir kas?"
  
  
  Tas bija pistoli-ložmetēju. Centrālais panelis dienu ir izdzēsta mazāk nekā piecās sekundēs. Tālākajā istabas galā saplīsa un krita logi un internetā. Viņas izvilka savu luger un ienira gulta.
  
  
  Otrā kārta-machine-gun lodes uzspridzināt pils, un smags pamatiem распахнула durvis. Viņas sāka virzīties uz blakus istabas, bet zīmējums ap lodes, протравленных pa grīdu, apstājās man tādu domu.
  
  
  "Kas, šuvējs ņem, tas var būt, - es prātoju. Лиля? Tas var būt сердитой sievieti, bet profesionāli. Nogalināja tikai pēc VDK pavēles. Atlikušo МИРИста? Ja kāds ap viņiem palicis, viņi ir pārāk aizņemti скрыванием domāt оборудова man.
  
  
  "Celies, Killmaster!"
  
  
  Белькев!
  
  
  "Celies. Tā beidzot esmu gatavojas nogalināt tevi, ka viņa viesnīca, ko darīt ar tiem sesku, kā pirmo reizi ieraudzīju tevi. Pazemot mani, kad tev ir iespēja, jokot par mani, mīlēties ar manu sievietēm.
  
  
  Pa istabu разлетелись plūsmas lodes augstumu līdz viduklim, un es sapratu, ka tā tas ir domāts.
  
  
  "Tu esi traks, Белькев".
  
  
  "Es esmu traks? Viņas gatavojas saņemt simts tūkstošus dolāru par slepkavību, bet tu saki, ka es esmu traks? Tas ir brīdis, kuras to gaidīja brīdi, lai parādītu, kurš labāk".
  
  
  "Ej prom no šejienes, kamēr ir dzīvs".
  
  
  Vārdi, kas, šķiet, izklaidē ego.
  
  
  To, dzirdēju kā viņš smējās iesmējās un iegāja istabā. Viņš piegāja pie gultas.
  
  
  "Nekādi triki neglābs tevi tagad, Kārters. Выбрось savu pistoli un nazi. Un neaizmirsti šo mazo bumbu, приклеенную pie tavas kājas. Viņa zina visu par šīm lietām".
  
  
  Viņas paņēma "luger" no maksts un nometa uz grīdas tā, lai viņš varētu ego redzēt.
  
  
  "Labi. Tagad par citiem".
  
  
  Tās ir ieguldījusi duncis rokā un iemeta ego blakus ar pistoli. Beidzot viņu izvilka gāzes bumbu ap apavu un velk viņas bērni.
  
  
  "Lieliski. Tagad tu nostāsies".
  
  
  To darīju, kā viņš teica, pat atkāpās no gultas, lai viņš varētu būt skaidru distanci.
  
  
  "Tu zini, kad tevi sit", - злорадствовало ego жабое persona.
  
  
  "Es zinu, kad man beidzot būs iespēja un iemesls darīt to, ko es viesnīca darīt ar tiem sesku, kā satiku tevi, Белькев".
  
  
  "Kas ir?" - pārliecinoši viņš jautāja.
  
  
  "Izjaukt tevi kailām rokām".
  
  
  Viņas kicked stumbra mašīnas un velk veikals. Pēc tam viņa atgriezās viņam bija tukšas ieroči. Viņš bija šokā, kā statuja.
  
  
  "To sauc par reakcijas laiku, biedrs. Jebkurā gadījumā, tagad jums ir labs klubs. Izmantojiet ego".
  
  
  Pārliecība pilēja no tā, kā vasks ar тающей sveces. Apdullina, viņš sekoja manam padomam un satvēra automātu, kā cirvi miesnieks.
  
  
  "Es domāju, ka tev tas patiks, Белькев, ja jau tu tik ļoti patīk ceļot. To sauc par кругосветным ceļojumu. Instruktors ar salu Пэррис reiz parādīja man to. Mēs sākam ar aikido".
  
  
  Viņš iso visa spēka iesitu viņam muca. Tā ienira zem ego dzīvē. Tas ir gandrīz nav aiztiek viņa, bet viņš gulēja uz grīdas.
  
  
  "Redziet, viss nozīmē, aikido sastāv no tā, lai izvairīties no kontaktiem un šajā virzīt spēku uz jūsu pretinieks pret viņu. Atšķirībā no džiu-džitsu".
  
  
  Viņš piecēlās un atkal замахнулся. To, saķer ego лацканы un krita навзничь. Белькев bija pie sienas, ar kājām gaisā. Viņš nedaudz nedroši piecēlās, - kamēr nav pamanījuši manu "Luger" sasniedzams.
  
  
  "No otras puses, taizemes pēdu boksa izmanto savu spēku", - paskaidroja man.
  
  
  Mans kurpju заснял ego roku ar pistoli un nošāva emu krūtīm. Viņš nokrita tā, it kā uz viņu šāva. To ir ielicis pistoli makstī. Белькев sasniedza savu nazi.
  
  
  "Karatē pašu nodarbinātas rokas un kājas".
  
  
  Viņas robiem emu plecu un dzirdēju jauku sprēgāšana. Tās bija duncis un noņēmu ego atpakaļ apvalkā. Gadījumā, ja Белькев gatavojas gulēt atlikums lekcijas, pasniedza ego stāvēt pretī birojs. Pēc tam pildījuma to gāzes bumbu minūtē.
  
  
  "Kad saule noriet Austrumos, mēs braucam uz Amerikas Savienotās valstis Amerikā. Iespējams, esat dzirdējuši par šo vietu. Tur bija attīstīta daudz mākslas, tostarp mūsdienu boksa".
  
  
  To akcentēja uzmanību uz āķa dzīvē. Kad Белькев sabruka, viņas labajai pāri viņa ego vaigā.
  
  
  "To sauc par" viens-divi ". Un, protams, vienmēr ir vecie, labie amerikāņi, kas gatavi nemitīgā cīņā ".
  
  
  Tā bija ego, jo abas rokas un ferried caur gulta pilna garuma spogulis. Izdod stikls, izveidoja ap to mežģīņu raksts.
  
  
  "Un, - piebilda es, novadot lieko ego atpakaļ uz centru istabas, - dogfight jūras kājnieku ASV".
  
  
  Viņas lauza emu грудину uz pusēm elkoni, доходившим līdz zodam, un izsita zobu. Vēl viens mans elkonis kreisajā ego tupēt rags, прикрыв ego labo vaigu. Viņš pārtrauca muti, gasping gaisa, kad katra cilts ir radījušas ego speķi gandrīz līdz mugurkaula un viņš ir pabeidzis darbu, толкнув ego spogulis galds. Viņš noripoja no kumodes un nokrita uz grīdas, kā maiss ar заболоченной kartupeļiem.
  
  
  "Jūs droši vien jau uzminējāt, ka dogfight izriet pēc principa" darīt bez maksas, lai visiem ", ne? Ir jautājumi? To varu darīt to atkal, ja vēlaties".
  
  
  Ego atbilde bija заунывное mooing. Viņš bija ar šauro seju. Ego zviedriem bija ieplīsis. Viņam, par pamatotu pieņēmumu - tika sabojāts pusduci kaulu. Bet viņam bija pieci. Un tas ir vairāk, nekā viņš gribētu, lai mani.
  
  
  "Piedod man", - pieklājīgi sacīja es. "Es aizmirsu vienu lietu. Brauciens ar VDK".
  
  
  Viņas, noliecās pār to. Viņš ne pretojās.
  
  
  Kad tās beidzās, to pievieno nedaudz un uz чаевым, un pēc tam uzkāpa pa kāpnēm uz augšējā stāvā. Roze un Bonita gaidīja mani savā istabā, iepakoti un gatavi darbam.
  
  
  Tās, piegāja pie bāra un pielej trīs dzēriena.
  
  
  "Mēs esam dzirdējuši briesmīgs pērkons apakšā. Kas ir noticis?" - jautāja Roze. "Redzi, tu robiem locītava". Viņa paņēma mani aiz rokas.
  
  
  "Nekas īpašs".
  
  
  "Tur bija Белкев?"
  
  
  "Jā, bet tas mums netraucēs".
  
  
  Punkts spiediena VDK - šī ir vienkārša
  
  
  un smalks triks, перерезающая asinis uz smadzenēm, kas lika būtu Белькев palikt bez apziņas par dažām stundām.
  
  
  "No kurienes jūs zināt, ka tas būs nomierināt ar sedatīvu?" - jautāja Bonita, paņēma savu glāzi.
  
  
  "Es esmu ļoti vienkārši paskaidroja emu, ka jūs abi vēlaties iet ar mani Savienotās valstis un to, kas nepieciešams eksāmenu uz pilsonību. Viņai teica, ka eksāmens ir jānotiek pilnīgu konfidencialitāti. Vairāk nelaidīs nevienu".
  
  
  "Un viņš piekrita par šo?" - izsaucās viņi.
  
  
  "Meitenes, ja viņas un kaut ko iemācījušies šajā-pasta бизнесявляется, tāpēc tas ir ne to, ko jūs darāt, bet tas, kā jūs to darāt".
  
  
  Pēc pusstundas, pēc mūsu privātā eksāmenu, viņi vienojās, ka man bija taisnība.
  
  
  Kad mēs izgājām pa durvīm, iezvanījās telefons. Ak nē, es domāju, ko tagad darīt? Tas bija mans kontakts ar AX. "Es tikai domāju, ka jums var būt interesanti uzzināt, - bezrūpīgi viņš teica, - ka krievi atgrieza захваченную satelīta informācijas klausuli. Jūsu apdzīvota vieta krievijā ir izpildīts un..."
  
  
  "Tas ir ļoti interesanti", - es teicu. "Jūs zināt, ka es esmu daļējs misijām, kuras izpildīt. Tas ir tie, kas ne..."
  
  
  "... Un starp visiem valda miers un laba griba".
  
  
  Viņa pasmaidīja, pārtrauca sakarus, pievērsies katru meitene un izgāja pa durvīm.
  
  
  
  
  
  Uzbrukums uz Angliju
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Uzbrukums uz Angliju
  
  
  Veltīts darbiniekiem slepenā dienesta Amerikas Savienoto valstu Amerikas
  
  
  
  Prologs.
  
  
  Tas bija viens pa to dienu Henrijs Уэллси, 55 gadu finanšu ministra Lielbritānijā. Tas sākās pie brokastīm, kad viņa sieva atkal sāka runāt par svētkiem.
  
  
  "Jums ir jābūt īstiem svētkiem, jums ego nav bijis vairāk kā gadu. Nedēļas nogalē, Smaržīgie Hall vienkārši nav rezultātu..."
  
  
  Viņš zināja, ka Бэйберри-halle, muiža ego mātes Yorkshire, jebkurā gadījumā, nav lielas nozīmes, lai Милисента.
  
  
  "Jums ir nepieciešams kaut kur ir silta un relaksējoša. Iespējams, Spānijā vai Itālijā. Vai Dienvidslāvijā... viņi saka, ka Dalmācijas piekrastē liels".
  
  
  "Viņi, iespējams, būtu teicis, ka es jumped", - sausi sacīja Уэллси, dzer kakao.
  
  
  "Vai nav absurdi", - огрызнулась ego sievietes. "Tagad necenties mani atstumt, Henrijs. Tev ir nepieciešams rūpēties par svētkiem. Brīdinu, ja tu nekad to neizdarīs, pats parunāšu ar ministru prezidentu!"
  
  
  "Tas būtu pārāk", - drūmi domāja Уэллси, sēžot uz aizmugurējā sēdekļa, viņa Rolls-30 min vēlāk, un tad plkst. nebija svētku noskaņu. Tas arī nav uzlabojusies. Tajā rītā rezidencē premjerministra bija īpašas tikšanās ar ministru kabineta un Уэллси gatavojas nokavēt. Pelēks "Jaguar" un kravas automašīnas, nāvīgi спорившие rezultātā labvēlīgākā par tiesībām, aptur kustību pa Londonu. Vajadzēja paiet vēl stunda, pirms policija attīrīs notikuma vietu.
  
  
  Уэллси garām visus ministru kabineta sēdes; tas ieilga līdz pusdienām. Kanclers atstāja māju numuru 10 Downing-likvidēts, jūtot vilšanos, kā pusē viņš ir darījis pēdējā laikā. Likās, ka starptautiskie jautājumi vienmēr dominē pār iekšējo. Impulsīvi, viņš apstājās uz Āķa, lai iegādātos tūrisma brošūras. Var būt, Милисент bija taisnība, varbūt ir pienācis laiks, lai atvaļinājumu.
  
  
  Atgriežoties birojā, viņš tikko sāku strādāt pie sava galda, kad ienāca ego sekretārs ar e-pastu.
  
  
  "Vai jūs varētu sniegt man tēju, miss Tanner? Viņas zinu, ka vēl ir par agru, bet..."
  
  
  "Protams, kungs." Miss Tanner, ne pārāk jauna, ne pārāk skaista, bet arī gudra, pasmaidīja.
  
  
  Уэлси paņēma augšējo vēstuli un открывалку vēstules - emu patika atvērt pastu pašam, bet viņš atkal lika ih un izņēma brošūras, kas pulcējās uz Āķa. Viņš atslīga pret krēsla atzveltni, pētot ih. Spānija ... Kosta Brava ... Ļoti gudrs, kā viņš to saprata, un nav pārpildītas šī gada laikā, teica cilvēks uz Āķa. Itālija, Roma...... Venēcija... it kā pikējošais jūrā. Viņš papurināja galvu. "Ceļojums pa grieķijas salām". Tā bija doma. Tas bija Atēnās, bet nekad uz salām. Mykonos... Лелос Roda...... Jauki...
  
  
  Pēdējais, ko Henry Уэллси redzēju šajā pasaulē, bija smaidīgas sejas skaistu jaunais гречанки, kurai klēpi sarkanu sarkanas rozes. Jaudīga 7-milimetru винтовочная таращить acis, kas pakausī pie galvaskausa pamatnes, izdarīja diezgan precīzs ieejas caurums, ņemot vērā, ka sākumā viņa bija jānotiek caur aizvērtu logu, bet viņa lauza kaulus un audumu, un, kad iznāca, Persona Уэллси расплылось.
  
  
  Viņš strauji uz priekšu, viņa asinis смешалась ar sarkanām rozēm Templis.
  
  
  Miss Tanner ienāca ar tēju, ir atradusi savu ego, un nevarēju pārstāt kliegt ...
  
  
  Pirmā nodaļa.
  
  
  Nakts доках Luksoru ir lipīga, karstā un безвоздушной. No vienas puses iekrāsojās no ostas ēkas bārs, smagi sēž tupus tumsā. No otras puses, Nils bezskaņas slīdot uz leju pa straumi uz Каиру un jūru. Aiz upes sniedzās tuksnesī, vairāk nekā gaiša svītra starp sviestains melno ūdeni un усыпанным zvaigznēm pie debesīm.
  
  
  Gaidot uz šo pametis krastmalu melna, tā pieskārās Вильгельмине, 9 mm люгеру, kas ir valkāt speciālu наплечной maksts, lai nomierinātu sevi. Sajūta, tirpšana pakausī brīdināja mani, ka viņa man var būt nepieciešams šodien vakarā.
  
  
  Viņai bija tur rīkojumu Хоука, lai izveidotu savienojumu ar smalkām par kontrabandistu un spēlētāju nosaukts Nikolajs Fergus. Fergus devās telegrammu pa Luksoru ministru prezidentam Anglijas par to, ka viņam ir informācija par pārdošanu, kas nodarbojas ar var izprast svēto cietsirdīga slepkavība finanšu ministra Lielbritānijā Henrijs Уэллси. Tā kā uz doto brīdi ir brits nebija aģentu šajā daļā, Vanags atsaucās uz maniem pakalpojumiem.
  
  
  Fergus man teica pa telefonu, ka sagaidīs mani доках pusnaktī. Viņas paskatījās uz pulksteni; pagājušas jau piecpadsmit minūtes. Vienam tas bija pietiekami, lai mani karsējmeitenēm, un viņš jau domājis par to, lai iet prom, kad izdzirdēja skaņas tumsā.
  
  
  Viņas ātri paskatījās uz mazo durvis, kas ved uz noliktavu man aiz muguras. Tas atvērās, un tagad iznāca vīrietis. Viņš bija vidēja auguma un sāku iet kails. Uz ns bija pelēks uzvalks, kas izskatījās tā, it kā ns esam nogulējuši nedēļā. Bet ka ns to uzreiz pamanīju, tā ir ego acis. Tie bija plaši atvērtas, engorged un līst rosījās pa kreisi un pa labi, neko neaizmirstot. Viņas redzējis tās acis, tās acis, pirms uz simtu vīriešu. Tas bija acis kāds, напуганного līdz nāvei, kādu soli priekšā nāves.
  
  
  "Kārters?" - viņš čukstēja, baidoties, ka nakts ego dzirdēs.
  
  
  Viņa pamāja ar galvu.
  
  
  Viņš vēra vaļā durvis un aicināja mani iekšā. Kad viņas iegāja, viņš yanked pa virvi, un telpu piepilda svētais no tukša spuldzītes, kas nodarbojas ar
  
  
  gals nokarājās no griestiem. Tā bija neliela telpa, un vienīgās mēbeles tajā bija потрескавшийся, испачканный izlietne stūrī un netīrs matracis uz grīdas. Ap pakaišiem saburzīja avīzi un tukšas brūni iepakojumi. Reibinošs aromāts ķiploku un sīpolu vējoja gaisā.
  
  
  Gali Fergus velk ap kabatas jakas пинтную pudeli vīna un trīce rokās ir izdevies atvērt tās un piedzerties ilgi un stipru. Kad viņš bija beidzis, viņš mazliet nomierinājās.
  
  
  "Informācija, Fergus", - nepacietīgi teica es. "Kas tas ir?"
  
  
  "Ne tik ātri", - viņš iebilda. "Ne ātrāk, nekā to saņemu 5000 mārciņu un privāto braucienu uz Хартум. Kad viņas доберусь tur ierīce, jūs saņemsiet savu velnu informāciju".
  
  
  Viņas domāja par to, bet ne uz ilgu laiku. Pieci tūkstoši mārciņu - ellīgi zema cena par to, ko viņš piedāvāja. Viņas varētu iegūt ap Londonas telegrammu, piemēram, britu konsulāts Luxor, lai viņi, ja man naudu. Un nolīgt privāto lidmašīnu nebūs tik wouldnt ir grūti. Viņas piekrita ar ego noteikumiem, bet brīdināja, ka ar viņu notiks, ja viņš mēģinās kaut ko smieklīgu.
  
  
  "Tas ir par iemeslu, draugs", - скулил viņš.
  
  
  "Labi," es teicu. "Nauda būs man rīt nekādi nav kad. Tad viņas отвезу tevi".
  
  
  Fergus paraustīja; ego vārtus. "Rīt vakarā, šoreiz". Элл, visu velna pilsēta mudž ублюдками par mani. Gaišā dienas laikā mani pamanīs ".
  
  
  "Kas tevi vajā, Fergus, un kāpēc?"
  
  
  "Nav tava darīšana", - парировал viņš. "Tam nav nekāda sakara ar slepkavību Londonā. Tas ir personiski. Vienkārši esi šeit rīt vakarā ar naudu un izeju no šejienes.
  
  
  "Ja tu tā vēlies..." Es paraustīja plecus un pagriezās, lai dotos prom.
  
  
  "Kārters, - kliedza Fergus, kad viņai tuvojās diena, - ir vēl kaut kas. Ja ar mani kaut kas notiek, ej uz bāru Grand Viesnīcā Tanžerā. Kāds sazināsies ar jums, kas tur, un ziņos informāciju".
  
  
  "Kā es to varu zināt ego?"
  
  
  "Neuztraucies, - viņš teica, - mans vīrietis uzzina tevi. Vienkārši atdodiet naudu, un jūs saņemsiet to, ko gribat ".
  
  
  To, pamāja ar galvu un aizgāja.
  
  
  Man bija jāgaida līdz rītam, kamēr atveras telegraf. Kad tas ir noticis, viņai šķeterētu uz Londonu par naudu. Trīs stundas vēlāk to saņēma reimatismu. Konsulātu, tika piespriests piešķirt man 5 000 mārciņas. Vācot naudu, tās rezervējis čartera lidmašīna lidostā. Pirms tikšanās ar Фергусом atlika vēl astoņas stundas. Viņas devās atpakaļ uz savu istabu, bija duša, pasūtīja džinu ar toniku. Tad viņas, aizmiga.
  
  
  Astoņos vakarā man tas ir vienīgais nodošana modinātājs. Viņas apģērbos, ir apkopojusi portfelis ar naudu un maksu devās uz patversmēm Фергуса.
  
  
  Šoreiz durvis atvēra svešinieks. Tas bija neliels, diezgan vienkāršs arab baltā tropu uzvalkā un sarkanā феске.
  
  
  Viņš man teica neko, tikai iesmējās un norādīja kreiso roku uz atvērtajām durvīm; ego labā roka, kā es to pamanīju, iestrēdzis žaketes kabatā.
  
  
  Iznāca vēl viens vīrietis, liels, smags arab", tērpušies tradicionālos пустынную apģērbu - кафию, mantiju un sandales.
  
  
  Viņš teica. - "Misters Kārters?" "Mr Niks Kārters?"
  
  
  Tās nav izmantojis piesegšana ar Калинич; tā nebija nekādas jēgas. "Patiesībā, - es teicu.
  
  
  "Jūs esat ieradušies iepazīt Gali Фергусом".
  
  
  Viņš nav jautājis, viņš runāja. To ieskrūvē augšu, cenšoties labāk saskatīt tumsā. "Atkal labi," es teicu, skatoties uz худощавого vīrieti, засунувшего roku minūtē. "Kur viņš ir?"
  
  
  Resns pasmaidīja. "Viņš ir šeit, misters Kārters. Jūs redzēsiet ego. Bet pagaidām ļaujiet представимся. Viņas Omars bin Аюб". Viņš uzmanīgi vēroja mani, skaidri gaidot kaut kādu reakciju. "Bet tas ir mans biedrs Гасым".
  
  
  "Ja Fergus šeit, - es teicu, ignorējot izrādes, - tad kur viņš ir?"
  
  
  Аюб, savukārt, ir ņēmusi vērā manu strupceļa. "Tu būtu palīdzējuši Gali Фергусу triks ego kolēģiem, vai tā nav, mister Kārters? Jūs palīdzētu viņam bija jāpamet Luksora, neizmaksājot ego parādi".
  
  
  "Es nezinu, par ko tu, šuvējs ņem, runā", - огрызнулся es. "Bet es gribu redzēt Gali, un es gribu redzēt ego tagad".
  
  
  Smaids Аюба pazuda. "Labi, mr Carter", - drūmi teica viņš. "Jūs redzēsiet ego".
  
  
  Viņš uz pirkstiem, un melnā durvīs parādījās vēl divi araba, здоровенные vīrieši rietumu tērpos. Tie ir kaut kas vilka, обмякшее vīrieša ķermeni. Viņi vilka ego attālums dažu pēdu attālumā no manis un familiāri izmet uz piestātni.
  
  
  "Калинич Fergus", - teica Аюб, ar gandarījumu savā līdzenas balsī.
  
  
  Tās, paskatījās uz līķi pie saviem kāja, mana seja bija bāls, bet dzīve biju sarāvies. Labi, tas bija Fergus. Ego nogalināja ar nazi vai citu asu priekšmetu, un tas notika lēni. Ķermenis bija smagi sakropļots.
  
  
  "Nikolajs saprata, kas notiek ar tiem, kas nav saistīta ar Омару bin Аюбу. Un tagad, misters Kārters, jūs uzzināsiet". Аюб pamāja ar diviem dūšīgs cilvēkiem, kas izmet Фергуса pie manām kājām, un pēkšņi viņiem rokās bija gari naži, kas ir tuksneša beduīni. Viņas domāja par to, Hugo, par smalku, piemēram, zīmuli, стилете, привязанном manai labajai предплечью. Bet šobrīd Hugo nevarēja man palīdzēt. Turklāt divas muskuļotos puišus, izdilis draugs Аюба, Гасим, norādīja uz mani šo pogu žaketes kabatā.
  
  
  Divi vīrieši ar nažiem, ienāca iekšā. Odin, ap tām bija nedaudz smagāks par otru, un virzījās lēnāk, bet viņš iegāja pirmais. To, domāju, ka tie nav gatavojas mani nogalināt pirmais trieciens. Oni viesnīcām, lai tās mirst lēnām, kā Калинич.
  
  
  Ienāca Numur Viens, замахивая nazi mani dzīvē. Tā ir spērusi soli atpakaļ, un nazis вонзился manu jaku. Man nav bijis laika iet par Вильгельминой. Здоровяк skāra mani, atkal balstoties uz to ar visu savu svaru. To, atkāpās malā un īsi hit viņa ego uz kakla, kad viņš aizgāja mimmo.
  
  
  Viņš хмыкнул un dusmīgi pagriezās pret mani. Sākuma otrs cilvēks ar nazi uzkarās tikai dažu metru attālumā no tā. Tagad, pēkšņi iegūstot ātrumu, viņš ienāca pa kreisi no manis. Viņš низменному замахнулся nazi, uz manu krūšu kurvī. Viņas, tad pagriezās pret viņu un ķēra roku ar nazi, pagriežot plaukstas uz leju un uz iekšu, tajā pašā laikā noslīdot par vienu ikkatra cilts un parmest vīrieti pār plecu. Viņš lidoja, spēcīgi atsitoties pret piestātne pie kājām viņa draugu, gandrīz klauvē ego kāja.
  
  
  Pirmais bullis dodged, un pēc tam metās uzbrukumā, liekot nazi atklāti pret sevi. To, dzirdēju, kā Аюб kliedza: "Izņem ego! Izņem ego!" arābu valodā, un tad vērsis навалился uz mani, mērķis manu nazi mani dzīvē. Tās stipri skāra viņa plaukstas malu līdz izstieptas rokas ar savu nazi, kad tās novērsās no trieciena, un dzirdēju kaulu crunching. Vērsis kliedza, un nazis ar troksni hit piestātne. Kad vīrietis, kas peld mimmo mani, viņas robiem ego resno kaklu un sajutu, kā skriemeļi хрустнули no trieciena. Viņš sabruka ar seju uz leju, doka.
  
  
  Аюб tagad kliedza. - "Nogalināt ego! Nogalināt ego!" Malu viņas acis, redzēja, ka Гасым izvilka pistoli pa камзолы un нацелил ego uz mani.
  
  
  Таращить acis notika mimmo manas galvas dažas collas, un gandrīz trāpīja no otra cilvēka ar nazi, kad viņš ienāca. To satvert ego roku ar nazi, pagriezās, un mēs kopā nokrita.
  
  
  Mēs samazinājās netālu no līķa Gali Фергуса. Mēs перекатывались pa ķermeni, cīnoties par nazi, Гасым neērts dejoja ap mums mēģina šaut, bet bija bail šaut, jo varētu iekļūt ne tam cilvēkam.
  
  
  Аюб kliedza uz viņu. - "Uguns! Uguns!"
  
  
  Viņa bija kaut ko darīt ātri. Arab bija tagad uz mani no augšas. Viņas ir spiestas katram cilts, iedūra emu pa kājstarpi. Viņš ierēcās, un nokrita uz sāniem. Tās skāra viņa ego dūri pa seju, kad viņš nokrita. Гасым pārtrauca dejot un rūpīgi целился man galvu.
  
  
  Viņas согнул labā apakšdelma tā, kā es trenējos simtiem reižu, un Hugo slīdēja man roku. Cilvēks ar nazi, piecēlās, un es meta viņam Igo. Duncis apgāzies un вонзился арабу rīklē. Kad Hugo atstāja savu roku, viņas ātri skrēja; Shot Гасима расколол koks tur, kur bija mans mērķis.
  
  
  Tās samazinājās sākuma ir otrā reize, kad Гасым atkal nošāva. Tās, piegāja pie люгеру uz jakas.
  
  
  Mans pirmais šāviens notika mimmo galvas Гасима vairākas collas, bet sākās otrais ietriecās emu krūtīm, noraidot ego sienas noliktavas viņam aiz muguras. Ego pistole lidoja.
  
  
  Viņas pagriezās un ieraudzīja, ka Аюб nolēma aizbēgt. Tā nav viesnīca šaut; Tās atrašanās uzzināt, ko viņš zina par Gali Фергусе, tāpēc steidzos viņam pakaļ, es par to pa galvu, pa kaklu.
  
  
  Mēs devāmies uz leju, lai kopā nonāktu pie doka. Diemžēl, mēs nolaidāmies pie dzelzs margas, kas kādā darba pametis ostu, bārs. Аюб izmisīgi saķer viņu, замахнулся uz mani. Viņš naktsmītne simpātiju man galvaskauss, bet trieciens ietekme uz manu kaklu un plecu. Tomēr tas bija pietiekami, lai izzāģēt Вильгельмину ap manu roku un nosūtīt raķetes sāp manā rokā.
  
  
  Аюб atkal nostājās uz kājām, joprojām turot iron bar. Viktorija piezemējos kaut kur uz malas ostas bārs. Viņa paklupa, pamanīju "Luger" un noliecās, lai paceltu savu ego.
  
  
  Bet Аюб, kas pārvietojas pārsteidzoši ātri taukus persona, metās uz mani uz bāru. Viņš grasījās nodot šo pavedienu vienreiz un uz visiem laikiem - es redzēju šo ego acīm. Tās nevarēja laikus pacelt Вильгельмину, Аюб kustējās pārāk ātri. Kad viņš pagriezās stienis, tā atkāpās malā un ļāva emu iet mimmo mani. Nākamajā minūtē viņš bija gaisā pār melno ūdeni, un pēc tam flopped uz Nīlas.
  
  
  Ego vērtība gaitā, un viņš putnu steidzās. Acīmredzot viņš nav lietpratīgs peldēt. Ego mērķis devās ar ūdeni, bet viņš atkal piecēlās, aizrīšanās. Mērķis кафиехеда atkal devās ar ūdeni. Šoreiz всплыло tikai pāris burbuļu, tad upe atkal kļuva mierīga.
  
  
  Tā, atpakaļ uz piestātni, lai atgūtu Igo. Abi muskuļotos zēns ir miris, bet Гасим - nē.
  
  
  To ir dzirdējis vaidēt ego. To Hugo vilces atpakaļ savā apvalkā un, vāji piespiežot Вильгельмину pret sevi, uzmanīgi tuvojās vietai, kur gulēja Гасим pie sienas noliktavas.
  
  
  Kad viņas ieraudzīja, kādā stāvoklī zālē šī persona, tās pildījumu "luger" makstī un apsēdās viņam blakus. Viņš paskatījās uz mani остекленевшими acīm.
  
  
  Viņas jautāja. - "Nekā bija Nikolajs Fergus, lai jūs un Аюба?" "Ja tu nevēlies, lai tā atstāja tevi mirt, tev labāk parunāt". Viņš jau bija miris, bet nezināju par to.
  
  
  Viņš ievaidējās, kratot galvu, izmantojot vienas puses uz otru, nekā sāp. "Fergus", - viņš izdvesa, - "kontrabandas izvedis to programmu... dārgumiem... ap valsti, lai mums. Ego подслушали... viņš teica... grasījos doties prom, nesamaksājot Аюб... pēdējo partiju kravas. Kāds amerikānis... bija sniegt ego... Хартум... privātā lidmašīna. Аюб domāju, ka tu esi. ... viens cilvēks."
  
  
  Viņš закашлялся un biju gatavs padoties. Viņas atspiedušies atvērt ego galvu. "Bet kā par informāciju, ko Fergus āmuļi lielbritānijas valdības?" Viņas jautāja. "Bija vai Аюб šajā iesaistīta?"
  
  
  Остекленевшие acis Гасима gribēja mani. "Lielbritānijas valdība?"
  
  
  Tagad viņas nav redzējis jēgas pieticība. "Jā, telegrammu, kuru Оджи nosūtīja ministru prezidentam. Informācija, kuru viņš bija par slepkavību Henrijs Уэллси. Vai bija Аюб paņemts ap šo pabalstu?"
  
  
  "Es neko nezinu... par to", - izdvesa Гасим. "Un... Аюб".
  
  
  Pēkšņi viņš sastinga manās rokās, tad обмяк. Viņš bija miris.
  
  
  Tās nolaist ego galvu un uz mirkli nometās uz ceļiem tumsā. Nejauši viņas bija iesaistīta viena ap tumšu darījumu Gali Фергуса - ironiski gandrīz nogalināja sevi - un to visu vēl nezināja neko par slepkavību. Protams, iespējams, ka Аюб kaut ko zināja, ne sakot Гасиму. Bet tagad tas nebija svarīgi, kas tā vai citādi. Un Džims, un Аюб neļautos vēl skaidro, vai попустительству.
  
  
  * * *
  
  
  Nākamajā dienā viņu pārveda reisu United Arab Airlines uz Kairu un pārdot uz nākamo lidmašīnu līdz Tanžerā. Viņas ieradās Tangier, un vispirms novilka numurs Grand Naktsmītnē Medina, par kuru minēju Fergus. Tās bija pusdienas pirms blakus esošajā restorānā, kas garšoja alus, Mechoui un Stork Pils, un pēc tam atgriezās bārs.
  
  
  Viņas ieņēma Перно, es stāvu pie барного krēsla ar muguru pret бармену ar tumšām ūsām, kad ienāca meitene. Viņa bija jauna, tērpusies melnā somiņa un apavi uz augstiem papēžiem. Garas, taisnas, tumši mati ниспадали šeit ir uz pleciem. Tas bija tik jauki, kā var būt skaista tikai jaunie arābu meitenes: tumšā, землистая skaistums ar noslēpumainības pieskaņu. Viņa bija tā, ka vīrietim gribētos sasniegt nah un pieskarties tai, jutekliska gaita ar viļņotām gurniem, kustību krūtīm, erotiska, bet ne vulgārs izpausme viņas ķermeņa. Viņas redzēju, kā tas notika mimmo mani, izvairoties no manām acīm, atstājot gaisā ar vāju smaku мускусных брасс. Viņa apsēdās uz ķebļa aptuveni pusceļā pie bāra un pasūtīju sherry. Tad tam, kad bārmenis apkalpoti viņas, viņš tuvojās man.
  
  
  "Katru dienu tas ietilpst balsot tā, - viņš teica, pamanījis manu sajūsmināts ir skatiens. "Viņa pasūta vienu glāzīti, tikai vienu - un aiziet".
  
  
  "Viņa ir skaista," - es teicu. "Jūs zināt viņas vārdu?"
  
  
  "Tas Хадия, kas arābu valodā nozīmē" dāvana ", - viņš teica, smaidot caur ūsas. "Viņa dejo viesnīcā" Miramar ". Varu to, lai jūs iepazīstināt?"
  
  
  Viņas paņēma savu Перно. "Paldies, - es teicu, - bet es darīšu to pašu".
  
  
  Meitene pagriezās, lai katru gadu uz mani, kad viņas sel viņai blakus. Viņas acis, lielas un melnas, netālu likās vēl skaistāka, bet tagad tie ir отстраненными un настороженными. "Varu nopirkt jums dzērienu?" Viņas jautāja.
  
  
  "Kāpēc?" - auksts viņa teica.
  
  
  "Tāpēc, ka jūs man atgādināt piecām piemiņas dienās, kas notika viņas Libānā, - es teicu, - un tāpēc, ka man patīk būt kopā ar jums".
  
  
  Viņa paskatījās man acīs un ilgi pētīja manu seju. "Labi", - pēkšņi viņa teica. "Jūs man atgādināt man ir trīs brīnišķīgas dienas Gibraltārā".
  
  
  Mēs tad kopā pasmējās, un viņas smiekli bija muzikāls. Mēs apmainījās ar vārdiem un mazliet parunāja par Tangier, un pēc tam parādījās bārmenis.
  
  
  "Zvans, lai jūs".
  
  
  Viņas iekšēji ievaidējās. Viņas, zināju, ka tas ir Vanags. Ego lidmašīna, būtu ieradies agri. Viņas lūdza Хадию jāgaida manis un atvainojās. Viņai atbildēju uz zvanu vestibilā, lai pensijā.
  
  
  "Nick?" Balss bija dzīvs, biznesa, ar vieglu mājienu uz новоанглийский akcentu.
  
  
  "Jā, ser. Ceru, jums bija jauka lidojums".
  
  
  "Meitenes bija хорошенькими, bet eda bija briesmīga," - скривился Hawke. Viņas iepazīstināja ar ego, tievu, нетерпеливое persona ar bieziem седеющими matiem, kad viņš nosvīda taksofons lidostas Tanžerā. "Man tikai dažas stundas starp lidojumiem, Niks, tā ka skūpsts meiteni uz redzēšanos, hema viņa mums bija, un tiksimies ar mani restorānā" Дженина "pirms vakariņām ривненской caur... pusotras stundas."
  
  
  Viņas piekrita, un tālrunis snapped man ausī. Viņas постоял uz mirkli, tikai minēt, ka Hawke sagatavojis man tagad ir un vai tas būs turpinājums biznesa Luxor. Pēc tam tā atgriezās pie meitenes. "Man ir jāaiziet," es teicu. "Bizness".
  
  
  "Ak," viņa teica, gudrs надуясь.
  
  
  "Bet es domāju, ka iešu šovakar uz koncertu Мирамаре" - es teicu. "Ja tas vispār ir iespējams".
  
  
  "Es gribētu šo viesnīcu, mr Carter". Viņa man uzsmaidīja.
  
  
  Viņas atkāpās. "Es pateicu tev savu vārdu, ne uzvārdu".
  
  
  "Калинич Fergus man teica, ka tu esi šeit," - viņa teica.
  
  
  "Piemēram, šuvējs ņem..."
  
  
  Viņas seja kļuva nopietna. "Nikolajs zvanīja man vakar nekādi nav kad ap Luksoru. Viņš aprakstīja jums, un pēc tam teica, ka, ja ar viņu kaut kas notiek, tās ir nosūtīt jums bildi, kuru viņš glabā savā čemodānā mūsu istabā".
  
  
  Kādā veidā ir doma par šo skaisto lietas, kas pieder Ожи Фергюсу, pārsteidza mani nesagatavotu, un viņai, jābūt reģistrēts tās. Viņas atvēra muti, lai kaut ko pateiktu, bet tā man lauza.
  
  
  "Kaut kas nogāja greizi, nozīmē?" viņa jautāja.
  
  
  To teicis hei detaļas. Tā uztvēru tas viss ir pasīvi, un pēc tam teica: "jābūt, tas notika, kad viņš runāja pa telefonu".
  
  
  "Kam bija jānotiek?" Viņas jautāja.
  
  
  "Kad viņu nogalināja. Viņš teica:" Saki Картелю... kad līnija pārtrūka ".
  
  
  "Tas ir viss, ko viņš varēja teikt?"
  
  
  Viņa shook galvu uz augšu un uz leju.
  
  
  "Neko vairāk?"
  
  
  "Nekas."
  
  
  "Man šeit naudu," - es noglaudīja pa кейсу atašejs. "Dodiet man bildi".
  
  
  "Tas ir manā istabā," viņa teica. "Tiekamies šovakar, un tad izrādes. Tad tās atdodu savu ego tevi".
  
  
  "Tagad to zinu, ka iešu uz šovu" - es teicu.
  
  
  "Do it", - viņa pasmaidīja, tad noslīdējis no krēsla un izgāja.
  
  
  * * *
  
  
  Es devos uz restorānu "Дженина", kas Касбе. Lielākā daļa no maniem tikšanās ar Хоуком notika ego biroju ēkā Amalgamated Press and Wire Services DuPont Circle Vašingtonā. Mēs reti ārstniecības apspriedās ārpus Vašingtonas, Ņujorkas, vēl samazināt ārpus ASV. Vanags nav paticis гастролями visā āra baseins un devās uz ārzemēm tikai par steidzamiem jautājumiem. Viņš, protams, klasificē savu vizīti Johannesburg un mūsu tikšanos Tangier kā steidzamu.
  
  
  Hawke ieradās neilgi pēc tam mani, un mēs ieņēma ārējais galdiņš. Viņš izskatījās gandrīz anglis, kas твидовом žakete un pelēkās biksēs. Ego seja bija морщинистым un izskatījās noguris, bet kalsna ķermeņa - pat plānāks nekā parasti.
  
  
  "Neveiksme Luxor, Niks. Sasodīti neizdodas. Bet, varbūt, tu kaut ko saņemsi no meitenes". Viņš izvilka pa камзолы gara, brūna cigāru, vilces viņas mutē un norīt, ne apgaismojums. "Jūs, iespējams, vēl nav redzējuši šo avīzēs, bet Londonā notikusi vēl viena slepkavība". Viņš izņēma cigāru iso rta un paskatījās uz manu reakciju.
  
  
  Viņas jautāja. - "Citu valdības ierēdnis?"
  
  
  "Tā var teikt. Šoreiz tas ir Persijs Думбартон, aizsardzības ministrs Lielbritānijā".
  
  
  Viņas присвистнул un paskatījās uz šauru, bruģēts bruģakmens ielu, cauri lēna kustība arābu робах un rati ar осликами uz ablating vecajām ēkām, gluži pretēji. Viņas sāka komentēt, bet tad atgriezās oficiants, lai pieņemtu pasūtījumu mūsu. To pasūtīja marokas kuskuss ar vistu, un Hawke nolēmu pamēģināt gribas. Tad viesmīlis atkal aizgāja.
  
  
  "Думбартон, - turpināja Hawke, negaidot manu atbildi, - bija viens ap visvairāk spēj līderiem Anglijā. Slepkava atstājis vēl vienu piezīmi, un tagad ir skaidrs, ka draudi pirmo piezīmi nebija праздной".
  
  
  "Jums nav man pastāstīja par to", - atspēkoja kas parādījās medijos ziņas to emu. Hawke atkal fumbled minūtē un pasniedza man divas papīra lapas. "Balss. Tās ir izdrukāta to, kas tika teikts divas piezīmes. Pirmā - pirmā".
  
  
  To izlasīju: "Tas pierāda, ka mēs nopietni izturamies pret lietu. Lai novērstu nāves citiem ministru kabineta locekļiem, lielbritānijas valdībai vajadzētu vienoties par izmaksājot mums summu desmit miljonus mārciņu divu nedēļu laikā. Vēl viens izpildei notiks ik pēc diviem svētdienās, līdz tiek izgatavots apmaksa. un summa palielinās par diviem miljoniem mārciņu, pēc tam katrs pēc nāves.
  
  
  "Lielbritānijas valdība glābj dzīves svarīgas, būtiskas ciešanas un miljoniem mārciņu, izmantojot tūlītēju nodošanu pirms mūsu prasībām. Kad būs pieņemts, tas ir neizbēgams risinājums, pie parlamenta ēkas ir pacelts baltais karogs. būs piegādāta paziņošana iestāžu maksājumu ".
  
  
  Tās, paskatījās uz Хоука. "Interesanti," es teicu. Pēc tam to izlasīju otro piezīmi, oriģināls, kas tika atrasts uz vietas otrā slepkavība:
  
  
  "Jūs esat brīdināts, bet jūs uzņēmāt mūs nopietni. Tagad jūsu aizsardzības ministrs ir miris, bet mūsu pieprasījums ir pieaudzis līdz divpadsmit miljonus mārciņu. Ne pārāk lepojas ar apvienotās Karalistes valdība, lai kapitulēt? Cerēsim, ka nē. Mēs turpināsim sekot balto karogu."
  
  
  Viņas lēni papurināja galvu. "Ko briti domā par šo?" Viņas jautāja.
  
  
  "Viņi nezina, ko ar to darīt, N3", - drūmi teica Hawke. "Viņi burtiski skraida pa apli. Tas ir īpaši asiņaina nogalināšanas un panika aug augstākajās aprindās. Klīst baumas, ka pat karaliene nav drošības. Tā ir foršākā lieta uz daudziem gadiem. Tas var burtiski iznīcināt lielbritānijas valdība, ja viņi nesaprot, kas par lietu ".
  
  
  Viesmīlis atgriezās ar ēdienu. Hawke nepacietīgi satīti uz negribas, runājot ēšanas laikā.
  
  
  "Sākumā viņi domāja, ka tas var būt viens visā starptautiskiem noziedzības sindikātiem. Vai, var būt, pat bijušais cietumnieks, kas nesen atbrīvotais, ar rūgtumu uz oficiālo Londonā. Tagad viņi domā, ka tas var būt krievi".
  
  
  Viņai bija skeptiski. - "Pašā delle?"
  
  
  "Iespējams, tas nav tik надумано, kā šķiet. Krieviem ir nopietnas domstarpības ar dažiem ap top vadītāji Lielbritānijā. Думбартон bija viens ap tiem. Viņi var mēģināt izraisīt jaunās valdības Londonā - tiešā veidā. Tas tika darīts līdz šim."
  
  
  Vanags допил gribas un atslīga atpakaļ. "Var būt, Krievija vairāk ir agresīvs, nekā mēs domājam, - viņš turpināja. "Думбартон uzstāja uz attīstību cīnītājs, kas izdarījusi BRĪDI izskatās Фоккер DR-1 fona Рихтофена. Viņš arī uzsvēra, veidojot baktēriju arsenālā. Lielbritānijas izlūkdienesta norāda uz valodu piezīmju atkārtoto zvaigznājā šodien vārdu" mēs ". un "mums", ir fakts, ka tas ir tas pats papīra veidu, kas tika izmantots krievijas субагентом citā delle. Un, visbeidzot, tam faktam, ka Boriss Ziņu, kas nesen parādījās Londonā, bet tagad noslēpumainā veidā pazuda visā redzes laukā . "
  
  
  "Viņš ir viens visā labākajiem VDK", - teica viņa domīgi.
  
  
  Hawke pamāja ar galvu.
  
  
  "Un tādēļ jūs esat šeit. Priekšnieks OR
  
  
  Grupa "Parauga misiju", un premjerministrs sanāca kopā un nolēma, ka, tā kā jūs jau piedalāties šajā delle, izmantojot Gali Фергуса, un jo īpaši tāpēc, ka Jaunumi un ego cilvēki jums nekad nav redzējuši, būtu jauki, ja būtu viņas aizdeva jums to, lai kādu laiku."
  
  
  "Un beidzas ar vēl vienu īsu, bet krāšņs svētki" - es teicu. "Es tikai pilsētā, varētu saņemt kaut ko no Фергуса".
  
  
  "Iespējams, viņam nekas nav noticis", - teica Hawke. "Maksimums, ko viņi varēja uzzināt par slikts puisis, - tas ir tas, ka viņš ir bijis desantnieks, pirms dažiem gadiem, un pēc tam gāja zem izkapts. Protams, tā varētu veikt dažas atbalsta darbu, lai komunisti, un kaut ko noklausīties. Jebkurā gadījumā, tagad tas nav svarīgi. Британцам vajadzīga palīdzība, viņi var saņemt, lai kreka tas ir. Man ir ļoti žēl, Niks, ko tu, šķiet, saņem visus nepatīkams uzdevums, bet tas ir saistīts ar to, ka tu esi tik labs savā delle. "
  
  
  Viņas pieņēma komplimentu. - "Paldies. Kad viņas полечу?"
  
  
  "Rīt agri no rīta. Tas ir pirmais makšķerēt". Viņš ironizē. "Es domāju, ka tev būs laiks, atkal viņu ieraudzīt šovakar".
  
  
  To, smīnēja par reimatismu. - "Es ceru uz to."
  
  
  Visi Mirimar bija senām доколониальным ēku, meistarīgi saglabājis savu savu eiropas kolorītu. Klubs atradās aizmugurē vestibilā. Viņas sel pie galdiņa un pasūtīja skotu viskiju ar ledu. Kad oficiants aizgāja ar manu pasūtījumu, viņas apskatīja apkārtni. Istaba bija blāvi apgaismota, lielākā daļa no gaismas nāca no sveces, stāvot uz katra galda. Tangier ir atvaļinājumā un klienti galvenokārt veidoja eiropieši, un daži modernizētas arābi rietumu apģērbu потягивали turku kafiju un dzīva sarunāties savā starpā.
  
  
  Kad nosūtīsiet mans dzēriens, svētais nodzisa, un sākās priekšnesums. Pirmais uzstājās franču dziedātāja, kas notika vairāki numuri, lamenting dvēseles sāpes un zaudēto mīlestību. Aiz tā sekoja gājiens dejotājas dzīves, che talants bija vairāk nekā cienīgs Eight avenue in New York city, nekā tuvajos Austrumos.
  
  
  Beidzot ir paziņojuši par Хадии, un istabā iestājās почтительная klusums. Muzikanti sāka spēlēt nedaudz, un Хадия noslīdējis uz skatuves ar ainas.
  
  
  Viņa bija ģērbusies standarta tērps dejotājas dzīves, bet tas ir bijis tāds pats standarta, tāpat kā viņa pati. Jau no paša sākuma bija skaidrs, ka viņai uz galvas ir virs vidējā dejotāju dzīvē. Muskuļi ir viņas dzīves drebēja no kontroles uzlabošanai kura aizgāja gadi. Viņas krūtis satricināja, it kā viņiem bija savas domas, un pat kustības viņas roku izdeva elegance, kas ir jau sen, kad deja dzīvē bija māksla, nevis nabagajiem стриптизом, kuram ego skaidroja pēdējos gados.
  
  
  Tā reiba basām kājām, viņas ķermenis ir reaģējusi uz ritmu mūziķi, kaislīgi, paceļoties ritmā, un pavedinoši замедляясь uz nogāzēm. Ap mani tās varētu dzirdēt apgrūtināta elpošana klientiem-vīriešiem, kuri наклонились uz priekšu, lai labāk apsvērt to. Dažas sievietes vērotāji skatījās uz nah ar skaudību, visu laiku mācoties katru viņas kustību, cenšoties kopēt ih tajā brīdī, kad viņi varētu izmantot ih vienatnē ar saviem vīriešiem.
  
  
  Laiza beigām uzstāšanās mūzika kļuva arvien grūtāk, bet Хадия neatpaliktu no nah, sviedri стекал ar to personas, kas sekoja saspringta muskuļus kakla un растворялся dziļā ielejā, atdalot tās krūts. Viņa sasniedza savu maksimumu ar fināla kreščendo ruļļiem, pēc tam krita uz ceļiem, saliekta virs vidukļa.
  
  
  Uz brīdi telpā iestājās tāds satraukuma pilns klusums, tad visi kā viens разразились aplausiem. Vairāki cilvēki uzkāpa, ih rokas darbojās kā virzuļi, ieskaitot mani. Хадия pieņēma aplausi un nedaudz muka aizkulisēs. Хлопания plaukstas, pakāpeniski izzuda, un, kā pēc komandas, klienti pasniegtas kolektīvu kurnēšana rādīs, katra valoda ir atkārtot katru kustību, tās uzstāšanās.
  
  
  Viņas pieprasīja savu algu, maksā oficiantam un ielīda aiz kulisēm. Aiz kulisēm mani pārtrauca stiprs melis, kas atturēja mani, liekot savas mīkstus rokas man uz krūtīm. Viņas noņēmu ego roku un devās uz dienu, kas nodarbojas ar to, kā man likās, piederēja Хадии.
  
  
  To sajutu smagu roku bouncers uz sava pleca, kad materializēt. Es kā reizi gribēju argumentēt to, kad parādījās Хадия.
  
  
  "Viss kārtībā, Кассим", - viņa teica, un rokas uz mana ķermeņa ir mazinājies. Viņas ienāca vienu reizi, pievēršot ne uzmanību uz resno araba.
  
  
  Хадия скрылась par aizkars, jāmaina drēbes ielas apģērbu un izgāja pa durvīm. Kad mēs izgājām uz ielas, viņa apturēja taksometru un deva vadītājam adrese savā dzīvoklī, kad viņas, iekārtojās viņai blakus.
  
  
  Māja Хадии atradās augšējā stāvā vecā ухоженного ēkas ceturksnī sudraba del meistari ar skatu uz jūru. Viņa atvēra durvis, palaidu garām man, tad man sekoja un aizslēdza tās. Logu plūda svētais pilna mēness. Viņas noskanēju dzīvojamā es lūdzu pēdas Фергуса. Ih nebija. Tā bija trešdiena izvirzījums, lai mātīti.
  
  
  Хадия izlej sev glāzīti brendija, man iedeva vienu un apsēdās uz vienīgā krēsla istabā. Viņas nometās uz dīvāna un skatījās uz nah virs gredzena manu glāzi.
  
  
  Visbeidzot viņa teica: "Foto, ko Fergus teica man dotu?"
  
  
  Viņa полезла krokas kleitas un izvilka ap kabatas fotogrāfiju. Viņa nodeva ego man. Tās ir izpētītas to. Tas bija es cenšos fotogrāfija, потускневшая ar laiku. Ns bija 20 cilvēki, visi kaujas apģērba tuksnesis, visu ierindots formālo grupu poza ir četras rindas.
  
  
  "Tas ir vecs squad desantnieks Фергуса, - teica Хадия. "Viņš otrajā rindā, sāka otrs pa kreisi. Attēls tika pieņemts 1942. gadā Kairā".
  
  
  Viņas pārgāja ego, cerot atrast tur kaut kas ir rakstīts. Uz ns bija tikai nosaukums fotogrāfs. Viss, ko Fergus naktsmītne man teikt, bija uz šo fotogrāfiju, iespējams, par vienu ap vīriešiem.
  
  
  "Pastāsti man par Фергусе" - es teicu.
  
  
  Viņa отпила brendiju. "Es neko nezinu ... par ego-pasta бизнесявляется, es domāju. Ego vairākas reizes арестовывали par kontrabandu zelta. Reiz ego apšaubīja lyon policija par kaut ko, kas saistīts ar гашишем - es domāju, viņš ir ego jāpērk. Bez tam, viņš apciemojot mani reizi, varbūt divas, gadā. Dažreiz viņš atnesa man naudu. Dažreiz viņš ir piedāvājis man naudu ".
  
  
  "Koferis, kur foto? Ko vēl ns?"
  
  
  "Neko," - viņa teica. "Tikai ar pāris vecām lietām".
  
  
  Viņas piecēlās, iegāja guļamistabā. Āra čemodāns gulēja uz viņas gultas. Viņas порылся ns, un neatrada neko, izņemot pāris maiņām vīriešu apģērbu un vecās, изъеденного kožu kāzu kleitas.
  
  
  "Ns bija mana māte," - teica Хадия aiz manis, kad to izvirzīja ee.
  
  
  Tā pagriezās pret viņu, lūdzot viņas acīm.
  
  
  "Tas ir bijis kāzu kleitu manu māti", - apstiprināja viņa. "Viņa bija sieva Фергуса".
  
  
  "Man ir, ko?"
  
  
  "Es esmu sieviete. Tā viņa apprecējās ar viņu, kad man bija četri gadi. Fergus bija manu patēvu".
  
  
  Tad viņa pirmo reizi izteica emocijas par nāves Фергуса. Asaras applūdināja viņas acis, un viņa atdūrās ar galvu, lai manas krūtis, viņi ņēma mani aiz rokas. Tā, kā varēja brīdī tās, nodrošinot, ka viss būs kārtībā. Asaras pamazām pieklusa, un, lūk, varēja teikt: "Viņš bija labi aprīkots pret mani, Niks. Viņš bija kā mans paša tēvs. Var, viņš bija slikts cilvēks, bet man viņš bija labs". Tad manas mātes nāves, kad viņai bija 10 gadi, viņš ir rūpējies оборудова man, kā viņai tika ego savu meitu ".
  
  
  Viņas понимающе pamāja ar galvu.
  
  
  Mēs vēl stāv ļoti tuvu draugu starpā, un pēkšņi viņu, sajutu jaunu, cita sajūta. Krūtis Хадии bija piespiesta pie manis, un es jutu viņas silto salda smarža no viņas matiem. Manas rokas обвились apkārt viņas ķermeņa. Viņas stipru noskūpstīja viņas, mana valoda iekļuva viņas muti, pētot to, tiekoties un переплетаясь ar savu mēli.
  
  
  Хадия sasniegusi sev aiz muguras un расстегнула pogas kleitas, kas bija par to. Viņš paslīdēja pie viņas kājām. Zem tās bija tikai sīkas melnas, caurspīdīgas biksītes no bikini, kas uzsvēra ee bronzas līkumi. Viņas kailu krūšu, kas ir tik satraukti tūristu Мирамаре ne tik sen, выпирали uz āru, pilnīgs un brīvs, ih brūns iestrēdzis uz augšu.
  
  
  Viņas niecīgs uz brīdi ar savu apģērbu, un pēc tam atklāju sev blakus, ar šo silto, uzmundrinoša ķermeni uz gultas. Tumšas acis Хадии maigi spīdēja pustumsā istabas. Ee rokas притянули mani pie sevis, un viņas rokas скользнули pa manu muguru.
  
  
  Viņas skūpsta ee, un tagad viņas mēle paslīdēja uz manu muti un izpētītas to, kamēr viņas rokas būt petted ar mani. Tās lika vairākas dienas gar viņas pleciem, nolaidās uz šo набухшим грудям un, visbeidzot, uz leju, pa выступу ee, dzīvē пупку, kas notika neliela, mākslīgi dārgakmens laikā viņas deju viesnīcā. Tās pakavējās pie nabas, glāstīja ego valoda, un tā bija priekšā visām pārējām ap klusā стона.
  
  
  Viņas gurni обхватили mani, un viņas stahl meklēt dziļumu starp tiem. Mēs savienojās ar viņu ar klusu nopūtu. Un tad tie gurni, kas dara burvju lietas dejā, sāka pārvietoties uz reimatismu uz manu vienmērīgo push. Mums встроился plūsma. Savvaļas gurni дернулись un задрожали ir primitīva ritmā, тянувшись pie manis.
  
  
  Viņa pacēla kājas virs maniem pleciem, un tās satvert ee par sēžu ar abām rokām. Viņa vaidēja, kas pārvietojas ideālā saskaņā ar maniem grūdieniem, arvien dziļāk un dziļāk, arvien spēcīgāka un spēcīgāka, cenšas saplūst ar to. Gūžas Хадии turpināja braukt kopā ar mani uz ilgu laiku, bet tad viņa выгнула muguru, viņas pirksti царапали manas rokas ap viņas rīkles izlauzās asu kliedzienu. Tā nodrebēja, dzirdot, kā издаю dīvaini dzīvnieku skaņas, un sabruka uz nah. Tā bija visu sviedriem. Tā nobraukusi no Хадии. Mans mērķis nogrima spilvena, un viņš aizmiga piesātināts gulētiešanas.
  
  
  * * *
  
  
  Mani uzmodināja дергание aiz pleca. Viņas pielēca kājās, lai pretotos испуганной meitenei.
  
  
  "Kāds uz dienu", - прошипела Хадия man ausī.
  
  
  Viņas izstiepts uz Вильгельмине, bet bija jau par vēlu. Durvis ir sabiedrības throws un iekšā ielauzās vīrietis. Viņš nošāva manu pusi. Tā noripoja no gultas un piezemējās uz grīdas. To satvert naktslampiņu, un meta, un pēc tam ielēca. Tās hit viņam, kad viņš atkal pacēla ieroci, lai uguns. Mana plauksta взметнулась uz augšu un iespēra ego zoda. Ego kakls дернулась atpakaļ ar sprādziena, atsaucoties отразившимся no istabas sienām.
  
  
  To, izstiepts, lai pie vaidi, ieslēdzu ego un paskatījās uz ķermeņa pirms manis. Vīrietis, acīmredzot, mira. Pēc tam tās, paskatījās uz Хадию. Aveņu sarkans plankums izplatījās zem kreisās krūts.
  
  
  Viņa ir turējusi shot, kas paredzēti, lai mani.
  
  
  Viņas pacēla ee galvu ar rokām. Rozā burbuļi tecēja pa ee lūpām, tad viņa задрожала un sastingu.
  
  
  Vīrietis uz grīdas ievaidējās. Es devos pie viņa. "Kas jūs sūtīja?" Tās paraustīja emu roku.
  
  
  "Аюб", - закашлялся viņš, - "mans brālis..." - un nomira.
  
  
  Viņas порылся ego kabatām un atrada tikai корешок no brauciena United Arab Airlines. Ja viņš bija brālis Аюба, viņam bija dabas vajāt mani. Asiņaina вендетта - tā ir daļa no dzīves šajā pasaules daļā. Viņu nogalināja ego brāli, un ego pienākums bija mani nogalināt. Viss tas bija sasodīti muļķīgi, un Хадия nomira, jo no tā.
  
  
  Otrā nodaļa.
  
  
  Mans brauciens 631 BOAC ieradās lidosta Londonas 11:05 saules rītam. Neviens mani nav saticis, jo Hawke negribēja nekādu saņemšanu. Tās bija nolīgt taksometru, tāpat kā jebkurš cits apmeklētājs, un lūgt vadītājam aizvest mani uz biroju Britu tūrisma asociācijas ielā St James, 64. Tur es redzēju cilvēku vārdā Брута. Брута, viņa patiesā identitāte - labi apsargāta noslēpums, - bija pretējo numuru Хоука Londonā. Viņš bija vadītājs nodaļas īpašas misijas vadītāja speciālo operāciju. Viņš sniedza konkrētus norādījumus par darbu.
  
  
  To izmantoja paroli, lai iegūtu piekļuvi privātā augšējā этажу ēkas Travel Association, un mani sagaidīja kara apsardze ap diviem cilvēkiem лощеной formas britu armijas. Viņai vairs.
  
  
  "Sekojiet mums, kungs," - mierīgs teica man viens ap tiem.
  
  
  Mēs gājām pa gaiteni cieši gluds ierindā, zābaki apsargiem asu ritmu tērzēja par полированному grīdas. Mēs apstājāmies pirms lielā обшитой paneļiem, durvīm tālākajā galā no koridora.
  
  
  "Jūs varat pieteikties, kungs," - teica man tas pats jaunais cilvēks.
  
  
  "Paldies." - es teicu un atvērusi durvis uz nelielu uzņemšanas.
  
  
  Tās aizvēra aiz sevis durvis un pagriezās pret sievieti vidējos gados, sēžot pie galda, protams, par sekretāri Брута. Bet manā prātā ātri notika mimmo nah patiesi skaistajai ainavai piedeva. Meitene ļoti īsā ādas kleita, pagriezies pret mani ar muguru, склонялась virs palodzes, lai ūdens augiem pastkastē aiz loga. Par-ee informāciju kleita atvēra katru collu no viņas garo piena gurnu un daļa no labi līstes, pārklāti ar mežģīnēm sēžamvietas. Man patika garša Брута biroja aids.
  
  
  Vecāka sieviete проследила par manu skatienu. "Misters Kārters, tā es domāju, - viņa teica ar smaidu.
  
  
  "Jā," es teicu, negribīgi tulkojot izskatu. Kamēr viņas runāja, meitene pagriezās pret mums, turot rokās nelielu lejkanna.
  
  
  "Mēs gaidījām jūs", - teica sekretārs. "Tā kundze Smythe, bet tas Heather York".
  
  
  "Ar prieku", - teica viņas kundze Smythe, bet mans skatiens atgriezās pie meitenes. Viņa bija gaišmataina, īsi остриженной. Pie nah bija lielas zilas acis, visvairāk-spilgti zilas, kas to redzējis. Pie nah bija ideāla sejas: taisns deguns, plānas formas pār plašu juteklisko muti. Mikro-mini, ko viņa valkāja, tikko uz to, pat tad, kad viņa sēdēja taisns. Brūna āda ir uzstājusies uz noapaļota krūšu pār šauru vidukli. Ikrus bija pārklāta ar brūniem zābakiem tonis kleitai.
  
  
  "Брута nekavējoties redzēs jūs, misters Kārters, - teica mrs Smythe. "Обшитая paneļiem, durvīm pa kreisi no jums."
  
  
  "Paldies."- Viņas uzsmaidīja blondīne, cerot ieraudzīt to vēlāk.
  
  
  Брута piecēlās no lielā krēsla ap sarkankoka, kad viņas iegāja. "Nu, labi! Misters Niks Kārters! Labi! Labi!"
  
  
  Ego roku norij manu un shook to. Tas bija drukns vīrs, tādu pašu izaugsmi, kā es, un viņam bija viens par to kvadrātveida britu armijas лиц. Ego бакенбарды bija pelēka, ap acīm ir krunciņas, bet viņš izskatījās kā cilvēks, kas visu vēl var vadīt militāro uzbrukumu un gūt no tā prieku.
  
  
  "Prieks iepazīties, kungs," - es teicu.
  
  
  "Labprāt, manu zēn! Pilnīgi fantastisks! Tu zini, tava reputācija apsteidz tevi."
  
  
  To, pasmaidīja un pārdot uz krēsla, kuru viņš man piedāvāja. Viņš nav atgriezies savā vietā, bet, piecēlās no krēsla stūrī, viņa seja pēkšņi kļuva drūma.
  
  
  "Mums te liela krituma, Nik, - viņš teica. "Man ir ļoti žēl, ka mēs втягиваем jums mūsu problēmas, bet jums te maz zina, un, godīgi sakot, man bija vajadzīgs pieredzējis cilvēks, kas bez šaubīšanās nogalināja būtu, ja tas būs nepieciešams. Mūsu vienīgais cilvēks jūsu kalibrs ir nesaraujami saistīts ar problēmu Maltā ".
  
  
  "Es labprāt palīdzētu," es teicu.
  
  
  To detalizēti pastāstīja emu оборудова visu, kas ir noticis Ēģiptē, bet pēc tam atdeva savu fotogrāfiju. Kādu laiku viņš pētīja to, bet pēc tam piekrita ar mani, ka viss, ko Fergus naktsmītne pateikt mums, kā tas ir saistīts ar vienu vai vairākiem vīriešiem uz attēla.
  
  
  "Nepieciešams laiks, lai izsekot visiem šiem cilvēkiem," - viņš teica. "Starp tiem ir vēl jaunumi".
  
  
  Брута зашагал pie krēsla ar materiāliem, aiz muguras. "Mēs nezinām, komunisti vai nē. Mēs zinām, ka "Новостный" šeit ar kādu draudīgs mērķis, bet tā nevar būt nekāda sakara ar slepkavībām. Tomēr mums nepieciešams, lai pārbaudītu to, un laiks ir ļoti svarīga. jebkuras citas idejas, izpētīt ih. Tikai neaizmirstiet regulāri precizēt pie manis ".
  
  
  Viņš sasniedza caur krēslā, paņēma divas papīra lapas un nodeva ih man. Tas ir
  
  
  oriģinālu ierakstu, ko slepkava vai algoti slepkavas. Viņas ih studējis.
  
  
  "Jūs ievērosiet, ka tie ir rakstīti ar roku un rakstīts ar vienu un to pašu cilvēku," norādīja Брута.
  
  
  "Jā," - teica viņa domīgi. "Jums ir jāanalizē vēstuli?"
  
  
  "Nē, nē, - viņš teica, - bet es varu sarīkot tas ir, ja gribi".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. Es nebiju eksperts, bet stils doodles nav подсказывал man stāvas profesionālās aģents. Protams, tas var būt daļa no dūmu aizsega. "Hawke teica, ka slepkavības bija asiņaina".
  
  
  Брута nopūtās un iegrima ādas krēsls pie galda. "Jā. Saproti, mēs centāmies nav оглашать vairāk spirālveida informāciju avīzēs. Уэлси tika pakausi akmeni par spēcīgu ieroci. Viņš tika nošauts caur logu sava biroja pieredzējis šāvēja ar noteiktu attālumu. . Gandrīz kā profesionāls mednieks. "
  
  
  "Vai profesionāla slepkavas", - es teicu.
  
  
  "Jā". Viņš berzēja zodu. "Slepkavība Persiešu Дамбартона bija diezgan nepatīkams. Viņš saņēma sadurts ievainojumu, kad pastaigājies ar savu suni. Sunim bija перерезано kaklu. Ņemiet vērā, ka bija pievienots mētelis Думбартона. Pirmā piezīme, starp citu, tika atrasts неоткрытой-pastu uz galda Уэллси. . "
  
  
  "Iespējams, tev ir vērts vienkārši maksāt naudu un katru gadu, kas notiks", - es sapratu.
  
  
  "Mēs esam par to iedomājušies. Bet divpadsmit miljoni mārciņu - tā ir liela nauda pat lielbritānijas valdība. Tās, es jums teikšu atklāti, tomēr, ir ievērojams spiediens no ministru kabineta locekļiem un ministriju ar mērķi ih maksājumi. Mēs varam izbeigt šo. Bet šajā brīdī jums ir, kā minimums, svētdien, lai kaut ko attīstīt ".
  
  
  "Es darīšu visu iespējamo, kungs."
  
  
  "Es zinu, ka jūs parasti dodat priekšroku darbam vienatnē, - teica Брута, - bet es esmu gatavojas piešķirt aģents ap manu vienības SM, kas darbosies ar jums par to. Jūs divi būs jāpakļaujas tikai man. Ir arī citas aģentūras, kas strādā. par to, lai estestvenno, - МИ5, МИ6, Pagalmu un citi. Tās nav nepieciešams dalīties ar kādu informāciju, kuru jūs veidojat, kā vien caur mani. Tas ir saprotams? "
  
  
  "Absolūti fantastiski", - teica viņai emu.
  
  
  Viņš pasmaidīja. "Labi." Viņš ir nospiedis pogu uz sava rakstāmgalda. "Lūdzu, Nosūtiet Yorker. Miss Smythe".
  
  
  Viņas skatiens. Vai tas nav vārds blondīne, ar kuru mani iepazīstināja uzgaidāmajā telpā...? Durvis aiz manis atvērās, un es pagriezās. Brīnišķīgā būtne miniatūrā ādas miniatūrā ādas uzvalkā ātri ienāca istabā, plaši smaidot un ejot mimmo mani pie galda, ap sarkankoka. Viņa apsēdās uz malas krēsla, it kā sēdēja tur daudzas reizes pirms tam.
  
  
  "Tas ir misters Niks Kārters, Heather", - teica Брута, smaidot hei. "Niks, miss Heather York".
  
  
  "Mēs satikāmies ārā", - viņa teica, nevis samazinot ar mani acīm.
  
  
  "Ak, labi." Viņš paskatījās uz mani: "Heather - aģents, ar kuru tu varēsi strādāt, Niks".
  
  
  To iztulkoju ar meitenes skatienu uz Брута un atpakaļ nah. "Esi nolādēts to", - maigi teica es.
  
  
  Pastāstot Heather par fotogrāfiju, Brut atlaida mūs. Kad viņas tuvojās diena, viņš teica: "Palieciet uz saites. Pa dienu, vai arī tā mums būs kaut kas par vīriešiem bildes".
  
  
  * * *
  
  
  Viņas paņēma taksometru un devās uz nelielu viesnīcu, netālu no Rasela laukums, nedaudz atgūstas no patīkama šoka, uzzinot, ka man vajadzēja pavadīt nākamo nedēļu, vai arī tā ar tādu saistvielu labumi, kā Heather York. Patiesībā delle, man bija dalītas jūtas pret viņu. Sievietes un spiegošanu nejaukt, vismaz, cik es viņu spēlēju. Un man bija grūti noticēt, ka šāda izsmalcināta meitene, kā Heather, iespējams, ka ir n / palīdzēt atrast slepkavu. Bet Брута bija boss laikā šo uzdevumu land-lizu, un to negribu apšaubīt ego viedoklis.
  
  
  Tā nolēma apturēt diezgan tuvu viesnīcai tuvāko pāris stundas, kamēr Hetere sagatavo mūs braukt uz Kornvolas nekādi nav kad. Taksometra vadītājs провез man Пэлл-Мэлу, mimmo Nacionālās galerijas, Trafalgara laukumā, kur tūristi baro baložus pie Nelsona kolonna saulē.
  
  
  Mēs gājām uz parku Rasela laukums. Viesnīca ir tikai pāris kvartālu no šejienes, un man gribējās mazliet pastaigāties.
  
  
  "Es aiziešu no šejienes, - teica viņa vadītājam.
  
  
  "Labi, gubernators", - teica vīrietis, palēninot kustību taksometru.
  
  
  Tās ir apmaksājis emu, un viņš aizbrauca. Tās notika mimmo parkā, baudot rudens sauli, un beidzot velmēta joslu pie savas viesnīcas. Pie ietves priekšā sēdēja mans attiecību statuss ir single melns Austin. Tuvojas viņam, viņai, redzēja iekšā trīs vīrieši tumšos uzvalkos. Divi pa tām iznāca un ir saskārušies ar mani, преграждая man ceļu.
  
  
  "Atvainojiet, pieminekli, bet jūs nejauši neesat mister karteri bija?"
  
  
  Tās ir studējis vīrieti. Viņš bija boxy, masveida jauns puisis. Viņš izskatījās kā policists... vai drošības aģents. Tāpat rīkojās arī ego ir mans draugs, jo īpaši, ja viņa labā roka bija iestiprināta žaketes kabatā.
  
  
  Viņas teica. - "Kas, ja tas ir viņš?"
  
  
  "Tad mēs varētu viesnīcas papļāpāt ar tevi", - teica jaunais cilvēks ar pārvilkta smīns. "Ejam, mēs nevēlamies nevienu satraukt, vai ne?"
  
  
  Viņas огляделась. Parque uz Rasela laukums vienmēr bija kāds, bet, alejas daļas palika безлюдными. Atklāti tagad ārā bija tikai pāris cilvēki, kas dodas pretējā virzienā. Nekādu palīdzību.
  
  
  "Apsēdies, mr Carter". Pavēle nāca no trešās personas, spilvens, un viņš sajuta, kā kaut ko smagi skāra mani uz muguras. "Vispirms обыщите ego", - teica viņš ar savu pals, cilvēkiem, высунувшись caur logiem.
  
  
  Pirmais vīrietis ienākšanas iekšā manā камзолы un izņēma Вильгельмину pēc makstis. Tas izdevās luger jostu, tad noglaudīja mani. Viņš ir veicis неаккуратную darbu, izlaist Hugo par manu labo apakšdelmu un Pjēru, gāzes bumbu ar цианидом, прикрепленную iekšējā pusē, kreisās gūžas.
  
  
  "Saņemt savu auto, mr Carter", - viņš teica. "Mēs vēlamies zināt, kādas ir lietas, jums bija ar Gali Фергусом līdz nāves ego".
  
  
  "Kas ir" mēs "?"
  
  
  "Cilvēks pēc vārda "Jaunumi"", - teica pirmais.
  
  
  "Tā kā balsot, un viss, - es teicu.
  
  
  "Balss un viss, iancu square, - man teica sākuma otrais vīrietis, pirmo reizi заговорив.
  
  
  "Tad уведи man viņam", - es teicu. Man nav es varu saderēt, ka ar ieroci, kas skatās man sejā.
  
  
  Sākuma otrais vīrietis strauji smējās. "Tev tas patika, vai ne? Bet tas nebūs tik vienkārši. Tu vienkārši iesi ar mums pastāstīsi mums to, ko mēs vēlamies zināt, kā tad полетишь šādu lidmašīnu atpakaļ uz Ameriku".
  
  
  Viņas uzkāpa uz aizmugurējā sēdekļa, un viņi šo spēli, par mani, pa vienam no katras puses. Tie nav riskēja. Mēs отъехали no malas.
  
  
  Mēs tagad braucām pa Oxford izdzēsts malā Marble arch. Ja viņi paliks uz šīs galvenās ielas, tas visu sarežģīs. Tomēr neilgi pirms tam, kad mēs nobraucām līdz Hyde park, vadītājs velmēta šauru joslu, pozīcijas pret Grosvenor square. Tā bija mana iespēja, ja viņš kādreiz būs.
  
  
  Vīrietis pa kreisi, no manis skatoties kustību mašīnas, bet ego draugs ar pistoli nav сводил ar mani acis, - vai pistoli. Tā ka man nācās nedaudz ego uzmundrināt.
  
  
  "Uzmanies!" - pēkšņi es teicu. "Tur ārā".
  
  
  Vadītājs automātiski samazināja spēles ātrumu, un divi vīrieši uz aizmugurējā sēdekļa, skatījās uz priekšu, sekundes daļu. Tas ir viss, ko man vajag. Tās stipri sasitu aģents pa labi no sevis, un pistole nokrita uz grīdas mašīnas. Tās, kam seko ātrs, straujš trieciens uz kakla, no kura viņam nes vemšana.
  
  
  Cits aģents greifers mani aiz rokas. Tās izlauzās un nikni cirta viņa ego elkoni pa seju, salaužot emu degunu. Viņš хмыкнул un sabruka uz stūra.
  
  
  Austin traki esi skrējis pa šauro ieliņu, vadītājs vienu roku mēģināja vadīt, bet otra lika uz mani pistoli. "Apstāties. Kārters! Pārtraukt, velna bastards".
  
  
  To sekmēja ieroci uz jumta no mašīnas, вывернул rokas, lielgabals izlauzās cauri sānu logu, salaužot stikls. Viņas sajuta asas sāpes labajā vaigā, kad mani aizskar šķembu peld stikla.
  
  
  Tagad vadītājs ir pilnībā zaudējusi kontroli pār "Остином". Viņš slīdot uz leju no vienas ielas puses uz otru, brauca mimmo žāvas gājēju, beidzot laužot ekrāna apmales un врезавшись atsauces uz bagāžnieku. Vadītājs sasita galvu pret vējstiklu, un viņš sabruka uz riteni.
  
  
  Paņemot Вильгельмину cilvēkam pa kreisi no manis, tās, izstiepts uz aģenta pa labi un kicked durvis no tas puses. Tā ir sabiedrības throws, un viņš metās ar vīrieti pa durvīm, sasita plecu par segumu un aizripoja no trieciena.
  
  
  Viņas piecēlās un palūkojās apkārt uz "Austin", uz divām ошеломленных vīriešiem aiz muguras un zaudēja samaņu spilvens, повалившегося uz stūres.
  
  
  "Nav отвлекайте mani, - es teicu.
  
  
  Trešā nodaļa.
  
  
  "Jo laiks ir tik svarīgi, - teica Heather Ņujorkā par ērtu galdiņu diviem, - Брута apgalvoja, lai mēs atstājām Kornvolas šovakar. Patiesībā delle, man vairāk patīk vadīt auto naktī."
  
  
  Uz to bija īss, ļoti īss zaļa kleita ar pieskaņotām туфлями un kastaņbrūns parūka ar matiem līdz pleciem. Viņas teica hei, kad viņa paņēma mani naktsmītnē: "Ja šī parūka ir jābūt noslēpt, tas nedarbojas - tās būtu nekur uzzināju šo figūru".
  
  
  Viņa iesmējās, kratot galvu. "Nekādu masku, meitene vienkārši patīk laiku pa laikam mainīt savu identitāti".
  
  
  Pa ceļam uz restorānu uz Londonas nomalē, kur mēs apstājāmies, pusdienas, pirms doties uz dienvidiem, uz piekrasti, tā aprakstīja savu problēmu ar zēniem Ziņu.
  
  
  Viņa усмехнулась. "Brut, vajadzētu būt, patīk tas... tu emu sauc?"
  
  
  "Es to izdarīju."
  
  
  Restorāns bija burvīgs, ļoti староанглийским. Viesmīļi ir tikai, ka tie, kas celta mūsu pasūtījumu, kad pie galdiņa pienāca vīrietis. Tas bija augsts un kvadrātveida, ar gaišiem matiem un rupjiem sejas. Gar kreisajā pusē kakla, gandrīz slēptās kreklu, bija smalks шрамм ir sagatavots. Viņam bija grūti un tumši brūnas acis.
  
  
  "Hetere - Heather York?" - viņš teica, apstājoties pie krēsla. "Jā! Viņš gandrīz nokavēju jums un ar parūku. Ļoti glaimojošs".
  
  
  Heather atbildēja pārvilkta smaidu. "Elmo Jupiters! Prieks atkal tevi redzēt".
  
  
  "Es gribēju lūgt, lai jūs un jūsu draugs pievienotos mums, - viņš norādīja uz темноволосую meiteni pie galdiņa stūrī, - bet es redzu, ka jūs apkalpo".
  
  
  "Jā," teica Heather. "Tas Richard Matthews... Элмо Jupiters, Ričards".
  
  
  Viņa pamāja ar galvu. "Ar prieku."
  
  
  Kādu laiku viņš pētīja mani, un ego bargas acis bija noteikti naidīgi. "Tu esi amerikānis".
  
  
  "Jā".
  
  
  "Pie Heather tiešām eksotiskās garšas". Viņš iesmējās, atkal pagriezies pret viņu. "Par cilvēkiem un vieglajiem automobiļiem. Nu, to es būtu atgriezties pie savas melnās элю. Uz Tikšanos, Heather".
  
  
  "Jā, protams", - viņa teica, joprojām saglabājot taut smaidu. "Patīkamu vakaru."
  
  
  "Es vienmēr tik ļoti mīlu," - teica Jupiters, ir pagrieziena prom.
  
  
  Kad viņš shell atpakaļ pie ego galda.
  
  
  Heather paskatījās uz meiteni, kas nodarbojas ar gaidīju ego, kas tur. "Man patīk šis cilvēks", - strauji teica viņa. "Es iepazinos ar viņu caur citu, kas strādā par ierēdni uz KP. Viņš domā, ka es strādāju šajā jomā, sabiedrības veselības. Viņš mani uzaicināja uz randiņu, bet viņa atvainojās. Man nepatīk ego acis".
  
  
  "Es domāju, ka viņš ir greizsirdīgs," es teicu.
  
  
  "Viņš, iespējams, ir sašutis par to, ka esmu atteikusies emu. To dzirdējis, viņš ir pieradis saņemt to, ko vēlas. Es domāju, ka tas padara automašīnas. Viņš būtu pārsteigts, uzzinot par meiteni, ar kuru viņš bija. Pie nah lielu stažu pārdošanas narkotikām".
  
  
  "No kurienes tu to zini?" Viņas jautāja.
  
  
  "Es nostrādāju Ярде gandrīz gadu, pirms KP piedāvāja manu darbu".
  
  
  Viņa teica, tas nevērīgi, it kā tas nav vienaldzīgs, bet es biju pārsteigts. Tā bija aizdomas, ka mīļotā Heather ir pilna ar pārsteigumiem.
  
  
  Visu vakaru un nakti braucām pa līkumotām, усаженным krūmiem šauru ceļu, vispirms braucot pa ciemu ar tādiem nosaukumiem, kā Краунхилл un Мурсуотер, un pēc tam kādu laiku gar krastu. Heather возила savu novecojušo, bet kas ir veikts uz pasūtījuma S. O. C. E. M. A. Gregoire.
  
  
  "Viņam ir Ferodo tipa, kas to ieguva," ar lepnumu viņa man teica, kad mēs ar rēkt braucām pa līkumots pagriezienam tumsā, un lukturi deg divas joslas dzeltenā nakts. Viņa atteicās no parūkas, un tās ir īsas, gaišie mati bija растрепаны vēju. "Un elektromagnētiskā ātrumkārba tipa Cotal MK".
  
  
  Mēs palikām viesnīcā ar brokastīm, pēc pusnakts, kad Heather beidzot noguris pie stūres. Viņa lūdza, lai atsevišķas istabas. Kad vecais skotu homeowner sniedzat mums blakus istabas un aci mums, Heather nav prātā, bet arī nav atbalstījis. Tāpēc viņas aizmiga savā atkritumu, cenšoties nedomāt par viņu tik tuvu.
  
  
  Mēs ļoti agri peļņas Пензанс, kur, kā ziņots, pirms pāris dienām esam redzējuši, ir Jaunums. Брута mums ir devis detalizētu aprakstu ego un to, kas bija zināms par ego segumu. Viņš grasījās ar nosaukumu John Rider, un ego angļu vajadzēja būt nevainojamai.
  
  
  Pēc tam daži piesardzīgi pieprasījumu vietējās viesnīcās un krogos mēs uzzinājām, ka persona, kas atbilst aprakstam "teritorijā barenca jūras", tiešām bija Пензансе, viesnīcas raksturojums naktsmītnē Queens, ar citu vīrieti. Viņš un ego pārinieks выписались ap viesnīcu vakar no rīta, bet šveicars dzirdēju, kā "Jaunums" minēja Лэндс Nogalē, ekstremitāšu Kornvolas izvirzītās jūrā.
  
  
  "Tas nozīmē, ka tas Лэндс-End", - teica Heather, kad mēs braucām ap pilsētu. "Ideāla vieta, kur paslēpties un runāt".
  
  
  "Var būt," - es teicu. "Bet ar šo brīdi, mēs rīkosimies lēni.
  
  
  "Nk " rosneft", iespējams, zina, ka mēs ego meklējam".
  
  
  Viņa pasmaidīja. - "Tu esi boss."
  
  
  Ceļš uz Lands End ir garlaicīga, tas bija par akmeņains reljefu, усеянной viršiem un niedrām, un traucās cauri pelēks akmens ciematiem. Piemēram, piecas jūdzes no mūsu galamērķa, mēs apturēja lauksaimnieks, kurš brauca van pretējā virzienā, un jautāja par apmeklētājiem šī rajona.
  
  
  Resnās rokas berzēja sārts nūjiņas. "Vakar kotedžā Хемур apmetušies divi kungiem. Odin ap tiem deva man pieciniekā aiz aizpildījumu akas. Izskatījās diezgan jauki джентльменами".
  
  
  Van shell mēslu smarža. Heather наморщила degunu un man uzsmaidīja.
  
  
  "Tas bija, tas nav mūsu bērns", - es meloju. "Cilvēks, kuru mēs meklējam, ir šeit kopā ar savu ģimeni. Vienalga paldies".
  
  
  Zemnieks atveda savu zirgu kustība, un mēs lēni braucām. Kad van pazuda pa prātā, mēs pirmo norādes norādītajā lauksaimnieks virzienā. Apmēram сотне metri pa zemes ceļu viņas žests lika Heather roll virzienā.
  
  
  "Māja nevar būt tālāk," es teicu. "Mēs iziesim pārējo ceļu".
  
  
  Kad mēs izgājām ap mašīnu, ar laukiem mums blakus kaitināja sauca stiprā putns. Citādi rīts bija saulains un kluss. Mēs esam gājuši pa līkumotu ceļu, vēl pāris simts metri, pirms ieraudzīja māja.
  
  
  Viņas uzstāja, Heather par augstu zāli. "Tas būtu tā", - čukstēja es.
  
  
  Māja ap brūnā akmens, un atrodas uz neliela pakalna, поросшем дроком, dzelteni ziedi dod zināmu atvieglojumu skarbu ainu. Blakus коттеджем bija novietota neliela zils limuzīns "Санбим". Nekādus mēģinājumus noslēpt mašīnu no ceļa nebija. Protams, "Novitātes" domāju, ka viņš ir drošībā - no novērojumiem, citādi viņš uz viesnīcu, lai citi domāja, ka tas tā ir.
  
  
  To, pieskārās rokas Heather un norādīja, ka mēs riņķot uz pusi no mājas, kur mēs varam tuvoties viņam par vāku mašīnas. Viņa devās uz zāli, Heather man sekoja.
  
  
  Pierāpojot pie припаркованному Saules Staram, mēs esam dzirdējuši balsi. No tas puses, māja ir bijis atvērts logs. To, izstiepts uz savas jakas par Вильгельминой, un Heather вынула ap somiņas nelielu automāts Sterling 380 PPL. Viņas žests lika hei palikt uz vietas un segtu ar mani. Viņas lēni подполз malai māja, apstājās zem loga.
  
  
  Tagad balsis bija ļoti отчетливыми. Tās iztaisnot līdz palodze un ātri ieskatījās iekšā. Brīvdienu mājā ir trīs vīrieši: augstākā liesās vīrietis ar gaiši kastaņu matiem un костлявым seju - acīmredzot "nk" rosneft " - šagāla pa istabu, runājot ar diviem citiem vīriešiem, kas izskatījās britu. Viņas atkal пригнулся un klausījās.
  
  
  "Kad mēs atgriezīsimies,Londonā nebūs nekādu turpmāku kontaktu,
  
  
  tāpat kā iepriekš norunāta ar ziņojumu, - runāja "Jaunumi". - Pirmkārt, neviena apkārt nav, būtu redzēt ministrijā ārvalstu aizsardzības līdz noteiktā termiņa. Tas ir saprotams? "
  
  
  Pārējie kurnēt kaut ko vienošanās.
  
  
  "Labi. Noteiktajā termiņā Ministrijas tiks pastiprināta apsardze. Mūsu laiks ir gandrīz ideāls. Mūsu objektu, tiks atvērta priekš mums, tikai uz dažām sekundēm. Mums ir jārīkojas ātri un efektīvi."
  
  
  "Neuztraucies par mums, draugs, - auksti teica viens ap angļus.
  
  
  "Mēs priecāties viņiem ir lieliska beigas kara šovs", - piekrita ego biedrs.
  
  
  Jaunums pazemināja balsi. Viņas, noliecās uz priekšu, lai labāk dzirdētu viņa, kad atskanēja skaņa aizmugurē kotedžas. Čuksti Heather sasniedza mani gandrīz vienlaicīgi.
  
  
  "Niks! Uzmanies!"
  
  
  Tas bija pārāk vēlu. Aiz mājas ir apsteidzis plecīgs vīrietis ar spaini ar ūdeni. Protams, viņš bija pie akas aiz muguras. Ieraugot mani, viņš выругался par-krievu un nokritusi spaiņi. Viņš atbilda aprakstam rezidents VDK pēc Anglijas dienvidos, kas to saņem. Pamanījis Вильгельмину, viņš izmisīgi sasniedzis vērā набедренный tās platumā pistoli.
  
  
  Viņas, bija mērķis un nošāva люгера ar vienu kustību; shot skaļi atskanēja kluss no rīta. Krievu satvēra aiz krūtīm, un вытащенный viņiem pistoli lidoja sienas kotedžas. Darbinieks VDK recoiled un, plaši viņas kājas, piezemējās uz дроке, clutching rokām par tukšu gaisu.
  
  
  "Skrien ar augstu zāli!" - kliedza viņai Heather. Tad, negaidot apstiprinājumu, viņa pa galvu pa kaklu metās pie pakaļējā māja, cerot, ka tur ir durvis.
  
  
  Viņas gandrīz paklupu par kritušo spaiņi, pagrieziena stūri. Viņas redzēja aizvērtajām durvīm. Tās strauji hit viņa ego kāju, un viņš sabruka uz iekšu.
  
  
  Kad viņas gāja māja, istabā aiz tā, kur Jaunumiem un citi sarunājās, viens ap angļi ienāca āra durvīm, turot Webley 455 Mark IV un ietriecās man nav сбавляя soli. Ego seja atspoguļo pārsteigums, kad mēs hit. Viņš tika izmestas atpakaļ par durvju aplodas, un man bija pietiekami daudz laika, lai mērķis Вильгельмине un veikt caurumu ego vēderā. Viņš sabruka uz grīdas ar atvērtām acīm, ar izbrīnīta sejas izteiksmi.
  
  
  Tās, cauri priekšējo istabu māja, bet tā bija tukša. Pēc tam to dzirdēja šāvienu priekšā. Jaunumi un cits vīrietis bija ārpusē un veda gunfight ar Heather. Protams, viņa tur ih prom no zilā sedans savu mazo pistoli. Viņas devās uz ieejas dienu, dodoties viņiem tuvoties no aizmugures, kad sākas otrais brits ielauzās atpakaļ uz namiņu.
  
  
  Viņš nošāva pirmais, bet šāviens bija mimmo. Mans "Luger" divreiz eksplodēja, un abi trieciena bija mērķis. Es apstājos, lai katru gadu, kā tas krīt. No ārpuses radās ātri shootout, un pēc tam to dzirdēja, kā slam automašīnas durvis. Sekundi vēlāk взревел dzinējs. Kad iznāca viņas ap māja, Mašīna slīdēja pa klaju lauku, virzoties uz ceļa.
  
  
  Tās tik tikko varēja redzēt galvas virsai Ietaisēm, kad viņš низменному пригнулся uz stūri, lai izvairītos no uguns Heather. Liekot Вильгельмину uz apakšdelma, tā bija mērķis pēc stumbra un нацелился pie labā aizmugurējā riteņa. Bet, tiklīdz viņa nošāva, limuzīns, выскакивал caur sliedes, neprātīgi mainot virzienu. Shot hit riepu un tā vietā покопал netīrumus. Pēc tam mašīna скрылась par augstu zāli uz ceļa.
  
  
  Viņas nolika pistoli кабуру un nopūtās. Vienīgais vīrietis, kuru mēs patiešām viesnīcu noķert, aizbēga. Viņš varētu atrast citu aģentu, kas tikai dažas dienas, varbūt pat stundas. Un, ja slepkava bija Jaunumiem, mēs, iespējams, pat apturēja to.
  
  
  Tad atcerējos par Heather un pagriezās pret augstu zāli. Viņas atklāja, ka viņa uzlādē Mārciņa likums par iepirkumu.
  
  
  "Atvainojās, ka viņš ir izgājis mimmo mani", - viņa atvainojās.
  
  
  "Neko nevar darīt, - es teicu.
  
  
  "Uzskatu, ka ir bezjēdzīgi mēģināt veikt ego uz manu mašīnu".
  
  
  Viņam ir pārāk lielisks sākums par mums, - es teicu.
  
  
  "Jā". Viņa likās represēto.
  
  
  "Ar tevi viss kārtībā?"
  
  
  "Jā. Es esmu labi. Kā ir ar tevi?"
  
  
  "Visu labu", - teica viņas hei. "Es nevaru teikt to pašu par tiem diviem". To, pamāja ar galvu virzienā, kotedžas.
  
  
  Mēs pārmeklēja diviem britiem un māja, bet nekas nav atrasts. Tad fumbled pēc savās kabatās nogalinātā чекиста. Nekas. "Ziņas" tika īstu pro - pro nemīlētu neko ierakstīt.
  
  
  "Viņi runāja par ministriju ārvalstu aizsardzības", - teica viņas Heather. "Tie noteikti ir kaut kas, kas tur bija plānojuši.
  
  
  "Jaunākās runāja par "mūsu tēmas", un" mērķa datums "un sacīja, ka viņiem ir" jārīkojas ātri. Jaunums varētu būt mūsu cilvēks. Mums labāk ir pieņemt, ka tas tā ir, un ka viņš plāno drīz vien atkal nogalināt. daļu no grandiozā plāna, tas tikai mainīs veidu, laiku, datumu un darbības metode, lai nākamais mēģinājums ".
  
  
  "Aizsardzības ministrija", - domāju Heather. "Kad Дамбартон jau ir nogalināts, kāds tas atstās? Ego vietnieks?"
  
  
  "Var būt, un var būt, ģenerālis. Kas to lai zina?" Viņas teica. Tās sākumā otro reizi sakārtoti pa maku vienu mirušo. To pamanīju slepenā nodalījumā, kas ir izlaista pirmo reizi. Iekšā bija papīra. Izvilka "Hei! Kas tas ir?"
  
  
  Heather paskatījās caur manu plecu. "Tas ir tālruņa numuru".
  
  
  "Ka tas ir rakstīts ar viņu?"
  
  
  Viņa paņēma tas ir man. "Apakšējā kautuve".
  
  
  "Ņižņij... Kas tas par elle?"
  
  
  Viņa paskatījās uz mani, viņas zilās acis smaidīja. "Tā ir pilsēta, mazs ciems Котсуолдсе. Vajadzētu būt, ka šis skaits laukos".
  
  
  "Nu, - domīgi sacīju, - varbūt kāds ap zēni", ceturksnī šajā pieļāvis nelielu kļūdu".
  
  
  Ceturtā nodaļa.
  
  
  "Bet otrais, ņemiet vērā?" - es jautāju, piespiežot tālruni pie auss, un фотостатические kopijas piezīmes par slepkavību, kas Брута bija man, noārdāmie gultā man blakus. "Vai bija atšķirības?"
  
  
  Viņas, runā ar графоаналитиком, kuram Брута deva ierakstus par slepkavību. Tās uzmanīgi klausījās ego reimatismu.
  
  
  "Nu ko, - es teicu, kad viņš bija beidzis, - es novērtējam jūsu palīdzību".
  
  
  Viņas nolika klausuli un pagriezās pret Heather, kas nodarbojas ar ciema citu pēc vienguļamas gultas. Mēs esam reģistrējušies šajā viesnīcā i stratford, kā vīrs un sieva, - saskaņā ar viņas priekšlikumu.
  
  
  "Tas ir interesanti, - es teicu.
  
  
  "Kāda?" viņa jautāja.
  
  
  Tā domīgi pētīja фотостаты. Viņas обвел noteiktas aplīti burtus, kad klausījos eksperta почерку.
  
  
  "Paskaties uz to," - teica viņas Heather. "Pievērsiet uzmanību tam, kā visi burti sliecās asā leņķī uz labo pusi papīra. Графология-uzskata, ka tas nozīmē, ka rakstot ļoti emocionāls cilvēks, iespējams, неуравновешенная personība".
  
  
  "Bet mūsu dosjē "Novitātes", liecina, ka viņš ir foršs, sistemātisku un efektīvu aģents", - iebildusi Heather. "Viss ego ieraksti Гачине stāsta vienu un to pašu stāstu". Viņa ar āmuļi prātā nozagto ierakstu par padomju spiegu skolu.
  
  
  "Tieši tā. Un tagad paskaties uz āra" A "un" Par "šajā pirmajā piezīmē. Uzmanīgs un precīzs cilvēks, tāds, kā "Jaunums", aizver šie burti augšā.
  
  
  "Slepenie cilvēki vienmēr izbeidz savu" Jā ", - turpināju es, - Un tas vēl nav viss. Redzēt, kā krustojas burts" T "Lielbritānijā? Spēcīga, stabila līnija šķērso vēstules tekstā norāda uz spēku, kas robežojas ar stūrgalvību un pārlieku agresivitāti. , "Novitātes" nevar ievietot veidni. Tam ir pārsteidzīgu rakstīšanas stilu, pieņemot, aizkaitināmība un nepacietība. Jūs redzēsiet, kā Padomi, izvēlas нетерпеливого cilvēku kā galveno spiegu? "
  
  
  Heather pasmaidīja. - "Es dotu priekšroku, lai viņi to ir izdarījuši".
  
  
  Viņai uzsmaidīja ar reimatismu. "Es baidos, ka tas nav mūsu laime". Viņas vēlreiz paskatījās uz фотостаты un pārstāja smaidīt, salīdzinot ih. "Un pēdējais, bet ne mazāk svarīgi: ir skaidrs, slīpums uz leju rindas šajās piezīmēs. Tas ir acīmredzami laikā sākt otro piezīmi. Tas liecina, ka, rakstot piemeklēja emocijām, pilns ar depresiju un trauksmi ".
  
  
  Heather ar nožēlu paskatījās uz ierakstu. "Šo cilvēku ir ļoti ātri konstatēja būtu VDK".
  
  
  "Un vai ātru pensijā", - es piekritu.
  
  
  "Balss ir jā!" - uzelpo Heather vienā ap saviem retajiem netrāpa ielu slengu. "Tas румяная spēle guessing spēli, jā!"
  
  
  "Laiks beidzas, - piebilda es, - pēc dažām dienām būs vēl viena slepkavība".
  
  
  "Ko mums tagad darīt?" Viņa šķērsoja viņai savas garās kājas, обнажив mežģīņu vietas zem dzeltenā mini kleitu, kas viņai bija. Tas bija līdzīgs школьницу, kas nodarbojas ar zīlēja, nodevu vai tas ir eksāmens. Bet viņa uzvedās nevis kā skolniece kotedžā uz Lands End.
  
  
  "Mēs dodamies uz Apakšējo Слотер un cenšamies, lai pārvietotu" Jaunumi ", kamēr ir laiks. Var, visu šo tālruņa numuru noved pie kāda cita meitene. Bet tas var būt īsta štāba-dzīvokļa" teritorijā barenca jūras ". Viņas tikai ceru, ka tas nav strupceļš".
  
  
  No rīta mēs devāmies uz Лоуэр-Слотер pa šaurajām ceļiem, apejot melnā un baltā mājiņas ar salmu jumtiem un norādes, kas norāda ceļotājam uz vietām, piemēram, Chipping-Campden un Буртон-on-tie Water. Pats Лоуэр-Слотер tā ir rāmo veco затененную kokiem ciemu ap brūno akmens mājiņas ar straumi, pašreizējo caur nah. Mēs stāvošām automašīnu aleja un devās uz adresi, kas pētniecības nodaļa Брута проследил pa tālruņa numuru, kas mēs esam viņiem devuši. Tas bija neliela māja pilsētas nomalē, un šķita, ka viņš ir pamests. Apkārt nebija zilu sedana, un durvis bija aizslēgtas.
  
  
  Mēs nonākam pie aizmugures ēkas, un tajā ieskatījās iekšā caur mazu витражное logu. Neviens viņu nav redzējis. To izņēma ap kabatas regulējama atslēga, kādu par daudziem ierīces, kas piešķirtas zēniem pēc specefektu un montāžas vistu vanags, un pagriezās savu pili. Nav slimības uz pili, un durvis atvērās. Viņas izvilka Вильгельмину un uzmanīgi gāja iekšā. Viņas lēni gāja caur деревенскую virtuvi, dzīvojamo istabu, pēc tam uz guļamistabu. Kad viņas atgriezās dzīvojamā istabā, Heather pārbaudīju mājas esamība "tipsters". Ih nebija.
  
  
  Viņš gandrīz nolēmu, ka nav jēgas pakārt šeit, kad to atklāju nakts čemodānu, ksenona mazajā skapī. Ns ir visi nepieciešamie vīriešu tualetes piederumi, kuriem nesen bija. Tās vēl nedaudz palūkojās apkārt un pamanīja atkritumu grozā смятый, bet svaigu nepilnīgs. Cigarete bija viena no trim britu marku, vēlamo россиянами un citiem восточноевропейцами.
  
  
  "Jaunumi mūs šeit uzvarēja, - sacīju Heather. "Un viņš nāks atpakaļ".
  
  
  "Jā, - viņa teica, - un viņš jau bija uzņēmums". Viņa man parādīja divas glāzes
  
  
  liķiera, ka viņa ir atradusi virtuves bufetē, nesen izmantota un atstāt nemazgātu.
  
  
  To, pasmaidīja, noliecās un pavadīja lūpas pār viņas vaigu. "Ļoti labi," es teicu. Viņa paskatījās uz mani, kā tad, ja telpa ir lielāka, tad ātri огляделась. Man bija grūti atcerēties, kāpēc viņas ir tur.
  
  
  "Ir cilvēku vārdā Коваль", - teica Heather, ne samazinot acīm ar punktu, kas viņa tur. "Tas ir krievijas aģents, kurš ir redzējis šajā apkārtnē un kas mīl šo šķirni liķiera. Staņislavs Коваль".
  
  
  "Šķiet, viņš ir jaunu pakļautais barenca jūras teritorijā", - es teicu, - "Iespējams, viņi tagad nav pieņemti darbā vairāk aģentu".
  
  
  "Коваль varēs izsaukt vairākiem cilvēkiem, - teica Heather.
  
  
  "Patiesībā. Bet tagad mums ir neliela priekšrocība. Mēs esam šeit, bet viņi to nezina".
  
  
  Uz Heather bija вельветовая svārki un viena par to kreklu pa jersey, bez krūštura - to varēja redzēt kontūras viņas sprauslas, izmantojot lipīgu audums. Tas nekas, kas atšķiras no tā, ko valkāja visas citas meitenes jauni dienas sieviešu emancipāciju, bet, Heather, - un datus citos apstākļos - tas sānis un расстраивало. Domāju, viņa zināja, ka tas mani uztrauc, un hey, tas drīzāk patika. Tās saplēsa savu skatienu no šīs sprauslas un devās uz virtuvi, lai atkal ieslodzīt sētas durvīm. Pēc tam to nomainīja cigarešu lietā un nepilnīgs, un Heather bet netīras glāzes atpakaļ savā skapī, kur tā ih atradusi.
  
  
  "Tagad, - es teicu, - mums jāgaida". Viņas apzināti ļāva savam skatienam slīdēt pa blūzes pa jersey uz leju uz īsu вельветовой krekls, kas sniedzas līdz gurniem. "Vai jums ir kādi ieteikumi par to, kur tas ir?"
  
  
  Viņa nedaudz pasmaidīja man. "Vannas istaba?"
  
  
  Viņai atbildēja hei smaidu. "Protams", es teicu.
  
  
  Mēs ienāca guļamistabā un slēgtas durvis. Heather piegāja pie viena loga un skatījās ārā. "Tur ir ļoti kluss," viņa teica, pagriezies pret mani un, metot somu uz gultas. "Mēs vienkārši varam ilgi jāgaida".
  
  
  "Mēs vienkārši varētu, un tās nav gatavojas tērēt tas ir nelietderīgi".
  
  
  Tās, piegāja pie viņas, обвел rokām viņas vidukli un sāka pievilkt sev. Viņa выгнула muguru tā, ka viņas mīksto līkumi прижались pie manis.
  
  
  "Es ar nepacietību gaidīju šo", - es teicu, noskūpstījis viņas kaklu atklāti ar gaišiem matiem.
  
  
  "Viņas naktsmītnes tevi ar viņiem sesku, kā tu nāc uz biroju Брута", - čukstēja viņa reimatismu.
  
  
  Viņa palīdzēja man novilkt jaku, Вильгельмину un kreklu. Viņas расстегивал aizbīdni, kas nodarbojas ar tur ee svārkus. Pēc mirkļa viņš nokrita uz grīdas. Viņa sēdēja tur, caurspīdīgā mežģīņu biksītēm ar elastīgu līkločiem un maigumu, viņas āda bija pienaini baltu un gludu kā samts.
  
  
  "Mēs nevaram izmantot gultu," es teicu, skatoties, kā viņa натягивает biksītes uz gurniem. Viņas novilka pārējo apģērbu un, liekot to kopā ar mani uz paklāja guļamistabā.
  
  
  Tās piespieda ee pie grīdas un noskūpstīja. Viņa ar entuziasmu atbildēja, virzot gurnus uz mani mīksti viļņveida kustībām. Tās glāstīja viņu, skūpstīja, un es jutu, kā viņas gurniem раздвинулись no mana pieskāriena. Skaidrs, tā arī bija ne garastāvokļa zaudēt laiku. Uzmanīgi tās klāja viņas ķermeni savu.
  
  
  Tās, iegāja nah viens nevainojami vienmērīgu kustību. Ee rokas darīja brīnumainas lietas uz manas muguras, virzās arvien zemāk un zemāk, glaimot, glaimot, kairinot mani arvien vairāk un vairāk. Viņas sāka virzīties uz priekšu ātrāk, un jutos reakciju Heather. Viņas kājas раздвинулись plašāks, it kā viņa viesnīcām, lai tās iekļuva nah, pēc iespējas dziļāk. Viņas elpa pāriet хриплые šņukstēja. Tās, iegāja nah dziļāk, un viņa nopūtās, kad mēs esam sasnieguši kulmināciju kopā, ideāli.
  
  
  Pēc tam tā mēs lēnām оделись. Kad Heather atkal uzvilkusi kreklu, tās, noliecās un viegli noskūpstīja ee lūpas.
  
  
  "Mums nāksies veikt šo uzņēmumu land-izīrē pierasts, - es teicu.
  
  
  "Es ceru, ka Брута var sarīkot". Viņa pasmaidīja.
  
  
  Mēs bijām ģērbušies, kad to dzirdēju, kā apstājas mašīna. Heather bija virtuvē. Viņas ātri piegāja pie loga guļamistabas, velkot jaku. Pie mājas piebrauca melns limuzīns. Ns bija trīs vīrieši. Viens ap tiem bija "Ziņas".
  
  
  Viņas steidzās uz dienu guļamistabas, kad Jaunumiem un ego draugi izgāja ap mašīnu un devās uz mājām. "Heather!" - strauji čukstēja es. "Viņi ir šeit!"
  
  
  Pilī скрипнул atslēga. Heather nekur nebija redzams. Tā ienira atpakaļ uz guļamistabu, kad atvērās durvis.
  
  
  Piektā nodaļa.
  
  
  "Iespējams, viņu varētu uzaicināt uz šejieni, lai kāds cits, izņemot Gājiens", - teica viens ap vīriešiem, kad viņi ienāca. Viņas redzēja blīva кудрявого personāžu, kuram maisiņu ar pārtikas produktiem. Viņš izgāja caur dzīvojamo istabu, uz virtuvi, un es domāju, ka tas ir Коваль. "Bet jūs saprotat, ka tas ir ļoti īss laiks".
  
  
  Viņas затаил elpu, kad Коваль iegāja virtuvē. Heather kaut kur tur bija. Var, hei, ir izdevies paslīdēt uz ziemassvētku brīvdienām. To, dzirdēju, kā kinky vīrietis staigā pa virtuvi.
  
  
  "Jūs varat teikt, tas ir kremļa kontrolē, biedrs". Tas bija "Jaunumi", un tas bija teikts ar spēcīgu sarkasmu. Esmu redzējis viņas, ego, kad viņš apsēdās krēslā dienā. Viņas atvēra durvis, atstājot tikai полдюймовой būtu. Maka Heather, kā es pamanīju malu acis, vairs nav, bija uz gultas. Ja viņa paņēma tas
  
  
  ar viņu...? Un tad viņas ieraudzīja ego tālākajā stūrī pie gultas, kur viņš ir, kaut kādā veidā ir samazinājies. Ns būs ff automāts Sterling.
  
  
  Viņas vīlusies стиснул zobus. Heather bija безоружна, un mūs izšķīra. Tas bija nepiemērotā brīdī.
  
  
  Augsts gnarly brits ar kārtīgiem ūsām pārvācās uz dīvāna pie barenca jūras teritorijā.
  
  
  "Es zinu vienu puisi, kas var būt," - viņš teica krievu. "Harijs-Mērkaķis, kā viņi ego sauc. Tā ir piemērota, lai cīnās. Viņš mīl kauties".
  
  
  Balss teritoriju barenca jūras bija dzirdams nepacietība. "Mēs nevaram izmantot šo operāciju parastās huligāniem, Gājiens. Mums ir vajadzīgi cilvēki ar labām galvām, citādi apdzīvotu vietu krievijas neizdodas".
  
  
  "Absolūti fantastiski", - mierīgs sacīja brits.
  
  
  Коваль высунул galvu ap virtuvi. "Glāzi degvīna, biedri?"
  
  
  "Es mēģināšu," - teica Gājiens.
  
  
  "Jā, lūdzu." Jaunums pamāja ar galvu. Viņš piecēlās, novilka jaku un devās atklāti guļamistabā.
  
  
  Viņas steidzās pie skapja. Kad tās aizvēru durvis, istabā ienāca Jaunumiem un nometa jaku uz gultas. Viņš novilka kaklasaiti, un uz brīdi man likās, ka viņš iet ar to pieliekamais. Viņas izvilka Вильгельмину un ir gatavs izšaut, ja viņš atvērs durvis. Bet viņš novērsās no tualetes, un uz brīdi izslīdēja ārā ap manu redzes lauku, skaidrs, karājās kaklasaites, uz kāda āķa čīkstoņu. Viņš bija trīs pēdas no 9 milimetru lodes krūtīs. Citā brīdī viņš izgāja cauri istabai.
  
  
  Es nepaspēju iziet ap tualetes, kā dzirdēju troksni virtuvē. Коваль skaļi iesaucās pa-krievu, un tad atskanēja apdullinošs. Viņš atrada Heather. Pēc dažām sekundēm viņa kliedza.
  
  
  Tās vēra vaļā tualetes durvis un metās uz dzīvojamo istabu. "Jaunums" bija dzirdējis, kā es eju, un gaidīja mani. Metāls iesita man pa galvu, un viņš redzēja roku Jaunu un muca, kas skāra mani, kad tās samazinājās, sāpes atsitienu ieraudzītu manu vārtu.
  
  
  Viņas nošāva automātiski, bet таращить acis tikai расколола koku aiz galvas Jaunums. Kad tā nokrita uz grīdas, tās ir gandrīz zaudējis Luger, bet viņas drūmi turējos, kamēr manas kājas хватались par pirkumu. Tās bija mērķis, lai otrā šāviena, kad liela dūre Gājienā iesita man pa seju. Trieciens pārdota mani ar kāju, un šoreiz viņas zaudēja "Luger".
  
  
  "Mēģiniet nevis nogalināt nevienu ap tiem!" - kliedza "Jaunumi". Vēl viens apdullinošs ap virtuvi un raudāt Коваля. Heather ieņēma ego. Bet man bija lielas problēmas. Gājiens tuvojās man, gaidot, kad tās radīsies. Viņas подрезал ego kāju, zvejošana apakšstilbs, un viņš kliedza. To satvert ego kāju, stipri yanked, un viņš sabruka uz grīdas man blakus.
  
  
  Beidzot es piecēlos zem kājām. Man reiba vārtus, bet, kad Gājiens ar grūtībām piecēlās, satvēra viņas ego лацканы, pagriezās un kopā ar to pusapli, un meta ego "Jaunumi", kā reizi tajā brīdī, kad krievu нацелил uz mani uzrauts auto. Gājiens apgāza ego uz krēsla, un abi nokrita uz grīdas.
  
  
  To, devās pie viņiem, bet šoreiz "Jaunumi" bija man pārāk ātri.
  
  
  "Palieciet uz vietas!" - Krievu piecēlās uz viena katram cilts, automāts mērķis bija man uz krūtīm. Man nebija izvēles; Duncis Hugo nevarēja tikt izmantots pietiekami ātri.
  
  
  "Viss, ko teiksi," es teicu.
  
  
  Šajā brīdī ap virtuves iznāca Коваль, turot Heather.
  
  
  "Nu ko, - teica Ietaisēm ar acīmredzamu gandarījumu, - šie divi draugam pa Lands End. Prieks atkal tikties ar jums".
  
  
  "Viesnīca varētu viņai pateikt, ka šī sajūta ir savstarpēji, - es teicu.
  
  
  Gājiens ar grūtībām piecēlās.
  
  
  "Ej, mazgājies", - teica emu Jaunums. "Коваль, свяжи šiem diviem".
  
  
  Коваль хмыкнул. Viņš atlaida Heather un atkal nozuda virtuvē, kā Jaunums, uzmanīgi приставил pie mums pistoli. Pēc minūtes Коваль atpakaļ. Viņš cieši man roku aiz muguras ir gara izturīgu virvi. Pēc tam viņš cieši Heather. Ar laiku, piemēram, Gājiens atpakaļ, "Novitātes" sēdēja mums aiz vecā izšūti ziedu raksts-gulta istabas vidū. Viņš dusmīgi paskatījās uz mani.
  
  
  "Jaunums" un nolika pie mums krēsla un pārdot. Viņš aizsmēķē cigareti, kuru mēs esam atraduši atkritumu grozā.
  
  
  "Tagad," - teica viņš, radot dūmus man sejā. "Jūs strādājat МИ5?"
  
  
  Noteikumi ir tā, ka jūs nekad nevar pateikt, lai ienaidnieks to, ko viņš vēl nezina, pat tad, ja tajā laikā tas šķiet nenozīmīga. Jaunums zināja par to, bet viņš bija jālūdz.
  
  
  "Mēs esam Skotija-Pagalmos", - auksti teica Heather. "Jūs pārvadā narkotikas, vai ne?"
  
  
  "Jaunumi" smējās. "Ak, taisnība, - viņš teica. "Es esmu pārliecināts, ka jūs varat darīt labāk."
  
  
  Persona Heather palika bāls. Es ar atvieglojumu pamanīju, ka viņa, šķiet, ir stipri bojāts cīņā ar Ковалем. Jaunums vērsās pie manis.
  
  
  Viņš jautāja. - "Bet kāds ir jūsu stāsts?"
  
  
  Tā, paskatījos šie dzīvoklis acis un atkal aizdomājās, kā šis cilvēks varēja kļūt par slepkavu. "Jaunumi" lietpratīgs, lai nogalinātu, un, bez šaubām, tas bija prātā mums. Bet viņš to darīja mierīgi, nežēlīgi un bez emocijām, jo tas bija darbs, kuru vajadzēja izpildīt. Šajā nebūtu nožēlas, bet arī īstu baudu. Viņš bija profesionālis.
  
  
  "Man nav vēstures," sacīja viņai emu.
  
  
  Jaunums viegli pasmaidīja un джентльменски ievilkās garā cigareti.
  
  
  Viņš atkal bija uz mani dūmi. "Meitene МИ5, - viņš teica mierīgi. - Nē, pagaidi. KP. Atceros dosjē. Un tu ar savu amerikāņu akcentu. Varbūt triks, vai jūs одолжены amerikāņiem? "
  
  
  "Jaunums" bija gudrs. Viņa atslīga uz dīvāna un skatījās uz viņu. "Jūs to saprotat".
  
  
  Viņš paraustīja plecus. "Nav svarīgi, kādā aģentūrā jūs strādājat", - nevērīgi teica viņš.
  
  
  "Lai Gājiens izdomās par viņu", - piedāvāja Коваль.
  
  
  "Jā, viņai кровоточащему puisim, par ko padomāt", - прорычал Gājiens.
  
  
  "Jūs redzēsiet, kā nepacietīgs mani draugi?" - "Jaunums" iesmējās man. "Būtu labi, ja jūs varētu izskatīja sadarbības iespējas".
  
  
  "Es tev teicu!" - teica Heather. "Mēs policijas aizsegā. Kāpēc jums vienkārši nav parādīt mums, kur zālē heroīns, un atsaucas uz apsūdzība? Mēs ieteiksim iecietības Ярде".
  
  
  Jaunums papurināja galvu, smaidot. "Jums ir talantīgs kolēģis", - viņš man teica. "Bet, baidos, ka ļoti reāli". Smaids pazuda. Viņš noliecās un uzmanīgi drupinātu cigareti pelnu trauks. Kad viņa acis atkal satikās ar manām, viņš bija prātā lieta.
  
  
  "Es zinu, ka jūs nogalinājāt vienu cilvēku Лэндс-End. Kā ar diviem citiem? Jūs ih arī nogalināti vai saglabāt uz nopratināšanu?"
  
  
  "Bez komentāriem," es teicu.
  
  
  Viņš pamāja ar galvu Маршу; liels anglis hit mani, rtu atvērtu plaukstu. Mans mērķis ir tik dramatiski откинулась atpakaļ, ka uz brīdi tā nodomāju, ka tā varētu lauzt man kaklu. Asinis plūda visā stūrī manu rta. Viņas redzēja, kā Heather ar bažām vēroju.
  
  
  Nu? - teica, "Ziņas". - Ko jūs подслушали vasarnīcā? Vai tur dzīvo mūsu draugi, un ko viņi tev teica? "
  
  
  Viņas sel un blenza uz viņu, juta, kā asinis plūst pa manu подбородку. "Jaunumi" paskatījos uz Gājienā, un liela roka atkal aizskāra mani, šoreiz сжавшаяся dūri. Trieciens nogrūdis mani uz dīvāna. Kādu laiku tā gulēju, apātisks, tad lielas rokas atgrieza mani uz sēdus pozu.
  
  
  "Man nepatīk to darīt, - teica "Jaunumi", - bet tu neatstāj man izvēles. Cik ilgi jūs bijāt pie loga kotedžas, pirms mūsu citā jums redzēja?"
  
  
  Облизнула pietūkušas lūpas. Viņas teica. - "Kādu logu?"
  
  
  Acis Jaunums ir samazinājies: "Tā tas arī būs".
  
  
  Коваль tuvojās Ziņām. "Lai Gājiens izdomās ar meiteni," klusu viņš teica. Viņš pamāja uz mani. "Viņš mīl ee, - es varu pateikt."
  
  
  "Labi," - teica Avots. "Bet sāciet ar maigumu. Mēs gribam zināt, ko viņi zina".
  
  
  "Iespējams, diezgan maigi, un?" - teica Коваль. Viņš pamāja ar galvu uz garas, skaistas kājas Heather.
  
  
  Jaunums pamāja ar roku. "Kā vēlies".
  
  
  Коваль paskatījās uz Gājienā, un Gājiens ir plaši pasmaidīja. Viņš piegāja pie Heather un pacēla uz kājām. Коваль viņš to turēja, kamēr Gājiens unleashed hei, rokas. Коваль lēni pavadīja resnās rokas pa ee krūts, tagad jau smaida. Heather ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus un iespēra ego pa seju.
  
  
  Коваль uz reimatismu spēcīgi cirta to uz muguras. Viņa zaudēja līdzsvaru, ja Gājiens nav tur ee. Viņas seja bija sarkana no triecieniem.
  
  
  Viņas ir spiestas žokļa un mēģināja skatīties. Pirms поправиться, vajadzēja kļūt sliktāk. Bet, ja viņi uzzināja, ka mēs zinājām par aizsardzības ministriju, mēs būtu zaudējuši, tad vienīgā priekšrocība, kas mums bija.
  
  
  Коваль un Gājiens стряхивали ar Heather apģērbu. Viņa cīnījās ar tiem iso visiem spēkiem vietas, grumbling, bet citādi klusi. Pēc mirkļa viņa bija kails. Gājiens tur ee, bet Коваль ļoti lēni pavadīja viņu ar savām apaļš ar rokām. "Ziņām "nebija garlaicīgi.
  
  
  "Atstāt meiteni mierā, - es teicu. "Viņa neko nezina. Tā arī ir. Viņas nāk uz tavu проклятому logam ir pārāk vēlu, lai kaut ko dzirdēt".
  
  
  "Jaunumi" vērīgi paskatījās uz mani, izvērtējot to, ko es teicu. "Tas, protams, nozīmē, ka jūs zināt visu vai lielāko daļu. Un tagad atbrīvojiet meiteni no turpmākas problēmas, pastāstot man, kam no jums nodod šo informāciju. Jums ir izdevies sazināties ar savu štābu?"
  
  
  "Mēs neko neesam iemācījušies," es teicu. "Mums nav ko teikt".
  
  
  Jaunums ir pētījuši manu окровавленное seja zilumos un pamāja ar galvu Ковалю. Gājiens iemeta Heather grīdas izmaksu tieši manā priekšā; un viņš Коваль vēroja manu reakciju. Коваль pacēla rokas Heather pār ee galvu.
  
  
  "Gribi redzēt, kā tavu draudzeni изнасилуют?" viņš teica. "Kā jums tas patīk? Viņa cutie, vai ne?"
  
  
  Gājiens iesmējās un облизнул lūpas. Es vēmu no viena acu skatiena uz to. Tā nav viesnīca skatīties uz Heather.
  
  
  Viņas vilcinājās. Vai bija vērts ar to turpināt? Patiesībā delle, cik daudz mēs varētu uzvarēt, spēlējot тупицами? Mēs aizstāvējām maz informācijas. No otras puses, ir atzīts tas, ka mēs zinājām, un mazliet обманувшись klāt, mēs varētu vismaz noskaidrot, vai Ziņas, un ego komandu komandu slepkavas vai viņi vispār izdomāja kaut kādu citu spēli.
  
  
  "Labi, viņai teikšu tev to, ko tu gribi zināt," es teicu. "Atlaid meiteni".
  
  
  "Es ceru, ka tu vairs nebūsi spēlēt spēles," - teica "Jaunumi".
  
  
  Gājiens vīlusies paskatījās uz viņu, bet Коваль paskatījās uz viņu ar skatienu, kas teica, ka viņam būs pietiekami daudz laika, lai līdzīgas lietas vēlāk, pirms viņi nogalina Heather. Коваль atbrīvo rokas, un viņa apsēdās, cenšoties piesegt ar rokām savu kailumu.
  
  
  "Aizved meiteni uz guļamistabu. Dodiet hei apģērbu", - teica Avots. "Dari, Коваль. Gājiens, paliec šeit."
  
  
  -Коваль sekoju viņai un aizvēra durvis. Tad atcerējos, somiņu Heather un domāju, vai pie nah iespēja nokļūt līdz viņam un savu mazo pistoli - pirms Коваль ego redzēs.
  
  
  "Tagad, vēl viens mans", - teica Avots. "Mēs runājam par pasta бизнесявляется. Pirmkārt, kādi ir lietas, jums bija ar Gali Фергусом Ēģiptē?"
  
  
  "Viņš grasījās pārdot man kādu informāciju. Bet ego nogalināja ego arābu draugi, pirms viņš varēja to nosūtīt".
  
  
  "Bet kas tā bija par informāciju?"
  
  
  "Viņš teica," - es meloju. "Bet kā bija tev Fergus?"
  
  
  "Ne ar ko", - iesmējās Jaunums. "Tikai cilvēks, kurš laiku pa laikam izpildīja mums darbu tuvajos Austrumos. Mūsu cilvēki tur man lūdza, lai uzzinātu par sagaidīs jūsu attiecības ar viņu. Tagad draugos ir ar Lands End. Viņi ir miruši?"
  
  
  "Viņi ir miruši, - es teicu.
  
  
  "Un viņi neko tev neteica?"
  
  
  "Nekas. Viņas overheard, kā jūs runājāt pa logu, pirms jūsu krievu vēl pamanīja mani. Par ministrijā ārvalstu aizsardzības".
  
  
  Persona Jaunums aptumšotās. "Es redzu."
  
  
  Viņas domāja, kamēr runāja. Tie nav novilka savu jaku, un, kad Коваль обыскал mani, viņš konstatēja, Hugo. Bet es nevarēju izmantot duncis, kamēr manas rokas bija saistītas aiz muguras.
  
  
  "Cik viņu saprotu, jūs plānojat, lai izpildītu savu misiju, kad jūsu vīrs atstās ēka". Viņas skatās uz sejām Ziņām; viņš palika bāls.
  
  
  "Kas tieši ir mūsu pilsēta krievijā?"
  
  
  Viņas vilcinājās, skatoties uz viņu, un Gājiens; To redzēt naktsmītne ih reakciju uz to, ko es gribēju teikt. "Uz to, lai nogalinātu trešās lielbritānijas valdības amatpersonas, - es teicu, - saskaņā ar savu vispārējo plānu".
  
  
  Acis "Jaunums" ir nedaudz samazinājusies - vienīgā izmaiņa izteiksmes. Bet Gājiens bija cits stāsts. Ego uzacis pārsteigums приподнялись, un viņš smējās. Jaunumi vērīgi paskatījās uz viņu, bet smiekli Gājienā daudz ko man teica. Vismaz viņš domāja, ka apdzīvota vieta, krievijas, kuru ego ir nomāts, bija pavisam cits.
  
  
  "Mēs neesam runājuši par slepkavībām uz Malas Zemes," - teica Avots. "Tu spēlē ar mani jaunāko roku?"
  
  
  "Es tiešām delle nav dzirdējis šo vārdu, - atzinās man, - bet mēs jau sen zinām, ka šī paredzamā šantāžas mēģinājums lielbritānijas valdība patiešām delle ir virkne plānoto izpildi par labu Krievijai. Tas ir padomju sazvērestība, un jums tika nosūtīts uz šejieni, lai novestu lietu līdz abi gali ".
  
  
  Viņas skatās uz sejām "Ziņām", kā viņš paskatījās uz manu. Tas bija kā spēle draw poker, izņemot to, kas ir likts uz spēles bija mūsu dzīves - mana un Heather - un drošība Lielbritānijā.
  
  
  "Bet jūs nezināt, kādu mēs plānojam nogalināt nākamais", - domīgi sacīja Avots.
  
  
  "Nē, tas var būt viens ap vairākiem iespējamiem mērķiem. Mēs arī nezinām precīzu datumu, bet tas jums ļoti palīdzēs. Spēle ir beigusies, un Krievija drīz būs pakļauts". Viņas pacēla savu balsi, впуская nedaudz emociju. Vērojot "Ziņām", tās nāca pie secinājuma, ka viņš man tic. Bet viņš nav gatavojas noliegt apsūdzība, ne tagad.
  
  
  "Уведи ego guļamistabā", - viņš teica Маршу bez turpmākiem komentāriem par to, ka es emu teica. "Atkal свяжи meiteni un aizver locītavu logā. Un tad ņem Коваля līdzi".
  
  
  Gājiens aizveda mani uz guļamistabu, kur Коваль vēroja Heather. To, pamanīju, ka krievu atradu maku Heather, ka bija vilšanās. Tie ir bloķēta logu un sasēja Heather rokas aiz muguras. Kad Gājiens izgāja cauri istabai, tas skāra mani lielo dūri dzīvē. To, хмыкнул un согнулся uz pusēm, kaisa uz ceļiem. Gājiens smējās, un pēc Ковалем izgāja cauri istabai. Durvis aiz viņiem aizvērās.
  
  
  Es nevarēju paelpot ilgs un mokošs brīdi. Heather neērts nometās ceļos man blakus. "Ar tevi viss впорядке?" - nepacietīgi jautāja viņa.
  
  
  Tagad to varētu runāt, bet mana elpa prom. "Es noķeršu šo motherfucker", - nomurmināja es.
  
  
  "Ko tu teici Ziņām?" - jautāja Heather.
  
  
  "Es teicu emu patiesību".
  
  
  "Kas noticis? Viņš ir slepkava?"
  
  
  "Jaunumus man neko nav teicis," es teicu. "Viņš ir ļoti labs pokera spēlētājs, bet Gājienu, daudz man stāstīja, nav pateikt mums vārdi".
  
  
  Tās skaistas zilas acis paskatījās uz manu seju.
  
  
  "Vai nu" nk "rosneft" nav nekāda sakara ar sazvērestības par slepkavību", - es teicu, - "vai Gājiens uzskata, ka nav, kas, protams, ir iespējams. Šī nav pirmā reize, kad algotu aģentu tur neziņā par reālo rakstura misija "
  
  
  "Taisnība." Heather pamāja.
  
  
  "Bet kāpēc, bet es tiešām nedomāju, ka" Jaunums ", ir kāds sakars ar заговору ar slepkavību".
  
  
  "Nogalināt vai viņš ir mums tagad?" - klusi jautāja viņa.
  
  
  Melot hei, nebija jēgas.
  
  
  "Nu ko, pat tad, ja mēs ejam nepareizā pēdām, šķiet, ka viņš ir. Mēs zinām, ka viņš ir kaut ko sazvērestību, un tas attiecas uz aizsardzības Ministrijas".
  
  
  "Es domāju, ka tagad viņi tur dara, - teica Heather, - plānojot mūsu nepatīkama nāve".
  
  
  Viņas precēts plaukstas uz веревкам, связывающим ih. Vietne ir ļoti cieša, atlaist to. Tā, paskatījos logs ar slēģiem. "Viņi, visticamāk, ļaut viņiem jāgaida līdz tumsai" - es teicu.
  
  
  "Viņi nevēlas apgrūtināt ciems", - skumji piekrita Heather.
  
  
  Viņas sēdēja, skrūvēja virvi, связывающую manas plaukstas, un гадал, ka, šuvējs ņem, varu to darīt. Papildus стилета Hugo, man bija цианистая bumba Pjēru прикрепленная uz mana gurna, bet uz manu mūžu, un пряжке tika plastikāta sprāgstvielām, un miniatūro
  
  
  pūtēju pistole ature dart - visas dāvanas no radošo cilvēku спецэффектах un rediģējot Cirvi. Bet Hugo ir vienīgais ierocis, kas var atbrīvot mūsu plaukstas.
  
  
  Viņas согнул labais plecs, un duncis izslīdēja ārā ap maksts. Bet tas nav hit man uz plaukstas, kā parasti, ego ceļu преграждал virve uz manas plaukstas. Viņas, tad pagriezās pret Heather muguru.
  
  
  Viņas jautāja. - "Vai jūs varat pacelt manas rokas uz manām plaukstām?"
  
  
  Viņa paskatījās uz mani un pagriezās pret mani ar muguru. "Es nezinu. Bet pat tad, ja to spēšu, es nespēju atraisīt virves".
  
  
  "Es zinu. Bet paskaties uz manu labo iekšējo rokas. Tur jūs redzēsiet naža gals".
  
  
  Heather paskatījās uz augšu un redzēja. "Kāpēc, Niks, tev patīkamākie pārsteigumi!"
  
  
  To, smīnēja hei, un pagriezās, lai vēl tālāk, lai viņa дотянулась līdz стилета. Viņas juta, kā viņa strādā pie tā. "Velciet ego vienmērīgu, lēnu kustību, - es teicu, - ejot ego uz āru un mimmo virves".
  
  
  Viņa tā arī izdarīja, un nākamajā brīdī duncis vaļīga ar auklu un ar troksni nokrita uz grīdas. Mēs ar bažām paskatījās uz durvīm, bet diskusija blakus istabā turpinājās bez pārtraukuma.
  
  
  "Paņem nazi" - es teicu. Heather noliecās un neveikli pacēla ego. "Stipru paņem ego rokturi un atkal atgriezies pie manis".
  
  
  Heather izpildījusi rīkojumu. "Разрежь virves" - es teicu. "Un būtu labi, ja tu būtu vairāk разрезаной virves, nekā miesas".
  
  
  Tā, jutos kā asmens скользнуло mimmo manas plaukstas pie virves, un pēc tam Heather sagrieza mezglu. Visbeidzot, pēc tam to, kas šķita mūžību, tās, jutos kā virve padodas. Viens pēdējais spēcīgākais trieciens Heather izlauzās, Un tieši laikā; balss blakus istabā pēkšņi ir beigusies.
  
  
  Viņas atbrīvoja rokas un ātri pagriezās pret Heather. Ņemot Hugo, vienreiz bija virves, kas saista viņas rokas, un sagriezti ih. Šajā brīdī mēs dzirdējām skaņa jums dienu.
  
  
  "Palikt uz vietas", - čukstēja es.
  
  
  Heather apsēdos uz gultas, it kā viņa joprojām ir saistīta. Viņas piecēlās, liekot rokas aiz muguras, kad durvis atvērās. Tas bija Коваль.
  
  
  "Labi," viņš teica, smaidot pie mums. "Es redzu, tu vēl te".
  
  
  "Tu taisies aiziet mums tagad, kad mēs tev to, ko zinām?" Viņas teica. Viņš atstāja durvis pusvirus, un to varētu redzēt, piemēram, Ziņas un Gājiens sarunājas kopā blakus istabā. Gājiens izskatījās nepacietīgi выжидательным.
  
  
  "To mēs vēl redzēsim", - maigi atbildēja man Коваль. "Bet vēl mums vajadzētu aizvest tevi uz citu vietu, vai ne? Kur tu būsi lielāku drošību".
  
  
  Tas notika mimmo Heather pie manis, viņas zināja, kur tā mūs ved. Kādu klusu деревенскую ieliņu, kur viņi izmantos trokšņu slāpētāju vai nazi. Viņš paņēma mani aiz rokas: "Iesim, mums vajadzētu sasiet jums acis abiem. Uz citu istabu, lūdzu".
  
  
  Heather piecēlos no gultas. Viņas, skatījās, kā viņa piegāja pie Ковалу aizmugurē, сцепила rokas un взмахнула ego kaklu.
  
  
  Krievu крякнул un krita uz mani. Viņas stipru tur ego ar vienu roku, sāka otro hit viņa ego ar dūri pa seju. Viņš ierēcās, un sabruka uz grīdas. Viņas robiem ego aiz auss, lai katram gadījumam viņš nokrita. Duncis bija man uz jostas, bet man nav nācies ego izmantot.
  
  
  Viņas teica Heather. - "Ņem savu ego pistoli!"
  
  
  Viņas tuvojās diena, kā reizi tajā brīdī, kad вбежал Ietaisēm ar gatavu aparātu. Viņš redzēja, kā Heather склонилась pār Ковалем un darīja, nah pistoli. Viņas ar varu ielika savu roku uz viņa rokas. Pistole lidoja pa ego rokām un sasita par grīda, riņķojot pa ego pulētu virsmu.
  
  
  To satvert "Jaunumi" roku ar pistoli, pirms augsts krievu spējis atgūties, un meta ego caur istabu.
  
  
  Heather joprojām centās atrast ieroci Коваля. To pamanīju uz gultas automāts teritoriju barenca jūras un aizmirst par viņu. To, piezemējās blakus un saķer ass. Bet pirms tās paguvis pacelt šauteni, Jaunums atkal pielēca kājās un metās uz mani. Viņš bija худощавым, жилистым vīrieti ar muskuļu un ķermeņa procedūras. Viņš spēcīgi skāra mani, mēģinot izraut automāts ap manām rokām. Mēs divreiz перекатились pa grīdu privāto logu, "Novitātes" alka mesties uz ружью.
  
  
  Tās skāra viņa ego dūri uz galvas, un viņš nokrita uz grīdas. Heather nāca ar pistoli Коваля, kā reizi tajā brīdī, kad Gājiens ielauzās istabā. Viņam ir jābūt, kavējās ar доставанием savu ieroci, automāts Маузер 7,75 Парбеллум, ļoti atgādina Вильгельмину.
  
  
  Ego persona aptumšotās no dusmām, Gājiens ielauzās istabā, šaujot un ругаясь. Ego šāviens bija paredzēts Heather, bet redzamība bija slikta; таращить acis notika mimmo ee galvu sešas collas. Viņa atklāja pretuguni, divreiz panākot Gājienā pēc kārtas krūtis un kaklu.
  
  
  Malu viņas acis, redzēja, ka Jaunumi atkal piecēlās un devās uz dienu. Joprojām guļu uz grīdas, satvert viņas ego kāju. Viņš sāka mani pārsteidza ar kāju. Viņas mēģināja пригнуться, bet pēda joprojām noliecās uz savu mērķi. Viņas zaudēja tvērienu par potīti, un pirms viņas paspēja atkal paķert ego, Jaunumus izgāja cauri istabas un devās uz ieejas dienā.
  
  
  Viņas ātri palūkojās apkārt. Коваль nekustētos, un Gājiens gulēja uz muguras, vaidēja un cīnījās ar nāvi katru īsu nopūtu.
  
  
  "Pēc tam ego", - teica viņas Heather, norādot uz Коваля. "Es eju Ziņas".
  
  
  Nav bijis laika meklēt Вильгельмину. Jaunums devās uz melnās седану un pārdomāju, kad sapratu, ka viņam nekas nav sanācis.
  
  
  Viņš paņēma atslēgu un skrēja uz galvenās ielas ciematā. Pie tam, kā es sekoju viņam, viņš jau bija сотне metri, vai arī tā.
  
  
  Mēs pagāja dažus kvartālus, un tad viņš pazuda aiz stūra. Kad viņu ietin par to stūri, ieraudzīja viņu, ka viņš ieved mazu pelēku симку, divi kuras būtu atstājis atslēgas aizdedzi. Viņas skrēja ātrāk, bet "Jaunumi" отстранились, pirms tās paspēj nokļūt līdz mašīnas.
  
  
  Viņas palūkojās apkārt un сориентировался. Heather atstājusi atslēgas zem paneļa S. O. C. E. M. A. Gregoire, bet kur, šuvējs ņem, tas bija? Viņas skrēja uz nākamo stūrī un skatījās taisni. Balsot tā!
  
  
  Viņu uzreiz apsēdās pie stūres, un turēja atslēgu uz aizdedzi, un tad viņas ieraudzīja, ieplests lauku sievietes, nesošo iepirkumu maisu ar produktiem. Viņas pagriezās atpakaļ uz galveno ielu, kā to darīja "Novitātes", paceļoties uz ceļa, un redzēju "Симку" dažus simtus metru pirms manis, направляющуюся ap pilsētu.
  
  
  Līdz tam, kā "Jaunums" nokļuvis brīvā dabā pa šauru līkumotu ceļu, un viņas tuvojās сотне metri un ātri paņēma ātrumu. Krūmi, обрамлявшие ceļu, возвышались pār garš ir mašīnas, tāpēc ikreiz, kad Новостный devās, lai norādes, viņš slēpjas pa prātu, līdz mēs atkal izbrauca pa taisno.
  
  
  Viņš neprātīgi slīdot uz leju uz katru līkumu. Mans sporta mašīna lieliski notika pagriežas, un drīz vien viņai bija patiesi uz ns. Viņš ieraudzīja mani, un, kad to mēģināju apiet viņu, lai ego atkāpties, viņš izcēlās, lai apturētu mani. Emu tas izdevās uz vairākiem pagriezieniem, līdz brīdim, kad viņš satika lēni pārvietošanas ratus, запряженную zirgiem, kura nāk no cita virziena.
  
  
  Jaunums pagriezās симку pa labi. Ego skidded, un viņš atkal pagriezās pa kreisi, зацепившись par aizmugurējais stūris rati, piekrauti тюками siena. Van sānsvere pusē grāvji, tad pagriezta atpakaļ un izmeta daļu sava satura ceļu manā priekšā. Viņas brauca pa viņam, siens рассыпалось visos virzienos, un mans apskats uz mirkli slēgta.
  
  
  Kad viņas izgāja cauri mākonis sēnas, tās izrādījās vaļā uz Симка. Viņas mēģināja piecelties blakus, bet "Jaunumi" apstājās manā priekšā. Tās strauji yanked stūre pa labi, un "Jaunumiem" sekoja viņam, kā viņš ir, un domāju, pēc tam tās strauji yanked pa kreisi un pārgāja uz leju. S. O. C. E. M. A-Gregoire uzlēca uz priekšu, kad mana pamatiem нажала uz akseleratora pedāli un novirzījusies blakus Simca, pirms "Jaunumi" paspējis aizbraucat.
  
  
  "Nk" rosneft " ir strauji yanked stūre, Simca ietriecās labajā pusē спорткара, jo vadītāja pusē. Viņas reimatismu viņa sporta auto Simca, spiežot "Jaunumus" uz ceļa malā. Viņš gandrīz zaudēja kontroli, bet ātri atnāca uz sevi un uz brīdi izlēca priekšā mani.
  
  
  Mēs esam iegriezušies uz citu norādes, nepievēršot uzmanību tam, ka varētu iet citā virzienā. Viņas atkal сравнялся ar viņu, bet pirms to paspējis izdarīt soli, viņš pārsteidza mani ar savu симкой pusē.
  
  
  Tagad bija mana kārta zaudēt kontroli. Ritenis izrāvās man ap roku, un nākamajā mirklī sporta mašīna nolido no ceļa uz lielu, āra pļava. Viņas redzēja, kā mašīna "Jaunumi" neprātīgi bija rushing pret šo, lai pretējā pusē un двадцатифутовому klints ar ļoti akmeņains lauks, tad tā steidzās pa gaisu, mašīna sāka velties, pirms tā ir skārusi.
  
  
  Viņas redzēja uzliesmojumu debesīs, un pēc tam brūnā zemē. Atskanēja asa pērkons, durvis no manas puses sabiedrības throws, un man izskaloti. Tās sasita par zemi, divreiz перекатился un gulēja mulsinātu. Mašīna turpināja birt, un nokrita uz augsta laukakmens.
  
  
  Viņas lēni, sel, uzmanīgi virzās. Bija sāpīgi , bet šķelto kaulu līdzīgs nav bijis. Pēc tam to dzirdēja sprādzienu (otrpus ceļam). Viņas ar grūtībām piecēlās. Nācās glābt "nk" rosneft " - ja ego vēl var glābt.
  
  
  Tās paklupa uz ceļa un redzēja, ka krievu aizgāja. No apakšas клубился melni dūmi. Tās, piegāja pie malas, uzbērumi un paskatījās uz leju. Симка bija liesmu pārņemta. To varēja redzēt "Novitātes", bezsamaņā vai miris iekšā. Viņai vēlu; Viņa nekādi nevarēja nokļūt līdz viņam.
  
  
  Viņas, stāvēja un skatījās, kā deg Симка, un nevarēja uzminēt, kad pienāks mana diena, un kādu krievu vai aģents Чиком viņa kļūs par manu nāvi. Mums viens pārstāvis nav dzīvojis mūžīgi, bet lielākā daļa pat nav дожило līdz sirmam vecumam. Balss kāpēc Vanags vienmēr teica, kad mēs šķīrāmies: "ardievu, Niks. Veiksmi. Tiksimies, kad neredzēšu tevi". Bet varbūt nekad.
  
  
  To dzirdēju motora skaņu mašīnas un pagriezās tieši tajā brīdī, kad neliela balta, Lancia apstājās pāris metrus aiz manis. Heather izlēca un pieskrēja pie manis. Neizprot anglis rāpoja pa citu dienu mašīna un apstājās, plaši atvērtām acīm skatoties uz dedzināšana симку.
  
  
  "Ak, dievs", - teica Heather, skatoties uz degošie vraka. Tad viņa pagriezās un paskatījās turp, no kurienes S. O. C. E. M. A. gulēt ar kājām gaisā laukā uz otru ceļa pusi. Tas bija haoss.
  
  
  "Atvainojos par to," - es teicu.
  
  
  "Ak, nu, - viņa nopūtās. "Jebkurā gadījumā, viņš nekad nav сдвигался ļoti labi".
  
  
  To, smīnēja hei. "Tas saķeri Ferodo, būtu nepieciešams noregulēt"
  
  
  "Drīzāk tev sāp?"
  
  
  "Vienkārši mana ego. Viņas viesnīcu, lai Aprūpētājs bija dzīvs. Tagad viņš nevar mums neko teikt".
  
  
  Tas ir apveltījusi mani savienojums pedantisks smaidu. "Gājiens ir runājis pirms nāves, viņas, solīja emu dr, nabadziņš.
  
  
  Šķiet, šie tvaika nebija nekāda sakara ar slepkavību. Plānots nozagt rasējumi pārvalda raķetes, sūtot uz aizsardzības ministriju militārais štābs ".
  
  
  "Esi nolādēts to, - es teicu. Tā ka par "ceturksnī kārtējā" man bija taisnība visu laiku. Bet, ja sazvērestība, lai mēģinā stāvēja ne krievi, tad kurš?
  
  
  Sestā nodaļa.
  
  
  Брута sēdēja pie sava galda, domājot fotogrāfiju vienības kaujiniekus Фергуса. Viņa priekšā gulēja kaudze ar oficiālo armijas ziņojumu, katrs ap kuru satur informāciju par vīriešiem, kas atslāņošanās.
  
  
  "Mums izdevās izsekot ih visiem, - teica Брута. "Divpadsmit ap tiem ir miruši vai nogalināti karā, vai nu miruši mājās. Šis, - viņš norādīja uz personu ar лейтенантской emblēmu, - ļoti interesants. Leitnants Džons Elmore. Viņam bija sadrumstalota daļa galvaskausa. reed desantnieks. Emu galvu ievietots tērauda plāksnes. Pēc tam, kā viņš aizgāja no dienesta, viņš izmantoja savas prasmes kaujiniekus, lai strādātu par mafiju. Viņš stahl veiksmīgākais algots slepkava Anglijā. Galvenokārt tas ir uzdevumi, kas ir nelikumīga pasaulē. Šis cilvēks bija ģēnijs slepkavībā . "
  
  
  Viņas приподняла uzacis. Lūk, beidzot, ka-ka, Brut uzreiz sagrāva manas cerības. "Viņš tika nogalināts pirms daudziem gadiem cīņā ar Skotija-Ярдом Londonas priekšpilsētu".
  
  
  "Jūs esat pārliecināts, ka tas bija viņš?"
  
  
  "Protams! Skotija Sēta saņēma navodku no viena par ziņotāju, ka Elmore slēpās pie degvielas uzpildes stacijā. Kad viņi nonāca stacijā, viņš sāka šaut. Odin ap karavīru Metri labi pamanīja ego caur optisko tēmekli snaiperis šautene. . Cīņa ilga 10 min, pēc tam visus vieta nozvejotas uguns. Viena ap lodes, būtu hit бензонасос. Kad viss bija pabeigts, viņi ir atklājuši, ka ķermeņa Элмора nodega pilnīgi. Bet nav šaubu, ka tas bija viņš. . "
  
  
  "Tāpēc, ka slepkava joprojām nav atrasts".
  
  
  Brut tā nedomāju. "Ir pagājuši divdesmit četras stundas pēc divu nedēļu termiņa beigām", - runāja Брута, расхаживая uz priekšu un atpakaļ, uz priekšu pie sava milzīgā rakstāmgalda, velkot smago klausuli ap viršu, saspringts зажатую zobiem. "Tas var nozīmēt, ka jūsu vīrietis Gājiens bija apzināti maldināts, Jaunumiem, lai nenodotu patieso mērķi, misiju. Šajā gadījumā, mans puika, slepkava nomira šajā tā ir ugunīgās mašīnā. Kopā ar citiem nogalināti vai atrodas apcietinājumā sazvērestība tika norautas ".
  
  
  "Bet Коваль apstiprināja vēsturi Gājiens", - atzīmēja Heather.
  
  
  "Bet vai tad tas nav izdarīts?" - iebilda Брута. "Ja tu būtu Ковалем, jūs vēlētos, lai jums tiesāts par dokumentu zādzību vai slepkavību?"
  
  
  "Laba doma," es teicu. "Bet es nevaru palīdzēt, bet domā, ka mūsu slepkava joprojām kaut kur tur".
  
  
  "Rokraksts tevi nomāc, vai ne?" - teica Брута, посасывая klausuli.
  
  
  "Jā, ser. Un to, kā ir notikusi slepkavība. Nostrādājis kādu laiku par šo darbu, jums liekas, ka jums ir nepieciešams cilvēks, neatkarīgi no tā, vai ir izpildīti jūs kādreiz ar viņu, vai nē. slepkava vienkārši neatbilst "Ziņām" .
  
  
  "Nu ko, ceru, ka jūs esat nepareizi, Niks, - nopietni teica Брута. "Tāpēc, ka, ja jums ir taisnība, viss, ko mēs varam izdarīt šajā brīdī, - tas ir divkāršot modrību attiecībā uz visiem mūsu politikas veidotājiem un gaidīt".
  
  
  "Es zinu", - drūmi teica es.
  
  
  Брута pēkšņi высунул savu lielāko žokļa un iesmējās. "Labi, manu zēn. Neskaties tā uz leju. Jūs ar Heather turpināt nodarboties ar savu darbu un daļas iegūstat informāciju man".
  
  
  "Tad mēs esam ceļā, - teica Heather. "Mēs поделим darbu. Viņas paņemšu iekšlietu ministra-del-un lords-turētājbankas drukāšanu, kā Segvārdu var sākt ar ārlietu ministra del. Mēs sniegsim tev gredzens šovakar, Brut".
  
  
  * * *
  
  
  Viņas lēni shell uz plašu gaiteni. No pirmā acu uzmetiena biroju ēka likās гудящим normāli ikdienas darbā: sekretāri steidzās pēc vienas telpas uz otru, aiz slēgtām durvīm клацали mašīnas. Bet, ja jūs zināt, ko meklēt, jūs ieraudzītu slēpto spriegums zem virsmas.
  
  
  Tie ir tie paši sekretāri izvairījušies no tumšiem gaiteņiem un neizmantotās telpas. Visapkārt bija valdības pārstāvjiem un cilvēki Metri civilās drēbēs pārģērbušies. Viņi останавливали mani ik pēc pāris min un lika rādīt I. D. Брута ego ir devis man. Tā prātoju, cik grūti viltot personas apliecība KP vai MI5. kartes, iespējams, nav tik wouldnt un sarežģīts, lai zinoša operatora.
  
  
  To, uzkāpa pa kāpnēm nākamā stāvā un devās uz kabinetu, ārlietu ministra del. Šeit priekšnams bija daudz cilvēku, tai skaitā nelielu squad karavīru formā pie lielajām durvīm, kā rezultātā darba zonas.
  
  
  Otrā koridora galā bija neapsargāta mazāk durvis, kas ved uz virkni mazāku kabinetu Ministriju. Kad viņa gāja mimmo, iznāca vīrietis. Uz ns bija formā sētnieka, rokās bija slota un spaini, un viņš, šķiet, ļoti steidzos - gandrīz pieklauvējām man ar kāju.
  
  
  Viņš iemeta mani ātri, cietais domām, un pēc tam ātri devās pa koridoru, gandrīz skrēja. Tas bija garš vīrietis ar tumšiem matiem un ūsām. Viņas mēģināja izlemt, vai viltus ūsas, gatavojas pacelties par to, kad dzirdēju kliedzienu.
  
  
  Viņš bija dzirdama pa ofisu, kurš tikko bija atstājis barjeru. Manā ceļā stāv vīrietis tumšā uzvalkā un ar kaklasaiti. Tās pagrūda ego un atvēra durvis.
  
  
  Kad viņas gāja uz biroju, atstājot aiz manis durvis atvērtas vaļā,
  
  
  meitene, стоявшая dienā, kas ved uz nākamo istabu, paskatījās uz mani ar plaši atvērtām acīm un iekliedzās. Papīra, kas viņai ir jābūt, turēja rokās, gulēja pie viņas kājām. Tās notika mimmo nah uz privātais kabinets, kad pa gaiteni man aiz muguras bija dzirdamas shaggy. Iekšējā kabinetā tumši haired sieviete sēdēja pār ķermeni ārlietu ministra del, atverot un aizverot muti šokā.
  
  
  Viņas redzēja šausmu uz viņas seju un paskatījās uz to cēloni. Viņš tika nogalināts гарротой, kuru desantnieks izmantoja karā. Viņš bija gandrīz nocirstas galvas, un visur ir streipuļot asinis.
  
  
  Sieviete paskatījās uz mani un mēģināja kaut ko teikt, bet to uzstājām pār viņu pie krēsla un apsēdināja viņu, tad pārlaida skatu telpai. Blakus uz galda gulēja zīmīte, bet tās pagaidām vienkārši ignorēja viņu.
  
  
  Viņas domāja par to, lai atrastu to sētnieka, bet atteicās. Ego jau sen nav bijis. Viņas mēģināja atcerēties, kā tas izskatījās, kas lika man domāt, ka ūsas var būt viltoti, un tad viņa kaut ko atcerējās. Ne tikai ūsas, bet arī mati, vajadzēja būt viltus - parūku - tāpēc, ka es biju pārliecināts, ka redzējis, šķipsna gaišiem matiem pakausī.
  
  
  Birojā ielauzās divi vīrieši.
  
  
  "Lūk, kas notiek šeit?" - jautāja viens.
  
  
  "Asiņaino ellē!" - teica otrs, pamanot cilvēka nāves.
  
  
  "Un kas tu esi?" Pirmais vīrietis aizdomīgi paskatījās uz mani.
  
  
  Viņas parādīja savu apliecību, jo arvien vairāk cilvēku вбегали istabā. "Domāju, ka viņas un paskatījās uz slepkavu, - es teicu, - viņš ģērbies kā sētnieks. Skrēja šurpu pa gaiteni".
  
  
  Odin ap vīriešiem steidzās apkārt istabai. Pārējie uz mani skatījās ar bažām, jo telpa piepildīta ar перепуганными Ministrijas ierēdņiem. Tās, piegāja pie galda un paskatījās uz zīmīti. Tas lasīt:
  
  
  "Labāk vēlu, nekā nekad. Parāda summa un maksājumi pieauga līdz četrpadsmit miljoniem sterliņu mārciņu. Novietojiet ego uz klāja privātās lidmašīnas un nosūtiet ego uz Ženēvu. Jūs saņemsiet tālākas instrukcijas par to, kādā banka vērsties apmaksātā depozīta. jums nav pietiekami daudz laika ".
  
  
  "Lūk, kas tev tur ir?" - teica man blakus-policists ar civilās drēbēs pārģērbušies. "Tā vienkārši pieņemt, ka" Viņš sasniedza ar piezīmi, un tas ļāva emu katru gadu. Man viņš šķita līdzīgs tas pats rokraksts, bet, protams, eksperts почерку ir tas, lai apstiprinātu.
  
  
  To, aizgāja no krēsla, lai vēlreiz paskatītos uz ķermeņa. Tagad priekšā telpā bija žurnālisti, nesekmīgi mēģina iet tur mimmo militāro apsardzi.
  
  
  Apstaigājot krēsls, laiza pret ķermeni, to pamanīju обрывок papīru uz grīdas-piemēram, tur, kur varētu stāvēt slepkava, kad viņš paņēma zīmīti un pa kabatas un nolika to uz krēsla. Viņas pacēla ego; viņš izskatījās, kā оторванный no kancelejas, tikai stūrī lapas. Uz tās ar zīmuli bija rakstīts, tālruņa numuru. Uz līnijas atdalīšanas ir palikusi daļa iespiestu emblēmu.
  
  
  Pētot нацарапанные ciparus, man likās, ka viņi varētu būt rakstīts, viņš pats ar roku, kas nodarbojas rakstīja piezīmes par slepkavību. Protams, tas bija garš ceļš, bet mums tas bija vajadzīgs, vaļā tagad.
  
  
  Pie manis pienāca drukns vīrietis, un viņai vilces обрывок minūtē.
  
  
  "Tu esi tur - kas tu esi?"
  
  
  "KP", - es teicu, uzrādot personu apliecinošu dokumentu. kārtējo reizi. Viņš nav redzējis, lai viņas slēpa papīru.
  
  
  "Ah. Labi. Vienkārši turies prom, manu zēn."
  
  
  "Es likšu visas pūles". - es teicu, ar nopietnu seju. Tās, piegāja pie ķermeņa, lai pēdējo reizi paskatītos uz putru, kurā atradās ministrs.
  
  
  Tā bija vēl viena slepkavība bez vajadzības. Гаррота, šajā gadījumā, kas sastāv ap diviem metāla rokturi, starp kuriem notiek posmu klavieru stieples, bija pazīstami kara ierocis. Uzbrucējs vienkārši намотал stiepli uz upura galvu un velk. Stieples прорезала miesa, muskuļi, cīpslas un kauli, kamēr nav atdala galvu no ķermeņa. Vismaz, tas bija ātrākais ceļš. Viņai pēkšņi atcerējās, ka Nikolajs Fergus kalpoja desantnieks. Tā viņš uzzināja slepkavu? Ja viņš tiešām zināja ego. Tagad viņas spēlēt guessing spēli, un uz to nav laika, to, pagriezās un ātri izgāja cauri istabai.
  
  
  To ir atradis Heather tuvu birojā, iekšlietu ministra-del; viņa nav dzirdējusi par pēdējo slepkavību. "Es tikko saskāros ar Elmo Jupiteru", - viegli viņa teica. "Viņš apgalvoja uz to, lai viņai piezvanīja emu. Jūs esat greizsirdīgs, mīļais?"
  
  
  "Viesnīca varētu tā būt, tas ir laiks", es teicu. "Ārlietu ministrs-del-tikai to, ka tika nogalināts".
  
  
  Tās skaistas zilas acis paplašinājās no šoka.
  
  
  "Брута zina?" viņa jautāja.
  
  
  "Es piezvanīju viņam bija pa ceļam uz šejieni. Viņš bija ļoti labā stāvoklī".
  
  
  "Tas ir sasodīti briesmīgi, vai ne?" viņa teica.
  
  
  "Ja mums nav улучшим mūsu vidējais rādītājs tuvākajā nākotnē, - sacīju sveiki, lielbritānijas valdība pārstās eksistēt kā dzīvotspējīgu iestādi. Ministrijā ārvalstu valdīja pilnīga panika".
  
  
  "Vai Брута idejas?" viņa jautāja.
  
  
  "Ne gluži. Tagad mēs lielā mērā vieni. Premjerministrs jau ir paziņots, to ir dzirdējis un vēlas, lai nekavējoties sniegt izpirkšana".
  
  
  "Viņš, iespējams, baidās, ka var būt šādi".
  
  
  "Tas ir loģisks mērķis", - es teicu. Slepkava atstājis vēl vienu zīmīti ar prasību maksāt. Un tās atrada, ka tas ir notikuma vietā. "Es esmu devis hei piezīmi.
  
  
  "Tas ir tālruņa numuru ministriju, - apjucis teica viņa. "Kā jūs domājat, tas ir sarakstījis slepkava?"
  
  
  "Šķiet maz ticams, ka ministrijas darbiniekam būs nepieciešams ierakstīt numurs, - es teicu. "Un rotaļlieta, šķiet, ir līdzīgas rokraksta piezīmes par slepkavību. Ko jūs domājat par žetonu?"
  
  
  "Ar to nepietiek, - viņa teica. "Bet nez kāpēc man šķiet, ka es to redzēju pirms tam. Ejam uz manu dzīvokli un redzēt tuvāk".
  
  
  Heather uzņēma nelielu dzīvokli londonas West End. Uzkāpt tur bija trīs laidumu, bet, ienākot iekšā, tas bija diezgan aizraujoši vieta. Viņa ir gatava mums uz angļu tējas tasi, un mēs šo spēli uz maza galdiņa pie loga, dzer ego. Viņas atkal velk ap kabatas papīra lapas.
  
  
  "Hema mums būtu šis puisis, viņam patīk spēlēt grūts, - es teicu, sagriezt papīru rokā. Viņas stāstīja Heather detaļas nogalināšanu. "Rupjāks, nekā Ziņas. Un tas, iespējams, ir vairāk bīstams, jo patīk nogalināt un tāpēc, ka viņš, iespējams, нерационален".
  
  
  Viņas pasniedza avīzi uz gaismu caur logiem. "Hei, kas tas ir? Tāds iespaids, ka šeit zem cipariem, ka kaut kas ir rakstīts."
  
  
  Heather piecēlos un paskatījos, ka pa manu plecu. "Kas tur rakstīts, Nick?"
  
  
  "Es nevaru izjaukt. Tas ir tāpat kā sākumā ar lielo burtu" R ", bet pēc tam..."
  
  
  "Sakta" un "Viņai", - sajūsmā teica Heather.
  
  
  "Un tad -" A", un, var būt," L. Royal. Un vēl kaut ko ".
  
  
  "Tas var būt" Ho ", - viņa teica, -" un ir daļa no televizora. Jūs zināt, ka uz Rasela laukums ir royal hotel ".
  
  
  "Protams", es teicu. "Royal Hotel. Bet tas, kancelejas preces telpa?"
  
  
  "Es tā nedomāju, - sacīja Heather. "Es jums teicu, ka esmu redzējis šo emblēmu agrāk, bet man nav ассоциирую to ar viesnīcu. Bet mēs to pārbaudīsim".
  
  
  "Ja tas nav viesnīcas avīze, - es teicu, - mums ir arī dubultās padoms. Royal Hotel un organizācijas vai ideja, iesniedza šo simbolu".
  
  
  "Absolūti fantastiski", - piekrita Heather, viņas sejā atspoguļojās uztraukums. "Var būt, tas ir mūsu sasniegums, Niks".
  
  
  "Ja darba ir bijusi slepkava, - atspēkoja radušās mediju ziņas ir tās hei.
  
  
  Pēc tam tēju mēs šo spēli ar taksometru, lai nokļūtu naktsmītnē Royal un parunājies ar menedžera palīgs aiz letes. Viņš skatījās uz papīra lapas, un noliedza, ka viņš pieder viesnīcai. Viņš досталь lapa viesnīcu, kancelejas un parādīja mums, lai salīdzinātu.
  
  
  "Protams, tas var būt viesim", - teica vīrietis. "Vienam Vai pēc daudzu dalībnieku kongresā, kas notiek šeit."
  
  
  "Jā", - nopietni teica es. "Nu, vienalga, paldies".
  
  
  No ārpuses Heather teica: "Domāju, mums labāk iepazīstināt Брута ar mūsdienām".
  
  
  "Labi, - es teicu. "Var, viņš var piedāvāt kaut kādas idejas par mūsu logotipu. Mēs apturēja taksometru un devās vaļsirdīgs biroju Брута.
  
  
  Kad mēs saņēmām uz vietas, un pēc tam ātri gājienā pa garu gaiteni ar aizsargiem uz formas, mēs noskaidrojām, ka Брута skatās vecās policijas ierakstus. Viņš domāja, ka viss vēl var būt kāda varbūtība, ka slepkava tika notiesāts kriminālnoziedznieks, озлобленным pret izveidi. Parādīja to emu papīra lapas, bet viņš papurināja galvu.
  
  
  "Es neko nevaru izdarīt ar to," - viņš teica. "Es varu darīt kopijas un parādīt ih visai nodaļai. Var būt, ka kāds uzzina, ka tas ir".
  
  
  "Iespējams, tas ir tā vērts, kungs," - es teicu.
  
  
  "Mēs pārbaudījām šo puisi-barjeras, kuras tu esi redzējis, kurš pa ofisu sekretariāta", - teica man Брута. "Neviens nevar identificēt personu ar tādu aprakstu, kas darbojas ēkā".
  
  
  "Tas ir slepkava," es teicu.
  
  
  "Viņš, iespējams, ir mūsu slepkava", - teica Heather. "Tev bija pietiekami tuvu, lai greifers,, Niks".
  
  
  "Nav напоминай man", - угрюмо es teicu.
  
  
  "Vainot sevi, puisis", - teica Брута, раскуривая klausuli. "Ja nebūtu tu, mums nekas nav bijis".
  
  
  "Iespējams, mums ir vēl nekā nav", - es teicu. "Ja tev tas noderēs, tās neskaidri atceros, kā redzēju gaiši mati tumsā, kā tad, ja vīrietim bija parūka".
  
  
  Брута izdarījis atzīmi uz papīra. "Iespējams, ūsas arī bija viltus".
  
  
  "Droši vien. Viņas zina, ka tā un domāju, kad es redzēju to".
  
  
  Брута piecēlās no krēsla, un stahl apiet to, посасывая klausuli. Viņš izskatījās ļoti noguris, it kā viņš nebija gulējis vairākas dienas.
  
  
  "Šobrīd, - viņš teica, - neskatoties uz norādēm, mēs esam tālu no atklājot sazvērestību, slepkavību. Trešā piezīme, atrasta notikuma vietā, ir nekas vairāk, lai stāsta mums par mūsu cilvēkā. Vai vīriešiem".
  
  
  "Ja pie slepkavas bijuši līdzdalībnieki, - teica Heather, - viņš, šķiet, ietaupa uz tiem".
  
  
  "Jā, protams, ka slepkavība, pēc visa spriežot, ir notikusi viena un tā pati persona - lai gan tie varētu izskatīties, ja būtu vadīja viens cilvēks. Anyway, premjers atzinās man, ka viņš organizē izmaksai nepieciešamo summu. "
  
  
  "Četrpadsmit miljoni mārciņu?" - jautāja Heather.
  
  
  "Tieši tā. Mēs apspriedām iespēju kaut kādā veidā apmānīt mūsu cilvēku, lejupielādējot lidmašīna viltotu naudu, un tā mēn. "
  
  
  Tās noglāstīja zods: "Interesanti, kungs, vai tiešām šo matemātika ir vajadzīga nauda".
  
  
  "Ko tu domā?" - jautāja Брута.
  
  
  "Viņš var domāt, ka grib naudu, apzinātā līmenī, - lēni teica man, - bet citā līmenī - vairāk nekā primitīva, jo vairāk tumsā - viņš var gribēt tikai nogalināt".
  
  
  Брута velk klausuli un pētīja manu seju. "Jā, tā, saprotu, ko tu domā. Bet kā būtu tā bija mums, mums ir pieņemt, ka atmaksa nepieciešamās summas pārtrauks nogalināšanu, vai ne?"
  
  
  "Jā, ser, tā es domāju," es teicu.
  
  
  "Labi. Nu ko, jūs divi varat atpūsties mazliet. Bet turies šis papīra gabals, - tur kaut kas var būt".
  
  
  Heather piecēlos no savas parastās vietas uz galda Брута, bet viņa piecēlās no krēsla.
  
  
  "Ir vēl kaut-ko, kungs," - es teicu.
  
  
  "Jā?"
  
  
  "Hawk man teica, ka Nikolajs Fergus kalpoja desantnieks. Domāju, mums vajadzētu iegūt sarakstu ar cilvēkiem, kas atslāņošanās Gali".
  
  
  Брута sarauca pieri. "Tas var būt liels saraksts".
  
  
  "Es tikai sevi pārveidot šo tikai cilvēkiem ap ego tuvākās apkārtnes. Tas var būt atrisinājums".
  
  
  "Patiesībā, Niks, - teica Брута. "Es es ķeršos klāt to. Kaut kas vēl?"
  
  
  "Tikai dažas stundas cola", - es teicu, smaidot.
  
  
  "Es apsolu, ka netraucēs neviens ap tevi abas dienas beigām", - viņš teica. "Labi pavakariņot un mazliet atpūtieties".
  
  
  "Paldies," es teicu.
  
  
  Mēs ar Heather vakariņas mazā klusā restorāniņā, bet pēc tam viņa uzaicināja mani pie sevis uz dzīvokli, lai iedzert, pirms viņu, atgriezās savā viesnīcas istabā, apmaksātu VMX. Man bija viņa dēls, bet viņa - sherry. Mēs šo spēli garš dīvāns, malkojot dzērienus.
  
  
  "Viesnīca būtu to atcerēties, kur viņu esmu redzējusi logotipu uz to makulatūras papīra", - saka viņa. "Es zinu, ka esmu redzējis, ir kaut kur ne tik sen".
  
  
  "Jums būs pietiekami daudz laika, lai to izdarītu rīt, kad jūs atpūtīsieties" - es teicu. "Lai to visu инкубируется iekšā tik sesku".
  
  
  "Labi, dakter". Viņa pasmaidīja. "Es pilnībā atdodu sevi tavai aprūpe".
  
  
  "Tas ir piedāvājums?"
  
  
  "Ņem, cik gribi".
  
  
  Tās ir iestudētas недопитый kauss un izstiepts uz to. Viņa таяла manās rokās, viņas maigumu spieda uz mani. Tajā ir bikses un krekls, bet bez krūštura. Piespiež lūpas pie viņas lūpām, viņas pavadīja rokas gar viņas labās krūts. No mana pieskāriena dzelksnis sacietējusi. Mana valoda ir izpētītas viņas mutē, un viņa dedzīgi atbildēja.
  
  
  Viņa ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus no manis un piecēlās. "Es es ķeršos klāt kaut ko, kas ir vairāk piemērots", - viņa teica.
  
  
  Viņa nozuda guļamistabā, un tās допил savu bourbon. Siltumu alkohola izplatījās pa man. Tā bija mierīga, un gatavs. Bet pēc tam atgriezās Heather.
  
  
  Uz to bija gandrīz caurspīdīgs negligee līdz grīdai.
  
  
  To, attīrīta un spiešana guļus viņai blakus uz dīvāna. Viņas iestrēdzis roku starp viņas augšstilbiem un noglaudīja to. Viņas kaklā заурчал klusa skaņa.
  
  
  Viņas накинул negligee hei galvu un ļāva emu nokrist uz grīdas man blakus. Un tā ir tuvu man. Bija skaidrs, ka viņa ļoti mani telpa. Viņas, zināju, ka tā būs pat labāk, nekā iepriekšējo reizi.
  
  
  Mēs sākām nesteidzīgi, ērti, ļaujot viļņiem jautri iet caur mums, kad mūsu ķermeņi saskārās, un uguns lēnām rādījās iekšā. Tas bija salds, ļoti saldu; неторопливая gaita разожгла uguns un развела ego.
  
  
  Kad grūdieni, vilces un uzrādi sasnieguši lielāku intensitāti, Heather sāka drebēt. Skaņas ee rīklē pieauga, līdz piepildīja istabu. Tad tas bija primitīvs niršana, savvaļas pēc savas intensitātes, kad rokas Heather stipru обвились ap mani, viņas karstā gurni piespieda pie uzlikšanas mani pie viņas arvien dziļāk un dziļāk.
  
  
  Kad viss beidzās, tā spiešana guļus, aizsmēķē cigareti un padomāju par Heather un Хадии; es nevarētu salīdzināt ih diviem. Ih metodes mīlēšanās bija tikpat dažādi kā ih tautības. Хадия atgādināja tuksnesi Ziemeļāfrikas, kurā viņa ir dzimusi: drudzis, kā nikns smilšu vētra, kas nodarbojas beidzās tikpat pēkšņi, kā sākusies. Pavasaris pie Heather bija vairāk līdzinās angļu pavasari: ir attīstījusies lēni, sekojot sen iesakņojusies shēmas, pakāpeniski pārgāja uz vasaras karstumā, un pēc tam pakāpeniski pārgāja vēss rudens.
  
  
  Kas būtu labāk? Es nevarēju pateikt. Katram ir savas priekšrocības. Bet būtu jauki, es nodomāju, jābūt pastāvīgu uzturu, vispirms ap vienu, pēc tam ap citu.
  
  
  Septiņi
  
  
  Bija jau pāri pusnaktij, kad viņas atgriezās savā viesnīcas istabā un spiešana guļus gulēt. Pēc apmēram stundu, tad tā, kā viņš vilka off, viņa pēkšņi pamodās. Vispirms tās, nebija ne jausmas, ka mani uzmodināja, un pēc tam to dzirdēju, tas atkal: mīksts noklikšķinot skaņu. Kas tas bija? Un istabā vai ārā?
  
  
  Viņas gulēja un klausījās, man ļoti gribējās atkal aizmigt, un viņš zināja, ka tā ir greznība, ko es nevaru atļauties. Daudzi aģenti mosties miruši, tā teikt, tāpēc, ka ir pārāk noguris vai miegains, lai dzirdēt dīvains troksnis nakts vidū.
  
  
  Viņas gulēja pilnīgi nekustīgi, lūkojoties tumsā. Man bija ieskauj klusums, перемежаемая ielu troksni. Tā ka-tad iedomājos, vai sapņojis?
  
  
  Piecpadsmit minūtes uz светящемся skalas manas stundas. Viņas nožāvājās un iso visiem spēkiem centās turēt acis atvērtas. Pus stundu. Protams, tā nebija taisnība. Miegs vilka mani, утаскивая savu tumšo siltu bedrē. Mani plakstiņi aizvērās, un pēc tam plaši atvērās.
  
  
  Atkal šī skaņa! Tas ir kluss noklikšķinot skaņu, un šoreiz šaubu nebija. Viņš ir vadījies no dienā koridors. Kāds двигал galvenais pilī.
  
  
  Skaņa atkārtojās. Kas mums būtu tur, bija apmierināts ar to, ka es guļu.
  
  
  Tās klusi izlīda ap atkritumu. Vienīgais svētais istabā nāca ap logiem un zem durvīm ir
  
  
  corridor. Tagad ēna pārbaudītas šauras sloksnes gaismas pie durvīm. Jā, kāds ir ārā, un drīz ienāca.
  
  
  Viņas velk bikses un kreklu un uzvilku baleta čības, kad glāze ir snapped pilī, un rokturis sāk griezties. Tās, piegāja pie krēsla, kur karājās mana jaka, un izstiepts uz наплечной maksts zem tās. Viņas izvilka Вильгельмину, tad atgriezās pie gultas un velk palagu uz spilvena. Kad durvis приоткрылась, tajā apsēdās par krēslu.
  
  
  Istabā lēni iegāja широкоплечий vīrietis, turot sev priekšā pistoli. Cits ir tievs vīrietis pārcēlās par to, kā ēna. Viņi bezskaņas iegāja istabā un apstājās aci pret gultas. Толстоплечий pamāja ar galvu худощавому, un viņi paņēma šauteni, gulta, uz kuru tā gulēja. Viņa bija paslēpta ēnā, un viņi domāja, ka es joprojām pastāv. Pie pistolēm, liels un neglīts, uz дулах bija garas šalles. Pēkšņi ap katru ieroci, atskanēja trīs vai četri šāvieni. Viņas gaidīja, kamēr tie vairs šaut un gultas piederumi nebūs haoss, pēc tam to, izstiepa savu roku un ieslēdzu брылев.
  
  
  "Pārsteigums!" - es teicu, vēršot pret tiem Вильгельмину.
  
  
  Viņi pagriezās pret mani ar seju, ih sejās bija apjukuši. Viņas nekad agrāk nevienu ap tiem, kas nav redzējuši.
  
  
  "Metiet ieročus", - stingri teica es.
  
  
  Acīmredzami, viņš bija ļoti pārliecinošs. Толстоплечий передвинул pistoli un ātri shot, kas gulstas uz vienu katram cilts. Ego shot отколол koku, no karkasa mīkstā krēsla, kurš to ir izmantojis, lai pajumtes. Viņas пригнулся, kad viņš nošāva sākuma otro reizi. Šoreiz таращить acis ietriecās набивку krēsla.
  
  
  Tās sasita par grīdu par krēslu, перекатился vienu reizi, un nošāva tālu. Viktorija bez izpūtēja skaļi зарычала telpā, таращить acis dabbed uz sienas aiz muskuļotai galvu bandītu. Viņas ātri shot, un atkal, un sāka otro šāvienu hit vīrietim krūtis, spēcīgi panākot ego sienas. Viņš noslīdēja uz grīdas, atstājot uz čīkstoņu aveņu pēc.
  
  
  Sākuma otrs šāvējs, nošauti vēl vienu reizi, отколол krāsainu papīru no sienas man aiz muguras, un ienira patvērumu aiz gultas. To veicis šāvienu, bet nokavēju uz dažām collām, un samazinājās, kājas nakts galdiņa.
  
  
  Tagad tā ir atpakaļ uz krēsla. Viņas pacēla упавшую pelnu trauku, nometa to pa labi un piesaistīja ienaidnieka uguns. Tajā pašā mirklī viņas atkāpās pa kreisi, atkal satvēra virs galvas, lai gaismas slēdzi, necaurspīdīgums istabu. Viņas ātri карабкался k īpašas комоду, kas kalpoja par labu patvērumu no gultas.
  
  
  Apgādnieka zaudējuma spriedzes filma bija uz kājām, pārcēlās uz dienu no gultas un aiziet nošāva mani. Lodes прогрызли koksni priekšā kumodes. Viņai palika stāvam, bet, kad viņš devās uz dienu, man izdevās šaut uz viņu vēlreiz. Diemžēl netrāpīja.
  
  
  Viņas pielēca kājās un metās uz dienu, tieši laikā, lai redzētu, kā spriedzes filma pazūd aiz stūra koridorā. Viņš virzās uz melno kāpnēm.
  
  
  Viņas выругался sev zem deguna, kad viņas ātri atgriezās istabā. To satvert mazu čemodāniņu un izņēma rezerves veikals Вильгельмины. Viņas izvilka savu veco veikals, un tad ievieto jaunu. Tad viņas metās koridorā, mimmo neliela drūzmēšanās, personāla telpa un viesiem, melnu kāpnēm.
  
  
  Līdz brīdim, kad viņas nokāpa lejā pa kāpnēm un izgāja uz joslu aiz viesnīcas, otrā bandītu nekur nebija redzams. Viņas skrēja uz izeju, ap aleja, izskatījās taisni, tad pa kreisi - un pamanīju, kā viņš bija aiz stūra. Tās, devās viņam pakaļ.
  
  
  To panāca ego, kad mēs izgājām uz High Holborn, uz Юстон square, un viņš redzēja ieeja metro, лондонское metro - un ienira tajā.
  
  
  Viņai bija tur pēc brīža. Viņš piegāja pie kāpnēm, redzēju viņas ego apakšā, целившего man pistoli. Viņš nospieda gaili, bet vienīgā skaņa bija bezjēdzīgi klikšķis. Protams, pistole deva nedarbojās. Viņš выругался un iemeta ego.
  
  
  Viņas kliedza. "Pagaidiet minūti!"
  
  
  Bet viņš pazuda pie pamatnes no kāpnēm. To izdevās luger jostu un sekoja viņam.
  
  
  Mēs pārvar šķēršļus, bet pēc tam viņu, steidzās viņam pakaļ uz platformas stacijas. Vecāka gadagājuma vīrietis, stāvot uz platformas malas, gaidot vilcienu, blenza uz mums, kad mēs steidzās mimmo.
  
  
  Beigās platformas mans vīrs sāka kāpt pa kāpnēm uz citu līmeni. Viņš pagriezās, un viņa ego ir labi pamanīja. Viņš bija jauns un stiprs; viņa seja bija vienlaikus dusmas un izmisums. Viņš uzskrēja pa kāpnēm, tās vēroja viņu.
  
  
  Augšā kāpnēm viņš pagriezās un stahl gaidīt mani. Kad viņas сокращал distanci, viņš nikni kicked. To, atkāpās pāris soļus un gandrīz pilnīgi zaudēja līdzsvaru. Līdz brīdim, kad viņš sasniedza virsotni kāpnes, spriedzes filma jau bija pusceļā uz leju platformas. Viņas skrēja par tiem, mēģinot panākt.
  
  
  Vilciens ar rēkt ieradās uz staciju, bet mans vīrietis nav mēģināja apsēsties uz tā. Protams, viņš juta, ka uz staciju, viņam ir lielākas izredzes. Beigās platforma viņš steidzās uz citu kāpnes.
  
  
  Šeit, kā reizi отъезжал vilcienu. Pāris vidējos gados iznāca un apsēdās uz sola.
  
  
  Viņi mierīgi paskatījās uz augšu, kad bandīts, atskatoties uz mani, atkal skrēja uz platformas. Bet tās ir nokļuvuši ego uzreiz pēc tam soliņi. Viņas lēciens un pārdota ego kāja.
  
  
  Mēs smagi nokrita, перекатываясь pie kājām pāri uz soliņa. Viņi sēdēja un ar vieglu interesi vēroja, kā vīrietis sagrāba mani aiz rīkles.
  
  
  Tās izlauzās, panākot ego, par предплечью, pēc tam nāca vēl viens trieciens emu uz kakla. Viņš nokrita навзничь. Viņas ar grūtībām piecēlās uz viena katra cilts un savu ego ar dūri pa seju.
  
  
  Viņš хмыкнул no triecieniem, bet nepadevās. Tas skāra mani kāju, kad viņai metās uz viņu, trieciens tika pārdota mani uz sāniem pie malas platformu. Tā nedaudz samazinājās.
  
  
  Viņš redzēja, cik viņai tuvu malai, un nolēma man mazliet palīdzēt. Tas skāra mani kāju, ņemot mērķis manu pusi, tikko kā vilciens devās uz staciju. To satvert ego kāju un tur. Viņš mēģināja izrauties, zaudēja līdzsvaru un nokrita atpakaļ no malas platformas, gandrīz velkot mani sev līdzi. Ego domkrats risinājuma pētniecības uzdevumus vilcienu, kas plosījās pār to.
  
  
  Pāris, kas nodarbojas ar tik mierīgi skatījās uz mums, tagad izveidojās uz kājas, sieviete squealed, kā iestrēdzis rūpnīcas svilpe.
  
  
  Viņas pagriezās un ātri uzkāpa pa kāpnēm. Tā nav viesnīca, viss tas jāskaidro policijai. Tikai ne tagad.
  
  
  Astotā nodaļa.
  
  
  "Es sapratu!" - teica, Heather, kad viņas ielaida viņu uz savu istabu. "Es atcerējos par šo žetonu!"
  
  
  To, noslaucīja acis un sekoju viņai iekšā. Viņa apstājās un sāka skatīties. Paldies maniem незваным apmeklētājiem šī vieta izskatījās kā zona katastrofas.
  
  
  "Ko, šuvējs ņem, te noticis?"
  
  
  "Jūs nekad neticēsi".
  
  
  "Pamēģini informēt mani", - viņa teica.
  
  
  "Labs pieņēmums ir tas, ka slepkava zina, ka es vedu lieta, un nolēma, ka negrib, lai viņas elpoja emu uz kakla. Viņš nosūtīja dažus vareniem cilvēkiem ar lielu ieročiem piegādāt man biļete vienā plūsmā uz morgu. Tās bija piespiest Брута pacelt policiju trīs stundas naktī "
  
  
  "Bet kā slepkava uzzināju, kas jūs esat un kā šeit?" - viņa jautāja apjucis.
  
  
  To, paraustīja plecus. To uzminēt. - "Noplūde birojā Брута?"
  
  
  Viņa bija sašutis. - "Nevar!"
  
  
  "Es ceru, ka tā," es teicu. "Jebkurā gadījumā, tas nozīmē, ka mēs засвечены, tā ka par šo logotipu?"
  
  
  Viņas seja atkal оживилось. "Man katru gadu šo papīru".
  
  
  Tā ir saimniecība, hey. "Jā, - viņa pamāja, - es esmu pārliecināta. Tas ir daļa no projekta automobiļu emblēmu. To vienkārši nevaru atcerēties, kas tas ir".
  
  
  Viņas velk kreklu un pogām viņas. Tā arī sāku uztraukties. "Atgriezīsimies atkal un atkal runāt ar puisi viesnīcas raksturojums naktsmītnē Royal", - es teicu. "Tas varētu būt ātrāk, nekā mēģināt iegūt sarakstu logotipus no AA".
  
  
  "Mani gaida taxi".
  
  
  Mēs izbraucām cauri рассеивающийся migla Миллбанку, mimmo masveida ēku Westminster abatijas un parlamenta ēkas. Viņas, zināju, ka tajā brīdī, Paviljons муниц bija ārkārtas sēdē, apspriežot, kā vislabāk izpildīt lēmumu par premjerministra izpildītu šo prasību, slepkavas ak laimi lielbritānijas sterliņu mārciņās.
  
  
  Viesnīcā "Royal" Heather teica mūsu matemātikā: "Mēs domājam, ka varētu identificēt simbols uz papīra, ko mēs jums parādīja. Man šķiet, ka es redzēju, - ego saistībā ar auto".
  
  
  Клера naktsmītnē uz mirkli iedomājos, Varbūt, tev ir taisnība", - viņš teica, beidzot.
  
  
  Viņas jautāja. - "Vai jums pēdējā laikā viesiem, kas varētu būt Londonā, pārstāvot kādu auto firma?"
  
  
  Viņš plaši smaidīja mums. "Nepagāja ne divas nedēļas atpakaļ, kā mums šeit bija kongress auto".
  
  
  "Pašā delle?" - teica Heather.
  
  
  "Diezgan!" Šis cilvēks bija tik satraukti, tāpat kā mēs. "Es varu sniegt jums sarakstu ar visiem uzņēmumiem, kuri ir iesniegti. Patiesībā delle, viņas uzskatu, ka mums vēl ir literatūra, kuru viņi nodeva aizmugurē salona gaidot iegūto. Vai vēlies to apskatīt?"
  
  
  "Jā, mēs būsim. Paldies," es teicu.
  
  
  Viņš aizveda mūs uz nelielu cenu aizmugurē galvenā stāva. Stūrī bija sakrautas kastes ar брошюрами un vērtspapīriem piezīmes. Uz pāris kastes bija zīmes, ir atšķirības, bet mums odin ap viņiem nāca klajā ar mūsu.
  
  
  Dežurants atgriezies darbā, un mēs palikām vieni. Heather sāka apskatīt vienu kartona kasti, tā bija cita. Pēkšņi Heather kliedza, uzzinot.
  
  
  "Mums ir tas, Nika! Skaties!" Viņa turēja papīra lapa ar tādu pašu krāsu, kā pie mums. Tās, piegāja pie viņas un pētīja tās.
  
  
  "Labi, - es teicu. "Tack tack halze."
  
  
  Pilna emblēma изображала skorpions lauku ap vīnogu lapām par ģerboņa vairogs. Mēs skatījāmies, uzņēmuma nosaukums, apdrukāta līkumiem virs vairoga, pēc tam vēl vienu uz otras.
  
  
  "Jupiters Motors Limited", - teica Heather, viņas seja pēkšņi mainījies. "Jā, protams."
  
  
  "Jupiters" - es teicu. "Vai tas nav tavs otrs?"
  
  
  "Элмо Jupiters man nav otra", - stingri teica Heather. "Bet tas pieder Jupiter Motors. Tagad to zinu, kāpēc logotips, šķita man pazīstams. Tās bija viena par ego izstāžu zāles. Ego augu un biroji atrodas kaut kur nomalē London".
  
  
  "Interesanti," es teicu. Kaut ko Elmo Jupitera traucējumi mani, bet es nevarēju koncentrēties. To vilces papīra piezīmju kopā ar oriģinālu minūtē un lika Heather pēc pieliekamais un atpakaļ uz dzīvokli.
  
  
  Клера naktsmītnes priecājās, kad mēs teicām viņam bija, ka tikāt galā ar emblēmu.
  
  
  "Nejaušība!" viņš teica.
  
  
  "Jā", - es piekritu. "Tagad, varbūt tu vari mums darīt vēl viena lieta ".
  
  
  "Iespējams."
  
  
  "Mums ir vajadzīga darbinieku sarakstu, Jupiter Motors, kas piedalījās sanāksmēs, ja jums ir iespēja to izdarīt,"
  
  
  "Protams! Mums tika sniegta sarakstu ar katram uzņēmumam no organizatora lietas. Viņas pārliecināts, ka viņš man vēl kaut kur ir. Vienkārši man uz minūti",
  
  
  Drīz viņš atgriezās ar sarakstu un parādīja mums to darbinieku vārdi, Jupiter Motors. Ih bija trīs: Derek Forsyth, Персиваль Smythe un pats Элмо Jupiters.
  
  
  Viņas pateicās darbinieks par visu ego palīdzību, un mēs ar Heather lēnām devās uz parku, uz Rasela laukums, dodot iespēju iekļūt mūsu новообретенную informāciju.
  
  
  "Jupiters - Skorpions", - teica Heather. "Es domāju zodiaka. Tās, atceros, kā viņš man teica. Balss kāpēc logotipa attēlots skorpions".
  
  
  "Es domāju. Хезер, mums ir nepieciešams, lai redzētu mistera Jupiter", - es teicu.
  
  
  Jupiters Motors atradās mūsdienu kūrorta ēku kompleksā North End road. Protams, tas bija iekļauts daudz naudas. Tomēr, tas liecina pazīmes запущенности. Pēc tam īsu sarunu ar personīgo sekretāru Jupitera mēs iegājām ego kabinets. Viņš arvien smaidīja, ignorē mani un koncentrējoties uz Heather.
  
  
  "Nu, Heather!" - siltums, " viņš teica. "Kāds patīkams pārsteigums."
  
  
  "Tu man teica sazināties", - teica Heather, kad viņš paņēma viņu aiz rokas. "Ričards ir briesmīgi interesē automašīnas un cer, ka varēs apskatīt sava rūpnīca".
  
  
  Jupiters paskatījās uz mani ar savu bargo brūnām acīm. Tās bija jāatzīst, ka viņš bija labi izskatās, viņam ir sporta struktūras uzbūvei. Bet šie skarbie acis sabojāja citādi skaista seja.
  
  
  Viņš ir jākalibrē man uzsmaidīja. - "Protams, tu vari paskatīties". "Tas dos man iespēju runāt ar Heather".
  
  
  Heather silti paskatījās uz viņu. Viņas, skatījās uz viņa seju. Šķita, ka tagad viņš pēta to, it kā cenšoties kam, draudzene vai viņa ienaidnieks.
  
  
  Viņš ir nospiedis pogu iekšējo komunikāciju un lūdza savu sekretāru piezvanītu misteram Берроузу, kas parādīs man, kamēr Jupiters un Heather dzer tēju vestibilā, priekšnams.
  
  
  Kamēr mēs gaidījām mistera Берроуза, to nevērīgi teica Jupitera: "Cik viņu saprotu, nesen šeit, Londonā, norisinājās kongresu auto".
  
  
  "Jā". Viņš pamāja ar galvu. "Es apmeklēju kopā ar savu pārdošanas direktors un ego palīgs. Tikšanās neattaisnoja cerības. Šeit, Anglijā, starp uzņēmumiem ir pārāk maz sadarbību".
  
  
  "Domāju, tas pats attiecas arī uz savienotajām valstīm," - es teicu.
  
  
  "Jā", - lēni sacīja viņš. "Un ko jūs tur darāt, misters Matthews?"
  
  
  "Es strādāju jomā, sabiedrības veselības, kā un Heather. Hei, uzdeva man parādīt Londona".
  
  
  Heather izvilka cigareti un apzināti возилась ar зажигалкой. Viņa nokrita uz grīdas ar paklāju. Viņas piecēlās, it kā grasījās pacelt nah lieta, bet Jupiters apsteidza mani. Kad viņš aizsmēķē ee cigareti, viņas noklikšķinājis uz kājas stundas, kas bija par mani. Bez precīziem laika atskaites, viņš darīja lieliskas bildes.
  
  
  Iezvanījās, domofons. Jupiters izstiepa savu roku un uz bloka slēdzi. "Jā? Labi, gāja ego vaļsirdīgs iekšā". Viņš paskatījās uz mani. "Beidzot tas Burroughs".
  
  
  Misters Burroughs bija laipns, bet ceļojums наскучал emu gandrīz tāpat, kā man. Pārdošanas nodaļā, mani iepazīstināja ar Форсайтом un Смайтом, diviem vīriešiem, kas kopā ar Jupiteru piedalījās kongresā viesnīcas raksturojums naktsmītnē Royal. Forsyth bija dižciltīgajiem седовласым tipu; Smythe piemēram, par piecpadsmit gadiem jaunāka ego un neatlaidīgs, ap tiem, kas проталкивает pēdu uz durvīm, kad pārdod māju pēc mājas. Kāpēc-to es neesmu domājis nevienu ap tiem mūsu vīrieti, bet mēs vēl joprojām lūdza, lai Брута ih pārbaudīt.
  
  
  Jupiters likās nedaudz saspringta, kad mēs ar Heather beidzot šķīrāmies. Viņš сфокусировал man aukstu acu skatienu, un teica ar pilnu неискренностью: "Nāciet jebkurā laikā, misters Matthews. Priecīgi redzēt jūs".
  
  
  "Paldies," es teicu, atbildot uz aukstu skatienu.
  
  
  Ejot uz вокзалу West Kensington, mēs ar Heather ir novērtējuši mūsu rīta darbu. "Burroughs mājienu, ka uzņēmums ir radušās finanšu problēmas sakarā ar augsto valsts nodokļiem", - teica viņas hei.
  
  
  "Interesanti," viņa teica. "Domāju, ka man ir izdrukas uz прикуривателе. Tev ir bildes?"
  
  
  "Viens, par to un pāris vērtspapīru uz viņa galda, lai ego rokraksts". Viņas прикурил mums, cigaretes, kamēr mēs gājām. "Es arī tikās ar Форсайтом un Смайтом, bet es domāju, ka Jupiters - mūsu cilvēks. Tās ir vienkārši vietas būtu zināt, kā viņš uzzināja, ka viņa aģents".
  
  
  "Viņš zina, ka man arī ir aģents", - teica Heather. "Es esmu pārliecināts par to. Bet mēs esam ieguvuši to, ko tās tuvumā, un tas ir svarīgi".
  
  
  "Es tikai ceru, ka tas viss pie kaut kā novedīs," es teicu.
  
  
  Viņa uzmanīgi paskatījās uz mani. "Es atcerējos kaut ko vēl, Niks, kamēr dzēru tēju ar Jupiteru. Vai atceraties dienu, kad nogalināja ārlietu ministra del, viņas tev sacīju, ka натолкнусь uz Elmo Jupitera, kad встретлю tevi uz ielas?"
  
  
  Viņas apstājās un paskatījās uz nah. Tās ir aizmirsuši, ka "Jā, - teica viņas lēni, kaut шевелилось manā atmiņā, - jūs teicāt, ka tikko esam redzējuši, ego, atklāti pie ārlietu ministrijas del. Ko viņš tur darīja, ko viņš teica?"
  
  
  Viņa shook galvu. "Ne gluži. Par, to veica parastu pieklājīgu runas:" Kāpēc, Elmo Jupitera, kas noveda tevi pie šo? "
  
  
  Es domāju, viņš teica: "vēl vienu", bet man tā nav klausījās. Pēc tam viņš sāka uzstāt uz randiņu, un viņa ir aizgājusi, kā tikai spēja ".
  
  
  "Vēl vienu," es teicu, kratot galvu. "Tas vienmēr ir iespējams, protams, bet tas ir pārāk daudz sakritību".
  
  
  "Es noteikti nevarēju noticēt, ka viņš ir mūsu slepkava", - pārsteidza, teica Heather. "Tās acis, tās acis! Tie izraisa man skudriņas pa ādu".
  
  
  Tās mērīšana. "Balss un viss! Sētnieks! Tas ir tas, par ko viņas domāja. Viņam bija tāds pats ķermenis, tāpat kā pie Jupitera, un tikpat bargas acis. Viņai bija taisnība - mati un ūsas, ir viltoti. Tas ir Jupiters". Viņas pārliecība. Un tas ir piemērots! Viņš uzzināja man, kad viņš uzdūrās uz mani gaitenī, un pareizi secināja, ka es biju ar aizsargiem. Viņš baidījās tikai, bail, ka es redzēšu ego atkal un es atcerējos, tādēļ viņš sūtīja šos slepkavas mani nogalināt."
  
  
  "Domāju, ka ir pienācis laiks vēlreiz runāt ar Брутом", - teica Heather.
  
  
  Mēs esam atraduši to priekšnieku ego birojā. Viņš bija sliktā garastāvoklī, jo tikko atgriezies pēc londonas lidostas, kur vēroja iekraušanu četrpadsmit miljoniem sterliņu mārciņu uz klāja augstskolas lidmašīnas. Naudu ir iepakota metāla kastes un aizsargātas aģentiem SN.
  
  
  Mēs informēja ego par mūsu braucienu uz Jupiter Motors, pēc tam nodeva Бруту Хезер зажигалку un plēvi ar manu stundu kameras. Viņš devās steidzami ih zinātnes nodaļa, un mēs sākām gaidīt.
  
  
  Rezultāti nebija ilgi jāgaida, tikai pusstundu. Клера pasniedza Бруту salocītu mapi. Lasot, viņš sarauca pieri. Beidzot viņš sacīja: "Šķiet, Niks, tev un Heather ir izdrukas mirušo pirkstu".
  
  
  Viņš pasniedza man fails. Pirmajā lapā bija policijas dosjē Džona Элмора.
  
  
  Viņas jautāja. - "Nav nekādu šaubu?"
  
  
  Брута nopietni papurināja galvu. "Izdrukas pirkstu ideāli sakrīt."
  
  
  "Tad viņam ir jābūt, sakāvās ar Skotija-Ярдом, viņš atstāja ķermeni un kaut kādā veidā izzuda, līdz trakoja ugunsgrēks. Emu varētu veikt plastisko operāciju sejas un nodarboties ar auto biznesu. Visus šos gadus viņš strādāja par skaidru. Bet kāpēc tagad, pavisam negaidīti, viņš ... "
  
  
  "Ir labi zināt, kad mēs ego savāksim tas", - teica Брута, потянувшись par tālruni.
  
  
  "Jūs labāk izvēlētos labu cilvēku, sir", - teica viņai emu. "Ja Jupiters - mūsu cilvēks, un viņš noteikti tā izskatās, tad viņš ir ļoti gudrs. Un ārkārtīgi bīstama".
  
  
  "Nav nepieciešams, lai atgādinātu man, - sprauslāt Брута.
  
  
  Kad viņš bija beidzis runāt pa telefonu, viņai piedāvāja iet ar ego cilvēkiem. "Tas nav vajadzīgs", - отмахнулся viņš no mana priekšlikuma. "Jūs divi esat darījuši pietiekami daudz šodien".
  
  
  "Kas par naudu tagad?" - jautāja ego Heather.
  
  
  "Es runāju ar premjerministru - balts karogs plīvo pār parlamentu, un ego kamēr nav noklausījās to, ko mēs esam darījuši. Viņš atceras " Jaunumi ".
  
  
  "Bet tas ir kas cits!" - Heather lūdza.
  
  
  "Jums ir nepieciešams atcerēties, - teica Брута, - ka šobrīd valda absolūta panika. Parlaments uzstāj uz to, lai kaut kas tika darīts, lai apturētu slepkavības. Un sūtījumu būs iespējams apturēt Šveicē, ja Elmo Jupiters patiešām izrādīsies slepkava. "
  
  
  Pēc dažiem mirkļiem mēs atstājām ego un ir izgājušas cauri ēka, devāmies uz autostāvvietu un skaistu dzelteno Porsche 911, kas Heather iznomāto.
  
  
  "Domāju, mums ir tiesības uz labas pusdienas", - viņa teica, kad mēs nonākam pie mašīnas.
  
  
  Viņas piekrita. "Es esmu izsalcis."
  
  
  Heather pamatiem sēsties pie stūres, bet viņu apturēja ee. "Jums nav vienīgā amatieru sporta auto".
  
  
  Viņas sel pie stūres. Viņa усмехнулась un apsēdās man blakus. "Tev patīk grieķu мусака?" viņa jautāja.
  
  
  "Ja ir daudz gaļas," es teicu, paņemot dzinējs.
  
  
  "Tad viņas sataisīšu tev garšīgu izglītību, kamēr mēs gaidām jaunumus no Брута", - viņa teica.
  
  
  * * *
  
  
  Mēs gulēja blakus uz ilgu бахарев dzīvoklī Heather. Viņas переваривал мусаку, kas nodarbojas ar bija apburošs. Heather, protams, bija satriecošu meiteni.
  
  
  "Penny par tavas domas", - viņa teica. Viņa guļ man uz krūtīm, pavedinoši veica ar roku pa manu žokli.
  
  
  Viņas saprata mājienu un pagriezās pret viņu. To, уткнулся seju, viņas mati, ieelpo smaržu ee брасс. Viņas прикусил viņas auss, un viņa izdevusi zems, dziļi vaidēt. Viņa pacēla pret mani personīgi, un, kamēr to noskūpstīja ee, tās unfastened vairākas pogas uz viņas mājas mētelī. Viņas обвился ap viņas muguras, atradu slēdzenei krūštura un unfastened to. Viņa novilka mājas halāts ar plecu iemeta krūšturis. To, spēlēju ar viņu krūšu galiņiem, kaitināja ih zobiem. Viņi ir kļuvuši cieti, kā oļu.
  
  
  Tās lēnām noglāstīja viņas plecu, pēc tam ārējās malas uz krūts. Kad viņa to darīja, viņa strauji втянула gaiss, tad прикусила manu lūpu.
  
  
  Viņas viegli pavadīja ar pirkstiem pa ee gūžām un gurniem, skūpstīja viņas krūtis. Tas bija viss, ko viņa varēja paciest.
  
  
  Tas ir izdevies mani pie sevis, vien radot savienība, выгнув ns savu jauku muguru un shoving pie manis, kamēr es plunged nah. Pazīstamas skaņas baudījumu заурчал viņas kaklā. Mans prāts un ķermenis ir vērsta uz sākotnējās vēlmi iekļūt, izpētīt un mocīt šo skaisto sievieti, kura nodarbojas ar šobrīd ir daļa no manis. Mūsu aizraušanās, auga, auga... un eksplodēja pilnīgu izpildi.
  
  
  Devītā nodaļa.
  
  
  Iezvanījās telefons, izmantojot dažas minūtes vēlāk tam, kad mēs beidzām
  
  
  Heather cēla klausuli pie auss, uzklausīju dažām sekundēm, un pēc tam ахнула. "Jā, kungs, tūlīt," viņa teica un piekāra klausuli.
  
  
  Viņas jautāja. - "Брута?"
  
  
  "Jā", - un nākamais mērķis качалась uz augšu un uz leju. "Jupiters ir pazudusi. Ego nekur nav, ne ego birojā, ne savā mājā".
  
  
  "Varbūt viņš vienkārši pārtrauca sarunu".
  
  
  "Brut nav tā domā", - viņa teica. "Viņš uzskatīja, ka Jupiters ir aizdomas, ka mēs zinām par ns".
  
  
  Viņas domāja par sekundē. Брута, iespējams, bija taisnība. Cilvēks ar prātu Jupitera aizdomas ka kaut kas mūsu pēkšņu vīzas uz viņu. Pārdomām par šo, viņš, iespējams, nolēmu spēlēt droši un kaut kur paslēpties.
  
  
  To, piecēlās no dīvāna un sāka ģērbties. Heather devās uz guļamistabu. "Брута vēlas redzēt mūs nekavējoties, ja ne agrāk, savā birojā", - viņa teica pār plecu.
  
  
  Mēs bijām gatavi pēc desmit minūtēm, un aizgāja pa kāpnēm ap dzīvokļi Heather uz ielas. Bija plūsmu dienas, un jau садилось agri rudens saule. Elegants Porsche 911 bija novietota aiz stūra kura ir bruģēta ieliņas. Kad mēs nonākam pie mašīnas, divi vīrieši nāca visā durvīm un sadūrās ar mums. Katrs turēja labajā rokā revolveri.
  
  
  "Balss ir jā!" - maigi teica Heather.
  
  
  "Ķeriet ego šeit", - teica ir tuvs pie mums cilvēks. Tas bija узкоплечий raksturu, ar smalku seju, kuru gaiši zilas acis nav labi pavadījām laiku, dejojot no manas sejas. Ego draugs tika коренастее ar kājām futbolists. "Pārmeklē meiteni", - teica emu ir tievs vīrietis, bet pēc tam vērsās ar vēstuli pie manis: "Stāvi mierīgi".
  
  
  Viņš noglaudīja mani un labi strādāju - tas ir atrasts Вильгельмину un Hugo.
  
  
  "Ko tas viss?" - es jautāju, kaut arī būtu varējis to uzminēt.
  
  
  "Nav svarīgi", - teica futbolists, запихивая minūtē somu Heather ar стерлингом. Viņš pamāja ar galvu virzienā uz nomales, kur melnā "rolls-royce" подъезжал pie "porsche". "Vienkārši apsēdies."
  
  
  Šķiet, mums nebija lielas izvēles. Heather gāja pirmā, kalsens vīrietis piegāja pie viņas. Viņas sekoja ego draugs.
  
  
  "Kurp jūs mūs vedot?" - jautāja Heather.
  
  
  "Tad jūs uzzināsiet," sacīja tievs vīrietis. Tagad mēs esam pie sliekšņa. "Залезай."
  
  
  "Un nav smieklīgi del," piebilda vīrietis man blakus.
  
  
  Autovadītājs "роллса" negribu iet ārā, ap mašīnu. Man nav сводил acīm, ar pistoli, kas ir mans cilvēks tur kas vērsti uz mani, bet es nezinu, vai bija Heather ir iestatīts uz iespēju kustības pret tiem. Nākošajā sekundē tai kļuvis zināms.
  
  
  "Niks!" - viņa sauca stiprā un рубанула uz sāniem, rokā худощавого vīrieši. Ego revolveri ar šķindoņu nokrita uz ietves, kad Heather atkal uzsita tā, šoreiz pa seju.
  
  
  Tikmēr viņas hit futbolists pēc ceļa ar skaļu blīkšķi. Viņš kliedza, un согнулся uz pusēm, satveršanas kāju. Kamēr viņš ir apjucis, viņa saķer ego pistoli.
  
  
  Heather tagad ir labi turējās uz худощавого vīrieti. Viņa ļāva ego savas inerces izcelt ego pa līdzsvaru, pēc tam, izmantojot savu ķermeni kā sviru, nikni швырнула ego ar kapuci "роллса". Viņš piezemējās uz muguras.
  
  
  Heather pārcēlusies par pistoli, ko viņš ir nokritusi, bet neatradu to. To visu vēl mēģināja izraut ieroci no futbolistiem, kas pretojās.
  
  
  To, dzirdēju, kā Heather kliedza: "Skaidrs!" kad viņa beidzot sasniedza pat ieroci ļauna cilvēka... pārāk vēlu.
  
  
  "Dodiet, vai viņa продю tev caurums". Autovadītājs "роллса" pievienojās priekšnesumam ar lielu neglīts revolveris, ko viņš turēja rokā, kas vērsti uz muguras Heather.
  
  
  Heather nopūtās, paskatījās uz mani un ieraudzīju, ka man nevar palīdzēt, un samazinājās pistoli.
  
  
  "Un tagad, - sacīja šoferis, vadot man pistoli, - palieciet šeit. Nāc šurp, putniņš".
  
  
  Heather pārcēlās uz viņam. Viņš spēcīgi skāra viņas, un gandrīz pārdota ar kāju. "Apgriezties un ielikusi rokas aiz muguras", - viņš teica.
  
  
  Viņš pamāja ar galvu slikto vīrietim, хромавшему par ieroci, kas samazinājās Heather. Viņš piegāja, досталь, ap aizmugurē kabatas pāris sasaiste un uzvilka ih uz smalkās plaukstas Heather. Viņa ахнула, kad viņš uz ih, pārāk stipri. Tās nolādēja ego sev zem deguna.
  
  
  Tagad pie manis pienāca vadītājs. Tas bija drukns vīrs ar nedaudz slābs persona. Viņš iemeta mani ļoti draņķīgs domām un sniedza ieroci man galvu. Viņas norūca un krita, истекая ar asinīm pa sagrieztu pieres. Pēc tam viņš un futbolists отдернули man rokas aiz muguras un застегнули roku uz manas plaukstas. Viņi pacēla mani uz kājām un apvienotas ar rolls. Liesa vīrietis ir paaugstinājušās Heather pie manis.
  
  
  Mēs braucām vairāk nekā stundu, gaismas Londonas pakāpeniski bija vērsts pret tām par mums. Bija melna nakts, kad mēs esam iegriezušies uz piebraukšana pie valsts sētā, un rollus apstājās pie galvenās ieejas liels akmens māja. Trīs slepkavas, kas iznāca, ap mašīnu.
  
  
  "Labi, jūs divi. Laukā", - tievs vīrietis atkal deva pavēles.
  
  
  Viņi izvilka mums no aizmugurējā sēdekļa. "Iekšā", - teica liesās vīrietis, norādot uz māju.
  
  
  Vieta bija ļoti elegants, ar savu ārējo izskatu vecās Anglijas. Mēs iegājām halle ar augstiem griestiem. Sergejs dega, bet mums neviens nav saticis.
  
  
  "Viņš teica aizvest ih k tornim", - atspēkoja kas parādījās medijos ziņas pārējo vadītājs.
  
  
  Viņi pavadīja mūs pa gaiteni uz šauru apļveida kāpnēm. Smaržoja pelējumu un pelējumu. Mēs lēnām uzkāpa nolietota akmens kāpnēm gaismā blāvi spuldzēm, kas instalētas, izmantojot reti laika intervālos.
  
  
  Augšā ir tievs cilvēks iedūra dzelzs atslēgu sarūsējis atslēga smagas ozola dienu un pagrūda durvis. Mēs gājām uz apaļā akmens istabu ar vienīgo зарешеченным loga.
  
  
  Liesa smīnēja. - "Nu, tas ir viss. Atpūties ".
  
  
  Istaba nebija mēbeļu.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kā par to, lai noņemt roku dzelžus, ar meiteni?"
  
  
  Liesa vīrietis pagriezās pret mani. - Jūs sakāt, noņemiet roku dzelžus, ar mājputnu?
  
  
  "Patiesībā, - es teicu. "Paskaties, kādas nah sarkanas plaukstas, tu перекрываешь asinsriti".
  
  
  Viņš teica. - Ah! Rīcība, vai ne?" "Tas ir tas, kas tevi nomāc?"
  
  
  Viņš izvilka mani un pārsteidza. Tās krita uz vienu katram cilts, un tas skāra mani sāņus. Viņas крякнул un nokrita.
  
  
  Viņš teica. - "Balsu, kur tu esi, iancu square!" "Tas ir uzlabot jūsu sarkanais asinsriti!" Viņš iesmējās, un futbolists arī. Vadītājs izskatījās скучающим.
  
  
  Viņi izgāja cauri istabai. Mēs dzirdējām, kā atslēga pagriezās pilī, un pēc tam ih shaggy, kas kļuva arvien vājāka un vājāka, kad viņi nogāja lejā pa kāpnēm.
  
  
  Desmitā nodaļa.
  
  
  "Piedod, mīļotā. To vienkārši nevar tikt galā ar to."
  
  
  "Viss kārtībā, - es teicu. Heather aizgāja no manis un nokrita uz grīdas, atspiedies ar muguru pret vaidēt. Viņa bija ļoti bāla un izskatījās pilnīgi spīdzināja.
  
  
  "Mēs jau vairākas stundas esam šajā asiņainajā vietā", - dusmīgi teica viņa. Tas ir tikai sesto reizi mēģināja atstāt sarežģīta mēlīti uz пряжке manas siksnas, bet viņas rokas bija pārāk распухшими, viņa vienkārši nevar pietiekami labi ar tiem manipulēt, bet mums bija vajadzīgs šis siksnas un sprādzes.
  
  
  "Piedod, baby" - es teicu.
  
  
  "Kā jūs domājat, kas kādreiz nāks?" viņa jautāja.
  
  
  "Nezinu," - atzinās es. "Var būt, Jupiters vēlas mums ļauj nomirt šeit, bet nez kāpēc es šaubos. Es domāju, ka viņš vēlas, lai vispirms uzzināt, cik daudz mēs zinām."
  
  
  Bija gaiši; silta saule просачивалось pa logu ar augstu restēm vaidēt, bet smags ozolkoka durvis palika slēgtas.
  
  
  Viņas vēlreiz paskatījās uz siksnas un sprādze, kas man, pateicoties milzīgo "Speciālie efekti un montāža". Ns ir plastikāta sprāgstvielām, un tiny ierocis izjauktā veidā, bet, ja to nevarēja ego noņemt, no tā nav bijis nekāda labuma.
  
  
  "Es gribu dzert", - teica Heather.
  
  
  Viņas atvēra muti, lai atbildētu, kad kaut ko dzirdēju uz kāpnēm. Viņš stahl skaļāk. Kāds nāca. "Paklausieties, - es teicu, - mums ir viesi".
  
  
  Mirkli vēlāk atslēga pagriezās pilī, un durvis ir sabiedrības throws. Элмо Jupiters stāvēja durvīs, garš un iespaidīgs. Aiz tā stāvēja vadītājs "rolls-ройса" ar automātu.
  
  
  "Labi!" - jautri teica Jupiters. "Mēs tiekamies atkal. Un tā drīz".
  
  
  Acis Heather un sāli. "Velna stulbenis!"
  
  
  Jupiters прищелкнул valodu. "Šādu valodu, lai dāma". Viņš iegāja istabā. "Es ceru, ka jūs atradāt numuru ērti".
  
  
  "Ja tev kādreiz ir bijis kāds jūtas pret Heather, - drūmi teica man, - tu nes savu hei ūdens. Un ослабь šie nolādētie roku dzelžus".
  
  
  Viņš ir auksti paskatījās uz mani. "Kā es priecājos, ka jūs arī pieņēmāt manu aicinājumu", - viņš maigi teica. "Jūs, приложившие tādas lielas pūles, lai iznīcināt manu plānu".
  
  
  "Man nav izdevies, - sacīju emu, - tava nauda jau ir Šveicē. Vai viņi tev to sacīja?"
  
  
  "Viņi man teica, - viņš teica. "Es esmu devis savu cilvēkiem turpmākus norādījumus, bet tie, kas nav izpildījusi ih". Viņš uzsāka lielo roku savās tumši blondi mati. Шрамм aicina spilgti izcēlās uz viņa kakla. "Iespējams, KP ir bijusi ar mani kaķi un peli, - misters Kārters?"
  
  
  Tas nozīmē, ka viņš zināja manu īsto identitāti. Pazemes izlūkošanas tīkls Jupitera pavadoņa, protams, bija augstākajā līmenī. Viņas redzēja, ka viņš gaidīja manu reakciju, tāpēc ir pilnīgi ignorēja viņu. "Neviens nespēlē spēles, Jupitera. Bet CP var apšaubīt sagaidīs jūsu motīviem ar viņiem sesku, kā mēs pazuda. Ko jūs cerat panākt? Vai jūs darāt to sičs naudas, vai arī jums vienkārši patīk nogalināt?"
  
  
  Viņš iesmējās: "Viņi man ir iemācījuši, lai nogalinātu, un tā ir pilnveidojams šo praksi līdz māksla". Pēkšņi smaids pazuda, un ego pārsteidza kas cits noskaņojums. "Jā, man patīk nogalināt, ja tas noņem dēles ap manu miesu. Viņas mēģināja spēlēt ih spēli, bet tie visi bija augsta kartes, ko jūs redzat. Tagad viņi ir spēlēt pēc maniem noteikumiem. Un tie ir jāmaksā, misters Kārters, dažādos veidos. Tas reimatismu jūsu strupceļa? "
  
  
  "Ir skaidrs, - es teicu. "Vēl viena spirālveida: no kurienes Fergus zina, ka tu esi slepkava?"
  
  
  Jupiters truli paskatījās uz mani. "Fergus? Kas tik Fergus?"
  
  
  "Калинич Fergus. Viņš bija jūsu atslāņošanās desantnieks".
  
  
  Acis Jupitera iemirdzējās узнаванием. "Ak, jā. Fergus. Tagad viņa ego atceros. Labu nakti, cīnītājs". Tad viņš atcerējās, uz pirkstiem. "Slimnīca. Protams. Viņš bija ievainots tajā pašā kaujā, un ka tā. Ieguva gulta blakus manai. Lielāko daļu laika mums nebija, ko darīt, bet runāt par to, kurp mēs iesim, tad karš. Tagad to atceras. Tieši tad radās embrijs ir mana plāna. Mēs apspriedām dažādus veidus, kā nopelnīt miljonu mārciņu, un viņš teica, cik viegli būs izspiest naudu no valdības. Vienkārši nogalināt vairākus ministru kabineta, un pēc tam pieprasīt, un ... Ak, es neatceros ciparu... drošības pārējiem. Jūs sakāt, ka Fergus zināju, ka Elmore John - slepkava? Viņam ir jābūt, atcerējās sarunu, un pēc tam, saliekot divi un divi.
  
  
  Bet tagad tas nav svarīgi, vai tā nav, mister Kārters? "
  
  
  "Tev ir nauda, - es teicu. "Iesim un parādīsim valdībai savu godīgumu".
  
  
  Jupiters ir atkal sāka smaidīt, bet pēkšņi ego persona ir mainījies, un ego aukstā acīs radās pārdomas sāp. Viņš pacēla roku pie galvas.
  
  
  "Metāla plāksnes", - strauji teica viņš. "Tas dažreiz sagādā sāpes. Un viņi nes par to atbildību, tie ir cilvēki, kas sēž valdībā. Nekā viņi bija kara laikā, misters Kārters? Kad man tika augšējo daļu galvaskausa, ko viņi darīja ? "
  
  
  Ego acis ir kļuvuši mežonīgi, kad viņš turpināja. "Es jums teikšu, ka viņi ir darījuši. Viņi sēdēja drošības Londonas. Un tie paši cilvēki - viņi samaksājuši man par maniem pakalpojumiem? Облагая mans bizness ir līdz robežai. Viss, kas man ir, visu naudu, kas viņai ir darījis, nodarbojies ar šo biznesu. Un tagad viņš ir uz bankrota robežas. Tas ih vīna, - viņš trakoja, - ih vīna. Bet viņi maksā, - neprātīgi iesmējās viņš. "Tie dārgi maksā. Un jūs divi dārgi samaksāt par grūtībām, kas jūs ir radījis mani. Balss kāpēc viņai lika jums sniedz jums šeit, nevis tūlīt nogalināt. Kad jūs iebruka mans rūpnīca ar savu muļķīga vēsturi. Tad ekskursija ir bezmaksas, misters Kārters, bet tagad jūs darba alga nah. Jūs un tas ir lieliska izveide ". Viņš kāri paskatījos uz Heather. "Man ir plāni uz tevi, mans mīļais". Viņš noliecās un izvilka savu roku uz viņas gurna; viņa centās pāriet no tā.
  
  
  Manī dzimst dusmas, un kad Jupiters pieskārās Heather, to uzspridzināja. Viņai neērti, nolēca uz grīdas un metās uz viņu, noraidot ego atpakaļ. Viņas kliedza. - "Liec viņu mierā, motherfucker!"
  
  
  Persona Jupitera kļuva skarbāka, acīs блеснуло ārprāts. Cilvēks laukumā devās laiza ar pistoli.
  
  
  Jupiters teica emu. - "Nē!"
  
  
  Tas samazināja attālumu starp mums. Tā bija tāda pati izaugsmi, kā viņas, un izskatījās cieta, kā nagla. Pēkšņi viņš norādīja dūri mani dzīvē, atklāti zem locīšanas dolāru. Viņas зарычал no sāp, kad mana elpa prom. Tās samazinājās k vaidēt, Jupiters virzās par mani.
  
  
  Tās skāra viņa ego kāju pa kājstarpi, bet tas bija solis, un tā vietā noķēru viņu ego aiz gurniem. Viņš spēcīgi iesita man pa labās auss. Tās krita uz vienu katram cilts, bet ir izdevies atkal nostāties uz kājām. Jupiters ir atkal uzbruka man. Šoreiz beigas ego rokas skāra mani pa kaklu, paralizē trieciens nogrūdis mani uz grīdas.
  
  
  To dzirdēja kliedzienu Heather. - "Ne uz visiem laikiem!"
  
  
  Trieciens nokļuvis man blakus. Viņas вскрикнул, viss mans ķermenis ir nozvejotas uguns, nekā sāp. Manas rokas automātiski cīnījās ar удерживающими ih roku dzelžus. To tik stipri, kā tad, kad-vai nu gribētos, lai tie būtu brīvi un aizvērās, ap kakla Jupitera.
  
  
  Viņš stāvēja uz visiem laikiem mani, smagi elpojot. "Man būs vairāk laika, lai tev vēlāk", - прорычал viņš.
  
  
  "Tas... tādas lietas... ne dos jums sagaidīs jūsu četrpadsmit miljoniem mārciņu, - izdvesa es.
  
  
  "Cik mīļi no tavas puses jāuztraucas оборудова man, piemineklis", - sarkastiski teica Jupiters. "Bet es viņu saņemšu naudu un pašapmierināšanās. To jau brīdināja ih tālāk par atlikšanu. Tagad to esmu viņiem parādīt, cik tās vērtību. Būs ceturtā slepkavība pirms noteiktā termiņa".
  
  
  Mēs ar Heather уставились uz to. Ego acis spoži mirdzēja, un nūjas neglīts apsārtusi. Elmo Jupiters izskatījās tā, nekā viņš bija traks.
  
  
  "Šoreiz tas būs tiešām liela zivs", - teica viņš, atkal smaidot. "Un būs citi sugām, kas noķertas to pašu tīklu. Nu ko, viņas ih brīdināja".
  
  
  "Nedari tā", - es teicu. "Ļaujiet mums sazināties ar mūsu priekšniecības, un mēs урегулируем situāciju ar naudu. Viņas pārliecināts, ka tas ir tikai pārpratums".
  
  
  "Pārpratumu" jā", " - viņš teica. "Par Elmo Jupitera. Kad viņas, sola nogalināt, misters Kārters, viņas nogalināt tāpat. Viņas nekad nesaku tukšas draudiem". Viņš izdarīja pauzi, lai piedāvātu психотическую smīns. "Iespējams, jums būs par ko padomāt, misters Kārters, uzzināt, ko es piedāvāju, lai nogalinātu jums. Ļoti lēnām".
  
  
  To, paraustīja plecus ar acīmredzamu vienaldzību, kura nav jūtama. "Ja tu tā vēlies. Bet kāpēc vēl nav atpūsties ar Heather? Paskaties uz viņas rokas".
  
  
  Mirdzošas acis Jupitera vērsās ar mani uz Heather. Viņš pamāja ar galvu matemātikā ar pistoli.
  
  
  Roku dzelžus Heather atvērās. Viņa потерла plaukstas, lai uzlabotu asinsriti.
  
  
  "Tagad, uzlieciet nah roku dzelžus, tikai ne tik saspringts," - teica Jupiters. Viņš nav riskēja.
  
  
  Viņš jautāja."Roku dzelžus mistera Kārtera slēgts saspringts?" Darbinieks pārbauda ih un pamāja ar galvu. "Labi," - teica Jupiters. "Atmet ih tādiem".
  
  
  Viņš ir devis mums atvadu smaidu, tad viņš un ego cilvēks ir pagājis.
  
  
  Kad mēs vairs dzirdēt ih uz kāpnēm, viņas, tad pagriezās pret Heather. "Kā jūs domājat, kam tagad atzīmēja Jupiters?"
  
  
  "Es baidos, ka premjerministrs", - viņa teica. "Bet, protams, to nevar nodot mimmo masveida apsardzes!"
  
  
  "Viņš to darīja divreiz, neskaitot Уэллси, - es teicu. "Individuāli, mums vajadzētu izkļūt ap šo vietu. Skaidrs, ka tas nav norādīts muižās Jupitera, citādi Брута jau būtu šeit."
  
  
  "Mēs braucām kaut kur tajā virzienā, Oksfordas, - teica Heather. "Es nevarēju pateikt, no kā viņi brauca, - viņa teica. "Var būt, apkārtnē Биконсфилда. Šajā apkārtnē ir vairākas lielas muižu".
  
  
  Tās tuvojās, laiza viņai un paskatījās uz savu roku. Metāla roku dzelžus vairs nav ietriecās viņas miesas, bet rokas pietūkušas. "Разминай rokas", - es teicu. "Потри ih kopā".
  
  
  "Tie ir ļoti sāpīgi, Niks".
  
  
  "Es zinu. Bet, ja mēs varam noņemt audzēju, mēs atkal mēģināsim strādāt ar sprādzi manas siksnas. Ja jūsu pirksti strādā normāli, jūs, iespējams, varēsiet atstāt mēlīti".
  
  
  "Labi," - paklausīgi viņa teica. "Es vingrināt".
  
  
  Gājām skatīties. Drīz svētais caur nelielu sākuma ozola dienā pārsniedza vājš saules svēto garu, caururbjošs caur решетчатое logu. Uz ielas bija gandrīz tumšs.
  
  
  Pietūkums pakāpeniski gulēja; Rokas Heather praktiski atgriezās normālā stāvoklī.
  
  
  Viņas jautāja. - "Jūs vēlaties, lai vēlreiz mēģinātu atstāt sprādzi?" "Vai nogaidīt?"
  
  
  Heather потерла rokas aiz muguras. "Viņi jūtas labi, Niks. Bet es neko nevaru solīt".
  
  
  "Es zinu," - es teicu. "Bet pamēģināsim".
  
  
  Viņa попятилась pie manis un ir atradusi manu joslu. "Jā, iepriekš", - teica viņas hei. "Tagad velciet sprādzi uz sevi. Taisni. To redzu velna fiksators, neskatoties uz šo draņķīgs sergejs. Tagad virziet rādītājpirkstu pa kreisi".
  
  
  "Balss un viss, vai ne tā?"
  
  
  "Patiesībā. Tagad ego ir nepieciešams, lai pārvietotos pa labi".
  
  
  "Es atceros. Bet šis velna gab. kāpēc-tas ir iestrēdzis, Niks. Vai to visu daru nepareizi".
  
  
  "Turpiniet mēģināt. Mēģiniet nedaudz nospiest pogu, pirms spiežat ee pa labi".
  
  
  Viņa dzirdēja viņas кряхтение, kad viņa neveikli pārvietoties ar rokām aiz muguras. Pēkšņi, kādu brīnumu, atskanēja viegls klikšķis, un viņš sajuta, kā vājinās siksna. Tās, paskatījās uz leju, un Heather interesējas pagrieza galvu.
  
  
  Viņas teica hei. - "Tu esi izdarījusi!"
  
  
  Heather uzņēmās sprādzi un savilka jostu. Viņa pagriezās pret mani, turoties pie jostas. "Ko tagad?"
  
  
  "Tagad mēs atkal поворачиваемся atpakaļ uz muguras, un viņas atveru aizmugures sprādzes, ceru, izmantojot to pašu aizturi, bet šoreiz pārvietojot to uz leju. Mēs varam izmantot pūtēju pistoli, kā отмычку, ja to varēšu saņemt uz to. Problēma būs izvairīties no mazā šautriņu. Ja tās nejauši порву plastmasas iesaiņojuma uz tip un уколю sevi, spēle ar to tiks galā - tā ir saindēta ".
  
  
  Viņas muguru pret Heather sasniegts, sprādzes. Viņas atrada lamatas, un pēc tam kādu darba, сдвинул to vajadzīgajā virzienā. Aizmugurējā daļa sprādzes ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus. To uzmanīgi jutu, ka kaut kas, pieskārās šautriņu un izvairījies no tās. Pēc tam mani neveikli pirksti pieskārās puse maziņās, kas sastāv pa divām daļām, puses lielāku diametru. To uzmanīgi noņem ar sprādzes citu, šaurāku daļu un neveikli pagriezās, lai katru gadu nah.
  
  
  "Labi," - teica viņas Heather. "Dodiet siksna un поднеси roku dzelžus uz manām rokām".
  
  
  Tās pieskārās наручникам un atrada pils. Ar lielām pūlēm man izdevās ievietot tievu metāla caurule, kuru turēja pilī.
  
  
  "Tas būs ne tikai", - es teicu. "Turies pēc iespējas klusāk".
  
  
  Darba aiz muguras, un otrādi, скрученной piespiedu pozā - ne vieglākais veids, kā banalizēt pils. Vienkārši mēģināt atcerēties, kādā virzienā pārvietot отмычку pret tumblera, bija ne tikai. Bet pēc piecpadsmit minūtes pils snapped, un roku dzelžus Heather ir novājināta. Viņas smagi nopūtās atvieglojumu, kad viņa aizgāja un izvilka rokas ap sasaiste.
  
  
  "Tagad tev ir jādara, tas ir par mani", - teica viņas hei.
  
  
  Viņa kustējās aiz manis.
  
  
  Lai nah tas bija viegls darbs. Ee rokas ir brīvas, un viņa varēja redzēt, ka veicu. Pēc pāris minūtes viņa noņēma manu roku dzelžus.
  
  
  Tās nokritusi ih grīdas.
  
  
  Strādā ātri, tagad gandrīz pilnīgā tumsā, to ripped siksna. Viņš bija uzlieta bumbas plastmasas kā, piemēram, špakteles. Arī tur bija drošinātāju un sērkociņš. Viņas скатал plastmasas bumbu un iedūra viņam drošinātājs. Pēc tam to savāca четырехдюймовый pūtēju pistoli un uzsāka maziņš šautra.
  
  
  "Nu ko, - es teicu, - es domāju, mēs esam gatavi. Mums nav ar ko uzlauzt durvju slēdzenes, tā ka nākas ego uzspridzināt".
  
  
  "Bet no sprādziena nav kur dēties", - atzīmēja Heather.
  
  
  "Es zinu. Ej k čīkstoņu pie pašā dienā, pretī pilij". Viņas tuvojās diena, un piespieda plastmasa uz pili; viņam tur ir iestrēdzis, aukla nāk no viņu pie manis. "Aizver ausis un galva, - teica viņas Heather, - un atver muti".
  
  
  Viņas досталь sērkociņu "Nu, lūk, - es teicu. Viņas lit sērkociņu un pasniedza to virvei. Viņas redzēja, kā viņš aizdegās, pēc tam ienira uz Heather, прикрыв galvu.
  
  
  Sprādziens bija tik skaļa, bet šajā mazajā istabā, viņš likās milzīgs. Ausīs звенело, mērķis sāpēja, man iesita pa muguru asu kādu versijai peld koka. Mēs ar grūtībām uzkāpa uz kājas, kamēr dūmi vēl noskaidroti. Durvis bija atvērtas.
  
  
  "Tas novedīs šurp visus, kas nolaidās lejā, - es teicu.
  
  
  Tā tas arī bija. Viņi steidzās augšup pa kāpnēm. Heather sēdēja no vienas puses dienā, bet viņas - ar citu. Ih bija divi. Pie Heather bija pūtēju pistoli, un viņa bija gatava ego izmantot. Pirmais cilvēks, kas radies tuvās gaismas laukumi, kas bija izdilis spriedzes filma, ko mēs esam jau redzējuši. Viņš ir apturēta sekundē, pēc tam iegāja istabā.
  
  
  Tās uzbruka ego; Tā rezultātā, piemēram, ego ieročiem, iemetot pistoli. Pēc tam satvēra viņas ego
  
  
  roku, spiežot ego kāju istabā. Viņas iesaiņotiem ego vidū uz grīdas, kad viņš ar grūtībām piecēlās un spēcīgi iesita sev pa seju. Kauls salūza viņam uz deguna, un viņš smagi pagriezās uz pretējo čīkstoņu.
  
  
  Sākuma otrs cilvēks, vadītājs "Роллса", bija jau diena un нацелил uz mani pistoli. Heather pacēla pūtēju pistoli un neļauj šautriņu viņam. Viņš bija emu kakla, воткнувшись pusi no sava kāta. Pārsteidza, viņš aizmirsa par to, lai nošaut mani. Viņš izvilka šautra, paskatījās uz viņu, un pēkšņi ego acis закатились, un viņš nokrita pie durvīm.
  
  
  Tā ir skārusi karatē balsene ļauna cilvēka. Viņš izdeva булькающий skaņu un nokrita.
  
  
  "Nu izkļūt no šejienes!" To satvert Heather aiz elkoņa.
  
  
  Mēs nokāpa pa riņķveida kāpnēm. Mēs neesam satikuši neviena, kas nāca pie mums, un, kamēr mēs gājām pa pirmo этажу pie ieejas dienu, māja likās tukša. Mēs ātri pārmeklēja istabas, mimmo kas notika. Mums viena cilvēka. Nevienam. Bet to ir atradis šīs pistoles un Igo uz galda bibliotēkā.
  
  
  Uz piebraucamā ceļa bija mašīna, bet atslēgas tajā nav bijis. Vilces zem paneļa, скрутил vadus, lai завелась. Mēs захлопнули dienu un braucām.
  
  
  "Mums ir nepieciešams, lai nokļūtu Брута", - es teicu, kad mēs esam iegriezušies no ceļa braucamās daļas uz galveno ceļu.
  
  
  "Cerams, ka mēs neesam nokavējuši," teica Heather.
  
  
  * * *
  
  
  Брута расхаживал pirms sava galda. Lai daudzveidības viņam nebija caurulīti zobos, un tas, šķiet, ir darījusi ego vairāk satraukti.
  
  
  "Tam speciāli velns grib no mums?" skaļi viņš teica. "Viņš atsūtīja ļoti neskaidri instrukcijas par piegādi naudu uz Šveici. Mums vajadzēja skaidrot, bet mēs nevarējām ih saņemt. Un tad tavu pazušanu lika mums aizdomāties, nekā tas patiesībā delle dara šis puisis. Birojā un mājās, Jupitera atrodas uzraudzībā, bet tas nav teica, ka nav mums bija vienā vietā, ar tiem sesku, kā tevi nolaupīja ".
  
  
  "Tas ir iespējams, un tagad nevar atgriezties tajā ciemā", - es teicu. "Un es domāju, ka viņš apmierinās vēl viena slepkavība, neatkarīgi no tā, ko mēs darām ar naudu".
  
  
  Брута aicināja ministru prezidentam, kad mēs paskaidroja, kāpēc mēs domājam, ka tas varētu kļūt par nākamo mērķi Jupitera, Брута un Mo.M. vienojāmies, ka visticamākais iemesls, lai mēģinā būs konference ārlietu ministru del ministrijā ārvalstu parīt.
  
  
  -To jautāja. - Kā jūs domājat, ser, Leslie atcelt konferenci?
  
  
  Брута nopūtās. "Es baidos, ka sir Leslie nav tā rūpējas par savu dzīvi, kā par citu drošību. Viņš turpina runāt par to, cik svarīgi konferences un norādīt uz to, cik tagad ir stingrus drošības pasākumus. Viņš zvanu jums man pēc tam viņš совещается ar citiem saviem padomniekiem. Viņas teica, emu, protams, atteikties no šo asiņaino konferenču, kamēr tas viss beigsies ".
  
  
  Viņas jautāja. - "Skotija Sēta mēģina atrast Jupitera?"
  
  
  "Viņi ir visur, - teica Брута. "Viņi pratināja visus rūpnīcā Jupitera un cilvēkiem, ar kuriem viņš tikās sabiedrībā. Mūsu aģenti, МИ5 un 6, protams, arī ir iesaistīti šajā procesā. Bet misters Jupiters pazuda. Mēs esam nosūtījuši cilvēkus mājā, kurā jums ir piegādāti. bet es esmu pārliecināts , ka jau ir par vēlu."
  
  
  "Domāju, tas būs streiks parīt, - es teicu.
  
  
  Брута drūmi paskatījās uz mani. "Jā, domāju. Cerēsim, ka sir Leslie nolemj nodrošināties". Viņš sel par savu krēslu. "Starp citu, tās bija jāpaziņo viņam uzsauca Хоуку, kad jūs divi ir pazuduši. Viņš ir ļoti norūpējies par jums. To vajadzētu sazināties ar viņu tieši tagad, kad jums atpakaļ".
  
  
  Uz galda Брута atskanēja zvans. "O, jā, - viņš teica, atbildot uz to. Viņš uz slēdzi, un piecēlās. "Tas kungs Leslie. To pieņemšu ego blakus istabā".
  
  
  Heather piecēlās no stūra krēsla, nometa cigareti pelnu trauku un pienāca pie manis.
  
  
  Tā kā reizi grasījos skūpsta mani, kad atkal nāca Брута.
  
  
  "Nu, balss un viss", - viņš teica, smagi, ego ir liels britu armijas zoda drūmi выпятился. "Kungs Leslie veiks velna konferenci pēc saraksta". Viņš papurināja galvu. "Šķiet, mēs esam pārtraukuši savu darbu".
  
  
  Одинадцатая nodaļa.
  
  
  Diena bija ministru konferencē. Rīts pagājis bez starpgadījumiem, un Ярде un МИ5 jau teica, ka KP ir kļūdījušies - mēģinājuma nebūs, mums šodien, šeit mums.
  
  
  Viņai bija pārliecināts, ka tā arī būs. Konference ārlietu ministru-del-bija ideāli laukumu. Ja daži ministru bojā kopā ar sir Leslie, Lielbritānija ne tikai zaudēs valsts galva, bet arī saskarsies ar nopietniem starptautiskajiem apgrūtināta. Jupitera tas patiks.
  
  
  Viņas nav redzējis, Heather vēl pirms pusdienas pārtraukuma, kad mēs satikāmies kafejnīcā un kopā ēda sviestmaizi. Брута mums ir devis pilnīgu rīcības brīvību šajā aktivitātē, lai nodrošinātu drošību, ļaujot mums pārvietoties, kā mums patīk, un darīt to, ko mēs uzskatām svarīgākais šobrīd. Heather veica lielāko daļu rīta konferenču zālē, kamēr viņas патрулировал koridori ēku. To atsāka šo darbu un viņa ir pavadījusi konferences dalībnieku pusdienas, kas tika izsniegts citā ēkas daļā.
  
  
  Ja Jupiters ir teicis patiesību par zvejas "citas zivis" laikā sava ceturtā mēģinājuma, tad notiek visādas lēmumu salīdzinoši metodi, kas viņš ir
  
  
  var izmantot. Piemēram, mašīna lielgabals, ir neliela bumba, granāta vai отравляющий gāzi.
  
  
  Gaisa kondicionēšanas sistēma paraugu ņemšanas gaisa novērtējis ekspertiem vairākas reizes, bet tā atkal pārbauda viņas laikā rīta sesijas. Komandas eksperti strauju ierīcēm un spiediena ierīcēm ir izgājušas cauri, konferenču zāle pirms rīta sēdes laikā rīta pārtraukuma, un nekas nav atrasts. Apsargi sāka atslābināties un joks оборудова visu.
  
  
  Tās nav smējos; viņi nezināja Jupitera. Mūsu nespēja atrast kaut ko līdz šim sesku, iespējams, nozīmēja, ka mums nepatīk īstajā vietā - un Jupitera, iespējams, būs pēdējā smieties.
  
  
  Tās, piegāja pie lielām durvīm, konferenču zāle un tika apturēta uz diviem darbiniekiem, МИ5 un policistiem.
  
  
  "KP", - es teicu, parādot viņiem savu identitāti.
  
  
  Tie ir ļoti rūpīgi pārbaudījām karti un visbeidzot garām man. Tās, iegāja istabā un palūkojās apkārt. Viss bija normāli. Pie loga bija detektīvs, kas bija skatoties par tuvākajiem jumtiem, policijas spēcīgs binoklis. To, tuvojās viņam un облокотился uz palodzes, lai atvērtu logu, kad virs galvas lido helikopters drošības dienesta.
  
  
  "Varu to apskatīt?" - pajautāju pie Bobijs.
  
  
  "Nav возражайте, ja jūs to izdarītu, - viņš teica, nododot man binoklis.
  
  
  To pētīja tuvāko jumtu. Viņi кишели cilvēkiem visā drošības dienesta, tā ka nav jēgas skatīties, kas par viņiem. Viņas перефокусировал punktiem uz bezgalību un apskatīja turpmāko horizonts. Viņas сфокусировался uz plašu jumta, ar vairākiem paaugstinājumu atjauninājumus un redzēju tur kustība. Gāja темноволосый vīrietis, visticamāk, policista. Jā, tagad to pamanīja formu.
  
  
  Tās, nopūtās un atgriezās punktiem. "Paldies," es teicu.
  
  
  Viņas atkal iznāca gaitenī. Ministri atgriezties ar brokastīm, strays pēc холлу. Dienas sēde, kas sākās vēlu, drīz vajadzēja sākties.
  
  
  Viņas atstāja šo vietu un uzkāpa uz jumta, apstājoties, lai pierādītu savu identitāti. vairākas reizes. Apsardze noteikti likās grūts, bet, atceroties, cik viegli Jupiters ieguva piekļuvi ministru, ārlietu ministra del, man tas nav nomierinājās.
  
  
  Viņas tikās Heather uz jumta. Pie nah bija rācija, ar kuras palīdzību viņa varētu sazināties ar pagaidu komandas punktu ZOJA.
  
  
  "Sveiki, Nika". Viņa man uzsmaidīja. "Vai apakšā ir mierīgi?"
  
  
  "Pārāk klusi." Viņas apskāva ee par pleciem. "Tā būtu, viesnīca saprast ego, Heather. Tas rada man mazvērtības kompleksu. Ja viņš šodien ir šeit, viņš ir..."
  
  
  Viņas apstājās un paskatījās uz cilvēku, kas norisinājās mimmo mums. Viņš bija ģērbies baltā сервировочный jaka un šķīstošā plate sviestmaizes. Viņš bija augsts, темноволос un sarežģīts, tāpat kā Jupiters. To satvert ego aiz rokas un izstiepts uz Вильгельмине.
  
  
  Vīrietis pagriezās ar bailēm sejas, kad ieraudzīja ieroci. Mati bija īstas, viņam bija līks deguns, un viņš, protams, bija īsts.
  
  
  Viņš teica."Eh, kas tas ir?"
  
  
  "Neko", - samulsis teica es. "Atvainojiet. Turpiniet, - tā bija kļūda".
  
  
  Viņš kaut ko nomurmināja un steidzās tālāk. Pāris aģenti tuvumā, kas bijuši liecinieki šīs ainas, усмехнулись.
  
  
  "Tā būtu, uztraucos", - līkne teica viņai Heather. "Lai gan jums vajadzētu atzīt, ka viesmīlis būtu laba noslēpt, un, galu galā, Jupiters iekļuva birojs, ārlietu ministra dell kā barjeras. Tomēr, šis nabaga puisis nemaz nav līdzīgs viņam. Izņemot tumšiem matiem. un сервировочного žaketes ... "
  
  
  Viņas apstājās: jaka... forma... ir tumši mati... Es pagriezās un paskatījās uz pilsētu virzienā ēku rietumos. Tās strauji tuvojās корректировщику, kas vēroja citiem policistiem uz kaimiņu jumta binoklis.
  
  
  "Ļaujiet man aizdot to uz brīdi," es teicu, paaugstinot balsi, lai mani bija dzirdams cauri aizraušanās cita helikopters.
  
  
  "Labi. Bet jūs varētu lūgt mazliet labāk," - viņš teica.
  
  
  To emu nav atbildēja. Viņas paņēma binokli un перефокусировал ih uz tālais ēka ar visiem papildinājumiem, kurus tā pamanīju ap konferenču zāle. Šeit man bija izdevīga pozīcija, un To varēja skaidri redzēt jumtu. Tagad tur nav kustības. Viņas izskatījās nedaudz uz leju uz jumta un tagad pamanīju kaut ko iedibināja tur. Kad to iztaisnot, binokļi, mutē izdedzis. Viņas skatījās uz kaut ko, kas ir līdzīgs kādu ieroci, iespējams, javas, un tas bija vērsts uz mani.
  
  
  Pēc tam to atkal ieraudzīju kustība. Tas bija vīrietis policista formā, bet šoreiz viņas pamanīja tumši mati, ūsas un augsta kvadrātveida ķermenis. Tas ir Jupiters.
  
  
  Apakšā atkal sākās ārlietu ministru sanāksme del, un tas ir damn ieroči tika nosūtīts atklāti logu konferenču zāles! Protams. Šoreiz Jupiters nav gatavojas, lai mēģinātu iekļūt Ministrijas ēkā. Viņš grasījās izmantot savu lielisko militāro apmācību, lai sitienu no attāluma.
  
  
  Atdeva binoklis корректировщику. "Paldies," es teicu. Viņas steidzās pie Heather. "Saņemt atpazīšana šo ēku," - es teicu, norādot. "Izsauciet Брута un sakiet viņam bija, ka Jupiters zālē uz jumta ar ieročiem vidēja darbības rādiusa. Pēc tam ejiet uz konferenču zāli un mēģināt pārliecināt kādu evakuēt ego. Cits jautājums ir: par radio helikopteru, lai viņš palika malā.
  
  
  Jupiters iet prom. Viņas iešu viņam līdzi ".
  
  
  Tas bija nemierīgs sacensības gājiena attālumā citu ēkas dažu kvartālu attālumā no tās. Ietves bija pilnas ar gājējiem, un viņai visu laiku uzdurties uz cilvēku. Taksometru gandrīz sajauca prātu uz mani, kad tās pārgāja joslu. Beidzot es biju tur. Ēka izrādījās viesnīcu.
  
  
  Viņa bezgalīgi gaidīja liftu un uzkāpa augšējā stāvā. Pēc tam to, steidzās uz kāpnēm, kas ved uz jumtu. Viņas izgāja vairāk nekā divdesmit metrus no Jupitera.
  
  
  Viņš noliecos pār savu ieroci, gatavs šaut no viņa. Blakus gulēja trīs draudīgs raķetes. Jet javas. Ar trim čaulas Jupiters nevarēja netrāpīt, konferenču zāle. Odin pareizi нацеленный šāviņš uzsprāgt varētu kamera un nogalināja visus ns.
  
  
  "Pagaidiet minūti!" - sauca stiprā es, izņemot Вильгельмину.
  
  
  Viņš pagriezās pret mani. "Atkal tu!" - прорычал viņš. Viņš izvilka no jostas pistoli Парабеллум, Browning un aizmirst par javas. Viņas прижался uz ievaidējās aiz manis, kad Jupiters nošāva. Таращить acis расколола cementa pie manas galvas, dušā man sīkā pelēku pulveri. To atklāja pretuguni uz люгера, un таращить acis ar лязгом izlēca no дула миномета.
  
  
  Blakus Jupiters bija vēl viens dienesta atjauninājumus. Viņš veicis vēl vienu šāvienu mani, netrāpīja un metās uz patvērumu. Viņu nošāva, kad viņš skrēja, bet nokavēju, salaužot jumta ego kāja.
  
  
  "Viss ir beidzies, Jupiters", - uzsauca man. "Dodiet to."
  
  
  Jupiters noliecās no sava aizsega un nošāva. Šoreiz таращить acis поранила manu kreiso roku, veicot caurumu manā jakas. To satvert roku un выругался.
  
  
  Jupiters ir atkal bija mežā. Viņas sāka peldēt prom no viņa redzes lauka. Uzmanīgi virzoties, tās noapaļota gala saliekt pievienojumprogrammu un redzēja Jupitera, ne vairāk kā piecpadsmit metru attālumā no manis.
  
  
  Diemžēl, mans pamatiem поскребла grants uz jumta, un Jupiters mani paklausīja. Viņš pagriezās un, automātiski nošāva, un viņš ienira atpakaļ. To dzirdēja, kā viņš skrien, un, kad paskatījās ap stūri un ieraudzīju, ka viņš skrien pie миномету. Viņš nonāca līdz tam, vilces pistoli aiz jostas un paceltu raķeti. Ieroči, protams, jau ir paredzēts.
  
  
  Es nevarēju riskēt un šaut, un nav nogalināt ego. Viņas затолкал Вильгельмину jostu un metās uz viņu. Raķete pazuda iekšā šautenes, un tās vienlaicīgi uzstāja Jupitera un ieročus. Nošāva javas, un raķešu pieauga debesīs virs Londonas, bet tās ir pieklauvējām pie stumbra leņķī.
  
  
  Raķete eksplodēja virs pilsētas, pilnībā caurlaides ēka ministriju un eksplodēja nelielā parque blakus. Tajā brīdī, kad viņas stahl ievērot satiksmes raķetes, Jupiters hit mani ar dūri pa seju un отлетел no manis. Tad viņš atkal nostājās uz kājām. "Speciāli uz tevi parāvis. Kārters!" Viņš atkal izvilka brauniņš un нацелился uz mani. Viņš nošāva, un viņš aizripoja izvairoties; таращить acis nevainīgi hit par betona novads jumti aiz manis.
  
  
  Jupiters nav mēģinājis darīt sākuma otro šāvienu. Helikopters подлетел un apstājās, зависнув dažas pēdas virs jumta. Tās ar pateicību domāju, ka tas bija policists helikopteru, līdz ieraudzīja, ka kāpnes nolaižas pie Jupitera. Viņš bija uz to tagad, un карабкался; helikopters jau aizgāja.
  
  
  Viņu nošāva, bet Jupiters jau закарабкался ar helikopteru, un viņš netrāpīja.
  
  
  Выглянув caur jumta, viņas redzēju, ka man tuvojas vēl viens helikopters. Viņu nošāva, un pamāja viņiem. Šis tiešām ir piederējusi policijai. Viņš uzkarās uz brīdi, pēc tam piezemējās uz jumta. Viņas skrēja, nirstot zem rotējošie spārni, vējš, kas tie шевелили, raustīja mani.
  
  
  Iekšpusē bija pilots un Heather. Viņas pielēca kājās un norādīja uz aizgājušais helikopteru, направляющийся uz dienvidrietumiem pa pilsētu. "Sekojiet viņu," es teicu.
  
  
  Mēs uzkāpa no jumta un veikuši roll, dodoties pēc Jupiteru. Mēs lidojām uz rietošā saule, un ego helikopteru вырисовывался uz debesu fona persiku krāsā.
  
  
  Mūsu ātrums ir pieaudzis, un, kā jūs virzīties uz atvērto apvidus mēs tuvojās citai коптеру. Pilots ziņoja pa rāciju par to, kas notiek, bet es zināju, ka tas, iespējams, viss būs atkarīgs no mums.
  
  
  Mēs bijām сотне metri no otra helikoptera, un tas bija mērķis no "Люгера", es gribu, lai būtu šautene, un ir pāris šāvienu. Tās ir nonācis helikopters, bet nekādus bojājumus nav radījis. To skaidri redzēju, Jupiters un pilots.
  
  
  Saule ir gandrīz ciems. Ja būtu nakts pienāca ātrāk, nekā mēs ih поймаем, viņi viegli varētu mums zaudēt. Viņas vērsās ar vēstuli pie pilot.
  
  
  Viņas kliedza. - "Приблизься!"
  
  
  Distance ir samazinājusies vēl mazliet. Mēs bijām tālu no Londonas, un novirzot malā Андовера. Zem mums notika ciems ar salmu jumtu, un mēs nonākam nedaudz laiza; attālums starp mums bija tikai nedaudz vairāk kā piecdesmit metri. Viņas noliecās no un atkal nošāva. Šoreiz tās nonāktu benzīna tvertnē, bet degvielas nav воспламенило to. Lai gan tas просочилось uz āru. Viņas gaidīja, ka Jupiters atbildēs ar uguni, bet kaut kāda iemesla dēļ viņš to nedarīja. Varbūt viņš krasts patronas.
  
  
  "Tagad emu ir zemi, kungs," - teica mans pilots.
  
  
  "Cerēsim."
  
  
  Pilots bija taisnība. Pēc brīža helikopters Jupitera devās uz mazā ciematā apakšā. Mēs devāmies viņam pakaļ. Tie ir izkrauti uz lauku ciemata nomalē, netālu no komerciālo ēku, kas izrādījās garāžu motociklu.
  
  
  "Stāda mums", - teica viņas savam pilotam. "Bet nav iet emu izdarīt labu šāvienu mums - viņš ir eksperts".
  
  
  Коптер Jupitera samazinājās, un viņš вылезал uz āru. Mēs nolaidāmies metrus sešdesmit. Viņas перезаряжал "Luger", mans pilots risinājuma pētniecības uzdevumus dzinējs un nepacietīgi, nolēca uz zemes.
  
  
  Viņas kliedza uz viņu. - "Спрячьтесь!"
  
  
  Bet tas bija pārāk vēlu. Jupiters ir nošauti un devies emu krūtīs klauvē ego kāja. Kad viņas nokāpa lejā uz zemi, Jupiters virzās uz полдюжине motociklu, stāvot pie garāžas. Tās apskatīja brūci pilots; tas bija slikti, bet viņš būtu dzīvs, ja būtu emu laikā ir palīdzējuši. Tās lika Heather palikt ar viņu, pēc tam uzlēca uz kājas.
  
  
  Viņas skrēja uz garāžu, kur Jupiters jau bija pie motocikliem. Tās bija tik apņēmības pilna panākt to, ka aizmirsu par ego пилоте helikopters, kamēr nav таращить acis просвистела mimmo manas auss. Tad pamanīju šo cilvēku, atklāja pretuguni uz пушке un hit to. Viņš recoiled un krita, un viņš piecēlās.
  
  
  Viņas turpināja darboties. Jupiters uzsāka motociklu un поворачивал ego uz ceļa, kas ved uz šo vietu.
  
  
  Viņas apstājās, liekot Вильгельмину sev uz apakšdelma un nošāva, bet Jupiters ar rēkt aiztraucās prom. Viņš brauca BSA Victor Special 441 ar garu, šauru sēdekli un бензобаком starp sēdekli un stūres. Tās, nolēma, ka tas attīsta maksimālo ātrumu astoņdesmit jūdzes stundā.
  
  
  Tās strauji tuvojās vīrietim, kas stāvēja bāls un satriekts, atklāti garāžā. "Policija", - teica viņa, jo tas bija vienkāršākais. "Kas jums ir, lai uzvarētu šo Viktoru?"
  
  
  Viņš norādīja uz lielu, vecu motociklu, garš un smags; Tas bija Ariel 4G Square Four 1958. gada izlaiduma.
  
  
  "Ņem Squariel", - viņš teica. "Tas ir vecs taimeris, bet viņam ir piecdesmit zirgspēku četru ātrumu, un gandrīz simt ātrumu".
  
  
  "Paldies," es teicu, piegāja pie mašīnas, un saulrieta nah. Bija ee. Kad motors взревел, viņa sauca meistaram garāžā: "Es устроюсь vēlāk. Atrodiet ārsta, lai mans draugs laukā. Citu palīdzība nav nepieciešama".
  
  
  Viņš pamāja ar galvu. Tās ir iekļautas motociklu un rēkt steidzās pa šauro ceļu, par Jupiteru.
  
  
  Pie stūres bija pāris punktus, un viņa uzvilka ih, pagriezies pa vērpei, усаженному krūmiem. Tās nav stahl turēt kreisajā pusē, un braucu посереди ceļa. Man vajadzēja noķert Jupiteru, un viņš zināja, ka viņš izdzenā savu velosipēdu līdz robežai.
  
  
  Bija tumšs, un viņš ir iekļauts брылев. Pirms manis neviena nebija. Pēkšņi manā atpakaļskata spogulī parādījās pāris lukturi. Tie ir strauji pieauguši, tad pie manis piebrauca limuzīns, MG. Aiz vadītāja sēdekļa sēdēja Heather. Viņai ir jābūt, конфисковала mašīnu, tad tam, kad apskatīja ievainotos pilots.
  
  
  Tās ir jāpaātrina, cenšoties, lai neatpaliktu no nah, bet tā mašīna ir jaudīgāka manu motociklu. Tad kaut kur tālumā dzirdēju viņu mokpilno purva bremžu un тошнотворный sprēgāšana. Salīp iestrēdzis man kaklā. Trieciens bija pārāk skaļi, lai motociklu. Vajadzētu būt, ka tā bija Heather.
  
  
  Viņas brauca ee apgrieztu MG uz ceļa, tūlīt aiz pagrieziena. Viņš bija līdz pusei sakumpis ap koku. Riteņi joprojām baigi вращались. Tās ir palēninājies, nolemjot, ka neviens nevarēja izdzīvot šajā negadījumā. Heather savā vismaz маневренном transportlīdzekli, jābūt, mēģināja iet norādes viņš ar tādu pašu ātrumu, ka arī Jupiters. Tikai tas nav darīts.
  
  
  No akla naida asinis salīcis man ausīs. Līdz šim sesku Jupiters bija tikai vēl viens pretinieks. Tagad viņš ir kaut kas vairāk: killer Heather.
  
  
  Viņas brauca vairākas jūdzes, skatoties uz проселочную ceļu. Kad viņai bija pārliecināts, ka Jupiters ir novērsies no manis, bija to norādes, un balsīm viņš ir, tikai divsimt metrus pirms manis. Viņš brauca bez gaismām.
  
  
  Viņš pagriezās un ieraudzīja, ka es vēlos savienoties ar viņu. Ego ātrums ir nedaudz palielinājusies, tomēr tā joprojām ir tuvas. Viņš pazuda līkumā, un viņas zaudēja ego vairākas minūtes sērijā neredzīgajiem pagriezieniem. Nākamajā dienā tās atkal atrada ego, tikai сотне pagalmu priekšā. Viņš pagriezās un divreiz nošāva mani. Ar tādu ātrumu un tumsā, tas bija smieklīgi. Viņas tuvojās tai.
  
  
  Pēkšņi Jupiters bija uz netīrumiem ceļa kreiso pusi, paceļot tumsā garš putekļu mākonis. Man izdevās savlaicīgi apturēt, "Ariel", skidded ego aizmugurējo daļu, kad tā ar rēkt steidzās pa ceļu par Jupiteru.
  
  
  Izmantojot pusi mēs šķērsojām nelielu koka arku tiltu. Mūsu inerces pacēla motocikli gaisā pretējā pusē tilta un stipri pameta mūs uz leju. Jupiters ir gandrīz zaudējis vadību, kad aizskar ego, ego motociklu stipri šūpojās. "Ariel" bija grūtāk, un viņas tur ego labāk. Pēc pāris simts metri mēs esam šķērsojuši to pašu creek dabas бродом, плескаясь pēc мелководью un squirting ūdeni abās pusēs motociklu. Viņpus maigas smiltis bija stāvas kāpt kalnā. Mans Ariel uz mirkli поерзала mīksto audu, un pēc tam bija priekšā visām pārējām uz brīvību.
  
  
  No otras puses, kalna Jupitera strauji pagriezās pa kreisi un devās uz atklāto ainavu. Viņa sekoja viņam, cerot, ka "Ariel", nav pārāk smags, lai šo darbu. Nākamo dažu jūdžu attālumā no Jupitera nedaudz apsteigusi mani, putnu mutuļošana kalni, sliedes un dodging koki.
  
  
  Pēc tam mēs uzkāpām uz zema kalna, un pēkšņi viņas sapratu, kur mēs esam. Pirms mums uz līdzenas līdzenumā, tikai pāris simtus metru no mums, stāvēja dīvains aplis augstas plakanajiem akmeņiem, tumšs, un masveida fona gaismas debesis. Mēs braucām uz seno arheoloģisko izrakumu vietai Stonehenge, nejauši vai ar nodomu Jupitera.
  
  
  Ko tas mums bija, bija skaidrs, ka Jupiters ir paredzēts veikt šeit savu vietu. Viņš jau bija gotten līdz vietai, un, kad to samazināja attālumu līdz stilīgu metri, viņš спешился un ļāva savam мотоциклу nokrist. Pēc tam viņš ātri devās uz seno церемониальным руинам.
  
  
  Viņa pārtrauca savu ciklu un izslēdza dzinēju. Tā, iznāca ārā un nostājās priekšā baismīgs drupas ar bažām. Stonehenge ir sena svētnīcu līdz druīdiem, tā paveras skaists skats, lai dievkalpojumi, saulei un mēnesim, pēc saviem ieskatiem, dizainam koriģēts, lai novērtētu kustības debesu tālruņu To, kas palicis pāri no tā, kas patiesībā delle bija visapkārt ap masveida ограненных akmeņu noteikto aplī ap tādiem pašiem akmeņiem, kā arī vairākus ārējos. Daži akmeņi bija pa pāriem, citi gulēja šķērsām virsotnes, veido primitīvu arku vai džemperis. Saule un mēness восходили un ietu caur šīs velves noteiktās gada dienās, pārvēršot templis milzu сидерические pulkstenis. Bet šobrīd mani tas neinteresēja, jo tagad šeit slēpjas traks, намеревавшийся mani nogalināt.
  
  
  Viņas lēni devās uz grozu milzu akmeņiem, skatoties, kas par ēnām. Debess bija skaidra, bet mēness vēl nav uzkāpusi, tāpēc gaismas bija par maz. Nakts bija pilnīgi klusa.
  
  
  Tās, piegāja pie изолированному akmens un apstājās, pētot tumsu. Pēc tam Jupitera balss atskanēja kaut kur ap ēnas priekšā mani.
  
  
  "Tagad, misters Kārters, jūs spēlējat uz manu mājas korte", - viņš teica. "Būdams asv, to, es domāju, jūs ne pārāk labi pazīstami ar Стоунхенджем. Jūs stāvat pie senās akmens, lai sodītu ar nāvi. Vai tas nav vajadzīgs?" Dažas collas no manas galvas atskanēja šāviens.
  
  
  Viņas пригнулся un redzēju, kā figūra Jupitera atstāja patvēruma masveida akmens un metās pie otra. Divreiz ir nošauti un nav hit. Tās, piegāja pie otra akmeni un apstājās, lai klausītos. To dzirdēja nervu klusos smieklus Jupitera:
  
  
  "Tas ir burvīgs vieta, misters Kārters. Vai jūs zināt, ka, piemēram, starp трилитонами pa šo pusi apļa tikai trīspadsmit soļi?" Ēna atkal pārcēlās, un Jupiters skrēja uz nākamo громоздкому siluets. Viņas atkal nošāva viņu un atkal nokavēju. Pasaulē vienkārši nav trūcis.
  
  
  "Tas arī var jūs interesēt, - atkal atskanēja stresa, augsts balss Jupitera, - ka leņķi, ko veido Алтарным akmeni šeit, трилитоном blakus jums un attālo Piekto akmeni, kas ir četrdesmit pieci grādi, un ka jums ir saskaņā ar Пяточным akmeni ". Vēl viens šāviens; таращить acis notika mimmo mana kreisā pleca.
  
  
  Viņas пригнулся un выругался. To sāku saprast, kāpēc Jupiters izvēlējās vietu, lai savu nostāju. Šeit viņš varēja ne tikai mani nogalināt, bet arī baudīt formalitātes, kas soda. Tās strauji tuvojās citai speciāliem akmens, nepieejamā ego uguns. Tas jau lika man sevi aizstāvēt.
  
  
  "Es маневрирую jums, mr Carter", - viņš kliedza. "Kā tas ir būt ar peli, lai ir dažādība, nevis kaķi?"
  
  
  Automāts Browning atkal nošāva. Tās izlēca atpakaļ šausmas, skatīties un skrēja uz drošu vietu. Pēkšņi ēnas sāka mainīties, un arvien sergejs apgaismoja zemi. Šajā brīdī Jupiteru sauca ap paslēptuvi tuvumā:
  
  
  "Lieliski, misters Kārters! Jūs tieši tur, kur to vēlos. Lieliski, pulkstenis darbojas pret jums aiz muguras".
  
  
  Tā, paskatījos atpakaļ un sapratu, ka tas bija prātā. Viņas stāvēja zem arkas slavenā трилитона moonrise, kas atradās taisnā leņķī pret Пяточному akmens. Jupiters, faktiski manipulē ar mani. Man aiz muguras pacēlās pilns mēness, spilgts svētais darīja mani ideālu mērķi.
  
  
  To, pagriezās uz Jupitera - pārāk vēlu. Viņš stāvēja ārā, ego browning нацелился man krūtīs.
  
  
  "Ardievu, misters Kārters!"
  
  
  Viņš ir ne steigā noslēguma posmiem sods. Tas bija mērķis gar stumbra un lēnām saspieda sliekšņa. To, aizvēru acis, un naktī atskanēja šāviens. Bet man nav aizskar. Viņas atvēra acis. Blakus akmens bluķi sēdēja Heather, rokā turot savu Sterling likums par iepirkumu. Viņa спаслась dzīva, un to ir dzirdējis ee shot.
  
  
  Jupiters skaļi выругался, pagriezās "brauniņš" uz viņas pusi un nošāva. Bet Heather aizmirst par kolonnu, un таращить acis nav kaitīgs izlēca no akmens. Jupiters ir zibens ātri kustību pagriezās pret mani brauniņš. Viņš nospieda gaili, pirms viņa paspēj noreaģēt, bet vienīgā skaņa bija skaļš klikšķis, kad vesera ķīlis nokļuvis tukšu kameru. Jupiters pārāk ilgi spēlē kaķi un peli.
  
  
  Viņš nikni выругался un nometa ieroci uz zemes. Viņas нацелил "luger" uz viņu, kad viņš ienira zemē. Mans shot hit ikrus ego labo kāju. Bet, kad viņas atkal mēģināja šaut uz Вильгельмину, tā atklāju, ka man arī bija beigusies munīcija.
  
  
  Apzinoties, kas noticis, Jupiters izvirzīts īsu koka seši, viens ap pāris, kas atrodas tuvumā,visticamāk, atpaliks no darbiniekiem arheologi un limped pie manis.
  
  
  Tās stāda Вильгельмину makstī un pacēla savu sešus, kā reizi ir tas brīdis, kad Jupiters sasniedza mani. Viņš skāra viņa sestajā pa manu galvu. Viņas pēdējā brīdī заснял kick savu sesto.
  
  
  "Varbūt nedaudz bruņinieku cīņas?" - teica Jupiters, smagi elpojot. Mēness gaismā viņas ir redzējis mad spīdumu ego acīs.
  
  
  Viņš atkal atmeta sestajā ar abām rokām, izmantojot to, piemēram, darīja to programmu бритты, mazliet šūpojas uz jūsu ievainoto kāju. Ego ārprāts dāvāja viņam bija spēka. Viņai atkal bija aizsardzībā. Viņš atkal замахнулся uz mani, un šoreiz pārsteidza ar atbīdāmu trieciens manā galvā. Viņas recoiled un nokrita.
  
  
  Jupiters izmantoja savas priekšrocības, качнувшись man galvu. Viņas mēģināja atvairīt sitienu, bet nightstick joprojām hit manu roku un krūtis, iemetot sešas ap manu roku.
  
  
  Tā samazinājās no nākamā trieciena, un, kad Jupiters ir atkal pacēla sešus, tās yanked muskuli labā apakšdelma. Hugo slīdēja man uz plaukstas.
  
  
  Stabu atkal tuvojās mans mērķis, kad Hugo ieraksta locīšanas dolārs Jupitera. Viņš apstājās sešus вытянулся priekšā, skatās uz mani ar pēkšņu neizpratnē un vilšanos. Viņš nedaudz приподнял seši, kas viens pārliecināts solis uz mani, pēc tam veic полувращение pa kreisi un sabruka.
  
  
  Tā izdarīja dziļu elpu un lēni izdvesa. Tas tika pabeigta. Viņas izvilka Hugo pa tālr Jupitera un noslauka asmens par ego bikses. Pēc tam viņa atgriezās duncis maksts. Viņas skatījās uz Jupitera ņemot vērā augošā mēness.
  
  
  Heather pienāca pie manis un apskāva manu vidukli. Viņa drebēja. "Attālums bija pārāk liels. Viņas zināja, ka es nevarēšu trāpīt viņam. Viņas nošāva tikai tāpēc, lai novirzītu ego", - " viņa čukstēja.
  
  
  To, piespied ee pret sevi. "Zini, tu izglāba man dzīvību," es teicu. "Šī ir pēdējā таращить acis, ko viņš atbrīvo tevi, bija domāts man. Ja ne tu..."
  
  
  Viņa sāka, un gribēju siltuma mana ķermeņa.
  
  
  "Jebkurā gadījumā, viņas ir, man jāatzīst, ka tu esi sasodīti labs aģents. Sākumā man bija šaubas, bet tu kaut ko īpašu, piemēram, aģentu... un kā meitene".
  
  
  "Balss, kā to labāk par visiem", - viņa pasmaidīja man. "Es domāju, kā meitene" - viņa teica un, paņēmis mani aiz rokas. Viņa paņēma mani aiz rokas un потащила ar augstu zāli, ap Stonehenge. Mēs iegrimām pārklāti ar rasas zemi, un viņa atkal sāka pierādīt man, cik laba viņa ir... kā meitene.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Omega Terors
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Omega Terors
  
  
  Pirmā nodaļa
  
  
  Neviens nedrīkst zināt, ka es esmu Madridē, un tā centos, lai pārliecinātos, ka neviens nezina. Es negaidīju uzmanību, bet piesardzība nenāks par ļaunu. Viņa tikās ar Хоуком mazāk nekā stundu, un nevarēju riskēt nevienam tai pievilt.
  
  
  Vēlāk pēcpusdienā devos atpakaļ uz viesnīcu "Nationale" tā vietā, lai taksometriem. Tās pāris reizes paskatījos uz savu pēc, bet neviena nav ievērojis aizdomīgu. Naktsmītnē lūdza portjē, nestaigāja, vai man kādi pieprasījumi, kā dubulto drošības pārbaudes. Клера atbildēja noraidoši, tāpēc to, uzkāpa uz liftu piektajā stāvā un devās uz savu istabu.
  
  
  Es kā reizi gribēju ielikt atslēga bloķēšanas, kad pamanīju, ka kāds jau bija iekšā.
  
  
  Pirms iziet, atstājis viņai pulvera kārtiņu uz roktura dienā, un šis pulveris tika потерт che tad roku. Iespējams, kaut kur uz roktura, ir izdrukas, bet manā darbā man ir retas ārstniecības notiek tagad un sekot šīs līnijas identifikāciju. Lietas virzās pārāk ātri, lai detektīvu darbu.
  
  
  Paskatoties uz augšu un uz leju pa gaiteni, viņas redzēja, ka es esmu viens. Tās izvilka pa makstis 9-миллиметровый "Luger", pistoli, kas sauca viņas Viktorija, un sāka izmēģināt durvis. Viņas apstājās un paskatījās sergejs augšējā gaitenī tikai dažu metru attālumā no manis. Blakus galda, netālu no pasaules, stāvēja taisni krēsls. Tās bija krēsla, uzlika ego zem sīkrīku un uzkāpa uz tās. Viņas sasniedza, paņēma pāris skrūves, drošības stikls un выкрутил spuldzi. Koridors iegrima tumsā.
  
  
  Atgriežoties dienu, tās lēnām pagriezās rokturi. Kā es aizdomas, durvis bija aizslēgtas. Покрутил uzmanīgi, lai nebūtu trokšņa. Вильхемина tika piestiprināts pie manas labās rokas, kad viņu pagrūda durvis uz vairākiem collas.
  
  
  Iekšā bija tumšs. To, klausījās un neko nav dzirdējis. Viņas atvēra durvis vēl dažus collas, un ātri ienāca istabā.
  
  
  Joprojām nebija nekādu pierādījumu tam, ka uz vietas, kāds bija. Mūsu kustības, mūsu skaņu. Manas acis lēnām pierada pie tumsas, un es nevarēju atšķirt melno bulks mēbeles un tuvās svētais занавешенного logi. Viņas atvēra durvis aiz sevis.
  
  
  Iespējams, laikā mans trūkums, istabā ienāca istabene. Vai ka tur bija uzbrucējs, bet viņš palūkojās apkārt un devās prom. Tomēr, viņš nevarēja pieņemt to kā pašsaprotamu.
  
  
  Man bija neliela luksusa, un tagad viņas atradās dzīvojamā istabā. Abās pusēs atradās guļamistaba un vanna. Vispirms tās, devos uz vannas istabu, "Luger" apstājās manā priekšā. Ja kāds vēl bija šeit, viņš būtu uzbrucis, lai aizsargātu savu identitāti.
  
  
  Vannas istabā neviena nebija. Palika tikai guļamistaba. To uzmanīgi izgāja caur dzīvojamo istabu par dienu guļamistabas. Pa ceļam vēlreiz apstājās. Istabā bija viss kārtībā, izņemot vienu. Laikraksta "Madride", ko atstāja viņas mazā бахарев, pārvietota. Tikai aptuveni sesto collas, bet viņas сдвинули.
  
  
  Tās, piegāja pie pusvirus dienā guļamistabas. Ja kāds vēl šeit, viņš būtu šeit. Kad viņas nonāca līdz dienai, to rūpīgi ienākšanas iekšā kreiso roku, ieslēdzu svēto guļamistabā un pilnībā vēra vaļā durvis.
  
  
  Gulta bija nedaudz взъерошена, bet tajā neviena nebija. Pēc tam to dzirdēja skaņu no aiz stūra pa labi no manis.
  
  
  Viņas pagriezās zibens ātri kustību, mans pirksts ir spiestas sliekšņa люгера. To uz laiku pārtrauca kompresija. Mana žokļa nedaudz отвисла, kad viņas pievērsās meitenei, sēžot mīkstā krēslā.
  
  
  Viņas acis lēnām atvērās, un, kad viņa ieraudzīja pistoli, viņi plaši atvērās. Tagad viņa ir ļoti pamodās. Tās stipri saspieda žokļa.
  
  
  "Tu esi gandrīz mirusi," es teicu. Tās nolaist luger un pārlaida skatu pārējo istabu, lai pārliecinātos, ka viņa ir viena. Viņa bija viena.
  
  
  "Ceru, ka jums nav dusmīgs uz mani, sinjor Cenu", - teica meitene. "Kurjers, viņš..." - viņas balss samazināt.
  
  
  Viņas gandrīz smējās no atvieglotu. Šķiet, uzņēmīgs kurjers ap viesnīcu "Nationale" nolēma, ka noguris, vientuļš Bob Cenu, ar pseidonīmu, kas to valkāja, var izmantot kompāniju šovakar. Viņai būtu pateicīgs rīta ego domīgs pārsteigums. Interesanti, kā emu ir gotten prom ar roku puritāņu Spānijā.
  
  
  Viņas, tad pagriezās pret meiteni. Uz viņas sejas bija patiesi bailes, un ee acis uzmanīgi paskatījās uz ieroci. Viņas noņēmu ego, piegāja pie viņas, laiza un mīkstināts balss.
  
  
  "Atvainojiet, man tas vienkārši nav interesanti. Tev jāiet prom ".
  
  
  Viņa bija skaista maza svarīgiem, un tās varētu ļoti interesēties, ja būtu puse iespēja. Bet bija par vēlu, un Deivids Vanags gaidīja mani. Viņš lidoja uz Madridi speciāli, lai informētu mani par manu nākamo uzdevumu.
  
  
  Kad meitene откинулась uz krēsla, zem mētelis gals nokarājās garš kāju, un viņa lēnām раскачивала to. Viņa zināja, ka visas kustības, un turu naudu, ka tas lieliski tiks galā ar atkritumiem.
  
  
  Tā neviļus pasmaidīja. "Kā jūs sauc?"
  
  
  "Marija", - viņa teica.
  
  
  Viņas, noliecās, pacēla uz kājas, un viņa pienāca pie manis uz pleca. "Tu esi ļoti skaista meitene, Marija, bet, kā jau es teicu, man nāksies pameklēt tev kādu citu reizi." Tās maigi pastūma ee dienā.
  
  
  Bet viņa nav aizgājusi.
  
  
  Viņa piegāja pie istabas centru un, kamēr viņa skatījās, расстегнула mēteļi un plaši распахнула to, pakļaujot skaista kaila ķermeņa.
  
  
  "Jūs esat pārliecināts, ka jums tas nav interesanti?" Viņa pasmaidīja.
  
  
  Viņas, skatījās, kā viņa piegāja pie manis. Katru līkumu bija gluda, katru collu miesas bija gluda, elastīga un elastīga. Tas, kas cilvēkam ir izsalcis. Man mutē nedaudz izdedzis, kad viņa atnāca pie manis, joprojām turot mētelis plaši vaļā. Pēc tam viņa samazinājās ego uz grīdas un noliecās pie manis.
  
  
  To ir grūti сглотнул, kad viņa обвила rokām manu kaklu. To, ka, neskatoties uz viņas vidukli, un nožēloja. Vienkārši pieskāriens izraisīja mani. Viņas, zināju, ka man ir nepieciešams, lai pabeigtu šo идиотскую spēli, bet mans ķermenis nav соглашалось. Kamēr viņas vilcinājās, viņa noliecās un ar lūpām manām.
  
  
  Garša ir nah bija apburošs. Ar lielāku gribasspēku, nekā tās, domāju, viņas pagrūda viņu, izstiepa savu roku un satvēra viņas mētelis, kamēr vēl varēja skaidri domāt. Viņas накинул uz nah mētelis, un viņa negribīgi просунула rokas piedurknes. Завязала uz vidukļa.
  
  
  "Bet tagad ej projām no šejienes, - хрипло es teicu.
  
  
  Viņa paskatījās uz mani ar pēdējo zvanu. "Vai esat drošs?"
  
  
  - Kungs, - nomurmināja es. "Protams, es neesmu pārliecināts. Vienkārši ej."
  
  
  Viņa pasmaidīja, es zinu, ka tiekot līdz ar mani. "Labi, mister Cenu. Neaizmirstiet mani, kad atkal būsi Madridē. Tu esi apsolījis."
  
  
  "Es neaizmirsīšu, Marija, - es teicu.
  
  
  Viņa pagriezās un izgāja caur degunu.
  
  
  To ir grūti sel uz gultas, развязав kaklasaiti. To centos nedomāt par to, kā Marija izskatījās būtu uz gultas. Nolādēts Vanags, nolādēts AX, šuvējs parauj. Man bija nepieciešama auksta duša.
  
  
  Viņas ātri attīrīta un izgājis caur mājas istabu numurs ar vannu. Kad viņas gāja uz turieni, "es redzēju, ka durvis aptieciņas приоткрыта. Viņai bija pārliecināts, ka slēdza ego, pirms došanās agrāk. Un bija grūti iedomāties, kāpēc Marija tur nēsāt.
  
  
  To uzmanīgi atvēra durvis ящичка. Ir skaidrs, ka nekādas lamatas nebija. Tad viņas ieraudzīja zīmīti, приклеенную iekšējā pusē dienu. Uz ns bija scrawled ziņu, es domāju, ka Marija, rakstīja ego, jo rotaļlieta ir ļoti vīrišķīgs:
  
  
  Уезжайте ap Madrides. Ja jums nav darīt, jūs mirsiet.
  
  
  Kaut сжалось man vēderā. Protams, tajā vakarā man bija divi apmeklētāji.
  
  
  Otrā nodaļa
  
  
  Tā, vēlu uz pieņemšanu pie Хоуку minūte piecpadsmit, un viņš прогрыз trīs cigāri līdz atliekām, kamēr viņš расхаживал pa grīdu, gaidot mani.
  
  
  "Es priecājos, ka tev izdevās to izdarīt," - asprātīgi teica, tad tas ir tā, kā ielaida mani diezgan убогий viesnīcas numurs.
  
  
  Viņas pārtrauca vieglu усмешку. Hawke bija vienā ap savu noskaņojumu. "Esmu priecīgs atkal redzēt tevi, kungs, - teica viņai emu, - atvainojiet par kavēšanos. Man bija neliela problēma ".
  
  
  "Krievi?" viņš jautāja.
  
  
  "Es neesmu pārliecināts." Viņas pastāstīja emu par ziņu, нацарапанном uz piezīmi.
  
  
  Viņš хмыкнул. "Es zinu, ka Madride - nav drošākā vieta, lai jūs brīdī, bet tagad viņš bija ērts, lai mums abiem, un man nācās runāt ar jums ātri".
  
  
  Viņš pagriezās un piegāja pie mazā шаткому galdiņa, uz kura bija salikts vairākas oficiālu dokumentu. Viņš sel un apjucis iegrozījās papīra, bet tās sabruka krēslā ar taisnu atzveltni pie tā.
  
  
  "Domāju, ka jūs esat dzirdējuši, kā es to gribēju amerikāņu nodevēju vārdā Deimons Зено", - sāku Vanags.
  
  
  "Микробиолог-pētnieks", - es teicu. "Tu domā, ka kādu laiku atpakaļ viņš izpildīja kādu darbu, lai krievijas".
  
  
  - Patiesībā, - klusi sacīja Vanags. "Bet tagad viņš saņem algu Ķīnā. Viņi atvēra viņam pētniecisko laboratoriju, Marokā, un viņš strādā par tropu kukaiņu sauc bilharzia. Jūs esat informēts par saviem tropu slimībām? "
  
  
  "Tas ir plakans tārps", - es teicu. "Parazīts, разъедающий cilvēku no iekšpuses. Cik viņu atceros, jums ir ego ūdenī. Dr Z ir izdarījis kaut ko ar šo заразой? "
  
  
  Hawke blenza uz atlikumi savu cigāru. "Zeno tika galā ns, lai katru gadu, kas padara viņas strādāt. Un viņš uzzināja. Mūsu informators ziņoja mums, ka viņam ir attīstījusies mutācijas parasto plakano tārps, gandrīz neiznīcināmās celma bilharzia. Viņš to nosauca par мутацией Omega. Tā kā Omega - pēdējais burts grieķu alfabētā, mēs uzskatām, ka Zeno bija apzīmējums no sava uzvārda.
  
  
  "Jebkurā gadījumā, ja tas, ka mēs uzzinājām, patiesībā, mutācijas Omega īpaši bīstams un reizina ar gandrīz neticamu ātrumu. Tas ir pretrunā ar visiem zināmajiem medikamentiem, антидотам un очистителям ūdens, kas tiek izmantoti mūsdienās ".
  
  
  Viņas mierīgi svilpa. "Un jūs domājat, ka Zeno gatavojas izmantot, tas ir pret ASV?"
  
  
  "Viņš atzina. Amerika ir kļūt par poligonu, lai jebkura efektīvu bioloģisko ieroci, kuru viņš izstrādāja. Nedaudz ienaidnieka aģenti var viegli inficēt mūsu ezeros un upēs. Pat pēc tam, kā mēs uzzinājām par pieejamību celma, mēs maz ko varētu darīt, par to. Uz pāris dienām, nevis mēnešiem vai nedēļas dienām, tad inficēšanās lielākā daļa no mums apkārt заразилось būtu šo slimību. Pēc dažām dienām mēs būsim miruši ".
  
  
  "Domāju, ka viņas braukšu uz Зенону Marokā," es teicu.
  
  
  Hawke atkal tinkered ar cigāru. "Jā. Mēs uzskatām, ka vadītājs darbības L5 pēc nosaukuma Vai Юэнь ir personīgas attiecības ar dažām marokas ģenerāļiem, kuri joprojām tiecas uz kreiso revolūciju. Viņš varētu noslēgt ar viņiem galā, un mēs vēl nezinām. Patiesībā, mums nav
  
  
  nezinām pat, kur tieši zālē lab ".
  
  
  Tā kratīja galvu. Tā, lai būtu cilvēks numur viens CIRVIS, nav nekādu priekšrocību, izņemot algas, bet vīrietis būtu bijis muļķis, lai darīt to, ko es darīju, par jebkuru naudas summu. "Es uzskatu, ka laiks ir vērtība?"
  
  
  "Joprojām. Mēs domājam, ka Зено gandrīz gatavs darīt pēdējā ziņojums Pekinā. Kad viņš to izdarīs, viņš, bez šaubām, nosūta kopā ar viņu rezultātus par to eksperimentu. Viņas rezervējis lai jums biļeti uz rītdienas rīta brauciena uz Tanžeru. Tur jūs satiksiet Delakruā, mūsu осведомителей. Ja jūs varat atgriezt mums Zeno, dariet to. Ja ne...." Hawke apklusa. "Nogaliniet viņu."
  
  
  Viņas skatiens. "Esmu priecīgs, ka tu ne nolika man priekšā pārāk augstus mērķus".
  
  
  "Es apsolu sniegt tev ir labi atpūsties, kad tas beigsies, Niks", - teica Vanags, pārvēršot savu muti ar plānām lūpām viegls smīns. Sēž man pretī pie galda, viņš vairāk kā lauksaimniekam pēc Konektikuta, nekā uz ietekmīgu priekšnieka izpēti.
  
  
  "Es varu iegūt ilgāku atvaļinājumu, nekā parasti," es teicu, atbildot uz усмешку.
  
  
  Trešā nodaļa
  
  
  Brauciena 541 aviokompānijas Iberia Airlines ieradās Tangier vēlu nākamās dienas rītā. Kad iznāca viņas pa plakni, tās pamanīju, ka šeit ir siltāks, nekā Madridē. Аэровокзал bija diezgan moderna, un marokas meitenes formā, lai сойкой bija draudzīgi. Tur bija kioska, lai rezervētu viesnīcu, un es īrēju istabu pilī Velasquez Franču ceturksnī.
  
  
  Laikā patīkamu braucienu uz pilsētu pēc усаженной kokiem, bet putekļaina ceļa viņas domāja par piezīmi, kuru atradu savā istabā. Krievi atstāja tas, ka viņa zināja, ka viņi iet pa pēdām CIRVI? Vai tas bija ziņojums no Чикомов? Iespējams, ķīniešu L5 ir kļuvis zināms par jauna interesi AXE eksperimentēt ar Omega, un aģents mēģināja nobiedēt mūs, kamēr Zenons nav saņēmis savu ziņojumu Pekinā.
  
  
  Pils Velasquez atradās uz pakalna ar skatu uz ostu un Gibraltāra šaurumu, kā arī мединскую daļa Tangier, ar ego ciešākas senām ēkām un šaurām ieliņām. Tanžera bija mirdzošs baltajām pilsētu fona zaļā pauguri par viņu, un кобальтовой синевы jūras šaurumi. Vairāk nekā tūkstoš gadus viņš bija tirdzniecības centrs, tikšanās vietu eiropas un āzijas tirdzniecības, kur berberu un beduīni смешивались ar tirgotājiem no visas pasaules. Kontrabanda un ēnu darījuma ieguvēji šaurajās ieliņās Medina un Casbah -, kamēr jauni likumi netika ņemti uzreiz pēc tam otrā pasaules kara sākuma.
  
  
  Kad viņai piezvanīja Delakruā ap savu viesnīcas numuru, man atbildēja jaunā sieviete. Balss bija pilna emociju kā tikai to jautāja Andrē Delakruā.
  
  
  "Tas ir ego nekustamā īpašuma aģents?" - viņa jautāja, izmantojot identifikācijas kodu, kas tika dots Delakruā.
  
  
  "Jā, tiešām, - es teicu.
  
  
  Sekoja īsa pauze. "Mans tēvocis bija nelaimes gadījums. Iespējams, mēs varēsim tikties, lai apspriestu ar jums ir jautājumi, kas jums tās tuvumā ir šādas pacelt ".
  
  
  Tas bija viens ap jautājumu par šāda veida darbu. Neatkarīgi no tā, cik rūpīgi plānots, jūs vienmēr rīkojies nezināms faktors. Viņas vilcinājās, pirms sākt runāt.
  
  
  "Mr. Delakruā nevar mani redzēt? Viņas jautāja.
  
  
  Viņas balss nedaudz trīcēja. "Pilnīgi nespējīgu". Viņa runāja ar franču akcentu.
  
  
  "Lieliski. Lai kur jūs tās tuvumā ir šādas tikties, lai pārrunātu šī strupceļa? "
  
  
  Vēl viena neliela pauze. "Satiksimies kafejnīcā" Тингис "Medina. Tās būs zaļā kleita. Vai jūs varētu būt tur ap pusdienlaiku? "
  
  
  "Jā, pusdienlaikā", - es teicu.
  
  
  Un tad telefons miris.
  
  
  Kad viņas gāja ap viesnīcu eiropas stilā, zēns bēšs джеллабе un brūno феске mēģināja pārdot man ceļojumu ar taksometru, bet es atteicos. Viņas gāja pa ielu Velasquez līdz bulvāra Pasteur un pagriezās taisni uz laukumu Francijā. Pēc pāris kvartāliem tās, iegāja Medina, izmantojot seno arku.
  
  
  Kad jūs ступаете Medina, jums liekas, ka haoss. Šaurās ieliņas ir piepildīta ar marokāņiem, kas мантиях. Tas līkumotās ieliņas, pārkares balkoni un tumši durvju ailes, kas ved uz veikali, kas pārdod misiņa un ādas izstrādājumi dažādu eksotisko lietas. Kad viņas apvalks pie Mazā Сокко, austrumu mūzika, kur uzbruka manas ausis pa veikalu, un dīvaini, bet svētku smarža sasniedzis manas nāsīm. Sievietes pelēko кафтанах stāvēja un runāja pieticīgas, čuksti, bet divi asv hipiju stāvēja полуразрушенным viesnīcu un strīdējās ar īpašnieku par numura cenas.
  
  
  Kafija "Тингис" atradās beigās Mazā Сокко. Iekšienē tā bija lieliska vieta, bet neviens tur nekad nav sēdējuši, izņemot marokāņi. Ārpusē uz ietves stāvēja galdi ar viltotiem margām, pirms viņiem, lai nodalītu apmeklētāju no cilvēku masas.
  
  
  Atklāju to radinieci Delakruā, sēžot pie galdiņa pie margas. Pie nah bija gari, taisni, koši sarkani mati, un uz tās bija zaļā kleita, обнажающее garas, baltas ciskas. Bet viņa, šķiet, pilnībā nav apzinājies, cik skaisti tas izskatās. Viņas seja bija saspringts no raizēm un bailēm.
  
  
  Viņas jautāja. - "Gabriel Delakruā?"
  
  
  "Jā," viņa teica, ar atvieglojumu sejā. - Kā jūs to misters Kārters, ar kuru bija tikties mans tēvocis?
  
  
  "Tas ir pareizi."
  
  
  Kad pienāca viesmīlis, Gabriel pasūtīju marokas piparmētru tēju, un to pasūtīja
  
  
  kafija. Kad viņš bija aizgājis, viņa paskatījās uz mani lielām zaļām acīm.
  
  
  "Mans tēvocis... ir miris," - viņa teica.
  
  
  Viņas nojauta par to, kā viņa runāja pa telefonu. Bet, izdzirdis viņas vārdus, sajutu viņas vieglu tukšumu krūtīs. Tās nav ar mums runāja, sekundes.
  
  
  "Viņi nogalināja manu ego", - viņa teica, un viņas acīs uzstājās asaras.
  
  
  Izdzirdis viņas balsi, un virs tās ir pārtraucis sajūta atvainojamies par sevi un mēģināja mierināt. Ņemot ee aiz rokas, viņa teica: "Atvainojos".
  
  
  "Mēs bijām diezgan tuvu", - viņa teica man, промокнув acis mazs skaistajiem kabatlakatu. "Viņš regulāri apciemojot mani pēc tam par to, kā mans tēvs ir miris, un viņa bija pilnīgi viena".
  
  
  Viņas jautāja. "Kad tas notika?"
  
  
  "Pirms pāris dienām. Ego aprakti šodien no rīta. Policija uzskata, ka slepkava bija laupītāja ".
  
  
  "Jūs teicāt viņiem cits?"
  
  
  "Nē. Tā nolēma neko nedarīt, kamēr jūs mēģināt sazināties ar viņu. Viņš pastāstīja man par AX un nedaudz par projektu Omega "
  
  
  "Tu rīkojās pareizi, - teica viņas hei.
  
  
  Viņa mēģināja pasmaidīt.
  
  
  "Kā tas notika?" Viņas jautāja.
  
  
  Viņa paskatījās mimmo mani uz laukumu pusi kafejnīca "Fuentes" un "Buasona Шахерезада". "Viņi ir atraduši ego viena savā dzīvoklī. Viņi nošauti viņa nāvi, misters Kārters." Viņa paskatījās uz mazo galdiņu, kas ir starp mums. "Je ne comprends pas".
  
  
  "Vai nav mēģināt saprast, - es teicu. "Jums ir darīšana nevis ar racionāliem cilvēkiem".
  
  
  Viesmīlis atnesa mūsu dzērieni, un deva emu vairākas dirhams. Gabrielle teica: "Mr Carter ", un es pajautāju, mani sauc Nika.
  
  
  "Es nezinu, kā viņi ir atraduši ego, Niks. Viņš reti ārstniecības izgāja pa dzīvokļa ".
  
  
  "Viņiem ir veidi. Vai esat ievērojuši, ka kāds слоняется jums mājās, pēc tam nāves sava tēvoča?
  
  
  Viņa поморщилась. "Es biju pārliecināta, ka kāds vēroja mani, kad viņai ienāca policijas pārvalde. Bet, laikam, tā ir mana iztēle.
  
  
  "Ceru, ka jā, - murmināja es. "Paklausies, Gabriel, Andrē stāstīju tev kaut ko konkrētu par vietu, kur viņš strādā?"
  
  
  "Viņš nosauca vairākus vārdus. Deimons Зено. Vai Юэнь. Viņas nekad nav redzējis, - ego ir tādā stāvoklī. Viņš baidījās, bet ne par sevi. Šī lieta ar Omega, kurā viņi tur strādā, es domāju, ka balsojums ego nobijusies ".
  
  
  "Es labi zinu, - es teicu. Viņas отпила bieza kafijas automāts, un tas bija briesmīgi. - Gabriel, tavs tēvocis kādreiz to tev ir teicis kaut ko par atrašanās vietu lab?
  
  
  Viņa shook galvu. "Viņš lidoja šurp pa Загоры, bet objekts, zālē, nebija. Viņš zālē blakus mazos ciematos laiza, uz robežas ar Alžīriju. Viņš teica man ego nosaukums. Viņai ir aizdomas, ka viņš negribēja, lai viņa zināja kaut ko bīstamu.
  
  
  "Gudrs cilvēks, tavs tēvocis". Viņas skatās caur laukums Bazārs-Rifs, mēģinot atcerēties nosaukumus ciemiem gar robežas šajā jomā. Марокканец ar karameļu seju adītu vāciņu notika, spiežot rokas ratiņus ar bagāžu, un viņš tam sekoja вспотевший sarkanu pārklājumu tūrists. "Ir" vai šeit ir vēl kāds, kam Andrē varētu uzticēties?"
  
  
  Viņa nodomāja, uz mirkli. "Ir Georges Pjero".
  
  
  "Kas viņš?"
  
  
  "Kolēģis mana tēvoča, beļģis kā mums. Tie bija skolas draugiem Briselē. Tēvocis Andrē apmeklēja ego dažas dienas pirms nāves, tad tā, kā viņš aizbēga visā izpētes centra. Tas bija ap to pašu laiku, kad viņš runāja ar Colin Прайором ".
  
  
  Kolins Pryor ir cilvēks, DI5, bijušā MIS, ar kuru Delakruā sazinājās Tangier, lai nokļūtu līdz AX. Bet AX zināja visu, ko zināja Pryor, izņemot objekta atrašanās vietas.
  
  
  "Pjero dzīvo šeit, Tangier?" Viņas jautāja.
  
  
  "Netālu, pie kalnu pilsētiņā ar nosaukumu Tetuāna. Aizbraukt var ar autobusu vai taxi ".
  
  
  Tā domīgi berzēja zodu. Ja būtu Delakruā devās iepazīt Pjero par to īsu laiku, ka viņš palika šeit, viņš būtu varējis pastāstīt emu attiecīgās lietas. "Man ir nepieciešams iet uz Pjero".
  
  
  Gabriele pastiepa roku un paņēma mani aiz rokas. "Es esmu ļoti pateicīgs, ka jūs esat šeit".
  
  
  Viņas smaidīja. "Kamēr tas nav beidzies, Gabriel, viņas vēlas, lai tu būtu ļoti piesardzīga. Piezvani man, ja tu redzi kaut ko aizdomīgu".
  
  
  "Es to izdarīšu, Niks".
  
  
  "Jūs strādājat Tangier?"
  
  
  "Jā, Boutique Parisienne, uz gājēju ielas, Mohammed V"
  
  
  "Nu, iet uz darbu katru dienu, kā parasti, un centies domāt par tēvoci. Tas ir labākais, lai jūs, un, ja kāds ir nomodā par jums, tas var padarīt ih noticēt, ka jums nav aizdomas par nāvi sava tēvoča. To jums sazināsimies pēc tam saruna ar Pjero.
  
  
  "Es būšu ar nepacietību gaidīt," sacīja Gabriele.
  
  
  Viņa nebija vienīgā, kas labprāt предвкушал nākamo tikšanos.
  
  
  Tajā dienā viņas nokāpa lejā uz autobusu staciju un konstatēja, ka nokļūt līdz Тетуана autobusā autobusā divas reizes ilgāk, nekā ar taksometru, bet es nolēmu braukt kaut vai uz vienu pusi ar autobusu, jo tas būs mazāk manāms. Man teica ierasties uz staciju agri no rīta nākamajā dienā ar autobusu Тетуана 6:30. Biļetes iespējams iegādāties iepriekš.
  
  
  Tajā vakarā viņai piezvanīja Колину Прайору, aģents DI5. Atbilde nesekoja, lai gan uzņēmējs vairākas reizes ļāva tālruni zvanīt. Tā, atcerējos, ka jaunajā pilsētas daļā bija nesen uzbūvēta izcelšanās vieta, un ap pusdienlaiku es devos turp un speciāli ņem, ziņu nav bijis.
  
  
  Man tas nepatika. Delakruā ir miris, Pryor nav pieejama - viņa smaržoja žurkām. Pēc tam, kā tas mēdz būt daļas, ir noticis kaut kas, kas mani aizdomas. Viņas atgriezās uz viesnīcu, ejot pa tumšu ielu, kur gandrīz nebija gājēju kustības. Tas bija rajons jaunas apbūves, kur veikali pārietu atjaunotas ēkas. Nepagāja ne desmit sekundes, tad tā, kā to миновал tumšā aleja, viņa dzirdēja aiz sevis skaņu. Viņas низменному пригнулся, un pagriezās uz papēža, un tumsā tur nošāva.
  
  
  Таращить acis ap pistoli dabbed adobe ēkas pie manas galvas un aizlidoja naktī. Kad to izņēma Вильгельмину, viņas redzēja, kā tumšā figūra ātri pārcēlās uz joslu.
  
  
  Viņas skrēja atpakaļ uz joslu un всмотрелся ego melno garumu. Cilvēka nebija redzams. Aleja bija īss un bija izgājis iekšējā pagalmā.
  
  
  To sāku to darīt, bet apstājās. Tas bija kaut kas līdzīgs šeit, lai vairāku māju. Šajā brīdī viņa bija nosprostota ar smago aprīkojumu, tai skaitā lielu krānu ar lodveida galviņu uz garo galu piesiet. Krāns izskatījās asv.
  
  
  Sienas, viena ap māju pa kreisi no manis bija daļēji veikti uz leju, bet apkārt bija daudz gruvešiem. Tumšās formas nekur nebija redzams. Bet es jutu, ka viņš ir kaut kur tur slēpjas gruvešos vai iekārtās, tikai gaida sākt otro labāko risinājumu, lai dabūt mani.
  
  
  Viss bija nāvīgi klusi. Manas acis slīdēja pa melno korpusiem ar smago tehniku, kad tās notika mimmo viņiem, bet es viņu neesmu redzējis, cilvēku kontūras. Iespējams, uzbrucējs saulrieta zem aizsērējumu likvidācija nopostītas ēkas. Viņas lēni piegāja pie sagrautas vaidēt, rūpīgi sekot līdzi savai округой.
  
  
  Pēkšņi viņa izdzirdēja, kā dzinējs saviem citādi pārkāpis klusumu. Tās strauji pagriezās, vispirms nespēj pateikt, no kāda aprīkojuma nāk skaņa. Tad viņas redzēja, kā pie bulta krāna, un milzīgs dzelzs bumbu lēnām pacēlās virs zemes. Slēpts lukturiem krāna, to ieskrūvē augšu uz kabīni mašīnas un tikko различил tur tumšo figūru.
  
  
  Tā bija lieliska ideja. Krāns stāvēja starp mani un izeju, ap aleja, un es esmu iestrēdzis stūrī ēku kompleksa, un man nebija kur paslēpties. Viņas devās gar aizmugures sienu, turot "Luger" gatavībā.
  
  
  Tās bija mērķis celtņa kabīnē, bet bumba bija starp mani un kabīni un pagriezta pret mani. Viņš ieradās ar pārsteidzošu ātrumu, un likās tikpat liels, kā pats krāns, kad ieradās. Viņš bija no diviem līdz trīs pēdas diametrā, un ātrums bija neliels lokomotīvi. Tās sabruka galvu šķembas, bumba lidoja mimmo manas galvas un hit sienas man aiz muguras. Stikls saplīst, akmens un saman vien izgaisa, kad metāla lode ir iznīcinājis daļu no sienas. Tad bulta krāna тянула bumbu atpakaļ, lai vēl vienu mēģinājumu.
  
  
  Bumbu netrāpīja dažus collas. To atkal pārklāja Вильгельмину un tiku ārā no gruvešiem, плюясь putekļiem un ругаясь par sevi. Man vajadzēja kaut kā apiet šo nopelt krāns, citādi man būtu sadalīti, kā vabole, par vējstikla.
  
  
  Viņas skrēja pa kreisi, lai stūrī prom no krāna. Liela bumba atkal ir pagriezta par mani, un, operators aprēķina gandrīz ideāli. Tā, es redzēju, kā melnā apaļa masa bija rushing pret šo man, piemēram, milzu meteorīts. Viņas atkal metās uz zemes, bet jutos kā masveida sfēra skāra manu muguru, kad tās samazinājās. Viņš skaļi hit sienas man aiz muguras, раздирая un asarošanu, metāla, ķieģeļu un javas. Ēkā pa labi no pagalma sabiedrības throws pāris logu, un to dzirdēja skaļi bļaut arābu valodā. Pēc visa spriežot, šajā ēkā joprojām dzīvo cilvēki, neskatoties uz nojaukšana tālākajā galā no pagalma.
  
  
  Cilvēks ir ļoti neņēmu vērā kliedzieni. Dzinējs mērķtiecīgi загудел, un bumba отлетел atpakaļ, lai sasniegtu trešo reizi. Viņas ar grūtībām piecēlās un devās uz vistālāk vaidēt. Atkal bumba lidoja, melns un kluss, un šoreiz viņa paklupa par kādu salauztu betona tieši tajā brīdī, kad gatavojas, lai mēģinātu izvairīties no apaļas swinger. Tās zaudēja līdzsvaru tikai uz sekundes daļu, pirms viņa varēja nirt no bumbas, un kad viņš atnāca, viņš ne gluži aizgājuši no ceļa ego. Ejot mimmo, viņš ir aizskāris manu plecu, strauji atmetot mani uz zemi, kā, ja viņai bija kartona lelle. Tās stipri sasita par šķembas un uz mirkli apstulba. To atkal dzirdēja, kā darbojas paceļamais krāns, un, kad tās, paskatījās uz augšu, bumbu tiesa bosnijas un hercegovinas nosodīja ar desmit pēdas virs manas krūtis.
  
  
  Pēc tam samazinājās.
  
  
  Doma par to, ka šis leju sfēriskais šausmas saspiedīs mani salauzta ietves, atveda mani uz darbību. Kad bumba lidoja pa nakti uz mani, tā izdarīja trakais перекат pa kreisi. Netālu no manas galvas atskanēja apdullinošs sprēgāšana, kad bumba hit, un ap mani apbēra ar galotnes, bet bumbu netrāpīja.
  
  
  Cilvēks ir ļoti, protams, nevarēja redzēt, ka viņš nav mani pārsteidza, jo viņš piesardzīgi nokāpa pa kabīnes, kad putekļi izklīda. To satvert gabals salauztu koka un gulēja nekustīgi, kad viņš tuvojās. Motors joprojām strādāja
  
  
  Viņš pacēla bumbu apmēram sešas pēdas, un viņš plivinājās gaisā. Ēkā tika atvērta vairāk logu, un раздалось vairāki satraukti balsu.
  
  
  Mans pretinieks stāvēja uz visiem laikiem mani. Tās hit деревяшкой emu pa коленям. Tas ir cieši savienojies ar ego коленными bļodiņām, viņš skaļi вскрикнул un nokrita zemē. Viņš bija liels, neglīts марокканцем. Pārklāta ar putekļiem un netīrumiem, tā, uzlēca uz tā. Viņš tikās ar manu uzbrukumu, un mēs rites nosaka zemes vietā zem lielas metāla bumbu. Viņas redzēja, kā bumbu paslīdēja uz sešas collas, un grūti сглотнул. Pirms atstāt kabīni krāna, tas nav izdevies pilnībā apturēt trīsi.
  
  
  Viņas ātri izveltnē no rokām bumbu, cits vīrietis, iesita man pa seju lielu smago dūri. Pēc tam viņš bija man virsū un stipru turēja mani aiz kakla. Ego ir lipīga smaka сомкнулась, un viņš pārtvēra manu elpu. Viņam ir atlicis vairāk enerģijas, nekā man, un ego rokas likās tērauda lentēm ap manu kaklu.
  
  
  Man bija ego līst vai nosmakt. Viņas norādīja окоченевшими pirkstiem nieri, un ego хватке nedaudz mazinājies. Spēcīgas kustības man izdevās iedurt emu katram cilts pa kājstarpi. Varu ego ir zaudēta, un tās втянул sevī lielu malku paraugu ņemšanas gaisa, spiežot prom марокканца.
  
  
  Tās saķer savu duncis, ko sauc Hugo, bet tā arī nespēja iekļūt ego. Kā tikai здоровяк hit zemi, bumba atkal дернулся un krita uz viņu.
  
  
  Atskanēja nedzirdīgo krakšķis, kad bumba nonāca emu krūtīm. Putekļi ātri izklīda, un es redzēju, ka viņš bija rassečen gandrīz uz pusēm, un viņa ķermenis saņemt saspiesti bumbu.
  
  
  Viņas ar grūtībām piecēlās un dzirdēju, kā kāds kaut ko teica par policiju.
  
  
  Jā, būtu policija. Un viņi atrada mani tur, ja viņš nebūtu virzās ātri. To Hugo ievietots apvalkā un, atmetot pēdējo skatienu uz mironi, atstājis notikuma vietu.
  
  
  Ceturtā nodaļa.
  
  
  "Andrē Delakruā? Jā, protams, to zināju ego. Mēs bijām tuvi draugi. Lūdzu, piesakieties ar mani uz bibliotēku, misters Kārters.
  
  
  Viņas sekoja Georges Pjero ērtu mazu telpu ego mājas mauru stilā. Istabā ir veselas grāmatas, grezni paklāju un sienas kartes dažādās jomās Āfrikā. Pjero ir atradis sev nišu Marokā. Viņš bija inženieris-ķīmiķis privātās rūpniecības uzņēmumam Тетуине.
  
  
  "Var priecēt Jūs ar dzeršanu?" - jautāja Pjero.
  
  
  "Es dzert glāzi brendija, ja tev ir".
  
  
  "Protams", - viņš teica. Viņš piegāja pie iebūvētajam baru pie sienas, atklāja cirsts dienu un досталь divas pudeles. Žoržs Pjero nebija liels vīrietis, gadus piecdesmit ar nelielu, ar ārējo izskatu profesora franču universitātes. Ego seja bija trīsstūrveida, ar bitted uz beigām, un viņš valkāja punktiem, kas šad un tad сползали ar ego degunu. Ego tumši mati bija ar проседью.
  
  
  Pjero pasniedza man glāzi brendija, bet pernod atstāja sev. "Jūs pārāk draudzējās ar Andrē?"
  
  
  Jo Pjero bija tuvu ar Delakruā, viņai atbildēja, kaut vai daļēji taisnība: "Es esmu tas palīgs, kuru viņš gribēja.
  
  
  Ego acis pētīja mani ciešāk. "Ak to redzu." Viņš paskatījās uz grīdas. "Nabaga Andrē. Viss, kas ir nepieciešams, - tas ir darīt labu. Viņš bija ļoti uzticīgs cilvēks ". Pjero runāja ar stipru franču akcentu.
  
  
  Mēs šo spēli ar mīkstu ādas dīvānu. To, отпил brendiju un ļāva viņam bija sasildīties. "Andrē ir apspriests ar jums objekts?" Viņas jautāja.
  
  
  Viņš paraustīja smalkajiem pleciem. "Viņš bija ar hema-ko parunāt. Ir ego brāļameita, protams, ir jauka meitene, bet viņš, šķiet, uzskatīja, ka ļauties citam vīrietim. Viņš bija šeit, mazāk svētdienās atpakaļ un ļoti bēdīgs ".
  
  
  "Par eksperimentu laboratorijā?"
  
  
  "Jā, viņš bija ļoti neapmierināts ar tām. Un, protams, viņš tik tikko izglābties no turienes. Viņi zināja, ka viņš aizdomīgi izturējās pret notiekošo, tāpēc, kad viņš kādā naktī mēģināja izrauties, viņi tam sekoja, ar apsardzi un suņiem. Viņi šāva uz viņu tumsā, bet viņš aizbēga - ir tikai paredzēts, lai ego ir atraduši Tangier ". Pjero lēnām papurināja galvu.
  
  
  "Ko viņš teica tev, kad atnācis šurp?" Viņas jautāja.
  
  
  Pjero gurdeni paskatījās uz mani. "Nekas īpašs. Iespējams, jūs vēl neko nezināt. Ka ķīnas strādāja pie briesmīgs bioloģiskajiem ieročiem, un ka viņi nesen pārcēlās laboratorijas, kas uz šo valsti, lai pabeigtu savu eksperimentu. Viņš man atzinās, ka strādājis ar amerikāņiem, lai sekotu projektu. Atvainojos, ja ar ego puses bija nepareizi runāt tik atklāti, bet, kā jau es teicu, viņš juta nepieciešamību runāt ar hema-ko ".
  
  
  "Jā, protams." Tas bija viens ap problēmas ar atkarību no mīļotājiem.
  
  
  - Viņš jums runājis par atrašanās vietu lab? Viņas turpināja pētīt.
  
  
  Pjero помолчал. "Viņš nerunāja par precīzu atrašanās vietu, мсье Kārters. Bet viņš minēja, ka objekts zālē, netālu no ciema, netālu no robežas ar Alžīriju. Ļauj man padomāt."
  
  
  Viņš piespieda pirkstus pie virsdegunē, izlaižot punktiem vēl tālāk, un aizvēru acis koncentrēties. "Tas bija uz dienvidiem no Тамегрута - tas sākas ar" M". "Мхамида. Jā, Мхамид, tas ir mans ciemats, kuru viņš minēja ".
  
  
  Tā izdarīja garīgās piezīmi. "Kā tas ir pie robežas?"
  
  
  "Jā, uz to pusi Atlasa kalniem, jo sausos, sausos valstī.
  
  
  Tur gandrīz nav civilizācijas, сударь. Tas ir novads tuksnesis ".
  
  
  "Veiksmīgi izvēlētā vietā," - nodomāju. "Andrē aprakstīja jums personāls iestādes?"
  
  
  "Tikai neilgu laiku. Viņš pastāstīja man par asv ученом "
  
  
  "Zeno", - es teicu.
  
  
  "Jā, tas ir nosaukums. Un, protams, ķīnietis, kurš ir admin objektu. Vai Юэнь, šķiet, viņš teica, ka nosaukums bija.
  
  
  Viņas отпил vēl brendiju. "Andrē runāja par personīgām attiecībām Vai, Юэня ar марокканскими ģenerāļiem?"
  
  
  Persona Pjero просияло. "Jā, viņš teica." Viņš заговорщицки pārlaida skatu telpai, it kā aiz aizkariem varētu slēpties kāds. "Ir divi vārdi, par kuriem runāja Andrē, vīrieši, kurus viņš bija redzējis objektā, sarunādamies ar to, Vai Юэном".
  
  
  "Kas viņi ir?"
  
  
  "Es atceros gan vārdu, jo viņi bija šeit, ziņās salīdzinoši nesen. Jūs atceraties sacelšanos ģenerāļi? Apvērsums bija nomākts karalis Хасаном uz asins расправе. Divi militārās, kuros redzēja Andrē, vispirms tika vidēs apsūdzētajiem, bet vēlāk viņi tika attaisnots. Daudzi uzskata, ka tās bija īstas apvērsuma līderiem, un ka tie arī tagad gaida savu iespēju veikt vēl vienu mēģinājumu gāzt valdību un Marokas un noteikt kreiso profilu. Tas ir ģenerālis Дженина un ģenerālis-Piezīme ", - teica Pjero. "Tiek uzskatīts, ka Дженина - līderis".
  
  
  "Tātad, Дженина solīja aizsargāt laboratoriju uz ierobežotu laiku, - uzminēt to skaļi, - apmaiņā pret finansiālu atbalstu no Ķīnas otrajai un efektīvāku valsts apvērsumu".
  
  
  Man joprojām ir nepieciešams, lai būtu labāk aprakstīt objekta atrašanās vietas. Viņas nevarēja nolaisties uz robežas, un veselu nedēļu klīst pa tuksnesi, mēģinot atrast laboratoriju. Līdz tam laikam jau var būt par vēlu.
  
  
  Ģenerālis Дженина zināja, kur viņa zālē. Un, ja viņš bija līdzīgs lielākā daļa karavīru, viņam kaut kur bija paslēptas rakstiskās ziņas par šo.
  
  
  "Kur tagad ir šī Дженина?" Viņas jautāja.
  
  
  Pjero paraustīja plecus. "Viņš pavēl imperatora armiju, šajā daļā, un viņa štāba-dzīvokļi zālē Fesā. Bet man nav ne jausmas, kur viņš dzīvo. Bez šaubām, tas būs netālu no Fēsas.
  
  
  "Un tas ir ego māja, kur viņš baro būtu viss svarīgākais, prom no amatpersonām," - es teicu. Pasniedza glāzi ar brendiju un piecēlās. "Nu, tā, vēlos pateikties jums par sadarbību, месье Pjero".
  
  
  Pjero piecēlās, lai mani pavadītu uz dienu. "Ja jūs gatavojas Ibn Дженине, - viņš teica, - jums labāk parūpēties par savu drošību. Viņš ir nežēlīgs un bīstams cilvēks, kas vēlas būt diktators šajā valstī ".
  
  
  To, izstiepa savu roku бельгийцу, un viņš to paspieda. "Apsolos būt piesardzīgiem, - es teicu.
  
  
  Kad viņas atgriezās Tangier, es devos uz pili Velasquez, lai ieviestu kārtību un vēlreiz zvanīt Колину Прайору. Kad viņas iegāja savā istabā, viņas apstājās.
  
  
  Mājā valdīja haoss. Vienīgais mans čemodāns bija atvērts, bet to saturs ir viss pa grīdu. Gultas veļa bija клочьях, atvilktnes, kumodes tika вытащены un ir izkaisīti pa istabu. Šķiet, kāds naktsmītne zināt, cik daudz informācijas man ir uz doto brīdi, un domāju, ka manas lietas var pastāstīt emu. Bet darbība bija arī taktika terora, muskuļu demonstrācija. Kad viņas iegāja vannas istabā, viņa atrada vēl vienu zīmīti rakstījis to pašu каракулем, ka arī Madridē, šoreiz приклеенную, stikla spoguļi virs izlietne. Viņš teica:
  
  
  Jūs esat brīdināts. Nākamā meitene. Apskaties hei rītdienas laikrakstā.
  
  
  Es nesapratu pēdējo daļu. To vilces piezīmi minūtē, piegāja pie telefona un zvanīja Прайору. Šoreiz viņas ego ir nozvejotas. Ego akcents bija skaidri britu.
  
  
  "Ir patīkami dzirdēt no jums, kolēģi", - viņš teica, kad viņa stādījās priekšā emu kodu.
  
  
  "Arī tas pats. Tā skatos un atrakcijas. Kā par to, lai ņemtu ih līdzi šovakar? Mēs varētu tikties ap 11:00 ".
  
  
  "Izklausās labi. Vispirms man ir nepieciešams apstāties, lai satiktos ar draugu, bet pēc tam to varēšu tikties ar jums ".
  
  
  "Pareizi. Uz drīzu tikšanos.."
  
  
  Viņas hung up, tad tā, kā mēs vienojāmies tikties nelielā restorāniņā uz trotuāra uz Mohammed V, vietā, kas iepriekš tika izmantots un DI5, un AX. Pēc tam viņai piezvanīja Gabriele Delakruā un ar atvieglojumu konstatēja, ka ar viņu viss ir kārtībā. Viņas lūdza viņai pievienoties man, par vakariņām restorānā Detroit, ar Касбе, astoņas, un viņa piekrita.
  
  
  Pēdējo reizi viņai zvanījis uz Avis Rent-A-Car, lai uzzinātu, vai tie ir atvērti uz kādu laiku. Viņi teica, ka būs. Viņas paņēma taksometru un noīrēja kabriolets Fiat 124. Standarta aprīkojumā auto bija pieci priekšējo pārnesumu un ideāli piemērots braukšanai pa ielām Tanžerā. Viņas braucu kalnā pie Касбе, pa šaurajām līkumotajām ieliņām Medina, un tikās Gabriele Detroitā. Restorāns atradās uz augšu senās ēkas, cietokšņa kādreizējās sultāna pili. Trīs sienas ēdamistabas zonas ir stikla un atvēra pasakains skats uz Гибральтерский šaurumu. To ir atradis Gabriele aiz galdiņa pie loga. Viņa bija bāla, un izskatījās pavisam citādi, nekā to, kā viņa runāja pa telefonu.
  
  
  Tās pārdot par zemu visu krēslu un uzmanīgi paskatījās nah. "Viss kārtībā?" Viņas jautāja.
  
  
  "Pa ceļam uz šejieni tās ieslēdzu radio automašīnā", - monotoni viņa teica.
  
  
  "Turpināt."
  
  
  "Bija īsa ziņa par Тетуана".
  
  
  Mana dzīve automātiski biju sarāvies. "Kas bija tas, Gabriel?
  
  
  Zaļās acis skatījās uz mani. "Žoržs Pjero ir miris".
  
  
  Tās blenza uz nah, mēģinot saprast, ko viņa teica. Tas šķita neiespējami. Atstāju savu ego tikai dažas stundas atpakaļ. "Kā?"
  
  
  "Policija ir atradusi ego pakārts uz īsās virves garāžā. Viņi to sauc par pašnāvību ".
  
  
  "Esi nolādēts to."
  
  
  "Es biju ļoti nobijies, "Niks".
  
  
  Tagad viņas zināja, ka значила piezīme. Es kā reizi gribēju teikt, kad pienāca viesmīlis, tāpēc viņas apstājās un deva emu mūsu pasūtījumus. Mums viens ap mums bija ļoti izsalcis, bet es pasūtīju divas bankas marokas kuskuss ar vieglu vīnu. Kad oficiants aizgāja, tā paņēma ap kabatas zīmīti.
  
  
  "Es domāju, tev vajadzētu to redzēt, Gabriel, - es teicu, izejot no hei, avīzi. "Es atklāju, ego savā viesnīcas istabā".
  
  
  Ee acis garām ziņu, un, kamēr viņi to darīja, viņas acīs parādījās blāvums izejvielu bailes. Viņa atkal paskatījās uz mani.
  
  
  "Arī viņi gatavojas mani nogalināt", - dobji teica viņa.
  
  
  "Nē, ja man ir ko teikt par to," apliecināja viņas ff. "Klausieties, man ir ļoti žēl, ka jūs ar Pjero bija šajā iesaistīta. Bet tas viss ir noticis pirms tam, kad es atbraucu. Tagad, kad viņi zina par jums, vienīgais, ko mēs varam darīt, ir rūpēties par to, lai jums nav cietuši. Iespējams, jums nāksies uz laiku nobraukt pa dzīvokli, līdz tas notiks. Viņas зарегистрирую jums šodien vakarā viesnīcā.
  
  
  Tagad viņa paņēma sevi rokās, un viņas acīs vairs nebija histērijas. "Mans tēvocis cīnījās ar šiem cilvēkiem, jo zināju, ka ar tiem ir jācīnās", - lēni teica viņa. "Man nav убегу".
  
  
  "Jums nav nepieciešams darīt vairāk, nekā jums jau ir izdarījuši," teica viņas hei. "Es drīz dodos prom pa Tangier, lai atrastu pētniecisko laboratoriju. Tu būsi viena, un vienīgais, kas tev jādara, - tas nav uz ilgu laiku palikt ārpus redzesloka ".
  
  
  "Ja objekts ir?" viņa jautāja.
  
  
  "Es vēl nezinu, bet domāju, ka zinu, kāds, kas var man pateikt."
  
  
  Mēs klusi pabeidzis maltīti, nāca visā restorāni un spēli savu арендованную mašīnu. Mēs braucām caur seno arka uz pili, rupjš булыжникам, atpakaļ, pa Medinas uz Franču kvartālā. Taču, pirms mēs saņemt ap medina, mēs noskaidrojām nepatikšanas. Par mani sekoja.
  
  
  Tas bija par šauru tumšu ielu, prom no iepirkšanās un cilvēkiem. Kad tas ir noticis, mums ir gandrīz pie vārtiem Vecpilsētas. No pretējās puses pa ielu shell zēns, velkot tukšu roku automašīna, kuru nesējiem izmanto, lai bagāžu. Mums bija pietiekami daudz vietas, lai iet, bet pēkšņi viņš pagriezās ratus uz sāniem, priekšā mums, bloķējot ielas. Pēc tam viņš aizbēga ēna.
  
  
  Tās nospiež ņirgāšanos un izlēca ap mašīnu, lai kliedz pakaļ zēnam. Nākamajā mirklī naktis ar kaimiņu balkona tur nošāva. Таращить acis lauza mašīnas jumta ir tuvu ar manu kreiso roku un aizgāja kaut kur iekšā. To, dzirdēju, kā Gabriel izbijusies kliedza.
  
  
  Viņas, noliecās uz vienu katram cilts, направившись uz "люгеру", kamēr manas acis gribēja blackness balkona. Viņas redzēja kustība ēnas. Atskanēja sākuma otro šāvienu, un sarāva manas piedurknes камзолы, laužot logu stikls mašīnā kopā ar mani. To atklāja pretuguni uz люгера, bet mums ka nav nokļuvis.
  
  
  "Iet!" - kliedza viņai Gabriel.
  
  
  Kā tikai viņa paklausīja, naktī no pretējās ielas puses atskanēja šāviens. Таращить acis lauza vējstikls "фиата" un vairākas collas nav hit galvu Gabriel. Ja būtu viņa sēdēja taisns, tas būtu ee metode nogalināja.
  
  
  Viņas nošāva reimatismu skaņu šāvienu, pēc tam pagriezās uz atvērtā automašīnas durvis. To dzirdēja balsi, skaļi iesaucās arābu valodā, зовущий kāds aiz mums. Tie ir sakārtoti mums slazds un apturēja mūs lamatās.
  
  
  Viņas atkal kliedza meitene. "Dodamies!" Viņas uzkāpa atpakaļ uz vadītāja sēdekļa, kad no balkona atskanēja vēl viens šāviens, разбивший stikls vadītāja loga.
  
  
  Viņas низменному apsēdās uz poda, visu laiku turoties pie Luger, un paņēma līdzi mašīnu. Vēl viens šāviens atskanēja no pretējās ielas puses, un es redzēju, ka bandīts zālē durvīs. Bet Gabriel bija starp mums. Viņas pārgāja pārraides, kad to ieslēdzu atpakaļ-gaita, un, kad mēs abi низменному пригнулись priekšējā sēdeklī, viņa rūkšana steidzās uz priekšu pa šauro ieliņu.
  
  
  Formas iznāca pa dziļu ēnu, un atklāja uguni uz mums, kamēr mēs esam projām. Vēl divi šāvieni no vējstikla smashed, kad tā mēģināja dot mašīnu crash vērā ēkas. Viņas izvilka luger pa ventilācijas logi un atklāja pretuguni. Viņas redzēja, kā vīrietis, прыгнувший no balkona, uz ielas, krita, turoties pie labās kājas.
  
  
  "Uzmanies, Nika!" - iekliedzās Gabriel.
  
  
  Viņas pagriezās un ieraudzīja ielas vidū cilvēks, kas caur aizmugurējo logu целился man galvu. Viņas пригнулся zemāk, kad viņš nošāva, un таращить acis lauza aizmugurējais un priekšējais stikls.
  
  
  Pēc tam to stingri uzspieda uz gāzes pedāli. Sportkars atlekšanai atpakaļ. Nolaupītājs mēģināja aizmukt no ceļa ego, bet es sekoju viņam. Mašīna skāra ego ar kurls стуком, un es redzēju, kā viņš перелетел caur kreiso pusi Fiat un hit ietves sienu, ēkas. Mēs nobraucām līdz pat nelielu krustojumu, un es atbalstīja prom no tā, tad ieceļojis un devās virzienā uz spilgtu gaismas Franču kvartālā.
  
  
  Mēs izbraucām uz Brīvības ielas, "Фиат" dzidri спущенной autobusu, ego stikla tīmeklis ir ietverta plaisas un caurumi. Viņas piebrauca pie ceļmalā un paskatījās uz Gabriel, lai pārliecinātos, ka ar viņu viss ir kārtībā.
  
  
  "Es redzu, jums ir izgājušas cauri ir," es teicu, ободряюще smaidot.
  
  
  Viņas domāja, ka viņa zaudēs runas dāvanas, ņemot vērā viņu reakcija uz slepkavību Pjero, bet viņa paskatījās uz mani skaidri un mierīgām acīm.
  
  
  Viņa pastiepa roku un maigi noskūpstīja manas lūpas. "Tas, lai glābtu manu dzīvību."
  
  
  Viņai neko nav teicis. Viņas izgāja sadalīti mašīnu, devās apkārt un palīdzēja hei izkļūt. Ziņkārīgi garāmgājēji, kas jau uzturas, lai apskatīt Fiat, un viņš nojauta, ka policija šajā jomā ir ļoti drīz. Tās bija Gabriele aiz rokas un aizveda viņu stūrī uz ielas Amerikā du Сюд. Ēnas kokiem, viņas apstājās un притянул viņu pie sevis.
  
  
  "Tas, lai labi attiekties pret visu, - es teicu. Pēc tam to noskūpstīja ee. Viņa atbildēja pilnībā, hugging pie manis savu ķermeni un pētot manu muti savu valodu. Kad viss beidzās, viņa vienkārši sēdēja un skatījās uz mani, viņas elpa kļuva nevienmērīga. "Tas bija ļoti gudrs, Niks".
  
  
  "Jā," es teicu. Pēc tam to pārņēma ee aiz rokas. "Ejam, mēs tev vajadzētu atrast vietu, kur palikt šovakar".
  
  
  Piektā nodaļa.
  
  
  Mēs esam izgājuši sarežģīts maršruts caur Franču kvartālā, un, kad viņas, pārliecinājās, ka par mums rūpējas, viņu ievietoja Gabriele nelielā viesnīcā, ko sauc "Мамора", netālu no pils Velasquez. Pēc tam es devos uz tikšanos ar Colin Прайором.
  
  
  Kafejnīca, kur mēs satikāmies, nav īpaši посещаемо tūristiem, lai gan tas atradās uz gājēju ielas, Mohammed V Tur bija viens vairākiem galdiņiem, прижатых uz ārpusi ēkām, lai izvairītos no smago vakara gājēju kustības. Kad viņas ieradās, Kolins Pryor jau tur bija.
  
  
  Tās ir pievienojies Прайору, vienkārši кивнув emu. Mēs esam agrāk tikušies Johannesburgā, bet tagad viņš izskatījās smagāks un nav formā. Viņš bija boxy британцем, kas varētu kļūt par čempionu futbolā.
  
  
  "Prieks atkal tevi redzēt, Carter", - viņš teica, tad tā, kā mēs pasūtījām tēju pie взволнованного viesmīlim.
  
  
  To pamanīju pūļa priekšā mums джеллабах, фесках un вуалях. "Kā viņi pret tevi izturas?" es jautāju.
  
  
  "Viņi liek man atrauties, senatnē. Un alga ir tāda pati.
  
  
  "Tas pats."
  
  
  Tā bija ideāla vieta, lai satiktos. Pūļa troksnis заглушал mūsu balsis, lai visiem, bet cita citu, un, tā kā pilnīgi sveši cilvēki sēdēja pie galdiņiem kopā, jo trūkst krēslu, pie skatītājs nebija labs iemesls secināt, ka mēs zinām cita citu.
  
  
  Pirmās desmit minūtes to stāstīja Прайору, kā mani gandrīz nogalināja pāris reizes uz pāris stundām. Viņš jau zināja par Delakruā un Pjero. Tas ir maz, ka varētu pievienot manu скудному krātuvei informāciju.
  
  
  "Ko jūs zināt par marokas vispārējā štābā?" - jautāju to pēc tam.
  
  
  "Nekas īpašs. Kāda attieksme ir ģenerāļi projekta "Omega"? "
  
  
  "Var būt, ir ļoti maz. Bet Delakruā domāju, ka tas varētu būt saistīts.
  
  
  "Armijas komandieri, pašlaik slēpjas zem saviem galdiem, cerot, ka karalis nav nolemj izvirzīt pret viņiem apsūdzības. Viņš uzskata, ka armijā joprojām ir nodevēji, kuri plāno ego gāzt ".
  
  
  "Viņš Дженине tukšu lapu?"
  
  
  Pryor paraustīja plecus. "Kā tad, ja būtu. Дженина bija valsts uzgaidāmajā telpā, kad tika veikts iepriekšējais apvērsuma mēģinājums. Asiņaina romāns. Дженина nogalināja vairākus savus kolēģus un palīdzēja novērst valsts apvērsumu ".
  
  
  Viņas domāja: "Pirms vai pēc tam, kā viņš redzēja, cik slikti viņiem viss iet?"
  
  
  "Labs viedoklis. Bet, kamēr Дженина ēnā. Viņš un ģenerālis-Piezīme ".
  
  
  Tas bija cits vārds, minētais Pjero. "Abdulla arī bija to pieņemt?"
  
  
  "Jā. Viņš nošāva persona savam biedra-virsnieks ".
  
  
  To, хмыкнул. "Delakruā domāja, ka Дженина bija viens pa sazvērnieki pirmā apvērsumu, un, ka tagad viņš plāno sākt otro".
  
  
  "Viņš sasodīti labi varēja. Bet ko tas ir saistīts ar tavu problēmu, senatnē?
  
  
  "Дженину redzējis laboratorijā kopā ar vadītājiem. Nav izslēgts, ka Дженина чешет ķīniešu muguras, lai viņi ir saskrāpēts savu ego. Kā es to saprotu komandu Дженины pa Fēsas.
  
  
  "Jā, zinu".
  
  
  "Viņš dzīvo uz militārās bāzes teritorijā?"
  
  
  - Domāju, viņš sniedza viņiem vieta pie pamatnes, - teica Pryor. "Bet ego, kas tur nekad nav. Par to rūmenes muiža ir kalnos, netālu no El-Хаджеба. Tur karaspēku, lai aizsargātu vietu. Klīst baumas, ka Hasan gatavojas uzņemt viņam personīgo apsardzi, bet, kamēr tas nav noticis ".
  
  
  "Kā man atrast, ka ego ir vieta?"
  
  
  Pryor interesējas paskatījās uz mani. "Tu nebrauksi tur, mans puika?"
  
  
  "Tā ir es. Дженина - mans vienīgais kontakts ar laboratorijas vadītājs. Viņš bija tur un zina ego precīzu atrašanās vietu. Ja Дженины ir ieraksti par ego attiecības ar ķīniešu, es domāju, viņš būtu saglabājis ih mājās. Viņi vienkārši var pateikt man, kur zālē laboratorijā. Vai atsevišķi Дженина.
  
  
  "Jūs plānojat laupīšana?" - jautāja Pryor.
  
  
  "Datus citos apstākļos tas šķiet vienkāršāk, nekā mānīšana".
  
  
  Ego uzacis приподнялись. "Nu ko, tev būs laime, senatnē. Tā ir īstā vieta
  
  
  cietoksnis ".
  
  
  "Es agrāk ir bijis крепостях, - es teicu. Pryor sāka zīmēt uz salvetes, bet tās vēroja viņu. Pēc mirkļa viņš bija gatavs.
  
  
  "Tas ļaus jums muižā ģenerāļa. Tas nav ļoti līdzīgi karti, bet tas būtu jums laba ideja.
  
  
  "Paldies," es teicu, liekot salveti minūtē. Viņas допил tēja un gatava sevi piecelties.
  
  
  "Kārters, vecais vīrs".
  
  
  "Jā?"
  
  
  "Tas ir svarīgi, vai ne?"
  
  
  "Sasodīti svarīgi".
  
  
  Tas skatiens. Ego persona ar kvadrātveida žokļus bija drūma. "Nu, saudzējiet sevi, - viņš teica. "Es gribu teikt, ka mēs negribētu tevi zaudēt".
  
  
  "Paldies."
  
  
  "Bet ja viņas tev понадоблюсь, tikai свистни".
  
  
  "Es atcerēšos to, Pryor. Un paldies."
  
  
  Kad tā atstāja Прайора, viņas nolēma pārbaudīt, Gabriel, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā. To, pārliecinātos, ka par mani rūpējas, tad devās uz savu viesnīcu. Hei, pagāja vairākas minūtes, lai atvērtu durvis, un viņa uzmanīgi ieklausījos manai balsij, pirms to atvērtu. Kad to ieraudzīja viņu, tā vajadzētu būt, kādu laiku skatījos uz nah. Uz to bija skaidrs negligee ir gaiši zaļā krāsā, kas izceļ krāsu, viņas acis un rudi mati ниспадали gandrīz kailus plecus. Audums pakļāva ļoti Gabriele zem tās.
  
  
  "Ir jābūt, tā velk tevi ap atkritumu," - es teicu. "Atvainojiet, tās ir vienkārši vietas, lai pārliecinātos, ka jums ir apmetušies uz leju". Tā prātoju, pat tad, ja tās runāja šos vārdus, vai tas bija mans vienīgais iemesls būt šeit.
  
  
  "Es esmu ļoti priecīgs, ka tu esi atgriezies, Niks. Vēl viņas gultas nomodā. Lūdzu, pierakstieties."
  
  
  Viņa iegāja istabā, un viņa aizvēra un aizslēdza aiz manis durvis. "Man atsūtīja pudeli konjaka", viņa teica. "Gribi glāze?"
  
  
  "Nē, paldies, viņas ne uz ilgu laiku. Viņas naktsmītne pateikt, ka rīt gatavojas kāpt uz kalniem, netālu no Fēsas, lai atrastu ģenerāļa, kurš zina, kur zālē laboratorijā.
  
  
  "Дженина komandē šo rajonu. Tas ir viņš? "
  
  
  Viņas nopūtās. "Jā, un tagad, kad jūs zināt vairāk, nekā vajadzētu. Es negribu, lai tu vairāk iejaukties, Gabriel.
  
  
  Viņa apsēdās uz malas un divguļamo gultu un притянула mani pie sevis. "Piedod, ka uzminēt, Niks. Bet, redziet, viņas gribu piedalīties. To gribu likt ih maksāt par nāvi mana tēvoča. Man ir ļoti svarīgi palīdzēt ".
  
  
  "Jūs esat palīdzējuši," - teica viņas hei.
  
  
  "Bet es varu darīt daudz, daudz vairāk. Jūs sakāt, dialektu Альмохадов? "
  
  
  "Tiešā arābu man ir pietiekami sarežģīta".
  
  
  "Tad tev ir vajadzīga palīdzība," - рассудила viņa. "Sargi ģenerāļa - альмохады ap High Atlas mountains. Nav svarīgi, lai būtu iespēja sazināties ar viņiem ih dzimtajā valodā? "
  
  
  To gribēju teikt, hey ātri "nē", taču pārdomāju. "Jūs esat iepazinušies ar apkārtni El Хаджеба?" Viņas jautāja.
  
  
  "Es uzaugu tur, - viņa teica ar platu atbruņot smaidu. "Bērnībā viņas gāju skolā Fez".
  
  
  To izņēma karti kabatā. "Tas jums liekas pazīstami?"
  
  
  Viņa ilgi klusēdams pētīja karti. "Šajā kartē parādīts, kā nokļūt līdz vecā pils khalifa. Šeit dzīvo Дженина? "
  
  
  "Tas ir tas, ko man pateica".
  
  
  "Mana ģimene devās uz turieni katru svētdienu". Viņa pašapmierināti, staroju. "Kādu laiku, šī vieta tika atvērta, lai sazinātos, kā muzejs. Viņai tas labi zinu ".
  
  
  "Jūs esat iepazinušies ar interjeru?"
  
  
  "Katrā istabā".
  
  
  Viņai atbildēja ar platu smaidu. "Jūs tikko nopirka biļeti līdz Fēsas".
  
  
  "Ak, Nika!" Viņa apskāva mani ar savām garajām, baltajām rokām.
  
  
  Tās pieskārās lieces mīkstu miesu ar caurspīdīgu audumu, kad viņa noskūpstīja mani, arī tas ir pieskāriens, šķiet, izraisīja to. Viņa noliecās pie manis vēl spēcīgāku, aicinot turpināt pētījumu roku, bet viņas lūpas pieskārās manām.
  
  
  Viņa teorija nav iemeslu dēļ nav cerības. Kad skūpsts beidzās, viņa drebēja. To, piecēlās no gultas un izslēdza svētais, atstājot istabu, blāva ēna. Kad tā atkal pagriezās pret Gabriel, tā noņēmu negligee ar plecu. Viņas vēroja satiksmi. Viņa bija juteklīgs meiteni. "Novelciet drēbes, Niks". Viņai pasmaidīja tumsā. "Visu, ko vēlies". Tas palīdzēja man, viņas ķermenis attiecas uz mani, kad viņa kustējās. Pēc mirkļa mēs bijām ieslodzīti jaunas apskāvienos, es stāvu, piekļāvies man ee garām gurniem un pilnīgi gurniem.
  
  
  "Es tevi gribu", - viņa teica tik klusi, ka es ar grūtībām sadzirdēja vārdus.
  
  
  Viņas pacēla, aiznes pie lielās gultas, liekot nah un stahl pētīt mīksta, viegla ķermeņa fona segas. Pēc tam to spiešana guļus uz gultu viņai blakus.
  
  
  Vēlāk Gabriele aizmigu man uz rokām, kā zīdainis. Полежав ar viņu man blakus kādu laiku, domājot par Дженине, Vai Yuen un Дэймоне Зено, viņas beidzot izzuda no nah, apģērbos un klusi izgāja cauri istabai.
  
  
  Sestā nodaļa.
  
  
  Nākamajā dienā mēs braucām pa kalniem un kalna ziemeļu Marokas Fez El Хаджеб. Mēs bijām Citrõen DS-21 šis materiāls Gabriel, luksusa automašīnu ar augstām īpašībām, kurš ir labi pārvar kalnu līkločiem. Viņas braucu lielāku ceļa gabalu, jo laiks bija svarīgi, lai mums, un to varētu vadīt Citrõen ātrāk.
  
  
  Lielākoties tas bija sausa, akmeņu apvidus. Uzturējās kautrīga zaļumi цеплялась par skarbu apvidus ar briesmīgs apņēmību izdzīvot, ar kuru varētu salīdzināt tikai berberu, kas dzīvo uz klintīm, kalniem. Козопасы ganīja ganāmpulku tuksneša laukos, bet zemniekiem bija pilnīgi закутаны
  
  
  brūnas джеллабы, lai garāmgājēji nav redzējuši ih лиц. Sievietes pārdeva vīnogas uz ceļa pusi.
  
  
  Mēs braucām atklāti uz kalna ciematu El Хаджеб. Emu likās, ka emu jau tūkstoš gadu, tuvāk mājām Medina bija redzamas рушащиеся to programmu, ķieģeļi. Mēs atradām maza kafejnīca, kur iespēja nobaudīt šašliku pēc jēra gaļas ar vietējo vīnu. Pēc tam tā Gabriele izdzēra glāzi tējas, un tas izrādījās пенистая maisījums karsta piena un некрепкого tējas, ko viņa отпила, bet pēc tam ar kreiso.
  
  
  Mēs tur ar karti un atkal devāmies uz kalnu. Šoreiz mums nācās nogriezties no galvenā ceļa un braukt pa ļoti primitīva takām. Tie bija akmeņains un ухабистыми, brīžiem mums apkārt klinšu izciļņi klintīm. Kad mēs esam iegriezušies par zaļo plato, mēs redzējām muižā.
  
  
  "Balss un viss, Niks, - sacīja Gabriele. "Agrāk tā saukta par pils khalifa Hammadi".
  
  
  Viņas bija uz Citrõen grupā koku ceļa malā. Vēl viņas gribētu, lai apsargi mūs pamanījuši. Vecā pils bija ļoti liels. Celta ap ķieģeļu un лепнины, tas viss tika arkas, kalti vārti un balkoni, bet fasāde ir dekorēta ar мозаичной flīzes. Tas bija piemērots mājas ietekmīga cilvēka.
  
  
  Apkārt pilij bija dārziem, kas sniedzās apmēram simt jardus plašā perimetrā. Šis dārzs ir iežogota ar augstu dzelzs žogs. Uz piebraucamā ceļa, kas ved uz teritoriju, bija lieli vārti, un es redzēju, dežuranta aizsargu formas tērpos.
  
  
  "Tā kā balsot, kur тусуется Дженина" - es teicu. "No tā sanāk labs vasaras māja, vai ne?"
  
  
  Gabriele pasmaidīja. "Ģenerāļi ir svarīgi, šajā valstī, neskatoties uz neseno sacelšanās". Šis ir svarīgāka, nekā var iedomāties kāds ap ego darbiniekiem ".
  
  
  "Šķiet, ka tā ir vieta, kur pastiprināti apsargāta, - sacīja Gabriele. "Pat ja mums izdosies iekļūt iekšā, kā mēs выберемся?"
  
  
  "Mēs ieiesim un nav lokā", - teica viņas hei. "Es выигрываю-"
  
  
  To, ieskrūvē augšu uz rietošu sauli un redzēja garu, melnu mašīnu, kura nāk ap dārza vārtiem.
  
  
  "Kāda?" viņa jautāja.
  
  
  "Ja es nekļūdos, balsošana, un ģenerālis", - es teicu.
  
  
  Melns limuzīns, "rolls-royce", apstājās pie vārtiem, kamēr kareivis ar automātu, перекинутым pār plecu, отпирал to.
  
  
  Viņas pārgāja Citrõen uz zemāku pārnesumu un pagriezās riteni, kad mašīna рванулась uz priekšu. Mēs съехали no ceļa augstie krūmi, uzreiz un uz līdzenas ietves, kur Citrõen tika slēpts, pēc izskata.
  
  
  "Rolls" slīdot uz leju pa zemes ceļu, kas pārvietojas ātri, bet gandrīz bez trokšņa, paceļot aiz sevis milzīgu mākoni, sadedzina brūnu putekļu. Drīz ego nav kļuvis. Viņas piecēlās no Citrõen, Gabrielle man sekoja.
  
  
  "Tas bija ģenerālis, labi, - es teicu. "Es garāmejot redzēju ego un redzēja zīmes atšķirības. Tas ir līdzīgs stāvas хомбре.
  
  
  "Viņam ir viegls reputācija".
  
  
  "Es tikai ceru, ka viņš nolēma aizbraukt vakarā", - es teicu, vēlreiz paskatoties uz persiku saule, jau izejošā par kalnu, ka pils. Viņas skatījās uz leju, pa ceļam uz augstu akmeņu joslas, blakus pie muižas teritorijā. "Ejam."
  
  
  Viņas Gabriele satvēra aiz rokas un vilka viņu sev līdzi uz ceļu, caur nah un krūmos. Mēs nogājām simt jardus pa zemu zaļš, vienmēr ir kāpšana kalnā, un bija klintīs. Mēs turpinājām kāpt, kamēr nav pārvar joslā un nav iznāca uz klinšu dzegas, kas nāk no pils un teritoriju, dodot mums labs skats uz šo vietu.
  
  
  Gulēt ar vēderu uz klints, pētām skatuves apakšā. Papildus apsargu pie durvīm, mēs redzējām vēl vismaz divu bruņotu karavīru pie pašas ēkas.
  
  
  Saule atkāpās aiz kalniem, un debesis zaudēja siltās krāsas un kļuva tumši lillā un gaiši citronu. Drīz būs tumšs.
  
  
  "Jūs teicāt, ka es varu iet ar tevi?" - jautāja meitene.
  
  
  "Patiesībā", - teica viņas hei. "Kad viņas преодолею šis žogs, tas būs darbs vienam cilvēkam. Bet jūs varētu man dažas norādes par to, ka es dabūšu iekšā. Un nāc tu man palīgā pieteikties.
  
  
  Gabriele paskatījās uz mani un pasmaidīja. Ee mati bija savākti mezglā uz pakauša, bet dažas šķipsnas uzplauka. Tas bija ļoti noderīgs. "Kā Niks? Kā es varu tevi uzaicināt? "
  
  
  - Izmantojot savu альмохадский dialekts sarunā ar apsargu pie vārtiem. Bet vispirms parunāsim par pili. Uzskatu, trešajā stāvā - tas ir pirmkārt krājumu?
  
  
  "Augšējā stāvā nekad nav izmantots saskaņā ar dzīvojamām telpām, pat ja калифе", - viņa teica. "Protams, ģenerālis varētu ego remontēt. Sākuma otrajā stāvā, sastāv no miega un nelielu kabineta ziemeļaustrumu stūrī ".
  
  
  "Bet pirmajā stāvā?"
  
  
  "Pieņemšanas zāle, ir sava veida troņa zāle, balles zāle, lai saņemtu eiropas apmeklētāju, bibliotēka un liela virtuve".
  
  
  "Hmm. Tas nozīmē, bibliotēka, kabinets, otrajā stāvā būs vispiemērotākie telpām, birojam, ja ģenerālis negribēs remontēt istaba viesiem?
  
  
  "Es tā uzskatu."
  
  
  "Lieliski. Tās vispirms iešu uz bibliotēku. Šķiet, tas atbilst lielo stilu ģenerāļa. Bet, nokļūt pirmajā stāvā, nav sasitot logu, var būt diezgan sarežģīti, tāpēc
  
  
  man vajag izmēģināt jumtu ".
  
  
  "Izklausās bīstami."
  
  
  "Neuztraucies par manu lomu. Tev būs pietiekami, ko darīt pašai. To jums pastāstīs informāciju, kad mēs ejam atpakaļ uz mašīnu. Bet mēs varētu gaidīt šeit, līdz tas kļūst tumšs.
  
  
  Mēs gulēja padziļinot krēslā un skatījās, kā kontūras muižas pāriet ēnā. Aiz muguras pacēlās mēness, un tuvāko bļodā sāka griezt circenis.
  
  
  Gabriele pagriezās pret mani, un es apskāva ee. Mūsu mutē tikās, un mana roka iekļuva viņas kleita, glaimot maigs siltums viņas krūtis. Viņa nopūtās, viņas kājas gandrīz automātiski раздвинулись. Viņa приподняла gurniem, lai palīdzētu man, kamēr viņas стягивал ar nah biksītēs, un tad tās, piegāja pie viņas. Viņa nopūtās, kad viņas iekļuva dziļi nah, un tad man nav palicis nekas, nekas, lai nah, turklāt mūsu ķermeņiem un vajadzības apmierināt atkal un atkal.
  
  
  Kad viss ir beidzies, viņa bija klusa, un mēs atkal apgūlās blakus. Mēs paliktu tādi ilgu laiku. Beidzot tā maigi pieskārās viņas pleca. "Esat gatavi?"
  
  
  "Jā".
  
  
  "Tad iesim."
  
  
  Mēs lēni braucām pa ceļu uz muižas vārtiem. Pie stūres sēdēja Gabriel, un tās низменному apsēdās uz aizmugurējā sēdekļa. Tagad viņš bija melns ar blāva mēness gaisma. Kad mēs nonākam pie mums, olīvu brūns karavīri izgāja pa maz сторожки, paņēma automātu un нацелил ego Gabriel.
  
  
  "Saglabā nosvērtību", - čukstēja viņas aiz nah. "Подъезжай atvērts viņam".
  
  
  Mašīna dodas uz vārtiem. Ap radiatoru, man likās čukstēt, un, kad mēs apstājāmies tikai dažu metru attālumā no laika, viņš kaitināja pieauga no-zem motora pārsega, kā es biju plānojis.
  
  
  Gabriele parunāju ar vīru, viņa dzimtajā dialektā. Tas ir apveltījusi ego atbruņot smaidu, kas nodarbojas ar to, likās, uzņēma drūms izteiksme ego personu, un es redzēju, kā viņš оценивающе paskatījos nah, pat tad, kad turēja pistoli. Viņa minēja, ka ir problēma ar mašīnu un jautāja, vai viņš varētu palīdzēt.
  
  
  Viņš ir apturēta, tad nedroši atbildēja hei.
  
  
  Gabriele iznāca ap mašīnu, un viņš aizdomīgi проследил par tās kustību ar lielu pistoli. Viņa saka, un жестикулировала, smaids pievērsās viņam, viņas acis lūdzāmies.
  
  
  Viņš pasmaidīja uz reimatismu un paraustīja plecus. Viņš bija худощавым горцем ar tumšu bārdu. Viņš bija ģērbies vecā formu un cepuri ar siksnu ar patronām. Kad Gabriele tuvojās mašīnai priekšā, viņš sekoja viņas pistole karājās viņam sānos. Viņa pacēla kapuci, un viņš teica, ka domā par visu ko izsniedz papildu pāriem.
  
  
  Protams, viņš bija vienkāršs cilvēks, kas ir maz, mēģināju tikt skaidrībā par mašīnām, bet viņš nevēlējās, lai šī skaistā sieviete zināja par to.
  
  
  Sentry kopā ar Gabriele paskatījos zem motora pārsega. Viņas mierīgi uzkāpa pa Citrõen, turot Hugo rokā, un ir veikusi apli ap to, un Gabriele ar aklu puses. Viņai bija viņam aiz muguras, kad viņš noliecās pār mašīnu.
  
  
  Viņš runāja ar viņu, rādīdams uz radiatoru, acīmredzot, izskaidrojot problēmu. Ego dialekts bija ātrs un невнятным, un viņš bija priecīgs, ka Gabriele tik labi ar viņu sarunājos. Viņas neko nevarēja saprast, ap to, ko viņš teica, bet viens bija skaidrs: viņš bija pilnīgi iegrimis Gabriel.
  
  
  Viņas piegāja laiza, satvert ego ar kreiso roku, throwing ego galvu atpakaļ, kad Gabriele attālinājās no mums. Viņš mēģināja izmantot ieroci, bet neizdevās. Viņas pavadīja Hugo ego kakla labo roku. Viņš izdeva klusinātas skaņas un sabruka uz zemes.
  
  
  To, pieskārās roka, Gabriel. "Ej, atver vārtiņus, kamēr viņas отнесу ego uz зарослям krūmiem".
  
  
  Viņa svārstījās tikai mirkli. "Lieliski."
  
  
  Viņas vilka karavīrs pēc izskata, pēc tam novilka viņam drēbes. Gabriele atgriezās, un pasniedza to hei. Viņa sāka valkāt formu virs savas īsa kleita.
  
  
  "Tas ir vienkārši, lai nomierinātu, kas skatās uz vārtiem no mājas," - teica viņas hei. "Ja mašīna ģenerāļa atgriezīsies agrāk mani, tad skrien. Jūs saprotat?"
  
  
  "Jā," viņa teica.
  
  
  "Спрячьтесь un veikt brīdinājuma šāvienu". Tās norādīja uz automātu.
  
  
  "Lieliski." Viņa застегнула kreklu ar pilnu krūti un засунула lielāko daļu savu sarkaniem matiem zem cepure, cepure. Deva hei, pistole, un tā перекинула ego pār plecu. Izdots tā izskatās pietiekoši līdzīga laika, lai izvairītos no soda.
  
  
  Mēs esam atpakaļ uz vārtiem, un viņa ieņēma savu pozīciju. Viņas sel mašīnu, biju par mazu grupu koku pa kreisi no караулки, un pēc tam ienāca teritorijā mimmo Gabriel. Viņa aizvēra aiz manis vārti.
  
  
  "Labu Veiksmi, Niks". viņa teica.
  
  
  Viņai aci hei, un devās pa celiņu, kas ved uz pili.
  
  
  Pēc dažiem mirkļiem tās притаился par cut-off robežas, kvadrātveida krūma hibiscus pie ēkas. Pirms ievietošanas zem mauru arkas, bija neliela portiks, un par to liels dubultās dienā, kas ved uz spīd interjeru. Šo silta nakts dienā tika atvērtas, un viņš redzēja divus karavīrus, kas stāvēja vestibilā, runājām un курилы. Tur var būt arī citi. Paskatoties uz sākuma otrajā stāvā, viņas redzēja, ka tur ir maz gaismas. Iespējams, tur nebija apsardzes.
  
  
  Tās uz mirkli atstāja patversmē un, pietupstoties, skrēja uz stūra ēkas.
  
  
  Šeit beidzās izliekts portiks, kur бугенвиллией. To plānoju iet ap māju, cerot atrast ceļu uz jumtu.
  
  
  Kad viņa pagriezās aiz stūra ēkas, viņš ir gandrīz iekļauta atklāti ar apsargu, kurš stāvēja un smēķēja. Viņš nav redzējis vai dzirdējis par mani, un, kad viņas apstājās tikai dažu collu attālumā no viņas, viņa acis paplašinājās no karoga atļaujas izpildi, un pēc tam strauji sašaurināja, kad viņš nometa cigareti un sasniedza lielu militāro pistoli pie jostas.
  
  
  Hugo slīdēja man uz plaukstas. Vīrietis kā reizi vilka laukā liels lielgabals, lai šautu, kad viņai tuvojās vēl laizīt un uzstāja, Hugo zem ribām.
  
  
  Pistole nokrita uz zemes, un karavīri neticīgi paskatījās uz mani. To izņēma duncis, kad viņš satvēra aiz pleca. Viņš slīdēja uz vaidēt ēkas, viņa seja ir sagrozījusi nāve.
  
  
  To ir iztīrījis duncis ego formas un atgrieza asmens no maksts. Skatoties virzienā uz ēkas, tās redzēja nelielu ķerra, paslēpto celtni brezenta. Tās bija tarps un накинул ego ir nokritis aizsargu. Pēc tam tā pārcēlās uz aizmugurējo daļu iestādes.
  
  
  Kā es aizdomas, aizmugurē vaidēt bija restes. Vīnakoks, kas nodarbojas ar auga uz režģa, kas šī gada laikā bijusi ne bieza, un tas palīdzēja. Viņas mierīgi карабкался režģis, kamēr tieku līdz jumta otrajā stāvā virs virtuvi. No turienes tā, uzkāpa pa drenāžas caurules augšējo jumtu.
  
  
  Jumts ir dažādos līmeņos un iekšējā pagalmā un starp dažādiem līmeņiem tika atklātas vietas. Viņas sāka virzīties uz dienesta lūkai, bet konstatēja, ka no sadaļām, kurā tās atrašanās nokļūt, man отделяло десятифутовое rajona.
  
  
  Jumta virsma ir izliektas flīzes, un uz tās bija grūti veikt akrobātiskos vingrinājumus. Turklāt, tā ne tuvu, lai mani dzirdējuši apakšā. Viņas ilgi un vērīgi skatījās uz atvērtu telpu, atkāpās dažus pēdas, skrēja un izlēca pa melnās jūras līci. Viņas piezemējās uz visvairāk novads cita jumta. Viņš gandrīz zaudēja līdzsvaru un krita atpakaļ, tādēļ stipri noliekti uz priekšu, muguras sāpes. Taču no šīs manas kājas ускользнули. Ar sekundes daļu tās vaļīga.
  
  
  Viņai izmisīgi satvert, kad viņas slīdot uz leju, bet mani pirksti nav atraduši neko, kas varētu apturēt, un viņai tuvojās.
  
  
  Pēc tam, kad viņai bija pārliecināts, ka es eju uz leju, manas rokas ir aizturētas par izpletnis, ar kuru сливалась lietus ūdens no jumta. Viņš ievaidējās un согнулся zem mana svara, kad mans ķermenis strauji apstājās. Mana аленка atbrīvoja manu kreiso roku, bet labā turēto. Izpletnis atlaida stiprinājumu pie manis un nolaida mani vēl uz kājas. Bet tad tas tika turēta stipru.
  
  
  Viņas сомкнул kreiso roku virs корытом, gaidīja pusminūti, lai spēki atgriezās pie manām rokām, pēc tam veic lēni, tonizē. Ap šo stāvokli tā aizķērās ar rokām par stock un ar grūtībām uzkāpa atpakaļ uz jumta.
  
  
  Viņas pārdot tupēt, visu sviedriem. To, cerēju, ka viss būs labāk, kad viņa būs jādodas iekšā. Lēnām un uzmanīgi viņas devās pa slidenām flīzēm privāto lūkai. Viņas piecēlās uz ceļiem viņai blakus un velk aiz nah. Sākumā likās, ka viņš ir iestrēdzis, bet pēc tam viņš atklāja, un viņš skatījās tumsā.
  
  
  Tās nolaidās uz tumšo istabu apakšā. Tas bija pamesta vieta, kas ir bēniņos, ar durvīm, kas ved uz koridoru. Viņas izgāja uz gaiteni, kas arī bija tumšs, bet to varēja redzēt arī svētais, kas nāk pa apakšu kāpņu telpas. To, nokāpa lejā pa kāpnēm, kas nodarbojas ar bija putekļains un pārklāta ar zirnekļu tīklus. Margas, tika pilnībā samazināti par cietās koksnes. Kad viņas nokāpa lejā uz leju, viņas stāvēja gaitenī otrā stāva. Viņš bija pilnīgi устлан paklāju, bet sienas rotā mozaīkas. Sānos koridora bija istabas ar smagu koka durvīm. Kabriolets, par kuru runāja Gabriel, atradās pa labi no manis, un tā, mēģināja atvērt durvis. Tas tika atklāts. Viņas gāja un lit sergejs.
  
  
  Viņai bija taisnība. Telpa nav izmantota kā kabinets, ģenerāļa. Bez šaubām, viņš dara savu darbu bibliotēkā apakšā, kur ir apsardze. Bet istabā vienalga bija interesanti. Sienas bija klātas ar kartēm, Maroka un сопредельных valstu militārie objekti ir atzīmēti ar tapām. Viena liela karte rādīja shēmu kaujas laikā neseno militāro mācību, militāro spēles. Tad viņas to redzēja. Istabas stūrī, pielipinātu pie vaidēt pogām, bija maza karte, zīmēta no rokas, bet ir smalki veidota.
  
  
  Viņas piegāja un kārtīgi paskatījos nah. Tā bija daļa no Marokas dienvidos, засушливая un засушливая joma, par kuru runāja Andrē Delakruā. Kreisajā malā kartes varēja redzēt village Мхамид, kuru Delakruā sauc Pjero, diskus, kas nodarbojas zālē, netālu no laboratorijas. Ap šo ciematu ir ceļš, un ceļa galā bija vienkāršs aplis ar burtu "X". Par to nav bijis šaubu: grāmatzīmes rādīja atrašanās vieta суперсекретной laboratorijas Дэймона Зено un ego boss L5 Vai, Юэня.
  
  
  Tās saplēsa papīru no sienas un izdevās minūtē. Pēc tam to izslēdza sergejs un izgāja cauri istabai.
  
  
  Iespējams, kabinetā ģenerāļa apakšā bija un cita informācija, bet man bija tik, cik man vajag. Man bija karte, un viss, kas man bija jādara, ir iet ar viņu.
  
  
  Ap vestibila veda plata eleganta kāpņu telpa zālē no otrā stāva.
  
  
  Viņas stāvēja augšā un paskatījos uz leju ar "люгером" rokā. Viņas nav redzējis sargi, kas stāv tur pirms tam. Varbūt viņi перекусывали virtuvē.
  
  
  Viņas lēni laidās pa trepēm, pa vienai. Bija nepatīkami klusi. Kad viņas nokāpa lejā uz leju un stāvēja, skatoties caur atvērtās ieejas dienu, tās dzirdēja dubultu rēkt naktī. Gabriele izšāva ar pistoli.
  
  
  Viņas skrēja uz ielas, kad no aizmugures atskanēja balss. Viņš runā angļu valodā.
  
  
  "Stop! Nav шевелись!"
  
  
  Ih bija vismaz divi. Griešanās ap, tā nokrita uz vienu katram cilts. Bija tievs, garš un plecīgs - vīrieši, kas to ir redzējis. Kad mans skatiens сфокусировался uz tiem, tās automātiski un gribētu ieročus. Plānas jau ir izsmelti. Tas bija smags kara mašīna, kas līdzīga stila .45 kalibru ASV armijas. Liels lielgabals skaļi выстрелило - un промахнулось, jo es низменному пригнулся, kad pagriezās. Viņa nospieda gaili люгера, un viņš dusmīgs kliedzu. Таращить acis nokļuva slikto karavīram dzīvē, оторвала to no grīdas un sasitusi muguru par apakšējo plaukts kāpnes.
  
  
  Plecīgs karavīrs metās uz mani. Viņš vēl nav sasniedzis pistoli. Tās pagriezās, lai viņam "luger", bet tā skāra mani, pirms tā paguva izšaut. To, nokrita uz grīdas zem trieciens ego ķermeni, un es jutu, cik liels dūri iesita man pa seju.
  
  
  Cita ego roka sniedzās pie Вильгельмине. Mēs катились pie atvērtām durvīm, un pēc tam atpakaļ uz turieni, no kurienes mēs samazinājās. Viņš bija spēcīgs, un ego smaka manā labajā rokas крутила ego. Mana roka ir skārusi sienu, un "Luger" izslīdēja ārā ap manu roku.
  
  
  Tās stipri sasitu savu ego, kad ir atvērta persona, un degunā хрустнула kauls. Viņš smagi nokrita ar mani, ap deguna plūda asinis. Viņš kaut ko nomurmināja, потянувшись par pistoli pie jostas.
  
  
  Šādu sekundes daļu tās, paskatījos atpakaļ un redzēju urna, kas stāv uz plaukta pie manis. To satvert smago urna un ar spēku meta to коренастого vīrieti, kad viņa pistole izlēca pa makstis. Viņš bija emu uz sejas un krūtīm, un lauza gabalos, kad viņš nokrita zem ego trieciens. Viņš klusiņām хмыкнул, sasita par grīdas un gulēja nekustīgi.
  
  
  Šajā brīdī sākuma otrais vīrietis нацелил man pistoli un nošāva. Таращить acis dabbed uz sienas starp manu labo roku un ar krūti, tas varētu nogalināt mani, ja būtu atradās dažas collas pa kreisi.
  
  
  Kad to izmeta duncis sev rokā, izdilis karavīri pacēla sevi uz elkoņa, lai padarītu vēl viens šāviens. Viņš atkal bija mērķis, kad to atbrīvo nazis. Ieroci nošāva, оцарапав manu kaklu, un nazis ir nonācis emu ir kārtīgi dolāru. Viņš nokrita uz grīdas.
  
  
  Piecēlies uz ceļiem, lai uzņemt Вильгельмину, viņas domāja, ka viss ir beidzies, bet esmu kļūdījies. Man aiz muguras atskanēja mežonīgs kliedziens puses koridoru, kas ved uz virtuvi, un, kad viņas, pagriezās, viņš ieraudzīja lielu vīrieti, замахнувшегося nazi gaļas manu galvu.
  
  
  Protams, tas bija pavārs, general, kura noliekti uz frontes līnijas. Malkas cirtējs samazinājās par mani, spilgti сверкнув gaismā. Tā ienira atpakaļ, un asmens ударилось par tērpu plaukts kāpnes, lai manas galvas, pilnībā рассекло ego.
  
  
  Tā samazinājās no nākamā trieciena, un viņš tad redzēsim mazu krēsls vestibilā uz pusēm. Viņš bija ātrs ar ieročiem, un man nebija laika darīt jebkādas darbības, izņemot aizsardzību. Trešais trieciens smagu, izcils sudrabu тесаком nāca man atklāti sejā. Viņai tika pie sienas un devās pa kreisi, tikai uz sekundes daļu pirms tam, kad ieroči вонзилось sienas man aiz muguras.
  
  
  Tajā brīdī, kad emu vajadzēja mēģināt atslēgu malkas cirtējs, tās precēts kāju uz krūtīm, un hit viņa ego kāju, stipri panākot ego, sirds.
  
  
  Ego žokļa sabiedrības throws, kad viņš vaļīgāk tvērienu fantazētāju, kurš iesprūda тесака un nokrita uz grīdas, izdodot neglīts sēkšana.
  
  
  Viņas ieraudzīja sev blakus "Luger" un izstiepa rokas, lai paceltu savu ego.
  
  
  "Šī būs pilnīgi pietiekami!" - скомандовал skaļa balss.
  
  
  To, pagriezās un ieraudzīja durvīs augstas, stipras ģenerāļa Дженина. Ego rokā bija odin par lielgabarīta pistoles, un tas bija mērķēts man galvu. Aiz tā, stipro rokās санитара, bija Gabriele.
  
  
  Septītā nodaļa.
  
  
  "Man ir ļoti žēl, ka Niks", - teica meitene.
  
  
  Vēl viens cilvēks formā, jūs, iespējams, šoferis, general, iegāja koridorā. Viņš приставил pie manis šauteni, piegāja un izsita "Luger" no zonas manu sasniegt, paskatoties uz cilvēku uz grīdas. Viņš nomurmināja kaut ko arābu valodā.
  
  
  "Tie ir mani brīdinājuši par tevi", - teica Дженина, ienāk pie manis. "Bet, šķiet, viņš nav uztvēra ar tevi ir diezgan nopietni". Viņš teicami runāja angliski. Tas bija spēcīgs vīrietis gadiem piecdesmit, ar kvadrātveida žokļus un rētu uz kreisā acī. Viņš bija apmēram mana auguma un izskatījās tā, it kā tur formu. Viņam bija veids kā pacelt zodu sarunas laikā, it kā uz ns bija pārāk cieša apkaklīte. Ego forma bija pārklāta ar mežģīnes un lentes.
  
  
  "Esmu priecīgs, ka nebija iemesla dēļ nav cerības, tevi" - es teicu.
  
  
  Viņš draudīgi stāv uz visiem laikiem mani ar pistoli, un es uz brīdi nodomāju, ka viņš var pull sprūda. Bet viņš ielika pistoli lielāko makstī uz gurna.
  
  
  "Celies", - viņš pavēlēja.
  
  
  To darījusi, un jutos, kā pulsāciju man uz kakla. Asinis запеклась man uz kakla un apkakles. Kamēr tā stāvēja ar pistoli šofera, ģenerālis man ir mazgāta. Viņš atrada karti manā kabatā. Viņš paskatījās uz nah un iesmējās. Pēc tam viņš pagriezās pret šoferim.
  
  
  "Uzlieciet viņam roku dzelžus un прведите manā birojā". Tagad viņš runāja arābu valodā. "Un rūpēties par šiem cilvēkiem". Viņš ārieši norādīja uz karavīru un gatavojis uz grīdas.
  
  
  Pēc dažām minūtē mēs ar Gabriele sēdēja lielā bibliotēkā. Pareizi nojauta, ka tas kabinets ģenerāļa. Дженина sēdēja pie gariem, pulēta līdz spīdumam koka galda, pieskaroties ar zīmuli pa блокноту priekšā un угрюмо skatījās uz mums. Viņš bija светлокожим марокканцем, iespējams, berberu vai pēcnācējs nežēlīgi Альмохадов. Viņš bija tāds pats temps, jo es, un, iespējams, svēra vairāk nekā mani uz divdesmit mārciņas.
  
  
  Gabriele un viņas sēdēja uz tiešo krēsliem galda priekšā. Tie nav apnikt, lai uzvilkt uz nah roku dzelžus, vai saistīt ff. Karavīri, kas tur Gabriel, stāvēja sardzē pie dienu bibliotēku. Viņam viss vēl bija pistole, kas vērsts uz mums.
  
  
  "Tātad, jūs zināt par mazo projektu Jūs Юэня?" - teica Дженина, turpinot постукивать pa zīmulim.
  
  
  "Mēs zinām," es teicu. "Jūs pieļaujat nopietnu kļūdu, ģenerālis, pievienojoties ķīnas šādā situācijā. Jūs kaut kad esat saņēmis skaidru naudu par sniegto aizsardzību? "
  
  
  Ģenerālis, likās, bija norūpējusies par šo jautājumu. "Vai Юэнь tur vārdu, mans otras. Mums drīz būs nepieciešamā kapitāla, lai finansētu šo apvērsumu, nevis farss, šāda iepriekšējo ".
  
  
  "Kas jums arī bija?" Viņas jautāja.
  
  
  Ego acis mazliet прищурились. "Man nav bijis dzinējspēks neveiksmīga mēģinājuma. Nākamajā reizē, kad es ķeršos klāt tai plānošana ".
  
  
  "Un, iespējams, kāds ir jūsu grupas uzbruktu jums pēdējā brīdī, kad viss kļūs melns, un karsēt uz jums, kā jūs nošāva pirmo līderis".
  
  
  Дженина augstprātīgi ухмыльнулась. "Ir ļoti gudri, vai ne, lai nogalinātu šīs absurds neliešu un glābties no nošāvuši".
  
  
  - Domāju, tas ir atkarīgs no tā, kādā beigās ieroci jums ir.
  
  
  Дженина neatzīst manu sarkasmu. "Viņi ir pelnījuši tieši to, ko saņēmuši, mr Carter", - viņš man teica. "Nu vāja vadība ir novedusi mūs pie situācijas, kad mēs visi gandrīz gāja bojā. Tas vairs neatkārtosies ".
  
  
  "Tu tiešām domā, ka ar atbalstu Чикомов tu pacelt vēl viens sacelšanās?" Viņas jautāja.
  
  
  "Es paļaujos uz to," - auksts viņš teica, paceļot liels zods, un выпячивая savu ego uz priekšu, stila Musolīni. Viņš novilka pīts cepurīti, обнажив biezi, tumši mati graying uz deniņiem.
  
  
  "Un tev nav vienalga, ka to, Vai Юэнь, dr Зено nāk klajā ar tur zem tavas aizsardzību?"
  
  
  "Bet, misters Kārters, - ļaunu pasmaidīja Дженина, - viņi atklāj poliklīniku, lai nabadzīgajiem, trūcīgajiem iedzīvotājiem to teritorijā".
  
  
  "Ja ķīnas izdosies realizēt savu projektu" Omega ", - teica viņas ģenerālim, - neviena tauta vai valsts nav droši. Pat Marokā. Tev bēdīgi tīģeris, Дженина. Uz doto brīdi tīģeris jums izmanto saviem mērķiem. Vēlāk viņš var novērsties un nokost galvu ".
  
  
  "Protams, vienmēr ir iespējams", - viņš maigi teica. "Bet šī valsts atšķiras no jūsu. Šeit neatlaidīgu darbu ne virzīties uz priekšu. Man patīk mans pašreizējais statuss un pozīcija, jo esmu dzimis augstākajā klasē un tāpēc, ka man bija pietiekami spēcīga, lai ņemtu to, ka viņas naktsmītne. Jūs saņemsiet tikai to, ka jūs varat iegūt no kāda cita. Es netaisos būt nozvejotas off aizsargs, ja satveršanas varas beigsies, misters Kārters, pat tad, ja man ir nepieciešams, lai risinātu ar ķīniešu, lai iegūtu informāciju, kas man palīdzētu ".
  
  
  Viņas nolēma, ka tālāk apspriest šo spirālveida ar Джениной bezjēdzīgi. Viņš jau sen pamatoja savu motivāciju, un tagad prātā nevar būt sasniegts.
  
  
  "Ko jūs plānojat mums?" Viņas jautāja ego atklāti, viņas domāja, ka zinu reimatismu, bet viņa naktsmītne ego apstiprināt, pirms veidot kādi plāni.
  
  
  "Viņš mūs nogalinās," sacīja Gabriele. "Es zinu."
  
  
  Viņa joprojām valkāja formas aizsargu virs apģērba. Viņas nevarēja ne domāt par to, cik bezpalīdzīga viņa izskatījās, sēžot tur, выпаливая savas bailes matemātikā, kas bija pār viņu ir tik daudz varas.
  
  
  "Jā, - nevērīgi piekritu ar viņu ģenerālis, - man, iespējams, būs nogalināt jums. Galu galā, jūs ienāca manā mājā, nogalinot vairākus uzticības personu un ievainojot citus. Jums ir pelnījuši, lai nekavējoties tiek nošauti. To pieprasa marokas kara likumi ".
  
  
  Tomēr viņš vēl teica, ka noteikti atrasts mums šaut, un tas mani nedaudz pārsteidza. "Es nezināju, ka tu tā rūpējies par likumā", - teica viņai ar asumu balsī.
  
  
  Uz ns atkal parādījās šī sasodīti ухмылка. Шрамм sagatavots, пересекавший ego kreiso aci, šajā gaismā šķita vairāk багровым. "Es izmantoju to, kad tas kalpo saviem mērķiem," - viņš teica. "Es arī ломаю ego, kad tas kalpo par manu mērķi. Un tā ir gatava to darīt tagad, misters Kārters, lai saglabātu savu dzīvi. Savu dzīvi, varbūt tā ir man ko teikt.
  
  
  "Jūs zināt, ģenerālis, es nevar veikt darījumus".
  
  
  "Tas, ko es gribēju, bija grūtāk, nekā lietu".
  
  
  Viņas skatījās uz viņu truli.
  
  
  "Es cienu jūs par savu īpašo personīgos talantus, misters Kārters, - viņš teica, tagad ego acis kļuva nopietna. "Daudzi vīrieši varētu nokļūt šeit, kā jūs to izdarījāt, un radījis zaudējumus,
  
  
  kas jums izdevās izdarīt to, ar ko jums nācies strādāt ".
  
  
  Kompliments mani pārsteidza.
  
  
  "Vai Юэнь teicu jums, - turpināja ģenerālis. "Šķiet, viņam, vai, drīzāk, pie L5 jums ir diezgan liela lieta".
  
  
  "Es esmu pārliecināts", - es teicu.
  
  
  "Es esmu iespaidu ar to, ko man teica un ko es redzēju, - turpināja Дженина. Viņš заговорщицки noliecās uz priekšu. "Rietumi zaudē cīņu, Kārters, ar atvēršanu Дэймона Zeno. Tās nav ne jausmas, kas tas ir, tāpēc, ka viņi man nesaka, bet es zinu, ka tas ir ļoti spēcīgi ".
  
  
  "Es esmu pārliecināts, ka tas ir tā." To, paraustīja plecus.
  
  
  "Un kur tas tevi atstās, mans otras? Visticamāk, nāves, par zaudētāja pusē.
  
  
  "Es pagaidām netaisos kapsētā," - es atbildēju.
  
  
  Viņš noliecās uz priekšu vēl tālāk. "Es piedāvātu tev tavu dzīvi, Kārters, dažādos veidos. Man ir vajadzīgs tāds cilvēks, kā tu. Jūs varat strādāt uz mani. Ja viņai uzticos tev, Vai Юэнь būs. Viņas varētu organizēt, lai jūs titulu un ieskaitīt jums manu personīgo štatu. Kā skan pulkvedis Kārters?
  
  
  Tās, kas bija gatavs uzsmaidīt несоответствию visu šo, bet pārdomāju. Tā vietā, lai pastāstītu par emu, ka mani neinteresē, kreisie pagriezieni, ka L5 Pekinā manā dosjē ir sarkana uzlīme, bet manas bildes ir izvietoti ih mācību skolā, un ka, Vai Юэнь bija pienākums ir nogalināt mani, kur vien vēlaties, un, kad viņš varēja to darīt, Viņas nolēma izrādīt interese par Джениной.
  
  
  - Pulkvedis Kārters, - lēnām atkārtot. Tās, paskatījās uz to нетерпеливое persona. "Tu saki, viņai ir vajadzīgs tev, lai apvērsumu?"
  
  
  "Ar jūsu palīdzību, Kārters, mēs varam likt Hassan ego neglīts ceļgaliem. Tās būs izmainīt šo sadaļu ir nepieciešams Marokā, un jūs būsit man par ministru, valsts drošību ".
  
  
  Viņš uzmanīgi vēroja manu seju, gaidot reakciju. Gabriele arī paskatījās uz mani, un uz viņas sejas bija испугание. "Niks, - sāka viņa, - jūs ne....
  
  
  Tā nav viena acs ar Джениной. "Jūs vediet ļoti pārliecinoši argumenti".
  
  
  "Niks!" - skaļi sacīja Gabriele.
  
  
  Viņas neizskatījās, nah. "Cik man būs jāmaksā, kā pulkvedis?"
  
  
  Дженина pasmaidīja. "Amerikāņi vienmēr ir ļoti praktiski, kad runa ir par naudu". Pēc tam paraustīja plecus. "Pulkvedis šeit, iespējams, pelna vairāk, nekā jūs esat tagad. Bet tā varētu būt un viesnīca varētu noslēgt īpašu vienošanos, lai jūs nopelnījis divreiz vairāk, nekā parasti, jo īpaši personas pienākumus manā pakļautībā.
  
  
  Kādu laiku viņas sēdēja klusi, it kā bija iecerējusi visus rakursus. "Kā būtu, ja apvērsums bija veiksmīga, to noteikti stahl vadītājs izlūkošanas un drošības?"
  
  
  Gabriele atkal mēģināja nogalināt viņas, bet viņai nav ļāvis hei. "Apklusti, - strauji teica es. Pēc tam to atkal paskatījās uz Дженину. "Labi?"
  
  
  Дженина baudīju diskomfortu Gabriel. Viņš atkal pasmaidīja, kad runāja ar mani. "Dodu vārdu. Tās izklāstīšu to rakstiski ".
  
  
  Tā izdarīja pauzi. "Man vajag padomāt par to."
  
  
  Smaids ir nedaudz izdzisusi. "Lieliski. Jūs varat pavadīt visu nakti. Rīt no rīta jums ir nepieciešams, lai dotu man reimatismu ".
  
  
  "Kā meitene?"
  
  
  "Mums nav причиним hei kaitējumu".
  
  
  Tās ir studējis ego persona, un tas bija patiesi, kā godīgs slepkava. Bet, ceru, ka tā ieguva laikā. Līdz rītdienas rīta gaismai. Naktī kaut kas var notikt.
  
  
  "Bet kas notiks ar mums rīt no rīta, ja viņai atteikšos no jūsu priekšlikumi?" Viņas jautāja.
  
  
  Smaids ir nedaudz paplašināta. "Es baidos, ka būs neliela расстрельная komanda. Tā jau ir, katram gadījumam nosūtīja atslāņošanās cilvēku. Protams, viss būs ļoti oficiāli. Jums tevi nošaut, kā spiegu, nekā jūs, bez ierunām, un esat. Ego balsi mīksta. "Bet es domāju, ka tu nebūsi tik глупцом, Kārters. Es domāju, ka tu izdarīsi kaut ko, kas ir labāks par tevi ".
  
  
  "Es tev došu savu reimatismu no rīta", - teica viņai emu.
  
  
  "Labi. Ahmed, уведи ih uz augšu. Atstājiet uz laiku mistera Kārtera dzelžos. Jūs novietojiet капрала no ārpuses pils ar šo roku un ņem pozīciju ārpus ih aizslēgtas istabas. Viņš paskatījās uz mani, lai redzētu manu reakciju uz to novēršanai. "Ar labu nakti jums abiem".
  
  
  Mēs arī esam augšā, un pa ceļam Gabriele nav skatījās uz mani, nerunāju jau par to, lai runāt. Viņas mēģināja atcerēties detaļas kartes, kuru Дженина ir atņēmis man, lai to varētu izdarīt ih gadījumā, ja mēs kādreiz выберемся no šejienes. Augšā mūs pavadīja uz blakus istabā, un diena bija cieši aizslēgtas.
  
  
  Mana istaba bija liela, ar gultu, saliekamo dīvānu un mīksto krēslu. Pie griestiem karājās glezna, kas attēlo ainu ap veco Marokā. Blakus istaba bija vannas istaba, gatavo in fine мозаичной flīzes.
  
  
  Tās, piegāja pie loga un paskatījās. Lēkt būtu devis ilgu kritums uz zemes. Citu karavīru jau bija ārā, ienāk ar savu gavēni gar ēkas sienām, ar ieroci-pistoli uz pleca.
  
  
  Viņas smagi nopūtās. Man bija jautājums, ko viņai patiesībā delle ir sasniegts. Ar apsargu par logiem un durvīm, un ar manu запястьями dzelžos, pēkšņi likās maz ticams, ka es varētu atrast veidu, kā izvest Gabriele un sevi ap šo vietu dzīvu.
  
  
  Tās gulēja uz gultas, cenšoties neievērot, piemēram, roku dzelžus, bakstīt manas plaukstas. Gabriele tika sirsnīgi par biezu sienu, caur istabu, taču ar to nebija iespējams nokļūt. Ja būtu laiks nebūtu tik svarīgi, un, ja būtu, to varētu būt pārliecināts, ka viņš nenodara hei traumas, to varētu dot, Дженине apstiprinošu reimatismu nekavējoties un подыгрывал,
  
  
  kamēr tā nav izdevies izvairīties no tā, vai nogalināt ego. Bet man bija izkļūt no šejienes uz rīt no rīta, lai paspētu nokļūt līdz lab laikā.
  
  
  Viņas gulēja un domāja. Ja viņas varētu kapāt pils verdzība, man būtu zināma rīcības brīvība. Bet, kā jūs взломаете slēdzenes savas plaukstas? Labs strupceļa.
  
  
  Var būt, reimatismu bija tāda, lai aizmirst par rokudzelžos. To varētu darīt daudz ar viņiem būtu, ja varētu vienkārši ir izkļūt no šīs istabas. Tā nolēma gaidīt, līdz agram rītam, kad aizsargi būs полусне. Tad viņas būtu mēģinājis izvest aizsargs ārā koridorā, lai viņš ieradies šeit vienatnē, neradot ģenerāļa. Varbūt viņš nav varēs saskatīt neko sliktu tajā, lai aizvestu mani uz Дженине par kārtējo privātā sarunā, bez meitenes. Nesāpēs jautāt.
  
  
  Bet mans plāns nav notikusi. Pie ģenerāļa Дженина bija savas idejas. Ap pusnakti viņas dzirdēja klauvē pie jūsu durvīm, бормотанную komandu apsargam, un durvis tika stāv atvērtas. Дженина atvēra to, un uz mirkli постоял durvīs, bet tās pārdot uz gultas malas.
  
  
  "Tās atrašanās varētu vēl parunāt ar tevi, - viņš teica, aizverot aiz sevis durvis.
  
  
  "Es gaidīju tevi," es teicu.
  
  
  Viņš gāja pa istabu, saāķējot rokas aiz muguras, tas ir iespaidīgs skaitlis savā formā ar melnu jostu un izcili augsto zābaki virs militāro biksēm. Viņš stāvēja pie loga, raudzījās tumsā.
  
  
  "Tur bija grūti runāt atklāti ar meiteni, - viņš teica. Viņš pagriezās pret mani, viņa acis сверлили mani. "Tev ir īpašības, kuras man patīk, palīgā, Kārters. Un jums ir know-how, lai valsts apvērsums strādāja par mums. Papildus papildu maksājumu, kas minēts tās apakšā, tā redzu, ka jūs saņemat daudz citu - papildu priekšrocības, es domāju, jūs varētu saukt par ih dāvanām no pateicīgu politiskajiem līderiem, kas aizsargā manas karaspēks. Brīnišķīga māja, Kārters un lieliska amerikāņu mašīna, jūsu rīcībā ar šoferi, ja vēlaties. Sievietes. Visas sievietes, kurām jūs kādreiz vēlaties. Un, kad jūs kļūsiet par manu ministrs valsts drošību, jums būs patiesā vara. Tu būsi spēks marokas politikā un vēsturē ".
  
  
  "Jūs pārstāvat labs arguments no savas puses," sacīja es ar vieglu smīns.
  
  
  "Tā jums būs lieliska karjera, nekā jūs varētu iedomāties. Tas nav tikai nepiepildāms sapnis. Ar tavu palīdzību tās visas varētu īstenot dzīvē.
  
  
  "No otras puses, ja jūs uzstāja, saglabājot savu iepriekšējo apšaubāmu lojalitāti, jūs noteikti būtu mani neērtā situācijā. Es nevaru atļauties šādu pretinieku, kā tu, Kārters. Bet ar jums manā pusē un palīdzību, kas nodarbojas ar drīz ieradīsies ap Pekinas, to varu atrast savu likteni šajā valstī, un jūs varat kļūt par tās daļu ".
  
  
  Viņš pienāca un nostājās man blakus. "Ko jūs domājat? Jūs izmantosiet šo iespēju? Tikai tu vari uzvilkt uz sevi mantiju varenību, Kārters.
  
  
  Tās, paskatījās uz grīdas vēl brīdi, pēc tam piecēlās, lai tiktos ar viņu acīm. "Šķiet, izvēle nav liels".
  
  
  Viņa kvadrātveida cilvēks ir radies izteiciens самодовольного gandarījumu. "Tad nāksi ar mani?"
  
  
  "Jā," es teicu. "Un kā ar meitenēm?"
  
  
  Smaids pazuda no ego lūpu, viņa acis satikās ar manām, un tās ir briesmīgs droši zināja, cik žēl atrasties reibumā un ar šo cilvēku. "Ar meiteni ir pavisam cita lieta", - auksti teica viņš. "Meitene ir jāmirst".
  
  
  Viņas novērsās. To tā arī domāju.
  
  
  "Un tev tas ir jādara".
  
  
  Tā, paskatījos atpakaļ uz viņu, un mēģināja slēpt savu naidu. "Tu gribi."
  
  
  "Tā?" - stingri teica viņš. "Apmaiņā pret savu dzīvi? Par bagātību un varu? Tā tiešām neprasu pārāk daudz, Kārters? Nē, domāju, ka nē. Jo slepkavības meitenes, man tavu akts uzticības. Tas būs jūsu veids, kā parādīt man to, ko jūs patiešām mainīja savu lojalitāti. Nogalināt meiteni, kura nodarbojas ar tev ir ļoti maz nozīmē, un mēs kopā поплывем vējā.
  
  
  Tagad šis stulbenis stahl поэтичным. Viņas atkal paskatījās emu acīs, un, domāju, ka viņa ir mazliet satraukta, ka es biju viņa līmenī. Viņš ir pieradis skatīties uz cilvēkiem no augšas.
  
  
  "Kā?" Viņas jautāja.
  
  
  Viņš atkal iesmējās. Viņš izvilka pa makstis liels lielgabals. "Derēs, vai tas tā ir?"
  
  
  Tā, paskatījos uz pistoli. Таращить acis saplēsīs Gabriele uz pusēm. Bet tā bija viņu pārliecināt, ka es esmu gatavs to darīt. Jebkurā gadījumā, tas dotu mums abiem ir iespēja dot atpakaļ, ja vien mums ir paveicies. "Es domāju, ka vajadzētu būt pietiekami," es teicu. "Ja viņai to darīšu?"
  
  
  "Pēc iespējas ātrāk", - viņš teica.
  
  
  Viņas domāja minūtē. Tagad bija īstais laiks, lai pārtraukums. Var būt, tumsa palīdzēs, ja tā varu izkļūt.
  
  
  "Es darīšu to tagad," es teicu, pievienojot sprieguma balss.
  
  
  Дженина izskatījās pārsteigta par. "Lieliski."
  
  
  "Es gribu beigt ar to", - es teicu. "Bet es gribu darīt to pēc saviem ieskatiem. Liec roku uz mani, - teica viņai emu. "Parādiet mums abiem kopā tālajā stūrī dārzs. Viņu, gribu, lai viņa domāja, ka jūs казняете mums abiem. Noņemiet roku dzelžus pēdējā brīdī un dod man šauteni, kamēr tā novērsīsies no manis. Es negribu, lai viņa zināja, ka es ar to nodarbojos ".
  
  
  Pie Дженины bija neglīts sejas. "Viņai nav domājis tevi брезгливым cilvēks, Kārters. Nav tam slepkavību, kuru tu, acīmredzot, kalpoja.
  
  
  "Teiksim tā, tā ir pārāk nesen bija ar viņu ir tuvu", - es teicu.
  
  
  "Ah. Viņas saprotu jūsu viedokli. Likās, viņš pieņēma paskaidrojumu. "Es piekrītu, ka grūti atbrīvoties no mīļākās. Labi, pieņemsim veikt meiteni "
  
  
  Mēs iegājām zālē, un tur dežuranta karavīram izskaidrojām situāciju, un viņš atslēgt durvis uz istabu, Gabriel. Kad viņi devās par viņu, viņa sēdēja krēslā.
  
  
  "Nāciet kopā ar mums", - скомандовал apsargs.
  
  
  Kad viņa izgāja vestibilā, viņa paskatījās uz roku dzelžus, kas vēl bija man uz plaukstas. "Kas notiek?" viņa jautāja.
  
  
  "Viņi mūs ved pastaigāties dārzā", - es teicu.
  
  
  "Tas nozīmē, ka jūs neesat saņēmuši ego piedāvājums?"
  
  
  "Nē", - godīgi es teicu.
  
  
  Man šķita, ka es pamanīju vieglu smīns uz lūpām karavīrs.
  
  
  "Jūs divi nepaliktu man citas izvēles", - teica Дженина Gabriel. Nāciet kopā ar mums.
  
  
  "Man ir ļoti žēl, Gabriel. Es domāju, ka tā arī notika.
  
  
  Mēs devāmies uz leju pa kāpnēm un izgāja no mājas. Un Дженина, un kareivis izvilka pistoles.
  
  
  Uz stūra māju mums pievienojās karavīriem-šoferis, kas stāvēja sardzē pie ēkas. Viņš paņēma pistoli-ložmetēju un devās kopā ar mums, nosūtot neglīts, maz man krūtīs. Mums bija trīs pistoles, un visi, kas spēj izlauzties cauri mūsu ķermeņiem caurumu lielums ir no marokas apakštase.
  
  
  Burtiski pēc dažiem mirkļiem mēs nonācām vientuļā nostūrī teritorijā. Tur bija daudz ēnu un slēpņa, ja man būs izdevība. Bet pļavā, kur mēs stāvējām, augsta mēness пролила uz mums visiem, sudraba rāpojošs брылев. Uz grieztajiem krūmos netālu tumsā слышалась cikādes.
  
  
  "Tas ir pietiekami tālu," teica ģenerālis Дженина. Viņš tikko čukstēja kaut ko šoferim uz auss, un viņa cerot, ka viņš teica emu nevar izmantot ieroci pret mani, kamēr viņas, ne mazāk meiteni. "Noņemiet roku dzelžus mistera Kārtera. Matemātikā nedrīkst saskarties ar savu radītāju, kas saistīti, piemēram, dzīvnieks "
  
  
  Denščiks izdevās automātisko pistoli aiz jostas un izvilka ap kabatas atslēgu. Дженина uzmanīgi sekojusi manu seju, un es pamanīju, ka ego ir pistole tika nosūtīts uz mani. Viņš nav gatavojas uzticēties man, kamēr tās nav nogalinājis meiteni. Bet varbūt, pat tad. Jebkurā gadījumā, tās vēl nedaudz spēlēju, lai to. Viņas slepus paskatījās uz Gabriel, kad viņa neizskatījās, vainīgu skatienu un smagi nopūtās.
  
  
  "Labi, palieciet kopā pie šī koka", - скомандовала Дженина. Mēs, piemēram, viņš teica. Persona Gabriele saspringts no bailēm. Viņa bija pārliecināta, ka mirs. Un viņas, zināju, ka tur ir vismaz labas izredzes tas ir.
  
  
  Vīrietis ar pistoli нацелил ieročus pret mums. Дженина un sanitārs cēlās vairākas laizīt, sānos mums.
  
  
  "Vispirms meitene", - teica Дженина. "Apgriezties, tu esi".
  
  
  Gabriele впилась viņam skatienu. "Es ne. Jums ir nepieciešams, lai tiktos ar mani aci pret aci, ja ir nogalināt mani."
  
  
  Дженина ieraudzīju viņas vārdos ironiju, jo tas ir viņas teica, ka nevēlos ar viņu tikties. Viņš nedaudz pasmaidīja man un pēc tam smaids nozuda. "Labi, Kārters. Vairāk nekādas spēles. Dari to ko vajadzētu."
  
  
  Gabriele interesējas paskatījās uz mani. Sanitārs tuvojās man, rūpīgi izpētītas mani, it kā viņš man uzticas, tad pasniedza man automāts. Gabriele paskatījās uz mani, un es paskatījos uz reimatismu.
  
  
  "Kas tas ir, Nik?" viņa jautāja.
  
  
  "Tev nav jāskaidro, Kārters, - strauji teica Дженина. "Vienkārši nogalināt viņu."
  
  
  Muti Gabriele nedaudz atvērtos. "Mon dieu!" - uzelpo viņa. Pēc tam viņa ieguva pārsvaru pār pretiniekiem plus un stipri uzsita man pa seju. "Nu, maniaku. Спусти gaili!" - прошипела viņa.
  
  
  Ee reakcija uz situāciju nostiprināja uzticību visam. Šoferis iesmējās un nedaudz nolaist ieroci.
  
  
  "Labi, tā arī darīšu", - drūmi teica es. Viņai aci hei. Pirms viņa paspēja saprast šo žestu, viņa uzstāja, tā uz zemes.
  
  
  To pašu kustību viņas, apsēdās, pagriezās pret šoferim un nospieda gaili lielu pistoles. Ja būtu ģenerālis tikko pārbaudīju, kas man, kā lielgabals bija пустынен, man būtu lielas problēmas. Bet šāviens skanēja pļavā, заревев mums ausīs. Šoferis guvis ievainojumu krūtīs. Viņš ielēca atpakaļ, bet nav samazinājies. Ego roku reflektora izspiež pistoli-ložmetēju, un viņš sāka šaut uz nakti, обрызгивая apvidus ar svinu.
  
  
  Ģenerālis tikmēr atklāja pretuguni ap savu dienesta ieroci, jo tikai viņas nošāva šoferi. shot sadursta mans sāniem, asarošanu miesa zem krekla un, повалив mani uz zemi, kas atrodas blakus Gabriel.
  
  
  Iespējams, paveicies, ka ģenerālis mani pārdota šāvienu. Šādu sekundes daļu pistoli-ložmetēju обрызгал tajā vietā, kur viņa sēdēja, tupus, врезавшись uz koka stumbra aiz mums. Ģenerālis un sanitārs arī atsitās pret zemi, kad liels ierocis загремело par plašu, acis šofera остекленели, kad aveņu vietas izgaismoja ego kreklu. Lodes свистели un забрызгивали mums, bet neviens nav cietis. Pēc tam šoferis nokrita uz muguras un šaušana beidzās.
  
  
  "Ej, jo koks!" - kliedza viņai Gabriel.
  
  
  Ģenerālis atkal bija mērķis mani un nikni выругался sev zem deguna. Viņai pieder viņiem, ka viņš sevi bārt par to, ka uzticas man. Bet kā tikai viņš atkal sapulcējās, lai šautu, sanitārs metās uz mani no sāniem, un ir pieklauvējām pie manis ar kāju.
  
  
  Par laimi, pistole tās nav zaudējis. Mēs катались un rosījās pa zemi, un es garāmejot pamanīju, kā ģenerālis kustējās, cenšoties šaut uz mani. Tās hit санитара pa seju, bet viņš izmisīgi ķēros par mani, satveršanas pistoli manā rokā. Viņš sita ar roku pa stumbru , un mana vara samazinājās pistolē, bet tās nav zaudējis savu ego.
  
  
  Gabrielle, izpildot pavēli, rāpoju uz koku. Kad Дженина atkal ieraudzīja mani ego redzes lauka, viņa ātri piecēlās un швырнула vispārēju кусоком koka. Viņa iespēra ego ir pa spēkam, nav tik stipri, lai izraisītu emu visās mājās ir apkārt, bet ego uzmanība tika uz laiku atgūties.
  
  
  Дженина izšāva uz Gabriel, un es dzirdēju, kā таращить acis ietriecās koka stumbrs viņai blakus. Tad viņa aizmirst atpakaļ patversmē.
  
  
  Дженина atkal pagrieza pret mani ieroci, dusmas izcēlās ego acīs. Viņš atkal atrada mani прицеле, kad mēs ar санитаром cīnījās par īpašumā citu pistoli. Šajā brīdī hit to ar savu kreiso dūri rīklē санитара. Viņš noelsās un zaudēja līdzsvaru. Viņas перекрутил ego savā starpā un Джениной, kad Дженина atkal izšāva.
  
  
  Pistole взревел, un acis санитара iemirdzējās. Viņš noelsās, un ap stūri ego csdd gushing asinis. Viņš nokrita uz mani mirušu.
  
  
  Ģenerālis atkal skaļi выругался un skrēja uz подрезанным dzīvžogiem veic atjaunojošo apgriešanu, окружавшим mums. Viņas atbīdīta no sevis ķermeni санитара, bija mērķis Дженину un nošāva. Bet es nokavēju. To, dzirdēju, kā viņš laužas cauri krūmus, bet pēc tam ego shaggy atsaucoties разносились pa grants ceļu, kas nodarbojas veda atpakaļ uz pili.
  
  
  Tā, liekot roku uz pleca un aizgāja asinīs. Brūce bija vienkārši brūce uz ķermeņa, bet dega kā ellē. Viņas ar grūtībām uzkāpa uz kājas, un Gabriele bija kopā ar mani.
  
  
  "Ej Citrõen", - teica viņas hei. "Un gaidi mani tur."
  
  
  Viņas sāka vajāt ģenerāļa. Līdz brīdim, kad es saņēmu uz plašu alejas pils priekšā, Дженины nekur nebija redzams. Pēc tam to dzirdēju rēkt dzinēju, kas novietotas tuvu limuzīnā. Viņas paskatījās un ieraudzīja ģenerāli pie stūres. Liels rolls-royce, pēkšņi рванулся uz priekšu un lidoja maksājumus tieši uz mani.
  
  
  Ja melns limuzīns рванулся pie manis, tā bija mērķis pēc pistoli un nošāva. Shot lauza priekšējais stikls, bet Дженина neiekļuva. To, ienira uz zemes, kad mašīna ar rēkt skāra manu augšstilbu.
  
  
  Дженина turpināja kustību pa apļveida ceļu un devās uz ceļu un vārtiem. To, piecēlās uz viena katram cilts, liekot roku uz apakšdelma un bija mērķis, kreiso aizmugurējo riteni. Bet tikai таращить acis nokļuva blakus grants.
  
  
  Viņas piecēlās un skrēja pakaļ ar mašīnu. To, cerēju, ka Дженина nav atradīs Gabriel par piebraucamā ceļa vai pie vārtiem. Ja viņš darīja, viņš, iespējams, nogalināja viņu.
  
  
  Dažus mirkļus vēlāk tās, piegāja pie vārtiem, turot to aiz sāniem un морщась no sāp. Limuzīnu vienkārši pazūd aiz pagrieziena kalnu ceļa, pa kuru braucām agrāk. To, dzirdēju, kā darbojas motors "Ситроена", un redzējis, kā Gabriel вытаскивала mašīnu ap krūmu, kur mēs to stāvvietā. To, pieskrēja pie viņas pusē, un mašīnas.
  
  
  "Kusties!" Viņas kliedza.
  
  
  To, uzkāpa uz vadītāja sēdekļa, пристегнулся un drāzos pa zemes ceļu. Pēc dažām sekundēm tās pārgāja uz maksimālo pārraides, un mašīna steidzās uz bedrains ceļu, metot mums iekšā. Mēs izbraucām pāris jūdzes, nav ieraudzījis limuzīnu, bet beidzot ieraudzīja sarkani aizmugurējie lukturi priekšā.
  
  
  "Balsojums ir viņš!" - nopietni sacīja Gabriele.
  
  
  "Jā," - es atbildēju. Mana roka, коснувшаяся brūces, slīd pa stūri. To, uzspieda uz gāzes pedāli līdz galam, un mašīna рванулась uz priekšu, neprātīgi pēc velmēšanas stāvu norādes, pa kuru tikko pagājis ģenerālis.
  
  
  Vēl pēc pāris minūtēm mēs velk laiza nekā divdesmit metri uz лимузину, kas nevarēja pagriezt, kā Citrõen. Pa labi no mums ir pieaugums скалистого izturēja, bet pa kreisi stāvas nolaišanās uz zemāku ceļu. Nebija mums margas, mums ietves, uz kuru riteņi varētu aizķerties. Mēs esam nogājuši vēl viens foršs norādes un limuzīnu skidded, покатило un gandrīz слетело no ceļa, kad viņš neveikli kustējās lielā ātrumā. Mēs gājām pa viņam nedaudz vairāk nekā veiksmīgi, bet es sajutu, kā riteņi slīd zem mums.
  
  
  Viņas pacēla pistoli pie pults starp mums un vadījis vienu roku, bet viņas высунул kreiso roku atvērt logu un нацелил pistole uz citu mašīnu. Divreiz nošāva, paceļot grants patiesi par limo.
  
  
  "Jums nav nonākt," sacīja Gabriele.
  
  
  "Es gribu nokļūt", - es atbildēju. To, cerēju, ka vismaz viens ap lodi отрикошетит no grants un nonākt zem разгоняющиеся "rolls". Tikai viena - viss, kas man bija vajadzīgs.
  
  
  Viņas nošāva vēl vienu reizi, un grants noņēma aizmugurējais bampers-citu mašīnu un pēc tam zem pakaļējā limo bija žilbinošs, apdullinošs sprādziens. Lieliska mašīna foršs свернула, kad to pārņēma liesmas. Tās nonāktu benzīna tvertni.
  
  
  Gabriele ахнула, kad mašīna ir mums priekšā, свернула vēl spēcīgāka, jo tā izcēlās ugunsgrēks. Pēc tam mašīna nejauši свернула pa labi, hit par akmens dzega, un aizsteidzās atpakaļ uz klints uz otru ceļa pusi, vēl pēc sekundes viņa sabruka uz malu.
  
  
  Mēs velk uz to vietu, kur tikko nobraucis "rolls". Lieliska mašīna joprojām ritošā kopā pa kalna nogāzi, перевернувшись, pilnībā spiests liesmu. Visbeidzot, viņš avarēja par akmeņiem tālu lejā, un atskanēja krakšķis, metālam, kad liesmas pieauga vēl lielāks. Rolls gulēja, spilgti degošs naktis. Likteni ģenerāļa Дженина šaubīties nevajadzētu. Piedzīvot to, ar ko notika limuzīns, tas bija neiespējami.
  
  
  "Viņš aizgāja?" - jautāja Gabriel.
  
  
  "Nē," - teica viņas hei. Viņas sāka izvērst Citrõen pa šauru ceļu. "Es atgriezīšos, par saviem ieročiem. Es negribu, lai kāds zinātu, ka es tur biju. Pat tad, ja pavārs vai citu karavīru paliks dzīvs, mums ir viens, ap tiem nav uzzina, kas ir viņas ".
  
  
  "Tad ko, Nick?" - jautāja Gabriel, kad viņa atgriezās pie muiža ģenerāļa.
  
  
  "Pēc tam mēs dosimies uz dienvidiem, Мхамид, - es teicu, - ir izpētes centrs Деймона Зено un ego draugus. Tu būsi gaidīt man tuvumā. Ja man nekas nesanāks, to es paļauties, ka tu сообщишь manām kontaktpersonām, lai viņi varētu rūpēties par laboratorijas ".
  
  
  Astotā nodaļa.
  
  
  Brauciens līdz Мхамида bija sen. Rītausmā Gabriele ļoti gribējās gulēt, un viņš uz brīdi apstājās, lai mēs varētu pagulēt pāris stundas. Kad mēs atkal devāmies ceļā, saule ir augstu debesīs.
  
  
  Brūce, ko man nodarīja Дженина, krokainajām un izskatījās diezgan labi, bet Gabriele uzstājusi uz to, lai ap pusdienlaiku aizbraukt uz kalnu ciemu, lai uzlikt uz nah atbilstošu pārsēju un pieņemt zāles. Lielāko dienas daļu mēs braucām pa kalniem, kas pakāpeniski pāriet uz kalniem, un beidzot nonākuši sausos tuksneša apvidū. Mēs bijām kā savvaļā, tas ir gandrīz neapdzīvoti novadā ap robežas, vietā, kur Vai Юэнь atklājuši laboratoriju, Zeno. Dažreiz šeit bijušas smagas klinšu atsegumi, bet kopumā apvidus bija dzīvoklis, испещренной sagriezušies, neglīts augiem, visā teritorijā, bet, kur satiekas kalni un tuksnesis, un nevienam nebija lietas līdz dzīves, izņemot dažas primitīvas ciltis, pūķis, un maitu liju.
  
  
  Laiza vakarā mēs sasniedzām neliela ciematiņa Мхамид, vienīgo saliņu civilizācijas šajā plašajā tuksnesī. Ja pareizi atceros karti, mēs joprojām atradās ievērojamā attālumā no attālās izpētes centra. Sākumā šķita, ka pa nakti nekur, bet tad mēs velk uz nelielu balto ēku, kas ir organizācija izsniedza sevi par viesnīcu. Meklē ego облупившиеся māla sienas, Gabriel поморщилась.
  
  
  "Kā tu domā, mēs varam gulēt tādā vietā?" viņa jautāja.
  
  
  "Mums nav īpašas izvēles. Es negribu iet uz laboratoriju šodien, drīz krēslā. Un mums abiem nepieciešama atpūta ".
  
  
  Mēs stāvvietā Citrõen, un ap to ar interesi pulcējās neliela grupa jauniešu beduīnu. Protams, viņi nav redzējuši šeit daudziem auto. Gabriele aizslēdza mašīnu, un mēs iegājām viesnīcā.
  
  
  Iekšpusē viņa bija vēl mazāk pievilcīga, nekā no ārpuses. Arab šokolāde ar riekstiem ādu mūs sagaidīja sakarā ar mazo statīvu, kas nodarbojas pieņēma skats rakstiskas krēsla. Uz galvas viņam bija тарбуш, bet ausī - auskars. Balta krunciņas ap acīm, kur nav pienākuis saule, un reti sari uz lēnas zoda.
  
  
  "Salam". Vīrietis pasmaidīja dienas.
  
  
  "Salam", - es teicu. "Vai jūs runājat angļu valodā?"
  
  
  "Англиш?" - atkārtot to.
  
  
  Gabriele parunāju ar viņu, franču valodā. "Mēs vēlamies istabu diviem".
  
  
  "Ak," viņš atbildēja šajā valodā. "Protams. Gadās, ka mūsu labākais, kas pieejams. Lūdzu."
  
  
  Viņš ir radījis mūs pēc nestabils koka kāpnēm, kas nodarbojas ar to, viņai bija pārliecināts, sabruks zem mūsu svara. Mēs esam gājuši pa тусклому, tumšu gaiteni uz istabu. Viņš ar lepnumu atvēra durvis, un mēs iegājām iekšā. Viņas redzēja riebumu uz sejas Gabriel, kad viņa огляделась. Viņš bija ļoti spartas, ar vienu lielu dzelzs gultu, провисшей vidū, logu, ar šķeltiem slēdžu, выходившим uz netīro ielu, kas ir apakšā, un потрескавшимися apmetumu strādāt sienām.
  
  
  "Ja tu nevēlies..." Es teicu, hey.
  
  
  "Viss kārtībā," viņa teica, meklējot vannā.
  
  
  "Pirts atklāti gaitenī, - teica клера franču valodā, отгадывая ee strupceļa. "Es нагрею ūdens madāma".
  
  
  "Tas būtu ļoti labi," - viņa teica.
  
  
  Viņš pazuda, un mēs palikām vieni. To, pasmaidīja un papurināja galvu. "Padomāt tikai, - es teicu. "Karstas un aukstas blusas".
  
  
  "Mums viss būs labi", - apliecināja viņa mani. "Es esmu gatavojas veikt karstā vannā, bet pēc tam mēs cenšamies atrast kafijas".
  
  
  "Labi. Esmu redzējis viņas, bārs kaimiņos, neglīts vietiņu, bet, iespējams, viņiem ir viskijs. Man vajag, ko tad šī brauciena. Tās atgriezīšos līdz tam laikam, kamēr tu примешь vannā.
  
  
  "Šī lieta", - viņa teica.
  
  
  To, nokāpa pa nestabils kāpnēm un izgāja pie bāra, kas atrodas blakus viesnīcai. Viņas sel, lai odin ap četriem veco galdiņu un pasūtīja viskiju pie slikta cilvēka мешковатых biksēs un тарбуше, bet viņš man teica, ka viskijs nav konstatētas. Viņas apstājās pie vietējā vīna. Par citiem galdiņa kopā ar mani vienatnē sēdēju arab; viņš jau bija nedaudz zem temperatūru.
  
  
  "Tu Esi Amerikānis? "viņš jautāja man manā dzimtajā valodā.
  
  
  Viņas paskatījās uz viņu. "Jā, amerikānis".
  
  
  "Es runāju par asv", - teica viņš pašapmierināti.
  
  
  "Tas ir ļoti gudrs."
  
  
  "Es labi runāju ar amerikāņu, vai nav tiesa?"
  
  
  Viņas nopūtās. "Patiesības patiesību." Viesmīlis atnesa manu vīnu, un es ar malku. Tas bija jauki.
  
  
  "Malacis=) griezums".
  
  
  Viņas paskatījās uz viņu. Viņas nojauta, ka tas bija zema vīrietis, gadus četrdesmit ar nelielu, bet viņa seja bija ļoti novecošanās. Uz ns bija tumši sarkana феска un svītrainām джеллаба. Abi bija kļuvuši netīri ar putekļiem un pēc tam
  
  
  "Viņas frizūra visu ciematu Мхамид".
  
  
  To, pamāja ar emu un отпил vīna.
  
  
  "Mans tēvs arī bija frizieris".
  
  
  "Esmu priecīgs to dzirdēt."
  
  
  Viņš piecēlās ar glāzi rokā un pieteicās pie manis uz mana galda. Viņš заговорщицки noliecās pie manis.
  
  
  "Viņas frizūra un svešiniekiem". Viņš teica, tas ir полушепотом, apmēram manas auss, un es sajutu ego bija elpu. Viesmīlis tālākajā stūrī neko nav dzirdējis.
  
  
  Tās, paskatījās uz araba ir man blakus. Viņš усмехался, un viņam nav priekšējā zoba. "Ar svešiem cilvēkiem?" Viņas jautāja.
  
  
  Viņš paskatījās uz viesmīlim, lai pārliecinātos, ka viņš nedzird divtik, pēc tam turpināja eskimosu čuksti, aplejot man nāsis savu elpošanu. "Jā, tie, kas klīnikā. Redzi, tā eju katru nedēļu. Tas viss ir ļoti slepeni ".
  
  
  Viņš varēja runāt tikai par laboratorijas. Viņas, tad pagriezās pret viņu. - Jūs tur ps ar to grieza matus?
  
  
  "Jā, Jā. Un karavīri arī ir. Tie ir atkarīgi no manis." Viņš беззубо iesmējās. "Es eju katru nedēļu". Smaids pazuda. "Bet jūs nedrīkstat nevienam neko stāstīt. Saproti, tas viss ir ļoti personiski.
  
  
  "Jūs tur šodien?" - es painteresējos.
  
  
  "Nē, protams, nē. Viņas nebūtu aizbraucu uz divām dienām kopā. Viņas iešu rīt no rīta un divas reizes neiešu, saprotat.
  
  
  "Protams, - es teicu. - Bet jūs brauksiet veco karavānas ielu ceļu uz austrumiem?
  
  
  Viņš atbīdīta no manis galvu. "Es nevaru jums to teikt! Tas ir ļoti personisks ".
  
  
  Viņš nedaudz pacēla savu balsi. Viņas допил dzērienu un piecēlās. To izmeta uz krēsla dažas dirhams. "Nopirku sev vēl dzert", - es teicu.
  
  
  Ego acis заблестели. "Jā, iet ar tevi, Dievs", - nomurmināja viņš невнятным balsi.
  
  
  "Paldies, Dodoties", - es atbildēju.
  
  
  Kad viņas atgriezās uz viesnīcas numuru, Gabriel jau peldējās; ārā satumsa. Tā vēl nav оделась un suku savas gari rudi mati, sēžot uz gultas malas, griešanās ap dvieli. Tās pārdot uz krēsla blakus un paskatījās uz пятнадцатаваттную spuldzi, свисающую no griestiem.
  
  
  "Viņš nebija tērēt visu naudu," - teica man.
  
  
  "Vismaz mēs neesam šeit pavadīt daudz laika," sacīja Gabriele. "Jums bija viskijs?"
  
  
  "Neko tādu civilizētu. Bet viņu satiku vīrieti, kurš, iespējams, varēs mums palīdzēt."
  
  
  "Kāds vīrietis?"
  
  
  Viņas pastāstīja, lūk, par arābu цирюльнике. "Rīt no rīta viņu tikšos ar viņu tur", - es teicu. "Bet viņš to nezina."
  
  
  "Ar kādu mērķi?"
  
  
  "Es jums pateiks visu par to, par vakariņām". Viņas piecēlās un novilka jaku; Gabriele novērojusi Вильгельмину manā pusē un apvalku Hugo uz manas rokas.
  
  
  "Es baidos par tevi, Nik, - viņa teica. "Kāpēc es varu iet ar tevi?"
  
  
  "Mums tas viss ir pagājis", - teica viņas hei. "Tu taisies aizvest mani uz turieni, bet pēc tam pagriezt šeit un gaidīt. Ja jūs gaida vairākas dienas, jums būs nepieciešams pieņemt, ka man nav bijis laika, un jūs saņemsiet atpakaļ uz Tanžeru un sniedzat vēsturē iestādēm. Jūs arī sazināties ar Colin Прайором un sniedzat emu, kas ir noticis. Viņš sazinās ar saviem cilvēkiem ".
  
  
  "Tava brūce pat nav sadzijusi", - iebildusi viņa. "Skaties, caur apsēju gāja asinis. Tev ir vajadzīgs ārsts un atpūta ".
  
  
  To, smīnēja. "Var būt, ar visu šo vareno talants kāds liks man mainīt pārsēju".
  
  
  Viņas novilka maksts un sāka расстегивать kreklu, gatavojoties tīrīšanu. Redzot manu обнаженную krūtis, viņa piecēlās no gultas, samazinājās ķemme un pienāca pie manis.
  
  
  - Zini, tu man ļoti patīc.
  
  
  Viņa noliecās pie manis, un es jutu viņas mīksto ķermeni ar dvieli. "Ir sajūta savstarpēji, Gabriel", - čukstēja es.
  
  
  Viņa дотянулась pirms manas csdd ar savām lūpām un noliecās saviem atvērtu muti uz manu. Ee ķermenis bija silts, attiecībā pret mani.
  
  
  "Atkal займись ar mani mīlestībā," uzelpo viņa.
  
  
  To, pieskārās ar lūpām viņas пухлой vaiga, un tad ar maigumu ee kakla un ff piena pleca. "Un kā ar mūsu vakariņām?"
  
  
  "Es gribu tevi uz vakariņām", - хрипло viņa atbildēja.
  
  
  Ee gurnus turot agresīvi pret mani, un, kā es pārvietoja savu roku dvieli, mūsu lūpas atkal satikāmies, un mana mute ir izpētītas to bada. Kad mēs atvadījāmies, viņa smagi elpoju.
  
  
  "Es vienkārši запру durvis", - es teicu. Viņas tuvojās diena un pagriezās atslēga pilī. Kad viņa pagriezās, viņa разматывала lielu dvieli.
  
  
  Dvielis nokrita uz grīdas, un Gabriele sēdēju pliks tuvās gaismas maz spuldzes. Mīksts svētais saistīts viņas ādas persiku toni, bet žilbinoši sarkana grīva ниспадала uz to kailus plecus. Viņas ilgi gurni skaisti сужались ar mīkstu изгибам viņas augšstilbiem. Viņa piegāja pie gultas un, krokainajām up, sāka gaidīt.
  
  
  To, attīrīta un pievienojās viņai uz gultas. Viņa uzbruka man gurnu un atdūrās ar degunu manā labajā rokā,
  
  
  Viņa noliecās un pieskārās ar lūpām pie manām krūtīm, pēc tam pārgāja uz manu vēderu, maigi skūpstot visu manu ķermeni.
  
  
  Pēc mirkļa viņas dega iekšā. Viņas maigi piespied ee pie gultas un devās pie viņas. Pēkšņi mēs kļuvām par vienu veselumu, mūsu ķermeņi savijas. Viņa nopūtās, viņas kājas aizvērās, man apkārt, viņas rokas būt petted ar manu muguru.
  
  
  Kad viss beidzās, es domāju, mums par Омеге, mums ah, dr Z, mums par rītdienu. Bija tikai silts, apmierināts dāvanu.
  
  
  Devītā nodaļa.
  
  
  Ēku komplekss aiz dzeloņstieplēm ощетинился bruņotu apsardzi un aizsardzību, salīdzinot ar nekā citadel ģenerāļa Дженины izskatījās, kā kūrorta viesnīca. Dzeloņstieples karājās tērauda žoga augstums ir apmēram divpadsmit pēdas garš, bet vienmērīgi kas atrodas izolatori gar stabiem mani pārliecināja, ka viņš ir elektrificēta. Divi karavīri Дженины дежурили pie vārtiem ar parastiem ieročiem uz pleciem. No mūsu viedokļa bija redzams, kā minimums, divi citi aizsargi - cilvēki, kas gāja pa perimetru kompleksa ar lieliem suņiem pie ķēdes siksnas.
  
  
  Patiesībā komplekss sastāvēja no trīs ēkām, kas ir savienotas uz pārejām vienā slēgtā komplekss. Pie galvenās ieejas atradās kara mašīna, no vienas puses, bija redzamas divas lielas kravas.
  
  
  "Izskatās biedējoša", - послышался balss Gabriele manā ausī.
  
  
  Viņas novilka ar acu spēcīgs binoklis un pagriezās pret viņu. "Mēs varam būt pārliecināti, ka Vai Юэня ir vairāki cilvēki iekšā, lai tiktu galā ar непрошенными apmeklētājiem. Atcerieties, tas ir svarīgs zinātnes objekts, kas ir ķīnieši uz brīdi."
  
  
  Mēs sēdējām aiz klints, spēlēja aptuveni trīs simts metrus no laboratorijas, Citroen stāvvietā blakus mums. Putekļaina, akmeņu ceļš locījos plašu arku vārtiem. Jūs varat redzēt vientuļo стервятника peld uz īpašu lokā augstas mākoņiem debesis austrumos.
  
  
  "Nu ko, braucam atpakaļ uz зарослям koku, kur to gaidīs friziera. Ja viņš nāk ātrāk ...
  
  
  Skaņa aiz mums pārtrauca mani. To, pagriezos, un Gabriele проследила par manu skatienu. Tur ir ne vairāk kā piecdesmit metrus no mums, pa ceļam pretī mums virzīties patruļas no trim cilvēkiem. Поднявшийся viegls vējiņš tulkojums no mums ir skaņa ih aproksimācijas. Tagad bija jau par vēlu. Mūs pamanījuši patruļas priekšnieks. Viņš runāja arābu valodā, un norādīja uz mums.
  
  
  Gabriele panikas dodas uz mašīnu, bet viņas stipru satvert ee aiz rokas un noturēja uz vietas.
  
  
  "Viņi redzēja mūs!" - strauji " viņa čukstēja.
  
  
  "Es zinu. Apsēdieties un vēdu sevi, cik iespējams mierīgāk ". Viņas, viņai lika atgriezties pie klints. Pēc tam to nevērīgi pamāja ar roku virzienā uz nelielu cilvēku grupu formā, bet kā līderis izvilka pistoli ap makstī pie jostas un divi citi garo šauteni.
  
  
  Pēc tam uzmanīgi devās pie mums, smējos skatoties uz Citrõen. Kad viņi tuvojās, to un sarokoties ar tiem, arābu. "Асалам alaikum!"
  
  
  Viņi nav atbildējuši. Kad viņi piebrauca pie mašīnas, viņas piecēlās. Gabriele palika sēdēt. Binoklis tas ir paslēptas zem sulīgs svārkiem.
  
  
  "Ko tu šeit dari?" - jautāja komandieris squad angļu valodā ar spēcīgu akcentu, to plaši seja bija pilna naida.
  
  
  Tas bija ļoti slikts attīstību un neveiksmes. Viņas centās slēpt vilšanos no sava vaiga. "Mēs vienkārši катались par pilsētu" - es teicu. Divi citi karavīri jau ir aizdomīgi вглядывались uz Citrõen. "Es ceru, ka mēs atrodamies privātīpašumā".
  
  
  Vīrietis ar pistoli paskatījās uz Gabriel, ne atbildēt man, bet gan karavīri ar šautenēm tuvojās laiza, veidojot pusapli ap mums. Pēc brīža drukns priekšnieks lepni pagriezās pret mani.
  
  
  - Domāju, ka jūs izvēlējāties slikta vieta. Viņš pamāja ar pistoli malā iestādes. "Šeit atrasties ir aizliegts".
  
  
  Tā pavirši paskatījās uz ēku. "Jā, vai tiešām arī ir? Mums nebija ne jausmas. Mēs nekavējoties aizbrauksim. To, izstiepa roku, Gabriel, lai paceltu to uz kājām un redzēja, kā viņa vilces viņai tālskati kādā sausu krūmu.
  
  
  "Man katru gadu apliecība", - teica man plecīgs karavīrs.
  
  
  Viņas teica. "Velns lai parauj? To pašu teica, ka mēs vienkārši iesim pastaigāties. Viņas напрягся iekšā. Šo matemātikā un teica, ka viņš ar aizdomām izturas pret visiem, kuriem atrod ego патруле, un izskatījās tā, it kā viņš rada problēmas.
  
  
  Viņš pacēla pistoli, maz, kamēr tas nav norādīja uz punktu, atklāti pār manu sirdi. Pārējie divi ir stiprāki сжали šautene. "Liecība lūdzu", - atkārtot to.
  
  
  Viņas fumbled minūtē un izvilka maku ar neīsto personu apliecinošu dokumentu. Viņas izstiepa emu maku, un viņš pētīja ego, bet divi citi vīrieši turpināja, lai saglabātu mūs uz прицеле. Mans prāts ir strādājis virsstundas. Atlicis jāuztraucas par to, Gabriel. Tās būtu ne stahl iegūt ee pat tik tālu, bet tā viesnīca, lai viņa zinātu, kur zālē laboratorijā. Turklāt, ja būtu viens ap pistoles выстрелило, pat ja mums nav nokauti, visu objektā būtu brīdināti.
  
  
  "Tas ir interesanti", - runāja, tagad plašu vīrietis. Viņš aizdomīgi paskatījās uz mani, pēc tam ielieciet minūtē maku. "Tu dosies kopā ar mums."
  
  
  Viņas jautāja. - "Kur?"
  
  
  Viņš norādīja uz laboratoriju.
  
  
  . "Viņi gribētu uzdot jums jautājumus".
  
  
  Viņas naktsmītne ieiet, bet ne tik. Un it kā tieši nav ar Gabriel. Tās, paskatījās uz ieroci, kas vērsts man krūtīs. "Tas ir kauns," es teicu. "Man ir draugi Tangier".
  
  
  Pedantisks, skats bija aizskarošs. "Tomēr, - viņš teica. Viņš pagriezās pret vienu ap karavīri un ātri runāja arābu valodā. Viņš pavēl vīrietim atgriezties atpakaļ pa ceļu, lai katru gadu, nē, vai tuvumā ir kāds cits. Karavīrs pagriezās un devās pretējā no laboratorijas virzienā. "Un tagad gāja", - teica plecīgs.
  
  
  Tās, nopūtās, un ar žestu parādīja, Gabriel, lai viņa pildīja ego pavēles. Tas bija sarežģīti. Ja mēs переместимся vairāk nekā desmit metri putekļaina ceļa uz laboratoriju, tad kļūsim par prātā pie vārtiem, kur bija bruņota apsardze.
  
  
  Kad Gabriele devās pie ēkām, to pārtrauca viņu, paņēma aiz rokas un pagriezās pret коренастому karavīram ar кожистым persona.
  
  
  "Jūs esat iepazinušies ar ģenerāli Джениной?" - sacīju emu, es zinu, ka Дженина bija ego komandieris.
  
  
  "Jā", - viņš teica угрюмо.
  
  
  "Ģenerālis - mans labs citu", - meloja man, skatoties, kā trešais kareivis lēni pazūd aiz ceļa pagrieziena. "Ja jūs uzstāt uz to, lai aizvestu mūs uz šejieni, lai pratināšanas, to parunāšu ar viņu personīgi. Es apliecinu jums, jums nesanāks.
  
  
  Tas ir ego lika aizdomāties. Viņas redzēja, kā kareivji, kas atrodas blakus viņu interesējas noskatījos emu persona. Tad plecīgs vīrietis ir pieņēmis lēmumu.
  
  
  "Mēs veicam konkrētus pasūtījumus ģenerālis", - viņš teica. Ego roku махнула malā iestādes. "Lūdzu."
  
  
  Tā izdarīja kustību, it kā gatavojas iziet mimmo viņu uz ceļa. Kad viņa bija blakus, tā pēkšņi cirta ego rokā, aizmugurē ar plaukstu.
  
  
  Viņš вскрикнул no karoga atļaujas izpildi, un ego pistole nokrita smiltīs pie mūsu kāja. Tās piespieda ego elkoni pie krūts, un viņš skaļi noelsās. Viņš recoiled un smagi sel uz zemi, viņa žokļa сжалась, kad viņš iso visiem spēkiem centās ievilkt gaisu plaušās.
  
  
  Vēl viens karavīrs, garš tievs jauneklis, pacēla šauteni tā, ka viņa gandrīz pieskārās manām krūtīm. Viņš gatavojas veikt caurumu manā vēderā. To dzirdēja aiz sevis klusa nopūta Gabriel. To, saķer дульный pavedienu šauteni, un, pirms jaunais arab spējīgs nospiest uz sliekšņa, ar spēku надавил uz stobra ieroci. Karavīru, kas peld mimmo mani sasita seju par zemi un zaudēja šautene. Viņš kā reizi ir mēģinājis pacelties, kad tās skāra viņa butt lielgabals ego aizmuguri. Atskanēja atsevišķu kaulu krakšķis, kad puisis dzīvoklis nokrita zemē.
  
  
  Viņas taisās apgriezties, kad plecīgs karavīrs piegāja pie manis un врезал man uz krūtīm, galvu uz leju. Viņš bija straujš. Viņas zaudēja pistole, kad mēs kopā nokrita. Mēs катались pa putekļiem un smiltīm, tā resnie pirksti впивались manu seju un acīm. Tās skāra viņa ego labo dūri pa seju, viņš zaudēja tvērienu, un nokrita uz zemes. Viņu, nometās ceļos un palūkojās apkārt, kas lūdza šauteni, kuru varēja izmantot, piemēram, дубинку, bet tas bija uz mani caur sekundē.
  
  
  Viņas cīnījās ar viņu uz muguras,viņš bija un neplēsa mani. Viņas forši pagriezās un meta ego, lai kalpo mums blakus klints. Viņš stipri sasita par akmeni, un nekontrolēta хрюканье izrāvās pa ego rīkles. Viņš vaļīgāk tvērienu uz mani, kad to izmeta dūri emu persona.
  
  
  Viņš smagi sabruka uz akmens, to plaši seja bija окровавлено. Bet viņš nebija прикончен. Viņš mani pārsteidza ar dūri uz galvas, un tas slīdēja pa templi. Viņas пошевелил мускулом uz labo apakšdelmu, un Hugo slīdēja man roku. Kad vīrietis mani pārsteidza vēl vienu reizi, to iedūra duncis emu krūtīm.
  
  
  Viņš pārsteigts paskatījās uz mani pēc tam paskatījās uz naža rokturis. Viņš mēģināja pateikt kaut ko nelāga arābu valodā, bet nekas nesanāca. To izņēma duncis, kad viņš nokrita uz zemes - miris.
  
  
  Viņas затащил diviem arābiem par akmeņi, спрятав ķermeņa. "Sēdies mašīnā, Gabriel. Viņu, gribu, lai tu seko mani, - es teicu. "Pagaidiet desmit minūtes, bet pēc tam lēni virzīties pa ceļu, kamēr nav ievērosiet mani. Labi?"
  
  
  Viņa pamāja.
  
  
  Tās, atstāja to un devās uz trešajām karavīrs. Viņa skrēja pa ceļu zem spožā saule, raugoties uz priekšu. Burtiski dažas minūtes viņa ego atradu. Viņš pārbauda ceļu, cik daudz domāja par nepieciešamu, un tikai pagriezās atpakaļ pret laboratorijas. Viņas прижался pie kalna pa kreisi no ceļa, un ķēra to, kad tas notika. To satvert ego aizmugurē un vienu ātru kustību pavadīja стилетом par ego kakla. Viss bija beidzies. Pie tam, kā es to slēpa šo ķermeni, Gabriel bija tur ar Citrõen.
  
  
  "Bet tagad ir atgriezies uz pilsētu", - teica viņas hei. "Es gaidīšu šeit friziera. To, cerams, doties uz laboratoriju, lai позднему no rīta. Ja rītdienas dienai no manis nebūs jaunumus, dodies atpakaļ uz istabu pagulēt Tangier, kā mēs plānots.
  
  
  "Varbūt tev nav vērts iet tur vienam", - viņa teica.
  
  
  "Tas ir darbs no viena cilvēka, - es teicu. "Neuztraucies. Vienkārši dari, kā mēs esam vienojušies ".
  
  
  "Labi," negribīgi viņa teica.
  
  
  "Labi. Un tagad ej. Tiekamies Мхамиде ".
  
  
  Tas ir vāji atbildēja uz manu усмешку. "Pie Мхамиде".
  
  
  Tad viņa aizgāja.
  
  
  To pavada sēžot pie ceļa vairāk kā stundu, un kustība nav mazuļi, mums vienā virzienā.
  
  
  Saule bija karsta, un, kamēr tā gaidīja, smilšu прожигал mani gurni caur bikses. Viņas sēdēja zem palmām, maza oāze neauglīgs akmeņains reljefu. Tālumā varēja redzēt līnija nelielām pakalniem, galvenokārt, smilšu, un aiz viņiem - mājās zilo cilvēku, nomadu ciltis Ait-Усса, Мрибет un Ida-s-Блал. Tā bija mežonīgā, delle valsts, un to nevarētu brīnīties, kāpēc, lai kāds tajā dzīvot. Viņai bija vienkārši pārsteigts par lēmumu, Vai, Юэня atvērt tur laboratoriju, un, kad dzirdēju, kā noslāpst un ржет auto dzinējs, едущего pa ceļam uz Мхамида.
  
  
  Pēc mirkļa redzes laukā parādījās van. Tas bija sarūsējis cmb neuzticama, dizainu, un, likās, viņš nicināja tuksnesī ne mazāk ворчливого цирюльника, kas vadījis.
  
  
  To, izgāja uz ceļa un apstājās vecais van. Viņa apstājās uz свисте pāris un nepatīkamas smakas, un bārddzinis dusmīgi высунул galvu pa logu. Viņš mani nav iemācījušies,
  
  
  "Tinies no ceļa!" viņš kliedza.
  
  
  Kad viņas pienāca pie ego dienu, tās redzēja veiktie aprēķini van потрепанную uzraksts arābu valodā: HAMMADI. Un apakšā: СТРЕЛЬКИ MATIEM.
  
  
  "Ko tu dari?" - kaujinieku viņš kliedza. Pēc tam viņš покосился uz manu seju. - Domāju, ka viņas redzēju tevi agrāk.
  
  
  "Nāk pēc van, Hammadi" - es teicu.
  
  
  "Kāpēc? Man ir darīšanas ".
  
  
  "Tev ar mani ir darīšanas". To, atvēra durvis un izvilka ego, ap mašīnu.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani ar bailēm acīs. "Jūs bandīts?"
  
  
  "Kaut kādā ziņā", - es atbildēju. "Ej, jo koki un noņem drēbes".
  
  
  "Es negribu!"
  
  
  Viņas izvilka Вильгельмину, lai ieskaidrot viņam. "Jūs."
  
  
  Viņš sarauca pieri, pistole,
  
  
  "Kusties", - es teicu.
  
  
  Viņš negribīgi izpildīja pavēles, un pēc dažām min jau sēdēja uz zemes apakšveļa, kas saistīts ar gagged mutē ap to, kas bija man zem rokas. Viņš ar apbrīnu vēroju, kā viņas vilka ego netīro вонючую apģērbu un sarkano феску. To centos nedomāt par smaku. Kad tā bija mugurā, to izmeta blakus krekls un jaka.
  
  
  "Tas ir jūsu," es teicu. "Un ticiet man, jūs saņemsiet labāko no tirdzniecības". To izraisījis neliels plankums uz sejas un rokas, un viņa bija gatava. Viņas fumbled minūtē джеллабы un konstatēja eju Hammadi. To izdevās ego atpakaļ, halāti, uzkāpa van un braucu.
  
  
  Kad tās, piegāja pie vārtiem, divas nodokli apsargiem pievienojies karavīri ar suni. Viņi visi izskatījās ļaunu. Odin ap apsardze, turpināja sarunāties ar karavīru, bet otru piegāja pie van.
  
  
  "Labrīt", - teica viņai emu savā labākajā arābu valodā. "Dienu". Viņas pasniedza viņam bija izlaidums.
  
  
  Viņš to paņēma, bet neesmu pētījusi. Tā vietā viņš sašaurināts acis. "Tu neesi normāls frizieris".
  
  
  "Tā ir taisnība, - teica viņai emu. "Hammadi saslima šodien no rīta. Arī friziere, un mani atsūtīja vietā. Viņš teica, ka mani впустят ar ego caurlaide ".
  
  
  Karavīri skatījās uz kalnu, хмыкнул un atgrieza ego man. "Par kādu slimību jūs runājat?"
  
  
  Viņas smaidīja emu un noliecās pie viņa. "Man ir aizdomas, ka vakar vakarā visa lieta ir tajā, ka viņš ir veicis pārāk daudz кфты un vīni".
  
  
  Viņš mirkli vilcinājās, pēc tam pasmaidīja par reimatismu. "Lieliski. Jūs varat pieteikties.
  
  
  Neziņa krūtīs ir nedaudz samazinājusies. Paņēma veco van un lēnām devās uz vārtiem. To, pamāja ar galvu vīriešiem un ienāca van. Beidzot kļuvu iestādes Мхамид. Tā bija satraucoša doma.
  
  
  Desmitā nodaļa.
  
  
  Viņas откатил vecā van stāvvietā pie galvenās ieejas ēku komplekss. Vairāk nekā simts lietas, kurām es nezināju, jebkurā brīdī var izraisīt aizdomas. Tā prātoju, vai ir vērts novietot van pie mājas vai Hammadi man ieiet laboratorijā, izmantojot kāda cita ieeja. Nebija risinājuma, lai uzzinātu šo informāciju, tāpēc man nācās iet uz blefs, ka bija pavisam jauna pieredze.
  
  
  To pat nezināju, kāda veida iekārtas, frizētava pārcēlās uz ēku. Kad van bija novietota, viņa velmēto ap mašīnu, atklāja aizmugurējie dienu, un viņš ieraudzīja iekšā liels koferis pārnēsāšanai. Ns ir instrumenti, friziera.
  
  
  Redzes laukā, bija vairāki cilvēki. Divi karavīru formas stāvēja, smēķēšanas cigaretes un runājot vēl ar draugu uz stūra ēkas, un tehniķis baltā ātri pārgāja mimmo man ar tabletēm zem paduses.
  
  
  Galvenā ieeja bija plaši atvērts, bet patiesi un aiz durvīm, aiz maza galdiņa sēdēja sargs. Tas bija melns afrikānis, tērpušies vienkāršas bikses haki krāsa un kreklu ar расстегнутым воротом. Uz ns ir melnie punkti uz raga ietvarā, un viņš izskatījās tīri профессорским.
  
  
  "Nododiet, lūdzu," - viņš teica lieliskā arābu.
  
  
  Viņas pasniedza emu vizītkarti. "Es стригусь šodien Hammadi", - nevērīgi teica viņai emu.
  
  
  Tā bija caurlaide un blenza uz mani. Viņas domāja, vai viņš nav apsvēris, ka es neesmu līdzīgs araba. "Es esmu pārliecināts, emu teica, ka skumst šajā iestādē, un to nevar nodot citām personām". Viņš paskatījās uz kalnu, it kā būtu redzējis ego daudzas reizes iepriekš. "Bet šoreiz jums var būt izšķirtspēja. Nākamnedēļ ļaujiet Hammadi ziņotu man, pirms viņš dosies montāžas ".
  
  
  "Jā, kungs."
  
  
  Viņš pasniedza caurlaidi atpakaļ man.
  
  
  "Un tev ir labāk būt labam, brālis. Standarti šeit augstās ".
  
  
  "Jā, protams," es teicu.
  
  
  Viņš norādīja uz savu planšetdatoru. "Parakstiet priekšplānā tukšā vietā".
  
  
  Mans rakstisku arābu bija паршивым. To ir parakstījis Putins Марбрука un atpakaļ notepad. Viņš pamāja man, lai tā notika ēka.
  
  
  Viņas pateicās ego un devos tālāk pa gaiteni. Iekšā viss bija spilgti apgaismots, logu nebija. Sienas bija krāsotas ar žilbinoši balta krāsa.
  
  
  Tā notika ar dubulto dienā gaitenī citu ēkas daļu. Viņai nebija ne jausmas, kur zālē "montāžas", un man tas rūpētu mazāk. Bet es nevarēju ļaut nevienam noķert mani nepareizā virzienā. Laiku pa laikam gaitenī parādījās darbinieks balta kleita, bet cilvēki steidzās mimmo man, skatoties uz mums reizi. Dažos durvīm ir stikla logi un esmu redzējis viņas darbiniekiem birojos, kuri veic administratīvo darbu. Vienā istabā bija konsoles datoru, un vairāki speciālisti gāja viņam blakus. Šis ir dārgs mehānisms ir paredzēts, lai palīdzētu Зенону, lai pārbaudītu savus aprēķinus.
  
  
  Viņas izgāja cauri vēl vienam komplektam durvju un bija galvenā daļa no kompleksa ēkām. Plāksnīte pie durvīm lasīt trijās valodās: "Tikai pilnvarots personāls". Šajā spārnā, bez šaubām, atradās biroji Zeno un Vai, Юэня un, iespējams, laboratorijā, kur Zeno veica savus eksperimentus.
  
  
  Tās ir tikai миновал durvis ar uzrakstu "Rīki", piemēram, vīrietis baltā krāsā ar dzeltenu ikonu uz krūtīm izlēkt ap istabu un gandrīz pieklauvējām man ar kāju. Tas bija garš puisis ir apmēram mana auguma, bet ar šauriem pleciem. Kad viņš ieraudzīja mani, viņa gara persona izteikusi vieglu izbrīnu.
  
  
  "Kas tu esi?" - viņš jautāja arābu valodā. Viņš izskatījās vācieti, vai, iespējams, francūzis. Man bija jautājums, vai viņš bija viens pēc daudziem dalībniekiem šī projekta, kas, kā un Andrē Delakruā, neko nezināja par ego patieso mērķi.
  
  
  "Viņas frizūra", - teica viņai emu. "Es esmu..."
  
  
  "Kā jūs domājat, ko jūs darāt priekšplānā sadaļā?" - kaitināja viņš teica, cits citu mani. "Jums vajadzētu zināt, ka jums šeit nav vietas".
  
  
  "Šī ir pirmā nodaļa, ser?" - es teicu, kavējoties.
  
  
  "Jā, tu esi idiots!" viņš atbildēja. Tas daļēji novērsās no manis. "Montāžas zālē, citā spārnā. Jūs atgrieztos, izmantojot šos ... "
  
  
  Viņas ātri hit viņa ego pa pakausi, un viņš sabruka man uz rokas. Viņas vilka ego k dienā skapī un satvēra rokturi. Viņš bija ieslodzīti. Viņas выругался sev zem deguna. Jebkurā brīdī šajā gaitenis varētu parādīties kāds cits, un es esmu iestrēdzis būtu ar ķermeni. Viņas fumbled uz джеллабе, ko valkāja, un atradu отмычку, kuru novilka manas drēbes kopā ar Вильгельминой un Hugo. Pēc mirkļa durvis atvērās. Bet otra durvis atvērās divdesmit pēdu pa gaiteni, bet kā analītiķis joprojām gulēja uz grīdas gaitenis. Cits vīrietis baltā iznāca, bet pagriezās uz citu pusi, nav pamanījis mūs, un ātri зашагал pa gaiteni. Viņa izdvesa. Tās sagrāba neapzināta ķermeni un vilka sev līdzi uz kabinetu, ieslēdzot svētais iekšā tad tam, kad aizvēru durvis.
  
  
  Kabinets bija maziņš, ns tik tikko pietika vietas diviem cilvēkiem. Viņa ātri novilka ar friziera drēbes un iemeta to kaudzi stūrī kopā ar швабрами un spaiņiem. Pēc tam viņas tuvojās mazajai izlietnes man aiz muguras, aptvērusi ūdeni un izdzēsis no sejas un rokām mazgājamu vietas. Сушила saimnieciskajos dvieli ap kaudzītes uz pjedestāla tuvumā. Viņas novilka ar to žaketi, kreklu un kaklasaiti. Iepriekšējā apmaiņas tā ir saglabājusi savas bikses. Tās uzvilka jaunās drēbes, notīrot un nomainot makstī un apvalks uz шпильке. Pēc mirkļa viņas stahl tehniķis baltā kreklā. Tās ir saistījis savu vīrieti ar virtuves dvieļiem, pieslēgts viņam bija mutē, izgāja cauri tualetes un pieskrūvē ego sev līdzi.
  
  
  Gaitenī viņu, paskatījās uz savu ikonu. Mani sauca Heinz Kruger, un man ir piešķirts nodaļa F, ko tas mums nozīmē. Tā prātoju, cik tuvu pie ārsta Ios un Юэню Vai tas novedīs mani. Viņas devās pa gaiteni uz tālajiem beigām, kur bija lielas rotējošas dienā. Jauna sieviete ar brillēm izgāja pa sānu koridorā, paskatījās uz mani un sāka runāt angļu valodā, kas, acīmredzot, ir otrā valoda iestādes.
  
  
  "Labrīt", - viņa teica, ejot mimmo, metot uz mani sāka otro skatienu, it kā uzdodot jautājumu, kāpēc mana seja nebija pazīstams.
  
  
  Tā garāmejot paskatījos uz tās ikonas. "Labrīt jums, mis Гомулка".
  
  
  Konstelācijas šodien viņas vārds, šķiet, nomierinājās, un tas īsi pasmaidīja, virzās tālāk. Viņas skatās uz to. Viņas ātri devos turp gaiteni uz dubultu durvīm.
  
  
  Gara istaba, kurā tā iekļauta, tika palātā, gultas bija piepildīta ar arābiem un vairākiem melniem африканцами. Viņi bija kā būvgruži no savas pasaules, vai no jebkuras citas pasaules. Un visi viņi izskatījās ļoti slims.
  
  
  Viņas skatienu uz eju starp gultām un redzēju, kā māsa dara kaut ko pacientam. Māsiņa paskatījās uz mani un pamāja, bet vairs nav pievērsusi uzmanību. To, pamāja ar galvu reimatismu un devās pa eju citā virzienā. Tas, ko es ieraudzīju, lika mans kuņģis apgāzties.
  
  
  Šajā palātā nebija nekādu mēģinājumu uzturēt tīru gultas veļu, vai vismaz slaucīt grīdas.
  
  
  Un bija skaidrs, ka vīriešiem šajās gultas nav ārstēts, jo daudziem ir ap viņiem bija vaļējas čūlas un nepietiekams uzturs, ar kuriem ih uz šejieni. Bet viņiem bija kaut kas daudz vairāk satraucoši, jo šie vizuālās pazīmes. Šie cilvēki ir bijuši nāvējoši slimi. Ih acīs bija blāvs, sarkanas, āda ļengana un sausa, un daudzi ap tām, protams, ir izjutuši sāpes. Kad tā notika, viņi pastāvīgi стонали un lūdza zāles. Viens костлявый ebony nekustīgi gulēja uz gultas, ego netīri palagi norāvušies. Viņas piegāja un paskatījās uz viņu. Ego acis tika atvērtas un остекленели. Ego valoda pusei высовывался par ego rta, опух un bija sauss. Ego seja bija cirsts izveidota pēdām excruciating sāp, un uz ķermeņa tikpat kā nav bijis miesu. Tās pieskārās ego plaukstas. Vīrietis bija miris.
  
  
  Tā ka balsu, kas tur notika. Šie бедняги izmantotas kā jūrascūciņas. Nu, droši vien, paņēma uz ielām ciematos ar solījumu klīnisko ārstēšanu, un pēc tam aizveda uz laboratoriju eksperimentiem. Tajās tika ieviesta Omega, kas ir kļuvis galīgs pierādījums panākumus Zeno.
  
  
  Manas iekšas скрутились, domājot par to, ar ko nācās iziet cauri šiem nelaimes cilvēkiem. Kad viņas, stāvēja un skatījās uz līķi, un, domāju par lielā pilsētā Amerikas Savienotajās valstīs, pēc tam sit Omega-Mutācijas. Sirmi vīri un sievietes mirst uz ielas, nespēj saņemt palīdzību, корчатся mokas, tukšas acis lūdz par пощаде, sausas lūpas бормочут par kādu brīnumu, lai ielieciet pavedienu ciešanām. Slimnīcas aizsērējusi стонущими upuri, pats darbinieki nevar strādāt, jo lēkmes slimības. Valsts iestādes ir slēgtas, transports un informācijas dienesti nestrādā. Nekādas kravas automašīnas vai lidmašīnas, lai nodrošinātu slimnīcas dārgās zāles.
  
  
  "Es varu jums palīdzēt?"
  
  
  Balss напугал mani, it kā no mana kreisā pleca. Viņas затонировал, un redzēja, ka tur stāv māsa. Ego balss bija augsts, bet tikumu - слащавыми.
  
  
  "Oi. Paskatieties uz rezultātiem, - es teicu. "Kā tev klājas šodien no rīta?"
  
  
  "Ļoti labi", - viņš teica sievišķīgu tonīti. Viņa mēģināja atcerēties mani kā meiteni vestibilā. "Mums tagad ir vairākas trešās stadijas, un simptomi ir brīnišķīgi. Šķiet, ka ir pabeigtas visas procedūras, kas nepieciešamas tikai četras vai piecas dienas ".
  
  
  Šis cilvēks būtu bijis jāzina, kas notiek patiesībā delle. Viņš nebija viens ap maldinātājiem, tāpēc man bija vairāk nekā bīstams. "Tas ir labi", - autoritatīvi es teicu. "Jums arī šeit-termināls". Tās norādīja uz mironi.
  
  
  "Jā, to zinu," teica viņš. Viņa pārlaida skatu man aukstu skatienu.
  
  
  "Nu ko, labs rīts", - moži teica es. Tās pagriezās, lai dotos prom. Pēc tam ego balss atkal pārtrauca mani.
  
  
  "Kāpēc tev ikona Рингера?"
  
  
  Mutē izdedzis. To, cerēju, ka varēšu izvairīties no šāda veida konfrontācijas. Viņai ļāva Hugo iejusties manu plaukstu, kad pagriezās pret viņu. Tās, paskatījās uz ikonas.
  
  
  "Oi. Viņas aizdeva ego mēteļi un aizmirsu noņemt ikonas. Par to-prieks, ka jūs to redzēja.
  
  
  "Tu esi jauns, vai ne?" viņš jautāja.
  
  
  "Tas ir pareizi. Viņas Derek Beaumont. Piesaistīti projektam, tikai pagājušajā nedēļā, saskaņā ar rīkojumu par doktora Зено.
  
  
  "Jā. Protams."
  
  
  Viņa man neticēja. Viņas uzskatīja, ka viņa vienkārši gaidīja, kad viņai aiziešu, lai tā varētu izveidot savienojumu ar iekšējo savienojumu. Man nebija izvēles. Viņas piegāja mazliet laiza. "Labi. Tiekamies." To no sirds noglaudīja ego ir pa spēkam, un ātri, sūtīja uz priekšu labo roku pie ego krūšu kurvī. Ego acis закатились, kad iegāju aukstā tērauda, tad tas smagi krita uz mani.
  
  
  To izņēma Hugo un перетащил обмякшую formu tuvāko tukša gulta. Kad to izmeta ego uz gultas, uz mani skatījās kā vismaz ducis pāru acis, bet neviens nav mēģinājis kliegt vai virzīties uz manu pusi. Viņas накинул palagu uz обмякшую formu un steidzīgi izgāja cauri palātas.
  
  
  Viņa devās pa sānu gaiteni pa kreisi. Tur bija vairākas durvju ailas. Kad tās nonāca uz abiem galiem, tur bija aizvērtas durvis ar vienkāršu zīmi DIREKTORS. Ieeja ir liegta.
  
  
  Tas būtu birojs, Vai, Юэня. To mirkli vilcinājās, tikai minēt, kāds būtu mans nākamais solis. Tās varētu saskarties ar tādām likstām, kas nekad nav atradīšu laboratoriju vai Zeno. Bet es nolēmu riskēt.
  
  
  To, atvēra durvis un ienāca uzņemšanas. Pie galda sēdēja sekretārs, na gadiem četrdesmit, un liels, veselīgs melns afrikānis stāvēja sardzē atklāti dienā. Otrs durvis pa labi no manis, karojot personīgais kabinets Vai, Юэня.
  
  
  Sargs paskatījās uz manu ikonu, bet neko neteica. Sieviete pacēla acis, nedroši pasmaidīja un sāka runāt. "Es jums varu kaut ko palīdzēt?" Viņas angļu valoda ir lieliska.
  
  
  "Man ir redzēt, Vai, Юэня" - es teicu.
  
  
  Viņa rūpīgi pētīja manu seju. "Es neesmu pārliecināta, ka zinu tevi".
  
  
  "Es tikko pievienojās izpētes grupā. Krīgers. Iespējams, direktors minēja mani jums. Viņa atkal devās uz tīrais blefs. Man nācās izmantot nosaukums Kruger, jo melns cilvēks jau ir redzējis ikona. To varēja tikai cerēt, ka šī sieviete nav pārāk sapratu, kas tas Krīgers.
  
  
  "O, jā, - viņa teica. "Bet es baidos, ka misters Vai tagad sarunājas ar ārstu Зено.
  
  
  Varu jautāt, par ko jūs vēlaties ego redzēt?
  
  
  Tās būtu ticams reimatismu. "Dators atklāja nelielu neatbilstību datu. Vai Юэнь lūdza man nākt vaļā, lai viņam šādā situācijā ". Tās bija prātā, ka Zeno skenēt pusi.
  
  
  "Jā, to saprotu," - viņa teica bezkaislīgs. "Nu, es domāju, misters Vai drīz pabeigs. Jūs varat gaidīt, ja vēlaties ".
  
  
  "Jā, paldies."
  
  
  Tās pārdot uz cieta vēdera izeja, plānojot savu nākamo soli. Pirmā problēma ir izdzēsta bez jebkādām darbībām no manas puses.
  
  
  "Бомбоко, - teica ķīnas sekretārs, - vai jūs nevarētu nodot šo lietu nodaļas C?" Misters Kruger un to sargāsim svētnīca laikā jūsu īsu nav. Viņa nedaudz pasmaidīja man.
  
  
  Liels, melns vīrietis skāba paskatījās uz mani un paņēma mapi, pēc manilas papīra, kuru viņa emu pasniedza. "Jā, мемсахиб".
  
  
  Ejot mimmo, viņš vēlreiz paskatījās uz mani un pazuda aiz durvīm. Tiklīdz durvis aiz viņa aizvērās, tās velk Вильгельмину un нацелил viņas galvu sievietes.
  
  
  "Man ir žēl, ka es izmantoju savu nepiemērotu uzticību," es teicu. "Taču ļaujiet man apliecināt jums, ka, ja jūs издадите mazāko skaņu vai mēģināt darīt brīdinājums, jebkura veida, tās застрелю jums".
  
  
  Tas nekustīgi sēdēja pie galda, bet viņas ātri apiet viņu no aizmugures, lai pārliecinātos, ka nah nav brīdinājuma signāls. Tā pamanīju lielu metāla skapis ar pilnu durvīm. Tās atver to, bet tur bija maz, bez aptieciņas uz augsta plaukta. Viņas досталь, ego, liekot uz krēsla un atvēra. Iekšā bija roll lentes.
  
  
  "Noplēsiet шестидюймовый gabals un piesakies ego mutei, - teica viņas hei.
  
  
  Viņa rūpīgi pildīja pavēles. Uz mirkli viņa slimības заклеила muti ar līmlenti. "Bet tagad ej uz kabinets".
  
  
  Viņa iegāja, un viņš pagriezās pret mani ar muguru, satvēra to aiz rokas un обмотал lenti, saistot ih kopā. "Pacenties ir klusēt, - es teicu. Tās aizvēra durvis, kad viņa apsēdās uz tupēt uz grīdas skapis.
  
  
  Viņas tuvojās diena birojā Vai, Юэня. Tās pielika pie viņa auss un diezgan skaidri dzirdēju divas balsis iekšā. Pirmais balss bija asv; acīmredzot viņš piederēja Дэймону Зено.
  
  
  "Jūs, šķiet, nesaprotat, pulkvedis; mans darbs vēl nav pabeigts ". Balsī izskanēja нескрываемое kairinājumu, kuram bija гнусавый toni.
  
  
  "Bet tu, bez šaubām, ir izpildījis to, ko mēs atveda tevi šurp", - atskanēja garš, nedaudz metāliska balss Vai, Юэня. "Jūs esat izveidojis мутацию Omega".
  
  
  "Mani eksperimenti vēl nav pierādījuši, ka esmu apmierināts", - apgalvoja Zeno. "Kad mēs kuģis mūsu ziņojums Pekinā, viņu, gribu būt pārliecināts par to, ka mēs esam darījuši."
  
  
  "Jūs nepiekrītat ar secinājumiem savu smago kopējais doktors", - teica Vai Юэнь nemainīgs nemainīgs balsi. "Var būt pārāk liels перфекционистом"
  
  
  "Mutācijas Omega būs visefektīvākais bioloģiskajiem ieročiem pa jebkad radīts", - lēni teica Zeno.
  
  
  "Tas padarīs ūdeņraža bumbas novecojusi". Sekoja īsa pauze. "Bet man nav nosūtīšu nepabeigto darbu uz Pekinu!"
  
  
  "Pekina domā, ka jūs rīkoties pārāk uzmanīgi, dr Зено, - teica Vai Юэнь stingrāka balss. "Ir tie, kas uzdod jautājumu, vai vēlies piegādāt ieročus tagad, kad jūs ego ir izveidojuši".
  
  
  "Tas ir pilnīgs absurds", - asi iebilda Zeno.
  
  
  "Laboratorijās visā ķīnas teritorijā, teritorijā ir gatavi ķerties pie darba, - turpināja Vai, Юэнь. "Tie var augt skaits ir ievērojams, jo dažu nedēļu laikā, paldies mainīt ģenētisko struktūru, kura nodrošina straujā paaudze". Atskanēja krakšķis papīra. "Man ir ziņa no manas priekšniecības, dakter, ar priekšlikumu, lai jūs nekavējoties nosūtīja savus rezultātus, un kultūru, un ļāva mūsu laboratorijas sākt audzēšana, bet jūs turpināt šeit strādāt galīgi пробами".
  
  
  "Bet tā nav!" Zenons skaļi запротестовал. "Ja to atradīšu trūkums, esošo mutācijas, tas ir darbs, ko viņi dara tikmēr, iet velti".
  
  
  "Pekinā ir gatavs riskēt", - cauri durvīm atskanēja vienmērīgu balss Vai, Юэня. "Oni lūdzu, dakter, lai jums sagatavojuši ziņo par to nosūtīšanas dienas laikā. Tie tiek lūgts ķīnas biologu pārbaudīt savu atvēršanu Pekinā ". Pēdējā piezīme izskanēja asprātīgi, un tas bija paredzēts kā apvainojumu.
  
  
  Istabā iestājās īss klusums. Pēc tam smagā balss Zeno turpināja: "Labi, to sataisīšu, lai tiem kaut ko".
  
  
  "Paldies doctor". Toni Vai, Юэня bija salds.
  
  
  To laikā ir izņemti no dienā. Zenons izgāja ap iekšējo kabineta окостеневший un dusmīgs. Viņš ātri paskatījās uz mani, стоявшего vidū vestibilu, un pēc tam notika, izmantojot ārējo durvis uz koridoru. Viņas devās viņam pakaļ un skatās ego virzienā, iespējams, arī laboratoriju. Tās, atgriezās istabā cerības. Man bija nepieciešams izlemt, vai iet uzreiz pie viņiem, vai palikt amatā, Vai, Юэня. Tās izvēlējos otro, jo pieder viņiem, ka vismaz kādu dokumentu, kuros aprakstīts, kā neglīts attīstību Omegas, piederēs matemātikā un L5. Iespējams, viņam pat bija kopijas, kas reģistrēti Zeno.
  
  
  Viņas atkal pagriezās pret pusvirus dienu birojā Vai, Юэня. Viņas izvilka Luger, un gāja uz durvīm, kad, Vai Юэнь atklāja sienas, seifs.
  
  
  Viņai ļāva emu to atvērtu, pēc tam sāka runāt:
  
  
  "Tavs bažas par Pekinas pagājis, jūs Zināt."
  
  
  Viņš ātri pagriezās uz viņa apaļā cilvēka parādījās izbrīns. "Viņš bija jauns, gadus trīsdesmit, - es prātoju. Viņš koncentrējās uz "Люгере", kad viņa nospieda gaili.
  
  
  Pistole skaļi рявкнул, telpā, un Vai Юэнь pagriezās uz atvērtā diena seifa, atsitās pret personu par tās malas. Slīdošo uz leju, viņš saķer durvis ar abām rokām un atstāja uz viņas tumši sarkans plankums.
  
  
  Viņas kicked organismā, un tas nav virzījusies. To un cerēju, ka skaņa shot nav разнесся tālu ārpus istabas, bet man nebija izvēles, jo no laika. Viņas sasniedzis vērā, seifs un izvilka paciņu vērtspapīru un divas melnas mapes ar sudraba svītrām uz vākiem. Viens bija rakstīts ķīniešu valodā OMEGA PROJECT. Citu, angļu valodā skan vienkārši ДЕЙМОН ZENO.
  
  
  Viņas aizmirst par failu Зеноне un iemeta ego uz grīdas. Kad to atklāja citu failu, viņas saprata, ka tā ir daļa no tā, kas man ir nepieciešams. Bija daži jau piezīmes Zeno par projektu, ziņas starp to, Vai un Зеноном, kā arī tabulas burtiski un cipari, lai izsekotu attīstību kļūdas Omegas. Tās aizvēra mapi, pagriezās un izgāja cauri istabai.
  
  
  Uzgaidāmajā telpā atskanēja klusinātas troksnis, un vāji sitieni ar kāju pa durvīm, skapja, kas to reklamē китаянку. Tagad tas nav svarīgi. Kad viņa pagriezās, lai dotos prom, atvērās ārējā durvis, un tur stāvēja liels, melns cilvēks.
  
  
  Viņš paskatījās uz tukšo krēslu, un pēc tam uz mapes man zem peles. Viņas sāka iet mimmo tā.
  
  
  Viņš jautāja. "Kur kundze Jing?"
  
  
  Viņas un norādīja uz iekšējo kabinets, kur guļ miris Vai Юэнь. "Viņa ir ar to, Vai Юэнем" - es teicu. Ap skapja послышался skaņa, un viņš paskatījās uz viņu.
  
  
  To atkal izvilka ieroci un hit viņa ego pa galvaskausa pamatnes. Viņš ievaidējās un nokrita uz grīdas.
  
  
  "Uzskatiet, ka savu svētību", - teica viņas zemapziņas formā. Pēc tam, gāja pa durvīm, un devās pa gaiteni virzienā, kur aizgāja Deimons Зено.
  
  
  Vienpadsmitā nodaļa.
  
  
  Augsts, stiprs kalnu cilvēks альмохадов formas tērpos marokas armijas заграждал durvis uz laboratoriju. Viņam bija bieza, melna bārda un auskari ausīs. Ego pleciem un krūtīm растягивали formu. Ego kakls bija bieza ar vidukli dažiem vīriešiem. Viņš paskatījās man acīs, teiksim, ar to, ko var raksturot tikai kā высокомерную naidīgumu. Virs ego, virs galvas slēgtām durvīm tika uzzīmēts daži brīdinājuma simboli, angļu un arābu valodās. NODAĻA "UN" PĒTĪJUMI. Iebraukšana stingri aizliegta. Pārkāpēji tiks sodīti.
  
  
  "Ko tu gribi?" - jautāja liels марокканец angļu valodā ar spēcīgu akcentu.
  
  
  "Dr. Zenons iekšā?"
  
  
  "Viņš ir tur."
  
  
  "Man ir nogādāt šo lietu", - es teicu, parādot emu failu sev zem paduses.
  
  
  "Jums ir uzņemšana pirmajā klasē?"
  
  
  "Mani ir sūtījis, Vai Юэнь, - paskaidroja man.
  
  
  "Jums ir izlaižot pirmās klases", - uzsvēra viņš. "Ja jums nav darīt to celt failu".
  
  
  To, paraustīja plecus: "Labi". To nodeva emu dārgo mapi. Kā tikai ego rokās bija uz ns, tās поиянулся par pistoli.
  
  
  Bet viņš bija asas. Viņš pamanīja šo kustību, samazinājās papīra un sagrāba mani aiz rokas, kas iziet no zem halāta Viņas iso visiem spēkiem centās virzīt uz viņas pistole, bet tas bija pārāk spēcīgs, lai mani. Viņš stingri satvēra manas rokas, un "luger" uzkrita ap manām rokām. Uz mirkli viņas domāja, ka viņš lauza kaulus. Viņš satvēra mani ar abām rokām un piespieda pie vaidēt dienā. Man tērzēja zobus, un viņš nevarēja koncentrēt skatienu uz mums minūtes. Lielas rokas aizvērās ap manu kaklu. Ego spēks bija tik liels, ka es zināju, ka viņš saspiedīs mani spiežot balsene, pirms задушит mani. Tās uz mirkli atbrīvoja roku un ar spēku piespieda ih k ego предплечьям, novājinot smaka. Viņas cirta kāju tur, kur, kā es domāju, būs ego kreisā ceļa skriemelis, iesaistījās un dzirdēju kaulu crunching.
  
  
  Альмохад izdevusi nedzirdīgo vaimanas un nokrita. Tās stipri skāra viņa ego laikā galvām, ar labo roku. Viņš nav samazinājies. Viņas atkal nonāktu tajā pašā vietā, un viņš nokrita uz grīdas.
  
  
  Bet pēc sekundes viņš saķer ieroci pie jostas un kustējās ļoti ātri, lieliem cilvēku. To, nolaidies uz viņu, jo tikai tajā brīdī, kad pistole bija izgājis pa makstis. Hugo slīdēja man roku, kad tās skāra viņa ego. Kad viņš nokrita uz muguras un redzēju zibspuldzi zobenu, viņš pacēla roku, lai bloķētu to, bet es viņu nometa ego roku pietiekami ilgi, lai padarītu vienu strauju lēcienu, вонзив duncis emu galvu, atklāti zem kreisās auss. Man likās čukstēt ap ego open rta, stipra trīce ego masveida ķermeņa, un viņš bija miris.
  
  
  Viņas paskatījās uz augšu, koridors vēl bija пустынен. Tā pagāja dažus soļus un, atvērusi durvis uz nelielu biroju. Tur neviena nebija. Viņas atgriezās uz apsargam, затащил ego mazu istabu un aizvēra durvis. Pēc tam to koriģē balts halāts, nomainīja pistoles un savāca mapes. Viņas uzstāja, laboratorijas durvis un ienāca tā, it kā šī vieta piederēja man.
  
  
  Tā bija liela istaba, заставленная galdiem un aprīkojumu. Uz galdiem stāvēja rindās maziem stikla tvertnes, kurās, kā es zina, audzē Омегу. Vienā istabas galā sēdēja uz kāda liela e-mašīna, un pār viņu noliecās kalpotājs. Bija vēl trīs laboratorijas asistenti, izņemot paša doktora Z., kurš veica ierakstu, lai leti.
  
  
  Pa kreisi no manis bija liels skapis, kas izgatavots no metāla un koka. Dienā šajā skapī bija pastiprināta ar stikla, tā ka ego saturs ir redzams. Ir simtiem stikla dzinējs ar pielīmēta uz tām etiķetēm. Iekšpusē konteineri atradās zaļgani-pelēka viela, kas, kā viņš nolēma, tas bija kultivētas мутацией Omega.
  
  
  Dr N. piegāja pie bāra, pie krēsla un studējis glāzi uz nelielas uguns. Kā es to zināju par iepriekšējo īsa tikšanās un ap fotogrāfiju AX, tas bija garš vīrietis ar меловым sejas un сутулыми plecus. Ego mati bija biezi un cerro tērauda. Deguns ir smalks, bet arī izliekts, bet mute ir plaši, ar pilnu apakšējo lūpu. Atšķirībā no vairuma citu vīriešu istabā, Z bijis bez brillēm, un ego tumši pelēkās acis raudzījās auksti un spilgti.
  
  
  Viņas atcerējās padome Хоука. Pareizi, Zeno, ja var. Nogalināt ego, ja tās nav, ka es varu. Izvēle bija par Зеноном.
  
  
  Neviens istabā mani nav redzējis, un, ja arī redzējis, tad nav pievērsis uzmanību. Tās strauji tuvojās Зенону un pieeju viņam, liekot failu Omega krēsla, lai viņš netraucē man. Tās, kas tuvojās viņam, nostājoties starp viņu un citiem vīriešiem baltos halātos istabā, lai viņi nevarēja redzēt, kas notiek. Pēc tam to velk Вильгельмину. Zenons šajā brīdī pacēla galvu, uz mirkli droši paskatījās uz pistoli, un pēc tam paskatījās uz mani ar savām stingri spilgtām acīm.
  
  
  "Kas tas ir?" - auksts, viņš man teica spēcīga skanīgs balsi. "Ko tu šeit dari?"
  
  
  "Es došu jums mazu mājienu", - teica viņai zemu cietā balsī. "Tā nav ar L5".
  
  
  Ego tumšas acis nedaudz sašaurināts, kad viņš paskatījās uz mani, un uz viņa sejas parādījās izpratne. "Tātad, tas ir viss." Viņš mēģināja noslēpt savas bailes. "Tu esi muļķis. Dzīvs pēc laboratorijas nekad nav iznācis.
  
  
  "Izkļūt dzīvs neietilpst manu uzdevumu, - sacīja viņai emu lēni un nesteidzīgi. Viņai ļaut tam iegrimt uz mirkli slimības. Viņas redzēja, kā ego domām метнулся uz citiem vīriešiem man aiz muguras. "Nedari tā. Nē, ja vien neesi pret, lai таращить acis lauza tev krūtīs caurumu izmēru ar beisbola bumbu ".
  
  
  Viņš paskatījās uz ieroci, bet tad atkal uz mani acis. "Ko tu gribi?" viņš jautāja.
  
  
  Tās piespieda "luger" pie ego ribām. "Pasaki pārējiem, lai viņi aizgāja, - klusi teicu. "Sakiet viņiem, ka tas, Vai Юэнь vēlas tikties ar jums šeit, vienatnē. Pastāstiet viņiem kaut ko, bet izraut ih ne uz ilgu laiku. Un piespiest ih noticēt ".
  
  
  Deimons Зено paskatījās uz pistoli, un pēc tam uz mani. "Es nevaru to izdarīt. Šie cilvēki...."
  
  
  "Es noklikšķiniet uz sliekšņa, ja tu nekad to neizdarīs".
  
  
  Zenons iso visiem spēkiem centās atturēt pieaugošs dusmas. Bet ego bailes bija spēcīgākas. "Tas, Vai Юэнь vainīgs, - ar rūgtumu viņš nomurmināja sev zem deguna. Kad viņš paskatījās man acīs, viņš redzēja, ka man bija prātā tas, ka teica, un lēnām pagriezās uz citiem vīriešiem laboratorijā.
  
  
  "Kungi, lūdzu, pievērsiet uzmanību". Viņš gaidīja, kamēr visi повернутся tai. "Direktors pieprasīja steidzamu tikšanos ar mani šeit pēc desmit minūtes. Baidos, man nāksies lūgt jums uz brīdi atpūsties no darba. Kāpēc jums visiem nav jādara kafijas pauze, un es drīz pie jums pievienoties? "
  
  
  Bija kaut kāds klusi, bet tie devāmies prom. Viņas paslēpa pistole, kamēr viņi nav aizgājuši. Pēc tam to atkal pagriezās pie ārsta Kungs.
  
  
  "Kur ir jūsu jaunākie atklājumi un piezīmes?" Viņas jautāja. "Tie, kas tās papildina, ka dosjē Vai, Юэня".
  
  
  Apskatīt Zeno negribot метнулся malā bloķēta datora metāla skapja kaimiņu vaidēt. "Tu, būtu naivi", - viņš maigi teica. "Tu tiešām domā, ka es celt tev Омегу uz sudraba paplātes? Jebkurā gadījumā šie ieraksti ir nekas izklīst, lai jūs vai kāds cits amerikāņu izpēti.
  
  
  "Varu saderēt, ka ieraksti ir šajā skapis", - es teicu, vērojot reakciju ego. "Un ka kultūras Mutācijas, kas slēpjas aiz stikla viņš ievaidējās".
  
  
  Persona Zeno aptumšotās no vilšanās un dusmas. "Ej prom no šejienes, kamēr vari", - хрипло viņš teica. "Vai Jūs Юэнь порежет tevi mazos gabaliņos".
  
  
  To, хмыкнул. "Vai Юэнь ir miris".
  
  
  Viņas redzēja, kā izteikt ego personu pazibēja. Neuzticība, tad šoks, dusmas un, visbeidzot, jaunā bailes.
  
  
  "Ģenerālis Дженина arī, - es teicu. "Tu tagad gandrīz odin, Zenons, pat ja viņi nogalinās mani."
  
  
  Gaiši persona Zeno cīnījies par kontroli. "Ja Vai Юэнь ir miris, tas ir - izdošanas materiāls. Svarīga Omega, nevis Jūs."
  
  
  "Absolūti fantastiski" - es teicu. "Balss un kāpēc viņš iet prom. Un tu arī, ja spītīgs. Dievs zina kāpēc, bet man ir pavēle atgriezties tevi ar mani, ja tu gribi iet. Manu balsi parādīja savu nicināšanu. "Es dodu tev izvēle ir atklāti jau tagad."
  
  
  Viņš atkal paskatījās uz "Luger". "Un tu iznīcināt Омегу?"
  
  
  "Tas ir pareizi." Tās, piegāja pie skapja, paņēmis mikroskopu, lauza savu pili un ir nozadzis. To izmeta glābšanas instruments uz grīdas, novilka pils un atvēra durtiņas skapja.
  
  
  Iekšā ir mape pēc manilas papīra, un vēl daži dokumenti. Tās ir apkopojusi ih un paskatījās uz Zeno. Saspringtā izteiksme ego personu pamudināja mani, ka es paņēmu jackpot. Viņai tika darīts viss fails, kas bija seifa Vai, Юэня, un ātri aizmirst materiāli
  
  
  Tas bija kā tad, ka vajag.
  
  
  "Es jūs iepazīstināt ar projektu," - teica Зено klusā balsī ar izmisuma pieskaņu. "Ķīniešu ne vienmēr ir tas viss. Tu zini, tu kaut vai liekas, cik varenu Omega var padarīt cilvēks? "
  
  
  "Man bija murgs," - atzinās es, aizverot failu. To izdevās "luger" viņa platumā, aiznes masu nefiksētu vērtspapīru бунзеновской rakstītājs un vilces ih uguns.
  
  
  "Nē!" skaļi viņš teica.
  
  
  papīra dega. Tās, kas devās uz failiem ar viņiem, un Zenons pieņēma lēmumu. Viņš metās uz mani, un viņas samazinājās zem ego svaru, atsitoties pret garš krēsls ar kultūrām un пробирками, un tas viss повалило uz grīdas.
  
  
  Пылающая paciņu vērtspapīru aizlidoja ap manu rokas un nokrita uz grīdas vienlaicīgi ar разбивающимся stiklu un šķidrumu. Mēģenēs ir jābūt kaut pa огнеопасного, jo tie iemirdzējās ревущим liesmu starp mums un garu sienu skapji, kuros atradās культивированная mutācijas Omega. Uguns sasniegusi lielu koka skapja dažu minūšu laikā, un acumirklī aizdegās.
  
  
  "Mans dievs!" Zenons вскрикнул. Mēs ar grūtībām uzkāpa uz kājas atsevišķi, un pašlaik nav rūpējoties cits par citu. To mirkli noskatījās, kā uguns лизнул sienas skapis un nodots " gari galdi, kur attīstījās kultūras. Zeno ir ietaupījis man mazliet darba.
  
  
  "Vai tu esi nolādēts!" - kliedza Zenons caur потрескивающее liesmas. "Vai tu esi nolādēts!"
  
  
  Viņas ignorēja to. Tā, atpakaļ uz galda, kur visi vēl gulēja failus, pacēla ih, un meta pieaugošs elli. Zenons ieraudzīja, ko es daru, un sniedza nelielu soli, it kā dodoties uz mani kāpj, tad заколебался. Nākamajā brīdī viņš skrēja pie kastē pretējā čīkstoņu.
  
  
  Viņas izvilka Вильгельмину un bija mērķis galvu doktora Z., kad viņš ir sasniedzis rūpēm. Pēc tam dzirdēju, kā aiz manis atvērtos dienā.
  
  
  Prom no Zeno, viņa saskārās ar diviem aizsargiem, ворвавшимися istabā. Pie viena bija pistole, un viņš наводил ego uz mani. Viņas, apsēdās uz viena katram cilts, kad viņš nošāva, un šāviens notika mimmo manu galvu un nokrita konteineri ar kultūru man aiz muguras. Vēl viens aizsargs virzīties pa apli pie manis ar флангов, bet es nepievērsa viņam uzmanību. To atklāja pretuguni uz pirmo apsargam un devies emu krūtīm. Viņš atkal sabruka uz krēsla un apgāza to. Viņš bija miris, līdz tam brīdim, kad nokrita uz grīdas.
  
  
  Kad viņas, tad pagriezās pret citam apsargam, viņš strauji metās uz mani. Viņš izsita mani no līdzsvara, pirms to varēja iedarbināt Luger, un mēs atsitās pret krēslu, smashing vēl vairāk stikla. Mums blakus grabēja uguns. Kaut kur pakausī to, dzirdēju, kā koridorā aiz durvīm загремела trauksme, kurā iekļautas Zeno.
  
  
  Здоровяк spēcīgi iesita man pa seju, un viņš hit grīdas ar muguru. Malu viņas acis varētu redzēt, kā Zeno nesekmīgi тушил liesmas saviem laboratoriskiem халатом. Apsargs atkal skāra mani un izrāva "Luger". Viņas sāka griezt ego viņam, kamēr viņš напрягался pret mani. Mana roka lēni tuvojās ego personai, un to varētu redzēt, kā sviedri uzstājās uz viņa pieres un augšlūpas, kamēr mēs cīnījāmies par kontroli pār draudot pielietot. Man bija sviras. Collas дюймом tā izdarīja pistoli pie viņu, kamēr viņš nav sasniedzis punktu virs ego kreiso aci. Viņa nospieda gaili un saplēsa emu galvu.
  
  
  Es изнеможении atslīga uz muguras, spiežot prom no sevis окровавленное ķermeni. Viņas напрягся, lai redzētu, Zeno caur liesmas un dūmi, bet pēc tam redzēju, kā viņš skrien dienā. Viņas нацелил "luger" emu pakaļ un nošāva, bet netrāpīja, un viņš aizgāja.
  
  
  Viņas ar grūtībām piecēlās. Tās noplūktas порванный laboratorijas halāts, lai dotu sev vairāk brīvības kustību. Kaut kādā veidā viņas atrada ceļu caur uguni un saņēmu uz dienu. Zeno gaitenī nebija redzams. Tās uz neilgu laiku atgriezās uz laboratoriju, un redzēja, kā liesmas iznīcina šausmīgā vabole Zeno un ego ierakstu. Uguns jau izplatījās pa lab koridors caur durvīm, apmēram piecu metru attālumā no manis, un man ir aizdomas, ka tā izlauzās cauri caur sienām uz citām telpām. Šķita, ka visu objektu sadegs.
  
  
  To, aizrīšanās, skrēja pa gaiteni. Cilvēki un ugunsdzēsības iekārtas izvestas mimmo mani malā lab, bet bija jau par vēlu. Uzņēmumā valdīja pilnīgs haoss: koridori bija piepildīta ar dūmiem, un darbinieki steidzās uz izeju. Signalizācija joprojām звенела, un ēkā bija daudz histēriski raud, kad viņas devās uz atpakaļ izejas par diviem задыхающимися cilvēkiem.
  
  
  Viņai bija ārpusē aizmugurē stāvvietā. Uguns jau vietām izcēlās ar jumtu un paceļas augstu gaisā, melni dūmi клубился uz debesīm. Vieta ārpus ēkas ātri заполнялось задыхающимися cilvēkiem. Daži ir mēģinājuši pievienot ugunsdzēsības šļūtenes. Tās ir apsteidzis ēka un redzēju, kā mazs van putnu завизжал un devās uz galveno vārtu pusi. Deimons Зено vadīja ego. Viņš strauji apstājās pie vārtiem un kaut ko kliedza стражникам. Tad viņš aizbrauca.
  
  
  To, pieskrēja pie tuvākā лендроверу, paskatījās uz paneļa un atradu tur atslēgas. To, запрыгнул mašīnu un paņēma līdzi mašīnu, riteņu закрутились, un "лендровер" aizripoja uz priekšu.
  
  
  Tās notika tikai pāris metri, kad divi apsargi pie galvenajiem vārtiem pamanīja, kā viņas edu uz tiem. Zeno, acīmredzot, viņiem teicu, ka man ir nepieciešams, lai apturētu. Viņiem abiem bija pistoles, un vienu ap viņiem nošāva un lauza vējstikla pie manas galvas. Tā izvairījies no разлетающегося logu pacēlāji, kad sprādziens ripped ēka ir tuvu, un man aiz muguras izcēlās liesmas. Odin ap apsardze bija ievainots traucas oglēm un uzkurināta ar kliedzienu.
  
  
  To, noklikšķinājis uz iebiedēšanu, pārgāja pārraides atpakaļgaitā, izvietoja mašīnu putekļu mākonī un ar rēkt облетел aizmugurējo daļu no ēkas, lai mēģinātu atvērt vārtus, no otras puses. Kad viņas noapaļota gala saliekt leņķī ēkas, izcēlās liesmas, un опалили mati uz manas kreisās rokas. To sajutu asas izcelt cilvēka. Manā priekšā bija mūris, uguns, starp galveno korpusu un dienesta ēkas aizmugurē. Tās pat nav noklikšķinājis uz ņirgāšanos, jo izvēles man nebija. Tā stiprāk uzspieda uz gāzes pedāli, un, низменному пригнувшись pie atvērta mašīna, uzlidoja liesmas.
  
  
  Uz brīdi viss bija spilgti dzeltens degsmi un удушающим dūmi, un tas bija kā domēna krāsns. Pēc tam tās izlauzās un atkal bija par citu stūri galvenajiem vārtiem.
  
  
  Apsargs отпрыгнул no ceļa tieši laikā, lai ego nav jāsamazina. Vēl viens apsargs pamanīja mani un piecēlās, lai atklātu starp "лендровером" un vārtiem. Tas bija mērķis un nošāva, таращить acis izlēca no metāla karkasa vējstikla, pēc tam viņš strauji ienira netīrumus, prom no mašīnas. Citā brīdī viņas brauca pa vārtiem iestādes un devās pa ceļu uz Дэймоном Зено.
  
  
  Kad viņu ietin, lai norādes, kur patruļas pārsteidza mūs ar Gabriele iepriekš, viņa uz brīdi palēnināja ātrumu un paskatījās pār plecu uz laboratoriju. Skatuve bija pilnīgs haoss. Uguns izgāja no kontroles, un pār to клубился melni dūmi. Par mani neviens nestrādā. Viņi bija pārāk aizņemti pestīšana kompleksa ēkas.
  
  
  Divpadsmitā nodaļa.
  
  
  Pirmās stundas laikā van, kuru konstruēja un vadīja Zenons, nebija redzams. Viņš atstāja tikai svaigas pēdas no riepas. Zenons virzās uz dienvidaustrumiem no Мхамида, tuksnesī.
  
  
  Kaut kur jau otro stundu tā garāmejot redzēju van, aiz kura pacēlās milzīgs putekļu mākonis. Tad šī skatiena to atkal zaudēja van vairāk nekā pusstundu, taču pēkšņi paklupa uz viņu sēžam vidū plašu иссушенной jomās smiltīm, krūmu izciršana, atklāti blakus klints izcilni garš ar galvu. Viena riepa bija tukša. Viņu apturēja Land Norādiet, risinājuma pētniecības uzdevumus dzinējs un velmēto ap mašīnu. Viņas покосился van, jautājums, kur var būt Zeno. Turot Вильгельмину, tās, piegāja pie van un ieskatījās iekšā. Zeno nekur nebija. Atslēgas joprojām palika aizdedzes. Tās, paskatījās uz zemes ap van un redzēju pēdas, kas ved vaļsirdīgs uz priekšu tajā virzienā, kurā viņš brauca. Zenons būtu bijis ļoti izmisis, lai sāktu staigāt pa šo valsti. Viņas atkal noliecās van izņemt atslēgas apkārt aizdedzes. Stājas traucējumi, to dzirdēju aiz sevis skaņu un sajutu triecienu pa pakausi un kaklu. Sāpes eksplodēt man uz galvas, un pēc tam, kad viņas sasita par zemi, mani pārņēma melna vēsumu.
  
  
  Saule krasi spīdēja pār manu galvu, kad mani plakstiņi приоткрылись. Minūtes laikā viņai nebija ne jausmas, kur atrodos. Pēc tam to skatās izmazgā acis un lēnām atcerējās. Tās aizvēra acis no spilgtas gaismas, nedaudz pagrieza galvu un jutos excruciating sāpes, pamatojoties uz galvaskausa.
  
  
  Viņas gulēja ar aizvērtām acīm un mēģināju domāt. Zeno ir brīnišķīgi iekārtojis man ir slazds. Viņš, iespējams, domāja, ka mani kick nogalināja. Citādi viņš būtu pieņēmis manu pistoli un nošāva mani.
  
  
  Tās atkal atvēra acis, un mirdzumu раскаленного nokaitētām bumbas bija sāpīga. Лендровера, lai estestvenno, nebija. Viņas sel un skaļi крякнула, kad sāpes sadursta manu galvu un kaklu. Āmurs pounded man pa galvu. Viņas sāpīgi uzkāpa uz ceļiem un mēģināju piecelties, bet nokrita uz sāna van un gandrīz nokrita atkal. Tās redzējis tikai divas.
  
  
  Viņas доковылял līdz dienai van un ieskatījās iekšā. Neskatoties uz slikto redzi. Viņas redzēja, ka Zeno paņēma atslēgas. Motora pārsegs mašīnas tika pacelts. Tā neveikli tuvojās viņam, paskatījās un konstatēja, ka vadi, sadalītāja pazuda. Zenons kaut ko ap to nebija darījis par mani, jo domāja, ka esmu miris. Viņš vienkārši negribēja, lai iedzimtie uzdūrās uz notikuma vietu un apturēja van kas Мхамид, kur viņš būs saistīts ar laboratorijas vadītājs.
  
  
  To ir grūti оперся par spārns mašīnas. Uz mirkli man vēderā pieauga slikta dūša, un mani pārņēma reibonis. Viņas gaidīja, elšana, cerot, ka tas notiks. Šie nolādētie pēdas, kas ved no van. Zeno bija gudrs. Tas notika īpašas lokā, devās atpakaļ uz dzega, un gaida mani tur ar gludekli vai ligzdu. Viņai bija stulba.
  
  
  Reibonis утихло. Tās, paskatījās tai virzienā, no kurienes nāca Zenons, un domāju, vai varēšu to kādreiz atrast ceļu atpakaļ uz grantēta ceļa,
  
  
  pat ja būtu to atradis sevī spēku iet tik tālu. Bet uz visiem laikiem bija izmēģināt. Es nevarēju palikt šeit.
  
  
  Viņas uzkāpa ap van un gāja tālāk. Visvairāk man gribējās atgulties ēnā, atpūsties, un ļaut, lai sāp galvas un kakla, lai tā norimst. Bet vēl labāk būtu pavadīt nedēļu uz slimnīcas gultā ar skaistu māsiņu. Var, Gabriel.
  
  
  Viņas izmeta šīs domas ap galvu un devās nervozi, sāpes sadursta mani ar katru soli. Sviedri стекал man acis no pieres, bet mute bija sausa, vates garšu. Interesanti, cik tālu ir līdz ceļiem? Viņa mēģināja atjaunot, cik daudz laika ir pagājis, kamēr tās brauca tā ir tālākā vieta, tad Zeno, bet nevarēju koncentrēt savas domas uz kaut ko-sāp.
  
  
  Pēkšņi atkal atgriezies reibonis, un melnums aizpildīja robežas manu viedokli. Mans mērķis-un krūtis stipri hit, un es sapratu, ka ir samazinājies. Viņas vaidēja no sāp un guļ, mēģinot kāpt mums uz sekundē. Uz zemes bija ценымногие labāk, nekā uz savām kājām. Viņas juta saule pakausī, kā ручейковый gludekļi un jūtama smarža pot no manas измученного ķermeņa. Un man kļuva žēl sevis. Man bija ļoti žēl sevi, un viņš teica sev, ka es neesmu spējīgs turpināt, ka es pelnītā atpūtā šeit.
  
  
  Bet otra daļa mani pavirza. "Celies, Kārters, šuvējs tevi parāvis! Celies un kusties, un tad būsi šeit.
  
  
  Viņas, zināju, ka balss bija pareizs. To klausoties šo, un zināju, ka teiktais ir patiesība. Ja to nevarēja piecelties tagad, tās būtu vispār nav piecēlās. Tā ir saule stundu vārīties man smadzenes.
  
  
  Kaut kādā veidā viņas atkal uzkāpa uz kājas. Tās, paskatījās uz zemi lūdza riteņu mašīna, aiz kuras sekoja. Tur nekas nav bijis. To, ieskrūvē augšu un mēģināja koncentrēties, bet neizdevās. Tās ir pavirzījusies uz priekšu par pāris metri, tad lēnām pagriezās. Neskaidra redze vai nē, bet man blakus nav bijis auto pēdas. Viņas ih zaudēja.
  
  
  Tās, paskatījās uz sauli, un tas bija vienalga, ko skatīties atvērtu durvis smēde krāsnis. Tas bija citā virzienā, salīdzinot ar to, kad viņas sāka staigāt. Vai tā bija? Es nevarēju iedomāties. To, aizvēru acis un ieskrūvē augšu. Tās bija jāatceras. Kad viņas sāka iet, saule bija pa labi no manis. Jā, to biju pārliecināts.
  
  
  Viņas atkal devās uz priekšu. Tās noslaucīja sviedrus no acīm, bet tie dega ar vēl spēcīgāku. Man bija vairāk vārtu no iekšpuses. Viņas pavadīja кожистым mēli pa пересохшим lūpām un sapratu, ka tuksneša saule jau обезвожило mani vairāk, nekā man gribētos domāt. Viņas redzēja, kā kaut kas kustas pa zemi, un apstājās, gandrīz kaisa atkārtoti. Tā bija ēna. Tās, paskatījās uz augšu un ieraudzīja tur, augstu uz visiem laikiem mani, стервятника, kas klusi diskutē un кружился.
  
  
  To, хмыкнул un turpināja pārvietoties. To ieskrūvē augšu, kad, braucot pa smilšu zemes, cerot atkal redzēt pēdas no riepas. Kādu laiku viņas centās saglabāt saule pa labi no sevis, bet tad man skidded. Viņas domāja par Дэймоне Зено un par to, kā viņai ļāva emu dabūt mani. Tās iznīcina Omega-Мутацию, bet, tā kā Zeno vēl bija brīvībā, viņš varētu sākt visu no jauna citur. Balss kāpēc David Hawke teica, lai viņu nogalināt, ja viņš neatgriezīsies kā savu gūstekni.
  
  
  Mana mēle kļūst bieza, it kā man mutē bija dabīgas vilnas sega. Svīšana nav tik spēcīga, jo man ir izžuvusi iekšā. Putekļu запеклась uz manu apģērbu, virs mitruma, manā sejā, acīs un ausīs. Tas остановленной man nāsis. Un manas kājas ir kļuvušas ļoti elastīgi. Viņas domās atgriezās pie visiem tiem sērijām kultūru, kas paredzēti, lai Pekinas. Un viņai viņš bija briesmīgs palātā, ejot pa eju starp rindām skartie лиц.
  
  
  Mana puse atkal hit par zemi un piespieda mani pagriezties. Tā šāviņš uz priekšu uz kājām, bet mēms. Tagad tās atkal samazinājās. Pirmo reizi sajutu viņas pakausi, kur mani pārsteidza, Zeno, un tur ir nokaltis sarecējušās asinis. Tā, paskatījos atpakaļ un redzēju, ka atrodos uz cieta pamata par sāls māla, kas nodarbojas ar to, likās, bezgalīgi stiepās visos virzienos. Tas bija slikta vieta. Šeit nav slimības cilvēks зажарился būtu kā ola uz pannas. Visa teritorija bija izžuvis līdz kauliem, un visu sedza māla plaisas platums collas. Pie apvāršņa nebija nekādas veģetācijas. Man bija īslaicīgs atmiņas par to, kas es agrāk esmu redzējis beigās šī statistika, bet tad atmiņas zudumā. Vēl viena ēna noritēja pār viņa galvu, un viņš paskatījās uz rāms ellē, kuriem bija debesis, un es redzēju, ka tagad tur ir divi стервятника.
  
  
  Viņas mēģināja nostāties uz kājām, bet šoreiz nespēja pārvarēt ceļgaliem. Tas un lijas man ļoti grabēja. Viņas, stāvēja uz ceļiem, smagi elpojot, cenšoties izdomāt, uz kuru pusi varētu būt ceļš. Grūti fakts bija tas, ka es varētu klīst šeit visu dienu, braucot ar riņķiem, kā vabole uz string, un beidzas tur, kur tā sākusies. Ja viņas tikai varēja atgūt skaidru redzi, tas varētu palīdzēt.
  
  
  Viņas sāka virzīties pa svelmaino māla četrrāpus, māla un обжигала man rokas, kad to virzās. Plaisas māla veidoja sarežģīts zīmējums uz virsmas dzīvokļiem, bet beigās plaisu samazināt savu man rokas un ceļgaliem.
  
  
  Pēc kāda laika reibonis atpakaļ, un ainava ir закружился ap mani reibinošo visapkārt. Viņai pēkšņi ieraudzīja zibspuldzes spilgtā debess, tur, kur bija jābūt visā teritorijā, kā un sajutu jau ir pazīstams šoks no sadursmes ar cietu mālu, šoreiz uz muguras.
  
  
  Četras стервятника. Viņas сглотнул, paskatījos atpakaļ un vēlreiz nosprieda. Jā, četras, ih spārni čukstēja nekustīgajā karstā gaisā augšā. Neliela trīce notika caur mani, un pamazām nāca atskārsme. Tā bija nekustīga, lai ih mērķus, un lijas to atklāja. Tie ir nevis saule, bet pārstāvēja pašu tūlītējus draudus. Tās sabruka uz muguras, ir pārāk vājš, lai kaut nedaudz paslieties. Smadzeņu satricinājums un interese ņēma savu.
  
  
  Esmu redzējis viņas maitu liju Austrumāfrikā. Tie varētu lauzt gazele gabalos piecpadsmit minūtes, bet, kaulu attīrīt vēl piecpadsmit, tāpēc ka visu, kas bija palicis, bija tumšs plankums uz zemes. Lieli putni nav bail no dzīvu dzīvnieku, un pat cilvēku, ja tas dzīvnieks ir invalīds. Un viņiem bija draņķīgs manieres pie galda. Tiem nav sirdsapziņas pārmetumi, sākot savu briesmīga maltīti pirms tam, kad dzīvnieks mirst. Ja viņš nevarēja pretoties, tas būtu gatavs novākšanai. Bija stāsti par стервятниках no balto mednieku un āfrikas следопытов, kas to vēlētos, nevar atcerēties. Tā, esmu dzirdējis, ka vislabāk ir gulēt uz sejas, tad tā, kā jūs aizturētas, bet arī tad jums bija neaizsargāti, jo viņi uzbruka ar nierēm, kas bija sāpīgi, nekā acis.
  
  
  Tās vāji kliedza uz tiem. - "Ejiet prom!"
  
  
  Likās, viņi nedzird. Kad skaņa ir mana balss dzejolis, tuksnesis šķita vēl klusāku. Klusums гудела ausīs, pati skanēja. Viņai ļāva savā galvas nokrist uz cietas māla un redzes dubultošanās atgriezās. Viņas skaļi ievaidējās. Ir tikai dienas vidus, priekšā bija vairākas stundas палящей karstuma, pirms iestājas krēsla. Viņas uzskatīja, ka ruhnu ilgi pirms tam. Pēc tam mani nozvejotas putni. Ļoti ātri.
  
  
  Viņas atkal pacēla sevi uz elkoņa. Var, to apvalks ir ne tajā virzienā. Iespējams, ka viņas palielināja attālumu starp sevi un dārgs, zaudējot jebkādu cerību uz glābiņu pie ejošā mimmo ceļotājam. Iespējams, katru reizi, pieceļoties un pārvietojas, tā tuvojās nāves.
  
  
  Nē, tas nevarēja tā domāt. Tas bija pārāk bīstami. Tās bija noticēt, ka dodos uz ceļa. Pretējā gadījumā, ja man vispār nebūtu pietiekami drosmes, gribas, lai pārvietotos.
  
  
  Viņas atkal ar grūtībām piecēlās uz ceļgaliem, mans mērķis bija jūtama divreiz vairāk. Viņas стиснул zobus, un devās uz priekšu pa māla. Viņas nebūtu pametusi. Viņas uz brīdi uzdeva jautājumu, zināja vai Zenons, ka es neesmu miris, kad atstāja mani, bet nolēma ļaut tuksnesī nogalināt. Tas būtu tipisks tā. Bet pie velna Дэймона Зено. Tās vairs nav jārūpējas par ns. Man vairs nav interesēja Mutācijas Omega. Viņas viesnīca ir tikai izdzīvot šo dienu, ko dzīvot.
  
  
  Viņas velciet gājiena attālumā. Viņai nebija ne jausmas, kurp devās tās. Bet bija svarīgi turpināt, turpināt mēģināt. Viņas спотыкался, ciets māls обжигала un порезала mani, kad tās apvalks, un viņš domāja par to, Gabriel. Viņas domāja par to, tumšā, vēsā viesnīcas numurā Мхамиде, ko uz lielas gultas, pliks. Kā tad tā, bija ar viņu istabā un piegāja pie gultas. Viņas rokas apskāva mani, притянули pie sevis, bet viņas miesa bija vēsa, mīksta un пахла jasmīnu.
  
  
  Drīz viņa atklāja, ka atkal zaudēja samaņu. Tās gulēja uz muguras, un паляло saule. Uz visiem laikiem mani griezās sešus maitu liju. Viņas лизнул sausas, sasprēgājušas lūpas un piecēlās. Bet man nebija spēka kustēties. Odin par maitu liju низменному pacēlās un atrodas tikai pāris metrus no viņa, padarot гусиный solis uz cieto kājās beigās piezemēšanās. Pēc tam bija pie cita putns.
  
  
  Tās vāji kliedza uz tiem, mana locīšanas dolārs dauzījās krūtīs. Divi putni ir veikuši pāris lēcienu, un sausā, smagā шелесте spalvu atkal pieauga un pievienojās saviem biedriem gaisā.
  
  
  Tā spiešana guļus uz muguras. To ir grūti хрипел, pulss учащался. Man beidzās spēki. Tās bija atzīties sev, ka zaudēja. Deimons Зено nozvejotas mani. Saule un putni beigsies ātrāk, nekā notiks vēl stundu. Viņai nebija ne jausmas, kur atrodos, es nevarēju skaidri redzēt, ka pat uz pāris metri. Viņai pēkšņi pirmo reizi domāju par Вильгельмине un sajutu ee pazīstamu formu maksts ir man blakus. Ego tur nebija. Man tas bija, kad Zenons mani kaitināja. Viņam ir jābūt, tas bija. Pat Hugo nebija. Man nav ieroču pret putniem.
  
  
  Maitu lijas peldēja arvien zemāk un zemāk, lidinājās un slīdēja, ih spilgti, ar metamajiem acis bija nepacietīgs un izsalkuši. Viņas перекатился dzīves un izlīda. Ar окровавленными ar viņa rokām indeksēšanu, kā pūķis, tērējot pēdējo unces enerģijas.
  
  
  Viņas nāca apziņa, jo asu разрывающей sāp atklāti zem kreisās acs. To atkal zaudēja samaņu un gulēja uz muguras. Manas acis šausmās logi tika atvērti, mana roka automātiski pakāpās uz aizsardzību.
  
  
  Man uz krūtīm, stāvēja divas lielas стервятника. Garās izdilis kakla, neķītrs darboties acis,
  
  
  Asas, asas клювы aizpilda lauku manu viedokli, un ih smarža, kas piepildīja manas nāsis. Viens стервятник колотил un saplēst ādu uz mūžu manā makstī, bet otrs saņēmis pirmo triecienu man acīs. Otrs putns plāno izdarīt vēl vienu mēģinājumu, kad mana roka pacēlās. Viņas skaļi kliedza un saķer neglīts kakls.
  
  
  Lielais putns хрипло kliedza un mēģināja doties prom. Tā ķēros pie čūsku ap kaklu, bet citu стервятник взмахивал saviem platajiem spārniem, skrāpējot manu krūtīm, kad viņš uzstājām prom. Tas, kas to turēja rokās, izmisīgi steidzās, lai atbrīvotos, skalojas spārniem pa manu seju, krūtīm un rokām, un iekodusi uz mani ar saviem nagiem.
  
  
  Bet tā nebūtu atlaida šo izdilis kaklu. Viņas вообразил, ka šī ir pretīgs vārtus pieder Зенону, un, neskatoties uz visu šīs kratīšanas un bļāvieniem, man izdevās lēnām celt otru roku un likt viņas kaklu, ar asu knābi, visu laiku poked roku rokā un shed asinis. Pēc tam to, перекатился uz sāniem, piespied putnu pie zemes un ar izmisuma spēku pieplūdumu согнул garo kaklu uz pusēm. Kaut kas iekšā atcirta, un ļaut viņai iet. Putnu spārniem sita pa māla vēl pāris mirkļus, kamēr viņas asu smaku hit man nāsis, un tad viņa sastinga.
  
  
  Viņai bija slims no spēku izsīkuma. Uz mirkli viņas, domāju, ka mani var pakampt. Bet pakāpeniski slikta dūša mazinājies. Viņas palūkojās apkārt un ieraudzīja pārējos. Tagad viņi visi bija uz zemes, daži pārvietojas ap mani ciešu apli, kas pārvietojas ar тугими locītavām, подергивая kaklu, un daži ir vienkārši nepacietīgi stāvēja un vēroja.
  
  
  Viņas gulēja изнеможении. Pāriem ap viņiem pieauga, laiza. To sajutu sastindzis zem kreisās acs, tur bija неглубокая brūce. Mana roka aizgāja asinīs. Bet стервятник netrāpīja.
  
  
  Tās, paskatījās uz miris putns ar nelielu gandarījumu. Tie varētu sarīkot savu briesmīga pier gan dienas beigām, bet es viņu piespiedu ih strādāt, lai edu.
  
  
  Pārējie putni tagad tuvojās lēni, ih aplami galvas bobbing ātri, dīvainas kustības. Viņi bija satraukti smaržu asinīs un ir ļoti nepacietīgi.
  
  
  To sajutu asu dūrienu ar labo kāju, un paskatījās uz putnu, kas stāv man blakus. Pārējie arī bija blakus, pa ceļam apskatot ķermeni uz priekšmets dzīvības pazīmes. Tikai viens bija nolaupījis ego miris biedrs. Viņai tika gaļu, ko viņi gaidīja. Tās vāji замахнулся uz клевавшую mani par putnu, un tas отлетела uz pāris pēdas.
  
  
  Nu, nebūtu vairs tā, it kā slikti, tad pirmā šoka, sāp. Cilvēki miris vēl vairāk biedējoši no rokām L5 un VDK. Tās arī varētu tikt galā ar šo. Bet es nebūtu ļāvis viņiem ir mana seja. Anyway, nav pirmais. To ir grūti перекатился uz krūtīm un liekot personai uz rokas.
  
  
  Viņas gulēja mierīgi, domājot par Зеноне un savas neveiksmes, un par to, ko šī neveiksme nozīmē. Izrādījās, ka manis nav blakus, lai redzētu rezultātus. To, dzirdēju šalkoņu kāja, un spalvu, kļuva arvien skaļāka, kad viņi tuvojas.
  
  
  Trīspadsmitā nodaļa.
  
  
  Раздалось spēcīgu трепетание spārnu un vēl viena skaņa. Tas bija pazīstami skaņu dzinēja automašīnas. Un tad tur bija balss,
  
  
  "Niks! Mon Dieu, Nika! "
  
  
  Tās noņem roku no sejas, un manas acis ir atvērtas. Saule садилось debesīs, un tagad nav tik spoži. Viņas atkal сдвинул roku un перекатился uz sāniem. Pēc tam to redzēja Gabriel, склонившуюся uz visiem laikiem mani, ar nemieru un atvieglojumu acīs.
  
  
  "Ak, Nika! Viņas domāja, ka tu esi miris."
  
  
  Viņa тянула par изорванную audums manu kreklu. "Paldies dievam, to laikus tevi atradusi".
  
  
  "Kā...?" Runāt bija grūti. Es nevarēju kontrolēt savu valodu.
  
  
  Viņa palīdzēja man piecelties un прислонила manu galvu sev. Tad viņa откручивала vāku flakonos, un viņš gandrīz smaržoja ūdens, kad vāks ir filmējusies. Brīnišķīgi mitra šķidrums sitās pret manu kaklu, ar бульканьем проникала manas iekšas, pārcēlās vitāli svarīgas vietas, papildinot manu enerģiju un mani šķiedras.
  
  
  "Jūs tikai piecdesmit metrus no ceļa", - viņa teica. Viņa norādīja uz Citrõen. "Vai tad jūs nezināt?"
  
  
  Viņas tiešām juta, kā enerģija atgriežas ar ūdeni. Viņas пошевелил valodu, un tagad viss strādās. "Nē, nav zināms." Tās, kas vēl malks, tad Gabriele aizskāra manu пересохшего personām ar mitru drānu. "Bet ko tu šeit dari? Tev ir jābūt Мхамиде ".
  
  
  "Kāds nāca uz pilsētu, ar ziņu par ugunsgrēkā. Es nespēju vienkārši sēdēt viesnīcā, domājot, ka tev var būt problēmas. Viņas devās uz laboratoriju, kad ieraudzīju divas grupas automobiļu pēdas, kā rezultātā šajā ceļa malā Тагуните, nākamā no šejienes pilsētas. Jo laboratorija bija сровнена ar zemi, to, domāju, ka jums ir vai nu hit uguns, vai braucat pa vienam ap šiem pēdas. Viņas vēlētos ticēt pēdējo, tāpēc devos pa pēdām. Viņi iegriezušies ceļa vaļsirdīgs priekšā, bet es viņu vispirms redzēja maitu liju. Un viņi atveda mani pie jums."
  
  
  Viņas lēni, sel, un pulsācija manu galvu, ir nedaudz mazinājies. Viņas скривилась no sāp ap vairākiem avotiem.
  
  
  "Ar tevi viss kārtībā, Nick?"
  
  
  "Es tā domāju, - es teicu. To pirmo reizi pamanīju, ka redzes dubultošanās pazuda. Viņas mēģināja piecelties, un nokrita uz Gabriel.
  
  
  "Nāc, es palīdzēšu tev tikt līdz mašīnai," viņa teica.
  
  
  Man bija grūti noticēt, ka es esmu vēl dzīvs
  
  
  . Viņas Gabriele ļāva aizvest mani uz mašīnu, un viņš smagi sabruka uz priekšējā sēdekļa.
  
  
  Mēs lēni braucām pa ceļu, pēc tam, kad garām to vietu, kur Zeno ienāca tuksnesī, un viņai par to. Pēc tam, dažu simtu metru attālumā no šīs vietas, to redzēja pēdas. Land Rover atkal izbrauc uz netīrumiem ceļa. Un atkal prom no Мхамида, uz tuksnesi un Тагуните.
  
  
  "Es domāju," es teicu. "Labi, mēs dodamies Тагуните".
  
  
  "Jūs esat pilnīgi pārliecināti?" viņa izskatījās uztraukusies.
  
  
  Tās, paskatījās uz nah un smīnēja, jūtot, kā mani sasprēgājušas lūpas mēģina pieliekties. "Zeno bija manas mīļākās rotaļlietas, - es teicu. "Es domāju, ka tas ir pareizi, ja tās raktuves ego atgriezt ih".
  
  
  Viņa pasmaidīja par reimatismu. "Kā teiksi, Niks".
  
  
  Mēs ieradās Тагуните uzreiz pēc tam tumsas iestāšanās. Tas bija atkal kā Мхамид, bet kāpēc-to viņš izskatījās vēl vairāk пыльным un sauss. Kā tikai mēs brauc uz pilsētu, tās sajuta, ka vai nu Zeno bija tur, vai nu ir bijis tur nesen. Nekādu lietisko pierādījumu, tikai intuīcija, uz kuru iemācījies pievērst uzmanību citos gadījumos. Mēs izgājām ārā, maza platība, uzreiz pēc tam iebraukšanas pilsētā, un бензонасос, krāsoti sarkanā krāsā, stāvēja pie vietas, atgādina viesnīcu. Tas bija viens par to spānijas sūkņiem, kas jūs nodot savu monētu, un saņemt savu benzīns, bet tas ir pārveidots tā, lai novērstu automātisku apmaiņu монетт un degvielas.
  
  
  "Brīdi", - teica viņas Gabriel. "Es gribu uzdot šeit ir daži jautājumi".
  
  
  Viņa apturēja mašīnu, un nav slimības iznāca arab", jauniešu kalsens puisis ir pametis кафии uz vārtus. Viņš plaši pasmaidīja, un mēs lūdzām ego piepildīt tvertni Citrõen. Kamēr viņš to darīja, viņas izgāja caur mašīnu un devos runāt ar viņu.
  
  
  "Jūs esat apmierinātas šodien Land Rover?" - pajautāju arābu valodā.
  
  
  "Land Rover?" - atkārtot tā, покосившись uz mani, накачивая gāzes. - Stundu vai vairāk atpakaļ šeit atradās mašīnu tuksnesī, ser. Viņam bija āra virsroku ".
  
  
  "Vai pie stūres ir vīrietis, седовласый vīrietis, garš vīrietis?"
  
  
  "Nu, jā, - teica arab, pētot manu seju.
  
  
  "Viņš runāja ar jums?"
  
  
  Arab paskatījās uz mani, un uz viņa sejas parādījās viegls ухмылка. "Šķiet, ka viņas kaut ko atcerējos..."
  
  
  To izņēma ap kabatas paciņu dirhams un pasniedza emu. Ego smaids kļuva platāks. "Tagad tas attiecas uz mani, ser. Viņš minēja, ka šodien būtu labi atpūsties.
  
  
  "Viņš teica, ja?"
  
  
  "Viņš nav скаал."
  
  
  Tā izpētītas ego persona, un nolēma, ka viņš runā patiesību. Tās ir apmaksājis emu uz benzīnu. "Paldies."
  
  
  Atgriežoties Citrõen, tās Gabriele pastāstīja to, ko uzzināju.
  
  
  "Ja Zeno tagad šeit, viņš būs šeit rīt no rīta", - viņa teica. "Ja tu atradīsi ego šovakar, Niks, tas, iespējams, tevi nogalinās. Tu izskaties briesmīgi. Tu neesi formā, lai sasniegtu to.
  
  
  "Varbūt tu un tiesībām" - es teicu. "Labi, noņem numuru viesnīcā. Bet es gribu, lai tu woke mani rīt rītausmā.
  
  
  "Lieliski. Bet līdz tiem sesku tu būsi atpūsties."
  
  
  Numurs viesnīcā bija tīrāks, nekā Мхамиде, bet gulta ir nedaudz maigāks. Gabriele gulēja ar mani, bet es to pat nepamanīju, kā uzkāpa pie manis uz īsu soda naktskrekls. Viņas aizmiga gandrīz uzreiz pēc tam, kā spiešana guļus uz gultas.
  
  
  Pusnaktī tās strauji iztaisnojās, kliedzot vārdu adresi lijas un šūpošanos ar viņu rokām. Uz brīdi viss bija ļoti, ka ir n/ a. Tā pat jutos karstās smiltis zem gurniem un jūtama smarža, putnu.
  
  
  Gabriele strauji sāka runāt ar mani. - "Niks!"
  
  
  Tā tad tiešām mosties. "Atvainojos", - nomurmināja es. Viņas, noliecās pie изголовью gultas un sapratu, ka jūtos simts procentu labāk. Sāp aizgāja, un man radās spēks.
  
  
  "Viss ir kārtībā", - maigi sacīja Gabriele, kad viņas закуривала cigareti. Tā elpoja, un sarkanā ogles izgaismots telpā. "Tev ir auksti?" Viņa pārcēlās pie manis savu ķermeni. Tas bija mīksts un silts, un viņas negribot atbildēja.
  
  
  "Atklāti tagad", - teica viņas hei.
  
  
  Viņa pamanīja manu reakciju uz viņas ķermeņa. "Man labāk palikt manā pusē", - viņa teica. Viņa sāka atkāpties.
  
  
  Mana roka apturēja to. "Viss kārtībā."
  
  
  "Bet Niks, tev vajag atpūtu".
  
  
  "Man joprojām nav aizmigšu vēl kādu laiku".
  
  
  Viņa atkal noliecās pie manis. "Lieliski. Bet tu vienkārši atslābinies un ļaujiet man nodarboties ar lietām ".
  
  
  Viņa pasmaidīja, kad viņa noskūpstīja mani uz lūpām, visu laiku glaimot mani. Viņa rūpējās оборудова man, un man tas ļoti patika. Drīz viņa vēlreiz noskūpstīja mani, un tas bija īsts uguns, un viņa zināja, ka laiks ir pienācis.
  
  
  Gabriele maigi mīl mani, un tas bija neaizmirstami. No šī brīža mani spēki ātri atgriezās. Kad vēlāk viņa aizmigusi man blakus, to ātri dozing off un pamodos rītausmā, sajūta atjaunots un atdzimšanu.
  
  
  Man joprojām sāpēja, kad tā pārcēlās. Bet brūce pie galvaskausa pamatnes dziedēt, brūce zem kreisā acs ir devusi izglītību nelielu plānu miziņu, un Gabriele залатала iegriezumi uz manas muguras. Vēl viņa ir mainīt pārsēju uz manu pusi, kur ģenerālis Дженина sita brūces. Kamēr mēs ģērbtos, pie mums istabā nosūtījām kafiju, un tad ir tā, kā piedzērās, tā jutos citu personu, nevis to, kas nāca visā šo Citrõen priekšvakarā nekādi nav kad.
  
  
  Tajā rītā atkal mašīnā, kad saule tikai ausa pār dzīvoklis baltiem jumtiem village, mēs devāmies ceļā braucot aptuveni divas citas viesnīcas pilsētā.
  
  
  Vēlētos лендровер. Protams, ja Zeno tiešām naktsmītne paslēpties, iespējams, ir privāts mājas, kur viņš varētu īrēt istabu. Bet viņam nebija iemesla domāt, ka es vēl joprojām virzos ego. To, domāju, ka viņš būs viens ap viesnīcu. Un vēl to, domāju, ka viņš nenāks, pirms rītausmas.
  
  
  Mēs прочесали autostāvvietu ap pirmo mazo viesnīcas, bet "Land Ровера" nebija. Tas arī varētu mainīt mašīnu, bet atkal, kas to bija maz jēgas.
  
  
  Kad mēs nonākam pie otrā viesnīcai, mēs ar Gabriele vienlaicīgi pamanījuši "лендровер". Viņš bija novietota iepretim ieejas caur мощеную ielu, un garš vīrietis noliecās pie viņam pa durvīm bez kaudzes.
  
  
  "Tas Ir Zenons!" - viņai sacīja Gabriele. "Nostopē kādu mašīnu!"
  
  
  Viņa pildīja pavēles. "Niks, uzmanies. Tev pat nav pistoli.
  
  
  To uzmanīgi uzkāpa pa Citrõen. Zenons vēl kaut ko rīkoja uz mašīnas sēdekļa. Ja paveiksies, tās varēšu pieiet viņam no aizmugures. Viņš vēl nav pamanījuši mūsu auto.
  
  
  "Nav izslēgts dzinējs", - maigi teica viņas Gabriel. "Vienkārši sēdi šeit. Klusi. Un apturēt prom ".
  
  
  "Lieliski."
  
  
  Tā izdarīja trīs soļi uz "лендроверу", kad Zenons pēkšņi pacēla acis un pamanīja mani. Vispirms viņš mani nav iemācījušies, bet pēc tam paskatījās vēlreiz. Likās, viņš neticēja savām acīm.
  
  
  Tās nicināja Деймона Zeno vēl līdz tam, kad satiku šo cilvēku, bet pēc briesmīgas stundas tuksnesī to, aizdegās tai nepārvaramu naidu. Viņas, zināju, ka manas jūtas ir bīstami, jo emocijas gandrīz vienmēr traucē efektivitāti. Bet es neko nevarēju palīdzēt sevi.
  
  
  "Tas ir pavediens, Zeno", - teica viņai emu.
  
  
  Bet viņš tā nedomāja. Viņš izvilka Вильгельмину pēc набедренного kabatas, bija mērķis mani un atbrīvo kasetne. Viņas пригнулся, un таращить acis lidoja virs manas galvas un cīnītos отлетела no bruģa man aiz muguras. Viņas skrēja uz припаркованному tuvumā "Фиату", un "luger" atkal взревел, padarot bedri uz jumta maza mašīna. Pēc tam Zenons uz "Land Ровере", заводил dzinējs.
  
  
  Es devos viņam pakaļ, bet apstājās pusceļā, kad redzēja, kā mašīna покатилась uz priekšu un ar squealing aiznesa prom pa ielu uz pilsētas nomalē. Tās strauji pagriezās un pamāja ar galvu virzienā, Gabriele un ситроена. Viņa отключила pārraides, un mašīna aizsteidzās uz priekšu, apstājās man blakus.
  
  
  Gabriele atbrīvoja man vietu, un es pie stūres. Šajā laikā klusā ieliņā parādījās vairāki arābi, sajūsmā apspriežot šāvienu. Viņas ignorēja nu ieslēdzu Citrõen, riteņi завращались, kad mēs sākām braukt.
  
  
  Лендровер joprojām bija izcils aptuveni trīs bloki. Viņas brauca visu ceļu uz garo ielu, riepas spiegtu, un riepas dega uz булыжнике. Ielas galā Zenons pa kreisi stūri taisni un iet skidded. Viņas brauca uz Citrõen, veicot norādes uz diviem riteņiem.
  
  
  Zenons izbrauca ap pilsētu pa asfaltētu ceļu. Pāris agri no rīta gājēji apstājās un atskatījās, kamēr mēs braucam mimmo, un tās pieķeru sevi par to, ka cerēju, ka šajā stundā tuvumā nav vietējā policija. Burtiski pēc dažām minūtēm mēs pameta ciemu. šosejas beidzās, un mēs braucām pa zemes ceļu, atkal dodoties uz tuksnesi. Uzlecoša saule bija gandrīz ir atvērts pret mums un vietā viņi mums acis caur vējstiklu.
  
  
  Mēs braucām, iespējams, jūdzes divdesmit. Citrõen devās uz kādu attālumu, bet nespēja apdzīt citu mašīnu. Ceļš ir gandrīz pilnīgi pazudusi, kļūstot kas pārklāts ar колеями un забитую smiltīm riests, заставившую mums sisties ar galvu pret griestiem Citrõen, kamēr mēs neatpaliekam no Land Rover. Pēc tam, tāpat kā pagājušo reizi, Zenons pilnībā nogājis no takas, cenšoties izrauties no mums. Viņas катил par to Citrõen caur zāli un cietu mālu, un tagad Zeno bija atšķirīgas priekšrocības. Land Rover ar izturīgu rāmi un pilnpiedziņu tika izveidots, lai šo ceļojumu, bet Citrõen - tas шоссейный auto. Pēc piecām minūtēm mēs esam zaudējuši Zeno pēc izskata, gan pēc putekļu ļāva mums noturēties pareizā virzienā.
  
  
  Kad viņai bija pārliecināts, ka viņš mūs pilnībā zaudēs, mēs devāmies pa vazāt apkārt kalpo klints, un tur bija Land Rover, sēž neērtā leņķī, iestrēdzis smilšu uzbērumu. Spriežot pēc visa, spējas Zeno neatbilda iespējām mašīnas. Zenons kā reizi вылезал, kad mēs strauji apstājāmies, ne vairāk kā divdesmit metrus no mums.
  
  
  "Palieciet mašīnā un nav kusties", - teica viņas Gabriel.
  
  
  "Niks, tev nav nekādu iespēju bez ieročiem", - brīdināja, apgalvo viņa.
  
  
  "Viņš zina, kā mums nav".
  
  
  To, izstiepa savu roku un pieskārās viņas rokām. Pēc tam iznāca viņas Citrõen.
  
  
  Zenons balodis atvērtu durvis "лендровера", saglabājot "luger" aiz malas, un нацелился uz manu pusi. Ja viņš noteikti zināja, ka es безоружен, viņš varētu sarežģītu mums dzīvi. Viņš varētu atgriezties pie mums nesodīti un liek mums meklēt patvērumu. Bet viņš nezināja.
  
  
  "Tu ne atgūsi mani dzīvu!" - kliedza Zenons, pietupstoties aiz durvīm mašīnas. Man nevajadzēja, lai viņš ir runājis.
  
  
  Spirālveida bija tāda, kā līdz viņam nokļūt tur, jo viņam bija Viktorija. Pārsteidzoši, cik liela un bīstama izskatījās pistole ar šo turp stumbra. Tās, paskatījās uz zemi ap automašīnām. Blakus abām mašīnām pa labi bija vairāki akmeņi, bet pa kreisi - mazliet tālāk. Viņi sniedz būtu kādu aizsegu, ja viņas varēja nokļūt līdz tām, un запутали būtu Zeno, ja viņš nav zinājis, kādiem tiem apkārt ir tās vairos.
  
  
  Zenons pats ir apjucis, pirms viņa varēja ego triks. Viņš nolēma, ka aiz durvīm "лендровера" nedrošs, tāpēc pagriezās un, пригнувшись, devās uz automāta priekšā. Tiklīdz viņš ieraudzīja viņas ego, tā, metās uz akmeņiem pa labi, un aizmirst par viņiem.
  
  
  Kad viņas pienāca pie malas paskatīties, viņa redzēja, ka Zeno zaudēja mani par prātā un nebija ne jausmas, kur tās bija. Ego acis raudzījās Citrõen un klintis abās pusēs mašīnas. Uz viņa sejas parādījās истерическое izteiksme, un es redzēju, ka viņš labāk jumped pie naža spals ir veidots "люгера", slidenās no bankas.
  
  
  Lēnām, es stāvēt četrrāpus, to indeksēšanu pa perimetru klintīm, cenšoties neiet grants zem baleta čības. Man nebija mums skaņa. Collas дюймом, foot par футом viņas gāja klints, un izrādījās, vaļsirdīgs pār Land Rover.
  
  
  "Lāstu, šuvējs tevi parāvis!" Skaļi, saspringta balss, Zeno bija līdz galam klintis. "Es tevi nogalināšu."
  
  
  Viņas bezskaņas gulēja uz akmeņiem pār to. Pēc mirkļa viņas lēni izlīda pa klinšu kori, joprojām ir slēpta no acīm. Viņai bija virs priekšējā daļa "лендровера", un apmēram desmit metru attālumā pa labi no tā. Viņas lēni piecēlās un slepus paskatījās. Man ir paveicies. Zenons skatījās uz citu pusi.
  
  
  Tās atrada akmeni lielums dūri. Ņemot ego rokās, viņa vēlreiz paskatījās uz Zeno. Viņš joprojām novērsās no manis. To, attālinājās, un meta akmeni augstu петлеобразной loka virs ego galvu uz citu pusi лендровера, izkrauj ar troksni. Zenons pagriezās un nošāva люгера uz šo skaņu, un viņš ielēca emu uz muguras.
  
  
  Viņa nav pietiekami labi просчитал lēkt. Tās skāra viņa ego uz pleciem un muguras, un "Luger" lidoja. Viņas smagi piezemējās uz kreiso kāju un pagrieza potīti. Mēs kopā atsitās pret zemi, bilances krišanu. Mēs abi ar grūtībām uzkāpa, un viņš nokrita uz vienu katram cilts. To izmežģīju potīti. Tās, paskatījās uz "Luger"; darba plūsmu mucas bija aizbēra ar smiltīm. Kamēr ego nav noskaidroti, to nevar izmantot. Zenons arī tas ir pamanījis un nav pat mēģināja satvert ieroci. Tā vietā uz viņa sejas parādījās saspringts smaids, kad viņš ieraudzīja manu kāju.
  
  
  "Nu, vai nav žēl?" - hissed viņš.
  
  
  Viņas ar grūtībām piecēlās, dodot priekšroku potītes. Viņa atnāca manu kāju akūtas sāpes. Kopā ar noārdīšanās testu iepriekšējā dienā, tas padarīja Zeno, neskatoties uz tā vecumu, ir briesmīgs pretinieks, kas рукопашной cīņā.
  
  
  Bet viņas ienīst šo cilvēku, Viņas ignorēja potīti un metās uz Zeno, panākot ego krūtis. Mēs atkal devās kopā. Tā, sapratu, ka man bija izdevīgi turēt ego no kāju, jo mans manevrēšanas vertikālā stāvoklī bija nulle. Mēs катались pa smiltīm atkal un atkal, līdz tā skāra viņa ego ar dūri pa seju. Viņš putnu sagrāba mani aiz rīkles, skrāpējot, cenšoties noturēt, lai žņaugt mani. Mēs bijām pie "Land Ровером". Rokas Zeno aizvērās manā kaklā. Tās skāra viņa ego ir vēl viena dūre sejā, un kauls хрустнула, viņš nokrita uz mašīnu.
  
  
  Persona Zeno кровоточило, bet viņš joprojām cīnījās. Viņš bija uz kājām, satveršanas lāpstu, прикрепленную uz veiktie aprēķini "лендровера", vienu ap tiem mazajiem, ar īsu рукоятью, kas izrakta riteņi ap smilšu. Tagad viņš tur ego rokā un pacēla, lai samazinātu man uz galvas.
  
  
  Viņas mēģināja piecelties, bet man neļāva лодыжка. Tagad man nācās parūpēties par velna лопате. Viņš nikni noslīdēja uz manu seju, asmens bija izlaists. Tā samazinājās no tā, ātru kustību, un viņa iegrima smiltīs netālu no manas galvas.
  
  
  Zeno, melnīgsnējs, ar vēnām uz kakla, līdzīgi virves, atbrīvoja lāpstas asmens, lai vēl vienu sitienu. Viņš pacēla ieročus virs galvas. Viņas nikni kicked ar labo kāju un aizķērās aiz kāju Zeno, iemetot ego pēc līdzsvara. Viņš nokrita smiltīs, bet lāpstu nav zaudējis. Tā neveikli piecēlās un devās uz Зенону, bet viņš arī piecēlās, un viņam viss vēl ir lāpsta. Viņš putnu замахал to, šoreiz par horizontālo loka manu galvu. Viņai un atkāpās atpakaļ, lai no tā izvairītos, un пощупал potīti. Viņai neveikli piegāja pie Зенону, satvert viņu, pirms viņš varēja atjaunot līdzsvaru, un meta ego caur manu gūžas uz zemes. Šoreiz viņš ir zaudējis, un lāpsta, un daļu savu spēku. Tas bija labi, jo es ļoti ātri утомлялся, bet лодыжка mani nogalināja.
  
  
  Viņš pamāja man ar dūri un netrāpīja, un tās skāra viņa ego vaļā uz sejas. Viņš recoiled un stipri sasita par "лендровер", viņa seja исказилось no sāp un bija piepildīta ar asinīm. Viņas заковылял par to, kas nozvejotas ego, kas tur un hit viņa ego dzīvē. Zenons согнулся uz pusēm, un viņa iesita ar celi ego galvu.
  
  
  Viņš skaļi крякнул un nokrita uz priekšējā sēdekļa лендровера.
  
  
  Kad viņas devās uz viņam, Zenons mēģināju saprast novads sēdekļa, un es redzēju, ka viņš tiecas uz kaut ko mašīnā. Kad viņš pagriezās pret mani ar malu rokā, viņas redzēja, ka man ir problēmas. Viņš ir atradis citu mans ierocis, duncis Igo. Viņš тыкал man ego, mēģina nostāties uz kājām, viņa ķermenis aizpildīja atvērtas automašīnas durvis.
  
  
  Es nevarēju ļaut viņam bija nokļūt pie manis. Nav tam tam, caur ko viņš jau mani piespieda. Pirms viņš uzkāpa pa dienu, tā metās uz nah. Viņš nokrita. Ego mērķis ir iestrēdzis starp novadu dienu un rāmi, kad viņa slammed slēgtas. To dzirdēja, kā galvaskauss skaidri sadalīt ne tikai no trieciena, un pēc tam acis Zeno uzlabota, kad ego lūpu nonākt klusinātas skaņas. Durvis ir sabiedrības throws, un Zenons, sel uz zemes pie mašīnas, viņa acis joprojām bija atvērtas, tievā sarkanā strūklā tek pa ego žokļa līnijas matiem. Viņš bija miris.
  
  
  Tās sabruka uz "лендровер" blakus, krītot аленка ar potītes. To dzirdēja shaggy, kas drīkst pie manis, un pēc tam bail balss, Gabriel.
  
  
  "Nik, tu esi...:
  
  
  Viņa apstājās man blakus un paskatījās uz Zeno. Tad viņa paskatījās uz manu potīti.
  
  
  "Es esmu labi", - nopietni teica es.
  
  
  Gabriele noskūpstīja mani uz vaiga, tad iesniedza man Вильгельмину un Hugo. Mēs devāmies atpakaļ uz Citrõen, tās balstījās šeit uz pleca.
  
  
  "Tas kļūst par ieradumu, - es teicu.
  
  
  "Man patīk palīdzēt tev Niks".
  
  
  Tā, paskatījos viņas zaļās acis. "Piemēram, pagājušajā naktī?"
  
  
  Viņa patiešām nosarka. "Jā. Tāpat kā pagājušajā naktī.
  
  
  To, smīnēja, kad mēs atgriezāmies pie auto. Tās bija iedomājies, sejas izteiksme Хоука, ja viņš varētu redzēt mīļo meiteni, kas nodarbojas ar tā rūpējās par manu labklājību. "Es nezinu, kā tu to dari," - viņš teica ar šķību aci.
  
  
  Mēs velk uz mašīnu. "Cik ilgi braukt atpakaļ uz Tangier?" - pajautāju, Gabriel.
  
  
  Viņa paraustīja plecus. "Mēs varētu būt tur, rīt".
  
  
  "Pašā delle?" - es teicu, paceļot uzacis. "Šajā сломанном vecajā kastē?"
  
  
  Viņa paskatījās uz putekļaina Citrõen. "Niks, tas ir praktiski jauna mašīna".
  
  
  "Bet rīt mēs nokļūt līdz Tangier jaunu mašīnu", - iebilda es. "Un tad viņa pienākums ir nekavējoties sazināties ar savu priekšniecību, un viņi var vēlēties, lai viņas aizlidoja uz nākamo lidmašīnu. No otras puses, ja šī mašīna ir vēlme un дряхлая, mums ir nepieciešams divi vai varbūt trīs naktis ceļā, lai nokļūtu līdz Tangier ".
  
  
  Neizpratni sejā растворилось, un ego mainīt smaids. "Ah. To redzu pamatotību tavu spriedumu, - lēni teica viņa. "Pēdējā laikā viņš ir pieredzējis daudz ko, un būtu bīstami troksnis ego neapdomīgi".
  
  
  Viņas maigi noglaudīja viņas ass. Pēc tam to заковылял dienā un sel uz mašīnu un Gabriele apsēdās uz vadītāja sēdekļa.
  
  
  - Tad Tangier, vadītājs, - es teicu. "Bet, lūdzu. Ne pārāk ātri.
  
  
  "Kā tu saki, Niks". Viņa pasmaidīja.
  
  
  Metot pēdējo skatienu uz attēlu formas, растянувшуюся blakus "лендровером," viņa dziļi nopūtās un lēni izdvesa. Pēc tam viņas atslīga uz mīksta sēdekļa, aizvēru acis un ar nepacietību gaidīja atgriežamies Tangier.
  
  
  Viņas gaidīja, ka tas būs neaizmirstams.
  
  
  Pavedienu.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kods, nosaukums: Вервольф
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Kods, nosaukums: Вервольф.
  
  
  tulkojums Lauvas Шкловского
  
  
  veltīts atmiņas dēla Antona.
  
  
  
  
  Pirmā nodaļa
  
  
  
  
  
  
  Vērši skrēja priekšā mums pa холмистому андалузскому ainavu. Saule bija silta un piedeva ih ādai skaistu mirdzumu. Tā bija mana brīvdiena. Niks Kārters un AH, bija tik tālu no manas domas, jo Vašingtona. Šeit tas bija par Džeku Finlay, pārstāvis sniedzēja ieročus. Un Džeks Finley lieliski pavadīja laiku.
  
  
  Blakus man brauca grāfiene Marija de Ronda savā baltajā arābu mugurā. Kad viņu satiku viņu pie pludmales Piestātne, viņas nezināja neko par viņas nosaukuma. Man tajā laikā tas nebija nekas cits, kā vispievilcīgākais dzīvniekiem-mātīti Vidusjūras kleita. Viņas baltā bikini, tikko noslēptas zem viņas grezns olīvu ķermeņa. Pie nah bija tumši spānijas acis, gari melni mati un spilgti обезоруживающая smaids.
  
  
  Nākamajā rītā, atrodot neizmērojamo kaislība, скрывающуюся par šo smaidu viņu kaislīgu nakti un mīlestību, viesnīcu vadītājs ir vienīgā sūtīšana mums pa telefonu, un es dzirdēju, ka viņš sauca viņas grāfiene.
  
  
  Par to nav bijis šaubu: tas grāfiene. Tā ir mainījusi bikini uz izcili rindās marokas ādas, viņas mati bija savākti zem широкополой севильской cepuri, un обезоруживающая smaids bija ar karalisku izskatu.
  
  
  20 gadu vecumā viņa kļuva par īpašnieku pati par sevi ir liels un slavens sēta vēršu cīņas Spānijā.
  
  
  Tas bija laiks, kad divu gadu buļļi pirmo reizi iepazinās ar atmosfēru arēnā. Buļļi, kas izturējušas pārbaudi, paliks uz rančo vēl divus gadus, kamēr nebūs pilnībā pieaugušajiem monstriem, созревшими, lai cīnītos. Неудачливые buļļi familiāri devās uz kautuvi.
  
  
  "Jūs patiešām patīk корриду?" jautāja Marija. "Man gribētos, lai tu nebūtu piedzīvojis šo atvaļinājumu.
  
  
  Tā nav izlaista viegli ironisks tonis, un viņas zobgalīgu skatienu lika man atbildēt.
  
  
  "Tas nav mans hobijs - skatīties, kā citi cilvēki nodarbojas ar sportu", - парировал es. "Es tā domāju", - viņa teica. 'Ejam.' Viņas пришпорил zirgu, un mēs esam pārgājuši no īsāks nekā auļi uz ātru lūši, lai samazinātu solis bullis.
  
  
  Mums bija divpadsmit, visi uz zirgiem. Bija trīs матадора ap Madrides, divi пикадора ar saviem gariem asiem šķēpiem, potenciālie pircēji un caballero. Ejam pa apli.
  
  
  Jaunie buļļi smējās рычали un teritorijas ragiem. Viņu bija tikai divi gadi, bet katrs svēra ap astoņi simti mārciņas un bija asas kā žiletes, ragu garums ir sešas collas.
  
  
  Kad mēs griezāmies, ganāmpulks ir apstājies uz kalna. Tas bija ih teritorijā, un pirmo reizi dzīvē tie uzbruka ih domīnijām. Ih закатанные acis pauda naidu un izbrīnu, kad nagi mūsu zirgus tur ih nebrīvē gredzenu putekļu mākonis.
  
  
  Marija stāvēja uz стременах un sauca stiprā vienam caur saviem ļaudīm: "Izolēt ego tur, aizmugurē, vispirms pārbaudīsim.
  
  
  Jātnieks lidoja ārpus ringa desmit metru attālumā no buļļa. Dzīvnieks uzreiz атаковало.
  
  
  Šis cilvēks ir eksperts. Asi kā žiletes, ragi вонзались boca zirgu, bet jātnieks tur nepieejamā vietā, traucēja un увлекал bull arvien tālāk un tālāk no ganāmpulka, kamēr suns un braucējs nav konstatēts, ka uz līdzenas dēļi sejas otru pie otra. metri no ganāmpulka.
  
  
  "Saka, ka ļoti sen jūrnieki ar Krētas atveda vēršu cīņas Spānijā". teica Marija. Viņas seja mirdzēja ierosināšanas baleta caballero un bagāts. "Bet, lai uzvarētu nu, nepieciešams spānis".
  
  
  Jātnieks attālinājās, un pie buļļa tuvojās viens пикадоров. Viņš нацелил šķēpu galvu zvērs un iemeta emu zvanu: "Toro! Hei, Toro! "Ja viņš rūc, vai skrāpējumiem zemi, tā ir slikta zīme", - norāda Marija. "Drosmīgie buļļi nav bluffing". Tas nebija blefs. Viņš devās atvērts пикадору, to ragiem tika nosūtīti uz dzīvi zirgi. Bet penguin classics zibenīgi noliecās uz priekšu un iedūra šķēpu starp lāpstiņām. Tomēr zvērs, šķiet, pilnībā ignorēja sāpes un atkal sāka uzbrukt.
  
  
  'Pietiekami!' sauca stiprā Marija. "Pietiks, mums ir Toro!
  
  
  Jātnieki ir apsveicami. Penguin classics выдернул šķēpu miesā un palaists aulekšot. Odin pēc матадоров tuvojās разъяренному vērsim, bruņoti tikai ar sarkanu drānu.
  
  
  "Lai redzētu, uzbrūk, vai bullis ir taisns vai sānos, viss tiek pierakstīts", - stāsta Marija. Un tiešām, viņas redzēja, kā viena ff cilvēku pierakstīja katru sīkumu notepad.
  
  
  Sānu kustībām matador piegāja pie buļļa. Viņš bija немаленьким cilvēku. bet ego acis bija vienā līmenī ar buļļa acīm. Marija rakstīju, man pirms tam, ka Andalūzijā audzē lielākajiem bullis.
  
  
  Matador сдвинул sarkano audums. Vērsis draudīgi nolaist ragi un pēkšņi uzbruka pa taisni. Ego asinis залила kreklu матадора, kas apguvis nepārtrauktās uzbrukumiem un prasmīgi tika galā ar tiem, griežot zvērs plašāku apļos.
  
  
  "Redzi, Jack". viņš spēlē uzmanīgi, lai bullis nav поворачивался pārāk ātri, pretējā gadījumā tas varēja kaitēt sev sēkliniekos ", - paskaidroja Marija. "Tas ir patiešām toro!" - iesaucās матадора pie pēdējā uzbrukuma bullis.
  
  
  Tagad tika izvēlēts vēl viens bullis. Šis ir bijis pat vairāk, nekā pirmā, bet, kad viņa nonāca šķēps пикадора, viņš замычал un aizgāja. "Tā ir slikta zīme, - komentēja viens ap pircējiem.
  
  
  Citu matador piegāja pie buļļa. Dzīvnieks bija nagiem un размахивало ragiem. Matador piegāja pie zvēru attālumā полуметра un mēģināja izprovocēt uzbrukumu. Vērsis pārtulkoja izskatu ar audumu uz vīrieti. it kā viņš nevarēja izlemt, kurp virzīt savu uzbrukumu.
  
  
  'Uzmanību. Jaime. Sneaky bull - sliktākais ". kliedza viens par матадоров. Tomēr lepnums - tā ir īpašība, kura spānis ir pārpilnība, un matadors devās vēl laiza k nāvējoši ragiem.
  
  
  "Madridē reiz šāva uz ringu bullis ar tīģerim, - teica Marija. "Kad viss ir beidzies, viņiem nācās apglabāt četriem cilvēkiem, un tīģeris".
  
  
  Nekas nav pārvietojas ātrāk bullis uz īsu attālumu, un šis attālums bija tikai dažas collas, kad vērsis uzbruka. To sems stāvēja metrus piecpadsmit no manis un es dzirdēju, kā saplēsts krekls. Priekšējā puse nokrita joslu матадора, parādot violets joslu, kas iet caur ego ribas. Sarkana krāsa ir samazinājies, un vīrietis recoiled, pilnīgi опешивший. Izglāba ego tikai gļēvulība bullis. Tas man deva laiku сманеврировать manu zirgu starp viņu un bullis un velciet puisi aiz rokas. Kad viņu atlaida, viņš bija ārpus briesmām un ar smiekliem cirta man pa muguru.
  
  
  "Tu esi labs braucējs, lai amerikāņu", - viņš teica, noslaukot asinis ar csdd.
  
  
  "Bway, bway", - kliedza cilvēks, kurš ir darījis piezīmes. "Tas ir miesnieks!"
  
  
  Marija piebrauca pie manis: "Tava kārta, dons Huans. - viņa sauca stiprā man, набрасывая sarkano lupatu uz galu mana sēdekļa, - ja tu tikpat drosmīgs, ka stāvi uz vietas, vai sabraukt!
  
  
  "Personīgi vislabāk jūtos horizontālā stāvoklī".
  
  
  "Saki ir buļļa".
  
  
  Melns gabals dinamīts uz kājām разгонялся pa zālienu. Savvaļas cirtaini mati plīvo starp līknēm ragiem. Braucējs, выманивший ego ap ganāmpulku, likās, bija laimīgs aizbēgt.
  
  
  "Mēs esam tur ir speciāli, lai tevi", - kliedza man viens caballero.
  
  
  "Tas izloze? - pajautāju, Mariju, - vai viņi cenšas pakļaut mani sliktā gaismā?"
  
  
  "Viņi zina, ka tu guli ar grāfiene ". "Marija atbildēja līdzenu toni. "Viņiem interesējas, kāpēc viņa tevi apēd. Jūs vēl varat atgriezties, ja vēlaties. Neviens nevar sagaidīt, ka komersants ir uzvesties kā bullfighters .
  
  
  Vērsis uzbruka šķēpu пикадора. Metāls sadursta ego ir miesa, bet viņš nav pārsteigts un izmisīgs grūdieniem отогнал cilvēkiem un zirgiem, soli pa solim. Tā noslīdēja no zirga un satvēra par хольст's. "Atcerieties, - brīdināja, apgalvo Marija, - jūs pārvietoties audekla, nevis kājām. Kad jūs sastopaties ar šiem ragiem, ir nepieciešams būt drosmīgi un gudri. Stāvēt uz vietas un lēni pārvietojot audums, tiksiet galā ar savām bailēm, un jūs ņemsiet ego saskaņā ar savu kontroli.
  
  
  To ir pārāk daļas dzirdējis šos vārdus no vistu vanags, bet nekad nav bijušas attiecības ar šo briesmīgo rases zvēri, kuru laikā sta gadus audzē tikai un vienīgi ar mērķi nogalināt. Un it kā tieši nekad negaidīju tādus vārdus, pēc ust tādas meitenes, kā Marija.
  
  
  "Saki man vienu lietu, Dāma. Ja tavs bullis сбьет mani, tu pacelt īkšķi uz augšu?
  
  
  "Tas ir atkarīgs no tā, kur viņš jūs novedīs.
  
  
  Viņas izgāja uz lauka. Penguin classics aizbrauca, un bullis dusmas paskatījās uz mani. Man negribējās veikt klasisko sānu shaggy матадора, kas ir izrādījušies nevajadzīgi, jo bullis esot atklāti uz mani.
  
  
  Tad sapratu, kāpēc daži pieredzējuši матадоры dažreiz pēkšņi tiek izīrēti un bēg. Visā teritorijā, bet грохотала no smagā uzbrucēja колосса. Viņas сомкнул kājas un izplatīt хольст's. Kad viņš nolaida ragi, viņas ieraudzīja asinis uz viņa muguras. Tās strauji yanked хольст's un redzēja, ka ragi maksājumu vērsti tieši uz mani. Jaunais monstrs, kas nozvejotas manu неуклюжую lamatas, gandrīz вырвав plāksne ap manu roku. Viņas atgriezās uz pozīciju, kad tā ir veikusi savu uzbrukumu. Šoreiz tās ir izlaista tieši ego. Protams, viņš nezināja, ka tas ir bīstami pusē. To sajutu pļauka no viņa pleciem, un sapratu, ka истекаю asinīm.
  
  
  Spēcīga smarža ego izmisīgs dusmas, šķiet, ir опьянил visas manas jūtas.
  
  
  "Diezgan, Jack", - dzirdēju viņas creek Mary ' s. Bet tagad viņai bija fascinated ar šo nāvējošo baletu - cilvēks, kurš sarkanu lupatu dominē un hipnotizē первобытную spēkā. Viņas atkal cēlās un meta izaicinājumu vērsim: "Ha, toro!" Bullis arī tikai viņš mēģināja slāpes cīņas. Viņas lēni pagriezās, kad viņš sekoja aizkaru, tad, strauji pagriezies, ļāva emu izlauzties cauri.
  
  
  "Mans dievs, tas puisis!" kliedza viens par caballero.
  
  
  Ģeometrija šī baleta man aizrāva. Vērsis steidzās pa taisnu līniju, bet pēc tam sāka zīmēt apli, kas kļuva arvien šaurāka un šaurāka, atkarībā no tā, kā mani pagriezieni kļuva vairāk gludus un lēns. Nekā lēnāk un laiza, jo skaistāk mūsu balets. Un jo vairāk bīstamas!
  
  
  Pēc tam audekla audums saplēstu. Viņas tur ego ar abām rokām, vadot buļļa tik sesku, kamēr mans krekls nav залилась asinīm ego. Palika tikai viņš un viņa. Visi pārējie braucēji, Marija, ir tikai miglainas svītu. Odin ap ragiem bija audumu uz pusēm. Viņas mēģināja cīnīties ar to, ka no nah palika. Ja ego nākamajā uzbrukumā galu ragi pārtapis caur manu kreklu, kā žiletes, klauvē man ar kāju, blakus aizejošo mimmo bullis.
  
  
  Tikai tagad to sapratu, ka man neveicas. Bullis bija pārliecināts. Kad to mēģināju piecelties, viņš uz mani starp ragiem. Viņas pārgāja pāri ego muguru un atkal piecēlās - kā piedzēries. Vērsis slavēja mani un gatava sevi pie pēdējā uzbrukuma.
  
  
  'Jack!'
  
  
  Viņas redzēja, kā steigā, balts arābu ērzelis, Sv. Šī sarkanā siļķe lika bull заколебаться. Pēc tam viņš uzbruka.
  
  
  Mana roka izspiež gūžas Marija; Viņas, подтянулся un spiešana guļus aiz nah, dzīvoklis pār торсом ērzeli. Buļļa ragi izcelt manus zābakus, pirms viņa varēja kāpt uz priekšu un izvairīties no viņa uzbrukumiem. Balts blakus ērzeli, adresēts man, bija sarkanā krāsā.
  
  
  Kā tad, kad mēs bijām drošībā, Marija спрыгнула ar zirgu. 'Jaime! Jauna auduma un zobenu ". Odin ap vīriešiem ir devusi pieprasīto. Vērsis stāvēja vientuļa lauka vidū, uzvarējušais.
  
  
  Marija piegāja pie viņa. Pie nah bija pieredze kā матадора, bet pēc pāris pagriezieniem viņas saprata, ka nav iespējams sarīkot man demonstrāciju. Viņa nogalinās to.
  
  
  Vērsis noguris. Ego ragi bija vērsti uz leju, un ego uzbrukumiem zaudē arvien vairāk un vairāk spēka. Marija izvilka zobenu pa salocīts. Asmens bija apmēram trīs pēdas garš un закруглено beigās. Viņa стряхнула matus ar aci un sniedza zobenu virs ragi.
  
  
  "Toro, nāc šurp". Tā bija pavēle.
  
  
  Nāca bullis. Ego ragi paklausīgi sekoja audumu, kamēr viņa опускала to uz zemi. Ee labo roku saimniecībā saber, slīdēja laikā vārtu apnicis bullis.
  
  
  Saber ātri atrada brūci, kas пикадором.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  2. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Tev nav pieredzes", - teica man viens pa матадоров laikā pusdienas mājās Marijas de Ronda. "Nav pieredzes, bet ir pietiekami daudz drosmes un prāta. Jūs varētu iemācīties корриде ".
  
  
  "Nav tik labi, kā Marija. Jūs aizmirstat, ka tas ir viņa nogalināja viņu.
  
  
  Marija iegāja lielā dzīvojamā istaba. Viņa mainīja drēbes izjādes uz vienkāršas baltas bikses un džemperis, un tagad izskatījās neiedomājami, kā целомудренная jaunava.
  
  
  "Bet Marija cīnījās ar vēršiem, kad elementus varētu staigāt", - paskaidroja matador.
  
  
  Desertā kalps atnesa svaigi валенсийские apelsīni, un, kamēr наливали brendijs, viņas jautāja Marija, kāpēc viņa nogalināja vērsi. "Tāpēc, ka es biju mazliet dusmīgs uz viņu".
  
  
  "Vai tas nav dārgs joks?"
  
  
  "Dārgais Džek, man ih tūkstotis".
  
  
  "Un tas nebija labākais ee животныое", - piebilda viens ap pircējiem.
  
  
  "Labākais cilšu grāmatās ir atzīmēti īpašā veidā", - stāsta Marija.
  
  
  "Un par īpašu cenu", - norūca pircējs.
  
  
  Spāņu pusdienlaikā, ir ļoti plašs. Par viņu vienmēr būtu сиесте: civilizēts pasūtījuma, kas, diemžēl, vēl nav aptvēruši Ņujorkā. Visi aizgāja uz savu guļamistabu. Manā gadījumā tā bija istaba izmērs ar ēdamistabu; uz čīkstoņu karājās gobelēni un sakrustotiem lācīgs. bet visiespaidīgākā bija milzīga gulta ar baldahīnu.
  
  
  To, attīrīta, aizsmēķē cigareti un stahl gaidīt, kas notiks tālāk.
  
  
  Pēc desmit minūtes ienāca Marija.
  
  
  Tu esi traks, balsošana, un viss, ko viņa teica.
  
  
  Par to vēl ir bikses un džemperi, bet, kad viņa novilka virsdrēbes, viņas ieraudzīja, ka zem tā nekā nav. Ee krūts bija neticami grūti, sprauslas spilgti violetu un sulīgi. Viņa novilka bikses. Sergejs, caururbjošs caur бордовую aizkars, atbalsojās viņas gurniem olīvu mirdzumu un растворялся melnā trīsstūrī.
  
  
  Ikviens, kas cīnās ar taurus ir traki, it īpaši, ja tā ir sieviete.
  
  
  "Jā".
  
  
  Viņa проскользнула gulta ar baldahīnu kopā ar mani. Pēkšņi to juta viņas roku starp manu kāju. Mēs skūpstīja, un ee gūžas cēlās uz augšu.
  
  
  Tās čukstēja hei auss. - "Jūs lūgt to. Labdien?
  
  
  Viņas pirksti пробежались saskaņā ar maniem matiem, kad viņa iegāja nah - tikpat nevainojami, kā saber ietilpa buļļa. Marija noliecās pie manis, it kā viņa gatavojas mirt, bet es jutu, ka viņa tikai tagad intensīvi жилке. Tā nav bijusi nekas vairāk аристократичного. Tagad viņa bija primitīvas sievišķīgu, kaislīgu un intīmu. Ee lūpas patīk mana valoda, un viņas ciskas tur mani samta tvērienu. Baldahīnu, gultas ar baldahīnu cēlās un krita. sākumā lēnām, pēc tam arvien vairāk un vairāk nikni. Ienīstu puse no darba.
  
  
  Ee melni mati uz zīda spilvena, un acis bija mitras, no vēlmes. Gulta задрожала, kad mēs uzsprāga kopā.
  
  
  Daži vīrieši tad orgasma jūtas nomākts. Viņas nekad. Skotu, LSD, marihuānas un jebkura medaļa, ko viņi man kādreiz dos, nekas ap to nevarēja salīdzināt ar šo fantastisko покалыванием pēc tam spēles. Viņas nolika galvu Marijas sev uz pleca, kad viņas pirksti pieskārās manām krūtīm.
  
  
  "Pie tevis ir pārāk daudz rētas, lai uzņēmējs. - Jack, - sapņaini viņa teica.
  
  
  "Bet jums ir pārāk daudz seksa, lai grāfienes. Mēs pat līdzīgi.
  
  
  Viņa noliecās un ar lūpām pie manām krūtīm, un mēs aizmiga.
  
  
  Pēc pusstundas mums tā ir vienīgā nodošana klauvē pie durvīm. Tas bija viens ap kalpiem. "Jūs izsauc uz tālruni, sinjor Finley".
  
  
  Marija натянула uz sevi palagi, kad to uzvilka drēbes un izgāja cauri istabai. Manas dusmas pieauga ar katru soli. Tikai viens cilvēks varēja zināt, kur viņu. Viņas tucked, krekls, bikses, bet ar otru roku satvēra klausuli.
  
  
  "Es ceru, ka man nav izvilka ap tevi interesantu sarunu", - atskanēja monotonu гнусавый balss. Tas, protams, bija Hawke.
  
  
  "Jūs jau novēlēja man jauku ceļojumu, ja viņas aizbraucu, Jūs dažreiz zvaniet droši vai jūs to saņēmu?
  
  
  "Nu, vispār es naktsmītne runāt ar tevi par draugu. Viņas zina, ka tad jaunākais darbs tev būs atvaļinājums.
  
  
  Tās parasti kļūstu mazliet aizdomīgs, kad dzirdu, kā Vanags lieto vārdu "atvaļinājums". Tā ka es sāku justies slapjš.
  
  
  "Bet, ka kaut kas ir noticis".
  
  
  'Tā nav patiesība.'
  
  
  "Grūtības, N3". Tagad, ego balsī vairs nebija радушия. Bet jo īpaši tas, ka viņš pēkšņi vērsās ar vēstuli pie manis ar norādi mana rindās organizācijas, nav сулило neko labu.
  
  
  Tas ir ļoti delikāta lieta, ko viņas vēlas uzticēt tikai jums. Atvainojiet, ka traucēju jūs, bet bizness ir svarīgāks meitenes. Esiet gatavi doties pāri četrdesmit minūte ".
  
  
  Hawke zināja savu lietu. No šī brīža Džeka Finley vairs neeksistēja. Viņas atkal stahl Killmaster, izmaiņas, kas man ne visai patika, bet tas notika uzreiz.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kas tā par lietu?"
  
  
  "Var būt nedaudz sarežģīti, ir diezgan eksplozīvs. Tīrs TNT (buldozers).
  
  
  Kad viņas atgriezās, Marija joprojām bija muļķības. Ee garās matu uz spilvena, palags облегала lieces viņas gurniem, un pēc соскам viņas krūtis ir tās varēja redzēt, ka viņa ir ļoti satraukti. Kaut kādā veidā man izdevās savākt ceļasomu. 'Tu уезжаешь?'
  
  
  "Uz Brīdi, Mary. Lieta mazajiem uzņēmumiem ".
  
  
  Es devos uz vannas istabu, lai piesprādzēt наплечную makstī zem jaka, bet duncis rokā - ar aproci manas kreisās piedurknes.
  
  
  Uz dobumu potītes (šoreiz) man iedūra kompakta gāzes bumbu, kuru man ir izstrādājis nodaļas specefekti. Kad iznāca viņas ap tualeti, viņai bija N3, galvenais aģents AX, pati slepenās organizācijas Vašingtonā. Bet viņai bija skaudīgs komersantam ieročiem, kas bija pirms brīža, kad viņš atkal būs būvgružu ar Mariju.
  
  
  Hawke darbojās efektīvi. Tad tam, kad viņas skūpsta grāfieni uz atvadām un nolaidās lejā, mani jau gaidīja mašīna. Mēs braucām virzienā uz Ronda, bet pusceļā vadītājs izdarījis mašīnu uz krastu. Uz klinšu plato, no kura paveras skats uz Vidusjūru, bija helikopters. Viņas sel, helikopters pacēlās un aizgāja no klints. Viņas redzēja, kā zem mums brauca zvejnieku laivas. Pilots šobrīd vienkārši skatījās uz mani.
  
  
  "Es varētu zvērēt, ka jūs Henry Kissinger". viņš man teica.
  
  
  Viņas jautāja. - Vai ir arī līdzīgs viņam?
  
  
  'Nav obligāti. Bet ne tik daudz cilvēku var aizņemties helikopteru bez pazīšanas zīmēm uz ASV NAVY, kungs.
  
  
  Mēs lidojām ļoti низменному, pār baltām mājām un отарами aitu, пасущимися pie скалистого krasta. Atpūtnieki ciemos, mums rokas no pludmales. Viņas jautāja. - "Kāpēc mums ir nepieciešams apturēt prom no spānijas ar radaru? Jo tas likās vienīgais iemesls, kāpēc mēs esot tik низменному - ne tāpēc, ka pilotam patika baidīt vairāku aitu vai labāk skatīties uz vietas, lai baudītu peldi.
  
  
  - Tās ir arī vietas, būtu jāzina tas kungs. Bet man ir stingra pavēle - lidot, cik vien tālāk ".
  
  
  Mēs lidojām uz rietumiem. Kad parādījās ēkas pilsētas Alhesirasa, mēs pēkšņi pagriezās uz dienvidiem. Tagad mēs lidojām virs ūdens, un to redzēja ēnu mūsu helikoptera viļņos mazāk nekā piecu metru attālumā no mums. Kaijas šausmās lidoja, kad mēs tikko pārlidoja mimmo tiem.
  
  
  "Tagad jūs varat redzēt, kur mēs iesim," teica pilots.
  
  
  Tas bija skaidrs. Pirms mums вырисовывалась paziņa militārais cietoksnis ar nosaukumu Гибралтарская klints. Tagad arī saprata, kāpēc mēs lidojām līkločiem. Rock - tas nav salu, bet pussalu, savienots ar spānijas piekrastes. Spāņi vēlas atgūt teritoriju, un angļi nav gatavojas atteikties no tā. Laiku pa laikam spāņi cenšas морить brits badu, un tad uz kādu laiku atkal iestājas klusums. Spāņi vienmēr paliek nedaudz сверхчувствительными pret to, kas notiek uz zemes.
  
  
  Mēs pagriezās un tagad redzēja ēnā līču известняке, kur ir izvietotas pretgaisa ieroči. Pa kreisi no mums atradās krastu Āfrikā: dzeltenīgi brūna josla, kuru esmu redzējis viņas, pietiekami daļas.
  
  
  Leģendārais pērtiķi priecāties pār Klinti. Runā, ka briti saglabās Klinti tik sesku, kamēr tur būs pērtiķi. Un, kamēr viņi notur Klinti, briti kontrolē piekļuvi & nb jūras šaurumā, kas nodarbojas ar redzēju vairāk jūras kaujas, nekā jebkur citur pasaulē.
  
  
  "Lūdzu, ieviest", - skanēja радиосистеме helikopters. &nbs
  
  
  "Ekskursija ar skatu uz jūru", - pilots atbildēja, lai gan viņas, domāju, ka tas bija dīvaina ideja, ka helikopters, kurā tūristi un nejauši ceļotājiem, kas šos manevrus starp радиомачтами iznīcinātājs un cruisers, kad mums tuvojās vietai stādīšanas.
  
  
  Tās izlēca ap lidmašīnu un gandrīz nokrita uz galvas приветствовавшего mani amerikāņu jūras virsnieku. Man ir tituls, admiral - kas ir ļoti noderīga ārkārtas situācijā - un to ir aizdomas, ka Vanags to izmantoja, lai iegūtu piekļuvi britu kara jūras bāzi. Viņas redzēja, ka kaut kur stāvēja angļu jūras virsnieki, kā arī lielbritānijas un asv jūras kājnieki ar automātiem. Arī šeit un vairākās vietās bija barikādes ar предупреждающими zīmes: BĪSTAMS - РАДИОАКТИВНАЯ ZONA. Hawke teica, ka man būs darīšana ar "tīru тротилом". Smaržoja smagāks materiāls.
  
  
  Tās aizdegās atmosfēru šo militāro bāzi - čīkstēt ķēdes, kad briesmīgie kara kuģi neērts bobbing krastmalā, karavīri салютовали, pelēka krāsa un forma.
  
  
  "Kāds brīnišķīgs brīvdienas ir," es teicu.
  
  
  Jūras kara flote ir ASV, kas iesniegts izcili komandieris, kas mani pieņēma, uz mirkli pacēla uzacis. "Šurp, ser. Viņš aizveda mani uz bunkuru, lai zemūdenes izmēra futbola laukums. Iekšpusē saules svētais nomainījās spilgts mākslīgo gaismu дуговых spuldzes. Tur patrulē морпехи ar automātiem. Leitnants parasto žestu beidzot attīstīju metāla plāksnīti uz manas ikonas. Man jau bija tādas ikonas - redzēju reiz agrāk.
  
  
  Ja plastmasas bumba centrā būs sarkanā krāsā, tas nozīmē, ka jums ir veikta радиоактивному starojumu. Mierinājums ierīce.
  
  
  Ūdeņos bunkurā atradās draudīgs vaļi kodolkara: milzīgas zemūdens aparātus ar dzinējiem kodolreaktoru, kur ir pietiekami daudz vietas, lai divpadsmit starpkontinentālo raķešu, ar kodolprogrammu raķetes. Tas noteikti bija Посейдоны - tie ir vairāk nekā "Полярис", un var veikt трехмегатонные kaujas galviņa. Vienas bumbas šajā dokā zemūdenes pietiktu, lai izplatītu Gibraltārs lauskas.
  
  
  "Bet pēc tam jūs, kungs," - teica komandieris, vedot mani trapa uz vienu ap zemūdenes, toni, kā tas būtu, ja viņš mani veda rindā pie kases lielveikalā.
  
  
  Tās, kas kāju uz zemo pelēko pievienojumprogrammu kodolieroču zemūdens, un nolaidās uz leju, caur lūku. Aizmirstiet par tiem filmās par karu, kurā komandas uz šādu kuģi, izskatās, ka katlu māja. Ns atradās viens ap visvairāk kompakto datoru centriem pasaulē. Sīkās liesmiņas мигали vairākos informācijas paneļos vadību, ka pat tad, kad laiva zālē ostā, saņem datus no un radara attēls, ap vadības centra NATO jūras spēku Sods, ar mēriekārtām uz kuģa korpusā un kad ir sirdspuksti. locīšanas dolārs portatīvā reaktoru un, galvenais, dati par gatavību šāviņus.
  
  
  Mēs dosimies uz rags, ser. Komandieris ir pavadījis mani caur šauru spraugu. Priekšrocības atomu zemūdenes, ka tās ir daudz plašākas, nekā parastās zemūdenes, tāpēc jums nav nepieciešams pastāvīgi noliekties, ja jūs vēlaties, lai pāris щагов.
  
  
  Mēs atkal uzdūrās uz paplātes ar sarkaniem burtiem "РАДИОАКТИВНАЯ ZONA - TIKAI PILNVAROTAM PERSONĀLAM. Visbeidzot, kapteinis atvēra durvis, un es iegāju raķešu nodalījumā viens.
  
  
  Tomēr tā nebija vienīgā nodalījumā; mākonis suffocating сигарного dūmu pamudināja mani, kas mani gaidīja.
  
  
  "Es domāju, šeit ir smēķēšanas aizliegums". - es pamanīju. Vanags parādījās sakarā ar priekšējā raķešu vārpstas. Tas ir neliels kalsens vīrietis ar неизгладимой сардонической smaidu, vienmēr tērpies skotu tweed.
  
  
  Tikai daži cilvēki Vašingtonā, Londonā, Parīzē, Maskavā un Pekinā zina kaut ko par šo cilvēku: puisis, kurš ieņem tik svarīgu vietu, ka viņam ir pie rokas, atomu zemūdene, kas ir pieejams privātu sarunu ar saviem padotajiem.
  
  
  Hawke bez kauna turēja savu вонючую cigāru.
  
  
  "Nav svarīgi, vai tagad tāds dīvains", - viņš teica. "Man ir ļoti žēl pārtraukt tavs brīvdienas".
  
  
  "Teica krokodils, pirms rīt savu laupījumu".
  
  
  "Ha-ha!" Hawke smējās, piemēram, dzinēju, kurš nevar iedarbināt. "Un tā, domāju, ka tev būs glaimojošs, ka es pārvarēju visas šis attālums ir tikai, lai redzētu jūs.
  
  
  Viņas, noliecās pie viena ap raķešu šahtu un izņēma cigareti ap sava zelta ūdenspīpes vēsture, galvenokārt, lai mēģinātu neitralizēt smaku ego cigāru. "Nu, man ir mazliet savādi, kāpēc šī tikšanās ir jāpaiet šeit, kad ASV FLOTE ir sava bāze Sods, spānijas piekrastē. Tas nozīmē, ka mums būtu noticis. kaut vai mūsu pašu drošība zālē apdraudēta?
  
  
  'Tieši tā. Un, ja es domāju -- pareiza. šī lieta ir bīstamāka, nekā šāviņš šajā tunelī. Niks. un, protams, vairāk delikāta.
  
  
  Hawke sel uz dārgumu blakus paneli ar diviem замочными urbumiem un uzrakstu: "SPIEDIET ŠEIT". Tas nozīmē, ka ir divi dažādi amatpersona nedrīkst vienlaikus noklikšķinot uz diviem dažādiem taustiņiem, lai sāktu kodolieroču kaujas galviņa uz ракетах.
  
  
  Viņš paņēma pa камзолы ūdensizturīgs aploksni un pasniedza man. To izņēma ap aploksnes dažas šķiedras papīra un uzmanīgi ih izpētītas. Bija skaidrs, ka viņi palika uz & nb kādu laiku, bet laboratorija ir atguvis lielu daļu no trūkstošos vārdus.
  
  
  'atkarīga no likvidēšanai, F ... Saņemts pirmais maksājums Werewolf ... Pārējo maksājumu pēc tam veiktu ... sadarbība ... nav pamata aizdomām ... Werewolf jau veiksmīgi veica citas klīringa darbības ... El. Ls Вемен ... кра. Mēn. Nikaragva un G. Malaizijā ... identitātes nedrīkst izpaust ... pat tad galamērķi ... ... ir Pienācis laiks, lai Cp ... предателю ... F. mirt. F. nodevis savu darbu ... Nodevējs F. man die
  
  
  Pārējā teksta F. minēts vairākas reizes, bet nav dota nekādas papildu norādes.
  
  
  "Šķiet, kāds saņēma uzdevumu". - es teicu, atgriežot aploksne.
  
  
  'Kas tad vēl?' - jautāja Hawke. Ego acis spīdēja, kā tas notiek tikai tad, kad AX saskaras ar problēmu, kas nodarbojas ar veselību organizāciju līdz robežai. "Iespējams, profesionāls slepkava. Tas, kas darbojas kā vilks-vientuļnieks.
  
  
  Vēstulē ir rakstīts spāņu valodā, un runa ir par Vispārējā štābā, kas, iespējams, nozīmē spāņu Galvenais štābs. Tas izskaidro, kāpēc mēs tiekamies šeit, nevis Sods. Spirālveida tikai to, kas ir šis F.? "
  
  
  "Labs puzzle, tev nešķiet?" piekrita Vanags. Briti atraduši tas ir cilvēkam, kurš mēnesi atpakaļ avarēja pie Klints, kā rezultātā crash nelielu lidmašīnu. Pagājušajā mēnesī vairāki krievijas jūras kara flotes vienības iegāja vidusjūrā, un kad briti mēģināja noklausīties ih радиосообщения, viņi izdzirdēja vēl vienu ziņojumu. Man nav līdzi dokumentu, bet tulkojums ir īss, un ns burtiski rakstīts: "Ieradās vilkacis(Вервольф). Paredzams, ka uzdevums tiks pabeigti līdz mēneša beigām. Ir izstrādāti plāni absorbcijas LBT, LBZ, LBM, RMB, PCZ. Drīz mēs sadotos rokās. F. mirs.
  
  
  "Viņi vēlas atbrīvoties no Franko", - dzirdēju viņu savu balsi. "Kāds nolīga profesionālu slepkavu, lai nogalinātu генералисимуса Franko".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  3. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Par sazvērestību zina tikai vadītājs spānijas izpēti. Viņš mēģināja runāt par to ar Franko, bet генералиссимус vienkārši atsakās pieņemt kādas īpašas personiskās pasākumi". Vanags ar šaubām papurināja galvu.
  
  
  Viņas sapratu, kāpēc. Fransisko Franko, генералиссимус, El Каудильо (kara Varonis) ir veikusi Spāniju dzelzs roku gandrīz četrdesmit gadus.
  
  
  Par pusduci nacistu līderiem, kas kopā ar viņu iegāja vēsturē, ir palicis tikai viņš. Viņš соперничал un pārdzīvojusi Hitleru, Musolīni un vēl tādas, un ego diktatūra bija neaizvietojams balsts aizsardzību NATO. Iespējams, viņš nebija no vispievilcīgākajiem sabiedrotais, ar kuru mēs varētu iedomāties - косматый vecis ar krūti, увешанной medaļām, ar kurām viņš pats sev piešķīra, un cietuma, ir pārpildīti ar spāņiem ar sajūtu brīvības, bet viņš bija praktiski nemirstīgs. Un cik daudz nacistu līderiem varētu sacīt par sevi?
  
  
  Mēs labi zinām, ka Franko ilgi vairs neizvilks, bet ASV jau izdara spiedienu uz Madridi, lai ievadītu demokrātisko formu, tad ego nāvi, - turpināja Hawke. - "Bet, ja Franko nogalinās, par to var aizmirst. Protams, ir ducis slepeno biedrību, daži ap kuru ir монархическими, un daži ir tik fašistu, ka Hitlers varētu kaut-ko mācīties no tiem. Viņas labprātāk ļautu spāņiem tikt ar to skaidrībā ar sevi, bet vai jūs zināt, kādas ir mūsu intereses šajā valstī? "
  
  
  To zināja.
  
  
  "Trīs simti miljonus dolāru nomas maksu par zemi, uz kuras atrodas šīs datu bāzes, četri simti miljonu būvniecības izmaksu labiekārtošana. Un, protams, arī lidmašīnu, kuģu un komunikāciju maksā miljardiem dolāru ".
  
  
  Šajā brīdī man bija, ka ir saprotams. - "Šie iniciāļi, LBT ir, ir gaisa spēku bāze Торрехон, kas nodarbojas zālē, netālu no Madrides". Tagad manas smadzenes strādātu ar pilnu jaudu. Bāze GAISA spēki Saragosa, Bāzes Морон, jūras Flotes bāze Rota. PCZ - tas cauruļvadu Кадиса uz Saragosu.
  
  
  Ja mēs zaudēsim kontroli pār šīm vietām, visa NATO būs eksplodēt kā balons ".
  
  
  "Tagad tu saproti, kāpēc man nācās vilkt tevi ap atkritumu grāfienes?"
  
  
  - Jā, bet, - es покрутил cigareti starp pirkstiem, - visa darbība ir atkarīga no Franko nāves. Balsot ka viņi apgalvoja. Vismaz simts uzbrukumus Franko bija plānots - vismaz 20 izstrādes beigu stadijā, un Franko joprojām ir dzīvs. Pie spāņiem var būt nav labākā slepenā dienesta pasaulē, bet viņiem neprātīgi spēcīga policija. Tie ir noturēt varu, galu galā , tas ir policejiska valsts.
  
  
  Šoreiz viss ir savādāk, - teica Hawke. "Spāņu slepenā policija, Civilā gvarde un militārā policija ir apmācīti bloķēt politisko aģentu. Viņi iznīcināja desmitiem studentu-komunisti un sazvērnieki-роялистов. Viņiem tas labi sanāk, jo viņi zina, kā iekļūt politiskās organizācijas. Bet tagad viņi ir saskārušies ar vēss, algots profesionāls slepkava. Tā, kas rīkojas ārpus politiskajām aprindām, nevar nodot, AX - līdz brīdim, ka patieso identitāti savu vilkati-Vilkati nav zināms, bet mēs, ko mēs zinām par ego apkalpoto kompāniju sarakstā. Pirms četriem gadiem kāds El sheikh Радма nesaprotamā veidā nokrita no klints Jemenā. Viņš nav bail no augstuma un, iespējams, tieši viņš nav cietis, pārkāpjot līdzsvaru. Rezultātā ego nāves ego brālis stahl emirāta valdnieks, располагавшего milzīgajiem naftas resursiem. Pirms diviem gadiem pulkvedis Перуджина pacēlās gaisā Argentīnā, savā lidmašīnā. Viņš bija запричастным ar ieslodzījumu cietumā arodbiedrību līderiem. Pēc tam ego nāves neviens neuzdrošinājās atkal radīt viņiem visās mājās ap. Bet ķīniešu politiķis Ping Ho pazuda Malaizijā visu gadu atpakaļ, tad tā, kā cheated Pekina, izmantojot operācijas ar опиумом. Mums viens ap šiem del nebija atklāts, un visi upuri vienmēr ir bijuši apkārt, ar bruņotu apsardzi. Hema mums būtu šis Vilkacis, viņš ir labākais. Izņemot tevi, Niks.
  
  
  "Netērējiet laiku, lai šos komplimentus. Uz ko jūs tiecaties?
  
  
  Hawke materializēt raķešu šahtā. "Šī mazā lieta ir aprīkota ar vairākām kodolprogrammu raķetes, jo tā ir saistīta ar radaru. Pie savu vilkati ir priekšrocība, par kuru var tikai nojaust.
  
  
  Pasaules radaru kādreiz ego paziņojums. Ir tikai viens veids, kā apturēt ego: mums ir pret emu ar citiem vientuļš vilks. Franko ir labi pasargāts, bet kaut kur aizsardzības nedrīkst būt noplūde. Vilkacis atradu šo noplūdi, pretējā gadījumā viņš nav apsolījis būtu lietas veiksmi. Jūsu uzdevums - atrast noplūdi, un nogalināt savu vilkati.
  
  
  "Uzskatu, ka bez palīdzības Franko, vai ego miesassargi".
  
  
  'Tiešām. Visticamāk, sazvērnieki atrodas netālu no Генералиссимуса. Jūs neko par viņiem nezinu, bet viņi var ziņot par savu organizāciju un par savu darbību.
  
  
  Tās atbrīvo garš mākonis zilā dūmu. - "Adatu spāņu siena kaudzē".
  
  
  "Bumba spāņu siena kaudzē", - rūgti iesmējās Hawke. "Bet man ir vēl viens padoms jums. Nāves cilvēku, kurā mēs atradām aploksne, tas bija neiespējami atpazīt, bet tas bija ar viņu.
  
  
  Tās, paskatījās uz потускневшую vizītkarti, rotātu ar to, ka no pirmā acu uzmetiena šķita tikai diviem rāvējslēdzējiem, bet kas viņai ir zināms, kā древнегерманские burti SS: divi burti, kas no 1929 un 1945 gadiem apzīmēja Schützstaffel, elitu гитлеровских slepkavas.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Spānija - paradīze slepenu biedrību. Pat kabinetā Franko ir spēcīgs Opus Dei, katoļu asociācija, teiksim tā, tehnokrāti. Franko ir saistīts arī ar Фалангой, apsūdzību sabiedrību ĒGT, un diviem dažādiem роялистскими grupām. Pievienot šo ļauniem franču karavīriem OMA, kuru reiz gandrīz izdevās nogalināt De Golla un neaizmirstiet par fanātisks bandas nelabojamo nacistiem, kuriem izdevies izvairīties no kriminālvajāšanas par saviem kara noziegumiem un ieņemt nozīmīgu vietu biznesa pasaulē Madrides.
  
  
  Kāda vieta šajā puzzle spēle aizņem Vilkacis? To jautāju par to pati lidmašīna Iberia Airlines pa ceļam uz Madridi. Man bija draudīgs aizdomas. Viņas, zināju, ka tam sabrukuma nacistiskās vācijas impēriju SS sadalījās mazās grupas хладнокровных slepkavas, un katram loceklim ir šāda grupa sauc par vilkaču.
  
  
  Ap lidostu viņas paņēma taksometru un brauca uz zobārstniecības klīniku, netālu no platības Puerta del Sol Madrides centrā. Zāle bija pilna ar pacientiem, lielākā daļa ap tām neizskatās pārāk laimīgs, un tur atradās vairāki горошков ar поникшими dekoratīviem каучуковыми kokiem. Kas īsti profesionāļi, spāņu дантисты vislabāk patika standziņu, nekā сверлом, bet, neskatoties uz pārsēju, kuru намотал to ap sejas, viņš nav nācis, lai vjačeslavs molars.
  
  
  "Ārsts Серено palīdzēs jums tūlīt", - man teica asistents.
  
  
  Pārējie pacienti uz mani skatījās ar atvieglotu smaidu, ko var redzēt tikai uz cilvēku sejās, kas var atlikt ārstēšanos pie spānijas zobārsta vairākas minūtes.
  
  
  "Buenos dias, присядь", - teica doktors Серено, nomazgāšanas asinis iepriekšējā pacienta ar ego roku. Viņas sel uz krēsla, mugura kura lēni отодвигалась atpakaļ, kamēr es atrados guļus stāvoklī. Dr Серено noslaucīja rokas un tuvojās man ar nepacietīga skatienu.
  
  
  "Jūsu spānijas бесподобен, doks".
  
  
  Dr Thompson ap departamenta specefekti AX, viņš pats dr Серено, skābi pasmaidīja. Viņas vienkārši ceru, ka šodien nav выдернул pārāk daudz veselīgu vietējo zobu ".
  
  
  "Atvainojiet, Dakter, bet tā ir vienīgā vieta, kur neviens var to nepamanīt.
  
  
  Thompson paņēma lupatu ar manu sejas un iemeta atkritumu spaiņi. Tagad viņš bija savā elementā. Un ego stihiju nebija zobārstniecība. Viņš atvēra nelielu melna somiņa, guļ uz galda rīkus. Iekšpusē kabatas ar samta oderi bija mākslīgie, ausis, zods, vaigu kaulus un degunu, kas izveidoti laboratorijas specefekti un speciāli aprīkots ar precīzu krāsu un make-up manas ādas.
  
  
  "Tas ir kaut kas jauns, ka esmu izstrādājusi speciāli jums, N3", - viņš teica ar profesionālo lepnumu. "Tie vairs nav polivinilhlorīda. Šis materiāls satur силоксан, jaunākais plastmasas NASA ".
  
  
  NASA? Man ir nepieciešams doties uz karaļa pili, nevis uz Marsu ".
  
  
  "Paklausieties, силоксан tika izstrādāta, lai aizsargātu kosmosa kuģi no meteorītu. Var būt, tas aptur lodes ".
  
  
  "Ak dievs, tu tiešām tāds ārsts, kas nekavējoties nomierina saviem pacientiem!"
  
  
  
  Viņas gulēja nekustīgi, kā sfinksa, kamēr Thompson dara savu darbu. Uz отражателе lampas, viņas noskatījās, kā viņš maina manu sejas formu, uzsver, ausu ļipiņām, izceļ līnijas, deguna, rada tikko manāmu krokas katrā ap maniem plakstiņiem un nedaudz paplašina manu apakšējo žokli. Visbeidzot, tā ir ieviesusi kontaktlēcas manas acis, kas deva viņiem tumšajā mirdzumu, piešķirot man mazliet spāņu izskatu.
  
  
  Māksla maskēšanas - izvairīties no pārāk radikālām izmaiņām. Piemēram, bārdas un ūsas izmira kopā ar Mata Hari. Neliela transformācija parasti ir ļoti pārliecinoša, un man vajadzēja pārliecināt cool guys. Pirksti?'
  
  
  Viņas разворачиваю roku ar plaukstu uz augšu. Thompson velk uz plānas caurspīdīgas silikona sloksnes sardzi uz mani pirkstu gali, apgādā mani jaunu komplektu pirkstu nospiedumu.
  
  
  "Labi, šodien viss. "Protams, ja ar jums notiek kaut kas tiešām slikts, viņi var uzzināt savu patieso identitāti pēc jūsu zobiem", - viņš teica. "Bet tu taču zini, ka es saprotu no zobiem.
  
  
  'Paldies.'
  
  
  Viņas atkal aizgāja ar apsēju uz galvas, lai slēptu darbu labu ārstu.
  
  
  
  
  Madridē ir divas pilis. Viens ap tiem ir Palacio Real, iespaidīgu ēku, Renesanses, kuru var apmeklēt tūristi, netālu no Madrides centra. Sākuma otrs - par pilsētu. Stila post-renesanses - daudz mazāk iespaidīgs, bet tajā ir spēks. Tas ir El Pardo, rezidence El Каудильо Fransisko Franko, un iemesls ego atrašanās ārpus Madrides bija tāda, lai aizsargātu Franko no iedzīvotāju ego pašu kapitāla. Pilsoņu kara laikā Madridē mums nekādā gadījumā nav bijis bastions Franko.
  
  
  Tērpies tumšā formas kapteinis GAISA spēku Spānijā, viņas ieradās ar džipu tiem pašiem gaisa spēku Spānijā uz блокпосту kilometra attālumā no El Pardo. Uz баррикаде stāvēja Civilās gvardes locekļi. Tie pārbauda manus dokumentus un neatbildētos mani. Kad viņas brauca, viņas dzirdēja, ka viņi ziņoja par manu ierašanos. Jo tikai tās varēja skaidri redzēt, El Pardo, viņas nāca pāri sākuma otrais šķērslis. Šoreiz mani dokumenti ir rūpīgi jāpārskata personāls, militārās policijas касках. Kad viņi paziņoja par manu ierašanos pa tālruni, tā garāmejot paskatījos uz šaurā gredzens žogu apkārt dzeloņstieples, aizsargājamo karavīriem un сторожевыми suņiem.
  
  
  Pie vārtiem rezidences, man vajadzēja ieiet istabā cerības, kas nodarbojas atradās ēkā, напоминающем bunkuru. Man noņēma izdrukas pirkstu un fotografēja manu jauno seju. Un izdruku, un fotogrāfiju, kas celta virsnieks, kas, kā es teicu, mani gaidīja.
  
  
  Protams, policists mani negaida. Tiklīdz viņas vedeklu pilī, viņš redz, ka es аферист. Iezvanījās telefons.
  
  
  "El Capitan ir ieradies?
  
  
  Sargs paskatījās uz mani caur telefona klausuli.
  
  
  El capitdn dice que usted no está esperado ".
  
  
  "Solo sé que tengo mis ordenes," - es atbildēju. "Vamos a ver", - teica vīrietis pa tālruni. "El computador debe saber". Tagad to sapratu iemeslu grūtību ar foto un отпечатками pirkstu.
  
  
  Uz pils teritorijā atradās dators, kurš salīdzināja manas fiziskās īpašības ar īpašībām amatpersona, kura to atainojums. Pusstundas laikā tā nosvīda, kamēr darbs Tomsona nams nav izturējis pārbaudi un man pateica, ka tagad to varu ieiet pilī.
  
  
  Rūpīgi kopts dārzs apkārt trīsstāvu pils, kas faktiski delle bija nedaudz vairāk nekā big country house. Lamināta fasāde atbalstīja kolonāde ar franču durvis. Pāvi lepni apstaigāja dobes un apsargi centās palikt ēnā koku, cik vien var ilgāk, lai pašam El Каудильо nenāktos raizēties ego redzi, ja viņš nejauši выглянет uz āru. Pusceļā pie manis ir pievienojies rupjš, muskuļots veterāns Spāņu Ārzemju leģions, neko neteikdams mums ir vārdi, kas. Man ienāca prātā, ka Franko bija jaunākais бригадным ģenerāli pasaulē, kad pirms kara viņš vadīja Ārzemju leģions cīnās pret pievienot īpašībām Spāņu Cukuru. Šis veterāns āmuļi glīts iedegums, bija naģene un āmulis skaistas rētas. Viņš bija viens pa bhaktas, personīgo miesassargu Franko, un ikviens, kurš naktsmītne radīt savu priekšnieku, kurš ir visās mājās apkārt, bija vispirms iet caur līķis šo miesassargu.
  
  
  Tiklīdz mēs iegājām, parādījās vēl cilvēki. Viņas, zināju, ka eju mimmo metāla detektoru. Labi, ka esmu pieņēmusi drošības pasākumus un šķita neapbruņots, jo pirms viņas, to sapratu, man ir apvienotas mazu istabu un rūpīgi pārmeklēja. "Jūsu boss nāks pie jums pēc mirkļa", - teica man miesassargs ar rētām. Ego roka gulēja uz roktura pistoles - "люгера", ir ļoti līdzīgas manām.
  
  
  Tās berzēja acis.
  
  
  'Kas ir?'
  
  
  "Nekas."
  
  
  Pēc толстому paklāja, kas заглушал mūsu shaggy, viņas nonāca lielā zāle. Kad viņas ienāca, viņas redzēja pietiekami, lai saprastu, ka spoguļi istabā bija tā sauktās bi spoguļiem, un ka par katru apmeklētāju vēroja no ārpuses un ka, maz pistole pastāvīgi vērsta uz to. Nav vairāk aizsargātu kroņa dārglietas, nekā El Каудильо.
  
  
  "Tu izskaties mazliet slims," teica aizsargs ar pieaugošu interesi.
  
  
  "Ak, nekas īpašs, iespējams, saslima Angola". Tās noslaucīja ar vaigu pilieni banka. "Es redzēju, kā Portugāle бомбила āfrikas partizan. Tas drīz pāries ".
  
  
  "Tu esi slims?' Viņš gandrīz pacēla mani no grīdas aiz apkakles. "Jūs slims, un uzdrošinājās nākt uz pili? Idiots! Vai tad viņi nekad nav teicis, ka neviens nekad nedrīkst tuvoties генералисимусу, kad viņš ir slims?
  
  
  Viņš varēja nošaut mani uz vietas. Tā vietā viņš вытолкнул mani. "Es strādāju apsardzē генералисимусе jau četrdesmit gadus. Viņas nogalināti vismaz duci bezpajumtniekiem, kuri uzdrošinās šeit iekļūt, nerunāju jau par to, lai paceltu pret tā ieroci. Ja tu tagad pats nav сядешь, džips, un neaizbrauksi, viņa tevi nogalināšu ".
  
  
  "Bet man ir pavēle".
  
  
  Viņš izvilka pistoli pa makstis un draudīgi pasniedza man zem zoda. "Pat ja jums ir bijusi pavēle no Romas Pāvesta, sinjor, ja jums nav удалитесь uzreiz tagad, jūs esat miruši".
  
  
  Viņas iso visiem spēkiem centās izskatīties ļoti dazed un ātri atgriezās pie sava džipa. Patiešām, viņas, zināju, ka ir lielas bailes, ka apmeklētājiem nodos infekciju novecošanās Franko. Nav pat pārspīlēti teikt, ka nekas nevarētu pamudināt mani ieiet El Pardo, ja es nebūtu zināju iepriekš, ka pēkšņa lēkme malārijas būs vajadzīgs, ja tas ir nepieciešams, lai viktors mani no turienes.
  
  
  Tas bija tikai kurā izmeklēšana. Nekādi nav kad neviens gatavojas nogalināt mūsu dārgā sabiedrotais, tāpēc vakarā, notīrot spāņu apvidus auto / pikaps un noslēpt, viņas atgriezās pilī.
  
  
  Man bija priekšrocība vienā: vilkacis strādājis viens pats, bez citu palīdzības. To varētu novērtēt. Patiesībā delle paļauties var tikai uz sevi. Bet tas nozīmēja arī, ka es varētu precīzi imitēt ego plāns - nav jāuztraucas par jebkādu palīdzību, ko Vilkacis var iegūt no viena vai vairāku miesassargu Franko, un šajā gadījumā to būs atņemt pabalstus. Tas, ko viņš varētu darīt, varētu darīt arī tā. Vismaz tas ir tas, ko man bija domāt. Tiklīdz iestājas tumsa, tās sāka uzbrukt cietoksnim ar nosaukumu El Pardo. Tagad tās vairs nav Niks Kārters, AX-Killmaster. Tās bija vilkacis. Uz manu пуловеру bijis piestiprināts luger. Nazis un gāzes bumba ir uz vietas. Jo viņas, patīk kārtība un kārtība, tādiem sīkumiem vienmēr izraisa man ir laba pašapziņa.
  
  
  Pili apjoza trim atsevišķām žogiem apkārt dzeloņstieples - viņas zināja visā dienas vizīti. Filmām vienmēr var redzēt, kā varonis перерезает indiešu vadu - tā ir viena ap iemesliem, kāpēc aktieri retajiem ārstniecības kļūst par labiem spiegiem. Viņas darīja to, ko darītu Vilkacis un jebkurš cits labs profesionālis: es iegāju caur visvairāk apsargāta ieeja, izmantojot pašu šķērslis.
  
  
  Viņas gaidīja pie pirmās barikādes, līdz piebrauca džips, un ego apturēja karavīri. Lukturi mašīnas, kas, protams, tika iekļauti, radījuši acis karavīriem tik daudz, ka viņi nevarēja redzēt, kas notika tumsā ap tiem. Viņas varētu iet mimmo, ja būtu bijis.
  
  
  Viņas pārtapis ēnā, tāpat миновал sākt otro barjeru, bet trešais, pie vārtiem, bija grūtāk iet. Starmeši apgaismoja katru zāles stiebriņu. Ēkā, kas ir līdzīgas bunkuru, viņas ieraudzīja nišu, lai крупнокалиберного ložmetēju. Tās slīdēja pa sienu uz vēdera. Zāle bija slīpi, vienmērīgi. Nebija mūsu suns, mūsu karavīriem. Tikai zāle starp sienām nav bijusi ar zāli. Visi iekšējais gredzens apkārt pilij bija izraibināta ar antenām, kas atgādina zāles stiebri. Bet man tas nav pārsteigums. Viņi drebēja no nakts brīzes, nepārtraukti sūtot savus signālus datoram Franko. To ir pārāk labi pārzināja šīs lietas, es zinu, ka ASV aizsardzības Departaments ir izstrādājis ih, lai izsekotu вьетконговских karavīri.
  
  
  Caur t-kreklu jutu viņas ritmiska sanēšana dzinēju. Tas noteikti nav mašīna. Mans mērķis kāpj uz augšu, un tās tikai garāmejot redzēju helikopteru "Huey Kobra", planējošs vaļsirdīgs virs kokiem. Tas bija aprīkots ar kluso dzinēju - vēl viens izstrādātajiem Amerikas Savienotajās valstīs, - un ja viņš bija paredzēti, lai mērķiem novērojumi, ns būtu kāda-ka, ko mēs arī esam izstrādājuši un aizdeva Franco: uv siltuma sensori, kas bija tik skaidrs, man. būs signāls, kā tas būtu, ja tas bija pilns mēness. Turklāt, viņš, protams, bija bruņoti ar ložmetējiem un raķetes.
  
  
  "Kobra" pienāca laiza. Ego радарное iekārtas tagad, laikam, jau регистрировала temperatūru mana ķermeņa. Par sarkano līniju robežās ekrāna, tās būtu iedomājies: vispirms trusi, tad suni, tad cilvēkam. To, перекатился uz dzīvi, kas vēlas atkāpties, bet pie vārtiem jau tuvojās mašīna, un tās lukturu atvieglos darbu, "Кобре". Mašīna atradās aptuveni sta metrus no manis, maskavas vārti " - apmēram trīsdesmit. "Kobra" tagad gaisā atradās gaisā, nosūtot uz mani. Leģionāri pie vārtiem saņēma īsu telefona zvanu, izmantojot sekundē viņi popped ap tvertni un skrēja uz pusi no ceļa.
  
  
  Ko būtu darījis Vilkacis?
  
  
  Viņas gaidīja, kamēr gaismas tuvojošos mašīnu iesvētīt "Kobra", un nošāva. Radara antena eksplodēja. Viņas ātri izdarīju divus lēcienus uz priekšu; visā teritorijā, bet kur viņas gulēja, bija вспахана lodes ar savu огнедышащего helikopters. Tā nogulēju tur ne ilgāk, nekā bija vajadzīgs, lai nomaksātu divas kabatas pie vārtiem, manas lodes, pēc tam pielēca kājās un aizskrēja uz atklāts легионерам.
  
  
  Ih bija desmit, bet pie prožektoriem un lukturiem armijas mašīnas, kas tagad dega atklāti tos sejas, tie bija nedaudz apžilbināja. Viņas налетел uz pirmo, panākot ego vienu kāju uz krūtīm, un otrs pa seju, un, pirms viņš paspēja izšaut, viņš ar бульканьем noslīdēja uz zemes. Vēl viens leģionārs tās pieauga trieciens kaklā. Apkārt skraida ar squealing кася, pievienojot vispārēju apjukumu. To atkal sajutu, helikoptera dārdoņa uz sava kakla. Ap ieeju pilī sāka gāzties iekšā jaunā ordas leģionāru, nejauši grabošs ar saviem ložmetējiem, iznīcinot tikai pāvs un vairākas puķu dobes. Viņas steidzās pie колоннаде ar franču durvis. Стоявшего sargā manu leģionārs ātrums uzstāja logu. Atstāju savu ego vidēs stikla lausku, un skrēja balles. Izeja ap halles преградила slaida figūra: mans paziņa, apsargs ar rētām. Tās skāra viņa ego pa kreisi, bet efekts bija aptuveni tāds pats, kā no sadursmes ar gaisa balonu. Viņš kicked mani kājām un sagrāba aiz rīkles. Spānijā visvairāk vēlamo nāvessodu ir sāpīgi lēna žņaugšana, un viņš, šķiet, sev jautāju tai īpašu pieķeršanos.
  
  
  Tā vietā, lai pretotos ego apbrīnojamo spēku, tās ienira, kā rezultātā pelēks veterāns zaudēja līdzsvaru un nokrita uz slidenās laukumu deju. Viņš iesmējās un atkal pielēca kājās.
  
  
  "Labi, nāc padejosim vēl mazliet draugs".
  
  
  "Atvainojiet, bet man personīgi vairāk patīk, biljards".
  
  
  Viņas aizmirst par vintage klavesīns un uzstāja, ego iso visiem spēkiem. Pilnā gaitā tas skāra aizsargu pēc jostas. Viņš cirta uz tastatūras, un kopā viņi turpināja ritēt pēc танцполу uz vienu ap franču durvīm. Apsargs lidoja uz viņu, un nolaidās pagalmā. Kājiņas klavesīna, iestrēdzis pusceļā starp baros, bija no triecieniem, un instruments, ar какофонией оловянных toņu sabruka uz grīdas.
  
  
  To tagad uzbrauca halle. Franko nav jāzina par manu eksistenci - bet kā viņš varēja palikt vienaldzīgs pret šaušanā atklāti zem loga savu guļamistabu? Mana vienīgā problēma tagad bija uzzinātu, vai Vilkacis veiksmīgi īstenot savus plānus pilī. Viņas novilka makstī ar plecu un shoved to zem apģērba ar revolveris. Pēc tam to maigi klauvē pie lielāko stabilu durvis.
  
  
  'Kas tur ir?' - atskanēja kaitina vecā vīra balss. "Un tas nozīmē, ka tas viss ir shootout?"
  
  
  "Nelaimes gadījums, генералиссимус. Nekas īpašs.'
  
  
  "Kā es varu gulēt ar visu šo troksni? - Visi šie piesardzības pasākumi sāk mani nesa, - teica izskatīdamies balss. "Pasaki viņiem, lai viņi pārtrauca nodarboties ar šo sūdi.
  
  
  "Pēc jūsu pavēles, генералиссимус".
  
  
  "Nevar teikt! Izdari kaut ko ar to!
  
  
  Vieglāk pateikt, nekā izdarīt. Pie galvenās ieejas mani gaidīja divdesmit подбежавших karavīri.
  
  
  To izmeta gāzes bumbu vidū noraizējies cilvēku un tiku ārā caur dūmu un рвущихся leģionāru, умудряясь uzvilkt naģene, kad notika mimmo. Армейская mašīna, следовавшая par mani līdz vārtiem, vēl bija tur. Viņa ielēca pie stūres un aizbrauca, nesagaidot pasažieriem.
  
  
  Vidēji блокпосте man tomēr izdevās izmantot суматохой un turpināt kustību, bet uz to laiku, kad viņas sasniedza ārējās barikādēm, leģionāri dzirdēja signālu.
  
  
  Motocikli Guardia Civil stāvēja ceļa vidū. No tālienes viņi bija kā mazi jautras lelles, bet, kad pienāca viņas laizīt, tās redzēja un automāti ih rokās. To iegūstot ātrumu un izskatījās, piemēram, pāris motocikli pacēlos gaisā, kad viņas steidzās ar neizsakāmu korpusa dzeloņdrāts.
  
  
  Priekšplānā krustojumā viņas pa kreisi un devos uz mežu. Tur es uzvilku formu, gaisa spēku un пересел, džips, kurš slēpās tur, tad pirmā vizīte pilī.
  
  
  Šajā noslēpt tās pavadīja nakti, izsekot noslēpumainā slepkavu, kuram tas gandrīz izdevās. Pēc tam ilgi meklējumi bijuši veltīgi rezultātu meklējumiem viņas novilka istabu "Palacio nacional". Tikai šī "pils" bija visvairāk grezns viesnīcas Madrides un ns ir tādas kraukšķīgas palagi, vatētas dūnu segas un spilveniem, kas neļaus jums pamosties pirms pusdienlaika.
  
  
  Šonakt mani maz pārsteidza. Tās, jau iepriekš zināju, ka mana priekšrocība ir tā, ka man nav nepieciešams veikt īpašu darbību laikā savu darbību. Drošības spēki vienmēr atpaliek no manas darbības, koncentrējoties uz to, ka, lai ih domām, to bija plānots: uzbrukums Franko. Drošība pils pilnībā atbilstu jaunākajām amerikāņu tehnoloģijām šajā jomā. Bet viņi nevarēja zināt, ka es zināju par šo sīkāk. Bija skaidrs, ka leģionāri ir bezgalīgi paļāvos uz nevainojamu efektivitāti, drošības sistēmas. Rokasgrāmata, kas turpināja to atbalstīt, vienmēr zinu, kas notiks tālāk, novērš apsardze risināt adekvāti reaģēt. Gandrīz visa mana darbība ir pagājis tā, kā to bija plānots iepriekš. Tātad, secinājums ir skaidrs: ja būtu Vilkacis bija tāds pats zināšanu, kā to, ka viņš varētu iekļūt pilī atklāti istabā Franko.
  
  
  Neskatoties uz šīm zināšanām, tā pamodās tikai pusdienlaikā nākamajam rītam.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ragana aizlidoja ar savu upuri uz tālu pili. Milzīgs radījums sarāva viņu pēcnācējiem, ar iekāre съело ego. Tikšanās raganu, neprāšus un devils pie nakts ugunskura, отбрасывающего briesmīgas ēnas tumsā. Visi šie un daudzi citi monstri tika savākti vienā istabā slavenā muzeja Madridē, un katrs ap šiem monstriem bija izveidot meistara-mākslinieka Гойи. Goya nomira no saindēšanās ar svinu rezultāts, ego усердного darba, kuru dēļ viņš nav kad un naktī bija ieskauj barelu ar svina krāsu. Odin visā simptomiem šīs saslimšanas - depresija, ko pavada briesmīgs кошмарами. Tagad, pēc simts gadiem tam ego nāvi, muzeja apmeklētājiem joprojām var izdzīvot murgi Гойи. Šī vieta bija norobežota ar sapņiem ārprātīgais, kura Vanags izvēlējās, lai mūsu tikšanās.
  
  
  "Vakar vakarā jūs labi pastrādājuši", - viņš teica, it kā mēs apspriedām strīdīgs spirālveida laikmetīgās mākslas. "Ap galvaspilsētas joprojām ir šķēršļus, ko ieviesis. To sakot, jums jābūt uzmanīgiem. Un ko tu dari? Jūs praktiski veicat revolūciju. Ļoti netīrīgs!
  
  
  Bet tas bija nepieciešams. Man vajadzēja zināt, vai Vilkacis iekļūt pilī.
  
  
  Viņš bija sarūgtināts, bet es biju pārliecināts, ka viņš ir ieinteresēts.
  
  
  "Un tas izrādījās iespējams?'
  
  
  'Jā.'
  
  
  Iegāju tūristu grupa, ih vadīja saģērbusies tweed sieviete ar pārdozēšana vaigu uz vaigiem. Viņas angļu valoda bija ļoti gluda, un tā pastāvīgi izmanto tādus vārdus kā "tuvu" un "kosmisko nozīmi". Domāju, Goya nekavējoties iemeta būtu to vienu ap viņu mucas ar krāsu.
  
  
  "Jā, bet vilkacis to nedara", - turpināju es, kad mēs ar Хоуком iegāja blakus istabā. Pirmā lieta, ko es pamanīju tur, tas ir slavenā "Nude Maija" Гойи , sulīgs tumši haired контесса, растянувшаяся irina, un, šķiet, соблазняющая skatītāju манящей smaidu. Tas bija darbs, par agrāku periodu dzīvē Гойи. Pēkšņi mans ķermenis подумало par santa Maria de Ronda.
  
  
  "Jā, bet tev tas ir izdevies", - teica Hawke, atgriežot mani uz realitāti.
  
  
  "Labi, bet man tas nav noraizējies. Tas ir gandrīz nav tiku ārā dzīvs. Nē, profesionālim veida, savu vilkati ir nepieciešams iepriekš zināt, ka viņam ir labs ceļu uz atkāpšanos. Pretējā gadījumā viņš sāks rīkoties. Turklāt, pēc tam manas vizītes drošības pasākumi joprojām būs stingrāki, un vakar vakarā, esmu ievērojis, ka tie nav citu darīt puse no darba ".
  
  
  "Bet vai tad ego līdzdalībnieki nepalīdzēs emu izbēgt pēc tam uzbrukumiem?"
  
  
  Tas būtu iespējams. Bet, tā kā viņi nezina, kas tāds būtu Vilkacis, kāpēc tās nav man palīdzēja izbēgt pagājušajā naktī? Nē, nevaru teikt, ka vakar vakarā man ļoti palīdzēja. Turklāt, tā, ceru, ka tas nevienam nav palīdzēja otherworldly pasaule, vai ne?
  
  
  "Nē, bet viņiem tagad ir ko darīt", - īsi atbildēja Vanags.
  
  
  Viņš nevar apstiprināt mana metode, bet es zināju, ka ir ieguvis labus rezultātus. Tagad mēs varētu būt pārliecināti, ka miesassargs Franko bija emu uzticīgs un ka Franko ir droši, kamēr palika El Pardo. Bet man bija jāatzīst, ka līdz šim sesku nebija ne jausmas par personību savu vilkati. Tas ir, ja vispār bija vilkacis. "Tas vienkārši nav pareizi", - norūca es. "Viens ir tikai tas vārds, Vilkacis. Tas vārds ir izmantojuši tikai daži fanātiķi. Profesionāls slepkava nav fanātiķi - viņi nevar atļauties to darīt. Var, Vilkacis - tas pats, fantastika, jo visi šie internetā. Jūs zināt, ka visi šie slepenie sabiedrības dzīvo ilūzijas. Mēs varētu šeit strādāt mēnešiem, ir tikai tāpēc, ka kāds idiots atkal nāca klajā ar šādu fantāziju ".
  
  
  "Tā tu varētu paņemt atvaļinājumu vietā?" Vanags pointedly paskatījās uz Kailas Maiju.
  
  
  Nekādi nav kad Vanags atgriezās Vašingtonā, un man nācās palikt, lai nodarbotos ar vajāšanu spokiem. Pirmām kārtām, protams, viņas sāka nodarboties ar Mariju de Ronda ar фазенды . Tā bija Madridē un, kad viņai piezvanīja hei pa Madridē, viņa teica, ka atcels visas savas tikšanās, lai tiktos ar mani. "Iepazīšanās" nav gluži tas, ko viņa teica, un viņas atkal domāju par Maye Гойи .
  
  
  Mēs satikāmies vakarā restorānā Plaza Major, viens ap skaistākajiem laukumiem Eiropā, un Marija bija skaistākā sieviete. Viņa atkal bija ģērbusies baltā, ka подчеркивало olīvu tonis viņas ādas.
  
  
  "Kā klājas?" - viņa jautāja, kamēr mēs ēdām pīli, gatavotu ar валенсийскими apelsīniem.
  
  
  "Darījums ar helikopteru. Neko aizraujošu.
  
  
  'Žēl; un Tad, protams, jums nav dzirdēt visus šos dzirdes. Pagājušajā naktī uz Каудильо tika izdarīts gandrīz veiksmīgu mēģinājumu . Viņi nezina, kas tas bija, bet šķiet, ka emu ir izdevies iekļūt atklāti pilī, kā arī emu izdevās aizbēgt. Vajadzētu būt, ka tā bija zināmā сверхчеловек ".
  
  
  "Ak dievs, tas ir interesanti".
  
  
  "Tas ir viss, ko tu vari par to pateikt?"
  
  
  "Nu, ja godīgi, Marija, viņas nav īpaši varonis. Ja tu man pastāstīja detaļas, tās, iespējams, zaudēja samaņu ".
  
  
  Viņa cēla glāzi pie lūpām. - Es pārāk labi tevi pazīstu, Džeks. Godīgi saku, ir gatavs zvērēt, ka tu esi vienīgais, kurš ir spējīgs uz tādu. Jūs nevarēsiet saņemt visas šīs rētas uz ķermeņa, vienkārši pārdodot ieročus. Varu saderēt, ka arī jūs ego laiku pa laikam izmantojat ".
  
  
  "Marija, jūs gatavojas domāt, ka man ir bailes, kad redzēšu žilete?"
  
  
  "Un viņa ir teicis jums, ka esmu vēl jaunava?"
  
  
  Mēs abi sāka smieties.
  
  
  Vēlāk pēcpusdienā mēs pastaigājās roku rokā, pa šaurajām ieliņām apkārt laukumam. Deviņpadsmitajā gadsimtā šī ir daļa no Madrides ar āmuļi apšaubāma reputācija. Tā bija zeme, pazemes pasaulē, un goda pilsonis, kuram nebija ko zaudēt, nebūtu risku сунуться tur pēc tam, kad saule bija norietējusi. Tagad mēs dzīvojam ar progresējošu laikā, bet šis pilsētas rajons - viens ap to vietu, kur izmaiņas ir notikušas ne tik ātri.
  
  
  Bet šeit jūs atradīsiet kafejnīca, kur dzied īsto flamenko, un es nedomāju vietām, kas jau ir развращены tūrismu, bet īstus, autentiskus. Kā arī vēršu cīņas, flamenko - viena ap tām lietām, ko jūs varat novērtēt, tikai ieraugot to personīgi. Viņas iepazinās ar flamenko, kad man nācās būt Kubā lietā par spiegošanu, uz laiku līdz ienākumu Kastro pie varas. Esam nonākuši vairākas kafejnīcas, līdz beidzot atradis vajadzīgo vietu - bārs ar skaistu vara sarkanu burciņu, kas pildīta ar iemērc viskijs сангрией, klientūru galvenokārt veido ap darba, un dziedātājs, kurš izdeva визжащие жалобные rīkles skaņas, kas noveda pie mums. caur kaulu smadzenēs un kaulos. Protams, dziedātājs un ģitāras spēlētāji bija гитано, spānijas цыганами ar tumšāku ādu un melnām, kā krauklis acīm. Dziedot visi sēž par smagiem koka galdiem, uz kuriem stāvēja māla тигли.
  
  
  "Jūs esat ļoti музыкальны, lai amerikāņu", - uzslavēja mani Marija.
  
  
  "Iesim uz manu viesnīcu, un es rādīšu tev, cik man labi ritma izjūtu".
  
  
  Piedāvājums šķita vilinoši, un, kad viņas apskāva ee vidukli, tā saucamais, Vilkacis bija pēdējais, par ko domāju tā. Mēs izgājām pa kafiju un iegāja неосвещенный joslu, joprojām ir sajūta, viegls reibonis no сангрии. Pēkšņi viņas priekšā pamanīju spīdumu divi naži. Ap ailas uzstājās divi гитано . Viņi nēsā kakla plates, bet nu растрепанные mati bija tumši zils spīdums. Ih wildest sejas izteiksme bija nicinājumu.
  
  
  Гитанос ir reputācija, kas ir labi, kas pieder nažiem, nerunāju jau par to, ka viņiem patīk vairāk, nekā kaitināt nevainīgu garāmgājēju, выкручивая emu roku, разбиивая emu žokļa, un pēc tam laužot vēl vairāki kaulu.
  
  
  "Ir bīstami atstāt mājās tik vēlu, misters Tūrists. Jums ir jābūt vajadzīga aizsardzība, - teica vistuvāk mums, теребя nazis. Viņš plaši pasmaidīja, viņa mute bija pilna ar zelta zobu. Uz galvas pie sava ego otra, ne tā, it kā, un daudz zelta, bet pāris svinīgos zelta auskarus piešķīra viņam bija vairāk nekā nepieciešams cienīgu izskatu. Man nebija noskaņojuma nepatikšanas, un es varētu viegli izšķērdīgs ih diviem saviem revolveris, bet pēdējais, kas man bija vajadzīgs, - tas problēmas ar policiju.
  
  
  "Vai vēlies, lai nodrošinātu man aizsardzību?" - īsi es jautāju. "Šī teritorija tagad ir ļoti bīstami," - man teica čigāns, kas серьгах. "Es Pat policijai šeit nav ērti, tāpēc tie parasti ir vienkārši turas pa gabalu. Domāju, jums būtu labāk nolīgt mums, sinjor.
  
  
  Pie mums tas maksā dārgi. Naudas, kas ir tev un seniori, būs pietiekami.
  
  
  "Vai jūs lietojat ceļojumu čeki?"
  
  
  Viņi sāka smieties, bet es domāju, ka viņiem ir laba humora izjūta.
  
  
  "Mēs gribam visi, sinjor".
  
  
  Viņi lika mums stāvēt uz vaidēt. Kafijas neviens nav iznācis, bet es viņu redzēju, "Cadillac", vienā ielas galā. Tomēr tas, kurš bija pie stūres, šķiet, steidzās mums palīgā. Odin ap čigānu izstiepts uz бриллиантовым auskariem Marija, bet es viņu nometa ego roku sānis.
  
  
  "Necenties būt drosmīgi tagad", - поддразнил viņš mani ar savu nazi zem zoda. - "Esi labs tūristu, pretējā gadījumā tās būs jums jauns muti līmenī rīkles".
  
  
  "Jack, dari, kā viņš saka. Tie slepkavas ". Viņa zināja par to. Čigāni visās pasaules daļās, ar satraukumu raugās uz spānijas гитано. Viņi izskatījās tā, it kā nepieciešamības gadījumā, pārdos jums vecmāmiņām pa daļām.
  
  
  Ok, ņem savu naudu un atcelšanu, - hissed viņai caur zobiem.
  
  
  Šajā brīdī puisis ar zelta zobiem uzlika roku Marija uz krūtīm, un stahl щупать. To, domāju, ka joks ilga pietiekami ilgi. Gitano ar auskariem nolaist man savu nazi, bet ego izsalcis acis tagad skatījās uz krūtīm, Sv. Viņas pacēla ego roku un skārusi karatē krūtis. Ego krūšu скрипнула, piemēram, sausu koku, un viņš ieslīdēja izlietoto grāvī.
  
  
  Ego kolēģis ar smaidu divdesmit četru karātu pēkšņi sapratu, ka ego ir vēl vaid, nekā sāp. Ātri, piemēram, kaķis, viņš izklupiens, ego duncis tika nosūtīts man acīs. Tā ienira zem asmens, satvert ego dūri un izmanto ego, savu impulsu, lai paceltu savu ego ar zemi, un atmest galvu pret akmens sienu. Bet viņam ir jābūt, ir ozolkoka mērķis; viņš ir atlekšanai atpakaļ un izrāva savu roku ap manu trikus. Asmens izcēlās, piemēram, dzīvsudrabs, pārsteidza mana žakete un izjaukt maksts uz mana pleca. Ja viņas nav likts uz to, tā, iespējams, bija noteka blakus pirmais гитано . Mēs uzmanīgi aizbēgt vēl citu šaurā aleja. Ego blade darīja gaisā kustību formas astotnieku, kamēr viņš gaidīja savu iespēju.
  
  
  "Tagad ir tava nauda un tava dzīve, tūrists", - hissed viņš. "Ar savu dāmu parunāsim vēlāk".
  
  
  Viņš naktsmītne pateikt vairāk, bet manā līmenī pieauga un iespēra ego žokļa. Ar abām rokām viņas врезал emu nieru ar spēku smags veseris. Tās ir atlekšanai atpakaļ, pirms viņš spēja piecelties, lai izmantotu savu nazi.
  
  
  Gitano smējās smīnēja un сплюнул asinis. Dios, arī tu vari kauties, tūrists. Tā ka tagad runa nav par naudu - tagad tas ir kopumā. Balss kāpēc man nāksies nogalināt tevi."
  
  
  Tā, lūk, tagad parādījās spāņu lepnums. Viņš darīja viltus metos pie mans cirksnis, un, kad viņas отпрыгнул malā, viņš pagriezās asmens skāra mani uz ceļa. Viņš bija man kauls, vairākas skatīt
  
  
  - Tu pats arī laba, atzina to un atkāpās dažus soļus.
  
  
  Tagad viņš sāka žonglēt ar nazi, viņas noskatījās, kā viņš skrūvēja gaisā sešas collas asu kā žilete, tērauda; Tās nevarēja apspiest sajūta apbrīnu. Bet es zināju, ka šis triks. Viņš ir tuvu, lai viņas mēģināja izsist nazi ego rokām, un tiklīdz mans pamatiem palielināsies, viņš ieliek diegu manu personīgo dzīvi. Viņai izlikās, ka пинаю, bet сдержался. Kad гитано poked ar nazi manā starpenē, tās ir noklīdis, un mana dūre nošāva pusi ego personām. To dzirdēja, kā sašķelts vaigu kauli. Viņš bija неуравновешен, bet vēl saspiežot nazi, viņš pa daļām pie Marijas. To satvert ego par apkakle un josta un pacēla augstu virs galvas. Nazis bezmērķīgi izkritusi pa ego rokas, kad tās, meta ego uz tuvāko mašīnas. Viņš slīdēja. Viņas atkal pacēla ego pār sevi, šoreiz labāk bija mērķis un darīja atklāti vējstikla mašīnas. Viņš nepārstāvēja patīkamu cirku - gulēja скомканным ķermeni mašīna, dangling kājām pa salauztu logi. Kā būtu mums tā bija, ar viņu ir cauri. Otrs čigāns, ieraugot, kas noticis ar ego kolēģi, uzkāpa pa noteka un palaists skriet.
  
  
  Ole! - Marija čukstēja man ausī.
  
  
  Tagad, kad akcija ir beigusies, Cadillac izgāja no ēnas. Vadītājs izlēca ap mašīnu, acīmredzami samulsis. Tas ir augsta дряблый vīrietis ar gaišām acīm un bieza рыжей bārdu. Ego, zviedriem, cieši pieguļošā pie vēdera, protams, bija no dārgākā pasūtījuma Мадейры, un tās briest pirkstiem mirdzēja zelta gredzeniem un лазуритом. Ego tas gandrīz lika man ilgi smirdošs сигарам Хоука, un viņš bija ļoti pārsteigts, uzzinot, ka viņš ir ļoti labi pazīstams ar Mariju.
  
  
  "Es tikko redzēju, kā tu cīnījās ar šo цыганом", - viņš teica. Ja būtu tikai tas bija agrāk.
  
  
  "Jā, ja būtu to zinājis, tās būtu припас tev vēl vienu", - es piekritu.
  
  
  Marija ir izvirzījusi man šo бородатую pērtiķi, kā Andrés Barbarosa, piebilstot, ka viņš bija lielākais rūpnieks. Viņš ir diezgan dīvaini iesmējās, kad šajā skatā.
  
  
  Viņš jautāja. - "Bet hema varētu būt šis сверхчеловек?" Es nezināju, ka kāds varēs pārspēt čigānam ar nazi. Bet tu истекаешь asinīm, mans mīļais. Kā es varu uzdot šādus jautājumus šajā laikā? Brauksim ar mani.
  
  
  It kā mēs būtu veci draugi, tas palīdzēja man apsēsties Cadillac. Barbarosa labi zināja Madride. Mazāk nekā pēc minūtes mēs припарковались pie eleganta restorāna. Viena ap labas šuvējas Spānijā ir tā, ka ēšana parasti ir atvērti visu nakti. Barbarosa pavadīja mūs pavadīja pie sava personīgā galdiņa. Viņš pasauca oficiantu un lika brendijs, kamēr Marija промыла manu nelielu brūci ar ūdeni, kristāla glāzes.
  
  
  "Kā jūs jūtaties tagad?" - jautāja uzņēmējs.
  
  
  "Наполеонский brendijs dziedē visas brūces.
  
  
  "Pašā delle", - piekrita Barbarosa, atkal piepildot manu glāzi. "Un tagad pasaki man, kas tu esi.
  
  
  "Jack - pārstāvis оружейной uzņēmumi", atbildēja par mani Marija.
  
  
  'Jā.' - Tagad Barbarosa izskatījās ļoti interesē. "Kāda sabiedrība, ja tās varu uzdot?"
  
  
  "Swiss Universal". Mūsu galvenais birojs zālē Cīrihē, daudzi ap mūsu klientiem ieguldīs savu kapitālu Šveicē ".
  
  
  Dažreiz mēs pērkam ieročus dažiem ap mūsu uzņēmumu, bet nedomāju, ka kādreiz dzirdējis par Swiss Universal ".
  
  
  "Mēs strādājam ne tik sen".
  
  
  "Vieglu ieroci?" - Barbarossa interesē vairāk, nekā parasti.
  
  
  "Vieglais bruņojums, - es atbildēju, - džipu, lauka lielgabali, tanki. Arī kā ziņots vēstniecība un lidmašīnas. Un vēl pie mums strādā konsultanti, kas nepieciešamības gadījumā var sniegt norādījumus ".
  
  
  'Apburoši!'
  
  
  Barbarosa izmeta šo tēmu un sāka parasta saruna par maniem iespaidiem no Madrides un kā ēdienu. Viss, ko es saņēmu no tā, ir tas, ka ego uzņēmums ir kāds maz sakara ar attīstības projektiem.
  
  
  La cuenta, por Favor. Viesmīlis atnesa rēķinu. Kad to gatavs maksāt, viņš vienkārši отмахнулся no manas naudas un parakstīja kontu. Barbarosa piedāvāja aizvest mani uz viesnīcu, bet tās ir pietiekami daudz zināja par spāņu paražas, lai atteiktu ego piedāvājumu, un paņēma taksometru. Tātad Marija varēja ceļot un nakšņot ar mani.
  
  
  "Es domāju, Andres skauž tev", - viņa teica, saliekamie kleitu un noliekot ego uz krēsla. "Viņš ir ļoti gudrs, bet, diemžēl, viņam nav tik pievilcīgu formu. Turklāt, viņš vienmēr man atgādina lielā, sarkanā mežacūka ".
  
  
  Ļaujiet mums kamēr aizmirst par Андресе Barbarosa ".
  
  
  Viņa проскользнула zem palaga, tās, sajutu viņas maigo ādu, tad piespied to tik stipri, ka es varētu justies elpu katras šūniņas viņas ādas. Mūsu mēles satikās, kad mana roka sajutu ee gurniem.
  
  
  "Mans dievs, Jack!"
  
  
  Tās, iegāja nah. Kaila Maiju pazibēja man uz galvas, uz mirkli. Tas bija smaids, Sv. Viņas kājas bija apvijušas mani, ievelkot sevī. Viņas, es jutu viņas nagi uz savas muguras, kad mēs kopā sasniegt orgasmu. Tas bija ideāli.
  
  
  Man negribējās jāuztraucas par Барбароссе, bet es nevarēju pilnībā izmest ego ap galvu. Kad viņš parakstīja rēķinu restorānā, to ir pamanījuši kāda-ka dīvaini.
  
  
  Viņš rakstīja dubulto burtu "ss" "Barbarosa", kas старогерманском stilā SS.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Viņas vēlu brokastoju ēdamistaba Palacio, kad uz mana galda un tie atnesa telefonu. Tāpat, kā es varētu izmest ap galvu Барбароссу, viņš nevarēja aizmirst mani.
  
  
  Ego balss ir absurdi обеспокоенно. - "Kā jūs jūtaties šorīt?"
  
  
  "Paldies. Tikai neliela krampji kājā."
  
  
  "Tas ir labi. Tas, kā jūs aizstāvēja mūsu draudzeni Mariju, tiešām dod uz mani dziļu iespaidu. Tā arī viesnīca pateikt, ka mani interesē viegls ierocis. Vēlaties lidot ar lidmašīnu?
  
  
  Uz kurieni?'
  
  
  Tikai uz augšu un uz leju Marokā. Tas aizņems ne vairāk kā dažas dienas, ne vairāk. Vismaz, ja ļoti gribās kaut ko pārdot ...
  
  
  Mans segšanai, kā tirgotāja ierocis būtu sasodīti dīvaini, ja es nebūtu uzkāpa uz šo lietu. Es domāju, ka sakarā ar darba grafiku, Franko, visticamāk, viņš paliks El Pardo nedēļu. Šajā laikā viņš būs drošībā. Un gadījumā, ja Barbarosa patiešām būtu vēlējies iegādāties ieročus, man nebija par ko jāuztraucas: Cīrihē patiešām ir uzņēmums ar nosaukumu Swiss Universal. Bez šaubām, Barbarosa jau ir paņemts. AX nepatīk половинчатую darbu, un tādos gadījumos neko neatstāj uz gribot gadījumā.
  
  
  "Es neiebilstu pret to," - es atbildēju. "Kāda tieši ieročus interesē? To varu parādīt paraugus ".
  
  
  "Automātiskās šautenes. Mans vadītājs atņemt jums šodien 3:00. Viņš jūs aizvedīs uz lidostu, un no turienes mēs улетим manā lidmašīnā ".
  
  
  "Labi, es ar nepacietību tagad gaidu to".
  
  
  Es negribu apgalvot, ka stahl gaišreģim par to laiku, ka es strādāju aģents, bet man ir sava veida iebūvēto radaru, lai noteiktu risku. Un šo radaru tagad man teica, ka mani vēro. Barbarosa naktsmītne zināt, vai ir vērts ar mani sazināties, un, ja tas nav bijis kompānija Swiss Universal, bieza uzņēmējs būtu zināms, ka es ne tikai parasts pārdevējs.
  
  
  Mana problēma bija tāda, lai uzzinātu, vai ir Barbarossa tikai ventilators Maria vai viņš varētu aizvest mani pa pēdām savu vilkati. Un es nebiju pārliecināts par to. Tiešām, var likties aizdomīgi, ka viņš nav pacēlis roku, lai manu aizsardzību, kad ieraudzīju, ka mani vajā divi čigānam. Bet, no otras puses, to varētu norādīt aptuveni septiņi miljoni cilvēku Ņujorkā, kas veda būtu sevi tieši tāpat šajā gadījumā. Un pat ja viņš ir uzrakstījis savu vārdu ar šiem burtiem ss, tas arī var būt tīra nejaušība. Tādā gadījumā tās būtu veicis lielu iespaidu, ja būtu aizbraukuši caur valsti, kur viņas strādāja, jo "komandējumā" uz Maroku.
  
  
  Viņai zvanīja Cīrihe. Aģents AX, reaģējot uz zvanu, stādījās priekšā ofisa darbinieks, разговаривающим ar pārdevēju. To atkal nolika klausuli, iedzēru vēl kafiju un izsmēķēju pirmo cigareti.
  
  
  Saule spoži spīdēja manu seju, kad viņas iznāks ap viesnīcu. Vienlaicīgi ar mani vestibils pameta apkalpotājs, divi priesteri un uzņēmēju grupa. Pa labi no manis bija plata iela. Viņas pa kreisi uz šauru ieliņu pa kreisi, un priesteriem vairs nav redzējis. Bija daudz mazu parfimērijas veikaliem un mākslas galerijām, kuros galvenokārt pārdod suvenīrus tūristiem. Kurjers iegāja viens ap viņiem, iespējams, uzdevumā viesis viesnīcā. Viņas pārgāja pāri ielai, ejot starp скутерами Vespa mašīnām un "Fiat", ko Spānijā. Atkāpās rajonā uz Plaza del Sol, to, pamanīju, ka viens ap uzņēmējiem pārgājis ielu aiz manis. Nākamajā stūrī viņš ātri pagriezās, tad uzreiz apstājās, притворившись, ka ego ļoti interesē veikala ar maisiņu apakšveļu. Kas par mani pārāk ātri apkopoja stūri un gandrīz ietriecās manī.
  
  
  Atvainojiet, - laipni teica viņai.
  
  
  "Piedod man", " viņš atbildēja ar to pašu toni. Pastaigājoties it kā vēl, viņš tagad stāvēja un skatījās uz apakšveļu. Kad viņš atkal pacēla acis, man jau vairs nebija. Lievenis, uz kura viņas, ienira, tā dzirdēju ego gaidāmās shaggy. Tās sagrāba viņu, kad viņš ātri notika, un затащил iekšā. Vienkāršs, - atkal atvainojās man, piespiežot galu стилета pie ego muguras.
  
  
  Viņš ir bluffed. - "Ko tas nozīmē?" "Tā būtu kļūda." Viņas izstiepts uz ego наплечной maksts un paņēma ieroci.
  
  
  "Nē, citu, tā nav kļūda. Kurš tevi sūtīja? - Es nospiests ee pastkastēm. Viņš papurināja galvu un, mazliet nosvīda.
  
  
  'Kas? Es nezinu, ko jūs domājāt.
  
  
  "Es tiešām negribu tevi nogalināt. Tās nav apkārt, piemēram. Viņas vienkārši надавлю šo nazi nedaudz, kamēr jūsu mugurkauls nav расколется divās daļās, un nepaliksi paralizēts uz visu atlikušo dzīvi.
  
  
  'Pagaidiet, tā visu pateiks!'
  
  
  Tas nozīmēja, ka viņam bija nepieciešams laiks, lai nāktu klajā ar labu attaisnojumu.
  
  
  "Es piederu pie politiķiem".
  
  
  'Nav pietiekami labs attaisnojums.' - To vēl spēcīgāku надавил nazi.
  
  
  "Pagaidi, viņai teikšu tev patiesību.
  
  
  Bet viņš to nedarīja. Viņš pagriezās un iesita pa nazi elkoni. Tas būtu labs gājiens pret kādu, ar vienu roku.
  
  
  No hitting manu kreisajā pusē viņš sasita galvu par pastkastes un sabruka uz marmora grīdas. Kad viņas, noliecās pār viņu, viņš vairs neelpoja. Viņas pašķīra ego žokļu un sajutu, ka spēcīga smarža, mandeļu: cianīdu. Viņš visu laiku turēja kapsulas mutē, un viss pārējais, kas mani kick.
  
  
  Tā ir viena ap iemesliem, kādēļ viņu ienīstu fanātiķi. No tiem ir tik grūti saņemt informāciju! Viņas aizgāja no verandas.
  
  
  Lombardi skatās visur pasaulē. Tas, uz kuru es devos, uz piazza San Martin, āmuļi parastu vākšanu pārvalku stundas, ģitāras un klarnetes.
  
  
  "Es pazaudēju savu biļeti, bet atceros, ka kaut kur ego nokritusi".
  
  
  Pārdevējs bija pilnīgi kails, un наверстывал panākt, aug lielas ūsas, ar kurām viņš закрутил uzgaļi, līdzīgi kā dunči.
  
  
  "Es neatceros, ka tu kaut ko lietot", - шепелявил viņš ar кастильским akcentu.
  
  
  Šujmašīna N3. Viņa piederēja pie manas bijušās džins ".
  
  
  "Ak, šūšana trimmeris tavas bijušās". Viņš пощупал savas ūsas. "Jā, tā ir taisnība, tagad to atceras. Balss, viņa ir pie manis. Kā parasti, tīklu AX strādāja perfekti. Kā tikai mūsu darbinieks Swiss Universal hung up, tad mana zvana, viņš sazinājās ar mūsu "filiāle" Madridē un teica, ka man ir nepieciešams. Kad viņas vaļā no vajātāja, vajadzība bija filozofija.
  
  
  Ja jums ir jautājums, kā iegūt tik labu telefonu pakalpojumu Spānijā, jūs nevarēsiet. Nelikumīgu savienotāji AX skenēt visus nekompetents eiropas apsardzes sistēmas.
  
  
  "Es domāju, ka viss ir kārtībā?"
  
  
  Viņas atvēra portfeli, ko viņš uz bagāžnieku. Tas bija ne šūšanas šķēres, bet tas tiešām bija tā, ka man ir nepieciešams.
  
  
  "Ir vēl viens sūtījums, ko gribu to saņemt dažu dienu laikā", - es teicu. "Informācija par Андресе Barbarosa".
  
  
  Viņš jautāja. - "Ka, ja tu nenāksi par to?"
  
  
  Tad šī persona ir likvidēta.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Kaut kas dīvains ir noticis ar mani šodien", - komentēja to, kad reaktīvo lidmašīnu Барбароссы проносился pār Vidusjūru, un mēs kopā dzērām viskiju pie loga. "Kāds redzēja mani ap viesnīcu. Viņai to īsti nesaprotu."
  
  
  Viņš pasmaidīja, un ego ruda bārda piecēlās stāvus. "Es vienmēr domāju, ka ieroču tirdzniecība - diezgan riskanta profesija".
  
  
  "Ak, nē, - apliecināja viņas ego. "Tas ne ar ko neatšķiras apdrošināšanu".
  
  
  Viņš gandrīz хрипло smējās.
  
  
  - Es esmu pārliecināts, ka jūs nenovērtē sevi, misters Finley. Marija pastāstīja man par savu cīņu ar šo bullis. Saproti, viņas esmu satikusi daudz хладнокровных puiši, kuri ir gatavi uz visu, ja balva būs labs. To, uzskatu, ka tu esi tāds cilvēks ".
  
  
  "Nē, ar tiem sesku, jo man ir ciets konts".
  
  
  "Precious jums mans! Nedomāju, ka jebkad esmu satikusi kādu, ar humora izjūtu labāk. To, esmu pārliecināts, ka mums būs labs bizness.
  
  
  Tagad mēs lidojām virs āfrikas krastu, nezaudējot augstumu.
  
  
  "Redzi, to vadu konsorcijs, kas nodarbojas ar derīgo izrakteņu. Mūsu darbības sfēra ir spāņu Cukura. Galvenokārt tas attiecas uz volframa un kālija. Jūs, protams, zināt, kā tie tiek izmantoti?
  
  
  "Volframs ar volframa rūdas un kālija pēc kalcija karbonāta. Lampas, urbji, munīciju, krāsas un ciāna kāliju. Var tikai nosaukt dažus...'
  
  
  "Jums ir labi informēti. Jebkurā gadījumā tas ir vērtīgs izejvielas. Jo ir dažas āfrikas valstis, kas nav ļoti novērtē mūsu darbību, mēs vienmēr jābūt modriem, lai no uzbrukumiem ts partizānu saboteurs. Man ir liela grupa, drošības dienesta darbinieku, un, lai pienācīgi aizsargātu šīs investīcijas, mums būtu pietiekami daudz ieroču. It īpaši tagad, kad mēs sākām paplašināt savu darbību ".
  
  
  'Paplašināt?'
  
  
  "Kā jūs zināt, mēs tūsku Marokā. Mēs meklējam tur, kālija, bet, tā kā pirms pētījumu notiks kādu laiku to lietoju mūsu datu bāzē kā nometnes, lai mūsu drošības dienesta darbinieki ".
  
  
  Nometne? Pēc tam daudz apsardzes.
  
  
  Mēs secen Tangier, un mums priekšā ir iekrāsojās Атласские kalniem.
  
  
  "Ir amerikāņu teiciens, kuru es vienmēr mīlēja atkārtot," - teica Barbarosa, kā būtu uzticoties man sekrēciju. - "Domā plašāk".
  
  
  "Jūs piekrītat, ka šo izteikumu, ne tā?"
  
  
  'Protams. Man tas vienkārši nozīmē, ka es pērku vairāk ".
  
  
  Kālijs. Muļķības! Viņi nekad atrast kālijs pie skrejceļa, kur mēs nolaidāmies. Tas bija valley ir kalnos сотне kilometru no Atlantijas okeāna piekrasti, vidū tuksnesī, starp марокканскими pilsētām Rabāta un Esf. Kaut gan, varbūt, viņas vēl nav shell pa pēdām savu vilkati, vismaz kaut kas mani gaidīja. Kad mēs nolaidāmies, tās redzēja kara nometni, kas ir pietiekami liela, lai apmācītu ne mazāk kā desmit tūkstoši cilvēku. Apvidus auto / pikaps steidzās pie mums, atstājot aiz sevis milzīgus putekļu mākoņi; Viņas zvērēja, ka kapteinis, stūrējot gatavojas atdot godu, līdz ieraudzīja mani.
  
  
  "Misters Finley šeit lietā. Bet tas var pagaidīt līdz rītdienai.
  
  
  Mūs aizveda uz viesu namu, netālu no nometnes. Viņai bija goda viesis uz pusdienu, kurā piedalījās vecāko virsnieku privātās armijas Барбароссы. Sievietes чадрах nāca un gāja ar sudraba gan trauki, piepildīti ar kuskusu, куропатками un marinētiem uz корице jēra gaļu un jēra cepeti. "Jums nav pārsteigums, ka mēs dzīvojam šeit arābu stilā?" - jautāja Barbarosa, tagad tērpušies джеллабу.
  
  
  "Man tas ļoti patīk," - es atbildēju, kataja starp pirkstiem gardas kuskusa lodītes.
  
  
  "Jūs nedrīkstat aizmirst, ka, pēc daudzu domām, Āfrika beidzas tikai Pireneju", - teica Barbarosa. Tas, protams, bija arī tēma ir tuva ego, sirds, un viņa neuzskata par saprātīgu pārtraukt to. "Spāniju dara arābi septiņi simti gadus. Katrā pilsētā Spānijā ir atslēga, bet, kā viņi ego sauc? Alkazars - arābu vārds. No kurienes генерализимус saņēma savu reputāciju? Cukuru ar Spāņu Ārvalstu leģionu. Un ko galu galā nolēma, Pilsoņu karš Spānijā? Iestāšanās Franko ar mauru. Spānija un Ziemeļāfrika неделимы ".
  
  
  Oficiera korpuss Барбароссы bija pārdomas par to. Bija daži nacisti un frančiem, bet lielākā daļa virsnieku bija spāņiem vai arābi, un abās šajās grupās to redzējis uguns fanātismu. Odin ap tiem, arab ar garu un asu aci, ar entuziasmu turpināja. "Iedomājieties, kāda vara ir izveidojuši būtu Spānija un ziemeļāfrikā, ja viņi apvienosies. Viņi tur kontrolē visu Eiropu un Āfriku! "
  
  
  "Lieliska doma, - piebilda Barbarosa, - bet ļoti маловероятная. Turklāt, mūsu viesis nav interesējas par politiku ".
  
  
  Galdi ir jātīra un gandrīz visi izgaismotas augšu. Salds gaiss lika man, ka tabaka ir sajaukušās ar гашишем, ka nav nekas neparasts šajās vietās.
  
  
  Uz maiņu служившим sievietēm чадрах nāca dejotājas, no galvas līdz kāju, закутанные uz zīda apģērbu, kuru viņi bija aizraujošas kustības, ļoti atgādina rada mīlestību. Tikai palika zviedriem. Bet tas bija pietiekami, lai par to rādīties ļoti tveicīgs sapņi.
  
  
  Laiks bija piecelties septiņas stundas. Skaņas signāls un skaņas zābaki. Viena танцевавших vakar meitenes, ienācu istabā un atvēra dienā, verandas. Viņa atnesa man dzesināti apelsīnu sulu un vārītas olas. Man ienāca prātā, ka karavīri, iespējams, vienlaicīgi ēda pankūkas. Viņai bija gatavs ar tiem tirgoties.
  
  
  Vēl pirms tam, kad gatavo brokastis, Barbarosa iegāja manā istabā. "Man ir ļoti žēl, ka es nevarēju kopā ar jums, bet man ir ieradums ir ar saviem virsniekiem. Es domāju, tas ir labāk, lai morāli ".
  
  
  Rūpnieks tiešām centos būt ģenerālis. Šodien no rīta masku, kas sastāvēja ne uzvalks vai джеллабы, bet uzvalks, krāsa haki un armijas zābakos. Viņas centās izrādīt interesi par atšķirības zīmju ego formas uz pleca: zelta izšūšana ap divi rāvējslēdzēji SS.
  
  
  Viņš personīgi man parādīja nometne. Rakšanas darbi tika veikti, un pie ieejas šahtā bija neparasti liels skaits smago kastes.
  
  
  "Grābeklis un citi instrumenti, lai griešana", - paskaidroja Barbarosa.
  
  
  Pēc tam ekskursijas viņas āmuļi gods pusdienot ar viņu un ego virsniekiem. Mēs sēdējām milzīgā ražoti zālē, un pirmo reizi man bija laiks, lai kārtīgi apskatīt karavīru Барбароссы.
  
  
  Tagad to sapratu ego komentāru par хладнокровных puiši, kas ir gatavi uz visu sičs naudas, ko viņš darīja pa ceļam uz Maroku. Likās, ka tur bija visi veterāni Cūku Līcis, Катанги, Malaizijas un Jemenas. Tas bija sapulce algoti profesionāli slepkavas. Varbūt ne pa savu vilkati klases, bet pietiekami labs, lai pienācīgi aizsargāt karaļvalsti Барбароссы no jebkāda iespējama iebrucējs.
  
  
  Kādās kampaņās, pēc jūsu domām, jūs ar viņiem спецоперации?
  
  
  - jautāja majors-vācietis nododot karafe ar vīnu.
  
  
  "Man vispār nav minēts par to."
  
  
  "Ej, ej, Džeks. - Jūs zināt, šeit ir kāds, kas tevi zina - uzstāja, Barbarosa. "Iespējams, vecais draugs".
  
  
  Viņas saprata taktiku: viņi viesnīcu uzzināt, vai tiešām viņas ir uzņēmējs, kuru притворялся, un tagad viņi spēlēja ar mani spēli, lai redzētu, vai viņi var noķert mani uz meliem. Ja tā pārdeva ieročus, tam vajadzēja nozīmēt, ka viņa ego ir izmantojis. Viņas, zināju, ka tagad visas acis vērīgi seko līdzi manām reakcijām un kustībām. To, ielej sev vīnu, nav šaurums mums pilieni.
  
  
  "Tikai tad, ja un šeit jums ir kāds ap New York", - uzzīmēja to izdarīt. "Es strādāju ar policiju, nevis ar karavīru".
  
  
  Majors smējās. Viņam bija liels deguns cūkas un mazas, zilas acis. Ego tetovējums šķeltiem uz to biezo rokās, kad viņš sita ar dūrēm pa galdu.
  
  
  'Policists! Parastā policijas sunim pārdot mums ir ieroči? Viņas nekad nav saticis, copa, kas tika veikts, ne truša joma! "Barbarosa nav iejaukusies, tad šo rupjo apvainojumu. Tieši otrādi, viņš mudināja majora: "Tā tu nedomā par mūsu торговце ierocis, Ēriks?"
  
  
  "Man patīk vīrietis, kas zina, par ko runā. Viss, ko var darīt, tas policists, - tas ir tālu prostitūtas no ielas un vicināt gumijas nuju. Ko viņš zina par ieročiem?
  
  
  Visa ēdamistaba tagad vērsa uzmanību uz офицерскому galda.
  
  
  Barbarosa jautāja: "Nu, Džeks?""Majors Грюн, šķiet, maz ir to, kas jums tic. Jums nav aizskāruši?
  
  
  To, paraustīja plecus. "Klients vienmēr ir taisnība".
  
  
  Bet tik drīz Barbarosa nav удовлетворился. "Jack, runa nav tikai par tavu bieži. Viņš saka, ka jūs nepārzināt ieročiem. Ja tās gatavojas veikt ar jums lietas, tās ir jājūt, ka jūs zināt, ko pārdodat.
  
  
  "Demonstrācijas", - проревел Грюн. "Lai parāda, šautuve".
  
  
  Visa ēdamistaba tika iztukšots, jo vīrieši atbalstīja ierosinājumu sākumu. Scenārijs Barbarosa bija labi sagatavots. Mans čemodāns stāvēja uz galda, vidū putekļains novadā. Грюн skatījās, kā es atvēru čemodānu; саркастическая ухмылка uz to neglīts sejas. Visu pulku, sēdēja ap to visapkārt, it kā būtu ieradušies uz cockfighting.
  
  
  Viņas augstu pacēla automātu, lai visi ir redzējuši.
  
  
  "Tas ir mūsu standarta ierocis, G3. Tas ir uzlādēts ar patronām 7,62 NATO standarts mm. Tāpēc ar munīciju problēma nekad nebūs ".
  
  
  G3 ir patiešām labs ierocis. Viņš ir smagāks asv .M16, bet drošāk. Protams, lielākā daļa vīriešu izmanto ego, kas to vai citu.
  
  
  "Kā tas darbojas?" - jautāja Barbarosa, cik labs skolnieks. "Kad jūs noklikšķiniet uz sliekšņa, sliekšņa izlaiž lodi.
  
  
  Bet neatkarīgi no šāviena lodēm, sprādziena spiedienu paraugu ņemšanas gaisa vienlaikus izvada kārtridžu un slaidu atpakaļ, virzot jaunu kasetni un atkal взводя sliekšņa. G3 var pielāgot loka pēc kārtas un sērijas loka ".
  
  
  "Bravo, Bravo, jūs to labi atceramies", - teica vācietis. "Un tagad, parādiet to mums".
  
  
  Viņš izvilka sauju patronu, ap kastes ar munīciju un reklamē ih uz патронный veikals. Pēc tam viņš atkal vilces automāts man roku un norādīja uz kādu ap pusēm šautuves, kur uz bagāžnieka свешивалась pāris lelles-lellēm, ko izmanto, lai протыкания ar durkļiem. "Tur ir trīs lelles. Tās došu jums četrus shot, lai ih notriekt. Ja nevari, tas nozīmē, ka tu esi melis un slikti šauj bultas.
  
  
  - Bet, ja to ih viņam, ko jūs sakāt? Asinis залила persona majora Грюна. Ego roku потерла gurnu makstī ego люгера "Grosser". Grosser - viens ap smagākajiem pistoles, kādreiz производившихся; lielākā daļa var tikt galā ar šo tikai ar pleca statīvu.
  
  
  "Tas kļūst arvien vairāk un vairāk jautri", - ironizē Barbarosa. "Uguns!" - рявкнул Грун.
  
  
  Karavīri, kas atradās starp mani un lelles, atkāpās malā, atstājot divas rindas skatītājiem uz abām pusēm no uguns līnijas garumu, kas simts pēdu attālumā no manis uz banner.
  
  
  Viņas подержал G3 rokās, lai pierastu pie ego svara. Bija miris klusums. Tās, nolika ieroci uz pleca un bija mērķis malējo labo no trim lelles-lellēm. Mans pirmais šāviens pārtrauca caur klusumu. Lelle maigi bobbed apkārt uz sāniem un pārklājusies.
  
  
  "Nav pat tuvu pie virves", - smējās Грюн. "Viņš nekad tur automātu rokās".
  
  
  "Dīvaini, viņš parasti zina, ko dara". - Barbarossa izskatījās vīlies, ka mans šāviens, un nav hit mērķi. Tomēr tas nav noticis. Viņas нацелился nāvējoši punktu uz vēdera lelles. Caurums augšējā kreisajā stūrī, vietā, kas vienmēr nogalina, tagad bija labi pamanāms. Man patīk mazliet paspēlēties, pirms viņas, kļūšu nopietns.
  
  
  Karavīri jūsmīgi aplaudēja, un kaut kur esmu redzējis viņas насмешливые viedokli pret lielu. Barbarosa pārtulkoja gars un aizsmēķē kubas cigāru. Грюн draudzīgas noglaudīja man pa muguru un проревел: "Šaut vēlreiz, komersants, un, ja tu ih собьешь, tās vispirms pateikšu, ka esmu idiots".
  
  
  "Tā tas ir precīzi?"
  
  
  "Apsolu, tirgonis".
  
  
  Tās piespieda šautenes pie pleca, un pirms Грюн varēja elpot, skaņu trīs šāvienu pantu. Uz grīdas gulēja divas lelles. Pēc tam trešā virve saplēstu divās daļās, un trešā lelle arī gulēja, растянувшись putekļiem.
  
  
  Tās vairs nav pievērsis uzmanību vācieši, un ielika ieročus rokās Барбароссы.
  
  
  "Cik daudz šādu automātu tu gribi?"
  
  
  Tomēr spānis joprojām nav сводил acis ar lielu.
  
  
  "Обещаное veikt uz visiem laikiem, majors Грюн. Mūsu tirgotājs jūs apmuļķoja. Tātad, jūs uzzināsiet tas ir tagad. Tas ir tas, ko mēs vēlamies dzirdēt no jums ".
  
  
  "Labi, viņš var šaut pa visu šauteni. Nošaut lelles var jebkurš zemestrīce ". - nikni nomurmināja Грюн. Viss ego vācu instinkti sacēlās pret šo pazemojumu. Ne tikai pret savu priekšnieku, bet arī padoto emu nāktos atzīt, ka viņš опозорился.
  
  
  "Ļaujiet man tiešām parūpēties par ns, un viņš prasa, lai viņa māte pēc divām sekundēm, ja tas viņam ir".
  
  
  Diemžēl, tagad viņš ir aizskāris vienu ap manu slimo vietu. Ar mani bija pietiekami lielu Грюна.
  
  
  "Labi, tu sulīgs nacistu cūka. Jūs saņemat to, par ko lūgt. Lai atbrīvotu vietu, sinjor Barbarosa. Tagad tās sakārtot šo demonstrāciju pēc īpaša lūguma majora ".
  
  
  Viņas ielieku savus noteikumus. Un Грюн, un viņas izvēlējās mūsu ierocis, viņš - Grosser, bet viņas - G3. Kurš pirmais savāks разобранное ieročus. Un nogalināt otru.
  
  
  "Bet, G3, kas ir daudz sarežģītāka ieročus", - atzīmēja Barbarosa. "Tas nav godīgi."
  
  
  "Sniedziet to man, sinjor".
  
  
  Грюн iesmējās manu pārliecību. Mēs atkrita uz trīsdesmit metriem, kamēr vairāki virsnieki nesaprata, mūsu ierocis. Urbšanas valdīja gandrīz svētku atmosfēra. Uz šo izklaidi karavīri diez vai varētu cerēt, un, protams, viņi mīlēja to.
  
  
  Majors noliecās, lielas rokas, bija gatavi savākt desmit vienkāršus daļu sava люгера.
  
  
  Blakus man bija kaudze atsperes, paplātes, lai ieroču, aizslēgs, patrona, rokturis, stumbrs, sprūda mehānismu, redzes, bundzinieks, sliekšņa un trīsdesmit skrūvi, скрепляющих G3.
  
  
  Pusē karavīri ir veikuši likmes. Pret mani bija apmēram desmit pret vienu, un tas nozīmē, ka katrs vienpadsmitais karavīri bija pietiekami gudrs.
  
  
  'Gatavi?' - jautāja Barbarosa.
  
  
  Грюн nepacietīgi pamāja ar galvu. Arī pamāja ar galvu.
  
  
  'Sāc!' - iesaucās Barbarosa.
  
  
  Ledus mierīgs un pieredzējis Грюн ķērās pie montāžas Люгера. Rokas drebēja, viņš strādāja kā dators. Visbeidzot, katra detaļa nofiksējas vietā. Viņš piecēlās un bija mērķis.
  
  
  Smags таращить acis G3 lauza centrs ego krūšu un повалила uz zemes. Viņš gulēja, izņemot, kājām, ceļgaliem uz augšu, kā sieviete sagaida no sava mīļotā. Bet Грюн vairs nevienu negaida.
  
  
  Rokā viņa turēja tikai stumbrs, slēdzis un bezmaksas atsperi, kas tās izmanto, lai aizstātu sprūda pull. Pārējā ieroču joprojām gulēja uz grīdas man blakus. Pēc tam, kā viņš nošāva lelles, automātisks mehānisms, lai iekšā jaunu lodi aizslēgu daļa no tā, ko man nav nācies izmantot, kārtridžu veikalā.
  
  
  "Kad viņas teica, ka tas ir netaisnīgi, tā, iespējams, ir domājis ne par to cilvēku", - atzīmēja Barbarosa. "Žēl, ka viņš bija labs virsnieks".
  
  
  "Viņš ir muļķis".
  
  
  - Nē, tā jums ir zemu, misters Finley. Un viņai vien vairāk to nedarīšu ".
  
  
  Šis incidents samazināja laiku mūsu uzturēšanās nometnē. Barbarosa bija bail, ka kāds apkārt draugu Грюна mēģinās atriebties, un man paziņoja, ka vairs nevēlas miris amatpersonas.
  
  
  Man arī bija nopietns iemesls, drīz vien aizbraukt. To, dzirdēju, kā divi karavīri apsprieda ziņa par to, ka Franko pēkšņi ienāca prātā ideja izdarīt viens ap savu reto ceļojumu pa Spāniju, iespējams, lai kliedētu baumas par to, ka mēģinājumu uz viņa dzīve būtu veiksmīga. Tas ir domāts, lai būtu unikāla iespēja, lai savu vilkati.
  
  
  Mēs ar Барбароссой aizgāja vēl pirms pusdienām. Viņš bija dziļas pārdomas, līdz pēkšņi satvēra mani aiz rokas.
  
  
  "Cik daudz jūs nopelnīt, kā pārdevējs? Viņas удвою summu, ja jūs pavadīsiet vieta Грюна. Man ir vajadzīgs kāds, ar tavām spējām.
  
  
  'Nē, paldies. Es nejūtos karavīru vidū tuksnesī ".
  
  
  "Tici man, Džeks. Šis posms ilgs mūžs. Jūs redzēsiet daudz darbības, un alga būs vairāk, nekā jūs uzdrīkstēties sapņot ".
  
  
  "Es biju ļoti pagodināts, bet jums vajadzētu mani saprast. Tās nav ap tiem, kas iet uz baznīcu, tāpēc, ka kāds saka, ka es redzu visu pasauli ".
  
  
  "Redzēt kaut ko šajā pasaulē? Tu потрясешь pasauli līdz pamatiem, Džeks. Šobrīd mēs esam par draudēja rīcību. Es nevaru jums pateikt vairāk.
  
  
  "Labi, viņa domājusi par to".
  
  
  Par to domāt bija slikti.
  
  
  Kā tikai viņš man teica, ka gatavojas īstenot savus plānus, tā pēkšņi sapratu, kāpēc viņam ir šī bāze vidū kalniem. Tikai piecpadsmit kilometru attālumā no tā dēvētās kālija raktuvēs atradās slepena amerikāņu centrs saistībā Sidi-Yahya. Ego cilvēki var pēkšņi uzbrukt ego, un, ja tas izdosies, sakaru kanālus Vašingtonas ar Sesto floti, патрулирующим Vidusjūra, būtu slēgti.
  
  
  Viņš нацелился ne tikai Spānijā, bet arī Marokā un kontroli pār Vidusjūru. Vilkacis bija tikai vēstītu par sprādziena, kas pārvērtīs teritoriju Барбароссы jaunu pasaules vara, un var pat novest pie pasaules kara, kas nepatīk mums ir Amerikā, mums ir Krievija.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pirmā vizīte Franko bija uz Sevilju. Севильская sacerējums - pavasara svētki - ir svarīgākais notikums spāņu kalendārā, un visas viesnīcu numurus pilsētā rezervēt iepriekš, par vairākiem mēnešiem.
  
  
  Nekādi nav kad arābu zirgs velk ratus pa ielām, усыпанным сеньоритами tradicionālajos tērpos. Cilvēki pulcējas un metodiku, lai katru gadu, kā dejo flamenko, un visi dzer сангрию vai šerija.
  
  
  "Es Pat Генералиссимус nevar atļauties palaist garām šo dzīres", - lepojās Marija. Ronda zālē, netālu no Seviļas, un tas, protams, automašīnām.kā феерией.
  
  
  Un es nevaru atļauties nevar redzēt tevi pārāk ilgi. Balss kāpēc viņas nāca. Jūs ценымногие pievilcīgāka sava drauga Barbarosa ".
  
  
  "Ah."
  
  
  Mēs bijām teltī, kas nodarbojas ar укрывала mums no apdeguma андалузского saules. Marija paņēma no paplātes viesmīlim divas glāzes šerija un pasniedza man vienu. Ārpus. uz deju grīdas tērzēja augstpapēžu kurpes flamenko.
  
  
  - Ko jūs domājat par Андресе? viņa jautāja.
  
  
  "Es nezinu, ko domāt. Viņš man piedāvāja darbu, bet viņš neko nesaprot no viņas. Turklāt, tās drīzāk ir būt par priekšnieku pašam sev. Tu kaut liekas, ka viņš tika radīts?
  
  
  'Tā?' - Viņas pirksti pieskārās nepārvaramu būtu starp krūtīm. "Es kontaktējos tikai ar drosmīgiem buļļiem un drosmīgiem cilvēkiem. Bet tā arī nezinu, kas ieņemts Andres ".
  
  
  Viņai bija šo priecīgs. Pirms ierašanās Seviljā viņas saņēma ziņojumu par Барбароссе uz "ломбарде" Madridē. Pirms trīsdesmit gadiem par ns nekas nav zināms, izņemot to, ka viņš bija jaunākais dalībnieks aristokrātisks, bet nabadzīgas ģimenes. Pēc tam viņam bija iespēja izveidot kalnrūpniecības nozare, Kongo, tajā laikā, kad Чомбе stingri kontrolēja ff. Kad valde Чомбе tika gāzts, viņš bija spiests pamest valsti. Viss, ko viņš varētu paņemt līdzi, - tas ir bezjēdzīgi akcijas ego uzņēmumiem. Taču pēc ēnu darījumu Šveicē emu izdevās pārdot ih miljoniem. Pēc tam viņš vērsās ar vēstuli pie tirdzniecības nekustamo īpašumu un kļuva interesē politika.
  
  
  Turklāt, viņš ir iegādājies īpašumu spānijas kalnrūpniecības uzņēmumu spāņu Cukuru pēc tam, kad tik ilgi шантажировал iepriekšējā īpašnieka, ka viņš beigās izdarīja pašnāvību. Tajā brīdī, kad viņas tikās ar viņu, viņš jau bija viens ap ietekmīgāko cilvēku Spānijā un ego nākotnes plāni ...?
  
  
  Andres Barbarosa, bez šaubām, ir daudz strādājis pie šī.
  
  
  Marija kaitināja запрокинула galvu.
  
  
  - Tu esi pārliecināts, ka atkal atvaļinājumā, Džeks? Šķiet, tu vienmēr domā par citu. Tagad koncentrējieties uz mani. Jūs nedrīkstat aizmirst, ka grāfiene var būt jebkuru vīrieti, ko viņa vēlas ".
  
  
  "Uzskatiet, ka mani ar savu vergu".
  
  
  "Tagad man tas ir", - viņa iesmējās.
  
  
  Ar krēslas laikā sākās galvenais festivāla notikums: gājiens simtiem reliģisko apvienību visā pilsētā. Visi dalībnieki bija ģērbušies garās un augstas apmetņi. konusveida maskas, kā Ku klux klan. Degošām svecēm viņi ir pārvērtuši pilsētu dīvainu pasaku valsti. Tie, kas neturēja sveci, nesa milzu plato, uz kuriem bija reliģisko statujas, figūras Kristus, Jaunavas Marijas un citu svēto. Pats Franko vēroja procesija ar pakāpieni Севильского katedrāles. Tiem, kas skatījās, gājiens bija kā upes sveču gaismā, плывущей jūrā šiem fantastiski elku. Kad beidzot dzirdams, fireworks (uguņošana), tas, iespējams, ir iedvesmojošs un aizraujošs skats pasaulē. Tas noteikti ir pārņēmis man gara. Vilkacis varētu viegli saplūst ar tūkstošiem dalībnieku gājiens, visu неузнаваемых par raudu un маскам. Grūti to redzēja генералиссимуса: trauslo augumu uz augšu solis, kāpnes Katedrāles. Viņš vāji pamāja ar roku, reimatismu uz uzmundrinoša pūļus.
  
  
  "Vai jūs kādreiz esat redzējis kaut ko līdzīgu, ka?" - jautāja Marija, kad mums bija stumšanas uz priekšu un atpakaļ pūlī.
  
  
  'Nekad.'
  
  
  Uguņošana eksplodēja pār baznīcu, vispirms ir zaļā svētais, pēc tam sarkans un dzeltens. Katru sekundi no tās gaidīju dažāda veida sprādzienu pie kāpnēm.
  
  
  Nervozu žestu to atklāja cigarešu lietā un ļauj saturam nokrist uz grīdas. - 'Kā lāsts. Man jāiet par jaunu paketi ".
  
  
  "Pagaidi, Džek. Plato tikai nāk ".
  
  
  'Viņas drīz atgriezīšos.'
  
  
  Viņa запротестовала, bet man bija vajadzīgs attaisnojums, lai iet prom. Tās, kas savu ceļu cauri pūlim, lūdza labākā stāvoklī.
  
  
  Pirms pakāpieniem katedrāles apstājies plato ar dārgumu "melno Madonnu". Kāds apkārt pūlis sāka himna - emocionālo bēdīgi serenāde, kas nodarbojas izraisīja sajūsmas saucieni klausītāju. Pat Franko зааплодировал.
  
  
  Tās pielika visas pūles, lai noķer pazibēt savu vilkati, bet plato bija desmitiem, un, protams, nebija jēgas pārbaudīt ih viss.
  
  
  "Jautājums, kāda baznīcai ir plato", - čukstēja kaimiņienei sieviete man blakus. "Viņa ego nekad nav redzējusi," viņa teica.
  
  
  Ja parādās ēdiens nav izskatījās jauns, tikai bija ценымногие vairāk, nekā citi, un ns atradās milzīga statuja-Svētā Kristofora, kas Zīdainim Kristum pa upi. Cilvēka mašīna, kas ap cilvēku sarkano es neapmaksāja, nesa колосса virzienā no Katedrāles.
  
  
  "Es domāju, šīs izrādes vienmēr ir tradicionālo?" - viņam jautāja sieviete.
  
  
  'Jā.' Viņa нацелила kameru. "Es būtu fotogrāfiju".
  
  
  Man vairs nebija laika fotografēt. Viņas протолкался cauri pūlim uz muguras plato St Christopher ' s. Serenāde citā plato tuvojās beigām, un tagad Nikita bija redzēt "jaunās" plato.
  
  
  Serenāde beigusies, un sarkani apmetņi ar kapuci gaidīja signālu, lai attiecināt milzīgu колосса pret Franko. Viņas pārtapis zem platformas, aizmugurē un izlīda uz priekšu. Statuja tika dobas iekšā, bet augšā tās redzēja savu vilkati. Viņš turēja automātu sev blakus, viņa acis skatījās pa spraugu krūšu statuja. Īstajā brīdī, krasta statujas atveras, un севильцы redzēs uguņošana, ko viņi nekad neaizmirsīs visu mūžu. Procesija atkal dodas ceļā. Kad tās, paskatījās zem plato un redzēja, ka kāju pūlis jau bija lielā attālumā, to sapratu, ka tagad mēs esam sasnieguši centra laukumā, atklāti iepretim Katedrāles. Viņas redzēja, ka Vilkacis bija gatavs pielietot ieroci. Kaut kur pūlī izskanēja sākums serenades Svētā Kristofora, un acis Marijas gribēja pazudušā uzņēmēja.
  
  
  Viņas подтянулся pie statujas un satvēra savu vilkati aiz kājām. Pārsteigts, viņš mēģināja virzīt mani, bet šoreiz viņa velk vēl spēcīgāka. Viņš mēģināja pretoties un mēģināja izšaut, bet es подтянулся vēl tālāk padziļināt statujas, spiežot stobra ieroci uz leju.
  
  
  "Netīrs bastards", - прорычал viņš. 'Kas tu esi ?'
  
  
  'Nepadodies!'
  
  
  Tas bija kā cīņa zārkā. Mēs elementi kustējās, bet emu izdevās satvert mani aiz kakla. Uz reimatismu tās skāra viņa ego caur nierēm izstieptu pirkstu. Pēkšņi no dobas statujas smaržoja pēc skāba smarža bailes.
  
  
  Ego thumbs hit man acīs. Tā pagrieza galvu, izmantojot vienas puses uz otru, bet ego pirkstiem впились man acs dobuma. Man nebija pietiekami daudz vietas, lai rokas, lai izkratīt duncis caur aproci vai aizsniegties līdz revolvera. Viss, ko es varētu darīt, tas ir hit ego ar galvu, kas uz mirkli вырубило ego. Kad viņas atkal mēģināju koncentrēt skatienu, emu izdevās no kaut kurienes izvilkt garu skuvekli. Viņas redzēja, kā izcēlās asmens, un viņš ienira, cik varēja, šaurās robežās statujas. Viņš целил manī, un es redzēju, kā koka gabali lidoja uz turieni, kur izkrauj nazis. Es nevarēju pacelt rokas, lai sevi aizstāvētu, un sadurts ar nazi, man uz kakla vēl vairākas reizes. Pēc tam viņš satvēra mani aiz kakla ar vienu roku un iesita man ar nazi. Kad tās, likās, asmens skāra manu kaklu, viņas atlaida ego un nokrita uz muguras zem plato. Vilkacis uzvarēja.
  
  
  Stumbra automāta ir vērsts uz leju, atklāti pār manu seju. Ap pēdējiem spēkiem tās, вскинул ieročus. Vilkacis jau ielaidis sliekšņa, kad smadzeņu pagriezās pret ego. Protams, ierocis bija iestatīta uz automātisko šaušanu. Tās pārgāja, kad man krita lietus asins un skaidas. Viņas redzēja безвольно болтающуюся roku un kāju. Mašīna lielgabals ir iestrēdzis starp iekšējo daļu statujas un nedzīvs vilkacis.
  
  
  No viņa krūtīm gandrīz nekas nav palicis pāri, un ego sejas vairs neizskatās cilvēku.
  
  
  Viņas gaidīja спешащей policijas un ir aizdomas, ka pilsēta lodes drīz uzliks pavedienu manā dzīvē. Tomēr nekas nav noticis. Tikai tad viņas dzirdēju канонады uguņošanu, kas pilnībā nomāca nāvīga šāvienu.
  
  
  "Bēdziet!" - Es dzirdēju, kā kāds sauca, kad uguņošana pantu.
  
  
  Iespējams ar sajauktu prātu, sarkani apmetņi sāka kustēties. Kā tikai plato atkal izrādījās trokšņainā pūlī, to, izslīdēja ārā no zem tā. Viņas, zināju, ka viens ap vīriešiem sarkano es neapmaksāja tagad заползет ar plato, lai uzzinātu, kāpēc slepkava netrāpīja.
  
  
  Viņš konstatēs, ka ir zaudējis daudz vairāk.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Lielākā daļa amerikāņu domā, ka heres - tas ir sliktākais veida šķidrumu, kuru jūs pievienot чечевичный zupa vai to negantību, ko jūs atsakāties dzert, kad apmeklējat, vajadzībām vecmāmiņu. Tas tiešām ir salds, трусливое spriegums, kas atbilst šim tēlam. Bet Spānijā jūs varat atrast ķekars puiši, kuri ir gatavi cīnīties ar jums, ja jūs uzdrošinās teikt apvainojumi, kas saistīti ar ih мансанильей: sauss, pikanta heres, izskatās pēc ap mucām blakus kafejnīca. Nelīdzenā daļās spānijas pilsētās var atrast kafejnīcu, kurā pasniedz tikai heres un ugunsūdeni ar garšu lakricas, ko viņi sauc par anīsu. Un divu šo dzērienu var salīdzināt ar kombināciju degošu sērkociņu un benzīns.
  
  
  Tai kļuvis zināms par šiem faktiem no pulkvedis de Лорки, galvas spānijas izpēti. Pagāja tikai stunda, tad nāves savu vilkati, bet эферия bija vēl rit pilnā sparā. De Lorkas bija худощавым смуглым vīrieti apmēram mana vecuma, ar ērgļa degunu, kas ir savādi контрастировал ar gandrīz комичными fu маньчжурскими ūsām. Viņš bija civilās drēbēs pārģērbušies.
  
  
  "Viņi bēg ar savu plato, it kā uz ns bija katastrofa - nav ļoti stilīgi". Viņš mazliet off, sāls оливку.
  
  
  "Īsi sakot, mēs ih uzreiz apkārt un atrast slepkavu. Godīgi sakot, viņa bija ļoti pārsteigts ".
  
  
  'Kāpēc?'
  
  
  "Jā, tā patiešām gaidīju kaut ko citu. Tikai apvalks publicētajiem no kontroles radikāļiem. Bet to vajadzētu viņiem dot ir labi izstrādāts plāns. Viņi varētu iet cauri un bez tevis ".
  
  
  'Iespējams? Ka tad to apturēt?
  
  
  'Viņas.'
  
  
  De Lorkas likās izbrīnīta, ka emu nācās paskaidrot. "Ja jūs kādreiz redzēt oficiālu ziņojumu, jūs lasīt, ka, lai gan jums ir bijusi nozīmīga loma atklāt stratēģiju, slepkavas, tieši tā, pulkvedis De Lorkas, devās uz fizisku risku. Neskaties tik обиженно. Hawke nedaudz labāk informēti. Mans nolūks nav, lai visu cieņu, bet gan uz to, lai glābtu savu ādu. Neskatoties uz to, ka Vilkacis garām Каудильо uz parīzi, ja viņam bija iespēja, lai šautu, rīt viņi varētu izrakt vēl vienu bedri manā ģimenes kapā. Man tas ir liels galā ". Iespējams, šis fakts paskaidroja ego, cinisms, un tāpēc viņš ir iedzēris tik daudz heresa un anīsa.
  
  
  "Jums ir zināms, kā ļoti labs policists, De Lorkas. Tu taču netaisies man pateikt, ka viņi likvidēs tevi no ceļa tikai tāpēc, ka viņš ir slepkava un izlīda pārāk tuvu, vai ne?
  
  
  - Kā tad tavs triks pilī? Jau divas paaudzes spāņu sabiedrība ir uzbūvēta uz viena pjedestāla - Генерализимо Franko. Kad viņš krīt, viss brūk kopā ar viņu.
  
  
  "Kad viņš sneezes, sinjor, visā teritorijā, bet crash. Viņai vienkārši pateica: "Ja jūs kādreiz izlasīsiet oficiālā atskaite ... jo ziņojums ir pilnīgi slepena. Neviens nekad neuzzinās. Mēs, personāla darbinieki, stāvēsim abi beigām, kā priesteri mirst dieva, jo mēs zinām, ka mūsu pasaule ar savu. Nu ko, Киллмастер pret savu vilkati! Vajadzētu būt, ka tā bija laba cīņa .
  
  
  Mēs pacēlām glāzes un iedzēra. De Lorkas nopūtās un piecēlās. "Man joprojām ir nepieciešams aizpildīt vairākus ziņojumus. Jums nav obligāti nākt; tavs uzdevums šeit ir pabeigts ".
  
  
  
  
  Atgriežoties atvaļinājumā, viņas apsteigt Mariju pašā ekskluzīvu nakts klubā Seviļas.
  
  
  'Kur tu biji.' viņa надула lūpas. "Kāda bija jūsu slepeno ziņu vēlreiz?"
  
  
  "Es domāju, ka tiekos ar vecajiem paziņām, bet nebija taisnība".
  
  
  - Jums ir garlaicīgi ar Андресу. Viņš lūdza tevi.
  
  
  "Man negribas tikties ar viņu tagad iesim kaut kur".
  
  
  Marija piedāvāja pieņemt ielūgumu uz ballīti - ферию no vienas par vecākajiem ģimenes Seviļas. Ar grupu itālijas prinči un rumānijas герцогинь mēs šo spēli uz "rolls" un aizbrauca tumsā. Rumāņu hercogiene, kas nodarbojas gandrīz apsēdās man uz ceļiem. noliedza radušās mediju ziņu man uzspridzināts Zsa Zsa Gabor. Ar katru неровностью ceļa viņas izjuta ee krāšņo krūtis pretī savas sejas. "Kuda, šuvējs ņem, mēs iesim?" Viņas pasauca Mariju, kura nodarbojas sēdēja priekšā.
  
  
  "Pie Хересе".
  
  
  heres? Tas bija stundu brauciena attālumā no Seviļas. Es nevarēju noticēt, ka man būs tik ilgi sēdēt tīkams rokās viņa mutes pietūkums grāfienes. Līdz tam laikam, kad mēs ieradāmies, viņa bija gatavs izpirkt šo воплощенную румынскую pūdernīcu uz vēl vienu kārtu ar Vilkacis.
  
  
  "Klau, Marija, viņas tiešām delle bija kaut ko vairāk intīmo".
  
  
  "Nu, Džek, tu vairs nekad neredzēsi neko tamlīdzīgu." Iespējams, viņai bija taisnība. Māja bija sev iespaidīgu villa, kas celta gotiskā stilā, vidū vīna dārzu teritoriju tūkstošiem hektāru. Piebraucamais ceļš tika nosprostota лимузинами, kas pieder дворянам no visas Eiropas. "Tā jābūt Krievijā pirms revolūcijas", - rūgti nodomāju.
  
  
  Neskatoties uz vēlo stundu, dāmas un kungi, ir pilni apņēmības organizēt svētkus kā var gaišāku. Zem watchful acis lepni lieliskus conquistadores un хмурых admirāļu milzīgu ģimenes portretos uz sienām sākās masveida orģija.
  
  
  "Tās daļas dzirdējis, piemēram, ir teikts, ka aprindās eiropas muižniecība bija daudz кровосмешения, bet es nezināju, ka viņi bija prātā".
  
  
  "Neesi tik rūpīgi, - Jack".
  
  
  "Ak, man ir tādas pašas tendences. Tikai man laikam vairāk spēcīgu sajūtu privātajā ".
  
  
  Parādījās mūsu saimnieks. Tas bija kāds marķīzs ar dubulto nosaukumu, tērpies koši sarkana samta žaketi.
  
  
  "Džekam ir mazliet garlaicīgi, - teica Marija.
  
  
  "Kāpēc gan tev parādīt emu vīna mucu?"
  
  
  To, domāju, ka tas ir пошутила, bet marķīzs reaģēja ļoti jūsmīgi.
  
  
  'Ar prieku. Tas ir tik retas ārstniecības, ka man ir tādi viesi, kuri nevēlas novilkt drēbes ". Viņš leering paskatījās uz pārējo pūļa.
  
  
  "Tad kāpēc tie tev?"
  
  
  - Redzat, šo lielo idiotu, kas dejo tur uz galda? Tas ir mans dēls.
  
  
  Mēs esam izgājuši caur vairākām ēdamistabas zonu, līdz nonākam pie masveida koka dienu vaidēt, pie kuras atradās daži metāla bruņas. Marķīzs paņēma antīks dzelzs atslēga.
  
  
  "Ir vēl viena ieeja no vīna, bet es vienmēr izmantoju šo. Jo heres, kas šo māju tādu, kāda tā ir, to uzskatu, ka tas ir vispiemērotākais variants ". Viņš pavadīja mūs pa šauru kāpnēm. Kad mēs nonākam pie akmens grīdas, viņš ir iekļauts брылев. Vīna muca nav saskaņota, lai atzīmētu vietu zem mājas. Sēriju par tuvu milzīgas koka mucas aizpildītu šo milzīgo alu. "Sherry" - izskrāpēt slikto angļu valodas izruna Heresa, pilsētas, ap kuru notiek vīnu, bet marķīzs bija viens ap svarīgākajiem ražotājiem heresa Spānijā.
  
  
  "Cik daudz vīna jums tiešām delle ir?"
  
  
  "Katrā mucā pa piecdesmit mazo бочонков. Tikai ir aizdomas, ka pie mums ir apmēram numuriem tūkstošiem šādu бочонков. Puse tiek eksportēta, galvenokārt олоросо, ļoti salds šķirne, un tas, ka Anglijā un Amerikā to sauc par saldo krējumu , kas arī ir saldais ēdiens. Pārējais - smalki, izsmalcināti heres to, амонтилладо vai мансанилья. Šeit.' Apstājāmies pie mucas izmērā ar ziloni. Marķīzs pasniedza uz krānam glāzi un ļāva dzeltenu šķidrumu notecina uz tā.
  
  
  "Visu panākumu хересного mājās atkarīga no viena veiksmīgu gadu. Pēc tam to sajauc ar katru nākamo ražu. Kā jūs atrast ego?
  
  
  Viņa отпил. Vīns bija stiprs un bija muskusa garšu.
  
  
  "Ļoti garšīgi".
  
  
  "Es esmu pārliecināts. Mana ģimene vāca ih aptuveni mīnu gadiem".
  
  
  Tas bija vairāk, nekā vienkārši izmēģināt to, ko mēs esam darījuši. Tas bija vīzija par debesīm, kas būtu redzēt alkoholiķis. Visur stāvēja mucas - kokā bija iegravēts veids, vecums vīnus.
  
  
  Tad kalps ir cēlusies, lai pastāstītu маркизу, ka ego ir dēls grib ego redzēt.
  
  
  "Palieciet šeit, ja vēlaties", - piedāvāja mums marķīzs. "Parasti man šeit ir daudz vairāk patīk, nekā to hell augšā".
  
  
  Mums ar Mariju bija vairākas tasītes, kas mums nav mēģinājuši, un mēs centāmies maksimāli izmantot ih, sēžot uz kāpnēm, kas ved uz dienu no malas, vīna.
  
  
  "Vai tu neesi priecīgs, ka mēs nākam?"
  
  
  "Tas, protams, ir ļoti izzinoši", - es piekritu. Pēkšņi viņa izdzirdēja, kā slam durvis uz mājām. To, domāju, ka marķīzs ir atgriezies, bet galu galā tas izrādījās vecs vīrietis.
  
  
  Pa kāpnēm nolaidās divi muskuļotos, недружелюбных veidu. Rokās viņi turēja палаши, kas viņu agrāk redzējis, bruņas koridorā.
  
  
  "Marija, es ceru, ka man nav teicis neko nelaipns pa vienam no taviem paziņām?
  
  
  "Nē, Džeks. Tās nav ne jausmas, ko vēlas šie tvaika ".
  
  
  Tagad viņas uzzināja, ka viņiem ir divi autovadītāji, kas vada mašīnu pa Seviļas uz Heres.
  
  
  Viņi man arī uzzināja, jo, kā tikko ieraudzīja mūs, viņi skrēja pie mums.
  
  
  'Stāviet!' - izsaucās es, потянувшись par saviem "люгером". Velti izstiepts. Šī румынка! Viņa nozaga ego laikā sadursmēs un kratīšanas ceļā. Autovadītāji zinātu, ka man ir ego vairs nav, jo viņi turpināja bēgt, draudīgi turot пятифутовые палаши virs galvām.
  
  
  "Marija, vecais vīrs teica, ka ir cits veids. Tinies no šejienes.
  
  
  'Bet jūs?'
  
  
  "Es centīšos ih apturēt".
  
  
  Kad Marija взбежала pa kāpnēm dienā, vīna, tā ir gatava sevi atkauties no šiem dīvaini revelers. Man vēl bija duncis, un вытряхнул viņas ego, par aproce. Grūtības, protams, bija tas, ka es nekad nevarēšu tuvoties ih мечам, lai izmantotu duncis.
  
  
  Kad priekšā bija desmit pēdas no manis, mana roka aizlidoja, un nazis ir nonācis atklāti ego locīšanas dolāru. Bet nenostrādāja. Бронежилеты - tie ir veicis visus piesardzības pasākumus. Tā vietā, lai tērēt laiku, cenšoties nākt klajā ar jaunu taktiku un riskē atdalīta galvas, tās ienira starp diviem barelu un izlīda uz nākamo ceļu.
  
  
  "Запри durvis uz vīna dārzu, Karloss", - čukstēja viens ap tiem. "Tad mēs проткнем tam amerikānim šajā apglabāt".
  
  
  Tās nolaist zeķi, izvilka gāzes bumbu, kura nodarbojas ar bija pievienots mans potītes. Man bija sajūta, ka neviens nav mest to оргию augšā, lai nāk man palīgā.
  
  
  "Kā balss un viņš."
  
  
  Man par plecu просвистел палаш. Viņai metās uz pusi, bet vienalga dzīvoklis puse zobena hit manu roku. Tā ir pārklājusies безвольно un оцепенело. Gāzes bumba покатилась uz grīdas ārpus mana sasniegt.
  
  
  Tagad zobenu, pagriezās uz manu vidukli, it kā griežot mani uz pusēm. To, ienira, un heres хлынул ap mucas uz grīdas. Slepkava iesita man pa kāju - to, jumped uz bojāto smadzeņu. Kā tikai aisberga zobena atkal pieauga, tā ielēca nākamajā smadzeņu.
  
  
  "Tā nav bīstama, man tas ir vairāk kā балерину", - smējās vadītājs.
  
  
  To, domāju, ka atvaļinājumā. Velns lai parauj, šie divi vīrieši centās mani nogalināt?
  
  
  Tagad pa vienai katrā pusē no stumbra. Ih lācīgs rodas, kad viņi vienlaicīgi, kas viņu skatus uz mani, un es jumped citā mucā.
  
  
  "Tu vari turpināt dejot, balerīna. Jūs varat uzreiz iet uz leju.
  
  
  Палаш - primitīvs rīks, bet efektīvs rokās stipru cilvēku. Ričards Львиное locīšanas dolārs reiz uzvarēja arābu armijas, ir vienkārši разрубив uz pusēm jebkura karavīrs, sūtīta pret viņu варварами.
  
  
  Vīrieši пихнули barelu, tās saruka un tagad karājās, kā lelle, starp diviem barelu. Manas kājas negribīgi karājās un полтонны svara draudēja simpātiju manas krūtis.
  
  
  "Mēs ego nozvejotas! '
  
  
  Viņas un ar roku velk. Zobens ietriecās kokā, kur ir mana roka. No otras puses, otrā-zobenu samazinājusi vaļsirdīgs pie mana gurna. Tas ir līdz tam brīdim, godīgā cīņā, - bet, būt пробитым, būt saspiestam, kā zvirbulis zem ceļa ruļļa, pat nezinu, kāpēc ...
  
  
  Kā tad es pacēlu kājas un pagrūda mucu. Katru muskulīti manās kājās un rokās напрягся, kad viņas atbīdīta milzu kuģi vēl vienu no otras. Tas, kas man mugurā, bija pārvietojas ar grūtībām. Tas bija pilns, to ir dzirdējis плескание vīna. Tas atgrieza man pārliecību.
  
  
  "Ha!" - Viņa izdevusi creek, karatē, раскрепощающий muskuļus, un galdi разлетелись daļu. Viņas вскарабкался atpakaļ, pirms mani klausītāji sapratuši, kas notiek, un tās var nocirst man vienu kāju.
  
  
  "Varu apzvērēt, ka uz to ir spējīgi tikai vilkacis", - teica viens ap tiem.
  
  
  To, ielēca caur ego galvu. sānu ejā, satvert manu duncis un skrēja.
  
  
  To dzirdēja kliedzienu viena ap maniem vajātājiem. - "Отгони ego k dienā dārzu".
  
  
  Manas kājas drebēja tad pūles, kas nepieciešams, lai push asinsvadus. Instinktīvi tās, noliecās un dzirdēju, kā палаш ar whistling ietriecās sienas ir man blakus. Šis vērta deva man mazliet vairāk startu. Pastāvīgie idejas kopā ar pieteikumu smago ieroču tagad sāka nesa šiem cilvēkiem.
  
  
  Viņi притормозили.
  
  
  Pa pusei skrienot, pa pusei ползя, viņas nonāca līdz kāpnēm, kas ved uz durvīm savā vīna dārzā, pie tam pašam vietu, kur mani mēģināja ievilināt lamatās. Tās iedūra nazi pils. Viņš nav izkustējās no vietas.
  
  
  "Tu pats спустишься, vai mums vajadzētu nākt par tevi?" kliedza viens nelietis lejā pa kāpnēm. "Nāc un ņem mani", - izdvesa es, domājot, ka, iespējams, tā varētu aizkavēt ih vienu aiz otra.
  
  
  "Mums nav vienalga".
  
  
  Viņi nāca viens pēc otra. Viņas pagriezās un yanked pa virvi, kas nodarbojas karājās pie manis.
  
  
  Viņi сдерживались un, iespējams, domāja, ka man jūk prātā no bailēm. Pēc tam viņi redzēja virvi, karājas uz шкиве un привязанную uz stumbra. Ih acis вылезли uz āru, kad viņi redzēja, kā viņš ir samazināt virvi un atbrīvoja mucu ap bloku.
  
  
  Skrienam!'
  
  
  Ar палашами rokās viņi mēģināja aizbēgt uz leju. Ja viņi izmet smago ieroču, viņiem viss vēl būtu iespēja, bet muca ar tūkstoš litru vīna apgriezienus, ir ļoti ātri. Visu pagrabu satricināja no niknuma катящегося колосса. Mani ienaidnieki ir paslēpušies zem tā, ih палаши planēja gaisā, piemēram, zobu bakstāmos. Milzīga muca заглушила ih kliedz, раздавила nu, piemēram, slidotava, un, visbeidzot, ietriecās pirmā rinda mucām. Послышался sprēgāšana koka, un vīns облило divi nedzīviem ķermeņa.
  
  
  Ja tie nav bijuši tik bail darīt pārāk daudz trokšņa. viņi izmantoja revolveri, un viņš būtu miris. Ja tie nav bail sabojāt pārāk daudz mucām, tie nav apturēja varētu man uz dienu, kas ved uz dārzu, un viņš būtu miris.
  
  
  Tas ir par divām kļūdām vairāk par pieļaujamo.
  
  
  Viņas окунул pirkstu растекшийся uz grīdas, sherry un izmēģināju.
  
  
  Амонтильядо. Ražas 1968. gada. Labs gads.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  10. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bet kāpēc viņiem bija nogalināt tevi? jautāja Marija.
  
  
  Labs strupceļa.
  
  
  Mēs atgriezāmies drošas robežas mūsu viesnīcas numuru Sevilla. Un tā vairs nav zāģis heres to, kā pārgāja uz skotu.
  
  
  Var, konkurents ieroču tirdzniecības? "
  
  
  To tā nedomāju. Var, viņi pieņēma mani par kādu citu ".
  
  
  "Bet priekš kam? Jack?'
  
  
  "Jūs uzdodat daudz labu jautājumu".
  
  
  Tā būtu, viesnīca, lai nah bija vairāk atbildes. Piemēram, kāpēc neviens nenāca palīgā, pēc tam, kad viņa aizbēgusi pa pagrabu. Viņas zinu, ka varu būt mazliet naivs, bet vienalga domāju, ka slepkavība nedaudz sabojāt pat оргию. "Vai arī jūs domājat, ka uz maiņu Franko nāks monarhija, kas sastāv ap šādu klaunu?" - jautāja Marija.
  
  
  "Pirmais spēcīgs vīrietis, kuram būs mazliet drosmes, varētu izdzēst ih šalli.
  
  
  "Var būt, kāpēc viņi tā arī spēlē - viņi zina, ka ir atlicis maz laika. Var būt, un tāpēc viņas arī spēlēju ar tevi - es zinu, ka pie mums arī tik maz laika ".
  
  
  Viņas unfastened rāvējslēdzēju viņas kleita. Viņas melnie mati ниспадали līdz viduklim. Viņai atpakaļ viņas un noskūpstīja uz kakla. Manas rokas hit pēc viņas krūtis, un sprauslas затвердели. Viņa прислонилась pie manis, un dziļa nopūta un prieks nonākt ar viņas lūpām.
  
  
  "Tavs brīvdienas arī tuvojas beigām. Pēc tam to saņemt atpakaļ uz rančo, vai Madride, un pēc dažiem gadiem, iespējams, precēties, par kādu idiotu-hercoga. Vai par bagātu veci ".
  
  
  "Kā Barbarosa?"
  
  
  "Viņš prasīja, lai man par to."
  
  
  "Kā tu to nevēlies?"
  
  
  Viņa pagriezās pret mani ar seju, viņas lūpas приоткрылись.
  
  
  "Tu zini ko es gribu."
  
  
  Viņas притянул ee pie sevis uz gultu. Kad tās atdarīja ar nah kleitu, viņa расстегнула man joslu.
  
  
  Mēs mīlējām viens otru jau agrāk, bet nekad nav tik slikti, kā tajā naktī.
  
  
  Ee lokans ķermenis pārvērtās mašīnu nebeidzamu prieku, Viņai ienāca nah stiprāka un dziļāka, nekā jebkad, ee, sadalot напряглась, lai mani pieņemt. Kad tās beidzās, viņa ar saviem pirkstiem un lūpām atkal ierosināja mani, un, kad viss beidzot ir beidzies, mēs aizmiga, lai aptvertu viens otru.
  
  
  Nākamajā rītā viņas sazinājās ar col de Лоркой. Mēs satikāmies Seviļas centrā, pie Гвадалквивира. Kaut kad pa šo upi peldēju spāņu armāda, bet tagad tas ir gandrīz tukša.
  
  
  
  
  Viņas jautāja. - "Kurp tagad dodas Franko?"
  
  
  "Mēs tūsku La-Mandžūru, lai viņš varētu tur medīt fazānu. Viņš ir aizrautīgs mednieks. Kāpēc tu jautā to?'
  
  
  "Divi vīrieši mēģināja mani nogalināt pagājušajā naktī".
  
  
  "Protams, viņi to nav darījuši.
  
  
  Paldies par apsveikumiem. Diemžēl, viņi ir miruši, tāpēc es nevarēju uzdot labi, ka viņi bija pret mani.
  
  
  "To pārbaudīt, ir".
  
  
  Mani tas ne uztrauc, pulkvedis. Svarīgi ir tas, ka es uzskatu, ka Vilkacis ir vēl dzīvs.
  
  
  De Lorkas papurināja galvu. Viņš ir miris, Киллмастер, un ne pavisam nedaudz.
  
  
  Tu domā, ka šis cilvēks ap statujas gājiens ir miris. Kāda iespēja jums, vai emu izbēgt pēc tam, kā viņš nogalināja būtu Franko?
  
  
  "Protams, tas nav izredzes. Tas bija самоубийственная apdzīvota vieta krievijā ".
  
  
  "Jā, labi, jūs zināt, ir profesionāls, kas tiek nosūtīts uz pašnāvnieka misiju? Tikai ne to. Jūs varat daudz ko darīt ar savu naudu, ja esi pazemē ".
  
  
  "Tas ir arguments. Vai jums ir citi iemesli uzskatīt, ka Vilkacis ir vēl dzīvs?
  
  
  Viņas craned manu окоченевшие kājas. "Cīņas laikā viņš pagājušajā naktī viņas bija iestiprināta starp divām barelu ar vīnu".
  
  
  "Ļoti žēl tevis."
  
  
  "Un tas ir ļoti neērti, it īpaši, ja ir vēl divi puiši, kas grib nodurt tevi ar saviem zobeniem. Bet lieta tāda, ka tad, kad viņas atbrīvojās, odin ap šiem puišiem teica, ka domā, ka tikai Vilkacis ir spējīgs uz tādu. Es nesaku, ka tas mūs novedīs pie pēdām savu vilkati, bet man ir aizdomas, ka viņi ir redzējuši savu vilkati, un viņam ir jābūt, atstājusi iespaidu uz tiem lielu fizisko spēku.
  
  
  Tas cilvēks šajā attēlā: jūs, piemēram, zināt, ko viņš izaugsmi?
  
  
  - Ne vairāk kā piecas pēdas. Diezgan cietam.
  
  
  "Bet nav Heracles?"
  
  
  De Lorkas padomāja un pamāja ar galvu. "Pašā delle, ir divi iemesli, kāpēc jūs domājat, ka nozvejotas to slepkavu, un ka galvenais risks joprojām pastāv. Tad atļaujiet man jūs nomierināt. Viņas nav arī sēžu. Jūs devās uz ballīti ar Mariju de Ronda, vai ne? Jūs, teiksim tā, ļoti tuvu ar viņu. Jūsu pretinieks, dons Barbarossa - greizsirdīgs cilvēks. Viņš ir arī ļoti bagāti un vides starpā pieder organizācija, kurā strādāja šie autovadītāji. Un tagad ir izmantot veselo saprātu. No malas Barbarosa tas būtu maz brauciens - vjačeslavs jūs, tikai, lai uz visiem laikiem izdzīt jums pēc atmiņas Marijas de Ronda. Tādas lietas šeit nav retums. Spāņi vienkārši vairāk нетерпимые, nekā jūs, amerikāņi. Ka līdz savu vilkati. Vai viņam izbēgt, atrodoties starp šiem barelu ar vīnu? Var būt, ka nav jūsuprāt - brutālu spēku, - bet kāpēc ne izmantojot ātrums? Jūs paši teicāt, ka ir atraduši sarežģītu ienaidnieku statuja. Vai viņam izbēgt pēc tam slepkavības Franko? Viņai saku nē, jo esmu pārliecināts, ka noķēra to. Diemžēl es nevaru pilnībā galvot par lojalitāti visiem drošības dienesta darbinieku, un, iespējams, ir atrodama policija aizstāvēja to un nogalināja būtu. Balss kāpēc viņas tur palīdzība AX noslēpumā. Nē, tu padari savu darbu. Esiet apdomīgi, atslābinieties un mēģiniet, lai saglabātu prom no Барбароссы ".
  
  
  Barbarosa. Ja De Lorkas neticēja, mani priekšstati par оборотне, ka viņš domāja par manām aizdomām par privātās armijas rūpnieks? "Sakiet man, pulkvedis, kas faktiski delle ir vērts par ideju, ka Spānija un Ziemeļāfrikas vairāk kopīga, nekā Spānijā, gan Eiropā, - ka starp Spāniju un ziemeļāfriku ir kādas īpašas personīgas attiecības?"
  
  
  "Jūs zināt, kā sākotnēji saucās šī upe, Киллмастер? Wadi el-Кибирь. Nosaukums bija nesen mainīts uz Гвадалквивир. Mūsu baznīcas kādreiz bija mošejas. Lai atrastu Āfriku, nav obligāti nepieciešams rakt dziļi Spānijā ".
  
  
  Kaija kaut ko atradu citā upes krastā. Tūlīt nah uzbruka citas kaijas, kas mēģināja atņemt laupījumu. Vai tad tā nav noticis Spānijā, pēc tam nāves vecā diktatora? "Franko tiešām pamanīju vēlreiz?"
  
  
  'Nav iespējams. Viņš diezgan slikti dzird, un turklāt ar šo uguņošanu... Nē, tev viss izdevās lieliski ". Viņš skatījās uz savu pulksteni. "Starp citu, šīs mašīnas drīz brauc prom, tā man būt pārliecināts, ka ierodos laicīgi. Kad viņas atpakaļ uz Madridi, to nosūtīšu šo lietu pārbaudi ar šiem vadītājiem ".
  
  
  Es nevarēju vairāk neko teikt, lai piespiestu ego mainīt savas domas. Ego argumenti, ka Vilkacis ir miris, bija pietiekami pārliecinoši, lai to. Un man bija tikai līdz pusei veidojas teorija par plāniem Andrés Barbarosa.
  
  
  Kad viņas, uzkāpa pa kāpnēm uz ostu, bārs. Viņas redzēja, kā figūra māj man ar roku. Tā bija Marija.
  
  
  "Ar hema jūs runājāt? Cits uzņēmējs?" - viņa jautāja, kad mēs sveicināja viens otru. "Jā, - meloja es ar nopietnu seju. - Viņš nodarbojas ar apakšējo veļu. Viņas naktsmītne, pasūtīt jums kaut ko jauku".
  
  
  'Hmm. Šķiet, ka tu taisies veikt vēl vienu par to braucienu, par kuru man nekad nav рассказываешь. Tikai tad, kad sezona ir sākusies vēršu cīņu, un jūs varat redzēt labākās krāsas Madrides. Jūs ieradīsieties, jā? Tu nevari vienkārši atstāt mani ik pēc divām minūtēm un jāaizved mani, it kā tā ir pati dabiskākā lieta pasaulē ".
  
  
  "Es gribētu naktsmītne."
  
  
  Viņa paskatījās uz mani liesmojošs skatiens. Dusmas kaitējums sievietes bija viņas acīs, dusmas kaitējums grāfienes.
  
  
  "Ja tu aiziesi tagad, tev būs atgriezties!"
  
  
  "Uz tikšanos Madridē".
  
  
  Viņa nikni топнула kāju. "Un tu pat nevarētu teikt man, kur tu ej?" viņa надула lūpas.
  
  
  "Pētīt putnus."
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Viņas ēda aukstu omlete, lauku maizi, iedzēru mazliet vīna un skatījās, kā peld mākoņi. Svaigs vējš pūta caur plašumi līdzenumu La Манчи. Laiku pa laikam viņas griezās uz vēdera un наводил binokli uz ceļa.
  
  
  Pēc stundas ieradās kā ziņo vēstniecība. Viņi lidoja uz kilometru augstumā virs reljefa, kas lūdza nelūgtiem viesiem. To, ienira krūmus un stahl gaidīt, kamēr tie pazūd. Kad viņi отлетели mazliet tālāk, to, uz viņiem paskatījās ar binokli. Tas bija Huey Kobras, aizsardzības daļa Franko.
  
  
  To dzirdēja skaņu automašīnu riepas. Uz ceļa parādījās trīs лендровера, bet aiz viņiem brauca kravas automašīna ar lauksaimniekiem. Karavāna apstājās netālu no manis. Kad лендроверы pulcējās ap kafejnīcas, zemnieki tiesneši līdzenumā. Ierindā, līdzīgā slazdā, viņi sāka sist ar nūjām par pamežu abās līdzenumi, prom putnu un zaiceva uz centru. Un patiesi vidū bija Генералиссимус Franko un parādīšanos gaidīja savu upuri.
  
  
  Bruņotā ložmetējiem Aizsargs Сивилль sekoja zemniekiem, baidoties no svešiniekiem, kas varētu izvairīties no "Cobras". Franko un ego, apsēdās pacietīgi потягивали kafiju. Lai gan Vilkacis varētu būt vēl dzīvs, vismaz, viņu nav redzējis, ego pēdas. Viņas vairāk jutos tā, it kā iebruka priekšstatu deviņpadsmitajā gadsimtā ar attēlu medību vienībai, nekā aizstāvēja mūsdienu diktators. Lauksaimnieki ar nūjām, arī Civilā gvarde ar saviem trīsstūrveida ar durkļiem, Franko, tērpušies medību uzvalks angļu твида: tas viss likās nekā-tā ir no cita laika.
  
  
  Грохочущие lielgabals ir pārkāpis lauku klusumu. Odin ap mednieki ir veicis pirmo šāvienu, bet nesekmīgi. Līdzās Franko bija adjutants ar kolekciju малокалиберных šautenes un bises.
  
  
  Mimmo man ielēca zaķis; viņam aiz muguras viņa dzirdēja maiħa stekus par krūmi. Tā ienira dziļāk pamežu. Par laimi, uzmanību lauksaimnieks bija pilnībā vērsta uz zaķim, kas ir izgājis visas trīs metru attālumā no manis. To iztulkoju elpu un turpināja medības pētīt binoklis.
  
  
  Izredzes savu vilkati kļuva arvien mazāk un mazāk. Viņš ir tuvākajā laikā, lai sasniegtu.
  
  
  Kā man ieteica Hawke, tās nodot sevi uz vietu slepkavas. Analizējot iepriekšējo ceļojumu Franko Spānijā atklāja, ka viņš vienmēr sāku ar grandiozās maršrutu, izmantojot lielākās pilsētas, bet parasti pusceļā ceļojums прерывалось. Tas notika tāpēc, ka Franko nav uzņemta Barselonā, Bilbao, Сантандере un citās lielākajās pilsētās dēļ pieaugošās sūdzības no etniskajām minoritātēm. Katalonieši sacēlās diskriminācijas dēļ ih valodas, un vadībā basku Bilbao alus riot partizan. Vēl viens iemesls, lai samazinātu ego touring bija tas, ka viņam vairs nav bijis tik daudz enerģijas.
  
  
  Franko gandrīz vienmēr beidzās savu ceļojumu uzreiz pēc tam-medības, - ja Vilkacis nav skārusi šodien, viņam nebūtu citas iespējas. No otras puses, kas var būt labāks par medībām? Shot nebūs redzams, kamēr diktators nav crash.
  
  
  Gredzens zemnieku сузилось. Lielākā daļa cīnītāju tagad stāvēja un šāva. Blakus "Лендроверами" ir radusies kautuve zaitsev un fazānu. Franko palika sēdēt; likās, emu bijis garlaicīgi. Pēc tam tā lauksaimnieki kļuvuši atpūsties, un tas nozīmēja plūsma jautri.
  
  
  Mednieki un lauksaimnieki atkal spēli "лендроверы" un kravas automašīnu un aizbrauca. Un tā gulēja uz vēdera ēnainos.
  
  
  Kad tie aizbēga, pēc izskata, viņai, piecēlās un gāja uz ceļa. Ciems, kur uzturas Franko un ego veidošanos, atradās uz attāluma ne mazāk kā desmit kilometru attālumā. Es devos uz pilsētu, un jutos kā idiots.
  
  
  Pirms manis bija fermeris ar ēzeli. Kurpes un melna cepure, viņš bija līdzīgs visiem lauksaimniekiem La Манчи. Kad viņš pagriezās uz manu soļu skaņu, to ieraudzīja, ka ego seja bija bronzas un небритым. Ego pelēkas acis bija пытливыми un saprātīgi.
  
  
  Viņš apstājās un gaidīja, līdz viņa ego догоню.
  
  
  "Čau, tu uz kurieni?" viņš jautāja uz грубоватом vietējā dialektā.
  
  
  Speciāli par godu viņas likts uz baggy pilsētas apģērbu un kakla lakatiņš un atbildēja emu dialektā Seviļas. "San-Viktoriju. Viņas eju pareizajā virzienā? '
  
  
  "Jūs - Севильяно. Nav brīnums, ka esi zaudējis. Nāc ar mani, mans ēzelis, un viņas arī iešu uz turieni.
  
  
  Netikai uzsākt sarunu, kā svešinieks La-Манче, un kādu laiku mēs gājām plecu pie pleca klusumā. Beidzot ziņkārība ņēma virsroku virsroku, un viņš jautāja: "vai Tu vismaz zini, ka šodien mums ir kāds īpašs viesis? Neesmu redzējis neko neparastu?
  
  
  'Helikopters. Šeit daļā var redzēt helikopters ".
  
  
  "Un ko tu esi darījis, kad redzēju šo?"
  
  
  "Es paslēpās".
  
  
  Vecais vīrs iesmējās, un no sajūsmas nokrita uz ceļiem. "Севильяно, kas runā patiesību. Šodien neparasta diena. Nu ko, brālis, bija ļoti prātīgi, ka tu paslēpās. Tas bija ziņoja vēstniecība El Каудильо. Viņš bija šeit, lai medības šodien.
  
  
  'Tu joko! '
  
  
  'Zvēru. Mans brālis palīdzēja medībās, tāpat kā mans brālēns. Tas, protams, ir gods, bet, no otras puses, tas iznīcina medību здешним cilvēkiem, kuriem galu galā nākas dzīvot ar to. Nav jau tā, ka viņas kritizēt Генералиссимуса. Man nekad nav bijis slikti vārdi par ns ".
  
  
  
  
  "Droši vien, nē, - es prātoju. Caur muguras ass, karājās biezs fazāns.
  
  
  "Pretējā gadījumā es runāju tev atradīsies kaut ko ēst".
  
  
  "Ak, šis fazāns. Tās nozvejotas ego lamatās. Nedomāju, ka ģenerāļi bija tik labi. Varbūt viņai dāvināšu ego ir mūsu līderis, kad mēs nokļūt līdz San-Victoria ".
  
  
  Tās būtu ne stahl uz to likt. Vecais vīrs bija, kā visi lauksaimnieki, pat gudrāki brokeri ar Wall-izdzēsts.
  
  
  Mums radās vēlēšanās runāt. Mēs apstājāmies un iedzērām pa ego kazu ādas vīna. Dzert pa tādu gabalu un diezgan garlaicīgs, jo jums ir nepieciešams, lai nosūtītu strūklu, kas nodarbojas ar beats vaļsirdīgs jums mutē.
  
  
  Viņš iesmējās. - "Vai esat kādreiz redzējuši, lai tūrists dzēra vīnu pēc šāda maisa?" "Tie ir parasti lej ego vispirms acīs, tad uz apģērba". Beidzot mēs ieradās San-Viktoriju, un vecais vīrs atvadījies.
  
  
  "Ļaujiet man jums dot vēl vienu padomu, cits. Šeit ir pilns ar policiju. Un jūs zināt, Guardia Civil - no sākuma šaut, pēc tam uzdot jautājumus. Jo tālāk jūs būsiet no генералисимуса, jo labāk. Var būt arī, kā vēstniecība ziņoja nav redzējuši tevi pirmo reizi, viņi redzēs jums tais sākuma otro reizi ".
  
  
  "Es sapratu, paldies".
  
  
  Viņš noslaucīja sviedrus no sejas piedurknēm. - "Starp citu, ko tu vispār dari La-Манче?"
  
  
  'Viņas, es meklēju darbu.'
  
  
  Viņš приподнял uzacis un noglaudīja sev uz pieres. "Tad jūs varat lūgt, lai Dievs jums palīdzēja. Jums noteikti būs nepieciešams ego palīdzību ".
  
  
  Protams, tagad viņš domāja, ka tas ir viņas velti. Bet tas, ko viņš teica par policijas, bija pārāk taisnība. Lai kurp jūs mums gāja, jūs avansā kurpes civilās gvardes, un viņš juta uz savas muguras desmitiem acis, kad shell pa galveno ielu. Pat uz jumta baznīcas, lielākās ēkas ciematā, esmu redzējis viņas kareivjiem. Tās, pa kreisi no galvenās ielas un atradu, kur tas ir maz kafejnīca. Bija daudz cilvēku, kas palīdzēja Franko medīt šajā дичью, un māja viņiem bija labs bizness. Tās pārdot uz krēsla un pasūtījis vīnu. Visi bija aizņemti ar runām par medībām, un runāt par viņu dzirdēju, ka pie генералиссимуса šorīt piemeklēja lēkme ievainots vēderā. Tas bija iemesls, kāpēc viņš nav nošauti. Bet tagad emu kļuva labāk, un labprāt atsāka guo sākuma pēcpusdienā. Daudzi lauksaimnieki ir neapmierināti ar to.
  
  
  "Man ir jāiet atpakaļ uz saimniecību.
  
  
  'Viņas arī. Šodien ir mana kārta pa ūdeni ieliet. Un jūs zināt, kas notiek, ja jums nav ūdens ". Sarunai pievienojās vēl viens resns vīrietis, ģērbies mazliet labāks par pārējiem. "Tas ir liels gods. Tu nevari aiziet tagad! '
  
  
  "Vai mana ģimene badā?"
  
  
  "Runa ir par biežu ciemati".
  
  
  - Jūs paturēt prātā savu godu. Jūs mērs, - atbildēja viens ap lauksaimniekiem. "Par mūsu interesēs un ne domā. Vienkārši atrodi ielas puikām, lai tramdīt par фазанами ".
  
  
  Tomēr mērs nāca dusmas, puse no lauksaimniekiem atteicās piedalīties aplokā guo sākuma otro reizi.
  
  
  "Es neaizmirsīšu to," - viņš draudēja. 'Jūs tur!'
  
  
  Viņas un paskatījos atpakaļ, lai redzētu, ar hema viņš runā.
  
  
  "Tu esi svešinieks".
  
  
  'Tā?' - Es norādīju uz sevi.
  
  
  "Aha, tu esi stulba. Jūs, protams, varat palīdzēt ar medībām, vai ne?
  
  
  "Es domāju, ka viss būs kārtībā".
  
  
  "Севильяно", - ir mocked viņš. - Un arī jūs reizēm domājat, ka jums būs jāmaksā?
  
  
  Viņas, zināju, ka tas ir parasta lieta.
  
  
  "Mazliet, jā", - pazemīgi atbildēja man.
  
  
  "Piecdesmit песет un bezmaksas eda".
  
  
  Tās, paskatījās uz lauksaimniekiem un redzēju, ka ap viņiem nosodoši papurināja galvu.
  
  
  'Es nezinu.'
  
  
  'Tad viss ir kārtībā. Astoņdesmit песет. Vai jūs vēlētos, lai jūs arestēja Aizsargs. Mēs nevaram izmantot šeit klaidoņi ".
  
  
  "Balsot tā darbojas spāņu municipālā padome", - nodomāju.
  
  
  Mērs gūst vēl vairāki ielu zēniem, bet pēc tam siesta ģenerāļi mēs visi šo spēli kravas.
  
  
  Tagad mēs braucām uz citu daļu no līdzenumiem. Tā bija pilna ar milzīgu laukakmeņu un čūskām. Medniekiem tas nav noraizējies, jo viņi palika uz zemes gabala, kas tika izcirsts speciāli viņiem. Kā vēstniecība ziņoja Franko buzzed, kā milzu kukaiņi.
  
  
  Grupa, kurā tās atradās, izstiepusies pa kreisi. Ik pēc trīs metru zaķis выскакивал pēc подлеска, vai fazānu, kas pārsteidzīgi skrēja pretī savai bojāejai. Kad mēs esam izgājuši aptuveni piecdesmit metri no zemes, tā apstājās un nometās ceļos.
  
  
  "Ej, viņa tevi atkal догоню. Man kurpju akmens ".
  
  
  Man bija manas parastās zemas baleta čības.
  
  
  "Šeit jums ir nepieciešams kurpes", - bija ih komentārs.
  
  
  Viņi devās tālāk, kad viņas sāka novilkt apavus. Pēc brīža viņi tika elementi ir redzamas.
  
  
  'Kas tev noticis?' - atskanēja balss, kas likās neskaidri paziņām.
  
  
  "Akmentiņš manā kurpes".
  
  
  "Celies, kad to saku ar tevi".
  
  
  Viņa piecēlās. Kāds Spāņu Ārzemju Leģions aizdomīgi paskatījās uz mani.
  
  
  Tas bija tāds Gorilla, kravas apsargāšana, miesassargi, kuras to jau divreiz tikušās pilī. Reiz, kad viņai bija slēpts, bet citu reizi, kad manā šajā formā laikā mūsu kaujas lielajā zālē. Tajā pēdējo reizi bija ļoti tumšs, un turu naudu, viņš mani nav iemācījušies.
  
  
  - Jums palīdzēt, lai dotos medīt medījumu, lai Генералиссимуса? - skeptiski jautāja viņš.
  
  
  "Jā, sinjor".
  
  
  Ir pametis formā haki krāsa, viņš staigāja ap mani nemierīgi klauvē muca šautene gurna. "Vai tad es nezinu, jums no kaut kurienes? Jums ir легионе?
  
  
  "Nē, sinjor".
  
  
  - Citādi tu izskaties pietiekami spēcīgs. Jums nav кажетесь man ir cilvēks, kas medī savvaļas dzīvnieku ar lauksaimniekiem.
  
  
  Viņas nekad neaizmirstu sejas, - tu esi pārliecināts, ka mēs agrāk nav tikušies?
  
  
  "Var būt, Seviļa. Viņas Seviļas, varbūt jūs varētu mani tur esam redzējuši.
  
  
  Viņš berzēja шрамм ir sagatavots. "Nē, kaut kur vēl. Nu tas nav svarīgi. Pasteidzieties ar šo apavu un pārliecinieties, ka jūs apsteigt pārējos ".
  
  
  "Jā, sinjor".
  
  
  Šajā brīdī ego ir taukaina sejas sacietē. Ego apjukumu nomainīja baismīgs pārliecību.
  
  
  Tās, paskatījās uz zemi. Tās pagriezās, kad runāja, un, kad viņš ieraudzīja manu seju ēnā, viņš uzzināja persona, kas ir redzams lielajā zālē.
  
  
  Tagad viss ego, šaubas улетучились. "Jā, to, uzskatu, ka mēs zinām cita citu. Tā pat gribēju tevi, jo man joprojām ir nepieciešams, lai ar tevi nedaudz papētījis. Un tad to darīšu ar jums, ko mēs легионе vienmēr darām ar nodevējiem - отрублю jums galvu no ķermeņa un publicēšu to uz sešām!
  
  
  "Es nesaprotu, par ko jūs runājat, sinjor".
  
  
  Pirms viņš atkal varētu sākt runāt, to izsita šautene viņam ap roku, bet tie nav расслаблялись mūs uz otru. Gorilla iespēra man ar nazi pa kaklu. To satvert ego aiz rokas, izplatīt un siksnu pār plecu. Viņš uzlēca uz kājas, joprojām turot nazi rokā.
  
  
  Ak, tu zini, par ko viņai saku, netīrs slepkava. Tās iznīcina tevi.'
  
  
  Viņš замахал nazi, viņu atkal sagrāba ego aiz rokas. Bet tagad viņš pārvietoja savu аленка, un meta mani zemē četru metru attālumā no manis.
  
  
  Viņu nogalināja savu pirmo pretinieku, kad man bija četrpadsmit, - viņš lepojās. "Septiņpadsmit gadu vecumā viņas ir spēcīgākais visā Легионе. Un šeit nav klavieres, aiz kura varētu paslēpties, tā, ka jums nav nekādu izredžu ".
  
  
  "Es biju Акелой ar бойскаутами".
  
  
  Emu nācās kādu laiku apdomāt šo komentāru, un tas deva man iespēju lēkt un hit ego pa pieri ar abām papēžiem. Tāds trieciens pat lika būtu zirgs nostāties uz дыбы, bet veterāns sagrāba mani aiz vidukli un meta atpakaļ uz zemi. Ar abām rokām viņš pasniedza asmens nazi pie mana kakla.
  
  
  "Ja jūs pārtraucat elpot, tu to ne jūti, puika," viņš čukstēja.
  
  
  Muskuļu ego plecu saspringa, kad viņš piespieda manas rokas. Asmens jau darījusi - - griešanas kustību. Šajā brīdī man izdevās noturēt ego plaukstas. Vispirms viņš nespēja noticēt, ka ego plaukstas сцеплены, ka manas rokas ir spēcīgākas ego.
  
  
  "Tu neesi lauksaimnieks", - viņš izdvesa.
  
  
  Ego шрамм aicina kļuva baltāks, bet vēnas uz kakla pietūkušas no saspringuma, bet viņš nevarēja salauzt manu spēku. Viņas aizveda ego rokas uz sāniem, un nazis nokrita uz grīdas. Tad pēkšņi viņas atlaida viņu, metot ego uz zemes ar visu savu svaru. Viņas pārgāja ego uz muguras un satvēra nazi. Tagad lomas ir mainījušās vietām. Lēni, bet patiesībā tā, приставил nazi pie rīkles leģionārs. Man savajadzējās visu savu аленка, lai pārvarētu pretestību ego. Naža gals ir aizskāris ego кадык.
  
  
  Pēkšņi manā acu priekšā parādījās smiltis. Gorilla sapratu, ka viņš ir uzvarēta, un viss, ko viņš varētu darīt, lai izvairītos no nāves, - tas iemest sauju putekļu manu seju.
  
  
  Bija klepus, un viņš gandrīz neko nav redzējis. Nazis bezmērķīgi nokrita zemē. To, dzirdēju, kā leģionārs, piecēlās un apsteidza mani.
  
  
  Sekundi vēlāk viņš обмотал manu kaklu virvi. Tas velk uz to saspringts - es robežstāvokļa. Tas bija spānijas noslāpšana. Cietumos izmanto iestieptie stieņi un skrūves, bet Легионе joprojām to dara pa vecam, ar virvi. Ļoti efektīvs. Mans locīšanas dolārs pirmā pukstēt straujāk, un, sakarā ar skābekļa trūkuma acu priekšā parādījās melni punktiņi. To izdeva тошнотворный, задыхающийся skaņu, kad viņš vilka virvi vēl spēcīgāka.
  
  
  Koncentrēts piepūli to, jumped pie virves ar abām rokām un iso visiem spēkiem balodi uz priekšu. Gorilla lidoja virs manas galvas un izkrauti uz zemes. Elpas, viņš atkal uzlēca uz kājas. Vēl apžilbināja ar smiltīm, tās iso visa spēka iesitu viņam ego, ir visvairāk уязвимому vietu.
  
  
  Vietas, kurām ir gorilla, дрогнуло. Par ego plaši atvērtā csdd dzirdējuši невнятные kliedz sāp, viņš satvēra ar abām rokām par kājstarpes un nokrita uz ceļiem. Viņas paņēma virvi ar kakla. Atlicis gredzens izejvielu sarkanās gaļas. Grūti to izturēt kārdinājums to noslāpēt to гориллу.
  
  
  "Vismaz tev nav jādomā par подругах jau vairākus mēnešus," - es teicu.
  
  
  Viņš sāka vaidēt vēl skaļāk. Viņas pacēla šauteni un hit tos ego galvu, kā stick golfa laukumu. Gorilla tagad atradās uz zemes bez samaņas.
  
  
  Viņa ļāva asarām nomazgātu netīrumus no sejas un uzvilka drēbes leģionārs. Nebija labāk maskēties, kurā varēja brīvi pārvietoties pa medību zemēm.
  
  
  Tagad labprāt ir pilnā sparā. Aplis, ko zemnieki ielenca запаниковавших dzīvnieku, sašaurinājās. Un bija dzirdami šāvienu ar mazāku intervālu.
  
  
  To ir atradis lielu akmeni, kas piemērota, lai novērotu. Binoklis, viņas redzēja, kā kāds palīdzējis Franko piecelties no krēsla. Viņas, zināju, ka man ir skaidrs, лендроверов, bet paldies formas un naģene gorilla neviens nepievērsa uz mani īpašu uzmanību. Uz uguns laukā izlēca zaķis.
  
  
  Franko ir izvēlējies vieglu šautene ar pārliecību, ar kādu viņš izvēlējās jaunu kaklasaiti, un nošāva. Zaķis apgāzies un nokrita miris uz muguras.
  
  
  Jauki, lai cilvēks gadiem astoņdesmit.
  
  
  Citi cīnītāji aplaudēja.
  
  
  Franko žestu lika viņiem apklust un paņēma dažas jaunas patronas. Viņš bija zināms kā labs mednieks, un man ir aizdomas, ka viņš gribēja, citi patronas. Viegli iedomāties, ka ego apsardze pielādē šauteni, karteč ' û, lai palielinātu varbūtību hitting. Tieši tāpat, kā apsargi Eizenhauera, kas regulāri выбивали ego golfa bumbiņas krosa atpakaļ uz lauka. Tas сводило Eizenhauera ar prātu, bet viņi nav apstājušies.
  
  
  Interese likās tāds pats miega, kā un no rīta.
  
  
  Pēc подлеска lidoja fazāns.
  
  
  Franko mierīgi devās pakaļ caur tēmekli savu ieroci. Viņš nošāva, un fazānu samazinājās. Vairāk aplausus.
  
  
  Lielākā daļa lauksaimnieku tagad noskatījās, kā ih uzdevums tika izpildīts. Laiku pa laikam ap ih sēriju раздавалось "Olé!". ja генералисимус nošāva veiksmīgi.
  
  
  Tās apskatīja horizonts. Nekas nebija redzams, izņemot akmeņiem un krūmiem. Bet tālumā vējdzirnavas. Kā reizi, kad viņas gatavojas izlaist skatītāju, tās redzēja kustība, kur ko, ko es nebiju gaidījis. Gandrīz atklāti man pretī, no otras puses, medību, bija vairākas bruģi. Un, ka kaut kas nav tā ar vienu ap šiem akmeņiem. Šķiet, viņam bija izliekti ausis, kas pārvietojas ar katru šāvienu Franko. Viņas всматривался ar pamežu binokļi, kā varēja, un beidzot redzēju kādu personu. Tas bija vecs fermeris, ar kuru viņas apvalks, līdz San-Victoria. Tās, nopūta palīdzības. Lai estestvenno, interesi par генералисимуса lika ego paslēpties tur. Un viņš, droši vien, arī ieraudzīt naktsmītne Franko.
  
  
  Pēc подлеска, kur viņš sēdēja, ссутулившись noņēma fazāns. Putns pacēlās un aizlidoja ar medību bisi zemēm. Iespējams, vecs lauksaimnieks tomēr dāvāja Каудильо kaut ko.
  
  
  Viens ir ar palīgiem Franko norādīja uz putnu.
  
  
  Franko paņēma pielādēto ieroci divstobru bise un bija mērķis. Fazāns lidoja metru piecu augstumā un devās vaļsirdīgs Franko. Odin stumbra šāviens, pēc tam otrs. Putns aizlidoja neskarta. Viņš darīja norādes un, dīvaini, lidoja atpakaļ uz истребителям. Kad ieraudzījām kurš atgriezies zvērs, bija dzirdamas взволнованные kliedzieni. Franko satvert jauno šauteni.
  
  
  Fazāns lidoja diezgan grūts, gandrīz nedabiski. Kad viņš подлетел uz генералиссимусу, tā izpētītas ego binoklis. Mērķis bija neizteiksmīgs, acis bija akls. Šis putns bija dzīva, kā pildīti, bruņurupuči.
  
  
  Viņas atkal pagriezās skatītāju vecajam fermerim. Tagad viņš bija pilnībā vērsta uz kustībām fazānu, es stāvu gandrīz patiesi. Rokās viņš turēja radio raidītājs, ar kura palīdzību viņš kontrolēja kustības mehānisko putnu. Viņš bija Vilkacis! Viņas pavadīja ego klātbūtnē visu rītu un tagad būšu liecinieks ego slepkavības Franko!
  
  
  Trausls diktatora проследил par putnu caur tēmekli. Zvērs lidoja patiesi ir tā, kas veido neaizstājamu mērķis. Tomēr ar lodi tas nav tik vienkārši, jo ir kaut kas, летящее jums vaļsirdīgs, ir mazāks siluets. Franko nošāva. Putns uz brīdi pieauga, taču tas noticis sakarā ar spiedienu paraugu ņemšanas gaisa izraisījušā shot. Tagad sāktu otrais šāviens skanēja pa двуствольного stumbra. Tas šķita neiespējami, bet putns turpināja lidot atklāti. Kaitina, Franko satvert vēl vienu šauteni. Tagad tas nebūtu bise. Mednieki ободряюще kliedza, kad putns pagrieza atpakaļ.
  
  
  Tie būtu, nodomāja, ka tas ir veiksmes mednieks.
  
  
  Viņas atkal pavērsa tālskati pret Оборотню. Nevis pārvietojas, viņš devās radība atpakaļ, lai tās trešo uzbrukumu. Mehāniskā putns bija радиоуправляемой, un bumba, iespējams, nav. Tā bija aizdomas, ka būs: желатиновый dinamīts - visspēcīgākais dinamīts, kas vien var iedomāties. Vienas metāla daļiņas, bise pietika, lai izraisītu sprādzienu. Iespējams, viņi atradīs tad tikai baleta čības no Francijas. Peld bumbu sita pēdējais trieciens. Viņš ir jālido būtu patiesi pār manu galvu. Viņas нацелил šautene leģionārs uz viņa labo spārnu.
  
  
  Vilkacis, būtu pamanījuši mani, jo viltus fazānu pēkšņi ienira, un mans šāviens notika mimmo. Putns tagad порхала gandrīz atklāti uz visiem laikiem mani un pieauga pret medniekiem. Ja manu nākamo shot atkal промахнется, tad таращить acis var iekrist viena ap cīnītājiem.
  
  
  Tagad viņas bija mērķis bieza krūtis putni uz visiem laikiem mani un uzmanīgi nospieda gaili.
  
  
  It kā saule uzsprāga pār līdzenumu. Bise tika izņemts ap manu rokas spiedienu paraugu ņemšanas gaisa. Kā kādā sapņo viņas, es jutu, ka paceļos augšup, un atkal опускаюсь uz leju. Bet, kad mana pleca un mērķis-atsitās pret zemi, bija sāpīgi. Viņas slīdot uz leju aptuveni desmit metrus uz rokām un sejas. Viņas centās kontrolēt savas rokas un kājas, bet jau bija bez samaņas, pirms jūs hit bruģakmens.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Šaura Nogurušo seju pie kāpslis gultas. Blāvās ūsas, traipi печеночного krāsas. Cieņpilnu saruna.
  
  
  Kāds piecēlās. Bija arī citi cilvēki.
  
  
  Vizīte ir beidzies.
  
  
  Pēc tam ārsti. galvassegu. Pudeles ar gumijas шлангами, blakus gultai. Gumijas šļūtenes rokā. Lapas шуршали, kā spalvas mehānisko putnu.
  
  
  Viņas nomodā un sel uz atkritumu. Spogulī virs туалетным galdiņa viņas redzēja augstas темноволосого vīrieti пижамном mētelis - Nika Kārtera, - un viņš neizskatījās ļoti fit. De Lorkas, sel uz krēsla blakus gultai. "Laipni lūgti mājās", - viņš teica.
  
  
  "Kur tās ir?" - muļķīgi jautāju.
  
  
  "Jūs esat bijis komā".
  
  
  'Cik?'
  
  
  "Trīs dienas, bet neuztraucieties. Visi pirksti uz rokām un kājām joprojām uz vietas. Tas bija no šoka. Nekādu neatgriezenisku kaitējumu, tikai neliels smadzeņu satricinājums un vairāki apdegumiem, pirmās pakāpes, lai gan sākumā viņi domāja, ka jums ir bojāta tīklene. Starp citu, tu neesi izskatījās tik skaisti, kad mēs esam tevi atrast
  
  
  Bija asinis, ap tavām acīm, tavām ausīm un tava rta. Nepatīkams skats.
  
  
  "Paldies par komplimentu, bet man ir darbs".
  
  
  Viņš pagrūda mani atpakaļ uz gultu. "Bet kamēr tev vajadzētu atpūsties. Ārstiem ir vienalga, ka tu vēl esi dzīvs."
  
  
  "Spānijas ārsti?"
  
  
  'Precīzāk; Ārsti spānijas armijā. Lielākā daļa cilvēku būtu sadalīti daļās ar spiedienu paraugu ņemšanas gaisa, ar kuru jums ir veikta. Saka, tu esi brīnišķīgs paraugs ".
  
  
  "Dzīvs vai miris?"
  
  
  'Starp. Es domāju tas, kad es tev saku atpūsties. Viņš paņēma karti, kas nodarbojas karājās pie kāpslis gultas. "Drudzis, patoloģisku asinsspiediens, trombu veidošanās, neliela iekšēja asiņošana".
  
  
  "Citiem vārdiem sakot, nekas īpašs, ja jūs hit vaļsirdīgs ar bumbu. Balss kāpēc nav jāizturas pret mani kā pret pilnīgu invaliditāti ".
  
  
  "Lūdzu", - viņš ir darījis apgalvotu žests ar rokām. "Vanags atsūtīs man bumbu, ja tā ļaus tev iziet caur slimnīcas, tajā dienā, kad tu nonāksi tanī apziņa. Turklāt, sākumā tu būtu man kaut ko paskaidrot.
  
  
  Viņas pastāstīja De Лорке par Оборотне un ego радиоуправляемой putnu. Pulkvedis De Lorkas bija viens ap viņiem drošības dienesta virsnieku, kas var apstrādāt informāciju, nav piesakot visu. Viņš klausījās, nepārtraucot mani.
  
  
  "Viņš ir ļoti labs, šis Vilkacis," teica viņas beidzot. "To īsti nezina ego, ego noslēpt. Un viņš, protams, dosies atkal. Jūs būtu redzējis, ego ar šo radio. Viņai nekad nebija redzējis tik. Viņai ir tikai traucēja emu, bet nav pieaudzis ego.
  
  
  "Kā jūs domājat, ka viņš jums uzzina?"
  
  
  'Es baidos, ka tā. Pēc viņa domām, arī mans aizsegs atklāts. Starp citu, ja runāt par riekstiem, jo tur šis leģionārs?
  
  
  "Tas, ko jūs gandrīz кастрировали?" De Lorkas iesmējās. "Viņš ir blakus istabā. Es nedomāju, ka mums vajadzētu teikt emu, kur jūs esat. Viņš yanked ūsas uz mirkli. "Jūs redzēsiet, ka šī ir pirmā reize, kad kāds pieklauvēju ego рукопашном бое. Iespējams, jums ir taisnība, ka Vilkacis ir labs, bet jūs izrādīja sevi vēl labāk.
  
  
  Viņas iso visiem spēkiem centās turēt acis atvērtas, un pēkšņi jutās miegains. "Tie ir pievienota cukura, nomierinošu?" Attēls de Лорки поблекла.
  
  
  "Jo vairāk jūs atpūšaties, jo mazāka iespējamība, satricinājumi. Neuztraucieties, Генералиссимус paliks šodien pilī. Mēs tūsku tur rīt. Viņš vēl joprojām vēlas ar tevi parunāt.
  
  
  'Bija ... tas bija ...'
  
  
  "Jā, Franko šeit bija, kad tu biji vēl komā".
  
  
  De Lorkas, bez šaubām, runāja daudz labas lietas, bet mans mērķis-guļus uz resnās spilvena, un tā gulēja dziļā miegā.
  
  
  Viņas pamodās jau naktī. Tās, paskatījās uz pulksteni uz tualetes galdiņa. Desmit stundas. Mans kuņģis заурчал no bada, bez šaubām, tas liecina par atveseļošanos. To, piespied zvans ir tuvu ar manu gultu.
  
  
  
  Mirkļus vēlāk ienāca ārsts.
  
  
  Viņas jautāja. - "Tur nav ne māsu?"
  
  
  "Šī nodaļa, lai cilvēkiem, kam nepieciešama pilnvērtīga atpūta".
  
  
  Viņš lasīja manu karti un vilces man mutē termometru.
  
  
  Viņas izvilka ego.
  
  
  "Kāpēc tev sejas maska? Tā ir inficēts?
  
  
  "Lūdzu, faithful šo termometru, jums nav lipīga, bet es простужен".
  
  
  Viņš pārbauda karājas virs gultas pudeli ar glikozes. Tas bija pamests. Viņš aizstāj ego pilnu pudeli. To atkal izvilka termometru iso rta.
  
  
  "Man zvanīja, jo bija izsalcis. To vēlos kaut ko ēst, un es nedomāju to šķidrumu, kuru jūs izlaiž caur caurulīti. Viņas gribu kaut ko пережевать ".
  
  
  Viņš termometrs atpakaļ.
  
  
  "Pie противошоковом ārstēšanā cietā barība nekad nav piemērojams. Vai tad tu nesaproti, ka tev vajadzētu die tad tam, caur ko tu esi izgājis?
  
  
  Viņš balonu savienoja ar gumijas šļūteni. Pēc шлангу man uz rokas tecējis caurspīdīgs šķidrums. Pie daktera biju madrides akcents, bet ego balsī bija iepazinušies toni.
  
  
  Viņas jautāja. "Tas, kas patiesībā delle teikts oficiālajā ziņoja?" "Tas ir, jūs nākt klajā ar!"
  
  
  Viņas pielēca kājās.
  
  
  "Tu esi iejaukusies tas ir? Ka, šuvējs ņem, tas nozīmē?'
  
  
  Tagad doktors pirmo reizi paskatījās man atklāti sejā. Viņam bija pelēks gudras acis. Acis vecā zemnieka pa La Манчи.
  
  
  'Tas esi tu. Vilkacis!
  
  
  "Bet tu Kārters. Viņas, zināju, ka viņi atsūtīs par mani labāku aģents. To, domāju, ka tas būsi tu, bet nebiju pārliecināts, ka līdz šodienas vakaram. Mani komplimentus panākumus ar savu фазаном. Tev ir ļoti paveicies, bet, baidos, ka tagad šo pavedienu.
  
  
  "Vītne manu laimi! Un tu domā, ka varēsi iet prom no šejienes mierīgi? Tu esi ieslēgts šajā slimnīcā, tu... Es sajutu, kā mana mēle stahl bieza. Viņa моргнул un mēģināju koncentrēties. "Tas esi tu ..."
  
  
  Man vairs nebija varas pār manām lūpām. Miglā viņas redzēja etiķeti uz jaunu pudeli.
  
  
  'Nātrija ... пент...
  
  
  'Tieši tā. Пентотал nātrija, - viņš pamāja ar galvu Vilkacis. "Nav īsti piemērots kā seruma taisnības, bet ļoti efektīvs preparāts. Viņas domāja, oni ego vieglāk достанут ".
  
  
  Viņas mēģināja atbrīvot roku no šļirces, bet manas smadzenes zaudēja kontroli pār maniem ekstremitātēm. Vilkacis novilka masku. Tagad viņš bija побрит - ego seja bija jaunāks un угловатее.
  
  
  "Kad šis kurjers gāja bojā aviokatastrofā, viņas, zināju, ka kāds parādīsies. Viņas aizdomas, ka tas būs angļu aģents, vai kāds ap Vašingtonas. Kad tā nāves cilvēka atrast statujai gājiens, viņas nodomāja: "Nick Carter". Viņas, zināju, ka tāds var būt tikai tavu darbu ".
  
  
  Viņš uz brīdi ir nospiedis zvana pogu trīs reizes. - Tu arī cheated mani La-Манче. Jūs tikpat labi runāt visos dialektos, kā viņas. Man žēl, ka nācās tevi novākt no ceļa. Ja krievi tiešām ir tik augstu vērtē savu galvu, kā viņi runā, vismaz, jums ir labs bonuss ".
  
  
  Patīkams bonuss: Es dzirdēju, bet es nevarēju saprast turp savus vārdus, jo pieaug kolibri manas galvas. Viņas neskaidra nojauta, ka baltā lapa vilka pār manu galvu. Kāds ienāca istabā, viņai bija likts uz braucoša nestuvēm un aizveda.
  
  
  Tās noplūktas mēģinājumu Franko, bet es neko nevarēju darīt, lai apturētu savu vilkati paķert mani.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  13. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pirmā pazīme tam, ka es esmu dzīvs, bija smarža dzīvniekiem. Tas bija ne tikai smarža suns, tas bija krasas kodīga smaka. Viņai nekas nav redzējis, jo bija zem brezenta, bet kolibri manas galvas pazuda, un viņš varēja brīvi kustināt pirkstus. Man bija vienkārša, krekls un bikses.
  
  
  Tas bija nepareizi. Es neticu afterlife, un tas bija ļoti līdzīga nāve. Vai arī Vilkacis ir pārdomājis vai kaut kas ego, kur to atstāt mani dzīvu? Un no kurienes, Jēzus vārdā, parādījās spēcīgs dzīvnieku aromāts?
  
  
  Viņas pacēla tarps. Vilkacis nav kļūdījies!
  
  
  Viņai bija vidū aploks, ko ieskauj ar koka sētu, ar sešiem kaujas buļļiem. Un tie nebija телятами. Viņi nav bijuši uz pusi tā kalibru, ar kuru viņas cīnījās rancho santa Maria. Tas bija īsti pieaugušie slepkavas, divreiz vairāk, nekā pie teļiem, ar ragiem garuma metra. Viens bija man blakus.
  
  
  Viņas lēni pagrieza galvu un paskatījās, kur atrodas vārti. Tas bija viņpus žoga, starp mani un sešiem milzīgiem vēršiem. Turklāt, tas, protams, ir ieslodzīti no ārpuses. Es nevarēju iegūt.
  
  
  Koka žogi aploks bija metru piecu augstumā, bez izvirzījumiem, kas varētu likt rokas vai kājas. Izejas nebija. Iecere savu vilkati bija ideāls.
  
  
  Bez šaubām, bullis maz baro. Par militāro buļļi vienmēr iziet ringā izsalcis. Šādā grupā, tie šķita mierīgs. Neilgi pirms krāsa bullis ih ievietoja atsevišķi aploki. Viss, ko es varētu darīt, tas ir klusēt un gaidīt, kamēr rangers padarīs savu darbu. Bet arī tas man nav palīdzējis. Tāpēc, ka bullis varētu būt slikta redze, bet ih ožu kārtībā.
  
  
  Sarkanīgi pelēks monstrs vilces lauvas kādu edu. Melns bullis pašķīra pakaļkājām un izlaida urīna strūklu. Vēl viena asums - ragu pie žoga aploks. Galu galā, visiem šiem neticami par kaujas mašīnas būtu miris, bet tagad viņi bija karaļi.
  
  
  Viens šķērsojuši ar tarp, un потерся, muskuļu ķermeni par žogu. Sarkans-pelēks košļāt, garu mēli licking rozā lūpas.
  
  
  Man bija grūti un skaļi nelamāties. Uz veiktie aprēķini vienu ap zvēri redzēja frāzi - SS. Pie savu vilkati nebija draudīgs humora izjūta.
  
  
  Tomēr, tagad tas nav bijis mans galvenais uzdevums. Sarkans-pelēks bull tuvojās laiza. Pa ceļam vieglprātīgi el-sena, kā putekļu sūcējs. Caur spraugu redzams, kā ego acis klejoja pa брезенту.
  
  
  Ka padomās divi buļļi, ja viņi atradīs manu ķermeni? Avid тореадоры cienītāji nereti mēģināja savus spēkus šajos buļļiem un izteica savu ceļu aplokā. Risks mirt tādā triks pārēja. Tā, ka es būtu viens pa šo mirušo idiotu.
  
  
  Red bull grasījās bāzt savu degunu zem tarp vaļā tagad. Ego valoda slīdot uz leju, zem tā un aizskāra manu roku. Viņš sprauslāt un spēra soli atpakaļ. Pārējie buļļi uzlocīt un skatījās uz tarps. Divi, kas gulēja uz grīdas, uzkāpa.
  
  
  Sarkanā ir atpakaļ un izdevās raga tarps. Viņš uzmanīgi norādīja man uz ribām. Galu ego ragi bija duncis. Pēc tam monster завыл un стащил ar mani tarps. Ietekme uz citiem bullis bija наэлектризованным: lai to izdarītu, ih izvilka gredzenu - nogalināt cilvēku.
  
  
  Viņas novilka kreklu, lai izmantotu viņu kā lupatu. Viņas zināja, cik tas ir bezjēdzīgi un bezcerīgi, bet netīrs balts krekls - tas ir viss, kas man ir nepieciešams, lai aizsargātu sevi. Manas asinis vēl bija пентотал nātrija, bet tas tika ātri neitralizēti выработкой adrenalīna.
  
  
  Red bull, briesmonis sver ne mazāk kā pieci simti kilogramu, metās uzbrukumā. Viņas pamāja apvalku emu acīs un pamudināti ego malā, bet ego plecu skāra mani, un es hit sienas. Kad viņas atgriezās atpakaļ, sāka otro, melna ar vienu izliektu ragu, jau sāka uzbrukumu. Ego taisnu ragu skāra man galvu. Viņas пригнулся un slouched uz centru laukumi.
  
  
  Trešais bull tagad uzbruka man aizmugurē. Tās, atgriezās malā un nokrita uz ceļiem. Pie manis pienāca ceturtais. Viņš aizgāja, par kreklu, bet mani pārsteidza pakaļkāja dzīvē. Viņas tikko cringed, nekā sāp.
  
  
  Neviens ap tiem nav замычал, un tie nebija zemē nagus. Vidē viņi nebija gļēvuļi. Tas bija labākais. Tā, uzlēca uz kājas un izdevās izvairīties no piektā. Viņš промчался mimmo mani un dziļi ietriecās ragiem uz citu bullis.
  
  
  Tagad vienotības ganāmpulkiem, kas ir pārkāpts. Bullis, kurš saņēmis ragiem krūtīm, krita un raudāja. Viņš putnu замахал galvu, bet sarkanā krāsa затуманил ego acis. Visā teritorijā, bet ir kļuvusi mitra un silta no asinīm, хлынувшей ar vērsi.
  
  
  Sarkans-pelēks uzbruka uz mani un piespieda pie koka vaidēt. Viņas tur ego aiz galvas, kamēr viņš mēģināja pacelt mani uz savu ragu. Kad viņš spēra soli atpakaļ, lai labāk uzbrukt viņu, ļaut sevi krist atpakaļ malā.
  
  
  Asiņu smarža tagad заполял aplokā un nogriezās bullis, cits uz citu. Tas bija haotiska nogalināšanu jautrība. Viņi vairāk uzbruka nav tikai man, bet arī vēl citu. Bija sākuma otrais bullis uz zemes, kas klāta ar asinīm. Viņš оборонялся un mahal ar ragiem uz priekšu un atpakaļ. Viņš turpina cīņu, līdz mirst. Haoss diez vai dos atvieglojumu tiem. Viņai ir bloķēta aplokā ar пятеркой traks bullis, un tas nav gluži turpinot garantiju faktiski saglabātu dzīves.
  
  
  Viens bullis hit viņam galvu no aizmugures, un iemeta mani uz zemi. Viņas pagriezās un ieraudzīja pār sevi rozā degunu, asins sarkanas acis un divi milzīgi ragi. Viena ego kāja piespiedu mani pie zemes, tā ka es nevarēju pakustēties. Pēkšņi sarkans-pelēks bullis ar kliedzienu aizripoja pa zemi. Pār viņu stāvēja melns bullis, выдергивая ragiem ego iekšas. Tagad aplokā smaržoja тошнотворным. Melns bullis прикончил sarkano, pelēko un pagriezās pret mani.
  
  
  Viņš uzbruka ar nolaistu galvu. To izmeta manu kreklu uz viņa acīm un ielēca. Tas nebija klasiskais grieķu saņemšanas, bet viņa piezemējās ar vienu kāju starp vērša ragiem. Cits viņas kāju оперся uz to костлявое plecu un uzlēca uz žoga. Augstums vērsim skaustā bija odin d astoņdesmit. Augšējā mala sienas bija vēl apmēram desmit pēdas augstāk. To, izstiepts un jumped pie malas ar abām rokām. Kā es подтянулся, melns vērsis shook pie krekls ar galvu un nāca uz manu болтающиеся kājas.
  
  
  Bet viņš ir vainīgs. To, подтянулся un stipru turētos. Vērsis tagad pagriezās pret diviem citiem. Pie viena plūda asinis iso rta. Cita krita uz viņu. Black tagad arī satīti uz истекающего asinīm zvērs, un kopā viņi dzina ego žogam. Kā viens переплетенная masa miesas, tie ir sagriezti žogs, kas затрясся un aizlūza zem šī smaguma.
  
  
  Trieciens lika man nokrist, izkraušanas melns kamols, bet man tomēr izdevās pacelties.
  
  
  Melns vērsis gulēja. Tagad atliek divi. Viņi skatījās uz otru draugu vidū aploks. Ih valodas вылезали iso rta no noguruma.
  
  
  It kā pēc неслышной komandu viņi uzbruka. Sadursme ih vērtība prasmju uzbrukums izskanēja, kā lielgabals shot. Viņi попятились un atkal uzbruka. Ih ragi savijušies. Ar кровоточащими brūcēm un покрасневшей ādu, tie ķildojās iso visus spēkus, lai uzvarētu. Beidzot viens padevās. Viņš nokrita uz vienu katram cilts, un pēc tam pilnīgi sabrukusi. Uzvarētājs iedūra ragi mīkstās rindas dzīves upuri un saplēsa to. Viņš izrāva saturu, kas размазалось pa laukumu, kā netīrs mitrā konfeti. Pēc tam tas pa daļām, tieku līdz centram aploks un торжествующе stāvēja tur, властитель visu, ko viņš redzēja sev apkārt: piecu mirušo bullis un četriem пикетных žogus. To, перелез caur žogu un nolēca no otras puses.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  14. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pēc tam dubultā viskija un omāru, kas piesūcināts sherry, tās atkal jutos kā cilvēks. Tā sagaidīja vakaru, ka pieteikt vizīti pieklājības Андресу Барбароссе viņa villā Madridē.
  
  
  Protams, viņas varētu nonākt lamatas, kas ir tikpat nāvīga kā aploks, ap kuru viņas tikko izbēgusi, bet man bija vairāki iemesli uzskatīt, ka man ir labas izredzes uz izdzīvošanu. Vilkacis nav minēts par manu segumu tirgotāju ieročiem, kamēr viņš lepojās slimnīcā. Protams, viņš neko nezināja par Jack Finley. Protams, var gadīties, ka Barbarosa bija lietas kursā, ka viņš vienkārši lika Оборотню atbrīvoties no manis, neziņojot emu nekādu informāciju. Bet tas viss ir minējumi, un man vajadzēja noskaidrot, vai bija Barbarosa mastermind aiz sazvērestība vai nē.
  
  
  Ego villa, marmora savrupmāju renesanses stilā, Avenida Генерализимо, bija simbols ego stāvokļa. Pagalmā sēdēja apsardze, kā piebraucamais ceļš tika nosprostota лимузинами. Protams, viņš noorganizēja ballīti.
  
  
  Saimniece izsauca zināmas grūtības, jo mana vārda nebija viesu sarakstā, bet, visbeidzot, parādījās pats Barbarosa, un pavadīja mani iekšā. Viņš likās ļoti apmierināta ar sevi un kāpa uz augšu un uz leju, kā lepns gailis. Uz lielajā zālē viņas redzēja vairāku pazīstamu rūpniecības magnātu ar sievām, un liels skaits vecākie armijas virsnieki.
  
  
  "Kāda laimīga nejaušība, ka jūs ejas mimmo šovakar", - atzinās Barbarosa. "Notikumu attīstība tuvojas kulminācijai. Jūs esat jau izlēmuši papildināt mūsu rindas?
  
  
  'To vēl nezinu.'
  
  
  "Var būt, ka to spēšu pārliecināt tevi šovakar".
  
  
  Viņš pavadīja mani uz spēli. Spēlēja vijolnieku kvartets, visi dzēra šampanieti.
  
  
  "Tas ir jāzina Madrides", - lepni čukstēja man, rūpnieks. Mūs sveica bieza simpātisks vīrietis смокинге. "Sinjor Rojas, tas ir mūsu jauna. Cilvēks, par kuru viņas runāja ar jums, kad stāstīja jums, kas notika ar Грюном.
  
  
  Ļoti patīkami iepazīties, - проворковал Rojas spāņu valodā, kas ir absurdi, tāpat spāņu valodā, kā ābolu strūdele. Viņš bija vai nu ex vērmahta virsnieks, vai южноафриканцем. Bija vairāk nacistu virsnieku, kas laikus pamanīja tuvojamies Hitlera bojāeju, pārveda savu naudu uz Šveici pārcēlās dzīvot uz Spāniju.
  
  
  "Tātad tu taisies ieņemt vietu Грюна?"
  
  
  Tas ir divreiz labāk Грюна, - teica Barbarosa, похвалив mani, it kā viņš bija mans импрессарио. "Es zinu, ka Грюн ir jūsu palīgs kara laikā, un to nebūtu teicis, ja būtu mani nav pārliecinājuši".
  
  
  "Pieņemsim aizmirst tie ir veci kara", - atbildēja герр Rojas. "Mums ir jākoncentrējas uz nākotni".
  
  
  Mēs gājām tālāk, un Barbarosa iepazīstināja mani ar испанцем носившем tumšās vietās. Tas bija ģenerālis Vaskess, фалангист no paša sākuma, jo fašistu dvēsele locekle un ministru Franko. Tas varētu dot cienījams jebkuru revolūciju. No otras puses, tas arī vairāk visiem būtu zaudējusi, ja būtu piedalījies неудавшемся revolūcija.
  
  
  "Andres daudz par jums saka, - atzīmēja viņš. "Dažreiz brīnos, cik viņš patiesībā delle stāsta jums".
  
  
  'Ļoti maz.'
  
  
  'Happy. Dažreiz baidos, ka rūpību - nav ego stiprā puse ".
  
  
  Tā, sapratu, ka tas bija prātā. Sakarā ar Marijas Barbarosa, iespējams, pastāstīja man vairāk, nekā būtu iespējams. Iespējams, uz vietas ieskaidrot man, pakļaut mani, ja iespējams, emu, fils mani, lai tās samazinājās par prestižu, Mary. Ģenerālis paskatījās atklāti uz mani. "Pie darījuma ar nekustamo īpašumu šāda mēroga mēs nevaram ļaut, lai katrs nejaušs garāmgājējs peeping uz šīs kartes. Mums nav vienīgie uzņēmēji, kuriem ir interese par Maroku. Mūsu veiksme vajadzīga pilnīga slepenība ".
  
  
  "Absolūti fantastiski", - piekrita Barbarosa.
  
  
  "Es tagad пообщаюсь ar citiem viesiem, mums nav nepieciešams visu laiku runāt par lietām", - teica Vaskess. Izskatās, ka viņš gatavojas balansēt starp dažādiem spēkiem.
  
  
  Viņas sagaidīja citas amatpersonas un dažiem uzņēmējiem ir dažādu tautību. Bagātīgi tika iesniegti un muižniecība. Šīs sektas locekļi galvenokārt bija sanākuši ap bezmaksas фуршета.
  
  
  Operācijas ar nekustamo īpašumu? Ja būtu to vajadzēja saprast Васкеса nopietni, tās tiešām bija nepareizi viņu. Pēc tam mājieni, general, Барбаросс sāka garas runas par izaugsmes iespējām tūrisma tirgus Ziemeļāfrikas. Turklāt, es nespēju iedomāties , lielākā daļa viesu bija sazvērnieki pret Franko. Lielākā daļa, ap tām bija parastās aristokrāti vai bagātnieki , ko jūs atradīsiet katrā eiropas galvaspilsētā. Viņi bija ģērbušies moderns un labi воспитанны. Saruna galvenokārt griezās ap noslēpumaino bojāeju sesto bullis , kas bija cīnīties Plaza de Toros" .
  
  
  
  'Jums ir garlaicīgi?' -
  
  
  Tā bija Marija, kas iet zem rokas ar nav ļoti gudrs veids дворянином.
  
  
  Teikt, tas nebūtu ļoti pieklājīgi ".
  
  
  Juan, vai jūs varētu sniegt man krūze šampanieša, lūdzu?
  
  
  Viņas pavadonis paklausīja, kā labi натренированная suns.
  
  
  "Es redzu, tev ir garlaicīgi, Džeks. Jums būtu precīzi nebija garlaicīgi, ja jūs piezvanījāt man ".
  
  
  To ierosināja hei, cigareti.
  
  
  "Kāpēc tu man piezvanīja?"
  
  
  "Es domāju, ka tu esi dusmīgs uz mani!"
  
  
  "Ja tu nāc ar mani uz bērēm, viņas būtu tevi spēju piedot. Kur tu esi tagad?
  
  
  "Es centos, lai saņemtu pasūtījumus. Jūs zināt, kā tas notiek darbs tirgotāju ieročiem nekad nebeidzas ".
  
  
  "Melis. Tas ir jūsu садистская iezīme. Ej, ej убираемся no šejienes, kamēr Juan nav atgriezies.
  
  
  Viņa zināja ceļu uz māju Барбароссы. Mēs metās par gobelēns, pēc tam uzkāpa pa kāpnēm, kas ved uz koridoru otrajā stāvā.
  
  
  "Jūs joprojām komandējumā, - vai jums ir mazliet brīva laika?"
  
  
  Mana roka slīdēja pa viņas muguru pret ieliekšanos viņas sēžamvieta. Saskaņā ar protokolu, tagad tās ir pļāpāt ar viesiem apakšā, bet vīrietis ir jāzina, kad poras nav pārkāpt noteikumus.
  
  
  "Jūs ļoti bīstamas mani, Marija".
  
  
  Viņa прислонилась pie manis un noskūpstīja uz kakla. 'Ko tu domā?'
  
  
  "Atklāti tagad tās varu nomirt".
  
  
  "Vienmēr strādā, un nekad nav игрешь, nabaga zēns. .
  
  
  Mēs abi mēģinājuši visu dienu vestibilā, kamēr nav atradis kādu unlocked. Par laimi, tas bija viesu istaba ar заправленной gultu.
  
  
  "Ātrāk, Jack".
  
  
  Tās izslēdza брылев. Marija izslīdēja ap kleitas, krūšturi uz tās nebija. Viņas novilka nah biksītes un vienlaicīgi noskūpstīja viņas grūti sprauslas pilnas krūts.
  
  
  "Ātri."
  
  
  It kā viņa domāja, ka pasaule ir tuvojas beigām. Mūsu mīlēšanās bija анималистичными un agresīvi.
  
  
  Viņas kājas bija sagatavoti atsevišķi, lai tās varētu толкнуться pēc iespējas dziļāk, tad viņa cieši сомкнула gurniem, it kā tuvu nelaist mani. Tās piespieda nagus ee gūžām, bet viņa подтянула manu galvu pie savām krūtīm. Viņa mežonīgi качала galvu. Tā bija īsta Maria de Ronda. Atsakieties no virsraksta un naudu, затащите viņas gultā, un tie ir eleganta grāfiene kļūst satraukti par savvaļas zvēru.
  
  
  Pēc tam orgasmu, viņa apskāva mani. "Tas bija lieliski, Džeks. Jūs bijāt fantastiski ".
  
  
  "Nesaku, ka tas ir līdzīgi kā pagājušo reizi".
  
  
  Ee roka slīdēja pa muskuļiem manas muguras.
  
  
  "Kaujas bull", - " viņa čukstēja. "Tu esi pirmšķirīgs bull, Jack". Viņa noskūpstīja mani dziļi un atlaidu.
  
  
  "Es baidos, ka viņi mūs tur nav пропустят".
  
  
  Mēs оделись un pārliecinājās, ka izskatāmies ja ne labi, tad vismaz izskatu. Pēc tam mēs devāmies uz leju. Lai gan viņas ir aizdomas, ka neviens nav pamanījis mūsu trūkuma, viņas redzēja, ka Barbarosa uz mums skatās tumšām acīm. "Tu labi pavadi laiku?" - moži iesaucās viņš, pieeja pie mums.
  
  
  "Lieliski", " Marija atbildēja.
  
  
  Viņš jautāja man. - 'Kā jūs?'
  
  
  "Ja Marija apmierināta, tas automātiski liek man justies apmierināti", - man likās pats galants par atbildi.
  
  
  "Man vienkārši vajag pielabot make-up". Marija ir pazudusi, Barbarosa paskatījās uz mani, sakostiem dūres. "Tā cieta sieviete", - viņš teica, beidzot.
  
  
  Man bija grūti viņam bija nevis iebilst. Bet galu galā viņa bija tikai viesnīca izmantot ego greizsirdību. Nav jēgas izraisīt sprādzienu.
  
  
  "Es domāju, ka viņa ir ļoti skaista," - teica viņai pagadās. "Sākotnēji mans direktors naktsmītnes sūtīt mani uz Londonu, bet es domāju, ka palikšu Madridē".
  
  
  "Marija zina par šo?" - jautāja viņš gandrīz ar skolas šausmām.
  
  
  "Viņa pat lūdza man palikt".
  
  
  Barbarosa aizsmēķē cigāru, iespējams, nomierināt savas domas. Kad pienāca Marija, viss ego sapņi par varu velk atpakaļ uz sākuma otrajā plānā.
  
  
  "Kas var pārliecināt atstāt Spāniju?" Viņš lūdza, ja nav saprast, cik nedrošs būtu algot kaudzi čigāniem, lai noņemtu mani no ceļa.
  
  
  "Jūs domājat naudu?" - ārieši pajautāju.
  
  
  Viņš uzmanīgi paskatījās uz saviem viesiem.
  
  
  "Tas ir iespējams", - viņš čukstēja.
  
  
  'Nē.' - Es papurināja galvu. "Man ir vairāk nekā pietiekami, lai uzturētu sevi. To redzu vairāk kādā darbībā. Vispirms viņas, domāju, ka jūs varat man piedāvāt, bet es tā nejūtos apsargu kālija raktuvēs un darījumiem ar nekustamo īpašumu ".
  
  
  Mans reimatismu pārliecinājos Барбароссу.
  
  
  "Nāc ar mani."
  
  
  Viņš parūpējās par to, lai Vazquez un Rojas nav redzējuši, kā mēs atstājam balles. Mēs esam izgājuši mimmo vijolnieku uz skatuves, caur zāli, kur karājās internetā Rubensa, un beidzot nokļuva lielajā kabinetā ar sienām ap sarkankoka. Grāmatu skapji bija piepildīta ar grāmatām, переплетенными pa marokas ādas, ar iegravētu monogramma Барбароссы. Tur bija mazs bārs, bet atklātā bārdas karājās kolekcija seno ieroču. Milzīgs klasisks rakstāmgalds, krēsls aizņem gandrīz visu sienu. Tas viss elpoja ar naudu un statusu, bet viņai nekas cits nav gaidāms.
  
  
  'Ļoti labi.'
  
  
  'Vienkārši pagaidi un tu redzēsi. Tātad, jūs lūdza rīkoties. Viņas varu piedāvāt jums vairāk, nekā jūs varētu kādreiz sapnis. Starp citu, to jau tev teicu par to agrāk. Tagad viņai tas ir to pierādīšu ".
  
  
  Viņš ir nospiedis pogu, un siena aiz galda slīdēja augšup un nozuda griestos. Parādījās milzīga karte Marokas un Spānijas ar apgaismojumu. Sarkanu punktiņu ir apzīmēti Rota, Торрехон un visas citas asv bāzes Spānijā. Dubultā sarkans aplis bija iestāties ap Sidi Яхьи Atlasa kalnos, kur atradās slepena amerikāņu komunikācijas centrs. Zilu punktiņu, ir iezimetas ar spānijas un marokas bāzes. Blakus katru aplīti bija plāksnīte SS. Barbarosa norādīja uz to ar pirkstu. "Mūsu spēki. Karaspēks labi apmācīti vīrieši ir gatavi pārņemt varu divās valstīs. Mēs sevi saucam par Sangre Sagrada, un jūs varat pievienoties mums ".
  
  
  Сангре Svētā. "Svētās Asinis". Likās, ka ar vienkāršu skaņu šiem vārdiem bija uz Барбароссу gandrīz reliģisku efektu. Ego acīs parādījās dīvains, gandrīz истерическое izteiksme, un viņš, šķiet, pilnīgi aizmirsis par manu klātbūtni.
  
  
  "Septiņi simti gadus Spānija un Ziemeļāfrika bija viena tauta, viena tauta. Mums bija pati spēcīgākā valsts pasaulē. Kad mēs sadalījāmies, mēs esam kļuvuši vāji. Mēs jau pietiekami ilgi ir vāja.
  
  
  Tagad mēs - vecākie ģimenes - atkal gatavi radīt vēsturi. Svētā Asinis Spānijā atkal padarīs mūsu valsti maggiore. Tagad mums nekas un neviens neapturēs ".
  
  
  "Arī Franko".
  
  
  "Franko." Barbarosa sarauca pieri. "Mēs esam vīlušies ns. Kad viņš ieradās, ap Āfriku ar saviem мавританскими karaspēka kara laikā, mans nabaga tēvs domāja, ka de Каудильо izmantos savu uzvaru, lai atkal apvienot divas piekrastes Vidusjūras kleita ar vienu līderi. Bet viņš pat nav spējīgs izdzīt brits ap Gibraltārs. Tur zālē Maroka ar milzīgu ego minerālu bagātību, un vājš karalis. Kā balss un Spānijā, praktiski ir aizņemts ar amerikāņiem ih bāzes, pārdotā vāja генералиссимусом. Viens grūdiens pareizajā virzienā, un visa vara nonāks mūsu rokās. Un jums būs daudz spēku, ar kurām var dalīties ar jums, sinjor Finley.
  
  
  Tās, piegāja pie kartes. Plānā bija kaut kāda neprātīga loģika. Ja viņiem tas izdosies, Сангре Svētā būs kontrolēt šaurumu uz vidusjūru. Ja viņi pārņems amerikāņu bāzes, sekas būs vēl smagākas. Vienā samazinājās sagrābt, tie kļūs par pasaules lielvalsti, kuru var pielīdzināt teritorijā ķīnas teritorijā. Loģiski - bet tajā pašā laikā neprātīgi.
  
  
  "Tātad, jums ir vīrieši", - atzinās es. "Bet kā par finanšu resursu?"
  
  
  Barbarosa iesmējās. "Jūs zināt, mēs neesam vienīgie, kas alkst pēc atkalapvienošanās ar ziemeļāfriku".
  
  
  'Francūži. OMA ".
  
  
  'Tieši tā. Visi tie, tūkstošiem virsnieku, kas pretojās de Голлю.
  
  
  Viņas pret politiku de Golla un ego mēģināja likvidēt. Viņi arī par mums, ne tikai ar saviem kadriem, bet arī naudu. Vācieši ir vācieši, kuri nav varējuši atgriezties Vācijā - kā Rojas. Līdz šim viņi sesku, nav zaudējuši savu vēlmi uzvarēt un dalās ar mums savā pieredzē ".
  
  
  "Un miljoniem zeltu".
  
  
  'Patiesībā. Pretī mēs iekļāvām ih mūsu organizācijā. Šo bijušo SS virsnieku ir pieredze, ko mēs varam izmantot lietderīgi, un tāpēc mēs arī ļāva viņiem nolīgt mums noteiktiem profesionāliem ekspertiem ".
  
  
  Vilkacis klat būtu šajā kategorijā. Nav brīnums, ka viņš ir strādājis tik draudīgs pseidonīmu.
  
  
  "Kāpēc jūsu organizācija līdz šim sesku spāņu nosaukumu, ja lielākā daļa dalībnieku nav spāņi?"
  
  
  "Tas ir spāņu organizācija, - kaitināja atbildēja Barbarosa. "Ģenerāļi Фалангами jau kādu laiku ir neapmierināti ar Franko. De Каудильо nodeva principi Falangas, lai stātos uz ēģipti ar Opus Dei, un Vatikānu, ar NATO un amerikāņiem. Sangre Sagrada nebūs преклонять mums priekšā hema ceļgaliem. Mēs захватим amerikāņu bāzes. Un ticiet man, viņi ir pilnīgi bezspēcīgi ".
  
  
  "Man tas šķiet maz ticama".
  
  
  "Ko viņi var darīt?" - Barbarossa pacēla rokas. "Ja mums būs ih bāzes, mums būs vairāk lidmašīnu, nekā viņiem. Un to pat nesaku оборудова visu kodolieroču ieročiem. Sāks, vai viņi ir ar karu? Nē, viņi būs spiesti vest sarunas. Viņiem noteikti nāksies pakļauties mūsu noteikumiem ".
  
  
  "Atzīšos, tas ir jautri teorija".
  
  
  "Tā nav teorija. Esam nolīguši kādu kam. Viņš jau reiz uzbruka Franko. Tas nav izdevies, jo iejaucās ārvalstu pārstāvis, bet šis aģents ir novērsts ". Viņš pasniedza pirkstus pie lūpām un iesmējās. "Man jāatzīstas tev vienu lietu - tā ir рассмешит tevi. Mēs domājam, ka uz brīdi, ka jums ir šo ārvalstu pārstāvis. Anyway, man ir aizdomas, ka šajā virzienā. Tā, redzu, tu nevari smieties?
  
  
  'Mans locīšanas dolārs salauztu. Bet jums nav izdevies nogalināt Franko ".
  
  
  "Reiz mēs cieta neveiksmi. Tas bija operācija "Olīvas zars". Operācijas "Eagle" un "Bums" un notiks veiksmīgi. Mēs piecelsimies, lai sniegtu spānijas tautai jauno varu. Turklāt, man ir vajadzīgs vēl viens labs cilvēks, lai nodrošinātu panākumus mūsu karaspēka Marokā. Jūs varat doties uz Maroku šodien vakarā un vadīt роту commandoes. Nosauciet savu cenu ".
  
  
  Tās ir ne steigā, lai apskatīt kopas ego karaspēks, kas atzīmēti kartē. Viņš jautāja. - 'Labi?'
  
  
  "Dons Barbarosa, iet gulēt agri, prima aprūpes divas tabletes aspirīna, un, ja drudzis nav notiks līdz rītdienai, zvaniet man. Tas ir traks plāns, kas viņai jebkad esmu dzirdējis, un man nekad neienāks prātā iesaistīties šo absurds. Labvakar.'
  
  
  Viņas izgāja cauri kabinets līdz tam, kad tā ir nedaudz atguvusies. Kad viņai bija beigās, zāles, viņas dzirdēja ego saucu. - '"Stop! Es nevaru tevi palaist vaļā ". Viņš piesauktu revolveris. Viņas mierīgi vēra vaļā dienā бального zāles un смешался ar viesiem.
  
  
  Persona Барбароссы bija spilgti sarkanā krāsā, un viņš ātri vilces revolveris savu smokings. Radīt slepenus plānus aizslēgtā istabā, bet vakari paiet pāris metrus no jums, - tas ir viens. Nošaut cilvēku priekšā simtiem puiši - pavisam cita lieta. Pie savu vilkati, bez šaubām, pietiktu drosmes, bet Барбароссы - nē.
  
  
  Marija uzrunāja mani centrā бального zāles. "Jack, viņas domāja, tu jau aizgāja pa manu dzīvi!"
  
  
  "Nē, bet tas nav uz ilgu laiku".
  
  
  Barbarosa lauza cauri pūlim un pievienojās mums. Pilieni bankas uzstājās uz to засаленной kaklā, un viņš neveikli mēģināja noņemt izspiesties revolvera ar virsjaku no sejas.
  
  
  "Tu nevari iet prom tagad," - viņš norūca.
  
  
  "Sorry, bet pēc kārtējās tādas pasakas viņas būtu precīzi aizmiga".
  
  
  "Kas noticis, Andrés? Jūs tik sajukums ".
  
  
  "Esmu lūdzis tava drauga Finley man pievienoties. Viņš atteicās pat tad tā, kā to paskaidroja emu, cik pievilcīgs ir ienākumi ".
  
  
  Marija nicīgi pacēla uzacis. - Iespējams, tu pārvērtēja savu šarmu, Andres. Džeks ir tiesīgs darīt visu, kas emu labpatiks. Tas ir patiešām visvairāk kaitinošas vakarus, kuru jūs jebkad varētu nokārtot. Viņas iet mājās. Jack, tu paņemsi mani līdzi?
  
  
  "Con mucho gusto". (Ar prieku. ims.)
  
  
  Kad mēs izgājām pa sporta zāles ar viņu zem rokas, viņas izskatījās personu Барбароссы, Рохаса, un Васкеса. Pēdējie divi nav izskatījās ļoti neapmierinātas, bet Barbarosa krita par upuri яростного bezspēcības.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  15. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kā iemīlējies pāris, mēs pastaigājāmies pa tumšajām ielām Madrides.
  
  
  "Jums bija arguments? Viņas nekad nav redzējis Andrés tādā sajūsmā ".
  
  
  "Ak, viņš dalījās ar mani savās domās, un viņš teica, emu, ka tas ir muļķības suņiem. Pat atkārtot tas ir smieklīgi ".
  
  
  'Interesanti! Pastāsti man?'
  
  
  Bija jau par vēlu, pat Madrides. Uz ielas vēl iznāks tikai nakts sargs un iemīlējušies.
  
  
  "Viņš domā, ka spēj sagrābt varu ar Eiropas daļā, vai kaut kas tamlīdzīgs ar ķekars недоумков. Izskatās, ka viņš iesaistījies ar visu putuplastu Eiropas: nacisti, bijušajiem franču kolonizatori un vairākiem spāņiem, kuri vēlas pievienoties šai pūlī. Viņi sevi sauc par Сангре Svētā . - Pilnīgs idiots.
  
  
  Mēs devāmies pa gaiteni uz liela laukuma Plaza Major. Pie lielās strūklakas bija tikai divas mašīnas, bet kaut kur tie, kuri nokavēja eli terases. Vitrīnas priekšnams nav atspoguļots.
  
  
  Pēkšņi viņas, sajutu, kā Marija sastingusi.
  
  
  "Tas nozīmē, ka jūs zemas domas par šiem заговорщиках", - komentēja viņa.
  
  
  "Jūs vēlaties, lai to izturējās pret to nopietni? Nav nekādu izredžu, ka viņi spēs veikt iebrukt uz bāzes ASV. Par to, var, vakar viņiem bija tāda iespēja. Tad aizsardzībā bāzes bija nedaudz vairāk nekā žogs apkārt dzeloņstieples un vairāki karavīri. Bet šodien nekādi nav kad viņas nosūtīja brīdinājumu. Tās, paskatījās uz pulksteni. "Pieaugumu, visticamāk, izsēdināšanu uz bāzēs, piemēram, šajā laikā".
  
  
  "Es domāju, Andres jums nav stāstījis par saviem plāniem līdz šodienas vakaram , - atbildēja Marija, kad mēs apstājāmies pie strūklakas.
  
  
  'Patiesībā. Tomēr nevajadzētu domāt, ka es es nogalina šovakar bez brīdinājuma, vai ne? Saderam, ka viņai bija taisnība - Andres bija idiots, bet tā nav.
  
  
  Viņa man jautāja, kā komersants ieroci var sūtīt turp karaspēku. Tā viņai arī nebiju gaidījis, mēs turpinājām iet laukumā. Vairākus baložus atlasīja miso sausiņi, ņemot vērā gāzes laternas. Mēs nonākam pie ēnas koridora.
  
  
  "Ja Andres tāds idiots, kā viņš varētu plānot tik liela sazvērestība?" jautāja Marija.
  
  
  - Viņš arī nevarēja. Lai to izdarītu, ir nepieciešams cilvēks ar prātu, ar aukstasinību un pārliecību. Kāds tam ir svarīgs ģimenes, vismaz ievērojamā nekā Barbarosa.
  
  
  Kādam, kam patīk risks ".
  
  
  Viņas apstājās, lai cigareti. Liesmas atspoguļojas viņas tumšajās acīs.
  
  
  "Vilkacis cietis neveiksmi, Marija. Tev bija taisnība. Viņas Киллмастер. Un arī zinu, kas tu esi. Esmu redzējis viņas plakāti arēnā. Šie seši bullis ar zīmolu SS nāca ar savu rančo. Tu man ih nekad nav izrādījusi. Kas attiecas uz Andrés, tad ego muļķīgu rīcību nevar izskaidrot tikai ar greizsirdību. Viņš nav vienkārši centos ieskaidrot jums, tāpēc, ka tu esi sieviete - tu pārāk stipri to огрызнулась. Viņš to darīja vēl arī tāpēc, ka jūs ego priekšnieks. Dieviete, un boss ir apvienoti vienā cilvēkā, tas tu esi ".
  
  
  Pēc kafijas uz otru pusi koridora раздалось vairākas vaimanāt dzērāji. Koridora galā bija stāvas kāpnes uz leju. Bet blakus bija vēl arī kafejnīcu, kur mēs esam redzējuši flamenko.
  
  
  "Es tiešām nesaprotu, par ko tu runā, Jack", - godīgi viņa teica. Tas bija pārāk labi, lai būtu patiesība. Viņa bija обижена, pārsteigta, gandrīz взбешена, taču nav bail - un ja kāds apsūdzēt jūs slepkavībā, kad jums ir nevainīgi, jums būtu jābaidās.
  
  
  - Es domāju, ka viņi neļāva man iet gar piebraucamā ceļa pie Барбаросе, ja zinātu, ka tu noņemsi man šodien vakarā Dāma. Cik reizes esat mēģinājuši ierīkot manas bēres? Čigāni, vīrieši vīna apglabāt, un šodien vakarā. Trijotne ir tavs laimīgais skaitlis?
  
  
  Starp mums un kafija bija aizliegts vārtu visā garumā iet. Tā, liekot roku uz vidukļa Marijas un притянул ee laizīt mani, kad mēs gājām tālāk. Viņa mēģināja izrauties, taču es viņu turēju ee. Bija, iespējams, stobra ieroci наведеный man šajā brīdī. Ja viņi būtu viesnīcām hit mani, tie būtu šaut caur Mariju. "Galu galā, Marija, viņas redzēju, kā tu nogalināja vērsi. Bet tu esi pēkšņi kļuvis nevarīgs un it kā nobijos, kad mēs hit slazds. Kurš muļķis par to varēja būt tik ilgi.
  
  
  "Par to, Jack, lūdzu, nesakiet, piemēram šausmu lietas... - sākuma tā, aptverot mani aiz kakla. To satvert ee aiz rokas un satricināja. Metāla piespraude samazinājās ar viņas pirkstiem uz grīdas. Katru bullfighters zina mirstīgās punktu uz kakla.
  
  
  "Mēs iesim tālāk?" - es jautāju, darīdams to vēl stiprāka.
  
  
  Caur režģu vārti esmu redzējis viņas, izlases zibspuldzes gaismas. Slazds bija jābūt organizēta steigā, un tās cilvēki, protams, ar nepacietību gaidīja, kad viņa вырвется uz brīvību. Vai par to zīmei.
  
  
  "Man vajadzēja ļaut, jums tā domāt, es zinu, ka tu pirmo dienu uz rančo," - viņa pasmaidīja. . "Man arī jūs patīkat, Marija. Kaut kas pastāv starp mums. Kas zina. Citā pasaulē, mēs varētu būt mīļākajiem, nevainīgas un vienkārši. Bet jums nav nevainīgs, un man nav vientiesis. Tas ir tieši tā, kā tas ir ". Viņas un izvilka pistoli.
  
  
  "Jūs nevarat mūs apturēt, Киллмастер. To saku tev patiesību. Tas nav iespējams. Mēs gatavojāmies pārāk pamatīgi. Visu apvērsums ilgs tikai dažas minūtes. Viss, kas mums nepieciešams, ir viena raķete, un mēs varam iznīcināt Gibraltārs.
  
  
  Pievienojies mums, pievienoties man. Kopā mēs varam paņemt visus, ar savu kontroli ".
  
  
  Nav iespējams, - šī ir jūsu kliķe ir līdzīga uz to arēnu ar vēršiem, ar kuru es, paldies Dievam, ir izbēdzis. Kad viņa sāks smaržot pēc asinīm, jūs разорвете visu draugu draugs šķiedras. Jūs втягиваете visiem šiem cilvēkiem un daudziem citiem, vienā lielā asiņainā asinspirts. Franko diktatūra ценымногие vēlams jūsu маний varenību. Naudu, mantu, varu. Tas ir jūsu atslēgvārdi. Franko mirst, bet mums būs jāturpina cīnīties ar cilvēkiem, ar savu mentalitāti ".
  
  
  Mērija apstājās soli. Tā pasīvi nenolaida rokas un paskatījās uz mani.
  
  
  Vismaz noskūpsti mani pēdējo reizi, - viņa gribēja zināt.
  
  
  Man tas bija viegli. Viņas ķermenis прильнуло pie manis. Ienaidnieks un saimniece, viņa ir bijusi tā, un vēl. Es nedomāju, ka tā kādreiz sauca par atkritumu. Bet es arī zināju, ka viņa var bez vilcināšanās nogalināt ikvienu, kas nostāsies pie nah ceļā. Ee lūpas bija kā vienmēr mīksti.
  
  
  To dzirdējis, kā pa gaiteni pie mums piebrauc mašīna. Kamēr Marija turpināja skūpstīt mani, tā, paskatījos atpakaļ pēc ee plecu.
  
  
  Izcili "Mercedes-rodsters" tuvojās mums ar arvien pieaugošu ātrumu. Pēkšņi Marija ar spēku stumtu mani. Skūpsts bija ih zīmi. Man nav bijis laika, lai saņemtu uz publisko telpu platības. Attālums starp "мерседесом" un aizas sienām bija vairākas decimetru.
  
  
  Tās vairs nav vērsa uzmanību uz Mariju, nokrita uz viena katra cilts un rūpīgi bija mērķis. Mans pirmais shot lauza vējstikla. Viņas nošāva trīsdesmit centimetru virs salauztu loga. Auto bija кабриолетом, un pasažieris stāvēja, kad viņu nošāva. Pēc tam otro šāvienu, viņa redzēja, kā viņš izstājies ap mašīnu, bet uz priekšējā sēdekļa uzkāpa vēl viens vīrietis un izcīnīja ego-vieta. Mašīna joprojām tuvojās man. Viņas atkal нацелился vadītāja, bet Marija pacēla manu roku.
  
  
  To, kliedza. - "Tinies no ceļa!"
  
  
  Viņa turpina turēt mani aiz rokas. Pēc tam vienā malkā mašīna par izgaismoja eju, kā zibens. Kafijas dzirdējuši biedēja kliedzieni. Pirms manām kājām brauktuve bija расколота ar svinu.
  
  
  Marija nopūtās un отшатнулась. Kā замедленном filmā, viņas noskatījās, kā viņa centās turēties pie staba, kamēr nav sabrukusi. Vismaz sešas lodes saplēsa tas kādreiz skaistu ķermeni gabalos.
  
  
  Viņas pagriezās un skrēja. Mašīnas motors ir absurdi visi laiza un laiza. Koridora galā bija divas kafijas un stāvas kāpnes. Kāpņu telpa - mana pestīšana, - joprojām bija septiņu metru attālumā. Viņas nekad to nav darījis. Vēl viena zalve pa mašīnu sasita vairākas marts. Zaudējis cerību atkal nošāva vadītāja, tajā ienira caur stikla durvis kafejnīca un izkrauti skaidas pirms bāra.
  
  
  Mans pēdējais šāviens trāpīja mērķī. Mercedes brauca ar ātrumu ne mazāk kā deviņdesmit, kad lidoja mimmo. Viņš nolidoja pa kāpnēm virs galvām divus policistus, kuri bija atnākuši uz skaņu šāvienu, un ienira uz leju ne mazāk kā desmit metrus.
  
  
  Pat tur, kur viņas bija, uz grīdas kafiju, tās reflektora tikko cringed no sprādziena spēku. Бензобаки Мерседеса eksplodēja pēc tam tā kā auto ir izkrauti. Mirkļus vēlāk eksplodēja un maksājuma subcompact kurā viņš ietriecās. Uguns stabs pacēlās virs jumtiem abās ielas pusēs, поджигая aizkari aiz atvērtiem logiem. Iet uz leju pa kāpnēm, redzēju to "mersedesu" slepkavas, kas ir līdzīgas почерневших lelles.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  16. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Ērglis un Taustiņus ir simboli, Falangas," skaidroja de Lorkas. "Tas nozīmētu, ka plāno savu vilkati atkal streikot, kad Generalisimo vēršas pie dalībniekiem falangas ih māju divas dienas. Mums būs grūti aizstāvēt Bijušo tur. Tas Vaskess būs stāvēt blakus, starp citu.
  
  
  "Kam vajadzīgi ienaidnieki ar tādiem draugiem?"
  
  
  "Es baidos, ka tev taisnība. Franko reiz bija elku Фаланг, bet tās dienas ir pagājis ".
  
  
  Mēs bijām centrā sakaru spānijas slepenā dienesta Madridē. Ēka celta ap cieta viktorijas akmens, bet interjers tika ultramūsdienīgu. E-smadzenes ir fiksēts pastāvīgu plūsmu kodētas ziņas no aģentiem no visas pasaules.
  
  
  Pulkvedis norādīja uz stikla karti istabas centrā.
  
  
  Karalis Hassan pārtulkoja militāro vienību Rabātas Sidi Yahya. Mums ir kreiseris piecdesmit kilometru attālumā no mūsu teritoriju Sahāras tuksnesī, lai nepieļautu tur manevrus SS. Šeit, - rūgti nopūtās viņš, - tik vienkārši tomēr nav. Mūs informēja par Васкесе, bet, kas zina, cik vēl virsnieki tika iesaistīti? Tās ir pilnīgi varu nosūtīt slepenu nodevēju, lai aizsargātu mūsu bāzes. Svarīgākais joprojām ir tas, ka mēs varam apturēt savu vilkati. Jums vairs nav par ko uztraukties; jūs esat šeit savu darbu ".
  
  
  To, dzirdēju, kā viņš to teicu, bet man negribējās viņam bija pretrunā, un, kad viņas atvadījies no viņiem, to arī domāju, ka tā bija pēdējā reize.
  
  
  Ielas bija piepildīta ar iedzīvotājiem, Madrides, спешащими mājās pēc tam smagas darba dienas. Tās apvalks ir bezmērķīgi, fiziski un morāli, izkāmējis. Marija mēģināja mani nogalināt, bet tajā pašā laikā izglāba man dzīvību. Viņa bija хладнокровной заговорщицей, bet atkritumu tā bija silta burvīgs sieviete. Visās šajās испанцах bija pārāk daudz pretrunu.
  
  
  Galu galā, kas būtu noticis , ja būtu Оборотню ir izdevies mēģinājumu un Sangre Sagrada nāca būtu pie varas. Galu galā, Franco arī shell uz it kā, lai sasniegtu virsotnes. Kāpēc viņai vajadzētu riskēt ar savu dzīvību , lai šo veco fašistu varēja nodzīvot vēl vienu gadu? Labi. Tas bija galu uzskatīt , mans mājas darbs , lai nodrošinātu drošību Amerikas Savienotajām valstīm, jo drošība manā valstī, tas ir laika bija dzīvā Franko. Un neviens nav teicis , ka man tas patīk. Mans brauciens beidzās arēnā. Apsargs ielaida mani par pāris песет. Tribīnes bija tukšas. Papīra gabaliem rosījās pa smiltīm gredzenu. Līdz vēršu cīņām svētdien, arēna būs tukša.
  
  
  Man vēl bija vajadzīgs atvaļinājums. Man sāpēja vārtus un ķermeni, un vārdi Marija, Vilkacis, Сангре Familia, Ērglis un Bultiņa visu laiku проносились uz manas galvas.
  
  
  Laikraksts biju norāvusies ar tribīnē un piezemējos pie manām kājām. Viņas pacēla ego. Programma Franko bija norādīta stūrī pirmās lapas. Nākamajā dienā viņš veiks savu ikgadējo vizīti uz kritušo Ieleju, milzīgs piemineklis upuriem Spānijas pilsoņu kara, starp Madridi un Сеговией. De Lorkas mani pārliecināja, ka šī rituāla laikā neviens laizīt četrdesmit metru attālumā no генералисимуса. Ego runa par Фаланге nekādi nav kad notiks vēlāk.
  
  
  "Labu veiksmi, pulkvedis, - es prātoju.
  
  
  Viņas скомкал avīzi un iemeta to uz arēnu.
  
  
  
  
  Labs miegs mani atveda atpakaļ sajūtu. Pirmā lieta ir tā, zvanīja spānijas slepeno dienestu. Ir pagājuši aptuveni desmit sekundes, pirms man ir līks uz pulkvedis de Лорке.
  
  
  "Uzbrukums, - es teicu, - nenotiks ēkā фалангистов. Vilkacis uzklās trieciens šodien.
  
  
  'Kāpēc tu domā?'
  
  
  "Nekavējoties brauc šurp un nes kafiju. Viņai paskaidrot tev to, kad mēs būsim ceļā.
  
  
  Pēc desmit minūte ego mašīna bija pie ieejas viesnīcā.
  
  
  "Buenos dias", - viņš gribēja man, atklājot man durvis.
  
  
  'Jums arī. Kad ceremonija sākas Ielejā?
  
  
  "Pēc trīs stundas. Ar mūsu neprātīgu mēs būsim tur pēc stundas ".
  
  
  Šoferis veikli sastrēgumā uz Avenida Generalisimo. Sēdekļa un motocikli отъезжали pusē ar skaņu sirēnas.
  
  
  'Tagad pasaki man, kāpēc tāda pēkšņa steiga? - jautāja De Lorkas.
  
  
  "Klausies, ja Vilkacis grib rīt dauzīt pa ēku фалангистов, kāds būs jūsu ego iespēja izkļūt dzīvs?"
  
  
  "Hmm, nav ļoti liels. Tur būs masveida panika, bet jūs zināt, miesassargi, Franko. Tur, iespējams, būs pilns ar cilvēkiem, tā ka Vilkacis var būt ļoti tālu. Tur būs arī iespēja, ka Vaskess būtu apdraudēta, nevis Franko, ja Franko ieradīsies negaidīti. Viņas teiktu, ka šāviens no attāluma, kas nav vairāk nekā septiņi metri.
  
  
  "Labi apstākļi, lai фанатика, bet ne ļoti labi apstākļi, lai profesionāli slepkavas, kas vēlas dzīvot tālāk".
  
  
  - Un kā ir ar nosaukumu operācijas "Ērglis un uzplaukums"? Viņi ir prātā Фалангу, vai ne?
  
  
  Ātra mašīna steidzās pa garu. Pa kreisi braucam mimmo Ministrijas aviācijas.
  
  
  'Tā nedomāja. Tā nosaukums darbībām, kas nav ielaistu man mieru visu nakti. Un, kad viņas pamodos, man bija reimatismu. Jūs atceraties šo vārdu ar pēdējo operāciju? olīvas zars. Šis nosaukums attiecas uz tehniku, uzbrukums, bet nav uz vietas.
  
  
  Olīvas zars bijis tas priekšmets, ko putns bija nogādāt Franko. Putns ir balodis pasaules, kas bija panākt mieru mirušā ķermenim Franko ".
  
  
  "Kā jūs varat izskaidrot Ērglis un Bultu?"
  
  
  "Tas ir ļoti vienkārši. Sevi nostādīt savu vilkati, un atcerēties, ka aizbēgt viņam ir tikpat svarīga, kā arī veiksmi. Bulta iemieso pats savu vilkati, Ērglis - ego glābiņš - lidmašīnu vai helikopteru. Nu ko, grūti iedomāties helikopteru ēkā фалангистов, bet Ielejā, tā nav problēma ".
  
  
  De Lorkas uz brīdi aizdomājās. Visbeidzot, viņš noglaudīja spilvens ir pa spēkam. "Ātrāk, Guillermo".
  
  
  Kritušo ieleja var būt iespaidīgs piemineklis jebkura kara. Blakus zemo līdzenumu zālē kalnu grēda formā sedliem, kur apglabāti tūkstošiem šausmīgs spāņiem, kas gāja bojā Pilsoņu karā. Pūļa veterānu ieradās vecākām autobusiem un vilcieniem. Visur atbalstīja drauga draugs vecās biedriem.
  
  
  De Lorkas, un viņa savu ceļu cauri pūlim. Mēs uzkāpām pa milzīgu atvērtu kāpnēm, kas nodarbojas ar veda uz lielu terasi ap cietā melnā marmora. Šeit Franko teiks savu runu.
  
  
  "Es nezinu, Niks. Pat ar pistoli ar teleskopisko redzi attālums, lai nāvīga šāvienu nedrīkst pārsniegt divus tūkstošus metru. Paskaties uz šo pūli veterāni. Viņi aizpildītu gandrīz visu ieleju. Оборотню ir vajadzīgs ne lidmašīnu, lai aizbēgtu, bet brīnumu.
  
  
  Tas tiešām ir arguments. Pūlī civiliedzīvotāju Vilkacis varētu sagaidīt lielu apjukumu pēc tam nošauti. Taču šie spēlētāji zināja, ko darīt, kad dzirdēs šāvienu.
  
  
  Viņš būtu varējis izmantot крупнокалиберное ieročus, teiksim, raķešu, kas izlaista caur ieleju. Bet uz perona, līdzās Franko būs arī kardināls Madrides. Un tad nogalināt kardināla Сангре Svētā varētu aizmirst par jebkādu притязаниях uz leģitimitāti.
  
  
  Nē, tas būtu ierocis ir salīdzinoši neliela kalibra; ieroči ar maksimāli trim šāvieniem. Bet no kurienes ir šāviens? Patiešām, tas šķita neiespējami.
  
  
  Aiz mums bija neticami liela ēka, kas darināts pēc tāda paša marmora, kas ir arī platforma, kurā mēs bijām.
  
  
  'Kas ir?'
  
  
  Jūs nezināt? Tā domāju, jūs novērtēsiet ironiju. De Lorkas smīnēja. "Tas ir mauzolejs Franko. Viņš jau uzbūvēja ego sev. Vienkārša uzbērums, lai vienkāršu cilvēku. Un ko jūs domājat par to delle?
  
  
  Virsnieks drošības dienests bija prātā milzīgs melns krusts, kas pacēlās ap zemi virs ielejas, un bija augstumā ne mazāk par trīssimt metriem. To jau pamanīju to, kad mums tuvojās ielejā.
  
  
  "Paskatīsimies, ne atņemt vai kaps Franko pārāk ātri", - piedāvāja man.
  
  
  Mēs iegājām mauzolejs. Ns valdīja noslēpumains, nomācošs atmosfēra kapa.
  
  
  Troksnis, pūlis pēkšņi dzejolis, un mūsu shaggy разносились pa piķa melno kalumi. Cienītājs, melniem marmora krūšutēlu Ex, tas noteikti ir vieta, kur jūs varat pavadīt veselu dienu. Personīgi viņas, bija laimīgs, lai atkal atstāt kaps, ar Vilkaču vai bez tā.
  
  
  "Nekādas pēdas varenību", - усмехнувшись, pamanīju viņu.
  
  
  - Nekādas pēdas slepkava, амиго. Domāju, ka tu varēsi atstāt savas aizdomas".
  
  
  'Atvainojiet.'
  
  
  'Jā. Tu vari palikt šeit atklāti tagad, lai katru gadu ceremoniju. Pēc tam tu varēsi doties ar mani uz Madridi vēlāk ".
  
  
  'OK'
  
  
  Lorkas bija atrasties tuvu platformu, lai saglabātu acu par drošības pasākumiem. Viņas atgriezās pie mašīnas, lai katru gadu no turienes ceremoniju.
  
  
  Jūra veterānu piepildīja ieleju. Daudzi ap tiem bija savā vecajā formā, un smarža нафталиновых bumbiņas neatpalika salda smarža, kas plūst no nodot citam draugam mechs ar vīnu. Uz platformas tagad ir uzstādītas skatuves un mikrofons. Atbraukušie leģionāri apskatīja mauzolejs. Ierašanās Franko bija neizbēgama. Spriegums pūlī bija taustāms.
  
  
  Diktators vai nē, tas bija cilvēks, kas simbolizē ih valsti uz trim paaudzēm. Ieleja ir piemineklis ne tikai emu pašam, bet arī visiem, kas gāja bojā nežēlīgo karu. Uztraukums pārņēma publiku, kad izplatījās baumas par tuvojošos Francijas un kardinālu.
  
  
  Guillermo, vadītājs pulkvedis, нацелил kameru uz platformu un nervozi pagriezās objektīvs.
  
  
  Viņas aizdeva ego, lai iegūtu labu attēlu, un tagad viņš nestrādā, es nevaru koncentrēties ".
  
  
  Tas bija labs Nikona ar telefoto objektīvs. Viņas нацелил ego uz skatuves un koncentrējās.
  
  
  Viņš to izdarīs, - es teicu. "Jūs viesnīcām fokusēties, izmantojot gredzeni, kontroles diafragmu".
  
  
  Tās labi redzēja galvu Franko, kad viņš uzkāpa pa kāpnēm uz platformas.
  
  
  "Ak, drīzāk, dodiet aparāts šurp", - jautāja vadītājs.
  
  
  "Vēl mazliet".
  
  
  Tā izdarīja kameru, par daudz veterānu. Pēc tam to veica ego mimmo rindā oficiālo limuzīnu. Esmu redzējis viņas krusts. Lēni pārvietoja lēcu no krusta pamatnes uz augšu. Pēkšņi mani pirksti saspringa.
  
  
  Uz augšu krusta, sānu, tās redzēja metāla spīdumu, kas, iespējams, bija tik tikko manāms neapmācīts aci. Tikai tagad to sapratu, ka tā arī bija vieta, kur varēja būt slepkava. Tur viņš varēja mierīgi gaidīt savu iespēju, un šaut, nevis pievēršot uzmanību pūlim.
  
  
  Ja būtu šāviens tika raidīts, neviens nebūtu varējis izraisīt viņam bija ļauna. Tāpēc, ka kaut kur tuvumā ar virves kāpnēm, kas peld ar helikopteru, kas ir gatavi paaugstināt savu vilkati no krusta. To aprēķina, apdedzinot diapazonu saskaņā ar objektīva - aptuveni 1600 metri. Viegli shot profesionālim. Man nav pietiekami daudz laika, lai nokļūtu līdz platformas.
  
  
  Turklāt, ja Vilkacis pamanīja mani, viņš uzreiz nošāva.
  
  
  "Soldados y cristianos, estamos aqui por ...!" - kardināla balss satricināja uz громкоговорителях. Franko stāvēja pa labi no kardināla. Kā tikai viņš подступит mikrofonu, slepkava varētu šaut.
  
  
  Viņas ātri piegāja pie pamatnes no krusta. Protams, ka šveicars atteicies mani ielaist.
  
  
  "Lifts ir bloķēts. Kad ģenerālis saka runu, viņš vienmēr ir slēgts. Neviens nevar kāpt uz augšu ".
  
  
  "Kāds ir tagad tur augšā".
  
  
  'Nav iespējams. Lifts ir izslēgts visu dienu.
  
  
  - Laikam viņš gāja uz augšu vakar vakarā. Man nav laika, lai izskaidrotu to ".
  
  
  Tas bija taisnais vecais vīrs потускневшем uzvalkā, kuram bija jābūt ne mazāk kā divdesmit gadus. Uz atloks ego лацкана karājās mājas medaļu. "Ej projām, - прохрипел viņš ir, - vai tā, izmantoju Pilsoņu gvardi. Mums pie kam nedrīkst būt problēma, kad šeit Каудильо.
  
  
  Viņai bija pret to. To satvert ego aiz atloka, un piespieda lielo un rādītājpirkstu pirkstiem ego kakla. Viņš joprojām stāvēja, kad bija zaudējis samaņu. Atdeva ego vietā un atvainojās.
  
  
  Viņas iegāja. Lifts notika zem sānu balstiem krusta. Viņš tiešām bija ieslodzīti.
  
  
  ... porque la historyia de un pais es mas que memoria ... atskanēja balss no kardināla, bet cik ilgi?
  
  
  Viņai atvēra durvis, lifts, galvenais, porteri. Viņas pielēca kājās un uzklikšķināt uz pogas ARRIBA. Dzinējs atkal ir dzīvs, un lifts ar atspērienu pacēlās.
  
  
  Vilkacis bija dzirdēt, lifts. Kad viņš gulēja uz sānu daļas krusta, viņš noteikti jutās svārstības. Varbūt, tas paātrinātu ego shot, bet, atkal, viņš bija profesionālis. Tas, protams, nav паниковал. Tā varētu domāt, ka lifts bija policija, bet viņam nebija pamata uzskatīt, ka kāds zināja, ka viņš ir tur, zālē. Viņš varēja atļauties ignorēt ih vizīte; vismaz es uz to cerēju.
  
  
  Likās, ka uz lifta pacēlāja pagājis vesels gadsimts. Pa mazajiem lodziņiem to dažkārt varēja redzēt, cik augstu viņa esmu, bet neesmu dzirdējis, ir beigusies vai tas ir kardināla.
  
  
  Lifts ir sasniedzis nelielu skatu laukuma pie sānu plecu no krusta. Tā, esmu dzirdējis, ka kardināls joprojām runā, kā arī to, ka viņš beidza savu runu. Tad ar to sāka runāt Franko.
  
  
  To ir atradis krēsls, kas, iespējams, bija domāta apmeklētājiem, kas bija bail no augstuma. Viņas izvilka ego zem paneļa zemākajā griestiem. Viņas paņēma pie porteri breloks, bet pēc tam trīs reizes atradu īsto. Panelis откидывалась uz augšu.
  
  
  "... Ахора, con-la-Gracia de Dios un la liktenis Spānijā, El Каудильо".
  
  
  Kardināls, iespējams, tagad atkāpos, un tagad Franko uzņems ar abām rokām par балюстраду помоста, lai sveicināt savus vecos biedrus. Efekts no lodes būtu apdullināšanas.
  
  
  To, izlīda caur caurumu. Tās bija бесплодном, tukšā telpā bez gaismas. Viņas pirkstiem ar rokām sienas, pagaidām neesmu atradis kāpnes.
  
  
  Vilkacis, iespējams, mērķē uz auss. Blakus bungu перепонкой ir четырехсантиметровая apgabals, kas nodarbojas noteikti ir letāli.
  
  
  Viņas nonāca līdz vertikālā joslā pa kreisi no manas galvas. Sergejs просачивался caur savācās.
  
  
  To dzirdēja balsi Franko.
  
  
  To pistoli atvēra vāciņu un kliedza. Attālumā simti sešpadsmit metri smags таращить acis kalibrs ir 7,62 aizritēja mimmo pakauša Franko un ietriecās marmora terases. Viņš pārtrauca runu, palūkojās apkārt un ieraudzīja pēc lodes marmorā. Leģionāri взбежали pa kāpnēm, veidojot ap to drošības sardzi. Pūlis pārvērtās katls.
  
  
  Vilkacis, guļ uz pārsteidzoši liela horizontālā paneļa augšpusē krusta, pagrūda panelis kāju, konfiscējot manu roku. Viņas pamāja virzienā. Divas lodes skāra panelis un notika mimmo mani. Ar brīvo roku to aizcirta panelis. Vilkacis viegli slīdēja pa marmora platformas. Apakšā зияла bezdibenis trīs simti metru.
  
  
  Viņas вскарабкался uz platformu un нацелил savu "luger" uz sprādzi ego siksnas. Smadzeņu ego šauteni, tika nosūtīta man, lai kārtīgi dolāru.
  
  
  "Tātad, tu esi augšāmcēlies, izmantojot miroņiem, Киллмастер. Nogalināt ne tikai. Tās bija vienkārši šaut tad tevi ".
  
  
  Likās, ka šautene ego rokās nekas nav sver. Kā viņš varētu pieņemt šo cilvēku par veco lauksaimnieks? Viņš bija ģērbies, kā ceo atvaļinājumā: jaka, kas ideāli скроенные bikses un dārgie žirinovskis веллингтонские kurpes. Ego mati deniņos mirdzēja sudrabu, acis bija kā necaurlaidīgi metāla vairogiem. Viņš noliedza radušās mediju ziņu man. Tas bija rāpojošs sajūta.
  
  
  "Tu zaudē, Vilkacis. Vai tu beidzot pateiksi man savu īsto vārdu?
  
  
  'Ej pie velna.'
  
  
  "Šodien ir pēdējā diena, viena ap mums. Viņas uzskatu, ka tas esi tu. Tavā bise tikai trīs patrona. Jūs ih visi lieto. Jūs esat pabeidzis. Uz terases leģionāri atklāja avots šāviena. Tagad viņi redzēja šīs divas figūras sānos, marmora krusta. Uz pamatnes no krusta piebrauca džips ar крупнокалиберным ložmetējiem.
  
  
  Atradām ieroci, atskanēja šāviens. Tā ienira, kad mimmo lidoja lodes. Vilkacis satvēra savu ieroci, piemēram, turot nūju golfa, un izsitu Luger man ap roku. Sākuma otrais trieciens bija man uz krūtīm. Rezultātā tās slīdēja pie malas platformu. Es nevarēju labi saprast gluds marmors - viss, ko es varētu darīt, ir mēģināt atvairīt sitienus, kā viņš varētu. Muca nonāk man uz ribām, un pēc tam dzīvē. To pievēra galvu ar rokām un piespieda zeķes, kurpes uz šauru выступу starp divām marmora plāksnēm.
  
  
  Viņš izskatījās pār manu plecu, un pēkšņi viņa izdzirdēja skaņu helikopters. Ērglis pacēla Bultu, kā bija plānots. Viņas juta spiedienu paraugu ņemšanas gaisa asmeņi. Caur viņas rokas redzēju tuvojošos веревочную kāpnes. "Tev nav izredžu, Киллмастер".
  
  
  Vilkacis грохнул šautene man pa rokām, pirms saķerties par веревочную kāpnes. Helikopters sāka vienmērīgi celties, viņa kājas tagad lidinājās virs jumta. Viņu, nometās ceļos un apskāva savu vilkati aiz kājām. Virvju kāpnes gals nokarājās saspringts, jo mūsu kopējā svara. Iespējams, pilots panikā, varbūt viņš ir tuvu, palīdzēt Оборотню, bet viņš ir mazliet yanked lidmašīna. Tagad turēja viņas potītes savu vilkati, manas kājas pieskārās platformu.
  
  
  Šajā brīdī virvju kāpnes, par kuru būtu Vilkacis, saplēstu. Viņu nekavējoties atlaida, pagriežot vienu ceturtdaļu apgrieziena, cenšoties nolaisties uz platformas, kā jūs varat vairāk ривненской, rokas un kājas ir šķīrušies. Likās, ka man plīst bungādiņas grasās; Viņa jutās tā, it kā man ir salauzti visi ribas. Bet tās slīdēja pie platformas malas un paskatījās lejup.
  
  
  Vilkacis vēl krita. Pūlis, sanākuši krusta pakājē, izpārdotas. Pēc tam, kā Vilkacis nokrita zemē, no tā gandrīz nekas nav palicis pāri, izņemot ego kodu nosaukuma.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  17. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Silta saule Ibiza загорело manu ādu, bet kokteilis ar rumu sasildīja mani no iekšpuses. Viņas gulēja, вытянувшись un atslābinājies kādā sauļošanās krēsls.
  
  
  Vilkacis un Marija bija miruši. Barbarosa aizbēga uz Šveici, un Vasquez прострелил sev galvu. Sangre Sagrada pārplīsa kā balons.
  
  
  Hawke zvērestu uz kaudzītē konfidenciālu ziņojumu, ka šoreiz tās tiešām varēšu mierīgi baudīt atvaļinājumu. Viņš teica, ka tikai pavediens pasaulē var traucēt manu mieru. Un dažkārt nācās emu uzticēties.
  
  
  Pludmales bumba atkal no smilšu un piezemējās uz manas saules punktiem. Tās reflektora nozvejotas un savus punktus, un bumbu.
  
  
  "Varu viņu atgūt savu bumbu, lūdzu?"
  
  
  Viņas sel.
  
  
  Saimniece bumbu bija baltā peldkostīmā. Citiem vārdiem sakot, maz baltu trijstūri nav sedza lielāko daļu fantastikas objektu. Pie nah bija gari melni mati un plaši izvietotas tumšas acis. Man likās, ka man tas viss jau ir piedzīvojusi agrāk.
  
  
  "Tas man šķiet ļoti vērtīgs bumbu. Jūs varat pierādīt, ka tas ir jūsu?
  
  
  "Mana vārda nav, ja tu to domā," viņa teica.
  
  
  "Tad kļūst grūtāk. Vispirms saki man, nav испанки vai tu.
  
  
  "Nē," viņa pasmaidīja. "Es esmu amerikāniete."
  
  
  "Un tu pat grāfiene?"
  
  
  Viņa shook galvu. Virsroku viņas bikini pavedinoši трясся, bet es iemācījos būt uzmanīgiem.
  
  
  "Un jums nav šķiršanās bullis un mēģināt gāzt valdību?"
  
  
  'Nē, tā nav. Viņa asistents, zobārsta Čikāgā, un es tikai vēlos atgūt savu bumbu.
  
  
  "Ak," - ободряюще nopūtās es, придвигая pie sevis vēl viens krēsls. "Mans vārds ir Jack Finley".
  
  
  Kad viņa apsēdās, viņas vērsās ar vēstuli pie bāra vēlreiz.
  
  
  Kāda man ir briesmīga dzīve.
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Par grāmatu:
  
  
  
  
  
  Tas 1975 gadā. Vides gruvešos lidmašīnas, kas avarēja pie Spānijas krastiem, atrasts papīra lapu. Izrādās, tā ir daļa no dokumenta, kas izraisa šoku: kāds gatavojas nogalināt Franko.
  
  
  Bet Franko tuvojas beigām savu dzīvi. Tas nozīmē, ka slepkavību ir noteiktu nodomu. Ļoti labie nodomi. Balss kāpēc izraisa Nika Kārtera. Tāpēc, ka slepkava - profesionāls slepkava. Ego segvārds: Vilkacis.
  
  
  Pie Nika maz laika. Viņš ir jārīkojas nekavējoties, un - kā tas mums likās neiespējami - vienmēr būt soli priekšā nezināma slepkavas. Vismaz aproksimācijas nervu kulminācija Niks zina, ka nevar neizdoties! ...
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Turku fināls
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Turku fināls.
  
  
  
  tulko Lauva Шкловский
  
  
  Nosaukums oriģināls: Strike Force Terors
  
  
  
  
  
  1. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  -
  
  
  Pirmais sarakstā starptautisko noziedznieku, vēlējās AX, bija Resns. Vismaz tā mēs ego sauc AX. Ego īsto vārdu - Maurice ДеФарж. AX jau reiz aizsūtīja mani uz Stambulā ar terminētiem rīkojumu ego likvidēt. Bet, pirms viņa varētu salauzt ego ļenganu galvu пулевым caurumu, kas viņu piemeklēja sirdslēkme, kuras dēļ mans darbs bija lieka. Vismaz viņai tā likās. Bet, kā izrādījās vēlāk, Resns nemaz nav miris. Viņš un tad pop up ziņojumus, kas man nāca ik pa laikam, ka katru reizi, varēja man ir ļoti nepatīkama sajūta.
  
  
  Katram aģentam AX bija pavēlēts likvidēt to, tiklīdz tas parādās. Un tas, neskatoties uz to, ka viņš diezgan ilgi izturējās apbrīnojami mierīgi. Tāpēc mums bija liels pārsteigums, ka viņš sazinājās ar AX pēc savas iniciatīvas.
  
  
  Viņš teica, ka grib vest sarunas. Un deva mājienu, ka viņam ir, lai mums interesanta informācija. Uz to viņš naktsmītne lai ego izslēdzām ap mūsu melnā saraksta. Viņš lūdza par personīgu tikšanos ar aģentu AX. Un viņš lūdza dievu, lai atsūtīja mani. Pēdējais nosacījums lika Хоука ar aizdomām izturēties pret nodomiem Resnīši.
  
  
  Bet, kad viņas apgalvoja, viņš piekrita. Tā būtu neviens nav devis šo uzdevumu. Galu galā, tā ir mana vaina, ka viņš palika dzīvs. Tā, ka, lai gan tas izrādījās par slazdu, man nav ieinteresēts, izmantojot mikrofonu un skaļruņus šo kontu. Un šī perspektīva pacēla man ir labs garastāvoklis.
  
  
  Resns vēl strādāja ap Stambulas, tā ka tas bija mans galamērķi. Hawke arī viesosies Stambulā, lai uzzinātu par tikšanās rezultātiem. Man, ja adrese ir kaut kur vecajā pilsētas centrā, uzreiz aiz ielu, Kā Pasha. Ir desmit vakarā, un bez ieročiem. Man vajadzētu ignorēt pēdējais pieprasījums. Viktorija, mans "Luger", un Hugo - mans uzticamais duncis, kurā viņas izmisīgi nepieciešama būtu, ja būtu nodomi Resnīši izrādījās tik skaistas, nekā viņš притворялся. Bez piecām desmit viņas stāvēja полуразрушенным koka celtne. Viņai bija vienīgā gājēju uz tumšu ielu, bet nespēju atbrīvoties no sajūtas, ka mani vēro. Koka ēkas fasāde izskatījās обветренным. Smags restes priekšā logiem tik ievērojama, lai visas ēkas vecā daļa no Stambulas. Tievs gaismas stars пробивался caur spraugu starp slēģi. Piecu pakāpju pavasaris lika man pie ieejas dienā. Kā vienojāmies, tā klauvē pie durvīm. Trīs reizes, ar pārtraukumiem. Tomēr nesekmīgi. Viņas gaidīja piecas sekundes, pirms noklikšķināt uz smago dzelzs slēdzeni. Durvis atvērās bez īpašas piepūles. Tā klusiņām aizvēra to un ļāva acīm klīst pa холлу. No sienām krita milzīgs gabalos pavēstīja. Vienīgais gaismas avots bija nespodra spuldzīte, свисавшая pār manu galvu. Grīda bija пыльным un pakaišiem ar atkritumiem. Pirmajā stāvā, acīmredzot, vairāk nav lietots. Sākumā otrajā stāvā veda stāvas kāpnes, kas nodarbojas ar izskatījās diezgan протухшей.
  
  
  Viņas uzkāpa pa kāpnēm. Koridors no pirmā stāva, informēja spuldze ir nedaudz lielāka izmēra. Koridora galā полуоткрытая durvis spilgti apgaismoto istabu. Pēc mūsu vienošanās šajā telpā bija palikt Resns.
  
  
  To uzmanīgi notika mimmo pāris aizvērtām durvīm. Apstākļi bija tādi paši kā pirmajā tikšanās reizē, izņemot to, ka es esmu atļāvies izkrist caur griestu logu telpa "Dīvāns" slēpts, ķīniešu. Un šoreiz Resns zināju, ka es nākšu. Tagad man ir atļauts nogalināt ego tikai tad, kad mana dzīve bija apdraudēta.
  
  
  Viņas bija vēl apmēram piecus metrus no istabas, kad izdzirda aiz sevis troksni. Tās reflektora satvert savu luger un ātri pagriezās. Tās sadūrās ar diviem turkiem ar lielām melnām ūsām, pie katra ap kuru bija крупнокалиберный revolveri.
  
  
  Tās uz pirkstu uz sprūda, bet vēl nav noklikšķinājis uz to. Turki arī stāvēja uz vietas. Viņas atkal dzirdēja skaņu. Ātrs skatiens pār plecu, parādīja man, ka mans uzņēmums ir paplašinājies, sakarā ar trešās personas. Un odin par ievērojamākajiem, ko es jebkad esmu redzējis. Plecīgs, широкоплечий vīrietis ar sabojātu savu labo kāju, kura nodarbojas ar ego, piespieda kustēties, kā крабб. Viņš noliecās, savukārt, ir pārāk liela un gandrīz pliku galvu uz sāniem. Ego seja bija vēl vairāk sabojāts ārkārtīgi liela apakšā lūpu, un pāris spilgti mirdzošās acis, kas būtu nevietā, lai žurkas. Kreisajā rokā viņš turēja "Беретту" 25 kalibra, kas man galvā.
  
  
  "Bija noteikums: nekādu ieroču", - хрипло произнесло tas ir dīvains radījums. "Iemet ieroci". Viņam bija французскиц akcentu.
  
  
  Viktorija joprojām koncentrējās uz divām турках otrā pusē no manis. "Paldies, - es teicu, - bet es labāk atstāt tā ir." Ja tās gatavojas, lai šautu, viņu varētu nogalināt, vismaz diviem. Un, ja paveiksies, visām trim.
  
  
  "Ja jums nav nolaidiet ieročus, misters, jums nav выберетесь no šejienes dzīvs", - atkal teica briesmonis.
  
  
  "Es es", - es atbildēju. Tā jau ir noteikusi, ka man ir nepieciešams darīt, lai izkļūt no šejienes dzīvs. Viņas nošāva pirmais un centies pati par sevi ir liels katliņš. Pēc tam viņas krita un nogalināja otrā katliņš un briesmonis, откатываясь. Ja tas būtu par slazdu mani, tie būtu paši nah jauki bija.
  
  
  Viņas ir spiestas pirkstu pie sliekšņa āķa люгера, un ir gatavi šaut, kad dzirdēju aizsmakušā balsi ap istabas koridora galā.
  
  
  "Крабб, ka, šuvējs ņem, kas tur notiek?" - skaļi teica balss. "Novāciet revolveri !!"
  
  
  To, pagriezās uz pus apgrieziena, un redzēju siluets Resnīši. Viņš piepilda durvju ailes. Viņš izskatījās pat vairāk омерзительно, nekā mūsu pēdējās tikšanās pirms pāris gadiem. Viņš slēpās, var teikt, par sega, visvairāk напоминавшей milzīgu spilgtu telti. Neskatoties uz šo čaumalu, Resns izskatās kā iešana pudiņš. Akūts izliektais deguns un mazais ļaunais mute bija vienīgie, kas ar spilgtām iezīmēm ego futbola galvas.
  
  
  "Viņš ir bruņots", - iebilda ego обезображенный palīgs.
  
  
  "E-signalizācija lejā ..."
  
  
  'Ciet klusu!' - проревел Resns. Visi trīs neizlēmīgi novāca ieroci. Resns vērīgi paskatījās uz mani ar savām mirdzošām acīm. "Nav vainīgi Krabju un ego kolēģi", - apņēmīgi teica, ka viņš saviem надсадным balsi. "Dažreiz viņi izrāda pārāk lielu entuziasmu savos centienos manu aizsardzību. Ceru, ka jūs joprojām vēlaties pieteikties, misters Kārters?
  
  
  Divi turku pagriezās un devās uz kāpnēm. Крабб, kuram bija tāda īstais segvārds, ar grūtībām piegāja pie sava priekšnieka, lai kaut ko прошептать emu uz auss. Skats no šiem diviem гротескных силуэтов durvīs lika manu asinīm ritēt straujāk.
  
  
  "Tīrā, Krabis, tu esi man nav vajadzīgs iekšā. Šodien vakarā mēs ar mr karteri bija uzticamies otram otru. Mēs nonācām pie secinājuma sava veida pamieru, vai tā nav, mister Kārters?
  
  
  Viņai nācās savu luger un pienāca pie viņiem. Bija dīvaina sajūta redzēt to обезображенного bieza motherfucker tā, pavirši stāvam durvīs. Daudz gadus atpakaļ tā bija, kad ego skaidrs nāves, bet tagad viņš stāvēja un runāja ar vieglu toni. Mēs bijām pārsteigti, uzzinot, ka viņš nomira, bet atkal redzēt ego dzīvs bija īsts pārbaudījums.
  
  
  "Kas notiks, atkarīgs no tevis, ДеФарж", - sausi sacīja es.
  
  
  "Labi, labi," - viņš nogrieza. "Bet laipni lūgti, mr Carter".
  
  
  Viņas sekoja viņam uz savu istabu un aizvēra aiz mums durvis. Krabju stāvēja sardzē no ārpuses. Resns доковылял līdz gultai, прислоненной uz vaidēt istabas, un flopped uz negants matracis. Viņam перехватило elpa no šīs īsās pastaigas.
  
  
  "Piedod par rupjību, Kārters, bet mana veselība pēdējā laikā ir pasliktinājusies".
  
  
  Tās ir noskrējis skatienu pa istabu. Protams, tas nebija pastāvīgu mājokli Resnīši, kā tika izmantots tikai, lai šīs tikšanās. Vienīgās mēbeles bija divi kaili koka krēsla un līknes krēsls. Uz galda pie gultas stāvēja vairākas pudeles ar zālēm un krūka ar ūdeni. Istabā smaržoja pēc zālēm, neraugoties uz lielu atvērto logu, впускавшее vakara vēsumu un, caur kuru varēja redzēt silueti daudziem kupoliem un minarets pilsētas.
  
  
  "Apsēdies, Kārters". Resns parādīja uz tuvāko gultu, krēslu.
  
  
  Viņas pārdot, bet bija ne savā ādā. Visa šī situācija likās pārāk līdzīgs murgs.
  
  
  "Izskatās labāk", - nopūtās Resns, потянувшись par zālēm. Viņš ielēja nedaudz ar karoti un pieņēma to.
  
  
  'Tavs locīšanas dolāru?' - ar interesi pajautāja man, kad viņš atkal nolika pudeli un ar karoti uz krēsla.
  
  
  Viņš pamāja ar galvu un dziļi nopūtās. "Spēcīga insults pirms dažiem gadiem atstāja pēc tam, kad manā un bez vāja, lai kārtīgi dolārs".
  
  
  "Es zinu, ka viņai tur bija. To, domāju, ka tas ir dzīvībai bīstami ".
  
  
  Vāja ухмылка slīdēja pa ego cieto plānā lūpām, un uz mirkli ego acis gandarīta iegriežas manās apkārtējo sienu tauku. - Jā, toreiz tā bija aizdomas, ka tas bijāt jūs. Neskatoties uz savu noslēpt. Balss kāpēc viņas jautāja, vai viņi vēlas, lai jūs nosūtītu. Viņas naktsmītne būt pārliecināti par mūsu iepriekšējo tikšanos. Jūs esat ieradušies mani nogalināt, vai ne, misters Kārters?
  
  
  'Patiesībā ir.'
  
  
  "Un, kad jūs redzējāt, ka man ir insults, jūs izmeta mani tabletes nitroglicerīnu logu, vai ne?" Ego хриплом balsī bija nots rūgtuma.
  
  
  "Tas šķita ценымногие labāk, nekā caurums uz vārtus".
  
  
  "Jā", - piekrita viņš ar klusu кашляющим smiekliem. 'Protams. Ценымногие vairāk civilizēti. Un, ja jūs izmantot savu ieroci, viņa būtu tagad runājot ar jums ".
  
  
  Viņas ignorēja to. "Es пощупал tavs pulss un neko nejutu. Kā tev tas izdevās, ДеФарж? Triks ar jogu vai kaut kas tamlīdzīgs? Preparāts, замедляющий darbu jūsu ķermeņa? Mēs domājam pār AX. Turklāt, tā joprojām nav pabeigta, saprotat?
  
  
  Толстяку tas patika. Viņš jautri iesmējās. Kas, protams, pārgāja klepus lēkme. Tā, pacietīgi gaidīja, līdz viņš atkal nomierinās. Beidzot viņš sāka runāt, skatās uz mani sarkanas acis. "Tas bija triks, Kārters. Lieta tāda, ka ne tikai man ir problēmas ar sirdi, bet ... Jūs, protams, esat dzirdējuši par каталепсии, misters Kārters?
  
  
  Viņas teica. - "Tātad, jūs arī pacientiem ar каталепсией".
  
  
  - Baidos, ka jā, misters Kārters. Piemēram, mana mirusī raudas, piemini, Kungs, savu dvēseli. Saskaņā ar manu ārstu, tā ir iedzimta slimība. Kad jūs esat nākuši pie manis vakarā, viņas tikko izdzīvoja to. Tā ka nav ļoti piemērots manai sirdij. Mana sirds lēkmi izraisīja каталепсию, un tāpēc lēkmi, kas tiešām delle nav bijis tik nopietns, likās nāvējošs. Ja šo apstākļu ķermenis ir gandrīz pārstāj darboties, ka, lai estestvenno, sniedz labumu sirdij. Man viss vēl bija sirdspukstus, bet ir tik lēns, ka jūs varētu justies ego uz manas rokas. Tas izglāba man dzīvību ".
  
  
  "Kāds patīkams blakus efekts" - es teicu.
  
  
  "Es zināju, ka jūs atradīsiet šo likteņa ironiju, misters Kārters. Kas varētu novērtēt, tas ir vairāk, nekā jūs? Būsim godīgi.'
  
  
  Viņas скривил persona ухмылке. 'Labi. Bet, mēs organizēja šo tikšanos, lai atcerētos to, vai ne. Jūs teicāt, AX, ka jums ir informācija par mums ".
  
  
  Acis-pērlītes ir pārvērtusies щелочки. "Protams, protams, - viņš teica nomierinoši, - to ... e-e ... transakcijām tās daļas saskaros ar informāciju, kas nodarbojas ar to, ir maza vērtība, lai ar savu uzņēmumu, bet arī starptautiskās politikas, ir liela, ja nav visaptverošs vērtību. . Šādu informāciju nesen viņas nejauši saņēmu. To, protams, nevaru pateikt, kā. Bet es domāju, ka misters Kārters, ka informācija ir svarīga, lai jūsu valdību, un valdības Anglijā.
  
  
  'Un tas ir ...?'
  
  
  Atkal vile ухмылка. "Tas attiecas uz britu подданного vārdā sers Alberts Фитцхью".
  
  
  Tas ir nosaukums, to zināja. Sers Alberts bija ārstu bioķīmijas un ieguva Nobela prēmiju. Nesen viņš tika arestēts pēc pasūtījuma valdības un Turcijas. Ego apsūdzēja mēģinājumā veikt artefakts visu valsti. Šis artefakts nesen tika nozagta ap turku muzeja. Pēc tam īsu izmēģinājuma viņš tika atzīts par vainīgu un viņam piespriests cietumsods Turcijas austrumos. Svarīgs attiecībā uz sir Albert Фитцхью bija tas, ka viņš vadīja kopīgu pētniecisko programmu Amerikā un Anglijā. Šīs programmas mērķis bija atrast antivielas pret nāvējoši indīgas gāzes, ko izmanto ķīmijas karā. Un tas пролило pavisam citu брылев uz viņa arests. Liela jautājuma zīme bija motīvs, turku valdības, jo turcijas valdība ir atvērta дружило ar rietumu sabiedrotajiem, neskaitot kādu ворчания no puses kreisās apļus.
  
  
  Viņas jautāja. - "Ko tu zini par Фитцхью?"
  
  
  "Es zinu, kāpēc ego arestēja un kāpēc ego tur, kas tur. Un tam nav nekāda sakara ar kontrabandu, mākslas priekšmetu ".
  
  
  "Mēs jau tā domājām."
  
  
  Resns gandarīta хмыкнул. "Viņi ir noķerti sir Albert slazdā. Tas viss ir kontekstā ar krievijas plāns nolaupīšanu ".
  
  
  "Tas nozīmē, sir Albert vispār nav zālē turcijas cietumā".
  
  
  "Protams, viņš ir tur."
  
  
  "Jūs sakāt, nav īsti saprotams, ДеФарж".
  
  
  - Viņas ir sasodīti skaidri saprotu, misters Kārters. Ja jūs varētu man apsolīt, ka no šī brīža AX atstāj mani mierā apmaiņā pret to, ko es varu pastāstīt par Фитцхью ".
  
  
  Viņas vērīgi paskatījās uz viņu. Par to nav bijis šaubu, Resns kaut ko zināja. Tas ir kaut kas svarīgs. Viņš bija līdzīgs vistas, отчаявшегося atbrīvoties no olas. 'Labi. Man ir atļauja nelaist CIRVI savu ķermeni, apmaiņā pret vitāli svarīgs ir intelekts.
  
  
  Resns smīnēja. "Tas mani iepriecina. Atļaušos teikt, ka mana informācija "nepieciešamību". Viņš klusēja, bija tableti un noskalo ar ūdeni. "Runa ir par personu vārdā Сезак, Челике Сезаке", - teica viņš. "Viņš komisārs Turcijas valsts policijas. Viņš arī strādā ar VDK, un, tirgo narkotikas, protams, nezinot savas priekšniecības ".
  
  
  "Šķiet laba saimnieka".
  
  
  Persona Resnīši ir kļuvis gandrīz par smagu. "Vismaz viņam bija pietiekami daudz laika, lai notvert, tiesāt un sēdināt sir Albert cietumā. Zem неусыпным apkalpo krievu ".
  
  
  "Bet kāpēc krievi viesnīcas, lai sir Albert bija cietumā?"
  
  
  - Tāpēc, ka viņi zināja, ka ego doties cietumā Тарабья. Bet Тарабья zālē valsts austrumos, netālu no robežas ar Krieviju. Krievi plāno nolaupīt ego ap cietuma pārvest pāri robežai un izsūtīt uz Sibīriju. Tad viņš varēs turpināt strādāt par tiem tur, nevis uz Rietumiem ".
  
  
  Resns выжидательно paskatījās uz mani. Viņš zināja, ka es negaidīju, ka viņš zina tik daudz par сэре Alberta un ego darbos.
  
  
  "Kā tu esi saņēmis šo informāciju, ДеФарж?"
  
  
  "Kā jau es teicu, es nevaru atklāt savus avotus".
  
  
  - Tev labāk kaut ko paziņot. Vismaz, ja jūs mani pārliecināt, ka tas ir pietiekami svarīgi, lai mēs esam paziņojuši par jums amnestiju. - sausa es teicu.
  
  
  Ego мясистое persona ievērojami aptumšotās. "Tas ir viss, ko es jums varu pateikt:" Сезак "- mans lielākais konkurents narkotiku tirdzniecību. Kāds iepriekš nolīgts Сезаком nejauši overheard saruna starp Сезаком un VDK aģents. Tagad viņš strādā par mani, un viņš naktsmītne gribētu iekarot manu uzticību, izmantojot šo informāciju. Сезаком tika izdarīts slepkavības mēģinājumu mani uzreiz pēc tam, kā šis cilvēks pie manis ir atnācis uz darbu. Man bija daudz domstarpību ar Сезаком, bet man tas kļūst jau pārāk ".
  
  
  "Un tagad jūs cerat, ka divi sagaidīs savu lielo ienaidnieku nomierināsies, AX tiks nopirkts, šo informāciju, un tad mēs varēsim neitralizēt Сезака, pirms viņš noķers tevi, tiešām?"
  
  
  Resns paraustīja plecus. "AX, nav nepieciešams, lai novērstu Сезака. Jums vienkārši nepieciešams, lai dotu kukuli par vajadzīgu cilvēkiem. Visu pārējo paveiks savu ego kolēģi ".
  
  
  "Tas viss izklausās ļoti izdevīgi".
  
  
  Resns iekodusi uz mani ar skatienu. "Сезак tev ir vēl bīstamāka. Mans informators man teica, ka viņš arī agrāk veiksmīgi похищал cilvēku. Jums nav garantijas, ka tas vairs neatkārtosies. Un jūs noteikti vēlaties, lai saglabātu sir Albert no tā, kamēr vēl var. Var būt, pa diplomātiskajiem kanāliem zinu, viņas ir daudz. Pretējā gadījumā pāris mēnešiem turcijas cietumā nav notiks: jūs ego vairs nekad neredzēsiet ".
  
  
  "Labi, - es teicu. "Ja jūsu informācija ir pareiza, jūs esat prom no AX. Pretējā gadījumā mūsu pamiers ir beidzies ".
  
  
  "Cik viņu saprotu, viss kārtībā," прохрипел viņš.
  
  
  "Turklāt, - es teicu, - jūsu amnestija attiecas tikai uz pagātni. Ja jums atkal radīsies problēmas, mēs būsim priecīgi atkal izraut savu lietu skapī ".
  
  
  Viņš atkal elpas no viena līdz ego lēkmju кашляющего smiekliem. "Tātad, mr Carter", - spīdīga siekalas pielipa pie vietā ego rta. - Nu ko, varu jums apliecināt, ka es jums vairs nav побеспокою. Viņas visu mūžu ir strādājuši. Viss, ko viņa vēlas, ir mierīga vecuma. Balvu par ...
  
  
  Resns apstājās pusvārdā, kad viņa pagrieza galvu pret dienu. To dzirdēju pazīstamu skaņu pa gaiteni. Nedzirdīgo shot ieroci ar klusinātāju. Viņas piecēlās, izvilka Вильгельмину pēc makstis un skrēja uz dienu.
  
  
  'Kas tas bija?' - хрипло jautāja Resns.
  
  
  Viņas ignorēja to. Kādu laiku viņas klausoties dažas lielas, turoties pie durvju roktura. Pēc tam to vēra vaļā durvis, "Luger" bija gatavs šaut. Pie durvīm bija Крабб, kārtīgs caurums uz pieres un liela sprauga tur, kur kādreiz bija pakausi. Divi katliņš, kas neilgi pirms tam draudēja man, tagad ir nedzīvs ir izmētāts pa gaiteni. Visur asins šļaksti. To uzmanīgi notika mimmo viņiem pa kāpnēm. Ārējās durvis bija atvērtas. Tā, paskatījos uz ielu abos virzienos.
  
  
  Neviens nebija redzams.
  
  
  Viņas pagriezās un atkal uzskrēja pa kāpnēm. Asinis pulsēja man deniņos. Viņa lidoja pa gaiteni uz dienu, kur bija gulējušas Krabis; istabas durvis, pa kuru tās tikko parādījās. Viņas zināja, ka atradīšu tur. Вытянувшись uz gultas, kauna Maurice ДеФарж, viņš pats Resns, gulēja полуоткрытом mētelī, un viņa rokas iegriežas manās palagi, kā nagi. Viena ego kāja безвольно gals nokarājās no malas. Viņas lēni papurināja galvu. Garš rokturis кинжала, uzcelt pa biezu masu ego krūtīm, galīgi pārliecināja mani par to, ka Resnulis ir miris. Šoreiz viņš vairs nav dzīvs.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  2. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Nākamās dienas rītā viņas paņēma taksometru no sava neliela viesnīcas rajonā Fatih, ar lielu tilts Ataturka, elegants, moderna viesnīca, Hilton. Luksusa viesnīca atrodas uz pakalna ar skatu uz Bosfora. To pasūtīja vieglas brokastis, kas sastāv pa grauzdiņu un turku kafija, coffee house Bosphorus Irish Race Kafetērija, un noskatījos, kā laiva peld, izmantojot šo slaveno šaurumu. Nedaudz vēlāk, bez piecām deviņi, viņas izgāja cauri restorāna un laiž cauri galvenajā vestibilā pie iebraucamā ceļa. Viņš veidoja pusloka ap viesnīcu, un beigās ego bija novietota zils autobuss Turkish Express ar daudziem tūristiem. Viņas piegāja priekšā autobusam. Tā bija astotā līnija, autobuss līdz pils Топкапы. Nopirki biļeti un pārdot, ривненской sestajā rindā aizmugurē, labajā pusē. Tad viņas gaidīja.
  
  
  Pakāpeniski piestāja un citi pasažieri. Liels vācietis man jautāja, vai aizņemts, vai vieta man blakus. Viņai atbildēja apstiprinoši. Neilgi pirms tam, kad autobuss beidzot aizbraucu, viņam uzkāpis vīrietis твидовом žakete un ar tērauda sirms шевелюрой. Viņš apskatīja autobusu un tuvojās man. Tas bija Deivids Vanags, nodaļas vadītājs darbības AX.
  
  
  Viņš klusi sēdēja man blakus. Vadītājs noslēdza dienu un brauca pa piebraucamo celiņu uz ielas. Vanags velk cigāru, mazliet off galu un aizsmēķē. Kā tad, kad mēs bijām blīvā pilsētas plūsmā, un citi pasažieri bijuši iesaistīti saspringta saruna, radās iespēja runāt ar Хоуком.
  
  
  "Jums bija ar viņu?"
  
  
  Viņš neskatījās uz mani. Hawke ievilka cigāru, atbrīvo gredzens dūmu gaisā un turpināja skatīties atklāti pret sevi.
  
  
  "Man bija ar viņu," es teicu.
  
  
  "Bet mēs nodarbojamies ar šo lietu?"
  
  
  'Jā.'
  
  
  Autobuss šķērsoja aizņemts laukums, un pagriezās taisni pret ostas. Dziļi ielas galā jau bija redzamas zilas ūdens traipi. Tas ir pats es cenšos pilsētas daļu. Viss ap mani, viņas redzēja kupolveidīgs kupoli un dzimumorgānu mošeju minaretu.
  
  
  "Ka viņš varētu piedāvāt?"
  
  
  Tās īsu vēsturi, izstādīti Resnīši. Vanags uzmanīgi klausījās. Kad viņš gandrīz pabeidzis, viņš pēkšņi parādīja man un skaļi sarunājas. "Redzi, tas ir liels ēka! Zini, kas tas ir?"
  
  
  "Tas Suleimana mošeja", - es atbildēju.
  
  
  'Nu, protams, lai estestvenno. To varētu zināt."
  
  
  Mēs esam šķērsojuši Bosfora tiltam Копру un brauca pa ielu Диваньолу uz Топкапы. Šeit ielas bija piepildīta ar haotisku мешаниной ap suvenīri, повозок, dzīvnieku un tūkstošiem gājēju. Plus regulāras lūgšanas. Skaļi un skaidri, vienmērīgu lasīt Korānu превосходило visas pārējās skaņas.
  
  
  "ДеФарж teica, ka Сезак un agrāk piedalījies nolaupīšanas", - gatavo savu stāstu.
  
  
  "Tas ir ļoti iespējams", - maigi atbildēja Hawke, ēdot cigāru. "Trīs citu zinātnieku un tehniķu jau pazuda, ap šo rajonu pēdējos gados. Ir gadījums ar asv fiziķis, kas vadīja jūras pastaigā pa jūras šaurumu, un tā arī nav atgriezies. Un brits Saimons speciāliste šifrēta, pazuda vides gaišā dienas vidū Ankara. Vēlāk tika nosūtīta ņemiet vērā, ka par izpirkšanu, kas izraisīja aizdomas attiecībā uz turcijas kreiso radikāļu. Bet papildu norādījumi par izmaksu ierobežošanas vairs nekad nav sūtījuši. Un ar tiem sesku mēs arī neko nav dzirdējuši par Симмонсе. D15 joprojām strādā, lai šo lietu. Tam ir sākuma otrais amerikānis, matemātiķis pēc Дубьюка. Viņš paveica nozīmīgu darbu, lai Komisijas atomenerģijas ".
  
  
  "Šķiet, krieviem ir līgums ar "Сезаком" - es teicu.
  
  
  'Jā. Lai nozagt mūsu labākos galvas. Ego seja bija saspringta un apņēmīga. Vergu darbs krieviem nav nekāds jaunums. Bet tie nekad nav organizējis šādu nežēlīgu ķēdi nolaupīšanu ".
  
  
  "Šķiet, mums ir nepieciešams kaut ko darīt ar Челиком Сезаком", - es teicu, kad autobuss tuvojās pilij Топкапы.
  
  
  "Sir Albert tagad ir vairāk svarīgi. Jo tagad, kad viņa vārds uz laiku pazuda no pirmās joslas, krievi, protams, gatavo ego prieks ".
  
  
  "Vai var ih vēl apturēt?"
  
  
  "Viss ir iespējams, - teica Hawke ar naudas sodu smaidu.
  
  
  "Kā tu jau daudzas reizes apgalvoja, Niks. Jums ir vēl kāda informācija no Resnīši, ko mēs varētu iegūt?
  
  
  "Domāju, ka jā. Kad viņas aizgāja, pa ego krūtis bija uzlīmēšanu nazis".
  
  
  Hawke sarauca pieri. - 'Kas tas ir? Ko tu man tagad saki?
  
  
  "Nomierinies, tas nebija mans nazis", - apliecināja savu ego. "Bet cilvēks, kas to darīja, - profesionālis. Mūsu lieta ir par Толстяке var aizvērt ".
  
  
  Sekoja ilgs klusums. Autobuss apstājās stāvlaukumā Топкапы. Pasažieri, kas izkaisījās pa ieplūda saules laukumā.
  
  
  "Jūs esat pārliecināts, ka viņš ir miris šoreiz?" - beidzot viņš jautāja. Ego balsī nebija ne vēsts sarkasms. Viņa pamāja ar galvu.
  
  
  "Labi", - viņš teica, kad autobuss turpināja пустовать. "Man ir nepieciešams sazināties ar Angliju. Nodaļa īpašas darbības, cilvēki, kas palīdzēja jums mūsu iepriekšējo kampaņu pret Resnīši. Tagad mēs atkal būsim ar viņiem strādāt. D15 arī ir jāpaziņo. Tas nozīmē strādāt ar jums. Tiksimies rīt nekādi nav kad.
  
  
  "Lieliski, kungs," - es teicu.
  
  
  Viņš satvēra pie margas, lai piecelties. - Anyway, kā viņi kāpurķēžu Resnīši?
  
  
  Tās izvairīties ego aukstā pelēkās acis. "Ir vecs triks, ser. Viņi lika man doties uz ego matemātikā ".
  
  
  "Viņi ir iemācījušies tevi?"
  
  
  'Es nezinu.'
  
  
  - Kā jūs domājat, - tas ir darbs Сезака?
  
  
  To, paraustīja plecus. "Saskaņā ar Resnīši, viņš nesen mēģināja nogalināt ego. Bet, protams, kāds, piemēram, Resnīši neskaitāmas ienaidniekiem.
  
  
  Hawke piecēlās. 'Viņas tagad aizeju. Pagaidi trīsdesmit sekundes, kamēr es aiziešu, tad tu arī vari iet. Rīt nekādi nav ja divas stundas, tās būs restorānā Köskur, numurs 42 Istiklal ielas, netālu no Taksim square. To es sēdēt uz terases. Pārliecinieties, ka jums nav skatīties.
  
  
  Hawke devos ar autobusu un nokrita. Blakus autobusu vadītāji jau nodarbojās ar savu stāstu.
  
  
  "Lieliski, durvis šeit, pie mums, sauc par Vārtiem Vidus. Ir vēl vieni vārti pilī. Pazīstama kā Vārti Bab-b-Селама, viņi iet atpakaļ uz laikiem Фатиха Iekarotājs. Torņi, kas jūs redzēsiet, tika uzcelta valdīšanas Suleimans Lielisks ... "
  
  
  Tās, gāja pa gandrīz tukšu autobusu, pamāja ar galvu vadītājam, un arī izgāja. Vistu vanags jau nebija. To, pievienojās grupai tūristu un klausījās monotonā balss vadītāja, рассказывающего vēsturi Топкапы. Bet manas domas bija par Толстяке, ego bieza dūres царапали palags, un acis plaši atvērtas mokas.
  
  
  Atpakaļceļā uz viesnīcu viņai doma par сэре Alberta. Viņš ir bijis nozīmīgs skaitlis Rietumiem. Pirms dažiem gadiem viņš un ego tautietis saņēma Nobela prēmiju. Pēdējo divu gadu laikā viņš ir piedalījies британо-asv pētījumā repelentu kaujas gāzes. Tas izmeklēšana bija stingri засекреченным, un sers Alberts tika iecelts ego vadītāju agri. Ego arests un notiesāšana ir ne tikai izraisīja lielu apjukumu rietumu aprindās, bet arī nekavējoties apturēja tas ir svarīgs izmeklēšanu.
  
  
  Lielbritānijas valdība bija lakoniski, ar rezultātiem, kad kļuva zināms par viņa aresta, bet Turcija, kas atradās uz tās. Noziegums ir noziegums, kas būtu ego mums kalpoja. Un kreisie radikāļi, kas Turcijā jau bija gatavs бунту, ja ar šo ārzemnieku izturas maigāk nekā ar ih tautiešiem. Piemēram, sabiedriskās domas spiedienu, liekot turcijas tiesa приговорить Фитцхью uz cietumsods, neskatoties uz diezgan nenozīmīga mainījušies. Ir baumas, ka ego ir neoficiāli apliecināja, ka pēc pāris nedēļām viņš tiek nosacīti pirms termiņa atbrīvots. Tas bija deviņdesmit dienām.
  
  
  Atgriežoties uz viesnīcu, tā nolēma veikt dušā, atpūsties. Katrā istabā ir tualete un izlietne, bet arī dušas, viesiem nācās iet uz atsevišķa vannas istaba, gaitenis. Tur bija ривненской viens duša, uzņēmumam ir vēl trīs izlietnēm. To, attīrīta, uzmanīgi noņēmu ieročus un devās uz dušas ar dvieli, обвязанным ap vidukli. Ūdens bija siltāks, nekā siltu, un ziepes, kas sadalīts divās daļās, kad lietojat pirmajā plānā.
  
  
  Viņas jau умывался, kad aizkars отдернулась. Divi неандертальца drūmi paskatījās uz mani. Odin ap tiem turēja revolveri par turcijas produkcijas, kura mērķis ir mani dzīvē.
  
  
  "Aizgriez krānu", - teica vīrs ar revolveris. Viņš runāja angliski ar stipru turku akcentu.
  
  
  Viņas paklausīja. "Jūs esat pārliecināti par to," - es teicu. "Atvainojos, ja tās izmanto pārāk daudz karsta ūdens."
  
  
  Tie nav пошевелились. Vīrietis ar revolveris sāka runāt ar savu pavadoni ātrā turku. "Tas ir viņš?"
  
  
  Cits vīrietis uzmanīgi paskatījās uz mani. "Tas atbilst aprakstam".
  
  
  Vīrietis ar revolveris ciešāk saspieda pistoles.
  
  
  Viņas jautāja. - "Ko tas viss?" "Jūs esat no policijas?" Šis pieņēmums ir ļoti неправдоподобным.
  
  
  "Jūs bijāt vakar uz ДеФаржа?" - draudošs tonis jautāja cilvēks ar revolveris.
  
  
  Balsošana un viss. ДеФарж zināja, kādā viesnīcā, tās apstājās, un viņš sacīja saviem наемникам gadījumā, ja AK neievēros noteikumus. Šie cilvēki ir pieņēmuši mani par slepkavu Resnīši un, saskaņā ar ih kodeksu, bija spiesti atkal izlīdzināt rezultātu.
  
  
  "Domāju, ka tu to zini," es teicu. "Bet man nav nogalināt ego".
  
  
  "Tātad, - skeptiski teica vīrietis ar revolveris.
  
  
  'Tā ir taisnība. Tās būtu ne stahl izvēlēties vietu, ja uz mani padarīja trīs revolvera ". Neuzkrītoši žestu satvert viņas dvieli. "Man bija tikšanās ar ДеФаржем. Un tās ir paredzēts, lai stick ar to."
  
  
  Tās noslaucīja apakšdelma, un viņi turpināja aizdomīgi skatīties uz mani. Mirkli vēlāk cilvēks bez revolvera pamāja ar galvu citam. Viņas, zināju, ka tas ir noticis.
  
  
  Tās nav slimības cirta ar dvieli pēc револьверу. Viņš aizgāja tajā brīdī, kad to skāra dvieli. Smadzeņu uzstāja pa labi, un таращить acis ietriecās sienā. To satvert šāvēja aiz pleca un yanked ego sevi. Viņš hit sienas. Tās skāra viņa ego pa запястью, un revolveris ar troksni nokrita uz flīžu grīdas.
  
  
  Otrs vīrietis ir sasniedzis vērā jaka. Viņas задвинул uz to aizkaru, lai dvēsele, lai noslāpēt to, un hit viņa ego tur, kur viņas neuzticību ego persona. Cīnās ar aizkaru, viņš nokrita zemē.
  
  
  Pirmais vīrietis metās man uz muguras. Ar vienu roku viņš mēģināja satvert mani aiz galvas, un otrs apstājās manās nierēs. Viņas meta ego kādu ap izlietnēm. Viņš smagi elpoja ar vaidēt. Tās skāra viņa ego elkoni dzīvē. Tikai tagad viņš atlaida mani un lēnām slīdēja uz leju.
  
  
  Tikmēr citu veica vēl vienu izmisuma mēģinājums izraut revolveri pa камзолы. Tās skāra viņa ego papēdi pa seju. Viņam salauza degunu. Viņš neveikli nokritu uz muguras. To sajutu triecienu pa mērķi, un, пошатываясь samazinājās dušas paliktņi. Cilvēks ar revolveris atkal metās kaujā.
  
  
  Vīrietis ar šķeltiem deguna mēģināja rāpot uz dienu. Ar to bija pietiekami. Cilvēks ar revolveris, kuram vēl nebija ego, nikni kicked mani sāņus, kamēr viņa mēģināja noturēties vertikālā stāvoklī. Viņš nomurmināja kaut ko citu, un tad limped par savu draugu.
  
  
  Viņas paņēma revolveri un domāju par to, kā iet par viņiem. Līdz to ieraudzīja sevi spogulī. Kails vīrietis, skriešana pa zāli naktsmītnes, - nav tik wouldnt ikdienas izrādi.
  
  
  Viņas присмотрелся uz sevi un ieraudzīju, ka visur parādās sarkani plankumi. Tas būtu neslikti nobrāzumi. Kā būtu mums tā bija, viņš vienmēr bija mazāk slikti, nekā caurums, ko ir darījis, būtu .38 kalibrs.
  
  
  Nākamajā dienā pēc pusdienām viņas paņēma taksometru uz pilsētas centru. Mēs velk uz to vietu, kur tā varētu pārsēsties uz pilsētas autobuss
  
  
  To, samaksāja par taksometru un запрыгнул autobusā, kas uzreiz aizbraucu. Par trīs ceturkšņos līdz restorāna Köskur tās atkal izgāja ap autobusa un devās gājiena attālumā. Par mani nav ievērots, un tāpēc to varēja mierīgi nākt uz tikšanos.
  
  
  Hawke sēdēja pie galdiņa uz ielas ar siltu sauli un lasīt turku avīzi. Tās, piegāja pie ego galdiņa, sel blakus viņam, un viņš man teica, cik brīnišķīgs bija ekskursija Top kapi. Pie mums pienāca viesmīlis, un mēs noīrējām divas martini. Vilkšana notika mimmo mums pa raupja akmens bruģi. Viņš уравновесил smagu koferi uz muguras ādas siksnu ap pieri. Pretējā virzienā ar troksni nobrauca vezums ar осликами, un ar sānu celiņiem atskanēja aicinājums uz послеобеденной lūgšanu. Viesmīlis bija atnācis nest mūsu pasūtījumu, nelielā vara paplātes.
  
  
  Viņas jautāja, kad oficiants aizgāja. - Bet jūs esat jau runājuši ar ASO?
  
  
  "Jā, mēs mīļi tērzēja kodu. Jūsu vecais cita Брута un tā. Viņš teica, ka tu vēl vari sazināties ar viņu, ja gribi iet prom no mums."
  
  
  To, smīnēja. - "Brut - malacis".
  
  
  Hawke pamāju ar galvu. "Mēs ar Брутом izdomāja labu plānu", - viņš turpināja. "Mēs to saucam par operāciju" zibens "". Ego cerro tērauda acis paskatījās uz mani, un viņa laipnā, взлохмаченное seja bija skarba. "Mēs iesim, par sir Albertu", - viņš teica.
  
  
  Viņas jautāja. - "Tu domā ... cietumā Тарабья?" 'Tieši tā. Tas ir mērķis ".
  
  
  Tā domīgi berzēja zodu. Piemēram, šuvējs ņem, mēs nokļūsim uz turcijas cietumā? Kā mēs вытащим sir Albert no zem deguna apsardze un, kā mēs paliksim neatklāti? Tas nebija tas, ko varētu nosaukt par klikšķi.
  
  
  "Man tas šķiet neiespējami, - es teicu.
  
  
  "Krievi plāno to darīt. Vai mēs varētu arī to izdarīt? '- jautāja Hawke.
  
  
  Tā izdarīja malku martini un papurināja galvu. "Droši vien, viņiem palīdz no iekšpuses. Mēs zinām, ka Ankara viņiem ir "Сезак". Viņš ir svarīga persona policijā. Direktors cietumā arī ir varētu būt par sazvērestību ".
  
  
  Vanags pasmaidīja. "Ja Сезак gribēja personīgi redzēt sir Albert, tas šķiet diezgan vienkārši, vai ne?"
  
  
  "Es esmu pārliecināts par to. Bet Сезак nekad nav piesaistījis sev uzmanību, izdarot kaut ko līdzīgu ".
  
  
  Muti Хоука скривился dienā ухмылке. 'Tieši tā. Bet, ja viņš to izdarīs, un emu atļaut pārvest sir Albert ap cietuma uz tuvāko slimnīcu, jo sir Albert nopietni slims? Un, ja sers Alberts pazudīs nākamajā reizē, Celik Сезак būs neizpratnē, jums nešķiet?
  
  
  To sāku saprast, kur клонит Hawke. "Tas, protams, būs neapmierināti. Protams, pie сэру Albert nāca nav īsts Сезак.
  
  
  'Tieši tā. Tas būsi tu, kas nomaskēti par Сезака ".
  
  
  "Jūs un Сезак apmēram viena auguma. Tikai pie Сезака ir alus dzīvē, bet mēs kaut ko izdomāsim. Visu pārējo mēs darām ar make-up un viltotām ".
  
  
  Viņas jautāja. - "Kā es varu līdzināties matemātikā, kuru nekad nav redzējis?"
  
  
  "Jā, bet tu ego redzēsi. Ankara, tev būs strauji mainījusies tuvāk, lai viņam kopā ar aģentu ASO, kura uz šejieni sūta Londonā. Jums vajadzētu iet uz divu britu criminalists, kuri ir ieradušies studēt turcijas policijas darbu. Laikā šīm tikšanās reizēm jūs darāt fotogrāfijas un saglabāt ego balss ierakstu. Jums vajadzētu arī rūpīgi uzraudzīt Сезаком: atcerēties ego un gaitu, žesti, ko viņš dara. Tad tu pats uz dažām dienām būsi Челиком Сезаком ".
  
  
  "Policists ap Londonas padarīs noslēpt tikšanās ar viņu. Tā sastāv tikai ap ūsām un parūku, protams, jums vajadzētu darīt kaut ko par jūsu акценте. Kad šī daļa operācija ir pabeigta, noklikšķiniet uz speciālisti AX tiks gaida jums šeit, Stambulā darīt noslēpt apmeklēt cietuma.
  
  
  "Izklausās, dārgs joks" - es teicu.
  
  
  "Mums ir nepieciešams atgūt sir Albert, Niks. Ego vērtību Rietumu pārāk liels. Ja krievi nozags ego tagad ...
  
  
  "Var būt, tā viņiem jau ir".
  
  
  'Nē. CIP izmeklēšanā atklājās, ka viņš joprojām ir zālē Тарабье. Viņi arī konstatēja nelielu militāro bāzi Batumi, atklāti pāri robežai ar Krieviju. Viņiem ir aizdomas, ka šī bāze kalpo centrs saņemt nozagts gaidot tālāku transportēšanu uz Krievijas iekšieni. Sir Albert, iespējams, arī iet uz turieni, ja ih mēģinājums увенчается panākumiem.
  
  
  Viņas jautāja. - "Un kā ar tā aģenta ASO, ar kuru viņas ir, man ir jāstrādā?" Manas domas atgriezās pagātnē. Darbu Anglijā, kur man tas ir ļoti ieteicams, patīkama palīdzību sieviete-aģents ASO. Blondīne un ļoti pievilcīga Heather York.
  
  
  "Ir pilnīgi fantastiska, Niks", - iesmējās Vanags. 'Šis policists pateiks pavadīt kā sekretāres un mīļākās Челика Сезака ".
  
  
  
  
  - Tu domā to copa. .
  
  
  'Meitene. Pilnīgi patiesībā, Niks. Plus sieviete, par kuru tu doma ar tiem sesku, kā to izmeta vārdus ASO. Es domāju aģents Ņujorkā, Niks. Teiksim tā, kā kompensācija par smago darbu.
  
  
  Pēkšņi operācija "zibens" ir kļuvusi mazāk drūms. "Tā bija laba ideja, kungs," - es teicu.
  
  
  "Tā nebija mana ideja", - ar nosmieties atzina Hawke. "Поблагодари Брута par to, ja būs izdevība. Viņš teica, ka jūs tik labi strādājuši kopā, Anglijā. Hmm, sievietes spiego strādā, man ir savas domas par šo jautājumu. Mēs tikai ceram, ka jums atliks laiks, lai veiktu uzdevumus ".
  
  
  "Kā vienmēr, runa ir svarīgāka par visu," - es atbildēju.
  
  
  Viņš atkal ir izdarījis nopietnu seju. "Aģents York ierodas Stambulā šovakar reisu 307. Jums nav gatavojas saņemt ff. Viņa sazināsies ar jums, tiklīdz būs pilsētā. Hawke sarauca pieri, un ego balsī skanēja satraukums. - Šoreiz esi sasodīti piesardzīgs, Niks. Mums ir daudz potenciālajiem ienaidniekiem šo darbību, tai skaitā arī turku policija. Ja viņi uzzinās, ka jūs mēģināt uzdoties Сезака, jums būs ļoti grūti palīdzēt. Atcerieties, mūsu pierādījumi pret Сезака ir ļoti neskaidrs, un viņam ir nozīmīga pozīcija, un ietekmīgi draugi ".
  
  
  "Es zinu, ko tu domā ar potenciālajiem ienaidniekiem. Viņas jau sagaidīja daži: puiši ДеФаржа. Kas būs tālāk, kad viņas доберусь līdz sir Albert?
  
  
  "Jūs vaicājat par personiskā sarunā ar viņu. Var klāt tikai jūsu sekretāre. Jums vajadzētu pieņemt, ka ego-delle-ir jauni pierādījumi, par ko jūs vēlaties runāt ar viņu. Atrodoties vienatnē, rīkojies emu ievadīts šķidrums, kas nodarbojas izraisa ārējie simptomi dzelte. Dzeltenā kaite ir lipīga, un cietumos nav slimnīcu. Smagi slims vai ievainots nogādāts slimnīcā Hopā ".
  
  
  "Cik tālu tas ir no Тарабии?"
  
  
  "Divdesmit četras jūdzes. Tāpēc blakus. Jums vajadzētu uzstāt uz to, lai gūstekni nekavējoties nogādāja Hopam. Direktors var dot jums apsardzi. Jūs, protams, ir no tā atbrīvoties. Tiklīdz jūs satiksiet izeja uz dienvidiem, pa ceļam uz Hopam, ņemsiet ego un turpiniet braukt uz krastu. Tās sniegs skaidru tikšanās vieta. Asv zemūdene sagaidīs un aizvedīs uz Londonu ".
  
  
  "Izklausās ļoti vienkārši, kā jūs to noformulēja," es teicu.
  
  
  Hawke plaši pasmaidīja. "Tu proti labi izpausties, manu zēn. Mēs lieliski saprotam, ka iecerētā realizācijai ir visu veidu šķēršļiem. Bet, kā parasti, tās ir pilnīgi pārliecināts, sagaidīs jūsu spēkos ".
  
  
  "Paldies," es teicu. 'Viņas arī tā domāju.'
  
  
  Vanags jautri smējās, допил savu glāzi un noklikšķināju uz pirkstiem, lai pievērstu uzmanību viesmīlim. Saruna bija beigusies. Bet viens ap sarežģītākajiem uzdevumiem manā karjerā tikai sākās.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  3. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bija jau par vēlu, kad tās atgriezās savā pilsētā. Saule aizgāja par mošejām, усеивавшими kalni Stambulas. Bosfora pārvērtās пылающую vara, un garas ēnas krita uz šauras ieliņas.
  
  
  Pirms došanās to slēdza locītavu logiem, tāpēc, kad tā atgriezās, bija diezgan tumšs. To, aizvēra durvis un, tā vietā, lai ieslēgtu svēto garu, piegāja pie loga, lai atvērtu locītavu. Redzēt naktsmītne адв = β. Kad viņai bija pusceļā caur istabu, tā pēkšņi dzirdēju noklikšķinot skaņu, kas nāca no gultas pusē. Viņas velk Вильгельмину un ātri pagriezos, domādams, ka draugi Resnīši ir atpakaļ.
  
  
  Брылев blakus gultai bija ieslēgts. Uz manas gultas sēdēja drukns vīrs, atspiedies ar muguru pret vaidēt. Viņš turēja "Маузер" noslēdza ar kāpumu par 7,65 mm "Парабеллум", kas vērsts uz mani.
  
  
  "Oļegs Borisovs", - nomurmināja es. Viņas окинул ego skatienu, kad viņš atkal nolika ieroci un izvilka kājas no gultas. Viņš звонко smējās.
  
  
  "Tu nekad vajadzētu vairāk domāt, citu", - moži teica viņš. Tas bija liels, drukns vīrs ar коренастыми plecus, kurās dusēja plaša vārtus ar smilšu matiem, karājas uz akciju. Viņš ir bijis VDK darbinieks. Rupjš, gandrīz patīkams cilvēks, bet viens ap visbīstamākais ienaidnieks, kas to zināja. Viņš bija galvenais slepkava nodaļa Slapja Del, īsāk sakot, manu pretinieku. Un viņš nogalināja vairāk britu un amerikāņu aģentiem, nekā to varētu atcerēties. "Es, kurš piespied tevi nosalt, Kārters, jā?"
  
  
  Es neesmu redzējis šajā humora izjūta, ja tikai tas nav bijis ego ziņkārīgs izliekts angļu. Viņas nekad nav smējies par ieročiem. "Bija diezgan darn tuvu, kā tas būtu, ja tev nokļuva таращить acis, Борисовым" - es teicu vietas, grumbling. "Ko tu vispār šeit dari?"
  
  
  "Neuztraucieties, biedrs. Borisovs ir nogalināt tevi? Tad tu esi miris. Viņš atkal izdeva dzidros smieklus. Tad papurināja galvu. It kā pats nesapratu, ko labu.
  
  
  To no jauna paņēma savu luger, bet uzmanīgi vēroja Борисовым. Viņš piecēlās, piegāja pie loga un vēra vaļā locītavu. Viņš iepūta vēss sāļais gaiss. "Ir jauka pilsēta, Stambulā", - viņš nopūtās. "Viesnīca varētu būt šeit bieži. Jums tā nešķiet?
  
  
  "Stambulā - lielā pilsēta".
  
  
  Viņš vēl joprojām lūkojās logā. "Mums šajā pilsētā klusi, biedrs Kārters. Viss iet gludi, saprotat? Bet tad kāds redz staigājam bīstamu cilvēka AX, un pēkšņi, kļūst ļoti mierīgi, vai ne? Viņš pagriezās, un es redzēju aukstumu ego acīs.
  
  
  "Uz Priekšu, Borisovs. Ja būtu tā, nāca šurp, lai likvidētu vienu sagaidīs savus cilvēkus, viņš arī bija miris."
  
  
  Kādu laiku viņš neizlēmīgi paskatījās uz mani. Pēc tam viņš izcēlās ревущим smiekliem. "Protams, Kārters, protams. Tas ir tas, ko es teicu. Bet viņi turpina gausties. Domāju, jūs kaut kā saistīts ar ДеФаржем. Jūs zināt, cilvēks ar nazi ķermenī. Bangg - krūtīm! '
  
  
  Ja viss tas teica ļoti pavirši, bet ieraudzīja manu reakciju acīm profesionāļiem.
  
  
  Tās nav пошевелил mums мускулом. - ДеФарж? Tas puisis, par kuru raksta avīzes?
  
  
  "Tas pats", - viņš teica mēra.
  
  
  Viņas lēni papurināja galvu un ļāva smaidam parādīties uz manas sejas. "Jūs kļūdāties, Borisovs. Viņas vienkārši paeju šeit mimmo. Nedomāju, ka šoreiz mēs мешаем cits citam."
  
  
  "Nekas briesmīgs, Carter", - teica Borisovs. "Tāpēc, ka es negribētu nogalināt tevi." Pēdējo teikumu viņš pateica ļoti lēni, un viss prieks pazuda ar ego personām. Viņš bija īsts šovmenu, bet saskaņā ar šo plānu kārtiņu aktieru talanta таился augstprātīgs психотический slepkava. Tā bija aizdomas, ka krievi nevarētu izmantot ego pārāk ilgi. Ego un egoistiskās ceļojuma darīja ego ir pārāk bīstama, lai uzticēties emu.
  
  
  Borisovs tuvojās diena, un atvēra tās. Viņš полуобернулся un teica: "Dari labu Borisovs, Kārters. Ja jūs vienkārši pabrauc garām šeit, brauciet ātri atkal ".
  
  
  "Es ceru, ka es varu tavā labā darīt", - auksti teica es. Viņš grasījās pazust, taču to pārtrauca viņu. "Starp Citu, Borisovs".
  
  
  "Jā, Kārters?"
  
  
  "Nākamreiz, kad jūs преклонитесь uz mani ar pistoli, paturiet prātā, ka jums ir ego izmantot".
  
  
  Viņš smējās paskatījās uz mani, bet tad pēkšņi viņam radās zibspuldze nekontrolēta dziesmu. "Jums nav sajaukt ar Борисовым ar šo imperiālistisko nostāju, Carter", - viņš teica. "Es zinu, ka tu esi labs zēns". Viņš aizcirta aiz sevis durvis, un dzirdēju viņas ego smiekli, разносящийся pa gaiteni.
  
  
  Pirms tās pat novilka mēteli, обыскал viņas istabu lūdza mazos ērtu mikrofoni, ka krievi parasti slēpj visur. Nekas nav atrasts.
  
  
  Kad viņas умывался nedaudz vēlāk - šoreiz tās drīzāk ir neliela izlietne manā istabā dvēsele, - es domāju par начальнике operatīvās vadības VDK Stambulā. Ego sauca Копанев Vasīlijs Копанев. Viņš bija tiešo priekšnieku Borisova, kamēr Borisovs darbojās šajā jomā. Копанев bija pretējs Borisova. Mierīgs, nosvērts cilvēks, labs šahists un izcili stratēģis. Fakts, ka viņš vadīja krievijas darbības, lai похищению cilvēku, bija pietiekams izskaidrojums ih panākumus līdz šim. Atsūtiet pie manis Aļona, vienkārši neļaujot viņam bija šaut, bija tipisks ideja Копанева. Ceru, ka es выдам sevi ar vārdiem, vai žestu. Vizīte "grūts puisis" ar "Маузером", neapšaubāmi, ir kļuvusi par ieguldījumu Borisova šo plānu.
  
  
  To kā reizi вытирался, kad pie durvīm manas istabas atskanēja klauvējiens. Tās ietin dvieli ap vidukli, satvert Вильгельмину no krēsla un devos uz dienu.
  
  
  Tā izdarīja pauzi, lai klausītos. Iespējams, Ja kaut kā atpakaļ.
  
  
  Pēc tam to jautāja. - 'Kas tur ir?'
  
  
  "Istabene, kungs," - teica sievietes balss angliski ar stipru akcentu.
  
  
  Viņas выругался sev zem deguna, atslēgt durvis un uzmanīgi atvēra tās. Mana dusmas pazuda kā sniegs saulē.
  
  
  Viņas teica. - Heather!"
  
  
  "Nikki!" - viņa teica ar eksperimentālās sašutumu savu seksuālo balsi un uzreiz pameta skatienu uz dvieli uz mana vidukļa.
  
  
  Kādu laiku viņas nepacietīgi turpināja lietot ff. Viņa bija tikpat satriecoši skaista, kā vienmēr. Viņa отрастила savus gaišos matus, un tie mirdzēja līdz pleciem. Tās spilgti zilās acis mirdzēja pār maz вздернутым snīpi un pilnīgu, plašu muti. Viņai bija svārki, kas nodarbojas ar tikko uz gurniem un labi darbinieces amatā, izskatīja viņas ilgi slaidas kājas. Uz to bija garš расстегнутое mētelis. Tās pilnīgas krūtis un izstiepj pāri zīda blūze un tumši sprauslas elementi bija redzamas zem plānas auduma gabaliņu.
  
  
  "Kad viņai saku, ka ir priecīgs atkal redzēt tevi, viņas выражаюсь ļoti slikti, - es teicu, velkot to aiz rokas un aizverot aiz viņas durvis.
  
  
  Viņa pastiepa savu mazo portfelis uz grīdas. "Ir sajūta savstarpēji, Nikki", - хрипло viņa teica, pagriežoties pret mani, viņas lūpas bija tuvu pie manām.
  
  
  To uzmanīgi nolika "luger" uz krēsla un velk Heather pret sevi. Tā pilns ar rozā lūpas saplūda ar mani, un laiks ir aizgājis pagātnē. Mēs esam atpakaļ uz Angliju, māju mežā Сассекса. Tur mūsu ķermeņa dzert дикому sprādzienu baudu.
  
  
  No elpa, viņa bija priekšā visām pārējām. "Mans dievs, Nikijs. It kā tev nekad nav aizbraucu ".
  
  
  'Hmm. Zinu, viņas ir.'
  
  
  Heather atlaidu mani ar vienu roku, un натянула dvieli. Dvielis соскользнуло ar maniem gurniem un nokritis uz grīdas. Viņa vadīja savām tievām rokām pēc maniem gurniem, un satvēra manu starojošo vīrišķību.
  
  
  "Mmm, jā. Viss tas pats.'
  
  
  "Tu нахальная meitene," es teicu, asinssūcēji aiz auss.
  
  
  "Es zinu," - viņa teica. "Bet man tas patīk".
  
  
  'Tu jau sen te?'
  
  
  "Mans ceļojums bija ieradies agrāk nekā parasti. Mums bija garām vējš, - viņa teica, skūpstot manas krūtis un licking sprauslas. "Vai tad tas nebija labi mums?"
  
  
  'Ļoti patīkami.'
  
  
  Viņas novilka savu mēteli no pleciem un velk zīda blūze, lūk, uz galvu. Ee, gaišie mati gludi ниспадали piena pleciem. Ee pilns krūtis izaicinoši выпирали.
  
  
  "Jūs paši diezgan bezkaunīgs, mr Carter", - viņa teica, veicot manas rokas pēc maigām, siltām nogāzēm.
  
  
  "Esmu dzirdējis, ka agrāk." - Es unfastened hei svārkus. Svārki, plūstoši lika uz grīdas. Par to tagad ir tikai pāris smalkas neilona ganāmpulka. Manas krūtis терлась par viņas mīksto līkumi, kad mēs atkal cuddled. Mēs pilnībā aizelsāties, kad beidzot atlaida lūpas cita citu. "Viņas naktsmītnes tam brīdim, kad sadzirdēju, ka strādāšu ar tevi", - viņa teica.
  
  
  Viņas pacēla ee un skatījos, kā viņa maigi вздымает krūtis, kamēr ness ee uz gultas un uzmanīgi iesaiņotiem. Viņas izslēgts, (svētais un spiešana guļus blakus.
  
  
  Mēs gulēt vēl viens pret otru, un dzirksteles ilgas iespēra mūsu ķermeņa. Rokas Heather maigi un atturīgi būt petted ar manu ķermeni, līdz mēs atkal noskūpstīja. Mūsu valodas dejoja vēl ar otru, piemēram, maz spilgtu liesmu. Viņas maigi jāizpēta viņas ķermeņa, rokām, kamēr viņa nopūtās un nav потерлась оборудова man. Pēc tam tās pārgāja ee uz muguras un devās ar viņu.
  
  
  Un notika tā, kā bija agrāk. It kā laiks aizgāja. Mēs atkal esam kļuvuši par jauniem mīlētājiem, vienlaikus ar nepacietību un maigi izzinot ķermeņa cits citu.
  
  
  Vēlāk, guļu uz veiktie aprēķini un skatoties laukā pa logu, Heather atviegloti pasmaidīja un izlaida dūmus ap savu garu cigaretes ar filtru.
  
  
  "Tu tiešām domā, ka mums ir nepieciešams ārā no šejienes?" - es teicu, pārvelkot ar pirkstu ee gurna.
  
  
  "Agri vai vēlu viņi atradīs mūs", - atbildēja Heather.
  
  
  "Jā, Nike, mums nebūtu garlaicīgi, ja viņi ļāva mums te sēdēt".
  
  
  "Kas, ja to nosūtīšu Kremlis laipnu vēstuli".
  
  
  "Es baidos, ka Kremlis nav ieinteresēts problēmas diviem mīlētājiem, - teica Heather ar smaidu. "Starp citu, man šeit nav iesūtījis mums pa kādam mērķim. Neskaidra припоминаю kaut ko līdzīgu ".
  
  
  Viņa ironizē. "Tas ir īslaicīgs joprojām ir neskaidra".
  
  
  "Tas ir pārāk fantastiska. Mūsdienās Брута attaisno savu vārdu." Tas noslīdējis no gultas un kaila piegāja pie loga. "Mmm, posti pilsēta, Niks. Apburošs aromāts ".
  
  
  Viņas piecēlās un aizvēra locītavu. "Es negribētu, lai kāds ap mūsu draugiem pa VDK nervu sakarā ar tavu izskatu," es teicu, atkal iekļaujot брылев.
  
  
  "Tas nozīmē, viņi tur ir?" - pavirši viņa jautāja, griešanās ap.
  
  
  "Uzzini," es teicu. "Var, no ārpuses VDK, var, draugi Resnīši, iespējams, vēl kāds. Ko jūs vēlaties. Nedomāju, ka tā ir populārākā figūra Stambulā ".
  
  
  "Bija problēmas, Nick?"
  
  
  - Kaut kā tā, jā. Tās īpaši nav копался pilsētā, jo naktsmītne spēlēt ar Толстяком ārā. Tā ka visi nāktu pie manis ātri un bez uzaicinājuma ".
  
  
  Viņa smējās. Kad mēs atkal оделись, viņa teica: "Es ir devusi rotaļlietas ASO. Pirmkārt, pusi no mūsu uzdevumu. Sēdies ārā vienu koferi.
  
  
  Viņas nolika čemodānu uz gultas un atvēra to. Zem kaudzes gaisa apakšveļas bija paslēptas divas paciņas maskēties. Viens man un viens Heather. Heather bija ap īsu sarkanu parūku un nelielu make-up. Manā noslēpt bija белокурый parūka, tādas pašas ūsas un punktiem raga ietvarā.
  
  
  "Kā teicis Hawke, tas viss, lai mūsu vizītes pie Сезаку", - teica Heather. "Man līdzi pases un citi dokumenti, lai pabeigtu mūsu noslēpt. Jūs prezidents Karaliskās biedrības izpētīt noziedzības un cietumu. Man tikai vajag mazliet pielabot tavs akcents. Kā viņas spēlē par tavu palīgs ".
  
  
  "Let' s passport", - pajautāju.
  
  
  Viņa aizmirst skapis, un izvilka to. To rūpīgi ih izpētītas. Pasē viņas ieraudzīju sevi, tikai uz foto, man bija gaiši mati un ūsas.
  
  
  Dr. Ēriks Walters, - lēni teica es.
  
  
  "Cilvēki, kurus mēs saucam par šiem. Pie Уолтерса milzīgs reputāciju Anglijā, un pilnīgi iespējams, ka Сезак zina ego nosaukumu. Walters - kluss, nopietns inteliģents, kurš mācījies Eton un studējis Oksfordā. Ego ģimene vareno izcelsmes. Daļas strādājis ar Skotija-Ярдом un veica neskaitāmas darba vizītes anglijas cietuma, lai palīdzētu nopietniem noziedzniekiem ih rehabilitāciju. Viņam ir ierasti žesti. To es tev rādīšu to, izmantojot brīdi, Niks. Bet mēs esam pārliecināti, ka Сезак nekad ar viņu neesmu ticies, tāpēc, ka viss izdosies ".
  
  
  "Bet tu Нелл Труитт".
  
  
  "Ir diezgan jauna sieviete, kurai aiz pleciem jau piecpadsmit gadus par sociālo darbu. Neaizstājamā atbalsts doktora Уолтерса. Beigusi Cambridge, sociologs, brīvajā laikā strādā pie doktora grādu. Make-up, lai to slēptu ietver lielu dzimumzīmi, kas atrodas pa labi no csdd. Tu vēl joprojām mīli mani, Niki?
  
  
  "Ar mēru", - iesmējās es.
  
  
  "Pat ja man nāksies sašaurināt krūtis ir mana loma?" Viņa paskatījās uz mani pusi nevainīgi, pa pusei izaicinoši, un manas asinis atkal sāka šņākt.
  
  
  "Tu zini, kur iesist cilvēkam, medus Heather".
  
  
  "Par to laiku, Nikki", - viņa pasmaidīja.
  
  
  "Es atturēšos," es teicu, skatoties uz papīra. "Kā jūs domājat, ar to pietiek, lai nokļūt līdz Сезака?"
  
  
  "Ap Londonu tika nosūtīta vēstule, kurā teikts, ka mēs tūsku Анкару un pietūkumu satikt Сезаком ego birojā policijas pārvaldē. Mēs kopmītnēs varētu tikties ar Сезаком personīgi, tā kā Walters ir pazīstams kā ventilators Сезака. Сезак vairākas reizes nāca uz pirmās joslas laikrakstu ar nobeigumiem svarīgu lietu. Viņš gandrīz nacionālā skaitli savā valstī ".
  
  
  'To zinu. Tas ir tas, ka Resns centās man izskaidrot, pirms Сезак līdz tam tieku. Ja informācijas Resnīši ir pareiza, tad Сезак - ļoti bīstams, puisis, Heather.
  
  
  Heather полезла savu izdarīto марокканскую ādas somu pār plecu, un automātiski izvilka ieroci, "Mārciņas" 0,380 likums par iepirkumu. Pistole kabatas izmēra, bet ar pienācīgu firepower. Viņa samazinājās somu uz grīdas. Un, liekot vienu kāju gultā, ar matiem uz pleciem, kā baltgalvas vēdekli, viņa izvilka tukšu veikalu pēc pistoli un ar parastu klikšķi вставила pilns. Viņa pacēla acis un pasmaidīja man. "Man nav jāuztraucas par Сезаке. Man ir jums.'
  
  
  Tā, paskatījos nah un papurināja galvu. Tas bija līdzīgs манекенщицу, nevis uz slepenais aģents. Lielākā daļa sieviešu-amatpersonu centās izskatīties maksimāli nemanāmi. Kļūt par vienu veselu ar fonu, lai izvairītos no aizdomām. Bet ASO nolēma atļaut Heather būt pašai. Kāds loģisks cilvēks neturēs aizdomās spiegu šo skaisto sievieti? Var, filmu zvaigzni, bet aģents ar pistoli somā? Muļķības.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kad mēs aizbrauksim uz Анкару?"
  
  
  "Mēs brauksim uz Мармара Ekspress, tajā laikā, kas jūs, precizējiet. Bet mūs gaida Ankara parīt ".
  
  
  "Labi, tad mums ir labāk iet prom pēc iespējas ātrāk. VDK ļoti jūtas saspringti, jo manu klātbūtni šeit. Kā Ankara kamēr viņi mums nav побеспокоят ".
  
  
  "Man patīk vīrietis, kas liek savu pretinieku nervu", - viņa teica savu seksuālo balsi.
  
  
  "Tie nav parasti, bija jāzina, ka es esmu šeit," - es atbildēju. "Брута būtu manī dziļi vīlies, ja būtu zināju, ka tas ir".
  
  
  "Lai Брута tu esi viens pa skaistām parādībām mūsu profesijas", - pasmaidīja Heather. "Un, starp citu, nav tikai tā".
  
  
  Tās bija gaišas ūsas, un uz ih starp degunu un virslūpu. Un savā nevainojamā angļu viņas teica: "Es teiktu, mans mīļais. Iesim перекусим vienu pēc šī gleznainā turcijas vietām. Pēc tam mēs dosimies uz staciju Cirkeci, lai nopirkt biļetes uz vilcienu ".
  
  
  Heather хихикнула. "Ak, lieliski, dakter. Walters. Tās būs gatava īsā laika ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  4. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Brauciens uz Анкару ar Heather bija īsa un bez starpgadījumiem. Vilcienā nebija nekādas pēdas darbību VDK. Spriežot pēc visa, šie maskēšanas aizceļo. Mēs kopā braucām otrās klases vagonā, un runāja par криминологии un svarīgu policijas lietās. Prāga-Ankara, mēs rezervējis divi numuri nemanāmā viesnīcā un vienojāmies par tikšanos ar Челиком Сезаком nākamajā dienā.
  
  
  Ankara ir mūsdienu pilsēta. Uzcelta vietā kādreiz lielā purva. Iespējas ir plašas, un ēkas tikai XX gadsimtā pilnībā kontrastēja ar stambulu, apskate. Ankara ir Turcijas galvaspilsētu no 1923. gada.
  
  
  Nākamajā rītā mums ar Heather nācās gaidīt gandrīz stundu, lai redzētu Сезака. Bet pēkšņi viņš atradās tur. Durvis ego kabineta sabiedrības throws, un viņš piegāja pie mums ar viņiem pretī izstieptās rokas. Skaļi apsveic mūs ar savu гулким balsi. Ego roku сомкнулась ap manu, kā spīles.
  
  
  Tas ir augsta melnīgsnējs vīrietis ar melniem matiem, melnām ūsām un tumšām uzacīm. Viņš izskatījās, muskuļu, neskatoties uz to, ka emu jau bija zem četrdesmit. Pie viņa vidukļa bija daudz vairāk tauku, nekā man, bet pat dzīvē izskatījās ciets. Ego acis bija lielas un ražoja prātīgu iespaidu.
  
  
  Dr Walters! Viņš izmisīgi paspieda man roku. "Man ir liels gods sveikt jūs šeit". Tagad viņš pagriezās pret Heather. - Kā jūs, nedrīkst būt, kundze Труитт. Tu izskaties lieliski.'
  
  
  Heather pastiepa roku. Uz to tika sarkanā parūka un vietās ar maziem lēcām. Svaigi grumbiņas uz sejas, kas to aptuveni ровесницей Сезака. Un ietilpīgs brūna maxi kleita, ko viņa valkāja, гармонировало ar masveida vecmodīgs papēžiem viņas kurpes. Tas bija līdzīgs veco jaunavu. Tikai gaišreģis varētu zināt, ka zem maskas slēpjas skaista sieviete.
  
  
  "Nāciet", - uzaicināja mūs Сезак. "Laipni lūgti manā pazemīgs darba vieta.
  
  
  Mēs iegājām uz galveno istabu, un to man jāatzīst, ka biju pārsteigts. Sienas bija krēma krāsā, bet apakšējā puse ir pārklāta ar paneļiem ap skaistā tumša koka. Uz visām sienām karājās internetā mūsdienu franču impresionisma, bet jauki rakstāmgalds, krēsls Сезака tika veikts pēc riekstu koks. Ap viņu stāvēja piecas plašas krēsli. Сезак apsēdināja mums, un pēc tam sel uz rotējoša krēsla pie rakstāmgalda.
  
  
  "Jūs neiebilstat pret to, lai mums pievienojās mans sekretārs?" viņš jautāja uz nevainojamā angļu valodā.
  
  
  Mēs jau satikām стенографистку uzgaidāmajā telpā. Viņai bija pārliecināts, ka viņa nebija sekretāru Сезака; u nah nebija viedokli par to. Сезак bija pazīstama kā womanizer, un ego sekretārs ir ego mīļākā. To zināja visu, pat mrs Сезак. Un, ja būtu garšu Сезака pret sievietēm bija tik attīstīts, kā arī dizaina ego birojā, mēs varētu sagaidīt daudz. Es nebiju vīlies.
  
  
  Сезак izraisīja Катерину Гюлерсой caur domofons. Mirkli vēlāk viņa sēdēja priekšā mums, smaidīja un runāja lauzītā angļu valodā.
  
  
  "Ak, dr Walters. Ir tik jauki tikties ar jums. Un arī jūs, miss Труитт.
  
  
  Tas bija patiešām fantastisks. Pie nah bija gari, spīdīgi melni mati līdz pleciem, un visvairāk ir garas un tumšas skropstas, kas viņai jebkad esmu redzējis. No pirmā acu uzmetiena ee acis bija lielas un nevainīgi. Bet, ja paskatās, tad varēsiet redzēt vēl kaut ko par šo nevainīgu skatienu. Heather paskatījās uz nah ястребиными acīm, viņas acis apstājās pie izraisa krūts šīs sievietes. Tagad viņa bija pārliecināta, ka vairāk nav slēpt krūtis, lai vecmodīgs apakšējo veļu, lai nākamais darbs.
  
  
  "Patīkami iepazīties, miss Гюлерсой", - teica Heather, iespējams, pārāk auksts.
  
  
  "Nu, tagad paskatīsimies, ko mēs varam darīt, lai jums abiem-laikā jūsu apmeklējumu, lai Анкару", - moži teica Сезак.
  
  
  Tā prātoju, kāpēc mēs tik ilgi ar viņu runājām. Сезак bija ne tikai korumpēts ierēdnis. Viņš augstu pacēlās policijas. Un ego sekundāra darbība nav bijis tas, ko varētu nosaukt par nevainojamu tīrību. Viņš ir iemācījies sevi uzturēt. Tas var nozīmēt, ka viņš vispirms āmuļi tālruņa kontakts ar Karaliskās biedrības Londonā, pirms gribēja pieņemt mums. Apvienība brīdināja par šādu lēmumu.
  
  
  "Es ar lielām grūtībām varētu aprakstīt ar vārdiem, ko tas nozīmē man un manam asistentam iespēja personīgi tikties ar vienu ap pazīstamākajiem policistiem pasaulē", - es teicu.
  
  
  "Ak, pārāk liels gods, dr Walters", - atbildēja Сезак. Emu skaidri льстили, bet viņš nav zaudējis modrību.
  
  
  "Protams, tā atklāj vairākus interesantus del. Daži ap tiem tiešām ir pārāk rupja ausīm tāda dāma kā miss Трюитт. Miss Гюлерсой redz lielākā daļa manu ziņojumu, bet pat viņa redz ne visi ".
  
  
  "Es domāju, ka varu zaudēt samaņu". Miss Гюлерсой pasmaidīja un paskaidroja lauzītā angļu valodā, kas saistīts ar viņas darbu, lai Сезака. Pie Heather ir ausis, tas nav zaudējusi mums viens viņas žests.
  
  
  Pirmās vizītes laikā mums nav līdzi nekādu slēptās kameras vai ierakstīšanas ierīces. Mēs esam rēķinājušies ar otru, vairāk neformālo tikšanos, lai rūpīgi izpētītu šo pāri.
  
  
  "Kā redzat, mēs ar miss Гюлерсой cieši sadarbojamies," atzīmēja Сезак.
  
  
  Viņas viesnīca ir ticēt. CIP un Britu D15 ziņots, savās atskaitēs, ka kundze Сезак bija invalīds un gandrīz nekad nav redzējusi savu vīru paldies g-pašā Гюлерсой.
  
  
  "Ja man nemaina atmiņa, - sacīju Сезаку, - jūs vadīja izmeklēšanu Топкапы pirms dažiem gadiem. Jāsaka, lieliska policijas darbs.
  
  
  "Paldies, paldies", - gandarīta ir gandrīz transmisijas purring Сезак. "Jā, viņai visu to stāstīja. No sākuma turp un atpakaļ. Starp citu, kriminālfilma šedevrs. Tas arī padara lēmumu šādu iemeslu grūts uzdevums."
  
  
  "Šķiet, ka viņas припоминаю, ka plāns tika sastādīts kādu Сералио", - atzīmēja es.
  
  
  Сезак izrādīja zināmu vilcināšanos. "Серальо bija viens ap galvenajiem varoņiem, patiesībā. Bet mastermind aiz šā uzņēmuma tika Шремин. Tagad viņš ir uzticams ieslodzīti cietumā uz dienvidiem ".
  
  
  "Vai viņam ir iespēja uz pārbaudes laiku, misters Сезак?" - jautāja Heather ar savu balsi Труитт.
  
  
  Сезак īsi un smējos smējos. "Piedot man, miss Труитт. Baidos, ka probācijas dienests Turcijā aizņem ne to pašu vietu, ko jūs esat pieraduši Anglijā. Nē, viņam ir maza iespēja, ka viņš kādreiz atkal iznāks ar cietuma.
  
  
  "Mans dievs, cik briesmīgi!" - teica Heather.
  
  
  "Nu ko, varbūt tā ir labāk, miss Труитт", - teica Сезак. "Kad mēs atbrīvosim viņu, viņš gan izdomās plānot jaunu noziegumu. Un tas, diemžēl, ir pretrunā ar valsts interesēm ".
  
  
  "Jā, bet..." pirmsākumi Heather, neatlaidīgi izpildot savu lomu.
  
  
  "Jums vajadzētu piedot miss Труитт ee misijas veikšanu", - pārtrauc to. "Bet tas vispirms ir sociālais darbinieks, bet pēc tam criminologist".
  
  
  "Tas ir tā sieviešu intuīcija", palīdzība Heather nāca Katerina Гюлерсой.
  
  
  "Patiesībā, - es teicu. "Jūs to uzreiz pamanīju, miss Гюлерсой".
  
  
  Viņa mīļi pasmaidīja un ātri переглянулась ar Сезаком. Katrīna apsēdās, sakrustotām kājām un sāka kustināt kāju, kā tikai sāka runāt. Kad viņa pārstāja piedalīties sarunā, tas jau nav vadīja kāju. Pats Сезак pastāvīgi тыкал rādītājpirkstu gaisā, kad viesnīca ir kaut ko izcelt, bet tas ir noticis diezgan daļas. Vēl viņš visu laiku turēja un turēja labo roku. Viņas rūpīgi izskatīja šo informāciju, kamēr Сезак turpināja skaidrot, kā cilvēki domā par izmēģinājuma termiņu Turcijā.
  
  
  "Viss ir ļoti interesanti, misters Сезак", - es teicu, kad viņš ir beidzis.
  
  
  "Esmu priecīgs būt jums noderīgs. Domāju, ka jūs tās vēlētos redzēt mūsu štāba mītni. Tad to varu noorganizēt ekskursiju. Bet varbūt jūs arī vēlaties apmeklēt cietumā Ankara? "
  
  
  "Mēs būtu ļoti pateicīgi par to. Turklāt, mēs kopmītnēs gribētu satikties ar jums atkal ar mazāk oficiālas citos apstākļos. Var būt, to varu aicināt jūs un miss Гюлерсой vakariņas viens ap slaveno restorānu?
  
  
  Viņš savilka lūpas uz mirkli, domājot. Viņas redzēja, kā viņš to darīja līdz šim. "Domāju, ka to zinu, kaut ko labāku, ārsts. Walters. Rīt vakarā устраиваю ballīti saviem draugiem un paziņām mājās. Miss Гулерсой arī atnāks. Varu to jums ir uzaicināt? Tad mums būs pietiekami daudz laika, lai apmainītos ar informāciju par mūsu darbu patīkamā vidē ".
  
  
  "Man tas patīk," teica Heather.
  
  
  "Tas tiešām būtu par mūsu vizīti Анкару," piebilda es.
  
  
  'Labi. Vakariņas sākas astoņas stundas. Nav obligāti valkāt speciālu vakara drēbes ". Сезак piecēlās. "Mēs ar nepacietību gaida jums, dakter. Walters, miss Труитт.
  
  
  Viņš izstiepa roku. Tās paraustīja emu roku un teica: "Lieliski. Tā bija brīnišķīga pieredze mums, misters Сезак ".
  
  
  "Es ņemšu rūpēties par to, lai jums būtu labs tūre", - viņš atbildēja.
  
  
  Apmainoties ar parasto прощальными frāzēm, mēs pa kreisi. Kad mēs atgriezāmies uz ielas, to uzmanīgi paskatīties, bet neesmu pamanījis, ka kāds seko mums. Nolēmām aiziet līdz viesnīcai gājiena attālumā.
  
  
  "Nu, ko jūs domājat?" - pajautāja Heather, kamēr mēs gājām pa plašu šauļu ar ēnas kokiem un lielām mūsdienu ēkām abās pusēs.
  
  
  "Es domāju, ka viņš ir zvanījis uz Londonu. Bet tas vēl nav pilnīgi pārliecināts, ka tas tiešām mēs ", - viņa teica. "Cilvēks ego stāvoklī ir ļoti piesardzīgi pret svešiniekiem. Cik ticami tie mums likās ".
  
  
  "Viņš ir ļoti gudrs, - atzinās es. "Un brīnišķīgs cilvēks. Tas padara ego ir ļoti bīstama. To sāku saprast, kā emu izdodas vadīt veiksmīgu dubultā dzīve ".
  
  
  "Žēl, ka mēs esam nākuši sabojāt", - teica Heather.
  
  
  Tā, paskatījos, nah. Viņa pasmaidīja. "Nesteigsimies, medus Heather. Varbūt viņš vienkārši uzaicināja mūs tuvāk iepazīties. Būs mazliet sevi parādīt. Un tas ir ar visu aprīkojumu, ko mums vajadzētu nēsāt līdzi ".
  
  
  "Jums, tehniskajiem speciālistiem, būs vajadzīgi šie attēli un plēvi, ja mēs gribam līdzināties divu turnīrā gūtā uzvara ih savu valsti", - atzīmēja Heather.
  
  
  'To zinu. Bet man vienalga tas ne visai patīk. Tas nav manā stilā ".
  
  
  Heather iesmējās.
  
  
  "Ka šajā tik jaukas?"
  
  
  'Tu esi gudrs. Kad tev nākas izpildīt kādu ikdienas darbu, ko mēs, parastie policisti, vienmēr izpildām, tu sāc sūdzēties ".
  
  
  Viņas skatiens. "Atzīšos, man nav labākais fotogrāfs".
  
  
  "Ak, Nike, tas nav tā, it kā slikti. Bet varbūt, miss Гюлерсой apmierinās striptīzs vienā ap galdiņu ".
  
  
  "Tas varētu pozitīvi ietekmēt manu darbu".
  
  
  'Hmm. Tu liec man justies greizsirdīgs, Nikijs.
  
  
  'Ak, jā?' Viņa ironizē. "Es domāju, ka tu zini, ka man patīk sievietes".
  
  
  'Jā, dārgais. Bet es domāju, tev ir laba gaume, - viņa teica. "Bet Гюлерсой, galu galā, ir ļoti parasta.
  
  
  Tā, paskatījos nah un redzēja, ka viņa gaida manu atbildi. Viņu mīļi pasmaidīja hei.
  
  
  "Ak, Niks, - viņa nopūtās. "Dažreiz tu tiešām nepanesama.
  
  
  
  
  Nākamajā dienā mums sarīkoja ekskursiju pa galvenajam birojam. Mums ego parādīja izplūdis policists, kurš bija ļoti apmierināts ar savām zināšanām angļu valodā. Diemžēl nepareizi. Visiem būtu labāk, ja viņš runāja savā dzimtajā valodā. Mēs ar Heather abi labi runāja gaumē.
  
  
  Ap sesto stundu mēs atgriezāmies uz viesnīcu, lai pārģērbtos uz vakariņām pie Сезака. Heather parādījās elegantajā твидовом uzvalkā būrī un brūnām kurpēm ar platām malām. Miss Труитт ne ap tiem, kas разгуливает treknrakstā vakara kleitas. Un nav kļuvusi par viņa būtu pirkt šādu, lai šādu gadījumu.
  
  
  Man tiešām bija tumši zila kleita ar šaurām lackanami un diezgan īsa jaka. Desmit gadus pirms tam tas bija modē. Turklāt, tie man bija zīme Royal society. Tieši tā rīkojās tāds cilvēks, kā Walters.
  
  
  "Tu izskaties briesmīgi," teica Heather, pētot mani.
  
  
  "Šajā tērpā arī tu nepanāksi balvas, dārgā".
  
  
  'Labs. Domāju, ka tad mēs būsim gatavi uzbrukumam.
  
  
  'Wow!' - tikai piebilda es.
  
  
  
  
  Neilgi pirms astoņiem ieradāmies pie mājas Сезака. Tas atkal bija tas, ko jūs varētu saukt par iespaidīgs, teiksim, desmit minūšu brauciena attālumā no Ankara, meža vidū. Garš ceļš beidzās pirms kolonāde.
  
  
  Kalps ielaida mūs un aizveda uz bibliotēku, kur bija arī citi viesi. Mūs iepazīstināja ar duci cilvēku, vadoņu un valsts aparāta. Kundze Сезак arī bija tur, ratiņkrēslā. Tas ir slikti, mūs sveica, bet citādi šķita, gandrīz nav vērsa uzmanību uz ballīti un tās viesiem. Likās, ka viņa ir diezgan filozofiski uztvēru klātbūtnē Katerīnas Гюлерсой.
  
  
  Katru reizi, kad пожимал viņas roku, viņai bija bail, ka miniatūrā kamera aizmugurē manas ikonas izsists un дребезжа покатится pa grīdu. Vai, ka kāds ieraudzīs izspiesties kabatā manā камзолы, kur bija diktofons. Pie Heather bija pati iekārta. Mēs atstājām ieroči mājās.
  
  
  Vakariņas pagāja gludi. Mēs ar Heather šo spēli blakus Сезаком th nodaļā krēsla, kur viņš, piemēram, svins, varētu dažreiz darīt mums laipni komentārus. Kundze Сезак sēdēja uz otru galu krēsla, ik pa laikam metot uz vīru drūmās viedokli. Es neesmu redzējis, lai viņa paskatījās uz Катерину, un Katerina paskatījās uz nah.
  
  
  Tad vakariņas, kas ietver piegādi, turku кебаба ar gabalu gaļas izmēra dūri, grupa novirzījusies uz lielu dzīvojamo istabu mājas priekšā. Šeit pasniedza kokteiļus.
  
  
  Sākumā man bija grūti atsaukt Сезака no citiem viesiem. Bet galu galā tas nostrādāja, un viņa jautāja-ego ausi par viņa darbu. Pēc tam vairāku kokteiļu viņš stahl ценымногие mazāk pieticīgs, nekā savā birojā, un daudz runāju.
  
  
  Pa šo laiku Heather noķērusi Гюлерсой, un otrā istabas galā viņiem bija dzīva saruna. Pēc kāda laika viņi nāca pie mums. Tieši tad, kad Сезак beidzās diezgan garlaicīgs stāsts.
  
  
  "Un jūs neticēsiet, kur to beidzot atrada šo cilvēku", - viņš man teica. Dāmas nonākam pie mums, un viņš pamāja viņiem. Viņas fotografēja ego profilu. Man jau bija seši stāsti, un diktofons arī strādāja normāli. "Ha, tu ej pie mums".
  
  
  Viņš apskāva ih. Katerina ar prieku piekritu, bet Heather izskatījās озадаченной.
  
  
  Nu ko, cerams, tu ne винишь šo neizskatīgs lāča ego, rupju rīcību, - teica Сезак Heather.
  
  
  Nē, nē. Nekas briesmīgs, - bikli atbildēja Heather. Savu lomu viņa spēlēja lieliski.
  
  
  Сезак atlaida ee un atklāti paustās Катерину. Kundze Сезак jau ir aizgājusi ar yahoo drīz pēc tam pusdienas, un Celik atvainojās par nah. Kad to skatījos, kā kundze Сезак ved atpakaļ no mājas, viņas ratiņkrēslā, es sapratu, ka cilvēks tiešām delle Celik Сезак. Par burvīgo ārieni un draudzīgo smaidu slēpjas vīrietis, kas lēnām nogalināja savu sievu. Ar ego aukstu uzvedību un ego atklātā parādes ar viņa mīļākā, pirms ih draugiem un paziņām. Vīrietis, kurš mums uz brīdi nav aizdomājušies par to, kādas šausmīgas ciešanas, būtu, izbauda sievietes. Nē, Celik Сезак bija nepatīkams cilvēks. Pat tad, ja jūs vēlaties uz mirkli aizmirst ego, par kontrabandu, narkotiku un cilvēku tirdzniecību. Ja mans uzdevums liks ego, pasaule sabrukt, tā būšu priecīgs to darīt.
  
  
  Сезак iesaistīja divas sievietes pa apli savā vēsturē. Viņš skaļi sāka runāt par dzeršanu. To uzmanīgi ieklausījos интонациям un niansēm, un cerēju, ka magnetofons viss būs nozvejas. Tā jau ir ierakstījis lentē vairākus piedāvājumus turku, kad viņš kaut ko teica citam puisim.
  
  
  Šis cilvēks slēpjas romiešu катакомбах, - turpināja Сезак. "Neticami vietu. Mitrs, auksts un tumšs. Lecekts žurkām un kukaiņiem. Un tur šī persona slēpjas vairākas dienas. Kad mēs noskaidrojām ego ...
  
  
  Viņai tikko bija vēl viens kadrs ego personu, kad kuru roku satvēra mani aiz pleca.
  
  
  Pārsteidza ar to, pagriezās un domāju, ka mans šoks bija manāms. Heather arī draudējusi.
  
  
  "Tātad, jūs saņemat no Челика visu nepieciešamo informāciju?"
  
  
  Pie manis pienāca drukns vīrs, turku ierēdnis, ar kuru viņas nesen tērzēja. Сезак bija ļoti neskaidrs, kad viņai jautāja-ego, kādā nodaļā vai aģentūrā strādā šis cilvēks. Tagad, pēc проницательному skatienam ego acīm, un rokā, стиснутой, kā skrūvspīles, uz mana pleca, tā, sajutu, ka nāca pāri kādam ar sava amata. Tā tika ieviesta, man un Heather, kā Басимеви.
  
  
  "Pie mistera Сезака ir ļoti interesants stāsts, - es teicu, skatoties uz viņu, lai uzzinātu, pamanīju, vai viņš nelielu izspiesties ar manu kaklasaiti. "Viņam bija aizraujoša dzīve".
  
  
  "Jā, ļoti interesanti", - teica Heather.
  
  
  Басимеви klusi skatījos uz nah. Beidzot viņš atlaida manu plecu. "Es nezināju, ka tev ir angļu draugi, Celik".
  
  
  Сезак izskatījās nedaudz prātīgs. "Ak, tu esi pārāk augstās domās оборудова man, Басимеви. Tas ir kolēģi manas vienkāršās profesijas. To ļoti gribu, lai viņi ir kļuvuši par maniem draugiem."
  
  
  "Tā ir abpusēji, - es teicu.
  
  
  Ārsts - Walters un miss Труитт - britu криминалисты, - teica Katrīna savā sliktā angļu valodā.
  
  
  "Interesanti," - komentēja Басимеви. Viņš paskatījās uz mani uzmanīgāk, nekā man gribētos. Ja viņš tiešām bija ar turcijas slepenā dienesta, viņš pamanīja mūsu noslēpt ātrāk par citiem, pat Сезака.
  
  
  - Varu to atkal piepildītu savu glāzi, dr? Walters? To redzu, ir gandrīz tukšs.
  
  
  "Ak, tas viņai nav pamanījuši". Tas bija taisnība. Viņas bija pārāk aizņemts ar darbu ar mini kamera. Nācās nospiest pogu žaketes kabatā. Ar pogas bija pievienots vads, kuru pēc tam ilgu līkumotu ceļu beidzās pie kameras par manu kaklasaiti.
  
  
  Pirms tās paguva kaut ko pateikt, Басимеви velk glāzi, ap manu roku un devās uz bāru. Viņš paņēma pudeli viskija. Viņa tam sekoja, un tas uz brīdi izcelts no mums pārējiem. Сезак jau bija pārņemts ar savu stāstu divām dāmām.
  
  
  Kad viņas nonāca pie bāra, viņš redzēja, kā Басимеви vienu roku iekšā mana glāze ir vairākas pudeles, bet otra piepildīja otru glāzi.
  
  
  
  Lūdzu, - viņš teica ar smaidu, un pasniedza man pilnu glāzi. "Viskijs Челика lielisks".
  
  
  "Patiešām, - es teicu un arī pasmaidīja. 'Paldies.' Tā izdarīja malks.
  
  
  - Jūs, šķiet, mācījies Oksfordā?
  
  
  'Patiesībā ir.'
  
  
  "Varu jautāt, kādā koledžā?"
  
  
  Viņai atbildēja ego spirālveida, un viņš pacēla uzacis.
  
  
  "Es domāju, ka to zinu. Vai tas nav tuvu ar zvanu torni Magdalēnas?
  
  
  Viņai bija gatavs. 'Jā, pašā delle. Viņas līdz šim sesku atceros, ka man dažreiz будило dziedāšana mūku. Baidos, tas nav ap tiem, kas agri ceļas. Jūs arī mācījās Oksfordā?
  
  
  "Nē, viņš nav". Басимеви plaši pasmaidīja. Viņam bija griezti mati un biezi brīžus futbola treneris. Mīkstus, ar spēcīgu zodu. Viņš nav bijis aizskart aģents, viņš bija acīmredzami pārāk vecs, lai to izdarītu. Iespējams, viņš bija iepriekš vienībai, var būt, pat vada slepeno dienestu. Smaids pazuda. "Es paliku tur ilgi. Izpētīt vēsturi angļu tautas. Aizraujoša tēma. Viņas pavadīja veselas dienas Бодлианской bibliotēkā, strādājot pie eksāmeniem digitālās kameras Рэдклиффа.
  
  
  "Jāsaka, jūs uzjundāt manī patīkamas atmiņas", - atzīmēja es.
  
  
  "Kādos cietumos ir jūsu valsts, jūs esat strādājis?
  
  
  Tās tika перекрестному допросу, par to nebija nekādu šaubu. Protams, iespējams, ka Басимеви strādāja ar Сезаком, bet tas ir maz ticams. Lai Сезака būtu pārāk riskanti piesaistīt savai blakus darbību citiem policistiem. Iespējams, par šādu darbu viņam bija pašu nodaļa. Turklāt Басимеви un Сезак nav izskatījās ļoti mīl cits citu. Visticamāk, Басимеви bija šeit tā paša iemesla dēļ, ka arī citi viesi. Lai saglabātu reputāciju Сезака augstākajās aprindās Ankara. Tas nozīmē, Басимеви iespējams, ir bijis slepenais dienests.
  
  
  Viņu nosauca saviem ieskatiem izmeklētājam nosaukumi vairākās lielbritānijas cietumu, un viņš uzmanīgi klausījās. Viņš jautāja noteikumiem konkrētajā cietumā. Tā izdarīja vairākas kopīgas komentārus un izteica cerību, ka manas atbildes būs pietiekami. To centies veikt vieglu sarunu. Heather paskatījās uz mums, un viņas acīs pazibēja satraukums.
  
  
  "Nu ko, bija prieks iepazīties ar jums, dakter. Walters, - beidzot secināja Басимеви. "Var, tiekamies Ankara pirms aizbraukšanas".
  
  
  Uz to мясистом sejas parādījās smaids, un viņš domāja, vai tas ir drauds. "Mēs ceram uz to," - sacīja es ar eksperimentālās entuziasmu.
  
  
  Viņas atgriezās trio, kas bija atstājis, un Басимеви ir pievienojusies arī citā grupā. Сезак joprojām atceras par savām iepriekšējām uzvarām. Vēlāk to pašā vakarā, neilgi pirms tam, kad mēs ar Heather šķīrāmies, viņas redzēja, kā Басимеви piegāja pie bāra un ietin manu glāzi uz kabatlakatiņa. Viss pazuda iekšējā kabatā.
  
  
  "Neaizmirstiet rīt ekskursijā pa cietumu," - teica Сезак, kad mēs izņēmums emu roku.
  
  
  Dažus mirkļus vēlāk viņas sēdēja pie stūres veco turku mašīnas, kuru īrēja par godu. Mašīnai ir modelis, kas nodarbojas ar pirms kara tika veikta tikai Amerikā. Heather pagriezās pret mani ar seju, un gribēja kaut ko teikt, bet es piespieda pirkstu pie viņas lūpām. Kad mēs braucām pa piebraucamo ceļu, viņas пощупал zem paneļa paslēpts mikrofons, bet nekas nav atrasts. Heather pabeidza apskati.
  
  
  "Neko", - viņa beidzot teica.
  
  
  Tās bija ceļā uz pilsētu. "Labi," es teicu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  5. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Kas tas bija, tas ir melis, kurš varētu aizvest jūs uz pusi nepieciešamības gadījumā?" - jautāja Heather, kad mēs nonākam pie malas Ankara.
  
  
  - Басимеви? Bez tam, es nevaru daudz pastāstīt par ns. Es domāju, ka par turcijas slepenā dienesta. Viņš sarīkoja man īsts nopratināt. Turklāt, viņš paņēma glāzi ar manu отпечатками pirkstu.
  
  
  Heather interesējas paskatījās uz mani.
  
  
  "Viņš ir atbīdīta glāzi, kas to izmantoja".
  
  
  Viņa atkal paskatījās uz ceļu. 'Patiesībā ir.'
  
  
  "Ļoti iespējams, ka viņš no slepenā dienesta. Pēdējā laikā CIP un Dl5 lai turnīrā gūtā uzvara daudz nepatikšanas. Drīzāk vairāk, nekā krievi. Šķiet, mums vairs nav uzticības turnīrā gūtā uzvara pilnībā. Ih mīlestību uz mums vairs nav tik spēcīga. Tāpēc, ja mēs esam tik uzkrītoši uzstājās Ankara, Басимеви nolēmu izmēģināt mums. Viņas šaubos, ka Сезак ir pie tam kāda attieksme ". To, iesmējās, uz mirkli. "Es domāju, ka tā ir viena ap tiem" negaidīti notikumi, par kuriem mums vienmēr brīdina ".
  
  
  Heather поморщилась. "Par ko jūs runājāt?
  
  
  "Vides starpā, par Oksfordā".
  
  
  "Viņš tur bija?"
  
  
  "Jebkurā gadījumā, tā viņš teica". To atkārtot hei saruna. Kad viņas nonāca pie sadaļas Бодлерианской bibliotēkas, Heather pārtrauca mani.
  
  
  Viņš teica, ka mācījos par digitālās kameras Рэдклиффа daudz gadus atpakaļ?
  
  
  'Jā.'
  
  
  "Un jums nav attīrītus ego?"
  
  
  Viņas teica - "vai tā bija to darīt pēc tam?". "Man teica, ka kamera Рэдклиффа izmanto kā sava veida kabinets bibliotēkā".
  
  
  'Jā, viss ir patiesībā. Bet jūs zināt, ka tikai nesen viņi izmantoja kameru kā daļu no bibliotēkas. Vēl pirms dažiem gadiem, studentiem tur nav atļauts ".
  
  
  Viņas выругался sev zem deguna. "Un Басимеви tas ir zināms."
  
  
  Tās ir absolūti pārliecināta par to, " - viņa teica. "Vainot sevi, Niks. Tas ir tas, ko jūs varētu zināt. Kāds ASO nepareizi izdarījis savu darbu. Bet mēs zinājām, ka Сезак nekad nav bijis Oksfordā. Басимеви - viens par to neparedzami faktori, kas, kā jūs teicāt, vienmēr uzpeld ne tajā laikā ".
  
  
  Piekrītu, - es piekritu, domājot, kā tas izmainīja visu mūsu stāvokli pilsētā. Viņas bija aiz stūra un devās uz pilsētu līdz pašai viesnīcai.
  
  
  Jebkurā gadījumā, tās šaubos, ka Басимеви ir kāda attieksme pret manu pirkstu nospiedumu. Var, pie VDK ir tie, bet mums nevienam vairs. Domājams, ka tieši viņš nav pie turcijas specdienesti vai turcijas policijas ".
  
  
  "Tādā gadījumā mums labāk ātrāk realizētu mūsu plānu," teica Heather.
  
  
  Viņas apstājās tumšā aleja pie viesnīcas. No brīža viņas vērīgi skatījās uz ielas atpakaļskata spogulī. Likās, ka par mums neviens neseko.
  
  
  Tās, paskatījās uz Heather. "Vai atceries, kā mēs sēdējām birojā Сезака, kārtojot ego pagātnes lietas?"
  
  
  'Nu, protams, lai estestvenno.'
  
  
  "Es runāju par delle Топкапы. Viņai teica, ka Сералио bija aiz darbību, jo tas bija failā ASO. Un tad Сезак pielāgo mani ".
  
  
  "Jā, viņš runāja par Шремине".
  
  
  'Tieši tā. To pārbauda, kad viņi mums parādīja failus šodien nekādi nav kad, Сезак bija taisnība, failu ASO, ir nepareizs. Un tā, es redzēju, ka Сезак bija pārsteigts, ka es nezinu galvenajiem faktiem lietas, izliekoties, ka man tas ir tik interesanti ".
  
  
  "Kāds manā nodaļā ir slikti veica šo darbu. Man žēl. Kā jūs domājat, Сезак arī viņš ir nomodā par mums?
  
  
  "Mēs varam tikai cerēt, ka nav. Mēs arī varam tikai cerēt, ka Басимеви nav nodos savas aizdomas Сезаку pārāk agri. Mēs, vismaz, vēl dažas dienas šeit, Ankara, ar komandu AX, kas nodarbojas ar ir noslēpt sevi. Bet man ir tāda neskaidra sajūta, ka Басимеви drīzāk схватит mums, pirms kaut ko saka Сезаку. Ceru, ego, meklēt paliks nekaitīgs. Jebkurā gadījumā, nu tagad pamēģināsim mazliet pagulēt. Mums tas ir ļoti nepieciešams."
  
  
  Mums ir pārbaudīta mūsu istabas pieejamību klausīšanās ierīces. Mēs neko nav atraduši. Atrodoties atkritumu viņas ilgi skatījos tumši griesti, pirms aizmigt.
  
  
  Ekskursija pa cietumu ir piešķirta tajā pašā dienā. Bet no rīta viņas braucu ar autobusu līdz centram Ankara, vairākas reizes slēpts sevi un devās uz diezgan mierīgs pilsētas rajons, kur pāris kvartālu māju stāvēja tukšs, gatava nojaukt. Pa saplīsušo loga viņas saulrietu vienu un nolaidās uz divām kāpņu posmu uz pagrabu. Pie tā, ka kādreiz bija centrālās katlu mājas подогретого. Šeit ir notikušas interesantas izmaiņas.
  
  
  Tehniskā nodaļa AX darīja Анкару komandu ap diviem cilvēkiem, lai izveidotu pagaidu mājas, lai šīs operācijas. Viņi ir pārvērtuši šo vietu, kas ir kaut kas līdzīgs dzīvokļi. Viena puse bija līdzīga studiju tēlnieka, bet otra puse - neliela skaņu studija, забитую aprīkojumu. Gar sienām stāvēja divstāvu diviem tehniķi. Tas bija Džons Tompsons un Henks Dudley. Kad viņas ienāca, viņi testē skaņas iekārtas. Viņas strādāja ar Томпсоном agrāk, bet Dudley man bija jaunpienācēja.
  
  
  "Tava pirmā sesija paredzēta šovakar," sacīja Tompsons, vēršoties ar kasetēm un plēvēm, kas to emu deva. "Ar laiku mēs būsim gatavi pārveidot jums". Thompson ir eksperts make-up un noslēpt AX. Tāpēc labākais bija.
  
  
  "Labi, mēs būsim tur, ja viss noritēs labi," - teica viņai ar smīns.
  
  
  "Dudley - skaņu inženieris," sacīja Tompsons. "Viņš būs iemācīt jums balsīm Сезака un Гулерсой. Nāksies smelt pēc atmiņas ih pozas un žestus ".
  
  
  Tās ir noskrējis skatienu telpai pa istabu. "Piemēram, šuvējs ņem, viss, kas šeit notika?"
  
  
  Thompson pasmaidīja. "Mēs jau esam veikuši testa uzstādīšana mājās. Hawke teica, ka tas ir jādara uzmanīgi."
  
  
  "Es esmu ļoti pārsteigts", - atzinās es. "Labi, tiksimies šodien, Thompson".
  
  
  "Visu to labāko, Niks", - viņš teica, kad iznāca viņas pa pazemes laboratorijā.
  
  
  To, pagriezās. "Ir vēl kaut kas. Vai mēs varam kaut kā, lai pabeigtu to mazāk laika? Trīs dienas mums ir liels laiks ".
  
  
  "Iespējams, to var izdarīt divas dienas. Ja jūs varat palikt šeit ilgāk ".
  
  
  "Paskatīsimies, ko jūs varat organizēt" - es teicu.
  
  
  Viņas devās atpakaļ uz viesnīcu, paņēma Heather un bija pusdienas pirms ar viņu tuvējā restorānā. Mēs vienojāmies tikties cietumā divas stundas dienā. Tur mūs gaidīja viens ap darbiniekiem Сезака. Beigās pusdienām Heather izņēmusi ap somas spoguļa un pārbaudīju make-up. Tā izskatās nedaudz komiski savā sarkanā parūka un mazajās glāzēs.
  
  
  "Lieliski, Нелл. Absolūti lieliski."
  
  
  Viņa redzēja svēto garu manās acīs. "Neuztraucies, Nikijs. Pēc divām dienām viņas jābeidz liriskās atkāpes iespaidīgu gars Катерину Гюлерсой, ar to saistītas un visiem pārējiem. Tā ir jābūt, aizraujošs lai jums ".
  
  
  "Kāpēc skaistas sievietes vienmēr skaudīgs citām skaistām sievietēm?"
  
  
  "Par to, kā jūs, vīrieši, esat skatīties uz tiem", - viņa atbildēja.
  
  
  To, iesmējās un devās ar Heather uz izeju, zem smalks lietus līst.
  
  
  "Atgriezties uz viesnīcu," - es teicu. "Tāds cilvēks, kā Walters, iespējams, padara piezīmes laikā šāda ērglis. Viņas gatavojas atrast grāmatu veikals, kur var nopirkt стенографический notepad. Uz tikšanos viesnīcā bez ceturkšņa divi. Pagatavo mašīnu.
  
  
  "Protams, ārsts. Walters. Vēl kāda-ka par sagaidīs savus pakalpojumus, ārsts. Walters?
  
  
  "Es domāju, ka viss ir tik labi organizēts," - teica viņai ar смешком. "Uz drīzu tikšanos, Нелл".
  
  
  Viņa pamāja un aizgāja. Viņas turpināja kustību pa ielu, un pēc divu ceturkšņu velmēta joslu un iegāju grāmatu veikalā. Viņas nopirka notepad, kas saskanētu ar žaketes kabatā, un devās atpakaļ uz viesnīcu.
  
  
  Jo šaurās ieliņas labāk pasargāja no lietus, nekā āra bulvāris, velmēta to šauro ieliņu pa labi ceturkšņa beigās. Lietus tur cilvēkus iekšā. Tā ka iela bija man dota. Par laimi, noslēpt tika izdarīta par labu materiālu, citādi viņa būtu tagad staigāju ar svītrām krāsu pa visu seju, vai ar līknēm ūsām.
  
  
  Mimmo mani nobrauca melna mašīna. Man nepievērsa tam uzmanību. Viņš apstājās apmēram trīsdesmit metrus no viņa, un no tā izkāpa divi jauni turkiem man neapmaksāja. Mašīna atkal aizbrauca. Odin ap diviem vīriešiem ienāca ēkā, bet otrs devās pie manis. Mana interese bija pietiekami uzbudināts, lai rūpīgi sekot viņam. Tas notika mimmo mani un runāja ar mani no aizmugures. 'Es atvainojos. Крибитимиз варми? Viņš uz pirkstiem смятую cigareti un lūdza прикурить.
  
  
  "Man ļoti žēl", - atbildēja viņas gaumē. "Bet es nesmēķēju".
  
  
  Viņš vērīgi paskatījās uz mani. "Ak, tas ir arī ценымногие noderīgāks. Piedod, ka побеспокоил tevi.
  
  
  'Jūsu rīcībā.'
  
  
  Vīrietis pagriezās un devās tālāk. Viņas bērni sāka atkal kustēties. Kad viņas nonāca pie vietas, kur pazuda cits vīrietis, viņas konstatēja, šaurs celiņš. To uzmanīgi gāja uz priekšu. Balss pārtrauca mani.
  
  
  "Mirklīti, lūdzu".
  
  
  Viņas pagriezās un ieraudzīja citu katliņš, kas stāv aleja. Viņš tur наставленный man revolveri beļģijas ražošanu. "Vai jūs varētu doties šurp uz mirklīti?" Viņš runāja angliski, bet ar spēcīgu akcentu.
  
  
  Tās, paskatījās uz ieroci, un acis vīrietim. Viņš nebija bruņots. Tas izskatījās tā, it kā gatavojas šaut, bet es nevarēju atļauties riskēt atklāti tagad. Sekundi vēlāk tās dzirdēja aiz sevis shaggy.
  
  
  "Tev labāk darīt to, ko viņš saka," - teica pirmais turkiem, tagad stāvēja man aiz muguras, angļu valodā.
  
  
  Viņas skatienu uz ego pusi un redzēja, ka viņš pildījumu roku minūtē maksā. Tās, iegāja joslu. Turkiem ar beļģijas revolveris bija lielāks, kā arī ievērojami vecāks cilvēks, kas pienāca pie manis uz ielas.
  
  
  "Saki, kas tu esi tāds?" - sāka savā labākajā oksfordas angļu valodā. "Tas ir patiešām pārsniedz visas robežas. Tu par manu naudas maku? Tad tev nav paveicies, jo man līdzi ir maz naudas ".
  
  
  "Tas ir viņš", - sacīja jaunākais turkiem citu, spiežot mani joslu.
  
  
  "Atdod man savu maku", - man teica vecais vīrs.
  
  
  Viņas saprata, ka viņš ir viesnīca " ego ", lai nospiedums, un tā bija mana iespēja būt parasts tūrists. Sarunas laikā viņš nolaida revolveri pietiekami низменному, lai dotu man iespēju.
  
  
  "Jums nav iegūt maniem papīriem", - sašutis kliedza man un sasniegts revolveris.
  
  
  Viņš pamanīja manu kustību, bet pārāk vēlu. Viņš zaudēja līdzsvaru, kad viņa ar abām rokām yanked aiz rokas, kurā viņš turēja savu ieroci. Viņš izlaida ieroci un hit citu vīrieti, kas vēl atradās līdz pusei aiz manis. Lai nokrist uzreiz, emu nācās izraut savu roku ap savas kabatas. Viņi ar kurls стуком ietriecās sienā. Kad augstu atrada revolveri, cits steidzās uz mani. Viņš bija spēcīgs, un spēks ego uzbrukumiem piespiedu mani vaidēt. Ego thumbs сжали manu kaklu, piemēram, skavu. Man kļuva garlaicīgs. Viņai ļāva saviem предплечьям pieskarties ego uz mirkli slimības. Tas ir nolauzti ego smaka manā kaklā. Viņas сцепил rokas un thrusted dubultu dūri vaļsirdīgs emu dzīvē. Viņš izlīda no vaidēt. Mērenām žestu ielika viņas roku emu uz kakla. Tas bija finiera. Viņš paklupa par mitrs bruģis. Tas bija dīvains cīņa. Viņai nebija ne jausmas, kas sūtīja šo cilvēku. Ja tie piederēja Сезаку, ka bija maz ticams, ka būtu labāk rīkoties mierīgi. Tad viņas varētu personīgi sūdzēties Сезаку, kam ir iespēja blefs. Bet, ja būtu ih atsūtīja Басимеви, to nebūtu gaidījis labas attiecības. Tad ir vērts parādīt dažus cīņas paņēmienus, kas d-ru Уолтерсу pieeju. Lai gan tās nav tieši gribēju nokļūt nepatikšanās, nogalinot vienu ap tiem.
  
  
  Augsts beidzot redzēju, kur ego revolveri. Bet neilgi pirms tam, kad viņš bija paguvis ego noķert, tās stipri skāra viņa ego kāju uz sāniem, nedaudz zem ego ribas. Ревя no sāp, viņš перекатился uz vaidēt. Tā bija mana iespēja. Ja viņas varētu staigāt prom tagad, viss, kas man ir nepieciešams, lai varētu darīt vēlāk, - tas ir skaļi sūdzas par "zagļiem un putas", ja man uzdod sarežģītus jautājumus.
  
  
  Viņas pagriezās un skrēja.
  
  
  Bet atklāti pirms iziešanas caur aleja atradās melna mašīna. Vadītājs iznāca. Un tas nekļūdīgi нацелил uz mani savu revolveri.
  
  
  Viņš vienkārši pavēlēja. - 'Stop!'
  
  
  Viņas skatījās uz apgriešanas stobra ieroci un сдержался. Šis cilvēks nav izskatījās tā, it kā būtu atrisināts lietot savu ieroci.
  
  
  Divi citi atkal nostājās uz kājām. Odin ap tiem rupji sagrāba mani no mugurpuses un защелкнул dzelžos uz plaukstas. Viņš aizvēra ih pārāk cieši, un tie ir sagriezti manu miesu. Garš vīrietis pienāca un nostājās man priekšā, un izteiksme ego acu skaidri parādīja, ka viņš ir sagatavojis man "jaukas" lietas, ja viņam ir bijusi iespēja ih īstenot. Viņai ir auksti paskatījās uz viņu. "Es nezinu, kas jūs esat, bet jums labāk sazināties ar mister Сезаком, pirms esat pabeidzis ar to."
  
  
  "Сезак ar to nav nekāda attiecības", - прорычал augsts. 'Pasteidzies! Забирайся mašīnu.'
  
  
  Šis reimatismu atklāja divas lietas. Šī darbība bija darbu Басимеви, un viņš nav gatavojas neko stāstīt Сезаку, kamēr nav допросит mani. Neviļus manas domas vērsās pie Heather viesnīcā, un es domāju, drošības vai viņa ir tur.
  
  
  "Ja jums nav zagļi, un jums nosūtīja nav Сезак
  
  
  - teica viņas augstu, - kas tad?
  
  
  "Забирайся mašīnu."
  
  
  Viņas sel mašīnu ar воинственным aci, jo Walters tā izturējās. Viņš turpinās protestēt. "Britu konsulāts dzird par to, es apliecinu jums". Viņas drūms uzkāpa uz aizmugurējā sēdekļa, un viņi šo spēli ir man blakus abās pusēs.
  
  
  Lēni, auto pārcēlās uz reset. Paldies ritmiskai kustībām sētnieki atbalstīja tīrību vējstikla, un to varētu redzēt, ka mēs tūsku pilsētas centrs.
  
  
  Pēc desmit minūtēm mēs bijām pirms aizmugurējo izeju lielā pelēkā betona ēkas. Tas bija kā valdības ēkas. Nācās iet mazs pagalms. Mani aizveda uz ēku, veica pa gaiteni un apvienotas lifts. Mēs uzkāpa piektajā stāvā. Savādāk gaiteni. Daži turki, kas notika mimmo mums, izmet saprotoši skatienus uz manu pusi. Mēs pagrieza stūri, un viņš nokļuva aci pret aci ar Heather. Viņa sēdēja, ledus, skatoties uz priekšu, uz koka soliņa blakus slēgtām durvīm. Sasaiste par to nebija, bet viņai blakus stāvēja turkiem tumšā apģērbā.
  
  
  Dr Walters! - izbrīnījies viņa iesaucās, pieceldamies, lai sveicināt mani. "Mani piespieda iet šeit ar mani. Kas šeit notiek?'
  
  
  Viņas apstājās viņas priekšā. "Man nav ne jausmas, miss Труитт. Bet es потребую, lai konsulāts un mr Сезак tika nekavējoties paziņots, kā tikai viņas atrast šeit kādu ap vadītāji ".
  
  
  Tas tiešām ir briesmīgi, - teica Heather. Savu lomu viņa spēlēja lieliski. "Ļoti briesmīgi."
  
  
  "Neuztraucieties, mis Труитт, - es teicu. "Es tikšu skaidrībā ar to nav laika".
  
  
  "Gāja", - teica augsts turkiem, spiežot mani pie slēgtā dienā. Viņš atvēra durvis. Sekojot Heather un viņas pavada, mēs esam uzsākuši kaut ko līdzīgu vestibilu, kur pie galda sēdēja meitene. Pēc zīmei augstas katliņš viņa noklikšķināju un pienesa pie auss telefona klausuli. Viņa kaut ko murmināja klausulē un прислушалась. Tas atkal ir sasniegusi klausuli uz āķa, un kaut ko teica augstajai gaumē.
  
  
  - Lai tur подождет. Sieviete arī.
  
  
  Viņa norādīja uz durvīm pa kreisi no mums. Ar čīkstoņu ee galda tika cirsts durvis. Iespējams, viņš deva piekļuvi kabinets viņas boss.
  
  
  Augsts atvēra citas durvis un ar žestu aicināja mūs iekšā. Mēs gājām uz spoži apgaismoto, maz обставленную istabu. Divi tiešo krēsla un atzveltnes krēsls. Neko citu, tikai divi spoguļi vaidi. Spoguļi, vismaz, viens ap viņiem, bija caurspīdīgas. Kāds tagad noskatījos par mums, un mums, iespējams, arī подслушивали.
  
  
  'Gaidi šeit. Tevi drīz izsauks. Augsts turks atkal drūmi paskatījās uz mani un aizvēra aiz sevis durvis. Heather оглядела istabā, un viņa klusi skatījos uz nah. Viņa redzēja spoguļi un strauji pagriezās pret mani. "Kas ar mums notiek, dr Walters? Kas ir šie cilvēki?'
  
  
  Viņas zināja, ka viņa saprata. Tas viennozīmīgi ar mani spriegums. "Es nezinu, Нелл. Viņai nekas ap šo nesaprotu. Tās ir pārliecināts, ka tā ir briesmīga kļūda ".
  
  
  Bija skaidrs, ka viņi cerēja, ka komentārs izsniegs mums vai pat atklāj mūsu patieso identitāti, atklāti apspriežot ego. Bet mēs abi jau esam saskārušies ar to triks agrāk. "Viņi pat ir likts uz tev roku dzelžus!" - šausmās iesaucās Heather. 'Ak, dievs! Kādi ir necivilizēti cilvēki! "
  
  
  Tā bija lieliska kļūda. Viņas nolēma doties tālāk.
  
  
  "Neaizmirsti, Нелл, ka kaut kādā ziņā mēs esam nokļuvuši šeit, vides pagāniem. Patiesībā, šie cilvēki gandrīz nav iepazinās ar rietumu civilizācijā ". Tā ir viņa varētu iegūt papildu trieciens mērķi, bet tā bija laba izklaide.
  
  
  "Kā jūs domājat, tas ir kaut kā saistīts ar mūsu vizītes kungam Сезаку?" jautāja Heather.
  
  
  "Es domāju, ka šie cilvēki ap īpaša policijas nodaļa. Es neticu, ka mr Сезак kaut ko zina par to. Iespējams, viņi gribēja, lai cilvēki, kas ir līdzīgi mums. Kontrabandistu vai kaut kas tamlīdzīgs. Viss būs labi, neuztraucies.
  
  
  "Es ļoti ceru, ka tas nav uz ilgu laiku".
  
  
  Man bija interesanti, cik rūpīgi tie būs apstaigāt mūsu naktsmītnes numuri. Viņas paslēpa mūsu ierocis un portfeli маскировок caurules kondicioniera. Ja būtu, viņi bija labi, viņi ir atraduši. Bet, varbūt, tas vēl nav bijis.
  
  
  Durvis atvērās. Ienāca cilvēks, kuru mēs agrāk nav redzējuši. Tas bija neliels, ievērojama turkiem tumši zilā uzvalkā pinstriped. Viņš vērīgi paskatījās uz mums. "Dāma iet ar mani", - viņš teica vislielākā uzmanība angļu valodā. It kā ar viņu kaut kas pēkšņi ienācis prātā, viņš atgriezās istabā, un atbrīvoja mani no sasaiste. Manas plaukstas ir stipri pietūkušas no сжимающего metāla.
  
  
  "Paldies," es teicu.
  
  
  Viņš pazuda ar Heather, un viņš palika viens ar briesmīgajām aizdomām par to, kas varētu ar viņu notikt. Viņas piecēlās un sāka staigāt pa istabu. Tieši tad, kad viņas, domāju, ka dr Walters tā arī būtu darījis. Minūte pēc piecpadsmit durvis atkal atvērās, un atkal man priekšā nostājās svešinieks. Vidēji, pilns vīrietis. Plāni mati un maisiņus zem acīm.
  
  
  "Jūsu kolēģis stāstīja, mums viss ir, - viņš teica, strauji un greizs, angļu valodā. "Viņa visu zināja. Lai nah problēmas beidzās. Ceram, ka arī jūs vēlaties sadarboties. Nav jēgas vairs izlikties par nevainīgu.
  
  
  Es neizpratnē paskatījās uz viņu. "No kurienes, šuvējs ņem, jūs lietojat šīs blēņas?" Atzīties? Izlikties, ka tās pēterburgā? Protams, viņas pēterburgā, jūs zināt, ka ir! Viņas britu padotais, un es pieprasu, lai manu konsuls nekavējoties tika paziņots ".
  
  
  Britu konsuls Ankara zināja par mūsu klātbūtnes un āmulis pavēli palīdzēt mums nepieciešamības gadījumā. Plecīgs turks vērīgi skatījās uz mani. "Žēl, ka tu esi spītīgs". Viņš pagriezās un izgāja cauri istabai.
  
  
  Viņas atkal sāka staigāt, nikni пощипывая ūsas, cerot, ka tas tiks uztverts kā nervu ieradums. Pēc piecām minūtē vīrietis, kura paņēma Heather, stāvēja manā priekšā.
  
  
  "Ej, - viņš teica.
  
  
  Viņas sekoja viņam ar uzgaidāmā telpa. Mēs devāmies atvērts cirsts dienā. Turki pieklauvēja un iegāja. Mēs bijām diezgan plaša istaba. Četri krēsli stāvēja puslokā galda priekšā. Pie galda sēdēja vēl viens svešinieks. Blakus viņam stāvēja plecīgs turkiem. Heather sēdēju uz vienā ap krēsli galda priekšā.
  
  
  Dr Walters! Viņi teica, ka tu kaut ko zini, vai ko tad ir vainīgs! Kā tas ir iespējams?
  
  
  "Nomierinieties, mis Труитт, - es teicu. "Es domāju, viņi spēlē kādu spēli".
  
  
  Apsēdies, dr Walters, vai kas tu mums biji, - teica cilvēks pie galda tikai un vienīgi mierīgā balsī.
  
  
  Tā labāk постою tur, pagaidām precīzi nav nesapratīšu, kāpēc tas viss ir blēņas ".
  
  
  'Kā gribi.' Cilvēks, kurš mani aizveda, izgāja pa istabu un aizvēra aiz sevis durvis. "Jūs ieceļojuši valstī dažas dienas atpakaļ. Jūs teiksiet, Stambulā. Bet mēs nevarējām atrast nevienu, kas varētu apliecināt savu stāstu ".
  
  
  Protams, to varētu gaidīt. Bet cits aģents sastādījuši sarakstu ar pasažieriem, lai padarītu mūsu vēsturi ir patiesas. "Ja tu mums netici, iesaku jums pārbaudīt sarakstu pasažieru sacīkšu 307 TWA pagājušajā otrdienā".
  
  
  "Mēs esam izdarījuši", - teica cilvēks pie galda. "Tas arī ir pareizi. Bet vai nav dīvaini, ka neviens apkārt darbinieki nevar atcerēties, ka redzēju jūs abus lidmašīnā vai ja jums iznāca?
  
  
  - Man tas liekas pavisam normāli, - es teicu. "Šie cilvēki redzēs simtiem pasažieru katru dienu. Tas ir iemesls, kāpēc jūs informēt mūs?
  
  
  "Kāds ir jūsu īstais vārds-doktors? Walters?
  
  
  "O, lūdzu! Pārtraukt šo komēdiju!
  
  
  "Un vārds dāmas?"
  
  
  "Es jau tev teicu savu īsto vārdu!" iesaucās Heather. "Iesim! Tad mēs varam atstāt šo horrible valsti! "
  
  
  "Nomierinieties, mis Труитт, - brīdināja viņu un tālāk. "Ne visi cilvēki ir tādi. Patiesībā delle, līdz šim sesku pie mums šeit izturējās lieliski. Jūs jau sazinājies ar Челиком Сезаком? Viņš var galvot par mums ".
  
  
  Turki, kas stāvēja pie krēsla, noliecās pie otra, un kaut ko čukstēja emu uz auss.
  
  
  "Jūs britu spiegu?" - maigi, bet stingri jautāja cilvēks pie galda. Viņš bija augsts un plats plecos, ar smalkām melnām ūsām, kas, kā карандашная līnija, nogāja pa ego augšlūpas.
  
  
  'Mans dievs!' nopūtās Heather.
  
  
  "Spiegu?" - neticīgi to atkārtot. - Bet, mans dārgais, kā jūs varat sacīt pazīstamajam zinātniekam? Protams, es neesmu spiegs, un šī dāma arī.
  
  
  "Daudzi amerikāņu un britu spiegi iekļuva mūsu valsti nelegāli, jo mūsu attiecības ar Rietumiem, kas pasliktinājās", - atbildēja turkiem pie galda. "Mēs nevaram to pieļaut".
  
  
  "Bet tam nav nekāda sakara ar miss Труитт un mani!" - sašutis iesaucos es. "Ja ar nevainīgi britu tūristiem Turcijā griežas, tad es uzskatu, mans dārgais kungs, ka ir pienācis laiks informēt valdība Viņas Majestātes par to delle. Vārds "valdība", izraisīja neapmierinātību viņpus krēsla. Tie, protams, nav tās tuvumā ir šādas izraisīt starptautisku skandālu, ja tiem nav īstas pārliecības par mūsu identitāti. Un, lai gan viņai bija pārliecināts, ka visu to mēs pienākums Басимеви, viņš pats bija klāt. Viņš acīmredzami nav gatavojas apdedzināt pirkstus. Cilvēks aiz galda, visticamāk, pakļautais, gudri nav minēts manu kļūdu par Oksfordas.
  
  
  Mazs turki apsteidza krēslu un norādīja gaļīgs ar pirkstu virzienā Heather. "Kāda adrese pie Royal society?"
  
  
  Viņa deva emu adresi.
  
  
  Un savu privāto tālruņa numuru doktora Уолтерса?
  
  
  Viņa to nosauca.
  
  
  Viņš izskatījās neizprot. Tad viņš izmēģināja to uz mani. "Cik biedru Asociācijā?"
  
  
  "Nu, tas ir atkarīgs no tā, vai jums ir prātā fizioloģiski dalībnieku vai kopējais skaits", - es teicu. "Ривненской 2164 fizioloģiski locekli. Vairāk nekā 400 ap viņiem dzīvo Londonā. To, uzskatu, ka precīzs skaits - 437. "
  
  
  Maza turku izvilka lapiņu un ātri ego izpētītas. Viņš pacēla acis, ar pārsteigumu un vilšanos. Acīmredzot, man tagad tas bija labāk, nekā iepriekšējā vakarā pie Сезака.
  
  
  "Kurā dienā esat reģistrējies Eton?"
  
  
  Man nācās apspiest усмешку. Protams, viņi vairs neiedrošinājās pacelt spirālveida par Oksfordā. Turklāt, failu ASO bija precīzs. Tās nav naktsmītne uzreiz atbildēt. Neliels svārstības bija labāk.
  
  
  "Nu ko, paskatīsimies. Tas bija 1935. gada. Rudenī. Septembris, manuprāt, apmēram septembra vidū. Jābūt četrpadsmitais. To atceros, tas ir , bet, protams, jums nav īpaši cenšaties atcerēties kaut ko līdzīgu ".
  
  
  Pēc vilšanās uz to pašu aci, viņas saprata, ka nosauca pareizo datumu. Tie ir kārtīgi paveikusi savu mājasdarbu.
  
  
  "Kā jūs parasti завтракаете, dr? Walters? Jautāja cilvēks pie galda. Tas bija ļoti viltīgs strupceļa. Un atbilde bija nē mums vienā failā. Viņas ātri pārbaudīju savu atmiņu, turpinot skatīties uz viņu. Bija kaut kas īpašs uztura paradumiem Уолтерса.
  
  
  "Bet kas ir tagad!" Tās sākās. "Es tiešām neredzu..."
  
  
  "Vai jūs varētu atbildēt uz strupceļa".
  
  
  Viņas dziļi nopūtās. 'Labi. Tās neēdu no rītiem. Glāze sulas. Nedaudz grauzdiņu ar sviestu. Dažreiz pievienoju marmelāde uz maizītēm. Un tasi karstas kafijas.
  
  
  "Kāda sula jūs vienmēr dzert, daktere? Walters?
  
  
  "Plūmju sula, ja tev tiešām ir interesanti zināt". Un viņas, zināju, ka viņi patiešām viesnīcas zināt. Walters patika plūmju sula.
  
  
  Sekoja ilgs klusums. Cilvēks aiz galda pielāgo savus papīrus un piecēlās. Viņš piespieda sevi pasmaidīt. "Cik ilgi jūs plānojat palikt Ankara, dr? Walters?
  
  
  "Es nepalikšu šeit mums uz minūti!" - teica, Heather, arī pieceldamies.
  
  
  "Viss kārtībā, miss Труитт", - teica viņas hei.
  
  
  Viņai atbildēja turku. - "Es domāju, vai divas dienas".
  
  
  'Patiesībā. Tad viņas vienkārši lūdzu jums nav mainīt calve šajā periodā.
  
  
  Viņas mazliet atslāba. Viņš atlaida mūs. "Labi," es teicu.
  
  
  "Bet konsuls uzzina par to, ja viņas emu pastāstīšu".
  
  
  Tā nekavējoties informēšu par revīziju jūsu konsulāts par notikušo. Tas ir parasta lieta. Kaitinošas, bet nepieciešama, lai aizsargātu mūsu valsti. Turklāt, to informēšu Челику Сезаку, ka jūs bijāt šeit, lai nopratināšanas. Bet, pirmkārt, tās vietas atvainojamies par neērtībām, ko mēs varētu jums kaitēt ".
  
  
  'Diskomfortu!' - kareivīgi iesaucās Heather.
  
  
  Viņa piecēlās. Atvainojamies bija formāls. Gadījumā, ja mēs gribam sarīkot nepatikšanas. Bet to varētu teikt ego domām, ka viņš joprojām domāju, ka mēs aizdomīgi.
  
  
  "Es pieņemu tavas atvainošanās", - ledus toni es teicu. - Un tagad beidzot aizbraukt?
  
  
  Protams, izsmalcināti smaidot, sacīja turks. "Jūs gaidījāt kaut ko citu?"
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  6. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pagrabā pagaidu laboratorijas AX izskatījās savādāk. It kā viņš kādu laiku ir lietots. Dudley atklāja ēkā signalizācijas sistēmu, lai neviens pārsteidza mūs apmeklējumu. Viņš ir apstrādājis ierakstu ar balsīm Сезака un Гюлерсой un jaunu plēvi, lai katra ap mums. Tagad mēs ar Heather varētu mācīties ih vienlaicīgi. Nodaļā grima Thompson tikko beidzis rupju skulptūru galvas Сезака. Sienas ap to bija klāta ar milzīgu palielinātiem fotogrāfijām Сезака un Гюлерсоя, ko mēs esam darījuši. 'Brīnišķīgi!' - teica, Heather, pieeja pie krūtīm, atjaunojas Сезака.
  
  
  Thompson iesmējās. "Redzi, mēs, tehnikas, aprīkojuma, ne gluži lieks". Viņš piespieda īkšķi uz māla. "Es likšu ego šodien nekādi nav kad, plastmasas. To darīšu demonstrācijas nospiedums šo gumijas maskas, jums vajadzētu valkāt, Niks. Pēc tam bija kārta ūsas un matus. Tas ir sarežģīts darbs, viss ir precīzi jāatbilst. Tāpēc, ka citādi... - viņš iesmējās man.
  
  
  "Es zinu," - es teicu.
  
  
  "Ja mērķis miss Гулерсой? jautāju Heather. Thompson norādīja uz priekšmets istabas stūrī. Virs tā bija audums. "Tas nožūst". Heather piegāja un pacēla stūri auduma. 'Lielisks! Cik miss Гюлерсой, protams, var būt skaista.
  
  
  "Domāju, plastikāta casts būs gatavi šodien nekādi nav kad," sacīja Tompsons. "Tā ka mēs varam pielaikot jaunākās maskas rīt vakarā, ja gribi".
  
  
  "Es labprāt, šuvējs ņem" - es teicu. "Mūs pratināja, turku specdienesti, un Сезак to zina. Un tas arī radīs viņam ir aizdomas. Jo ātrāk mēs выберемся pēc Ankara, jo labāk ".
  
  
  "Labi, - sacīja Tompsons. "Es saprotu, ka tu nevari palikt šeit, visu laiku ar visiem šiem aizdomīgi turkiem. To iesaku tev sākt strādāt ar Dudley tagad, kamēr to apdare darīt maskas ". Un, kamēr cilvēki Басимеви, iespējams, domāja par to, kā viņi ir zaudējuši mums naktsmītnē, mēs ar Heather turpināja klausīties ierakstu. Atkal un atkal. Dudley darīja pauzi starp katru piedāvājumu, lai mēs varētu atkārtot ego līdz nākamā piedāvājumus. Un kamēr viņa tur sēdēja, austiņas un balss Сезака viņiem, tā prātoju, vai tas nostrādās.
  
  
  "Cilvēks paslēpās romiešu катакомбах",
  
  
  Ap skaļruņiem ir skaidri nāca dziļu, vienmērīgu басовый balss Сезака.
  
  
  Šis cilvēks slēpjas romiešu катакомбах, - atkārtot to ar ierasto akcentu. Viņas пошевелил ar rokām, kamēr Сезак runāja.
  
  
  "Neticami vietu. Mitrs, auksts un tumšs.
  
  
  Lecekts žurkām un kukaiņiem ".
  
  
  To atkārtot frāzi, mēģinot izrunāt ar lūpām to pašu skaņu, ko un Сезак. Beigās lentes, piedāvājumiem un fragmenti no sarunas ir turku valodā. Tas bija, protams, pašas svarīgākās, tāpēc, ka mums ir maz ticams, vajadzēja runāt angliski darba laikā.
  
  
  Pēc kāda laika Heather pienāca pie manis un apsēdās blakus. Viņa šķērsoja viņai kājas zem pretīgi kleitu Нелл Труитт. Kad viņa sāka runāt, viens pamatiem ritmiski bobbed.
  
  
  "Cok aciktigun eļļas pierādījums, bir lokantaya girdim".
  
  
  Viņa teica,-tas ir turku valodā par to, ka esmu izsalcis, un dodas uz restorānu. Šo frāzi viņa bija dzirdējusi, kā Katerina runāja ar citu sievieti kādā ballītē, kad runāja par braucienu uz pilsētu. Viņas akcents bija ideāls. Aizverot acis, to varēju apzvērēt, ka Katerina sēdēja man blakus.
  
  
  "Labi," es teicu.
  
  
  - Jūs gribētu, šodien Гулерсой, nevis mani, Niki? viņa jautāja. Pat šajā apģērbā veco jaunavas tas nav pārstājusi būt seksīgi.
  
  
  "Nesakiet stuff, - es teicu.
  
  
  "Tu gribi nodarboties ar mani ar mīlestību, ja tā izskatīšos, kā Katerina?"
  
  
  "Es vēl neesmu par to domājis. Bet, ja jūs uzstāt.
  
  
  "Es esmu pārliecināts, ka tu sāksi domāt. Bet jūs zināt, kas ir Katrīnas. Tāpēc, ka es atrodos zem maskas ".
  
  
  "Tad man nāksies izmantot savu iztēli," es teicu.
  
  
  "Ak, Nika!" - viņa teica, mazliet надуваясь.
  
  
  "Iedomāties, ka tu aiz maskas".
  
  
  Smaids lēni slīdēja pa viņas skaisto seju. "Ak, tas ir tas, ko tu domā".
  
  
  Viņas apskāva ee. "Thompson un Dudley aizgāja pusdienot," es teicu. "Nu nebūs vismaz uz stundu. Bet, kad viņi atgriezīsies, iedegsies sarkana svētais avārijas signalizācijas ".
  
  
  Heather paskatījās uz брылев. - "Jā, tā var notikt".
  
  
  Viņas maigi noskūpstīja ee kaklu, un tā ir nedaudz shivered. "Kamēr viens mums apkārt skatās uz sarkano svēts, neviens nevar mūs pārsteigt".
  
  
  "Jūs tā strauji ir pamanījuši," viņa teica.
  
  
  Viņas paņēma ee aiz rokas un pieveda vienu ap gultu. "Tas nav suite, the Ritz - es teicu, - bet tas ir viss, ko es jums varu piedāvāt uz brīdi." Viņa noskūpstīja viņu pilnīgas lūpas.
  
  
  "Vide nav svarīgi, dārga", - teica Heather, aptverot mani aiz kakla. "Bet kāda mums ir sabiedrība".
  
  
  Viņa noskūpstīja mani un sāka ātri un jutekliskas izģērbties. Viņa zināja, ka manī ir draudzīgs skatītājs. "Viņa bija jauna sieviete, ar sliktu raksturu, - nodomāju, skatoties uz mani, bet ne sliktāk par mani." Viņas apskāva ee un stipru noskūpstīja. Manas lūpas pētīja viņas seju, kaklu, krūtis, dzīves un gurniem. Viņa dzirdēja viņas vaidēt un pacēla acis. Viņas seja mirdzēja ierosināšanas. Kissing viņas, atgriezās pie ee lūpām. Viņa затащила mani gultā un sāka segt mans ķermenis ir mantkārīgs skūpsti. Kad viņas rokas un muti brauc man līdz maksimālā sprieguma, tās nodot ee uz muguras. Viņa обвила mani kājām, kad to dziļi iegāja nah un atdeva savas stiprās kustības nelielām spurts. Šoks, kas paņēma mani pie jaunas baudas virsotnes. Kad viņas, domāju, ka limits ir manas paškontroles sasniegts, Heather iesniedza man zīmi, ka viņa ir gatava. Un fināla, pilnā satiksmes kustības, mēs kopā sasniedza kulmināciju, kas nodarbojas ar lika mums aizelsties un pilnībā iztukšot.
  
  
  Mēs visi vēl дремали, lai aptvertu viens otru, baudot klātbūtni cits citu, kad sarkanā svētais sāka akli mirgot.
  
  
  "Mums ir uzņēmumi", - atzīmēja es.
  
  
  "Varbūt tas ir vienkārši īssavienojums?" - ar cerību piedāvāja Heather, snuggling uz mani laiza. "Es nopietni šaubos".
  
  
  "Es arī, ja godīgi", - lakoniski atbildēja viņa, pieceldamies, lai atkal apģērbties.
  
  
  Nezinu, vai ir aizdomas, vai Dudley, Thompson, ko mēs izmantojām, ir pārtraukums. Ja tā, tad ih aizdomas nav apstiprinājušās. Tāpēc, ka tad, kad viņi atkal iegāja pagrabā, ir vienīgā atslēga uz sieta tā, kas ir noticis ih trūkums, bija apmierināti sejas izteiksmes Heather un mani.
  
  
  
  Kad mēs atgriezāmies uz viesnīcu agrā vakarā, mums ar nepacietību gaidīja turkiem tumšā apģērbā. Viņš угрюмо skatījās uz mums, tad atkal paskatījās uz avīzi, ko lasīt. Viņas, zināju, ka viņš brīnījās, kā mēs ускользнули no viņa uzmanības, un to, kā mēs tikmēr nodarbojās. Bet, tā kā emu bija grūti atzīt, ka viņš sekoja mums, viņš varēja tikai mēģināt apslēpt savas dusmas un vilšanos.
  
  
  Kad mēs devāmies vakariņot vēlāk vakarā, viņš sekoja mums uz restorānu. Citu turki ienāca pēc mums un turpināja vērot mums ēšanas laikā.
  
  
  Viņai ir aizdomas, ka būs arvien grūtāk izvairīties no mūsu draugiem, - teica viņas Heather beigās vakariņām. "Esmu priecīgs, ka rīt vakarā viss beigsies. Ir pienācis laiks pamest šo pilsētu."
  
  
  Protams, ārsts. Walters, - atbildēja Heather. "Kā jūs domājat, kad mēs dodamies?"
  
  
  Uzreiz pēc tam, kad mēs apmeklēsim Dudley un Tompsons. Mūsu vilciens atiet rīt vakarā pulksten 11. Tas ekspress uz austrumiem. Viņš ved mūs atklāti par Тарабью. Mums vienkārši nepieciešams, pārģērbties Эрзуруме. Ceru, ka stacijā neviens mūs nepamanīs. Ja Басимеви dzirdēs, ka Сезак un ego sekretārs aizbrauca ar vilcienu, tad pamanīs, ka Сезак zālē, pilsētā, viss kas var notikt ".
  
  
  Tas būtu ļoti grūti, " - komentēja Heather. - Labi, mūsu draugam nav paveicies, ja viņš vēl nav pabeidzis ēst. Tu esi gatavs, Niki?
  
  
  Dr Walters, tu domā, - pielāgo tās ff. "Tiksimies rīt no rīta".
  
  
  "Jā, dakter. Walters.
  
  
  Mēs izgājām ārā, ap restorāna, un turkiem sekoja mums atpakaļ uz viesnīcu. Katrs mums apkārt, devās uz savu istabu un labi daudz miega naktī.
  
  
  Nākamajā rītā ar vēl vienu турком pa pēdām, mēs devāmies uz aviosabiedrības birojā, kur ir rezervējis ceļojumu uz Londonu nākamajā dienā. Mēs visi vēl bija kā tūristi, staigāja apkārt viena veikala uz otru, un ap vienpadsmitiem devās uz biroju Сезака, lai pastāstītu emu, ka aizbraucam uz nākamo dienu. Mēs teicām emu, ka vairs nav noziedznieks ego tautiešu nežēlīgu apiešanos ar mums. Un ka citādi mūsu vizīte bija ļoti pamācošs. Jo īpaši, mūsu tikšanās ar viņu personīgi. Un ka mēs cerējām, ka viņš drīz nāks uz Londonu. Tad mēs varētu atsaukties uz viņa laipnība un viesmīlība. Сезак bija ļoti laipns un, es domāju, sajutu atvieglojumu no tā, ka mēs aizbraucam. Басимеви, iespējams, traucēja ego dēļ mums.
  
  
  Vēlāk pēcpusdienā par mums sekoja vēl viens turks mūsu tūrisma ceļojumu pa Ankara. Mums nācās atbrīvoties no viņa, jo mēs atgriezāmies uz viesnīcu un vairs nav rīkojušies mūsu pašreizējo noslēpt.
  
  
  Ap sesto stundu ir sācis jau krēslot, mēs esam iegājuši veikalā, kur bija agrāk. Pie veikala bija aizmugures izeja, kuru varētu izmantot klienti, kas nāk uz joslu, kas ved uz šādu ielu.
  
  
  Kā vienmēr, mūsu turku ēnu sagaidīja ārā, vērojot galveno ieeju veikalā. Heather nopirka nelielu rotājumu pa misiņa. Kad viņa samaksāja, viņa jautāja īpašnieks, vai mēs varam izmantot aizmugures izeja, lai neiet pārāk daudz. Pēc brīža mēs bijām uz blakus ielas, un izsauca taksometru. Taksometru умчалось virzienā uz laboratoriju, un mums neviens nav sekojis.
  
  
  Trīs kvartālu attālumā no laboratorijas mums bija taksometru pietura, bet pārējo mēs izgājām staigāt. Mēs visi vēl bijām vieni. Brīdi vēlāk mēs bijām pagrabā, un mūs silti sagaidīja Dudley un Tompsons.
  
  
  "Nu ko, - teica Dudley ar naudas sodu smaidu, - balss un viss, kā saka".
  
  
  "Tas ir patiess vārds, iancu square, - teica Heather.
  
  
  "Ja jūs снимете šo noslēpt, mēs sāksim tagad atklāti," sacīja Tompsons.
  
  
  Tās ir tikai unfastened parūka un ūsas, kā nejauši paskatījos uz sienas. Visi sastinga. Мигала sarkanais gaismas indikators.
  
  
  "Mums ir uzņēmumi", - es teicu.
  
  
  To satvert no krēsla pistole Tomsona nams. Viņas šaubu, ka Tompsons kādreiz izmanto ego ārpus poligona AX Vašingtonā.
  
  
  "Paliec šeit," es teicu.
  
  
  "Es iešu ar tevi", - teica Heather.
  
  
  "Tev tas sapņoju", - es teicu. Tā, paskatījos nah, un tā ir guvusi noraizējies persona.
  
  
  "Labi, Niks. Esi piesardzīgs.'
  
  
  Viņas mierīgi izgāja pa lab un devās uz kāpnēm. Viņas apstājās pie stūra. To, dzirdēju, kā трескались stikla lauskas. Kāds ienāca pa saplīsušo loga, kas mēs esam izmantojuši, un tagad devās uz kāpnēm.
  
  
  Viņas sneaked aizmugurē kāpnes un paslēpās tur. Viņas затаил elpu un gaidīju nākamo skaņas. Tas ir pakāpiens kāpnēm augšā. Shaggy cilvēku, kam bija kurpes ar mīkstu zoli. To nav dzirdējis ego atkal, līdz brīdim, kad viņš nāca pāri gabalu gludekļi piekto soli no apakšas. To varēja teikt, ka tas bija vīrietis, ar spēku, ar kuru kādreiz savu ego pamatiem. Viņas gaidīja. Vaidi parādījās ēna. Drošs siluets vīrieši ar pistoli. Interesanti, hema tā varētu būt? Ja kas-tad nav garām, par mums vērojām tikai cilvēki Басимеви. "Tā tik turpiniet, - es teicu.
  
  
  Nākošajā sekundē tās, atklāju, ka man nav darīšana ar копом. Tas ir slepenais aģents, jā, un vēl sasodīti laba. Dzirdēdams manu balsi, viņš пригнулся, pagriezās ap savu asi un ātri bija mērķis. Viņu nošāva, un istabā atbalsojās разнесся nedzirdīgo klauvē izpūtējs. Таращить acis опалила ego mati. Ego pistole skaļi nošāva, un emu ir izdevies прострелить caurumu manā piedurknes.
  
  
  Kad viņas, ienira uz grīdas, tā pēkšņi sapratu, ka viņi, iespējams, nolaida uz mums lieka cilvēka, lai novirzītu mūsu uzmanību no tā. Tas nostrādāja, un tas ir ļoti slikti jutos. Viņas darīja to, ko nedrīkst darīt labu līdzekli. Viņas ir zemu Басимеви.
  
  
  Ierocis mans ienaidnieks, bija milzīgs troksnis zemā telpā, таращить acis ietriecās betona tuvu man, kad tās samazinājās uz pusi ar pistoli gatavībā. Emu atstāt šo telpu dzīvs. Mēs abi zinām, ka man ir nogalināt ego, ja viņš iesākumā nav nogalināt mani. Trešais šāviens satricināja manās ausīs, un man apkārt разлетелись šķembas betona. Tās sākumā otro reizi nospieda gaili ar vieglu стуком. Таращить acis nokļuva emu krūtīm. Viņš ienira pa kreisi, kad viņas atkal nošāva. Tās nonāktu emu pusē. Viņš zaudēja līdzsvaru un ietriecās sienā. Viņš нацелил pistole man uz galvas, bet viņai nav devis emu lēmumu pull sprūda. Mans ceturtais таращить acis hit viņam, un viņš sabruka uz sienas: ir miris.
  
  
  Tā joprojām stāvēja pār to, kad pienāca Heather. Ar Томпсоном un Dudley patiesi par viņu. Parādīja viņiem ego identitāti. "Odin ap cilvēku Басимеви" - es teicu.
  
  
  Heather pakāpās uz augšu, lai katru gadu, un atgriezās, sakot, ka vīrietis bijis viens.
  
  
  "Mēs ceram uz to," - es teicu. "Mums visa pilsēta ir uz kakla, ja viņš brīdināja Басимеви līdz tam, kad atbraucu šurp".
  
  
  'Ko mums tagad darīt?' - jautāja Dudley. Viņš izskatījās ļoti bāla.
  
  
  'Darīt?' - sacīja Tompsons. "Mēs noņemam ķermeni un tālāk mūsu darbu".
  
  
  Mēs ar Томпсоном перетащили ķermenis diezgan tālākā vieta, pirms atkal pievienoties Heather un Dudley laboratorijā. Mēs turpinājām darbu, kā nekas nebūtu bijis. Thompson досталь, tērpu stila Сезака ar polsterējumu uz vidukļa. Uz Heather bija īsa bēša kleita un piemērotu baleta čības. Kad Tompsons pasniedza hei krūšturis ar vieglu oderi, viņa paskatījās uz mani понимающе. Mēs оделись, un Thompson sēdēja mums blakus divi tiešo krēsla. Mēs накинули uz sevi palagu, it kā mēs esam nokļuvuši pie friziera. Thompson sāka ar Heather, bet Dudley, joprojām ir kratot no loka, sāka ar mani. Viņš пристегнул uz manu galvu saspringts kapuci bēšā krāsā. Pēc tam Tompsons un Dudley noņēma maskas ar savu stendu un sāka vilkt ih uz mūsu sejas. Thompson vispirms parūpējās par Heather, un tad nāk pie manis, lai pabeigtu darbu.
  
  
  Pirmajās minūtē viņas ļoti spēcīgi sajutu liecinieku klātbūtnē. Bet kā tikai Thompson втиснул ego vietā, to, jutos lieliski. Riepas, pēc kuras tika veidotas maskas, kas ir poraina, lai āda varētu turpināt elpot. Mums bija tas jādara, jo mums nāktos saglabāt noslēpt dažu dienu laikā.
  
  
  "Labi," - es dzirdēju, kā Thompson teica man pie auss. Viņš bija aizņemts застегиванием parūkas aizmugurē. "Tas ir tā, Niks".
  
  
  Malu acis viņa pamanīja, ka Dudley расчесывает melni mati Heather. It kā man blakus sēdēja cita sieviete. Pēc dažām minūtē Dudley arī gatavo, un Heather apgriezās.
  
  
  'Kas par šuvējs!' - maigi viņa teica.
  
  
  Viņai ir ļāvis savam skatienam slīdēt pār viņas augumu. Man blakus sēdēja jau nav Heather, un Katerina Гюлерсой.
  
  
  "Tu Сезак", - viņa teica.
  
  
  "Protams, miss Гюлерсой", - teica tās dalībniekiem. Dudley pasniedza mums ir liels spogulis. Mana mute nedaudz atvērtos gandrīz no karoga atļaujas izpildi. Tompsons bija ģēnijs. Tā pagrieza galvu un paskatījās uz savu profilu. Nekādu slēptu pēdas. Brīnišķīgi.
  
  
  - Kā tev tas patīk? - jautāja Tompsons, joprojām stāv man blakus.
  
  
  Viņas teica. - ' Tā ir māksla, fantastika! "" Apsveicu, Tompsons.
  
  
  "Vai tad tev negribas strādāt ASO?" - jautāja Heather Tomsona nams ar smaidu.
  
  
  "Džentlmeņi, neļaujiet šo turku skaistuli вскружить jums galvu", - es teicu. "Британцам maksāt vēl sliktāk nekā mums, bet lb jau nav tas, kas bija agrāk".
  
  
  Heather mainīt balsi uz Katerīnas. "Bet jums ir nepieciešams domāt par citiem ieguvumiem, jā?"
  
  
  Viņa lēni un jutekliski замахала kāju.
  
  
  "Ak, tas ir tikai, lai Челика, mīļā," - teica viņas balss Сезака.
  
  
  - Lieliski, - sacīja Tompsons. "Tonis, izruna, žesti. Ideāli. Pie Сезака un Гюлерсой būtu noticis insults, ja viņi redzēja tevi ".
  
  
  "Es esmu pārliecināts par to," - teica Dudley.
  
  
  "Tad, es domāju, mēs beidzām," - komentēja to.
  
  
  "Gandrīz," sacīja Tompsons, iedeva man ampulu un plastmasas iesmidzina ir jāsterilizē iepakojumā. "Tas ir šķidrums, kas jums ir nepieciešams, lai dotu сэру Albertam".
  
  
  "Un tas ir jauns veids gāzes pistoli", - viņš teica, parādot man pistoli ar lielu draudot pielietot . "Jums rīkoties ar to, kā ar jebkuru citu ieroci. Viņš atomizes gāzes persona jūsu pretinieks, un, cerams, viņš вдынет ego. Tas ir nāvējoši bīstami sekundes darbojas un neatstāj pēdas ".
  
  
  "Likt to maisā", - teica viņas Heather.
  
  
  Un tad man ir tev šīs baleta čībiņas, - sacīja Tompsons. "Kreisā papēža kurpes ir jauna veida atslēga, ar kuru var atvērt gandrīz jebkura atslēga. Uz papēža cita kļūst ir neilona aukla.
  
  
  "Skaņas apkārt tālā pagātnē," es teicu.
  
  
  Jūs atverat papēži, noņemot apakšējo slāni ādas. Ļoti vienkārši.'
  
  
  "Nekas te nav, šķiet, ir vienkāršs", - nopūtās Heather.
  
  
  Viņas nēsāja baleta čības. Tie bija новенькими.
  
  
  "Balss un viss, - sacīja Tompsons.
  
  
  - Tad iesim tūlīt uz staciju. Viņas vērsās ar vēstuli pie Томпсону, un pēc tam uz Dudley. - "Uz tikšanos Vašingtonā".
  
  
  "Veiksmi", - vēlēja tie mums.
  
  
  Mēs ar Heather skatījāmies, otru uz otru. Laime bija par to, ka mēs varētu izmantot. Operācija "Zibens" ir sācies.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  7. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bija bez ceturkšņa vienpadsmit, bet vilciens bija prom ривненской vienpadsmit. Mēs nopirkām biļetes uz vienīgo atvērto bagāžnieku. Heather ir izdarījis, jo mēs uzskatījām, ka Катерину diez vai uzzinās. Un arī balsot mēs stāvēja ēnā stacijas ēkas, gaidot iekāpšanu vilcienā.
  
  
  Stacijas priekšnieks, kā reizi, shell, pie mums pretī, kad uz peronu ienāca turkiem tumšā apģērbā. Viņš mūs nav redzējis, un palika tur, ja būtu mums piezvanīja priekšnieks stacijas.
  
  
  "Jūs varat pieteikties tagad," - viņš teica gaumē.
  
  
  To, pamāja ar emu, kad turki tumšā kostīmā skrēja caur mums, zinātkārs skatienu. Ja viņš bija копом, viņš, iespējams, rūpējās par dr Walters un Нелл Труитт. Bet pilnīgi iespējams, ka viņš zināja Сезака persona.
  
  
  To satvert Heather aiz rokas un aizveda viņas uz vilcienu. Viņas centās saglabāt seju ēnā. Apmēram pēc desmit soļiem viņai pēkšņi dzirdēju, kā mani sauc.
  
  
  "Tas esat jūs, mister Сезак?"
  
  
  Tā, paskatījos atpakaļ un redzēju, ka turkiem metas pie mums.
  
  
  "Dodiet man gāzes pistoli" - es teicu.
  
  
  Heather bija zibens. To izdevās pistoli aiz jostas, zem jaka. Pēc tam viņas, tad pagriezās pret turku, kas tagad stāvēja mūsu priekšā.
  
  
  'Jā?' Viņas teica. Viņas, runā turku valodā un turpināšu runāt, kamēr mēs nenonākt līdz sir Albert. Ja mēs esam nonākuši tik tālu. "Labvakar, mister Сезак. Viņas zina tevi. Jūs atstājat pēc Ankara? Viņš nometa piesardzīgu skatienu uz Heather.
  
  
  "Jā," es teicu. "Bija vairākas izejas. Viņai aci emu.
  
  
  "Ak, protams," tā понимающе smējās. "Es jautāju jums, jo es dzirdēju, kā Басимеви teica, ka vēlas redzēt jūs rīt".
  
  
  "Ak," es teicu. Viņas nolieku roku emu uz pleca. "Vai jūs varētu mums piedot, Katerina?" - teica viņas pēc saviem ieskatiem фальшивому ģenerālsekretāram. "Es paskaidrošu tev ir", - teica viņas, turku, atteikties ego ēna.
  
  
  Viņas, zināju, ka man nogalināt ego ar to brīdi, kad viņš uzzināja mums. Vienīgais mierinājums bija tas, ka šo masku pilnībā maldināts ego. Viņas apstājās ēnā stacijas tualetes. Stacijas priekšnieks pazuda, un vienīgais cilvēks uz platformas, izņemot Heather, bija кондуктором pēdējā vagonā. "Es свяжусь ar Басимеви, tiklīdz atgriezīšos," es teicu. "Bet es, iespējams, pateikšu numurs, pa kuru ar mani var līdz sazināties".
  
  
  Viņas saulrietu jaku un izvilka gāzes pistoli. Tas bija labāk, nekā Hugo, jo, kad to atrada, nebija nekādas pēdas nogalināšanu. Tas prasīs viņiem ir pietiekami daudz laika, lai dotu mums startu.
  
  
  Viņas pasniedza šauteni pie ego deguns un ieraudzīja озадаченное izteiksmi ego acīs. Viņu nošāva. Biezs mākonis gāzes скрыло viņa acīm. Tās strauji atkāpās. To, dzirdēju, kā viņš klepo un noslāpst. Lēnām viņš nokrita uz ceļiem, un nokrita uz zemes. To, dzirdēju, kā viņš klepo vēlreiz. Pēc tam bija klusums. Viss tas bija mazāk nekā piecas sekundes.
  
  
  To izdevās ieroci atpakaļ aiz jostas, un palūkojās apkārt. Vīriešu tualetē bija pārāk labi apgaismota. Bet dažu metru attālumā atradās kravas bagāžu. Viņas ego ir tur затащил. Viņas mēģināja bāzt ego ir prom, un tad ātri atpakaļ. Viņas sel vilcienā ar Heather.
  
  
  'Tas ir nokārtots...?'
  
  
  Viņa pamāja ar galvu.
  
  
  Vilciens ir aizgājis laikus, pēc desmit minūtes. To, domāju, ka Сезака būs atsevišķas guļamistabas kupeja, ko darīju. Un tā apgalvoja, ka Heather izmantoja savā kupejā. Man bija nepieciešams daudz laika, lai gulēt.
  
  
  
  
  Kad viņa pamodās, spīdēja saule, un mēs jau braucām starp предгорьями east-turcijas augstu kalnos. Skats bija iespaidīgs. Robains klintis, kas mijas ar augstiem asām virsotnēm. Kaut kur ir maza pļava, apdzīvota ar aitām un козами. Gani izskatījās tikpat skarbu un skarba, kā un ainavu. Tas bija kurdi, kas pazīstamas ar savu lielisko izturību. Senatnē ih galvenā nodarbošanās bija laupīt ceļotājiem. Salīdzinot ar ih враждой, kara mafijas ir nekaitīgs izklaides zēniem.
  
  
  Vēdera vidū rīta mēs pārcelts uz vilcienu Эрзуруме. Uz austrumiem no Эрзурума Turcija ir gandrīz tikai un vienīgi militāro zonu, буферным valsts pret Krieviju. Lai gan attiecības starp Krieviju un Turciju pēdējā laikā ir kļuvuši ievērojami mazāk saspīlētas, robeža joprojām bija izveidota заграждением apkārt dzeloņstieples no Melnā kleita līdz Арарата. Pilns минными laukiem un aizsargā tūkstošiem karavīru. Тарабья bija šīs militārās zonas.
  
  
  Jauno vilcienu sastāvēja tikai ap vagoniem, otrās klases. Drīz pēc tam, kad mēs iegājām, mums ir apmeklējis armijas policijas virsnieks. Kad viņi lūdza mūsu dokumentus, mēs esam parādījuši viltotie personībām, kas iegūti no AX. Mums viens ap vīriešiem nav iemācījušies mani, lai gan citādi viņi izturējās ļoti pieklājīgi un novēlēja mums veiksmi ceļā, kad redzēja, ka viņas vecākais policists.
  
  
  Тарабая bija mazu pilsētiņu, bet cietums atradās vairākas jūdzes uz austrumiem no pilsētas robežas. Mēs ņēmām taksi un trijos pēcpusdienā bija pie cietuma vārtiem. Mums prezentēja nospiedošs skats: pelēkās sienas, neglīts torņi un neveikli ēkas. Viņas parādīja mūsu dokumentus apsargam, un mūs uzaicināja ieiet. Viņu pēdējo reizi paskatījās uz zaļās pļavas ārpus cietuma, un ļoti cerēju, ka mēs redzēsim ih atkal.
  
  
  Warden, kura vārds bija Бекир Енилик, nav spējis savaldīt savu karogu atļaujas izpildi par mūsu negaidīto vizīti. Par laimi, viņš zināja Сезака tikai pēc fotogrāfijām laikrakstā.
  
  
  "Kāpēc jūs mūs brīdināja, ka aizbrauc, Сезак?" - viņš pārmeta. "Tad mēs varētu sarīkot jums ir cienīgs saņemt".
  
  
  "Blēņas," es teicu, kategoriski noraidot ego iebildumus, kā būtu darījis Сезак. "Man bija tikšanās Эрзуруме, tāpēc bija loģiski atbraukt uz šejieni uzreiz. Tas ietaupa braucienu. Tas attiecas uz vienu ieslodzīto-ārzemnieku Бекира. Tās ir ego lūgt. Par ego lietā ir jauni pierādījumi. Mans sekretārs ieraksta ego atbildes atskaites ".
  
  
  "Bet, protams," - teica Енилик ar smaidu, un ego acis apskatīja garas kājas un pilnu krūtis Heather. "Bieži pie mums brauc dāmas. Mēs esam ļoti priecīgi par jūsu ierašanos.
  
  
  "Jūs esat ļoti laipns," teica Heather ar savu balsi Katerīnas, моргая ar savām garajām, tumšajām skropstām, un, skatoties uz Енилика.
  
  
  Енилик smaids reimatismu. Viņš bija fascinated ar savu skaistumu. Šajā brīdī Heather ломала mums ledus un lieliski справлялась. Енилик, acīmredzot, mēģināja atvairīt no nah izskatu.
  
  
  "Kas attiecas uz ieslodzīto, lai hema jums iet?"
  
  
  To centās pateikt to pēc iespējas vieglāk. - Ak, kāds sir Albert Фитцхью. Notiesāts dažus mēnešus atpakaļ par zādzību artifacts.
  
  
  "Ak, anglis". Ego seja atkal kļuva nopietna.
  
  
  'Patiesībā. Mums ir pierādījumi, ka aiz tā stāv kaut kas lielāks. Nopratināšanā, ja ego pavadīt pareizi, var sniegt mums informāciju, kas vajadzīgi, lai jaunā tiesas procesā ".
  
  
  - Lieliski, - viņš teica. "Šie ārzemnieki ir jāsaprot, ko nozīmē pārkāpt mūsu likumi". Viņš izskatījās skumjš. "Ja jūs vēlaties izmantot apsardze ..."
  
  
  "Ak, nē, paldies par piedāvājumu, bet vispirms to gribu pamēģināt maigā veidā. Tikai viņas un mana sekretāre, man tas šķiet pietiekami. Ja neizdosies, es to vienmēr pieņemšu tavu piedāvājumu ".
  
  
  'Lieliski. Jūs vēlaties apciemot noslēgtā tagad?
  
  
  "Lūdzu, ja var. Mums ir maksimāli izmantot mūsu laiks šeit ".
  
  
  'Labi. Tad viņai personīgi aizvedīšu jūs uz viņam ". Tai ir atnācis apsargs, un mēs četratā paplašinoties cietumā. Tas bija tas, ko jūs saucat pieredzi. Esmu redzējis viņas cietuma visā āra baseins, pat žurku midzeņus Meksikā un Austrumāfrikā. Bet nekur nebija tik slikti, kā šeit.
  
  
  Lipīga, tvaika pirts atmosfēra iespēra pa kakla. Un pēc tam smirdēt. Lai kurp jūs mums gāja, jums vajāja briesmīga smaka notekūdeņu attīrīšanas iekārtām. Mēs gājām šaurām auksto koridoriem. Tā prātoju, kā gan cilvēks var izdzīvot šeit gadiem.
  
  
  Sir Albert atradās viens spēlētājs digitālo kameru, nav ценымногие vairāk parasto tualetes, un viņš skatījās uz viņu caur раздвижное logu metāla dienu. Viņš apsēdās uz cementa soliņa un raudzījās grīdā.
  
  
  Apsargs atvēra durvis kameras, un Енилик man teica: "koridora galā ir istaba nopratināšanā. Ir krēsls ar vairākiem krēsliem.
  
  
  'Labi. Tad mēs turp iesim ".
  
  
  Apsargs vadīja sir Albert. Anglis gandrīz neskatos uz Енилика, bet atklāti raudzījās uz mums ar Heather. Viņš zināja persona Сезака līdz tiesai. Sers Alberts bija augstu, staltu vīrieti. Ego acis izskatījās nedaudz miglaini, kā cilvēkam, kurš ir zaudējis punktus. Ego seja bija bāla un vājš. Viņam bija bieza un maisiņi zem acīm. Esmu redzējis viņas ego fotogrāfijas Londonā. Tas bija pavisam cits cilvēks. Un viņš pavadīja tur tikai dažus mēnešus.
  
  
  'Kas notiek?' - viņš nomurmināja.
  
  
  "Mums ir nepieciešams uzdot jums dažus jautājumus, misters Фитцхью", - auksti teica es.
  
  
  Apsargs uzstāja, sir Albert uz priekšu pa gaiteni. Енилик, Heather un viņas sekoja viņam uz istabu, lai nopratināšanā. Galdiņi un krēsli bija ap rupja koka. Kaila spuldze būtu bijis apgaismot visu.
  
  
  "Pārējo atstājiet mums", - teica viņas Енилик.
  
  
  Tās likts apsardzi pie dienā, - atbildēja Енилик.
  
  
  'Lieliski.'
  
  
  Енилик un aizsargs pazuda. Viņas tuvojās diena, un paskatījās uz раздвижное logu. Ir slēgta. Heather man iedeva gabalu plastikas pēc savas somas, un tās приклеил ego no iekšpuses pie loga, kamēr sir Albert noskatījos. Kad tās beidzās, viņai paskatījās uz viņu.
  
  
  "Apsēdies, sir Albert, - es teicu.
  
  
  Viņš lēni noslīdēja uz odin ap krēsliem, vēl ir aizdomīgi skatās uz mani. Heather pastiepa viņam priekšā uz krēsla dzīvoklis kaste ar rakstāmlietām. Viss, kas mums bija nepieciešams, bija viņas somā. Viņa pienāca diena un uzmanīgi klausījās, kā tās riņķoja apkārt krēslam.
  
  
  "Jūsu gadījumā tika atrastas jaunas norādes, sir Albert", - es teicu, pārbaudot, visi izciļņi un bedrītes uz подслушивающем iekārtās. "Mēs vēlamies, lai detalizēti apspriest ar jums".
  
  
  "Liecība?" - truli teica sers Alberts. "Kādi pierādījumi?"
  
  
  Tās ir beidzis savu līkumu: telpā bija tīri. Heather saskaņā pamāju ar galvu un atgriezās pie galda. Viņa apsēdās un paņēma pildspalvu un bloknotu.
  
  
  Viņai bija pie galda blakus sir Albertu. "No šī brīža jums ir, lai izslēgtu savu balsi, lai aizsargs no ārpuses jums nav dzirdējis. Jūs to saprotat?
  
  
  Viņas mainījis balsi Сезака uz savu. Sir Albert pamanīju izmaiņas un izbrīnījies skatījās uz mani. "Jā, to saprotu," - viņš teica. "Bet vai tu Сезак?"
  
  
  "Nē, protams. Un tas arī nav sekretārs Сезака ". Tās norādīja uz темноволосую Heather.
  
  
  "Ak, jūs piederat pie krieviem. Bet tu joprojām nav pienācis turp un svētdienās.
  
  
  Mēs ar Heather skatījāmies, otru uz otru. "Es jautāju. - Vai jums ir kādi kontakti ar krieviem?"
  
  
  'Jā. Kāpēc tu jautā to? Vai jūs strādājat par krievu?
  
  
  Viņas dziļi nopūtās un pārdot. Tas bija uz robežas. Mēs esam gandrīz nav sarunājās ar VDK. "Nē, mēs strādājam uz krievijas", - es teicu. "Jūs sakāt, ka viņi ir atnākuši pie jums un atklāti teica, ka ir atnākuši pakaļ?"
  
  
  Ego acīs parādījās aizdomas. "Kas tu esi tad?"
  
  
  "Mēs esam ieradušies, lai saglabātu jums, sir Albert", - teica Heather savu balsi.
  
  
  Viņš pagriezās pret viņu. "Tu англичанка."
  
  
  'Jā.'
  
  
  Viņš atkal paskatījās uz mani. "Bet vai tu esi amerikānis".
  
  
  'Patiesībā ir.'
  
  
  "Mans dievs," - viņš teica, truli skatoties uz istabu.
  
  
  "Jums ir plānots doties ar krieviem?" Viņas jautāja. - Solīja vai viņi jums ierīce aizvest mājās, pēc tam karstā toveri un labu spoguļi? Tāpēc jums nav brīdināja administrāciju cietuma?
  
  
  Viņš lēnām pētīja mani, un viņas ieraudzīja aizdomīgu skatienu ego acīs. Mums viņš neko neteica, bet es to jutu. Kaut kas nebija kārtībā ar šo lietu.
  
  
  "Jūs nevarat tā izteikties", - viņš negribīgi teica. Viņš paskatījās uz Heather. "Klausies, kā viņi vispār tevi šurp sūtīja? Tas būtu briesmīgi bīstami un nevajadzīgi.
  
  
  "Ne velti, - mierīgi teica es. "Krieviem ir lieli plāni uz jums, sir Albert. Ja jūs iet ar viņiem, jūs vairs neredzēsiet brīvajā pasaulē. To varu jums sniegt, ir vērā. Heather pamāja. "Tas ir tā, sir Albert".
  
  
  Viņš klusēja.
  
  
  "Mūsu plāns, aleksandrs, - turpināja viņas. Viņa izdarīs jums injekciju šķidrumi, kas nodarbojas nekavējoties radīs viltus simptomi dzelte. Tad mēs runājam priekšnieks cietuma, ka jums ir dzelte. Cietuma ārsts jūs izmeklēs un apstiprina mūsu diagnoze. Bet, tā kā cietumā nav slimnīcas telpām, tā uzstāt uz to, lai jūs aizveda uz slimnīcu Hopā. Un tā kā jūs svarīgs noslēgtais Челика Сезака, viņai personīgi būšu vadīt transportu. Kad mēs izejam visu cietuma, mēs убегаем uz dienvidiem. Tas, ko viņi sūtīs ar mums jāmirst ".
  
  
  Viņš klausījās klusēdams, taču, kā turpinājās stāsts
  
  
  emocijas sāka veidoties cilvēka ego. Viņš bija nobijies, ļoti nobijies. Bailes, robeωojås ar paniku. Es nesapratu kāpēc.
  
  
  - Kaut kas nav tā, sir Albert? jautāju Heather.
  
  
  Viņš neizpratnē skatījās uz mums. 'Kaut kas ne tā? Jā, noteikti kaut kas ir! skaļi viņš teica. Tad viņš atcerējās, ka mēs esam teikuši, un pazemināja balsi. "Tas ir traks plāns! Stulbs un bīstamu plānu. Jebkurā gadījumā tas ir noiet greizi. Jums labāk aizmirst par to, un aiziet, kamēr jūs vēl varat.
  
  
  Mēs ar Heather skatījāmies, otru uz otru. Lēni un pacietīgi viņas atkal sāka runāt. "Sir Albert, es nedomāju, ka jūs saprotat. Tā ir jūsu vienīgā iespēja atkal redzēt Angliju un savu ģimeni ". Ego persona saspringts izdzirdot vārdu "ģimene". "Krievi plāno nosūtīt uz koncentrācijas nometni Sibīrijā. Oni cilvēki gatavojas nākt pakaļ jums nodarboties ar attīstītu ķīmisko ieroču, lai no Padomju Savienības. Ieroci, kas tiks izmantots pret Anglijas un pārējās brīvās pasaules ".
  
  
  "Mūsu plāns ir maksimālās izredzes uz panākumiem, sir Albert", - piebilda Heather, pētot izteiksme ego personām. "Amerikāņi organizēja pirmās klases escape caur dienvidu piekraste. Jums nelielu apdraudējumu."
  
  
  Viņš kļuva arvien lielāku spriedzi. "Ziniet, tās tiešām novērtēju to, ka jūs visi vēlaties man darīt, un viss. Bet es nevaru iet ar tevi, un, lai daļa ar to." Viņš vairījās no mana skatiena.
  
  
  Heather pakāpeniski злилась. "Bet, sir Albert, jums vajadzētu doties ar mani. Mūsu pasūtījumi ir skaidrs. Mūsu valdība uzskata par savu pienākumu izvilkt jūs no šejienes.
  
  
  Tavs pienākums ir sadarboties ar šo ".
  
  
  Viņš nervozi piecēlās un paskatījās uz otru pusi. "Bet jūs nesaprotat," viņš teica, trīce. "Runa ir par manu ģimeni, par cilvēkiem, kas man dārgi. Par ko jūs, puiši, tā uztraukušies, ja viņas kādreiz ih atkal neredzēšu. Mans sargs - VDK aģents, un viņš mani pārliecināja, ka mana sieva un meita nogalinās, ja es ne ar tām sadarboties ".
  
  
  Tagad viss kļuva skaidrs. Heather скривилась, kad sers Alberts pagriezās pret mani. "Tagad jūs zināt, kāpēc es nevaru iet kopā ar jums. Ja man būs šeit nākamajā nedēļā, kad atbrauks krievi, mana ģimene tiek nogalināta. Bet tam nav jābūt ".
  
  
  Manas acis skatījās emu acīs, un viņš redzēja tos atspoguļo trakas lietas. Ārprāts bailes. Viņš ir tuvu, lai aizsargātu savu ģimeni par katru cenu. Tas bija tik aizkustinoši, kā un neērts. Viņas прочистил kaklu un sāku. "Es esmu redzējis līdzīgus draudus agrāk, sir Albert. Krievi gandrīz nekad nav izpilda savus draudus. Ja jūs būtu krieviem, kas pieteikto tērpi patvēruma, vai aģents, kas ir jumped, viņi viegli varētu atriebties. Bet jūsu gadījumā tas dos viņiem ir tikai grūtības, lielas grūtības. Nē, sir Albert, ih draudi ir tukšs. Vienkārši ticiet man tagad.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, un ego acis iemirdzējās dusmām. 'Tev ticēt? Jūs abi man ir pilnīgi svešs! Jums ir pasūtījumi, bet man ir savas intereses. Es netaisos braukt ar jums!'
  
  
  Viņas vērīgi paskatījās uz viņu. "Man ļoti žēl, ser, Alberts. Bet mēs nevaram atstāt bez tevis. Tu vienalga tu iesi ar mums ". Viņai nav draudējis emu, bet mana balss ir absurdi stingri.
  
  
  Viņš paskatījās uz Heather, tad atkal uz mani. Ego nūjas залились sārtumu. "Tad redzēsim", - viņš teica, smagi. Viņš ir piepildījis plaušas ar gaisu.
  
  
  "Apsargs!" - skaļi kliedza viņš, un uz pieres radās vēnas. "Novēroja, ienākumus ātri!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  8. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Sir Albert!" - dusmīgi teica Heather.
  
  
  "Sičs dievu, cilvēks!" - прорычал es.
  
  
  Durvis atvērās, un ienāca apsargs.
  
  
  'Kas notiek šeit?" viņš jautāja. Viņš paskatījās uz seru Alberta, kas apsēdās stūrī pirms mums.
  
  
  "Viss kārtībā, - es teicu. "Noslēgtais cieš no psihiska depresija".
  
  
  "Tie ir meli", - nikni teica sers Alberts. "Šie divi ļaundari. Spiegi Rietumiem ".
  
  
  Viņš runāja angliski, un apsargs nav saprotams.
  
  
  'Kas ar viņu?' - jautāja sargs gaumē.
  
  
  "Nav svarīgi", - atbildēja emu gaumē. "Ja viņš прибегнет uz vardarbību, mēs jums piezvanīsim".
  
  
  "Jā, tas nostrādās", - moži teica Heather un pasmaidīja apsargam.
  
  
  Apsargs vilcinājās, viņš jutās nedroši. Viņš redzēja, plastmasas logu. Kad viņa ego darīja, man nebija interesanti, ka padomās apsargs. Сезак tā arī būtu darījis. Bet šīs jaunās citos apstākļos tas ir stiprinājis ego šaubas.
  
  
  Sir Albert mēģināju gaumē. "Šis cilvēks nav Сезак, ne sekretārs".
  
  
  Viņas laipni pasmaidīja. "Redziet, viņam sirdslēkme ".
  
  
  Apsargs interesējas paskatījās uz mani, tad uz Heather. "Viņš cer, ka mēs apturēsim nopratināšanu ar visu šo troksni", - teica Heather.
  
  
  Apsargs pienāca pie сэру Albertam. "Ir jūs jūtaties labi?" - lēnām viņš jautāja angliski.
  
  
  "Es jums saku patiesību!" - skaļi atbildēja sers Alberts. "Ogu direktora, vecis! Lai viņš uzdos šo divatā dažus jautājumus. Tad jūs atklāsiet sev, ka viņi nav tie, hema izlikties ".
  
  
  Sejas izteiksme aizsargs izsniegusi, ka viņš ne visai saprot. Viņš atkal paskatījās uz plastmasas. Viņas tuvojās diena un novilka to.
  
  
  "Tas bija mierīgai nopratināšanā", - teica viņai emu pavirši un vilces ego to platumā mētelis. - Vari atkal atstāt mūs ar viņu vienatnē. Tad turpmāk nopratināšanu ".
  
  
  "Labi, - lēni sacīja viņš. "Ja jums ir nepieciešama palīdzība ar ieslodzītajiem, vienkārši piezvaniet".
  
  
  "Protams", es teicu. "Starp citu, šim vīrietim nepieciešama medicīniskā izmeklēšana. Ego elpošana ir neregulāra, nūjas sarkst. Tas var norādīt uz oglēm. Iespējams, ego izturība samazinājās slimības dēļ ".
  
  
  Sers Alberts pēkšņi ielēca starp durvīm un стражником. "Tu esi ēzelis!" - skaļi kliedza viņš. "Ej uzreiz brīdināja Енилика! Tas ir spiegi! Viņi vēlas dot man pretsāpju un nolaupīt mani ap cietuma! "
  
  
  Tās klusi выругался. Ar katru vārdiem sir Albert palielināja mūsu grūtības. "Tas patiešām ir ļoti apbēdināts," - neitrāli teica viņas apsargam. "Varbūt tev labāk roku dzelžus".
  
  
  Apsargs испытующе paskatījās uz seru Alberta. Pēc tam viņš pieņēma lēmumu. "Kustībā.' - viņš runāja gaumē.
  
  
  "Nē, es ne! Nē, kamēr tu пообещаешь saņemt Енилик.
  
  
  Apsargs mēģināja apiet, bet sir Albert karājās viņam uz piedurknes. "Viņi ir maskās, viņi kādā noslēpt! Tad apskatīt to! Tas ir viss, par ko viņa tevi lūdzu, vecis!
  
  
  Apsargs mēģināja atbrīvot ego. Sir Albert ātru kustību jumped uz mani un satvēra manu seju. Viņas pacēla roku, lai atvairītu ego, bet ego atgūtā pirksti jau satvēra mani. Un emu laimīgs. Viņš saķer tā vieta, kur maskas сливалась ar make-up manu kaklu. Un viņš saplēsa man stūrītis žokļa.
  
  
  Apsargs ar izbrīnu skatījās uz šļūkt, свисавшие no manas sejas. Izskats Челика Сезака bija stipri bojāts.
  
  
  "Ak tu esi stulbs idiots!" - рявкнула Heather сэру Albertam.
  
  
  Un pat tad, sir Albert pārsteigts разорванной maskas. Mana seja ir pilnīgi brīvi свисало, it kā miesa tika norauta no maniem kauliem. Viņas redzēja, kā apsargs izstiepts uz pistoli no maksts. Viņas neuzdrošinājās nogalināt ego, un šī svārstība bija liktenīgs. Viņas viesnīca ir nokļūt līdz Вильгельмины, bet viņš jau to ir izdarījis savu ieroci man krūtīs.
  
  
  Pie Heather vispār nebija izredžu. Ee soma gulēja uz galda. Viņa paskatījās uz ieroci apsargam un ar nopūtu paraustīja plecus. Apsargs lēnām tuvojās man, atrada manu jaku, izņēma "luger" un vilces ego viens ap kabatām.
  
  
  "Kas tas tev uz sejas?" - рявкнул viņš.
  
  
  Viņas paņēma masku starp pirkstiem un lēni velk uz savu galvu, ar parūku un visiem pārējiem.Apsargs un sers Alberts bija pārsteigts, kad parādījās mana seja.
  
  
  "Ļoti interesanti", - beidzot teica aizsargs. Viņš paņēma masku ap manu roku, joprojām vadot pistole man krūtīs, un rūpīgi apskatīja masku. Pēc tam viņš vērīgi paskatījās uz mani. 'Kas tu esi?'
  
  
  To, paraustīja plecus. "Tas, kurš spēlē Сезака".
  
  
  Viņš paskatījās uz Heather. "Un tev tur ir arī cita persona?"
  
  
  Viņa pamāja. "Ir cilvēki, kas, acīmredzot, to novērtē vairāk. Viņa raudzījās uz sir Albert, ar kuru atgriezās savaldīšanos.
  
  
  "Man ļoti žēl, - viņš teica Heather. "Ja tas ir svarīgi, man ir ļoti žēl".
  
  
  Heather paraustīja plecus. "Ak, vīrietis ne vienmēr uzvar", - viņa teica ar tipisku britu флегматизмом.
  
  
  Tās būtu veids, kā novirzīt aizsargu. Ja to varētu dabūt ego, vienmēr ir bijis ļoti maz izredžu, ka mēs esam šeit ar sir Albertu.
  
  
  'Labs. Tu ej. Visi oni.' sacīja aizsargs, vicinot pistoli.
  
  
  Tās notika mimmo viņu, lai atvērtu dienā. Tuvojas viņam, tā, pagriezās un norādīja uz krēslu, un jautāja. - "Vai tad tev nav ieteicams paņemt somā līdzi?"
  
  
  Viņš brīdi lūkojās caur krēslu. Tās skāra viņa ego rokā uzņemšanu karatē. Pistole ar troksni nokrita zemē.
  
  
  Apsargs kliedza. Tās skāra viņa ego dūri dzīvē, un viņš ar задушенным kliedzienu izveidojies uz pusēm. Viņas pasniedza katram cilts ego personai. Atskanēja nedzirdīgo sprēgāšana, kad viņa spin hit par grīdu.
  
  
  Heather подлетела uz dienu, lai to aizvērtu, bet sir Albert tur nah. "Aizbildņi!" - skaļi kliedza viņš. Viņas стащил ego ar Heather un hit viņa ego dūri žokļa. Viņš uzlidoja krēsls un затащил ego lamatās. Viņas обыскал grīdas lūdza ieroci apsargam, kas lēni un neveikli mēģināja piecelties.
  
  
  Kā tikai viņu atkal redzēju pistoli, dzirdēju viņas ātri shaggy koridorā. Viņai izmisīgi sasniegts ar pistoli, bet nevarēja ego satvert, pirms durvīs parādījās apsargi. Divas lielizmēra katliņš ar ieroci gatavībā. Viņas dziļi nopūtās un atkal nokritusi pistoli. Uz mani skatījās drūmas acis.
  
  
  'Kas noticis?' - jautāja viens ap tiem.
  
  
  Heather paskatījās uz mani un shook galvu.
  
  
  "Ir kaut kas ļoti neparasts," viņa teica.
  
  
  Divi apsargi nav zaudējis laika tālākas pārdomas. Mums ir trīs maršu tradīciju kabinets Енилика. Sir Albert vairāk mums neko neteica. Viņš vairs nav atvainojās. Viņš droši vien saprata, ka mēs to nenovērtējam. Pārsteidzoši Енилика drīz vien pārauga niknumā. Viņš рявкнул apsargam, ka emu ir nepieciešams noņemt masku Heather, un rupjš žests izpildījis pavēli.
  
  
  "Neticami", - teica Енилик, skatiens, skatoties uz Heather. Viņš pagriezās pret mani un cieši paskatījās uz mani. "Tu tiešām mani piemānīja. Tā būs ne drīz aizmirst to, es apliecinu jums. Viņš runāja tīri angliski, un ķekars ego, balss ne vēstnesis neko labu.
  
  
  'Jā, vai tiešām arī ir. - Tas ir tā, nav vērts, mans mīļais, - laipni teica Heather. "Tevi tik viegli apmānīt". Енилик stipri iesitu viņai pa seju. Viņa отшатнулась un nokrita uz kreiso kāju. Viņas izstiepts uz Енилику, bet trīs apsardze, stāvot aiz ego galda, draudīgi pacēla pistoles.
  
  
  "Ir nedaudz maigāks ar dāmu, misters Енилик. Lūdzu.' - maigi teica sers Alberts.
  
  
  'Ciet klusu!' - завопил Енилик. Viņš pagriezās pret mani.
  
  
  "Vai tika noslēgts dalībnieku sazvērestība?"
  
  
  "Es par to neko nezināju, - iebilda sers Alberts.
  
  
  Viņai bija ļoti satraukti, lai piesaistītu ego līdz ausīm. "Viņš runā patiesību. Viņš nezināja, ka mēs iesim.
  
  
  Tā jau ir pieņēmis lēmumu. Ja nebūtu lēmuma izkļūt no šejienes ar sir Albertu līdz tam, kad par to nāks krievi, to būtu teicis Енилик par ih plānu nolaupīt sir Albert. Viņas labprātāk ego Тарабье, nekā Sibīrijā. Šeit ego jebkurā gadījumā palaidīs, ja viņš aizlidoja sods.
  
  
  Енилик pavēlēja apsargiem mani pārmeklēt. Noņēma man jaka Sezak ar pildījumu un atklāja man uz rokas ir Igo. Viņi отстегнули duncis un likt ego uz krēsla blakus "Люгером". Soma Heather arī apskatīja. Ee Mārciņa. 380 PP1, gāzes pistole, iesmidzina un ampula ar šķidrumu, nokrita uz krēsla.
  
  
  "Par ko tas bija?" - jautāja Енилик.
  
  
  Viņa klusējot skatījās uz viņu.
  
  
  "Oni tās tuvumā ir šādas darīt man izdurt šīs vielas, un viņš izskatījās būtu slims", - teica sers Alberts. "Un tad viņi viesnīcu aizvest mani uz slimnīcu, uz Hopā".
  
  
  Tumšas acis Енилик rosījās starp priekšmetiem uz galda, un mana persona. 'Ir ļoti gudrs. Jūs zināt, ka mums te nav slimnīcas palātas. Jūs, iespējams, pārāk daudz zināt par Сезаке un оборудова man. Kas tu esi?'
  
  
  "Tas ir noslēpums".
  
  
  Ego acis pārtapa mazās щелочки. - Jums ir amerikānis, bet tas англичанка. Ļoti ziņkārīgs. Domāju, ka pat par savu profesiju. Vai jūsu valdība nevarēja atstāt sir Albert turcijas cietumā, līdz termiņa beigām ego sods? Jums lika izņemt ego visu valsti?
  
  
  To visu klusējot skatījās uz viņu. Bija diezgan skaidrs, ar ko mēs arī darītu. Bet man nepatika šis kalsens vīrietis un ego manieres. Ja viņš naktsmītne kaut ko noskaidrot, ir labi, bet bez manis.
  
  
  "Kāpēc nav jūs aicināt ministru prezidentam Londonā?" - jautāja Heather, atkal pieceldamies, un, protams, оправляясь no trieciena. "Var, tas jums pateiks detaļas".
  
  
  Viņa atkal pameta izaicinājumu Енилику. Bija skaidrs, ka viņš hei patīk tikpat maz kā viņas. Viņš atkal piegāja pie viņas, bet atkal iejaucās sers Alberts.
  
  
  "Es uzskatu, ka tas bija ih nodomu", - viņš teica. "Lai slepeni izvest mani ap valsti".
  
  
  To, uzskatu, ka viņš tiešām ir darījis visu iespējamo, lai pasargātu Енилика no vardarbības. Sir Albert nav bijis tāds esot slikts cilvēks.
  
  
  Viņš bija cilvēks, atradušies zem milzīga spiediena. Spiediens, kas sarāva ego iekšienē. Šajos citos apstākļos viņš jau nav bijis līdzi. Bet tajā laikā tas bija mums neliels mierinājums.
  
  
  Енилик paskatījās uz seru Alberta. "Varbūt tad tu man kaut ko paskaidrot," - viņš teica. "Tad kāpēc tu apzināti tika atvesti ih plānu?"
  
  
  Man bija ziņkārīgs par to, ka uz to atbildēs sir Albert. Tās, protams, varētu teikt tas pats, bet, ja būtu viņas pastāstīja Енилик par plānu VDK, сэру Albert, bez šaubām, būtu nodrošināti papildus drošības pasākumi. Un tas ir arī grūti nebūtu mums ego atbrīvošanu. Viņas jau sen nav zaudējis cerības.
  
  
  "Es neesmu īpaši varonis", - nervozi teica sers Alberts. "Es varētu būt ievainots vai pat nogalināts, ja ietu ar viņiem. Nē, tādas indiešu spēle nav priekš manis. Labāk palikšu šeit. Mans spriedums nav ilgs tik ilgi ". Енилик ilgi un испытующе paskatījās uz seru Alberta. 'Viņai ticu tev. Jūs esat labi pastrādājuši, lai atklātu šiem iebrucējiem. Jūsu palīdzība var labvēlīgi ietekmēt ilgumu jūsu sprieduma ".
  
  
  "Paldies," - gandrīz неслышно teica sers Alberts.
  
  
  "Aizvediet noslēgtā atpakaļ uz kameru", - teica Енилик vienam no trim aizsargiem.
  
  
  Vīrietis satvēra sir Albert aiz rokas un aizrāva viņu. Sers Alberts pagriezās pret dienā un neizlēmīgi paskatījās uz mums, it kā gribu vēlreiz atvainoties. Bet viņš neko neteica. Tad viņš aizgāja.
  
  
  Pie manis pienāca Енилик. Ego un dusmas uz mūsu trika pakāpeniski pārvērtās sava veida pašapmierinātību. Galu galā, viņš sagrāba divas rietumu spiegiem. Cerēju, ka Сезак un diplomātiskajās aprindās Ankara būs ļoti esam apmierināti ar to. Var būt, viņš saņems atlīdzību vai augstāku pozīciju, var būt pat amata Ankara.
  
  
  "Tās atrašanās vēlētos zināt, kas jūs esat un ko strādājat," - teica viņš bezrūpīgi, it kā lūgt прикурить.
  
  
  "Es par to nerunāju," es teicu.
  
  
  Viņš norādīja uz vienu ap apsardze. Viņš piespieda ieroci uz manu seju. Viņš iesita man pa žokli un viņš nokritis. Atbalsta, līdz uz zemes ceļa, tā, jutu, kā pa vaigu plūst sūkties asinis. Viņas стиснул zobus, nekā sāp.
  
  
  "Tu esi nožēlojams barbarian!" - dusmīgi teica Heather.
  
  
  Viņas pacēla acis un redzēja, ka cits aizsargs pasargā to ar vienu roku. Ar otru roku viņš приставил uz ee galvas pistoli.
  
  
  "Vai tad tas nav darbs, citi cilvēki?" - mierīgi teica viņas Енилик. Uzreiz sapratu ego mērķis. Jo vairāk informācijas, viņš saņems no mums pirms tam, kad slepenā dienesta atbrauks mums pakaļ, jo iespaidīgāks viņš būs Ankara.
  
  
  "Neuztraucieties par citiem cilvēkiem", - teica Енилик. "Jūs paliksiet šeit, līdz tiesas Ankara. Un man šķiet taisnīgi, ka šeit, šajā vietā, kur tevi noķer, tu раскроешь savu patieso identitāti ".
  
  
  "Mēs darīsim tevi gudrāks", - auksti teica Heather. Енилик smējās paskatījās nah. "Aizvediet viņu uz istabu, lai nopratināšanā," viņš sacīja apsargam, держащему ff.
  
  
  Viņas ar grūtībām piecēlās, kad Heather bija uzstājām pa ofisu. Viņa pameta uz mani īss apņēmīga domām, pirms durvis aiz viņas aizvērās. To un cerēju, ka viņi пощадят to. Atlikušo apsargs rupji satvēra mani un piesēja rokas man aiz muguras. Tas, par ko tie agrāk nav jāsatraucas.
  
  
  Енилик pienāca un nostājās man priekšā. Aizsargs pasniedza emu priekšmets, līdzīgi kā ciets gumijas stienis. Bar bija apmēram pēdu garš un smags gulēja ego rokā.
  
  
  "Tagad mēs varam sākt", - sausi sacīja viņš. "Kā jūsu vārds?'
  
  
  Tās, paskatījās uz bar. "Celik Сезак".
  
  
  Tas ļauj riepām stipri krist man uz galvas. Viņš ietriecās man ausi un kaklu. Viņas redzēja acu priekšā degošie zvaigznes un smagi piezemējās uz grīdas. Manā vārtu paklīda sprādziens sāp.
  
  
  "Jūs strādājat uz CIP, vai ne?" teica balss no tālienes.
  
  
  Bet es apstājos, lai klausītos. Viņas saspīlējums visi muskuļi un gaidīja, kamēr viss beigsies.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  9. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pēkšņi viņas nomodā. Pirmā mana doma bija, ka pēršana ir beidzies. Nedaudz vēlāk viņas, atcerējos, ka mani izmet вонючую kameru, un, ka par mani slammed slēgtas metāla durvis.
  
  
  Viņas gulēja ar aizvērtām acīm. Sāpes nes pa manu ķermeni. Lēni, atmiņas atgriezās. Енилик turpināja sist, atkal un atkal. Bija citas jautrības.
  
  
  Viņas atvēra acis, bet bija tumšs. Нахмурив uzacis, viņas mēģināja kaut ko redzēt. Pamazām manas acis ir pieradušas pie tumsas, un viņš varēja saskatīt grīdas un sienas. Tās atradās vienā digitālās kameras, kā sir Albert. Tās gulēja uz kreisā veiktie aprēķini, ar muguru pret dienu. Tievs gaismas stars пробивался caur logu dienu. Digitālās kameras nebija citas atveres, izņemot tualetes caurumu kanalizācijā vienā stūrī kameras. No visas šūnas oda pēc urīna.
  
  
  Viņas mēģināja pakustēties, un tūkstošiem adatu sāp вонзились man uz muguras un sāniem. Kad viņas скривил persona, man likās, ka tā var nokrist, kā maska Сезака. Tās pieskārās nūjiņas. Tas bija kā uzpūsts tenisa bumbiņu, kas nolietojas. Uz manu aci bija lielas kreveles asinīs.
  
  
  'Tā!' - nomurmināja es, sajūta ir mazliet žēl. Tad viņas domāja par Heather, un mans locīšanas dolāra samazinājās baleta čības. Mans dievs, ja viņi darītu to pašu ar viņu. Tas nozīmētu viņas nāve. "Bastards!" - nomurmināja viņai pakaļ.
  
  
  Lai sēdēt atklātu, bija nepieciešama drosme. Viņas, noliecās uz muguras vaidēt. Nācās padomāt. Ja dotu viņiem laiku, lai mūs paņēma cilvēki ap Ankara, tas nebūtu noticis. Var, tas jau bija. Piemēram, šuvējs ņem, man izkļūt ap stingra režīma cietuma? Starp citu, kā to bija pārdzīvot nākamo stundu? Sāpes bija gandrīz nepanesams.
  
  
  Tās apskatīja sevi. Tās joprojām bija savas drēbes. Mans krekls bija ieplīsis un streipuļot asinīm. Viņi paņēma manu jostu un kabatu saturu. Bet man palika baleta čības. Jo mūsu uzturēšanās šeit ir ļoti īss, bija maz ticams, ka mēs ar Heather наденем pelēkajā formu un sandales ieslodzīto. Kāds Ankara var šeit jau rīt. Kāds no Сезака, vai aģents no Басимеви. Var būt, odin, izmantojot tos atsevišķi. Pēkšņi kaut kas iešāvās prātā ar туфлями. Vienā papēža speciālu atslēgu, bet otrā - чокер. Tā bija veiksme. Sasodīti liela veiksme. Vairāk, nekā viņai tiešām delle cienījams tad tā, kā ļāva сэру Albert tik muļķīgi sabojāt mūsu darbību. Taču pats svarīgākais ierocis bija informācija. Man vajadzēja zināt, kur viņai bija un kas notika ar Heather. Tā ir pacietība.
  
  
  Viņas aizmiga. Likās, ka dažas stundas vēlāk viņas pamodos no apsarga, kurš atvēra durvis. Viņš ness оловянную plati ar nelabi smaržo ēdienu, manām vakariņām. Viņas izskatījās mimmo to, mēģinot saprast, kur es esmu. Koridors izskatījās kā to pašu koridoru, kas veda uz digitālās kameras, sir Albert.
  
  
  "Pagaidi," es teicu, kad apsargs grasījās iet prom.
  
  
  Viņš pagriezās.
  
  
  "Sieviete ... viss ir kārtībā?"
  
  
  Tā rupji smējās. "Ak, tie nedaudz ушибли ff. Bet viņa joprojām izskatās ļoti seksīgi. Starp citu, jūs uzzināsiet vairāk par to.
  
  
  "Ej pie velna", - выругался es.
  
  
  Tas ir plaši smīnēja. "Mēs gatavojamies drīz vien pakļaut tās pārbaudītu. Viņas jau to tagad gaidu. Zināt, cietumā briesmīgi garlaicīgi. Tā ir fantastiska izklaide mums. Viņa koridorā. Iespējams, ka drīz jūs varēsiet dzirdēt viņas kliedzienus prieks ".
  
  
  "Netīrs suns! Atstājiet ee.' Viņas mēģināja piecelties, bet samazinājās.
  
  
  Apsargs pazuda, skaļi smejoties, un durvis aiz viņa slammed slēgtas. Viņas gulēja, ar aizturētu elpu, klausoties удаляющимся soļus gaitenī. Varbūt viņš tagad atklāti cēla Heather edu. Tās, paskatījās uz skārda plāksni un скривил persona.
  
  
  "Tuvākajā laikā", - viņš teica. Var būt, viņi palīdzēja tās kaut kādā kolēģiem ieslodzīto vienkārši kostja jautri. Tam nav jābūt. Bet es nevarētu hei, palīdzēt, ja ne atpūsties. Tā ka es dabūju sēdēt uz cementa grīdas un piespiedu sevi aizmigt.
  
  
  Bet, kad to beidzot aizmiga, man pagāja daudz stundu, lai pamostos. To varētu izmērīt ilgums sava velves pēc sajūtām savā ķermenī. Lielākā daļa sāp aizgāja, cue vairs nav tik опухла. Tikai to bija pārāk ciets. Tā neveikli piecēlās un slouched dienā. To klausījos pa logu, bet neesmu dzirdējis mūsu balsis. Nebija nekādu pazīmju, ka tur bija aizņemta vīriešu grupa. Var būt, viņas pārveda uz citu palātu, vai viss jau bija beidzies. Katerina! - kliedza, es lūka.
  
  
  Pēc īsa klusuma viņas dzirdēju jautājuma balss: "Celik?" Viņai bija prieks, ka viņa ir sapratusi, ka mums vajadzētu izmantot šīs iesaukas. Bet vismaz ar tādu pašu atbrīvojumu dzirdēt viņas balsi. Tātad, piemēram, vairākas šūnas pa kreisi no manis.
  
  
  Viņas jautāja. - 'Viss kārtībā?' Viņas vienkārši cerēju, ka koridorā nebūs noklausīties apsargs.
  
  
  "Jā," viņa teica. "Izņemot pāris zilumi".
  
  
  Tā izdarīja dziļu elpu. Tas nav atgādināja sievieti, kurai tikko uzbruka. Draudi aizsargs bija paredzēta tikai, lai skandāla man, vai viņam vēl nav bijusi lēmumu īstenot ff.
  
  
  "Tas izklausās diezgan labi.'
  
  
  'Bet jūs?'
  
  
  "Ak, es esmu labi", - es teicu. To, dzirdēju, kā kaut kur slam durvis. 'Pagaidi sekundi.'
  
  
  Tuvojas shaggy. Pēc dažiem mirkļiem pie mana loga parādījās sejas aizsargu. Viņas ego nebija redzējis. "Tu sauc?" - хрипло viņš jautāja.
  
  
  "Jā," - es atbildēju. "Var man spilvenu zem galvas?" Viņas centās sajust, vai esat gatavi cīnīties. Mans ķermenis teica nē.
  
  
  "Nekādu spilvenu. Gulēt iet.' - īsi sacīja aizsargs. Viņš pagriezās un devās prom. To, dzirdēju, kā viņš apstājās pie kameras Heather un devās tālāk.
  
  
  Kad viņas atkal mēģināju aizmigt, tā nevarēja. Viņas domāja par plāniem, evakuācijas. Brūnas žurkas izlīduši pa kanalizācijas caurules un sēdēja mierīgi skatās uz mani uz aizmugurējām ķepām. Viņa paošņāju manu эду. Smaržoja briesmīgi, bet man vajadzēja ēst, lai paliek spēcīga. Viņa пододвинул šķīvi pie manis, pirms tā ir kļuvusi tik нахальной, ka sāktu ēst. Viņas ēda ar karoti, skatiens, un sāka košļāt. Tas bija tiešām aizraujoši. Vairāk par visu viņš atgādināja sautējums pirms mēneša. Žurkas обнюхала grīdas, cerot, ka es kaut ko nokritusi. Kad tās beidzās, viņai pasniedza hei šķīvja. Skābā mērci hei, bija vairāk nekā pietiekami.
  
  
  Drīz pēc tam viņas aizmiga. Viņas pamodās, kad otrs apsargs pienāca pie netīrā bļoda un noteikt šķīvis auzu putras. Viņas потрогал viņas pirkstu. Tas bija līdzīgs gumiju un bija ļoti auksti. - Uz Тарабае ble nomirt badā, - secināja es.
  
  
  Audzējs uz manas sejas ir gandrīz izzudušas, bet pagāja laiks, lai zilumi un skrambas sadzija. Енилик ir pacenties. Viņas labprāt ar viņu поквитался, bet manas personīgās sajūtas tajā brīdī nebija nozīmes.
  
  
  Kas ir vēl svarīgāk, viņa bija izraut mūs ar cietuma tajā pašā dienā. Valsts amatpersonas pēc Ankara tagad varētu ierasties Тарабию jebkurā brīdī. Tas ir domāts, lai uz āru vides gaišā dienas laikā.
  
  
  Ausma. Tas bija neprātīgs vārds šajā alā, kur nekad nav iekļuva saule. Mana kamera joprojām ir shrouded ar to pašu полумраком, kā arī tad, kad mani uz turieni atveda. Viņas, zināju, ka tagad no rīta, tikai tāpēc, ka manas sajūtas, laiku un faktu, ka sargs atnesa auzu pārslas.
  
  
  Viņas precēts kreiso kāju pie sevis, un скрутил virsējo slāni no pēdām. Un ns bija galvenais, kā un sacīja Tompsons. Galvenais bija ap vairākām daļām, amerikas gredzenu. Jūs varat veikt īsu šauru atslēgu vai garš un biezs. Tā izdarīja lielu atslēgu, un tuvojās diena. Iekšpusē dienā nebija atslēgas urbuma, tāpēc es nevarēju izmēģināt. Bet, vismaz, tas bija kā atslēga, kas piemērots diena kameru. Viņas, vilces atslēgu jaka un unfastened citu papēdi. Ns bija metra klavieru stīgas ar gredzenu abos galos.
  
  
  Kas jums ir jādara cilpu, apsegt viņu no aizmugures kuras kādreiz galvu, šķērsot vadu, un pēc tam spēcīgi un ātri uzvilkt. Šis ierocis tika izmēģināta daudzos karos un partizānu darbību. Varētu nocirst galvu kādam ir gandrīz nedzirdams sekundes laikā praktiski bez skaņas.
  
  
  Viņas tucked aukliņu kreklu. Pēc mirkļa, pēc tam, kad viņas atkal uzvilku papēžus, to dzirdēja troksni koridorā. Pilī звякнул atslēga, un ienāca apsargs uzņemt manu šķīvi un karoti. Viņš redzēja, ka man nav pieskāries vielu. "Turku eda pietiekami labs, lai amerikāņu spiegu, jā".
  
  
  Viņas teica. - "Tas nav, šķiet, ir izglītība?" Viņas nodomāja, es uzdrošinos, vai tās, bet pa gaiteni nāca no putna daudz trokšņu. Tāpēc tā nolēma atlikt vēlreiz.
  
  
  Apsargs paņēma šķīvi un naidīgi paskatījās uz mani. - Vai viņi drīz nāks pēc jums. To, ceru, ka viņi tevi par to varētu ".
  
  
  Tātad, ja mēs viesnīcas aizbraukt ar sir Albertu, mums bija izmēģināt jau šodien no rīta. Šodien nekādi nav kad būtu jau par vēlu. Cilvēki, kas bija pirms mums, acīmredzot, ir lidojis uz Эрзурум lidmašīnu un jebkurā gadījumā būtu bijis jāierodas Тарабию tad pusdienām. Mums nav atlicis daudz laika, lai veiktu šķietami neiespējams uzdevums.
  
  
  To vajadzētu rūpīgi izvēlēties darba laiku. Un tas ir līdz šim to varēja tikai, lai noskaidrotu, kas stundā.
  
  
  Viņas gaidīja, ka vidū vēdera rīta mūsu cietuma digitālās kameras būs vismazākā aktivitāte. Viņai bija taisnība. Kad viņai bija gandrīz pārliecināts, ka apkārt vairs nav aizsardzības, tās, piegāja pie loga un sāka kliegt.
  
  
  Nav atbildes. Lieliski. Tāpēc, ka viņi bija aizņemti citā vietā. Viņas atkal kliedza, šoreiz skaļāk. Atbildēja balss Heather.
  
  
  'Vai viss ir kārtībā?'
  
  
  "Labi," es teicu. "Tikai pagaidi un tu redzēsi." Viņas atkal kliedza uz pilnu skaļumu diegs, zāle. - "Aizsardzība!" Atvērās durvis, un gaitenī kad sāka shaggy. Man rokā bija gatava aukla-удавка. Logā parādījās sejas aizsargu. Tas ir tas pats cilvēks, kurš vakar vakarā komentēja Heather. Plecīgs neglīts vīrietis ar рябым aci un lielu degunu.
  
  
  "Tātad, kas jums ir nepieciešams? Vēlies redzēt savu meiteni? Viņas novilka kreklu un приподнял ee stūrī kameras. "Ir kāda-tas, ko es gribu tev parādīt".
  
  
  Viņš зарычал. "Tas ir tas, ko teica tava meitene. Man nebija laika pagājušajā naktī. Bet es iešu pie viņas, kad tevi uzaicinās uz direktoru. Tad tev būs, par ko padomāt, kamēr jūs tur ".
  
  
  "Mani uzaicinās uz direktoru?" - es teicu, ignorējot pārējo. 'Kāpēc?'
  
  
  "Tu zini, kāpēc. Tu sasodīti labi zini.
  
  
  Protams, viņi zināja, par kaut ko, bet viņas - nē. - Jūs saskaraties katru gadu? - nepacietīgi jautāja man. "No kanalizācijas rāpoja zvērs. Tas bija ne žurkas. Tas ir ļoti dīvains zvērs. Viņš ir tur, zem mana krekla ".
  
  
  'Zvērs? Kas tas par muļķības atkal? Viņš mēģināja skatīties mimmo mani. Ego zinātkāre bija ierosināta. "Šķiet, ka viņas nogalināja zvērs", - es teicu. "Jūs varat saņemt to? Man ir nelaba dūša no šīs paraugu ņemšanas gaisa ".
  
  
  Galvenais, iezvanījās pilī. Viņas, zināju, ka viņam bija nospļauties, ka es no tā smird, bet emu bija ziņkārīgs par to, ka būtu mani metodi nogalināja. Durvis atvērās, un viņš iegāja iekšā. Viņš paskatījās uz krokām, un pēc tam uz mani.
  
  
  "Apsēdies uz dīvāna", - viņš teica.
  
  
  Tās, piegāja pie cementa soliņa un pārdot, joprojām turot miris smaka pie rokas. Viņš uzmanīgi piegāja pie свертку un kicked ego kāju.
  
  
  Viņas steidzās viņam aizmugurē, vienu ātru kustību накинул cilpu uz savu galvu un velk. Viņš напрягся, un ego rokas прижались uz kakla, kad to velk spēcīgāk. Nabassaite pārgriež ādu, cīpslas un muskuļu audiem. Asinis muzikāla manas rokas. Dažas sekundes viņš traki greifers un spārdīja. Pēc tam, pa to nav издавалось mums skaņa. Ego kakls bija изрезана līdz kauliem. Viņš noslīdēja uz grīdas, rokas vēl palika ego teļu.
  
  
  Tās aizvēra durvis. Viņas ātri sadaļā ego un apģērbos ego tumši zilo formu. Viņš valkāja форменную фуражку. Viņas nēsāja viņas un izdevās pēc iespējas dziļāk uz acīm. Viņas pogām plašs josta ar кобурой, lai pistoli un velk uzgriežņu atslēgu izmests pa biksēm. Tās pārbauda ieroci ar munīciju. Viņš bija pilns. Kā var nevērīgāki to, atvēra durvis un izgāja gaitenī. Neviens nebija redzams. Tās, piegāja pie digitālās kameras Heather un paskatījās pa logu. Viņa sēdēja irina ar aizvērtām acīm.
  
  
  "Tas ir tā", - es teicu.
  
  
  Tas izbrīnījies paskatījās uz mani. 'Niks!' " viņa čukstēja.
  
  
  To cēla gredzens atslēgām aizsargu. Viņas присмотрелся un redzēju, ka man ir aptuveni divdesmit vienādas atslēgas izvēle. Es nevarēju pateikt, kas ir ap viņiem ir piemērots, lai kameru Heather. Tas aizņem pārāk daudz laika. Viņas выудил paštaisīts atslēga visā kabatas un iedūra ego uz metāla atslēga. Viņas pagriezās ego, un pilī kaut ko пошевелилось. Vēlāk diviem mēģinājumiem tas nostrādāja. Viņai atvēra durvis.
  
  
  "Ak, Nika!" čukstēja Heather, stipru snuggling pie manis.
  
  
  "Nāc, - es teicu. "Mums vajadzētu iet par sir Albertu".
  
  
  "Bet viņš negrib aiziet".
  
  
  "Viņam nav citas izvēles".
  
  
  Mēs izgājām pa gaiteni. Tās, paskatījās uz sejas Heather. Svītras joprojām ir redzami. Nav tik slikti, kā man, bet viņi to spēcīgi iesita. No otras puses, viņi turētos no nah prom.
  
  
  Kamera, kurā atradās sir Albert, tagad bija tukša. Mēs pārmeklēja visu koridoru, bet nevarēja atrast sir Albert mums viens pēc ivans. Viņas gaidījis dzirdēt aizsargu katru sekundi.
  
  
  Viņas hissed caur sakostiem zobiem. - "Lāsts!"
  
  
  "Varbūt viņi nav viesnīcas, lai viņš bija pārāk tuvu mums", - teica Heather.
  
  
  "Labi, ejam tālāk meklējumos".
  
  
  Mēs ātri nāca abi beigām koridora. Tur mēs saskārāmies ar durvīm, no metāla. Tas bija durvis, pa kurām ienāca mans sargs. Tas nozīmē, ka viņa nebija aizslēgtas. Viņa uzstāja, lai viņas, un mēs uzmanīgi iegāja šādu sekciju.
  
  
  Mēs bijām sava veida blakus telpā starp dažādiem koridoriem. Ar muguru pret mums sēž apsargs un lasīja avīzi. Viņš dzirdēja, kā atvērās durvis, bet nav pagriezās.
  
  
  "Tātad, kas tas bija?" - viņš jautāja, nepaceļot acis.
  
  
  Tā, atcerējos, ka citam apsargam bija zems скребущий balss, un mēģināja atdarināt emu. "Neko", - norūca es. Viņas žestu lūdza Heather apstāties. Tās, piegāja pie apsargam ar revolveris rokā un прислонил ego k galvas.
  
  
  'Ko tu gribi ...?'
  
  
  "Vienkārši apsēdies", - es teicu. Viņas izvilka ego revolveri ap maksts un nolika savā makstī. Lēnām viņas apsteidza ego un nostājās viņa priekšā.
  
  
  Viņas žestu uzaicināja Heather arī iet uz priekšu.
  
  
  'Esi!' kliedza sargs. Viņš pārtulkoja izskatu ar mani uz Heather.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kur sir Albert?"
  
  
  Viņš pārsteigts paskatījās uz mani. - "Tu joko."
  
  
  "Es izskatos tā, it kā jokoju?"
  
  
  "Bet viņš aizgāja!" sacīja aizsargs, neizprotamu. 'Pamet. Vai tad tas nebija tavs nodoms? Енилик ļoti norūpējusies ".
  
  
  Mēs ar Heather skatījāmies, otru uz otru. Tik balsu, ko ieteica mans sargs. Viņi domāja, ka mēs ar Heather kopā ar citiem замышляли nolaupīt sir Albert, kamēr mēs отвлекали uzmanību Енилик. Tikai mēs abi zinājām, kas ir noticis patiesībā delle. Sir Albert brīdinājis apsardzi VDK, ir nolēmis vai krievi pēc savas iniciatīvas pārcelt datumu nolaupīšanu. "Tas bija vienīgais, ko mums pietrūka," es teicu.
  
  
  "Tas tiešām ir ļoti slikti", - простонала Heather.
  
  
  Viņas jautāja. - "Kad tas notika? Un kā?'
  
  
  "Nezinu," atbildēja sargs, bažīgi skatoties uz savu revolveri, kas tur to viņam zem deguna.
  
  
  To sāka otro izvilka revolveri un nodeva ego Heather. "Заправь zem krekla," es teicu. Viņas vēlreiz paskatījās uz apsardzes. "Nu, tu. Jūs varat aizvest mūs uz Енилик. Ja mēs tur nokļūt, tur droši, tev uz galvas būs liels caurums ".
  
  
  Viņš pavadīja mūs ar nākamo koridoru. Viņas задвинул cepuri vēl dziļāk uz acīm un paņēma Heather aiz rokas, it kā velkot ff. Koridora galā satikām vēl vienu aizsargu.
  
  
  "Vedam пленного uz Енилику", - teica mūsu aizsargs. Vēl gandrīz neskatījās uz mani, pa-ego uzmanība tika vērsta uz Heather. Uz Тарабию pie manis ieradās ne tik daudz sieviešu, es runāju ne jau par tādu sievieti, kā Heather. Tās klusi iesmējās. Apsargs pamāja ar galvu, un mēs turpinājām savu ceļu. Drīz vien mēs nonācām pirms biroju Енилика, kas atradās netālu no galvenās ieejas cietumā. Halle pirms ego ministru bija kaut kas līdzīgs uzgaidāmajā telpā. Katru dienu stāvēja neapbruņots apsargs, aiz letes sēdēja sieviete. Mēs esam izgājuši caur vienu ap durvīm un iegāja uzņemšanas personīgā kabineta Енилика. Sekretārs sēdēja pie galda istabas vidū. To, pamāja ar galvu Heather.
  
  
  Heather piegāja pie galda, kad sieviete sāka runāt ar mums. "Jūs vēlaties, kungs Енилика ...?" Viņa interesējas paskatījās uz mums. Heather satvēra aiz muguras gillett un ātri un veikli aizslēdza viņiem mutē. Tad tas ir saistīts rokas sievietei ar drošības jostu. Tas nostiprināja kājas ir sievietes ar savu jostu. Sieviete joprojām sēdēja uz krēsla, bet neko nevarēja darīt. Tas bija jautājums sekundes.
  
  
  "Ja gribi dzīvot, - teica Heather gaumē sievietei, kura nodarbojas ar skatījos uz nah plaši atvērtām acīm, - klusē, kamēr viss nav beidzies".
  
  
  Viņa aizslēdza durvis halle.
  
  
  Viņas žests lika apsargam, lai atvērtu durvis uz kabinetu Енилика. Heather sameklēja revolveri.
  
  
  Енилик sel uz savu krēslu. Viņš izskatījās stūriem. Viņš безумстве pagriezts tā, ka izskatījās kā telefongrāmatā. Kad viņš pacēla acis, asinis plūda ar ego personām.
  
  
  "Cik patīkami tevi redzēt atkal," - teica viņai angliski.
  
  
  "Man ļoti žēl, - sacīja aizsargs. "Bet viņam ir pistole". Енилик lēnām uzkāpa uz kājas. Viņš izgāja ārā no krēsla. Ego acīs dega naida. "Jums допросят, допросят ..." - viņš teica. "Un visu šo laiku ..."
  
  
  Tās ir samazināts attālums starp mums ātrs solis, veicot draudot pielietot ieroci pa ego personai. Viņš вскрикнул no sāp un nokrita uz krēsla. Apsargs devās pie manis, bet Heather lieliski turēja ego zem-gun.
  
  
  "Tas bija agrāk," - es teicu, ткнув brīvo roku uz vaiga. "Un tagad viņas uzdot jums dažus jautājumus un vēlas saņemt labas atbildes".
  
  
  Viņš paskatījās uz mani, smagi pamatojoties uz krēsla. Par ego vaigā plūda sūkties asinis. Viņš dziļi nopūtās. 'Jautā?'
  
  
  "Kad jūs uzzinājāt, ka sir Albert aizgāja, un, kā jūs domājat, kā tas ir noticis?"
  
  
  Viņš neticīgi blenza uz mani. "Tas ir tas, par ko jūs jautājat ?"
  
  
  "Vai tu vari klausīties? Sākumā otro reizi jautā nebūs ".
  
  
  "Bet jūs taču visi zināt!"
  
  
  "Neatbildi uz maniem jautājumiem", - es teicu.
  
  
  Viņš paraustīja plecus un noslaucīja sviedrus no pieres. "Šorīt uzzinājām, ka ego vairs nav. Aptuveni septiņas stundas. Un mēs garām apsargam. Sargs pie vārtiem, sacīja, ka redzējis, to pašu aizsargu kopā ar citu aizsargu. Viņi izbrauca cauri cietuma mašīna pieciem rītā. Esot atvaļinājumā. "Vēl viens apsargs" gulēju uz mašīnas aizmugurējā sēdekļa, seju фуражкой. Apsargs uzzināju ns aizsargu nosaukts Кескур ". Tas ir jēgas lielas nav ticams. Apsargs pie stūres bija VDK aģents, kā "citiem" - sir Albert. Tas bija ļoti vienkāršs, bet efektīvs plāns. Tas man deva ideju.
  
  
  Viņas jautāja. - "Jums ir šeit, roku dzelžus?"
  
  
  'Jā.'
  
  
  "Nu ih. Un, kamēr tu to dari, atdod un mūsu ieroči ".
  
  
  Viņš порылся galda, piespiežot pie vaiga kabatlakatiņš,. Tās uzmanīgi sekoja ego kustībām, kamēr Hetere rūpējās par apsargu. Mirkļus vēlāk, Viktorija, Hugo, Mārciņa Heather .380 un divi pāri sasaiste gulēja uz galda priekšā mums. Viņas pogām maksts un nolika mans ierocis atpakaļ ih ierastajā vietā. soma Heather arī parādījās, un viņa ievietoja Mārciņa tajā. Viņa turēja citu ieroci, lai tūlītējai lietošanai. Viņas nolika revolveri atvilktnē sava krēsla un aizslēdza tās. Tajā pašā laikā viņas turpināja turēt luger Вильгельмину gatavs šaut.
  
  
  "Nāc šurp," sacīja tā apsargam.
  
  
  Viņš neizlēmīgi tuvojās laiza. Viņas žestu lūdza ego apgulties blakus galda un lika Heather piesprādzēt ego uz kājiņām krēsla ar visām rokām un kājām. Kad tas bija izdarīts, mēs вымыли persona Енилику un bijām gatavi braukt.
  
  
  "Labi, klausies uzmanīgi," - teica viņas Енилик. "Vai ir mašīna atrodas cietuma sienu?"
  
  
  "Jā", - bija ego īss reimatismu.
  
  
  'Labs. Jūs mūs izlaid. Caur galvenajiem vārtiem. Viņas сяду aizmugurē un приставлю pistoli pie tavas mērķi. Jūs sakāt apsargam, ka Ankara vēlas nopratināt sievieti atsevišķi. Un ka jūs personīgi отвезете to Эрзурум kopā ar apsargu. Tā tas apsargs. Tas ir skaidrs?
  
  
  "Es nevaru to izdarīt", - izmisis nomurmināja viņš.
  
  
  Viņas pasniedza šauteni pie ego personai, un piespieda maz pie ego vaigā. 'Tā tā nedomāju.'
  
  
  Ego acis izskatījās обезумевшими, lai izvairītos no mūsu acu skatiena. Viņš nopūtās. "Labi, - viņš teica gandrīz неслышно.
  
  
  Mēs atstājām прикованного pie galda aizsargs ar lakatu mutē, un izgāja pa ofisu. Енилик drūmi paskatījās uz savu saistīta palīgs uz uzpurņus. Bet uzņemšanā viņš laipni кивал cilvēkiem, ar kuriem esam tikušies. Uzmanību apsardze tika pievērsta Heather un Енилика. Kā es cerēju.
  
  
  Pat ja jūs mēģināt darīt kaut ko citu, nekā viņa teica, viņas оторву jums galvu, - es teicu, kad mēs šo spēli ar mašīnu.
  
  
  Енилик bija velosipēds, un mēs devāmies uz vārtiem. Apsargs lasa avīzi. Tiklīdz viņš ieraudzīja Енилика, viņš steidzīgi piesaistīja uzmanību.
  
  
  "Labdien," viņš teica.
  
  
  Енилик pamāja ar galvu. "Viņas izglītību Эрзурум, lai nodotu noslēgtā iestādēm Ankara. Tās atgriezīšos pēc dažām stundām.
  
  
  Sargs paskatījās uz mašīnu. "Labi, kungs. Viņas запишу. Viņš atkal ieskatījās iekšā, lai atpazīt mani. Viņas turēja nolaistu galvu, un cepure taisīju lielāko daļu sejas.
  
  
  "Ar jums brauc Эмин", - teica Енилик.
  
  
  "O, patiesībā. Labi, kungs.
  
  
  Nākamajā mirklī mēs bijām ārpus cietuma. Tikai tagad to pamanīju, ka tā bija saulaina diena.
  
  
  "Pirmais ceļš tiesības", - teica viņas Енилику.
  
  
  Bet Эрзурум iet citu ceļu, " - komentēja viņš. Zinu, viņas ir.' Novilka cepuri un paskatījās uz ceļu.
  
  
  Kad mēs saņēmām uz izeju, viņas tur "Luger" kakla Енилика. 'Šeit.'
  
  
  Mēs esam iegriezušies uz netīrumiem ceļa. Енилик sēdēja pie stūres. Viņš juta, ka ar viņu būs. Viņas pieņēma šo lēmumu, jo tikai sapratu, ka gribu izmantot ego, lai mūsu bēgšanu. Ja būtu Енилик bija dzīvs, mūsu izredzes iziet no kontroles turcijas policija ir gandrīz nulle. Ja viņš bija miris, tas būtu liels apjukums. Un tas dod mums laiku, lai atrastu sir Albert. Viss bija tik vienkārši.
  
  
  Viņš jautāja. - "Ko tu taisies ar mani darīt?"
  
  
  'Braukt ar savu mašīnu.'
  
  
  "Ļaujiet man iet šeit. Tu vari braukt bez manis ".
  
  
  To atkal sajutu sāpes manā cilvēks un visā ķermenī, tad ego nopratināšanas. Viņas domāja par сатанинском prieku cilvēka ego. Viņas domāja оборудова visiem pārējiem, kas atradās aiz sienas ego drūmu cietuma.
  
  
  Pēkšņi Енилик panikā. Viņš pagrieza stūri pa labi, strauji pa kreisi un atkal pa labi. Mēs lidojām no ceļa grāvī. Mēs ar Heather tika izmesti uz kuģa mašīnas. Pirms mašīna apstājās, Енилик vēra vaļā durvis un izlēca. Viņš bija izstiepies ēnainos, uzlēca kājās un skrēja pa augstu zāli.
  
  
  Viņas перелез ar Heather un izlēca ap mašīnu. Kad atkal piecēlos, pašķīra viņas kājas, lai stāvēt kā var noturīgāka. Izstiepjot rokas, tās bija mērķis no "Люгера". Pistole pacēlās manās rokās, un Енилик sasita galvu par zemi.
  
  
  To, tuvojās viņam. Таращить acis nokļuva emu mugurkaulu. Viņš bija miris jau pirms tam, kad nokrita zemē.
  
  
  Atgriežoties pie mašīnas, pamāja viņai Heather, ka Енилик miris.
  
  
  "Labi, tad brauksim", es teicu.
  
  
  "Batumi?"
  
  
  Kur nu vēl krievi varētu veikt sir Albert?
  
  
  "Jūs tiešām vēlaties iet robeža ar Krieviju?"
  
  
  To, ieskatījās viņas cerro zilas acis. "Jūs zināt kādu citu veidu, kā nokļūt līdz sir Albert?"
  
  
  Tas bija retorisks strupceļa. Viņa pagriezās un devās uz mašīnu. Mēs iegājām. Brauktu ar mašīnu, un mēs dodamies, tuvojamies robežai.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  10. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Lielāko dienas daļu mēs pavadījām, cenšoties nokļūt līdz robežai, ir arestēti. Karavīri patrulē visu militāro zonu. Mēs braucām ar divām turku ciema, kuriem nav izdevies izvairīties, nav ieraugot policijas darbiniekus. Viņas, zināju, ka mums ir palicis nedaudz laika, pirms cietumu iestādes atklāja aizsargs birojā Енилика. Vai ego palīgs, vai ķermeņa aizsargu manā digitālās kameras. Drīz visi policisti amatu visā platībā tiks brīdinājumu. Var būt, ka tas bija jau tik tālu. Vienīgais, kas ir bijis mūsu labā, ir tas, ka viņiem ir radies iespaids, ka mēs tūsku pusi Эрзурума. Tas bija parasts ceļš aizbēgt pa Тарабии. Un tā kā viņi nezināja, ka sir Albert bija nolaupījis krieviem, viņiem nebija pamata uzskatīt, ka mēs tūsku uz Krieviju.
  
  
  Starp citu, šīs problēmas ir daudz. Vispirms mums vajadzēja nokļūt uz Krieviju pierobežas pilsētā Batumi. Pēc tam mums bija, kam atrašanās vietu nometnes, kurā tiek turēti politiskie ieslodzītie, перебежчики un nozagts cilvēki, piemēram, sir Albert, un turēt īkšķus, ka viņš ir tur. Pēc tam mums nācās uzņemties ego pret ego gribas, kaut kādā veidā turēt pāri robežai, un tad nokļūt līdz dienvidu krastu, caur austrumniecisko Turciju.
  
  
  Pāriet uz otru pusi no robežas ir bijis mūsu lielākais klupšanas akmens ir tas brīdis. Abās robežas pusēs ir kilometri atklātā teritorijā, aizsargājamā karavīriem, suņiem un mīnas. Uz pašas robežas stāvēja augstu aizsargs torņi ar пулеметными ligzdām, kas sedza lielas zemes platības. Uz krievijas robežas pusē arī tika josla пашни, ko regulāri вспахивали. Nekas nav sējuši, bet, lai pēdas skaidri atzīmēti.
  
  
  Laiza vakarpusē mēs nopirkām jaunu apģērbu dziļos laukos, paklupa uz dzelzceļa zaru vidū neauglīgs līdzenumiem. Viņu apturēja mašīnu.
  
  
  "Šķiet, šis dzelzceļš ved uz robežas," - es teicu. Heather paskatījās uz to pusi, no kurienes gāja sliedes.
  
  
  'Jā. To, uzskatu, ka tas ir līnija Эрзурум-Tiflisā ".
  
  
  "Tiflisā?"
  
  
  "Krievi to sauc par Tbilisi".
  
  
  "Tātad, vilciens šķērso robežu".
  
  
  "Saskaņā ar mūsu cilvēkiem. Bet tas ir dīvaini vilcienu, Niks. Vilciens bez pasažieriem".
  
  
  "Tātad, preču vilciens".
  
  
  "Nē, tas ir pasažieru vilciens. Kad robeža tika slēgta, abas valstis ir vienojušās, ka vilciens varēs turpināt ceļu pēc vecā grafika. Tikai pasažieriem nav atļauts Krieviju vai izbrauc pa nah. Tā iecerēta kā simboliska saite starp abām valstīm ".
  
  
  "Tu domā, ka neviens no viņiem nebrauks, bez apkalpes, ar Krieviju".
  
  
  "Amatpersona turku armijas un policijas brauc uz robežas. Rāda pase ekipāžas. Pēc tam vilciens iebrauc Krievijā ar krievijas miliciju uz kuģa. Ego vienmēr pārbaudīt pieejamību bezbiļetnieki.
  
  
  Tā domīgi paskatījās uz netālo dzelzceļu, kas nodarbojas ar петляла caur neauglīga ainavu un pazuda tālumā. "Bet, kad nāk tas vilciens, un kur viņš apstājas?"
  
  
  "Viņš brauc ar apvidus uz ziemeļrietumiem no Карса, vecā pastiprināts pilsētas. Krievijā viņš brauc pie Ленинакану. Viņš, iespējams, vairs nav jābrauc uz Тифлиса. Es nezinu. To, uzskatu, ka viņš brauc divas-trīs reizes nedēļā. Bet Niks, piemēram, šuvējs un ņem, ko tu taisies ar to tikt galā?
  
  
  Viņas teica. - "Ko jūs vēlaties?' "Šis risks vai suņi un mīnu lauki? Pat tad, ja iesiet caur to, mēs vienalga iesim gājienā. Vilciens bez problēmām aizvedīs mūs uz Batumi ".
  
  
  "Tas ir fakts," atzīst viņa.
  
  
  "Iesim pa dzelzceļu, līdz mēs uz ciematu. Tad mēs jautājam, kā klājas. Man kļuva interesanti.
  
  
  Viņa pasmaidīja. "Un kas tā tāda ir, lai apturētu tevi? Vienkārši brauc ".
  
  
  Tuvākajā laukos mums teica, ka vilciens apstāsies tur septiņi no rīta. Pēc tam viņi pieteica vairākas kastes ar dārzeņiem, kas paredzēti stacijas priekšnieka Ленинакана. Tas bija vienīgais krava, kas šķērsotu visu turku-krievijas robežu.
  
  
  Vilciens sastāvēja pa motoru ar бункером ogles, bagāžas vagona un pasažieru vagona. Kastes ar dārzeņiem pieteicies bagāžas vagons, un virsnieks, un policists brauca vagonā таможенником.
  
  
  Ar krēslas laikā es devos bez Heather nelielu veikalu iepirkties. Viņas atgriezās ar gaļu, sieru, maizi un vīna pudeli. Mēs devāmies pa ciema un apstājās pie сераля, atradās diezgan tālu. Šķūnī bija tumšs un tukšs, izņemot dažas govis, kas ir saistīti ar vaidēt virvi.
  
  
  "Govs krāc?" - jautāja Heather.
  
  
  "Es nekad neesmu gulējis ar govs".
  
  
  Viņa klusiņām smējās, piespiežot plaukstu pie mutes. Zilumi uz viņas sejas pazuda. Un ar lakatiņu uz viņas gariem gaišiem matiem viņa izskatās īpaši pievilcīgs krievijas крестьянкой.
  
  
  Mēs tādu spēli pret ķīpas siena un лакомились nopirktās mani ēšanas. Pirmo reizi ar viņiem sesku, kā mēs devās ar vilcienu uz Тарабье, mēs atkal baudīja garšīgo edu. Mēs iedzērām vīnu ap pudeles, вытерли muti piedurknēm krekli un jutās ļoti labi paēduši un apmierināti ar dzīvi.
  
  
  "Nikki?" - teica, Heather, iedeva man pudeli.
  
  
  'Jā?'
  
  
  "Jūs mēģināt mani dzirdīt?"
  
  
  To, smīnēja. Mēness svētais iekļuva caur plaisas veciem dēļiem, un maigi krita uz sejas Heather. "Jūs pamanāt, ka tas ir tikai ko?"
  
  
  "Es uzskatu, ka tu gribi pavest mani", - viņa teica. "Es uzskatu, ka jūs plānojat ir ļoti sliktas lietas". Viņa откинулась uz sēnu un sasniegusi, kā томная panther.
  
  
  "Jūs esat pārliecināts, ka tas ir viņas cenšos, lai kādu savaldzinātu?"
  
  
  Viņa хихикнула. Viņa sāka just darbība vīna.
  
  
  "Es neko nevaru izdarīt, ja tu esi blakus, Niks".
  
  
  Tā izdarīja malkot vīnu un nolika pudeli līdzās ar mani. Šeit bija ļoti patīkami. Tās iedvesa silts, sauss siena smarža un atslīga atpakaļ, liekot roku uz pakauša. Tās, paskatījās uz Heather. Viņa vadīja savu labo kāju uz priekšu un atpakaļ, tā ka viņas ceļgaliem visu laiku pieskārās viens otru. Kad ee labais katram cilts утонуло uz sēnu, bija skaidrs, mīksta krēmveida iekšējā pusē viņas gurniem un topošo lieces viņas sēžamvieta.
  
  
  "Kas vispār ir seksīga sieviete, kā tu, padara turcijas šķūnī?"
  
  
  "Es ceru, ka viņa vilinošu".
  
  
  "Vai kāds jebkad ir teicis jums, ka jums ir seksuālais maniaks?"
  
  
  "Tikai tu, mīļā".
  
  
  Viņas, noliecās pie viņas un, pamatojoties uz pleca, sajutu viņas siltās lūpas. Ap nah smaržoja vīna. Viņas mute kāri iesūc mans, meklējot un stumšanas. Mana roka atrada vienu pa visu mīksto balto gurnu un slīdēja pa zīdainu siltas virsmas. "Tu esi uz pareizā ceļa", - " viņa čukstēja man ausī.
  
  
  "Tās ir labas ziņas," - es teicu.
  
  
  Vairāk mēs neko nav teicis. Bija tikai skaņa vēja, kurš mierīgi bija klauvē pie durvīm сераля, un klusas skaņas, nomešanas ar pusi atvērt lūpu Heather. Pēc tam sekoja apdeguma siltumu, kas kliedēja visas atmiņas un sāpes Тарабии un lika ego, aizmirst par spriedzi, kas saistīta ar sir Albertu un Batumi. Pēc tam mēs sakāpām uz dziļu bezrūpīgu miegu.
  
  
  Mēs bijām stacijā, kad agri no rīta ieradās vilciens. Tas bija vēss saulaina diena, un pagājušas vairāk stundas pēc saullēkta. Uz platformas neviena nebija, tikai priekšnieks stacijas, un vīrietis, загружающие kastes ar dārzeņiem. Viņš ih uz sāniem no mašīnas, lai krievi uzreiz redzēja kastes apskatē reģistrētās bagāžas mašīnas. Virsnieks, un indekss ir palicis vagonā.
  
  
  Mēs ar Heather noslēpās tualetē pretī reģistrētās bagāžas mašīnas. Mēs mierīgi gaidīja, kamēr tiek lejupielādēti kastes. Kā reizi, pirms stacijas priekšnieks, slēgts mašīnu uz platformas neviena nebija. Mēs ātri un gandrīz bez trokšņa šķērsojuši ceļu un spēli bagāžas vagons. Tās, piegāja pie pastkastēm un redzēja, ka tie ir cieši piespiestas pie sānu sienas. Viņas atpakaļ ih nedaudz uz priekšu, lai mēs varētu sēdēt starp kastēm un sienu.
  
  
  Kā jūs domājat, tas strādās? - jautāja Heather, kad mēs braucām uz visu ciematu.
  
  
  "Mēs drīz vien zināt," es teicu.
  
  
  Tas bija tālāk līdz robežai, nekā mēs gaidījām. Viņas atvēra durvis uz dažas collas, lai ļautu mazliet gaismas un svaiga paraugu ņemšanas gaisa. Mēs braucām fantastiskā ainavu. Plūstošas, zaļi pauguri ar kokiem šur tur vidēs zāli. Pēc tam mēs iegājām iekšā, vairāk akmeņainu apvidu. Vilciens миновал dziļa sausgultne pēc примитивному koka tiltu un palēnināja soli. Tās, paskatījās un konstatēja laika. Mums bija uz robežas. Tiešā tilts tika atdalošā līnija starp Turciju un Krieviju.
  
  
  "Mēs ārzemēs," - es teicu.
  
  
  Brīdi vēlāk mēs atkal izrādījās par mūsu paspārnē. Svaigas pupiņas un dārzeņi smaržoja lieliski.
  
  
  Pēkšņi ar skaļu rēkt sabiedrības throws durvis, un iekšā ielēju брылев.
  
  
  "Sešas atvilktnes?" teica balss.
  
  
  "Jā, seši".
  
  
  'Labi.'
  
  
  Durvis atkal slammed slēgtas. Mēs atkal nopūtās. Vilciens sāka parauj, un es jutu, ka mēs pārejam tilts. Mēs apstājāmies, aptuveni pusceļā pāri tiltam.
  
  
  Tās čukstēja. - 'Kas tagad?'
  
  
  Es domāju, viņi šeit pavada savu rituāls, - teica Heather. "Vilcienu piemēroti divi krievijas amatpersona un divi valsts iestādēs. Vidū tilta viņi satiek turkiem. Jebkurā gadījumā, jūs zināt: salūts, rokasspiedienu, visu putru.
  
  
  Mēs klausījāmies, un tiešām, ārpus mašīnas runāja pa-krievu. Heather bija taisnība. Atskanēja smiekli, un kāds kaut ko kliedza gaumē. Pēc dažiem mirkļiem mēs dzirdējām metāla skaņu par metāla un trīcēšana pa sliedēm. Tas ir nācis no puses lokomotīvi, vai ir загородка tilta vidū? "- pajautāju Heather.
  
  
  - Ja pareizi atceros, pa sliedēm tērauda sija. Domāju, ka viņa tagad ņem.
  
  
  Viņa atkal bija taisnība. Pēc brīža vilciens atkal sāka braukt. Pēc глухому skaņu riteņu mēs varētu teikt, ka atkal tūsku uz cietas zemes. Pēc dažām minūtē vilciens atkal apstājās. Mēs bijām Krievijā.
  
  
  "Tas ir krievijas robežpunktā", - čukstēja Heather. - Tagad vilcienā tikai apkalpe. Ugunsdzēsējs, inženieris un šablons. Krievu karavīri. .
  
  
  Durvis ar troksni atvērās. Balss jaunieti par-krievu kliedza: "Sešas atvilktnes dārzeņiem".
  
  
  Mēs esam nosaluši. Ja karavīrs dodas uz pārbaudi, viņš tūlīt mūs ieraudzīs.
  
  
  Durvis palika vaļā. Balss nāca no tālienes: "vai Ir rutks?"
  
  
  Uz mirkli iestājās klusums. Pēc tam balss ir diena, sauca: "Nē, šoreiz bez redīsiem. Tikai burkānus un pupiņas. Vēlaties burkānus? Heather izspiež mans gurns. Mēs затаили elpu.
  
  
  "Nē, man nepatīk burkāni".
  
  
  Mirkli vēlāk durvis atkal slammed slēgtas.
  
  
  'Jēzus Kristus!' - čukstēja es tumsā.
  
  
  "Man ir apstājies, lai kārtīgi dolārs", - aizrīšanās, sacīja Heather.
  
  
  Vilciens ar тряской atkal pārcēlās uz Krievijas iekšieni. Pakāpeniski viņš paņēma ātrumu un brauca pa sliedēm. Beidzot mēs esam spējuši elpot dziļāk. Mēs izgājām ārā no kastes, un tās atkal atvēra durvis. Ainava bija aptuveni tāds pats, bet mēs tagad braucām pa Krieviju. Mēs braucām krustojums, un prom viņas ieraudzīja divus cilvēkus, kuri iet pa grants ceļu, domājams zemnieku darba pāris. Viņi izskatījās gandrīz tāpat, kā turki viņpus robežas.
  
  
  "Mēs būsim laukos divdesmit jūdžu," - teica Heather. "Ja vilciens palēninās, mums ir nolēkt. Tad mēs būsim diezgan tuvu Batumi ". Viņai bija prieks, ka ar mani bija Heather, jo nekad neesmu īpaši noraizējies par turku-krievijas robežas. Viņas zināšanas bija pietiekami, lai izveidotu plānu, kas varētu izpildīt.
  
  
  Vismaz plāns, ko mēs varētu mēģināt īstenot.
  
  
  Pēc piecpadsmit minūtes vilciens притормозил. Mēs gājām uz ciemu. Tas bija laiks, lai mēs nolekt. Heather uzlēca pirmās. Viņa nokrita uz augstu zāli dzelzceļa uzbērumu un ritošā kopā, kamēr nav samazinājies. Viņas un ielēca par to un piezemējās uz kājām, bet mans ātrums sauca mani ar galvu, putekļaina pamežu. Nekādu zilumu, tikai cietusī manu cieņu. Mēs gulēja, kamēr vilciens neizzūd pēc izskata. Pēc tam Heather piecēlās un aizgāja pie manis pa zāli, nokratot putekļus no savas svārki un blūzes. "Labi", - jautri teica viņa. "Mēs Krievijā, misters Kārters. Domā, mēs arī no šejienes выберемся?
  
  
  "Tu arī nekad nebūsi apmierināts", - iesmējās es.
  
  
  Viņa norādīja uz teritoriju. "Batumi zālē uz ziemeļiem. Ja mēs обойдем ciematu, mēs, visticamāk, atradīsim ceļu, kas ved uz turieni.
  
  
  'Lieliski. Problēma ir tikai tajā, ka pie mums nav transporta ".
  
  
  "Mēs joprojām varam mēģināt ceļot ar autostopu", - viņa teica.
  
  
  Kādu laiku domāju par to. Krievu valoda Heather bija ideāls, bet mans ir pieņemams. "Tev taisnība," es teicu. "Mēs varam to izdarīt. Un mēs to izdarīsim,"
  
  
  "Bet, Niks ..."
  
  
  "Jūs sakāt, ka tas ir pārāk riskanti?"
  
  
  "Nu vispār jā".
  
  
  "Vai jums ir labāka ideja?"
  
  
  Viņa скривилась. "Labi, tad it kā ceļu".
  
  
  Mums bija pusstunda, lai atrastu ceļu uz ziemeļiem. Mēs jutāmies tā, it kā mēs veselu mūžību gaida braukšanas mašīnas. Heather bija угрюма un mazliet sabijusies. Hei, patika ideja ceļot ar autostopu pa dienvidiem Krievijas шпионскому uzdevumam. To, starp citu, arī. Bet dažkārt jums nākas stipri riskēt, lai operācija noritēja veiksmīgi.
  
  
  Visbeidzot piebrauca mašīna. Auto ir krievijas ražošanas desmit gadus vecs, kas ārēji atgādina pirmskara amerikāņu auto. Viņas pamāja šoferim, un viņš apstājās lielā putekļu mākonī.
  
  
  Viņas jautāja ego. - "Jums būs Batumi?" To, ieskatījās atvērto logu. Vadītājs nebija liels, blīvs vīrieti ar румяным apaļu seju. Divi spilgti zilās acis vērīgi palūkojās uz mani.
  
  
  "Jā, viņas izglītība Batumi", - teica viņš, cenšoties noķer saskatīt Heather. 'Залезайте.'
  
  
  Viņas atbīdīta divi sasists ar ādas portfeli un pārdot uz aizmugurējā sēdekļa. Heather apsēdās priekšā, blakus krievu.
  
  
  "Mums nav paveicies ar mūsu байком", - paskaidroja viņa, kad mēs turpinājām ceļu. "Jūs dzīvojat Batumi?"
  
  
  "Nē, nē", - viņš teica ar smiekliem. "Es esmu prom no mājām. Viņas dzīvoju Tukumā. Viņas объезжаю visu apkārtni, lai apskatīt komūnas ".
  
  
  "Bet saprotams", - teica Heather. "Jums ir īpašs darbs."
  
  
  Viņš tika pagodināts. "Nē, tas ir normāli. Jo katrs darbs savā veidā ir īpašs. Vai nav tiesa?'
  
  
  "Protams, draugs, tā ir patiesība", - atbildēja Heather.
  
  
  Viņš paskatījās pār plecu uz manu pusi. "Kāpēc tu brauc uz Batumi?"
  
  
  To, cerēju, ka emu kļuva ziņkārīgs. Ja viņš pieprasa pārāk daudz, emu ir mirt par velti. "Mēs ar māsu ejam apciemot mūsu tēvoci". Viņai likās, ka mūsu ceļojums būs mazliet vieglāk, ja viņš var flirtēt ar Heather.
  
  
  Viņš iemeta nah vēl garš sajūsmināts ir skatiens. "Ak, tava māsa! Viņas domā ...'
  
  
  "Net viņas teica.
  
  
  Heather atmetu uz manis izskatās.
  
  
  "Ir lieliski būt tāda māsa," - viņš teica. "Bet pie tevis ir vēl viens akcents".
  
  
  To negribot напрягся.
  
  
  - Domāju, ka tava māsa, ap šīm vietām. Bet jums ir ļoti, ļoti skaidrs uzsvars: es teiktu, ka jūs no ziemeļiem ".
  
  
  "Jā", - ātri teica es. "Mēs esam izauguši Kirovā. Taņa gāju skolā Maskavā, bet pēc tam pārcēlās uz šejieni ".
  
  
  Šādi 45 min mēs tur blefs, bet viņš turpināja uzdot jautājumus. Bet viņš nekad nav bijis aizdomīgs. Viņš lūdza manu adresi Kirovā, un man nācās ego nākt klajā. Viņš jautāja, kā Heather izrādījās Krievijas dienvidos, un viņa pastāstīja emu skaistu stāstu. Viņš klausījās, un guvu baudu no mūsu atbildēm. Viens vārdiem, viņš lieliski pavadīja laiku. Viņai visu laiku turēja roku blakus Hugo, kas ir gatavs to izmantot, bet to nav bijis nepieciešams.
  
  
  Mēs atbraucām uz Batumi pusē no trešās dienas un atstāja ego ar milzīgu pateicību un solījumu radīt emu vizīte. Mēs bijām izsalkuši, bet mums nebūtu, mums,, krievu naudas, mūsu identitāti, kas vajadzīgs, lai pirkuma ēšanas Krievijā. Heather ir pārgājusi uz datortehnikas veikalu uz šaurās galvenās ielas. Viņa teica salesgirl, ka nah ir brālis militārajā nometnē ārpus pilsētas, un ka tas ir ego vēlas apciemot. Sieviete aiz letes teica, hei, ka tas nav parasts militārā nometne, un apmeklētāji netiek ielaisti. Bet pēc kāda neatlaidību, viņa bija gatava pastāstīt Heather, kā tur nokļūt. Ja viņa bija tik глупа, lai vajāt sev visādas problēmas, tai bija noskaidrot to pati.
  
  
  "Kā jūs domājat, viņa tam nespēja noticēt?" - pajautāju Heather.
  
  
  "Es tā nedomāju. Viņa ir paveikusi vairāk, lai atbrīvotu mani no nepatikšanām, nekā brīnīties, kāpēc viņas uzstāja, lai zinātu, kā tur nokļūt. Kad mēs ejam?'
  
  
  "Ne agrāk tumsas", - es teicu. "Mums ir jāgaida līdz šodienas vakaram.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  11. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Mēs ar Heather slēpa ēnainos pie augsta žoga apkārt dzeloņstieples. Bija plāksnīte ar skaidru uzrakstu:
  
  
  
  
  IEBRAUKT AIZLIEGTS
  
  
  Батумский nometne repatriantu.
  
  
  TIEK APSARGĀTA AR SUŅIEM.
  
  
  
  
  
  
  Suņiem mums vēl nav redzējis, bet tas, protams, nav nozīmēja, ka ih tur nebija. Tas bija diezgan maza nometne. Sešas iegareni koka celtnes un liels kvadrātveida log salona. Sergejs plūda ap divu nelielu ēku un ap koka būdiņas.
  
  
  Tās apskatīja neauglīgo, guvušas tieši šajā teiksmu apvītajā tumsu teritoriju, kad divi vīrieši iznāca, ap galvenās ēkas un devās uz vienu ap ēku lit. Viena kareivja formā, cits civilās drēbēs pārģērbušies. Pie karavīrs bija šautene, un viņš akmeni aiz vīrietis civilās drēbēs pārģērbušies. Viņi paslēpās бараке.
  
  
  "Sir Albert nav vienīgais, kas šeit ir ielikts, - čukstēja es.
  
  
  "Es uzskatu, ka tas ir biedējoši," teica Heather.
  
  
  "Tas būtu murgs ir - pēkšņi uzzinātu, ka tu turpināsi atlikušo dzīvi koncentrācijas nometnē kaut kur Sibīrijā, apkārt cilvēki, kas nav pat runā tavā dzimtajā valodā. Šajā ziņā krievu tas šķiet diezgan slikti. Bet anglis vai amerikānis, viņš nekad nav pārvarēt šoku."
  
  
  "Tas ir nepareizi no krievu puses", - drūmi teica Heather.
  
  
  "Domāju, ka tas ir ih ideja par kopīgu darbu," - es teicu, ar sašķobīts smaidu. "Ih filozofija nav vietas ..."
  
  
  Viņas klusēja, kad durvis koka būdiņas atkal atvērās, un iznāca vēl divi vīrieši. Vēl viens ieslodzītais ar savu apsardzi. Heather присвистнула caur zobiem. Tā arī uzzināju gūstekni. Tas bija sers Alberts ... Tas bija pavisam cits iespaids nekā Тарабии. Tas bija redzams pat tumsā. Tur viņš, iespējams, vēl jautāju sev ilūziju, ka ir, par ko runāt ar krieviem, ka viņš varēs nomaksātu par savu brīvību. Tagad viss ego cerības pārvērtās dūmi. Ego pleciem krita, un viņš gandrīz slouched caur teritoriju. Nākotnes маячило priekšā, kā надвигающаяся auksta ēna. Un tas ir ego, skatīti pretestības dziļu triecienu. Divi vīrieši ienākuši citi grausti, kur vēl dega svēto garu. Durvis aiz viņiem aizvērās.
  
  
  Heather pagriezās pret mani. "Ak, mans dievs, tu esi redzējis, ego attieksmi pret savu stāvokli?"
  
  
  "Jā," es teicu. "Bet, vismaz, mēs zinām, ka viņš tagad ir šeit. Es domāju, ka šis karavīrs - ego, miesassargs un visu laiku ar viņu."
  
  
  "Kā jūs domājat, istabā vairāk neviena nav?"
  
  
  'Varbūt nē. Skaties!'
  
  
  No iekšpuses žoga pie mums devās aizsargs ar lielu suni sadalīt. Mēs затаили elpošanu, kad suns sāka šņaukāties mums blakus. Tās īpaši ceļu uz nometni pret vēju, lai nepieļautu līdzīgu pārsteigumu. Mirkļus vēlāk sargs un suns ir pagājuši. Apsargs ness uz pleca крупнокалиберную šautene.
  
  
  "Mēs esam šeit jau vairāk kā stundu, un šī ir pirmā reize, kad tā notiek", - es teicu. "Ja mēs noslēdzam šeit stundu, viņš mūs netraucēs".
  
  
  "Varbūt tas ir ego pirmo līkumu", - teica Heather. "Var būt, viņi sāk iet pirms astoņiem, piemēram. Tad viņš var nākt atkal pēc pusstundas ".
  
  
  'Tā ir taisnība. Bet mums vajadzētu iet uz tādu risku.
  
  
  Tās slīdēja uz vēdera pie žoga. Heather nāca tūlīt aiz manis. Kad mēs piegājām pie žoga, pacēla galvu un palūkojās apkārt. Nekas vai neviens devās. Viņas, tad pagriezās pret Heather.
  
  
  "Palieciet šeit, lai noskatītos šo проклятым laika", - es teicu. "Kad viņš nāks, nosūtiet šis signāls". Tās attēloja maiga putna kliedziens. Viņa apstiprināja to nevainojami.
  
  
  'Lieliski. Ja es nebraukšu, izmantojot trīs ceturtdaļas stundas, ej prom bez manis. Kustieties atklāti uz dienvidiem, uz robežas. Ja доберешься Turciju, dodies uz krastu, sestajā kilometrus uz austrumiem no Аданы. Zemūdene tur gaida šādas piecas naktis. Starp pusnakti un divām stundām naktī. Jums vajadzētu signalizēt lukturīti. Trīs reizes īsu, vienu reizi garš ".
  
  
  "Trīs īsi, vienu reizi garš", - apstiprināja viņa. Starp mums iestājās īss klusums. "Es labāk iešu ar tevi, Niks".
  
  
  "Man ļoti žēl, bet tu esi daudz svarīgāk šajā vietā. Labi, ej un neuztraucies.
  
  
  Tā, vēlreiz palūkojās apkārt un piecēlās. Viņas накинул mētelis indiešu vadu un ātri uzkāpa uz žoga. Lekt to, piezemējās uz otru pusi.
  
  
  Viņas sāka iet uz būdu sir Albert, kad durvis ir galvenā mājas atkal atvērās, впуская atkal apsardzes un ieslodzīto. Viņas steidzās uz zemes un stahl gaidīt, kamēr tās pazudīs būdā uz ceļa.
  
  
  To, pielēca kājās un skrēja uz tuvāko būdu. Viņas постоял dienā ēnā dažām sekundēm. Pēc tam, satvēra rokturi un pagrūda durvis.
  
  
  Sir Albert gulēja uz vienu ap diviem saliekamās gultas, seju ar roku. Karavīrs skaļā balsī lasīja fragmentu pēc Ļeņina. Ego maksts gulēja uz galda, pistole un viss ir. Kamēr viņš turpināja lasīt, tā ielīda būdā un rūpīgi aizvēra durvis. Bet apsargs dzirdēja klikšķi, kas aizcirta durvis atpakaļ uz pili, un paskatījās uz augšu.
  
  
  Viņš взревел. - 'Kas notiek!' 'Kas tas'
  
  
  Viņai ļāva Hugo izslīdēt ap maksts un braced mest duncis. Tikmēr krievu sasniedza savu pistoli uz galda. Duncis ar whistling nes pa gaisu, bet krievu царапнул manas krūtis. Viņš bija ievainots plecs, nevis krūtis, kā to bija plānots. Ar kliedzienu sāp tā nokritusi pistoli. Viņš izvilka nazi ap savu roku, kad viņas, перекатился ar izkārnījumiem. Tās skāra viņa ego uzreiz ar divām kājām, un mēs turpinājām braukt uz grīdas kopā.
  
  
  'Esi!' To ir dzirdējis saucienu sir Albert.
  
  
  Mēs cīnījāmies uz grīdas starp divām gultām. Pēkšņi karavīri pārdot uz mani, cenšoties aizsniegt manu kaklu, стилетом. Viņas ego velk aiz rokas, un Hugo ir pagājis mazāk nekā дюйме no manas galvas. Karavīri bija spēcīga un turklāt vēl labākā stāvoklī. Mūsu rokas drebēja no milzīga sprieguma, un atkal Hugo biedējoša tuvojās. Pēkšņu rāvienu вывернул to emu roku, un nazis ar troksni nokrita uz grīdas. Viņas atbrīvoja otru roku un iesita ar dūri atklāti ego kvadrātsakni personai. Tā iepazīstinājusi ar mani uz grīdas.
  
  
  'Met to!' - Sir Albert stāvēja pār mums. "Liec mani mierā, idiot!"
  
  
  Viņas ignorēja to. Mēs ar karavīru gribēja, guļ kaut kur uz grīdas duncis. Viņš atrada ego pirmais, un viņa naktsmītne atkal mesties uz to, bet, sir Albert karājās man uz pleciem. Tās skāra viņa ego elkoni dzīvē. Elpas, viņš nokrita uz gultas. Viņas bija liels solis uz karavīram un hit viņa ego kāju vārtus. Tās skāra viņa ego vaigā un atmetis ar dūri. Viņas izvilka nazi ego roku. Tiklīdz viņš grasījās piecelties, to iedūra duncis emu krūtīm. Ego žokļa отвисла, un ķermenis lēnām соскользнуло malā. Viņas izvilka no tā Igo. Viņš ir miris.
  
  
  "Jūs nogalinājāt ego", - обвиняюще teica sers Alberts.
  
  
  "Man jau pietiek tevi", - es teicu, отвязывая pāris sasaiste ar jostu miris krievu. Viņas piesēja rokas sir Albert un pieslēgts viņam bija mutē dvieli, pirms viņš paspēj pasaukt palīgā. Viņš skatījās uz mani, kad viņas раздевал krievu un примерял formu. Valkājot svešas drēbes kļuvusi par rutīnu.
  
  
  "Labi gāja", - teica viņas пленному, uzvelkot lentes ar patronām.
  
  
  Un ar sir Albertu priekšā mani nāca tā ap būdu. Nevienam nav jāredz. Tās būtu aizsargs ar ego suni, bet tie nav parādījušies. Tās jau gatavojas vērsties žogam, kad par galveno ēku atklāju līdzīgs apvidus auto.
  
  
  Viņš gandrīz ne par to domāja, tā arī izdarīja. Mums nebija transporta, un es nevarēju palaist garām šo iespēju. Tās bija sir Albert līdzi turp, kur gulēja Heather.
  
  
  "Ej uz vārtiem un turpini runāt uz stundu", - teica viņas hei. "Sakiet viņiem, ka jūs Batumi un vēlaties apciemot vienu ap apsardze. Vienkārši izdomājiet nosaukumu. To būšu ar jums, izmantojot vairākas minūtes.
  
  
  "Labi, "Niks".
  
  
  Viņas vilka sir Albert atpakaļ uz galvenā ēka un tika ego virsbūve apvidus auto. Nav atslēgu no aizdedzes. To atrada zem paneļa divas aizdedzes vadus un savieno ih kopā. Dzinējs ieviesusies. Mēs apceļojām бревенчатую būdu, pie vārtiem.
  
  
  Heather sēdēja spoži lit гауптвахте, vedot saspringta saruna ar apsargu. Kad viņš dzirdēja, kā viņas apstājās pie vārtiem, viņš izgāja. Viņš paskatījās uz seru Alberta, un pēc tam uz mani.
  
  
  'Kas tu esi?' - aizdomīgi jautāja viņš.
  
  
  "Mani nosūtīja uz Batumi uzņemt šo ieslodzīto. Kad viņas atnāca šodien nekādi nav kad, mani jau gaidīja kāds cits ".
  
  
  "Varu to redzēt papīra, kas ir ego atbrīvo?"
  
  
  'Nu, protams, lai estestvenno. Viņas ih достану ". Viņas uzkāpa ap auto un vilces roku formu. Tikmēr Heather sēdēja par apsargu, turot savu tīra 0,380 kalibra, gatavs lietošanai.
  
  
  Kamēr viņas копался par nozagtu тунике, lai vērtspapīriem, Heather pacēla revolveri un ar spēku iespēra ego pa galvu. Apsargs ar vaidēt samazinājās. Viņai ļāva Hugo iejusties manu roku.
  
  
  "Pagaidi", - viņa teica. 'Tas nav obligāti. Viņš paliek bez apziņas pietiekami ilgi.
  
  
  Viņai bija taisnība. To Hugo nodot atpakaļ savā apvalkā un atstāja aizsargu dzīvs. Man bija jautājums, vai deva vai viņš man arī šāda iespēja. Heather iegāju, un tās vilka aizsargs pēc izskata. Viņas ielēca atpakaļ mašīnā un nospieda gāzes pedāli. Зарычав, apvidus auto / pikaps умчался naktī.
  
  
  Mēs bijām vienīgie uz ceļa, un dažus kilometrus braucām ātri. Viņas lūdza Heather noņemt audums ar csdd sir Albert, lai netraucētu ego elpošanu. Viņš uzreiz sāka mums pārmest. Es kā reizi gribēju dot emu saprast, ka viņš ir sasodīti mierīgs, kad apvidus auto / pikaps, tāds pats, kā tas, uz kuru mēs braucām, tuvojās mums no otras puses.
  
  
  Viņas teica. - "Lāsts!" .
  
  
  Citu apvidus auto / pikaps притормозил. It kā naktsmītnē apstāties. Viņas, zināju, ka mums būs lielas problēmas, ja mēs apstāsimies. To, pamāja viņiem, braucot nu viņš pats ātrums. Citā džipu atradās divi kareivji un virsnieks.
  
  
  Sers Alberts pagriezās un uzsauca viņiem. 'Palīgā!!! Mani nolaupīt!
  
  
  Citu apvidus auto / pikaps sāka griezt. Tās piespied gāzes pedāli, uz leju.
  
  
  "Ja tu arī nebūtu tik sasodīti svarīgi, lai mūsu nolādētā valdība..." - nikni teica Heather.
  
  
  Tā, paskatījos atpakaļskata spogulī un redzēja, kā draudošo ih lukturi. "Viņiem ir nepieciešams darīt visu iespējamo, lai šo".
  
  
  Mēs ar pilnu ātrumu secen Batumi un pagriezās uz ceļu uz robežas. Nedaudz mazāk nekā divu stundu brauciena attālumā. Tā jau braucu pa bruģakmens ielu, aptuveni piecus kilometrus, kad konstatēts, pa kreisi grants ceļš. Tās strauji pagriezās, un atkal nospiež gāzes. Ar troksni un mēs lidojām pa tumšu ceļu. Sānos džipa aizauguši biezokņi, bet grants грохотал pēc undersides. Lukturi aiz mums arī izdarīja norādes un mums pakaļ dzinās viņiem pakaļ. Viņas bija vēl viens foršs norādes un redzēju biezu pamežu ceļā maniem lukturiem. Viņas izslēgts, (svētais un brauca cauri sekla grāvī krūmos. Kad mēs apstājāmies, to satvēra sir Albert, un uz to viņam bija muti ar plaukstu. Mirkli vēlāk, cits apvidus auto / pikaps ar rēkt nobraucis mimmo un turpināja sekot pa ceļam, nav сбавляя ātrumu.
  
  
  Viņas gaidīja, kamēr pārstāj dzirdēt skaņu no cita motora, pēc tam kļuva par džipu atpakaļ uz ceļa virzienā, no kurienes braucām, un mēs рванулись uz priekšu. Pie robežas.
  
  
  Sir Albert sāka kliegt. - 'Uzticīgs, man!'
  
  
  Man ir apnicis sir Albert. Pārliecinoties, ka mēs uz visiem laikiem esam zaudējuši vajātāji, viņu stāvošām automašīnu ceļa malā un tur Вильгельмину pirms ego persona.
  
  
  "Bet tagad klausies uzmanīgi," - teica viņas draudīgi mierīgi. "Man ir apnicis visu šo nagging par manu muguru. Mēs varam būt uz robežas jebkurā brīdī. Jūs vai nu pievienoties mums, vai nē.
  
  
  "Jūs varat izvēlēties patstāvīgi. Ja tu nevēlies iet prom, viņas проделю tev liels caurums atvērts šeit un tagad ".
  
  
  Viņas redzēja, kā Heather pētīja manu seju. Man nav bijis prātā nekas ap to, ka teica, vienkārši ienīst to. Bet viņas naktsmītne saprast situācijas nopietnību. Emu nācās sadarboties.
  
  
  Sir Albert skumji paskatījās uz pistoli, ir par maz.
  
  
  Viņš teica. - "Kāda starpība, ja tu nokauj mani?" "Viņi joprojām nogalinās savu sievu un meitu".
  
  
  "Tas ir tieši tas, ko viņi saka," es teicu. "Un tā jau kuru reizi es jums saku, ka nē. Kam jūs gatavojas ticēt? Viņas pasniedza "luger" pie ego acīm.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani. "Tu saki man patiesību?"
  
  
  "Ak, mans Dievs!' простонала Heather.
  
  
  "Jā, to es saku patiesību", - pārliecināti atbildēju es.
  
  
  Viņš dziļi nopūtās. "Labi, tad es delle".
  
  
  "Ļoti gudri", - auksti teica es.
  
  
  Pēc piecpadsmit minūtes likās robeža. Lai sākuma ir žogs apkārt dzeloņstieples no abām pusēm. Par to, kā un šķidruma un asins Heather, tika josla вспаханной zemes. Tad ir mīnu lauks, un šādu korpusa dzeloņdrāts, biezums trīs-coil. Netālu no ceļa atradās torņa augstumu apmēram divdesmit pēdu ar ložmetējiem. Torņa pakājē stāvēja stundu. Simtiem metrus pirms un pēc tam laika ziņots, projektori.
  
  
  Kad mēs lēni braucām uz viņam, iznāca apsargs. Viņam bija automātiskā šautene.
  
  
  "Viņš neticēs mums, ka mēs emu mums teica," es teicu. "Viņš grib redzēt papīra. Jo vairāk, jo labāk. Tā ka mums ir ar to cīnīties ".
  
  
  "Bet vai tad jūs neredzat šo automātu?" - teica sers Alberts. "Viņi vienkārši взорвут mums!"
  
  
  "Ja jūs sadarboties, mums būs izredzes," teica emu Heather.
  
  
  "Ņem uz sevi laika", - teica viņas Heather. "Es ņemšu cilvēka tornī".
  
  
  Tagad mēs bijām tikai desmit metru attālumā no staba. 'Stand!' sauca stundu. Viņš norādīja uz vietu apmēram pusceļā starp viņu un mums.
  
  
  Viņas atkal ieslēdzu ņirgāšanos. Apsargs tornī pavērsa automātu, tā, ka tagad viņš mums прикрывал. Heather noslēpusi savu Stērlinga, ar somiņu. Viņas uzkāpa ap auto un devos uz priekšu, kur mani gaidīja krievu. Viņai bija laimīgs izmantot formu un militāro mašīnu.
  
  
  "Es отвезу šo cilvēku pie turcijas robežas, - es teicu. "Pavēle no komandiera Batumi".
  
  
  Viņš vērīgi paskatījās uz mani, laikam, nodomāja, ka man ir dīvains akcents. 'Drošs.' Viņš paskatījās uz Heather un sir Albert. Tas bija jauns cilvēks ar spoži zilām acīm un asu zodu. Viņš turēja šauteni gatavībā un pamāja ar galvu сэру Albertam. "Pilsonis?" Viņš jautāja, vai bija sir Albert уроженцем Krievijā.
  
  
  'Balsojums papīra. Viņas atkal fumbled minūtē. Tā bija zīme, lai Heather. Viņas izvilka "luger" un целился mimmo galvas stundu uz cilvēka tornī.
  
  
  Viņš paskatījās uz mani neticīgi. Tad viņš pacēla šauteni. Vēlāk sekundes daļu priekšējais stikls saplīst auto. Heather всадила viņam lodi. Aizsargs saņēmis sitienu pa krūtīm un recoiled.
  
  
  Ego ieroci nošāva trīs reizes. Lodes krita zemē pie manām kājām, bet man nav jāmaksā uzmanību uz to. To uzmanīgi nospieda gaili люгера, kad cilvēks tornī uz mirkli izkustējās no vietas.
  
  
  Skaņa люгера nes cauri nakti kopā ar skaņu citi ieroči. Cilvēks tornī kliedza, un nokrita навзничь, bet es jutu, ka viņa ego nepietiek.
  
  
  To sauc Heather. - "Sēdies pie stūres un brauc!" Kad tā uzmanīgi atbalstīja prom, skatās uz torni, Heather uzlēca par stūre un pievienotās ātrumu. Cilvēks tornī parādījās, ielieciet ložmetēju vietā un обрушил mums залпа. Lodes lauza ceļa segums un atkal no metāla ar kapuci. Viena lauza priekšējais stikls un hit sir Albert rokā. Viņas uzmanību bija mērķis no "Люгера".
  
  
  Viktorija грохнула manās rokās, un šoreiz tās ir nonācis tas, uz ko tiecas. Kareivis satvēra ar abām rokām un krūtīm, samazinājās навзничь, un pazuda pa prātā.
  
  
  Džips jau braucu, kad viņas, ielēca virsbūve. Heather strauji обогнула ķermeņa nāves stundu, deva pilnu gāzi un aizbrauca vaļsirdīgs caur barjeru. Kad mēs steidzās uz turcijas robežas, jo mums nebija nekādu залпов. Cilvēks tornī arī bija neatgriezeniski iznīcināts.
  
  
  Turku robežsardzes postenī stāvēja tikai viens karavīrs. Un izslēgt ego nav pagāja nekādas pūles. Kad viņš bija pārsteigums, klausoties paskaidrojumus Heather, viņu stipri pārsteidza viņa ego pa pakausi rokturis Вильгельмины. Mēs bijām Turcijā. Bet tagad ir cits.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  12. nodaļa
  
  
  
  
  
  
  
  
  Trijos naktī mēs secen nelielu ciematu, погрузившуюся dziļu klusumu. Tur mēs apmainīja mūsu krievu mašīnu uz lielu, vecu Chevrolet. Kamēr mēs braucām, tā izmeta formu un форменную фуражку logu.
  
  
  Viņš naktī mēs neesam saskārušies ar policiju. Viņai bija pārliecināts, ka turki joprojām mūs meklē. Bet, acīmredzot, tie nav gatavojas upurēt savu nakts miegu kostja mums. Labāk, lai mēs varētu netraucēti šķērsot robežu. Nekādi nav kad būtu ценымногие grūtāk. Turklāt, vajadzēja ņemt vērā pieejamību Сезака un Басимеви piekrastes teritorijā. Viņi ir pietiekami profesionāli, lai saprastu, kā mēs tās tuvumā ir šādas aizbēgt. Galu galā, mēs nevarētu parādīties uz dzelzceļa stacijās vai lidostās.
  
  
  Celik būtu ļoti dusmīgs. Ja Басимеви vai kāds ap ego kolēģiem atrod mūs agrāk par viņu, viņam būs lielas problēmas. Līdz šim viņš zināja mūsu operācijas mērķis bija nonākt pie secinājuma, ka mēs daudz par ns zinām. Ļoti daudz. Iespējams, viņš jau brīdināja Копанева un ego biedriem.
  
  
  Kad kļuva gaišāks, tā stahl izvairīties no ciematos un apdzīvotās vietās. Sir Albert bija diezgan smagā stāvoklī. Par laimi, brūce uz rokas nebija nekas cits, kā dziļa brūce uz miesas, bet ego pretestība tika nopietni iedragāta notikumiem pēdējo mēnešu laikā. Viņš zaudēja daudz asiņu. Heather regulāri nācās перевязывать emu roku. Viņš apmulsis nomurmināja par likteni, ka emu nekad nevajadzētu braukt uz Turciju. Un ka tas ir ego vaina, ka ego ir sieva un meita tiks nogalināti. Ego bija grūti, nav žēl.
  
  
  Mēs esam zaudējuši ievērojamu daļu no dienas, apbraucot ciemati un galvenais ceļi. Varu saderēt, ka tur patruļas. Tikai laiza, tuvojoties vakaram, mēs esam sasnieguši Гиазантепа uz sīrijas robežu. Tur mēs pagriezās uz rietumiem, uz pusi Аданы un piekrasti.
  
  
  Stāvoklis sir Albert turpināja pasliktināties, un galu galā mēs bijām spiesti palikt nelielā ciematā netālu no Аданы, lai iegādātos emu aspirīnu.
  
  
  Mēs nolēmām, ka Heather ir vislabāk piemērota pirkumiem aptiekā, kā arī pārtikas preču veikalā. Kamēr mēs ar sir Albertu gaidīja mašīnā, ap mūsu mašīnas brauca melns "mercedes". Priekšā sēdēja divi vīrieši ar skarbu auksto personām. Aizmugurē stāvēja trīs paziņas formas.
  
  
  Pa kreisi no loga bija Celik Сезак. Centrā ir mans kolēģis Oļegs Borisovs, bet pa labi - VDK nodaļas vadītājs Vasīlijs Копанев.
  
  
  Viņas zibenīgi novērsās, cerot, ka viņi neredz sir Albert aizmugurējā sēdeklī. Pēc dažām trauksmes sekundes "mercedes" pazuda pēc redzesloka, un viņš atkal varēju elpot. Kad Heather atgriezās ar aspirīnu, viņai stāstīja šo stāstu.
  
  
  "Viņi ātri", - нахмурилась Heather.
  
  
  "Копанев nav muļķis", - teica viņas un paņēma līdzi velosipēdu. "Protams, viņš zināja, ka mēs tām pārbrauksim uz dienvid-austrumu piekrastē. Domāju, ka viņš zina no galvas katru vietu izkraušanas krastā. Būs jābūt sasodīti uzmanīgiem.
  
  
  "Varu no viņa uzzināt, par ko jūs visi runājat?" - jautāja kungs Albert, kad mēs lēni braucām ap ciematiem.
  
  
  "Cilvēks, kas organizē jūsu sajūsmu, tikai, kas notika šeit," es teicu. "Viņš meklē mūs. Var, viņš mūs atradīs ". Tās ir pacenties, lai mana balss ir absurdi, nepiespiesti.
  
  
  "Ak, - truli atbildēja sers Alberts.
  
  
  Mēs atstāja ciematu aiz muguras, un lēnām un uzmanīgi brauca virzienā Аданы. Atkal kļuva tumšs, un tālumā, mēs varētu redzēt aizmugurējie lukturi citām mašīnām. Vienīgā kustība, kas pienāca pie mums, bija divām kravas automašīnām. Mēs reiz apstājās pa ceļam, lai dotu Heather iespēja paskatīties uz savu roku sir Albert. Ego, tievu, gaiši seja bija nopietna.
  
  
  "Jums bija taisnība, - viņš teica. "Jau no paša sākuma tā uzvedies kā muļķis".
  
  
  "Aizmirstiet par to." - es teicu.
  
  
  "Nē, tu viņu velti uz šejieni braucu. Bet mana ģimene ...
  
  
  Heather draudzīgu paskatījās uz viņu. "Mēs saprotam." - maigi viņa teica.
  
  
  Viņš interesējas paskatījās nah. "Kā jūs domājat, mums ir iespēja? Es domāju, lai izkļūt no šejienes dzīvs?
  
  
  "Ja paveiksies, - teica Heather. - Tātad, tavā rokā, kamēr būs ar to tikt galā. Uz kuģa jums tiks sniegta medicīniskā palīdzība ".
  
  
  Viņš paskatījās uz mums abiem. "Paldies," - viņš teica. 'Par visu.'
  
  
  Tad ilgiem meklējumiem esam atraduši скалистую punktu sesto kilometru attālumā no Аданы. Tās ir izbraucis uz "Chevrolet" šaurā pludmale un stāvošām ego liels akmens klints pakājē. Tur viņš bija ārpus redzes lauka. Mēs izgājām ārā un уставились uz tumšo ūdeni. Nelieli viļņi ir iesaldēti pludmalē.
  
  
  "Nu, balss un mēs", - es teicu.
  
  
  Heather окинула skatienu tumšā apvāršņa.
  
  
  "Vai arī jūs domājat, ka, tāpat kā pasakā, ривненской pusnaktī amerikāņu zemūdene, kas atbrīvo mūs caur kleitu un aizvedīs uz drošāku vietu?"
  
  
  "Es esmu atradis vajadzīgo vietu," es teicu. "Tas nozīmē, ka viņi būs tur norunātajā laikā". Viņas vienkārši ielieciet savu roku pār mazu lukturīti, kurš atradis "Chevrolet", un mēģināju vēlreiz. Viņš vēl strādāja. Sir Albert sel uz apgāzies. Viņš maksimāli приподнял ievainotie roku un raudzījās uz smiltīm. Viņas, noliecās pie валуну un stahl meklēt mašīnas uz ceļa pār mums. Heather pienāca pie manis.
  
  
  "Es nevaru noticēt, ka tu taisies sniegt mums dzīviem un pamest Krieviju, Nikki", - maigi teica tā, piespiežot pie manis savas gari blondi mati. "Un tagad mēs esam šeit, turku piekraste, tieši tur, kur mūs gaida. Tas ir neticami.'
  
  
  Viņai pasmaidīja. "Nesteidzies. Mēs vēl joprojām nav подлодке.
  
  
  "Tas netraucē man pierast pie tevis, Yankees".
  
  
  Viņas balss bija maiga, gandrīz maigu. "Es domāju, ka tā gatavojas miss you".
  
  
  Tās pieskārās viņas lūpām savām. "Var būt, mēs varēsim veikt ilgtermiņa brīvs, kad būsim Londonā. Ja mūsu valdību, ne pret, protams.
  
  
  "Būtu lieliski, Nikki", - viņa teica. "Jūs varētu aizvest mani uz ..."
  
  
  Tās lika viņai apklust rokas žestu. Virs mums, uz ceļa brauca mašīna.
  
  
  Viņas взмолился. - "Sir Albert!"'Ejiet!'
  
  
  Viņas затащил Heather par klinti, un mēs noskatījās uz mašīnu, kura nodarbojas ar apstājās tādā vietā, no kurienes paveras labs skats uz pludmali. Sir Albert gulēja uz корягами un ir praktiski neredzams. Vīrietis policijas formā iznāca ap mašīnu un apskatīja pludmali. Viņas, es jutu, kā pukst locīšanas dolārs Heather, kad viņa spiedās pie manis. Policists pagriezās, sel un aizbrauca.
  
  
  Sir Albert, ar grūtībām piecēlās.
  
  
  'Viss kārtībā?' - jautāja ego Heather.
  
  
  "Jā, labi". bija ego reimatismu.
  
  
  "Tas bija uz robežas", - es teicu, skatoties uz pulksteni. Gandrīz pusnaktī.
  
  
  Mēs atkal окинули skatienu tumšo ūdeni, bet kaut ko atgādina zemūdeni nebija redzams. Maz ticams, ka kapteinis ataust atmiņā ar savu kuģi pirms ieplānotā laika. Viņas staigāja pa pludmali, reizēm skatoties uz pulksteni. Uz piekrastes ceļa virs mums bija kluss. Interesanti, kur tagad būs Сезак? Iespējams, viņš un ego draugi VDK pārmeklēja visas alas un pludmales piekrastē. Vai viņi nav padomājuši par to vietā, vai nu vēl nav tikuši līdz tā.
  
  
  Bez trim minūte divpadsmit pēkšņi atskanēja troksnis ūdens. Yardage uz mīnas no krasta mūsu priekšā pacēlās gara, melna ēna. Tas bija fantastisks skats. Jūras ūdens, льющаяся ap korpusa, un tumšs ir mirdzošs metāls fona uzlej mēness apspīdēts debesis.
  
  
  "Viņš ir tur!" Heather maigi uzrunāja. "Ir grūti noticēt."
  
  
  "Mans dievs," - teica sers Alberts, tālu izbrīnu skatās, lepnums par flotes Amerikas Savienotajām valstīm.
  
  
  Lūka kaujas ciršanas atvērās, un mirkli vēlāk no tā izkāpa divi tērpušies tumšajā jūrnieki. Pirmais turpināja ceļu uz пулемету uz deguna, bet sāk otrā turēja lielu gaismas lukturi, gatavs lietošanai. Uz klāja uzkāpa vēl divi vīrieši.
  
  
  "Tev ir gaismas lukturi, vai tā nav, Nick?" jautāja Heather.
  
  
  "Jā, bet tie ir vispirms signāls".
  
  
  Mēs ar nepacietību gaidīja. Tad jūrnieks stahl iesniegt laternas. Trīs reizes īsu, vienu reizi garš. Viņas paņēma lukturīti un atbildēja uz signālu. Jūrnieks pamāja mums, un vēl citi divi jau скинули laivu, lai uzņemt mūs.
  
  
  "Let' s noņemsim apavi un iesim viņiem pretī," es teicu. "Mums ir nepieciešams veikt pāreju pēc iespējas īsāks". Viņas tikai noliecās, lai atraisīt auklas, kā dzirdēju skaņu mašīna.
  
  
  Tās strauji pagriezās. Pirmā mana doma bija, ka ir atgriezusies policija. Viņai nebija taisnība. Virs klintīm apstājās garš melns "mercedes" Сезака. Pēc nah izskrēja cilvēki.
  
  
  Viņas skaļi kliedza. - "Paslēpties!"
  
  
  Tikko viņas brīdināja, tāpat kā virs klintīm revolveri sāka spewing liesmas. Tie bija metru sešdesmit-no mums. Lode ietriecās smiltīs starp mani un Heather. Viņas redzēja siluets Сезака, skaidri очерченного uz vakara debesu fona, skaļi выкрикивающего pasūtījumus gaumē. Blakus viņam sēdēja milzīgs skaitlis Borisova. Otrā pusē no "мерседеса" bija Копанев ar diviem bandītiem. Сезак un ego algotņi ir atbildīgi par pilsētu lodes. Копанев stāvēja un skatījās uz zemūdens laivu, un pēc Tam nozuda aiz akmeņiem pie mašīnas. Acīmredzami ar nolūku veikt klinti, pār mums.
  
  
  Sir Albert atkal nokrita uz lielo gaismu. Heather pieskrēja pie īpašajām валуну, kas lūdza pajumti. Viņas palika uz vietas un nokrita uz vienu katram cilts. Viņas rūpīgi bija mērķis siluets Сезака un nošāva. Viņš satvēra aiz krūtīm un krita atpakaļ, kā bluķi. Viņai bija pārliecināts, ka viņš vairs nav organizēs nolaupīšanā.
  
  
  Gangsteri uz brīdi pārtrauca uguni, bet pēc tam atgriezās vēl nežēlīgāki, nekā agrāk. Tikmēr viņi uzmanīgi devās prom no mašīnas pa nogāzi pie mums. Копанев apsēdās blakus "мерседесом" un arī sāka šaut.
  
  
  Heather nepārtraukti vēra pretuguni, piespiežot ih slēpt. To izmantoja tās firepower, lai izvairītos no smilšu uzbērumu, pa kreisi no manis. Divas lodes beidzās man uz kājas, kad viņas, ienira savu nodrošinājums patvērumu.
  
  
  'Nav спускайся!' - sauca to сэру Albertam.
  
  
  "Labi," - dzirdēju viņas ego raudāt, jo no baļķiem.
  
  
  Šie uzbrucēji joprojām nav noķerti sir Albert uguns. Iespējams, krievi neatstāja cerības atgūt to. Bet es zināju, ka viņi uzreiz кинутся uz viņu, ja mūsu pretestība būs pārāk spēcīga.
  
  
  Mums bija uguns zem trīs revolveriem. Šķembas akmens nepārtraukti lidoja ap ausīm Heather. Divi bandītu atkal nonākam laiza. Viņas izgāja cauri slēptuves, ir nedaudz lielāks, nekā bija, lai uguns pie viena ap viņiem, un viņi uzreiz atklāja uguni uz mani. Viens šāviens промазал, bet sākās otrais nonāk man uz kreisā pleca un nogrūdis mani uz zemes.
  
  
  Выругавшись, viņas ielīda atpakaļ uz savu patvērumu. No otras lodes smiltis закружился ap mani. Tās apskatīja klints virs Heather, meklējot kaut kādas pazīmes klātbūtni Borisova. Kad viņš tur nonāca, mums ir bloķēta. Un bezcerīgi nepatikšanas. Bet šeit mums palīgā nāca floti. Ar zemūdenes priekšgala atskanēja skaļš šāviens, un pār mums засвистели lodes. Odin ap bandīti вскинул rokas uz augšu un tika izmestas atpakaļ uz akmens vaidēt. Ego ierocis nokrita ar troksni. Ego kolēģis domāju, ka ir pienācis laiks meklēt ko labāku patvērumu. To uzmanīgi nošāva viņu, bet tas vairs nebija nepieciešams. Negants пулеметный uguns skāra ego. Riņķojot ap savu asi, viņš nokrita.
  
  
  Uz klints Копанев izmisīgi nošāva sir Albert, kas прижался uz baļķis. Milzīgs lauskas koka redzot, smiltis un strūklaku satīti ap to, bet, sir Albert nav cietis.
  
  
  Копанев padevās, kad viņa bise bija tukšs, un ielēca "mercedes". Protams, viņš grasījās bēgt odin. Heather darīja savu Mārciņa vējstikla mašīnas.
  
  
  Tajā pašā laikā tā garāmejot redzēju грозную formu Borisova. Viņš stāvēja uz klintīm virs Heather. Viņš tur mūs visus uz uguns līnijas. Šķiet, viesnīca vispirms nogalināt Heather, un pēc tam sir Albert. Heather trīsreiz izšāva uz vējstikla "мерседеса". Trešajā kadrā viņas redzēja, kā Копанев strauji stūre. Sekundi vēlāk atskanēja monotonā skaņa, kuru viņš skāra viņa galvu.
  
  
  Līdz šim brīdim viņas pagriezās un atbalstīja Вильгельмину apakšdelmu, lai rūpīgi veikt jūsu mērķis. Borisovs bija tas pats virzienā Heather. Balss kāpēc es nevarēju gaidīt ilgāk. Ja tās gatavojas glābt Heather, man bija nepieciešams rīkoties ātri. Viņa nospieda gaili. Borisovs дернулся atpakaļ, it kā ego velk virvi uz klinti. Ego ieroci nošāva vēl divas reizes. Pirmais šāviens trāpīja akmens, netālu no galvas Heather. Sākuma otrais izrādījās akmens vaidēt par pāris metriem augstāks. Viņš bija ārpus redzes lauka, bet uz klints sēdēja klusums.
  
  
  "Kā es teicu, Борисовым", - nomurmināja to caur zobiem. "Ja tu vēlreiz наведешь uz mani ieroci, izmanto ego". To dzirdēja klusinātas creek pa klāju субмарины. Heather помахала viņiem tukšs Стерлингом. Sir Albert parādījās sakarā koka gabala, acīmredzami satriektais.
  
  
  Viņas jautāja ego. - 'Kā iet?'
  
  
  Viņš paskatījās uz manu окровавленное plecu. "Domāju, ka ne ценымногие sliktāk, nekā tev". Viņš mēģināja pasmaidīt. Heather pienāca pie mums un apskatīja manu brūci. "Nekādu sitienu pa kauliem. Tev atkal paveicās, Nikki.
  
  
  "Es zinu," es teicu, skatoties virzienā uz laivas, kas nodarbojas ar to jau gāja. "Iesim apsveikt mūsu glābēju?"
  
  
  Mēs devāmies uz laivu un jūrnieku, kura ir vadījusi kuģis, kas palīdzēja mums kāpt uz klāja. "Kuģa ārsts ir gatavs, un visiem ir svaiga kafija", - viņš teica. "Tā ir lieliska medicīniskā palīdzība сэру Albertam un labs karstu melno kafiju, lai mani" - es teicu.
  
  
  "Jā-a, kungs," - atbildēja jūrnieks.
  
  
  Heather накинула man uz pleca lupatu un tagad поворачивала tumsā krasta līnijas. "Сезаку varētu turpināt savu darbu policijā", - viņa teica. "Ar savu sievu".
  
  
  "Pie velna Сезака" - es teicu. "Bet es tiešām domāju, ka operācija "Lightning" liks krievu aizdomāties".
  
  
  "Pieņemsim, ka jūsu vārdi būs taisnība", - klusi un svinīgi teica sers Alberts.
  
  
  Man bija nekas nav ko piebilst.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"