Carter Nick : другие произведения.

61-70 Sbírka detektivů o Nicka Cartera

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  Nick Carter
  
  61-70 Sbírka detektivů o Nicka Cartera
  
  
  
  
  61-70 Киллмастер Sbírka detektivů o Nicka Cartera
  
  
  
  
  61. Moskva http://flibusta.is/b/662356/read
  
  Moscow
  
  63. Ledová bomba nula http://flibusta.is/b/678525/read
  
  Ice Bomb Zero
  
  64. Znamení Koza Ностры http://flibusta.is/b/610141/read
  
  Mark of Cosa Nostra
  
  65. Káhira mafie http://flibusta.is/b/612056/read
  
  The Cairo Mafia
  
  66. Četa smrti inků http://flibusta.is/b/610907/read
  
  Inca Death Squad
  
  67. Útok na Anglii http://flibusta.is/b/612937/read
  
  Assault on England
  
  68. Omega-teror http://flibusta.is/b/612938/read
  
  The Omega Teror
  
  69. Kódové jméno: Vlkodlak http://flibusta.is/b/668195/read
  
  Code Name: Werewolf
  
  70. Rázová síla Teroru http://flibusta.is/b/646617/read
  
  Strike Force Teror
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Moskva
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  Moskva
  
  
  
  přeložil Lev Шкловский
  
  
  Určeno pro paměti zesnulého syna Antona.
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  
  Lunární sergej zářil na jezeře Mead na východě. Její, stál před oknem, vysoko nad zbytkem světa, poslech hrom, hučení a buzz zdola. Dokonce i zde, v hotelu, hluk Las Vegas nebyl depresivní. Za silnými zdmi opravdu dostala trochu slabší, ale u vás bylo řešení zapomenout, kde jste byli - zábava světové hlavní město. 'Nick? Nick, anděl, ty jsi vstal? Za mě зашуршали listy. I když ji nikdy zapálil lampu, do okna падало dost měsíčního světla, aby bylo vidět dlouhé nohy Gail, двигающиеся pod listy.
  
  
  "Jdi spát", - zašeptala jsem. "Co jsem něco popíjet". To vydal demonstrant zvuk. Listy znovu зашуршали, a její dlouhé, štíhlé, nahé tělo dopadlo na odpadky. To s полузакрытыми očima se přesunula ke mně. Opět se vydal demonstrant zvuk. Když byla se mnou, ona nejprve opřel čelo, a pak nosem těsně pod mé rameno, mezi mým krkem a moje ruka. Ona se rozpačitě otočila hlavu do stran a je těžké прислонилась ke mně. To испустила dlouhý, hluboký vzdech uspokojení. "Vezmi mě, prosím," řekla hlasem malé holčičky.
  
  
  Kostky ledu spadl na mé prázdné sklenice. Objal ji za ramena, ji vedl ji zpátky na postel. Nejprve posadila se, a pak navlékl na záda. Ji, podíval se na nah a viděl, jak lunární svatý odráží na svěží protahuje a měkké впадинах.
  
  
  Gail Black byla účastnicí maiden review-skupiny v Las Vegas. Každou noc se a ještě čtyřicet devět krásných mladých žen v oblékání v drahé žirinovskij kostýmy s peřím a tančili. Když ji poprvé uviděl, napadlo mě, že by někdo mohl najít co nejvíce párů krásných noh a dát ih v řadě.
  
  
  Ji potkal Gale v hotelu. Jeho skořápky na snídaně a zastavil se na okamžik, aby hodit čtvrt dolaru na automat. Následoval zvuk kol, pak kliknutím brzdového kola, o něco později ještě jedním klepnutím, a při třetím kliknutí se ozval zvuk padající peněz. Teď jsem měl šest čtvrtě dolaru.
  
  
  A pak si všiml její Gail. Zdá se, že ona také šla do jídelny. Musí být, ona se otočil na zvuk padající peněz. Seděla na prahu jídelny a dívala se na mě s вопросительной úsměvem. Jí smál do revmatismu. Na něm byly úzké růžové kalhoty a bílé mini-sukně, která se zabývá свисала těsně nad pupkem. Na něm byly balet pantofle na vysokém podpatku. Vlasy nah byly barvy červeného dřeva, dlouhé a husté. Můžete hodně nah udělat. Pokud žena nosí ego bezchybně, bez jediného nevhodný vlasu, lze bezpečně říci, že je to velmi тщеславная, umírněný a klidný. Taková žena, která se zabývá umožňoval svým hustým vlasům распухать, vyráběla dojem promiskuitě, отпускающей.
  
  
  Najednou přišla ke mě. Mám v ruce подпрыгивала čtvrt dolaru, když se ji snažil vyřešit, utéct už s penězi, nebo to zkusit ještě jednou. Její začal uvědomovat, jak tyto chudí lidé mohou пристраститься na hazardních hrách. Ale když ke mně přišla tato dívka, její zapomněl na čtvrt dolaru, hazardní hry a Las Vegas.
  
  
  Byl to téměř taneční. Pohyb byl snadno popsat: jednoduše umístěte jednu nohu před druhou, a jděte na procházku. Ale je to krásné stvoření двигало nejen nohama. Její boky houpal, ee rozštěp byla natažená, její prsa vyčnívat dopředu, ramena byli pohodoví, ee taneční nohy dělali dlouhé přihrávky. A vždy byl tento smích.
  
  
  "Ahoj," řekla hlasem malé holčičky. "Ty jsi vyhrál?"
  
  
  'Ach
  
  
  "Víš, pak poslední koncert jeho obsazení do této kus pět dolarů a nic nevyhrál. Kolik máte peněz?
  
  
  "Čtvrt dolaru".
  
  
  To vydal цокающий zvuk jazyk a postavila se na jednu nohu, trochu ohnuté další. To задрала svůj ostrý nos a zaklepal nehtem na zuby. "Vy jste nikdy vyhrát s pomocí těchto hloupých zařízení. Myslím, že tato věc se nikdy vyplatí ". Podívala se na automat, jako by to byl někdo, kdo to nemá rád.
  
  
  Její konejšivě посмеялся. "Poslouchej, - řekl jsem, - jsi už завтракала?" Ona zavrtěla hlavou. "Dobře, můžu ji nabídnout ti snídaně? To nejmenší, co můžu udělat teď, když ji vyhrál o jeden a půl dolaru peněz ".
  
  
  Ona smála se: je ještě širší a natáhla ruku. "Jmenuji se Gail Black. Její práce v časopise.
  
  
  Její popadl ee za ruku. "Její Nick Carter. Jeho na dovolené. '
  
  
  Nyní lunární svatý сплетал stříbrná paprsek a stíny nahé tělo Gail. "Ach, Nick, - пробормотала to. V místnosti se najednou stala velmi tichý. Zdálo se, že hluk casino přehlušena naším dýcháním a pohyby našeho těla na простынях. Jeho, cítil, jak její štíhlé tělo потянулось k mé ruce.
  
  
  Jeho políbil ji na tvrdou krku, скользнув rty na ee ucha. Pak ji cítil na sobě její ruku, a chovala mě. V okamžiku, kdy ji, vstoupil do jejich nah, tato těla, zdálo se, že zmrazené. Ji pomalu vstoupil nah. Ji, slyšel, jak skrze její стиснутые zuby вырывалось syčení dechu, a její nehty, впившиеся v ramenou, napáchají mi strašnou bolest. Její придвинулся k ní ještě olizuje, a cítil, jak se její paty na zadní straně mé nohy, stiskl mě k ní.
  
  
  Chvíli jsme zůstali jako imobilní. Ji, cítil její vlhké teplo kolem mě. Ji, opřel se o lokty a podíval se hej v tvář. Zavřela oči, její ústa byla na čas otevřený, husté vlasy divoce ниспадали kolem její hlavy. Jedno oko bylo napůl kryje uvolněné chloupky.
  
  
  Její začal velmi pomalu pohybovat dolů po vnitřní straně jednoho stehna, nahoru na druhou. Moje boky vykonávali velmi pomalý rotační pohyb. To прикусила spodní ret mezi стиснутыми zuby. Ona taky začala pohybovat.
  
  
  "To je skvělé, Nick", - хрипло zašeptala ona. "Je to tak skvělé v tobě."
  
  
  Jeho políbil ji na nos, a pak se sklouzl na okraj její vlasy. Její cítil v jeho krku, že to vydává zvuky, ale прижался rty na její vlasy. Pokaždé, když se jí pohybovala, její jazyk проникал mi do úst. Pak ji popadl špičku jeho jazyka mezi zuby a rty. Její карабкался nahoru a dolů, a použil svůj jazyk stejně tak, jako své tělo.
  
  
  Protestující zvuky ustaly. Její nakrátko cítil její ruce na sobě. Můj obličej se stal horký. Celé mé tělo напряглось. Ona byla mimo sebe. Více se realizovat svůj pokoj, postel a hluk dole. Oba dva jsme prostě tam byli, jsme a to, co jsme dělali spolu. Jí věděl, že jen o ní a o teplu, обжигающей vedra, která se zabývá pohltila mě. Jako by moje kůže byla příliš horká, aby se dotknout nah.
  
  
  Jeho, cítil, jak kypící pěny řek vlévá se do mě, пузырясь k ní. Její prošel bodu, kde si myslel, že budu to zastavit. Její притянул ee k sobě, kolébání tak silné, že nemohla dýchat. Kypící vody podle chuti připomínala rybník, hledám průchod. A pak přehrada se zhroutil. Gail byla увядшим květ, na který ji kvílel. Já jsem nemohl udržet ji dost dobré; Jeho kvílel za nah, snažil se vytáhnout ji přes kůži. Její téměř cítil její nehty. Jsme напряглись spolu. Můj dech se zastavil. A pak jsme se zhroutil.
  
  
  Můj cíl ležel na polštáři vedle ní, ale ona stále ležící pode mnou, a my jsme stále byly propletené. Moje dýchání vracelo těžce. Ji, usmál se a políbil ee v tvář.
  
  
  "Cítím, jak bije vaše skládání dolar," - řekla.
  
  
  "Bylo to skvělé," řekl jsem po krátkém přemýšlení o tom. Tentokrát to opravdu byl propuštěn.
  
  
  Naše obličeje byly tak blízko sobě navzájem, že jsem mohl vidět každý ресницу samostatně. Pavučina její vlasy stále закрывала jedno oko. To otřel ego palcem. Ona mě usmál. "To byly všechny svátky v jednom člověk, se všemi kameny, rakety, rakety a výbuchy".
  
  
  Leželi jsme a koukali na sebe navzájem. Okno na nějaký čas bylo zjeveno. Vítr pouště jemně přeháněl závěsy.
  
  
  "Zdá téměř nemožné, že to trvá jen týden," řekla Gail chraplavým hlasem.
  
  
  Pak jsme usnuli nahá, ještě teplé od lásky styku.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem jen zavřel oči, když zazvonil telefon. Nejprve se mi zdálo, že spím. Někde byl požár, a проезжала hasičském. Ji, slyšel, že. Telefon znovu zazvonil.
  
  
  Moje oči mají hozený otevřít. Den začal svítání, První svatý vstoupil do místnosti, takže jsem mohl vidět, skříň, židle a delikátní Gail, спящую vedle mě.
  
  
  Zatracený telefon znovu zazvonil.
  
  
  Její růže. Vichřice na okamžik застонала a přitulila se nahá těla k mému. Ji vzal . "Ahoj," řekl jsem. To není velký smysl nemají přátelského.
  
  
  - Carter? Jak brzy se můžeš ocitnout ve Washingtonu? To byl Hawke, šéf AX, můj šéf.
  
  
  "Můžu vzít následující zařízení". Jeho, cítil, jak Gail přitulila se k mému tělu.
  
  
  "Těší mě," řekl Hawk. "Je to důležité. Zaregistrujte se, jakmile přijde k mému stolu ".
  
  
  "Dobře, pane,". Její zavěsil a okamžitě znovu zvedl sluchátko. Gail ustoupil ode mě. Ona seděla vedle mě. Její cítil vánek na krku a uvědomil si, že ona se dívá na mě. Když jí zavolal na letiště, její objednal přímého letu, který je provádět bojové mise v Las Vegas v sedmnácti minutě desáté. Ji, podíval se na hodinky. Bylo pět minuta sedmého. Její podíval se na Gail.
  
  
  To закурила jeden kolem mých cigaret. Ona vrazila mi ji do úst, a pak vzal sám. To uvolní kouř do stropu. "Myslela jsem si, možná, že dnes jsme mohli jezdit na vodních lyžích", - důrazně řekla.
  
  
  'Gail ...'
  
  
  Ona mě v tom přerušila. "Zítra vystoupení ne, je to zdarma. Jeho napadlo, že bychom mohli najít místo na jezeře Mead někde na koupání a piknik. Elvis vystoupí zítra večer. Ji mohu snadno sehnat vstupenky ". Je to těžké nadechl. "Mohli jsme si zaplavat a piknik, a pak se vrátit sem, aby se oblékla, pak se najíst a jít na show
  
  
  "Gale, já ..."
  
  
  To se vyvíjí v ruce se mi na ústa. "Ne," řekla slabým hlasem. "Neříkej to. Její nechápu. Svátek je u konce."
  
  
  "Ano, ve delle."
  
  
  Ona přikývla a znovu vydala kouř do stropu. Když mluvila, dívala se v stupačka postele. "Je to opravdu nic o tobě nevím. Možná, že budete prodávat šle, nebo šéf mafie, který zde odpočívá ". Podívala se na mě. "Jediné, co vím, je to, že se cítím šťastný, když ji s tebou. Pro mě to je dost ". Povzdechla si. Bylo jasné, že to brzdí slzy. "Uvidím tě znovu?"
  
  
  Její выдавил cigaretu. "Já opravdu nevím. Její ne prodávat бретельк a ne šéf mafie. Ale můj život není v sále, v mých rukou. A taky ji rád, je s tebou."
  
  
  Vytáhla cigaretu a upřeně se podívala na mě. Ee rty byly komprimovány. To je dvakrát сглотнула. "Já ... ještě máme čas ... před odletem vašeho letadla?"
  
  
  Její zasmál a objal ee. "Nejsme ve spěchu".
  
  
  Vzala mě se zoufalou vášní. A celou dobu plakala.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  
  Když jí přistál ve Washingtonu, Gail Black již mi zanechal příjemné vzpomínky. To už nebyl jen mužem na dovolené, který hotel uniknout. Jí byl agentem AX. Zbraň wilhelmina následoval, můj "Люгер", byl v pouzdře u mě pod paží. Hugo, můj jehlový, pohodlně ležel v ножнах na mé levé ruce. Jedním pohybem ramene - a nůž hladce padne mi do ruky. Pierre, smrtelná plynová bomba, spolehlivé uvízl v dutině mém pravém kotníku. On byl malý a ego закрывала můj italské boty. Byly stejné nástroje AX, jak se moje mysl a tělo.
  
  
  Ji, vstoupil do kanceláře Хоука a našel ega, toho, kdo se dívá z okna na sníh. Když jí přišel, stál ke mně zády. Aniž by se ohlédl, ukázal na židli před svým malým stolem. Jako vždy, staromódní radiátor zefektivnit vlhkost v kanceláři podle čísel procenta.
  
  
  "Jsem rád, že jsi dorazil tak brzy, Carter," řekl Hawk, stále stojí ke mně zády.
  
  
  Její sel a zapálil si cigaretu. Když ji zvedl ji, ji, podíval se na Хоука, a stahl čekat.
  
  
  On řekl: "slyšel Jsem, že v Moskvě ценымногие chladnější, než tady". Nakonec se obrátil ke mně svou tvář a ledovou pohledem se na mě podíval. Černá nedopalek cigarety, doutníky, to зажал v zubech. "Ale můžeš mi říct, je to na první ruky, Carter".
  
  
  Jeho zamrkal. "Myslíš, že jsem edu do Ruska?"
  
  
  Hawke se přiblížil ke stolu a sell. To зажал v zubech levný doutník a hodil ji do koše kbelíku. "Povím ti příběh, Carter".
  
  
  Musela si cigaretu a selles upřímný. Všechny mé smysly byly zaměřeny na Хоуке. Jaké to je vyprávět příběh. Hawke neříkal žádné příběhy. On chystal se dát mi tento úkol.
  
  
  "Asi před třemi lety," řekl, " AX přišla ruská balerína, která se zabývá učinil zajímavou nabídku. Pokud by jsme vyvinuli částka jeden milion dolarů na jeho jméno na účtu ve švýcarské bance, to by hlásil nám několik velmi dobrých ruských výzkumných a vojenských tajemství ".
  
  
  Je mi skoro musel smát. "Pane, AX tac části dostane takové nabídky".
  
  
  On zvedl ruku. 'Počkej chvíli. Je to tak. U nás byli kluci od Borneo do Azorských ostrovů, a oni hotelů nám poskytnout informace za poplatek ".
  
  
  "Ano."
  
  
  "Ale my vážně обдумали to je nabídka, když slyšel jméno této baleríny. To Ириния Moskowitz.
  
  
  Jí byl vědom. Vědět to jméno, nemusí být znalec baletu. Ириния Москович. V patnácti letech byla zázračné dítě, v patnácti se stala baletka ruského baletu, a nyní, ve věku méně než dvacet pět let, ona vstoupila mezi pět největších baleríny světa.
  
  
  Její zamračil se při pohledu na Хоука. "Být slavná baletka - je jedna věc, - řekl jsem, - ale jak mohla získat přístup k vědeckým a vojenským tajemství?"
  
  
  Hawke ухмыльнулся. "Je velmi jednoduché, Carter. Je to nejen jedna z největších baleríny světa, ale i ruský agent. Balet cestuje po celém venkovní bazén, mluvení pro hlavy států, králů a královen, prezidentů a tak dále. Kdo by se její podezření?
  
  
  "Předpokládám, že AX přijal její nabídku?"
  
  
  'Ano. Ale byly nějaké problémy. Řekla, že bude dávat informace na tři roky. Pak to, AX, za předpokladu, že její informace nám pomůže a že se budeme snažit milion na její bankovní účet, вывезет ee v Rusku a zajistí získání získala občanství USA ".
  
  
  "Říkal jste, že dotaz byl vyroben asi před třemi lety. To by mělo znamenat, že tyto tři roky téměř skončil ". Její usmál se. "Znamená, že její informace byly cenné?"
  
  
  Hawke приподнял obočí. "Carter, ji musím vám upřímně říct, že mladá dáma se skvěle fungovalo pro danou zemi. Část ff informace byla k nezaplacení. Samozřejmě, musíme nyní uzavřít ee v Rusku ".
  
  
  Ji-visored oči. "Ale?" Ji a přemýšlel nad touto otázkou.
  
  
  Hok našel čas zapálit. Popadl jeden kolem svých levných doutníků a pomalu rozzářila. Když špinavý kouř vystoupal až ke stropu, řekl: "něco se stalo. Slyšeli jsme, že rusové provádějí tajné experimenty v Sovětském institutu mořského výzkumu. Nevíme, co je to za experimenty. Upřímně říkám, my ani nevíme, kde přesně se to děje. Náš zdroj informací říká, že je třeba zjistit ". Je to nahlas trvala doutníku. "Víme, že-že".
  
  
  "Poučte mě," řekl jsem. "Irina Moskowitz ví něco o tomto ústavu?"
  
  
  Hawke přejel ho od otázky. "Já jsem ještě выясняю to". To зажал doutník zuby. "Víme, že vedoucím ústavu je zkušený komunista Serge Краснова. Položil pohled na Иринию. Byli spolu několikrát. Irina není příliš vysoké mínění o Серже. Ona zjistí, že ego je fyzicky atraktivní, ale někdy si myslí, že u něj není úplně v pořádku s hlavou. Někdy se u ní vyskytují záchvaty vzteku. Ona věří, že to může být nebezpečné ".
  
  
  Její dobře pamatoval, jméno Сержа Краснова.
  
  
  Hawke šel ještě dál. "Jsme проинструктировали Иринию spřátelit s Крашновым, a ona to udělala. Díky hej, jsme si uvědomili, jak vážná experimenty, prováděné v ústavu. Za věc se stará speciální oddělení tajné policie, které vede jakýsi Michail Барнисек. Podle Иринии, u tohoto чекиста Барнисека má politické ambice, a to se hotel mohl zlepšit svůj post v Kremlu. Je to velmi podezíravý ke všem, včetně Иринию a Сержа Краснова ".
  
  
  Hawke žvýkal doutník, není čímž se mě studených očí. Ириния řekla nám, že se může dozvědět, co se děje v ústavu, když to сблизится s Красновым. Řekli jsme, hej začít s ním vztah. Ona ví, že jsme loď agenta, aby vám hej dostat po celém Rusku. Nevíme, jak daleko oni šli s Красновым, nebo že to skutečně dozvěděla o institutu ".
  
  
  Jí si myslel o tom, a začal respektovat Иринию Moskowitz. Známá tanečnice, která se zabývá stal dvojitým agentem, рискнула svůj život a postele spát s člověkem, kterého nenáviděla, aby se získat informace, a to tak, miloval Ameriku a chtít žít tam. Samozřejmě, může se stát, že to udělala kvůli penězům.
  
  
  "Existuje způsob, jak se dostat do Ruska, Carter," řekl Hawk. "Byl kurýr, člověk, který cestoval tam a zpět mezi Moskvou a Paříží. To byl kontakt Иринии. On dostal informace z nah a předali našemu agentovi v Paříži. Kurýr byl zabit, a proto jsme tak málo víme o nejnovější informace Иринии. Potřebujeme se naučit, to stalo se známé, zda je to o umístění ústavu, a pokud ano, co se tam děje.
  
  
  "U nás měl šanci zabít vraha, byl to jakýsi Vasilij Popov. On byl jedním z vedoucích v ruské brigády vražd. To byl důležitý agent Kremlu, tak víme, že k němu budou zacházet s úctou ". Hawk vytáhl doutník iso rta a podíval se na nah. Ego pohled sklouzl ke mně. "Vidím na vlastní oči, že jste přemýšlel, proč jí budu hovořit o Králi v budoucnu. Proč jí říkám, že se k němu bude chovat s úctou? Protože budete mít ego, osobnost. Jsi si well-spread, a tak dostanete do Ruska ".
  
  
  Jí přikývl. Pak vstal Hawke. On řekl: "To je tvoje práce, Carter. Stanete se well-spread. Cestujete do Ruska na trase, která je již definován. Měli byste kontaktovat Иринией Moskowitz, chcete-li získat další informace o ústavu a, pokud je to možné, uzavřít a dále v Rusku. Dejte nám vědět, umístění ústavu a podrobnosti o tom, co se tam děje." Hawk natáhl ruku. "Podívejte se na Special Effects, kde je co-co je pro vás. Úspěch.'
  
  
  Je mi dovoleno odejít.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  
  
  
  Speciální efekty a montáž - to je kombinace magického obchodu, obchod kostýmy a oddělení make-upu. Zde můžete najít veškeré potřebné vybavení pro agent, než mikrofon o velikosti булавочную tlačítko do přenosného laseru, s jehož pomocí bylo možné ničit zdi.
  
  
  Ji, vstoupil dovnitř a slyšel klepání na psací stroje. Mě přivítala hezká dívka za prvním stolem. U nah byly рыжевато-hnědé vlasy, a úsměv přišel upřímný kolem televizní válec o zubní pastě.
  
  
  Zeptala se. - "Můžu jí s něčím pomoci?" Její zelené oči sklouzl podle mě chladným, vzdáleným pohledem. To классифицировала mě a držel mě v paměti.
  
  
  U mě byl list papíru, který mi dal Hok. Nick Carter pro lékaře. Thompson ".
  
  
  To je zarudlá. "Oh," řekla. "Nechcete si chvilku počkat?" Ona vstala. Její sukně byla stočený, takže jsem mohl vidět její velmi krásné nohy. Ona klesl tužku. To ještě краснела. Naklonila se ke mně, je vzít si tužku, pak šla kam pak.
  
  
  Ji viděl, jak ee lýtkové svaly se pohybovaly na každém kroku. Na ní byl šedý plášť, a při chůzi je to dobře vypadalo vzadu. Jeho, sklonil se nad stoh papírů na stole. V blízkosti se černá kabelka. Dvě dívky vedle přestal tisknout, aby se každý rok, co jsem dělal. Její popadl tašku, otevřel ji a vyndal řidičský průkaz dívky. Její jméno je Sharon Wood. Přijela v Alexandrii, ve státě Virginia, ve Washingtonu. Ji uchoval v paměti jeho jméno a adresu, pro použití v budoucnosti, a dát tašku zpět. Obě dívky se zasmál navždy se mnou, a znovu začal bušit.
  
  
  Dr. Thompson přišel s Sharon Wood. Jsme vyměnili ruce a on se mě na jiný úřad. Sharon smála se: když jsme s doktorem odešli. Těsně před tím, než jsme vyšli ze dveří, její огляделась a viděla, že dvě dívky se přiblížil k Sharon.
  
  
  Dr. Thompson byl mužem třiceti s malým. Měl dlouhé vlasy na krku, ale vousy následovali linii brady. Jí málo, co věděl o nen, s výjimkou toho, že byl nejlepším vědcům, získal několik patentů do toho, jak se připojil k AX, byl jedním kolem nejlepších psychologů v zemi a miloval svou práci. Ego profesí byla psychologie, ego hobby - vynález zařízení.
  
  
  Ji, věděl, že Hawke respektována dr. Thompson, protože Hawke miloval různé zařízení. On byl nadšený mini-počítačů, malých raket a fotoaparátů o velikosti palcem. Dr. Thompson byl bych velmi blízko srdce Хоука.
  
  
  Coming out z kanceláře, že jste viděli skutečnou funkci speciální efekty a střih.
  
  
  Dr. Thompson mě držel na dlouhou chodbou. Oplet je na podlaze zazáří. Na obou stranách byly velké čtvercové okno. výhled na malé laboratoře. Zde vědcům se směli rozejít. Nám jedna myšlenka nebyla příliš šílené, nám jeden experiment nebyl příliš šílený, aby ego bylo možné provádět. V každém neúspěchu zárodek může uniknout z myšlenky, která se zabývá povede k úspěchu v jiných oblastech. Vědci se zde, zdá se, byli šťastní.
  
  
  Dr. Thompson prošel pro mě. Je to napůl se otočil a usmál se. "Nám se tam", - řekl, kývl na čtvercové okno po mé pravici. Vedle okna bylo dveře. Otevřel ji, a šli jsme dovnitř. "Pan Carter, můžete mi váš люгер, jehlový a plyn bombu?"
  
  
  Její zvědavě se na něj podíval. "O, ano?"
  
  
  On se znovu usmál. - Já vám to vysvětlím. Soudě podle toho, co jsme se dozvěděli o Králi a ego práci, on má pravděpodobně nejvyšší možná úroveň domácí. To by znamenalo, že se může volně vstoupit do Kremlu, a ven z něj. Víme také, že kromě dlouhého úzkého nože, za hlavní zbraň Popov jsou ego ruce. Je v nich úžasná síla. U něj na pravé noze nůž do speciálních ножнах. Ale to by mělo vždy probíhat řada detektorů kovů stanovených v Kremlu, takže pokaždé, když je to v Moskvě, se vyjasní, že nůž ".
  
  
  "Pak nemohu nic brát z kovu". Ji, zapálil ji a nabídl lékaři. To odmítl.
  
  
  "Je zcela na skutečnosti, - řekl on. "Ale u nás, existuje několik věcí, které vám mohou přijít vhod". To gesto mě pozval sedět na židli.
  
  
  Kromě dvou židlí, v kanceláři byl šedý kovový židle s papíry a dlouhý židle s ještě papíry, velkými конвертами a nejrůznějšími věcmi kolem dřeva a kovu. Dr. Thompson zvedl ruku, a dal mu bylo vlastní zbraň. Zdálo se mi, že jsem se svlékl a stál v pokoji nahý.
  
  
  "Dobře," - ухмыльнулся doktor. Přišel k dlouhým stolu a stáhl z něj kožený pásek. "To je vše, co dostanete, pan Carter. V nen má vše, co budete potřebovat."
  
  
  Její věděl, jak to bylo s vědci. Oni iso všechny síly se snaží přijít s užitečnými nápady.
  
  
  Jakmile myšlenky se proměnily v hmatatelné věci, které můžete být právem hrdí. Chtějí se dotknout těchto věcí, mluvit o nich, ukázat ih. To by nám na to, co se stahl přerušit statečný doktor. Široký pás se skládal kolem řady kapsy s klapkami. Dr. Thompson otevřel víko a досталь kolem kapsy dvě malé balení. "V tomto okamžiku v sále malé plastové pneumatické pistole", - hrdě řekl. "Střílí šípy, které jsou ve druhém balíčku jsou také plastové. Tyto tenké jako jehly, šípy obsahují smrtící jed, který způsobuje smrt po dobu deseti sekund, pak myšlenky v kůži. Položil zbraň a šípy zpět na pás. Pak přinesl tři plastové lahvičky.
  
  
  "Žijeme v plastovém světě," řekl jsem.
  
  
  "Ve delle, pan Carter". On se zvedl lahvičky. První z nich byl modrý, na začátku druhé červené, třetí žlutě. "Tyto lahvičky obsahují kapsle pro oleje do koupele. Mají vnější vrstvu, která můžete použít ve vaně ". Usmál se. "I když jeho bych nedoporučoval brát dlouhou a příjemnou koupel. Každá kapsle různých barev obsahuje určité chemická látka. Chemická látka se aktivuje při hodu kapsle o pevný povrch, jako je například podlahy nebo zdi. Je to jako čínské petardy, na jejich kulatých korálků, které jsou na ulici, aby se ударились ".
  
  
  Jí přikývl. "Já to vím, pane doktore. Thompson ".
  
  
  'Rád. Pak si také uvědomíte, jak to všechno funguje. Dobře, modré - ohnivé koule. To je při úderu o tvrdý předmět, začnou hořet a sexy. Oheň prakticky тушится. Pokud narazí na легковоспламеняющимся látkou, které jsou téměř jistě воспламенят ego. Červené kapsle - je to jen ruční granáty. Při zasažení solidní objekt exploduje s destruktivní silou granáty. A tyto žluté kapsle obsahují smrtící plyn, který je ve vaší plynu tuhost ".
  
  
  V mém hlase nebylo pro humor, když jí řekl: "A ty tvrdíš, že mohu držet ih ve své vaně".
  
  
  Usmál se. "Krátký". On odstranil lahvičky a dal mi pásek. "V ostatních pobočkách pás peníze, ruských rublů". On pak popadl složku. On je strčil do nah ruku a досталь malý automatický revolver. Se mi zdálo, že to je 22-tého kalibr. Jí řekl, že Popov byl jen úzký nůž. To je taky pravda, ale když my ego zabili jsme a našli ego. To je zbraň, kterou zabil kurýra. Zdá se nám, že musíte nosit ego s sebou ".
  
  
  Byla to krásná zbraň, инкрустированное postavami zvířata, lesklého chromu nebo stříbra, má tvar kruhu. Se mi to zdálo коллекционным. Ji strčil ego za minutu kabátce, testování a ujistěte se, že je nabitá.
  
  
  Dr. Thompson dal mi úzký nůž v ножнах. "Привяжи to k jeho pravé noze". Ji to udělal. Pak lékař досталь, fotografie Vasilij Popov. "Hlas, jak vypadá náš muž. Pokud odejdete odsud, budeš muset dělat make-up. Tam budou vás vypadat jako na něj.
  
  
  U Vasilij Popov byl přísný obličej. Nejlépe to lze popsat jako zanechal rudý. Na nen byly hluboké vrásky, i když na pohled byl zhruba v mém věku. U něj byl vysoký мочку, a to znamenalo, že část mých předních vlasů muset oholit. Nos měl široký, tyčinky lehce выпирали. Na pravé tváři měl шрамм byly. Nebylo to tak jako, údajně, je špatné, že ego obličej byl znetvořený, ale úsměv zdálo náhodné. Měl plné rty. Měl rozštěp na bradě.
  
  
  'Dobrý?' řekl doktor. Thompson. On mi dal obrázek a pár papírů. "To pověření Popov. Vše je v pořádku. Máte jako ego přihlašovací údaje, tak, a ne-ego osobní doklady. Stačí se podívat na to ".
  
  
  Jako by všechno je v pořádku. Její dal papíru za minutu. Její nadála, Jeho to dělal tolikrát. Dr. Thompson selles na roh židle. Podíval se na mě vážně. - Pan Carter, chtěl bych, aby jsme už věděli o Králů. Jsme přinesli ego věc, vědět ego životopis, místo narození, kteří ego-rodiče, přátelé a tak Dále, Ale nevíme nic o ego dosavadní činnost, řekněme, za poslední dva roky. Hlas pak on a dostal nejvyšší tolerance k tajným informacím.
  
  
  "Co máte na mysli, pane doktore?"
  
  
  Povzdechl si. To скрестил nohy a narovnal záhyby kalhot. "Chci říct, že existuje šance, že se ocitnete v situaci, kterou drží v rukou, něco, co v ego života, o čem nic nevíme, něco, co se stalo za poslední dva roky. Její poloha by se říct, že informace, které jsme vám dáme o Василие Králů, přesný, ale určitě není plná."
  
  
  Jí přikývl. 'Dobře. Nic dělat?'
  
  
  On se znovu nadechl. "Budete uchvácen. Veškeré informace o Kings bude převedena na vás podvědomě. To vám bude dán jako post-hypnotický tento návrh. Jinými slovy, nemůžete zapomenout na svou pravou osobnost, ale cítit velmi blízký Popov, řekněme, jako bratr-dvojče. Informace o nen bude ve vašem podvědomí. Pokud se ptáte na vývrtku, revmatismu přijde okamžitě, a nemusíte ani o tom přemýšlet...
  
  
  "Co to znamená, pane doktore?"
  
  
  On upřeně se na mě podíval. To znamená, že pokud revmatismu přítomen, pokud vývrtku, o něčem, co jsme vám dali. Pokud ne, hlasování to novinky kousky právě pro vás!
  
  
  Její usmál se doktor. "U mě a byly dříve potíže".
  
  
  On se chápavě usmál přikývl. "Jsem přesvědčen, že musíme nejprve dát vám informace, a pak pokračovat k макияжу. Budete se cítit více well-spread, když se změní vaše rysy obličeje. Připraveni? '
  
  
  "Prostě to udělej".
  
  
  On řekl, že musím odpočívat. Trochu ji поерзал na židli, pak se podíval na hodinky. Bylo bez čtvrtiny čtyři. On řekl, že musím zavřít oči a relaxovat. Její cítil ego ruku na svém rameni, pak někde na krku. Moje brada spadla mi na prsa a on na chvilku se vznášel. Pak slyšel její hlas ega.
  
  
  "Opakuji: pokud to хлопну rukama, jsi проснешься. Budete se cítit svěží, jako kdyby jste spali klidně. Ve třech její хлопаю v ruce, a probudíte se. Krát dva, tři! 'Moje oči mají hozený otevřít. Zdálo se mi, že jsem zdřímnout si na chvíli. Zdálo se mi, že lékař by měl začít hned. Pak se podíval na hodinky. Bylo pět hodin. Její, cítil odpočatý. Lékař se mi podíval do obličeje. "Jak se cítíte?"
  
  
  Jí přikývl. "Výborně."
  
  
  "Dívka", - řekl doktor.
  
  
  Její pocit nekontrolovatelné nutkání vytáhnout za мочку levého ucha. Zdá se, že to není hotel námitky proti tomuto tvrzení. Doktor tvrdě se na mě podíval. Jeho jsem si myslel, že se to může zdát jako šílenství, ale může být, jde o můj lalůček. Jsem vždy mohl říct, že mám svědění. Jeho bych vytáhl na levé ušní lalůček.
  
  
  Dr. Thompson просиял. "Jak roztomilé! Rád tě poznávám. 'On poplácal mě po rameni. "Teď vím, že všechny informace máte v hlav. Její ocitlo vás test, pan Carter. Vám dal malý постгипнотическое nabídka odina. Dokud jsi nebyl mysli, jí řekl, že když řeknu slovo "dívka", jsi потянешь levé náušnice. Jste velmi dobře zvládli ".
  
  
  "Znamená to, že jsem дергаю za uchem pokaždé, když slyším slovo" holka "?"
  
  
  "Ne," zasmál se. "Vyšlo to jen jednou". On vstal. "Jsme vyslovují slovo "dívka" dvakrát s nimi fretky, jak se дотронулись do svého ucha a se cítil vnuknutí, ne? Jí řekl to znovu ".
  
  
  Taky ji postavil. - "Nejsem si jistý, ne".
  
  
  "Pojď, podíváme se, zda make-up, aby vás Василием well-spread?" Když jsme byli ve dveřích, lékař se zeptal: "Ach, Donnie, kde jsi ve delle narodil?"
  
  
  "V malé vesnici u Stalingradu, na břehu řeky Volhy". Mě překvapilo to, co jsem tato slova promluvil. Dr. Thompson rozumí se zasmál. Co mě překvapilo víc, než samotné slovo, tak je to to, co jsem řekl ih v ruštině.
  
  
  Make-up mi moc práce, dvě dívky. Pracovali rychle a kvalitně. Vlasy nad mým čelo byly сбриты palec nebo dva, aby rosení byla vysoká. Použití speciálního neviditelného prostředků musí zaručit, že moje vlasy budou dredy minimálně měsíc. Skutečně žijeme v plastický století. Upřímný pod kůži mých tvářích bylo zavedeno tekuté пластичное látka, aby se můj obličej trochu румянее. Kontaktní čočky změnily barvu mých očí. Moje brada byla lepší vpředu. Díky poddajné, neobvyklé směsi plastů mé nosní dírky a zbytek nosu posílena. Samozřejmě, покрасили vlasy a trochu změnil obočí. Úzký шрамм vypracován nebyl problém.
  
  
  Když byli připraveni, ji přirovnal fotografii s mým zrcadlovými obrazy. Ji neviděl rozdíl. Její opřel se zpět s úsměvem. Dívky byli šťastní. Vstoupil doktor Thompson a přivítal všechny účastníky. Ke stolu přišla láhev bourbon.
  
  
  Pak jí udělal něco divného. Když mi nabídli pití, ji odmítl. V ruštině se zeptal, možná tam je vodka. Ještě ji выкурил jeden kolem svých cigaret, i když bych ho raději, levné ruské cigarety s vůní.
  
  
  Její vypil sklenici vodky. Její seděl s holkama a celou dobu se díval do zrcadla.
  
  
  "Kde jste se naučil takovou práci?" - zeptal se jí ih s úsměvem.
  
  
  Dívka po mé levici, krásná blondýnka jménem Peggy, odpověděla na můj úsměv. - U tebe stala stejná tlama, stejně jako u něj, Nick. Jeho, myslím, že jsme odvedli dobrou práci. '
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  
  
  
  Když Hawke a jeho vyšel na taxi na letišti, byl malý sněžení.
  
  
  On přišel, aby mi dal poslední instrukce. On mi potřásl rukou. "Hodně Štěstí, Carter. Hodně závisí na vašem úspěchu ".
  
  
  Její, prošel branou a otočil se na půli cesty, aby mávali rukou. Ale Hawke už se vracel do své kanceláře. Letuška byla hezká dívka s krátkými kaštanovými vlasy, úsměv s dolíčky, krásnými zuby a velmi krásné nohy.
  
  
  Když cestující se pohodlně usadil, stroj, jako obvykle, třást tam a zpět. Její sundal kabát a dal ego na ramínko mnou navždy. Letuška rychle chodila sem a tam uličkou, aby se postarat o старушках a obchodnících, kteří požadovali služby první třídy, jízdenek, a proto průběžnou údržbu.
  
  
  Konečně stroj začal vytvořit volant a vyskočila.
  
  
  Značka "zákaz kouření" zhasla a on rozsvítil. Její přemýšlel o trase, který ležel přede mnou.
  
  
  U mě byla přímá cesta na Washington v Helsinkách. V Helsinkách mě by s vašimi stroj, která se zabývá отвезла by mě do přístavu. Tam jsem nastoupil v malém rybářském trawleru, který se mě přes Finský záliv v malé rybářské vesnici na pobřeží Estonska. Odtud ji сяду na vlak do Bělehradu, a pak na linku do Moskvy.
  
  
  Ji, věděl, že kdysi v Helsinkách, potřeboval jsem se naučit mluvit s ruským přízvukem, a pak mluvit jen v ruštině.
  
  
  Letuška se mě zeptala, nechci už ji pít. Trochu jsme si povídali, dokud ji vypil svůj drink. Přijela po celém Los Angeles. Když jí řekl, hej, co právě přijel, kolem Las Vegas, její oči se rozzářily. Nechali jsme vše tak, jak je. Řekla, že se snažila jezdit do las Vegas, alespoň jednou za měsíc, a že se můžeme setkat znovu.
  
  
  Let do Helsinek byl úspěšný. Její rozmazlený, el a ještě trochu mluvil jsem s Глорией, mé бортпроводницей s dolíčky na tvářích. Helsinky ležel pod silnou vrstvou sněhu. Když jsme přistáli, byla tma. Jeho dostal kus papíru od Gloria. Byl to její adresa a telefonní číslo v Los Angeles. Moje balet pantofle запорошились na čerstvém sněhu, když její obálka na celnici. Ji zvedl límec kabátu. Nebyl silný vítr, ale mělo být kolem nuly nebo pod nulou. Mé spolucestující se setkali příbuzní a známí. Když ji šel celnici, ji prohlížel místnost. Pak chladu na ulici jí začal potit z-za tepla do vytápěného objektu.
  
  
  Přišel ke mně starý muž a strčil mi prst do rukávu. "Hej," řekl потрескивающим hlasem, - chceš jet do přístavu?"
  
  
  Ji, podíval se na něj. Byl malého vzrůstu. Ego толстое kabát byl потрепано a поношено. Na nen nebylo klobouky, a ego взлохмаченные vlasy byly rozcuchané. Co-kde byl mokrý od napadaném na ni sníh. Emu bylo nutné oholit, a ego vousy stejně bílé, jako ego vlasy. Měl prošedivělé vousy, nepočítaje druhy kávovníku barvy nad rtem. To поджал rty a podíval se na mě mléčně modrýma očima na vrásčitou kůži.
  
  
  "Vy můžete, aby mě v přístavu?" - zeptala jsem se, se snaží posílit svůj důraz.
  
  
  'Ano.' Dvakrát přikývl, pak mi potřásl rukou, pokleslá ramena.
  
  
  Ji následoval za ním na ulici, kde u chodníku seděla snažím ветхая "Volvo". Málem vytrhl kufr mám kolem rukou a položil na zadní sedadlo. Pak otevřel mi dveře. Jakmile jste za volantem, to выругался, snaží se navázat Volvo. On řekl něco, čemu jsem nerozuměl, a odešel, aniž by při pohledu do zpětného zrcátka a podal signálu. Za ním zatroubil клаксоны, ale on nevěnoval pozornost a jel dál.
  
  
  Přiměl mě přemýšlet o někom, ale nevěděl jsem o kom. Protože tato trasa byla konkrétní AX, její věděl, že můj řidič nutně považuje za mě agent. Může, on sám byl agentem. Mluvil po-formou, ale, zdá se, nijak zvlášť dobře. On držel své скрюченные ruce na volantu a motor Volvo pracoval tak, jako by pracoval pouze na dvou na čtyři ze svých motor.
  
  
  Jeli jsme přes centrum Helsinek, a můj řidič si nevšiml dalších strojů. Nevěnoval mu zvláštní pozornost, a na semafory. A on pokračoval reptání.
  
  
  Pak ji pochopil, o kom si myslí, že. Nezáleželo na tom, co dělal, jak vypadal. Když to přišlo, přístav a svatý pouliční svítilny spadl na jeho staré tváři, že to vypadalo přesně tak, jak je fotografie Alberta Einsteina, který ji viděl.
  
  
  On zastavil уставшую Volvo kliknutím na pedál šikana oběma nohama. Pneumatiky ječení, Volvo začal zpomalovat, až nakonec zastavil.
  
  
  Starý muž stále рычал. On vylezl kolem auta a šel ke mně. Její již вылезал. To je vymačkané přes mimmo mě, vytáhl můj kufr s zadní sedadlo a postavil vedle mě. On zavře dveře. To není v hotelu zavřené, a on pokračoval hodil ji, dokud to není uzavřené. Přišel za mnou, lapal po dechu, a ukázal искривленным prstem. "Tady, - řekl on. "Vlastní loď". Poukázal na tmavá silueta rybářského траулера.
  
  
  Když ji otočil poděkovat starého muže, on už seděl v Volvo a пищал startérem. Motor začal sténat a absurdní, jako by se hlasování-hlasování se zastaví v každém okamžiku. Ale během krátké cesty ji našel, že tento motor není tak nechtěl a špatné. Starý muž zamával rukou a odešel. Jeho hodnota téměř na nábřeží.
  
  
  Její slyšel pohyby na траулере. Mám zakořenění dírky od studeného odběru vzorků vzduchu, který ji dýchal. Ji vzal kufr a šel k němu. Začalo sněžit. Znovu ji zvedl límec.
  
  
  "Dobrý den", - křičel jí se svým корявым zaměřením. "Je tu někdo?"
  
  
  'Ano!' To vyšlo na sekání; límec kabátu zahalený obličej.
  
  
  Její zeptal se. - "Vy jste kapitán?"
  
  
  Schoval se ve stínu sekání. "Ano", - řekl on. "Sedni si na palubu, спускайся, trávit čas trochu jsme se brzy поплывем".
  
  
  Její, přikývl a skočil na palubu, když zmizel za řízení рубкой. Její uslyšel zaklepání lana, které jdou až na palubě. Její pomyslel jsem si, zda mi může pomoci, protože kapitán zdálo se, že byl jeden, ale zdá se, že on potřeboval pomoc. Její příchod na akademii a sešel do kajuty. Po stranách stáli křesla s pohovkou, napravo je velká kuchyň a vzadu - sklep. Jeho, přistoupil a dal kufr.
  
  
  Pak ji slyšel, jak заревел výkonný dieselový motor. To дребезжал ve strojovně, a trawleru трясся sem a tam, pak jsme se vydali na cestu. Kabina раскачивалась nahoru a dolů. Přes dveře ji viděl, jak zanikají světla v Helsinkách.
  
  
  Kabina není отапливалась, a zdálo chladnější, než na ulici. Voda byla bouřlivé, vysoké vlny stříkající na перилам a bylo иллюминатору. Její hotel na palubu, aby se alespoň promluvit s kapitánem, ale já jsem si myslel o svém водителе na letišti. Nevěděl jsem, jaké instrukce byly u těchto mužů, ale nikdo kolem nich, by mělo být, nebyl příliš dobrý a příliš mnoho mluvil.
  
  
  Kromě toho její unavený. Dovolenou v letadle bylo málo. Byl to dlouhý let bez klenby. Opustil jí kufr a roztažený irina. Její byl ještě v kabátu. Její rozvázal kravatu a pevně накинул srst na krku. Vzduch byl velmi chladný, a trawleru silně качало. Ale vzhledem k nadhazování a hluku motoru ji brzy usnul.
  
  
  Jak by to jen co zavřel oči, když se něco slyšel. Zdálo se, že molo není již tak silně раскачивается. Pak ji přišel na to, jak se to stalo. Motor pracoval velmi tiše . Jsme se plavili tak rychle, jako dřív. Ji držel oči zavřené. Zajímalo by mě, na co kapitán téměř řešení vědecko-výzkumných úkolů motor. Pak ji znovu slyšel zvuk. I přes tichý рокот motoru, v kabině bylo docela ticho. Byl to takový zvuk, jako by někdo upustil šrot na palubu výplaty přímo nad mou hlavou. Ho slyšel znovu, a pokaždé, když to slyšel, určovat cítila lépe. Zvuk vůbec není venku, a odtud, v salonu. Trochu ji приоткрыл oči. Pak přesně věděl, co je to za zvuk - bezva schodiště. Někdo sestupoval po schodech. Věděla толстое kabát mistr, ale byla taková tma, že jsem nemohl vidět ego osobám.
  
  
  Nejprve se mi zdálo, že se mě proč-a pak se probudí. Ale něco v ego proti mě mrzelo. To není shell, jako člověk, kterému je jedno, spím, nebo ne. To schell pomalu, tiše, kradmo, jako by hotel se ujistil, že jsem se проснусь.
  
  
  Jít dolů po schodech, on skočil na židli a šel dál. Má něco v ruce. Protože to byla taková tma, že jsem nemohl vidět ego jednotlivce, jeho věděl, že on nemohl vidět, že moje oči byly otevřeny na chvíli.
  
  
  On se blížil den off, v němž jeho ležel, a postavil se. On se zastavil, aby se podívat na mě, na okamžik, silná temná postava раскачивалась sem a tam, jako by balancovala na laně. Límec ego kabát ještě stojí, скрыв tvář. Tiše a rychle vešel do dveří a narazil na pohovku. To je vysoce zvedl pravou ruku. Lunární svatým, dopadající na okénko, отражался na zářící ostří nože. Zvýšená ruka rychle klesla.
  
  
  Ale už jsem byl v pohybu. Měl jsem dost místa, aby být mimo dosah. Její oddával перекатиться o něco dál a uslyšel hlasité tleskání. Pak byl slyšet praskavý zvuk, když čepel roztrhl matrace. Její téměř okamžitě klesla zpět a oběma rukama vzal ego zápěstí s nožem. Ji zvedl nohy a udeřil jeho ego nohou na tvář. To отшатнулся a ego zápěstí вырвалось mám kolem ruky. Emu bylo potřeba tolik času, aby se dospělo na sebe, že jsem již vstal z trosek a налетел na něj. On znovu zvedl ruku. Její potopil, otočil se, skočil, chytil ego za zápěstí, pak těžce se narovnal, aby ho zasáhl. Její uslyšel hluchý zvuk. Nůž dopadl na zeď, když ji udeřil do ego запястью. Její zahrozil ego ruku, jako by se někdo snaží nalít kolem láhve poslední kousek kečupu. Nůž letěl na ego ruce a kam to spadlo.
  
  
  Během boje jsme se drželi těsně ke stolu. Její obrátil s dopisem k němu. Jednou rukou držel své ego za krk, a druhou držel za zápěstí. Nyní ji pustil ego zápěstí a vytáhl pravou ruku, aby se zasáhnout ego na tvář. Její zůstal imobilní, zvedl pěst. Límec muži spadl. Její znalosti ego; Její viděl, ego foto v "Спецэффектах" a "Znění". Byl to skutečný Vasilij Popov.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  Jeho, cítil, jak ego každého kmene se dotkl mé třísla. Je to jen chodíval do sebe, otočit se na bok a стерпеть ránu na noze, ale to bylo velmi bolestivé. Vasilij Popov odstrčila mě a vyskočil na žebřík. Jeho, vrhl se k němu, popadl ego pro kabát. On hodil kabát a odrazil dříve, než jej mohl opět chytit ho. Její vylezl po žebříku za ním.
  
  
  Venku mě udeřil ledový vítr. Trawleru se pohyboval rychleji, než si myslel. Popov sklonil nad schránku s nástroji. Ní, vyklouzl na ledové palubu a sáhl do jeho šíři malým automatickým револьвером se všemi těmito stříbrnými тигровыми překryvy Předtím, než moje ruka byla schopna обхватить zadku a vytáhnout zbraně po celém kapsy, Popov praštil mě do hlavy velkým nastavitelným klíčem.
  
  
  Její popadl ho a my jsme se vrhl na ledové palubu. Jsme протаранили tlustý přadeno kabelů. On mě praštil do ruky a nastavitelným klíčem. Popov rozhodně vypadal na padesát kilo těžší mě. Všechno se stalo příliš rychle, aby bylo možné je dobré o tom přemýšlet. Bylo mi řečeno, že Popov je mrtvý - jak mohl být tady? Co je to za šílenou hra osudu?
  
  
  Pak všechny myšlenky se vytratily. Její udeřil ho pěstí do obličeje soupeře, ale to trvalo dlouho. Pak ji udeřil jeho ego v bok. On vydal řev, který byl hlasitější větru. On upustil klíče a klesla zpět.
  
  
  Její pocit, že je to hladké na prováděné výpočty a prsa Popov - to bylo jako na тюленью kůže nebo gumy. Její подпрыгивал a houpal se sem a tam při jízdě траулера. Její údajně právě on nemohl dovolit pustit ego - to roztrhat mé krytí v Rusku je v troskách. Její rozběhla po šikmé palubě v tom směru, kde se řítil Popov. Paluba byla kluzká; dvakrát málem spadl. Její nosil běžné balet pantofle a Popov byla gumová podrážka. Jeho, sklonil se chytit ho. On se na mě otočil, a já jsem cítil bolest v zadní straně dlaně, jako by mě pokousal draka. Popov znovu našel nůž.
  
  
  Její skončí krví. Velká aktivní dovolenou on se zhroutil na nos a понеслась na palubě. Bylo to jako ledové zvíře kolem mých kotníků, jako by se nějaká ruka udeřila mě na nohy. Ní, spadl a sklouzl. Trawleru klesl, нырнув v novou vlnu. Voda opět залила palubu. Popov byl již za sebou, a běžel ke mně s поднятым nožem. Ji nemohl zastavit ego, se mi zdálo, že jí sklouzl po ledě na zadní straně. On rychle narazil na mě, a ego gumové podrážky dávali emu dobrou přilnavost na kluzké palubě. Ji viděl, шрамм apeluje na ego člověka. Byl si jistý, co přesně udělat se mnou.
  
  
  Když se ocitl vedle mě, popadl její ego, a současně zvedl nohy. Moje prsty našel ego vlasy a držel ih. Moje nohy se dotkly ego života, a jeho, přitiskl kolena k hrudníku. Je mi trochu pomohlo, že pohyb vpřed pokračoval přístup; prsty se ho jali, a vytáhl ji; moje nohy упершись v životě zvedl ego. Ji viděl úžas na jeho tváři, když to скользнуло mimmo mě, pak se vydala krátký výkřik. Ji pustil ego vlasy a выпрямил nohy.
  
  
  Vasilij Popov vzlétl vysoko do vzduchu. Ego tělo извивалось a тряслось, jako by se snažil otočit a поплыть. Bylo to podobné jako na člověka, který seskočil z trampolíny, ale zjistil, že je všechno špatně spočítal, a neúspěšně klesne, a snažil se získat zpět své postavení. Ale Popov nemohl vrátit. To перелетел přes zábradlí pravé kulička a se silným oživením zmizel v & nb.
  
  
  Ji, otočil se a podíval se do vody, očekával, že uvidí ego pluje. Ale já jsem nic neviděl. Jeho, přistoupil ke schodišti, vedoucí do мостику v řízení conning. Trawleru tak silně klopené, že jsem málem spadl přes palubu.
  
  
  Když jí byl v řízení conning, její сбавил rychlost a otočil volantem vlevo. Trawleru válí na vlně, a pak заскользил stranou. Dal ještě trochu plynu, a vrátil se k místu, kde Popov spadl přes palubu. Vítr a pěna покалывали mi tvář tisíce ledových jehel. Moje prsty jsou otupělá.
  
  
  V horní části okna kormidelník kácení виднелась velká majáku. Získává plyn a zařadil faro. Jí dovolil výkonnému лучу světla hrát nad чернильно černými vlnami. Jí nic není vidět, kromě клубящейся bělost narážející vlny. Ji držel ego kompletní, rázně oddělovat pohyby lodi. Volant byl повернуто rivne tak, aby se popsat velký kruh. Jsem nevěřil, že živá bytost může vydržet ledové teplotu této vody. Její pokračoval víru, někdy při pohledu na vrcholy vroucí vlny pro hlavy nebo obličeje. Ale nic není vidět. To by mělo být, byl mrtvý, pomyslel jsem si.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  
  
  Jinak cesta proběhla hladce. Ale měl jsem velmi nepříjemný pocit. Několikrát za svou kariéru pod jednou střechou narazil do štábu komunistického světa. Jako vždy, její, věděl o možných rizicích, ale vstoupit do mokré džungle s myšlenkami na násilí a vždy mít dostatek místa pro útěk - to je něco úplně jiného, než sály a kanceláře v Moskvě. Pokud můj převlek zmizí, ji velmi snadno mohl zemřít v další minutě. A kamufláž, podobný tomu, který jsem měl teď, bylo možné snadno roztrhat na kusy. Špatné slovo, laskavost není to o matematice, malý zvyk, který nevšimne nikdo jiný než agent tajné policie, a to by se stalo se mnou.
  
  
  Byl skoro den, kdy ji dosáhl pobřeží Estonska. Její hodil kotvu траулера v blízkosti rybářské vesnice a hlaveň v шлюпке. Ji přesvědčil, že se říká v ruštině, a zeptal se dvou rybářů o stanici. To bylo lokalizováno v blízkosti obce, na hlavní silnici. Šel jsem tím směrem, ale pak mě подвезли na vrzající vozíku s dřevěnými koly, нагруженными slámou. Na nádraží koupil jízdenku do Bělehradu. Jeho čekal ještě s několika cestujícími.
  
  
  Na mě byl ruský oblek. Pak barva s well-spread musel vyhodit kabát. V ns byla jen dvě díry, ale to испачкалось v podélném oleji. Její stála na перроне a kouřil ruské cigarety. Dokonce i moje vlasy byly острижены, jak to udělal ruský kadeřník. Mám v kapse jen byli rublů.
  
  
  Když vysokorychlostní vlak konečně přijel, cestující vylezl na palubu. Její rychle našel své místo. Naproti mě diagonálně seděli dva ruské vojáka. Muž vedle byl mladý, emu ještě nebylo dvacet. V ego očích byl rozhodný pohled, a on se držel čelisti silné redukovány. Její sel a скрестил nohy. Mladý voják je důvod, proč-pak se podíval na mě. Jeho, cítil, jak se vlasy na krku stojí na konci. Když on se mě zeptal na dokumenty, které byly v pořádku, ale proč se tak na mě podíval?
  
  
  Vlak začal, a šel rychleji. Mladý voják se rozešel její přítel, a oba se podívali na mě. Její, cítil, že se začínám potit. Její подумывал o tom, aby se chytit lesklý revolver, ale to by mělo být samozřejmostí. Pak se mladý voják выгнулся přes uličku.
  
  
  "Jednoduché, soudruhu," řekl, " budete číst ten časopis vedle vás, eugene?"
  
  
  Její podíval se vedle mě. "Ne, soudruhu," řekl jsem. Dal emu ten časopis. Její uvolněná, protože vlak hnal k . Když jsme se blížili k hranici s Ruskem, jeho si všiml, že moji spolucestující velmi притихли. Bylo atmosféru napětí. Plynulé střídání vlaky klesá s poklesem rychlosti. Klapot kol stahl trhaný, teď je to taky snížil. Ji viděl zahraničí přes okno a vojáky s puškami.
  
  
  Konečně vlak zastavil. Byl slyšet šustění, cestující popadl svůj papír. Voják na průsmyk se zájmem se na mě podíval. Její strčil ruku ve sportovní tašce a vytáhl své papíry. Přede mnou stáli dva vojáci. První vytrhl papír mám kolem ruky. Vypadal trochu znuděný, listovala ih. Když přišel k dokumentu o mém postavení v Moskvě, скучающий pohled zmizel. On zamrkal a na okamžik emu zdálo, že je to pryč. On se jemně otřásla papíru a navrátíš ih.
  
  
  "Soudruhu," řekl, "poté, co je čest, - doufám, že jsme tě побеспокоили".
  
  
  'Vůbec ne. Doufám, že budeme brzy двинемся dál."
  
  
  Vypadal zmrznout. "Okamžitě, soudruhu". To вытолкнул jiný v okolí spoje.
  
  
  V tomto pohledu nemůže být pochyb; byl to znepokojující napětí. Jeho podezření, že jeho nebo Popov ego se děsí, jak všichni pracovníci KGB.
  
  
  Její zaspal zbytek cesty do Leningradu. Tam jsem si vzal taxi otevřeně na letiště a selles na letadlo do Moskvy. Její použil svou koncentraci, aby se snížilo napětí, které ji cítil. Ale když je zařízení приземлилось v Moskvě, napětí se vrátila. Shell sníh, a když vyšla její rovině ji viděl tři muže, které čekají na mě. Odina kolem mužů vystoupil dopředu a s úsměvem padl na mě. Jeho znalosti krátké blond vlasy, толстое a těžké tělo na fotografii, kterou jí udělal v Special Effects. vidět. To byl Michail Барснишек, vedoucí спецподразделения ruské tajné policie. Ní, natáhl ruku, ale on přišel a přivítal mě.
  
  
  "Basil", - řekl on. "Rád znovu tě vidět." Plácl mě po zádech.
  
  
  Její usmál se. "A je příjemné znovu vidět tě, Michael".
  
  
  On se postavil vedle mě a objal mě za ramena.
  
  
  Jsem nevěděl dalších dvou mužů. "Pojď, - řekl Барснишек, - půjdeme na celnici, a pak na váš hotel, a pak budete mít možnost se tam zotavit se".
  
  
  "Děkuji, drahý další, prosím".
  
  
  Přikázal jednomu kolem muže odvézt můj kufr. Zeptal se. - "A jak bylo v Americe?" "To samé, to samé. Brzy přijde revoluce. Můžete to vidět v televizi každý den."
  
  
  "Tak roztomilý, tak roztomilý.
  
  
  Ji vzal svůj kufr na сопровожающего muži. Byl mladý a vypadal silný.Барснишек bez problémů se mě držel mimmo celnice, a pak jsme se zastavili před budovou nádraží, kde nás čekaly dvě černé limuzíny. Барснишек a její takovou hru poprvé, dva muži na druhém. Jsme se zapojily do moskevského provozu.
  
  
  Její připomenout, že Барснишек byl ženatý. "Takže," řekl jsem, " ale co ženy a děti?"
  
  
  "Dobře, děkuji". To pošilhávání se podíval na mě. V blízkosti svých, viděl, že u něj obdélníkový obličej s hustým obočím a malými hnědýma očima. Ego rty byly мясистыми, jak a tyčinky. V ego očích blýskl téměř zlý oheň. "A ty jsi určitě uvidíš сгоревшую Sonja, ano, Ano?" On udeřil mě loktem.
  
  
  Jméno mi nám, o čem není přesvědčená. Jí přikývl. "Ano, velmi."
  
  
  Vede produkční kontrolu. Ji, věděl, že i když jsme byli přátelé, mezi námi byli tření. U mě byla pozice, kterou on si přál, U mě bylo moc, kterou by chtěl.
  
  
  "Řekni mi, Popov", - vesele řekl. "Jaký report se chystáte udělat o jeho cestě do Ameriky?"
  
  
  Její полуобернулся a upřeně se na něj podíval. Pak jí úsměv. Jeho řekl mírným hlasem: "Jiří, ty víš, její отчитываюсь v Kremlu, a ne v tajné policie".
  
  
  Барснишек krátce zasmál. 'Samozřejmě, samozřejmě. Mimochodem, a co se stalo s vaší kabát? Vám je to opravdu nutné v tomto počasí?
  
  
  "V Ленинграде ego ukradl".
  
  
  On plácl jazyk a zavrtěl hlavou. "Tyto zloději, samozřejmě, jsou nesnesitelné".
  
  
  "Ano, možná", - souhlasil jsem. Její doufal, že téma je u konce.
  
  
  "Postarám se o to, aby vám okamžitě přinesl nový kabát do svého hotelového pokoje. A už jsme v zisku.
  
  
  Auto zastavilo před velkým, bohatě zdobeným hotel. Řidič vystoupil a otevřel nám dveře. Ostatní dva muži v bílé formě spěchal kolem hotelu. Dokud jeden popadl můj kufr, druhou držel dveře hotelu jsou otevřené pro nás.
  
  
  V hotelové hale byl tlustý koberec. Všude stáli a visel starožitné předměty. Její, si všiml, že páry Барснишека ke mně byla trochu chladný. Dva muži, kteří byli s ním, není přihlášen. Stál vedle mě, dokud se její регистрировалась, poté co její, obrátil se k němu s přátelský úsměv.
  
  
  "Michael, starý přítel, jeho unavený cestovat. Její hotel je trochu odpočinout ".
  
  
  "Ale já jsem si myslel, možná bychom mohli něco mluvit."
  
  
  "Brzy, může být Michael. Teď jí chci odpočinout ".
  
  
  "Samozřejmě, samozřejmě." On byl stále s úsměvem, ale tvrdě. "Spíte klidně, Basil. Můžeme v nejbližší době mluvit.
  
  
  Její počkal, až odejde. Ostatní muži čekali na chodníku. Oni na takovou hru za druhou уехавшую auto.
  
  
  Její, zvedl se výtahem do svého pokoje. Носильщик jen položil můj kufr na postel open. On se uklonil a odešel, když jí vstoupil. Její uvědomil, že on hledal můj kufr. Když odešel, její осмотрелся. V místnosti byla široká měděné postel s nebesy. V blízkosti stál starý kolo židle s barevnými listeny sytým županem a umyvadlem. U stěny stála bílá židle s mnoha řezbářství. Bylo tři dni a dvě okna. Jedny dveře vedla do chodby, druhý - na záchod, a třetí vedla do koupelny. Okno ukázalo na московскоий centrum, a otevřeně přede mnou виднелись věže Kremlu. Její, nakoukl za závěsy, podél koberce, v dřezu. Ji chtěl, všude, kde může být schovaný mikrofon. Nenašel jsem nic. Na dveře někdo zaklepal.
  
  
  Otevření ji, ji viděl muže s velkou stříbrnou podnos. Byly dvě láhve ruské vodky se sklenicí. Člověk na chvíli se uklonil. 'To je od soudruha Michaila Барснисека ".
  
  
  "Jen si to na židli". On to udělal a vyšlo přes místnosti. Ji, věděl, že členové sovětské hierarchie účtují s hosty hotelu za poplatek. Konečně, oni pracovali na stát. Člověk taky to věděl. Ji otevřel jeden kolem lahví a nalil vodku do sklenice. Její zachovával pro обтянутым sametem stolu a všiml si telefon na stole. Její vybavení bylo zavolat Барснишеку a poděkovat ego za chlast, ale rozhodl se to udělat. Její myslel, neřekl, zda se jí emu že je něco špatně - není úplně v pořádku, ale něco, co není přišel Vasilij Popov. Když jsme vstoupili do hotelu, se choval chladně. Bylo to gesto, které udělal? Nebo ne? Pravděpodobně to byla fantazie.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a podíval se na plovoucí sněhové vločky. Ní, viděl, že jeden kolem oken vyjde na úzké železné schody, jejímž cílem je dolů. Její byl ve čtvrtém patře. Je hezké vědět, že mám ještě jeden výstup, je-li to někdy potřebovat. Vypil vodku, se těší jeho chuť.
  
  
  Pak ji náhle něco, co si uvědomil. Nelíbilo se mi, chuť vodky. Když ji myslel o tom, mě to popletl. To všechno v mozku, ano, a obecně v termínech. Znovu ji vypil vodku. Opravdu mi to líbilo.
  
  
  Telefon na stole zazvonil. Když ji vzal dýmku, mi blesklo hlavou, že to může být kontrola Барнисека, aby zjistili, dostal zda je jeho vodku. Ale její uslyšel chraplavý ženský hlas.
  
  
  "Soudruh Popov, mluvíte s provozovatelem hotelu".
  
  
  Její usmál se. "U všech hotelových operátorů by měl být stejný hlas, jako u vás."
  
  
  Na chvíli se rozhostilo ticho. - Pro vás, soudruhu, rozhovor s Ириние Moskowitz. Berete to?
  
  
  'Ano.' Okamžik později, v souladu se ozvalo začíná druhý ženský hlas, tentokrát lyrický, ale hluboký.
  
  
  "Soudruh Popov?" Dobrý den. "Vítejte v Moskvě".
  
  
  "Děkuji. Je pro mě čest být встреченным tak talentovaná baletka".
  
  
  "Velmi se svolením z vaší strany". Následovalo krátké ticho. "Slyšel jsem hodně od vás, soudruhu, od Сержа Крашнова. On řekl, že musím poznat vás blíž.
  
  
  "Já vím Сержа, ano. Také hotel bych se s vámi setkat ".
  
  
  'Хорошио. Uvidíš, jak budu tancovat dnes večer? Pak bude malá setkání, a možná budeme moci mluvit, přítel s přítelem ".
  
  
  "Děkuji, děkuji".
  
  
  "Až dnes večer?"
  
  
  "Těšil jsem se tady na to těším". Její zavěsil. Takže dnes večer ji na rande se svou kontaktní osobou. A údajně ji také uvidím Сержа Крашнова, kterého jí údajně už věděl. Znovu cítil, jak ve mně roste napětí. Čím více lidí tu je, setkání, tím snazší bude chybovat. Dalo by se uniknout v izolovaném форпосте kdekoli na světě. Ale jak mi stékají kolem tohoto města? Možná to tak bylo až do té fretky, zatímco u mě byl osobnost Popov, ale co když mě chytí, a jeho dokumenty ztraceny? Co pak? Když znovu zazvonil telefon, byl málem rozlil vodku. Ji vzal roh. 'Ano?' To byl opět operátor. - Ještě jeden rozhovor, soudruhu, s Sonny Лейкен. Berete to?
  
  
  Velmi rychle si myslel. Khem bylo Sonia Лейкен? Jsem si myslel o nás, než automaticky, nikdo mi nic o tom neříkal, dokonce i v hypnóze. Operátor čekal.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Ale po tom nechci více mluvit. Její snažím odpočívat ".
  
  
  "Dobře, soudruhu".
  
  
  Následovalo krátké ticho. Pak ji uslyšel hlasitý dívčí hlas. "Basil, anděl, proč jsi tady a ne u mě?"
  
  
  "Sonja", - řekl jsem. "Fajn ... znovu slyšet tvůj hlas ... miláčku".
  
  
  "Miláčku, musíš okamžitě dostat ke mně, a já už mám vodka ".
  
  
  Manžela? Přítelkyně? Milenka? KDO TO JE? Nevěděl jsem, co na to říct. To se mělo stát v době, kdy AX nevěděl nic o Králů. Je to řetězec, aby ji k ní přišla. Ale já jsem netušila, kde to je. "Basil? Jsi tam ještě? '
  
  
  "Ano, drahá." Její koktal. "Je příjemné slyšet tvůj hlas."
  
  
  'Jste již řekl, je to, že. Basil, že něco není v pořádku? Ještě stále je vaše oblíbená, že jo?
  
  
  "Samozřejmě, miláčku."
  
  
  V jejím hlase bylo nějaké úlevy. Ona byla přítelkyně. - Já jsem celý den chodila po obchodech. Anděl, musíš vidět tu úžasnou průhlednou košili, kterou jí koupil. Na chvíli se rozhostilo ticho. - Víš, ji svlékl a zde na vás čeká. Když přijdeš? '
  
  
  "Sonja ... jeho by již byl s tebou, ale dnes večer nemůžu. Její měl jsem říct o jejich poslední misi ".
  
  
  Sonia мурлыкала. "O tom, že nikdy nechat tě na pokoji?"
  
  
  "Taková je moje práce, miláčku".
  
  
  - No, Basil, tentokrát se snažit ji pochopit. Ale musíš mi zavolat, jakmile jste znovu освободишься. Její sedím na nehty a кусаюсь, dokud nebudeš кончишь. Jste slíbili, že zavolejte mi co nejdříve?
  
  
  "Slibuji ti to, miláčku". Její se snažil dělat upřímně.
  
  
  "Já tady čekám na tebe," řekla a zavěsil sluchátko.
  
  
  Chvíli se jí díval se na telefon, pak toho, jak ztratil spojení. V pokoji bylo ticho a teplo. Moje košile přilepená na zadní straně. Je to tak silně вспотел, že na ruce tekl pot.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  Právě jsem si oblékl smoking ruské výroby, když znovu zazvonil telefon. Na ulici byla tma, a zdálo se, že blížící se bouře. Její rozhodla neustále na sobě pás s penězi, protože věděl, kdy se budu muset obrátit kolem člena kremelské elity v uprchlíka. Ji vzal sluchátko.
  
  
  Provozovatel hotelu řekl: "Stroj je připraven, soudruhu".
  
  
  "Děkuji." Její zavěsil. Vše se stalo tak, jak bylo plánováno. Pak toho telefonátu Sonny Лейкен ji objednal edu do pokoje. Když se zvedl, jí několikrát zkontroloval všechny položky na opasku s penězi. Nevěděl jsem třeba, zda se mi to, ale kdyby to hotel přesně vědět, kolik času mi trvalo, aby ih sehnat a jak ih použít. Její celý den trénoval.
  
  
  Jeho byl v koupelně, když zaklepal zaměstnanec hotelu. On řekl, že má zprávu pro mě. Když jí řekl emu strčit ego na dveře, udělal to a odešel. Její вытерся a vzal si obálku. Byl lístek na balet s poznámkou od Michala Барснисека. Dopis byl napsán v ruštině, v nen je uvedeno, že Барснисек, Краснова a jeho budeme sedět vedle během baletu. Барнисек присылал za mnou auto.
  
  
  Když jí vyšel prostřednictvím výtahu v obýváku, ji viděl, že ti dva nejsou poslali auto, a sami přišli s ní. Ji, šel k nim na толстому koberci v novém kabát přes ruku. Краснова mě viděl poprvé. Ego mladá tvář zářila, a on ke mně s nataženou rukou. "Basil!" zavolal, aby se pozdravili. "S potěšením znovu vás vidět."
  
  
  Její popadl ego za ruku a smál. "Vypadáš nádherně, Jan," řekl jsem. "Všechny dívky v Moskvě chodí s rozbitými srdcem?"
  
  
  Je to lehce zarudlá. "Mě zajímá pouze jedna dívka."
  
  
  Její smál se. "Ach ano, balerína, jak ji znovu jméno?" Барснисек se připojil k nám a smál. Краснова zavrtěl hlavou. "Víte, kdo to je. Jen počkej, až uvidíš, jak se tančí ". Přišli jsme na den, kdy nás čekala stroj. "Jsi влюбишься v nah stejně silně, jako jsem já".
  
  
  Když jsme takovou hru, na auto, její všiml, že Emil Краснова dokonce i chytřejší, než se na fotky, které ji viděla. Měl světlé vlasy, зачесанные zpět. Ego rysy obličeje byly угловатыми, jeho oči byly hluboce ponořen do skleníku a měli barvu šaty, když slunce bylo v nejvyšším bodě. U něj byl široký inteligentní rosení.
  
  
  Její věděl ego historii - byl to muž na pokraji pošetilosti. To byl génius, ale s dětskými emocemi. On byl v lásce s Иринию Moskowitz, a vše je jasně vidět. AX si mysleli, že jakmile se dozví, že Ириния bezpečně opustila Rusko, to сорвется. Taková katastrofa by se mohla dát emu poslední kapka. Byl časovanou bombou, ale pokud jste viděli ho, mysleli byste si, že se vaří od štěstí. Ego život bylo ego práci jako vůdce Sovětského institutu mořského výzkumu.
  
  
  Na večeři podána kaviár a všelijaké jiné drahé žirinovskij a chutné pokrmy. Jedli jsme spolu s ostatními členy sovětské elity, kteří jeli na balet. Tvrdil, že večer tam bude premiér.
  
  
  Dokud ji el, jí hodně známo. Například, její, cítil, že Michael Барнисек upřeně se na mě dívá. Zavedl ji na vidličku a co nejvíc jídla a strčil ji do svého robustní úst. On okamžitě otřel ústa ubrouskem, pak znovu зарядил zástrčku a podíval se na mě, ale zdá se, že říci nic. Zdá se, že Michael Барнисек nemluvil, když el.
  
  
  Ale Jan nám na okamžik умолкал. Mluvil hlavně o Иринии a o tom, kde se tančí. Co se týče Сержа, Ириния bylo největší umělecké dílo, které Rusko věděla. To намазывал sušenky kaviárem a části usmíval. Z důvodu toho, že byl tak upřímný společenský, bylo těžké uvěřit, že on byl na pokraji pošetilosti. Restaurace, kde jsme jedli, byl velmi elegantní. Sem vstoupily nejsou obyčejní lidé, ale pouze absolvent elitní ruské byrokracie. Dokud ji el, její klouzal očima po hall. Její podíval na tlusté, upravených mužů a žen, kteří seděli a jedli v jeho drahé oblečení. Takový život může udělat imunní vůči tomu, co se děje kolem vás a ve zbytku světa. Pokud by jste šli na balet kolem drahých hotelů, dokonce řídí auto, rolníci a obyčejní lidé zdálo by se vzdálenými od vašeho vlastního života. Hierarchie nacistické Germanium, musí mít zkušenosti asi stejný pocit - imunita, a tak důvěru v jeho světě, že oni nemohli uvěřit, že to kdy bude nit. Ji, podíval se na Барснисека a Краснова, a myslel si, že nejsou příliš se od nich liší. Proti mě začala další kontrola, jakmile jsme takovou hru, v autě, na cestě do divadla. Její seděla mezi ním a Сержем. Skvělý stroj hladce zašeptal přes moskevský provoz. Když řidiči viděli ego прибывающую auto, zdálo se, že všechny ostatní auta také. Projížděli většinou staré vozy.
  
  
  "Řekni mi, Basil, - řekl náhle Барнисек, - co si myslíš o Sone?"
  
  
  Ruce byly na kolenou, přes boční okno sledoval provoz. "Já ji ještě neviděl," řekl jsem. "To звонила, ale my ještě jsme se neviděli". Ji, podíval se na Барнисека.
  
  
  To приподнял obočí. "Případ jako já, Basil? Nepotřebujete žena? Udělali jste něco jiného v Americe, kromě svého poslání? V ego hlase nebylo pro humor, i když on se usmál.
  
  
  Její dlouho hleděl na Барнисека, dříve, než něco řekl. "Michael, nevidím důvod, proč v těchto otázkách. S nimi fretka, co se vrátil, se chovat podezřele. Ji hotel bych vědět, proč. '
  
  
  Jan vzal mě za ruku a jemně stiskl. Jako by se snažil se mě na něco upozornit. Ji ignoroval to.
  
  
  Sekvenční kontrola vypadalo nepříjemně. On se poškrábal na krku. "Ještě jeden Basil, nechápu, proč si myslíte, že jsem ve vás pochybuji. Určitě si nemá co skrývat, ne?
  
  
  "Udělám jí to, nebo ne - vaše podnikání. Ji, chápu, že mezi námi existuje tření, ale pokud budete pokračovat v kladení otázek, jeho předáme ih v Kremlu ".
  
  
  Барнисек облизнул rty. "Hele, Basil, proč si myslíš, že mezi námi existuje tření? Vždy jsem si myslel, že jsme nejbližší přátelé ".
  
  
  "Možná ji podcenil tě, Michael. Její počkat.
  
  
  Zbytek cesty uplynul v nepříjemné ticho. Serge dvakrát se snažil navázat konverzaci, ale rychle to vzdal.
  
  
  Ticho trvalo, i když stroj высадила nás před divadlem. Před divadlem выстроилась dlouhá fronta, která se zabývá zmizela za rohem. To byl počet kolem čtyř lidí šířky. Michael, Sergej a jeho prošli a vstoupili bez práce.
  
  
  Foyer divadla byl úplně červené - červená ковровая pás, červené zdi, červený strop. Obrovský křišťálový lustr se rozkládá na větší části stropu. Serge shrnul nás do výtahu, který se nás na náš domeček. Dokonce i uvnitř výtah byl pokryt červeným sametem.
  
  
  Když jsme vstali, jeho si všiml, že slabě úsměv. Obyvatelé matičky rusi nemohli dovolit televizory nebo stroje, a často i dobré oblečení, ale náklady na balet, divadlo, balet покрывались snadno. Finanční prostředky na stavební úpravy krásných divadel byly vždy k dispozici.
  
  
  Když výtah byl nahoře, Michael se omluvil za to, že šel na . Jsme s Сержем byli na толстому koberci na náš domek. Najednou Serge mě vzal za rameno. Její zeptal se. - "Jsme v pořádku?"
  
  
  Ale co bylo přečíst na jeho krásné tváře výraz obavy. "Basil," řekl klidně, - copak jste to měli na mysli, když řekl, že nechat v Kremlu mluvit o Michael?"
  
  
  "Je mi dost ego настойчивого odvahy. Pokud je to podezřelé, proč ne, hlásí mi to? K čemu všechny tyto otázky? "
  
  
  Serge povýšeně se zasmál. "Musíte pochopit, že Michael není takový, jako jste vy nebo já. Na vysoké škole studoval, a se dostal do armády. Muž je neuvěřitelně ambiciózní. Udělá vše, aby se pohnout kupředu. Víte, že závidí svému postavení, chce mít své místo v Kremlu. To, že šel tak daleko se svým omezeným intelektem, je, že kompliment ego ambicím.
  
  
  Samozřejmě, on je nemilosrdný. Pokud chce, ostudu vám v Kremlu, to bude bez problémů ".
  
  
  Jí se usmál při revmatismu. "Jan, ty jsi jediná co mi dal skvělý důvod podává zprávu o Барнисеке v Kremlu. Zde není žádný prostor drobným hádkám a ambicím. Pracujeme perlový jednoho případu, soudruhu ".
  
  
  - Pak ji, prosím vás, přemýšlet o tom. V takovém případě bychom měli omezit metodami Барнисека? "
  
  
  Chvíli ji mlčel. "Skvěle," řekl jsem pevně. 'Mě
  
  
  подумаю nad svým rozhodnutím. Může být, to může ještě být veselý večer ".
  
  
  "Věřte mi, vidět tanec Иринии - radost pro všechny".
  
  
  Vybrali jsme si místa. Барнисек se vrátil, a když jsme takovou hru, orchestr začal ladit nástroje. Místa kolem nás, naplněna, a orchestr hrál několik děl. Pak začal balet.
  
  
  Když se opona otevřela, v publiku vládla ticho. Bylo to náhlé ticho, ale spíš otřesy, která se zabývá přešel do několika ojedinělých rozhovorů, pak nic víc. Zdálo se, že proběhla celá věčnost, než se opona byla otevřena. Sergej pomalu потускнел. Jeho, cítil, jak Serge толкнулся na špičce židle. Reflektory jsou vysunuty na танцорам na jevišti. Zdálo se, že publikum затаила dech. Orchestr hrál tiše, a několik tanečníků кланялись, vířily a poskakovaly. Pak se náhle zastavil. V zákulisí se protáhl ruce doleva. Orchestr nastudoval snadnou a zábavnou melodii.
  
  
  Ириния Moskowitz, tančí na jevišti. Diváci povzdechl úlevou. Slyšel bouřlivý potlesk. Bylo tak nahlas, že jsem neslyšel orchestr. Serge již stál. Ostatní lidé kolem nás taky pustili. Stáli a tleskali rukama, a budova, zdálo se, задрожало od hluku. Pak tanec ustaly.
  
  
  Orchestr už hrál. Ириния Москович nejprve поклонилась rovně, pak doleva. Na její tváři byl úsměv, lehký úsměv, jako kdyby to dělala mnohokrát. Potlesk se staly hlasitější. Serge se nadšeně a vzrušeně tleskal rukama. Jsme s Michailem také stáli. Nikdy neslyšeli takové ovace ve stoje. Potlesk se staly hlasitější, až jsem si myslel, že mám разорвутся ušní bubínky. A Ириния vyklenutí, a vyklenutí.
  
  
  Potlesk trochu oslabila. Chvíli jim trvalo, pak, zdá se, i nadále klesat. Na konci to přejde do rozptýlené potlesk, které jsou nahrazeny klid. Okamžitě orchestr hrál bezstarostný tón. Ириния znovu začala tančit. Pouze tehdy Jan přestal tleskat. Diváky znovu na takovou hru, přišel шаркающий zvuk. Ruce Сержа покраснели od хлопков. Její zachytil pohled ego oči, podivný, divoký pohled. On předčil všechny v tomto divadle. Ego oči byly přilepené k Иринии, když ona tančí, on nám nikdy zamrkal. On byl s ní, on na jevišti; zdálo se, že se pohybovala s ní, přičemž ji.
  
  
  Ji, podíval se na Michaela. Mlčel od té fretky, jak jsme na takovou hru. On se díval na scénu se zájmem, jeho мясистое obličej byl klidný. Tento člověk byl mým otevřeným nepřítelem. Jeho by mohl odolat těmto. Jak Popov, ji mohl vyrovnat se s ním hrozby Kremlu. Ale přístup Сержа byl jiný. Předvídat akce ego bylo by prakticky nemožné. Ji, věděl, že on cítil k Иринии. Možná to bude moje zbraň, když přijde čas.
  
  
  Konečně, upozornil na scénu, kde tančí Ириния. V této scéně byla poezií, hladký vizí, které переходило od jednoho plynulého pohybu k druhému. Оркестровая hudba дополняла ji, ale všechny stejné, zdálo se, тонула na pozadí jeho vize. Mě увлекло dokonalost její tanec. Každý pohyb se zdálo snadné. Ona dělala пируэт, прыгала a tančil - to vše se zdálo tak přirozené.
  
  
  Nebyli jsme blízko k pódiu. Naší chaty nacházela na pravé straně, téměř na dva metry nad úrovní scény. Ale krása Иринии Moskowitz bylo nepochybné. Ona zazáří z dálky, přes husté divadelní make-up. Pletené nemohl skrýt její tělo. Její восхищенно podíval na nah, já vím, co cítím jen malou část toho, co baletka значила pro Сержа Крашнова. Čas plynul rychle, její seděl a zoufale se podíval na tanec dívky.
  
  
  Když opona na přestávka skončila, přišel nový potleskem. Ириния přišla k занавеске a znovu поклонилась pod potlesk. Obsadil do sálu взмах ruce, a znovu zmizela za závěsem. I když to zmizelo, potlesk утихали dlouho. Když Jan konečně přestal tleskat a sell, promluvil Michail Барнисек poprvé s nimi fretky, jak jsme vstoupili do divadla. Zeptal se. - "Budeme si na cigarety?"
  
  
  Jsme s Сержем podle кивнули. Vstali jsme a spolu s ostatními diváky zamířil k výtahu. Když jsme šli dolů, dolů, říkalo se o první балерине Ruska, která se zabývá, jak říkali, bylo nejen jedním z pěti největších baleríny, kteří kdy žili, ale také největší baletka na všech kdy jindy kteří žili. V hale ji navrhl Сержу a Mikhail v ruské cigarety. Dokud jsme курилы v rušné hale, Jan řekl: "A, Basil, počkejte, dokud jsi s ní познакомишься. V této scéně není vidět, jaká je to krásná. Měli byste vidět její blízkosti, vidět její oči, pak můžete jen vidět, jak ona je krásná ".
  
  
  "Pokud jsi продолжишь hlasovat tak, Serge, - řekl Michail, - začínáme věřit, že se ti líbí ta holka". Serge se usmál. 'Jak to? Její ee rád. Ona se stane mou ženou, hlasování uvidíš. Když турнэ skončí, přijde za mnou oženit ".
  
  
  "Jsem velmi zvědavý vědět o ní," řekl jsem.
  
  
  Jsme курилы a poslouchali rachot kolem nás. Stáli jsme na rušném rohu na den. Čas od času její pokukování ven, kde seděl dav, doufal, že zahlédnout první балерину Rusku.
  
  
  Serge se zeptal: "Chceš někam zajít, pak balet nebo okamžitě jít na párty?"
  
  
  Michael jen pokrčil rameny. "Ať to řekne Vasilij", - řekl on. V ego hlase nebylo laskavosti. On vědomě vyhýbal se mnou mluvit, a když zmínil mé jméno, v ego hlase se ozval ostrý zvuk.
  
  
  Michaela se na mě podíval. Její zeptal se: "A na party je vodka?"
  
  
  "Samozřejmě," - řekl Emil. "Tam je všechno. Včetně Иринию ".
  
  
  "Tak proč nejdeme tam přímo?"
  
  
  "Dobře," řekl Emil. "Mám schůzku s Иринией pak yahoo. To by bylo nejlepší ".
  
  
  Lustr v hale vybledly, se stala transparentní, zatemněné. Ozval bzučák. Lidé chtěli místo, kde by se dalo uhasit cigaretu. Někteří lidé už šli do sálu. "Pojď," řekl Emil. "Výtah bude obsazeno".
  
  
  Našli jsme пепельницу, a on stál v určité vzdálenosti, dokud se Michaela a Michael dušené cigarety. Odešli stranou, a on dělal poslední vzdech, pak se sklonil a hodil cigaretu na пепельницу. Když ji postavil, ji vyhlédl ven na skleněné dveře. Na sněhu byli lidé, надеющиеся zahlédnout své oblíbené балерину. Můj pohled sklouzl na mnoha tváří.
  
  
  Náhle její napjatý tak, že dopadl na пепельницу. Jí že viděl ven. Michael již schell k výtahu. Serge přišel ke mně a chytil mě za ruku. "Co se stalo, Basil? Vypadáš побелевшим, jak хольст's. Že něco není v pořádku? 'Ji, zavrtěl hlavou, a Serge vytáhl mě k výtahu. Ji nikdy neodvážil mluvit. Můj mozek napjatý. Ve výtahu Serge upřeně se na mě podíval. Ji viděl známou tvář v davu venku. Tvář tohoto Vasilij Popov.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  Jak by zábavné nás pozorovat Иринией Moskowitz, není tolik podíval se na druhou část baletu. To bylo vynikající, a měl na mysli právě toto, když řekl Сержу, že bych se s ní setkat, ale, i když jeho podíval na tuto scénu, její málo, co jsem viděl.
  
  
  Popov byl ještě naživu! Jak se mohl tento člověk přežít v ledových vodách Finského zálivu? To bylo více lidské. Ale předpokládám, že on přežil, se vrátil do Ruska. Když on vstoupí do kontaktu s Барнисеком, mohl by zničit můj krytí. Její zamžoural na Барнисека. Ego obličej byl klidný, když on se díval na balet. Ano, to by bylo skvělé pro něj. Popov zničí můj krytí a Irina - život Иринии už bude stát baletní туфельки. Popov jistě věděl, že ona byla dvojí kamery, работавшим na AX. Takže jsme s Иринией měli věřit.
  
  
  Ale jak by Popov to udělal? Jak emu podařilo přesvědčit Барнисека v tom, co řekl byla pravda?
  
  
  U mě byly všechny ego papíry a dokumenty. Co se týče hierarchie v Rusku, její byl Vasilij Popov. Co by mohl udělat, aby přesvědčit Барнисека? Nic takového. Ego slovo by bylo proti mému, a já jsem měl všechny papíry. Tak že, může být, měl jsem ještě trochu času. Možná to není okamžitě odhalí mé kamufláže.
  
  
  Ale nyní je vše by mělo jít rychleji. Nakonec Popov bude mít šanci přesvědčit Барнисека. To nemůže dlouho zůstat v укрытии. Budu muset kontaktovat Иринией Moskowitz během yahoo dnes večer. Muset vyprávět tady o Popov. Může, ona už věděla, co se děje v ústavu. Tak, že nás již nic nemůže držet v Rusku. Může být, budeme moci odejít do toho, jak Popov, než někoho přesvědčit, že jeho ego je falešné volání.
  
  
  Jinak balet byl krásný, a Irina skvěle tančili. Serge nám na jednu vteřinu откидывался na opěradlo židle. Dokonce bezvětří Michala Барнисек s застывшим tvář, zdálo se, že byl fascinován krásné baletka. Do toho, jak to dopadlo, její zájem hej, téměř stejně jako Sergej a Michael. Pak to publikum взбесилась. Následoval potlesk a k tlačenici, a Serge předstíral, že hrozně rád. On plácl nás s Michailem na zádech, аплодируя. Иринии musel vracet sedmkrát, a to po celou dobu během hlasitý potlesk a výkřiky blahopřání, ona zůstal klidný a кланялась s tímto lehkým úsměvem na rtech.
  
  
  Pak všechno skončilo a nás hnáni davem k východu. Náš stroj čekal na chodníku.
  
  
  I když jsme si povídali, Jan mluvil jen o baletu. "Basil," zvolal on, - řekni mi, že ona byla nádherná. Ona byla nádherná, nemyslíte?
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. "Nikdy jsem neviděl nic podobného. To nejlepší, co jsem kdy viděl."
  
  
  Michael Барнисек mlčel.
  
  
  "Počkej, dokud není встретишься s ní", - řekl Emil. "Když uvidíte na jevišti, uvidíte někoho v dálce, v dálce, ale když vidíte její blízkosti, mluvíte s ní, ach, Васили, to je tak horký. A to se nemění při všem obdivu. Pokud jde o tanec, ona je skromná. Ona pracuje tvrdě pro to, ale nemluví o tom. Ona je krásná nejen zvenku, ale i uvnitř ".
  
  
  "Líbí se mi v to věřit".
  
  
  'Uvidíš. Setkáte se s ní, a pak se uvidí.
  
  
  Jan vyzařovala zvláštní vzrušení. Vypadal jako dítě, mluví o telecí lásky. Nemluvil o ženě jako muž, ale jako dítě, o učiteli, kterého miloval.
  
  
  Večírek uspořádali fanoušci Иринии. Při této příležitosti byla pronajata jedna kolem nejexkluzivnějších restaurací v Moskvě. Ještě několik strojů se zastavil před dveřmi. Hlavními dveřmi se konaly dobře oblečený pár. Co se týče divadla, pak kolem sledovala skupina lidí.
  
  
  Michael s odporem se podíval na nevyřízenou davu. "Jak si myslíte, jak se dozvěděl, že ona sem přijde? Ih zpravodajská služba by měla fungovat lépe než naše ".
  
  
  Její pošilhávání se na něj podíval. Ji řekl. "Naše? Není pravda, že, soudruhu? Copak jsme všichni společně pracují?
  
  
  Барнисек začervenal. "Samozřejmě, soudruhu".
  
  
  Stáli jsme na malé вереницей strojů, které čekají na zastávce před vchodem. Барнисек znovu замолк.
  
  
  Konečně náš vůz jel do hotelu k obrubníku. K ní přišel vrátný a otevřel dveře. Emil vyšel první a já ho následoval. Ji, podíval se na tváře v davu. Pokud by Popov byl v divadle, byla by šance, že i on by byl zde. Její ego neviděl. Vrátný shrnul nás na den, a otevřel ji. Vstoupili jsme dovnitř.
  
  
  Tam bylo mnoho lidí. Oni takovou hru, aby se stoly a pustil se podél zdi. Zdálo se, že všichni byli nadšeni, a všechno vypil.
  
  
  "Sem", - řekl Emil. Jsme s Michailem následovali dlouho stolu, který vypadal, že obsadili celý sál. Byly různé nápoje a eda. Diskuse kolem nás byly vedeny v jemném tónu a zdálo se, většinou jen Иринии Moskowitz.
  
  
  Já jsem nebyl hlad, ale Sergej a Michael, zdá se, byly. Dokud se její наливал vodku ve sklenici, oni naplnil talíř krekry, kaviárem a různými druhy sýra. Pak jsme se nějak rozpadl. Její pohled viděl, jak Michail mluví čtyřmi грубоватыми postavy v rohu. Jeho pochopil, že oni byli součástí ego charakter. Emil stál u vstupních den a vypadalo zvenčí stresující. Její našel zdi a opřel o ní, popíjet vodku. Šepot hlasů kolem mě se zdálo předehrou. Všichni čekali slavné балерину.
  
  
  Vodka v mém sklenici byla z poloviny, když v restauraci přehnala aktivní dovolenou vzrušení. Bylo to jako silný vánek přes kukuřičné pole. Nikdo nemusel mi říkat - přijela Ириния Moskowitz.
  
  
  Venku se objevily nějaké vzrušení a zmatek, když lidé kolem dívky, pro. Nemohl jsem ji vidět z místa, kde stál. Ji viděl, jak Emil vyskočil a objal ee, a to заслонил mě nah nah. Lidská aktivního odpočinku tryskající ke vchodu. Když se проплыли mimmo mě, to udělal ještě jeden doušek vodky. Serge řekl, že seznámí mě s ní, tak ji na to přišel, že jsou vhodné ke mně.
  
  
  Dav v restauraci увела dívku z lidí na ulici. Pak ji viděl, že její увела není dav, a čtyři nejkrásnější muže, že jsou čtyři, s nimiž mluvil Michail Барнисек. Když Ириния se ocitla uvnitř, všechny čtyři znovu vyšel ven, aby se rozptýlit dav.
  
  
  Dívka byla zcela obklopena lidmi. Jí stále špatně ji viděl. Serge byl vedle ní, objal ji kolem pasu. To просиял všem. Čas od času se to naklání, aby něco šeptat dívce do ucha. Ego ruku vedl ji vpřed. Přišli ke mně olizuje.
  
  
  U nah byla krásná paruka, to jsem viděl. Při baletu si dal na ego. Teď to visel, a обрамлял její křehkou tvář. To bylo ценымногие menší, než vypadal na jevišti. Její tvář se skládala kolem mnoha ovály: jen obličej měl oválný, hnědé oči - oválnými, brada - oválnou, ústa - oválný. V ní bylo méně make-up, než je . U nah stále se tento lehký úsměv, který se zabývá, jak se mi zdálo, bylo její úsměv pro masy. Když se podívala na Сержа, nespatřil nic, nám obdiv, naši lásku, naši úctu. On vypadal stejně, jako ostatní její fanoušky. Zdá se, že ego, sklon замужеством Ириния nejsou sdíleny.
  
  
  A pak Emil vedl ee na mé straně. Dav stále ještě seděla kolem nah, zatímco jí pogratuloval. Když šli ke mně na půli cesty přes restauraci, ji viděl, jak k nim směřovat čtyři úderné Барнисека. Řekli davu, že to поговорит se všemi, ale je to místo, které je třeba uvolnit. Dav na obou stranách nah rozloučila. Najednou přede mnou stál Jan a Ириния. Jeho dostal stejný úsměv, jako všichni ostatní, včetně Сержа.
  
  
  "Basil!" - vzrušeně řekl Serge. "Hlasování o to ". Ego ruka stále ležela na jeho úzký pas a dávala ji. "Ириния, miláčku, můžu se tě ní seznámit? Vasilij Popov ".
  
  
  Natáhla ruku ke mně, ee, oválné rty rozšířily do smíchu. Ji zvedl ego za ruku a dlouho držel. Její krása a elegance na scéně byly ničím ve srovnání s pozorným pohledem.
  
  
  "Moc se mi líbil balet", - řekl jsem. Ji, věděl, že s nimi fretky, jak vešla, musela slyšet, jsou tak hloupé slovo.
  
  
  Ona vzrušeně se usmála. "Děkuji, pan Popov. Její slyšel, že jste se právě vrátili z Ameriky.
  
  
  Jeho, pohlédl na Сержа, který zjevně neschvaluje náš rozhovor. On začal pomalu červenat. "Ano," řekl její Иринии. Pak ji obrátil k Сержу. - Иринии nic pít, Serge. Pak všechny tance mladé lady chci pít ".
  
  
  "Ach," řekl Emil. 'Ach, ano, samozřejmě. Jeho něco, co nechápu. On na okamžik skloněnou Иринии. "Jsem teď возвращуюсь".
  
  
  Dokud to пробирался skrz dav a zmizel přes zorné pole, jeho, podíval se přes rameno Иринии osob kolem sebe. Většina lidí mluví; oni ne ignorovat Иринию, ale ih pozornost byla trochu abstraktní. Někdy je jeho pohled viděl, jak se někdo dívá, jak se chystáte opustit mě. Ona se stále smála.
  
  
  Její snížil hlas až šepot. "Ириния, - řekl jsem, - její Nick Carter, tvůj přítel na Amerik". To моргнула. Její dlouhé řasy затрепетали. Smích stahl klidnější. Pohled, který se vrhá na mě, už vykouzlil umírněný zájem - to vypadalo tvrdé. Její hnědé oči zavíraly můj obličej. "Eh - jednoduché?"
  
  
  Její ohlížel, aby se ujistil, že nás подслушивают. "Její okolí AX," řekl jsem. "Já jsem tady, aby se z vás kolem Ruska". Ee jazyk vyšel a pomalu sklouzl na dolní ret. Jí, pochopil její postoj. Pokud by uznal, že ví, proč tu je, to je vlastně uznal by, že bylo dvojí kamery. Kdyby ji ukázal být agentem tajné policie Kremlu nebo tímto Василием well-spread, její život není stálo by naše centů. To nepřijde přes místnosti živě. Byste neřekli, že něco takového nahlas.
  
  
  "Obávám se, že ji vám nerozumím, soudruhu, - řekla. Ee prsa pod výstřih šaty zvedl a spadl rychleji.
  
  
  "Věřte Mi, Ириния. Její můžu vám ukázat paříž průkaz totožnosti, pokud je to nutné, ale mám teď prostě není čas na to. Skutečný Vasilij Popov je stále naživu a v sále tady v Moskvě. Je pravděpodobné, že brzy odhalí svou kamufláže, takže musím rychle dokončit svou práci. Záměr byl fakt, s cílem shromáždit informace o Sovětském institutu mořského výzkumu. Ti podařilo?
  
  
  'Já ... nevím... o čem jste se, soudruhu ".
  
  
  Ji viděl, jak Emil vyšel z dlouhého křesla se sklenkou v každé ruce. "Ириния, Serge již jde. Nemám čas říct víc. Poslechněte si, jste pracovali v AX. Podmínky byly tři roky, informace výměnou za milion dolarů na účtu do Švýcarska a AMERICKÉHO občanství. Tři roky téměř pryč. Její sem přišel, aby vás vyvedl kolem Ruska. Ale nejprve potřebujeme jaký-že se dozvědět o tomto ústavu, kterou řídí Sergej. Co se děje? '
  
  
  Natáhla ruku a přikládá ji na mou. V jejích očích промелькнула úzkost. Serge přišel lízání, její, viděl jsem pohlédl přes její rameno. Usmál se, přístup k nám. To прикусила spodní ret. "To ... to bych hotel ..."
  
  
  "Pokud se po chvíli to již není naše rozhodnutí. Serge je vhodný k nám. Kde můžeme mluvit sebou navzájem?
  
  
  Podívala se dolů, a dlouhé vlasy se zabývali její tvář. Pak to najednou vypadalo, jako by se rozhodla. "U mě na bytě", - je prostě řekla. "Mám schůzku s Сержем pak yahoo".
  
  
  "Ano, to vím, to. Později, když se povede tě domů?
  
  
  'Je dobré. Může být, to už vím dnes večer. Zkusím přemluvit ego, aby mě do ústavu ". Dala svou adresu.
  
  
  A pak se stalo něco divného. Ona stále držela mě za ruku. Podívali jsme se navzájem na sebe na chvíli. To затаила dech. Ji, díval se na její поднимающуюся a опускающуюся prsa, a ona věděla, že se dívám. Její cítil přitažlivost k ní, a věděl, že ona cítila to samé. To je zarudlá. Ji vzal ee za ruku, a ona se snažila ego vytáhnout.
  
  
  "Jsi velmi krásná žena, Ириния," řekl jsem.
  
  
  Je to jen pustil její ruku, když se k nám připojil Jan.
  
  
  "Prosím," - šťastně řekl. Dal Иринии odina kolem sklenic. "Doufám, že se ti bude líbit." Pak se zamračil. "Ириния? ,, Děje se něco? '
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Samozřejmě, že ne, Serge". Usmála se mi, je to stejný úsměv, co a Сержу, a davu. "Bylo příjemné setkat se s vámi, soudruhu Popov".
  
  
  "Podíval jsem se na Сержа. "Měl jsi pravdu, Serge. Je to krásná žena ".
  
  
  Ириния chytil Сержа za ruku. "Možná bychom se vrátit k ostatním?"
  
  
  "Jak chceš, miláčku".
  
  
  Ji, podíval se na ně. Její cítil silné spojení s touto ženou. Bylo to něco, co je fyzické, zásadní; a pokud není, byl velmi mýlí, je to taky tak myslel. Její, sledoval, jak to очаровывала všech v sále. Asi za tři hodiny vedle mě najednou objevil Michail Барнисек a zůstal se mnou na oba konce yahoo. Neměl jsem jinou šanci mluvit s Иринией. To парила od jednoho k druhému, s Сержем, jako pokračování její ruce. Několikrát ho si všiml, že Emil se snažil líbat její ucho, dokud oni šli. Ona pokaždé otřáslo hlavou a klesala. Irina třikrát попадалась mi do očí, zatímco yahoo. Ji sledoval všechny jeho pohyby. Pokaždé, když jsme se dívali navzájem na sebe, ona je první, lehce červenat, отводила pohled. A když večer skončil, ji viděl, jak šla s Сержем. Vedle mě stál Michail Барнисек. On také viděl, jak šla Ириния. Podíval se na mě. "Byla to dlouhá noc, soudruhu. Mohu ji nechat auto, aby se dospělo?
  
  
  Jí přikývl. Mnozí hosté už odešli. Oni, kteří zůstali, nalil si skleničku. Zde nebylo opilce, ale někteří mladí lidé pili příliš mnoho.
  
  
  Jsme s Барнисеком tiše, t na moskevské tichu. Jen jednou popadl svůj zlatý портсигар a nabídl mi cigaretu. Když jsme vstali, on se poškrábal na krku.
  
  
  Po chvíli jsme jeli, a zeptal se: "Řekni mi, Basil, chystáte se zítra dostavit do Kremlu?"
  
  
  Ji ignoroval vývrtky, řka: "Ириния Moskowitz je tak veliká, jako žena, když ona tančí, ne?"
  
  
  Барнисек stiskla rty. "Hele, Basil, ji, doufám, že jsi nemyslíš, že se snažím něco od tebe dostat".
  
  
  Její полуобернулся a podíval se na něj. "Co jsem měl myslet, Барнисек?"
  
  
  On se neohrabaně покачивался. "Ach, ne chceš se mnou bavit, soudruhu? Nechcete zapomenout na všechno, co jsem řekl?
  
  
  Její, mlčel.
  
  
  Барнисек strávil ruku na rty. "Soudruhu, její tvrdě pracoval, aby bylo dosaženo současné situace. Jeho bych stahl dělat nic, co by mohlo ohrozit mé postavení ve vládě ".
  
  
  "Samozřejmě, že ne, soudruhu".
  
  
  Dotkl se mé ruky. "Pak, Bazalka, prosím, ujistěte se, že tyto hloupé otázky. Prosím vás, ve vašem vzít v úvahu to zapomenout. '
  
  
  Auto zastavilo před hotelem. Барснишек stále mě držel za ruku. Ji, podíval se na jeho malé pomrkávaje. Oni умоляюще se podíval na mě.
  
  
  "Myslím, že o tom," řekl jsem. Řidič otevřel dveře a vystoupil.
  
  
  Když stroj se odstěhovala, její viděl, že Барнисек pokukování kolem zadního okna. Teprve pak ji si uvědomil, jak důležitý byl Vasilij Popov. Emu podařilo se někomu osud šéfa speciální oddělení tajné policie Michaela Барнисека. Pak mě vzešel další nápad. U tohoto mocného člověka by byli přátelé, tak vlivné přátele, přátele, kteří nemají potřebné dokumenty, aby zjistili skutečného Popov. Její, cítil, že čas se krátí. Dnes večer ji musel dozvědět vše o ústavu.
  
  
  Její ныряю domovní vybavení. Osoba již dal svůj klíč. Její vylezl nahoru s dalšími dvěma cestujícími ve výtahu. Když ji, vstoupil do svého pokoje, mám v ruce byl klíč. Ale jakmile se dveře распахнулась, ji si uvědomil, že něco není v pořádku. Sergej hořelo. Okno na hasičský žebřík bylo otevřené. Zamračil se, její, běžel k oknu a zavřela to. Pak ji slyšel zvuky ze strany postele. Její dotkl tlačítka světě, a obrátil se na брылев.
  
  
  Ona líně táhla, моргнула sergej, ospale usmál se na mě. Byla to silná mladá žena s krátkými kaštanovými vlasy. To пролежала na podlaze v mém odpadků. "Jak se máš?" - řekl jsem.
  
  
  "Drahý?" Vlasy visí dolů před jeho očima. To натянула deky až po krk. Úsměv расплылась. "Nemohu již déle čekat", - řekla. To отбросила deky. Bylo to opravdu silná žena, že to bylo snadné, aby oznámení. Ona byla nahá.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  Natáhla ke mně ruce. "Разденься, roztomilý, a pojď ke mně. Nemohla jsem se dočkat, až přijdeš ke mně, jeho úkolem bylo přijít k tobě." Pak jí bylo známo-ee hlas. "Sonja", - řekl jsem. "Ty by bylo to dělat."
  
  
  Mávla prstem. "Ale udělal jsem to". "Pojď, раздевайся. Její příliš dlouho na tobě скучала.
  
  
  To nebylo správně. Ji, věděl, že kdyby jen Sonia mě políbil, můj převlek by byl odhalen. Věděla této Popov ego повадкам, a podle toho, jak se s ní oddával sexu.
  
  
  "Sonja", - řekl jsem. "Rád bych ..."
  
  
  "Ne!" Ona vyskočila z postele a narazil na mě. U nah bylo to kvetoucí tělo s masivní silné nohy. Výřezy na ee pasu vytvářeli dojem, že to намотала na nah šněrováním. Její boky byly měkké a манящими. Pomalu přišla ke mně a двигала rukama nahoru a dolů před svým tělem.
  
  
  "Toto tělo neměl co dělat," řekla. "To není to tělo, které se cítí dobře, když mu nebylo co dělat. Je to tělo, se kterým se dá hrát a milovat ".
  
  
  Můj rozštěp narazila o dveře. "Sonja", - řekl jsem. A pak se to rychle překonala vzdálenost mezi námi.
  
  
  Natáhla ruce a aplikoval ih na mou tvář. Ve stejné době, přitiskla se ke mně celým tělem. Její rudé rty приоткрылись, a прижались k mým. Ee dech byl sladký, a já jsem cítil, jak ee tělo tře o mé. V ní byl oheň. Popadla mou ruku a vyvíjí ee bradavku jednou kolem svých prsou. Pak se to trochu запрокинула hlavu.
  
  
  Na chvíli to divné, podíval se na mě, a její zelené oči растерялись. To stalo se známé - ahoj, potřeboval vědět, že nejsem Popov. Ale pak se mě to volně. Ona položila mi ruce za hlavu a lisované ih k ústům. Ve stejné době se začala chytře odstrojit mě.
  
  
  Jsme okamžitě šel spát. Oheň бушевал v mých чреслах. Její rychle se blížil k bodu, odkud nebylo návratu. Tato žena věděla, jak rozrušit muže. Věděla, že všechny pohyby a fantastické ih a vstřícná. Vzala mě za zápěstí a za ruce všude tam, kde vybavení, a celou dobu řekl, jaký je její velký muž a že ji vstřebává oheň uhasit který by byl jen její.
  
  
  Žádné emoce. Byl to zvířecí hlad po orgánům ještě jeden další. Její nezažil vzájemné přitažlivosti v Иринии Moskowitz. Byl to další hladomor.
  
  
  Jsme zmateni. Moje rty klouzal po celém jeho těle, vlasy - celé mé tělo. Jsme прижались přítele k příteli, jízda na postele. Ee ruce byly u mě na krku, to кусала mé uši, můj krk, moje prsa. Naše těla byly vlhké a lesklé.
  
  
  A najednou jsme se zastavili.
  
  
  Její ležel vedle ní. Její narovnal se na lokti a podíval se na nah. Otevřela své zelené oči a umožnil jim klouzat po mých обнаженному tělo. Jeho udělal to samé s ní. Ona byla nádherná, web-žena, svěží ve všech svých formách. Její příliš dobře vyšetřil celé její tělo. Pak ji, podíval se na její tvář s širokými костяшками кокетки, mírně sklíčený rty. Zavřela své zelené oči.
  
  
  "Jdeme," řekla.
  
  
  Ona pak se přesunula na cestu. Zdálo se, že ona ožila radostí. Jeho nikdy předtím necítil to. Já jsem se nemohl starat méně, než její tělo a moje přání se k němu. To прижималась ke mně, pohybující se dopředu a dozadu, nahoru a dolů, a jeho ruce zkoumaly moje tělo, takže se mnou velmi ženský věci. Její život, zdálo se, колыхался od úsilí, které to вкладывала na sebe. Jsme se pohybovali současně a odděleně, pohybující se kruhové vlny.
  
  
  A to celou dobu říkala, jaký je její nóbl.
  
  
  To bylo měkké, velmi měkké. Oba jsme se vydali tiché zvuky zábavu. Jsme наращивали ego pomalu. Jsme byli děti, na pláži, budování hrad po celém písku. Jsme dali základ kolem teplého vlhkého písku a postavili nen. Stěny byly hotové, ale bylo třeba připravit se na приливу. Vlny se zvednou, padají ještě na druhou a tančí na náš zámek. Každá aktivní odpočinek se zdál mnohem silnější než předchozí. Když stěny byly hotové, je na řadě zastřešení. Byl to hrad dokončení a nejen to. Vlny byly součástí ega. Tato žena byla zámkem, ee tělo globalizace ego. A ona byla vlnou.
  
  
  Pak se to stalo. Její bujný lesklé tělo прижалось k mému. Ona byla v drtivé blížící se vlnou. Jeho, cítil, jak se vysoko vylezl, začal se rozpadat, a pak ji, vrhl se na nah. Její zkoušel zámek, zlomený ego jedním velkým úderem. Jeho vloupal do její nejintimnější místo, které se dotýká každého укромного koutu a, jak řekli.
  
  
  A její sotva slyšel její křik.
  
  
  Pak jít do vedle uvedení hlavu na polštář. Ještě stále byl v ní, ztracené dokonale ee milovat umění.
  
  
  Tichým hlasem se zeptala: "Kdo jsi?"
  
  
  "Je jasné, že jsem se Vasilij Popov".
  
  
  "Velmi jasně," řekla, díval se mi do obličeje. Lež přišla ke mně velmi rychle. To je bez námahy vyšel ze mě. "Je to nový typ bezpečnostní kontroly", - řekl jsem. "Jak a Basil, její agent. Nám a mnoha jiných látek bylo nařízeno, aby na sebe jinou osobnost, jiný. Basil předstírá, že je dalším agentem a jeho притворяюсь jim. Záměrem je zjistit, zda mají agenti neobvyklé přátelé nebo známí ".
  
  
  To приподняла obočí. "Její neobvyklé?"
  
  
  Její usmál se. "V jednom ohledu, Soňa. Jsi příliš dobré, aby ležet v trosky ".
  
  
  To мечтательно usmál se na mě. "Je mi jedno, uvidím, zda ji někdy znovu Vasilij Popov". Museli jsme usnout, protože jsem cítil, že утомился . Ji probudil, když ucítil její pohyb. Její otevřel oči a viděl, že to jde do koupelny. Ji, myslel, že to dělá sem své oblečení.
  
  
  Její protáhla. Bylo to velmi dávno, kdy jí byl naprosto spokojen. Zajímalo by mě, jaký vztah byl u Sony s Василием well-spread. Pokud bych mohl iso dne na den držet se takové stravy, to by byl více mužem, než ji myslel.
  
  
  Její, obrátil se zády ke dni vanou a popadl cigaretu. Když ji zvedl jsem ji, slyšel, jak se dveře do koupelny znovu otevře. Ji prudce vytáhl a obrátil se k Sone.
  
  
  Na něm byly svetr, sukně a francouzský baret. V ruce u nah byl skvělý automatický revolver. Držela ego silné нацелив na mě.
  
  
  Její zamračil se. - "Co to znamená, Sonia?"
  
  
  To křivé smála se:. "To znamená, že nit hry - pan Carter".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  Jeho, trvala cigaretou a uvolní kouř směrem k Sonny. Zastavila se u den vanou a udělal na mě skvělý revolver.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Ty víš kdo jsem. Co bude nyní?
  
  
  To se zase smála se:. "No, miláčku, jsi встаешь z postele a одеваешься. Nám třeba, že někam jít. Nás někdo čeká ".
  
  
  Měl jsem představu o tom, khem byl tento člověk. Její naklonil listy a vylezl na smetí. Ji vytáhl cigaretu a chytil za pás s penězi. Oblékání, se jí zeptal: "A jak se o této naší yahoo? Proč jsi postele se mnou v posteli, když věděla, kdo to je?
  
  
  "Musel jsem nastavení vás překvapí. Věřte mi, že to byla komedie. Jsi velmi dobrý. roztomilý, může být dokonce lepší, než Basil. Žena bylo by šílené, kdyby jste ležel s ní v trosky, a pak se nesetkala by se s vámi. Jste velmi dobrý milenec ". To měl na sobě. Cash pás byl u mě v pase. Zdálo se mi, že mohu vybrat s nah revolver bez námahy. Je to tak myslel. Jen doufal, že to není tak dobrý bojovník jako hosteska, v opačném případě by se snadno обезоружил, pokud by se ji pokusil chytit ji tento revolver.
  
  
  Její zeptal se. - "Bylo lepší, že jsi taky dostala v komedii?"
  
  
  Její viděl, jak to zarudlá. To se vyvinulo revolver na mé straně. - Pokud nevadí, že jdeme ven oknem na požární schodiště. Nemá smysl dávat vám možnost upozornit někoho na přivítá své přátele na chodbě." To se vyvinulo revolver v okně. "Pojď вылезай, dobře?"
  
  
  Její oblékl kabát a otevřel okno. Přes noc bylo ponuré a studené. Sníh se dostal se mi do tváře, když ji vkročit na hasičský žebřík. Sonia bylo skutečně za mnou, znovu příliš blízko. Jeho, všiml si, že hej chyběl talent na takové věci. Bylo to jako, že to dělá někomu laskavost, a on věděl, kdo to byl. Ale jí подыграл ahoj, nechala v iluzi, že to se mi podřídit. Její hotel je vidět, kdo to na mě bude mít. A to do hotelu, promluvte si s touto postavou.
  
  
  To вылезла přes okna, navždy se mnou a následovala mě dolů po schodech. Světla Moskvy мерцали kolem nás, jako krystaly ledu. Na zasněžených ulicích bylo málo aut. V tuto hodinu v těchto ulicích mohl projít jen idiot. Idiot, nebo agent.
  
  
  Vasilij Popov zaparkoval auto na konci uličky vedle hotelu. On čekal na nás na ulici, jdu jako bílý medvěd tam-sem, třením непоколебимые ruce. Když viděl, že hodin dorazíme, zůstal nehybný. S jizvy na tváři ego úsměv vypadalo, jako přirozený střih. Její, uvědomil jsem si, že u něj stejná osoba, které jsem vždy viděl v zrcadle. Když jsme přišli k němu, on se opřel o auto a rukama složenýma dohromady.
  
  
  "Jak roztomilé, tak roztomilé", - řekl on Sone. "Byly stále potíže?"
  
  
  Osoba Sonny byly červené od chladu a sněhu. Pokud by byla zarudlá teď, nikdo by si toho nevšiml. "Žádný problém", - jemně řekla.
  
  
  Vasilij Popov vypadal zdravý. To není účelem dojmy zraněného nebo zmrzlého v ledových vodách Finského zálivu.
  
  
  On přikývl mi. - Pak jsme se konečně setkáme, pan Carter. Mohl byste se přihlásit, prosím? Byl to rozkaz, ne vývrtky. On otevřel mi dveře.
  
  
  V autě bylo zapnuté topení. Její перебрался přes zadní sedadlo na druhou stranu. Sonia a vyskočil za mnou a stále se držel zaměřený na mě revolver. Za volant selle Vasilij Popov.
  
  
  On se otočil na půli cesty.
  
  
  "Její hotel by si své dokumenty a průkazy totožnosti," řekl s úšklebkem. Když ji dal emu dokumenty, on pokračoval: "nemohl Jsem jít k nadřízeným bez dobré pověření. Mohou vzniknout pochybnosti v tom, khem byl skutečný Popov. Protože je možné, že mé šéfové se vám věřit, jeho se rozhodli počkat, dokud se u mě neobjeví požadované dokumenty ". Zaklepal na své papíry. "Nyní nemůže být pochyb".
  
  
  Její zeptal se. - "A jak jsi se dozvěděl, kdo to je?"
  
  
  - Jste si jisti, že jsme hloupí, pan Carter. Její podezření Иринию Moskowitz téměř rok. To ještě nikomu neodhalil své podezření, protože hotel, být absolutně jisti. Jste si mysleli, že jsme nemohli vědět, že ona poskytovala informace Spojeným Státům? Konečně, tři roky - skvělé načasování, pane, aby riziko, že podobným způsobem ".
  
  
  "Kontakt," řekl jsem, - prostředník mezi Иринией a AX, hlasování, jak jste se naučili".
  
  
  "Ale, - řekl s úsměvem - není to tak docela pravda. Bohužel, kontakt podlehl mučení, než se mu podařilo odhalit, že její hotel. Ale jí bylo známo, že do Ruska jezdí americký agent. Je jí známo, že tento příchod jako něco, co souvisí s naší slavného baletka. "Vy jste chtěl, aby se s ní něco důležitého", - pomyslel jsem si.
  
  
  Bylo to nebezpečné, aby se mé osobnosti, takže je důležité to, že jste a Ириния měl na mysli.
  
  
  Její zamračil se. "Něco tu chybí, Popov," řekl jsem. "Je dobře, že jste dostali kontakt, ale on věděl, kdo jsem. Řekl Иринии, že se s ní spojí a agent, ale ani on nevěděl, kdo je ten agent ".
  
  
  Popov se na mě podíval, jako matka dítě, které něčemu nerozumí. - Podceňuješ se, pan Carter. Přemýšleli jste někdy o tom, že nemáme věci na vás? Víme, že jste mistr maskování. A když jsi замаскировался za mnou, mi to bylo snadné tě počítat. Její naučil tě, když jsi sel na ten malý rybářský trawleru. Jí přikývl. "A jak jsi přežil v ledových vodách Finského zálivu, Popov?" - "Pro mě byl gumový oblek, jako u potápěče".
  
  
  Potom z ní si uvědomil, že cítil během práce malování s well-spread - elegantní materiál místo ego kůže. Trawleru nemohl být dál, než prezidentem ruské federace vladimirem putinem. Vše, co emu bylo třeba udělat, je dostat se do nah a vybrat si jinou cestu do Ruska. Ji, podíval se na Sonja. Jeho široká tvář byla imobilní, neslaný. Je to krásně заполяила svůj svetr, a představa o tom, co bylo pod tímto свитером, a to, co jsme dělali před hodinou, donutila mou krev znovu заколебаться.
  
  
  "Ale my jsme ztraceni, mister Carter, - řekl Popov.
  
  
  "I když to zní hloupě, její zeptám se vás. Co máte v plánu udělat s Иринией Moskowitz? Proč jsi v Rusku? Co vás zde osada v rusku?
  
  
  Jí невесело se usmál. "Moje obec rusku dvojí Popov," řekl jsem. "Za prvé, musím zjistit, že ruské ženy kurva jinak, než ostatní ženy. "Za druhé, ji měl hledat obrovské nádrže na Sibiři, aby uskutečnil ego výbuch tak, aby voda strhla celou Ruska".
  
  
  Osoba Sonny se objevil po úsměvu. Popov přikývl mi. "Myslel jsem si to, bylo hloupé se ptát. Jak jste, jistě víte, máme své způsoby, pan Carter. Tam je místo, kde jsme s Sonja můžeme donutit vás promluvit.
  
  
  On se otočil a vzal si s sebou auto. Soňa se stále dívala na mě. Ona řekla: "My привезем ego do mého bytu."
  
  
  Popov jel. Její stále věřil, že se budu moci vytasit zbraň u Sonny. Ona byla na dosah ruky ode mne. To se dokázal trefit revolver úderem bekhend, ohnout dopředu a udeřit Popov v krku. A pak? Popov byl za volantem. Pokud ztratí kontrolu nad volantu kola a bude auto o dům nebo lampu, to může být riskantní. Rozhodl se počkat ještě trochu.
  
  
  To není trvalo mnoho času. Popov několikrát zahnul za roh a jel po cestě k černému vchodu bytového domu. Budova byla téměř stejně bohatě vyzdobena, stejně jako můj hotel. Zdá se, že to byl stroj Sonny, protože Popov zaparkoval ego v зарезервированном místě. Otevřeně před námi byla dveře na straně budovy. Teď sníh shell je silnější. Noc byla podobná černá plovoucí list, nad nímž přiblížení okruhem popcorn. Чуствовался Chlad přes kabát. Její, uvědomil jsem si, že Soňa málem zmrazené na svetr a sukni.
  
  
  Popov vyšel první. Otevřel zadní dveře a zvedl ruku před револьвером. Sonia sloužit emu zbraň a odešel. Ji následovala za ní. Popov kývl směrem k den. - Jděte k výtahu, pan Carter. Prosím, jeďte velmi opatrně ".
  
  
  Ji, věděl, že moje pohyby budou poněkud omezené, když ji budu v této budově. Pokud ji hotel sehnat na tento revolver, to muselo stát na ulici.
  
  
  Sonia byla vlevo ode mě, Popov byl upřímně za mnou. On nebyl tak blízko, aby jí mohl podat pomocnou ruku, aby vyzvednout u něj zbraň. A její, věděl, že Popov bude těžší vytasit zbraň, než u Sonny. Ale výstup byl.
  
  
  My jsme byli téměř u dveří. Soňa přišla ke mně lízání a vybavení схватиться za kliku. Když se jí, že si myslel, že to je dost blízko, její natáhl levou ruku, popadl ee za ruku a odhodil zpět.
  
  
  Ona uklouzl na sněhu a natáhla ruce, aby nedošlo k pádu. Ale to bylo mezi mnou a well-spread. Její slyšel tlumené cvaknutí, jak na hračky zbraň. Ve tmě téměř není vidět obličej Popov. Je to stále hra. Ego obočí překvapeně приподнялись. Sonia klesl na něj. Ona vykřikla, když brýle projel hej krku. Ona klesla na ruku Popov s револьвером, nutí ego klopýtnutí. Pokusil se odtrhnout ruku od Sonny, aby znovu střílet, tentokrát na mě. Sonia klesl na kolena.
  
  
  To trvalo dolly sekundy. Její stála za Sony, a snažil se chytit Popov za ruku. Pokud u mě nefungovalo, musel někde hledat úkryt, protože, jak jen Popov vytáhl revolver, on by mě zastřelil.
  
  
  Ale při pádu Sonia chytila za ruku se zbraní. U nah zatím žádné závažné krvácení. Brýle musí být neskončil v сонную tepny. Ale vydávala měkké zvuky v krku, přítulný až do Popov.
  
  
  Ji objal ee, snaží se chytit za bundu, ruce, vlasy nebo něco jiného. Pak Popov udělal to jediné, co mohl na svém místě. Položil obě ruce dohromady a застонав od úsilí, zvedl obě ruce na Sonja. Ee kolena jen co ударились o sníh se slabou vrzání. Oba koleno Popov byly pod její prsa. Když zvedl ruku, Sonja se natáhla, zda byla škoda. Přišla a klesla навзничь, ke mně.
  
  
  Snažím se rčení o tom, že mrtvé tělo je těžší zlomených srdcí, je správná, můžete předpokládat to, podle mého názoru. Instinktivně ji, natáhl ruce, aby ji zastavil pád. Ji slyšel ještě jeden bavlnu, když Popov rychle vystřelil, pak ji viděl ego tmavé tělo. Tělo Sonny vytáhl mě dolů. Popov, zdálo se, že hotel znovu vystřelit. Nemohl jsem nikam jít, a tentokrát to není ve spěchu.
  
  
  Jeho vysoko zvedl tělo dívky před sebou. Ozvalo měkká bavlna, předtím, než ji zcela ji zvedl. Brýle dostala tady v podílu; pokud by tomu tak nebylo, by se mi dostal do plic nebo skládání dolar. Popov byl malé střelné zbraně, příliš malé, aby se dvakrát прострелить lebka. Brýle přilepená na góly Sonny.
  
  
  Zdálo se mi, že jsem кувырнулся zpět. Vágní slyšel, že завелась stroj . Jeho těžce klesl do sněhu, a shora na mě ležela která proudí krví Sonia. V některých bytech hořel svatý. Její uslyšel šustění крутящихся automobilových покрышек na sněhu. Stroj se jela obráceně. Moje lokty dotkly sněhu. Soňa ležela u mě na břiše. Její cítil sticky krev na její tváři. Zářil ještě více světla.
  
  
  První moje myšlenka byla vybrat Popov revolver. Jediné, na čem jí mohl myslet teď, je sundat Sonia a zakončit ego zde. Vše bude teď. Pokud by jsem už měl plán, teď ego by bylo třeba realizovat v rychlém tempu.
  
  
  Její vyjel vlevo pod Sonja. Nemám dlouho dívat na její pevné tvář, aby zjistili, že je mrtvý.
  
  
  Ji, slyšel, jak po cestě зашуршала stroj. Do té doby, jak jsem vstal a vyšel z domu, Popov zcela zmizel kolem pole mého pohledu. Nyní emu nebudete mít problém přesvědčit šéfy. Měl s sebou všechny ego papíru.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  V současné situaci zdálo se mi, že pro mě je jen jedno. Vasilij Popov byl na svobodě v Moskvě se svými pravomocemi, stejným těmi pravomocemi, s nimiž ní jel do Ruska. To se mi нелегалом.
  
  
  Jakmile to řekne svůj příběh kamarádi v Kremlu, její hodil agent na útěku. Vše, co jsem potřeboval udělat, je jít na adresu, která mi dala Ириния Moskowitz. Její krunýř na tmavé zasněženou ulici.
  
  
  Dnes večer jsme museli vyřešit naše záležitosti. Pokud Ириния věděla, kde se v sále Institutu mořského výzkumu, jsme se museli přihlásit a zjistit, co se děje, a to v průběhu hodiny.
  
  
  Nemohl jsem se vrátit do svého hotelového pokoje. Proč to vždycky musel přemýšlet o шансе být chycen. Mezitím přispěchal ji na zasněženou ulicích Moskvy, na adrese, kterou mi dala Irina. Jen doufal, že to поговорила s Сержем a něco dozvěděla o institutu.
  
  
  V té době v Moskvě, tam byl téměř žádné dopravní prostředky. Čas od času проезжала stroj, ale jeho прижимался domů, a na řešení použil uliček. I přes chladné počasí, její cítil вспотевшим.
  
  
  Když ji dostal do bytový dům, na který mě upozornil Ириния, jeho běžel zpět v den, kdy jsem požádal. Bylo jedny dveře, ale byly zamčené. Hotel se jí to líbí nebo ne, ale musel jsem projít předními dveřmi. Její se vrátil k průčelí budovy.
  
  
  Bytový dům vypadal jako obrovská černá hora. Za předními dveřmi byl osvětlený vstupní hala s výtahem a schodištěm s бегунком. Vstupní dveře byly otevřené. Být uvnitř, její vylezl po žebříku, po dvou schodech najednou. Pak ji zvedl výtahem na patře Иринии.
  
  
  Ji našel její dveře, ale nikdo neodpověděl, když ho srazil. V celé budově vládne ročník zvláštní atmosféru klidu, kterou cítíte, když všichni spí. Je to téměř slyšel těžký dech, téměř cítil kyselý zápach. V budově stál zatuchlý zápach. Stěny byly кремовыми, téměř zelené. Den byly malované v různých barvách.
  
  
  Musel jsem пробормотать hrad Иринии plných pět minuta dříve, než ji otevřel dveře. Ji, vešel do úplné tmy a zavřel za sebou dveře.
  
  
  Venku zůstal zatuchlý zápach. V její přítomnosti se cítím Иринии v bytě. Ona se vykoupat a оделась. Ee parfémy stále byly patrné. Kromě toho, v místnosti byl cítit ženou. Bylo to dámské ubytování; Ji, věděl to, aniž by museli řešit nic vidět. Její zařadil брылев.
  
  
  Její stála v obývacím pokoji. Před sebou ji viděl krb, kolem bílého kamene s písmeny po stranách. Vlevo byl gauč, za kterým ji viděl jídelny. Na pravé straně bylo velké zelené křeslo vedle menší. Pak se ji viděl krátkou chodbou, která vedla do koupelny a ložnice. Ji hledal byt. Je zřejmé, Ириния ještě žádné s Сержем.
  
  
  Sténání v obývacím pokoji visel příběh o její turné. Fotografie byly скомпонованы tak, aby ukázat celou její taneční kariéru od mládí. Ji viděl, že je navštívil v mnoha zemích světa. By mělo být, to bylo dobrý špionážní Kremlu. Její разглядел téměř všechny fotografie, když ji slyšel klíč v zámku vstupních den.
  
  
  Není čas vypnout svatý a pak se schovat. Ji mohl jen schovat za pohovkou. Její ohnuté, když se otevřely vstupní dveře.
  
  
  Její slyšel hlas Сержа. "Ириния, miláčku, jsi to ty rozdmýchala svatý?"
  
  
  "Jí - jí, by mělo být. Ano, samozřejmě, teď si vzpomněla ". Následovalo krátké ticho. "Děkuji za příjemný večer, Serge". Ji nemohl ih vidět, ale zvuk ih hlasů jasně najevo, že oni stáli blízko k předním den. "Sbohem," řekla Ириния.
  
  
  "Sbohem?" - разочарованно řekl Serge. "Ale - myslel jsem, že bychom mohli ..."
  
  
  "Je již velmi pozdě." Hlas Иринии vypadal unaveně. - Pak jednu sklenici. Může být, s kaviárem ".
  
  
  "Tehdy ne dnes večer".
  
  
  Její odrazil k okraji pohovky. Pokud Sergej bude i nadále trvat na tom, že mi možná budou muset objevit a dát emu pochopit, že není vítán.
  
  
  Když Serge znovu promluvil, v ego hlase bylo líto. "Pak, má drahá, jsi избегаешь mě už tři dny".
  
  
  "Sbohem až do rána," řekla Ириния. "Vzpomínáte si všechny věci, které jste mi slíbil vyprávět? Zavolej mi zítra. Zítra večer to udělám vše, co jste chtěli ".
  
  
  "Všechno?" - Ego v jeho hlase bylo vzrušení. Její slyšel šustění oblečení a tlumený odstín, když Serge natáhl ruku a políbil Иринию.
  
  
  "Teď ne, Serge, ne dnes. Ráno. Zavolej mi zítra. '
  
  
  "Já věřím", - řekl vzrušeně. "Uděláte všechno, co jsem žádal?"
  
  
  "Ano, Jan, všechno je".
  
  
  On znovu políbil ji. Pak se dveře tiše zavřely.
  
  
  Její uslyšel hlas Иринии.
  
  
  "Kde jste, pane Carter?"
  
  
  Její narovnal se za pohovkou. Jakmile ji ji viděl, jsem měl stejný pocit jako na party. Na jeho rtech se objevil malý вопросительная úsměv. Její příliš dobře chápal, jak Serge stýskal po ní. Ona seděla, opírajíc svou váhu na jednu nohu, druhá byla mírně ohnutá, a ona je trochu наклонила hlavu.
  
  
  "Jsou to ruští dveřní zámky více než ty, které byly předtím," - zábavné řekla. Veškerá únava, která se zabývá znělo v jeho hlase, když to mluví Сержем, teď zmizela. "Já věděla, že někdo musí být tam, když zjistila, že dveře již odemčené. A když se ukázalo, že světlé - já věděla, že se vypnula svatým, když klesala - uvědomila jsem si, že to byly pravděpodobně ty."
  
  
  "Serge, zdá se, že je velmi zaměřen na tobě," řekl jsem.
  
  
  "To pochází pouze z jedné strany. Chcete pít? '
  
  
  Její, přikývl, podíval se na nah, když kráčela do kuchyně. Jednoduchý pohyb přes pokoj do kuchyně, zdálo se, že se změnil v sérii tanečních pohybů. Ji následovala za ní do kuchyně. Stěny jsou pokryty матовыми tapety. Její dospěl k závěru, že barevné květiny v Rusku kupovat za to nestojí.
  
  
  Když to налила, dala mi sklenici a вздернула vlasy. "O svobodě", - jemně řekla. "Na konci tří let pekla".
  
  
  Její usmál se whoa. "A za milion dolarů".
  
  
  Jsme pili, a její oči se smějí navždy se mnou přes okraj šálku. Ona šla do obývacího pokoje, a já jsem následoval ji dovnitř. Její sel v křesle a posadila se na pohovku s zdviženýma nohama. Její šaty задралось tak daleko, že jsem viděl blesk ee stehen.
  
  
  Její zeptal se. - "Serge přinesl tě do ústavu?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Ale to, že-že stalo se známé". Pak se naklonila se ke mně dopředu. "Když jste вывозите mě kolem Ruska?"
  
  
  Její upil. "Ириния, jeho by jsem ti něco, co na to říct. Skutečný Vasilij Popov v sále tady v Moskvě, a má všechny ego pravomoci. Je to ten muž, kterým předstíral. A můj kamufláž - je vyčerpána. Její нелегал. Jí udělám vše pro to, aby vás po celém Rusku, ale nejprve musíme zjistit, čím se zabývá tato instituce ".
  
  
  "Sakra!" - řekla, ubírá rty. "Já věděla, že to nebude fungovat. Její věděla, že to neprojde hladce."
  
  
  "Děláte tuto práci na chvíli, víte, že nám je vždy nutné brát v úvahu nečekané věci. Jsme tě вывезем v Rusku, ale potřebujeme vědět, co se děje v tomto ústavu. Vytáhnout tě odtud je jen část mé práce."
  
  
  "Řekl jí s úsměvem.
  
  
  Usmála se na revma. "Nick, ji budu s tebou fair play. Mě nezajímá, co se děje v ústavu. Její dělala svou práci pro země severní a jižní ameriky a vaší organizaci do tří let. Moje cena - moje svoboda ".
  
  
  "Milion dolarů", - dodal jsem.
  
  
  V jejích očích vybuchla plameny. "Ty jsi vždycky напоминаешь. Ano, na moje jméno ve švýcarské bance leží milion dolarů. A upřímně říkám, aby jí to získala. Myslím, že mohu na ní zapomenout, jsou tři roky hrůzy. Ale jak si myslíte, že bude se mnou, když její přijet do Ameriky? Mohu ji i nadále tančit? Pak ji bych zůstal v popředí, že by se tím usnadnilo úkol vrah ". Zavrtěla hlavou, se smutkem v očích. "Ne, její prodávat svou kariéru na milion dolarů. Když ji v Americe, musím žít jednoduše, tiše a klidně. Pokud ji уеду v Rusku, se jí už nikdy nebudu tančit. Můžete si myslet, že mi jsou přeplatku, ale co se týče mě - přestat tanec - to je dost, aby ji cítila, že vydělal milion dolarů ".
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že tato žena procházela důkladnou introspekce, než se pustil do tohoto plánu. Tanec byl pro nah celý život, a to zabraňuje ee miliony dolarů, a rozhodnutí žít v Americe. Nemluvím již o třech letech hrůzy, kterými si prošel. Zajímalo by mě, kolik američanů by raději zůstat v Americe, pokud by jim bylo řečeno, že to první bylo tři roky hrůzy, které pak museli vzdát nejdůležitější strany svého života.
  
  
  "Ириния, - řekl jsem, - já jsem měl před sebou omluvit. Máš pravdu. 'Můj úsměv zmizel. "Ale obávám se, že to nebude měnit svoji misi. Nikdo kolem nás není, může odejít do Ruska, dokud jsem выясню, co se děje v tomto ústavu. Dobře, Serge. Краснова řídí institut, a on do tebe blázen. Nacházíte se něco naučili od něj?
  
  
  Ириния usmál se na mě a udělal doušek. Její, uvědomil jsem si, že budu mluvit anglicky, a že ona chápe slovo-pro-slovo. Ona přikývla. "Já jsem to málo, co vím, Nick". Na okamžik se rozhostilo ticho, při pohledu na mě. Výraz jeho očí se zcela změnilo. Jeho, cítil, jak je stoupající mou krev. "Já nevím, co dělají, ale vím, že v experimentech se podílejí silné mladí lidé, dobrovolníci".
  
  
  Její dal sklenici a vstal ze židle. V jejích očích ještě měl stejný výraz. "Víte, kde v sále instituce?" - zeptal se jí hlasem, ne jako můj.
  
  
  Irina taky natáhla sklenici. Podívala se na mě. To подтянула pod sebe nohy tanečnice a sklopila ji na zem. Lem její sukně byla смят na bocích, ale pokoušel se ji stáhnout. "Já vím, kde to je." A pak jsme nic neřekli. Ji, podíval se na nah. Ji viděl ohybu její šíje s приподнятым tváří v horní části. Ona se pomalu trávila jazykem na rty. Ona si opřela o loket. Ji, podíval se na její nohy, pak se trochu sklonil a položil na ně ruku. Ona dosáhla obě ruce mi na zápěstí. A šli jsme se podívat sobě navzájem do očí.
  
  
  Ji, věděl, že to nebyl ten zážitek s Sonja. Ириния bylo ve třídě. Je to tak potřeboval v tom, že se nemohl pohybovat z místa. Jeho hotel se vzít ji na místě, eugene. Někdy se stává, že touha je tak silná a vzájemná, co čekat, bylo nemožné. Bylo to těžké vysvětlit.
  
  
  To, co se stalo s Sonia, bylo souvisí to s dočasnou vášní, kterou zažívá člověk, když platí za nah a je nucen si vybrat. Bylo to čistě fyzické, zásadní, zvíře. To, co jsem cítil k Иринии, byl hlubší. Její hodiny seděl, sledoval její tanec, a pak cítil první přitažlivost. Pak ji viděl, jak se plave ke mně přes obývací pokoj, každý krok je tanec. A její seděl naproti nah v jejím bytě a mohl vidět dost ee stehen.
  
  
  Objala mě kolem pasu a přitulila se tváří k mému. Jeho, cítil, jak její prsty vytáhl své oblečení. Její našel zip na zádech jejích šatů a pomalu rozepnul ji. Jeho oddíl se jí šaty do pasu. To sklouzl z pohovky, a on ji tlačil. Jí dovolil jeho pohled klouzat po ní. Ee ruce položil na můj krk a přitiskla si mé rty ke svým. Поцеловав, její, cítil, jak se její stehna se dotýkají mých.
  
  
  Pak jsme byli oba nazí, a целовали jiné další. Její ležel vedle ní, mé rty všude se dotkl její hebké kůže. Její ležel na prováděné výpočty. Ona postele na záda, táhla, pak uvolněně klesla.
  
  
  Samozřejmě, že jsme byly nazí. Zdálo se přirozené, že jsme se na podlaze před pohovkou. Zalapala po dechu. Její, cítil, že ona je připravena.
  
  
  Ee pohybu zdivočely. Jí věděl, že to přijde. Ee cíl вертелась sem a tam. Ona zavřela oči.
  
  
  Když naše pohyby byly horečně divokými, a zdálo se mi, že slyším jen zvuk, když jsme задыхаемся, ji slyšel hlasité tleskání, když грохотал ... a "dveře bytu Иринии распахнулась.
  
  
  Dveře silně narazila o zeď. Michael Барнисек první vstoupil do místnosti. Za ním následoval Sergej. Краснова. Za nimi byla horda tajných policistů. Ji pokusil podat pomocnou ruku v oblečení, doufat, že vytáhnout jednu z kapslí na svého peněžního pásu. Mi se to nepodařilo.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  Барнишек a Краснова stáli v místnosti. Барнишек držel ruce za zády. To подпрыгивал na подушечках noha. Vypadalo to téměř tak, jako kdyby vyhrál v sázce. Byl to výraz spokojenosti nad dobře vykonané práce.
  
  
  Pak Барнишек mohl vypadat spokojený, u Сержа Краснова byl úplně jiný výraz obličeje. To vypadalo tak, jako kdyby někdo právě probodl ego skládání dolar nožem. Ani on se podíval na mě, jeho pohled byl přikovaný k Иринии.
  
  
  Osoba Сержа bylo maskou hněvu. On byl první, kdo pohnout. Oči Иринии široce uvrhl otevřít, když viděla, jak všechny ty muže ve svém pokoji, ale ona se dotkla šoku. Serge popadl ee oblečení z gauče a hodil na nah.
  
  
  "Perlový boha, Ириния," řekl vysokým hlasem - i když by se ať už tak slušné, aby se oblékla!"
  
  
  Ириния pokrývající její vlastní tělo. Už jsem měl pás s penězi v pase. Ji, podíval se na Барнисека. Vypadal удивленным. Když promluvil, otočil se ke mně.
  
  
  "Věděl jsem, že s tebou něco není tak, - řekl on. "Já už to byl pocit, když jste letěli na letiště". On vzrušeně se usmál. "Ale neměl jsem tušení, že jste slavný Nick Carter".
  
  
  Ona byla skoro oblečená. Ириния оделась pod přísným pohledem Сержа. Jí řekl: "Dobře, víš, kdo jsem. Ale holka tady se nám při tom. Ona neví nic ".
  
  
  Барнишек hlasitě zasmál. "Nejsme tak naivní, Carter". Emu je to velmi líbilo. Jeho by se odvážil vsadit, že v dětství miloval vytáhnout křídla бабочкам a řezat червяков попополам. "Je jaký, kdo, s khem právě jste se musel setkat".
  
  
  To vše by bylo отрепетировать před pódiem. Palpatine v chodbě se posunuly stranou, a do místnosti vstoupil skutečný Vasilij Popov.
  
  
  Popov se podíval na Иринию, která se zabývá bylo téměř na sobě, pak na mě. "Tobě se to nepodařilo, Carter. Kreml ví všechno o vás a naší slavné балерине, a máme se s přítelem Барнишеком tam jsou instrukce o vás. Vy a tato предательница bude dán k smrti tak, jak si to zasloužíte.
  
  
  Nyní to byl oblečený a připraven na to, co si naplánovali. Jí byl téměř jistý, že nevěděli, proč ji zde, ale byl jsem tak jistý, že řetězec je znát, a u nich byl dobrý způsob, jak to zjistit. Jsme zdvořile počkal, až Ириния bude připraven. Serge upřeně se podíval na Иринию. Pečlivě toaleta ona nedělala. Když to оделась, strávila prsty své dlouhé vlasy. Její stál vedle ní, snažil se zůstat mezi ní a Сержем. S nimi fretka, jak on vstoupil, ego v očích měl zvláštní výraz. Podíval se na Иринию se směsí open touhy a divoké nenávisti. Měl jsem pocit, že se hotel znásilnit ji, a pak se pomalu замучить až do smrti. Měl jsem takový pocit To byl ambiciózní diktátor, podezření, že jako všichni lidé bez přátel. On vášnivě mluvil o státě a Kremlu, zájem pouze sebou. Ale u Сержа byl jiný případ.
  
  
  On ke mně přistoupil k Иринии. On se trochu naklonil dopředu, když promluvil. Nazval ji шлюхой a ještě více urážlivé прозвищами. Pak se zeptal: "Proč s ním? Proč se s tímto nepřítelem státu? "Vypadal замученным. "Myslel jsem, že ti ji, jako jsem já", - prohlásil to.
  
  
  Ириния зажала spodní ret zuby. To vypadalo ustarané, ale ne испуганной. Podívala se na Сержа, jak se matka dívá na nemocné dítě. "Je mi líto, Jan", - řekla. "Nemohu vám říci více".
  
  
  "Myslíš ... že jste ... já to jako já? '
  
  
  Ириния zavrtěla hlavou. "Je mi líto, víc ne."
  
  
  Барнишек klikl jazykem. "Všechno je to velmi dojemné, ale už je příliš pozdě, a stále máme hodně naděje".
  
  
  Popov uvedl na policii. Pistole byla vystavena, a Serge отпрянул, když jsme s Иринией byli obklopeni. Nás vyvedli přes pokoj do chodby. Pak si všiml její co-co, které se vztahují ke všem komunistickým zemím. Pokud by taková hlučná operace se konal v Americe, když марширующие bitevních brali zajatce, celý den na chodbě by byly otevřené. Lidem byl bych zvědavý ročně, co se děje. Mnozí by šli každý rok, a policie se dalo udržet lidi pod kontrolou. Dokud jsme s Иринией šli po chodbě, nikdo nepřicházel. Nám se jedny dveře nebylo распахнута dokořán. Ano, den otevíraly, ale ne častěji než jednou, když jsme procházeli, a jsou zastřené. Možná, obyvatelé se obávali, že ih jména budou označeny, no když uvidí, a že budou vyslýcháni. Nebo, pokud není utrpěla zpochybňovat, něco zkoumal.
  
  
  Stroje čekali na sněhu. Na nás padaly malé vločky. Pozemní útok na takovou hru na vůz s uzavřenou korbou. Nás s Иринией svázaný na zadním sedadle auta. Mezi přední a zadní sedačky nacházela kovová mřížka. Z vnitřní strany mazali kliky oken a dveří. Jsme s Иринией seděli vedle. Барнишек, Краснова a Vasilij Popov takovou hru na jiný stroj .
  
  
  Ji pokusil se vidět přes okno, kde jsme edenu, ale obrátili jsme se tolik rohů, rozmlouvaje v takovém počtu uliček, že jsem už ztratil, než kočár zastavil před velkou tmavou budovou. Palpatine opět doprovázel nás. Když jsme byli téměř v budově, jeho, sklonil se k Иринии a šeptá se, jestli ví, kde jsme. Ona přikývla, za vteřinu před tím, než ji dostal ránu na zadek do zad. Voják nařídil nám mlčet.
  
  
  Když vypadl sníh, jsme se vystoupali po schodech a prošli dvojité den. Uvnitř budovy bylo stejné tmavé a skleslí jako venku. Podlaha chodby byla pokryta holé desky. Plesnivé - velmi podobně jako na chodbě v panelovém domě Иринии, - s lehkou vůní mužského bank. Na obou stranách bylo několik dveří. Minuli jsme pět. Popov a Барснишек šli před námi. Ji neviděl Сержа s nimi fretky, jak jsme šli ven, kolem stroje.
  
  
  Na šestý den Барснишек zastavil, otevřel dveře a my vstoupili dovnitř. Ji mohl jen hádat, kde jsme, ale já jsem netušil, že to štábu ruské tajné policie. Přišli jsme do malé čtvercové místnosti, ve které bylo příliš horké. Mimmo prošel dlouhé hodin. Za pultem stály tři židle, jeden, kolem kterého stál muž. Když jsme vstoupili, to se zájmem zvedl hlavu. Ego velké ploché tvář bylo to jako na dýně, a bylo patrné zduřelý nos. Ego malé tmavé oči měli скучающий pohled. Nalevo od nás bylo ještě jedny dveře.
  
  
  Kromě muže za stolem v místnosti byly pouze Барнишек, Ириния a její. . On kývl směrem k den.
  
  
  Když jsme otevřeli jeho, její, spatřil velmi úzká chodba s betonu stěny a lampy sem a tam. "Je to detektor kovů", - řekl Барснишек. "To zbavuje nás od potíží. Zbraň může vyklouznout z rukou hledajícího, ale nic ускользнет od elektrického oči ". Mluvil v ruštině.
  
  
  Její obálka je otevřena pro Иринией mezi světly. Její cítil kůru světlé žárovky na stropě nad námi. A její starosti o jeho opasku s penězi. Věřilo se, že obsah byl vyroben výhradně z plastů. Její doufal, že je to pravda. Pokud by tomu tak nebylo, starý dobrý Nick Carter se mohl rozloučit se svými zbraněmi. Tak jako věděli, kdo to takové, rusové nám, za jakých jiných okolností nedovolil mi opustit Moskvu naživu. Můj mozek vyčištěn, s mým souhlasem, nebo bez něj, a u rusů byly způsoby, jak to udělat, porovnání 1984 orwell ve svém románu s колыбельной.
  
  
  Její věděl, protože jsme to tak s ih agenty. Proto bychom najít nové způsoby práce, kdyby jsme přidali nová jména k rostoucí seznam známých nepřátelští agenti, mohli bychom přidávat soubory.
  
  
  Ano, její, věděl, že u rusů bylo velmi plánování s mým mozkem. Neměli našich sebemenší zájem se do mého těla nebo mé schopnosti odolat bolí. Pokud by se se mnou spáchala, můj mozek by byl tak prázdný, jako byl bílý korálů u pobřeží Austrálie, a nen tam je látka, připomínající bramborovou kaší.
  
  
  Pouze tento pás s penězi mohl vzít nás kolem tohoto ustanovení. Když jsme procházeli mimmo, nic se neúprosně chrastit nebo дребезжать mezi světly. Ириния nevypadalo nervózní, nebo dokonce напуганной. Chodit kolem úzkého koridoru, jsme se zastavili na druhé straně den v malém náměstí kroužkem schránky. To se rychle smála se: a postavila se, s rukama zkříženýma před sebou. Je pravděpodobné, že byly mikrofony, takže jsme nic neřekli.
  
  
  Hezká tvář Иринии stála na místě. Jako by čekal na to tři roky, jako kdyby věděla, že nakonec ji chytí a potrestají, a ona souhlasila. Může být, to je vždy vágní sen přijet do Ameriky s tím milionem. Její, cítil, že to, co se děje teď - zbraně, vojáci, malé čtvercové místnosti - bylo to tak, jak to předvídal nit. To odnese sen s sebou do hrobu. Jí nechtěl mluvit, hej, to není strach příliš silně, že nejsme tak špatně se cítíme. Ale v místnosti, pravděpodobně, подслушивали, takže jsem se neodvážil říct to o tom, že jsem měl na opasku s penězi. Hlas proč ji držel vedle ní, a kreslil uklidňující tvář pokaždé, když jsme se dívali navzájem na sebe.
  
  
  Dveře se otevřely a Michael Барнишек stál se svým nebezpečná zbraň. Usmál se na mě, a to byl hrozivý smích. "Jste velmi komunikativní, viď, Carter?"
  
  
  "Ne, pokud jí vím, že jsi posloucháš".
  
  
  Úsměv zůstal, a on přikývl. - Vy stále mluvíte. V blízké budoucnosti budeme vědět, proč slavný Nick Carter přijel do Moskvy, a proč emu na pomoc byla vybrána naše talentovaná baletka ".
  
  
  "Myslel jsem, že už to vysvětlil Popov. Víte, o tom nádrže na Sibiři a o tom, jak ruské ženy se chovají v "junk".
  
  
  Úsměv zmizel. "Smích brzy ustane, Carter. Pokud si v dohledné době budete cítit, že váš mozek začne бурлить, budete moci přemýšlet pouze o zranění. Pak už nebudeš se smát ".
  
  
  "Ach, hlasování, a všichni jsme nadšeni. Kde Je Emil? Pokud můj mozek зажарится, je to taky on opravdu chce být na grilování? "
  
  
  Барнишек ztratil trpělivost vůči mně. On sevřel rty a ukázal hlavou na pokoj za ním. Jsme s Иринией vstoupili dovnitř. Opět jsme byli na бетонному chodbou. Ale den s obou stran byly různé. Vypadaly masivně, a skrze ně bylo možné sledovat pouze přes pokryté síťkou čtverec. To byly buňky.
  
  
  Poprvé od našeho oběti její, cítil, že Ириния vyděšená. Na jeho tváři nebyl strach před viditelným povrchem; takový strach si všimnete jen při pečlivé zvažování. Měli byste vidět, nekouřila jsem, zda je to cigareta, jako je třes by ee ruku, pokud by se držela hada. Jste si všimli, jak to вздрогнет, pokud se budete blížit k ní zezadu a дотронетесь do nah. Měli jste vidět to v oválných očích, v испуганном pohledu, jako kdyby jelen viděl plamen, který je dáván kolem zbraně lovce, a věděl, že brýle ohromí ego. Byl to strach, který se vyvinul v průběhu tří let, a po celou dobu byl upřímný pod povrchem, jako jsou bubliny odběr vzorků vzduchu pod silný led na řece. Nyní se to vynořilo na povrch, a Ириния прояснила to. Její rychle se postavil vedle ní a chytil ji za ruku. Jeho stiskl ee ruku a vřele se usmál hej. Viděla možnost odpovědět emu, ale když se podívala na mě, to потрясенно otočila hlavu, úzkostná, nervózní pohyb. Před jedním kolem dveří se zastavil. To досталь kolem kapsy kabátu klíče a otevřel dveře. Rachot klíče v zámku zdál hluchý, jako by dveře byly tlusté s bankovní trezor. Když otevřel dveře, nás přivítal ledový chlad. Pak následoval zápach moči a крысиного swing.
  
  
  - Jste подождете zde, dokud jsme hotovi práci s prostorem k výslechu. Máme dorms bych vidět vás раздетым, než vás odvezeme do soudní místnosti, ale je tam docela zima, a mně se zdá, že si dobrovolně zbavíte oblečení. Jsme požádat někoho o tom, postarat se, konečně, toho, jak budete zneškodnil.
  
  
  "Барнишек, - řekl jsem, - jsi dobrý chlap".
  
  
  Nás svázaný do kamery, a dveře zavřeli. Například do čtyř metrů nad zemí bylo okno. Ji viděl padající sníh. Kamera byla asi tří metrů čtverečních. Byla záchodová mísa a bylo dřezu.
  
  
  Nebylo na světě. Její cesta do dřezu a našel трясущуюся Иринию.
  
  
  "Hele, - řekl, že jí skutečně je, co to je nyní?"
  
  
  "Já věděla, že to tak i skončí", - zašeptala ona roztřeseným hlasem. "Vždy jsem cítila, že nemám reálnou šanci".
  
  
  "Máme šanci," řekl jsem, vstal. Ji vytáhl košili kolem kalhoty. "Musíme se podívat na situaci v celku. Máme šanci, protože u nás se zde vnější zdi ". Ji otevřel box pro peníze na opasku. Její věděl, v jakých krabicích byly různé kapsle. Její popadl tři červené kapsle s granáty.
  
  
  "Nick?" předčasné Ириния roztřeseným hlasem. "Co ..."
  
  
  "Moc se mi zde nelíbí, a já si nemyslím, že bychom měli odejít". Chvíli ji mlčel. "Ириния, jsi připraven?"
  
  
  "Já jsem..., že řekneš, že Nick?" Alespoň její hlas už se třásl.
  
  
  "Odpovězte mi na jednu vývrtku," řekl jsem. Víš silnici v ten ústav odtud? Můžete ega najít?
  
  
  "Já ... já ... myslím, že ano. Ano, ale ... '
  
  
  "Pak udělej krok zpět, protože odjedeme odsud hned pak třesku". Nevěděl jsem, jak silné byly malé červené kapsle, ale pochopil, že musím ih vyhodit. Jeho řekl Иринии vzadu. Pak ji прижался na den, vzal jednu na kapsle v pravé ruce a закинул ee s ohybem stehna v cílové oblasti.
  
  
  Nejprve byl tichý bavlna, pak následoval hlasitý výbuch. Zeď vzplanul bílé, pak červená, pak žlutá. Výbuch byl podobný пушке. Všude hlava cementový prach. A byla díra. Z moskevské ulice попадало dost světla, aby bylo vše vidět. Tato крысиная nora byla dostatečně velká.
  
  
  "N-Nick", - řekla Ириния za mnou.
  
  
  Její slyšel tramping noha, na beton mimo naší kamery. "Dolů!" Jí objednat. Její hodil ještě jednu červenou kapsli do díry sténání.
  
  
  Ozval ještě jeden výbuch, ale z důvodu toho, že tam byla díra, velká část vraků spadlo. Kus cementu zavrávoral a s hlukem klesla. Prach запорошила mě, ale teď vznikla poměrně velká díra. Její uslyšel řinčení klíče v zámku.
  
  
  Jeho řekl Иринии - 'Jít!'. Jsem musel opakovat dvakrát, a běželi jsme k velké díře. Ona systému jmelí formulář nesprávné trojúhelníku a činil asi jeden a půl metrů v nejširším místě. Nejprve ji vydal Иринию. Před jámy byl úzký římse, a odtud do chodníku trvalo více než dva metry. Se mi zdálo, že vojákům nebude potřebovat hodně času se dostat ven a jít až k té budově, tak že jsme nemohli ztrácet čas. Ириния nám sekundy není pohybovala. Posadila se na осыпающийся římsu a okamžitě klesla dolů. Ona upadla a převrácené, že zvedne šaty až do pasu. Naštěstí, sundala balet pantofle, a, naštěstí, sníh na chodníku byl dost silný, aby se trochu zabránit jeho pádu. Jeho obsazení ee balet pantofle v okamžiku, kdy za mnou se otevřely dveře cely.
  
  
  V ruce byla ještě jedna tobolka. První byl útok na útočníka přes dveře. Když viděl, že jsem zvedl ruku, aby něco hodit, je to rozbalil a skočil přes vojáky, které толклись za ním. On nevěděl, že jsem do ní кидал, ale věděl, že vojáci musí ego пприкрыть. Kapsle narazila o dveře ostění v okamžiku, kdy jeden kolem zaměstnanci tajné policie střílel na hnát. Upřímný nad mou hlavou odtáhla kus betonu. Měl jsem nápad, že bych se mohl ukrýt. Výbuch praštil do hlavy pětici mužů a vyrazil masivní dveře z pantů. Ji slyšel křik Барнисека, ale zůstal, aby slyšeli, co řekl. Její zabalil tkáň kolem jeho zad, vyšel na ulici a skočil.
  
  
  Její letěl do krásné пухлому сугробу, doufám, že to není skrývá požárního hydrantu, nebo něco takového. Ириния již перебегала ulici a čekal na mě na rohu uličky. Prostřednictvím zlomek vteřiny ji, letěl vzduchem a znovu slyšel Барнисека. A něco v tom, co řekl, se mi nelíbilo, že se něco pokazilo.
  
  
  Její vstal v сугробе a spadl na chodník. Jako kdyby někdo vylil na mě kbelíkem ledové vody, mám v košili, na rukávech, pod kalhoty dolů se ukázalo být sníh, musel jsem dvakrát skočit, než utekl na sněhu. Se mi zdálo divné, že nás stříleli kolem díry. Také se mi zdálo divné, že nám jeden voják s puškou v době útoku čekal za rohem od budovy.
  
  
  Jeho běžel na druhou stranu ulice, kde je čekala Ириния. Ji vzal ee za ruku, a běželi jsme do uličky. A pak ji najednou jsem si uvědomil, proč jsme vůbec museli hodně pracovat na procházku. Její сбавил rychlost a konečně se zastavil. Ириния seděla vedle mě, v rozpacích mračí na krásné tváři.
  
  
  "Nick, oni přijdou za námi. Je třeba najít auto, pokud je to nutné, ukrást. S každým těžkým выдохом mraky výstup ee rta.
  
  
  Ale ona neslyšela Барнисека, jako její. Ji řekl. - "Prokletí!"
  
  
  Ona přišla a postavila se přede mnou. "Co se stalo, Nick? Že něco není v pořádku? '
  
  
  Jeho řekl: "Ириния, nepotřebujeme uniknout, protože oni půjdou za námi." Ale máte pravdu - potřebujeme найдти auto. Ale bude to velmi nebezpečné."
  
  
  Strach byl opět v jejích očích. "Já vím, že je to nebezpečné, - řekla, - ale nikdo neví, že jste zde a dozvíte se, co se děje v ústavu".
  
  
  Jí невесело se usmál. "To není pravda. Ириния, oni to vědí. Барнисек to ví. Ego je poslední rozkaz před tím, jak to neprobíhá přes jámy, byl v tom, že všechny jednotky by měly jít do ústavu. Ириния, tam nás čekají. Барнисек slyšel, jak řekl, mohl se odsud dostat do ústavu. V naší digitální fotoaparát byl mikrofon ".
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  Nejprve navždy musel se dostat do dopravy. Jsme s Иринией pomalu šli po cestě, dávejte si pozor na zaparkovaná auta. V Moskvě není tolik aut, to není Los Angeles, a ne v New Yorku. Na konci uličky jsme se obrátil doleva na неосвещенную ulici. Silnice byla do díry, a vymalování. První stroj, který jsme viděli, byl poměrně nový Москвичом. Ale když se ji pokusil navázat kontakt s dráty, nic se nestalo. Na kapotě hostitel udělal speciální zámek, který перекрывал kontaktu s kovem.
  
  
  Poté, co téměř půl hodiny, ji viděl kamion zaparkoval v jiné ulici. To mělo být hodinu nebo dvě, tři. Ještě schell sníh, a my jsme s Иринией rozklepaly. Nákladní automobil byl zaparkovaný na pozemku vedle malé купольным doma s visícími doškovou střechou. Do domu byl na světě.
  
  
  Jsme s Иринией stáli na chodníku napravo od domu. Tento dům byl mezi námi a kamionem.
  
  
  "Co si myslíš o tomhle?" - šeptem se jí zeptal.
  
  
  To пожала rameny. "Je mi opravdu jedno, Nick. Je mi tak zima, že pro mě to nezáleží na tom, i kdyby jste ukradl traktor, jen by se nen byl ohřívač ". Rychle se usmál, pak udeřil se rukama po těle.
  
  
  "Tehdy šli."
  
  
  Jsme opatrně obešel dům a zamířil k vozíku. Nemožné bylo bez hluku odcizit auto od domova. Celém hotelu, stejně промерзла, a to bude těžké. Musel si ego na místě.
  
  
  Vůz nebyl tak velkým americkým dieselovým obr. Jeho ocenil ego, řekněme, na půl tuny, a to vypadalo jako velmi staré. To годился k přepravě jen z kuřecího smést do ovcí.
  
  
  "Co myslíš, jaká je to barva?" - zeptal se Ириния. Zdálo se mi, že se usmívám. "Jakou barvu chcete?"
  
  
  Ona se zastavila. "Děláš si srandu, že jo?"
  
  
  Byli jsme u kamionu, a jí neodpověděl. Dveře nejsou zamčené. Ji otevřel ego a čekal Иринию. To забралась dovnitř a posadil se. Její vstoupil a chvíli придерживал otevřené dveře. Nevěděl jsem, probíhat, zda tato věc, a nechtěl nikoho probudit, bít vrátný, dokud bude fungovat startér.
  
  
  Ириния stále třes, dokud ji zápasila s kabely zapalování. Stroj byl snažím se; musel překonat asi jeden a půl milionů kilometrů. Pouze v Rusku, Mexiku a Jižní Americe jako kamiony i nadále jezdit na nich fretka, dokud se nemohou pohybovat naprosto nemožné.
  
  
  Když ho podřízl a připojil dráty zapalování, u mě nějaké ošklivé myšlenky. Její stále myslel: dovedete si představit vůz, který stojí tady, na tom prázdném pozemku, protože tato čertova věc se může pohybovat, i když by jste si ji tlačil? Zadní část může chybět, nebo dokonce i motor. Bylo to pěkné myslet si, že dva zaparkoval ego tady, protože to bylo tak pohodlné, ale to může také dojít, protože stroj již pracoval.
  
  
  Ириния znovu obdařil mě takový ovál s úsměvem. Jí vzkaz hej. "Je příjemné vědět, že moje dítě mi věřit," řekl jí svým nejlepším hlasem ve stylu Богарта.
  
  
  To нахмурилась. V ruštině zeptala se: "Co je to za výsměch, Nick?"
  
  
  Jí odpověděl hlasem Богарта. "Je to vtip, která se zabývá vždy poblíž, přítelkyně našich nebezpečných chlapů".
  
  
  Ona třást před chladem. Co do nah ji, jak mluvil svahilsky. Ale musel jsem každoročně na nah, a on viděl, že nohy její neuvěřitelný tanečník nahý ценымногие nad kolena. Není to vůbec pomohlo mým pokusům ukrást kamion. Její poškrábal na krku a vrátil se k práci. Když skončil, její sel upřímný a třel ruce. Bylo tak zatraceně studený, že jsem se úplně necítil konečky prstů. Její poplácal Иринию na noze, aby se pocit vrátí, pak se naklonil dopředu. Při připojování vodičů vznikla jiskra. Její našel startér vlevo od spojky. Přístrojová deska byla podobná panel starého Pontiac roku 1936, která se zabývá bylo u mě v dětství.
  
  
  Иринию silně затрясло. Sníh образовывал vrstva na čelním skle. Bylo to staromódní čelní sklo kolem dvou skleněných čtverců, rozdělených silnou kovovou tyč.
  
  
  "Kontakt," řekl jsem, tlačí nohu na pedál spuštění.
  
  
  Motor nejprve pomalu otočil, pak stahl pracovat rychleji. To чихнул a staled. To získává na palubní desce "leteckou klapka", pak opět stiskl startér. Ji, podíval se na dům, vidět, nesvítí už tam svatým. U kamionu byl hlučný startér. Ji vytáhl leteckou klapka, když je motor likvidaci. On skončil, a když se znovu začal kýchat, ji vytáhl klapka ještě trochu. On pokračoval pracovat.
  
  
  "Nick!" - zavolala Ириния. Jsou jako jdou z domu..
  
  
  Její povolil plyn a auto se pomalu jela. Její slyšel vrzání ledu pod námi, dokud jsme pomalu jeli v terénu. Zadní kola trochu поскальзывали, ale ji vrátil plynu, dokud jsme разогнались..
  
  
  Když jsme вехали na ulici, Ириния se díval v malé zadní sklo.
  
  
  "Přední dveře otevře," řekla.
  
  
  "Pokud mají jiný stroj, myslím, že bychom měli jet rychleji, než on, - je trochu rychlejší."
  
  
  Jsme teď otok na ulici. Ji, díval skrze právě svíčka den. Tápal ve staré přístrojové desce tlačítko lišty. Její ih se obrátil, a oni to udělali. Trvalo nějaký čas, než se "подмели sníh", ale pak ji mohl vidět ven. Pak toho, jak se zapálil její svatí, ji mohl vidět na silnici je ještě lepší.
  
  
  "Jsme edenu!" - překvapení řekla Ириния.
  
  
  "Že jste mi o tom říct?" Ji, podíval se na senzory. Baterie se zdá být v dobrém stavu; ukazatel teploty vylezl do normy; nádrž byla plná asi z poloviny.
  
  
  Ириния se podíval na tlačítka na přístrojové desce. "Člověk musí být, jel na tomto stroji častěji v tomhle počasí. Pokud to nejsou vadné - může hlasovat je ono! Ona udělí na tlačítko, a oba jsme slyšeli рокот. Nejprve vzduch byl chladný, ale po chvíli v kabině se stal teplejší.
  
  
  "Těší mě," řekl jsem. "Jaký směr do ústavu - nebo jste hotelů říct mi, že nemůžeme se odsud dostat ven?"
  
  
  Ириния učí starosti jsou určeny podíval se na mě. "Nick, jak se tam dostaneme? Vy jste řekli, že oni vědí, že my tam půjdeme. Nás čekají. Emil mi řekl, že instituce je velký. To se v pokoji v několika budovách, které jsou obklopené vysokými bránami. Obvykle je dobře chráněno, ale je-li tajná policie ví, že si jděte... To замолчала.
  
  
  "Musíme se tam dostat jako první," řekl jsem, snaží se dát svému hlasu lehkost. "Zničíme instituce, nebo ne, závisí na tom, co se tam děje. Když oni jsou experimentují s myší, najít lék na rakovinu, jsme rychlostí blesku исчезаем v Rusku a informovat o tom. Ale vy jste řekli, že oni používají silné muže ".
  
  
  Ириния přikývla. "Serge nikdy nechtěl vzít mě tam z bezpečnostních důvodů". Ona smála se:. "Сержа zajímala pouze jedna věc. Vytáhl mě na dost dlouhou dobu, aby vše vypadalo úhledně, a pak okamžitě jsme se vrátili do mého bytu." Ona viditelně zatřásla, i když teď v autě bylo docela horké. "Někdy je to pro mě opravdu пугал. Někdy je to něco, co řekl, nebo se na mne díval tak, že jsem находила to je strašidelný ".
  
  
  Jí přikývl. "Myslím, že je na okraji propasti. To se dlouhou dobu držel mezi нормальностью a šílenství. Může být, toho, co se stalo dnes večer, když on šel s námi, bylo dost, aby říct emu poslední slovo. Ale Барнисек - je to člověk, který mi brání. To je příliš bojovný, příliš ambiciózní. Může trpět nějakým неврозом, ale to nemá nic společného s šílenstvím. To mi vadí, protože je tak dobrý ve své práci. Takový člověk, který nemá žádné přátele, který nikomu nedůvěřuje, je těžké odhadnout. To je nepředvídatelná a komplikuje mi úkol ".
  
  
  'Na další ulice - zahněte doleva, řekla Ириния. "Znám cestu, protože Serge jednou málem mě vzal s sebou. To bylo součástí setkání o tom, že jsem ... udělám pro něj. V poslední chvíli se otočil a dovezl mě domů. Pak je to všechno stejné, téměř mě to udělat ". Ona vklouzla ke mně a objala mě za ruku.
  
  
  "My otoky v Americe", - řekl jsem. "A na tomto můžeme dokončit to, co začali".
  
  
  To ущипнула mě za ruku. Pak ztuhla. "Hlasování o to, otevřeně před námi. Hlasování organizace.
  
  
  Ještě jsme tam nebyli, ale brána ji viděl, vágní. Hned vypnul svatý a řídil náklaďák na chodníku. Čekali jsme s гудящим motorem, dokud se naše oči nejsou zvyklí na tmu. Byli jsme v padesáti metrů.
  
  
  Cesta vyšla na plot kolem kovového drátu; prošel kolem budov, byl více než tři metry na výšku a je zakončené třemi předními prameny ostnatým drátem.
  
  
  Její, se naklonil dopředu a zároveň ji objímá volant rukama a poslouchal свисту úklidové a гудению pomalu rotující motor. Na pozadí ji slyšel tlumený hluk подогретого. Její cítil naproti sebe Иринию. V této kabině bylo útulné; Vůz je bylo možné snadno představit, jak dům na kolečkách, na kterém jsme se s Иринией procházky. A pak ji uviděl Барнисека.
  
  
  Stál za dveřmi s velkým столбовым lucernou. Kolem něj stáli lidé ve formě, a on vyštěkl příkazy. Za branou byly nainstalovány reflektory. Барнисек byl kabát s kapucí. Kolem nejbližšího budovy падало dost světla, aby bylo možné rozeznat ego tvář. Ale i bez míru jeho bych se dozvěděl, kdo to je, podle toho, jak to dávala svůj tým. Byl to Барнисек ve svém živlu, v jeho slávě. Tvrdí se, že on viděl sám sebe staromódní králem na bílém жеребце, отдающим příkazy tisícům svých podřízených.
  
  
  Ale on byl velmi účinný, ho měl hodnotit to. Ji viděl Сержа Краснова, jako hlavice. Vasilij Popov byl nebezpečný, možná dokonce i více, než Барнисек. Ale její Popov věděl, věděl ego život, ego reakci. Ji mohl předpovědět, co to bude dělat. A pak, když ji sledoval, jak posílá své lidi ve skupinách po čtyři nebo pět lidí, to si uvědomil, že to dělá velmi vážnou chybu.
  
  
  To bylo pochopitelné. Pokud by jste věděli, že nepřátelský agent jde na prohlídku budovy a zničit ego, jak by se věřit, že tento agent přijde? Zkušený vojenský прикрывает oba boku. Ji, věděl, že za branou se dívají. Ale vína Барнисека spočívala v tom, že byl příliš tvrdohlavý, - nebo možná podcenil mě. Stál u brány s baterkou v jedné ruce a pistolí v druhé. A on byl úplně sám.
  
  
  Její jel autem. Jeho řekl Иринии. - "Dolů!"
  
  
  Ona bez váhání poslechla. Ale dříve, než se ponoříte, políbila mě na tvář. Ji dokonce podezření, že to je ještě v autě. Můj smysl zapisovat, počítat, výhodný vzdálenosti. Tolik času uplyne, tolik metrů do brány, tolik sekund. první přenos, pak druhý - Барнисек, který křičí a střílí jednou, nebo dvakrát, tolik sekund, aby se chytit ho před tím, než se objeví vojáci. A vyvolávat napětí - kde byl Jan. Краснова? Kde byl Vasilij Popov?
  
  
  Co on udělal? Byly tam věci, které bylo nutné nechat pro štěstí. Nově navržený plán je možné přijít s za sekundu. Plán, nad kterým pracovali celé hodiny nebo dny, mohl se stejným úspěchem fungovat.
  
  
  Барнисек věděl, že mě čeká schůzka. Dobře, ji mohl smířit s tím. Ale on nevěděl, kdy a jak cestou. Ego vojáci čekali, že tajně jsem se dostanu s nůžkami k plotu. Nebo, možná, že mi stojí za to jít s lopatou a kopat pod branou.
  
  
  Jeho pohyb vpřed. Pomalu jel na první rychlostní stupeň, opatrně přidal rychlost. Vchod do brány byl uzavřen uprostřed řetězu. Барнисек stál na pravé straně, zády k bráně a podíval se nejprve na jednu stranu a pak na druhou podél brány. Za ním stála první ve čtyřech budov. Zbývající tři byly malé, ne více, než domy s třemi ložnicemi, a byly částečně obklopeny velkou budovou, měřící téměř s tatyana pro letadla. Reflektory byly dosud zahrnuty.
  
  
  Její přístup lízání. Starý náklaďák věci do pohybu z místa. Její rychle překonala vzdálenost k bráně. Její переключил na druhou rychlost, aniž by vaše oči od zad Барнисека. Vlající sněhové vločky o čelní sklo. Zadní kola se lehce проскользнулся sem a tam. Byl to útok s jedinou nadějí. Pokud by ji zastavil, to by šel dál. Ty zadní kola se jen točí na ledě. On držel hlavu trochu nakřivo. Můj pohled прильнул k němu. Ano, soudruhu, že jste něco slyšeli, ne? Zdá se, že někdo bude řídit auto, a? A teď jsi to pochopil, ne? Nákladní automobil. To jde otevřeně k branám a jezdí stále rychleji.
  
  
  Ještě předtím, než se úplně otočil, jeho zbraň zvedl. Její slyšel ego creek. Brány byly upřímně přede mnou. Na začátku druhý stupeň její разогнал starý motor, jak je to možné. Za sekundu do toho, jak se přední část kamionu narazila na bráně, ji stiskl pedál akcelerátoru až na podlahu. Její uslyšel ostrý bavlna, když Барнисек vydala ukvapený výstřel. Ozval praskavý zvuk, když nos starého kamionu vrazil doprostřed brány. Brána загнулись dovnitř, na chvíli повисли v natažené rozbít hozen otevřít, když řetěz se zarazil. Pravice brány nakrájíme Барснишеку v tvář. Vojáci se blížili k rohu budovy nalevo ode mě. Stroj je trochu uklouzl, když ji, vstoupil do brány. Teď je to úplně vyklouzl. Zadní část stroje začít otáčet doprava.
  
  
  Ириния вцепилась mi do nohy. Z důvodu otáčení pohybu stroje ji převalil se nahoru-dolů, jako korek ve vaně. Nyní jsme скользим bokem k rohu budovy. Vojáci нацелили na nás zbraně. Pak dva muži hodili zbraně, otočil se a utekl. Ostatní zůstaly nehybné, dokud ih není srazil k zemi stroj. Zadní část kamionu протаранила roh budovy, a můj cíl-narazila na boční okno, když v zadní části přehnala na druhou stranu.
  
  
  Ji, slyšel, jak pneumatiky prosakující na sněhu. Jeli jsme až na dvě běžící vojákům. Odina kolem nich otočil, běžel zpátky a zvedl ruce, jako by se hotel zastavil protinávrh auto. Ego otevřené dlaně zmizely s jeho tváře, a pod каретой. Ozval se hluchý zvuk, a my jsme hluboce otřesena, když mluví o obou mužích. Její slyšeli několik výstřelů. Zadní sklo разбилось. My se pohyboval v pravém úhlu k bráně.
  
  
  Jsem seděl a čekal, co se stane. Její pokračoval volant, se snaží nasměrovat tuto staré auto na správném pruhu. Zdálo se, že nás obklopují stříleli vojáci. Její tušení, kde byl Барнисек.
  
  
  Sníh na úpatí brány ležel vysoko. Jeli s задравшимся od nárazu levým předním nárazníkem. Její podíval stranou a uviděl dveře velké budovy.
  
  
  Ji zavolal. - "Ириния!"
  
  
  Ee cíl vylezl odněkud před posezením. Její vlasy visí dolů před očima. "Voila!" Pak: "To je americká výraz?"
  
  
  V tuto chvíli jsme se dostali do brány. Nárazník изгибался a držel přední část kamionu nehybně, zatímco zadní část поворачивалась. Křídla brány se začaly praskat. Sloupky brány согнулись a aby se vymanily kolem země. Kamion udělal tak velkou díru, že on jel přes nah. Jsme поскользнулись ještě na d-dvacet a zastavil se uprostřed сугроба. K mému překvapení motor pokračoval v práci. Ještě více mě překvapilo to, co jsem viděl příležitost vytáhnout ego kolem сугроба. Jeho hotel se ujistil v tom před odjezdem. Zapsat do ústavu bylo jen půl vtipy; jsme také měli dostat kolem tohoto.
  
  
  Ириния se posadila na sedátko. Ní, natáhl ruku a отсоединил dva dráty zapalování. Motor okamžitě zastavil.
  
  
  Brýle отлетела od střechy kabiny. Jsme zaparkovali tak, aby na korbě náklaďáku byl směrem ke zlomeným branku. Stál tam, jako když jsme právě jeli přes brány a nyní směřovat zpět.
  
  
  Ji už vytáhl košili kolem kalhot a rozepnul všechny ventily na opasek pro peníze. V okně za mnou byla další brýle. V ruce jsem byla červená krabička s granátem a dva modré kapsle s ohněm.
  
  
  "Ириния, - řekl jsem, otevření dveří vozu, - jsi v pořádku? Ty mě slyšíš? '
  
  
  'Ano.' Ee vlasy byly спутатны a na čele bylo malé škrábnutí.
  
  
  "Když jí to řeknu, run do speciální budovy". Její vyskočila s Иринией na kamionu.
  
  
  Nás potkala série snímků, ale bylo příliš tma, aby to dobře vidět. Kulka zasáhla do kamionu, některé se dostaly do сугроб.
  
  
  Jeho obsazení kapsli s granátem a viděl, jak několik lidí roztrhané na cáry oranžovo-žlutým třeskem. Hřímal hlasité tleskání. Hned pak se ji hodil modré tobolky jednu za druhou, menší budovu. Oni jsou hlasité хлопнули, a začalo plameny. Téměř okamžitě se dům začal hořet.
  
  
  Její vykřikl. - 'Provozujeme teď!'
  
  
  Jsme běželi ruku v ruce, dokud se její kvílel za pásmo požádal v nových modrých kapslí. Její popadl další dva, a vrhl ih v jiné budově, je menší. Byly požáry. Blížíme se k rozbitým branku a viděl, že velké množství vojáků se snaží uhasit požár. Vzhledem k nadšení, s nímž pracovali muži, tento ústav musel mít obrovský význam. Ale "speciální Efekty" поработали dobře. Vyhánění tyto požáry bylo prakticky nemožné.
  
  
  Její вытолкнул Иринию před sebou a ukázal na dveře velké budovy. Její, po něm - a налетел na upřímné pěst Барнисека.
  
  
  Úder udeřil mě do levé tváře. On udeřil ho při joggingu a ztratil rovnováhu. Ale kdy by mohl ztratit rovnováhu, jí ležel na všech čtyřech. Moje levá tágo spálenou. Pak ji viděl, jak se čtyři vojáci chytili Иринию.
  
  
  Na světě nebylo mnoho, ale plameny dal životního prostředí iluzivní účinek na bojišti. Ji viděl, jak Ириния перебросила jednoho kolem vojáků přes rameno, a druhý udeřil příjmem karate v krku. Do té doby Барнисек dostatečně zotavilo, aby zaútočili na mě.
  
  
  Je zřejmé, že ztratil zbraň, když ji pronikl branou. Tak se to pomalu blíží ke mně. Ní, odrazil se zpět a dal upřímný emu na ucho. Rána ohromil jeho, ale on byl silný jako býk. On se jen otočil. Někde zajistily úzkost. Bylo příliš mnoho zábavy, aby se řídit správně. Její cítil ostrou bolest v levém provedené výpočty, a předtím, než ji stačil ustoupit, Барнисек udeřil mě pěstí do života. Je to stahl příliš tvrdohlavý a našel čas, aby se vše nastavit. Sám našel čas na to. Ji udělal krok zpět, vydržel nice na pravou nohu, připraven otočit, aby nah rameno a cítil dunění zadek mezi lopatkami. Moje nohy подскользнулись. Její klesl na všechny čtyři. V hlav přelétla fialové, červeno-žluté světla. Барнисек šlápl na mé straně a umožnila noze lézt mi do očí. Její řítil vpravo, když mimmo mě přehnala dobrovolnosti. Tupé zbraně se dostal do sněhu v místě, kde bylo mým cílem. Její pokračoval roll.
  
  
  Rychle narazil na mě. Voják sklouzl, ale rychle se opravil. On byl nalevo ode mne, Барнисек - vpravo. Její popadl jeden z jedovatých šípů kolem pásu. Její cítil jednu a přinutil ji se objeví, když vstal.
  
  
  Voják закинул obě ruce si na pravé rameno a držel pušku, usilující, jak střelu, kterou chtěl spustit. Барснишек držel své velké ruce otevřené. Je mi z toho bylo dost. Její sklonil levou ruku na oblouku a udeřil vojáka dlaní na nos. Ji, přesně věděl, jak bude řešena tato rána. Ji, věděl, že mu zlomí nos a že úlomky kostí pronikly na ego mozek. On se celou dobu držel zbraně, jako kopí, připraven udeřit. Ale můj kop byl zmáčknutý ego, ztuhl, jako sníh kolem nás. On pomalu klesl na kluzký led. Byl mrtvý ještě před dopadem na zem.
  
  
  V pravé ruce jsem měl jedovatý šíp. Nepřítel se blíží. V ego očích bylo устрашающее výraz nenávisti. Mi se taky nudil.
  
  
  Její, obrátil se, aby zůstal na dosah ruky. Já nevěřím, že pak první úder proběhla minuta. Její zamířil do Барнисек s острием šípy. Její cítil lehký odpor špičky, až mu pronikl do emu v krku a začal se pohybovat dál. On byl hit mě svou velkou pěstí do obličeje. On mohl dokonce dostat pěstí. On pak zemřel na místě. Zášť подействовал by po dobu deseti sekund. Uplynulo ценымногие méně času. Když Барнисек zemřel, on prostě spadl do sněhu. Ztuhlost zmizela s ego osob, a to stahl jako malý ošklivý dítě.
  
  
  Brýle отбросила sníh se mi na levou nohu. Druhá brýle угодила daleko vpravo. Někteří muži se snažili обрызгать oheň vodou, ale voda v шлангах chladné. Ji rozhodl spustit ještě několik granátů.
  
  
  Její utekl, vytáhl kolem pásu modré kapsle s ohněm a hodil ih, jak je to možné.
  
  
  Ириния zmizela!
  
  
  Tato myšlenka udeřila mě jako facka. Vzpomínám si, ji obklopovaly čtyři vojáky. Ona vypnula dva; dostala silnou ránu zezadu, kdy jeden kolem nich zvedl ee a překladu. Kam?
  
  
  Kolem hořely požáry. Dvě malé budovy byly nic menšího, než jak дымящимися ploty. Třetí těleso je taky hořelo. Plameny просочилось i na vnější zdi hlavní budovy. Musí být, oni přinesli tam Иринию.
  
  
  To, lapal po dechu, se rozhlédl. Vojáci byli zaneprázdněni тушением požárů. Tam bylo dvanáct, třináct míst, kde spálil kapsle. Můj dech se podobala párů staré lokomotivy stoupá do kopce. A bylo chladno. Mé rty byly pevné, ji téměř necítil ih konečky prstů. Ruské mrazy vyhráli dvě světové velmoci. Lid utekl z nejsilnější armády Napoleona, který se zabývá všechny pálené na své cestě. A když francouzi ocitli ve skládání dolar Rusku, udeřila krutá zima. Oni se ocitli побеждеными a истощенными, když se konečně vrátili do Francie. To stejné se stalo s гитлеровскими vojsky.
  
  
  Jeho shell není proti rusi-Ruska, ale pokud ji rychle согреюсь, taky ji se stal obětí zimy. Sníh shell silnější, a tak silně, že jsem skoro nemohl vidět vojáky v okolí. Ale dopadlo to dobře, mě taky neviděli.
  
  
  Její пробирался stranou hlavní budovy, když mimmo prošla skupina po čtyřech. Sníh se odrážel plamen, takže celý obvod uveřejněný červeným světlem. Můj stín se ohnivě rudé, a nejistý. Čtyři vojáci se zdálo osmi. Nějak oni, se podařilo shromáždit vodu kolem jednoho přes hadice a začali házet plameny. Jeho opatrně se vydal podél zdi, dokud se dostal až do rohu. Dveře měla být za rohem. Když se jí podíval se otevřeně před sebou, spatřil rozbitý plot a vůz v сугробе. Pokud bychom s Иринией mohli rychle vypadnout, stroj by byl zcela засыпана sněhem.
  
  
  Za rohem vyšel voják a viděl mě. Ego ústa otevřel. Zvedl pušku, zatímco její ponořil pěst emu v трахею. Můj další úder padl na mu, když to spadlo. To se stalo smrtí ega.
  
  
  Její zahnul za roh a položil ruku na kliku. Hodil poslední pohled na заряжающуюся pekelné prostředí, ji, otevřel dveře a vstoupil dovnitř. Mě překvapilo ticho. Absolutní ticho. Na světě nebylo mnoho. Bylo to jako velká opuštěném skladu. Zeď byla betonová, stěny byly dřevěné a výška stropu byla 7 metrů. Její наклонил hlavu a poslouchal.
  
  
  Byl zvuk, ale nemohl jsem ego identifikovat. To bylo na školy potkanů, hlasitý скрипящий zvuk. Ale to nebyly krysy, to bylo něco jiného.
  
  
  Sklad byl rozdělen na oddíly. Zvuk vycházel odněkud zepředu, kde jí nic neviděl. Moje nosní dírky naplnění slanou vůní, jako šaty nebo u bazénu. Vzduch byl vlhký. Ji, věděl, že v blízkosti by měla být voda.
  
  
  Irina měla být někde tady. Zdálo se, kolem mě bylo jen prázdné místo. Přede mnou bylo přepážkou, díky které ji nemohl vidět, odkud pocházejí zvuky: několik válcových nádob o velikosti vinné sudy. Byly obrovské dva kolem stromu a odina skla. Oni byly prázdné.
  
  
  Její porazit sám sebe za to, že nedokázal vybrat jednu z pušek. Když ji obejít hotel sudu ve směru скрипящего zvuku, ji slyšel ještě jeden zvuk.
  
  
  To bylo na levé straně. To je smysl velkého nemají tak, jako kdyby někdo tleskal rukama. Ale nen nebylo linek, jako by držel rytmus. Pak se její vágní slyšel tlumený zvuk kolem vašeho hovoru.
  
  
  Její прижался k sténat a pomalu se pohyboval ve směru zvuku. Přede mnou zase seděl obrovský sud. Že by tam nám dělali by něco plánovali. Chystáte se velký kontejner, ji viděl deset metrů malý čtvereční kanceláře. Hlas stahl jasnější. A nikdo tleskal rukama. Někdo narazí na někoho po tváři.
  
  
  Vedle dveří kanceláře bylo okno. Uvnitř drát брылев. Blížící se olizuje její dozvěděl hlas. Byl to Emil. Краснова. Ale ego hlase měl zvláštní tón. Její sklouzl na místo, kde stěny kanceláře spojené se zdí velké budovy. Jeho, sklonil se a vklouzla na sténání kanceláři. Otevřeně, pod oknem ji zastavil. Dveře do kanceláře byly otevřené, a její dobře slyšel Краснова. Sergej, пробивавшийся přes okno, udeřil mě do hlavy. Jeho poslouchal.
  
  
  Zazněl ještě jeden bavlny, a Ириния plakala. 'Neříkej!' řekl Краснова v ruštině. Podivný zvuk v ego hlase pokračoval. "Ale já jsem měl vědět, ne? Všechny tyto otázky o ústavu a o mé práci zde ".
  
  
  "Serge, já jsem ..." Irina ukončila ještě jednu facku. Ji hotel dovnitř a sám dát Сержу facku, ale zdálo se mi, že slyším více, pokud budu číhat a čekat.
  
  
  'Poslouchej!' rozhněval ses Serge. "Ty jsi použila na mě! Jí řekl, že tě miluju, a ty jsi jen využil mě. Jste прикидывались dobrou ruskou, našeho slavného baletka ". To snížila hlas, protože to, co ego bylo těžké pochopit. - A ty jsi vždy byla špionážní kapitalisty. Ale já jsem tě miloval. Jeho bych vystavoval svou pozici zde na ústavu; jsme mohli odejít spolu; dokonce bychom mohli odejít do Ruska, případně do Jugoslávie, nebo Východního Německa. Ale. . Ego je hlas spadl. "Ale hlas jaký jsi. Na zemi s tím ... tím ... Carter. A ti líbilo, že si s tebou dělal ". On začal vzlykat. "A jeho stál tam, jako dítě, na den, hádat, ne už jste zapomněli vypnout брылев. A jako idiot, ji svěřil, tvé lži. Jsi prostě snažíš se dostat pryč od mě. Víte, že to čeká na vás tam."
  
  
  Její uslyšel hlas Иринии. "Ukázalo se, Serge. Byl to tak není. To jen tak se stane; jsme nešli. Jsme ... 'Znovu zvuk nárazu. Ириния vykřikla a замолчала. O něco později, zeptala se: "Co chceš se mnou dělat?" Краснова vydal hlasitý, honosné smích. "Uděláš to, můj anděl? Můj roztomilý, roztomilý ангелок! Znovu efektní smích. "Poslouchej mě, můj anděl, jsi příliš dobré pro mě, je příliš slavný, příliš krásný. Jeho a ukáži vám, co-co, co si všimnete. Její ukážu vám kamarádi, kterým se bude příjemně vás chytit.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, co se stalo s Сержем Красновым. Všechny ty roky, strávené v zoufalém režimu, iso všechny síly se snaží udržet hrozící šílenství dál od něj, snaží se zdát normální, впечатляя další vynalézavý způsob, kterým vedl ústav, vedl k tomu, že nyní ego vystřelil. Je patrné, typu nás s Иринией byl na vině v tomto. Není žádný důvod hovořit nám s ním jako s podle odhadů zvýšilo lvem, nám s šíleným psem. On úplně ztratil nervy.
  
  
  Ji, věděl, že pokud jsme s Иринией budem chtít dostat se odtud, budu muset zabít Сержа.
  
  
  Ириния řekla: "Tato zbraň není potřeba, Serge. Jeho čekal na tento den tři roky."
  
  
  Ještě jedna facka. "Vstávej, děvka!" - křičel Краснова. "Já ti ukážu některých výrobců".
  
  
  Jeho, pochopil, že se вылезут. Její vyklouzl z kanceláře za roh. Na бетонному podlaze поскреб židle. Dva stíny klouzal na světlo, které svítí v okně. Ji viděl zbraň ve stínu ruky Сержа.
  
  
  Oni šli ven, Ириния dopředu. Ve světle ji mohl jasně vidět, když prošel mimmo mě. Ee hole byly červené od všech пощечин, hezkou tvář успокаивало.
  
  
  Ji viděl, jak se prošel mezi dvěma barely. Na skladě bylo velmi horké. Ириния sundala plášť; na ní bylo jen šaty, které nosila ve svém bytě. Serge byl v černém svetr a kalhoty. Kabát byl velmi nepohodlné. Její stáhl ego a jeho nechali ležet na zemi. Já jsem šel v tom směru, kam odešel Sergej a Ириния.
  
  
  Procházející sudy, její pochopil, proč nemohu rozebírat, co znamenají tyto скрипящие zvuky. Zeď není se natáhla až ke stropu, ale bylo dost vysoké, aby se vypnout zvuky. Bylo dveře s nápisem: LABORATOŘ. On se houpal sem a tam, aby Иринией a Сержем. Její прижался k sténat, a okamžitě se tlačil dveře. Vrzání se zde absurdně ценымногие hlasitěji. Místnost se podobala staveniště pod kancelářská budova. Vlhkost těžce visel ve vzduchu; bylo horké, horké tropické.
  
  
  Ji viděl Сержа a Иринию, se blížil k druhé straně den a nakoukl dovnitř. V laboratořích byly také velké cévy, všechny kolem skla. Pozorovali, jak se čísla na hodinách, seskupené kolem opravdu obrovské sudy. Jsem se zastavil, aby každý rok do sudů; Její poloha vědět, kde byli Sergej a Ириния.
  
  
  Jen když ho úplně rozrazil dveře a vstoupil do laboratoře, její uvědomil si, že v každém kolem cév se něco pohybuje. Skleněné nádrže byly vyplněny vodou asi na tři čtvrtě hodiny. Nejprve ji, že si myslel, že je to nějaké velké ryby, jako jsou žraloci nebo delfíni. Ale pak jsem viděl její ruce na vnitřní straně jedné kolem povrchy. Objevila osoba, ale byla to tvář, kterou jí nikdy předtím neviděl. Oči díval se na mě shora dolů, pak osoba znovu rychle zmizel. Ji viděl, топание noha jiného ve stejném akváriu. Pak třetí plul přes mimmo zdi, a viděl, že všechny bytosti.
  
  
  Na druhou stranu, slyšel její hlas Сержа. "Vidíš, můj drahý anděl? Uvidíte všechny mé výtvory?
  
  
  Ní, viděl, že ve všech nádržích byly lidé. Ale ve delle nebyli muži. Ji opatrně obešel nádrž, vidět Иринию a Сержа. Kolem průměrného a největšího nádrže v lesích bylo plaku. Tato nádrž byla také skleněná, ale nen nikdo koupání. Z menších nádrží pro speciální nádrži se táhnul přes dřevěné okapy. Malé nádrže provázely velké a соединялись s ním přes mělké žlaby. Emil stál u schodiště, vedoucí k desce kolem největšího nádrže. S hloupou úšklebkem na krásné tváře díval se pak na jednu platbu, pak na druhou na druhou. Ириния taky podívala.
  
  
  Odina na plující přišel blízko k okraji nádrže. To прижался tváří a tělem na sklo, a nyní jeho ego je dobře viděl.
  
  
  Ale ve delle jste měl říct "to", a ne "on", protože to bylo гротескное bytost. Bylo to podobné jako na člověka v tom smyslu, že u něj byly dvě ruce, dvě nohy, trup a gól a zdálo se, že měl tu správnou barvu. Ale na obou stranách krku byly řad na šest жабр. Tlustý krk. Ириния řekla, že v experimentech pomocí speciální operace mladí lidé. Poláci jeví jako mírně oteklé. Membránové shell na těle разрастались mezi prsty. Ji, slyšel, jak se Irina vydal hrdelní zvuk.
  
  
  V laboratoři se ozval hysterický křik. Smích Сержа. "Co se stalo, miláčku? Se vám nelíbí můj vytvořit? A pak Emil projevil jeho génius. "Jsme dobře zdokonalil ih. Rusko, země, kterou jste prošli. Jsme téměř k dokonalosti člověka, který umí dýchat pod vodou. Hlas, co jsem udělal, Ириния, její! Její chirurgicky inzeruje tyto žábry na krku, aby mohli extrahovat kyslík kolem vody ". On se znovu zasmál.
  
  
  Muž se plavil od skleněné stěny. Ji viděl ih všechny tři v akváriu, топающих na & nb a уставившихся na Сержа a Иринию. V ih tichu bylo něco strašidelné.
  
  
  "Ano, angel", - řekl Serge, a on viděl, jak Ириния съежилась. "Moje vytvoření dívají na vás. Ale věděli jste, že ih inteligentní? Vidíte, ačkoli oni mohou dýchat pod vodou, jsou muži - mají všechny fyzické touhy a potřeby obyčejných mužů. Chcete ih splnit, moje oblíbená tanečnice? On vydal писклявый smích.
  
  
  "Mořské panny" tiše sledoval, jak Jan mazlení Иринию k sténání. Ní, viděl, že to bylo ještě jedny dveře. Nicméně to nebyla otočné dveře, a je zcela běžná. V den byla malá okna. On byl na špatné straně největšího nádrže, mezi dvěma menšími.
  
  
  Serge natáhl k klání, kde se zdálo, že bylo pero. On byl stále s úsměvem... On stiskl páku.
  
  
  Její slyšel булькающий zvuk kolem. Její rozběhla zpět na den, kdy si uvědomil, co se děje. Vody kolem malé nádrže перетекала přes dřevěné žlaby, ve velké nádrži. Mořské panny iso všech sil snažili udržet ve svých malých nádržích. Oni se držel za bulvární, když voda tekla a bránila vzduchu. Ale to byl silný proud, a proti ih vůle narazí na největší nádrži. Ih bylo patnáct lidí, kteří se plavili na kruhu a ukryli, aby každoročně přes palubu nádrží na Сержа a Иринию. Zpočátku se jí to neviděl, ale zdálo se, že v nádrži je něco jako běžecký. Její nepomyslel, že tak krmení těchto zvířat.
  
  
  Serj už dost dlouho hrál svou hru. Nastal čas zabezpečit jej. Jeho udělal dva kroky k baku a zastavil se.
  
  
  Teď to nechápu, proč je v laboratoři bylo tak horké. Když ji, podíval se mezi rezervoáry nahoru, ji viděl kouř již кружащийся v laboratoři. V mých očích kus zdi stahl tmavě hnědou, a pak tmavší a tmavší.
  
  
  Stěny zářily.
  
  
  Jan řekl: "Moje krásná balerína, tito mladí lidé, mnozí věnoval perlový své země. Oni pomáhali více, než kdy jindy, každá skupina lidí ve světové historii ". On tlačil Иринию zpět ke schodišti, vedoucí k tabuli.
  
  
  Ji hotel slyšet, co říká. Jan řekl: - "Chceš vylézt nahoru, anděl?" Možná, že mi stojí za to říct něco více o rozsahu ih oběti. Operace proběhla úspěšně, protože muži jsou nyní pod vodou. mohou se tam dýchat, bohužel, objevily nežádoucí účinky. Něco se pokazilo na operačním stole, a ih mozek byl mírně poškozen při instalaci жабр. Ih hlasivky také vypadají mírně poškozeny; nemohou mluvit. Jediné, co mohou udělat, je vydat скрипящий zvuk. Jeho, myslím, že vím, co se stalo. Další skupina bude lepší, ценымногие lepší! '
  
  
  Její vylezl po žebříku. Ji, podíval se na opačnou stěnu. Obdélník d, nebo tři byla černá a источал kouř. Vpravo ji viděl ještě více kouře stoupá nad druhou stěnou. Času zbývá, není mnoho. Potřeboval jsem rychle zabít Сержа, vyzvednout Иринию a okamžitě zmizí. Ji viděl, jak se tyto "mořské panny" obhajoval podle vody a díval se na ně. Když ji uvědomil v nádrži, které čekají na pány, desku nad nádrží, šílenství Сержа - uvědomil jsem si vše. Prkno bylo tak vysoké, že se do nah není дотянутся. Mohou si vyzkoušet to, подпрыгнув, ale bude to těžké. Ji, věděl, že Jan se chystá udělat, je tlačit Иринию v této nádrži.
  
  
  Serge a Ириния stáli na tabuli u cesty. Ириния отпрянула od konce nádrží, ale Serge pokračoval stick zbraň hej v zádech.
  
  
  "Co říkáte na to?" Serge objal ucho do ruky. "Řekněte, kamarádi, jak byste hotely udělat s tělem mladá dáma?"
  
  
  Kolem nádrže přicházející hlasité výkřiky. Oni замахали rukama . Serge znovu hlasitě se zasmál, ale jeho ego neslyšel.
  
  
  Jeho obešel jeden kolem menších nádrží. Ji, věděl, že je třeba být velmi opatrný. Pokud by Jan viděl mě, nic nemůže zabránit tomu, emu jen затолкнуть Иринию v nádrži. Do té doby, jak on vylezl po žebříku, dostal se do nich a выудил by Иринию kolem nádrže, tyto bytosti jsou, nevěděl, co by se s ní stalo. Můj oštěp mi připadala jako nejlepší volba. Znovu zaslechl za sebou hluk. Když ji chtěl obrátit, Serge udělal něco, co mě hrozně frustrující.
  
  
  On sklonil hlavu, ucho a zároveň ji objímá ruce, a zeptal se: "a Co teď, přátelé? Už jste někdy hotely říct, že chcete vidět více? On natáhl volnou ruku, chytil před šaty Иринии a trhal ego s ee těla. Emu musel strávit čas, než se plně обнажилась. "Prosím," - vykřikl. "Není to lepší?" Mořské panny křičela a skočila na tabuli.
  
  
  Ириния mě to volně. To není сжималась, i pokoušel se ustoupit zpět. Ona seděla nahá a přímé. Dvě mořské panny připluly na palubě nádrže a pokusili se skočit dostatečně vysoko, aby se chytit ji za kotník. Ona se dívala na nás, na ně, na nás, na Сержа. Podívala se otevřeně na stěnu. A ji viděl, jak zákoutí její rta скривились v lehké smíchu.
  
  
  Podívala se na hořící zeď, a musí být, říkala jsem si, že je to opravdu její osud. Pokud strašlivé bytosti v nádrži není schopen ji chytit, горящая laboratoře všech погребет pod sebou.
  
  
  Mě pohltí touha jednat. Ji musel jít k ní. Ji musel ukázat hej, že to je špatný.
  
  
  "Tancuj pro mě, anděl" - pronikavě nařídil Serge. "Nechte moji přátelé uvidí, proč jsi tak talentovaná baletka, ukázat jim, na co jsi schopen. Čím déle budeš tančit, tím déle moji tvůrci budou tě čekat. Pokud jsi остановишься, její наклоню prkno ". On klesl na kolena a položil ruku na okraj desky.
  
  
  Mořské panny se zbláznil. Ириния začala tančit, ale nebyl to ten tanec, který zde mít možnost se dostat na scénu. To byl tanec a svádění. Mořské panny подпрыгивали stále vyšší a vyšší. Jan poklekl s полуоткрытым ústy, jako by okouzlil. Její vylezl po žebříku. Během procházky ji, vlastně dotkl na opasek se zbraněmi. Vlasy na krku, stál na konci. Jí byl na úpatí schodiště, a Serge ještě neviděl mě, ale cítil jsem, víc, než viděl, že nějaký pohyb.
  
  
  Ji viděl koutkem oka. Její začal se otáčet a viděl, jak stín klouže za mými zády a objeví se za mnou. Proběhla celá věčnost, než ji otočil. Její byl na půli cesty, když cítil, jak se ke mně blíží stín kolem hromady dřevěných trámů.
  
  
  Proti pohybu vpřed, zdálo se, že způsobil malý hurikán. Obrázek dotkl se mě s рычанием. Jeho zakopl, pokusil se obnovit rovnováhu a spadl na betonovou podlahu. Ruce táhli mě snaží dostat do krku; každému národu byla прижато do zad. Nějakým způsobem se mi podařilo otočit a chytit člověka. Její hit na mu a minul. Ale on viděl, kdo to byl - Vasilij Popov!
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  Popov měl na sobě svetr. Její popadl ego a odstrčila od sebe. Byli jsme asi jediné síly, ale on byl v nevýhodě. Její věděl ego. Její hodiny studoval všechny detaily ego života. Její věděl ego reakci, věděl, jak se cítí, jak se bojuje. U něj neměl šanci.
  
  
  Tak jsem našel čas pro něj. Její podezření, že Jan bude sledovat, jak se odehrává boj. Její popadl Popov a trefil jeho pravou rukou po tváři. Zaznělo tu ránu. Ale ve velké laboratoři se ozval další hluk - praskání hořícího dřeva.
  
  
  Emil střílel, a beton pod mou pravou nohou popraskaná. Brýle odskočil off a dostala se do malé skleněné nádrži vedle mě. Otvor se vyprofilovalo se zvukem podobným рваную papír. Její, obrátil se, aby Popov mezi mnou a Сержем. Ze svého vysokého postavení u něho mohl být příležitost nerušeně střílet mi v hlavě, ale já jsem zůstal dost dlouho na to, aby emu možnost tak učinit.
  
  
  Popov tak silně klesl na kolena, že ego je ruka se dotkla betonovými podlahami. Oba jsme promočený potem. Kouř nad námi клубился, jako duch, na stropě. Popov dostal, a protože jí byl si jistý, že одолею jeho, tak jsem si jist, že выдержу to je vše, čas, jeho, vrhl se na něj. On se rychle zvedl z podlahy, s úzkým nožem v ruce. To tiše, zvedl ruku na oblouku.
  
  
  Nejprve ji nic není cítil. Ale pak krev kolem mé pravé ruce začala prosakovat přes rukáv. A s krví přišla bolest.
  
  
  Můj revmatismu bylo automatické. Její отпрыгнул zpět, opět mi dalo volnou ruku. Serj opět vystřelil; To cítil tak, jako by se tentokrát odrazil kus nosu mé boty. Její ныряю vlevo. Brýle odskočil off zpět do skleněné nádrži, je velmi blízko k první díře. Tentokrát se ozvalo hlasité praskání, jako jam-packed nehty na školní tabuli, skřípání, praskání. Zdá se, že nádrž разваливался. Popov se postavil mezi mnou a Сержем. On se zranil mě, a to bylo ego a sebevědomí. Nyní se rozhodl mě zabít.
  
  
  Její откинулась zpět, když je z poloviny naklonil se ke mně s nožem před sebou. Usmál se, a шрамм apeluje na jeho tváři se proměnil v půlměsíci. Teď to byl plný důvěry. On způsobil mi bolest, a věděl to. Vše, co emu bylo třeba udělat, je rychle mě vypnout.
  
  
  Její natáhl obě ruce s раскрытыми dlaněmi před sebou. Na okamžik ji sklonil nad kolena. Ji musel chytit odina na jedovaté šipky kolem svého pasu, ale s rukou, dát emu šanci. Mohl zasáhnout низменному острием nože směřuje nahoru, a uvrhnout ego mezi žebry na můj skládání dolar.
  
  
  Její zabočil doprava a levé nohy natáhl k запястью s nožem. To отпрыгнул úrazu. Teď se jí ztratil rovnováhu. Její, obrátil se k němu, když se znovu pokusil o skok vpřed. Jsme krouží ještě jeden kolem druhého.
  
  
  Nemohl jsem riskovat, podívat se na Сержа, ale slyšel, jak to kašle. Byl nad námi, a on tušil, že se do něj dostal kouř. Popov zamířil doleva a прижался. Její, ustoupil na stranu a chytil ego za zápěstí oběma rukama. Nůž byl upřímný před mým obličejem. Ego ruka ležela na mém levém rameni. Pokusil se ustoupit, snaží se воткнуть nůž mi do zad.
  
  
  Její klesl na kolena. Současně ji strhl ego za ruku s nožem. Její cítil ego život na svém zátylku.
  
  
  Její, zatímco pokračuje vytáhnout, упер hlavu emu v životě, a rychle vstal. Její cítil ego full-nice, když jeho nohy mimo dosah od podlahy. Její pokračoval vytáhnout ego za ruku. Ego nohy jsou čím dál vyšší a vyšší. Když ji, cítil, že ego nice na moje záda uvolnil, znovu ji potopil a vytáhl ego za ruku. To поолетел mnou navždy. Když to letěl mimmo mě vzduchem, to udělal impulzivní pohyb nahoru a pustil ega ruku. Na okamžik se zdálo, že je to, jako by ponory. Její, uvědomil jsem si, že to letí otevřeně k треснувшему стеклянному nádrži.
  
  
  Dotkl se ega nohama. Z důvodu kolize s kramářské nádrží ego let trochu prodléval, ale on pak letěl dál. Ego kolena jsou mírně ohnutá. Sklo je již oslabena dvěma zásahy. Ozvalo hlasité praskání, když se jeho nohy jsou rozbité sklo. Pak ji viděl, jak střepy nakrájíme na ego nohy, když letěl. On hlasitě křičel. Nůž vypadl přes ego ruce. Kolem лопалось sklo. S hlukem víčko nádrže začátek rozpadat.
  
  
  Ji nemohl vidět, co dělal Serge. Ji mohl jen hádat, že to byl stejně nehybný jako její. Prošel dolly sekundy. Ji viděl, jak úlomky skla терлись o tělo Popov. Ego života už byl v díře, později prsa, a pak sklo se rozpadlo, jak domeček z karet.
  
  
  Její odrazil zpět, když kolem mě загремело sklo. Ji viděl střepy na krku Popov, kdy banka se zhroutil. Hluk byl ohlušující. Tělo Popov, zdálo se, корчилось a извивалось, když to падало, mezi střepy. Ale když spadl na zem, ležel nehybně. Pak ji sklonil se k němu.
  
  
  Savchenko se stal despotický. Její вспотел, a vzduch byl задымлен. Švédové Popov bylo v troskách. Ji, podíval se na ni a viděl krev a potrhané oblečení. Ležel na prováděné výpočty. Její převrácený ego nohou. Odina v okolí velkých úlomků skla přilepená u něj v krku. Zbytek tvořil trojúhelník s linií ego krku. Nebylo pochyb o tom - Ano, je mrtvý.
  
  
  Její uslyšel hlasité tleskání a cítil, jako něco, co se dotkl mého ramene. Serge znovu vystřelil, a brýle odskočil off od mého levého ramene.
  
  
  Její зигзагом vylezl po žebříku, po hmatu opasek se zbraněmi. Serj opět vystřelil a minul. Její viděl, že Ириния stále bylo na polici. Kouř nad její hlavou клубился stále více hustými vrstvami. Mořské panny дергались, jako panenky, a vydávali скрипящий zvuk. Ji, sestoupil po schodech dolů, před tím, než Sergej mohl znovu vystřelit. On už nemohl mě vidět. Ji vytáhl oštěp kolem pásu a кинул do něj jeden z jedovatých šipek. Ji vzal ještě jednu šipku a držel ee v ruce. Pak ji, sestoupil po schodech.
  
  
  Serge více nevěnoval mi pozornost. On se posadil a natáhl k Иринии zbraň, druhou rukou třes tabuli. Ириния již tančí, ona šla do školy s rukama, snaží se držet rovnováhu. To раскачивалась po palubě sem a tam. Nyní strach byl prominentní v jeho očích. Mořské panny přestal fušovat a křičet. Oni se pomalu plavili, zvedl hlavu nad vodou, a podívali se na na nah. Oni mě donutila přemýšlet o čekání na oběť акулах.
  
  
  Když jí byl od začátku druhé příčce, její rychle se zaměřila a zastřelen na pneumatické pistole. Řítí arrow пролетела mimmo hlavy Сержа a ztratil v kouři nad ním. Její uslyšel tiché zaklepání, když šíp prorazil strop.
  
  
  Téměř okamžitě ji зарядил druhý šíp. Serge, zdálo se, že si ani nevšiml, že jsem vystřelil. Ириния začala ztrácet rovnováhu. Ji musel bránit mu bylo upozornit na tuto desku.
  
  
  "Краснова!" - divoce řval ji. Jsem musel udělat ještě tři kroky.
  
  
  On se otočil s tím stejně divoký pohled v očích. Pozvedl zbraň, aby střílet. Ale dříve, než on měl čas o tom vyprávět, její, kliknul na spoušť pneumatické pistole. Znovu se syčivý zvuk. Arrow se dostal emu v hrudi. Udělal krok směrem k žebříku. Zemřel sedět a zhroutila se dopředu, držel před sebou zbraň. Ego tvář se dotkl začátku druhé příčky, a on skočil mimmo mě. Ale ne díval se za ním. Ona byla nahoře schody a díval se na Иринию. Ona byla v troskách doleva a dělala podivné kruhové pohyby rukou.
  
  
  A pak to spadlo.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  
  
  
  Ale to nespadá zcela do vody. Ona klesla na tabuli, перекатилась přes okraj, ale viděla možnost skočit na tabuli s rukama. Její nohy visely v & nb.
  
  
  Mořské panny byly u vytržení. Ji chytil s pás ještě jeden šíp a vložil ji do své zbraně. Ji, dát nohu na prkno.
  
  
  První tři muži šli přes vodu, a hotely chytit Иринию za kotník. Mé šípy kolem pistole dostala jeden na pravou tvář. Za deset vteřin byl mrtvý a utopil se v nádrži.
  
  
  Ostatní nevěděli, co si myslet. Byli opatrní, i nadále plavat pod Иринией, a jeden dokonce skočil k ní. Snažila se vrátit na prkna, ale pokaždé, když ona přišla na to, kolenem, jedna z mořských panen подпрыгивала, chytit ji za kotník a strhnout. Pak se rychle ponořila dříve, než ji stačil dát ještě jeden šíp. Jeho opatrně se přiblížil k Иринии. Její зарядил v pistoli ještě jeden šíp. Ириния упиралась lokty na tabuli, jako by to пролежала na podlaze v moři, a byl to jediný kus rozbitého stromu, za který jí může držet. Únava byla na její tváři. Deska шатко ležela nad rezervoárem, teď to hrozilo tip.
  
  
  Jeho, pohlédl na last zdi, aby zjistili, kolik času zbývá. Nejvzdálenější zeď, který ji poprvé viděl, téměř úplně zmizela. Ji viděl skrz naskrz temná noc. Plameny chvěla a гасло. Oheň se nyní pohyboval po strop, a uvědomil jsem si, že trámy se brzy zhroutí. Zeď vlevo od mě hodně spálil. Zakouřený vzduch stahl dusit mě. S každým nádechem ji cítil pálení v krku a plic.
  
  
  Nyní jí byl blízko s Иринией. Ji opatrně poklekl, dávat jeden kterémukoli národu na tabuli. Ириния snažila se mě chytit.
  
  
  "Vezmi mě za ruku," řekl jsem. Natáhla ruku.
  
  
  "Mořské panny", stále více se podobal žraloků. Nyní se podíval na nás, zatímco plovoucí sem a tam. Čas od času jeden kolem nich publikoval podivný skřípavý zvuk.
  
  
  Její cítil prsty Иринии na své. Mořská panna vysoko vyskočil a udeřil jí hlavou o tabuli. Deska houpal doleva. Její klesl na obě kolena a chytil se za palubě desky. Zbraň se šípem spadl mi mezi kolena. Její ležel na všech čtyřech. Nohy Иринии znovu se ponořila do vody. Mořské panny krouží upřímný pod povrchem, zatímco plovoucí bez námahy.
  
  
  Její lezl na Иринии. To iso ze všech sil se snažila упереться kolenem na tabuli, a každý její pohyb je шатался stále horší.
  
  
  "Uklidni se," řekl jsem. "Počkej, až s tebou."
  
  
  Ona zachovávala klid. Její počkal, až se přesvědčil, že mořská panna se na mě, pak dal pistoli na šipky, na polici a jen předstíral, že upozorňují na Иринии. Oni to čekali. Ji viděl, jak jednou kolem nich trochu skočil a odešel, aby se postavit pod Иринией. Dokud byl pod vodou, znovu ji zvedl zbraň a nyní se zaměřila na místo, kde, myslím, že se může objevit mořské panny. On se opravdu objevil. Její vystřelil.
  
  
  Šíp zasáhl člověk-panna v žábry z boku na jeho krku. On uskočil stranou se silným oživením, sekundu bojoval, pak окоченел a klesl na dno nádrže.
  
  
  Její popadl nový šíp v pásmu a lezl na Иринии, přemýšlíte o Серже, který ležel vedle mě s pistolí u úpatí schodiště a Popov s ego nožem na zlomenou nádrži. Pak ji myslel si o sobě, ползущем na vratké desce, zatímco skupina lidí-mořských panen кружила pod vodou v & nb, a já jsem neměl zbraně pod rukou.
  
  
  Ириния ulevilo, když ji natáhl, hej ruku. Popadla mě za ruku oběma rukama a sedl si na tabuli. Přitiskla se ke mně. "Ach, Nick, - řekla. "Myslel jsem, že ..."
  
  
  "Počkej! Ještě nejsme v bezpečí! Tyto hotely by, aby ta deska spadla do vody. Stále musíme dojít až do konce." Když ona přikývla, jí řekl: "pustil Jsem tě teď.
  
  
  "Ne!" Ona je v zoufalství, přitulila se ke mně tak, že deska se začala houpat ještě silnější.
  
  
  "Uklidni se," řekl jsem, udržet klidný hlas. - Až do konce jen d-tři. Pokud zkusíme spolu, můžeme spadnout z hrací plochy. Vezmi mě za ruku. Její jemně jdu zpět, a ty půjdeš se mnou, dobře?
  
  
  Ona přikývla. Popadla mě za ruku a táhla na jedné ruce ke svým коленям. Nyní kouř zahalené vodu. I přes plameny podél stěn a stropu, mi byla zima. Ledový noční vzduch se vznášel přes díry ve stěnách. Plameny съело kus střechy, a přes tuto díru проникал vítr. Je škoda, že sněhu už nebylo. Její cítil mráz - a to byl zcela oblečený. Její nedokázal představit, co teď prožívá nahá a mokrá Ириния.
  
  
  Střih na ruce, který jsem měl v boji s well-spread, nebyl hluboký, ale mě to mrzelo. Ириния nic o tom nevěděla, a to byla ruka, kterou popadla za ruku. Její odrazil a táhl ji za sebou. Šli jsme dovnitř za дюймом. Pokaždé, když Ириния třes, deska раскачивалась. Bylo příliš mnoho věcí, o kterých ji měla současně na paměti. Musel se zaměřit na tabuli, takže to není spadl do vody. Pak byli tito lidé-mořské panny, kteří se plavili prostředí nás, a někdy stoupali nahoru, aby se každý rok, jak daleko jsme od nich. Najednou jeden kolem zbývajících bytosti zaútočí na nás, a my jsme se ocitli v nesnázích. A pak se objevila bolest v ruce. A oheň! Mé oči už слезились od kouře. Vrcholem plamene čas od času byl невыносим, a pokud ji necítil této savchenko, on byl ještě ledový chlad, který na první přišel zvenčí. Vojáci dušené oheň, který stále hoří. Samozřejmě, někdo vzal otěže a dával rozkazy. Dvě hasičské hadice je nyní napojena plamen mimo ledovou vodou. Ale nikdo nic nepřijala s plamenem a kouřem uvnitř.
  
  
  Pak Ириния začátek silně třást. Deska закачалась. Jeho držel ji jednou rukou, a deska je jiná. My seděli nehybně, jako ledové sochy. Ириния podíval se na mě zoufale prosebný pohled. Jí se usmál, s jistotou doufat, že na nah. "Zůstal jen jeden doktor," řekl jsem.
  
  
  "Já ... já jsem мерзну," řekla, znovu třásla.
  
  
  "Kdy tam budeme, vezmeme tě oblečení Сержа. Pak se vrátil do kanceláře a оденем kabát. Vojáci mají plné ruce práce s prací s hasicí přístroje, takže můžeme jít otevřeně do kamionu a odejít. Pravděpodobně oheň zničí zbytky této laboratoře. Jsme se, hlasování uvidíš.
  
  
  Pokusila se o úsměv. Zoufalství zmizelo kolem očí. A v tuto chvíli nikdo kolem lidí-mořských panen pustil znovu.
  
  
  Ji, viděl, jak to jde, ale už bylo pozdě. I kdyby ji viděl, ego dříve, jeho by nevěděl, co můžu dělat. Se nořil hlouběji a otevřeně vystoupil ze dna. Ji viděl, jak ego prsty загребали vodu. Ego oči byly široce otevřené a dívaly se na nás. On vylezl nahoru a skočil. On je nemohl chytit mě, nebo Иринию, ale on šel tak daleko, že byl schopen udeřit na desce zaťatými pěstmi.
  
  
  Deska silně раскачивалась sem a tam. Ириния snažila se mě chytit. A pak nit police sklouzl z konce zásobníku. Deska spadla do vody.
  
  
  Její dotkl vody zády. Jeho, cítil, jak se zmenšuje kolem mě, пропитывая své oblečení. Krátce předtím, než můj gól padl, ji slyšel hlasité zvuky. Musela jít do Иринии, ochránit ji. Mořské panny mě zajímá; jsou to jen hotely a uchopit ji.
  
  
  Můj gól vyšplhal nad vodou. Její zahrozil ego a podíval se na nádrž. Dokud ji sledoval, její, natáhl ruku a sundal boty.
  
  
  Tři mořské panny obklíčili Иринию a hlasitý křik. Zdálo se, že jim něco nového, něco, co mají mlhavou pamatovali, ale nevěděli, co s tím dělat. Ale brzy přemýšlet o tom. Ириния držela se jednou rukou za desku.
  
  
  Když ji sundal boty, její подплыл k ní. Vrzání v nádrži absurdní ценымногие horší. Tři mořské panny, bez zájmu se podíval na mě. Její asi byl příliš podobný na ně být zajímavé. Ale s Иринией všechno bylo jinak.
  
  
  Její hotel, aby se mnou měli zájem. Její hotel, aby zapomněli Иринию a zaměřují se na mě. Potřeboval jsem něco udělat, aby rozrušit tento zájem.
  
  
  S výjimkou tří, окружавших Иринию, zbytek se plavili pode mnou, pod ní a čas od času se vznášela při tvorbě své скрипящие zvuky. Nevěděl jsem, kolik ih bylo v nádrži.
  
  
  Její подплыл k plovoucí desce a zavrtěl hlavou, když Ириния natáhla mi ruku. Pokud by poslední tři roky byly pro nah noční můrou, to nic by znamenalo ve srovnání se strachem, který ji teď viděl v jejích očích.
  
  
  Ji zavolal mořských panen. - 'Vítejte!'
  
  
  Oni se podívali na mě na chvíli, a pak se opět otočili k Иринии.
  
  
  Byl jeden způsob, jak zaujmout ih. Podél police ji tlačil Иринию. Podívala se na mě. Její втиснулась mezi ní a mužem vedle ní. Když se natáhl k ní, odstranil její ego ruku. Ostatní dva se dívali. Nevěděli jistě, představuji její hrozbu nebo ne.
  
  
  Osoba-mořská panna, čí ruce ho zastavil, podíval se na mě jako налитыми krví oči, že se zdálo být růžové. Ego tyčinek a rty jsou oteklé. Přišel opět lízání, a natáhl k Иринии. Znovu udeřil jeho ego v ruce. Je to stahl hlasitě křičet, On se plavil pryč, vrátil se a znovu křičel na mě. Ego růžové oči dotazování se podíval na jiných mořských panen. On nevěděl, co dělat. Opět se na mě podíval, a stahl hlasitěji, než kdokoliv jiný kolem nich kdy udělal. Pak plácl se dlaněmi o & nb. Nyní jí byl mezi ním a Иринией. Ostatní dva přerušily hru, aby každoročně se na mě. Jí byl připraven. Jeho iso všechny síly vydal v pěst. Hit hit jeden po druhém u nich těsně pod pravé oko na tváři. Vzadu bylo dost síly, aby zahnala ego atd.
  
  
  Teď byl tak blízko, že mohl dotknout mořské panny, drží Иринию. Jeho stiskl ego скользкое zápěstí. Pak thoth, který ji zabil, najednou ke mně přistoupil zezadu, a já jsem cítil, jak se něčí ruka váže krk, protože to, co můj průdušnice напряглась.
  
  
  Mým cílem je se ocitla pod vodou. Tlak na krku zvýšil. Její odstrčila oba lokty zpět a snažil se osvobodit. Tlak se zvýšil. To затащил mě na dno nádrže. Zdálo se mi, že jsem se nemůže dostat na triky ego.
  
  
  Když ji viděl, že to stahl tmavé, jako hustý závoj před mýma očima, ji začal kroutit. Ji pustil všechny známé mi technik karate, ale asi to nevyšlo. Ji, věděl, že nemůže dýchat pod vodou. Ji, věděl, že to může затащить mě na dně nádrže, a stačí si sednout na mě. To bude trvat více než tři minuta.
  
  
  Její zatnuli zuby. Měl jednu šanci: jen ego schopnost dýchat pod vodou. Teď jsme byli téměř na dně nádrže. Její sevřel oba koleno. Její natáhl ruce před sebou, pak sevřel pěsti, jak je to možné za hlavu. Když ji ucítil, že se týkají жабр na obou stranách krku muže, jí začal otáčet pěsti.
  
  
  Téměř okamžitě cítil, jak ruka relaxuje v mém krku. Pak ji udeřil do revmatismu, уперев loket upřímný v bok. Její dotkl ega prsou. Její slyšel булькающее vrčení, než bolí. On povolil sevření, a jeho byl schopen otočit.
  
  
  Pak mi dalo se s ním vypořádat. Ale já jsem mohl jen přemýšlet o dvou věcech - naplnit plíce vzduchem a dostat se do Иринии. Ji, přitiskl kolena k hrudníku a уперся nohama na ego prsa. Pak ji, vešel a stahl vydláždit si cestu přes vodu.
  
  
  Její, cítil, že svaly krku hrozí, relaxovat, a voda se dostane do mých plic. Hustá opona před mýma očima nejprve bylo tmavě šedé. Nyní se stala černou, jak безлунная noc, pak ještě tmavší, takže se staly viditelné pro ostatní barvy. Je to stahl velmi tmavě fialovou. Jeho, cítil, jak se točí kolo barvy: červená, modrá, žlutá blikají, jak explozi ohňostroje v mé hlav. Ale zvuk nebyl jen zurčení, bublání tekutiny, jako kdyby voda tekla velké soutěsky. To je smysl velkého nemají z dálky. To je smysl velkého nemají tak, jako by jí to neslyšel, byl to outsider pozorovatel, pozorovatel jako jiný člověk topí.
  
  
  Její, uvědomil si, že není выплыву na povrch. Její napůl uvízl v nádrži. Mé ruce se pomalu, visí dolů po stranách. Její, cítil silnou touhu usnout. Potřeboval jsem si zdřímnout. Ji, myslel jsem si, že to bude trvat jen několik minutu, že jsem jen chci dát svému tělu trochu odpočinout. S obrovskou silou vůle ji donutil otevřít oči a vylézt nahoru.
  
  
  Když ji konečně překonal to její bylo krátké matoucí. Ji vedl vzduch, ale byl horký a kouřovou, moje plíce hoří. Ale horké, kouřové, nebo ne, stále to bylo vzduchem. Může být, lidé-mořské panny mohly vdechnout vodu a ji - ne.
  
  
  Kouř клубился upřímný nad vodou v nádrži. Pro nádrže ji více neviděl nic. Bylo to jako, že strop je napůl jedl nějaké monstrum. Přes mlhu ji viděl unikající oranžový plamen. Jedna stěna laboratoře již zmizela, druhá zmizela na tři čtvrtiny. Ji znovu vdechl vysušuje vzduch, a pak cítila ruce na svém kotníku.
  
  
  Já si srazil s nohou. Její se snažil vstoupit, ale ruku na kotnících bylo příliš silné. Byli dva, jeden na každé noze. Její natáhl záda, pak se naklonil dopředu, jak je to možné, jako kdyby dělal skok nůžky s trampolíny. Její rozhodla zaútočit na toho, co byl na mé pravé noze. Když ji, naklonil se dopředu, sevřel jí obě ruce na velké pěst. Její двинул na ego čelisti tak silně, jak jen mohl.
  
  
  To vydal hlasitý ostrý výkřik, podobný zvuk strašidelný pod vodou, nebo zvuk delfína. Ego moc zeslábla, a on se chytil za hrdlo. Pak se vše ego, tělo расслабилось, a on plaval na dno nádrže. Téměř okamžitě ji udeřil jiný oběma pěstmi. Popadl mě za zápěstí a vytáhl na dno nádrže s mocí, která ho nikdy předtím necítil. Její natáhl k ego жабрам, ale to двинул hlavou na stranu. Pak je to zcela mě překvapil úderem karate, který zlomil by mi klíční kosti, kdyby nebyla odrazil. Nicméně, udeřit tak silně padl na nohu, že bolest projel celé mé tělo.
  
  
  V ten moment je to, že pochopil. Těchto mistrů není jen прооперировали, ale vychován. Neměl jsem čas se zastavit na tomto na dlouhou trať, ale je to úžasný objev tak dlouho trvalo mě, že se mu podařilo postavit se za mě a objal mě. Jakmile pocítil jeho sílu ega rukou kolem sebe, ji, vešel zpět mezi ego noha.
  
  
  Když ji, cítil, že má ruce kolem mé hrudi uvolněná, její, obrátil se a rychle udeřil jeho ego na krk z obou stran. Fouká hned zabili ho. Tyto žábry byly zvláště citlivé a zranitelné.
  
  
  Ale neměl jsem čas zabíjet ih jednoho za druhým. Potřeboval jsem okamžitě udělat něco, co by se změnilo tuto práci. Jí, выплыл na povrch, udělal několik hlubokých nádechů v дымном vzduchu a rozhlédl. Svět se skládala z клубящейся masy kouře. Přes něj nic nebylo vidět. Čas od času ji viděl záblesky oranžové plameny, jak leze na sténání, nebo do stropu.
  
  
  Času zbývá, není mnoho.
  
  
  Její ныряю. Oni pobrali Иринию na dno nádrže.
  
  
  Její plaval, a zaměřil se ve velkém na stvoření. Když ji, přistoupil k němu, její, šel ve směru ego жабр. Ji nikdy nehrála, protože jeden kolem jiných налетел na mě z boku. On mě praštil s jeho lebkou v životě, a to právě v době, kdy se moje nohy dotkly hlavy velké monstrum.
  
  
  V důsledku srážky ní ztratil rovnováhu. Ji, věděl, že nemůžu zadržet dech navždy, a u Иринии musí být špatně s tím. Její plánoval rychlý řez, muž-panna, chytit Иринию a plavat k okraji nádrže. Náraz odhodil mě stranou. Odina kolem nich přistoupil ke mně zezadu. On natáhl své нелепые ruce.
  
  
  Její ego čekal. Když byl poblíž, ji odstrčila ego ruce a silně se udeřil ho do krku z boku. On okamžitě usnul. Byl mrtvý do toho, jak ego voda strhla na dno nádrže.
  
  
  Ale největší byla zdaleka není mrtev ...
  
  
  Znovu ji napadl ho. Nevím, varovala zda ego pohyb vody nebo výkřik někoho, kdo podle ostatních, ale když ho přiblížil k němu, on se otočil a stahl čekat na mě.
  
  
  Popadl mě za obě ruce a táhnul za sebou. Její slyšel skřípění ego zubů o můj život, když mě протащило mimmo ego hlavy.
  
  
  Potřeboval jsem dýchat. Její подплыл k němu. Když ji šel mimmo ním, on upřeně se na mě podíval. Její předstíral, že lézt nahoru, aby se popadnout dech, ale pak se otočil a skočil na něj.
  
  
  Její první hit jeho ego otevřeně v krku, pak se plavil pryč. Úder byl dost silný, aby ho zabít, ale on byl oslabena. On přitiskl ruce ke krku a podíval se na mě. Její sestoupil upřímný ego nad hlavou a současně zasáhla jeho ego oběma pěstmi. Když se ho dotkl na жабрам, jsem vždy cítil něco губчатое. Může být, mezi žábry a mozkem existuje přímá souvislost. Začíná druhý úder zabil ho. Okamžitě plaval, aby se popadnout dech.
  
  
  Odběr vzorků vzduchu téměř pryč. Laboratoř se proměnila v moře plamenů. Povrch vody již bylo teplé kvůli savchenko ohně. Stěny byly ve světlých polích, a strop je téměř úplně zmizel. Ostrý kouř visel všude, a přiblížení okruhem, jak černé parfémy, kolem nádrže a nad ním.
  
  
  Neměl jsem čas hledat cestu k ústupu. Pokud ji ještě počkat, Ириния topit. Její potopil tak rychle, jak jen mohl. Ale když ji skrýval, jeho něco, co vymyslel. Můj pás se zbraněmi!
  
  
  Mám ještě několik kapslí s ohněm a alespoň dva nebo tři kapsle s granáty, ale vůbec nepoužil žluté kapsle s plynem.
  
  
  Její пощупал pod košilí, která se zabývá прилипала k mé kůži, a rozepnul si pás. Její plaval s opaskem v ruce. Jakmile ji vylezl nahoru, ji hodil ego, jak je to možné a dál. Ji, a viděl, že bezpečně klesl od konce nádrží a skočil k Иринии.
  
  
  Její byl na půli cesty, když první asi dva výbuchy granátů se mi válí sem a tam. Její přitiskl ruce k uším. Ji viděl, kde se ocitl pásmo. To spadlo rovnou na tabuli, a kapsle explodovala okamžitě a pak přistání. Její slyšel hlasité praskání, vrzání. Zdálo se, že nádrž teče. Její plaval, ale ne сводил oko korálek nádrže.
  
  
  Crack přes vodu bylo těžké vidět. Ale když se rozrostla, se všechna voda tekla tam. Crack se konala po celém nádrži shora dolů. Lidé-mořská panna již není mysleli оборудова mi nebo Иринии. Podívali se na aktuální vodu stydět červenýma očima. Ириния není přesunula z místa.
  
  
  Ji, natáhl se k ní a objal ee v pase. Jsme zůstali v nádrži více šest-devět minuta. Většinu tohoto času Ириния nacházela nad vodou. Ji pokusil spočítat, jak dlouho to пробыла pod vodou, a šla asi za pět a půl minutu. Musel povýšit ji na čerstvý vzduch. Co by se stalo, protože žluté kapsle nyní byly mnohem nebezpečnější zbývající odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Široké trhliny v nádrži praskla velká bublina. Její začal plavat, a zároveň ji objímá Иринию v pase, a plaval na povrch, když trhliny se vyvinulo do obrovské pavučiny. Pak se celý tank se uvelebil.
  
  
  Lidé-mořské panny křičeli strachem. Bubliny výstup ih жабр. Chargeback s matně řev se zhroutil. Voda spěchal kolem nádrže obrovskou vlnu. Mořské panny bojují s ní, jako je losos, který je skákání do prahy, aby нереститься. Ириния bezvládně visela u mě na rukou. Její, bál se, že jakmile pocítí, že šla přes vodu, bude se snažit dýchat. A teď to byl otrávený vzduch! Ji musel bránit hej dýchat. Nás засосало v otevřené části nádrže. Nejsem сводил očí s den v blízkosti s rezervoárem, den s hranatým sklem uvnitř. Bylo to web-strana budovy, která se zabývá ještě hořel.
  
  
  Zavřít icar vody se zvýšil. Její ne příliš velké starosti o осколках skla; průtok vody смыла ih na podlaze laboratoře. Pokud by si ji mohl držet Иринию a mě se dál od зазубренной straně nádrže, mohli jsme to udělali. Nyní proud šel rychleji. Dva mořských panen již byly vyhozeny a spadl. Její ho zvedl ruku k ústům Иринии a vzal její nos mezi palcem a ukazováčkem. Musel vylíčit surfařů bez surfy.
  
  
  Voda утащила nás k otevřené straně nádrže. Její vznášel se s Иринией na klíně. Nyní se dostáváme k зазубренному okraji, a já jsem šel na bok, aby se dostat ven. Mořské panny byly všude kolem nás. O nás zapomněli. Oni pokračovali plavat proti proudu, snaží se udržet trochu vody v nádrži a sám zůstat v nen.
  
  
  Pak jsme prošli ostrý konec nádrží a hodili na zem. Její přistál na záda a sklouzl po podlaze spolu s Иринией na mých bocích. Od té doby, co ji hodil opasek s granáty, dokud jsme přistáli na zemi, může trvat více než minutu.
  
  
  Když jsme zastavili, ji lezl a běžel s Иринией na ruce, je to k postranní den. Její притянул ee k sobě. Její šňupání vzduch v případě, že smrtící plyn, létání přes dveře spolu s námi. Musí být, to впитался vodou.
  
  
  Ириния stále bezvládně ležela u mě v náručí. I když teď jsme byli mimo laboratoř, jsme stále zůstaly na skladě. Stěnu za nás zcela выгорела. Všude клубился kouř. Chlad venku колыхался kolem nás - kolem Иринии v její mokré nahotě a mě v mé mokré oblečení. Její otřásla a rychle se dal Иринию na zádech. Její sáhl palec hej, do úst a tlačil jazyk z ee krku. Její приоткрыл její ústa na zámek a прижался k němu.
  
  
  K mému překvapení, první reakce, kterou cítil z její nah, byl nedostatek pohybů nebo стона. Byl to jeho jazyk proti svému. Na chvíli to покачивала hlavou dopředu a dozadu. Její rty změkly, pak ožívají. Ona začala mě líbat. Objala mě kolem krku.
  
  
  Její vstal a táhl ji za sebou. Jakmile jsme vstali, začali jsme kašlat, od kouře. Její sundal košili, a my sevření vlhký hadřík na nose a ústech.
  
  
  "Nick, co budeme dělat?" - Podívala se přes čtvercové sklo na lidi-mořských panen, zakroucené jako ryby na souši. Oni zemřeli jeden za druhým. Jeho řekl: "jsou Tam dva lidé v suché oblečení. Pokud se budeme snažit dostat do stroje, mokré, jako teď, jsme замерзнем až do smrti, než se přes brány. Její jdu dovnitř. Popov byl asi moje velikost. Ego švédové by například mně přistupovat. Její vyvedu vás oblečení Сержа.
  
  
  Ona přikývla. "A co mám dělat?"
  
  
  Její o tom přemýšlel. By to mohlo pomoci, ale ...
  
  
  "Poslouchej, laboratoře otrávený. Ji musí zadržet dech, když jdu dovnitř. Jí chci, aby jste šli do kanceláře Сержа. Tam visí tvá matka. Můžete najít kabát za rohem, za oknem. To bude fungovat? Pojď, оберни tuto košili kolem nosu. Uvidíme zde. Ona znovu přikývla a běžela nahá podél обгоревшей zdi.
  
  
  To udělal ještě jednou zhluboka nadechl a рванул dveřmi zpět do laboratoře. Většina monster byli již mrtví. Dva nebo tři ještě корчились na zemi. Emil ležel napůl na spodní příčce žebříku, za stěnou splasknutí bubliny nádrže. Pouze pouzdro ego шерстяного svetry mokrý od tekoucí vody.
  
  
  Její tají dech, zvedl ego v podpaží a odtáhl na den s malým hranatým окошком. Její затащил ego dovnitř a viděl příležitost zadržet dech, dokud se dveře opět zavře. S well-spread bylo obtížnější. Ležel dál.
  
  
  Znovu vstoupil do laboratoře. Ji opatrně prošel záplavy blesku kolem разорванного nádrže, mezi dvěma menšími nádrže a tam, kde ležel Popov. Na její svetr byla krev, ale doufal jsem, že můj kabát skryje ff. Jeho, sklonil se a objal ji. Veškerá krev v ego těle прилила na straně ega, těla, která se zabývá se týkala pohlaví.
  
  
  Kapsle, které jsem ještě měl na opasku, zbraň, způsobil oheň kolem pohlaví. Vyhořel a dřevěné hřiště v okolí nádrží. Jediné, co jsem mohl slyšet, to je praskající zvuky hořícího dřeva.
  
  
  Když se ji snažil затащить Popov se na den, ji uslyšel shora hlasité bouchání. Její rychle затащил tělo v hořící platformu, když kus stropu spadl. Sešel dolů, jako je černá potápění jestřáb, a spadl na zem četnými kusy. Její, cítil špatně kvůli tomu, že zadržel dech. Začíná druhý kus stropu taky hrozilo, že spadne. Je popraskaná, otočil se a vznášel. Její se vrátil na den, jako je africký lev, nesoucí právě убитую vydáte ulovit antilopu. Popov byl stejně velký, jako jeho, a za života vážil asi dvě stě kilogramů. Protože jsem musela zadržet dech, že to vypadalo, jako velká krabice, těžký, jak se na klavír. Ego kostra byla podobná желатиновый pudink.
  
  
  Nakonec jeho протащил ego přes dveře. Když se ji pokusil se zhluboka nadechnout, mi dvakrát пробрал kašel z kouře. Ириния se už vrátila do kabátu.
  
  
  Chlad hit nás ledovými větry. Mě překvapilo, že kouř není рассеивался. Její stáhl Иринии mokré tričko na čas, aby filtrovat kouř. Střídají se dotýká košile další jiné, jsme oblečený. Když Ирине закатала kalhoty Сержа a pevně zaváže plášť, nebylo vidět, co na ní bylo pánské švédy. Nosit oblečení Popov a застегнув kabát, skrýt krev, ji odvezli všechny ego papíru. Oni mi daly krytí, jak dostat po celém Rusku. Její, obrátil se k Иринии.
  
  
  "Poslouchej, není tam žádný smysl zůstat zde, pokud nemáte pro to důvody". Bylo to tenký vtip, a ona se usmála.
  
  
  Ve zmatku požáru jsme byli schopni bezpečně opustit skladu a dostat se do brány. Ve tmě jsme ползем na všech čtyřech v сугроб, ve kterém se nacházel náš starý, ale spolehlivý vůz. K našemu překvapení, tento starožitný sbírka šroub a matice завелась napoprvé. Bez míru jsme odjeli, kolem Sovětského institutu mořského výzkumu.
  
  
  Na cestě do dalšího města Ириния mi řekla, že když odcházela, úřad již hořelo. To набросила na hlavu mokré tričko a běžela do svého kabátu.
  
  
  Když to má hovořili, ji řekl: "Идиотка! Navždy být bláznivé, aby вбегать, kdy kamera svítí? Ty jsi udělal ... '
  
  
  Ona tlačil mě ke mně a jemně зажала mi ústa dlaní. "Jste nervózní", - řekla. - Mimochodem, trochu. Už je toho dost... stačí si představit, že je to opravdu náš stroj, a, t, na dálnici Amerik ". Objala mě za ruku, ale hlavu mi na rameno a zhluboka se nadechl. "Já jsem se tak dlouho bála. A najednou to už se bojím. Pokud u nás vyjde, ji budu velmi šťastný. Pokud to uděláme, nebudu se bát ". A pak zaspal celou cestu do další vesnice.
  
  
  Tam jsme zastavili kamion a takovou hru na stejné staré autobus, направлявшийся do města, dostatečně velké, aby mít letiště. Jsme se dostali upřímný v Estonsku, odkud se autobusem доехали do vesnice, kde ji пришвартовал rybářském trawleru. Našli jsme ego a zamířil přes Finský záliv. Odtud jsme létaly do Ameriky.
  
  
  A po celou cestu jsem se jmenoval Vasilij Popov, její byl vysoký kreml úředník. Žena, která byla se mnou, byla mou ženou, a její jméno Soňa.
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  
  
  
  O dva dny později ji seděl před úřadem Хока ve Washingtonu. Její vyprávěl emu celý příběh, zatímco žvýkal svou držím tenhle malej doutník. Nám jednou během mého vyprávění to není проявлялся více, než mírný zájem.
  
  
  Její dokončil svůj příběh slovy: "Dokud se všechno děje s těmito баками a ohněm, nemám opravdu neměl čas přemýšlet o významu těchto experimentů. Upřímně říkám, pouze v době její instruktáž přemýšlel o tom, co by mohly znamenat pro rusy, pokud by se jim to podařilo ".
  
  
  "Hmm", - řekl Hawk. Vytáhl doutník mezi zuby a sklonil hlavu. "Jste si jisti, že ih operace selhala?"
  
  
  Její již hodně o tom přemýšlel. "Ano, pane, samozřejmě. Tyto bytosti v nádrži byly deformované, monstry. S ih poškozeným mozkem by nikdy nebyli schopni dosáhnout dobrých výsledků. Jeho, myslím, že to byl krok k ambicióznější společnosti. Myslím, že pokud bychom se spálili údaje, případně, že by dosáhli úspěchu ". Její zapálil cigaretu se zlatým мундштуком. "Jsou to téměř to udělal. Odina kolem těchto monster lekce bojovat s člověkem. On zaútočil na mě s recepcí karate ". Ještě stále našel je to trochu neuvěřitelné. "Pane, ji měl vzdát hold Сержу Краснову - je to téměř udělal to".
  
  
  Hawke se opřel o opěradlo židle. On ho zvedl zapalovač k обугленному špičky doutníky. Já to říkám, on pokračoval dívat se na plameny. "Jste si jisti, že Serge Краснова mrtvý?"
  
  
  Její usmál se. "Samozřejmě," řekl jí jemně. Ale zamyslete se, co by se stalo, kdyby zůstal naživu. Zamyslete se, co by se stalo, kdyby experimentech se nezdařilo ".
  
  
  Hawke přikývl. "Přemýšlel jsem o tom, Carter. Její, přemýšlel o celé flotile - ruském námořnictvu - vybavená těmito bytostmi, které jsou schopné dýchat pod vodou, inteligentní, dobré vojáky - opravdu jsem si myslel o tom." Znovu ji selle upřímný.
  
  
  Hawk řekl: "Jste si jisti, že všechny dokumenty, spojené s experimenty, byly zničeny?"
  
  
  Jí přikývl. "Byly zničeny současně s úřadem. Byly spáleny - všechny položky, metody, vše, co bylo na papíře relativně operací ". Její выдавил cigaretu.
  
  
  "Vaše ruka je lepší?" zeptal Hawk.
  
  
  Jí přikývl. "Ano, pane."
  
  
  To затушил doutník. "Výborně, Carter. Máš jednu neděli odpočinek ".
  
  
  Ji, věděl, že tak to je a bude. "Pane, obávám se, že mám třeba tři neděle místo jedné".
  
  
  Poprvé se s nimi fretky, jak jsem mluvil s ním, Hok проявлялся nějaký zájem na to, co jsem řekl. To приподнял obočí. On řekl. - "Oh?" "Chceš se vrátit do Las Vegas?"
  
  
  "Ne, pane."
  
  
  On zamrkal. - "Mladá dámo kolem oddělení speciálních efektů a montáž?"
  
  
  Její zamračil se. - "Sharon Wood?" "Odkud jsi to věděl?"
  
  
  Hawke невесело se usmál. "Těžko byste udělali kolem tohoto výběru, když vytáhli její tašku kolem její židle". Pomyslel si na chvíli. Zeptal se. - "Proč tři neděle?"
  
  
  "Na návštěvě v Americe. Její koupil si dům na kolečkách a hotel bych cestovat po Americe třech nedělích. S naprosto патриотическими úmysly ".
  
  
  "Samozřejmě." On se naklonil dopředu a položil ruce na stole. "Předpokládám, že nebudete jezdit po Americe sám, že jo, Carter?"
  
  
  Její usmál se. "Upřímně říkám, že ne. Její edu chodí s velmi krásnou, velmi bohatou dívkou. Jen ne s Sharon Wood ".
  
  
  Jestřáb chápavě usmál přikývl. "A tato krásná mladá dáma - která se zabývá na stejnou bohaté - dříve byla baletka?"
  
  
  "No, pane, jak jste to zjistili?" - zeptal se ho, ušklíbl se. "Ona tvrdí, že hodně mi dluží, a říká, že to bude trvat nejméně tři týdny".
  
  
  Hawke se nahlas rozesmála.
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  
  
  Nick Carter je odeslána do Lví doupě Kremlu. Ego cíl: najít a zničit nové супероружие. Ego kontakt: dobrý ruský dvojitý agent, který je all-inclusive a vypnuto. Prioritní úkol pro Nicka Cartera za mořem nejistoty. Ale jedna věc je jistá: ego šance jsou mizivé ...
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ledová bomba Nula
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Ledová bomba Nula
  
  
  přeložil Lev Шкловский na památku погибшем synu Антоне
  
  
  Originální název: Ice Bomb Zero
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  Svět se začíná zmenšovat přede mnou docházejí intimní úkryty. Pokaždé, když mám pár dní nebo týdnů, pokud se chcete pobavit, mi nemá kam jít.
  
  
  Tentokrát chtěl klimatu, maximální podobného kalifornie — slunce, lehký vánek, ale nebyl schopen a bez lidí. Ji našel.
  
  
  Její zastavil v paláci Calvi v Calvi na ostrově Korsika ve Středozemním moři. Mladé paní se jmenovala Sonia. Sonia Трещенко. Kde-to jsme zjistili tady, tenisový kurt.
  
  
  Modré hory v pohodě вздымались za námi, vysoko nad plážový poloostrovem Calvi. Sám Calvi je zděné středověké město, ve kterém dominuje Генуэзская citadela. Vypráví, že ve dvacátých letech se zde usadila skupina rusů v požádal o "dobrý život". Ih potomci stále fretka převládají v populaci, tak takové jméno a příjmení, jako Sonia Трещенко, nebyly neobvyklé. Letní večery, kdy se život v Calvi se vaří, na ulici můžete vidět tančící rusy za doprovodu harmoniky a kytary. V ruských nočních klubech, jako je Chez Dao nebo pod твердынями pevnosti historického města, muži a ženy jedí, pijí a tančí až do rána. Z maya do září Calvi je jedním kolem nejživějších přímořských letovisek Evropy. To je také spojena s blízkostí úřadu cizinecké legie.
  
  
  Zatím fretka divoké krajiny a primitivní krása Korsiky byli vysvobozeni z vlny pro turisty , které změnil tak mnoho jiných míst ve Středomoří. Ale postupně se objevil a automobilové trajekty , a nové ultra moderní hotely, které zvyšuje náklady na život a přilákat více turistů. Obávám se, že Korsika jde stejnou cestou, a že mnoho исчезнувшие krásné rajské zákoutí, — drahé žirinovskij, усеянной vztaženýma rukama, глазеющими na všemohoucí dolar. Ale to ještě není tak daleko. Zbývá ještě mnoho pravěkých kouzlo, zvláště pak ukončení turistické sezóny. Byl listopad, a já jsem hrál tenis s půvabnou mladou ženou, Sonja. To byla naše třetí v noci a to je téměř u konce. Zatím fretka každý kolem nás vyhrál hraje. Soňa neměla ráda přehrávat. A jeho taky. Když jsme перебрасывали míč přes síť, body letěl tam-sem. Její вспотел, ale a ona taky. A pak to měl být, a všechno, co jsem měl udělat pro vítězství, je přimět ee промазать.
  
  
  Byla daleko v poli, расставив své krásné nohy, s raketou na rameni, čeká na mém podání. Na ní měla bílou halenku bez rukávů a tenisové šortky v tónu . Po celém tom bílém to vypadalo velmi hnědé opálení. Ee blond vlasy na ramena byly shromážděny do ohonu.
  
  
  Ona byla velmi vysoká, s dobrou postavu a krásné, rovné rysy tváře, ale není natolik hezká, aby se musel odrazit od sebe muže, když se setkal s ní. To ji znal jen týden, ale spali jsme spolu od prvního dne. Kromě toho ji nic nevěděl o ní. No, skoro nic. Jí věděl, že to bylo na Korsice s ruským pasem, a že ona záměrně potkala mě v salonku hotelu Calvi Palace. Nevěděl jsem, co to dělá a proč привязалась ke mně, a to mě trochu mrzelo.
  
  
  To dokonale hodnotili svou hru. Míč перелетел přes síť, odrazil se jednou a letěl vysoko. Její отбежал na tři kroky vpravo, otočil a zlostně udeřil míč a doufal, že to проскользнет upřímný nad mřížkou. To, co se stalo. Sonia rychle běžela kupředu a podařilo se sehnat ego rakety před tím, jak míč přistál. On vyskočil vysoko do vzduchu, jak je prkno pro surfování, pak toho, jak jezdec odneslo pryč, a vlny se dostali volnou ruku, a pak přeskočil síť. Ní, rozběhla se a dát sebe a svou raketu na místě. Sonia již трусила zpět, je to show ona systému jmelí o tom, co jsem zamýšlel.
  
  
  Ji čekal, když míč spadne. Koutkem oka ji viděl Sonia daleko v hloubi pole. Když míč spadl, jeho krátké udělal ego nad mřížkou. To низменному vyskočil, a Sonia běžela za ním tak rychle, jak jen mohl, ale bylo příliš pozdě. Míč se odrazil ještě jednou a pak potřetí, předtím, než se добежала tam.
  
  
  Její dal rakety na rameno a usmál se whoa. "V případě, že jste právě vzdali, ji vyhrál."
  
  
  — Oh, drž hubu ! - To otáčet mřížku na záda a šel na pohovku, kde ležel jeho ručník.
  
  
  Její rozhodla dát hej trochu napít. Vždycky to tak dělala, když проигрывала. Ukončí to přes pět minuta nebo tak. Myslím, že to mohl dovolit hej vyhrát - tam jsou oni, kdo se domnívá , že gentleman by měl udělat. Myslím, že existuje mnoho чепухи, придуманной lidmi, kteří chtějí udělat dojem. Její hraju vyhrát v každém hraje. Její asi nemůže smířit se svým проигрышем, jak Soňa, ale doufám, že budu moci skrýt to lepší, než ona.
  
  
  Když se jí, že si myslel, že u nah bylo dost času, aby vychladl, její sukni síť a přišel k ní. "Chceš o tom mluvit nebo chceš ještě trochu sama sebe?"
  
  
  U nah byl ručník na obličej. Když ona sklopila ego, ona smála se:. Slabý úsměv, ale přesto úsměv. — Omlouvám se, — řekla prvky slyšitelně. U nah byly krásné, trochu velké zuby a cerro modré oči se zlatými flíčky na nich. U nah bylo персиковая kůže, měkké jako samet.
  
  
  — Šli, " řekl jsem. — Pak ji budu s vámi jednat tebe chlastem.
  
  
  Její обвил rukou její tenký pas, a prošli jsme dvě čtvrtletí do paláce Calvi.
  
  
  Sál byl téměř opuštěné a umístění. Korsických barman s krásným knírem usmál se zp . V rohu seděl pár, inklinující hlavy přítele k příteli. Jsme s Sonia, včetně barman, celkem pět.
  
  
  Jsme na takovou hru na malý stolek pod vyčerpaně otočným ventilátorem. Den byl horký, ale ventilátor nicméně pracoval. Hotel působil dojmem elegantního minulosti, několik потрепанного, že potvrdili o ego úpadku. Musí být, v minulosti to byl luxusní hotel, ale nyní vyřezávané kolem stromu byly poškozeny, koberec, které, jak se věřilo, dosáhl až щиколоток, byl lehce roztřepený a kožené židle u baru byly popraskané.
  
  
  Hotel stálo osm dolarů denně za ubytování a plnou penzi. To je myšleno vše, kromě sklápění — služky, jíst a všeho ostatního, co je zapotřebí lidské tělo. Pokoje byly stejné обшарпанными, stejně jako obývací pokoj, ale jsou čisté a pokojová služba byla rychlá. Barman obešel барную stojanu a přišel k nám s důvěrně známým úsměvem. Na levé ruce měl ručník, a on ness podnose. Ego krátké červené sako jmelí zlatou nit na klopě, který nyní připomínal měď. Ego úsměv odhalila ještě více zlatých zubů.
  
  
  Soňa se věnuje ruce mi na rameno. "Nick, její by hotel pít tento nový nápoj". Na její čelo stále byly kapky potu.
  
  
  — Pro estestvenno. Ji, podíval se na barmanem. "Pamatuješ si, jak udělat "Úder na cíle Harvey" ?"
  
  
  Barman zamrkal. On nebyl jistý. On dělal čtyři pro Sonny v ten večer, kdy ji seznámil s ní.
  
  
  Jeho řekl: "je To jako by italský koktejl, vodka a pomerančový džus. šťáva se špetkou Galiano . Ale pamatuj, nejprve vodku a pomerančový džus , doplňte tolik Galiano shora, abychom měli vrstva".
  
  
  On přikývl, že si vzpomněl a zeptal se. - 'Dva?'
  
  
  'Ano.' Když odešel, jí oběma rukama Sonja za ruku. Smáli jsme se ještě nad sebou. — Jsi pro mě záhadou, Soňa. Její snažím pochopit, proč prostředích všech mezinárodních hezcí muži v této hale jsi vybrala jsem ten večer minulý týden.
  
  
  Ee cerro modré oči zkoumaly mou tvář. Malé zlaté tečky мерцали, jako hvězdy. - "Možná, že jsi byl nejkrásnější kolem nich všech," tiše řekla. U nah byl příjemný hlas, nízký a trochu chraplavý.
  
  
  A v tom byl problém. Ona mi začala líbit, a upřímně říkám, je o něco více, než "láska". "A teď hrajeme tenis, ležet na pláži, plavat, гуляем... .. '
  
  
  — A jít do postele.
  
  
  To сжала ruku. "Jsme jít do postele, alespoň na dva, někdy tři jídla denně".
  
  
  'Ano, ve delle. A zdá se, že stále lepší a lepší".
  
  
  — Co je to takový?
  
  
  "Já nic o tobě nevím... kdo jsi , než se dělají, proč jsi tady."
  
  
  'Není to tak důležité? Drahý, Nick, ale co vím o tobě? Její ptá vám otázky?
  
  
  "Ne, ty jsi to nedělala."
  
  
  — Tak proč bychom měli o tom mluvit? Budeme se bavit společně. Moje tělo vzrušuje tě a tvé tělo vzrušuje mě. Užíváme si sebe navzájem. Nebudeme komplikovat život... otázkami.
  
  
  Barman přinesl nápoje ve vysokých запотевших šálky. Její zaplatil emu a dal štědré spropitné. Ego-zlatá úsměv je nyní ještě širší. Když je to pryč, ji zvedl hrnek za Sonja. "Pro intriky a tajemství".
  
  
  Ona přispěla k hlavě a srazil svým sklenicí podle mého názoru, pak tiše řekla: "a Pak, jak jsme выпьем to, půjdeme do vaší místnosti. Jsme spolu předpokládáme vaně, a pak ляжем spát. A přitiskla své nahé бедром k mému .
  
  
  Ní, dovolil své ruce proklouznout od židle k její noze. Přitiskla měkké prsa na mé rameno. Takže jsme seděli tam, dokud pili naše "Harvey Копстут".
  
  
  A my jsme to udělali přesně tak, jak řekla. Jsme допили koktejl a šli ruku v ruce s raket k výtahu. Její pokoj byl přes tři den, z mé . Jsme na okamžik vstoupil do nah, aby mohla dát své tenisové rakety a vzít župan. Pak jsme šli do mého pokoje.
  
  
  Ve sprše nebyl - jako obvykle v takových starých evropských hotelech. Vana v mém pokoji bylo takové těžkopádné, že seděla na клешнях. To se na ní vypadá jako hlubinné monstrum.
  
  
  Ale udělali jsme to, že hotely, Sonia a její. Dokud to раздевалась, její získává vanu a zkontroloval teplotu vody. Jí dovolil vaně наполниться polovinu, pak otevřel dveře ložnice, aby se svlékla.
  
  
  Její překvapil Sonia. To jen co vzlétl šortky, poslední kus oblečení, který byl na ní. To otočil, jeho cerro modré oči se rozšířily od charta povolení na provedení. Pak zákoutí její rta изогнулись ve stínu úsměvu. To выпрямилась a pózoval mi, že umístí jednu nohu mírně před druhou.
  
  
  U nah bylo hluboké, lákavé tělo, které je v těchto dnech zcela v módě, protože ženy by měly být худыми. Krása Sonny spočíval v její prohýbání. U nah byly některé kulaté boky, bez stopy kostí. Prsa byly velké, ale pružnější a mladý. U nah bylo vysoký pas a dlouhé nohy, takže její nohy byly štíhlejší, než byly ve delle. Ve delle, které byly tak svěží a zralé, jako všichni ostatní její tělo.
  
  
  Zeptala se. — Vana připravena?.
  
  
  — Připraven, " odvětil jsem. Jeho čekal na ee na den vanou. Šla целеустремленно, její prsa houpal s každým krokem. Ji držel šikmo jsou ty v domovních проеме. Soňa se zastavil a podíval se na mě údajně nevinným pohledem. — Jak jsem se projít na takové dveře, drahý? Jak se dostat do koupelny?
  
  
  Její široce ухмыльнулся a цокнул jazykem. — Myslím, že budeš muset vměstnat přes to.
  
  
  Ona pokračovala vypadat nevinně. — Co tím myslíš, když stojíte na hlasování tak?
  
  
  "Možná jsem blázen, — řekl jsem, — ale já nejsem blázen."
  
  
  Usmála se na mě. Udělala kolem celé této inscenace. Nejprve se snažila proklouznout upřímný mimmo mě. Samozřejmě, že to nefungovalo.
  
  
  - Pak je tam jen jeden způsob, jak projít.
  
  
  'Ji taky tak myslel.'
  
  
  Ona stála bokem, podíval se na mě a pomalu протиснулась mimmo mě. Ee tělo pomalu растворялось v mém , když se sklouzl mimmo mě. Pak se обвила rukama krk. — Ty jsi ještě oblečená, — řekla. "Dejte mi dvě desetiny sekundy".
  
  
  Panenská nevinnost se náhle zmizel, kolem těchto očí se zlatými flíčky. Úsměv zmizel. — Já jsem ti, jako jsem já, ne?
  
  
  Jedním prstem jí zvedl její bradu a políbil na rty. "Ano, máš mně rád."
  
  
  — A líbí se ti mé tělo?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. 'Je dobrý. Ji viděl a nejmíň.
  
  
  To je dvakrát udeřil mě pěstí do hrudi, a pak протиснулась mimmo mě do koupelny. Když zvedla jednu nohu, aby stoupání do vany, její шлепнул ji заду.
  
  
  Jí byl již полураздет. Ostatní natáčet dlouho nemusel. Její hodil oblečení na místě. Jeho udělal dva kroky, aby se ocitnout v těsné blízkosti kabiny, a закрутил konečky imaginární vousy. "A teď, má drahá, dobře, připrav se" .
  
  
  Sonia подыграла a наклонилась dopředu, aby se zakrýt své tělo rukama. — Co potřebujete, pane ? — nesměle zeptala se.
  
  
  "Znásilnění a ограбрение", — прорычал ji a vstoupil do lázně.
  
  
  To пожала rameny, nadechl a раскинула ruce. "Vy, američané, vše stejné. Dobře. Dělej se mnou, co chceš.
  
  
  Její seděl naproti nah v & nb. Kout byl tak malý, že u nás zmatená nohy. Soňa se podívala na mě. Nyní v jejích očích nebylo nevinnosti. Ji, podíval se na nah. Trochu ji придвинулся k ní a vzal její ruce do svých . Její притянул ee k sobě. Pak ji naklonil dopředu, vzal její prsa do svých rukou a políbil ih.
  
  
  — Jo, Nick, — простонала to. 'Ji, myslel, že počkáme do konce mytí.
  
  
  Její bála, že budeme muset čekat.
  
  
  Jeho, cítil, jak se její ruka dotkla mé nohy. Moje ruce sklouzl po jeho pasu. Trochu ji sráží ih a zvedl ji k sobě na klín. To откинула hlavu dozadu a потянула obvaz, скреплявшую její dlouhé blond vlasy. Pak přitiskla svou tvář k mé a nadýchané vlasy lechtal mé rameno. Její притянул ee lízat k sobě.
  
  
  Ji, cítil její dech u svého ucha, je nyní rychlejší a teplé. Její ruce hladil můj krk, když ji hladil ee. Náhle jí řekl: "to je Zajímavé, tato vana starožitný? Může být, osmnáctý století... víte něco o антиквариате?
  
  
  "Nick, nechte v klidu tuto koupel!" Ee hlas byl jako burácející. To lehce приподняла kolena a vzala olizuje. "Řekni mi, že jsi ve delle myslíte o mém těle. Řekni mi, co to dělá s vámi, když se podíváte na nás spolu. Jí vím, že co se díváte. Ee ruce silné обвили krk. — O, Nick, co děláš se mnou?
  
  
  Její krátce se usmála. Ee tělo mě neuvěřitelně возбуждало, zvláště když ona pokračovala pohybovat, jak je tomu nyní, s netrpělivý vzrušení.
  
  
  A jí řekl: "před časem v Americe byl film "Panna a cikán". Jednalo se o dcery pastora, který měl románek s бродячим цыганом, a... .. '
  
  
  — Jaroslav boha, Nick. Prosím!' Snažila přistupovat lízání, ale já ji zadržel ji, aby подразнить.
  
  
  Její pokračoval: "A reklama na tento film byla jednou kolem nejlepších, které kdy viděl". Tam je uvedeno, že kdysi panna, dcera ministra, se setkala s цыганом. Otec se dozvěděl ee Bohu, a cikáni se naučila ji být na Nebi".
  
  
  Sonia впилась nehty mi v krku. Její rty dotkly mého ucha a on ucítil teplo jeho dechu na špičky prstů nohou. Ji položil obě ruce zde na stehna a lehce приподнял. Její dech se náhle zastavil. Ona očekáváním, напряглась. Pomalu, velmi pomalu ji sklopila, aby proniknout do nah. Ee dýchání bylo malé вздохами. Čím hlouběji ji впивался v nah, tím více se выдыхала. To vydal nízká, zdlouhavé zasténání. Pak je dobré обвила rukama krk. Můj obličej затерялось v шелковистых локонах jejích vlasů .
  
  
  — Přezdívka, — zašeptala tak tiše, že jsem sotva расслышал. Když ji hotel se něco říct, to způsobilo mě umlčet. — Ne, — zašeptala ona. "Nech mě to dokončit." To пошевелилась a znovu застонала. "Hele, anděl. Takový nikdy nebyl, nám s khem.
  
  
  Nyní to bylo kolem mě. Ní začal pohybovat.
  
  
  — Ano, — řekl jí skrz zuby. "Ano, miluji tvé tělo. Ano, mě to dostane. Ano, její, miluji tě kurva.
  
  
  Náhle se вцепилась do mě nehty. 'Oh! Drahý, její můžu. ..ne... více... počkej... — Ona likvidaci jeho na mě. Její tělo se zuřivě дернулось dva, tři krát. To хныкала, jako dítě. Ona se zatřásla, zdálo se, že nah vyvolaného конвульсия, pak to обхватила mě ruce a nohy a jeho tělo расслабилось, jako by u nah nebylo kostí. Ji nikdy nepotkal ženu, která se zabývá mohla by tak a úplně vzdát se těší.
  
  
  — Jsem na řadě, " řekl jsem. Znovu ji začal tlačit.
  
  
  'Ne!' zvolala. "Nesmíte se vůbec hýbat. Nechci , aby jsi se pohyboval.
  
  
  Trochu ji opřel se zpět, aby to už bylo úplně слита se mnou.
  
  
  — Nedívej se na mě tak, — řekla.
  
  
  'Líbí se mi vzhled. Na tebe pěkný pohled, zvláště když jsme v lásce s druhou v druhé. A teď, ukaž mi, jak dobře jste умеешь to dělat, dokud voda ve vaně se ochladilo.
  
  
  "Pokud bude chladno, ho znovu 'll teplé". Opět se začal pohybovat, nejprve pomalu. Její rty se přiblížil k mému uchu. — Přezdívka, — zašeptala ona. "Nick, to, co máme, ценымногие lepší, než jen dobře. Je to lepší, než nic".
  
  
  Jí byl ponořen ji a věděl to. Jeho byl v procesu dostat se kolem sebe, a duše a duch překonal mě. Jí byl chycen v pasti, kouzla toho, co udělala. Kousek po kousku ji neopustil své tělo. To pokračovalo a pokračovalo, a on nechtěl, aby se to заканчивалось.
  
  
  Mým cílem je explodovat, jako петарда v konzervárenských sklenici. Zbytek mého těla následovala. Její roztažený, jako levná hračka. Hodiny hlasitě cvakaly v mé hlav. Nemohl jsem se přinutit, ih zastavit. To byly kostelní zvony, požární zvony, všechny druhy zvonky. Čas střemhlav rychlostí světla. A pak najednou Sonia se vzdálil od mě. Ona vzala u mě je to krásné tělo. Tam, kde jen co bylo její tělo, byl slyšet povzdech odběr vzorků vzduchu. Náhle jsem se cítil velmi chladno. — Nick, řekla Soňa. "Někdo na den. Oh, Nick, to naštve, ale kdo to volá.
  
  
  Její rychle se vzpamatoval. Zvonek znovu zazvonil, starý gong, na více elegantní minulosti. Její pozorně podíval na покрасневшее tvář Sonnyho. 'Jsi . .. ?
  
  
  Ona přikývla. 'Ano láska. Spolu s tebou. Dáš mi můj župan, kdy budeš chodit?
  
  
  Její надавил a utekl kolem vany. Na den koupelně ji zvedl župan Sonny a hodil hej. Pak ji oblékl si župan a otevřel dveře.
  
  
  Malý tmavovlasý chlapec se na mě usmál. Ego vlasy navždy by se měl ostříhat, ale ego hnědé, intenzivní oči byli chytří. Kromě toho, zdálo se, že let na pět starší samotného chlapce.
  
  
  — Stojí Pán Nick Carter? zeptal se hlasem, выдававшим ego věk.
  
  
  "Ji?"
  
  
  'Telegram.'
  
  
  To досталь, špinavý tác s телеграммой. Jen to byly dva telegramy.
  
  
  Ji vzal horní. 'Děkuji.' Ji vzal полдоллара s туалетного stolu a natáhl emu.
  
  
  On čekal. On zamrkal svými mladě-starými očima a studoval můj ušní lalůček.
  
  
  Pak ji pochopil. — Její zeptal se. - Kdo další telegram?
  
  
  On mi dal zářivou bílý úsměv. — Pro синьорины . To není v jejím pokoji.
  
  
  "Vezmu si ji." Dal emu ještě полдоллара a шлепнул ego na zadku, když odjížděl.
  
  
  Sonia vyšla z koupelny a zaváže župan. Dal hej ee telegram a otevřela .
  
  
  Bylo to krátké a roztomilé. To je od Хоука. Je to hotel, aby ji okamžitě přijel do Washingtonu.
  
  
  Ji, podíval se na Sonia, dokud to četl jeho telegram. Pak se její přemýšlel o tom, co ona řekne. Něco pro případ, kdyby se něco stalo... Ji čekal. Asi to nic ne znamenalo. Její počkal, až ona si svůj telegram a pak řekl: "Doufám, že vás novinky lepší, než já".
  
  
  To моргнула. "Čekala jsem to."
  
  
  — Tobě nutně vracet do Ruska?
  
  
  — Ne, — řekla, zavrtěl hlavou. "To je od pana Хоука. Ji musí neprodleně že informovat štábu na OH ve Washingtonu. .. '
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  Ve Washingtonu shell sníh , když taxi zastavil před Spojenými Tiskové služby a телеграфной službou Dupont. Její, šel a zvedl límec kabátu. Mrazivý vítr a udeřil mě do obličeje. Korsika byla již velmi daleko.
  
  
  Jeho, sklonil se k taxi a pomohl Sone ven. Na ní byl tlustý замшевый plášť s límcem kolem лисьего kožešiny. Vzala mě za ruku, vyšel na taxi a пожала rameny od rychlého sněhu, dokud jí расплачивался s řidičem.
  
  
  Její věděl rivne tolik, kolik v ten den, kdy jsme obdrželi telegram. Nic takového. Všechny otázky, které ji hej položil, odešel bez pozornosti, a покачивала hlavou "ne". V letadle to bylo молчалива a угрюма.
  
  
  Pak, těsně před tím, jak jsme přistáli ve Washingtonu, se dotkla mé ruky. — Nick — tiše řekla — jeho systému jmelí na mysli, když řekla, že jsi nejlepší. Musíš vědět, že. U nás je to skvělá přátelství, a já chci, aby to trvalo co nejdéle. Prosím, zeptejte se mě další otázky. To, co potřebujete vědět, uslyšíte dost brzy.
  
  
  Pak ji taky zmlkli. Ale otázky zůstaly. Sonia střední žebro dle ruského pasu. Zda to bylo ruským agentem? Pokud ano, pak to, co ona dělala na Korsice? A proč Hawke dovolil, hej jít se mnou? Hlezno by mělo být, věděl, že ona se mnou, a to znamenalo, že Hawke věděl, kdo to je a co dělá. Dobře, vše, co jsem potřeboval udělat, je počkat, dokud jsem se mluvit s Hawke. Ale nelíbilo se mi, jak jsem šel na věc.
  
  
  Její popadl Sonia za ruku, a jsme vylezli na schodech před hlavním vchodem. To byl ponurý, depresivní den. Husté šedé tucci sníh низменному visel na obloze a vítr byl tak chladný, že se zdálo nesnesitelné. Ano, Korsika byla opravdu velmi a velmi daleko.
  
  
  Jakmile jste uvnitř, jsme se krátce zastavili v hale, aby обогреться. Její setřásl sníh z kabátu a snížený límec. Pak ji popadl Sonia za ruku a vedl ee úřad Хоука.
  
  
  Když jsme vstoupili, seděl za svým stolem v košili bez rukávů. Cenné papíry byly rozházené po celém stole.
  
  
  Jedním rychlým, hladkým pohybem Hawk vstal ze židle a obešel židli, popadl bundu a oblékl si ji. Je to volně обвивала ego štíhlé tělo. Ego hubenou tvář se rozzářila úsměvem úsměvem, když se blížil k Sone. Jen oči ukazovaly ego napětí. Vytáhl iso rta nedopalek cigarety, narovnal si kravatu a potřásl Sone ruku.
  
  
  — Je velmi milé, že jste přišli, slečna Трещенко , — řekl on. Pak on se na mě podíval a přikývl. — Zdá se mi, máš mnoho otázek, Carter?
  
  
  — Trochu, nebo tak, pane .
  
  
  Hawke se naklonil ke dvěma стульям na jednu stranu židle. - "Posaďte se, prosím." On obešel židli a sell na své vrzající židle. V kanceláři bylo horké.
  
  
  Jsme s Sonja na takovou hru a trpělivě čekali, než Hawke praská celofán od nové černé doutníky. Ji, věděl, že nemá smysl se začít s celou řadu otázek. U Хоука byl пчеловодом, hrát drama. To byl jeden kolem dvou hlavních nevýhod ego charakter, druhé bylo téměř téže planoucí lásku k гаджетам a inteligentní zařízení.
  
  
  Teď seděl naproti nám, нюхая svůj doutník. Brzy místnost byla páchnoucí kuřáckým kouřem. Ji viděl, jak Sonia сморщила nos, a mě bylo těžké zadržet smích.
  
  
  Ona upřeně se podívala na Хоука, jako dítě pozorovatel za pavučiny nebo червяком, ползающим na větvi stromu. Přišlo mi, že tomu, kdo špatně ego ví, Hok opravdu musí zdát divné. Její pochopil, proč je Soňa tak pozorovala. Ale pro mě je Hawk nebyl cizinec, to byla... no. ..Hawke .
  
  
  — Dobře, — řekl on. On se naklonil dopředu, горящая doutník bylo dobré umístěn v zubech. 'Může začít?' On hrabal přihrádky v ležící před ním papírech a vytáhl tři listy. Podíval se nejprve na Sonia, pak na mě. - "ACH, ještě nikdy nebyla řešena vypořádat s tímto malým množstvím materiálu. Upřímně říkám, u nás téměř nic".
  
  
  Sonia lehce подвинулась dopředu ve svém křesle. Vážený pane , nechtěl jsem vás přerušit, ale jsem si jistá, že Nick se domnívá, že mi není třeba se zde zůstat. Pokud chcete vysvětlit emu.
  
  
  — Všechno má svůj čas, miss Трещенко. Drak se otočil ke mně. - "Miss Трещенко byla odeslána na Korsiku mnou. Byla to jeho prosím, aby to bylo познакомлена s nejlepším agentem v AH, tak jsem řekl, hej, co jste byli na Korsice. Její hotel, aby jste se naučili sebe navzájem trochu lépe.
  
  
  'Proč?'
  
  
  — Vysvětlím vám to později. To закусил doutník, vydal kouř a chvíli se díval na ležící před ním papír. Pak se znovu podíval se na nás. — Jak jsem již řekl, jen málo, co lze zjistit, je zatraceně málo. Minulý týden náš radar засек objekt někde v Arktidě. Byly odeslány vyhledávací letadla, ale oni nic nenašli. Pak, tři dny, u nás se objevil bod na obrazovce. Znovu byly zaslány letadla. Opět nic. Víme, že tam něco existuje, ale nevíme, co to je. To může být něco, příchozí a s přes Arktidu, nebo, může být, je to něco hluboko pod ledem". Jsme s Sonja переглянулись. Ale pohled na ni mi řekl, že ona už všechno věděla, že nah to nebylo žádné překvapení. Její, cítil jako školák, který vejde do třídy deset minut a pak začala lekce.
  
  
  — To ještě není všechno — pokračoval Hawke. To se šoural papíru v rukou, otočí horní list.
  
  
  "Naše hlídky lodě, působící severně od Beringova šaty, zachycený гидроакустические signály z ponorek — atomové ponorky. Oni musí nést tuny jaderných zbraní. Minulý týden se stalo čtyři nehody. Víme, že tam má ponorky, ale budou i nadále mizet do toho, jak jsme ih dozvěděli. Námořnictvo si myslí, že se ponoří pod polárním ledu.
  
  
  — Je to jen divoká-- myslím, " řekl jsem.
  
  
  "To je více, než předpoklad". Hok stiskl tlačítko interkomu.
  
  
  Ženský hlas řekl: "Ano, pane ?"
  
  
  "Alice, ty jsi nemohla přinést glóbus?"
  
  
  — Okamžitě, pane .
  
  
  Hawke byl odpojen. Podíval se na mě přes židli. Ego doutník odejde, a on žvýkal ji.
  
  
  — U nás existuje několik předpokladů, Nick. Naše letadla přes všechny Беринговом moře. Oni všimli ponorky čtyřikrát".
  
  
  Její zamračil se. "Jaké ponorky? Odsud?' Hawk vytáhl doutník iso rta. "Červené čínské ponorky. Odešli v Беринговом moře. Budeme sledovat s nimi. Oni vždy zmizí najednou.
  
  
  Její zeptal se. — Oni nevyjdou?
  
  
  Hawk zavrtěl hlavou. "První bylo замеченаа více v neděli zpět. Pak se ji už nikdo neviděl a neslyšel. Ne, MEDOVINA pravdu — oni ponořit pod polární ledový příkrov a zůstat tam."
  
  
  Pomalu řekl: "Pak tam dole, by měla být základna, nějaká činnost".
  
  
  Sonia mlčel, ale se zájmem sledovala konverzaci. Ozvalo tiché klepání, pak se dveře otevřely. Alice přišla s poměrně velkým глобусом otočná na stojanu.
  
  
  Alice byla темноволосой ženou těsně za 50. To bylo očekáváním růstu, s tlustými nohama a velkým pozpátku. U nah byl velký jako švestka, nos a stejný jemný ústa, zatímco hlas je absurdní, jak поцарапанная граммофонная desku. Ale já nah bylo zlaté skládání dolar, a ona byla měkká jako máslo. Je to opět помоагла mi zkrotit hněv Хоука , kdyby to udělal něco špatné. Nebo v AH ne souhlasil nebo ne mi poskytl informace, které nelze získat nikde jinde. Alenka byla krása, kterou jste nemohli vidět. Ona byla moje žena.
  
  
  To byl globus, židle Хоука , usmál se na mě, подмигнула a šla přes místnosti tiše, jako mouchy na sténání.
  
  
  Jsme s Sonja наклонились dopředu. Hok položil obě ruce na globe.
  
  
  "Myslím, že můžeme trochu zúžit místo určení těchto ponorek", — řekl on. — Jak jste oba víte, bylo by téměř nemožné prohledávat celý polární kruh, zjistit, co možná na mysli číňané. I bod na obrazovce radaru pokrývají příliš velkou velikost. Jsme hotelů zúžit ego a být stále lízání, na to, kde jsou tyto body. U jednoho kolem našich радарщиков nápad. Podívejte se.'
  
  
  Hawk vzal měkkou tužku. On dělal bod ve Washingtonu a strávil červenou čáru na sever, pak kolem zeměkoule, dokud se vrátil do Washingtonu.
  
  
  Podíval se na nás. "Viděli jste, že jsem držel linii na sever. Přímo na sever. Teď dávejte pozor.
  
  
  Otočil se zeměkouli tak, že před ním vydalo Rusko. Sklonil špičku tužky do Moskvy a znovu držel linii na sever. On jel s ním, venkovní bazén a vrátil se do Moskvy. To наклонил kouli, aby jsme mohli vidět vrchol. Obě linie střetly na polární kruh.
  
  
  "Podařilo se nám zúžit ego na náměstí je asi sedmdesát pět kilometrů čtverečních. Zde.' On má svůj prst na místo průsečíku dvou linek.
  
  
  Jí přikývl. "A moje práce spočívá v tom, aby se pokusili zjistit, co dělají číňané a kde to dělají".
  
  
  Hawke přikývl. A zničit to, co dělají, pokud сочтешь, že je to nutné. Nazvali jsme ego "Ledová bomba "nula", na počest těch arktických ponorek vybavených jadernými zbraněmi. Od nynějška to je to, co říkáte, je operace, kdy se kontaktovat se mnou.
  
  
  Její, sledoval, jak Sonia znovu закуривает cigaretu. Její začal tušit, proč je to tady. Měl jsem pocit, že už vím, že Jestřáb bude říkat dál. Sonia usmál se na mě.
  
  
  Hawk řekl: "Když jsme zjistili, že tyto dvě linie se protínají ve Washingtonu a Moskvy, jsme poslali zprávu do Sovětského Svazu. Rusové stejně jako my, chtějí zjistit, co se tam děje. U nás existuje . .. určité porozumění.
  
  
  Její zamračil se. — Jaké uspořádání?
  
  
  "Musíte projít rychlý kurz přežití, který преподавают v Sovětském Svazu".
  
  
  Jeho zamrkal. — Co budu dělat ?
  
  
  Hawk double trvala doutníku. "Budete sami v Rusku. Někdo se bude konat tento kurz je současně s vámi a se k vám ve vašem arktickém cestě. Jak ji chápu, je to prakticky po celé nejlepších agentů Ruska".
  
  
  'Kdo?' - Zeptal jsem se, ale to mi nebylo třeba se ptát. Hawke krátce zasmál. "Miss Трещенко, samozřejmě. To s vámi půjde na operaci, "Ledová bomba "nula".
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  Nechtěl jsem řídit Sonia v sekci speciální efekty a montáž. Teď, když ji věděl, že je to ruský agent, starobylé mechanismus ochrany od nepřítele spustil automaticky. Bylo mnoho těch, kdo se snaží zabít mě. Ale když jsme zůstali sami - Hok mi řekl, že pro nás s Sonja byla izolována speciální oddělení "Speciální efekty a montáž". Tam bylo žádné riziko vidět něco, co není предназначалось pro její oči. Museli jsme jít k lékaři Дэну Майклзу, který nám dal velkou část našeho vybavení a informoval nás o tom, co od něj lze očekávat.
  
  
  V taxíku na cestě Sonia nečekaně pro mě, vzala mě za ruku a сжала ji. Ji, podíval se do okna. Ji, cítil její pohled na svém obličeji. Jako kdyby někdo udělal zvětšovací sklo na sluneční skvrna na mé levé tváři. Ale nebylo nás, slunce, lupy nás, jen Soňa seděla vedle mě, držel mě za ruku a podíval se na mě.
  
  
  Jeho otočila a krásné cerro-modré oči, zdálo se, že získali milion zlatých míst.
  
  
  Oni se usmál na mě.
  
  
  'Jsi злишься?'
  
  
  — Jsi mohla říct, že mi na Korsice. Kdyby věděl, že jste ruský agent, ji by... .. '
  
  
  "Udělali co? Mě ignoroval? Nejsem tohoto hotelu. Byli jsme spokojeni. Bylo nám spolu baví. Stále můžeme mít hned.
  
  
  'Je to možné. Ale já jsem ne zcela pochopit, kdo - nebo co - jsi zač. Chybí ještě pár detailů."
  
  
  Ona se zhluboka nadechl. Na ní byla hnědá замшевый plášť, a nelze popřít, že se pod ním do ženské tělo. "Moje vláda приказало mi prozradit více, než to bylo nezbytně nutné. Hawke věděl to. Mohl bych ti říci.
  
  
  "Možná, že si myslel, že byste sami využít tohoto obvyklou ochotou, protože jste se dostali na Korsiku, vidět mě".
  
  
  — Ji hotel tě vidět. Víš, jsi docela známý v Moskvě. Несокрушимый Nick Carter. Киллмастер. Kódové označení N-3. Máš ještě tetování AX na ruce?
  
  
  To se mi nelíbilo. Věděla příliš mnoho. — Vy jste, zdá se, že jsou dobře informováni, miss Трещенко.
  
  
  Naklonila se ke mně a políbila mě na tvář. — Její vybavení vás vidět, — znovu řekla. - "Já jsem-hotel vidět takového člověka, který není schopen zničit nás jeden rus". Dlouhé husté řasy mírně klesají cerro-modré oči. 'Hlas, jak to bylo na začátku. Pak toho, jak se jí to stalo se známé tě, no, když je mezi námi všechno bylo tak nádherné, tak nádherné, nechtěl jsem si kazit vztah.
  
  
  "Ty jsi, zdá se, že víš оборудова se mi všechno, ale já skoro nic nevím o tobě, a to mě staví do nevýhodné situace".
  
  
  To přimělo taxi осветиться s úsměvem. 'Chcete-li zjistit оборудова mi víc? Jí se narodil v městečku Калушка, nedaleko Moskvy . Mé dětství bylo v Moskevské státní konzervatoři hudby. Její hrála do parque Lenin nebo v Parque Hořké . Její отучился na MOSKEVSKÉ státní univerzitě, pak šla pracovat na ministerstvo zahraničních Věcí del. Trvalo mi osm let, aby se naučit americký dialekt angličtiny. Poslední dva roky ji studoval život a zvyky jistého Mikuláše klikové skříně. Jí vím o vás téměř tolik, kolik je a vy sami.
  
  
  Jakoby studený vítr подул na moje vlasy na krku. To bylo stále, že stát nahý v místnosti s jednostranné zrcadly, a který se koná každý mohl vidět svou nahotu.
  
  
  'Proč?' — zeptal se jí hlasem, který byl jako můj .
  
  
  Ona pokračovala s úsměvem. — Čistě osobní, drahý. Její vybavení vědět vše o osobě, se kterou nemohl nikdo zabít. Její věděla, že milujete ženy, že jste velmi dobrý milenec. Její předpoklad, že když ji rozpoznat vás blíže, ji mohu vybrat dva způsoby. Ji mohl odmítnout spát s tebou za každou cenu a pokusit se zajímá tě, насмехаясь nad tebou, nebo ji mohl svést tě. Když ji tě viděla, okamžitě si uvědomila, že nás k ničemu nepovede, pokud ji budu držet na uzdě. V tobě bylo hodně kouzlo, a pokud by jsi opravdu hotel mě, jeho bych nebyl schopen tě zastavit - já vím své slabé stránky. Proto ji zvolil alternativu, nechá vás svést mě, jak je to možné. Jakmile to bylo provedeno, nemůže být hra na kočku a myš o tom, zda budeme nebo nebudeme pracovat společně. Její věděla, že to bude dobré, jsem si myslel, že budu zklamaná, ale... .. nikdy Ji nenapadlo... myslím, že to bylo ценымногие lepší... Podívejte se na mě, její červenat, jako školačka.
  
  
  Žena byla téměř neskutečná. Zdálo se mi, že nemám nic, co můžu udělat, že to nikdy nezjistí. Držela mě v napětí po celou cestu, a to mě mrzelo, pak tu. Za prvé, jeho stále ještě přišel s ní . A za druhé, teď, když si uvědomila mě, že chtěla dělat s tímto poznáním? Ano, ona přitahuje mě - to byla více ženou, než mnohé, které s ní setkal, nebo schůzku znovu po dlouhou dobu. Ano, ona mě vzala do kina. Ale něco v ní bylo, něco, co jsem nemohl přesně komu. U nah bylo způsob, jak se podívat na mě, když mluvila, způsob nutit mě věřit všemu, co řekla, a přesto...
  
  
  — Přijeli jsme, pane , — řekl řidič. On zastavil taxi před budovou.
  
  
  Nebyl jsem si jistý, zda se mi, aby Sonja za ruku otevřeno teď, nebo počkat, až někdo vezme nás. Řešení je vlevo za mnou. Dokud se její расплачивался s taxikářem, na obrubník sešel dr. Michaels. On krátce přikývl Sone, se na mě usmál a natáhl ruku.
  
  
  — Rád znovu tě vidět, Nick.
  
  
  "Dobrý den doktore".
  
  
  Dr. Michaels byl худощавым mužem se сгорбленными rameny, s brýlemi bez obrouček a s občasným písek-barevné vlasy. Na nen byl volný oblek, kabát. Jsme vyměnili ruce, pak ji dal ego Sone.
  
  
  — S radostí, miss Трещенко, — zdvořile řekl. Ukázal na budovy za sebou. — Půjdeme přes boční vchod ?
  
  
  My jsme šli za ním za roh jen o занесенному sněhem chodníku a dolů po mokré betonového schodiště k tomu, že se ukázalo suterénu budovy. Doktor otevřel pevné výhled na dveře a my vstoupili dovnitř. Nikdy ji nebyl v tomto oddělení speciálních efektů a montáž.
  
  
  Místnost, do které jsme vstoupili, bylo velké a prázdné. dr. Michaels stiskl vypínač a rozsvítí jasný брылев. V jednom rohu ji viděl spoustu zařízení a jiných předmětů.
  
  
  Její zeptal se. — Je to naše vybavení?
  
  
  — Částečně, " odvětil doktor.
  
  
  Byli jsme uprostřed místnosti. Sonia огляделась. Ee pohled se zastavil na den, vedoucí do jiné části budovy. V ní bylo víc, než ženská zvědavost, co v něm bylo, spyware zvědavost.
  
  
  Její dotkl její ruky. — Pojďme se podívat, co máme tady, Soňa. Jsme s doktorem переглянулись. Oba jsme věděli, že zde nelze lenošit. Brzy Sonia začít klást otázky.
  
  
  Udělala to dost ochotně. Nyní se dostáváme k pes věcí. Oni se skládala především kolem oblečení pro nejchladnější období roku – parkoviště, dlouhé kalhotky v сеточку, těžké boty. To dlouho, co záchranné bunda, plus lyže, stany, spací pytle.
  
  
  Doktor byl za námi. "Může být, miss Трещенко raději použít majetek ze své země?"
  
  
  Sonia usmál se na emu. — Vůbec ne, pane doktore. Znovu se podívala mimmo ním dveře.
  
  
  — Co ti řekli o tvém učení, Nick? — zeptal se dr. Michaels.
  
  
  "Pouze že to bude v Rusku".
  
  
  Soňa tiše prošla do druhé části místnosti, kde k sténání byly прислонены dva batohu.
  
  
  "Řeknu vám, jak to funguje", — řekl doktor. "Budete letět odtud do San Franciska a tam sednout na americký podmořský člun, který se zabývá vás Beringův průliv. Tam si пересядете na ruský loď, která vás zavede do malé střeženého tábora v blízkosti města Оэлен v Sovětském Svazu. Tam si uličky kurz přežití. Když je po všem, budete lety v ruském vojenském letadle americký základní tábor v Arktidě, kde vyzvednout dopravy, školství a vše ostatní pro misi".
  
  
  Její, přikývl a podíval se na Sonja. Otevřela batohy a podíval se dovnitř. Kvůli teplu v místnosti jsem nebyl na sobě kabát, ale není to stáhl ego. Pod jeho kabát byl ходячим zbraněmi. U mě bylo wilhelmina následoval, můj Люгер v pouzdře pod levé podpaží; Hugo, štíhlý jehlový, ležel v ножнах na mém levém předloktí, který je připraven proklouznout na mou ruku, pokud ji пожму jeden bok; a Pierre vražedný plynová bomba byla залеплена v prohloubení na mé pravé лодыжкой.
  
  
  'Máte otázky?' — zeptal se dr. Michaels.
  
  
  — Ano, — řekla Sonja, выпрямляясь. Ukázala na batohy. "Myslím, že to by raději věci ruské výroby".
  
  
  Dr. Michaels přikývl. — Jak je libo, slečno Трещенко. Viděl můj překvapený pohled.
  
  
  Její zeptal se. — Že v těchto batohy?
  
  
  "Txt_explosive_str". To pak zamrkal. — Není Hawke není ti řekl? Miss Трещенко - odborník na взрывам.
  
  
  Jeho, pohlédl na Sonja. Usmála se na mě.
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  Sonia již není vzala mě za ruku, dokud jsme takovou hru na letadlo do San Francisca. Na nákladním letadle měl dvě velké pohodlné sedačky, ale my jsme seděli v trapné ticho, když Soňa vzala mě za ruku.
  
  
  To сжала ji a znovu napjatě podíval se mi do obličeje. — Nick — tiše řekla. — Nick, jdeme.
  
  
  — Že?
  
  
  "Drahý, budeme spolu na dlouhou dobu. Nemůžeme pokračovat ve stejném duchu.
  
  
  'Co jsem měl dělat? Jako se nic nezměnilo? Jsme stále ještě na Korsice?
  
  
  'Ne. Ale máme obec rusku. Budeme muset udělat to spolu. To nejmenší , co můžeme udělat, je pokusit se zůstat přáteli, milenci..., pokud chcete.
  
  
  'Dobře. Co ještě potřebuji vědět o vás? Zatím fretka si prošel cestu od dívky, kterou jí potkal na Korsice a s níž развлекался, až ruský agent a expert na likvidaci, který musí splnit misi se mnou. Kolik dalších překvapení máš pro mě?
  
  
  "Je nám jedno, drahý. Teď víš všechno. Jsme oba agenti, dobře, ale my jsme také lidé. Jsme muž a žena, a to žena, a velmi rád muže. Doufám , že se to vzájemně... alespoň trochu. To je pro mě velmi důležité.
  
  
  Ji, podíval se na nah. Ona upřeně se na mě podíval a v jeho očích jiskřily zlaté světly. Její lehce приподнял její bradu prstem, pak něžně políbil na rty. — Někdy se jí téměř věřím ti, " řekl jsem. "Málem jsem zapomněl, že pracujeme na opačných stranách zdi". Její usmál se. 'Někdy.'
  
  
  Ona přišla k rozumu: "Lépe by jsme nebyli v tom letadle. Její, chci, aby jsme byli sami. ... zpět na Korsice.
  
  
  "Brzy budeme opět jedny". Její sel a podíval se do okna. Teď jsme letěli přes Sierra Невадой , a, jako vždy, nebe bylo неспокойным. Její cítil ee parfémy, a, ano, téměř svěřil, hej. Sonia dosáhla hlavu mě na rameno.
  
  
  Ale její ne zcela svěřil, hej. Ona byla krásná žena a jemnou ženou — je kombinace, která málo muži mohou chránit. Málo kdo ještě bude chtít vznést námitku. Ale nemohl jsem zapomenout, že to byl ruský agent, to je můj nepřítel a nepřítel mého lidu.
  
  
  Musíme pracovat společně, jí nemohl nic dělat. V Arktidě творилось něco divného, že se zajímal i Sovětský Svaz a USA. Museli jsme zjistit, co to bylo. Ale, co by se stalo, kdyby rusové poslali agenta-muže? Že by ji cítil pak? Jeho, pravděpodobně by věděl, že se pokusí mě zabít, kdyby se jí, otočil se k němu zády.
  
  
  Rusové se snažili to udělat natolik části. A možná, že věděli, že, může být, oni věděli, že jsem nepřátelský отнесусь k muži. Může to být důvod, proč poslali ženu.
  
  
  Letadlo přistálo na letiště Alameda, v blízkosti San Francisco. Bylo pozdě a my jsme jedli s nimi fretky, jak opustil Washington. Když jsme vystoupili z auta, nás přivítal velitel námořní letecké základny , mladý kapitán-poručík MEDOVINA s кителем, kompletní ocenění. To отнесся k nám s oficiální zdvořilost a poukázal na trest "cadillac". Ji viděl, jak důstojníci stáli u letadla a podíval se na nohy Sonny, když kráčela od letadla k autu. Pokud jsou a комментировали to, používali je při sobě. Призывники nebyly omezeny protokolem. Tu a tam byly distribuovány, zvonky a рычания. Soňa se jen usmál s jistotou ženy, která se zabývá přesně ví, že jsme nah jíst.
  
  
  Nás jede Dům důstojníků, kde byl uspořádán bohatý bufet. Dokud jsme jedli, Soňa pokračovala s úsměvem důstojníci kolem nás. Ona byla jediná žena tam, ale ona byla nejvíce atraktivní, a ona to věděla.
  
  
  Jsme na takovou hru hned za dlouhým stolem. Důstojníci prezentovali jako členové posádky ponorky, na které bychom měli jet. Kapitánem byl mladý muž, o pár let mladší velitele základny, kromě toho, že kapitán-poručík.
  
  
  U stolu byla spousta smíchu a vtipů. Sone, zřejmě se to líbilo. Důstojníci chovali se k ní s úctou. Jsou trochu поддразнили ji říkat, že se postarají o to, aby všechny tajné plány byly umístěny na bezpečném místě do toho, jak bude stoupat na palubu. A обрадовала ih, který uvedl, že neví systému jmelí, že američtí námořní důstojníci tak mladí a krásní. V tomto okamžiku Sovětský Svaz mohl nějaký čemu naučit.
  
  
  Ee humor a spontánní chování v souladu hej. To může být ruským agentem, ale v tu noc to byl tlumený skládání dolar každého muže, za tím stolem. A možná ještě trochu můj .
  
  
  Pak večeři jsme se rozešli. Ji neviděl Sonia až do příštího rána, když jsme vylezli na palubu ponorky.
  
  
  Byl mlhavý den, typické pro San Francisco. Šedivá obloha se zdálo tak nízká, že se do něj dalo dotknout a lešení vlhké leskly. Na snídani jí bylo známo, že všechny lety jsou pozastaveny až do poledne.
  
  
  Její prošel s kapitánem ponorky na mokrého asfaltu tam, kde пришвартовалась ponorka. Ji viděl, spousta zábavy na palubě, a byl jsem zvědavý, kde je Sonia. Její tušení, kde strávila noc.
  
  
  Průvodce se jmenoval Nielson. Viděl, jak se dívám na субмарину zepředu dozadu, a pak se podívám kolem, a hned jsem pochopil.
  
  
  — Je s ní všechno v pořádku, " řekl, přičemž v ruce části slouží trubice a zápalky.
  
  
  Její usmál se na emu. — Myslel jsem si to — mimochodem, jak jsem tě volat? Velitel? Kapitánem?
  
  
  On se zasmál, drží sirku nad trubkou. Carter ve flotile toho, kdo velí lodi, vždy odkazoval se na jako kapitán. Bez ohledu na to, je to kapitán, poručík nebo kulomet, zůstává kapitánem. Usmál se, pokud stisknete klávesu dýmku v zubech. "Neříkám to pro to, aby se zdát arogantní, jí jen chci, abyste se cítili pohodlně na palubě".
  
  
  Jí přikývl. "No, její, chci vám poděkovat a splní své lidi za dobré zacházení s miss Трешенко včera v noci".
  
  
  Usmál se. "Prosím, pane Carter".
  
  
  Její прочистил krku. — Ne jít příliš daleko, pokud se jí zeptám, kde strávila noc? Mám na mysli, jako bych pocit, že odpovědnost za nah.
  
  
  Kapitán se zasmál. — Jsi není зайдешь příliš daleko. Strávila noc v mém domě.
  
  
  — Jsem si uvědomil.
  
  
  'Nevěřím tomu. Ona zůstala se mnou, mou manželkou a svými čtyřmi dětmi. Zdá se, že se líbila dětem. Myslím, že jim taky líbilo. Je to krásná žena.
  
  
  — Já taky, začínám ji učit.
  
  
  Dosáhli jsme vpusti ponorka. Z nielson свистнули na palubu. To отсалютовал флагу na zádi, když přišel důstojník ve službě.
  
  
  Jeho řekl дежурному důstojníka: "Žádám o povolení vyšplhat na palubu".
  
  
  "Povolení uděleno," odpověděl.
  
  
  Její vkročit na kluzký paluby, kde se cítil jako doma ve svém běžném obleku a jeho plášť. Muži, pracovní oblečení, chodili tam a sem, navíjení drátu. Kapitán Nielson mě držel dolů po schodech a po úzké chodbě v офицерскую jídelny. Sonia seděla a pila kávu.
  
  
  Když jí přišel, to je široce usmál se na mě. Kolem nah seděli tři důstojníci. Na ní bylo pracovní, švédy, jako u námořníků, které ji viděl nahoře, jen vypadalo to v ní lépe.
  
  
  Odina kolem důstojníci za stolem se obrátil k Нильсону. "Miku, kam jsi dal to je nádherné stvoření?"
  
  
  Kapitán ухмыльнулся. Máme kávu. "V kajutě," řekl, " ale myslím, že ji budu spát s tebou."
  
  
  Dva další důstojníci se smáli. Člověk, разговаривавший s Нильсоном, řekl: "snažil Jsem se přesvědčit miss Трещенко aby se pokusil protáhnout kolem mě jaký-jaká vojenská tajemství".
  
  
  — Jste všichni velmi milí, řekla Soňa.
  
  
  Nielson a takovou hru na židli. Z reproduktoru se ozval oznamovací tón, извещающий námořníky o tom, že je čas na večeři. Ji, podíval se na hodinky. Bylo jen šest hodin.
  
  
  "Odjíždíme v devět hodin," řekl kapitán Nielson.
  
  
  Ji, podíval se na smějící se tvář Sonnyho. "Jsi fajn vypadat tak brzy ráno".
  
  
  Ona jen sklopila své dlouhé řasy. 'Děkuji.' Se vám to líbí?'
  
  
  'Velmi.'
  
  
  Neměl jsem řešení s ní mluvit o samotě až do pozdního večera, když jsme šli ven, kolem Zlaté brány a skončil daleko v moři.
  
  
  Ponorka vstoupila na povrch, jen olizuje, k Берингову průlivu. Její oblékl si kabát a vyšel na palubu. Mlha zmizela. Bylo velmi chladno, ale já jsem ji nikdy neviděl, šaty jsou tak modré. Zář vody může srovnávat pouze s jasným modrým nebe. Svítilo slunce; vzduch byl čistý. Jeho byl blízko k nosu a držel lana zábradlí. Vzrušení na moře nebyl, ale byla malá paráda. Všude ji viděl, пенопластовые kelímky. Její kouřil cigaretu a sledoval, vyklenutí nahoru a dolů, když Soňa přišla a postavila se vedle mě. — Dobrý den, cizinec, — snadno řekla. — Zdá se mi, jí tě odněkud znám.
  
  
  Ji, otočil se a podíval se na nah. Vítr si hraje s jejími blond vlasy, a oni трепетали hej v tvář. Ona byla ještě v pracovním oblečení a na sobě bundu, která se zabývá bylo hej velké. Chlad a vítr plnil hej, teplé červenat.
  
  
  Její usmál se whoa. "Ty nejoblíbenější postava na palubě".
  
  
  Teď to není улыбалась. — Chci se dotknout tebe, — jen řekla.
  
  
  — Ale že si myslí, námořníci a důstojníci této lodi?
  
  
  "Je mi fuk, co si myslí". Zlaté světly v jejích očích třpytily a přibývalo. "Chci být s tebou sám. Její chci se tě dotknout, a já chci, aby ses dotkl se ke mně".
  
  
  Její přiblížil se k ní. "Já nevím, kdy budeme opět sami. Na palubě je pět důstojníků a dvacet tři posádky. Je to malá loď. Pochybuji, že najdeme více soukromí, než je tomu nyní.
  
  
  — Подержи mě za ruku,, Nick,, — řekla. "Alespoň , udělej to ".
  
  
  Její, povzdechl si a sáhl obě ruce do kapes kabátce. — Jsi бросаешь mi zavolat, Sonia, ty víš to. Její začínám věřit, že to všechno pozornost vede k tobě.
  
  
  Udělala krok zpět a divně se podíval na mě, lehce наклонив hlavu. Velká bunda dělala, vypadala jako holčička.
  
  
  — Jsi путаешь, Nick. Jsi příliš krásná, víš to? To by mělo být to samé se všemi americkými muži. Všichni tito důstojníci, jsou mladé a krásné... a téměř chlapcem. Ale jsi, jsi docela mladík.
  
  
  Její zamračil se. — Zdá se, že jsi znovu mě изучаешь.
  
  
  Ona přikývla. 'Je to možné. Jsem zvědavý, proč se u našich agentů nikdy nebylo rozhodnutím zabít tebe. V určitém okamžiku budou muset být blízko k tomu. Samozřejmě, že všichni komunističtí agenti nemusí být растяпами. Kolik na vás byl spáchán útoků?
  
  
  "To se mi nelíbí. Ale neúspěch mě taky nezajímají. Úspěšný pokus by mě velmi zaujala.
  
  
  Její hodil cigaretu do moře. — Jsme trochu odklonili od tématu, ne? Její myslel, že mluvíme o tom, jak můžeme být sami.
  
  
  Usmála se na mě. — Najdu způsob, jak. Když budeme v Rusku, to určitě najdu způsob, jak".
  
  
  Dokud jsme byli na této podmořské, ee sama se mnou nebyl. Během následujících dvou dnů Sonia pokaždé, když její e vidět, obklopovala muži. Jedli jsme s kapitánem Нильсоном a ostatními důstojníky, a i když většinu času trávili společně, nikdy jsme zůstaly samy. Kolem nah byli vždy muži, a to купалась v ih obdivu. A protože to bylo takové výhradně ženská, je to дразнила mě pokaždé, když mohla, protože věděla, že mám svázané ruce.
  
  
  U pobřeží Aljašky se stal strašně chladno. Dokonce i kabát nebylo dost teplo. Důstojníci a матросам předal dlouhé spodní prádlo, stejně jako Sone i na mě. Večer čtvrtého dne na moři jsme navázali rádiové spojení s ruským траулером. Byla uspořádána místo setkání. Druhý den ráno jsme s Sonja museli přestoupit na trawleru. Se mi zdálo, že jsem viděl smutek v očích Sony, když slyšela tuto novinku. Když jsme se s dvěma důstojníky провожали ji na večeři, zdálo se být neobyčejně klidné.
  
  
  Důstojníci žertoval s ní, jako obvykle, u večeře. Kapitán Nielson poukázal na to, že bunda, kterou má na sobě, už nikdy nebude vyhovovat владеющему ji моряку. Ale reakce Sony byla docela половинчатой.
  
  
  Pak jídlo přinesli dort. Nahoře bylo napsáno: "hodně Štěstí, Soňa". Když viděla, jak to je, jeho spodní ret se na chvíli задрожала. Pak se stalo, co-co ještě. Dokud má střih dort, v kabině se objevil kulomet, s darem od celého týmu. Soňa chvíli jen seděl, díval se na balíček. Konečně, po naléhání důstojníků, ona otevřela ji. Byl to prsten, vyrobený přesně podle velikosti, který dal mužům. Na kroužek odiv miniaturní ponorka, vyrobený na z lodní obráběcích strojů na zlato na akcie lodi zubaře.
  
  
  Sonia dejte prsten na prsteník pravé ruky.
  
  
  "Je tam nápis", — řekl kapitán Nielson. Všichni úředníci usmívali hej.
  
  
  Sundala prsten a četla nápis. Ji již četl. Byl to výraz náklonnosti ze strany posádky. Sonia всхлипнула a отодвинула židle. Pak vstala a vyběhla v nadšení. Pak její péče bylo podivné ticho. Seděli jsme kolem židle, při pohledu na poloprázdný kávové šálky. Kapitán Nielson přerušil ticho.
  
  
  "Ženy jsou vždy velmi emotivní odkazovat na tento druh věci", — řekl on.
  
  
  Zbytek кивнули nebo пробормотали na znamení souhlasu a vypil svou kávu. Na druhý den ráno, když jsme s Sonja měly vyšplhat na palubu ruského траулера, prsten byl na ní.
  
  
  Setkání došlo téměř přesně na dělící linii mezi USA a Ruskem. Přišli až na vrcholky Beringova průlivu, a začal čekat na траулера.
  
  
  Byl neuvěřitelně studený. Mimmo chodil ledové kře . To už se nenosí svůj oblek a kabát, Na mě bylo tmavě modrou parku a termoprádlo. Ale u mě byl ještě můj malý "arsenal" se mnou.
  
  
  Ruský trawleru ve spěchu se dostat k nám, продираясь skrz led. Sonia a její byly na palubě a sledovali.
  
  
  Na ponorce panovalo napětí. Kapitán Nielson stál na мостике a podíval se do dalekohledu. Podíval se nejen na trawleru, ale i moře kolem lodi. Na svých pozicích stáli пулеметчики.
  
  
  Moje obočí a řasy покрылись s mrazem. Její заполз hlouběji v kapuci své parkoviště. Jeho, pohlédl na Sonja, ale vše, co jsem mohl vidět na její tváři, byl špičku jejího nosu. Dýchat přes nos čím dál těžší. Zvedl ruku v рукавице, jsem s úžasem zjistil, že moje nosní dírky jsou ucpané s ledem.
  
  
  Trawleru se přiblížil k lodi, a výkonné diesely se obrátili zpět. Ji viděl, jak házet a lovit lana. Když soud se spojily, ruský kapitán ze svého mola se podíval na kapitána z nielson s tvrdou tváří. Kapitán ponorky taky vypadal přesně tak.
  
  
  Pokud to byl rybářském trawleru, je zřejmě velmi velké ryby chtěl bych pomocí nějaké velmi neobvyklé nástroje. Na přídi stál kulomet není méně пятидесятого kalibru. Obrazovka radaru se točilo na vysoký stožár. Celé posádky na palubě byly pušky.
  
  
  Najednou ruský kapitán udělal něco naprosto neočekávaného. To отсалютовал kapitán Нильсону. Na pozdrav odpověděli okamžitě. Byla snížena trap, spojující podmořský člun s траулером.
  
  
  Na okamžik pohled ruský kapitán padl na mě, když se její Sonja za ruku, a my jsme se blížili k сходням. Pohled, který ji viděl, bylo dost, aby mě zastavit. Pokud by jí byl jedno s ním, by ho popadl Вильгельмину. Byl to pohled, který zničil vás dříve, než vás viděl. Její již viděl tento pohled dříve. ... a on věděl, že mi nebudou rádi, že na palubě tohoto траулера. Dva ruský námořník se protáhl ruce, aby vám Sone, když to перешагнула přes podobné trawleru. Moře bylo drsné a špinavé-šedá. Мчащиеся ledové kře byly barvy свежесрезанной těla, pronikavě bílé barvy, který vidíte, je upřímný, před tím, než poteče krev.
  
  
  Vzali Sonia za loket a pomohl vyšplhat na palubu. Pak přišla řada na mně. Ji opatrně překročil přes palubu. Když se jí blížila траулеру, koutkem oka viděl, jak ruský kapitán vyšel na můstek a podíval se na mě. Členové posádky, ожидавшие mě, na okamžik оглянулись. Ale v tomto okamžiku kapitán vydal nějaký rozkaz. Její zastavil na vratké desce a podíval se nahoru. Jsme s kapitánem znovu переглянулись.
  
  
  Poselství, které předal svým členům posádky, bylo jednoduché. Jeho by se zhroutil a dvacet sekund v tomto ledovém moři. Pokud by jí vklouzla s rampě, kapitán musel by ho americký agent v Rusku.
  
  
  Podíval se na mě. On byl obzvláště vysoký muž, ani šestý stop, ale vyzařoval sílu. To byl masivní postavu, a v parque ego ramena vypadaly tak, jako by nosil наплечники pro rugby . Ale já jsem ji neviděl ve ego tele obrovské síly. Ji viděl v tom něco primitivní, základní, je stejně zásadní, jak velkou sekeru.
  
  
  On stál a díval se na mě ze svého вздымающегося mostě. I když lodí otřásl, zdálo se, že stál zcela nehybně, hluboce засунув ruce do kapes kabátce. Lpět na трапе se stalo obtížné. Její neměl v úmyslu plavat v tomto ledovém, смертоносном moře a rychle šel na trawleru. Sonia již odváděli dolů.
  
  
  Dva členové posádky se podíval na mě, a ih pušky byly nasazeny přes ramena. Otázka byla kluzká, ale není tak kluzká, jako вздымающаяся palubní траулера. Oni sledovali mě, když ji dostal do lodi. Odina kolem nich téměř se naklonil dopředu, aby mi pomohl, ale pak oba ustoupili zpět. Mezi траулером a ponorky vylezl aktivní dovolenou. To přineslo mě z rovnováhy. Její шатался sem a tam po palubě, jednou nohou skoro hotové vkročit na palubu. Dva ruské námořník непонимающе se na mě podíval. Celý tým se díval, ale nikdo se snažil mi pomoci. Trawleru klopené, a ne spadnout, jí, klesl na jedno kterémukoli národu.
  
  
  Jí dovolil svým раскрытым ладоням схватиться za past. Выплескивающаяся voda mám mokré mě a mám mokré tabuli. Její zatnuli zuby, vstal a rychle vkročil na palubu траулера.
  
  
  Když jí byl na palubě, ho chytil za zábradlí. Jeho byl tak naštvaný, že nemohl nic říct, nikdo kolem nich, aniž by mezinárodní incident. Ale já jsem stál a díval se na dva členy posádky s otevřenou nenávistí. Oni se na chvíli оглянулись. Pak se spustili oči. Pak tato dvojice opustila. Ji, podíval se na mostě, ale kapitána už nebyl. Mé kalhoty a parku promočený, a její začal zmrazit.
  
  
  Ji, otočil se , aby sestoupil, a viděl Sonia. Ona se vrátila na palubu, a musí být, viděla, co se stalo. V jeho očích byl výraz, který se jí předtím neviděl, výraz полнейшего znechucení.
  
  
  Pak to подлетела ke mně a обвила rukama mého pasu. "Omlouvám se!" zvolala. Ach, to je Nick, je mi to líto. To откинулась zpět, aby každoročně se na mě. "Prosím, omluvte mě za свиноподобные chování mých krajanů. Můžete si být jisti, že o této události bude informován. Když se jí postarám se s ním, je to kapitán nevěří ani velení veslování lodí.
  
  
  Ji, podíval se do štěrbiny mezi траулером a ponorkou. Otázka byla vyřazena a lodě rozdělily. Ji viděl, mistr z nielson ve věži ponorky. Podíval se na nás a zasalutoval. Bylo mi líto, vidět, jak to mizí.
  
  
  Zbytek dne trawleru pomalu prošel mezi льдинами. Její oblékl si suché oblečení, a Soňa mi dala šálek ruského čaje, který byl vůbec špatné. Její cítil nepřátelství posádky pokaždé, když přispívám s nimi v kontaktu, ale žádné další incidenty z děje, dokud jsme nedosáhli Оэлена .
  
  
  Byla tma, když trawleru šel do přístavu. Dva členové posádky спрыгнули na břeh s тросами, aby ukotvit loď. Podobné vynechat, ale tentokrát nebylo bouřlivých šaty. Jsou dva členové posádky nacházejí na rampě. Soňa se znovu šla přede mnou, a to pomohlo. Je zřejmé, že поговорила s kapitánem, protože, když se její obálka k трпу, muži taky protáhl ruku, aby mi pomohl. Její odstrčila ih ruce a slezl bez cizí pomoci. Špatné pro pr, ale bylo mi to jedno - byl jsem naštvaný.
  
  
  Z přístavu bar nás čekali čtyři muži v husté srsti. Jsou srdečně pozdravil Sonja, soucitu mi ruku a přivítal mě v Sovětském Svazu. Soňa vzala mě za ruku a vedl zpět k jednomu kolem mužů.
  
  
  "Nick, je to doktor Перска. On bude naším instruktorem v průběhu příštích tří dnů.
  
  
  Dr. Перска byl mužem šedesát let, s морщинистым обветренным tváří a krásným knírem, se skvrnami od nikotinu. On mluvil anglicky, ale moje ruština nebyla tak bych je špatný.
  
  
  "Doufáme, že pan Carter," řekl, надтреснутым hlasem, že můj studijní vás nadchne".
  
  
  — Jsem si tím jistý, pane doktore.
  
  
  Usmál se a ukázal zlaté původní zuby. — Ale ty jsi unavený. Začneme zítra ráno. Teď musíš odpočívat. On zamával rukou a ukázal na pěšinu, vedoucí k скоплению budov. Soňa šla se mnou, jak jsme šli za doktorem. Zbytek skupiny následovalo za námi.
  
  
  Její ukázal palcem přes rameno. — Věřím, že za nás někdo sleduje, " řekl jsem.
  
  
  — Musíš mluvit-rusky, Nick. V opačném případě budou si myslet, že říkáme něco, co nechceme, aby oni slyšeli".
  
  
  — Dobře, kdo jsou oni?
  
  
  "Stráže. Jsou zde, aby se ujistil..., že nás nikdo není daleko od.
  
  
  — Nebo, že jsem se snažil uniknout?
  
  
  "Nick, chováte se tak nepřátelsky".
  
  
  'Ach, ano? Jeho se ptám sám sebe, proč. Nemám důvod, ne?
  
  
  Jsme šli mlčky. Jeho viděl nějaký tábor. To je dobře охранялся — jsem napočítal nejméně pět vojáků ve tvaru. Byl двухметровый plot, oplocený ostnatým drátem. Tábor se nacházel na kopci s výhledem na moře. Projektor je zařízena ve všech rozích plotu. Na okraji útesu stála velké zbraně, které se zaměřují na moře. V rámci plotu byly budovy do dvou řad po čtyřech.
  
  
  To se mi nelíbilo. Se mi to úplně nelíbilo. Byla jsem zvědavá, proč Hawke mě postavil do takové pozice. Jí byl v nepřátelském zemi, obklopen nepřátelskými lidí, pracoval s nepřátelským agentem.
  
  
  Stráže кивнули nám, když jsme vstoupili do tábora. Brána se za námi zavřel.
  
  
  Dr. Перска si všiml, že jsem se na to dívám. — Je to pro naši vlastní bezpečnost, mister Carter, " řekl s ободряющей úsměvem.
  
  
  Sonia сжала ruku. — Nedívejte se na všechno tak ponuré, drahý. Jsme opravdu monstra. Upřímně říkám, někdy můžeme. .. být velmi roztomilý.
  
  
  Dr. Перска poukázal na jednu věc kolem menších budov. — Hlas тамваша, fén, pan Carter. Jeho, doufám, že to k vaší spokojenosti. Miss Трещенко, půjdete se mnou? Šli dál, a přišel k malé budově, která mi ukázala, dr. Перска. To bylo něco málo více, než kajuta, jedna místnost s krbem a koupelnou. Koberec vypadal, jako by ego táhl kolem starého kina. Ale krb распространял v místnosti příjemné teplo. To byl velký krb, který zabíral skoro celou stěnu.
  
  
  Byl to krb, před kterým bylo možné si lehnout s přítelem, uspořádat piknik před ním, podívejte se do něj a ponořit se do hluboké myšlenky. Byl vyroben kolem kamene, a nen потрескивали dřevo. Vedle krbu byla manželská postel s tlustými peřinami, stejně jako židle a skříň. Moje zavazadla na mě čekal uprostřed místnosti. Najednou si uvědomil, že je opravdu unavený.
  
  
  Musel věřit rusům. Oni neposlali nikoho zabít mě, dokud se její téměř usnul.
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  Pokud u vás byl stejný den, jako já, budete více či méně spoléhat na to, že se něco stane. Jeho bench press a spát s Вильгельминой za ruku a usnul, ale spánek byl empatický.
  
  
  Nevím, který byl hodinu. Oheň se proměnil ve žhavé uhlíky a čas od času потрескивал, a voní hořící dříví наполнял místnosti. On opatrně otevřel dveře klíčem, dostatečně rychle, aby se zabránilo cvaknutí. Šel s nožem v ruce, вдохнув studený vzduch. Dveře se tiše zavřely se za ním.
  
  
  To bylo očekáváním růstu, a najednou si uvědomil, kdo to je. Vůně траулера byl stále kolem něj.
  
  
  Sotva otevřela oči, její, sledoval, jak to padne do postele. Ego здоровенная postava bylo zřejmé, v угасающем světle ohně. Její konejšivě vzal Вильгельмину rukou, drží prst na spoušti. Люгер byl vedle mě, bez deky na mé ruce.
  
  
  To shell na špičkách a není сводил oči z postele. Nůž byl dlouhý a úzký, a on se držel ego u prsu. Přichází, je to trochu vytáhl nůž. Teď ji cítil ego vůně je ještě silnější. Tento trawleru čas od času se lovit ryby.
  
  
  Zastavil se u postele, vysoko zvedl nůž, aby punč a hluboce si povzdechl. Její rychle se pohyboval, strčil emu pod nos kufru "люгера", a řekl rusky: "Pokud milujete život, polož ten nůž."
  
  
  Je to stále затаивал dech. Se váhavě помедлил a podíval se mi do obličeje. Pokud by ho spustil spoušť Вильгельмины v takové vzdálenosti, jeho by отстрелил emu půl hlavy. Stál nehybně, jeho masivní tělo je téměř zcela заслоняло krb.
  
  
  V místnosti bylo velmi horké. Světlo od ohně bylo dost vidět бисеринки bance na jeho čele. Ruka s nožem trochu se objevovaly dopředu. Jeho stiskl prst na spoušti "Люгера". Ji mohl snadno zabít ego, a on to věděl.
  
  
  Ale to je stále se snažil. Ego levá ruka se rychle zvedla, отбивая kufru "Люгера" z nosu. Pravá ruka s nožem prudce klesla.
  
  
  Záběr, zdálo se, загрохотал na stěnách pokoje. Odtrhly kus dřevěné stěny. Když ho zastřelil, jeho, vrhl se na něj. Nůž вонзился matrace.
  
  
  Její hit jeho ego rameno na коленям a odstrčila stranou. Se odrazil zpět k очагу, stále mačkat nůž v ruce. Její popadl okraj deky a накинул ego na to. Snažil se odrážely ego volnou ruku, ale přikrývka byla příliš velká a těžká. To вцепился do něj, ale do té doby ji už vstal z postele a rozběhla se za ním přes celou místnost.
  
  
  Když to стянул s obličeje deku, ji udeřil jeho ego na nose люгером. On zavrčel. Nůž spadl na raddled koberci, když on ho zvedl ruce k zbytky nosu. Jí dovolil Люгеру silně zasáhnout ego na черепу. On se zhroutil na zem s rukama před obličejem.
  
  
  On zamkl dveře, když vstoupil. Nyní dveře bylo распахнута. Jako první vstoupili dva vojáci pušky v pohotovosti. Její již dělal na ně "люгер". Za nimi se objevil doktor Перска a Soňa.
  
  
  Kapitán траулера stále klečel a zveřejněné v podivné булькающие zvuky. Jeho, sklonil se a vytáhl nůž. Její hodil ego, jeden voják, a málem upustil pušku, aby ho chytit.
  
  
  Dr. Перска řekl: "slyšel Jsem výstřel. Její myslel..." Na nen byl tlustý plášť a vysoké boty. Ego ocelové vlasy byly rozcuchané.
  
  
  — Jsi v pořádku, Nick? — zeptal Sonia. Ona byla také na sobě tlustý plášť. Podle toho, jak bunda развевался vpředu, ji mohl říct, že pod ním bylo velmi málo oblečení.
  
  
  Její podíval se na ně a cítil, že dokonale hledat ve svém dlouhém spodním prádle. Dva vojáky pomohl kapitán траулера vyšplhat na nohy. — Pokusil se mě zabít, " řekl jsem.
  
  
  "Nemůžete mluvit vážně," řekl doktor Перска.
  
  
  Dva vojáky vytáhl průvodce po místnosti.
  
  
  Ji, opřel o postel. V ruštině je jeho, řekl: "řeknu ve vašem jazyce, aby nic потерялось v překladu". Nechci, aby moje slova byla špatně pochopeno. Zde jménem mé vlády. To tady nejsou pro zábavu. Zde není nikdo, komu ji důvěřuji. Takže budu připraven. Další člověk, který se bude snažit dostat se sem bez pozvání, bude mrtvý do toho, jak se dveře zavře. Nebudu se ptát, kdo to je nebo proč přišel sem. Je to jen выстрелю".
  
  
  Dr. Перска vypadal tak, jako by právě spolkl осу. "Nemůžu uvěřit, že na vás byl spáchán útok . Prosím, prima péče omlouvám se, pan Carter.
  
  
  — Ještě jednou omluvit se ráno, pane doktore. Teď ji nikdy přijmu ih.
  
  
  Sonia pozorně sledovala mě. Nyní řekla: "Co budeš dělat , Nick?"
  
  
  'Nic.' - Přikývl jsem na dveře, za nimiž právě zmizel kapitán. — Co se s ním stane?
  
  
  Ego se chystáte poslat do Moskvy, řekla Soňa. "On se tam objeví před soudem."
  
  
  "Já nevěřím."
  
  
  'Ty jsi mi věříte? Chceš zabít ego sám?
  
  
  "Pokud by se jeho hotel a zabít ego, jeho by to udělal." Jí dovolil Вильгельмине spadnout na postel. — Pokud budete oba chtít odejít teď, to mohl snažit trochu spát. Dobrou noc.'
  
  
  Její, obrátil se k nim zády a přešel k šatníku, kam dát své speciální cigarety se zlatým мундштуком.
  
  
  Její cítil chladný vzduch, když se otevřely dveře a prudce zavřely. V místnosti bylo podivné ticho, a jediným zdrojem světla byla červená отблеск ohně. Její вытряхнул cigaretu v balení a sáhl ji mezi rty. Pak mě napadlo, že jsem opustil svůj zapalovač na postele. Ji, otočil se . .. a viděl Sonia. Seděla přede mnou s зажигалкой v ruce. Otevřela ji, vzala plamen na mé cigarety. Вдохнув ji, viděl, že ona klesl župan. Pod ní byla velmi tenká, je velmi krátká modrá noční košile.
  
  
  Jeho řekl: "Люгер" ležel na posteli vedle зажигалкой. Proč jste zvedl ego?
  
  
  — Jsi opravdu myslel, že se chci zabít, Nick? Ty jsi tak mi nebude věřit?
  
  
  — Co chceš , Sonia?
  
  
  To шевельнулась, na chvíli. Župan vklouzla s jeho ramen, pak klesl na podlahu. — Potřebuji tvou důvěru, Nick, — хрипло řekla. "Ale dnes jí chci víc, mnohem víc".
  
  
  Ee ruce, přistoupil ke mně, sklouzl po mém krku a притянули mou hlavu dolů. Její měkké, vlhké rty jemně погладили můj bradu, pak snadno sklouzl po mých tvářích. To není торопилась pat obrys mých rtů, pak dovolil rtům přikryjeme moje . To прижималась svým tělem k mému , dokud jsme, tak říkajíc, nejsou se spojil.
  
  
  Pomalu vzala cigaretu kolem mé ruky a hodil ji do krbu. Vzala mou ruku a vzala ji k ústům a políbil všechny koleno prstů. Jeho jazyk snadno порхал mezi prsty. Pak se otočila ruku k tělu a lisované mé dlaně na své hrudi.
  
  
  Jeho, cítil, jak ve mně stoupá vášeň. — Ty znáš všechny triky, které by měla vědět žena , " řekl jsem.
  
  
  — A ty jsi? — пробормотала to. "Jaké triky víš?
  
  
  Trochu ji naklonil a vzal ji na ruce. Její ruce uzavřely na mém krku. Ji, odnesl ji do postele a pečlivě zabalené. Její dal "люгер" na skříňce a zvedl z podlahy deku. Když ji otočil k posteli, Sonia již sundala si noční košili. To пролежала na podlaze nahá, uklouznutí nohy nahoru-vpřed na простыне.
  
  
  Její hodil deku v stupačka postele. — Dnes v noci bude velmi chladno, " řekl jsem.
  
  
  — Já si to nemyslím, ona řekla, natáhl mi ruku. Vždy jsem si myslel, že bude obtížné sundat slipy. Dokonce si nepamatuji, jak jsem utekl přes ně. Náhle ji ocitl vedle ní, drží ji v ruce, a mé rty se jemně dotkl jejích rtů .
  
  
  — O, Nick, — zašeptala ona. "To trvalo příliš mnoho času, příliš mnoho času! Její скучала na tobě. Její скучала na tvým прикосновениям. Její скучала na tobě.
  
  
  "Pssst ."
  
  
  "Neváhejte příliš dlouho. Osobně se mi.'
  
  
  Její není stahl čekat příliš dlouho.
  
  
  Jeho, cítil, jak to напряглась, když jeho klouzal po ní. Ee ruce byly na mých ramenou. A když ji postavil hej, mezi nohy, a прижался k ní, jeho slyšel její povzdech. Ona vydala скулящие zvuky a dobré обвила mě rukama a nohama. A pak všechno ostatní byl bezvýznamný — dnešní útok na mě, dává nám všechno, co se stalo v Severním Ledovém oceánu. Mimo této chaty není nic, nic, kromě té postele, žádná jiná žena, kromě nah. U Sonny byla tato moc, tento всепоглощающий talent. Jí věděl, že jen o dokonalosti svého těla. Nakonec , když jsme se sešli, dokonce si uvědomil sám sebe. Pomalu se vrátil z místa, kde byl. Jsem si uvědomil, že se rozkládá vysoko nad ní, s pevnými rukama. To приподнялась, обвив rukama krk, aby mě. Nyní je hlasování o-hlasování o pádu, a její jazyk se rychle sklouzl na пересохшим rty. Zavřela oči a točil hlavou přes boky do strany.
  
  
  — O, Nick, to bylo tak... tak. .. '
  
  
  "Pssst ." Její, прижался k ní.
  
  
  — Ne, — zašeptala ona. 'Není.'
  
  
  — Řekl jsem шшшш .
  
  
  To мечтательно usmál se se zavřenýma očima. — Ano... vše, co řekneš. Jak můžeš ještě pochybovat ve mně? Jak můžeš stále věřit mi?
  
  
  Její, políbil ji, držel rukama na lákavě изгибам jejího těla a ponořila do úplné potěšení z unie s ní... ale nemohl jsem se přimět věřit hej.
  
  
  Brzy ráno následujícího dne jsme začali náš kurz. Nejprve jsme měli snídani ve společné místnosti se všemi časovými, артиллеристами a všemi, kteří měli přístup k táboru. Všichni zjistili, že je nezbytné se omluvit za včerejší útok. Všechny jsou уверяли mě, že s kapitánem траулера vrátí napevno. Nějak jsem pochyboval o tom, ale byla jsem zvědavá, ne proto, že by to za to, že se snažil zabít mě. ...nebo proto, že emu nepodařilo mě zabít.
  
  
  Dr. Перска sel se mnou. Ego od ošlehaný усатое obličej byl unavený a zamyšlený. "Pan Carter," řekl, " stačí přijmout omlouvám se za minulou noc. Ji nikdy pálkoval oko. Mě šokovalo, že se něco takového mohlo stát tady, na výplaty máme přímo pod nosem."
  
  
  — Nebojte se, lékař. Jen nezapomeňte, co jsem řekl včera v noci. Tento kurz trvá tři dny, ne? Sedíte vedle velmi opatrný člověk. Její našli zůstat opatrný, dokud ji zde. Vše, o co ho žádám vás, je to dojem mi tímto kurzem přežití.
  
  
  A on to udělal.
  
  
  Velká část toho, co jsme s Sonja dozvěděla, byla spojena s tím, jak zůstat naživu, pokud na zbláznění bunda bude ztraceno. Metody byly půjčil si u eskymáků a zdokonaleny.
  
  
  První den jsme stavěli iglú pod vedením dr. Перска. Sněhové boule jako stvořený velkým nožem. Když to bylo hotovo, Sonia, dr. Перска a její заползли dovnitř. Jeho, všiml si, že stěny jsou trochu proudí.
  
  
  Její zeptal se. — Copak tohle není taje?
  
  
  Dr. Перска se usmál. — Není z tepla těla. Tělesné teplo a vás zahřeje natolik, aby chodit bez košile nebo oblečení, ale ne растопит sněhové hrudky. Ve delle dobře, pokud to оттаивает uvnitř iglú . Je to zavře všechny mezery mezi kameny. Sněhové bloky расплавят i hořící svíčky pro osvětlení.
  
  
  Její naskenované klenutý palác. Doktor znovu vylezl. Soňa vzala mou ruku a сжала ji.
  
  
  — Už jsi někdy трахался v iglú? — пробормотала to.
  
  
  — Ne v posledních dvou nedělích, " odvětil jsem.
  
  
  Udeřil mě za rameno a rychle выползла. Když ji po něm a přilepená na hlavu, udeřil mě sníh.
  
  
  V noci ji spal sám, v křesle u zdi, s Вильгельминой v ruce. To byl neklidný spánek.
  
  
  Začíná druhý den jsme strávili většinou ve třídě. Jsme s Sonja sedí v měkkých křeslech. dr. Перска stál před tabulí. Nám už je návod na bílém медведе. Doktor sklopil displej a zapnul projektor. Dal filmu pracovat minutu, není nám říkají slova. Její выкурил cigaretu a podíval se.
  
  
  Ve filmu byl zobrazen pouze jeden bílý medvěd. Bylo to velké zvíře, ale vypadalo to téměř грушевидным, jako by ego zadní nohy byly delší než přední. Vypadalo to nemotorný.
  
  
  "Vezměte prosím na vědomí, — řekl dr. Перска, jako by mohl číst mé myšlenky, — jak medvěd vypadá neohrabaně. Mnoho obětí mýlí, myslet si, že je to zvíře nemůže rozvíjet větší rychlost." Mluvil v ruštině.
  
  
  Jeho řekl: "Zdá se, že člověk bude v bezvýchodné situaci".
  
  
  Lékař byl v brýlích. On přitiskl bradu k hrudi a podíval se na mě přes brýle. Pan Carter, nedělají tuto chybu, pokud zjistíte, že někdo se blíží v dálce. Budete se divit, jak rychle se mu překonat vzdálenost.
  
  
  Soňa se podívala na mě a подмигнула. Jsme sledovali, jak na ledě, pak tu рыскал bílý medvěd.
  
  
  "Bílý medvěd — nomade, — řekl dr. Перска. "Na rozdíl od šedé nebo velkého hnědého medvěda, nemá stálé základny, nebo doupě. Je to vždy v cestě. Kamera je docela dlouho sledovala naším přítelem. .. jsi někdy viděl, jak se zastavil? Ne, on je neustále v pohybu.
  
  
  Ji, zapálil ji, a stahl se podívat na muže, na medvěda. Soňa vzala mě za ruku.
  
  
  "O bílém медведе existuje jedna velmi zajímavá věc, — pokračoval doktor. "Je to jediné zvíře na světě, který bude následovat za někým, zabije a bude jíst to. Ego není nutné řídit se do kouta, aby je napadl, jak to dělá většina živočichů". Podíval se na displej s pokřiveným úsměvem. "Ne, vše, co musíte mu bylo pro tento — trochu hlad."
  
  
  Jeho, cítil, jak Sonia třese se mnou.
  
  
  "Co je potřeba k zastavení této bestie?" — zeptal se jí Перску.
  
  
  Doktor se zamyšleně poškrábal vousy. "Jednou ji viděl, jednoho medvěda, který dostal čtyři kulky na slonové pušky, před tím, než spadl. Možná je těžší zabít jen losů".
  
  
  — Nebo osobu, — temně řekl jsem.
  
  
  V tu noc, kdy velká část tábora spala, Soňa přišla ke mně do pokoje. Její seděl v křesle, díval se do ohně a přemýšlel o červených čínských ponorkách, кружащих pod Арктикой.
  
  
  Dveře byly zamčené. Sonia srazil, dvakrát tiše řekla: — Nick! Její vstal a šel den s Вильгельминой v ruce, jen pro jistotu.
  
  
  Vešla Soňa a není se podívala na люгер, zaměřený na nah, na její хорошенькую hlavu. Na ní byl stejný župan, že první noc. On vklouzla s jeho ramen na podlahu, když přijela postele. Tenká noční košile, kterou měla na sobě, блестела červenat ve světle ohně.
  
  
  Na jejích rtech hrál мечтательная úsměv. To забралась na postel a poklekla tváří ke mně. Pomalu a s úsměvem, to стянула noční košili přes hlavu. Pak to пригладила své dlouhé blond vlasy a вытянулась na zádech. Ji položil Вильгельмину na židli, zamkl dveře a přešel k posteli.
  
  
  Na třetí den jsme s Sonja, se dozvěděli více o tom, jak přežít bez vybavení. V malém domě, který jsme nazvali školní хижиной, před tabulí stál doktor Перска. Tentokrát nen byly šedé kalhoty a šedé vlněné gillett s knoflíky.
  
  
  Za snídani Soňa držela mě za ruku a využije každou příležitost, aby se ke mně, nebo přitulit se ke mně. Disky noc byla jedním kolem nejlepší. Jen jednou, na Korsice, byla lepší. Jí si myslel, že by bylo špatné, ne věřit hej. Když ona držela mě za ruku, její, spatřil jsem, že na ní ještě prsten, подаренное hej posádkou ponorky.
  
  
  Dr. Перска mluvil o rybaření a lovu - bez drahé rybářský prut nebo brokovnice. "Je možné, aby rybářské háčky kolem kostí vlka nebo medvěda, dokonce i kůži ryb kosti , — usmál se, — lovit jiné ryby. Podívejte se na obrázky na tabuli. Vlasec je možné udělat kolem čehokoliv. Vlákna z tvého oblečení, šlach zabitého zvířete tebou.
  
  
  "Kostí může i zabít mocného bílého medvěda. Například, kus páteře těsnění. Velrybí kost dokonalá, ale dva z nás, sám a bez vybavení v Arktidě nepravděpodobné, že půjdou na lov přijít". Vzal kousek křídy a začal kreslit, dokud mluvil. "Jste сгибаете kost, která se zabývá obvykle přímé, v úzkém kruhu. Maso nebo tuk, nebo vše, co máte po ruce, pevně stlačený kolem něj tak těsně, že kost může znovu napřímit. Pokud kutálet míč masa na sněhu, je to zamrzne a bílý medvěd pohltí takový míč najednou. Kosti se napíná a trhá vnitřnosti medvěda".
  
  
  Jí byl zaujatý, ale Sonia třes. — Ubohé zvíře, — řekla.
  
  
  Dr. Перска se usmál a zavrtěl hlavou. "Vážená paní Трещенко, vy byste řekli "chudák zvíře", pokud by jste hlady a мерзли, a to ubohé zvíře bylo vaší jedinou nadějí na přežití".
  
  
  Položil mel, otočil se — tentokrát bez úsměvu — a podíval se na mě.
  
  
  "Pan Carter, vy dva lety ráno za polární kruh, a podíváme se, naučil, zda vás její něčemu a co jste se naučili".
  
  
  Usmál se a zeptal se. - "Jste dojem?"
  
  
  — Velmi, — řekl jsem, a měl na mysli přesně to.
  
  
  — Dobře, — řekl, kývl. "Nyní je čas setkat se se svým vodičem"
  
  
  Její, zamračil se a selles v křesle, až doktor shell na den. On otevřel dveře a zavolal na někoho. Vešel muž oblečený v oblečení nepromokavá a s staromódní pistolí v ruce. Ztišil kapuci své parkovací místo, a viděl jsem, že se eskymák zmenšení — nebo alespoň podobný эскимоса.
  
  
  Dr. Перска shrnul ego k desce otevřeně před námi. "Miss Трещенко, mister Carter, to Аку . On byl vybrán svým vodičem, a to ze dvou důvodů. Za prvé, je to skvělý střelec, a za druhé, ví výzkum arktické život, jako svých pět prstů". Její opřel se o opěradlo židle, natáhl nohy před sebe a скрестил ruce na hrudi. To bylo něco, co jsem nečekal, k čemu nebyl připraven. Tam, na Severním pólu, byly by jen jsme s Sonja. To by byla Sonia, její a dirigent jménem Аку.
  
  
  Ji, podíval se na něj. Vypadalo to mladý, sotva schopný pít, nebo hlasovat. Ego oči byly jasné a sebevědomí, ale pod mým pohledem se neklidně скривил ih. Vypadal jako kluk, který ví, jak najít přístup k ženám. V ns byla téměř высокомерная sebevědomí. Ego tvář byla široká, plochá a hladká; ego rovné černé vlasy padaly emu do očí. On držel zbraň namířenou na zem. On byl tak blízko ke mně Ji mohl číst ruské slovo na hlavni. — Pan Carter? — s úzkostí řekla dr. Перска.
  
  
  V místnosti bylo napětí. Аку překládal pohled od Sony na mě, pak zpátky, ale člověk-ego nic nebylo.
  
  
  — Jsem nečekal na drát, — řekl jí konečně . Ji vzal cigaretu a zapálil ji.
  
  
  "Jsi nesouhlasil?" — zeptal Sonia. Ona rychle pokračovala: "Protože nevíme, co očekávat, její pomyslela si, že bychom měli přijmout veškerou možnou pomoc".
  
  
  — Ano, — řekl jsem. Ji, podíval se na nah. A právě ve chvíli, kdy ji začal přemýšlet, že bych mohl věřit, hej.
  
  
  Pak Аку řekl na velmi dobré angličtině: "Pan Carter, pokud budete mít mě s sebou, si pravděpodobně budete příjemně překvapeni. Její skvělý dirigent a skvělý střelec - mohu střílet чайке do očí z dvaceti metrů. Ale co je důležitější, jeho vím, jak plnit rozkazy. Ji vědět, že jste šéf. Nežádám vás, aby mě s sebou, ale myslím, že by to bylo dobře.
  
  
  Jeho, trvala cigaretou a podíval se emu do očí.
  
  
  "Proč máš ruská puška?" Její
  
  
  — Její chudé rodiny, — rychle řekl. "Nemohli jsme si dovolit drahé americké Marlin nebo Winchester. Jsme mohli obchodovat pouze s tím, co bylo k dispozici. Syn jeho выменял šest skinů na tuto starou pušku. Je to zbraň zachránil mi život devětkrát. Ona mi dává vzdělání. Její postoj k němu jako ke starému příteli. Nikdy jsem neměl jinou zbraní.
  
  
  Byla to krásná řeč. Ji, podíval se na doktora Перску, pak na Sonja. Nemohl jsem nic říct, tak ih osobám. Pak se jí znovu podíval na Аку. "Dobře, rozhodl jsem se, — máme prozkoumat.
  
  
  Napětí zmizelo. Аку ухмыльнулся a ukázal silné, rovné bílé zuby. Dr. Перска se blýskl zlaté původními zuby. Soňa vzala mě za ruku a usmál se na mě. Ona byla jediná v místnosti, kdo se usmál.
  
  
  V ten večer ji brzy shromáždil věci. Letadlo mělo letět až za úsvitu. Její переложил všechny kolem kufry do batohu, takže oblek a kabát v kufru. V Arktidě se jí, pravděpodobně by se cítil třeba v formální oblečení.
  
  
  Bylo příliš brzy na to jít spát - jsem unavený. Její подкинул dříví na oheň a selles před ním. Ale byl jsem neklidný. Její vstal a šel na pokoj. Ní, se zastavil a podíval se na oheň. Byla to moje poslední noc v táboře. Jediné, co mi bude chybět, tak je to nádherné krbu.
  
  
  Znovu se podíval , aby se ujistil, že balí další obchody pro Вильгельмины. Pak ji znovu selle před ohněm, разобрал "Люгер", vyčistil a смазал jeho. Pak ji zkontroloval winchester, který vzal s sebou. Ještě stále byl neklidný.
  
  
  Ji snažil uklidnit jógy. Její sel na židli, уставился do ohně a donutila své tělo odpočinout. Ho použil pro tento veškerou svou koncentraci. Nevím, jak dlouho ji tam seděl tak uvolněně, ale když ji zvedl, její, cítil se odpočatý. A její hotel mít ženu. Ji hotel Sonia.
  
  
  Její oblékl parku a těžké boty. Koupelna Sony nacházela v druhé řadě, tři pokoje dál. Končí to, приоткрыл dveře, aby vidět ven. Ee oknem zářil svatým. Ona byla ještě na nohou. Padal lehký sněhové koule, a moje boty хрустели při chůzi. Jasná světla v rozích tábora zářily skrz padající sníh. Pod jedním kolem luceren prošel časové s puškou na rameni.
  
  
  Její krunýř pomalu, hluboce засунув ruce do kapes kabátce. A když ji přišel ke kabině, Sonny, její slyšela hlasy. Sonia a... Druhý hlas jeho, nejprve se dozvěděl , až přišel do srubu. Její stála nehybně. Byl to Аку, a on mluvil v ruštině.
  
  
  — Moskva ztrácí trpělivost, Sonia, — řekl on. "Chtějí vědět, kdy. Chtějí vědět, proč došlo k prodlení".
  
  
  "Rozhodnutí o tom, kdy to bude, zůstává za mnou," — возразила Sonia. "S ih straně bylo hloupé posílat tohoto kapitána траулера".
  
  
  "Jsou netrpěliví. Možná, že jednal rychle, ale chtějí, aby se to stalo, a oni chtějí vědět, pokud. Chtějí přesně vědět, kdy.
  
  
  Nastala minuta ticha. Pak Soňa řekla: "Jsem тренировалась na to dva roky. Její vás nenechá dolů. Její není muž. V tom je ten problém, že oni подсылали lidí zabít ego. Každá strana совершала tuto chybu. Hlas proč se nikomu nepodařilo odstranit velké Nicka Cartera. Jen žena může přijít dost blízko, aby si to udělat. Takže tam, kde jiní selhali, její добьюсь úspěchu. Její již úplně vedle s ním.
  
  
  — Ale když Sonia? — zeptal se znovu Аку.
  
  
  "Jakmile budeme vědět, že číňané vykreslování v Arktidě, jakmile obec rusku bude kompletní. Pak ji zabít nepolapitelného pana Cartera, odpověděla moje drahá Sonia.
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  Její byl dost daleko od svého domova, aby se neslyšeli хруста mých bot na sněhu, když ho pryč. Moje pravá ruka automaticky обхватила kliky Вильгельмины pod levé podpaží. Ji dostal do pasti a přišel na to. Tábor byl téměř vězením. I když by jí mohl utéct, kam bych ji mohl jít? Ji nemohl plout na této ledové & nb. Ano a po zemi to také není daleko pryč, snaží se přes zmrzlou, пустынную, nepřátelské zemi.
  
  
  Ne, jí byl na ruské zemi, aniž by cestu k ústupu. Chytili mě. Zítra ráno ji сяду na ruský letoun, který je doveze mě a dvou ruských agentů, odina, kolem kterých byl proškolen mě zabít, v пустынную Arktidy.
  
  
  Její rychle se vrátil do svého pokoje. Nemám na koho se měl obrátit o pomoc, ale u mě bylo výhodou. Teď věděl, že chtěla mít Sonia, a ona nevěděla, že já to vím.
  
  
  Jeho podezření na to, ale přesto byl zklamaný.
  
  
  Krásná, milá, vášnivá Sonia. Přiznávám, že to, Carter, ty jsi zachytil můj pohled na to. Použila své tělo, jak zrádným Venuše , aby se vám věřit hej. Dobře, teď uvědomil svou chybu. Je nepravděpodobné, že já učiním to znovu stejnou chybu.
  
  
  Ji dostal do své kajuty, otevřel dveře a vstoupil dovnitř. Oheň stále hořel. Její sundal bundu a boty a je připraven strávit noc v křesle.
  
  
  Pak na mě přišel, že problém není tak nebezpečné. Soňa řekla Аку, že ne, že se bude snažit mě zabít, dokud nebudeme vědět, co váš záměr je číňané. Její přemýšlel o dalším dnu. Za úsvitu jsme садились na ruský dopravní letadlo a letěl do nitra Arktidy. Tam jsme dostali vše, co potřebujete, například, sněžné skútry a další benzín.
  
  
  Museli jsme si to v americkém základním táboře. Takže řešení bylo jednoduché. Pokud by jsme byli v základním táboře, ji by jen bych si prošel Sonia a Аку a pokračoval v misi odina.
  
  
  Její seděl před krbem, kouřil a díval se do ohně. Nakonec ji zvedl a bench press spát.
  
  
  Za hodinu až do rána mě to je jediný přenos zaklepání na dveře. Probudit mě bylo těžké, její tac pořádně nespal. Ji opatrně vyskočil z pod deky a stahl skákat nahoru-dolů, aby na sebe kalhoty. Oheň sýrii, v kabině je chladno. Byla ještě tma, tak ji zapálil lampu a oblékl se.
  
  
  Když jí přišel, viděl svatý v kabině Sonny. Nebe kolem černého proměnilo v matně-šedá. Sněhu už nebylo, ale bylo наметено asi tři metry čerstvého sněhu. Její, šel do jídelny s batohem a винчестером v ruce.
  
  
  Její už začal snídat, když ke mně přišla Sonia. Jako vždy, vypadala roztomile. Její oči zářily tak, že bylo možné přijmout za lásku. Dokud jsme jedli, je nekonečně болтала o kurzu přežití, o tom, co můžeme najít v Arktidě, o Аку... hele , kde to bylo? On se objevil, když jsme téměř dojedli. Vřele přivítal Sonia a choval se velmi omráčený vůči mně. Její, cítil obětí mafie , která obdrží polibek smrti. Ale jí подыграл. Ji držel Sonia za ruku a žertoval s Аку. Ji hotel naskočit za jedinou výhodu, kterou jsem měl.
  
  
  Měl snídani, vyšli jsme ven, kde nás už čekal na stroj. dr. Перска tam byl se rozloučit. Její potřásl emu v ruce, a přemýšlel, zda ví něco o plánu mě zabít. Pak naše batohy a pušky připoután ke střeše " Московича ". Soňa seděla vedle mě na zadním sedadle, že ruku mi na kterémukoli národu. Ona dosáhla hlavu mě na rameno, a on cítil vůni ee brass. Její vlasy lechtal mé tváře. Аку seděl vepředu s řidičem. Cesta kolem kempu na letiště, v blízkosti Оэлена bylo neklidné a silně промерзла. Jeli jsme velmi pomalu. Rty Sonny se dotkl mé hole, našel mé ucho.
  
  
  — Jsem скучала po tobě v noci, roztomilý, — zašeptala ona. — Také jsi mi chyběl?
  
  
  Jí položil ruku zde na nohu. — Samozřejmě, — řekl jsem.
  
  
  Přitiskla se ke mně a nadechl. "Nějaký čas bude velmi chladno. Je těžké říct, že budeme muset dělat, aby se zahřál.
  
  
  — Аку bude to fotit?
  
  
  To хихикнула. Jen kdyby to nebyla taková žena by bylo všechno není tak zlé, pomyslel jsem si. "Samozřejmě, že ne, drahý," řekla. — Аку ví, že mezi námi. Její vysvětlila to emu. On nás není daleko od.
  
  
  — To může být zajímavý výlet — suše řekl jsem.
  
  
  "Москович" přiblížil аэродрому, kde ego čekal velký dopravní letoun s otočnou vrtulí. Když auto zastavilo vedle letadlem, na den otevřených stroje vyskočili dva muži. Nic neříkám, oni odstranili tyto věci ze střechy auta a přináší odtud dát fialové v letadle.
  
  
  Pustý krajinu kolem zmrazené bílé a šedé ruměnec румянился pod vycházejícího slunce. Bylo ticho a zima. Sonia, Аку a jeho běžel od auta k ожидающему letadla. Tlak odběr vzorků vzduchu z пропеллеров vyhrožoval odfouknout nás, ale nakonec jsme se na tuto hru a s radostí zjistili, že letadlo прогрет.
  
  
  Sonia, jako vždy, posadil se vedle mě. Přitiskla se ke mně, jeho obličej byl maskován kapucí parkoviště. Když nám je docela teplo, jsme vynechali kukly. Аку seděl naproti průchodu, při pohledu na okno bez emocí tvář.
  
  
  Letoun byl nainstalován na lyže. Motory hlasitě взревели, než lyžování mimo dosah ode ledu, a stroj заскользила na dráhy. Nás s Sonja бросило spolu, když letadlo nabralo rychlost. To загрохотал, jak starý náklaďák. Jsme перебрасывались z jedné strany na druhou. Ale když lyžování mimo dosah od povrchu, skřípění náhle přestal. Obrovský stroj plynule vzrostla výše téměř bez života a krajinu.
  
  
  Ale tu a tam stáli domu, někdy i strom. Stroj létání na východ až k slunci. Když ji vyhlédl ven z okna, viděl tok země, a pak jsme se dostali nad vodou. Ji cítil na sobě pohled Soni, díval se z okna. Byla jsem zvědavá, co ona si myslí. Snažila se, zda se rozhodnout, na jakou část mého těla nejlépe всадить kulku? Nebo, může být, to ještě není rozhodla, jaké zbraně použít. Pokud není revolver, co pak?
  
  
  Po chvíli se pod námi opět ukázala celém hotelu, stejně. Jsme letěla nad Aljaškou a severní Kanadou. A pak se to pod námi nebylo nic, než bílé prázdnoty. Čas od času jsme létající nad эскимосской vesnice, ale v podstatě to byla plná bělost, taková zářící na slunci, že jsem byl téměř oslepen.
  
  
  Аку spí, pohřben bradou na hrudi. Sonia mě popadl za ruku. Její cítil худобу jeho těla přes oblečení, když to прижималась ke mně.
  
  
  — Něco, co není tak roztomilý? — zeptala se náhle.
  
  
  Ji, podíval se na nah s хмурым pohledem. 'Proč jsi to řekla?'
  
  
  — Ty jsi takový tichý. Všechny ráno.'
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. 'Hodně mám na mysli. Jsem zvědavý, co jsme tam najdeme.
  
  
  Usmála porozumění úsměvem, která se zabývá řekla mi, že mi nevěří. Je také možné interpretovat jako понимающую úsměv. Pokud její milovaný byl na mysli věci, které on nemá rád diskutovat s ní, nech to být. Její hotel, aby jsme se nejdříve dostali do základního tábora, aby ji mohl zbavit nah. Ona začala mě strašit.
  
  
  — Co myslíš, že Nick? — zeptala se náhle.
  
  
  — Co si myslím ?
  
  
  — To číňané. Jak si myslíte, že tam dělají?
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. — Musí být, budují nějakou polární základnu. Tyto ponorky prostě nemůže tak zůstat dlouho pod ledem bez základny.
  
  
  — Ale že za základ? A kde?'
  
  
  Náhle se сжала ruku. - 'Na tom nezáleží. Jsme přeci jenom, ne?
  
  
  Hotel by jí být jistý.
  
  
  Ona se usmála. — Jistě, budeme vědět, Nick. jsi nejlepší agent OH. Nevíte, nehody.
  
  
  Abych nemusel odpovídat na to. K nám přišel člen posádky letadla s třemi balenými ланчами, které se nám tiše dal. To je jediný přenos Аку a dal emu poledne. Jedl edu a rychle znovu usnul.
  
  
  Kolem poledne se k nám opět přišel stejný člen posádky. Tentokrát měl s sebou tři padáku. Každému kolem nás hodil jeden po druhém na kolena. Když ji dal svůj, jeho, sklonil na stranu a podíval se do okna. Chystali jsme se létat nad základním táborem USA. Napřed ji viděl velké budovy, podobně jako bungalovy. Ve velké budově byla stožár s americkou vlajkou. Vlajka visela nehybně, nebe bylo čisté a jasné slunce dělalo krajina dole vypadalo jako na poušti. Základna se pohybovala pod námi, pak se velmi rychle ukázala jako za nás. Člen posádky otevřel poklop. Ledový vítr pískal jsem si v letadle. Její nasadil sluneční skvrny a zjistí, že kapuce parkoviště těsně přiléhá k mému cíli. Člen posádky křižoval nebesa k našemu снаряжению — эде, взрывчатке a рюкзакам.
  
  
  Letadlo se kruh znovu létat nad základnou . Jen oblast bezprostředně kolem a na základě zdála být rovné a pevné. Všude byla plná расщелин a nerovností země, že by nebylo na škodu, letadlo muselo přistát . Vrtulník mohl bych to udělat, ale vzdálenost byla příliš velká pro vrtulník. Kromě toho, rusové nejsou tak jiný jak uvedlo velvyslanectví, jako američané. Hlas proč jsme museli skákat.
  
  
  Ji mohl jasně vidět základnu, když jsme letěli. Byli jsme příliš vysoko, aby rozeznat drobné předměty, ale přesto ji nevšiml žádné aktivity. Pohyb v okolí základny nebylo. Bylo tak ticho, jako kdyby vlajka viset nad s stožár.
  
  
  Soňa seděla vedle mě a podíval se na otevřený poklop. Аку byl za námi. Ji, podíval se na Sonia, a na okamžik naše pohledy se setkali. Ale pak rozhlédla se kolem sebe, a její oči se rozšířily od starostí.
  
  
  — Аку, co to je? zeptala se.
  
  
  Ji, otočil se. Osoba Аку zářil od banky, banka, strach.
  
  
  — To... to nikdy... ne skočit, — řekl on.
  
  
  Jí usmál se na emu. — Není na tom nic špatného, drahý chlapče, " řekl jsem, přičemž ego za ruku a обхватывая kliky ego skydiving tether. "Vše, co potřebujete udělat, je udělat krok dopředu, počítat do deseti, a pak vytáhnout".
  
  
  On zamrkal. Pak se zamračil, když se snaží soustředit. "Udělej krok... сосчитай do deseti... потяни". On světle se usmál a přikývl.
  
  
  Ji plácl ego na rameno. "Chcete-li ukázat vám, že moje skládání dolar na správném místě, její tě jít první."
  
  
  Pak se začal třást. 'N-ne . .. Já nechci skákat. její . .. Nechci být první.
  
  
  Její popadl ego do parku a pomalu rozbalil tak, aby se ocitl tváří v otevřené akademii. — Přezdívka, — zeptala se Soňa, — co děláš?
  
  
  Jsem nevěnoval nah pozornost. — Nezapomeň vytáhnout za lano, když досчитаешь do deseti, — řekl jeho Аку.
  
  
  Ji, podíval se na ruský člen posádky. Ego obličej byl neslaný. Teď jsme byli téměř nad základnou. Ruský krátce přikývl.
  
  
  Аку zamumlal: "K-když m-měl ji považovat za rok ?
  
  
  'Udělej to!' Její уперлся rukama emu prsa a вытолкнул přes poklop.
  
  
  Ego, ruce a nohy se roztřásly, jako kdyby se snažil létat. On se zhroutil a vzlétl do vzduchu. Ji, čekal, dokud ego padák rozvinout, ale to se nestalo. Zdálo se, klouzal za nás, a byl stále méně.
  
  
  'O Můj Bože!' — хрипло zašeptala Soňa.
  
  
  Oba jsme se dívali na něj. Аку byl stále menší. Pak se zdálo, že prodléval na chvíli. Ego ruce vyletěly nahoru. Něco оторвалось se od něj, jako ocas létajícího draka. Pauza, a pak раскрылся padák. Ji slyšel, jak Sonia ulevilo.
  
  
  "Musí být, ego účet jde to pomalu," řekl jsem.
  
  
  Nebo to byl pozdní start. Nick, její myslel, že to bylo trochu radikálně. Ne, to bylo něco víc. To bylo brutálně".
  
  
  'Ach, ano?' Ji, podíval se na nah. — Ty jsi ještě nic není, zažila , baby.
  
  
  Její ústa lehce приоткрылся, a podívala se na mě, zmatený.
  
  
  — Je k dispozici, " řekl jsem.
  
  
  To моргнула, pak se otočila a vyšla ven. Téměř okamžitě ee padák раскрылся. Její vystoupil otevřeně o ní.
  
  
  Vzduch byl ještě chladnější, než jsem si myslel. To вонзился, jako tisíce špendlíky. Její podíval se dolů a viděl, že Аку již přistál v blízkosti základny. Sonia приземлялась metrů ve třech od něj. Moje ramena pociťovali blbec drop padáku.
  
  
  Šok z chladu prošel. Ji držel za popruhů padáku a podíval se dolů. Celém hotelu, a rychle vstal. Ji uvolnil a připravil k šoku přistání. Sonia a Аку už se postavil na nohy a vzal si padáky, dívají se za mnou. Krátce před tím, jak se moje nohy dotkly země, mi přišel na mysl příjemná myšlenka: byl jsem dobrý cíl, houpající se z tohoto padáku. Pokud by u Sony měl s sebou zbraň, když to прыгала, mohla by mě zabít, aniž by hodně úsilí.
  
  
  Její hit podpatků na ledě a klesla zpět. Nicméně, jeho trochu uklouzl na zemi. Jí byl bezmocný. Аку mohl rychle přijít ke mně a воткнуть mi nůž mezi žebra. Ji musel si říct, že útok nebude, dokud nebudeme vědět, že možná na mysli číňané. Alespoň tak řekla Soňa.
  
  
  Její uvolní padák. Аку a Sonja ke mně přišli a pomohli. Podívali jsme se nahoru a uviděli, jak sestoupit ještě padáky. Naše věci. Letadlo otočil. Zvuk ego motorů, zdálo se, stahl klidnější.
  
  
  Nyní je mým hlavním zájmem bylo základnu. Byli jsme jen do sta metrů od nah, ale k nám ještě nikdo nepřišel. Dobře, nečekal jsem, že духового orchestru, ale někdo musel být. Možná, že každý úkol byl zrušen. Možná, že Hlezno není čas spojit se s nimi?
  
  
  První padák s technikou přistál na led. Sonia seděla trochu za mě. Její ustoupil stranou, aby ji mohl sledovat za ní.
  
  
  "Аку, — řekl jsem, — prověřuj předměty, když spadnou, a dejte ih v hromadu".
  
  
  Аку se podíval na Sonia, pak na mě. 'Proč já?' — zeptal se, snaží se odpovědět na můj pohled.
  
  
  Ji, podíval se otevřeně na něj. "Protože jsem řekl ano," řekl jí přísně . "Web-důvod, proč jsi tady, je to to, co jsi řekl, že můžeš poslouchat rozkazy". - Jsem безрадостно se zasmál. "Mimochodem, její výše vás. A pokud nebudeš dělat to, co řeknu, je, jí tě побью . Soňa udělala krok vpřed. — A ty mě taky побьешь ?
  
  
  — Pokud bude muset.
  
  
  "Nick, proč jsi najednou tak nepřátelsky sám hraješ?" Udělala krok ke mně. Ji udělal krok zpět. Hukot letadla zmizela. Jediným zvukem v ledové mlčení byly zvuky našich pohybů.
  
  
  Soňa se zastavila. — Nechápu tě, Nick. Nemáte důvod se takového vztahu.
  
  
  Její temně se usmál. "Já vím, že jsme tři kamarádi, děláme tady jednu práci, viď, miláčku?"
  
  
  To нахмурилась, zdá se, сбитая matoucí. Аку utekl. Samozřejmě, on rozhodl se, aby věci do střetu se mnou, on sbíral věci, které klesly.
  
  
  'No pojď stejné.' Její popadl Sonia za ruku. "Podívejme se, proč nás nikdo vítá".
  
  
  Šli jsme směrem k základně. Když jsme se blížili k první budově, ji si uvědomil, že něco není v pořádku. Dveře byly široce otevřené. Její popadl Вильгельмину a opatrně šlápl na den. Je to dávno, byla otevřena. Sníh byl нагроможден na prahu. Její vydal přes hromadu sněhu, a vstoupil dovnitř s Вильгельминой v ruce. Soňa šla se mnou. Byli jsme e kanceláři. Velká část nábytku zmizela.
  
  
  ale na stole ležel dvě tužky. Ve velké kanceláři za ním, chybělo i to; bylo prázdné. Její popadl Sonia za loket. — Pokračoval, — řekl to trochu хрипло.
  
  
  Když jsme opět vyšli na ulici, Sonia zeptala se: "Co to znamená, Nick? Zde byli lidé. Zde se dostáváme dopravy.
  
  
  — Něco se stalo, " řekl jsem. "Depot zničeny."
  
  
  Její chodil od jednoho bungalovu do druhého. Před dosažením garáží, ho viděl starý džíp na housenky bez motoru a čtyři потрепанных skútru s chybějícími detaily. Její принюхался, zatímco Soňa se podívala na dveře.
  
  
  "Možná můžeme něco udělat s скутерами," řekl jsem. "Dva kolem nich vypadají, jako kdyby oni pracují. Může být, můžu ji dát dohromady třetí po celém částí dalších dvou".
  
  
  — Ale to, co se tady stalo, Nick? — zeptal Sonia.
  
  
  — Nevím, — přiznal jsem se. Její sáhl Вильгельмину v наплечную pouzdra. — Nemáš pistoli, ne?
  
  
  Zvedla ruce; její oči se zlatými flíčky, třpytily se. — Ty mě обыщите?
  
  
  Ji, zasmál se. — Věřím ti na slovo. Vyšli jsme ven. Ji, podíval se na tu část tábora, kterou jsme ještě prohledali, a řekl: "Dobře, budete mít bungalov vlevo, a stejně si vezmu to, co je na pravé straně. Možná najdeme klíč k tomu, co se tady stalo.
  
  
  Když jsme se chystali rozloučit, zeptala se: "Nick, proč jsi se mě zeptal, zda mám zbraň?"
  
  
  — Jen kolem zvědavosti.
  
  
  — Chováte se tak divně s nimi fretky, jak jsme opustili tábor.
  
  
  — Oh, že jste si toho všiml, " řekl jsem. — No, o tom se budeme bavit později. Její poukázal na bungalovy přes silnici. "Myslím, že je to tvé tam venku".
  
  
  To utéct ode mě. Její počkal, dokud to půjde, pak vstoupil do nejbližší chatky na mé straně. Budova byla prázdná. Když jí vyšel, kolem další vystoupila Soňa . To пожала rameny a šla k dalšímu.
  
  
  Byli jsme v posledních dvou bungalovech. Je to jen vstoupil do budovy na jejich straně, když slyšel křik Sony. Jeho, vyšel na ulici a podíval se do jiného bungalovu, kolem kterého se, klopýtal, vstoupila Soňa, stiskněte ústa jednou rukou. Ona málem spadla ze schodů. Příchod na led, ona klesla na kolena. Jeho běžel. Uplynulo hodně času, jak to bylo s ní. — Co jsi našla, Sonia?
  
  
  Ee oči byly plné hrůzy. Ona pokračovala mluví: "Hlas, hlas".
  
  
  Její utekl z nah a znovu popadl Вильгельмину. Pomalu ji vylezl po schodech bungalov a nakoukl do otevřených dveří.
  
  
  První, co mě napadlo, je to vůně. .. a pak ji viděl ih. Asi všichni muži, населявшие základnu. .. třicet nebo čtyřicet. Ih zabili, sekce донага a dal v bungalovech, jako klády.
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  Její není stahl ohlížet na mrtvoly. ... U mě to nebylo ani s sebou nástroje, aby pohřbít ih. Nějak mi museli poslat zprávu na domovskou základnu, aby věděli, co se tady stalo. Jeho, vyšel ven a zavřel dveře.
  
  
  Soňa stále seděla na klíně, při tvorbě давящие zvuky. Její, stál před ní a díval se dolů. Její obličej byl bílý.
  
  
  — Šli, " řekl jsem, hej, pomáhá vstát. — Přece zkušený ruský agent, ne? Nejsi zejména zklamaný poté, co viděl několik amerických mrtvol?
  
  
  Zařvala. "Co jsi to za člověka? Vám není líto svých krajanů?
  
  
  "V tuto chvíli je to jen cítil obrovskou nenávist k těm, kdo to udělal."
  
  
  To шаталась, ale barva se vrátil k její tváři.
  
  
  "Pokud budeme mít štěstí, můžeme dělat tři pohybující se skútry kolem toho odpadků v garáži," řekl jsem, snaží se odvrátit její myšlenky od toho, co viděla. Její popadl ee za loket a vedl za sebou.
  
  
  - Že... že nám s nimi dělat? — slabě zeptala se.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "My nemůžeme nic dělat".
  
  
  Teď foukal lehký vánek, гоняя sníh, jako písek na pláži, ale nebe bylo jasné a slunce svítilo, jako nový stříbrný dolar. Její высмотрел Аку a viděl, jak přichází na druhé straně základny k гаражу. Tři kolem nás přišel do garáže.
  
  
  — To trvalo hodně času — začal Аку, pak jsem viděl nezvykle bledý obličej Sonny, a přesunul pohled s nah na mě. 'Co se stalo?'
  
  
  Soňa řekla emu v ruštině. Vysvětlila jsem šel hledat nástroje, aby se pokusili opravit skútry. Dva přístroje vypadaly docela dobře. Její vyčistil svíčky, подпилил oka, pak přinesl motorů. Oni завелись. Teď musel udělat třetí skútr v okolí zbytky dalších dvou.
  
  
  Její, obrátil se k Аку, který se na mě podíval. — Jdi k našim věcem, " řekl jsem. "Oni, kdo zničil tuto základnu, mohou být stále tady, a potřebujeme to".
  
  
  Zlomek vteřiny zíral na mě prázdný pohled, zuby zaťaté, a já jsem si myslel, že to bude opět vadit. Ale házení rychlý pohled na Sonia, otočil se a odešel.
  
  
  Dva skútru, se kterým jsem musel pracovat, byly částečně demontovány. Její začal s stroje, která se zabývá bylo rozebrat méně často. Chybí skůtru a několik dílů motoru. Sonia seděla a pozorovala, jak pracuji.
  
  
  — Něco se stalo, Nick — náhle řekla. — Jsi změnil od té fretky, jak jsme opustili tábor.
  
  
  "Ne každý den velitele ruských trawlery jejich cestu přes do mého pokoje, aby se pokusili mě zabít".
  
  
  — Ale to nevysvětluje tvé nepřátelství ke mně. Co jsem udělala?'
  
  
  Její přikrčil vedle скутером, nad kterým pracoval, s nastavitelným klíčem v ruce. Ho zeptal: "ty Jsi nic chceš mi říct, Sonia? Malé uznání, které chceš udělat?
  
  
  To vypadalo сбитой matoucí. 'Samozřejmě, že ne. Proč si myslíš, že mi tam v čem se přiznal svou?
  
  
  — Ano, proč, " řekl jsem a vrátil se k práci. To trvalo déle, než jsem si myslel. Do té doby, když ji dokončil, mé ruce zmrazené i pod silnou vrstvou tuku, a její dotkli několika kloubů, ale teď u nás byla třetí mizerný k jídlu skútr.
  
  
  Sonia a její vzali další dva skútry a jeli na nich k Аку, který chodil tam a sem za věcmi, s brokovnicí na rameni. Její jméno ego zpět na skútr, který ji починил.
  
  
  Jakmile jsme shromáždili všechny tři skútry, jsme stáhli jeho vybavení, včetně dvou двадцатигаллонные kanystry s benzínem, který ji našel v garáži. Vítr zesílil, a čisté, бархатисто-modré nebe se stala světle modrou .
  
  
  Bylo už pozdě, když jsme заправили skútry. Jeho jsem si to rozmyslel a rozhodl se vzít залатанный skútr, hlavně proto, že Soňa a Аку nemohli spravit ego, když se něco pokazí. Oni byli oba velmi tiché, dokud jsme грузили věci. Teď seděli na svých skútry a sledovali, jak jsem ji привязываю poslední výstroje.
  
  
  Ji, narovnal se a bych vytáhl rukavice bez prstů. — Potřebujeme prohledávat sedmdesát pět kilometrů čtverečních, " řekl jsem. "Аку, vy chcete přijít křížem a объедешь tolik země, kolik můžeš, dokud je ještě světle".
  
  
  Аку přikývl a vzal s sebou svůj skútr, a jsme s Sonja udělali totéž.
  
  
  "Jeden za druhým", — křičel jí přes řev motorů. "Nejprve Аку, pak jsi Sonia". Její nehodlal nechat za sebou někoho kolem nich s tím, že připravili pro mě.
  
  
  Její hodil poslední pohled na nehmotného těla základnu, zatímco ostatní se vydali na cestu . Vítr jel sníh hustý jako mlha. V призрачных soumraku základní tábor se zdálo nehybné a chladné jako smrt.
  
  
  Já jsem šel za ostatními. Můj skútr absurdně depresivní ve srovnání s ostatními dvěma. Vítr už завывал, a čas od času валил takový hustý sníh, že jsem mohl sotva vidět před sebou Sonia.
  
  
  Pokud by ona a Аку byli připraveni mě zabít teď, to by byla ideální příležitost. Vše, co Аку bylo třeba udělat, je trochu zmenšit , trochu urychlit, aby se mohl zastavit a počkat, až než se dostanu tam, a pak střílet na mě. Ale teď nebyl čas, pokud Soňa systému jmelí na mysli to, co řekla. Mě nechají naživu dost dlouho, aby zjistili, co váš záměr je, čínští komunisté.
  
  
  Jsme se dostali do silné bouře. Воющий vítr bolí, bylo mi do obličeje sněhem.
  
  
  Sníh přikrýval slunce, a bylo mi těžko, komu, jakým směrem bychom se otoky. Sonia na skútru bylo, jako rozmazané skvrny před sebe.
  
  
  Ale bouře mě trápí, jak to, že jsme našli v táboře. Zničeni do posledního muže, a tábor zbaven všeho užitečného. To znamenalo dvě věci: poměrně velká skupina podnikla nájezd na základnu, a tato skupina by měla být v blízkosti, aby táhnout se tam všechno.
  
  
  Možná , že čínští komunisté nebyli tak nešlo dál. A že by tam nám dělali, by to mělo být důležité, protože úplné zničení americké základny bylo značné feat.
  
  
  To znamenalo, že jsem se měl rozhodnout v dohledné době. Zatím se belhal k Аку a Sonja, její myslel zabít ih oba teď a jít jeden. Byl dobrý argument ve prospěch takového rozhodnutí. Bylo by dost obtížné sledovat, co se děje přede mnou, aniž by se museli starat o tom, co se může objevit za mnou. Ale byl neméně dobrý argument ve prospěch očekávání — v každém případě, na chvíli. Já jsem nemohl jet na tři katamarány, a ji nemohl nést celou výbušniny a další věci, na jedné koloběžce. Ne, ji musí počkat. .. že nezáleželo na tom, dokud ji zabiji ih dříve, než oni mě.
  
  
  Bouře je nyní, zdá se, byla silná, nás хлестали vítr a sníh. Její, uvědomil jsem si, že dál nebudeme продвинемся. Skútry začaly houpat nahoru-dopředu, подгоняемые větrem. Ní, viděl, že Soňa a Аку již сбавили rychlost, a to již v úmyslu zvýšit rychlost, aby předjet ih a říct nám úkryt a čekat, až стихнет bouře, když uslyšel výstřel. I na завывающем větru to bylo nezaměnitelné.
  
  
  Ji viděl, jak skútr Sonny упирался ego v pravé лыжу, což dále odbočit doleva. Její podíval se, kam to jde. Metry třicet byl strmý svah. Zdá se, že skútr byl подбит. Dokud to vypadalo, stroj vysoko vyskočil a hrozila tip.
  
  
  Její křik. — Sonia! 'Присматривай za обрвывом...!' Ale můj výkřik byl rozpuštěn ve větru.
  
  
  Vrhla se na скуттере otevřeně k útesu, navíjení a раскачивалась, protože ztratil kontrolu nad volantem. Její udusil, i když se nemohl dostat do nah včas. Pak ji viděl, že pokud ji сверну doleva, pak mohu ji chytit. Její, obrátil se k propasti. Pokud by u toho, kdo střílel na tuto zbraň, měl touhu vystřelit znovu, byla by skutečně měl na dovětek .
  
  
  Dokud ji hnal za Sonja, napadlo mě, že číňané by mohli nechat pár lidí, aby se podíval za základním táborem a eliminovat každého, kdo tam přišel. To vysvětluje přítomnost šipka. Jediným dalším vysvětlením, které se jí mohl přijít v tento moment, byl Аку. Mohl by odejít dost daleko dopředu pod rouškou bouři, aby zařídit nám zaskočen. V takovém případě se záběr musel zaměřená mi . V rozhovoru mezi ním a Sonja, který ji подслушала, Аку, zdálo se, že byl velmi spokojen s tím, že se odkládá útok na mě. Sonia se teď blíží k propasti. Dal dostatek rychlosti, přiblížit se k ní. Dále stroj přestal tah kličkoval, ale zdá se, že nah měl problémy s pedálem plynu. Lyže mého skútru švihl začala zametat sníh, když ho hnal se k ní, aby se zachytit její. Teď jsme šli volně prodejné kurzu, oba míří na svahu.
  
  
  Jeho dostal se tam jako první. Její jel nahoru k propasti, do dvou metrů, pak se otočil a jel na okraji, k němuž se teď blížilo se Soňa. Ee osoba v снегопаде bylo šedá skvrna, обрамленным kapucí parkoviště.
  
  
  Ona udeří mě z boku. Ji zvedl na kolena, dát nohu na sedadle, pak zajel a viděl, jak skútr Sonny несся k mému . Chvíli před bít ho odrazil.
  
  
  Její vyskočil na Sone, popadl ee za ramena, a společně jsme перевалились prostřednictvím ee skútr na pevný sníh. Jsme klouzal po zemi. Její uslyšel hromový скручивающегося a stoupající kovu. Ozvalo hlasité pískání, když oba skútry, сцепившись spolu, покачнулись na okraji propasti. Jsme s Sonja sklouzl v tomto směru. Ji pokusil otočit, aby dal nohy před sebou a dokončit náš skluz. To už není veden Sonia za ramena, jen tkanina ee parkoviště.
  
  
  Její první dopadl v скутеру. Sonia вкатилась na mě, a já jsem cítil, že jsme hlasování o-hlasování o соскользнем přes okraj. Skútry spadl jako první. Ji, otočil se a вцепился ve sněhu. Ji slyšel, jak vykřikla Sonia. Pak jsme spolu заскользнули na okraji.
  
  
  Nás zachránil široké, pokryté ledem římsu asi deset metrů níže . Její přistál na nohy a udeřil se do podpatků o římsu. Její zavrávoral, snažil se spadnout dopředu, ale setrvačnost потянула mě zpět. Odina na skútru — to se ukázalo být mou zhroutil na římsu. Jiný uvolnit z římsy v bezedné ledové canyon. Můj skútr ležel na prováděné výpočty na okraji římsy. To mě zachránil. Její spadla na skútru a okamžitě skočil dopředu.
  
  
  Její dlouho ležel břichem na sněhu, aby se popadnout dech. Mé plíce ломило . Pomalu подтянул nohy pod sebe a postavil se na kolena.
  
  
  Její вгляделся v взбитый navátý sníh. Ní, viděl, že je to velký výstupek. Nevěděl jsem, jak je to silný. Ale dokud mě trápí Sonia. To пролежала na podlaze nehybné u ledové stěny. Její plazil se k ní. Když ji dostal do nah, to пошевелилась.
  
  
  'Máš všechno v pořádku?'
  
  
  Nyní se snažila vstát na všechny čtyři.
  
  
  Její natáhl se, aby vám hej. Její zeptal se. - "Jsi narazila? Jsi něco zlomila?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. Pak to обвила rukama krk a přitulila se ke mně. Na vteřinu ji zapomněl, že to vybavení mě zabít. Všechno, co jsem věděl, je to, že jsem si stýskal po ní. Pak se jí podíval se dolů a viděl ee zbraň, ležící ve sněhu, a odvrátil.
  
  
  Její stáhl malý stan s obráceného skútrů. A dokud jsme museli zůstat tady. Tam byl žádný smysl starat o Аку. Pokud se najde místo, kde můžete přečkat bouři, uvidíme ego později. Průvodce-eskymák zmenšení, by mělo být, zažil mnoho podobných bouří.
  
  
  V tuto chvíli jsme měli své problémy. Vítr se zdál dostatečně silný, aby odfouknout nás z římsy, a rychle темнело. Když se nám konečně podařilo nastavit svůj stan, jeho втолкнул Sonia dovnitř a sáhl po ní.
  
  
  Místa ve stanu dotáhl na dva, za předpokladu, že se líbily sobě navzájem.
  
  
  Její viděl, že Soňa hledí pušky dovnitř. Měl jsem své s sebou, plus přadeno lana, který jsem měl. Ve stanu jsme mohli alespoň mluvit v normálním tónu.
  
  
  — Já... je mi zima, řekla Sonja, zachvěla se a její obličej byl blízko mého.
  
  
  "Jediný způsob, jak zůstat v teple — to produkovat tělesné teplo," řekl jsem. — Ale všechno má svůj čas. Její popadl ee pušky a выкинул ji mimo stany.
  
  
  Podívala se na mě. 'Proč to děláš?'
  
  
  Ji políbil na špičku jejího nosu. "Budeme muset počkat, dokud tato bouře odezní, a já nechci dostat kulku do hlavy, pokud засну".
  
  
  — Nick, který máš na mysli? Zdálo se, že se upřímně dívat omámený. Hrála krásnou komedii.
  
  
  Ve delle ji neměl v úmyslu reagovat na vývrtku, ale najednou se rozhodl říci vše upřímně.
  
  
  Taky ji rozhodl dělat něco jiného. Její стянул s její hlavy kapuci parkoviště, hladil její dlouhé hedvábné vlasy, pak začal rozepínat zip u bundy. Taky ji začal mluvit.
  
  
  Jeho řekl: "řeknu vám, co mám na mysli. V naší poslední noc v táboře ji brzy skončil sbírány, kontrolovány útulný pokoj a zjistil, že bez mé dívky ona je velmi pustý. Tak jsem šel k ní. Její chystal vzít ji do svého pokoje. Měli jsme něco k pití by se před velkým krbem a povídali si, a může být, a mlčí. No víš, jen by při pohledu do ohně.
  
  
  'Nick, já... .. '
  
  
  "Nech mě to dokončit."
  
  
  Na ní byl hrubý svetr pod паркой. Ji držel ruku na jeho pasu a pohladil měkkou kůži pod свитером. Pak pomalu zvedl ruku.
  
  
  "Tak jsem šel do jeho přítelkyně. Její oblékl své těžké boty a parku a vyšel na ulici, k ee doma. Ale když ji přišel tam, ji, slyšel, jak to s khem-něco hovořila. Ji, zastavil se u okna, aby se poslouchat.
  
  
  Pod mou rukou jeho, cítil, jak její tělo напряглось. Cerro modré oči se na mě podíval, a zlaté крапинки leskly, jako flitry.
  
  
  — Co je podle tebe, ty jsi slyšel, Nick? — zeptala se plochým tónem.
  
  
  Moje ruka našla měkkost jejích prsů. Jí vzala prsa v ruce tak, aby bradavky jemně hladil mé dlaně. Ee tělo bylo напряжено. Venku kolem malé stany завывал vítr. To улюлюкал, pískal jsem si a швырял sněhové vločky na plachty.
  
  
  — Slyšel jsem, jak moje dívka hovořila s Аку, — kategoricky řekl jsem. "Moje holka řekla emu, že všichni zabijáci vyslaní na Nicka Cartera, selhaly-v podstatě proto, že oni byli muži. Tentýž hlas, který mi říkal оборудова všechny tyto nádherné věci, na Korsice, nyní mluvil Аку, že žena může přijít ke mně blízko... dost blízko , aby mě zabil. Řekla emu, co тренировалась dva roky, a že, jakmile budeme vědět, že možná na mysli číňané, ona mě zabije".
  
  
  Sonia dlouho ležet nehybně se zavřenýma očima a rukama po stranách. Pak se její ústa сжался. — Je krok, který ruce — výrazně řekla.
  
  
  Její smál se. — O ne, madam.
  
  
  "Nám již není třeba předstírat, že jsme favorit-jiný, další".
  
  
  "Tak to bylo komedie".
  
  
  "Jsi atraktivní, hrát tuto roli byla hračka".
  
  
  — A jak se o prstenu, který nosíte prsten, který vám dal posádka ponorky ? To, jak jsi odešel v slzách, protože to bylo pro tebe příliš mnoho? Jeho, domnívám se, že to taky byla komedie?
  
  
  Učinila mi ruce na prsou a snažila se odstrčit mě. — Je krok, který ruce, Nick.
  
  
  "Řekni mi, že to taky byla komedie. Řekni mi, že ty slzy byly scéně, jako tehdy, když jsi se smála na ponorku. Řekni mi, že to byla scéna. Řekni, že tě to vůbec trápí.
  
  
  Ona bojovala. - "Už nemáme důvod se vyspat".
  
  
  Její притянул ee k sobě. 'Ach, ano. Jí chci každý rok, ať už je to taky hra. Jí chci vědět, dělala jsi předstírat, že děláte to. Jsi выкладываешься, když hrajete, Soňa. Jste úplně вовлекаетесь na to, jak by jste si to. Nevěřím, že jsi tak ty jsi dobrá herečka. Jí chci zjistit teď.
  
  
  'Není tobě . .. '
  
  
  Mé rty прижались k ee rty. Nejprve otočila hlavu a snažila se odtáhnout. Přitiskla si ruce na mé hrudi. Moje pravá ruka sepnuté k sobě, a na levé jeho раздевал ji.
  
  
  Ona bojovala. To толкалась, bílá a likvidaci jeho, a jeho opravdu věřil, že ee skládání dolar byl v tom. Ale já jsem není dovoleno, toto mě zastavit. Do jisté míry od toho závisel můj život. Pokud by to opravdu bylo tak dobrou herečkou, u mě by byly velké problémy.
  
  
  Ale jediný, kdo byl v nesnázích, byla Soňa. Bojovala se mnou. Přitiskla se zády k холсту stany, ale byl jsem tak blízko, že to musel vzít mě s sebou. Vine, bojovala se mnou, až jsem pronikl do nah. V tuto chvíli její dech, zdálo se, перехватило. Její nehty впились v mé rukávy kabátce.
  
  
  — Nenávidím tě — прошипела to přes стиснутые zuby. "Nenávidím tě za to, co děláš mě cítit a za to, co děláš mě dělat".
  
  
  Ji tlačil teď. — Ale tobě se to líbí?
  
  
  Snažila se držet na uzdě, ohýbání lokty a прижав ruce na mých prsou. Její spoléhal na její ruce, dokud ji lokty , a konečně , согнулись, pak moje prsa přitulila se k jeho nahé hrudi. Mé rty sklouzl na její tvář, lehce se dotkl lalůčku.
  
  
  — Krejčí vezmi, žena, se dramaticky zašeptala jsem. "Řekni, že se ti to líbí!"
  
  
  'Ano!' — náhle zvolala. To обвила rukama krk. 'Ano! Ano!'
  
  
  Ona se přesunula ke mně. To bylo nedobrovolné pohyb, nad kterým ona není sobecký. Její nohy раздвинулись, aby mě ještě hlouběji.
  
  
  Mé rty byly blízko k jeho uchu. — Soňa, — zašeptal jsem, nikdy mi říct, že je to komedie.
  
  
  — Ne, — řekla. "Je to tak chutné".
  
  
  Vítr je stále завывал kolem malé stany. Ji neslyšel. Ale slyšel těžký dech Sonny a ee sténání. Ji slyšel každý kteří přišli a nikdy třást povzdech.
  
  
  Její приподнялся, aby každoročně hej v tvář. Světla bylo dost, aby ji vidět. Její tvář покраснело. To хмурилась, моргала, její dech byl hektický a rychlý. Zavřela oči, ale najednou se uvrhl otevřít, když se něco взорвалось uvnitř nah. Ona začala povzdech. Vzdechy byly stále hlasitější a hlasitější, obrátil se na zvuky mučení, strach, ale krásné hrůzy.
  
  
  Jako dítě, схвативший nejmilejší hračku, její притянул ee k sobě. Jsem nevěnoval pozornost na její boj, když se snažila dýchat. Jeho držel ji pevněji, než je třeba. Ji držel ee tak silné, že to mohl rozebrat hej zádech, když moje vlastní tělo zareagovalo.
  
  
  Ona omdlela, protože jsem se držel ji příliš silné, nebo to, co se dělo uvnitř nah, to bylo pro nah nesnesitelné. Ona uvolnil pode mnou. Ji uvolnil, podíval se dolů a viděl бисеринки banky na její horní ret. My bychom nyní zmrazené. Takže, слившись spolu, jsme zůstali v teple.
  
  
  To протестующе застонала, když jeho selle.
  
  
  "Je mi zima, — plakala ona. Pak se její oči otevřely od charta povolení na provedení. 'Co děláš?'
  
  
  Její обмотал s lanem, její a jeho kotník dříve, než se mohla pohnout. Její navázal na ní тугие uzly, pak se natáhl volné lano pod tělem.
  
  
  Její usmál se whoa. — V případě, že by jsi se mohl лунатичкой, miláčku.
  
  
  Ona se bránila na chvíli, kdy její притянул ji zpět k sobě. "Nenávidím tě!" ona pokousal mě za ucho. "Pohrdám tě za to, že jsi mě donutila udělat".
  
  
  — Může být, — řekl jsem. "Ale myslím, že si myslíš, že je to to nejhorší, že je to chutné".
  
  
  — Vidíš, že to nic nebude měnit, — řezané ona. — Pořád tě zabít.
  
  
  Její silné přitiskl ee k sobě. — Můžeš zkusit, a její zastavím tě, pokud budu moci.
  
  
  — Já tě nenávidím, — vykřikla.
  
  
  Ji, strčil jí hlavu sobě pod bradu. — Jděte spát, " řekl jsem. "Je možné, že ji chci znovu tě ráno".
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  Druhý den ráno jí miloval hej, ještě méně, i když, zdálo se, že je baví tímto ještě více. Ji vzal ee s prvními paprsky slunce. Co je nepřehledného na její, tak to je něco, že je to jen její přenos dále, aby si to udělat.
  
  
  Její rozvázal nás, oblékl se a vylezl. Bylo neuvěřitelně chladno, tak chladno, že i jasné modré nebe se zdálo nezámrzou ledovými krystaly.
  
  
  Stojím na římse, její cítil tak, jako by se ocitl na cizí planetě. Naopak sám ji viděl jinou stěnu rokle. To byla podobná obří ledové глыбу, разрезанную na polovinu. Všude bylo všechno bílé a je jasné, že jeho, zdálo se, že byl obklopen zrcadly. Její nasadil sluneční skvrny, když se Soňa.
  
  
  Jí ухмыльнулся hej. — Jsi není to tak údajně špatně vypadat v časných ranních hodinách. S tvými vlasy, jako взлохмаченными a висящими na očích, jsi opravdu vypadat zatraceně sexy. Kdyby jsi se chystala mě chladný, jeho by snad затащил tě zpět na špatnou stanu.
  
  
  Její natáhl se, aby vám hej. Ona chytila se za mě, ale vstal, odstrčil ruku.
  
  
  — Cítíte придурком, — řekla.
  
  
  Můj úsměv zmizel. — Vy taky, slečno Трещенко. Nevěřte, že mě bude snadno zabít. To bude nejtěžší věc, kterou jste někdy dělal... pokud jste выберетесь živé".
  
  
  Stáli jsme a dívali navzájem na sebe, když na stan spadla tlustá lana. Její zvedl oči a viděl, že Аку se dívá na okraj propasti.
  
  
  "Jste ударились?" — učí starosti jsou určeny zeptal se.
  
  
  — Ne, u nás vše v pořádku, Аку, odpověděla Soňa. Oni mluví v ruštině.
  
  
  Ji, díval se za okraj římsy. To bylo asi padesát metrů dolů, kde zuřil voda. Dále byly ještě vrtule, ale ne tak široké, jako ten, na který jsme přistáli. Скуттер Sonny se uvelebil. Na některých уступах jsme mohli vidět střepy.
  
  
  Když ji viděl vrak, ji si uvědomil, že jsme se dostali do potíží. Část přebytečného paliva bylo naloženo na můj skútr, ale velká část byla na скуттере Sonny. Co je ještě důležitější, je to везла celý edu na svém skútru. Bylo by tak dobré, kdyby jsme hladový.
  
  
  Sonia наклонилась a táhla za puškou. Její dal nohu na kufru a popadl zbraň na-ee ruce. Ji vytáhl obchod pušky a strčil za minutu a vrátil ego hej. Ona zuřivě podíval se na mě, ale ne возражала.
  
  
  Аку čekal. Její uvázal lano ke svému скутеру, a, подтянув ego pomocí vlastní ego skútrů, jsme se zvedl ego. Jsme popadl stan a ostatní výstroje a, kdy skútr byl nahoře, připoután ih k laně, a Аку vytáhl ih nahoru.
  
  
  Pak přišel čas lidského břemene. Ji, věděl, že měl jsem jednat s rozmyslem, v opačném případě se snadno může dostat i v obtížné situaci. I přes další talenty, Sonny, její důvěru, hej, o nic víc, než mohl hodit Boeing-747. U Аку měl stejný důvěru.
  
  
  Když věci byli nahoře a lano opět klesla, Soňa přišla k ní.
  
  
  Její, stála před ní. — Ji hotel bych hrát na šlechtice lorda, ale myslím si, že ji půjdu první, Soňa. Uvědomujete si, že jo, miláčku? Nesnáším vidět vás dva tam nahoře s lanem, a ji tady dole, nám s čímkoliv.
  
  
  Ona ustupovala. — Pojď, — řekla.
  
  
  Její spustil se přes rameno, s puškou přes rameno. Měl jsem nabitá zbraň, aby ji mohl použít, pokud Аку rozhodne pobavit. To není vtip, a перебираясь přes propast, její, ušklíbl se nad ním.
  
  
  — Položím tvé brokovnice skútr, — nevinně řekl. Stále ještě s úsměvem, natáhl ji bylo mu ego. Její pozorně sledoval, jak shell k скутеру. Pak ji slyšel, jak se zvedá Sonia. Její, obrátil se k Аку zády a natáhl ruku, aby vám hej.
  
  
  Jeho hotel se dozvědět, nebude už Аку střílet mi do zad.
  
  
  Ji objal Sonia a vytáhl ji za okraj. Nebylo výstřelu. Když Soňa vstala, ji, otočil se a podíval se na Аку. Měl застенчивое výraz obličeje.
  
  
  Jeho, přistoupil k скутеру Аку a popadl ego pistoli. Díval se, jak její досталь obchod a položil ego za minutu parkoviště.
  
  
  "Je to nerozumné," řekl.
  
  
  "Uvidíme."
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Že, pokud budeme vybírat lidi, a budeme potřebovat všechny naše zbraně?"
  
  
  Její odložte zbraň zpět na skútr. "Mi bude docela obtížné sledovat, co se děje před mýma očima, aby se také starat o tom, co se mi выстрелят v zádech".
  
  
  Jeho začal střílet, že-co se skútrů Аку . Část oblečení a výbušnin, ji, hodil na led vedle skútru. Pak se znovu obrátil k Аку.
  
  
  Její zeptal se. — Kdo zastřelil Sonia?
  
  
  Аку se podíval na nah. On mi řekl : "byl To čínský voják. Вьюга дула, ale to mohl jen vidět je. Ji viděl упряжку se psy. Podíval se na mě informuje. 'Co je?'
  
  
  Jeho, přistoupil k svému скутеру. - "Já vím, že jste s Sonia — ruští agenti. Jí vím, že Soňa hodlá mě zabít, jakmile budeme vědět, co potřebujeme.
  
  
  Zdálo se, že je to ego nepřekvapilo. Sekundu on a Soňa se dívali navzájem na sebe. Ona krátce přikývla. Аку jen pokrčil rameny a usmál se. Promnul nos a opřel o скутеру.
  
  
  Zeptal se. - 'A co teď?'
  
  
  Její snášel věci, které vzal ze svého skútru, ego . Zatím uloženy ih, jí řekl: "A teď Nick Carter bude velmi opatrný. Mám obchody splní své pušky. Možná ji na nějaký čas zůstanu naživu, pokud budu držet vás před sebe." Její už pletené věci. Ji, podíval se na sklíčený, studený krajiny. Foukal lehký vánek, a i když svítilo slunce, ale ne přetrvávající tepla.
  
  
  "Proč jste přivázali k mému скутеру?" — zeptal se Аку.
  
  
  Ji vysvětlil. "Podle mého názoru, číňané nemohou být daleko odtud. Protože jste přišli jako dráty, můžete nás vedl, až jsme se do vesnice nebo osady. Pak ji budu pokračovat sám. Mezitím se můžete pohybovat dopředu na své koloběžce. Ji beru s sebou Sonia.
  
  
  Musel jsem vyčistit zapalovací svíčky na mém skútru, než jsme mohli vyrazit na cestu. Jeho řekl Аку jet v tom směru, kde jsem viděl číňanů. Můj skútr nafoukl, ale jel. Jí dovolil Sone jet před sebou a zůstal pozadu Аку.
  
  
  Zastavili jsme se jednou a vzali tašku pro přežití na věci na skútru Аку. V ní byly hnědé, a návnady, stejně jako vrtačku, aby se vrtat díry v ledu. Byli jsme hladoví, a nám netrvalo dlouho, aby vyčistit a třeba dvě dobré ryby, které jsme zachytili. Když bylo vše očištěno, ji rozdělil poslední benzínu mezi dvěma скутерами. Její odhaduje, že nám zbývá projít více než dvě stě kilometrů, pak jsme museli nechat ih za sebou. Jsme se opět vydali na cestu.
  
  
  Jí svěřil Аку. Odkud mi bylo vědět, zda opravdu jel v tom směru, kde jsem viděl číňanů? Je docela možné, že jel kolem v kruzích, aby získal čas. Chůze on a Soňa by měli výhodu, zejména pokud by způsob trvalo déle nebo dvou dnů. Potřeboval jsem si zdřímnout; oni mohli spát na frontě.
  
  
  Sklíčený krajina vypadala více skleslí, než jakákoliv poušť, kterou jí kdy viděl, a neustále foukal vítr. Malé скуттеры i nadále objevovat, a jediným zvukem bylo šustění lyží na sněhu.
  
  
  Pak jsme dosáhli nějakého kopcovitém terénu. Zdálo se, že za ním se tyčí hory. Nevěděl jsem, zda byly ve delle horami nebo vysokými vrcholy hromadění ledu a sněhu. Ale oni byli otevřeně před námi. Jinak to bylo ploché, пустынная, продуваемая větry ledová pláň kolem.
  
  
  Jsme vystoupali na malý svah. To nebylo cool, ale můj skútr téměř vzdal. Musel jsem se zastavit každé dvě hodiny, aby vyčistit špinavé zapalovací svíčky. Jí byl hned za Аку. Je to prostě переезжал vrchol svahu, když se jí začal řídit až. Můj skútr a publikoval hlasité zvuky, a jakmile ji dostal až na vrchol a jel několik metrů na rovném povrchu, moje svíčky znovu odmítl.
  
  
  Jako by někdo otočil klíčkem v zapalování. Скуттер prostě zastavil. Аку otočil svůj skútr a zastavil se. To řešení vědecko-výzkumných úkolů motor, sundal rukavice a zapálil. Sonia odlepit s skútr a postavila se vedle něj. Ona mlčel na většinu dne.
  
  
  Tento kopec byl podobný jako na žebřík. My jsme byli na první příčce. Byly tam tři schody, asi dvacet metrů široký a přibližně stejné délky. Sonia a Аку sledovali, jak ji popadl bednu s nářadím, vytáhl svíčky a прочистил ih. Její, klečel ve sněhu. Foukal lehký vánek. Pak toho, jak se svíčky byly vyčištěny a вкручены, ji sundal kryt s kanystry s benzínem a otřel si ruce. Když ji ih высушил, ji viděl kouř.
  
  
  Celý den obloha byla jasně-měkký-modrou a slunce připomínalo po celý застывший disk. Nyní vysoko na obloze byly nějaké temné obláčky kouře.
  
  
  Ji vzal dalekohled. Zdroj kouře, zdálo se, že byl kdesi na druhé straně kopce. — Počkejte tady, " řekl jí Аку a Sone.
  
  
  Její vyšplhal na druhou příčku kopce, pak na třetí. Odtud ji mohl vidět, že kouř образовывал jen jeden pilíř. Nejbližší k zemi, to bylo hustý sloup, ale nahoře na obloze to расходилась fanoušek. Hory byly napravo ode mě, pusté roviny vlevo. Ji, podíval se do dalekohledu na sloup kouře.
  
  
  Ní, viděl, že to byla vesnice, osada kilometrů ve dvaceti odtud. Kolem toho, co jsem mohl říct, to byla malá vesnice. Kouř, zdálo se, že krunýř kolem chatrče, kde eskymáci uzené ryby nebo maso. Tam bylo několik malých budov, ale byl příliš daleko, aby zjistili, zda tam nějaké jehly.
  
  
  Jí si myslel, zda není záměrně Аку nás přivedl sem. Nás vždy vypracován v tomto směru. Její nevěděl. Možná, že ji dostal by se do pasti. Na druhou stranu, Аку nemohl a nemůže vědět o existenci této obce. Pak její moci se s ní vyrovnat a Sonja. A bylo pravděpodobné, že někdo v tomto kempu viděl nebo slyšel něco neobvyklého v této oblasti. Jí byl si jistý, že číňané jsou v blízkosti.
  
  
  Vítr rozcuchané mé parku, a to напряг nohy, zkoumá okolní krajiny. Její otočil dalekohled na 360 stupňů nad rovinatým terénem, kterou jsme právě nechali za sebou. Jak ji mohl vidět, viděl, jak se housenka naše koloběžky utéct, jako jsou kolejnice. Pak ji viděl, něco, co ještě.
  
  
  Tak jako oni byli stejné barvy, co a sníh, ji málem minul ih. Po stopách скуттеров šli tři lední medvěd. Byli to dva dospělí s mladí. Nejsou отклонялись nás vlevo, my vpravo od stopy koloběžky, a postupovali upřímně za nimi. Zdálo se, že je neohrabaný a pomalý, stejně jako medvěd ve filmu, který ukázal doktor Перска, a zdálo se, že šli náhodou. To bylo pak, že ji udělal svou první chybu. Zdálo se, že oni byli pryč, a já jsem nevěřil, že bychom se měli příliš obávat тварях.
  
  
  Аку podíval otevřeně se na mě, když ji sestupoval s kopce. On pokračoval dívat se na mě, dokud se její укладывал dalekohled do pouzdra.
  
  
  Její, obrátil se k němu a zapálil si.
  
  
  Její zeptal se.— Věděli jste, že došlo k osídlení?
  
  
  — Ano, — řekl, — věděl jsem to.
  
  
  — Proč jsi nás tam hraješ?
  
  
  On nikdy neodpověděl. Sonia se podíval na nás oba, nejprve na něj, pak na mě.
  
  
  — To nevadí, " řekl jsem. — My se ještě vydáme se tam. Její nechám vás dva tam a půjdu jeden.
  
  
  Její ukázal palcem na pravé rameno. "Jo, a pár ledních medvědů s медвежонком následuje za námi."
  
  
  Аку napjatý. "Jak daleko?"
  
  
  "Několik kilometrů. Myslím, že můžeme porazit ih na skútry. Pokud ne, její ih zastřelím". On udělal krok ke mně. — Byste měli dát mi obchod mé pušky. Musíte.
  
  
  — V žádném případě, — důrazně řekl jsem. "Závody se jeho kůň, a jel".
  
  
  Jeli jsme od patnáct až dvacet kilometrů za hodinu. Soňa si sedla otevřeně přede mnou, snažil se vyhnout se jakéhokoliv fyzického kontaktu. Ale čas od času jsme procházeli přes díru, a ona бросалась na mě. Například, po hodině jsem opět odmítla od zapalovací svíčky. Jsme se opět opakoval stejný rituál: Аку kouřil, a Sonia se podíval, jak ji beru box s nástroji.
  
  
  Její pracoval rychle a automaticky. Když ji dokončil, jí umýt ruce a vyvede nástroje. Pak ji, vstal a podíval se dopředu na horizont. Nyní ji mohl vidět budovy pouhým okem. Pak ji, podíval se tím směrem, odkud jsme přišli.
  
  
  Mě to volně rychlost, s níž передвигались tyto lední medvědi. Oni byli více než půl kilometru, a rychle приближались. Stále vypadaly legrační, když se neohrabaně plahočí dopředu.
  
  
  Аку, který stál vedle mě, taky ih viděl. On křičel a вцепился v minutu svého kabátce.
  
  
  Její odstrčila ego ruce. "Jdi za svým скутеру!" "Já se postarám s nimi".
  
  
  'Ne!' Ego oči byly divoké. "Potřebuji obchod pro mou pušku. Ji musí být schopen střílet. Prosím! Měli byste dát mi tento obchod!
  
  
  Ji, podíval se na něj. Její viděl, že i Sonja vypadala удивленной ego chování. Znovu řekl: "Vrať se ke svému скутеру. Její postarám se s tím.
  
  
  Její odstrčila ego a досталь winchester kolem jeho případu na svém skútru. Аку vykřikl a utekl z vodních skútrů. Jsem nevěnoval se na něj pozornost. Medvědi приближались s neuvěřitelnou rychlostí. Nyní, oni byli méně než v jakémkoliv metrů od nás.
  
  
  To udělal pět kroků za sebou koloběžky, opatrně sundal pouzdro s teleskopickým zaměřovačem a zabalil řemínek kolem levého zápěstí. Jeho čekal, раздвинув nohy.
  
  
  Medvědi byli tak blízko, že jsem mohl vidět ih jazyky, visící iso rta. Běželi téměř зигзагом, a nejmladší mezi nimi. Ní, viděl, že ih srst nebyl tedy bílým, jak se zdálo z dálky , a byl špinavý-krémové barvy. Oni nevypadají nebezpečně, jen je trochu hloupé. Ale oni pokračovali tah k nám kličkoval. Teď byli asi padesát metrů od nás.
  
  
  Její přitiskl zadek pevný disk k rameni. Ji, věděl, že je těžká puška dává silnou hodnotu, pokud jeho выстрелю, — tato věc byla určena pro slony. Její, прижался tváří k гладкому kufru. Medvědi byli pak ve dvaceti pěti metrů, on dvacet.
  
  
  Ji držel obě oči otevřené a díval se skrz zaměřovač. Rozhodl se nejprve odstřelovat mládě. To může mást dalších dvou dost dlouho na to, aby se zaměřit na jednoho kolem nich.
  
  
  Měl jsem prsa mládě v příčné linky zaměřovačem. Její, povzdechl si a zadržuje vzduch. Ji, slyšel, jak těžce dýchají medvědi. Na pohled zdálo se, že své blízké mi. Pak ji slyšel Аку. On začal hystericky křičet přímo ze mě. Ale medvědi byli příliš blízko, aby se myslet na něco jiného. Oni byli deset metrů a běžel ke mně.
  
  
  Pomalu stiskl spoušť. Její připraven k přínosu, když zbraň выстрелит, a stiskl spoušť až na doraz.
  
  
  Návratnost nebyla, protože zbraň není стреляло. Všechno, co jsem slyšel, kromě пыхтения medvěda, byl nechutné kliknutí.
  
  
  Úderník hit na prázdné patron.
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  Medvědi зарычали. Její vyhodil prázdný zásobník toneru, znovu pomalu stiskl spoušť. Stejný prázdný kliknutí. A pak je tu její, uvědomil si, že nemá smysl snažit se стредять znovu.
  
  
  Navždy bylo běžet tak rychle, jak jen budu moci . Sonia a Аку již byli vědomi. Ale medvědi byli příliš blízko. Nikdy jsme je nemohli předběhnout ih. V zoufalství ji hodil winchester a выудил z pod parkoviště v Вильгельмину. Neměl jsem čas správně cíl. Kromě toho, zdálo se mi, že mohu zabít mládě na Люгера. Jeho udělal dva výstřely. Echo záběry отскакивало od svahů hor s takovým hlukem, že jsem si jistý, že ego je slyšet v obci.
  
  
  Není издав nám zvuk, mládě spadl a udělal kotrmelec. On vklouzl pod tlapky levé medvěda. Oba medvěd se zastavil, aby každoročně na medvídka. Odina kolem dvou rychle obešel истекающего krví mládě. Druhou pokračoval v jízdě, ale teď zpomalil. Její zastřelil ho. Brýle dostala emu v krku. Zvíře опустило hlavu, пропустило krok, ale продолжило jít. Jeho, vypálil znovu , viděl, jak velký kus hlavy отлетел. Ale medvěd jen zavrtěl hlavou, jako by zahnat mouchu. Nyní ji отшатнулся zpět a завороженно sledoval šelma, znovu a znovu střílet na Люгера. Pokaždé, když emu vnikla na brýle, na hrudi, zaváhal, pak šel a šel dál.
  
  
  Krev tryskající kolem hlavy a hrudníku zvířete. On se postavil na zadní nohy, znovu se potopil. Přední tlapky кивнули, a on upadl, uklouznutí hlavou na led. Její pokračoval jít zpět, drží pravé zápěstí levé ruce pro podporu. Ji zvedl люгер, kdy medvěd opět dostal na všechny čtyři.
  
  
  Zvíře рванулось ke mně. Nikdy ji neslyšeli рычания. Zvíře спотыкалось a брело se mi, jak пьяное, опускало hlavu, pak znovu поднимало. Jeho, vypálil znovu, a medvěd se zastavil. Pak se ji vydal poslední střela na Вильгельмины. Přední tlapy medvěda znovu se zachvěla. Velký cíl upadl na led. Byl tak blízko, že jsem cítila, ego-teplý dech. Oči měl zavřené, pak je opět otevřela, pak znovu zavřel. Vrčení se snížil, soustružnické булькающий zvuk, když se obrovské tělo качнулось nahoru-dopředu a konečně, опрокинулось. Zvíře ležel nehybně, když nepočítám nejistý zadní nohy.
  
  
  Ji slyšel křik Аку. Její rychle se rozhlédl. Sonia byla dost daleko, aby se mimo nebezpečí. Ale na začátku druhé medvěd šel za Аку. Zvíře rychle stahl dohánět ego svými плетущимися kroky. Аку otočil a běžel zpátky.
  
  
  Jeho běžel zpět k скутерам a sáhl za minutu parkoviště za prodejnou pušky Sonny. Ji vytrhl zbraň na skútry a vložil se suvenýry. ..právě, když medvěd byl vedle Аку. Medvěd se vrhl na něj a вцепился do něj, blikající zuby. Аку držel v ruce nůž a prudce udeřil zvíře.
  
  
  Jeho běžel tam. Koutkem oka ji, viděl, že Soňa se dívá na зачарованном hrůze. Medvěd, zdálo se, боксировал s Аку. Zvíře udeřil jeho ego a мотнул hlavou. Аку už křičel. Zdálo se, že se uvolnil, když medvěd pokousal ego a otočil svou velkou hlavu.
  
  
  Její přitiskl pušku Sonny k rameni. Jeho střílel, a zadek praštil mě do ramene. Medvěd se otočil hlavu na stranu, pak šel opět vpřed. On se otočil, a viděl jsem zející díru na místě levého oka. Nyní zvíře zapomněl o Аку; on nehybně ležel na medvědí lap.
  
  
  Obrovské zvíře šel ke mně. Ji udělal krok a znovu vystřelil. Začíná druhý výstřel roztrhl emu nos. Její взвел spoušť a rychle vystřelil potřetí, jak jsem doufal, v plíce. Medvěd zařval, otočil a sell. Pak vstal a znovu šel ke mně.
  
  
  Ji dostal na jeho čtvrtou ranou. Je to napjatý a stál nehybně, se skloněnou hlavou jako býk, готовящийся k броску. Se houpal nahoru-vpřed oslabené nohy. Její оттянул závěrky, uslyšel cvaknutí, když rukávem odletěla. Její cítil teplo kufru. Ji tlačil závěrka dopředu a téměř není целясь vystřelil ještě jednou.
  
  
  Bear hotel je udělat ještě jeden krok. Lapa vstala a byla vystavena vpřed, jako tlapky velké příjemné psi, která se zabývá hlasů-hlasování bude tvořit. A pak medvěd, prostě spadl, jak срубленное strom. Ego obrovské tělo раскололо замерзший sníh.
  
  
  Její stála drží zbraň, při pohledu na zvíře. Pak ji pomalu sklonil zbraň. Můj skládání dolar bušilo tak silně, že jsem cítil bolest na hrudi. Ticho bylo tak plné, že u mě by položil uši. Ní, viděl, že led a sníh kolem mě potřísněné krví. Její podíval se nahoru a viděl obláčky kouře, раздуваемые větrem.
  
  
  Její slyšel shaggy. Sonia běžela napřed koloběžky k Аку. Nemyslel jsem, že to může být naživu, on byl celý v krvi.
  
  
  Měl jsem divný pocit. Její cítil neuvěřitelný klid. Neměl čas o tom přemýšlet. Všechno, co jsem udělal, bylo výhradně instinktivně. Ale teď, když to skončilo, měl jsem čas přemýšlet.
  
  
  Byly to krásné zvěř, tyto lední medvědi. Jeho zabil tři a nikdy jsem nezažil nic podobného. Její překlady pohled jednu obrovskou kostru na druhou, a uvědomil si, že měl jsem pocit lovec. Bude mít o čem vyprávět svým vnoučatům. Ji, věděl, že o několik let později, přemýšlet o tom, je to všechno ještě budu zažívat stejné vzrušení.
  
  
  Její hodil pušku a pomalu se blížil Sone, která se zabývá seděla na klíně vedle Аку. "Jak je to zlé?"
  
  
  Sonia расстегнула ego tlustou bundu. "Je ve velmi špatném stavu, Nick," řekla, aniž se na mě. "Jak vidíte, jeho tvář byla opuštěna, a to výrazně pokousán na levé rameno. Myslím, že ego je pravá dobrovolnosti taky rozbitý".
  
  
  — Ale on je stále naživu.
  
  
  "Ano, — řekla, — on ještě žije".
  
  
  Аку pohnout. Ego oči se otevřely a okamžitě naplnění strachem. — N-ne !
  
  
  — To je v pořádku — konejšivě řekla Soňa. "Medvědi jsou mrtví. Nick zabil ih a zachránil ti život.
  
  
  Аку se na mě podíval. Zdá se, že emu bylo těžké se soustředit.
  
  
  'Proč?' — zeptal se slabým tónem. — Ty jsi věděl, že jsme se chystali zabít. Proč?'
  
  
  Soňa se podívala na mě. — Ano, Nick, proč? Včera, když její соскальзывала do této propasti, jsi mě zachránil.
  
  
  Jí ухмыльнулся hej. "Je možné , že se mi líbí výzvou celé," řekl jsem. 'No pojď stejné. Pojďme na pomoc pro Аку. Půjdeme na to osada!
  
  
  — Já jsem to udělal, — zamumlal Аку. Musel jsem se pozorně poslouchat, protože ego slova byly nejasné. — Je to moje vina, že tvoje zbraň nefunguje. Když jsme se dostali do amerického základního tábora, on zůstal s věcmi. Taky ji chtěl. Její našel obchod, který se hodí k tvé pušku. Ji, vyndal náboje a vyprázdnil střelný prach, pak sáhl shop v parku. Jeho čekal na rozhodnutí vyměnit ego na plný obchod. Tato příležitost přišla, když jsi pomohl Sone vylézt. Dal jsi mi svou pistoli. .. pamatuješ? Sliny kapala kolem koutu ego rta.
  
  
  Jeho vzpomněl a uvědomil si, proč to tak chce získat zpět své patrony. Věděl, že nemůžu zastavit těchto medvědů. Soňa vytáhla lékárničku . Dokud to перевязывала Аку, jak mohla, její utopenci bunda na koloběžky. Její právě dokončil ego, když ke mně přišla Sonia. Na rukávech ee parkoviště a na kolenou kalhoty byla krev.
  
  
  To понюхала chlad a потерла nos hřbetem prstů. "Jste opravdu není můj vývrtky", — řekla. — Jsi jen se vyhnout jeho. Proč jsi mi zachránil život, když jsem věděl, že jsem chtěla mít? A proč jsi zachránil Аку právě teď?
  
  
  Ji nemohl hej odpovědět. Ji nemohl hej říct, protože to sám nevěděl. Bylo to proto, že khem by nám bylo, nemohl prostě ji hodit do této propasti, a ne se snaží zachránit ji, stejně jako on nemohl stát a dívat se, jak Аку sní medvěd.
  
  
  Hlas, co jsem řekl hej. Ona seděla, poslech, a nechápavě se na mě podíval. Pokud ona mě chápala, a její ff není přesně znám. Na Korsice byla vášeň, a na palubě ponorky, plakala. Její podíval na klasickou krásu její tvář, rámovaná паркой, na špičce nosu, a zarudlé od chladu hůlky. Ještě stále cítil něco jako spojení mezi námi, a já jsem nemohla uvěřit, že to bylo jen na jednu stranu. By měla být, ale taky to cítila.
  
  
  Její povzdechl si. "Jsme посадим Аку na můj skútr. Si sednout na něj, a рулите, až ji vytáhnu vás. Jeho, myslím, že je to nejlepší způsob, jak.
  
  
  — Jak chceš, Nick. Ona se otočila ke mně zády a přešel k Аку. Její díval se za ní.
  
  
  Ok, řekl jí sám, to je slabý teenager. Je to ruský agent na misi. Hej nařídil přiblížit se ke mně: "hej, co se podařilo — a zabít mě. No, pokud by se snažila ji by zabil první.
  
  
  Jsme převedeno Аку na mém skútru, její, když Soňa рулила, дотащил ih do obce.
  
  
  Bylo to bolestně pomalý. U skútrů je sotva dost kapacit, aby táhnout všechny atributy, plus tři osoby.
  
  
  Její rozhodla sdělit obyvatelům obce o mrtvých медведях. Jak to pochopil z eskymáků, nám nabízejí téměř vše, co potřebujeme, pokud se vzdáme těchto medvědů.
  
  
  Byli jsme na cestě asi hodinu, když ji spatřil něco, interpunkce v okolí obce se v naší straně. Ji, zastavil se a vrátil se ke druhému скутеру, ke kterému byl ukotven Аку. Její sáhl do ego minutu a vytáhl ten správný obchod pro jeho pušky. S nabitou винчестером a obchody a další dvě pušky v kapsách jeho čekal, opřený o скутеру, co se mělo stát.
  
  
  Přijeli tři psí spřežení . Na každé na saních seděla žena-эскимоска, a рулил muž. Sáně se zastavil vlevo od nás, začala druhá vpravo. Třetí zastavil otevřeně před námi.
  
  
  U řidiče sanya vlevo ode mě na сгибе ruce byla puška. On slabě se usmál svým širokým plochým tvář. Pak se слезай od sanya a šel ke mně. Pes štěkal a рычали druhý na druhé straně. Ženy se zvědavě podíval na Sonja.
  
  
  Muž, který ke mně přišel, byl oblečený v kožešinové bundě. Ji vidět, že ego se stará puška Enfield 303. Ego tmavý obličej byl prázdný, když to vyšetřil a skútry, a vybavení, předtím, než otočím mandle-formoval oči na mě.
  
  
  On se zeptal - "Američan?". Měl hluboký hlas.
  
  
  Jí přikývl. — S námi zraněný.
  
  
  On zavrčel a odpověděl. "Slyšeli jsme střelbu". Znovu přikývl. "Jsou tam tři lední medvěd. Mrtvé. Můžete získat ih. Chceme jen pomoci zraněnému".
  
  
  Nyní to je široce usmál a скалил své koňské zuby. U něj byla taková osoba, která nikdy старело. Emu může být od 26 do 66 let. Je to něco hřímal zbytkem v jazyce, který ji nikdy předtím neslyšel.
  
  
  Tři ženy выпрыгнули kolem na saních . Jsou těžké заковыляли k Аку na druhém skútru, a vytvořili jim.
  
  
  Pomocí eskymák jsme dodali Аку na jedné kolem spřežení . Řidič rozložil упряжку a jel zpátky do vesnice. Sonia a jeden kolem ženy šli s nimi.
  
  
  Člověk s koňskými zuby ukázal mi za záda. — Vedete nás do medvědů?
  
  
  — Ano, — řekl jsem. Muž vypadal omámený, když ji byl navíjení skútr. Ale zvuk motoru brzy řešení vědecko-výzkumných úkolů štěkot psů. Když jde pryč, jeho, podíval se směrem k hor. .. a napjatý.
  
  
  Na vrcholu kopce ji spatřil siluetu muže na pozadí oblohy. S ním bylo psí упряжка. Muž se na nás podíval do dalekohledu.
  
  
  Pak se její, uvědomil jsem si, že na naší trase, nešly jen medvědi.
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  Do té doby, jak medvědí mršina se ocitli v obci, byla tma. Ní známo, že vůdce tohoto kmene se jmenoval Lok. Ostatní členové kmene byli syny Loka s ih manželkami ih syny s ih manželkami. Osada byla pro ně jen dočasným místem pobytu v zimě.
  
  
  Vedle коптильнями bylo osm jehlu. Jeden přes iglú bylo více, než průměrný rodinný dům. Bylo to jakési komunitní centrum, kde si děti hráli, a muži a ženy vyměnili upovídaný. Tam ji potkal Loka.
  
  
  Na pohled emu bylo sto padesát let. On mluvil anglicky, ale ego syn, který dohlížel na приехавшей k nám týmem, působil v roli tlumočníka.
  
  
  V iglú bylo horké a vlhké. Hořící svíčky dávali jediný svatý. Podél stěn sedí stará žena a грызли kůže, aby se размягчить ih.
  
  
  Byla mi nabídnuta velryba tuk a syrové ryby, a ji vzal na sebe. Eskymáci se na mě podíval s lehkým, posmívat zvědavostí.
  
  
  V skuteční profesionálové jehlu cítit zatuchlý pak, svíčky vosk a medvědí tuku. Svíčky отбрасывали tančící, třpytivé брылев. Sedí se zkříženýma nohama na меху vedle Локом, ji sledoval ženami. U starších je téměř zcela стерлись zuby od žvýkání kůží.
  
  
  Dokud el, ji slyšel dvě věci. Аку dostal nejlepší péči, který tito lidé mohou poskytnout. Krok вправили, kousnutí перевязали, tvář všité. Samozřejmě, jeho rány заживут, a Аку se zotaví. Také jsem slyšel, že Soňa tak unavená, že spánek v jednom z iglú.
  
  
  Syna Loka se jmenoval Дрок. On sel naproti mně a upřeně se na mě podíval. On byl zvědavý od, jako dítě, ale nen nebylo nic dětského, a zdálo se, že hrdý tím, že mluví anglicky.
  
  
  — Byl jsem v Anchorage , — řekl, приподняв prsa. "Já jsem šel do Anchorage s některými členy mé rodiny" .
  
  
  Ji dal do úst ještě trochu syrové ryby. "Jak dlouho jsi tady?"
  
  
  Zvedl své špinavé prsty. 'Šest měsíců. Dost dlouho, aby se učit americkou, ano?
  
  
  Její, ухмыльнулся a přikývl. — Ty jsi dobře je to naučil.
  
  
  To ухмыльнулся v revmatismem a znovu ukázal koňské zuby. On se rozhlédl. Ne zastavení, všechny ženy ухмылялись a kývla.
  
  
  Pak promluvil Lok. Дрок pozorně poslouchal, stále se usmíval. Když jeho otec ustal promlouvati, Дрок znovu pohled kolem dokola . Nakonec se přesunul pohled na mladou dívku, sedí na konci řady жующих žen. Ona byla hezká, šestnáct let, jak se mi zdálo, s hladkou kůži a pobaveným úsměvem. Viděla, že Дрок se dívá na nah, a rozpačitě склонила hlavu.
  
  
  Дрок znovu se otočil ke mně. "Můj otec má tři dcery. Ještě není nás jednoho vyvoleného. Ukázal na mladou dívku. "Ona je nejmladší". On mě praštil přes ruce. — Ty jsi jim jako ty. Oni se smějí nad tebou. Jsi vyberte, koho chceš, ale lepší mladá".
  
  
  Ji, podíval se na dívku. To ještě nesměle sklopila hlavu, ale rychle se podívala na mě. Ona pak vzala ukazováček na rty a хихикнула. Ženy na obou stranách nah taky захихикали, stejně jako všichni ostatní v iglú.
  
  
  Ji nechtěl nikoho urazit, zejména pak v pohostinství, ukazuje эскимосами. Oni nás pořádá, vyléčit rány Аку , krmil mě, a teď mi nabídli jednu kolem svých dívek.
  
  
  Jeho řekl: "Děkuji vám za pocta, Дрок. Prosím, поблагодарите svého otce mým jménem. Ale musím odmítnout. Někdo už tam mám".
  
  
  On zvedl obočí. — Hubená s tebou ? Její, přikývl, podíval se a čekal, až Дрок předá revmatismu Локу. Starý muž tiše poslouchal, díval se na mě. Pak se zamračil a něco прорычал Дроку.
  
  
  Дрок znovu ухмыльнулся mi. — Můj otec, nerozumí, proč jsi si vybral takovou бледную a худую. Není tam maso. On přikývl mladé dívce. — U nah hodně masa. Zahřeje vás chladné noci. To vám dává spoustu dětí.
  
  
  Ona je mladá, hodně let dopředu.
  
  
  Ještě jednou díky za nabídku, ale už jsem si vybral".
  
  
  Zvedl ramena.
  
  
  U Дрока bylo puška "Enfield", ruka je stále na прикладе. Teď se jí zeptal: "Дрок, kolik je v obci pušky?"
  
  
  — Ani jeden, — hrdě řekl. — Mám pušku. Její dobrý střelec. Její nejlepší střelec v celé Ledové Zemi.
  
  
  Hotel by jí to věřit. Jsem nemusel nic víc žádat. Jediný způsob, jak vytrhnout pušku na ego rukou — to je přes ego mrtvolu.
  
  
  Lok opět něco řekl Дроку. Nastal dlouho ticho, než se Дрок podal mi zprávu.
  
  
  — Můj otec, on se bojí. Ty dáváš nám dvě medvědí kůže, a maso mladých jedinců dobré, ale dcera si. On neví, jak platit za dárky.
  
  
  Její sel, досталь, krabičku cigaret a nabídl jeden jest otec a syn. Oba se vzali a shovívavý закурили. Дрок закашлялся, pak první losování, ale упорствовал.
  
  
  Ji řekl: "Řekni Локу, že to může platit mně, pokud bude chtít". Ji hotel bych vědět, viděl, zda to je, nebo vy, nebo někdo jiný ve vaší osadě nikomu, kromě nás, za poslední týden nebo měsíc. .. cizinci.
  
  
  Дрок přeložil ego před otcem. Nastal dlouho ticho. Starý muž se zamračil. Дрок uctivě čekal. Konečně stařec zavrtěl hlavou a něco буркнул.
  
  
  — On nic neviděl, — řekl Дрок, — ale je to velmi starý. Je to již špatně vidí. Ji viděl cizích lidí.
  
  
  Její, se naklonil dopředu. - 'Ano?'
  
  
  Дрок sklopil oči. On držel kouření cigaretu před sebou a díval se na nah nosem. On věděl, že jsme s ego otcem pozorně sledujeme za ním. On byl středem pozornosti a užíval si to. — Ano, — řekl konečně . "Vidím muže. Vždy s saně a psy. Vždy daleko.
  
  
  — Co dělají tito lidé?
  
  
  To поджал rty a pokračoval dívat se na hořící cigaretu. 'Nic.'
  
  
  "Musí něco udělat ", — protestoval jsem. 'Co je?' Дрок ho zvedl cigaretu k ústům a vedl kouř. Vydal kouř, není vdechování. — Myslím, že jsou v horách. A podíval do dalekohledu na jehlu.
  
  
  "Pak se oni starali o osídlení".
  
  
  'Ano. Jí věřím.'
  
  
  'Jak byli oblečeni? V nich byl nějaký formě?
  
  
  A znovu Дрок dlouho čekal, než odpověděl. To выпятил spodní ret a držel oči полузакрытыми. — Neviděl, — řekl konečně. Zvedl ramena. "Oni stojí na kopci a díváte se do dalekohledu. Jsou příliš daleko, aby viděli, jak jsou oblečeni.
  
  
  Ji vytáhl cigaretu. — Дрок, mohl by ses zeptat svého otce, nevadí zda ho přinese jednu z medvědí kůže? Jí chci půjčit ji na čas, ale já ji obnovit.
  
  
  Дрок přeložil ego před otcem. Lok přikývl a něco hřímal kolem jedné ženy. Přinesli medvědí kožešinu, a rozkládající přede mnou.
  
  
  Дрок zeptal: "Kam jdeš?"
  
  
  — Chystám se na čas opustit vesnici. Ale existuje nějaký, něco, co bych měl udělat v první řadě." Její vstal s kůží na rukou. — Děkujeme za pohostinnost, Дрок. Nemohli by jste poděkovat svého otce mým jménem?
  
  
  Její vyšel přes jehlu a šel tam, kde byly zaparkované skútry a vybavení. Pistole Sonny a Аку tam byli. Trvalo mi půl hodiny, aby se sehnat na batohy všechny obchody a prázdná střelný prach kolem nábojů. Když to bylo hotovo, její vložil obchody, které nosil s sebou, do zbraně. Teď zůstalo pouze dvě zbraně, které mohli střílet. Můj pevný disk a starý Enfield Дрока .
  
  
  Ji vytáhl Вильгельмину do pouzdra, vytáhl prázdný obchod "Люгера" a nahradil ego na plný obchod. Kolem jednoho z batohů její досталь náhradní obchod pro pevný disk a strčil ego za minutu. Pak ji sužuje jeden kolem batohů a naplnil ego výbušninami a детонаторами. Shora uváděné extra parku a lékárničku. Pak ji položil batoh a отрегулировал popruhu tak, aby bylo pohodlné.
  
  
  Ji vzal svůj pevný disk a opustil osadu, перекинув dalekohled přes levé rameno. Ji měl na paměti konečný cíl. Šel jsem do kopce, kde viděl muže s sledge.
  
  
  Její prošel půli cesty. Její прикинул, že mi bude trvat téměř hodinu, aby se tam dostat. Každých deset minuta ji zastavil, zvedl dalekohled, aby se rozhlédla.
  
  
  Pokud tento člověk stále ještě byl vedle, že to není chtěl dostat do zálohy.
  
  
  Že bych tam nás skrýval číňané, to bylo vedle — já jsem to cítil. Proč ještě sledovat osídlení ? Proč pro скутерами sledovali? Proč americká základna byla zničena?
  
  
  Srst ledního medvěda byl zabalen kolem mého pasu. Z tohoto důvodu a hmotnosti batohu mi části musel odpočívat. Dostat se do prvního kopce, trvalo více času, než si myslel. To trvalo téměř tři hodiny.
  
  
  Pomalu vystoupil na kopec. Dále byly ještě dva kopce, která se rozprostírá v horách. To nebyl žádný strmý vzestup, ale vše, co na mně bylo, dělalo ego únavné. Když ji konečně dostal až na vrchol kopce, její отдохнул. Její sel a подпер hlavu rukama.
  
  
  Foukal lehký vánek, chladný jako dech smrti, když ji zvedl a prohlížel si krajinu. Vítr není dost, aby skrýt všechny stopy. Muž se svou psí упряжкой musel zanechat stopy. Stopy ukáže mi, kam odešel, když opustil kopec.
  
  
  Jí šel полукругами, studuje zemi. A to nebyli oni, jsou stopy, které ji poprvé viděl, a výkalů psa. Pak ji viděl stopy po saních. Její vypočítat směr a znovu pokračoval v životě.
  
  
  Její utekl mezi stopami spřežení. Vedli na druhou stranu další kopce a kolem třetího kopce, k horám. Stopy šli po snadné cestě mezi horami, přes úzké rokle a kolem úpatí úzké hory. A pak ji, vstoupil do dlouhého údolí, obklopenou těmito vysokými horami, které vrcholy v nedohlednu.
  
  
  Bylo to jako na vánoční pohlednici. Co-kde rostly обледенелые borovice. Uprostřed údolí бурлил potok, zdá se, vysoké hory a nedovolil proniknout vražedným arktických bouří. Zde bylo alespoň třicet stupňů teplejší.
  
  
  Stopy po saních šli přes údolí, a najednou se zastavil. Její prošel no a vrátil se, aby se ujistil v tom. Její klesl na kolena, a mračil se. Stopy se zastavil, a zmizel. Jako kdyby saně, psi a člověk zmizel z povrchu zemského.
  
  
  Ice Bomb Zero začněte zahřívat.
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  Jsem s údivem se rozhlédl. Hory byly vysoké, ale ne hluboké. Za těmito horami простиралось Severní Ледовитое moře s ego trvalé ledové štít, největší ledovce na světě, který se neustále pohyboval a tál. Ale toto údolí bylo tak i ty suchozemské. Zmrzlé, to ano, ale všechny stejné, to bylo celé vybavení, a není led.
  
  
  Nějakým způsobem tyto sáně zmizel. Její досталь kolem kapsy, úzký baterku a postavil se na kolena tam, kde skončily stopy. Její pečlivě осмотрелся. Oni jako by byli odříznuti v pravém slova smyslu.
  
  
  "Pojď !" řekl to nahlas.
  
  
  Nevěděl jsem, co to znamená, ale musel jsem se učit. Její размотал medvědí kožešinu s pasem a odhodil ji na sníh. Zdálo se mi, že mi budou muset počkat, pokud jí chci něco otevřít. Sáně náhle ztraceny a stejně náhle objevila znovu. Pokud by tento zázrak se stalo, to by byl tam.
  
  
  Její otřásla medvědí шкурой, aby přepsat stopy, a odešel od toho místa, kde se tyto systémy skončila stopy po saních. Její obálka chvíli, pak se zastavil. Ji, sundal z ramene pušku a dalekohled, пристегнул batoh a se rozkládá na břiše pod medvědí шкурой.
  
  
  Jeho čekal, сфокусировав dalekohled na tom místě, kde se tyto systémy skončila stopy po saních. Prošel hodinu. Pod medvědí шкурой bylo docela teplo. Teď si uvědomil, jak lední medvědi mohou zaplavat v ledových vodách Severního Ledového šaty. Uplynul další hodinu. Ji málem udusil. A tady se konečně něco stalo.
  
  
  I když ji sledoval zázrak, dalekohledy, já se jen těžko mohl uvěřit. Místa, kde se tyto systémy skončila stopy, bylo okraj poklopu. Ale nebyl to obyčejný poklop. Pozemek se vyšplhal otevření zející jeskyni. Její zíral s otevřenou pusou. Obrovské dveře, posyp a скрежеща, povznést se dál a dál, odnáší s sebou замерзший sníh a led, soustružení do zející čelisti четырехметровой výšky a minimálně dvakrát širší. Kolem díry přicházející zvuky, zvuky a údery kladiva. .. mechanismů, které zde byly postaveny. Ji viděl dlouhý обледенелый svah vedoucí dolů z otvoru. On byl v pohodě, může pod úhlem 30 stupňů, ale vedl do temnot, a jí už nic neviděl.
  
  
  Teplý vzduch byl kolem díry, cítil její ego v полузакрытом tváři. Sníh kolem díry začal tát, ale když se obrovské dveře se opět uzavře, sníh znovu rychle замерзал a pomáhal skrýt konec dne.
  
  
  Pak ji slyšel hlasité skřípění, перекрывающий hluk pod zemí. Jí skočil zpět na ochranu medvědí kůže, při pohledu do dalekohledu. Vrzání vycházel od saních tažených devíti psy. Oni se stanou viditelné na svahu a po chvíli sklouzl na sněhu. S čerstvým скрежетом a vrzání obrovské dveře počátku zavřené. Ozval hlasitý povzdech, když se dveře zabouchly, заткнув všichni šli. Její přehodil dalekohled s den do sani.
  
  
  Na saních byl jeden člověk. On zamířil do údolí mezi vysokými horami, asi dvě stě metrů. On se dostal do údolí a zastavil se psy. Ji, viděl, jak on popadl dalekohled a začal stoupat po svahu.
  
  
  Jeho byl již na nohou, stále ještě pokryté medvědí шкурой. Její,, seběhnout, shrbený, k řidiči na saních. Její ego se mohl dobře rozeznat a oznámení, že je to číňan v hnědé formě lidové medicíně armády. To už nebylo pochyb. Její našel základnu čínských komunistů. Nyní vše, co jsem potřeboval udělat, je dostat se tam.
  
  
  Ji opatrně stoupal ke psům. Dvě zvířata зарычали ještě jedna na druhou. Ostatní čekali bez zájmu. Čínský voják nyní stál na kopci, při pohledu do dalekohledu na vypořádání eskymák daleko dole.
  
  
  Její obešel psy a vylezl na kopec. Asi v půli cesty ji shodil medvědí kožešinu a sundal batoh z ramen. Její pečlivě připravila pevný disk na sníh.
  
  
  Ji vytáhl rameno a Hugo, můj jehlový, vklouzl mi do ruky. Její полз na všech čtyřech. Když ji dostal až na vrchol, ho, byl na úrovni očí s kolenem vojáka. Měl na sobě legíny. Jeho byl tak blízko, že mohl vidět kroužky, přes které byly продеты tkaničky. Její подтянул nohy pod sebe a tiše skočil emu za záda.
  
  
  Psi slyšeli nebo почуяли mě, když jí přišel do vojáka. Vrčení ustalo, a celá místnost začala štěkat. Voják se otočil.
  
  
  Jí bylo upřímně k nim, Hugo byl v mé ruce. Její plánoval oslovit ji a řez emu krku. Ji objal ego za krk, ale on klesl na kolena a převalil se na záda a tápal zaměstnanec svůj revolver. Nikdo kolem nás nic neřekl, ale on se zasmál úsilí, расстегивая kožený ventil pouzdra.
  
  
  Její padl na něj, a chytil ruku, která se zabývá chtěla revolver. Ji zvedl jehlový a nastavil jeho zraky na jeho krku. Otočil se s panikou v očích. Čepel Hugo вонзился emu na rameno. Znovu ji vytáhl nůž. Китайец вскрикнул od ublížil, a obrátil se. Ego ruka vede ty ostatní z mé triky, a teď u něj byl otevřen ventil pouzdra.
  
  
  Její Hugo vzal do ruky, zvedl ruku a rychle se ponořil nůž. Tentokrát se dostal do krku. Ego oči вылезли kolem orbity, a ruce klesly. Jeden kolem psů najednou smutné завыла, zvrácenou dozadu nos. Ostatní následovali jeho příkladu. Tělo pode mnou se na chvíli вздрогнуло, pak замерло.
  
  
  Byl propuštěn příliš mnoho krve. Zabralo příliš mnoho času. To bylo неаккуратная smrt. Její vstal a Huga otřel o kalhoty vojáka. Ji hotel odstrojit tělo, ale pochopil, že potřebuji nějaký formulář, aby si projít tento poklop. Nakonec se zastavil na гетрах tuto osobu a ego bundu. Když ji dokončil, ji zvedl medvědí kožešinu a přikryl ego ji. Pak ji vzal svůj batoh, dalekohled a winchester a přešel k neklidné psy.
  
  
  Vůdce, robustní husky pokousal mě za nohu a pokusil se вцепиться mi v krku. Její hit jeho ego víc gólů.
  
  
  'Stůj! Zpět! — vyštěkl jsem na něj.
  
  
  On udělal krok zpět, pak znovu zaútočil na mě, vrčí, snaží se dostat do mé holeně. Bojovali jsme o moc, tento Husky a její. Ездовые psi obvykle полудикие; je známo, že se občas masivně útočí a zabíjejí člověka.
  
  
  Její kopali psa, tak že havaroval sáně. Dal facek ještě tři psi, kteří se snažili kousnout mě za ruce .
  
  
  Ji objednal. - "V řadě!" "Pospěšte si!'
  
  
  Big husky seděl vedle saně a рычал na mě оскалившимися zuby. Ji, věděl, že ostatní zvířata budou následovat za ním, protože on byl nejsilnější.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu a chytil se za krk. To рычал a snažil se otočit hlavu, aby se mě kousnout.
  
  
  Ji objednal. - 'Ticho!' Její prosadil ego k přední části místnosti. On klouzal na sněhu a snažil se vrátit ke mně. Jedna kolem jiných psů se pokusil kousnout vazy ego zadní nohy. Big husky, vrhl se na něj a tak silně pokousal jiného psa na rameno, že tekla krev. Jiný pes взвыла a попятилась.
  
  
  "V řadě!"
  
  
  Neochotně big husky přiblížil gólů místnosti. To je fakt, поворачивал hlavu, скалил zuby a рычал. Ale teď věděl, že já jsem hlavní. Nenáviděl to, ale věděl.
  
  
  Když byl na místě, jeho přistoupil k němu a natáhl svou опущенную ruku. Ego je silné čelisti s рычанием uzavřely kolem nah. Její проталкивал ruku dál a dál v ego úst. Síla ego skus způsobila mi bolest. Její počkal, až cítil, jak se ego svaly uvolněná. Měl раздвинутые zuby, a držel ruku měl v ústech. To отвернул své masivní hlavu, a vrčení se změnilo v mírné vrčení. Vrčení se přesunula do хныканье.
  
  
  Její, ухмыльнулся a pohladil ego více silné, měkké krku. — Dobrý kluk, — jemně řekl jsem. 'Dobrý chlapec.'
  
  
  Pak ji vrátil do саням. Ji vzal bič. "Rychle!" 'Čas! udělejte si čas!'
  
  
  Psi se začali přibližovat. Oni hotelů jít upřímně, ale jeho led ih v kruhu, směrem k akademii. Oni štěkal, рычали a vydávali všelijaké zvuky, ale utekli.
  
  
  Ji, naklonil dopředu, zakrýt svůj batoh medvědí шкурой, která ležela na sedadle saních. Tím ji viděl něco pod kůží: malá černá krabička o velikosti balíčku cigaret. Tam vyčnívající tlačítka a plápolal žlutý брылев. Nic víc. Ji držel ego v jedné ruce, a druhý je přivázána bič nad hlavami psů.
  
  
  Jeho, přistoupil k místu, kde otevřel poklop. Její tušení, jak otevřít tu zatracenou věc, ale zdálo se mi, že černá skříňka musí mít k tomu nějaký postoj. Možná, že to bylo elektronické zařízení, které подавало signál na někoho na druhé straně na den nebo ohlašuje dveře. V každém případě, to bylo vše, co jsem měl. Od této chvíle jsem musel hrát všechno na dotek.
  
  
  Její dal krabici před sebou a stiskl tlačítko. Svítit žlutá svatým, a téměř okamžitě ho slyšet praskání ломающегося ledu, po němž následovala praskání a skřípění, když obrovský poklop se otevřel.
  
  
  Pes neváhal, нырнули výplaty přímo do zející jeskyni. Její hodil bič na sedadle saních a co nejhlouběji надвинул na obličej kapuci солдатской kabátce. V příštím okamžiku se u mě v břiše se objevil pocit, když je vozík na horské dráze dosahuje nejvyššího bodu a začíná sestup.
  
  
  Полозья saních заскребли po svahu, až jsme šli dolů. Ní, viděl, že někdo na nás čeká dole.
  
  
  Její lehce otočil hlavu. Čínský voják stál u velkého páky. Ji viděl, jak se ztišil páky. Luke заскрипел a захлопнулся za mými zády. Jakmile se dveře zavřely, žlutá žárovka na poště přestala blikat. Když ji šel mimmo vojáka, usmál se a mávali na mě rukou. Přišli jsme k malému by-turn " směry vpravo a skončil v ledové jeskyni, jejíž stěny byly zpevněny ocelovými trámy. Ohýbání roztažený, a pes táhnul mě dál. Bylo ještě příliš tma, aby něco uvidět, ale dopředu mě v klenuté chodbě, ji viděl hořící svatý, pak další spřežení a psy. Moji psi začali štěkat, když jsme se blížili.
  
  
  Můj přední husky věděl, co má dělat. Běžel otevřeně k ostatním psům a саням . Když jsme se přiblížili, on zajel a vedl mé sáně mezi dalšími dvěma. Všichni psi залаяли hlasitým pozdravem. Ji dolů na saních a viděl vpravo podnos se syrovým masem. Její popadl několik kusů pro psy a hodil do nich, ujistěte se, že největší kus dostal вожаку Husky.
  
  
  Pak jídle se uklidnil. Její popadl batoh a strčil ruce v popruhy. Pak ji vzal winchester a šel po úzké chodbě přímo.
  
  
  Znovu ji slyšel zvuky činnosti v jeskyních. Zvuky bylo obtížné komu; Ji slyšel hrom a rachot strojů. Že by nám dělali číňané, by mělo být, trvalo jim poměrně dlouho, než to nastavit. Nemají rádi vetřelce. Ale byl tam jeden v můj prospěch. Брылев na chodbách, v které její vstoupil, byl velmi jasný.
  
  
  Celá lokalita представлялась sítě tunelů a jeskyní. Její prošel tři jeskyně, v nichž se nacházely velké zelené stroje, které by mohly být generátory, a nemuselo být jimi. Pak ji slyšel neobvyklý zvuk v okolí : klidné šplouchání vody. Já jsem tam šel.
  
  
  Jak ji mohl vidět, byla jen jedna věc , která se zabývá отличала mě od ostatních v jeskyních — můj batoh. Muži, kteří ji potkal, byli dobře vyzbrojeni, a všichni se zdálo, spěchajících. Většina kolem nich byli vojáky Čínské lidové medicíně Republiky. Zdálo se, že se mě skoro nevšímal. Nicméně, ji snažil maximálně skrýt tvář v капюшоне parkoviště.
  
  
  Měkké всплескивание to stalo se více. Její rozpětí kolem jednoho koridoru do druhého ve směru zvuku. Dim světla na stropě byly asi deset metrů, druhou na druhou, a málem minul vchod do jeskyně.
  
  
  To byla největší z těch, co jsem kdy viděl, je velký, jako skladiště, a je-jam набитая vojáky. Chystáte se dovnitř, ji připravil winchester a прижался k zasténal v blízkosti den.
  
  
  Брылев zde byl světlejší, ale, naštěstí, většina lampy lampa není na mě, ale z dřevěné přístavu bar, rozkládající se tam, kde stříkající vody Severního Ledového šaty. K zakotvit пришвартовались dvě čínské ponorky a dvě řady lidí выгружали věci s lodí. Kolem jeskyně byly dumpingové velké bedny.
  
  
  Její, šel dopředu, ze zdi, stoupal k mailovým účtům a skočil za nimi. Ji hotel každoročně ponorky se dostaly do jeskyně. To bylo snadné. Podél stěn velké podvodní jeskyně, пробуренной v мерзлой zemi, виднелись podvodní světla. Ponorka vstoupila do vody. Když byli připraveni k odchodu, jsou нырнули a stejným způsobem šli do jeskyně.
  
  
  Její zkusil komu poloha údolí směrem k místu, kde jsem nyní. Pokud by jí měl pravdu, všechny tyto jeskyně a chodníky by byly všechny v horách, ochraňují údolí. Tato jeskyně měla být na druhé straně hor, nedaleko od pobřeží Severního Ledového oceánu. Ale proč? Jaký byl cíl této náročné organizaci? Kolem všech těchto jeskyní a ozbrojených vojáků? Co váš záměr je, číňané? Reproduktor řval, a můj cíl-růže. Ad znělo hlasitě a jasně na čínském jazyce: "Pozor! Pozor! Média nás dva útočníky! Ih je třeba najít a zničit!
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  Sonia. V inzerátu bylo uvedeno o dva злоумышленниках, a druhý může být jen Sonia. Eskymáci ádání co bylo přijít sem a Аку byl příliš těžce zraněn. Ne, to měla být Sonia.
  
  
  Musí být, ona přišla za mnou. Možná našla mrtvého čínského vojáka a nějakým způsobem objevil další vchod do jeskyně. A možná, že není následovalo za mnou. Může být, včera to taky viděla muže na kopci. V každém případě, teď číňané budou na pozoru. Ji nemohl spolehnout na to, že zůstat bez povšimnutí na dlouhou trať.
  
  
  Vojáci kolem mě přestali pracovat a stáli na stojanu pozoru, když bylo provedeno reklamu. Pak se переглянулись, a člověk dvacet šli jeden po druhém kolem na chodbách. Ostatní se vrátili k práci.
  
  
  Ji opatrně vyšel z krabic a stoupal ke vchodu. Její прижался zády k sténání. Její vydal zpět za roh chodby, otočil se a stanul tváří v tvář s mladým čínským vojákem. Byli jsme tak blízko, že málem narazili.
  
  
  Ego ústa otevřel. On se začal zvedat zbraň a chtěl volat o pomoc. Ale já už byl připraven Huga. Její vrhli dlouhý meč do krku vojáka. Creek verš. Ji vytrhl jehlový, odstrčila mrtvého vojáka a rychle šel pryč.
  
  
  Její zabočil za roh, прижался k naříká, snaží se vyhnout další účely. Ji nechtěl odejít tak, jak přišel; Jeho hotel se dozvědět, že váš záměr je číňané. Ponorky byly použity pro přepravu zboží. Kromě dopravy, oni měli žádný vztah k tomu, co se tam stalo. Tyto zásoby byly použity pro něco.
  
  
  Jeho shell přes jeskyně za jeskyní, a je za námi další jeskyně, není tak velký jako e, že s čluny. Když procházeli vojáci, jí zůstala ve stínu mezi dvěma lucernami. Chodby nebyly labyrintem; zdálo se, že v tomto existuje určitá pravidelnost. Její dospěl k závěru, že všechny by měly vést v centrální místnosti nebo jeskyně. Takže místo toho, aby se projít kolem jednoho koridoru do druhého, její prostředí, na jedné chodbě na obou koncích. Možná, revmatismu, který se jí líbí, byl tam. Její pokračoval jít blízko ke zdi, drží pevný disk v pohotovosti.
  
  
  Koridor, v němž jí byl opravdu заканчивался jeskyní. Jak ji mohl vidět, bylo to více, než jeskyně s přístavem. Její chystal vstoupit, když napravo ode mě se ozval výkřik. Ozval výstřel.
  
  
  Brýle отбросила úlomky kamene upřímný nad mým levým ramenem. Její, obrátil se s винчестером je pás. Стрелявший voják tlačil na spoušť své pušky dopředu, chcete-li vložit začátku druhé kazety na kazetu. Její střílel jako první; brýle na pevný disk dostala emu upřímné mezi oči. Síla kulky отбросила ego hlavu, a za ní a tělo. Rozdělení ego bylo выгнута, když to spadlo na zem.
  
  
  Její rychle vstoupil do jeskyně a začal zkoumat, když něco zaslechl. Ji, otočil se a překvapil jiného vojáka, který se přihlásil do velké místnosti. Je to hotel zvednout pušku, ale její držel winchester na rameni a взвел spoušť. Můj výstřel prorazil emu мочку a odhodil zpět. Byl mrtvý ještě před dopadem na zem.
  
  
  Znovu se rozhlédl. V jeskyni byla zima. Jak a přístav, to bylo dobře osvětlené, ale nemohl jsem rozeznat, co to je. .. až jsem se podíval nahoru.
  
  
  Ve stropě jeskyně na startovních místech byly instalovány čtyři rakety. Když se jí podíval mimmo něj, a viděl obrovské poklopy, které otevíraly pro spuštění raket. Oni by měli být dobře maskované venku. Startovní hřiště pro páté střely se řídí.
  
  
  Podle toho, jak se to углублялся do jeskyně, ji, si všiml, že teplota stoupá. Její objevil pět obrovských nádrží na jídlo hořlavý. Ji, přiblížil se k jednomu kolem nádrže a trochu приоткрыл celý ventil, aby se trochu tekutiny hrozně mi v ruce. Jeho šňupání a zjistil, že je to nějaký druh paliva, je možné, pro ponorky.
  
  
  Já jsem šel dál do jeskyně. Bylo to o velikosti od stadionu. Na konci byl velký jaderný reaktor. Její zkontroloval trubky, dosahující až k němu a od něj. Generátory, které ji neviděl, zdálo se, запитаны od něj. To znamenalo, že tento reaktor byl jediným zdrojem energie v jeskyních. Kromě korupce generátory, reaktor se také musel vyrábět energii pro větrání, osvětlení a mechanismů. Byla to jeskyně, kterou jsem musel vytáhnout na provoz. To bylo srdce Ice Bomb Zero, příčinou mého poslání.
  
  
  Její sundal batoh a šel do práce. To udělal svazky ze tří inspektorů dynamitu a zapalovač a křižoval ih k резервуарам pro potraviny, paliva. Pak ji křižoval ih ke všem čtyřem k žádné kapitál startu místě. Její nainstaloval детонаторы na hodinu a zdálo se mi, že mohu vyjít odtud přes hodinu. To bylo to, o co ji myslel.
  
  
  Na splnění úkolu mi trvalo asi patnáct minuta. Její, byl překvapen, že více vojáků šla do jeskyně. Jakmile všechny výbušniny byly připojeny, to udělal oklikou a zapnul časovače, aby se ujistil, že všechny výbušniny взорвутся současně.
  
  
  Můj batoh byl nyní opuštěné a umístění. Jeho obsazení ego pod odina na nádrží na jídlo a zvednul svůj pevný disk. Zatím fretka nebyla voják. Ji viděl osm reproduktorů v jeskyni, ale kolem nich to bylo slyšet nám slova. Byl jsem v pohodě, jako kdyby se něco mělo stát.
  
  
  S винчестером v ruce ji jemně šel z jeskyně k místu, do kterého vstoupil. Vypadal zpustle. Co bylo ještě pozoruhodnější, tak je ticho. Stroje byly poškozeny, generátory nefungovaly - potřebovali baterie pro korupci osvětlení a systémy, nouzové napájení. Její наклонил hlavu a poslouchal. Nic takového. Bez zvuku. Jen ticho.
  
  
  Jeho, vyšel na chodbu a začala chodit. Moje boty vrzaly při každém kroku. Měl jsem pocit, že za mnou dívají, ale já to nevěděl odkud. Její prošel pod první lampou na stropě. Druhá lampa visela upřímný dopředu. Pak se mi zdálo, že jsem zaslechl zvuk. Ní, se zastavil a rozhlédl se. Nic takového. Jeho otřásl, jako by studený vítr mi foukal do zad. A pak ji, že si myslel, že vím. Ji dostal do pasti, a vydáno nebylo.
  
  
  Její vzpomněl si, o tom ještě do toho, jak viděl první voják. To vyšlo přes jeden z bočních chodeb metrů v sedmi přede mnou, držel pušku u ramene a целился na mě. Pak dopředu šli ještě dva vojáka. Všechny zbraně byly zaměřeny na mě.
  
  
  Ji, otočil se a uviděl další tři vojáky. Dva kolem nich byli nedaleko, a ih zbraň byla прислонено k sténání. Třetí stál deset metrů za mnou, sledoval mě. Měl zbraň na rameni.
  
  
  Ji, zasmál se a uvědomil si, že to bylo bolestivé ухмылка, a pak odhodil winchester na podlahu. Pak ho zvedl ruce.
  
  
  — Vzdávám se, " řekl jsem.
  
  
  Voják řekl, nic. On jen stiskl spoušť.
  
  
  Její отпрыгнул stranou, cítil, jak na brýle, projel mou pravou ruku. Její cítil tupou bolest, pak ostré bodnutí, od kterého začal hořet celá moje ruka. Brýle neskončil v kost, ale задела mnoha svalů a kůže.
  
  
  Ji, otočil se a padl na jedno kterémukoli národu. Ji, věděl, že umřu za několik sekund, pokud se pokusím chytit Вильгельмину. Její instinktivně natáhl k раненой ruce. Je to těžce krvácení krví. Její sel a zády se opřel o k sténání. Můj svět stahl šedá. Zdálo se mi, že někdo проткнул mě kolíky. Své hůlky byly studené, a pot vystoupil na čele.
  
  
  Byl to šok, a jí bránil emu. Černé беспамятство se snažilo zvládnout mnou, ale já se bránil. Přes šedé mlhy viděl její tvář стрелявшего na mě člověka. Stál otevřeně přede mnou s chladným úsměvem. Odina kolem dalších vojáků se ho zeptal, zda by měli střílet do mě. Ale стрелявший na mě voják neodpověděl; on jen stále se na mě podívat.
  
  
  — Je to Nick Carter, " řekl konečně . On se zvedl na kolena vedle mě a ощупал mé boky. Našel наплечную pouzdra a vytáhl Вильгельмину.
  
  
  — Zabijte ego tady? — zeptal se jeden kolem vojáků.
  
  
  Co nás s ním dělat, seržant? — zeptal se jiný.
  
  
  Seržant vstal a podíval se na mě. — Myslím, plukovník Cheng bude chtít mluvit s ním. Dejte ego na nohy.
  
  
  Byly jemné. Oni chytili mě za ruce a donutila se vstát na nohy. Pálení je pryč, a teď jsem byl gól. Její pochybnosti o tom, že budu chodit. její ochránil své
  
  
  nohy a opřel o sténat. Teplá krev kapala na mé ruce a kapat dolů s prsty.
  
  
  "Pochod vpřed!" — řekl jediné slovo seržant.
  
  
  Její začali chodit, a moje shaggy byly неуверенными a спотыкающимися. Dva voják se přiblížil na obou stranách ode mě a chytil mě za ruce. Její взвыл od nelibosti, ale no to neodradilo. Ji ztratil hodně krve, a cítil slabost, ale stále si říkal: oni si nás našli, Hugo, nám Pierre, můj vražedný plyn bombu.
  
  
  Mě se provádět jeden po druhém kolem bočních chodeb. Co-kde na stěnách byly den. Kanceláře, pomyslel jsem si. Prošli jsme několik, než se zastavili. Stáli jsme před dveřmi s čínskými znaky. I když ji do jisté míry rozumím a mluvím v tomto jazyce , nemůžu nen číst. Seržant nařídil пятерым vojákům sledovat mě, pak otevřel dveře a vstoupil dovnitř.
  
  
  Na mě bylo zaměřeno pět pušek. Jeho málem spadl - moje kolena byly jako by gumy. Její odstrčil dva kufr a opřel o sténat. Dveře se znovu otevřely a mě tlačil dovnitř. To byl v malé kanceláři s psacím stolem, židlí a картотекой. V křesle nikdo nebyl. Seržant otevřel druhé dveře, vedoucí do velké kanceláře. Dva voják tlačil mě dovnitř.
  
  
  První ji spatřil Sonia související ruce a nohy na židli. To дернула jejich pouta, když viděla mě. Vpravo od nah začátku druhé stál na židli. Vojáci sevření mě k němu. Její sel okraj, moje pravá ruka bezvládně свисала, takže krev, kapající z mých prstů, dala vzdělání louži na podlaze. Jí si myslel, že mám něco udělat s touto krví. Její natáhl levou ruku dopředu a zjistil tlak bodu na hojí zraněnou ruku. Její silně надавил. Jeho udělal dva-tři hluboké nádechy. Vojáci šli přes místnost, a bylo ticho. Její, zvedl hlavu a rozhlédl.
  
  
  Sonia otevřeně zíral na mě. Ji viděl krvavé poté, co v koutku její rta, a dále parku byla roztrhaná vpředu. Její levá prsa byla обнажена téměř do bradavky.
  
  
  To udělal ještě jednou zhluboka nadechl a naskenované úřad. V hlav se stala ценымногие jasnější. Přede mnou stál pracovní židli a sténání, a za ním visel portrét vůdce komunistické Číny. Na podlaze ležel tlustý koberec. V místnosti stál třetí židli, a ještě jeden za psacím stolem.
  
  
  Na obou stranách den kabinetu stál seržant a vojáků. Pušky měli na pravé noze, hlaveň nahoru. Dívali se na nás, a na další dveře, za nimiž její podezření, toaleta, vana nebo případně ložnici. A pak se dveře otevřely.
  
  
  Muž přihlášen do místnosti, otřel ruce ubrouskem, byl oblečený v podobě plukovníka Čínské medicíně lidové Armády. Neměl obočí, a lebka byl plešatý. Má však byly velké a dobře напомаженные vousy. Ego oči byly podobné stopy tužky pod lesklou lebkou. Byl malého vzrůstu, jeho прикинул, že Soňa byla minimálně o dva palce vyšší.
  
  
  Hodil ručník na židli za sebou své židle a obešel křeslo. Chvíli stál, díval se na mě shora. To pak přikývl seržant a vojáka na den. Přišli a stanuli na obě strany od mého místa. Plukovník se podíval na Sonja a usmál se.
  
  
  — Pan Carter, " řekl nečekaně těžkým a hlubokým hlasem — pro nás velká čest, že AH poslal svého hlavního agenta k našemu malému. .. řekněme, укрытию. On mluvil anglicky. "Ale já jsem trochu v rozpacích. Může být, pomůžeš mi to vyřešit?
  
  
  Ní, viděl, že klouby ego pravé ruce byly v царапинах. Ji, podíval se na krev v koutku rta Sonny, ale neřekl nic.
  
  
  Plukovník prošel kolem stolu. - "Pan Carter, jí vysvětlit svůj zmatek". Stál nehybně. "Hlas mám roztomilý ruský agent, který вломился v naší kanceláři. A ve vašem člověk mám hlavní americký agent, kterého jsme... řekněme. ..ve svém druhém dům chytil. Je to náhoda? Nevěřím tomu. Ruští a američtí agenti pracují společně? Usmál se. "Nechám revmatismu vám, pane,".
  
  
  — Pracovali jsme spolu, najednou řekla Soňa. 'Ale nic víc. Mým úkolem je zabít Nicka Cartera. Jeho úkolem bylo, aby se ujistil, že je mrtvý, než se vrátit zpět do Ruska. On se dozvěděl o tom, a pak to už jsme pracovali společně."
  
  
  Plukovník Chiang přišel k ní. — Je to velmi vzrušující, můj drahý. Stál před ní, s nohama od sebe. Pak, bez varování, udělal výpad levou ruku a udeřil ji po tváři hřbetem ruky. Rána se ozývá nadále se po místnosti. Od síly úderu u Sony hlava gól. Jeho brada klesla na prsa. Vlasy se zabývali ode mě tvář.
  
  
  Plukovník se otočil ke mně. "To byla ta samá historie, kterou to už vyprávěla". On se opřel o stůl, otevřeně přede mnou. — Jsi podivně klidný, Carter. Kde je ten nádherný humor, o kterém se jí tolik slyšel?
  
  
  Jeho řekl: "našel Jsem tvé hračky, které můžete vybírat v jeho "druhý domov". Čtyři jaderné rakety, je pravděpodobné, zaměřené na USA. Je to správné?'
  
  
  — A, tak můžeš mluvit. - Plukovník se usmál. "Rakety pro vaši zemi, Carter, a pro Sovětský Svaz. Chcete vědět, kam půjdou, když ih spustí?
  
  
  — S radostí.
  
  
  Plukovník Chiang byl pyšný jako opice. Ji, podíval se na ochranku, pak na Sonja.
  
  
  "Trasy byly narýsovány v Washington, Los Angeles, Houston, a do Moskvy. Pracujeme na dalším odrazovým můstkem pro rakety, určený pro Armády".
  
  
  — Docela nebezpečné vyprávěl nám všechno, ne? Ji řekl, i když ji, věděl, že je to lepší.
  
  
  Místa, kde měly být ego obočí, vypadaly jako dvě křivky jizvy. 'Je nebezpečné? Je to tak nemyslím. Podíval se na Sonja. — Tobě se nemusí bát o své zaměstnání, moje drahá. Její postarám, aby to bylo splněno. Ale, bohužel, zemřete spolu s panem Carter.
  
  
  Soňa zvedla hlavu a otřásla vlasy z očí. Ee tágo, kde je ee byl, bylo jasně červené.
  
  
  "To je k ničemu pro vás, Chiang, — řekla. "Předtím, než přišel sem, ji informoval o své pozici nadřízeným. Oni na mě čekají.
  
  
  Plukovník se zasmál. — Bylo to hloupé prohlášení, můj drahý. Máme velmi snímací elektronické zařízení pro sledování, který pracuje na jaderném reaktoru. Můžeme poslouchat všechny rozhlasové stanice v okruhu sedmdesáti pěti kilometrů. Jste poslali zprávu. Nemáte vysílače. Jediní lidé, kteří vědí, že jste tady, jsou to lidé v osadě eskymák, které budeme zničili, jak jsme zničili americký základní tábor".
  
  
  Soňa se nadechl a zavřel oči.
  
  
  Plukovník se znovu otočil ke mně. — A co vás, pane ? Stejně jako tvoje holka, ty jsi se díval příliš mnoho filmů? Budeš volat mi nějaké hloupé důvody, pro které nemohu tě zabít?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. — Celý tento blábol akademická, Chiang. Jsme všichni zemřeme přes čtyřicet minuta . Její našel tyto rakety a заминировал ih výbušninami".
  
  
  Plukovník Chiang znovu se zasmál a postavil se na židli. Jeho, cítil, jak se Soňa a dívá se na mě. Když se jí podíval se na nah ji, viděl jsem, že je něco v jejích očích, že jsem nemohl pochopit. Chiang otevřel jeden kolem velkých krabic židle. Když jí, se na něj podíval, viděl Вильгельмину, můj pevný disk a ruské pušky Sonny ve stole. Pak Чиенг vytáhl malé balíčky s dynamitem, které její uvedení v ракетную jeskyně. Její počítá počet, který položil na židli. Čtyři.
  
  
  "Vidíš, Carter," řekl, " nejsme tak hloupí, jak si myslíš. Věděli jsme, že jsi byl v jeskyni... čekali jsme tě, víte? Jsme si mysleli, že jste осматриваете památky. Moji lidé našli výbušniny, připevněn na existujících raket. Znamená, že jsi selhal.
  
  
  Jí usmál se na emu. — Ty jsi opravdu hloupý, Chiang. Ji, věděl, že najdeš tuto výbušniny - alexander byl plán. Ale to je jen polovina toho, co jsem použil. Zbytek bude najít tojen, a ih je dost, aby se celý tento čertova lesa плюхнулась na tvou лысину. Ji, podíval se na hodinky. — Řekl bych, že asi dvacet osm minuta.
  
  
  V místnosti повисла ticho. Je to skoro slyšel, jak Chiang myslel, když stál u stolu a díval se na mě. Vzhledem k tomu, nacházející se jim dynamit, on věděl, co očekávat. Věděl, že je to za детонаторы a v okamžiku, kdy všichni ven na vzduch.
  
  
  To selles na židli a sáhl rukou pod křeslo. Když se vrátil, v ruce měl mikrofon. V čínštině nařídil provádět vyhledávání výbušnin po celé jeskyni. Ego hlas se ozývá nadále se po chodbě, kolem všech reproduktorů. Je to dvakrát opakovat příkaz. Závěsné mikrofon, on se podíval nejprve na mě a pak na Sonja. Ale ego obličej byl prázdný.
  
  
  Ji vytáhl jeho levé rameno, a Hugo vklouzl mi do ruky. Ji držel prsty na стилете to zakrýt. Vojáci kolem mě začali trapné pochopit svou situaci. Její věděl, o čem si mysleli: v případě, že celá hora je jít do nebe, že budou chtít být někde jinde. Plukovník Cheng odešel kvůli své židle. On stál vedle, drží ruku na rukojeti zásuvky. Pak to selles na okraji židle a zapálil si cigaretu. Zdálo se, že přemýšlel nad řešením.
  
  
  Teď se jí, přemýšlel o tom, jak odstranit ochranku. Ji, věděl, že měl být rychlý, zatraceně rychlý.
  
  
  Plukovník se opřel dozadu a otevřel zásuvku. Usmál se na mě. 'Pan Carter, ji si jistý, že budete moci trpět to velmi bolí, není při tvorbě nám zvuk. Její úmyslu provést malý experiment. Zajímalo by mě, kolik ve delle nenávisti mezi vámi a tímto krásným ruským agentem. On přikývl Sone. "Zajímalo by mě, jak moc bolí můžete vidět v ní".
  
  
  On se zvedl ze židle s něčím v ruce. Usmál se. "Chci vědět, kde byly položeny zbývající výbušniny", — řekl on. Poté, drží cigaretu v jedné ruce, a lanceta, který se досталь kolem schránky židle, v druhé, on šel do Sone.
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  Plukovník Cheng stál na bobku před Sonja, takže jsem nemohl vidět. To vydal nízká, bolestné sténání, bolestivé. Ozval se syčivý zvuk, když зажженная cigareta plukovník se dotkla ee. A pak do mě донесся vůně паленой kůže.
  
  
  Khem by nám bylo, a že by se nám plánuje pro mě, jsem nemohl zabránit. Její zamával levou rukou před sebou na oblouku. Hugo hluboce впился prsa důstojníků petty z mladých poručíků, který stojí vpravo ode mne. Její popadl ego za ruku, притянул k sobě a врезал v další stráž. Její použil svou levou ruku. Jakmile mrtvý seržant zasáhla v jiné stráž, a okamžitě se začalo dít mnoho věcí.
  
  
  Plukovník Chiang narovnal se a otočil se. Začíná druhý strážce zvedl zbraň ze země. Její spěchal dopředu, ke stolu, a moje levá ruka сомкнулась na Вильгельмине. Pak se jí, otočil se, a v pokoji se ozval výstřel "Люгера". Nejprve ji, se zaměřila v druhé stráže. On jen zvedl pušku, když brýle narazí na ego nos, a on spadl hlavou na zem.
  
  
  Plukovník natáhl se pro револьвером. Její vystřelil mu bylo dvakrát, v krku a v hrudníku. On zakopl a spadl na židli Sonny. Pak se dveře распахнулась a voják strčil hlavu dovnitř. Její zastřelil ho, a emu utržení pravou tvář. Když padl na záda, jeho доковылял na den, zavřel a zamkl. Její, obrátil se na Sone. Cerro modré oči se usmál na mě.
  
  
  Zeptala se. — Ty taky budeš střílet na mě?
  
  
  Ji, opřel o zamčené den. Moje ruka opět začala krvácet, a pálení se vrátilo. Její uvedení ruku na rukojeť Huga a vytáhl tenký jehlový na prsou důstojníků petty z mladých poručíků.
  
  
  Pak jsem šel na Sone. Ji, postavil se za její židli a řez lana kolem rukou a nohou. Ee nahé levé straně hrudi byl popáleniny. Její приставил ještě teplé kufru "Люгера" k ee tváři. "Pokud se budeš chovat přesně tak, jí tě zastřelím," řekl jsem.
  
  
  — Pojďme a pokusme se dostat se odtud, Nick — prostě řekla. "Máme málo času".
  
  
  — Já ti to nevěřím, — zamumlal jsem.
  
  
  Ji vzal kus lana a обмотал ji pravou rukou, použijte jehlový, aby navléci lano.
  
  
  — Dovolte mi, abych vám, Nick, — navrhla Soňa.
  
  
  Ji hrubě odstrčila ho stranou. Její проковылял z nah ke stolu. Ji vzal pevný disk a strčil levou ruku pomocí popruhu, drží v levé ruce Вильгельмину. Náhle jí padl na kolena. Jeho by to udělal. .. Ji ztratil příliš mnoho krve.
  
  
  Sonia присела vedle mě. "Pojď, Nick,, — ona prosila, — dovol mi ti pomoct".
  
  
  Pak se její uvědomil, že bych měl já věřit hej, alespoň dost dlouho, aby se uniknout z jejich jeskyní. Ji, vstal a skočil na nah. Pak ji přikývl na zbraň.
  
  
  — Důvěřuji ti, " řekl jsem. Jí věděl, že to nedokáže mě zabít prázdnou pistolí. A pokud by se jí podařilo udržet mě, ji by byl schopen to udělat.
  
  
  Soňa vzala zbraň. Na dveře bouchání a пинались. Jeho sebral jeden kolem balíčků dynamitu a zuby roztrhl pásku. V mé ruce byl люгер, když se dveře распахнулась.
  
  
  Její tabulku a dvakrát vystřelil. Úřad otřásl snímků. Pak se její klesl na kolena vedle těla plukovníka, kde ještě тлела cigareta. Její přitiskl se k ní knot динамитной dáma a odhodil tyč. Její popadl Sonia za ruku a prakticky táhl ji na záchod. Sotva ji zavřel dveře, jak to сорвалась z pantů.
  
  
  Síla výbuchu se mírně snížil, když tlak odběr vzorků vzduchu dosáhla nás. Ji, opřel o den, a tlak odběr vzorků vzduchu швырнуло mě spolu s dveřmi do dřezu. Sonia влетела do vany a tvrdě přistál.
  
  
  Její natažené hej ruku. 'Máš všechno v pořádku?'
  
  
  Ona přikývla, znovu vzal pistoli, a pak jsme šli přes rozpraskaný dveře. To, co kdysi bylo úřadem, teď se změnil na nepořádek kolem padlých kamenů a balvanů ledu. Od front-office taky něco zbylo. Lidé, стучавшие na dveře, byli mrtví, ih těla byly rozptýleny. Vyšli jsme do chodby, a on se podíval na hodinky. U nás zůstalo jen patnáct minuta.
  
  
  — Jak jsi se sem dostal? — zeptal Sonia. Šli jsme po chodbě v novém pro mě směrem.
  
  
  Zeptala se. — Byla to lež je to o взрывчатке? — Nebo jsi opravdu něco заминировал?
  
  
  Její, přikývl, když jsme běželi dál . 'Nádoby pro potraviny. Palivo pro ponorky. Znovu cítil mírné závratě.
  
  
  Voják vyšel o jedné z bočních chodeb. Skočil před námi a zvedl pušku. Její střílel na Вильгельмины a vystřelil emu kulku do výšky. Záběr se ozývá nadále se na všech chodbách. V jistém smyslu to bylo výhodné - pro ně bylo těžké, komu je naše místo.
  
  
  — Tady, — řekla Soňa. To свернула vlevo do postranní chodby. Jeho běžel několik kroků a zakopl. Její zakopl o zeď a opřel o něj. Ke mně přišla Sonia.
  
  
  Za námi se objevily dva vojáka. Odina kolem nich zastřelil, a brýle narazí na zeď výplaty přímo nad mou hlavou. Ji zvedl люгер, který náhle stahl velmi těžké, a třikrát vystřelil. Dva výstřely zasáhly vojáky. Potřetí výstřelu nebylo, pouze kliknutím. Wilhelmina následoval byl prázdný. Ji požádal své parque náhradní obchod. Číňané vzali ego u mě.
  
  
  — Šli, řekla Soňa. Ona se přesunula nalevo od mě a pomohl mi vylézt ze zdi. "Už to není daleko."
  
  
  Z mého levého ramene odstranili náklad. Její vágní si uvědomil, že Soňa vzala jsem winchester. Její hnát dopředu. Sonia перекинула winchester přes rameno, v ruce, u nah byl vlastní zbraň.
  
  
  Přišli jsme ke schodišti. Soňa vzala mě za ruku a pomohl vylézt po schodech. Každý krok se zdálo být vyšší než předchozí. Její stále si myslel, že výbuch již měl nastat v jeskyni. Našli oni dynamit, který její uvedení v tyto nádrže? Když jsme dorazili na vrchol schodiště, Sonia udělí na tlačítko sténání vedle velké ocelové dveře. Dveře se začala otevírat. Nám udeřil závan studeného odběr vzorků vzduchu. Bylo to podobné tomu, jako kdyby se nám do obličeje vylil kbelík ledové vody. Byli jsme v malé jeskyni, vedoucí ven. Jakmile jsme vstoupili dopředu, ocelové dveře se automaticky zavřely se za námi. Šli jsme po kamenné podlaze, ke vchodu do jeskyně.
  
  
  Bylo téměř nemožné vidět jeskyni nám odběr vzorků vzduchu, nám ze země. Jsme vstoupili do полуденном světle mezi dvěma skalami, které byly blízko sobě navzájem. Byli jsme asi deset metrů nad dnem údolí, v celém hotelu a byla pokryta sněhem a bylo kluzké.
  
  
  Její začal oslabovat. Jeho družstvo krve dělala každý můj krok s úsilím, a Sonia dosáhla údolí přede mnou.
  
  
  Když jí klouzal ke dnu posledních pár metrů ji slyšel něco podobného na hrom. Celém hotelu, a pode mnou začala třást, a pak zuřivě затряслась. Její podíval zpět, odkud jsme přišli. Thunder byl stále hlubší a hlasitější.
  
  
  'Utíkej!' — řekla Soňa.
  
  
  Ji, postavil se na kolena a spadl dopředu. Ji znovu pracně zvedl na nohy a běžel za Sonja. Thunder stahl hlasitější a naplnil údolí hlukem. A najednou na vrchol hory vyletěl do nebe. Jeden kolem nižších vrcholů, zdálo se, приподнялась, jako je koruna. S řevem взметнулось plameny. Ocelové dveře, přes kterou jsme právě prošli, udeřil dvakrát, рванулась upřímný dopředu a vklouzl dolů nad k nám. Na sekundu повисла ticho, pak znovu začal hrom, ale už ne tak hlasitě. Kouř валил kolem trhlin , kde stěny hory byly zmařen výbuchem.
  
  
  Ledová bomba Nula byla mrtvá.
  
  
  Ji chvíli pozoroval адским plamenem, stojím u potoka v údolí. Pak ji otočil a podíval se na Sonja.
  
  
  To bylo asi deset metrů ode mě, sepnuté pušku k rameni a целилась mi v hrudi.
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  Její houpal sem a tam, téměř příliš slabý, aby stát na nohou v důsledku ztráty krve. To bylo tak daleko, a bylo tak málo na světě. Ji viděl jen stín její oči, její tvář, прижатую k прикладу pušky.
  
  
  — Čas — tiše řekla.
  
  
  Její, jsem si myslel, že mám jednu šanci. Ji, věděl, že ee zbraň není выстрелит. Možná, že ji budu moci spojit se s ní do toho, co zjistí. Ji udělal krok vpřed. .. a klesl na kolena. To nedávalo žádný smysl. Neměl jsem sil. Stojím na všech čtyřech, jeho, podíval se na nah. V údolí šeptal vánku, v hlubinách hor trvala rachot výbuchů.
  
  
  — Měla bych to udělat, — řekla Sonja, ale hlas se jí třásl. — To bylo součástí mé práce. Mě to neučili. To облизала rty. — Teď to nezáleží na tom, Nick. A teď její hlas se třásl. "Museli jsme zjistit, co zde dělají číňané. To se osvědčilo. Jste zničil raketu. Ale je to... je to součást mé práce.
  
  
  Její dovolené, aby se zachránil. Mezi námi byla tři metry, a její musel překonat tyto záběry tak rychle, jak jen mohl. Nejsem stál by zde na všech čtyřech, aby hej mě zabít.
  
  
  Ale ona jako by četla moje myšlenky. Ona sklopila pušku z ramene a zavrtěla hlavou. — Nick, jí vím, že to zbraň není выстрелит. Proč si myslíš, že jsem nevyhodil máš zbraň? Mysleli jste si, že jsem spal tam na tom sídlišti? Její sledovala tebou. Ji viděl, jak jsi mluvil s hlavou vesnice. Ji viděl, jak jsi вытряхивал munice pro pušky Аку a mé. A ji viděl, jak jste šel pryč, kolem osady .
  
  
  Odhodil zbraň na sníh, je to rychle uklidila v ruce s opasek pevný disk a zvedl pušku k rameni. Podívala se na mě z pod kmene, bez použití optický zaměřovač. "Stále jsem si nebyla jistá, že jsi to udělal, Nick," řekla. "Ne, dokud jsem se snažil vystřelit v jednom kolem jeskyní".
  
  
  Ji, podíval se na nah. Taková žena. Tolik vášně. A kdybych měl alespoň jednu šanci, to by byl on.
  
  
  Ji, řekl: "Sonia, před tím, než budeš střílet, ji-chci, abys něco, co hodil kolem hlavy".
  
  
  To нахмурилась. 'Jaké věci?'
  
  
  — Korsiku, například. Zapomeň na paláci Calvi. Zapomeň na modré hory. Zapomeňte na můj pokoj s této bláznivé vanou. A již nikdy zpívat "Harvey Копстут".
  
  
  'Hoď to!' — výrazně řekla.
  
  
  — A když to děláte, zapomeň na to krbu v mém táboře baráku, o těch ночах, když jsi přišel ke mně . A pak bylo disků noc ve stanu, když jsme se snížil.
  
  
  "Řekla jsem: "Stop!" Opět se na něho naléhal, pušky k rameni. — Myslíš, že její emocionální идиотка? Jeho ruský agent. Dobrý agent. Její vás nenechá dolů.'
  
  
  Zavrtěla hlavou a нацелила Winchester. "Cvičím již půl roku. Nemohu selhat. Jeho byl tak slabý. .. tak slabou. Nemohl jsem myslet... něco bylo... pak ji, si vzpomněl, že mám ještě jednu zbraň: Pierre, můj vražedný plynová bomba uvízl v сапоге na щиколотке. Mé ruce a nohy hluboko se ponořila do měkkého sněhu. Její předložila nohy vpřed a приподнялся, sednout si na paty. Její protáhla zpět, sáhl rukou do bot a odpálený prsty kolem Piera. Ji nechtěl dělat, ale Soňa není, nechala mi na výběr. Její, jsem si myslel, že to, co jsme udělali a co jsme значили jiného pro druhé, něco znamenalo a pro nah. Jí bylo špatně.
  
  
  Jí řekl: "Dobře. Pak střílej. Ale pokud bych měl zemřít, ji by ji vzal s sebou.
  
  
  Držela pušku dolů, palec na spoušti. Pak jsem měla poslední myšlenka. "Ale předtím, než jsi выстрелишь, jí chci, aby jsi выбросила jednu věc".
  
  
  To vypadalo удивленной. 'Jaký druh?'
  
  
  Pomalu vytáhl Pierre dopředu pod sníh. "Nějaký kluci z americké ponorky, pokud se vám prsten. Její, chci, aby jsi odstranil to, než střílet do mě. Jsi zaslouží nosit tento prsten.
  
  
  Na okamžik se mi zdálo, že jsem dělal na nah žádný dojem. Pak ji viděl, jak ona se dívá na prsten, připraven stisknout spoušť.
  
  
  Pak jí došlo, že ona nebude střílet do mě. Winchester spadl do sněhu. Sonia skryla tvář rukama a klesla na kolena. 'Nemůžu to udělat!' zvolala. 'Nemůžu to udělat!'
  
  
  Opustil ji Пьеру ve sněhu a plazil se k ní. Ji pořádně objal ji a dovolil, hej выплакаться na rameni.
  
  
  — Oni... říkali, že jsi nemilosrdný vrah, je — всхлипнула to. "Maniak. Oni - oni lhal! Zachránili jste život Аку. .. a můj život taky. A ty jsi se vždy choval ke mně s... s... Jak ji mohl odolat takové něhy?
  
  
  'Proč ne?' — zeptal se jí šeptem. Její odstranil husté vlasy z jeho čela a něžně políbil na obočí.
  
  
  Jeho řekl: "Když u vás byla to zbraň, ty jsi věděla, že nemohu vidět tvé oči. A chtěl jsem vidět ih ještě jednou. ... jak oni zazáří těmito malými zlatými tečkami.
  
  
  To обвила rukama krk. — O, Nick! zvolala. "Nemůžu se teď vrátit do Ruska. Co jsem měla dělat?' Její притянул ji ještě olizuje k sobě. — Něco vám teď odhalím, " řekl jsem.
  
  
  Jsme stále se držel druhého za přítele, když jsme našli eskymáci.
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  Sonia a její začali stavět náš jehla na další den. Tak jak na brýle, v ruce nemá v kosti, eskymáci jen těsné перевязали ránu. Syrové ryby, dovolenou, a brzy ji, cítil téměř normálně. Ruka byla tvrdá a bolestivá, ale její strach a nejmíň. Za dva dny jsme téměř hotovi jehlu. Lok a ego rodina nám nabídl pomoc, ale máme dorms udělat sami. Obřad, jako obvykle, bylo skutečně opačné. Místo toho, aby pozvat všechny na záložku základ, jsme dali dohromady všechny kolem sebe, když vybojoval poslední kus sněhu pro našeho malého jehlu a instalovali ego na místo. Tam byli Locke, Дрок a Аку, обнимавший v pase dívku, kterou její viděl, že jsou skuteční profesionálové v iglú, a většina ostatních eskymák osídlení.
  
  
  Dav kolem se zasmál a кивала, dokud jsme s Sonja dali poslední blok na jehlu. Musel jsem použít levou ruku, takže Sone musel udělat většinu práce. My jsme fatty blok a dodali ego na místě, a pak, s úsměvem, прислонились k našemu malému укрытию. Eskymáci souhlasně хмыкнули. Аку přišel ke mně, se spoléhat na hrubý berle, který udělal pro něj eskymáci. Polovina ego jednotlivců byla uzavřena бинтами. "Jsem rád, že se tak stalo", — řekl on.
  
  
  — Já taky, " řekl jsem s úšklebkem a mrkl.
  
  
  Najednou to vypadalo, plachý. — Ve delle ji nikdy poděkoval vám za záchranu mého života. Její udělal něco hloupého.
  
  
  — Já sám jsem натворил nesmysly, Аку. Ale teď je po všem. Obec rusku úspěšně dokončena. Ji, podíval se na Sonja. "No, alespoň ta důležitá část ".
  
  
  Přišla mladá эскимоска a postavila se vedle Аку. To дернула rukávu vlastní ego parkoviště. Аку usmál hej, pak se otočil a поковылял pryč, dívka vedle ní. Ostatní se taky začali odcházet.
  
  
  Sonia присматривала za Аку. To vypadalo trochu меланхоличной. "Nick, — zeptala se, — co myslíš, že mi bude vyhovovat život v Americe?"
  
  
  "Že se vám bude líbit ".
  
  
  'Ale. .. jak to bude?
  
  
  Ji políbil na špičku jejího nosu. "Můžeme mluvit o tom dnes večer, kdy se budeme smát".
  
  
  To нахмурилась. — Pokud jsme посмеемся?
  
  
  — Vysvětlím vám to na tobě dnes večer. Jíme trochu syrové ryby, sbírat medvědí kůže jako přikrývky, rozsvítí svíčky a... ... směje se.
  
  
  A v noci jsme byli sami v malém iglú. Začala další bouřka. Vítr vyl a pískal jsem kolem malé budovy. Někde vyl husky.
  
  
  Leželi jsme nazí a blízko sobě navzájem, mezi dvěma medvědí шкурами. Už jsme se dvakrát milovali. Dvě malé svíčky dávali měkký třpytivé брылев. Její приподнялся na levém lokti a podíval se na nah.
  
  
  "Cítím takové ošklivé, — řekla, — s tím hrozným motorem na prsou. Jak ty vůbec můžeš dívat na mě?
  
  
  Její, se naklonil dopředu a легонько políbil tmavé skvrny na její krásná prsa. Mé rty sklouzl k její bradavce, a pak pryč. "Jsem притворюсь, že to tache de ботэ," řekl jsem.
  
  
  Její oči zkoumaly mou tvář. 'Nick?' — tiše řekla, kreslení prstem po mé pravé obočí.
  
  
  "Mmm ?"
  
  
  "Proč říkají, že smích? Mám na mysli, já nechápu, jak eskymáci mohou tak je volat. Když pro mě přijde tento nejvyšší bod, jsem se smát. Jí křičet, a pak plakat".
  
  
  — Všiml jsem si, — řekl jsem. "Ale možná mají na mysli, že se směješ uvnitř, když jsi s khem-to, s khem chceš být".
  
  
  To моргнула svými krásnými dlouhými řasami. "Zdá se, že ji znám, co máte na mysli. Viděl jsi dívku, s níž byl Аку?
  
  
  'Ano.'
  
  
  — To je jedna kolem dcery Loka. Jí tak chápu, on to zařídil.
  
  
  — Je docela možné. Mají spoustu zvyků, které jsme si nerozuměli".
  
  
  "Jsi navždy mnou смеешься?"
  
  
  Ji políbil na špičku jejího nosu. — Ne, její, jsem se smát nad sebou . Podívala se na strop jehlu. "Je po všem. Číňané používali tyto ponorky pro přepravu nákladu, stavět podzemní ракетную základnu. Ale jak se vůbec postavili tyto jeskyně?
  
  
  "Asi tak stejné. Ponorky přišli s экскаваторами a lidmi, kteří se jimi řídili. Oni prostě mají hrabali tunely. Musí být, to se stalo kdysi dávno.
  
  
  — Ale proč ih nikdo neviděl?
  
  
  "Pak je tento osídlení zde nebylo. Eskymáci nomády, hodně cestují. Radar funguje tak низменному. Může být, scout kolem toho základního tábora USA něco zjistil a informoval o tom, a proto byly zničeny.
  
  
  — Jak si myslíte, že by se spustili tyto rakety? Její, jen pokrčil rameny. 'Je to možné. Ale to je více pravděpodobné, že jsou zvyklí na ih jako nástroj vydírání proti Sovětskému Svazu a Spojených Států". Ji začal kousat ji do krku.
  
  
  'Nick?' — zeptala se ospale.
  
  
  "Mmm ?" Ji hladil její ploché života.
  
  
  "Jak jste řekl, jak dlouho to bude trvat, aby byla zpráva doručena?"
  
  
  — No, dostat se na nejbližší rozhlasové stanice, třeba tři dny na saních se psím spřežením. Do té doby, jsou všechny formality jsou splněny, a za námi poslal vrtulníku, byl ještě den, možná dva. Jí bych řekl, že čtyři nebo pět dní jen. Její sklonil hlavu a políbil ji na prsa.
  
  
  Je to trochu поежилась a za ruku mě na krk. — Nick, roztomilý, — zašeptala ona. — Nemyslíte si, že bychom měli... poslat posla... velmi brzy. teď ?
  
  
  — Ještě máme čas, — zamumlal jí její hebkou kůži. Její, zvedl hlavu a podíval se na její usmívající se tvář. Pak malý náraz nechala tímto obnaženou изгибам rozpustit v mém těle.
  
  
  — Máme... čas... je velmi. .. "řekl jsem.
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  Číňané vytvořili ракетную základnu, někde ve studeném a безлюдном místě planety, že představuje hrozbu pro bilanci sil...
  
  
  Úkol Nicka Cartera: najít a zničit základnu! Za tímto účelem se musí spojit s ženou agenta nepřítele — Киллмастер na vratkých rovnováze mezi své dluhy a odvolání zlý spojence. Ale jaký by to krásné, že nám byl, on ví, že ona bez váhání zabije ego!
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Znamení Koza Ностры
  
  
  
  
  Anotace
  
  
  
  Přijetím identity хладнокровного vraha Kozí Ностры, Nick Carter se ocitá na cestě do Palerma, aby se infiltrovat mafii. Pomocí falešných dokumentů, ostré náboje a pomoc blondýnky jménem Tanya, обученной AX, ego obec ruska je v tom, zastavit příliv heroinu do Saigonu - spiknutí Číny s cílem demoralizovat američtí vojáci ve Vietnamu, a také ovládat organizovaný zločin v USA. Ale u hry pro Dona mafie existuje velké nevýhody, jako je, že vás разоблачат. A když se to stane s Nickem, je označena pro hrozící smrti, strašidelný kodexem se přestěhoval do mafie.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  První kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  Pátá kapitola
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  Devátý-kapitola
  
  
  Desátá kapitola
  
  
  Jedenáctá kapitola
  
  
  Dvanáctá kapitola
  
  
  Тринадцатая kapitola
  
  
  Четырнадцатая kapitola
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Znamení Koza Ностры
  
  
  
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  
  
  
  Pro mě to začalo v malém letovisku nedaleko města Flagstaff, Arizona. U AX je tam jeden kolem škol a školení. Kolem samotného letoviska nebyly zvláštní činnosti, protože bylo jaro a akce v okolních horách začala teprve pak první sníh. To bylo místo pro lyžování, stavění sněhuláků a teplého rumu, krby v dřevěných chatkách s снежинками, vznášející se v oknech a zápachu пекущегося marshmallow.
  
  
  Ale to bylo jaro, a sněžné lidé začali svůj pochod v horském městečku Flagstaff. Středisko AX byl ve výšce téměř do paříže a díval se dál dolů, na město.
  
  
  Soudě podle předal mi fotky, bylo mi řečeno, vydávat, jakmile ji přijet. Její vnímal obraz ve svém pokoji, dokud čekal гримера. Jméno této osoby bylo Thomas Акасано, a její zjistím ego v pořádku po příští neděli.
  
  
  To byl zajímavý obličej. Oči byly zasazeny zpět na zátylku. Husté obočí, jak husté vousy a stejný hustá шевелюра, byly barvy soli a počasí. Nos byl římský, rty smyslné a plné. Byla to tvář člověka, který, zdálo se, že věděl, že zvyky tohoto světa a забирал život jen na svých vlastních podmínek. To nebylo to osoba, která by se dalo najít za stolem. A nenajdete ego usměvavý играющему dítěti. Lze očekávat, že se dívá na mrtvolu právě zavražděného jim člověka . To bylo nejchladnější tvář, привыкшее k прицелу zbraní. Její úmyslu nosit tvář.
  
  
  Příští týden jí známo o osobě s touto osobou. Trvalo mi dva dny, aby ji vypadal přesně jako on. Naše těla byly přibližně stejné, ale na zadní straně rukou a na krku měli jsme trochu сморщить, a musel jsem si zvyknout na nosit kontaktní čočky, téměř hnědé barvy. Protože jsem nebyl spojen s khem-buď, kdo věděl, že intimní detaily o této osobě, mi bylo dovoleno ukládat své osobní zbraně: wilhelmina následoval, můj урезанный Люгер v pouzdře pod mou levou rukou; Hugo, můj tenký jehlový, v ego speciální ножнах, přiložené k mé levé ruce, takže když ji jen pokrčil rameny,, je to выпадал na ножен na mou ruku, připraven k použití; Pierre, můj malý plynová bomba, pohodlné устроившаяся mezi mé nohy, jako třetí varle, připravené k vydání své сверхсмертоносный plynu po dobu pěti sekund, pak toho, jak jsem ji скручивал dvě půlky a избавлялся od něj. Pierre nikdy mi dal spoustu času na to, aby utekl do pekla, ale ego práce bylo náhlé a trvalé.
  
  
  Ukázalo se, že Thomas Акасано byl vůdce jednoho klanu Kozí Ностры. Proč musel jsem se stát vůdcem mafie, její stále ještě nevěděl, i potom v neděli zkoumání této osoby. Věděla minulosti Акасано, vdovec, člověka, který prošel cestu od sázkové kanceláře na současnou pozici rodinnou šéfa na předměstí New Yorku. V Kozí Ностре byl znám jako slušný člověk. To není stahl bych neublížil další. U něj byl vyrovnaný temperament, a to části působil rozhodcem v jiných rodinných склоках. Kolem mafie, to se říkalo, že Акасано někdy dosáhne velikosti jako rodinný vůdce. Ale teď, když emu bylo čtyřicet osm, ego, považují sami sebe příliš mladý na to vzít na sebe větší moc.
  
  
  Její освежил svůj italské a přes týden ji věděl o Томасе Акасано tolik, kolik věděl AX. Ale pak jsem nevěděl, kde byl, a nevěděla, proč ji stahl jejich. Bylo mi řečeno, že všechny tyto věci Hawke vysvětlí během našeho příštího setkání.
  
  
  Jí měl vysvětlit, jak se věci mají s těmito školami AX. Někdy oni
  
  
  jsou používány pro přípravu zkušeného agenta na blížící se úkol, ale ih hlavní funkcí - zaškolení nových agentů AX. No, asi sto, roztroušených po celém venkovní bazén. Ale krátký pobyt na jednom místě. Prostor se neustále mění, z pochopitelných důvodů. Jakékoliv trvalé instituce, kromě štábu-byty AX ve Washingtonu, může být objevena a infuze s nepřátelskými silami.
  
  
  Školení nových agentů - to je nepřetržitá práce. Oni by měli vždy být na pozoru, protože nikdy nevíte, kdy někdo bude hodit křivku. Totéž bylo i se zkušenými agenty, kteří užívali nový úkol, oni měli být připraveni na nečekané a útokům. To byl reflexní test.
  
  
  Tak ji seznámil s Таней.
  
  
  Její byl ve škole Flagstaff téměř celý týden a jmelí všechny dostupné informace o Акасано. Od prvních dvou dnů ji neustále маскировался pod Акасано. Pokud by někdo věděl Nicka Cartera, by se s obtížemi naučili mě za účes. Území kolem mého pokoje byla zelená a svěží. Zdálo se, mesquite roste všude. Byly plné malých zelených špendlíky. Všechny stopy byly усажены těmito keři, a v určité vzdálenosti za nimi stál borový háj.
  
  
  Ji právě opustil svůj pokoj a pak poslední instruovat o stravovací návyky Thomase Акасано. Tento briefing byl zaznamenán na magnetofon, nahrané na mém vlastním магнитофоне. Ji opustil dveře zamčené a šel na stromy мескитовой dráhou, dýchat čerstvý horský vzduch. Vzduch lehce kousání; zdálo se, že je to skoro drtí s křišťálovou jasností. Několik mraků, jako nadýchané polštáře, plavili se na hluboké modré nebe. Napřed ji viděl skupinu po dvanácti dívek, oblečený v šortkách a halenky, pohybující kráčela k speciální zeleném poli daleko napravo ode mě. Fyzická zdatnost byla jedním kolem nejdůležitějších aspektů vzdělávání agent. Já jsem s úsměvem sledoval, jak oni vyrazili na trasu.
  
  
  Maskovací začátku zdát pohodlné. Dokonce jsou zvyklí na hustý усам. Na cestě ji, myslel na Томасе Акасано a ego role "Obětního Гордеева". A jeho se těšil na setkání s Hawke a odpovědi na své otázky.
  
  
  Její největší cítil pohyb, než ho slyšeli. Elektrický náboj se přehnala nad mým лопаткам, a automaticky identifikovat, odkud to pochází. Teď to by to mohl slyšet. Мескитовый bush za mě a po mé pravici míchat. To trvalo dolly sekundy. Pak ji uslyšel, jak někdo rychle blíží ke mně.
  
  
  Jí byl připraven. Její nezastavil a nezastavil krok. Její pokračoval nedbale jít, když kdo by nám přiblížil dost blízko, aby jí mohl něco udělat. Pak ji rychle hnát.
  
  
  Její skočil doleva a otočil. Dvě ruce, které se chystali обвить krk, letěl otevřeně přede mnou. Ji, natáhl se k ní, popadl oba tenké zápěstí, pak ustoupil o krok a vytáhl. Pak ji všiml si dívku, s holýma rukama.
  
  
  Když ho vytáhl, ona začala běžet, aby udržel krok od úspěchu, ale její vypracován rychleji, než ee nohy nesli. Ona začala pohybovat dopředu a spadla by, kdyby ji není veden ee za zápěstí.
  
  
  Její zcela otočil, odvod ji za sebou. Když ji zastavil jeho вытолкнул její ruce a pustil ih. Pohybující se na cestě, ona se dvakrát otočil a pak narazil na upřímné ostré jehly smola bush. Ona tiše взвизгнула a zmizela za keři.
  
  
  Později šlo všechno tiché. Někde v lese ji slyšel modrou сойку. Kolem mě stále zůstal tip na parfém dívky. Její, šel do křoví, mračí. Ona odletěla tam, kde se jí ee neviděl? Může, jen bolelo.
  
  
  Její vzpomněl si, co měla na sobě. Bílou halenku, je tmavě hnědá sukně, hnědé лоферы. A jak to vypadalo? Mladý, velmi mladý, do dvaceti jednoho roku. Dlouhé lesklé hnědé vlasy, задорно tupým nosem, zelené oči, není příliš vysoký, asi pět stop čtyři palce, široký tvar, velmi krásné nohy. Paměť bylo dobré praxe pro agenty, je to сжигала tukovou tkáň kolem mozkových buněk. Ale tam, kde to delas?
  
  
  Její překročil do křoví, a stahl ego obejít.
  
  
  "Hyaa!" - ona křičela a napadl mě opustil, zvedl ruku k úderu karate, který, jak on předpokládal, musel zlomit mi klíční kost.
  
  
  Její trpělivě čekal na ee. Byla malá, když rána přišla, chytil její zápěstí. Hlas, pak ona mě, ona je volná.
  
  
  Ona zastavila houpačka ve vzduchu, скрутила pásmo, наклонилась a střílel levou nohou. Tento úder dostal jsem opravdu v životě. Ona pak rychle následovala dalším úderem karate, které jsem musel pracně rozebrat. On šel na mě z boku dlouhým obloukem. Může, ona hotelů useknout mi hlavu ranou na krku. Jeho stále není zpět od bít do života
  
  
  když ji viděl blížící se úder.
  
  
  Ji, vstoupil dovnitř, objal ji a držel. Jsme dvakrát otočili, a pak šel dolů na měkkou trávu u chodníku. Její uchopil ji za pas a pořádně držel. Můj tágo přitulila se k jeho tváři. To ihned velká británie útok super-ženy-agent a vrátila se k tomu, že ví nejlépe: běžné ženské zvyku kopat, bít a poškrábání.
  
  
  Ona řekla. - "Nech mě, ty plíživé skunk!"
  
  
  Ji, držel ji, dokud se uklidnil. Když to обмякла v mých rukou ji odstrčil svou tvář dost daleko od její hole, aby jasně vidět její tvář.
  
  
  "Chceš o tom mluvit?" Její zeptal se.
  
  
  "Krejčí tě подери!" odpověděla.
  
  
  Ji držel nah. "Pokud bereš na vědomí, že tvoje malá je útok byl korunován úspěchem, jí tě nechat jít".
  
  
  "Padnout mrtev!"
  
  
  "Pak je dobře. Zůstaneme stejné. Ve delle pro mě to není tak prý špatně. Vás snadné držet, a ty taky dobře cítíte".
  
  
  Ona předložila svůj spodní ret. "Krejčí", - řekla. "Já jsem netušila, že budu tím, kdo zaútočí na slavného Nicka Cartera".
  
  
  Její приподнял obočí, i když oni byli svěží. "A jak jste se dozvěděl, že jsem Nick Carter?"
  
  
  Nadsazené ret vrátila. Jazyk высунулся rivne tak, aby navlhčit rty. V zelených očích se objevil dráždivý pohled. Když to má hovořili, hlas klesl.
  
  
  "Отвезите mě k sobě a já vám řeknu", - řekla dívka.
  
  
  "Jsi умеешь chodit? Nebo chceš, aby ji nesl vás?"
  
  
  "Co když jí řeknu, že mě bolí kotník?"
  
  
  Ji vzal ee na ruce a nesl zpět po pěšině. Ona byla lehčí, než vypadala. Nelze říci, že to vypadalo na těžký, ale to vypadalo více naplněný, než bylo ve delle. Nejprve ji, myslel, že to může být proto, že jsme nah bylo поролоновая guma pro naplnění těchto ohýbá, ale náš malý souboj proti ukázal mi, že ona by potřebovala a ne jí nedostalo takové podpory.
  
  
  "Vypadáš starší, než si myslela," řekla. Ona dosáhla hlavu mě na rameno a podíval se mi do obličeje.
  
  
  "Nosím kamufláže".
  
  
  "Já to vím, hloupý. Ale mám na mysli jiné".
  
  
  Její příchod na den a řekl hej, objal mě kolem krku, až ji dostal. Když jsme byli uvnitř, ona sklopila nohy na podlahu, objala mě kolem krku a trávila rty po linii mé čelisti, až našla mé rty. Její jazyk метался dovnitř a ven, dokud ona pokračovala přitul se ke mně svým malým tělem. Když se zastavila, a mezi námi bylo pouze připravit pírko.
  
  
  Její zeptal se. - "Máte docela bolí kotník, je to tak?"
  
  
  "Займись se mnou milovat, Nick, odpověděla ona. "Prosím."
  
  
  "Tvůj problém je v tom, že jsi příliš застенчива a отсталая. Jsi měla naučit, jak se prosadit. Ať už odvážné".
  
  
  "Займись se mnou, láskou. Раздень mě a уложи do postele".
  
  
  "Díky, ale ne," řekl jsem. "I když nemám žádné zvláštní pocity do dámy, se kterými jí šel spát, alespoň ji raději vědět, kdo jsou. A je to opravdu raději ih milovat".
  
  
  "Copak ti ji nemají rádi?" Spodní ret znovu bylo выпячена.
  
  
  "Jsi нападаешь na mě. Jsi, volá mě мерзавцем. Říkáš, že ji padl mrtev. Říkáš, že jsem starší, než jsi si myslel. A pak stojíte a ptáte se mě, jako ty, ať už jsi mi. Ano, jsi mě rád. Ale já ani nevím, tě. "
  
  
  "Jmenuji se Tanya. A teď займись se mnou milovat".
  
  
  S těmito slovy, ona se přitulila k sobě lízání, a znovu mě políbil. Protože jsme se najednou stali starými přáteli, ji, rozhodl se, že se stejným úspěchem mohl odnést ji do postele.
  
  
  Když ona leží na zádech a podíval se na mě svými dlouhými řasami vypadat příliš nevinně, řekla: "Nick?"
  
  
  Její расстегивал její halenku. "Ano, Tanya".
  
  
  "Jste milování s mnoha ženami, ne?"
  
  
  Halenka byla расстегнута. Na ní bylo bílé krajkové podprsenky s malou růžovou stuhou v centru, kde соединялись dvě štamprle. "Byla jedna nebo dvě, ano".
  
  
  "Jak mnoho?"
  
  
  Její zamračil se. "Nikdy jsem neuvažoval o tom. Nejsem vedu účet".
  
  
  "Vsadím se, nemůžete ani vzpomenout na osoby nebo jména většiny kolem nich".
  
  
  "Ve skutečnosti je. Chcete odejít?"
  
  
  Ona vydala tichý sten. "Ne. Co děláš se mnou?"
  
  
  Jí dobře se s ní stalo. Podprsenka byl natočen, a halenka taky. Mé rty našli krásné slivovice bradavky. Na něm byly punčochy, které ji opatrně sundal, забрав s sebou mokasíny. A pak sukni. To bylo prostě.
  
  
  Její ruce se pohybovaly po mé hrudi. Ona pokračovala spočívat podpatky v posteli, zatímco ona naříká.
  
  
  "Prosím!" ona захныкала. "Nick, miláčku, já si nemyslím, že budu dlouho čekat".
  
  
  Na ní byly krásné krajkové bikiny kalhotky barva prášku modré barvy. Její sáhl palce za opasek. Její již začal cítit pálení v dolní části zad.
  
  
  Můj palec byl pod pás, a jeho začátek стягивать kalhotky. Konec už prošel mimmo měkké sametové slámy mezi ee noha, když ji viděl, něco, co ještě.
  
  
  Byl to kov. Když ji стянул kalhotky dál, uviděl, malou zbraň. Ležel naplocho na její kůži, a když ji tahal kalhotky mimmo něj, on vyskočil a nastavil jeho zraky výplaty přímo na mě.
  
  
  A pak se hlasitý výstřel. Instinktivně ji, vyskočil na nohy a podíval se na sebe. Nikde nebylo пулевого otvory.
  
  
  Alice se zasmála. "Pokud byste mohli vidět jeho tvář", - řekla. Pak se posadila na postel a vzala telefon. Vytočila číslo a stala čekat.
  
  
  Její uvedení ruce v bok a podíval se na nah. Oheň, který ji cítil v чреслах, nyní zhasla.
  
  
  Tanja zavrtěla jsem hlavou. "Její nový agent s AX, - řekla. "Je dobře, že moje zbraň byla nabitá холостыми kazetami, jinak by jsi byl úplně mrtvý".
  
  
  Nasměrovala pozornost na telefon. "Ano? Je To Tanya. Zbraň pro kalhotky byl testován a funguje perfektně".
  
  
  Ji vytáhl cigaretu a zapálil si.
  
  
  Tanya zavěsil sluchátko a okamžitě znovu nabral na pokoj. Čekala, vypouklé ňadra, klepnutí nehtem na zuby. Teď to není na mě podíval. Pak řekla: "Ano, pane. Její povídala s panem Carter".
  
  
  
  
  
  
  Druhá kapitola.
  
  
  
  
  
  Když Tanya zavěsil sluchátko, cigareta byla téměř выкуренна. Ona táhla za бюстгальтером a обернула ego kolem sebe, застегивая vzadu.
  
  
  "Já budu pracovat s vámi nad touto úlohou, Nick", - řekla, že na poslední chvíli pozměňovací návrh, aby vyplnit šálek podprsenky.
  
  
  Ji řekl. - "Oh?" Její, cítil, že na mě použili. Měl jsem občas pocit. A tento pocit mě nijak zvlášť заботило.
  
  
  Jeho řekl: "myslím, že zde máme neúplné věci".
  
  
  To моргнула, když натянула halenku a stal se ji zapnout. "Ve delle?"
  
  
  "To, že jsme začali do toho, jak tvá malá puška postihla mě".
  
  
  "Oh." To odlepit z postele a začít přetahovat punčochy. "Jsi krásná a to, že Nick. Ale, konec konců, je mi jen devatenáct. A tobě ... za třicet, jak ji chápu, je ve skutečnosti? Jsi opravdu příliš starý pro mě. Nikdy nevěřte nikomu nad třicet, a to je vše. Je to opravdu raději více mladých mužů ". To se rychle usmála. "Bez urážky?"
  
  
  Její затушил cigaretu. "Bez urážky, Tanya. Ale u Хоука musí být zatraceně dobrý důvod spojit mě s tak mladým a nezkušeným člověkem, jako jsi ty".
  
  
  Ztuhla a podívala se na mě s ohněm v očích. "Myslím, že to, co se právě stalo, ukazuje, že nejsem příliš неопытна".
  
  
  Její trochu zamyslet - má pravdu.
  
  
  Jeho hej usmál se. "Dobře, ale začni trochu respektovat své starší".
  
  
  Nejprve ona jen zíral na mě, nevím, jak to přijmout. Pak zákoutí její rta расплылись ve vlastní úsměv. Udělala jsem krátké реверанс.
  
  
  "Vše, co řeknete, pane".
  
  
  "Půjdeme se podívat Хоука".
  
  
  Tanya vedl mě po cestě k тренировочному pole. Dívky, které ji viděl předtím, než skočil. Před dosažením konce pole, jsme se obrátili z cesty a vydali se po měkké trávě. Ji mohl vidět Хоука daleko dopředu. On stál vedle тренирующимися dívkami, засунув ruce do kapes hnědá srst. On se otočil, aby se každý rok, jak půjdeme.
  
  
  "Hlasy on, pan Jestřáb, - řekla Tanya.
  
  
  "Kamufláž vypadá velmi dobře, Carter řekl Hawk.
  
  
  Ego кожистое tvář vypadala divně, jako doma tady, v horské pustině. Oči pozorně sledovali mě, pak se podívali na Таню a znovu otočili na místo, kde trénovali dívky. Vytáhl jednu kolem svých železných doutníků po celém kapsy košile, vyčistila celofánu a strčil odina nit mezi zuby. To není зажигал ego.
  
  
  "Pane," řekl jsem. "Proč Thomas Акасано? Proč se tato mladá dívka, jako je Alice?"
  
  
  Hawke pokračoval dívat se na holky. "Heroin, Carter. Že jsi o nen víš?"
  
  
  Před pár měsíci bylo stručné informace o tom. Suchá fakta. Až do tohoto bodu, předpokládám, že ji věděl o tom stejně nebo málo, stejně jako všichni ostatní. Jeho divil, zkontroluje, zda mě Hawke, snaží se zjistit, zda ji četl jim zprávy, rozesílané štábu.
  
  
  Ji, zavřel oči, dokud všechna fakta a vzorce, které se v mé hlav. "Chemické složení heroin - to C21, H23, NO5," řekl jsem. "Je to hořké krystalický prášek bez zápachu, vydělal na morfin a používaný v medicíně pro úlevu od zánětu průdušek a kašli. Ale je to návykové; ego lze čichat, jako je sníh, nebo vstoupit otevřeně do krevního řečiště ve formě roztoku. Je rozpustný v obou vodou a lihem. Případ jako já? "
  
  
  "Vy jste udělal domácí úkol,
  
  
  Carter řekl Hawk. On se otočil rivne tak, aby se podívat na mě. Černá nedopalek cigarety doutníky byl stále sevřen v ego zubech. Holky přešli na push-up.
  
  
  "Děkuji vám, pane," řekl jsem. Pokud Hawke zkouší mě, jeho, samozřejmě, prošel.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "Hlasování o že je to heroin. Teď jí řeknu, na co je schopen. Jak jste, jistě víte, naši vojáci ve Vietnamu zneužívání drog".
  
  
  "Pane?" - v tom přerušila Alice. "Není v Saigonu se prodává heroin otevřeně?"
  
  
  Jsme s Hawke se podíval na Таню. Ona se slabě usmála se zp.
  
  
  Hawke pokračoval. "V Saigonu, jak poznamenala Tanya, heroin snadno k dispozici. Čistý heroin je možné koupit za tři dolary za láhev; stejné lahvičce, zde, ve spojených Státech, stálo by to tři sta dolarů. V důsledku toho došlo k nárůstu úmrtnosti. prostředí vojáků z důvodu úmrtí předávkování.A tento materiál se prodává nejen v temných uličkách s tajnými dohodami; ego je možné zakoupit tím, že žádá ego na přeplněných trzích Чолона nebo bloky s ODR na ulici Barvy v centru Saigonu. "
  
  
  Hawk znovu se otočil k místu, kde dívky dělají hluboké ohnutí v kolenou. "Podvýbor pro kriminalitu prostředí mladistvých zahájila vyšetřování těchto úmrtí GI. Za jeden 30-ti denní lhůty jen v Saigonu vyšetřovatelé zjistili, třicet tři případy úmrtí na předávkování. A do okamžiku dokončení šetření se očekává, že úmrtnost dosáhne padesát za měsíc."
  
  
  Hawk vytáhl doutník kolem zubů. On pozorně zkoumal ego, dokud by se zápasy na kapsách. Vytáhl sirku, zapálil ji a vlastně dotkl na oba konce doutníky. Vzduch kolem nás byl затуманен vůní сигарного kouře Jestřáb. Když nastoupil do práce, řekl: "Problém drog ve Vietnamu dosáhl neuvěřitelné úrovně. Na problému pracovaly všechny útvary: armáda a vojensko-námořní zpravodajská služba, CIA, FBI a подкомитеты Senátu. Všechny shromážděné informace byly předávány po kanálech. v AX. To stálo život osm agentů, ale my jsme sledovali tento materiál. Víme, že to jde v Turecku. Sledování ego, jsme se dozvěděli, že se dostane do Saigonu v Mandalay v Barmě. Vrátili jsme se zpět do Калькутту, a pak Přes New Delhi v Indii, v Karáčí v Pákistánu, na lodi přes Ománský záliv, pak přes Perský záliv, proti proudu řeky Tigris až k Bagdádu v Iráku, pak letadlem do Istanbulu, Turecko ". Jestřáb náhle zmlkli.
  
  
  Jeho, všiml si, že dívka ležela na zádech, zkroucený nohy, jako pedály na kole. Její zeptal Хока: "Jak si myslíte, zdroj heroinu v hale v Istanbulu?"
  
  
  Hawk zavrtěl hlavou. "V Istanbulu bylo zabito pět značek v osmi agentů, tři agent CIA a dva důstojníci námořní rozvědky. Možná že právě odtud pochází heroin, ale vztah jde odjinud. Všichni agenti říkali jméno jednoho člověka. Розано Николи. Ale pokaždé, když agent začal klást otázky o tomto muži, brzy se objevoval plovoucí lícem dolů do Černého moře. Příčinou úmrtí byla vždy jedna a ta - topit. A pitvu vždy выявляло předávkování heroinu ".
  
  
  Její převrátil jméno. Розано Николи. Hawke vyrábí kouř nad sebou. Tanya tiše seděla vedle mě. Jí řekl: "Tak kdo je Thomas Акасано? To musí být někde je spojeno se vším".
  
  
  Hawke přikývl. "Jste na sebe vzali roli Акасано, protože se chystáte živočichy nestlé v mafii. Víme, že Koza Гордеева - tato organizace, stojící za dodávky heroinu v Saigonu".
  
  
  "Je jasné," řekl jsem. "A myslím, že půjdu tam, kde se opravdu začne stojánek".
  
  
  "Na Sicílii," řekl Hawk. "Nemusíte se starat o nalezení zdroje vašich maskování; Thomas Акасано zcela mrtvá. Co se týče toho, kdo to je - je to jediná osoba, které věří blízkým přítelem Розано Николи".
  
  
  
  
  
  
  Třetí kapitola.
  
  
  
  
  
  Drak se otočil zády k тренирующимся dívky. Podíval se na sever, kde horské vrcholy byly присыпаны sněhem. Černá nedopalek cigarety doutníky byl stále sevřen mezi ego zuby.
  
  
  "My jsme co-co se dozvěděli o Розано Dvora", - řekl on. "Za prvé, on pravidelně jezdí letadlem v Palermu na Sicílii a zpět, v Istanbulu. Do toho, jak naši agenti byli zabiti, každý kolem nich měl informovat o jednom a tomtéž. Николи je hlavou "rodiny" nebo "větve" La Cosa Nostra na Sicílii ".
  
  
  Lucie řekla: "Tak to je on, by mělo být, stojí za tím heroinem, které údaje v Saigonu".
  
  
  Hawke pokračoval dívat se na hory. "Je to velmi pravděpodobné. Před časem strávil pět let v Americe. To bylo hlásil, že kdysi to byl vysoce postaveným členem staré rodiny Capone v Chicagu, pak to bylo spojeno s Raúlem (Číšník) Диккой, který následoval za Frankem. Clitti, jako šéf, když Capone šel do vězení ". Odmlčel se dost dlouho na to, aby pečlivě podívat se na mě, na jeho морщинистом kožené člověka neměla žádný výraz. "Někteří kolem těchto jmen nic rozcházet
  
  
  buď tě, buď Thane. Oni nebyli váš čas ".
  
  
  Vytáhl nedopalek cigarety iso rta a držel ego blízko, dokud mluvil. Ego oči, se znovu podíval na horské vrcholy.
  
  
  "Tento Николи šel s Josephem Боранко v Brooklynu v Phoenix, Arizona. Боранко uzavřel velkou část jihozápadu, a Николи si myslel, že ego dostane kus. On byl velmi zklamaný. Byl ambiciózní mladý muž v organizaci jménem Carlo Гаддино, který pracoval s девятнадцатью smluv pro Cosa Nostra. On hrál na Las Vegas, a to je důvod, položil nit života a kariéry Боранко. Byl použit dvousložkový zbraň, jeden výstřel vypouští мочку a levé oko, druhou bradu a polovinu krku ".
  
  
  Zelené oči Thani lehce вздрогнули.
  
  
  "Гаддино jasně uvedl své cíle," - pokračoval Hawke. "On vzal na sebe všechny operace v Americe, a to shell na Dvoře, protože Николи byl spojen s Боранко. Николи jim patří, že klima v Americe se stal příliš teplá. Odešel na Sicílii na další den, pak velké a svěží pohřbu Боранко. Nápad ego bylo dost dlouho být tam, aby se uzavřít mír s Гаддино ".
  
  
  "A s nimi fretka on nebyl v Americe?" Její zeptal se.
  
  
  Hawk zavrtěl hlavou. "Ne. Pak toho, jak je to pryč, Гаддино opravdu začal pohybovat. Zanechal po drátu po celé Americe. Byly uzavřeny smlouvy s rodinnými bossy v Los Angeles, Brooklyn, Philadelphia, Chicago, a téměř ve všech velkých městech země. Uvnitř země. dva roky byl nesporným vůdcem národní La Cosa Гордеева. On si mohl dovolit být velkorysý, a proto se propaguje smlouvu proti Розано Николи. Vše se dařilo, včetně Николи ".
  
  
  Nastala pauza. Jeho, všiml si, že dívky dokončily cvičení a utíkají za hranice pole. Hawke pokračoval dívat se na hory. Tanya na mě podíval.
  
  
  Doutník spadl na zem na trávu a затерли туфлей Хоука. On se ke mně otočil. V ego očích měl hluboké obavy.
  
  
  "Mnoho lidí si neuvědomuje, Carter, jak skutečně široké vyřešení La Cosa Nostra. Metody, které používal Carlo Гаддино, aby se chopit se moci, dnes prostě fungují".
  
  
  Jeho, podle přikývl. "Teď by bylo příliš mnoho publicity, pokud by šéf každého velkého města byl zabit. FBI vydalo by to na něj tak rychle, že nevěděl bych, že ego zasáhl".
  
  
  "Je naprosto fantastické. Existuje ještě něco, že. I když Cosa Nostra rozšířena ve většině oblastí, tam je jeden, v němž se stáhli. Drogy. Úřad pro boj proti drogám se stal těžké se chovat k rodinám, obchodování s drogami. Takže , i když kontrolují velkou část dovozu heroinu, rodiny se stále častěji opouštějí velkoobchodního trhu s drogami v Americe ve prospěch černochů a podsvětí Puerto Rico ".
  
  
  Tanya нахмурилась. "Tak proč dodávají heroin v Saigonu?"
  
  
  "Ne, můj drahý, a prostě Николи".
  
  
  
  
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  
  
  
  Jestřáb stál uprostřed травянистого pole a vytáhl kolem kapsy ještě jeden doutník. Ego oči se setkali s Таниным pohledem, který jsem ne zcela pochopil. On krátce přikývl.
  
  
  Usmála se na mě. "Pokud jste, pánové, omluvte mě, mám schůzku".
  
  
  "Samozřejmě," řekl jsem.
  
  
  Podívali jsme se, jak to jde, a to bylo více chůzi než na procházku. Její se divil, bylo to pro mě výhodné, nebo je to vždy tak držela. Ve delle to nemělo velký význam, bylo mi už třicet, a asi jí již za rohem.
  
  
  "Okouzlující mladá dámo," řekl Hawk. "Brilantní mysl. Bude vám užitečným pomocníkem v tomto zadání, Carter".
  
  
  "Ano, pane." Ještě stále nechápal, co u mě může být úkol. "I když se zdá, velmi mladý".
  
  
  "Podle potřeby, Carter. Jsi breakfasting?"
  
  
  "Ne, pane."
  
  
  Vzal mě za ruku. "Pak půjdeme do комиссариат a podívejme se, co oni nám mohou zvednout".
  
  
  My jsme šli po trávě. To зажал незажженную doutník v zubech. Temné mraky nahoře úplně vypnout slunce. Oba jsme se zvedli límce bund, když vyšel na stopu.
  
  
  U dveří komisaře Jestřáb zanechal instrukce, že Tane muset informovat, kde se nacházíme. Vzali jsme tácy a prošli řadě, zatížení zásobníků míchanými vejci, bramborem, klobásou a nočník černé kávy.
  
  
  Když jsme tuto hru tam, Hawke nalil šálek kávy. "Kde byl Николи?" - náhle řekl.
  
  
  Musel myslet. "Розано Николи". Začal намазывать toast máslem. "V té době, jak Koza Гордеева šířily po celé Americe, Розано Dvoře zůstal v Palermu. To se taky dařilo, ale nikdy помирился s Carlo Гаддино. Věci šly dobře, v průběhu několika let, a pak dva v neděli zpět, že je něco špatně. "
  
  
  Její zeptal se. - "Николи se vrátil do Ameriky?"
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Carlo Гаддино byl velmi záhadným způsobem našel v sauně ego soukromého klubu. V ego gólů bylo devatenáct пулевых otvorů. Samozřejmě, nikdo neslyšel výstřely. Devět dní zpátky byly velké a svěží pohřeb".
  
  
  Eda bylo dobré. Není mi trvalo hodně času, aby spolknout. "Zdá se, že Николи se snaží vyčistit cestu pro jeho návrat," řekl jsem.
  
  
  "Je velmi pravděpodobné". On natáhl ke mně vidličku. "Carter, u nás už osm mrtvých agentů. Nechci, aby jsi byla číslo devět. Jí ti řeknu, že se osm agentů, když nám před tím, jak ih zabili".
  
  
  Její sel, popíjení kávy.
  
  
  "Jak jsem již řekl, Николи jezdí mezi Palermo a Стамбулом. A u něj se objevilo několik zajímavých přátel. Zatímco v Istanbulu, on dělal společnost známý turecký komunista jménem Конья. Má také stálý společník, který by nám šel, číňan jménem Tai-Sheng, který je vysoce postaveným členem Čínské lidové medicíně Republiky. Ve skutečnosti, to je jeden kolem ih pilotů-асов a dostal přezdívku Okřídlený Tygr. Myslíme si, že to má velký vliv na Dvoře, a, kromě toho, Акасано, pro kterou jste nyní přiblíží problematiku sami - nejbližší další Николи ".
  
  
  Skončili jsme tam. Kromě nás zde byli dvě krásné mladé dámy. Oni byli v protějším rohu, že mluví šeptem. Комиссариат byl stejný, jako všichni ostatní ve školách AX. Světle zelené stěny, chirurgické čisté, podlahy jsou z hladké síťky, malé kulaté stolky s kovanými židlemi. Vybrané pro vzdělávání dívky a ženy musely pracovat servírek, kuchařů a посудомойками. To bylo součástí disciplíny.
  
  
  Jsme s Hawke откинулись zpět, popíjení kávy. Vytáhl ještě třetí doutník a воткнул ji v zubech. Tuto zapálil. Ji vytáhl jeden kolem svých cigaret se zlatým hrotem.
  
  
  Když jsme курилы, jí řekl: "Víme něco o tom Tai Шэне: ego původ, proč je to tak vysoce postavený člen medicíně lidové Republiky?"
  
  
  Osoba Хоука zůstala pasivní. "Víme, že několik věcí. To je věřil, že on organizoval Komunistické LETECTVA Číny, kteří pomáhali vyhnat Chiang kai-shek na pevninské Číny na Tchaj-wan. Tvrdí se, že on mluví části nám s khem jinak, jak se sám Mao Tse-дуном".
  
  
  Mé rty spadl pískání. Tai-Sheng začal mě zapůsobit.
  
  
  "Obdržel nejvyšší řád Rudého Číny Mao Tse-tunga, Sheng pomáhal organizovat tovární výroba letadel-stíhaček, a v dalších letech - rakety". Hawke vydal klub сигарного kouř ke stropu. "Jak a Николи, bylo mu asi padesát pět let, a má velké ambice. Myslíme si, že on osobně zařídil cestu heroinu kolem Istanbulu v Saigonu. Николи uveden kapitál a získal velkou část dávky".
  
  
  Její studoval ho, zamračil se. "S heroinem, prodávaným na tři dolary za láhev v Saigonu, zisk Николи nemusí být tak prý velký. Ego by se mělo rušit něco, co on může dostat v usa je stokrát více".
  
  
  "Věřte mi," řekl Hawk, - je to ego trápí. Ale i za tři dolary za láhev, dostává mít zisk".
  
  
  Moje nedůvěra, zdálo se, že ho trochu pobavilo. Když znovu promluvil, po zpráva o hans.
  
  
  "V Americe jedna unce heroinu a přinese sedm tisíc dolarů. Většina stran heroinu přicházejí sem, jezdí po Turecku, buď přímo, přes Mexiko a Kanada. Ve srovnání s tím, že platit za tento náklad v Turecku, to může být prodáván v USA zisk na tři tisíce procent. To je hlavní důvod, proč pašování drog tak lukrativní pro mnohé ".
  
  
  To vše bylo v ohlásil. Hawk udělal malý rituál, pomocí okraj popelníky, aby se zasadila popel od špičky doutníky. Vypadal hluboce promyšlené.
  
  
  "Osm agentů, Carter", - jemně řekl, při pohledu na пепельницу. "Ih životě zaplatili za svůj úkol. Její řeknu vám, jaké informace získat, tak cenou. Věříme, že La Cosa Nostra v Americe teď chybí vedení. V poslední době organizovaný zločin prakticky nevykazuje žádné aktivity; všechno se zdá být klidný. Myslím, že Розано Николи vydal rozkaz o zničení Carlo Гаддино, a tento rozkaz byl proveden khem-to souvisí s Komunistickou stranou Číny v USA, na základě usnesení Tai Шэна. AX se také domnívá, že Розано Николи má v úmyslu převzít organizovaný преступностт ve spojených Státech, a již se začal snažit zjistit, kdo je ego podpoří a kdo bude bránit emu. Tai-Sheng použil amerických vrahů kolem čínských čtvrtí velkých měst, aby zakročilo proti jakýmkoli nepřítelem Dvora. Николи недальновиден; to může jen vidět, jak obrovské zisky z pašování heroinu v USA. On skutečně věří, že používá Tai Шэна a čínských komunistů, aby vám emu chopit se moci ve spojených Státech.
  
  
  jako software pro směrování heroinu kolem Istanbulu v Saigonu. Ale to, co ve delle stane, tak je to něco, co Николи stane loutka čínského коммуниста, pokud to ještě hej, není stahl. Je zřejmé, že Чикомы chtějí demoralizovat američtí vojáci ve Vietnamu, ale vzít pod kontrolu organizovaného zločinu v USA, pomocí Николи jako krytí, bylo by to podobné tomu, jak moc v Pekingu zachytil by General Motors ".
  
  
  "Můj úkol - zabránit tomu," řekl jsem.
  
  
  "Částečně. Musíte se přiblížit k Николи zastavit ego, zabije v případě potřeby, a proud heroinu kolem Istanbulu v Saigonu, musí přestat".
  
  
  Jí přikývl. "Tak proč to maskovat? Kdo je ten Thomas Акасано, pro kterého se její выдаю sebe? Jak zemřel?"
  
  
  "Vaše imitace Акасано - naše jediná šance," řekl Hawk, studuje světelný tok jeho doutníky. "Thomas Акасано byl věrným spojencem Николи na Východním pobřeží. To mělo velký nice proti Николи, že se to nelíbí Tai Шэну. Co se týče ih obou, Акасано údajně stále naživu".
  
  
  "Je pochopitelné. A jak zemřel?"
  
  
  To je něco, co odhalil Hawke.
  
  
  Agenti AX sledovali všemi, dokonce vzdáleně spojené s dvorem, s nimi fretky, jak Гаддино byl zastřelen v sauně. Agent, určený na Акасано, byl dobrým mužem jménem Al Emmett. Al se rozhodl udělat více, než jen hlídat svým člověkem. Emu potřebuje přístup k Николи, a on se rozhodl, že to Акасано. Tak to se přiblížil příliš blízko.
  
  
  V této době, by mělo být, je to hodně o tom přemýšlel. Pravděpodobně se vrátil do posledních několika dní, a snažil se zjistit, kde udělal chybu. Pak bylo nutné, aby řešení. Musí to říct ve štábu velitelství AX, že ego zjistili? To by znamenalo, že ego вырвут na služební cestě, a ego převezme jiný agent. A právě tehdy, když on byl tak zatraceně blízko.
  
  
  Al Emmett byl dobrý. Že отделяло amerických agentů z agentů komunistického světa, tak jak je to nezávislé akce. Tyto látky, jako Addr, nesledovaly nás na jedné instrukce. Každý případ byl individuální, a to se orientuje s ním tak, jak sám viděl. Takže se hlásil do štábu, že ego je našli. On pokračoval sledovat Акасано.
  
  
  Když Thomas Акасано cítil, že za ním někdo sleduje, on okamžitě šel zakódované telegram v Palermu, se ptá, co s tím dělat. Revmatismu přišel v jedné větě. Agent AX musel být ohromen.
  
  
  Obvykle, když člověk růstu vysoká místa ve Акасано, postup byl jednoduchý. S najatý vrah budou kontaktovat a věkové smlouvu. Ale to byly takové časy. Гаддино byl mrtvý, a ještě nejsou zmrazené v hrobě. Organizovaný zločin, alespoň dočasně, bylo bez průvodce. Jistě, uvnitř rodiny bude boj o moc, aby zjistili, kdo se ukáže nahoře. V důsledku žádným киллерам se nedalo věřit. Sám Гаддино začínal jako kiler po Las Vegas, a všichni v organizaci to věděli. Bylo mnoho ambiciózních mladých lidí, kteří si mysleli, že budou moci zaujmout místo vůdce, přesně tak, jak to je.
  
  
  Акасано věděl, že Николи příliš mnoho pracoval, stavěl příliš mnoho plánování a byl téměř připraven se vrátit do Států. Žádný mizerný agent AX může všechno vyhodit do povětří. A protože nikomu se nedalo věřit, Акасано musel by se vypořádat s agentem sami.
  
  
  Al-Emmett věděl, když přišel telegram s rozkazem o ego vlastní smrti. A on věděl, že tam bylo uvedeno. Ale ego je hlavním zájmem byl kód. Pokud by v sídle společnosti AX byly a telegram, zaslaný Акасано, a telegram, возвращенная Nádvoří, kód mohl být prasklý, že by bylo užitečné v budoucnu, kdy se zprávy budou odeslány mezi vůdci gangu.
  
  
  Přes tři noci, pak toho, jak Акасано obdržel telegram v Palermu, Al odjel na Long Island. U Акасано byl obrovský dům, jakož i luxusní byt v New Yorku, který obsahoval pro své dívky. Takže, Al-jel tam v noci. Měl v úmyslu dostat telegram s rozkazem o své vlastní smrti, stejně jako kopii to, které poslal Акасано.
  
  
  On v noci shell sníh. To zaparkoval v bloku od domu a šel, poslouchal скрипу boty na sněhu. On přinesl lano s трехзубым hákem na konci. S tímto snadno vyšplhat až na betonovou stěnu dvanáct stop vysoký, kterou Акасано postavil kolem panské sídlo.
  
  
  Když Al uprchl do speciálních dvoře, on věděl, že zanechává stopy na sněhu. Budou zjištěny později. Vadilo ego celou cestu do zadní den doma. Pak to s úlevou viděl, že opět začalo sněžit. Čerstvé sněhové vločky заметт ego stopy.
  
  
  On šel do domu a zamířil k логову s карандашной bleskem. Najít dva telegramy se ukázalo být obtížné. Příliš snadno. Oni byli ve třetím šuplíku židle, otevřeně tam nahoře. Jen když Al sáhl ih za minutu kabátu, uvědomil si, že ego chytil.
  
  
  Акасано, samozřejmě, očekával ho.
  
  
  ego. On čekal v nedaleké knihovně. Když Al strčil telegramy za minutu a zamířil na den, Акасано vstoupil do sousední dveře a obrátil se na брылев.
  
  
  Zeptal se. "Vy jste našli to, co chtěli?"
  
  
  Al se usmál. "To bylo jednodušší, ne?"
  
  
  Акасано držel v rukou "Smith a Wesson" 38 měřidla. To gesto ukázal Ala dveře. "Moje auto je v garáži, kámoš. Budeš řídit auto".
  
  
  "Strach skvrny je váš domov?"
  
  
  "Může být. Jdeme".
  
  
  Dva muži vyšli ven a zamířili k отапливаемому гаражу, kde byl zaparkovaný nový geniální "Lincoln Continental". Акасано udělal Ale revolver 38 měřidla a podal emu klíče.
  
  
  "Kam?" - zeptal se Al, když "Continental" zranění. Акасано seděl na zadním sedadle, pistole 38-měřidla прижался do hlavy agent.
  
  
  "Uděláme to klasický hit, kámo. Jedeme podél pobřeží New Jersey. Její воткну tlumič na tento prut, aby nerušili sousedy. To bude na brýle, na vysoké, trochu nákladu a studená Atlantiku ".
  
  
  El vedl Continental. Dokud Акасано se snažil vrátit telegramy. Může, je to hotel, aby šli do Atlantiku s Алом.
  
  
  Když oni dosáhli tmavé a безлюдного místa na pobřeží New Jersey, Акасано nařídil Alu zastavit.
  
  
  "V kufru jsou betonové bloky", - řekl on. "A hank drátu. Najdete klíč na stejný prsten, který a klíč zapalování".
  
  
  Al otevřel kufr. Акасано stál vedle отбойником, 38 th kalibr stále nastavil jeho zraky na agenta. Pak se do branek u Ala byla jen jedna. Jak by mohl dodat telegramy do štábu velitelství AX? Bylo životně důležité, aby se u AX byl tento kód. A Акасано nebylo možné nechat naživu, aby vyprávět o tom Николи. Pokud by se to stalo, kód, jen se změnilo.
  
  
  Když Al-zvedl víko kufru, vystřelil sergej. Viděl pět betonových tvárnic a hank drátu. Věděl, že s Акасано nebude snadné. On západu dovnitř a chytil se za betonový blok.
  
  
  "Nejprve drát, kámo", - řekl Акасано.
  
  
  Rychlým pohybem Al hodil blok kolem kmene k hlav Акасано. Акасано zhouplo na stranu. Blok sklouzl z ego hlavy. Ale emu podařilo vytlačit dva výstřely kolem výfuku .38. Záběry byly podobné záběry pneumatické pistole. Betonový blok, hit s dostatečnou silou, aby sestřelit Акасано s nohou.
  
  
  Ale záběry byly provedeny s použitím. Al-Emmett согнулся na polovinu, když obě kulky zasáhly mu bylo v životě. On skočil na křídlo Continental pro podporu.
  
  
  Акасано těžce dopadl na sníh. Nyní se pokusil si sednout. Al, chytil oběma rukama za jeho кровоточащий života, zakopl o gangstera a spadl na něj shora. Ego ruce нащупали s kabátu v ruce, až našel zápěstí zbraň.
  
  
  Акасано najednou ožil. Oni bojovali a válcování ve sněhu. Al se snažil odstranit z pistole. Акасано se snažil zasáhnout agent kolenem zraněný v životě.
  
  
  Znovu a znovu Al byl gangster po tváři a krku. Ale to слабел; ego rány nebyly síly. On se zaměřil na zápěstí zbraň k ničemu plácal jim na sněhu. Акасано není seděl dát ruce. On pokračoval porazit, Ale na bocích a prsou, když se snaží získat explicitní rána v životě. A rány začaly vybírat svou daň.
  
  
  Al pak-se vší zbývající silou вонзился zuby do zápěstí zbraň. Акасано křičeli z nesnesitelnou bolestí, a 38-tý ráže klesl na zaplavily krví snow břeh. Al skočil k němu a popadl ego v ruce, když Акасано jeho ego nohou v život.
  
  
  Nebylo slyšet žádné slyšitelné, kromě těžkého dýchání mužů a křupání sněhu, když válcované na mu sem a tam. Protože hodina byla pozdě, a ulice byla použita vzácných léčivých, k припаркованному Continental není projížděli stroje.
  
  
  Al-Emmett ležel na zádech, kyvné револьвером 38 měřidla. Акасано vyskočil na nohy a klopýtal, šel k agentovi, паря nad tím, jak obrovský medvěd. Al střílel jednou, pak znovu. Obě kulky vstoupili do hrudi banditu. Stál s otevřenýma očima a ústy, ne věřit tomu, co se právě stalo. Pak ego oči realita oslabila, a on spadl.
  
  
  Al dal bolestivé, истекающее krví tělo na nohy. On upustil 38-th kalibr v jeho šíři kabát. Chamtivý bandita za ruce, emu podařilo затащить ego na zadním sedadle Continental. To затолкал Акасано dovnitř, pak zavřel víko kufru a narazil na sedadlo.
  
  
  Věděl, že umírá. Kuličky jemně pustili dovnitř. A bylo ztraceno příliš mnoho krve. Emu podařilo navázat Continental, a on šel otevřeně do affiliate AX v New Jersey.
  
  
  Акасано byl mrtvý do toho, jak se Al dostal se tam. Jim musel vytáhnout Ala kolem auta, ve kterém padl na volantu. Nikdo by nevěděl, že to
  
  
  byl zraněný, kdyby nebyl narazil do schodů budovy a spadl na práh. Ego okamžitě spěchal do nedaleké nemocnice.
  
  
  I pak to není dovoleno jim, aby emu sedativa nebo vzít na operační sál. Бормочущим hlasem řekl jim opustit ego naživu, dokud on nebude mluvit s Hawke. Byl proveden telefonní hovor, a Hawke byl na zvláštním зафрахтованном letadle kolem Washingtonu, Dc.Když se dostal do nemocnice, to přišlo v krátké době k odpadu Ela Эммета.
  
  
  Lapal po dechu, Al řekl, že je to první skutečný průlom v delle. Řekl Хоуку o dvou телеграммах a o tom, jak bylo třeba rozlousknout kód. Pak se odmlčel.
  
  
  Hawke stál a četl telegram. Později, když kód byl nakonec rozluštěn, uvědomil si, že v jednom kolem těchto depeší bylo mnohem více, než jen přístup ke kódu. Розано Николи dal Акасано určité pokyny. Měl by se vytvořit seznam těch hlav rodin, které se zúčastní straně Dvora, a seznam těch, kteří neměli podporovat. Protože to byl velmi tajný seznam, Акасано extrahovali ego osobně v Palermu.
  
  
  Jestřáb stál nad Al-Эмметом, dokud se agent chystal se silami. Al pak gestem nařídil Хоуку ohnout lízání.
  
  
  "Ehm-tam... dívka", - řekl Al-velmi slabým hlasem. "Ona je příliš mladá... pro Акасано, hej, sotva více devatenácti. On... se snažil zapůsobit na nah dojem z jejich vlastní byt. Byla vedena jim. Ona... odmítla. U nah již byl chlap. Pak... ten chlap se dostal do autonehodě. Obě nohy zlomené. Акасано se přestěhoval na... dívce. Osprchoval ji čokoládou a květinami. Stáhl ee... to nejlepší místo. To... není moc chytrá. Působivá. Líbil byt, který Акасано jmelí pro nah. Šest týdnů... přestěhoval ". Al-Emmett znovu zmlkli.
  
  
  "Jako její jméno, Emmett?" - jemně zeptal Hawk. "Dej nám její jméno".
  
  
  Stále více a více slabý hlas Al řekl: "Sandy... Кэтрон... světlý blond. Soft podprsenka. Mnoho make-up. Причесывается, aby se vypadat starší. Žvýká žvýkačku. Miluje..." Al Emmett zemřel, nemají čas dokončit větu.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Jsme s Hawke допили kávy. On zvedl ruku, a hezká dívka v zeleném, s červenými vlasy a šumivé modré oči šla za přídatnou látku.
  
  
  "Tak co AX udělal s tímto Sandy Кэтрон?" Její zeptal se. "Zdá se mi, že by byl první, kdo se minul by Акасано tím, že je ego dívkou, a všem ostatním".
  
  
  Doutník odejde. Ležel v popelníku a vypadalo, chladné a odporné. "Jsme unesli je," řekl Hawk. "Teď je to na severu Nevady. Držíme ji na ledě v odlehlé chatě na břehu jezera Tahoe".
  
  
  Jí se usmál, když zrzka nám přinesla čerstvou kávu. Natáhla hrnec, odpověděla mi úsměvem a přesunula pryč, pohybující se бедром.
  
  
  "To není všechno, co jsme udělali, Carter", - pokračoval Hawke. "Pomocí jména Акасано, budeme poslal další telegram v Palermu, informuje Розано Николи, že s agentem špionážní vyřešili".
  
  
  "V kódu, samozřejmě".
  
  
  "Ano. Jsme popraskané kód. Také jsme se ptali, Dvorek, když je to hotel, aby Акасано letěl v Palermu se seznamem".
  
  
  "A?"
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Odpověď ještě ne".
  
  
  Chvíli jsme se tiše pili kávu. Jí si myslel, že mi bylo řečeno téměř vše. Můj úkol byl poměrně jasný. Pod rouškou Акасано její letěl v Palermu a snažil se dostat vedle Николи. Pak jsem musel zastavit ego. A ještě Tai-Sheng.
  
  
  "My víme velmi málo o Акасано, - řekl Hawk. "U něj neexistuje žádná policejní dokumentace; u něj nikdy neměl žádné problémy, které by se dalo dokázat. Budeš muset hrát podle sluchu, Carter".
  
  
  Jí přikývl. Ale jedna věc je přesto mě zmateně. Jako Tanya v to vše smíchané?
  
  
  "Není ошибись, Carter," řekl Hawk, ukázal na mě prstem. "I přes to, že Николи a Акасано blízké, Николи absolutně nikomu nedůvěřuje. Tito dva muži vlastně jsme se neviděli skoro deset let. U AX je fotografie Розано Николи, pořízené před deseti lety, ale v poslední době, ego, foto neudělal. To v sále plném obklopen bodyguardy. A kromě těch pravidelných letů v Istanbulu s tímto tureckým komunista Коньей, na vzácných léčivých opouští svou vilu. I pak si sedne do soukromého letadla, letadlo Lear, který je a není pilotovaný khem jinak, jako Tai-Шэном. . Na konci ocasu čerpány okřídlený tygr, a vždy přistane na travnaté hřiště, nedaleko Istanbulu ".
  
  
  "Může žena dostat do Dvora?" Její zeptal se.
  
  
  Hawke je zbytečné se na mě usmál. "Розано Николи ženatý s jednou ženou třicet jeden rok. Pokud je nám známo, se nám nikdy podváděl".
  
  
  "No, myslím, že je to jako..." Jsem se zastavil, když viděl, jak to jde k nám přes dveře obchodu.
  
  
  To byla Tanya, ale není to tak. Usmála se, přístup k našemu stolu. Veškerá nevinnost zmizela. To vypadalo červenou s венушками,
  
  
  blond vlasy, měkká podprsenka, mnoho make-up, vlasy má na temeni, aby to vypadalo starší, a to жевала gumy. Sukně a halenka byla téměř hej тесноваты.
  
  
  Když došla až ke stolu, jeho hej, usmál se a řekl: "předpokládám, že Sandy Катрон?"
  
  
  
  
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  
  
  
  Na druhý den v sedm hodin jsme s Таней садились v taxi před mezinárodním letištěm kennedy, ny, New York. Dal řidiči adresu bytu Thomase Акасано, to, které natočil pro Sandy Катрон.
  
  
  Shell sníh, a my jsme jeli mlčky, ponořený do vlastních myšlenek. Nebylo možné zjistit, o čem si myslel Tanya. Ale já jsem se podíval přes okna kabiny na padající sněhové vločky, a je mi na mysl přišla vize, vyplněný krví сугроба a dvou mužů, kteří bojují za zbraň.
  
  
  Když jsme отъезжали, Tanya оглянулась na Kennedy International. "Pokaždé, když ji přišel sem, myslím, že o tom, jak mafie ovládá celý náklad".
  
  
  "Ne všechny," řekl jsem. "Nelze říci, kolik skutečně ovládají".
  
  
  Ji, podíval se na nah, s hustým make-up a režijní řasy. Oční víčka byly světle modré barvy, a to velmi dobře vypadalo.
  
  
  Létání na Флагстаффа prošel bez nehod. Cestovali jsme, jako Thomas Акасано a Sandy Катрон. A podívali jsme se špionážní film s účastí Deana Martina.
  
  
  U mě byl falešný seznam, který AX zkoumal, a dělal pro mě, aby předat Розано Николи. Pravděpodobně to bylo velmi blízko k tomu, co by mohlo dát skutečný Акасано. Tyto instrukce byly jednoduché. Museli jsme čekat v bytě Акасано odpověď na telegram Хока.
  
  
  Stěrače hlasitě щелкали, když řidič jel v autě na new-yorského pohybu. Sídlo se nacházelo na Padesát osmý Východní ulici. Světlomety naší kabiny, téměř nic se nezabývají, pouze nespočet vločky, плывущие dopředu.
  
  
  Její сжался v jeho kabát, a cítil, jak se Tanya, nebo Sandy, jako by jí nyní ji nazval, tiskla se ke mně.
  
  
  To щелкнула mi gumičku a usmála se. "Je zima", - zašeptala ona. "Je chladnější než dno studny v Клондайке".
  
  
  "Jste opravdu бросаетесь na to, že ne?"
  
  
  "Poslouchej, Buster," řekla pevným девичьим hlasem. "Jsem dělala patnáct hodin čtením a sledováním filmů o této ženě. Ji, znám ji tak dobře, jako sebe. Krejčí, to je ona". To ještě jednou щелкнула gumičku, aby to dokázal.
  
  
  Taxikář zastavil u chodníku před novým obytné části domu. Její расплатился s řidičem a následoval Sandy ve sněhu. Seděla chvěje, dokud jeho досталь náš měny v evropě. Pak jsme se, aby jejich cestu přes sníh do oblouku s železnými branami.
  
  
  Uvnitř se nacházelo vnitřní nádvoří s трехэтажными kovanými balkony. Kolem nás byly rozptýleny bílé kované stoly a židle, skládaný s sněhem.
  
  
  "Co to ubytování?" - zeptal se Sandy.
  
  
  Její zkontroloval klíč. Protože Акасано byla v rukou SEKERU, když zemřel, u nás byl přístup ke všemu, co u ní bylo při nen. "Včelka, ten pátý", - odpověděl jsem.
  
  
  Apartmány sídlí ve čtyřech budovách, v každém po celém nichž byl terasu. Jsme s Sandy vešli do dveří do budovy Vb Den v hlavním patře byly umístěny po obou stranách chodby. Zdá se, že na světě nebylo tolik.
  
  
  Šli jsme a testovali místnosti dveří. Oni šli od 1 do 99.
  
  
  "Start druhém patře," řekl jsem.
  
  
  Dostali jsme až k výtahu na konci haly. Když jsme šli na začátku druhé patro, to vypadalo více než nevýrazný, než v dolní části. Koberec byl tak silný, že se zdálo, jako by jsme v hotelu, nebo v divadle.
  
  
  "Hlasování o to," řekla Tanya, nebo Sandy.
  
  
  Její příchod na den vedle ní. "Jak já ji budu volat vás, když zůstaneme sami? Sandy nebo Tanya?"
  
  
  "Zavolej mě na večeři, jsi skunk. Její голодаю".
  
  
  Jeho dostal klíč v zámku v několika málo kliknutí. "Chtěl bych, aby na světě bylo více" - пробормотала jsem.
  
  
  "Teplo, pane," řekla. "Potřebuji teplo". Ona se zatřásla, aby to dokázal.
  
  
  Щелкнула západka. Její otočil kliku a tlačil na dveře. Okamžitě cítil, že něco není v pořádku. Byla vůně, neobvyklá chuť, připomínající kadidlo. Jí by věděl jistě, jak jen bude trochu klidu.
  
  
  Дотянувшись do dveří průchozí, moje ruka нащупала zeď požádal jistič. Silné prsty silné обхватили mé zápěstí. Jeho, cítil, jak mě natažený v bytě.
  
  
  "Nick!" - řekla Tanya.
  
  
  Tma byla absolutní. Její, vystoupil vpřed, překvapený silou paže, сжимающей mé zápěstí. Normální reakce každého, koho tahají, - ústup proti moci. Pro někoho, kdo se zabývá karate, je to právě naopak. Pokud někdo схватит a bude tahat, čeká na nějakého odporu, byť symbolické. Co oni čekají, tak to je pro tebe
  
  
  jste броситесь na nich сломя hlavu.
  
  
  To, co jsem udělal. Jakmile jste uvnitř bytu, ji, vrhl se k tomu, kdo mě nesl. Byl to muž, a on padal.
  
  
  Moje nohy mimo dosah od podlahy, se vyšplhal ke stropu, a pak pryč navždy se mnou. Její přistál na zádech na židli.
  
  
  "Hyaa!" - křičel hlas. On zametl z jiného oba konce místnosti, a facku upřímný mi v životě.
  
  
  Jeho согнулся na polovinu, pak перекатился. Tanya zařadila брылев. V bytě царил nepořádek, nábytek перевернута, lampy rozbité, zásuvky předloženy. Navždy mnou зажегся stropní svítidlo.
  
  
  Ih měla dva, oba orientální. Když ji прижался k sténat a zvedl se na nohy, jeden kolem nich rychle prošel přede mnou. On vydal krátké grunt, jeho ruka взмахнула obloukem nahoru, narazila na o míč-stropní svítidla a havaroval ego na kousky.
  
  
  Temnota залила byt, a protože Tanya nechala otevřené dveře na chodbu проникал matný брылев. Ještě do toho, jak odbaveno svatým, ji viděl, jak začíná druhý muž vytáhl nůž.
  
  
  Její prošel podél zdi k rohu a Huga strčil do pochvy svou nevyřízenou ruku.
  
  
  "Pan Акасано?" - řekl hlas. "V tomto násilí není třeba. Možná budeme moci mluvit." Hlas vycházel nalevo ode mě.
  
  
  On se snažil odvést mě od rozhovoru, aby někdo v mé pozici. Nezáleželo na tom, že jsem věděl, kde je, emu bylo pomoc. Nevěděl jsem, zda byli u mě.
  
  
  "Nejste pan Акасано, ne?" - zeptal se hlas. "Paní nazvala tě Nickem. Ona... Ach!" Úder byl veden emu na bok s matně стуком.
  
  
  Je mi opravdu pomohl.
  
  
  Hlas mě nevadí. Zatímco on mluvil, dával mi svůj postoj. To byl jiný. To mě trápí.
  
  
  On také slyšel, jak Alice nazvala mě Nickem, a věděl, že jsem se Акасано. Nemohl jsem dovolit, aby mu bylo opustit byt naživu.
  
  
  Teď moje oči zvykli na полумраку. To střelou podél zdi, пригнувшись, rychle pohybující se, dýka byla před ním. Tento ostrý meč byl zaměřen upřímný mi v krku.
  
  
  Její vyskočil kolem rohu, раскачивая Huga na bočním oblouku. Ozvalo "zvonění", kdy se obě čepele se sklouzl na sebe navzájem. V jednom seskoku ji odtáhl od zdi a otočil se zpět. Hugo byl připraven.
  
  
  "Za tebou!" - křičela Tanya.
  
  
  "Hyaa!" - vykřikl jiný hlas.
  
  
  Úder byl by jedním kolem nich, kde se špičky prstů ohnuté a koleno prstů tleskat s celou silou, která se zabývá máme útočníka. Byl zaměřen mi do zad a zlomil by se mi páteř.
  
  
  Ale její klesl na kolena, jakmile Tanya выкрикнула své varování. Úder sklouzl po mé levé ucho, a v době, kdy ji již dosáhl na úroveň sekce.
  
  
  On ztratil rovnováhu, vyšel dopředu. Obě mé ruce byly za hlavu, chytil se. Jiný viděl výhodu a vystoupil vpřed s dýkou, připraven k выпаду.
  
  
  Její popadl ego za vlasy, že to bylo dost dobré, a zvedl se na nohy, smluvními ego přes hlavu. Vůně ego kolínské nebo prostředky pak holení na okamžik byl velmi silný.
  
  
  On byl navždy mnou vysoko. Ten, kdo byl dýku, viděl ego blížící se a otevřela ústa. Oba muži s кряхтением setkali a ударились zády o zeď. Byl zázrak, že jeden kolem nich není poranit dýkou.
  
  
  Na pár vteřin se proměnil ve zmatek rukou a nohou. Její použil čas, aby zintenzívnily lízání, drží Hugo a zaměřila upřímný dopředu.
  
  
  Ten, kdo byl dýku, klesla od zdi a jedním hladkým pohybem vyskočil na nohy. To shell vysoko, dýka neklesl.
  
  
  Pak to byla hračka. Její uhnul vpravo, otočil, skočil do vody a šel k Huga. Jehlový vstoupil do něj výplaty, přímo pod hrudí, kotouč prošel přes levé plíci a пронзило skládání dolar. Téměř okamžitě ji vytrhl nůž a skočil doleva.
  
  
  Síla byla vyčerpána dříve, než dýku zcela padl. Ego volná ruka вцепилась prsa. Trvalo jen dolly vteřiny, ale za tu dobu ji viděl muže, kterého zabil. Rovné černé vlasy, pokrývá polovinu obličeje. Oblek, dobrý střih a střih. Čelit široké a ploché, dvacet let.
  
  
  To отшатнулся, a jeho dýka tiše spadl na koberec. Obě ruce сжали ego prsa. Když klesl na kolena, jeho oči se otevřeně skrz mě. Před ego košile byla červená od krve. Padl tváří napřed.
  
  
  To bylo jiného, jsou v menšině, a on to věděl. On tlačil mě a zamířil na den.
  
  
  "Tanya!" Její, zvolal, a uvědomil si, že udělal stejnou chybu, a to, že dříve.
  
  
  To bylo skutečně tam. To bylo stěhování, jako je krajka na větru přes celou místnost, откинув ruku. Pak ruka метнулась dopředu, a уперлась na krk muži. Ego nohy vyšel na stranu, když se sklouzl dopředu a spadl.
  
  
  Pak Tanya se ocitla mezi ním a dveřmi, a do ní vstoupil. Ní, viděl jsem, jak zavrtěl hlavou. V žádném nemoci si uvědomil situaci: Tanya blokuje ego útěk, ji rychle k napravo od něj. Stál na všech čtyřech.
  
  
  Příliš pozdě ji viděla bouli na jeho tváři a uvědomil si, co to znamená. Byl zvýšen zubní szp, высвобождена kapsle s kyanidem.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu na klín. Její popadl ego za krk a snažil se otevřít ústa. Ať je proklet! Byly otázky, které ji hotel požádat. Kdo ih poslal? Proč si vybrali byt Акасано? Odkud jsou?
  
  
  Jeden tichý dávivý zvuk, impuls ego těla, a on zemřel, stále drží mou ruku na jeho krku. Ego tělo se zdálo být křehké a jemné.
  
  
  Tanya šla nalevo ode mě. "Promiň, Nick. Ji by byl ego sehnat".
  
  
  "Není Nick", - jemně řekla jsem. "Thomas nebo Tom. A ty jsi Sandy, nám, i přes co".
  
  
  "Dobře, Tom".
  
  
  Její похлопала muže na kapsách, já vím, že nic nenajdu. Na bundě nejsou žádné stopy. Vyrobeno na zakázku v hong Kongu. Anglický styl. Nám se jmenoval krejčí, nám průkazů. Na jiném člověku taky nic nebylo.
  
  
  "Měli bychom zavolat policii?" - zeptala se Tanya, když ji seděla uprostřed nepořádku, dávat ruce na boky.
  
  
  Její upřeně se podíval na nah. "Neměli bychom to dělat. Вытащи kolem ložnice deky nebo listy. Musíme se zbavit těl."
  
  
  Seděla v nerozhodnosti, vypadat nevinně a něžně z-za make-up a těsně přiléhající дразнящей oblečení. Její věděl, o čem přemýšlela. I přes všechnu její přípravy, s nimi fretku, jak se znala ona tři, když se něco děje, je přivolání policie. Necháš zákona řešit všechny.
  
  
  Její usmál se whoa. "To, že hrajeme na sluch, Sandy. Nazvěme to nečekané, neplánované. Náš úkol vůbec nezměnilo. Musíme ještě počkat na tento telegram". Její, přikývl těla. "Ti dva chtěli něco u Акасано. Zdá se, že oni spěchali najít to. Někdo ví, že zde, a bude ih čekat. Dobře, že jsou mrtví. byli by mrtví, pokud by Акасано našel ih. Jsme stále v bezpečí. Se zbavíme těchto těles, a budeme jednat tak, jako by tyto dva zde nikdy nebyl."
  
  
  Podívala se na ně, pak na mě. "Přinesu deky", - řekla.
  
  
  S ee pomocí ji zabalil pár jednotlivě do deky. Jehlový opustil mnoho krve. To čistil, dokud se její переносил mrtvá těla, jeden po druhém do sněhu.
  
  
  Za byty se jí objevil velký odpadkového koše, jako мусоровозов, které prostě цепляют, popelnice Dempsey nebo něco takového. Ih bylo čtyři vedle переулком. Dva byly z poloviny naplněné odpadky, další dva byly téměř prázdné.
  
  
  Její переносил těla, jeden po druhém, házení ih přes rameno, jako pytel brambor, a ness ih na betonové schodiště zadní výstup. Předtím, než je vyhodit ih do velké popelnice, jeho vypouští část trosek, a když obě těla byla uvnitř, vložil na něj noviny, plechovky od piva a plastové boxy.
  
  
  Pak jsme s Таней přetáhnout na toto místo. Nemožné říci, jak dlouho budeme muset čekat - den, týden, nebo dokonce měsíc. Jsme zdobené nábytek, a vrátil papíru na své místo. To už вымыла malý лужицу krve na koberci.
  
  
  "Hladový?" - zeptala se, když místo bylo poměrně reprezentativní.
  
  
  Stáli jsme v kuchyni, kde našli náhradní žárovky pro rozbitých svítidel. Její, přikývl a podíval se, jak to šlo hledání jídla na penězích шкафам.
  
  
  Sukně сжималась stále přísnější pokaždé, když ona kleknout nebo наклонялась. Odbarvený vlasy vypadaly dobře, a protože tento Sandy Катрон, také byly zelené oči, nebylo třeba dávat Tane barevné kontaktní čočky.
  
  
  Jeho rozhodně cítil její přítomnosti v úzkých mezích kuchyně. To bylo její fyzické vědomí. Možná jen bylo pouhých devatenáct, ale to bylo plně rozvinutou zralou ženou.
  
  
  Ona se obrátila s sklenici něčeho v ruce. "Aha!" zvolala. "Ukaž." Byla to banka špagety pro celou rodinu. "A teď, pane, uvidíte magické věci, které mohu dělat s pomocí jedné malé banky. Vidíte? Nic v rukávu, žádné skryté hůlky nebo magické tajnou lektvarů. Na přivítá vašich očích jeho превращу tuto skromnou sklenice s вкусностями v gastronomické potěšení."
  
  
  "Nemůžu se dočkat."
  
  
  Zelené oči se smáli, zatímco zbytek její поддразнивала. "Vypadni. To teď začne chrastit pánve a сковородками".
  
  
  Dokud to возилась v kuchyni, bylo stále co dělat. Její začal s ložnice, prohrabávat šuplíky a поглаживал oblečení ve vašem šatníku.
  
  
  Sídlo bylo studio, zařízený vkusně. Máme dojem, že
  
  
  každý byt v domě bylo naprosto stejné a je vybavena stejným nábytkem. Byla velká manželská postel; Акасано byl velkým člověkem, jako je ona. A toaletní stolek se zrcadlem, kompletní s bílým кованым židlí s růžovou podšívkou. U Sandy byla spousta kosmetických prostředků, které bylo možné si zahrát, a byly stanoveny na umyvadlová.
  
  
  Ve skříni byly sukně, halenky a šaty s hlubokým výstřih vpředu a vzadu. Na horní polici stála krabice od bot.
  
  
  Jeho, všiml si, že Акасано bylo trochu oblečení: pár kostýmů, jednu zásuvku v prádelníku, věnované ego věcem, s novou košilí, tři sady spodního prádla, tři páry ponožek a několik infekcí šátků.
  
  
  To, co udělal Акасано, bylo univerzální. Začnete s přenocování jednou nebo dvakrát. Špatné počasí. Jste unaveni a nechcete jet domů. Bez rozdílu. To se táhne až do tří a čtyř po sobě jdoucích nocí. Opravdu potřebujete mít nějaký бритвенное vybavení, aby v osm hodin ráno u vás nebylo пятичасовой štětin. Pak se budete cítit trochu špatně, že nosí stejné spodní prádlo, pak duše, které jste se do toho, to je, čerstvé prádlo. Skvrnu na obleku v době večeře? Jen pro případ si vezměte s sebou náhradní. Nechcete lenošit na sobě celou dobu. Vložen nějaký ležérní švédy. Do té doby budete trávit tam každou noc a vidět vše na svém místě.
  
  
  "Příjmy a dostaň, než ji psát v Červené Čína," - vykřikla Tanya.
  
  
  Její právě dokončil třídit krabice od bot. Ve třech krabicích neměl boty. Dva kolem nich držel девичье haraburdí, výstřižky kolem časopisů s obrázky filmových hvězd, knoflíky, špendlíky, vzorem oblečení, kusy látky. Třetí obsahovala dvě balení e-mailů.
  
  
  "Hele, nechci pracovat v kuchyni, protože mě začíná pozorovat plynovým plamenem". Tanya seděla ve dveřích ložnice. Na jeho pas byl повязан zástěru.
  
  
  Ukázala, že je to hej-maily. Její obočí se vyšplhaly na zájmu. "A potom-jídlo," řekl jsem. "Budeme zkoumat ih a zjistit, že dívka ve delle Sandy Кэтрон".
  
  
  Vzala mě za ruku a vedl do jídelny. Někde našla chléb a láhev růžového chablis.
  
  
  Všechna světla погасли. Na stole мерцали dvě svíčky. Tanya zmizela v kuchyni, pak se vrátil bez фартука, s причесанными vlasy, svěží rtěnku a s kouřící nádobím.
  
  
  To bylo v pořádku. Není to vůbec byla chuť konzervování banky; ve delle to приправила ego natolik, aby chuť byla jako v restauraci. Když vzala svůj hrnek, ona vzala ego ke mně.
  
  
  "K úspěchu naší mise," řekla.
  
  
  Dotkli jsme se brýlemi. "A dnes večer," - přidal jeho, co ji přimělo mračit. Ona to nevěděla, ale rozhodl jsem se. Její úmyslu ji získat. Dnes v noci.
  
  
  Když jsme skončili, jí pomohl hej odstranit ze židle nádobí. Dali jsme ih v dřezu v kuchyni. Ze všech потасовок a hořící svíčky jsme téměř neviděli ještě další.
  
  
  Byli jsme blízko, stáli otevřeně před umyvadlem. Ona táhla přede mnou, jak sehnat zástěru. Mé ruce обвили ji kolem pasu a otočil tak, aby se na mě podíval. Pak se její притянул ee k sobě.
  
  
  "Nick!" zalapala po dechu. "Já jsem..."
  
  
  "Klidnější". Její mírně ohnuté, a moje ústa našla její.
  
  
  Nejprve její rty byly tvrdé a неподатливыми. Její ruce lehce прижались k mé hrudi. Jen když jí dovolil své ruce proklouznout pod ní dolní části zad a přitiskl ee k sobě, její rty uvolněná. Jí dovolil jeho jazyk dovnitř a ven, a pak se snadno držel jim sem a tam po obloze. Jeho ruce se přemístili na můj ramena, pak se kolem mého krku. Když ji pomalu strávil jazykem mezi její rty, ona se odrazil od mě.
  
  
  Ona ustupovala, lapal po dechu. "Já ... myslím, že bychom měli ..."
  
  
  "Co Je, Alice?"
  
  
  To прочистила krku a сглотнула. Její zelené oči se rychle мигали. "Něco je. Musíme..."
  
  
  Její usmál se whoa. "Máte nízký bod varu", - řekl jemně jsem. "Cítil jsem, jak tvoje tělo расслаблялось. A tobě začalo být teplo. Velmi teplý".
  
  
  "Ne. Bylo to jen ... chci říct ..."
  
  
  "Myslíš, že to není tak, jako dříve, když jste jen potvrdili svou malou zbraň pro panty a mohli se soustředit na něco jiného".
  
  
  "Ano, v jistém smyslu, ne. Jsi prostě jako... mě zaskočila".
  
  
  Ji, drží ji na délku paže. "Co budeme dělat?" Její zeptal se.
  
  
  Opět se сглотнула. "Nic," řekla, ale v tom nebyl přesvědčivost. "Balíček. E-maily". Její tvář se rozzářila. "Jdeme se podívat na tyto e-maily Sandy".
  
  
  Její odtrhl od nah, s úsměvem. "Jak to řekneš. Jsou v ložnici".
  
  
  "Ach. No, možná ..."
  
  
  Ale na tento
  
  
  dis ji vzal ee za ruku a vedl ji přes obývací pokoj, na chodbě a v ložnici. Když jsme stáli u изножья postele velikosti "king size", podívala se na mě. V jeho zelených očích byla zvědavost.
  
  
  Jeho hej usmál se, pak přikývl na stranu postele. "Dopisy v krabici od bot".
  
  
  Ona se otočila na krabici na posteli. "Oh." Pak došla až k okraji postele a sedl si na okraj. Otevřela krabici a vytáhla jednu hromada dopisů. Ih drželi spolu pár резинок. Lehce třást prsty vytáhla kolem obálky, první dopis a stala ego číst. Ona dělala, že si všimla, když ji sel vedle ní a vytáhl ještě jednu krabičku e-mailů.
  
  
  Některé kolem těchto e-mailů byly docela vzrušená. Mnozí kolem nich byli ze zahraničí, ale v podstatě byly napsány khem-pak, jménem Mike, který, jak jsem odhadnout, byl její chlap do toho, jak Акасано vyšel na scénu.
  
  
  Dvakrát ji všiml, že Tanya se červenat při čtení. Většina dopisů byl od Rodičů. Ale, samozřejmě, Sandy bylo trochu těžké zachovat věrnost Tílko. Soudě podle tónu některých jiných e-mailů, je to hodně s ním spala, i potom, jak Акасано umístil ji v tomto bytě.
  
  
  A pak ji našla foto. "Dej ročně," řekla Tanya, když viděl, že to padá kolem dopisu, který ho držel.
  
  
  To byl špatný полароид, na kterém Sandy byl ve dvojici s mladým mužem. Soudě podle toho, jak ruka muže vstoupila prostřednictvím dosahu, bylo zřejmé, že on dělal snímek a pak pohyb mezi nohy, Sandy. Dokud se soustředil na její malé porce prsou, usmívala se na kameru.
  
  
  "Fuj ty jsi!" - řekla Tanya. "Zajímalo by mě, věděl, zda Mike o ostatních?" Ona hodil foto. "Na zadní straně je napsáno:" Milý Sandy, jeho bych hotel, aby jsme mohli zůstat v této poloze po celou dobu. Jsi nejlepší, co jsem kdy měl. Mike. Tak je připraveno, jak vypadá Mike ". Zvedla obočí. "Hmm. Hezké".
  
  
  "Soudě podle tónu poznámky, Sandy taky dobrá," řekl jsem. Ji udělal foto a pozorně zkoumal tvář mladého muže na nen.
  
  
  Kvalita byla špatná, ale detailů bylo dost, aby říct, jak to vypadalo. Emu bylo něco málo přes dvacet, s blond vlasy, vysokými lícními kostmi, smyslná ústa, bez ochlupení na hrudi, ale s velkým množstvím svalů. Byl krásné dítě. Napadlo mě nápadná podobnost Thani s tímto Sandy. Mohla by vystoupit za dvojče.
  
  
  Jí ne viděl, ale Tanya se podíval na mě, dokud se její díval se na fotky. Když se naše pohledy setkali, jeho něco, co tam četl. U nah už nebylo, to смущенной plachost, kterou проявляла v kuchyni.
  
  
  "Co myslíš, že skutečný Sandy je tak dobrá? Tak dobré, jak se říká Mike?"
  
  
  "Já bych věděl, Tanja".
  
  
  Její притянул ee k sobě a jemně tlačil na postel. Moje ruka je lehce обхватила jeho hruď, zatímco jsem se díval na na nah pár centimetrů od její tváře.
  
  
  "Chci tě, Nick", - zašeptala ona.
  
  
  Pomalu její část, se těší a vychutnával každou část její, který ji objevil. Moje rty jemně se přemístili z prohlubně na jeho krku na ohýbání její prsa k сливовым соскам. Její задержалась tam nechat špičce jazyka snadno procházet každý затвердевшему bradavce. Vydávala zvuky připravenost, která dělá žena, když je plně отдавалась emoce.
  
  
  Zvuky intenzivnější, když mé rty sklouzl na výstup ee hrudníku a zastavil na modré ee břiše. Ee kůže byla hladká a bez skvrn. Ona začala dělat pohyby, aby se vešly zvuky.
  
  
  A pak ji zastavil. Její blížil se k okraji postele a zastavil se, díval se na nah. Ee tělo stále двигалось, jen teď věděla, že se dívám na nah. Už nebylo rušení. Stejně jako většina žen, jakmile se обнажилась a nah podíval pánské oči, ona se stala nestoudnou a otevřené.
  
  
  Její podíval na nah, dokud se její раздевался. Na její naléhání ji vypnul брылев. Pak se její počkal, až bude úplná tma, a místnost není plný formami věcí. Pak ji a připojil se k ní.
  
  
  První je vždy коряво. Akt lásky se nikdy začíná hladce. Existují dva čerstvé a různých, neznámých jinému příteli člověka. Ruce jsou propletené. Brání nosy. Plynulost přichází s praxí.
  
  
  Ona byla velmi mladá a je, podle jeho vlastního přiznání, ne systému jmelí velké zkušenosti. Její jemně vedl ji, nechat rty pokračovat zahájený kurz. V ní bylo něco nového, čeho jsem se necítil na dlouhou dobu.
  
  
  Zpočátku to bylo příliš нетерпеливой, která příliš potěšit. Ona tolik hotelu udělat pro mě, a ona je hotel se dělat všechno najednou. Teprve pak toho, jak jsem ji přesvědčil, že bude mít čas, aby si pospíšit, se uvolnil. Ona se bála a nevěděla svých schopností. Jeho řekl, hej šeptat, že budou jiné časy. Vše, o čem se to vůbec myslel, že je hotovo.
  
  
  Času bylo dost. A to byla první věc pro nah.
  
  
  Pouze když ona prosila a prosila ji, vstoupil nah. Ji s povzdechem cítil, jak ona přiblížila se ke mně. Pak, ona ožila, pohybující se s dávnou moudrostí, částečně усвоенной, zejména instinktivní.
  
  
  Byli jsme velmi pomalu. Nebylo to nic divokého, подпрыгивающего nebo кричащего. Bylo to spojení dvou tel: líbání, dotyky, sklad, zatímco jsme se pohybovali trochu za jednou spolu, pak odděleně. A každý pohyb ji snažil dělat to pro nah jiným způsobem, a ne jinak.
  
  
  Když se to stalo s ní poprvé, to bylo tuhost ee končetin, вцепление mé vlasy, zavřené oči, lehce приоткрытые rty. A dlouhé, nízké, krásné sténání, končící malým девичьим хныканьем.
  
  
  Pak nemohla políbit mě dost. Její rty sklouzl na mé oči, tváře, rty, pak na mé rty. Držela mě v dobrém, jako by se bála, že odejdu.
  
  
  Ji, přitiskl ee k sobě a chvíli mlčel. Když padla na polštář, znovu ji začal tah. To мотала hlavou na polštář.
  
  
  Ee cílem zastavil. Bez otevření očí, nechala své ruce dotknout mé tváře. "Já... nemůžu... zase..." - nadechl se.
  
  
  "Ano" - jemně řekl jsem. "Můžete. Dovolte mi, abych vám ukázat".
  
  
  Když ji znovu začal pohybovat, její, cítil, jak její tělo ожило pode mnou. V pokoji už byla tma. Ji mohl jasně vidět.
  
  
  A na začátku, podruhé ona tiše vykřikla a vykřikla. Ee paty hluboce вонзились matrace. Nehty scrabbling mě na bocích a zádech.
  
  
  Potřetí jsme se oba plně věnovali sami akci. Když se to stalo nám oběma, bylo to sekání, pyré, úchop, uchopení druhé straně-pro někoho jiného, je nám jedno, kolem nás nemohlo odradit přítel přítele v dostatečné míře. Zvuky byly tiché sténání, a nikdo kolem nás si uvědomil hluk, postele, celkem, kromě jiného, a истощающего, ослепляющего radosti, které jsme zažili.
  
  
  
  
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  
  
  
  Její, řekl jsem si, že prostě zbytek několik minutu. Ale když ji otevřel oči, jeho, zjistil, že do místnosti proniká první náznak denního světla. Její ležel na zádech. Odbarvený vlasy Tanya ležel na rameni.
  
  
  Její se divil, proč ráno ženské tělo vždy je to teplé a je to plynulejší, než bylo včera v noci.
  
  
  Ale něco mě разбудило. Něco narušená moje podvědomí, aby ji pochopil, co bylo kolem mě. Ji zvedl levou ruku je dost, aby se každoročně na hodinky. Trochu pak pět.
  
  
  Pak se zvuk ozval znovu. Neustálé klepání na vchodové dveře, tlumené vzdušným prostorem procházející přes obývací pokoj a chodba. To byl ani klepání nebo rychlé zaklepání. To bylo pomalu a nerovnoměrně, jako je hlasité, умирающее srdeční tep. Jeho pohnout, a Tanya probudil.
  
  
  Zvedla hlavu bez otevření očí. "Nick?" пробормотала to. "Co to je?"
  
  
  "Někdo klepe na naše dveře".
  
  
  Ee cíl se vrátila k mému boku. "Odejdou", - ospale řekla.
  
  
  Její zahrozil ji za rameno. "Sandy", - hlasitě zašeptala jsem. "To je tvoje místo, a já chci vědět, kdo to je".
  
  
  To облизнула rty, bez otevření očí. "Odejdou", - пробормотала to. "Nechci vědět".
  
  
  "Chci vědět. To může být spíš na našich dvou přátel v noci".
  
  
  Její zelené oči se otevřely. Vstala, když se znovu ozvalo zaklepání. Teď v těch očích nebylo klenby.
  
  
  "Nick," řekla nahlas. "Někdo klepe na dveře".
  
  
  Jí přikývl, s úsměvem hej. "Proč nevidíš, kdo je to?"
  
  
  To откинула deku, a během několika sekund si užil její pohyby její nahotu, když to рылась ve svém kufru. Našla malý пудрово-modré krátké negližé kompletní s příslušnými трусиками.
  
  
  Strávila prsty přes její vlasy, v poslední chvíli rovnání noční košili. On byl dostatečně transparentní, aby se rozeznat barvu jeho bradavky. Rychle váhu úsměvem mi vyšla přes ložnice a prošel chodbou ke vstupní den.
  
  
  Její rychle vstal z trosek, postavil se na kolena a otevřela svůj kufr. Byl černý prošívaný župan, který jí dal. Pak se její hrabal přihrádky pod jeho kalhoty dolů, ležící na podlaze vedle postele, dokud se cítil chladnou ocel Вильгельмины, můj Люгера.
  
  
  S pistolí v ruce jeho, přistoupil k otevřené denně ložnice. Ji mohl vidět dolů na hall a přes obývací pokoj k předním den. Tanya čekala na den, dívají se za mnou. Její zavřel dveře, takže jen skulinky, aby vykouknu. Pak jí přikývl hej.
  
  
  "Kdo je tohle?" - nesměle zeptala se.
  
  
  Grunt na druhou stranu vstupní den byl mužský, ale já jsem nemohl rozeznat slova. Pak začalo znovu bít.
  
  
  Předtím, než Tanya отперла dveře, její, šel do postele
  
  
  Ji vzal stolek a popadla cigarety a zapalovač. Ji zapálil jeden tím, že sleduje, jak to klepne защелкой.
  
  
  Byl to Mike, ten chlap-blondýnka s obrázky. A on byl opilý. On se neohrabaně vstoupil, když Tanya klesl, pak vstal, kymácí sem a tam. Vložil velkou část své hmotnosti na hůl, dvě zlomené nohy, měl by být, ještě není plně uzdravil.
  
  
  Tanya bylo tvrdé. "Mike!" - řekla s předstíranou překvapením. "Co tady děláš?"
  
  
  "Kde je to skunk ?" - проревел to. "Zatraceně hodně času bych toto místo. Kde je Sandy?"
  
  
  To lehce ustupovala, aby se přijít mezi mnou a přítelem. Ji zapálil jeden kolem svých cigaret se zlatým hrotem a natáhl kouř do stropu.
  
  
  Za bílého dne, ať Mike střízlivý, on mohl snadno všimnout, že nemluví s Sandy. Ale hodinu bylo ještě brzy; slunce není ještě vyšlo, a Tanya dobře sehrál svou roli.
  
  
  "Miku, jsi opilý," řekla. "Pokud se probuďte ho, on bude dělat víc, než jen zlomí vám nohu".
  
  
  "Aha!" - vykřikl Mike. "Věděl, že tento bastard zařídil nehodu. Vezmi si své oblečení. Odjedeme odsud".
  
  
  Tanya попятилась do sálu. "Ne, Miku. Jí zůstávám. Se mi zde líbí".
  
  
  On stál, kymácející, při pohledu na nah. "Ty jsi ... chceš říct, že by raději zůstat s tím starým ублюдком?"
  
  
  "To je pro mě to, co jsi nikdy nemohl".
  
  
  "Vrať se ke mně, Sandy".
  
  
  "Ne. Její ti řekl, se mi zde líbí".
  
  
  Ego rty задрожали. "Nic takového už neexistuje. Bez tebe je všechno tak není. Prosím... běž", - prosil on.
  
  
  "Myslím, že ti lepší odejít", - řekla.
  
  
  Jeho, všiml si, že má velmi krásnou tvář. Světlé vlasy měl zastřižený tak, aby to vypadalo jako malý kluk, a jsem si jist, že on to pochopil. Když Tanya nebude schopen se toho zbavit, budu muset. Teď to polevila na konci chodby.
  
  
  - Sandy, - vykřikl. "Ten hajzl tě k ničemu. Ty jsi tak mladá, že nechápu. To, co on dělal se mnou, zlomil mi nohu, nic ne znamenalo. Je to zločinec. U něj existují lidé, byl zabit, si uvědomíte. Je to část mafie ".
  
  
  "Nevěřím ti". Rychlý mysl Thani udělal na mě větší dojem.
  
  
  "Je to pravda - jsem četla. Sandy, u něj že něco, co ve vás je? To vás nutí zůstat tady?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Ne. Ji řekla, že dvakrát ji zde proto, že chci být".
  
  
  "Nevěřím ti". On se natáhl k ní. "Baby, ty jsi opravdu potřebuji".
  
  
  Tanya отходила. Teď to bylo blízko k den ložnice. "Mike," řekla klidný hlas. "Jsem zdvořile požádal, abyste jít pryč".
  
  
  Pak se zastavil. On stál a díval se na nah, ego klouby bílé, když sevřel hůlku. "Udělal tě takovou", - křičel on. "To jsem Акасано. Její zabiji tohoto ублюдка!"
  
  
  Pak ji otevřel dveře ložnice a vešel do haly. Její nos šťouchl "люгера" na ego nose. Jak je to možné pevným hlasem jí řekl: "Teď je vaše šance, punk. Že jsi hotel udělat?"
  
  
  Ego krví podlité hnědé oči моргнули. On ustoupil na tři kroky směrem k obýváku a lízat rty jazykem. "Já..." - zamumlal. "Jsi docela cool s tímto dělem. Mi... je zajímavé, jak jsi stálicí bez nah".
  
  
  "Jsi zjisti, punk, protože jsi уезжаешь".
  
  
  Stál otevřeně. "Nejdu, dokud Sandy není mi řekne".
  
  
  Tanya прислонилась k sténat a pozorovala nás. Její bradavky упирались v tenký materiál noční košile. "Je to něco, co jsem se snažil říct, že jsi s nimi fretky, jak jsi přišel, Miku. Její, chci, abys odešel".
  
  
  Ego krásný chlapecký obličej сморщилось od bolí, když už to vypadalo na nah. "Máte na mysli to? Dáváte přednost mi to... starý muž... člověk?"
  
  
  Jeho, přistoupil k Thane. Natáhl volnou ruku, ji lehce poplácal ee na levé straně hrudi. Ona se usmála.
  
  
  "Co si o tom myslíte?" Ji řekl. Pak se její nebezpečně zamířil k němu. "Teď jsi mě posloucháš, punk, a poslouchej dobře. Sandy je nyní moje babička, víte? Vypadni odsud k čertu a drž se dál. Ji znovu vidět tvou ošklivou tvář, Její накачаю ego tak, aby byl naplněn budeš vypadat, jako водолазный pás ". Chcete-li přidat trochu potěšení k jejich ohrožení, ji udeřil jeho ego volnou rukou po tváři.
  
  
  Шлепок zněl hlasitě v klidném ranním vzduchu. On se otočil a chytil za jednu kolem židlí, v obývacím pokoji, aby nedošlo k pádu. Hůl spadla na podlahu.
  
  
  Tanya skočil k němu. Vzala ego hůl a natáhla emu. Pak se obrátila ke mně. "Tobě nebylo třeba tak silně ego porazit. Jsi mohl prostě říct emu".
  
  
  Její stála tiše a wilhelmina následoval volně visel na mé ruce, zaměřená na podlahu. "Chci, aby to pryč odsud", - řekl jemně jsem.
  
  
  Mike заковылял na den. Když Alice otevřela emu, to upřeně se podíval na nah. "A jsi tady, protože
  
  
  chceš zde být také? "
  
  
  Ona přikývla. Vyšel do chodby a otočil se ke mně.
  
  
  Ji zvedl "Люгер". "Ještě něco jsi hotel, punk?"
  
  
  "Ano. Byl jsem zvědavý, jak bude policie má zájem na tom, jak se jí zlomil nohy".
  
  
  "Když omrzí život, zeptejte ih".
  
  
  Alice zavřela dveře. Na několik sekund se chytila za kliku a уперлась hlavou do dveří. Pak se obrátila ke mně tvář. Je to těžké nadechl. "Co myslíš?"
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Myslím, že si koupil to. Pokud by se někdo zeptal ego, myslím, že on by řekl, že viděl, Sandy a Акасано".
  
  
  Ona se otočila na den a šla do kuchyně. Ji, slyšel, jak vytáhla kolem skříně sklenici a naplnila ego vodou. Jeho obsazení Вильгельмину za minutu šatů a zastavil se ve dveřích.
  
  
  To прислонилась ke mně zády ke dřezu. "Myslím, že se něco děje, Nick".
  
  
  "Co je?"
  
  
  "Je mi špatně z toho, co jsme udělali s Mikem". Ona se ke mně obrátila tvář. "Акасано byla nejnižší typem bytosti, o kterých se jí kdy slyšel. A Nick, její začínám si myslet, že jsi to on".
  
  
  Její usmál se whoa. "Pak jí musí být dobře справляюсь s jeho prací".
  
  
  Ona běžela do kuchyně a objala mě kolem pasu. "Já nikdy nechci tě nenávidět, Nick. Nikdy."
  
  
  Telegram přišel, není kdy.
  
  
  
  
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  
  
  
  Moje uši se začaly objevovat, když je letadlo na Римма přistál na letiště v Palermu, Sicílie. Dole rozkládá deka kolem vinic, podobné стеганое deku, тянущееся na stavby v Palermu.
  
  
  Sedí vedle Tanya сжала ruku. Oba jsme věděli, že je to všechno. Jsme přesvědčeni, Matka v ranním světle, když byl opilý, ale to byla nejvyšší zkouškou. Nick a Tanya jako by už nebylo. Jedna chyba tady, a budeme devíti agenty, ale deset, přidat na seznam.
  
  
  Návod v телеграмме byly rovné a přesné. Ji musel rezervovat si letenku na první dostupné cesty kolem Mezinárodního letiště kennedy, ny otevřeně v Řím. Odtud ji mohl vzít na výlet do Palerma. Hotelová limuzína čekal, aby mě otevřeně na hotel Corini, kde ji регистрировался, a pak čekal, až mě budou kontaktovat.
  
  
  Nikdo v Palermu neviděl, Акасано deset let. Tato skutečnost pracoval pro mě. Se mnou Sandy taky nebyl problém. Ona byla moje žena. Kolem svého výzkumu jí bylo známo, že tyto části muži brali své ženy s sebou na služební cesty.
  
  
  DC-10 sklouzl pás, lemovaný, pak se ozvalo blbec, když se kola dotkla a zaječela. Jsme s Таней расстегнули bezpečnostní pásy.
  
  
  Na ní byl snadný lázně-oblek, který působilo to jako by Tane příliš jasné, ale je vhodný pro Sandy. Na blůzu pod krátký жакетом tři horní knoflíky byly расстегнуты, otevření slušný zářez. Její sukně byla o jednu velikost menší, a dostatečně krátký, aby se potěšit každého mužského páru v letadle. Na její tváři byl výraz mladistvé podrážděnost. Zralé, plné rty, накрашенные a mrazivý; příliš mnoho make-up pro modré oči; čelisti, вырывающие dásně, působí až do krajnosti; iluze spočívala v kompaktní a neznalosti stylu.
  
  
  Příliš rozvinutá Lolita, velmi mladý agent ACH, Tanya systému jmelí talent vykreslit a pak, a další.
  
  
  To прислонилась k mému boku, stiskla mou ruku.
  
  
  Letadlo подрулил k terminálu, a čekali jsme, dokud příčky tlačil na den. Kochat se výhledem na místě v okně, jeho jsem si všiml několika čekajících na taxi, stejně jako čtyři mikrobus Fiat s názvy hotelů po stranách.
  
  
  Můj pohled se přesunul na stroje, na osoby, ожидающей davu. Každý obličej byl pečlivě zkoumán. Domnívám se, žádný důvod pro toto. Ale za roky práce agenta v AX ji získala mnoho nepřátel. U mě stalo zvykem kontrolovat jednotlivé osoby v každém davu. Člověk nikdy neví, odkud se mohla brýle vraha. Ale v tomto davu se dočkat, až přivítat příchod na celé letadlo.
  
  
  Uvedení ruku na loket Thani, ji pomalu pochodoval uličkou. Hezká улыбающаяся letuška doufala, že nám líbil let, a že jsme dobrý čas v Palermu. Jsme s Таней vyšel na jasný slunečný svatý a teplo. V dolní části schodiště řidiči taxi a autobusy požádali našeho záštitu.
  
  
  Cestující letadla, pohybující se na volný prostor od letadla do smyčky drátu plotu, nevěnoval pozornost výkřiky řidičů. Byly objetí a polibky, když se setkali s blízké a drazí.
  
  
  Na prováděné výpočty jednoho z dodávky bylo napsáno "Corini Hotel". Stále drží za loket Tanya, její plahočí přes смуглых výnosné k автобусу. Několik lidí následovaly za sebou, a každý mi řekl, že u nich je to nejlepší taxi na celé Sicílii. Ale když jsme dosáhli
  
  
  autobus, všichni muži šli zpátky, kromě jednoho.
  
  
  Přišel k nám tím, že se jeho temné oči odtrhnout od toho místa, kde měly být bradavky Thani. - Chcete, aby vás odvezen do hotelu Корини, stojí pán?
  
  
  "Ty jsi", - stručně řekl jsem. "Pokud si myslíš, že to dokážeš odtrhnout oči od mé ženy na dostatečně dlouhou dobu, aby se vydat na cestu."
  
  
  On rozpačitě přikývl a odvrátil. "Máte zavazadla šeky, stojí pán?"
  
  
  Její podal ih emu a vypadal, jako by klus jde k terminálu. Už jsme prošli celní, když přistáli v Римэ.
  
  
  "Myslím, že je to roztomilé," řekla Alice, díval se na něj.
  
  
  "Jsem si jistý, že ano. A jeho důvěru, že on si myslí, že jsi víc než jen hezká".
  
  
  On se vrátil o deset minuta s našimi zavazadly, a my všichni jsme tuto hru na autobus, "Fiat". Náš řidič byl tak divoký a pískací, jako všichni ostatní. U nás s Таней obzvláště ne bylo rozhodnutí památky; trvalo to všechno, co u nás bylo, aby se jen držet. Pouze v jednom místě, kromě Риммы, ji viděl na silnici více divokých maniaky: Mexico city.
  
  
  Konečně jsme se pištění se zastavil před starým, усыпанным пряниками, разрушающимся stavbou, která, soudě podle zářící nad vchodem označení, říkalo hotel Корини. Náš chlapec představil tyto tašky dovnitř a ne příliš jemně hodil ih před stolem.
  
  
  "Jste si rezervovali sousední pokoje pro Thomase Акасано a Sandy Катрона?" - zeptal se ho úředník.
  
  
  Podíval se na knihu, bifokální bodů. "Ach, ty jsi." Pak udeřil rukou na колоколу, představí zatraceně hlasitý zvuk. V italštině řekl messenger dodávat naše zavazadla do pokoje čtyři, devatenáct a dvacet.
  
  
  Když ji odvrátil od stolice, její, cítil, jak někdo bouchne mě na rameno. Ji, otočil se a viděl východního člověka, отступившего na tři kroky a drží fotoaparát. Ego cíl наклонилась na kameru, a mě okamžitě oslepil jasný záblesk. Příliš pozdě jí ho zvedl ruku k obličeji.
  
  
  Když se muž otočil se k odchodu, její přistoupil k němu a chytil ego za ruku. "Já bych hotel koupit to foto, ještě jeden".
  
  
  "Nemluví-američan. Není понимай!" Snažil se отодвинуться.
  
  
  "Dovolte mi, abych vidět tvou kameru". Ji chytil za to.
  
  
  To отшатнулся od mě. "Ne!" - завопил to. "Nemluví-američan. Nechápu".
  
  
  Ji hotel vědět, jak, krejčí sakra, on se dozvěděl, že jsem američan. A proč je to hotel můj obrázek. V hotelové hale bylo několik lidí. Nic společného se zájmem sledovali, co se děje. Abych nemusel vše na vědomí. Tanya seděla na křesle, ale místo toho, aby se podívat na mě, podívala se na tváře v davu.
  
  
  "Můžete mě pustit!" - vykřikl muž. Pro toho, kdo nepochopil-američan, je to skvěle zvládla.
  
  
  "Chci vidět tvou kameru, hlasování, a všechny". Na mé tváře se úsměv, ale já jsem se ji snažil udržet ji. Dav se přesunula k nám. To ještě není stahl nepřátelské. V ní bylo dvanáct osob.
  
  
  Muž высвободил ruku. "Jdu. Odejdi v pokoji."
  
  
  Ji, šel k němu, ale on se otočil a běžel přes zádveří do vstupní den. Dav se posadil a podíval se na mě s lehkou zvědavostí. Její, obrátil se k nim zády, vzal Таню za ruku a zamířil k výtahu s otevřenou buňkou.
  
  
  "Co jsi o tom myslíte, Pane Tom?" - zeptala se Tanya, když jsme zastavili k этажу, kde byly naše pokoje.
  
  
  "Hotel by ji vědět. Někdo chce můj obrázek. A nyní se zdá, že to mají". Její, jen pokrčil rameny. "Může být, Николи chce, aby se ujistil, že je v hotelu opravdu přihlášen Thomas Акасано".
  
  
  Náš řidič autobusu následoval za námi, pomáhá messenger se zavazadly. Dal jim oběma dobrý tip, když jsme byli v mém pokoji, a zamkl za nimi dveře.
  
  
  V místnosti byl vysoký strop, a čtyři okna s výhledem na azurově modrou přístav. Byla tam postel s mosazným rámem s nebesy, odina commodus, dvě měkké křesla a pracovní židle se čtyřmi židlemi s přímou opěradlem. Plesnivé, horkého, tak ji otevřel okno. Pak ho byl schopen cítit vůni šaty. Rybářské lodě byly bílé na pozadí tmavě modré přístavu. Pro vertikální kotvení a uvázány čluny ji mohl vidět vrchol majáku. Přístavy obklopovala programy, příchozí a s výhledem na přístav.
  
  
  Ulice dole byly úzké, зигзагообразными, kaňony спрессованных budov, podobné složená z vaječných kartonů.
  
  
  Dole prošel člověk na "Ламбретте", ego zády струился tenký jako tužka, trochu kouře. Měl žlutý svetr, ale to ego se nenosí; to bylo u něj na záda jako plášť, se zavázanýma kolem krku rukávy. Její, sledoval, jak se rychle pohybuje dlážděnými ulicemi a slunce se odráží v ego sytě červené koloběžce. Po obou stranách ulice stáli "fiaty", šest set, v podstatě šarlatové.
  
  
  Dveře, spojující můj pokoj s Таниной, se otevřely, a ona prošla ec mi.
  
  
  "Není to krásné?" - řekla s úsměvem.
  
  
  Došla až k oknu, kde ji držel, a podíval. Ee ruka táhla k mé a lisované k hrudi. Pak se podívala na mě.
  
  
  "To se se mnou milovat".
  
  
  Ji, natáhl se k ní a притянул k sobě. Ona ochotně обнялась. Je to táhli nás do postele, a ona возилась se mnou vzlétnout s mě oblečení. Pod sukní nebo nízko-cut halenku u nah nic nebylo. A nám netrvalo dlouho, aby se natáhnout na bok, nahé, objetí přítele přítele.
  
  
  Jeho políbil ji tupým nosem, pak každé oko, pak ee úst. V jejím těle bylo teplo a hebkost. Její prozkoumal každý centimetr jeho těla, nejprve rukama, pak ústy.
  
  
  Ji, cítil její rty na sobě, váhavě zkoumá. Pokaždé, když se něco snažil, ona dělala pauzu, jako by pozice je nejistý.
  
  
  "Všechno je v pořádku", - zašeptala jsem. "Není tam žádný nedělal. Vše v pořádku. Uvolněte sami sebe. Dělejte to, co jste slyšeli, snili nebo si mysleli, ale nikdy neměli řešit to zkusit."
  
  
  Vydávala стонущие zvuky. Její se vrátil k ee krku, pak приподнялся, aby se každoročně na nah na slunci.
  
  
  To bylo тонкокостной a křehké. Ee prsa byly partou měkkost s tvrdými bradavky směrem nahoru. Pak to согнулась do ploché života a velmi úzkým pasem. Ji, věděl, že jsem mohl обхватить tuto pasu oběma rukama a dotknout velkého a středních prstů. Pak bylo zaoblený blesk stehen a hýždí, které přitahuje svým pohybem tolik párů očí mužů. Nohy měl dobrou formu a соединялись v malé kůži na kaštanovém sametu. To bylo доставляющее potěšení tělo, naplněné zápalem a молодостью.
  
  
  Její oči upřeně se podíval na můj obličej, zatímco jeho podíval na nah. "Sakra," řekla chraptivým šepotem. "Vezmi si to a užijte si".
  
  
  Ji udělal. Její přemístil své ústa na její rty a můj jazyk začal se vešly pohyby mého těla. Jedním pohybem jeho byl nad ním, a pak vstoupil nah. Sténání se přestěhovali do povzdech, a kolem jeho krku, téměř není вырвалось nám zvuk.
  
  
  Když ji pohnul se k ní, ji dovolil svému jazyku tah, jak je to možné podél její jazyk. Pak ji отодвинулся a natáhl jazyk a zpět. Ve delle to byly dva aktu lásky, dvě myšlenky. A ona mi ukázala, hej, jak se baví pohyb svého těla.
  
  
  To se s ní stalo náhle, a její tělo взорвалось incidentu. To цеплялась za mě, корчилась pode mnou a издавала ti, kteří truchlí, хныкающие zvuky.
  
  
  Nemohl jsem se držet zpátky. Jí byl letecky kouli naplněné vodou, a катящимся na dlouhé ploché poušti. Před vystupovat na velký trn na обветренной desky. Její, cítil, že vytáhnu, сжимаю a подпрыгиваю, až nakonec narazí na шипу, a veškerá kapalná voda tryskající skrze mne.
  
  
  Stalo se to znovu stejně.
  
  
  A pak jsme leželi na zádech, nahá, dokud slunce nás zahřeje mě, омывая postele. S полузакрытыми očima ji sledoval, jak vítr шевелит krajkářský opony, přinášejí s sebou pachy šaty, čerstvé hrozny, ryby a víno.
  
  
  Její pochodoval dost, sehnat cigarety a прикурить. Tanya přitulila se ke mně, hledá, a pak se najde dutinu na mém rameni pro jejich hlavy.
  
  
  "To je dobře," řekl jsem. "A ty taky."
  
  
  To ji přimělo přitulit se ještě lízat. Po chvíli řekla: "Si myslíte o zaměstnání, ne?"
  
  
  "Příliš mnoho otázek bez odpovědi", - řekl jsem. "Proč jsou všechny orientální? Byly tam dva v bytě, pak ten, že dole v hale. To, co udělal, takže svůj snímek? Pro někoho fotil ego? A proč?"
  
  
  Tanja odstěhovala z mého ramene a posadil se. Ona se ke mně obrátila vážně. "Máš alespoň ponětí, jak se s námi do kontaktu?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Ale myslím, že od tohoto okamžiku jsme měli lepší být ve střehu. Žádné uklouznutí, nic ani zdaleka vhodné. Mám pocit ohledně této práce, která se mi nelíbí".
  
  
  Políbila mě na špičku nosu. "Krmiv mě, můj krásný muž. Tvá žena je prázdná. Její půjdu оденусь".
  
  
  Když se odrazil od okraje postele, jsme slyšeli hlasité volání. Telefon stál na noční stolku vedle postele. Tanya замолчала.
  
  
  S cigaretou, stále болтающейся v koutě rta, ji zvedl sluchátko. "Ano, Акасано zde".
  
  
  "Stojí pán o Акасано", - řekl clerc. "Bylo mi řečeno, že zde na vás čeká stroj. V hale stojí muž. Nemůžu jí říct, emu, když přijedete".
  
  
  "Kdo poslal auto?" Její zeptal se.
  
  
  Ego ruka postele na náustku. Když se vrátil, jeho hlas vyskočil o zhruba deset bodů. "Stroj patří panu Розано Николи, stojí pán.
  
  
  "Budu přes patnáct minuta".
  
  
  "Pan". On zavěsil.
  
  
  Ji, podíval se na Таню. "To je on, Sandy, miláčku".
  
  
  to скрестил ee prsty na mě, pak se sklonil, aby vyzvednout halenku a sukni. To проскочила do svého pokoje.
  
  
  Její затушил cigaretu a sjel s postele. Oblékání, její zkouší svůj malý osobní arzenál. Její úmyslu nosit sportovní tričko s otevřeným rámem pod, слаксы a lehkou bundu. Předtím, než nosit šortky, ji zkontroloval Pierre a inzeruje malý plynový bomby sobě mezi nohy. Pak ji oblékl kalhoty a balet pantofle, vzal pouzdro Hugo a spojovací popruhy a пристегнул tenký jehlový k levé ruce. Pak ji oblékl košili a zapnul ji. Tričko barvy břečťanu, s límcem, zapínací, šedé barvy, s dlouhými rukávy. Když byl zapnut, ji strčil ruku do наплечную pouzdra, v níž byl wilhelmina následoval. Урезанный "Люгер" ležel výplaty přímo u mě pod levé podpaží. Nosit lehké sportovní sako, to byl připraven.
  
  
  Tanya potkala mě v hale. Jsme tiše přiblížil k výtahu s otevřenou buňkou. Hezká tvář Thani byl lhostejný, když jsme jeli. Její prohledali v lobby jsem člověka, kterého poslali nás vyzvedne.
  
  
  Nyní se dostáváme k вестибюлю. Ji zvedl páku a раздвинул den vleku s kovovými mřížemi. Tanya udělala dva kroky v hale. Její byl o krok pozadu nah, a jen co přišel k ní, když ho viděl.
  
  
  Dětství ve filmech o гангстерах vede k tomu, že jste získali určitou představu o tom, jak by měl vypadat bandita. Ve většině případů to je obraz špatný. Dnešní digestoř vypadá dnešní úspěch. Připomínají vám právníků, lékařů nebo bankéři. Ale bandit je bandit. Čas a metody se liší, ale organizace tak, a ne přerostla potřeba торпедах nebo jako ih se někdy říká, v lidech-svaly. Oni vykonávali náhodné práci. Byli to oni, kdo прикреплял betonové bloky k лодыжкам, osoby starší hlaveň automatu, trčí na projíždějící auto, oni, kdo vám řekl, že Mike, Tony, nebo Al chtějí vás vidět. Chlapci na zavolání.
  
  
  Розано Nádvoří poslal za námi торпеду.
  
  
  On se neohrabaně zamířil k nám, když jsme odcházeli, kolem vleku, jeho obrovská ramena byla šíře od dveří. Na nen byl bílý tropický oblek, облегавший ego svaly. Ego ruce visí dolů téměř na kolena, klouby byly pohmožděný a деформировались od rány, příliš velké množství lidí, tvář byla pokryta ранками, skvrnami a špatného úhlu z důvodu příliš mnoha tahy jednoho druhu.
  
  
  Kdysi dávno to byl odborník ve výstavním kruhu. To bylo možné říci na скрученному masem, které dříve bylo ego ušima, a na křivky z-formoval forma ego nos. Ego oči byly skoro schované za dvěma vrstvami masa od golfového hřiště. A jizvy bylo velmi mnoho. Mastné jizvy nad oběma obočím, nepříjemný v místě, kde lícní kosti прорезала kůži; osoba vypadalo бесформенным, měkký a бугристым.
  
  
  A jeho si všiml ještě jedné boule. Boule pod levé podpaží v tropickém obleku.
  
  
  "Pan Акасано?" - řekl, že s nízkými носовым řítí.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  Ego hloupé oči метнулись se mě na Таню. "Někdo takový?"
  
  
  "Moje žena."
  
  
  "Ehm... chybička se vloudila". Je to velmi моргал a díval jsem se z dálky, jako by snil. "Ty si myslíš, že půjdeš se mnou."
  
  
  Ji vzala Таню za loket a šla k переезжающим přes zázvorový vstupní hala. Když jsme přišli k vstupní den, on se zastavil a obrátil se k nám.
  
  
  "Její Квик Willy, - řekl on. "Já vím, že si Thomas Акасано, ale nevím, jak se jmenuje ee".
  
  
  Její zeptal se. - "Musíte vědět?"
  
  
  On zamrkal na tom několik sekund. "Aha. Na účet ji musí představit".
  
  
  "Pro koho?"
  
  
  "Ano, chlap v autě". On se otočil zády a vyšel na chodník. My jsme šli za ním.
  
  
  U chodníku čekal černý mercedes 300-series. Když jsme přišli k němu, ji viděl číňan sedící na předním sedadle. On bez jakéhokoliv výrazu tváří sledoval, jak jsme přišli.
  
  
  Rychle Willy zastavil nás, vzal mě za ruku. "Musím prohledávat tě", - řekl on.
  
  
  Jeho zvedl ruce a dovolil mu bylo pohladil mě po hrudi. On západu dovnitř lehké sportovní kabátce a vytáhl Вильгельмину. To pak poplácal mě na bocích a nohou. Velmi málo nálezci někdy vzít Pierre nebo Hugo.
  
  
  Pak se obrátil k Tane, a poprvé za dobu našeho setkání ego malé vybledlé zavřenýma заблестели. "Já taky, musí ji prohledávat".
  
  
  "To si nemyslím", - řekl jemně jsem.
  
  
  Malé oči Willey просверлили díru upřímný v mém gólů. I číňan se naklonil natolik, aby každoročně. Bylo ticho.
  
  
  Mimmo jel krve červené "Fiat", bez tlumiče. Pak druhou. Pak jeli tři "Ламбретты", ih motory vydávali konstantní hluk двухтактного motoru. Úzké uličky вились na všechny strany. Od jasného slunce s praporci a chodníků nepronikly jemné tepelné vytéká. Tři bloky za nás byl přístav, ale i zde přicházející pachy šaty.
  
  
  "Musím ji prohledávat," - řekl Willey. "Dostal jsem rozkaz
  
  
  Číňané pečlivě sledovali za mnou. Byl bezvadně oblečený v šil oblek na míru, kolem shark kůže světle hnědé barvy. Tričko bylo bílé, kravatu v hnědé a žluté pruhy. Ego obličej byl zvědavý výraz zábavy. Oči jeho byly, samozřejmě, šikmé, vysoké lícní kosti, obličej hladký. On vydal přesvědčivý pohled, jako kdyby měl několik problémů, se kterými se nemohl vyrovnat a zvládnout to dobře. To vypadá jako typ člověka, který bere na sebe odpovědnost a zaslouží si jakýsi strašný respekt ze strany ostatních. V tom taky bylo krutost. Sedí tam s tímto удивленным pohledem, on popřel zprávy v médiích zprávy se mi загорающую гремучую hada. Jsem pochyboval, khem byl tento člověk.
  
  
  "Nemůžeš ji čistit, Willie," řekl jsem.
  
  
  Může jí všechno zpackal. Tím, že odmítl dát Tane prohlídce, možná ji vytvářel zbytečné problémy. Předpokládám, Николи měl právo nechat své торпеде vyčistit všechny zbraně, do toho, jak jsme se dostali do vily. Ale sundala mě z obliga Tanya.
  
  
  To se lehce dotkla mé ruky. "Všechno bude v pořádku, drahá," řekla. "Nejsem proti".
  
  
  "Nechci, aby tě лапал tento darebák za".
  
  
  "To nebude dlouho hledat." Udělala dva kroky vpřed a málem narazil na Willey. Lehce приподняв ruce, podívala se do искалеченное tvář Willy. "Dobře, velký chlapec, обыщи mě," řekla posezení rta.
  
  
  On to udělal. To похлопывал všude, a i když hledání bylo rychlé a nic ukázal, Rychlý Willy to zřejmě líbilo.
  
  
  "Dobře," řekl konečně. Otevřel nám zadní dveře "мерседеса". "Ještě jsi mi neřekl, jak se jmenuje".
  
  
  Její usmál se na emu. "Ve Skutečnosti, Willie. Její přesně nevěděl".
  
  
  Jsme na takovou hru na zadním sedadle a вздрогнули, když Willy zabouchl dveře. Když to selles za volant, číňan se točil na svém sedadle čelem k nám. Ego ruka ležela na zadní části sedadla. Na nen byly zlaté hodinky, a velmi velký prsten s rubínem na мизинце. Usmál se nám odhalil dokonalé zuby, šumivé bělost.
  
  
  Pak se natáhl ke mně pravou ruku. "Pan Акасано, jmenuji se Tai-Sheng. Jeho slyšel mnoho o vás".
  
  
  Ji vzal za ruku. Moc byla silná. "A vy, pane Sheng. To Sandy Катрон".
  
  
  "Ano, pochopil. Pěkné, slečna Кэтрон".
  
  
  Teď jsme všichni byli velmi dobrými přáteli. Willy rychle donutila vrnět "mercedes", a my hladce zamíchal v pohybu, "Fiat" a "Ламбретта".
  
  
  Sheng přikývl Sandy, a ona odpověděla, gesto, a když jsme se válí, to je široce se na mě usmál.
  
  
  "Mohu jí zavolat Thomas?" zeptal se hned.
  
  
  "Jistě, prosím."
  
  
  Úsměv se stal širší. "Můžete si, samozřejmě, oni přinesli seznam".
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  On natáhl ruku. "Розано poslal mě ho vyzvednout.
  
  
  Její usmál se na emu v revmatismu, pak se naklonil dopředu, uvedení lokty na kolena. "Pan Sheng, on není blázen," řekl jsem, při zachování hlas hladké, ale pevné. "Já nevím, jaké jsou vaše vztahy s Розано, ale jsme s ním расстадись více než deseti lety. Víme, že přítel přítele. Ego pokyny byly jasné; ji měl předat seznam emu osobně. Můžete urážet mě, vyžádat si seznam. Když tak, si myslíte, že jsem hloupá, a pan Sheng, nejsem hloupý ".
  
  
  Hlasem mírným, jako v kapitole olivového oleje, řekl: "Ujišťuji vás, pane, já jsem neměl na mysli, že jste byli... hloupí. Je to jen..."
  
  
  "Jsem si dobře vědom, že splní vaše záměry, pan Sheng. Chcete vypadat větší v očích Розано, získat zvláštní osobní milosti. No, dovolte mi říct, že jsme s Розано vrátíme zpět. Jsme velmi blízko. Vy a její můžu bojovat za ego pravou ruku, ale, pane, když jde o ego přátelství, zůstanete ve stínu ".
  
  
  Myslel si, že se nad tím pár sekund. "Kdysi jsem doufal, že budeme schopni spřátelit se".
  
  
  Jeho, cítil, jak se ve mně vaří vztek. Její, věděl, co je to za člověka a co chce. "Po dlouhou dobu, Sheng, jste se snažil zdiskreditovat mě v očích Розано. A teď jsi оскорбляешь moje mysl je dotazem na seznam. Jsme s tebou nemohli být přáteli. Jsme соревнуемся přítel s přítelem, a pouze jeden kolem nás vyhraje."
  
  
  To приподнял obočí. "Jen co jsme соревнуемся?"
  
  
  "Území. V organizacích ve spojených Státech panuje chaos. Potřebujeme vůdce a tím vůdcem bude Розано. Jsme соревнуемся o místo vedle ní, za velký kus koláče."
  
  
  Ego je hlas stahl více intimní. "Nejsem соревнуюсь s tebou, Thomas. Mám i jiné plány..."
  
  
  "Nevěřím ti". S těmito slovy ji, opřel se na sedadle. "Ale to všechno akademicky", - řekl jsem. "Розано bude naštvaná kvůli vám, protože jste testovali mě i mou ženu vyhledávány".
  
  
  "Bylo nám nařízeno".
  
  
  "Uvidíme. Dát seznam
  
  
  Розано, a nikomu jinému ".
  
  
  To поджал rty a důl, pokud plíce uita. Myslím, že v tu chvíli, pokud by se okolnosti, on je rád, zabil by mě. Pak otočil se k nám zády a díval se přes čelní sklo.
  
  
  Rychle Willey отогнал "mercedes" z budovy v Palermu. Nyní jsme projížděli выгоревшие na slunci chatrčí, kde ve špinavých terasy hráli смуглые děti. Kolem některé chaty byly vybledlé dřevěné ploty. Děti byly oblečené v рваную oblečení, stejnou špinavou, jako jsou oni sami. Čas od času ji viděl asi starší ženu, která se zabývá zametání hliněnou podlahu chýše, zastavil se, aby držet ruku na покрытому pak čelo.
  
  
  Její pocítil chladný závan odběr vzorků vzduchu, když Rychlý Willy zapnul klimatizaci na "мерседесе".
  
  
  A všude byly vinice. Celém hotelu, a bylo ploché, a úhledné řady vinné révy, zdálo se, že se táhnul přes nad každým kopcem.
  
  
  Ruka Thani vklouzl na sedáku, tápání můj. Ji si ji vzal a zjistil, že její dlaň je teplá a vlhká. Přešli jsme hranice. Až do této chvíle jsme mohli sednout na letadlo a letět zpět do spojených Států. Pokud by se něco stalo nečekaně, Hok mohl nás kontaktovat, a to buď odložit, nebo zrušit úkol. Pro nás všechny by bylo po všem. Ale teď jsme složili bodu, odkud není návratu. ACH, a Hawke byli mimo hru. Выживем jsme, nebo ne, závisí zcela na našich schopností.
  
  
  Cesta se pomalu zvedl na S-tvaru изгибам, které byly tvrdé a vyschlé zpětné odkazy. Rychlé Willy vedl počítač pomalý a obratně. Jeho divil, kolikrát se odvážel mafie k ih ustát. Naše uši se začaly objevovat podle toho, jak jsme stoupali k безоблачному nebi.
  
  
  Na vrcholu vysokého kopce se dostáváme k prvnímu вооруженному ochranky. Stál u brány s železnými mřížemi. Na obě strany přicházela vysoký betonový plot.
  
  
  Kromě pistole, u mužů na rameni visel automat. Když "mercedes" zabalil za poslední ukazatelů a pomalu jel k bráně, on se naklonil natolik, aby vidět všechny z nás, a zároveň vytáhl automat v pohotovosti.
  
  
  Willy rychle просигналил a začal zpomalovat. Strážce brány tlačil a tlačil ih. Usmíval se a mával rukou, když jsme въезжали na vilu. Jeho, všiml si, že na nen byl hnědé kombinézy.
  
  
  Po projití brány, ocitli jsme se uprostřed bohaté zeleně лужаек s olivovníky, umístěných tu a tam, a za nimi bylo ještě více vinic. Zámek byl skutečně před námi.
  
  
  Jak ji mohl vidět, to vypadalo, jako by vrchol kopce byl выбрита. Vila zastávala velikost téměř čtvrt míle. Dokud jsme jeli velký půlkruh na hladké jako olej, asfaltové silnici jsme projížděli přistávací podložku s vázána, reaktivní letadlo "Lear". Kolem zámku bylo mnoho budov. Обойдя zámek, jsme prošli tři tenisové kurty, golfové hřiště na devět jamek a velký bazén, posetý šesti красотками v krátkých bikinách. A pak obešli hlavní zámek k průčelí.
  
  
  Každé okno bylo zavřené drátěného pletiva. Nad každým vchodem byly grily, které byly pravděpodobně připraveny uzavřít všechny větrací otvory, jedním stisknutím tlačítka. Před dlouhým cihlovým veranda stála sedm bílých sloupů. Příjezdové cesty обогнула zámek. Rychlé Willy затормозил před jedním kolem sloupů. Od příjezdové cestičky k крыльцу vedli čtyři zděné příčky.
  
  
  Samotný zámek byl neméně působivý. Byl трехэтажным, postavený kolem červených cihel s tašková střecha. Okna se sedlovou střechou a okenicemi, a každý nějakým způsobem ohlašuje výhled na tmavě modré Středozemní moře.
  
  
  Willy rychle vylezl kolem auta a obešel před "мерседесом". Nejprve otevřel dveře Tai-Шэна, pak naše.
  
  
  Sheng začal stoupat po schodech, natáhl ruku k masivní vstupní den. "Sem, prosím, pane Акасано". V mastné hladký ego hlasu nebylo teplo, slova jsou ostré a řez konců v koncích.
  
  
  Ji vzal Таню za loket a šel za ním. Zámek vypadal něčím známým, jako by ji viděl, ego někde dříve. Ne, to není ten případ; Ji viděl, a jiné podobné pouze v New Orleans. Staré domy-plantážích Hlubokého Jihu. Musí být, Николи stálo stavu celého přetáhnout sem všechny tyto cihly a sloupy.
  
  
  Sheng zazvonil na dveře a téměř okamžitě jí otevřel obrovský černoch.
  
  
  "Michaels", - řekl Sheng. "Pan Николи k dispozici?"
  
  
  Na negre bylo žlutý rolák a šedé kalhoty. Ego cílem bylo обрита наголо. "Mluví se svou ženou, pane".
  
  
  Vstoupili jsme do mramorová podlaha, leštěná do lesku světlejší, než je moje balet pantofle. Záběry ve dvanácti nad námi visel velký lustr. Bylo to jako lobby. Přes klenuté dveří ji mohl vidět mramorová podlaha, fén, vedoucí k tomu, co vypadalo jako místnost.
  
  
  Naopak bylo schodiště a podlahy s koberci.
  
  
  "Ukážu ti tvůj pokoj", - řekl Sheng. On zamířil ke schodům. Jsme s Таней šli v závěsu, a Rychlý Willy замыкал.
  
  
  "Její hotel bych vidět Розано co nejdříve," řekl jsem, když jsme stoupali.
  
  
  "Ale samozřejmě," odpověděl Sheng. V ego slovech nebylo pocity.
  
  
  Když jsme šli na hřiště, on šel rovně. Tam byl chodbu s kobercem a dveřmi, rozložených po stranách. Co jsem nemohl překonat, tak je to obrovské masivnost tohoto místa. Všechny stropy se zdálo, že byl vysoký nejméně dvanáct metrů, a den se zdálo silné, jako jsou trezory. Bylo nekonečný počet pokojů.
  
  
  Pokračovali jsme jít. Pak, bez zjevného důvodu, Sheng zastavil se před jedním kolem dveří. Vytáhl klíčenku kolem kapsy a vyštěkl dveřmi.
  
  
  "Váš pokoj, pane Акасано", - důrazně řekl.
  
  
  "A co mé ženy?"
  
  
  Stál a ospale se podíval na můj hrudník. Neuvědomil jsem si, jak je to malý. Horní část ego hlavy byl asi na dva palce pod mou bradu.
  
  
  "Máme pro nah ještě jeden pokoj".
  
  
  "To se mi nelíbí", - řekl rozzlobeně jsem. "To se mi sakra nelíbí se nám".
  
  
  Pouze tehdy ego šikmé oči se zvedly k mé osobě. "Pan Акасано", - řekl on unavený hlas. "Jen jsem se provést touha Розано. Prosím, počkej uvnitř."
  
  
  Ego ruka ukázala na koupelnu. Měl jsem nepříjemný pocit v dolní části života. "Takový rozkaz ji musí slyšet osobně od Розано".
  
  
  Usmál se, ukazuje mi tyto dokonalé zuby. "Zakázku?" - řekl, приподняв obočí. "To není rozkaz, Thomas. Розано jen chce, aby sis odpočinul od cesty a přemýšlel o svém setkání s ním. Je tu čas pro ženy, ne? A čas pro klidné zamyšlení".
  
  
  "Řeknu vám, co můžete dělat se svým созерцанием".
  
  
  "Prosím." On zvedl ruku. "To bude v místnosti, která je vaše. Hej, to bude docela výhodné."
  
  
  Alice, vzala mě za ruku. "Všechno bude v pořádku, miláčku". Pak to pošilhávání podívala na Шэна. "Jsem si jistý, že pan Sheng člověk slova. Pokud řekne, že mi bude pohodlně, pak to bude v pořádku".
  
  
  Její povzdechl si. "To je dobře. Pojď sem a polib mě, baby". Udělala to, a udělali jsme to dobře pro daný druh, a pak ji pohladila ji po zádech. "Chovej se slušně."
  
  
  "Vždy, drahý".
  
  
  Všichni se usmívali. Ji, vstoupil do místnosti. Dveře se za mnou zabouchly. A to byl zavřený.
  
  
  
  
  
  
  Osmá kapitola.
  
  
  
  
  
  Porazit na dveře bylo zbytečné. Je to jako bojovat o cihlovou zeď. Její, obrátil se k němu zády a pohled kolem místnosti. Tam byla pohodlná postel, commodus, židle s dvěma židlemi a sténání - krajina Grand Canyon. Dvě okna skončil otevřeně na Středozemní moře.
  
  
  Ji mohl vidět обесцвеченный město Palermo dál dolů z kopce, a plachetnice, tiše двигающиеся sem a tam za přístavem. Soli byly vinice, olivové stromy a vysoká zeď. Ale olizuje jen mi bylo drátěného pletiva nad oknem.
  
  
  Kromě masivní hlavní den, bylo menší dveře, vedoucí do koupelny.
  
  
  Její chodil sem a tam. U nich bylo wilhelmina následoval, ale u mě zůstala moje malá plynová bomba, a jehlový. Jeho bych počkal, pokud to budou chtít, ale dlouho čekat nebude stahl. Nemohl jsem uvěřit, že Розано Николи ve delle zanechal instrukce svému bývalému příteli Акасано, aby byl zavřený. To už bylo na myšlenku Шэна.
  
  
  Neměl jsem jinou možnost, než přes tyto dveře. Takže, dokud se neobjevili ego, všechno, co jsem mohl dělat, je čekat. Její, šel do postele a protáhl se.
  
  
  Mnohé myšlenky проносились mám v hlav. Došlo k úniku informací. Nějak Николи si uvědomil svou pravou totožnost. Může být, že skutečný Акасано nějakým způsobem pak smrti mluvil o jeho smrti. Možná, že zanechal obálku s instrukcemi: "Otevřít, jen pokud se pije v určitém místě pravidelný šálek kávy každé ráno." Pak v otevřeném dopise bude vysvětleno, že on byl mrtvý, a agent AX byl poslední, kdo následoval za ním.
  
  
  Nebo možná to nějak souvisí s tím orientální fotograf, který fotografoval mě v hotelové hale. Obraz byl ostrý. Николи podezření, že ego je starý ještě Акасано byl zabit agenty vlády. Z nějakého důvodu se agenti chtějí proniknout do ego organizaci. Pošlou jednoho kolem svých dělníků pod rouškou Акасано. Ale Николи není jistý. Může být, Акасано ve delle není mrtvý. Existuje jeden způsob, jak se ujistit. Zeptejte se jeden kolem kuchyňských pracovníků vyfotit Акасано, když vstoupí do lobby hotelu. Porovnejte obrázek s těmito starými Акасано a podívejte se, zda existují nějaké rozdíly.
  
  
  Maskování může být tak blízko k dokonalé, jak je to možné. Ale žádná maskování nikdy nevyrovná skutečný test. Při pečlivé zvažování maskovat každý jednou se ztratí. A možná právě to se děje nyní otevřeně. Николи srovnání můj obrázek v hale s fotografií této Акасано než před deseti lety. Jak se člověk změní za deset let? Nestačí.
  
  
  To vše, samozřejmě, bylo čisté domněnkou z mé strany. Úvahy snědl část dne. Pokud to, co jsem myslel, byla pravda, pak mi to bylo nutné udržovat odtud. A potřeboval jsem najít Таню. Nebylo možné zjistit, v jaké místnosti, kterou ji dali. Její můžu prohledávat je to staré místo po neděli a stále není k nalezení a půl úkrytů.
  
  
  U mě byl jeden způsob, jak se dostat ven. To bylo nezodpovědné a může mě zabít, ale to byl konec.
  
  
  Oheň.
  
  
  Pokud ji zapálit část prostěradlo u okna a začnu křičet, hluk a kouř mohou přimět někoho otevřít ty dveře. Jsme s Hugo budeme čekat. Byl to jediný způsob, jak.
  
  
  Samozřejmě, že celá místnost může být звуконепроницаемой, a v tomto případě ji сгораю až do smrti, nebo moje plíce naplní kouřem. Ke všemu ji, zapálil jeden kolem svých cigaret se zlatým hrotem.
  
  
  Ji, rozsvítil a podíval se na boudě mnou navždy. Nejprve musím namočit. O to se postará fén v koupelně. Pak jsem ležel na podlaze, накрыв tvář vlhkým hadříkem, kouř chvíli nevadí.
  
  
  Перекатившись k okraji postele, její právě свесил nohy přes palubu, když uslyšel cvaknutí zámku na den. Její, jen pokrčil rameny, a Hugo spadla mi na ruku. Její coming out v této místnosti, a bylo mi to jedno, přes koho bych musel projít, aby se to udělat. Klikl zámek dveří a dveře распахнулась. Jeho růže.
  
  
  Dveře otevřel Michaels, černoch. To tlačila vozík. Když vedle mě byl vozík, sundal kryt s pokrmy. Chci, aby vypadala hustá a chutné. Také byly pečené brambory a zelené fazole. Vedle hlavním chodem byla obloha kolem salát a malá láhev chablis.
  
  
  Michaels se usmíval. "Pan Николи si myslel, že budete mít hlad, pane,".
  
  
  Jí ne viděl, ale pochopil. "On ještě mluví se svou ženou?" Její zeptal se.
  
  
  "Ano, pane." Chablis byl v kbelíku s ledem. Майклз втыкал vývrtku v horní části láhve. To s lehkou bavlnou vytáhl zátku a nalil do sklenice trochu bílého vína. On mi podal sklenici. "To splňuje váš souhlas, pane?"
  
  
  Její, отпил trochu vína a dovolil emu otočit kolem mého jazyka. Na chuť to bylo velmi mírné.
  
  
  "Pan Николи se omlouval za to, že zamkl dveře, pane," - řekl Michaels. "Bylo to potřeba, aby jste věděli, kde se drží dívku. Od tohoto okamžiku se dveře budou otevřeny, pane".
  
  
  Její zamračil se. "Koná? Proč miss Катрон drží?"
  
  
  Michaels pokračoval s úsměvem. On se uklonil, ustoupil za dveře. "Pan Николи vše vysvětlí".
  
  
  "Co je to p / kdy?"
  
  
  "Brzy, pane". On se otočil a odešel. Nejenže jsou zamčené dveře, ale nechal ji otevřenou.
  
  
  Eda остывала, takže jeho vzniku. Bylo hezké se dozvědět, že jsem musel spálit toto místo. Její el-veselá, částečně proto, že nevěděl, co očekávat, a částečně proto, že se mi nelíbilo, jak se mnou zacházeno.
  
  
  Když narazíme na překážku, která, jak víme, není tam žádná naděje na vítězství, se cítíme velmi skutečný strach. Ale nečekané vytváří strach, který stojí sám o sobě. Je to nesnesitelné, hluboká panika, která se zabývá působí na vaše střeva.
  
  
  Jeho byl tak intenzivní, že nemohl jíst více než dvou-tří kousků. Proč schovala Таню? Snaží se na mě něco navléci? Může být, oni mučit ji, aby řekla jim, kdo jsem ve delle.
  
  
  Hugo byl opět v ножнах. Její hrubě tlačil vozík a vykročil přes místnost. Najít schody vedoucí dolů, byla hračka. Ale předtím, než opustí hřiště, jeho inspekci chodby. Nevěděl jsem, co jsem očekával najít. Tanya, jmenuji?
  
  
  Bylo by jednodušší, kdyby ji mohl vidět celý zámek. Pak bude jednodušší se rozhodnout, kde je nejlepší zasadit dívku.
  
  
  Ji, sestoupil na nezámrzou kobercem schodech, dvě najednou. Když její příchod na spodní příčce, Майклз опорожнял popelníky. Popelníky vypadala tak, jak v kinech. On přikývl jsem a usmál se, když ji předávali mimmo.
  
  
  "Užijte si večeři, pane Акасано?" zeptal se.
  
  
  "Trochu." Ji, vstoupil do kanceláře a rozhlédl.
  
  
  To bylo pánské koupelna; knihy stáli podél každé stěny. Bylo hodně tmavého dřeva a černých kožených křesel. Ve středu místnosti stál obrovský dubový židle. Další dveře vela
  
  
  na jednu stranu.
  
  
  Ji a vešel do další chodby se stěnami kolem tmavého dřeva a pokračoval v cestě na další den. To vedlo k obrovské kuchyni. Co mě překvapilo, tak je to kouř ve vzduchu, doutník, cigareta a šnorchl. Samotná kuchyně byla záležitost ostrově; dřez, sporák, trouba a psací židle byly lemovány v продолговатом podobě uprostřed podlahy. Bylo ještě jedny dveře, která se zabývá, by mělo být, bylo zanedbání povinné péče veranda. Hlas tam, kde byly.
  
  
  Pět mužů sedí u karetního stolku a hrají poker. Když jí přišel, oni pozvedli oči, кивнули ve znamení ahoj a vrátili se k hraní. Kouř zde byl ценымногие silnější. Všichni byli jako mafie. U nich byly искалеченные uši, zakřivené a pokryté skvrnami tváře, zlomené nosy. U nich byly natočeny kabátce, a dokonce se snažili skrýt наплечные pouzdra, visící pod levou rukou.
  
  
  "Chceš posedět pár her?" - zeptal se jeden kolem nich.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Ne, děkuji. Myslím, že to prostě podívám trochu, pokud je vše v pořádku".
  
  
  "Samozřejmě." Muž rozdává karty. "Jacks or better", - řekl to ostatním. Pak podíval se na mě. "Jsi starý kamarád Розано, vlastně je?"
  
  
  Ji zapálil jeden kolem svých cigaret. "Ano. Budeme se vracet daleko zpět".
  
  
  "Otevřu", - řekl jiný muž. Kdy hodil dvě červené, byl slyšet zvonění plastových žetonů.
  
  
  "Podle mě", - řekl, že ten, kdo byl vedle ní. "Je pro mě příliš", - řekl další muž. Šel, až došel na prodejce.
  
  
  Hodil do banku dvě červené žetony. "Zvedněte se vám naše centů. Karty".
  
  
  Když se složil karty, dal si dvě karty.
  
  
  "Zachování kopy?" - zeptal se odhaluje.
  
  
  "Tobě bude stát přijít na to, Louie".
  
  
  Louis hodil dvě červené žetony. "Nám policajta".
  
  
  "Ještě deset centů," - řekl obchodník. Pak se na mě, zatímco Louis se podíval na své karty a přemýšlel. "Takže, Розано hodně změnila v průběhu let?"
  
  
  "Nevím," řekl jsem. "Jeho ego je ještě neviděl. On mluvil s jeho ženou, s nimi fretky, jak to přišlo".
  
  
  Muž chápavě usmál přikývl. "Ještě jedna bitva. To může trvat hodiny. Jí pořád říkám emu:" Розано, všechny jeho době opakovat ". Co musíš udělat, tak to podržet nějakou sladká mladou babu, pak ti bude snazší vzít tuto svou ženu. . Ale on mě poslouchá? Ne. Jediný, koho poslouchá, je to zatracenou věc. To totiž není za starých časů, ne? "
  
  
  "To není přesně tak," řekl jsem. "Dříve člověk trochu respektoval své přátele".
  
  
  "Ano, pravděpodobně."
  
  
  "Volám", - řekl Louis, zvracel dvě červené žetony. "Uvidíme, než jsi zatraceně гордишься, Al".
  
  
  Al usmál se a šířit své karty lícem nahoru před nosem Louis. "Vy jste od samého počátku prováděl telegram, Louis. Tři kulky".
  
  
  "Mizerný kluci a desítky", - s odporem řekl Louis. Hodil své karty, dokud Al загребал banky.
  
  
  Jí řekl: "proč tedy Rychlé Willy ne, je s vámi, chlapi?"
  
  
  Al zavrtěl hlavou. "Tento гук dělá Willy skákat. Chudému Willy se to nelíbí, ale co může udělat? Розано říká:" Udělej to, co ti říká Tai-Sheng, nebo se vrať do spojených Států, a жаришься na to je vražda, znásilnění. Ruce Willy spojeny. . "
  
  
  "Myslím, že to o tom slyšel," řekl jsem. "Školní učitel, ne? Držel ji na lodi tři dny".
  
  
  Al přikývl. "Je to příliš málo, co udělal s ní. Příliš mladý, možná dvacet dva... nebo tři. On je tak silný jako jeho porazil, že se bál. Takže, myslím, že on se rozhodl, že jediný způsob, jak - je snížit ji noha. úplně vypnout ".
  
  
  Její použil jeden kolem ih popelníky, aby uhasit cigaretu. "Jak se dostal takový název, jako je Rychlé Willy?"
  
  
  Al upřeně se na mě podíval. "Není недооценивай Willy jiný. To může, a není duševní gigant, ale je to velmi rychlé. Dostal název Rychlý, protože je to velmi, velmi rychle vezme do ruky zbraň a dělá tyto první tři výstřely. "
  
  
  "Nechápu." Její stál, закинув ruce za zády, zatímco muž vedle Алом orientuje.
  
  
  "Ta hra", - řekl on. "Jacks or better".
  
  
  V zadní dvůr byl ok. Její obešel poker židle a vyšel ven. Bazén se nacházel asi padesát metrů přede mnou. Je zřejmé, že dívka vstoupila dovnitř.
  
  
  Dobře udržované trávníky a stékaly pod olivovníky ve všech směrech kolem bazénu. Daleko nalevo ode mě byly tenisové kurty; pro oázou stromů, trávy a budov se táhnul přes vinice.
  
  
  Její vyšel o zámku, prošel mimmo u bazénu a sestoupil z první řady vinic. Vinice byly vymazány z hroznů. Celém hotelu, a mezi nimi byla měkká jako prášek. Po ujetí přibližně dvacet stop v řadě, znovu se podíval na zámek.
  
  
  Stál majestátně a připomínal starý dům na plantáži Virginie. Každý, kdo jen že tam dodali, nebudete věřit, že on
  
  
  ne v Americe. Ale něco bylo špatně.
  
  
  To bylo poprvé, kdy ji skutečně podíval na zbytek cesty domů. Dům byl nevyvážený. V levé části místnosti, okna nebyla. Tři podlaží, okna jsou umístěny rovnoměrně, s výjimkou široké pruhy na konci. On nebyl tak široký, může být dost velké, aby se vešly do šachty výtahu. Ale údajně, to on je, není tak velká, jako v sám doma.
  
  
  Ji začal přes řady vinné révy, směrem k levému rohu domu. Pokud každoročně v zámku na přední straně, pak to bude pravá strana. Když se objevila strana, její měření. Žádná okna. Na celé pravé straně domu nebylo nám jednoho okna.
  
  
  Oni se snažili skrýt to, aby vedle olivovníků a vinné révy, zimolez, rostoucí v samém dům. Ale zeď byla prázdná - ani okna, naše dveře, nic.
  
  
  U Розано Nádvoří bylo součástí tohoto domu, na rozdíl od zbytku. Byl to tajný oddíl? To je místo, kde u nich byla Tanya? V раздумьях inklinující hlavu, její zamířil zpět do bazénu. Její skoro nevšiml, jak se Ke mně blíží Rychlý Willy.
  
  
  On se belhal, jeho dlouhé ruce houpal, jako vodní hadice. Hlasovat jen podle velikosti se tyto ruce byly olizuje k požárním шлангам výhledem na hydranty. Ego tvář byla хмурое výraz, když systém je podělal od slunce.
  
  
  Její čekala jsem, uvolněním ruky. Co je to hotel, ho znal. Může, on je naštvaný, protože jsem přišel přes místnosti.
  
  
  Není čas na to odejít a na pět metrů, jak jsem ji slyšel, jak to пыхтит. To kamarádit se, zvedl ruku. "Pan Акасано", - řekl, lapal po dechu.
  
  
  "Pokračuj tak tah, Willy, a u tebe se to stane koronární nemoc".
  
  
  "Hehe-he. Ano, je to dobrý případ. Ischemická choroba. Aha. Je to srdeční záchvat, ne?"
  
  
  "Ano, Willy".
  
  
  On stál přede mnou, díval se otevřeně na vinice. On si otřel tvář a rosení kapesník. Na jeho искалеченном a pokryté zjizvenou tvář byla soustředěným výrazem.
  
  
  "Musím ti něco říct", - řekl on.
  
  
  "Co Willie?"
  
  
  Díval se do dálky, na vinice, моргая a mračí. Ego sípání a dušnosti byly nosní. Bylo mu, by mělo být, bylo to velmi těžké dýchat.
  
  
  Pak ego tvář se náhle rozjasnila. "Ano. Розано řekl, že půjdu za tebou. On je ochoten vidět tě teď."
  
  
  Její, přikývl a šli jsme zpět k особняку. "A co mé beranu, Willie? Ona bude tam?"
  
  
  Kdyby mě slyšel, on si nevšiml, to. On jen stále kupředu. V tomto bodě ego nebylo možné zaměnit s takovými složitostmi, které chápali mé otázky, on se zaměřil jen na jednu věc - dostat na den na zámku. Dokud to спотыкался, je to skoro slyšel, jak si myslí. Pravá noha, potom levá, pak pravá. Teď blízko. Kam pak den otevření?
  
  
  Dveře se otevřely a já jsem ho následoval. I když kouř je stále ještě visela ve vzduchu, všichni hráči v pokeru jsou pryč. Soudě podle karet a chip na stole, musí pryč ve spěchu.
  
  
  Willy šel dál. Přes kuchyni a v krátké chodbě, примыкавшему do kabinetu. Sahá do schodů, on se zastavil, aby popadnout dech. Pak jsme vylezli na nich jeden po druhém. Майклза nebylo vidět.
  
  
  Na лестничной hřišti, otočil se doleva, a ne přímo do místnosti, v níž ji byl. Jsme prošli ještě několik dveří, které vypadaly stejně silná, jako ta, která se zabývá закрывала místnosti, ve které byl její. A pak se dostáváme k tupé sténání. Byl оклеен tapety a vypadal jako nit všechny prostory. Willy se zastavil.
  
  
  "Co to je?" zeptal jsem se, zamračil se.
  
  
  Pomalu se otočil, jeho hloupé oči zvědaví pohlaví. "Tlačítko někde tady." Pak zamračení zmizelo a znovu ego ošklivou tvář засветилось. "Aha", - tiše řekl. To byl objev, kterým sdílel pouze s sebou.
  
  
  Ego velký prst se dotkl malé čtvercové kusy lišty a najednou se ozval bzučivý zvuk. Zeď se začala pohybovat. Pomalu vklouzla na stranu, a když je otevřel, otevřel další chodby na druhé straně s dvojitými dveřmi na konci.
  
  
  Tento sál byl dobře osvětlen. Její následovala Willy k dvojitým dveřím, slyšel tlumené zvuky hlasů, když jsme приближались k nim. Willy otevřel jednu uvolněním ještě kouř, pak ustoupil stranou, nechal mě jít.
  
  
  Nemůže být pochyb o tom, kde jí byl. Безоконная část domu. Ji viděl v dolní části lidí, hrající poker. Stáli skupinou, všichni s drinkem v ruce. A pak ji uviděl Розано Николи.
  
  
  Stál ke mně zády, ale já to viděl dost filmů s ego zahrnující zjistit ego na první pohled. Майклз právě připravil emu nápoj a natáhl emu.
  
  
  On se otočil a spatřil mě. Tvář byla ценымногие starší, než ve filmech, které ji viděla, ale roky byly protože mu milí. Nosil perfektní
  
  
  stylový kostým z drahých materiálů. Fyzické Dvoře byl коренастым, s krátkými, krátkýma nohama a velkým břichem. Byl skoro úplně plešatý, s výjimkou šedých vlasů na každém uchu. Ego tvář byla kulatá jako meloun, a přibližně stejné textury kůže. Mléčně šedé oči se na mě podíval přes bifokální místech bez obrouček; nos byl malý a drzý, ústa - přímé, trochu vyšší ego dvojité brady.
  
  
  Byl to člověk, který chytil organizovaný zločin v USA. On se přemístil ke mně, paže, stojím asi pět metrů devátý, s úsměvem, který ukazoval zlaté výplně.
  
  
  "Tommy!" křikl. "Tommy, jsi starý psí synu!"
  
  
  Její скривился v úsměvu, kterou viděl na fotografiích oblečení Acasano. A pak jsme skočil přítele na přítele, mazlení, se objevilo na zádech a хрюкали.
  
  
  Николи poplácal mě po плоскому břichu. "Jak to děláš stejně? Podívej se na sebe, krejčí bože, tobě je padesát sedm let, stejně jako já. A podívej se na sebe. Kompletní sada vlasů, a podívejte se na tento zatracený život!"
  
  
  S úsměvem, похлопала její ego na nočník. "Život je dobré pro vás, Розано, ne?"
  
  
  Měl slzy v očích, tento malý človíček, který se podobá kapitolu úvěrového oddělení banky. Ego ruka objala mě za rameno, a ego je česnek dech na dosah k mému uchu. "Víte, že je dobré mít zde spojence. Tommy? Člověk se dostane na své místo, on neví, komu věřit víc", - šeptal hlas ega.
  
  
  "Jsi меняешься, Розано," řekl jsem. "Vždy podezřelé".
  
  
  On ho zvedl ke mně ukazováček. "Mám důvod. Věř mi, Tommy, mám důvod. Hej! Ale co to je? Поминки? A?" Ego ruka udeřila mě po zádech. "Hej, kluci! - vykřikl ostatním mužům. - Chci, aby jste se seznámili s mým nejlepším zatracenými kamarádem na světě! Michaels, krejčí vezmi, u Tommy prázdné ruce! "
  
  
  "Postarejte se o tom otevřeně teď, pane," - řekl Michaels s úsměvem. Podíval se na mě. "Pan Николи říká se, že budete mít jeho syn otevřeně z vodní pasti. Ve skutečnosti je?"
  
  
  Jí přikývl, vzpomínal, že se to líbilo Акасано.
  
  
  "Tommy, - řekl Николи, když doprovodil mě ke skupině, - to je El, Louis, Rick Šroub, Spoušť Jones a Martino Гаддилло, nejlepší zatracený člověk v tomto-mail бизнесявляется".
  
  
  Ji, věděl, že jeden člověk s holí musel vypořádat s výbušninami, v podstatě dynamitem a нитролом, pro bankovní nebo zprávy federálních agentů.
  
  
  Rychlé Willy přistoupil k nám zezadu. "Dobrý den, šéfe," řekl гнусавым hlasem. "Nejsem prohledali ho, když vešel".
  
  
  Николи ho zvedl ruku k tváři Willey. "Co je s tebou, hlupáku? A? Máš zbraň? Dej mi! Jdi, jdi! Dej sem. Обыщи ego? On je můj kamarád. Vrátíme se do doby, kdy ti разбивали osoba během gangů. "Když u něj bylo wilhelmina následoval, podal mi Люгер. On znovu poplácal mě po zádech, když Майклз vrazil mi do ruky sklenici s vodou.
  
  
  "Děkuji," řekl jeho Dvoře. Obnovení люгер " do pouzdra, její, upil, pak прополоскал ústa vodou.
  
  
  Николи ухмыльнулся. "Dobrá věc, ano? Dobře?"
  
  
  "Výborně."
  
  
  "Nic jiného, než to nejlepší pro mého přítele, vlastně je?"
  
  
  Všichni jsme se usmívali sobě navzájem. Koupelna se příliš lišily od ostatních místností v domě, ale pravděpodobně bylo největší. Kolem byla roztroušena nábytek pro obývací pokoj, a podél jedné stěny - něco jako e-zařízení.
  
  
  Николи vedl mě k pohodlné vzhled pohovky. "Jdeme", - řekl on. "Pojď sednout a mluvit tam, kde jiní nemohou slyšet každé slovo".
  
  
  Upřímný naopak z toho místa, kde jsme seděli, stáli tv. Její všiml nedostatek Tai-Шэна v místnosti.
  
  
  "Розано", - řekl jsem a rozhlédl se. "Tato bezpečnost. A je tak silný, je to úžasné. Mravenec nemůže projít".
  
  
  Se skromně usmál se. "Grily a drátěného pletiva - nic". Naklonil se blíž ke mně, lízání, se snížila hlas. "Řekni mi, Tommy, jeho dělám chybu? Měl ji předat řízení organizace někomu jinému?"
  
  
  Byl to šílený vývrtky, a on to věděl. Pokud by jí řekl "ano", to by mě podezření. Stejně jí to není hotel.
  
  
  "Kdo jiný by to mohl udělat, Розано? Nikdo. Jen máš vůdčí schopnosti, aby převzal řízení nyní".
  
  
  Povzdechl si. "Ale proti mně tolik lidí. To už nevím, kdo jsou moji přátelé. Doslova minulý týden se někdo pokusil zastřelit, jednoho kolem mých zaměstnanců. Strany jsou uspořádány v linii, můj starý ještě. A je na čase přepočítat nosy . "
  
  
  "Víte, kde stojím".
  
  
  On poplácal mě na pokolení. "Ano, Tommy. Jí vím." Tv před námi zůstal prázdný. "Vy jste se postarali o to agent?" - náhle zeptal se.
  
  
  "Agent?" Pak ji pochopil, co měl na mysli agent AX, který sledoval tímto Акасано. "Ano. Trochu betonu, drátů a Atlantiku. O nen dobře postaráno".
  
  
  "Kde jste ego chytil?"
  
  
  "V mém domě. Nějakým způsobem se vloupal a ukradl telegramy, které máte, a
  
  
  poslali "
  
  
  "Oh?" Ego obočí изогнулись. "Jen telegramy, nic víc?"
  
  
  "Co ještě..." - chytil ji na sebe. "Moje ještě, Розано, já nejsem tak hloupý, aby vést seznam, kde ego mohl najít vládní agent".
  
  
  Usmál se. "Samozřejmě, že ne. Ale Tommy, ano, měl bys být opatrný. Tam jsou nepřátelé, velmi blízko k tobě."
  
  
  Její zamračil se. Možná, Акасано věděl, že on měl na mysli, ale jeho krejčí sakra, nevěděl.
  
  
  To pak přikývl jeho zářící tvář kupředu. "Vidět tuto tv? Je to blok cctv. V každé místnosti v domě, tajně nainstalované kamery. On se zvedl malý blok řízení. "S pomocí tohoto dálkového ovládání ji lze vidět z každé místnosti, kterou chci".
  
  
  "Jak jsem řekl dříve, Розано, můj přítel, tvé bezpečnosti závidět by každý muž ve spojených Státech".
  
  
  "Víte, v jakém vládního orgánu pracoval člověk, další za vámi?"
  
  
  Hlas se znovu, další vývrtky s подвохом nečekaně. Николи zažil mě? Pokud ano, pak proč? Jeho zjistil, že se začal potit.
  
  
  "Řekl jsem, že ne. "To neví".
  
  
  Николи se přiblížil k pohovce a díval se. "Copak jste prohledán ego pak bije?"
  
  
  "Ano... jistě, ale když nen nic nebylo nám dokumentů, naše identity".
  
  
  "Hmm". Opět se opřel zpět s promyšlený s výhledem: "Samozřejmě, že to není stahl bych přinést něco k vám domů.
  
  
  "K čemu všechny tyto otázky. Розано? Jste mě podezření?"
  
  
  "Ha!" - vykřikl, plácat mě po zádech. "Co je s tebou, můj starý ještě, a? Tam je svědomí?"
  
  
  Její slabě se usmál a všiml si, že zatímco jiní muži stále mluvil alespoň jedním kolem nich celou dobu sledoval za námi.
  
  
  "Moje svědomí je čisté. Jí byl věrný tobě, Розано".
  
  
  On objal mě. A když on se na mě podíval, v ego očích znovu stály slzy. "Můj starý ještě ji znám. Jsme s tebou zašli příliš daleko, zrady, ano? Ale je mi tě tak líto".
  
  
  "Líto?" zeptal jsem se, zamračil se. "Ale proč?"
  
  
  "Hodinky." On se zvedl řídící jednotka s židlí stojánek vedle pohovkou a stiskl tlačítko.
  
  
  Moje oči byly přilepené k televizi, když on začal zářit. Na obrazovce se blýskl klikatou linii, pak se objevil obraz.
  
  
  Byl pokoj. Nábytku nebylo, kromě jednoho židli s rovnou opěrkou. Dívka seděla v křesle, наклонив hlavu, takže jsem nemohla vidět jeho tvář. Když jí začal mluvit, na obrazovce se objevil Tai-Sheng.
  
  
  On ztratil část svého lesku. I v černé a bílé květina ji viděl, že se вспотел. V košili s rukávy, s расстегнутым límečkem a několika prameny vlasy viset na мочку, on přišel k dívce.
  
  
  Николи tiše seděl vedle mě. Pokud to dýchá, jí ne viděl. Tai-Sheng popadl dívku za vlasy a приподнял hlavu tak, aby jsme se mohli vidět osobně.
  
  
  To byla Tanya. Ee obličej byl pohmožděný a krvácení objeví. Její podíval nevěřícně. A když jsme se podívali, Tai-Sheng hit Таню na tvář. To pak sevřel pěst a udeřil ji do tváře. Jedním kliknutím se obrazovka zhasla.
  
  
  Její, obrátil se k Николи. "U tebe by být zatraceně dobrý důvod pro to", - прошипел jsem. "Je to moje babička, kterou plops гук".
  
  
  Zvedl ruce dlaněmi ke mně. "Prosím, můj je jiný. Jeho chápu váš šok. Představte si, jak jsme byli šokováni, když se dozvěděli o tom."
  
  
  "Ví, že? O čem, krejčí sakra, mluvíš?" Moje střeva spálil od vzteku. Ji hotel zlomit malého ублюдка, aby emu operaci na otevřeném skládání dolar nebo odtrhnout ступню.
  
  
  Ale on seděl a soucitně mi s úsměvem! Pak přikývl. "Vidím, že to обманула tě, Tommy, stejně jako všechny ostatní".
  
  
  Pro mě všechno šlo příliš rychle. Ji, snažil se pochopit, kde jsme udělali chybu. Musí být, můj obličej v rozpacích нахмурилось.
  
  
  "Tommy, jsi někdy slyšel o vládní organizaci s názvem AX?"
  
  
  Někde v mé hlav, nějaká část mě upoutal pozornost. Bylo mi snadno запаниковать. Místo toho se tato část mě ustoupila o dva kroky a podíval se na vše objektivně mýma očima.
  
  
  Таню mučeni. Ne kvůli tomu, že věděla оборудова mi. Koneckonců, Розано sympatizoval mi. On řekl, že mě taky podvedl. To znamená, neznají оборудова mi, ale o Tane. A Николи hotel vědět, slyšel jsem, zda ji někdy o AX.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny, pak jemně řekl: "Může být, mohl by si o tom přečíst v novinách nebo ročně něco v televizi".
  
  
  Николи vypadal spokojený, že jsem to málo, co vím o organizaci. On se ke mě, jeho oči zářily za бифокальными brýlemi. "Tommy,
  
  
  můj dobrý jiného, je to, jako FBI nebo CIA. Tento AX - vládní agentura, která chce nás zničit ".
  
  
  "To je nemožné."
  
  
  "Pro nás je to s tebou, milý příteli, je to opravdu se zdá nemožné. Tato naše věc, tato Koza Гордеева, příliš velký a silný, aby rozdrtit ji. Ale vláda se přesto nadále pokoušet, ne?"
  
  
  "Tak za to, co tady je moje žena?"
  
  
  Zlaté výplně třpytily. Tvá žena není můj Sandy Катрон, který ona předstírá, že je. Ve delle to agent AX pod pokličkou, poslaný sem, do Palerma, aby mě zabil! "
  
  
  Moje ústa se otevřela. "Nemůžu uvěřit, že to," řekl jí šeptem rychle.
  
  
  "Dokud Sheng nepodařilo zjistit jeho pravou totožnost, ale má způsoby. Bude to chvíli trvat".
  
  
  Její trávila hřbetem ruky na rty, pak se narovnal složit kalhoty. On pozorně sledoval, jak se mnou, a já jsem věděl to. Ukázat něco, kromě šoku, je to nějaký, co by řekl. Ji přesvědčil, že moje ruka se třese, když svítí jeden kolem cigaret.
  
  
  "Розано", - tiše řekl jsem. "Ne, já se kolem těch, kteří jsou ve spěchu, s vašimi závěry. Ji znám Sandy nějaký čas, možná ne tolik, kolik vím o vás, ale dost dlouho. Slyšet něco takového o ní - je to hluboký šok. Jak moc jí obdivuji, jsi ty, můj je jiný, nemohu přijmout to bez jakýchkoli důkazů ".
  
  
  On mi položil ruku na rameno. "Je logické, Tommy, hlas, proč jsem vždy obdivoval tebou. Logicky. Samozřejmě, že u vás musí být důkazy, a jí ih tě. Koneckonců, k čemu přátelé, a? Její otevřu ti oči na to".
  
  
  "Možná se mýlíte".
  
  
  "Ne," řekl, zavrtěl hlavou. Ego ruka stále byla u mě na rameni. "Sheng ukázal se být dobrým spojencem. Ego lidé všude".
  
  
  "Sheng - osoby, za které je třeba sledovat", - řekl jí bez jakýchkoliv pocitů. "To je daleko."
  
  
  Николи přikývl. "Někdy se mi zdá, že to jde příliš daleko. Ale je to užitečné, velmi užitečné. Poslouchejte pozorně, Tommy. Asi v neděli zpět v jednom kolem skvělých restaurací-casino lake Tahoe byl čínský kuchař. Tento člověk řekl, že viděl, jak Sandy Катрон přišla na horské chaty. On také viděl tři muže. Protože kuchař byl dobrý člověk, pracující na Шэна, on se rozhodl provést malý test. Расспросив všechny, on si uvědomil, že tito lidé byli nováčci. On už věděl, že Sandy Катрон byla vaší ženou, tak se kontrolovat americkou štábu velitelství komunistů v Číně v čínské čtvrti v San Francisku. Ke svému překvapení si uvědomil, že Sandy by bylo být s vámi v jeho newyorského bytu. Pokud je to pravda, kdo byl přesný дубликатом tam, na jezeře Tahoe? "
  
  
  Její kouřil a poslouchal. Obraz byl pro mě velmi přehledný.
  
  
  Похлопав mě po rameni, zdůraznit každý návrh, Николи pokračoval. "Tento kuchař řekl, že v jeho štábu tří lidí v baráku. Do San Francisca přišla zpráva, že jeden kolem muže v sále archivu v Pekingu, jako agent vládní organizace s názvem AX. Protože jeden muž byl agentem AX je logické, že další dva taky. Proč u nich byla dívka, která vypadá jako na Sandy Кэтрон? Když Sheng řekl mi to její, jsem si myslel, že tyto látky AX подбросили самозванку v New Yorku a ukradli pravou Sandy Катрона. A jeho, myslel, že Důvodem je, aby agent pod záminkou, že by mohl dostat od vás seznamu nebo nějakým обраом získat informace od vás. Tyto ženy mohou být velmi přesvědčivé, ano, Tommy? "
  
  
  "Je velmi. Takže, nejprve jste si myslel, že je to pronásleduje mě. Co tě přimělo změnit jejich názor?"
  
  
  On jen pokrčil rameny. "Dívka přijela s tebou v Palermu. To znamenalo, že ona sloužila jinému účelu. A pak se stalo, takže je zřejmé, že jsem proklel sám sebe za hloupost. Její poslali mě zabít, že není chopil se moci ve spojených Státech".
  
  
  Ji, naklonil doleva a затушил cigaretu v popelníku. Tento pokoj mi dali trochu času, aby pochopili, jak budu reagovat na všechno.
  
  
  "Takže?" - řekl Николи. "Co оборудова tom všem myslí můj starý přítel Tommy Акасано?"
  
  
  Ji, podíval se na něj, скривив rty a zamračil se. "Jak to kuchař, je tento cizinec, který ji nikdy nesetkal, věděl, že Sandy Катрон bylo mou ženou?"
  
  
  Ego tvář покраснело. On zamrkal, odstranit skvrny bez obrouček a stahl otřete ih čisté носовым kapesník. Pak to прочистил krku a upřeně se na mě podíval.
  
  
  "Tommy, jsme s tebou přáteli více než deset let. Viděli jsme mnoho změn v této naší věci. Viděli jsme, jak mladí punks se zvednou, stejně starých mistrů utrpěla porážku. Změna je konstantní, a to i v mailu бизнесявляется. stejné stabilní, jako je naše. My s tebou jsme se neviděli deset let. Možná, že někdo z jiné rodiny získal tvou věrnost ".
  
  
  "Розано!"
  
  
  Zvedl ruce a zavrtěl hlavou. "Ne, to je pravda. To se může stát".
  
  
  "Ne k nám".
  
  
  Ego ruka se vrátila k mému boku.
  
  
  "Teď to vím. Ale odkud bylo mi vědět, co si s tebou přes celý oceán, a?" On jen pokrčil rameny. "Jsem krůček od vrcholu. Nemůžu si dovolit věřit nikomu. Každý člověk v mém týmu byl обследован a neustále проверялся během několika měsíců. Dokonce i ty, můj jiný".
  
  
  "Nechápu." On sledoval, jak jeho, opřel se dozadu a скрестил nohy.
  
  
  "Promiňte," řekl, téměř скулящим hlasem. "Ale já jsem cítil, že tyto kroky byly nezbytné".
  
  
  "To jí nemůžu pochopit".
  
  
  "Samozřejmě, že celá informace byla отфильтрована a vrácena mi v tajnosti. Její věděl všechno o tobě a Кэтрон, o nehodě, v důsledku níž byly zlomené obě nohy chlapa, o byt, kterou jsi hej nadaní, o tom, jak jsi trávil tam většinu času , všechno. To vše v archivu San Francisco ". On soucitně se na mě podíval. "Tebe разыграли, jako elaeagnus, Tommy".
  
  
  Ji, naklonil dopředu, bouchnutí pěstí do otevřené dlaně: "ta děvka! Je to ambivalentní маленкая fuj! Samozřejmě. Neustále simulant bolestmi hlavy nebo извинялась zůstat se mnou v posteli. Pak její měl být podezřelé. "
  
  
  Николи usmál se, jako by jen v něčem ujistit. "Tommy, jeho dojat. Nemáš ponětí, jak mi je příjemné slyšet, jak jsi to řekl. Pokud by jsi spal s dívkou, nedokázala by tě podvádět. Musíš vědět, že ona je jiná, že to není Sandy Кэтрон, a to bude znamenat, že jste v pomocí speciální operace na spiknutí s ní. "
  
  
  "Nemožné."
  
  
  "Ano. Nemožné. Teď se jí to vím. Ale aby dokázal svou oddanost mně, mému příteli, mohu ji dostat na seznam?"
  
  
  "Jistě." Její rozepnul pás a vytáhl ego je dost, aby otevřít tajný zip uvnitř. On pozorně sledoval, jak se za mnou, když ji vytáhl válcované list papíru a bez váhání natáhl emu. "Udělám víc než to," řekl jsem. "Dívka выставила mě za blázna. Měla by za to zaplatit. Nám jeden muž nebude respektovat mě, já vím, že jsem byl oklamán babičkou. Je potřeba ji porazit a porazit silný. A Розано, její pocit, že já jsem ten jediný, kdo má na to právo ".
  
  
  Николи opatrně rozbalil papír. Подержав ego pod nos, podíval se na něj přes dolní polovinu бифокальных bodů.
  
  
  Ve skutečnosti, mluvit, aniž by vaše oči od seznamu, řekl: "Ne, Tommy, to není nutné. Mám jiné plány na vás. Tai-Sheng se postará o dívce".
  
  
  
  
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  
  
  
  Mé myšlenky skáčou, dokud Николи pokračoval ve čtení seznamu. Nemohl jsem dovolit Шэну zabít Таню, ale jeho ani nevěděl, kde je. Николи schoval krabici vedle sebe, aby ji nemohl vidět, na jaké tlačítko pokoje se нажимал. Nicméně, nějakým způsobem ji měl zabránit jim ji zabít. Tv byl vypnutý. Jak ji znám, Sheng již mohl jí zabít.
  
  
  Николи прочистил krku a znovu jemně stočil papír. "Ano, to je přesně to, co ji čekal. Usmál se na mě. "Jsi velmi dobře dokáže vytvářet příležitosti, Tommy". Pak povzdechl si, opřel se dozadu a mávali ostatním mužům v místnosti. "Teď můžeš jít".
  
  
  Jsou v souzvuku кивнули, okamžitě vypustit body a šli jsme za Майклзом na den. Michaels pryč s nimi.
  
  
  "Tohle bude fungovat pro nás, Tommy. Její dlouho čekal na návrat domů. Nyní je připraven. Brzy se stanete velmi bohatým mužem, mým přítelem".
  
  
  "Její a teď bohatý člověk".
  
  
  "Ha! Kuřecí krmivo. Že vyděláváte, ne? Osmdesát, sto tisíc za rok?"
  
  
  "Sto třicet tisíc. To zahrnuje můj zájem o ростовщичеству a рэкету".
  
  
  On se naklonil dopředu, v ego šedých očích плясали vzrušení. "Ty vole, jí říkám o miliony! Jak bys hotel vydělat jeden nebo dva miliony ročně, a?"
  
  
  "Bylo by to dobré."
  
  
  "Myslíš, můžeš žít na to, a? Z devadesáti devíti procent této daně jsou osvobozeny od daně? Její jdu vytřeštěnýma Státy. Jsme отталкиваем панкова z dovozu heroinu a kokainu. To bude naše. . Vše bude fungovat: prostituce, raketa, hudební automaty a prodejní automaty. A u nás bude víc atrakcí ve Washingtonu. Mám dva senátor a tři kongresman, připraven zahrát míč za poplatek. Budou spadat do příslušné výbory. Pak pokaždé, když se vláda snaží pronásledovat nás, nebo nějaký nově zvolený senátor chce udělat si jméno pro sebe tím, že zaútočí na organizovaný zločin, tyto parní začnou čisté vyšetřování, jako to udělali někteří chlapci. když pronásledovali pojišťovny. Pár двухбитовых панкова bude zatčen, a to je vše. A opět volnost ".
  
  
  "Mluvíš snadno, Розано".
  
  
  On se zamračil. "Co se stalo, Tommy? Nemáte nadšení. Stále ještě procházejí přes tuto tupou ženou? A? U tebe to bude sto bab.
  
  
  Nacházíte se neunaví vybrat kolem nich, protože oni všichni budou šik ".
  
  
  Její zavrtěl hlavou. "Věc není v tom, Розано. To je ten Sheng. To se mi nelíbí. Mě vadí to, že on je s námi. Odkud víte, že jste emu věřit? To zatracený komunista, ne?"
  
  
  "Sheng Tai velmi mi pomohl, - řekl Розано s úsměvem. "To bude ještě užitečnější, když jsme přišli k moci."
  
  
  "Je to možné. Ale prostředí nich hlav rodin, které podporují vás, tam byly pověsti. Nikdo kolem nich nemá rád toho Шэна. Nám nikdy nebyly potřeba nepřátelé naší země. Proč teď? Naše forma vlády - to je něco, co nám umožňuje jednat. My bychom se stali". Není vydělat nám policajt v komunistické zemi. Tak proč to? Hlavy rodin si myslí, že východní skupina je velmi silná ve spojených Státech. Jsou dobře organizovány v každém ghettu a čínské čtvrti. Může být, s Шэном jako jejich vůdce, se chystají uchvátit moc rodiny a tlačil vás na mráz. Pamatujte si, že to bylo s vámi pěkně dlouho. On ví hodně o tom, jak funguje tato naše věc ".
  
  
  "Pohádka!" Розано téměř křičel. "Co jsem já? Двухбитный operátora? A? Já nevím muže? Její nezkontroloval ty, kdo ke mně přichází?"
  
  
  "Neřekl jsem to. Vše, co jsem měl..."
  
  
  "Nesmysl, Tommy. To je to, co jsi řekl. Její práce není na šepot, a na výkon. Sheng již prokázal svou hodnotu."
  
  
  Ji, opřel se dozadu a zvedl kterémukoli národu. Byl jedno eso, který ji ještě nehrál. "Розано, jsme dobří přátelé. Já jsem neměl v úmyslu ti to říct."
  
  
  "Řekni mi, co? Jedná se o Tai Шэне?"
  
  
  Jí přikývl. "To bylo, když přišel na hotel, aby nás vyzvedne. Jak jen jí vstoupil, řekl mi sdělit emu seznam. Je to velmi rozrušený, když jí řekl, emu, že nikdo jej obdrží, kromě tebe."
  
  
  On se zamračil a zamyšleně třel bradu. "To je divné. Věděl, že musíte přinést seznam sem, na vilu. Proč mu to dělat?" Николи vstal a šel do malého ovládacího panelu. On stiskl tlačítko.
  
  
  Téměř okamžitě se otevřely dveře a vstoupil Michaels. "Ano, pane?"
  
  
  "Řekni Louis, aby přivedl ke mně Шэна".
  
  
  Майклз uklonil a vyšel. Николи расхаживал sem a tam, čas od času prověřit své hodinky. On brzy se vrátil na pohovku.
  
  
  "Tommy", - vesele řekl. "Chtěli jste vidět, co jsem dělal na této straně rybníka?"
  
  
  "Já bych velmi hotelu".
  
  
  "Dobře! Letadlo bude brzy připraven, opravdu teď ego stáhli. Ještě jedna várka odeslána do Istanbulu".
  
  
  "Party, co?"
  
  
  "Heroin".
  
  
  Dveře se otevřely, a Николи vyskočil na nohy. Sheng vstoupil se svou bezchybný úsměv. On se podíval na mě. Jeho, všiml si, že on si oblékl kabát, narovnal si kravatu a причесался. Naše únava, naše Thani nebylo.
  
  
  "Jsi hotel mě vidět, Розано?" - řekl máslové hlasem.
  
  
  "Tommy mi řekl, že jste hotelů získat z ní seznam, když sebrali ego v hotelu".
  
  
  Na chvíli úsměv дрогнула, ale Sheng rychle opravil. "A vy emu důvěřovat?"
  
  
  "Samozřejmě, že ji svěřil emu. Proč ji emu nevěřil? Můžete popřít to?"
  
  
  Úsměv se stal širší. "Ne, to je naprosto fantastické. Ji opravdu požádal o seznam. Její úmyslu dodat ego vám osobně, Розано. Nevěřím tomu Акасано, ji nikdy důvěryhodný emu. Je těžké uvěřit, že to byl zcela neznalý o tom, že dívka - agent ".
  
  
  "To není k věci. Dívka обманула mnoha dobrých lidí".
  
  
  "Jak chceš, Розано. Ale myslím, že tento Акасано upravuje své rodiny ve spojených Státech proti tobě, a ne pro vás".
  
  
  Николи udělal krok směrem китайцу. "Možná nejsem tak chytrý jako ty, Sheng. Ale ti lepší to dokázat, jinak zaplatíš za takové aplikace na hrob mé matky".
  
  
  Úsměv člověka Шэна zmizela. "Розано, ji nikdy neřekl, že nejsem ochoten dokázat. U mě je člověk v Istanbulu, který má informace o Акасано. To v matematice a bylo nařízeno kontrolovat ego. Fotografie byla pořízena, když Акасано vstoupil v hotel Corini v Palermu. byla zvýšena a velmi pečlivě studovat. Můj muž сравнит ego s obrázky, z Акасано před deseti lety ".
  
  
  Николи zamračil se. "Co chceš říct, Sheng? Že Tommy není Tommy? Že to někdo jiný?"
  
  
  "Přesně. Agent AX, pracující s dívkou".
  
  
  Розано Николи vydal velký "proud hlubokého smíchu". On couvl na pohovku, stále ještě se smíchem, a téměř spadl do сидячее situace. Plácl mě po rameni. "Slyšíte to, Tommy? Nejsi ty! "
  
  
  Osoba Шэна bylo напряжено od vzteku. "Nejsem zvyklý, aby navždy se mnou smáli, Розано".
  
  
  "Odpustit. Ale je to jako nějaký zatracený film". On stiskl mi ruku. "To Tommy Акасано
  
  
  můj starý ještě. Ji to vím."
  
  
  Její poloha by se smát všem stejně snadno, jako to udělal Николи. Ale já jsem strach. Žádná kamufláž na světě nemůže stát, že by pečlivé studium ve srovnání s tímto testem. Tai-Sheng přesně пригвоздил mě a Таню, a od toho, jak основательным byl tento člověk, mám поежился zimnice.
  
  
  "Já vám ukážu důkaz, Розано, jakmile se dostaneme do Istanbulu", - řekl Sheng.
  
  
  Pak mi by bylo snadné zabít Николи a Шена. Ji mohl zfalšovat výsledky přepravu a požádat agentů zachytit všechny kontakty mezi zde a Сайгоном. Ale tam sedí a při pohledu na Шэна, ji si uvědomil, že v zadání bylo přidáno něco nového. Ve spojených Státech bylo příliš mnoho kontaktů s komunisty v Číně. Příliš mnoho na to pamatovat jednomu muži. Někde v dosahu Шэна musel být nějaký jiný seznam, který ukazuje všech čínských agentů působících v USA, to musel dostat tento seznam.
  
  
  "Dobře," - řekl Николи, znovu stoupá. "Je zřejmé, že vy dva nebudete spolu. Budete nenávidět ještě další, a to je špatné pro rodinu. Jste oba jsou důležité v mnoha různými způsoby. Ale nesouhlasím žádné rozhodnutí otevřeně teď. Když my přijedeme do Istanbulu jsme se podívat, co je co, a? "
  
  
  "Jak řekneš, Розано", - řekl Sheng. Přistoupil k baru a začal dělat vlastní chlast. To nám jednou se podíval na mě.
  
  
  "Musíme poslat zboží, které je důležitější než jen osobní. Розано se na mě podíval, třepání hlavou. "Vidíš, Tommy, to je důvod, proč musíme sledovat všechny drogy přicházející do spojených Států. Tak málo od toho, aby se takhle chovat, posílat ih v Saigonu. Zdá se, že každý na této cestě drží ruku na tepu. "
  
  
  Na dveře někdo zaklepal. Vstoupil Michaels. "Pane," - řekl. "Právě mi řekli, že letadlo je připraven".
  
  
  "Dobře, dobře," - přikývl Николи.
  
  
  Hlas Шэна se ozvalo kolem baru. Stál k nám zády. "Co chcete, aby ji dělal s holkou?" zeptal se.
  
  
  "Vezmi ji s sebou. Jsme přeci jenom s ní stejně jako s ostatními". Pak se usmál se na mě. "Tommy, můj starý ještě, půjdeš se mnou v letadle a сядешь vedle mě, ano? Na silnici, v Istanbulu bude o čem mluvit."
  
  
  
  
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  
  
  
  Let trval dvě a půl hodiny. Jsme odstartovali s pruhy a, kvasnice, krouží v kruzích. Pokračování výška, "Lear", letěl nad Palermo a Jónským mořem. Když jsme byli nad Řeckem, výška byla tak velká, že jsem nemohl vidět nás jednou kolem trosek. Ale hora Olymp, dům mýtických bohů, poměrně dlouhou dobu zůstala za okrajem našeho levého křídla. A pak jsme перелетели Egejské moře a začali klesat směrem k Istanbulu. V dolní části vede Bospor.
  
  
  Letoun představoval nový proudový letoun Lear, model 24C, vzlet nice který činil 12 499 liber. Když jsme садились, si všiml její vypracované na ocasu okřídleného tygra. Tai-Sheng, samozřejmě, byl u řízení.
  
  
  Jeho seděl u okna, vedle mě Николи. Slunce téměř vesnice, když jsme udělali náš poslední přístup, nedaleko od Istanbulu. Jsme se chystali přistát na malé travnaté hřiště. Za ním ji viděl přístav s jedním пришвартованным крейсером s каютами.
  
  
  Nakonec jsme dali dohromady celou skupinu. Naštěstí, Tanya byla jednou kolem nich. Kromě nah, mě, Николи a Шэна v kabině byl torpéda "Квик Willie"; plešatý turek, kterého představili jako Конья, a který, jak jsem si myslel, byl стамбульским kontaktem na героину; a odina po celém chlapců Шэна, v níž ji zná člověka, který fotografoval mě v hotelové hale. Nás nezaujal.
  
  
  Николи mluvil po celou cestu tím, že řekne mi, jak to plánuje pracovat v La Cosa Nostra, když se vrátí do Spojených Států.
  
  
  "Hlas, jak mám v plánu rozdělit to, Tommy," - řekl. "Budeme používat Vegas jako naše centrální štábu-byty. Odtud bude pracovat národní a světová síť. Nechceme, aby se žádné lokajů přicházeli a podnikat výlety do Vegas, to bude přitahovat příliš mnoho pozornosti. Pouze hlavy rodin a okresní manažeři. Vaše oblast Tommy, pro estestvenno, bude všem na západ od Chicaga. Nyní budeme potřebovat někdo kolem seznamu, aby se postarat o Východě. Někteří chlapci po docela dobré, ale ... "
  
  
  Ji poslouchal na půl ucha. Tanya seděla někde v ocasní části letadla. Nemohl jsem vidět její otočil, a to bylo by to příliš zřejmé. Její затолкал na palubu člověk Шэна, a jen krátce ji viděl. Jeho cílem bylo vynecháno, a u nah byly problémy s nohama, китайцу musel ji podpořit.
  
  
  "Takže... co je to ego problémy", - řekl Николи. Pak udělal pauzu. "Jsi se mnou, Tommy?"
  
  
  Jeho zamrkal a podíval se na něj. "Samozřejmě, Розано, ji slyším každé slovo".
  
  
  "To je dobře. Východ je široce otevřený, je tam obrovský potenciál. při výběru dobrého člověka pro... "
  
  
  Slova сливались v rovnoměrné hučení, mísit švihl tryskové motory a větrem, valícím se na palubě letadla. Horizont byl алым od zapadajícího slunce. Trochu pozadu toho místa, kde jsme šli dolů, byl Istanbul. Travní pole vypadalo jako součást soukromé panství, vlastnil buď turku Cogne, buď sám Николи.
  
  
  Měl jsem hodně myšlenek, když ji, cítil, jak mám трещат v uších. Kromě obav, které ho nezažili Thane, zajímalo by mě, co řekne muž Шэна v Istanbulu. Kochat se výhledem na místě v okně, viděl ji v dolní části objektu - ve delle dva objekty. Byli jako stroje, ale bylo příliš tma, aby o tom říct.
  
  
  Pokud by jste Шэна byl přístup k souborům, v nichž byl záznam tohoto agenta AX na jezeře Tahoe, možná, že on mohl dostat soubor na Nicka Cartera.
  
  
  "... Myslím, že to by byl dobrý kandidát na Východním pobřeží. Tommy, jsi posloucháš?"
  
  
  Jí se usmál, zavrtěl hlavou. "Promiň, Розано. Myslím, že od této výšky mám z toho gól".
  
  
  On se zamračil. "Dříve jste nikdy neměl problém s výškou".
  
  
  "Věk mění nás všechny, moje další".
  
  
  "Ano, to je pravda." To поерзал na svém místě a pozorně se na mě podíval. "Myslel jsem, že o Фрэнке Поваре Десмонде. Je pravda, že to není nikdo kolem nás, mám na mysli italského původu, ale on je věrný mně a inteligentní. Jak si myslíte?"
  
  
  Ještě stále neposlouchal, úplně. "Frank mi líbí", - přikývl jsem. Jméno nic ne znamenalo.
  
  
  "Je zřejmé", - jemně řekla Soudu. Zdálo se, že se usadil na svém místě, se zkříženýma baculaté ruce na kolenou.
  
  
  "Розано," řekl jsem. "Mám divný tušení o této Tai Шэна. Před tím, než ji dostal váš telegram, dva lidi z Východu vtrhli do mého bytu a je kompletně prohledali ff. Oni strhli ji vzhůru nohama, něco chtěli".
  
  
  "Oh?" Ego obočí приподнялись. "A vy myslíte, že ih poslal Sheng?
  
  
  "Sakra vlastně je. Ji chytil ih, a snažili se mě zabít".
  
  
  On sel upřímný a pár sekund se na mě podíval předtím, než začne mluvit. "Že by jsi je hotel, takže jsem s ním udělal stejně? On udeřil ho jen proto, že se ti nelíbí?"
  
  
  "Pečlivě zkontrolujte ego. Podívat se na ego a ambice a o tom, co je pro něj důležitější: ego věrnost jejich komunistické strany, nebo ego loajalitu k vám."
  
  
  "Udělal jsem to, Tommy".
  
  
  "Dobře, jí řeknu vám, co si myslím. On hledá seznam. Tyto dva východních lidí v mém bytě a chtěli něco konkrétního. Oni hotelů získat tento seznam v pořadí Шэна".
  
  
  Николи nevypadal впечатленным. Je to lehce přikývl, pak dovolil, hej spadnout. Najednou kolem ničeho nic řekl: "Stává se tak, že člověk nemusí věřit těm, kteří pracují v ego vlastní organizaci". Hlasování a to je vše.
  
  
  Něco zde není v pořádku. To ochladí se ke mně. Její někde uklouzl? Řekl něco? Její vzpomněl si pak, že jen co bylo řečeno. Ale je přiděleno jediné, co řekl, že nemůže důvěřovat těm, kteří pracují v ego vlastní organizaci.
  
  
  Teď se choval tak, jako by mě tam nebyl. Ego podbradek spadl na úzké hrudi, a oční víčka задрожали, jako by byl usnul.
  
  
  Tryskové letadlo, "Lear", letěl mimmo a nyní kroužil, aby přistát na travnaté pole. Slunce se proměnilo v hořící červenou kouli na obzoru. Se setmí méně než hodinu.
  
  
  "Розано?" Ji řekl.
  
  
  On zvedl ruku, aby mě umlčel. "Slyšel jsem všechno, co jste řekl. Nyní nám počkáme a uvidíme".
  
  
  
  
  
  
  Jedenáctá kapitola
  
  
  
  
  
  Když tryskové letadlo, "Lear" přistál na travnaté pole, otřesy, bylo velmi málo. On se přesunul na подпрыгивающий перекат, rychle jede mimmo dvou strojů. Ji mohl vidět, že to byly teď: black "mercedes" a bus "volkswagen".
  
  
  Když je letadlo dostatečně zpomalil, Tai-Sheng pomalu rozbalil ego a вырулил kteří chtějí ke stolu usednout zpět k strojům. Z "фольксвагена" přišli dva turka a vrhli подбивать a vázat letadlo.
  
  
  Ji viděl, je to na okna, když se letadlo zastavil. Ozvalo воющий zvuk, když se dveře s hliníkovými odrazovým můstkem vpřed a dolů.
  
  
  Конья první se postavil na nohy. Prošel mimmo nás, ego lysá cíl zářil od horního světa, a on vyšel ze dveří a sešel po schodech. Ostatní dva uvítali ego, a všichni tři začali mluvit v turečtině.
  
  
  Tai-Sheng vyšel kolem kabiny, a ne při pohledu na nás, na Розано, na nás, na mě, seskočil ze schodů a rychle zamířil do "мерседесу". V této době otevřel zadní dveře černé "мерседеса", a z něj vyšel elegantní, oblečený východního. On přivítal Шэна třesoucíma se rukama a krátkým pokývnutím. Dva muži mluvili.
  
  
  "Pojď," řekl mi Николи.
  
  
  Její doufal, že se budu moci otočit a i když bych se podívat na Таню, když jsme vstali, aby vyšel na rovině
  
  
  . Ale Николи vyšel v pasu a postavil se u opěradel sedadel, dokud se jí vstávat. Pro mě by bylo příliš zřejmé, podívat se přes ego hlavu a vidět Таню. Ukázalo se, нелояльной. Ji měl vzdát své existence.
  
  
  Člověk Шэна, který letěl s námi v letadle, a to ten, který fotografoval mě v hotelové hale, vymačkané přes mimmo nás a spěchal dolů po schodech. Zůstal jen Tanya a Квик Willy.
  
  
  Když jsme s dvorem vyšel na rovině, ji viděl tři - Шэна, člověka, který vyšel z "мерседеса", a teď a jiný východního člověka - všechny vedli vážný rozhovor, složili hlavy dohromady. Pak Sheng řekl něco tomu, kdo mě vyfotil. Muž krátce se uklonil emu a šel k автобусу Volkswagen. To selles za volant, a stahl čekat.
  
  
  Jsme s Николи šli s rampě letadla. Obloha získala tmavě-šedá barva soumraku. Malé komáři lechtal můj obličej, se snaží dostat se mi do očí. Vzduch byl teplý a dusno. Jeho, cítil, jak promočený potem dlani. V této scéně bylo příliš mnoho z toho, co se mi nelíbilo.
  
  
  Najednou Николи se obrátil na palubě letadla, když těžké nohy Rychlé Willey застучали na dutým hliníkovým schodech. Její, obrátil se společně s ním. I když byla téměř tma, je to lepší разглядел Таню, než s nimi fretky, jak jsme se rozešli.
  
  
  "Co mám dělat, šéfe?" - zeptal se Willie.
  
  
  Ve mně prohluboval vztek. Našla v sobě sílu, lehce zvedněte hlavu. Obě oči byly oteklé a mají žluto-fialový odstín. Pod spodním rtem, ještě byla vyprahlá krev. Ee čelist опухла.
  
  
  "Nech mě postarat se o ní, Розано," řekl jsem.
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Ne, to je specialita Willy. Спусти ji na molu. Zbavte nah, jak se od ostatních, na předávkování heroinem v Černém moři. AX může přidat ještě jednoho mrtvého agenta na svůj seznam".
  
  
  "Dobře, šéfe". Willy hrubě popadl Таню za ruku a táhl ee, klopýtal a potácel dolů po zbývajících schodech a mimmo nás k автобусу Volkswagen.
  
  
  Sledovali jsme, jak číňané přinesl autobus a vyrazili jim vstříc. Boční dveře se otevřely, a Willie затолкал Таню dovnitř.
  
  
  "To měl být já," řekl jeho Dvoře. "Musel jsem se postarat o бабах".
  
  
  On mě ignoroval. Chlad stále ještě byla. My jsme šli po trávě až do kotníku k "Мерседесу", kde Sheng a ego, druhá je stále mluvili.
  
  
  Autobus téměř zmizel na mysli, míří do přístavu bar. Její, vzpomněl si, jak viděl, dokovací s odběr vzorků vzduchu. Byl křižník s каютами. Asi se tam ji a vedl Willy.
  
  
  Když jsme se blížili k "мерседесу", Sheng a další востоковед náhle mlčí. Pak Николи začal se zasmál sám pro sebe.
  
  
  "Rychlý Willi se těší na tuto část své práce. Je to trochu повеселится s touto ženou dříve, než on nakonec ji zabije". Zavrtěl hlavou, stále ještě se smíchem. "Ano, Квик Willie opravdu miluje své bab".
  
  
  Ji, věděl, že musím nějak dostat do této lodě. Každý seznam, který byl u Шэна, bude muset počkat. Její výhodný vzdálenost a čas. Николи byl olizuje všechny. Jeho bych nejprve ego zabil. Ale do té doby Sheng a ego druhou vytáhl své zbraně. Mohu ji získat ih oba do toho, jak прибегут Конья a ostatní dva turky?
  
  
  Nyní již bylo dost soumraku rozpoznat. Stáli jsme malý tým. Bylo příliš tma, aby rozeznat výrazy osob; oči byly jen tmavé stíny. Populace комарову zdvojnásobil a zdá se, že se jim líbila naše hlavy.
  
  
  Kufru "мерседеса" byla otevřena. Конья, plešatý turek, pomáhal dvou dalších přenášet jednoduché lepenkové krabice kolem kufru v letadle.
  
  
  Tai-Sheng podíval otevřeně na mě. Bez pohybu hlavou, řekl: "Розано, ji hotel bych s tebou mluvit o samotě".
  
  
  Николи odštěpil se od nás na krok. "Proč?" zeptal se.
  
  
  "Chci s vámi mluvit o vašem příteli kolem Monotónní".
  
  
  Ve tmě pohyb byl tak rychlý, že nebylo nic vidět. Ale najednou Розано Nádvoří vytáhl svůj revolver a stál stranou od nás, нацеливая ego na mě.
  
  
  Její zeptal se. "Co je to teď?"
  
  
  Dokonce Sheng vypadal trochu удивленным, ale rychle se opravil. On tiše stál, сцепив ruce před sebou. Конья a dva turci byli v letadle.
  
  
  "Já už nikomu nemůžu věřit", - řekl Николи. "I oni, kdo si mysleli mými nejbližšími, zradil mě". Pistole na chvíli přesunula od mě k Шэну.
  
  
  On napjatý. "Co je!" řekl chraplavým šepotem. "Розано, děláš to se mnou?"
  
  
  "Ano," - křičel Николи. "S tebou. Mě podvedl všechny, dokonce i ty. Nejprve jí vědět, že budete potřebovat seznam. Říkáte, Tommy, že jsem vás poslal zvednout ego.
  
  
  To byla lež. A pak, v letadle, jeho slyším, že dva čínské pustošil byt Tommy jsem požádal o něco. On mi řekl, že si myslí, že jsou zvědaví seznam. Myslím, že to byli vaši lidé, Tai-Sheng ".
  
  
  "Aby byli moji lidé", - řekl hladký olejnatý hlas.
  
  
  "Aha! Pak potvrzuješ, že lovil za seznamem".
  
  
  "Nám, než přiznávám. Jak jste se odvážil ptát mě! Pokud by jsem, by jste ukradené čtverečních dárek s pouliční trhy v Palermu. Její nainstaloval героиновый trasu. Mám připojení v Americe. Ji budu tím, aby vás bohatý ".
  
  
  "Na oplátku, že?"
  
  
  "Cítím k tobě jen stejný respekt.
  
  
  Николи lehce приподнял zbraň. "Jste stále neodpověděl mi. Byli to vaši lidé, kteří chtěli seznam?"
  
  
  "Samozřejmě, že ne". V hlase Шэна nebylo nás panika, nám i obavám. Jako by to žvatlání o plodině rýže nebo o počasí. "Co mi jde do vašeho seznamu? Pro mě to nic neznamená".
  
  
  "Ale budete souhlasit s tím, že dva muži, kteří prohledán byt Tommy pracoval pro vás?"
  
  
  "Nepřímo ano".
  
  
  "A co jsou zvědaví, jak se tento seznam?"
  
  
  "Důkazy, Розано. Které mám. Tvůj dobrý jiný Акасано ti řekl, že zabil ty dva a hodil ih do popelnice?"
  
  
  "Jsou to hotely zabít mě," řekl jsem. "Odina kolem nich vytáhl nůž."
  
  
  "Jste oba myslíte, že jsem blázen? A? Myslíte, že nevím, kdy mě porazil nožem do zad?" Розано охрип od vzteku.
  
  
  Конья a dva turci byli v letadle, mimo zorné pole, je pravděpodobné, skládací krabice. Ji viděl, jak se vrací autobus Volkswagen, ego světla jsou jasnější. Tanya a Квик Willy uvnitř nebude. V mé hlav zaděláno představu o tom, co teď může začít Willy. Ji musel přejít na tuto loď.
  
  
  Sheng jen mírně zvýšila svou máslovou hlas. "Розано, stojíš s pistolí zaměřené na mě. Co s tím Акасано? Jaké jsou poplatky jí navrhne, aby proti němu? Oni zůstanou bez odezvy? Její souhlasím, tě zradil. Ale nejsou jeho".
  
  
  "Já nevěřím nikomu kolem vás," - opakoval Николи. "Kdybych měl alespoň nějaký smysl, by ho zabil vás oba upřímně tady a teď".
  
  
  A Sheng, a ego východní přítele, zdálo se, že uvolněná. Ih ruce volně visí dolů po stranách. Sheng udělal půl kroku vpřed.
  
  
  "To by nebylo moudré, Розано".
  
  
  Několik sekund vládla ticho. Každý kolem nás byly jejich myšlenky. Ji mohl hádat, o čem Николи myslel. Nevěděl, komu na nás spolehnout. Ego organizace bylo soudržné. Zabít někoho tak vysoce postaveného, jako je její, nebo Sheng, opustil by mezeru, která by bylo obtížné naplnit. Tím více, že on neměl žádný přesvědčivý důkaz, že někdo kolem nás zradil ego. Шэна, není adept číst. Tohoto muže nebylo možné vytáhnout přes sebe.
  
  
  Autobus Volkswagen blíží. Její slyšel mechanické tikání ego engine. Světla začala svítit nás čtyři, stojící vedle "мерседесом". Turci stále byli v letadle mimo zorné pole.
  
  
  Měl jsem jen jedinou myšlenku: dostat pryč a dostat se do lodě na tom, jak Rychlý Willie dostal svůj unikátní zábava s Таней a запихнул v nah heroin.
  
  
  Pak Николи udělal na mě zbraň. "Myslím, že to méně jen důvěřuji tobě, Tommy. Tam je něco v tom, že říká, že Tai-Sheng. On mi říká, že si myslí, že jsi настраиваешь rodinu proti mě, ne pro mě".
  
  
  "Je to nesmysl", - hlasitě řekl jsem. "Розано, můj starý ještě, na to jsme se vrátili na příliš mnoho let zpět. Jsme spolu vyrostli v organizaci. Kdo lépe řídí všemi rodinami, a? Ji?" Její mi potřásl rukou. "Ne, je to dobře-zběhlý v číslech a knihách, ale nemůžu организовываться. Rodiny se budou sjíždět ke mně jako vedoucího. Ne, můj je jiný, jsi jediný, kdo vezme zodpovědnost na sebe. Jsme přátelé. Vracíme se po dlouhou dobu. Co získám, pokud odkrojíte tě? Nic. A teď se zeptej svého přítele Шэна, že to dostane, pokud tě nahradí ".
  
  
  "Přátelství je víc k ničemu!" - vykřikl Николи. "Naše věc je v hale v nebezpečí, u nah není vedení". Na jeho oči навернулись slzy. "Tommy, Tommy, byl jsi můj nejdražší a nejvíce sladké navzájem. Ale to jsi zradil mě".
  
  
  Její nevěřícně zamračil se. "Jsi ошибаешься, můj je jiný. To nebylo jeho".
  
  
  On smutně přikývl, slzy stále stékaly po ego tvářích. "Jo, Tommy, to byl ty. To bylo, když jsme mluvili v letadle. Její zeptal se tě, kdo si myslíte, že vhodným kandidátem pro Východní pobřeží. Jsi souhlasil, že Frank Kuchař lavrov na summitu bude vyhovovat. Ji podvedl tě, Tommy. To bylo špatné, ale já jsem cítil, že bych měl já. Vidíš, že Kuchař byl zavražděn minulý týden v Las Vegas. Na ngo наехало taxi ".
  
  
  Moje mysl метался. Hlas kde její uklouzl. Ale to ještě není mrtvý. "To neznamená, že jsem vás zradil
  
  
  . Kuchař byl na seznamu, jste za ego pro Východní pobřeží. Lidé Шэна, pravděpodobně zabili ho. Ochoten se vsadit, řidič taxi byl z východu ".
  
  
  Ale Николи stále zavrtěl hlavou. Slzy na tvářích leskly na pozadí blížícího se autobusu, "Volkswagen". "Věc není v tom, Tommy. Jde o to, co je jí známo o smrti z-za hranice telefonicky - od mého dobrého přítele Thomase Акасано.
  
  
  "Kdo jsi, kamaráde?"
  
  
  
  
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  
  
  
  Autobus blíží, a ego světla svítí všude kolem. Měl v úmyslu zastavit. V letadle turci ještě nebylo vidět.
  
  
  Tai-Sheng samolibě široce se usmíval. "Розано, ví něco, co ještě o svém dobrém příteli, Томасе Акасано. Fotografie pořízené v hotelové hale, byla zvýšena, a pak je porovnána s fotografií, pořízené před deseti lety. Moji lidé použili zvětšovací sklo, aby najít rozdíly. Ih bylo mnoho. . Když se na ni podíváte, uvidíte, že kostní struktura nos je úplně jiná. Také ohybové linie brady. Vzdálenost přes переносицу z žáka na žáka je téměř čtvrtina palce mezi dvěma obrázky. Tento člověk je podvodník, Розано ".
  
  
  "Ano" - přikývl človíček. Zbraň je naše nikdy neodchýlila mého života. "Ale prosím, pokračuj, Sheng. To je krásně".
  
  
  Ideální zuby Шэна jasně zářila ve světle reflektorů. On byl spokojený s sebou. "Protože jsme věděli, khem by byl tento člověk, rozhodli jsme se zjistit, kdo to je. Vypil na vaší vile jeden kelímek, zdá se, upřímně bourbon. Můj muž sundal výtisky ze skla. Když jsme poslali ih s fotografií, předal na кодированной v kabelovém štábu velitelství rozvědky v Pekingu, výsledky byly velmi zajímavé ".
  
  
  Николи vystoupil vpřed. "Takže? Takže? Nepoužívejte hrát se mnou hry, Sheng. Kdo to je?"
  
  
  "U Pekingu se na to velmi velký problém. Oh, já si nemyslím, že člověk ve vaší situaci kdy slyšel o nen, ale já ji slyšel. Vidíte, Розано, dívka, притворяющаяся Sandy, pracovala ne jeden. Ona pracoval s jiným agentem AX, velmi dobrý agent, kterého nazýváme Killmaster. Ego jméno je Nick Carter ".
  
  
  Celá smutek opustila osoba Николи. On udělal krok ke mně. "Přijali jste mě za blázna, a? Jistě taky, je to tak hloupý, že nemůžu vidět skrz takové kamufláže? Dobře, mister Carter, podvedl mě. Ale odpovězte mi na jednu vývrtku. Kde je můj starý ještě, Thomas Акасано?"
  
  
  "Obávám se, že je mrtvý," řekl jsem.
  
  
  "Bastard!" Zbraň trhl v ruce, kolem kmene vede ty ostatní proud ohně, ve vzduchu se ozval hlasitý zvuk.
  
  
  A i když se to stalo, nemohla jsem tomu uvěřit. Silná ruka všemi pěti prsty popadla mé tělo a nemilosrdně ущипнула. Tehdy to bylo tak, jako kdyby to bylo na mně sevření horké кочергу, a někdo pomalu проталкивал ee skrz mě.
  
  
  Síla kulky je nasazen na mě s takovou rychlostí, že mé ruce ráz až nahoru po stranách. Moje pravá ruka byla zasažena Шэна v prsa, ale rána jsem se nezastavila. Skládání kotníku spolu, jí padl tváří dopředu na křídlo "мерседеса", pak se pomalu uvolnit dolů a stočená na volantu.
  
  
  Všechno to trvalo dolly sekundy. Její zemřel, jeho dokonce ztratil vědomí. Moje kolena byly stisknuty k hrudníku, rukou přitlačil na břicho.
  
  
  Z mého boca puked kus masa. Moje košile a bunda již byly nasáklé krví.
  
  
  Hned potom výstřel Николи mnou už není zájem. Udělal zbraň na Шэна.
  
  
  Bolest пронизывала mě. Jeho, cítil, jak to se pohybuje nahoru po mých zádech. Můj rozštěp прижималась k покрышке "мерседеса". Autobus Volkswagen již přijel k nám. To je téměř vytratila.
  
  
  Pomalu zvedl její ruku nahoru po hrudi, až se dostal do sportovní střih kabátce. Ruku pod kabát cítil její pevné teplo люгера. Dohlédněte na skupině, navždy se mnou, ji opatrně vytáhl Вильгельмину na ee pouzdra a přitiskl ji ke svému břichu. Oběma rukama se skrývá v mysli.
  
  
  "Mě podvedl", - křičel Николи. "Myslím, že Nick Carter měl pravdu, Sheng. Budete potřebovat seznam. Ty jsi poslal dva své lidi v tomto bytě, aby ho najít. Pak jsi se snažil oklamat ego, když si ego v hotelu".
  
  
  "Je to pravda, Розано".
  
  
  Číňan s Шэном byl částečně schovaný za ním. Pomalu ego ruka začala pomalu blížit k hrudníku. To отодвинулся ještě trochu pozadu Шэна.
  
  
  Николи přikývl. "Ano, to je pravda. Nemůžu věřit nikomu kolem vás! Budu muset dělat všechno to teď začíná od nuly".
  
  
  Zazněl ještě jeden výstřel, další brýle vede ty ostatní kolem kufru. Николи upustil zbraň a chytil se za život. To согнулся s takovou silou, že ego bifokální místech bez obrouček.
  
  
  klesly ego hlavy. Ve světle reflektorů autobusu, to vypadalo tak, jako by stál na kolena a prosil Шэна. Zvedl jednu každého kmene, aby se pokusili postavit na nohy, a tak zůstal, při pohledu na Шэна.
  
  
  Mezi ego prsty a hřbetem ruky tekla krev. Je silnější stiskl života.
  
  
  Уитаец, který přišel kvůli problémy se zády Шэна, produkovat výstřel, ustoupil na dva kroky stranou, drží revolver zaměřené na Николи. Když se dostal na zbraň padlého vůdce gangu, odhodil ego stranou. A do té doby u Шэна v ruce měl svůj vlastní zbraň. To нацелил ego tvář Николи.
  
  
  "Jsi blázen!" - křičel, olejnatý hlas, jen část lichocení ego улетучилась. "Jsi nabubřelý, hloupý hajzl. Jsi si myslel, že jsem opravdu nechat si vzít něco? Opravdu taky? Byl jsi tak své nafouklé ego, že opravdu věřil, že to dokážeš stát se lídrem".
  
  
  "K-zabij... ty jsi..." - zamumlal Николи.
  
  
  "Idiot!" - náhle řekl Sheng. "Jediný, koho jsi zabil, že je sám. U tebe mohl být svět u tvých nohou. Ano, jí byl ochoten nechat být nominální hlavou. Bohatství by bylo vaše. Větší, než i takový hlupák, jako jste vy mohl představit".
  
  
  Николи lízat tenké rty jazykem. Otevřel ústa, aby něco říct, ale neřekl nám slova.
  
  
  "Ale ty by nám za co by odpověděl. Na kostce by jsi byl lídrem, ale jeho by dohlížel na operace. Tak bude v každém případě, jen nebudeš již součástí. Ji budu používat seznam, najít někoho, kdo se mi líbí, a udělat ih номинальными postavami. Její stále není v plánu zabít a chytit moc, ale s některými věcmi prostě nic dělat."
  
  
  "M-můj organizace... můj..."
  
  
  "Tvoje nic", - odfrkl Sheng. "Vy jste byli loutkou, jste udělali to, co jsem pro vás učinil. Nic se nezměnilo. Zásah Jímky pouze отсрочило nevyhnutelné. Ji prostě najdu někoho jiného".
  
  
  Николи odstranil ruku z života, aby потянуться k Шэну. Snaha způsobila, ego vstát na všechny čtyři.
  
  
  "Ano," - smál Sheng. "Hlasování, kde stojíš, je na všech čtyřech, jako pes. Podívej se na sebe, валяющегося u mých nohou. Jsi hloupý a sentimentální, a život byl pro tebe příliš dobrý".
  
  
  Николи snažil vylézt. Ale ego ruce подогнулись, a on klesl na kolena. Teď na trávě, pod ego bříškem byla kaluž krve.
  
  
  Sheng подвинул zbraň do hlavy лысеющей hlavy. "S časem Čínská Lidová Republika vyhodit Ameriky. Ano, to může trvat léta, ale bude to mnohem snazší pracovat zevnitř, než vést válku. Vaše Kozí Гордеева odpoví do Pekingu. Zisk nám pomůže vybudovat naši armády a koupit v Americe ty, které prodávají: senátorů, kongresmanů... no to bylo hodně, soudě podle toho, jak jsi mluvil.
  
  
  "To bude vyžadovat pouze trpělivost, než my, číňané, a славимся. Ale když přijde čas, Mao Tse-дуну přijet do Ameriky, převzetí bude dokončen".
  
  
  Ještě jednou Николи pokusil vstát. Ztratil hodně krve. Sheng stál nad ním s револьвером, zaměřené na jeho hlavu, lehce se s nohama od sebe, a na jeho tváři se objevil stín úsměvu. Николи зацепился ruku na trávu a snažil se vylézt.
  
  
  "Vy, američané, jako blázni", - řekl Sheng. Revolver trhl ego ruce. Blesk ohně vede ty ostatní nosem zbraň v лысину Dvorku, je jako elektrický výboj. Pak část ego hlavy, zdálo se, покачивалась sem a tam. Bylo to jako vítr hurikánu síly, поднимающий oblázky ze střechy. Kus prudce dopředu a dozadu, a pak se rychle oddělil, zanechala za sebou po okolí růžové mlhy a karmínové kousků.
  
  
  Николи narovnal se a otočil se na kolenou. On pak šel dopředu, silně mají hit tváří o zem. Zvuk výstřelu терялся na otevřené rovné trávě. Štiplavý zápach spáleného střelného prachu наполнял vzduch.
  
  
  Nyní ji mohl slyšet hlasité mechanické zvuky autobus Volkswagen, který se blíží ke mně. On byl téměř na mě. Postupně ji začít narovnat nohy.
  
  
  Tři turci высунули hlavy kolem letadla, aby každoročně, o co jde. Tai-Sheng mávali jim na revma.
  
  
  "Pospěš," řekl jim. "Pokračujte dělala svou práci. Času zbývá málo."
  
  
  Nemohl jsem tam ležet. Tai-Sheng teď sledoval turky, ale postupem času se ke mně otočil. Ego východní přítele již ukázal mi nový zájem. S Вильгельминой v ruce její выпрямил nohy a otočil se dopředu.
  
  
  První mě viděl číňan s Tai-Шэном. To je krátká вскрикнул a začal se drápat prsa pod kabát. Sheng začal otáčet. To udělal Люгер upřímný emu do ucha. Řidič "фольксвагена" již škádlil.
  
  
  V kapse kabátu soudu bylo to, že její hotel.
  
  
  ulice A její, věděl, že Sheng taky chce. Aby ji dostal, ego bylo nutné zabít.
  
  
  Její střílel na люгера pocit, on strhl mou ruku nahoru a zpět. Ale další Шэна skočil na cestě chrání ego kulky. Brýle od Вильгельмины prorazil emu tvář, odhalil prolamované kruh z bílého masa. Pak se rychle se začervenal, když jeho cílem дернулась stranou a havaroval Шэна.
  
  
  Tyto dva zamotané ještě s přítelem na pár sekund. Ještě jednou pokusil ji jasně oheň v Шэна. Řidič autobusu Volkswagen začal chodit. Ego tělo vypadalo jako stín ve světle reflektorů. Ale světla bylo dost vidět, že má v ruce zbraň.
  
  
  Její zastřelil ho jednou a viděl, jak ego cíl narazila o zadní sedadlo. Spadl dopředu, dopadl na horní část den pod svahem dolů, pak klesl zpět. Jí pomohl emu dostat na zem, popadl ego za límec a táhne. Za mě прогремели dva výstřely. Sheng střelbu z úkrytu "мерседеса".
  
  
  Její střílel jednou, нарисовав hvězda vzor na zadní sklo černé stroje. Pak ji pamatoval.
  
  
  Seznam mi není potřeba. To bylo pak, že AX připravil pro mě, aby předat Николи. Ale věděl jsem, že Sheng hotel toto, a zajímalo by mě, zda je dost to tohoto hotelu, aby mne pronásledovaly za to.
  
  
  Tělo Nádvoří ležel dva metry od den autobus. Sheng stále kroužil za багажником "мерседеса". Její vylezl na autobus a klesl na kolena vedle těla Николи. Sheng vydal ještě jeden výstřel, jakmile ji vzal seznam. Bylo to dost blízko, aby ji cítil струйку odběru vzorků vzduchu na zadní straně krku. To udělal jeden ukvapený výstřel přes rameno, když карабкался zpět do autobusu.
  
  
  Po setmění vzduch stahl svěží. Vůně řasy доносился do mě s Černé šaty. První věc, kterou ji vypnul брылев rv, pak se otočil a zamířil k dokovací stanici.
  
  
  Nyní je vše возвращалось ke mně. Zabíjení tří turků, když se pustil na rovině, Sheng střílel na mě, když jí odešli od krvácení kolem mých boků u mě byl cíl, skříňka na nářadí, v zadní části autobusu s ručními nástroji, si myslel, že Sheng buď přijde za mnou pro seznam nebo ujistěte se, že оборудова mi a pokračujte dodání heroinu.
  
  
  A ještě stále si vzpomenul na jeho vize Rychlého Willy s ego искореженным nos, zlomený vícekrát, než on mohl pamatovat, ego stočené maso uši, oteklé oči, pomačkaný a pomačkaný ruce, касавшиеся a тянущиеся k tělu a k Lepšímu. Jak řekl Николи, Rychlý Willy se nejprve bude chtít pobavit.
  
  
  Konečně, добираемся do lodě. Vypnutí motoru a pohybující se setrvačností na místě pak jachty - křižník s пятидесятифутовой каютой, vody jemně lapování na ego korálek, křik racků daleko, teplo světel, пробивающееся přes kulaté světlíky, hvězdy, zářící na & nb. zrcadlo vody v přístavu, tlumený zvuk nízkých hlasů, доносящийся na jedné z kajut.
  
  
  Její zakopl od "фольксвагена" a padl na asfalt, оштриховав dřevěné molo. Pak ji lezl, zanechala za sebou po размазанной krve na přídi paluby křižníku s каютами. Na levoboku, je blíže k nosu, závratě záchvaty přicházejí a odcházejí, najít okénko vedle podpalubí, mačkání mě v ruce, aby se pokusila zastavit krvácení, wilhelmina následoval v mé ruce ... stává těžké ... dívá okénkem a vidí bílé životem Rychlý Willy se dívá na Таню shora dolů.
  
  
  A Tanya...... na palandy; blond vlasy zarámovaná její mladší, které s modřinami hezkou tvář, ruce svázané nad hlavou, zápěstí dohromady; punčochy, halenku, podprsenku na palubě vedle lůžko... Willie se zasmál rychle, jak to bude dobrý, dokud стягивал s nah sukni, pak sáhl k opasku její kalhotky.
  
  
  Prostě... potřeboval trochu odpočinout.... Můj rozum opustil mě, a já jsem odešel. Pár vteřin odpočinku se obrátil na minuty. Můj cíl-ležet v ruce. Nyní ji zvedl ego, a s ním jeho zvedl psací tok mého Люгера. V kabině bylo rozmazané. Její třel oči, dokud není stahl vše je velmi jasně vidět. Ji vrátil.
  
  
  
  
  
  
  Třináct
  
  
  
  
  
  Uvnitř rozmazané kabiny pomalu прояснялось. Její ležel na břiše, při pohledu na dvířka. Křižník s каютами jemně покачивался na tu. S výjimkou tichého плеска vody po stranách, vládla ticho. Pláč racek našla si pár. Ji zvedl, málo Вильгельмины a jedna z Rychlého Willy.
  
  
  To jen že стянул s Tanya sukni a stahl zlepšit ji až ke kotníkům. Když je ego vypnul, on upustil ego na palubu. Pak se narovnal a podíval se na nah.
  
  
  "Vy, mladí, samozřejmě, dobře vypadat," řekl, lehce lapal po dechu. "Je mi to opravdu líbit, miláčku. Jste velmi dobře zobrazuje".
  
  
  Tanya rozhostilo ticho. Nebylo
  
  
  strach v jejích očích, a i když jeho tvář byla порезано a pohmožděný, jste stále mohli vidět krásu. To пролежала na podlaze, lehce приподняв jedno kterémukoli národu, закинув ruce za hlavu.
  
  
  Rychlé Willie popadl velkými prsty pás její kalhotky bikiny. Pomalu se začal ih nechat na holičkách. Je to lehce ohnuté, na jeho глупом člověka se objevil mazaný, слюнявая úsměv.
  
  
  Zelené oči Thani mírně snížil. Nechala поднятому pokolení klesnout, a dokonce i trochu приподняла svou поясницу pomoci emu stáhnout kalhotky.
  
  
  Ego obličej byl nyní otevřeně se nad jeho břichem, a klesl dolů, dokud se подтягивал kalhotky. Ukázalo horní trojúhelníkové, каштаново-sametové slámy. Willy pomalu стягивал kalhotky.
  
  
  S vysoko zdviženýma rukama Thani ee prsa vypadala jako obrácené měkká miska s mlékem, korunované měděnými mincemi velikosti полдоллара. Vzpomínka na chuť těchto prsy, ji mohl pochopit horlivost Willy. To mě ještě více chtít zabít ego.
  
  
  Když se zdálo polovině ka š tanovou slámy, Rychlý Willie viděl vlákno malého dutého válce. Zdálo se, že roste, když se svírá bikiny kalhotky.
  
  
  Willy se zamračil, když otevře ústa. "Co, krejčí sakra to je?" - řekl носовым ворчанием.
  
  
  To стягивал kalhotky dál a dál podle toho, jak se otevření válec. Ego rosení se zamračil ze zvědavosti. Když bych vytáhl kalhotky na stehna Thani, málo malé pistole kliknutí nahoru. Ozvalo krátké hlasité BACH, a nit kmen začal vydávat malé obláčky kouře.
  
  
  Rychlé Willy napjatý. Ego pomačkaný, oteklé klouby rukou snažil dostat do čela, ale dostanete pouze do hrudi. On se otočil na bok, stále se mračí. On se teď díval na mé okénko. Zamračení zmizelo s ego jednotlivce a nahradil výrazem plné nedůvěry. V polovině břicha ego čela byla malá дырочка o velikosti deset centů, která se zabývá právě začala krvácet.
  
  
  On mě viděl, a ego ústa široce otevřela. To bylo to poslední, co se kdy viděl. Natáhl ruce, on se plahočil k иллюминатору. Ego ruce zasáhlo ho to jako první, ale u nich neměl sílu. Její lehce se otřásl, když se jeho tvář ударилось o okénko. Na zlomek vteřiny byl прижат na sklo, široce otevřel oči a potoky krve tekly na obou stranách, která je ochromena nosu. Ego rosení прижался k иллюминатору, заливая krví ego. Byl tak blízko, že jsem mohla vidět malé červené tepny v bílkovinách ego očí, pavučiny na menu, nyní potažená smrtí.
  
  
  Rychlé Willy отлетел od světlík a zhroutil se na palubu, jako vyprahlá hlína, kterou udeřil kladivem. Pak vše, co jsem mohl vidět, byla размазанным krev na skle.
  
  
  Tanya mě taky viděla.
  
  
  Прижав prsty levé ruky na ránu, ji zvedl na všechny čtyři a vydal se na pochod na гладкому мостику k hlavnímu akademii. Jít dolů po schodech byla hračka. Ji jen chytil za zábradlí a nechal nohy spadnout otevřeně přede mnou. To bylo tobogán o výšce pět metrů. Ale její rozpadl na palubě dole, jako hromada prádla. V nohách nebylo síly: zdálo se, že oni nemohli držet mě.
  
  
  Pomalu sešel na lodní schůdky do sedu, bolestně cestu k den hlavní kajuty. Byl otevřen.
  
  
  "Nick?" Když jí přišel, zavolala Tanya. "Nick, to je pravda jsi?"
  
  
  Po přihlášení do kajuty, její překročil k úpatí lůžek a приподнялся tak, aby pohled na její tvář. Její usmál se whoa.
  
  
  Jeho spodní ret сжалась mezi zuby. Slzy naplnili její oči. "Já... obrátila ego, ne? Je to moje vina, že oni našli naše krytí. Pokud by jste měl někdo více zkušený, obec rusku by byla úspěšná. Jako Nick? Kde uklouzl?"
  
  
  Její růže, dokud není selles na kraj postele u jeho nohou.
  
  
  "Nick!" zvolala. "Máš to krvácení! Oni jsou..."
  
  
  "Psst," řekl jí chraplavým hlasem. Wilhelmina následoval ještě bylo v mé pravé ruce. Její, povzdechl si a třel nos pravou rukou. "... Jen chci trochu odpočinout". Pocit závratí возвращалось.
  
  
  "Drahý, - řekla Tanya, - pokud jsi развяжешь mi ruce, její moci zastavit to krvácení. Musíme zastavit ego. Celý tvůj bok obarvené krví, a to i levá штанина".
  
  
  Moje brada klesla na prsa. Ona byla v pořádku. Pokud bych mohla něco ovinout kolem mého pasu, možná závratě prošel by.
  
  
  "Pojď, drahý", - přesvědčil je. "Попытайся dostat do mých zápěstí".
  
  
  Ji, naklonil na stranu a cítil, jak můj obličej klesl na elegantní ee života. Poté, tlačí rukama, zvedl ji hlavu nahoru po jeho hrudi, a pak na mírnou выступам ee prsy. Mé rty se dotkl jejího krku. Pak se její закинул hlavu zde na rameno a cítil, deka
  
  
  lůžek. Můj krk z boku упиралась v její ruce.
  
  
  Otočila hlavu a otočila se tak, aby naše tváře byly ve vzdálenosti méně než palec tlustý, jiný s druhou. Váhu úsměvem mi řekla: "Holka, mohla by silně stát se zlobí na takový manévr".
  
  
  Závratě se vrátilo a musel jsem odpočívat. Jeho, cítil, jak se její rty jemně dotkl mé prsty se pohybovaly dolů, hledaje. Lehce приподняв hlavu, její možnost své rty dotknout.
  
  
  Nebyl to polibek vášně, nebo chtíč. Řekla mi, že to můžu udělat. Dotek našich rtů byl měkký, jemný a naplněné emocemi, s výhledem nad rámec fyzické.
  
  
  Tápání rukou, ji uslyšel řinčení, když wilhelmina následoval klesla na palubu. Pak mé ruce byly na jeho levé ruce. Pomalu vytáhl ih, потянувшись nad hlavou, dokud se cítil uzel na její zápěstí. Zdálo se, aby se uvolnil zatracenou věc, trvalo celou věčnost.
  
  
  Ale uvědomil jsem si, že to udělal, když cítil, jak její ruce обвились kolem mého krku. Přitiskla si můj obličej k поперечному рычагу těsně pod jeho krku a objala mě. V té době její, cítil jsem, že mohu zůstat tam navždy.
  
  
  "Drahé", - zašeptala ona. "Poslouchej mě. Její nechám tě chvíli. Někde na této lodi by měla být lékárnička. Její vrátit, jakmile ji našel. Prostě trávit čas".
  
  
  Závratě se vrátila, a on si jen chlad, který opustila v době jeho nepřítomnosti. Kromě lůžka, v kabině byla židle s odklápěcí kryt, židle se čtyřmi židlemi, posuvné dveře skříně a stropní lampa, která se zabývá pokračovala mírně houpat dopředu a dozadu. Obraz visel na zdi, sténání naproti palandy. Na nen byl zobrazen Конья, mladší a s vlasy. Musí být, bylo to ego jachty, a runway měla být na jeho zemi.
  
  
  Mé oči byly zavřené, a on si myslel o Tai-Шэне, který letěl letadlem "Lear", dodat dávku heroinu. Bez seznamu to nezmizí. Bude to? Předpokládejme, že má veškerou potřebnou pomoc při osobní ego seznamu, kde jsou všichni čínští agenti v čínských čtvrtích Amerických. Pak emu není zapotřebí bych seznam Николи nebo ji. Ale její vybavení, aby přišel ke mně. Všichni byli mrtví, kromě něj. Emu potřeboval tento seznam.
  
  
  Mě передвигали, ale oči zůstaly zavřené. Zdálo se mi, kdyby se kolem mého pasu škrtí kokon. Bylo to zatraceně bolet, ale po šesté nebo sedmé náraz ji začal k tomu cizinec. Deka prošel za očima, a on znovu šel. Pak ji, cítil, jak mé rameno třese se.
  
  
  "Nick? Roztomilý?" Řekla Tanya. "Krvácení zastavil. To udělal vám píchnutí. Zde, přijmi tyto dvě pilulky."
  
  
  Pas byl pevně затянута перевязкой. Když se mé oči otevřely, jí zamrkal, když viděl prudký svatý nad hlavou. Pout vybledlé oči Tanya usmál se na mě.
  
  
  "Jak dlouho ji pryč?" Její zeptal se. Se mi zdálo, že jsem slyšel zvuk podobný pískání london policie. To bylo nahlas; ve delle ji sotva je to slyšet. Proč-to je název всплывало mám v hlav. Okřídlený tygr.
  
  
  "Ne více než pět minuta. A teď přijmi tyto pilulky".
  
  
  Ji strčil ih do pusy a vypil sklenici vody, která se mi natáhla. Závratě a дурнота opustili mě. Její byl na pozoru, ale bylo mi to bolí. Tento zvuk byl obtížný - z dálky vysoká, třpitivý zvuk.
  
  
  "Nick?" - zeptala se Tanya. "Co to je?"
  
  
  Подмигнув hej, jí řekl: "Miláčku, выброси kolem hlavy, že jsi проворонил této mise. Může, jsme oba trochu пошалили na cestě, ale ty přední byly narušeny, protože z něčeho neočekávaného. Dobře?"
  
  
  Políbila mě na мочку. "To je dobře. Ale to, co tě trápí? Jsi vypadal tak, jako kdyby natáhl k něčemu a nemohl najít".
  
  
  "Já stále nemohu ego najít. Sheng zabil Николи. Ale dříve, než to udělal, řekl, že má seznam Okřídleného Tygra, pak se hlasitě zasmál. Její viděl, co-co, co by bylo udělat celou tuto scénu, důležité pro mě. Může být, to jsou věci, které jste mi dali, zkažený můj myšlenkový proces ".
  
  
  "To by mělo, aby tě jasné", - возразила Tanya.
  
  
  Jakmile ji zvedl na nohy, mě se přehnala aktivní dovolenou nevolnosti. Její klesl na lůžko, ale zůstal na nohou. Pocit je pryč.
  
  
  Pak vyštěkl její prsty. "Samozřejmě! Hlasování a všechny!"
  
  
  Tanya seděla přede mnou, dívá se mi do očí. "Co to je?" zeptala se.
  
  
  "Ve spojených Státech existuje seznam kontaktů Шэна. Ji, věděl, že to existuje, ale nevěděl, kde je. Samozřejmě. Řekl mi sam. Okřídlený tygr. Teď to vím, kde je on.
  
  
  "Nick, poslouchej mě!" Jeho cílem bylo se uklonil. To одевалась. Nyní posadila se na lůžko s vysoce задранной sukni, a натянула punčochy. Oba jsme slyšeli vysoký efektní zvuk.
  
  
  "Je to Sheng," řekl jsem. "Má tryskové letadlo," Lear ". Může, můžu to zastavit ego".
  
  
  Ona zavolala na mě, když se jí blížil den. "Nick? Počkej na mě".
  
  
  "Ne, ty jsi odešel zde".
  
  
  "Oh, fuj!" Jeho spodní ret vyčnívající, ale do té doby jsem měl v ruce bylo wilhelmina následoval.
  
  
  a byl za dveřmi.
  
  
  Její vylezl po schodech o dvě příčky pozadu. Čerstvý noční vzduch hit podle mého голому торсу, jakmile ji dostal do hlavní paluby. Krev na mých nohou bylo připomínkou o tom, jak jsem se tam dostal.
  
  
  Bylo příliš tma, aby rozeznat autobus "Volkswagen". Její перебрался přes palubu деревянному пальцу panelu. Zvedák tryskové letadlo stahl hlasitěji. Ale proč to není létá? Proč on jen seděl a posílali motory?
  
  
  Jakmile ji dostal do asfaltu, ji si uvědomil, že něco není v pořádku. Stalo hned dvě věci. Z takové vzdálenosti snadno mohl rozeznat autobus "Volkswagen" na pozadí jiskřivá přístavu. Za ním bylo více temnější stín menší. Černý mercedes. Pak ji uslyšel za sebou tiché vrní Tai Шэна.
  
  
  "Vykašli se na to, Carter," řekl, máslové hlasem. V tomto bylo na nějakou zábavu. On chytil mě do hloupé pasti.
  
  
  Wilhelmina následoval spadla na asfalt, když ji pustil ee.
  
  
  "Myslel jsem, že zvuk tryskového liniové вытащит si kolem lodi. Ne, u штурвала nikdo není. On je stále připoután a воткнуть, čeká na mě."
  
  
  "Ne, aby mi tě zdržovat".
  
  
  "Ach, nebudeš. Její jdu hned potom, jak tě zabiju. Ale vidíš, Carter, máš-li jaké-že to, co patří mně. Seznam Николи. Mohl bys zbavit nás oba od mnoha potíží, pokud by podal on mi podal mimo hotel.U mě bylo zvláštní malá kamera, kterou se jí chystal použít, aby vyfotit to, a pak ji podal bych seznam Николи.
  
  
  "Není оборачивайся, Carter. Nepřemýšlejí o tom. Seznam tam máš?"
  
  
  "Ne."
  
  
  Povzdechl si. "Vidím, že se vám to bude těžké. Jen doufal, že střílet na vás, a pak se seznam. Carter, mám málo času. Na dalším místě setkání, tam lidé čekají na heroinu. A je mi třicet. minutu pozdě. Jste schoval je někde na lodi? "
  
  
  Mé ruce visí po stranách. "Může být. Co budeš s tím dělat?"
  
  
  V mastné hladký hlas ego bylo řečeno o нетерпении. "Ve delle, Carter, to je akademicky. Jsi stále pryč, když jeho a pryč odtud".
  
  
  "Řekněme, že jí chci sestoupit, plný znalostí. Protože jí umírá za seznam, nemyslíte si, že mám právo vědět, na co to bude používat?"
  
  
  "Nemáš pravdu. Je to hloupé, já ne..." odmlčel se na pár vteřin. On pak řekl: "Otočte se, Carter".
  
  
  Pomalu se obrátil k němu tvář. Mělo být, on se schoval pod autobusem. Nebylo pochyb o tom, že měl zbraň, a on byl zaměřen na mě. Ale výrazu ego, tváře jí neviděl. To byl jen nevýrazný stín.
  
  
  "Snažíte se získat čas, Carter", - řekl on. "Proč?"
  
  
  Pokud ji nemohl vidět ego jednotlivce, nemohl vidět moje. Прижав ruce na bocích, jeho mírně krčí rameny. Hugo, můj tenký jehlový, spadl mi v ruce.
  
  
  "Nechápu, o čem mluvíš, Sheng".
  
  
  "Willy!" křikl. "Willy, jsi na palubě?"
  
  
  Oba jsme poslouchali šplouchání vody o loď a vzdálený pronikavý pláč reaktivní fólie.
  
  
  "Copak se nebojíš, že tě vyčerpá palivo v tomto letadle po celou dobu?" Její zeptal se.
  
  
  "Nehraj si se mnou hry, Carter. Willy! Odpovězte mi!
  
  
  "To nebude vyhovovat tobě, Sheng. To nikomu není odpovědný".
  
  
  "Je dobře, že jsi ho zabil. Viděl jsi, co udělal s dívkou, a ty jsi udeřil jeho ego. Tolik pro Willy. Kde je nyní tento seznam?"
  
  
  "Pokud jsi nezabiješ mě, nikdy jsi ho najdeš. A já se nehodlám vzdát ega, dokud nebudete vědět, pro co jsi ego použití". Koutkem oka ji sledoval, jak Tanya plíží palců za дюймом na přídi paluby jachty. Když se dosáhne konce, to se ukázalo být více upřímný Шэном. Zajímavé je, že odradit ji.
  
  
  "Dobře," - řekl Sheng, znovu povzdechem netrpělivostí. Bude provedeno několik kopií, a jedna kopie bude zaslána do každé sídlo pobočky v Americe. Za každým jménem v tomto seznamu budou sledovat a pozorovat. Informace o osobním životě budou sbírány a uchovávány. Budou použity všechny dostupné metody: odposlechy telefonních hovorů , namátkové kontroly navštívených míst, prohlídky domů, dokud jim chybí. Můžete říct, že budeme jednat do značné míry, jak vaše federální vláda ".
  
  
  "A jaký je cíl toho všeho?" Její zeptal se. Tanya téměř dosáhl předního okraje. Ona se pohybovala velmi pomalu a opatrně. Věděla, na co je schopen Sheng, pravděpodobně ценымногие lepší, než její.
  
  
  "Informace, Carter. Její část bude použita proti těm, kdo rozhodne o tom, že nová mafia se nesmí uchopit moc. Vaše kancelář by měla být nadšeni. Poskytneme důkazy, aby bylo možné zatknout několik zločinců. Oni, kteří budou spolu s námi budou bohatě odměněni. Ale nejdřív jsme byli s touto informací, jak najít osobu, s
  
  
  správnou kombinací hlouposti, chamtivosti a ambicí. Jiný Розано Николи bude obtížné najít. On byl opravdu ideální, a všechno by bylo v pořádku, pokud jsi zasáhl ".
  
  
  Tanya se teď na okraji nosu. Ona se pomalu поворачивалась na bok, prsty na konci. Její věděl, jaký druh útoku se chystala podniknout, ruce stranou, pád a náraz, kop oběma nohama ve gólů Шэна. Ona byla téměř připravena. Vše, co jsem potřeboval udělat, je koupit ještě minutu nebo dvě.
  
  
  "A co seznam Okřídleného Tygra?" Její zeptal se. "Pro to, co budete používat?"
  
  
  Ego ramena vstal a klesl v нетерпеливом gestu. "Carter, se začnete nudit mě, protože neustálé těmito otázkami. Už žádné rozhovory. Kde se v seznamu?"
  
  
  "Je to trochu hloupé, nemyslíte, Sheng? Jí vím, co tím myslíš. Jakmile jí řeknu ti, kde to je, můj život se stane bezcenné."
  
  
  "Je to něco, co se snažíte koupit? Více času do pěti?"
  
  
  "Může být."
  
  
  Zvedl zbraň. "Выверни kapsy naruby".
  
  
  To udělal je to, že drží Huga v dlani. Když moje dvě přední kapsy, kalhoty byly předloženy a jsou vynechány, pro mě bylo pohodlnější držet jehlový. Tanya byla připravena hned skočit. To by mělo dojít v nejbližší době, první byla v mé zadní kapse kalhot, a on věděl, že Sheng ptá dál.
  
  
  "Dobře, - řekl on. "A teď развернись a вытащи své zadní kapsy naruby. U tebe nemá tolik času, aby se schovat tuto věc. To musí být snadné najít, pokud není při tobě."
  
  
  Její stála nehybně, ani se nepohnula.
  
  
  "Nejprve ji прострелю ti kolena poháry, pak oba loket, pak rameno. Udělej, co říkám". Udělal krok vpřed a trochu se naklonil, při pohledu na mě, jako by právě viděl mě poprvé. "Počkej chvilku", zašeptal. "Jsi тянешь čas pro sebe. Máš v pase podvaz. Jak... Kdo..."
  
  
  Hlas pak Alice skočila. Ee nohy, vyšel ven a klesl, za ní následovalo zbytek těla. Let byl tak krátký, že jsem málem minul ego ve tmě. To byla podobná rakety, padající nejprve nohama, ale ruce a dlaně se vznášela nad ním.
  
  
  Ale Sheng nebyl úplně připraven. Jakmile uviděl můj obvaz, on si uvědomil, že Tanya nebyla zabita, že je naživu, a poslouchá náš rozhovor. V tuto chvíli udělal krok zpět, co není dovoleno hej, vypočítat čas, on držel zbraň na její stranu, odvrátila se ode mě.
  
  
  Pak ji začal tah. Nyní Hugo byl v mé ruce je pás. Sheng byl v šesté nebo sedm kroků ode mne. Její sklonil hlavu a šel za ním, Hugo přede mnou.
  
  
  Časování Thani byl vyhozen, ale ne zcela. Ee pravá pata je závislý Шэна za krkem, otočil ego hlavu do stran. To není úplně нацелил na nah zbraň. Ale pak je vše ostatní leptané do něj.
  
  
  Na chvíli to zamotaný kolem ego hlavy a ramen. To ještě není odhodil zbraň, ale je to zoufale mával rukama, zatímco on se snažil ji sundat.
  
  
  On byl téměř na nen. Celá scéna, zdálo se, že získal odráží pomalý tempo, i když ji věděl, že konají pouze dolly sekundy. Její pochybnosti o tom, že od té doby, co Tanya podnikla skok, zatím fretka uplynuly dvě vteřiny, ale zdálo se, že všechno, co potřebuji navždy dostat se do toho.
  
  
  To projektil dolů, a Tanya stále bylo na nen. Nyní byl ve čtyřech krocích, pak na tři. Když jeho spin narazila o asfalt, to se donutil přejít, zvedne nohy vysoko do cíle. Ego levé každému kmen pronikl Таню v góly, pak bylo dost, aby vstal a vzal emu za záda. Ona narazila o asfalt a покатилась.
  
  
  Sheng zcela padl na všechny čtyři. To je zarámovaný pod sebe na pravou nohu, připraven vstát, a zvedl se na mě zbraň.
  
  
  Ale do té doby jí do něj dostal. Její переложил Huga na pravou ruku, a on se teď tlačil mě dopředu. Její levá ruka odstrčila ego ruku s pistolí a bodl dolů, které investovaly v nah celý svůj nice.
  
  
  Viděl, jak se blíží, a popadl mě za zápěstí, spadl vpravo od něj. Čepel стилета se zaměřil na jeho krku. Opřela, chytil ego na rameno.
  
  
  Jeho, cítil, jak se mu zadá. Čepel snadno prošel přes látku ego kabát, se zastavil na микросекунду, když je to začátek strčení přes kůži, a pak скользнуло dovnitř se vším mojí váhou za ním. Rameno Шэна откинулось zpět, když se otočil stranou.
  
  
  To взвыл od bolí chytil mě za zápěstí. Nyní se snažil vrátit zbraň. To se snažil vytáhnout jehlový, aby se ještě jednou trefil, ale pořádně stiskl mé zápěstí.
  
  
  Jsme byli blízko sobě navzájem. Ji viděl bolest v ego očí, vlasů rovné černé vlasy na čele, oslabený kravata, krev, хлынувшую přes rány, пропитывающую krásně šité sako.
  
  
  Volnou rukou udeřil mě
  
  
  na раненой straně.
  
  
  Její вскрикнул, kdy mě zcela pohltila bolest. Jako by na klidném vylil tekutinu. On se dostal přímý kostní dřeně, současně poškozovat okolí.
  
  
  Ji ještě mohl vidět několik věcí. Jeho projektil dolů, otočil se dvakrát doleva. Sheng nyní obrátil zbraň k mé cíle. Nějak jehlový byl zmařen s ego ramene. On byl ještě u mě v ruce. Bolest otupil můj mozek zpomalila reflexy do sloní pohyby.
  
  
  Sheng byl na nohou. Tanya ležela na boku, nehybně. Její seděl, прижав ruku k кровоточащему prováděné výpočty. Pak se její zarámovaný obě nohy pod sebe, když viděl, jak ego zbraň se mi do obličeje. Zapomínají na škodu ji zvedl se a skočil.
  
  
  To byl hit ve vzduchu těsně nad kolena, kvůli němuž profesionální квотербэки velmi pomalu stoupají po schodech a хромают během první hodiny po zotavení. Když jí byl si jist, že moje ramena zasáhl ego, přitiskl její ego, lýtka, kotníky a nohy na prsa a pokračoval v pohybu.
  
  
  To nemohla nikde nastavit nohu. Když padl, jeho ruka se vznášela a vraceli se snaží zmírnit ego pokles. Ale je to stále silně zasáhla. Pak začal tahat nohy. Jen když se jí začal lézt na mu na ego její tvář si uvědomil, že ztratil zbraň při pádu. Jeho právě krátce viděl, jak to v poslední době odskočil od dřevěného panelu, a pak spadl na přístav.
  
  
  Moje pravá ruka se стилетом vyšplhal vysoko. Ale on chytil ego dříve, než ji stihla врезать emu v životě. Jsme tak zůstali, oba napjaté. Ji držel jsem se vší svou silou Huga, mám topit se v ní. Celá ego síla byla použita k mému запястью, snaží se odvrátit čepel стилета.
  
  
  Koutkem oka jeho si všiml, že Tanya začala hýbat. Na druhý pokus se podívat na nah bylo chybou. Sheng уперся mi do zad kolenem. Její вскрикнул a couvl zpět. Pak to vyrazil jehlový kolem mé ruky. Příliš pozdě ji, chytil se za něj a sledoval, jak se kutálí po asfaltu.
  
  
  Kvůli krvácení kolem ramen ego ruka se zdálo zbytečné. Další hit mě na krku, s mocí, které jsem si myslel, že je posedlý. Jsme válcování znovu a znovu. Ji pokusil oslovit ego očí. Snažil se mě praštil kolenem do rozkroku, ale podařilo se mi vyhnout.
  
  
  Pak jsme se ocitli na hladký dřevěném molu, v blízkosti okraje vody, мычали, a těžce vydechl. Nikdo kolem nás teď není promluvil. Byli jsme něco méně, než lidé, tak jednoduché, jak jen chvíli.
  
  
  Moje ruka byla na jeho tvář, stále dotýkat očí. Pak její uvědomil, že on mě hladit na zadní kapse. Moje pěst odešel zpět a udeřil jeho ego na nos. Znovu udeřil jeho ego, a pokaždé, když je publikoval кряхтение, než bolí.
  
  
  Kolem nosu tekla krev. Tentokrát ji приподнялся a spadl emu úst. Pak natáhl ji za sebou, a pokusil se vytáhnout ego ruku kolem kapsy. Vše proběhlo v pořádku. To je silně ho udeřil do mé otevřené rány.
  
  
  Znovu mě přehnala aktivní dovolenou nevolnosti. Veškerá síla opustila mé ruce. Vágní ji, cítil, jak ego ruka залезла za minutu a vytáhla seznam.
  
  
  Ji musel zastavit ego. Pokud to сбежит, vše, co plánuje, bude fungovat. Úkol byl bych nešťastný. Zuby zaťaté, přinutil ji, sílu vrátit se do svého těla.
  
  
  On se snažil odrazit se ode mě. Její досталь, rukáv kabátce, pak штанину. Pár высвободилась, pak se ke mně obrátila. On se vrátil a rychle se vrátil dopředu. Ponožky balet pantofle Шэна spojilo s кровоточащей obvaz na mé straně.
  
  
  Temnota нахлынула, jak proud inkoustu. Dvakrát se otočí, v domnění, že to bude pokračovat v pokusu. Vše, co musíte udělat, aby se dostat pryč, letěl jsem do hlavy. Její bojoval s tím vším ve mně. Jakmile tento letoun bude startovat s Шэном uvnitř, to zmizí navždy.
  
  
  Vdechování a vydechování, se mi podařilo zbavit dost temnoty, aby otevřel oči. Sheng byl pět metrů od mě, jedna ruka k ničemu visel u něj na prováděné výpočty, ego prstů kapala krev.
  
  
  On se zastavil na стилете. Lehce pobytem, podíval se na nah, pak na mě. Seznam byl v ego zdravé ruce, pohybující se tam a zpět mezi prsty.
  
  
  Útěk, by měl být, byl důležitější, protože on opustil jehlový na místě a vlekl k "мерседесу". Ego shaggy se ozývá разносились po asfaltu na pozadí кричащего tryskového letadla "Lear".
  
  
  Do té doby, kdy ji seděl, Tanya už postavila se na všechny čtyři. Wilhelmina následoval bylo příliš daleko. Водительская dveře "мерседеса" se otevřel.
  
  
  Když ji postavil na kolena, Tanya seděla a přichází ke mně. Dveře "мерседеса" zabouchly. To byl HLAVNÍ solidní zvuk, podobně jako na zavření trezoru. Okamžitě послышалось завихрение startér, pak vrní velké V8. Pneumatiky зазвенели o asfaltu, když Sheng rychle zmizel z paměti.
  
  
  Jeho, se zvedl na nohy a ustoupil
  
  
  a dále.
  
  
  "Ach, Nick!" Tanya se rozplakala, když přišla ke mně. "Opět krvácení. Obvaz промокла".
  
  
  Její odrazil od nah, zvedl jehlový a ohromující, šel k Вильгельмине. Vzal zbraň, její Huga vrazil zpět do pochvy. Nahá, napuštěné krví popruh, pouzdro pod paži a pouzdro na ruku. To nestačilo.
  
  
  "Nick, co jsi dělal?" - zeptala se Tanya.
  
  
  "Navždy zastavit ego".
  
  
  "Ale u tebe krvácení. Dej mi to zastavit, pak můžeme..."
  
  
  "Ne!" To udělal zhluboka nadechl.
  
  
  Mysl důležitější věci. Tajemné, neznámé síly z Východu. Jóga. Zavřela oči a její rozsáhlé země, všichni uvnitř sebe. Přesně tak, jak je jóga pomáhá mi relaxovat nesčetněkrát, jeho nyní vyzval ji k síle. Všechno, co mě kdy učili, byl určen. Její hotel, aby se moje mysl vymazány, než bolí. Zbývá se soustředit pouze na jednu věc: zastavit Шэна a tento letoun je Libra šterlinků. Když znovu otevřel oči, to bylo provedeno, nebo udělal dost, aby mě tah.
  
  
  "Jdu s tebou." Tanya šla do nohy.
  
  
  "Ne." Její jel v autobuse Volkswagen. A její pohybovala se rychle. Přes rameno ji, řekl: "tento křižník s каютами by měl být nějaký rádio typu loď-břeh. Vyhledejte ego a zavolejte Хоуку. Řekněte emu, kde jsme".
  
  
  Mě postihla дурацкое klid, šílené ticho, ne měl nic společného s realitou. Ji, věděl to. A přesto je jedinou myšlenkou, která se zabývá mě napadlo, bylo: "Znak Okřídleného Tygra... Znamení Okřídleného Tygra". U Шэна byl seznam, který potřebujeme, je naší vlády. Ji musel to dostat. A nebyl to ten seznam, který to vzal u mě je ten, který nás nemá zájem - byl to ten, který se to schoval: znak Okřídleného Tygra.
  
  
  Tanya zmizela přes poklop, když ji přivezl autobus a šel na "U". V důsledku mechanické cvaknutí четырехцилиндрового motor vzduchem chlazený ji, slyšel, jak řev tryskového letadla "Lear" rostl do výšky a hlasitosti.
  
  
  Její ne-vypnul svatý, dokud jel po asfaltu. Zbraň, "Люгер", jehlový, plynová bomba a agent, kde ztráty dosahovaly hodně krve, nemohli srovnávat s letadlem "Lear". Ale měl jsem nápad, který se zabývá, jak jsem si myslel, může fungovat.
  
  
  Blikající červeno-zelené potkávacích světel byly nyní daleko před sebe. Ji mohl ih jasně vidět. Letoun řítil. Jde z opačného oba konce травянистого pole.
  
  
  V devět hodin asfaltové silnici свернула vlevo. Tekoucí катилась na dvanáct. Její podřízl kolo autobusu a jel od silnice na подпрыгивающую na щиколотку trávy pod úhlem asi dvě hodiny.
  
  
  Plameny proudových letadel простиралось daleko za letadlem, jako noční pozdrav na Den 4. července. Teď to bylo opravdu dojemné. Její přinesl autobus do limitu na třetí rychlostní stupeň, pak přešel na čtvrtou.
  
  
  Soudě podle rohu, který ji vedl, tryskové letadlo blíží v deset hodin, a její míří na dvanáct. Celém hotelu, a bylo ценымногие plynulejší, než ji myslel. Můj tachometr pohybuje od padesáti do šedesáti. Řev proudových motorů se změnil v hromový řev. Postupné světla подпрыгивали, letoun řítil se stále rychleji a rychleji.
  
  
  Brzy to bude stoupat do vzduchu. Stébla trávy se proměnil v úhledný temnoty. Moje oči nejsou отрывались od катящегося letadla. Vzdálenost mezi námi se rychle snížil, protože dvě rolling kovové hmoty směřovat proti kurz.
  
  
  Její vágní si myslel, viděl on mě. Nevadilo to. Oba jsme složili bodu, odkud není návratu. On nemohl nic dělat s tímto letadlem, než letět. On nezískává dostatečnou rychlost, aby vzlétnout, nemohl brzdit až do zastavení, a nemohl otočit, není перевернувшись. Stejné to bylo i se mnou.
  
  
  Сунув ruku za sedadlo, její ощупал studené kovové předměty, až jsem zjistil, že tvrdá kladivo. Ji zvedl ego a položil si na kolena.
  
  
  Letadlo blíží, řev motorů byl tak hlasitý, že se заглушались, kola krouží černé hmotnost, kabina uveřejněný rivne tak, aby ho mohl ego vidět. Ego vlasy stále byly lehce rozcuchané. Kyslíkovou masku visela vlevo od něj. Byl to zkušený pilot, byl udělen nejvyšší řád Rudého Číny.
  
  
  Nemusí mít dostatek času. Musel spěchat. Vzdálenost съедалось příliš rychle. Ji zvedl kladívko a nechal emu spadnout na половицу. Autobus trochu zpomalil, když ji sundal nohu z plynového pedálu a dal nah kladivo. Na okamžik jsem měl pocit extrémní malosti, že něco takového, co by měl cítit člověk na denním паруснике, když to projde mimmo jemnější oceánu.
  
  
  Moje ruka byla na дверном zámku. Autobus jel na konstantní úrovni kolem padesáti. Ale letadlo nabralo větší rychlost. K otevření dveří proti poryv větru, to trvalo hodně úsilí. A ji mohl slyšet nízké řev obou motorů na plný plyn. Její lehce otočil volantem na levé straně. Autobus míří výplaty přímo do letadla. Ji tlačil dveře a skočil.
  
  
  Nejprve byl pocit z letu, nadčasový сумеречной oblasti, když jste nic se dotknete na této zemi. Pak, při pohledu dolů, celé vybavení, ale pohyboval se příliš rychle. Její chystal ublížit.
  
  
  Její uvažovat o tom, aby okamžitě šlápnout. Hlas proč můj dobrovolnosti udeřil první. Ale síly, rychlosti отбросила mou hlavu dolů, zatímco druhou nohu nahoru na zádech. To už nemůže kontrolovat, kam jdu. Vše, co jsem mohl udělat, je uvolnit své tělo.
  
  
  Její udeřil hlavou, pak záda, pak ho znovu ocitl ve vzduchu. Tentokrát jí padl na rameno a pokračoval odrazit a valit se, zuby zaťaté, než bolí.
  
  
  Její zastavil téměř stejně rychle, jako začalo. Nemohl popadnout dech, mě сбило větrem a na chvíli oslepl. Bylo mnoho oranžové světlo a teplo.
  
  
  Její pocit, že by stejně neviděl, protože jsem mohl jen zahlédnout to, co se stalo, když se její подпрыгивал a řítil se. Možná, že právě to mi pomohlo se uvolnit, soustředit se na to, co se stalo s letadlem.
  
  
  Sheng viděl autobus na poslední chvíli. On klepnutí na levé šikany, snaží se trochu srolovat na stranu. Tryskové letadlo, "Lear" obrátil se na pravé kolo, svěšené pravé křídlo níže. Autobus narazil do špičky křídla. S pištění ломающегося kovové křídlo погнулось a špatně. Do té doby nos tryskové letadlo poslal k zemi za autobusem, a ocas vylezl nahoru.
  
  
  S řevem motorů letadla подогнул jedno kolo, to pravé křídlo nosu, z levého křídla k ocasu. V tuto chvíli Sheng vzrostly motorů.
  
  
  Na chvíli letadlo je zamrzlý v patách, jen плывя na travnatého pásu s ocasem méně stop od země, разнося trávy do strany, jako nos lodi, разделяющего vodu.
  
  
  Když upadl, převalil. Prostor kabiny těžce narazila, když se celé letadlo začalo otáčet a objíždět při tvorbě skřípění kovu.
  
  
  A pak to vybuchlo.
  
  
  Křídla koše letěl směrem k trupu, který se zhroutil, jako opuštěné puzzle. Oranžové a červené koule ohně вскипели od burácejících výbuchů. Nebe se stala jasnější, když je ve všech směrech взметнулось plameny.
  
  
  Střepy přistáli méně než dvacet metrů ode mě. Oddíl křídla vyšplhal vysoko a přistál v blízkosti místa, kde ji skočil. Celá хвостовая podíl byl oddělen od trupu. To střílel nahoru, jako fotbalový míč, a rozbila daleko po mé levici.
  
  
  Oranžová planoucí svatý ukázal катящийся autobus Volkswagen. To není explodovala. Pak ránu křídla to přehouplo na zadní kola, jako divoký hřebec, pak кувыркалось dopředu, převrhl se na bok a čtyřikrát перекатилось, než se zastavil vzhůru nohama.
  
  
  Vzduch byl naplněn vůní tavení hliníku a hořčíku, hořící gumy a plasty. Nebyl zápach hořícího masa Шэна, on byl příliš slabý v porovnání s ostatními zářící prvky. Dokud kabina таяла a tekla, takže jizvy na trávě, uviděl ji, že může být ego a tělo, nebo že může být обугленным, nakřivo бревном nebo сморщенной černé krávy. Kolo stále держалось na corku. Tu a tam plameny лизало ego, ale ne části, protože to již bylo прожжено.
  
  
  Oranžová sergej také ukázal, že Tanya běží ke mně v trávě. Klid ještě bylo. Její, věděl, co budu dělat teď. Přišla s vysokou sukně, krásné nohy, качающими této měkké tělo. Něco болталось s ee ramene na rameno.
  
  
  Její zapomněl, co to znamená, že není způsobit bolest. Kromě раненой straně, která se zabývá bylo nejsilnější, měl jsem hmotnost modřiny. Z nějakého šťastného osudu nás jedna kost byla rozbita, alespoň jsem nemohl říct nám jeden. Když to udělal nadechnout, měl jsem bolest v hrudi, ale to bylo o nic horší a ne lepší, než u jiných.
  
  
  Tanya dosáhl mě запыхавшаяся. Mně se podařilo vstát na nohy. Stojím tam, kde celý svět je pokryta vlnitými oranžové a červenými jazyky plamene, ji čekal, když Tanya přistoupí ke mně.
  
  
  Dlouho jsme stáli v oranžovém světle, jen drží druhou za druhou. Její křehké tělo дрожало od vzlykající. Proč-to jsem se usmíval.
  
  
  Ona pak odrazil se ode mě a podíval se mi do obličeje. "My jsme prohráli?" zeptala se. "Já vím, že je mrtev... ale úkol... my... bídně?"
  
  
  Jeho políbil ji na мочку. "Uvidíme. Mám myslím--. Pokud jeho práv, jsme dosáhli úspěchu."
  
  
  Pak se znovu chytil mě, a bolí ji málem ztratil vědomí. "Ach, Nick!" - plakala. "Když ji viděl, že autobus valí a valí, ji si myslel, že jsi uvnitř..."
  
  
  "Shh. Vše je v pořádku. Co máš v чемоданчике?"
  
  
  "Lékárnička. Jí zavolala мистеру Хоуку. To už jsou na cestě. Nick? Kam jdeš?"
  
  
  "Já jsem se belhal k перевернутому автобусу. Ona běžela vedle mě." Jí chci podívat na Okřídleného Tygra
  
  
  uh-uh, " řekl jsem.
  
  
  Letadlo je stále hořel, ale plameny trochu snížil. Její pocit nadšení, když kroužil, aby se dostat do autobusu. Kov лился z něj, jako tekoucí stříbro láva, сочился kolem trhlin a otevřených dutin.
  
  
  Blíží se автобусу, otevřel velkou boční dveře. Uvnitř je silně cítit syrovým plynem. Tanya čekala venku, dokud se jí přehraboval v roztroušených nástrojích. Krabice je poměrně silně kopl, a pár гаечных klíčů rozbil okna. Pomocí колеблющееся plamen pro svět, ji našel dva šroubováky, крестовую šroubovák a přímý střih. Nebyl jsem si jistý, jaké hlavy šroubu-jí budu natáčet.
  
  
  Když ji ven přes autobus, Alice, pokorně a tiše kráčel vedle mě. Ona se ptá na otázky; věděla, že pokud bude mlčet a dívat se, všechny odpovědi budou tam. Když jsme se blížili k místu, kde ji viděl přistání ocasní části, ji objal ee za ramena. Přitiskla se ke mně, lehce dotýkat mě s každým krokem.
  
  
  Za námi se ozval hlasitý výbuch, od kterého вскипело další oblak plamene.
  
  
  Tanya оглянулась přes rameno. "Myslíte si, že to bylo?"
  
  
  "Pravděpodobně, kyslíkové lahve. Hlasů to pravé".
  
  
  Хвостовая část tryskové letadlo "Lear" znovu zlomený a ležící v trávě asi půl metru vysoký. Její vynechal části, oddělen od hlavní, a zastavil, když našel hlavní kus.
  
  
  "Okřídlený tiger", - řekl jsem.
  
  
  Stojím na kolenou vedle Таней, ji vymazal z hladkého povrchu skvrny trávy, nečistoty a černé сажу. Byly vypracovány čenich a tělo okřídleného tygra. Hlavy šroubu je v jedné rovině drželi panel o velikosti asi osmi čtverečních palců. Její odhodil šroubovák s přímým шлицем a aplikoval Phillips. Méně než za pět minuta ji osvobodil panel a подвесил ji na malé řetězci.
  
  
  "Co je tam?" - zeptala se Tanya, dokud ощупывала její vnitřní dutinu.
  
  
  "Tento." Byl to malý balíček na lesklé hliníkové fólie přibližně čtyři palců na dva. Velmi opatrně se začal realizovat fólii. Uvnitř bylo několik plech složený papír, držel pohromadě spolu.
  
  
  Tanya podívala přes ruku. "Nick", - řekla. "Hlas a všechno, ne?"
  
  
  Její, přikývl a natáhl hej, porušené papíru. "Seznam Okřídleného Tygra. Všechny komunistické kontakty Шэна v Americe". Slova přišla automaticky, protože jsem zjistil, že další list papíru, zabalené ve fólii.
  
  
  "Co se směješ?" - zeptala se Tanya.
  
  
  "Máme bonus, co jsem nečekal. V tomto seznamu jsou uvedeny názvy a místa každého kontaktu z Palermo do Saigonu, kam se přesune heroin". Její natažené hej, a políbil na špičku nosu. "Podívej, oblíbený. Jména, místa a data předchozích setkání".
  
  
  "Nick, pak..."
  
  
  Moje ухмылка se vyvinul v chichotání, který byl zraněný. "Ano, Tanya, lze říci, že naše obec rusku nezdařilo".
  
  
  
  
  
  
  Четырнадцатая kapitola.
  
  
  
  
  
  O dva dny později jí byl ve Washingtonu, Dc, v kanceláři Хоука, ještě zabalený v kukle. V malé kanceláři cítit несвежим kuřáckým kouřem, i když teď doutníky neměl. To selles za židli upřímný naproti mě. Ego кожистое морщинистое tvář neustále нахмурилось od starostí, ale oči byly spokojeni.
  
  
  "Generální prokurátor проинструктировал mě přidat ve svém přehledu vděčnost, Carter". Usmál se na nějaký osobní vtip. "Pokud zjistíme, že pro toto místo".
  
  
  "A co Tanya?" Její zeptal se.
  
  
  Hawke se opřel o opěradlo židle a скрестил ruce na plochém břiše.
  
  
  "Postarám se, aby v jeho dokumentaci bylo vděčnost", - řekl on.
  
  
  Když vytáhl jeden kolem svých doutníků po celém kapsy kabátu, ji, vytáhl cigaretu se zlatým hrotem. Jsme zapálil ih spolu mé зажигалкой.
  
  
  "Jako sebe?" - zeptal se смягченным hlasem.
  
  
  "Trochu bolí, ale není to tak jako, údajně, je špatné".
  
  
  Výsledkem byly tržné rány a modřiny, tři žebra s prasklinami a kus masa, вырванный z mé strany. Kdysi to bylo dost, aby mě držet v nemocnici, aby ji není hotel, dostat.
  
  
  Hawk vytáhl doutník kolem zubů a stahl studovat ff. "No, alespoň jeden zdroj heroinu, vstupující do Saigonu, byl zastaven".
  
  
  Jí přikývl. "Už jste někdy dozvěděl, kdo střílel těchto devatenáct střel v Carlo Гаддино?"
  
  
  "Ano, jsou dva, které jste chytili, když začal uvědomovat vyhledávání bytu. Oni, samozřejmě, že jednali na rozkaz Шэна. Zdá se, že narazí na dům Гаддино, притворившись, že sbírají prádlo. Jakmile jste uvnitř, oni šli upřímný v sauně, otevřela. dveře, a nechte jej obdrží ji kolem automatů s tlumičem - .38. Devatenáct krát. Pak vzali prádlo, jsou pryč ".
  
  
  "Později, myslím, že oni dostali rozkaz od Шэна získat seznam z Асасано "
  
  
  .
  
  
  "Je naprosto fantastické. A oni by měli zabít Акасано tiše, dýkou".
  
  
  "Tak co se děje se seznamem Okřídleného Tygra?"
  
  
  "To už se děje, Carter. V současné době uvěznění všech komunistů. Zjistili jsme, že většina kolem nich jsou v této zemi nelegálně, a tak se bude deportován zpět do Číny."
  
  
  Její, se naklonil dopředu a затушил cigaretu. "Pane, co se stane s La Cosa Гордеева? Když Николи, Акасано a Sheung všichni mrtví, kdo se stane novým šéfem podsvětí?"
  
  
  Hawke jen pokrčil rameny, pak размял doutník v popelníku. "Oni je pravděpodobné, že najdete někoho, o kom nikdo nikdy neslyšel. Její přesvědčený, že zločinný svět bude i nadále fungovat a prosperovat. Mimořádná opatření, pravděpodobně již přijímají".
  
  
  Mi přišlo na mysl fotografie jezera Tahoe a chaty na břehu jezera. "A co tento Sandy Кэтрон? Tobě není za co ee udržet, ne?"
  
  
  "Ne, nic takového neděláme. Víte, že tady ve Washingtonu. Pak se dlouhé rozhovory s ní jsme se přesvědčili ji, že možná to bude u nás užitečné kariéru".
  
  
  Její, se naklonil dopředu. "Co je?"
  
  
  Ale Hawke dokonce zamrkal. "Ona souhlasila, že zůstat blízko s přáteli Акасано a informovat o ih činnosti. Kdo ví? Možná, že jednoho dne se nově zvolený šéf amerického podsvětí se stane agentem pod záminkou, že pracují pro vládu".
  
  
  On vstal a naklonil se dopředu, dávat dlaň na židli. "Máš neděle uvolňuje, Carter. Dvě, pokud chceš. Tam jsou plány?"
  
  
  "Dobře," řekl jí sedět. "Je to o tom, aby pravou Sandy Кэтрон v baráku, натолкнул mě na myšlenky. Její celou dobu myslím, že o těchto horách severně od Флагстаффа, bouda je dost vysoká, tak že sníh stále ještě kolem nah, sedí před kamenným ohništěm, může být, ne když malá rybolov, a v noci... "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Lidé v malé obci tři kilometry od chaty řekli, že teď už velmi pozdě na to jít sněhu. Tanya řekla, že sněhové vločky - je to uvítací výbor.
  
  
  Vzali jsme si půjčit sáně, ih тащила гнедая klisna. A když jsme stáhli jeho produkty a припасами, jsme vylezl pod толстое deku a udělali кобылу směrem k naší chatě. Tanya přitulila se ke mně.
  
  
  Na saních byl zvonek, který podjezdu lidí na každé kajuty, mimmo kterou jsme projížděli. Stáli na verandě a vesnicích, až jsme procházeli.
  
  
  Ve vzduchu bylo cítit borovice. A stromy stojí, jako davy vysokých štíhlých vojáků, čekajících podél naší cesty. Potok изгибался a изгибался asi čtyři metry od úzké silnice, po které jsme jeli.
  
  
  "Hodně štěstí na rybách", - komentoval to.
  
  
  "Pokud budete mít čas."
  
  
  Ji, podíval se na dívku, сидящую vedle mě, na bundu, s lehkým skvrna kolem jeho zelených očí, na špičce její вздернутого nosu, покрасневшего od chladu. A pohled, který ona se na mě podívala, byl vzhled ženy, ne dívky.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Když jsme který byl vyložen sáně a postarali se o klisny, byla už tma. Vzali jsme, uklidila nádobí a zapálil oheň v krbu.
  
  
  Salon byl luxusní. V ns byla tři hlavní místnosti. Velký obývací pokoj s jedním zpáteční sídlila kuchyň a jídelní židle, stejně s jinou - krb. Kromě přední a zadní, bylo to dva dni, vedoucí na ulici, jedna v koupelně a druhá v ložnici. Veškerý nábytek byl ruční práce, kolem borovice. Před krbem ležel velkou podložku kolem medvědí kůže.
  
  
  Sedí před krbem a kuřácké ji, si všiml, že světla v obývacím pokoji zanikají. Tanya byla v koupelně. Když jediný svatý vycházel z blikání plamene krbu, její, cítil, že ona vedle mě.
  
  
  Její ruka se lehce dotkla mé zadní části krku, pak proklouzla přes mé rameno a dolů po ruce na mém rameni. Ona seděla za mnou. Nyní přišla a postavila se přede mnou na kolena.
  
  
  Na ní byl pletený svetr se zapínáním vpředu a krátký sukně bruslař. Když jí začal rozepínat svetr, ji, si všiml, že pod ním nic není.
  
  
  "Kde je podprsenka", - zašeptala jsem.
  
  
  "Právo." To откинулась na podložku kolem medvědí kůže, její prsa byly hladké a červené ve světle ohně.
  
  
  Její postavil se vedle ní na kolena. Moje prsty našel zip a пуговицу boční pohled na její sukni.
  
  
  "U tebe nebude moc času na rybaření, Nick, drahý," řekla chraplavým hlasem.
  
  
  "Jak si myslíte, že dělám teď?"
  
  
  Když ji стянул sukni, ona приподнялась, aby ji byl schopen vytáhnout na její délce její urostlý nohy. Na něm byly modré bikiny kalhotky s bílými кружевными hranami. Jí s úsměvem, když mé velké prsty se držel za opasek.
  
  
  Oheň svatý hladil její hladkou kůži, jako tančící prsty. Ona byla velmi mladá a velmi krásná. Ji líbal pevná hladká ee života, smluvními kalhotky. Pak ji v удивлении růže.
  
  
  Malý kufr, pistole, целил výplaty přímo na mě. Na rty Tanya se objevil úsměv. Ozvalo hlasité cvaknutí, ale brýle na mě nemá. Kolem kmene zbraně odebere malé políčko.
  
  
  Na nen byla dvě slova: MILUJU TĚ.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Káhira nebo Káhirské mafie
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Killmaster
  
  
  Káhira
  
  
  nebo Káhirské mafie
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Čtvrtá kapitola
  
  
  Pátá kapitola
  
  
  Šestá kapitola
  
  
  Sedmá kapitola
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  Devátý-kapitola
  
  
  Desátá kapitola
  
  
  Jedenáctá kapitola
  
  
  Dvanáctá kapitola
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  
  
  
  První kapitola.
  
  
  
  
  Na policejní stanici Аруши představoval malou беленую místnosti se stěnami, отслаивающимися od barev, a několika kousky dřevěným nábytkem, s jizvami, kteří seděli na bobku za otevřenou recepci. Bambusové záclony uzavřeli dvě okna, a umožňují slunečnímu světlu, pak v poledne proniknout skrze ně a tvořit žluté pruhy na podlaze a na protější sténání. Pomalý stropní ventilátor líně tlačila těžký lepkavý vzduch v místnosti, ale nezdálo se, že двигал ego. Dveře na špinavé ulici byla otevřena bez přepážky, a v вонючем nebem tupě bzučely velké hnědé mouchy. V protějším rohu švába opatrně utekl přes trhliny v sténání, a pak se vrátil do své temné bezpečnosti.
  
  
  Její stál v poutech před pultem, moje košile safari bylo roztrhané, a krev засыхала na spodním prádle. Dva velké černošských policistů-afričanů kolem mě připraveni, aby se zastrašit obušky. Oni zatknou mě za boje v салуне, a teď mě оформлял ih seržant, vytáhlý štíhlý muž, který seděl za starým stolem za pultem a studoval falešné papíry, které jí dal jim.
  
  
  - Jasně, jste kanaďan, pan Pryor, - řekl seržant anglicky. "Profesionální lovec". Pomalu zavrtěl hlavou. "Máme mnoho problémů s američany a канадцами. No, zjistíte, že nemůžete překročit hranice do Keni a uspořádat zde problémy bez následků ".
  
  
  Její křičel na něj. - 'Irina diyesema hivii!' "Jsem nestvořil problémů! To není její nepoužitelné krvavé boje!
  
  
  On klidně se na mě podíval, rovnání bodů na svém смуглом tváři. - Můžete říci svůj názor soudce. Ukázal na dva muže, stojící vedle mě. "Vezměte si ego a заприте".
  
  
  Jsou hrubě táhl mě přes dveří do dlouhé místnosti, která se zabývá bylo skvělý fotoaparát s chodbou, dosáhnout pevné po celé délce. Chodba byla oddělena od kamery těžkými železnými mřížemi. Dveře v mříži byla stanovena přibližně na půli cesty. Když předvedli mě na den, ji viděl tři muže v digitální kamery, sedící a ležící na vlhké podlaze. Dva byli африканцами, a třetí je bílý.
  
  
  Když nejvyšší kolem dvou policistů začal odemknout dveře cely, ho na chvíli vymanil na triky jiného muže. Ve svahilštině jeho, řekl: "bylo Mi řečeno, že se mohu dostat do kontaktu s advokátem".
  
  
  "Хапана!" se vrhl na mě, znovu popadl mě za ruku. 'Teď!'
  
  
  'Ne!' Její vykřikl.
  
  
  Vysoký policista se otočil ke mně, zapomenout na den, kterou отпирал. - Chcete vytvářet problémy, pan Pryor?
  
  
  "Chci jejich hard-vydělané práva!" - hlasitě řekl jsem. Znovu ji отстранился od jeho partnera.
  
  
  Pak oba muži chytili mě, ih pevné svalnaté paže hrubě схватились za moje ruce a krk. Ji, bojoval s nimi, snaží se uniknout na svobodu. Jsme se otočili na malou kruhu a silně ударились o tyče, сотрясающие ih.
  
  
  Muži na digitální fotoaparát projevoval zájem k boji, a všechny se otočily, aby se díval.
  
  
  Podařilo se mi vymanit se na triky, kratší stráž a vysoká zuřil a bodl дубиной. Úder sklouzl po mé hlavy a strávil většinu své síly na mou ruku a rameno.
  
  
  Její заворчал pod ranami obušky, pak zasáhl muže loktem nahoru a dozadu na krk. On vydal tichý zvuk a narazil na podlahu.
  
  
  Když druhý policista zvedl дубинку, aby zasadit ránu, udeřil do jeho upřímné emu v tvář. Padl na roštu, iso rta přišla krev. Ale tento muž byl býk, a rána neváhá ego. On udeřil holí. Ji chytil дубинку a silně vytáhl, uvádění ego z rovnováhy. Její ošizený ego z proutí, zamával na oblouku mimmo sebe a přitiskl se k naříkání chodbě.
  
  
  "Хатари!" Vysoká стражник křičel směrem k místnosti, ve které jsem přinesl, a s obtížemi zvedl se na nohy.
  
  
  Ego statný kamarád už zpět a natáhl se ke mně. Její rychle udeřil jeho ego kolenem do rozkroku. Zařval pryč bolí a согнулся na polovinu, sahat na sebe nechá její дубинку.
  
  
  Znovu ji obrátil se k vysokému policie, když se postavil na nohy. Její замахнулся na něj, ale minul. On vražen do mě svůj klacek a ne minul - dostal na tvář a krk. Bolest explodovala v mé lebce. Byl stručný výskytu temnoty, a pak ji udeřil o podlahu s ostrými стуком. Vysoký policista vstal mnou navždy a znovu zvedl дубинку. Ji chytil za ego nohy, a on s malou silou, která se zabývá zůstala v mých rukou, silně zatáhla. Ego nohy подкосились , a to guo počátku podruhé spadl na podlahu.
  
  
  Ale ego společník již оклемался a zvedl klacek. Koutkem oka ji viděl, jak obušek sestupuje. Její пригнулся, ale dostala se mi do zadní části hlavy a krku. Колеблющаяся tma udeřil znovu, a on se zhroutil na podlahu na záda, zavřela oči a téměř aniž by si uvědomil. Když jí otevřel oči, povinnost seržant stál navždy mnou s pistolí, věnuje se mi v hlavě.
  
  
  "To bude stačit," - řekl dvěma dalším na měkkém svahilštině.
  
  
  Býk, který byl stále připraven zasáhnout klacek, šel, s vynecháním hůl. Seržant temně se na mě podíval.
  
  
  "Něco mi říká, že se bude konat nějaký čas, než se váš případ bude převedena na magistrátu" - tiše řekl.
  
  
  "Jdi k čertu", - řekl jí emu.
  
  
  Ukázal na další dva. Jsou hrubě chytil mě a затащили ve fotoaparátu. Pak se otočili a odešli, blokování za sebou dveře, a já zůstala sama s třemi dalšími vězni.
  
  
  Pomalu naskenované ih osob, v hlav pulzoval bolestí. Mé oči název pro firmy se zaměřením na jiném bílém muži, přestěhovala se jeho ухмыляющееся tvář afričana, sedícího na bobku vedle mě. Jí odpověděl na úsměv гримасой a trochu uvolněně. První fáze mého příkazů byl úspěšně vykonán. Ji přišel zabít bílého muže, a její hlas - zavřený s ním v jedné digitální fotoaparáty.
  
  
  "Бвана příliš nemocná od дубинок", - řekl s úsměvem африканец vedle mě. "Velký аскари, pořád velmi těší velký klacek". Muž byl oblečený v západním oblečení, roztrhané kalhoty a košili, ale na pravém zápěstí má fetiš-náramek, a na jeho tvářích a ramenou, kde skončil rukávy, byly jizvy s jemným vzorem. Měl pouze jedno zdravé oko.
  
  
  "Budu v pořádku," řekl jsem.
  
  
  "Jsi hnusný blázen, aby se začít, co s nimi," - řekl opovržlivě mi bílý člověk. Pak, jako by to bylo jediné, co stálo za to udělat poznámku, on árijci odvrátil.
  
  
  Já jsem neodpověděl, ale otočil se, je lepší podívat se na něj. Byl o něco starší než já, vysoký a štíhlý, s tvrdou tváří, s přímými liniemi a štětiny. Na nen byl špinavý камвольный oblek a roztřepené bílý balet pantofle. Ego oči byly studené a bystrý. Ego se jmenoval Brian Sykes, a on byl profesionální zabiják.
  
  
  Ji vlekl sednout vedle ní u zadní stěny fotoaparátu. Prohlížel африканец přistoupil k mříži a selles vedle nás, asi deset stop od třetího vězně na digitální fotoaparát. Tento třetí muž byl primitivní má afrického otce, bojovník kikujové, oblečen v kmenových oblečení po celém bavlněné červené okrové a měděnými нарукавными повязками. Seděl s imobilní zády a se zkříženýma nohama u vrby naproti mě, невыразительно při pohledu na mě.
  
  
  Její odvrátil od nich všech, a zavřel oči. Potřeboval jsem dovolenou - noc slíbila dlouhý. Potyčka s policisty nepomohlo, ale musel jsem se přesvědčit Сайкса v tom, že její právní vězeň. V digitální kamery páchla močí, a snažil se věnovat pozornost. Jeho si vzpomněl na svůj rozhovor s Davidem Hawke v Nairobi o Сайксе a plány ruský Новигрома I.
  
  
  "To bude nejrychlejší stíhací letoun kolem, kdy se budoval, Nick," řekl mi Hawke. "Ale, naštěstí, jsme ukradli plány. Agent John Drummond brzy bude v Káhiře s микрофильмом a pak bezpečně dopraví ego sem. To vám přinese film, a vaše práce bude dohlížet na to, aby se bezpečně dostal do Washingtonu ".
  
  
  'Ano, pane.'
  
  
  Ale je tu háček. Naše zdroje si myslí, že rusové vědí o našem setkání zde. To je věřil, že oni najali Brian Сайкса, profesionální šipka zabít Драммонда, kdy to dorazí do Nairobi s filmem. Oni ego uchvátí, a my se vrátíme k tomu, kde začali. Tak...'
  
  
  "Tak ji zabiji Сайкса do toho, jak to zabít nás," řekl jsem.
  
  
  Hlasování a to je vše. V tuto chvíli to v hale v Arusha, a očekává se, прилетит sem k provedení této úlohy na poslední chvíli. Jdi za ním, N3.
  
  
  Ale když ji přišel v Арушу, její zjistil, že Sykes zavřený v místním vězení za opilost a výtržnictví, a bude uvolněna, právě včas, aby letět do Nairobi. Čekat na uvolnění ego bylo příliš riskantní. Kromě toho, neměl jsem času. Takže mě hodili spolu s ním do vězení.
  
  
  Její donutil trochu dřímat. Když ji probudil, její celý окоченел, a cítil, že potřebuji neděli na nemocničním lůžku. Ji, podíval se přes mříže kamery na mříž okna v chodbě a viděl, že na ulici je tma. Ji, slyšel, jak déšť tlumené klepání na kovové střeše domu.
  
  
  Sergej byl nevýrazný, vycházel z маловаттной žárovky na chodbě. V jeden tok kamery je voda vedena zvenčí, které tvoří mělké louži. Kromě toho, kolem toho oba konce fotoaparát byl smrad moči. Jeho, pohlédl na бодрствующего Kikuyu naproti mě a pochopil, že, pravděpodobně, to je to ulehčil sám. Otevřeně se teď díval dolů na opačný tok kamery. Проследив za ego pohledem ji, a viděl, že se dívá dvěma krysami, kteří hledají jídlo tam.
  
  
  Sykes míchat a naléhala si pod nos. Nedaleko od Kikuyu další африканец dobré spal a chrápal.
  
  
  - Prokletý páchnoucí vězení, - řekl Sykes. - Dát sem bílý muž. Prokleté дикари.
  
  
  Jeden kolem krysy směle šel k Kikuyu. On pozorně sledoval, aniž by otočil hlavu. Krysa přišla olizuje. Náhle ruka Kikuyu odletěla a chytil. Krysa hlasitě взвизгнула, ale pouze jednou, když kikuyu zlomil hej krku jednou rukou. Pak, dokud nohy stále подергивались, on roztrhl tělo ze života potkanů a připravil se najíst. Ego oči se setkali s mými uznání ego, lovecké úspěchy, a její mírně usmál se na emu. Nicméně Sykes v zuřivosti vyskočil na nohy.
  
  
  On vykřikl. - Devil ' s savage, ty se snažíš mě злить? Přistoupil k kikuyu a udeřil afričana na ruce, выбив odumřelé monstrem potkanů na ego rukou. "Nech ty zasraný paraziti v klidu, černá svině, nebo jeho засуну ti hlavu mezi mříže za vás".
  
  
  On se nebezpečně přiklání nad Kikuyu. Byl stejného růstu, jako африканец, a nen to bylo více masa, ale kikuyu není zobrazit strachu. On pochodoval proti němu, i když ji viděl nenávist v ego миндалевидных očích. Jeho, pohlédl na jiného afričana a viděl, že to zaspal celou dobu. Její zpaměti, to je v mysli.
  
  
  Sykes se zlými pohledem ke mně. - A ty jsi, Янк, sedí na jediném suchém místě v této lokalitě. Jeďte dál po trati."
  
  
  Ji, podíval se na něj. "Přišel jsem jako první," řekl jsem.
  
  
  Sykes účastníků ухмыльнулся a sáhl na svůj kostým. To досталь, malý nůž a высветил ego čepel. On řekl. 'Ty něco chceš?' Úsměv zmizel.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Ok, ne navždy neslušné o tom mluvit," řekl jsem. Reptání, její těžiště asi na patnáct metrů a sledoval, jak se Sykes vzal můj suchém místě. "Poctivá hra Turnabout," řekl jsem.
  
  
  Je to odporně se zasmál. "Hlas, jako vždy na to dívat kamarád", - řekl on, založí nůž za minutu. "Teď jste истекающие krví lidí, snažte se mlčet, dokud ji spát".
  
  
  Kikujové a její vyměnili pohledy, když Sykes propadl a zavřel oči. Její podíval na hodinky, které seržant mi dovolil odejít. Do příští kontroly správce daně zůstalo jen patnáct minuta. Její poslouchal déšť na střeše a sledoval, jak se černo-oranžový proužek драконья ještěrka na okraji stěny straší hnědé krtek. Štíhlé nohy se pohybovali opatrně, pomalu, jako lvice, садящейся na gazelle. Krátce předtím, než ještěrka stihla zasáhnout, krtek letěl, a ochotně bylo u konce. Její držení ruky na rty a pohlédl na дремлющего Сайкса. Neznamená to však trvat mnoho času.
  
  
  Po několika okamžicích ve službě policista vyšel na chodbu, na druhé straně místnosti. Nosil короткоствольный revolver v pouzdře na opasku. Když přišel, ji, zavřel oči, hrát si na spánek. Ji, slyšel, jak se na okamžik zastavil na den, kamery, pak, spokojený podle, otočil se a odešel do jiné místnosti. Její otevřel oči a viděl, že kikuyu zvědavě se dívá na mě. Jí vzkaz emu a podíval se na Сайкса a jiného afričana. Oba se zdálo, ani spí. Африканец hlasitě chrápal; zvuk zablokování by spoustu dalších zvuků.
  
  
  Její tiše vstal a znovu se podíval na kikuyu. Jsem si myslel, že
  
  
  to вмешается, a je třeba bomby, aby probudit jiného afričana. Je čas udělat krok.
  
  
  Ji tiše přistoupil k Сайксу. To пошевелил rty a zavrtěl hlavou. Neměl jsem zbraň, tak jsem musel spoléhat jen na své holé ruce. Její, posadil se před ním na bobek. V této chvíli spící африканец vydal hlasitý štěkající chrápání, a oči Сайкса uvrhl otevřít. Když viděl, že stojím před ním na kolena, ospalý vzhled okamžitě opustil oči.
  
  
  'Dobrý den! Že, krejčí vezmi si, že jste...?
  
  
  Ní, natáhl ruku, popadl ego za krk oběma rukama a utrhl ze zdi. V příští chvíli ležel na zádech na podlaze, prsty сжимали ego krku. Ego tvář покраснело, a oči выпучены. Ego жилистые ruce se snažili uniknout na mé triky. Jeho, všiml si, že on byl ценымногие silnější, než vypadal. Ale nyní ego, arogance zmizela. Ego člověka se objevil strach, a pak pochopení. Snažil se mluvit, ale nemohl.
  
  
  Najednou, se skrytou silou zoufalství, on zlomil sevření a udeřil mě предплечьем v tvář. Když ji отшатнулся proti nárazu, povstal mezi námi na kolena a prudce shodil mě ze sebe.
  
  
  Její přistál na zádech, a Sykes se rychle zvedl na jedno kterémukoli národu. "Vzhledem k tomu, hlas a všechno," - vydechl on.
  
  
  Její není stahl reagovat. Její hit nohu, a moje bota narazí na ego tibie, сбив ego noha. On vydal výkřik bolesti - naštěstí nejsou hlasité. Její rozběhla se na něj, ale on klesl zpátky před útoky a znovu se postavil na kolena. Tentokrát držel malý nůž.
  
  
  On napřáhl meč před sebou, zlá ухмылка se vrátil na jeho přísná tvář. "Zdá se, že jste ušetřili mi čas a síly", - řekl on. Pak skočil na mě.
  
  
  Její pochodoval doleva, vyhnout se rány nožem v životě, a stejným pohybem chytil ego ruku s nožem. Síla ego spurtu повалила nás oba na zem, kde jsme dvakrát перекатились, snaží se chytit nůž.
  
  
  Sykes na chvíli se vyšplhaly na mě, a já jsem se přistihl na tom, že zoufale chci, aby se mi podařilo přinést svůj jehlový Huga spolu se mnou na kameru. Ale Hugo úmyslně zanechal, spolu s Вильгельминой, můj 9-миллиметровым "Люгером". Sykes zuřivě odstrčila mou ruku a uštědřil další ránu четырехдюймовым čepelí. Znovu ji popadl ego za ruku, ale ne dříve, než on způsobil mně mělké rány v rameni. Když viděl krev na mé sako safari, hrozný ухмылка vrátila.
  
  
  - Já tě досталь, Янк. Ji budu vystřihnout svou játra.
  
  
  Jí stiskl ruku s nožem silnější namáhání. Ji musel odzbrojit ego, v opačném případě se dříve nebo později najde cestu клинку. Ji pustil ego druhou ruku a udeřil jeho ego pěstí do obličeje.
  
  
  Sykes nebyl připraven k контратаке. On ztratil rovnováhu a spadl na bok. Pak jí padl na něj, popadl oběma rukama ruku s nožem a těžce otáčení. On křičel. Nůž заскользил na podlaze je kamera mimo dosah.
  
  
  To je silně praštil mě do hlavy. Její spadl na bok, a on vyskočil na kolena, když se chystá vrhnout se za nožem. Ale ji, skočil do ní zezadu, a on propadl pode mnou.
  
  
  Kikujové zima a tiše sledoval za tím vším ze svého místa u mříže. Další африканец, i když ne chrápal stále spal. Neměl žádné důkazy o tom, že ve službě v jiné místnosti ještě něco slyšel.
  
  
  Její silně udeřil Сайкса na krku, současně udeří kolenem na ledvinách dojít k. On se zasmál, chytil mě a hodil na podlahu před sebou. Její rychle se zvedl a znovu viděl strach v jeho tváři. Otočil se, otevře ústa a zavolat ve službě.
  
  
  Její křupání plácl dlaní na ego адамову apple, оборвав výkřik, než se mu podařilo vymanit se kolem ego krku. On couvl, lapal po dechu a давясь ústy.
  
  
  Její zkrátil vzdálenost, uhnul od šíleného pravé dopadu, který to hodil na mě, a chytil ego vzadu, mé ruce se upínají silné ego, ústa a nos.
  
  
  On zoufale trhání mě na rukou, ale já jsem držel ji, jako buldok. To пинался a метался. Ego tvář se zachmuří, a na krku вздулись vídně. Ego ruce рассекали vzduch, se snaží najít mě. Tlumené удушающие zvuky вырывались kolem ego krku. Ego pravá ruka vklouzla do mých zad, nehty залили krví.
  
  
  Ego ruka, dvakrát сжалась v судорожном ruce, pak celé tělo обмякло.
  
  
  Bryan Sykes již představoval hrozbu nám pro agenta Драммонда, nám, pro nikoho jiného.
  
  
  Jeho, pohlédl na kikuyu a viděl, že má být tichý ulizuje. Další африканец ještě spala, ale neklidně se pohyboval. Kolem místnosti na konci chodby, kde byl ve službě, není доносилось nám zvuk.
  
  
  Ji vzal nůž Сайкса, vymazal z něj tisku a strčil zpátky za minutu. Pak подтянул její tělo na sténat a dal ego v sedu, zavřel oči.
  
  
  Nyní přišla k podnikání část operace, která se zabývá, může být složitější, než vinutí Сайкса. Musel jsem se odtáhnout kolem této východoafrické parodií na vězení. Její rozepnul bundu-safari a prohlížel si své кровоточащее rameno. Jak jsem si myslel, rána nebyla hluboká. Jí strčil ruku pod myš, отодрал kus plasty tělesné barvy a odstraní malý kus kovu, který se netajil. Byl to kasař.
  
  
  Je to jen zamířil na den fotoaparát, když uslyšel zvuk kolem místnosti chodbou. Její rychle se vrátil k zasténal v blízkosti mrtvoly a schoval kovovou лтмычку. Její zavřel oči, když je ve službě vstoupil do dveří a šel po chodbě.
  
  
  Bez otevření očí, ji, poslouchal kroky. Oni se zastavili, a on věděl, že ochranka stojí u kamery den. Byla dlouhá pauza. Zajímalo by mě, vypadalo to, zda Sykes spící nebo mrtvý. Ještě jedna myšlenka mě napadlo. Předpokládejme, že provozovatel chce o něčem mluvit s Сайксом? U mě může být problém.
  
  
  Ji držel oči zavřené. Pak ji slyšel, jak stráž vytáhli na laně slabou žárovku, shaggy, a ustoupil na konci chodby.
  
  
  Ji opatrně vstal a blížil se den, fotoaparát. Jediný svatý je nyní vycházel kolem okna v chodbě a den skříni na opačném konci. Nejprve bylo těžké vidět hrad, ale nakonec ji vložil do něj отмычку. Kikujové se zájmem sledoval. Hrad byl velký pro mé отмычки, a nejprve ji nemohl posunout ego. Její выругался sobě pod nos, pak pět minut letech marného úsilí. Neměl jsem celé noci. V nejbližší době policie bude informovat o svých обходах, a to všechno komplikuje.
  
  
  Její otřel zpocené ruce o kalhoty a zkusil ještě jednou, že pracuje pomaleji. Ji opatrně tápal sušička prádla, našel отмычку do požadované polohy a prudce se otočil ji. Zámek se otevřel.
  
  
  Jí otevřel dveře jen pár centimetrů, a strčil отмычку za minutu. Kikujové těsně za mnou. Její, přikývl emu, být tichý gesto ukázal, ne zda chce odejít se mnou. On to pochopil a odmítl pohybu hlavy. "Santa-sana", - řekl jí jemně, doufal, že to dost řekne svahilsky, aby věděli, že jsem děkuji ego za to, že on se zabývá jeho případem. On přikývl.
  
  
  Její, prošel přes dveře fotoaparát a zastavil na chodbě. Celý tento příběh s Сайксом otočil by zpackanou hru, kdyby nebyla utekl odtud. Kdyby to neudělal, jeho, jistě by jim shnily v africké vězení na celý život.
  
  
  Výstup byl pouze jeden - přes místnost, kde seděl ve službě ozbrojené stráže. Ji, šel k ego světlo, zvažovat svůj další krok na nejméně приближений. Když ji přiblížil den, ji kradmo nakoukl do kanceláře. Stráž seděl za stolem a četl, vypadá to, že komiks. Zbraň na jeho boku vypadal velké a ošklivé.
  
  
  Jí skočil zpět do stínu na den. No, teď, nebo nikdy. Její odvrátil od dveří průchozí a křičel, aby můj hlas nadále se po chodbě.
  
  
  'Muži!'
  
  
  Židle поскреб na podlaze, a jeho slyšel reptání muži. Pak shaggy přiblížit дверному проему. Znovu se postavil se do stínu, když ochranka prošel mimmo mě.
  
  
  Její rychle bodl, подрезав muži základu lebky. Mým cílem bylo trochu zhubla, a její hit je to silnější, než měl v plánu. Muž se zasmál a padl na kolena, zmatený.
  
  
  Před tím, než mohl přijít sami k sobě, její сцепил ruce a udeřil jimi ego tlustého krku. Je to nahlas крякнул a nehybně roztažený na podlaze.
  
  
  Její popadl ego zbraň, sáhl ego pásu a unaveně vstal. Byl to velmi dlouhý večer. To, rychle prošel skrz světlé svatý kanceláři na den v zadní sténat. Ji otevřel ego, opatrně prošel přes něj. Venku byla chladná tma a крикнули cvrčci. Jen jeden blok odtud byl ukradený "лендровер", který za pár hodin rádo dopraví mě na vedlejších uličkách k hranici.
  
  
  Její rychle se přemístil do tmy ...
  
  
  Hawke zamyšleně žvýkal odumřelé doutník při pohledu na malý stolek mezi námi. Její právě připojil k němu ve dvoře Торнтри v New Stanley a okamžitě cítil, že něco není v pořádku.
  
  
  Vytáhl doutník kolem tenkých rtů, obrátil se na mě ledově šedé oči a выдавил slabý úsměv.
  
  
  "Byla to skvělá práce v Arusha, Nick. Sykes už nějakou dobu a vychovává AX a CIA.
  
  
  Její studoval zlo, unavené tvář pod копной šedivění vlasů.
  
  
  Její подсказал. "Ale něco se pokazilo, ne?"
  
  
  Hawke se na mě podíval tak, že vypadá, jako kdyby to vidí vás skrz naskrz. "Ve Skutečnosti, Nick. Je mi líto říci vám o tom později svůj úspěšný nájezd v Tanzanii, ale ... John Drummond je mrtvý.
  
  
  Její nevěřícně se na něj podíval. 'Kde je?'
  
  
  "V Káhiře. Předevčírem. Právě jsme obdrželi oznámení. Ego худощавое, жилистое tělo, zdálo se, že je ještě tenčí.
  
  
  
  Její zeptal se. - U rusů tam taky byl vrah?
  
  
  "Možná ano, možná ne. Vše, co víme v tuto chvíli, to je něco, co Drummond byl nalezen v hotelovém pokoji s řezu krku. A микрофильма více ne ".
  
  
  Ji pomalu zavrtěl hlavou. "Krejčí, Drummond byl dobrým člověkem".
  
  
  Hawke plněné погасшую doutník v пепельницу. 'Ano. A potřebujeme tento film, N3. Новигром I - nejdokonalejší bojovník kolem, kdy byla vytvořena, ценымногие lepší, než vše, co máme ve fázi plánování. Když to bude fungovat, to dá rusům nesnesitelný vojenskou výhodu nad svobodným světem. Musím říct, že krádež plánování byla to naše největší štěstí разведывательным pokrok v posledních letech. A teď jsme ztratili plány do toho, jak Drummond byl schopen ih předat nám. Prezident není обрадуется... "
  
  
  Jeho řekl 'Ne'.
  
  
  Hawke se na mě podíval. "Pošlu tě do Káhiry, můj kluk. Nechci dělat to na vás stejně brzy pak Аруши, ale nemám na výběr. Jsi naše nejlepší naděje, Nick. Zjistěte, co přesně se stalo s Johnem Драммондом a микрофильмом. A pokud můžeš, dobrý film ".
  
  
  "Jste ochotni utratit za to peníze?"
  
  
  Hawke скривился. "Pokud je to to, co potřebujete".
  
  
  'Je dobré. Když ji létat? '
  
  
  Řekl téměř omluvný tón: "Dnes pozdě večer letí pryč odtud výlet BOAC". Sáhl za minutu, досталь, letenky a podal mi.
  
  
  "Budu na nen". Ji začal tak lístek na bundu, když chytil mě za ruku.
  
  
  "Je to složitý vývrtku,, Nick,, - opatrně řekl. - Čas od času se podívat přes rameno.
  
  
  Ji položil lístek za minutu. "Kdybych vás neznal lépe, pane, - řekl jí emu, - já bych přísahal, že jen co si všiml отцовскую zájem o mé blaho".
  
  
  To поморщился. - To, že jste si všimli, byl proprietární zájmem, a ne отцовским. Nemůžu si dovolit přijít o celý svůj tým za jednu operaci ".
  
  
  Ji, zasmál se a zvedl se ze židle. "No, před odjezdem mi musí dát do pořádku několik del".
  
  
  "Zastupuji, - suše řekl. "Kdo by nám bylo hej, řekni ahoj."
  
  
  Můj úsměv se stal širší. 'Ji udělám. A její vás bude kontaktovat, jakmile budu schopná se s tím vypořádat ".
  
  
  Hawke umožnil snadné ухмылке шевельнуть posezení rta a lehce se usmál, řekl jeden kolem svých oblíbených projevy na rozloučenou: "Uvidíme se, když uvidím tě, Nick".
  
  
  Já jsem šel výplaty přímo na váš pokoj v hotelu, zabalené malé malého kufru, který vždy nosil s sebou, a informoval vedení, že выеду později. Pak ji vzal taxi a jel do Norfolku, kde má velmi krásné belgické koloniální a také vyvinut jménem Gabriel byl byt. Pokaždé, když jí byl v Nairobi, se jí snažil strávit s ní několik hodin volného času a vždy rozloučení, když mohl. Tentokrát to bylo velmi podrážděná mým náhlým odchodem.
  
  
  "Ale říkal jsi, že zůstanu tady dlouhou dobu," - возразила to. U nah byl okouzlující francouzský přízvuk.
  
  
  Její zhroutil na dlouhou pohovku uprostřed místnosti. "Budeš zkomplikovat a zkazit nám na rozloučenou?"
  
  
  Ona se na chvíli надула rty. Ona byla malá holka, ale já nah byl výběr. Ee vlasy byly hnědé, topiary pod pixie, a oči byly obrovské, široce rozložených a мечтательными. Je to střední žebro v Africe téměř od narození, мигрировав z Konga do Keni spolu se svými rodiči, když byla teenager.
  
  
  Když její rodiče byli zabiti Mau-Mau, Gabriel musel zabrat. V krátké době to byla dobře placená prostitutka v Mombase. Ale je to všechno v minulosti, a teď ona zastávala odpovědnou pozici ve veřejném zařízení. Naštěstí pro mě, hej, ještě se líbily muži.
  
  
  "Jen jsi sem i vzácné léčivé přijdete" - pomalu проговорила to. Vytáhla na mě své velké oči. "A líbí se mi být s tebou na čas". Na ní byl úzký svetr a mini sukně. Nyní se nedbale натянула svetr přes hlavu a hodil ego na nejbližší židli. V бюстгальтере to vypadalo zajímavě.
  
  
  "Víte, jeho by zůstal, pokud by mohl," řekl jsem, оценивающе při pohledu na nah.
  
  
  "Já vím, že vy mi říkáte," řekla, stále ještě дуясь. To расстегнула krátkou sukni a umožnila hej, spadnout na zem, pak postoupil na nah. Bílé krajkové bikiny kalhotky téměř nic není uzavřené. Ona se otočila ode mě na chvíli, откинув se sebe sukni a ukazuje nádherné křivky jeho hýždě. "A to, že vy mi říkáte, je velmi málo, můj milenec".
  
  
  Ji, usmál hej, a věděl, že Gabriel se mi velmi líbí. Může, můj rychlý odjezd byl k lepšímu. Je to velmi odkládat balet pantofle a líně přišla ke mně, otáčení se ke mně zády.
  
  
  "Zjistit se mi s бюстгальтером".
  
  
  Její vstal, rozepnul háčky a umožnila лифчику sklouznout na podlahu. Prostřednictvím ee rameno ji mohl vidět, jak plná prsa выпячиваются ven do své nové svobody. Ji objal ee a pomalu, držel ruce na prsou. Gabriel zavřel oči.
  
  
  "Mmmm", - выдохнула to. "Předpokládám, že budu muset tě odpustit". Ona se otočila ke mně. Její hladová ústa našel můj.
  
  
  Když polibek skončil, naklonila se ke mně a стянула kalhotky s klenutými boky. Přitiskla se ke mně své nahoty, a moje ruce hladil jemnost její kůže.
  
  
  'No?' - řekla mi do ucha. - Nezdá se vám, že byste se měli svlékat?
  
  
  Pomohla mi sundat oblečení, a zdá se, že právě z toho radost. Opět se opřel rty k mým, a on zuřivě políbil ji, prozkoumávat jazykem. Jeho snadné přitiskl ee k sobě, podle toho, jak se potěšení a smyslnost od milování rostly.
  
  
  Zalapala po dechu. - "Ach, Nick! Nick!'
  
  
  "Pojď do ložnice", - хрипло řekl jsem.
  
  
  "M-m-m". Ne, otevřeně zde. Nemůžu se dočkat ". Posadila se na tlustý koberec u našich nohou, a притянула mě k sobě. 'Je všechno v pořádku?' Ona postele na podložce, plná prsa poukazovali na mě. 'Je všechno v pořádku?' - potvrdil to.
  
  
  Její není stahl reagovat. Její rychle se blížil k ní. Náhlý prudký vzdech spadl z jejích rtů. Ji vzal ee brutálně, nenávistně, aniž by přemýšlel o изяществе, protože je to opravdu vytáhla mě, a jiné cesty nebylo. Zvuky v ee krku byly stále hlasitější a hlasitější. Ji, cítil její nehty, ale nevěnoval pozornost na bolest. Jsme explodoval spolu v brilantní oslňující vyvrcholení.
  
  
  Její volně ležel na ní. Její oči byly stále zavřené, ale rty приоткрылись v úsměvu. - Mon Dieu, - jemně řekla.
  
  
  Byl to krásný způsob, jak se rozloučit. A jeho vůbec nenapadlo Káhiře.
  
  
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  
  Káhira - není civilizované město. Alespoň ne podle západních norem. Její cítil to, stejně jako během předchozích návštěv, při prvním, pokud jde o kontaktu s tímto místem na letišti. Arabové hrubě tlačili další a další turisty - tón lokty o žebra, zatímco křik používání faul slovní zásobu a soutěží o místa na recepci.
  
  
  Na kontrolu trvalo mi dvě hodiny, ale moje falešné dokumenty jsou testovány. Její odjeli do města taxíkem. Prošli jsme staré město a trh zóny, kde ulice byly plné драгоменами, сутенерами a turisty s ih vodiče. Byly také tmavé závoje a куфии, která jsou velkým lákadlem zarputilý obličej, a безногие žebráci, просящие almužnu z lásky k Pokud. Nad tím vším se vyšplhal odolný bojovný výkřik, znepokojující chaos. Její připomenout, že v noci po ulicích Káhiry ne chodit, a ne, když držíte ruku na peněžence.
  
  
  Charakter hotelu v hotelu New Shepheards ji zaregistroval ve svém pokoji, a pak navštívil pátém patře. Drummond byl zabit v 532 pokoji. V chodbě bylo ticho. Její stáhl Вильгельмину s наплечной pouzdra, zkontroloval "Люгер" na dostupnost munice a strčil ego zpět. Její přiblížil na pokoji 532. Poslech na den, její dospěl k závěru, že uvnitř nikdo není.
  
  
  Ji vytáhl kolem kapsy отмычку, vložil ego do zámku a otočil. Klikl hrad, a on tlačil dveře. Tiše ji, vstoupil dovnitř a zavřel za sebou dveře.
  
  
  V místnosti bylo полутемно kvůli задернутых závěsy na oknech. Její, přišel k nim a otevřel ih, chybějících jasného slunečného брылев. Pak ji otočil a pohled kolem místnosti. Vše, zdá se, že se rozhodl zatím nevzalo ego v pronájmu. Možná, že to není policie ukončila vyšetřování. Její příchod na velkou manželskou postel, k místu, kde, podle Хоука, bylo nalezeno tělo. Její скривился, když jsem viděl, že na ковровом krytí ještě zbývá temnou skvrnu krve. Nemám rád špinavé zabíjení.
  
  
  Koupelna, zdálo se, že byla ponechána téměř tak, jak ji našla policie. Přehoz byl стянуто, jako by Drummond byl připraven dokončit přes noc. Na dřevěných výrobcích a ve dveřích ji všiml si několika míst, kde se policie snažila sundat výtisky prstů. Obdélníkový židli vedle postele byl během dvou, ale další známky boje nebyly.
  
  
  Její, si vzpomněl, jak se v poslední době viděl Johna Драммонда v Langley jen několik měsíců zpět. Byl vysoký, s vlasy, písek-barvy a sportovní vzhled. Jeden kolem posledních vět, které mi řekl, bylo: "Nikdo se stane pětek na tento mail бизнесявляется navždy, Nick". Ale stojím tam a s úsměvem se mi na slunci, opálený a čalounění, to vypadalo tak, jako by mohl být výjimkou.
  
  
  Její těžce povzdechl si a pomalu pochodoval po místnosti. Právě takové dny přinutily zástupce podrobně podívat na to, co se mu vydělá na živobytí. To vás přimělo se podívat na šance, že jste neměli rádi dělat velmi díly.
  
  
  Její, šel do starého stolu u zdi a předložila dlouhý uprostřed pole. Bylo to nesmyslné gesto. Policie našla bych něco stojí, stejně ji nemohl jít k nim. Její уставился v prázdné schránky. Kdo zabil Johna Драммонда? Podezření, zda se potíže do toho, jak na něj zaútočil? Pokud ano, pak by mohl
  
  
  snažil nechat pro nás nějaký vzkaz, kdyby měl možnost. Její zkontroloval náš jediný тупиковый тайние v Káhiře a přišel s prázdnýma rukama. Ale možná, Drummond nemá čas se tam dostat.
  
  
  Pak ji něco, co si pamatoval. Drummond četl o tom, že agent opustil poznámku připevněn k zadní části zásuvky židle. On si myslel, že to bylo docela vynalézavě, i když Hok nesouhlasil s ním. Znovu se podíval na bednu. Pocit trochu hloupě, to zcela vytáhl ego a prohlížel si zadní část.
  
  
  Moje ústa se otevřela. Hlas ona, papír, vázané na zadní části zásuvky. To by mělo být poselství zanechal John Драммондом!
  
  
  Její utrhl lísteček a задвинул schránky na místo. Její sel pro židle, ve mně нарастало vzrušení.
  
  
  Zpráva byla v kódu, ale Drummond použil kód Klíčovou knihy bez jakýchkoli komplikací či změn. Její sáhl za minutu kabátce a vytáhl knihu v měkké obálce pod názvem "Černý kontinent, osmé vydání". Protože Drummond použil 30-yu stránku ve své poslední zprávě pro AX, ji přesunul na 25 stran dopředu a znovu se podíval na zakódované zprávy.
  
  
  Byl to soubor propojených postav, upravené do jednoho řetězce za jiný v ukvapená каракулях Драммонда. Jeho, pohlédl na první dvě čísla a spojil ih v jeden celek. Její přešel na horní liště stránky, začal od levého okraje a odhaduje písmena a mezery, přidá se k mému prvnímu číslo správné písmeno, která se zabývá bylo první písmeno prvního slova zprávy. Pak se její pokračoval v to stejným způsobem od začátku druhého řádku stránky. Zpráva pokračovala.
  
  
  Rozluštění гласила:
  
  
  Casey s filmem, kůže odstranit v letišti. Věřím náhodným přepnutím zavazadla. Objevil se zde, v hotelu. Pouzdro-náhrada obsahuje neředěný heroin. Kontaktoval místní kriminální světem, doufám, že dnes večer odhalit náš případ. NT.
  
  
  Právě jsem dočetl zprávu, jak slyšel zvuk na chodbě mimo pokoj. Její poslouchal, ale to už nebude opakovat. Její jemně dát poznámku Драммонда a strčil ji spolu s měkkým obalem na bundu. Vstal z křesla, jeho táhla k Вильгельмине, stojím. Její tiše se blížil den, a nějakou dobu tam stál, спорив sama se sebou, v okamžiku nerozhodnosti.
  
  
  Pokud by v hale schovává zaměstnanec hotelu nebo policie, to bych nechtěl, aby mě chytil zde. Ale předpokládám, že to byl někdo, kdo něco věděl o smrti Johna Драммонда a změně zavazadla? Nemohl jsem dovolit, aby mu bylo odejít.
  
  
  Právě jsem se rozhodl otevřít dveře, když slyšel venku shaggy, rychle отступющие na konci chodby. Lupič slyšel mě, nebo snad viděl můj stín pod dveřmi. Ji, chytil za kliku, otevřela dveře a vyšel do haly.
  
  
  Při pohledu doleva, ve směru zvuku kroků, viděl její postavu, исчезнувшую za rohem chodby. Jsem nedostal dostatek času pro identifikaci; Její věděl jen, že to byl muž. Zavřel jsem za sebou dveře, a její hnal chodbou.
  
  
  Když jí zahnul za roh, uviděl ještě jeden záblesk - ale viděl víc, než poprvé. Muž spěchal dolů po schodech.
  
  
  Její křik emu. - ', Počkej!'
  
  
  Ale je to pryč. Jeho běžel chodbou ke schodišti s Вильгельминой v ruce a začal sestupovat tři schody najednou. Její slyšel shaggy, стучащие po schodech kombinace letěl přede mnou, ale už jsem viděl убегающего člověka. Když se jí blížil k prvnímu этажу, dveře, vedoucí do vstupní haly, jak se jednou uzavře. Její zastavil na chvíli, aby Вильгельмину do pouzdra, pak šel do vstupní haly s dlažbou starého hotelu.
  
  
  V blízkosti židle слонялось několik turistů, ale mého muže to vidět. Rotující den u vchodu, lehce приоткрылись. Ho rychle přešel k nim přes vstupní halu. Venku ji vyšetřil rušnou ulici, ale to bylo beznadějné. Její ztracené ego.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  V noci ji навестил starého přítele. Hakim Садек byl profesor místní univerzity s neuhasitelná žízeň po vzrušení a dobrodružství. To několikrát pracoval na AX. Ji, věděl, že je to do určité míry vědom podzemním světě Káhiry, a tak šel k němu, vyzbrojeni mé расшифрованной poznámkou.
  
  
  "Nicolas!" vřele přivítal mě ve svém luxusním domě na Šaría Фуад el Aval. "Bylo to velmi dávno. As-salam alaikum.
  
  
  "Th-'алайкум as-salam," řekl jsem. "Mír tobě taky, starý jiného".
  
  
  "Prosím," řekl, " nabízí mi sednout si na nízkou pohovku.
  
  
  Když ji sel, zavolal sluhu a objednal nám dva máta peprná čaj. Ji nemohl přinutit říct Хакиму, že nemám rád mátový čaj. On si myslel, že je to jeden kolem mých oblíbených nápojů.
  
  
  "Takže, co vás přivedlo můj skromný dům?" - řekl s úsměvem. Byl hubený
  
  
  téměř сгорбленный muž s tváří работорговца. Ego hole byly v оспинах, a tenké rty vypadaly brutální, i když on se usmíval. Ale on byl velmi vzdělaný, jeho angličtina byla lepší než moje.
  
  
  "Jsme s tebou se chystají vyloupit Muzeum starožitností", - řekl jsem.
  
  
  On netrpělivě se na mě podíval, jeho oči se rozzářily, a pak viděl, že si dělám legraci. "Ach, ty jsi legrační chlap, Nicolas!" On se hlasitě smál, ale заговорщицки naklonil se ke mně: "Víte, to není takový údajně špatný nápad".
  
  
  Ji, usmál emu v revmatismem. Hakim byl jedním kolem v nejvýraznějších postav najímáni AX v nedávné minulosti. V červené феске a županu na джеллабы to velmi походил na zlý bandita do pouště.
  
  
  "Pokud bych měl čas, by ji hotel zkusit s tebou," řekl jí emu. "Ale, obávám se, že mám problémy, Hakim".
  
  
  Ego oči se zúžily a on se dotkl prstem ke svému карамельному nose. 'Ach. Dovolte mi, abych vám, v čem je váš problém, Nicholas. Minulý týden američana nalezen mrtvý ve svém hotelovém pokoji. On byl agentem AX, vlastně je?
  
  
  "Dobře," řekl jsem. Ji vytáhl расшифрованную poznámku a dal ji Хакиму. "Nechal to na nás".
  
  
  Hakim pozorně jste studovali poznámku, pak se podíval na mě. "Pokud перепутанный екйс opravdu obsahoval heroin, Nicholas, přepínání jistě byla chyba. A pokud to byla chyba, a váš muž se snažil opravit to, proč ego zabít?
  
  
  "Dobrý vývrtky", - řekl jsem. "Možná, že rusové našli Драммонда, a jde o nahrazení - jen red herring, který porazí nás matoucí. Ale pokud podsvětí opravdu zapletený v tomto, může být tucet vysvětlení smrti Драммонда. Je důležité získat zpět fólii, kterou nosti casey mluvčí ".
  
  
  Malý štíhlý služebník s hnědou ořechovou tvář nám přinesl čaj. Hakim nezabránil nám zelené lístky máty na šálky. Její, jak můžete zdvořile odmítl sladké. Když služebník odešel, Hakeem se podíval na mě.
  
  
  - Znamená, že tento důležitý mikrofilm?
  
  
  "Je velmi důležité, Hakim. Pokud máte ještě kontaktu s kriminální světem Káhiry, jí budu vděčný za pomoc. Její musí zjistit, kdo zabil Драммонда a proč. To by mohlo vést mě k tomuto микрофильму ".
  
  
  Hakim pomalu помешивал čaj. "Musím se přiznat, Nicholas, že za poslední rok ztratil zde souvislost s kriminální prvek. Moje pomoc by byla opravdu nulový. Ale tak jako, údajně, co se stalo, mému příteli, že vím, agentem Interpolu, který by mohl pomoci.
  
  
  "Nic kolem toho nemusí spadat do oficiální zprávy," řekl jsem. - Dokáže držet jazyk za zuby?
  
  
  Hakim usmál se, úsměv, která se zabývá, kdyby ji neznal ego, přesvědčil by mě, že to bude střih mi hrdlo. "Agent - dívka, a ona je velmi milá. To арабка s trochou francouzské krve. Ee jméno Файех Nasir. Na arabském jazyce Файех znamená "Plamen touhy". Úsměv se rozšířil do дегенеративной ухмылки. "To funguje animator v nočním klubu" Шехеразада "na ulici Alfa-Bay. Tanečnice exotických. Budete samozřejmě muset posoudit sami na ní. Ale možná, že bude schopen pomoci ".
  
  
  Její upil čaje a pokusil jsem se ne скривиться. "Dobře, ji uvidím ji," řekl jsem. "Musím někde začít". Její vylezl z nízkého gauče, a Hakeem taky. 'Teď ji mám jít.'
  
  
  "Musíte přijít, když budeme moci mluvit, Nicholas, - řekl Hakim.
  
  
  'To by bylo skvělé. A díky za iniciativu.
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Její hotel by být více osobní. Udržet vztah. A nestrp, aby se mi najít tvé jméno v некрологах ".
  
  
  Alláh akbar, " řekl jsem. "Ano, bude to vůle Boží".
  
  
  Křivka ухмылка Hakim znovu projevila. "Ty jsi se měl narodit arab".
  
  
  Byla téměř půlnoc, když ji, odešla z domu Hakim. Ji si vzal taxi a vrátil se do centra města. Na cestě tam, na temné ulici, ji mohl přísahat, že se za námi někdo sleduje. Když jsme vstoupili do "Šaría Maspero" ego jasným světlem a intenzivnější pohyb, ji pustil taxi, plánování, dojít do hotelu pěšky. Auto, které, zdálo se, následoval za námi jel mimmo, když taxi zastavil a свернуло za roh. "Asi ji něco představil, - řekl sám.
  
  
  Já jsem šel nevědomě tlačí Вильгельмину levé ruce. I v této široké ulici - s Nealem na pravé straně ode mne - a všechny budovy nalevo ode mě se zdálo úzkými tmavými dveřmi otvory, a její krunýř z několika ponuré uličky.
  
  
  Její prošel mimmo безрукого žebráka, který скандировал žádost o подаянии. Jeho se odmlčel a hodil пиастров v kontejneru mezi ego noha. To ostře poděkoval mi, усмехнувшись беззубой úšklebkem, a on zjistil, že podezření i toho chudého, bezmocného člověka. Její, šel do svého hotelu, není v silách zbavit pocitu, že s mým světem není všechno v pořádku. Její ještě prošel čtvrtletí, když slyšel shaggy za sebou.
  
  
  Byly měkké těchto shaggy, a většina lidí vynechal bych zvuk.
  
  
  Ale byli tam, a oni mě honil. Její není поворачивал a není ускорял tempo. Její psychicky představil chudák za mnou. On vytrhl ruce z pod джеллабы a robustní sevřel v pěst dlouhý zakřivený nůž.
  
  
  Ale to je nesmysl. Pokud shaggy opravdu straší mě, jak vypadaly, původcem pronásledování, jistě, byl na černé stroje, která se zabývá následovalo za taxi z Hakim.
  
  
  Shaggy teď byli blízko. Její rozhodl se zastavit, otočit a čelit svému преследователю. Ale dříve, než ji stačil, jeho dostal do další tmavé uličky. Jeho byl tak znepokojen kroky za sebou, že žádnou pozornost na lane, kdy se konal mimmo něj.
  
  
  Ruka odletěla přes temné uličky, zuřivě popadla mě za ruku a srazil k zemi rovnováhu ve tmě. Ona byla zaskočit, a pamatuji si, jak злился na sebe za takovou nedbalost, když jí spěchal na chodník přes lepení nohu. V příští chvíli ji sledoval kolem лежачего ustanovení postavu v skryté, která se zabývá mě chytil. On byl oblečený v pruhované джеллабу délkou do kotníku, a jeho cílem byla pokryta pouštní куфией, скрывавшей ego tvář. Pak ji viděl siluetu, se objevily v ústech, v boční ulici, další velká postava-skryté, a uvědomil jsem si, že to byl muž, který pronásledoval mě. On držel ošklivá zbraň s těžkým tlumičem, ale u ego muže, stojícího navždy se mnou, byla dýka s širokou čepelí.
  
  
  'Co se děje?' Ji řekl. - Co potřebujete, je moje peníze?
  
  
  Ale oni neměli v úmyslu diskutovat se mnou věci. Zatímco muž s nožem se nebezpečně držel zbraň směřuje na mě, muž s pistolí zvedl, málo, целясь mi v hrudi.
  
  
  Času na přemýšlení bylo málo. Jak jen on stiskl spoušť, její otočil linek ohně k sténat budovy nalevo ode mě. Její uslyšel tiché zaklepání pistole s tlumičem, a cítil jsem, jak oheň probodl mé pravé ruce. Brýle задела mě.
  
  
  Její přistál vedle je dřevěná bedna, ve kterém bylo spoustu odpadků. Ji chytil za zásuvku jednou rukou a v oblouku tlačil ve směru šipky. Box a ego obsah zasáhl ego na obličeji a hrudníku, a on ztratil rovnováhu.
  
  
  Ale pak druhý muž byl na mně. To se vrhl na mě, nůž vstoupil do mé hrudi. Ji, otočil, nedokázal chytit ruku s nožem. Ego tělo silně zasáhl mě a já jsem téměř ztratil sevření za ruku. Ego obličej byl blízko mého, худощавое a brutální, když to iso ze všech sil se snažil воткнуть nůž.
  
  
  Její shromáždil své síly a vehementně tlačil postavu v skryté. On letěl pryč ode mě, mají hit na chodník několik metrů ode mě. Ale teď další akční film zpět od kolize s odkládacím prostorem a znovu нацелил na mě zbraň. Její выругался a klesl zpátky od zdi, když je to výstřel. Tentokrát na brýle, poklepal na chodníku vedle mé hlavy.
  
  
  Když ji перекатился, stiskl její pravé předloktí, a Hugo vklouzl mi do dlaně. Když se jí ocitl tváří v tvář s боевиком, Hugo byl připraven. Ji, hodil jeho rukou nahoru a jehlový tiše vyklouzl kolem mé ruky. Převalil jednou, a tiše уткнулся v dolní části hrudníku araba.
  
  
  Dokonce i ve tmě ji viděl, jak se oči kriminálník se rozšířily, a pak to, zakopnutí, šel ke mně, вцепившись jednou rukou za rukojeť стилета, a zbraň volně viset nad druhé. Když narazil na stěnu, pistole vystřelil dvakrát, dva neslyšící bít, kulka odrazila od chodníku na mých nohou, a stěny, z níž ji právě odešel. Pak muž padl. On pomalu klesl, jako je dřevo, a s matně стуком hit Huga po tváři a hrudníku.
  
  
  Lupič ležel mrtvý mezi mnou a dalším arab. Survivor podíval se na svého mrtvého kamaráda, pak se obrátil. Kruté oči zavřel do ošklivých štěrbin. Najednou se vrhl na mě.
  
  
  Nůž byl u mě v krku. Jeho iso všech sil se snažil držet to pryč. Jeden úder odřené яремную vídně. Ruka mého útočníka třes od jeho pokusy dostat se do mě. Její подвинул ступню mezi ego kopali a kopali vpravo, současně tlačí ego ruce a ramena vlevo. On spadl na mě, reptání. Její перекатился na ni, a lepší skočil za ruku s nožem, snaží se otočit jej. On udeřil na mě levou rukou, a on ztratil rovnováhu. Přes mžiku byl na nohou.
  
  
  Její skočil, když on kroužil se mnou navždy. Nyní se chystal být opatrný a počkat, až on nebude moci dělat vraždu. On viděl příležitost a přišel, замахиваясь širokým nožem mi do života. Její, отстранился, a čepel пронзило mou bundu a košili. Její těžké сглотнул. To je velmi dobrá znalost nožem.
  
  
  Opět jsme obešli kruh. Teď moje oči zvykli na tmu, a on mohl lépe vidět, co dělám. Ji se podíval na meč, jeho díval se na tvář člověka. Oči se změnily,
  
  
  on plánoval druhý útok, a on byl připraven. Jí chytil ruku s nožem a vytáhl ee k sobě, kolem sebe. Současně s jeho, její přehodil muže přes rameno a silou hodil ho. On hlasitě dopadl na chodníku zády a hlavou, ztratil nůž.
  
  
  Ji zvedl ego na nohy. To iso ze všech sil se snažil probudit a bránit, ale její hit jeho ego pěstí do obličeje, nehledě ego zády k sténat uličky. Ji, šel k němu, narazila upřímný ego životě a slyšel jsem, jak se dusil, když se objevil na polovinu, chytil za život.
  
  
  Její prudce zvedl ego a pozorně se podíval na pevná худощавое tvář. Nikdy ji před tím neviděl; byl Jsem zvědavý, zda on byl tím mužem v hotelu v blízkosti pokoje Драммонда.
  
  
  Ji řekl. - 'Kdo jsi?"Co chceš?'
  
  
  Pohlédl na muže na zemi, lapal po dechu: "Naši bratři - najde vás." On mluvil anglicky se silným přízvukem.
  
  
  Pak to zlomil zdarma a vyběhl na ulici. Ji pustil ego; To věděl, že nemám moc šanci dosáhnout od něj víc.
  
  
  Jeho, přistoupil k mrtvé a převrácený. Ego obličej taky bylo neznámé. A to je tvář vypadala spíše španělštinou, než arabsky. Ji vytáhl Hugo na ego prsa, otřel se ego o джеллаб, který nosil muž, a vrátil jehlový pochvy. Pak ji prohlédl oblečení mrtvého muže na téma totožnosti. Tam nic nebylo.
  
  
  Ji, opřel o zasténal vedle ní, se snaží obnovit své síly. Tito dva byli posláni khem-to, kdo věděl, že jsem byl v Káhiře, aby prošetřila smrt Драммонда. A pokud bych neměl štěstí, když mrtvý vrah začal střílet kolem této pistole, to by se připojil k Драммонду v řadách mrtvých agentů AX. Byla to nepříjemná myšlenka.
  
  
  Těžké двинувшись na ulici, ji opatrně vyhlédl ven a viděl, že na bulváru téměř žádný chodci. Jeho, vyšel na chodník a znovu zamířil do New Shepheards.
  
  
  Potřeboval jsem se rychle dostat do dívky na Interpol, to je jisté.
  
  
  
  
  Třetí kapitola.
  
  
  
  V nočním klubu bylo stíněným zasvěcení, пахучих látky a těžké závěsy a smyčcový soubor pod сиреневым světlem hrál velmi немелодичную egyptskou skladbu. Cigaretový kouř едко a hustě visela nad hlavami návštěvníků za malými nízkými stolky.
  
  
  V centru выложенного obklady pohlaví dívka tančí jakýsi tanec života. Ona byla štíhlá a hnědé, s dlouhými rovnými vlasy, které spadají na bronzové ramena. Její tmavé oči byly обведены make-up, aby vypadal ještě větší a tmavší. Pod nimi byl орлиный, jemně popsány nos a baculaté úst s plnými rty. Ona byla hubená, ale tělo u nah bylo dost. Ee nohy byly dlouhé a dokonalé. Na ní byl podprsenku, закрывавший bradavky prsa malý trojúhelník tkaniny, sloužil jako zbytek její kostým; průhledný závoj do kotníku visící ze kalhotky typu bikiny. Kotníky byly обвязаны malými бубенцами, a v každé ruce držela malé kovové mísy.
  
  
  Zásobníky vydávali rytmické kovový zvuk, když se pohyboval po podlaze pod hudbu, není odpovídající tónině, nutí vibrovat pevné svaly jeho krásných boků, skákání z jedné židle na druhou. Přišla k mému stolu a to právě v době, když hudba dosáhla vrcholu. To придвинула ke mně stehna, nervózně ih трясла, a трясла rameny tak, že její prsa a vzrušeně pohybovaly v хрупком лифчике. Celou dobu usmívala, úsměv, určený na to, aby se říci muže, že ona chápe ego, touha se k ní.
  
  
  Hudba náhle skončila výbuchem zvuku, a Файех Nasir, Plamen Touhy, uznal rozptýlené potlesk návštěvníků. Pak přišla a sedla naproti mě na židli. Žonglér přišel na zem, aby sledovat její čin.
  
  
  Usmála se mi, odhalil dokonalé zuby. 'Ti líbil můj tanec?' zeptala se.
  
  
  Než jí stačil odpovědět, přišel číšník v turban, a objednali jsme si dvě sklenky místního vína. Její, uvědomil jsem si, že se dívám na něco, jako je na hrudi Fei, zdálo se, že se snažil vyhnout se této malé podprsenky. "Ano", nakonec se podařilo jeho. 'Ty jsi velmi krásná.'
  
  
  Ona byla spokojená. "Děkuji vám, - řekla. "Pro mě je důležitější být dobrým tanečníkem, než dobrým policistou".
  
  
  Ji, zasmál se. "Nějaký policista," řekl jsem. "Rád, setkat se s tebou, Fei".
  
  
  - A jí s vámi, pan Carter. Bylo mi řečeno, čekat na tebe.
  
  
  Číšník přinesl víno. Její zkusil, a dopadlo to překvapivě dobře. Dívka usmál se na mě přes okraj své sklenice, a pak lesklé tmavé oči se staly hrozivé. "Je mi líto vašeho kolegu," řekla.
  
  
  Ji, podíval se na svou sklenici. "On byl velmi mladý". To udělal ještě doušek vína. "A pak, že to ness, bylo velmi důležité."
  
  
  "Hakim Садек není uvedeno, že to bylo".
  
  
  Ji, podíval se na to krásnou tvář. Potřeboval jsem do jisté míry hej věřit, jinak to vůbec ne, mohla by pomoci.
  
  
  l. "Hakim neví, že ness Drummond, - řekl pomalu a beze spěchu.
  
  
  'To cítím.'
  
  
  "Chtěl jsem vám říct, ale já chci, abyste pochopili, že je to v nejpřísnější tajnosti. Nemusíte nikomu opakovat, a to i Хакиму ". Její pozorně sledoval její tvář.
  
  
  'To cítím.'
  
  
  To udělal zhluboka nadechl. "To mikrofilmů. Drummond držel ego v rukojeti holicí strojek. Holicí strojek byl svázaný pro holení ego kufru ". Jeho řekl, hej, o změně kufrů a neředěný hans.
  
  
  "Pan Drummond, zdá se, stahl obětí nevyzpytatelného případě," řekla zamyšleně.
  
  
  Její potlačil úsměv. Mně se najednou zdálo nevhodné sedět a diskutovat o trestný čin s arabské tanečnice, jako by to bylo inspektorem Scotland Yard.
  
  
  "Ego vražda nebyla součástí operace", - řekl jsem. "Kdo by nás přišel k němu do místnosti, vyzvednout tento extra kufr, zdá se, že to nemá v úmyslu vrátit kufr Драммонда. Samozřejmě, teď to může být na dně Nilu s микрофильмом, protože on, zdá se, nemá pro zloděje žádnou hodnotu. Ale já si to nemyslím. Myslím, že u toho, kdo zabil Драммонда, tam mikrofilmů, a on ví, že je důležité ego ".
  
  
  "Což je velmi v pohodě?"
  
  
  Ji, podíval se na nah vážně na chvíli. To by měl vědět. 'Ano. Jsme ukradli výkresy ruského letadla, velmi zvláštního letadla. Znalosti jsou životně důležité pro svobodného světa. Mikrofilmy byl o těchto plánech, a já očekávám, že ego je vrátí ".
  
  
  Ona přikývla. "Pokud podsvětí existují plány, Nick, její můžu ti pomoci", - řekla. "Mám kontakty. Ji znám ih názvů a operací. Ti mají co dělat?
  
  
  'Velmi málo.' Její zmínil o útoku na mě v noci. "Já ani nevím, zjistím, zda to někoho na osoby na fotografiích z archivu". Ale odina kolem nich řekl něco divného - ten, kdo utekl. To že se pak zmínil o svých bratřích - nebo ih bratřích - které mám.
  
  
  To vypadalo postižené. 'Samozřejmě! V tom je smysl, Nick. Neměl na mysli rodinné vztahy. Mluvil o соучастниках v novém грозном syndikátu z podsvětí - "Nové bratrství".
  
  
  "Nové bratrství"? - opakovat. "Vypadá to na affiliate mafie".
  
  
  Ona se tiše smála se:. "Odina kolem vůdců - сицилиец. Ale velký muž, Pierre Beauvais, francouz kolem Paříže. Ve delle to je docela kosmopolitní skupina. A začneme si myslet, že to je ta nemilosrdná преступная organizace, s níž nám někdy musel řešit. Ih akce vyvolaly nespokojenost společnosti i v Káhiře. Jsou velké obchodníky s drogami. Ale zatím se nám nepodařilo získat proti nim žádné důkazy. My ani nevíme, jak vypadá Beauvais ".
  
  
  "Zní velmi nebezpečně," řekl jsem.
  
  
  Ona zamyšleně нахмурилась. "Je-li" Nové Bratrstvo bude zapojen na to, že budete muset není snadné. Potřebujete pomoci Interpolu?
  
  
  "Ne," rychle řekl jsem. "Pokud můžete použít záznamy, aniž by došlo k podezření, dobře. Ale nesmíte nikomu věřit. Nyní jste na výplatních AX a diskutovat o tom to je úkol, jen se mnou ".
  
  
  To пожала krásnými bronzovými rameny. 'Ty jsi šéf. Ji, udělám vše, co řekneš ".
  
  
  Ní, natáhl ruku a přikryl její ruku svou. 'To je dobré vědět. Takže, kde začneme?
  
  
  To se pohybovala chvíli, pak se zeptala: "můžeš zaplatit?" Když jí přikývl, ona pokračovala: "vím, že člověka, jakýsi informátor, podle jména Štíhlý muž. Jeho, myslím, že Hakim Садек taky je obeznámen s ním. On vydělává na živobytí tím, že přenáší informace tam a zpět mezi zákonem a kriminální světem. Přežít v tomto-mail бизнесявляется tojen, ale emu dařilo úspěšně pohybovat mezi dvěma světy, v průběhu několika let, protože má hodnotu pro obě strany."
  
  
  - A on ví, jak se spojit s tímto Novým Bratrstva?
  
  
  - Štíhlý člověk ví o této organizaci více, než kterýkoliv policista. Neptejte se mě, jak to pochopil. Její sebevědomý, že ví věci, které by nikdy nám neřekl. Ale za peníze to může svázat nás s nimi. Oni rozhodnou, zda chtějí s vámi mluvit."
  
  
  "Pokud se včera v noci tam byl nějaký náznak, že nejsou v náladě pro konverzaci", - temně řekl jsem.
  
  
  "Byla zpráva, že člen gangu" Nové Kočky ", byl zabit ve stejnou noc, kdy zemřel váš agent, - řekla, - i když policie nebude kontrolovat tento příběh. Pokud je to pravda, Nové Bratrstvo může myslet, že Drummond zabil ih člověka, a možná se rozhodl, že si taky musí zaplatit za smrt. Nebo jim prostě nemusí líbit vaší přítomnosti zde ".
  
  
  "No, oni nevědí, že mám ještě peníze na zaplacení," řekl jsem. "Možná, že to donutí ih vidět mě ve více užitečné host světle".
  
  
  Když Файе absolvoval večerní představení, to оделась a vyšel na гримерки v obraze vystupují školačky bílý svetr a modré mini sukně,
  
  
  její dlouhé tmavé vlasy ниспадали zde na ramena. Velká část make-up zmizela, a její zrušení posílila přirozenou krásu její tváře.
  
  
  "Velmi dobře," řekl jsem.
  
  
  Usmála se a vzala mě za ruku, уводя mě odtamtud. Venku u nás bylo taxi, a Файех dala řidiči adresu v oblasti, s nimiž jsem byl seznámen. Jeli jsme přes Káhira do staré části města, kde ulice byly úzké, a na každém rohu se ukryli postavy. Řekla taxi zastavit uprostřed čtvrti zchátralé staré budovy.
  
  
  Ji, zaplatil řidiči a podíval se, jak to odchází. Když zvuk stroj zmizel, se najednou působilo to jako velmi osamělý. Dívka trávila jsem na oba konce čtvrtletí полуразрушенному многоквартирному doma, a vstoupili jsme dovnitř.
  
  
  Uvnitř bylo horší, než venku. Neurčité žárovka visela na úpatí rozkládající dřevěné schodiště. Jsme vystoupali po schodech mimmo šupinatění barev a nástěnné graffiti v místnosti ve třetím patře. Файе třikrát zaklepal, otřesena, pak znovu zaklepal.
  
  
  Přes chvíli se otevřely dveře a tam stál muž. Byl обломком lidské bytosti, a ne jen štíhlí, ale костлявым, jako je kostra. Ego obličej měl dlouhý a nažloutlé, švédy na ns bylo jen o málo lepší hadrů, a je z něj cítit.
  
  
  On zamžoural na dívku a vydal hrdle zvuk. 'Ano?'
  
  
  "To Файех Nasir", - řekla.
  
  
  'Ano.' Podíval se na mě mimmo nah. Ego oči byly остекленевшими, jako by sestoupil z nějaké výšky. To dlouho studoval na mě, pak se znovu podíval na dívku. 'Co chceš?'
  
  
  "Informace", - řekla.
  
  
  'Jaký druh?' To je poškrábaný mezi nohama.
  
  
  "Chceme navázat kontakt s" Novým bratrstva ", - řekla.
  
  
  Část polevy opustila ego oči a v nich закрался strach. "Jsi blázen," řekl. Začal zavírat dveře před našimi osobami.
  
  
  Její уперся do něj nohou. "Nebudeme vytvářet problémy," řekl jsem. "Chceme jen, aby s khem-někdy mluvit. Její můžu dobře ti zaplatit.
  
  
  Opět zkoumal můj obličej. "Воцдите dovnitř na chvíli," - řekl konečně.
  
  
  Místnost, ve které žil, bylo poseté papíry, zbytky jídla a různé ložním prádlem. Zdá se, že spal na nízké тюфяке v tmavém rohu, ve špinavém a жирном nepořádku, ale všude bylo špinavé ložní prádlo. Všude stály stojany na láhve, a затхлом vzduch byl sladký vůně hašiše.
  
  
  On se zhroutil na židli s rovnou opěrkou za malým stolkem uprostřed místnosti. "Posaďte se a mluvit", - řekl on. Ego důraz byl zrovna britové.
  
  
  Jsme raději stát. "Chci se spojit s Пьером Beauvais", - řekl jsem.
  
  
  On se na mě podíval, pak se ošklivě zasmál. "Proč se nezeptáš něco snadnější, například, vdechnout život zpět v Hrobce?"
  
  
  Její není se smál. "Nechci hrát", - řekl jí emu. "Dívka řekla, že můžeš pomoci. Pokud ne...'
  
  
  "Nikdo nevidí Pierre Beauvais", - řekl on. "Vy nevíte, o čem se ptáte".
  
  
  Pak má hovořili Файех. "Mysleli jsme si, že bychom se nejprve přesvědčit někoho kolem blízké emu lidí", - vysvětlila. "Jste spojují nás s Novým Bratrstva, a budeme dále pracovat."
  
  
  Promnul bradu a zamyslel se na chvíli. "Kolik to je pro mě?" nakonec, zeptal se.
  
  
  Ji vytáhl peněženku, досталь, několik bankovek a dal ih na špinavé židli. On se na ně podíval a zasmál. Její přidal další tři bankovky. Podíval se na ně s chamtivostí, pak na mě. "Že řeknu jim, co chcete?"
  
  
  "Že chci něco koupit."
  
  
  'Drogy? Ji mohu dát vám všechno, co chceš ".
  
  
  "Ne drogy," řekl jsem.
  
  
  On znovu zamžoural na mě, pak se natáhl a vzal peníze. Je to pečlivě počítal. 'Všechno je v pořádku. Jeho, učiním vše, co budu moci. Kam ji mohu vám zavolat?
  
  
  Jeho řekl emu.
  
  
  - Zavolám ti zítra ráno. Buďte tam.'
  
  
  "Budu tam," řekl jsem. "Jen nezapomeň zavolat"
  
  
  Návštěva je u konce. Jsme s dívkou vyšel na свинарника, který Тинмен nazval domem. Venku jsme našli taxi.
  
  
  Ji viděl Фэйх domu. Sundala malý byt v blízkosti šaría, al-Abdel. Zeptala se mě lézt, ale já jsem odmítl a odjel taxíkem. Zítra měl být stresující den, a jak bych nám přál být s ní o samotě, a jak by se nás значила pozvání, osada, rusko bylo na prvním místě, pokud jde o... jako vždy.
  
  
  Na druhý den ráno, hned potom deset, volali. Hlas Jemného člověka na telefonu zdál být stejný неуверенным, jako je on sám. U něj byly instrukce pro mě.
  
  
  "U vás, musí být stroj", - řekl on. - Zdá se, že holky mají jedna.
  
  
  'Všechno je v pořádku.'
  
  
  "Vy pojedete za město na шариату Khedive Ismail. Postupujte tak, že to, v poušť, až dorazili do starého караванного cestě. Udělej ukazatelů rovně a pokračujte v poušti kilometrů deset. V takovém případě
  
  
  nalevo od vás bude stezek menší s ukazatelem uznání opuštěné studny pod názvem "Shark". Zeptal se. - Čtete arabsky?
  
  
  "Dost," řekl jsem.
  
  
  'Dobře. Проезжайте na této trati rivne tří kilometrů, zastavte stroj a počkejte. Přivítá vás ".
  
  
  'Kdo?'
  
  
  "Článek Nové Kočky".
  
  
  'Jako ego jméno? Jak to bude vypadat?
  
  
  Ozval tichý smích. "Dozvíte se to, když se dostanete tam." Telefon vyštěkl mi do ucha.
  
  
  Setkání bylo stanoveno na poledne, rivne ve dvou. Ji zavolal Файе v jejím bytě, a jak navrhl Štíhlý muž, jeli jsme na jeho autě. U nah bylo slabost pro světlé, brilantní věci, a ona byla vedena jasně modrý kabriolet Citroën SM.
  
  
  "Líbí se vám řídit auto," řekl jí, hej, dokud jsme se pohybovali na шариату Khedive Ismail, a ochucené vzduch развевал její dlouhé vlasy.
  
  
  "Jsem rád řídit krásné stroje", - поправила ona mě. "Mně říkají, že má motor V6 Maserati s dvojitým vačkovým hřídelem, že by to na nás vymysleli".
  
  
  Ji, zasmál se, studuje vysokou palubní desku. "To znamená, že máte štěstí, že máte dvě práce, aby podporovat ego", - řekl jsem. Její podíval na hodiny na panelu a na hodinky. Ji, naklonil se vpřed a narovnal směru hodinových ručiček. "Vaše hodinky jdou, ale již téměř na hodinu pozadu. Měli byste věnovat více pozornosti času ve vašem pošty бизнесявляется ".
  
  
  "Proč pro tanečnice je důležité čas?" řekla s úsměvem.
  
  
  Jí se usmál při revmatismu. Sedí na sedadle vedle mě, nejkrásnější nohy na Blízkém Východě, nahá v mini-sukni, ona, zdá se, není přichází na roli policisty. Mohla by být секретаршей v New Yorku na víkend.
  
  
  Brzy jsme byli v poušti. Našli jsme караванный, a cesta se obrátil přímo. Zde pohyb byl pomalejší, protože jsme pokračovali narazit na měkký písek. Pak, když kolem nás nebylo nic než písek, nebe a třpytivé vlny veder, jsme viděli ukazatel ukazující na Studny žraloků v fuzzy silnici.
  
  
  - Můžeme jít na této cestě? - pochybovačně zeptala se.
  
  
  "Pokud budete opatrní. Na pomalejší.'
  
  
  Navštívili jsme na trasu, stroj jel na nižší rychlostní stupeň. Její pozorně sledoval ze všech stran, jak jsme jeli, protože jsem důvěřoval nám, Nové Bratrstvo, nám Tenkém. Poslední telefonicky vypadal velmi vyhýbavě. Její podíval na tachometru panel, tak jako na této trase budeme muset projet rivne tří kilometrů. V určitém okamžiku Файех málem uvízl v hlubokém písku, ale pak se stroj vede ty ostatní. Ve vzdálenosti dvou celých pět desetin kilometrů ji, řekl: "Stůj".
  
  
  To притормозила auto. Ji, postavil se na sedadlo a stahl považovat bílo-horký písek před sebou. Vrcholem vylezl z duny kolem nás a искажал krajiny. Vysoko v кобальтово-modrém nebi tiše kroužil стервятник.
  
  
  Znovu ji selle a pohlédl na hodinky. "Už téměř dvě hodiny v noci, ale nikoho není vidět. Může, poslední vzdálenost jít pěšky...
  
  
  Její zastavil, díval se na hodiny na panelu. Zdálo se, že oni běží - já jsem slyšel tikání - ale střelci byli ve stejné poloze, jak jsem ji dal ih dříve. Pak to přišlo na mě.
  
  
  Její, zvolal na nah 'Vypadni!' . "Vezmi nejdříve a utéct k duně stojí támhle!"
  
  
  'Co je...?' To byl řez s matoucí náhlá změna.
  
  
  'Udělej to!' - prudce, " řekl jsem. Její vymačkané přes mimmo nah, rozrazil dveře a вытолкнул ji. Pak ji přeskočil okraj stroje na písku vedle ní.
  
  
  Ji řekl. -'Tam!' Její popadl ee za ruku a táhl za sebou na písečné kopce v padesáti yardů ode mě. Její перетянул ji přes hřeben a tlačil na teplý písek z opačné strany. Pak se jí znovu podíval na auto. "Tam bylo tikání, - řekl jsem, - ale vaše hodinky nešli".
  
  
  Podívala se na mě prázdný pohled, pak vykulenýma očima se podívala na Citroen SM, zářící a krásná na trati pod jasným sluncem.
  
  
  A pak se to stalo. Auto, zdálo se, že vzplanul modré záře, následovaný ohlušující řev, a byl okamžitě pohltí žluté plameny a černý kouř. Znovu ji tlačil Файех k zemi, když искореженные kusy kovu uteklo mimmo našich hodnota dovednost útoku, opuštěné silným výbuchem.
  
  
  Když létající trosky přistáli jsme zvedl oči. Auto jasně hořel na slunci pouště. Ukázalo se, že z předního sedadla, na kterém jsme seděli několik minutu zpět, zbývá málo. V další chvíli se ozvalo začíná druhý výbuch nádrže - a plamen vzrostla ještě výše.
  
  
  Dlouho jsme se mlčky dívali, než se její, obrátil se k Файех. "Dobří lidé", - řekl jsem.
  
  
  'Můj bože, jsi můj!' - řekla, popadl mě za ruku a když jsme se blížili ke mně.
  
  
  "Myslím, že Nové Bratrstvo se snaží mi něco říct," řekl jsem, díval se, jak černý dým клубится k nebi.
  
  
  "Ale, Tenký..."
  
  
  Něco mi říká
  
  
  on věděl, že oni to plánovali, " řekl jsem. "Je to falešná nás".
  
  
  "Ale proč mu to dělat?"
  
  
  "Proto, že se bojí ih - a, může být, problémů, které jsme emu dodat".
  
  
  Najednou se ona smála se:. "Je mi třeba ještě zaplatit patnáct tisíc, za auto".
  
  
  Ji, usmál se a podíval se na nah. Leželi jsme vedle sebe na písek. - Ať se o to postará vaše pojišťovna. A jak se nám vrátit se do města?
  
  
  Povzdechla si a перекатилась ke mně tak, že její štíhlé křivky se soustředily na mě celé mé boky a stehna. Její sukně задралась kolem boků, otevření trojúhelník bílé kalhotky.
  
  
  Autobus bude jít podél hlavní cesty - tam, na křižovatce, asi tři třicet.
  
  
  "No, to je naše cesta," řekl jsem.
  
  
  Ona začala vstát, ale chytil jsem ee za ruku a vytáhl tak, aby plná prsa прижались k mé hrudi.
  
  
  'Kam jdeš?'
  
  
  "No, ty jsi řekl..."
  
  
  "Řekl jsem, že budeme sedět na autobus. Ale je to přes půl hodiny, ne?
  
  
  Ona se usmála a tento úsměv dělal její tvář ještě krásnější. "Ano" - jemně řekla. "Máme čas. A bylo by hloupé, aby stát při čekání na autobus. Kromě toho, zachránil jsi mi život ...
  
  
  "Je zcela na skutečnosti," řekl jsem. Její sundal lehkou bundu, která se zabývá bylo na mně, odhalil Люгер. Ona se krátce podívala na zbraň, pak se otočila, aby ji mohl расстелить pod ní bundu. "Zde vítr, a tady je docela pohodlné. Zapomenout na hořící auto a Novém Bratrství a zůstaneme tady."
  
  
  Přitiskla se ke mně. "Já bych tento hotel, Nick".
  
  
  Čekala na polibek, a on souhlasil. Ee rty byly teplé a vlhké, a její ústa lačně odpověděl na mé. Prsa, která se tak dobře pohyboval v tanci, nyní упиралась na mě. Její trávila rukou ze přístupně.
  
  
  Moje ruka vklouzla pod její halenku, расстегнула malý podprsenku a vklouzl na teplou hebkou kůži. To перекатилась na záda, zavřela oči a na jasném безоблачном obloze. Ee tělo začalo pohybovat pod mým dotykem, a kolem jeho krku přicházející tiché zvuky.
  
  
  Jedním pohybem bych vytáhl halenka hej hlavu a osvobodil prsa z podprsenky. Byly kulaté a plné s velkými hnědými bradavky. Jeho, sklonil se a políbil každý. Z dotyku mých rtů zalapala po dechu.
  
  
  Zatímco moje ústa se pohybovala, na její prsa, a moje ruce zkoumaly ty krásné stehna. Její dosaženo na lemu krátké sukně a na chvíli пошарила v ní. To lehce приподняла stehna a натянула sukni do pasu, bez otevření očí. Její držení ruky na vnitřní straně stehna a cítil tam zvláštní teplo, a to lehce раздвинула stehna.
  
  
  "Ach, jo", - выдохнула to, pohybem boky a trupu pod mým dotykem.
  
  
  Znovu ji našel její ústa jeho, a ona otevřela ego, aby se mě. My jsme se pomalu studovali ještě další. Moje ruka дотянулась do кружевных kalhotky. Jeho bych vytáhl ih na olivově bronzovou boule v bocích a života, dlouhé nohy, a ona сбросила ih. Pak ji cítil její ruku na mých kalhotách. Šlo o to, co tak zoufale hotelu. Přes chvíli získala to, a připoutá mě k sobě. A pak byl nádherný okamžik, kdy jsme se sjednotili.
  
  
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  
  Můj dobrovolnosti s zběsilé silou narazila o dveře, to havaroval dovnitř, do temných koutů místnosti, úlomky rozptýleny na podlaze. Ji, vstoupil do místnosti a rozhlédl požádal v Tenké osoby. On se jen snažil vylézt ze své špinavé postele kolem palety.
  
  
  Její zavrčel na něj. - 'Krejčí tě подери!'
  
  
  To se odchýlil od mě, když jí rychle prošel mimmo něj, chytil za špinavé záclony na okno a utrhl ji, hodil hromadu na podlahu. Pokoj byl potácet slunečním světlem. Tenká systém je podělal od něj, a zvedl ruku, aby chránil oči.
  
  
  'Co to je?' - nepřítomně, " řekl. 'Co se děje?'
  
  
  Jeho, přistoupil k němu, chytil ego запачканную košili vpředu a srazil se s noha, silně udeří se o zeď za ním. Ego oči se rozšířily a ústa otevřel.
  
  
  "Ty jsi nás poslal do pustiny, aby nás zabili", - прорычал jí emu.
  
  
  To облизнул пересохшие rty. 'Samozřejmě, že ne! Ji znám lépe, než to je. Řekli, že поговорят. Je to pravda!'
  
  
  Její hit jeho ego na tvář. "Vy jste věděli, že se chystají dělat. Ale ty jsi si myslel, že je tam pár копов více-méně. To je pravda.'
  
  
  "Nevěděl jsem o tuhosti - přísahám".
  
  
  Ji, podíval se na něj. "Kdo ti řekl něco o tvrdosti?"
  
  
  Poznání, že se mýlil, jasně projevilo na jeho tvář, a on odvrátil se ode mě. 'Dobře. Oni se zmínil o tom. Ale co jsem měl dělat?
  
  
  Její roztrhl ego od zdi, otočil se s ním a udeřil ho otevřeně ego nažloutlý obličej. Ozvalo křupání kostí
  
  
  a je to nahlas крякнул a spadl na podlahu. Ležel, naříká, iso rta a nosu tekla krev. Podíval se na mě nudné očima.
  
  
  "Mohl bys nám říci, - řekl jsem. - Jsi vzal moje peníze, pamatuješ?
  
  
  "Podívejte se, oni dělají, co chtějí, - zalapal po dechu on. - Chcete, aby mě zabili?
  
  
  Jeho, sklonil se a hrubě zvedl ego na nohy.
  
  
  - Jsme lepší než vy, a? - s hořkostí řekl jsem. Její ostře приподнял ego hlavu jednou rukou, nutí dívat se mi do očí. 'Poslouchejte mě pozorně. Potřebuji jména a informace. Když jsem nedostal to, co chci, ji zabiji tě."
  
  
  Podíval se na mě, studuje můj obličej a přemýšlel. On řekl. - 'Kdo jsi?' "Vy jste se chovat jako policista".
  
  
  Její hit jeho ego ještě jednou pěstí, tentokrát nižší, kolem život. Vykřikl a klesl na kolena. "To je pro toho, aby se zeptat," řekl jsem. "A teď řekni mi, jak se dostat do kontaktu s Novým Bratrstva, aby mě to utržení hlavy".
  
  
  "Oni nemají zájem", - vydechl Tonikum, jeho tvář исказилось, než bolí. "Já nemůžu nic udělat."
  
  
  Její hit jeho ego nohu do cíle, сбив s nohou. Ležel bez hnutí, při tvorbě стонущие zvuky v krku. Její, klesl vedle ní na kolena a dovolil Hugo vklouzne do mé dlaně.
  
  
  Její zeptal se. - 'Vidíš to?'
  
  
  Ego pohled se zaměřil na lesklé podpatky.
  
  
  "Budu zabíjet tě trochu, - řekl jí emu - pokud jste se вернешь svou paměť ve velkém spěchu".
  
  
  'Co chceš?' - řekl konečně.
  
  
  "Někdo dát bombu? Je to, aby Beauvais?
  
  
  On zavrtěl hlavou. "Upřímně říkám, nevím. Ji, mluvil s jedním ze tří ego asistenti, muž jménem Selim el Бекри, египтянином. Možná, el Бекри jednal na vlastní pěst. Nedávno byl zabit ego bratr, jeho bratranec. Říkají, že ego zabil američana, možná CIA. Pro estestvenno, teď el Бекри nebude přátelský ve vztahu k jakékoli шпионящему američan.
  
  
  Její, se zasmál. To je opět zmínka o smrti jeho Bratra v době vraždy Драммонда. Ale Drummond zmínil bych se o nutnosti zabít člověka v levé jim poznámku.
  
  
  "Kdo další pomocníci Pierre Beauvais?" Její zeptal se.
  
  
  "Řekl jsem vám všechno, co jsem mohl. Jaroslav boha!'
  
  
  Její подвинул Huga k bodu těsně nad pravým oka Keynote. "Možná, že ji nejprve ослеплю tě," řekl jsem. "Víte, jak snadné je subtilní čepel proniká do oční bulvy?" Její пододвинула jehlový k ego oku.
  
  
  On vedl vzduch. On vykřikl. - 'V pořádku!' "Ostatní dva - ital jménem Carlo Mazzini ze Sicílie a muž, známý jako Рейнальдо".
  
  
  Štíhlý muž konečně řekl pravdu. Сицилиец by byl tím mužem, o kterém упоминала Файех. Předběžný výslech je u konce.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Takže, pokud by se jeho hotel koupit drogy u Nové Kočky ve významném množství, jak by jí to udělal?" Štíhlý muž znovu облизнул rtu, a na jeho čele a horní části Apa блестел pot. "Já vím realitní kanceláře, která prodává prodejcům. On dostane své věci upřímný bratr ".
  
  
  'Jak?' Její trval.
  
  
  Štíhlý muž сморщился od psychického utrpení a pohlédl na otevřené dveře, jako by venku mohl skrývat Bratr. "On se chová разносчиком u pyramid. Každou středu sedí u zdi, v blízkosti Sfingy, a čeká na jeho zásuvky. Například, v polovině břicha ráno přichází Bratr, koupí balíček басбуссы a nechává balíček neředěný heroinu. Poplatek za heroin v sále v balíčku čokolády басбусса ".
  
  
  Nyní ji někde shell. "Jak mohu identifikovat tohoto разносчика?"
  
  
  Тинмен těžce si povzdechl. Její ho zvedl jehlový k ego tvář. "On se vždy nosí джеллабу v modré proužky a tmavě červenou феску. Na pravé tváři má malý шрамм byly. Nemůžete ego mix. Bratr dělá obchod, jméno je Abdullah ".
  
  
  Její Huga odvrátil od osoby Keynote. "Víš, Tenký, jsi умеешь spřátelit se s lidmi. A poslední vývrtku, kde v sále štábu-byty tohoto сверхсекретного Nové Kočky?
  
  
  Je to důl, pokud plíce uita. - Jak si myslíte, že by to věděl? On zavrtěl hlavou. - Vědí pouze členové Šroub. A mluvit znamená smrt ".
  
  
  Ji, rozhodl se, že je to asi pravda. 'Dobře.' Její sáhl шпильку za opasek a vstal. Štíhlý muž se trochu uvolnil. Její hit jeho ego nohu v bok, a on se zasmál od charta povolení na provedení a bolí.
  
  
  Je to jen připomenutí, řekl jsem, že se s vámi stane, když budete někomu říkat o tomto rozhovoru.
  
  
  Jeho, přistoupil k otevřenému den, zastavil a pohled kolem místnosti. "Ti opravdu měli položit je to místo," řekl jsem. 'Zde nepořádek.'
  
  
  Na další den byla středa. Její hlášené Файех, kam jdu, a sám jel taxíkem do pyramidy. Jeli jsme na шариату el-Giza mimmo Egyptské univerzity s ego zelenými zahradami, a pak se ocitly na pokraji pouště.
  
  
  Upřímné před вырисовывались pyramidy v gíze, pyramidy Chufu a Chephren vystupovaly na pozadí jasné ranní obloze.
  
  
  Když jsme se blížili lízání, v základně pyramidy Khafre působilo to jako nepochopitelné sfinga, který je ztělesněním pravé boha vycházejícího slunce Гармахиса. Ale vyrovnanost této scény je již porušili погонщики velbloudů s ih ревущими zvířaty, nejrůznější obchodníci a turisté.
  
  
  Řidič высадил mě v blízkosti Sfingy, a ke mně okamžitě obrátil několik průvodců. Přesvědčit ih, že nechci, exkurze, její rozhlédl jsem člověka, který mi řekl, že Tonikum. Její napůl očekával nové pasti, ale musel jsem riskovat.
  
  
  Vedle Sfinga měl několik obchodníků, které obvykle слонялись po okolí, prodej všechno, od egyptského chleba, podobné preclík, v drogistického zboží a upomínkové tretky. Ale muže, kterého chtěla jeho, zdá se, nebylo. Samozřejmě, to by se stalo, kdyby Štíhlý muž varoval ego.
  
  
  Je to skoro rozhodl, že můj muž se objeví, když ji viděl ego přiblížení. Na hlav u něj bylo jasně modré pruhované джеллаба s tmavě červenou феской, a když ji присмотрелся, viděl její slabý шрамм apeluje na jeho pravé tváři. On někam shell.
  
  
  To ness skládací držák, který se zabývá v uzavřeném stavu образовывала dřevěná bedna s rukojetí. Ji nenapadlo, že uvnitř bylo басбусса. Její stál v dálce a díval se, jak si sedne. Stýskalo se mu po pár turistů, není snaží prodat jim své sladkosti. Ano, to byl můj muž. Jeho, přistoupil k němu.
  
  
  "Máte sladkostí na prodej", - řekl jí arabsky.
  
  
  To árijci se na mě podíval. Byl to vysoký hubený arab s poměrně tmavou pleť a velkým костлявым nosem. 'Kolik chceš?'
  
  
  "Já bych raději prodat, ne koupit," - řekl jí emu.
  
  
  Ego oči jsou nyní podezřelé chtěli moji. 'Co myslíš?'
  
  
  Její огляделась, aby se ujistil, že v okolí žádní turisté. "Myslím, že mám co-co je na prodej, co vás velmi zaujme".
  
  
  Chvíli se díval na mě, pak скривился a podíval se na svůj tác se zbožím. "Myslím, že jste špatně pochopil. Její chudý prodavač sladkostí. Její nekupují zboží u bohatých angličanů ".
  
  
  Byl jedním prostřednictvím arabů z pouště, který nazýval každého bílého muže angličan, protože to byl nejhorší urážka ega světě.
  
  
  "Poslouchej, poslali mě k vám. Prodej ih získala schválení. Ji, mluvil s Abdalláhem ".
  
  
  Ego oči se změnily při zmínce jména ego kontakt. Pomalu prohlížel si mě znovu. "Nechápu, o čem mluvíte."
  
  
  Jeho, sklonil se olizuje. "Mám velký balík plnohodnotné hash. Můj bezkonkurenční cena. Opravdu chcete, aby ji pryč?
  
  
  Ego oči se pomalu zvedli, aby se setkat s mými. On se rychle rozhlédl, než začne mluvit. - Tě poslal Abdalláh?
  
  
  'Ve skutečnosti.'
  
  
  "Kde je tento hash?"
  
  
  Její usmál se na emu. "Na bezpečném místě. Zajděte se na chvíli se mnou ven, pryč od těchto turistů, a já vám o tom budu povídat. Vaše jídlo bude v bezpečí.
  
  
  Zaváhal na okamžik. "Dobře, angličan," řekl tiše. "Ale to, co řeknete, musí být pravda".
  
  
  Společně jsme šli dolů na ulici, její trávil ego do uličky a nabídl jít. On protestoval, ale když ji netrpělivě řekl: "Jdi, nemám čas", je přesunuta. Ostatní bylo snadné. Dva rychlé úderu karate položil ego. Jeho, stáhl z něj джеллабу a dát ji oblékl феску sobě na hlavu. Opustil jí ego související s кляпом v ústech na ulici, a stahl obchodníkem.
  
  
  Její se vrátil do ega stojanu a selles vedle, se zkříženýma nohama, a stahl čekat. Její doufal, že Abdalláh se objeví dříve, než je někdo najde v této коробейника v uličce. Ji čekal minutu patnáct, když založil kontakt.
  
  
  Velký čtvercový arab v řádné západním kostýmku nenuceně přistoupil k подносу. Vypadá to, že on se díval na sladkosti. Ji držel tvář dolů, a to ještě nemohl mě vidět.
  
  
  "Kilogram басбуссы", - řekl on. V pravé ruce držel malou roli. Pod montáž bundu виднелась boule zbraň.
  
  
  Ji popadl, že-že přes podnos a запихнул v malém balení. Když ji předal ego emu, jeho pozvedl oči a uviděl můj obličej. Ego oči se rozšířily. On řekl. - 'Co je?' 'Už ne...'
  
  
  Pak uviděl Вильгельмину v mé ruce pod taškou. Málo "Люгера" byla zaměřena emu v hrudi. Pomalu vstal.
  
  
  "Není устраивай scény", - zeptal se jí.
  
  
  To впился pohledem na zbraň, a já jsem se bála, že to prostě považuje za klam.
  
  
  On řekl. - "Vy jste policajt?"
  
  
  Ji řekl. - "'Ne, a teď pojď se mnou do pyramidy Chufu a koupil nám dva lístky, aby se přihlásit. "Люгер" bude neustále pod touto джеллабой, věnuje vám v zádech
  
  
  On sledoval, jak jeho
  
  
  sáhl Вильгельмину v županu. "Pokud potřebujete písmeno" H ", vezměte si ji hned, - řekl on.
  
  
  "Nechci to", - řekl jí emu. "A ji ztratím trpělivost".
  
  
  To поколебался, pak jen pokrčil rameny a strčil krabičku heroinu za minutu kabátce. On se otočil a zamířil směrem k pyramidě. Jeho následoval za ním. U vchodu koupil u ospale pracovníka dva lístky a šli jsme do kopce ограненного kamene.
  
  
  Uvnitř prastaré hrobky bylo vlhké a chladné. Návštěvníky ještě téměř nebylo. Hulvát Nové Kočky a její některé sestoupili na kamenný tunelem se ocitnete v podzemní místnosti, místnost pro pohřby, které Cheops nikdy nepoužíval. Tam byli dva turisty. Jsme šli dolů k základně dolu, k její temné konce, a obrátil se přímo do menší chodby, kde jsme museli согнуться na polovinu, aby se jít. Brzy jsme dorazili do malé místnosti, kam přišlo málo návštěvníků. Ego spoře svítí jedna holá žárovka. Jsme byli úplně sami.
  
  
  Ji vytáhl Вильгельмину na zapůjčení županu. "Všechno bude v pořádku," řekl jsem.
  
  
  Ego tmavé oči rozzlobeně блеснули. "Co chceš?"
  
  
  "Chci vidět Pierre Beauvais", - řekl jsem.
  
  
  'Ach. To znamená, že jste ten američan.
  
  
  "Já jsem ten, kdo je stále naživu a zdráv. A není v náladě pro hraní her. Její, chci, abys jel do Beauvais a určil mi schůzku. Nebudete diskutovat o této vývrtky nám s khem, kromě Beauvais, zejména s el Бекри.
  
  
  Ego tvář выражало úžas, že vím jména. "Beauvais nebude zajímat o vámi".
  
  
  "Ať on sám rozhodne".
  
  
  To сгорбился. 'Všechno je v pořádku. Pokud jsi to tak chceš.
  
  
  On udělal pohyb, jako by hotel na něco, vylézt na boční minutu saka, a najednou ruka сжалась v pěst a udeřil ruku s pistolí. Ona byla zaskočit. Pěstí udeřil mě na запястью, a "Люгер" letěl na zem.
  
  
  Její, šel do zbraně na podlaze, ale Abdalláh byl tam, mezi mnou a "Люгером". On byl velmi jistý sám sebou. On se chystal dáme mi lekci... viděl Jsem to na ego tvář.
  
  
  Její prudce hodil levou na to náměstí tvář, ale je to téměř nemá vliv na tohoto muže-býka. On ustoupil o krok, ale ve delle nebyl šokován. Ve skutečnosti, on se stále usmíval.
  
  
  Před tím, než ji stačil dokončit, odpověděl na ránu pěstí. Ji snažil reflektovat ego, ale on udeřil mě na tvář a čelist a srazil se s noha. Její roztažený na podlaze, zmatený. Pomalu vstal na nohy. Její chystal zapojit Huga hru, kdy se velká pěst znovu praštil mě do brady. Jí byl jistý, že on zlomil mi čelist, když ji отшатнулся na kamenné sténat.
  
  
  Její silně udeřil o zeď. Před tím, než mohl přijít sami k sobě, on udeřil mě pěstí do hrudi, pod mým skládání dolar, a to согнулась ostrý, задыхающейся bolí. Její klesl na kolena.
  
  
  To торжествующе stál navždy se mnou. On řekl.- Skutečně, Pierre Beauvais! On se s opovržením odvrátil se ode mě a šel k Вильгельмине přes pokoj.
  
  
  Ji vedl vzduch a stočil pod sebe nohy. Jeho, vrhl se k ego nohy. Je těžce zhroutil, těžce mají hit o kamennou podlahu. To перекатился, a viděl jsem hněv v jeho tváři. On zuřivě kopali nohou, udeří mě do hlavy. Pak se znovu postavil na nohy.
  
  
  "Jsem наступлю na tebe jako slon přijde na mravence", - прорычал to mi arabsky.
  
  
  On znovu udeřil mě pěstí do hlavy. Ale tentokrát jí byl připraven. Její popadl ego ruku a vytáhl, současně скручивая své tělo. On letěl přes rameno a dopadl na kameny. Ji, slyšel, jak ego lehké dusí dech.
  
  
  Ale Abdalláh se nevzdal. To s obtížemi zvedl se na kolena. Její není stahl čekat, aby viděli, co měl na mysli. Její hit jeho ego po tváři a uslyšel zlomené kosti. Její přiblížil lízání a plácl na tlustém krku. On se zasmál. Její sebral všechny síly a znovu udeřil. Abdalláh roztažený lícem dolů.
  
  
  Její unavené přesunul k Вильгельмине. Když ji otočil zpět, Abdalláh, jak jednou sáhl do bundy, aby najít bouli pod ní. Ji nechat na holičkách "люгер" emu v hlavě.
  
  
  "Nemusíte snažit," řekl jsem.
  
  
  Podíval se na mě vypočítavě, pak svěsil ruce. Když ji, přistoupil k němu, je těžce přešel do сидячее postavení u stěny.
  
  
  "Vstávej," řekl jsem.
  
  
  Nejprve zaváhal, pak se pracně zvedl na nohy. Její нацелил Вильгельмину emu v tvář.
  
  
  "A teď poslouchej to," řekl jsem. "Já vím, že" Nová Bratrství "byl zapojen způsobem k smrti Johna Драммонда. Jí vím, že když ho zabil, měl jakýsi attaché-casey, которыи byl nahrazen ego. Jí chci vrátit ego casey a je připraven dobře za to zaplatit. Řekněme, že je to Beauvais.
  
  
  Abdalláh se soustředil na mě. "Dobře, - řekl on. "Řeknu Beauvais",
  
  
  "Řekni emu, že Nick Carter ego chce vidět," řekl jsem. - A říkáte, že moje trpělivost je omezená. Plán zasedání ve lhůtě čtyřiceti osmi hodin. Víte, jak se spojit se mnou."
  
  
  Na jeho tváři se objevil nějaký respekt: "Dobře, její udělám to", - řekl on.
  
  
  "Ti lepší to udělat," řekl jsem.
  
  
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  
  
  Файех řekla: - "Ale, Nick, nemůžeš jít sám!" Měli jsme večeři v restauraci Roof Garden hotel Nile Hilton; za námi je malý soubor hrál arabské hudby.
  
  
  Její stáhl, maso a zelenina na kebab z jehněčího masa s horkou špejle, na kterém je ego byla doručena. - Co nabízíte - vzít si policejní ochranky?
  
  
  "Dovolte mi jít s tebou."
  
  
  'Nemá smysl. Jste více ceněni na bezpečném místě, takže můžete předat zprávu Хакиму Садеку, pokud ji již появлюсь.
  
  
  V jeho tmavých očích bylo upřímné obavy. "Doufám, že víš, co děláš, Nick. Tito lidé jsou velmi nebezpečné ".
  
  
  "Existuje jen jeden způsob, jak zjistit, zda je u Beauvais mikrofilmů", - řekl ji ahoj. - Hlas ega zeptat. Tváří v tvář.'
  
  
  Ji, podíval se na křeslo v protějším rohu a spatřil jsem muže, kterého jí známo. Byl to číňan, vysoký štíhlý mladý muž s inteligentní tváří a копной černé vlasy, oblečený v šedé a lázeňské oblek. Byl to Cam Fong, agent obávané tajné služby Pekingu L5. Naposledy ji viděl, ego v Киншасе, Kongo, kde on byl blízko k tomu, aby mě zabil. Podíval se na náš stůl, a taky mě poznal. On se teď díval na svůj talíř.
  
  
  'Co to je?' - zeptal se Файех.
  
  
  - Tam můj starý ještě. Agent Chicom. Pokud je v Káhiře, se děje něco velkého. Přemýšlel, zda má "Nové Bratrstvo již činění s číňany a rusy ".
  
  
  "Vy chcete odejít?"
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Ne, on mě viděl. Poslouchej, dnes večer ho budu zaneprázdněn s Novým Bratrstva. Pokud chceš pomoci, poznejte, kde se zastavil Kam Fong ".
  
  
  "Myslím, že to справлюсь s tím", - řekla.
  
  
  "Je to velmi chytrý, Fei, - varoval ji a dále. "A efektivně. Pokud si tě všimne, vaše kariéra je v Интерполе rychle skončí ".
  
  
  "Budu opatrná", - slíbila to.
  
  
  Ji, usmál se a vzal ji za ruku. Její doufal, že to bude.
  
  
  My jsme byli připravení s jídlem a odešli daleko dopředu Kam Фонга. Jeho není, přiznal, že ho viděl, a schoval tvář Fei, procházející mezi ní a Камом, když jsme šli ven.
  
  
  Opustil ji Файех ve vstupní hale a vrátil se do svého pokoje, " New Shepheards. Ji následoval pokyny Nové Kočky. Dříve v ten samý den mi zavolal bezejmenný muž a zeptal se dostat kolem hotelu v deset hodin. akutní. Mě by se setkali. Bylo téměř deset. Její stáhl Вильгельмину a наплечную pouzdra a nechal ih ve svém pokoji. Hugo zůstal v ruce.
  
  
  Její sundal košili a natáhl se pro kufrem, který Hok mi dal, když ji odjížděl v Nairobi. To byl další na toto neobvyklé dárky od chlapců kolem oddělení speciálních efektů a pro montáž do Washingtonu. Ji otevřel ego a сдвинул tajný panel. Její досталь, dvě ploché obdélníkové kovové krabice, jedna o velikosti malý zapalovač, a druhá - s poměrně velkou фляжку pro whisky.
  
  
  V malé krabici bylo několik tlačítek, a to bylo elektronicky детонатором pro výbušniny, zabalené ve velké kovové nádoby. Oba пристегнулись k snadno эластичному opasku, který облегал krk a kolem pasu. Dvě zařízení visel u mě na prsou, téměř bez boule pod košilí, v takovém postavení, že mohl najít pouze zkušený vyhledávač. Uvedení tohoto přístroje, jeho znovu oblékl košili a navázal černou kravatu. Když ji oblékl bundu, tam byly žádné známky toho, že na mě něco neobvyklého.
  
  
  Přes deset minuta ní stál na tmavém chodníku u hotelu, čeká na kontakt. Uplynulo deset hodin, deset-pět. Pak se dvojice světlometů, свернула za roh na bulvár a pomalu zamířila ke mně. Pokud by se ještě chystali zabít mě, jeho bych stahl snadným terčem. Ale velký černý mercedes se zastavil u chodníku v blízkosti mě. Uvnitř její разглядел tři hlavy, dvě vpředu a jednu vzadu. Ten, kdo byl před námi, nejblíže k chodníku, vystoupil a pokynul mi ukázal. Jeho, přistoupil k autu.
  
  
  Hit muž byl худощавым arab s dlouhými hustými vlasy a velmi chmurným výrazem. Měl na sobě tmavý oblek. "Sedni si, - řekl on. Ukázal na zadní sedadlo.
  
  
  Její selle do auta vedle темноволосым mužem. Den stroj захлопнулись, a stroj s řevem отлетела od chodníku. Dokud jsme šli po bulváru, muž vedle mě dal mi pásku na oči a spolehlivé navázal ff. Zdá se, že oni provádí mě do svého štábu.
  
  
  "Abdulláh řekl, že nejste policista", - řekl, že muž vedle mě. Mluvil anglicky s italským přízvukem. - Ale pro mě vypadáš jako policajt.
  
  
  "Krása je jen kůže," řekl jsem.
  
  
  Víc mi neřekl nic během cesty, která se zabývá trvala minutu dvacet. I když jsem nemohl vidět, ale
  
  
  její psychicky zaznamenání levice a pravice zvraty, zvuky a vůně na trase. My, například, prošli stánky dvou prodejců s pečenými bramborami. A těsně před tím, jak jsme se obrátil na гравийную silnici, ji uslyšel hromový malé strojové továrny, nebo něco podobného- přes silnici. Pár minutu později auto zastavilo, a mě vedli po schodišti. Měl čtyři stupně. Nahoře čtyřikrát zaklepal a dveře se otevřely. Mě posunula vpřed. Když se dveře se za námi zavřely, její, cítil, jak mé ruce развязывают můj obvaz na očích, a najednou ji znovu mohl vidět.
  
  
  Její stála v hale toho, že, samozřejmě, bylo velmi drahé doma. Všechno to byly vnitřní sloupy, východní mělčí a hrnkové rostliny. Na stropě byla freska s obrazem biblické arabského života.
  
  
  "Velmi působivé," řekl jsem. Tři muži, kteří doprovázeli mě, stáli vedle mě společně se čtvrtým mužem, který by měl být, nechat ji na nás. Jeho jsem si myslel, že všichni byli podřízenými.
  
  
  "Ty musí být blázen," řekl mi čtvrtý muž. To vypadalo испанцем, ale mluvil anglicky s britským přízvukem. - Ale můžete vidět hotelů Beauvais a uvidíte. Přijít.'
  
  
  Přivedli mě k malému výtahu. Když jsme vstoupili do něj, a snažil si vzpomenout, kdy naposledy byl v soukromém domě s výtahem. Jsme vystoupali do třetího patra a šli do světlé chodby. Tam byl muž, který mluvil se mnou dole, mě zastavil a hledal. On odvedl docela dobrou práci. Našel Huga, ale ne výbušných zařízení.
  
  
  "Vrátíme to na vás," řekl, přičemž nůž.
  
  
  Jí přikývl. Ji, zamířil na den na konci chodby, ale šli. Ital, sedí vedle mě v autě, nyní prohledali mě. On také minul výbušniny.
  
  
  "Dobře, - řekl první обыскавший mě. Přišli jsme na velký den na konci chodby a otevřel ji. Společně jsme vstoupili do místnosti.
  
  
  Její, byl nucen щуриться od jasného světla mocného světla, který je nainstalován na úrovni hlavy asi na dvou третях cestě přes pokoj. Pro světlomety stál dlouhý židle. Na nen seděli tři muži, ih trupu a hlavy byly jen силуэтами za zářivými světly.
  
  
  "Posaďte se," řekl muž, který stál u mě pod loktem. "Ne přístupů ke stolu, lízání, než židle". Ukazoval na rovnou židli uprostřed pokoje, před stolem, ale daleko od něj. Když ji sel, ji viděl ještě méně na muže za stolem. Světla светили mi otevřeně do očí. Dveře za mnou se zavřely, a já jsem cítil, že většina nebo všichni muži, jež doprovázely mne do místnosti, stále tam byli.
  
  
  "Je taky všechno opravdu nutné?" - řekl jsem, прищурившись od světla.
  
  
  Promluvil muž v centru na židli. "Člověk, zabývající se vašeho podnikání, aniž by měl klást tuto vývrtku, pan Carter". Ego angličtina byla dobrá, ale u něj byl francouzský přízvuk. Pravděpodobně to byl Pierre Beauvais. "Jsem jen název pro policii. Oni nevědí, jak vypadám, a já chci, aby tomu tak bylo. Stejné je to s mými kamarády tady."
  
  
  Z tepla se bojuje na mém horním rtu vystoupil pot. Bylo to jako scéna z roku 1984. Její zeptal se. - "Opravdu Pierre Beauvais?"
  
  
  'Ve skutečnosti. A jste americký agent s problémem. Proč jste do úvahy mě tento problém?
  
  
  "Někdo z" Nové Kočky "zabil našeho člověka, Johna Драммонда, - upřímně řekl jsem.
  
  
  "John Drummond zabil bratra", - řekl Beauvais. "Když se spojila s námi o své věci přikládá, jsme si řekli, že to je upřímný v tom, že prostě chce, aby se o výměnu věcí a dostat své vlastní odškodnění. Tak jsme šli k němu. Zabil jednoho, kolem našich lidí, Juan Maspero, a museli jsme ho zabít. Vše je velmi snadné ".
  
  
  Její zeptal se. - Proč Драммонду zabít tvého muže?
  
  
  Ji, viděl, jak on jen pokrčil rameny. "To znám, můj jiný".
  
  
  - Jste si objednali zabít Драммонда?
  
  
  Malá pauza. "Odina kolem našich Bratrů splnil úkol sami. Ale jeho bych si objednal to, mister Carter, u dat za jiných okolností.
  
  
  Znovu ji počítá hlavy u stolu. Pouze dva, kromě Beauvais. Тонмэн řekl, že tři лейтенантов. Přemýšlel, komu chybí a proč. Také se divil, patřil už jeden kolem těchto panoramata hodnota dovednost útoku na matematiku, který se nedávno pokusil se mě zabít, Селиму el Бекри. Moje zvědavost se brzy удовлетворилось. Stranou Beauvais přesunula gól. Muž vpravo od něj něco velmi vzrušeně šeptal.
  
  
  "Selim diví, proč vás vidět s agentem Interpolu, pokud nechcete pracovat s Интерполом nad vyšetřováním Nového Kočky?"
  
  
  A jeho divil, ne zda to byl Selim, který se rozhodl zabít Драммонда, protože to jistě, nařídil trestat mě a Фэйи. U něj rozhodně byl motiv, jako jedna Тонмэн, pokud Maspero byl ego кузеном.
  
  
  "Potřeboval jsem, aby holka povídala s tebou," řekl jsem.
  
  
  "A z jakého důvodu? - zeptala gól vlevo od Beauvais. Její všiml sicilský přízvuk; to byl Mazzini. To znamená, byl poručík Рейнальдо.
  
  
  "John Drummond tak a dostal se před svého malého kufru," řekl jsem. "V tomto delle bylo něco velmi důležitého pro bezpečnost vlády Spojených Států".
  
  
  El Бекри krátce zasmál.
  
  
  Beauvais byl civilizovanější. "Naše poslední starost, pane Carter, - je to blaho americké vlády".
  
  
  "Jak jsem řekl svému matematiky v Gíze, mám peníze, aby se platit za návrat kufry a ego obsahu", - řekl jsem. 'Hodně peněz.'
  
  
  Beauvais mlčel. Když znovu promluvil, jeho způsob chování bylo opatrné. - A pokud by u nás byl tento kufr, jaký přesně objekt na ego obsah by byl tak důležitý pro vás?
  
  
  Její udržoval nepochopení, ale byl překvapen. Znamená to, že je tento vývrtku, že nebyly nalezeny mikrofilmy? "Pokud máte případ, měli byste vědět, revmatismu na něj", - парировал jsem.
  
  
  "Pokud chcete hrát hry, jste přišli není na adrese", - zima mi řekl Beauvais.
  
  
  Její začínal myslet, že on opravdu nevěděl, co potřebuji. Mohl by, samozřejmě, zabývat se, bez nálezu filmu. To bylo jen možné.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. - Já vám řeknu, protože pokud máte kufr, stále ego najdete. To mikrofilmů ukradených dokumentů. To je skrytý v rukojeti holicí strojek.
  
  
  Znovu bylo ticho, tentokrát delší. U mě se náhle objevil pocit, že Beauvais nerozumí, co jí říkám. Nebo to разыграл hru, protože už prodal film rusům. Nebo k Chicoms.
  
  
  "U nás ne skutky", - řekl konečně Beauvais. "Když se stalo, přepínání, jsme neměli ponětí, co to má nějaký význam, a proto je pouzdro утилизировали".
  
  
  Její těžké сглотнул. Pokud by to byla pravda, plány Новигрома I byly ztraceny pro nás. Ale jak by mohl být jistý?
  
  
  'Jak?' Její zeptal se. "Jak byl uzavřen případ?
  
  
  Beauvais se obrátil k Mazzini, ih siluety na chvíli соприкоснулись, aby světlo. Pak Beauvais obrátil se ke mně. "Jsme přesvědčeni, že zabývat se v sále na dně Nilu", - řekl on. "Bohužel jsme nemohli podnikat".
  
  
  Její zhroutil na židli. Lhal Beauvais, nebo ne, to bylo špatnou událostí. "Ano," řekl jsem. 'Je to velmi špatné.'
  
  
  Vládla ticho. Její uslyšel za sebou netrpělivý шарканье noha. Konečně Beauvais řekl: "Pan Carter, ji doufal, že tato setkání nějakým způsobem přinese oboustranný prospěch. Protože ego není, máte chuť pro mě malý problém."
  
  
  El Бекри хрюкнул.
  
  
  Její uhodnout, na co asi myslel. "Jsem nebezpečný pro tebe," řekl jsem. "Vaši lidé завязали mi oči, aby mě sem. A na tvé tváře skryté ode mne ".
  
  
  - Nicméně vy jste inteligentní člověk, pane Carter. Vy, by mělo být, zvládli informace, která se zabývá může být pouze škodlivé pro nás. Upřímně říkám, nevidím důvod, proč ji musí nechat uniknout odtud živý.
  
  
  Hlasovat co se jí bál. Protože dohoda mezi námi není možná, Beauvais kvalifikovala mě jako spotřební materiál. Její sáhl do košile a досталь malé детонирующее zařízení. Dva muži za mnou se pohnul vpřed s automaty, a z křesla vstal stín Mazzini.
  
  
  "Možná to může být důvod, proč", - řekl její Бовету.
  
  
  Odina kolem bojovníků zaútočil na mě. Její natažené nástroj daleko od sebe, ukazuje jim na tlačítko. "Já bych řekl, emu, aby to zadržel, zda bych se na tvém místě!" - hlasitě řekl jsem.
  
  
  Beauvais přejel ho od člověka. On se naklonil dopředu ke stolu. - Co jste tam, pane Carter? Nějaký chytrý americký gadget?
  
  
  "Dá se to tak nazvat," řekl jsem. "Ale ve delle to jednoduché výbušné zařízení. Je velmi výkonný. Pokud ji klikněte na toto tlačítko, my stále stoupáme, spolu s celým domem ".
  
  
  Tři muži za stolem něco бормотали.
  
  
  "Myslím, že jste блефуете", - řekl konečně Beauvais. "Zemřeš první."
  
  
  - Copak jsi o tom myslíte оборудова mi? Ne, to není bluf, Beauvais. Její ukážu vám výbušninami, pokud chcete.
  
  
  Pak krátkém váhání: "to není nutné, pane Carter. Jeho, myslím, že jsi právě kolem těch lidí, kteří na chybné idealismu změní se v lidské bomby. Odlož zbraně, pánové.
  
  
  Muži se za mě schoval zbraň. Mazzini opět velmi pomalu, selles na židli. Tak pomalu vstal ze židle, dávat dopředu malý blok řízení, aby se všichni mohli ego vidět.
  
  
  "Půjdu do auta s jedním mužem", - řekl její Бовету. Jeden tady.' Jeho ukázal na muže, který mě vedl po schodech nahoru. "Je možné se předem zavřít okna stroje. Ji budu sedět čelem k zadní části stroje, dokud jsme se dostat ven na bulváru ".
  
  
  Beauvais se zvedl ze židle. Ego je hlas absurdně napjatý.
  
  
  Odlož ego odtud.'
  
  
  Pak toho, jak se řidič velkého "мерседеса" высадил mě u hotelu, jeho, přistoupil k балюстраде podél Nilu. Zde ji обезвредил výbušné zařízení a shodil celý aparát na řeku. Mně už to přijde vhod. Její již Hugo vrátil do pochvy. Její trval na návratu стилета, když opustil velitelství Nové Kočky.
  
  
  V té době v noci v hotelu byl klid. Ji vzal své klíče na recepci, a zvedl se výtahem do svého pokoje, cítil опустошенным a rozčarovaný. Když ji odemkl dveře, mě čekalo překvapení.
  
  
  Úder padl mi do hlavy dřív, než ji stačil zapálit брылев. Její klesl na všechny čtyři, a mě zasáhla nohu na levé straně, сбив s nohou. Její ležel a sténání a si myslel, že ránu způsobil začíná druhý muž. Dva proti jednomu.
  
  
  Když dobrovolnosti opět přišla ke mně, její, chytil ji a otočil se. Ego šéf zařval a tvrdě spadl na zem na záda. Ji viděl ego tvář ve světle otevřený den. To byl arab. Její nepomyslel, že jiný muž taky. Teď to chytil mě zezadu, a zároveň ji objímá tvář rukou a tahem na podlahu. Jí dovolil emu - pak se obrátil, zvedl nohy nad hlavou a opřel se dozadu. Její uslyšel tlumený výkřik, a напавший na mě pustil. Ji, vyskočil na nohy, díky němuž Hugo spadnout se mi v ruce. Nyní jí byl ochoten k němu.
  
  
  - Dobře, Carter. Je to nit.
  
  
  Hlas vycházel od vypínače. Ji, otočil se právě v okamžiku, kdy vystřelil sergej, představovat třetí osobu. To nebyl arab. Byl vysoký, svalnatý, s hranatým obličejem a blond vlasy. On stál, lehce s úsměvem, drží se na hrudi automat "Маузер byla uzavřena s nárůstem na 7,65 Парабеллум".
  
  
  "Ať je proklet ji," řekl jsem. Yuri Лялин. Nejprve Cam Fong je na večeři, a teď jsi v mém pokoji. Jak skvělé znovu získat staré gangu, - sarkasticky dodal jsem.
  
  
  Лялин trochu rozšířil úsměv. On byl impozantní soupeř, na jeden z nejlepších v KGB. Po krátké době práce v ústředí KGB na náměstí Дзержинского v Moskvě a dostal hodně pozornosti, jako příbuzný generála Серафима Лялина, vedoucího oddělení na lámání кодового KGB Jurije dobrovolně přihlásil na oddělení Mokré Věci, které rusové nazývají " Mokré záležitosti ". Mokré znamenalo krvavý, a Лялина nikdy neobtěžoval druh krve. Její objevil v Hongkongu během jiné úkoly.
  
  
  "Ty by se mi skoro líbí, Nick řekl, nyní arogantní, - pokud by jsi byl rusům". To gesto zeptal se jeden přes araby zavřít dveře.
  
  
  "Kdybyste byl američan, - řekl jsem - nejsem si jistý, že můj názor na tebe se dramaticky změní".
  
  
  Úsměv zmizel, ale jinak ego tvář nevyjádřila žádné emoce. To bylo strmé, a to bylo dobré. "Svým lidem, aby se dalo krást plány Новигрома", - tiše řekl. "Všechno to bylo zbytečné energie a život pro vás. Brzy jsme se znovu na film a všechno je to marné ".
  
  
  "Prohrajete", - řekl jsem.
  
  
  Jeden přes araby, robustní postava, s bramborovou tvář, přišel, vzal jsem jehlový a vrhl ego do kouta.
  
  
  "Zdá se, že jste našli film v držení podsvětí", - pokračoval Лялин. - Můžete si u nich koupil?
  
  
  Její váhal. Pokud Лялин a musel se zeptat, je to, zdá se, že na mu byly zpřístupněny o koupi filmu. "U nich ego nebylo", - řekl jsem. "Alespoň, oni řekli, že ne."
  
  
  Ego studené šedé oči se zúžily. "Nemyslím si, že věřím ti, - řekl on.
  
  
  Její pohled kolem místnosti. Jsou již obráceny je to místo s nohou na hlavu. "To je pravda," řekl jsem.
  
  
  "Uvidíme", - zdůraznil Лялин dvou arabům. "Обыщите ego".
  
  
  Neměl jinou možnost, než dělat, kromě услужить emu. Robustní arab hrubě chytil mě zezadu. Více štíhlý arab, mladý muž s ястребиным nosem, rychle hledal mě. To sužuje mé kapsy, pak mě sundat tričko a boty. Boty jsou pečlivě kontrolovány.
  
  
  "Vypadá to, že to není film", - řekl Лялину štíhlý arab.
  
  
  Ruština se zasmál. - Myslím, že jste se někde schoval film, Carter. Kde?'
  
  
  "Říkal jsem - mám ego ne," řekl jsem.
  
  
  Zbraň nikdy сбивался z mé hrudi, až oči Лялина studovali moji. Mě zajímalo, odkud se dozvěděl, že jsem v Káhiře. A jak to je se dozvěděl, že jsem přišel do Nového Bratrství.
  
  
  "Odkaz ego k této židli", - řekl Лялин svým placený zaměstnancům. Ukázal na židli s rovnou opěrkou v rohu místnosti.
  
  
  "Je to legrační," řekl jsem.
  
  
  Ale oni přinesli židle a spolehlivé svázané mě k němu, ruce za zády. Лялин strčil do pouzdra velký automat a šel ke mně. Vzal si druhou židli a osedlal ho, postavil se naproti mě.
  
  
  Zeptal se. 'Jsi si jistý, že jsi
  
  
  nechcete nám něco říct?
  
  
  Лялин oklamal. On chtěl, aby mě mluvit. Ale to nemohl, protože jsem neměl co emu říct. Nyní přejdeme k čertovu části "mokré del".
  
  
  "Jdi k čertu," řekl jsem.
  
  
  Ego obličej stalo se těžké. Poukázal na araby. Mladý muž popadl mě za ramena, zřejmě aby židle spadl. Husky přiblížil a dostal se velmi blízko ke mně. Vytáhl na kabátce dlouhou gumovou hadici. Nyní na signálu Лялина, on uvolnit mi na hlavu a obličej.
  
  
  Úder, otočil hlavu doprava. Pokožka je u mě na tvář порвалась, vytryskla krev.
  
  
  Palčivou bolest projel krk.
  
  
  Hadice opět klesl na druhé straně mé hlavy. Tentokrát šok byl silnější, a cítil, že za chvíli ztratím vědomí. Ale Лялин to není hotel. Arab mi dal facku, a já jsem přišel k sobě.
  
  
  "Není loser, Carter řekl Лялин. "Každý člověk má mez pevnosti. Jako profesionál, víte, tuto jednoduchou pravdu. Tak proč se dokázat nám, kolik můžete vydržet? Jaká je v tom logika?
  
  
  Ji, podíval se na něj. Jako Kam Fong málem mě zabil v Kongu, tak není zastřelil jí v Лялина v hong Kongu. Chtěl jsem dát 9 mm střela na ego skládání dolar.
  
  
  Hadice znovu udeřil ho do krku a góly. Ji spatřil jasná světla na góly, slyšel hlasitý výkřik. Křik vycházel od mě. Pak нахлынула temnota.
  
  
  Studená voda udeřil mě na tvář. Chlad pronikl do mě, vrátil mě do života. Její otevřel oči a spatřil tři Лялиных, stojící přede mnou. Tři ruce zvedl hlavu.
  
  
  "Poslouchej, pro bystrého člověka se chovat velmi hloupé". Hlas se ozývá nadále se v mé hlav.
  
  
  Těžký arab přišel do mu tak, aby ji mohl ego vidět. Všechny троилось. Je to něco držel v ruce, a snažil se soustředit na houslový obrázku. Bylo to jako kleště.
  
  
  "Dovolte mi, abych pokračovat, je - jemně řekl Лялину. "To požádá, dejte nám vědět, když ji dokončit. Je to skvělý nástroj. To může выдергивать zuby, trhat maso, lámání a раздавливать kosti. Její ukážu vám ego nos ".
  
  
  On přiložil kleště k mé osobě. Někde jsem našel v sobě sílu nazvat ego ošklivé jméno. Její soustředil se - snažil se soustředit - na Лялине.
  
  
  "Jsi blázen, Лялин", - хрипло řekl jsem. 'Ji říkám pravdu. Tento zavrženíhodný film mi nedal ".
  
  
  Arab плоскогубцами chytil mě za vlasy. "Když si vzpomenu, možná bychom se nejprve musí rozbít několik zubů?" poradil. Ego osoba, říkala mi, že emu bude líbit mrzačení.
  
  
  "Moment", - řekl Yuri Лялин.
  
  
  Arab se na něj podíval.
  
  
  - Možná, že pan Carter stále říká pravdu.
  
  
  'Lže! Jeho vidím to na ego očích, - odsekl tlustý arab.
  
  
  'Může být. Ale zatím si myslím jinak ", - řekl Лялин. On přejel ho od dvou kamarádů. Oni ustoupili do polohy v blízkosti postele.
  
  
  Лялин sklonil se ke mně. "KGB přece civilizovaná organizace. Nechceme nikoho zbytečně způsobit ve všech domech v okolí. Dokonce i svým nepřátelům ".
  
  
  Nyní byl dvojím způsobem, ale ani v tomto případě ji mohl vidět chladný výpočet ego člověka. Ji, věděl, že je rozhodnuto. On pochopil, že u mě není film, ale doufal, že jsem nějakým způsobem ego přivedu k němu. A vždy byla velká šance, že film u mě byl, ale někde je zastrčený.
  
  
  "Kdo řekl, že KGB není civilizovaným způsobem?" - řekl jí přes oteklé rty.
  
  
  Usmál se na své protáhl úsměv. - Rozvažte ho, nařídil on.
  
  
  Velký arab není pohnul z místa. Jiný neochotně přišel a rozvázal mě. Лялин vstal.
  
  
  "Protože si zachoval svůj život," řekl, "budete muset vzdát této nebezpečné hry, kterou AX vyvinul pro vás, a vzdát se plánování Новигрома".
  
  
  Jen se na něj podíval. Představte si takového hloupý použití jiného profesionála! Věděl, že jsem se откажусь práce, a já jsem věděl, že to věděl.
  
  
  "Sbohem, Nick. Možná se naše cesty opět protínají, ano? Pokud ano, pamatuj, že jsi mě měl.
  
  
  Ještě jeden hloupý komentář. Její očekával od Лялина. "O, já však nezapomenu se na to dlouho, - upřímně řekl jsem.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem si všiml, po úsměvem na jeho tváři, když se otočil a vykročil přes místnost, a dvě ega, na druhé vrazi šli za ním v patách.
  
  
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  
  
  Jeli jsme pomalu po tmavé ulici na pronajatém Fiat 850 Spider, Фая seděl za volantem. Snažili jsme se pochopit, kde se v sále štábu-byty Nový Šroub. Ji úplně nebyl jistý, co Beauvais se mnou činil. Proto se ji rozhodl vrátit do štábu - pokud budu moci ega najít - a pokusit se proniknout na toto místo.
  
  
  On v noci ji všiml částečně otevřené dveře ve třetím patře na cestě do společenské prostory a byl si jistý, že je to osobní kancelář Beauvais. To by byla vhodným místem pro požadoval filmu, pokud by byl u Nové Kočky.
  
  
  "Nechápu," řekl jsem. "Na zvuky, které slyšel ji, ji, byl si jistý, že zde existuje nějaká továrna. Může být, my však ne na ulici ".
  
  
  "Nikdo není schopen si vzpomenout na všechny tyto zvraty, Nick. Nebude obviňovat, - řekla Файех.
  
  
  - Ale my jsme prošli mimmo podvozky s obchodníky, to potvrzuje. Nechápal jsem Ji, vím, že jsem slyšel klepání nějakého zařízení ".
  
  
  "Možná, že to byl obchod, který funguje pouze v noci", - řekla. "My ještě můžeme..."
  
  
  "Počkej," řekl jsem. 'Ukaž. Je to osvětlené budovy, stojí támhle.
  
  
  "Je to malá noviny".
  
  
  Když jsme se blížili, jeho uslyšel zaklepání mechanismy, jak a v noci. 'Hlas a všechno!' Ji řekl. 'Tiskařské stroje. Musí se spustit ih jen v noci ".
  
  
  "Znamená to, že jsme velmi blízko," řekla Файех.
  
  
  Její inspekci opačnou stranu ulice. Ano, ve straně od ulice blížilo řada drahých panství. Třetí - štěrk.
  
  
  Hlas tento, " řekl jsem. Třetí. Подъезжай sem.
  
  
  Ona se zastavila "fiat" krajnici, a jsme se podívali na затемненную silnice vedoucí k массивному doma za vysokými keři. "Jsem si jistý, že to je vše", - řekl jsem.
  
  
  Natáhla ruku a dotkla se jednoho kolem dvou malých лейкопластырей, které ji stále nosil na osoby kolem epizody s Лялиным dvě noci dříve. - Ještě jsi исцеляешься od posledního setkání s lidmi, kteří se chovají hrubě, Nick. Jste si jisti, že na to připraveni?
  
  
  Ji, usmál hej. "Její části ранился horší, než to oholit," řekl jsem. "Podívejte se, hang loose. Všechno bude v pořádku. Stačí i nadále cestovat do hodiny. Pokud ji do té doby nezmizí, můžete způsobit celou egyptskou armádu, pokud chcete.
  
  
  "Dobře," řekla, ale s pochybností.
  
  
  Jeho, opustil ji a rychle přešel ulici ve stínu. Když ji, rozhlédl se, Файе již отъехала z chodníku a zamířila na "Fiat" na bulváru. Ji, otočil se a vydal se na pochod na přístupové stezce k domu.
  
  
  Její potkal odporu. Na silnici v blízkosti domu byl electric eye, který ji všiml a včas. Její západ slunce a pod ním se ocitl doma. Bylo to působivé místo s maurské oblouky podél fasády na dvou ze tří úrovní. V prvním plánu patře hořelo svatým, a na dalších dvou ne.
  
  
  Její rychle se přesunul na vlákno prostor, čeká na vznik nových elektronických poplachových signálů. Její našel ještě jeden v zadním rohu domu. To bylo strečink, která se zabývá měla vyvolat poplach. Její unikl toho a přesunul se k mříži, která se zabývá trvala celou výšku budovy. Na ní roste vinná réva, ale ne tlustý. Ji chytil za mříže a zjistil, že to vydrží můj nice. Její вскарабкался a po pár min se ocitl na střeše.
  
  
  Odtud to bylo snadné. Její vyklouzl oknem ve střeše na chodbu třetího patra, na kterém její pochvy, před dvěma dny. Byla tma a nikdo tam nebyl. Její poslouchal a slyšel, jak někdo, kdo se pohybuje dolů. Bylo to jako na jednu osobu. Pokud by ostatní členové rodiny jsou pryč, to by byl pro mě průlom.
  
  
  Její tiše se blížil den, který si všiml, částečně приоткрытой, když tam byl dříve. Když ji ochutnal, se ukázalo, že je uzamčen. Ji vytáhl kolem kapsy přívěšek na klíče s полдюжиной отмычек, vložil jednu v zámku, a cítil, jak to funguje. Ji, otevřel dveře a vstoupil do temné místnosti, zavřela za sebou dveře.
  
  
  Zdá se, že ji uhádl. Před okny s těžkými závěsy stál dlouhý židle. Jeho, přistoupil ke stolu a vzal pár papírů, podepsána Beauvais. Na druhém listu byl podpis "Henri Перротт", ale rukopis zůstal stejný. Hlasování a to je vše. Zde, v Káhiře, Beauvais se vydával za legitimní podnikatel. Tato informace může být zajímavá Интерполу.
  
  
  Její zkoušel tlačit schránky židle, ale křeslo byl také zavřený. Neměl jsem klíč, který by ego otevřel, tak jsem to musel těžce páčit zámek nožem na dopisy. Její obešel celý židli, ale mikrofilmů nenašel.
  
  
  Jí si myslel, že měl být trezor buď v této kanceláři, nebo v jiné místnosti v domě. Její chodil na stěnách. Ji, podíval se na pár olejomaleb, které byly originály, ale nenašel jsem nic, kromě skrytého mikrofonu. Beauvais sám hrál na špiona.
  
  
  Konečně ji našel, trezor v podlaze. Jste отодвигаете roh koberce, zvednout kovovou desku, na panty, a hlasy on, vestavěný v husté betonovou podlahu. To bylo geniálně vybrané místo, a to možná nikdy našel by to, pokud by si toho všiml raddled roh koberce.
  
  
  Bylo těžké říci, zda byl trezor je vybaven signalizací. Ale musel jsem riskovat, a tak ji začal kroutit kombinovaný ciferník, tápání jemné зацепки v pohybu mechanismu. Po několika minutu ji vytvořil kombinaci a opatrně otevřela dveře trezoru. Její poslouchal signál alarm. Nic.
  
  
  Obsah trezoru bylo by to zlatý důl pro vyhrál copa. Tam byl kompletní seznam členů "Nové Kočky", pár obalů neředěný heroinu, seznam telefonů obchodníků a prodejců, a mnoho dalších věcí, ale bez микрофильма. Zdálo se, že Beauvais řekl pravdu.
  
  
  Její přikrčil nad trezorem, hádat, kam jsem si šel by dál. Její již nikam shell. Jedinou útěchou bylo to, že rusové taky ještě nenašel film. Ale byl Kam Fong. To může smát nad námi všemi.
  
  
  Nejvíce logickým závěrem, samozřejmě, bylo to, že "Nová Bratrství", nevím, co je štěstí Drummond, jen že сбросило ego malého kufru na Nil. Co by se mohlo stát šťastným koncem pro Jurije Лялина, ale někteří lidé ve Washingtonu roztrhané bych si vlasy.
  
  
  Její запихнул obsah zpět do bezpečí a začal zavírat ho, když uviděl malý drát, který ji postrádal, byl opatřen na spodní straně vnitřní části dne bezpečnost. Bylo poplach! Buď tichý zvukový signál, který jsem nemohl slyšet zde, nebo, může být, něco takového blikajícího světla. Její zabouchl dveře trezoru a otočil ciferník, uzavřel vnější пластинчатую dveře a nahradil roh koberce, když se dveře pokoje распахнулась. Ty v domovních проеме stál velký muž s tlustou револьвером v ruce a krev v oku.
  
  
  Všiml si mě ve světle na chodbě, se zaměřila a zastřelen. Výstřel hlasitý загрохотал v místnosti. Její, прижался k podlaze, a brýle промахнулась, rozdělí strom někde za mnou.
  
  
  Bandit выругался si pod nos a natáhl k выключателю. Místnost náhle залилась světlem, a on se otočil upřímně ego světle. Здоровяк rozzlobeně se na mě podíval a znovu se zaměřila.
  
  
  Když jeho velký prst stiskl spoušť, ho, válí se ke stolu. Brýle расколола podlaze mezi nohama. Zazněl ještě jeden výstřel a já jsem ucítil bodnutí v levé ruce. On se chystal řezat mě na kusy, pokud nebudu moci uniknout.
  
  
  Jeho, vrhl se ke stolu, když se ozval čtvrtý výstřel. Židle rozevřela upřímný nad mou hlavou, když se jí blížil se k němu.
  
  
  "Sacré bleu!" Здоровяк nadávky za své poklesky.
  
  
  Když ji spadl na podlahu za jejich dočasný úkryt, ji chytil za "Люгер" pod bundu. Pak ji, natáhl ruku a rychle vystřelil přes židli. Výstřel roztrhl rukáv kabátce kriminálník a narazila do zdi za ním.
  
  
  Opět выругался a rychle vypnul брылев. Ji viděl, jak se silueta ruce popadl dveře, zabouchl ho a v místnosti znovu stalo tma.
  
  
  Jeho poslouchal, jako by здоровяк vydal svou polohu, ale nic - ani jsem neslyšel ego dýchání. Kdyby dole byl ještě někdo, to by byl brzy zde. Ale to strany nebylo nám zvuk, a muž volal jsi o pomoc. Zřejmě to byl jeden.
  
  
  Někde v blízkosti mé hlavy zaškrtnuto hodinky na stole. Byl to jediný zvuk v místnosti. Venku chvíli zaštěkal pes, a pak se znovu затихла. Тикающие hodinky mi připomněl, že časové období, které dal Фае, rychle končí.
  
  
  Pistolník věděl, kde je její, ale já jsem netušila, kde se v sále, v místnosti. Nemohl jsem zůstat na místě, jinak mám v hlav vznikla díra. Jeho si všiml, těžítka na okraji židle. Její mlčky natáhl ruku a chytil ho, na chvíli взвесил, a pak hodil do kouta, koberec, za kterým se skrývá trezor. Když těžítka приземлилось do vaničky pod koberec se ozvalo tlumené kovové řinčení.
  
  
  V místnosti se ozvalo hromové - pistolník vystřelil na zvuk, jak jsem doufal. Její rychle se pohyboval v opačném směru, se krčí až na mírné židlí, v blízkosti křesla. Ale na mém je царапнула podlaha, a стрелявший slyšel.
  
  
  Ještě jeden výstřel. Brýle narazila na židli, na úrovni mého obličeje.
  
  
  Moje lest nevyšla tak dobře, jak jsem doufal, ale alespoň teď věděl, kde byl můj soupeř. On střílel, protože na jiné židli v opačném rohu místnosti. Se mi zdálo, že jsem si všiml, rozmazaný pohyb, a její otevřela zpátky do ohně. Její slyšel tendence kategorizovat osoby, která grunt kolem jiného úhlu. Buď jeho ego zranil, nebo je to hotel, aby to tak myslel.
  
  
  Ji opatrně zabalil za roh židle, aby se každý rok - a brýle se dostal do набивку vedle mé hlavy. Pak ji uslyšel známé cvaknutí. Zdá se, že munice u něj vyběhl ven, ale ne stahl ego pospíšil. Taky to může být trik. Se mi to stalo dříve. Ji čekal a poslouchal. Pokud u něj dojdou náboje, emu muset dobít, a já to slyšel.
  
  
  Ji čekal a poslouchal. Konečně ho slyšela, ale prostřednictvím jiného místa: nezaměnitelný zvuk kol, klouže kolem obchodu. Její systém je podělal za zvukem a rozeznal stín na konci krátké pohovky. Její pečlivě zaměřila a vystřelil.
  
  
  Раздалось další bučení, hlasité a rozhodně bolestivé. To velký smysl nemá, jako by mohl spadnout na zem. Její, posadil se na jedno každému národu a poslouchal. Pak ji uslyšel škrábání a zahlédl rozmazaný pohyb. To полз na den, zdá se, těžce zraněný.
  
  
  Ji řekl. - ', Počkej!'"Двинься ještě jednou a zabiju tě!"
  
  
  Stín se zastavil - "a ne fait charitu," - vydechl on. "To nevadí."
  
  
  Jeho opatrně se přiblížil k němu. V blízkosti svých, viděl, že se dostal utrpěl zranění na boku a na hrudi.
  
  
  'Kdo jsi?' - zeptal se, přepnutím do angličtiny.
  
  
  'To má význam?'
  
  
  On zalapal po dechu. "Oni mě zabijí za to, že jsem udělal to, nestane-li se tvůj poslední výstřel".
  
  
  Ji, podíval se na ránu. "S tebou, všechno bude v pořádku. Její pochybuji, že Beauvais zabije tě, pokud jsi vše расскажешь". Její нацелил "люгер" emu v hlavě. "Ale já ji zabije, pokud nechcete odpovědět na pár otázek".
  
  
  On se podíval na "Люгер", pak na mou tvář. On se mi svěřil. 'Jaké otázky?'
  
  
  - Je vám něco známo o delle Драммонда?
  
  
  'Malo.'
  
  
  - Někdo chodil s Maspero na rande s Драммондом?
  
  
  To застонал, než bolí. 'Ano. Maspero hotel jít, ale řekl o tom Рейнальдо, a Рейнальдо následoval za ním, neboť se obávají, že Maspero bude to špatně. To Maspero našel mrtvé v blízkosti hotelu. To je věřil, že Drummond zastřelil ego, a Рейнальдо pomstil za Maspero. To досталь, obě tašky a hlášené оборудова celém Beauvais ".
  
  
  "Organizace není známo, zda byly případy náhodně подменены, dokud Рейнальдо informoval o tom pak, jak Drummond a Maspero byli zabiti?"
  
  
  'Je to ve skutečnosti. Рейнальдо říká, že Maspero nechtěl přiznat chybu před Beauvais. Místo toho, on má důvěryhodného Рейнальдо.
  
  
  "Zajímalo by mě, proč to řekl Рейнальдо, a ne svému кузену el Бекри?" Jeho řekl, že více sobě, než se muž na podlaze.
  
  
  "Nemohu vám to říci."
  
  
  "Dovolte mi objasnit to. Webové historie, která se zabývá bylo u Kočky, o tom, - to disky, které Рейнальдо řekl Бовету?
  
  
  Podíval se mi do očí. To je ve skutečnosti.'
  
  
  Její sbíral teorii. "Kde teď Рейнальдо?" Její připomenout, že to, zdá se, že byl pryč v ten večer, kdy její rozhovor s Beauvais.
  
  
  Muž lehce zavrtěl hlavou a скривился, než bolí. "Nevím, - řekl on. "Beauvais části ego posílá do města na podnikání. Upřímně říkám, že mezi nimi žádná láska. Рейнальдо upadl v nemilost Beauvais, Beauvais a zdá se, že nechce, aby Рейнальдо byl vedle ní ".
  
  
  Pohlédl na mě a rychle dodal: "To je, samozřejmě, jen můj postřeh".
  
  
  Ji strčil Вильгельмину do pouzdra pod bundu a vstal.
  
  
  "Vy jste ten američan, který přišel sem včera v noci", - řekl náhle muž kolem Kočky.
  
  
  'Ano. A můžete říct, Beauvais, že nyní její emu věřím. U něj zřejmě není микрофильма. Ale myslím, že vím, kdo ví ".
  
  
  "Já nerozumím, - řekl on.
  
  
  Ji, zasmál se. 'Dobře. Uvidíme.'
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Файе podala mi sklenici, zpola plné brandy, налила si sklenku a sedl si vedle mě na gauči v jeho bytě. Ona jen přišla, kolem nočního klubu, a jeho nádherné tmavé oči stále nosí exotické make-up.
  
  
  "A řekni mi svou teorii", - řekla.
  
  
  Její, отпил brandy. "To není těžké. Рейнальдо - villain v této hře, a ne v Beauvais. Vše, co víme, je to, že Рейнальдо říká Bove. Takže pojďme se trochu upravovat fakta. Řekněme, když Maspero si uvědomil, že případů obráceně, on měl v úmyslu říct Beauvais, ale Рейнальдо narazil na něj, když on studoval obchod, a proto Maspero byl nucen říct emu, co se stalo. Рейнальдо - nebo možná oba dohromady - našel mikrofilmů.
  
  
  Není ve prospěch Beauvais, Рейнальдо rozhodne, že nebude vyprávět Nové Bratrstvo o tomto cenném otevření a sám zisku na nen. Pokud to bude dělat všechno správně, Beauvais se nikdy nedozví, že Рейнальдо ego zadržel. Proto, když se Drummond vystavuje své chapadla, Рейнальдо a Maspero se rozhodnou se s ním spojit, aby se vrátit na heroin. Рейнальдо přesvědčí Maspero počkat, dokud se nebude splácet věci, než říct Beauvais. Oni spolu jdou k Драммонду zabít ego, a odnášet heroin. Pak Рейнальдо zabíjí Maspero a перекладывает vinu na Драммонда. Рейнальдо přenáší oba кейса Beauvais, ale v чемоданчике Драммонда již není микрофильма ".
  
  
  "Zajímavý nápad, řekla Файе. - Ale vzniká zřejmá vývrtky Nick. Pokud Рейнальдо chce získat osobní zisk z prodeje filmu, proč by mu bylo ne?
  
  
  On šel k rusům? Je jasné, k němu nejsou ošetřeny ".
  
  
  "Může, je to první věc, šel k číňanům," řekl jsem. "A možná, teď обратилися k rusům. Jedna věc je jistá: Рейнальдо nyní není dostupná.
  
  
  "Pak využijte situace a odpočívat, - navrhl Файех. "Zamysli se nad záhadou, možná to vzešlo samo. A až... - přitiskla se k mému uchu a políbila, dotýká se rty mého krku.
  
  
  Pokud jeho cílem bylo odvrátit mě, hej, je to dařilo. Ji, podíval se na nah a usmál se. Dnes to bylo obzvláště sexy. Její dlouhé tmavé vlasy byly převzaty francouzským завитком pro hlavu, a na ní byl kaftan dlouhé až pohlaví s štěrbinou do stehna, обнажающим ideální nohy.
  
  
  "Jste si jisti, že jste policista?" - řekl jsem, dotýkat se jejích rtů svými.
  
  
  "Je to jen zábava, - řekla. "Tanec a milování - moje hlavní zájmy".
  
  
  "Rozumný přístup k životu," řekl jsem. Jeho políbil ji znovu, a tentokrát držel pusu.
  
  
  Natáhla ruku a za ruku mě na bok. - Chceš dělat se mnou, láskou, Nick? - поддразнила to.
  
  
  "Tato myšlenka přišla a je mi v hlavě", - řekl jsem.
  
  
  Kaftan застегивался na zip vpředu. Její natáhl se k němu, pomalu stáhl dolů. Kaftan свалился. Файех bylo nahé, s výjimkou krátkých кружевных kalhotky. Její pečlivě zabalené ji na opěradlo pohovky.
  
  
  Její klesl na kolena vedle ní na podlahu a стянул krajkové kalhotky. Zdálo se, že je to skoro přestala dýchat. Ji políbil ee života, to je bříško, které tak ostře, se pohybovala v tanci, sešel dolů k jeho bokům. Její cítil mráz v ní.
  
  
  Strávila rukama na mé nahé hrudi, když ji stáhl kalhoty. V další chvíli ji obrátil s ní eugene.
  
  
  Jsme ležet bok po boku, naše tělo je žhavé nedotýkají. Jeho měkké tvary, tlačily se na mě, jemně a vytrvale. Jsme líbání, moje ruce zkoumali její tělo, naše rty se milovali. A pak ji opatrně přiblížil se k ní ...
  
  
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  
  
  Když Štíhlý muž viděl, že jdu do ego temné místnosti s Файех, na jeho tvář se odráží strach. On nezapomíná nás.
  
  
  "Řekl jsem vám, co vím - kyselé řekl.
  
  
  "Pan Carter chce vám položit pár dalších otázek, - vysvětlil Fei. - Vy jim odpovíte?
  
  
  "Bude používat stejnou taktiku, jako předtím?" - řekl ošklivá ústa.
  
  
  Файе podívala se na mě a já jen pokrčil rameny. Jsem se jít do podrobností své poslední návštěvě sem. "Podívejte se", - řekl její Tenkém. "Zbavte nás od неправедного rozhořčení. Budete spolupracovat, nebo ne? Ano, nebo ne.'
  
  
  "Co chceš tentokrát?" - sarkasticky řekl. - Fotografie Beauvais s podpisem?
  
  
  Jeho, přistoupil k němu lízání, a to znepokojivě se otřásl. - Co víte o Рейнальдо? Její zeptal se.
  
  
  Ego oči otevřené mých. "Říkal jsem vám - to je hlavní muž v Novém Bratrství".
  
  
  'Ji znám. Ale není mezi ním a Beauvais není problém?
  
  
  On se překvapeně podíval na mě a přikývl. - Ano, říkají o rozpor mezi nimi.
  
  
  "Jaký důvod?"
  
  
  "Říká se, že Рейнальдо několikrát překročil své pravomoci. Je to ambiciózní člověk ".
  
  
  Její zeptal se. "Kde je teď Рейнальдо?"
  
  
  Tonikum se podíval na mě. 'Jak jsem měl vědět?'
  
  
  Čisté naše slova, že bylo odděleno od organizace?
  
  
  Štíhlý muž ухмыльнулся ošklivé полуулыбкой. "Nechcete jít ven z organizace. S výjimkou dna Nilu.
  
  
  Její обдумал to. Možná i Beauvais nevěděl, kde se v sále Рейнальдо. To může znamenat, že on byl zaneprázdněn uzavřením obchodů s nikým, kdo se zajímá микрофильмом.
  
  
  Ji, podíval se na Tenké. "Jak myslíš, můžeš se dozvědět, jak mohu kontaktovat Рейнальдо?"
  
  
  - Pan Carter se počítá zaplatit, rychle вставила Фэйх. - Jo, Nick?
  
  
  Její, поморщился. "Ano, těším zaplatit. No?'
  
  
  Tenký vypadal ostražitě. "Že jsem mohl pomoci. Nemohu slíbit. Její uvidím, co mohu udělat.'
  
  
  "Dobře," řekla Файех.
  
  
  "Ale už sem nebude chodit, - podráždění řekl. "Ty mě nezabiješ".
  
  
  "Jsem na rande s vámi, kde říkáte," řekl jsem.
  
  
  Pomyslel si na chvíli. "Káhirské věže, zítra v poledne. Vyhlídková terasa.
  
  
  Její představil Tenké osobu v Káhira věži prostředí разинутых turisty. 'Dobře. Ale tentokrát, " řekl jsem s varováním v hlase, - budete lépe pamatovat, koho pracujete.
  
  
  Pohlédl na mě uslzené oči. 'Samozřejmě.'
  
  
  Štíhlý muž netušil, jak vypadal Рейнальдо, tak ji vrátil k Хакиму Садеку později ve stejný den. Na cestě se zastavil ve slepé uličce, podívejte se. To byl špinavý restaurace na chodníku ve vedlejší ulici v centru Káhiry.
  
  
  Její selle za třetí stolek na prvním, pokud jde o řadu, a objednal turecké kávy. Když číšník odešel, jí a sáhl pod židli a našel poznámku od nějakého bezejmenného kurýra. Ji, strčil ji na chvíli, než se vrátil číšník. Káva jmelí chuť nil nečistot. To udělal jeden doušek a hodil na židli několik монетт a odešel.
  
  
  V taxíku na cestě k Хакиму Садеку ji rozluštil vzkaz. Jak jsem podezření, že to bylo z Хоука. Bylo to krátké a roztomilé.
  
  
  Washington ve zmatku. Muž velmi nešťastný. Napravte zboží nebo najděte si práci v Káhiře.
  
  
  
  
  Později, když ji četl to Хакиму, on se zasmál a ухмыльнулся jeho úšklebkem работорговца.
  
  
  "U tvého Davida Хоука skvělý smysl pro humor, Nicolas".
  
  
  Její, se zasmál. Ji úplně nebyl jistý, že Jestřáb vtipy.
  
  
  "On není jediný, kdo kýta v перевязи", - s hořkostí řekl jsem. "Mám za врагах vše je Nové Bratrstvo pak mé krvi, číňané dýchají mi na krk, a rusové přenechali mi cestu".
  
  
  Hakim usmál se a upil vína. Tentokrát ji požádal, brandy a udělal velký sousto.
  
  
  "Vaše práce je nevděčná, starý jiným," - řekl Hakim. Dnes měl na sobě v lázních oblek, ale stále vypadal jako člověk, kterého je třeba si vážit své peněženky. Červená феска žádné, otevření husté vlasy, зачесанные na kluzké kůži lebky. On byl doma, protože pak oběd u něj byl výstup na univerzitě, kde on četl kurz "Sedm živých umění" a ještě jeden kurz arabské literatury. Zeptal se. - 'Jako holčička trénuje?'
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "To mi velmi pomohl."
  
  
  'To je hezké slyšet. Je to první případ, kdy mi museli nabídnout své služby. Jeho, myslím, že Interpol taky považuje za její velmi cenné. Ona je žena mnoha talentů ".
  
  
  Ji mohl přijmout. "Mnoho," řekl jsem. - Ale nás to, je nám Štíhlý muž neví, jak vypadá Рейнальдо, a nemohou mi nic o nen říct. Znáte tohoto člověka?
  
  
  - Ověřil jsem si své osobní soubory, když jste říkal, že přijedete, Nicholas. Vzal do ruky složku kolem manily. 'Ji našel. Před mnoha lety se zde a v Alexandrii žil mladý muž jménem Rinaldo Амайя, španělština romů, závodící bohatství a moci. Chytrý, velmi chytrý muž, a naprosto nemilosrdný. Méně než před rokem jeden kolem mých známých řekl, že Амайя byl opět viděn zde, v Káhiře. S nimi fretka jí nic neslyšel, ale je docela možné, že Rinaldo Амайя a vašeho Рейнальдо - jeden a ten samý člověk. Hlasování touha fotografie. To se trochu změní, ale to vám dá určitou představu ".
  
  
  Ji vzal fotografii a zkoumal ji. Na nen to bylo vidět, jak Амайя vyjde po celém veřejné budovy s několika araby. Byl poměrně vysoký, štíhlý, krásný muž, po těch, od koho lze očekávat, že tanec flamenco. Tvář byla грубоватое, baculaté rty, bradu rozřezat. Ale mou pozornost upoutala oči. Byly tmavé, s hustým obočím, a od pohledu na ně mám proběhl chlad na zádech. Bylo to otevřené nepřátelství, nebo na kusy ozbrojený radikalismus, ale něco mnohem jemnější. To byl typ tohoto psychopat, člověka, kterému není nám o morálce, nám o pravidlech, nám o lidské životy.
  
  
  Pak ji všiml na fotografiích, třetí araba, člověka, jehož cílem bylo patrné za sebou ostatní. Ji viděl tvář dříve. To byl Abdalláh, Bratr, který je iso všech sil se snažil zabít mě u pyramidy Cheops.
  
  
  "Tato osoba pracuje v organizaci, - ukázal jí na něj Хакиму. - A Амайя věděl ego před mnoha lety. Je pravděpodobné, že jsou завербовали ego v Nové Bratrství. Амайя jen může být Рейнальдо.
  
  
  "Mohlo by vám pomoci". Hakim přejel ostrý bradu. "Mám jen málo co říct, kromě toho, že je považován za extrémně nebezpečný. To je dobře, vlastní zbraně, a místo dýky, nosil zbraně, připomíná sekáček na led s tlustou čepelí. Říkají, že to může způsobit jim tři rány, zatímco soupeř se zasazuje jeden úder běžným nožem ".
  
  
  Ano. Člověk s takovými očima vymyslel by takové zbraně. Její zeptal se. - "To je všechno, co máš pro mě?"
  
  
  "Bojím se, že tak.
  
  
  'Dobře. Jsi mi velmi pomohl, Hakim. Hawk se bude finančně vděčný ". Její, zvedl se ze židle s opěrkou hlavy, na kterém seděl.
  
  
  Hakeem se rychle zvedl se spolu se mnou. - Jste si jisti, že nemáte čas na rychlou hru v šachy před odjezdem, Nicholas? Může být, s šálek mátový čaj?
  
  
  Její snažila se přemýšlet o hrozném мятном čaji, стекающем na vrcholu brandy. "Na druhou krát", - řekl jsem. Její popadl ego za ruku a podíval se na to dlouhý ošklivou tvář. Ji hotel bych vidět Sadeq častěji.
  
  
  "Ano, - řekl on. 'Jak někdy jindy.'
  
  
  Na druhý den v poledne ho prošel Измаиловский most do Káhira věži. Bylo příjemné se procházet po bulváru ostrova, kde se nacházela Věž. Její prošel sportovní klub a anglo-americká nemocnice a zahrady El Зурья, a najednou se ocitl tam.
  
  
  Věž prudce возвышалась nad řekou, bazénem, zhruba na pět set metrů, představujeme senzační památku. V ní byla otočná restaurace, jako v Seattlu, a rozhledna. Kolem restaurace jste mohli vidět celý Káhira a ego okolí, rotační platforma, na níž restaurace byl postaven, nabízela návštěvníkům neustále se měnící vzhled.
  
  
  Když viděl u vchodu dav svátečních návštěvníků, vzpomínka na krásu zahrad, mimmo které ji právě za námi, bylo těžké uvěřit, že mě čeká hrozivé setkání s velmi temným charakterem, se kterým se, možná, mě поджидает vrah. To prostě není укладывалось v této klidné obrázek. Ale scéna se rychle změnila.
  
  
  Když se jí přiblížil ke vchodu do Věže, její viděl, že několik lidí zvedl oči na vyhlídkovou plošinu a vzrušeně жестикулировали. Žena plakala, a pak ji pochopil, z čeho se celý povyk. Dva muži bojovali na nástavbě mimo platformu. Dokud to vypadalo, jednomu se podařilo buď jiný vzduch.
  
  
  Když člověk padl, prostředí pozorovatele na zemi vládla tvrdá ticho. Ego výkřiky začaly na půli cesty a náhle se zastavil, když on dopadl na chodník na pět set metrů níže, v patnácti metrů od nejbližších pozorovatelů.
  
  
  Byl ještě jeden moment klidu dívat omámený. Znovu se podíval na platformu. Další muži již nebylo. Ji, šel k nehybná postava na zemi, na hrudi нарастало napětí. Její, vymačkané přes přes возбужденную davu, když žena pokračovala creek.
  
  
  Ji, podíval se na tělo. Bylo hodně krve, a to bylo docela dobře šlehačkou, ale totožnost oběti nebylo komu. To byl, nebo byl jemný člověk.
  
  
  Její выругался nahlas a odrazil se skrz diváky. Teď tam bylo více výkřiky a hodně křičí. Jeho uslyšel policejní píšťalka. Fronta k výtahu se rozšířila od vzrušení, a tak jí přišel počkat, až výtah klesne. Možná, že ji zjistím vraha Tenkého člověka.
  
  
  Ale pak ji uslyšel vytí sirény, доносящийся přes Измаилский most. Její není chtěl být tady, když přijede policie. Proto se vrátil její mimo Věže a zamířil do Sportovního klubu. Může být, můžu ji tam dobře pít.
  
  
  Potřeboval jsem to.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ji, věděl, že je to riskantní, ale potřeboval jsem využít pokoj Тинмана. Prostě tam může být něco, co mi pomůže rozluštit hádanku Рейнальдо.
  
  
  Její přijel tam brzy, není kdy. Ulice byla přeplněná hlučnými dětmi a obchodníky, ale uvnitř budovy bylo podobné hrobu. Šel jsem do místnosti, Krupice a vstoupil. Jako obvykle, záclony byly задернуты, a v místnosti cítit.
  
  
  Její огляделась. Štíhlý muž nebyl nejchytřejší informátor na světě, a on mohl opustit alespoň nějaký klíč k tomu, co věděl. Její прочесал místo, ale nenašel jsem nic. Nic, co by mi pomohl najít Рейнальдо. Pak, když jde pryč, ji viděl, kalhoty, visící na háčku sténání. Není to m pár, který se obvykle na sobě Tenké? Starý ďábel, by mělo být, прибрался, jak se dostat ven. Ji sundal z háku засаленные kalhoty a stahl přehrabovat v kapsách. V pravém zadním kapse, byl kus papíru, na kterém maloval Tenký člověk.
  
  
  Zvedl ego k oknu, trochu ji раздвинул závěsy, aby bylo lépe vidět. Její rozeznal kapitál R, šipku směřující doprava, a slovo "Čína". Pod ním byli opět na písmena R a šipky, stejně jako arabské slovo "rusové" s otazníkem, pak jeho.
  
  
  Štíhlý muž chytli včera večer nebo dnes ráno, a to se zdálo, dávalo smysl. Рейнальдо již kontaktoval číňany a možná s rusy. To znamenalo, že mikrofilm má opravdu byl, jak jsem si ji představoval. Neřekl mi, kde se skrývá, ale dal mi výchozí bod.
  
  
  Файе našla, kde Kam Fong se skrývá v Káhiře. Protože Рейнальдо, samozřejmě, byl v kontaktu s Камом, bylo jasné, že Kam byl můj nejlepší volbou, chcete-li najít Рейнальдо.
  
  
  Ji, roztrhl papír na kousky, trochu приподнял okno a dovolil konfety do kanalizace na ulici, na čerstvém větru. Pak ji otočil a vykročil přes místnost.
  
  
  Ji uzavřel za sebou dveře a otočil se, když viděl ih. Její nepomyslel, že no byli tři, všichni věrní členové Nové Kočky, i když předtím ji nikdo kolem nich neviděl. Ten, že právo na mě v hale, držel revolver "Smith a Wesson" 44 měřidla "Magnum", zaměřený na mou cestu, a zdá se, že hotel ego použít. Ten, co je nalevo ode mě, нацелил se mi v hlavě revolver .455 Webley Mark IV.
  
  
  "Jaké milé překvapení," řekl jsem.
  
  
  Třetí muž, který stál na schodech, držel v pravé ruce malý vysílačka. Nyní ji slyšel, jak řekl: "on je zde, pane, Beauvais. My ego chytil. To tápání po místnosti ".
  
  
  Je velmi inteligentní Beauvais dával pokyny
  
  
  tak , při zachování jejich anonymity. Muž s рацией chvíli poslouchal, pak řekl:
  
  
  - Dobře, pane Beauvais. Jak jsi a mluvíš. To ухмыльнулся a ukázal na další dva.
  
  
  Oni se chystali střílet přes kouř. Její napadlo, Hugo a Вильгельмине a věděl, že čas není вовлеку ih do hry. 'Navždy čekat!' Ji řekl. - "Beauvais může chtít slyšet, co chci říct".
  
  
  "Nehrajme si s námi hry, mister Carter, - едко řekl mladý muž na schodech.
  
  
  'Nechci hrát. Ji vědět, že-že o Рейнальдо, že Бовет hotel bych slyšet.
  
  
  - K čertu s tím, - hrubý basy řekl здоровяк s "Магнумом". To нацелил na mě zbraň.
  
  
  "Moment", - řekl mladý muž na schodech. On znovu používal vysílačka. "Chce mluvit o Рейнальдо, pan Beauvais".
  
  
  Vládla srdcervoucí ticho. Pak radista se na mě podíval: "On říká, произнеси řeč".
  
  
  Její облизнул rty, které se náhle vyschly. "Budu Бовету něco velmi důležitého o ego dobrém sebe Рейнальдо, - řekl jsem, - výměnou za příměří".
  
  
  Černá muž nalevo ode mě, zamumlal něco odmítavý, arabsky a radista opakovat to, co jsem řekl Бовету. Měl jsem ještě dlouho čekat, покалывающее kůži. Jeho, cítil, jak kulky kolem těchto dvou pistolí nakrájíme mi v životě. Konečně Beauvais odpověděl.
  
  
  'Ano, pane? Ano. Dobře, její emu řeknu. Rádia ham se na mě podíval. On říká: pověz, co víš. Pokud to má pro něj alespoň nějakou hodnotu, máš příměří. Pokud ne, pak vás nic není."
  
  
  Podle mého provedené výpočty pod levou rukou kapat dolů pokles bank. Beauvais není nabízel mi zvláštní nabídky, ale ona byla jen na stole.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Dej mi tu věc."
  
  
  Rádia ham trochu поколебался, ale pak mi podal vysílačka. Ji stiskl tlačítko a promluvil. - Beauvais, to Carter. Zdá se, že jsi příliš dlouho věřili, že Рейнальдо. Je to ambiciózní člověk, Beauvais. V tomto případě byl mikrofilmů. On našel to a informoval vás. On zradil vás. To Рейнальдо zabil Maspero. Maspero byl jediný, kromě Рейнальдо, kdo věděl o микрофильме v кейсе Драммонда. Рейнальдо zabil ih obou a nechal микропленку. On se snaží prodat to otevřeně hned na toho, kdo více zaplatí. Hlas proč v poslední době jste si ego zřídka viděli. Když emu účtován poplatek za tento film, stane se vlivným člověkem ". Jeho se odmlčel. - Pro vás, je to stojí za to příměří?
  
  
  Žádná odpověď. Je to skoro slyšel, jak na góly Beauvais točí kola. Nakonec, zeptal se. - "Odkud to všechno víte?"
  
  
  "Já vím," řekl jí emu. - A ty poznáš pravdu, když ji slyšet své, Beauvais.
  
  
  Pak opět ticho: "Pravda rádio mého názoru v matematice".
  
  
  Její přemýšlel, zda to znamená, že ego bylo rozhodnutí negativní, ale to vrátil vysílačka. "Chce s vámi mluvit," řekl jsem.
  
  
  Její podíval na lupiči s pistolí, dokud se mladý muž ho zvedl rádio k uchu. Její umožnila Hugo nenápadně vklouzne mi do dlaně. Neměl jsem zvláštní šanci, ale já bych vzal s sebou i jeden kolem nich.
  
  
  Rádia ham se na mě podíval невыразительно.
  
  
  'Ano. Dobře, pane Beauvais. Jim to řeknu.
  
  
  Vypnul rádio. "Pan Beauvais říká ne zabít ego" - temně řekl. 'Poslali.'
  
  
  'Jste si jistí?' - řekl здоровяк s "Магнумом".
  
  
  'Pryč!' - prudce opakovat radista.
  
  
  Ego přátelé schoval zbraně v кобурах, jako dva malé chlapce, kteří ukradli vánoční dárky. Ten, který mluvil arabsky, těší mě svým rodným jazykem. Velké hrubě zasáhly mé rameno, kolem mimmo mě na cestě k žebříku. A pak jsou pryč.
  
  
  
  
  Osmá kapitola
  
  
  
  Dívka покачивала boky, ee pánev ostře выпирал ven. Mokrá prsa натянулась malý, podprsenka, dlouhé tmavé vlasy se týkaly pohlaví, když se naklonila se ke mně zpět v modrém světle baterky, pohybující se pod минорную tón hudby.
  
  
  Tou dívkou byla Файех, a dokud ji sledoval jeho vystoupení, v mých tříslech vypukl oheň, a on chtěl ji. Je to určitě z dobrého důvodu věnovala svůj čas jako policejní.
  
  
  Když tanec skončil, ona подмигнула mi a zmizela za závěsem pod divoké potlesk všech přítomných mužů. Její počkal, až začne další číslo, a pak prošel přes záclony v její гримерку. Ona poznala mě, stále ještě oblečená v řetězci oblek, ale bez podprsenky.
  
  
  "Jak roztomilé," řekl jsem, zavřel za sebou dveře.
  
  
  Usmála se, rychle se stěhoval boky a zeptala se. 'Ti líbil můj tanec?'
  
  
  "Víte, co jsem udělal".
  
  
  "To se tě chtít mě?"
  
  
  Její usmál se. - Vy to víte. Ale otevřeně teď musím s tebou mluvit.
  
  
  "Můžeme si promluvit, až se zabýváme láskou", - navrhl to, objala mě kolem krku.
  
  
  "Později," řekl jsem.
  
  
  to пожала rameny a vzdálil se ode mne, усевшись za toaletní židle. "Byly události, - řekl ji ahoj. "Štíhlý muž"zemřel".
  
  
  Její krásné oči se rozšířily. 'Je mrtev?'
  
  
  "Nové bratrství". Jak jste řekl, v-mail бизнесявляется informátorů je obtížné přežít. Štěstí Tenkého konečně skončila.
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Je to šílené, ale i přes to, že on poslal nás do pouště zemřít, ji stále cítím smutek". Povzdechla si a zeptala se: "dostal Jste od něj nějaké informace?"
  
  
  "Nepřímo," řekl jsem. - Poslouchej, a jaká je přesná adresa domu, Kam Фонга?
  
  
  To je ideální ego mi a zeptala jsem se. - 'Ty jdeš tam?'
  
  
  'Budu muset. Kam může být jedinou зацепкой, která se zabývá mám k Рейнальдо.
  
  
  Zavrtěla krásnou hlavou. "Je to špatný nápad, Nick. Dokonce i když se dostanete do Dýky, aniž by se nůž do zad, ale nic vám neřekne. Samozřejmě, že je lepší počkat, dokud Рейнальдо vám udělá nabídku.
  
  
  Její zavrtěla hlavou. "To nemůže udělat mi nabídku, protože on ukradl mikrofilmů u mé vlády. Ne, ji musí najít Рейнальдо, a rychle, než se uzavře obchod. Pokud se Kam nic neví, její snažit Лялина ".
  
  
  Vstala, потянувшись za županem. "Půjdu s tebou," řekla.
  
  
  "Nebuď hloupá".
  
  
  'Jí mohl pomoci.'
  
  
  "Můžete pomoci tím, že zůstal naživu". Její dlouho políbil ee na rty. "Zůstaň u svého telefonu. Ti ji zavolat.'
  
  
  "Dobře, Nick".
  
  
  "A поддерживай oheň v domácích domu".
  
  
  Podívala se na mě s úsměvem. "Je to jednoduchý úkol".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Stojím naproti přes ulici od skličující hotelu La Tourelle, její se divil, čeká mě Kam Fong. Když L5 nebo KGB zjistí, že AX se zabývá případem, mají tendenci se trochu kroutit. Ne proto, že jsme chytřejší CIA, a vzhledem k povaze organizace. Snazší mluvit, jsme chuligáni.
  
  
  Líbánky je u konce, když se objevil AX. Malé profesionální známky pozornosti, poskytované jedním zástupcem jinak při běžné za jiných okolností, končí. Když se objeví AX, začíná vraždu, a soupeř to ví. Takže Лялин bez lítosti истязал mě. To prostě byl ve mne až na doraz. Mohl bych dát na matematiku a na CIA pár dní přemýšlet, než budete pokračovat k drsné věci. Ale Лялин, zřejmě, není dobře věděl AX, jinak to není nechal mě naživu, doufám, že budu ego k микрофильму.
  
  
  Protože Cam Fong věděl, že jsem v Káhiře, bude na pozoru. Musel pohybovat opatrně. Její pochodoval přes úzkou ulici a mě málem srazil дацун, plný mladé jezdce. Konečně ji dostal až ke vchodu do hotelu. Samozřejmě, že to nebylo působivé místo. Jistě, to je důvod, proč Kam si vybral ego.
  
  
  Výtah nebyl. Její prošel pět letěl do двухкомнатного místnosti Dýku.
  
  
  Ve spoře osvětlené chodbě bylo ticho; nebylo nikoho vidět. Možná byl příliš tichý. Její poslouchal u dveří Kama a slyšel měkké orientální hudbu. Je dobré znamení. Její zaklepal.
  
  
  Nejprve žádnou odpověď, a pak hlas Kam Фонга, který vyžaduje: "Kdo je to?"
  
  
  Jí odpověděl arabsky, já vím, že Cam plynně nen, a doufat, že se skrýt svůj hlas. - Zásilka pro vás, pane.
  
  
  Byl nějaký pohyb a pak následoval revmatismu arabsky: "Čekejte, prosím".
  
  
  Ji, slyšel, jak se obrátil na hrad. Dveře se otevřely a vyhlédl ven Kam. Její přitiskl Вильгельмину směrem k jamce, нацелив ego na prsa.
  
  
  "Překvapení, Kam," řekl jsem.
  
  
  Na sekundu to počkat, až выстрелит zbraň. Když se tak nestalo, řekl tichý monotónní hlas: "Proč jsi tady?"
  
  
  "Může, jsme se vstoupit dovnitř a diskutovat?" Její zamával Люгером.
  
  
  Je to nechat ji mě, a zavřel jsem za námi dveře. Její rychlý pohled kolem místnosti, aby viděli, že to není rozbité zda by mi zaskočen. Bylo zavřené dveře do ložnice a otevřená do koupelny. Její chodil na stěnách v požádal o štěnice, ale místo se ukázalo být čisté. Bylo to úžasné atraktivní místo, vzhledem k tomu, všechny, ve kterém se nacházel. Byl zařízený východní nábytkem a některé stěny byly pokryty bambusu. Možná to byla adresu trvalého bydliště оперативника L5, který Cam vzal na sebe v době svého pobytu.
  
  
  Měl na sobě župan. Pod ním nebylo boule. Jí dovolil Вильгельмине jít dolů, ale držel na Люгер. "Tak to je hezké vidět tě znovu, Kam".
  
  
  On se zasmál se mnou navždy. Ego inteligentní oči zářily nenávistí. On řekl. - "Poslali vás dokončit práci, kterou jste opustili nedokončený v Киншасе?" "Zabít mě?"
  
  
  Její sell je na loketní opěrce měkkého křesla a ušklíbl se emu. - Není обольщайся, Kam. Víte, proč tu je ".
  
  
  "Nechápu, o čem mluvíte, - zima řekl.
  
  
  'S vámi kontaktoval
  
  
  muž jménem Рейнальдо. Je to hotel prodat vám nějaký mikrofilmů. Jste udělali nabídku?
  
  
  "Mikrofilmy?" - zeptal se nevinně Kam.
  
  
  "O Новигром I. nehraj si na vtipy, Kam. To není v náladě.'
  
  
  'Ach. Slyšeli jsme, že vaši lidé jsou ukradené plány. Dobrá práce pro kapitalisty-yankees. Ale proč by to někdo prodávat ih mi? "
  
  
  Kam neměl u mě mnou žádné zásluhy. Znovu ji нацелил na něj "люгер". "Рейнальдо přišel k vám a nabídl film - za poplatek. Jí chci vědět, rozhodl se, zda jste dohodu. A pokud ne, pak chci vědět, kde Рейнальдо.
  
  
  "Jste velmi vytrvalý, Carter. Pokud necháte jí ukážu vám, co-co, co by mohlo objasnit pro vás, co to je ". Přistoupil k malému stolu a vzal kousek papíru. "Přečtěte si to, prosím."
  
  
  Automaticky se u něj papír a pohlédl na nah. Do té doby, jak jsem si uvědomil, že na ní nic napsáno, na Dagger již byl úspěch. On mě praštil po pravém запястью mistrným tahem karate, a wilhelmina následoval отлетела. "Люгер" byl pod pohovkou v místnosti, v tomto okamžiku, ztracený pro nás oba.
  
  
  Pak přišel první úder Kam zasadila ránu na krku. Ji ucítil, jak jehla, bolí a ochrnutí prorazil mou hlavu a rameno. Jeho těžce dopadl na podlahu zády.
  
  
  V hlav гудело, ale já jsem viděl, že ступня Kama zamířila ke mně. Její заснял ego, pak se chytil oběma rukama a vytáhl, a Cam se taky svezl na podlahu.
  
  
  Nějakým způsobem se mi podařilo v prvním stoupání na nohy, ale teď Kam выкрикивал jméno a podíval se do ložnice za mnou. Ji musel vyzkoušet, když přišel, ale ne stahl, protože muži jsou na páté úrovni vždy pracoval sám.
  
  
  Do té doby, jak on se otočil na den, že to bylo otevřené, a jeden kolem největších číňanů, které jí kdy viděl, se pohyboval přes stěhoval ke mně. On byl pár centimetrů nade mnou, a musí být, vážil tři sta liber - to všechno byly svaly. Cílem je u něj byl, stejně jako u bojovníka, bílé košile a kalhoty s opaskem. Ego nohy byly naboso.
  
  
  - Je krok, který ego, Wong! - bez nutnosti řekl Kim z podlahy.
  
  
  Velký číňan sekl mě ruce velikost s rukavice lapač. Její uhnul, ale to se dotkly hlavu. Její rychle vstoupil pod myš, chytil ego oběma rukama. Ego nice utrpěl nás oba na několik metrů dopředu, dokud ji udeřil jeho ego víc gólů. To ego není mrzelo.
  
  
  Teď mám opravdu byly problémy. Tyto ruce v podobě kmenů dřeva objímá mě, a on sevřel pěsti za mnou. On se chystal rozdrtit mě až do smrti. Pravděpodobně to zdálo emu nejjednodušší způsob, jak.
  
  
  Ruce, naštěstí, není sevření. Mé ruce byly bez zasáhnout ego více gólů, ale to provedla velmi málo dojmy. Ego malé oči, прижатые k širokému nosu, téměř nebylo možné sehnat, a je obvykle nejzranitelnější místa na krku byly chráněny hustou a neochvějné svaly.
  
  
  Ale měl docela velké uši, a její vybral ih, aby pracovat. Její hluboko vražen prsty v obou uších, na citlivou vnitřní část, a продолбил ih. On se zasmál a pustil mě, popadl za ruce.
  
  
  To mi dalo čas rychle a silně tlačit každému národu na ego dobře zabezpečené tříslech. On se znovu zasmál, když jí uštědřil tvrdé rány na ego переносице, úder, který zabil by každého jiného člověka, ale je to jen отшатнулся na půl kroku.
  
  
  Výraz ego jednotlivců změnilo. Boj pro něj už byla fuška - nyní je to hotel mě zabít. Opět zuřivě spustil jeden kolem těchto obrovských rukou. Ji snažil zablokovat úder, ale nemohl. On praštil mě do hlavy a krku, a v místnosti se stala stmívat. Její necítil podlaha při nárazu, bojoval se ztrátou vědomí. Ji mohl jen vidět, že člověk-hora se blíží ke mně, ale nemohl se soustředit ego. Pak les poklekla mnou navždy. Ji viděl dvě obrovské ruce, složil dohromady. On se chystal udeřit do nich a rozdrtit mi obličej, jako тухлый rajče.
  
  
  Její, válcované. Ruce застучали na podlaze vedle mé hlavy. Její naslepo udeřil nohou, že velké торсу a udeřil ho do levé ledvinách dojít k. Velký číňan se zhroutil na bok.
  
  
  Její těžce zvedl se na nohy. Kam přišel ke mně, a její hit jeho ego, loket po tváři. Padl навзничь s tlumeným výkřikem, jeho obličej se změnil v krvavé nepořádek. Její se vrátil do speciálních muže, který by vstát na nohy a uštědřil krutou ránu emu na hlavy. On znovu klesl, ale okamžitě zase vstal, jako jedna kolem těch proklatých утяжеленных panenek.
  
  
  Její navštívil emu ještě jeden úder, ale nic nevyšlo, a on vyskočil na nohy, mumlal v čínštině. On zamával na mě masivní rukou. Jeho ránu zablokoval, ale ztratil rovnováhu. Znovu klesl zpět a přistál v sedě naproti pohovky, na níž zmizela wilhelmina následoval. Její нащупывал za sebou "люгер", ale zůstal s prázdnýma rukama. Do této doby Velký Wong vzal do ruky židli z kovu a dřeva, rozbít mi hlavu.
  
  
  Pak si vzpomněl na její Huga. Její пошевелил svaly předloktí, высвободив jehlový na semiš ножен. On vklouzl mi do dlaně, jak stříbrný drak. Když Wong, zvedl židli výše, ji dohnal Huga na jeho cestě.
  
  
  Jehlový vstoupil na rukojeť těsně pod hrudníku obr. Podíval se na nah s lehkým úžasem, pak se vrhl stolice se mi v hlavě.
  
  
  Její skočil doleva. Stolička zraněný rameno a dopadl na gauč. Její těžce zvedl se na nohy, když velký číňan opovržlivé vytáhl jehlový na prsou a vrhl ego na zem. Pak se šel opět na mě.
  
  
  Teď jsem neměl zbraně. Pokud to znovu схватит mě, v mém oslabeném stavu, určitě mě zabije. Ji vzal гончарную lampu ze židle na konci pohovky a havaroval ego emu v tvář.
  
  
  To na okamžik oslnit tím jeho. Zaváhal, mumlal, mumlal kletby, utírala prach a střepy keramiky z očí a obličeje. Ji vytáhl dráty kolem zbytků lampy, držel ih v pravé ruce za izolovanější část. Dráty pod napětím skončil mimo izolaci asi na palec. Wong znovu vydal na pochod. Jí dovolil emu přijít blíže, chytil mě a podržením vodiče pro ego v pořádku сосцевидным отростком.
  
  
  Blesk a praskání. Oči Вонга lehce rozšířily, když se přes něj procházel proud. To отшатнулся, snaží se držet nohy pod sebou, pak těžce klesl na konferenční stolek, rozbíjet ego kousky. On ležel a невидящим pohledem se podíval na strop. Skládací dolar здоровяка, by mělo být, to není moc zdravý, že ze všech těchto svalů, сковывающих jeho. On byl mrtev.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že Kam pere za "люгером" pod pohovkou. By mělo být, ono to bylo pohodlnější jiné zbraně, které měl. Její rozběhla na něj a udeřil ho pravou pěstí ego již окровавленное tvář. To застонал a zhroutila se.
  
  
  Její передвинул pohovka a vrátil Вильгельмину. Pak ji přiblížil, vzal Huga a sáhl ego za opasek. Konečně jí přišel do Camu a vytáhl "Люгер" emu v tvář.
  
  
  Je to těžké сглотнул, díval se, jak můj prst stiskne spoušť.
  
  
  On řekl. - 'Ne, počkejte!'
  
  
  'Proč?'
  
  
  "Já... povím ti o Рейнальдо".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. 'Je na čase.'
  
  
  On se podíval na mě. To je silně ztratil tvář, a bylo to skoro tak špatné, jak brýle na люгера. "Člověk Рейнальдо přišel ke mně. On řekl, že má film, a zeptal se, nechci už jeho ego koupit. Když jí řekl, že má zájem, on upřímně řekl mi, že se snaží získat několik nabídek, a že obchodování by mělo začít z jednoho milionu britských liber."
  
  
  Její свистнул. "Je to ambiciózní".
  
  
  "Předpokládám, že se obrátil s dopisem k rusům, se stejnou nabídkou," - řekl Kam. "Radil jsem se emu čekat, dát mi poradit s mou vládou. On řekl, že se dozví o tom, že za několik dní.
  
  
  Jí přikývl. 'Kde je?'
  
  
  Kam zaváhal při pohledu na "Люгер". Její придвинул ego olizuje, jen aby posílil jeho. - On odletěl do Luxoru a bude čekat na zprávy tam. To v sále hotelu "Faraónů", v blízkosti šaría-el-Махатты ".
  
  
  Její studoval oči Kama. Proč-to jsem se svěřila, co mi říká pravdu.
  
  
  "Jak dlouho to tam bude?"
  
  
  Kam zavrtěl hlavou a поморщился, než bolí. "On neřekl, rozhodně. Možná, že už se vrátil do Káhiry ". Teď ho cítil, že lže.
  
  
  "Ptal jsem se vás, jak dlouho Рейнальдо zůstanou v Luxoru", - řekl jsem tiše.
  
  
  Ego tvář ukázal ego, vnitřní konflikt. "Dobře, Carter, krejčí tě sakra! Počítá se tam, alespoň do zítra ".
  
  
  Zdá se, že to bylo všechno, co Kam mohl mi říct, a já jsem věděl, co mám dělat. Camus se nedalo nechat zabít mě až Рейнальдо nebo, být šťastným a mě zabít dříve. Můj otok obličeje a cíl пульсировали. Modřiny po celém těle zakořenění - напомная mi, že Cam se pokusil mě zabít.
  
  
  Její приставил Люгер do krku Dýku, a stiskl spoušť.
  
  
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  
  Jsme s Файех šli na залам s vysokými stropy muzea Egyptských starožitností, kousek od mého hotelu. Jsme se pohybovali pomalu, při pohledu do brašny s инкрустированными drahými kameny náhrdelníky a přívěsky, vykládané zlatem, vonné lžíce, amulety, a tak dále. Po cestě jsme si povídali. Jsem si myslel, že v našich pokojích více ble mluvit.
  
  
  Kam řekl, že Рейнальдо v Luxoru. To znamená, že musím letět tam, " řekl jsem, zkoumá prostředí pro starověkého egyptského jídelní židle.
  
  
  "Musíme letět tam," řekla, drží se za ruku.
  
  
  Ji, podíval se na nah. 'Proč ne?'
  
  
  "Protože vím, Luxor, - řekla, - a vím že jsou tam lidé. Pokud Рейнальдо podezření, že jste již na cestě, to bude snadné najít. Ale času je málo - ty sám tak řekl. Ti ji potřebujete, Nick.
  
  
  'Měla pravdu; by to mohlo pomoci v Luxoru. Nicméně ... '
  
  
  Dobře, samozřejmě, že jsi mohl ušetřit mi trochu času, ale od této chvíle věc stane nebezpečným.
  
  
  "Jsi jen to, že zbavil největšího nepřítele..." začala ona.
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. "Byl jsem velmi blízko k tomu, aby se koupit ego, Kama. A nenechte se zmást, říkat, že Chicoms byly největšími konkurenty. Existuje ještě rusové, a oni, komu Рейнальдо mohl film nabídnout. A tam Beauvais, který je nyní také bude shánět Рейнальдо a, s největší pravděpodobností, první dostane až k němu. Pokud to udělá, budeme se možná nikdy zjistit, kde Рейнальдо schoval mikrofilmů. A je tu šance, že Beauvais sám může заинтересоваться tím ".
  
  
  "Ano," pomalu odpověděla Файе. 'Ji chápu co máš na mysli.'
  
  
  - Faktem je, že v Luxoru, může být velmi horké - ještě jsi chceš přijet?
  
  
  "Ano, Nick" - vážně řekla. 'Je to opravdu chci. Jí chci pomoci.'
  
  
  Jí přikývl. "Dobře, můžeš jít... při jednom předpokladu. Že budete dělat to, co já vám řeknu, a když jsem vám to řeknu.
  
  
  "To je věc" - řekla s úsměvem.
  
  
  "Pak jeli na letiště. Letadlo brzy letí pryč.
  
  
  Letenky do Luxor trval jen pár hodin. Když jsme přistáli, byli jsme v Horním Egyptě, a to znamenalo, že jsme byli jižně od Káhiry na pět set mil, nebo tak. S výjimkou města Luxor, který byl obrovským metropole, a Nilu, jsme byli v poušti.
  
  
  Letiště bylo malé a primitivní. Písek plácl nás tváří v tvář, když jsme šli do starého zákona terminálu s ego жужжащими mouchy a tvrdými lavicemi. Přes několik minutě jsme takovou hru vintage Chevy, který byl používán jako taxi s řidičem-arab, který vypadal, jako by mohl nabídnout nám špinavé pohlednice. Místo toho, on pokračoval надоедливо rozladěný насвистывать staré písničky Hit Parade celou cestu do hotelu Winter Palace v Luxor, samozřejmě, aby nám ukázal, jaký je světský člověk. V hotelu, když dal emu patnáct procent spropitné, to omluvný tón popřel zprávy v médiích zprávy se mi, že emu musel nést tašku této ženy. Dal emu ještě několik пиастров, a je to pryč.
  
  
  Zimní palác byl starý, ale elegantní místo, kde зимовали mnozí evropané. Jsme registrováni jako manžel a manželka. Файе to líbilo. Když jsme se usadili v našem pokoji s výhledem na bulvár a Nil, ona nám nabídla využít naší novou identitou.
  
  
  "Копу obtížné soustředit se na záležitosti," - řekl ji, подшучивая nad ní.
  
  
  Přišla ke mně a políbila. "Veškeré práce a nedostatek zábavy dělají Файех nudné компаньонкой".
  
  
  "Nikdo nemohl obvinit vás v tomto", - řekl jsem, směje se. "Pojď, máme čas až do oběda. Podívat se na všechny Pharaohs při denním světle. Můžeme nastavení pana Рейнальдо дремлющим.
  
  
  To полезла do kabelky a vytáhla malou "Беретту" 25 ráže s затыльником na slonové kosti. Byl to roztomilý malý pistole; bylo to jako něco, co jí nesla. To откинула závěrky zpět a зарядила kameru, nyní velmi obchodní a profesionální, kompletní změna nálady. Rozhodně to byla úžasná holka.
  
  
  - Už jste někdy využil tím? Její zeptal se.
  
  
  "Ano," řekla s úsměvem a сунула ego zpět do kabelky.
  
  
  "Dobře, vem ego v tašce, pokud jsem ti říct jinak, jasné?"
  
  
  Ona přikývla, nic není расстроившись. 'To cítím.'
  
  
  Vzali jsme si taxi do hotelu Pharaohs a šli přes ulici od něj. To učinil La Věž v Káhiře, kde se skrývá Kam, vypadat, jako Káhira Hilton. Vstoupili jsme do haly a огляделись. Uvnitř bylo horké a přeplněné, запыленный stropní ventilátor pracoval poslední den. On nehybně visela nad полуразрушенной rohovou otevřenou recepci. Za stolem na pravém křesle seděl malý hubený arab a četl noviny.
  
  
  Její zeptal se. - Máte pokoje?
  
  
  Podíval se na mě, ale pohnul se z místa. Ego oči se zastavili na Файех. "Na noc nebo na hodiny?" - řekl anglicky.
  
  
  Файех se usmála, a její ignoroval nadávky. Ať si myslí, že jsem turista a развлекался s arabskou шлюхой, bylo nám na ruku.
  
  
  "Vezmu si ego na noc," řekl jsem.
  
  
  Vstal, jako by to bylo velké úsilí, a dát na židle заляпанную plácání knihu. "Podepište jejich budoucí орфографической gramotnosti, - řekl on.
  
  
  Jeho podpisem pro nás dva různé jménem a vrátil knihu. Jeho by na předchozí stránce název, který je podobný Рейнальдо, ale nenašel.
  
  
  "Pokoj 302," řekl mi recepční. "Podívejte se v pravé poledne".
  
  
  Její, поморщился. "Ukažte, paní místnosti, - řekl jsem, - a uchopte za to řešit. Její půjdu na chvíli na ulici ".
  
  
  Ji strčil emu v ruce pár poznámek, a to se ukázala první známka úsměvu, křivky, ošklivé. "Dobře, Joe," řekl s rozčilující фамильярностью.
  
  
  Když se spolu s Файе vylezl po žebříku, jeho ustoupil od dveří vchodu.
  
  
  Její příchod na recepci a šel za vstupenek. Její пролистал stránky, předcházejí mu, kterou podepsal, a po chvíli našel: Rv Амайя. Rinaldo Амайя, je to stejný Рейнальдо. Dobře, že jsem mluvil s Хакимом. Рейнальдо byl v místnosti 412.
  
  
  Ji, vylezl po žebříku k čtvrtému этажу, než clerc si všiml mě na cestě nahoru. Šel jsem do pokoje 412, zastavil se za dveřmi a poslouchal. Zevnitř nebylo nám zvuk. Рейнальдо, pravděpodobně by se na to během dne. Její vložil отмычку na hrad a приоткрыл dveře na pár centimetrů. Ji mohl vidět větší část místnosti, ale v ní nikdo nebyl. Ji opatrně vstoupil dovnitř a zavřel za sebou dveře.
  
  
  V popelníku ležel погасшая, ale ještě teplé turecká cigareta. Povlečení na železné postele bylo помятым. Může, odpolední spánek? Jeho, přistoupil k malému комоду a prohlédl si ho. V dolním šuplíku ležel malého kufru. Na nen to bylo jedno základní: R.
  
  
  Ji opatrně otevřel pouzdro. Vypadá to, že tam byly jen toaletní potřeby zdarma a zelené pruhované pyžamo. Její inspekci předměty wc a vnitřnosti samotného by případ a nenašel jsem nic. Ve delle ji nečekal, že Рейнальдо film nechá při sobě, ale přesto ji měl ověřit, zda je možné.
  
  
  Ještě jednou rozhlédl se kolem sebe, klidně vyšel přes pokoje a sešel do 302. Файех netrpělivě čekala.
  
  
  Zeptala se. - Jste našli ego?
  
  
  "On je v místnosti 412", - řekl jsem a ukázal nad našimi hlavami. "Ego teď ne. Zajděte na úředníka, zapnout kouzlo a řekněte emu, co se vám nelíbí postel v tomto pokoji. Řekněte emu, že vaše přítelkyně nedávno zastávala číslo 411, a to hej líbilo. Myslím, že to bude fungovat. Zeptej se ho, jestli můžeme je dostat. Řekni emu, co jsme sami bránit své věci.
  
  
  Dobře, - řekla. - Může, je zaslán šampaňského? To může být poměrně dlouhé čekání. Ona se usmála. "A dat za jiných okolností je vhodný pod naše krytí".
  
  
  "Když jsme přejedeme na 411, její отведу vás na večeři na Zimní palác", - řekl jsem. "Můžete objednat zde láhev nejlepšího".
  
  
  Po půl hodině nás поселили v místnosti 411 vedle Рейнальдо. To nemohl přijít, nebo odejít, aby nám ego není slyšet. Její uvolnil zámky na kufru attaché, který ness, a dát ego na postel. Její sáhl do nah, vzal shop pro Люгера. Ji vytáhl Вильгельмину na pouzdra, nahradil obchod na plně nabitou. Když ji укладывал Вильгельмину zpět do jeho pouzdra, Файех přišel a podíval do kufru.
  
  
  'Chvála Společnosti Mládež!' - překvapeně řekla. 'Co je to všechno?'
  
  
  "Zařízení", - řekl ji ahoj. Ji vytáhl Pierre, цианистую plyn bombu, kterou se jí někdy nosit připevněné k mému stehna, a dát ego na postel. Pak vytáhl její dva největší objekt v šuplíku, jeden po druhém. První byl velký revolver Buntline .357 Magnum s восемнадцатидюймовым kmenem, který bylo možné rozebrat na dvě části. Začíná druhý představoval belgické отъемный karabinový zadek пистолетного typu s přechodným zařízením pro zadek z Buntline. Její скрутил dvě části Магнума spolu, зажал zadek karabinou a pevně закрутил na místo.
  
  
  Její považovali všechny detaily. Pak ji znovu разобрал tu věc, vrátil všechna zařízení casey mluvčí a obrátil se k Файех, která se zabývá tiše sledoval za tím vším.
  
  
  "Dobře, půjdeme teď za šampaňským".
  
  
  Večeře v Zimní palác byl vynikající. Kromě jehněčí na шашлыках, u nás byly вишисуаз, lehké rybí pokrm, sladký dezert na podáváním, slzný sušenku těsto, a pak čerstvé čtverečních dárek a sýr. Pak posledního jídla byly přivezeny mosazné misky pro prsty, elegantní připomínkou časů, kdy se hlavy států a šlechty зимовали v Luxoru. Файех řekla o kvalitu jídla, ale přijde málo a vypadalo neobvykle depresivní. Její zaobíral otázkou, zda je to reakce na vzhled celého mého zbraní. Ale ona byla agentem Interpolu a neměla by bylo živit iluze o tom, jak drsný může být svět.
  
  
  Její všiml její náladu, dokud jsme se vrátili do nevýraznou pokoj v hotelu, "Faraoni". Jsme tiše vstoupili do našeho pokoje, i když v 412 nebyl na světě. Slyšet některé z více minuta, ji přesvědčil, že nemáme otce Рейнальдо. Файе se zhroutil na židli. Její sell na okraj postele a stahl se podívat z okna, do tmy venku.
  
  
  "Jsi dnes poměrně klidná," řekl jsem. "Je vám líto, že jste šel se mnou?"
  
  
  Ona kouřil malé hnědé cigaretu, značku, kterou se vždy držela při sobě. Její kouřil jednu kolem svých posledních amerických cigaret. Ona se zhluboka nadechl a podíval se na mě. - Jen ... no, je to neobvyklý úkol. Předpokládám, že její nervózní.
  
  
  Hlasovat a všechny, - zasmál se jí hej. 'Dobrý den! Její byl zde nějaký čas, pamatuješ? Zvládli jsme to ".
  
  
  Moje poznámka není jeho утешило. Ona najednou začala zuřivě deformační svou cigaretu, aniž by při pohledu na mě. Ji položil svou cigaretu a přistoupil k ní.
  
  
  Jeho, sklonil se a políbil ji na teplé rty, ale ona není odpověděla na polibek. Její zkusil ještě jednou... nic. Ji, narovnal se a šel pryč.
  
  
  "Jsi zatraceně vystřelil", - řekl ji ahoj. "Neměla jsem s sebou vzít tě sem".
  
  
  Najednou se to затушила cigaretu, rychle vstala a objala mě kolem pasu, silně vlezli ke mně.
  
  
  "Hej, hang loose," řekl jsem.
  
  
  Ona tiše plakala. "Займись se mnou milovat, Nick".
  
  
  Jeho políbil její mokré tváře. "Faye, Рейнальдо se může objevit každou chvíli".
  
  
  'Nech emu počkat. To bude žít tady nějaký čas, pokud to udělá. My ego neztratí. Buď pilen se mnou milovat, Nick. Potřebuji to.'
  
  
  'No...'
  
  
  Ona se začala svlékat. Modré pouzdro перекинулись přes její hlavu, malý podprsenku sestoupil, balet pantofle byly vyhozeny, pak kalhotky sklouzl na zem, a ona se ocitla nahá.
  
  
  "Máme čas, Nick. Máme čas, prosila ona.
  
  
  Přitiskla se ke mně, a mé ruce se automaticky začali zkoumat jeho tvar. Ee ústa chtěl můj. Když polibek skončil, začala mě odstrojit. Sundala mi košili a trávila tvarované bronzovým ruce na mých prsou, ramen a paží. Tentokrát to проявляла iniciativu a ukazuje mi cestu. Její sotva čas se svléknout, jak to затащила mě s sebou na postel.
  
  
  Pokrývá mé hrudi, a život polibky, a pak dále na lichocení, a šel dál. V ústech пересохло. Ozval zvuk - a on se rozešel kolem mého krku. Файех bylo арабкой, dobře разбирающейся v neobvyklém sexu.
  
  
  A pak ji, přistoupil k ní a chovala mě k sobě, тянувшись a namáhání svými plnými boky. Její vytrvalost byla neomylné. Jí to nechápal, ale bylo mi to jedno. V tomto bodě ve vesmíru byla jen jedna. Tato žena-zvíře pode mnou, je to извивающееся, стонущее radost. A její naplnil její bytost svým pulzující touhou.
  
  
  Pak toho, na rozdíl od jiných případů, kdy jsme byli spolu, to není целовала mě a dokonce na mě podíval, a ležel, tupě zíral na strop.
  
  
  Její vstal a pomalu se oblékl. Milování není oslabily toho, co ji trápí. Ji hotel s ní mluvit o tom, ale teď jsem se musel soustředit na Рейнальдо.
  
  
  Když ji пристегнул "люгер", Файе vstala z postele, přišel a políbil mě, s úsměvem. "Děkuji, Nick", - řekla.
  
  
  'Jsi впорядке?' - jemně zeptal jsem se.
  
  
  Ona odpověděla úsměvem, a ona se opravdu zdála stejná, když se začala oblékat. 'Ach, ano. Pro mě není nic špatného na tom, že milování s tebou nemůže vyléčit "..
  
  
  Brzy potom, jak Файе přestala se oblékat ji slyšel shaggy v hale. Prošli mimmo náš den a zastavili na 412. Ji, slyšel, jak klíč vstoupil do zámku, ale dveře se otevřely a zavřely.
  
  
  "To Рейнальдо, - zašeptal jsem.
  
  
  'Ano.' Ona přikývla, a původní napětí, zdálo se, že se vrátila k ní.
  
  
  "Půjdu tam a mluvit s ním," řekl jsem, tahání bundu.
  
  
  "Opuštěné a mě, Nick, - řekla.
  
  
  Ji, podíval se na jeho napjatý obličej. - Budete se držet dál od něj?
  
  
  "Slibuji vám, - řekla.
  
  
  'Dobře. Zahnali.'
  
  
  Vyšli jsme na chodbu. Na ulici všechno bylo ticho, ale já jsem slyšel, jak Рейнальдо chodit po místnosti 412. Její dotkl rukojeti den a pomalu se otočil ji. To není запирал za sebou dveře. Její, přikývl Файех, pak rozrazil dveře a vstoupil do místnosti, Файех za mnou.
  
  
  Рейнальдо sklonil nad nočním stolkem a natáhl k stál tam láhvi alkoholu. On se rychle otočil směrem k nám, s úžasem na tváři.
  
  
  'Quien es? Co se stalo?' - řekl ve španělštině. Byl to vysoký muž, starší, než je na fotografii, kterou mi ukázal Hakim, ale ego oči z pod hustých obočí vypadaly stejně chladné a smrtící. Ego plné rty teď dostaneme squished v тугую naše linky, a její všiml шрамм apeluje na jeho levém uchu, které nebylo v rané fotografie.
  
  
  Ukázala, že je to emu Вильгельмину. "Hang loose", - jemně řekl jsem a zavřel dveře. "Chceme jen, aby s vámi mluvit".
  
  
  Ji, viděl, jak to подумывал se za pistoli pod bundu, ale odmítl. Otočil se k nám, že studuje naše obličeje, a nakonec se zaměřil na mě. "Vy jste američan", - řekl on.
  
  
  'Ve skutečnosti. Jiný John Драммонда. Její pozoroval reakce ega. - Víte, že to jméno, ne?
  
  
  On se znovu podíval na Файех, a ego oči ukázal, že on si myslel ee policajta. On se ohlédl na mě. 'Proč jsi tady? Nab mě? Její nezabíjel Драммонда.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu, západ slunce v ego bundu a vytáhl "Smith a Wesson" 44 kalibru. Její воткнул zbraň za opasek.
  
  
  "Říkal jsem ti, dobrá práce=), aby si promluvit," řekl jsem.
  
  
  "Mluvit o čem?'
  
  
  'O tom, že jsi ukradl na casey mluvčí Драммонда.
  
  
  
  Tmavé oči temné. - Já jsem něco ukradl na ego kufry?
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem.
  
  
  "Myslím, že jste přišli na místo, mým přítelem. Ne já, ale muž jménem Maspero byl запричастным k Драммонду a ego případu.
  
  
  "Vím všechno o Maspero a o tom, kdo je ego zabil". On zamrkal, ale jinak ego tvář nic mi nedal. "Máte mikrofilm, který jste našli ve přikládá Драммонда, a vy se snažíte prodat ego".
  
  
  On se prudce zasmál. - Jste lepší diskutovat o tento vývrtku s ředitelem Maspero. Pokud má někdo film, tak je to u nich ".
  
  
  Файех, která se zabývá celou dobu mlčel, teď se ke mně obrátila. "Nejspíš už zbavil filmu, Nick, jinak on by nebyl tak samolibý".
  
  
  Moje oči nejsou отрывались od osoby Рейнальдо. "Ne, to ještě má," řekl jsem. "Poslouchej mě, Рейнальдо, všichni vás pochopí. Ji vědět, máte film, a Beauvais taky.
  
  
  Nyní se jeho tvář objevila nějaký výraz - nenávist, úzkost. - Бовет?
  
  
  'Ve skutečnosti. On ví, že jste drželi za to, a já si nemyslím, že emu to líbí ".
  
  
  'Odkud ty to víš?'
  
  
  Ji, zasmál se. 'Na tom nezáleží. Tvůj čas se krátí, Рейнальдо. Beauvais, přijde za tebou. Nemůžete více brzdit. Máš jednu šanci - získat film vše, co můžeš, a uniknout! "
  
  
  Ego oči mimo dosah ode mne, když se snažil přemýšlet. Nakonec se znovu podíval na mě. "Řekněme, že mám tento film je. Jste přišel, aby mi nabídku?
  
  
  "Jsem ochoten si od vás koupit film na minimum, který, jak to cítím, jste si stanovili, - milion liber".
  
  
  Zaváhal. "Pokud by u mě byl tento film, to mohl očekávat více nabídek podle jiných zdrojů", - řekl konečně. "Číňané, například, které hotely by si ego. A, samozřejmě, tam jsou rusové".
  
  
  "Nebudete mít lepší nabídky, než Dýku Фонга, - řekl jí nedbale, - je to z prostého důvodu, že už to není ego může udělat."
  
  
  Pokud Рейнальдо a byl šokován tím, že to není ukázal. To je ještě třeba rusům ", - řekl on. "A kdo ví, koho ještě? To znamená, že pokud by u mě byl tento film je. A pokud by u mě byl, můj přítel, tvé nabídky, bylo by to nedostatečné.
  
  
  Nyní ji обозлился. Hok mi radil, abych na vlastní pěst zjistit, kolik nabízíme, ale v okamžiku, kdy jí nebyl v náladě zvyšovat sázku. Avšak dříve, než ji stačil sdělit to Рейнальдо, Файе vytáhla "Беретту" z kabelky, a přišla k němu.
  
  
  - Zlikvidujte film, жадная prase! ona řekla. "Odhoď to teď hned!"
  
  
  'Файе!' Její křičel na nah. Její obával něčeho podobného.
  
  
  To размахивала "Береттой" tváří v tvář Рейнальдо, stojí mezi ním a mnou. Její chystal říct, hej ona ustupovala, když Рейнальдо udělal svůj tah.
  
  
  On rychle popadl za "беретту", jeho ruka se pohybovala, jak ovlivňuje cobra. V okamžiku nemoci je vytrhl zbraň kolem rukou dívky a притянул ji k sobě, drží ji mezi sebou a mnou, jako štít a vedení "Беретту" na mě.
  
  
  "Nyní váš pohyb, pane Carter, - řekl on.
  
  
  Znamená to, že on věděl, kdo jsem. "Není to chytrý tah, Рейнальдо," řekl jsem, stále drží při sobě, "люгер".
  
  
  "Tvá matka повязалась s верблюдом!" Файех zasyčel na něj, arabsky, že kopne a svíjet v ego rukou. To může být mizerný policajta, ale já nah dost odvahy.
  
  
  "Odhoď zbraň," - nařídil Рейнальдо, že nařídí "беретту" mimmo dívky v mé hlavě.
  
  
  "Nemůžu to udělat," řekl jí emu.
  
  
  "Pak ji zabiji tě."
  
  
  "Může být," řekl jsem. - Ale ne dříve, než ji застрелю tuto dívku a jste s tímto "Люгером".
  
  
  To zastavilo jeho. "Ty by zabil tuto dívku?"
  
  
  "Ano, pokud mi to bude potřeba".
  
  
  Файех temně podíval se na mě. Jí věděl, že ona se snaží uhodnout, блефую, nebo ne. Рейнальдо помедлил chvíli, pak zamířil na den do chodby. "Dobře, budeme blufovat", - řekl on. Teď teda "Беретту" u víska Файех. "Ale ujišťuji vás, že pokud se pokusíte zastavit mě, pane Carter, dívka půjde první".
  
  
  Při pohledu, jak se plíží se na den, její, věděl, že on mě držel v malém rohu. Jeho bych stahl zabít Файех, aby on odešel přes místnosti, a on viděl to v mých očích. Nyní se mu otevřel dveře.
  
  
  "Pamatuj, ona zemře první".
  
  
  "Chováte se jako idiot, Рейнальдо, - řekl jsem, že následuje za ním s" люгером ". - Lepší nabídku ti nebude. Budete lépe přemýšlet o tom, předtím, než jdete pryč.
  
  
  "Nemyslím, že budete mi platit za film, který ji ukradl u vaší vlády", - řekl upřímně Рейнальдо, konečně házení držení těla. "Jde o to, že já si nemyslím, že vůbec můžu ti věřit". Teď to пятился do chodby, "Beretta" je stále ještě seděl u hlavy Fei.
  
  
  "Prase, pusť mě!" - křičela ona.
  
  
  Oba jsme se ignorovat ji.
  
  
  "Dobře, ať se na tebe," řekl jsem. "Ale nechci říct, že jsem se snažil udělat to snadný způsob, jak".
  
  
  "V tomto případě," řekl, "neexistuje jednoduchá cesta".
  
  
  Její začal souhlasit s ním. "Nech dívku, Рейнальдо. To nebudete více potřebovat.
  
  
  "Máte pravdu, pane Carter, - řekl on. "Můžete získat ee". Náhle silně ji tlačil. Přilétl zpět do místnosti, přistál na mě, nehledě Люгер stranou.
  
  
  Рейнальдо mezitím zmizel v chodbě. Její popadl Файех, ona klesla, a pochodoval kolem nah k chodbě. Ale ona mě předběhla. Chytila se mého pasu "Čeština" 44 měřidla, zbraň Рейнальдо, a odletěla s ním na chodbu.
  
  
  "Dostanu ego!" řekla, její tmavé vlasy закручивались kolem její tváře.
  
  
  Předtím, než se jí podařilo ji zastavit, ona vydala dvě výstřel na chodbě v návaznosti na Рейнальдо, když se dostal na schodiště. Oba výstřel minul cíl, a je to pryč. Ji vytrhl u nah zbraň.
  
  
  "Míru sakra, Файе!" Ji řekl. "Pokud jste ho zabít, my nikdy nenajdeme tento zavrženíhodný film!"
  
  
  Podívala se na mě. "Je mi líto, Nick. Její téměř vše zničit, ne?
  
  
  Její unaveně se podíval na nah. "Vrať se na Zimní palác a zůstaň tam."
  
  
  Pak ji otočil a šel chodbou v návaznosti na убегающим Рейнальдо.
  
  
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  
  Její dorazil do vstupní haly. Clerc уставился na zbraň v mé ruce, a já jsem se zastavil, aby emu za minutu několik пиастров.
  
  
  "Ty jsi nic neslyšel ani neviděl," řekl jí emu.
  
  
  On se podíval na peníze, pak na mě. "Ano, pane", - řekl on.
  
  
  Ji slyšel, jak skončil, auto motor a zamířil den, právě včas, aby viděli, jak kaštanová BMW 2002 odejde od chodníku a s řevem řítí na temné ulici. Ji, podíval se ven a viděl člověka, co mělo obličej do starého бьюику. Ní, rozběhla se k němu. On byl arab v západní oblečení.
  
  
  Já jsem na čas одолжу tvoje auto, " řekl jí emu. Ji strčil emu balík peněz. 'Zde. Její nechat auto tam, kde jste ji najdeš později. Dej mi klíče ".
  
  
  Mrknul se na "Люгер", a rychle sáhl po klíči od auta. Její popadl ih a запрыгнул v "buick". To byla rachotina, ale to byly kola. Její dal "Люгер" do pouzdra a vzal s sebou motor. On ožil. Pak se její сжигал gumy, aby se dostat pryč od obrubníku. Рейнальдо již zmizel za rohem na konci čtvrtletí.
  
  
  Když ji zabalil za roh, stroje Рейнальдо nikde vidět. Její těžce dopadá na акселератору, udělal starou relikvii v další roh, otočil se přímo. BMW byl o dvě čtvrtletí dopředu a pohyboval se rychle. Byli jsme na шариату el-Karnak a právě prošli policejní stanici Luxor. Její konal dech a doufal, že nikdo nebude vidět, a ne slyšet, jak jsme проносимся mimmo. Pak jsme prošli náměstí Veřejné zahrady vlevo a Hotel de Famil vpravo a skončil na starou alej Sfing, vedoucí k obci Carnac, kde stáli slavné chrámy.
  
  
  V té době v noci na silnicích bylo málo aut, a to bylo štěstí, protože nikdo kolem nás nehodlal zastavit nebo snížit rychlost. Několik chodců se podíval nám šel, dokud jsme s řevem projížděli mimmo, ale jinak honit si nevšiml. Překvapivě, ale já jsem pomalejší než BMW, i přes jeho velkou potenciální rychlost a manévrovatelnost. "Buick" narazil na výmol na ulici, jako je sériové auto do nouzového derby. Můj gól narazila na střechu a pár tam. A pak jsme byli v chrámech města Carnac.
  
  
  Рейнальдо si uvědomil, že jsem byl příliš blízko, aby se pokusili ztratit mě ve městě, tak on přijal plán, který zahrnoval ego burgundska sedan. On se prudce zastavil u brány chrámů. Když vytáhl ji, ji, a viděl, že míří na masivní Jižní bráně města Carnac. Posledních sto metrů lemované palmami Alejí Sfing, sfing s бараньими hlavami šly drahé, sedí, stejně jako tisíce před lety, ale nyní v různých fázích rozkladu. Stožáry Jižní bráně skvěle stál v měsíčním světle. Její zastavil starý vůz Buick vedle BMW a sledoval, jak se Рейнальдо coursing mimmo noční sítě, určený k ochraně turistů v pracovní době. Ego temná postava zmizela ve dvoře chrámu Хонсу, kdy vyšel její okolí stroje.
  
  
  Její krunýř za ním, pohybující se tiše. U něj ještě bylo "Beretta", a i když to byla malá puška, dobrý střelec mohl velmi účinně nah zabít.
  
  
  Jemně pohybující se na přední dvoře, její díval se na hluboké stíny, отбрасываемые tlustými stěnami, zdobené hieroglyfy a čnící vrcholy podél nich sloupy, vyrobené lotus. Nemyslel jsem, že Рейнальдо zastaví na tomto. Její, šel přes přední dvoře v Malé гипостильный místnost za ním. Střechy dávno není, a všechny zalit zlověstný měsíčního svitu. Náhle čtyři tisíce let zázračně zmizely a já jsem se ocitl ve Starověkém Egyptě, při dvoře
  
  
  Ramsese XII. Ego reliéf zřetelně vystupoval sténání, невидящим pohledem hledá století. V tomto sále také byli sloupy, a ji opatrně pohyboval přes ně. Pak ji uslyšel, jak někde před námi se válí volné kameny.
  
  
  "Рейнальдо!" Její, plakala. "Nebudete moci dostat odtud. Dát ti další šanci uzavřít dohodu ".
  
  
  Na chvíli na déšť měsíčního svitu chrámu vládla ticho, pak následovala revmatismu: "nemusím udržovat odtud, pan Carter. Ji mohl zabít tě."
  
  
  Její všiml směr zvuku hlasu ega a zamířil k němu. To udělal poslední věta; teď to byl souboj - on, nebo já.
  
  
  Tiše ji shell, přes chrámový komplex a sálů, faraonů ih manželka tupě zíral na mě ze svých пьедесталов. Lehký vítr zvedl prach a odpadky do rohu a donutila mě odrazit. Až mě přišel atmosféru tohoto místa. Může být důvod, proč se na to a počítal Рейнальдо.
  
  
  Její prošel mezi dalším párem masivní, těžkopádné, stožáry, nebezpečně скорчившихся ve tmě. Moje ступня поскребла kámen, a náhle se ozval výstřel. Koutkem oka ji viděl záblesk před tím, jak starověký kámen rozevřela v blízkosti mé hlavy.
  
  
  Její пригнулся a выругался. V těchto by se za jiných okolností ji, jak преследователь ocitl v nevýhodě. Pokud Рейнальдо zachová klid, bude si moci odstřelovat mě z libovolného množství vynikajících pozic.
  
  
  Jeho скорчился ve tmě a čekal. Pak ji viděl stín v tom směru, odkud byl vyroben výstřel, rychle переходящую z jednoho sloupce do druhého. Její dal "Люгер" na ruku, a stahl čekat. Stín se objevil a zamířila k druhé tyči. Její vystřelil. Рейнальдо вскрикнул a padl tváří dolů.
  
  
  Ale ego není moc ранило. Přes chvíli to byl opět na nohou. To udělal ještě jeden záběr, když se nořil za kamenné pilíře a minul.
  
  
  Teď byl u mě v malé nevýhodě. Rána, asi bylo jen povrchové, ale to se Рейнальдо přemýšlet. To se ego pochopit, že ambush - nebezpečná hra.
  
  
  Teď jsme byli na Velkém гипостильном sále, ve velkém je v troskách. Zde je střecha taky zmizela, ale stále ještě stál 134 sloupy, rozmístěné v pravidelných intervalech po celé obrovské místnosti. To byly masivní kamenné bloky, возвышавшиеся vysoko nad hlavou jako obří mrtvé stromy. A Рейнальдо byl někde v tomto lese starověké sloupy, čeká, aby прострелить mi hlavu.
  
  
  Pomalu zamířil k nejbližšímu sloupu a opřel o něj. Рейнальдо nešli do této místnosti, a není pravděpodobné, že se chystal jít ven. Samozřejmě, že se zde u něj bude nejlepší šanci dostat se do mě, než jeho, učiním totéž s ním.
  
  
  Rychle скользнув na jiný sloup, ji hodil pohled na další řadu sloupů. Nebylo hnutí. Měsíc отбрасывала stříbrné tyče mezi těžkými stíny sloupů. Nyní sloupy kolem mě. Bylo to jako strašidelný temný sál zrcadel, v kterém sloupci jsou zaznamenány ve všech směrech.
  
  
  "Jdu za tebou, Рейнальдо". Můj hlas se lehce ozývá řekl. Ji, věděl, že ego musí být trochu встряхнуло od rány, a hotel je trochu pracovat nad tímto.
  
  
  Ji, zamířil k jinému sloupu, záměrně zpomaluje jejich pohyb. Nejrychlejší způsob, jak najít Рейнальдо - je to remíza ego oheň. A dál než jeho byl s ním, tím lépe. Když ji pomalu přesunul k další sloup, ji viděl, jak Рейнальдо vyšel z-za sloupy podél trati. "Beretta" znovu vyštěkl. Brýle přerušil rukáv mého kabátce.
  
  
  Wilhelmina následoval проревела svůj revmatismus. 9 mm. brýle rozvedený od sloupu, za kterým právě пригнулся Рейнальдо. Dokud Рейнальдо ležel, ji posunul doprava na druhou řadu sloupů. Její pozorně poslouchal, otočila hlavu. Její uslyšel zvuk nalevo ode mě, otočil a viděl рваную noviny, развевающуюся ve větru. Je to téměř zastřelil nah.
  
  
  Její rychle se přesunul k poslední místech Рейнальдо, ke sloupu, který se zabývá pokročilé by mě k němu. Všiml si mě, když ji dostal do svého nového úkrytu, a "Beretta" znovu střílel, brýle zasáhla kolonu za mnou. Ji otevřel zpátky do ohně, dva rychlé výstřely. První отлетел od sloupu Рейнальдо, vrátil se a málem mě uhodil. Začíná druhý skončil v Рейнальдо, kdy se vracel do úkrytu.
  
  
  Ji, slyšel, jak se mu přísahá ve španělštině, a pak křikl na mě:
  
  
  "Míru sakra, Carter! Dobře, pojďme se podívat a souhlasím. Víte, kde ji ".
  
  
  Případ se přiblížil k malé věci. Ji, věděl, že dříve nebo později budu muset jít za ním, jako bílý lovec, který jde do křoví za zraněný leopard. Ale pak u něj bude nejlepší šanci zaútočit na mě.
  
  
  Její hluboce povzdechl si a vyšel z jeho sloupců. Přes okamžitý Рейнальдо taky vyšel na otevřené prostranství. To shell s obtížemi, ale stále pokračoval v chůzi. Stejně jako její, věděl, že je čas k opatrnosti pryč. Pomalu zamířil ke mně uličkou mezi vysokými sloupy, "Beretta" zamířil na mé straně.
  
  
  Její ne hotel, aby Рейнальдо byl mrtvý.
  
  
  Ale teď to bylo ego hra, a to hotel střelby. On se přemístil ke mně.
  
  
  "Ne, nemůžeš mě oklamat, Carter," řekl,, přístup. "Nedostaneš nic, od mrtvého muže. Měli byste raději ne zabít mě. Ale já jsem trpět takovým nedostatkem ".
  
  
  "Já tě zabiju, pokud bude muset," řekl jsem. "Jen mi řekněte, kde mikrofilmů, a budeš žít".
  
  
  "Budu pořád žít". On pokračoval tah. Nemohl jsem přijít lízání. Náhle vystřelil, ale naštěstí ji přesunula doleva. Výstřel ještě prošel po mé pravé provedené výpočty, takže hořící rány na těle. Její прижался ke sloupu, se zaměřila z "Люгера" a otevřel zpátky do ohně.
  
  
  Рейнальдо chytil za prsa a narazil o sloup, ale spadl. On se nevzdával - to si opravdu myslel, že zabiju jeho. On znovu vystřelil z "Беретты", a minul.
  
  
  Neměl jsem jinou možnost. Její vytlačeny ještě jeden kontejner, a to není minul. Tentokrát Рейнальдо сбило s kulkou noha, a hrubě бросило na zádech. "Beretta" odletěla na ego ruce.
  
  
  Její začal se čtením ve správný okamžik, dívají se za ním. Se mi zdálo, že jsem viděl, jak se pohybuje, ale nemohl jsem si být jistý. Někde napravo ode mě se ozval hluk. Její otočil, díval se do tmy, ale nic neviděl. Místo znovu přicházelo ke mně. Její pohybovala mezi masivními sloupy, dokud se nezastavil nad Рейнальдо, můj "Люгер" byl připraven pro případ, že mi bude ještě muset ego použít.
  
  
  Рейнальдо ležel, zastrčené pod sebe ruku, jeho tvář byla bílá. Poslední brýle dostala emu v pravé části hrudníku. Neviděl jsem, jak to mohl přežít.
  
  
  Jeho, sklonil se nad ním. Mi opět zdálo, že slyším v okolí hluku. Její sell na bobek a poslouchal. Ticho. Ji, podíval se na Рейнальдо.
  
  
  "Podívejte se," řekl jí emu. "S tebou, všechno bude v pořádku, pokud jsi попадешь lékaře". Její doufal, že to není bych asi, že jsem lsu. "Mohu vás tam, pokud jste se mnou mluvit o filmu. Také nebudu říkat Beauvais o vaší aktuální poloze.
  
  
  Zasmál se, hrdelní smích přešel na ego hltan, перешедшую v kašel.
  
  
  "Pokud se vám nelíbí zvuk tohoto návrhu, - dodal jsem, - já mohu slíbit, že zemře snadno".
  
  
  Smíšené pocity se odrazily na jeho tváři. Pak ruka, ukryté pod ego a tělo, náhle blýskl na mě. V ruce měl zbraň, která mi řekl Hakim Садек, - dýka pro cepín s tlustou острием. Je to narazila mi do života, když ji stáhl. Je roztrhané moje sako a košili a укололо mé tělo. Její popadl ruku Рейнальдо, скрутил oběma, a dýka padla na ego koleno.
  
  
  Její brutálně zasáhla jeho ego rukou, a on se zasmál. Její popadl dýku a ho zvedl emu do brady. "Dobře, jeho byl s tebou zdvořilý. Chcete, aby ji začal strkat tím na různá místa?
  
  
  Ego tvář осунулось. V ns nebyl žádný boj. Emu nic jinou možnost, než navrhované mnou slámy.
  
  
  - Údolí králů, - прохрипел to. 'Kopec Меренптаха. Погребальная fotoaparát.'
  
  
  To закашлялся, брызнув krví.
  
  
  Její подсказал. "Kde je v погребальной digitální fotoaparát?"
  
  
  On zalapal po dechu. - 'Zachraň mě!' "V Luxoru... je lékař. Vedle фараонами. To může být ... držet jazyk za zuby ... na hradě.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. - A kde v погребальной digitální fotoaparát?
  
  
  Otevřel ústa, aby něco říct. Krev tekla ještě víc, a to je vše. Ego oči остекленели, cíl запрокинулась. On byl mrtev.
  
  
  Ji, rozhodl se, že mi štěstí. Mohl zemřít, aniž by řekl mi.
  
  
  Pomalu ji vrátil přes Velký гипостильный sál. Když ji dostal do vchodu, jí opět něco slyšel. Tentokrát určitě byly shaggy. Ji, podíval se na venkovní nádvoří a spatřil tam araba, всматривающегося do tmy velkého sálu.
  
  
  'Kdo je to?' - vykřikl arabsky. 'Co se tam děje?'
  
  
  Zdá se, že byl dozorcem, kterého насторожила střelba. Když našel tělo Рейнальдо, začal skutečný hluk. Její nechtěl být poblíž.
  
  
  Její tiše pochodoval mezi obřími kamennými sloupy, aniž dvoře, kde je správcem váhavě stál, míří k Jižní bráně, přes které vstoupil jeho.
  
  
  BMW byl nejvíce pohodlné a rychlé. Ji, podíval se dovnitř a viděl, že Рейнальдо nechal klíče v zapalování. Její vyskočil, otočil klíčkem a zapnul přenos. Její uklouzl na гравии, ohýbání za roh auta, a když ji začal pohyb, ji viděl, jak dozorce, běží ke mně, mával rukama a křičí.
  
  
  Emu bylo by obtížné dobře rozeznat stroj. Její spustil motor a BMW s řevem přehnala v noci. Za několik sekund chrámy uniklo na mysli, a on se vrátil do Luxoru a Zimní palác.
  
  
  Na zpáteční cestě si vzpomněl zvuky, které, jak se mi zdálo, slyšel ji, když Рейнальдо umírá. To by mělo být, byl dozorce. Pokud ne... nechtěl Jsem přemýšlet o možných alternativách. No zítra ráno brzy ji by byla návštěva Údolí králů.
  
  
  Pokud budete mít štěstí, její najdu mikrofilmů, покончу s touto arabskou noční můrou, a požádám Хока o надбавке a двухнедельном dovolené.
  
  
  To je smysl velkého nemají tak jednoduché.
  
  
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  
  
  Následující ráno bylo chladné, světlé a jasné, jak je hvězda Afriky. Věčný Nil klidně utekl jako naolejovaný modrá metalíza. Pro tento извивающейся páskou života zářil leštěná měď poušť a kopce.
  
  
  Na tomto безмятежном pozadí a začal den, kdy ji jel po prašné cestě do Údolí králů. To bylo pronajatém Alfa Romeo 1750, a Файе seděla vedle mě, ne aby protestovali a poslouchala, až jí křičel na nah.
  
  
  "Jsi zatraceně málem zabil nás včera - vyvrátil zprávy v médiích zprávy její hele - tak to, prosím, dovol mi tentokrát střílet".
  
  
  Ve delle, ji vůbec vzal Файех s sebou, ale řekla mi, že hrobka Меренптана dočasně uzavřena pro turisty, a potřebuji, aby dosaženo tam. Její souhlasil, že ji vzít, ale to se mi nelíbilo, a ona to věděla. Posadila se do auta, co nejdál ode mě, a téměř jsme nic neřekli na silnici.
  
  
  Jeli jsme mimmo Колоссов Kolosy a chrám královny Hatšepsut, mimmo odbarvené vesnic, barevné, broskev, rané slunce, kde lidé stále žili tak, jako v biblických dnech. Velbloudi, запряженные v brusné kotouče, pohybující se na nekonečné kruhu kolem primitivní mlýny, jako by se tisíc let vykonávali stejnou práci. Ženy v černém, některé s кувшинами na vodu na hlavách, podíval se na nás přes závoje, když jsme procházeli. Файех nic комментировала. Nevadilo mi to, protože tyto jasné ráno moje myšlenky byly obsazeny pouze jedním: hledáním микрофильма.
  
  
  Přijeli jsme v Údolí králů méně než hodinu jízdy. Když jsme vyšli na parkoviště, a on se rozhlédl, jí byl zklamán. Není to vůbec vypadalo velkolepé. To byla široká rokle, obklopené vysokými skalnatými útesy, kolem kterých byl písek. Tam bylo několik kancelářských budov, раскаленных na slunci, a vy jste mohli vidět rozptýlené vstupy do hrobky - nevzhledné díry v zemi s билетными pokladnami, na арабу v každé budce.
  
  
  Její zeptal se. - 'To je ono?
  
  
  "Je to všechno pod zemí, - řekla. 'Uvidíš.'
  
  
  To se připojí mě k арабу v jedné z chaty, muže, který, zdálo se, že se odpovědi na toto místo. Ona ukázala svůj průkaz Interpolu, řekl emu příběh o pašování heroinu a požádala umožnit nám vstup do hrobky bez drátů.
  
  
  "Samozřejmě, madam," řekl arabsky.
  
  
  Když jsme se blížili do hrobu, ji, podíval se na nah. "Jste si jisti, že hrob je uzavřen pro diváky?"
  
  
  Usmála tajemný úsměv. "Co myslíš, že by ho hotel vás oklamat, milence?"
  
  
  U bran hrobky nebylo stráž, tak jsme prostě šli dovnitř. Bylo to jako vstup do dolu. Okamžitě jsme zjistili, že dostat se do zvláštní kamenné tunelem. Stěny na obou stranách byly pokryty иероглифическими nápisy, vyřezávané do kamene ručně. Šli jsme dolů a dolů, a znaky nejsou skončil.
  
  
  "Nápisy na egyptské knihy mrtvých," řekla mi Файех, dokud jsme šli dolů. "Je velmi důležité pro přežití v Jiném Světě".
  
  
  "Zajímalo by mě, zda mají moc nad závislým na přežití v tomto světě", - řekl jsem. Její zastavil v zatáčce chodby a vytáhl kolem kapsy saka tlustý průvodce. Její пролистал ego a zastavil se na obrácené straně. "Zde se uvádí, že existuje několik pohřebních místností".
  
  
  Na skutečnosti. Первыая v sále kousek od průsmyku vpravo od nás. Главныая, s саркофагом Меренптаха, v hale dále na této uličky, Místnost pro pohřby.
  
  
  'Všechno je v pořádku. Jdi do menší místnosti, zatímco jeho si vezmu větší. Pokud si najdete něco, co hledáme, křičet ".
  
  
  Její, sledoval, jak ona se otočila a šla do spoře osvětleného chodbě, pak šel po hlavní chodbě. Jeho, přistoupil k žebříku a slezl na nižší úroveň. Zde ji a ocitl se v jiném tunelu-chodbě. Bylo více znaků a barevných fresek Меренптаха v přítomnosti boha Хармахиса. Chodba vedla do poměrně velké místnosti. Je zřejmé, že to byl Sál pohřeb. Další průchod vedl z opačné strany do místnosti mnohem menší velikosti: pohřební komory.
  
  
  Sarkofág Меренптаха zastával významnou část místnosti. Kryt ego hrobu bylo krásné a složitě. To všechno stála na kamenném molu. Její obešel ego, důkladně rozhlížet. Pak hledal svůj pokoj. Na policích stály pohřební urny. Mikrofilmy mohl být ukryt na jedné kolem těchto pollock, ale to by bylo příliš zřejmé. Znovu se podíval na víku sarkofágu. Seděla částečně nad nádobou, aby ji mohl vidět tmavé rohy prázdného hrobu.
  
  
  Samozřejmě, pomyslel jsem si, Рейнальдо ne hodil film do této velké krabice, její уперся rameno do krytu. Ji nemohl posunout ego z místa, takže Рейнальдо taky nemohl posunout ego. Pak mi přišla do hlavy myšlenka - stejná, jak se ukázalo, a Рейнальдо. Její západ slunce na sarkofág a ощупал spodní část ego víčka, jak mohl. Nic. Pak se její ощупал vnitřní straně sarkofágu. Ještě nic. Její se vrátil k víku. Ní, natáhl ruku pod ní a natáhl ruku, jak jen to bylo možné. A pak ji to cítil.
  
  
  Byl to malý balíček, nic víc můj palec, a on byl přilepený na spodní straně víka.
  
  
  Ji vytrhl ego a vytáhl ruku kolem sarkofágu. Můj skládání dolar téměř zastavil, když ji opatrně rozbalil malý svazek. Hlasovat je ono. Mikrofilmů. Plány Новигрома I. A jež je nyní v mé ruce, které nepatří vládě USA.
  
  
  Její dovolil spokojeně usmívat. Pokud Drummond měl zemřít, alespoň ne pro nic za nic.
  
  
  Kámen scrabbling čí je to noha. Ji strčil film za minutu a natáhl k Вильгельмине. Jeho trochu pozdě. Tam, ve dveřích погребальной kamery, stáli ухмыляющиеся dva gangsteři. Jí bylo známo ve velkém muži s Магнумом Tenkého člověka. Magnum znovu se na mě podíval. Jiný muž, krátký a šlachovitý arab z krys čenichu, нацелил na mě revolver evropské vzorku 32 kalibru.
  
  
  "No, podívej, kdo je na tour po саркофагам, - řekl здоровяк.
  
  
  Malý človíček se zasmál krátký trhaný smích, lehce надувшим hůlky.
  
  
  Její zeptal se. - Něco, co je špatné v tom, vidět památky?
  
  
  Mé myšlenky skáčou zpět, jak перематывающий film. Гипостильный sál v noci. Zvuky, které ho si myslel, že slyšel. Koneckonců, dozorce ih neudělal. Někdo, pravděpodobně odina kolem těchto mužů, následoval Рейнальдо a mnou v Karnaku a tiše vstoupila včas, aby slyšel finální scénu. Ale oni nejsou дослышали, protože mi umožnilo najít pro ně mikrofilmů.
  
  
  "Vy jste tady není nejmenší památky, řekl mi здоровяк.
  
  
  Ji řekl. - 'Ne?' Jí pustil ruku z kabátce.
  
  
  "Рейнальдо vám řekl, kde byl film", - pokračoval здоровяк.
  
  
  "Beauvais učinil se mnou dohodu," řekl jsem.
  
  
  "Pan Beauvais vám dal život na informace o Рейнальдо, - řekl здоровяк. 'Hlas a to je všechno. On říká, že ne zabít tě teď, pokud budeš spolupracovat."
  
  
  "Jakým způsobem spolupracovat?" - řekl jsem, už vím, revmatismu.
  
  
  Znovu byla tato nejošklivější ухмылка. "Pan Beauvais chce tento film je. On říká, že mám to právo, protože Рейнальдо držel od něj. Samozřejmě, že se bude prodávat ego vám za správnou cenu, pokud budete moci na to přijít. Mohou být i jiné nabídky."
  
  
  Její, povzdechl si, a myslel si: hlasování a to je vše. "Jsem nenašel film," řekl jsem.
  
  
  Malý človíček zavrtěl hlavou a nazval mě lhářem arabsky.
  
  
  Film máte v kapse, - řekl здоровяк. "Viděli jsme, jak si ego tam dal. Nevydal, a střelbu nebude ".
  
  
  Její nehodlal dát mikrofilmů teď, tím více mezinárodní gang hooligans.
  
  
  "Dobře, zdá se, nemám na výběr," řekl jsem.
  
  
  Správně, pan Carter, - řekl здоровяк.
  
  
  Její sáhl za minutu pro микрофильмом, zároveň dělat dva kroky k nim. Здоровяк natáhl volnou ruku, se snaží, aby Magnum jiný v mé hrudi. Musel jsem se projít před malý arab, dostat se do něj.
  
  
  "Prostě dát film, a všechno bude v pořádku", - ujistil mě здоровяк.
  
  
  Ji ptal. Každopádně, je to nehodlal prozradit. Ji vytáhl kolem kapsy prázdný, ale stlačený v pěst. Jí byl upřímně před nízkým arab, a ego revolver sledoval každý můj pohyb. Ale musel jsem riskovat.
  
  
  Najednou se jí otevřel prázdnou pěst a chytil malého araba za ruku s pistolí, takže s čáře. Zvuk výstřelu vyplnil kamenné místnosti, když brýle отлетела od sarkofágu za mnou a narazila o zeď.
  
  
  Teď jí pořádně chytil šipka za ruku a srazil ego noha, tím, že se mezi sebou a velkým klukem s магнумом. Zbraň malého araba znovu vystřelil, brýle, spadla na podlahu. V tuto chvíli здоровяк střílel, se snaží dostat se mi do hrudníku. Malý arab vykřikl, když brýle dostala emu v levé ruce. Здоровяк выругался, když ji teď tlačil malého araba v něm dočasně сбив ego z rovnováhy.
  
  
  Její skočil do konce sarkofágu, doufat, že používat ego jako úkryt. Здоровяк vydala ještě dva výstřely, dokud ho na chvíli спасался. První отколол sarkofág, na začátku druhé utrhl podpatek z mé pravé boty.
  
  
  - Dostanu tě, Carter! Velký muž měl na mysli podnikání. V ten den, on byl velmi zklamaný, že Тонмана když Beauvais stáhl ego.
  
  
  Nyní se chystal opravit.
  
  
  Její slyšel ego shaggy, kolem rakve. Nebyl čas pro Люгера. Její двинул pravdu предплечьем, a Hugo vklouzl mi do dlaně.
  
  
  Za rohem sarkofágu zabalil velký muž, masivní a nenávistnou, mačkání v ruce magnum. Všiml si mě a zaměřila, a to прижался k rakvi. Zbraň explodovala a já jsem slyšel, jak na brýle, narazila na podlahu vedle mě. Natočil šíleně, a měl jsem štěstí. Ji, hodil pravou ruku otevřeně před sebou, uvolněním Huga. Jehlový tiše klouzal vzduchem a dopadl na prsa здоровяку.
  
  
  V ego očích se objevil úžas. To automaticky chytil za studenou ocel na sebe. Magnum řval ještě třikrát, když je to споткнувшись, těžce klesl na rakve.
  
  
  Právě včas ho uslyšel za sebou zvuk. Její otočil a spatřil malého araba, jehož раненая ruka bezvládně свисала boku, a on dělal jeho revolver na mě s jinou oba konce саркофагов. Její poklesl od kamenného základu, když je to výstřel, popadl za Вильгельмину, když ji jel. Ji vzal ee a vystřelil.
  
  
  Její vystřelil třikrát. První výstřel udeřil do zdi v футе nad hlavou araba. Začíná druhý udělal бороздку na ngo levé tváři a třetí vstoupil do hrudi. Brýle dostala se do něj a udeřil o zeď. On spadl na podlahu, číhající na mysli.
  
  
  Послышалось tiché mumlání arabsky. Pak malý arab zvedl se na nohy a šel k дверному проему do pohřební komory. Je to volně se otočil a zastřelil mě, aby zakryli své útočiště. Ale když přišel k дверному проему, ji znovu vystřelil na люгера a narazila do něj, u základu páteře. On trhl, jako by ego táhli na nějaký neviditelný drát. Její obešel sarkofág a podíval se. Tělo malého araba дернулось a замерло.
  
  
  Její se vrátil k здоровяку a vytáhl na ego prsa jehlový. Její tvarované ego ego bundu a vrátil zpět do pochvy. "Opravdu přestat kouřit, dokud jsi byl před námi", - řekl jeho mrtvolu díky.
  
  
  Pak ji slyšel, jak Фэйх volá: "Nick!"
  
  
  Její otočil se, když vstoupila do pohřební komory. Šla mimmo první mrtvoly, překvapeně se podíval na něj, a přišla ke mně a začala druhá mé oběti.
  
  
  Zeptala se. - "Nové bratrstvo?"
  
  
  Na skutečnosti. Beauvais stahl chamtivý, když přemýšlel o hodnotě filmu ".
  
  
  - Jak to máte?
  
  
  Ji vytáhl pásku kolem kapsy a podal hej. "To je skvělé, Nick!" řekla s úsměvem.
  
  
  Její zeptal ff. - Viděli jste v chodbách ještě někdo z "Nové Kočky"?
  
  
  "Ne, vůbec, ani u nikoho neviděla. A její podezření, že pak to Beauvais vzdá filmu. On opravdu nechce vstoupit do jednání s vládou USA ".
  
  
  "Pokud je to pravda, pak tato osada rusku začíná vypadat jako úspěšná," řekl jsem, uklízení "Люгер" do pouzdra. "Jdi, jdi убираемся odtud, dokud nám ještě štěstí".
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Když jsme se blížili ke vchodu do hrobky, mžoural, od jasného slunce, stále bylo ticho. V blízkosti nebylo stráže a hloubky погребальной kamery, by mělo být, заглушали zvuk střelby. Okamžitě jsme šli k "Alfa Romeo" a vyšplhal dovnitř.
  
  
  Když jsme odcházeli kolem Údolí králů, ji trochu uvolnil. To byl nepříjemný úkol, ale to dobře dopadlo. U mě byl mikrofilmy, a to bylo moje zdraví. Její napadlo кейсе, který ji ukryl v zavazadlovém prostoru dříve, jen v případě, a byl rád, že je teď on mi nebudete potřebovat.
  
  
  Ještě stále pobýval v tomto триумфальном stavu, cítit se spokojený sám se sebou a tím, jak se vyrovnává s obtížnou záležitost, vysvětluje Файех, jak důležitý film pro svobodného světa a tak Dále, A tak Dále, Když se to stalo. Jsme объехали kamenitou značení na polní cestě a málem nakrájíme na černý Mercedes 350 SL, zaparkované přes ulici, tak že objíždět ego bylo nemožné.
  
  
  Jsem tón, šikana, její přestěhoval se na пыльную zastávku jen pár metrů od "мерседеса". Když se prach rozprchl, ji viděl tři muže, stojící kolem velký černý stroj. Moje čelist mírně spadla. To byly Yuri Лялин a dva arabských násilníků, které on používal, aby mě porazit. Лялин držel své pistole "Маузер", a arabové nechali na курносому револьверу. Všechny zbraně byl navržen tak, se mi v hlavě.
  
  
  "Míru sakra!" Zamumlal jsem. "Zatracení rusové". Fei se jen podíval na trojici. "Je mi líto, Nick".
  
  
  Лялин křičel na nás, a jeho seděl, a rozhodl nanést, co dělat. - Vezmi odtud, Carter. Nemusíte zklamat mě teď. To je to, co ji udržel si život ".
  
  
  "Ti lepší dělat to, co říká, Nick", - jemně řekla Faye.
  
  
  Pokud by ji spustil motor a zamířil upřímně k nim, ji mohl dostat jeden, možná dva výstřely, ale to nemohl obejít tento obrovský stroj.
  
  
  Jí najednou tak naštvaný, tak naštvaný, že nemohl normálně myslet. Konečně ji vypnul motor.
  
  
  "Dobře," řekl jeho přítelkyni. "Сдадимся KGB".
  
  
  Vyšli jsme po celém stroje, a Лялин zamával nám svým маузером. Její podíval se ho málo, a bylo to jako to, podívat se do málo mé vlastní Люгера. Její věděl ego výkon a efektivitu. Arabské головорезы pořádně držel své revolvery, připravený využít jich. Neviděl jsem na odchodu.
  
  
  "Znamená, že vše jde podle plánu", - řekl její Лялину.
  
  
  "Ve skutečnosti, pane, AH-man", - řekl on, натянуто s úsměvem. "Jste se dozvěděli, kde se v sále film, a vedl nás k němu. Museli jsme jen čekat a umožňují, aby za nás všechnu práci ".
  
  
  To gloated, stejně ji nesnáším злорадствующих.
  
  
  "A teď film, prosím."
  
  
  Její těžce si povzdechl a pohlédl na Файех. Podívala se na zem. Jsme s ní po mnoho pryč, ale vypadalo tak, jako kdyby jsme prohráli hru v dvojitém prodloužení. Její nástup je v jeho šíři s filmem, hodil poslední pohled na balíček a podal Лялину.
  
  
  To vzal opatrně. Uvedení маузер do pouzdra, to rozbalil fólii a pečlivě ji zkoumala. Její těžké сглотнул. Teď na mě byla zaměřená jen dvě pistole. A Лялин, pravděpodobně stále mě zabije, než odejde odsud. Navždy bylo přemýšlet o Фае, ale její bezpečnost byla v misi. Může být, bude schopna včas používat Беретту, který ji vzal u Рейнальдо, aby nás zachránil oba.
  
  
  Jeho udělal svůj tah. Dokud Лялин držel film na světlo, ji udělal krok vpřed tím, že ego je mezi mnou a dálným боевиком a mnou, v dosahu nejbližší. Náhle a prudce udeřil její ego na ruku s pistolí. Pistole střílel nad mou hlavou, a je bezohledný отшатнулся zády k digestoři "мерседеса". Při tom je jeho, vrhl se na Лялина. On se začal zvedat маузер, ale neměli šanci. Její popadl ego a притянул k sobě, snaží se držet ego mezi mnou a dalším arab.
  
  
  První akční film опоминался a stále držel zbraň. Jiný nepohnul, aby střílet na mě. Jsme s Лялиным byli ve smrtelném boji, mé ruce držel ego na krk, zatímco jeho prsty se dotkl mých očí.
  
  
  Její vykřikl Файех. - "Beretta!"
  
  
  Ji chytil za Лялина a tlačil ego stranou kriminálník se snaží mě dostala. Postižené naší celkové hmotnosti, se na okamžik ztratil rovnováhu. Ale jiný muž, jak jsem ji znal, teď byl za mnou. Například, za chvíli u mě v zádech vznikla by tržnou díra.
  
  
  Silně tahání Лялина za ramena, поволок její ego na zem a na sebe. Nyní někdo šipku bude těžší zasáhnout mě, aniž by bít Лялина.
  
  
  - Vykašli se na to, krejčí tě sakra! - vydechl to, plácal mě loktem do žeber.
  
  
  Jen bojoval za čas. Pokud by Файе podařilo proniknout Beretta, by mohla zvrátit situaci v náš prospěch. Pokud ne, pak je po všem. Její zahlédl ji koutkem oka, a, naštěstí, vytáhla zbraň!
  
  
  Její vykřikl. - "Střílejte do nich!"
  
  
  Лялин dokázal mluvit, i přes to, že jsem držel ego za krk. "Omezit ego", - řekl, díval se na Файех.
  
  
  A Файех, tato smyslná krásná žena s svůdné úsměv, se přesunula dopředu a dělal "Беретту" se mi v hlavě. "Nech ego, Nick".
  
  
  Její, na to díval krásnou tvář. Postupně se pustil Лялина. On se vzdálil od mě, mnul hrdlo. Všechny jeho podíval na tuto "Беретту".
  
  
  "Je mi líto, Nick" - tiše řekla dívka.
  
  
  Лялин досталь, mikrofilmů a strčil za minutu. "Ano, Carter. Файех je agent KGB. Ano, někdy to funguje taky na Interpol. Ale v první řadě je to přesné, Sovětskému Svazu. Není to tak, Fei, miláčku?
  
  
  Pomalu ji zvedl na nohy. Файех mračit seděla, bez odpovědi Лялину. Některé myšlenky se nyní vrací ke mně. To není velmi hořel touhou jít na Рейнальдо, když jí řekl, hej, co je to ten, kdo má mikrofilmů. A smrt Dýka není jeho obavy. Teď věděl, proč, protože jsem zabrala část soutěže s KGB. Byly jiné věci.
  
  
  "Pokusili jste se zabít Рейнальдо včera v noci", - řekl ji ahoj. "Protože jste věděl, že pak ego smrti nikdo není schopen najít mikrofilm".
  
  
  "Nick, já..."
  
  
  Dva žoldáci přišli ke mně teď. Ten, kdo ji chytil, podíval se na Лялина, který отряхивал oblek.
  
  
  "Dej mi zabít ego", - řekl arab.
  
  
  Лялин téměř dovolil si úsměv. - Uvidíte, jak se moji společníci se chtějí zbavit vás? On ke mně přišel a hledal mě, jak se zbavit pop-Вильгельмины a Hugo. Hodil ih na zem v blízkosti Alfa Romeo. Pak se otočil ke mně a udeřil mě pěstí do obličeje.
  
  
  Ji, spadl do bláta, zmatený. Zdálo se mi, že nos je zlomený. U tohoto muže byl skvělý úder. Její nenáviděl to.
  
  
  To ještě ležel na zemi.
  
  
  "Je to kvůli problémům, které způsobil jsi mi, a kvůli mé nemocné krku", - řekl on, dotýká se jeho krku, kde jí málem potlačené ego několik minut zpět. Pak přišel lízání, a než ji stačil zareagovat, udeřil mne nohou na tvář, a více gólů.
  
  
  Ve mně explodoval рвущая bolest. Její se snažil soustředit na Лялине, ale to bylo nejasné skvrna navždy se mnou.
  
  
  Ji, slyšel, jak Faye řekla: "Ne navždy!"
  
  
  Лялин se vzdálil od mě, a moje vize je poněkud vyjasnilo. Ji viděl, jak se temně podíval se na Файех.
  
  
  "Zabij ego" - nařídil on.
  
  
  Файех rychle se otočila k němu. "Ne, - řekla.
  
  
  Její těžce приподнялась na lokti, cílem je stále točila.
  
  
  "Řekl jsem, zabij ego!" - vykřikl Лялин.
  
  
  "Odina kolem nich může udělat". Ukázala na dva araby.
  
  
  'Ne. Musíte to udělat ".
  
  
  Nyní ji mohl vidět dost dobře, a ve snách sledoval, jak Файех pomalu se blíží ke mně, drží před sebou "Беретту". Její tvář byla ponurá, oči se rozšířily. A pak ji viděl, jak se v koutech těchto očí tekou slzy. Slzy, které ji viděla, když jsme se naposledy milovali. Nyní ji pochopil. Zvedla zbraň s rukojetí na slonové kosti, dokud ten není nastavil jeho zraky upřímný mi v hrudi.
  
  
  'Můj bože, jsi můj!' řekla.
  
  
  Ona pak udělí spoušť.
  
  
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  
  
  Brýle těžce havaroval na mě. Její cítil ostrou bolest těsně nad srdcem a dopadl na zem. Файех застрелила mě. Je to opravdu застрелила mě.
  
  
  Až mě přišla nic moc. Byla chladná tma a bylo slyšet zvuky, když se čtyři садились v "mercedes", a řev motoru, když se отъезжали.
  
  
  Temnota opět ustupovala, a to mě překvapilo. Dalším překvapením byl nedostatek horké ohnivé koule uvnitř mé hrudi, který mě v šoku a metoda mě zabil.
  
  
  Nakonec zjistil, že nemůže pohybovat. Pomalu otevřel oči a podíval se na horkém slunci. Stalo čertovo zázrak. Její bolestivé приподнялся na lokti a položil ruku na prsa, kde měla být díra. Pak ji pochopil, co se stalo - nebo spíš správně.
  
  
  Její sáhl za minutu kabátce, v pravé náprsní minutu a vytáhl tlustý průvodce na hroby. Tržnou díra na obálce, která vede skrz knihu. Brýle kalibru .25 vyčnívající asi na čtvrt palce na zadní straně knihy. Její upustil knihu a opatrně rozepnul košili. Tam byla velká červená jizva na tom místě, kde kůže byla прорвана vyčnívající okraj náboje. U mě by byl hluboký modřina, ale průvodce mi zachránil život.
  
  
  Její, si vzpomněl, jak Файех snažila se mě od nákupu knihy, já říkám, že to může říct mi, co potřebuji vědět. Ji se slabým smíchem. Každý někdy dostane takové šílenství.
  
  
  Pomalu vstal na nohy. Od bít Лялина u mě bušilo v góly. Лялин. Zatracený mikrofilmů. Ji musel následovat. Ji musel najít Лялина, dříve, než on zničí filmu.
  
  
  Wilhelmina následoval a Hugo ležel na zemi, kuda ih hodil Лялин.
  
  
  Po obdržení "Люгер", a jehlový, její пересел na "Alpha" a vyšplhal na nah. Její zkontroloval Люгер, byl воткнуть pískem. Její выругался pod vousy, dokud si o кейсе mluvčí v zavazadlovém prostoru s vlastní prací Buntline. Může být, v údajích za jiných okolností by bylo lepší zbraně.
  
  
  Vzal motor "Alfa" a zapnul přenos. Malý GT s řevem zvedl velký oblak prachu.
  
  
  Musí být, uplynulo pět kilometrů, než se jeho, přistoupil k rozcestí na silnici. Jedna cesta vedla do Luxor, a druhý vedl k pobřeží přes Egyptskou poušť. Jeho vyšel a stahl studovat zemi; Její všiml stopy pneumatik Мерседеса. Лялин odešel do pustiny. On nastavil jeho zraky na port Safaga, kde se pravděpodobně setká s ruským nákladní loď. Ale pokud by jí mohl zabránit.
  
  
  "Alfa" s řevem vyjel na пустынную silnici. Zpočátku byla cesta dobrá, ale pak se to vyvinulo ve značku, která se zabývá byl stále horší a horší. Byly hluboké dráze písku, a "Alpha", i přes nízké přistání, musel протаскиваться přes ně. S Мерседесом problémem bylo by méně. Nakonec jsem musel přejít na nižší převod pro kapacity.
  
  
  V poledne stopy "мерседеса" čím dál čerstvější, ale slunce bylo stále nesnesitelné. Vnější kov stroj byl příliš horký, aby se dotknout před ním, a on cítil, že důsledky jsou, přes to, že jsem musel jít dříve. Její skočil na скользкое od banky kolo, zatímco stroj jel stabilně, mžoural skrz пыльное čelní sklo na tepelné vlny, zvedající se z písku a nutí krajiny klouzat, a přemýšlel, jaká by měla být poušť v létě. Pak se její všiml, že se něco z boku od silnice.
  
  
  Nejdříve jsem nemohl rozeznat, co to bylo, kvůli vlnám veder. To může být součástí stroje nebo hromadu staré hadry.
  
  
  Pak, když se přiblížil její lízání, ji mohl lépe zvážit ego formulář. Její podíval. To nebylo něco, ale někdo. Postavu, nehybně ležící na písku. Dívka...?'
  
  
  Ještě chvíli, a se dostal do něj. Její vyšel o stroje, blížil se k okraji silnice a ponuré a podíval se na postavu, bolestivé сглатывая. To bylo Файех.
  
  
  Oni zabili jeho. Část jejího oblečení byl zmařen v důsledku krutého boje, na prováděné výpočty pod žebry bylo tržnou ránu. Odina kolem nich воткнул tam nůž.
  
  
  Její těžce si povzdechl. Jeho vzpomněl na její teplé tělo, s pod zemí, šumivé oči - a to, jak plakala, než stisknout spoušť "Беретты". Teď to bylo podobný rozpraskaný цирковую panenku.
  
  
  S Лялиным to udělal fatální chybu. To выказала neochota zabít mě. Ona i plakala. Лялин nechtěl, aby kolem něj byli lidé, kteří mohou plakat.
  
  
  Zpět na "Alpha", ji chytil sám myslel, že Фэйех, skvělá Файех, pamatuju průvodce v kapse, a целилась na něj, když střílela. To jí nikdy nepoznal. Ji, podíval se na nebe a viděl jsem, že supi se již shromažďují a tiše dělají пируэты. A její, выругался, protože sotva by ji mohl pohřbít.
  
  
  Ještě půl hodiny jízdy, a on viděl před волнистое smítko. Když ji zkrátil vzdálenost, hnědá proměnilo v мерцающую kapka, pak kapka se proměnila ve stroj. Černý mercedes.
  
  
  Její spustil motor. "Alfa" покатилась v písku. Přede mnou byla dobrá příležitost, a má v úmyslu snížit odstup. Když ji silně stiskl pedál plynu, přišlo mi, že Лялин, možná už zničil filmu. Ale to bylo nepravděpodobné. Ego nadřízeným, nepochybně bude vyžadovat hmatatelný důkaz, že ona byla vrácena.
  
  
  Když ji přiblížil k "мерседесу" na vzdálenost čísla yardů, se zastavil. Лялин a dva milicí ustoupil a sledoval, jak jdu. Asi nemohl uvěřit svým očím. Když ji zastavil na prašném parkovišti pouhých osmdesát metrů ode mě a vyšel ven, viděl jsem jí i na takovou vzdálenost недоверчивое výraz obličeje Лялина.
  
  
  Její vykřikl. - Ve Skutečnosti, Лялин! To je její! Od tohoto okamžiku se ti lépe zabíjet sami!
  
  
  Otevřeli den "мерседеса", skrýt, a pustil se za nimi, i když byli mimo dosah.
  
  
  "Nevím, jak jsi přežil, Carter", - křičel na mě Лялин. - Ale ti tady nic vyhrát, kromě ještě jedné kulky. Nás ještě tři. Můžete se dostat film ".
  
  
  Znamená to, že on byl ještě u něj. Jak jsem předpokládal. Ale muž měl pravdu. Proti mně bylo tři ku jedné, a oni byli profesionálové. Nám jeden rozumný člověk podpořil by moje šance.
  
  
  Jeho, přistoupil k zadní části Alfy a otevřel kufr. Uvnitř ležel attaché-casey. Rychle otevřel ego a popadl Бантлайн. Její jemně скрутил dva detaily a прицепил kmen v délce jeden a půl metru. Pak ji popadl belgické пистолетный karabina, защелкнул ego na rukojeti revolveru .357 Magnum a pevně завинтил.
  
  
  Arabové udělali na mě pár záběrů. Jeden spadl, разбрызгивая písek, a další volně zasáhly křídlo stroje. Oni byli příliš daleko, a teď oni to věděli.
  
  
  Лялин zamával jim ruce. Pochodovali ke mně, na obou stranách silnice. Blížící se olizuje, se обойдут mě z boků a vzít v křížové palbě. Oni nevěděli o Buntline.
  
  
  Ji, postavil se na kolena, protože otevřené dveře "Alfa" a položil mozku dlouhého non-standard revolver na bílo-horký kov. Pot tech na mou tvář od linie vlasů. Její otřásla ego, a zaměřila kolem dlouhého trupu na stranu araba vpravo, toho, kdo tak hotel zabít mě. Její silné přitiskl na rameno, zadek винтовочного typu, našel стрелявшего na dovětek "Бантлайн" a klikl na spoušť.
  
  
  Muž doslova vyskočil do vzduchu, stočený v těsný kruh, a byl prudce hozen na zem s velkou dírou v zádech, přes kterou prošel brýle. On už byl mrtvý, když dopadl na písek.
  
  
  Další akční film se zastavil. Лялин přesunul pohled od mrtvého muže na mě. Survivor je arab, taky se na mě podíval, znovu na Лялина, a pak znovu na mě. Pak se obrátil a běžel zpět k "мерседесу". On se dostal do stroje dříve, než se jí podařilo přilákat pozornost ego.
  
  
  Arab se přikrčil za strojem, divoce gesta na Лялина. Nyní byly dobře zakryty. Její všiml vzestup duny vlevo od silnice, trochu soli k nim. To by poskytlo mi možnost střílet z výšky. Její hluboce povzdechl si a běžel.
  
  
  Ih пистодеты vystřelili současně
  
  
  Kulky mají hrabali písek kolem mě. Ale já jsem pokračoval v jízdě, a nakonec skončil tam. Její skočil pro дюну, když výstřel je tady hromádku písku centimetrů od mé hlavy.
  
  
  Zvedat na lokty, držení Бантлайн před sebou, ji, podíval se na ně shora dolů. Oni se stěhoval na opačnou stranu "мерседеса".
  
  
  "Blížit, a její zničím film!" - vykřikl Лялин.
  
  
  Její скривился, tam ležel. Jaký měl na výběr? Arab střílel mi do hlavy, a minul. Její podíval se doleva a viděl песчаную дюну o něco lepší, s více strmým sklonem pro úkryt. Její vstal a běžel za ní. Opět záběry sprchoval mě pískem, a znovu se mi podařilo dostat do úkrytu bez jediného pádu.
  
  
  Ji, podíval se ještě jednou. Лялин do mě střílel a minul na palec. Povzbuzený tímto arab, lehce приподнялся, aby sám udělat ještě jeden pokus. Její našel ego prsa v dovětek dlouhého trupu a střílel. Vykřikl a spadl na záda, исчезнув za strojem.
  
  
  Ji viděl, jak Лялин se díval na člověka od shora dolů. Pak se znovu podíval na mě. Podle výrazu ego osoby jeho, mohl říci, že ego je poslední hulvát mrtvý. Pustil mi dva rychlé výstřely, a to udělal ještě jeden pokus. On trhl zpět, zraněný v rameni.
  
  
  "Ty jsi řekl, že to je ten, který ti ji musí", - varoval její ego.
  
  
  On vykřikl. - "Krejčí tě sakra, Carter!" "Zničím film, a vy prohrajete!"
  
  
  To se vyšplhal do auta z druhé strany, pak se natáhl a zavřel dveře na mé straně. Jsem nevěděl, že on tam chtěl dělat, ale musel jsem jednat rychle, aby zastavit ego.
  
  
  Jeho, se zvedl na nohy a běžel k malé písečné бугру asi v půli cesty k autu. Kolem stroje se ozval výstřel a zraněný můj штанину. Její dopadl na písek; teď se jí mohl podívat do auta.
  
  
  Bylo jasné, že tam dělal Лялин. On držel zapalovač na palubní desce. Teď to bude zaznamenávat je do filmu.
  
  
  Její vystřelil do auta, ale Лялин choval tiše, a její nedokázal ego zasáhnout. Její sáhl za minutu za Пьером, plynovým granátem. Teď to byla moje jediná šance. Ji vytáhl malý zavírací špendlík granátová jablka, pečlivě zaměřila a hodil ji do otevřené okno "мерседеса". Dala vzdělání vysoký oblouk a zmizela uvnitř.
  
  
  Kouřové plyn naplnil auto za vteřiny. Ji, slyšel, jak Лялин dusí. Pak se dveře otevřely a on vrávoral, vyšlo, že střílí na маузера na výstupu. Vystřelil třikrát, a všechny tři kulky вонзились v písku přede mnou. Jí odpověděl ranou na Buntline. Лялин dostal ránu do hrudníku a silou odhodil zpět k autu. Ego oči se rozšířily z šoku, pak se uvolnit na zem.
  
  
  Ji opatrně vyšel o úkryt. Blíží se Лялину, jeho pohled a uvědomil si, že je mrtvý. Teď kolem stroje odstranil plyn, ale stále pro микрофильмом sedl do "mercedes", že musel. Лялин stále onu ego v levé ruce.
  
  
  Ji vzal film na mrtvé triky zaměstnanec KGB a dlouho ji zkoumal. Její pomyslel jsem si, zda to, co stálo za to.
  
  
  Сунув film za minutu, pomalu se vrátil k "Альфе", zářící na slunci pouště. Mám ještě byla práce, poslední úkol v tomto zadání, než ji mohl považovat ji odvedli. Musel jsem se vrátit do Файех. Že by se nám stalo, vzpomněla si průvodce, nebo ne, když udělí na spoušť to "Беретте", jeho návratu, pohřbít ji.
  
  
  Jeho jsem si myslel, že jsem hej povinen.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Četa smrti inků
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Četa smrti inků
  
  
  
  
  
  Určeno obsluhou tajných služeb Spojených Států Amerických
  
  
  
  
  
  
  První kapitola.
  
  
  
  
  
  Její zabalil si ručník kolem pasu a šel do další антисептическую bílé místnosti. Zatím, co nový zdravotník AXE zkontroloval mé oči, nos, hrdlo, krevní tlak a pedikúra. Její vylezl a sestupoval na štafle, dost dlouho na to, aby vylézt na Velkou Čínskou zeď.
  
  
  "U vás by měla být obrovská rychlost hojení", - řekl on, při pohledu na růžovo шрамм apeluje na mé hrudi.
  
  
  "Mám také pekelný chuť k jídlu".
  
  
  "U mě taky," odpověděl, jako by to nám přineslo společné pouto. "Je to jen změní v tuk na mě."
  
  
  "Zkus utéct od kulky krát za den. To убавит váš nice".
  
  
  Lékařský důstojník zavrtěl hlavou. "U vás, mistři vražd, ужаснейшее smysl pro humor".
  
  
  "Profesionální onemocnění".
  
  
  On mě držel v reakční komory a sedí. Její zvyklá. Fotoaparát je tmavá schránky. Člověk v nen, ji drží šňůrkou s пуговицей a čeká. Rozsvítí svatý, a stisknete tlačítko. Брылев se může objevovat i otevřený přední nebo na stranách, a to se objeví v náhodných intervalech. Můžete vypočítat čas předem, a protože nevíte, kde to bude, periferní vidění je vystaven vyčerpávající trénink. Reakční čas - to, jak rychle můžete stisknout tlačítko, pak toho, jak viděli svatější čte digitálním počítačem venku v tisícinách zlomcích sekundy.
  
  
  A tester není říká: "Připraveni? Jdi". Rozsvítí svatý, a kliknete na tlačítko, jako by na tom závisí váš život. Protože v отвратительном smyslu je to tak. Do pole svatý отстреливается.
  
  
  Bodové sergej se objevil pod úhlem 80 stupňů vlevo. Můj palec už byl vynechán. Mé vědomí bylo deaktivováno, protože úvahy trvaly příliš dlouho. To bylo přísně mezi mé části sítnice a palcem.
  
  
  Ještě jeden svatý, z jiného nevhodného perspektivy, a další. Test trvá asi půl hodiny, i když se zdá, že půl roku, když máte suché oči od toho, co jste моргаете, a světla se rozsvítí na dva-tři najednou. Flip rukou na tlačítku, protože souhvězdí dnes jednoho palce způsobuje rozpad axonů nervové soustavy. Pak, jen pro případ, pokud máte pocit, důvěru, dělají брылев všechny тусклее a тусклее, dokud se напрягаетесь vidět blikání, odpovídající svíčky na vzdálenost tří kilometrů.
  
  
  Nakonec, když se ji chystal vyměnit své oči na použitou hůl, černé prostěradlo z boku byl zmařen, a doktor strčil tam hlavu.
  
  
  "Někdo někdy řekl, že máte fantastický noční vidění?" on-line hotel vědět.
  
  
  "Ano, někdo zatraceně pěkné tě".
  
  
  Vypadá to, že to ego обидело.
  
  
  "Samozřejmě, že to není zcela upřímný. Myslím, že jste si to vymysleli".
  
  
  To byla pravda. Její vytvořil fotoaparát reakce během mého posledního nuceného pobytu v ošetřovny SEKERU. Hok nazval трудотерапией.
  
  
  "Присаживайтесь, prosím. Existuje ještě jedna řada", - řekl zdravotník.
  
  
  Jí se znovu ocitl ve svém křesle v místnosti, jen hádat, co, krejčí sakra děje. Doktor řekl, že musím stisknout tlačítko, jakmile uvidím červená брылев. Neměla jsem nic dělat, pokud se rozsvítí zelená брылев. Jinými slovy, už nebude jednoduché motorické reakce. Tentokrát úsudek a reakce накладывались na všechny ostatní
  
  
  s přidáním červené barvy pro přechod a zelená pro zastavení.
  
  
  Do té doby, jak toto mučení je u konce, uplynulo ještě půl hodiny, a to hořelo, když vytahoval se na kamery ve stísněných čtvrtích.
  
  
  "Poslouchej, Hok vymyslel tento malý nápad," řekl jsem, když vyšel. "Dovolte mi, abych vám, co s tím můžete dělat".
  
  
  Pak zadržuje dech. Můj muž odešel, a na jeho místě bylo velmi strmé, velmi efektní blondýna. Na nah taky si oblékl bílou bundu, ale nějak efekt byl jiný, více jako plachtou na vrcholu páry 12-palcové námořní zbraně. A pokud ji sledovali na nah, odpověděla na kompliment.
  
  
  "Doktor Boyer měl pravdu. Jste nádherný exemplář", - studená řekla.
  
  
  Její požadoval vědět. "Jak dlouho jsi tady?"
  
  
  "S nimi fretky, jak jste přihlášeni. Dr. Boyer šel na večeři."
  
  
  Typicky.
  
  
  Podívala se na svůj výtisk.
  
  
  "Je to neobvyklé časy, N3".
  
  
  Vždycky můžu říct, když jeden kolem dívky v agentuře se chce udržet formální vztah, protože pak to bude používat můj rank Killmaster. Vlastně nám N1, nám N2 již není; oni byli zabiti při plnění svých povinností. Mimochodem, blondýna v bílé bundě, je zřejmé, bylo замешана v milostné využije Nicka Cartera, - a to hotel nemůže podílet se na nich.
  
  
  "Krizový čas: 0,095, 0,090, 0,078 a tak dále. A nám se jedné chyby v zeleném světle. Velmi rychle a velmi jistě. Mimochodem, už jste zcela v pořádku, barvy jsou nápadem šéfa".
  
  
  Ji, naklonil se přes její rameno a podíval se na mapu. Pokud si myslela, že mi vadí reakce, to se mýlila.
  
  
  "No, dr. Elizabeth Adams, kdyby věděl, že jste mě zkontrolovat, ji by zpomalil svou reakci, abychom mohli trávit více času společně."
  
  
  To нырнула pod ruku a postavila se. Pohyb byl elegantní, přesné, bez hlupáka.
  
  
  "Slyšela jsem, že o tobě, N3. Je dost znát, že jsi tak stejně rychlý, když nesvítí svatým.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem si všiml znamení неохотного zájem. Může, je to prostě стеснялась, není zvyklá na agenty, kteří возились pouze ručníky. Pak:
  
  
  "Děláte cvičení, aby udržovat se v kondici?" - zeptala se, profesionální překližky trochu потрескалась.
  
  
  "Ano, miss Adams. Elizabeth. Možná, že ji budu moci ukázat ih vám někdy. Může být, dnes večer?"
  
  
  "Existuje pravidlo, že testery jsou spojeny s agenty".
  
  
  "To není nabídka k sňatku, Elizabeth. Je to nabídka".
  
  
  Na okamžik se mi zdálo, že ona může zavolat ochranku. To нахмурилась a прикусила rty.
  
  
  "Ředitel mi řekl, že jste byli velmi přímý člověk," - řekla.
  
  
  "A co ti řekli ostatní dívky?"
  
  
  Se rozhostilo ticho, a pak, zázrak kolem divů, usmála se. To bylo pěkně.
  
  
  "Použili taková slova, jak velmi rychle a velmi jistě, pan Carter. A teď - vezme ee grafy, - pošlu někoho s vaším oblečením. A dokud ji подумаю o našem malém rozhovoru".
  
  
  Prase-шовинистом, kterým jí byl, присвистнул, znovu одевшись, a šel se připojit k сардоническому starý muž, руководившему nejvíce efektivní spyware agenturou na světě.
  
  
  Její našel Хоука ego v kanceláři, který se přehraboval ve svém stole požádal jsem je, aby na jedné levné doutníky, které miluje kouřit. Její sel a zapálil jednu kolem svých cigaret se zlatým hrotem. Další agency - Ústřední zpravodajská služba, Ministerstvo obrany, FBI, - investovat hodně peněz do výzdoby interiérů. AX, jemně říkám, že ne. Máme nejmenší rozpočet a ta špinavá práce, a kanceláře Хока to ukazují. Osobně se mi někdy zdá, že to tak preferuje.
  
  
  Chvíli seděl mlčky. Nejsem trvají na tom, že Hawk přejezd k věci. Ve svém обходном cestě, starý muž, vždy v hale v mrtvém bodě. Nakonec sáhl ke schránce svého křesla a vytáhl list papíru. Ji okamžitě poznal ego na laciným сероватому оттенку - to blanc Výboru státní bezpečnosti, také známý jako Sovětský výbor pro státní bezpečnost, nebo jen KGB.
  
  
  "Jeden" kolega "vzal to v archivu Politbyra, řekl Hawk, kolem ego mi.
  
  
  Její присвистнул, když viděl, že zpráva byla jen dva dny. Jak jsem již řekl, Хоука nelze podceňovat. Nicméně faktem zprávy bylo opravdu zajímavé. Tím více, že to byly vaše покорного služebníci.
  
  
  "Je to špatně. V nen mi vyhovuje, jde Кразноффа, ale výbuchy Чумби přiřazeny nové Киллмастеру.
  
  
  "Je naprosto fantastické. U mě byly a další zprávy podle stejného zdroje. Vás bude zajímat, že ruská hodnocení síly AX je více než dvojnásobek skutečné. Vy sami stojíte pět agentů". Na jeho tenkých rtech postiženy усмешка.
  
  
  Oni оворят, že jsem "úplně zvrácený génius od dob Распутина". Jí snažím sdělit, že chlapci se v Moskvě nepodařilo udržet oči otevřené, jak by měli ".
  
  
  To bylo pro mě na okraji židle. Teď mě zahnutý, a on to věděl; a její začal souhlasit s ruskou hodnocením ego osobnosti.
  
  
  "Jak byste hotely na oběd?" Hawke změnil téma.
  
  
  Komisař rozeslal podnosy s ростбифом a tvarohem s половинками broskví. Hok mi dal hovězí pečeně a vzal tvaroh. Ego vítány.
  
  
  "Jak se vám analýza ruských?" zeptal se.
  
  
  "Myslím, že je to známka toho, že děláme dobrou práci."
  
  
  "A co ty? Jak si myslíte, že dělá opozice? Nechci od vás žádné politické чуши, N3. Ji si to pokaždé, když vzdělání ve výtahu s khem-někdy Ministerstva zahraničí. -nějakou dobu se spolu s těmito lidmi. Jí chci s tebou hodnocení kvality pracovní síly, kterou červené vznesou proti nám ".
  
  
  To bylo to, o čem jí opravdu přemýšlet. Teď, když jí to udělal, na mysl přicházely některé zajímavé věci. Stejně jako chlapci, kolem údolí Чумби, u mě neměl odvahu zabít. A ve zmatku, která se zabývá umožnilo ruské балерине a já si proklouznout mezi prsty kolem samotné srdce Moskvy.
  
  
  "Míru vezmi, pane, oni kloužou".
  
  
  "Ano. N3. Rozšíření operací na celém venkovní bazén - na Středním Východě, na Indickém subkontinentu, na hranici s Čínou - поставляло rusům více bolesti bolí, než si kdy mohl představit. Jsou teď v nejvyšší lize" Oni věří, že věci jsou trochu složitější, než si mysleli. U nich nejrůznější logistické problémy s ih novými аэродромами a lodí, a co je nejdůležitější, s tenkou vrstvou vysoce postavených agentů, která se stává stále méně a méně ".
  
  
  "Pane - upřímně řekl jsem, mohl byste mi říct, k čemu je vedete?"
  
  
  Hawke vložit nový doutník v tvrdé úšklebek.
  
  
  "Vůbec ne. Jak by se vám líbila myšlenka vzdát se tě na čas rusům?"
  
  
  Jeho málem vyskočil ze židle, a pak řekl, že je to vtip.
  
  
  "Nám kapky, N3. Možná jste to nevěděli, ale s nimi fretku, jak se vám dnes ráno vstoupili do komory, kontroluje reakce, jste byli vzati do pronájmu KGB".
  
  
  
  
  
  
  Kapitola druhá
  
  
  
  
  
  Setkali jsme se s rusy na nepoužívané civilním letišti v Delaware. Byli jsme tři a tři ih.
  
  
  Касофф, a hned se naučili přítel přítele sdílení souborů. On byl dobře oblečen, elegantní москвичом, гастрольным ředitelem Aeroflot, když pracoval v KGB. Dvě hry s ním byly tak bych je elegantní. Oba vypadali tak, jako by byly vzneseny závažnosti v jednom klubu zdraví a kupovali kostýmy na jednu, a je to stejné vozíku.
  
  
  Kromě mě a Хоука na naší straně byl ředitel AXE na спецэффектам a montáž doktor Thompson. To ness krabici s nápisem "Deluxe Formální Oblečení".
  
  
  "Slavný Nick Carter. Rád / ráda tě poznávám". Касофф řekl to tak, jako by to říká, že to myslíš vážně.
  
  
  Chladný jarní vítr způsobil, že se kabát ego hrdlořezů lpí na římsy pod paží. Z důvodu velikosti rány nosili 32 kalibru. I přes laskavý pozdrav, jeho věděl, co má dělat, pokud se něco pokazí. Nemůžu se dostat do "Люгера", ale její moci выпотрошить Касоффа a projít nožem přes hrdlo člověka nalevo od něj, než kdo jiný, než oslovit své pistole. Její dovolil bych si. Může, Касофф četl moje myšlenky, protože zvedl ruce.
  
  
  "Teď jsi na naší straně," - řekl v ruštině. "Prosím ji znám vaši pověst. Hlas je důvod, proč jsme se zeptali právě vás".
  
  
  "Předtím, než začneme mluvit, pojďme устроимся usaďte", - navrhl Hawke.
  
  
  Na hřišti byl prázdný terminál. Její chystal bezva dveře, když Hawke досталь klíč. Je to vždy оборудова všem myslí v předstihu. Na nás čekal i džbán s horkou kávou, a Hawke měl tu čest rozlití nápoj na papírové стаканчикам.
  
  
  "Vidíte, že my, rusové, vy, američané, jsme agenti na obou stranách, jen pěšáci našich vlád. Ne když zpět - zapřísáhlí nepřátelé. Dnes, když čtete noviny, u nás v uzavřené obchodní dohody za miliardy dolarů mezi Moskvou a Washingtonem. Nákladní automobily, turbíny, obilí. Místo toho, aby vést studenou válku, tyto země se staly obchodovat. Časy se mění a my, chudí agenti, musí se měnit spolu s nimi."
  
  
  "Musíte si uvědomit, že čtu víc než noviny", - едко řekl jsem. "Například, tajné zprávy o tom, jak se vám sestřelen americký letoun nad Turecko, aby jste si mohli opravit pád informace z jednoho kolem našich satelitů".
  
  
  Oči Касоффа na okamžik rozzářily.
  
  
  "To nebylo plánované. Hlavní věc je, že v mnoha částech
  
  
  
  moderního světa, americké a sovětské zájmy jsou totožné. - Studoval své pěstěné nehty. - Jako například v Chile. Doufám, že vaše španělština je stejně dobrá jako čeština? "
  
  
  "Můj agent říká na полдюжине španělských dialektů", - si všiml, Hok a отпил kávy. On se chlubil, prostě sázka na ruský místě.
  
  
  "Samozřejmě, samozřejmě. Jsme velmi drahá ego schopnosti", - řekl rychle Касофф. "Velmi vysoko."
  
  
  Pak se bez okolků přešel k vlastní komerční nabídce. V Chile, teď bylo марксистское vláda, to byla země, se strategickými zásobami mědi. Problém Moskvy bylo otázkou, s níž rusové se potýkají po celém komunistickém světě: ih boj smrti s červeným Čínou. Vznikla nová подпольная armáda, skládající se kolem studentů-maoistů a domorodci Chile. Říkali si "МИРистами" a snažili se převzít kontrolu chilské vlády. Spojené Státy již ztratily Chilli komunistického světa, a spolu s nimi a чилийскую měď. Sovětský Svaz byl připraven znovu, aby tuto měď dostupné na světovém trhu a zároveň není slíbil, že žádný marxista podvratné činnosti týkající se okolních jihoamerických zemí.
  
  
  "Pak kubánské raketové o víme, kolik to stojí, je to slib", - temně řekl jsem.
  
  
  "Jsme všichni zvládli lekci" - klidně odpověděl Касофф. "Všichni, kromě zuřivého číňanů".
  
  
  "Dostat se do Белькева", - řekl Hawk ruský.
  
  
  "Ach, ano. Možná, že pan Carter, si nezapomeňte prohlídku Castro v Chile. Za dva dny odstartuje nové turné, které tentokrát bude mít náš milý kolega Alexander Белькев kolem Ministerstev SSSR. Ego cílem posílit ruskou obchod. dohody s režimem Allende. Máme důvod se domnívat, že МИРисты se může pokusit přerušit ego návštěva násilným metodám a hlasování, kde jste, pojďte dál. Chceme, aby si přinesl něco Белкеву, kdy to dorazí do Santiaga ".
  
  
  Při tom dr. Thompson otevřel svou krabici, zjistil elegantní smoking. Prokázal to s hrdostí nového rodiče.
  
  
  "Jak asi víte, N3, Spojené Státy produkují nejlepší lehká neprůstřelná vesta je na světě. Důvod, proč Castro vypadal tak silná a коренастым, když byl v Chile, spočíval v tom, že nosil ruskou model, bez urážky. Model, který vidíme zde bylo vytvořeno pro Správu zvláštního vyšetřování LETECTVA, když emu musel chránit některých asijských vůdců malého vzrůstu. Pocit, že to je ".
  
  
  Ji vzal bundu do ruky. I přes štíty vpředu a vzadu, nemohla vážit více šestý liber.
  
  
  "Speciálně pro Белькева přidali jsme zadní щиток. U normální vestu pouze jedna vpředu. Uvnitř je překrývání plastové desky s teflonovou vrstvou. Oni vydržet přímé záběry na automatické pistole ráže .45. Ve skutečnosti, gillett vydrží brýle kolem všech známých zbraň ".
  
  
  Касофф se závistí se podíval na gillett. Jeho vzpomenout na několik razz, když mohl sám používat.
  
  
  "A chcete, aby ji naučil to Белькеву? A všechny?"
  
  
  "Mít a zasuňte na něj. Bohužel, náš soudruh podezřelé osoby", - řekl Касофф s klidný výhled. "Cítili jsme, že to bude více důvěřovat této vzájemné dohodě mezi našimi zeměmi, pokud by tuto misi splnil někdo tak vysoce postavený, jako jste vy. Je to malá věc, o kterou je možné požádat, a to vám pomůže posílit americko-sovětské spolupráci a důvěru. "
  
  
  Vítr se přehnala přes chátrající zdi v terminálu, ale tam byl vítr dost silný, aby alespoň jednou vyhrát, je vůně tohoto návrhu. To umožnilo někomu sebrat sto tisíc za hlavu Nicka Cartera. Jen moje důvěra v Хоуке zabránila mi hned říct Касоффу, že to může набросить gillett ego trup Aeroflot.
  
  
  "A když ji доставлю tento plastový oblek Белкеву, moje práce je hotova?"
  
  
  "Přesně", - zamumlal Касофф, jako kočka s peřím канарейки na rtech. Pak se obrátil k Хоуку. "Carter bude v Santiagu zítra do pěti hodin do večera, ve skutečnosti? Zítra večer v Prezidentském paláci bude příjem pro soudruha Белькева".
  
  
  "Bude tam," odpověděl Drak. Její viděl, že Касофф nehodlal přijímat žádné další podrobnosti.
  
  
  Ruské pozitivně reagovala na odmítnutí, a proč ne? On mi potřásl rukou.
  
  
  "Hodně štěstí, товарисч. Může, ještě se uvidíme někdy".
  
  
  "Já bych tento hotel," řekl jsem. Ji hotel přidat: "V temné uličce."
  
  
  Na zpáteční cestě z letiště se ho snažil získat informace od Хоука. Seděli jsme sami v ego limuzíně. Dr. Thompson byl před námi s řidičem. Skleněné ozvučnice byla vznesena, a telefon byl odblokován.
  
  
  "Jste létání letadlem air force v Santiagu. U nás stále dobré vztahy s чилийскими armádou, a budete mít od nich vše, co potřebujete spolupráce v rámci ih ústavní omezení.
  
  
  "Pořád fretka nechápu, pane, proč byste měli posílat mě kurýr".
  
  
  Hawk se podíval z okna na krajinu v okolí Delaware. Temná celém hotelu, a se objevil na sněhu, a v polích byly roztroušené cáry bledé trávy.
  
  
  Ji vědět, že tato část se zdá důležitým, - tiše řekl. - Je to mnohem složitější věc, než gillett Белькева. I s touto штуковиной muž bude zranitelný. Za ním budou následovat, a kdo ví, že ego bude ждатьть? Samozřejmě, МИРисты půjde na všechny, aby ego odstranit, a v tomto případě sovětsko-americké vztahy opravdu mohou jít na vrcholu ". On jen pokrčil rameny." To je vše, co vám mohu říci. Pokud vše půjde dobře, pak se vrátíš domů přes dva dny. V opačném případě vám zbývající pokyny v Santiago ".
  
  
  Byla ještě jedna věc, pokud to není uvedeno, ale oba jsme to pochopili. Takže, pokud by jí byl zajat rusy a byl mučen, nemohl by více, řekněte jim o misii do Santiaga, dokonce i kdyby chtěl.
  
  
  "Mimochodem, její můžu hodně přidat", - pokračoval Hawke. "Pokud rusové porušit svůj slib, Касофф nebude žít až do příštího dne. Pokud si pamatujete, to mi dovolil použít jeho zapalovač, aby se vypořádat s mým doutníkem. Teď má nový lehčí. To vypadá přesně tak, jako vlastní ego, ale obsahuje radioaktivní balíček s plastickou výbušninami a kryt kolem nášlapných šipek. Ona zabije jeho, pokud on bude bydlet s ní v jedné místnosti.
  
  
  To je ten studený komfort, který Killmaster nazývá štěstím.
  
  
  Protože ji letěl v Santiagu na сверхзвуковом vojenském letadle, do startu zbývá několik hodin. Хоуку musel být přítomen na setkání s námořní průzkumem, a proto to byl sám ve své kanceláři, AX, když na dveře se ozvalo tiché klepání. Dr. Elizabeth Adams otevřel ego a vstoupil.
  
  
  "Myslel jsem, že o tvém návrhu", - zábavné řekla.
  
  
  Tak hodně se stalo od doby relace v reaktivní digitální fotoaparáty, které málem jsem si vzpomněl, o čem mluvila. Jsem musel.
  
  
  To заперла za sebou dveře a sundala si bílé sako, a za chvíli to обнажилась a распустила své dlouhé blond vlasy.
  
  
  Jsme se milovali, na mém stole, pod našimi těly потрескивала hromadu poznámek a zpráv.
  
  
  Někde na cestě někdo dal na tuto ženu bílou bundu a řekl, hej, co to jen necitlivého mozek. Nyní, když bílé sako byl natočen, zmizely všechny její zábrany. Vzpomínky na Касоффе sobě vestu a zmizel, jako hrozný sen, noční můra, смытый hedvábnou pleť je její vášeň.
  
  
  Její slyšela, že jste dobrý, ale nic takového, - zašeptala ona.
  
  
  "Vy a sami tak bych je špatná, doktor".
  
  
  "Elizabeth, prosím".
  
  
  "Liz."
  
  
  Konečky jeho prstů sklouzl na moje záda. "Chci říct... no, bylo to fantastické". Políbila mě na ucho.
  
  
  Pak, když to začalo vypne, вспомнилась Касофф, spolu s vědomím, že já jdu pozdě na briefingu na předním chilského červeně. Její, povzdechl si a zvedl se na nohy.
  
  
  Elizabeth na mě podíval vykulenýma očima. Dokonce i nahá, ji stále nosil ošklivé "Люгер" v levém provedené výpočty, jehlový v ножнах na levém předloktí a plynový bomby, приклеенную k žlabu pravý kotník. Symboly platné služby.
  
  
  "Pak je to pravda, řekla. "Říkalo se, že máte nový úkol. Hlas, proč se rozhodl přijít, když se jí to stalo se známé".
  
  
  "No," řekl jsem, díval se na její krásné tělo, natáhl se nad hromadou papírů na mém stole - jsi určitě udělala".
  
  
  
  
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  
  
  
  Santiago jako většina velkých столи Jižní Ameriky. Je to rozsáhlé město moderní nedokončené budovy vedle вневременными ghetta, širokých bulvárů, греющихся na slunci, a úzkých uliček, kde tmavé tváře indiánů, svítí staletí útlaku. Santiago byl jednou ukázkou demokracie v Jižní Americe, kde je i komunista mohl vyhrát spravedlivé volby.
  
  
  V Chile jen deset milionů lidí, ale kolem nich pět - v Santiagu. Celá země je v tělocvičně není hloubce západního konce Andách, pouhých 250 kilometrů, na šířku v nejširším místě, ale Chile se táhne na 2650 kilometrů, a je polovina západního pobřeží celého kontinentu. Měli byste být schopni najít nejlepší základna pro podvratné činnosti, pokud by mohli sami nakreslit mapu.
  
  
  Lid je unavený z červených. Počkejte až do příštích voleb, a pak uvidíte, - vysvětlil plukovník chilské armády, встречавший mě na letišti.
  
  
  "Pokud budou příští volby", - přihlásil jsem se.
  
  
  Plukovník se mě v nový bílý hotelu, která se zabývá возвышалась nad nejživější prospektu Santiago. Jak mi řekl plukovník, týden před tím to bylo odkazoval se na vládě u amerického vlastníka. Delegace Белькева to tak
  
  
  chcete-li být jedny na dvou horních patrech.
  
  
  Služka trávila mě do mého pokoje. Vypadalo to tak, jako by jí byl prvním hostem, který kdy jim užil, podezření, který byl potvrzen později, když jí bylo známo, že byl hotel znárodněn v den dokončení stavby. Její zamkl dveře a otevřel okno. Dvacet patra níže na ulici plazil stroje, policie zoufale metro, chodci přecházejí silnici. Jediným příznakem změn v Chile, který ji mohl vidět z místa, kde ji držel, bylo velké červené banner, který visel na sténání budovy přes ulici. To провозглашало: hrdinný chilský lid není spokojen, dokud všechno yankees není zemřou nebo budou vyhnáni kolem naší země. To byl velký banner.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. Do triumfální vstup Белькева do hlavního města musel dvě hodiny, a její smrtelně unavený z letu. Její vypnul sergej a ponořila do zen-trans druhé úrovně.
  
  
  "Seňor".
  
  
  Její vyšel na полубессознательного stavu a znovu se podíval na hodinky. Uplynulo pouhých dvacet minuta.
  
  
  "Seňore, důležité poselství pro vás," řekl mi hlas mimo mého pokoje.
  
  
  "Položit to pod dveře".
  
  
  Výkyvy. Zvuk pohybující se nohu. Více než jeden kolem nich. Jeho už spal, sklouzl z postele a blížil se den, táhnout "люгер".
  
  
  Zatím co rozhovor bylo provedeno ve španělštině. Nyní můj host ochutnal ruský jazyk.
  
  
  "Mohu vyměnit peníze pro vás. Rublech nebo dolarech. Ценымногие více escudo, než je oficiální kurs".
  
  
  "Nemám ponětí."
  
  
  Venku opět шарканье noha.
  
  
  "Tato místnost byla vyhrazena pro někoho jiného. Měli byste okamžitě odejít", - oznámil hlas.
  
  
  Její zkoušel na telefonu. On byl mrtev, ale to není nutně něco znamenalo, jen ne v южноамериканском hotelu. Ve stejné době se někdo neúspěšně točil kliku. Ego úsilí, pokud se mi nápad. Bylo dveře do vedlejší místnosti. To bylo zamčené, ale já jsem otevřel ego plastovou kreditní kartou. Další výhodou kapitalismu. Ji, vstoupil do pokoje, který byl identický svému. Pak ji opatrně otevřel dveře do haly.
  
  
  Ih měl dvě velké kluci v bílých tričkách s otevřenými límce a s železnými прутьями, které pravděpodobně schovala za pás.
  
  
  "Co za vzkaz, мучачо?"
  
  
  Nejprve viděli "Люгер", a pak mě. Nemají klesnout železné tyče, ho dávám jim za samozřejmost.
  
  
  "To yankees", - řekl, že jedu jeden. "To nebude střílet".
  
  
  "Vy jste už правишь námi, je prase. Коснись nás, a lidé na ulici разорвут tě na kousky".
  
  
  Pochodovali ke mně přes obývací pokoj. Je to jedna asi problémy v komunikaci s amatéry. Oni nikdy nepochopí, když jsi действуешь vážně. Každý rozumný ruské do této doby ticho напевал by "Волжского paddler".
  
  
  "Někdo tam na patře dole?" - zeptal se jí, když se blížili ke mně.
  
  
  "Nikdo. Nikdo nezachrání tě", - прорычал první.
  
  
  "To je dobře."
  
  
  Levá přední část boty první разлетелась na části. On je v šoku podíval se dolů na to místo, kde byly dva prsty ego nohy. Nyní v koberci byla díra.
  
  
  "Pozitivně není nikdo?" - zeptal se znovu a jeho zaměřila na ego pravou nohu.
  
  
  "Počkejte!"
  
  
  Železnou tyčí klesl na ego ruce na zem. Začátek druhé zvíře také vydal svou zbraň. Její vložil pistoli do pouzdra a zatřásl levou rukou. Jehlový spadla mi na ruku. Chlapec v zadní části se podíval na to, a obrátil se k útěku.
  
  
  "Prosím, nedělej to", - zeptal se jí.
  
  
  Tentokrát se zdálo, že mi důvěřují. Alespoň, že jsou velmi příjemné распластались ve sténání, když ji lehce dotkl ih drát se špičkou nože.
  
  
  "Vidíte, že jste udělali hodně špatných věcí, chlapci", - trpělivě vysvětlil jsem, обыскивая ih. "Ani nevíte, a urážet mě. Jak je vám známo, že její skvělý chlap. Jsi odhalí logické vyměnit peníze, a vy dva ne i stovky escudo. A co je nejhorší ze všeho, budete probudit mě, když se jí spát. Urážky, lži a hrubost, a to i na hodinu nebyl v tomto městě. Teď, samozřejmě, doufám, že budete mít možnost opravit to. Jeho řekl, doufám, že budete moci dělat to pro mě."
  
  
  Odina kolem nich si uvědomil náznak.
  
  
  "X ... jak?"
  
  
  "Řekni mi, proč jsi to všechno udělal."
  
  
  "My jsme jen dělníci. Nevíme nic o politice. A teď podívej se na mě, madre mia, bez otisků prstů. Co řeknu gin? Nic nevíme, jen jsme zaplatili nějaké peníze. Její vypouštím, pane. Jste hlupák ".
  
  
  "Ne, prostě profík, khem nejste vy".
  
  
  Jí byl rád, jak to zjistit. Jedna malá kůry порезалась, a začali лепетать, i když to málo, co věděli. Bylo mi tak škoda no, že jsem se vrátil jim železné tyče, a vypadal, jako by uniká, mumlal něco o сумашедшего američana.
  
  
  Bratři Garcia byly dvěma malými панками, které části pracovali na Pohyb Искьердо Revolutionario (MIR). Dnes ih šéfové byli na letišti při čekání na Белкева, takže když neočekávané osamělý host zaregistrujte se na patrech Белкева, bratři si mysleli, že zavedou nějaký vyšetřování. Nejzajímavější je, že oni doufali najít trasu Белькева na zemi, grafiku, kterou chilské vlády drží v tajnosti. Celkově ji našel tento incident lehce osvěžující a poučné. Dokonce lepší, než se zdřímnout si.
  
  
  Kdyby jen věděl, jak jsou sympatičtí chlapci Garcia ve srovnání s Alexandrem Белькевым.
  
  
  Soudruh Белькев jel po ulici v limuzíně spolu s prezidentem Allende a ego ministrem hospodářství. Do této doby komunistické křídlo vlády выставило dost státních zaměstnanců na vybudování ulice a mávali ухмыляющимся ruským návštěvníkům revmatismu. Může být příčinou унылых potlesku lidí byl nedostatek dobrého červeného masa v národních obchodech.
  
  
  Pak Белькев obklopen bodyguardy vyšlo kolem auta a vešel do hostince. Když prezidentské limuzíny отъехал, подъехало ještě několik aut s doprovodným Белькева. Její okamžitě si vzpomněl na briefing, který ji dostal štábu-byt AX:
  
  
  Alexandr Alexandrovič Белькев, 45 let, zvýšení o 5 stop 7 palců, nice 210 liber. Narodil se v Volgograd. Vzdělání získal v Volgograd gymnáziu Moskevském horském školy. Vojenská služba, asistent политрука letech 1944-45, je Osvobozen od úřadu za účast na zvěrstvech na berlínské pozemku. Rehabilitace a označení na sjezdu strany v roce 1954 jako mladého аппаратчика na хрущевской kliknutí. Přešel na Brežněva pak převrat. Mazaný, krutý byrokrat, kde ztráty dosahovaly dostala označení v Neustálé Politbyra z-za šokující sexuální apetit.
  
  
  
  
  To bylo zatraceně ироничная životopis. Během dobytí Berlína ruští vojáci бесчинствовали, zabíjení a насилуя město. Že, krejčí sakra mohl udělat Белькев upozornit na ego? Další podivný moment byl více intuitivní. Představitelé Kremlu mohli plánovat smrt milionů, ale oni vždy byly sexy ханжами. Jako části tyto dvě vlastnosti - vražda a sex šli ruku v ruce!
  
  
  Její popadl malého kufru s жилетом Белькева a vylezl nahoru na ego číslo. První věc, kterou jsem viděl, je důkazem, že Alexander Белькев, alespoň ne prudérní.
  
  
  Seděl eugene, nahé do pasu, s ego pásu visí dolů valí tuku. Měl угрюмое, špatně выбритое tvář. Ego kůže byla bílá jako život žáby, a блестела od oleje, který se втирали v nah rukou krásné dívky. A dívek bylo ne jeden. Disky, na kterém bylo máslo, bylo восточногерманский, soudě podle jeho акценту. Dvě kubánské dívky наливали Johnny Walker v sklenice na baru a ruská brunetka rozházené po měkkém křesle, její oči остекленели od nápojů nebo drog.
  
  
  "Muž, který oni volají Киллмастером", - прорычал Белкев. "Pojď dál."
  
  
  "Mám pro tebe gillett".
  
  
  Usmál se a držel ruce na stehna a němky.
  
  
  "Nemám teď čas na vesty".
  
  
  Jeho obsazení casey na konferenční stolek před ním a otevřel ji.
  
  
  "Pojď, pojď to s tím".
  
  
  Ruka Белькева přestal hladit. Ego bílá kůže se stala červená, a on zvedl křik.
  
  
  "Nic, co můžeme dokončit, dokud jí nedělám. Možná, že včera jste byli slavný Nick Carter. Dnes není více než běžný žoldák z KGB podle mého rozkaz! Jste pro mě špína, kterou ji můžu přijít, pokud ji chci. Pokud gillett mě nebude vyhovovat, pak se můžeš vrátit do své Ameriky. Ji nebudu ego teď aby si vyzkoušela. Její zaneprázdněn ".
  
  
  Moje ruka зудела, aby se chytit tuto horu sádla a flirt ji přes celou místnost.
  
  
  "Když se chystáte ego vyzkoušet?" - ponuré zeptal jsem se.
  
  
  "Podíváme se na to. A dokud jste moje osobní spy, pan Carter. Osobní vrah Alexandra Белкева".
  
  
  
  
  
  
  Kapitola čtvrtá
  
  
  
  
  
  Prezidentský palác La Moneda byla osvětlená jako vánoční naděje pro příjem. Vojáci z "Fuerza Mobil" seřadili u brány a hlídala území paláce s dostatečným počtem automatů americké výroby, potlačit malou revoluci. Poručík mě zastavil pro hledání, kdy vyšel její okolí stroje. Белкев odhodil emu ruku.
  
  
  "To je se mnou kolega Carter", - chlubil se.
  
  
  Při vstupu jsme prošli čestný strážné na helmy s chocholy. Robustní vousatý muž, který ji zná dr. Salvador Allende, prezident Republiky Chile, přivítal Белькева a strávil ego na místo ve frontě. Její втащил sebe a své attaché prostředí palem v květináčích.
  
  
  
  Hodnostářů: Velvyslanci, ministři, generálové a všichni politbyra Komunistické strany Chile, prošel v фраках a formě, aby pozdravili ruský. Na kubánské velvyslanec byl zvrácen star-recepce, a to není divu. Za pouhých šest let před tím, dr. Allende byl vůdcem partyzánské frontu OLAS, se sídlem v Havaně. Byl to muž, který doprovázel zbytky partyzánské skupiny, Že Guevara přes hranice s Bolívií.
  
  
  Ji vzal hrnek šampaňského u procházejícího mimmo číšník a opřel o mramorovou sténání, pocit je asi tak pohodlně, jako hmyz v pasti na mouchy.
  
  
  "Seňore, Carter, jak si myslíte, že byste mohl také přinést mi sklenici?"
  
  
  To byl jeden z kubánských dívek v harému Белькева. Její dlouhé černé vlasy česané dozadu na hřívu, доходившую do hýždí, a nějakým způsobem přitiskla se ke šaty s flitry, tak pevně, že to může dát člověku vidět ohýbání. U nah bylo olivovou pleť a tmavé oči, a pokud by v Prezidentském paláci a byla víc než sexy ženu, který ji viděl.
  
  
  "Jako šampaňské?"
  
  
  Ahoj, byl stejně nudný, jako já. Společně jsme vstoupili do sálu a zjistil, židle, za níž se v řadách stáli křesla.
  
  
  "Obávám se, že jsi rád Alejandro, - řekla.
  
  
  "Alexandru máš na mysli? Myslím, že ne, že je nás rovné. On se ti líbí?"
  
  
  Aby se uvolnil hej jazyk, není trvalo mnoho šampaňského. Сочувственное ucho se všem, že hej, co opravdu potřebujete.
  
  
  "Moje sestra a její byly v ženské ополчении v Havaně, když Alejandro nás viděl. Nám nařídil uspořádat ego se usaďte".
  
  
  "A ty jsi?"
  
  
  To скривилась.
  
  
  "V každém případě, je to lepší, než policie".
  
  
  Růže a její sestra Bonita byly dcerami v kubánské rodině, která se zabývá vlastnila jedním kolem nejoblíbenějších nočních podniků Havany, když Castro uzavřel město. Byly to neuvěřitelně krásné ženy, kteří mají všechny potřebné schopnosti a vkusu pro venkovní život v Las Vegas, ih atributy silně угасали kvůli hrubým apetit Alexandra Белькева.
  
  
  "Je mi dvacet let, a Боните dvacet dva. Od pěti let jsme обучаемся, jak tanečníci flamenca, a zpěváci cante hondo".
  
  
  "Je to těžké tanec".
  
  
  "Vy mi nevěříte. Si myslíte, že jsem jen nějaká děvka Белькева, ne? Příjmy tančit, já vám ukážu".
  
  
  Jeho jedním z jeho mluvčí v ruce.
  
  
  "Omlouvám se."
  
  
  Celou dobu orchestr hrál tvrdě, hráli v podstatě klidný valčíky, které mohl internalizovat i ty артритический diplomat. Růže s ohněm v očích přišla k vedoucím orchestru a zašeptala emu na ucho. Muž přikývl a usmál se, pak se obrátil s dopisem ke svým hudebníkům.
  
  
  Když заиграла skupina, Strauss změnili na зажигательный bit flamenco. Rose zvedla jednu ruku vysoko nad hlavou, a щелкнула prsty. Její обтягивающее šaty облегало její plnou hruď a извилистое tělo. Okamžitě v davu se objevili tanečníci, a začali kroužit kolem nah, nadšeně zatleskala.
  
  
  Oči Růže отрывались mě, ale její podpatek trhané bouchání na podlaze бального sálu. Ee sexualita naplnila velké místnosti, nutí ji pulsovat v rytmu гитарам. Když se otočila, její dlouhá černá hříva hlava ve vzduchu, взмахнув bičem. Stovky oči byly zaměřeny na ní, a ona tančí jen pro mě. Ji, byl její volání. Když to задрала sukni pro bouřlivé vyvrcholení, ji viděl nohy ee krásné tanečnice, jemné a сужающиеся, jako u mladého krásného chlapa. Když skončil s vysoko zdviženýma rukama, sál explodoval potleskem, včetně mé.
  
  
  Každý muž tam musí být, snil fyzicky uchopit ji na místě, a oči díval se za ní, když se vrátila ke mně. U mě čekal ee studený hrnek šampaňského.
  
  
  "Teď už mi věříte, pane Киллмастер?"
  
  
  "Věřím, že jsme s tebou выпьем. Na Růži, беллисиму míč".
  
  
  "A tobě - ona zvedla hrnek - prvního muže, kterého jí někdy vybavení tančit pro деснуды".
  
  
  "Деснуда" znamená "nahá", a to mohl jen představit, jaký vliv na mé pocity bude mít nahá a taneční Růže.
  
  
  Skupina se vrátila k вальсу. On se prudce zastavil a obrátil se do státní hymna republiky. Při tom se všichni otočili ke vchodu do sálu, kam právě vstoupili prezident a Белькев. Allende přijal tuto čest, trpělivě a s humorem. Malé zavřenýma Белькева inspekce taneční sál, až jsme našli Růži, a snížil, když viděli, že ona se mnou.
  
  
  Mimochodem, prezident cítil úlevu, když ruské odešel od něj. Белькев pronikl mračny sluneční skrze tanečníky k Roze.
  
  
  "Co uděláte s tím империалистическим zabiják?" on požadoval.
  
  
  Růže пожала krásnými rameny.
  
  
  "Jste sami řekli, že to byl tvůj soukromý špión, tak proč
  
  
  nemám být s ním? Kromě toho, je to velmi dobrý ".
  
  
  "Držte se od stěhoval se dál", - nařídil mi Белькев v ruštině. "To je pořádku."
  
  
  "Já tomu nerozumím. To yankees. Jak můžete nařídit mu bylo, co mám dělat?" - zeptala se mě Rose s celým vytrvalostí člověka, který vypil příliš mnoho šampaňského.
  
  
  "Je to jen hitman. Jeho ministr a dávám rozkazy".
  
  
  "Položit zlatou medaili na prase, a máte vše stále prase", - komentoval to na kubánský španělském jazyce.
  
  
  Růže хихикнула tak silně, že málem upustil ji svou sklenku. Белькев zuřil a zeptal se, co jsem řekl.
  
  
  "Ten zlobivý muž", - поддразнила to.
  
  
  "Rose, tvá stehna - to je chladná řeka a její velmi chci pít", - pokračoval její.
  
  
  "Velmi zlobivý", - vybuchl v smích ee.
  
  
  Lidé se začali dívat na nás, a Белькев s obtížemi ovládl se.
  
  
  "Buď zticha a drž se dál od mé ženy", - objednat on mě znovu.
  
  
  "Já jsem vůbec nechat tě v klidu, pokud jsi jen odnášet tento gillett, který se ji snažil ti dát." Ji zvedl emu casey mluvčí.
  
  
  "Tato hloupá věc. Proč by se měl o to starat?"
  
  
  "Белкев, - řekl to bez jakéhokoli humoru v hlase, kdyby ji teď zadaný další úkol, ji mohl zabít tě." Najednou do mého "Люгер" tlačil ego okrouhlý život, pohyb bylo skryto před ostatními hosty přijímá. "Zabít vás, bez váhání, a ty nic nebudeš s tím nic dělat".
  
  
  "Jsi blázen!"
  
  
  "Jsi začala druhá, kdo to řekl dnes. Ne, já nejsem blázen, já prostě nebaví si s tebou hrát hry. Pokud jsi teď není оденешь tento gillett, jí nechám". Prostě řeknou nadřízeným, že jste odmítl spolupracovat."
  
  
  Белькев se podíval na kovovou tyč, pevně прижатый na ego břichu. To se ochladí, a to téměř viděl, jak to myslí.
  
  
  "Dobře, Carter, ji zkusím. Vše, co libo, jen bych se zbavit tebe."
  
  
  "Люгер" se vrátil do pouzdra, a šli jsme ven přes boční dveře. Белкев jeden pohled zvedl ruského velvyslance a pár ego bodyguardi. Rose šla v závěsu.
  
  
  Jakmile jsme vyšli na chodbu, Белькев se zeptal velvyslance, mají už rusové palácem.
  
  
  "Vše, co chcete. Je to přání prezidenta".
  
  
  Vynikající. Kde můžeme najít místo pro soukromé? "
  
  
  Velvyslanec byl худощавым osoba trpící dyspepsií. Ve smokingu vypadal jako растерзанный, nervózní mrtvolu.
  
  
  "Chápu, že naši hostitelé mohou být uražen, pokud jsme вторгнемся ve vládní úřad. Nicméně pod palácem, je tam velký prázdný suterén, kde se dříve obsahovaly politické vězně".
  
  
  "Nemyslím si, že se nám to třeba", - zasáhl jsem.
  
  
  "Ale já si myslím, že ano," řekl Белькев. "Pak je naší malé transakce, můžeš pokračovat v cestě. Ty jsi mi více nepotřebujeme".
  
  
  Puzzle palace vazby chyběl nás po úzkém schodišti. Hlavní náměstí Prezidentského paláce mohly být osvětleny a jsou naživu, ale schodiště a sklep, který je vedl, byly otevřeně kolem hororu. Žárovky v kovových klecích se vztahuje páchnoucí chodby. Zvuky orchestru zmizely, звяканье skleniček s šampaňským nebylo, a všechno, co jsme slyšeli, to klepání na našich patách a nejmenší běží potkanů.
  
  
  "Tady, - řekl hlídač. Jeho, všiml si, že na jeho límci byl červený znak komunistické strany Chile. To znamenalo, že on byl vojenský, a jeho nemohl očekávat od něj milost. Otevřel železné dveře.
  
  
  Uvnitř nebylo elektrické světlo. Místo toho lampa baterie-poháněl отбрасывала matný kruh. Ji viděl na dálku, sténání dva rezavé poutech, visící z kamenných bloku. To nebyla koupelna, to bylo vězení.
  
  
  Její zeptal se. - "Co, krejčí sakra máš za lubem?" Když ji otočil, jeho, uvědomil si. Strážce velvyslance наводили pistole mi ve skládání dolar.
  
  
  "Задай hloupý vývrtku..." odpověděl ji a sám se nahlas. "Mimochodem, můj zabíjení vynáší rozsudek smrti nějakého přivítají na své vlastní kluky. To nebude vás velmi populární, když se vrátíte domů".
  
  
  "Upřímně říkám, pan Carter, myslím, že jsme byli příliš ochotni vyměnit tucet těl ve vašem. Ale já nemám na mysli zabíjení vás. Vyberte vašemu casey".
  
  
  Její měl bych vzdát hold Белькеву na tento krok. Ona byla jediným člověkem v celé Jižní Americe, který věděl, jak otevřít casey mluvčí, bez zvětšovat se. Klíče od hradu nebylo; zařízení představoval není co jinak, jak elektrický kontakt, přiložený k осколочной взрывчатке. Ji vytáhl plastovou zavírací špendlík a sáhl ji pod víko; případ odhalil.
  
  
  "Vidíš, Růže, to opravdu nechápu Mistr vraždy", - zavrčel on, představovat телохранителям pohybovat vpřed. "Má pistoli a nůž, vázána na ego levé ruce. To vše v ego records".
  
  
  Je mi svlékli bundu a košili, vzal si zbraň a
  
  
  притащили mě sténat. Každý kolem nich зажал jeden kolem mých rukou pouty.
  
  
  "Jak se ti to líbí, Киллмастер?" - gloated Белькев. "Spojené, jako hlupák? Dokonce můžeš zabít zaměstnance KGB místo své oblíbené Sekery?"
  
  
  "Myslel jsem, že jsi řekl, že chtěl mě zabít.
  
  
  "Ach, jeho ne. Musíte pochopit, že jsem nikdy neměl rád tento nápad vzít neprůstřelnou vestu od vás, američanů. Myslím, že pokud by gillett nebyl neprůstřelnou? Že, pokud by jí vyšel v davu a myslel, že to bylo tak, a by byl zabit první попавшимся blázen na hnát? Není to, že by bylo zábavné kousek pro AX? Jí by byla mrtvá, a měli byste být v bezpečí ve svém letadle. Ne, nejsem tak naivní, pan Carter, budeš muset dokázat mi, jak dobrý tvůj gillett ve delle. "
  
  
  "Jak to může udělat, když je upoután na sténat?" - zeptala se Rose.
  
  
  "Velmi jednoduché," odpověděl Белькев. "Pokud bude ještě naživu, ho vezmu gillett. Pokud ne, ji přišel gillett zpět ego a tělo".
  
  
  Pocit chladu zaplavila mě. Že, pokud se celý tento plán byl plánem Хока? Shrnul bych to Белькева falešným жилетом? Ji, věděl, že mysl Хоука vždy byl plný rafinované nápady, a pokud se tato povede k opačným výsledkům, její dozvědět o tom prvním.
  
  
  Stráže вынули gillett kolem кейса a обернули mi na prsa. Vypadal dokonce mnohem silnějším, než když ji držel ego v ruce na letišti v Delaware. Její zaobíral otázkou, zda je dost to je trvanlivý, aby odrážely záběr 22 měřidla, nemluvě o kusu olova z automatu.
  
  
  "Myslíš, že se americkým prodejcem, Киллмастер. Prodejte mi váš náklad".
  
  
  "Já jsem nemohl zajímá vás vysávání, ne?"
  
  
  Stráž podal Белькеву své zbraně 45-měřidla. Белькев tlačit zpět uzávěr tím, že na místo první kazetu.
  
  
  "Vždy se smyslem pro humor", - sarkasticky komentoval to.
  
  
  To нацелил objemný zbraň mi do centra hrudi. Nikdo nám řekl slova; dokonce krysa, náhle mlčí. Její připomenout, že automat 45-měřidla byl vytvořen s cílem zabít šok, když americké морпехи zjistili, že ih běžné střelné zbraně nemůže zastavit берсеркских kolegů pošuk během povstání na Filipínách. Podobné podivné fakta přicházejí na mysl, když se podíváte do malé pistole 45-měřidla, a vše, co můžete udělat, je držet tak, jak je možné klidnější.
  
  
  Došlo k blesk a současně obří pěstí praštil mě do sténání. Zdálo se mi, že hrany jsou v ohni, a to není dýchal. Můj život сжался u mě na krk. Pak se ozvalo cvaknutí, když je nová obálka stála na místě. Můj cíl-piano покачивалась.
  
  
  Tentokrát ji neviděl zbraň, ale viděl, jak černá hvězda explodovala na bundu nad mým srdcem. Skládací dolar екнуло, a v plicích chyběl odběr vzorků vzduchu. Když se jí podíval na Белькева a další, nemohl soustředit ih. Její slyšet polekaný výkřik Růže a vágní viděl, подхалимскую úšklebek Белкева. Moje nohy дергались, jako u loutky, když se jí snažil obnovit rovnováhu.
  
  
  "Žádná krev", - řekl sám. Prostě šok a nedostatek odběr vzorků vzduchu. Její živé.
  
  
  "Gillett, zdá se, dělá svou věc" - povzdechl si Белькев. "Nicméně, neexistuje žádná záruka, že někdo se pokusí zabít mě hnát. Ji chci vidět, jak tato, švédy vydrží ránu kulomet".
  
  
  "Soudruhu, uspořádání bylo velmi přesné", - zasáhl velvyslanec. Řazení Белькева k гротеску ego začínal děsit. "Američané řekli nám, než připomínající kulomet".
  
  
  "Samopal", - opravil Белькев. "Malý".
  
  
  Za zbraň byla odeslána, puzzle ostraha. Белкев vzal jeden kolem mých cigaret a objal Růže v pase.
  
  
  "Líbí se ti moje chuť k ženám; líbí se mi tvůj chuť k cigaretám".
  
  
  "Co se stalo v Berlíně, Белькев?" Její выплевываю slova s prvním dechem. "Co jsi dělal ve válce, která se zabývá donutila ih rozebrat tě?"
  
  
  On nebyl překvapen, nebo naštvaná. Byl hrdý.
  
  
  "Byla to jen malá hra, velmi podobná této. Ale u chudých hlupáků nebylo neprůstřelné vesty. Nebyl by žádný problém, kdyby ji nezabil kamarád omylem. Je to jen развлекался a pil. Uvědomuješ."
  
  
  "Ano, znám."
  
  
  "Pro estestvenno. Kolik lidí jsi zabil? Sto? Dvě stě?"
  
  
  "Není to tak. Není způsob, jak silné otřesy".
  
  
  On zrudl, ale pak se mu vrátil klid. "Víte, to je mnohem těžší cíl na kulomet, - řekl on.
  
  
  Stráž se vrátil s pistolí, který hotel Белькев. Белькев ho zkontrolovat, aby se ujistil, že obchod je kompletní, a pak se pustil pojistka. "To bylo tak snadné, tak snadné", - řekli mi ego oči. I když gillett není разорвется při nespravedlném zkoušce, při sebemenším заминке ramene sprška kulek dostanou se mi do obličeje.
  
  
  "Prosím, buďte opatrní", - požádal velvyslanec
  
  
  
  "Je to dvojnásob, - pomyslel jsem si. Ale jí nic neřekl.
  
  
  Белкев затушил cigaretu pod nohy a přitiskl automat k břichu. "Proti jakékoli známé zbraně", - ozývá se ozval hlas v mém mozku. Růže всхлипнула. Белькев stiskl spoušť, jako by se zabýval s ním láskou.
  
  
  První kulka narazila do zdi vpravo ode mě a vytlačil vzor na mé straně. Příliš vysoko! Její myšlenka. Kamenné střepy poranit mi ruku. Pak sprej šli otevřeně na úrovni očí. Její prudce se odvrátil od výstřelu, který spadl mi do ucha. Ji čekal mezi миллисекундами další kulky, on, která se zabývá разнесет své lebky až ke stropu.
  
  
  Místo toho gillett začal tančit, couvnout a kmen pod teplou hradem automat. A znovu vzduch letěl kolem mých plic. Moje nohy se zoufale napjaté, aby nedošlo k pádu střemhlav do smrtící déšť. Nepravidelný vzor se přesunula na stěnu na levé straně ode mě, trhá kámen.
  
  
  Palec Белькева nás na sekundu není отрывался spouští od háčku, a otočil se automat zpět ke mně. Látkové vesty bylo úplně oddělit od plastové desky, desky, které teď byly deformované a potažené рябинами. Vydané kuličky tvoří tečku na mém krku. Se mi podařilo chytit první pohled Белькева. Ih to nebylo ani v očnicí není. Oni se vrátili do Berlína a opět sledovali třást tělem německých válečných zajatců, kterých se искалечил k nepoznání. Samopal už se chystal vejít. Ránu za ranou обрушивались na mě, ještě větší ohýbání desky, hrozí úder ih.
  
  
  Podařilo se mi udržet od pádu. Pak se její, uvědomil jsem si, že to více nejde mi do obličeje. Malé kuličky рвались otevřeně na střed vestu, že jde dolů od prsou k břichu a částí níže. Protože gillett byla šitá na nižší rozsah Белькева, prakticky byl zakrývání mě až do třísla. Přesně to, a všiml si Белькев, a to tak, že se chystal dát nit Nick Cartera; žádné rozkazy shora nemohli zabránit emu znovu prožít největší triumf. Kulky již забивались o spodní okraj потрепанного vestu. Ji, věděl, že ochrany již není - a není již naděje.
  
  
  Белькев snížila mozku na poslední dovnitř, нацелив ego upřímný mi mezi nohy. Ego tvář byla вспотевшим a brilantní. Nic se nestalo. On znovu stiskl spoušť. Pak se utrhl časopisů.
  
  
  "Je to opuštěné a umístění. Přines mi ještě jedno!" - прорычал on ochranky.
  
  
  Hypnotické kouzlo, zastavené ve vězení, bylo rozbité. Velvyslanec prudce zavrtěl hlavou. Dokonce i bodyguardi vypadali špatně od napětí.
  
  
  "To bude vypadat velmi divně. Jedna věc je půjčit zbraň, - řekl hlídač, ale požádat o více munice způsobí problémy".
  
  
  "Soudruhu, musíme se vrátit do vstupní haly, - zasáhl velvyslanec. - Už jsme pryč příliš dlouho. Bylo by urážkou, kdyby jsme ztraceni".
  
  
  "Ani já jsem skončil!" - vykřikl Белькев.
  
  
  "Prosím, prosím, vzpomeňte si na sebe, soudruhu Белькев. Jste dokázal můj názor. Gillett funguje". Velvyslanec se podíval na mě a rychle se odvrátil. Zajímalo by mě, co za podívanou to udělal. "Nyní ji musí trvat na tom, aby jsme se vrátili. Маоистские bandité budou příliš mnoho pozornosti věnovat vašemu nedostatku. Oni jsou, pravděpodobně, teď se snaží přizpůsobit prezidenta proti vám".
  
  
  Samopal spadl kolem ruky Белькева na kamennou podlahu. To встряхнулся a otřel носовым kapesník pot z tváře. Růže se stala přistupovat ke mně, a velvyslanec znovu tlačil ji do náruče strážce.
  
  
  "Pojďte, soudruhu, - konejšivě řekl velvyslanec. "Napravte svůj klid. Řekni mi, co prezident řekl něco, co jsem ve frontě? Řekni mi všechno o tom."
  
  
  On přikývl jeden z osobních strážců. Hulvát procházel přes podlahu a stáhl mě gillett.
  
  
  "Nechutné prase", zašeptal, takže jsem vázaný sténat.
  
  
  Pokud to bylo útěchou, její, věděl, že nemluvil оборудова mi.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola pátá
  
  
  
  
  
  Pár důstojníků pravidelné armády отвезла mě zpět na pokoj, v hotelu, na занавешенном limuzíně. Oni s omluvou füssing kolem mě, dokud ji není zahnal ih a není se zapojila do práce sám.
  
  
  Mé ruce byly перекрещены s povrchní порезами, a na krku měl několik popálenin od остановленных жилетом kulek. Ale co je ošklivé projevil, když ho, podíval se na svou hruď a života. Její vypadalo tak, jako by se dostal do rvačky. Bylo sto černých modřiny; Jeho jemně ощупывал zlomené žebro. Ji vidět, že velmi silně znetvořený těla, a na okamžik u mě vznikl příliš jasný obraz mého vlastního těla, odporně zdeformovaného, pokud gillett se porouchal. Můj život se málem převrátil.
  
  
  Белькев! Pokud bych ji mohl někdy sehnat ego, to by byl
  
  
  mrtvý ministr obchodu.
  
  
  Několik porcí lepicí pásky se obnovil krevní oběh mému pacientovi na tělo. Každý pohyb přinesl mi novou bolest a nové příležitosti zaživa stáhla kůži z ruštiny. Její se snažil usnout, ale bez bolesti to nebylo možné, tak ji probudil, když viděl, jak se otočila klika. I přes protesty mých ушибленных svalů, jeho vyklouzl kolem postele na den.
  
  
  Vešla postava s pistolí. Moje ruka je jako sekera, postele na zápěstí útočníka, a zbraň letěl na podlaze. Jedna ruka objala ego na krk, přeruší ego dech, a druhý jejíž obrovská finanční větev obepnula ego trupu, chytit to, co jsem očekával od тучной prsa soudruha Белькева.
  
  
  Moje ruka sotva соприкоснулась, když ji si uvědomil, že si vzal ne toho muže. Ve delle to byl vůbec člověk. Její otočil ji, зажал hej ústa rukou. To byla Rose.
  
  
  "Byl jsi měla zabít mě?" - zeptal se ho s nějakým překvapením.
  
  
  Ona záporně zavrtěla hlavou, a viděl hněv namísto strachu. Ji dal pryč ruku.
  
  
  "Vy jste opět ошибаешься se o mě. Její strach o tebe. Její ускользнула od Alejandro, když se opil, a to vrátit to na vás".
  
  
  Její zařadil svatý a sklonil se, aby zbraň. To bylo opuštěné a umístění. Když ji zvedl, Růže vytáhla dlouhý jehlový kolem svého úkrytu mezi její prsy. Otočila ego rukojetí směrem ven a sloužit mi.
  
  
  "Díky".
  
  
  "Podívej se na sebe, ubohé stvoření. Tě navždy v nemocnici."
  
  
  Ona nesměle se táhla, aby se dotknout mé hrudi, a pak rychle отдернула ruku.
  
  
  "Bestie!" - прошипела to a pokračoval k dalším prudce odhadů charakteru Белькева.
  
  
  "No, my jsme s tím zajedno. Alex Белькев není Albert Schweitzer".
  
  
  "Co ty teď děláš? Zabít ego?"
  
  
  Viděla, jak mě láká tato myšlenka. Její, zavrtěl hlavou.
  
  
  "Ne tentokrát. Zítra to vrátím do Států."
  
  
  "Vezmi mě s sebou. Mě a mou sestru".
  
  
  Tato nabídka mě заморгать.
  
  
  "To neznamená, že jsem nesouhlasí s revolucí Fidela", - rychle řekla. "Jen jsem tanečník, ne ополченец. Pamatujte si, vůdce orchestru? Její věděla ego s nimi fretka, jak to hrál můj otec. V New Yorku existují stovky dalších lidí, které znám. Pokud by to, jen by si místo tam nemám nebyl by žádný problém. Ji mohl pracovat v noci a vést domácnost pro vás není když ".
  
  
  "Mám služebník, který dělá to otevřeně hned. Myslím, emu se nebude líbit konkurenci."
  
  
  "Nebudeš odnášet já?"
  
  
  "Nemůžu. Možná, že v jiný čas".
  
  
  Zdálo se, že část ducha opustila ji. Její nalil čerstvý nápoj a připravil pro nah.
  
  
  "Kde teď Белькев?" Její zeptal se.
  
  
  "Na večírku. On si myslí, že tam žena jednoho kolem ministrů, kterého se může svést. To zhýralec".
  
  
  V USA bylo jaro. Zde, v Chile, začal podzim. Chladný vánek prošel podél bulváru Bernardo O ' Higgins a foukal do místnosti. Růže s povzdechem допила a natáhla.
  
  
  "Musím jít."
  
  
  "Není navždy. Zůstaň tady dnes večer".
  
  
  Úsměv prorazilo linii skrze její melancholii.
  
  
  "Já jsem netušila, že můžeš něco udělat ve svém současném stavu".
  
  
  "Jsi na ni zapomněl. U něj došly kulky".
  
  
  "Ano, on to neudělal."
  
  
  Růže je nyní široce улыбалась. To přešel pokoj na den, заперла ji a konference bojů. V полумраке ji, slyšel, jak její šaty шуршит na podlaze, a vágní viděl, jak vyšla, kolem bílé mlhy kalhotky.
  
  
  Jeho bench press na listy, když Růže chytře оседлала mě. Její zralé prsa houpající se a konejšivě se dotkl mých prsou, když se naklonila se ke mně, aby mě políbit. Naše ústa se otevřela, a my jsme hluboce se políbili, naše vášeň odmítla ošklivost noci. Disciplína tance dala ee tělo unikátní kontrolu nad svaly, a to představovala эротическую směs chladný a teplý, pevné a měkké.
  
  
  Celá romance Havana, jaké to bylo dříve, spočíval v kráse a zručnosti Růže. Mé tělo se už cítily bolest. U mě byl přímo takový obrovský sexuální hlad, který se stane pouze tehdy, když jste s ženou, která se zabývá, jak víš, může uspokojit ego. Celý noční můra chilskou misi stálo to za to, naučit se ji v noci.
  
  
  "Ano, pane", - to задрожала potěšení.
  
  
  Ji držel ee olivové satin boky, když se naklonila se ke mně mi vstříc.
  
  
  "Белькева ne, - zašeptal jsem. "Nám AX, nám KGB. Jen my. Řekl jsi mi, že chceš tanec pro mě. Tancuj teď".
  
  
  Bledý sergej z okna огибал její tvář a струился na prsou a břichu. V mých rukou její boky скручивались a вздымались, málem сбив mě z postele, ale o vytlačení všech hlouběji a hlouběji do nah.
  
  
  "Udělej to navždy. Udělej to navždy," - prosila ona.
  
  
  Její boky se náhle обхватили mě, a mě zaplavila horká, обжигающее pocit. Slepě ji vydal na Růži celý můj сдерживаемую vztek. A v pře lásky, napětí a hněv se změnil v něco jiného, něco sladkého, a утоляющим žízeň, než něco, v čem oba jsme zoufale potřebujeme.
  
  
  Později noční vzduch ochladí naše tělo. Můj gól покоилась na jednom kolem jeho boků, a rozdělili jsme sklenici lepicí pásky, vyrovnávací mezi její prsy.
  
  
  "Nemůžete uvěřit, jak dobře to bylo pro mě, Nick". Řekla to tak tiše, jako by mluvil sám se sebou. "Když se dívka cestuje s takovým mužem, jako Белькев..."
  
  
  Její otočil hlavu a podíval se mimmo prohlubně mezi jejími prsy, mimmo skla a ee tvář.
  
  
  "Tobě není třeba více mluvit, Růže".
  
  
  Naklonila se ke mně, aby se dotknout mé hole.
  
  
  "Budu tančit pro tebe kdykoliv, jak chcete. Ho mohla milovat takového člověka, jako jsi ty".
  
  
  "Shh".
  
  
  Je to veselý, dobromyslný zasmála.
  
  
  "Jste velmi laskavý k matematice a jménem Киллмастер. Jeho, doufám, že někdy přijedete na Kubu".
  
  
  "Nevím kdy, ale já ji popíjet za to".
  
  
  Ji zvedl sklenici s ee prsou. Mezi její prsy vzniklo vlhké prsten, a naklonila se ke mně, aby políbit toto místo. Ruce Růže обняли mě.
  
  
  "Mohl byste to udělat znovu?" zeptala se. "Pokud je to vám přinese příliš mnoho nepohodlí..."
  
  
  "Ergoterapie", - řekl jsem. "Můj šéf je pevně věří v to."
  
  
  
  
  
  
  Kapitola šestá
  
  
  
  
  
  Letoun, který na mě čekal na vojenské základně v blízkosti Santiago, a byl s hvězdou chilské LETECTVO. Její vyjádřil nějaký překvapení, o tom, ale protože u pilota byla správná hesla, to vzal скафандр a helmu a vyšplhal do zadní části letadla.
  
  
  "Myslel jsem, že mě bude čekat na letadlo usa", - si všiml, její interní komunikace.
  
  
  "Říkalo se, že včera v noci v paláci se něco stalo s američanem. Když odejdete tak nikdo nevšimne. Její musí odpojit a mluvit s věží".
  
  
  Třaskavý rozhovor mezi pilotem a kontrolní zní stejně v jakémkoliv jazyce. Její poslouchal rivne tak, aby pochopili, že máme trasu letu pro pacifik hlídka, a to znamenalo, že letadlo je pravděpodobné, že přistát trochu vyšší pobřeží, kde její schůzku svůj stálý kontakt.
  
  
  "Azul Numero Cinco Cinco Tres, rozlišení tiene..."
  
  
  Poslední slova hlasy ve věži byla přehlušena řev motoru tryskového letadla. Křídla Padající hvězdy колыхались, když jsme выкатывались na šířku. Jak a výzbroj všech zemí latinské ameriky s výjimkou Kuby, to byl zakoupen v USA подержанным zbraní za zvýhodněné ceny. Nicméně, na rozdíl od některých jiných národů, chile držel své letouny отполированными do jasného světa uvnitř a vně.
  
  
  Můj gól запрокинулась, když letoun vzlétl z dráhy. Na chvíli nás odradit tření na zemi a pak jsme взбирались v modré obloze, o němž básník národní hymna Chile. Ve výšce 10 000 stop tlak mírně klesl, a nos letadla пригнулся dost низменному, aby ji mohl vidět, že jsme létající upřímný nad hlavním městem.
  
  
  "Каллампы, houbové chaty", - řekl pilot, když jsme se blížili k silné, temné kraji chaty na okraji města. "Říkáme ih tak, protože se objevily přes noc. Když Allende stahl prezidentem, všichni chudí kolem vesnic přijeli do Santiaga, protože si mysleli, že to jim dá peníze a zemi. Žijí tam již dva roky, protože nemá žádné peníze, aby se jejich ruka ".
  
  
  Jedno křídlo наклонилось, a my накренились nad staromódní budovami obchodní čtvrti Santiago.
  
  
  "Bohatí lidé jsou buď uprchli se svými penězi, a to buď poslali ih v Argentina nebo Uruguay. Před sedmdesáti lety to bylo velmi bohatá země. Víte, že se z nás bohatými? Byli jsme největším světovým dodavatelem dusičnanů. Hnojiv. Hnoje. Pak umělé. byly vynalezeny hnojiva, a trh se zhroutil. Takže podívejte se na nás, lotyšů ve vlastním hnoje ".
  
  
  Křídlo znovu опустилось, a já jsem viděl, že jsme nad prosperující čtvrtí města pro zástupce vyšší třídy.
  
  
  "Náš nový prezident řekl, že popírání sebe v prezidentském paláci, protože je příliš velký pro komunistického prezidenta. Tak to zůstane zde, ve čtvrti Providencia".
  
  
  Ukázal na malý, elegantní městský dům. Její všiml vyhrnutá tváře strážců, прищуривающихся na letadlo. Skončili jsme облет města a pokračovali v pohybu k oceánu, Tichý oceán vypadal tak v klidu, jak a ego název.
  
  
  My regulace rychlosti, dokud pobřeží se stala bezmála samozřejmou. Pod námi se houpal rybářské lodě. Pak letadlo v pohodě, otočil se od severu na jih.
  
  
  Co se děje? "- zeptal se jí." Její myslel, vedete mě k mému kontaktu na sever ".
  
  
  "Mám jiné příkazy".
  
  
  Objednávky? Její zkontroloval ukazatel hladiny paliva na liště. On byl plný. Alespoň, že není schopen katapultovat a opustit mě v летающем rakvi.
  
  
  "Rozkazy od někoho jiného?"
  
  
  "Nebojte se, pane Carter. Já nebudu hrát hry v kabině s někým s vaší pověstí. Půjdeme na jih, protože to je to místo, kde vás chce AX. Jediný radar, který nás může chytit teď - je to Vlastní Síla působí, a spolupracujeme. Já nevím, proč jste tam potřebovat, kam ji, vás vedu, a nechci to vědět ".
  
  
  Její pochopil. V té době, jako obyčejný voják v chilské armádě sloužil jen jeden rok, piloti v RAF byli profesionálové. Červené jen začaly zavádět své lidi v ego řad.
  
  
  Dlouhé pobřeží se zdálo nekonečné, ale konečně jsme začali ztrácet výšku, a dole ji viděl ta jižní je místo, kam může jít člověk, pokud to není plave nebo ne, v sále, v Antarktidě; je křivka cípu Jižní Ameriky, která se zabývá tzv. Ohnivá celém hotelu, stejně. Jsme přistáli na základně LETECTVA Punta Arena. Když jsme šli ven na rovině, studený vzduch прорезал naše скафандры.
  
  
  Sám vzduch byl šedý od chladu, хлынувшего s polární čepice. Důstojníci набросили mi na ramena тулуп a jeep jede do nejbližšího štábu armády.
  
  
  "Vítejte v Jižní divize", - přivítal mě malý šlachovitý generál, když mě dodali ego spartan úřad. V rohu místnosti seděla пузатая trouba, ale рюмка brandy, kterou mi nabídl, ihned согрела.
  
  
  "To není přesně to místo, kde ji měl v plánu být", - komentoval to.
  
  
  "Upřímně říkám, to taky neexistuje, - odpověděl, - ale, pane Prezident se rozhodl poslat některých kolem nás, důstojníků v Santiagu, v tento opuštěný konec světa. Nazýváme to Sibiří", - mrkl na to. "Солдатская osud není šťastná, a? A zima teprve začíná".
  
  
  Vešel pobočník s antukovým nočník s тушеным masem a буханкой chleba.
  
  
  "To není dobrý eda pro ty, koho baví v Prezidentském paláci", - přišel generál.
  
  
  "Ale nikdy nevíte, co přesně jsi chtěl získat," řekl jsem, když jsme tuto hru na židli.
  
  
  "Já vím." To переломал bochník chleba na polovinu a dal mi polovinu. "Odpustit, že není se představil, ale já si myslím, že bude lepší, když nebudeme říkat jména. Tě tady nemusí být. Pokud by jsi tu byl, musel jsem tě zatknout. Oficiálně, samozřejmě".
  
  
  Guláš byl jednoduchý, ale dobrý a my jsme skončili ego láhev červeného chilského vína.
  
  
  "Předpokládejme, že jste opravdu řeknete mi, proč to tady", - navrhl jsem na konci naší поспешной jídla. "Začínám se cítit fotbalovým míčem, skákání si kolem jednoho oba konce země na druhý.
  
  
  "Je možné, že v honbě za divokými гусями", - myslet na to. "Ale to může být peking husa. Bylo mi řečeno, že jste dobrý jezdec".
  
  
  "Můžu zůstat."
  
  
  "Budeme potřebovat veškerou dostupnou zkušený ruku, a bylo mi řečeno, že není nikoho více schopného než vy. Vezměme si, že je to vzrušující událost rutinní součástí vašeho zvláštní úkoly jménem našich dvou zemí. Jak bylo plánováno, budeme společně bojovat s nepřítelem.
  
  
  Jeho divil, schválil už Hawke tento malý набегу z mé strany. Byl on nebo ne, je to nic, co bych mohl udělat, než použít situaci nejlepším možným způsobem, a připojit se k ní.
  
  
  Prošli jsme kanceláře generála радиорубку. To byl plný důstojníků, ih pozornost byla věnována na zprávy, které obvykle přicházejí na přijímač.
  
  
  "... Míří k Boca del Diablo... patnáct, nejvíce dvacet..."
  
  
  "Země je rozdělena na čtyři vojenské jméno. V každém je jmenovité oddíl", - informoval generál. "Samozřejmě, že všechny jednotky nedostatečný, protože u vlády tolik vojáků střežící dolu. Ale nikdo tac nedostatečný počet, jako jsme my. Vláda si myslí, že můžeme něco udělat tady s jedním кавалерийским o pluku, ale замерзнем smrti. Může, u nás to je překvapení."
  
  
  "... Teď замедляемся... určitě se přibližuje k ih tábora".
  
  
  "Co je to za překvapení?" - zeptal se jí malého generála.
  
  
  "Hlas uvidíš."
  
  
  Znovu se objevil pobočník s párem отороченных kožešinou kabát. Generál nasadil jeden open radostí, a on viděl, že ostatní důstojníci na mě zírají závistí.
  
  
  Když jsme došly na území kasáren, její, spatřil jsem, že na nás čekal olivově zelená vrtulníku, ego šrouby se pomalu točí ve větru. Vstoupili jsme do něj, a jakmile jsme se odebrali nohy, vrtulník odpoutal od země, prudce тянувшись dozadu a nahoru.
  
  
  Fire celém hotelu - skalnatý mys, který je vhodný pouze pro chov ovcí. Chomáče mlhy se plavili otevřeně nad námi.
  
  
  Jsme vystoupali do nebe, a my прорезали ih, ale nikdy přesáhnout vyšší padesát stop nad zemí. Jsme létající nad skalnatými útesy, řídit ovce do údolí.
  
  
  "Věděli jsme, že něco není v pořádku, když se objevily МИРисты", - křičel generál přes hluk rotorů. "Oni byli zaneprázdněni zabavení farem po celé krajině - kromě zde proto, že tam vzít? Zde jsou si všichni rovni a mají svůj kompletní podíl chladu a kamenů. Takže jsme byli za nimi v domnění, že oni mohou pokusit se vyhodit do vzduchu několik letadel, nebo se pokusili spáchat útok na naše arzenál zbraní požadoval. Místo toho jsou znovu pryč."
  
  
  Sestupný proud dovedl nás k útesu. Pilot klidně nechal letadlo spadnout na kamenný povrch, dokud přirozená turbulence kolem mysu nejsou uvedla ego k montáži. Tento muž věděl, že jeho věc.
  
  
  "Pak jsme dostali zprávu o tom, že u našeho pobřeží stála kotví nákladní loď. V tom nebylo nic neobvyklého, protože bouře zde se dějí tak rychle, že kapitán sestoupil by blázen, kdyby se blížil k těmto skalám. Jsme sledovali nákladní loď. To byl albánština loď, ego posledním místem byla Šanghaj. Teď, proč se nákladní loď kolem Číny бросило ukotvení zde není a vyslal nouzový signál? "
  
  
  Vrtulník selles na dno údolí. Jakmile jsme přišli, protože balvany, působilo to jako tým byli vojáci s пристегнутыми k седлам automaty. Dech ih koní stoupají v морозном vzduchu. Senior kapitán отсалютовал a спешился.
  
  
  "Uvidíte, že se zde kavalerie - to není tanky", - řekl mi generál, než jsme se blížili k vojskům.
  
  
  Kapitán krátce mluvil jsem s vojákem, představující vysílačka, a pak, bez preambule, s námi.
  
  
  "Oni ve svém táboře, generál, jak jste řekli. Skaut říká, že ih bunda uspořádáno, jako by se chystáte odejít brzy ráno".
  
  
  "Velmi dobře", - řekl generál. "Zeptejte se ho, jak se nám postupovat, aby se přihlásit na tento tábor МИРистов".
  
  
  Muž радиотелефону podal vývrtky.
  
  
  "On říká, že tam jsou stezky nahoru do kaňonu, a oni sledují za ní. Ale oni se dívají na nás, na skály za námi do ohnivého močálu".
  
  
  Generál spokojeně přikývl. Byl to muž činu a, samozřejmě, si užil každou vteřinu.
  
  
  "To znamená, že budou mrtví", - prohlásil to.
  
  
  Nám byly poskytnuty další koně. Jí se ocitl na velkém гнедом web, jistě potomka koní, dovezených conquistadors. Generál nařídil jednomu kolem vojáků sundat automat od mého pásu.
  
  
  "Je mi líto, ale v nejhorším případě se budu muset dostavit k vám jako pozorovatel. Nemohu vám zbraň. Pokud máte výhrady proti této podmínky, nemusíte tam přijít".
  
  
  "Nemohl jsi držet mě dál". Mám ještě to dlouho, co v rukávu, ale já jsem řekl o tomto generálovi.
  
  
  Nás bylo dvacet lidí, kteří лезли na koni přes cerro-zelený podrost. Vzduch, již замерзший, byl stále chladnější a разреженнее. Dříve, než očekával, jsme se ocitli na hřebeni se převýšení do výšky tisíc metrů na každé straně, silné poryvy větru snažili vede nás z úzké stezky. Čas od času se bouře загонял v našem prostředí celý mrak, a museli jsme stát na místě, ослепленными, dokud mlha není odbaveno.
  
  
  "Samozřejmě, bylo by bezpečnější použít stezky kaňonu, - řekl generál, radostně pokrčil rameny, ale to připraví МИРистов radosti z našeho charta povolení na provedení".
  
  
  Konečně jsme začali sestup, a na cestě vyšel člověk v пастушьей oblečení. Sklonil zbraň-kulomet v ruce, když vyšlo najevo, kdo jsme. V ego batohu ji viděl anténu pro rádio. Je zřejmé, on byl skaut mistr.
  
  
  "Dva strážní", - řekl on. "Každý sleduje kaňonem. Její můžu vám ukázat, jak projít přes skály".
  
  
  "Jak dlouho to bude trvat u nás?" generál-hotel vědět.
  
  
  "Sedm, osm hodin."
  
  
  "V této době mohou odejít. Je to k ničemu. Půjdeme jinou cestou".
  
  
  Další cesta povede přes rašeliniště, jedno z těch podivných jevů, díky kterým je Ohnivý celém hotelu a dostal název celém hotelu a Ohně. Její pochopil, proč perspektiva přechodu přes to, strašák vojáků více, než vítr, a proč scout není navrhl bych, ani kdyby to povede nás do tábora МИРИстов do hodiny.
  
  
  Před námi ležel čistá, zdánlivě непроницаемое pole, kouř, iluzivní výdech kolem děr v zemi. Kilometr po kilometru tajemné krajiny se táhnul mezi námi a naším nepřítelem, mrtvá minové pole, na kterém jeden chybný krok bude koně a jezdce v bublající horký pramen, kolem kterého se nikdo nikdy uložen. Sami koně nervózně tančila při pohledu na kouřící živé ploty.
  
  
  "Prosím, nemyslete si, že chilský voják tak uvedlo, že se bojí, horké koupele,
  
  
  - řekl generál. - To je jen začátek bažiny. Existuje ještě něco, co je ".
  
  
  Navíc, on řekl, že ne. Skaut jel až k veliteli letky na své koně, stabilní pony. Ostatní kolem nás, následovali jeden soubor, každý se snažil řídit svůj сопротивляющимся лошадбми. Jeden za druhým jsme uklouznutí v жуткую závoj kouře.
  
  
  Zvuk kopyt терялся v modré шипении pár. Kdysi celém hotelu, a bylo pevné jako skála, a najednou se to рассыпалась a приглашала ichneumon na fatální chybu. Pak ji uslyšel zoufalé ržání, když voják za svůj život, натягивал otěž. V ostatních případech celém hotelu a třást od skoku unikající páru; kameny zasáhlo by nás, a gejzír ve výšce sto metrů objevil by se tam, kde druhý zpátky nic nebylo.
  
  
  Ji, podíval se na hodinky. Uplynulo padesát minuta s nimi fretky, jak jsme vstoupili do bažin. Musíme být v blízkosti tábora. Co ještě může být?
  
  
  Pak ji to viděl. Nejprve blikání jednoho modrého plamene, pak další. S každým krokem přes šupiny pár ji mohl vidět ještě padesát rychlých jazyky plamene, облизывающих zemi. "Ohnivého močálu", - řekl, že muž s rádiem. My jsme byli v těžké zemního plynu, plynové těžké, které bylo v plamenech.
  
  
  Generál temně podíval se na mě a повязал kapesník na nose. Všichni dělali totéž, a to včetně jeho. Páry byly тошнотворными, едкими a пронзительными, ale to, co byste mohli očekávat? To už byl oblíbený krajiny, to byl sestup do pekel. Místo gejzír pár třicet metrů od nás vede ty ostatní ohnivá věž kolem hořící plyn, рассыпав na lokalitě dlouhé stíny našich вздыбившихся za babku koní. Teď věděl, co ve delle báli vojáci. Pokud by МИРисты dívali se za námi do toho, jak jsme vyšli z ohnivé bažiny, nikdo by se dožil toho, aby vyprávěl tento příběh, protože to, co potřebují, bylo jen jedním z granátového jablka, aby celé území explodoval jako sopka.
  
  
  Každá minuta hodinou, každý krok, hrou s ďáblem. Za nás nový ohnivý sloup dosáhl nebe, nátěry cestičku. Teď cesty zpět nebylo. Osoba přede mnou spadl do sedla a začal padat s koně. Ji přitiskl k němu své valach a chytil ego. Pár nutil ego ztratí vědomí, ego kůže bylo bolestivé-zelené. Nicméně, jsme šli proti Armageddonu, jako kurýři.
  
  
  Generál zvedl ruku, a konvoj se zastavil. Zůstal jen na jednu opona oheň, a dále jsme mohli vidět hranici skal, a samotný tábor. Vyrovnaný syčivý zvuk hořícího plynu перекрывал kovové zvuky zbraně-kulomety, pohybující se ze sedel do rukou. Беззвучными signály generál a kapitán vojáci rozdělili na dvě skupiny, které měly útočit ze severu a jihu, aby se zabránilo úniku. Její dávala si rozkazy. Pokud by v táboře byl zástupce Číny, a kdyby to viděl nevyhnutelnost oběť, zabil by se, i kdyby to neudělal, kulomety generála mohli udělat to pro něj. Můj úkol - skočit do husté удивленных МИРистов a chytit číňanů, dokud není příliš pozdě. Její myslel, že pokud by někdo jiný dal mi ty příkazy, jeho bych řekl emu, aby šel k čertu.
  
  
  Koně vojáci s úlevou a těšíme se сжимали zbraně. Ruka generála klesla. Dvě linky se rozešli na галопе, zvyšuje svou rychlost až галопа, když se rozcházely. Z místa, kde jí byl upřímný kolem bažin ji mohl vidět nejbližšího hodinářství; on se nervózně podíval na stezku do kaňonu, se snaží podívat se na koně, které zazněly tak blízko. Jakmile se otočil a uviděl vojáky, vysílal dvě pistole-kulomet, a on hrál непроизвольный tanec smrti.
  
  
  Lidé v táboře skočil na nohy, střelba ospalost očima ve dvou vlnách kavalérie, приближавшимся na každé straně. Ji vytáhl své koně na plamen a vrhl se do středu, na něž se vztahuje panice МИРистов. Jak jsem očekával, oni byli příliš zaneprázdněni, snaží se vyrovnat se s hlavním útokem, aby oznámení osamělého jezdce, blíží se třetí strany. Byli překvapeni a strach, a já jsem se blížil do deseti yardů do toho, jako první terorista udělal na mě svou AK-47. Její vystřelil na svého люгера v okamžiku, když je stiskl spoušť svého bojového kulomet, a pak ji, vrhl se na zem, откатываясь od svého mrtvého koně. Jeho bench press života, který je připraven pro druhý výstřel, ale МИРИста klečel, подпираемый puška, kterou stále ještě držel. Uprostřed ego čela byla tmavá díra.
  
  
  Útok generála blížilo, a obránci рушились. Alespoň polovina kolem nich byl zraněn nebo zemřel. Ostatní stříleli na situaci lhát. Jen dva byli ve straně zaměstnáni u ohně, a ve světle ohně si všiml její velké hranaté lícní kosti jednoho z poslů Mao. On rychle chaty cáry papíru v uhlíky ohně.
  
  
  Nebyl čas na zákruty. Jeho běžel výplaty přímo na tělo
  
  
  teroristy k китацу a vůdce МИРистов. Těžká шинель, který mi dal generál, дернулась, když přes nah prošel pár záběrů. Šéf МИРистов skočil a udeřil ho mačetou se mi v hlavě. Její пригнулся a udeřil ho nohou emu v životě. Druhý muž skočil přes oheň, vysoko zvedl AK-47 nad hlavou. Neměl šanci vystřelit. Její zastřelil ho, když byl ve vzduchu, a ego tělo spadlo do ohně, jako pytel brambor.
  
  
  Kapitola МИРистов odrazil od mrtvoly a vytáhl pistoli .45. Její již zastřelil, když koutkem oka zachytil lesk kyvné oceli. МИРиста, kterého jsem neviděl, vyrazil pistoli u mě přes ruce. Začátek druhé взмах ego mačetou целил mi po krku. Její skočil pod ostří meče a vytáhl člověka k sobě. Když jsme выпрямились, ji řídil mačetou a přitiskl ego okraje ego адамову apple, drží ego před sebou jako živý štít.
  
  
  "Odhoď zbraň!" - vykřikl její náčelník МИРИсты.
  
  
  Byl to velký muž s červenou bradkou a malými očima. On rozhodl za sekundu, fotografování a odpalovací prsa svého přítele jednu kulku za druhou, snaží se rozbít ego na části, dokud alespoň jedna na brýle, nechcete prorazit mě.
  
  
  Předtím, než se to mohlo stát, její столкнул mrtvého ego hlavou. On uhnul od létajících těla, ale do té doby ji již byla ve vzduchu, chytil ego a повалил uprostřed záře ohně. Můj cíl-откинулась od síly ego, loket, moje vlasy опалились, když je to tlačil, abych se hlouběji do ohně. Ego prsty zvědaví mém krku, když je to nahlas выругался.
  
  
  Vypadá to, že si nevšiml, že jsem держусь za лацканы ego oblečení. Její рванул dopředu a hodil ego lícem dolů na uhlí. Když vystoupil s výkřikem, konec mé ruce narazil na jeho nos, jako tupou mačetou. Když krev vytryskla na ego rta, již переключил svou pozornost na hlavní cíl.
  
  
  Čínský posel strčil do úst, málo zbraň. Jedno kolem výroky Mao: "Veškerá moc pochází z дула zbraň" mi přišlo na hlavu, když ji choval, popadl ruku ego není pro to, aby odtrhnout ji od zbraně, a pro toho, aby se paralyzovat tlak bodu na jeho zápěstí.
  
  
  Seděl uprostřed bitvy, při pohledu na zbraň, zaměřený emu v ústech, a гадал, proč z něj vyšly na brýle, která se zabývá rozvedený by se od jeho hlavy. Rozpačitý a ubohý, je to důl, pokud plíce uita. Poslední záběry přestal, a generál, покрасневший od vzrušení, s jednou rukou kolem rány, jako první se k nám připojil. On jemně vytáhl zbraň na парализованной ruce Чикома a rozhlédl se na tělo МИРиста, který ji nechal za sebou.
  
  
  "Je vám to sluší být tady, pane Carter. Ale pokud by jste byli přítomni, ji bych řekl, že jste skvělý válečník".
  
  
  Po návratu do Punta Arény, jsme vyslýchán kurýrní službou v kasárnách. Bohužel, výslech začal beze mě, protože chile byli tak nadšeni svým úlovku, že v době, kdy ji vstoupil do místnosti, celý nájezd a pětky na tucet mužů byli zbyteční.
  
  
  "Nechápu," řekl mi ve službě. "Jen jsem začal, když to stahl tak".
  
  
  Posel seděl otevřeně v křesle uprostřed místnosti, při jasném světle. První věc, kterou jsem si všiml, je to, že to není моргал. Její držení ruky před ego tvář, a on sledoval ji očima. Ji plácl rukama emu za uchem. Nic. Její воткнул emu jehlu v ruce. Taky nic.
  
  
  "On je v индуцированном кататоническом stavu," - řekl jsem. "Ego dech se zpomalil, jak a ego srdce. Říkáte, že to nebylo tak, když vstoupil?"
  
  
  "Ne, on je prostě strach. Pak se ji zeptal se ho, jaké zprávy se ness, a najednou to stahl tak. Jak si myslíte, že předstírá, že je?"
  
  
  Ji mohl porazit důstojník hlavou o zeď, ale na vině ego neměl smysl.
  
  
  "Můžete, samozřejmě, vyslýchán ego ve španělštině".
  
  
  "Samozřejmě. Nikdo kolem nás není, říká v čínštině. Musí se mluvit ve španělštině, proč by jinak poslali ego?"
  
  
  Revmatismus byl alexander, že Peking by se nikdy ego není poslal, kdyby mluvil španělsky. To vše bylo součástí ih úsilí o kontrolu nad každou podvratné činnosti po celém ih štábu-byty v Číně. Posel musel být převezen do Santiaga, kde překladatel by obdržel zprávu, kterou mu přinesl. Pokud by se někdo zeptal ego-o, ego cílů ve španělštině - a to by se mohlo stát, kdyby ego pochopil - to je okamžitě впадал by v постгипнотический trans. Оборудова tom všem se postarali v laboratoři specializující se na psychologické manipulaci, a vše, co bylo zapotřebí, je magnetofon, reprodukci bolesti body vývrtku na фонетическом španělštině a angličtině, a elektrický generátor, aby bolest. A dobrovolníků, поклоняющийся Mao. Kdyby to bylo na pět min dříve, jeho by na špičkách obešel celý mozek posel, pomocí kantonský dialekt. Nyní vše, co u nás byl, byl to člověk, který není lepší
  
  
  mrtvé a mrtví lidé nejsou vyprávějí příběhy.
  
  
  "Jak dlouho to bude tak?" ponížený důstojník hotel vědět.
  
  
  "S obnovou u kvalifikovaného psychologa to může vypuknout kolem tohoto stavu přes měsíc. Bez toho to bude v kómatu šest měsíců. V každém případě, on nám, nás k ničemu".
  
  
  "Je mi to líto. Odpustit, já..."
  
  
  Emu taky neměl co říct. Její hodil poslední pohled na čestným hostem akce se stal velvyslanec, který протащил mě přes peklo. Věřte mi, pokud bych se mohl smát, on by se smál.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola sedmá
  
  
  
  
  
  I když posel nemluvil, reed nebyl úplnou ztrátou. Jí bylo známo o tom během letu zpět do Santiaga, když sbíral kousek po kousku, útržky papíru, které nejsou spáleny. Byly psány čínskými znaky a обуглены, ale věděl jsem, že laboratoř speciální efekty a úpravy AXE získá od nich informace, pokud někdo schopen. Mi se dočkat, až skočit na americké letadlo a vydat se domů.
  
  
  Dole zdálo, hlavní město, a za ním letiště. Když jsme přistáli, ji čekal, že vidět u nás letadlo US air force. Místo toho u člověka, který mě potkal v uzavřeném limuzíně, byl obličej, v němž jí bylo známo, že byl v Prezidentském paláci. Byl jedním kolem ministrů kabinetu sám Allende. Jeho hotel se připojit k mu, ale šofér s automatem byl velmi přesvědčivý.
  
  
  Její zeptal ministra - "a Co teď, tým vystoupení v paláci?" .
  
  
  "Je tam něco z číňanů?" - ostře požadoval to.
  
  
  Byl to štíhlý muž s bledou inteligentní tváří. Nyní, když jeho byl s ním sám, mě zajímalo, proč jsem se obrátil na něj větší důraz, než na recepci. Také se divil, jak, krejčí dobře věděl, o посланнике. Ego následující slova odpověděli na obě otázky.
  
  
  "V Chile, pan Carter, roční období jdou zpátky, protože je tady svět se obrátil".
  
  
  To bylo heslo. To byl můj kontakt na AX.
  
  
  "Jen to, co on nemohl spálit," řekl jsem, jít do práce. "Nic, co nám pomůže, až bude analyzoval".
  
  
  "Na to není čas. Přečtěte si to".
  
  
  On podal mi zprávu. Dole na stránce byl нацарапанный počáteční, v níž je jí známo, že název Хока. Podstatou prohlášení bylo dost, aby ji požádal o cigaretu a silně прикусил zlatý tip.
  
  
  Její znal příběh. Průzkumná družice usaf pravidelně nechal титановую trubice s magnetickou páskou s informacemi o sovětské raketové konstrukcí, když to překročí turecké hranice. Na dané výšce brzdový padák potrubí раскрылся, a on plaval tam, kde byl americký proudový letoun, umístěná po předchozí domluvě, mohl chytit ego pomocí přístroje, který také nebyl více než obyčejným háčkem. Jen tentokrát ego unesl Mig-23. Naše letadlo je rozbité na tisíc úlomků byl stručný rakety "Blikat" nad pohoří kavkaz horami. Pro estestvenno, červené tvrdil, že k incidentu došlo na ih straně hranice, ale pak se zhoršily své pirátství. Při příštím průchodu našeho satelitu nad územím Ruska oni sledovali ego a vypustil ze svých míst v Тюратаме Cosmos interceptor. "Satelit-zabiják straší naše špionážní na obloze během jedné oběžné dráhy, a pak oba explodovaly, posílat na Zemi miliony dolarů a rublů a zavedla něco, co může být full-foukané válka o kontrolu nad nebem.
  
  
  O dva dny později - v den, kdy ho dorazil do Santiaga zdálo, že разворачивалась tato nejnákladnější válka. Skupina operativců CIA pronikli na základnu Тюратам, kde se pokusila zachytit ještě опечатанную trubice s daty. Se jim podařilo převzít kontrolu nad блокпост a zastavení druhého vraha Vesmíru, ale byly zničeny, nedosahuje až do místnosti, kde se držel ih hlavní cíl, trubka. Všechno se to stalo, bez toho, aby nám američané nás rusové slyšeli o tom naše slova, a nyní dvě vlády se rozhodli uzavřít příměří, než každé po celém u nich zcela zničí svůj vesmírný program této opozici.
  
  
  Co mě zaujalo, tak je to dohoda, предусматривающее, že KGB osobně doveze zapečetěnou trubice dat na finskou hranici, na oplátku, na kterou Spojené Státy poskytují osobní bodyguard высокопоставленному sovětskému ministrovi se nachází výlet do Chile. Ministr byl Va Белькев, a bodyguardi - AX Killmaster N3! Teď věděl, proč se Hawke nechtěl mluvit dál na letišti. Sazby skončil daleko za rámec chilské МИРистов a nastínil jejich státní převrat. Jestřáb hrál jemně, myslet si, že mě chrání pro případ, že mě chytí. Teď nevěděl, ocenil, zda všechny jeho pozornost.
  
  
  "To musí být vtip," - řekl to na vlastní pěst pin. "Белкев iso všech sil se snažil zabít mě, a hotel bych platit za službu, pokud mám někdy bude příležitost. Kromě toho, proč ne nechat rusům udržet dýmku? Můžeme
  
  
  zvýšit nový satelit a znovu získat stejné informace ".
  
  
  Je to něco víc, než jen společník, - řekl můj kontakt. - U AX je informace, že МИРисты byli moderátoři své úsilí s маоистскими teroristy v Peru a Bolívii. Souběžný státní převrat se plánuje ve všech třech zemích. Signál by se měla stát vražda Белькева. Pak čtvrtina našeho kontinentu budou spadat pod čínskou nadvládu ".
  
  
  "To je hloupost!"
  
  
  "Já bych hotelu, aby to tak bylo. Ale všechny naše ozbrojené síly, jako by nám byly k ničemu, má méně než čtyřicet osm tisíc lidí. Armáda v Peru a Bolívii byly narušeny маоистскими agenty. Pokud dojde k převratu, kdo nám pomůže? Americe pak ve Vietnamu? Nepravděpodobné. Rusko? Jsou dokonce dál, než Čína ".
  
  
  "Je Argentina a Brazílie. U obou z nich velké armády, a oni nebudou stát na místě před předsedou Mao, ухмыляющимся od ih hranicích".
  
  
  On přikývl, jako by to již byl revmatismu na to. Ale, jak se ukázalo, jeho to udělal.
  
  
  "Musí být nějaký informace v papírech, které byly u posla. Nemáme čas na laboratoři, pan Carter. Jí tak chápu, si můžete přečíst v čínštině".
  
  
  Okna auta byla задернуты, a neměl ponětí, kam půjdeme. Když limuzínu zastavil, jeho zjistil, že se nacházíme v suterénu ministerstev v centru města Santiago. Mě vedl v holé místnosti bez oken, a to i bez křesla nebo židle. Byl jeden zářivkové svítidlo, заливавший místnosti nazelenalý svit. Před odjezdem ministr mi dal pinzety, aby zpracovat spálené papíru.
  
  
  "Myslíte si оборудова všem, ne?" - komentoval to.
  
  
  "Dr. Thompson na AX řekl, že budete potřebovat".
  
  
  Šest hodin později u mě bolela dutiny v důsledku toho, že jsem lezl na бетонному podlaze, ale u mě to bylo to, co jsem chtěl. Podařilo se mi dát dohromady stovky různorodých čínských znaků na těžce popálené papír, a on konečně pochopil, proč Hawke tak chce poslat mě do Chile. Постучав na dveře a řekl ochranky, že jsem ochoten, bench press na studenou podlahu a выкурил zaslouženou cigaretu.
  
  
  Ministr obešel čtverce почерневшей papíru, který ji dal dohromady znovu.
  
  
  "Jsem zklamán", - řekl on. "Jak můžete dělat něco kolem toho?"
  
  
  "To není milostný dopis", - odpověděl jsem. "To je vojenské analýzy, a čínský vojenský mysl, není příliš neliší od jakéhokoli jiného. Jinými slovy, je to konkrétní a opakující se, je dost, aby ji mohl chytit společnou myšlenku". Jeho, sklonil se a ukázal na postavy, jednoho po druhém, dokud mluvil. "Tady, například, opakování znaku, обозначающего moře, s modifikací, означающей jih. Jižní moře".
  
  
  "Je velmi zajímavé. Hotel bych ji mít čas na přednášku", - řekl sarkasticky on.
  
  
  "A teď počkej chvilku. Jste затащили mě v tomto garáže, aby ho za jeden den jsem udělal to, co obvykle vyžaduje tým analytiků, s těmito snímky, увеличениями a chemickými léky za týden. Teď, když jí to udělal, si na míru, vezměte si ji! no poslechněte si to. Neznamená to však trvat mnoho času. Jak jsem již zmínil, u nás existuje řada odkazů na Jižní moře. To je opět odkaz na moře, ale tentokrát upravenou, aby se označuje jako loď, bude pod ním ".
  
  
  "Ponorka".
  
  
  "Nyní chápete. Jedná se o ponorku čínské Jižní námořnictvo. Není to tak, údajně, a to je hrozné. To není nový znak v čínském jazyce. To také znamená, raketu, nebo spíše několik střel, Ale změna je relativně nový. Jaderná. Takže, co máme, tak to je zbraň ".
  
  
  "Zbraně pro co? Co to má co do činění s Chile?"
  
  
  "Nevěděl jsem, že odpověď na tuto vývrtku, až se dostal na poslední stránku, kde ji našel první zmínka o Chile podle názvu. Ponorka v sále asi sto kilometrů od chilského pobřeží a v této vteřině. Ona přišla ve speciálně vybaveném albánské lodi. nákladním plavidle. Pak toho, jak se vražda Белькева bude spáchán, a začne převrat, čínská ponorka se pohybuje v chilský přístav Antofagasta ".
  
  
  "Hlasování o odkud".
  
  
  "No, u МИРистов mají dobré plány na to. Antofagasta bude prvním zadrženým městem, takže подлодка bez problémů причалится. To bylo pak, že teroristé vyhlašují, že mají atomové rakety, které se zaměřují na polovinu hlavního města dalších zemí Jižní Ameriky. Že to bude pravda. Ve zprávě o tomto není zmínka, ale jsem si jistý, že máme co do činění s ponorkou G-třídy, ozbrojené čínské verzi ruské rakety "Sark". Na tomto minulý stránce je zobrazen kruh k teroru a na vzdálenost 1700 kilometrů. To orientačních rakety, kruh vydírání, zahrnující Rio-de-Janeiro, Montevideo a Buenos Aires. Pokud někdo bude fandit i když ruku na МИРистов, tato města budou převedeny jaderné pustina.
  
  
  "Je přípustné, se snažíme zasáhnout. Předpokládejme, že budeme posílat naše противоракетные rakety sestřelit ih rakety. V důsledku toho se nad kontinent stále bude explodovat alespoň tucet jaderných hlavic, a dovolte mi říct, že jedna vlastnost čínských raketových technologií nebyl vývoj čistých hlavic. South korea Americe bude radioaktivní, z jihu řeky Amazonky ".
  
  
  "Pokud tomu nikdo nezabrání?"
  
  
  "Pak se celý západní police Jižní Ameriky zase na druhou Čínská moře".
  
  
  Ministr netrpělivě hrabal přihrádky v kapsách. Její natažené emu jeden kolem svých cigaret a прикурил.
  
  
  "Jste velmi klidný," - komentoval to. "Jak pak se nám podaří zastavit převrat?"
  
  
  "Ne dát jim začít. Signál - smrt Белькева. Jako by nám ji nenáviděl to slovo, my jsme ji měli zachovat emu život". Její dodal nadávka v angličtině, která odhalila mé skutečné pocity, ale ministr chytil to.
  
  
  "Pak vše, co musíme udělat, je dát ego pod ochranou na vojenské základně".
  
  
  "Ne. To je to poslední, co chceme udělat. Jakmile bude zřejmé, že jsme na cestě k plánům МИРистов, cibule změnit ih. Белкев musí zůstat otevřený, mastná cíl pro každého, kdo chce střílet na něj."
  
  
  Její shromáždil ohořelé listy papíru, dělal kolem nich hromadu a zapálil. Ji nechtěl zanechat žádné stop. Ministr v obleku v pruhovaném klesl na zem a pomohl.
  
  
  "Pamatujte si," řekl, " Chile bylo demokracií v průběhu čísla dvacet let, ценымногие déle, než drtivá většina zemí. Zůstaneme těmi, a pokud červené pokusí nastavit diktaturu, budeme bojovat s větším než slova ".
  
  
  Jeho řekl, emu, že pokud má slova, měl by se modlit za bezcenný život Alexandra Белькева.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola osmá
  
  
  
  
  
  "Každý úkol má svou stříbrnou povrchovou úpravou", - pomyslel jsem si, když jsem viděl, jak se zvedl a Bonita se stěhují ze svého balkonu na můj. Scéna za sebou u nich bylo na jedné z nejzajímavějších na světě: hory v Andách, pokryté sněhem a zářící v měsíčním světle. Bydleli jsme v парадоре, v hotelu, v indickém městě Ауканкильча, první zastávce na trase Белькева a ne méně, než v nejvyšší městě na zemi.
  
  
  "Buenos noches", - společně řekli sestry, проскользнув do mého pokoje. "Белкев spí, jako vycpané prase".
  
  
  V tuto chvíli ji vůbec nenapadlo o Белкеве. Její byl zaneprázdněn, obdivovat krajinu, který taky neměl nic společného s Андами. Růže a Bonita byli téměř dvojčata, to je jediný rozdíl je, že Bonita byla trochu nižší a plnější. Oba byli oblečeni v hedvábnou noční oblečení bikiny, která se zabývá bylo téměř průhledné, a na ten případ, pokud ji zapletl mezi nimi, její věděla, že Růže nosí zlatý náhrdelník, a Bonita - stříbrný.
  
  
  Oni se cítili jako doma a šli otevřený bar, kde jsem měl na výběr rumů.
  
  
  "Jsi stejný talentovaný, jako tvá sestra?" - zeptal se jí Бониту.
  
  
  Strávila ruku na mé košili, a na prsa.
  
  
  "Já jsem zpěvák." To хихикнула. "Pokud bys talentovaný, jak jsem slyšel, možná, že jsi заставишь mě zpívat něco úžasného".
  
  
  "Udělá se to", - slíbila hej, Rose. Udělala směs po celé romů a rozdělí sklenice. "To, jak se rum. Dost dělat".
  
  
  "Máme málo času", - zašeptala Bonita. "Ostatní dívky nevšimne, že jsme pryč".
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že Bonita расстегивает můj pás mezi její хихиканьем. Rose objala mě zezadu, a on cítil tlak jejích prsů přes košili. Tyto dva порхали kolem mě, jako pár exotických motýlů, dokud se celá moje švédy není ocitla na podlaze. Pak Bonita objala mě, uklouznutí boky na mě, dokud Organizace Spojených Národů není оспорила mé vzrušení.
  
  
  Naše sklenice vyprázdnit, rum a horké uvnitř nás, jsme tři leželi nazí na posteli. Oni se střídají целовали mě, a když se její luxusně roztažený, každý накинул na mě kyčle, takže. Její trávila rukama na ih stranách, zvážení rozhodnutí.
  
  
  To, co může udělat jedna fantastická kubánská dívka, dva mohou dělat lépe. Když jsme se vyprázdnil láhev a pro nás, v okně světla je měsíc nad Андами.
  
  
  "Bože, jsme tu už dvě hodiny," řekl jsem, když viděl, hodiny na stůl. "Myslel jsem, že vám oběma je třeba se vrátit"
  
  
  "Shh", - řekli, jako jedna.
  
  
  Neuvědomil jsem si, kde která dívka a který byl v pronásledování láskou. Všechno, co jsem věděl nyní, je to, že u jedné byl zlatý náhrdelník, a na druhé stříbrný. Jen zahýbat rukou, musela jsem se vymanit šaty v teplé těle, která se zabývá znovu a znovu se snažila přimět mě zapomenout době.
  
  
  "To by mohlo přerůst v mezinárodní incident", - varoval jsem ji.
  
  
  "Jsme mezinárodní incident", - поддразнила Rose. "Víte, s rukama přes hranice".
  
  
  "Ne rukama", - поправила ee Bonita.
  
  
  "Přece nemůžete být vážné?"
  
  
  "Je to podobné jako Fidel", - trucovat Bonita.
  
  
  Ona se otočila ke mně, takže jsem зажал mezi ih těl. Jeho, cítil, jak obratný ruka vklouzla do mého stehna.
  
  
  "Ole, a já jsem si myslel, že je to hotové", - řekl radostný hlas.
  
  
  "Kdo je tohle?" Její zeptal se.
  
  
  "Je to důležité?" rty прошептали mi do ucha.
  
  
  Řeknu vám, ve tmě všechny ženy nejsou stejné. Její věděl, kdo to byl, a pokaždé, není divu, že Růže отстранилась.
  
  
  "Madre! Čas pro nás jít", - zašeptala ona. "Oni musí být, slyšeli jsme v Havaně".
  
  
  "Ještě ne," nadechl Bonita, boky byli ještě přitlačil k mým, a vyhodili posledních nárazy potěšení.
  
  
  Netřeba dodávat, že odcházet jí také není ve spěchu, ale přerušit bis jsme donutila náhlý výplně dveří a tramping noha v hale. Za chvíli někdo bude klepat na mé dveře.
  
  
  "Vamonos ahora", - řekla Rose.
  
  
  Když se ozvalo zaklepání, nechávali přes balkon. Její věděl, kdo tam na té straně, jedním kolem na plný úvazek bodyguardi Белькева, plešatý, podezřelý typ. Ní naposledy podíval, aby se ujistil, že balkon je zdarma, před tím, než otevřete dveře dost široká, aby se ego вылезающие oči bych se podívat.
  
  
  "Copak jste slyšeli tento zvuk? Proč jste tady, a ne se bránit soudruha Белькева, jak jste se dohodli? Tady někdo byl?"
  
  
  "Samozřejmě. Zpívající vrah. Dejte mi vědět, pokud поймаешь ego".
  
  
  Její zabouchl dveře a opět bench press spát, tentokrát do spánku.
  
  
  Na druhý den ráno bodyguard stále podezřele se na mě podíval, když náš šťastný свиту doprovázel průvodce na procházce Ауканкильче. Белкев vypadalo dobře odpočatí a vypadalo mizerný, to zaspal celý hluk. Bonita a Růže vypadaly tak, jako by se znovu bude chtít zahrát, a zbytek harému Белькева zamyšleně podíval se na mě. Její dráhu za indiány, které dokáží žít ve výšce 17 500 metrů nad hladinou šaty.
  
  
  Napětí výstupu na náměstí bylo dost, aby pneumatika Белькева, zejména ve vzduchu. Dokonce i jeho, cítil, že mé plíce potřebují kyslík, a přesto jsme byli uprostřed выносливой závod indy бочкообразной pevná prsa, které vypadaly schopen předběhnout преследовавших ih lam. V jasných, hrubé pončo z vlny lamy, ih široce šikmé oči, zastíněné červenými a zelenými шерстяными klobouky, podívali se na cizí prostředí nich. Možná, že byly očekáváním růstu, ale byly dokonale přizpůsobeny zatěžkávací prostředí tím, že vede svůj život na vrcholu civilizace, instalované vysoko na obloze, zcela krásné a obratné v Andách.
  
  
  Byli jsme v Ауканкильче, protože to je jedna kolem posledních цитаделей incké Říše. Velká část zdiva obce se datuje někdy říši; je to neuvěřitelně подогнанная kamenného zdiva bez malty, která se zabývá zažila pět století, a lidé, толпящиеся kolem nás, byly nedotčené potomci zedníci, построивших ji.
  
  
  "Myslím, že mě pumpuje mořská nemoc" - zamumlal mi Белькев.
  
  
  "Nečekejte na mě soucit, soudruhu".
  
  
  "Měl jsem tě zabít, když jsem měl šance."
  
  
  "Ti gillett?"
  
  
  "Samozřejmě."
  
  
  Vstoupili jsme do jednopatrová budova, jedna kolem mála moderních staveb v obci. Byl to státní muzeum a kurátor nás přivítal u dveří, уставился na nečekané počet žen, se zotavil a dělal jeho ahoj Белькеву. Белкев prvky umírněný políbil ego na tyčinky, a pak se rozešel objetí.
  
  
  "Chci si sednout".
  
  
  "Vzduch", - řekl soucitně kurátorka. "Já se vždy držím pod rukou trochu brandy pro návštěvníky".
  
  
  Dokud Белькев, lapal po dechu, seděl na židli v hale, guardian přinesl sklenici brandy. Dával ego Белкеву, když jeden kolem stráže chytil ego za ruku.
  
  
  "Je to hotel bych, aby si nejprve vyzkoušeli", - vysvětlil její куратору.
  
  
  Zaváhal, ale bylo to víc, než urážky, než se ze strachu před jedem. Povýšeně глотнув, on podal sklenici Белькеву.
  
  
  "Velmi dobře," - poděkoval ego Белькев. On je jedním douškem vypil brandy a hlasitě рыгнул.
  
  
  "Ty jsi taky česky?" - zvědavě se mě zeptal kurátorka.
  
  
  "Jsem v pronájmu". To vypadalo trapně. "Na tom nezáleží, je to interní vtip".
  
  
  Její vyšel přes skupiny a proběhla ve dvou výstavních síní. Byla to podivná sbírka v muzeu, skládající se převážně kolem každý всячины, která se zabývá byla zachráněna pak toho, jak se španělští dobyvatelé vyplenili zem. Nicméně, to bylo divné efektivně. Na jedné sténání visela mapa.
  
  
  Na území incké Říše, táhnoucí se téměř po celé délce západního pobřeží kontinentu a vězňů v brašny kolem ostatních tří stěn, byly ubohé zbytky kdysi velké civilizace.
  
  
  Ji, věděl, že Белькев přistoupil ke mně zezadu.
  
  
  "Inkové vládli své říši v mnoha ohledech, jako to dělali římané, - řekl jsem, - dobytí země, колонизируя ih, postavit větší silnice je dlouhý tisíc mil, aby se spojil jejich města a výchovu synů покоренных králů v jeho hlavním městě Cusco, aby nová generace šlechty taky bylo инками. Nikdo nemůže říci, jakých výšin mohli dosáhnout inky, kdyby španělé není zisk, ale zisk. Koneckonců, inky teprve začíná svou říši, když Pizarro a ego lidé zničili její ".
  
  
  "Nějaká říše, kdy hrstka dobrodruhů, která může zničit ji prakticky za jednu noc", jen řekl Белькев. Myslím, že on se snažil zachovat si tvář, pak ponižující příjezdu. V každém případě kurátor, slyšel repliku, взбесился.
  
  
  "Poklesu došlo pouze kvůli selhání kombinace faktorů", - řekl on podráždění. "Pizarro přišel na konci zničující občanské války. Vítězná strana se okamžitě připojil do Španělska, ve skutečnosti vytváří indickou armádu pod španělským vedením. Za druhé, inky byly rozehnány эпидемиями neštovice a spalničky, kolem nichž každá přinesla Nový Svatý a nejpodstatnější je, že inkové byli непривычны k evropské zrady. Pizarro navštívil císaře inků pod vlajkou příměří, unesl ego a шантажировал ego armád, což ih vzdát ".
  
  
  "Je narážka na dobré úmysly sovětských lidí?" - nepříjemné požadoval Белькев.
  
  
  Kurátor popírá takovou motivaci; ve delle nevěděl, o čem mluvil Белькев. Белькев vypadal tak, jako kdyby to není úplně věřil v to popírat - a proč emu to je, když politické útoky uvnitř Sovětského Svazu jemně se konaly právě v těchto historických аллегориях? Někdo by měl vysvětlit situaci Белькеву, ale já jsem dostal radost z nedorozumění.
  
  
  "Evropané, pak tam jsou španělé, vzali každý kus umění, vytvořeného na zlato nebo stříbro, má tvar kruhu, a переплавили ego v prutech pro odeslání do Španělska. Od složitého umění inků nám zbývá v podstatě keramika a některé tkané artefakty, - pokračoval kurátor.
  
  
  Růže отшатнулась od malého hliněný výrobky na poličce před ní. To byl keramický džbán, nálevka, která byla skrytá pod malou sochu. Socha изображала osoby, se spojili ke stromu. Byl обнажен, jeho pohlavní orgány byly silně zdůrazněno, a стервятник ковырял ego a tělo. Dokonce v průběhu pěti set let ego bolest přesvědčivě переносилась.
  
  
  "To dílo se datuje zhruba dvěma stoletím před naším letopočtem. To nám připomíná, že zločin prostředí indiánů byla vysoká. V tomto případě pachatele zůstal umírat expozice supi. Koneckonců, žít v Indii nebylo snadné. tyto hory, a protože sebemenší krádež může znamenat smrt jiného člověka, pachatel nemohl očekávat samého strašlivé tresty ".
  
  
  Přešli jsme k jiné prezentace. Očím trvalo sekundu, aby se přizpůsobily tomu, co vidí, a pak v tom nebylo pochyb. Podívali jsme se na безголовую mumie, složených v póze embrya. To byl bohatě oblečen v roucho, zdobené umně se ягуарами, ale moje oči upoutala ostrá zastávka na krku.
  
  
  "Těla mrtvých zázračně byly uloženy v suchém vzduchu Chile", - řekl strážný.
  
  
  "Že něco chybí?" - zeptala se Rose.
  
  
  "O, cíl? Ano. Tento mladý muž zemřel v jedné z завоевательных bojovník inca. Bylo samozřejmostí, když voják sundal hlavu soupeře. Máme hřbitov, plný безголовых mrtvoly".
  
  
  Vedl nás k jinému představení.
  
  
  "Ve delle, ji jistý, že je jedna kolem nich отрубила hlavu". Poukázal na hrozivý nástroj, jemně лежавший na sametové rámečku. Je to jako nůž, ale rukojeť stavěla se na zadní, a ne na konci. Rukojeť byla zdobena бесчеловечными obrazy bohů, a ostrý konec čepele ve tvaru měsíce se nebezpečně блестел.
  
  
  "Máme i další artefakty typické pro bojovníka inků", - hrdě pokračoval brankář. "Prošívaný oblek na celé bavlny, který byl použit, například, jako brnění. A také luk a šípy. Lidé hory byly známé pro jejich schopnost zacházet s těmito zbraněmi, zatímco indiáni pobřeží byli známí svými копьеносцами. Indické armády se spojily a zahájily zbraně na пращей a удушающих боласов, s nimiž vlastnili velkou zručností. Když boj сводился k рукопашному bitvě, bojovali s bojovými obušky a touto jedinečnou zbraní inků, známý jako "hulvát". '"
  
  
  Puzzle skládala kolem pár зазубренных bronzových kettlebells, подвешенных na prádelní šňůru. Křižáci používají mnoho stejných zbraní, ale pouze proti kovové brnění.
  
  
  Použití těchto zbraní na nezabezpečenou gólů mělo vést k hrozným výsledkům.
  
  
  V místnosti byl ještě jeden horor, který nás těší. Kurátor musí být krmena ego, jako zvláštní předmět odporu - lidská lebka, podivně zkreslený, ale v delších kostech - zlatou desku.
  
  
  "Chloubou naší výstavy," - řekl nám kurátor, třením suché ruce. "V mnoha regionech staré říše hlavy kojence záměrně деформировались tím надавливания na prkna. Dítě vyrůstal, jsou příliš dlouhé, je absolutně kulatý, vysoké nebo krátká hlava, v závislosti na místních standardů krásy. Jak vidíte, samozřejmostí zde bylo dlouhý úzký cíl ".
  
  
  "Je to jako had", - отшатнулась Bonita.
  
  
  "Zajímalo by mě - všiml Белькев, - ale primitivní".
  
  
  "Slyšel jste někdy o plastické operace nosu?" Její zeptal ego.
  
  
  "Pozoruhodné rysem této lebky je samozřejmě zlatá deska ve tvaru trojúhelníku. To bylo děláno tím, že trepanacích, chirurgické odstranění kosti lebky, řezání nebo vrtání. Je to vlastně byla široce horské инками. i když přežití je pak operace, pravděpodobně nebyl lepší než i. Velká část trepanacích bylo provedeno ze zdravotních důvodů, ale tam je teorie, že to dělají některým mladým lidem, aby označit, no, jako osobní strážce císaře."
  
  
  "Proč španělé nejsou вынули zlato kolem hlavy?" Ji hotel vědět.
  
  
  "Ach, to je zajímavý moment. Tato lebka se datuje na jeden pozdějších povstání v Indii proti španělsku. Bylo to buď v sedmnáctém, a to buď v osmnáctém století, přes stovky let později pád říší. Lebka nebyl objeven do té fretka, jen před dvaceti lety. A nyní pojďme do jiné místnosti ".
  
  
  Druhá místnost byla jam-packed ткаными předměty. Slyšet některé z kurátorka do deseti minuta, starosta Ауканкильчи nás zachránil a vedl své sídlo na oběd.
  
  
  Za pivem, kořeněné maso, kaviár, druh brambor, zvané nemoc a ananasem, Белькев trochu opravil.
  
  
  "Velmi působivé muzeum," řekl, ale vy byste měli někdy přijet do Ruska a vidět progresivní folklór. Možná, že ji mohu zajistit, aby nikdo kolem našich poradců kultuře přijel a pomohl vám s vaším národní umění".
  
  
  Starosta, který taky vypadal jako místní druh brambor, mírně se usmál.
  
  
  "Ještě pivo, soudruhu Белькев? Dobře. Ne, vezměte si láhev. Takže, konečně, dvě velké komunistické strany se spojily a pracují na budoucnosti. Její byl členem strany, v průběhu let, jako my všichni zde. "
  
  
  Белкев se na mě podíval, aby ji uklidnil.
  
  
  "Jsem rád, že to slyším," řekl starosta. "Myslel jsem, že své město, možná byl trochu, řekněme ... retardované. Je velmi potěšující vědět, že se lidé podílejí na socialistické revoluce".
  
  
  Starosta trochu zbledl, a Белькев byl pozorný.
  
  
  "Je zde něco špatně?"
  
  
  "Obávám se, že v některých ohledech jsme vůbec není retardovaný. I zde МИРисты plné ruce práce s jejich ревизионистской lež. Nicméně, ujišťuji vás, držíme ih pod kontrolou".
  
  
  "Musíte nemilosrdně rozdrtit ih", - poradil Белькев. "Stejně jako jsme učinili Троцким".
  
  
  "Zabili jste mé ego v Mexiku, viď, - komentoval to.
  
  
  "Уклонист - je to nejnižší forma života", - прорычал Белькев.
  
  
  "Není v Ауканкильче. Nemůžete povznést nad".
  
  
  Starosta netrpělivě ohlédl, mezi námi.
  
  
  "Tvůj humor, jako vždy, nevhodné", - varoval mě přes židli Белькев. "Chcete platit za to, když se vrátíme do Santiaga".
  
  
  "Omlouvám se, možná jste hotelů bych vidět stáda divoké vikuně v horách", - starosta navrhl změnit téma.
  
  
  Přesně tímto jsme dokončili: Белькев dohodli na procházku, pak teprve toho, jak si uvědomil, že může vidět викуньи zezadu вьючной koně. Jsme viděli, se nám jednou викуньи, ale Andy samy o sobě byly podívanou, úchvatné stalagmity, скребущими vrchol oblohy. Himaláje mohou být vyšší, ale není nic, co by se mohlo srovnávat s перпендикулярными stěnami jihoamerického pohoří.
  
  
  Jeli jsme opatrně po úzké stezce, stanoveny na svahu hory silničních stavitelů inků, překvapený překonat poklesy hluboko v paříž v systému, která se zabývá nejen vysoce оценивала inženýrské umění indiánů, ale i ih vojenskou předvídavost. Na trase není žádné místo, které by mohlo být chycen v křížové palbě nejméně ze dvou pozic. Byl postaven pro přepad.
  
  
  "Půjdu se podívat na edelweiss", - řekl její телохранителям Белкева.
  
  
  "Protěž?" - zvolal Белькев. "Není tady žádný эдельвейса".
  
  
  "Najdu", - řekl ji,
  
  
  opustil svého poníka, a dostal se na скалистую horu. Jeho byl v lepší fyzické kondici, ale moje tělo se stále ještě byl přizpůsoben úrovni šaty, a brzy se stal ujít ústy vzduch. U indiánů byly nejen abnormálně velké plíce, ale i zvýšený počet červených krvinek, což zaručuje jejich mimořádně rychlé a efektivní distribuci kyslíku do tkání těla. Nicméně, její vyšplhal na výšku asi sto metrů nad stezku a šel spolu se skupinou Белькева dolů, moje plíce potřebovaly odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Pokud ze zálohy, pak by měl být uspořádán s vysokou straně kopce. Pro začátek je jednodušší porazit. Co je ještě důležitější, jeden z odolné indiánů Ауканкильчи bylo by mnohem větší šanci uniknout do kopce je to z to důvodu, že jsem měl potíže s přetažením vodorovně.
  
  
  Byly chvíle, kdy se mi zdálo, že jdu na vrcholu světa, a já jsem věděl, že to je další účinek nedostatku kyslíku. Ji viděl lidi pode mnou obkročmo, jako by špatně dalekohled, a za nimi příkře sestupuje Andy, kde daleko dole bylo jen skvrnu. Její sel relaxovat na římse skály a líně stahl zkoumat.
  
  
  Její zatím fretka nevím, proč ji všiml скрюченную postavu. To bylo asi tři sto metrů ode mě, a nehybný jako kámen, ale hned jsem si uvědomil, co to bylo. Ji, věděl, že jakmile вьючная koně Белькева přesune na dosah, obrázek používá pušky s optickým zaměřovačem. Ji, věděl to stejně dobře, jako jsem věděl, že nebudu moci včas dostat nám do obrazce nám do Белкева, aby něco změnit. Ji vytáhl "люгер" z kabátce, má v úmyslu udělat varovný výstřel, a strnul. Kůň Белькева pomalu se pohyboval po druhém kolem nesčetné zákruty, a náhlý zvuk výstřelu mohl vystrašit koně a jezdce s malou stezky.
  
  
  V zoufalství ji našel tlumič pistole a прикрутил jeho. Každý druhý приближала ruský k jisté smrti. Použijte levou ruku jako oporu, její zaměřila na daleké cíle. Když puška, který ji čekal, že vidět, se objevil v objektivu, její dělal výstřel.
  
  
  Kousek špíny взметнулся na deset metrů před údajným vrahem. Ji učil skutečnost, že tlumič snižuje rychlost, ale jeho si uvědomil, jakou škodu jsem dostal moje zbraň na Ohnivé Zemi. Nyní postava se otočila a našla mě. Hlaveň pušky se otočil rychle na mé straně.
  
  
  S десятифутовой upravené a modlitbou znovu ji stiskl spoušť. Vrchol валуна, na kterou spoléhal, vypukla, když na brýle, dostala se do něj, a on vklouzl za kámen. Je pravděpodobné, že brýle se dostala emu v prsou, ale i v tomto případě ji čekal ego opětovného výskytu. Dole, neví o tom, co se děje, Белкев a společnost se pohnul dál, při pohledu na druhou stranu. Pomalu, dohlédněte s валуна, ho spustil se přes úbočí hory k na matematiku s pistolí.
  
  
  Ale když ji dostal do místa, tam nikdo nebyl. Отработанная brýle, расплющенная od bít o balvan, ležící na zemi. Krve nebylo. Okamžitě si uvědomil, kam odešel můj muž a proč ho neviděl, aby odešel. Upřímně za валуном byl vstup do malé jeskyně. Musel jsem se postavit na všechny čtyři, aby vstoupit do nah. V jedné ruce byla moje zbraň, a ostatní ji rozsvítil карманным lucernou stěny затхлогй jeskyně. Na mě nikdo vystřelil, a jeho západ slunce dovnitř.
  
  
  Jeskyně se rozšířil tak, že jsem se mohl pohybovat, присев, skrz pavučiny a prach. Vzduch byl hustý a мускусным, nehybný, vzduch v hrobě. Tržnou díra v пеленах pavučiny подсказала mi, kam delas moje kořist, a já jsem následoval za ním, pomalu se pohybující se vpřed na malou paprsek světla. Jeskyně vedla do středu hory a pak изгибалась zpět. Vzduch stahl chladnější, čerstvější. Její procházela v posledních třiceti stop, já vím, že je pozdě, a, samozřejmě, roste svatý mi řekl, že jsem se přes jiný výstup, další níže po svahu hory. Puška vleže upřímný venku, брошенная. Ego dvě zmizel.
  
  
  Jeho vrátil se přes jeskyni s pocitem, že něco uniklo. Můj kapesní svítilny ozářil мордочку obrácené spící netopýr. Moje shaggy byly distribuovány ozývají zvuky приглушала tkanina pavučin. Napřed ji viděl, svatý u vchodu. To образовывал hladký kruh v černé jeskyni a byl příliš kulatý, aby nastat přirozeným způsobem.
  
  
  Její hit je to балкой na zdech a smeteny ze stolu husté pavučiny. V klání bylo vytesaný skalní výklenek, a ve výklenku - řada mís, každá na tři metry vysoký. Banky byly pokryty vzorem malované jaguáři, barvy zmizel. Ní, natáhl ruku a dotkl se stěny na jedné vázy.
  
  
  Čtyři sta let proměnily antuce v prach. Od mého doteku раскрошилась keramika
  
  
  havaroval do bláta a padl na zem; Jeho, cítil, jak můj spin похолодела od hrůzy. V bance byl zablokován, mumie, přesně stejný, jako e, který ji viděl v muzeu. Tento také byl bez hlavy. To byl složitý tak, že musí být kolem něj bylo слеплена váza. Ale byl tam jeden rozdíl. Mezi ego kožené stranou a ruka vznáší lebka - podlouhlé lebky bez očí, který se podlaha před tisíci lety byl zdrcen Головоломом.
  
  
  Jeskyně mohla být snem archeolog, ale pro mě to byla noční můra. Smradlavý smrad, která se zabývá byla přepadena v bance spolu s tělem, se rozšířil a naplnil vzduch. Její otřel ruku o bundu a odešel, vstane kolem malého vstupu tak rychle, jak jen mohl, aby cítit tenký čistý vzduch z venku.
  
  
  Ji potkal Белкева a zbytek, když se vraceli do vesnice. Zatímco dívky byly samozřejmě rádi, vidět mě, soudruhu Белькев vypadal jako nikdy labilní.
  
  
  "Doufám, že ti byla zábava běhat po horách, místo toho, aby se dělat svou práci," - opakoval jsem to byl já. "Člověk musí být blázen, aby se jezdit na těchto stezkách. Mě mohli zabít. Co chcete, aby jí řekl o tom KGB?"
  
  
  "Řekni jim, že jsi měl pravdu. Эдельвейса ne".
  
  
  
  
  
  
  Hlava devátý
  
  
  
  
  
  On v noci Vstal a Bonita zisku s přítelkyní, dívka na Východní Německých jménem Greta. To byl energický sportovce s pihami, покрывающими vše, co bylo v jeho krátké noční košili.
  
  
  "Řekla, že to řekne o nás Белькеву, pokud nemáme, vezměte si ji s sebou", - s lítostí řekla Rose.
  
  
  Greta přikázala jim. - "Vypadni!"
  
  
  Sestry zdálo se, že tiše dohadovali o tom, hodit, zda ji kolem okna, ale rozum vyhrál, a oni šli přes balkon. Jakmile jsou pryč, Greta se ke mně obrátila.
  
  
  "Tři je dav", - řekla.
  
  
  "No, mám tady tři sklenice na víno. Vezmi si dva z nich".
  
  
  Hej to bylo dvacet dva let, a to k účasti na posledních Olympijských hrách v plavání freestyle, выбыв na soutěže jen proto, že, podle jeho slov, všechny ostatní holky v týmu v plavání byly lesbické. Já říkám - to vyslovuje сморщила tupým nosem.
  
  
  "Vy jste něco použili, když ji poprvé spatřil na vás v pokoji Белькева. Co to bylo?" Její zeptal ff.
  
  
  "Kokain." To пожала rameny. "Cestovala jsem s těmito svině od dob Berlína. Potřebuji něco, co donutí mě zapomenout. Nyní ji našla, je, že lépe".
  
  
  "To, že?"
  
  
  Pak si svlékla šaty. Pihy vystupovaly všude. To bylo svalnaté a pohyblivé. A zručný, a hladový. Její prsty rychle погладили mě po zádech.
  
  
  "Ano, Nicky, llc. O jeho pocit, jako nekuřácké, zatímco se pohybuje".
  
  
  "Budete-li někdy se to číst".
  
  
  "Ne, opravdu mimo". Ona váhavě dodala: "Myslím".
  
  
  Pak to přestali jsme spolu mluvit. Její vágní slyšel, jak někdo buší do dveří dole. Pak to bylo více úderů. Za oknem грохотал heavy truck. S tlumeným řevem vybuchl kotel. V těchto by se za jiných okolností moje mysl běží velmi pomalu, ale vzpomněl jsem si, že v Ауканкильче čistá nákladní auta a že v hotelu není voda. Když se stěny začaly třást, postel a začala tančit na podlaze, ji probudil.
  
  
  "Zemětřesení. Šaty sebe", - nařídil jí hej.
  
  
  Jeho bych vytáhl si kalhoty, dokud Greta dal na noční košili, a jsme právě v čas, protože землятрясения najednou to začalo. Sklo od padajících obrazů рассыпалось na podlaze. Jsme prvky držela rovnováhu. V sále bylo slyšet výkřiky, když lidé skáčou.
  
  
  "Pojď. Nikdo tě neuvidí".
  
  
  Scéna představovala naprostý chaos. Белькев byl v panice, že dorazí všechny s nohou v šíleném boji za bezpečnost. S trámy, které podporují střechu, pokapané prach. Starosta už byl dole a silný baterku, zamával nám přes den na ulici.
  
  
  Zdálo se, že les se snaží zbavit vesnice. Třes, прервавшая naše milování, nyní se vyvinul do full-stupnice вздыбление země. Zvířata prchají, визжа od hrůzy, ih hluk jen posílil zmatek. Indiáni v obci zničil své stáje, aby zachránil svou scott a lamy divoce se nosily na trh, ih bílé kůže мерцали jako duchové ve tmě.
  
  
  Pak, stejně náhle, jako se stalo, zemětřesení утихло, a my jsme s úžasem znovu mohli slyšet další jiné. Greta chvěje вцепилась na mou ruku, zatímco Růže a Bonita se snažili držet druhou pro jiné.
  
  
  "To mladí hory", - řekl starosta, jak jsem tušil, v podstatě, aby se uklidnila. "Jsou stále pohybují".
  
  
  Tam byl žádná záruka, že zemětřesení je u konce, ale indiáni už byli jejich zvířata. Odina na bodyguardi ke mně přiběhl.
  
  
  "Kde Белькев?" - zeptal se tají dech.
  
  
  "Já nevím. On běžel kolem hotelu, jako je krysa, покидающая potápějící se loď".
  
  
  V hotelu znovu vystřelil sergej. Osobní strážci se zbraněmi v pohotovosti začali pobíhat po ulicích a volat jméno Белкева. V obci o velikosti Ауканкильча není tolik praporu, a brzy se vrátil se svým neradostné zprávy. Белькев pryč.
  
  
  "Budeme muset hledat na domech," - řekl jeden kolem nich.
  
  
  "Udělej to. Mám jiný nápad," řekl jí emu.
  
  
  Oni netrpělivě фыркнули a běželi plnit své poslání, starosta наступал jim na paty.
  
  
  "Proč ne přesunout matrace na prvním patře?" Její nabídl dívkám před odjezdem. Ve delle ji nečekal, že se tak zachovají, ale by to dát jim příležitost vsadit a atmosféře by ih od obav.
  
  
  Vesničané dívali se za mnou s téměř východní čímž se zvýší celkový odstup, když ji přiváděl na špinavé ulice. Možná, МИРисты držel Белькева v jednom kolem domů, ale v tom jsem pochyboval. Soudě podle mých zkušeností dříve ve stejný den, nebyla to běžná varianta МИРИстов, s níž její bojoval. Ауканкильча taky nebyl obyčejným městem. To byl vzestup do krvavé minulosti.
  
  
  Starověký chrám šel do vesnice. On přežil toto zemětřesení, stejně jako tisíce lidí k němu, a v měsíčním světle ego silueta byl strohý a nadčasový. Inky začaly velikosti. Ih chrámy byly místy, ke kterým ih nepřátelé stejně v poslušnost. Pokud nepřítel není strach řádně, opět narazil na chrám, tentokrát jako lidské oběti. Obrovské kamenné schody vedou k pyramidě, která se zabývá připojí inků k vyřezávaným bohům brány. Kameny, které ji teď tiše взбирался, kdysi byly natřeny obětní krví. A oni byli znovu, pokud by jí měl pravdu.
  
  
  Ji následoval intuice, ale jen do určité míry. Kolem epizody v jeskyni jí bylo známo, že vrah byl obeznámen s tajemstvím příběhů Ауканкильчи a byl odhodlán použít ih při vraždě ruského. Její očekával, že to zachází tak daleko, že využije dávným obětním stolem, na vrcholu horského chrámu. Ale její nedostatečné zvládl tuto strašlivou logiku, a dosáhl poslední příčky na vrcholu pyramidy, se zastavil.
  
  
  Белькев ležel na stole, ležel na zádech, jeho ruce a nohy visí dolů, cíl nehybně ležela na okraji kamenného křesla, s výjimkou hnutí, vytvořený kymácející zboží болы, těžce dýchal na jeho krku. Ego oči byly zavřené a tvář se změnila v květu vzhledem k uškrcení.
  
  
  Ale co mě ochrnutý, tak je to typ stojící nad ním postava. Když lunární svatý je pán ozářil jeho, její, uvědomil jsem si, že to upoutalo mou pozornost dříve, kdy se vrah snažil chytit Белькева na horské stezce. To bylo odrazem zlaté desky, je vložena do středu ego prodloužené lebky. To nebylo obvyklé МИРИст, a která se snaží představit vraždu jako oběť; to byl inka, v хлопковых zbroji, zdobené ягуарами, a se zbraněmi ve zlatém pásmu. Ego tvář byla krásná, i přes zkreslený lebku, oči černé jako obsidián a úzké, jako by. I přes bavlněné brnění, bylo zřejmé, že měl velkou fyzickou silou. Zajímalo by mě, kde МИРисты narazil na něj a kolik ego příbuzných vlevo v kopcích. Navíc, její se divil, věděli МИРисты o silách, které odhalují. S největší pravděpodobností se tak stalo, a oni jsou zjevně zvyklí na oba konce.
  
  
  Indiánského náčelníka zvedl hlavu Белькева a položil ji na kamennou držák na krk, a pak отмотал болу s tlustého krku Белькева, odhalil ošklivé červené jizvy, podobně jako stopy kohouty kat. Ruský зашевелился, a ego ústa otevřel pro odběr vzorků vzduchu.
  
  
  Inka pozvedl předmět, блестевший nad hlavou Белькева. Její nikdy bych se dozvěděl, kdyby neviděl, nám jednoho podobného dříve ve stejný den. On připomínal hrozný obětní nůž v muzeu, ale byl tvrdší a ostřejší. Jedním tahem krev s гильотинированной krku Белькева vypuštěné by na dvacet metrů dolů po schodech chrámu.
  
  
  "Předpokládám, že Атауальпа", - řekl jsem, stoupá na nejvyšší úroveň pyramidy.
  
  
  Je to zase divit инку. On je zamrzlý, закинув ruce do vzduchu. Její použil jméno posledního císaře inků, a to сбило ego s více matoucí, než ji neodvážil doufat. Pak, jak jeho ego to stalo se známé na předchozí schůzce, on poznal mě. Zlatý půlměsíc, obětní nůž letěl dolů.
  
  
  Белькев díval se za námi, stále více si uvědomovat své postavení. Jakmile uviděl, že indiánského náčelníka se rozhodl jednat, on se kutálel se ze židle a s matně стуком dopadl na kameny. V tuto chvíli konec nůž až na подголовнику.
  
  
  Indiánského náčelníka nezastavil. Protože ji přišel s odpadky, neměl jsem zbraň: měl jsem jen nůž v ножнах na ruce. Když vklouzla mi prsty, výraz ego jednotlivců bylo spíše zábavné, než strach. Sarkastický pohled na ego očích mi řekl, že puška nebyla nikdy ego zbraněmi, ale pouze listy byly ego silnou stránkou.
  
  
  "Utíkej, Белькев, a nepřestávej", - křičel jsem.
  
  
  Белькев těžce zvedl se na nohy a zamířil ke schodům. Je to pryč, pryč, když indiánského náčelníka popadl болу a hodil ji jedním pohybem. Bola se otočil kolem nohy ruský, a to je těžké se zhroutil na hlavu. Indiánského náčelníka se zasmál a řekl několik slov v jazyce, který jsem si neuvědomil. Pak se zvedl obětní nůž a hodil ego, která se nachází na nen tělo Белькева.
  
  
  Zbraně вертелось, jako planeta, otevřeně ve skládání dolar Белькева. Nicméně, místo toho, aby narazit do něj, to leptané do neprůstřelné vesty a zpětně отлетело do tmy. Při tom ji překročil přes tělo ruský splnit následující útok indové.
  
  
  Sundal z opasku podivný přístroj, skládající se kolem dvojice bronzových řetězy připojené k zlaté rukojeti. Na koncích řetězců byly rozzlobené kovové koule ve tvaru hvězdy. Byl to hulvát! To je vysoce замахнулся jim na hlavu, a masivní koule засвистели. On pak začal obcházet židle, šlapání naboso na studený kámen, jako tlapky jaguar.
  
  
  Její již viděli důkazy toho, že "Zabiják" může způsobit poškození oběti. Podle toho, jak on se oháněl tím, co jí, věděl, že on byl odborník v jeho použití a že nemůžu chránit sebe a Белькева současně. Její popadl tělo v bezvědomí ruský nohy a vlekli ego na schodech, kde on spadl ze schodů, číhá z očí, тушей na салла, která se zabývá šel bych na vítěze.
  
  
  S každým náporem primitivní Головолома mě byli nuceni ustupovat k okraji schodů. Tam, v měsíčním světle, ji pokusil se odhadnout styl indové. Skandál v baru, kyvné zlomené lahví, umožňuje setrvačnosti nárazu odvodit ego z rovnováhy. Ale byl to soupeř, který by mohl zbavit patnáct liber зазубренного kovů, качнувшись nám na palec. On popřel zprávy v médiích zprávy se mi samurajů, kteří byli vyškoleni vložit své medvědí na své tělo, čímž se kombinuje filozofii barvy s čistou nervozita, která se zabývá dělala ih ideální bojovými stroji. I když свистящий взмах kettlebells se dostal do mé hrudi, ego dokončení znovu vrátilo bronzové hvězdy, tentokrát pod novým a nečekaným úhlem.
  
  
  Náhle se obrátila ke svým nohám. Ji, skočil, jak to je se domníval, čeká, že jsem se bezmocně приземлюсь na cestě ego golf. Pak ego úzké oči se rozšířily, když moje босая úrovni odletěla a havaroval ego prsa, odhazovat ego na deset metrů zpět a na kamenné židli. U obyčejného člověka by bylo zlomeninu hrudní kosti, ale indiánského náčelníka jen zamyšleně mnul prsa a blížil se ke mně znovu, tentokrát s rezervou. Odrazovým vpřed, pronesl slova, která jsem nemohl pochopit.
  
  
  "Nechápu naše jedno slovo, řekl jí, emu, - a to je velmi špatné, protože nikdo kolem nás říká svá poslední slova".
  
  
  Do této doby jehlový přiblížení okruhem u mě v dlani, dokud ji chtěl díra, která by umožnila mi probodne ego skládání dolar. Současně s tím se ego v ruce otázka Головолом, který také chtěl mezera. Když rozbít zaměnit za sekundu, ji vrhl vpřed špičkou nože. On uskočil stranou a současně nenašel "Kriminálník". Její пригнулся, když bronzové hvězdy заплясали nad mou hlavou.
  
  
  "Jsi v pořádku s těmito věcmi, mým přítelem. A nyní se podívejme, jak jsi bez nich".
  
  
  To udělal falešný útok, a Хедбрейкер švihl padl jako lokomotiva. Ji chytil ego ruku a vytrhl na nah zlatou rukojetí. Když jeho tělo впилось v mé, jeho, jeho ego levým хуком v životě. To bylo jedno, že bash na kamenné sténat. "Hulvát", a jehlový spadl na kameny. Ji chytil za ego prošívané brnění a spadl emu čelisti se svým kolenem. Když se odrazil od něj, její odřené emu rameno.
  
  
  To měla být scéna, kdy on padl na podlahu. Místo toho vyskočil a málem vyrazil kolem mě duch. V mém zmatku přišel ke dvěma závěrům. Za prvé, jihoamerických indiánů jsou odborníky ve fotbale, nebo v jakémkoliv jiném sportu, který spočívá v souhvězdí dnes kopů. Za druhé, se mi zdálo, že jsem se cítil slabý svěží vůně listů limetky. Inkové, jako většina ostatních lidí v této části světa, obvykle zvykal listy koky a limetkou jako léku. Možná, že můj nepřítel byl tak čerpána kokainu, že emu potřebovala bych brýle, aby cítil bolest.
  
  
  A ještě jednu věc jí pochopil až příliš dobře; Její těžce dýchal, jak a Белькев. Jí byl измотан tvrdou zkouškou barvy.
  
  
  Jen to indiánského náčelníka měl stát na nohou, až spadl. On to věděl stejně dobře, jako její. Její líně udeřil jeho ego levým хуком v čelisti. On klesl pod nah a kopali mě nohy o kameny. Úder loktem do ego дыхательному krku držel ego, dokud ji opět zvedl na nohy, kymácel se jako opilý.
  
  
  Odina kolem prvních rituálů odvahu aztékové volal jeden chycený bojovník bránit čtyřem vojákům, aztéků, tři kolem nich правши, a čtvrtý - levák. Samotnému bojovník musel bojovat s nimi, jeden po druhém s pomocí bojové klacek s peřím, ego odpůrci použili obušky s обсидиановыми čepelí. Nevěděl jsem, použili zda inky stejné mučení, ale tato situace byla docela blízko k tomu. Indiánského náčelníka byl tak svěží a intenzivní, jako na začátku, ale byl jsem mrtvý, jsem postrádal odběr vzorků vzduchu, a on byl ochoten klesnout.
  
  
  On se ani neobtěžoval použít болу, zbývající na jeho zlatém pásmu. Pokaždé, když se jí vstávat na nohy, to наносил nakopat nohy, nutí mě znovu klečet. Ji, věděl, že brzy ho ani nebudu moci vylézt. Mé tělo je znecitlivět, a pak zvracel z nedostatku kyslíku; Její se pohyboval pomalu, dřevo. I modlil jsem se, aby KGB přijela s záchranný nadhledem, ale věděl jsem, že je to pořád hraje v гестаповские her v obci. Ještě jedno nebo dvě pádu na kameny, a mě nit.
  
  
  Indiánského náčelníka jistě udělal velký skok a udeřil mě s oběma nohama na góly. Byl jsem dost snadno spadnout, ale když to udělal, ji zvedl ruku a popadl volné болу, tahání ee iso všechny síly, které u mě zůstaly. Indiánského náčelníka vykřikl, cítil, že setrvačnost stála ego s platformy, a pak je to pryč, взмахнув rukama.
  
  
  Její stála na všech čtyřech, lapal po dechu a nemohl udržet přehled o ego sestup. Pokud bych mohl v té chvíli opět stoupání na horní příčce žebříčku, jí byl si jistý, že bench press a dovolil by mu bylo mě zabít. Ale on se vrátil, a s každou sekundu, můj skládání dolar успокаивалось, a cítil její nové pocity v končetinách.
  
  
  Můj nůž a Bezohledný zmizel, oni слетели z platformy při malování. Vše, co mám, je plynová bomba, neužitečná, kdy jsou údaje za jiných okolností. Ale byl Белькев - a Белькев byl dobrou návnadou.
  
  
  Její uvolnit od konce platformy a stahl jděte dolů po schodech v měsíčním světle. Vládla absolutní ticho. Přes pět minuta ji našel ruský. S palcem na ego виску, ho přesvědčil, že je mrtvý pro svět jen dočasně. Bola zapletení kolem ego noha. Ji rychle rozbalil ego a zmizel ve stínu.
  
  
  Indiánského náčelníka se musel vrátit, sleduje mě a Белькева. Její způsobil, že se jeho skládání dolar bít pomaleji, dokonce by riskoval ztrátu vědomí v důsledku nedostatku kyslíku. Příliš velkého rizika nebyla, když její mysleli, že každý, kdo žije ve vysokých Andách, musí být v nejvyšší míře informovaný, vždy ochotný nespočet představoval nebezpečí. Jí měl pravdu, protože se cítil ego přítomnosti ještě předtím, než jak ji viděl.
  
  
  Indiánského náčelníka byl tenký stín, trochu pevnější, než stíny kolem něj. On sklouzl na oblečen kameny zdi chrámu pouhých deset metrů od неровного těla Белкева. Tam je deset minuta nehybně ležel na jednom místě, soudě podle počtu úderů mého srdce předtím, než se rozhodl, že jsem by měl být, šel zpátky do vesnice pro pomoc. Nyní ego byla pozornost soustředí na неподвижному tělo, раскинувшемуся před ním; To nechal adrenalinu proudit v mých žilách, aby se urychlilo mé poslední zásoby energie.
  
  
  Lunární svatý odrážel отблеск obětní nože, létající vzduchem. V tuto chvíli jí nenašel болой a nechal ho jít. Indiánského náčelníka zvedl oči právě včas, aby vidět dvě zásilky, кружащихся na ego gólů, ale nemohl pohybovat. Ošklivé хрипящий zvuk zlomil přes ego rta, kdy zboží se zmást kolem ego krku. Ego oči doplnili, a tělo окаменело. Přes okamžitý ego svěrače расслабятся, a on se začne kazit vzduch kolem sebe na místě. On byl mrtev, škrtil, jeho krk zlomený. On se zhroutil, jako domeček z karet, jedna dobrovolnosti vyšel na montáž, pak další, a on spěchal vpřed na Белькева stále drží nůž v ruce.
  
  
  Její převrácené, dýchat s úlevou. Její выбивал nůž na ego pevných prstů, když můj skládání dolar znovu забилось. Mrak odešel od tváře měsíce, a její jasně viděl tvář mrtvého muže. V ego lebce nebylo zlaté desky. To byl jiný člověk - to bylo lákadlo indové.
  
  
  Její skočil na zem, ještě do toho, co jsem slyšel šepot indické болы, кружащейся mi v krku. Kov náskok moje záda a narazil do zdi. Ji viděl postavu s zlatým plamenem na góly, несущуюся ke mně, перепрыгнувшую přes tělo mrtvého muže a взмахнув začátku druhé болой vysoko nad hlavou. Ji objal zeď a перекатилась stranou, když odina zboží копнул zem vedle mého ucha. Pak ji nenašel болой a chytil ego, pomocí ego sílu, aby odtrhnout mě od země. Naše
  
  
  zbraně se spojily, a každý kolem nás se houpala současně, činky nesetkala a hrozně звенели v noci.
  
  
  Jedna věc je čistý zásah je jedním z kettlebells bola může udeřit do hrudníku, a úspěšný nájezd mohl удушить krku. Po ruce neměl na výběr zbraní a dr. Thompson, který mohl vymyslet ochranu. Musel jsem porazit инку ego zemi ego zbraní; bylo to tak, jak to měl v plánu.
  
  
  Když se naše rozbít se spojily, on přitiskl mě k sténání. Naše nohy druhé набрасывались na druhou, hledá řešení odjistit rány v tříslech nebo kterémukoli národu. Byla řada na mně zasáhnout ego o zeď, натянув болу na jeho krku. Před tím, než byl schopen zachytit ego, замахнулся ztroskotání své zbraně mi ledvinu. Okamžitě ho následoval tím, že udeří болой mi do obličeje. Její rozptylovat ego, ale celá moje levá ruka je otupělý proti nárazu.
  
  
  Nyní jsme se odtáhla od pyramidy, a vstupovalo na nádvoří, který byl naplněn гротескными sochami, které byly napůl lidmi, napůl zvířat. To byly staré strašák inků, ожидавшие, jak se zbavit mrtvého nepřítele. Z důvodu zranění jedné ruky ji už nemohl používat болу, jako štít, a indiánského náčelníka napadl mě s novým неистовством. Je čas smrtící úder. Jí byl искалечен a dusí. Oba jsme истекали krví, naše stopy zdobily zemi, ale vrah se cítil chuť mé smrti. Když ji neohrabaně skočil z болы, zbraně pálily moje kyčel. Její, перекатился na nohy a málem spadl. V celé pravé části mého těla nebylo žádné vzrušení.
  
  
  Jeho čekal, přitulila se zády k jedné kolem soch. Dost blízko, aby ji mohl cítit ego dech, indiánského náčelníka stočený hodit болу ve volném čase. On věděl, že já nikam nechodím. Pak, než její, byl nainstalován, míče létaly na mě, jak smrtící rotující planety. Oni обвились kolem mé hlavy, a bronzová řetěz havaroval hluboko v mém krku, zavírání ego. Indiánského náčelníka vytáhl svůj obětní nůž a skočil na mě, приготовившись střih mi skládání dolar, dokud je ještě nadále pracovat.
  
  
  To bylo ve vzduchu, nemohl odolat, když ji byl schopen jednou rukou mávat болой nahoru k ego gólů. Heavy-kovová koule narazí na ego čelist a se dostal do středu obličeje, вонзив zlomené kosti do mozku. Zlatá deska vyskočila na ego lebky; byl mrtvý ještě předtím, než přistál.
  
  
  Ji s bolestí chytil za болу, která se zabývá se ovine kolem mého krku, a zjistil, že ona a proplétá kolem krku sochy. Kdyby nebylo jí, byl by se protáhl na kamenech nádvoří.
  
  
  Když ji konečně vrátil k Белькеву, její zjistil, že to забился ve tmě, kteří přišli a nikdy třást a podrážděný. Šli jsme po stezce, která se zabývá vedla k vesnici, a s každým krokem to byl stále odvážnější.
  
  
  "Nám jeden slušný bodyguard nedovolil by jim chytit mě. To není moje věc - bránit. Je to tvoje práce", - zasmál řekl.
  
  
  Ale na cestě dolů hora испустила poslední vzdech, než se usadit, a když tlak prošel, ruština znovu propadla do hrozné ticho.
  
  
  Ego bodyguardi vyhráli, jakmile jsme dosáhli okraje Ауканкильчи. Starosta a kurátorka muzea tam byli také, pozdravit nás, a já jsem jim řekl, jít do chrámu, pokud jsou stále hledají předměty, které jsou předmětem historického zájmu. Kurátor vzlétl, jako je písčitá blecha, a přes hodinu se vrátil do města s обвиняющими očima.
  
  
  "Tam nic nebylo", - řekl on. "Já bych chtěl, všude. Možná jsi se bil s přízrakem".
  
  
  "To není duch," - řekl emu doktor, který ještě chodil na moje řezy a modřiny, což naznačuje fialové skvrny, покрывавшие mé ruce a nohy. "Nebo to", - dodal a ukázal na přímý červený kruh kolem mého krku.
  
  
  "Ale tam nebylo nic, vůbec nic", - protestoval kurátorka.
  
  
  "Kromě toho", - řekl jí emu a podal trojúhelníkový zlatou desku.
  
  
  On pečlivě zkoumat ji, otáčením v různých směrech, a mezi prsty. Pak ji viděl, jak náhlá boj pochopení přišel ego oči. On spěšně odhodil zlatou desku a otřel rukou mycími pohyby, jeho oči by mé, jako kdyby on mě viděl poprvé.
  
  
  "Jak?" - хрипло zašeptal.
  
  
  "Myslím, že strašák se rozhodl přejít na druhou stranu", - zasmál se její emu.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola desátá
  
  
  
  
  
  O dva dny později chladný vzduch Ауканкильчи byl téměř sladkou vzpomínkou. Navštívili jsme нитратный závodu v Santiagu, měděné doly Чукукаматы a písky pouště Atacama.
  
  
  Žádná taková poušť, jako Atacama. Pokrývá značnou část severní poloviny Chile. Ego ploché mil přecházejí v bílé obzor, sotva отличимый od bezbarvého nebe.
  
  
  Ještěrky a hadi čekají noc předtím, než opustí své kameny, a ne když je možné vidět málo živého, kromě obří кондоров, které se odvážil jít kolem jejich hnízda vysoko v Andách v poprosil klesají. Atacama - ta suchá poušť na světě, ee pozemky více неприступны, než Sahara nebo Gobi, a není lepší upomínky o této skutečnosti, než černá silueta jeden kolem národních ptáků Chile, пролетающий nad hlavou.
  
  
  "Hotel by ji mohl vrátit do Německa", - пробормотала Greta, vykukující kolem stanu, kde ji zkouší, zda je v zemi nord štíři, kde budou spát holky. Greta byla oblečená v nějakém hubené sportovní polní oblek, který popřel zprávy v médiích zprávy se mi o tom, jak nás hrubě přerušila v noci zemětřesení.
  
  
  "Připojte se ke komunistické straně a podívejte se na svět. Měli byste ocenit jejich řešení. No, zdá se, že zde není žádný hmyz".
  
  
  Popadla mě za ruku, když ji ven přes klapka, a притянула k sobě. Je zřejmé, že to není nosila podprsenku pod tričko.
  
  
  "Zůstaň tady a составь mi společnost. Prosím. Pak nemusím přemýšlet o tom hrozném místě."
  
  
  "Uprostřed malého tábora uprostřed dne s blázen, potenciální milenec a ego strážci všude? Nezdá se mi nejpříznivější pro romana, Greta. Slunce jde zde taky. "
  
  
  "Ale co když Белкев bude chtít přijít ke mně dnes večer? Nevíte, co to pro mě udělat."
  
  
  "Víte, že staré rčení:" Politika se dělá podivnými společníky ". "
  
  
  Šel jsem z její stany do fronty Lend Роверов, kteří se starali o naše doprava přes Атакаму. Web-ústupek obavám Белькева - je to jeep s pevnou zadní пулеметом v čele linky. Její našel Белкева a ego bodyguardi v "Лендровере", ve kterém se transportovala naše vzdělání a vodu.
  
  
  "A hlas a Киллмастер", - zasmál se Белкев.
  
  
  "Odkud mám vědět, že to není táhne mě do této pustiny, aby mě zabít?"
  
  
  "Byl to váš nápad, soudruhu, řekl jí emu. "Vy jste se báli létat, nebo si půjčit loď, pamatuješ? Příliš snadno položit bombu na jeden kolem nich".
  
  
  "Je to velmi bezpečné, soudruh ministr, - ujistil ego ego strážců, - zatímco u nás je voda. V okolí není indiánů, a podporujeme stálé rádiové spojení. Musíme se dostat do vládní stanic do zítřka večera".
  
  
  Белькев se otočil na podpatku a prošel kolem zpět do jejich stanu, kde se živil zásobu vodky.
  
  
  "Možná, že je to dobrý specialista v oblasti obchodu, ale to diskutovat," - řekl hlavní bodyguard. "To není ani poděkoval vám za záchranu ego života. Její udělám to pro něj."
  
  
  "Zapomeňte na to."
  
  
  "Jen jednu věc, Carter. Proč se tak snaží chránit život soudruha Белькева? Ji snažil pochopit to s nimi fretky, jak se k nám připojil. Ji budu k vám upřímný - nemám zákaz zabít vás, pokud se něco stane s ním. Pokud by tomu tak bylo, jeho by si uvědomil svou úzkost ".
  
  
  "Lze jednoduše nazvat to profesionální hrdostí".
  
  
  Bodyguard přemýšlel nad tím.
  
  
  "Jste dobří, a vaše pověst je dobrá. Jeho nechtěl bych se opět na setkání s vámi při dalších jiných okolností. To by bylo něco, co znamenalo, pokud by jste byli člověkem, který je eliminován nás".
  
  
  "Lichotky nám k ničemu nepovede".
  
  
  "Ale stále jste neodpověděl na můj vývrtky. Proč AX tak se шкурой takové prase, jako je Alexander Белькев? Neříkejte mi o výměně informací v raketě dolech. Víte, že-co ještě".
  
  
  "A je to jistý, že tě chtěl vyřadit to kolem mě".
  
  
  "Ve skutečnosti, ale nepleťte si, prosím, toto přání s bolestivé nárazy soudruha Белькева. Mým cílem je zajistit úspěch práce strany, a nic víc. Vyhrajeme, víte".
  
  
  "Samozřejmě. Dnes Chile, zítra celý svět".
  
  
  "V jistém smyslu ano".
  
  
  Okouzlující konverzace skončila зовом na večeři. Byl instalován skládací hliníkové židle, a všichni na takovou hru na jídlo kolem masných konzerv a brambor. Nicméně hlavní jídlo byly broskve, a já jsem nebyl překvapen, když Белькев hrdě mi řekl, že banky přivezli kolem Sovětského Svazu.
  
  
  "Je moje oblíbená. Муллигинское, zeleninovým ragú", - chválil její ego.
  
  
  "U nás to je taky na Kubě", - řekla Rose. "Říkáme, že ropa vieja".
  
  
  Белкев byl nadšen z tohoto jednoduchého překrývání mezi spojenci, dokud jí neřekl emu, že překlad slova ropa vieja - "snaha švédů".
  
  
  Před tím, než se opil, jeho pryč s piknik a vzal si jeho oblečení. Její hotel, spát v pustině, daleko od tábora, protože pravděpodobnost, že МИРисты pokusí zaútočit v Атакаме, je velmi malá. Malé, ale přesto mají šanci. Pokud ano, jeho by pracoval lépe sám, než
  
  
  zmatek v dosahu barvy.
  
  
  Její našel relativně vysoké místo, asi dvě stě metrů od stanů a postavil pruh kolem křoví. Pak, dokud bylo ještě světlo, to udělal kruh na lokalitě, prověřit všechny možné způsoby přiblížení k terénu.
  
  
  Atacama - to není poušť písečné duny. Je to spíš jako na poušti, skládající se z husté, zcela bezvodé zemi. Nevelká druhy rostlin - šedé nízké rostoucí keře a жилистые kaktusy. Její uřezal jeden z kaktusů, aby každoročně, kolik tekutiny je uložen v takové kádi s přírodní vodou. Tělo je uvnitř něj, snad zhorsilo pod фабричным lisem, ale pokud se staneme závislými na život na úkor země, šance na přežití bude méně, než thalia štír. Alespoň kondorů z našich těl udělali dobře, a to zejména na Белькева.
  
  
  Chystáte se svůj vlastní tábor, ji mohl přesně komu přirozený způsob myšlení, pokud МИРисты bude natolik bláznivá, aby navazhytys jít přes Атакаму. Otevřeně pod svým táborem ležel víru, vybudovaný před mnoha lety, otevřeně tam, kde jí by tohoto hotelu. Spokojený podle, ji vrátil v jeho stopách, a rozhodl, že je čas, aby opravit poškození mého zbraň, pokud jeho moci. Její vybral robustní vzhled kaktusu a selles pár metrů od něj, aniž by spěchal a drží "Люгер" oběma rukama, čímž předloktí na kolena. Na závodě bylo žluté pero, a on používal to, jak se cíl před tím, než si vytvořit svůj první výstřel.
  
  
  Ve dvou centimetrů od rukojeti se objevila díra. Ji udělal ještě jeden pokus. Díra rozrostla o centimetr. Úhel sklonu kufru pohyboval kolem deseti stupňů. Jeho vhodné praštil ho kamenem, a znovu zkusil pistoli. Nová díra odvedli skrz otvor, tentokrát na palec níže. V nájezdech ten palec mohl znamenat rozdíl mezi životem a smrtí. Na druhou stranu, více drsný snímek může zavřít dlouhý mozku a vůbec mě opustit beze zbraní. Její нацелил zbraň za zlomek palce vyšší a vyhodil žlutou tužku.
  
  
  Předtím, než střepy spadl na zem, ji skočil do bláta a нацелил zbraň na svůj větrolam.
  
  
  Její vykřikl. - "Ven"
  
  
  Objevil копна zrzavé vlasy, a pak jsem viděl její tvář Libyi. Kolem všech dívek v гареме Белькева jen ona se podívala na mě.
  
  
  "Nestřílejte, - řekla. "Pak se na vaši prezentaci na její zcela přesvědčen o tom, že můžete ovládat kulku, kam chcete".
  
  
  Její gesto ukázal hej, aby vstala. Magda bylo амазонкой ženy, která se zabývá obvykle seděla, uvedení své ruce na široké boky. Na první pohled připomněla mi sestry Lis, ale jeho pas byl v pořádku, a široká tvář, i když ne atraktivní, příjemné hollywoodském stylu, těšil silné sexuality, která se zabývá stál deset lemované úsměvů.
  
  
  "Já jsem přišla za tebou a pak večeři, ale když ji přišla, tě již nebylo. Co jsi dělal?"
  
  
  Neviděl jsem důvod lhát hej. Její vysvětlil svůj průzkum terénu, a pak se jí zeptal, proč ona přišla za mnou. Do této doby jsme již seděli na mé posteli a sdílených cigaretu.
  
  
  "Myslíte, že nevím, co se děje mezi tebou a holkama?"
  
  
  To откинулась na polštář na скатки, její zrzavé vlasy распустились. V její lepkavé ruskou blůzu ee prsa вздымались, jako jsou prachové polštáře.
  
  
  "Že se o tvého přítele?" Její zeptal se. "Copak on bude chybět?"
  
  
  "Alexandrovič? On je naštvaný na vás, a když je naštvaný, on se opije. Je to již v ступоре. On se probudí až do rána, a její do té doby se vrátím. Mi to jinak. za to, uprchl během zemětřesení. Teď, když jsme tady, uprostřed této pustiny, nechápu, proč by měla zůstat s ním. Jeho volné. Podívejte se, je to slunce zapadá. "
  
  
  Slunce se zdálo, začalo být stále více a více v případě blížící se směrem k obzoru, a teď to leptané v zemi a naplněný pustiny bronzový lesk. Vše, co jen pár chvil zpátky, to bylo ošklivé a opuštěn, se stal podivně krásné. Tak ji mohl představit марсианскую pustiny. Pak aura zmizela, a pustina upadlo do temnoty. Podívali jsme se, jak se rozzářily světla v kempu dole.
  
  
  "To je Chile dalších. Nevím, привыкнем my, rusové, se k tomuto", - nadechl Magda.
  
  
  "Nevypadá to, že sami chilané může někdy zvykli na toto konkrétní místo. Jak ji mohu soudit, teď jsme jediní lidé v nen".
  
  
  "Já vím."
  
  
  Její bohatou smyslnost окутывала пустынную noc atmosféru intimity. Podívala se na mě tmavé oči, расстегивая halenku a založí ji na zem. Většina ruských žen, s nimiž ji kdy miloval, byly flexibilní балеринами ve srovnání s Лилей. To bylo dost silné, aby se zase na malé auto do stran, ale
  
  
  jeho široká ramena více, než odpovídalo hladinu krémová ee prsou.
  
  
  "Pojď sem, můj vrah," - přikázala to.
  
  
  Tentokrát se jí ocitl v páru s ženou, téměř stejně silné, jako jeho žena, s těmi primitivními a неотложными přání. Nic nebylo zakázáno, a neměl jinou možnost, než na vůli případu. Každý centimetr jeho těla byl vášnivý a naživu, a k tomu času, když jsme se spojily v konečném объятии, jsme šli dolů, jako slunce, - burning a zářící.
  
  
  Pak jsme прижались do ložnice, a ona dala mi malou láhev vodky, kterou tajně vytáhl kolem stanu Белькева.
  
  
  "Kdyby věděl, že přijdete, by ji přinesl sklenici," řekl jsem.
  
  
  "Mmmm. Všichni američtí špioni lepší milenci?"
  
  
  "Máme speciální kurz. Koneckonců, existují standardy, kterých je třeba se držet".
  
  
  "Jsi velmi dobře ih поддерживаешь", - zasmál se. "Děláte vše dobře. Hotel bych ji vidět, jak budete bojovat s indián. Nemyslím si, že ministr stojí jako sp".
  
  
  Ee rty отпили vodku, a ona se vrátila mi láhev. Ji, opřel o loket, aby si na nah.
  
  
  "Výrobce tohoto nároku na lůžko, zapomněl, že u mě mohou být hosté. Zde trochu přeplněné".
  
  
  "To se mi líbí", - хихикнула to, přítulný se svým tělem k mému.
  
  
  "Budu volat vás Никитой. Protože pracujete s námi, u vás musí být český název".
  
  
  "Nikita Carter", - ochutnal ji. "Já nevím, jak bych doma klukům se to líbilo".
  
  
  "Dívky zde se to velmi líbí. Moje Nikita, jeho bych hotel, aby jsi přestal riskovat svůj život perlový tohoto никчемного Alexandra. Mi to chtěli vidět, že se s tebou něco stane. Prosím, пообещай mi, že budeš opatrný. "
  
  
  "Slibuji."
  
  
  "Nevěřím ti", - надула to. "To říkáš teď, ale vždy, když se něco stane, jste бросаетесь před Белкевым. Mohu to říct tajemství, které si nikdo расскажете? Белькев je blázen, idiot. Nikdo v Moskvě nezajímá, vrátí se to někdy . "
  
  
  "Pak hlasovat, co jsem vám řeknu. Pojďme všichni прыгнем v лендроверы brzy ráno a nechat ego zde. Dáme emu láhev vodky na noc a láhev opalovací krém na den".
  
  
  "Líbí se mi tento nápad", - usmál se. Jeho prsty hladil mé hrudi. "Mně by ještě lepší, kdyby věděla, že vidět tě znovu. Kam vy chcete přijít na Chile, Nikita?"
  
  
  "Po návratu domů. Její pracuji profesorem erotické prvotisky, když nemám žádné úkoly".
  
  
  "Ty mě обманываешь? Ano, jsi mě обманываешь. Vždycky jsi ze mě srandu, Nikita. Její nikdy nevím, kdy mluvíš mi pravdu. Jeho by cítil velkou úlevu, pokud by se dozvěděl, proč jsi охраняешь Белькева. Tak a воображайте její špatné věci, které mě strach.
  
  
  Jí položil ruku je tady na dosah ruky.
  
  
  "Jsi krásná dívka, Magda", - řekl ji ahoj.
  
  
  "Děkuji."
  
  
  "Jak si myslíte, že jí říkám pravdu?"
  
  
  "No, já nevím, ale já bych hotel ti věřit".
  
  
  "Je dobře, proto, že jsi taková. Krásná a neuvěřitelně sexy. A hlas ještě jaký-že to, co je pravda. Ty jsi asi nejvíce sexy agenta ve všem KGB".
  
  
  To вырвала svou ruku kolem mé.
  
  
  "Vy jste opět подшутишь mnou navždy. Nebo si myslíš, že všichni špioni?"
  
  
  "Ne, jen ty. Kreml nikdy bych nestrpěl starý развратному дураку, jak Белькев, cestovat, venkovní bazén, pokud by nemohl ovládat ego, a jediný způsob, jak ovládat člověka - je to sex. Ty jsi ten, kdo je vždy s ním , ujistěte se, že to заткнулся a šel spát, když je příliš mnoho vypil a začal povídat. Nikdo nemohl udělat to s Белкевым, a proto se svěřili jsme vám tuto práci. A s nimi fretky, jak ego lidé v táboře nebyli schopni zjistit příčinu, pro niž ji, připojil se k legraci, jste si mysleli, že můžete zjistit ". Její držení ruky na kůži její атласного života. "Tady Magda, pokud by někdo mohl, mohl bys. Ale nemůžeš".
  
  
  "Bastard!"
  
  
  To bylo první, co řekla anglicky.
  
  
  "Jste hotelů pravdy".
  
  
  "Pusť, je vrah".
  
  
  Sundala spací pytel a postavila se. Nahá a рассерженная, to bylo zlý.
  
  
  "Pokud ji někdy uvidím vás v Moskvě, jí прикажу zabít. S potěšením".
  
  
  Ji vytáhl "люгер" z naší strany nároku na lůžko a natáhl hej.
  
  
  "Jdi, Magda. Udělej to teď. Jak ji chápu, je dívka, která se zabývá to bude, bude velká odměna, a chalupa. Stačí kliknout na spoušť".
  
  
  Neváhal, ona наставила svou zbraň mi v laloku. Chladný vánek теребил její dlouhé zrzavé vlasy, přemlouvat ih ramena. Ji, podíval se na temný proud kufru. Vzala pistoli oběma rukama a byla nechat na holičkách spoušť.
  
  
  Щелчек.
  
  
  Podívala se na zbraň s údivem na tváři.
  
  
  Ona pak klesl ego na zem. Její natažené hej ruku.
  
  
  "Vidíš, Magda, jsme ještě v Moskvě".
  
  
  Hněv byl veselí. To запрокинула hlavu a zasmála se nad sebou; pak vzala mě za ruku a полезла zpět do ložnice.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola jedenáctá
  
  
  
  
  
  Белькев byl nafouklý s kocovinou. To bylo odsunuto konzervované rusové broskve a požadoval další šálek kávy. Pokud v Jižní Americe je něco dobré, pak je to káva.
  
  
  "A pak ještě jeden den na autech a cestování vlakem v Santiagu její избавлюсь od tebe", - arogantní, " řekl mi.
  
  
  "To je velmi špatné. Jí si myslel, že jsme se stali věrnými přáteli. To je krása takové cesty".
  
  
  Ego ústa míchat, jako by hotel něco říct, revmatismu, ale ego, mozek nefunguje. Zamračil se, on se sklonil tvář nad šálkem.
  
  
  "Já neměla dávat tobě nic," řekla Rose, drží se přede mnou nedokončené hrnek.
  
  
  "Proč ne?"
  
  
  "Víte, proč ne". Podívala se na Лилю. Zrzka se vrátila k svému obrazu KGB. Jako by včera v noci a tam byl, řekli mi, že její oči.
  
  
  "Nezlob se," řekl její Roze, když to смягчилась a natáhla mi šálek. "Byl jsem zaneprázdněn v noci, aniž by МИРистам přístup".
  
  
  "Neměl žádné МИРистов".
  
  
  Uvidíme.
  
  
  Osobní strážci se vrátili na výlet po stezce, která vede kolem kempu. Ih šéf sel se mnou.
  
  
  "Můžeme všechno zabalit do auta, jakmile ministr zapouzdřit své snídaně. Cesta je dlouhá, ale na nádraží nás bude čekat speciální vlak. Od tohoto okamžiku u nás, neměl by být problém.
  
  
  "Dobře."
  
  
  Studoval jsem sekundu před tím, než vstal, aby pomohla ostatním demontáž stanu.
  
  
  "Řekl jsem hej, co je to nic, Carter," - řekl, díval se na mě.
  
  
  "Ale ty jsi ошибаешься, to udělala".
  
  
  Jí dovolil emu přijmout to tak, jak to je hotel, a vrátil se do své kávy. Odložila hrnek na židli, její pocit lehké vibrace, пробегающую podle mých prstech. "Jen se třes z jakési dávné zemětřesení", - pomyslel jsem si. V Chile ih byla plná.
  
  
  "Kondorů se objevily dnes brzy ráno", - poznamenal Greta.
  
  
  "Hezké jít dál," odpověděla Magda.
  
  
  Třes, který se cítil ji na stole, byla silnější. Chtěla nebe; Кондоров neviděl. Ale viděl jsem, jak se k nám rychle blíží tryskové letadlo. Web-důvodem, proč ji mohl vidět, spočíval v tom, že v ploché poušti očí pokrýt patnáct mil na oblohu v libovolném směru. Senior bodyguard taky si toho všiml a běžel ke mně.
  
  
  "Slez dolů! Všichni slez dolů!" - vykřikl.
  
  
  Kubánské dívky, vstala a metro kapesníky kolem ve směru blížícího se letadla. Белкев bez jakéhokoliv zájmu zvedl krví podlité oči.
  
  
  Letoun letěl nad námi низменному, jedno křídlo уклонилось. Židle задрожал v revmatismem řev motorů, který заглушал naše výkřiky. To промчался mimmo a vzal do nebe.
  
  
  "Američan", - řekl bodyguard. "Bojovník".
  
  
  "Co to bylo za letadlo?" - zeptal se Белькев pak odpověď. "To bylo spíš na raketu, než na letadle."
  
  
  "Stíhací letoun", - opakovat ego bodyguard.
  
  
  "Na jeho ocasu bylo značení chilské LETECTVO. Ji, slyšel, že jsme se projít několik stíhaček Stíhačka Chile. Nevěř Ministerstvu obrany, aby to i nadále prodávat ego letadla, i když jeho zákazníci se staly rudými".
  
  
  "Je to zřejmé," řekl Белькев. "Vyslali letadlo, aby hlídaly nás. Nadešel čas, aby".
  
  
  Letadlo létající nad hlavou, ve velké výšce.
  
  
  "Volal jsem na rádio dnes ráno. Armáda nic neřekl o letadle", - stěžoval bodyguard.
  
  
  "A co? Můžete ih v rádiu teď, děkuji. Pokračujte".
  
  
  Bodyguard se blížil k "лендроверу" s vysílačem a zavrtěl hlavou. Белькев промокнул rty papírové ubrousky.
  
  
  "Vidíš? Teď se vrací", - řekl to s velkým vavřínech.
  
  
  Stíhací letoun klesl a несся zpět přes poušť do tábora, příprava létat otevřeně nad námi. Všichni stáli a metro. Stíhací letoun sklopil nos a sklonil k nám. To byl okamžik, kdy mé myšlenky закипели. Nikdo posílá stíhačky jako krytí. Stíhačka - to узкоспециализированный bombardovací letoun / stíhací, bitevní letoun.
  
  
  Její vykřikl. - "Lehněte si, ныряйте všechno!"
  
  
  Sloupy prachu ve výšce dvacet metrů začali pokrývat zemi v asi sto yardů od nás. Kolem zbraně letadla leskly krásné flitry světě. Белькев stál výplaty přímo uprostřed dráhy letu střely.
  
  
  Její srazil ego noha blokem Миннесотского викинга
  
  
  On tvrdě přistál na zádech a перекатился pod židli. Její карабкался k ochraně разобранной stany. V celém hotelu je místo, na kterém jsme leželi, ползла, objímat, prorazilo linii fronty pod 20 mm. skořápky. Skrze kouř ji viděla, jak je židle v Белькевым letěl vzduchem. Zvedák dívky se rozešel skrz hrom, vydávaný motorem bojovníka, když tryskové letadlo odtáhl od nás.
  
  
  Palbou byl zničen celý centrum tábora. Ji, přejel do Белькеву a zjistil, že emu ještě štěstí. To съежился v póze embrya, nevyužitý. Jeden na ego bodyguardi mají méně štěstí. Našli jsme ego tělo ležící na изорванной zemi s pistolí v ruce.
  
  
  "Vy, američané, za to stojíte!" - vykřikl Белкев.
  
  
  "Drž hubu."
  
  
  Uchopil košili a začal bojovat se mnou. Její vklouzl pod ego neefektivní v pořádku, a držel ego semi-Nelsonem. Do této doby po celém Land Rover se vrátil hlavní bodyguard s озадаченным výhledem.
  
  
  "LETECTVO vyslat letadlo".
  
  
  Ji hotel vědět. - "No, oni teď posílají odina, ne?"
  
  
  "Ano. Ale bude trvat deset minuta, než se u nich bude něco tady. Oni říkají, že budeme muset držet".
  
  
  Mlčky bylo řečeno, že jsme měli stejnou šanci, proti Hvězdného bojovníka, jak mravence proti boty. Web-důvodem, proč jsme nebyli zničeny s prvním hovoru, spočíval v tom, že bombardování začalo příliš brzy, a разбросал nás. Dokonce i teď jsme slyšeli vytí motoru, když ztrácel výšku, a letoun začal druhý útok. Ji tlačil Белькева v ruce телохранителю.
  
  
  Greta plakala. - "Hlasování o to!"
  
  
  Musel jsem mluvit rychle, aby mohli mě slyšet, před tím, než můj hlas řešení vědecko-výzkumných úkolů sípavý řev tryskového letadla.
  
  
  "Na padesát metrů vlevo, tam je příkop, kde můžeme získat určitou ochranu. Utíkejte, když jí řeknu:" pojď ". Její chystá přijít s tím, že v zadní části ". Její zatřásl levou ruku, a jehlový spadla mi na ruku. "Je to pro všechny, kdo se neodvrátí. Dobře, hlasování on. Jděte!"
  
  
  Po prašné peří znovu začal pokrýt tábor, пробиваясь upřímně na nás. Na chvíli se skupina seděla загипнотизированная, jako zvíře, ожидающее úder kobry. Pak, když jí mával svým nožem, to zlomil, a všichni se vrhli z potoka. Problém spočíval v tom, že jako bych rychle my jsme uprchli, to není dost, aby se zabránilo преследовавшего nás noční můra. Samotný vzduch byl vroucí ze silného olovnatého deště. Gejzíry prachu dosáhly mě brzdí moje shaggy. Bonita klesla, a on ji zvedl, bez zastavení. My jsme nemohli vidět ostatní, protože padající nečistoty, a my jsme stále спотыкались, když spadl do potoka. Když se jí podíval nahoru, její, spatřil jsem, že stíhací letoun prošel téměř paříž z tábora a vyletí nahoru pro další průsmyk.
  
  
  "Všichni tady?" - vykřikl jsem.
  
  
  Mi odpověděl sbor испуганных hlasů, ale zdá se, nikdo nebyl zraněn.
  
  
  Greta задрожала. - "Jsme v bezpečí?"
  
  
  "Nebuď hloupý, - огрызнулась Magda. "Ego se Při příštím průchodu tato špína se rozbije, jako je prach. Pak se při příštím průchodu on zabije nás."
  
  
  "Je to nákladní auta", - hystericky řekla Greta, což ukazuje na "лендроверы". "Proč jsme běželi za trucks?"
  
  
  "Protože ценымногие, je snazší se dostat do kamionu, než rozkazem člověka. Kamiony byly by to jen smrtící past", - řekl ji ahoj.
  
  
  Potok byl o moc lepší. Pilot stíhačky tentokrát sekl zase, jako kdyby to обретал důvěru. To už zase blíží k nám, ale tentokrát se ovládl svou dělo, dokud jsme se téměř otevřeně v boxu. Odina na strážce začal vyvíjet tlak na záběry a musel jsem natáhnout ruku a затащить ego zpět do reaktoru příkop.
  
  
  "Vy se nebudu obtěžovat ego tím", - křičel jsem, ale moje slova byly ztraceny v grohote letecké zbraně. Celá strana potoka explodovala ohněm. Kusy půdy vyšplhaly na sto stop. Jsme bombardováni s sprchou odpadků. Když se oblak nečistot konečně рассеялось, od zasekl hřídele, není nic. Ruka bodyguard, který ji držel, bylo potácet krví. To nadávky v ruštině.
  
  
  Její lezl na Белькеву.
  
  
  "Dej mi své gillett".
  
  
  "Nikdy. Odejdi".
  
  
  Kdysi bylo argumentovat. Její hit jeho ego pěstí do čelisti, a vypadal, jako ego, oči закатываются. Pak ji svlékl z něj gillett. Když jeho ego надевал, Magda popadl pistoli bodyguard a udělal ego upřímný mi mezi oči.
  
  
  "Jak si myslíte, kam jdeš?" ona зарычала na mě.
  
  
  "Počkej, Magda. Další stěhování bude poslední, pokud uděláme něco rychle. Její přejdu k джипу, a mně tohle potřebovat ценымногие více, než emu".
  
  
  
  Navždy bylo добежать do džípu, který stojí v táboře. Bylo to slušné vzdálenosti, ale já jsem si vzpomněl na její lehký kulomet, který byl namontován vzadu.
  
  
  "Máš neměli by šanci," řekla.
  
  
  "Možná ne, ale malé akce nám čas, dokud se ony jiné roviny. Kdo zde může řídit džíp?"
  
  
  Magda sklopila zbraň a zavrtěla hlavou. Strážce zavrčel, že pokud by mohl použít obě ruce. Pak mluvili Růže a Bonita.
  
  
  "Cestovali jsme na jednom celou dobu, kdy byly v ženské domobrany".
  
  
  "No, jestli se vůbec dostaneme ven kolem tohoto živými, můžeš poděkovat za mě Fidel".
  
  
  Tentokrát "Hvězdný bojovník" blíží s menší rychlostí a pod jiným úhlem, tak, aby to несся na délku okapů, ne příčně, nah. Každý, kdo přijde v ego zóny akce, bude myší v pasti.
  
  
  "Pojď!"
  
  
  Vyskočil na zákopů a běželi na roztrhané zemi. Křídla tryskového letadla na okamžik закачались od nerozhodnosti, když pilot si všiml nás. I na nižší rychlosti letěl rychlostí tři sta kilometrů za hodinu, a on neměl mnoho času, aby se rozhodnutí. Využili jsme naším neočekávaným příchodem a běželi rovně, ale ne překvapený. Za námi je intenzivnější hluk motoru tryskového letadla. Ji čekal, když jeho puška šťastný nás z povrchu země.
  
  
  Bojovník se otočil doprava a doleva, nejprve обстреливая nás, a pak lidí v příkopu. Ale ego a momentální výkyvy отняло čas, a už bylo příliš pozdě, aby nás, aby zvážila. Frustrovaný, kde ztráty dosahovaly úhel, to je v pohodě vylezl, stává se jen bodem na obloze.
  
  
  Jsme запрыгнули v džípu, dívky уселись na předním sedadle, a já jsem na dvorek. Klíče byly v zapalování a u Růže hladce pracoval motor, dokud se její domky plastové pásky s municí na kulomet. Při práci dal, hej je návod, jak začít pohyb, když Hvězda Bojovník se vrátil k zabíjení.
  
  
  "U nás bude býčí zápasy, ano?" Bonita окликнула mě.
  
  
  "Exactamente".
  
  
  Letadlo zuřivě otočil se zpátky k táboru. Není pochyb o tom, bylo - letěl upřímně k nám. V poslední chvíli ji dotkl Růži za rameno, a jeep válcované dopředu. Jeli jsme asi padesát stop na první rychlostní stupeň, pak udělala ukazatelů na devadesát stupňů doprava a s dvojitou spojkou se posunul na třetí, a jeli jsme.
  
  
  Stíhací visel za námi. Její cítil rostoucí vztek ego pilota. Stíhací letoun byl vybaven raketami třídy "vzduch-vzduch", které proti nám byly k ničemu. On už strávil zbytečně drahocenný čas, a další chilské letouny již měly vzlétnout. Nicméně, měl pušku a podstavcem s пятисотфунтовыми bombami, a to bylo příliš mnoho, pokud ji vůbec je to vidět.
  
  
  Růže byla obratnou. Jeep použil každý robustnosti ze pevné půdy, pouště, aby se zbavit ega našeho druhu, že také, což komplikuje tento úkol pro mě, protože teď ji sledoval otevřeně na blížící se nos letadla. Její vyčerpán deset centimetrů обоймы, poskakování kolem v zadní části džípu. Letadlo neuhnul.
  
  
  Za nás začala zametat gejzíry.
  
  
  "Rovně, odbočte hned!"
  
  
  Zaprášené jestli tam opravdu jsou skvrny dostat do sběrnic a vznesl se do vzduchu, takže jsem nemohl vidět, za co střílet.
  
  
  "Blbec!"
  
  
  Jeep skočil, když se projektil roztrhl část ego podvozku, ale po взорвавшейся země se otočil od nás, když letadlo s výkřikem letěla mimmo. To jen začal dýchat znovu, když se celá poušť, zdálo se, že explodovala. Neviděl jsem, aby fotil, bomby s jeho tácky. Těžký kámen dopadl mi na prsa; jen neprůstřelnou vestu nedal mu bylo jít ven na celé záda. Zázrak Růže удерживала jeep v pohybu, dokud kulomet točilo na jeho креплении, a já jsem ohromený, ležící na podlaze.
  
  
  "On se vrátil, Nick!"
  
  
  Stíhací резал ostřejší zatáčky a pod, pokrývající dno pouště s rychlostí zvuku. Jeho sotva stál pilot, když kliknete na joystick, a puška se znovu začít грохотать na poušti, když stíhací letoun se blížil k nám. Růže je v pohodě otočil volantem vpravo a podržte ji, předení nahoru jeep v kruhu.
  
  
  "Ne! Срезай na druhou stranu".
  
  
  Budeme směřovat přímý proud kulky, které létaly v nás. Čelní sklo jeep bylo rozbité letící někam, kde je kámen, a stroj завизжала na dvou kolech, když jsme se plavili na čáře. Bojovník okamžitě zabočil na další ukazatele, aby se znovu, že na nás smrtící déšť.
  
  
  Puška tryskové letadlo bylo MK 11, двухствольным automatem vzduchem chlazený a plynovým pohonem, který стреляло 20 mm munice s elektropohony na восьмикамерного rotující válec. Vše se změnilo poté kolize s indián, размахивающим болой. Čas, za který spoušť pilot vydává do
  
  
  střely činila jednu трехтысячную zlomek vteřiny. To je něco, co se nazývá okamžité reakce. Jediná výhoda, která u nás byla, je doba reakce mezi mozkem pilota a ego prstem na spoušti. To mohl, asi polovinu této doby. Problém spočíval v tom, že pokud jsem se dostal do něj - nebo v účinnost magistrála - oheň, který jsem měl, měl by stejný efekt, jako je silný déšť. Bojovník byl zatraceně cool letadlem.
  
  
  "Rose, jak se máš?" - náhle zeptal se jí.
  
  
  "Je To Děsivé, Nick. Když ostatní letadla budou tady?"
  
  
  Není čas, teď se jí to věděl. Pilot nás měla dávno zabít, a hodně štěstí u nás není věčně.
  
  
  "Prostě udělej, co říkám. Vem jeep třicet, až to bude na nás, pak do-it-vpravo a klikněte na plyn. Nemůžete slyšet mě, když to bude vyhovovat příliš blízko, takže jen pokračuj otáčet na stranu. kulek. Tentokrát půjde velmi низменному a pomalu ".
  
  
  Přesně to udělal, dělení pozemků nad padesát stop, aby se získat co nejdelší roh. Její уперся nohy a vydala dlouhé fronty. Ji mohl téměř vidět, jak střely létají do nosu křídlech. Otevřel zpátky do ohně, задушив nás olověných prachem, každá na brýle, je schopen prorazit jeep přes ze strany na stranu. Růže zoufale рубила kormidlo, dokud letoun pokračoval jít, pilot prudce tlačila zpět a нажимал na spoušti. S бомбодержателя виднелись dvě слезоточивые kapky, летящие vzduchem. - plakala Bonita. Zadní kola jeep проскальзывали a byly spřádání na zemi, když Rosa se snažila odvrátit od padající motor.
  
  
  Jedna bomba spadla do padesáti metrů; jiný byl téměř k nám na kolena. Jeep подбросило ve vzduchu jako hračka psací stroj. Padl na bok, выбросив nás, jako panenky, a pokračoval odrazit. Moje vize se stala červená, když ji po hmatu nohy; Její otřel krev z očí. Růže a Bonita byly napůl закопаны v zemi, a u Růže tekla krev, kolem uší, pak otřesu pět set liber výbušnin. Oni byli oba naživu - ale ne na dlouho. Nevím, kolik času ji ztratil, omámený na zemi, ale "Hvězdný bojovník" dělal poslední ukazatelů pro poslední úder.
  
  
  Ji hnal k джипу. On se postavil na kola. Čelní sklo bylo срезано, a kulomet je ohnutá na polovinu. Jeho skočil za volant a zapnul klíč. Na druhém zatáčce motor likvidaci. - Kéž všechny kluky, kteří dělají džípy, - zamumlal nahlas. Její prošel vzdálenost na jednu nohu, když si uvědomil, že něco ještě není v pořádku. Pravé přední kolo nebylo. Взорвано. Chybí.
  
  
  "Dobře, летун, teď jen ty a já. Doufám, že vám nevadí chodit v kruhu".
  
  
  To bylo létání nad pouští, stejně jako obří mechanický condor, несущийся za жатвой. Jeho porazil vpravo a držel kolo. Kdyby ji alespoň stejně jako cokoli se snažil dostat pryč doleva, auto převrácené by. Šňůrky na 22-миллиметровых skořápky, tkané "Гатлингом" Bojovníka, shell za mnou. S každým úderem pravá přední část jeep отрывалась od pevné země. Nyní býčí zápasy opravdu začala. "Může, jeho zbláznil, - řekl sám, - ale náhle zjistil, že mám býka.
  
  
  Stíhačka - jedna kolem nejdokonalejších letadel, kdy производившихся - je natolik složitý, že mnozí piloti nebudou chtít na nen létat. V Západní Germanium je to jen Fatální vdova. Letadlo postavené podle vzoru rakety; trup je tlustý a курносый, blatníky, ostré jako břitva, krátké. Vyjměte ruce z řízení jakéhokoliv jiného letadla, a to bude klouzat na úkor aerodynamické zvedací sílu svých křídel. U Stíhačka tam všechny modely глиссирования cihel, a tak se dostal tak silný motor. Jeho už věděl, že ve skutečnosti své vlastní přežití, že tento pilot byl netrpělivý, ale nezkušený. Jak mi bylo řečeno dříve, МИРисты teprve začíná pronikat do chilské LETECTVO. Člověk, který se pokusil se mě zastřelit, by mělo být, šel jednou kolem prvních. Je použit jeden z nejlepších na kladiva na světě, zabít mravence, ale ego ruce byl hammer, který mohl dát odvetný úder.
  
  
  Jeho zvlněné linky ego ohně, nevěnoval pozornost na děla. Jednou, pak dvakrát jeep задрожал, když nakrájíme střely. Mušle se zpětně podíval z od trupu, někteří kolem nich byli jste v mé gillett, jako je Smrt, snaží se přilákat mou pozornost. Její pocit suché kůry форсажной kamery, když odjížděl. Býk byl připraven.
  
  
  Když motor jeep pracoval, jeho stále ještě seděl na třech kolech, když se vrátil. Jí byl jist, že v ponurém poznání toho, že - tak či onak - naše válka teď končí. Pilot taky to věděl. Dvě míle od něj, on сбавил obraty, bít do pohledu na mě, сбавляя rychlost relativní rychlost dvě stě padesát kilometrů za hodinu.
  
  
  O profesionalitě toreadora je souzen podle toho, jak pomalu se to může otočit bojového býka kolem sebe.
  
  
  Její putted jeep tak rychle, jak jen mohl, to trhání obrovské vyjeté koleje na zemi přátel. Za mnou přišla a jiný sledovat, embosované děla a предназначавшаяся se stal mým hrobem. Pak, místo toho, aby se pokusili proplout ego cestu, znovu rozšířil svůj okruh, dokud není stahl dostatečně velké, aby se letoun mohl vyvíjet spolu se mnou, usnadňuje emu úkol, jak jen to bylo možné. Za mě obrovský motor Stíhačky znovu tlačila na plyn - a znovu. Puška dohnal jeep. Druhá sběrnice je prasklé. Její houpal, až do další ta letěl mimmo mé hlavy a otevřel kapotu. Kouř vystoupal na sekundy, a on jel na измученном džípu spolubojovníky rychlostí deset kilometrů za hodinu. Když se úplně zastavil, jeho selle za volant, a stahl čekat.
  
  
  Brokovnice taky-konference svou činnost, a byla docela strašidelná ticho. Pak nad hlavou мелькнул bojovník, ego výkonný motor utichla. Svist větru kolem křídel vydal smutný pláč. Její objevilo kolem džípu a přikryl hlavu.
  
  
  Já nevím, co letěl do hlav pilot v tento poslední dlouhou chvíli letu. To by mělo být, uvědomil si, že udělal fatální chybu tím, že sníží rychlost pod dvě stě dvacet kilometrů za hodinu, potřebné pro udržení ракетоподобного stíhačky ve vzduchu. Když on se obrátil přídavným spalováním a vystřelil. Bojovník se obrátil kolem zbraní v hrobě. On byl příliš низменному, aby vysunout - a jediný způsob, jak znovu spusťte proudový motor - to je skákat na rychlosti.
  
  
  Co by nám byly ego myšlenky, mozek, spoušť prst, pušky a Hvězdný bojovník stojí za milion dolarů explodovala bomba, сотрясшей Атакаму uvolněním černo-červená ohnivá koule, která se válí na tisíc metrů. Když sekundární výbuchy se proměnily v nové ohnivé koule, její vyčerpaně vstal ze země a заковылял zpět k tomu, co zbylo z tábora.
  
  
  Býčí zápasy je u konce, a v bojích býk nikdy nevítězí.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola dvanáctá
  
  
  
  
  
  Vojenský vlak přijel do stanice Мапочо v Santiagu, a on viděl, že vládní úředníci byli seřazeni na перроне přivítat вернувшегося hrdiny Alexandra Белькева. Vojáci v ocelových ochranné přilby chodili na подиумам starého nádraží ve viktoriánském stylu, byl dohlédněte na každého v davu. Nejprve ji, že si myslel, že no přítomnosti bylo pro ochranu Белкева, ale pak ji viděl уверенную postavu prezidenta Allendeho, марширующую k nám na platformě.
  
  
  Белькев vystoupil a dostal svou odměnu - polibek Allende; pak objal přítele přítele, dva muži šli dolů na platformě, opouští nás za sebou. Jediný, kolem našeho okolí, kteří následovali nás, byl hlavní bodyguard s перевязанной rukou.
  
  
  Když tato platforma byla konečně očištěna od všech úředníků, dívky Белькева taky pryč. Ji, sestoupil lodní schůdky k багажному oddělení. Tam na гидравлическом výtahu sestupoval kovové rakve s ostatky bodyguard zavražděného v poušti. Úředník chtěl někoho, kdo by se mohl podepsat potvrzení o doručení.
  
  
  "Vezmu to," řekl jsem.
  
  
  "Máte nějaké doklady?"
  
  
  "To KGB, můžeš říci?"
  
  
  Ji podepsal "Nikita Carter" a dodal na adresu ruského konzulátu. To bylo to nejmenší, co jsem mohl udělat pro člověka, který bojoval se Hvězdný bojovník s pistolí.
  
  
  Od nádraží jsem šel k doktorovi, a bylo mi sešité rány. Nám jedna kolem kulek z letadla dosáhla mě, ale brzy zjistil, že vesta byla tak zničená, že ego rám вонзился mi v hrudníku je v první desítce míst. Pak to její прогулялся o způsobech Santiago, a později snědl vzácný argentinský chtít, a dobré chilské víno. To mě znovu cítit téměř člověkem.
  
  
  Její zpoždění za šálek na espresso s цедрой citron, kdy dvě ruce jemně sklouzl na mé hrdlo.
  
  
  "Rosa".
  
  
  S úsměvem, pustila mě a obce.
  
  
  "Jak víš?"
  
  
  "Jen ať šťastný, že jsem to udělal. Její myslel, že tě a Бониту odvezen zpět do hotelu".
  
  
  Místo odpovědi se уставилась na svou desku. Jí mávali číšník a zeptal se ještě nechce. Vycházely na grilu horký a vzácné, a pak teprve toho, jak to snědla většinu ego, ho mohl dostat z nah revmatismu.
  
  
  "Už to není navždy. Tobě stačí, aby mě a mou sestru zpět do Spojených Států, v New Yorku. Nebudu trávit další den, s tímto prase a ego konzervovaného tuňáka гуляшем".
  
  
  "Ty víš, Rose, nemůžu to udělat".
  
  
  Ee průhledné tmavé oči умоляюще se na mě podíval. Samozřejmě, že bylo jednáno, ale ne bez dobrého světla.
  
  
  "Musíš. Budeš. Její tě znám, Nick. Jsme s Бонитой riskoval život perlový vás v tomto džípu. Mám ještě ломит uši, a všechny mé tělo je pokryto modřinami. To udělal to je pro tebe - a ty jsi na oplátku vezmi mě do New Yorku ".
  
  
  Ona přestala mluvit a rychle se přesunula k dezertu - карамельному заварному крему, bohatě залитому rumem. Potíž je v tom, že má pravdu; to рискнула svůj život jaroslav mě. Jí by byla docela depresivní, pokud by byl ochoten riskovat bella nah teď.
  
  
  "Rose, jak se pokusím to vysvětlit, když jeho появлюсь se dvěma kubánskými красавицами v plavkách?"
  
  
  "Můžeme být svými překladateli".
  
  
  "Mluvím španělsky."
  
  
  "Můžeš zapomenout. O, děkuji, Nick. Děkuji. Ji, věděl, že jsi to dělat".
  
  
  "Já jsem neřekl, že budu, krejčí vezmi". Ji, rozsvítil a doslova запылал. Potom, já vím, že mě nahlodává, její povzdechl si. "Dobře, jí něco придумаю".
  
  
  "Jsem знла", - торжествующе vykřikla a spolknout poslední lžíci pudink, ještě předtím, než vstát a vzít mě za ruku. "Teď mám pro vás hostinu. Jakmile jste viděli, jak jsem tanec na унылом diplomatické přijmout. Nic podobného. Tentokrát uvidíte, jak jsem tanec je skutečně".
  
  
  Jsme chytili taxi a opustili široké možnosti v Santiago, když jsme vstoupili do oblasti úzkých klikatých praporu a blízko se nachází domy postavené v jiném století. Vstoupili jsme do kavárny na rohu, který byl увешано plakáty s fotbalem a корридами. Skupiny starších španělských kytar visí s trámy stropu. Samozřejmě, ne když Rose bylo obsazeno, tak jako majitelé s nadšením s ní setkal, a šedovlasý muž okamžitě vyrazil jeden kolem kytar a začal ji ladit.
  
  
  Tentokrát nebylo nám myšlenky o politice, nám ministr obchodu po celém Rusku, aby otrávit scénu. Růže tančili, dokud se starý muž zpíval jsem, a jeho milost vrátila ego hlas k staré síle mládí a živosti. Její захлопал v rytmu, k němuž se připojil zbytek improvizovaná publikum. Teď jsem neměl pochyb o tom, že Růže přiláká stovky zákazníků v chateau Madrid v New Yorku.
  
  
  Покрасневшая a закруженная, to подлетела se mi na ruce, a on cítil každý stah její vzrušený tělo na svých prsou. Šli jsme ven na kávu a šel frank do hotelu, otevřeno do mého pokoje. Ee взъерошенное šaty na flamenco, klesl na podlahu, jak взлетающая ptáka, a on je odnesl ji do postele.
  
  
  Naše milování перекликались s její tanec, vášnivý a divoký. To смаковала poslední kapku a seskočil u mě na prsou, ještě objala mě nohama, s úsměvem na rtech.
  
  
  To je jediný přenos nás zaklepání na dveře.
  
  
  "Nikita, to jsem já, Magda".
  
  
  "Teď ne, Magda. Její spát".
  
  
  "Ty tomu nerozumíš, ji musí tě vidět".
  
  
  "Jsem zaneprázdněn."
  
  
  "Spíte a práce? Ach, to cítím," řekla обвиняющим hlasem. "Pak jste měli lepší se zbavit nah, khem by se nám bylo. Белькев pryč".
  
  
  Jsme s Růží v takovou hru, jako jeden. To rychle zabalil to prostěradlo, a tlačil se do koupelny. Pak ji, oblékl se a nechat ji Лилю.
  
  
  "Kde je?"
  
  
  "Na tom nezáleží. Co myslíš, je to pryč?"
  
  
  "Je to jedna kolem nich kubánské dívky? Její, a zabije ji".
  
  
  "Белькев, pamatuješ? Co se stalo?"
  
  
  Zrzavé vlasy se Lily, která vypukla, když se její oči cestoval místnosti. Neochotně přešla k tématu.
  
  
  "Na ministerstvu zahraničního obchodu byl uvítací recepce. Se zúčastnilo několik studentů na akademické půdě. Někteří kolem nich byly dívky. Oni byli trochu хорошенькими. Alespoň, Белкев, zdá se, že to a myslel na to, zdá se, jak to говорид s nimi, pozvat ih připojit se k němu v hotelu zde. Jí řekla emu, že to není dovoleno, že jsme měli nejprve ověřit, zda byly МИРистами, nebo ne. On řekl, že nám jeden kolem ženy, byli zadrženi na recepci, pokud by byly. "
  
  
  Pokračuj.
  
  
  "No, její, jsem si myslel, že bude plnit rozkazy, ale že jsme se rozešli v davu, a když se ji snažil ego najít, je to pryč. Voják, který сторожил u budov Ministerstev, řekl, že viděl, jak Белькев nastoupil do taxi s dvěma студентками ".
  
  
  Ji začal rozepínat košili.
  
  
  "Copak budeš dělat nic?" - возмущенно zeptala se Magda.
  
  
  "Poslouchej, ji odvedl dobrou práci. Tak či onak, podařilo se mi zachránit život tohoto vašemu извращенца po celé zemi Chile. Ji vrátil ego v Santiagu a podal v bezpečí a zvuk v náručí svého bezpečnostním aparátu. zde. Pokud to tak chce, aby ego zabil, to je vaše bolest hlavy. Ji dokončil. "
  
  
  "Dám na vaše likvidace všech dostupných agentů".
  
  
  "Já vím. Ji vědět, jak budete pracovat. Головорезы pobíhají po ulicích jako blázen, a dosáhnout nic. Držím peníze, máš i ne jménem taxikář.
  
  
  "Budeme hledat."
  
  
  "Do té doby Белкев bude krmit žraloky v oceánu".
  
  
  Na výstupu ona zabouchl dveře. Růže vyšel, kolem vany.
  
  
  "Nick, ji si myslel, že zůstane tady se mnou. Proč
  
  
  jsi надеваешь zbraň? "
  
  
  Její uvázal pouzdro na запястью a zkontroloval ih. Jehlový vklouzl mi do dlaně.
  
  
  "Ty jsi řekl hej, že se nebudu pomáhat. Teď jsi si to rozmyslel? Ty musí být blázen".
  
  
  "Byl bych blázen, pokud bych hotelu, aby se za mnou sledoval celý KGB". Jeho políbil ji na мочку. "Ne počkej".
  
  
  Ji chytil taxi na bulváru Bernardo O ' Higgins a dal řidiči adresu, který byl ve čtvrtletí od Ministerstva, které vedl můj kolík agent AX. Nikdy neexistovaly otázky, jdu zda ji pro Белькевым, nebo ne. Problém byl v tom, jak to udělat, aby s KGB s instalací SEKERU v Chile, nebo dává šanci na operaci na záchranu v jedné z tyto věci přestřelkách, v nichž vše končí smrtí, a to zejména v rukojmí, se kterou se snažíte zachránit. O spiknutí puče bylo nutné zastavit, jako by nám patřil k Белькеву. To, co jsem cítil k Лиле bylo také souvisí s tím. Nemůžete spát s ženou, i když je to váš nepřítel, bez sebemenší účasti. Když se vrátila do Moskvy, smrt Белькева automaticky by se stala její zkázu.
  
  
  Jeho zjistil, že backdoor Ministerstev začal otevírat ještě předtím, než zaklepal. Tam stál sám ministr, trochu растрепанный a je zjevně nervózní. Bylo téměř deset hodin, a Белькев byl pryč více než hodinu.
  
  
  "Čekal jsem tě", - prohlásil to. "Je to opravdu velmi špatné zprávy o ruštině. Byli jsme na pokraji zatčení vůdce ve všech třech zemích. Oni ještě mohou nás porazit, pokud zabijí ego dnes večer".
  
  
  "Copak se můžeš zvednout reed?"
  
  
  "Je nemožné. Vše je již nastaveno. Jsi alespoň ponětí, kde to může být?"
  
  
  "Hlasování o o než ji chystal se tě zeptat. Copak víš, kde žijí lidé, kteří ego vzal?"
  
  
  On zavrtěl hlavou.
  
  
  "Použili fiktivní jména, aby se dostal do vstupní haly. To vše bylo uděláno velmi chytře, pomocí těchto dívek, aby se využít ego hlavní slabost, a v poslední hodině děti".
  
  
  Ministr vypadal nejstarší, starý a избитым, když to vykračoval po голому podlaze, kde ji není to tak dávno, shromáždil ohořelé kusy papírů čínského posla.
  
  
  "Dobře, МИРисты nejsou idioti", - začal jsem. "Řekněme dokonce, nejsou profesionálové, a v tomto případě Белкев, pravděpodobně je stále naživu. Tak pracují inteligentní fanoušky. U nich nemají smysl pro čas, a oni jsou příliš roztomilé".
  
  
  "Jaký to má význam? On je u nich, a to jen vývrtky hodinu, když to umře".
  
  
  "U nás budou všechny odpovědi - a mnoho dalšího - když jeho ego najdu".
  
  
  Přes deset minuta ji vrátil do taxi a пролистал seznam adres, kde, jak známo, тусили агитаторы МИРИсты. První adresou bylo diskotéka, ohrádka pro chudé dítky bohatých kluky, tatínky, které zaplatili ih марксистские hry. Když ji, vstoupil tam, její, cítil, že všechny oči sledovat mě. Jeho, přistoupil k кофемашине, a pak se zeptal u pultu, zda byl ruský dříve s dvěma dívkami.
  
  
  "Ne, pane, nikoho takového neměl. Espresso o con leche?"
  
  
  Nepřátelství bylo silnější kávu. Když ji pryč, ji slyšel zvuk отодвигаемого židle. Místo toho, aby se chytit taxi, ji zvolna šel po ulici, a když se dostal do rohu, její prudce se otočil a vyklouzl do dveří.
  
  
  Pak ji viděl, jak stojí zády ke mně mladý muž s širokými rameny. Vytáhl свинцовую laťku, skryté pod свитером na викуньи, a opatrně se rozhlédl. Ji čekal, a když prošel mimmo, moje ruka odletěla směrem ven.
  
  
  "Que..."
  
  
  Její vrhl ego k loupání omítky zdi a udeřil ho pěstí do života, když se odrazil zpět. Ego prsty upustil svůj post, a on chytil ji, než ona spadla na zem. Dokud to ještě глотал vzduchu, přitiskl ji k baru na ego krku.
  
  
  "Kde jsou?"
  
  
  Její trochu povolil tlak, aby mohl odpovědět.
  
  
  "Já nevím, koho máte na mysli".
  
  
  Tyč opřel ego hlavou k sténat, a pak se метался, jak пойманная ryby.
  
  
  "Otáčení v srsti zvířete molo, chico. Kde jsou?"
  
  
  "Dělej, co chceš, je prase. Ti ji nic říkat,".
  
  
  Je zajímavé, jak se vždycky tak myslí. Oni nezvládli, že bojovnost, stejně jako peníze - to není to, co chcete. V tomto případě chlapec zachránil ruku od pomalou, bolestivou zlomeninu, když mi řekl, že Белькев a dívky šli do kavárny, pak odešel na další. Nicméně zkontrolujte, zda tyto informace - říct svému информатору, že to jde s vámi, a pokud se informace ukáže jako nesprávné, obě ruce bude porušen. Její splnil tento postup.
  
  
  "Je to pravda!"
  
  
  "Dobře, tobě ne nutně jít se mnou. Ale tebe
  
  
  je třeba být opatrný, když jste takovou velkou činkou. Můžete klesnout ego sebe do nohy a zraní ".
  
  
  Druhá kavárna byla více otevřeně politický. Bylo to hrůzné, "atmosférický" místo, zdobená антиамериканскими graffiti a obydlen угрюмыми typy, které ještě nepochopil, že revolver 38 měřidla nelze skrýt v водолазке. Když viděl, telefon, sténání, jí byl si jistý, že oni byli varováni o mém příjezdu. Když ji shell zalité vínem stojanu, ji viděl, jak jeden kolem vousatých návštěvníků высвободил ruku kolem svého svetru.
  
  
  Ji, otočil se a vyrazil zbraň na ego rukou. Jak jsem doufal, že vyskočil ze židle, plácal mě po čelisti. Její vklouzl pod nah, popadl ego za záda a прислонил na plakátu s nápisem "Smrt империалистам Yankees ih běžící псам".
  
  
  Do této doby ego spoluobčané, již drželi v rukou zbraně, každý je zaměřen na přesný výstřel na mě. Její potřásl ruku, a jehlový пролился mi na prsty. Její tropil ego острием v krku tyran.
  
  
  "Můžete střílet, pokud chcete," řekl jim. "Buď jsi nezabiješ ho, nebo ji, pokud toto neučiníš".
  
  
  "Každý kolem nás připraven zemřít, to je věc" - křičela dívka na druhé straně kavárny.
  
  
  "Je to pravda? Zeptej se zde svého přítele. Hrajete s ego život. Zeptej se ho, není zda chce, aby jsi ego zastřelili".
  
  
  Muž v mých rukou nic neřekl. Jeho bych nazval ego chlapcem, s výjimkou toho, že si všiml, že mnoho "učedníci", bylo za třicet, že je příliš starý na to, aby se očekávat, že odpuštění na pubertální sny o majestátnosti. Kromě toho, tyto postavy nesou zodpovědnost o království děsu, které zahrnovalo vraždy, únosy a mnoho dalších zvěrstev.
  
  
  "Nebudeme střílet" - konečně řekl jeden kolem starších mužů. To okázale položil zbraň na židli. "Nebudeme střílet, ale nic vám není řekněme".
  
  
  V ego slovech zbytek dala pistole vedle ego. Její až příliš jasně viděl, ego názor. Čas pracoval proti mně, jako každý slepé uličky.
  
  
  "Víme, kdo jste, a víme, že vaše pověst krutého člověka, Carter", - pokračoval mluvčí. "Ale i takový člověk, jako jsi ty, není stahl bych mučit jednoho kolem nás, před očima všech". On se rozhlédl jsem požádal o souhlas. "Takže můžeš sbírat své nástroje a udržovat odtud".
  
  
  Na zlomek vteřiny ji взвесил bolest, kterou jí mohl způsobit matematiky, který držel ve svých rukou, proti nukleárním holocaustu, který následoval, kdyby ji není přesunula na něj. On ztratil. Její prudce naklonil ego vlasy a dal se ego bílé hrdlo také zoram si všechny přítomné v místnosti. Jehlový byl odvezen do jemnost jehly. Její vklouzl půlkruh nad ego глотающим adamovo jablko, s řez nejen kůži, ale dotažením závoj krve.
  
  
  "Bytový dům Bolivar", - křičí dívka. "Oni řízený ego..."
  
  
  To приглушил její ústa, když ho přemístil na den, můj rukojmím byl štít.
  
  
  "Můžeš poděkovat svou dívku za svůj život", - zašeptala jí emu na ucho. Pak ji hodil ego zpět dovnitř na podlahu, kopali nohou zpět, hodit otevřít za sebou dveře a vrhl prvních mužů, kteří šli se mnou.
  
  
  Bolivar Apartamientos představoval vícepodlažní bytový dům, který se nachází mezi univerzitou a nejbohatší čtvrtí v Santiagu. Se tyčil deset pater nad moderním bulvárem, deseti podlažími s застекленными byty a s balkonem. Белкев a její nějakým způsobem přežili útok zla inků na доколумбийского loňského Chile a smrtící dělo tryskové letadlo v poušti - jen pro to, aby se dospělo k poslední bitvě na obytný dům, který snad byl nalezen v Римэ. Paříž nebo Los Angeles. Chodníky byly pokryty drahý pestrou mozaikou, tráva byla zelená, a právě posečená a forma vrátný bylo nové.
  
  
  "Je již velmi pozdě", - postěžoval si. "Kdo jste hotelů vidět?"
  
  
  Její piano shrbený, a když jí řekli, že to bylo s невнятным kubánským přízvukem.
  
  
  "Vše, co vím, je to, že jsem měl být na večírku. Oni jsou řekl, aby přišel její".
  
  
  "Kdo to řekl?"
  
  
  Její tápal v kapsách neexistující list papíru.
  
  
  "Někde jsem zaznamenal jméno. Její nepamatuju. Ach, ano. Řekli jít otevřeně v penthouse".
  
  
  "Jo, jasně". To křivě se na mě usmál. "Hlas kde jsou všechny dnes večer. Všechny baví. Musí být měsíc v úplňku". Přešel k домофону. "Kdo ji měl říct, že jde?"
  
  
  "Pablo. Oni vědí, kdo je".
  
  
  "Bien". On stiskl tlačítko a promluvil do telefonu. "Hay un caballero aqui que se llama Pablo. Dice que le esperan". On poslouchal, když se ptal vývrtky a pak odpověděl: "Es mucho hombre pero boracho. Cubano, yo creo. Está bien".
  
  
  On zavěsil a obrátil se ke mně.
  
  
  "Měl jsi pravdu, na vás čeká. Klepněte na číslo deset ve výtahu štěstí. ".
  
  
  Ji, vstoupil do výtahu a udělal, jak řekl. On mi řekl, že nahoře čeká opilý кубинца. V tom jsem pochyboval. Její kliknul na číslo devět.
  
  
  V chodbě devátém patře bylo prázdné a tiché, ale shora přicházející zvuky hudby, samby. Ji, vstoupil na chodbu a udělal dva kroky najednou.
  
  
  Ji jemně tlačil dveře. Dva muži stáli před výtahem a díval se na prázdné místo , držení rukou do bundy, jako by se právě něco podnikli. Před vstupem do haly, její rozepnul bundu, aby se svobodně držet se za zbraň. Pak ji, přistoupil k nim. Postižené, a podívali se na mě mračit a podezřelé. Pak se jeden kolem nich přátelské rozvedl rukama.
  
  
  "Pablo, jsme si mysleli, že jste nikdy půjde sem. Profesor a ego žena celou noc byli na tobě."
  
  
  Dobře, řekl sám, nechtějí přestřelkách v sále, mohou-li se tomu vyhnout. To znamená, Белкев ještě dýchá.
  
  
  "No, večer může začít, protože já jsem teď tady," - zasmál jsem se. "Jen se ukaž mi cestu".
  
  
  "Hlasovat pro to, co jsme zde", - zasmál se.
  
  
  Oni se rozešli, jeden na každé straně ode mě, když jsme všichni společně šli na poslední den v hale. Odina kolem nich zazvonil na dveře.
  
  
  "Tady tě opravdu bude bavit, Pablo", - řekl on mně, hladila po zádech.
  
  
  Miniaturní oči díval se na nás přes oko, a pak ji uslyšel zvuk отстегивающейся rozbít. Dveře se otevřely a my jsme vstoupili.
  
  
  Obývací pokoj byl umístěn vedle lobby a zvuky yahoo dosáhl mých uší. Cesta se promlčují exotická žena v hedvábné skryté se vzorem inků. U nah byly uhlově černé vlasy a sípavý hlas herečky. Když to má hovořili, ona жестикулировала zlatým мундштуком.
  
  
  "Pablo, drahý".
  
  
  Ona stála na цыпочки, políbit mě a objala mě kolem krku.
  
  
  "Mrzí mě, že přišel pozdě", - zamumlal jsem.
  
  
  "Neboj se, milý člověk. Prostě je třeba začít bez tebe. No víš postup. Můžete vybírat oblečení v místnosti služka".
  
  
  Na sekundu jí nerozuměl. To nepochopil, to je tak fretka, dokud jeden kolem hlasů, který ji slyšel v jiné místnosti, není zhmotnil se v tělo, když přišel k oblouku vstupní hale. Patřil blondýnka, která se zabývá хихикала a držela hrnek, a zcela nahá.
  
  
  "Samozřejmě, že ji budu pryč za chvíli," řekl jsem.
  
  
  "Nepotřebujete pomoc?" - s nadějí zeptala se hostitelka.
  
  
  "Děkuji, její справлюсь".
  
  
  Koupelna služka byla vedle vstupní haly. Její slunce v nah a zavřel dveře, všiml si, že na ní žádný zámek. Tito lidé byli хорошенькими. Белкев může být, ale nemusí. Její dozvěděli by se, dokud se připojil na zábavu a hry, a já jsem nemohl udělat, že pokud bych se rozloučit do buff - a to znamenalo, že nechám pistoli, nůž a plyn bombu. No, výběr nebylo. Její sundal oblečení a úhledně složil ji do postele. Zbraně ho dal pod matraci. Její v poslední době se podíval na sebe do zrcadla, dal na počest svého uvážení obrázku slabé označení "svět" a vstoupil, aby připojit se ke skupině.
  
  
  Mohu jen říci, že to bylo večer a orgy. Není divu, že Белькева tak bylo snadné svést na to. Některé páry seděli a povídali si spolu, ale většina kolem nich zapletený v luxusním бахарев a židle, a některé nestydatě milování na podlaze. Svěží vůně marihuany, naplnil vzduch.
  
  
  Moje paní, je ještě více atraktivní, bez šatů, nedbale перешагнула přes пылкую pár a natáhla mi pít.
  
  
  "Přípitek na vítězství", - navrhla ona.
  
  
  "Vítězství masy", odpověděl jsem a opatrně upil. Bílý rum, nic víc.
  
  
  Strávila prsty po mé hrudi a čerstvými švech.
  
  
  "Pablo, ty jsi se bil nebo něco takového?"
  
  
  "Byl jsem špatný kluk. Znáte mě".
  
  
  "Může být, dnes večer jí to udělám," řekla ostře, a v návaznosti na prohlášení přikývla массивному усатому muže, který mluvil s lidmi, jak sedí irina. Bylo to podobné jako na Neptun, který je obklopený mořem zakroucené opěradel a kroucené nohy. "Můj manžel je tak žárlivý, že je pro mě těžké se bavit na těchto večírcích. Vše, co mohu udělat, je sledovat, jak se všichni ostatní dobře tráví čas".
  
  
  "Vidím, že jsou přesně to a to".
  
  
  Jeho, pohlédl na nah a chytil, jako to, co je zlé, dělá мысленные záznam оборудова mi.
  
  
  "Dejte si ještě, Pablo".
  
  
  Před jeho návratem svatý приглушили. Jeho dostal zády k zasténal a pokusil se rozhlédnout, aniž by se zatracenými вуайеристом.
  
  
  "To je všechno?" - zeptal se jí, když podala mi sklenici.
  
  
  K nám byla dívka, ee
  
  
  zdravá prsa se pohyboval v bledém světle. Někdo ji chytil zezadu, a ona padla na záda s раскинутыми rukama. Mužské tělo je na dosah k ní.
  
  
  "Ach, v ložnicích existuje několik skromných lidí," - zábavné řekla. "Řekni mi, Pablo, ty si myslíš, že jsem roztomilý?"
  
  
  Naklonila se ke mně dopředu tak, že její prsa dotkl se mě.
  
  
  "Velmi atraktivní. Vždycky jsem to říkal".
  
  
  To дотянулась do lampy a vypnula ji. Nyní obývací pokoj byl v úplné tmě.
  
  
  "Tak co tě drží zpátky?" zašeptala mi do ucha. "Je tma. Můj manžel nic nevidí".
  
  
  Našla mou ruku, потянула k sobě.
  
  
  "Jen ji trochu skromný", - řekl ji ahoj.
  
  
  "Ale copak to, o čem скромничать, Pablo".
  
  
  "Může být. Co myslíš, že v tvé ložnici někdo je?"
  
  
  "Pojď se podívat".
  
  
  Znovu mě vzal za ruku a my se vydali přes dav lidí na podlaze v obýváku, na druhém konci obýváku. Její slyšel jsem, jak otevřela dveře a vstoupili jsme. Otočil se, ona vášnivě mě políbil, a pak absorbovala sergej.
  
  
  "Upřímně, jako ruské", - s uspokojením řekl zcela oblečený muž, s jehož mi v hrudi pistolí 38 měřidla.
  
  
  Stál před postelí s dalšími dvěma muži, taky, drží se zaměřily na mě revolvery. Na obou stranách den stáli další dva lidé - bratři Garcia vyvolaly samopaly. Jeden má po celém u nich na levé noze bylo сандалия. Белькев скорчился v rohu ložnice, nahý a s чулком v ústech.
  
  
  "Jste velmi dobře поработали, Maria", - řekl vedoucí naší hostesky. "Složité to bylo?"
  
  
  "Ne, to je stejný развратная prase, stejně jako ostatní, jen lépe vybaveny".
  
  
  "Děkuji", - přiznal jsem se.
  
  
  "Na tebe dost, je vrah". Vůdce zlostně šťouchl do mě pistolí. "Ty jsi skoro všechno zpackal. I dnes večer jsi se snažil zastavit revoluci. Hlupák, nikdo nemůže zastavit to. Dnes večer armád МИРистов vyjdou na signál smrti ревизиониста. Víte, co to je, tato strana? je to svátek, oslava ego a své smrti. Dokonce i když jste byli na cestě, jsme dali pasti pro vás, stejně jako pro rusy. A narazí na nah. Copak nemáte pocit, že teď trochu trapně, já stojím hlas tak? "
  
  
  "Uplynulo tolik času od té fretky, jak to краснел. Nicméně její přiznat, že situace je špatná, pokud chcete, aby ji, řekl to".
  
  
  "MIRistas spoléhá na velkou jadernou sílu Čínské lidové medicíně Republiky. Tři majestátní státu spojily v jednu revoluční armádu, která se zabývá bude kontrolovat celou Jižní Ameriky", - pokračoval fanaticky. Nemyslím si, že to i slyšel to, co jsem řekl. "A jako bonus sto tisíc dolarů, které číňané zaplatí za svou smrt".
  
  
  Dokud jí lhal, to strávil nějaký výpočet, a bez ohledu na to, zda použil její novou matematiku nebo staré, vše vypadalo tak, jako by se chystal dostat odměnu. Byl mi olizuje, všech; Ji mohl vzít ego, a ještě jeden, čímž se ve mě zasáhly tři osoby. Ještě jeden krok, který stojí za zvážení, bude směřovat do chromý bratr García. Jsem pochyboval, že budu se dostat do toho živý a chytit ego auto. Mám také nebylo pochyb o tom, že zemřu dřív, než mít čas se starat vyčistit pokoj. Její rozhlédl v požádal o další možný zbraní. Byl to typický boudoir bohaté ženy, naplněné křeslem, šatní skříní, набитым oblečení, postelí, nočním stolkem, komodou a toaletním stolkem, vybaveným nočními krémy, nenasytný vlasů, kosmetikou a prášky na spaní. Nic zvláštního jako zbraně.
  
  
  "Někdo určitě uslyší výstřely na vrcholu hudby. Co když policie dorazí sem dříve, než to bude dělat revoluci?" - парировал jsem.
  
  
  "Budeme střílet, pokud bude muset, ale máme lepší plán. Vidět ten balkon? Po chvíli se dva opilí cizinci, kteří přišli na párty orgie, začnou třepit na nen. Bohužel, oni jsou oba spadnou ze smrti. Budeme svědky ".
  
  
  Paní uvolnila místo. МИРИста zvedl Белькева na nohy a vytáhl iso rta roubík. Okamžitě ruština plakal a klesl na kolena, jako těsto.
  
  
  "Zvedněte ego" - nařídil vůdce.
  
  
  Dva na ego společníků taženy Белькева na den balkoně a otevřel ji. Do ložnice vstoupil chladný vánek, pozvat nás na deset pater temnoty. V dálce виднелись světla univerzity, někteří kolem nich - majáky vítězství studenty МИРИсты. Bude jim poslán nějaký signál z balkonu, když jsme упадем?
  
  
  Белькев вцепился na nožku postele. Odina kolem našich únosců hit Белькева zadek pistole a čeština s výkřikem hrůzy povolil sevření.
  
  
  "Alespoň víš, jak zemřít," řekl mi vůdce.
  
  
  To je to, co já pořád říkám lidem: "praxe vede k dokonalosti". Zatímco čekáme, až se vaši lidé odstraní Белкева pohlaví, nevadí, pokud ji выкурю poslední cigaretu? U mě je to tradice.
  
  
  МИРИста přezkoumána žádost a jen pokrčil rameny. Jeho bych použil ego cigarety a zápalky. Čím mohou být nebezpečné?
  
  
  Do této doby Белькев už byl na nohou, divoce озираясь po stranách a снисходя na milost. Hlaveň revolveru вонзился do vrstvy tuku, který se třásl kolem ego života.
  
  
  "Pospěš," řekl mi šéf.
  
  
  "Děkuji, sám zapálit".
  
  
  Nyní Белкев byl ty v domovních проеме balkonu, ač neochotně, plazil zpět k перилам. Podíval se dolů a představujeme pád na chodník, slzy навернулись emu do očí. Její stála vedle s dveřovým v zádveří, v blízkosti туалетного stolu, vytlačení všech v poslední době levnou cigaretu.
  
  
  "Jsi muž, Белькев. Není veď sám sebe tak," řekl jí emu.
  
  
  Dokud ih oči směřovaly na полусумасшедшего Белькева, moje ruka se pohybovala příliš rychle, jsem jen zvědavý, - a vzala aerosolové plechovku laku na vlasy hostesky. Vedle mě byl bratr Garcia. Mému pohybu nic, znamenalo pro něj, ale tvář vůdce objevilo pochopení. Ego zbraň točilo, a ego otevření úst, když její klikl na tip bank a ho zvedl k němu ještě hořící sirku.
  
  
  Пятиметровый jazyku plamenů letěl přes banky a лизнул přední část košile ego. Jazyk se přiblížil k bratrovi, Garcia, který stál za mnou i olizuje, než vůdce. To нажимал na spoušti pistole-kulomet, když jeho bavlněný kostým vypukl ohnivou barvou. Ego palec, травмированный proudem, silně stiskl spoušť, když on se zhroutil během rotace. Dokonce i ego lesklé vlasy zářily v tom okamžiku, kdy on padl na podlahu.
  
  
  Ego bratr, хромавший, zvedl z podlahy, ze kterého se nořil, když výstřely začala zametat po místnosti. Její strhl přehoz z postele a набросил na to, ослепив, a pak hodil materiálu v извивающееся pole plamene. Několik náhodných záběrů letěl z pod hořící deky, ale byly účinné pouze v tom, aby se zabránilo další МИРистов прижатыми k podlaze. On se zoufale snažil odtrhnout hořící textilie; to цеплялась za ní stále pevnější uchopení červenými kartami. Výkřik agónie, заморозивший krev, vypukla kolem ohně, a celé množství běžela k tomu, co mělo být dveřmi. To není tak. Prošel balkonové den, jak баньши, a letěl do vzduchu, крутящийся meteor, poháněné набегающим vzduchem.
  
  
  Byly ještě dva МИРИста, u kterých byly zbraně, a měl jsem jen rychle опорожняемая banky. I přes to, že jsou rozděleny na den. Její разбежался, tak jako první se jen otočil kliku a приземлил ego na zádech s absencí dvou noha. Ego cílem prorazil panel na druhou stranu, a to powys, ztrácí vědomí. Její upravená zbraň poslední šipka a umožní mu bylo držet jeho 38-tý ráže do stropu, protože nahoře nikdo žil. Pak jí padl emu na ramena, s znecitlivění rukou, zlomila emu klíční kosti. Pak se to, jen v případě, ji přiblížil k ego padající čelisti, a spadl, a dále až do spojení s lebkou. Ji zvedl ego a hodil směrem k balkonu, který ji mysleli základní. Mým cílem byla lepší, než jsem si myslel. To выплыл v modré a zmizel.
  
  
  "Jdi, Белькев. Někdo by se měl zamyslet, odkud se berou tyto těla".
  
  
  "Ne tak rychle."
  
  
  Ji, otočil se. Hlas patřil черноволосой hostitelka doma. Přitiskla spálené automat na голому břichu. Když mi řekla, že se chystá dát poslední střela v mé tělo, že záměrně obejít postel a řezané se mi jediná cesta k побегу. Zbraň se zdálo obzvláště ošklivá na pozadí jeho jemnou bledou pleť. Bylo to spojení smrti a erotiku - dost vhodný finále pro všechny muže.
  
  
  "Jsem выигрываю," řekla a уперлась na nohy, připravená pozvednouti zbraně.
  
  
  Pak se její černé vlasy se najednou staly červené. Její obočí se rozzářily, to выронила zbraň a plakala. S нечеловеческой silou to распахнула rozpraskaný dveře a běžela po chodbě, přetahování obrovská ohnivá vlajka, plamen od jeho vlasů осветило celý koridor.
  
  
  V ložnici мелькнул oheň a zhasla v ústech banky, které držel v ruce Белькев.
  
  
  "Pojď sem, soudruhu, - trval na tom jsem. "Myslím, že tentokrát jsme opravdu измучились".
  
  
  Nic se odlomí orgie rychleji, než žena, пробегающая přes nah, jako je římský pochodeň. Jsme s Белкевым prolomila davu перепуганных party people, kteří слонялись kolem a snažil se vytáhnout své šaty kolem místnosti služka, a vstoupil do haly. Je tam vše, co jsme potřebovali udělat, je přestat prvních dvou mužů, kteří vyšli z bytu.
  
  
  a odstranit z nich oblečení. Všechno je tak jednoduché, pokud jste organizovaný.
  
  
  Dole vrátný вытаращил oči v davu, сбившейся kolem těl mrtvých MIRistas. Jsme s Белькевым běželi - lze-li to tak říci, o переваливавшегося Белькева - pár bloků dál, a chytil taxi.
  
  
  Tentokrát to byl plný ducha kamarádství a vděčnost, ale já jsem si vzpomněl, že viděl v bytě. To byl pohled aerosol lahve, směrové otevřeně na mě hned potom, jak to zapálit hosteska. Pokud by banka na tomto místě by skončila, Белькев zabil by mě.
  
  
  
  
  
  
  Kapitola тринадцатая
  
  
  
  
  
  "Potvrďte субмарину PPC G-class", - řekl nám sonar.
  
  
  Byli jsme na starém Super Souhvězdí, ve výšce pět tisíc metrů a v žádném kilometrů západně od chilského pobřeží. Se starými Dostihy zajímavé je, že mohou zůstat ve vzduchu věčně, a pak NÁMOŘNICTVO USA ремонтируют ih a promění se v létající výpočetních center. Mi to vysvětlil kapitán, zodpovědný za operaci.
  
  
  "Pokud by ponorky G-třídy byly s jadernými motory, jsme mohli sledovat ih s pomocí satelitu, protože oni opustí vrstvu tepla přes oceán, který můžeme zachytit pomocí infračervených skenerů. Ale v tomto případě, musíme se obrátit k Počítačům. Vyzvali jsme několik гидролокаторов na povrch oceánu, a pak relaxovat čas od času a dovolíme jim dělat svou práci. Oni sami триангулируют polohy a hloubky našeho cíle, ale to je jen začátek. Některé jsou docela složité V současné době jsou vyvíjeny formy sonar, a jedním nich je holografický sonar, což znamená, že tyto bóje přenášet trojrozměrný obraz nepřítele, aby jsme mohli přesně komu původ a třída ponorka. To nám dává ponětí o tom, že řekněte nám, napadnout, zda a jak ". Usmál se. "Samozřejmě, že ji nikdy nenapadlo, že pošlu lidské торпеду".
  
  
  "Alespoň to nebylo jako dobrovolník," řekl jsem, podíval se na svůj водолазный oblek.
  
  
  Potápěči MEAD, taky v водолазныхых kostýmech, se smáli, a v tuto chvíli je v naší sekci letadlo vstoupil radista a podal nám zprávu.
  
  
  "Nájezdy v Santiagu, Антофагасте v Chile, La Paz a Sucre v Bolívii, Limě a Trujillo v Peru - všechny prošly úspěšně", - nahlas přečetl kapitán. "Klid během hodin zaručena".
  
  
  "Ticho, nebo ne, - pokračoval, - že se číňané učí, co všechno zhroutit daleko dříve. Nám lepší začít".
  
  
  Tři potápěči, kapitán a jeho pochodovali směrem k zádi гудящего letadla. Když jsme přišli k němu, бомбоотсек byl otevřen, a nad ním visí tři téma, které je, stejně jako všechny ostatní, byly podobné poklopů průlezů.
  
  
  "Chromová ocel s вакуумными zámky. Dopadnou stejně, jako vy, do výšky tisíce stop, a pak se otevřou brzdové padáky. Bulvární uvolní při kontaktu, a tyto nafukovací kroužky расширятся. Hlasování senzor, který bude vám umožní regulovat množství odběru vzorků vzduchu v kruzích, aby jste mohli manévrovat nich pod vodou. Hlavní věc - jednat rychle, dřív, než číňané budou moci poslat alespoň jednoho člověka."
  
  
  "Blíží k zóně přistání", - podal intercom.
  
  
  "Hodně štěstí, kdo by si nás byly". Kapitán podal mi ruku, a pak ruku každému водолазу.
  
  
  Kůň udělal dva průchody. V první jízdě kolem nich kovové štíty jeden za druhým odstartovali modrý Tichý oceán téměř na paříž níže. Když "Dostihy" otočil se, hodin, na níž stáli štíty, byla vyřazena ze silnice a čtyři kolem nás, které dopadnou na příštím průchodu stáli u зияющего zálivu.
  
  
  "V zóně", - znovu проревел intercom.
  
  
  Její zvedl ruku a zamířil k rychlému vzduch. Распростертый, její klesl na spravovaném пикировании. Moře закруглялось na všechny strany. Její všiml štíty vpředu a dole, a наклонил ruce, dokud se odchýlil na patnáct stupňů. Vítr дергал můj neopren, a pískal jsem kolem lahve se vzduchem, vázané na moje záda. Ostatní potápěči šli za nimi.
  
  
  Ve výšce tisíc metrů ji strhl za popruh, a vyskočil, když korytu otevřel. Nyní bylo nutné, zatáhněte za červené olověné šňůry, aby se mě přímo do oka. Její dopadl na vodu dvacet metrů od nejbližší качающегося štít. Potápěči zvládli ještě lépe, приземлившись téměř na dosah. Jsme odbočili padáky a plaval k щитам.
  
  
  "Ježíš, viz níže", - řekl někdo.
  
  
  Její podíval se dolů. Výplaty přímo pod námi, pouhých třicet metrů od povrchu, byla dlouhá kovová doutník čínské ponorky.
  
  
  Její uvolnil všechen vzduch kolem kruhu, a štít se začal topit. Jsme opatrně udělal ego na krmiva palubu a obešel v horní části ponorky, ujistěte se, že se nedotýká povrchu ponorky a nedal nás, kontrolním kroužkem. Její poukázal na velký poklop. Byl určen na raketu, ne na osobu.
  
  
  Мыы низменному вонзили štít v poklopu. Má ideální přiblížil - zaškrtnout další skóre pro Navy Intelligence. Po bublinek vyšplhal nahoru, když vakuový zámek самопломбировался. Třetina práce provedena. Nyní se dostáváme k druhému щиту, poté, co plavala mimmo jiné páry potápěči, dokud oni šli na jeho štít k akademii.
  
  
  Oni byli u konce, když jsme šli dolů s poslední štít. Když jsme se přiblížili, jeden kolem nich mávali nám ruku. Jí si myslel, že toto gesto znamenalo, že je práce vykonávána dobře, dokud размахивание se stal frenetický, ji, otočil se a podíval zpět. V & nb byl ještě čtyři potápěči, a oni nebyli v US NAVY.
  
  
  Je nemožné, aby dva muži, kteří jdou pod vodou s těžkým nákladem se mohli pohybovat rychleji, než čtyři plovoucí. Dokud jsme pokračovali svou cestu s cedulí, naši přátelé проплыли mimmo nás a přivítali čtyři, kteří jsou na cestách vrhací své nože.
  
  
  Pod гидрокостюмом jeho вспотел. Nemohl jsem se otočit, aby zjistil, vklouzl zda odina kolem čínských potápěči a chystal nakrájíme mi záda. Tak opatrně a pomalu, jako předtím, jsme nainstalovali štít nad ракетным lukem a počkal, až bublina sdělí nám, že je zavřený. Jakmile ji spatřil, že se blíží její odrazil od paluby lodě, kartáčování ruku v ruce kterém byl nůž. Její roztrhl ego vzduchové hadice, když se blížil ke mně, a pak подплыл pomoci dvou potápěče k, u nichž byly různé kurzy.
  
  
  U jednoho kolem nich se točí shell červená mlha, dokud čínský potápěč jemně krájené přes hadici na nádrži. Mezi námi byla délka zádi paluby ponorky, a to není mohl oslovit pár do toho, jak nůž bude poslední smrtící ránu. Jsem musel. Zraněný potápěč popadl druhého muže za ruku s nožem a rozbalil ho. Ego one je s ploutvemi narazila na hrudník soupeře, выбив náustek z tváře čínského potápěče. On pak použil bez hadice pro kohouty kat, navíjení ji na krku člověka, dokud nůž spadl na dno šaty. Tělo čínského potápěče se dalo za nožem je ještě pomalejší.
  
  
  Náš vrtulník letěl právě včas, hodil do koše, na které jsme mohli vylézt, a zvedl nás nad mořem. Zraněný potápěč byl nadšen.
  
  
  "Nebudou si moci stáhnout tyto štíty, dokud se nevrátí do Šanghaje", - křičel on, перекрикивая zvuk rotorů коптера. "Já jen doufám, že se budou snažit spustit rakety".
  
  
  "Jak se cítíte?" - křičel jí do revmatismu. "Já bych vám pomohl, kdybych mohl".
  
  
  "K čertu s tím!" - vykřikl. "To je celá potíž s vámi, kluci pláště a dýk, nechcete, aby někdo развлекался".
  
  
  
  
  
  
  Kapitola четырнадцатая
  
  
  
  
  
  Zábava, pokud tak lze nazvat, skončila. Její se vrátil do svého hotelového pokoje v Santiago, пакуя kufr na zpáteční cestu domů. Vláda Allende dělalo titulky o spiknutí МИРИсты, kterou to totálně ničila a разгромило ego je vlastní brilantní detektivní práce.
  
  
  Pokud jsou to hotely, mě to устраивало. Ji dal do batohu a odešel pokojské spropitné na stole. Její plánoval sestavit Růži a Бониту a nějakým způsobem přesvědčit LETECTVA vyzvednout mě a mých překladatelů zpět do Států dohromady.
  
  
  Byl zaklepání na dveře. Na čisté zvyku její zaváhal, než odpověděl. Koneckonců, kluci Garcia nebránil, nebylo důvodů pro nadměrné podezíravosti.
  
  
  "Kdo je tohle?"
  
  
  Byl to samopal. Centrální panel den byl odstraněn na méně než pět sekund. Na druhém konci místnosti byli rozděleni a padaly okna a na internetu. Ji vytáhl svůj люгер a skočil na postel.
  
  
  Druhý zase пулеметных kulek взорвала hrad, a tvrdé úrovni распахнула dveře. Její začal pohybovat směrem k vedlejší místnosti, ale vzor kolem kulek, протравленных na podlaze, zastavil se u mě taková myšlenka.
  
  
  "Kdo, krejčí sakra, to by mohlo být, že - pomyslel jsem si. Magda? To může být vztek ženou, ale profesionální. Убивала pouze na příkaz KGB. Zbývající МИРИста? Pokud by někdo kolem nich zůstal, byly by příliš zaneprázdněni скрыванием myslet оборудова mi.
  
  
  "Vstávej, Killmaster!"
  
  
  Белькев!
  
  
  "Vstávej. Její konečně v úmyslu zabít, že jeho hotel, aby s nimi fretky, jak poprvé uviděl tě. Ponížit mě, když máš tu možnost, dělat si legraci ze mě, milovat se svými ženami.
  
  
  Na pokoji rozptýleny proudy kulek vysoký po pás, a uvědomil jsem si, že on to měl na mysli.
  
  
  "Ty jsi blázen, Белькев".
  
  
  "Jsem blázen? Její úmyslu získat sto tisíc dolarů za zabití, a říkáte, že jsem blázen? To je moment, který ji čekal, bod, ukázat, kdo je lepší".
  
  
  "Odejdi odsud, dokud je naživu".
  
  
  Slova, zdálo se, baví ego.
  
  
  Ji, slyšel, jak on se usmál a vstoupil do místnosti. On šel do postele.
  
  
  "Žádné triky nespasí tě teď, Carter. Выбрось svou zbraň a nůž. A nezapomeň tu malou bombu, приклеенную k tvé noze. To vím všechno o těchto věcech".
  
  
  Ji, vytáhl "люгер" z pouzdra a hodil na podlahu tak, aby mohl ego vidět.
  
  
  "To je dobře. Teď o jiných".
  
  
  Její investoval jehlový do ruky a hodil ego vedle pistolí. Nakonec ji vytáhl plynový bomby kolem boty a vytáhl její děti.
  
  
  "Je vynikající. Teď jsi встанешь".
  
  
  To udělal, jak řekl, i když se odchýlila od postele, aby mohl mít jasný odstup.
  
  
  "Víš, když tě bijí", - злорадствовало ego жабое tvář.
  
  
  "Já vím, když mám konečně bude možnost a příležitost dělat to, co jsem-hotel dělat s nimi fretky, jak tě potkal, Белькев".
  
  
  "To, že?" - jistotu zeptal se.
  
  
  "Vyřadil tě holýma rukama".
  
  
  Její kopali kufru automatu a vytáhl obchod. Pak ho vrátil mu bylo prázdné zbraně. Stál v šoku, jako socha.
  
  
  "To se nazývá dobou reakce, soudruhu. V každém případě, teď máte dobrý klub. Použijte ego".
  
  
  Důvěru kapala z něj, jako je vosk s тающей svíčky. Omámený, on následoval mé rady a chytil automat, jak sekera řezníka.
  
  
  "Myslím, že se ti bude líbit, Белькев, jednou milujete tak moc cestovat. To se nazývá кругосветным cestou. Instruktor z ostrovů Parris jednou ukázal mi to. Začneme s aikido".
  
  
  To iso ze všech sil udeřil její zadek. Její skočil pod ego života. Její téměř ani nehrála, ale on ležel na podlaze.
  
  
  "Vidíte, celý smysl aikido spočívá v tom, vyvarovat se kontaktů a při tom řídit sílu svého protivníka proti němu. Na rozdíl od jiu-jitsu".
  
  
  Vstal a znovu замахнулся. Ji chytil za ego лацканы a spadl навзничь. Белькев se ocitl u zdi vzhůru nohama. Je to trochu nejistě vstal - dokud si nevšiml mé "Люгер" v dosahu.
  
  
  "Na druhou stranu, v thajském ft-boxu jsou používány vlastní síly", - vysvětlil jsem.
  
  
  Moje boty заснял ego ruku s pistolí a střílel emu v hrudi. On spadl, jako by do něj střelil. Její vložil pistoli do pouzdra. Белькев sáhl po mým nožem.
  
  
  "V karate stejné využít ruce a nohy".
  
  
  Její odřené emu rameno a slyšet příjemné praskání. Ji vzal jehlový a odstranil ego zpět do pochvy. V případě, že Белькев se chystal spát zbytek přednášky, ho zvedl ego stát naproti úřadu. Pak vrazil její plyn bombu za minutu.
  
  
  "Když slunce zapadá na Východě, jsme přišli do Spojených Států Amerických. Možná jste slyšeli o tomto místě. Tam to bylo vyvinuto mnoho umění, včetně moderní box".
  
  
  Její zaměřil pozornost na háček v životě. Když Белькев zhroutil, jejím pravým křížem jeho ego na tvář.
  
  
  "To se nazývá" jeden-dva ". A, samozřejmě, vždy existuje staré dobré američané, připravené k nelítostného boje ".
  
  
  Ji zvedl ego za obě ruce a převážel přes postel v velkým zrcadlem. Padající sklo vytvořilo kolem něj přichycena vzor.
  
  
  "A dodal jsem, отводя ego zpět do středu místnosti, - neozbrojený boj námořní pěchoty".
  
  
  Její zlomil emu hrudní kosti na loket, доходившим až po bradu, a vyrazil zub. Další můj loket levé ego dřep mys, прикрыв ego pravou tvář. On potlačil ústa, lapal po vzduchu, když každému kmene vstoupil do ego sádlo téměř do páteře, a dokončil práci, толкнув ego v zrcadle stůl. On se kutálel s комода a padl na zem jako pytel bažinaté brambor.
  
  
  "Pravděpodobně jste uhodli, že neozbrojený boj pramení na principu" dělat zadarmo pro všechny ", ne? Máte otázky? Její můžu udělat to znovu, pokud chcete".
  
  
  Ego odpovědí byl заунывное bučení. On byl s plochou tvář. Ego švédů byl zničen. U něj, na základě odůvodněné domněnce bylo půl tuctu rozbité kosti. Ale u něj to bylo pět. A to je víc, než on by udělal pro mě.
  
  
  "Odpustit", - řekl zdvořile jsem. "Zapomněl jsem na jednu věc. Trik KGB".
  
  
  Jeho, sklonil se nad ním. On se bránil.
  
  
  Když ji dokončil, její přidal pár a k чаевым, a pak vylezl po žebříku na horní patře hotelu. Růže a Bonita čekal na mě ve svém pokoji, balené a připravené k práci.
  
  
  Jeho, přistoupil k baru a nalil tři sklenky.
  
  
  "Slyšeli jsme hrozný thunder dole. Co se stalo?" - zeptala se Rose. "Vidíš, jsi odřené kloubu". Vzala mě za ruku.
  
  
  "Nic zvláštního".
  
  
  "Byl tam Белкев?"
  
  
  "Ano, ale on nás není daleko od".
  
  
  Bod tlaku KGB - tento jednoduchý
  
  
  a tenká trik, перерезающая krev do mozku, která by Белькев zůstat v bezvědomí na několik hodin.
  
  
  "Odkud víte, že to bude v отключке?" - zeptal se Bonita, vzal svůj šálek.
  
  
  "Jsem velmi jednoduše vysvětlil emu, co vy dva chcete jít se mnou na Státy a že je požadována zkouška na státní příslušnost. Jí řekl, že zkouška musí být provedena v naprostém soukromí. Nikdo jiný se nespustí".
  
  
  "A on souhlasil, že se na to?" - řekli oni.
  
  
  "Holky, pokud se její a něčemu se naučil v tomto-mail бизнесявляется, tak to není to, co děláte, a tomu, jak to děláte".
  
  
  O půl hodiny později, na konci našeho soukromého zkoušky, oni souhlasili, že jsem měl pravdu.
  
  
  Když jsme šli ven za dveře, zazvonil telefon. Ach ne, pomyslel jsem si, a co teď? To byl můj kontakt s AX. "Jen jsem si myslel, že vám může být zájem vědět, - šťastně řekl, že rusové vrátili захваченную satelitní informační trubice. Vaše obec rusku provést a..."
  
  
  "Je to velmi zajímavé," řekl jsem. "Víte, že jsem stranil misí, které jsou prováděny. To jsou oni, kteří ne..."
  
  
  "... A mezi všemi царствуют mír a dobrá vůle".
  
  
  Jí se usmál, roztrhl komunikace, objal každou dívku a vyšel za dveře.
  
  
  
  
  
  Útok na Anglii
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Útok na Anglii
  
  
  Určeno obsluhou tajné služby Spojených Států Amerických
  
  
  
  Prolog.
  
  
  To byl jeden udělej dní pro Henry Уэллси, 55-rok-starý předsedy finančního velké Británii. Začalo to u snídaně, když jeho manželka zase má hovořili o dovolené.
  
  
  "U vás by měl být opravdový svátek, na vás ego, to bylo více než rok. Víkend v Voňavý Hall je prostě nepočítá..."
  
  
  Věděl, že Бэйберри hall, panství ego matky v Yorkshire, v každém případě však nezáleží na tom, pro Милисента.
  
  
  "Třeba někde v teple a relaxaci. Možná, že ve Španělsku nebo Itálii. Nebo Jugoslávie... oni říkají, že pobřeží Dalmácie velkým".
  
  
  "Nejspíš by řekli, že jsem skočil", - suše oznámil Уэллси, popíjení kakaa.
  
  
  "Nebuď absurdní", - огрызнулась ego ženy. "Nyní nemusíte snažit mě odstrčit, Henry. Musíš se postarat o dovolené. Varovat, pokud toto neučiníš, sám mluvit s premiérem!"
  
  
  "To bych taky", - tmavě myslel Уэллси, sedí na zadním sedadle svého Rolls-30 min později, a pak v pravé poledne. nebyl ve sváteční náladě. To taky není lepší. To ráno v rezidenci premiéra, bylo zvláštní zasedání kabinetu ministrů, a Уэллси šel pozdě. Šedá "Jaguar" a vůz smrtelně спорившие o преимущественном právu, zastavil pohyb po Londýně. Musel projít ještě hodinu, než policie vymažete scénu.
  
  
  Уэллси vynechal všechna jednání kabinetu; jedná se vlekl až do oběda. Kancléř opustil dům číslo 10 na Downing vymazán, pocit zklamání, jako části udělal v poslední době. Zdálo se, že mezinárodní otázky vždy převažují nad interními. Impulzivně, on se zastavil na Háku, koupit turistické brožury. Může být, Милисент měl pravdu; možná je čas na dovolenou.
  
  
  Po návratu do kanceláře, je to právě usadil za svým stolem, když vstoupil ego секретарша s poštou.
  
  
  "Mohl byste přinést mi čaj, miss Tanner? Jí vím, že je ještě brzy, ale..."
  
  
  "Samozřejmě, pane." Miss Tanner, není příliš mladá, ne příliš krásná, ale chytrá a usmála se.
  
  
  Уэлси vzal horní dopis a открывалку pro e - maily- emu líbilo otevírat poštu sám, ale znovu položil ih a vytáhl brožury, které shromáždil na Háku. On se opřel o opěradlo židle, studuje ih. Španělsko ... Costa-Brava ..., jsou Velmi roztomilé, jak on to pochopil, a ne přeplněné v této době roku, řekl, že člověk na Háku. Itálie... Řím... Benátky... údajně potápění v moři. On zavrtěl hlavou. "Cesta na řecké ostrovy". To byla myšlenka. Bylo to v Aténách, ale nikdy na ostrovech. Mykonos... Лелос Rhodos...... Krásný...
  
  
  Poslední, co Henry Уэллси viděl v tomto světě, byla usmívající se tvář krásná mladá гречанки, drží охапку rudých rudých růží. Výkonný 7-миллиметровая винтовочная brýle, вошедшая v zadní části hlavy u základu lebky, se docela čisté a uklizené, vstupní otvor, vzhledem k tomu, že nejprve musela projít přes zavřené okno, ale je to zlomil kost a tkáň, a když vyšla , Tvář Уэллси расплылось.
  
  
  To výrazně klesly dopředu, jeho krev смешалась s červenými růžemi Rhodosu.
  
  
  Miss Tanner přišel s čajem, našla své ego, a nemohla přestat křičet ...
  
  
  První kapitola.
  
  
  Noc v docích v Luxoru bylo lepkavé, teplé a безвоздушной. Na jedné straně вырисовывались budovy přístavu bar, těžké sedí na bobku ve tmě. Na druhou stranu, Neil být tichý klouzal po proudu k Каиру a moře. Za řekou se táhnul poušť, více světlá šířka mezi mastné černou vodou a усыпанным hvězdami na obloze.
  
  
  Čeká na této opuštěné nábřeží černé, se jí dotkl na Вильгельмине, 9 mm люгеру, který nosím ve speciálním наплечной pouzdra, aby se uklidnit sám sebe. Pocit zimnice na zátylku varovala mě, že bych mohl potřebovat dnes večer.
  
  
  Jí tam byl na rozkaz Хоука, spojte se s malým контрабандистом a hráč jménem Nicholas Fergus. Fergus šel telegram na Luxor premiérovi Anglii o tom, že má informace pro prodej, která se zabývá může vrhnout svatí na brutální vraždu ministra finanční Uk Henry Уэллси. Protože v okamžiku, kdy britové neměli zástupce v této oblasti, Hawk se přihlásil na mé služby.
  
  
  Fergus mi řekl po telefonu, že pozdraví mě v docích v půlnoci. Její podíval na hodinky, uplynulo již patnáct minuta. Jednoho to bylo dost, aby mě upozornit, a to již myslel o tom, jak odejít, když jsem slyšel zvuk ve tmě.
  
  
  Její rychle se podíval na malé dveře, vedoucí do skladu za mnou. To se otevřely, a nyní vyšel muž. Byl průměrné výšky a začal jít plešatý. Na nen byl v šedém obleku, který vypadal, jako by v nen проспали týden. Ale co je na nen okamžitě si všiml, tak je to ego oči. Byly dokořán, налиты krví a plížit skáčou vlevo a vpravo, nic minout. Ji viděl tyto oči dříve na stovky mužů. Byly to oči někoho, напуганного až k smrti, někoho o krok napřed smrti.
  
  
  "Carter?" - zašeptal, strach, že noc ego uslyší.
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  On rozrazil dveře a pozval mě dovnitř. Když jí přišel, vytáhli na laně, a místnost залил svatý od holé žárovky, která se zabývá
  
  
  visící ze stropu. Byla to malá místnost, a jediným nábytkem v ní byly потрескавшийся, испачканный umyvadlo v rohu a špinavé matrace na podlaze. Kolem poházené zmačkaný noviny a prázdné hnědé balíčky. Opojná vůně česneku a cibule vznášel ve vzduchu.
  
  
  Gali Fergus vytáhl kolem kapsy saka пинтную láhev alkoholu a třesoucíma rukama podařilo se mu ji otevřít a opít dlouho a v dobrém. Když skončila, on se trochu uklidnil.
  
  
  "Informace, Fergus", - řekl netrpělivě jsem. "Co to je?"
  
  
  "Ne tak rychle", - protestoval to. "Ne dříve, než ji dostanu 5000 liber a na soukromou cestu do Chartúmu. Když jsem ji tam zařízení, dostanete svůj čertovu informace".
  
  
  Její o tom přemýšlel, ale ne na dlouho. Pět tisíc liber - je zatraceně nízká cena za to, co mu nabídl. Ji mohl dostat kolem Londýna telegram na britský konzulát v Luxoru, aby se, pokud mi peníze. A najmout soukromé letadlo nebude tak bych obtížné. Její souhlasil s ego podmínkami, ale varoval, že s ním bude, pokud se pokusí něco vtipného.
  
  
  "Je to na vzestupu, kámo", - fňukala to.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Peníze budou u mě zítra není kdy. Pak ji běžet tě".
  
  
  Fergus potřásl; ego gól. "Zítra večer, tentokrát". Элл, celý zatracený město je plná ублюдками za mnou. Za bílého dne mě nevšimne ".
  
  
  "Kdo je pronásleduje vás, Fergus, a proč?"
  
  
  "Není tvoje věc" - парировал to. "To nemá nic společného s vraždou v Londýně. Je to osobní. Jen ať tady zítra večer s penězi a výstupem odtud".
  
  
  "Když to tak chceš..." potřásl Jsem rameny a otočil se k odchodu.
  
  
  "Carter, - vykřikl Fergus, když se jí blížil den, je ještě něco, že. Pokud se se mnou něco stalo, pojď na bar Grand Hotelu v Quitu. Někdo vás bude kontaktovat s tebou tam, a podá informace".
  
  
  "Jak jsem ji uznat ego?"
  
  
  "Neboj se," řekl, " můj muž se učí tě. Jen dejte peníze, a dostanete to, co chcete ".
  
  
  Její, přikývl a odešel.
  
  
  Musel jsem čekat až do rána, až otevře telegraph. Když se to stalo, jí telegrafování do Londýna za penězi. Přes tři hodiny ji dostal revma. Консульству bylo nařízeno, aby zrušil mi 5 000 liber. Sypaly peníze, její rezervaci charterové letadlo na letišti. Do setkání s Фергусом zůstalo dalších osm hodin. Ji vrátil do svého pokoje, vzal sprchu, objednal gin s tonikum. Potom jeho, usnul.
  
  
  V osm hodin mě je to jediný převod budík. Její oblékl se, sbalil kufřík s penězi a poplatků dorazil do chaty Фергуса.
  
  
  Tentokrát dveře otevřel cizinec. Byl to malý, docela hubený arab v bílém tropickém obleku a červené феске.
  
  
  Nic mi neřekl, jen se usmál a ukázal levou rukou na otevřené dveře; ego pravá ruka, jak jsem si všiml, uvízl v kapse saka.
  
  
  Vyšel ještě jeden muž, velký, těžký arab, oblečený v tradiční пустынную oblečení - кафию, šaty a sandály.
  
  
  On řekl. - "Pan Carter?" "Pan Nick Carter?"
  
  
  Její nepoužil krytí s Калинич; v tom žádný smysl. "Ve skutečnosti," řekl jsem.
  
  
  "Přišli jste poznat Gali Фергусом".
  
  
  On se neptal, on mluvil. Její systém je podělal, že se snaží lépe vidět ve tmě. "Opět dobře," řekl jsem při pohledu na худощавого muže, засунувшего ruku za minutu. "Kde je?"
  
  
  Tlouštík se usmál. "Je to tady, pan Carter. Uvidíte ego. A dokud pojďme представимся. Její Omar bin Ayoub". On pozorně díval se na mě, očividně očekával nějakou reakci. "A tohle je můj společník Гасым".
  
  
  "Pokud Fergus tady," řekl jsem, že ignoruje představení - to je, kde to je?"
  
  
  Ayoub, zase ignoroval můj vývrtky. "Ty by pomohly Gali Фергусу podvádět ego kolegy, viď, pan Carter? Ty by pomohly mu bylo opustit Luxor, není zaplacením ego dluhy".
  
  
  "Nevím, o čem jsi, krejčí sakra mluvíš", - огрызнулся jsem. "Ale já chci vidět Gali, a já chci vidět ego teď".
  
  
  Úsměv Аюба zmizela. "Dobře, pane Carter", - temně řekl. "Uvidíte ego".
  
  
  To klikl prsty, a v černé дверном проеме se objevily ještě dva araba, statný muži v západních oblecích. Oni něco přetáhnout, обмякшее tělo muže. Oni vytáhli ego na vzdálenost několika metrů ode mne a bez okolků hodil na molo.
  
  
  "Калинич Fergus", - řekl Ayoub, s uspokojením na své modré hlase.
  
  
  Ji, podíval se na mrtvolu u svých nohou, můj obličej byl neslaný, ale život je сжался. Jo, to byl Fergus. Ego zabil nožem nebo jiným ostrým předmětem, a to se děje pomalu. Tělo bylo silně znetvořený.
  
  
  "Nicholas si uvědomil, co se děje s tím, kdo nemá vztah k Омару ben Аюбу. A teď, mister Carter, se dozvíte". Ayoub přikývl dvou robustní lidem, které hodil Фергуса k nohám, a najednou u nich v ruce se ukázala být dlouhé nože, které se nosí бедуины pouště. Její napadlo, Hugo, o tenkém jako tužka, стилете vázaném k mému pravému предплечью. Ale v okamžiku, kdy Hugo nemohl mi pomoci. Kromě dvou svalnatého chlapce, hubený kamarád Аюба, Гасим, ukázal na mě a této bouli v kapse saka.
  
  
  Dva muži s noži vstoupili dovnitř. Odina kolem nich byl trochu těžší než jiné a pohyboval pomaleji, ale je přihlášen jako první. Jeho jsem si myslel, že oni neměli v úmyslu mě zabít první ranou. Oni hotelů, aby ji umírala pomalu, jak Калинич.
  
  
  Vstoupil Číslo Jedna, замахивая nožem mi do života. Její, udělala krok zpět, a nůž вонзился na mé sako. Neměl jsem čas jít za Вильгельминой. Здоровяк mě praštil, znovu spoléhat se na něj celou svou váhou. Její, ustoupil stranou a stručně udeřil jeho ego na krku, když prošel mimmo.
  
  
  On se zasmál a rozzlobeně obrátil se ke mně. Začíná druhý muž s nožem se vznášel jen několik metrů od něj. Teď najednou přidáním rychlosti, on jel po mé levici. To низменному замахнулся nožem, k mé hrudi. Její, obrátil se k němu a chytil ruku s nožem, otočil zápěstí dolů a dovnitř, zároveň klesá na jedno každému národu a перекинув muže přes rameno. On letěl, silně mají hit o molo k nohám svého přítele, sotva сбив ego noha.
  
  
  První býk se vyhnul, a pak se vrhli do útoku, dávat nůž otevřeně před sebou. Ji, slyšel, jak Ayoub vykřikl: "krok, který ego! Krok, který ego!" v arabštině, a pak býk навалился na mě, snažil můj nůž mi v životě. Její udeřil na jeho okraj dlaně na natažené ruce s nožem, když ji odvrátil od nárazu, a slyšet křupání kostí. Býk zařval, a nůž s padáním dopadl na molo. Když muž letěl mimmo mě, její odřené ego tlustý krk, a cítil, jak se obratle хрустнули od nárazu. On se zhroutil tváří dolů na lavici obžalovaných.
  
  
  Ayoub nyní křičel. - "Zabte ego! Zabít ego!" Koutkem oka ji, viděl, že Гасым vytáhl zbraň na kabátce a нацелил ego na mě.
  
  
  Brýle prošel mimmo mé hlavy na několik centimetrů a málem spadla do druhého člověka s nožem, když vstoupil. Její popadl ego ruku s nožem, otočil se, a jsme spolu klesly.
  
  
  Jsme padl vedle трупом Gali Фергуса. Jsme zametl podél těla, bojovat za nůž, Гасым trapné tančila kolem nás, snaží se vystřelit, ale bál střílet, protože by mohl dostat ne v toho člověka.
  
  
  Ayoub zařval na něj. - "Střílej! Střílejte!"
  
  
  To musel udělat něco rychle. Arab byl teď na mě shora. Jeho stiskl každému národu, воткнул emu v rozkroku. Zařval a spadl na stranu. Její hit jeho ego pěstí do obličeje, když upadl. Гасым přestal tančit a pečlivě целился se mi v hlavě.
  
  
  Ji nepodařilo se mu ohnout pravé předloktí tak, jak jsem trénoval stovky časů, a Hugo vklouzl mi do ruky. Muž s nožem vstávat a já jsem se vrhl do něj Huga. Jehlový otočil se a вонзился арабу v krku. Když Hugo opustil mou ruku, ji, rychle spěchal; Výstřel Гасима rozdělil strom tam, kde bylo mým cílem.
  
  
  Její poklesl začátku druhé, kdy Гасым znovu vystřelil. Jeho, přistoupil k люгеру na bundu.
  
  
  Můj první výstřel prošel mimmo hlavy Гасима na několik centimetrů, ale na začátku druhé narazil emu v prsa, nehledě ego do zdi skladu za něj. Ego zbraň letěl.
  
  
  Ji, otočil se a viděl, že Ayoub se rozhodl utéct. Ji hotel střílet; Její hotel se dozvědět, co ví o Gali Фергусе, tak ji hnal za ním, skočil za ním сломя hlavu.
  
  
  Jsme šli spolu dostali do dokovací. Bohužel jsme přistáli v blízkosti železné прута, který nějaký psací neopustil přístavu bar. Ayoub se zoufale chytil za něj, замахнулся na mě. Je to hotel rozdrtit mi lebku, ale ránu odrazil na mém krku a rameni. Nicméně to bylo dost, aby řez Вильгельмину kolem mých rukou a posílat rakety bolí na mou ruku.
  
  
  Ayoub se znovu postavil na nohy, stále ještě drží železnou tyčí. Wilhelmina následoval přistál někde na okraji přístavu bar. Jeho zakopl, si všiml "Люгер" a sklonil se, aby zvýšit vlastní ego.
  
  
  Ale Ayoub, pohybující se překvapivě rychle pro tlustého člověka, vrhl se na mě panelu. Měl v úmyslu dát tomuto nit jednou a navždy - viděl jsem to na ego očím. Její nedokázal včas zvednout Вильгельмину, Ayoub se pohyboval příliš rychle. Když se otočil činka, její, ustoupil na stranu a nechal emu projít mimmo mě. V následující chvíli byl ve vzduchu nad černou vodou, a pak se svalil na Nil.
  
  
  Ego význam v průběhu, a to divoce метался. Samozřejmě, že není adept plavat. Ego cílem šel pod vodu, ale on znovu vstal, lapal po dechu. Cílem кафиехеда znovu šel pod vodu. Tentokrát se vynořilo jen několik bublin, pak se řeka opět stala klidnou.
  
  
  Její, se vrátil na molo, aby se vrátit Huga. Oba svalnatého chlapce byli mrtví, a Гасим - ne.
  
  
  Ji slyšel sténání ego. Její Huga vrazil zpět do pochvy, a, volně kolébání Вильгельмину k sobě, opatrně přiblížil k místu, kde ležel Гасим u zdi skladu.
  
  
  Když ji viděl, v jakém stavu se v jídelně tento muž, ji strčil "люгер" do pouzdra a posadil se vedle ní. Podíval se na mě остекленевшими očima.
  
  
  Její zeptal se. - "Než byl Nicholas Fergus pro vás a Аюба?" "Pokud nechceš, aby ji nechali tě zemřít, ti nejlepší si promluvit". On už byl mrtvý, ale nevěděl o tom.
  
  
  To застонал, kroutil hlavou přes strany na stranu, než bolí. "Fergus", - udělal on, - "pašování vzala z jejich programu... poklad... kolem země pro nás. Ego подслушали... on řekl... měl v úmyslu odejít bez placení Ayoub... poslední várka nákladu. Někdo... američan měl dodat ego... Chartúm... soukromé letadlo. Ayoub si myslel, že jsi. ... ten člověk."
  
  
  To закашлялся a byl připraven se vzdát. Její подпер ego hlavu. "A jak se o informace, které Fergus jmelí pro britskou vládu?" Její zeptal se. "Zda byl Ayoub v tom zapletený?"
  
  
  Остекленевшие oči Гасима chtěli moji. "Britská vláda?"
  
  
  Nyní ji neviděl smysl v skromnost. "Ano, telegram, kterou Оджи poslal premiérovi. Informace, které měl o zabíjení Henry Уэллси. Zda byl Ayoub získat kolem tohoto přínos?"
  
  
  "Já nic nevím... o tom," - vydechl Гасим. "A... Ayoub".
  
  
  Náhle on je zamrzlý v mých rukou, pak обмяк. On byl mrtev.
  
  
  Její sráží ego hlavu a na chvíli преклонил kolena ve tmě. Náhodou ji ocitl zapletený v jedné kolem tmavých obchodů Gali Фергуса - paradoxně málem zabil sám sebe - a to ještě nevěděl nic o zabíjení. Samozřejmě, je možné, že Ayoub něco věděl, aniž bych Гасиму. Ale teď to nevadilo, tak či onak. A Nicholas, a Ayoub není поддавались další vysvětlení nebo попустительству.
  
  
  * * *
  
  
  Na druhý den ji letěl letem United Arab Airlines do Káhiry a sell na další letadlo do Tanger. Její dorazil do Tangeru a nejprve pronajal pokoj v Grand-Hotelu v Medíně, o kterém se zmínil Fergus. Její obědval v nedaleké restauraci, ochutnal pivo, Mechoui a Stork Pils, a pak se vrátil do baru.
  
  
  Její потягивал Перно, stojím u barové židle zády k бармену s tmavými kníry, když vstoupila dívka. Ona byla mladá, a na sobě černý kufřík a kožené sandály na vysokém podpatku. Dlouhé rovné tmavé vlasy ниспадали zde na ramena. Ona byla krásná tak, jak mohou být krásné jen mladé arabské dívky: tmavá, землистая krása s nádechem tajemna. Šla tak, že muž chtěl oslovit nah a dotknout, smyslná chůze zvlněné boky, pohyb prsou, erotické, ale ne vulgární projev jejího těla. Ji sledoval, jak ona prošla mimmo mě, aniž mých očí, přičemž ve vzduchu slabý zápach мускусных brass. Posadila se na stoličku asi na půli cesty k pultu a objednal sherry. Pak toho, jak se barman обслужил jeho, on přišel za mnou.
  
  
  "Každý den se přihlásí hlasovat tak," řekl, když viděl můj nadšená pohled. "Ona objedná jednu sklenici - pouze jednu - a to jde".
  
  
  "Ona je krásná", - řekl jsem. "Víš její jméno?"
  
  
  "To Хадия, že v arabštině znamená" dar ", - řekl s úsměvem skrz vousy. "Tančí v hotelu" Miramar ". Mohu ji vám?"
  
  
  Ji vzal svůj Перно. "Děkuji vám, - řekl jsem, - ale udělám to sám".
  
  
  Dívka se otočila, aby každoročně se na mě, když ji sel vedle ní. Její oči jsou velké a černé, v blízkosti se zdála ještě krásnější, ale teď byly odříznuty a настороженными. "Mohu ji vám koupit drink?" Její zeptal se.
  
  
  "Proč?" - studená řekla.
  
  
  "Protože připomínáš mi o pět památných dnech, které strávil ji v Libanonu, řekl jsem, a protože se mi líbí být s vámi".
  
  
  Podívala se mi do očí a dlouho studovala můj obličej. "Dobře," - najednou řekla. "Připomínáš mi tři krásné dny v Gibraltaru".
  
  
  Pak jsme spolu zasmála a její smích byl hudební. Vyměnili jsme si jména a mluvili trochu o Tangeru, a pak se objevil barman.
  
  
  "Hovor pro vás."
  
  
  Její vnitřně застонал. Ji, věděl, že je to Jestřáb. Ego letadlo, by mělo být, přišel brzy. Ji požádal, Хадию počkat na mě a omluvil se. Jí odpověděl na volání v hale, odejít.
  
  
  "Nick?" Hlas byl naživu, obchodním, s lehkým nádechem новоанглийский důraz.
  
  
  "Ano, pane. Doufám, že u vás byl dobrý let".
  
  
  "Holky byly хорошенькими, ale eda bylo hrozné", - скривился Hawke. Její představil ego, zlo, netrpělivý tvář s hustými седеющими vlasy, když to вспотел v telefonní budce letiště Tanger. "Mám jen pár hodin mezi lety, Nick, tak že políbit dívku na rozloučenou, khem by nám bylo, a setkáme se se mnou v restauraci" Дженина "na časnou večeři rivne přes... jeden a půl hodiny."
  
  
  Její souhlasil, a telefon vyštěkl mi do ucha. Její постоял na chvíli jen dohadovat, že Hawke připravil pro mě je teď a bude to pokračování podnikání v Luxoru. Pak ji vrátil se k dívce. "Musím jít," řekl jsem. "Business".
  
  
  "Ach," řekla, mile надуясь.
  
  
  "Ale myslím, že půjdu dnes večer na koncert v Miramare", - řekl jsem. "Pokud je to vůbec možné".
  
  
  "Já bych se tohoto hotelu, pan Carter". Usmála se na mě.
  
  
  Její ustoupil. "Volal jsem ti své jméno, ne příjmení".
  
  
  "Калинич Fergus mi řekl, že budeš tady," - řekla.
  
  
  "Jak, krejčí vezmi..."
  
  
  Její tvář se stal vážným. "Nicholas zavolal mi včera ne, když kolem Luxoru. Popsal vás, a pak řekl, že pokud se s ním něco stalo, ji musí předat vám fotku, kterou ukládá ve svém kufru v našem pokoji".
  
  
  Nějak myslel o této krásné věci ve vlastnictví Ожи Фергюсу, zastihla mě nepřipraveného, a jí musí být, zaregistroval ji. Jeho otevřel ústa, aby něco říct, ale ona mě ukončila.
  
  
  "Něco se pokazilo, znamená?" zeptala se.
  
  
  Její hlášené hej detaily. To восприняла vše pasivně, a pak řekla: "Musí to být, to se stalo, když mluvil po telefonu."
  
  
  "Co se stalo?" Její zeptal se.
  
  
  "Když ho zabili. On řekl:" Pověz Картелю... když je linka se zarazil ".
  
  
  "To je všechno, co mohl říct?"
  
  
  Zavrtěla hlavou nahoru a dolů.
  
  
  "Nic víc?"
  
  
  "Nic."
  
  
  "Mám tady peníze," - jsem poklepal na кейсу přikládá. "Dej mi fotku".
  
  
  "Je to v mém pokoji," řekla. "Sejdeme se dnes večer, a pak představení. Pak ji dávám ego tě".
  
  
  "Teď vím, že půjdu na představení," řekl jsem.
  
  
  "Udělej to," - usmál se, pak sklouzl ze židle a odešel.
  
  
  * * *
  
  
  Já jsem šel do restaurace "Дженина" v Касбе. Většina mých setkání s Hawke se konaly v ego kancelářích v budově Amalgamated Press and Wire Services DuPont Circle ve Washingtonu. Jsme vzácných léčivých konferenci mimo Washingtonu nebo New Yorku, ještě proplout mimo USA. Jestřáb neměl rád výlety po celém venkovní bazén a šli za hranice jen za naléhavé otázky. To, samozřejmě, kvalifikovala svou návštěvu v Johannesburgu a naše setkání v Tangeru jako naléhavou.
  
  
  Hawk přijel brzy pak mě, a jsme obsadili vnější stolek. Vypadalo to téměř angličan v твидовом nosit sako a šedé kalhoty. Ego tvář byla морщинистым a vypadala unaveně, ale худощавое tělo - dokonce štíhlejší, než je obvyklé.
  
  
  "Neúspěch v Luxoru, Nick. Kurva smůla. Ale, možná, že jsi něco obdržíš od dívky". Vytáhl na kabátce dlouhé hnědé doutník, nacpal ji do úst a polkl, není закуривая. "Vy jste asi ještě neviděli to v novinách, ale v Londýně se stalo ještě jedno zabití". Vytáhl doutník iso rta a podíval se na mou reakci.
  
  
  Její zeptal se. - "Jiný státní úředník?"
  
  
  "Dá se to tak říct. Tentokrát je to Percy Dumbarton, ministr obrany velké Británie".
  
  
  Její присвистнул a podíval se na úzký, вымощенную dlážděné ulici, přes pomalý pohyb arabů v робах a vozíky s осликами k разрушающимся starým domům naproti. Její začal komentovat, ale pak se vrátil číšník, aby přijala naši objednávku. Její objednal marocký kuskus s kuřecím masem a Hawke se rozhodl zkusit chci. Pak se číšník zase odešel.
  
  
  "Dumbarton, - pokračoval Hawk, aniž by čekal na mou odpověď, byl jedním kolem nejschopnějších vůdců Anglie. Vrah zanechal ještě jednu poznámku, a to je nyní jasné, že hrozba je v první poznámce nebyla klidu".
  
  
  "Vy jste to vyprávěl mi o tom," - vyvrátil zprávy v médiích zprávy její emu. Hawke se opět sáhl za minutu a podal mi dva pásku papíru. "Hlas. Její napsali to, co bylo řečeno ve dvou poznámkách. První - první".
  
  
  Ji četl: "To dokazuje, že jsme vážně k věci. Aby se zabránilo smrt dalších členů kabinetu ministrů, britská vláda by se mělo jednat o vyplácení nám částku deset milionů liber za dva týdny. Další trest bude docházet každé dva neděli, dokud nebude vyroben platba. a částka zvýší na dva miliony liber, pak každé následné smrti.
  
  
  "Britská vláda zachrání život důležité, značné utrpení a miliony liber přes okamžitou kapitulaci před naším požadavkem. Když bude přijat, je to nevyhnutelné řešení, nad budovou parlamentu by měl být zvýšen bílá vlajka. bude doručena авизование institucí platby ".
  
  
  Ji, podíval se na Хоука. "Zajímavé," řekl jsem. Pak ji četl druhý poznámku, originál, který byl nalezen na místě druhé vraždy:
  
  
  "Vás varoval, ale vy nejste bral nás vážně. Nyní je váš ministr obrany mrtvý, a náš požadavek zvýšil na dvanáct milionů liber. Příliš hrdý na vládu velké Británie, aby капитулировать? Doufejme, že ne. Budeme sledovat bílou vlajkou."
  
  
  Ji pomalu zavrtěl hlavou. "Že britové si myslí o tom?" Její zeptal se.
  
  
  "Oni nevědí, co s tím mám dělat, N3", - temně řekl Hawk. "Jsou to doslova běhá po kruhu. To byly zvláště krvavé vraždy, a panika roste ve vyšších kruzích. Proslýchá se, že dokonce i královna není v bezpečí. To je ta největší věc na mnoho let. To může doslova zničit britská vláda, pokud nerozumí, co se děje ".
  
  
  Číšník se vrátil s jídlem. Hawke dychtivě vrhnout se na to nechci mluvit během jídla.
  
  
  "Nejprve si mysleli, že to může být jedno po celé mezinárodních zločineckých syndikátů. Nebo, může být, dokonce i bývalý vězeň, nově osvobozený, s zášti na oficiální Londýně. Teď si myslí, že to mohou být rusové".
  
  
  Jí byl skeptický. - "Ve delle?"
  
  
  "Snad to není tak надумано, jak se zdá. U rusů má vážné neshody s některými kolem nejvyšších manažerů, ve velké Británii. Dumbarton byl jedním kolem nich. Mohou se snažit vyvolat změnu vlády v Londýně - přímou cestou. To bylo předtím ".
  
  
  Hok допил žádoucí a opřel se dozadu. "Může být, že Rusko je agresivnější, než si myslíme", - pokračoval. "Dumbarton trval na vývoji bojovníka, který by to udělal CHVÍLI vypadalo jako na Фоккер DR-1 pozadí Рихтофена. On také trval na vytvoření bakteriální arzenálu. Britská zpravodajská služba se nastaví na jazyk poznámek - opakující souhvězdí dnes slova" my ". a "nás", fakt, že je to stejný typ papíru, který je používán ruskými субагентом v jiném delle. A konečně k tomu, že Boris Novinky, který se nedávno objevil v Londýně, teď záhadně zmizel po celé zorné pole . "
  
  
  "Je to jeden z nejlepších v celém KGB", - řekl jí zamyšleně.
  
  
  Hawke přikývl.
  
  
  "A proto jste tady. Vedoucí OP
  
  
  Skupina "Namátkové mise" a premiér se sešli a rozhodli se, že proto, že jste již zapojeni v tomto delle přes Gali Фергуса, a to zejména proto, že Aparáty a ego lidé nikdy vás neviděl, že by bylo hezké, kdyby ji půjčil vámi je pro nějakou dobu."
  
  
  "A na tom je doplněn ještě jeden krátký, ale nádherný svátek," řekl jsem. "Jsem jen hotel mohl dostat něco od Фергуса".
  
  
  "Snad to nic nebylo", - řekl Hawk. "Maximum, co jsou schopni se učit o chudák, je to, že on sloužil komanda před několika lety, a pak šel pod lomítkem. Samozřejmě, mohl vykonávat nějakou podpůrnou práci pro komunisty, a že něco zaslechl. V každém případě, teď na tom nezáleží. Britové potřebují veškerou pomoc, kterou mohou dostat, aby to bezva. Je mi líto, Nick, co jsi, zdá se, dostání ' všechny otravné úkoly, ale to je způsobeno tím, že jsi tak dobrý ve svém delle. "
  
  
  Ji přijal kompliment. - "Děkuji vám. Když ji létat?"
  
  
  "Zítra brzy ráno. Je to první rybolovu". To ухмыльнулся. "Myslím, že tě bude čas znovu ji vidět dnes večer".
  
  
  Ní, zasmál se při revmatismu. "Já jsem počítal na to."
  
  
  Všechny Mirimar byl historickou доколониальным budovou, dochovaná svůj evropský nádech. Klub se nachází v zadní části haly. Její selle za stolu a objednal skotskou s ledem. Když číšník odešel s mou objednávkou, její rozhlédl po okolí. Místnost byla spoře osvětlena, velká část světla, kterou jsem od svíček, stojících na každém stole. V Tangeru na dovolené klienti většinou tvořili evropané, a některé modernizované arabové a západní oblečení měli napít turecké kávy a živě si povídali mezi sebou.
  
  
  Jakmile zašlete na můj drink, svatý zhasla, a začalo představení. Jako první vystoupil francouzský zpěvák, který prošel několika pokojů, bědovat nad duševní bolest ztracené lásky. Za ní následovalo průvod tanečníků života, che talent byl více hoden Eighth avenue v New York, než na Středním Východě.
  
  
  Konečně oznámily Хадии, a v místnosti vládla почтительная ticho. Hudebníci заиграли trochu, a Хадия sklouzl na scénu s kulise.
  
  
  Měla na sobě standardní kostým tanečnice životě, ale on byl stejný standard, jako ona sama. Od samého počátku bylo zřejmé, že je to na hlavu vyšší střední tanečnice života. Svaly její život se třesou kontroly, na zlepšování kterého odešli letech. Její prsa roztřásly, jako kdyby měli své vlastní myšlenky, a dokonce i její pohyby rukou dostali milost, které bylo dlouho, kdy se tanec života byl umění, ne chudým стриптизом, ke kterému ego přisuzoval v posledních letech.
  
  
  Ona točila naboso, její tělo reagoval na rytmus hudebníků, vášnivě, jak se v rytmu a svůdně замедляясь na sestupy. Kolem mě ji mohl slyšet dušnost zákazníků-mužů, kteří наклонились dopředu, aby lépe zvážit. Několik žen-pozorovatel se podíval na nah se závistí, to vše při učení každý její pohyb, když se snaží kopírovat ih v okamžiku, kdy by mohli použít ih sami se svými muži.
  
  
  Lízání do konce vystoupení hudba byla stále více a více intenzivní, ale Хадия není zaostával za nah, pot kape z její tváře, sledoval, jak napjaté svaly na krku a растворялся v hlubokém údolí, oddělující její prsa. Ona dosáhla svého vrcholu s konečnou crescendo bubnů, pak klesla na kolena, shrbený nad v pase.
  
  
  Na chvíli v místnosti vládla трепетная ticho, pak všichni jako jeden разразились velkým potleskem. Několik lidí se zvedli, ih ruce pracovaly jako písty, včetně mě. Хадия přijala potlesk a skromně utekl do zákulisí. Хлопания rukama, postupně odezněly, a, jako na povel, zákazníci rozdávali kolektivní šepot ukáže, že každý jazyk opakovali každý pohyb její vystoupení.
  
  
  Její požadoval svůj plat, číšník zaplatil a vydal se do zákulisí. V zákulisí mě zastavil robustní vyhazovač, který zadržel mě, že své masité mi ruce na prsa. Její odstranil ego ruku a přemístil se na den, která se zabývá, jak jsem na to přišel, patřil Хадии.
  
  
  Její cítil těžkou ruku vyhazovač na rameni, když zaklepal. Zrovna jsem se chystal svědčit to, kdy se objevila Хадия.
  
  
  "Všechno je v pořádku, Кассим", - řekla, a ruce na mém těle opadla. Ji, vstoupil do гримерку, nevěnoval pozornost na tlustého araba.
  
  
  Хадия скрылась za závěsem, переоделась v ulici oblečení a vyšel za dveře. Když jsme vyšli na ulici, ona se zastavila taxi, a dala řidiči adresu svého bytu, když ji usadil vedle ní.
  
  
  Dům Хадии byla umístěna na horním patře staré dobře udržované budovy ve čtvrti stříbrných del mistrů s výhledem na moře. Ona otevřela dveře, mě minul, pak přišla za mnou a заперла ji. V okně лился svatý měsíc v úplňku. Její просканировал do obývacího pokoje jsem požádal stopy Фергуса. Ih nebylo. To bylo prostředí výstupek pro ženy.
  
  
  Хадия налила si sklenici brandy, natáhla jsem jednu a posadil se na jedinou židli v místnosti. Její klesl na pohovku a podíval se na nah over ободка mého šálku.
  
  
  Nakonec jí řekl: "Fotografie, které Fergus řekl mi dát?"
  
  
  To полезла do záhybů pláště a vytáhl kolem kapsy fotografii. Je to láska, ego mi. Její zkoumal to. Bylo to snažím, fotografie, потускневшая s časem. V ns bylo 20 lidí, všichni v bojové oblečení pouště, všechny postavili do formální skupinové póze na čtyři řady.
  
  
  "Je to starý tým komanda Фергуса, - řekl Хадия. "Je to ve druhé řadě, začíná druhý zleva. Snímek je vyroben v roce 1942 v Káhiře".
  
  
  Její převrácený ego, doufat, že najít tam něco napsané. Na nen to bylo jen jméno fotografa. Vše, co Fergus hotel mi říci, že je to na této fotografii, pravděpodobně o jednoho kolem mužů.
  
  
  "Pověz mi o Фергусе," řekl jsem.
  
  
  To отпила brandy. "Já nic nevím ... o ego-mail бизнесявляется, mám na mysli. Ego několikrát арестовывали za pašování zlata. Jednou ego допрашивала policie o něčem, propojeném s гашишем - myslím, že to ego prodával. Kromě toho, on navštěvoval mě jednou, možná dvakrát, za rok. Někdy to, aby mi přinesl peníze. Někdy zastával mám peníze ".
  
  
  "Kufr, odkud je to foto? Co je ještě v nen?"
  
  
  "Nic," - řekla. "Jen několik starých věcí".
  
  
  Její vstal, vešel do ložnice. Otevřený kufr ležel na její posteli. Její hrabal přihrádky v nen a nenašel nic, kromě několika směn pánské oblečení a starého, изъеденного můra svatební šaty.
  
  
  "V ns byla moje matka," řekla Хадия za mnou, když ji zvedl ee.
  
  
  Ji, otočil se k ní, ptát se jí očima.
  
  
  "To byl svatební šaty mé matky", - potvrdil to. "Ona byla manželka Фергуса".
  
  
  "Já jsem co?"
  
  
  "Jsem žena. Ona vyšla za něho provdala, když mi byly čtyři roky. Fergus byl můj jejím nevlastním otcem".
  
  
  Pak se poprvé vyjádřila emoce týkající se smrti Фергуса. Slzy zaplavila její oči, a to уткнулась hlavou na mé hrudi, chytil mě za ruce. Jeho, jak mohl chvíli ji tím, že vše bude v pořádku. Slzy postupně odezněly, a to se podařilo říct: "On byl dobře vybaven ke mně, Nick. On byl jako můj vlastní otec. Možná si to byl špatný člověk, ale pro mě to bylo dobrý". Pak se smrtí své matky, když jí bylo 10 let, on se staral оборудова mi, jak jí bylo ego vlastní dcerou ".
  
  
  Její chápavě usmál přikývl.
  
  
  Stále jsme stáli velmi blízko sobě navzájem, a najednou, pocítil jsem nový, jiný pocit. Prsa Хадии bylo прижата ke mně, a cítil její teplý sladkou vůni jejích vlasů. Mé ruce обвились kolem jeho těla. Její silné políbil ji, můj jazyk pronikl do jejích úst, zkoumání jeho setkání a переплетаясь s jeho jazykem.
  
  
  Хадия táhla k sobě za záda a расстегнула knoflíky šaty, který byl na ní. On sklouzl na její nohy. Pod ní byly jen drobné průhledné černé kalhotky od bikin, které zdůrazňovaly ee bronzové křivek. Její nahé hrudi, které se tak obávají turistů v Miramare není to tak dávno, выпирали ven, plná a svobodná, ih hnědé konečky trčely nahoru.
  
  
  Ji na chvíli si pohrávala s jeho oblečení, a pak se ocitl v blízkosti se s tím teplým, vzrušující tělo na posteli. Tmavé oči Хадии jemně zářila v полумраке pokoje. Ee ruce притянули mě k sobě a jeho ruce sklouzl na moje záda.
  
  
  Ji políbil ee, a teď její jazyk vklouzl do mých úst a zkoumal ji, zatímco její ruce hladil mě. Ji položil řadu polibky podél jeho ramen, sestoupil k těmto набухшим грудям a nakonec dolů na výstup ee života, k пупку, který držel malý umělý drahokam během jejího tance v hotelu. Její prodléval u pupku, hladil ego jazykem, a to vede ty ostatní kolem tichého стона.
  
  
  Její stehna обхватили mě, a její stahl hledat hloubku mezi nimi. Jsme sjednotili s jeho tichý povzdech. A pak jsou stehna, kdož magické věci v tanci, začali pohybovat revmatismu na můj měří tlak. V nás встроился proud. Divoké stehna дернулись a задрожали v nejprimitivnější rytmu, тянувшись ke mně.
  
  
  Zvedla nohy vyšší mých ramen, a ji chytil ee za zadek oběma rukama. Ona naříká, pohybující se v dokonalém souladu s mými толчками, stále hlouběji a hlouběji, stále silnější a silnější, snaží se rozpustit v ní. Boky Хадии i nadále pohybovat spolu se mnou na dlouhou dobu, ale potom se to выгнула záda, prsty scrabbling mé ruce kolem jeho krku zlomil prudký výkřik. Její překvapilo, a slyšel, jak издаю podivný zvířecí zvuk, a zhroutila se na nah. Jeho byla potem. Její přestěhoval se s Хадии. Mým cílem je утонула na polštář, a on usnul nasycen spaním.
  
  
  * * *
  
  
  Mě разбудило дергание za rameno. Její skočil, aby vydržely испуганной dívce.
  
  
  "Někdo na den", - прошипела Хадия mi do ucha.
  
  
  Její natáhl k Вильгельмине, ale už bylo pozdě. Dveře распахнулась, a dovnitř se vloupal muž. On střílel na mé straně. Její sjel z postele a přistál na podlaze. Její popadl noční a vrhl, pak skočil. Její hit se ho, když pozvedl zbraň, aby střílet. Moje dlaň взметнулась nahoru a zasáhla ego bradu. Ego krk дернулась zpět s ránou, se ozývá отразившимся od stěn místnosti.
  
  
  Ji, natáhl k выключателю sténání, se obrátil na ego a podíval se na tělo přede mnou. Muž, zdá se, že umírá. Pak se jí podíval na Хадию. Malina-červené skvrny rozšířily pod její levé straně hrudi.
  
  
  To сдержала shot, určené pro mě.
  
  
  Ji zvedl ee hlavu rukama. Růžové bubliny stékají po ee rty, pak to задрожала a zastavil.
  
  
  Muž na podlaze застонал. Šel jsem k němu. "Kdo vás poslal?" Její potřásl emu ruku.
  
  
  "Ayoub", - закашлялся se, "můj bratr..." a zemřel.
  
  
  Její hrabal přihrádky na ego kapsy a našel jen корешок od cesty United Arab Airlines. Pokud to byl bratrem Аюба, pro něj to bylo přirozené lovili mě. Krvavá krevní msty - je to součást života v této části světa. Jeho zabil ego bratra, a ego dluhu bylo mě zabít. Všechno to bylo zatraceně hloupé, a Хадия zemřela kvůli tomu.
  
  
  Druhá kapitola.
  
  
  Moje cesta 631 BOAC dorazil na letiště v Londýně v 11:05 slunečního hodin ráno následujícího dne. Nikdo mě potkal, protože Hawke nechtěl žádný příjem. Ji musel najmout taxi, stejně jako každý jiný návštěvník, a požádat řidiče, aby mě do kanceláře Britské sdružení cestovního ruchu na ulici St James, 64. Tam jsem viděl muže jménem Брута. Брута, jeho pravou totožnost - je dobře střežené tajemství, - byla opačným číslem Хоука v Londýně. On byl vedoucím oddělení zvláštních misí vedoucího speciálních operací. Mi dával konkrétní pokyny k úkolu.
  
  
  Její použil heslo, aby se přístup k uzavřené horní этажу budovy Travel Association, a mě potkala vojenská stráž v okolí dvě osoby v лощеной uniformách britské armády. Jí volal.
  
  
  "Následujte nás, pane", - je klidný, řekl mi jeden kolem nich.
  
  
  Jsme se pohybovali po chodbě těsnou živý formaci, boty úředníky v ostrém rytmu bouchání na полированному podlaze. Zastavili jsme se před velkým обшитой panely dveřmi na druhém konci chodby.
  
  
  "Můžete vstoupit, pane," řekl mi stejný mladý muž.
  
  
  "Děkuji," řekl jsem a otevřel dveře do malé čekárny.
  
  
  Ji uzavřel za sebou dveře a ocitl se před ženou ve středních letech, sedící za stolem, je zřejmé, tajemníkem Брута. Ale můj pohled rychle prošel mimmo nah na opravdu výborné зрелищу. Dívka ve velmi krátké kožené šaty, otáčení se ke mně zády, склонялась nad подоконником, aby zalévat rostliny v šuplíku za oknem. Na-ee informace šaty ohlašuje každý centimetr jejích dlouhých mléčných boky a část dobře закругленной, s krajkou hýždě. Líbilo se mi, chuť Брута na kancelářské pomůcky.
  
  
  Starší žena проследила za mým pohledem. "Pan Carter, ji, domnívám se, - řekla s úsměvem.
  
  
  "Ano," řekl jsem, neochotně překlady pohled. Dokud ji řekl, že dívka se obrátila k nám, drží v ruce malý zalévání-může.
  
  
  "Čekali jsme vás," řekla mluvčí. "Její paní Smythe, a to Heather York".
  
  
  "S radostí," - řekl jeho paní Smythe, ale můj pohled se vrátil k dívce. To bylo светловолосой, nakrátko ostříhané. U nah, byly velké a modré oči, nejjasnější modré, které ji kdy viděl. U nah bylo ideální osoba: rovný nos jemné formy nad širokým smyslná ústa. Mikro-mini, který má na sobě, sotva прикрывала ji, i když ona seděla upřímný. Hnědé kožené působil na zaoblené hrudi nad úzkým pasem. Její lýtka byla обтянуты hnědými botami v tónu šaty.
  
  
  "Брута okamžitě vidět vás, pane Carter, - řekla paní Smythe. "Обшитая obložené dveře vlevo od vás".
  
  
  "Děkuji vám."- Její usmála se blondýnka, doufal, že vidět ji později.
  
  
  Брута vstal z důvodu velkého židle kolem červeného stromu, když její vstoupil. "No, dobře! Pan Nick Carter! Dobře! Dobře!"
  
  
  Ego ruka spolknout mou a zavrtěla jí. Byl to významný muž, stejného růstu, jako jsem já, a u něj to bylo jedno na toto čtverečních britských armádních tváří. Ego бакенбарды byly šedé, ale kolem očí byly vrásky, ale vypadalo to jako člověk, který ještě může vést vojenský útok a dostat z toho radost.
  
  
  "Rád / ráda tě poznávám, pane," řekl jsem.
  
  
  "S radostí, můj kluk! Naprosto fantastický! Víš, tvá pověst je před tebou".
  
  
  Ji, usmál se a sell je na židli, která se mi nabídla. On se vrátil na své místo, a postavil se v rohu na židli, jeho tvář se náhle ponuré.
  
  
  "Máme tady velký neúspěch, Nick, - řekl on. "Je mi líto, že jsme втягиваем vás na naše problémy, ale je vás tady málo ví, a upřímně říkám, potřeboval jsem zkušený muž, který bez váhání zabil by se, pokud to bude nezbytné. Náš jediný člověk vašeho kalibru je neoddělitelně spojen s problémem na Maltě ".
  
  
  "Jsem připraven pomoci," řekl jsem.
  
  
  Její podrobně emu оборудова všem, co se stalo v Egyptě, a pak dal svou fotografii. Nějaký čas studoval, a pak souhlasil se mnou, že vše, co Fergus hotel nám říct, jak má něco společného s jedním nebo více muži na snímku.
  
  
  "Bude potřebovat čas, aby dopadnout všechny tyto lidi", - řekl on. "Mezitím, tam jsou další novinky".
  
  
  Брута prošel kolem v blízkosti židle s повязками, za zády. "Nevíme, komunisté, nebo ne. Víme, že "Новостный" tady se nějaký zlověstný účel, ale to nemusí mít nic společného s vraždami. Musíme se však podívat, a čas má zásadní význam. jakékoliv další nápady, prozkoumat ih. Jen ujistěte se, že pravidelně zkontrolovány u mě ".
  
  
  Sáhl přes židli, vzal dva pásku papíru a podal ih mi. To byly
  
  
  původní záznamy zanechal vrah, nebo placené vrahy. Její ih studoval.
  
  
  "Můžete si všimnout, že jsou psány rukou a psány jedním a tím samým člověkem", - zdůraznil Брута.
  
  
  "Ano," řekl jí zamyšleně. "Jste analyzovali dopis?"
  
  
  "Ne," řekl, "ale já mohu zařídit to, pokud chceš".
  
  
  Jí přikývl. Nebyl jsem odborník, ale styl čmáranice není подсказывал mi strmý profesionální agent. Samozřejmě, že to může být součástí kouřová clona. "Hawk řekl, že vraždy byly krvavé".
  
  
  Брута si povzdechl a klesl v koženém křesle za stolem. "Ano. Víte, snažili jsme se zveřejnit více spletité detaily v novinách. Уэлси utržený zadní části hlavy ranou na výkonné pušky. On byl zastřelen skrze okno své kanceláře zkušený střelec s určité vzdálenosti. . Téměř jako profesionální lovec. "
  
  
  "Nebo profesionálního vraha," řekl jsem.
  
  
  "Ano." Promnul bradu. "Vražda Perské Дамбартона bylo docela nepříjemné. Dostal ножевое zranění, když se procházel se svým psem. Pes byl перерезано krku. Poznámku byl připojen k kabát Думбартона. První poznámka, mimochodem, bylo zjištěno, že v neobjevené-mail na stole Уэллси. . "
  
  
  "Může, to se ti vyplatí jen platit peníze a každý rok se, co se stane", - uhodl jsem.
  
  
  "Přemýšleli jsme o tom. Ale za dvanáct milionů liber - to jsou velké peníze i pro britskou vládu. Její, řeknu vám upřímně, nicméně, existuje značný tlak ze strany členů kabinetu ministrů a ministerstev s cílem ih výplaty. Jsme může skončit tím. Ale v okamžiku, kdy máte minimálně v neděli, aby se něco vytvořit ".
  
  
  "Udělám vše pro to, pane".
  
  
  "Já vím, že si většinou raději pracovat sám, - řekl Брута, - ale budu jmenovat zástupce, kolem mého jednotky SM, který bude pracovat s vámi nad tímto. Vy dva budete řídit jen já. Existují i další agentury, které fungují. o tom, pro estestvenno, - МИ5, МИ6, Dvůr a další. Oni nemusí sdílet žádné informace, které jste rozvíjet, leda skrze mne. Je to pochopitelné? "
  
  
  "Je naprosto fantastické," řekl jí emu.
  
  
  Usmál se. "Dobře." On stiskl tlačítko na svém stole. "Pošlete Yorku. Miss Smythe".
  
  
  Její zamračil se. Není to jméno, blondýnky, s níž mě seznámil na recepci...? Dveře za mnou se otevřely a já se otočil. Skvělý vytvoření po ruce v malém koženém миниатюрном koženém obleku se rychle vstoupil do místnosti, široce usmíval a procházející mimmo mě ke stolu, kolem červeného dřeva. Posadila se na okraj židle, jako by seděla mnohokrát předtím.
  
  
  "To je pan Nick Carter, Heather", - řekl Брута, s úsměvem hej. "Nick, miss Heather York".
  
  
  "Potkali jsme se venku," řekla, ne čímž se mi z očí.
  
  
  "Ach, dobře." On se na mě podíval: "Heather - agent, se kterým budeš pracovat, Nick".
  
  
  Její překlad pohled z dívky na Брута a zpět nah. "Ať je prokletý, jeho", - řekl jemně jsem.
  
  
  Podělili Heather o fotografie, Brut, pustil nás. Když ji přiblížil den, řekl: "Zůstaň ve spojení. Přes den nebo tak u nás bude něco o mužích fotografie".
  
  
  * * *
  
  
  Ji si vzal taxi a vydal se na malý hotel, v blízkosti Russell square, trochu vzpamatovává z příjemného šoku, když zjistí, že jsem měl příležitost strávit následující týden nebo tak s takovou связкой вкусностей, jako Heather Yorku. Ve delle, měl jsem smíšené pocity k ní. Ženy a špionáž nejdou dohromady, alespoň jak já ji hraju. A mě bylo těžké uvěřit, že tak skvělou holku, jako Heather, možná, že je to n / pomoci najít vraha. Ale Брута byl šéfem během tohoto úkolu v rámci lend-lease, a její nehodlal zpochybňovat ego názor.
  
  
  Její rozhodla držet poměrně blízko k hotelu v příštích několika hodin, dokud Heather nás připravuje na odjezd do Cornwallu, není kdy. Řidič taxi провез mě Пэлл-Мэлу, mimmo Národní galerie na Trafalgarském náměstí, kde se turisté krmili holuby u Sloupu Nelsona na slunci.
  
  
  Šli jsme do parku na Russell square. Hotel byl jen pár bloků odtud, a chtěl jsem se trochu projít.
  
  
  "Půjdu odtud.", - řekl, že jeho řidiči.
  
  
  "Dobře, guvernér," - řekl muž, že zpomaluje pohyb taxi.
  
  
  Její zaplatil emu, a on odešel. Její prošel mimmo parku, se těší podzimním sluncem, a konečně zabočil do uličky k jejich hotelu. U chodníku před námi seděl osamělý černý Austin. Blíží se mu, její, spatřil jsem uvnitř tři muže v tmavých oblecích. Dva přes ně šli a setkali se mnou, преграждая mi cestu.
  
  
  "Omlouvám se, památka, ale vy náhodou nebudete panem Carter?"
  
  
  Její studoval muže. Byl hranatý, masivní mladým klukem. Vypadalo to, jako policajt... nebo agent zabezpečení. Učinila tak a ego kamarád, zvláště když jeho pravá ruka byl umístěn v kapse saka.
  
  
  Ji řekl. - "Co když je to on?"
  
  
  "Pak bychom hotely chatovat s vámi", - řekl mladý muž s pevně úšklebkem. "Pojďte, nechceme nikoho obtěžovat, že jo?"
  
  
  Její огляделась. V parque na Russell square, a byl vždy někdo, ale uliček části zůstaly безлюдными. Otevřeno je nyní na ulici bylo jen pár lidí, kteří jdou v opačném směru. Žádná pomoc.
  
  
  "Posaďte se, pan Carter". Rozkaz přišel z třetí osobu, řidiče, a on cítil, jak něco silně zasáhl mě do zad. "Nejprve обыщите ego", - řekl on své kamarády, lidi, se vyklonil přes okna.
  
  
  První muž západu uvnitř mého kabátce a vytáhl Вильгельмину na pouzdra. On sáhl люгер za opaskem, pak poplácal mě. On odvedl неаккуратную práci, připouští Huga na mém pravém předloktí a Pierre, plyn bombu s kyanidem, připevněn k vnitřní straně levého stehna.
  
  
  "V autě, pan Carter", - řekl on. "Chceme vědět, jaké věci, které jste měli s Gali Фергусом až do smrti ega".
  
  
  "Kdo je to" my "?"
  
  
  "Muž jménem "Novinky"," - řekl první.
  
  
  "Tak jak hlasovat a vše," řekl jsem.
  
  
  "Hlas a všechno, Yankees, řekl mi začíná druhý muž, poprvé заговорив.
  
  
  "Pak уведи mě k němu," řekl jsem. Já nehádejte se zbraněmi, na které se dívá se mi do obličeje.
  
  
  Začíná druhý muž prudce zasmál. "Tobě by se to líbilo, je pravda? Ale to není tak jednoduché. Jsi prostě chcete přijít s námi, расскажешь nám to, co chceme vědět, a pak odletíš dalším letadlem zpátky do Ameriky".
  
  
  Její vyšplhal na zadním sedadle, a oni na takovou hru, za mnou, jeden na každé straně. Oni riskovali. Jsme odjeli od obrubníku.
  
  
  Teď jsme jeli na Oxford vymazán směrem k Marble arch. Pokud zůstanou na této hlavní ulici, je to všechno komplikuje. Nicméně, krátce předtím, než jsme доехали do Hyde parku, řidič zabočil do úzké uličky, míří směrem k náměstí Grosvenor square. To byla moje šance, pokud to vůbec bude.
  
  
  Muž nalevo ode mě, sledoval za provozu stroje, ale ego přítel s pistolí není сводил je mi z očí, nebo zbraň. Takže jsem se musel trochu ego fandit.
  
  
  "Pozor!" - náhle řekl jsem. "Tam venku na ulici".
  
  
  Řidič automaticky сбавил rychlost, a dva muži na zadním sedadle se dívali dopředu zlomek vteřiny. To je vše, co potřebuji. Její silně udeřil agent vpravo od sebe, a zbraň spadla na podlahu auta. Její následovalo rychlý, prudký úder na hrdlo, od kterého u něj přehnala zvracení.
  
  
  Jiný agent kvalitu mě za ruku. Její zlomil a zuřivě udeřil jeho ego, loket do obličeje, to emu nos. On se zasmál a zhroutil se v rohu.
  
  
  Austin divoce несся do úzké ulice, řidič jednou rukou se snažil vytvořit volant a druhou vedla na mě zbraň. "Ukončit. Carter! Ukončit, zatracený bastard".
  
  
  Její prosadil zbraň na střechu auta, вывернул zápěstí a zbraň prorazil boční okna, rozbil sklo. Její ucítil ostrou bolest v pravé tváři, když mě zasáhl střep létání skla.
  
  
  Nyní je řidič zcela ztratil kontrolu nad "Остином". On klouzal z jedné strany ulice na druhou, jel mimmo propastný chodce, konečně lámání pravý obrubník a врезавшись v základní stojan. Řidič narazil hlavou do čelního skla, a on se zhroutil na kolo.
  
  
  Забрав Вильгельмину u člověka nalevo ode mne, ji, natáhl k agentovi vpravo a pak vykopl dveře s to straně. To распахнулась, a on spěchal přes muže, přes dveře, narazila rameno o dlažby a válí od rána.
  
  
  Její vstal a rozhlédl v "Austin", na dvou ошеломленных muže zezadu a ztraceného vědomí řidiče, повалившегося na volantu.
  
  
  "Není отвлекайте mě," řekl jsem.
  
  
  Třetí kapitola.
  
  
  "Protože je tak důležité, - řekla Heather Yorku za útulný stolek pro dva, - Брута tvrdil, že jsme odjeli v Cornwallu dnes večer. Ve delle, je mi více líbí řídit auto v noci".
  
  
  Na něm bylo krátké, velmi krátké zelené šaty s vhodným a pritom каштановый paruka s vlasy na ramena. Jeho řekl, hele, když to vzal mě do hotelu: "je-Li tato paruka by měla být maskování, to nebude fungovat - ji by nikde jinde se naučil tuto postavu".
  
  
  Zasmála se, zavrtěl hlavou. "Žádné maskování, holka prostě miluje čas od času měnit svou identitu."
  
  
  Po cestě do restaurace na předměstí Londýna, kde jsme se zastavili na oběd, než se vydáte na jih, k pobřeží, ji popsal ve své potíží s chlapci Zprávy.
  
  
  To усмехнулась. "Brut, by mělo být, miluje to... emu jsi volal?"
  
  
  "Udělal jsem to."
  
  
  V restauraci byl okouzlující, velmi староанглийским. Číšníci právě přinesli naši objednávku, když ke stolu přistoupil muž. Byl vysoký a hranatý, s blond vlasy a drsný obličej. Podél levé straně krku, téměř skrytý košili byl tenký шрамм byly. U něj byly krátké tmavě hnědé oči.
  
  
  "Heather - Heather Yorku?" - řekl, pobytem u židle. "Ano! Je to téměř chyběl na tobě a s parukou. Velmi lichotivé".
  
  
  Heather odpověděl protáhl úsměv. "'Elmo Jupiter! Rád znovu tě vidět."
  
  
  "Chystal jsem se požádat vás a vašeho přítele, aby se připojil k nám - to on poukázal na темноволосую dívku za stolkem v rohu - ale vidím, že vás spokojených".
  
  
  "Ano," řekla Heather. "Je To Richard Mathews... Elmo Jupiter, Richard".
  
  
  Jí přikývl. - "S radostí."
  
  
  Nějaký čas studoval mě a ego kruté oči byly určitě odlišné. "Jsi američan".
  
  
  "Ano."
  
  
  "U Heather opravdu exotické chutě". On se usmál a znovu otáčení k ní. "Na lidi a auta. No, jí by jsem se vrátit ke svému černému элю. Uvidíme, Heather".
  
  
  "Ano, samozřejmě," řekla, stále ještě při zachování натянутую úsměv. "Užijte si večer."
  
  
  "Já jsem vždy tak rád", - řekl Jupiter, odklon.
  
  
  Když je shell zpět do ega stolu.
  
  
  Heather podívala se na dívku, která se zabývá čekala ego tam. "Nelíbí se mi tato osoba", - výrazně řekla. "Seznámil jsem se s ním přes jiný, který pracuje úředník v KP. On si myslí, že pracuji v oblasti veřejného zdraví. Pozval mě na rande, ale ona se omluvila. Se mi nelíbí ego oči".
  
  
  "Myslím, že je to závist," řekl jsem.
  
  
  "Je pravděpodobné, rozhněván tím, že jsem odmítla emu. Ho slyšel, on je zvyklý dostat to, co chce. Myslím, že to dělá auta. To by byl překvapen, učit se o dívce, se kterou byl. U nah velký osvědčil v prodeji drog".
  
  
  "Odkud ty to víš?" Její zeptal se.
  
  
  "Pracoval jsem v Ярде téměř rok, než se PŘEVODOVKA mi navrhl, abych svou práci".
  
  
  Řekla to nenuceně, jako by to nevadilo, ale byl jsem ohromen. Její podezření, že je roztomilá Heather byla plná překvapení.
  
  
  Celý večer a noc jsme jeli po klikaté, усаженным keři úzká silnice, nejprve projíždět přes vesnice s takovými jmény, jako Краунхилл a Мурсуотер, a pak chvíli podél pobřeží. Heather возила svou zastaralé, ale vyrobenou na zakázku, S. O. C. E. M. A. Gregoire.
  
  
  "Má Ferodo typ, který ho vytáhla", - hrdě řekla mi, když jsme jeli s řevem na извилистому připravil ve tmě a světla osvětlovaly dva jízdní pruhy žluté v noci. Odmítla paruka, a její krátké blond vlasy měl rozcuchané větrem. "A elektromagnetická převodovka typ Cotal MK".
  
  
  Bydleli jsme v hotelu se snídaní, pak o půlnoci, když Heather konečně unavený za volantem. Zeptala samostatné pokoje. Když starý skotský majitel domu nám poskytla sousední pokoje a vzkaz nám, Heather není возражала, ale nikdy nepodpořili. Proto ji usnul v jeho trosky, snažil se přemýšlet o ní tak blízko.
  
  
  Jsme velmi brzy zisky v Penzance, kde, jak bylo oznámeno před pár dny viděli, Novinka. Брута nám dal podrobný popis ego a toho, co bylo známo o ego krytí-up. On byl pod jménem John Ryder, a ego v angličtině měl být bezchybný.
  
  
  Pak některých opatrných dotazů v místních hotelech a hospodách jsme se dozvěděli, že muž, který odpovídá popisu "plochy barents modrá moře", byl opravdu Пензансе, Queens, s jiným mužem. On a ego společník předpisy propuštěn v okolí hotelu v předvečer ráno, ale recepční slyšel, jak "Novinky" zmínil Lands End, cípu Cornwallu, sloužící moře.
  
  
  "To znamená, je to Lands End," řekla Heather, když jsme odjížděli kolem města. "Ideální místo pro skrytí a mluvit."
  
  
  "Může být," řekl jsem. "Ale od této chvíle budeme postupovat pomalu.
  
  
  "Nk " rosněfť", pravděpodobně ví, že jsme ego hledá".
  
  
  Ona se usmála. - "Ty jsi šéf."
  
  
  Cesta k Lands End bylo chmurnou, to leželo na skalnatém terénu, усеянной вереском a třtiny, a běžel přes šedé kamenné vesnice. Například, pět kilometrů od našeho cíle, jsme zastavili farmář, který jel v dodávce v opačném směru, a žádal o návštěvnících této oblasti.
  
  
  Tlustého rukou třel červený hole. "Včera v chatě Хемур usadili dva pánové. Odina kolem nich mi dal pět za výplň studny. Vypadalo dost krásnými джентльменами".
  
  
  Z dodávky shell zápach hnoje. Heather наморщила nos a usmál se na mě.
  
  
  "To by byl možná náš člověk", - jsem se lže. "Člověk, kterého hledáme, se zde se svou rodinou. Tak díky".
  
  
  Zemědělec vedl jeho koně v pohybu, a my jsme pomalu jeli. Když vůz zmizel na paměti, že jsme udělali první ukazatelů v uvedeném zemědělec směru. Přibližně asi sto metrů po polní cestě její gesto dal Heather srolovat na stranu.
  
  
  "Chata nemůže být dál," řekl jsem. "My jsme se na zbytek cesty".
  
  
  Když jsme šli ven kolem stroje, na poli vedle nás podráždění křičela pták. Jinak ráno bylo slunečné a tiché. Šli jsme po klikaté cestě ještě pár set metrů, než viděli chata.
  
  
  Ji tlačil Heather o vysokou trávu. "To musí být tak", - zašeptala jsem.
  
  
  Chata je kolem hnědého kamene a se nachází na malém kopci, поросшем дроком, žluté květy dávají nějaké úlevy této drsné scény. U chaty byl zaparkovaný malý modrý sedan "Санбим". Žádný pokus skrýt auto ze silnice nebylo. Samozřejmě, "Novinky" si myslel, že je v bezpečí - od pozorování, jinak je to hotel, aby si ostatní mysleli, že je to tak.
  
  
  Její, vlastně dotkl rukou Heather a poukázal na to, že budeme kroužit směrem k domu, kde budeme moci přistupovat k němu za krytem stroje. Jeho pochodoval po trávě, Heather přišla za mnou.
  
  
  Подползая k припаркованному Sluneční Лучу, slyšeli jsme hlasy. S to straně rodinného domu bylo otevřené okno. Její sáhl do své bundy za Вильгельминой, a Heather вынула kolem kabelky malý automat Sterling 380 PPL. Její gesto dal hej zůstat na místě a zakrýt mě. Její pomalu plazil se k okraji rodinného domu, zastavil pod oknem.
  
  
  Nyní hlasy byly velmi отчетливыми. Její narovnala do okna a rychle se podíval dovnitř. V chatě byli tři muži: vysoký hubený muž s světle hnědé vlasy a костлявым tvář - samozřejmě "nk" rosněfť " - chagall po místnosti, mluvit s dalšími dvěma muži, kteří vypadali brity. Znovu ji пригнулся a poslouchal.
  
  
  "Když se vrátíme,v Londýně bude existovat žádné další kontakt,
  
  
  kromě toho, jak podle předem оговоренному post - řekl "News". - Za prvé, nikdo kolem nás není třeba vidět v ministerstvu zahraničních obrany do stanovené lhůty. Je to pochopitelné? "
  
  
  Zbytek пробормотали něco na znamení souhlasu.
  
  
  "To je dobře. V určené lhůtě u Ministerstva bude posílena ostraha. Náš čas by měl být téměř ideální. Náš objekt bude otevřen pro nás jen na pár sekund. Musíme jednat rychle a efektivně".
  
  
  "Nebojte se o nás, kamaráde, - zima řekl jeden kolem angličanů.
  
  
  "Jsme rozpustilost jim vynikající ukončení vojenských show", - souhlasil ego společník.
  
  
  Novinky snížila hlas. Ji, naklonil dopředu, aby lépe slyšet, když se ozval zvuk v zadní části rodinného domu. Šepot Heather dospěl k tomu, že mě téměř současně.
  
  
  "Nick! Mějte se na pozoru!"
  
  
  Bylo příliš pozdě. Zezadu domu obešel podsaditý muž s kbelíkem s vodou. Zřejmě byl u studny za zády. Poté, co viděl mě, to выругался v ruštině a upustil kbelík. Odpovídalo popisu, která je rezidentem KGB v jižní Anglii, která ji dostane. Pozoruji Вильгельмину on zoufale sáhl do набедренный jeho šíři pistolí.
  
  
  Ji zaměřila a střílel na люгера jedním pohybem; výstřel hlasitě se ozvalo tiché ráno. Ruský chytil za hrudník, a вытащенный jim zbraň letěl do zdi rodinného domu. Zaměstnanec KGB отшатнулся a je široce šíří nohy, přistál na дроке, svíral rukama za prázdný vzduch.
  
  
  "Utíkej k vysoké trávě!" - křičel jí Heather. Pak, aniž by čekal na potvrzení jeho сломя hlavu, vrhl se k zadní části domku, v naději, že tam jsou dveře.
  
  
  Jeho málem zakopl o padlých větví kbelíky, zabalené za roh. Ji viděl zavřené dveře. Její hit jeho ego nohou, a on se zhroutil dovnitř.
  
  
  Když ji, vstoupil do chaty, do místnosti za to, kde se Aparáty a ostatní mluvili, jeden kolem angličanů vstoupil do venkovní dveřích, drží 455 Webley Mark IV, a narazil do mě, ne сбавляя kroky. Ego obličej odrážel překvapení, když jsme ударились. On byl vhozen zpět na dveřní zárubně, a bylo mi to dost času, aby se cíl Вильгельмине a udělat díru v ego břiše. On se zhroutil na podlahu s otevřenýma očima, s удивленным výrazem obličeje.
  
  
  Její, šel do přední místnosti rodinného domu, ale ona byla prázdná. Pak ji uslyšel výstřely vpředu. Novinky a další muž byli venku a vedli přestřelce s Heather. Je zřejmé, držela ih daleko od modré sedanu svou malou pistolí. Ji, šel k předním den, když jde přistupovat k nim zezadu, kdy začíná druhý brit se vloupal zpět do chaty.
  
  
  On vystřelil první, ale výstřel byl mimmo. Můj "Люгер" dvakrát explodoval a oba bít byly v cíli. Jsem se zastavil, aby každý rok, jak to padá. Venku nastala rychlá přestřelka, a pak ji slyšel, jak zasáhla dveře od auta. Sekundu později řval motor. Když vyšla její okolí chaty, Stroj vklouzl v otevřeném terénu, směrem k silnici.
  
  
  Jeho sotva mohl vidět temeno Novinky, když to низменному пригнулся navázán na kormidla, aby se zabránilo požáru Heather. Uvedení Вильгельмину na předloktí, jeho, se zaměřila na trupu a nastavil jeho zraky na pravé zadní kolo. Ale jakmile ho zastřelil, sedan, выскакивал přes vyjeté koleje, šíleně se měnící směr. Snímek se dostal na linku a místo toho покопал nečistoty. Pak stroj скрылась za vysokou trávou na silnici.
  
  
  Ji dal zbraň v кабуру a povzdechl si. Jediný muž, kterého jsme opravdu hotelů chytit, utekl. Mohl by se najít dalších agentů v několika dnech, možná i hodinách. A pokud vrah byl Novinkami, budeme pravděpodobně ani nezastavil ho.
  
  
  Pak ji napadlo Heather a obrátil se k vysoké trávě. Jeho zjistil, že to dobíjí Sterling ppl.
  
  
  "Omluvil se, že to prošlo mimmo mě", - omluvil se.
  
  
  "To se nedá nic dělat," řekl jsem.
  
  
  "Předpokládám, že je zbytečné se snažit honit ego na mém stroji".
  
  
  U něj příliš velký start pro nás, " řekl jsem.
  
  
  "Ano." Zdálo se být v depresi.
  
  
  "Jsi v pořádku?"
  
  
  "Ano. Já jsem v pořádku. A ty jsi?"
  
  
  "Jen dobré", - řekl ji ahoj. "Nemůžu říct to samé o nich dvou". Její, kývl směrem k domku.
  
  
  Jsme prohledali dvou britů a chalupě, ale nic nenašel. Pak zašátral v kapsách zavražděného чекиста. Nic. "Zprávy" byly skutečným profesionálů - profesionálové neměli rádi nic nahrávat.
  
  
  "Oni mluvili o ministerstvu zahraničních obrany", - řekl, že ji Heather. "Oni jsou určitě něco, co se tam plánuje.
  
  
  "Novosti mluvili o "předmětu", a" cílové datum "a řekl, že musí" jednat rychle. Novinky mohl být náš člověk. Nám lepší předpokládat, že to tak je, a že plánuje brzy znovu zabít. součástí velkolepého plánu, jen se bude měnit čas, datum a způsob operace pro další pokus ".
  
  
  "Ministerstvo obrany", - přemýšlela Heather. "Když Дамбартон již zabit, kdo to opustí? Ego zástupce?"
  
  
  "Může být, a může být generál. Kdo ví?" Ji řekl. Její start podruhé prohrabávat peněženky jednoho z nemrtvých. Její všiml tajného prostoru, který vynechal poprvé. Uvnitř byl list papíru. Vytáhl "Hej! Co to je?"
  
  
  Heather se podívala přes rameno. "To je telefonní číslo".
  
  
  "Co je napsáno pod ním?"
  
  
  Vzala to u mě. "Spodní masakr".
  
  
  "Dolní... Co je to za darebáctví?"
  
  
  Podívala se na mě a její modré oči se usmívali. "Je to město, malá obec v Котсуолдсе. To musí být počet v obci".
  
  
  "No, - řekl jí zamyšleně, - může někdo, kdo něco kolem chlapce "čtvrtletí letošního udělal malou chybu".
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  "A druhá poznámka?" - zeptala jsem se, kolébání telefon k uchu, a фотостатические kopie poznámek o zabíjení, které Брута dosáhl pro mě, rozkládající se na postel vedle mě. "Byly tam rozdíly?"
  
  
  Ji, mluvil s графоаналитиком, které Брута dal záznamů o zabíjení. Její pozorně poslouchal ego revmatismu.
  
  
  "No," řekl jsem, když skončil, já si toho vážím vaši pomoc."
  
  
  Její zavěsil a obrátil se k Heather, která se zabývá vesnice do druhé po samostatných lůžek. Jsme registrováni v tomto hotelu ve Stratfordu, jak manžel a manželka - podle jeho návrhu.
  
  
  "To je zajímavé," řekl jsem.
  
  
  "Co je?" zeptala se.
  
  
  Její zamyšleně studoval фотостаты. Její označil určité písmena kruhem, když poslouchal odborníka z rukopisu.
  
  
  "A pohleď na to", - řekl, že ji Heather. "Upozorňujeme na to, jak všechna písmena nakloněný pod ostrým úhlem k pravé straně papíru. Grafologie-se domnívá, že to znamená, že spisovatel - velmi emoční člověk, možná неуравновешенная osobnost".
  
  
  "Ale naše dokumentace na "Aparáty", ukazuje, že je cool, systematické a efektivní agent", - возразила Heather. "Všechny ego záznam v Гачине vyprávějí stejný příběh." Ona systému jmelí na mysli ukradené nahrávání po sovětské špionážní školy.
  
  
  "Přesně. A teď podívej se na otevřené" a "a" O "v této první poznámce. Pozorný a přesný člověk, jako "Novinka", uzavře tato písmena v horní části.
  
  
  "Tajnou lidé se vždy zavírají své" Ano ", - pokračoval jsem - A to ještě ne všechny. Vidět, jak protíná písmeno" T "v Británii? Silná, pevná linka křižovatky v textu dopisu poukazuje na sílu, граничащую s tvrdohlavost a nadměrné agresivity. , "Aparáty" nezapadají do vzoru. Pak je ukvapený styl psaní, ani podrážděnost a netrpělivost. Uvidíte, Tipy jak vybrat нетерпеливого člověka jako hlavní špion? "
  
  
  Heather se usmála. - "Já bych byla raději, aby to udělali".
  
  
  Jí se usmál při revmatismu. "Obávám se, že to není naše štěstí". Znovu se podíval na фотостаты a přestal se usmívat, porovnání ih. "A poslední, ale ne méně důležitá: existuje zřetelný sklon dolů, řádky v těchto poznámkách. To je nejvíce zřejmé v začátku druhé notu. To ukazuje, že psaní pohltí emoce, je plný depresí a úzkosti ".
  
  
  Heather s lítostí se podíval na záznam. "Takový člověk je velmi rychle zjistila, že by v KGB".
  
  
  "A ať už rychlou rezignaci", - souhlasil jsem.
  
  
  "Hlas to ano!" - выдохнула Heather v jednom kolem svých vzácných mine venkovní slangu. "To румяная hra v угадайку, ano!"
  
  
  "Čas vypršel, - dodal jsem, - za pár dní to bude další zabíjení."
  
  
  "Co budeme dělat teď?" To скрестила své dlouhé nohy, odhalil krajkový skvrna pod žlutým mini-šaty, které na ní bylo. To byla podobná школьницу, která se zabývá viděla, uloženo, zda je to zkouška. Ale ona se choval ne jako školačka v chatě na Lands End.
  
  
  "Vydáme se do Spodní Слотер a snaží přesunout" Novinky ", dokud je čas. Může, celý tento telefonní číslo vede k něčí holka. Ale to může být opravdová štábu-apartmány" plochy barents modrá moře ". Jen doufám, že to není slepé uličky".
  
  
  Ráno jsme jeli do Лоуэр-Слотер po úzkých silnicích, aniž by prostřednictvím černé a bílé domky s doškovými střechami a odkazy, ukazující cestující na taková místa, jak Chipping-Кэмпден a Буртон-on-oni-Water. Sám Лоуэр-Слотер představoval klidné staré stinné stromy vesnice kolem hnědé kamenné chaty potok, stávající přes nah. Zaparkovali jsme auto v postranní ulici a šel na adresu, která výzkumného oddělení Брута dohledat na telefonním čísle, který jsme jim dali. Byl to malý dům na okraji města a zdálo se, že je opuštěný. Kolem nebylo modrého sedanu, a dveře byly zamčené.
  
  
  Dostáváme se k zadní části budovy, a v ní se podíval dovnitř přes malé barevné okno. Její nikdo neviděl. Ji vytáhl kolem kapsy nastavitelný klíč, jedno z mnoha zařízení, které poskytl chlapci na спецэффектам a montáž Jestřáb, a obrátil jejich hrad. V žádném nemoci klikl zámek a dveře se otevřely. Ji vytáhl Вильгельмину a opatrně vstoupil dovnitř. Pomalu prošel obecní kuchyně, do obývacího pokoje, pak do ložnice. Když ji vrátil do obývacího pokoje, Heather проверяла dům na existenci "chyby". Ih nebylo.
  
  
  Je téměř rozhodnuto, že nemá smysl držet kolem se tady, když to zjistil, noční kufr, zastrčený v malé skříni. V ns byly všechny potřebné pánské toaletní potřeby zdarma, které nedávno využila. Ještě trochu se rozhlédl a všiml si v nevyžádanou košíku смятый, ale čerstvý nedopalek cigarety. Cigareta byla jednou ze tří britských značek, preferované rusy a ostatními восточноевропейцами.
  
  
  "Novinky jsme zde vyhráli," řekl jí Heather. "A on se vrátí".
  
  
  "Ano, - řekla, - a to už byla společnost". Ona mi ukázala dva šálky
  
  
  likér, co našla v kuchyni skříň, nedávno byla použita a ponechána nemytý.
  
  
  Ji, usmál se, sklonil a držel rty na její tvář. "Velmi dobře," řekl jsem. Podívala se na mě, jako kdyby se hotel více, pak se rychle огляделась. Mě bylo těžké si vzpomenout, proč tam byl.
  
  
  "Tam je muž jménem Коваль," řekla Heather, dohlédněte z bodů, které držela. "To je ruský agent, kterého viděli v této oblasti a který miluje tato odrůda likér. Stanislav Коваль".
  
  
  "Vypadá to, že nový podřízený území barents modrá moře", - řekl jsem, - "Možná, že teď není najmou více agentů".
  
  
  "Коваль schopen způsobit několik lidí, řekla Heather.
  
  
  "Ve skutečnosti je. Ale teď máme malou výhodu. Jsme tady, a oni to nevědí."
  
  
  Na Heather bylo вельветовая sukně a jedna na tyto věci košile na jersey, bez podprsenky - ji mohl vidět obrysy jejích bradavek přes tuto lepicí textilie. To se nijak nelišilo od toho, co nosí všichni ostatní dívky v nové dny, ženské emancipace, ale Heather, - a v dat za jiných okolností - je отвлекало a frustrovaný. Myslím, že věděla, že to trápí mne, a hele, je to spíš líbilo. Její roztrhl pohled od těchto bradavky a šel do kuchyně, aby se znovu zamknout zadní dveře. Pak ji vystřídala портсигар a nedopalek cigarety, a Heather je ale špinavé sklenice zpět do skříně, kde to ih našla.
  
  
  "Teď, - řekl jsem, - počkají". Její úmyslně dovolil svému pohledu klouzat přes halenku na jersey dolů na krátké вельветовой košili, доходящей až do poloviny stehna. "Máte nějaké návrhy o tom, kde je?"
  
  
  To se lehce usmál se na mě. "Koupelna?"
  
  
  Jí odpověděl ahoj úsměvem. "Samozřejmě," řekl jsem.
  
  
  Vstoupili jsme do ložnice a zavřel dveře. Heather přišla k jednomu oknu a podíval se ven. "Je tu ticho," řekla, otáčení se ke mně a házet kabelku na postel. "My prostě nemůžeme dlouho čekat."
  
  
  "Jsme jen mohli, a ji nebudu plýtvat to je zbytečný".
  
  
  Ji, přistoupil k ní, rukama kolem jejího pasu a začal přitahovat k sobě. To выгнула zadní straně tak, že její měkké křivky прижались ke mně.
  
  
  "Jsem netrpělivě čekal na to", - řekl jsem, поцеловав ji na krk upřímný pod blond vlasy.
  
  
  "Její vybavení vás s nimi fretky, jak jsi vstoupil do kanceláře Брута", - zašeptala ona revmatismu.
  
  
  Pomohla mi sundat bundu, Вильгельмину a tričko. Její расстегивал západku, která se zabývá držela ee sukni. Přes okamžitý on spadl na podlahu. Seděla tam, v jasné кружевных kalhotkách s pružnými oblouky a měkkostí, její pleť byla mléčně bílý a hladký jako samet.
  
  
  "Nemůžeme použít postel," řekl jsem, díval se, jak to натягивает kalhotky na stehna. Její sundal zbytek oblečení a že se to vedle mě na koberec v ložnici.
  
  
  Její přitiskl ee na zem a políbil. Ona nadšeně odpověděla, stěhování boky ke mně měkké zvlněné pohyby. Ji, hladil ji, líbal a cítil, jak se její stehna раздвинулись od mého doteku. Samozřejmě, ona byla také nemám náladu ztrácet čas. Opatrně ji přikryl její tělo svým.
  
  
  Její vstoupil nah jeden plynulý hladký pohyb. Ee ruce dělají kouzelné věci na moje záda, pohybující se nižší a nižší, přemlouvat, přemlouvat, burcující mě stále více a více. Její začal pohybovat rychleji a cítil reakci Heather. Její nohy раздвинулись širší, jak by to řetězec, aby jí pronikl nah, co nejhlouběji. Její dech změnil majitele sípavý vzlykala. Její vstoupil nah hlouběji, a to застонала, když jsme dosáhli vrcholu společně, je ideální.
  
  
  Pak toho jsme se pomalu oblečený. Když Heather znovu na sobě tílko, jeho, sklonil se a легонько políbil ee na rty.
  
  
  "Musíme udělat podnikání v rámci lend-lease obvyklé," řekl jsem.
  
  
  "Uvidím, co Брута může zařídit". Ona se usmála.
  
  
  Byli jsme oblečeni, když ji slyšel, jak zastaví stroj. Heather byla v kuchyni. Její rychle přešel k oknu ložnice, tahání bundu. Před domem zastavil černý sedan. V ns byla tři muži. Jednou kolem nich byly "Novinky".
  
  
  Ji, spěchal na den ložnice, když Aparáty a ego přátelé šli kolem auta a zamířili k domovu. "Heather!" - dramaticky zašeptala jsem. "Jsou tady!"
  
  
  V zámku скрипнул klíč. Heather je v nedohlednu. Jí skočil zpět do ložnice, když se otevřely vstupní dveře.
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  "Je možné, že ji budu moci pozvat sem někoho jiného, kromě Pochodu", - řekl jeden kolem mužů, když vstoupili. Ji viděl hustý кудрявого postav, nést tašku s potravinami. On prošel přes obývací pokoj do kuchyně a já jsem si myslel, že je to Коваль. "Ale chápete, že je to velmi krátká doba".
  
  
  Její konal dech, když Коваль vstoupil do kuchyně. Heather kde to tam bylo. Může, hej, podařilo proklouznout ve spíži. Ji, slyšel, jak perverzní muž chodí po kuchyni.
  
  
  "Můžete říct, že to Kreml, soudruhu". To byly "Novinky", a to, co bylo řečeno, se silným sarkasmem. Ji viděl, ego, kdy on nastoupil do židle na den. Její приоткрыл dveře, takže jen полдюймовой by. Kabelku Heather, jak jsem si všiml, koutkem oka, už nebylo na postele. Pokud bych vzala to
  
  
  s ní...? A pak ji uviděl ego v protějším rohu u postele, kde je, musí být nějakým způsobem spadl. V nen bude ff automat Sterling.
  
  
  Její разочарованно zatnuli zuby. Heather byla безоружна, a nás разлучили. Byl to nevhodný okamžik.
  
  
  Vysoký drsný brit se svěžím pramínky перебрался na pohovku v blízkosti území barents modrá moře.
  
  
  "Znám jednoho chlápka, co může být", - řekl ruský. "Harry-Opice, jak se ego nazývá. Je vhodný pro boj. Miluje bojovat".
  
  
  V hlase území barents modrá moře bylo slyšet netrpělivost. "Nemůžeme použít v této operaci obyčejných chuligánů, Pochod. Co potřebujeme, jsou lidé s dobrou hlavou, v opačném případě obec ruska zkrachují".
  
  
  "Naprosto fantastická", - je klidný řekl brit.
  
  
  Коваль přilepená hlava kolem kuchyně. "Sklenici vodky, soudruzi?"
  
  
  "Budu se snažit", - řekl Marsh.
  
  
  "Ano, prosím." Novinky přikývl. Vstal, sundal bundu a šel otevřeně do ložnice.
  
  
  Jí spěchal ke skříni. Jakmile ji zavřel dveře, do místnosti vstoupil Aparáty a hodil bundu na postel. To стянул kravatu, a na chvíli se mi zdálo, že to jde s ním do spíže. Ji vytáhl Вильгельмину a byl připraven střílet, pokud se otevřou dveře. Ale on se odvrátil od wc, na chvíli vyklouzl kolem mého pohledu, je zřejmé, závěsné kravatu na nějaký hák na sténání. On byl tři metry od 9 mm kulky do hrudi. V dalším bodě vystoupil přes místnosti.
  
  
  Nestihl jsem jít kolem wc, jak uslyšel hluk v kuchyni. Коваль hlasitě zvolal v ruštině, a pak se ozvalo dunění. Našel Heather. Za několik sekund zařvala.
  
  
  Její rozrazil dveře wc a spěchal do obývacího pokoje. "Aparáty" slyšel jsem, jak jdu, a čekal na mě. Kov praštil mě do черепу, a on viděl ruku Nový a zadek, který se dostal do mě, když ji spadl, bolest odrážející postiženy v mé hlav.
  
  
  Její vystřelil automaticky, ale na brýle, pouze расколола strom za hlavou Novinky. Když ji spadl na zem, ji málem ztratil Люгер, ale její temně držel, dokud moje nohy хватались za nákup. Její zaměřila na druhý výstřel, kdy se velká pěst Pochodu udeřil mě na tvář. Ránu srazil mě z nohy, a tentokrát ji ztratil "Люгер".
  
  
  "Snažte se zabít nikoho kolem nich!" - křičel "Novinky". Další hromový kolem kuchyně a křik Коваля. Heather vzal ego. Ale měl jsem velké problémy. Pochod se blížil ke mně a čeká, kdy ho postavím. Její ořezat ego nohu, зацепив dolních končetin, a on křičel. Její popadl ego za nohu, silně trhal, a on se zhroutil na podlahu vedle mě.
  
  
  Konečně jsem se postavil na nohy. U mě byl gól, ale když Pochod s obtížemi vstal, popadl její ego лацканы, otočil s ním v půlkruhu a vrhl ego na "Novinku", a to právě v době, kdy ruský нацелил na mě курносый auto. Pochod převracet ego na židli, a oba spadl na podlahu.
  
  
  Ji, šel k nim, ale tentokrát "Novinky" byly pro mě příliš rychlé.
  
  
  "Zůstaňte na místě!" - Čeština se postavil na jedno kterémukoli národu, automat byl zaměřen mi v hrudi. Neměl jsem jinou možnost; Jehlový Hugo nemohl být aktivován dost rychle.
  
  
  "Vše, co řekneš," řekl jsem.
  
  
  V tuto chvíli kolem kuchyně vyšel Коваль, drží Heather.
  
  
  "No, - řekl Aparáty se zjevným uspokojením, - tyto dva přátelé na Lands End. Jsem rád opět na setkání s vámi".
  
  
  "Hotel by jí říct, že tento pocit je vzájemný," řekl jsem.
  
  
  Pochod těžce zvedl se na nohy.
  
  
  "Jdi, umej se", - řekl emu Novinky. "Коваль, свяжи těchto dvou".
  
  
  Коваль se zasmál. On pustil Heather a zase zmizel v kuchyni a Novinky opatrně приставил k nám zbraň. Přes minutu Коваль se vrátil. On svázal mi ruce za zády dlouhé pevné lano. Pak přivázal Heather. Do té doby, jako je Pochod se vrátil, "Aparáty" sedí nás za staré vyšívané zlatou nití květinovým vzorem-postel uprostřed místnosti. On rozzlobeně se na mě podíval.
  
  
  "Novinky" a postavil vedle nás na židli a sell. Zapálil si cigaretu, kterou jsme našli na nevyžádanou košíku.
  
  
  "Nyní", - řekl, že uvolňuje kouř mi do obličeje. "Vy pracujete na МИ5?"
  
  
  Pravidla spočívají v tom, že jste nikdy neřekl nepřítel toho, co on ještě neví, i když v té době se to zdá být nepodstatné. Novinky o tom věděli, ale musel se zeptat.
  
  
  "Jsme na Scotland Yard", - studená řekla Heather. "Jste přepravu drogy, ne?"
  
  
  "Novinka" se smál. "Ach, pravda, - řekl on. "Jsem si jistý, že můžete udělat lépe."
  
  
  Osoba Heather zůstala neslaný. Já s úlevou viděl, že se jí zdá, že není vážně poškozena v bitvě s Ковалем. Novinky líbily se mi.
  
  
  Zeptal se. - "A jaký je váš příběh?"
  
  
  Ji, podíval se na tyto ploché oči a znovu přemýšlel, jak tento člověk mohl být náš vrah. "Aparáty" adept zabíjet a jistě měli na mysli pro nás. Ale udělal to tak, chladně, nekompromisně a bez emocí, protože to byla práce, kterou musel vykonat. V tomto neměl bych výčitky svědomí, ale tohoto potěšení. On byl profesionál.
  
  
  "Nemám v historii", - řekl jí emu.
  
  
  Novinky snadno se usmál a джентльменски trvala dlouhou cigaretou.
  
  
  Opět se na mě kouř. "Dívka МИ5," řekl tiše. - Ne, počkejte. KP. Vynášení trestů. A ty jsi se svým americkým přízvukem. Může to být trik, nebo jste одолжены u američanů? "
  
  
  "Novinka" byl chytrý. Jeho, opřel na gauči a podíval se na něj. "Chápete to".
  
  
  On jen pokrčil rameny. "Nezáleží na tom, v jakém agentuře pracujete", - na lehkou váhu, " řekl.
  
  
  "Nechte Pochod dojde k tomu nad ním", - navrhl Коваль.
  
  
  "Ano, jí кровоточащему chlapa, je o čem přemýšlet", - прорычал Pochod.
  
  
  "Uvidíte, jak netrpěliví moji přátelé?" - "Novinky" zasmál se mi. "Bylo by dobré, kdyby jste zvažovali možnost spolupráce".
  
  
  "Já jsem ti říkala!" řekla Heather. "Jsme policie pod pokličkou. Proč si jen ukázat nám, kde v sále heroin, a ne reagovat na obvinění? Jsme порекомендуем shovívavost v Ярде".
  
  
  Novinky zavrtěl hlavou, usmíval se. "Máte talentovaný kolega", - řekl mi. "Ale, obávám se, že není příliš realistický". Úsměv zmizel. On se sklonil a jemně mačkal cigaretu v popelníku. Když se jeho oči setkali znovu s mými, měl na mysli případ.
  
  
  "Já vím, že vy jste zabili jednoho člověka v Lands End. A co další dva? Jste ih taky zabili, nebo mějte k výslechu?"
  
  
  "Bez komentáře," řekl jsem.
  
  
  On přikývl Pochodu; velký angličan udeřil mě na ústech otevřenou dlaní. Můj gól tak dramaticky откинулась lety, na okamžik ji napadlo, že to mohl zlomit mi vaz. Krev tekla po celém koutu mého rta. Ji viděl, jak se Heather s úzkostí sledovala.
  
  
  No? - řekl "News". - Že jste подслушали na chatě? Zda tam tyto živé naši přátelé a že oni ti řekli? "
  
  
  Její sel a уставился na něj, cítil, jak krev stéká po mé brady. "Aparáty" podíval se na Pochod, a velká ruka znovu dotkla se mě, tentokrát сжавшаяся v pěst. Úder повалил mě na pohovku. Nějaký čas ji položit, apatická, a pak velké ruce přivezl mě do sedací pozice.
  
  
  "Nelíbí se mi to dělat, - řekl "News", - ale necháte mi na výběr. Jak dlouho jste byli u okna rodinného domu, dříve než naše jiné vás viděl?"
  
  
  Облизнула oteklé rty. Ji řekl. - "Co box?"
  
  
  Oči Aparáty se zúžily: "Tak to je a bude".
  
  
  Коваль přiblížil k Informacím. "Nechte Pochod dojde k tomu s dívkou" - tiše řekl. On kývl na mě. "Miluje ee, - mohu říci."
  
  
  "Dobře," - řekl Zdroj. "Ale začněte tím, měkkost. Chceme vědět, co vědí".
  
  
  "Možná, docela jemně, ne?" - řekl Коваль. On přikývl na dlouhé krásné nohy Heather.
  
  
  Novinky zamával rukou. "Jak chceš".
  
  
  Коваль se podíval na Pochodu a Pochod široce se usmál. Přistoupil k Heather a zvedl ji na nohy. Коваль držel ji, dokud Pochod zahájil hej, ruce. Коваль pomalu strávil tlustého ruku ee prsa, teď již s úsměvem. Heather je rozvedený a udeřil ego na tvář.
  
  
  Коваль v revmatismem silně plácl ji po zádech. Ona by ztratila rovnováhu, pokud by Pochod není veden ee. Její tvář byla červená od rány.
  
  
  Její sevřel čelisti a snažil se dívat. Před tím, jak поправиться mělo být horší. Ale pokud by se dozvěděli, že jsme věděli o ministerstvo Obrany, by jsme ztratili je to jediná výhoda, která u nás byla.
  
  
  Коваль a Pochod стряхивали s Heather oblečení. Bojovala s nimi iso všechny síly, reptání, ale jinak ticho. Přes chvíli to bylo обнажена. Pochod držel ee, a Коваль velmi pomalu strávil na ní své baculaté ruce. "Zprávy "byly nudné.
  
  
  "Nech dívku sám," řekl jsem. "Ona nic neví. Taky ji. Její přišel k tvým проклятому oknu příliš pozdě, aby něco slyšeli".
  
  
  "Aparáty" upřeně se na mě podíval, ocenit to, co jsem řekl. "Je to nepochybně znamená, že víte všechno, nebo většinu. A nyní se zbavte dívku od další problémy, se podělili mi, komu jste předali tuto informaci. Se vám podařilo spojit s vaším velitelstvím?"
  
  
  "My jsme nic nevěděli," řekl jsem. "Nemáme co říci".
  
  
  Novinky zkoumal můj окровавленное obličej pohmožděný a přikývl Ковалю. Pochod obsazení Heather podlaha výplaty přímo přede mnou; on a Коваль sledovali mé reakce. Коваль zvedl ruce Heather nad ee hlavou.
  
  
  "Chceš vidět, jak svou přítelkyni изнасилуют?" řekl. "Jak se vám to líbí? Je to roztomilý, ne?"
  
  
  Pochod se zasmál a облизнул rty. Necítím se dobře z jednoho pohledu na něj. Její není hotel, podívat se na Heather.
  
  
  Její váhal. Stálo to za to, zda s tím pokračovat? Ve delle, kolik jsme mohli vyhrát tím, že hraje v тупицами? Jsme hájili jen málo informací. Na druhou stranu, je uznáván jako to, co jsme věděli, a trochu обманувшись na startu, mohli bychom alespoň zjistit, zda byly Zprávy, a ego příkaz týmem vrahy nebo vůbec plánovali nějakou jinou hru.
  
  
  "Dobře, jí ti řeknu to, co chceš vědět," řekl jsem. "Pusť dívku".
  
  
  "Doufám, že už budeš hrát hry," - řekl "News".
  
  
  Pochod разочарованно se na něj podíval, ale Коваль se na něj podíval pohledem, který říkal, že u něj bude dost času na takové věci později, dříve, než oni zabijí Heather. Коваль uvolnil ruce, a posadila se, snaží se zakrýt svou nahotu rukama.
  
  
  "Vezměte dívku do ložnice. Dejte hej oblečení", - řekl Zdroj. "Udělej to, Коваль. Pochod, zůstaň tady."
  
  
  -Коваль následovala za ní a zavřel dveře. Pak si vzpomněl na její kabelka Heather a říkal jsem si, zda nah šanci dostat se do toho a svého malého gun - předtím, než Коваль ego uvidí.
  
  
  "Teď, další můj", - řekl Zdroj. "Budeme se bavit o-mailovou adresu бизнесявляется. Za prvé, jaké věci, které jste měli s Gali Фергусом v Egyptě?"
  
  
  "Měl v úmyslu prodat mi nějaké informace. Ale ego zabil ego arabské přátelé, než se mu podařilo jí projít."
  
  
  "A co to bylo za informace?"
  
  
  "On řekl, že ne", - jsem se lže. "Ale čím byl pro tebe Fergus?"
  
  
  "V ničem", - zasmál se Aparáty. "Jen člověk, který čas od času dělal pro nás práci na Středním Východě. Naši lidé tam mě požádali, abych se dozvědět o přivítají vašem vztahu s ním. Nyní o товарищах v Lands End. Oni jsou mrtví?"
  
  
  "Jsou mrtví," řekl jsem.
  
  
  "A nic ti neřekli?"
  
  
  "Nic. Její zaslechl, jak jste si povídali přes okno, než se vaše čeština ještě všiml si mě. O ministerstvo zahraničních obrany".
  
  
  Osoba Novinky, co se stalo tma. "Vidím."
  
  
  Jí si myslel, než řekl. Oni nevybrali mou bundu, a když Коваль hledal jsem, nenašel Huga. Ale já jsem nemohl použít jehlový, dokud mé ruce byly svázané za zády.
  
  
  "Jak ji chápu, máte v plánu splnit své poslání, když si člověk opustí budovu". Její podíval tváří v tvář Zprávám; zůstal neslaný.
  
  
  "V čem přesně spočívá naše obec rusku?"
  
  
  Její zaváhal, díval se na něj, a Demonstrantů; Ho vidět na hotel ih reakci na to, co jsem chtěl říct. "V tom, zabít třetího britského vládního představitele, - řekl jsem, - v souladu se svým celkovým plánem".
  
  
  Oči "Novinky" mírně snížil - jediná změna výrazu. Ale Pochod byl jiný příběh. Ego obočí překvapeně приподнялись, a on se zasmál. Novinky upřeně se na něj podíval, ale smích Pochodu hodně mi řekl. Alespoň on si myslel, že osada ruska, pro kterou ego najal, byla zcela jiná.
  
  
  "Jsme mluvili o vraždách na Okraji Země", - řekl Zdroj. "Hrajete se mnou poslední v ruce?"
  
  
  "Já jsem ve delle neslyšel slova, - přiznal jsem se, - ale my už dávno víme, že tento údajný pokus o vydírání britské vlády ve delle představuje sérii plánovaných poprav ve prospěch Ruska. Je to sovětský spiknutí, a byli jste poslal sem, aby podnikání na oba konce ".
  
  
  Její díval v tvář "Zprávy", a podíval se na můj. Bylo to jako na hru draw poker, s výjimkou toho, co je v sázce stál náš život - moje a Heather - bezpečnost a velké Británii.
  
  
  "Ale vy nevíte, na koho máme v plánu zabít další", - zamyšleně řekl Zdroj.
  
  
  "Ne, to by mohlo být jedním kolem několika možných cílů. Stejně tak nevíme přesné datum, ale to vám velmi pomůže. Hra je u konce, a Rusko bude brzy odhaleno". Její zvýšila hlas rizik, nechal trochu emocí. Tím, že sleduje "Zprávami", její dospěl k závěru, že on mi věří. Ale on neměl v úmyslu popřít obvinění, ne teď.
  
  
  "Уведи ego v ložnici", - řekl on Pochodu bez dalšího komentáře o tom, že jsem emu řekl. "Znovu свяжи dívku a zavři kloubů na okně. A pak vezmi Коваля s sebou".
  
  
  Pochod vytáhl mě do ložnice, kde Коваль sledoval Heather. Její, si všiml, že ruský našel kabelka Heather, že bylo zklamání. Jsou zavřený okno a spoutali Heather ruce za zády. Když Pochod vyšel přes místnosti, on mě praštil velkým pěstí do života. Ji, zasmál se a согнулся na polovinu, padající na kolena. Pochod se zasmál, a v návaznosti na Ковалем vyšla, přes místnosti. Dveře se za nimi zavřely.
  
  
  Nemohl jsem dýchat dlouhou, mučivou chvíli. Heather trapné klesla na kolena vedle mě. "S tebou je všechno впорядке?" - s úzkostí zeptala se.
  
  
  Nyní ji mohl mluvit, ale vzalo mi to dech. "Já jsem se chytit tohoto ублюдка", - zamumlal jsem.
  
  
  "Co jsi říkal Zprávy?" - zeptala se Heather.
  
  
  "Řekl jsem emu pravdu".
  
  
  "Co se stalo? On je vrah?"
  
  
  "Aparáty mi nic neřekl," řekl jsem. "Je to velmi dobrý hráč, ale Pochod mnoho mi vyprávěl, není nám říkají slova".
  
  
  Její krásné modré oči se podíval na můj obličej.
  
  
  "Nebo" nk "rosněfť" nemá nic společného s spiknutí, o zabíjení", - řekl jsem, - "nebo Pochod se domnívá, že ne, že, samozřejmě, je to možné. To není poprvé, kdy najatý agent drží v nevědomosti o skutečné povaze mise "
  
  
  "Pravda." Heather přikývla.
  
  
  "Ale proč-to jsem opravdu si nemyslím, že" Novinky "mají nějaký vztah k spiknutí s vraždou".
  
  
  "Zabije zda nás teď?" - tiše zeptala.
  
  
  Lhát hej, tam byl žádný smysl.
  
  
  "No, i když jsme se jít mimo trať, zdá se, že by měl. Víme, že je to něco vyhodnocování, a to se týká Ministerstva obrany".
  
  
  "Předpokládám, že teď se tam dělají, řekla Heather, - plánování, aby se naše ošklivé zánik".
  
  
  Její подтянул zápěstí k веревкам, spojující ih. Uzel byl velmi тугим, aby se uvolnil ji. Ji, podíval se na okno s okenicemi. "Oni jsou více pravděpodobné, nechat je čekat až do tmy," řekl jsem.
  
  
  "Oni se nebudou chtít obtěžovat vesnici", - křivě se dohodla na Heather.
  
  
  Její seděl, točil lano, связывающую mé zápěstí, a гадал, že krejčí si to, mohu ji udělat. Kromě стилета Hugo, u mě bylo цианистая bomba Pierre, прикрепленная do mého stehna, a na mém opasku a пряжке bylo plastový txt_explosive_str a miniaturní
  
  
  horkovzdušné pistole ature dart - všechny dárky z kreativních lidí v спецэффектах a úpravách Sekeru. Ale Hugo byl jedinou zbraní, která může osvobodit naše zápěstí.
  
  
  Ji nepodařilo se mu ohnout pravé předloktí, a jehlový vyklouzl kolem ножен. Ale on se dostal se mi do ruky, jako obvykle, ego cestu преграждал lana na mých zápěstí. Její, obrátil se k Heather zády.
  
  
  Její zeptal se. - "Můžete zvýšit své ruce do mých zápěstí?"
  
  
  Pohlédla na mě a otočila se ke mně zády. "Já nevím. Ale i když ho budu moct, nejsem schopná se uvolnit lana".
  
  
  "Já vím. Ale podívejte se na mé pravé vnitřní zápěstí. Tam uvidíte špičku nože".
  
  
  Heather se podívala a viděla. "Proč, Nick, máš nejpříjemnější překvapení!"
  
  
  Ji, usmál hej, a obrátil se ještě dál, aby to дотянулась do стилета. Jeho, cítil, jak to pracuje. "Vytáhněte ego hladké, pomalý pohyb, - řekl jsem, - posunutím ego ven a mimmo lana".
  
  
  Je to tak udělala, a v příštím okamžiku jehlový uvolnit z provazů a s padáním spadl na podlahu. Jsme s úzkostí se podíval na dveře, ale diskuse ve vedlejším pokoji probíhala bez přerušení.
  
  
  "Vezmi si nůž," řekl jsem. Heather наклонилась a trapné zvedla ego. "Dobré vezmi si ego za kliku a znovu vrať se ke mně".
  
  
  Heather splnila rozkaz. "Cut lano", - řekl jsem. "A bylo by dobře, kdyby jste měl více разрезаной lana, než tělo".
  
  
  Jeho, cítil, jak ostří скользнуло mimmo mé dlaně na laně, a pak Heather разрезала uzel. Konečně, poté, co se zdálo jako věčnost, ji, cítil, jak se lano nehodí. Jeden poslední rozhodný úder Heather prorazilo linii, A právě včas; hlasy ve vedlejší místnosti náhle přestal.
  
  
  Její uvolněné zápěstí a rychle se otočil k Heather. Přičemž Hugo, ji jednou měl snížit lana, které ji svazují zápěstí a srazil ih. V tuto chvíli jsme slyšeli ten zvuk u den.
  
  
  "Zůstaň na místě," - zašeptala jsem.
  
  
  Heather posadil se na postel, jako by ona byla ještě spojena. Její, vstala a položila ruce za zády, když se dveře otevřely. Byl to Коваль.
  
  
  "Dobře," řekl s úsměvem k nám. "Vidím, že jsi ještě tady."
  
  
  "Chceš pustit nás teď, když jsme řekli, že ti, které známe?" Ji řekl. On opustil dveře приоткрытой, a mohl vidět, jak Novinky a Marsh hovoří spolu ve vedlejší místnosti. Pochod vypadal netrpělivě выжидательным.
  
  
  "My se ještě uvidíme", - tiše odpověděl mi Коваль. "A když už musí vzít vás na jiné místo, ano? Kde budeš ve větším bezpečí."
  
  
  Prošel mimmo Heather ke mně, její věděl, kam nás vedou. Do nějaké klidné vesnice ulice, kde se využijí tlumičem nebo nožem. Vzal mě za ruku: "Pojď, musíme navázat oči obě. V další místnosti se, prosím".
  
  
  Heather vstala z postele. Její, sledoval, jak se blížili k Ковалу vzadu, сцепила ruce a взмахнула ego krkem.
  
  
  Ruský крякнул a spadl na mě. Její silné držel ego jednou rukou, začala druhá zasáhla jeho ego pěstí do obličeje. Zařval a zhroutil na podlahu. Její odřené ego za uchem, aby se na bezpečné straně padl. Jehlový byl u mě na opasku, ale nemám ego použít.
  
  
  Jeho řekl Heather. - "Vezmi si ego zbraň!"
  
  
  Její příchod na den, a to právě v době, kdy вбежал Aparáty s připraven automat. Viděl, jak se Heather склонилась nad Ковалем a udělal na nah zbraň. Její silou svěsil ruku na jeho zápěstí. Zbraň letěl na ego rukou a dopadl na podlahu, otočné na ego leštěný povrch.
  
  
  Jeho chytil "Novinky" za ruku s pistolí, před tím, než vysoký ruský schopen přijít sami k sobě, a hodil ego přes pokoj.
  
  
  Heather se stále snažila najít zbraň Коваля. Její všiml na postele automat území barents modrá moře a skočil za ním. Její přistál vedle a chytil za zadek. Ale dříve, než ji stačil zvednout zbraň, Aparáty znovu skočil a vrhl se na mě. Byl худощавым, жилистым muž s svalnaté tělo. On udeřil na mě a snaží se ukrást automat kolem mých rukou. Jsme dvakrát перекатились po podlaze k uzavřené oknu, "Aparáty" рвались k ружью.
  
  
  Její hit jeho ego se praštil do hlavy a on spadl na zem. Heather přišla s pistolí Коваля, a to právě v době, kdy Pochod se vloupal do místnosti. To by mělo být, prodléval s доставанием svých zbraní, automat Маузер 7,75 Парбеллум, se velmi podobal Вильгельмину.
  
  
  Ego tvář se zachmuří od hněvu, Pochod se vloupal do místnosti, fotografování a ругаясь. Ego výstřel byl určen pro Heather, ale pohled byl špatný; brýle prošel mimmo ee hlavy na šest palců. Otevřela zpátky do ohně, dvakrát udeří Pochodu po sobě na hrudník a krk.
  
  
  Koutkem oka ji viděl Zprávy, že se opět zvedl na nohy a zamířil na den. Stále ležel na podlaze, chytil její ego za nohu. On se zasmál udeřil mne nohou. Její zkusil пригнуться, ale ступня stále přitulila se k mé cíle. Ji ztratil sevření za kotník, a než se ji podařilo znovu chytit ego, Novinka vyšla, přes místnosti a zamířil k předním den.
  
  
  Její rychle se rozhlédl. Коваль nepohnul, a Pochod ležel na zádech, zasténal a bojoval se smrtí každým mělké povzdech.
  
  
  "Pryč ego", - řekl, že ji Heather, což ukazuje na Коваля. "Jdu za Zprávami".
  
  
  Nebyl čas hledat Вильгельмину. Novinky zamířil do černého седану a jsem si to rozmyslel, když si uvědomil, že u něj nic nevyšlo.
  
  
  On vzal klíče a běžel k hlavní ulici vesnice. Do té doby, jak jsem ho následoval, on už byl asi sto yardů nebo tak nějak.
  
  
  Jsme běželi několik čtvrtí, a pak zmizel za rohem. Když ji zabalil za ním za roh, viděl, že on na malou šedou симку, dva níž, by mělo být, nechal klíče v zapalování. Jeho běžel rychleji, ale "Novinka" отстранились, než se ji podařilo dostat do stroje.
  
  
  Její rozhlédl a сориентировался. Heather nechala klíče pod palubní deskou, S. O. C. E. M. A. Gregoire, ale kde, krejčí sakra to bylo? Ní, rozběhla se k dalšímu rohu a podíval se přímo. Hlasovat je ono!
  
  
  Její okamžitě si sedl za volant a držel klíč v zapalování, a pak ji viděl omámený pohled vesnické ženy, nosné авоську s potravinami. Její otočil se zpět na hlavní ulici, jako to dělali "Aparáty", lezení na cestách, a viděl "Симку" pár set metrů před sebe, направляющуюся kolem města.
  
  
  Do té doby, jako "Novinka" se dostali do otevřeného terénu na úzké klikaté cestě, a její přiblížil k asi sto metrů a rychle se dostávala rychlost. Keře, обрамлявшие silnici, stál nad výškou stroje, takže pokaždé, když Новостный šel ukazatelů, on byl úkryt na mysli, dokud jsme opět vtaženi do přímé.
  
  
  Je to šíleně klouzal na každém kroku. Můj sportovní stroj dokonale se konala zvraty, a brzy jí byl upřímně na nen. On mě viděl, a když se ji snažil obejít, aby ego ustoupit, on se rozešel, aby mě zastavil. Emu to nepodařilo udělat na několika zatáčkách, dokud on se setkal s pomalu se pohybujících vůz, запряженную koňmi, která se blížila z jiného směru.
  
  
  Novinky otočil симку vpravo. Ego si přinesl, a on znovu se obrátil doleva, зацепившись za zadní roh vozíky, naložené balíky blížící se místo sena. Van naklonila na stranu příkop, pak se otočil zpět a hodil část svého obsahu na silnici přede mnou. Její jel na mu, seno рассыпалось ve všech směrech, a moje recenze se na chvíli uzavřen.
  
  
  Když jí vyšel přes cloud seiny, je její ukázalo se otevřeně na Simca. Ji pokusil postavit vedle sebe, ale "Novinka" se zastavil přede mnou. Její prudce strhl volant vpravo, a "Novinky" následoval za ním, jak on si myslel, pak ji prudce strhl doleva a přešel dolů. S. O. C. E. M. A-Gregoire skočila dopředu, když moje úrovni udělí na pedál akcelerátoru a přesunula se vedle Simca, než se "Novinka" podařilo odjet.
  
  
  "Nk" rosněfť " prudce strhl volant, Simca dopadl na pravou část спорткара, na straně řidiče. Jeho revma v jeho sportovní stroj za Simca, pošťuchování "Aparáty" na straně silnice. Je to téměř ztratil kontrolu, ale rychle se vzpamatoval a na chvíli vyskočil přede mnou.
  
  
  Jsme se obrátil na jiné ukazatele, nevěnoval pozornost na to, co by jít z jiného směru. Znovu ji сравнялся s ním, ale než ji stačil udělat krok, on mě praštil s jeho симкой v bok.
  
  
  Teď byla řada na mně ztratit kontrolu. Kolo вырвалось mám kolem ruky, a v příštím okamžiku sportovní stroj odletěla ze silnice na velký venkovní louka. Ji viděl, jak stroj "Novinky" šíleně неслась na opačné straně a двадцатифутовому útesu k каменистому pole, pak ji hnal vzduchem, stroj začne valit, než narazila.
  
  
  Ji viděl záblesk na obloze, a pak hnědé půdy. Ozval prudký thunder, dveře na mé straně распахнулась, a mě hodila. Její dopadl na zem, dvakrát перекатился a ležel omámený. Stroj se i nadále valit, a klesl na nejvyšší balvan.
  
  
  Pomalu, selle, jemně pohybující se. Bylo to bolestivé , ale zlomené kosti takového nebylo. Pak ji uslyšel výbuch přes silnici. Její těžce zvedl se na nohy. Musel zachraňovat "nk" rosněfť " - pokud ego je ještě možné zachránit.
  
  
  Její zakopl na silnici a viděl jsem, že čeština je pryč. Zdola клубился černý kouř. Jeho, přistoupil k okraji valy a podíval se dolů. Simca zachvátily plameny. Ji mohl vidět, "Novinky", v bezvědomí nebo mrtvý uvnitř. Jí pozdě; Jeho nemohli se k němu dostat.
  
  
  Její, stál a díval se, jak hoří Simca, a nemohl hádat, kdy přijde můj den, a nějaký ruský nebo agent Чиком stane svědkem mé smrti. Nám jeden agent žil věčně; většina ani дожило až do stáří. Hlas proč Hok vždycky říkal, když jsme расставались: "sbohem, Nick. Hodně štěstí. Uvidíme se, když uvidím tě." A nikdy nemůže být.
  
  
  Její uslyšel zvuk motoru auta a otočil právě v okamžiku, kdy se malý bílý Lancia se zastavil pár metrů za mnou. Heather vyskočila a skočil ke mně. Zmatený angličan vylezl přes jiný den stroj a zastavil se, vykulenýma očima zíral na hořící симку.
  
  
  "O bože," řekla Heather, při pohledu na burning vraky. Pak se obrátila a podívala se tam, odkud S. O. C. E. M. A. ležel vzhůru nohama v poli na druhé straně silnice. To byl nepořádek.
  
  
  "Omlouvám se za to", - řekl jsem.
  
  
  "Oh, no, nadechl se. "V každém případě, to nikdy сдвигался velmi dobře".
  
  
  Ji, usmál hej. "Tato spojka Ferodo, musí být, je třeba upravit"
  
  
  "Nejdříve ti ublížil?"
  
  
  "Jen mé ego. Její hotel, aby Pečovatel byl naživu. Teď už nemůže nám nic říct".
  
  
  To obdařil mě snadné samolibý úsměv. "Pochod mluvil před svou smrtí, jí slíbila, že emu dr., ubohé stvoření.
  
  
  Zdá se, že tyto parní neměl žádný vztah k zabíjení. Plánoval ukrást výkresy řízených střel při přenosu Obrany do vojenského štábu ".
  
  
  "Ať je proklet ji," řekl jsem. Tak co takhle "čtvrtletí" jsem měl pravdu celou dobu. Ale pokud pro spiknutí atentátu stáli ne rusové, tak kdo?
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  Брута seděl za svým stolem, běh přes fotografii squad commandos Фергуса. Před ním ležela hromádka oficiální armádní zprávy, každý kolem nich obsahoval informace o mužích ve třídě.
  
  
  "Podařilo se nám vypátrat ih všechny, - řekl Брута. "Dvanáct kolem nich jsou mrtví, jsou buď zabiti ve válce, buď zemřeli doma. Tento, on ukázal na muže s лейтенантской znakem, je velmi zajímavý. Poručík John Элмор. U něj bylo roztříštěné část lebky. reid komanda. Emu do hlavy vložili ocelová deska. Pak poté, co on odešel ze služby, on používal své schopnosti komando, aby pracovat pro mafii. Je to stahl nejúspěšnější placený zabiják v Anglii. To je v podstatě úkol v pochybného podsvětí. Tento člověk byl génius na zabíjení . "
  
  
  Její приподняла obočí. Tady, konečně, že-že, Brut, okamžitě zničil mé naděje. "Byl zabit před lety v boji s Scotland-Ярдом na předměstí Londýna".
  
  
  "Jste si jisti, že to byl on?"
  
  
  "Samozřejmě! Scotland Yard se dostal наводку od jednoho z informátorů, že Элмор skrýval na, čerpací stanice. Když se dostali na nádraží, on začal střílet. Odina kolem vojáků Yardů dobře разглядел ego přes optický zaměřovač odstřelovací pušku. . Bitva trvala 10 min, pak vše místo загорелось. Jeden kolem kulek, by mělo být, že narazí na бензонасос. Když všechno bylo hotové, zjistili, že tělo Элмора vypaloval zemi. Ale není pochyb o tom, že to byl on. . "
  
  
  "Takže vrah stále nenalezen".
  
  
  Brut tak nemyslel. "Uplynulo dvacet čtyři hodin po dvoutýdenní lhůty", - řekl Брута, расхаживая sem a tam před svým masivním stolem, tahání těžkou trubku kolem vřes, těsný зажатую v zubech. "To může znamenat, že váš muž Pochod byl záměrně uveden v omyl Zprávou, aby nedal skutečný účel mise. V tomto případě, můj kluk, vrah zemřel v této spalování autě. Spolu s dalšími zavražděná nebo zbožím vazbě spiknutí byl zmařen ".
  
  
  "Ale Коваль potvrdil historii Pochodu", - řekl Heather.
  
  
  "Ale copak on by to udělal?" - namítal Брута. "Pokud by jste byli Ковалем, měli byste raději, aby na vás byl souzen za krádež dokumentů nebo zabití?"
  
  
  "Dobrá myšlenka," řekl jsem. "Ale nemůžu si myslet, že náš vrah je stále někde tam venku".
  
  
  "Rukopis je trápí vás, ne?" - řekl Брута, посасывая trubice.
  
  
  "Ano, pane. A to, jak byly spáchány vraždy. Poté, co pracoval na nějaký čas v této práci, máte pocit, že potřebujete muže, bez ohledu na to, setkal jste se někdy s ním, nebo ne. vrah je prostě neodpovídá "Zprávy" .
  
  
  "No, doufám, že jsi ошибаешься, Nick, - těžké řekl Брута. "Protože, pokud máte pravdu, vše, co můžeme udělat v této fázi, je zdvojnásobit svou bdělost vůči všem našim vysoce postaveným úředníkům a čekat".
  
  
  "Já vím", - temně řekl jsem.
  
  
  Брута najednou přilepená na své velké čelisti a zasmál se. "Dobře, chlapče. Nedívej se tak povýšeně. Jste s Heather i nadále vykonávat svou práci a část уточняете u mě".
  
  
  "Pak jsme se na cestu, řekla Heather. "Jsme поделим práci. Ji vezmu ministra vnitra-del a lorda-strážce tisku, ale Nick se může začít s ministrem zahraničních věcí del. Dáme ti kroužek dnes večer, Brut".
  
  
  * * *
  
  
  Pomalu shell na širokou chodbou. Na první pohled kancelářská budova zdálo гудящим v normálním režimu každodenní práci: sekretářky spěchu z jedné místnosti do druhé, za zavřenými dveřmi клацали stroje. Ale pokud by jste věděli, co hledat, měli byste vidět skryté napětí pod povrchem.
  
  
  Jsou stejné sekretářky vyhýbali tmavých chodeb a nevyužitých místností. Všude byli vládní agenti a lidé Yardů v civilu. Oni останавливали mě každých pár min a byl nucen přeskočit I. D. Брута dal ego mi. Její se divil, jak obtížné bude falešný průkaz totožnosti PŘEVODOVKA nebo MI5. karty, není asi tak nechtěl a složitého pro zkušeného operátora.
  
  
  Ji, vylezl po žebříku na další poschodí a zamířil ke kabinetu ministra zahraničních věcí del. Tady v chodbě bylo mnoho lidí, včetně malé odtržení od vojáků ve tvaru u širokých dveří, které vedou do hlavní pracovní plochy.
  
  
  Na druhém konci chodby bylo nehlídané dveře menší, vedoucí v řadě menších kancelářích Ministerstev. Když to bylo mimmo, vyšel muž. Na nen se v podobě lišty, v ruce bylo mop a kbelíkem, a zdálo se, že je velmi ve spěchu - málem srazil mě z nohy.
  
  
  Hodil na mě rychlý, pevný pohled, a pak se rychle vydal po chodbě, téměř běžel. Byl to vysoký muž s tmavými vlasy a knír. Její se snažil rozhodnout, zda byly falešné vousy, se chystá vzlétnout za ním, když slyšel křik.
  
  
  To bylo slyšet z kanceláře, který právě opustil čistič. Na cestě stál muž v tmavém obleku a kravatě. Její odstrčila ego a otevřel dveře.
  
  
  Když ji šel do kanceláře, takže za mnou dveře otevřené dokořán,
  
  
  dívka stojící na den, vedoucí do další místnosti, podíval se na mě vykulenýma očima a plakala. Papíru, které ona musí být, držela v rukou, ležel u jeho nohou. Její prošel mimmo nah v malé soukromé ordinace, když na chodbě za mnou byly slyšet shaggy. V domácí kanceláři темноволосая žena seděla nad tělem ministra zahraničních věcí del, otevírání a zavírání ústa v šoku.
  
  
  Ji viděl zděšení na jeho tváři a podíval se na příčinu toho. On byl zabit гарротой, kterou komanda použili ve válce. On byl téměř sťat, a všude bylo potácet krev.
  
  
  Žena se podívala na mě a pokusil se něco říct, ale její подвинул ji k židli a sedí na něj, pak pohled kolem místnosti. Vedle na stole ležel vzkaz, ale když to ignoroval ji.
  
  
  Její uvažovat o tom, najít toho správce, ale odmítl. Ego už dávno není. Jeho snažil se zapamatovat si, jak to vypadalo, co mě přimělo si myslet, že vousy mohou být falešné, a pak to, že si vzpomněl. Nejen vousy, ale i vlasy, by měly být, byly falešné - paruka - protože jsem si byl jistý, že viděl, pramen světlých vlasů na zátylku.
  
  
  Do kanceláře vtrhli dva muži.
  
  
  "Tady je to, co se tady děje?" - zeptal se jeden.
  
  
  "Bloody hell!" - řekl druhý, když viděl mrtvého člověka.
  
  
  "A kdo jsi ty?" První muž podezřele se na mě podíval.
  
  
  Jí ukázal svůj průkaz totožnosti, protože stále více lidí вбегали v místnosti. "Myslím, že ji a pohlédl na vraha," řekl jsem a on oblečený jako školník. Běžel tam na chodbě".
  
  
  Odina kolem mužů spěchal kolem místnosti. Ostatní se na mě podíval s obavami, protože místnost byla перепуганными zaměstnanci Ministerstva. Jeho, přistoupil ke stolu a podíval se na poznámku. To si přečíst:
  
  
  "Lepší pozdě, než nikdy. Výše dluhu a splátek, se rozrostla na čtrnáct milionů liber. Umístěte ego na palubu soukromého letadla a poslat ego do Ženevy. Dostanete další pokyny ohledně toho, na jakou banku se obrátit, aby uhrazené zálohy. máte nedostatek času ".
  
  
  "Tady je to, co máš je tam?" - řekl vedle mě policista v civilu. "Je to jen přijmout, že" sáhl k poznámce, a on dovolil emu každoročně. Mě to působilo to jako vypadalo, že stejný rukopis, ale, samozřejmě, expert z rukopisu musí to potvrdit.
  
  
  Jeho, odešel od židle, aby se znovu podívat na tělo. Nyní v přední části místnosti byly novináři marně snažili projít tam mimmo vojenské ochrany.
  
  
  Kolem židle, lízání k tělu, jeho si všiml обрывок papíru na podlaze-například tam, kde se mohl stát vrah, když vytáhl lísteček do kapsy a položil ji na židli. Ji zvedl ego, aby to vypadalo, jak oddělen od kancelářských potřeb, jen v rohu listu. Na ní byl napsán tužkou číslo telefonu. Na trati by zůstala část tištěné emblémy.
  
  
  Studuje нацарапанные čísla, se mi zdálo, že by mohly být napsány, se stejnou rukou, která se zabývá psala poznámky o zabíjení. Samozřejmě, byla to dlouhá cesta, ale to nám bylo nezbytné, otevřeno teď.
  
  
  Přišel ke mně těsný muž, a ona strčil обрывок za minutu.
  
  
  "Ty tam - kdo jsi ty?"
  
  
  "KP", - řekl jsem, ukazovat průkaz totožnosti. opět. On neviděl, aby ji schoval papír.
  
  
  "Ach. Dobře. Jen drž se dál, můj kluk".
  
  
  "Budu náhradní veškeré úsilí". - řekl jsem s vážnou tváří. Jeho, přistoupil k tělu, aby se naposledy podívat na nepořádek, ve kterém byl ministr.
  
  
  To byla další vražda bez nutnosti. Гаррота, v tomto případě složený kolem dvou kovových knoflíků, mezi kterými prochází úsečka klavírní drátu, bylo známé vojenské zbraně. Útočník prostě намотал drátu na hlavu oběti a vytáhl. Drát прорезала tělo, svaly, šlachy a kosti, dokud není отделила hlavu od těla. Aspoň, že to byla nejrychlejší cesta. Jí náhle si vzpomněl, že Nicholas Fergus sloužil komanda. Tak se naučil vraha? Pokud by to opravdu věděl ego. Nyní ji hrají v угадайку, a na to nebyl čas, ji, otočil se a rychle vyšel přes místnosti.
  
  
  Její našel Heather nedaleko v kanceláři ministra vnitra-del; ona neslyšela o poslední vraždě. "Já jen, že se potýká s 'Elmo Jupiterem", - snadno řekla. "Tvrdil na tom, aby jí zavolala emu. Jste žárlivý, milovaný?"
  
  
  "Hotel by ji mít na to čas," řekl jsem. "Ministr zahraničních věcí-del-jen že byl zavražděn."
  
  
  Její krásné modré oči se rozšířily z šoku.
  
  
  "Брута ví?" zeptala se.
  
  
  "Volal jsem mu byl na cestě sem. Byl ve velmi dobrém stavu".
  
  
  "Je to zatraceně hrozné, ne?" řekla.
  
  
  "Pokud bychom se zlepšíme náš průměr v nejbližší době, řekl jí ahoj - britská vláda přestala existovat jako životaschopné instituce. Na ministerstvu zahraničních vládla úplná panika".
  
  
  "Má Брута myšlenky?" zeptala se.
  
  
  "Ne tak docela. Nyní jsme do značné míry sami. Premiér již oznámil, ji slyšel, a chce okamžitě doručit výkupné".
  
  
  "Nejspíš se bojí, že může být takto".
  
  
  "Je to logický cíl," řekl jsem. Vrah zanechal ještě jednu poznámku s požadavkem platby. A ji našel na místě činu. "Podal jsem hej poznámku.
  
  
  "To je telefonní číslo ministerstva, - zmateně řekla. "Jak si myslíte, že to napsal vrah?"
  
  
  "Zdá se nepravděpodobné, že zaměstnanec ministerstva bude potřebovat zaznamenat číslo," řekl jsem. "A čmáranice, zdá se, že podobné písmo v poznámkách o zabíjení. Co si myslíte o znaku?"
  
  
  "To nestačí, - řekla. "Ale proč-to se mi zdá, že jsem viděla dřív. Pojď do mého bytu a podíváme trochu blíže".
  
  
  Heather se z ní malý byt v londýnské čtvrti West End. Stoupání tam bylo možné třemi otvory, ale jakmile jste uvnitř, to bylo docela fascinující místo. Ona připravila nám na šálek anglického čaje, a my jsme tuto hru na malý stolek u okna, popíjet ego. Znovu ji vytáhl kolem kapsy kus papíru.
  
  
  "Khem by nám byl ten chlap, miluje hrát tvrdě," řekl jsem, obracení papíru v ruce. Její hlášené Heather podrobnosti vraždy. "Je hrubší, než Novinky. A je pravděpodobné, že více nebezpečné, protože miluje zabíjet a proto, že je pravděpodobné, нерационален".
  
  
  Její ho zvedl noviny na světlo přes okna. "Hej, co je to? Dojem, že zde, pod čísly, že je něco napsáno".
  
  
  Jana vstala a pohlédla přes rameno. "Co tam je napsáno, Nick?"
  
  
  "Nemůžu na to přijít. Je to jako na začátku s velkým písmenem" R ", a pak..."
  
  
  "Chybička se vloudila" a "Jí", - řekl vzrušeně Heather.
  
  
  "A pak -" A", a, může být," La Royal. A ještě něco-že ".
  
  
  "To může být" Ho ", - řekla, -" a část televizoru. Víte, že na Russell square je royal hotel ".
  
  
  "Samozřejmě," řekl jsem. "Royal Hotel. Ale je to kancelářské potřeby vybavení?"
  
  
  "To si nemyslím, řekla Heather. "Řekl jsem vám, že jsem viděl tento znak dříve, ale nejsem ассоциирую ji s hotelem. Ale my ji zkontrolujeme".
  
  
  "Pokud to není hotelová noviny, - řekl jsem, - máme dvojí tip. Royal Hotel a organizace nebo nápad, předložené tímto symbolem".
  
  
  "Naprosto fantastická", - souhlasil s Heather, na její tváři se odráží vzrušení. "Může být, je to náš průlom, Nick".
  
  
  "Pokud by noviny patřil vrah, - vyvrátil zprávy v médiích zprávy jí hej.
  
  
  Pak čaj jsme takovou hru taxi do hotelu Royal a si povídali s asistentem manažera za pultem. On se podíval na kus papíru, a popřel, že patří k hotelu. To досталь list hotelových kancelářských potřeb a nám ukázal pro srovnání.
  
  
  "Samozřejmě, že to může patřit hostu", - řekl muž. "Jednomu Nebo mnoha účastníků sjezdu, kteří se setkávají se zde".
  
  
  "Ano" - těžké, " řekl jsem. "No, tak díky".
  
  
  Venku Heather řekla: "Myslím, že nám lépe seznámit Брута s moderností".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Může, může nabídnout nějaké nápady ohledně našeho loga". Jsme zastavil taxi a šel frank do kanceláře Брута.
  
  
  Když jsme se dostali do místa, a pak rychlý pochod na dlouhou chodbou od stráže v uniformách zjistili jsme, že Брута prohlíží staré policejní záznamy. Myslel si, že to může ještě být nějaká šance, že vrah byl odsouzený zločinec, озлобленным proti establishmentu. Ukázala, že je to emu cár papíru, ale on zavrtěl hlavou.
  
  
  "Já nemůžu nic udělat s tím", - řekl on. "Já mohu udělat kopie a zobrazit ih celém oddělení. Možná, že někdo přijde to".
  
  
  "Možná, že to stojí za to, pane," řekl jsem.
  
  
  "Zkontrolovali jsme toho chlapa-čistič, kterého jsi viděl, s výhledem na kanceláři tajemníka," řekl mi Брута. "Nikdo nemůže identifikovat osoby s tímto popisem, umístěného v budově."
  
  
  "Je to vrah," řekl jsem.
  
  
  "Je to pravděpodobně náš vrah," řekla Heather. "Byl jsi dost blízko, aby se chytit ho, Nick".
  
  
  "Není напоминай mi" - nic, " řekl jsem.
  
  
  "Nebude obviňovat, že chlap", - řekl Брута, раскуривая trubice. "Pokud by ne, u nás by nic nebylo".
  
  
  "Je možné, že je u nás stále nic není," řekl jsem. "Když se ti to bude hodit, její vágní vzpomínám si, jak viděl blond vlasy ve tmě, jako by muž byl paruka".
  
  
  Брута udělal označování na kus papíru. "Myslím, že vousy byly také falešné".
  
  
  "Asi. Jí vím, že si to myslel, když to viděl".
  
  
  Брута se zvedl ze židle a stahl obejít, посасывая trubice. Vypadal velmi unavený, jako by nespal několik dní.
  
  
  "V tuto chvíli, - řekl, - a to i přes stopy, jsme daleko od prozrazení spiknutí s vraždou. Třetí poznámce, nalezené na místě činu, nic víc vypovídá o naší osobě. Nebo muže".
  
  
  "Pokud jste vrazi byli spiklenci, - řekla Heather, - to, zdá se, šetří na nich."
  
  
  "Ano, samozřejmě, že vražda, zdá se, že byly spáchány jedním a tím samým člověkem - i když by mohlo vypadat, pokud by vedl jeden člověk. Mimochodem, premiér přiznal se mi, že to zařídí výplatu požadované částky. "
  
  
  "Čtrnáct milionů liber?" - zeptala se Heather.
  
  
  "Přesně. Diskutovali jsme o možnost nějakým způsobem oklamat naši osobu, stažením letadlo falešnými penězi, a tak měsíc. "
  
  
  Ji hladil bradu: "to je Zajímavé, pane, zda je to v matematice potřebovat peníze".
  
  
  "Co máte na mysli?" - zeptal se Брута.
  
  
  "On může myslet, že chce peníze, na vědomé úrovni, a pomalu řekl jsem, - ale na jiné úrovni - více než nejprimitivnější, více tmavé - to může chtít jen zabíjet".
  
  
  Брута vytáhl sluchátko a zkoumal můj obličej. "Ano, její, chápu, co máte na mysli. Ale jak by to bylo pro nás, musíme předpokládat, že zaplacení požadované částky by se zastavit zabíjení, že jo?"
  
  
  "Ano, pane, je to tak myslím," řekl jsem.
  
  
  "To je dobře. No, vy dva si trochu odpočinout. Ale drž se za tento cár papíru - tam něco může být."
  
  
  Heather vstala ze svého obvyklého místa na stole Брута, a to se zvedl ze židle.
  
  
  "Je tu ještě něco, že, pane," řekl jsem.
  
  
  "Ano?"
  
  
  "Hok mi řekl, že Nicholas Fergus sloužil komanda. Myslím, že bychom se měli dostat seznam lidí ve třídě Gali".
  
  
  Брута zamračil se. "To může být velký seznam".
  
  
  "Já bych se omezil to pouze pro lidi kolem ego nejbližšího okolí. V tomto může být nápověda".
  
  
  "Ve skutečnosti, Nick, - řekl Брута. "Já jsem začal tím. Ještě něco?"
  
  
  "Jen několik hodin cola", - řekl jsem s úsměvem.
  
  
  "Slibuji, že nebude obtěžovat nikoho kolem vás oba konce dne", - řekl on. "Dobře večeřet a trochu si odpočiňte".
  
  
  "Díky," řekl jsem.
  
  
  Jsme s Heather поужинали v malém klidném restauraci, a pak pozvala mě k sobě na byt, aby si předtím, než ji vrátil do svého pokoje v hotelu, placené VMX. U mě byl jeho syn, a ona - sherry. Jsme na tuto hru na dlouhou pohovka, popíjení nápojů.
  
  
  "Hotel by si vzpomenout, kde ji viděla znak na tom kousku papíru", - přiznal se. "Já vím, že jsem to viděl někde není to tak dávno".
  
  
  "Budete mít dost času na to zítra, když si odpočinete," řekl jsem. "Ať to všechno инкубируется uvnitř do té fretka".
  
  
  "Dobře, pane doktore". Ona se usmála. "Jsem zcela odevzdávám tvé péči".
  
  
  "To je nabídka?"
  
  
  "Vezměte si, co chceš".
  
  
  Její dal недопитый pohár a natáhl k ní. To таяла v mých rukou, její jemnost je stisknuto na mě. Na něm byly kalhoty a košile, ale bez podprsenky. Přitulila rty na její rty, ji držel ruce na její pravé hrudi. Z mého dotyku bradavku затвердел. Můj jazyk prozkoumal její ústa a ona vášnivě odpověděla.
  
  
  Je to báječný pryč od mě a postavila se. "Já budu moci napsat něco vhodnější," řekla.
  
  
  Zmizela v ložnici, a její допил svůj bourbon. Teplo alkoholu rozšířila po mně. Jeho byla uvolněná a připravená. A pak se vrátila Heather.
  
  
  Na ní byl téměř průhledný пеньюар do podlahy.
  
  
  Ji, svlékl a bench press se vedle ní na pohovku. Její strčil ruku mezi její stehna a hladil ji. V jeho krku заурчал tichý zvuk.
  
  
  Její накинул пеньюар hej hlavu a nechal emu spadnout na zem vedle mě. A to hotel mě. Bylo jasné, že ona mě velmi hotelu. Ji, věděl, že to bude ještě lepší, než minule.
  
  
  Začali jsme zvolna, pohodlně, což umožňuje vlnách potěšení konat skrze nás, když se naše těla byly spojeny, a oheň pomalu vniknout dovnitř. Bylo to sladké, velmi sladké; неторопливая chůze podnítil oheň a развела ego.
  
  
  Když otřesy, trakce a dpz dosáhl větší intenzity, Heather začala třást. Zvuky v ee krku rostly, dokud se vyplnil místnost. Pak to bylo primitivní potápění, divoká na intenzitě, když jsou ruce Heather dobré обвились kolem mě, její horké stehna прижимали mě k ní stále hlouběji a hlouběji.
  
  
  Když vše skončilo, jeho bench press, zapálil si cigaretu a přemýšlel o Heather a Хадии; nemohl jsem porovnat ih dva. Ih způsoby milování byly tak odlišné, jako ih národnosti. Хадия vypadat jako na poušti Severní Afriky, v níž se narodila: horečka, jak бушующая písčitá bouře, která se zabývá skončila stejně náhle, jako začala. Jaro u Heather bylo spíš na anglickou jaro: pomalu se vyvinulo, po dlouho zavedenou režimu, se postupně změnila v žáru léta, a pak se postupně změnila v chladnějším podzimu.
  
  
  Co bylo lepší? Nemohl jsem říct. Každý měl své výhody. Ale bylo by fajn, pomyslel jsem si, mít stálou dietu nejprve kolem jednoho a pak kolem druhého.
  
  
  Sedm
  
  
  Bylo už po půlnoci, když ji vrátil do svého hotelového pokoje a bench press spát. Asi přes hodinu, pak toho, jak se dřímající off, ho náhle probudil. Nejprve ji, netušil, že mě разбудило, a pak to uslyšel znovu: mírné cvaknutí. Co to bylo? A uvnitř místnosti nebo venku?
  
  
  Její ležel a poslouchal, chtěl jsem znovu usnout, a on věděl, že to je luxus, který si nemůžu dovolit. Mnoho agenti probudili mrtví jsou, abych tak řekl, proto, že byli příliš unavení nebo ospalí, aby slyšet podivný hluk uprostřed noci.
  
  
  Její ležel nehybně, díval se do tmy. Mě окружила ticho, перемежаемая pouličním hlukem. Její něco představoval, nebo snil?
  
  
  Patnáct minuta na светящемся číselníku mých hodinek. Její zívl a iso všech sil se snažil udržet oči otevřené. Podlaha hodin. Samozřejmě, její mýlil. Spánek tahal mě, утаскивая do své temné teplé jámy. Moje oční víčka byly zavřené, pak se široce otevřely.
  
  
  Opět tento zvuk! Ten tichý cvaknutí, a tentokrát nebylo pochyb o tom. On vycházel ze dne na chodbu. Někdo двигал klíčem v zámku.
  
  
  Zvuk zopakoval. Kdo by nám byl tam, byl spokojený, že spím.
  
  
  Její tiše vylezl kolem odpadků. Jediný svatý v místnosti vycházel kolem okna a pod dveřmi do
  
  
  корридор. Nyní stín заслоняла úzký proužek světla pod dveřmi. Ano, někdo byl venku a brzy vstoupil.
  
  
  Jeho bych vytáhl kalhoty a košili, dát na balet pantofle, když sklenici klikl na zámku a klika začala otáčet. Jeho, přistoupil k židli, kde visel můj kabát a natáhl k наплечной pouzdra pod ní. Ji vytáhl Вильгельмину, pak se vrátil do postele a bych vytáhl prostěradlo na polštář. Když se dveře приоткрылась, v ní se přikrčil za židlí.
  
  
  Do místnosti pomalu vstoupil широкоплечий muž, držel před sebou zbraň. Jiný hubený muž se pohyboval za ním jako stín. Mají být tichý vstoupil do místnosti a zastavil se čelem k posteli. Толстоплечий přikývl худощавому, a vzali pušku na postel, na níž ležel její. To byla skryta ve stínu, a oni si mysleli, že jsem stále tam. Mají zbraně, velké a ošklivé, na дулах byly dlouhé šály. Náhle kolem každé zbraně přišlo tři nebo čtyři výstřely. Její počkal, až se přestane střílet a lůžkoviny budou v nepořádku, pak ji, natáhl ruku a zapnul брылев.
  
  
  "Překvapení!" - řekl jsem, a vedení k nim Вильгельмину.
  
  
  Se otočili ke mně tvář, na ih tvářích byl zmatek. Ji nikdy předtím nikdo kolem nich neviděl.
  
  
  "Ani zbraně", - řekl jsem pevně.
  
  
  Jasně, on byl velmi přesvědčivý. Толстоплечий передвинул zbraň a rychle vystřelil, padající na jednu kterémukoli národu. Ego výstřel отколол strom z kostry měkká stolice, který ji použil pro svou ochranu. Její пригнулся, když je to výstřel start podruhé. Tentokrát na brýle, havaroval v набивку židle.
  
  
  Její narazí na podlahu za židlí, перекатился jednou, a střílel do daleka. Wilhelmina následoval bez tlumiče hlasitě зарычала v místnosti, brýle, poklepal na zeď za svalnaté hlavou banditu. Její rychle vystřelil znovu, a začíná druhý výstřel udeřil muže do hrudníku, silně udeří ego o zeď. On vklouzla na podlahu, takže sténání malina po.
  
  
  Začíná druhý střelec vystřelil ještě jednou, отколол barevný papír ze zdi za mnou, a skočil do úkrytu za pohovkou. Její vyprodukoval střelu, ale minul o pár centimetrů a klesl, nožku nočního stolku.
  
  
  Nyní ji zpátky na židli. Její zvedla padlé пепельницу, кинул její vpravo a přitáhl oheň na nepřítele. Ve stejnou chvíli ji odtáhl doleva, znovu chytil nad hlavou pro vypínač světla, stmívání místnosti. Její rychle карабкался k speciální комоду, který sloužil jako dobrý úkryt z postele.
  
  
  Survivor akční thriller byl na nohou, pohyboval se na den z postele a na útěku vystřelil na mě. Kulky прогрызли dřevo přední комода. Jí zůstal stát, ale když šel na den, podařilo se mi vystřelit na něj ještě jednou. Bohužel, její minul.
  
  
  Její vyskočil a vrhl se na den, jak se právě včas, aby viděl, jak akční film zmizí za rohem v chodbě. On míří k černé schodech.
  
  
  Její выругался si pod nos, když ho rychle vrátil do místnosti. Její popadl malou malého kufru a vytáhl náhradní obchod pro Вильгельмины. Ji vytáhl starý obchod, a pak dát nový. Pak ji vyběhnout na chodbu, mimmo malé shluky hotelu personál a hosty, k černé schodech.
  
  
  V době, kdy ji, sestoupil dolů po schodech a vyšel do uličky za hotelem, druhý bandita nikde vidět. Její, běžel k východu, kolem uličky, podíval se přímo, pak doleva a všiml si, jak on zabočil za roh. Její, šel za ním.
  
  
  Její byl dohánějí ego, když jsme šli na High Holborn, na Euston square, a spatřil vchod do metra londýnské metro - a skočil na něj.
  
  
  Ona byla tam za chvíli. Blížíme se ke schodům, viděl její ego dole, целившего na mě zbraň. On stiskl spoušť, ale jediným zvukem bylo zbytečné kliknutí. Je zřejmé, zbraň uchopil. To выругался a hodil ego.
  
  
  Její vykřikl. "Počkej!"
  
  
  Ale je to pryč na úpatí schodiště. Její sáhl люгер za pás a následoval ho.
  
  
  Jsme překonaly překážky, a pak ji jel za ním na platformě stanice. Starší muž, stojící na okraji platformy čekání na vlak, уставился na nás, když jsme závodili mimmo.
  
  
  Na konci platformu můj muž začal stoupat po schodech do další úrovně. On se otočil, a jeho ego je dobře разглядел. Byl mladý a silný, a jeho tváře byly najednou vztek a zoufalství. To взбежал po schodech, ji následoval za ním.
  
  
  V patře schodiště, otočil se a stahl čekat na mě. Když ji сокращал odstup, on zuřivě kopali. Její, ustoupil o pár kroků a téměř úplně ztratil rovnováhu. Do doby on dosáhl vrcholu schodiště, akční film už byl na půli cesty dolů na platformě. Jeho běžel za ním, se snaží dohnat.
  
  
  Vlak s řevem jel na stanici, ale můj muž se pokusil sednout si na ni. Samozřejmě, že cítil, že na stanici je u něj větší šance. Na konci platformu se rozběhla na další žebřík.
  
  
  Zde, jako jednou отъезжал vlak. Pár středních let přišel a posadil se na lavici.
  
  
  Oni klidně se podíval nahoru, když akční thriller, rozhlédl se na mě, znovu běžel na platformě. Ale její dohnal ego hned poté lavičky. To udělal skok a srazil ego noha.
  
  
  Jsme tvrdě spadl, перекатываясь k nohám páru na lavičce. Oni seděli a s lehkým pobavením sledovali, jak muž popadl mě za krk.
  
  
  Její výbuch na svobodu tím, že udeří ego, na предплечью, pak uštědřil další ránu emu v krku. Padl навзничь. Její těžce se postavil na jedno každému národu a jeho ego pěstí do obličeje.
  
  
  On se zasmál od rány, ale nevzdal. On udeřil mne nohou, když jí vrhl se na něj, ránu srazil mě bokem k okraji platformy. Jeho málem spadl.
  
  
  Viděl, jak je jí blízko k okraji, a rozhodl se mi pomoci trochu. On udeřil mne nohou, целясь na mé straně, jakmile vlak vstoupil na stanici. Její popadl ego za nohu a držel. Pokusil se vymanit, ztratil rovnováhu a klesl zpět od hrany nástupiště, málem tahat za sebou. Ego zvedák řešení vědecko-výzkumných úkolů vlak, která se přehnala nad ním.
  
  
  Dvojice, která se zabývá tak klidně dívala na nás, nyní vyskočila na nohy, žena vyjekla, jak přilepená tovární píšťalku.
  
  
  Ji, otočil se a rychle se vyšplhal po schodech. Její není hotel, to vše vysvětlovat policii. Jen ne teď.
  
  
  Osmá kapitola.
  
  
  "Uvědomila jsem si!" řekla Heather, když se jí nechat ji ji do svého pokoje. "Vzpomněla jsem si o tomto znaku!"
  
  
  Ji, otřel oči a následoval ji dovnitř. Zastavila se a уставилась. Díky mým незваным návštěvníkům to místo vypadalo jako oblast katastrofy.
  
  
  "Co, krejčí sakra, se tady stalo?"
  
  
  "Nikdy byste nevěřili".
  
  
  "Zkus pouč mě," řekla.
  
  
  "Dobrý předpoklad spočívá v tom, že vrah ví, že já vedu věc, a rozhodl se, že nechce, aby její dýchal emu v krku. Poslal nějaké lukrativní lidí s velkými zbraněmi dodat mi lístek na jedno vlákno v márnici. Ji měl přimět Брута zvýšit policii ve tři hodiny v noci "
  
  
  "Ale jako vrah se dozvěděl, kdo jste a co tady?" - zeptala se zmateně.
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. Její hádal správně. - "Únik v kanceláři Брута?"
  
  
  To byl zděšen. - "To je nemožné!"
  
  
  "Doufám, že ano," řekl jsem. "V každém případě, to znamená, že jsme засвечены, takže se o tento znak?"
  
  
  Její tvář znovu оживилось. "Dej mi každoročně tento papír".
  
  
  Její natažené hej. "Jo, to je ona přikývla, - jsem si jistá. Je to součást designu automobilové emblémy. Jeho prostě nemůžu vzpomenout, jaký to bylo".
  
  
  Jeho bych vytáhl košili a zapnul ji. Taky ji začal znepokojovat. "Vraťme se a znovu si promluvit s tím chlápkem v hotelu Royal", - řekl jsem. "To může být rychlejší, než se snažit získat seznam symbolů z AA".
  
  
  "Mě čeká taxi".
  
  
  Jeli jsme přes рассеивающийся mlha v Миллбанку, mimmo masivní budovy Westminsterského opatství a budovy parlamentu. Ji, věděl, že v okamžiku, Pavilon муниц bylo na mimořádném zasedání diskutovat, jak nejlépe provést rozhodnutí premiéra splnit požadavek na vraha ach štěstí v librách šterlinků.
  
  
  V hotelu "Royal" Heather řekla našemu matematiky: "myslíme si, že Jsme mohli identifikovat znak na papíře, kterou jsme vám ukázali. Zdá se mi, že jsem viděl - ego v souvislosti s autem".
  
  
  Clerc v hotelu, na chvíli si pomyslel: "Možná máš pravdu," řekl konečně.
  
  
  Její zeptal se. - "Měl jste v poslední době hosty, kteří mohli být v Londýně při prezentaci nějaké dopravní firmy?"
  
  
  To je široce usmál se na nás. "Ne před dvěma týdny, jako máme zde byl výjezd automobilů".
  
  
  "Ve delle?" řekla Heather.
  
  
  "Naprosto!" Tento člověk byl stejně nadšený jako my. "Můžu vám dát seznam všech firem, které byly prezentovány. Ve delle, její věřím, že u nás stále existuje literatura, kterou předali v zadní části salónu při čekání na poskytnutou. Chcete se podívat?"
  
  
  "Ano, budeme. Děkuji," řekl jsem.
  
  
  On vytáhl nás na malou komorou v zadní části hlavního podlaží. V koutě byly naskládány krabice s vaší brožury a papíry pro poznámky. Pár krabic byly obtisky, ale nám odina kolem nich přišel k našemu.
  
  
  Ve službě se vrátil k práci, a my jsme zůstali sami. Heather začala prohlížet jednu krabici, ji a vzal si jinou. Heather se náhle vykřikla, učení.
  
  
  "Máme to Nick! Podívejte se!" Držela list papíru stejné barvy, jako u nás. Ji, přistoupil k ní a zkoumal ji.
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Tack tack tack."
  
  
  Kompletní znak изображала štír pole v okolí vinné listy na ramenech štít. Podívali jsme se na název společnosti, tištěná obloukem nad štítem, pak ještě jedna na druhou.
  
  
  "Jupiter Motors Limited," řekla Heather, její tvář náhle změnila. "Ano, samozřejmě."
  
  
  "Jupiter", - řekl jsem. "Není to tvoje jiný?"
  
  
  "Elmo Jupiter mi není jiným," - důrazně řekla Heather. "Ale to má Jupiter Motors. Teď vím, proč je znak zdálo se mi známé. Jeho byl v jednom na ego výstavních sálů. Ego továrny a úřady jsou někde na předměstí Londýna".
  
  
  "Zajímavé," řekl jsem. Něco v ' Elmo Jupiteru тревожило mě, ale nemohl jsem se soustředit. Ji strčil kus papíru pro psaní poznámek spolu s originálem za minutu a vzal Heather ve spíži a zpět do apartmánu.
  
  
  Clerc vybavení radost, když jsme mu řekli bylo, že jsme se shodli s logem windows.
  
  
  "Náhoda!" řekl.
  
  
  "Ano, - souhlasil jsem. "Teď, může být, můžeš dělat nám ještě jedna věc ".
  
  
  "Můžete."
  
  
  "Potřebujeme seznam zaměstnanců Jupiter Motors, kteří se zúčastnili na setkání, pokud jste schopni to udělat,"
  
  
  "Samozřejmě! Nám byl poskytnut seznam pro každou společnost od pořadatele věci. Jeho jistý, že je to u mě stále ještě někde existuje. Jednoduchý mě na chvilku",
  
  
  On brzy se vrátil se seznamem a ukázal nám jména zaměstnanců, Jupiter Motors. Ih byli tři: Derek Forsyth, Персиваль Smythe a sám Elmo Jupiter.
  
  
  Její poděkoval úředník za celý ego pomoc, a my jsme s Heather pomalu šli do parku na Russell square, dává možnost proniknout do našeho новообретенную informace.
  
  
  "Jupiter - Kozoroh," řekla Heather. "Mám na mysli astrologické. Její vzpomínám si, jak mi řekl. Hlas, proč jsou na znaku je zobrazen štír".
  
  
  "Myslím, že ano. Хезер, musíme vidět pana Jupitera," řekl jsem.
  
  
  Jupiter Motors se nacházel v moderním lázeňském komplexu budov na North End road. Je zřejmé, že to bylo zahrnuto spoustu peněz. Nicméně, to je ukázal známky zanedbávání. Pak krátký rozhovor s osobním tajemníkem Jupitera jsme vstoupili do ego masáže. To vše s úsměvem, ignoruje mě a soustředit se na Heather.
  
  
  "No, Heather!" - teplo " řekl. "Jaké příjemné překvapení."
  
  
  "Řekl jste mi, abych se obrátit," řekla Heather, když ji vzal za ruku. "Richard je strašně zajímají o automobily a doufá, že bude schopen podívat se na svůj závod".
  
  
  Jupiter podíval se na mě svými těžkými hnědýma očima. Ji musel přiznat, že on byl dobře vypadal, měl атлетическое postavu. Ale tyto kruté oči kazí jinak krásnou tvář.
  
  
  To натянуто se na mě usmál. - "Samozřejmě, můžeš se podívat". "To mi dá možnost mluvit s Heather".
  
  
  Heather teplo podíval se na něj. Ji, díval se na jeho tvář. Zdálo se, že teď studuje ji, jako by se snaží kdo je přítel nebo nepřítel.
  
  
  On stiskl tlačítko interkomu a požádal svého tajemníka zavolat мистеру Берроузу, který ukáže mi, když Jupiter a Heather pijí čaj ve vstupní hale, na chodbě.
  
  
  Zatímco jsme čekali na pana Берроуза, její nonšalantně řekl Jupiteru: "Jak ji chápu, nedávno tady v Londýně, se konal sjezd automobilů".
  
  
  "Ano." On přikývl. "Zúčastnil jsem se společně se svým ředitelem prodeje a ego je pomocník. Setkání nesplnily očekávání. Zde, v Anglii, mezi společnostmi příliš málo spolupráce".
  
  
  "Myslím, že to je stejné ve spojených Státech," řekl jsem.
  
  
  "Ano," pomalu řekl on. "A co tam děláte, pane Matthews?"
  
  
  "Pracuji v oblasti veřejného zdraví, jako Heather. Hej, poručil mi ukázal Londýn".
  
  
  Heather vytáhl cigaretu a záměrně возилась s зажигалкой. Ona klesla na podlahu s kobercem. Její vstal, jako by se chystal zvednout nah věc, ale Jupiter zastavil mě. Když zapálil ee cigaretu, její kliknul na nožku hodin, které byly na mně. Kromě přesné odpočítávání času, dělal skvělé fotky.
  
  
  Zazvonil interkom. Jupiter se natáhl a vyštěkl vypínačem. "Ano? Dobře, šli ego upřímný dovnitř." On se podíval na mě. "Konečně to Burroughs".
  
  
  Pan Burroughs byl zdvořilý, ale tour наскучал emu skoro stejně, jako já. V oddělení prodeje mě seznámil s Форсайтом a Смайтом, dva muži, kteří spolu s Jupiterem se zúčastnili kongresu v hotelu Royal. Forsyth byl patřil pozoruhodné седовласым typem; Smythe například na patnáct let mladší ego a ctižádostivý, kolem těch, kdo tlačí nohu do dveří, když prodá dům za domem. Proč-to jsem si nemyslel nikoho kolem nich našim mužem, ale my bychom se ještě zeptali Брута ih zkontrolovat.
  
  
  Jupiter vypadal trochu napjatý, když jsme se s Heather konečně rozloučili. To сфокусировал na mě chladný pohled a řekl s plnou неискренностью: "Vraťte se kdykoliv, pan Matthews. Rád tě vidím".
  
  
  "Díky," řekl jsem, že odpovědi na chladný pohled.
  
  
  Tím, že jde na nádraží West Kensington, jsme s Heather ocenili naše ranní práci. "Burroughs naznačil, že společnost má finanční problémy z důvodu vysokých daní", - řekl ji ahoj.
  
  
  "To je zajímavé", - řekla. "Myslím, že mám výtisky na прикуривателе. Máš fotky?"
  
  
  "Jeden, na něj a pár papírů na jeho stole pro ego rukopis". Její прикурил pro nás, cigarety, jak jsme šli. "Také jsem se setkal s Форсайтом a Смайтом, ale myslím, že Jupiter - náš člověk. Je to jen hotel by vědět, jak se dozvěděl, že jeho agent".
  
  
  "On ví, že já jsem taky agent," řekla Heather. "Jsem si tím jistý. Ale dostali jsme to, co hotely, a to je důležité."
  
  
  "Já jen doufám, že to všechno k něčemu povede," řekl jsem.
  
  
  Ona pozorně podíval se na mě. "Vzpomněl jsem si, že ještě, Nick, dokud pil čaj s Jupiterem. Vzpomínáte si na den, kdy zavraždili ministra zahraničních věcí del, ji jsem ti říkal, že натолкнусь na ' Elmo Jupitera, když встретлю tě na ulici?"
  
  
  Ní, se zastavil a podíval se na nah. Její zapomněl, že "Ano," řekl pomalu, něco шевелилось v mé paměti, - řekl jste, že právě viděli, ego, otevřeně poblíž ministerstva zahraničních věcí del. Co to tam dělal, že to řekl?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "Ne tak docela. O, ji dokončil normální вежливую řeč:" Proč, ' Elmo Jupiter, co vedlo tě k tomu? "
  
  
  Myslím, že řekl "ještě jeden", ale já ji ne poslouchala. On pak začal trvat na rande, a ona je pryč, jak jen mohla ".
  
  
  "Ještě jeden", - řekl jsem a zavrtěl hlavou. "Vždy je možné, samozřejmě, ale je to příliš mnoho náhod".
  
  
  "Rozhodně jsem uvěřit, že je to náš vrah", - вздрогнув, řekla Heather. "Ty oči! Které způsobují, že mám husí kůži".
  
  
  Její měření. "Hlas a všechny! Školník! To, o čem ji myslel. Měl stejnou postavu, jako u Jupitera, a jsou stejně kruté oči. Jí měl pravdu - vlasy a vousy byly falešné. Byl to Jupiter". Její důvěra v tomto. A to se hodí! On mě poznal, když on narazil na mě na chodbě, a správně dospěl k závěru, že jsem byl s kryty. On se bál jen toho, se obával, že uvidím ego znovu a pamatovati, tak to poslal těchto násilníků zabít mě ".
  
  
  "Myslím, že je čas znovu mluvit s Брутом," řekla Heather.
  
  
  Našli jsme její šéf v ego kanceláři. On byl ve špatné náladě, protože se právě vrátil z londýnského letiště, kde sledoval, jak naložit čtrnáct milionů liber na palubu univerzity letadla. Peníze byly zabaleny do ocelové krabice a охранялись agenty SN.
  
  
  My jsme byli informováni, že ego o naší cestě na Jupiter Motors, pak předali Бруту Хезер zapalovač a film z mého směru hodinových kamery. On šel v naléhavých ih na vědecké oddělení, a my jsme začali čekat.
  
  
  Výsledky netrvalo čekat jen půl hodiny. Clerc podal Бруту složených složku. Čtení, on se zamračil. Konečně řekl: "Zdá se, že Nick máš a Heather mají výtisky prsty mrtvého muže".
  
  
  On podal mi soubor. Na první stránce byla policejní spis Johna Элмора.
  
  
  Její zeptal se. - "Není pochyb o tom?"
  
  
  Брута vážně zavrtěl hlavou. "Výtisky prstů, perfektní zápas".
  
  
  "Pak to musí být uspořádány do boje s Scotland-Ярдом, že opustil tělo a nějakým způsobem vytratil, dokud бушевал požár. Emu by mít kosmetické chirurgie na obličej a dělat automobilovou firmou. Všechny ty roky pracoval v jasné. Ale proč nyní, zcela náhle, to ... "
  
  
  "Dobře, vím, že když jsme ego * vyberte", - řekl Брута, потянувшись za telefonem.
  
  
  "Pomůže lépe vybrat dobré lidi, pane," - řekl jí emu. "Je-li Jupiter je náš člověk, a to rozhodně tak vypadá, pak on je velmi chytrý. A velmi nebezpečná".
  
  
  "Není třeba připomínat mi, odfrkl Брута.
  
  
  Když skončil rozhovor po telefonu, ji navrhl jít s ego lidmi. "To není nutné", - přejel ho to z mé nabídky. "Vy dva udělali dost dnes".
  
  
  "Co takhle peníze teď?" - zeptal se ego Heather.
  
  
  "Mluvil jsem s premiérem - bílá vlajka развевается nad parlamentem, a ego dokud není ohromený tím, co jsme udělali. Pamatuje na " Novinky ".
  
  
  "Ale to je jiná!" - Heather prosila.
  
  
  "Musíte si uvědomit, - řekl Брута, že v tuto chvíli vládne absolutní panika. Parlament trvá na tom, aby něco bylo provedeno, aby zastavil zabíjení. A zásilku bude možné zastavit ve Švýcarsku, pokud ' Elmo Jupiter se opravdu prokáže, že je vrah. "
  
  
  Po několika okamžicích jsme nechali ego a prošli budovy, zamířili k parkovišti a krásné желтому Porsche 911, který Heather pronajala.
  
  
  "Myslím, že máme právo na dobrou večeři," řekla, když jsme se blížili k autu.
  
  
  Její souhlasil. "Mám hlad."
  
  
  Heather důvodů sedl za volant, ale její zastavil ee. "Nejste jediný milovník sportovních aut".
  
  
  Její selle za volant. To усмехнулась a posadil se vedle mě. "Líbí se ti řecká moussaka?" zeptala se.
  
  
  "Pokud v ní hodně masa," řekl jsem, заводя motor.
  
  
  "Pak ji приготовлю tobě vynikající vzdělání, zatímco čekáme na вестей od Брута", - řekla.
  
  
  * * *
  
  
  Leželi jsme vedle sebe na dlouhé бахарев v bytě Heather. Její переваривал мусаку, která se zabývá bylo nádherné. Heather, jistě, bylo ohromující dívkou.
  
  
  "Penny za tvé myšlenky," řekla. To leží u mě na prsou, svůdně trávila rukou po mé čelisti.
  
  
  Její uvědomil náznak a otočil se k ní. Její, уткнулся tvář do její vlasy, vdechovat vůni ee brass. Její прикусил jeho ucho, a ona se vydal nízký, hluboký sten. Zvedla ke mně tvář, a když ji políbil ee, ji rozepnul několik knoflíků na její domácí županu. Její обвился kolem jeho zad, našel sponu podprsenky a rozepnul ji. Natočila domácí župan z ramen a выбросила podprsenka. Její, hraje s její bradavky, škádlí ih zuby. Stali se tvrdými, jako oblázky.
  
  
  Ji pomalu hladil její rameno, pak se vnější okraj prsou. Když jí to udělal, je to výrazně втянула vzduch, pak прикусила můj ret.
  
  
  Její легонько přejel prsty na ee boky a boky, políbil ji na prsa. To bylo všechno, co mohla vydržet.
  
  
  Ona shrnul mě k sobě, sám vytváří unie, выгнув v nen své прелестную záda a strkal ke mně, dokud jsem se vrhnul na nah. Známý zvuk potěšení заурчал v jeho krku. Moje mysl a tělo byly zaměřeny na изначальном touze proniknout, prozkoumat a znásilňovat tuto skvělou ženu, která se zabývá v tomto bodě bylo součástí mě. Naše vášeň rostla, rostla... a explodovala plným výkonem.
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  Telefon zazvonil přes několik minutě pak toho, jak jsme skončili
  
  
  Heather se a vzala sluchátko k uchu, послушала několik sekund, a pak ахнула. "Ano, pane, hned," řekla a zavěsil sluchátko.
  
  
  Její zeptal se. - "Брута?"
  
  
  "Ano", a dále cíl pod vlivem nahoru a dolů. "Jupiter zmizel. Ego nikde není, ani v ego kanceláři, ani ve svém domě".
  
  
  "Může být, to prostě byl odpojen".
  
  
  "Brut tak nemyslí", - řekla. "On věří, že Jupiter má podezření, že víme o nen".
  
  
  Její myšlenku na sekundu. Брута, je pravděpodobné, že měl pravdu. Muž moudře Jupiter podezření, že něco v našem náhlé vízum k němu. Odrazu nad tím, že to, pravděpodobně, se rozhodl hrát na jistotu a někde se schovat.
  
  
  Ji, vstal z pohovky a začal se oblékat. Heather zamířila do ložnice. "Брута chce vidět nás okamžitě, pokud ne dříve, ve své kanceláři," řekla přes rameno.
  
  
  Byli jsme připraveni za deset min a sestoupili po schodech, kolem bytu Heather na ulici. Byl tok dny, a už zapadalo brzy podzimní slunce. Elegantní Porsche 911 bylo zaparkované za rohem dlážděné uličky. Když jsme se blížili k vozu, dva muži vyšli po celém chodby a potýkají se s námi. Každý držel v pravé ruce revolver.
  
  
  "Hlas to ano!" - jemně řekla Heather.
  
  
  "Drž ego zde", - řekl ten nejbližší k nám člověk. Byl to узкоплечий postava, s jemnou tváří, jejichž bledě modré oči nejsou отрывались od mého obličeje. Ego kamarád byl коренастее s nohama fotbalista. "Обыщи dívka", - řekl emu hubený muž, a pak se obrátil s dopisem ke mně: "Stůj klidně".
  
  
  On pohladila mě a velmi dobře dokáže vytvářet příležitosti - to našel Вильгельмину a Huga.
  
  
  "Co všechno?" zeptal jsem se, i když mohl hádat.
  
  
  "Na tom nezáleží", - řekl fotbalista, запихивая za minutu kabelka Heather se стерлингом. On kývl směrem k chodníku, kde černý "rolls-royce" подъезжал k "porsche". "Jen se posaďte."
  
  
  Vypadá to, že jsme neměli moc na výběr. Heather šla první, štíhlý muž přišel k ní. Ji následoval ego kamarádem.
  
  
  "Kam jste nás muset cestovat?" - zeptala se Heather.
  
  
  "Vy se pak dozvíte," řekl hubený muž. Teď jsme byli u obrubníku. "Залезай."
  
  
  "A žádné zábavné del", - dodal muž vedle mě.
  
  
  Řidič "роллса" neměl v úmyslu jít ven, kolem stroje. Nejsem сводил očí, s pistolí, který můj muž držel zaměřeným na mě, ale já jsem věděl, bylo, zda Heather nastaven na možnost pohybu proti nim. V příští vteřině jí bylo známo.
  
  
  "Nick!" - ona křičela a рубанула bokem na ruku худощавого muži. Ego revolver se cinkání spadl na chodník, když Heather znovu udeřil ji znovu, tentokrát na tvář.
  
  
  Mezitím její hit fotbalista na pokolení a s hlasitým třeskem. Křikl a согнулся na polovinu, popadl za nohu. Zatímco on je roztržitý, ho chytil za ego zbraň.
  
  
  Heather je nyní dobře držela na худощавого muže. Nechala ego vlastní setrvačnosti odvodit ego na protiváhy, pak použijte své tělo jako páku, zuřivě швырнула ego přes kapotu "роллса". Přistál na zádech.
  
  
  Heather se přesunula za zbraň, která je upustil, ale nenašla ho. Jeho stále se snažil vytrhnout zbraň u fotbalisty, který se bránil.
  
  
  Ji, slyšel, jak Jana křičí: "Jasné!" když to konečně dosáhl zbraň zlý člověk... je příliš pozdě.
  
  
  "Vykašli se na to, nebo jeho продю ti díru". Řidič "роллса" připojil se k veřejnosti s velkým, ošklivé револьвером, který držel v ruce, zaměřené na zádech Heather.
  
  
  Heather застонала, podívala se na mě a viděla, že nejsem schopen pomoci, a klesl zbraň.
  
  
  "A nyní, - řekl řidič, zacílí na mě zbraň - zůstaň tady. Pojď sem, ptáček".
  
  
  Heather se přestěhoval k němu. On ji udeřil, a málem se srazil s nohou. "Otočte se a položil si ruce za záda", - řekl on.
  
  
  On přikývl худому muže, хромавшему za zbraň, kterou upustil ji Heather. On přišel, досталь, kolem zadní kapsy pár spoutávání a oblékl ih na tenké zápěstí Heather. Zalapala po dechu, když se зажал ih, příliš silně. Její proklel ego si pod nos.
  
  
  Teď ke mně přišel řidič. Byl to velký muž s mírně дряблым tvář. Hodil na mě velmi odporný pohled a udělal revolver se mi v hlavě. Její zavrčel a spadl, je vykrvácení po порезанного čela. Pak on a fotbalista отдернули mi ruce za zády a застегнули pouta na mých zápěstí. Oni zvedl mě na nohy a svázaný v / stol. Hubený muž tlačí Heather ke mně.
  
  
  Jeli jsme více než hodinu, světla Londýna postupně zaniká za námi. Byla černá noc, když jsme se obrátili na vjezdu do venkovské usedlosti a rolky se zastavil u hlavního vchodu na velký kamenný dům. Tři lupiči odešli, kolem stroje.
  
  
  "Dobře, vy dva. Vyhrál", - hubený muž znovu vydává příkazy.
  
  
  Oni vytáhli nás ze zadního sedadla. "Dovnitř," řekl hubený muž a ukázal na dům.
  
  
  Místo bylo velmi elegantní, s pohledem staré Anglie. Vstoupili jsme do vstupní hala s vysokými stropy. Sergej hořelo, ale nás nikdo nepotkal.
  
  
  "Řekl odvrátit ih k plošině", - vyvrátil zprávy v médiích zprávy zbytkem řidič.
  
  
  Oni provedla nás chodbou k úzké kruhové schodiště. Byl cítit vlhkostí a plísní. Jsme pomalu vylezli na raddled kamenných schodech ve světle bezvýrazné žárovky, nainstalovaných přes vzácné intervalech.
  
  
  Nahoře hubený člověk воткнул železný klíč v rezavé zámek těžkým dubovým den, a tlačil na dveře. Vstoupili jsme do kruhové kamenné místnosti s jediným зарешеченным oknem.
  
  
  Štíhlé ухмыльнулся. - "No, to je všechno. Отдыхай ".
  
  
  V místnosti nebyl nábytek.
  
  
  Její zeptal se. - "Co takhle, aby se odstranila pouta s dívky?"
  
  
  Hubený muž se na mě otočil. - Říkáte, odstraňte pouta s drůbeží?
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem. "Podívej se, jaké nah červená zápěstí, jsi перекрываешь krevní oběh".
  
  
  On řekl. - Ach! Odvolání, ne?" "To je něco, co vás trápí?"
  
  
  Vytáhl mě a udeřil. Její klesl na jedno kterémukoli národu, a uhodil mne v bok. Její крякнул a spadl.
  
  
  On řekl. - "Hlasování o kde jsi, Yankee!" "To by mělo zlepšit vaše červené krevní oběh!" Zasmál se, a fotbalista taky. Řidič vypadal znuděný.
  
  
  Oni šli přes místnost. Slyšeli jsme, jak se klíč otočil v zámku, a pak ih shaggy, které jsou čím dál slabší a slabší, když se sestupuje po schodech dolů.
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  "Odpusť, drahá. To prostě nemůže vyrovnat s tím".
  
  
  "Všechno je v pořádku," řekl jsem. Heather se vzdálil od mě a spadl na zem, opřený zády k sténání. To byl velmi bledý a vypadal docela trýznivá.
  
  
  "Jsme už několik hodin, jsme v této krvavé místě," - rozzlobeně řekla. Ona právě pošesté se snažila расстегнуть složité sponu na пряжке můj pás, ale její ruce byly příliš распухшими, ona prostě nemůže dost dobře jimi manipulovat, a potřebovali tento popruh a spony.
  
  
  "Promiň, miláčku," řekl jsem.
  
  
  "Jak si myslíte, že někdo někdy přijde?" zeptala se.
  
  
  "Nevím," - přiznal jsem se. "Může být, Jupiter má v úmyslu nechat nás zemřít zde, ale nějak jsem o tom pochybuji. Myslím, že to chce nejprve zjistit, kolik známe".
  
  
  Bylo světle; teplé slunce просачивалось přes okno s vysokou mříží ve sténání, ale těžký dubový dveře zůstaly zavřené.
  
  
  Znovu se podíval na popruh a spony, které mě díky rozsáhlé "Speciální efekty a montáž". V ns byla plastový txt_explosive_str a malé pistole v rozloženém stavu, ale pokud ji nemohl zvednout ego, od něho nebyl žádný užitek.
  
  
  "Chci pít," řekla Heather.
  
  
  Jeho otevřel ústa, aby odpověděl, když něco uslyšel na schodech. Je to stahl hlasitěji. Někdo se blížil. "Poslouchej, - řekl jsem, - máme hosty".
  
  
  Okamžik později, klíč se otočil v zámku, a dveře распахнулась. Elmo Jupiter stál ty v domovních проеме, vysoký a impozantní. Za ním stál řidič "rolls-ройса" s automatem.
  
  
  "Dobře!" - zábavné řekl Jupiter. "Setkáváme se znovu. A tak brzy".
  
  
  Oči Heather temné. "Zatracený bastard!"
  
  
  Jupiter прищелкнул jazykem. "Takový jazyk pro dámu." Vešel do místnosti. "Doufám, že jste si našli pokoj pohodlné".
  
  
  "Pokud jste někdy měl nějakou pocit Heather, - temně řekl jsem, - jsi přinést hej vody. A ослабь ty zatracené pouta".
  
  
  Je zima se na mě podíval. "Jak jsem rád, že jste také přijali mé pozvání", - tiše řekl. "Vy, приложившие jako rozhodné úsilí, aby se zničit můj plán."
  
  
  "Nemohl jsem se, - řekl jí emu, tvoje peníze už měli být ve Švýcarsku. Oni ti nic neřekli?"
  
  
  "Řekli mi, - řekl on. "Dal jsem svým lidem další pokyny, ale oni nejsou splněny ih". Zahájila velkou ruku na své tmavě hnědé vlasy. Шрамм apeluje jasně vystupoval na jeho krku. "Může být, KP hraje se mnou na kočku a myš - pan Carter?"
  
  
  Znamená to, že on věděl, že svou pravou totožnost. Подпольная разведывательная síť Jupiter, jistě, bylo na nejvyšší úrovni. Její viděl, že on čekal na mou reakci, tak zcela ignoroval ji. "Nikdo nehraje hry, Jupiter. Ale PŘEVODOVKA může pochybovat o tom, splní vaše motivech s nimi fretky, jak jsme zmizely. Co jste doufal, že dosáhnout? Děláte, zda jste to nejmenší peněz, nebo vás baví jen tak zabít?"
  
  
  Zasmál se: "naučili mě zabít, a její zdokonalil tuto praxi do umění". Náhle úsměv zmizel a ego zasáhla jiná nálada. "Ano, líbí se mi zabít, když se to odstraní pijavice kolem mého těla. Její se snažil hrát ih hru, ale u nich byly všechny vysoké karty, které vidíte. Teď se musí hrát podle mých pravidel. A oni by měli platit, pan Carter, různými způsoby. To revmatismu vaše vývrtku? "
  
  
  "Jasně," řekl jsem. "Další vývrtky: odkud Fergus ví, že jste vrah?"
  
  
  Jupiter nechápavě se na mě podíval. "Fergus? Kdo je ten Fergus?"
  
  
  "Калинич Fergus. On byl ve vaší třídě komanda".
  
  
  Oko Jupitera se rozzářily узнаванием. "Ach, ano. Fergus. Nyní jeho ego vzpomínám. Dobrou noc, bojovník". Pak si vzpomněl, klikl prsty. "Nemocnice. Samozřejmě. On byl zraněn ve stejném boji, že i ji. Zabral postel vedle mé. Většinu času nám neměl co dělat, ale mluvit o tom, kam půjdeme pak války. Nyní ji pamatoval. Právě tehdy vznikl zárodek mého plánu. Diskutovali jsme všechny možné způsoby, jak vydělat milion liber, a on řekl, jak snadné je vydírat peníze od vlády. Jen zabít několika ministrů kabinetu, a pak požadovat, a ... oh, já si nepamatuji číslo... pro bezpečnost ostatních. Říkáte, že Fergus věděl, že Элмор John - vrah? To by mělo být si pamatoval rozhovor, a pak složil dvě a dvě.
  
  
  Ale teď to nevadí, viď, pan Carter? "
  
  
  "Máš peníze", - řekl jsem. "Pojďme a ukázat vládě své dobré víry".
  
  
  Jupiter se znovu začal usmívat, ale najednou ego obličej změnil, a ego studených očích se objevil odraz bolí. On zvedl ruku k hlav.
  
  
  "Kovový talíř", - náhle řekl. "Je to občas bolí. A oni jsou za to zodpovědní, jsou to lidé, kteří sedí ve vládě. Co dělaly během války, pan Carter? Když mi utržení horní část lebky, co oni dělali ? "
  
  
  Ego oči se staly divokými, když on pokračoval. "Řeknu vám, co udělal. Seděli v bezpečí v Londýně. A oni samí lidé - jak oni zaplatili mi za mé služby? Облагая mého podnikání až do krajnosti. Vše, co mám, všechny peníze, které jí udělal, se zapojila do této činnosti. A nyní je na pokraji bankrotu. To ih vína, - бушевал on - ih vína. Ale platí - šíleně se zasmál on. "Jsou to draze zaplatí. A vy dva draze zaplatit za potíže, které jste mi způsobili. Hlas proč jí nařídil vám, vás sem, a ne hned zabít. Když jste napadl můj závod se svou absurdní příběh. Pak prohlídka byla zdarma, mister Carter, ale teď se plat nah. Jste a to je ideální vytvořit ". On dychtivě podíval se na Heather. "Mám plány pro tebe, můj drahý". On se naklonil a držel ruku na její stehna; snažila se отодвинуться od něj.
  
  
  Ve mně зарождался hněv, a když Jupiter dotkl Heather, její explodovala. Jí trapné seskočil na podlahu a vrhl se na něj, nehledě ego zpět. Její vykřikl. - "Nech ji na pokoji, svině!"
  
  
  Tvář Jupiter stalo se těžké, v očích блеснуло šílenství. Muž na místě přišel olizuje s pistolí.
  
  
  Jupiter řekl emu. "Ne!"
  
  
  To zkrátil vzdálenost mezi námi. Byl stejného růstu, jako je ona, a vypadal tvrdý jako hřebík. Najednou se pěstí strčil mi v životě, upřímný pod skládání dolar. Její zavrčel, od bolí, když jsem dech. Její klesl k sténat, Jupiter, se pohybovala za mnou.
  
  
  Její hit jeho ego, nohou, v tříslech, ale on udělal krok stranou, a místo toho chytil ji ego za boky. To je silně praštil mě do pravého ucha. Její klesl na jedno kterémukoli národu, ale podařilo se znovu vyškrábat na nohy. Jupiter znovu zaútočil na mě. Tentokrát konec ego rukou praštil mě do krku, ochromující úder повалил mě na zem.
  
  
  Ji slyšel křik Heather. - "Ne navždy!"
  
  
  Ránu dostal se mi do sebe. Její вскрикнул, celé mé tělo загорелось, než bolí. Mé ruce se automaticky bojovali s udrží ih pouty. Je to tak těžké, jak kdy jindy bych si, aby byli volní a uzavřely kolem krku Jupiter.
  
  
  To stál navždy se mnou, lapal po dechu. "U mě bude mít více času pro vás později," - прорычал to.
  
  
  "Je to... takové věci... přinese vám splní vaše čtrnáct milionů liber, - vydechl jsem.
  
  
  "Jak milé z tvé strany starat оборудова mi, památka", - едко řekl Jupiter. "Ale já ji dostanu peníze a vlastní spokojenost. Její již varovali ih o další odklad. Teď ji jdu ukázat jim, jak moc je její význam. Bude čtvrtá vražda před termínem".
  
  
  Jsme s Heather уставились na něj. Ego oči jasně zářily a tyčinek ošklivé покраснели. 'Elmo Jupiter vypadal tím, čím byl: šílené.
  
  
  "Tentokrát to bude opravdu velké ryby", - řekl znovu s úsměvem. "A budou další, zamotání se do stejné sítě. No, její ih varoval".
  
  
  "Nedělej to," řekl jsem. "Dovolte nám, spojte se s naším ředitelem, a my урегулируем situaci s penězi. Jeho jistý, že je to jen nedorozumění".
  
  
  "Nedorozumění, ano", - řekl on. "O' Elmo Jupiteru. Když ji slibuji zabít, pane Carter, jeho убиваю. Její nikdy neřekl prázdných hrozeb". On se odmlčel, aby nabídnout психотическую úšklebek. "Je možné, že vám bude o čem přemýšlet, mister Carter, zjistit, co navrhuji zabít. Velmi pomalu".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny se zjevnou lhostejností, kterou cítil. "Když to tak chceš. Proč by ale dokud si s Heather? Podívej se na její ruce".
  
  
  Zářivé oči Jupiter požádala mě na Heather. On přikývl na matematiku s pistolí.
  
  
  Pouta Heather otevřela. To потерла zápěstí, zlepšit krevní oběh.
  
  
  "Nyní kladen na na nah pouta, ale ne tak pevně", - řekl Jupiter. On riskoval.
  
  
  On se zeptal."Pouta pana Cartera jsou uzavřeny těsný?" Služebník zkontroloval ih a přikývl. "Dobře," - řekl Jupiter. "Nech ih jako".
  
  
  On obdaroval nás прощальной úsměv, pak on a ego osoby, je pryč.
  
  
  Když jsme přestali slyšet ih na schodech, její, obrátil se na Heather. "Jak si myslíte, kdo teď poukázal na Jupiter?"
  
  
  "Obávám se, že premiér", - řekla. "Ale, samozřejmě, to nemůže projít mimmo masivní stráže!"
  
  
  "Udělal to dvakrát, nepočítám Уэллси," řekl jsem. "Míru, musíme se dostat kolem tohoto místa. Je zřejmé, že to není uvedeno v имениях Jupiter, jinak Брута už by byl tady."
  
  
  "Jeli jsme někam stranou Oxfordu, - řekla Heather. "Mohl jsem to říct podle toho, jak oni jeli spolu, řekla. "Může být, v oblasti Биконсфилда. V této oblasti existuje několik velkých sídlišť".
  
  
  Její přiblížil lízání k ní a podíval se na její ruce. Kovové, pouta již nakrájíme na její tělo, ale ruce распухли. "Разминай ruce," řekl jsem. "Потри ih spolu".
  
  
  "Jsou to velmi bolí, Nick".
  
  
  "Já vím. Ale pokud se nám podaří odstranit nádor, jsme znovu zkusíme pracovat s insignia mého pásu. Pokud se vaše prsty fungují správně, budete možná moci расстегнуть sponu".
  
  
  "Dobře," - poslušně řekla. "Budu разминать".
  
  
  Plynuly hodiny. Brzy svatý skrze malé otvory v dubové den překročil slabý sluneční svatým, který proniká přes решетчатое okno. Na ulici bylo téměř tma.
  
  
  Otok postupně spal, Ruce Heather téměř vrátil do normálního stavu.
  
  
  Její zeptal se. - "Chcete znovu zkusit расстегнуть spony?" "Nebo čekat?"
  
  
  Heather потерла ruce za zády. "Cítí se dobře, Nick. Ale já nemůžu nic slíbit".
  
  
  "Já vím," řekl jsem. "Ale pojďme to zkusit".
  
  
  To попятилась ke mně a našla můj pás. "Ano, výše", - řekl ji ahoj. "Nyní vytáhněte spony do sebe. Rovnou. Jeho vidím ten zámek, i přes tento odporný sergej. Nyní přesuňte ukazováček levé".
  
  
  "Hlas a všechno, ne?"
  
  
  "Ve skutečnosti je. Nyní ego muset posunout doprava".
  
  
  "Vzpomínám si. Ale tato čertova věc proč něco rušit Nick. Nebo ji to dělal špatně."
  
  
  "Nepřestávejte se snažit. Zkuste lehce stisknout tlačítko, než stisknout ee doprava".
  
  
  To ji slyšel кряхтение, když se neohrabaně двигала rukama za zády. Náhle, nějakým zázrakem, se ozvalo lehké cvaknutí, a on cítil, jak je oslabena popruh. Ji, podíval se dolů, a Heather dotazem obrátila hlavu.
  
  
  Jí řekl ahoj. - "Ty jsi to udělal!"
  
  
  Heather vzalo za spony a стянула popruh. Ona se otočila ke mně, drží za pás. "Co teď?"
  
  
  "Nyní jsme znovu oficiálně obrátit zády k sobě, a otevřel zadní část spony, doufám, použijte stejný zámek, ale tentokrát pohybem ji dolů. Můžeme použít horkovzdušné pistole, jak отмычку, pokud ji budu moci dostat do něj. Problém by se vyhnout malého дротика. Pokud ji náhodou pověsím plastový obal na hrotu a уколю sebe, hra s ním bude u konce - on je otrávený ".
  
  
  Ji zády k Heather sáhl po uzávěru. Její našel pasti a pak nějaké práce, сдвинул ji v požadovaném směru. Zadní část spony rozvedený. Její jemně ощупал něco uvnitř, vlastně dotkl až дротика a uhnul od ní. Pak mé neohrabané prsty se dotkl polovina malého, který se skládá z dvou částí, druhá polovina větší průměr. Ji jemně stáhl spony jiné, přes úzkou část a trapné otočil se, aby každoročně na nah.
  
  
  "Dobře," řekl její Heather. "Vykašli se na to popruh a поднеси pouta na mých rukou".
  
  
  Její dotýkat jejich наручникам a tápal hrad. S obrovskými obtížemi se mi podařilo vložit tenkou kovovou trubku, kterou držel v zámku.
  
  
  "To bude tojen," řekl jsem. "Vydrž, jak můžete klidnější".
  
  
  Práce za zády, a vzhůru nohama, stočené v nepohodlné pozici - není nejjednodušší způsob, jak vybrat zámek. Prostě pokusit se zapamatovat si, v jakém směru se přesunout отмычку proti тумблера, bylo tojen. Ale přes patnáct minuta hrad klikl, a pouta Heather oslabila. Její těžce povzdechl si s úlevou, když se rozloučila a vytáhla ruce kolem vázání.
  
  
  "Teď jsi měla udělat pro mě", - řekl ji ahoj.
  
  
  To udělalo za mě.
  
  
  Pro nah to bylo více než snadná práce. Ee ruce byly zdarma, a ona je mohla vidět, co dělala. Přes několik minutu, sundala mi pouta.
  
  
  Její kapka ih pohlaví.
  
  
  Pracuje rychle, nyní v téměř úplné tmě, její roztrhl pás. On byl obarvené výbušninami v plastové podobě, jako tmely. Také tam byly pojistku a zápalka. Její скатал plast do klubíčka a воткнул na něj pojistka. Pak ji dal dohromady четырехдюймовый horkovzdušné pistole a rozbalil malý oštěp.
  
  
  "No, - řekl jsem, - já myslím, že jsme připraveni. Nám se nic zaseknout zámek dveří, takže tvoří ego vyhodit do povětří".
  
  
  "Ale od výbuchu, kam jít," - řekl Heather.
  
  
  "Já vím. Lehněte si k sténání v den stejné, naproti zámku". Její příchod na den a přitiskl plast k zámku; on tam uvízl, krajky, vyšel z něj ke mně. "Zavři uši a hlavu, řekl její Heather, - a otevři ústa".
  
  
  Její досталь sirku "No," řekl jsem. Její zapálil sirku a ho zvedl ji k шнуру. Ji, viděl, jak on vystřelil, pak skočil na Heather, прикрыв hlavu.
  
  
  Výbuch byl tak hlasitý, ale v této malé místnosti se zdálo basu. V uších звенело, cíl bolela, mě udeřil do zad ostrým kusem létajících dřeva. My s obtížemi vylezli na nohy, dokud se kouř ještě odbaveno. Dveře byly otevřené.
  
  
  "To povede sem tam někdo slezl dolů," řekl jsem.
  
  
  Tak to je a bylo. Oni spěchali nahoru po schodech. Heather seděla na jedné straně den, a to - na straně druhé. Ih byli tam dva. U Heather byl horkovzdušné pistole, a ona byla připravená ego použít. Prvním člověkem, появившимся v šeru hřiště, byl hubený thriller, jehož jsme se již setkali. To помедлил sekundu, pak vstoupil do místnosti.
  
  
  Její zaútočil na ego; Její výsledek, například, v ego zbraně, выбив zbraň. Pak popadl její ego
  
  
  ruku, tlačí ego noha v místnosti. Jeho zabalené ego uprostřed podlahy, když to s obtížemi vstal a udeřil se do obličeje. Kost zlomil u něj v nose, a to je těžké se otočil k protější sténání.
  
  
  Začátek druhé osoby, řidič "Роллса", byl již den a нацелил na mě zbraň. Heather zvedla horkovzdušné pistole a zapustila šipku na něj. On se dostal emu v krku, воткнувшись na polovinu svého stožáru. Polekaný, zapomněl o tom, střílet na mě. Vytáhl šipku, se na něj podíval, a najednou ego oči закатились, a on spadl obličejem do dveří.
  
  
  Její bodl karate v hrtanu zlý člověk. On vydal булькающий zvuk a spadl.
  
  
  "Pojď odtud pryč!" Její popadl Heather za loket.
  
  
  Jsme šli na kruhové schodiště. Jsme se setkali někoho, kdo se blížil k nám, a když jsme šli na první этажу k předním den, dům vypadal prázdný. Rychle jsme prohledali místnosti, mimmo nichž se konaly. Nám jednoho člověka. Nikomu. Ale ji našel tyto pistole a Huga na stole v knihovně.
  
  
  Na příjezdové trati byl stroj, ale klíče v ní nebylo. Strčil pod palubní desku, скрутил dráty, aby завелась. Jsme захлопнули den a jeli.
  
  
  "Potřebujeme se dostat do Брута," řekl jsem, když jsme se obrátili z vozovky na hlavní silnici.
  
  
  "Doufejme, že není pozdě," řekla Heather.
  
  
  * * *
  
  
  Брута расхаживал před svým stolem. Pro rozmanitost neměl trubice v zubech, a vypadalo to, že ego dělalo větší radost.
  
  
  "Co krejčí ďábel chce od nás?" - hlasitě řekl. "Poslal velmi nejednoznačné instrukce o doručení peněz do Švýcarska. Nám třeba bylo vysvětlení, ale my jsme nedokázali ih získat. A pak tvé zmizení nás vedlo k zamyšlení, než je delle zabývá tento chlap. Kancelář a domov, Jupiter jsou pod dohledem, ale on řekl, že ne, nebyl nám v jednom místě se s nimi fretka, jak tě unesl ".
  
  
  "To, pravděpodobně, a teď se vrátí na tu vesnici," řekl jsem. "A myslím, že to zařídí další vražda, bez ohledu na to, co děláme s penězi".
  
  
  Брута volal premiérovi, když jsme vysvětlili, proč si myslíme, že se může stát příštím cílem je Jupiter, Брута a Mo.M. dohodli se, že nejpravděpodobnějším důvodem k atentátu se stane konference ministrů zahraničních věcí del na ministerstvu zahraničních pozítří.
  
  
  -Její zeptal se. - Jak si myslíte, sir Leslie zrušit konferenci?
  
  
  Брута povzdechl si. "Obávám se, že sir Leslie není tak stará o jeho životě, jak o bezpečnost ostatních lidí. On pořád mluví o důležitosti konference a poukazovat na to, jak nyní přísná bezpečnostní opatření. To перезвонит mi pak to совещается s ostatními svými rádci. Jeho řekl, emu, samozřejmě, vzdát se této krvavé konferencí, dokud se všechno nezastaví ".
  
  
  Její zeptal se. - "Scotland Yard se snaží najít Jupiter?"
  
  
  "Jsou všude," řekl Брута. "Oni vyslýchán všech v továrně Jupiter a lidí, s nimiž se setkal ve společnosti. Naši agenti, МИ5 a 6, samozřejmě, jsou zapojeny v tomto. Ale pan Jupiter zmizel. Poslali jsme lidi v domě, na který jste byly dodány. ale jsem si jistý , že je už příliš pozdě."
  
  
  "Myslím, že to zasáhne i pozítří," řekl jsem.
  
  
  Брута temně se na mě podíval. "Ano, předpokládám. Doufejme, že sir Leslie rozhodne se hrát na jistotu". To selles za židli. "Mimochodem, ji měl nahlásit Davidu Хоуку, když jste vy dva zmizeli. Je to velmi obavy o vás. Její musí se s ním spojit teď, když jste se vrátili".
  
  
  Na stole Брута zazvonil zvonek. "Ano, - řekl, odpovědi na něj. To klikl vypínačem a vstal. "To sir Leslie. Její přijmu ego ve vedlejší místnosti".
  
  
  Heather stála za rohem židle, zahodila cigaretu v пепельницу a přišla ke mně.
  
  
  To jen tak líbat mě, když znovu vstoupil Брута.
  
  
  "No, hlas a všechny", - řekl a zdůraznil, ego velký britský armádní bradu ponuré выпятился. "Pane Leslie provede čertovu konferenci podle plánu". On zavrtěl hlavou. "Vypadá to, že jsme přestali naši práci."
  
  
  Одинадцатая kapitola.
  
  
  Byl den konference ministrů. Ráno proběhlo bez nehod, a v Ярде a МИ5 již řekli, že PŘEVODOVKA se mýlit - o atentát nebude nám dnes, nám zde.
  
  
  Jí byl si jistý, že to tak bude. Konference ministrů zahraničních věcí-del-bylo ideálním hřištěm. Pokud některé ministrů zahynou spolu se sirem Leslie, Británie se nejen ztratí hlava státu, ale také čelí vážné mezinárodní trapným selháním moderního stavebního inženýrství. Jupiter to bude líbit.
  
  
  Ji neviděl, Heather ještě před polední přestávce, když jsme se potkali v kavárně a společně jedli sendvič. Брута dal nám úplnou svobodu jednání v tomto zaměstnání k zajištění bezpečnosti, umožňuje nám pohybovat, jak se nám líbí, a dělat to, co se budeme zabývat nejdůležitější v tuto chvíli. Heather trávila většinu dopoledne v zasedací místnosti, zatímco její патрулировал chodby budov. Její pokračoval v této činnosti, a to doprovázela účastníky konference na oběd, který byl podáván v jiné části budovy.
  
  
  Je-li Jupiter mluvil pravdu o chytání "další ryby" během své čtvrté atentátu, pak se otevíraly všechny druhy řešení relativně metody, která je
  
  
  může používat. Například, kulomet, malá bomba, granát nebo отравляющий plyn.
  
  
  Klimatizační systém odběru vzorků vzduchu проверялась odborníky několikrát, ale znovu ji zkontroloval ji během ranní relace. Tým odborníků ve výbušném zařízení a výbušné zařízení prošli konferenční místnost před ranním zasedáním a během dopoledne přestávku, a nic nenašel. Dozorci začali relaxovat a vtip оборудова tom všem.
  
  
  Její není se smál; oni nevěděli Jupitera. Naše neschopnost něco najít zatím fretka pravděpodobně znamenala, že jsme chtěli na správném místě - a Jupitera, pravděpodobně bude smát poslední.
  
  
  Jeho, přistoupil k velkým dveřím, konferenční místnost a byl zastaven dvěma zaměstnanci МИ5 a policejním.
  
  
  "KP", - řekl jsem, ukazuje jim svůj průkaz totožnosti.
  
  
  Jsou velmi pečlivě zkontrolovali mapu a konečně mě minul. Ji, vstoupil do místnosti a rozhlédl. Vše se ukázalo v pořádku. U okna byl корректировщик, sledováni nejbližšími střechami, policista v silný dalekohled. Jeho, přistoupil k němu a облокотился na parapetu otevřeného okna, když nad hlavou letěl vrtulník bezpečnostní služby.
  
  
  "Nemůžu se jí podívat?" - zeptal se jí u Bobby.
  
  
  "Není возражайте, pokud to uděláte," řekl, podal mi dalekohled.
  
  
  Její studoval příštích střechy. Oni se rojili s lidmi kolem bezpečnostní služby, takže neměl moc smysl dívat se na ně. Její перефокусировал bodů na nekonečno a prohlížel si další horizont. Její zaměřil na širokou terasu s několika возвышениями aktualizace a viděl tam pohyb. Šel темноволосый muž, s největší pravděpodobností policista. Ano, teď je to разглядел formulář.
  
  
  Její, povzdechl si a vrátil bodů. "Díky," řekl jsem.
  
  
  Znovu vyšel do chodby. Ministři se vrátili z snídani, strays na hall. Denní setkání, které začalo pozdě, brzy mělo začít.
  
  
  Ji opustil toto místo a vylezl na střechu, pobytem ukázat svůj průkaz totožnosti. několikrát. Ostraha rozhodně se zdálo tvrdé, ale vzpomínka, jak snadno se Jupiter dostal přístup k kabinetu ministra zahraničních věcí del, mě to není uklidnilo.
  
  
  Ji potkal Heather na střeše. U nah bylo rádio, jehož prostřednictvím se mohla spojit s plnohodnotným týmovým položka ZOE.
  
  
  "Ahoj, Nick". Usmála se na mě. "Všechno už je dole klid?"
  
  
  "Je příliš tichý." Ji objal ee za ramena. "Její hotel by měl pochopit, že ego, Heather. To vyvolává u mě komplex méněcennosti. Pokud se dnes zde, to je..."
  
  
  Ní, se zastavil a podíval se na člověka, který se konal mimmo nás. On byl oblečený v bílé сервировочный sako a instantní talíř sendvičů. On byl vysoký, темноволос a složité, jako Jupiter. Její popadl ego za ruku a natáhl k Вильгельмине.
  
  
  Muž se otočil se strachem z tváře, když viděl zbraň. Vlasy byly skutečné, měl zahnutý nos, a on, samozřejmě, byl skutečný.
  
  
  On řekl."Fuj, co to je?"
  
  
  "Nic", - zmateně řekl jsem. "Je mi líto. Mějte se - to byla chyba".
  
  
  On něco zamumlal a spěchal dál. Dvojice agentů v okolí, kteří byli svědky této scény, усмехнулись.
  
  
  "To musí být nervózní", - křivky jí řekl Heather. "I když si musíme přiznat, že číšník byl by to dobrý převlek, a, koneckonců, Jupiter pronikl do kanceláře ministra zahraničních věcí dell jako čistič. Nicméně, to chudák vůbec jako na něj. Kromě tmavých vlasů. a сервировочного saka ... "
  
  
  Její zastavil: - bunda... forma... tmavé vlasy... otočil Jsem se a podíval se na město směrem budov na západě. Její rychle se blížil k корректировщику, který se díval za ostatními policejními na sousední střeše dalekohled.
  
  
  "Dovolte mi půjčit to na chvilku," řekl jsem, zvyšovat hlas, aby mě bylo slyšet přes vzrušení z jiného vrtulníku.
  
  
  "To je dobře. Ale mohli byste se zeptat, trochu lepší", - řekl on.
  
  
  Její emu neodpověděl. Ji vzal dalekohled a перефокусировал ih na dlouhé budova se všemi doplňky, které jí všiml kolem konferenční místnost. Tady u mě bylo více než výhodné pozice; Ji mohl jasně vidět na střechu. Teď tam nebylo hnutí. Její vypadal trochu dolů na střechu a teď si všiml, že je něco nastavené tam. Když se narovnal ji dalekohled, v ústech пересохло. Její podíval na něco, co se podobá nějaké zbraně, případně, malta, a to bylo namířeno proti mně.
  
  
  Pak ji znovu uviděl pohyb. Byl to muž v uniformě policisty, ale tentokrát si všiml tmavé vlasy, vousy a vysoce čtvercová postavu. To byl Jupiter.
  
  
  Dole opět začalo setkání ministrů zahraničních věcí del, a to je sakra zbraň byla zaměřena otevřeně do okna zasedací místnosti! Samozřejmě. Tentokrát Jupiter neměl v úmyslu pokusit se proniknout do budovy Ministerstva. On se chystal použít své vynikající vojenský výcvik, aby se udeřit z dálky.
  
  
  Ji vrátil dalekohled корректировщику. "Díky," řekl jsem. Její spěchal k Heather. "Získat опознание této budovy," - řekl jsem a ukázal. "Zavolejte Брута a řekněte mu bylo, že Jupiter se v jídelně na střeše se zbraní středního doletu. Pak jděte do konferenční místnost a pokuste se přesvědčit někoho evakuovat ego. Další věc: rádio vrtulníku, aby zůstal ve straně.
  
  
  Jupiter odejde. Její půjdu za ním."
  
  
  Byl to hektický závod chůze do jiné budovy jen pár bloků od něj. Chodníky byly přeplněné chodci, a všechny jeho době narazil na lidi. Taxi málem сбило mě, když ji navštívil pruhu. Konečně jsem byl tam. Budova se ukázalo hotelu.
  
  
  Její nekonečně čekal na výtah, a vylezl na horní patro. Pak ji hnal ke schodišti, vedoucí na střechu. Její vyšel na více než dvacet metrů od Jupitera.
  
  
  On měl nad svými zbraněmi, když se chystá vystřelit z ní. Vedle ležela tři osudové rakety. Reaktivní malta. S třemi shelly Jupiter nebyl schopen se dostat na konferenční místnost. Odina správně zaměřený projektil poslala bych úschova a zabil všechny v nen.
  
  
  "Počkej!" - křičela jsem, přičemž se Вильгельмину.
  
  
  On se ke mně otočil. "Opět jsi!" - прорычал to. Vytáhl z opasku pistoli Парабеллум, Browning a skočil pro malta. Její прижался k naříká za mnou, když Jupiter vystřelil. Brýle расколола cementu u mé hlavy, осыпая mě jemným šedým práškem. Ji otevřel zpátky do ohně na люгера, a brýle s лязгом odskočil off od дула malty podniky.
  
  
  Vedle Jupiterem byla další servisní aktualizace. On produkoval další šanci na mě minul a spěchal do úkrytu. Ho zastřelil, když běžel, ale minul, že rozbije střechu u ego noha.
  
  
  "Je po všem, Jupiter", - křičel jsem. "Polož to."
  
  
  Jupiter высунулся z důvodu svého úkrytu a vystřelil. Tentokrát na brýle, поранила mé levé ruce, dělá díry do mé bundy. Ji chytil za ruku a выругался.
  
  
  Jupiter se opět ocitl v укрытии. Jí začal kroužit pryč z jeho zorného pole. Jemně pohybující se její sukni nadstavbu a viděl Jupiter, ne více než patnáct metrů ode mě.
  
  
  Bohužel, můj dobrovolnosti поскребла štěrku na střeše, a Jupiter mě slyšel. On se otočil a automaticky vystřelil, a on skočil zpátky. Ji slyšel, jak se běhá, a když vyhlédl ven z rohu, viděl, že to běží na миномету. On se dostal do něj strčil zbraň za opasek a zvedl raketu. Zbraně, zřejmě již byla určena.
  
  
  Nemohl jsem riskovat, vystřelit a zabít ego. Její затолкал Вильгельмину za opasek a vrhl se k němu. Raketa zmizela uvnitř pušky, a současně tlačil Jupiter a zbraně. Střílel malta, a raketa взмыла na obloze nad Londýnem, ale její srazil kufru pod úhlem.
  
  
  Raketa explodovala nad městem, zcela bezpečné budovy ministerstev a explodovala v malém parque vedle ní. V okamžiku, kdy ji stahl sledovat pohyb rakety Jupiter udeřil mě pěstí do obličeje a отлетел od mě. Pak se znovu postavil na nohy. "Krejčí tě sakra. Carter!" Opět vytáhl browning a nastavil jeho zraky na mě. Je to výstřel, a on se válí vyhýbali; brýle nevinně narazila na betonový okraj střechy za mnou.
  
  
  Jupiter se snažil udělat začíná druhý výstřel. Vrtulník подлетел a zastavil se, зависнув pár metrů nad střechou. Ji s vděčností si myslel, že to byl policejní vrtulník, až viděl, že schodiště sestupuje k Jupiteru. Byl na ní teď, a карабкался; vrtulník je již pryč.
  
  
  Jeho střílel, ale Jupiter už закарабкался ve vrtulníku, a on minul.
  
  
  Kochat se výhledem na místě přes střechy, ji viděl, že se ke mně blíží další vrtulník. Jeho střílel, a mávali jim. Tento skutečně patřil policie. On se vznášel na chvíli, pak přistál na střeše. Jeho běžel, potápět pod lopatky, vítr, který se kroutí, дергал mě.
  
  
  Uvnitř byli pilot a Heather. Její vyskočil a ukázal na který vrtulníku, направляющийся na jiho-západ v okolí města. "Pojďte za ním," řekl jsem.
  
  
  Jsme vylezli na střechu a udělali roll, míří po Jupiterem. Letěli jsme na заходящее slunce, a ego vrtulníku вырисовывался na pozadí oblohy broskvové barvy.
  
  
  Naše rychlost zvýšila, a jak se budete pohybovat na otevřeném terénu jsme приближались k jinému коптеру. Pilot hlásil do vysílačky o tom, co se děje, ale věděl jsem, že je to asi vše bude záviset na nás.
  
  
  Byli jsme asi sto metrů od jiného vrtulníku, a on se zaměřila z "Люгера", chci mít pušky, a udělal pár záběrů. Její hit vrtulník, ale žádné škody způsobil. Její jasně viděl, Jupiter a pilot.
  
  
  Slunce téměř vesnice. Kdyby přes noc přišla dříve, než jsme ih поймаем, oni by mohli snadno nás ztratit. Její obrátil s dopisem k potkali zemědělci.
  
  
  Její vykřikl. - "Приблизься!"
  
  
  Vzdálenost zmenšil ještě víc. Byli jsme daleko od Londýna, a směřovat směrem k Андовера. Pod námi prošla obec s doškovou střechou, a přišli jsme trochu soli; vzdálenost mezi námi bylo něco málo více než padesáti yardů. Její высунулся a znovu vystřelil. Tentokrát se dostal do nádrže, ale palivo není воспламенило jeho. I když to просочилось ven. Její očekával, že Jupiter, který odpoví ohněm, ale z nějakého důvodu to neudělal. Možná je to břeh munice.
  
  
  "Teď emu muset přistát, pane," pravil můj pilot.
  
  
  "Doufejme."
  
  
  Pilot měl pravdu. Přes minutu vrtulníku Jupiter zamířil k malé vesnici dole. My jsme šli za ním. Oni přistáli v poli na okraji obce, v blízkosti obchodní části budovy, které se ukázalo garáž pro motocykly.
  
  
  "Высаживайте nás", - řekl jeho vlastní pilot. "Ale ne jít emu udělat dobré záběry v nás - expert".
  
  
  Коптер Jupiter klesl, a to вылезал ven. Přistáli jsme metráží v šedesáti. Její перезаряжал "Люгер", můj pilot řešení vědecko-výzkumných úkolů motor a dychtivě skočil na zem.
  
  
  Její, zařval na něj. - "Ukrýt!"
  
  
  Ale bylo příliš pozdě. Jupiter střílel a dostal emu v prsa, сбив ego noha. Když ji, sestoupil na zem, Jupiter míří do полдюжине motocyklů, kteří stáli u vrat. Její inspekci rány pilot; to bylo špatné, ale byl by živ, kdyby emu včas pomohl. Její nařídil Heather zůstat s ním, pak se vyškrábal na nohy.
  
  
  Její, běžel k гаражу, kde se Jupiter už byl u motocyklů. Jeho byl tak odhodlán dohnat to, že jsem zapomněl o ego пилоте vrtulníku, dokud se brýle просвистела mimmo mého ucha. Pak ji všiml tohoto člověka, otevřel zpátky do ohně na пушке a dostal se do něj. To отшатнулся a spadl; on vstal.
  
  
  Její pokračoval v jízdě. Jupiter zahájila motocykl a поворачивал ego na cestě vedoucí k tomuto místu.
  
  
  Její zastavil, čímž Вильгельмину si na předloktí a vystřelil, ale Jupiter s řevem унесся pryč. Jel BSA Victor Special 441 s dlouhým úzkým sedákem a бензобаком mezi sedadlem a volantem. Ji, rozhodl se, že se vyvíjí maximální rychlost je osmdesát kilometrů za hodinu.
  
  
  Její rychle se přiblížil k muži, který stál, bledý a protřepat, otevřít v garáži. "Policie", - řekl ji, protože to byla nejjednodušší. "Co máte vyhrát tuto Viktora?"
  
  
  Poukázal na velký starý motocykl, dlouhý a těžký; To byl Ariel 4G Square Four z roku 1958 vydání.
  
  
  "Vezměte si Squariel", - řekl on. "Je to starý-časovače, ale u něj padesát koňských sil, čtyři rychlosti, a téměř sto rychlosti".
  
  
  "Díky," řekl jsem, šel k autu, a západ slunce na nah. Vzal ee. Když motor zařval, jeho vykřikl mistr v garáži: "Jsem устроюсь později. Vyhledejte lékaře pro mého přítele do pole. Jinak není potřebují pomoc."
  
  
  On přikývl. Jeho motocykl se obrátil a s řevem hnal po úzké silnici za Jupiterem.
  
  
  Na řídítkách bylo pár bodů, a jeho oblékl ih, otáčení na ohýbání, усаженному keři. Její není stahl držet levé strany, a jel посереди silnice. Musel jsem se chytit Jupitera, a on věděl, že разгонит svůj bike do limitu.
  
  
  Byla tma, a on se obrátil брылев. Přede mnou nikdo nebyl. Najednou se v mém zpětném zrcátku objevila dvojice světlometů. Jsou prudce vzrostl, pak ke mně přijel sedan, MG. Za водительским sedákem seděla Heather. Ona musí být, конфисковала auto pak toho, jak prohlédl zraněného pilota.
  
  
  Její zrychlil, snaží se držet krok s nah, ale její auto bylo silnější mého motocyklu. Pak někde v dálce slyšel její nesnesitelné pískání brzd a nechutné praskání. Shluk uvízl jsem v krku. Úder byl příliš hlasitý na motocyklu. By mělo být, to bylo Heather.
  
  
  Její hnací ee obráceného MG na silnici hned za rohem. On byl napůl ohnuté kolem stromu. Kola stále strašně točí. Její zpomalil, rozhodování o tom, že nikdo nemohl přežít v této nehody. Heather je ve své méně posun vozidle, musí být, pokusil se projít ukazatelů s se stejnou rychlostí, že a Jupiter. Jen ona to udělala.
  
  
  Kvůli slepé nenávisti krev забилась mám v uších. Zatím fretka Jupiter byla jen další soupeř. Teď to bylo něco velkého: zabiják Heather.
  
  
  Její jel několik kilometrů, při pohledu na проселочную silnici. Když jí byl si jistý, že Jupiter vyhnul mě, otočil ji ukazatelů, a hlasy se jen dvě stě metrů přede mnou. Jel bez světel.
  
  
  On se otočil a viděl, že jsem k k mu. Ego rychlost je o něco zvýšil, ale stále se blíží. Zmizel v zatáčce a její ztracené ego na několik minuta v sérii slepých zatáček. Na druhý den ji znovu našel ego, jen asi sto metrů před námi. On se otočil a dvakrát vystřelil na mě. Na takové rychlosti a ve tmě, to bylo směšné. Její blížila k němu.
  
  
  Najednou Jupiter zabočil na štěrkové cestě vlevo, drží ve tmě dlouhý oblak prachu. Podařilo se mi včas zastavit "Ariel", klouzal ego zadní část, když ji s řevem hnal po silnici za Jupiterem.
  
  
  Přes půl míle jsme překročili malý dřevěný klenutý most. Naše setrvačnosti zvedla motorky na vzduch, na opačné straně mostu a silně vytáhl nás dolů. Jupiter málem ztratil kontrolu, když zasáhl ego, ego motocykl silně houpala. "Ariel" byl těžší, a ji držel ego lepší. Za pár set metrů jsme překročili stejný potok přirozeně бродом, плескаясь na мелководью a брызгали vodou na obou stranách motocyklu. Na druhé straně jemného písku byla strmá stoupání na kopec. Můj Ariel na chvíli поерзала v měkké tkaniny, a pak se vede ty ostatní na svobodu.
  
  
  Na druhé straně kopce Jupiter prudce zahnul doleva a zamířil na otevřený terén. Jeho následoval za ním, v naději, že "Ariel" není příliš těžké pro tuto práci. V příštích několika mil Jupiter trochu předjel mě, divoce narážela na kopce, vyjeté koleje a přeskakující stromů.
  
  
  Pak jsme vylezli na malý kopec, a najednou si uvědomil, kde jsme. Před námi na ploché planině, jen pár set metrů od nás stál pekelný kruh vysokých plochých kamenů, tmavé a masivní na pozadí více světlého nebe. Jeli jsme do starodávného místa archeologické naleziště Stonehenge, náhodně nebo podle plánu Jupitera.
  
  
  Že by to bylo pro nás, bylo jasné, že Jupiter měl v úmyslu zaujmout zde své místo. To už se dostal na místo, a když ji zkrátil vzdálenost do stylových yardů, to спешился a dovolil jeho мотоциклу spadnout. Pak se rychle přemístil k dávné obřadní zřícenině.
  
  
  Zastavil svůj cyklus a vypnul motor. Jeho, vyšel ven a stanul před vypadají ruiny s obavami. Stonehenge byl starověký chrám na druids, воздвигнутым pro bohoslužby, slunci a měsíci, na vlastní pěst design upravený pro měření pohybů nebeských kontakty To, co z něj zbylo, ve delle bylo kruh kolem masivní ограненных kamenů, instalované v kruhu kolem stejných kamenů, stejně jako několik externích. Některé kameny byly páry, třetí ležel napříč vrcholů, které tvoří základní oblouk nebo jumper. Slunce a měsíc восходили a šli přes tyto oblouky v určitých dnech roku, a proměnili chrám v obří сидерические hodiny. Ale v tuto chvíli mě to zajímalo, protože teď se zde skrývá blázen, hodlajíce mě zabít.
  
  
  Pomalu pochodoval do ringu obřích kamenů, pozoroval stíny. Obloha byla jasná, ale měsíc je ještě dosáhla, takže světla bylo málo. Noc byla naprosto klidná.
  
  
  Jeho, přistoupil k изолированному kámen a zastavil se, prozkoumávat temnotu. Pak hlas Jupiter ozvalo se odněkud kolem stínu přede mnou.
  
  
  "Teď, mister Carter, budete hrát na mém domovském hřišti", - řekl on. "Jako američan, jeho, předpokládám, že nejste příliš obeznámeni s Стоунхенджем. Stojíte u starého kamene pro trest. Není to vhodné?" Pár centimetrů od mé hlavy ozval výstřel.
  
  
  Její пригнулся a viděl, jak postava Jupiter opustila kryt masivního kamene a vrhl se k druhému. Dvakrát vystřelil a netrefil. Jeho, přistoupil k jinému kámen a zastavil, aby poslouchat. Její uslyšel nervózní tichý smích Jupiter:
  
  
  "Je to okouzlující místo, pan Carter. Věděli jste například, že mezi трилитонами na této straně kruhu pouhých třináct kroků?" Stín se opět přestěhoval, a Jupiter, běžel k dalšímu громоздкому силуэту. Znovu střílel do něj a znovu minul. Na světě prostě není dost.
  
  
  "To může také vás zajímá, opět se ozvalo stresující, vysoký hlas Jupitera, - že úhel, který je tvořen Алтарным kámen zde, трилитоном vedle s vámi a vzdáleným Pátým kamenem, je čtyřicet pět stupňů, a že jste v souladu s Пяточным kamenem ". Ještě jeden výstřel; brýle prošel mimmo mého levého ramene.
  
  
  Její пригнулся a выругался. Její začínal chápat, proč je Jupiter vybral místo pro jejich postavení. Zde mohl nejen mě zabít, ale také si формальностями trest. Její rychle se blížil k druhému zvláštní kámen, mimo dosah ego ohně. To už mě bránit.
  
  
  "Jsem маневрирую vámi, pane Carter", - vykřikl. "Jaké to je být myší pro změnu, a ne kočka?"
  
  
  Automat Browning znovu vystřelil. Její отпрянул a běželi na bezpečné místo. Najednou se stíny začaly měnit, a rostoucí sergej ozářil zemi. V tuto chvíli Jupiter křičel kolem úkrytu v okolí:
  
  
  "Výborně, pan Carter! Jste přesně tam, kde ji chci. Skvělé hodinky pracují proti vám za zády".
  
  
  Ji, rozhlédl se a uvědomil si, že měl na mysli. Její stála pod obloukem slavného трилитона východu měsíce, který se nacházel v pravém úhlu k Пяточному kamene. Jupiter, ve skutečnosti, manipuloval se mnou. Za mnou se vyšplhala na měsíc v úplňku, jasný svatý dělal mě ideální cíl.
  
  
  Její, obrátil se k Jupiteru - příliš pozdě. On stál venku, ego browning nastavil jeho zraky se mi na prsa.
  
  
  "Sbohem, pane Carter!"
  
  
  To není ve spěchu s závěrečné etapy trest. To se zaměří podél kmene a pomalu mačkal spoušť. Ji, zavřel oči, a v noci se ozval výstřel. Ale do mě pronikl. Ji otevřel oči. Vedle kamenný morový seděla Heather, drží v ruce svůj Sterling ppl. To спаслась živé, a její slyšel ee výstřel.
  
  
  Jupiter hlasitě выругался, otočil "browning" na její stranu a vystřelil. Ale Heather нырнула za sloup, a brýle neškodně odskočil off od kamene. Jupiter velmi rychlých pohybem otočil se ke mně browning. On stiskl spoušť dříve, než ho stačil zareagovat, ale jediným zvukem byl hlasitý cvaknutí, když úderník narazí na prázdnou kameru. Jupiter příliš dlouho hrál na kočku a myš.
  
  
  On zuřivě выругался a hodil zbraň na zem. Její нацелил "люгер" na něj, když se potápěl na zemi. Můj výstřel se dostal do kaviár ego pravé nohy. Ale když ji znovu pokusil střílet na Вильгельмину, její zjistil, že mám taky došly munice.
  
  
  Uvědomil si, co se stalo, Jupiter zvedl krátký dřevěná šest, jeden kolem několika ležící v blízkosti,je pravděpodobné, zanechané zaměstnanci archeologů a pochod ke mně.
  
  
  Její zasadil Вильгельмину do pouzdra a zvedl svůj vlastní šest, a to právě v době, kdy je Jupiter dosáhl mě. On udeřil jeho šestém mé hlavy. Na poslední chvíli заснял ránu svým šesté.
  
  
  "Možná trochu рыцарского souboje?" - řekl, že Jupiter, lapal po dechu. Ve světle měsíce ji viděl šílený lesk v ego očích.
  
  
  To znovu nenašel šestém oběma rukama, používat to, jak to dělali jejich program бритты, trochu houpat na раненой noze. Ego šílenství dalo mu bylo sil. Jí se znovu ocitl v obraně. Opět замахнулся na mě a tentokrát navštívil postupový úder na hlavu. Její отшатнулся a spadl.
  
  
  Jupiter využil svou výhodu, качнувшись se mi v hlavě. Ji pokusil odrazit ránu, ale kyj ještě dostala se mi do ruky a prsa, выбив šest kolem mé ruky.
  
  
  Její poklesl od příštího bít, a když se Jupiter opět zvedl šest, jí trhal sval pravého předloktí. Hugo vklouzl mi do dlaně.
  
  
  Sloup se znovu blíží k mému cíli, když Hugo vstoupil do skládání dolar Jupitera. On se zastavil, šest se rozkládá před ním, díval se na mě s náhlými rozpaky a zklamání. Je to lehce приподнял šest, udělal jeden nejste si jisti, krok ke mně, pak se полувращение doleva a zhroutila se.
  
  
  To udělal zhluboka nadechl a pomalu vydechl. To bylo naplněno. Ji vytáhl Hugo na tel Jupiter a otřel čepel o ego kalhoty. Pak ho vrátil jehlový pochvy. Její podíval na Jupitera ve světle stoupající měsíc.
  
  
  Heather přišla ke mně a objala mě kolem pasu. To třes. "Vzdálenost byla příliš velká. Její věděla, že nemohu se do ní dostat. Její střílela jen pro to, aby odvést ego", - zašeptala ona.
  
  
  Ji, přitiskl ee k sobě. "Víš, že jsi mi zachránila život," řekl jsem. "Tato poslední na brýle, kterou vydal v tebe, byla určena pro mě. Pokud by jsi..."
  
  
  Ona se zatřásla a chtěla teplo mého těla.
  
  
  "V každém případě ji měl přiznat, že jsi zatraceně dobrý agent. Zpočátku jsem měl pochybnosti, ale ty jsi něco zvláštního, jako agent... a jako holka".
  
  
  "Hlas jako jeho nejlepší vůbec", - usmál se na mě. "Mám na mysli, jako malá holka," řekla, vzal mě za ruku. Vzala mě za ruku a odtáhl k vysoké trávě, окружавшей Stonehenge. Jsme se ocitli v pokryté росой zem, a ona začíná opět dokázat mi, jak dobrý to je... jako malá holka.
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Omega Teror
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Omega Teror
  
  
  První kapitola
  
  
  Nikdo by měl vědět, že jsem v Madridu, a ji snažil ujistit, že nikdo neví. Nečekal jsem, že pozornost, ale opatrnost není na škodu. To se setkal s Hawke méně než hodinu, a nemohl riskovat, někdo ho zklamat.
  
  
  Pak večeři jsem šel zpátky do hotelu "Насьональ" místo toho, aby se vzít si taxi. Její párkrát se podíval na svou po, ale nikdo si všiml podezřelého. V hotelu ho zeptal recepční, není činili už se ke mě nějaké dotazy, jako dvojité kontroly bezpečnosti. Clerc odpověděl negativně, tak ji, zvedl se výtahem do pátého patra a šel do svého pokoje.
  
  
  Zrovna jsem se chystal vložit klíč do zámku, když si všiml, že někdo už byl uvnitř.
  
  
  Před tím, jak se dostat ven, opustil ji tenkou vrstvu prášku na rukojeti den, a tento prášek byl потерт che to po ruce. Pravděpodobně někde na rukojeti byly výtisky, ale v mé práci je u mě vzácné léčivé stává čas sledovat tuto linii identifikace. Věci se pohybují příliš rychle pro detektivní práci.
  
  
  Při pohledu nahoru a dolů chodbou, ji viděl, že jsem sám. Ji vytáhl z pouzdra 9-mm "Люгер" zbraň, která jí volal wilhelmina následoval, a začal zkoušet dveře. Ní, se zastavil a podíval se sergej na horní chodbě jen pár metrů ode mě. V blízkosti se stolem, v blízkosti světa, stál rovně na židli. Ji vzal židli, postavil ego pod gadget a vyšplhal na něj. Její sáhl, vyrazil pár šroub, bezpečnostní sklo a выкрутил žárovku. Chodba se ponořila do tmy.
  
  
  Zpět na den, pomalu se otočil knoflíkem. Jak jsem tušil, dveře byly odemčené. Zatočil opatrně, aby se žádný hluk. Вильхемина byl umístěn v mé pravé ruce, když ji tlačil dveře na pár centimetrů.
  
  
  Uvnitř byla tma. Její poslouchal a nic není slyšet. Její приоткрыл dveře ještě pár centimetrů, a rychle vstoupil do místnosti.
  
  
  Stále nebyl žádný důkaz, že na místě někdo byl. Naše pohyby, naše zvuku. Mé oči se pomalu привыкали do tmy, a já jsem mohl rozeznat černé hromadí nábytek a tlumené svatý na занавешенного okna. Její приоткрыл za sebou dveře.
  
  
  Snad během mé nepřítomnosti v místnosti byla služka. Nebo že tam byl útočník, ale on se rozhlédl a odešel. Nicméně, to nemohl brát jako samozřejmost.
  
  
  U mě byl malý svatební, a teď se jí zůstal v obývacím pokoji. Po obou stranách se nacházely ložnice a koupelna. Nejprve ji, šel do koupelny, "Люгер" zastavil se přede mnou. Pokud by ještě někdo tu byl, on by přišel, aby chránit svou identitu.
  
  
  V koupelně nikdo nebyl. Zůstala pouze ložnice. Ji opatrně prošel přes obývací pokoj na den ložnice. Na cestě ho opět zastavil. V pokoji byl naprostý pořádek, s výjimkou jednoho. Noviny "Madrid", kterou opustil ji na malém бахарев, posune se. Jen asi šestý centimetrů, ale její сдвинули.
  
  
  Jeho, přistoupil k приоткрытой den ložnice. Pokud někdo ještě zde, to musí být zde. Když ji dostal až den, ji opatrně západu dovnitř levou rukou, přešel svatým v ložnici a plně rozrazil dveře.
  
  
  Postel byla lehce взъерошена, ale na ní nikdo nebyl. Pak ji slyšel zvuk za rohem napravo ode mě.
  
  
  Její otočil velmi rychlých pohybem, můj prst stiskl spoušť люгера. Jeho čas se zastavil komprese. Moje čelist lehce spadla, když její zaměřil se na dívku, sedící v křesle.
  
  
  Její oči se pomalu otevřely, a když viděla zbraň, se doširoka otevřely. Teď je to velmi probudila. Její silně stiskla čelist.
  
  
  "Jsi málem zemřela," řekl jsem. Její snížila люгер a naskenované zbytek místnosti, aby se ujistil, že ona je jedna. Ona byla sama.
  
  
  "Doufám, že se nebudete zlobit na mě, pane Ceník", - řekla dívka. "Posel, on..." její hlas se odmlčel.
  
  
  Její mírně se zasmál od usnadnit. Zdá se, odvážný posel kolem hotelu "Насьональ" rozhodl, že je unavený, osamělý Bob Price, pod pseudonymem, který ji nosí, může využít společnost dnes večer. Jí by byl vděčný ráno ego promyšlený překvapení. Je zajímavé, jak emu to přišlo s rukou v puritánské Španělsku.
  
  
  Její, obrátil se k dívce. Na její tváři byl upřímný strach, a ee oči, opatrně se podíval na zbraň. Její odstranil ego, přišel k ní, olizuje a zmírnil hlas.
  
  
  "Omlouvám se, to mi prostě nezajímavý. Budeš muset odejít ".
  
  
  To bylo krásné malé postavou, a to by mohlo velmi заинтересоваться, pokud by byla polovina šanci. Ale bylo pozdě, a David Hock na mě čekal. On letěl do Madridu speciálně tak, aby informovat mě o mém příštím zaměstnání.
  
  
  Když se dívka откинулась na židli, z pod kabátu свисала dlouhé nohy, a ona se pomalu раскачивала jeho. Věděla, že všechny pohyby a udržet peníze, že to dobře udělat v trosky.
  
  
  Její nevědomky se usmál. "Jak se jmenujete?"
  
  
  "Maria," - řekla.
  
  
  Jeho, sklonil se, zvedl ji na nohy, a ona přišla ke mně na rameno. "Jsi velmi krásná dívka, Maria, ale jak jsem již řekl, budu muset hledat tě v jiné době". Její jemně šťouchl ee na den.
  
  
  Ale to není pryč.
  
  
  Došla až ke středu místnosti, a když ji sledoval, расстегнула kabát a široce распахнула ho, odhalil krásné nahé tělo.
  
  
  "Jste si jisti, že se vám to zajímavé?" Ona se usmála.
  
  
  Její, sledoval, jak šla ke mně. Každý ohyb byl plynulý, každý centimetr těla bylo hladké, pružné a flexibilní. To se člověk hlad. Mám v ústech lehce пересохло, když přišla ke mně, stále drží kabát je široce otevřené. Ona pak klesl ego na podlahu a stulila se ke mně.
  
  
  Její těžké сглотнул, když to обвила rukama krk. Ji, dotkl se k jeho pasu, a litoval. Jen dotek зажгло mě. Její, věděl jsem, že musím dokončit tuto идиотскую hru, ale moje tělo není соглашалось. Zatím váhal, přitiskla rty na mé.
  
  
  Chuť u nah byl nádherný. S větší silou vůle, než ji myslel, ji odstrčila ji, natáhl ruku a popadl ho za kabát, dokud ještě mohl jasně myslet. Její накинул na nah kabát, a ona neochotně просунула ruce v rukávech. Zaváže v pase.
  
  
  "A teď vypadni odsud", - хрипло řekl jsem.
  
  
  Pohlédla na mě s poslední výzvou. "Jste si jistý?"
  
  
  - Pane, - zamumlal jsem. "Samozřejmě, nejsem si jistý. Jen jdi."
  
  
  Usmála se, já vím, že je dosaženo do mě. "Dobře, pane Price. Nezapomeňte mě, když zase budeš v Madridu. Jsi slíbil."
  
  
  "Nikdy nezapomenu, Marie," řekl jsem.
  
  
  Ona se otočila a šla přes nos.
  
  
  Její těžké selles na postel, rozpoutání kravatu. Její snažila se přemýšlet o tom, jak Marie vypadala by na postele. Zatracený Jestřáb, zatracený AX, krejčí mě sakra. Potřeboval jsem si dát studenou sprchu.
  
  
  Její rychle se svlékl a šel přes hlavní místnost číslo do vany. Když ji šel tam, "viděl jsem, že dveře do lékárničky pootevřené. Jí byl přesvědčen, že uzavřel ego před odjezdem dříve. A bylo těžké si představit, proč Maria tam носилась.
  
  
  Ji opatrně otevřel dveře ящичка. Je zřejmé, že žádná past nebyla. Pak ji viděl poznámku, приклеенную k vnitřní straně den. Na nen to bylo нацарапано zprávu, já jsem si myslel, že Marie napsala ego, protože čmáranice byly velmi maskulinní:
  
  
  Уезжайте kolem Madridu. Pokud tak učiníte, zemřete.
  
  
  Něco vymizelo u mě v břiše. Je zřejmé, že ten večer jsem měl dva návštěvníky.
  
  
  Druhá kapitola
  
  
  Její, pozdě na schůzku s Хоуку minutu na patnáct, a to прогрыз tři doutníky do zbytků, dokud to расхаживал na podlaze čeká na mě.
  
  
  "Jsem rád, že se ti podaří to udělat", - řekl sarkasticky on pak toho, jak mě nechat ji v poměrně špinavé hotelový pokoj.
  
  
  Její potlačil lehkou усмешку. Hawke byl v jednom kolem své nálady. "Rád vás opět vidět, pane, - řekl jí emu, - omlouvám se za zpoždění. Měl jsem malý problém ".
  
  
  "Rusové?" zeptal se.
  
  
  "Nejsem si jistý." Její vyprávěl emu o zprávě, нацарапанном na vědomí.
  
  
  On se zasmál. "Já vím, že Madrid - není nejbezpečnější místo pro vás v tuto chvíli, ale teď to bylo pohodlné pro nás oba, a musel jsem s vámi mluvit rychle."
  
  
  On se otočil a přistoupil k malému шаткому stolu, na kterém bylo uspořádáno několik oficiálních dokumentů. On sel a nepřítomně šoural papíru, a jí se zhroutil na židli s rovnou opěrkou vedle ní.
  
  
  "Myslím, že jste slyšeli, jak jsem to měl na mysli americký перебежчика jménem Damon Зено", - začal Hok.
  
  
  "Mikrobiolog-výzkumník", - řekl jsem. "Vy jste se domnívali, že před časem vykonával nějakou práci pro rusy".
  
  
  - Skutečně - tiše řekl Hawk. "Ale teď dostane plat v Číně. Oni otevřeli pro něj výzkumnou laboratoř v Maroku, a on pracuje na dešťovou насекомым pod názvem bilharzia. Jste si vědomi svých tropických nemocí? "
  
  
  "Je to plochý červ", - řekl jsem. "Parazit, zhoubné člověka zevnitř. Jak ji pamatovat, máte ego do vody. Dr. Z si udělal něco s tímto заразой? "
  
  
  Hawke уставился na zbytky své doutníky. "Zeno přišel v nen, aby se každý rok, že nutí ji pracovat. A on pochopil. Náš informátor nám řekl, že u něj vyvinuly mutace běžné ploché červa, téměř неразрушимого kmene bilharzia. To se nazývá mutace Omega. Protože Omega je poslední písmeno v řecké abecedě, věříme, že Zeno vzal označení z jeho vlastní příjmení.
  
  
  "V každém případě, pokud to, co jsme se naučili, ve skutečnosti, mutace Omega zvláště nebezpečné a množí se téměř neskutečnou rychlostí. To odolává všem známým lékům, антидотам a очистителям vody, které se používají v současné době ".
  
  
  Její tiše свистнул. "A vy myslíte, že Zeno se chystá použít proti USA?"
  
  
  "On to připustil. Amerika by se měla stát cvičiště pro jakoukoliv účinnou biologickou zbraní, která se vyvinula. Hrstka nepřátelských agentů může snadno infikovat naše jezera a řeky. I potom, jak jsme se dozvěděli o existenci kmene, jsme jen málo, co by s tím nic dělat. V průběhu několika dnů, nikoliv měsíců nebo týdnů - během několika dnů, pak nákazy většina kolem nás заразилось bych touto nemocí. Za pár dní budeme mrtví ".
  
  
  "Myslím, že ji půjdu k Зенону v Maroku," řekl jsem.
  
  
  Hawke se opět zápasila s doutníkem. "Ano. Jsme přesvědčeni, že vedoucí operace L5 jménem Lee Yuen má osobní vztah s парочкой marocké generálů, kteří stále ještě hledají k levé převratu. Mohl uzavřít s nimi dohodu; ještě nevíme. Ve skutečnosti, jsme
  
  
  nevíme ani přesně, kde v sále laboratoře ".
  
  
  Její, zavrtěl hlavou. V tom, jak být mužem číslo jedna v AXE, neměl žádné výhody, s výjimkou mzdy a muž musel být blázen, aby se dělat to, co jsem dělal, na jakoukoli částku peněz. "Předpokládám, že čas má význam?"
  
  
  "Stále. Myslíme si, že Зено téměř připraven udělat poslední zpráva do Pekingu. Když to udělá, je to jistě pošle spolu s ní výsledky svých experimentů. Její rezervovali letenku pro vás na zítřejší ranní cestu do Tanger. Tam potkáte Delacroix, naše tréninky. Pokud můžete vrátit nám Zeno, udělej to. Pokud ne...." Hawke zmlkli. "Zabijte ho."
  
  
  Její, поморщился. "Jsem rád, že jsi se dal přede mnou příliš vysoké cíle."
  
  
  "Slibuji, že budu dát vám dobrý odpočinek, když to skončí, Nick", - řekl Hawk, soustružení vaše ústa s tenkými rty ve světle úšklebek. Sedí naproti mě u stolu, on vypadal spíš jako na zemědělce v Connecticutu, než na vlivného šéfa zpravodajství.
  
  
  "Mohu dostat delší dovolenou, než je obvyklé," - řekl jsem, že odpovědi na усмешку.
  
  
  Třetí kapitola
  
  
  Výlet 541 letecké společnosti Iberia Airlines dorazil do Tangeru pozdě ráno následujícího dne. Jakmile vyšlo její letadlo, její všiml, že je zde teplejší než v Madridu. Letištní terminál byl docela moderní a marocké dívky v podobě сойкой byli přátelští. Tam bylo kiosku pro rezervaci hotelů, a jsem sundal místnosti v paláci Velasquez ve Francouzské čtvrti.
  
  
  Během příjemné cesty do města na lemovaném stromy, ale prašné silnici se jí, přemýšlel o poznámky, které našel ve svém pokoji. Rusové opustili to, aby ho věděl, že jdou po stopě SEKERU? Nebo to byla zpráva od Чикомов? Možná, čínský L5 dozvěděl o obnoveném zájmu NEBOJTE se experimentovat s Omegou, a agent se snažil vyděsit nás, dokud Zeno dostal svou zprávu v Pekingu.
  
  
  Palác Velázquez nachází se na kopci s výhledem na přístav a Gibraltarský průliv, a také na мединскую část Tanger s ego blízkými historickými budovami a úzkými uličkami. Tanger byl сверкающим bílým městem na pozadí zelené kopce za ním a кобальтовой modré úžiny. Více než tisíc let to byl centrem obchodu, místem setkání pro evropské a asijské populace, kde berbers a бедуины smísily se s obchodníky ze všech koutů světa. Pašování a stínové transakce dařilo v úzkých uličkách Mediny a Kasbah, dokud nové zákony byly přijaty okamžitě, pak začala druhá světová válka.
  
  
  Když jí zavolal Delacroix kolem svého hotelového pokoje, mi odpověděla mladá žena. Hlas byl plný emocí, jak ji zeptal se Andre Delacroix.
  
  
  "Je to ego realitní makléř?" - zeptala se, použijte identifikační kód, který byl dán Delacroix.
  
  
  "Ano, opravdu," řekl jsem.
  
  
  Následovala krátká pauza. "Můj strýc měl nehodu. Možná, že budeme moci setkat a diskutovat s vámi otázky, které si hotely zvednout ".
  
  
  To byla jedna kolem problému tohoto druhu práce. Bez ohledu na to, jak pečlivě jste plánovali, vás vždy choval neznámý faktor. Její váhavý, než začne mluvit.
  
  
  "Pan pan Delacroix nemůže mě vidět? Její zeptal se.
  
  
  Hlas se jí lehce třásl. "Zcela neschopný". Mluvila s francouzským přízvukem.
  
  
  "Je vynikající. Kde byste hotely setkat, diskutovat o této vývrtky? "
  
  
  Ještě jedna malá pauza. "Sejdeme se v kavárně" Тингис "v Medíně. Ji budu v zelené šaty. Budete mít možnost být tam v poledne? "
  
  
  "Ano, v poledne," řekl jsem.
  
  
  A pak telefon сдох.
  
  
  Když ji vyjde kolem hotelu v evropském stylu, kluk v béžové джеллабе a hnědé феске snažil se mi prodat zájezd na taxi, ale já jsem odmítl. Ji, šel po ulici Velasquez do bulváru Pasteurově a obrátil se přímo na náměstí ve Francii. Přes pár ulic dál ji, vstoupil v Medina přes starověké oblouk.
  
  
  Jakmile si ступаете v Medina, máte pocit chaosu. Úzké uličky plné марокканцами v мантиях. Je to křivolaké uličky, převislé balkony a tmavé dveře, větrací otvory, vedoucí na obchody prodávají mosazné a kožené výrobky nejrůznějších exotických věcí. Když její prostředí k Malému Сокко, východní hudba, někde napadl mé uši obchodu, a zvláštní, ale okouzlující vůně dosáhli mých nosních dírek. Ženy v šedé кафтанах stáli a mluvili tlumeným šeptem, a dva američtí hippies stáli před полуразрушенным hotel a dohadoval se s majitelem o ceně.
  
  
  Káva "Тингис" byl v konci Malého Сокко. Uvnitř to bylo skvělé místo, ale nikdo tam nikdy seděl, kromě maročanů. Venku na chodníku stály stoly, kované zábradlí před nimi, aby oddělit návštěvníky od masy lidí.
  
  
  Její našel neteř Delacroix sedící za stolkem u zábradlí. U nah byly dlouhé rovné, zářivě rudé vlasy, a na ní bylo zelené šaty, обнажающее dlouhé bílé boky. Ale zdálo se, že je zcela осознавала, jak krásné to vypadalo. Její obličej byl напряжено od úzkosti a strachu.
  
  
  Její zeptal se. - "Gabriel Delacroix?"
  
  
  "Ano," odpověděla ona, s úlevou na tváři. - A vy jste ten pan Carter, se kterým se musel setkat můj strýc?
  
  
  "To je v pořádku."
  
  
  Když se přiblížil číšník, Gabriel objednal marocké mátový čaj, stejně ji objednal
  
  
  kávy. Když odešel, podívala se na mě velkýma zelenýma očima.
  
  
  "Můj strýc... je mrtvý," řekla.
  
  
  Její hádal o tom podle toho, jak to mluvil po telefonu. Ale, slyšela její slova, cítil její snadnou prázdnotu na hrudi. Její neřekl nám, vteřiny.
  
  
  "Zabili mého ega", - řekla, a na jejích očích přišli slzy.
  
  
  Slyšel v jejím hlase a výše, ji přestal litovat sebe a snažil se utěšit ji. Vzal ee za ruku, jí řekl: "Omluvit".
  
  
  "Byli jsme docela blízké", - řekla mi, промокнув oči malé кружевным носовым kapesník. "On pravidelně navštěvoval mě pak toho, jak můj otec zemřel, a ona byla zrovna jedna".
  
  
  Její zeptal se. "Kdy se to stalo?"
  
  
  "Pár dní zpět. Ego je pohřben dnes ráno. Policie se domnívá, že vrah byl грабителем ".
  
  
  "Řekl jste jim jinak?"
  
  
  "Ne. Její rozhodla, že nebude nic dělat, dokud se pokusíte se s ním spojit. Vyprávěl mi o AX a trochu o projektu Omega "
  
  
  "Jsi to udělala správně, - řekl ji ahoj.
  
  
  Pokusila se o úsměv.
  
  
  "Jak se to stalo?" Její zeptal se.
  
  
  Podívala se mimmo mě na náměstí směrem k kavárna "Fuentes" a "Буассон Шахерезада". "Našli ego, jeden v mém bytě. Zastřelili ho, pan Carter." Podívala se na malý stolek mezi námi. "Je ne comprends pas".
  
  
  "Nesnažte se to pochopit," řekl jsem. "Máte co do činění ne s racionálními lidmi".
  
  
  Číšník přinesl naše nápoje, a dal emu několik dirhamů. Gabriel řekl: "Pan Carter ", zeptal jsem se jí, zavolej Nicka.
  
  
  "Já nevím, jak našli ego, Nick. To je vzácné léčivé vyšlo přes byty ".
  
  
  "Oni mají způsoby. Jste si všimli, že někdo слоняется u vás doma-a pak smrt svého strýce?
  
  
  To поморщилась. "Byla jsem si jistá, že někdo těsně za mnou, když jí přišla v řízení policie. Ale asi je to mou představivost.
  
  
  "Doufám, že ano," - пробормотала jsem. "Hele, Gabriel, Andre říkal ti něco konkrétního o místě, kde pracoval?"
  
  
  "Zavolal několik jmen. Damon Зено. Lee Yuen. Nikdy ji neviděl, - ego v takovém stavu. Bál se, ale ne za sebe. Ta věc s Omegou, ve kterém oni tam pracují, myslím, že hlasování ego напугало ".
  
  
  "Jsem si dobře představit," řekl jsem. Její отпила hustou kávu, a bylo to hrozné. - Gabriel, tvůj strýc někdy jsem ti říkal něco o umístění laboratoře?
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. "On letěl sem v Zagora, ale objekt v sále nebyl. Je to v hale, hned vedle malé vesnice, lízání, na hranici s Alžírskem. Neřekl mi ego název. Její podezření, že to není chtěl, aby to věděla něco nebezpečného.
  
  
  "Inteligentní člověk, tvůj strýček". Její podíval přes náměstí na Bazar-Útes, snaží se vzpomenout na jména vesnic podél hranice v této oblasti. Марокканец s karamelovou tváří v вязаной čepici prošel, tlačí vozík se zavazadly, a za ním následoval вспотевший červený-stál před turista. "Je tady ještě někdo, komu Andre mohl svěřit?"
  
  
  Pomyslela si na okamžik. "Tam Georges Piero".
  
  
  "Kdo to je?"
  
  
  "Kolega mého strýce, belgický politik jako my. Byly školní přáteli v Bruselu. Strýc Andre navštívil ego za několik dní k smrti, pak toho, jak on utekl po celém výzkumného centra. To bylo přibližně ve stejnou dobu, kdy mluvil s Colinem Прайором ".
  
  
  Colin Pryor byl muž, DI5, bývalého MIS, se kterým Delacroix kontaktoval v Tangeru, aby se dostat do AX. Ale AX věděl všechno, co věděl, Pryor, s výjimkou umístění objektu.
  
  
  "Piero zde žije v Tangeru?" Její zeptal se.
  
  
  "Nedaleko, v horském městečku pod názvem Tetouan. Spojení je možné autobusem nebo taxíkem ".
  
  
  Její zamyšleně třel bradu. Pokud by se Delacroix šel vidět Piero v krátké době, že on zůstal tady, mohl bych říct, emu příslušné věci. "Musím jít k Piero".
  
  
  Gabrielle natáhla ruku a vzala mě za ruku. "Jsem velmi vděčný, že jste tady."
  
  
  Její usmál se. "Dokud to neskončí, Gabriel, jí chci, aby jsi byla velmi opatrná. Zavolej mi, pokud vidíte něco podezřelého".
  
  
  "Já to udělám, Nick".
  
  
  "Vy pracujete v Tangeru?"
  
  
  "Ano, v Boutique Parisienne, na boulevard Mohammed V."
  
  
  "No, chodit do práce každý den, jako obvykle, a moc se snažíš myslet na strýčka. To nejlepší pro vás, a pokud někdo sleduje vás, to může způsobit, že ih uvěřit, že jste neměl podezření o smrti svého strýce. Její zastavím se s vámi pak rozhovor s Piero.
  
  
  "Budu netrpělivě čekat na to", - řekl Gabriel.
  
  
  Ona byla jediná, kdo se rádi предвкушал další schůzku.
  
  
  V ten den ji šel na autobusové nádraží a zjistil, že dostat se do Тетуана v autobuse v autobuse dvakrát déle, než taxi, ale rozhodl jsem se jet alespoň jednu cestu autobusem, protože to bude méně patrný. Bylo mi řečeno, aby se dospělo na stanici brzy ráno následujícího dne, aby se posadili na autobus Тетуана v 6:30. Vstupenky nebylo možné koupit předem.
  
  
  Ten večer jí zavolal Колину Прайору, zástupce DI5. Nikdo neodpověděl, i když provozovatel několikrát nechal telefon zvonit. Její připomenout, že v nové části města byl nedávno postaven místo přistání, a kolem poledne jsem šel tam a krejčí sakra zprávy nebylo.
  
  
  To se mi nelíbilo. Delacroix je mrtvý, Pryor není k dispozici - to cítil zápach krys. A pak, jak se tato část se stane, stalo, je, že подтвердившее moje podezření. Ji, vrátil na hotel, procházel temnou ulicí, kde téměř nebylo chození. To byl okres nové budovy, kde obchody se přesunuli do zrekonstruované budovy. Neuplynulo ani deset sekund, pak se toho, jak ho za námi temné uličky, jeho uslyšel za sebou zvuk. Její низменному пригнулся, развернувшись na patě, a ve tmě hřímal výstřel.
  
  
  Brýle kolem pistolí poklepal v adobe budovy v blízkosti mé hlavy a odletěl do noci. Když ji доставал Вильгельмину, ji viděl, jak temná postava se rychle přesunula do jízdního pruhu.
  
  
  Jeho běžel zpátky do jízdního pruhu a всмотрелся ego černé délku. Člověka nebylo vidět. Lane byl krátký a vycházel na dvůr.
  
  
  Ji začal dělat, ale zastavil se. Bylo to něco jako tady pro několik domů. V tuto chvíli to byl jam-packed s těžkým vybavením, včetně velké kohout kulový s hlavou na konci dlouhého řetězu. Jeřáb vypadal americké.
  
  
  Zdi jedné kolem domů nalevo ode mě byla částečně zbořena, a kolem bylo mnoho blokád. Temné postavy v nedohlednu. Ale cítil jsem, že on je někde tam venku, skrývá v ruinách nebo v zařízení, jen čeká na začátku druhé nejlepší řešení, sehnat na mě.
  
  
  Vše bylo smrtelně tichý. Mé oči se klouzal po černým корпусам těžké techniky, kdy se konal její mimmo u nich, ale já jsem ji neviděl, lidské obrysy. Možná, že útočník se na západ slunce pod blokád zničené budovy. Její pomalu se blížil rozbila sténání, pozorně sledovat jeho округой.
  
  
  Najednou ho slyšel, jak motor svým hlukem porušil ticho. Její rychle se otočil, nejprve nedokázala říct, z jakého zařízení vychází zvuk. Pak ji viděl, jak mimo boom jeřáb a ohromný železný koule pomalu se vyšplhal nad zemí. Oslněni světlomety kohoutku, její systém je podělal na kabinu stroje a sotva rozeznal tam temná postava.
  
  
  To byl skvělý nápad. Jeřáb stál mezi mnou a východem, kolem uličky, a já jsem uvízl v rohu komplexu budov, a to mi nebylo kam schovat. Její pochodoval podél zadní stěny, drží "Люгер" foťáky.
  
  
  Její zaměřila na kabinu jeřábu, ale míč se ocitl mezi mnou a kabinou a otočil se ke mně. On přišel s úžasnou rychlostí, a zdálo tak stejně velký, jako samotný jeřáb, když přijel. To bylo od dvou do tří metrů v průměru, a měl rychlost malé lokomotivy. Její zhroutil hlavou štěrk, míč letěl mimmo mé hlavy a narazil do zdi za mnou. Sklo разбилось, kámen a adobe rozpadl, když kovovou kouli zničil část zdi. Pak boom jeřábu тянула míč zpět pro další pokus.
  
  
  Míč minul o pár centimetrů. Znovu ji přikryl Вильгельмину a utekl z pod blokád, плюясь prachem a ругаясь pro sebe. Potřeboval jsem se nějak obejít ten zatracený kohout, jinak mě by se rozpadly, jak brouka, o čelní sklo.
  
  
  Jeho běžel doleva, na rohu dál od kohoutku. Velký míč znovu otočil za mnou, a operátor vypočítal téměř dokonale. Ji viděl, jak černá kulatá hmotnost неслась ke mně jako obří meteorit. Její vrhl na zem, ale cítil, jako masivní rozsah задела moje záda, když se její klesl. On hlasitě dopadl na zeď za mnou, раздирая a trhá kov, cihly a malta. V budově napravo od nádvoří распахнулась pár oken, a slyšel hlasitý pokřik v arabštině. Zdá se, že v této budově stále ještě žili lidé, i přes demolice na druhém konci nádvoří.
  
  
  Člověk v kohoutku ignoroval výkřiky. Motor cíleně загудел, a míč отлетел zpět, aby se udeřit potřetí. Její těžce zvedl se na nohy a šel k opačné sténat. Opět míč letěl, černý a tichý, a tentokrát její zakopl o kus rozbitého betonu a to právě v době, kdy se chystal pokusit se vyhnout kulatý swinger. Ní ztratil rovnováhu jen na zlomek vteřiny předtím, než ho byl schopný potápět se z koule, a když se objevil, to není úplně pryč z cesty ega. Procházející mimmo, to je základ mé rameno, prudce odhodil mě na zem, jako by jí byl lepenkové panenky. Jeho těžce dopadl na štěrk a na okamžik byl ohromený. Znovu uslyšel, jak funguje zdvihový jeřáb, a když jí pohlédl nahoru, míč soud bosny a hercegoviny odsoudil na deset stop nad mým hrudníkem.
  
  
  Pak spadl.
  
  
  Myšlenka o tom, že tento sestupný kulové hrůza rozdrcené mě zlomené chodníku, podnítila mě k akci. Když míč letěl v noci na mě, to udělal vzteklý перекат vlevo. Vedle mé hlavy ozval ohlušující praskání, když míč dopadl, a kolem mě se osprchoval vrak, ale míč minul.
  
  
  Člověk v kohoutku, samozřejmě nemohl vidět, že to není hit mě, protože to opatrně sestoupil do kabiny, když se prach rozprchl. Její popadl kus rozbité stromu a ležel nehybně, když přišel. Motor stále pracoval
  
  
  On se zvedl míč o zhruba šest metrů, a on se vznášel ve vzduchu. V budově bylo otevřeno více oken, a раздалось několik podaných hlasů.
  
  
  Můj soupeř stál navždy se mnou. Její hit деревяшкой emu na коленям. To pevně соединилось s ego коленными чашечками, je to nahlas вскрикнул a spadl na zem. To byl velký ošklivý марокканцем. Pokrytý prachem a nečistotami, jeho, skočil na něj. On se setkal můj útok, a my se válí po zemi k místu pod velkým kovovým míčem. Ji viděl, jak se míč sklouzl z šest palců, a těžké сглотнул. Před tím, jak opustit kabinu jeřábu, to se nepodařilo zcela zastavit řemenice.
  
  
  Její rychle vyjel z pod míč, jiný muž, udeřil mě na tvář velký těžký pěstí. Pak to ukázalo na mě shora a pořádně mě držel za krk. Ego vlhká sevření сомкнулась, a to zachytil můj dech. Jim zbývá více energie, než mám, a ego ruce zdálo ocelovými pásky kolem mého krku.
  
  
  Musel jsem ego stáhni nebo se udusit. Její šťouchl prsty znecitlivění v ledvinu, a ego хватке trochu opadla. Silným pohybem se mi podařilo воткнуть emu každému národu v rozkroku. Moc ego bylo ztraceno, a ji vedl do sebe velké sousto odběr vzorků vzduchu, tlačí марокканца.
  
  
  Ji popadl za svůj jehlový, který se jmenoval Hugo, ale nedokázal je zužitkovat ego. Jakmile здоровяк dopadl na zem, míč je znovu trhl a upadl na něj.
  
  
  Ozval se hluchý tíseň, když míč dostal emu v hrudi. Prach se rychle rozprchl, a já jsem viděl, že to byl рассечен téměř na polovinu, a jeho tělo раздавило míč.
  
  
  Její těžce zvedl se na nohy a slyšel, jak někdo řekl něco o policii.
  
  
  Ano, bylo by to policie. A našel by mi tam, pokud by to se pohybovat rychle. Její Huga dát do pochvy, a poté, co hodil poslední pohled na mrtvého muže, opustil místo nehody.
  
  
  Čtvrtá kapitola.
  
  
  "Andre Delacroix? Ano, samozřejmě, že ji znal ego. Byli jsme blízkými přáteli. Prosím, přihlaste se mnou do knihovny, pan Carter.
  
  
  Ji následoval Жоржем Piero v útulné malé místnosti ego domy v maurském stylu. V místnosti byly celé knihy, bohatě zdobené koberce a nástěnné mapy různých oblastí Afriky. Piero našel výklenek pro sebe v Maroku. On byl inženýr-chemik v soukromé průmyslové firmy v Тетуине.
  
  
  "Můžete pohostit Vás chlastem?" - zeptal Piero.
  
  
  "Jsem popíjet sklenici brandy, pokud máš".
  
  
  "Samozřejmě," - řekl. Přistoupil k integrovanému baru u stěny, otevřel vyřezávané den a досталь dvě láhve. Georges Piero byl nízkým mužem padesátky, s malou, s pěkným vzhledem, profesor na francouzské univerzitě. Ego tvář byla треугольным, s бородкой na konci, a měl na sobě skvrny, které tu a tam сползали s ego nos. Ego tmavé vlasy, byly s проседью.
  
  
  Piero podal mi sklenku brandy, a pernod odešel sám. "Vy дружили s André?"
  
  
  Protože Piero byl blízko s Delacroix, jí odpověděl, i když by částečně pravdivě: "já Jsem ten kamarád, kterého chtěl.
  
  
  Ego oči studovali na mě pozorněji. "Oh ji vidět." Podíval se na podlahu. "Chudák Andre. Vše, co potřebujete, je dělat dobro. On byl velmi věrným mužem." Piero mluvil se silným francouzským přízvukem.
  
  
  Jsme na takovou hru na měkké kožené pohovce. Její, отпил brandy a umožnil mu bylo v teple. "Andre hovořil s vámi objekt?" Její zeptal se.
  
  
  On jen pokrčil štíhlými rameny. "On měl s khem-pak mluvit. Má ego neteř, samozřejmě, je to milá holka, ale on zřejmě cítil potřebu svěřit se jinému muži. Byl zde menší neděli zpět a je velmi rozrušená ".
  
  
  "O experimentech v laboratoři?"
  
  
  "Ano, on byl velmi rozrušený s nimi. A, samozřejmě, je to sotva uprchl odtud. Oni věděli, že je to podezřelé patřil do děje, takže když se jednou v noci pokusil odejít, šli za ním, s ochranou a psy. Oni stříleli na něj ve tmě, ale on utekl - jen pro to, aby ego našli v Tangeru ". Piero pomalu zavrtěl hlavou.
  
  
  "Co ještě ti řekl, když sem přišel?" Její zeptal se.
  
  
  Piero unaveně se podíval na mě. "Nic zvláštního. Asi jste ještě nic nevíte. Že číňané pracovali strašný biologické zbraně, a to, že se nedávno přestěhovali laboratoře v této zemi, aby dokončit své experimenty. On se mi přiznal, že pracoval s američany, aby dohlížet na projekt. Omlouvám se, pokud se ego straně bylo špatně mluvit tak otevřeně, ale jak jsem již řekl, cítil potřebu promluvit si s khem-něco ".
  
  
  "Ano, samozřejmě." To bylo jedním kolem do problémů se závislostí na fanoušky.
  
  
  - On k vám promlouval o umístění laboratoře? Její pokračoval prozkoumat.
  
  
  Piero mlčel. "On nemluvil o přesném umístění, мсье Carter. Ale on se zmínil, že objekt v hale, nedaleko od obce, nedaleko hranic s Alžírskem. Dej mi přemýšlet."
  
  
  On přitiskl prsty k переносице, s vynecháním míst ještě dál, a zavřel oči při zaostřování. "Bylo to jižně od Тамегрута - to začíná na" M". "Мхамида. Ano, Мхамид, to je moje vesnice, kterou zmínil ".
  
  
  To udělal mentální poznámku. "A to, že hranice?"
  
  
  "Ano, na druhé straně pohoří Atlas, v nejsušších, vyprahlé zemi.
  
  
  Neexistuje téměř žádná civilizace, сударь. Je to okraj pouště ".
  
  
  "Dobře zvolené místo", - pomyslel jsem si. "Andre popsal vám personál jméno?"
  
  
  "Jen nakrátko. Vyprávěl mi o americkém ученом "
  
  
  "Zeno," řekl jsem.
  
  
  "Ano, to jméno. A, samozřejmě, číňan, který je správcem objektu. Lee Yuen street, zdá se, řekl, že jméno bylo.
  
  
  Její отпил ještě brandy. "Andre mluvil o osobních vztazích, Zda Юэня marocké generály?"
  
  
  Osoba Piero se rozzářila. "Ano, to řekl." To заговорщицки pohled kolem místnosti, jako by za závěsy mohl skrývat někdo. "Tam jsou dvě jména, o kterých mluvil Andre, muži, koho on viděl v zařízení, chatování s tím, Zda Юэном".
  
  
  "Kdo oni?"
  
  
  "Vzpomínám si obě jména, protože oni byli zde v novinkách relativně nedávno. Pamatujete si na povstání generálů? Revoluce byla potlačena král Hasan v krvavé расправе. Dva vojenské, které viděl André, první byly prostředích obviněných, ale později byly oprávněné. Mnozí věří, že oni byli skutečnými vůdci převratu, a že se i nyní čekají na svou šanci, aby se ještě jeden pokus o svržení vlády Maroka a nastavit levý režim. Je to generál Дженина a generál-Poznámka ", - řekl Piero. "Předpokládá se, že Дженина - vůdce".
  
  
  "Takže, Дженина zavázal chránit laboratoře na omezenou dobu, - říci to nahlas, - výměnou za finanční podporu ze strany Číny na druhý a efektivnější převratu".
  
  
  Mi ještě bylo třeba lépe popsat polohu objektu. Ji nemohl jít dolů na hranici, a celý týden putovat po poušti, snaží se najít laboratoře. Do té doby může být už příliš pozdě.
  
  
  Generál Дженина věděl, kde je v sále. A pokud to byl jako většina vojáků, u něj někde byly ukryty písemné záznamy o tom.
  
  
  "Kde je nyní tento Дженина?" Její zeptal se.
  
  
  Piero jen pokrčil rameny. "On velí císařské armády v této oblasti, a jeho štábu-byty v sále ve Fezu. Ale já nemám ponětí, kde to žije. Nepochybně to bude v blízkosti Fez.
  
  
  "A je to ego dům, kde se živil by se všechno důležité, daleko od úřední osoby," řekl jsem. Ho zvedl sklenici s brandy a vstal. "No, její, chci vám poděkovat za spolupráci, месье Piero".
  
  
  Piero zvýšil, aby se provádět mě na den. "Pokud se chystáte k Ibn Дженине, - řekl, - budete se lépe starat o bezpečnost. On je nemilosrdný a nebezpečný člověk, který chce být diktátorem v této zemi."
  
  
  Ní, natáhl ruku бельгийцу, a on jí potřásl. "Slibuji, že být opatrný," řekl jsem.
  
  
  Jakmile ji vrátil do Tangeru, jsem šel za palác Velázquez, aby uklidit nepořádek a ještě jednou zavolat Колину Прайору. Když ji, vstoupil do svého pokoje, její zastavil.
  
  
  V domě царил nepořádek. Jediný můj kufr byl otevřen, a jeho obsah byl разбросано na podlaze. Ložní prádlo bylo v клочьях, zásuvky комода byly вытащены a rozptýlené po místnosti. Zdá se, že někdo hotel vědět, kolik informací mám v tuto chvíli, a myslel, že moje věci mohou vyprávět emu. Ale akce byla také taktika teroru, ukázka svalů. Když ji, vstoupil do koupelny, ho našel ještě jednu poznámku, kterou napsal stejným каракулем, co a v Madridu, tentokrát приклеенную na sklo zrcadla nad umyvadlem. On řekl:
  
  
  Vás varoval. Další dívka. Cti hej zítřky noviny.
  
  
  Nepřišel jsem na to, poslední část. Její vložit poznámku ve chvíli, šel k telefonu a zavolal Прайору. Tentokrát její ego chytil. Ego důraz byl jednoznačně britský.
  
  
  "Je příjemné slyšet od tebe, chlap," řekl, když se jí představil emu source.
  
  
  "Taky. Její podívat se na památky. Jak se o tom, aby ih s sebou dnes večer? Jsme se mohli setkat kolem 11:00 ".
  
  
  "To zní dobře. Nejprve mi muset zastavit, aby se vidět s přítelem, ale poté se budu moci setkat s vámi."
  
  
  "Tak je to správně. Brzy na shledanou.."
  
  
  Její zavěsil, pak toho, jak jsme se dohodli v malé restauraci na chodníku na Muhammad V lokalitě, která byla dříve použita a DI5, a AX. Pak jí zavolal Gabriel Delacroix a s úlevou zjistil, že je s ní vše v pořádku. Ji požádal ji, aby se mnou na večeři v restauraci v Detroit, v Касбе, v osm, a ona souhlasila.
  
  
  V poslední době jí zvonil v Avis Rent-A-Car, aby zjistili, zda jsou otevřené na nějakou dobu. Řekli, že budou. Ji si vzal taxi a pronajala kabriolet Fiat 124. Ve standardní výbavě vůz měl pět čelních ozubených kol a ideálně přiblížil pro jízdy ulicemi města Tanger. Její jel nahoru na kopec k Касбе, úzkými křivolakými uličkami Mediny, a pozdravil Gabriel v Detroitu. Restaurace se nachází na vrcholu historické budovy tvrze, bývalého paláce sultána. Tři stěny a jídelní prostory jsou prosklené a objevovat neuvěřitelný výhled na Гибральтерский průlivu. Její našel Gabriel za stolkem u okna. To byl bledý a vypadalo to úplně jinak, než jak ona mluvil po telefonu.
  
  
  Její sell je na nízké kulaté židli a podíval se na nah. "Všechno v pořádku?" Její zeptal se.
  
  
  "Po cestě sem ji zapnul rádio v autě", - monotónně řekla.
  
  
  "I nadále."
  
  
  "Krátká zpráva na Тетуана".
  
  
  Můj život je automaticky сжался. "Co to bylo, Gabrielle?
  
  
  Zelené oči se dívali na mě. "Georges Piero mrtvý".
  
  
  Její уставился na nah, snaží se pochopit, co řekla. To se zdálo nemožné. Opustil jí ego jen několik hodin zpět. "Jak?"
  
  
  "Policie našla ego повешенным na krátkém laně v garáži. Říkají je to sebevražda ".
  
  
  "Ať je proklet jeho."
  
  
  "Byl jsem velmi vyděšený, Nick".
  
  
  Teď věděl, že значила poznámka. Zrovna jsem se chystal promluvit, když se přiblížil číšník, tak ji zastavil a dal emu naše objednávky. Nám nikdo kolem nás nebyl velký hlad, ale objednal jsem si dvě plechovky marocký kuskus s lehkým vínem. Když číšník odešel, ji vzal kolem kapsy poznámku.
  
  
  "Myslím, že tobě by to měla vidět, Gabriel," řekl jsem, natáhl hej, noviny. "Našel jsem ego ve svém hotelovém pokoji".
  
  
  Ee oči vynechal zprávu, a v té době, jak oni to dělali, v jeho očích se objevil тусклость syrového strach. Ona se znovu podíval se na mě.
  
  
  "Oni jdou zabít mě," - tlumené řekla.
  
  
  "Ne, pokud mi má něco říct o tom", - zajištěna její ff. "Poslouchej, je mi líto, že jste s Piero se ocitli v tom zapleteni. Ale to všechno se stalo před tím, než jsem sem přišel. Nyní, když vědí o vás, jediné, co můžeme udělat, je postarat se o to, aby jste nebyli poškozeni. Možná budete muset na čas sjížděním byt, dokud to neprojde. Její зарегистрирую vás dnes večer v hotelu.
  
  
  Nyní se vzpamatovala, a v jejích očích už nebylo hysterie. "Můj strýc bojoval s těmito lidmi, protože věděl, že je s nimi třeba bojovat", - pomalu řekla. "Nejsem убегу".
  
  
  "Nemusíte dělat více, než jste již udělali", - řekl ji ahoj. "Brzy jsem pryč z města Tanger, najít výzkumnou laboratoř. Ty budeš jedna, a jediná věc, co musíš udělat, je krátce zůstat mimo zorné pole ".
  
  
  "Kde je objekt?" zeptala se.
  
  
  "Já ještě nevím, ale myslím, že znám někoho, kdo mi může říct".
  
  
  Jsme tiše skončili naše jídlo, vyšel po celém restaurace a takovou hru v můj арендованную auto. Jeli jsme přes starověké oblouk k zámku, hrubý булыжникам, zpět přes Medina k Francouzské části. Ale dříve, než jsme se dostali kolem medíny, jsme zjistili, že je na obtíž. Za mnou byli.
  
  
  Bylo to na úzké temné uličce, daleko od obchodů a lidí. Když se to stalo, byli jsme téměř u brány Starého města. Z opačné strany po ulici shell chlapec, tažením prázdný vozík, který nosiči použili pro zavazadla. Nám bylo dost místa, aby se projít, ale najednou se otočil vozík bokem před námi, blokuje ulici. On pak utekl do stínu.
  
  
  Její kliknul šikany a vyskočila kolem stroje, aby křičet po chlapci. V příštím okamžiku v noci z nedalekého balkonu hřímal výstřel. Brýle prorazil střechu auta vedle mé levé ruky a odešla někam dovnitř. Ji, slyšel, jak Gabriel strašně vykřikla.
  
  
  Ji, naklonil na jednu věc, každému národu, направившись k "люгеру", dokud se mé oči zvědaví tmě balkoně. Ji viděl pohyb stínu. Ozvalo začíná druhý výstřel a roztrhl rukáv mého kabátce, rozbíjet okenní tabule v autě vedle mě. Ji otevřel zpátky do ohně na люгера, ale nám, co se dostal.
  
  
  "Pojď sem!" - křičel jí Gabriel.
  
  
  Jak jen ona poslechla, v noci z opačné strany ulice se ozval výstřel. Brýle rozbil čelní sklo "firmu" a na pár centimetrů nemá v hlavě Gabriel. Pokud by seděla otevřeně, to by ee metoda zabil.
  
  
  Její zastřelil revmatismu zvuk výstřelu, pak se otočil na otevřené dveře auta. Její uslyšel hlas, hlasitě křičel v arabštině, зовущий někoho za námi. Oni zařídil nám zálohy a nahnali nás do pasti.
  
  
  Znovu ji zavolal dívce. "Уезжаем!" Její vyšplhal zpět na sedadlo, když se z balkonu ozval další výstřel, rozbil sklo řidičského okna.
  
  
  Její низменному se přikrčil na sedadle, celou dobu drží za Люгер, a vzal si s sebou auto. Další výstřel se ozval z opačné strany ulice, a já jsem viděl, že стрелявший v sále jsou ty v domovních проеме. Ale Gabriel byl mezi námi. Její переключил přenosu, když ji zařadil zpátečku, a když jsme oba низменному пригнулись na předním sedadle, ona je s řevem hnal vpřed po úzké ulici.
  
  
  Postavy stáhl v hlubokém stínu a zahájily palbu na nás, když jsme odcházeli. Ještě dva výstřely rozbil čelní sklo, když se jí snažil dát autě narazit do budovy. Ji vytáhl люгер na větracího okna a otevřel zpátky do ohně. Ji, viděl, jak muž, прыгнувший z balkonu na ulici, klesla, drží se za pravou nohu.
  
  
  "Dávej Si Pozor, Nick!" - plakala Gabriel.
  
  
  Její otočil a uviděl jsem uprostřed ulice muže, který přes zadní okno целился se mi v hlavě. Její пригнулся níže, když on střílel, a brýle rozbil zadní a čelní sklo.
  
  
  Pak ji silně stiskl akcelerátor. Спорткар odrazil zpět. Únosce se pokusil odejít z cesty ega, ale já jsem ho následoval. Stroj zasažen ego s matně стуком, a já jsem viděl, jak to перелетел přes levou stranu Fiat a dopadl na chodník o zeď budovy. Jsme доехали do malé křižovatce, a já jsem couvl od něj, pak jel a letěl směrem k jasných světel Francouzské čtvrti.
  
  
  Jsme vtaženi do ulice Liberty, "Fiat" kulhal na спущенной sběrnici, ego skleněná pavučina byla pokryta trhlin a děr. Její zastavil na okraji silnice a podíval se na Gabriele, aby se ujistil, že je s ní vše v pořádku.
  
  
  "Vidím, že jste si prošli," řekl jsem konejšivě usmál se.
  
  
  Její myslela, že ztratí řeč, vzhledem k jeho reakci na zabití Piero, ale podívala se na mě, jasné a krásné, klidné oči.
  
  
  Natáhla ruku a jemně políbil mé rty. "Je to pro záchranu mého života."
  
  
  Jí nic neřekl. Její vyšel na zlomené stroj, šel kolem a pomohl hej dostat. Zvědavý kolemjdoucí se už zastavili, aby se podívat na Fiat, a hádal, že policie bude v této oblasti velmi brzy. Ji vzal Gabriel za ruku a vedl ji za roh do ulice Ameriky du Sud. Ve stínu stromek ji zastavil a притянул ji k sobě.
  
  
  "To je pro to, aby dobře chovat ke všem," řekl jsem. Pak ji políbil ee. Ona odpověděla úplně, přítulný ke mně se svým tělem a prozkoumávat moje ústa svým jazykem. Když všechno skončilo, ona jen seděla a zírala na mě, její dech se stal přerušovaný. "Bylo to velmi roztomilé, Nick".
  
  
  "Ano," řekl jsem. Pak ji vzal ee za ruku. "Jdeme, musíme najít si místo, aby zůstali dnes večer".
  
  
  Pátá kapitola.
  
  
  My jsme prošli složitou cestou přes Francouzské čtvrti, a když ji ujistil, že za námi není sledován, ji umístil Gabriel v malém hotelu pod názvem "Мамора", kousek od paláce Velasquez. Pak jsem šel na setkání s Colinem Прайором.
  
  
  Kavárna, kde jsme se setkali, není to příliš посещаемо turisty, i když to bylo na bulváru Mohammeda V. Tam byl jednu řadu stolů, прижатых k vnější straně budovy, aby se zabránilo intenzivní večerní chození. Když jí přišel, Colin Pryor už tam byl.
  
  
  Její připojil k Прайору, jen kývl na emu. Jsme se dříve setkali v Johannesburgu, ale teď to vypadalo těžší a není ve formě. Byl hranatý britské, který se mohl stát mistrem ve fotbale.
  
  
  "Rád znovu tě vidět, Carter," řekl, pak to, jak jsme si objednali čaj u взволнованного číšníka.
  
  
  Její všiml davu před námi v джеллабах, фесках a вуалях. "Jak se k tobě patří?" zeptal jsem se.
  
  
  "Oni mě couvnout starověku. A plat je stejný.
  
  
  "Taky."
  
  
  Bylo to ideální místo pro setkání. Hluk davu заглушал naše hlasy pro všechny, kromě jiného jiný, a protože úplně cizí lidé seděli za stoly dohromady kvůli nedostatku židlí, u toho, kdo se dívá nebyl dobrý důvod udělat závěr, že víme, že další jiný.
  
  
  Prvních deset minuta jeho vyprávění Прайору, jak mě málem zabil párkrát na pár hodin. On už věděl o Delacroix a Piero. To málo, co jsem mohl přidat k mému скудному úložiště informací.
  
  
  "Co víte o marockém generálním štábu?" - zeptal se jí pak.
  
  
  "Nic zvláštního. Jaký vztah mají generálové k projektu "Omega"? "
  
  
  "Může být, je velmi málo. Ale Delacroix si myslel, že to může být způsobeno.
  
  
  "Velitelé armád, v současné době se skrývají pod svými stoly, v naději, že král se rozhodne předložit proti nim obvinění. On se domnívá, že v armádě stále máte предатели, kteří plánují ego svrhnout ".
  
  
  "Dal Дженине čistý list?"
  
  
  Pryor jen pokrčil rameny. "Jako by. Дженина byl na státní recepci, když se pokusil předchozí pokus o státní převrat. Krvavý román. Дженина zabil několik svých kolegů a pomohl zabránit převratu ".
  
  
  Její uvažoval: "Před nebo poté, toho, jak on viděl, jak špatné pro ně všechno jde?"
  
  
  "Dobrý názor. Ale dokud Дженина ve stínu. On a generál-Poznámka ".
  
  
  To bylo další jméno, o němž se píše Piero. "Abdalláh byl také na tom trvat?"
  
  
  "Ano. On střílel v tvář svému kamarádovi-důstojníka ".
  
  
  Její, se zasmál. "Delacroix si mysleli, že Дженина bylo jedním z spolupachatelů prvního převratu, a že nyní se chystá start druhé".
  
  
  "Je to zatraceně dobře mohl. Ale co to má na postoj k tvé otázce, starověku?
  
  
  "Дженину viděli v laboratoři spolu s vedoucími. Není vyloučeno, že Дженина чешет číňanům záda, aby se oni poškrábaný ego. Jak já ji chápu příkaz Дженины na Fes.
  
  
  "Ano, vím".
  
  
  "On žije na území vojenské základny?"
  
  
  - Myslím, dával jim místo na základně, " řekl Pryor. "Ale ego tam nikdy není. Na něm je luxusní statek v horách, v blízkosti El-Хаджеба. Drží jednotky pro ochranu míst. Proslýchá se, že Hasan bude k vyzvednutí u něj osobní stráž, ale až se to stalo."
  
  
  "Jak zjistím, že ego místo?"
  
  
  Pryor ptát se podívala na mě. "Ty ne chcete přijít tam, chlapče?"
  
  
  "To bych měl já. Дженина - můj jediný kontakt s laboratoří. On tam byl a ví ego přesné umístění. Pokud Дженины existuje záznam o ego vztahy s číňany, myslím, že by se zachoval ih doma. Oni prostě může říct mi, kde je v místnosti laboratoře. Nebo sám Дженина.
  
  
  "Máte v plánu loupež?" - zeptal se Pryor.
  
  
  "Data za jiných okolností se to zdá jednodušší, než podvádění".
  
  
  Ego obočí приподнялись. "No, tobě bude potřebovat štěstí, starověku. Místo je to pravá
  
  
  pevnost ".
  
  
  "Předtím jsem byl v pevnosti," řekl jsem. Pryor začal kreslit na ubrousku, a ji sledoval, jak se za ním. Přes chvíli to bylo hotové.
  
  
  "To vás zavede na panství generála. To není velmi podobně jako na mapu, ale to by vám měl poskytnout dobrou představu.
  
  
  "Díky," řekl jsem, vrazil ubrousek za minutu. Její допил čaj a připravil vstávat.
  
  
  "Carter, starý muž".
  
  
  "Ano?"
  
  
  "To je důležité, ne?"
  
  
  "Zatraceně důležité."
  
  
  To поморщился. Ego osoba s čtvercovým čelist byla pochmurná. "No, postarejte se o sebe, - řekl on. "Chci říct, že nám nechtěl bych tě ztratit".
  
  
  "Děkuji."
  
  
  "A když ti ji понадоблюсь, jen свистни".
  
  
  "Jsem запомню to, Pryor. A díky."
  
  
  Když ji opustil Прайора, ji rozhodl podívat se na Gabriele, aby se ujistil, že je vše v pořádku. Ji, jsou, že za mnou není sledován, pak šel do její hotel. Ahoj, trvalo to několik minutu, aby otevřel dveře, a ona pečlivě прислушалась k mému hlasu, než ho otevřít. Když ji viděl, její, by mělo být, nějaký čas se podíváme na nah. Na ní byl transparentní пеньюар světle zelené barvy, který podtrhne barvu očí, stejně zrzavé vlasy ниспадали téměř nahá ramena. Tkanina je velmi otevírací Gabrielle pod ní.
  
  
  "Musí být, ji vytáhl tě kolem trosek," řekl jsem. "Omlouvám se, je to jen hotel, aby se ujistil, že jste pohodlně usadil". Její se divil, i když jí říkal tato slova, byl to můj jediný důvod být tady.
  
  
  "Jsem velmi rád, že jsi se vrátil, Nick. Její dosud postele spát. Prosím, přihlaste se."
  
  
  Jeho vstoupil do místnosti a zavřela a заперла za mnou dveře. "Že mi poslali láhev brandy", - řekla. "Dáš si drink?"
  
  
  "Ne, děkuji, její nakrátko. Ji hotel vám říct, že zítra se chystám vyšplhat na kopce, v blízkosti Fez, najít generála, který ví, kde v místnosti laboratoře.
  
  
  "Дженина neřídí touto oblastí. Je to on? "
  
  
  Její povzdechl si. "Ano, teď víte víc, než by měl. Nechci, aby jsi více v rozporu, Gabriel.
  
  
  Posadila se na okraj manželské postele a притянула mě k sobě. "Mrzí mě, že tušil, že Nick. Ale vidíte, že jí chci účastnit. Ho chci přimět ih zaplatit za smrt mého strýce. Pro mě je velmi důležité pomoci ".
  
  
  "Jste pomohl", - řekl ji ahoj.
  
  
  "Ale můžu udělat více, mnohem více. Budete mluvit v dialektu Almohad? "
  
  
  "Přímý arabština pro mě dost složitý".
  
  
  "Pak ti ji potřebovat pomoc", - рассудила to. "Strážci generála - альмохады kolem Vysokého Atlasu. Není důležité mít možnost komunikovat s nimi na ih vlastním jazyce? "
  
  
  Její chystal říct hej rychlé "ne", ale jsem si to rozmyslel. "Jste obeznámeni s okolím, El Хаджеба?" Její zeptal se.
  
  
  "Vyrostla jsem tam, řekla s širokým обезоруживающей úsměvem. "V dětství ji chodila do školy v Fez".
  
  
  Její vyndal mapu z kapsy. "Vám to zní povědomě?"
  
  
  Ona dlouho mlčky studovala mapu. "Na této mapě je znázorněno, jak se dostat do starého paláce khalifa. Zde žije Дженина? "
  
  
  "Je to něco, co mi bylo řečeno".
  
  
  "Moje rodina musela tam chodit každou neděli". Ona spokojeně zářil. "Nějakou dobu to místo bylo otevřené pro komunikaci, jako je muzeum. Jí to dobře vím."
  
  
  "Jste obeznámeni s interiérem?"
  
  
  "V každé místnosti".
  
  
  Jí odpověděl úsměvem. "Právě jste si koupili lístek do Fez".
  
  
  "Ach, Nick!" Objala mě svými dlouhými bílými rukama.
  
  
  Její dotkl ohybu měkké maso pod průhledným hadříkem, když ona políbila mě, a to je dotek, zdálo se, зажгло ji. Přitiskla se ke mně ještě silnější, zvoucí k dalšímu výzkumu rukou, a její rty se dotkly mých.
  
  
  Jeho teorie není důvodu není splněna očekávání. Když polibek skončil, ona třes. Ji, vstal z postele a vypnul svatý, opuštění pokoje do nevýrazného odstínu. Když ji znovu se otočil ke Gabriele, že si pronajal пеньюар z ramen. Ji sledoval za provozu. To bylo smyslnou dívkou. "Shoot oblečení, Nick". Jí se usmál do tmy. "Vše, co chcete." Ona mi pomohla, její tělo se týkal mě, když to udělalo. Přes okamžik jsme byly zapsány do nové náruče, já stojím, přitulila se ke mně ee dlouhými boky a plnými boky.
  
  
  "Chci tě," řekla tak tiše, že jsem těžce расслышал slova.
  
  
  Ji zvedl ji, odnesl do velké postele, uvedení na nah a stahl studovat měkké a lehké tělo uprostřed pokrývky. Pak se její bench press na manželskou postel vedle ní.
  
  
  Později Gabrielle seskočil u mě v náručí jako dítě. Také s ní vedle mě nějaký čas přemýšlíte o Дженине, Zda Ewen a Дэймоне Зено, ji konečně vyklouzl z nah, oblékl se a tiše odešel přes místnosti.
  
  
  Šestá kapitola.
  
  
  Další den jsme jeli přes kopce a hory v severním Maroku, Fez El-Хаджеб. Byli jsme v Citrõen DS 21 Pallas Gabriel, luxusním autě s vysokými vlastnostmi, který dobře překonává horské zatáčky. Její jel většinu cesty proto, že čas, bylo pro nás důležité, a mohl vést Citrõen rychleji.
  
  
  Z větší části to bylo suché skalnaté krajiny. Худощавая greeny цеплялась za drsnou krajinu s zuřivá odhodláním přežít, s níž se mohli rovnat jen berbers, kteří žili na skalách hor. Козопасы pasou stáda na opuštěných polích a zemědělci byli zcela закутаны
  
  
  v hnědé джеллабы, aby kolemjdoucí neviděli ih tváří. Ženy prodávali hrozny na silnici.
  
  
  Jeli jsme otevřeně v horské vesnici El-Хаджеб. Emu zdálo, že emu už tisíc let, v přeplněných domácnostech Medina виднелись рушащиеся jejich program cihly. Našli jsme malou kavárnu, kde se odvážili ochutnat kebab z jehněčího masa s místním vínem. Pak to Gabriel nápoj šálek čaje, a to se ukázala být pěny směs horkého mléka a некрепкого čaje, kterou отпила, a pak levé.
  
  
  Budeme držet mapu a znovu vyrazili na hory. Tentokrát jsme museli najet z hlavní silnice a jet po velmi primitivní stezky. Byly skalnatými a ухабистыми, občas nás obklopovala skalní římsy skal. Když jsme se obrátil na zelené náhorní plošině, jsme viděli panství.
  
  
  "Hlas a všechno, Nick, řekla Gabrielle. "Dříve se nazýval palác khalifa Хаммади".
  
  
  Její zabočil na Citrõen ke skupině stromů na silnici. Ještě chtěl, aby stráže nás všimli. Starý palác byl velmi velký. Postavený kolem cihel a lišty, vše to byly oblouky kované brány, balkony a fasáda byla zdobena mozaikou dlaždic. To byl vhodný domov pro velmi vlivného člověka.
  
  
  Kolem paláce byly zahrady, které se táhly asi na sto yardů v širokém периметре. Tato zahrada byla oplocen vysokým železným plotem. Na příjezdové cestě, vedoucí na území, byly velké brány, a já jsem viděl, ve službě strážní v uniformě.
  
  
  "Tak jak hlasovat, kde тусуется Дженина," řekl jsem. "Z toho bude zase pěkná letní chata, je to tak?"
  
  
  Gabriel se usmál. "Generálové důležité v této zemi, i přes nedávný vzestup". Toto je důležitější, než se může představit kdokoliv kolem ego zaměstnanců ".
  
  
  "Zdá se, že toto místo je silně střežen, - řekl Gabriel. "I když se nám podaří dostat se dovnitř, jak my se dostaneme ven?"
  
  
  "Nechceme vstoupit a dostat ven," - řekl ji ahoj. "Jsem выигрываю-"
  
  
  Její systém je podělal na заходящее slunce a viděl dlouhé černé auto, která vede kolem zahrady k bráně.
  
  
  "Co je?" zeptala se.
  
  
  "Pokud se nemýlím, hlasování, a generál", - řekl jsem.
  
  
  Černá limuzína, "rolls-royce", zastavil se u brány, dokud voják s automatem, hozený přes rameno, отпирал jeho.
  
  
  Její переключил Citrõen na nejnižší převod a otočil volantem, když je stroj рванулась dopředu. My se pohyboval od silnice ve vysoké keře, ihned na rovném обочиной, kde Citrõen skrývá v mysli.
  
  
  "Rolls" klouzal po polní cestě, pohybující se rychle, ale téměř neslyšitelný, zvedl za sebou obrovský oblak hořící hnědé prachu. Brzy ego zmizet. Její růže s Citrõen, Gabriel přišla za mnou.
  
  
  "To byl generál, dobře," řekl jsem. "Jsem krátce viděl ego a viděl obtisky. Je to podobné jako na prudkém хомбре.
  
  
  "U něj snadný pověst".
  
  
  "Já jen doufám, že se rozhodl odejít večer," řekl jsem, znovu se podíval na персиковое slunce, již odcházející za hory, kolem paláce. Její podíval se dolů na silnici na vysoký skalnatý pás, přilehlé k území panství. "Jdeme."
  
  
  Její Gabriel popadl za ruku a táhl ji za sebou na cestu, přes nah a keře. Prošli jsme sto yardů na nízkých zelené, vždy se šplhá do kopce, a skončili ve skalách. Jsme pokračovali v lezení, dokud není proplouvat pruhu a ne přijít na skalní výstupek, který vyšel z paláce a území, nám dává dobrý pohled na to místo.
  
  
  Ležící břichem na skále, studovat scénu dole. Kromě stráží u brány, jsme se viděli ještě nejméně dvou ozbrojených vojáků v blízkosti samotné budovy.
  
  
  Slunce je pryč za rohem, a nebe ztracena teplé barvy a má tmavě лиловым a světle citronovou. Brzy bude tma.
  
  
  "Říkal jsi, že nemůžu jít s vámi?" - zeptala se dívka.
  
  
  "Ve skutečnosti", - řekl ji ahoj. "Když ji преодолею tento plot, to bude práce jednoho člověka. Ale dáš mi pár rad o tom, co najdu uvnitř. A pomůžeš mi se přihlásit.
  
  
  Gabriel se podíval na mě a usmál se. Ee vlasy byly shromážděny v uzlu na zadní straně hlavy, ale některé prameny распустились. To bylo velmi užitečné. "Jako Nick? Jak mohu tě pozvat? "
  
  
  - Použijte svůj альмохадский nářečí v rozhovoru s ostrahou u brány. Ale nejprve pojďme mluvit o paláci. Předpokládám, že třetí patro - to je především prostor?
  
  
  "Horní patro nebyla nikdy použita v rámci ubytování, a to i při калифе", - řekla. "Samozřejmě, že generál mohl ego opravit. Začátek druhé patro se skládá ze spánku a malého kabinetu v severo-východním rohu ".
  
  
  "A prvním patře?"
  
  
  "Adoptivní sál, druh trůnní sál, taneční sál pro přijímání evropských návštěvníků, knihovna a velká kuchyň".
  
  
  "Hmm. To znamená, knihovna a studovna, ve druhém patře budou nejvíce vhodné prostory pro kanceláře, pokud generál bude chtít renovovat pokoj pro hosty?
  
  
  "Jsem tak přesvědčen."
  
  
  "Je vynikající. Její první půjdu do knihovny. Zdánlivě to odpovídá velkému stylu generála. Ale dostat se na první patře a ne že rozbije okno, může být docela složité, takže
  
  
  musím zkusit střechu ".
  
  
  "Zní to nebezpečné."
  
  
  "Nebojte se o své roli. U tebe bude stačit, co dělat sám. Její řeknu podrobnosti, když se vrátíme k autu. Ale mohli bychom počkat tady, až se setmí.
  
  
  Leželi jsme v nadcházejících soumraku a pozoroval, jak se obrysy panství přechází do stínu. Za nás se vyšplhala na měsíc, a v nejbližší houští začal brousit сверчок.
  
  
  Gabrielle se otočila ke mně, a já jsem se chopila ee. Naše ústa se setkal, a moje ruka pronikla na její šaty, přemlouvat měkké teplo jeho hrudi. Povzdechla si, její nohy téměř automaticky раздвинулись. To приподняла boky, aby mi pomohl, dokud se její стягивал s nah kalhotky, a pak ji, přistoupil k ní. To застонала, když jí pronikl hluboko do nah, a pak pro mě nic nezůstalo nic pro nah, kromě našich těl a potřeby při uspokojování znovu a znovu.
  
  
  Když vše skončilo, se rozhostilo ticho, a znovu jsme šli vedle. Zůstali jsme jako dlouhou dobu. Nakonec se jí jemně dotkl její rameno. "Jste připraveni?"
  
  
  "Ano."
  
  
  "Tak jdeme na to."
  
  
  Jeli jsme pomalu po cestě k bráně hradu. Za volantem seděl Gabriel a jeho низменному posadil na zadní sedadlo. Teď to byl černý v matném měsíčním světle. Když jsme se blížili k nám, olivově hnědá voják vyšel na malou сторожки, stáhl automat a нацелил ego Gabriel.
  
  
  "Zadrž chladnou hlavu", - zašeptala, nechala za sebou nah. "Подъезжай otevřeně na mu".
  
  
  Stroj se přesunula k bráně. Kolem radiátoru послышалось syčení, a když jsme se zastavili jen pár metrů od hodinek, to podráždění vylezl z pod kapoty, jak jsem plánoval.
  
  
  Gabriel má hovořili s mužem v jeho rodném dialektu. Má propůjčený ego обезоруживающей úsměvem, která se zabývá zdálo se, sundala хмурое výraz ego osob, a já jsem viděl, jak to оценивающе podíval na nah, i když držel zbraň. Se zmínil o problému s autem a zeptala se, jestli může pomoci.
  
  
  To помедлил, pak váhavě odpověděl ahoj.
  
  
  Gabriel vyšel kolem stroje, a to podezřele sledoval její pohyb s velkým pistolí. Řekla, a жестикулировала, úsměv se obrátil k němu, její oči умоляли.
  
  
  Usmál se při revmatismu a jen pokrčil rameny. Byl худощавым горцем s tmavou bradkou. Měl na sobě starou formu a klobouk s pásem s kazetami. Když Gabriel šel do přední části stroje, on následoval za ním, zbraň visel u něj z boku. Zvedla kapotu, a on řekl, že si myslí, že na celý povolený další páry.
  
  
  Zřejmě byl jednoduchý člověk, který se trochu orientuje v autech, ale nechtěl bych, aby se tato krásná žena věděla o tom.
  
  
  Sentry spolu s Gabrielle se podíval pod kapotu. Její tiše utekl na Citrõen, drží Huga v ruce, a udělal kruh kolem něj, a Gabrielle se slepou stranu. Jí byl za ním, když on se sklonil nad strojem.
  
  
  Mluvil s ní, což ukazuje na baterii, zdá se, vysvětluje problém. Ego dialekt byl rychlý a невнятным, a on byl rád, že Gabriel tak dobře s ním mluvil. Její nic nemohl pochopit, kolem toho, co říkal, ale jedno bylo jasné: to byl zcela ponořen Gabriel.
  
  
  Její přiblížil lízání, popadl ego levou rukou, откинув ego hlavu dozadu, když Gabriel se vzdálil od nás. Snažil se využít zbraň, ale nemohl. Její strávil Hugo ego krku pravou rukou. On vydal tlumený zvuk a zhroutila se na zem.
  
  
  Jí dotkl na ruce Gabrielle. "Pojď, otevři branku, zatímco její отнесу ego k зарослям křoví".
  
  
  To se pohybovala jen chvíli. "Výborně."
  
  
  Ji vlekl vojáka na mysli, pak se stáhl z ní oblečení. Gabriel se vrátil a podal jí hej. Ona začala nosit formuláře na vrcholu své vlastní krátké šaty.
  
  
  "Je to jen pro toho, aby se uklidnit toho, kdo se dívá na bránu z domova", - řekl ji ahoj. "Je-li stroj generála vrátí dříve mě, prchni. Chápete?"
  
  
  "Ano," řekla.
  
  
  "Ukrýt a proveďte varovný výstřel". Její poukázal na automat.
  
  
  "Výborně." To застегнула košili na plnější poprsí a vrazila velkou část své zrzavé vlasy pod чепчик. Dal hej, zbraň, a to перекинула ego přes rameno. Vydává to vypadalo dost jako hodinářství, aby se zabránilo trest.
  
  
  Vrátili jsme se k bráně, a řadí se tak svou pozici. Její selle do auta, jel za malou skupinou stromů nalevo od караулки, a pak jel na území mimmo Gabriel. Zavřela za mnou vrata.
  
  
  "Hodně Štěstí, Nick". ona řekla.
  
  
  Jí vzkaz hej, a pochodoval po cestě k paláci.
  
  
  Po několika okamžicích její притаился za обрезанным hranatý keři ibišek v blízkosti budovy. Před uvedením pod maurské obloukem, byl malý sloupoví, a za ním velké dvojité den, vedoucí k zářící interiér. V této teplé noci den byly otevřené, a on viděl dva vojáky, kteří stáli v hale, povídali a курилы. Tam mohou být jiné. Podíváte-li se na začátku druhého poschodí, ji, viděl, že je tam málo světla. Pravděpodobně, tam byly stráže.
  
  
  Ho na chvíli opustil úkryt a присев, narazil do rohu budovy.
  
  
  Zde заканчивался klenuté sloupoví, zarostlý бугенвиллией. Její plánoval obejít dům, doufat, že najít cestu na střechu.
  
  
  Když jí zahnul za roh budovy, je téměř vstoupil otevřeně do ochranky, který stál venku a kouřil. On neviděl a neslyšel mě, a když ji zastavil jen pár centimetrů od ní, její oči se rozšířily od charta povolení na provedení, pak rychle se zúžily, když on hodil cigaretu a natáhl se pro větší vojenskou pistolí na opasku.
  
  
  Hugo vklouzl mi do dlaně. Muž jako jednou vytahoval velkou pistoli, aby střílet, když jí přišel ještě lízat a tlačil Huga pod žebra.
  
  
  Pistole spadla na zem a voják nevěřícně se na mě podíval. Ji vytáhl jehlový, když se chytil za bok. On vklouzla do sten budovy, jeho tvář se překroutila smrt.
  
  
  Její vyčistil jehlový ego uniformách a vrátil čepel do pochvy. Při pohledu směrem k budově, ji viděl malý trakař, накрытую plachtou. Ji vzal plachtou a накинул ego na padlého stráž. Pak se její перебрался v zadní části zařízení.
  
  
  Jak jsem tušil, na zadní sténání bylo mřížka. Vinná réva, která se zabývá rostla na roštu, v této roční době nebyla silná, a to pomohlo. Její tiše карабкался na mřížce, dokud se dostal až na střechu druhém patře nad kuchyní. Odtud ji, vylezl po okapu potrubí na horní střechu.
  
  
  Střecha byla na několika úrovních, a to ve dvoře a mezi jednotlivými úrovněmi byly otevřené prostory. Její začali přibližovat na služební akademii, ale zjistil, že z části, v níž její hotel je dobře dostupný, mě отделяло десятифутовое jméno.
  
  
  Povrch střechy bylo šikmé střešní tašky, a na ní bylo obtížné provádět akrobatické cvičení. Kromě toho, že to není hotel, aby mě slyšeli dole. Její dlouho a upřeně se díval na otevřený prostor, ustoupil o několik metrů, se rozběhl a přeskočil černý záliv. Její přistál na samotný okraj druhé střechy. Je to téměř ztratil rovnováhu a spadl zpět, tak silně se naklonil dopředu v dolní části zad. Ale z důvodu mé nohy ускользнули. Prostřednictvím zlomek vteřiny ji uvolnit.
  
  
  Jí zoufale popadl, když se jí klouzal, ale moje prsty nenašli nic, za co by se dalo držet, a jí přiblížil.
  
  
  Pak, když jí byl jistý, že jdu dolů, moje ruce neustále ... žlab, kterým сливалась dešťová voda ze střechy. To застонал a согнулся pod mojí váhou, když mé tělo se prudce zastavil. Moje nice osvobodil mou levou ruku, ale pravá удерживала. Žlab se pustil držáku vedle mě a dal mi ještě na nohu. Ale pak to держалось dobré.
  
  
  Její odpálený levou ruku nad корытом, počkal půl minuty, aby se síly zpátky k mé ruce, pak se pomalu vyhrnula. Kolem tohoto ustanovení зацепился rukama za stoke a těžce vylezl zpět na střechu.
  
  
  Její sell je na bobek, potem. Její doufal, že vše půjde lépe, když ho dostat dovnitř. Pomalu a opatrně ji přemístil na kluzké dlaždice na soukromé akademii. Její poklekl vedle ní a vytáhl na nah. Nejprve se zdálo, že se zasekl, ale pak to otevřel a podíval se do tmy.
  
  
  Její sestoupil do temné místnosti dole. Byl to opuštěný místo, připomínající podkroví, se dveře vedoucí do chodby. Jeho, vyšel do chodby, který byl také tmavý, ale ji mohl vidět svatý, přicházející na spodní části лестничной buňky. Ji, sestoupil po schodech, která se zabývá bylo zaprášené a vztahuje pavučiny. Zábradlí byla plně vytesána z masivního dřeva. Když ji sešel dolů, jeho stál v chodbě druhého patra. To bylo zcela устлан kobercem a stěny zdobily mozaiky. Po stranách chodby byly místnosti s těžkými dřevěnými dveřmi. Kabriolet, o kterém mluvila Gabriel, byl vpravo ode mě a jeho, pokusil se otevřít dveře. Byl otevřen. Ji, vstoupil dovnitř a zapálil sergej.
  
  
  Jí měl pravdu. Místnost není používána jako kabinet generála. Jistě, on dělal svou práci v knihovně v přízemí, kde byla ostraha. Ale v pokoji ještě bylo zajímavé. Stěny byly pokryty mapami Maroku a sousedních zemí, vojenské objekty vyznačeny kolíky. Jedna velká mapa ukazovala schéma bojů během nedávných vojenských cvičení, válečné hry. Pak ji to viděl. V rohu místnosti, приклеенной k sténat tlačítky, byla malá mapa, maloval od ruky, ale šikovně udělané.
  
  
  Jeho, přistoupil a pečlivě se podíval na nah. To bylo součástí jižního Maroka, засушливая a засушливая oblast, o níž hovořil Andre Delacroix. Na levém okraji karty виднелась vesnice Мхамид, kterou Delacroix nazval Piero, disků, která se zabývá v tělocvičně, v blízkosti laboratoře. Kolem této obce bylo na silnici a na konci cesty byl jednoduchý kruh s písmenem "X". V tom nebylo pochyb o tom: záložky určovala umístění суперсекретной laboratoře Damon Зено a ego šéfa L5 Zda, Юэня.
  
  
  Ji vytrhl papír ze zdi a sáhl za minutu. Pak ji vypnul sergej a odešel přes místnosti.
  
  
  Možná, že v kanceláři generála dole bylo a další informace, ale u mě bylo tolik, kolik potřebuji. Měl jsem kartu, a vše, co jsem potřeboval udělat, je jít ven s ní.
  
  
  Kolem haly vedla široká elegantní schodiště v hale druhého patra.
  
  
  Její stál nahoře a díval se dolů s "люгером" v ruce. Ji neviděl stráže, které stály tam dříve. Možná, že перекусывали v kuchyni.
  
  
  Pomalu sestupoval po schodech, po jedné. Bylo nepříjemné ticho. Když ji sešel dolů a stál při pohledu přes otevřené vstupní den, ji slyšel dvojitý řev v noci. Gabriel, střílel po hnát.
  
  
  Jeho běžel na ulici, když se zezadu ozval hlas. On mluvil anglicky.
  
  
  "Stop! Ne ustoupit!"
  
  
  Ih bylo minimálně dva. Otočil, její klesl na jedno kterémukoli národu. Byl hubený, vysoký a robustní - muži, kteří ji neviděli. Když se můj pohled zaměřil na nich, automaticky a chtěl zbraně. Tenký už došla pára. Byl to těžký vojenský automat, podobný ve stylu ráže .45 armády USA. Největší zbraň hlasitě выстрелило - a промахнулось, protože jsem низменному пригнулся, když se otočil. Jeho stiskl spoušť люгера, a on rozzlobeně выкрикнул. Brýle dostala худому vojáka v životě, utrhl spodní desku ho z podlahy a udeřil zády o spodní stojan schodiště.
  
  
  Podsaditý voják vrhl se na mě. On ještě dostal do pistole. Její otočil se k němu "люгер", ale on mě praštil, než ji stačil vystřelit. Ji spadl na podlahu pod útokem ego těla, a cítil, jak velkou pěstí udeřil mě na tvář.
  
  
  Další ego ruku táhnul k Вильгельмине. My se válí k otevřeným dveřím, a pak zpět tam, kde jsme klesly. On byl silný, a ego sevření na mém pravém zápěstí крутила ego. Moje ruka narazila o zeď, a "Люгер" vyklouzl kolem mé ruky.
  
  
  Jeho těžce zasáhla jeho ego, bít otevřeně tváří v tvář, a v nose хрустнула kost. Je těžce spadl na mě, kolem nosu tekla krev. On něco zamumlal, потянувшись za pistolí na opasku.
  
  
  V následující zlomek vteřiny ji, rozhlédl se a viděl urnu, stojící na polici vedle mě. Její popadl těžkou urny a silou vrhl ji do squatu muže, když jeho zbraň vyskočila z pouzdra. On se dostal emu do obličeje a hrudníku, a rozbila na kousky, když padl pod ego rána. On se tiše zasmál, dopadl na podlahu a ležel nehybně.
  
  
  V tento okamžik začíná druhý muž нацелил na mě zbraň a vystřelil. Brýle, poklepal na zeď mezi mé pravé ruce a prsa, to by mě zabil, kdyby byl o pár centimetrů vlevo.
  
  
  Když ji hodil jehlový sebe v ruce, hubený voják приподнялся na lokti, aby se další výstřel. Opět se zaměřila, když ji vydal nůž. Pistole střílel, оцарапав můj krk a nůž dostal emu v skládání dolar. On spadl na podlahu.
  
  
  Vstal na kolena, aby vyzvednout Вильгельмину, ji si myslel, že je po všem, ale mýlil. Za mnou se ozval divoký výkřik ze strany chodby vedoucí do kuchyně, a když ji otočil, uviděl velkého muže, замахнувшегося nožem na maso v mé hlavě.
  
  
  Je zřejmé, že to byl kuchař generála, který vystřelil na špici. Sekáček klesl na mě, jasně сверкнув ve světle. Jí skočil zpět, a čepel ударилось o oblečení na stojanu žebříky pro hlavu, kompletně рассекло ego.
  
  
  Její poklesl na další útok, a to разрубил malou židli v hale na polovinu. Byl rychle se zbraněmi, a neměl jsem čas dělat nějaké akce, kromě ochrany. Třetí úder, těžký, lesklý stříbro тесаком, došlo by mi otevřeně tváří v tvář. Ona byla u zdi a vydal se na pochod doleva jen na zlomek vteřiny před tím, než zbraň вонзилось do zdi za mnou.
  
  
  V okamžiku, kdy emu trvalo pokusit vyrvat sekáček, její подтянул nohu k hrudníku a zasáhla jeho ego nohou, silně udeří ego, srdce.
  
  
  Ego čelist распахнулась, když on povolil sevření застрявшего тесака a spadl na podlahu, jsou při tvorbě ošklivé sípání.
  
  
  Ji viděl vedle sebe "Люгер" a natáhl ruku, aby zvýšit vlastní ego.
  
  
  "To bude stačit!" - řekl jediné slovo hlasitý hlas.
  
  
  Ji, otočil a viděl ve dveřích vysokého, silného generála Дженина. V ego ruce bylo odina na objemné zbraně, a byl zaměřen mi v hlavě. Za ním, v silné objetí санитара, byl Gabriel.
  
  
  Sedmá kapitola.
  
  
  "Je mi líto, Nick", - řekla dívka.
  
  
  Další muž ve formě, budete pravděpodobně šofér generála, vstoupil do chodby. To приставил ke mně zbraň, přiblížil se a vyrazil "Люгер" z oblasti mého dosahu, při pohledu na lidi na zemi. Zamumlal něco v arabštině.
  
  
  "Oni říkali mi o vás," řekla Дженина, jak se ke mně. "Ale, zdá se, to ne, bral vás vážně dost". On mluvil výborně anglicky. Byl to robustní muž padesátky, s čtvercovým čelistí a jizvy na levém oku. Byl zhruba v mém růstu a vypadal, jako by držel tvar. U něj byl způsob, jak zvednout bradu během hovoru, jako by na nen byl příliš těsný límec. Ego forma byla pokryta lemování a stuhy.
  
  
  "Jsem rád, že není důvodu není splněna naděje tě," řekl jsem.
  
  
  To oznamoval veřejnosti, zlověstně stál navždy mnou s pistolí, a na chvilku jsem si myslel, že to může spoušť. Ale on dal zbraň do velké pouzdra na boku.
  
  
  "Vstávej", - nařídil on.
  
  
  Jí to udělal, a cítil, jak пульсацию mám na krku. Krev запеклась mám na krku a límci. Dokud ji stál pod pistolí řidičem, generál mě prohledali. Našel kartu v mé kapse. Podíval se na nah a zasmál se. Pak se obrátil se na šoféra.
  
  
  "Oblečte se na něj pouta a прведите do mé kanceláře". Teď mluvil arabsky. "A postarejte se o těchto lidech". To árijci poukázal na vojáky a připravoval se na podlaze.
  
  
  Po několika minutu jsme se s Gabrielle seděli ve velké knihovně. Správně pochopil, že je to kabinet generála. Дженина seděla za dlouhým, отполированным do lesku, dřevěný stůl, klepnutí tužkou na poznámkového bloku před ním a nevrle díval se na nás. Byl светлокожим марокканцем, pravděpodobně бербером nebo potomkem kruté Almohad. Byl stejného růstu, jako jsem já, a pravděpodobně vážil více mě na dvacet liber.
  
  
  Gabrielle a její seděli na přímé židle před stolem. Oni se neobtěžoval dát na na nah pouta nebo svázat ff. Voják, který držel Gabriel, stál na stráži u den knihoven. U něj byl ještě zbraň, mířící na nás.
  
  
  "Tak víte o malém projektu Jste Юэня?" řekla Дженина, pokračování постукивать na tužky.
  
  
  "My víme," řekl jsem. "Vy jste se dopustil vážné chyby, generál, spojující číňany v takové situaci. Už jste někdy dostali peníze za poskytnutí jim ochranu? "
  
  
  Generál vypadal, že byl znepokojen otázkou. "Lee Yuen drží slovo, můj je jiný. Brzy u nás bude kapitál potřebný pro financování tohoto převratu, a ne фарса, jako předchozí ".
  
  
  "Který vy veli?" Její zeptal se.
  
  
  Ego oči lehce прищурились. "Já jsem byl hnací silou neúspěšný pokus. Příště jí budu moci napsat plánování ".
  
  
  "A možná, že někdo z vaší skupiny zaútočí na vás v poslední chvíli, kdy vše bude černé a выстрелит na vás, jak jste zastřelili prvního vůdce".
  
  
  Дженина arogantní ухмыльнулась. "Velmi chytře, není to pravda, zabít tyto nešikovný darebáky a uniknout z natáčení".
  
  
  - Domnívám se, že to závisí na tom, na jakém konci zbraně, které jste byli.
  
  
  Дженина neuznává mého sarkasmu. "Zaslouží si přesně to, co dostali, pan Carter," řekl mi. "No, slabé vedení, nás vede k situaci, kdy všichni jsme téměř zemřel. To už nebude opakovat ".
  
  
  "Ty jsi opravdu myslíš, že s podporou Чикомов jsi si ještě jeden povstání?" Její zeptal se.
  
  
  "Těším se na to", - chladno, " řekl, zvedl velkou bradu a vypouklé dopředu vlastní ego, ve stylu Mussolini. Sundal proutěný čepici, odhalil husté tmavé vlasy, седеющие na spáncích.
  
  
  "A tebe nezajímá, že Lee Yuen, dr. Зено přicházejí tam, pod tvou ochranou?"
  
  
  "Ale, pane Carter, -, co je zlé, se usmála Дженина, - otevřít kliniku pro chudé znevýhodněných obyvatel této oblasti".
  
  
  "Pokud se číňanům podaří realizovat svůj projekt" Omega ", - řekl, že její generál, ani jeden národ nebo země nebude v bezpečí. Dokonce i v Maroku. Máš notoricky známý tygr, Дженина. Na tomto místě je tiger používá vás pro své vlastní účely. Později to může odvrátit a ukousnout vám hlavu."
  
  
  "Samozřejmě, je to vždy možné," - tiše řekl. "Ale tato země se liší od vašeho. Zde se spoustou tvrdé práce není pokrok. Líbí se mi mé současné pozice a postavení, protože jsem se narodil v nejvyšší třídě a protože jsem byl dost silný, aby to, že její hotel. Dostanete jen to, co můžete získat od někoho jiného. Nebudu být zachycen zaskočeni, když převzetí moci je u konce, pan Carter, i když jsem se muset vypořádat s číňany, aby získal potřebnou mi pomoc."
  
  
  To, rozhodla se, že dál diskutovat o této vývrtky s Джениной zbytečné. Je to dlouho odůvodnil své motivy, a teď mysl nemůže být dosaženo.
  
  
  "Co máte v plánu pro nás?" Její zeptal ego upřímně, ji si myslel, že vím, revmatismu, ale jeho hotel ego potvrzení, než budovat nějaké plány.
  
  
  "On zabije nás," řekla Gabrielle. "Já to vím."
  
  
  To ještě nosila uniformy ochranky přes oblečení. Ji nemohl přemýšlet o tom, jaký je bezmocný to vypadalo, že sedí tam, выпаливая svůj strach z matematiky, který měl nad ní tolik síly.
  
  
  "Ano, neopatrný, souhlasil s ní generál, mě muset zabít. Koneckonců, jste napadl můj dům a zabila několik důvěryhodných osob a zranění dalších. Si zaslouží okamžité střelbě. To vyžaduje marocké vojenské právo ".
  
  
  Nicméně, on ještě řekl, že se určitě našel nás střílet, a to mě poněkud překvapilo. "Nevěděl jsem, že jsi tak заботишься o zákonu," řekl jí s ostrosti v hlase.
  
  
  Na nen se znovu objevila tato zatracená ухмылка. Шрамм byly, пересекавший ego levé oko, v tomto světle se zdálo více багровым. "Používám ji, když to slouží mé cíle", - řekl on. "Také jsem láme mi to ego, když to slouží mé cíle. A její ochoten udělat to teď, mister Carter, aby zachránit váš život. Váš život, možná jí měl říct.
  
  
  "Víte, generále, jsem schopen uzavírat obchody".
  
  
  "To, co jsem měl na mysli, bylo složitější, než řešit".
  
  
  Jeho se na něj podíval непонимающе.
  
  
  "Vážím si vás za vaše zvláštní osobní talent, pan Carter, "řekl," teď ego oči se staly vážnou. "Ne mnoho lidí by se sem, jak jste to udělal, a způsobily škody,
  
  
  který se vám podařilo způsobit tím, s čím jste museli pracovat ".
  
  
  Kompliment mě překvapil.
  
  
  "Lee Yuen se zmínil, vás, - pokračoval generál. "Zdá se, že je u něj, nebo spíš, u L5 je pro vás docela velká věc".
  
  
  "Jsem si jist," řekl jsem.
  
  
  "Jsem ohromen tím, co mi říkali a co jsem viděl, - pokračoval Дженина. To заговорщицки se naklonil dopředu. "Západ prohrál boj, Carter, s otevřením Damon Zeno. Její tušení, co to je, protože oni mi říkají, ale já vím, že je to velmi dobrá ".
  
  
  "Jsem si jistý, že je to tak". Její, jen pokrčil rameny.
  
  
  "A kde je tě opustit, můj další? S největší pravděpodobností mrtvé, na straně poražených.
  
  
  "Jsem dokud nebudu na hřbitov", - odpověděl jsem.
  
  
  On se naklonil dopředu ještě dále. "Budu nabízet ti tvůj život, Carter, různými způsoby. Potřebuji takový člověk, jako jsi ty. Můžete pracovat na mě. Pokud jí důvěřuji tobě, Zda Yuen bude. Jeho mohu uspořádat pro vás titul a přihlásit vás na mé osobní státě. Jak zní plukovník Carter?
  
  
  Její, byl připraven k úsměvu nesouladu toho všeho, ale jsem si to rozmyslel. Místo toho, aby řekl emu, co mě nezajímají, levicový puč, že u L5 v Pekingu v mém spisu je červená samolepka, a mé fotografie jsou umístěny v ih vzdělávací škole, a že Už Yeung byl povinen zabít mě, kde chcete, a když on by to mohl udělat, Její rozhodla projevit zájem o nabídku Джениной.
  
  
  - Plukovník Carter - pomalu opakovat. Ji, podíval se na jeho netrpělivý tvář. "Říkáš, potřebovala ti k převratu?"
  
  
  "S vaší pomocí, Carter, můžeme dát Hassan ego ošklivá kolena. Ji budu vládnout třeba Maroko, a vy budete mým ministrem státní bezpečnosti ".
  
  
  On pozorně sledoval mou tvář, čeká na reakce. Gabriel taky podíval se na mě a na její tváři bylo испугание. "Nick, start - to - ty ne....
  
  
  Její ne jeden očí s Джениной. "Kterou přináší velmi přesvědčivé argumenty.
  
  
  "Nick!" - hlasitě řekl Gabriel.
  
  
  Ji se podíval na nah. "Kolik mi bude platit, jak полковнику?"
  
  
  Дженина usmála se. "Američané se vždy velmi praktické, když jde o peníze". Pak jen pokrčil rameny. "Plukovník se zde pravděpodobně vydělá víc, než si teď. Ale mohl by hotel mohl uzavřít zvláštní dohodu, aby jste byli o polovinu více než obvykle za zvláštní osobní povinnosti v mé podřízenosti.
  
  
  Chvíli jí seděl tiše, jako by se díval na všechny pohledy. "A pokud by převrat byl úspěšný, by ho určitě stahl v čele zpravodajské a bezpečnostní?"
  
  
  Gabriel se znovu pokusila zabít ji, ale ona není dovoleno, hej. "Buď zticha, dramaticky," řekl jsem. Pak se jí znovu podíval na Дженину. "V pořádku?"
  
  
  Дженина vychutnal nepohodlím Gabriel. On se usmál, když mluvil se mnou. "Dávám slovo. Její изложу to písemně ".
  
  
  Jeho se odmlčel. "Musím o tom přemýšlet".
  
  
  Úsměv lehce odejde. "Je vynikající. Můžete strávit celou noc. Zítra ráno musíš mi dát revmatismu ".
  
  
  "A holka?"
  
  
  "Nejsme причиним hej škody".
  
  
  Její studoval ego tvář, a to bylo upřímné, jako čestný bandita. Ale doufám, že ji vyhrál době. Až zítra rána. V noci se může stát cokoliv.
  
  
  "A co bude s námi zítra ráno, pokud jí откажусь z vaší nabídky?" Její zeptal se.
  
  
  Úsměv mírně rozšířil. "Obávám se, že bude malá расстрельная tým. Její již jen pro případ poslal za skupinou mužů. Samozřejmě, vše bude velmi oficiálně. Vás výstřel jako je spyware, než vy, bezpodmínečně, a je-li. Ego je hlas změkl. "Ale myslím, že nebudeš tak глупцом, Carter. Myslím, že uděláš to, co je nejlepší pro vás ".
  
  
  "Já ti dám svůj revmatismu ráno", - řekl jí emu.
  
  
  "To je dobře. Ahmed, уведи ih nahoru. Nechte na čas pana Cartera v poutech. Umístíte-desátník mimo palác z této strany a usedněte postavení mimo ih uzamčených místností. On se na mě podíval, aby viděl mou reakci na jeho pečlivost. "Dobrou noc vám oběma".
  
  
  Nás spolupracujeme také nahoru, a na cestě Gabriel není na mě podíval, nemluvím už o tom mluvit. Jeho snažil se vzpomenout na podrobnosti karty, kterou Дженина vzal u mě, aby ho mohl nakreslit ih v případě, pokud jsme někdy dostaneme ven odsud. Nahoře jsme strávili v sousední místnosti, a den byly pevně zamčené.
  
  
  Můj pokoj byl velký, s manželskou postelí, malou pohovkou a křeslem. Na stropě visel obraz, zachycující scénu kolem starého Maroku. Vedle pokoje byla koupelna s typickými mozaikovými obklady.
  
  
  Jeho, přistoupil k oknu a vyhlédl ven. Skok dal by se dlouhý pád na zem. Další voják už byl venku, skála se svým postem se podél stěny budovy, s pistolí-пулеметом na rameni.
  
  
  Její těžce si povzdechl. Zajímalo by mě, co jí ve delle dosáhla. S ostrahou za okny a dveřmi a s mými запястьями v poutech, se najednou zdálo velmi nepravděpodobné, že bych mohl najít způsob, jak stáhnout Gabrielle a sám kolem tohoto místa živý.
  
  
  Její ležel na posteli a snažil se všímat, jak se pouta впиваются v mé zápěstí. Gabrielle bylo skutečně za tlustého stěnou přes celou místnost, ale k ní nebylo možné dostat. Pokud by čas nebyl tak důležitý, a pokud by jí mohl být jistý, že to nebude způsobit hej zranění, jeho mohl dát Дженине kladná revmatismu ihned a подыгрывал,
  
  
  dokud ji nebyl schopen se dostat pryč od něj, nebo zabít ego. Ale musel jsem vypadnout do zítřka rána, aby se včas dostat do laboratoře včas.
  
  
  Její ležel a přemýšlel. Pokud by si ji mohl vybrat zámek na otroctví, u mě by byla nějaká svoboda. Ale, jak jste взломаете zámky na své vlastní zápěstí? Dobrý vývrtky.
  
  
  Může být, revmatismu podílejí na tom, aby se zapomenout na poutech. Ji mohl udělat hodně s nimi, pokud jsem mohl jen dostat ven z tohoto pokoje. Její rozhodla počkat až do časných ranních hodin, kdy se stráže budou v polospánku. Pak ji bych se pokusil vyvést ochranka ven na chodbu, aby se vešel sem sám, aniž by docházelo generála. Může, to není усмотрит nic špatného na tom, aby se vezmi mě k Дженине pro další soukromé konverzace bez dívky. Neuškodí se zeptat.
  
  
  Ale můj plán není koná. U generála Дженина byly jeho nápady. Kolem půlnoci ji uslyšel zaklepání na své dveře, бормотанную tým ochranky, a dveře se отперта. Дженина, otevřel ji, a na chvíli постоял jsou ty v domovních проеме, a její sell na okraj postele.
  
  
  "Její hotel bych ještě s tebou mluvit," řekl, zavřel za sebou dveře.
  
  
  "Čekal jsem tě," řekl jsem.
  
  
  On prošel přes místnost, сцепив ruce za zády, impozantní postava v jeho tvaru, s černým pásem a lesklé vysoké boty na vrcholu vojenské kalhoty. Stál u okna a díval se do tmy.
  
  
  "Tam bylo těžké mluvit otevřeně s dívkou, - řekl on. On se ke mně otočil, jeho oči vyvrtány moje. "Máš tam jsou vlastnosti, které se mi líbí v kamarád, Carter. A máte know-how, aby došlo k převratu pracoval pro nás. Kromě dodatečné platbě, kterou se zmínil, že dole ji vidět, že jste získali mnoho dalších - další výhody, myslím, že byste zavolat ih dary od vděčných politických vůdců, které chrání mé síly. Krásný dům, Carter, a krásný americký stroj k dispozici s řidičem, pokud chcete. Ženy. Všechny ženy, které jste kdy mohli chtít. A když se stanete mým ministrem státní bezpečnosti, budete mít mimořádnou sílu. Budeš silou v marocké politice a historii ".
  
  
  "Máte chuť dobrý argument na své straně," řekl jsem s lehkým úšklebkem.
  
  
  "U vás bude velká kariéra, než jste si kdy dovedli představit. To není nesplnitelný sen. S vaší pomocí jeho všechno, co můžu uvést v život.
  
  
  "Na druhou stranu, pokud by jste trvali na zachování své dřívější pochybné loajality, dali by mě do trapné situace. Nemůžu si dovolit takového nepřítele, jako jsi ty, Carter. Ale s vámi na mé straně a pomoc, která se zabývá brzy dorazí kolem Pekingu, ji nemůžu najít svůj osud v této zemi, a můžete se stát jeho součástí,".
  
  
  Přišel a postavil se vedle mě. "Co si myslíte? Využijete tuto příležitost? Jen vy můžete nosit na sobě šaty velikosti Carter.
  
  
  Ji, podíval se na zem ještě chvíli, pak vstal, aby se s ním setkat očima. "Zdá se, že výběr je malý".
  
  
  Na jeho náměstí kroužkem muže se objevil výraz самодовольного spokojenost. "Pak půjdeš se mnou?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. "A co holky?"
  
  
  Úsměv zmizel s ego rty, jeho oči se setkali s mými, a to s hroznou jistotou věděla, jak smutné být pod vlivem a mocí této osoby. "Žena je úplně jiná věc" - zima, " řekl. "Dívka musí zemřít."
  
  
  Ji odvrátil. Je to tak myslel.
  
  
  "A musíš to udělat."
  
  
  Ji, podíval se na něj, a snažil se skrýt svou nenávist. "Ty jsi opravdu chceš."
  
  
  "Ji?" - důrazně řekl. "Na oplátku za svůj život? Za bohatství a moc? Je to opravdu příliš mnoho na to zeptat, Carter? Ne, myslím, že ne. Protože murder mystery dívky, by pro mě tvým aktem věrnosti. To bude váš způsob, jak mi ukázat, že jste se opravdu změnil svou věrnost. Zabij dívku, která se zabývá pro vás velmi málo, to znamená, že jsme spolu поплывем ve větru.
  
  
  Nyní tento svině stahl poetické. Znovu se podíval emu do očí, a myslím, že to trochu обеспокоило to, že jsem byl na jeho úrovni. Je zvyklý dívat se na lidi spatra.
  
  
  "Jak?" Její zeptal se.
  
  
  On se znovu zasmál. Vytáhl z pouzdra velkou pistoli. "Fit to?"
  
  
  Ji, podíval se na zbraň. Brýle roztrhat Gabriel na polovinu. Ale musel ho přesvědčit, že jsem připraven to udělat. V každém případě to dala by se nám oběma šanci se bránit, pokud by se nám povedlo. "Myslím, že to by mělo být dost," řekl jsem. "Když jí to udělám?"
  
  
  "Co nejdříve", - řekl on.
  
  
  Její myslel minutu. Teď byl ten správný čas, aby zlomit. Může být, tma vám pomůže, pokud ji budu moci dostat ven.
  
  
  "Udělám to teď," řekl jsem a dodal napětí v hlase.
  
  
  Дженина vypadalo удивленной. "Výborně."
  
  
  "Chci skoncovat s tím," řekl jsem. "Ale já chci dělat to na vlastní pěst. Nechte pouta na mě, " řekl jí emu. "Odvozovat nás oba spolu do nejvzdálenějšího kouta zahrady. Její, chci, aby si myslela, že jste казняете nás obou. Odstraňte pouta na poslední chvíli a dej mi zbraň, až to odvrátí se od mě. Nechci, aby věděla, že jsem letos dělal ".
  
  
  U Дженины bylo ošklivé obličeje. "Jí nenapadlo tě háklivý člověk, Carter. Není pak vražd, které jste, samozřejmě, se dopustil.
  
  
  "Řekněme, že ji příliš nedávno byl s ní blízko," řekl jsem.
  
  
  "Ach. Jeho chápu váš úhel pohledu. Zdálo se, že přijal vysvětlení. "Souhlasím, že je těžké se zbavit milenky. Dobře, pojďme vezměte si dívku "
  
  
  Vstoupili jsme do haly, a tam дежурному vojáka vysvětlili situaci a on odemkl dveře do místnosti Gabriel. Když šel za ní, ona seděla v křesle.
  
  
  "Pojďte s námi", - řekl jediné slovo stráž.
  
  
  Když byla v obýváku, podívala se na pouta, která stále byla u mě na zápěstí. "Co se děje?" zeptala se.
  
  
  "Vedou nás vzít na procházku v zahradě," řekl jsem.
  
  
  "To znamená, že jste nepřijali ego nabídku?"
  
  
  "Ne," upřímně řekl jsem.
  
  
  Se mi zdálo, že jsem si všiml, lehké úšklebek na rtech vojáka.
  
  
  "Vy dva nemůžete necháte mi na výběr," řekla Дженина Gabriel. Pojďte s námi.
  
  
  "Je mi líto, Gabriel. Myslím, že to tak dopadlo.
  
  
  Jsme šli dolů po schodech a vyšla z domu. A Дженина, a vojáci vytáhli pistole.
  
  
  Na rohu domu k nám připojil voják-řidič, který stál na stráži v blízkosti budovy. Sundal samopal a šel vedle nás, zasláním ošklivé, trochu se mi prsa. Na nás bylo tři pistole, a všechny jsou schopné prorazit v našich tělech díry o velikosti marocké talířek.
  
  
  Doslova po několika okamžicích jsme se ocitli v odlehlém koutě areálu. Tam bylo mnoho stínů a úkrytů, když se mi naskytne příležitost. Ale na louce, kde jsme stáli, vysoká měsíc пролила je na nás všech, stříbrná strašidelné брылев. V řezaných křoví nedaleko ve tmě слышалась cikáda.
  
  
  "Je to dost daleko", - řekl generál Дженина. On jen zašeptal něco šoféra do ucha, a ona doufala, že to řekl, emu se používat automat proti mě, dokud se její střílet dívku. "Sundej pouta pana Cartera. V matematice není třeba se setkat se svým tvůrcem, související, jako zvíře "
  
  
  Денщик sáhl automatickou zbraň za opasek a vytáhl kolem kapsy klíč. Дженина pozorně sledovala mou tvář a já si všiml, že ego zbraň byla zaměřena na mě. On neměl v úmyslu mi věřit, dokud ji nezabil dívku. A možná i tehdy. V každém případě, je to ještě trochu hrál pro něj. Její kradmý pohled na Gabrielle, když nevypadala, provinile pohled a těžce si povzdechl.
  
  
  "Dobře, drž se společně u tohoto stromu", - скомандовала Дженина. Udělali jsme, jak řekl. Osoba Gabriel напряглось od strachu. Byla si jistá, že zemře. A její, věděl, že tam je alespoň dobré šance na to.
  
  
  Muž s automatem нацелил zbraně na nás. Дженина a ošetřovatel se postavil několik lízání, po stranách nás.
  
  
  "První holka", - řekla Дженина. "Otočte se, ty".
  
  
  Gabrielle впилась do něj pohledem. "Nebudu. Musíš setkat se se mnou tváří v tvář, pokud je zabít mě."
  
  
  Дженина viděla v jejích slovech ironii, protože to ji řekl, že nechci s ní chodit. Je to lehce se na mě usmál, a pak úsměv zmizel. "Dobře, Carter. Už žádné hry. Udělej to, co musí."
  
  
  Gabrielle ptát se podívala na mě. Ošetřovatel přišel ke mně a pozorně zkoumal mě, jako kdyby on mi důvěřoval, a pak mi podal automat. Gabriel se podíval na mě a já se podívala na revma.
  
  
  "Co je to Nick?" zeptala se.
  
  
  "Tobě není třeba vysvětlovat, Carter, se dramaticky řekla Дженина. "Prostě zabij ji".
  
  
  Roth Gabrielle приоткрылся. "Mon dieu!" - выдохнула to. Pak je rozvedený a zasáhla mě do obličeje. "Pojď, svině. Спусти spoušť!" - прошипела to.
  
  
  Ee reakce na situaci posílil důvěru ke všemu. Šofér se smál a lehce sklonil zbraň.
  
  
  "Dobře, její udělám to", - temně řekl jsem. Jí vzkaz hej. Než stačila pochopit význam tohoto gesta, jeho tlačil ji na zem.
  
  
  Stejným pohybem ji posadil a obrátil se na šoféra a stiskl spoušť velké pistole. Pokud by generál právě zkouší mě, a zbraň byla opuštěné a umístění, u mě by byly velké problémy. Ale výstřel se ozval na louce, заревев u nás v uších. Šofér mě postřelili do hrudi. Skočil zpět, ale spadl. Ego ruka reflexní сжала samopal a začal střílet v noci, обрызгивая krajiny olovem.
  
  
  Generál mezitím otevřel zpátky do ohně kolem své služební zbraně, jakmile ji zastřelil řidičem. výstřel probodl můj bok, разорвав tělo pod košilí a, повалив mě na zem vedle Gabriel.
  
  
  Asi je štěstí, že generál mě srazil ranou. V následující zlomek vteřiny samopal обрызгал to místo, kde seděl na bobku, врезавшись do kmene stromu za námi. Generál a ošetřovatel taky ударились o zem, když se velký nástroj загремело o široké spektrum, oči řidičem остекленели, když malina skvrna осветило ego tričko. Kulky свистели a забрызгивали nás, ale nikdo nebyl zraněn. Pak řidič spadl na záda, a střelba zastavila.
  
  
  "Běž za strom!" - křičel jí Gabriel.
  
  
  Generál znovu se zaměřila na mě a zuřivě выругался si pod nos. Jí patří jim, že on nadával si za to, že věřili mi. Ale jakmile se dostal znovu vystřelit, ošetřovatel, vrhl se na mě z boku a srazil mě z nohy.
  
  
  Naštěstí zbraň ji ztratil. Jsme válcování a skáčou po zemi, a já jsem krátce si všiml, jak generál se pohyboval, snažil se střílet na mě. Její hit санитара po tváři, ale on se zoufale kvílel za mě, popadl zbraň v mé ruce. On udeřil rukou do kufru , a moje síla se snížila na zbraň, ale to není ztracené ego.
  
  
  Gabriel, že dělá objednávku, plížil se na strom. Když Дженина znovu viděla mě v ego zorného pole, ona rychle vstala a швырнула na generála кусоком dřeva. Udeřil ego na rameno, není tak silná, aby způsobit emu ve všech domech v okolí, ale ego pozornost byla dočasně odpoutat.
  
  
  Дженина, střílel v Gabriel, a já jsem slyšel, jak na brýle, havaroval dřevo kufru vedle ní. Pak to нырнула zpět do reaktoru.
  
  
  Дженина znovu se otočil ke mně zbraň, hněv vzplanul v ego očích. On znovu našel mě dovětek, že když jsme se s санитаром bojovali za vlastnictví jiných pistolí. V tomto bodě, udeřil ji svým levým pěstí do krku санитара. On zalapal po dechu a ztratila rovnováhu. Její перекрутил ega mezi sebou a Джениной, když Дженина znovu střílel.
  
  
  Zbraň řval a oči санитара se rozzářily. On zalapal po dechu, a kolem rohu ego rta tryskající krev. Padl na mě mrtvý.
  
  
  Generál znovu hlasitě выругался a běžel k подрезанным изгородям, окружавшим nás. Ji odstrčil od sebe, tělo санитара, se zaměřila na Дженину a vystřelil. Ale já jsem minul. Ji, slyšel, jak to prorazí porosty, a pak ego shaggy se ozývá разносились na štěrkové cestě, která se zabývá vedla zpět do paláce.
  
  
  Její uvedení ruku na bok a odešel do krve. Rána byla jen rány na těle, ale hořel jako peklo. Její těžce zvedl na nohy, a Gabriel byl vedle mě.
  
  
  "Jdi do Citrõen", - řekl ji ahoj. "A počkej na mě tady."
  
  
  Ji začal pronásledovat generála. Do té doby, jak jsem se dostal do širokého chodníku před palácem, Дженины nikde vidět. Pak ji uslyšel řev motoru v zaparkovaném nedaleko limuzíně. Její podíval se a spatřil generála za volantem. Velký rolls-royce, náhle se hnát dopředu a letěl výplaty přímo na mě.
  
  
  Když černá limuzína potácel se ke mně, jeho, se zaměřila na zbraň a vystřelil. Výstřel rozbil čelní sklo, ale Дженина neskončil. Ji, skočil na zem, když je stroj s řevem задела můj bok.
  
  
  Дженина pokračovala pohyb po kruhové silnici a zamířila k silnici a branku. Ji, postavil se na jednu věc, každému národu, že ruku na předloktí a zaměřila na levé zadní kolo. Ale jen na brýle, dostala vedle ve štěrku.
  
  
  Její vstal a běžel za strojem. Její doufal, že Дженина nenajde Gabriel na příjezdové cesty nebo u brány. Pokud by to udělal, je to pravděpodobně zabil by ji.
  
  
  O několik okamžiků později ji přiblížil k bráně, drží se za bok a grimasy od bolí. Limuzína je jen исчезал v zatáčce horské silnice, po které jsme jeli předtím. Ji, slyšel, jak motor běží "Citroën", a viděl, jak Gabriel вытаскивала auto kolem horké kaše, kde jsme ji zaparkovat. Ní, rozběhla se k její straně stroje.
  
  
  "Nesmíte se vůbec hýbat!" Její vykřikl.
  
  
  Její, se vyšplhal na sedadlo, пристегнулся a jel po polní cestě. Po několika sekundách ji přepne na maximální rychlost, a auto závodil na hrbolaté silnici, házet nás dovnitř. Jeli jsme pár mil, není vidět limuzína, ale nakonec viděli červená koncová světla před námi.
  
  
  "Hlasování je on!" - tvrdě řekla Gabrielle.
  
  
  "Ano," odpověděl jsem. Moje ruka, коснувшаяся rány, sklouzl po рулю. Její, kliknul na pedál plynu až na doraz, a stroj рванулась dopředu, šíleně zřícení na strmé ukazatelů, kterým právě prošel generál.
  
  
  Ještě pár min jsme jeli lízání, než na dvacet metrů k лимузину, který se nemohl otočit, jak Citrõen. Napravo od nás byl vzestup skalní bránil, a vlevo strmý sestup na nižší cestu. Nebylo nás zábradlí, nám chodníku, na který se kola mohli zachytit. Minuli jsme další cool ukazatelů, a limuzína prudce, покатило a málem слетело ze silnice, když se neobratně se pohybovala na vysoké rychlosti. Jeli jsme mu o něco více než úspěšně, ale cítil jsem, jak kola kloužou pod námi.
  
  
  Ji zvedl zbraň na dálkovém mezi námi a řídil jednou rukou, zatímco přilepená na jeho levou ruku na otevřené okno a нацелил zbraň na jiný stroj. Dvakrát vystřelil, zvedl štěrk upřímně za limuzín.
  
  
  "Nejste přihlášen", - řekl Gabriel.
  
  
  "Chci dostat", odpověděl jsem. Její doufal, že alespoň jeden kolem kulkou отрикошетит od štěrku a budou spadat pod разгоняющиеся "rolls". Jen jednou je všechno, co jsem potřeboval.
  
  
  Jeho, vypálil znovu, a štěrk stoupal na zadní nárazník jiný stroj, a pak z pod zadní části limuzíny se ozvalo oslepující, ohlušující výbuch. Velký stroj v pohodě свернула, když ji pohltí plameny. Jeho dostal do nádrže.
  
  
  Gabrielle ахнула, když auto před námi, свернула ještě silnější, za to zlomil oheň. Pak stroj nahodile свернула vpravo, narazila na skalní římse, a помчалась zpět k útesu na druhé straně silnice, a za další sekundu se zhroutil na okraj.
  
  
  Jeli jsme až k místu, kde se právě jel "rolls". Skvělý stroj ještě катилась po svahu hory, перевернувшись, plně охваченная plamen. Nakonec to narazilo na skály hluboko, a se ozvalo praskání kovu, když plamen stoupala ještě výše. Rolls ležel, jasně planoucí v noci. Osud generála Дженина pochybovat nemusel. Prožít něco, přes co prošel limuzína, bylo nemožné.
  
  
  "Odešel?" - zeptal se Gabriel.
  
  
  "Ne," řekl ji ahoj. Ji začal realizovat Citrõen po úzké silnici. "Vrátím se za svými zbraněmi. Nechci, aby někdo věděl, že jsem tam byl. Dokonce i v případě, že kuchař nebo jiný voják zůstane naživu, je nám jedno, je kolem nich nebude vědět, kdo to byl."
  
  
  "Poté, co Nick?" - zeptal se Gabriel, když jí vracel k panství generála.
  
  
  "Pak se vydáme na jih, do Мхамид, - řekl jsem, - v výzkumné centrum Деймона Зено a ego si. Budeš čekat na mě v okolí. Pokud u mě nic nefunguje, ji budu počítat s tím, že jsi сообщишь mým kontaktům, aby se mohli postarat o laboratoři ".
  
  
  Osmá kapitola.
  
  
  Výlet do Мхамида byla dlouhá. Na úsvitu Gabriel velmi chce spát, a on se nakrátko zastavil, aby jsme mohli spát na pár hodin. Když jsme znovu vyrazili na cestu, slunce stála vysoko na obloze.
  
  
  Rána, kterou mi uštědřil Дженина, kroutil a vypadalo to docela dobře, ale Gabriel trval na tom na tom, aby se kolem poledne s příjezdem v horské vesnici, aby uložit na nah správnou pásku a vzít léky. Většinu dne jsme jeli přes hory, které postupně přecházejí v kopce, a konečně se ocitly ve vyprahlé pouštní oblasti. Byli jsme v divoké, téměř neobydlené oblasti kolem hranic, v místě, kde Lee Yuen zjistil laboratoře Zeno. Někdy zde byly těžké výchoz skály, ale obecně je terén byl plochý, испещренной искривленными, ošklivé rostliny, celé budově a, kde jsou hory a poušť, a nikdo nebyl případ do života, kromě několika primitivních kmenů, drak a supi.
  
  
  Líže k večeru jsme dorazili do malé vesničky Мхамид, jediného ostrůvku civilizace v této obrovské poušti. Pokud se dobře pamatoval mapu, jsme stále ještě byli ve značné vzdálenosti od vzdáleného výzkumného centra. Zpočátku se zdálo, že pro přenocování kam, ale pak jsme jeli k malému bílému domu, který выдавало sebe za hotel. Při pohledu na ego облупившиеся глинобитные stěny, Gabriel поморщилась.
  
  
  "Co myslíš, že můžeme spát na takovém místě?" zeptala se.
  
  
  "Nemáme moc na vybranou. Nechci jít do laboratoře dnes, brzy soumrak. A nám oběma potřebovat dovolenou."
  
  
  Zaparkovali jsme Citrõen, a kolem něj se zvědavostí se shromáždila malá skupina mladých beduínů. Samozřejmě, nejsou zde vidět mnoho vozů. Gabrielle заперла stroj, a my jsme vstoupili do hotelu.
  
  
  Uvnitř to bylo ještě méně atraktivní, než na vnější straně. Arab s ořechovou pleť se setkal nás, vzhledem k malé tácky, která se zabývá přijala druh písemné stolice. Na hlav u něj bylo тарбуш, a do ucha - náušnice. Bílé vrásky kolem očí, kam se přišlo slunce, a vzácnou štětiny na mírném bradě.
  
  
  "Salam". Muž se usmál zp.
  
  
  "Salam", - řekl jsem. "Mluvíte anglicky?"
  
  
  "Англиш?" - opakovat se.
  
  
  Gabriel má hovořili s ním ve francouzštině. "Chceme pokoj pro dva".
  
  
  "Ach," odpověděl na tomto jazyce. "Samozřejmě. Stává se, že náš nejlepší soubor k dispozici. Prosím."
  
  
  On zvedl nás na vratkých dřevěných schodech, která se zabývá, jí byl jistý, že se zhroutí pod naší váhou. Šli jsme po тусклому, temné chodbě do místnosti. To hrdě otevřel dveře a my vstoupili. Ji viděl znechucení na tváři Gabriel, když to огляделась. On byl velmi spartan, s jednou velkou železnou postelí, провисшей uprostřed, oknem s rozbitými okenicemi, выходившим na špinavou ulici dole, a потрескавшимися штукатурными stěnami.
  
  
  "Když nechceš..." řekl Jsem hej.
  
  
  "Všechno je v pořádku", řekla při pohledu na vanu.
  
  
  "Lázeň upřímný v chodbě řekla clerc ve francouzštině, отгадывая ee vývrtky. "Jsem нагрею vody pro madame".
  
  
  "To by bylo velmi dobré," - řekla.
  
  
  Je to pryč, a my jsme zůstali sami. Ji, usmál se a zavrtěl hlavou. "Jen si myslím," řekl jsem. "Teplé a studené blechy".
  
  
  "U nás bude všechno dobré," - ujistila mě. "Chystám se vzít si horkou koupel, a pak zkusíme najít kávu".
  
  
  "To je dobře. Ji viděl, bar hned vedle, ošklivé místečko, ale možná, že se mají whisky. Potřebuji něco, co pak tuto cestu. Její vrátím se k okamžiku, kdy přijímáte koupel.
  
  
  "To je věc" - řekla.
  
  
  Ji, sestoupil na vratkých schodech a vyšel ven k baru vedle hotelu. Její sel pro odina kolem čtyř starých stolů a objednal whisky u očekáváním člověka v мешковатых kalhotách a тарбуше, ale on mi řekl, že whisky se podává. Její zastavil na místním víně. Za dalším stolkem vedle mě sám seděl arab; to už byl trochu pod míře.
  
  
  "Vy Jste Američan? "- zeptal se mě, v mém vlastním jazyce.
  
  
  Její pohled na něj. "Ano, američan".
  
  
  "Říkám amerických," řekl samolibě.
  
  
  "Je to velmi roztomilé."
  
  
  "Jsem v pořádku, říkám-američan, ne?"
  
  
  Její povzdechl si. "Pravdy pravdy." Číšník přinesl moje víno, a já jsem upil. To bylo hezké.
  
  
  "Výborně=) účes".
  
  
  Její pohled na něj. Jeho pochopil, že to byl malý muž čtyřicet, s malou, ale jeho tvář byla velmi stárnutí. Na nen byla tmavě červená феска a pruhované джеллаба. Oba byly znečištěné prachem a pak
  
  
  "Její účes celé vesnice Мхамид".
  
  
  Její, přikývl emu a отпил vína.
  
  
  "Můj otec byl také kadeřnice".
  
  
  "Jsem rád, že to slyšet."
  
  
  On vstal se sklenkou v ruce a připojil se ke mně za můj stůl. To заговорщицки sklonil se ke mně.
  
  
  "Její účes a pro cizí". Řekl to полушепотом, blízko mého ucha, a já jsem cítil, ego víc dech. Číšník v protějším rohu nic neslyšel.
  
  
  Její pohled na araba vedle mě. To усмехался, a neměl přední zuby. "Cizí lidé?" Její zeptal se.
  
  
  On se podíval na číšníka, aby se ujistil, že to slyší dvakrát, pak pokračovala chraplavým šeptem, заливая mi nozdry svým dechem. "Ano, jsou, že na klinice. Vidíte, že ji chodím každý týden. Je to všechno velmi tajné ".
  
  
  Mohl mluvit jen o laboratoři. Její, obrátil se k němu. - Jste tam ps s její стригли vlasy?
  
  
  "Ano, Ano. A vojáci taky. Oni se spoléhají na mě." To беззубо se zasmál. "Chodím každý týden". Úsměv zmizel. "Ale nemusíte nikomu nic říkat. Chápete, to vše je velmi osobní.
  
  
  "Jste tam byli dnes?" - ptal jsem se.
  
  
  "Ne, rozhodně ne. Jeho bych jela na dva dny dohromady. Ji půjdu zítra ráno a dvakrát nepůjde, pochopili.
  
  
  "Samozřejmě, - řekl jsem. - A vy pokračujete staré караванной drahý na východ?
  
  
  On odstrčil ode mě hlavu. "Nemůžu vám to říct! Je to velmi osobní ".
  
  
  To je poněkud zvýšila hlas. Její допил nápoj a vstal. Její hodil na židli několik dirhamů. "Koupil jsem si další drink," řekl jsem.
  
  
  Ego oči заблестели. "Ano, půjde s tebou Bůh," zamumlal невнятным hlasem.
  
  
  "Sláva Chystáte se", odpověděl jsem.
  
  
  Když ji vrátil do hotelového pokoje, Gabriel již купалась; v ulici темнело. To ještě není оделась a kartáčování své dlouhé zrzavé vlasy, sedí na okraji postele, otočil ručníkem. Její sell na židli vedle dveří a pohlédl na пятнадцатаваттную žárovku, свисающую od stropu.
  
  
  "To by bylo utratit všechny peníze," podotkl jsem.
  
  
  "Alespoň budeme trávit hodně času tady," řekla Gabrielle. "Máte whisky?"
  
  
  "Nic takového civilizovaného. Ale ji potkal člověka, který, možná by nám mohl pomoci ".
  
  
  "Jaký muž?"
  
  
  Její vyprávěl zde o arabském цирюльнике. "Zítra ráno ji na rande s ním tam," řekl jsem. "Ale on to neví".
  
  
  "Za jakým účelem?"
  
  
  "Řeknu vám vše o tom je na večeři". Její vstal a sundal sako; Gabriel si všimla Вильгельмину na mé straně a pouzdro Hugo na mé ruce.
  
  
  "Bojím se o tebe, Nick, - řekla. "Proč nemůžu jít s tebou?"
  
  
  "Všichni jsme to prošli", - řekl ji ahoj. "Budeš řídit mě tam, a pak zase sem a čekat. Pokud budete čekat více dní, budete muset předpokládat, že jsem neměla čas, a vy se vrátíte do Tangeru a расскажете celý příběh úřadům. Můžete si také kontakt s Colinem Прайором a расскажете emu, co se stalo. On vás bude kontaktovat s mými lidmi ".
  
  
  "Tvá rána se ani zahojila", - возразила to. "Ukaž, přes obvaz šla krev. Ti potřebují lékaře a dovolená ".
  
  
  Ji, zasmál se. "Může být, se vším tímto mocným citem někdo nabídne mi změnit obvaz".
  
  
  Její stáhl pouzdra a začal rozepínat košili, příprava ke sklizni. Poté, co viděl můj reklamě vystupuje krásná nahá prsa, vstala z postele, upustil ji hřeben a přišla ke mně.
  
  
  - Víš, ty jsi mě opravdu rád.
  
  
  Přitiskla se ke mně a cítil její měkké tělo pod ručníkem. "Je to ten pocit je vzájemný, Gabriel", - zašeptala jsem.
  
  
  To дотянулась do mého rta svými rty a přitulila se svým otevřeným ústy k mému. Ee tělo bylo teplé, vůči mně.
  
  
  "Znovu займись se mnou milovat", - выдохнула to.
  
  
  Ji, dotkl se rty na její kypré tváře, a pak k měkkosti ee krku a ff mléčného efektu. "A co naše večeře?"
  
  
  "Chci se tě na večeři", - хрипло odpověděla.
  
  
  Ee stehna нажимается vytrvale proti mému, a jak jsem se přemístil své ruce na ručník, naše rty se setkali znovu, a moje ústa zkoumal její hladové. Když jsme se rozešli, ona se celá udýchaná.
  
  
  "Jen jsem zámek dveří," řekl jsem. Její příchod na den a otočil klíčem v zámku. Když ji otočil, ona разматывала velký ručník.
  
  
  Ručník klesl na podlahu, a Gabrielle seděla nahá v šeru malé žárovky. Měkké svatý kvůli její pleti broskvový nádech a zářivě červená hříva ниспадала na její nahá ramena. Její dlouhé boky krásně сужались na měkké изгибам její boky. Došla až k posteli a, stočený do klubíčka, se stala čekat.
  
  
  Ji, svlékl se a vstoupil k ní do postele. To набросилась na mě бедром a уткнулась nosem v mé pravé ruce
  
  
  Naklonila se ke mně a dotkla rty na mé hrudi, pak přešel k mému břichu, jemně líbat celé mé tělo.
  
  
  Přes okamžitý její hořel uvnitř. Její jemně přitiskl ee do postele a šel za ní. Náhle jsme se stali jedním celým, naše těla se spojily. To застонала, její nohy se uzavřely kolem mě, jeho ruce hladil moje záda.
  
  
  Když vše skončilo, jsem si nemyslel nám o Омеге, nám ach, dr. Зи, nám na zítřek. Bylo jen teplé, spokojený dárek.
  
  
  Devátý vedoucí.
  
  
  Komplex budov za ostnatým drátem ощетинился ozbrojenou ochranou a obranou, ve srovnání s čím citadela generála Дженины vypadal jako lázeňský hotel. Ostnatý drát visel na oceli plot vysoký asi dvanáct metrů, a jsou rovnoměrně umístěny izolátory podél sloupů mě přesvědčily, že to je elektrifikovaná. Dva vojáky Дженины hlídal u vrat s obyčejnými puškami na ramenou. Z našeho pohledu bylo vidět, minimálně dva další stráže - lidé, kteří šli po obvodu komplexu s velkými psy na řetězové vedení.
  
  
  Ve skutečnosti komplex se skládal ze tří budov, které byly spojeny krytými pasážemi v jednotný uzavřený komplex. U hlavního vchodu byla vojenská stroj, na jedné straně виднелись dvě velké kamionu.
  
  
  "Vypadá děsivě", - hlas přišel Gabriel v mém uchu.
  
  
  Její stáhl s očí výkonný dalekohled a otočil se k ní. "Můžeme si být jisti, že Už Юэня existuje několik lidí uvnitř, vyrovnat se s непрошенными návštěvníky. Pamatovat si, to nejdůležitější vědecký objekt, který existuje u číňanů v tuto chvíli ".
  
  
  Seděli jsme za skálou, který je asi tři sto metrů od laboratoře, Citroen zaparkoval hned vedle nás. Velké skalnaté silnice изгибалась širokým obloukem na branku. Bylo možné vidět osamělého стервятника, létání na speciálních kruhu na vysoké безоблачном obloze na východě.
  
  
  "No, vracet se k зарослям stromů, kde ho bude čekat na holiče. Pokud přijde dříve ...
  
  
  Zvuk je za námi zastavil mě. Ji, otočil, a Gabrielle проследила za mým pohledem. Tam, ne více než padesát metrů od nás, po cestě směrem k nám, se pohybovala hlídka ze tří lidí. Поднявшийся lehký vánek překladu z nás zvuk ih приближений. Teď už bylo pozdě. Nás všiml šéf hlídky. Mluvil arabsky a ukázala na nás.
  
  
  Gabrielle záchvaty se přesunula k autu, ale jeho silné popadl ee za ruku a držel na místě.
  
  
  "Viděli nás!" - dramaticky zašeptala ona.
  
  
  "Já vím. Sedněte si a véd sebe co klidnější ". Ji, donutil ji vrátit se ke skále. Pak ji nedbale zamával rukou směrem k malé skupině lidí v tvaru, zatímco vůdce vytáhl pistoli kolem pouzdra na opasku a další dva dlouhé pušky.
  
  
  Pak se opatrně přesunul k nám, zasmál při pohledu na Citrõen. Když se přiblížil, jeho a pozdravil se s nimi v arabštině. "Асалам alaikum!"
  
  
  Nereagovali. Když se zastavili k autu, ji zvedl. Gabriel zůstal sedět. Dalekohled je прятала pod bujnou sukní.
  
  
  "Co tady děláš?" - zeptal se velitel letky anglicky se silným přízvukem, jeho široká tvář byla plná nepřátelství.
  
  
  Bylo to velmi špatný vývoj a neúspěchem. Ji snažil skrýt zklamání od svého obličeje. "Prostě jsme válcování za městem," řekl jsem. Dva další vojáci již podezřele вглядывались v Citrõen. "Doufám, že jsme se nacházejí v soukromém vlastnictví".
  
  
  Muž s pistolí se podíval na Gabrielle, bez odpovědi mi, zatímco vojáci z pušky dostáváme lízání, tvoří půlkruh kolem nás. Přes okamžitý robustní šéf, hrdě se ke mně otočil.
  
  
  - Myslím, že jste si vybrali špatné místo. On zamával pistolí na straně instituce. "Tady zůstat, je zakázáno".
  
  
  Její nedbale pohlédl na budovu. "Ano, opravdu taky? Neměli jsme ani ponětí. Jsme okamžitě уедем. Ní, natáhl ruku Gabriel, zvednout ji na nohy, a viděl, jak to сунула dalekohled v určitém suchý keř.
  
  
  "Dej mi každoročně průkaz totožnosti," řekl mi podsaditý voják.
  
  
  Ji řekl. "Co to sakra je? To je říkal, že jsme jen прогуляемся. Její napjatý uvnitř. Toto matematiky a řekli, že to je podezíravý ke všem, kdo najdou na ego патруле, a vypadal tak, jako by to vytváří problém.
  
  
  Zvedl zbraň, trochu, dokud ten není poukázal na bod upřímný nad mým srdcem. Ostatní dva pevnější сжали pušky. "Osvědčení prosím," - opakovat se.
  
  
  Její sáhl za minutu a vytáhl peněženku s falešným průkazem totožnosti. Její natažené emu peněženku, a on zkoumal ego, zatímco ostatní dva muži pokračovali, aby nás na dovětek. Moje mysl pracovala přesčas. Zbývá starat o Gabriel. Jeho bych to stahl kdo ee dokonce tak daleko, ale je to hotel, aby věděla, kde v místnosti laboratoře. Kromě toho, pokud by jedna kolem těchto zbraní выстрелило, i kdyby nás zabili, všechny na místě byli varováni.
  
  
  "To je zajímavé", - řekl nyní širokou muž. To je podezřele se na mě podíval, pak dal na minutu peněženku. "Ty půjdeš s námi."
  
  
  Její zeptal se. - "Kam?"
  
  
  Poukázal na laboratoře.
  
  
  . "Oni budou chtít klást otázky".
  
  
  Jeho hotel se přihlásit, ale není to tak. A prý to není s Gabrielle. Ji, podíval se na zbraň, mířící mi na prsa. "To je ohavnost," řekl jsem. "Mám přátele v Tangeru".
  
  
  Samolibý pohled byl hrubý. "Nicméně, - řekl on. Otočil se k jednomu kolem vojáků a rychle promluvil arabsky. Přikázal muži vrátit zpět na silnici, aby se každý rok, zda není v blízkosti někoho jiného. Voják se otočil a vydal se na pochod opačným z laboratoře směrem. "A teď šli", - řekl tlustý.
  
  
  Její, povzdechl si a pokynul ukázal Gabriel, aby plnilo ego objednávky. To bylo obtížné. Pokud jsme переместимся více než na deset metrů po prašné cestě do laboratoře, pak se ocitli na mysli u brány, kde byla ozbrojená ostraha.
  
  
  Když Gabrielle šla na stavby, její zastavil ji vzal za ruku a obrátil se k коренастому vojáka s кожистым tvář.
  
  
  "Jste obeznámeni s generálem Джениной?" - řekl jí emu, já vím, že Дженина bylo ego velitelem.
  
  
  "Ano," řekl, nevrle.
  
  
  "Generál - můj dobrý jiného", - lhal jsem, a sledoval, jak se třetí voják pomalu mizí za zákrutem silnice. "Pokud trváte na tom, aby, aby nás sem k výslechu, ji, mluvit s ním osobně. Ujišťuji vás, že neuspějete.
  
  
  Je to ego přimělo k zamyšlení. Ji viděl, jak voják vedle něj ptát se podíval emu v tvář. Pak podsaditý muž se rozhodl.
  
  
  "Provádíme konkrétní rozkazy generála", - řekl on. Ego ruka mávla směrem k zařízení. "Prosím."
  
  
  Ji udělal pohyb, jako by chtěl projít mimmo ním na silnici. Když jí byl vedle ní, ji náhle plácl ego na ruce hřbetem ruky.
  
  
  To вскрикнул od charta povolení na provedení, a ego zbraň, padl na písek u našich nohou. Její přitiskl ego loktem do hrudi, a on se hlasitě zalapal po dechu. To отшатнулся a těžké selles na zem, jeho čelist сжалась, když to iso ze všech sil se snažil vtáhnout vzduch do plic.
  
  
  Další voják, vysoký, štíhlý mladý muž, zvedl pušku tak, že se téměř dotkla mé hrudi. To se chystal udělat díru v mém břiše. Její uslyšel za sebou tichý povzdech Gabriel. Ji chytil za дульный nit pušky, a než se mladý arab byl schopen zmáčknout spoušť, s mocí надавил na hlaveň pistole. Vojáci letěl mimmo mě, dopadl tváří na zem a ztratil pušku. To jak se pokoušel vylézt, když ji udeřil ji zadek pistole na ego hlavy. Ozvalo jednoznačných praskání kostí, když chlap naplocho spadl na zem.
  
  
  Její chystal proměnit, když podsaditý voják přišel ke mně a врезал mi v hrudi, se skloněnou hlavou. On byl v pohodě. Ji ztratil zbraň, když jsme spolu klesly. Jsme válcování v prachu a písku, jeho tlusté prsty впивались mi na obličej a oči. Její hit jeho ego pravou pěstí do obličeje, on ztratil jeho sevření a spadl na zem. Ji, postavil se na kolena a rozhlédl v požádal o pušku, kterou by se dalo použít jako дубинку, ale on byl na mě přes sekundu.
  
  
  Její bojovala s ním na zádech,on byl a trhání mě. Její cool otočil a vrhl ego k servírování u nás skále. On těžce dopadl na kámen, a nedobrovolné ztráty grunt вырвалось na ego krku. On povolil sevření na mě, když ji hodil pěst emu v tvář.
  
  
  Je to těžké se zhroutil na kámen, jeho široká tvář byla окровавлено. Ale on nebyl прикончен. On mě praštil pěstí do hlavy, a ten sklouzl na виску. Její пошевелил мускулом na pravém předloktí, a Hugo vklouzl mi do ruky. Když muž udeřil mě ještě jednou, její воткнул jehlový emu v hrudi.
  
  
  On překvapeně se na mě podíval, pak se podíval na rukojeť nože. Pokusil se něco říct гадкое arabsky, ale nic se nestalo. Ji vytáhl jehlový, když to spadlo na zem - mrtvý.
  
  
  Její затащил dvou arabů o kameny, спрятав těla. "Sedni si do auta, Gabriel. Její, chci, abys následoval za mnou, " řekl jsem. "Počkejte deset minut, a pak se pomalu jeďte po silnici, dokud si mě. Dobře?"
  
  
  Ona přikývla.
  
  
  Ji, nechal ji a šel za třetím vojákem. Jeho běžel po silnici pod jasným sluncem, při pohledu dopředu. Doslova přes několik moment jeho ego našel. Podíval se na cestu, jak si mysleli nutné, a jen co se otočil zpět směrem k laboratoři. Její прижался do kopce, vlevo od silnice, a chytil ho, když prošel. Její popadl ego zezadu a jedním rychlým pohybem strávil стилетом na ego krku. Vše bylo po všem. Do té doby, než jsem jí dal pryč je to tělo, Gabriel tam byl s Citrõen.
  
  
  "A teď se vrať do města", - řekl ji ahoj. "Já budu čekat tady kadeřníka. Jeho, doufám, že dostat se do laboratoře k pozdnímu ránu. Pokud do zítřka den ze mě nebude вестей, vrať se do Tangeru, jak jsme plánovali.
  
  
  "Může, ti nestojí za to jít se tam jeden", - řekla.
  
  
  "Je to práce jednoho člověka," řekl jsem. "Není se čeho bát. Prostě jen dělej, jak jsme se dohodli ".
  
  
  "Dobře," - váhavě řekla.
  
  
  "To je dobře. A teď jdi. Uvidíme se v Мхамиде ".
  
  
  Ona slabě odpověděla na můj усмешку. "V Мхамиде".
  
  
  Pak už byla pryč.
  
  
  Její sezení u silnice více než hodinu, a pohyb nemají děti, nám v jednom směru.
  
  
  Slunce bylo horké, a dokud ji čekal, písek прожигал moje boky přes kalhoty. Její seděl pod palmami, nejmenší oázou v pusté kamenité krajiny. V dálce виднелась linka nízkých kopců, většinou písčité, a za nimi - doma modrých lidí, kočovných kmenů Ait - -Усса, Мрибет a Ida-y-Блал. To bylo divoký, пустынная země, a tak ji nemohl pomoct, ale divit, proč by někdo v ní žít. Jí byl jen překvapen tím rozhodnutím, Zda, Юэня otevřít tam laboratoře, když slyšel, jak se dusí a ржет motor auta, едущего po silnici na Мхамида.
  
  
  Přes okamžik v zorném poli se objevila dodávka. Byl to rezavé реликтового spolehlivá konstrukce, a zdálo se, že on opovrhoval pustiny méně ворчливого цирюльника, který vládl jim.
  
  
  Jeho, vyšel na silnici a zastavil starý van. Zastavila se v свисте pár a nehody vůni a цирюльник veselá přilepená na hlavu v krabici. On mě naučil,
  
  
  "Jděte mi z cesty!" křikl.
  
  
  Když ji přišel do ega den, ji viděl na prováděné výpočty van потрепанную nápis v arabštině: HAMMADI. A dole: СТРЕЛЬКИ VLASŮ.
  
  
  "Co děláš?" - militantně vykřikl. To pak zamžoural na můj obličej. - Myslím, že to tě viděl předtím.
  
  
  "Vezmi si na dodávku Хаммади," řekl jsem.
  
  
  "Proč? Mám skutky."
  
  
  "Máš se mnou věci". Ji, otevřel dveře a vytáhl ego, kolem stroje.
  
  
  Podíval se na mě se strachem v očích. "Jste gangster?"
  
  
  "V jistém smyslu", - odpověděl jsem. "Jdi za stromy a sundej si oblečení."
  
  
  "Nebudu!"
  
  
  Ji vytáhl Вильгельмину, aby zapůsobit na něj. "Budete."
  
  
  On se zamračil, pistole,
  
  
  "Nesmíte se vůbec hýbat," řekl jsem.
  
  
  S nechutí plnil rozkazy, a za několik minut už seděl na zemi ve spodním prádle, svázaný a s кляпом v ústech kolem toho, co měl po ruce. Je to s obdivem sledoval, jak se její надевал ego špinavou malej oblečení a červené феску. Její snažila se přemýšlet o vůni. Když ji měl na sobě, ji hodil vedle ní košili a sako.
  
  
  "Je to vaše," řekl jsem. "A věřte mi, dostanete to nejlepší z obchodování". Její zatížil malé skvrny na obličej a ruce, a ona byla připravená. Její sáhl za minutu джеллабы a zjistil průchod Хаммади. Její sáhl ego zpět župan, dostal do auta a jel.
  
  
  Když ji přiblížil k bráně, do dvou povinnost stráží se připojil voják se psem. Všichni vypadali, že je hanebná. Odina kolem stráže pokračoval mluvit s vojákem, a druhý šel do van.
  
  
  "Dobré ráno", - řekl jí emu v celé své kráse arabském jazyce. "Krásný den". Její podal mu bylo opomenutí.
  
  
  Vzal si ho, ale není se podíval. Místo toho se zúžil oči. "Ty nejsi obyčejný holič".
  
  
  "To je pravda, - řekl jí emu. "Хаммади onemocněl dnes ráno. Taky ji kadeřník, a poslali mě místo něj. On řekl, že mě впустят s ego se vstupem ".
  
  
  Voják se podíval na průsmyk, se zasmál a vrátil ego mi. "O jaké nemoci to mluvíte?"
  
  
  Její usmál se na emu a sklonil se k němu. "Domnívám se, že včera večer, pořád jde o to, že to trvalo příliš mnoho кфты a vína".
  
  
  Zaváhal na okamžik, pak se usmál na revma. "Je vynikající. Můžete se přihlásit.
  
  
  Napětí v prsou trochu opadl. Vzal staré dodávky a pomalu se vydal k bráně. Její, přikývl mužům a jel v dodávce. Konečně jsem se ocitl uvnitř instituce Мхамид. To byla znepokojující myšlenka.
  
  
  Desátá kapitola.
  
  
  Její vrácena zpět staré dodávky na parkovišti u hlavního vchodu do komplexu budov. Sto věcí, které jsem nevěděl, že v každém okamžiku mohou vyvolat podezření. Její uvažoval, zda stojí za to zaparkovat vůz před domem nebo Хаммади by jsem se přihlásit do laboratoře přes nějaký jiný vstup. Nebylo řešení najít tyto detaily, tak jsem musel jít na útes, který nebyl zcela nové zkušenosti.
  
  
  Její ani neví, jaké vybavení, kadeřník vydržel do budovy. Když vůz byl zaparkovaný, jeho vyjel kolem auta, otevřel zadní den a viděl jsem uvnitř velký kufr pro přenášení. V ns byly nástroje holiče.
  
  
  V zorném poli bylo několik lidí. Dva vojáci v uniformách stáli, kuřácké cigarety a mluví ještě s přítelem na rohu budovy, a technik v bílém se rychle prošel mimmo mě s deskami pod paží.
  
  
  Hlavní vchod byl široce otevřené, ale upřímně za dveřmi, za malým stolkem seděla stráž. Byl to černý африканец, oblečený v jednoduché khaki kalhoty a košili s расстегнутым rámem pod. Na nen byly černé skvrny na nadržený rámu, a to vypadalo čistě профессорским.
  
  
  "Pošlete, prosím", - řekl na krásném arabském.
  
  
  Její podal emu karty. "Jsem стригусь dnes pro Хаммади", - řekl nedbale jí emu.
  
  
  Vzal průkazku a důl, pokud plíce uita. Jí si myslel, si myslel, že já nejsem podobný na araba. "Jsem si jistý, emu řekli, že se nudí v této instituci, nemohou být převedeny na jiné osoby". Pohlédl na průsmyk, jako by viděl ego mnohokrát předtím. "Ale tentokrát u vás může být rozlišení. Na příští týden ať Хаммади доложит mi, než půjde do instalační ".
  
  
  "Ano, pane."
  
  
  Podal přeskočení zpět mi.
  
  
  "A jste měli lepší být dobrý, brácho. Standardy zde vysoké ".
  
  
  "Ano, samozřejmě," řekl jsem.
  
  
  Ukázal na svůj tablet. "Registrace na první, pokud jde o prázdném místě".
  
  
  Moje psaní arabština byl mizerný. Jej podepsal Putin Марбрука a vrátil poznámkový blok. On přikývl jsem, aby ji složil do budovy.
  
  
  Její poděkoval ego a šel dál po chodbě. Uvnitř bylo vše jasně svítí, okna nebyla. Byly stěny jsou malované v oslnivě bílé barvě.
  
  
  Její, prošel přes dvojité den na chodbě v jiné části budovy. Její tušení, kde se v sále "pozinkovaná", a mě to o to méně. Ale nemohl jsem nechat nikoho chytit mě špatným směrem. Čas od času se v chodbě objevil zaměstnanec v bílém županu, ale lidé spěchali mimmo mě, podíval se na nás jednou. V některých dveřích byly skleněná okna, a viděl zaměstnance v kancelářích, vykonává administrativní práci. V jedné místnosti byl konzolový počítač, a několik techniků šli vedle něj. Tento drahý mechanismus by měl pomoci Зенону zkontrolovat své výpočty.
  
  
  Ji prošel ještě jednu sadu dveří a ocitl se v hlavní části komplexu budov. Desku nad dveřmi гласила ve třech jazycích: "Pouze autorizovaný personál". V tomto křídle, jistě, byly umístěny kanceláře Zeno a Zda se, Юэня a možná v laboratoři, kde Zeno prováděl své experimenty.
  
  
  To jen že odešel za dveře s nápisem "Služby", jak je muž v bílém se žlutým odznakem na prsou objevilo kolem místnosti a málem srazil mě z nohy. Byl to vysoký kluk zhruba v mém růstu, ale s úzkými rameny. Když mě uviděl, jeho dlouhý obličej se vyjádřila mírné překvapení.
  
  
  "Kdo jsi?" - zeptal se arabsky. To vypadalo, němcem nebo snad francouz. Zajímalo by mě, zda byl jedním z mnoha účastníků tohoto projektu, které, stejně jako Andre Delacroix, nevěděli nic o ego skutečného cíle.
  
  
  "Její účes", - řekl jí emu. "Já jsem..."
  
  
  "Jak si myslíte, že děláte v prvním plánu oddílu?" - podráždění řekl, přeruší mě. "Musíte vědět, že zde není místo".
  
  
  "Je to první oddělení, pane?" - řekl jsem, pomoci.
  
  
  "Ano jsi idiot!" odpověděl. Je to částečně odvrátil se ode mě. "Z montážní haly v jiném křídle. Vrátíte se přes tyto ... "
  
  
  Její rychle udeřil jeho ego do hlavy, a on se zhroutil se mi na ruce. Její táhl ego k den skříni a otočil rukojetí. On byl zavřený. Její выругался si pod nos. V každém okamžiku v tomto koridoru se mohl objevit někdo jiný, a já jsem uvízl s tělem. Její zašátral v джеллабе, kterou nosil, a našel отмычку, kterou stáhl z mého oblečení spolu s Вильгельминой a Huga. Přes okamžik se dveře otevřely. Ale další dveře se otevřely ve dvaceti metrů po chodbě, zatímco analytik stále ještě ležel na podlaze v chodbě. Jiný muž v bílém přišel, ale otočil na druhou stranu, by si všiml nás, a rychle prošel kolem po chodbě. Jeho vydechl. Její popadl bezvědomí tělo a táhl za sebou do ordinace, včetně svatý uvnitř pak toho, jak zavřel dveře.
  
  
  Pracovna byla malá, a nen sotva dost místa pro dvě osoby. Rychle stáhl, kadeřníka, oblečení a hodil ji na hromadu v rohu, spolu s швабрами a kbelíky. Pak ji přišel do malého dřezu za mnou, se obrátil na vodu a vymazal z tváře a rukou моющееся skvrnu. Сушила hospodářské ručníkem kolem hromádky na stojanu vedle. Její sundala z něj sako, košili a kravatu. Během předchozího sdílení její stále své kalhoty. Jeho kladen na nové oblečení, zrušením a nahrazením pouzdra a pouzdro na podpatky. Přes okamžitý ji stahl jako technik v bílém županu. Její svázal svého muže kuchyňskými ručníky, plněné mu bylo ústa, vyšel ven přes záchod a zamkl ego za sebou.
  
  
  V chodbě ji, podíval se na jeho ikonu. Mě se jmenoval Heinz Kruger, a mě je přiřazen v oddělení F, že by to pro nás znamenalo. Její se divil, jak blízko k dr Ios a Юэню, Zda se to povede mě. Ji, šel po chodbě na druhém konci, kde byly velké rotující den. Mladá žena s brýlemi vyšla na boční chodbě, podívala se na mě a má hovořili v angličtině, který, zdá se, byla druhým jazykem agentury.
  
  
  "Dobré ráno", řekla, že jde mimmo, hodil na mě začíná druhý pohled, jako by přemýšlel, proč moje tvář nebyla povědomá.
  
  
  Její pohled se podíval na její ikonu. "Dobré ráno vám, slečno Гомулка".
  
  
  Souhvězdí dnes jeho názvu, zdálo se, že utišil ji, a ona se krátce usmála, pohybující se dál. Jeho není, díval se za ní. Její rychle sestoupil na oba konce chodbou k dvojitým dveřím.
  
  
  Dlouhá místnost, na kterou ji zadal, bylo sněmovnou, postele byly plné arabů a několika černými африканцами. Byli jako na trosky svého světa, nebo jakéhokoli jiného světa. A všechny vypadaly velmi špatně.
  
  
  Její pohled na průchod mezi postelemi a viděl, jak sestra dělá něco pacientovi. Sestra se podívala na mě a přikývla, ale už обращала pozornost. Ji přikývl na revma a šel uličkou v jiném směru. To, co jsem viděl, se můj žaludek převrátit.
  
  
  V této komoře neměl žádnou snahu udržovat v čistotě povlečení, nebo alespoň k odstranění smetí z podlahy.
  
  
  A bylo jasné, že muži v těchto postelí není léčena, tak jako u mnoha na celém u nich byly otevřené vředy a podvýživy, s nimiž ih sem přivezl. Ale v nich bylo něco, co je mnohem více znepokojující, než tyto vizuální znaky. Tito lidé jsou smrtelně nemocní. Ih oči byly nudné, налитыми krví, kůže byla ochablá a suché, a mnoho kolem nich, je zřejmé, zažil bolest. Když jí prošel, jsou neustále naříká a žádal, aby se léky. Jedna kostnatá struktura ebony nehybně ležel na posteli, ego špinavé listy сорвались. Jeho, přistoupil a podíval se na něj. Ego oči byly otevřené a остекленели. Ego jazyk napůl высовывался na ego rta, опух a byl suchý. Ego tvář byla испещрено stopami nesnesitelnou bolet, a na těle skoro žádné maso. Její dotkl ega zápěstí. Muž byl mrtvý.
  
  
  Tak hlasování o co se tam stalo. Tyto бедняги použity jako pokusných králíků. No, asi odnesli na ulicích vesnic s příslibem pro klinickou léčbu, a pak přinesli do laboratoře pro experimentování. V nich byla zavedena Omega, co se stalo konečným důkazem úspěchu Zeno.
  
  
  Mé vnitřnosti скрутились, přemýšlíte o tom, přes co jsem musel projít tímto nešťastným lidem. Když ji stál a díval se na mrtvolu a její uvažovat o velkém městě ve Spojených Státech, pak bije Omega-Mutace. Šediví muži a ženy umírají na ulicích, není v silách získat pomoc, корчатся v utrpení, prázdné oči умоляют o milost, suché rty mumlají o jistém zázraku, aby nit utrpení. Nemocnice jsou přeplněné стонущими obětí, sám personál nemůže pracovat z důvodu infarktu onemocnění. Státní instituce jsou zavřené, doprava a informační služby nefungují. Žádné nákladních automobilů nebo letadel dodat do nemocnice drahé léky.
  
  
  "Mohu vám pomoci?"
  
  
  Hlas děsí mě, jako kdyby z mého levého ramene. Její затонировал, a viděl, že tam stojí zdravotní sestra. Ego je hlas byl vysoký a chování - слащавыми.
  
  
  "Oh. Stačí se podívat na výsledky, " řekl jsem. "Jak se cítíte dnes ráno?"
  
  
  "Velmi dobře," řekl ženský tón. Ona se snažil vzpomenout si na mě, jako dívku v hale. "Nyní máme několik třetí fázi, a příznaky jsou nádherné. Zdá se, že k dokončení celé procedury je nutné jen čtyři-pět dní."
  
  
  Tento člověk by měl vědět, co se děje ve delle. On nebyl jedním kolem podvodníci, proto byl pro mě nebezpečnější. "To je dobře", - autoritativně, " řekl jsem. "Máte zde-terminál". Jeho ukázal na mrtvého muže.
  
  
  "Ano, to vím", - řekl on. To naskenované mě chladným pohledem.
  
  
  "No, dobré ráno", - řekl vesele jsem. Ji, otočil se k odchodu. Pak ego hlas znovu mě zastavil.
  
  
  "Proč ti na ikonu Рингера?"
  
  
  V ústech пересохло. Její doufal, že se budu moci vyhnout se tak konfrontaci. Jí dovolil Hugo vklouzne do mé dlaně, když se otočil k němu. Ji, podíval se na ikonu.
  
  
  "Oh. Její půjčil ego kabát a zapomněl odstranit ikonu. Její rada, že jste to viděli.
  
  
  "Vy jste tady nová, že jo?" zeptal se.
  
  
  "To je v pořádku. Její Derek Beaumont. Přilákaly k projektu právě minulý týden na příkaz dr. Зено.
  
  
  "Ano. Samozřejmě."
  
  
  Ona mi neuvěřila. Její, cítil, že ona jen čekala, kdy jí nechám, aby to mohl připojit na vnitřní komunikace. Neměl jsem jinou možnost. Její přiblížil trochu soli. "To je dobře. Měj se." Její duše pohladila ego na ruku, a rychle двинул vpřed pravou ruku na ego hrudi. Ego oči закатились, když přišla studená ocel, pak je to těžké klesla na mě.
  
  
  Ji vytáhl Hugo a перетащил обмякшую postavu na nejbližší prázdnou postel. Když ji hodil ego na postel, na mě se dívali jako nejméně tucet párů očí, ale nikdo se snažil křičet, nebo se pohybovat v mém směru. Její накинул prostěradlo na обмякшую postavu a spěšně vyšel prostřednictvím komory.
  
  
  Jeho pochodoval na боковому chodbou doleva. Tam bylo několik dveřních otvorů. Když ji přišlo na oba konce, tam bylo zavřené dveře s jednoduchý vývěsní štít: ŘEDITEL. Vstup je zakázán.
  
  
  Měl to být úřad, Zda Юэня. Její zaváhal chvíli jen dohadovat, jaký by měl být můj další krok. Ji mohl setkat s takovými problémy, že nikdy nenajdu laboratoře nebo Zeno. Ale rozhodl jsem se riskovat.
  
  
  Ji, otevřel dveře a vstoupil do vstupní haly. Za stolem seděla секретарша, číňanka čtyřicet let, a velký, zdravý černá африканец stál na stráži otevřeně na den. Další dveře napravo ode mě vedla osobní účet, Zda Юэня.
  
  
  Stráž se podíval na můj odznak, ale nic neřekl. Žena zvedla oči, nejistě se usmála a má hovořili. "Mohu vám s něčím pomoci?" Její angličtina byla vynikající.
  
  
  "Musím zjistit, Zda, Юэня," řekl jsem.
  
  
  Ona pečlivě studoval můj obličej. "Nejsem si jistá, že tě znám".
  
  
  "Právě jsem se připojil k výzkumné skupině. Kruger. Možná, ředitel zmínil jsem se vám. Jí šel opět na čistý blaf. Musel jsem použít jméno Kruger, protože černá je člověk již viděl ikonu. Ji mohl jen doufat, že tato žena není příliš nepochopil, kdo je ten Kruger.
  
  
  "O ano, - řekla. "Ale obávám se, že pan, Zda teď mluví s doktorem Зено.
  
  
  Mohu se ho zeptat, o co chcete ego vidět?
  
  
  Jeho by pravděpodobný revmatismu. "Počítač našel malý rozdíl v datech. Lee Yuen požádal mě, abych přijít a otevřeně se k němu v takové situaci ". Ji měl v paměti, že Zeno skenovat stranou.
  
  
  "Ano, rozumím," řekla klidně. "No, myslím, pane, Už brzy skončí. Můžete počkat, pokud chcete ".
  
  
  "Jo díky."
  
  
  Její sell na tvrdé stolice, při plánování jejich další krok. První problém byl odstraněn bez jakéhokoliv zásahu z mé strany.
  
  
  "Бомбоко, - řekl čínský ministr, - mohl byste sdělit, že jde v oddělení C?" Pan Kruger a její budeme střežit svatyně svatých, během vaší krátké nepřítomnosti. To se lehce usmál se na mě.
  
  
  Velký černý muž kysele se podíval na mě a vzal složku manila papíru, který je emu zveřejnila. "Ano, мемсахиб".
  
  
  Procházející mimmo, znovu pohlédl na mě a zmizel za dveřmi. Jakmile se dveře za ním zavřely, ji vytáhl Вильгельмину a нацелил ji na hlavu ženy.
  
  
  "Je mi líto, že jsem využil svou nemístnou důvěru," řekl jsem. "Ale dovolte mi, abych vás ujistit, že pokud jste издадите sebemenší zvuk nebo se pokusíte udělat varování jakéhokoliv druhu, její застрелю vás".
  
  
  Ona nehybně seděl za stolem, a její rychle obešel ji zezadu, aby se ujistil, že nah ne varovného světla. Jeho si všiml, velká kovová skříň s plnými дверцами. Ji otevřel, bylo tam něco, kromě lékárničky na vysokou polici. Její досталь, ego, tím, že na židli a otevřel. Uvnitř byla role pásky.
  
  
  "Odtrhněte шестидюймовый kus a použít ego k ústům, - řekl ji ahoj.
  
  
  Je to pečlivě plnila rozkazy. V okamžiku nemoci je заклеила ústa páskou. "A teď pojď do kanceláře".
  
  
  Ona přišla, a on se ke mně otočil zády, popadl ji za zápěstí a обмотал stuhou svázal ih spolu. "Snažte se tam zticha," řekl jsem. Její zavřel dveře, když ona присела squat na podlaze skříně.
  
  
  Její příchod na den v kanceláři, Zda Юэня. Její přiložen k mu do ucha a docela zřetelně slyšel dva hlasy uvnitř. První hlas byl americkým; on samozřejmě patřil Дэймону Зено.
  
  
  "Zdá se, že pochopili, plukovník; moje práce ještě není dokončen." V jeho hlase znělo нескрываемое podráždění, имевшее гнусавый odstín.
  
  
  "Ale ty jsi určitě splnil to, co jsme přinesli tě sem", - ozval se vysoký, lehce kovový hlas Lee, Юэня. "Jste vytvořili mutaci Omega".
  
  
  "Moje experimenty ještě neprokázaly, že jsem spokojen," - prohlásil Zeno. "Když jsme se poslat naše zpráva v Pekingu, její, chci být jistý v tom, co jsme udělali."
  
  
  "Nesouhlasíte se závěry svých těžkých společná, dr.", - řekl Lee Yuen, nezměněné, nezměněna hlasem. "Může být příliš velký perfekcionista"
  
  
  "Mutace Omega bude nejúčinnější biologickou zbraní na kdy vytvořil", - řekl pomalu Zeno.
  
  
  "To bude водородную bombu zastaralé". Následovala krátká pauza. "Ale já ji ne po nedokončené dílo v Pekingu!"
  
  
  "Peking si myslí, že budete jednat příliš opatrně, dr. Зено, - řekl Lee Yuen více pevným hlasem. "Tam jsou, kdo je zvědav, zda chcete dodávat zbraně teď, když si ego vytvořili".
  
  
  "To je naprostý nesmysl", - ostře protestoval Zeno.
  
  
  "Laboratořích po celém území číny, území připraveni pustit se do práce, - pokračoval Lee Yuen. "Budou moci pěstovat velké množství, v průběhu několika týdnů, díky změně genetické struktury, обеспечивающему rychlé generace". Ozvalo šustění papíru. "Mám zprávu od mé šéfové, dr., s nabídkou, aby jste okamžitě zaslali své výsledky, a plodiny, a umožnily našim лабораториям začít chov, a budete i nadále zde pracovat na konečné пробами".
  
  
  "Ale není to tak!" Zeno hlasitě запротестовал. "Pokud ji najdu chybu v existující mutace, pak práce, kterou dělají, mezitím, půjde marně".
  
  
  "Peking je ochoten riskovat", - přes dveře se ozvalo sametovým hlasem Zda, Юэня. "Oni se ptám, pane doktore, aby si připravili zprávu pro odeslání je do druhého dne. Budou o čínských biologů zkontrolujte, zda vaše otevření v Pekingu." Poslední poznámka znělo язвительно, a to bylo míněno jako urážka.
  
  
  V místnosti bylo krátké ticho. Pak těžký hlas Zeno pokračoval: "Dobře, její приготовлю pro ně něco".
  
  
  "Děkuji vám doktore". Tón Zda, Юэня byl сладковатым.
  
  
  Jeho čas odešel od den. Zeno vyšel kolem vnitřního kabinetu окостеневший a nevrlý. On krátce se podíval na mě, stojícího uprostřed sálu očekávání, a pak prošel přes vnější dveře v chodbě. Její šel za ním a díval se na ego směru, pravděpodobně v laboratoři. Její, se vrátil do čekárny. Potřeboval jsem se rozhodnout, zda jít rovnou k nim, nebo zůstat v kanceláři, Zda Юэня. Její vybral druhé, protože jim patří, že alespoň některé z dokumentů, v nichž popisuje ošklivé rozvoj Omega, budou patřit v matematice a L5. Snad to bylo i kopie všeho, co napsal Zeno.
  
  
  Znovu se obrátil k приоткрытой den v kanceláři, Zda Юэня. Ji vytáhl Люгер, a vstoupil do dveří, když Lee Yuen otevřel trezor stěny.
  
  
  Jí dovolil emu ho otevřít, pak promluvil:
  
  
  "Tvé obavy Pekingu pryč, Víte".
  
  
  On rychle otočil, na jeho kole osobu se objevilo překvapení. "Byl mladý, třicet let, - pomyslel jsem si. On se zaměřil na "Люгере", když ji stiskl spoušť.
  
  
  Zbraň hlasitě štěkal, v místnosti, a Lee Yuen otočil k otevřeným den trezoru, mají hit tvář o její okraj. Сползая dolů, on chytil za dveře oběma rukama a nechal na něm tmavě rudá skvrna.
  
  
  Její kopali tělo, a to není двигалось. Její a doufal, že zvuk výstřelu není nadále daleko za hranice místnosti, ale neměl jsem jinou možnost vzhledem k času. Její sáhl do trezoru a vytáhl svazek papírů a dvě černé desky se stříbrnými pruhy na obálkách. Jeden byl psaný v čínském jazyce OMEGA PROJECT. Další, v anglickém jazyce, je čitelný jen DAMON ZENO.
  
  
  Její naskenovaný soubor o Зеноне a hodil ego na zem. Když ji otevřel jiný soubor, ji si uvědomil, že to je část toho, co potřebuji. Byly některé dřívější poznámky Zeno o projektu, zprávy mezi Lee a Зеноном, stejně jako tabulky na doslova a čísel, sledování vývoje chyby Omega. Její uzavřel složku, otočil se a vykročil přes místnost.
  
  
  V čekárně se ozval tlumený šum a slabé kopy na dveřích skříně, na který ho inzeruje китаянку. Teď na tom nezáleželo. Když ji obrátil k odchodu, otevřela vnější dveře, a tam stál velký černý člověk.
  
  
  Podíval se na prázdnou židli, a pak na složku, u mě pod paží. Její začal konat mimmo něj.
  
  
  Zeptal se. "Kde madame Ching?"
  
  
  Ji a ukázal na vnitřní místnost, kde ležel mrtvý Lee Yuen. "To, Zda Юэнем," řekl jsem. Kolem šatny byl slyšet zvuk, a podíval se na něj.
  
  
  Znovu ji vytáhl pistoli a udeřil jeho ego na základně lebky. To застонал a spadl na podlahu.
  
  
  "Nemyslete, že své požehnání", - řekl její podvědomé postavu. Pak ji prošel dveří a šel chodbou ve směru, kam odešel Damon Зено.
  
  
  Jedenáctá kapitola.
  
  
  Vysoký, robustní horský muž almohad v uniformě marocké armády заграждал dveře do laboratoře. Měl husté černé vousy a náušnice v uších. Ego ramena a hrudník растягивали formulář. Ego krk byl tlustý od pasu některých mužů. Podíval se mi do očí, řekněme, s tím, že bylo možné popsat pouze jako высокомерную nepřátelství. Nad ego, nad hlavou zavřenými dveřmi, bylo to maloval několik varovných znaků v angličtině a arabštině. ODDĚLENÍ "A" VÝZKUM". Vstup přísně zakázán. Pachatelé budou potrestáni.
  
  
  "Co chceš?" - zeptal se velký марокканец anglicky se silným přízvukem.
  
  
  "Dr. Zenon uvnitř?"
  
  
  "Je to tam."
  
  
  "Musím dodat, že to jde," řekl jsem, ukazuje emu soubor u sebe pod paží.
  
  
  "Máte vstupné první třídy?"
  
  
  "Mě poslal Lee Yuen," vysvětlil jsem.
  
  
  "U vás by měl být průkaz první třídy", - trval na tom on. "Pokud tak neučiníte, její доставлю soubor".
  
  
  Její, jen pokrčil rameny: "Dobře". Její podal emu drahocennou složku. Jakmile ego ruce se ocitly na nen, její поиянулся za zbraň.
  
  
  Ale to byl krutý. To je si všiml je to pohyb, upustil papír a chytil mě za zápěstí, s z pod šatů. Jeho iso všech sil se snažil nasměrovat na ni zbraň, ale on byl příliš silný pro mě. To je silně obrátil na mém zápěstí, a "люгер" padla kolem mých rukou. Na okamžik ji si myslel, že mu zlomil kost. Uchopil mě oběma rukama a přitiskl k naříkání na den. U mě cvakaly zuby, a on se nemohl soustředit pohled na nás minuty. Velké ruce uzavřely kolem mého krku. Ego síla byla tak velká, že jsem věděl, že to rozdrcené mi трахею, než задушит mě. Její nakrátko высвободил ruce a silou přitiskl ih k ego предплечьям, oslabení sevření. Její hit nohu na místo, kde, jak jsem si myslel, že bude ego levé pately, připojen a slyšet křupání kostí.
  
  
  Альмохад vydala matný sten a spadl. Jeho těžce zasáhla jeho ego ve gólů pravou rukou. On spadl. Znovu se dostal na stejné místo, a on spadl na zem.
  
  
  Ale za chvíli se chytil za zbraň na opasku a pohyboval velmi rychle, pro velké osoby. Její přistál na něj, jako právě v okamžiku, kdy zbraň ven z pouzdra. Hugo klouzal mi v ruce, když ji udeřil jeho ego. Když spadl na záda a viděl záblesk meče, on zvedl ruku, aby blokovat ho, ale já jsem ji odhodil ego v ruce dost dlouho na to, aby jeden rychlý skok, вонзив jehlový emu v hlavě a otevřeně se pod levým uchem. Послышалось prskání kolem ego open rta, silný třes ego masivní tělo, a on byl mrtvý.
  
  
  Její podíval se nahoru, na chodbě byl ještě opuštěné a umístění. Její, prošel několik kroků a otevřel dveře do malé kanceláře. Tam nebyl nikdo jiný. Její se vrátil do ochranky, затащил ego v malé místnosti a zavřel dveře. Pak se narovnal ji bílý župan, zkusila zbraně a shromáždil složku. Ji tlačil dveře laboratoře a vstoupil, jako by to místo patřilo mně.
  
  
  Byla to velká místnost, заставленная stoly a vybavení. Na stolech stály řady malých skleněných nádrží, v nichž, jak jsem uhodl, pěstovali Омегу. Na jednom konci místnosti seděl nějaký velký e-stroje a nad ní sklonil obsluha. Byli ještě tři лаборанта kromě samotného dr. Z., který dělal záznam pro otevřenou.
  
  
  Nalevo ode mě byla vysoká skříň, vyrobené z kovu a dřeva. Den, v této skříni byly vyztuženy sklem, takže ego obsah je bylo vidět. Byly stovky skleněných motor s наклеенными na nich popisky. Uvnitř nádoby byl zeleno-šedá hmota, která, jak se rozhodl, bylo культивированной mutace Omega.
  
  
  Dr. H. přistoupil k přepážce v blízkosti židle a studoval sklenice na malém ohni. Jak jsem ji znal po předchozím krátkém setkání a kolem fotografií AX, byl to vysoký muž s меловым tvář a сутулыми rameny. Ego vlasy byly husté a cerro ocelovými. Nos měl tenký, ale a konvexní, a ústa široká, s plným spodním rtem. Na rozdíl od většiny ostatních mužů v místnosti, Z, byl bez brýlí a ego tmavě šedé oči se chladně a jasně.
  
  
  Jeho vzpomněl rada Хоука. Věrni Zeno, pokud je to možné. Zabij ego, pokud ji nebude schopen. Výběr byl za Зеноном.
  
  
  Nikdo v místnosti mě neviděl, a pokud viděl, pak nevěnoval pozornost. Její rychle se blížil k Зенону a přístup k němu, uvedení soubor Omega židli, aby to nerušil mě. Jeho, přistoupil k němu, stojí mezi ním a ostatními muži v bílých pláštích v místnosti, aby nemohli vidět, co se děje. Pak ji vytáhl Вильгельмину. Zeno v tento okamžik zvedl hlavu, na okamžik klidně podíval se na zbraň, a pak se podíval na mě svými pevnými jasnýma očima.
  
  
  "Co to je?" - zima řekl mi, silný bohatý hlasem. "Co tady děláš?"
  
  
  "Dám vám trochu náznak", - řekl jí nízkým pevným hlasem. "To není od L5".
  
  
  Ego tmavé oči se lehce zúžily, když se podíval na mě a na jeho tváři se objevilo pochopení. "Tak, to je všechno." Snažil se skrýt svůj strach. "Ty jsi blázen. Živý v laboratoři nikdy-li.
  
  
  "Dostat ven živý není zahrnuta v můj úkol", - řekl jí emu pomalu a beze spěchu. Jí umožnila tuto ponořit se na chvíli nemoci. Ji viděl, jak ego pohled vyrazil k ostatním mužům za sebou. "Nedělej to. Ne, pokud jsi nebyl proti, aby na brýle, zlomil tě v hrudi díru o velikosti golfového míčku ".
  
  
  Podíval se na zbraň, a pak znovu v mé oči. "Co chceš?" zeptal se.
  
  
  Její objímat "люгер" na ego žebra. "Řekni ostatním, aby odešli, - řekl jsem tiše. "Řekni jim, že to, Zda Yuen se chce setkat se s vámi zde o samotě. Řekněte jim, co chcete, ale tahat ih nakrátko. A aby ih uvěřit, že to je ".
  
  
  Damon Зено podíval se na zbraň, a pak na mě. "Nemůžu to udělat. Tito lidé jsou...."
  
  
  "Klepnu na spoušť, pokud toto neučiníš".
  
  
  Zeno iso všech sil se snažil udržet na uzdě rostoucí hněv. Ale ego strach byl silnější. "To, Zda Yeung je na vině, - s hořkostí zamumlal si pod nos. Když pohlédl mi do očí, viděl, že jsem měl na mysli to, co řekl, a pomalu se obrátil k ostatním mužům v laboratoři.
  
  
  "Pánové, prosím, věnujte pozornost". On počkal, až všichni повернутся k němu. "Ředitel požádal o naléhavou schůzku se mnou zde přes deset minuta. Obávám se, že budu muset požádat, abyste stručně odstranit z práce. Proč bych vám všem není udělat si přestávku na kávu, a brzy jsem se k vám spojí? "
  
  
  Byl nějaký mumlání, ale pochodovali pryč. Její schoval zbraň, dokud nejsou pryč. Pak se znovu otočil k dr. H.
  
  
  "Kde jsou vaše nedávné nálezy a poznámky?" Její zeptal se. "Jsou, které se doplňují, že v dokumentaci, Zda Юэня".
  
  
  Pohled Zeno nevědomky vyrazil směrem k запертого kovové skříně ve vedlejší sténat. "Vy, by mělo být naivní", - tiše řekl. "Ty jsi opravdu myslíš, že jsem доставлю ti Омегу na stříbrném podnose? V každém případě tyto záznamy nic rozcházet pro vás nebo někoho jiného v americké zpravodajské.
  
  
  "Vsadím se, že záznamy jsou v této skříni", - řekl jsem, že sleduje reakce ega. "A že kulturní Mutace se skrývá za sklem zasténal".
  
  
  Osoba Zeno šlo od frustrace a vzteku. "Odejdi odsud, dokud můžeš", - хрипло řekl. "Nebo Si Yuen порежет tě na malé kousky".
  
  
  Její, se zasmál. "Lee Yuen mrtvý".
  
  
  Ji viděl, jak se výraz ego jednotlivců zazářil. Nedůvěra, pak šok, hněv, a konečně, nový strach.
  
  
  "Generál Дженина taky," řekl jsem. "Jsi teď téměř odina, Zeno, i když oni mě zabijí".
  
  
  Jeho bledou tvář Zeno bojovala o kontrolu. "Pokud Lee Yuen je mrtvý, on - spotřební materiál. Důležitou Omega, a ne Vy ".
  
  
  "Je naprosto fantastické," řekl jsem. "Hlas proč musí odejít. A ty taky, pokud tvrdohlavý. Bůh ví proč, ale mám rozkaz vrátit se tě se mnou, jestli chceš jít. Můj hlas ukázal mé pohrdání. "Dávám ti na výběr upřímný teď".
  
  
  On se znovu podíval na "Люгер". "A ty jsi уничтожишь Омегу?"
  
  
  "To je v pořádku." Jeho, přistoupil ke skříni, vzal mikroskop, rozbil jejich hrad a popraskané. Jeho obsazení poškozený nástroj na zem, strhl zámek a otevřel dveře skříně.
  
  
  Uvnitř byla složka na manila papír, a ještě několik papírů. Její shromáždil ih a pohlédl na Zeno. Napjatý výraz ego jednotlivce vyzváni mi, že jsem narazila na jackpot. Jí se dělo všechno v souboru, který si vzal z trezoru, Zda Юэня, a rychle naskenované materiály
  
  
  Bylo to jako to, co je potřeba.
  
  
  "Jsem vám představit projekt", - řekl Зено tichým hlasem s podtónem zoufalství. "Číňanům není nutné mít všechno. Ty víš, že jsi alespoň ponětí, jak mocným Omega může udělat člověk? "
  
  
  "Já měl noční můru", - přiznal jsem se, zavřel soubor. Jeho sáhl "люгер" v jeho šíři, odnesl spoustu plovoucích papíry k бунзеновской hořáku a strčil ih do ohně.
  
  
  "Ne!" - hlasitě řekl.
  
  
  papír spálil. Ji, zamířil k souborům s nimi, a Zenon se rozhodl. To se vrhl na mě, a její klesl pod ego hmotností, mají hit o dlouhý židle s kulturami a zkumavky, a to vše повалило na podlahu.
  
  
  Пылающая stoh papírů odletěla kolem mé ruky a spadl na zem současně s разбивающимся sklem a kapalinou. Do zkumavky musí být něco na огнеопасного, protože se rozzářily ревущим plamen mezi námi a dlouhým стенным skříní, kde se nacházelo культивированная mutace Omega. Oheň dosáhl velké dřevěné skříně za pár minut a okamžitě se vzňalo.
  
  
  "Ach můj bože!" Zeno вскрикнул. My s obtížemi vylezli na nohy samostatně, v tomto bodě, aniž by se obtěžoval ještě o druhém. Ji chvíli sledoval, jak oheň лизнул montáž na stěnu skříň a přelila na dlouhé stoly, kde se vyvinuly kultury. Zeno zachránil mi trochu práce.
  
  
  "Ať už jsi prokletý!" - vykřikl Zeno přes потрескивающее plameny. "Ať už jsi prokletý!"
  
  
  Ji ignorovala. Ji, vrátil se ke stolu, kde stále ještě ležel soubory, zvedl ih a vrhl do narůstající peklo. Zenon viděl, co dělám, a udělal malý krok, jako by se jít na mě šlapat, pak zaváhal. V příštím okamžiku utekl k budce na opačné sténání.
  
  
  Ji vytáhl Вильгельмину a se zaměřila na hlavu doktora Z., když se dostal na starosti. Pak ji uslyšel, jak za mnou hozený otevřený den.
  
  
  Odvrátila od Zeno, to se setkal s dvěma strážci, ворвавшимися v místnosti. U jednoho byla zbraň, a to наводил ego na mě. Ji, posadil na jednu věc, každému národu, když on střílel, a střílel prošel mimmo mé hlavy a spadl nádoby s kulturou za mnou. Další stráž se pohyboval v kruhu se ke mně z boků, ale já jsem nevěnoval mu věnovat pozornost. Ji otevřel zpátky do ohně na první ochranky a dostal emu v hrudi. On se znovu zhroutil na židli a převracet jeho. On byl mrtvý, v té době, když spadl na podlahu.
  
  
  Když ji otočil k druhému ochranky, on se rychle vrhl se na mě. To vyrazil mě z rovnováhy ještě předtím, než ji byl schopen využít Люгер, a my ударились o židli, rozbil ještě více skla. U nás řvaní oheň. Někde v zátylku ji, slyšel, jak se v chodbě za dveřmi загремела úzkost, kterou zařadil Zeno.
  
  
  Здоровяк udeřil mě na tvář, a on dopadl na podlahu zády. Koutkem oka ji mohl vidět, jak Zeno neúspěšně тушил plamen své laboratoři županem. Stráž opět udeřil mě a chytil "Люгер". Její začal otáčet ego k němu, zatímco on напрягался proti mě. Moje ruka se pomalu přiblížila k ego tvář, a mohl vidět, jak pot vystoupil na jeho čele a horním rtu, dokud jsme bojovali o kontrolu nad hlaveň. Měl jsem působení. Palec za дюймом to udělal pistoli k němu, dokud on dosáhl bodu ego nad levým okem. Jeho stiskl spoušť a utrhl emu hlavu.
  
  
  Jsem v изнеможении opřel se na záda, tlačí pryč od sebe окровавленное tělo. Její napjatý vidět Zeno skrz plameny a kouř, a pak jsem viděl, jak se běhá na den. Její нацелил "люгер" emu v návaznosti a vystřelil, ale minul, a je to pryč.
  
  
  Její těžce zvedl se na nohy. Její ošizený порванный laboratorní župan, aby si více svobody pohybu. Nějakým způsobem ji našel cestu skrz oheň a dostal se až den. Zeno v chodbě nebylo vidět. Její nakrátko se vrátil do laboratoře a viděl, jak plameny ničí ohavných brouků Zeno a ego záznamu. Požár se již rozšířil z laboratoře na chodbu dveřmi asi pět metrů od mě, a já podezření, že prorazil skrz zeď do další místnosti. Zdálo se, že celý objekt shoří.
  
  
  Její lapal po dechu, běžel po chodbě. Lidé a hasicí zařízení se pohybovaly mimmo mě směrem k laboratoři, ale bylo už pozdě. V podniku царил absolutní chaos: chodby byly plné kouře, a personál spěchal k východu. Alarm stále звенела, a v budově bylo mnoho hysterické výkřiky, když ji přemístil na zadní východu za dvěma задыхающимися lidmi.
  
  
  Ona byla venku na zadní parkoviště. Oheň již místy prorazil střechu a zvedl vysoko do vzduchu, černý kouř клубился k nebi. Prostor mimo budovu rychle заполнялось задыхающимися lidmi. Někteří se snažili připojit požární hadice. Její obešel budovu a viděl, jak malý van divoce завизжал a zamířil k hlavní bráně. Damon Зено vedl ego. On se prudce zastavil u brány a něco křičel стражникам. Pak on odešel.
  
  
  Ní, rozběhla se k nejbližší лендроверу, se podíval na palubní desku a našel tam stopy. Její, запрыгнул do auta a vzal si s sebou auto; kola закрутились, a "лендровер" válcované dopředu.
  
  
  Její prošel jen několik metrů, když se dva stráže u hlavní brány si všiml, jak její edu k nim. Zeno, zdá se, že jim řekl, že mě musí zastavit. U obou z nich byly pistole, a jeden kolem nich střílel a rozbil čelní sklo u mé hlavy. Její vyhnul разлетающегося skla, když výbuch roztrhl budova je hned vedle, a za mnou vybuchla plameny. Odina kolem stráže byl zraněn letí uhly a vystřelil s výkřikem.
  
  
  Ji stiskl, šikana, переключил přenos na zpátečku, rozbalil auto v oblaku prachu a s řevem obletěl svět v zadní části budovy, aby se pokusili otevřít bránu z druhé strany. Když ji obcházel roh budovy, vybuchla plamen, a опалили vlasy na mé levé ruce. Její cítil ostrý říz člověka. Přede mnou byla zeď ohně, mezi hlavním tělem a služební budovou v zadní části. Dokonce i jeho stiskl o šikaně, tak jak volbu jsem neměl. Její silnější kliknul na pedál akcelerátoru a, низменному пригнувшись k otevřené auto, влетел v plamen.
  
  
  Na okamžik bylo vše jasně žlutým horlivostí a dusí kouřem, a bylo to jako doménové trouba. Pak ji zlomil a znovu zabočil za další roh k hlavní bráně.
  
  
  Stráž отпрыгнул z cesty právě včas, aby ego není vyřazen. Jiný hlídač si všiml mě a vstal upřímné mezi "лендровером" a branami. To zaměřila a vystřelil, brýle odskočil off z kovového rámu čelního skla, pak se to rychle skočil do bláta, pryč od stroje. V další chvíli ji jel přes bránu jméno a zamířil po cestě k Дэймоном Зено.
  
  
  Když ji zabalil ukazatelů, kde hlídka nás překvapil s Gabrielle dříve, to na chvíli zpomalil rychlost a podíval se přes rameno na laboratoře. Scéna představovala naprostý chaos. Oheň se vymkl kontrole a nad ním клубился černý kouř. Za mnou nikdo nepůjde. Oni byli příliš zaneprázdněni záchranu stavebního komplexu.
  
  
  Dvanáctá kapitola.
  
  
  Během první hodiny van, která vládla Zeno, nebylo vidět. On opustil pouze čerstvé stopy od pneumatik. Zeno míří na jiho-východ od Мхамида, do pustiny.
  
  
  Někde v průběhu druhé hodiny ji zahlédli viděl dodávku, za nímž stoupá obrovský oblak prachu. Pak tento pohled ji znovu ztratil dodávka více než půl hodiny, ale najednou narazil na něj, sedí uprostřed široké иссушенной oblastí písku a křoví, otevřeně vedle arkýřová skály s výškou hlavy. Jedna pneumatika byla prázdná. Její zastavil Land Hover, řešení vědecko-výzkumných úkolů motor a vyjel kolem stroje. Její zamžoural na dodávku, hádejte, kde může být Zeno. Drží Вильгельмину, její, šel do van a podíval se dovnitř. Zeno nikde nebyl. Klíče stále zůstaly v zapalování. Ji, podíval se na zemi kolem van a viděl stopy vedoucí upřímný dopředu, v tom směru, ve kterém jel. Zeno musel být velmi zoufalý, aby začít chodit po této zemi. Znovu se sklonil do auta, aby vyjměte klíče kolem zámku zapalování. Naklonil se blíž, jeho uslyšel za sebou zvuk a cítil ránu do hlavy a krku. Bolest explodovala v mé hlav, a pak, když ji dopadl na zem, mě projela černá chlad.
  
  
  Slunce prudce svítilo nad hlavou, když moje oční víčka приоткрылись. Během minuty ji, netušila, kde jsem. Pak se její pohled rozmazané oči a pomalu si vzpomněl. Její zavřel oči před oslněním, lehce otočil hlavu a cítil nesnesitelnou bolest v základu lebky.
  
  
  Její ležel se zavřenýma očima a snažil se přemýšlet. Zeno krásně zařídil mi zaskočen. On asi myslel, že mě ránu zabil. V opačném případě by vzal svou zbraň a zastřelili by mě.
  
  
  Znovu otevřel oči a záře horký doběla světa bylo bolestivé. Лендровера, pro estestvenno, nebylo. Její sel a hlasitě крякнула, když se bolest projel mou hlavu a krk. Kladivo buší mi черепу. Její provokativně zvedl se na kolena a pokusil se vstát, ale klesl na bok vozu a málem spadl znovu. Ji viděl jen dva.
  
  
  Její доковылял až den dodávky a nakoukl dovnitř. I přes špatný zrak. Její viděl, že Zeno vzal klíče. Kapota auta byla vznesena. Její neohrabaně přistoupil k němu, podíval se a zjistil, že dráty, distributor zmizel. Zeno nic kolem toho udělal pro mě, tak jak jsem si myslel, že jsem mrtvý. On prostě nechtěl, aby domorodci narazili na místo činu a řídil dodávku v Мхамид, kde bude spojen s laboratoří.
  
  
  Její tvrdě opřel se o křídlo stroje. Na chvíli se u mě v břiše a zvedla nevolnost, a mě postihla závrať. Jeho čekal, lapal po dechu a doufal, že to přejde. Ty zatracené stopy, vedoucí z dodávky. Zeno byl chytrý. On prošel na speciální kruhu, vrátil se na výčnělek skály a čekal, že mě tam s žehličkou nebo s jackem. Jí byl hloupý.
  
  
  Závratě утихло. Ji, podíval se tím směrem, odkud přišel Zenon, a říkal jsem si, jestli ji někdy najít cestu zpět k prašné cestě
  
  
  i kdyby ji našel v sobě sílu jít tak daleko. Ale navždy vyzkoušet. Nemohl jsem zůstat tady.
  
  
  Její vyjel kolem van a šel dál. Nejvíc jsem chtěla lehnout do stínu, odpočinout si a nechat bolet hlavy a krku утихнуть. A ještě lepší by bylo strávit týden na nemocničním lůžku s krásnou sestrou. Může, Gabriel.
  
  
  Její hodil tyto myšlenky kolem hlavy a šel nejistě, bolest projel mě s každým krokem. Pot kape mi do očí, z čela, a v ústech byla suchá, vatový chuť. Je zajímavé, jak daleko do silnice? To se snažil obnovit, kolik času uběhlo, dokud ji jel na toto vzdálené místo, pak Zeno, ale nemohl se soustředit své myšlenky na něco stále bolí.
  
  
  Najednou se znovu vrátilo závratě, a temnota naplnila hranice mého pohledu. Můj cíl-a hrudi silně ударились, a já jsem si uvědomil, že padl. Její застонал od zraněn a ležel, snažil se vylézt nám na sekundu. Na zemi bylo ценымногие lépe, než na nohou. Její cítil slunce na zadní straně hlavy, jak ручейковый topení, a cítil pot z mého mučit tělo. A mě bylo líto sebe. Bylo mi velmi líto sebe, a řekl jsem si, že jsem nebyl schopen pokračovat dál, že jsem na zasloužený odpočinek zde.
  
  
  Ale další část mě tlačil. "Vstávej, Carter, krejčí tě sakra! Vstát a nesmíte se vůbec hýbat, a pak zemřeš tady.
  
  
  Ji, věděl, že hlas byl správný. Její poslouchal to, a věděl, co řekl, byla pravda. Pokud by si ji nemohl vstát teď, jeho bych vůbec vstal. Je to slunce na hodinu uvařený mi mozek.
  
  
  Nějak ji znovu zvedl na nohy. Ji, podíval se na zem, zeptal se kola stroje, po němž následoval. Tam nic nebylo. Její systém je podělal a snažil se zaostřit, ale nemohl. Její přestěhoval dopředu na pár metrů, pak se pomalu otočil. Rozmazané vidění nebo ne, ale se mnou není žádné auto stopy. Její ih ztratil.
  
  
  Jeho, pohlédl na slunce, a bylo to přesto, že dívat se na otevřené dveře kovací peci. To bylo v opačném směru ve srovnání s tím, když ji začal chodit. Nebo to bylo? Nemohl jsem myslet. Ji, zavřel oči a systém je podělal. Ji měl pamatovat. Když ji začal chodit, slunce bylo napravo ode mne. Ano, byl si jist.
  
  
  Znovu se pohyboval vpřed. Její otřel pot z očí, ale od toho se spálil ještě silnější. Mě byly více gólů zevnitř. Její strávil кожистым jazyk пересохшим rty a uvědomil si, že slunce pouště již обезвожило mě více, než bych chtěl myslet. Ji viděl, jak se něco pohybuje po zemi, a zastavil, málem padající znovu. To byl stín. Ji, podíval se nahoru a spatřil tam, vysoko navždy se mnou, стервятника, který tiše kroužil a přiblížení okruhem.
  
  
  Ji, zasmál se a pokračoval tah. Její systém je podělal, když jel na písčité zemi, doufal, že znovu vidět stopy od pneumatik. Chvíli ji pokusil udržet slunce vpravo od sebe, ale pak mě klouzal. Její uvažovat o Дэймоне Зено a o tom, jak jí dovolil emu sehnat na mě. Ji zničil Omega-Mutace, ale vzhledem k tomu, Zeno byl ještě na svobodě, mohl se začít znovu na jiném místě. Hlas proč David Hawk řekl, že zabít ho, jestli on se vrátí jako můj пленника.
  
  
  Můj jazyk se stal silný, jako když mám v ústech bylo vlny deku. Pocení nebyl tak silný, protože jsem vyschla uvnitř. Prach запеклась na mém oblečení, přes syrovost, na mém obličeji, v očích a uších. To остановленной mi nosní dírky. A moje nohy se staly velmi pružná. Její psychicky se vrátil ke všem těm řadě plodin, určených pro Peking. A jí byl v hrozném komoře, prochází uličkou mezi řadami postižených tváří.
  
  
  Moje strana znovu narazila o zem a donutila mě se otočit. Jeho projektil dopředu na nohou, ale v snách. Teď se jí opět klesla. Poprvé cítil její hlavě, kam mě udeřil Zeno, a tam uschl запекшаяся krev. Její, se ohlédl a viděl, že jsem na pevné půdě po slané hlíny, která se zabývá zdálo se, že nekonečně se rozkládala ve všech směrech. Bylo to špatné místo. Zde v žádném onemocnění člověka зажарился by jako vejce na pánvi. Celé území bylo vyschly až na kost, a zbytek hlíny na které se vztahuje trhliny o šířce v palcích. Na obzoru není žádná vegetace. U mě to bylo letmé vzpomínce na to, co jsem dříve viděl konec tohoto oblastí, ale pak vzpomínka je pryč. Ještě jeden stín prošel nad hlavou a vypadalo to na klidný peklo, kterým byla nebesa, a viděl, že teď tam jsou dva стервятника.
  
  
  Ji pokusil postavit na nohy, ale tentokrát nedokázal překonat kolena. To a supi mě docela vystrašilo. Ji, stál na kolena, těžce dýchal, snažil se zjistit, v jakém směru může být cesta. Obtížné faktem bylo to, že jsem se mohl toulat se zde po celý den, pohybující se v kruhu, jako brouk na provázku, a skončit tam, kde začal. Kdyby ji jen mohl obnovit jasný zrak, to by mohlo pomoci.
  
  
  Její začal pohybovat po rozpálené antuce na všech čtyřech, hlíny a обжигала mi ruce, když ji jel. Trhliny v hliněné tvořily složitý vzor na povrchu bytů, ale na konci trhliny poranit se mi ruce a kolena.
  
  
  Po chvíli točení se vrátilo a krajiny закружился kolem mě se zúčastnila celá dokola. Jí náhle uviděl záblesk jasného nebe, tam, kde měl být nekuřácké, a a cítil již známé šok z nárazu o tvrdý jíl, tentokrát na zádech.
  
  
  Čtyři стервятника. Její сглотнул, rozhlédl se a znovu ji přijal. Ano, čtyři, ih křídla шепчут v неподвижном horkém vzduchu nahoře. Malá třes prošel skrze mne, a postupně pochopila. Jeho byl pevný pro ih cílů, a supi to zjistili. Jsou, ale ne slunce, zastoupena nejvíce bezprostřední hrozbu. Její zhroutil na záda, příliš slabý, aby se alespoň trochu приподняться. Otřes mozku a zájem se chopilo.
  
  
  Ji viděl supi ve Východní Africe. Mohli by se zlomit gazelle na kousky za patnáct min a kosti očistit ještě přes patnáct, takže vše, co zbylo, byla temnou skvrnou na zemi. Velký ptáci nebojí se živého zvířete, i člověka, pokud to bylo zvíře osoby se zdravotním postižením. A u nich byly mizerný chování u stolu. Neměli výčitky svědomí, začal svou hroznou jídlo do toho, jak zvíře zemře. Pokud on se nemohl bránit, byl připraven ke sběru. Byly příběhy o стервятниках z bílých lovců a afrických следопытов, které bych raději neměl vzpomínat. Ji, slyšel, že nejlepší je lehnout si na tvář, pak toho, jak si обездвижены, ale i tak jste byli zranitelní, protože útočili na ledviny, že bylo více bolestivé, než oči.
  
  
  Její slabě vykřikl na ně. - Víte co, "pohyb!"
  
  
  Zdálo se, že neslyší. Když je zvuk mého hlasu verš, poušť vypadala ještě více klidné. Ticho opilý v uších, sama o sobě znělo. Jí dovolil své hlavy spadnout na tvrdý jíl, a dvojité vidění v očích se vrátilo. Její hlasitě застонал. Bylo jen uprostřed dne, před námi bylo několik hodin палящей tepla, než přišel soumrak. Její, cítil, že рухну dlouho předtím. A pak mě chytí ptáka. Velmi rychle.
  
  
  Znovu ji приподнялся na lokti. Může, jeho shell není v tom směru. Možná ji zvýšil vzdálenost mezi sebou a drahý, ztrácí veškerou naději na záchranu u procházejícího mimmo cestovatele. Snad pokaždé, vstal a pohybující se blíží její smrt.
  
  
  Ne, nemohl tak myslet. To bylo příliš nebezpečné. Jí musel uvěřit, že jedu na silnici. V opačném případě jsem vůbec neměl bych odvahu, vůli tah.
  
  
  Znovu ji těžce zvedl se na kolena, můj cíl ощущалась dvakrát tolik. Její zatnuli zuby a pohnul se vpřed na antuce. Jeho bych to vzdal. Její krátce přemýšlel, věděl, zda Zeno, že jsem mrtvý, když mě opustil, ale rozhodl se nechat poušti zabít. To by bylo typické pro něj. Ale k čertu Damon Зено. Víc se nestaral o nen. Mě už vzrušený Mutace Omega. Jeho hotel je jen přežít tento den, žít.
  
  
  Její волочился chůze. Její tušení, kam míří její. Ale bylo důležité, pokračovat, pokračovat v pokusu. Její спотыкался, tvrdá hlína обжигала a cut mě, když se její pochvy, a myslel si o Gabriel. Její pomyslel jsem o ní v tmavém chladném hotelovém pokoji v Мхамиде, ležící na velké posteli, nahá. A pak ji, byl s ní v místnosti a přistoupil k posteli. Její ruce обняли mě, притянули k sobě, a jeho tělo bylo chladné, měkké a пахла jasmínem.
  
  
  Brzy zjistil, že opět ztratil vědomí. Její ležel na zádech, a паляло slunce. Navždy mnou kroužil šest supi. Její лизнул suché rozpraskané rty a zvedl se. Ale neměl jsem sil tah. Odina na supi низменному vzlétl a se nachází jen několik metrů od něj tím, že se na husí krok na pevných nohách na konci přistání. Pak слетела jiný pták.
  
  
  Její slabě vykřikl na ně, můj skládání dolar bušilo v hrudi. Dva ptáci udělali pár skoků, a v suchém vážném шелесте peří znovu se vznesl a připojil se na své kolegy ve vzduchu.
  
  
  Jeho bench press na zádech. Její těžké хрипел, puls учащался. U mě došly síly. Ji musel přiznat si, že prohrál. Damon Зено chytil mě. Slunce a ptáci skončí dříve, než se bude konat další hodinu. Její tušení, kde jsem, jsem nemohl vidět jasně, i na několik metrů. Jí najednou poprvé přemýšlel o Вильгельмине a cítil ee připomínající tvar pouzdra vedle mě. Ego tam nebyl. U mě to bylo, když Zenon mě podrážděné. To by mělo být, trvalo to. Dokonce i Hugo nebyl. Neměl jsem zbraň proti ptáků.
  
  
  Supi se plavili stále nižší a nižší, парили a klouzal, ih jasné, pohánět oči byly netrpělivý a hlad. Její перекатился života a plazil. S окровавленными rukama jeho полз, jako drak, trávit poslední unce energie.
  
  
  Její přišel do vědomí kvůli náhlému разрывающей bolí upřímný pod levým okem. Ji znovu ztratil vědomí a ležel na zádech. Mé oči v hrůze hozený otevřený, moje ruka se automaticky zvedla na ochranu.
  
  
  Mám na prsou stáli dva velké стервятника. Dlouhý hubený krk, obscénní lidí si myslí, vychytralý oči,
  
  
  Ostré ostré zobáky vyplnili pole mého pohledu, a ih zápach naplnil mé chřípí. Jeden стервятник zbitá a trhání kůže na rameno mé pouzdra, a další uštědřil první ránu mi do očí. Druhý pták se chystala udělat ještě jeden pokus, když moje ruka zvedla. Její hlasitě vykřikl a chytil se za ošklivou krku.
  
  
  Velký pták хрипло vykřikla a snažila se dostat pryč. Její kvílel za hadí krk, zatímco druhou стервятник взмахивал se svými širokými křídly, škrábání mé hrudi, když se odrazil. Ten, který ji držel v rukou, zoufale метался, aby se osvobodil, bít křídly na můj obličej, prsa a ruce, a впился na mě svými drápy.
  
  
  Ale jeho bych pustil tento тощую krku. Její вообразил, že tato nechutné gól patří Зенону, a to i přes všechny tyto třes a pláč, se mi podařilo pomalu zvedněte druhou ruku a dát ji na krk, a přitom ostrý zobák celou dobu strčil ruku v ruce a prolil krev. Pak ji перекатился na bok, přitiskl si ptáka k zemi a zoufale přílivem síly, nepodařilo se mu ohnout dlouhý krk na polovinu. Něco uvnitř klikli, a nechal ji. Pták bílá křídla na antuce ještě pár chvil, dokud její ostrý zápach udeřil mě do nosu, a pak se zastavil.
  
  
  Jí bylo zle z vyčerpání. Na okamžik se jí, že si myslel, že mě může chytnout. Ale postupně nevolnost ustoupila. Její rozhlédl a viděl ostatní. Nyní, oni byli všichni na zemi, někteří se pohybovali kolem mě hustá kruh, pohybující se s тугими klouby, подергивая krku, a někteří jen netrpělivě stáli a dívali jsme se.
  
  
  Její ležel v изнеможении. Páry kolem nich přišla olizuje. Její cítil necitlivost pod levým okem, tam byla mělká rána. Moje ruka posunula v krvi. Ale стервятник minul.
  
  
  Jeho, pohlédl na mrtvého ptáka s malým uspokojením. Oni mohli zařídit svůj hrozný pir na oba konce dne, ale já jsem ji nutila ih pracovat pro edu.
  
  
  Ostatní ptáci nyní приближались pomalu, ih нелепые hlavy houpat rychleji, podivné pohyby. Oni byli nadšeni vůní krve a jsou velmi netrpěliví.
  
  
  Její ucítil ostré bodnutí v pravé noze, a podíval se na ptáka, stojící vedle mě. Ostatní byli příliš blízko, zkoumali tělo na předmět známek života. Jen jeden byl unesen ego mrtvým přítelem. Jí bylo maso, kterého čekali. Její slabě замахнулся na клевавшую mě ptáka, a ona отлетела pár stop.
  
  
  No, bylo by to tak údajně špatně pak prvního šoku, bolí. Lidé гибли ještě děsivější z rukou L5 a KGB. Taky ji mohl vyrovnat se s tím. Ale já bych se dovolil jim, aby si můj obličej. Mimochodem, není první. Její těžké перекатился na hrudník a uvedení osoby na ruku.
  
  
  Její ležel klidně myslet o Зеноне a svůj neúspěch, a o tom, že tento nezdar bude znamenat. Ukázalo se, že mě nebude hned vidět výsledky. Ji, slyšel, jak šustí nohy a peří byl stále hlasitější, když se blížili.
  
  
  Тринадцатая kapitola.
  
  
  Раздалось silný flutter křídla a ještě jeden zvuk. Byl to známý zvuk - motor vozu. A pak hlas,
  
  
  "Nick! Mon Dieu, Nick! "
  
  
  Její odstranil ruku z tváře, a moje oči byly otevřeny. Slunce zapadalo do nebe, a teď to není tak jasné. Znovu ji сдвинул ruku a перекатился na bok. Pak ji viděl Gabriel, склонившуюся navždy se mnou, s obavami a úlevou v očích.
  
  
  "Ach, Nick! Její myslela, že jsi zemřel."
  
  
  To тянула za изорванную látku mé košile. "Díky bohu, že ho včas tě našla".
  
  
  "Jak...?" Mluvit bylo těžké. Já jsem nemohl řídit svým jazykem.
  
  
  Pomohla mi vstát a прислонила mou hlavu k sobě. Pak se откручивала kryt baňky, a on téměř cítil vůni vody, když je víčko hrál. Úžasná mokrá kapalina koupání mým krkem, s бульканьем napila se mé vnitřnosti, se pohyboval v životně důležitá místa, doplnění mé energie a mé vlákno.
  
  
  "Jste jen padesát metrů od silnice," řekla. Ukázala na Citrõen. "Copak jste nevěděli?"
  
  
  Je to opravdu cítil, jak se energie vrací s vodou. Její пошевелил jazyk, a nyní vše bude fungovat. "Ne, nevěděl". To udělal ještě doušek, pak Gabriel se dotkla mého vyprahlé osob vlhkým hadrem. "Ale co tady děláš? Měl bys být v Мхамиде ".
  
  
  "Někdo přišel do města, se zprávou o požáru. Nemohla jsem jen tak sedět v hotelu, v domnění, že u vás může být problém. Její putoval do laboratoře, když jsem viděl dvě skupiny automobil stopy, vedoucí po této silnici ve směru Тагуните, příští odsud města. Protože laboratoř byla сровнена se zemí, to jsem si myslel, že jste buď dostali v ohni, nebo cestách po jednom kolem těchto stop. Jeho bych raději věřit poslední, a tak šel ve stopách. Oni se obrátili od silnice upřímný dopředu, ale já ji viděl první supi. A vedl mě k vám."
  
  
  Pomalu, selle, a пульсация v mé hlav, několik ustoupila. Její скривилась od zraněn kolem několika zdrojů.
  
  
  "S tebou je vše v pořádku, Nick?"
  
  
  "Myslím, že ano," řekl jsem. To bylo nejprve si všiml, že dvojité vidění v očích zmizel. Ji pokusil vstát a spadl na Gabriel.
  
  
  "Pojď, pomůžu ti dostat do stroje", - řekla.
  
  
  Mě bylo těžké uvěřit, že jsem stále naživu
  
  
  . Její Gabriel dovolil vzít mě k autu, a to je těžké se zhroutil na přední sedadlo.
  
  
  Jeli jsme pomalu po silnici, jakmile je to místo, kde Zeno jel do pustiny, a jeho za ním. Pak, pár set metrů od tohoto bodu, ji viděl stopy. Land Rover opět vyjíždí na štěrkové cestě. A znovu odvracejí od Мхамида, do pouště a Тагуните.
  
  
  "Myslel jsem si to," řekl jsem. "Dobře, vydáme v Тагуните".
  
  
  "Jste si naprosto jisti?" vypadala, znepokojené.
  
  
  Jeho, pohlédl na nah a zasmál se a cítil, jak mé rozpraskané rty se snaží согнуться. "Zeno vzal své oblíbené hračky," řekl jsem. "Myslím, že je to správně, pokud její make ego vrátit ih".
  
  
  Usmála se na revma. "Jak řekneš, Nick".
  
  
  Přijeli jsme v Тагуните ihned pak setmění. Bylo to znovu jako Мхамид, ale nějak to vypadalo ještě více prašné a suché. Jakmile jsme jeli do města, její, cítil, že buď Zeno byl tam, nebo tam byl nedávno. Žádné podstatné důkazy, jen intuice, na kterou ji naučil věnovat pozornost v jiných případech. Vyšli jsme na malé náměstí hned pak vjezdu do města, a бензонасос, выкрашенный v červené barvě, stojí v blízkosti místa, jako na hotelu. To byl jeden na toto španělské čerpadel, do které jste vložili mince a získat svůj vlastní benzín, ale tento byl přepracován tak, aby vyloučit automatické výměny монетт a paliva.
  
  
  "Počkejte chvíli," řekl její Gabriel. "Chci se zeptat zde je několik otázek".
  
  
  Ona zastavila auto, a v žádném nemoci vyšel arab, mladý štíhlý chlap v opuštěném кафии na góly. To je široce usmál se, a zeptali jsme se ego naplnit nádrž Citrõen. Dokud to dělal, ji vyšel o stroje a šel si s ním promluvit.
  
  
  "Měli zajištěný dnes Land Rover?" - zeptal se jeho arabsky.
  
  
  "Land Rover?" - opakovat to, покосившись na mě, накачивая plynu. - Hodinu nebo více lety se zde nacházela stroj v poušti, pane. Měl otevřený vršek ".
  
  
  "Zda byl za volantem muž, stříbro-vlasy muž, vysoký muž?"
  
  
  "No, ano, - řekl arab, studuje můj obličej.
  
  
  "Mluvil s tebou?"
  
  
  Arab se na mě podíval a na jeho tváři se objevil lehký ухмылка. "Zdá se, že jeho něco, co si pamatoval..."
  
  
  Ji vytáhl kolem kapsy krabičku dirhamů a natáhl emu. Ego úsměv se stal širší. "Teď se to týká mě, pane. On se zmínil, že dnes by měl být dobrý odpočinek.
  
  
  "Řekl kde?"
  
  
  "To není скаал."
  
  
  Její zkoumal ego tvář a rozhodl se, že říká pravdu. Její zaplatil emu na benzín. "Děkuji."
  
  
  Po návratu do Citrõen, její Gabriel řekl něco, co se naučil.
  
  
  "Pokud Zeno teď a tady, bude to tady zítra ráno", - řekla. "Pokud najdeš ego dnes večer, Nick, bude to pravděpodobně zabije tě. Vypadáš strašně. Nejsi v kondici, aby jeho výkonu.
  
  
  "Mohl jsi pravdu," řekl jsem. "Dobře, sundej si pokoj v hotelu. Ale chci, aby jsi mě probudil zítra na úsvitu.
  
  
  "Je vynikající. Ale do nich fretka budeš odpočívat "
  
  
  Hotelový pokoj byl čistší, než v Мхамиде, a postel trochu měkčí. Gabriel spal se mnou, ale já ji ani nevšiml, jak to забралась vedle mě na krátké tenké noční košili. Její usnul téměř okamžitě poté, jak bench press na postel.
  
  
  O půlnoci ji prudce se narovnal, zatímco křičí nadávky na adresu supi a mává rukama. Na chvíli to bylo všechno velmi co je n/ v. Dokonce cítil horký písek pod boky a cítil vůni ptáků.
  
  
  Gabrielle dramaticky má hovořili se mnou. - "Nick!"
  
  
  To pak opravdu vzhůru. "Omluvit", - zamumlal jsem. Ji, opřel o изголовью postele a uvědomil si, že se cítím o sto procent lépe. Bolí je pryč a u mě se objevila síla.
  
  
  "Všechno je v pořádku", - jemně řekla Gabriel, když jeho закуривала cigaretu. Ji vdechl, a červená uhlí svítí v místnosti. "Tobě je zima?" Ona se přesunula ke mně se svým tělem. Bylo to měkké a teplé, a její nevědomky odpověděl.
  
  
  "Otevřeno nyní", - řekl ji ahoj.
  
  
  Všimla si mé reakce na její tělo. "Je mi lépe zůstat na mé straně," řekla. Ona začala odjíždět.
  
  
  Moje ruka zastavila ji. "Všechno je v pořádku."
  
  
  "Ale Nick, budete potřebovat dovolenou."
  
  
  "Jsem stále není усну ještě nějaký čas".
  
  
  Ona se znovu přitulila ke mně. "Je vynikající. Ale vy jste prostě hang loose a dej mi dělat domácí práce ".
  
  
  Jí se usmál, když ona políbila mě na rty, celou dobu mě přemlouvat. Starala оборудова mi, a já se to líbilo. Brzy se znovu políbila mě, a v tom byl skutečný oheň, a ona věděla, že čas nadešel.
  
  
  Gabrielle jemně milovala mě, a to byl nezapomenutelný zážitek. Od této chvíle moje síla se rychle vrátili. Když později usnula vedle mě, její rychle zdřímnout si a probudil se za svítání, pocit odpočatý a omlazená.
  
  
  Mě stále bolí, když ji переезжал. Ale rána u základu lebky заживала ránu pod levým okem, dala vzdělání, malý, tenký koláč, a Gabrielle залатала řezy na moje záda. Ještě to změnit obvaz na mé straně, kde generál Дженина způsobila zranění. Dokud jsme v oblékání, k nám na pokoj poslali kávy, a pak toho, jak se opil, to cítil jinou osobou, než tím, který narazil na tento Citrõen v předvečer ne kdy.
  
  
  Ráno opět v autě, když slunce jen stoupá nad plochými bílými střechami vesnice, jsme se vydali na cestu kolem asi dvou ostatních hotelů ve městě.
  
  
  Chtěli лендровер. Samozřejmě, pokud Zeno opravdu hotel schovat, je pravděpodobné, že byly soukromé domy, kde by mohl pronajmout pokoj. Ale on neměl důvod myslet si, že jsem stále sleduje ego. Jeho jsem si myslel, že to bude v jednom kolem hotelů. A ještě jí, že si myslel, že to nevyjde před svítáním.
  
  
  Jsme прочесали parkování kolem prvního malého hotelu, ale "Land Rovere" nebylo. On taky mohl vyměnit auto, ale opět, v tom to bylo trochu smysl.
  
  
  Když jsme přišli ke druhému hotelu, jsme s Gabrielle najednou si všimli "лендровер". To bylo zaparkované naproti přes rozkošné ulice, a vysoký muž se opřel o mu přes dveře bez horní části.
  
  
  "To Zeno!" - řekl jí Gabriel. "Omezit stroj!"
  
  
  Plnilo rozkazy. "Nick měl na pozoru. Máš i bez pistole.
  
  
  Její jemně utekl na Citrõen. Zeno stále něco, co se usadí na sedadlo stroje. Pokud budete mít štěstí, její moci přistupovat k němu zezadu. On ještě nevšiml naše auto.
  
  
  "Nevypínejte motor", - řekl jemně ji Gabriel. "Prostě sedni si. Tiše. A drž se dál ".
  
  
  "Výborně."
  
  
  To udělal tři kroky k "лендроверу", když Zeno náhle zvedl oči a všiml si mě. Zpočátku, on mě nepoznal, ale pak se podíval ještě jednou. Zdálo se, že nevěřil svým očím.
  
  
  Její opovrhoval Деймона Zeno ještě do toho, jak potkal toho člověka, ale po děsivé hodin v poušti ji hluboce k němu nepřekonatelnou nenávistí. Ji, věděl, že mé pocity jsou nebezpečné, protože emoce jsou téměř vždy brání účinnosti. Ale já jsem nic nemohl pomoct.
  
  
  "To je nit, Zeno", - řekl jí emu.
  
  
  Ale je to tak nemyslel. Vytáhl Вильгельмину na набедренного kapsy, se zaměřila na mě a vydal kazetu. Její пригнулся, a brýle пролетела nad mou hlavou a zpětně отлетела od dlažební kostky za mnou. Jeho běžel k припаркованному v okolí "Фиату", a "люгер" znovu řval, že dělá důlky na střeše malý stroj. Pak Zeno v "Land Rovere", byl navíjení motor.
  
  
  Šel jsem za ním, ale zastavil na půli cesty, když viděl, jak stroj покатилась dopředu a ječení poslala pryč po ulici směrem k okraji města. Její rychle se otočil a kývl směrem k Gabrielle a citroën. To uříznout přenosu, a stroj помчалась dopředu, zastavil vedle mě.
  
  
  Gabrielle vysvobodila mi místo a já jsem si sedl za volant. Do této doby klidné ulici se objevilo několik arabů, vzrušeně diskutovat záběry. Ji ignoroval no a obrátil se na Citrõen, kola завращались, když jsme začali pohyb.
  
  
  Лендровер byl stále prominentní asi tři bloky. Ji jel celou cestu na dlouhé ulici, pneumatiky ječení a guma spálenou булыжнике. Na konci ulice Zeno zabočil za roh rovně a na cestách si přinesl. Její jel na Citrõen tím, že značení na dvou kolech.
  
  
  Zeno šel kolem města po asfaltové silnici. Pár brzy ráno chodce zastavil a podíval se, dokud jsme проезжаем mimmo, a ji přistihl na tom, že jsem doufal, že v tuto hodinu v okolí nebude místní policie. Doslova několik minut jsme opustili vesnici. dálnice skončila a my jsme jeli po prašné cestě, opět míří do pustiny. Vycházející slunce bylo téměř otevřeně před námi a смотрело nám do očí přes čelní sklo.
  
  
  Jeli jsme asi dvacet kilometrů. Citrõen přišel na nějakou vzdálenost, ale nemohl předjet jiné auto. Silnice je téměř zcela zmizela, soustružnické s колеями a забитую pískem říje, заставившую nás mlátit hlavou o strop Citrõen, dokud jsme zaostával Land Rover. Pak, stejně jako minule, Zeno zcela sjel z trasy, se snaží odpoutat od nás. Její kutálení za ním Citrõen přes trávu a tvrdé hlíny, a teď mám Zeno bylo jasnou výhodu. Land Rover s robustním rámem a pohonem všech kol byl vytvořen pro takové cestování, a Citrõen - to шоссейный auto. Přes pět min jsme ztratili Zeno na paměti, i když po prachu umožnil nám držet správný směr.
  
  
  Když jí byl jistý, že on nás zcela ztratí, dostali jsme římse kolem vyčnívající skály, a tam byl Land Rover, sedící pod nepohodlné rohem vrazil do písčité valy. Zdá se, že schopnost Zeno neodpovídaly možnostem stroje. Zeno jak jednou вылезал, když jsme prudce zastavili, ne více než dvacet metrů od nás.
  
  
  "Zůstaň v autě a nesmíte se vůbec hýbat," řekl její Gabriel.
  
  
  "Nick, nemáš šanci bez zbraní", - varoval, tvrdí ona.
  
  
  "On neví, co nemáme".
  
  
  Ní, natáhl ruku a dotkl se její ruky. Pak vyšel její Citrõen.
  
  
  Zeno skočil do otevřené dveře "лендровера" drží "люгер" za okraj, a nastavil jeho zraky na mé straně. Pokud bych to věděl jistě, že jsem безоружен, mohl by zkomplikovat nám život. On by se mohl vrátit k nám beztrestně a nutí nás hledat úkryt. Ale on nevěděl.
  
  
  "Jsi вернешь mě naživu!" - vykřikl Zeno, присев za dveřmi stroje. Mi nebylo třeba, aby to řekl.
  
  
  Vývrtky byl v tom, jak se k němu dostat, protože u něj bylo wilhelmina následoval. Je s podivem, jak velké a nebezpečné vypadala zbraň z toho oba konce kmene. Ji, podíval se na zem kolem stroje. Vedle s oběma vozy na pravé straně bylo několik kamenů, a vlevo - trochu dále. Se předpokladu, že by nějaký druh krytí, pokud by ji byl schopen se k nim dostat, a запутали by Zeno, pokud bych nevěděl, za co se kolem nich její прячусь.
  
  
  Zeno sám odbočil dříve, než ho mohl ego podvádět. On se rozhodl, že za dveřmi "лендровера" nebezpečný, tak se otočil a пригнувшись, přesunul k přední části stroje. Jakmile viděl její ego, jeho, vrhl se na kámen vpravo, a skočil za nimi.
  
  
  Když ji šel k okraji, aby se kolem, jeho viděl, že Zeno ztratil mé mysli a neměl tušení, kde byl. Ego oči se dívali na Citrõen a skály po obou stranách stroje. Na jeho tváři se objevil истерическое výraz, a já jsem viděl, že je lepší skočil za rukojeť "люгера", kluzký od banky.
  
  
  Pomalu, stojím na všech čtyřech, její полз po obvodu skal, snažil se posunout štěrk pod baletu pantofle. Neměl jsem nám zvuk. Palec za дюймом, noha za футом její обходил skály a ukázalo se, že upřímný nad Land Rover.
  
  
  "Prokletí, krejčí tě sakra!" Hlasitý, stresující hlas Zeno донесся do konce skály. "Já tě zabiju."
  
  
  Její být tichý ležel na kamenech nad ním. Přes okamžitý ji pomalu plazil po hřebeni skal, stále číhá z očí. Jí byl přes přední část "лендровера", a jen asi deset metrů napravo od něj. Pomalu vstal a kradmo podíval. Měl jsem štěstí. Zeno se podíval na druhou stranu.
  
  
  Její našel kámen o velikosti pěsti. Zvedl ego v ruce, ještě jednou se podíval na Zeno. To je ještě odvrátil se ode mě. Její, отодвинулся a hodil kámen do vysoké петлеобразной oblouku nad ego hlavou na druhou stranu лендровера, on přistál s padáním. Zeno se otočil a vystřelil na люгера na tento zvuk, a on skočil emu na zádech.
  
  
  To není dobře просчитал skok. Její hit jeho ego, přes ramena a záda, a "Люгер" letěl. Její tvrdě přistál na levou nohu a otočil kotník. Jsme spolu ударились o zem, chrochtání od pádu. Oba jsme těžce vstali, a on klesl na jedno kterémukoli národu. Její vykloubil kotník. Její pohled na "Люгер"; pracovní proud sudů byl bombardován pískem. Dokud ego není vymazán, nelze ho bude používat. Zeno taky to je si všiml, a dokonce se pokusil chytit zbraň. Místo toho se na jeho tváři objevil napjatý úsměv, když viděl mou nohu.
  
  
  "No není to škoda?" - прошипел to.
  
  
  Její těžce vstal, zvolí kotníku. Je to projel mou nohu akutní bolestí. Spolu s vyčerpaností z testů z předchozího dne, to se Zeno, i přes jeho věk, impozantní soupeř ve rvačce.
  
  
  Ale její nenáviděl toho člověka; Její ignoroval kotník a vrhl se na Zeno, že udeří ego prsa. Opět jsme šli spolu. Její, uvědomil jsem si, že mi bylo výhodné udržet ego na nohu, protože můj manévrovatelnost ve vzpřímené poloze bylo nulové. Jsme válcování na písku znovu a znovu, dokud ji udeřil jeho ego pěstí do obličeje. On divoce chytil mě za krk, škrábání, snaží se držet, aby se uškrtit mě. My jsme byly vedle "Lend Ровером". Ruce Zeno uzavřely na mém krku. Její hit jeho ego ještě jednou pěstí do obličeje, a kost хрустнула, spadl na auto.
  
  
  Osoba Zeno кровоточило, ale on stále bojoval. On byl na nohou, popadl za lopatu připevněn k prováděné výpočty "лендровера", jeden kolem nich jsou malé, s krátkými рукоятью, které vykopali kola kolem písku. Teď je to pořád ego v ruce a zvedne, aby se srazit mě na hlavu.
  
  
  Ji pokusil vstát, ale mi zabránila kotník. Teď jsem se musela starosti o čertovu лопате. On zuřivě dolů na můj obličej, ostří bylo smazáno. Její poklesl od něj, rychlý pohyb, a ona se ponořila do písku vedle mé hlavy.
  
  
  Zeno, tmavovlasý, s венами na krku, jako lana, высвободил čepel lopaty pro ještě jeden úder. Zvedl zbraň nad hlavu. Její zuřivě kopali pravou nohou a зацепился za nohu Zeno, выбив ego z rovnováhy. Padl na písek, ale lopata není ztraceno. Její neohrabaně zvedl na nohy a vydal se na pochod k Зенону, ale on také vstal, a u něj ještě byla lopata. On divoce замахал ji, tentokrát na horizontální oblouku v mé hlavě. Ji a ustoupil dozadu, aby se zabránilo to, a пощупал kotník. Jí trapně, přistoupil k Зенону, popadl ji, než se mu podařilo obnovit rovnováhu, a vrhl ego přes můj bok na zem. Tentokrát se ztratil, a lopatu, a část svých sil. To bylo dobře, protože jsem velmi rychle утомлялся, ale kotník mě убивала.
  
  
  On zamával mi pěstí a minul, a její hit jeho ego otevřeno po tváři. To отшатнулся a těžce dopadl na "лендровер", jeho tvář исказилось od zranění a byl zalit krví. Její заковылял za ním, chytil ego tam a udeřil jeho ego v životě. Zeno согнулся na polovinu, a to udeřil kolenem do ego hlavu.
  
  
  Je to nahlas крякнул a spadl na přední sedadlo лендровера.
  
  
  Když ji, šel k němu, Zeno se snažil zachytit za okraj sedadla je, a já jsem viděl, že je to táhne k něčemu v autě. Když se ke mně otočil s острием v ruce, ji viděl, že mám problémy. Našel další mé zbraně, jehlový Huga. To тыкал na mě ego, se snaží lézt na nohy, jeho tělo заполнило otevřené dveře od auta.
  
  
  Nemohl jsem dovolit, aby mu bylo dostat se do mě. Není pak toho, přes to, že on už mě donutila. Dříve, než on utekl přes den, ji vrhl na nah. Upustil. Ego cíl uvízl mezi okrajem den a rámem, kdy se zabouchly. Ji slyšel, jak lebka je výrazně rozdělena od bít, a pak oči Zeno rozšířily, když ego rty spadl tlumený zvuk. Dveře распахнулась, a Zeno selles na zemi vedle stroje, jeho oči byly stále otevřené, tenká červená stružka kapat dolů na ego čelisti od linie vlasů. On byl mrtev.
  
  
  Její zhroutil na "лендровер" vedle něj, hodila nice s kotníky. Její slyšel shaggy, blížící se ke mně, a pak polekaný hlas Gabriel.
  
  
  "Nick, ty...:
  
  
  Zastavila se vedle mě a podíval se na Zeno. Ona pak se podíval se na můj kotník.
  
  
  "Jsem v pořádku", - těžké, " řekl jsem.
  
  
  Gabriel mě políbil na tvář, pak podal mi Вильгельмину a Huga. Jsme se vydali zpět k Citrõen, její spoléhal zde na rameno.
  
  
  "To se stává zvyk," řekl jsem.
  
  
  "Líbí se mi pomáhat tobě, Nick".
  
  
  Ji, podíval se do jeho zelených očí. "Jak včera v noci?"
  
  
  Je to opravdu zarudlá. "Ano. Jak včera v noci.
  
  
  Ji, zasmál se, když jsme se vrátili k autu. Jeho představoval výraz obličeje Хоука, pokud by on mohl vidět sladká dívka, která se zabývá tak starala o mé blaho. "Já nevím, jak to děláš," - řekl s nakřivo tvář.
  
  
  Jeli jsme až k autu. "Jak dlouho jet zpátky do Tangeru?" - zeptal se ho Gabriel.
  
  
  To пожала rameny. "Mohli bychom tam být zítra".
  
  
  "Ve delle?" - řekl jsem, zvedl obočí. "V tomto сломанном staré bedně?"
  
  
  Podívala se na prašné Citrõen. "Nick, je to prakticky nový stroj".
  
  
  "Ale zítra se dostaneme do města Tanger na novém stroji", - protestoval jsem. "A pak se to musí okamžitě spojit se svými nadřízenými, a oni mohou chtít, aby její odletěl na další letadlo. Na druhou stranu, pokud tento stroj ambice a дряхлая, budeme potřebovat dva nebo možná tři noci tak, aby se dostat do Tanger ".
  
  
  Zmateně se na její tváři растворилось, a ego vyměnit úsměv. "Ach. Ji vidět platnosti svého rozhodnutí, a pomalu řekla. "Za poslední dobu zažil mnoho, a bylo by nebezpečné, kdyby hluk ego z nedbalosti".
  
  
  Její jemně poplácal ji po zadku. Pak se její заковылял na den a selles do stroje, a Gabriel se posadil na sedadlo.
  
  
  - Pak se v Tangeru, řidič, " řekl jsem. "Ale prosím. Ne příliš rychle.
  
  
  "Jako jste vy a říkáte, Nick". Ona se usmála.
  
  
  Hodil poslední pohled na že pevné postavu, растянувшуюся vedle "лендровером", její zhluboka nadechl a pomalu vydechl. Pak ji opřel se na měkké sedadlo, zavřel oči a netrpělivě čekal na návrat do Tangeru.
  
  
  Její očekával, že to bude nezapomenutelný.
  
  
  Nit.
  
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Kódové jméno: Вервольф
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  
  
  Kódové jméno: Вервольф.
  
  
  překlad Lva Шкловского
  
  
  určeno pro paměti syna Antona.
  
  
  
  
  První kapitola
  
  
  
  
  
  
  Býci utekli před nás na холмистому андалузскому terén. Slunce bylo teplé a dal ih pokožce krásný lesk. To byl můj svátek. Nick Carter a ACH, byly tak daleko od mých myšlenek, jako je Washington. Zde byl Jackem Finley, zástupce dodavatele zbraní. A Jack Finley krásně strávený čas.
  
  
  Vedle mě jel hraběnka Maria de Ronda na svém bílém arabském жеребце. Když ji potkal ji na pláži na Ibize, její nevěděl nic o její titulky. Pro mě v té době, to bylo nic menšího, než jako nejvíce atraktivní pet-самкой Středozemního šaty. Její bílé bikiny, sotva skryté pod její luxusní olivový tělo. U nah byly tmavé španělské oči, dlouhé černé vlasy a světlé обезоруживающая úsměv.
  
  
  Na druhý den ráno, když zjistí nesmírnou vášeň, скрывающуюся za tímto úsměvem v vášnivé noci lásky, manažer hotelu je to jediný přenos námi na telefonu, a já jsem slyšel, že on volal ji hraběnka.
  
  
  V tom nebylo pochyb o tom: to hraběnka. To se změnilo bikiny na lesklé řad marocké kůže, její vlasy byly shromážděny pod широкополой seville kloboukem, a обезоруживающая úsměv byl královským pohledem.
  
  
  K 20 letům ona se stala владелицей sám velký a slavný ranč bojových býků ve Španělsku.
  
  
  To bylo v době, kdy двухлетние býci poprvé знакомились s atmosférou arény. Býci, kteří složili zkoušky, zůstanou na ranči ještě dva roky, až se stanou zcela dospělými monstry, созревшими pro boj. Неудачливые býci bez okolků vydali na jatka.
  
  
  "Máte opravdu rádi корриду?" zeptala se Mary. "Já nechci, aby jsi přežil tuto dovolenou.
  
  
  Její nepřišel lehký tón s ironickým, a její sarkastický pohled mě donutila odpovědět.
  
  
  "To není moje hobby - dívat se, jak ostatní lidé sportovat", - парировал jsem. "Tak jsem si myslela," řekla. 'Pojď.' Její пришпорил kůň, a my jsme se přestěhovali z krátké галопа do rychlého klusu, aby se zkrátila krok býků.
  
  
  Nás bylo dvanáct, všichni na koních. Bylo tři matador kolem Madridu, dva пикадора se svými dlouhými špičatými oštěpy, potenciální kupující a gentleman. Půjdeme po kruhu.
  
  
  Mladí bullheads zasmál рычали a metro rohy. Bylo jich jen dva roky, ale každý vážil asi osmi set liber a měl ostré jako břitva, rohy o délce šest palců.
  
  
  Když jsme krouží hejna se zastavil na kopci. To bylo ih území, a poprvé v životě byli napadeni na ih říši. Ih закатанные oči vyjádřili nenávist a úžasu, když kopyta našich koní držel ih v zajetí v kruhu oblak prachu.
  
  
  Maria stála na стременах a křičela jeden prostřednictvím svých lidí: "Изолируйте ego tam, vzadu, nejprve zkontrolujeme.
  
  
  Jezdec letěl mimo ring deset stop od býka. Zvíře okamžitě атаковало.
  
  
  Tento muž byl odborníkem. Ostré jako břitva rohy вонзались v boca koněm, ale jezdec se držel mimo dosah, trápí a увлекал býka dál a dál od stáda, dokud je zvíře a jezdec se na ploché desky v tvář sobě navzájem. yardů od stáda.
  
  
  "Říká se, že velmi dlouho námořníci z Kréty byl přinesen bojových býků ve Španělsku". řekla Mary. Obličej jí zářil vzrušením v baletu gentleman s býkem. "Ale vyhrát no, třeba španěl".
  
  
  Jezdec se vzdálil, a na býka přišel jeden po пикадоров. To нацелил kopí do hlavy bestie a hodil emu volání: "Toro! Hele, Toro! "Pokud to vrčí nebo škrábat na zem, je to špatné znamení," - uvedla Maria. "Stateční býci nebudou blafovat". Nebyl to klam. Šel otevřeně do пикадору, jeho rohy byly zaměřeny v životě koně. Ale пикадор rychlostí blesku se naklonil dopředu a воткнул oštěp mezi lopatky. Nicméně zvíře, zdálo se, že zcela ignoroval bolest a znovu začal útočit.
  
  
  'Dost!' křičela Mary. "Už je toho dost, máme Toro!
  
  
  Jezdci uvítali. Пикадор vytrhl kopí z těla a pustil tryskem. Odina na matadorů se přiblížil k разъяренному býka, vyzbrojeni jen červený hadr.
  
  
  "Chcete-li vidět, napadne, zda býk přímý nebo boční, všechny zapsán", - vysvětlil Maria. A opravdu, ji viděl, jak jedna na ff lidí zaznamenání každý detail v programu poznámkový blok.
  
  
  Boční pohyby matador přišel na býka. To byl poměrně osobou. ale ego oči byly na stejné úrovni s očima býka. Maria řekla mi předtím, že v Andalusii chováni největších býků.
  
  
  Matador сдвинул červené tkaniny. Býk se nebezpečně sráží na roh a náhle napadl v přímé linii. Ego krev залила tričko matador, který se zmocnil nepřetržitých útocích a obratně manipulovat s nimi, rotující bestie širší kruhy.
  
  
  "Podívejte Se, Jack". hraje se opatrně, aby býk není поворачивался příliš rychle, jinak by mohl ublížit sobě varlata ", - vysvětluje Maria. "Je to opravdu toro!" - zvolal matador při posledním útoku býka.
  
  
  Nyní byl vybrán jiný býk. Tento byl dokonce větší, než první, ale když se na něj hrozně kopí пикадора, to замычал a odešel. "Špatné znamení, - komentoval jeden kolem kupující.
  
  
  Jiný matador přišel na býka. Zvíře bylo kopyty a размахивало rohy. Matador přišel k bestii ve vzdálenosti poloviny a snažil se vyvolat útok. Býk přeložil pohled z tkaniny na muže. jako by se nemohl rozhodnout, kam nasměrovat svůj útok.
  
  
  'Opatrně. Jaime. Funky býk - nejhorší ". vykřikl jeden z matadorů. Nicméně hrdost - to je vlastnost, kterou španěl má v hojnosti, a matador přišel ještě olizuje k smrtící rohy.
  
  
  "V Madridu se kdysi vydali do ringu buvola s tygrem, - řekla Maria. "Když to skončilo, museli pohřbít čtyři osoby a tygr".
  
  
  Nic se pohybuje rychleji, býčí na krátkou vzdálenost, a je vzdálenost byla pouhých pár centimetrů, když býk napadl. Její sam stál v patnácti metrů ode mě, a slyšel, jak se roztrhaná košile. Přední polovina padl na pás matador, ukazuje dát fialové pruhu, která se vine přes ego žebra. Červený hadr klesla, a muž отшатнулся, zcela опешивший. Zachránila ego jen zbabělost býka. To mi dalo čas сманеврировать mým koněm mezi ním a býkem a odvézt kluka za ruku. Když ji pustil ho, on byl mimo nebezpečí a se smíchem plácl mě po zádech.
  
  
  "Jsi dobrý jezdec pro američana", - řekl, otřel krev s rta.
  
  
  "Буэй, буэй", - křičel muž, který dělal si poznámky. "To je pro řezníka!"
  
  
  Maria jel do hotelu ke mně: "je řada na vás, don Juan. - křičela ona mi набрасывая červený hadr na špičce mého sedel, - pokud bys statečná, že stojíte na místě, nebo můžete narazit!
  
  
  "Osobně jeho nejlepší pocit v horizontální poloze".
  
  
  "Řekněme, že je to býka".
  
  
  Černý kus dynamitu v nohách разгонялся na trávníku. Divoké kudrnaté vlasy vlající mezi křivkami rohy. Jezdec, выманивший ego kolem stáda, zdálo se, byl šťastný uniknout.
  
  
  "Jsme ušetřili, to je speciálně pro tebe", - křičel na mě jeden gentleman.
  
  
  "Je to remíza? - zeptal se jí, Marii, nebo se snaží dát mě ve špatném světle?"
  
  
  "Vědí, že jsi vzhůru s hraběnkou ". odpověděla Maria plochým tónem. "Je zvědavý, proč jí tě vzala. Stále se můžete vrátit zpět, pokud chcete. Nikdo nemůže očekávat, že obchodník bude chovat, jako torero .
  
  
  Býk napadl kopí пикадора. Kov probodl ego tělo, ale on se otřásl a zběsilé толчками отогнал lidi a koně, krok za krokem. Její sklouzl z koně a chytil za хольст's. "Pamatujte si, upozornil, tvrdí Maria, - posuňte plátno, a ne nohama. Když se setkáte s těmito rohy, musíte být statečný a chytrý. Stát na místě a pomalu přesuňte hadřík, zvládne se svým strachem, a budete mít ego pod kontrolu.
  
  
  Její části příliš slyšet podobná slova z Jestřáb, ale nikdy jsem neměl vztah k této obludné rasy zvířat, které se v průběhu sta let chováni výhradně s cílem vraždy. A údajně přesně nikdy nečekal taková slova podle ust takové dívky, jako Mary.
  
  
  "Řekni mi jednu věc, Paní. Pokud tvůj býk сбьет mě, jsi zvedněte palec nahoru?
  
  
  "To záleží na tom, kam vás povede.
  
  
  Ji, vstoupil na pole. Пикадор odjel, a býk ve vzteku podíval na mě. Nechtěl jsem provádět klasické boční shaggy matador, které se ukázaly být zbytečné, tak jako býk letěl otevřeně na mě.
  
  
  Pak ji pochopil, proč někteří zkušení матадоры někdy náhle vzdali a utíkat. Celém hotelu, stejně грохотала z těžkého útočníka kolos. Její odpálený nohy a rozbalil хольст's. Když sklonil rohy, ji uviděl krev na jeho zádech. Její prudce strhl хольст's a viděl, že rohy jsou zaměřeny výplaty přímo na mě. Mladá monstrum zachytil můj neohrabaný pasti, téměř trhal plátna kolem mé ruky. Ji, vrátil se na pozici, když on dělal jeho útok. Tentokrát vynechal ego přímo. Samozřejmě, on nevěděl, že to je nebezpečná strana. Její cítil pohlavek od jeho ramen a uvědomil si, že vypouštím.
  
  
  Silný zápach ego šílený vztek, zdálo se, опьянил všechny mé pocity.
  
  
  "Docela, Jack", - slyšel její křik Marie. Ale teď, byl fascinován touto smrtící balet - člověka, který je červeným hadrem dominuje a hypnotizující первобытную sílu. Znovu ji zvedl a hodil výzvu býka: "Ha, toro!" Býk taky, jen to zkusil, žízeň po dobrodružství. Pomalu se otočil, když on následoval za závěsem a pak se prudce otáčení, dovolil emu prorazit.
  
  
  "Ach můj bože, to je chlap!" vykřikl jeden gentleman.
  
  
  Geometrie tohoto baletu mě очаровала. Bull závodil v přímé linii, a pak začal kreslit kruhy pod očima, které jsou čím dál užší a užší jak se moje zvraty stali se více hladké a pomalé. Čím pomaleji a olizuje, tím je krásnější náš balet. A tím nebezpečnější!
  
  
  Pak plátno tkanina порвалась. Ji držel ego oběma rukama, režie býka do té fretky, dokud moje košile není залилась krví ego. Zůstal jen on a ona. Všichni ostatní jezdci, Maria, byly jen mlhavé doprovod. Odina kolem rohů řez tkaniny na polovinu. Její se snažil bojovat s tím, že od nah vlevo. Při ego další útok na špičku rohy vklouzl přes košili, jako břitva, сбив mě noha, vedle absolvování mimmo býkem.
  
  
  Teprve nyní ji si uvědomil, že jsem smůlu. Býk byl jistý. Když se ji pokusil vstát, on зажал mě mezi rohy. Její převalil přes ego záda a znovu vstal - jako opilý. Býk pochválil mě a připraven k poslednímu útoku.
  
  
  'Jack!'
  
  
  Ji viděl, jak ve spěchu bílý arabský hřebec Marie. Tento herring přiměl býka заколебаться. On pak napadl.
  
  
  Moje ruka сжала stehna Mary, Její, подтянулся a bench press za sebou nah, byt nad trupu hřebce. Rohy býka vybrat své boty, než se ho podařilo vyšplhat dál a vyhnout se jeho útokům. Bílá bok hřebec, který stojí za mnou, byl malován v červené barvě.
  
  
  Jakmile jsme se ocitli v bezpečí, Maria seskočila s koně. 'Jaime! Nová tkanina a šavle ". Odina kolem mužů přinesl požadovaná. Býk stál osaměle uprostřed pole, vítězný.
  
  
  Mary šla k němu. U nah měl zkušenosti jako matador, ale po několika zatáčkách jeho uvědomil, že není schopen zařídit mi demonstraci. Ona zabije jeho.
  
  
  Býk unavený. Ego rohy byly předány dolů, a ego útoky přichází stále více a více síly. Maria vytáhla саблю na rukojeti. Čepel byla asi tři metry na délku a закруглено na konci. Ona se otřásla vlasy z očí a udělal саблю výše rohů.
  
  
  "Toro pojď sem". To byl rozkaz.
  
  
  Přišel býk. Ego rohy poslušně následovali hadříkem, dokud to je опускала ji na zem. Ee pravá ruka, держащая саблю, vklouzl do cíle unavený býka.
  
  
  Šavle rychle našla rány, naneseného пикадором.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Nemáš žádné zkušenosti," řekl mi jeden z matadorů na oběd do domu Marie-de Ronda. "Nemá žádné zkušenosti, ale dost odvahy a mysli. Mohli by se naučit корриде ".
  
  
  "Ne tak dobře, jako Mary. Zapomínáte, že je to ona zabil ho.
  
  
  Marie vstoupila na větší obývací pokoj. To se změnilo oblečení pro jízdu na jednoduché bílé kalhoty a svetr, a teď vypadala убийственно, jak cudný panny marie.
  
  
  "Ale Marie bojovala s býky, když prvky mohli chodit", - vysvětlil matador.
  
  
  Na dezert služebník přinesl čerstvé валенсийские pomeranče, a dokud наливали brandy, ji požádal Marii, proč se zabil býka. "Protože jsem byla trochu zlá na něj".
  
  
  "Není to drahé vtip?"
  
  
  "Milý Jacku, mám ih tisíc".
  
  
  "A nebyly to nejlepší ee животныое", - přidal jeden kolem kupující.
  
  
  "Nejlepší v kmenových knihách označeny zvláštním způsobem", - vysvětlil Maria.
  
  
  "A za speciální ceny", - zavrčel kupující.
  
  
  Španělský poledne, je velmi rozsáhlý. Za ním by měl být vždy сиесте: civilizovaný zvyk, který, bohužel, ještě není usazený v New Yorku. Všichni šli do své ložnice. V mém případě to byla velikost pokoje je z jídelny; sténání zavěšeny gobelíny a zkříženými medvědí. ale nejpůsobivější byla obrovská postel s nebesy.
  
  
  Ji, svlékl, zapálil si cigaretu a stahl čekat, co bude dál.
  
  
  Přes deset minuta přišla Maria.
  
  
  Ty jsi blázen, hlasování, a vše, co řekla.
  
  
  Na ní byli ještě na kalhoty a svetr, ale když sundala svrchní oblečení, jeho viděl, že pod ní nic není. Ee prsa jsou neuvěřitelně pevné, bradavky jasně fialové a pevné. Sundala kalhoty. Sergej, který proniká přes бордовую opony, заливал její stehna olivový lesk a растворялся v černém trojúhelníku.
  
  
  Každý, kdo bojuje s býkem, musí být blázen, zvláště pokud je to žena.
  
  
  "Ano."
  
  
  To проскользнула v posteli s nebesy se mnou. Náhle ji cítil její ruku mezi mé nohy. Jsme se políbili, a ee stehna povstalo nahoru.
  
  
  Její zašeptal hej ucho. - "Vy jste o to požádají. Dobrý den?
  
  
  Její prsty пробежались na mé vlasy, když jeho vstoupil nah - stejně hladce, jako šavle vstoupilo do býka. Maria přitulila se ke mně, jako by chtěla zemřít, ale cítil jsem, že se teprve nyní intenzivně жилке. V něm nebylo nic víc аристократичного. Teď to byla primitivní ženský, vášnivý a intimní. Ee rty zvědaví můj jazyk, a její boky, držel mě sametové sevření. Čtyři plakát postel s nebesy vylezl a potopil. nejprve pomalu, pak se stále více a ostřeji. Nesnáším polovinu práce.
  
  
  Ee černé vlasy pokrýval hedvábný polštář, ale oči byly mokré od touhy. Postel задрожала, když jsme explodoval spolu.
  
  
  Někteří muži pak orgasmu cítí v depresi. Její nikdy. Scotch, LSD, marihuana a každá medaile, kterou mi kdy bude dávat, nic kolem toho nemohlo srovnávat s tímto úžasným покалыванием pak hry. Její dal hlavu Marie si na rameno, když se její prsty se dotkl mé hrudi.
  
  
  "Máš příliš mnoho jizev pro podnikatele. Jack - мечтательно řekla.
  
  
  "A máte příliš mnoho sexu pro hraběnky. Dokonce jsme podobné.
  
  
  Přitiskla rty na mé hrudi, a my jsme usnuli.
  
  
  Po půl hodině nás to je jediný přenos zaklepání na dveře. To byl jeden kolem služebníků. "Vás vyvolávají k telefonu, pane Finley".
  
  
  Maria натянула na sebe listy, když ho oblékl si oblečení a vyšla, přes místnosti. Můj vztek rostl s každým krokem. Jen jeden člověk mohl vědět, kde je její. Její zastrčený v košili do kalhot, zatímco druhou rukou popadl sluchátko telefonu.
  
  
  "Doufám, že jsem vytáhl tě kolem zajímavého rozhovoru", - ozval monotónní гнусавый hlas. Samozřejmě, že to byl Hawk.
  
  
  "Už popřála mi šťastný cestování, když ji odjížděl; Jste někdy volat, bezpečně, zda jste ji dostal?
  
  
  "No, vlastně jsem hotel s tebou mluvit o něčem jiném. Jí vím, že pak poslední práce tě bude potřebovat dovolenou.
  
  
  Jeho obvykle stále trochu podezřelé, když slyším, jak Jestřáb používá slovo "dovolená". Tak jsem se začal cítit mokré.
  
  
  "Ale něco se stalo".
  
  
  'To není pravda.'
  
  
  "Potíže, N3". Nyní, v ego hlase už nebylo doteky. Ale zejména to, že se najednou obrátil s dopisem ke mně s uvedením mého pozicích v organizaci, není сулило nic dobrého.
  
  
  Je to velmi деликатное věc, která jí chci svěřit právě vám. Je mi líto, že vás obtěžuji, ale obchod je důležitější než dívky. Buďte připraveni odejít přes čtyřicet minuta ".
  
  
  Hawke věděl, že jeho věc. Od této chvíle Jack Finley už neexistovala. Ji znovu stahl Killmaster, změna, která se mi velmi líbila, ale to se stalo okamžitě.
  
  
  Její zeptal se. - "Co je to za věc?"
  
  
  "Může být trochu složité, docela взрывоопасно. Čistý TNT (dynamit).
  
  
  Když ji vrátil, Maria stále ještě byla v trosky. Ee dlouhé vlasy, které se vztahuje polštář, prostěradlo облегала ohýbání její boky, a na соскам její prsa ji mohl vidět, že ona je velmi vzrušený. Nějakým způsobem se mi podařilo shromáždit kufr. 'Jsi уезжаешь?'
  
  
  "Krátce, Mary. Případ malé firmy ".
  
  
  Já jsem šel do koupelny, aby se připevnit наплечную pouzdra pod bundu, a jehlový v ruce - pod manžetou mého levého rukávu.
  
  
  V dutinu kotníku (tentokrát) jsem воткнул kompaktní plynový bomby, kterou pro mě vymyslel oddělení speciálních efektů. Když vyšla její kolem wc, jí byl N3, hlavní zástupce AX, samotné tajné organizace ve Washingtonu. Ale jí záviděl obchodníka se zbraněmi, který byl před chvílí - když další bude opět na odpadky s Marií.
  
  
  Hawke jednal efektivně. Pak to, jak ji políbil графиню na rozloučenou a šel dolů, mě již čekal na stroj. Jeli jsme směrem k Ronda, ale na půli cesty řidič dělal stroj na břehu. Na skalní plošině, s jehož otevření se výhledem na Středozemní moře, se vznáší vrtulník. Její sel, vrtulník vzlétl a odešel od útesu. Ji viděl, jak pod námi plavili rybářské lodě. Pilot teď jen se na mě podíval.
  
  
  "Mohl bych přísahat, že jste Henry Kissinger". on mi to řekl.
  
  
  Její zeptal se. - Jistě taky, je to podobné na to?
  
  
  'Ne nutně. Ale ne mnoho lidí si může půjčit vrtulníku bez značení znaků US NAVY, pane.
  
  
  Letěli jsme velmi низменному, nad bílými domy a отарами ovce, пасущимися u skalnatého pobřeží. Rekreanti vesnicích nám ruku od pláže. Její zeptal se. - "Proč bychom se měli držet dál od španělského radarem? Protože to zdálo se mi, že jediným důvodem, proč jsme letěli tak низменному - ne proto, že pilot se líbilo strašit několik ovcí, nebo lépe posoudit prostor pro opalování.
  
  
  - Taky ji hotel by to vědět, pane. Ale mám přísný rozkaz - podívejte se, jak je to možné ".
  
  
  Letěli jsme na západ. Když našel budovy města Algeciras, jsme se náhle otočil na jih. Teď jsme letěli nad vodou, a viděl stín našeho vrtulníku na vlnách méně než pět metrů od nás. Racci v hrůze взлетали, když jsme právě létající mimmo nich.
  
  
  "Nyní můžete vidět, kam půjdeme," podotkl pilot.
  
  
  To bylo jasné. Před námi вырисовывалась známá vojenská pevnost pod názvem Гибралтарская skála. Teď je to taky pochopil, proč jsme letěli z častých. Rock - to není ostrov, ale poloostrov, který je spojen se španělským pobřežím. Španělé chtějí vrátit této oblasti, a britové nemají v úmyslu vzdát se od něj. Čas od času se španělé snaží морить britů hlad, a pak to na nějaký čas opět nastává ticho. Španělé vždy zůstane trochu сверхчувствительными k tomu, co se děje na mysu.
  
  
  Jsme se otočily a nyní viděli stínu zátoky ve vápenci, kde je umístěna protiletadlová děla. Vlevo od nás nepoloží pobřeží Afriky: nažloutlý-hnědý pruh, který ji viděl, dostatečně části.
  
  
  Legendární opičí dovádění nad Skálou. Říká se, že britové budou mít Skálu do té fretky, dokud tam budou opice. A jak jsou zakotveny Skálu, britové kontrolují přístup k & nb v úžině, která se zabývá viděla více námořních bitev, než kdekoliv jinde na světě.
  
  
  "Prosím, představte se", přišel v rádiovém systému vrtulníku. &nbs
  
  
  "Prohlídka s výhledem na moře," odpověděl pilot, i když jeho jsem si myslel, že je to zvláštní představa, že vrtulník, перевозящий turisty a příležitostné cestující, dělali takové manévry mezi радиомачтами torpédoborec a křižníky, když jsme приближались k místu přistání.
  
  
  Její vyskočil kolem letadla a málem přistál na hlavě приветствовавшего mě americký námořní důstojník. Mám titul admirála - což je velmi užitečné v případě nouze - a jeho podezření, že Hok používal to, aby přístup k britské námořní základně. Její viděl, že místo, kde stáli britští námořní důstojníci, stejně jako anglické a americké námořní pěchoty s puškami. Také se zde a na několika místech byly barikády s výstražnými značkami: NEBEZPEČÍ - РАДИОАКТИВНАЯ ZÓNA. Hawk řekl, že budu jednat s "čistým тротилом". Je cítit více než těžkým materiálem.
  
  
  Její hluboce atmosféru této vojenské základny - vrzání řetězů, když hrozivé válečné lodě trapné houpající se na nábřeží, vojáci салютовали, šedá barva a tvar.
  
  
  "Jaké nádherné dovolené," řekl jsem.
  
  
  Námořní flotila USA, předkládá brilantní velitel, který mě vzal,, na okamžik zvedl obočí. "Sem, pane. On vytáhl mě na bunkr pro ponorky, o velikosti fotbalového hřiště. Uvnitř sluneční svatý byl jasným umělým světlem obloukových lamp. Tam hlídala морпехи s automaty. Poručík obvyklé gesto vytištěny kovovou cedulku na mém ikonu. Už jsem měl takové ikony - viděl kdysi dříve.
  
  
  Pokud plastové koule v centru se rozsvítí červeně, znamená to, že jste byli радиоактивному záření. Uklidňující zařízení.
  
  
  Ve vodách bunkru ležela zlověstné velryby jaderné války: obrovské podvodní přístroje s motory jaderných reaktorů, ve kterých je dostatek místa pro dvanáct mezikontinentální rakety s jadernými hlavice. Byla to rozhodně Посейдоны - jsou více než "Полярис", a může nést трехмегатонные hlavice. Jedna bomba v tomto doku ponorky stačilo by, aby разнести Gibraltar kousky.
  
  
  "A pak vás, pane," - řekl velitel, vedl mě na lodní schůdky do jedné kolem ponorky, tónem, jako kdyby to vedl mě do fronty u pokladen v supermarketu.
  
  
  Ji, dát nohu na nízké šedé nadstavbu jaderné ponorky, a slezl dolů přes poklop. Ujistěte se, že o těch filmech o válce, v nichž velitelské stanoviště takové lodi vypadá jako kotelna. V ns byl jeden kolem nejmenších počítačových center na světě. Drobné pramínky мигали na několik ovládacích panelů, které, i když je loď v hale v přístavu, získávají data radar a sonar, kolem velitelského centra NÁMOŘNICTVA NATO v společnost každý z nich, s měřicí zařízení v trupu lodi a při nápadném. skládací dolar přenosné nádoby reaktoru a, co je nejdůležitější, údaje o připravenosti střely.
  
  
  Vydáme se na mys, pane. Velitel se mě držel přes úzký průchod. Výhodou atomové ponorky v tom, že mají více prostoru, než konvenční ponorky, takže nemusíte neustále naklánět, pokud chcete, aby se pár щагов.
  
  
  Opět jsme narazili na zásobníky s červenými písmeny "РАДИОАКТИВНАЯ ZÓNA - POUZE PRO AUTORIZOVANÝ PERSONÁL. Nakonec, velitel otevřel dveře a já vstoupil na raketa prostoru jeden.
  
  
  Nicméně ji nebyl jediným v prostoru; cloud dusivou сигарного kouře vyzváni mi, kdo mě čekal.
  
  
  "Myslel jsem si, že je zde zákaz kouření". - všiml jsem. Jestřáb se objevil, protože přední raketa hřídele. Je to krátký a štíhlý muž s неизгладимой сардонической úsměvem, vždy oblečený v skotský tvíd.
  
  
  Jen málo lidí ve Washingtonu, Londýně, Paříži, Moskvě a Pekingu vědí něco o tomto muži: muž, který má takové významné postavení, že má po ruce atomová ponorka, která je k dispozici pro soukromé rozhovory se svým podřízeným.
  
  
  Hawke bez studu držel svůj malej doutník.
  
  
  "Nebuď hned tak podrážděný", - řekl on. "Je mi líto přerušit tvůj dovolenou".
  
  
  "Řekl krokodýl, než hltat svou kořist".
  
  
  "Ha-ha!" Hawke se zasmál, jako je motor, který se nespustí. "A to si myslel, že se ti to bude lichotivé, že jsem překonala všechny je to vzdálenost jen pro to, vidět tě.
  
  
  Ji, opřel o jeden kolem raketových šachet a vytáhl cigaretu kolem svého zlatého портсигара, hlavně, aby se pokusili neutralizovat zápach ego doutníky. "No, jsem trochu zvědavá, proč se tato setkání by měla probíhat zde, když u US NAVY má vlastní základny v společnost každý z nich, na španělském pobřeží. To znamená, že by nás děje. i když naše vlastní bezpečnost v sále pod hrozbou?
  
  
  'Přesně. A pokud má myslím -- pravdivá. tohle je mnohem nebezpečnější než střely v této trubce. Nick. a samozřejmě více delikátní.
  
  
  Hawke selles na truhlu vedle panelem s dvěma замочными скважинами a nápisem: "KLIKNĚTE ZDE". To znamená, že dvě různé důstojník musí současně klepnout dvěma různými klávesami, aby spustit jaderné hlavice na rakety.
  
  
  Vytáhl na kabátce vodotěsný obálku a podal mi. Ji vytáhl kolem obálky několik клочков papíru a pečlivě ih zkoumal. Bylo jasné, že oni zůstali v & nb nějaký čas, ale laboratoř obnovil velkou část chybějící slova.
  
  
  'závisí na odstranění F ... Získat první platbou Werewolf ... Zbytek dobírku pak provést ... spolupráce ... není důvod pochybovat ... Werewolf již úspěšně provedli ostatní zúčtování akce ... El. Rv Вемен ... kra. Mo. v Nikaragui a publikovali v Malajsii ... osobnost se musí dobrovolníci ... dokonce pak ... cíl ... Je čas F ... zrádce ... Af zemřít. Af je zradil jejich věc ... Zrádce Af měl jsem zemřít
  
  
  Ve zbytku textu Af je zmíněn několikrát, ale není uveden žádný další údaj.
  
  
  "Zdá se, že někdo dostal úkol". - řekl jsem, a vrátil obálku.
  
  
  'Co pak ještě?' zeptal Hawk. Ego oči zářily, jak se to stane pouze tehdy, když AX se potýká s problémem, který se zabývá dovádí organizaci do limitu. "Myslím, že profesionální vrah. Ten, který se chová jako vlk-samotář.
  
  
  Dopis je napsána ve španělštině, a přijde na Generálním štábu, že pravděpodobně znamená, španělština Generální štáb. To vysvětluje, proč se setkáváme se zde a ne na společnost každý z nich. Vývrtky pouze v tom, kdo je Gf? "
  
  
  "Dobrá logická hra, nemyslíte?" souhlasil Drak. Britové zjistili, že je u člověka, který před měsícem havaroval v blízkosti Skály, v důsledku pádu malého letadla. Minulý měsíc několik ruských námořních jednotek vstoupil do Středozemního moře, a když se britové pokusili poslouchat ih радиосообщения, uslyšeli ještě jedna zpráva. Mám s sebou žádné doklady, ale překlad je krátký, a nen doslovně napsáno: "Přišel vlkodlak(Вервольф). Očekává se, že úkol bude dokončen do konce měsíce. Jsou navrženy plány na převzetí LBT, LBZ, LBM, JÜANU, PCZ. Brzy jsme se držet za ruce. Af zemře.
  
  
  "Chtějí se zbavit Franco", - slyšel ji, svůj hlas. "Někdo najal profesionálního vraha, aby zabil генералисимуса Franco".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  "O spiknutí ví jen vedoucí španělské inteligence. On se snažil mluvit o tom s Franco, ale generalisimo prostě odmítá brát nějaké zvláštní osobní opatření". Hok pochybovačně zavrtěl hlavou.
  
  
  Její pochopil proč. Francisco Franco, generalisimo, El Каудильо (Hrdina války) se Španělskem železnou rukou téměř čtyřicet let.
  
  
  Po půl tuctu fašistických vůdců, kteří společně s ním vstoupili do dějin, zůstal jen on. To соперничал a přežil Hitlera, Mussolini a další, a ego diktatura byla nepostradatelnou oporou obrany NATO. Možná to nebylo nejatraktivnější spojencem, kterého jsme mohli představit - shaggy starý muž s prsy, увешанной medaile, kterou on sám udělil, a věznice přeplněné španěly s pocitem svobody, - ale to bylo prakticky бессмертен. A kolik fašistických vůdců mohli říct, že to o sobě?
  
  
  Jsme si dobře vědomi, že Francouzsko dlouho протянет a USA již vyvíjejí tlak na Madrid, aby zavést demokratickou formu vlády, pak ego smrti, - pokračoval Hawke. "Ale pokud Franco zabijí, o tom může zapomenout. Samozřejmě, existuje tucet tajných společností, některé kolem nichž jsou монархическими, a některé jsou tak fašistické, že Hitler mohl nějaký čemu naučit od nich. Jeho bych raději nechat španělé vyřešit sami, ale víte, jaké jsou naše zájmy v této zemi? "
  
  
  Ji, věděl to.
  
  
  "Tři sta milionů dolarů nájemného za pozemek, na kterém jsou umístěny tyto základny, čtyři sta milionů náklady na stavební úpravy. A, samozřejmě, letadla, lodě a uzly komunikační cenu miliard dolarů ".
  
  
  V tento moment pro mě bylo, že to je jasné. - "Tyto iniciály, LBT, znamenají vojensko-leteckou základnu Torrejón, který se zabývá v tělocvičně, v blízkosti Madridu". Teď můj mozek pracoval na plný výkon. Základna LETECTVA Zaragoza, Základny Moron, Vojensko-námořní základna Rota. PCZ - to potrubí na Cádizu v Сарагосу.
  
  
  Pokud ztratíme kontrolu nad těmito místy, celá NATO vybuchne jako balón ".
  
  
  "Teď si uvědomíte, proč jsem musel vytáhnout tě kolem trosek hraběnky?"
  
  
  - Ano, ale - jsem zatočil cigaretu mezi prsty, - celá operace závisí na smrti Franca. Hlasovat co tvrdili. Nejméně sto útoků na Francouzsko měla naplánováno - alespoň 20 v pokročilém stadiu - a Franco je stále naživu. U španělů může být ta nejlepší tajná služba na světě, ale mají šíleně silná policie. Musí držet moc, koneckonců , je to policejní stát.
  
  
  Tentokrát je všechno jinak, " řekl Hawk. "Španělská tajná policie, Civilní stráž a vojenská policie vyškoleni blokovat politických agentů. Oni abyste tak ničili desítky studentů-komunistů a spolupachatelů-monarchisty. Mají to dobře funguje, protože vědí, jak proniknout do politické organizace. Ale teď oni se setkali v pohodě, оплачиваемым profesionální zabiják. Toho, kdo se chová mimo politické kruhy, nelze zradit, AX - zatím co pravá osobnost Оборотня-Вервольфа je neznámý, ale my, co-co víme o ego záznam. Před čtyřmi lety jakýsi sheikh El Радма nevysvětlitelné způsobem spadl ze skály v Jemenu. Nebál výšky, a údajně právě on trpěl poruchou rovnováhy. V důsledku ego smrti ega bratr stahl vládcem emirátu, располагавшего obrovskými ropnými zdroji. Před dvěma lety plukovník Перуджина zvedl do vzduchu v Argentině, na svém letadle. Byl запричастным k závěru ve vězení odboroví předáci. Pak ego smrti se nikdo neodvážil znovu způsobit jim ve všech domech v okolí. A čínský politik Ho Ping zmizel v Malajsii před rokem, pak toho, jak podváděl Peking pomocí operací s opiem. Je nám jedno kolem těchto del nebylo odhaleno, a všechny oběti byly vždy obklopen ozbrojenou ochranou. Khem by nám byl tento Vlkodlak, on je nejlepší. Kromě tebe, Nick.
  
  
  "Neztrácejte čas na ty komplimenty. Na co se budete snažit?
  
  
  Hawke využit v raketové šachtě. "Tento malý kus vybaven několika jadernými hlavice, protože to souvisí s radarem. U Оборотня je výhoda, o němž se lze jen dohadovat.
  
  
  Světové radar někdy ego nevšimne. Existuje jen jeden způsob, jak zastavit ego: musíme odolat emu s dalším osamělým vlkem. Franco je dobře chráněna, ale někde v ochraně by měla být děravý. Vlkodlak našel tento únik, v opačném případě to není slíbil, že by úspěch případu. - Vaším úkolem je najít únik a zabít Оборотня.
  
  
  "Předpokládám, že bez pomoci Franco, nebo ego bodyguardi".
  
  
  'Opravdu. S největší pravděpodobností, заговорщики se nachází v těsné blízkosti Генералиссимуса. Nic o nich nevíte, ale oni mohou sdělit své organizace a o své činnosti.
  
  
  Její vydal dlouhý oblak modrého kouře. - "Иголка ve španělském kupce sena".
  
  
  "Bomba ve španělském kupce sena", - hořce se zasmál Hawke. "Ale mám ještě jeden tip pro vás. Mrtvého člověka, v němž jsme našli obálku nebylo možné rozeznat, ale to bylo s ním.
  
  
  Ji, podíval se na потускневшую vizitku, zdobené tím, že se na první pohled zdálo jen dvěma blesky, ale které se jí známo, jak древнегерманские písmena SS: dvě písmena, která mezi lety 1929 a 1945 roky обозначали Schützstaffel, elitu гитлеровских vrahů.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Španělsko je rájem pro tajné společnosti. Dokonce i v kanceláři Francouzsko je mocná Opus Dei, katolická asociace, řekněme, technokratů. Franco je také spojena s Фалангой, fašistickou společností UDE, a dvěma různými роялистскими skupinami. Přidejte k tomu rozhořčený francouzských vojáků SLA, kterým se kdysi málem podařilo zabít De Gaulla, a nezapomeňte o bigotní gangu nenapravitelné nacisty, kterým se podařilo vyhnout se trestnímu stíhání za své válečné zločiny a zabírat prominentní místo v obchodním světě Madridu.
  
  
  Jaké místo v této hádance trvá Vlkodlak? Její zeptal se o tom sami v letadle Iberia Airlines na cestě do Madridu. U mě to bylo zlověstné tušení. Ji, věděl, že pak zhroucení nacistické německé říše SS rozdělili na malé skupiny chladnokrevný vrahy, a každý člen takové skupiny se nazývali оборотнем.
  
  
  V okolí letiště ji vzal taxi a jel do zubní kliniku v blízkosti náměstí Puerta del Sol v centru Madridu. Recepce byla plná pacientů, většina kolem nich vypadalo příliš šťastný, a tam stála několik горошков s поникшими dekorativní каучуковыми stromy. V skuteční profesionálové, španělské дантисты nejlépe vychutnáte pinzetou, než сверлом, ale i přes obvaz, kterou намотал ji kolem obličeje, přišel, aby vjačeslav původní zuby.
  
  
  "Dr. Sereno vám pomůže okamžitě," řekl mi učitel.
  
  
  Ostatní pacienti se na mě podíval s lehkou úsměvem, kterou můžete vidět jen na tvářích lidí, kteří mohou odložit ošetření u španělského zubaře na několik minutu.
  
  
  "Buenos dias, присядь", - řekl dr. Sereno, odplavení krve předchozího pacienta s ego rukou. Její sel na židli, opěradlo kterého pomalu отодвигалась zpět, až jsem se ocitl ve vodorovné poloze. Dr. Sereno otřel ruce a blížil se ke mně s netrpělivý pohled.
  
  
  "Vaše španělština je nesrovnatelná, dokovací".
  
  
  Dr. Thompson kolem oddělení speciálních efektů AX, je to stejný dr. Sereno, kysele se usmál. Jen doufám, že dnes není vytrhl příliš mnoho zdravých původních zubů ".
  
  
  "Omlouvám se, Doktore, ale je to jediné místo, kde nikdo nemůže tohoto oznámení.
  
  
  Thompson sundal hadr z mého obličeje a hodil do koše kbelíku. Teď byl ve svém živlu. A ego živlem nebyla stomatologie. On otevřel malý černý kufřík, лежавший na stole pro nástroje. Uvnitř kapes velvet podšívka, byly umělé uši, brada, lícní kosti a nos, vytvořené v laboratoři pro speciální efekty a speciálně vybavené pod přesnou barvu a make-up mé kůže.
  
  
  "Je to něco nového, co jsem vyvinul speciálně pro vás, N3", - řekl s profesní hrdostí. "Oni jsou už ne na pvc. Tento materiál obsahuje силоксан, nejnovější plast NASA ".
  
  
  NASA? Musím vyrazit na královský palác, a ne na Mars ".
  
  
  "Poslouchej, силоксан byl navržen pro ochranu kosmických lodí od meteoritů. Může být, to také zastaví kulky ".
  
  
  "Pane, jste opravdu takový lékař, který okamžitě uklidňuje své pacienty!"
  
  
  
  Její ležel nehybně, jako je sfinga, dokud Thompson dělal svou práci. V отражателе lampy ji sledoval, jak se mění tvar mého obličeje, zdůrazňuje, ušní lalůčky, заостряет linii nosu, vytváří sotva viditelné záhyby na každém kolem mých víček a mírně rozšiřuje svou spodní čelist. Konečně, on představil kontaktní čočky moje oči, které přikládala jim temné záře, což mě trochu španělská vzhled.
  
  
  Umění maskování - vyvarovat příliš radikálních změn. Například, vousy a knír vymřeli spolu s Mata Hari. Malá transformace obvykle nejvíce přesvědčivá, a potřeboval jsem se přesvědčit na tomto ostří hoši. Prsty?'
  
  
  Její разворачиваю ruce dlaní nahoru. Thompson bych vytáhl tenké průhledné silikonové proužky kordon na mé konečky prstů, vybavil mě novou sadou otisků prstů.
  
  
  "Dobře, na dnes všechno. "Samozřejmě, pokud se s vámi stane něco opravdu špatného, mohou zjistit svou pravou identitu pro vaše zuby", - řekl on. "Ale ty víš, že nejsem zběhlý v zubech.
  
  
  'Děkuji.'
  
  
  Znovu odešel s obvaz na hlavy, aby zakryl práci dobrého lékaře.
  
  
  
  
  V Madridu existují dva paláce. Jednou kolem nich je Palacio Real, impozantní budova z období Renesance, která mohou turisté navštívit, nedaleko od centra Madridu. Začíná druhý - za městem. Styl post-renesanční - mnohem méně působivý - ale je to síla. To El Pardo, sídlo El Каудильо Francisco Franco, a důvod, ego umístění mimo Madridu spočíval v tom, aby chránit Francouzsko z obyvatel vlastní ego hlavního města. Během občanské války v Madridu nám v žádném případě nebyla pevnost Franco.
  
  
  Oblečený v temné podobě kapitána LETECTVA ve Španělsku, její dorazil v džípu stejné VOJENSKO-leteckých sil ve Španělsku k zátarasu kilometr od El Pardo. Na баррикаде stáli členové Civilní stráže. To bude kontrolovat dokumenty a minul mě. Když ji jel, ji slyšel, že jsou informováni o mém příjezdu. Jak jen ji mohl jasně vidět El Pardo, jeho narazil na začátku druhé блокпост. Tentokrát moje dokumenty pečlivě studovali zaměstnanci vojenské policie na ochranné přilby. Když oznámil, že o mém příjezdu na telefonu, jeho pohled se podíval na сужающееся prsten ploty kolem ostnatý drát, chráněné vojáky a strážní psy.
  
  
  U brány rezidence, musel jsem se vstoupit do čekárny, která se zabývá nachází v budově, напоминающем bunkr. Mám sundané výtisky prstů a fotografovali je moje nová tvář. Výtisk, a fotografii přinesl důstojník, který, jak jsem řekl, mě čekal.
  
  
  Samozřejmě, důstojník mě čekal. Jakmile ji zadat do paláce, on uvidí, že jsem аферист. Telefon zazvonil.
  
  
  "El Capitan přišel?
  
  
  Ochranka se na mě podíval přes telefonní sluchátko.
  
  
  El capitdn dice que usted no está esperado ".
  
  
  "Solo sé que tengo mis ordenes", - odpověděl jsem. "Vamos a ver", - řekl muž po telefonu. "El computador musí saber". Nyní ji pochopil důvod возни s fotografií a otisky prstů.
  
  
  V areálu paláce se nacházel počítač, jenž své fyzikální vlastnosti s vlastnostmi důstojník, který ji ztvárnil. Během půl hodiny ji вспотел, dokud se práce Thompson neprošla kontrolou a bylo mi řečeno, že teď ji mohu vstoupit do paláce.
  
  
  Pečlivě udržovaná zahrada obklopoval trojkřídlý palác, který je ve delle byl něco víc, než velký dům. Masivní průčelí prosazovala kolonáda s francouzskými dveřmi. Pávi hrdě obešel květinové záhony a stráže se snažili zůstat ve stínu stromů, jak je to možné, aby sám El Каудильо nemusel obtěžovat ego vidění, pokud to náhodou выглянет ven. Na půli cesty se ke mně přidal hrubý, svalnatý veterán Španělské Cizinecké legie, aniž by řekl, nám slova. Přišlo mi, že Franco byl nejmladším бригадным generálem na světě, když před válkou byl ředitelem Cizinecké legie bojujících proti se přidat k vlastnostem ve Španělské Sahaře. Tento veterán jmelí elegantní opálení, nosil je to výborná čepice a jmelí krásné jizvy. On byl jedním z věrných, osobní strážce Franco, a každý, kdo je hotel způsobit svému šéfovi, který je ve všech domech v okolí, musel nejprve projít přes mrtvoly tohoto ochranku.
  
  
  Jakmile jsme vešli, objevil se další lidé. Ji, věděl, že se projít mimmo detektorů kovů. Dobře, že jsem přijal opatření a působilo to jako безоружным, protože předtím, než ji to uvědomil, mě svázaný v malé místnosti a důkladně prohledali. "Váš šéf přijde za vámi po chvíli," řekl mi bodyguard s jizvami. Ego ruka ležela na rukojeti pistole - "люгера", se velmi podobal můj.
  
  
  Její promnul oči.
  
  
  'Co je?'
  
  
  "Ale nic."
  
  
  Na толстому koberci, který заглушал naše shaggy, ji dostal do velké haly. Když jí přišel, ji viděl dost, aby pochopit, že zrcadlo v místnosti byly tak zvané bi zrcadly, a že za každým návštěvníkem sledovali venku a že malý pistole neustále se zaměřil na něj. Ne více chráněné korunovačních klenotů, než El Каудильо.
  
  
  "Vypadáš trochu nemocný", - řekl hlídač s rostoucí zájmem.
  
  
  "Oh, nic zvláštního, pravděpodobně onemocněl v Angole". Její otřel z tváře kapky bank. "Viděl jsem, jak Portugalsko бомбила afrických partizan. To brzy přejde."
  
  
  'Jsi nemocná?' Málem zvedl mě z podlahy za límec. "Jste nemocný, a opovažuješ přijít do paláce? Idiot! Oni nikdy neřekli vám, že nikdo by neměl nikdy přístup k генералисимусу, když je nemocný?
  
  
  Mohl zastřelit na místě. Místo toho se вытолкнул mě. "Pracuji v ochraně генералисимусе už čtyřicet let. Jeho zabil nejméně desítky trampů, kteří se odvážili sem proniknout, nemluvím už o tom, jak pozvednout proti němu zbraň. Pokud jsi teď stejně není сядешь v džípu, a nedostane, jí tě zabít ".
  
  
  "Ale já mám rozkaz".
  
  
  On vytáhl zbraň z pouzdra a nebezpečně ho zvedl mi pod bradu. "I kdyby u vás byl rozkaz od Papeže, pane, pokud si nejste удалитесь okamžitě teď, jste mrtví".
  
  
  Jeho iso všech sil se snažil vypadat velmi omámený a rychle se vrátil do svého джипу. Opravdu, její, věděl, že má velký strach, že návštěvníci rukou infekci stárnoucí Franco. Nebude dokonce bez nadsázky říci, že nic je nemohlo přimět, abych se dostat do El Pardo, pokud bych to věděl předem, že náhlý záchvat malárie bude potřebovat, pokud je to nutné, aby se viktor mě odtamtud.
  
  
  To bylo jen polní průzkum. Ne, když je nikdo neměl v úmyslu zabít našeho drahého spojence, takže večer se zrušením španělština jeep a kamufláže, ji vrátil do paláce.
  
  
  U mě byla výhoda v jednom: vlkodlak pracoval sám, bez cizí pomoci. Jeho by to mohl posoudit. Ve delle spoléhat můžete jen sami na sebe. Ale to také znamenalo, že jsem mohl přesně simulovat ego plán - bez obav o jakoukoli pomoc, kterou Vlkodlak může získat od jednoho nebo několika bodyguardy Franco, a v tomto případě ji budu zbaven dávky. To, co mohl udělat, mohl dělat, a jeho. Alespoň, to je to, co jsem měl předpokládat. Jakmile nastala tma, ji, přistoupil k útoku pevnosti pod názvem El Pardo. Teď už Nick Carter, AX-Killmaster. Její byl оборотнем. K mému пуловеру byla připojena люгер. Nůž a plynová bomba byla na místě. Protože ji rád pořádek a čistota, malé věci vždy způsobí mám dobrý pocit vlastní hodnoty.
  
  
  Palác byl obklopen třemi jednotlivými ploty kolem ostnatý drát - ji znal celý den návštěvy. Ve filmech můžete vždy vidět, jak se hrdina перерезает ostnatým drátem - to je jedna kolem důvodů, proč herci vzácných léčivých stávají dobrými infekce. To udělal něco, co by Vlkodlak a jakýkoli jiný dobrý profesionál: vstoupil jsem přes nejlépe střeženým vchodem, přes samotný блокпост.
  
  
  Ji čekal u první barikády, dokud se zastavil džíp, a ego zastavili vojáci. Světlomety stroje, které, samozřejmě, byly začleněny, слепили oči vojákům tak, že oni nemohli vidět, co se děje v temnotě kolem nich. Její mohl projít mimmo, pokud by musel.
  
  
  Její vklouzl do stínu, tak je za námi začala druhá bariéra, ale třetí, v blízkosti brány, projít bylo obtížnější. Reflektory svítí v každou травинку. V budově připomínající bunkr, ji viděl výklenek pro крупнокалиберного kulomet. Její vklouzla přes zeď na břiše. Tráva byla скошена rovnoměrně. Nebylo našich psů, našich vojáků. Jen tráva mezi stěnami nebyla tráva. Všechny vnitřní kruh kolem paláce bylo pokryté anténami, které připomínají stébla trávy. Ale to mě nepřekvapilo. Oni se třesou noční vánek, neustále posílat své signály počítači Franco. Její příliš dobře věděl, že tyto věci, vím, že Ministerstvo obrany USA vypracovala ih pro sledování вьетконговских vojáků.
  
  
  Přes tričko cítil její rytmické šumění motoru. Rozhodně to není stroj. Mým cílem vyletěl nahoru, a to jen co zahlédli viděl vrtulníku "Huey Cobra", vznášející se upřímný nad stromy. Byl vybaven tichý motor - další navržená ve Spojených Státech, a pokud by to bylo určené pro účely dohledu, nen by jaký-že to, co jsme vyvinuli a půjčil Franco: uv tepelné senzory, které byly tak jasné, pro mě. bude signalizovat, jako by to byl měsíc v úplňku. Kromě toho, že, samozřejmě, byl vyzbrojen kulomety a raketami.
  
  
  "Kobra" přišla olizuje. Ego радарное zařízení nyní zřejmě již регистрировала teplotu mého těla. Na červených tratích obrazovky by ji představoval: nejprve králíka, pak psa, pak člověka. Její, перекатился na život, má v úmyslu ustoupit, ale k bráně se již blížilo auto a jeho světla by práci, "Cobre". Stroj byl asi sta metrů ode mě, moskovskye vorota - asi třicet. "Kobra" teď парила ve vzduchu, pošle na mě. Legionáři v bráně, dostali krátký telefonní hovor; za chvíli se objevilo kolem bunkru a běželi na krajnici.
  
  
  Co by dělal Vlkodlak?
  
  
  Její počkal, dokud světla na blížící se auta posvětit "Kobru", a vystřelil. Anténa radaru explodoval. To rychle udělal dva skok vpřed; celém hotelu, a na které jeho ležel, bylo вспахана kulky s vaše rozzuřený plivání ohně vrtulníku. Její пролежал tam není déle, než trvalo splatit dvě baterky u brány mými kulkami, pak vyskočil na nohy a hnal se otevřeně k легионерам.
  
  
  Ih bylo deset let, ale s выключенными reflektory a světlomety armádních strojů, které jsou nyní светили otevřeně jim tváří v tvář, oni byli lehce oslepen. Její налетел na první, bít ego jednou nohou na prsou a druhou na tvář, a než se mu podařilo vystřelit, to se бульканьем uvolnit na zem. Další legionáři její vzrostly ranou v krku. Kolem běžel s kňučení кася, přidání všeobecného zmatku. Znovu cítil hučení vrtulníku na svém krku. Kolem vchodu do paláce tryskající nová hordy legionářů, nahodile грохоча svými automaty, zničí pouze pavlína a několik květinových záhonů s květinami. Jeho, vrhl se k kolonádě s francouzskými dveřmi. Stojícího na stráži mé legionáři rychlost tlačil na okno. Opustil jí ego prostředí rozbití skla, a běžel do sálu. Výstup kolem haly se promlčují štíhlou postavu: můj přítel stráž s jizvami. Její hit jeho ego vlevo, ale účinek byl asi stejný, jako od bít do vzduchu kouli. To kopali mě nohy a popadl se za hrdlo. Ve Španělsku, nejvýhodnější trest smrti je pomalý bolestný zavalení, a to, zdá se, že se ptal sám sebe, k němu zvláštní náklonnost.
  
  
  Místo toho, aby odolat ego úžasné síle, ji potopil, což vede šedá veterán ztratil rovnováhu a spadl na kluzký můstkem pro tanec. Zasmál se a znovu skočil.
  
  
  "Dobře, pojď потанцуем ještě trochu, kámo".
  
  
  "Je mi líto, ale osobně se mi více líbí kulečník".
  
  
  Její skočil o vinobraní cembala a tlačil ego iso všechny síly. Plnou parou ten hit stráž na opasku. On plácl na klávesnici, a spolu oni pokračovali válí na танцполу k jedné kolem francouzských dveří. Stráž letěl na něj a přistál na dvoře. Nohy cembalo, chycený na půli cesty mezi косяками, подались od rány, a nástroj s kakofonie cínu tóny se zhroutil na podlahu.
  
  
  Hned běžel do haly. Franco neměl vědět o své existenci - ale jak by mohl zůstat lhostejný ke střelbě upřímný pod oknem své ložnice? Mou jedinou starostí nyní bylo zjistit, zda Vlkodlak úspěšně realizovat své plány v paláci. Její stáhl pouzdra z ramene a strčil ji pod oblečení s револьвером. Pak ji opatrně zaklepal na velké pevné dveře.
  
  
  'Kdo je tam?' - ozval naštvaný hlas starého muže. "A co znamená všechno to přestřelka?"
  
  
  "Nehoda, generalisimo. Nic zvláštního.'
  
  
  "Jak můžu spát se vším tím hlukem? - Všechny tyto opatření se začínají mě nudit, " prohlásil kteří přišli a nikdy třást hlas. "Řekni jim, aby přestali zabývat se touto kecy.
  
  
  "Na váš rozkaz, generalisimo".
  
  
  'Neříkejte! Udělej něco s tím!
  
  
  Snadněji řekne, než udělá. U hlavního vchodu na mě čekali dvacet подбежавших vojáků.
  
  
  Jeho obsazení plyn bombu uprostřed встревоженных lidí a utekl skrz kouř a рвущихся legionářů, умудряясь je to výborná čepice na sebe, když se konal mimmo. Armáda stroj, следовавшая za mnou do brány, ještě byla tam. Jeho skočil za volant a odjel, aniž by čekal na cestující.
  
  
  V průměru блокпосте se mi podařilo využít otřesy a pokračovat v pohybu, ale do té doby, kdy ji dosáhl zahraniční barikády, legionáři slyšel poplach.
  
  
  Motocykly Guardia Civil stáli uprostřed silnice. Z dálky byli jako malé zábavné panenky, ale když se přiblížil její lízání, ji viděl a automaty v ih rukou. Její získává rychlost a díval se, jak pár motocykl vyletěl do vzduchu, když ji hnal přes nepředstavitelné množství sboru ostnatým drátem.
  
  
  Na první křižovatce, pokud jde o její otočilo a jel do lesa. Tam jsem si formulář vzdušných sil a пересел v džípu, který schoval tam pak první návštěvu do paláce.
  
  
  V tomto přestrojení ji strávil zbytek noci, štvanici tajemný nájemný vrah, kterému se to téměř podařilo. Pak dlouhé безрезультатных hledá ji pronajal místnost v "Palacio". Pouze tento "palác" byl nejluxusnější hotel v Madridu, a nen tam jsou takové křupavé listy a měkké polštáře, které vám nedovolí se probudit dříve poledne.
  
  
  V noci mě trochu překvapilo. Její, předem věděl, že je moje výhoda je v tom, že není třeba provádět určité akce během svých akcí. Bezpečnostní síly vždy zaostával mých akcí, se zaměřením na tom, že ih názoru, ji plánoval: útok Franco. Bezpečnost paláce plně odpovídala nejnovějším americkým vývoj v této oblasti. Ale oni nemohli vědět, že jsem věděl o tom v detailu. Bylo jasné, že legionáři nesmírně spoléhali na bezchybnou účinnost systému bezpečnosti. Průvodce, který pokračoval ji udržovat, vždy vím, co se bude dít dál, zabraňuje stráže řešení adekvátně reagovat. Téměř všechny mé akce proběhlo tak, jak ji plánoval předem. Takže závěr byl zřejmý: pokud by se Vlkodlak měl stejné znalosti, jako jeho, mohl by proniknout do paláce otevřeno do místnosti Franco.
  
  
  I přes znalost toho, ji probudil, jen v poledne příštího rána.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  Čarodějnice odletěla se svou obětí ve vzdáleném hradu. Monstrózní zvíře roztrhané na své potomstvo, s chtíčem съело ego. Setkání čarodějnic, безумцев a čerta u nočního táboráku, отбрасывающего strašidelné stíny ve tmě. Všechny tyto a mnohé další monstra byly shromážděny v jedné místnosti slavného muzea v Madridu, a každý kolem těchto monster bylo vytvoření master-malíř Goya. Goya zemřel na otravu olovem - výsledek ego усердного práce, kvůli které se to nemá a když v noci byl obklopen sudů z olověných barev. Odina po celém příznaků tohoto onemocnění - deprese, kterou doprovází reakční hrozné кошмарами. Nyní, o sto let později pak ego smrti, se návštěvníci muzea mohou ještě přežít noční můry Goya. Bylo to místo, obklopené sny šílenec, kterého Hok vybral pro naše setkání.
  
  
  "Včera večer jste hezké поработали", - řekl to, jako kdyby jsme se bavili kontroverzní vývrtky moderního umění. "V okolí hlavního města stále ještě existují překážky. Její mluvil vám, být opatrní. A co děláš ty? Můžete prakticky udělat revoluci. Velmi nedbalý!
  
  
  Ale to bylo nutné. Potřeboval jsem vědět, zda Vlkodlak proniknout do paláce.
  
  
  On byl naštvaný, ale byl jsem si jistý, že o ni má zájem.
  
  
  'A to se ukázalo být možné?'
  
  
  'Ano.'
  
  
  Šla skupina turistů, ih byla oblečená v tweed žena s передозировкой ruměnec na lících. Její angličtina byla velmi hladké, a to se neustále používá taková slova, jako je "blízkost" a "vesmírný význam". Myslím, Goya, okamžitě hodil bych ji na jeden kolem své sudy s barvou.
  
  
  "Ano, ale vlkodlak není, bude", - pokračoval jsem, když jsme s Hawke vstoupil do vedlejší místnosti. První věc, kterou jsem si všiml tam, to je slavný "Nahá Maya", Goya, šťavnaté темноволосая контесса, растянувшаяся přátel a zdálo se, že соблазняющая diváka okouzlující úsměv. Byla to práce na dřívější období života Goya. Najednou mé tělo подумало o Marie-de Ronda.
  
  
  "Ano, ale tobě se to podařilo," řekl Hawk, a vrátil mě do reality.
  
  
  "Dobře, ale to mě neobtěžoval. Její téměř utekl naživu. Ne, profesionála jako Оборотня potřeba předem vědět, že má dobrou cestu k ústupu. V opačném případě se začne jednat. Kromě toho, pak se mé návštěvy bezpečnostní opatření budou stále dotahovat a včera ve večerních hodinách, si všiml, že není jiného dělat polovinu práce."
  
  
  "Ale to není ego spiklenci nepomůže emu uniknout pak útoky?"
  
  
  To by bylo možné. Ale protože oni nevědí, kdo je ten Vlkodlak, tak proč ne oni mi pomohli utéct včera v noci? Ne, nemůžu říct, že včera večer mi velmi pomohl. Kromě toho, její, doufám, že to nikomu pomáhal v podsvětí, ne?
  
  
  "Ne, ale je jim teď je tu co dělat", - stručně odpověděl Drak.
  
  
  Mohl nesouhlasit můj způsob, ale já jsem věděl, že mám dobré výsledky. Nyní můžeme být jisti, že bodyguard Franco byl emu je věrný a že Franco byl v bezpečí, dokud zůstal v El Pardo. Ale musel jsem uznat, že zatím fretku neměl představu o osobnosti Оборотня. To znamená, že pokud by vůbec byl vlkodlak. "To je prostě špatně," - zavrčel jsem. "Jedna věc, je to jméno, Vlkodlak. Toto jméno používal bych pouze někteří fanatici. Profesionální zabiják nejsou fanatici, ale nemohou si to dovolit. Může, Vlkodlak - stejná fikce, jako všechny tyto on-line. Víte, že všechny tyto tajné společnosti žijí iluzemi. Mohli jsme zde pracovat několik měsíců jen proto, že nějaký idiot zase vymyslel takovou fantazii ".
  
  
  "Tak jsi mohl vzít dovolenou místo toho?" Jestřáb významně se podíval na Holé Майю.
  
  
  Ne když Jestřáb se vrátil do Washingtonu, a já jsem musel zůstat, aby se zapojily do pronásledování duchů. Za prvé, samozřejmě, jeho zapojila Marií de Ronda s haciendu . Ukázalo se, že v Madridu, a když jí hej zavolal na číslo v Madridu, řekla, že zrušit všechny své schůzky, aby se se mnou setkat. "Seznámení se" - není přesně to, co řekla, a znovu ji napadlo, Maye Goya .
  
  
  Setkali jsme se večer v restauraci na náměstí Plaza Mayor, jeden kolem nejkrásnějších náměstí v Evropě, a Maria byla nejkrásnější ženou. Opět byla oblečená v bílé, že подчеркивало olivový odstín její kůže.
  
  
  "Jak se máš?" - zeptala se, zatímco jsme jedli, kachna, vařené s валенсийскими pomeranči.
  
  
  "Dohoda z vrtulníku. Nic vzrušujícího.
  
  
  'Jaká škoda; Pak, samozřejmě, jste slyšeli o všech těchto jednání. Včera v noci na Каудильо došlo téměř úspěšný pokus . Oni nevědí, kdo to byl, ale zdá se, že emu podařilo proniknout otevřeně do paláce, a také emu podařilo uniknout. Musí být, to byl nějaký superman ".
  
  
  "Bože, to je zajímavé".
  
  
  "To je všechno, co můžeš na to říct?"
  
  
  "No, upřímně řečeno, Maria, její nic moc hrdina. Pokud byste řekli mi informace, jeho bych asi ztratil vědomí ".
  
  
  Ona vzala sklenici k ústům. - Jsem příliš dobře tě znám, Jack. Upřímně říkám, je ochoten přísahat, že jsi jediný, kdo je schopen na to. Můžete dostat všechny tyto jizvy na těle, jen prodej zbraně. Vsadím se, že si taky ego se čas od času používat ".
  
  
  "Maria, věřil bys tomu, že jsem v úžasu, když vidím žiletku?"
  
  
  "A řekla ti, že jsem ještě panna?"
  
  
  Oba jsme se smáli.
  
  
  Pak večeři jsme se procházeli ruku v ruce po úzkých uličkách kolem náměstí. V devatenáctém století se tato část Madridu systému jmelí pochybnou pověst. Byl to příbytek podsvětí, a čestný občan, jemuž bylo co ztratit, ne zkusila bych сунуться tam pak západu slunce. Nyní žijeme ve více moderní době, ale tato městská čtvrť - jedna kolem těch míst, kde změna nastala, není tak rychle.
  
  
  Ale tady najdete kavárny, kde zpívají současné flamenco, a nemám na mysli míst, které již byli upláceni cestovního ruchu, ale skutečné, autentické. Stejně jako býčí zápasy, flamenco - jedna kolem těch věcí, které můžete hodnotit, pouze poté, co viděl to osobně. Její seznámil s tancem flamenco, kdy jsem musel být na Kubě, v případě špionáže, v termínu do příjmů Castra k moci. Šli jsme až na několik kaváren, až se nakonec našli to správné místo - bar s krásnou měď-červené hlavní, naplněný nasáklé whisky сангрией, klientela, převážně složený kolem pracovních a zpěvák, který publikoval визжащие žalostně гортанные zvuky, vedoucí k nám. prostřednictvím kostní dřeně a kosti. Samozřejmě, zpěvák a kytaristi byli гитано, španělskými цыганами s tmavou kůží a černými jako havran očima. Zpěv všichni seděli za těžkými dřevěnými stoly, na kterých stály hliněné kelímky.
  
  
  "Jste velmi музыкальны pro američana", - pochválil mě Maria.
  
  
  "Půjdeme do mého hotelu, a já vám ukážu, jak dobře mám smysl pro rytmus".
  
  
  Nabídka zdálo se mi lákavé, a když ji objal ee v pase, tzv. Vlkodlak byl to poslední, co si myslel jeho. Šli jsme ven na kávu a vstoupili do неосвещенный pruhu, stále pocit mírné závratě od сангрии. Najednou viděl před sebou lesk dvou nožů. Po otevření dveří otevření přišli dva гитано . Nosili krk desky a no rozcuchané vlasy měl tmavě modrý lesk. Na ih дерзких tvářích byl výraz opovržení.
  
  
  Гитанос mají pověst dobré vlastnit noži, nemluvím už o tom, co se jim líbí více, než dráždit nevinný kolemjdoucí, выкручивая emu ruku, разбиивая emu čelisti, a pak rozebere ještě několik kostí.
  
  
  "Je nebezpečné jít ven z domu tak pozdě, pan Turista. Vy, by mělo být, potřebovat ochranu, - řekl nejblíže k nám, теребя nůž. To je široce usmál se, jeho ústa byla plná zlatých zubů. V hlav u ego svého přítele, není to tak, údajně, a mnoho zlata, ale pár нарядных zlatých náušnic придавала mu bylo více než potřebné slušný výhled. Neměl jsem náladu potíže, a já jsem mohl snadno vylekat ih dva svým револьвером, ale poslední, co jsem potřeboval - je to problém s policií.
  
  
  "Nechcete už jste mi poskytnout ochranu?" - stručně zeptal jsem se. "Tato oblast je nyní velmi nebezpečné," řekl mi romů v náušnice. "Dokonce jsem policista zde nejsou pohodlné, tak se obvykle jen se drží stranou. Myslím, že vám bude lépe najmout nás, pane.
  
  
  U nás je to stojí za to není drahé. Peněz, které tam máš a seniorů, bude dost.
  
  
  "Copak jste mít cestovní šeky?"
  
  
  Oni dva se zasmáli, ale já jsem si myslel, že mají dobrý smysl pro humor.
  
  
  "Chceme všechny, seňore".
  
  
  Oni nás donutilo postavit se na sténání. Na kávu nikdo nevrátí, ale já ji viděl na "Cadillac", na jednom konci ulice. Nicméně ten, kdo byl za volantem, zdá se, není spěchající nám na pomoc. Odina kolem romů natáhl k бриллиантовым сережкам Mary, ale já ji odhodil ruku ego stranou.
  
  
  "Nemusíte snažit být statečný teď" - поддразнил on mě svým nožem pod bradou. - "Ať je dobrý turista, v opačném případě, to vám udělám nový úst je v krku".
  
  
  "Jacku, udělej, co říká. Jsou vrazi ". To věděl o tom. Romové ve všech částech světa, s obavami se dívají na španělských гитано. Vypadaly, jako by je v případě potřeby prodávat vás babičky kousek po kousku.
  
  
  Ok, vezmi si mé peníze a vrátit zpět, - прошипел jí skrz zuby.
  
  
  V tuto chvíli chlap se zlatými zuby položil ruku Mary na prsa, a stahl щупать. Její, jsem si myslel, že vtip trvala dost dlouho. Gitano s náušnicemi snížila na mě svůj nůž, ale ego hladové oči teď podíval na prsou Marie. Ji zvedl ego v ruce a bodl karate v hrudi. Ego hrudní zaskřípalo, jako suchý strom, a on se kutálel v сточную příkopu.
  
  
  Ego kolega s úsměvem na dvacet čtyři karátů najednou si uvědomil, že ego je ještě sténal, než bolí. Rychle, jako kočka, udělal výpad, ego-jehlový byl poslán se mi do očí. Její skočil pod nůž, popadl ego v pěst a použil ego vlastní dynamiku, aby zvednout ego ze země a hodit hlavou o kamennou zeď. Ale u něj by mělo být, bylo dubový cíl; ten se odrazil zpět a vytrhl svou ruku kolem mé triky. Čepel vybuchla, jako je rtuť, udeřil můj bundu a udeřil pouzdra na mém rameni. Kdyby nebyla oblékl jeho, jeho bych asi byl ve škarpě vedle první гитано . Jsme opatrně obešel ještě další v úzké uličce. Ego čepel udělal ve vzduchu pohyb ve tvaru osmičky, zatímco on čekal na své šance.
  
  
  "Teď je to tvoje peníze a tvůj život, turista", - прошипел to. "S vaší paní, promluvíme si později".
  
  
  On je hotel se říci více, ale na mém je vyskočila a udeřila ego v čelisti. Oběma rukama ji врезал emu ledvin s mocí кувалды. Její odrazil zpět, než se mu podařilo vstát, aby se používat svůj nůž.
  
  
  Gitano zasmál ухмыльнулся a zvracet krev. Dios, taky můžeš bojovat, turista. Takže teď je to není v penězích - nyní řešit obecně. Hlas proč budu muset zabít ".
  
  
  Takže teď se vynořil španělská hrdost. Udělal falešný výpad do mého rozkroku, a když se její отпрыгнул stranou, otočil nůž a udeřil mě na pokolení. Dostal se mi do kosti na několik viz
  
  
  - Jsi sám špatný, - uznal ji a ustoupil o několik kroků.
  
  
  Teď to začalo žonglovat s nožem, ji sledoval, jak se mu zkroutil se ve vzduchu šest palců akutní jako břitva oceli; Ji nemohl potlačit pocit obdivu. Ale věděl jsem, že tento trik. Je to hotel, aby se ji snažil srazit nůž na ego ruky, a jakmile můj dobrovolnosti se zvýší, to povede ke nit mého osobního života. Její předstíral, že пинаю, ale сдержался. Když гитано strčil nůž do mého rozkroku, její odchýlil, a moje pěst vystřelil směrem ego osobám. Ji slyšel, jak prasklá lícní kosti. Byl неуравновешен, ale stále mačkat nůž, on se potácel k Marii. Její popadl ego za límec a opasek a zvedl vysoko nad hlavu. Nůž bezcílně vypadl na ego ruce, když ji hodil ego stranou nejbližší stroje. To se uvolnit. Znovu ji zvedl ego nad sebou, tentokrát lépe zaměřila a udělal přímý čelní sklo auta. On představoval příjemné podívané - ležel скомканным tělem v autě, nohy visí z rozbitého okna. Jak by nám bylo, s ním skončí. Jiný cikán, když viděl, co se stalo s ego protějšek, vylezl na odpadní příkop a pustil utéct.
  
  
  Ole! - zašeptala Maria mi do ucha.
  
  
  Teď, když akce skončila, Cadillac vyšel na stíny. Řidič vyskočil kolem stroje, je zjevně obavy. Byl to vysoký ochablé muž ze světlé oči a hustou červenou bradkou. Ego, švédy, přiléhající k žaludku, samozřejmě, byla od samého drahého krejčí Madeira a jeho baculaté prsty leskly zlaté kroužky a лазуритом. Ego je to skoro se mi stýská po páchnoucí doutníky Хоука, a on byl velmi překvapen, že on byl velmi dobře obeznámen s Marií.
  
  
  "Viděl jsem jen, jak jsi bojoval s tím цыганом", - řekl on. Pokud by se to jen přišlo dřív.
  
  
  "Ano, kdyby ji znal, ji by припас pro vás ještě jeden", - souhlasil jsem.
  
  
  Maria navrhla mi tento бородатую opice, jako Andrése Barbarossa, a dodal, že to byl významný průmyslník. Je to docela zvláštní, zasmál se při tom pohledu.
  
  
  Zeptal se. - "A khem mohl být tento superman?" Jsem nevěděl, že někdo dokáže porazit dělníka s nožem. Ale ty jsi истекаешь krví, můj miláček. Jak mohu klást otázky v této době? Jeli se mnou.
  
  
  Jako by jsme byli starými přáteli, pomohl mi sednout si na Cadillac. Barbarossa dobře věděl Madrid. Méně než minutu později jsme zaparkovali u luxusní restaurace. Jeden kolem dobrých krejčí Španělsku spočívá v tom, že restaurace jsou obvykle otevřeny po celou noc. Barbarossa strávil nás a držel ke svému osobnímu stolu. On zavolal číšníka a objednal slivovici, dokud Maria промыла mé malou ránu vodou na křišťálovou sklenku.
  
  
  "Jak se cítíte teď?" - zeptal se obchodník.
  
  
  "Наполеонский slivovice léčí všechny rány.
  
  
  "Ve delle", - souhlasil Barbarossa, znovu naplňte můj šálek. "A teď mi řekni, kdo jsi.
  
  
  "Jack, mluvčí pro zbrojní společnost," odpověděla za mě Maria.
  
  
  'Ano.' - Nyní Barbarossa vypadal velmi znepokojen. "Jaká je společnost, pokud se jí mohu zeptat?"
  
  
  "Swiss Universal". Naše ústředí v sále v Curychu, mnoho kolem našich zákazníků umístili svůj kapitál ve Švýcarsku ".
  
  
  Někdy jsme se koupit zbraně pro některé kolem našich společností, ale nemyslím si, že kdy slyšel o Swiss Universal ".
  
  
  "Pracujeme není to tak dávno".
  
  
  "Lehké zbraně?" - Barbarossa začal zajímat více, než je obvyklé.
  
  
  "Lehké zbraně, - odpověděl jsem, - džípy, polní děla, tanky. Také jak uvedlo velvyslanectví a letadla. A ještě u nás pracují poradci, kteří v případě potřeby mohou dát návod ".
  
  
  'Roztomile!'
  
  
  Barbarossa hodil toto téma a začal se obyčejný rozhovor o mé dojmy z Madridu a jako jídlo. Všechno, co jsem dostal od něj, to je to, co ego podnik má nějakou vágní postoj k projektům rozvoje.
  
  
  La cuenta, por Prosím. Číšník přinesl účet. Když ji šel zaplatit, to prostě přejel ho od mých peněz a podepsal účet. Barbarossa navrhl, aby mě do hotelu, ale je toho dost věděl o španělských zvycích, chcete-li odmítnout ego nabídka, a vzal si taxi. Proto Maria byla schopna jet a přespat se mnou.
  
  
  "Myslím, Andres závidí tobě," řekla, skládací šaty, a založí ego na židli. "On je velmi chytrý, ale bohužel u něj není tak atraktivní postavu. Kromě toho, on vždy mi připomíná velkého rudého kance ".
  
  
  Pojďme dokud zapomenout o Андресе Barbarossa ".
  
  
  To проскользнула pod listy, ji, cítil její jemnou pokožku, pak stiskl ji tak silně, že jsem mohl cítit dech každé buňky jeho kůže. Naše jazyky se setkali, když moje ruka se cítil ee stehna.
  
  
  "Ach můj bože, Jacku!"
  
  
  Její vstoupil nah. Nahá Maya blýskl v mé hlavy na okamžik. To byl úsměv Marie. Její nohy обвивали mě, tahání v sebe. Ji, cítil její nehty do jeho zad, když jsme společně dosáhli orgasmu. To bylo perfektní.
  
  
  Nechtěl jsem se starat o Барбароссе, ale nemohl jsem úplně zahodit ego hlava kolem. Když on podepsal účet v restauraci, její všiml, jaký je-že je zvláštní.
  
  
  Napsal dvojí písmeno "ss" "Barbarossa" v старогерманском stylu SS.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jeho pozdě breakfasting v jídelně Palacio, když se k mému stolu přinesli telefon. Stejně jako jsem nemohl vyhodit kolem hlavy Барбароссу, nemohl zapomenout na mě.
  
  
  Ego je hlas absurdní učí starosti jsou určeny. - "Jak se cítíte dnes ráno?"
  
  
  "Děkuji. Jen malá křeč v noze."
  
  
  "To je dobře. To, jak jste stáli naši přítelkyni Marii, opravdu dává na mě hluboký dojem. Také hotel se říct, že mě zajímá lehké zbraně. Chcete se proletět v letadle?
  
  
  Kam?'
  
  
  Jen nahoru a dolů v Maroku. To bude trvat nejvíce několik dní, ne více. Alespoň pokud opravdu chcete něco prodat ...
  
  
  Moje krytí, jako obchodníka se zbraněmi bylo by zatraceně neuvěřitelné, když jsem se dostal v této věci. Myslím, že z důvodu pracovního grafika Franco, je pravděpodobné, že zůstane v El Pardo na týden. V této době bude v bezpečí. A v případě, že Barbarossa opravdu chtěl koupit zbraně, mi není o čem měl na starosti: v Curychu je opravdu byla společnost pod názvem Swiss Universal. Bez pochyb o tom, Barbarossa už to zkontroloval. AX nemá rád половинчатую práci, a v takových případech nic není ponechán na vůli případu.
  
  
  "Nevadí mi to", - odpověděl jsem. "Jaký druh zbraně, máte zájem? Jeho mohu ukázat vzorky ".
  
  
  "Automatické pušky. Můj řidič vyzvedne dnes v 3:00. Vezme vás na letiště, odtud jsme улетим na mém letadle."
  
  
  "Dobře, těším se tady na to těším".
  
  
  Nechci tvrdit, že stahl jasnovidce za dobu, co jsem pracoval jako agent, ale mám jakýsi vestavěný radar k identifikaci nebezpečí. A tento radar nyní mi řekl, že se za mnou dívají. Barbarossa hotel vědět, zda stojí za to se mnou komunikovat, a pokud by to nebyla společnost Swiss Universal, tlustý podnikatel věděl by, že nejsem jen obyčejný prodavač.
  
  
  Můj problém spočíval v tom, aby zjistit, zda byl Barbarossa prostě fanoušek Marie nebo mohl vést mě na stopě Оборотня. A nebyl jsem si jist. Opravdu, se může zdát podezřelé, že on zvedl ruku pro mou ochranu, když viděl, že mě pronásledují dva dělníka. Ale na druhou stranu ji mohl uvést na přibližně sedm milionů lidí v New Yorku, kteří vedli by se přesně tak, v tomto případě. A i kdyby napsal své jméno s těmito písmeny ss, to taky může být čistě náhoda. V takovém případě ji udělal bych velký dojem, pokud by šel přes země, kde pracoval, na "služební cestu" do Maroka.
  
  
  Jí zavolal do Curychu. Agent AX, ответивший na volání, představil kancelářský úředník, разговаривающим s prodávajícím. Znovu zavěsil, vypil ještě kávu a выкурил první cigaretu.
  
  
  Slunce jasně svítilo mi do obličeje, když jí vyšlo kolem hotelu. Současně se mnou vstupní halu opustili hotelový poslíček, dvě fary a skupina podnikatelů. Napravo ode mě byla široká ulice. Její zabočil na úzkou ulici vlevo a kněží už viděl. Bylo hodně malé, parfumerie obchodů a uměleckých galerií, které v podstatě prodávají suvenýry turistům. Posel vstoupil v jeden kolem nich, pravděpodobně na pokyn hostů hotelu. Její přešel ulici, jít mezi скутерами Vespa stroje a Fiat, vyráběl ve Španělsku. Přesun oblasti na Plaza del Sol, jeho, všiml si, že jeden kolem podnikatele přejezd na ulici za mnou. Na dalším rohu se rychle otočil, pak se okamžitě zastavil, притворившись, že ego se velmi zajímají o obchodu s taškou na spodní prádlo. Přijíždějí za mnou taky rychle zabalil za roh a málem vrazil do mě.
  
  
  Omlouváme se, - láskyplně jí řekl.
  
  
  "Odpusť mi," odpověděl stejným tónem. Na procházce se údajně dál, on teď stál a díval se na spodní prádlo. Když pozvedl oči, mě už nebylo. S verandou, na kterém ji potopil, jí slyšel ego blížící shaggy. Její popadl ho, když to rychle prošel, a затащил v uvnitř. Jednoduchý - znovu omluvil jsem se, kolébání špička стилета na ego zádech.
  
  
  On oklamal. - "Co to znamená?" "To musí být chyba." Její natáhl k ego наплечной pouzdra a vytáhl zbraň.
  
  
  "Ne, jiný, to není chyba. Kdo tě poslal? - Jsem stiskl ee k e-mailovým účtům. Zavrtěl hlavou a trochu вспотел.
  
  
  'Kdo? Nevím, co máte na mysli.
  
  
  "Já opravdu nebudu tě zabíjet. Její ne kolem takových. Je to jen надавлю tímto nožem trochu, dokud se vaše páteř není расколется vedví, a nebudeš zůstane ochrnutý po zbytek svého života.
  
  
  'Počkejte, jí všechno říct!'
  
  
  To znamenalo, že on potřeboval čas, aby se vymyslet dobrou výmluvu.
  
  
  "Patřím k politikům".
  
  
  'Není dost dobrý důvod.' - Jeho ještě silnější надавил na nůž.
  
  
  "Počkej, ona ti řeknu pravdu.
  
  
  Ale on to neudělal. On se otočil a udeřil na ножу loket. To by byl slušný pokrok proti někomu s jednou rukou.
  
  
  Od bít mé levé on se udeřil hlavou o poštovní schránky a zhroutila se na mramorové podlaze. Když jeho, sklonil se nad ním, on už nedýchá. Její раздвинул ego čelisti a pocítil jsem silnou vůni mandlí: kyanid. On se celou dobu držel kapsle v ústech, a všechno ostatní dělal můj úder.
  
  
  Je to jedna kolem důvodů, proč ji nesnáším fanatiky. Od nich, takže je obtížné získat informace! Její vzdálila od vchodu.
  
  
  Zastavárny se dívají všude ve světě. Ten, na který jsem šel, na náměstí San Martin, jmelí běžnou kolekci pouzder pro hodiny, kytar a pruského.
  
  
  "Ztratil jsem lístek, ale vzpomínám si, že tam, kde se něco ego kapka".
  
  
  Prodávající byl úplně plešatý, a наверстывал dohnat, отрастив velké vousy, na nichž je закрутил oka, podobně jako dýky.
  
  
  "Já si nepamatuji, že jsi něco si", - шепелявил to s кастильским zaměřením.
  
  
  Šicí stroj N3. Patřil mé bývalé gin ".
  
  
  "Ach, šicí nůžky tvé bývalé". To пощупал své vousy. "Ano, to je pravda, teď si vzpomněl. Hlas se u mě. Jako obvykle, síť AX pracoval skvěle. Jakmile náš pracovník Swiss Universal zavěsil, pak mou výzvu, se spojila s naším "pobočkou" v Madridu a popsal, co potřebuji. Když ji zbavil pronásledovatele, potřeba byla ve filozofii.
  
  
  Pokud vás zajímá, jak získat takové dobré telefonní služby ve Španělsku, nebudete moci. Nelegální spojovací čáry AX skenovat všechny nekompetentní evropské telefonní systém.
  
  
  "Myslím, že je všechno v pořádku?"
  
  
  Ji otevřel kufřík, který on se umístil na stojan. Bylo to šicí sekačku, ale je to opravdu bylo to co potřebuji.
  
  
  "Je tu ještě jedna zásilka, kterou chci ji vyzvednout během několika dní," řekl jsem. "Informace o Андресе Barbarossa".
  
  
  Zeptal se. - "Co když jsi dojdeš za ním?"
  
  
  Pak tento člověk musí být odstraněn.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Něco divného se mi stalo dnes," - komentoval to, když tryskové letadlo Barbarossa проносился nad Středozemním mořem, a jsme spolu pili whisky u okna. "Někdo těsně za mnou kolem hotelu. Jí to docela chápu."
  
  
  Usmál se, a ego zrzka vousy stála na konci. "Vždycky jsem si myslel, že prodej zbraní - je poměrně riskantní povolání".
  
  
  "Ne, - je zajištěna její ego. "To se nijak neliší od pojištění".
  
  
  Je to téměř хрипло smál.
  
  
  - Jsem si jist, že podceňuješ se, pan Finley. Maria mi řekla o vašem boji s tímto býkem. Pochopili ji potkal hodně chladnokrevný lidi, kteří jsou připraveni na vše, v případě, že cena bude dobrá. Jeho, myslím, že ty jsi takový člověk."
  
  
  "Ne, s nimi fretky, jak mám solidní účet".
  
  
  "Jste můj vzácný! Nemyslím si, že když jsem potkal někoho se smyslem pro humor lépe. Její, jsem si jistý, že u nás bude dobrý obchod.
  
  
  Teď jsme letěli nad africkým pobřežím, bez ztráty výšky.
  
  
  "Vidíte, její hlava je konsorcium, které vyvíjí minerálů. Naše oblast činnosti - španělské Cukru. V podstatě se to týká wolframu a draslíku. Můžete, samozřejmě, víte, jak jsou používány?
  
  
  "Wolfram na wolframové rudy a draslíku na uhličitan vápenatý. Žárovky, vrtačky, munice, barva a цианистый draslík. Lze jen abychom jmenovali alespoň některé...'
  
  
  "Jste dobře informováni. V každém případě je to cenný materiál. Protože tam jsou některé africké země, které velmi oceňují naši činnost, jsme vždy byste měli být na pozoru před útoky tak zvané partyzánské sabotérů. Mám významná skupina zaměstnanců bezpečnostní služby, a pro to, aby se správně chránit tyto investice, u nás by měl být dostatek zbraní. Zvlášť teď, když jsme začali rozšiřovat naši činnost,".
  
  
  'Rozšiřovat?'
  
  
  "Jak víte, my otoky v Maroku. Hledáme tam, draslíku, ale i proto, že na začátku výzkumu se bude konat nějaký čas ji použít naši základnu jako tábor pro naše zaměstnance bezpečnostní služby ".
  
  
  Kemp? Pak hodně stráže.
  
  
  Jsme prošli Tanger, a před námi вырисовывались pohoří atlas.
  
  
  "Je americké rčení, které jsem vždy miloval opakovat", - řekl Barbarossa, jako by se mi věřit sekrece. - "Myslete velkoryse".
  
  
  "Souhlasíte s tímto úslovím tkví, ne?"
  
  
  'Samozřejmě. Pro mě to prostě znamená, že koupím více ".
  
  
  Draslík. Nesmysl! Oni nikdy nenajdou draslík v blízkosti přistávací dráhy, na níž jsme přistáli. To bylo údolí v horách, asi sto kilometrů od pobřeží Atlantského oceánu, uprostřed pouště, mezi marockého města Rabat a Fez. I když, možná, to ještě není shell na trase Оборотня, alespoň něco mě ждало. Když jsme přistáli, ji viděl vojenský tábor, dost velký na to, aby se vlak minimálně deset tisíc lidí. Jeep hnal se k nám, a zanechala za sebou obrovské mraky prachu; Její přísahal, že kapitán za kontrol se chystal vzdát čest, dokud mě viděl.
  
  
  "Pan Finley zde případu. Ale to může počkat do zítra.
  
  
  Nás jede penzion, kousek od tábora. Jí byl čestným hostem na večeři, které se zúčastnili vysocí důstojníci soukromé armády Barbarossa. Ženy v чадрах přicházeli a odcházeli se stříbrnými чашами plným cous-кусом, куропатками a marinovaný v корице jehněčím masem. "Vám není divné, že žijeme v arabském stylu?" - zeptal se Barbarossa, nyní oblečený v джеллабу.
  
  
  "To se mi líbí", - odpověděl jsem, катая mezi prsty báječný míč kuskus.
  
  
  "Nesmíte zapomenout, že, podle mnohých, v Africe končí pouze v Pyrenejích", - řekl Barbarossa. To, samozřejmě, bylo téma, podobný ego srdci, a ona nepovažuje za rozumné přerušit ji. "Španělskem dělají arabové sedm set let. V každém městě ve Španělsku je tam zámek, ale jak se ego nazývá? Alcázar - arabské slovo. Odkud генерализимус dostal svou pověst? Na Sahaře se Španělskou Zahraniční легионом. A co nakonec rozhodlo Občanskou válku ve Španělsku? Útok Francouzsko s maury. Španělsko a Severní Afrika nerozlučnou dvojici ".
  
  
  Офицерский pouzdro Barbarossa byl odrazem tohoto. Bylo několik nacistů a francouzů, ale většina důstojníků byli španělé nebo araby, a v obou těchto skupinách ji viděl ohně fanatismu. Odina kolem nich, arab s dlouhým a ostrým tvář, nadšeně pokračoval. "Představte si, jakou moc by tvořil Španělsko a Severní Afrika, pokud by se sešel. Oni by drželi pod svou kontrolou celou Evropu a Afriku! "
  
  
  "Skvělá myšlenka - dodal Barbarossa, - ale velmi маловероятная. Kromě toho, náš host nemá zájem o politiku ".
  
  
  Stoly byly očištěny a téměř všechny закурили. Sladký vzduch подсказал mi, že tabák smíchán s гашишем, že není neobvyklé v těchto místech.
  
  
  Na směny sloužil jako ženám v чадрах přišli tanečníci, od hlavy až k nohou, zahalená v hedvábných šatech, ve kterých se dopouštěli vzrušující pohyb, velmi připomínající držení těla lásky. Jen švédů zůstala. Ale to bylo dost, aby o tom snít velmi horkých sny.
  
  
  Je na čase museli vstávat v sedm hodin. Zvukový signál a tramping boty. Ten танцевавших včera dívek vstoupil do místnosti a otevřel den verandy. Ona mi přinesla vychlazené pomerančové šťávy a vařené vejce. Napadlo mě, že vojáci pravděpodobně současně jedli lívance. Jí byl ochoten s nimi obchodovat.
  
  
  Ještě před tím, než ji dokončil snídaně, Barbarossa vstoupil do mého pokoje. "Je mi líto, že jsem nebyl schopen si snídani s vámi, ale mám ve zvyku tam s mými důstojníky. Myslím, že je to lepší pro morálku ".
  
  
  Průmyslník a opravdu se snažil být generálem. Dnes ráno maškaráda se skládala ne na oblek nebo джеллабы, a oblek khaki kalhoty a vojenské boty. Její snažila se projevit zájem k označení rozdíly ego formy na rameni: zlaté vyšívání kolem dvou blesků SS.
  
  
  Osobně mi ukázal tábor. Zemní práce byly vedeny, a u vchodu do dolu byly neobvykle velké množství těžkých krabic.
  
  
  "Hrábě a další nářadí pro kopání", - vysvětlil Barbarossa.
  
  
  Pak jeho pamětihodnosti jmelí čest poobědvat s ním a ego důstojníky. Seděli jsme v obrovské vyrobené sále, a poprvé jsem měl čas, aby se dobře dlouho podívat na vojáky Barbarossa.
  
  
  Teď si uvědomil ego komentář o chladnokrevný lidi, připravený na všechny nejmenší peněz, který on dělal na silnici v Maroku. Zdálo se, že tam byli všichni veteráni Záliv Prasat, Катанги, Malajsii a Jemenu. To bylo shromáždění najal profesionální zabijáky. Může být, ne podle třídy Оборотня, ale dost dobré, aby odpovídajícím způsobem chránit království Barbarossa od případného vetřelce.
  
  
  V jakých kampaních, podle vašeho názoru, jste s nimi v pomocí speciální operace?
  
  
  - zeptal se mě major-němec podal karafu s vínem.
  
  
  "Já jsem obecně zmínil o tom".
  
  
  "Jdi, jdi, Jack. - Víte, že zde musí být někdo, kdo vás zná - trval na tom, Barbarossa. "Je možné, že starý známý".
  
  
  Její pochopil taktiku: jsou hotely zjistit, zda ji podnikatel, kterým předstíral, a teď hráli se mnou hru, aby zjistili, zda mohou mě chytit při lži. Pokud ji prodával zbraně, to mělo znamenat, že jeho ego použil. Ji, věděl, že nyní jsou všechny oči upřeně sledují mými reakcemi a pohyby. Ji, nalil víno, není průliv nám kapky.
  
  
  "Jen pokud se a tady máte někdo kolem New Yorku", - nakreslil ji remízou. "Já jsem pracoval s policií, a ne s vojákem".
  
  
  Major se zasmál. Měl velký nos prase a malé modré oči. Ego tetování сморщились na jeho silné ruce, když on udeřil pěstí do stolu.
  
  
  'Policista! Běžná policejní pes musí prodávat nám zbraně? Nikdy ji nepotkal vyhrál copa, který byl vyroben ne кроличьего swing! "Barbarossa není pak zasáhl této drsné urážky. Naopak, on naléhal na majora: "Tak jsi myslíš o našem торговце zbraněmi, Erich?"
  
  
  "Líbí se mi muž, který ví, o čem mluví. Vše, co může udělat policista - to zahnat prostitutky z ulice a mávat gumy obušek. Co ví o zbraních?
  
  
  Celá jídelna se nyní obrátil pozornost k офицерскому stolu.
  
  
  Barbarossa se mě zeptal: "No, Jacku?""Major Грюн, zdá se, že málo je ve vás věří. Jste urazil tím?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Zákazník má vždy pravdu".
  
  
  Ale tak brzy Barbarossa není удовлетворился. "Jack, není to jen v tvé časté. To říká, že nejste dobří ve zbraních. Pokud ji budu pokračovat s vámi věci, ji musí mít pocit, že víte, co prodáváte.
  
  
  "Demonstrace", - проревел Грюн. "Ať se ukáže, na střelnici".
  
  
  Celá jídelna prázdný, protože muži podpořila návrh majora. Scénář Barbarossa byl dobře připraven. Můj kufr stál na stole uprostřed prašném terénu. Грюн se díval, jak jsem otevřel kufr; саркастическая ухмылка na jeho уродливом tváři. Celý pluk seděl kolem něj dokola a dokola, jako by přišli na kohoutí zápasy.
  
  
  Jeho vysoko zvedl automat, aby všichni viděli.
  
  
  "Je to naše standardní zbraně G3. Je nabitá kazetami standardu NATO 7,62 mm. Takže s municí problém nikdy nebude."
  
  
  G3 je opravdu dobré zbraně. To je těžší než americké .M16, ale spolehlivější. Jistě, většina mužů používá ego v té či oné době.
  
  
  "Jak to funguje?" - zeptal se Barbarossa, jako dobrý žák. "Když stisknete spoušť, spoušť se uvolňuje kulku.
  
  
  Ale kromě výstřelu kulky, výbuch, tlak-odběr vzorků ze vzduchu a současně velký důraz na kazety a závěrka zpět, pohybující se v nové kazety na místo a opět взводя spoušť. G3 je možné nastavit pro střelbu na frontě a praskla palby ".
  
  
  "Bravo, bravo, si to dobře zapamatovali", - zvolal němec. "A teď ukaž nám".
  
  
  Vytáhl hrst nábojů, kolem schránky s municí a inzeruje ih na filtrační patrona obchod. Pak to znovu strčil automat mi na rameno a ukázal na jednu kolem stran стрельбища, kde na stojanu свешивалась pár loutek-figuríny, používané pro протыкания штыками. "Jsou tam tři panenky. Její dám vám čtyři výstřely, aby ih sestřelit. Pokud nebudeš, znamená, že jsi lhář a mizerný střelec.
  
  
  - A pokud se její ih собью, co říkáte? Krev залила tvář majora Грюна. Ego ruka потерла bederní pouzdra ego люгера "Grosser". Grosser - jeden kolem nejtěžších pistolí, kdy производившихся; většina nemůže vyrovnat se s tímto pouze s наплечным stativem.
  
  
  "To se stává více a více zábavné", - ухмыльнулся Barbarossa. "Střílej!" - vyštěkl Gruhn.
  
  
  Vojáci, které stály mezi mnou a loutkami, se stáhl na stranu, takže dvě řady diváků na obou stranách linie příměří v délce sto metrů ode mě k praporu.
  
  
  Její подержал G3 v ruce, aby si zvyknout na ego hmotnosti. Bylo mrtvé ticho. Ji, položil zbraň na rameno a se zaměřila na extrémní pravou ze tří panenek-figuríny. Můj první výstřel prorazil skrz ticho. Panenka jemně покачивалась kolem ze strany na stranu a повисла.
  
  
  "Není ani na laně", - zasmál Грюн. "Nikdy držel automatu v ruce".
  
  
  "Kupodivu, je to obvykle ví, co dělá". - Barbarossa vypadal zklamaný, že můj výstřel a hit cíl. Nicméně se tak nestalo. Její nastavil jeho zraky na smrtelné bodu na břiše panenky. Díra v horním levém rohu, místo, které vždy zabije, teď bylo dobře vidět. Líbí se mi hrát trochu dříve, než ji bude vážné.
  
  
  Vojáci se nadšeně tleskali, a že-kde ji viděl jízlivý názory k major. Barbarossa přeložil duch a zapálil kubánský doutník. Грюн kamarádit poplácal mě po zádech a проревел: "Střílejte znovu, obchodník, a pokud jsi ih собьешь, její první řeknu, že jsem idiot".
  
  
  "Tak to je přesně?"
  
  
  "Slibuji, obchodník".
  
  
  Její přitiskl zbraň k rameni, a předtím, než Грюн mohl vydechnout, zvuk tří snímků verš. Na podlaze ležely dvě panenky. Pak třetí lano порвалась vedví, a třetí panenka taky ležel, растянувшись v prachu.
  
  
  To už nevěnoval pozornost němci, a dal zbraně do rukou Barbarossa.
  
  
  "Kolik takových automatů chceš?"
  
  
  Nicméně španěl je stále ještě není сводил očí s hlavním.
  
  
  "Обещаное navždy plnit, major Грюн. Náš obchodník vás одурачил. Takže, dozvíte se to právě teď. To je to, co chceme slyšet od vás ".
  
  
  "Dobře, to může střílet po celém zbraně. Střílet panenky se může každý, zemětřesení ". - zlostně zamumlal Грюн. Všechny ego německé instinkty se vzbouřili proti tomuto ponížení. Nejen před svým šéfem, ale i podřízených emu by musel přiznat, že to опозорился.
  
  
  "Dovolte mi, opravdu se postarat o nen, a zavolá své matce přes dvě sekundy, pokud to má".
  
  
  Bohužel, teď je zraněný jeden kolem mých nemocných míst. Mě bylo dost majora Грюна.
  
  
  "Dobře, jsi svěží nacistické prase. Získáte to, o co žádáte. Uvolnit místo, pane Barbarossa. Nyní její устрою reálné ukázky na zvláštní žádost majora ".
  
  
  Její dal své podmínky. A Грюн, a jeho si vybral naše zbraně, on - Grosser a jeho - G3. Kdo první shromáždí разобранное zbraně. A zabije někoho jiného.
  
  
  "Ale G3 - mnohem složitější zbraně", - poznamenal Barbarossa. "To není fér."
  
  
  "Nechte to na mně, pane".
  
  
  Грюн se zasmál mé důvěry. My jsme se vzdálil na třicet metrů až několik důstojníků nechápali naše zbraně. Na vrtnou soupravu, která vládla téměř slavnostní atmosféra. Na takové zábavy vojáci těžko mohli doufat, a, samozřejmě, oni milovali jeho.
  
  
  Major se naklonil, jeho velké ruce byli ochotni dát dohromady deset jednoduchých částí svého люгера.
  
  
  Vedle mě byla hromada pružin, zásobník pro zbraně, závěrka, sklíčidlo, rukojeť, hlaveň, spoušť, pohled, bubeník, spoušť a třicet šroub, скрепляющих G3.
  
  
  Na straně vojáci dělali sázky. Proti mně bylo asi deset proti jedné, to znamená, že každý jedenáctý vojáků byl dost chytrý.
  
  
  'Připraveni?' - zeptal se Barbarossa.
  
  
  Грюн netrpělivě přikývl. Taky ji přikývl.
  
  
  'Jdi!' - zvolal Barbarossa.
  
  
  Ledově klidný a zkušený Грюн přistoupil k montáži Люгера. Ruce se třásly, on pracoval jako počítač. Konečně, každý detail postavila se na místo. On vstal a se zaměřila.
  
  
  Těžká brýle G3 zlomil centrum ego prsou a повалила na zem. On ležel s nohama od sebe, kolena nahoru, jak žena čeká na svého milovaného. Ale Грюн už nikdo nečekal.
  
  
  V ruce ji držel jen kufr, závěrky a volné пружину, který ji použil pro nahrazení курка. Zbytek zbraní stále ležel na podlaze vedle mě. Pak, jak on střílel loutek, automatický mechanismus vložil novou kulku do казенную část, takže jsem nemusel používat kazety v obchodě.
  
  
  "Když jí řekl, že je to nespravedlivé, její, pravděpodobně si myslel, není o tom, být člověkem," podotkl Barbarossa. "Škoda, že to byl dobrý důstojník".
  
  
  "On byl blázen."
  
  
  - Ne, to vás podcenil, pan Finley. A jí sám už to dělat nebudu ".
  
  
  Tento incident zkrátil dobu našeho pobytu v táboře. Barbarossa se bál, že někdo v okolí si Грюна pokusí pomstít, a řekl mi, že už nechce mrtvých důstojníků.
  
  
  U mě taky byl dobrý důvod, proč brzy odejít. Ji, slyšel, jak dva vojáci diskutovali zpráva o tom, že Francouzsko najednou přišel s nápadem spáchat jeden kolem svých občasných cestách po Španělsku, pravděpodobně, aby rozptýlil pověsti o tom, že útok na jeho život byl úspěšný. To by znamenalo jedinečnou příležitost pro Оборотня.
  
  
  Jsme s Barbarossou šly ještě před obědem. Byl v hluboké раздумьях, dokud se náhle popadl mě za ruku.
  
  
  "Kolik si vyděláte, jako prodávající? Její удвою částku, pokud jste займете místo Грюна. Potřebuji někoho s tvými schopnostmi.
  
  
  'Ne, děkuji. Necítil jsem se jako voják uprostřed pouště ".
  
  
  "Věřte mi, že je Jack. Tato fáze bude trvat dlouho. Uvidíte spoustu akce, a odměna bude větší, než se odváží snít ".
  
  
  "Jsem velmi polichocen, ale musíte mě pochopit. Jeho není, kolem těch, kteří chodí na službu, protože někdo říká, že uvidím celý svět ".
  
  
  "Vidíte, že nic v tomto světě? Jsi потрясешь svět do základu, Jack. V současné době stojíme na pokraji přijetí opatření. Nemohu vám říci více.
  
  
  "Dobře, její подумаю o tom."
  
  
  Přemýšlet o tom, že bylo špatné.
  
  
  Jakmile mi řekl, že se chystá uskutečnit své plány, její náhle si uvědomil, proč u něj byla tato základna uprostřed hor. Pouhých patnáct kilometrů od tzv. draselná důl se nacházel tajný americký komunikační centrum v Sidi Yahya. Ego lidé mohou náhle útok na ego, a pokud se to podaří, komunikační kanály Washingtonu s Šestou flotilou, патрулирующим Středozemní moře, by byly upnut.
  
  
  On nastavil jeho zraky nejen na Španělsko, ale také v Maroku, a kontrolu nad Středozemním mořem. Vlkodlak byl jen předzvěstí výbuchu, který bude transformovat území Barbarossa v novou světovou velmoc, a může dokonce vést ke světové válce, které nemají rádi nás, v Americe, nám Rusko.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  První návštěva Franco byl v Seville. Севильская fantastická - jaro - je nejdůležitější událost ve španělském kalendáři, a všechny hotelové pokoje ve městě rezervace předem na několik měsíců.
  
  
  Není-li arabské koně tahají povozy v ulicích, усыпанным сеньоритами v tradičních kostýmech. Lidé se tu tísní ve stanech, aby se každý rok, jak tančit flamenco, a všichni pijí сангрию nebo sherry.
  
  
  "Dokonce jsem Generalisimo nemůže dovolit nechat ujít tento svátek", - chlubil, Maria. Rhonda v sále, v blízkosti Seville, a ona, samozřejmě, velmi hrdé феерией.
  
  
  A já nemůžu dovolit, aby tě vidět příliš dlouho. Hlas, proč přišel. Jste ценымногие atraktivnější tvého přítele Barbarossa ".
  
  
  "Ach."
  
  
  Byli jsme ve stanu, která se zabývá укрывала nás z hořícího андалузского slunce. Maria vzala s podnos číšníka dvě sklenice sherry a natáhla mi jeden. Mimo. na tanečním parketu cvakaly vysoké podpatky bot na flamenco.
  
  
  - Co si myslíte o Андресе? zeptala se.
  
  
  "Já nevím, co si mám myslet. On mi nabídl práci, ale on nic nechápe v ní. Kromě toho, jeho bych raději být šéfem sám sobě. Jsi alespoň ponětí, co je to za lubem?
  
  
  'To?' Její prsty se dotkl boží, by mezi prsy. "Bavím se jen s mladými býky a mladými lidmi. Ale taky nevím, co zamýšlel Andres ".
  
  
  Jí byl tomu rád. Než se dostanete do Sevilly ji obdržel zprávu o Барбароссе v "ломбарде" v Madridu. Do třiceti let o nen nic známo, kromě toho, že byl nejmladším členem šlechtické, ale chudé rodiny. Pak u něj byla možnost vytvořit těžební průmysl, v Kongu, v době, kdy Чомбе pevně kontrolovala ff. Když vláda Чомбе padla, byl nucen opustit zemi. Vše, co by mohl vzít s sebou, je zbytečné akcie ego společností. Nicméně přes stínovou dohodu ve Švýcarsku emu podařilo prodat ih na miliony. Pak se obrátil s dopisem k obchodování nemovitostmi a začal zajímat o politiku.
  
  
  Kromě toho, že získal majetek španělských těžební podniky ve španělské Sahaře pak toho, jak tak dlouho шантажировал předchozího vlastníka, že ten nakonec spáchal sebevraždu. V okamžiku, kdy ji seznámil se s ním, on byl už jedním kolem nejvlivnějších lidí ve Španělsku a ego plány na budoucnost ...?
  
  
  Andres Barbarossa, jistě, hodně pracovalo.
  
  
  Maria podráždění запрокинула hlavu.
  
  
  - Jsi si jistý, že znovu na dovolené, Jack? Zdá se, že jste vždy přemýšlel o něčem jiném. Nyní soustřeďte se na mě. Nesmíte zapomenout, že hraběnka může mít každého muže, kterého chce."
  
  
  "Myslíš, že mě otroka".
  
  
  "Teď mě to tam," - ona se zasmála.
  
  
  S nástupem soumraku začal main event festivalu: průvod stovek náboženských spolků po celém městě. Všichni účastníci byli oblečeni v dlouhé a vysoké pláštěnky co. je ve tvaru kužele masky, jako u Ku klux klanu. Hořícími svíčkami se obrátil město v podivné pohádkovou zemi. Oni, kteří nejsou držel svíček, nesli obří plošinu, na které stáli náboženské sochy, postavy Krista, Panny Marie a jiných svatých. Sám Franco pozoroval procesí ze schodů a Sevillské katedrály. Pro ty, kdo se podíval, průvod byl podobný řece při svíčkách, плывущей v moři těchto fantastických idoly. Když konečně zazvoní ohňostroj, to je pravděpodobně nejvíce inspirující a vzrušující podívaná na světě. To jistě zachytil bych měl ducha. Vlkodlak mohl snadno splynout s tisíci účastníků průvodu, všechny неузнаваемых na pláč a маскам. Těžce ji viděl генералиссимуса: křehkou postavu na horní příčce žebříku Katedrály. On slabě mával rukou revma na jásající davy.
  
  
  "Už jste někdy viděli něco podobného?" - zeptala se mě Marie, když nás tlačili dopředu a dozadu v davu.
  
  
  'Nikdy.'
  
  
  Ohňostroj vybuchl nad církví, nejprve zelené svatý, pak červená a žlutá. Každou vteřinu ji očekával všemožné výbuchy v blízkosti schodiště.
  
  
  Nervózní gesto ji otevřel портсигар a umožní obsahu spadnout na zem. - 'Prokletí. Musím jít za novým balíčkem.
  
  
  "Počkej, Jacku. Náhorní plošiny se jen šlapal ".
  
  
  'Ji brzy se vrátím.'
  
  
  To запротестовала, ale potřeboval jsem výmluvu, aby se dostat pryč. Její пробирался skrz dav požádal v lepší pozici.
  
  
  Před schody katedrály zastavil plošina s černou Madonnou. Někdo kolem dav začal hymna - emocionální smutný serenáda, která se zabývá vyvolal nadšené výkřiky posluchačů. Dokonce i Francouzsko зааплодировал.
  
  
  Její vynaložil veškeré úsilí, aby zahlédnout Оборотня, ale plošině byly desítky, a, samozřejmě, tam byl žádný smysl kontrolovat ih všechny.
  
  
  "Zajímalo by mě, jaký druh kostela je to náhorní plošina", - zašeptala sousedce žena vedle mě. "Jeho ego nikdy neviděla," odpověděla ona.
  
  
  Objevil jídlo vypadalo nový, pouze byl ценымногие více, než ostatní, a nen nacházela obrovská socha Svatého Kryštofa, nosné Malého Krista přes řeku. Lidský stroj, skládající se kolem lidí v červených jsem platit, byl kolos ve směru Katedrály.
  
  
  "Myslel jsem, že tyto výkony byly vždy tradiční?" - zeptal se jeho ženu.
  
  
  'Ano.' To нацелила fotoaparát. "Musím vyfotit to".
  
  
  U mě už neměl čas fotit. Její протолкался skrz dav k zadní části plošiny Svatého Kryštofa. Serenáda jiném náhorní plošiny přichází do konce, a nyní Nikita musel vidět, "nové" plató.
  
  
  Serenáda je u konce, a červené pláštěnky čekali na signál, aby přičíst obrovský kolos na Franco. Její vklouzl pod platformu vzadu a plazil vpřed. Socha byla duté uvnitř, a na samém vrcholu ji viděl Оборотня. On držel automat vedle sebe, jeho oči hledají přes trhliny v hrudníku sochy. V pravou chvíli, kazetové sochy otevře a севильцы uvidí ohňostroj, který by se nikdy zapomenout na celý život. Průvod se znovu přesunula na cestu. Když ji vyhlédl ven z pod plošiny a viděl, že nohy davu byly již z velké vzdálenosti, jeho si uvědomil, že jsme nyní dosáhli centra, na náměstí, otevřeno naproti Katedrále. Ní, viděl, že Vlkodlak byl připraven použít zbraně. Někde v davu znělo hlavní serenády Svatého Kryštofa, a oči Marie zvědaví pohřešované podnikatele.
  
  
  Její подтянулся jděte k soše a popadl Оборотня za nohy. Překvapený, on se pokusil odcizit mě, ale tentokrát ho vytáhl ještě silnější. Snažil se odolat a zkusil vystřelit, ale jsem подтянулся ještě dál v prohlubování sochy, tlačení sudu zbraní dolů.
  
  
  "Špinavá svině", - прорычал to. 'Kdo jsi ?'
  
  
  'Vzdej se!'
  
  
  Bylo to jako na boje v rakvi. Jsme prvky шевелились, ale emu podařilo chytit mě za krk. V revmatismem ji udeřil jeho ego na ledviny protáhl prsty. Najednou je z duté sochy cítit jako kyselé vůně strachu.
  
  
  Ego velké prsty ударились se mi do očí. Její otočil hlavu přes strany na stranu, ale ego prsty впились mi v důlku. Neměl jsem dostatek místa pro ruce, aby se vytřepat jehlový přes manžety nebo oslovit revolveru. Vše, co jsem mohl udělat, je hit ego hlavou, že na chvíli вырубило ego. Když ji znovu zkoušel soustředit pohled, emu podařilo někde sehnat dlouhé holicí strojek. Ji viděl, jak vybuchla čepel, a on skočil do vody, jak jsem mohl, v úzkých mezích sochy. To целил ve mně, a já jsem viděl, jak kusy dřeva, letěl tam, kde přistál nůž. Jsem nemohl zvednout ruce, aby se ochránili, a bodl nůž mě na krku ještě několikrát. On pak popadl mě za krk s jednou rukou a praštil mě s nožem. Když ji ucítil, jak se čepel dotkla mého krku, ji pustil ega a spadl na záda pod náhorní plošině. Vlkodlak vyhrál.
  
  
  Kufr automatu byl poslán dolů, a otevřeně se nad mým obličejem. Kolem posledních sil ji hodil do zbraně. Vlkodlak už spustil spoušť, když mozek se obrátil na stranu ego. Samozřejmě, že zbraň byla nastavena na automatickou střelbu. Její převalil, když na mě spadl déšť na krvi a щепок. Ji viděl bezvládně volné ruce a nohy. Kulomet se zasekl mezi vnitřní součástí sochy a bez života оборотнем.
  
  
  Od jeho prsou skoro nic, a ego osoba už vypadalo lidským.
  
  
  Ji čekal спешащей policie a podezření, že město kulek brzy bude nit mého života. Nicméně se nic nestalo. Teprve pak ji slyšel канонады ohňostrojů, které se plně заглушили smrtící výstřely.
  
  
  "Utíkejte!" - Slyšel jsem, jak někdo křičí, když je ohňostroj verš.
  
  
  Nejdříve сбитые matoucí, červené pláštěnky co se začal pohybovat. Jakmile se plošina opět ukázalo v hlučném davu, její, vyklouzl z pod ní. Ji, věděl, že jeden kolem mužů v červených jsem byl placení nyní заползет pod náhorní plošině, aby zjistili, proč vrah minul.
  
  
  Zjistí, že ztratil mnohem více.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Většina američanů si myslí, že kacířství je nejhorší druh kapaliny, kterou přidáte do čočky polévku, nebo tu ohavnost, kterou nechceš, pít, když навещаете babičku. Je to opravdu sladké, zbabělé napětí, které se hodí k tomuto obrázku. Ale ve Španělsku můžete najít spoustu chlapů ochotných bojovat s vámi, máte-li odvahu vyslovit urážky, spojené s ih мансанильей: suché, kořeněné sherry, úplně stejně jako kolem sudů v okolních kavárnách. V těch nejdrsnějších částech španělských měst lze najít kavárnu, kde se podává pouze sherry a ohnivé vody s příchutí lékořice, kterou nazývají анисом. A kombinace těchto dvou nápojů je možné porovnat s kombinací hořící zápalky a benzín.
  
  
  Jí bylo známo o těchto skutečnostech od plukovníka de Lorca, kapitoly španělské inteligence. Prošel jen hodinu, pak smrt Оборотня, a эферия ještě byla v plném proudu. De Lorca byl худощавым snědší muž zhruba v mém věku, se pohybují nosem, který divné контрастировал s téměř комичными fu маньчжурскими knírem. On byl v civilu.
  
  
  "Oni utekli ze svého plošině, jako by pro ns bylo bomba - velmi stylově". Je to trochu mimo, slané оливку.
  
  
  "Stručně řečeno, jsme ih okamžitě obklíčili a našel vraha. Upřímně říkám, jeho, byl velmi překvapen."
  
  
  'Proč?'
  
  
  "Ano, je to opravdu čekal něco jiného. Jen shell odešel z pod kontroly radikálů. Ale musí se jim dát dobře vyvinutý plán. Mohli by jít i bez tebe ".
  
  
  'Je to možné? Že by pak její zastavilo?
  
  
  'Ji.'
  
  
  De Lorca se zdálo удивленным, že emu musel vysvětlovat. "Pokud jste někdy vidět oficiální zprávu, že jste si přečetli, že i když jste hráli důležitou roli v objevování strategie vraha, je právě jeho, plukovník De Lorca, šel na fyzické riziko. Nedívej se tak обиженно. Hawke je trochu lépe informovaný. Mým záměrem není v tom, aby se vzdát hold, ale spíše v tom, aby si zachránili kůži. I přes to, že je Vlkodlak vynechal Каудильо do paříže, pokud by měl možnost vystřelit, zítra by mohli vykopat ještě jednu díru do mého hrobu. Pro mě je to velký problém." Možná, že tento fakt vysvětlil ego, cynismus, a proto vypil tolik sherry a anýzu.
  
  
  "Ty jsou známé jako velmi dobrý policajt, De Lorca. Ty se nebudu říkat mi, že jsou уберут tě ze silnice jen proto, že ten vrah подобрался příliš blízko, ne?
  
  
  - A pak tvého senzace v paláci? V průběhu dvou generací španělská společnost byla postavena na jedné fulcrum - Генерализимо Franco. Když to padá, všechno se hroutí spolu s ním.
  
  
  "Když se kýchá, pane, všech prostorách a rachotí. Jí prostě řekl: "Pokud jste někdy číst oficiální zprávy ... protože zpráva naprosto tajný. Nikdo se nikdy nedozví. Jsme personální důstojníci, budeme stát na oba konce, jak kněží umírajícího boha, protože víme, že náš svět se svým. No, Киллмастер proti Оборотня! By mělo být, byl to dobrý boj .
  
  
  Jsme pozvedli sklenice a vypil. De Lorca, povzdechl si a vstal. "Je mi třeba ještě vyplnit několik zpráv. Nemusíte nutně přijít; tvůj úkol je zde splněn ".
  
  
  
  
  Po návratu na dovolené, ji našel Marii v samém exkluzivním nočním klubu v Seville.
  
  
  'Kde jsi byl.' to надула rty. "Jaký byl váš tajnou zprávu znovu?"
  
  
  "Myslel jsem si, že setkání se starým známým, ale mýlil".
  
  
  - Jste скучали na Андресу. Požádal tě.
  
  
  "Já se chci setkat se s ním nyní, pojďme někam".
  
  
  Maria navrhla přijmout pozvání na večírek - ферию z jedné z nejstarších rodin v Seville. Se skupinou italských princů a rumunských герцогинь jsme tuto hru v "rolích" a odjeli do tmy. Rumunská vévodkyně, která se zabývá téměř posadil mě na kolena. vyvrátil zprávy v médiích zprávy se mi explodovaný Zsa Zsa Gabor. S každou неровностью silnice ji viděl ee bujné prsa naproti svého obličeje. "Kuda, krejčí si to, půjdeme?" Jí volal Marii, která se zabývá seděla před námi.
  
  
  "V Jerezu".
  
  
  sherry? To bylo do hodiny jízdy od Sevilla. Nemohl jsem uvěřit, že budu muset tak dlouho sedět v náručí voňavých опухшей hraběnky. Do té doby, jak jsme přijeli, to byl ochoten vyměnit tento souvislosti румынскую пудреницу na další kolo s Оборотнем.
  
  
  "Podívej, Marie, to na samém delle představovala něco více intimní".
  
  
  "No tak, Jacku, už nikdy vidět, nic takového". Pravděpodobné, že to bylo správné. Dům představoval impozantní vile, postavené v gotickém slohu, uprostřed vinic na pozemku o tisíce hektarů. Подъездная pás bylo jam-packed limuzín, které je vlastněno дворянам z celé Evropy. "Tak to musí být v Rusku až do revoluce," - hořce pomyslel jsem si.
  
  
  I přes pozdní hodinu, dámy a pánové, byli odhodláni uspořádat oslavu, jak můžete jasnější. Pod dohledem hrdě vypadající dobyvatelé a хмурых admirály na velké rodinné portréty na stěnách začala mass orgy.
  
  
  "Její části slyšet, jak se říká, že kruzích evropské šlechty bylo mnoho кровосмешения, ale nevěděl jsem, že oni měli na mysli".
  
  
  "Nebuď tak pečlivý, - Jack".
  
  
  "Ach, mám podobné trendy. Jen mám asi více silný smysl pro soukromí ".
  
  
  Objevil se náš hostitel. Byl to jakýsi markýz s dvojitým jménem, oblečený do fialové velvet bunda.
  
  
  "Jack je trochu nudný, řekla Maria.
  
  
  "Proč se nechceš ukázat emu vinný sud?"
  
  
  Jeho jsem si myslel, že to пошутила, ale markýz reagoval velmi nadšeně.
  
  
  'S chutí. Je to tak vzácné léčivé, že mám jako hosté, kteří se rozhodnou sundat oblečení." To pošilhávání se podíval na zbytek davu.
  
  
  "Proč se ti?"
  
  
  - Vidíte, tohoto velkého idiota, který tančí tam na stole? To je můj syn.
  
  
  Prošli jsme několik jídelních zón, dokud se dostáváme k masivní dřevěnou den povzdech, u níž stála několik kovových brnění. Markýz vzal starožitný železný klíč.
  
  
  "Existuje ještě jeden vchod z vinice, ale já vždy používám tento. Protože tady se tento dům tak, jak to je, to si myslím, že je to nejvhodnější volba ". On držel nás po úzkém schodišti. Když jsme přišli ke kamenné podlaze, on se obrátil брылев. Vinný sud není přicházelo k označení místa pod domem. Řada za řadou obrovské dřevěné sudy naplňovala tuto obrovskou jeskyni. "Sherry" - špatné anglické výslovnosti Sherry, města, kolem kterého se děje víno a markýz byl jedním kolem nejvýznamnějších výrobců v jerezu ve Španělsku.
  
  
  "Kolik vína máte ve delle tam?"
  
  
  "V každém sudu na padesát malých бочонков. Pouhé podezření, že se u nás asi tisíc čísel jako бочонков. Polovina jde na export, především олоросо, velmi sladké odrůdy, a to, že v Anglii a Americe se nazývají smetanou , příliš sladké. Ostatní - jemně, vynikající sherry, амонтилладо nebo мансанилья. Zde.' Zastavili u sudů o velikosti s slona. Markýz ho zvedl do kohoutku sklenici a dovolil žluté kapaliny, samovolně se do něj.
  
  
  "Celý úspěch хересного domu závisí na jednoho úspěšného roku. Pak se s ním mísí každá další sklizeň. Jak jste našli ego?
  
  
  Jeho отпил. Víno bylo silné a mělo pižmový chuť.
  
  
  "Velmi chutné".
  
  
  "Jsem si jistý. Moje rodina sbíral ih asi úrazu let".
  
  
  To bylo víc, než jen vyzkoušet něco, co jsme udělali. Byla to vize nebe, které se musí vidět, je alkoholik. Všude stály sudy - na stromě byly vyryty typ a stáří vína.
  
  
  Pak služebník šel, abych marquise ve ego syn chce ego vidět.
  
  
  "Zůstaňte zde, pokud chcete," - nám nabídl markýz. "Obvykle mi zde mnohem více líbí, než v tom pekle nahoře".
  
  
  U nás s Marií bylo několik pohárů, které jsme zkoušeli, a snažili jsme se maximálně využít ih, sedí na schodech, vedoucích na den ze strany vinice.
  
  
  "Copak jsi rád, že jsme přišli?"
  
  
  "Je to určitě velmi poučné", - souhlasil jsem. Najednou ho slyšel, jak zasáhla dveře do domu. Její, jsem si myslel, že markýz se vrátil, ale nakonec se to ukázalo být starý muž.
  
  
  Po schodech šli dva svalnatý, недружелюбных typů. V rukou drželi палаши, které ji dříve viděl, na brnění na chodbě.
  
  
  "Mary, doufám, že jsem neřekl nic недоброго jeden po druhém tvých známých?
  
  
  "Ne, Jacku. Její tušení, co chtějí tyto parní ".
  
  
  Nyní ji poznal v nich dva řidiče, kteří vedli stroje na Sevilly Kacířství.
  
  
  Oni mne také naučili, protože, jakmile nás viděli, běželi k nám.
  
  
  'Drž se!' - zvolal jsem, потянувшись za svým "люгером". Zbytečně protáhla. Tato румынка! Ona ukradl ego během nárazu a otřesům v cestě. Řidiči věděli, že mám ego není nic víc, protože oni pokračovali v útěku, se nebezpečně drží пятифутовые палаши nad hlavami.
  
  
  "Mary, starý muž řekl, že existuje jiná cesta ven. Vypadni odsud ".
  
  
  'A vy?'
  
  
  "Budu se snažit ih zastavit".
  
  
  Když Mary взбежала po schodech na den vinice, jeho připraven odrazit těchto podivných hodokvasu. U mě byl ještě jehlový, a вытряхнул její ego, na límec. Problém samozřejmě spočíval v tom, že jsem nikdy nebudu moci přiblížit k ih мечам použít jehlový.
  
  
  Když přední byl deset stop ode mě, moje ruka odletěla, a nůž dostal přímý ego skládání dolar. Ale nefungovalo to. Neprůstřelná vesta - oni přijali veškerá opatření. Namísto plýtvání času se snaží vymyslet nové taktiky a riskovat uříznutou hlavou, její skočil mezi dvěma barely a plazil se na další cestu.
  
  
  "Запри dveře na vinici, Carlos", - zašeptal jeden kolem nich. "Pak jsme проткнем toho američana v tomto pohřbít".
  
  
  Její snížila ponožky a stáhl plyn bombu, která se zabývá připojena k mému kotníku. Mám pocit, že nikdo nebude hodit tu orgie nahoře, přijít mi na pomoc.
  
  
  "A hlas a je to."
  
  
  U mě za rameno просвистел палаш. Jí spěchal na stranu, ale stále plochá strana meče, spadla mi na ruku. To повисла bezvládně a оцепенело. Plynová bomba покатилась na podlaze mimo můj dosah.
  
  
  Nyní meč obrátil se na mého pasu, jako kdyby cut mě na polovinu. Ji, skočil do vody, a sherry převalil kolem sudů na podlahu. Vrah udeřil mě na noze - ji, skočil na poškozený mozek. Jak jen špičkou meče opět stoupala, její skočil na druhý mozku.
  
  
  "On není nebezpečný, mi to spíš jako балерину", - zasmál se řidič.
  
  
  Její, jsem si myslel, že je na dovolené. Proč sakra tito dva muži se pokusili mě zabít?
  
  
  Nyní jeden na každé straně trupu. Ih medvědí setkali, když se současně se zaměřily na mě a já jsem skočil na druhou hlaveň.
  
  
  "Nemůžeš pokračovat tanec, balerína. Můžete okamžitě sestoupit.
  
  
  Палаш - primitivní nástroj, ale je účinný v ruce silného muže. Richard Lví skládání dolar jednou porazil arabské armády, jen разрубив na polovinu každého bojovníka, poslaného proti němu barbary.
  
  
  Muži пихнули sudu, ji přešel a nyní visel jako hadrová panenka, mezi dvěma barely. Moje nohy neochotně visící a půl tuny hmotnosti hrozil rozdrtit mé hrudi.
  
  
  "My ego chytil! '
  
  
  Ji a vytáhl ruku. Meč narazil do stromu, kde byla moje ruka. Na druhou stranu, jiný meč sekl upřímný vedle mého бедром. Je to až do tohoto bodu v честном boji, ale být пробитым, být rozdrcen, jako vrabec pod zimním stadionem, ani nevím proč ...
  
  
  Nějak jsem se zvedla nohy, a tlačil se sudy. Každý sval v mých nohou a rukou napjatý, když ji odstrčil obří nádoby ještě jedna s druhou. Ten, co mám v zádech, se pohyboval s obtížemi. On byl plný jeho slyšel плескание vína. To mi vrátilo sebevědomí.
  
  
  "Ha!" - Jeho vydal výkřik, karate, раскрепощающий svaly a stoly rozptýleny na části. Její вскарабкался zpět dřív, než moji posluchači si uvědomili, co se děje, a oni mohou useknout mi jednu nohu.
  
  
  "Přísahal bych, že to jsou jen vlkodlak", - řekl jeden kolem nich.
  
  
  Ji, skočil přes ego hlavu. v boční uličce, chytil můj jehlový a běžel.
  
  
  Ji slyšel křik jednoho kolem mých pronásledovatelům. - "Отгони ego k den na vinici".
  
  
  Moje nohy chvějící se pak úsilí, které trvalo odsuňte cévy. Instinktivně ji, naklonil a uslyšel, jak палаш švihl narazilo do stěny vedle mě. Tento omyl mi dal trochu větší náskok. Trvalé штурмы s použitím těžkých zbraní se nyní začali nudit těchto lidí.
  
  
  Oni zpomalil.
  
  
  Napůl během, napůl ползя, ji dostal na schody vedoucí k hlavnímu vchodu do vinice, k tomu samému místu, kde se mě snažili nalákat do pasti. Její воткнул nůž na hrad. To není posunutým z místa.
  
  
  "Ty sám спустишься, nebo bychom měli přijít za tebou?" vykřikl jeden ubožák v dolní části schodiště. "Pojď a dostaň mě," - vydechl jsem v domnění, že je to možné, tak ji budu moci držet zpátky ih jednoho za druhým.
  
  
  "Je nám jedno".
  
  
  Oni se přiblížil jeden za druhým. Ji, otočil se a vytáhli na laně, která se zabývá visel vedle mě.
  
  
  Oni сдерживались a pravděpodobně si mysleli, že jsem blázen od strachu. Pak viděli lano, která visela na шкиве a připojuje k trupu. Ih oči вылезли ven, když viděli, jak on uřezal lano a uvolnil sudu kolem bloku.
  
  
  Utíkej!'
  
  
  S палашами v ruce se pokusil utéct dolů. Pokud by se hodili těžké zbraně, u nich ještě by byla šance, ale sud s tisíci litry vína se rozbíhá velmi rychle. Celý suterén сотрясался od vzteku катящегося kolos. Moji nepřátelé ztratili pod ním, ih палаши se vznesl do vzduchu, jako párátka. Obrovský sud заглушила ih výkřiky, раздавила no, jako kluziště, a nakonec havaroval v první řadě sudů. Byl slyšet praskání dřeva a víno облило dva безжизненных těla.
  
  
  Kdyby nebyli tak bojí, že dělat příliš mnoho hluku. oni by použili revolvery, a byl by mrtvý. Pokud by se nebáli poškodit příliš mnoho sudů, nejsou kouta by mě mě na den, vedoucí do vinice, a byl by mrtvý.
  
  
  Je to na dvě chyby více přijatelného.
  
  
  Její окунул prst v растекшийся na podlaze sherry a zkoušel to.
  
  
  Амонтильядо. Sklizeň z roku 1968. Dobrý rok.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ale proč jim bylo zabít tě? zeptala se Mary.
  
  
  Dobrý vývrtky.
  
  
  Vrátili jsme se do bezpečné hranice našeho hotelového pokoje v Seville. A už je to pila kacířství, a přešel na lepící pásku.
  
  
  Může, konkurence v obchodu se zbraněmi? "
  
  
  Je to tak nemyslím. Může, vzali mě za někoho jiného ".
  
  
  "Ale pro koho? Jack?'
  
  
  "Vy se ptáte na spoustu dobrých otázek".
  
  
  Jeho bych hotel, aby nah bylo více odpovědí. Například, proč nikdo nepřišel na pomoc, pak toho, jak ona utekla do sklepa. Jí vím, že mohu být trochu naivní, ale stále si myslím, že vražda je trochu zničí i orgie. "Copak taky si myslíte, že na změnu Francouzsko přijde monarchie, skládající se kolem jako klaun?" - zeptal se jí Mary.
  
  
  "První silný muž, u kterého bude trochu odvahy, mohl vymazat ih kapesník.
  
  
  "Může to být důvod, proč oni tak hrají - oni vědí, že zbývá málo času. Může být, proto to taky hraju s tebou - vím, že u nás taky tak málo času ".
  
  
  Její rozepnul zip na její šaty. Její černé vlasy ниспадали do pasu. Její odstrčil ji a políbil na krk. Mé ruce нащупали její prsa a bradavky затвердели. To прислонилась ke mně a zhluboka povzdech potěšení spadl z jejích rtů.
  
  
  "Tvůj dovolenou taky chýlí ke konci. Pak ji zpět na ranč nebo do Madridu a o několik let později, pravděpodobně se oženil za nějakého idiota-duc. Nebo za bohatého starého muže ".
  
  
  "Jako Barbarossa?"
  
  
  "Požádal mě o to."
  
  
  "A nechceš?"
  
  
  Ona se ke mně obrátila tvář, její rty приоткрылись.
  
  
  "Ty víš, co chci."
  
  
  Její притянул ee k sobě na postel. Když ji stáhl, nah šaty, ona расстегнула mi na opasek.
  
  
  Milovali jsme se navzájem doplňují dříve, ale nikdy tak silně jako v noci.
  
  
  Ee pružné tělo proměnilo na stroj nekonečného potěšení, Jí, vstoupil nah silnější a hlubší, než kdy jindy, ee, rozdělení напряглась, aby se mě. Když ji dokončil, se svými prsty a rty znovu vyvolala mě, a když konečně skončila, jsme usnuli v objetí přítele přítele.
  
  
  Druhý den ráno ji kontaktoval plukovník de Lorca. Sešli jsme se v centru Seville, na břehu řeky guadalquivir. Kdysi na této řece плыла španělská armada, ale nyní je téměř prázdná.
  
  
  
  
  Její zeptal se. - "Kam teď jede Franco?"
  
  
  "My otoky v La Manchu, aby mohl tam ulovit bažanty. Je to vášnivý lovec. Proč se ptáte na to?'
  
  
  "Dva muži se pokusili zabít mě včera v noci".
  
  
  "Je zřejmé, že ne.
  
  
  Díky za gratulace. Bohužel, oni jsou mrtví, tak jsem se nemohl zeptat no, že měli proti mě.
  
  
  "Její zkontrolujte, zda je".
  
  
  Mě to nevadí, plukovník. Důležité je, že jsem přesvědčen, že Vlkodlak je stále naživu.
  
  
  De Lorca zavrtěl hlavou. On je mrtvý, Киллмастер, a ne zrovna málo.
  
  
  Máte na mysli, že tento člověk kolem sochy v průvodu mrtvý. Jaké šance si, zda emu uniknout pak toho, jak zabil by Franco?
  
  
  "Samozřejmě, že to není šance. To bylo самоубийственная obec ruska ".
  
  
  "Jo jo, víte, odborníka, který je poslán na sebevražednou misi? Jen ne jeho. Nemůžete mnoho udělat se svými penězi, pokud jste v podzemí ".
  
  
  "Je to argument. Máte nějaké jiné důvody se domnívat, že Vlkodlak je stále naživu?
  
  
  Ji vytáhl окоченевшие nohy. "Během bojů se včera v noci její ocitl sevřený mezi dvěma barely s vínem".
  
  
  "Je mi velmi líto vás".
  
  
  "A velmi nepříjemné, zvláště když tam jsou ještě dva kluci, kteří chtějí заколоть tě svými meči. Ale problém je v tom, že když se její propuštěn, odina kolem těchto kluků řekl, že si myslí, že jen Vlkodlak je schopen je. Neříkám, že by to vedlo nás k cestě Оборотня, ale mám podezření, že oni viděli Оборотня, a to by mělo být, udělal na ně dojem velké fyzické síly.
  
  
  Ten člověk je na tomto obrázku: jste například věděli, co je to růst?
  
  
  - Ne více pěti metrů. Docela šlachovitý.
  
  
  "Ale ne Heracles?"
  
  
  De Lorca se na chvíli zamyslel a přikývl. "Ve delle, existují dva důvody, proč si myslíte, že chytili toho vraha, a že hlavní nebezpečí stále existuje. Pak dovolte mi, abych vás uklidnit. Taky ji nemusí sedět. Jste šel na večírek s Marií de Ronda, ne? Jste, řekněme, velmi blízko od ní. Váš soupeř, don Barbarossa - žárlivý člověk. To je také velmi bohatá a prostředí jiné vlastní organizace, v níž pracovali tito řidiči. A nyní se řiďte zdravým rozumem. Ze strany Barbarossa to by bylo malý trik - vjačeslav vás, jen aby navždy vyhnat vás na paměti Marie-de Ronda. Takové věci zde nejsou neobvyklé. Španělé jsou prostě více нетерпимые, než vy, američané. Co do Оборотня. Mohl to utéct, jakmile jste mezi těmito barely s vínem? Může být, ne-vaší - hrubou silou - ale proč ne pomocí rychlosti? Jste sami řekli, že našli složitého soupeře v sochu. Mohl to utéct pak zabíjení Franco? Jí říct ne, protože si jistý, že chytil by to. Bohužel, nemohu plně zaručit loajalitu všech zaměstnanců, bezpečnostní služby, a případně přítomné policie ochránila by ho, a ne zabil by se. Hlas proč ji držel pomoc AX v tajnosti. Ne, ty jsi udělal svou práci. Buďte moudří, uvolněte se a snažte se držet dál od Barbarossa ".
  
  
  Barbarossa. Pokud by De Lorca nevěřil v moji představu o оборотне, co by si myslel o mé podezření o soukromé armády промышленника? "Řekněte mi, plukovníku, že ve delle stojí za myšlenkou, že u Španělska a Severní Afriky více společného, než u Španělska a Evropy -, že mezi Španělskem a Severní Afrikou nějaké zvláštní osobní vztah?"
  
  
  "Víte, jak se původně nazývala tato řeka, Киллмастер? Wadi-el-Кибирь. Název byl nedávno změněn na Guadalquivir. Naše kostely byly dříve mešity. Najít Afriky, nutně sáhnout hluboko ve Španělsku ".
  
  
  Racek něco našla na druhém břehu řeky. Ihned na nah napadl další racci, kteří se snažili, aby vzali kořist. Copak to se stalo ve Španělsku, pak smrt starého diktátora? "Franco je opravdu všiml pokus?"
  
  
  'Nemožné. Je to docela špatně slyší, a navíc s tím ohňostrojem... Ne, máš to všechno dopadlo skvěle ". Podíval se na své hodinky. "Mimochodem, tyto stroje brzy opouštějí, její měl jsem si být jistý, že přijet včas. Když ji vrátím do Madridu, jeho post to jde na kontrolu s těmito řidiči ".
  
  
  Já jsem už nemohl nic říct, aby si ego rozmyslet. Ego argumenty, že Vlkodlak je mrtvý, byly dostatečně přesvědčivé pro něj. A u mě bylo jen napůl zformovaná teorie o plánech Andrése Barbarossa.
  
  
  Když ji vylezl po schodech nahoru do přístavu bar. Ji viděl, jak postava mává mi rukou. Byla to Mary.
  
  
  "S khem jste si povídali? Jiný podnikatel?" - zeptala se, když jsme se uvítali přítel přítele. "Ano, lhal jsem s vážnou tváří. - Zabývá se obchodem se spodním prádlem. Její hotel, aby si něco hezkého".
  
  
  'Hmm. Vypadá to, že budeš dělat ještě jednu na to cestování, o kterém se mi nikdy рассказываешь. Právě, když začala sezóna býčích zápasů, a můžete vidět ty nejlepší barvy Madridu. Přijedete, jo? Nemůžeš prostě nechat mě každé dvě minuty a vyzvedávat mě, jako kdyby to ta nejpřirozenější věc na světě."
  
  
  "Já bych hotel."
  
  
  Podívala se na mě planoucí pohled. Vztek обиженной ženy bylo v jejích očích, vztek обиженной hraběnky.
  
  
  "Když jsi pryč teď, to se ti nebude muset vrátit!"
  
  
  "Uvidíme se v Madridu".
  
  
  Ona zuřivě топнула nohou. "A ty jsi ani řekneš mi, kam jdeš?" ona надула rty.
  
  
  "Studovat ptáky".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Její jedl studenou omeletu, rustikální chléb, vypil trochu vína a sledoval, jak se ženou mraky. Čerstvý vítr foukal přes nekonečná údolí La Манчи. Čas od času se jí točila v břiše a наводил dalekohled na silnici.
  
  
  Přes hodinu zisku jak uvedlo velvyslanectví. Oni létají ve výšce kilometrů nad terénem v požádal o nezvané hosty. Ji, skočil do houští a stahl čekat, až zmizí. Když se отлетели trochu dál, ji, podíval se na ně dalekohledem. To byly Huey Cobra část ochrany Franco.
  
  
  Její slyšet zvuk pneumatik. Na silnici se objevily tři лендровера, a za nimi jel náklaďák s farmáři. Konvoj se zastavil kousek ode mě. Když лендроверы se shromáždili kolem kavárny, rolníci se rozpadl na pláni. V pořádku, připomínající pasti, začali bít holemi o podrostem na obou stranách roviny, zahánět ptáky a зайцева do centra. A upřímně uprostřed byl Generalisimo Franco a čekal na vzhled pro jeho oběti.
  
  
  Vyzbrojená kulomety Stráž Сивилль následovalo za rolníky, strachu z cizích lidí, které by vyklouznout z "Кобр". Franco a ego, se přikrčil a trpělivě měli napít kávy. I když Vlkodlak mohl být ještě naživu, alespoň ho neviděl, ego stopy. To už se cítil tak, jako by zasahoval do obrazu devatenáctého století s obrazem lovecké jednotky, než je zastáncem moderního diktátora. Zemědělci s holemi, Občanská garda se svými треугольными штыками Franco, oblečený v lovecký oblek v anglický твида: to vše se zdálo, než že je z jiného času.
  
  
  Burácející děla porušil okolní ticho. Odina kolem lovců udělal první záběr, ale neúspěšně. Vedle Francouzsko byl pobočník se sbírkou малокалиберных pušky a дробовиков.
  
  
  Mimmo mě skočil zajíc; za ním ho slyšel zvuk bít obušky o keře. Její ponořila hlouběji do podrostu. Naštěstí, pozornost zemědělce bylo plně soustředí na зайцу, který prošel jen tři metry od mě. Její překlad dech a pokračoval v lovu studovat na dalekohled.
  
  
  Šance Оборотня se stávala stále méně a méně. To by mělo v dohledné době zasáhnout.
  
  
  Jak mi poradil Hawk, ji postavil na místo vraha. Analýza předchozích cestování Franco ve Španělsku ukázal, že to vždy začalo s velkolepou trasy přes velká města, ale obvykle na půli cesty прерывалось. To se stalo proto, že Francouzsko nejsou vítány v Barcelona, Bilbao, santander si a dalších velkých městech se z důvodu rostoucích stížností ze strany etnických menšin. Katalánci se vzbouřili kvůli diskriminaci ih jazyka, a pod vedením baskické Bilbao se schylovalo vzpoura partizan. Dalším důvodem snížení ego turné bylo to, že již neměl tolik energie.
  
  
  Francouzsko téměř vždy skončil své turné, hned pak-lov - pokud by Vlkodlak není bodl dnes, neměl bych jinou možnost. Na druhou stranu, že může být lepší na lov? Snímek bude zaznamenán, dokud diktátor nespadne.
  
  
  Prsten rolníků сузилось. Většina bojovníků teď stáli a stříleli. Vedle "Лендроверами" nastala jatka зайцеву a bažanty. Franco zůstal sedět; zdálo se, emu byla to nuda. Pak to zemědělci se odpočívat, a to znamenalo proud zábavy.
  
  
  Lovci a zemědělci se opět na takovou hru v "лендроверы" a vůz a odjeli. A její ležel na břiše v podrostu.
  
  
  Když oni ztratili na paměti, jí, vstal a šel na silnici. Vesnice, kde se zastavil Franco a ego formace, byla ve vzdálenosti ne méně než deset kilometrů. Já šel k městu, a cítil se jako idiot.
  
  
  Napřed mě byl farmář z osla. V botách a černém klobouku bylo to podobné jako na všech zemědělců La Манчи. Když se obrátil na zvuk mých kroků, uviděl, že ego obličej byl bronzový a небритым. Ego šedé oči byly пытливыми a přiměřené.
  
  
  On se zastavil a počkal, až jeho ego догоню.
  
  
  "Ahoj, ty jsi kde?" - zeptal se na грубоватом místním dialektu.
  
  
  Speciálně pro tuto příležitost ji oblékl volné městské oblečení a krční šátek a odpověděl emu v dialektu Sevilly. "V San Viktorie. Její jdu správným směrem? '
  
  
  "Jste - Севильяно. Není divu, že jste ztraceni. Jdi se mnou, můj osel, a taky ji půjdu tam."
  
  
  Nejen navázat konverzaci, jako cizinec v La Манче, a na nějaký čas jsme šli bok po boku, v tichu. Nakonec zvědavost dostal navrch, a zeptal se: "Ty alespoň víš, že dnes u nás byl zvláštní host? Neviděl nic neobvyklého?
  
  
  'Vrtulníku. Zde části je možné vidět vrtulníku ".
  
  
  "A co jsi dělal, když to viděl?"
  
  
  "Jsem skryl".
  
  
  Starý muž se zasmál, a od radosti padl na kolena. "Севильяно, který mluví pravdu. Dnes neobvyklý den. No, bratr, bylo velmi moudré, že jsi skryl. Byly to jak uvedlo velvyslanectví El Каудильо. Byl tady, aby se ulovit dnes.
  
  
  'Děláš si srandu! '
  
  
  'Přísahám. Můj bratr pomáhal v lovu, stejně jako můj bratranec. Je to samozřejmě čest, ale na druhou stranu, to ničí lov zdejším lidem, jimž nakonec musí žít na úkor tohoto. Ne, že ji kritizovat Генералиссимуса. Nikdy jsem neměl žádné špatné slovo o nen ".
  
  
  
  
  "Pravděpodobně ne, - pomyslel jsem si. Přes záda zadek visel tlustý bažant.
  
  
  "V opačném případě říkám máš tam něco k jídlu".
  
  
  "Ach, tento bažant. Ji chytil ego v pasti. Nemyslím si, že generálové střílel tak dobře. Možná jí dám ego našemu lídrovi, když se dostaneme do San Victoria ".
  
  
  Jeho bych to stahl na to sázet. Starý muž byl, stejně jako všichni zemědělci, i mazanější makléřem z Wall vymazán.
  
  
  U nás vznikla touha po konverzaci. Zastavili jsme se a pili na ego kozí kůže vína. Pít na takové věci docela únavné, protože musíte poslat proud, která se zabývá bije upřímný vám do úst.
  
  
  On se zasmál. - "Už jste někdy viděli, aby turista vypil víno z takového sáčku?" "Obvykle se nalije ego nejprve na oči, pak na oblečení". Konečně jsme dorazili do San Viktorie, a starý muž rozloučil.
  
  
  "Dovolte mi dát vám ještě jeden tip, další. Je zde kompletní policie. A víte, Guardia Civil - nejdřív střílet a pak klást otázky. Čím dále budete od генералисимуса, tím lépe. Možná, že tyto, jak uvedlo velvyslanectví není jsem vás viděl poprvé, uvidí vás první start na podruhé ".
  
  
  "Uvědomil jsem si, díky".
  
  
  On si otřel pot z tváře rukáv. - "Mimochodem, co jsi vůbec dělal v La Манче?"
  
  
  'Ji, hledám práci.'
  
  
  To приподнял obočí a poklepal na čelo. "Pak jste schopni se modlit, aby Bůh vám pomohl. Budete určitě potřebovat ego pomoc ".
  
  
  Jistě, teď si myslel, že je to jeho nadarmo. Ale to, co řekl o policii, byl příliš pravdivý. Kam by jste nám šli, že jste šli na boty civilní stráž, a on cítil na svých zádech desítky očí, když shell na hlavní ulici. Dokonce i na střechu kostela, největšího budovy v obci, ji viděl vojáky. Ji pryč od hlavní ulice a našel někde malá kavárna. Bylo mnoho lidí, kteří pomáhali Francouzsko shánět této zvěřinu, a dům u ně byl dobrý obchod. Její sell na židli a objednal víno. Všichni byli zaujati diskusí o lovu, a mluvit o ní slyšel, že u генералиссимуса ráno dostala infarkt bolí v břiše. To bylo důvodem, proč on se zastřelil. Ale teď emu se stala lepší, a ochotně pokračuje guo začátku odpoledne. Mnozí zemědělci byli nespokojeni s tím.
  
  
  "Musím se vrátit na farmu".
  
  
  'Ji taky. Dnes jsem na řadě za vodou pro zalévání. A víte, co se stane, když nemáte vodu ". K rozhovoru se připojil ještě jeden tlustý muž, oblečený trochu lepší než zbytek. "Je to velká čest. Nemůžeš odejít teď! '
  
  
  "Jestli má moje rodina hladovět?"
  
  
  "Jedná se o časté vesnic".
  
  
  - Budete mít na paměti vaši počest. Jste starosta - odpověděl jeden kolem farmáře. "O našem zájmu, a ne myslí. Prostě najdi ulici chlapců, aby погоняться za фазанами ".
  
  
  Nicméně starosta zuřil, polovina zemědělců odmítl podílet se v paddocku století začala podruhé.
  
  
  "Nikdy nezapomenu na to," - pohrozil mu. 'Jste tam!'
  
  
  Ji a rozhlédl se, aby zjistil, s khem mluví.
  
  
  "Ty jsi cizinec".
  
  
  'To?' - Ukázal jsem na sebe.
  
  
  "Aha, ty jsi hloupý. Samozřejmě, můžete pomoci s běháním, ne?
  
  
  "Myslím, že všechno bude v pořádku".
  
  
  "Севильяно", - vysmíval se mu. - A taky jste někdy očekávat, že vám budou platit?
  
  
  Ji, věděl, že je to běžná věc.
  
  
  "Trochu ano," - кротко odpověděl jsem.
  
  
  "Padesát песет a parkování eda".
  
  
  Její, se na zemědělce a viděl, že nikdo kolem nich nesouhlasně zavrtěl hlavou.
  
  
  'Já nevím.'
  
  
  'Pak je vše v pořádku. Osmdesát песет. Nebo byste raději, aby vás zatkla Gardy. Nemůžeme použít zde tuláků ".
  
  
  "Hlasovat tak funguje španělština městská rada," - pomyslel jsem si.
  
  
  Starosta získává ještě několik pouličních chlapce, a pak siesta generálů všichni jsme tuto hru v kamionu.
  
  
  Teď jsme jeli v jiné části roviny. To bylo posetý obrovskými balvany a hady. Lovci to není strach, protože oni jsou ponechány na pozemku, který byl вырублен speciálně pro ně. Jak uvedlo velvyslanectví Francouzsko zatroubil, jako je obří hmyz.
  
  
  Skupina, v níž její pobýval, se rozprostírá na levé straně. Každé tři metry zajíc выскакивал na podrost, nebo bažant, který se střemhlav běžel vstříc své smrti. Když jsme prošli asi padesát yardů země, zastavil se a postavil se na kolena.
  
  
  "Jdi, ona tě znovu догоню. Mám v ботинке kamínek ".
  
  
  Na mě byly mé obvyklé nízké balet pantofle.
  
  
  "Zde budete potřebovat boty", byl komentář ih.
  
  
  Šli dále, když ji začal si sundat boty. Přes minutu byly prvky jsou viditelné.
  
  
  'Co se u vás stalo?' - ozýval hlas, který se zdál nejasný známým.
  
  
  "Kamínek v mé botě".
  
  
  "Vstávej, když její mluvím s tebou".
  
  
  Jeho růže. Někdo na Španělské Cizinecké Legie podezřele se na mě podíval.
  
  
  To byl ten Gorila, bodyguard, který ji už dvakrát setkal v paláci. Jednoho dne, kdy jí byl převlečený, ale jindy ve své současné podobě, v naší době bitvy v sále. Ten minule byla velmi tmavá, a držím peníze, on mě nepoznal.
  
  
  - Pomáháte lovu zvěře pro Генералиссимуса? - skeptický " zeptal se.
  
  
  "Ano, pane".
  
  
  V pouštní formě khaki, chodil kolem mě, neklidně klepání puška zadek na stehna. "Copak já neznám vás odněkud? Jste byli v legii?
  
  
  "Ne, seňore".
  
  
  - Jinak vypadáš dost silný. Nejste кажетесь mi člověk, který loví divoká zvířata, se zemědělci.
  
  
  Nikdy ji nezapomeňte obličej, jsi si jistý, že jsme se předtím nesetkali?
  
  
  "Může být, v Seville. Její Sevilly, možná jste mě tam viděli.
  
  
  Promnul шрамм byly. "Ne, někde jinde. No, to není důležité. Pospěš si s tímto boty a ujistěte se, že jste догоните ostatních ".
  
  
  "Ano, pane".
  
  
  V tomto bodě ego tučná tvář zmrazení. Ego zmatek vystřídalo příšerné jistotou.
  
  
  Ji, podíval se na zem. Její otočil, když mluvil, a když viděl můj obličej ve stínu, on se dozvěděl obličej, který viděl v sále.
  
  
  Nyní je vše ego, pochybnosti rozptýlily. "Ano, ji, věřit, že víme, že další jiný. Ji dokonce chtěl tebe, protože se mi třeba ještě s tebou vrtat. A pak ji udělám s tebou to, co jsme v legii vždy s zrádci - отрублю vám hlavu od trupu a выставлю ji na šesti!
  
  
  "Nechápu, o čem to mluvíte, pane".
  
  
  Než se mu podařilo opět mluvit, jí vyrazil zbraň má kolem ruky, ale ne relaxaci nás na sekundu. Gorila udeřil mě s nožem na krku. Její popadl ego za ruku, rozbalil a přehodil přes rameno. Vyskočil na nohy, stále držel nůž v ruce.
  
  
  Ach, ty víš, o co jí říkám, sprostý vrah. Její zničím tě.'
  
  
  To замахал nožem, znovu ji popadl ego za ruku. Ale teď je to převedl svůj nice a hodil mě na zem ve čtyřech metrů od mě.
  
  
  Jeho zabil svého prvního nepřítele, když mi bylo čtrnáct, - chlubil se. "V sedmnácti letech byl nejsilnější v celé Legii. A zde není klavír, za který by se dalo schovat, tak, že nemáte šanci ".
  
  
  "Byl jsem Акелой s бойскаутами".
  
  
  Emu musel chvíli přemýšlet, tento komentář je, a to mi dalo příležitost odrazit a zasáhnout ego na čelo obě paty. Takový útok dokonce se by se koně postavit za babku, ale veterán chytil mě za pas a hodil zpět na zem. Oběma rukama se mu ho zvedl čepel nože k mému krku.
  
  
  "Pokud přestanete dýchat, jsi toho není почувствуешь, chlapče", zašeptal.
  
  
  Svaly ego ramen напряглись, když se přitiskl na mé ruce. Čepel již vykonala режущее pohyb. V tuto chvíli se mi podařilo udržet ego zápěstí. Nejprve nemohl uvěřit, že ego zápěstí сцеплены, že moje ruce jsou silnější ego.
  
  
  "Nejsi zemědělec", - udělal to.
  
  
  Ego шрамм apeluje побелел, a žíly na krku jsou oteklé od napětí, ale on nemohl zlomit mou moc. Její nezatížené ego ruce do stran, a nůž spadl na podlahu. Pak se náhle ji pustil ji, hodil ego na zem celou svou váhou. Její převrácený ego na záda a popadl nůž. Nyní se role obrátily. Pomalu, ale ve skutečnosti její, приставил nůž na krk legionáři. Potřeboval jsem najít celý svůj nice, překonat odpor ega. Špička nože je zraněný ego кадык.
  
  
  Náhle u mě a v očích se objevil písek. Gorila si uvědomil, že je poražen, a vše, co by mohl udělat, aby se zabránilo smrti, je hodit hrst prachu se mi do obličeje.
  
  
  Musel vykašlat, a on téměř nic neviděl. Nůž bezcílně spadl na zem. Ji, slyšel, jak legionář vstal a obešel mě.
  
  
  O sekundu později se обмотал krk s lanem. To bych vytáhl ji pevně - jsem se udusil. To byla španělská udušení. Ve věznicích používají napínané tyče a šrouby, ale v Legii ještě to dělají postaru, s lanem. Velmi účinný. Můj skládání dolar začátek bít rychleji, a z nedostatku kyslíku před očima se objevily černé tečky. Její zveřejněné nechutné, задыхающийся zvuk, když tahal lano ještě silnější.
  
  
  Koncentrovaným úsilím ji, skočil na lano oběma rukama a iso všechny síly, skočil dopředu. Gorila letěl nad mou hlavou a přistál na zemi. Lapal po dechu, se znovu vyškrábal na nohy. Stále ještě oslněni pískem, jeho iso všechny síly udeřil jeho ego, nejvíce уязвимому místo.
  
  
  Spot, kterým bylo gorila, дрогнуло. Na ego široce otevřené rta přicházející невнятные výkřiky bolí, on se chytil oběma rukama za rozkrok a klesl na kolena. Jí sundal provaz z krku. Zbývá prsten syrového červeného masa. Těžce ji odolal pokušení uškrtit jejich gorilu.
  
  
  "Aspoň, že tobě není třeba přemýšlet o подругах již několik měsíců," řekl jsem.
  
  
  On začal sténat ještě hlasitěji. Ji zvedl zbraň a udeřil jim ego черепу, jak клюшкой pro golf. Gorila teď válel na zemi v bezvědomí.
  
  
  Jí dovolil slzy smýt bláto z očí, a pak dal na oblečení legionáři. Nebyla lepší maskování, v níž bylo možné volně se pohybovat na lovecký půdu.
  
  
  Nyní dychtivě bylo v plném proudu. Kruh, který zemědělci obklíčili запаниковавших zvířat, сужался. A záběry byly distribuovány s menšími intervaly.
  
  
  Její našel velký balvan, vhodný pro pozorování. V dalekohledu ji viděl, jak se někdo pomohl Francouzsko vstát ze židle. Ji, věděl, že mě vidět na лендроверов, ale díky uniformě a je to výborná čepice gorily nikdo nevěnoval jsem moc pozornosti. Do ohnivého pole skočil zajíc.
  
  
  Franco vybral lehké pušky s jistotou, s níž se rozhodl pro novou kravatu, a vystřelil. Zajíc se převalil a padl mrtev na záda.
  
  
  Fajn pro člověka je osmdesát let.
  
  
  Ostatní vojáci tleskali.
  
  
  Francouzsko gesto pokynul jim, drž hubu a vzal si pár nových kazet. On byl známý jako dobrý lovec, a já jsem tušil, že on chtěl, další munice. Je snadné si představit, že ego je ochrana nabíjí zbraně картечью, aby se zvýšila pravděpodobnost zásahu. Přesně tak, jak stráže Eisenhower, které pravidelně dláto ego golfové míčky na nerovném terénu zpět na pole. To сводило Eisenhowera blázen, ale oni zůstali.
  
  
  Zájem zdál stejný krční, stejně jako ráno.
  
  
  Na podrost vylétl bažant.
  
  
  Franco klidně následující za ním skrz zaměřovač své zbraně. On střílel, a bažant klesl. Větší potlesk.
  
  
  Většina zemědělců nyní sledovali, jak ih úkol byl splněn. Čas od času se kolem ih řad by mohl být slyšet "Olé!". pokud генералисимус vypálil úspěšně.
  
  
  Její rozhlédl po obzoru. Nic nebylo vidět, kromě kamenů a keřů. A v dálce větrný mlýn. Zrovna když ji chtěl vynechat diváka, ji viděl pohyb kde je něco, co jsem nečekal. Téměř upřímný naproti mně, na druhé straně honitbách, byl řadu dlažebních kostek. A že je něco v nepořádku s jedním kolem těchto kamenů. Vypadá to, že u něj byly загнутые uši, které se pohybovaly s každým výstřelem Franco. Její epizody díval v podrostu v dalekohledu, jak jsem mohl, a konečně viděl lidské postavy. To byl starý farmář, s nímž její prostředí, do San Victoria. Její, povzdechl si s úlevou. Pro estestvenno, zvědavost генералисимуса způsobil ego schovat se tam. A on to asi taky vidět hotel Franco.
  
  
  Na podrost, kde seděl, ссутулившись vzlétl bažant. Pták vstal a letěl k lovecký půdu. Možná starý farmář přece jen dal Каудильо cokoliv.
  
  
  Jeden přes asistenty Franco ukázal na ptáka.
  
  
  Francouzsko vzal заряженное dvousložkové brokovnice a zaměřila. Bažant letěl pěti metrů na výšku a šel upřímný Franco. Odina kufru výstřel, pak další. Pták odletěl bez úhony. Udělal ukazatelů a, kupodivu, letěl zpátky k истребителям. Když viděli возвращающегося bestie, byly slyšet взволнованные výkřiky. Francouzsko popadl nové pušky.
  
  
  Bažant letěl docela těžké, téměř nepřirozené. Když to подлетел k генералиссимусу, zkoumal její ego dalekohled. Cílem bylo невыразительной, oči byly slepé. Tento pták byl živý, jako vycpané želvy.
  
  
  Znovu ji obrátil diváka k starému pěstiteli. Nyní byl zcela zaměřen na pohyby bažanti, stojím skoro upřímně. V rukou držel vysílače, s jehož pomocí řídil pohyb mechanického ptáka. To měl být Оборотнем! Její strávil v ego přítomnosti celé dopoledne a nyní se stal svědkem ego zabíjení Francouzsko!
  
  
  Křehké diktátora sledoval ptáka skrz zaměřovač. Zvíře letěl upřímně v něj, které tvoří nezastupitelnou cíl. Nicméně s kulkou to není tak jednoduché, protože něco, летящее upřímný vás, má menší silueta. Francouzsko vystřelil. Pták krátce vyskočila, ale že se to stalo kvůli tlaku, odběr vzorků vzduchu, které střílel. Nyní začíná druhý výstřel zněl na двуствольного kufru. To se zdálo nemožné, ale pták pokračoval letět upřímný. Rozmrzele Francouzsko popadl ještě jednu pušku. Teď, nebylo by to brokovnice. Lovci konejšivě křičela, když se pták otočil zpět.
  
  
  Oni by měli být, si mysleli, že je to štěstí lovce.
  
  
  Znovu ji obrátil dalekohled k Оборотню. Nehýbe se, on šel stvoření zpět pro svou třetí útok. Mechanický pták bylo радиоуправляемой, a bomba, asi ne. Její podezření, že tam bude: желатиновый dynamit - nejsilnější dynamit, který jen lze představit. Jedním kovové částice na brokovnice stačilo by, aby způsobit výbuch. Pravděpodobně se najdou později jen balet pantofle od Franca. Letí bomba byla poslední rána. To letěl bych upřímně nad mou hlavou. Její нацелил pušky legionáři na jeho pravé křídlo.
  
  
  Vlkodlak, by mělo být, všiml si mě, protože falešný bažant náhle potopil, a můj výstřel prošel mimmo. Pták je nyní порхала téměř upřímný navždy se mnou a vyletěl směrem k lovci. Pokud můj další výstřel znovu промахнется, pak na brýle, může dostat do jednoho kolem bojovníků.
  
  
  Nyní se zaměřila na tlustý prsa ptáci navždy mnou a jemně stiskl spoušť.
  
  
  Jako by slunce взорвалось nad rovinou. Zbraň bylo vytržené kolem mých rukou z tlaku, odběr vzorků vzduchu. Jako v nějakém snu jeho, cítil, že vylézt nahoru, a znovu опускаюсь dolů. Ale když moje rameno a gól-ударились o zem, bylo to bolestivé. Její klouzal asi deset metrů na rukou a obličeji. Ji snaží ovládat své ruce a nohy, ale byl již v bezvědomí, před tím, než dopadl na dlažební kostky.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Zúžení Unavené tvář изножья postele. Блеклые vousy, skvrny печеночного barvy. Uctivý rozhovor.
  
  
  Někdo vstal. Byli jiní lidé.
  
  
  Návštěva je u konce.
  
  
  Pak lékaři. obvazy. Lahve s gumovou hadice, vedle postelí. Gumové hadice v ruce. Listy шуршали, jako peří manuální ptáci.
  
  
  Její probudil a selles v trosky. Zrcadlo nad toaletním stolkem ji viděl vysoké темноволосого muže v пижамном kabát - Nicka Cartera, - a vypadal velmi fit. De Lorca, selles na židli vedle postele. "Vítejte doma", - řekl on.
  
  
  "Kde byl?" - hloupě zeptal jsem se.
  
  
  "Byl jste v kómatu".
  
  
  'Kolik?'
  
  
  "Tři dny, ale nebojte se. Všechny prsty na rukou a nohou stále na svém místě. To bylo v důsledku šoku. Žádné nevratné poškození, jen mírný otřes mozku a několik popálenin prvního stupně, i když zpočátku, oni si mysleli, že máte poškozena sítnice. Mimochodem, jsi vypadal tak krásně, když jsme tě našli
  
  
  Byla krev kolem tvých očí, tvé uši a tvého rta. Nepříjemný pohled.
  
  
  "Díky za kompliment, ale mám práci".
  
  
  On tlačil mě zpátky na postel. "A až ti třeba relaxovat. Lékaři plivat, že jste ještě naživu ".
  
  
  "Španělští lékaři?"
  
  
  'Přesněji; Lékaři španělské armády. Většina lidí by bylo ztraceno na části pod tlakem odběr vzorků vzduchu, které jste prodělali. Říká se, jsi krásný vzorek ".
  
  
  "Živé, nebo mrtvé?"
  
  
  'Mezi. Mám na mysli to, když pravím tobě odpočívat. Vzal mapu, která se zabývá visel u изножья postele. "Horečka, abnormální krevní tlak, riziko vzniku krevních sraženin, malá vnitřní krvácení".
  
  
  "Jinými slovy, nic zvláštního, pokud jste hit upřímný pod bombu. Hlas proč byste měli ke mně chovat jako k úplnému postižením ".
  
  
  "Prosím", - učinil умоляющий gesto rukama. "Jestřáb zaslán mi bombu, pokud ji nechal tě jít přes nemocnice, v ten den, kdy přijdeš do vědomí. Kromě toho, že nejprve měl bys mi, že-že vysvětlit.
  
  
  Její vyprávěl De Лорке o Оборотне a ego радиоуправляемой pták. Plukovník De Lorca byl jedním kolem nich důstojníků bezpečnostní služby, které mohou zpracovávat informace, a ne odepsat všechny. On poslouchal, aniž přeruší mě.
  
  
  "On je velmi dobrý, tento Vlkodlak," řekl jí nakonec. "Ji úplně neví, ego, ego přestrojení. A určitě udeří znovu. Byste viděli, ego z této radiostanice. Jí nikdy neviděl takový. Jí jen rušil emu, ale ne dospělý ego.
  
  
  "Jak si myslíte, že vás učí?"
  
  
  'Obávám se, že tak. Na jeho pohled, můj krytí odhaleno. Mimochodem, pokud mluvíme o ořechách, jak se tam tento legionář?
  
  
  "Ten, kterého jste téměř vykastrovaných?" De Lorca se zasmál. "Je ve vedlejším pokoji. Nemyslím si, že bychom měli říci emu, kde jste. On strhl vousy na chvíli. "Uvidíte, že je to poprvé, kdy někdo нокаутировал ego v рукопашном бое. Možná máš pravdu, že Vlkodlak je dobrý, ale jste projevili se ještě lépe.
  
  
  Jeho iso všech sil se snažil udržet oči otevřené, a najednou se cítil pomalý. "Oni přidali na glukózu sedativa?" Obrázek de Lorca vybledlý.
  
  
  "Čím více budete odpočívat, tím menší je pravděpodobnost šoky. Nebojte se, Generalisimo zůstane dnes v paláci. My otoky se tam zítra. On ještě chce s tebou mluvit.
  
  
  'Byl ... to byl ...'
  
  
  "Ano, Franco byl tady, když jsi byl ještě v komatu".
  
  
  De Lorca, bez pochyb o tom, že mluvil více než lichotivé věci, ale můj cíl-vleže na tlustém polštáři, a její spal hlubokým spánkem.
  
  
  Její probudil již večer. Ji, podíval se na hodiny na dresink stolku. Deset hodin. Můj žaludek заурчал od hladu, bez pochyb, je to známka hojení. Ji stiskl zvonek vedle mé posteli.
  
  
  
  O pár chvil později vstoupil lékař.
  
  
  Její zeptal se. - "Tady není zdravotní sestry?"
  
  
  "Je to obor pro lidi, kteří potřebují kompletní odpočinek".
  
  
  Přečetl si mou mapu a strčil mi do pusy градусник.
  
  
  Ji vytáhl ego.
  
  
  "Proč máš na sobě masku na obličej? Ho napaden?
  
  
  "Prosím, faithful tento градусник, není nakažlivé, ale já jsem простужен".
  
  
  Ověřil která visela nad postelí láhev na glukózu. To bylo opuštěné. Nahradil ego plné lahví. Znovu ji vytáhl teploměr iso rta.
  
  
  "Já jsem volal, protože byl hladový. Jí chci něco k jídlu, a nemám na mysli tu tekutinu, kterou zahřejete přes trubku. Jí chci něco пережевать ".
  
  
  On dal teploměr zpět.
  
  
  "V противошоковом léčbě pevnou stravu, nikdy použít. Copak nevidíš, že opravdu zemřít pak toho, přes co jsi prošel?
  
  
  On spojil balón s gumovou hadicí. Na шлангу mi po ruce tekla čirá tekutina. U doktora byl madridský důraz, ale ego hlase byl povědomý odstín.
  
  
  Její zeptal se. - "Že ve delle uvedeno v oficiální hlásil?" "To jste přišli!"
  
  
  Její vyskočil.
  
  
  "Ty jsi zasáhl na to? Že, krejčí sakra to znamená?'
  
  
  Nyní doktor poprvé se mi podíval se otevřeně tváří v tvář. U něj byly šedé inteligentní oči. Oči starého farmáře La-Манчи.
  
  
  'To jsi ty. Vlkodlak!
  
  
  "A ty jsi Carter. Ji, věděl, že pošlou za mnou lepší agent. Ji, myslel, že to budeš, ale nebyl si jistý a to až do dnešního večera. Mé komplimenty na úspěch s mým фазаном. Ti velmi šťastný, ale obávám se, že nyní nit.
  
  
  "Nit mého štěstí! A ty si myslíš, že můžeš odejít odtud v klidu? Jsi zavřený v té nemocnici, ty... já Jsem cítil, jak můj jazyk stahl mm. Jeho zamrkal a pokusil se soustředit. "To jsi ty ..."
  
  
  U mě už nebylo moc nad mými rty. V mlze ji viděl štítek na novou láhev.
  
  
  'Sodíku ... пент...
  
  
  'Přesně. Пентотал sodíku, - přikývl Vlkodlak. "Není velmi vhodné jako sérum pravdy, ale velmi účinný přípravek. Její myslel, cibule ego jednodušší достанут ".
  
  
  Jeho snažil se uvolnit ruku z stříkačkou, ale můj mozek ztratil kontrolu nad svými končetinami. Vlkodlak стянул masku. Nyní byl побрит - ego osoba byla mladší a угловатее.
  
  
  "Když tento kurýr byl zabit v letecké havárii, její, věděl, že se někdo objeví. Její tušil, že to bude v angličtině agent, nebo někdo v okolí Washingtonu dc. Když toho mrtvého muže našli v soše procesí, její pomyslel jsem si: "Nick Carter". Ji, věděl, že něco takového může být jen svou práci ".
  
  
  On krátce stiskl tlačítko volání třikrát. - Také jsi mě podvedl v La Манче. Jste stejně dobře mluvit na všechny dialekty, stejně jako její. Je mi líto, že musel odstranit tě ze silnice. Pokud rusové opravdu tak vysoce cení hlavu, jak se říká, alespoň jste dobrý bonus ".
  
  
  Příjemný bonus: slyšel Jsem, ale nemohl jsem přijít na oba konce svých slov kvůli rostoucí hučení v mé hlav. Její vágní si vědom, že bílý list tahal přes hlavu. Někdo vstoupil do místnosti, jí byl dán na движущемся nosítka a odvezli.
  
  
  Její ošizený útok na Prusko, ale já jsem nemohl nic udělat, aby se zastavit Оборотня chytit mě.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  První známkou toho, že jsem naživu, byl zápach zvířat. To nebyl jen pach psa, byla to ostrá vztekat smrad. Jí nic neviděl, protože byl pod plachtou, ale hlášky do mé hlavy zmizely a on mohl volně hýbat prsty. Na mě bylo jednoduché košile a kalhoty.
  
  
  To bylo špatně. Nevěřím v posmrtný život, a to bylo velmi podobné jako na smrt. Opravdu taky Vlkodlak si to rozmyslel nebo něco způsobilo, ego někde nechat mě naživu? A kde, ve jménu Ježíše, se objevil tento silný zvířecí pach?
  
  
  Ji zvedl plachty. Vlkodlak není špatný!
  
  
  Ona byla uprostřed výběhu, který je obklopen dřevěným plotem, se šesti bojovými býky. A nebyli телятами. Nebyli a klesly na polovinu toho kalibru, s nímž bojoval její ranč Marie. To byli skuteční dospělí vrazi, dvakrát více, než u telat, s roh dlouhý půl metru. Jeden byl vedle mě.
  
  
  Pomalu otočil hlavu a podíval se, kde se nacházely brány. To bylo na druhé straně plotu, mezi mnou a šesti obrovskými býky. Kromě toho, on, bezpochyby, byl zavřený venku. Nemohl jsem se dostat ven.
  
  
  Dřevěné ploty a ohrady byly pěti metrů na výšku, bez výstupků, na které bylo možné dát ruce nebo nohy. Vydáno nebylo. Záměr Оборотня byl perfektní.
  
  
  Jistě, býka málo krmení. Za vojenské býci vždy jdou do ringu hlad. V této skupině se zdálo být klidné. Těsně před zahájením malování býků ih umístěn v samostatné загоны. Vše, co jsem mohl dělat, je mlčet a čekat, až domovníci budou dělat svou práci. Ale i to mi nepomohlo. Protože u býků může být špatné vidění, ale ih čich v pořádku.
  
  
  Červeno-šedé monstrum strčil do čelisti nějakou edu. Černý býk раздвинул zadní tlapky a vyrábí proud moči. Ještě jedna ostrost - roh u plotu ohrady. Koneckonců, všechny ty neuvěřitelné pro vojenské stroje by byli mrtví, ale teď oni byli králové.
  
  
  Jeden překročil přes plachtou, a потерся svalnaté tělo o plot. Červeno-šedé zvykal, dlouhým jazykem olizoval si růžové rty.
  
  
  Bylo mi těžko nadávat nahlas. Na prováděné výpočty kolem jednoho zvěř viděl tag - SS. U Оборотня bylo zlověstné smysl pro humor.
  
  
  Ale teď to nebyl můj hlavní problém. Červeno-šedá býk přiblížil lízání. Na silnici bezmyšlenkovitě el-sena, jako vysavač. Přes mezeru ji viděl, jak ego oči bloudili v брезенту.
  
  
  Co si asi bude myslet dva zápasy, pokud se najdou moje tělo? Těžcí тореадоры-milenci se často snažil své ruce na těchto molech a aby jejich cesta v paddocku. Riziko zemřít v takovém трюке stoprocentní. Tak že bych byl jedním kolem těch mrtvých idioty.
  
  
  Red bull se chystal strčit nos pod plachtou otevřeně teď. Ego jazyk klouzal pod ní a dotkl se mé ruky. On odfrkl a udělal krok zpět. Ostatní býci оборачивались a podíval na plachty. Dvě, které leží na podlaze, se zvedli.
  
  
  Červená se vrátil a sáhl rohy plachty. On jemně šťouchl mě do žeber. Tip ego rohy připomínal jehlový. Pak monstrum vyl a стащил mě s plachtou. Dopad na ostatní zápasy bylo наэлектризованным: pro tento ih vytáhl prsten - zabít člověka.
  
  
  Její sundal košili, aby ji použít jako hadr. Její věděl, jak je to absurdní a beznadějně, ale špinavé bílé tričko - to je vše, co potřebuji, aby se ochránili. V mé krvi byl ještě пентотал sodíku, ale to bylo rychle neutralizován выработкой adrenalinu.
  
  
  Red bull, monster o hmotnosti nejméně pět set kilo, vrhli do útoku. Její zamával pláštěm emu do očí a vylákal ego stranou, ale ego rameno zasáhl mě a já jsem narazil do zdi. Když ji odrazil zpět, začala druhá, černá s jednou zahnutou roh, již začal útok. Ego přímý roh udeřil mě do hlavy. Její пригнулся a vlekl do středu hřiště.
  
  
  Třetí býk teď napadl mě zezadu. Její, odskočil stranou a padl na kolena. Ke mně přišel čtvrtý. Šel za košili, ale mě praštil zadní noha v život. Její съежился, než bolí.
  
  
  Nikdo kolem nich není замычал, a oni nebyli do země kopyty koní. Prostředí nich neměla kalhotky. Byly to nejlepší. Ji, vyskočil na nohy a podařilo se mu vyhnout se od pátého. To промчался mimmo mě a hluboko vrazil rohy do jiného býka.
  
  
  Nyní jednoty stáda byla porušena. Býk, který získal rohy do hrudníku, spadl a zařval. On divoce замахал hlavou, ale červená barva затуманил ego oči. Celém hotelu, a stal vlhké a teplé od krve, хлынувшей přes býka.
  
  
  Červeno-šedé zaútočil na mě a přitiskl k dřevěným sténat. Ji držel ego za hlavu, zatímco on se snažil zvednout mě na své rohy. Když on udělal krok dozadu, aby lépe útočit na jeho, dovolil přejít na stranu.
  
  
  Pach krve nyní заполял ohrady a погнал býka, druhý na druhé straně. To bylo chaotický sled vražd. Oni už napadl nejen mě, ale i další. Byl na začátku druhé býk na zemi, pokrytý krví. To оборонялся a mává rohy dopředu a dozadu. To bude i nadále bojovat, dokud nezemře. Chaos stěží dá usnadnění jejich. Jí byl zavřený v kotci s пятеркой zuřivého býka, a to ne zcela přetrvávající záruku zachování života.
  
  
  Jeden býk ho udeřil do hlavy zezadu a hodil mě na zem. Její otočil a spatřil nad sebou, růžový nos, krvavě červené oči a dva obrovské rohy. Ten ego noha lisované mě k zemi, takže jsem nemohl pohnout. Najednou červeno-šedá býk s výkřikem válí po zemi. Nad ním stál černý vůl, выдергивая rohy ego vnitřnosti. Nyní je v paddocku cítit тошнотворным. Černý býk прикончил červeno-šedé a obrátil se ke mně.
  
  
  On zaútočil s hlavou. Její hodil košili na jeho oči a skočil. Nebyl to klasický řecký příjem, ale jeho přistál jednou nohou mezi rohy býka. Jiný jeho nohou se opřel o jeho костлявое rameno a skočil na plot. Výška býka v kohoutku byl odina d osmdesát. Horní okraj stěn bylo ještě asi deset metrů vyšší. Ji, natáhl se a skočil za okraj oběma rukama. Jak jsem подтянулся, černý vůl setřásl košili s hlavou a narazil na mé болтающиеся nohy.
  
  
  Ale to je pozdě. Její, подтянулся a pořádně držel. Býk nyní se otočil ke dvěma dalším. U jednoho tekla krev iso rta. Jiný zaútočil na něj. Černý je nyní také připevněny na истекающего krví bestie, a spolu oni se hnali ego k plotu. Jako jedna переплетенная hmotnost masa, které nakrájíme na plot, který затрясся a задрожал pod touto tíhou.
  
  
  Rána mě donutila klesnout, приземлившись na černou kouli, ale podařilo vylézt.
  
  
  Černý býk ležel. Nyní zbývá dva. Oni se dívali navzájem na sebe uprostřed ohrady. Ih jazyky вылезали iso rta od únavy.
  
  
  Jako na неслышной týmu, že jsou napadeni. Střet ih hodnota dovednost útoku znělo jako děla výstřel. Oni попятились a znovu zaútočil. Ih rohy propletené. S кровоточащими ranami a покрасневшей pleť, bili iso všechny síly, aby vyhrát. Konečně jeden to vzdal. On klesl na jedno kterémukoli národu, a pak se úplně zhroutil. Vítěz воткнул rohy měkké struny života oběti a roztrhl ji. On vytrhl obsah, který размазалось na hřišti, jak špinavé vlhké konfety. Pak se potácel, se dostal do centra ohrady a торжествующе stál tam, mocnost všeho, co viděl kolem sebe: pět mrtvých býků a čtyři пикетных oplocení. Ji, spustil se přes plot a seskočil na druhou stranu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 14
  
  
  
  
  
  
  
  
  Pak dvojité whisky a humra, jako sherry, ji znovu cítil člověkem. Její nedočkala hodin, aby způsobit zdvořilostní návštěvu ke Андресу Барбароссе na jeho vile v Madridu.
  
  
  Samozřejmě, že ji mohl dostat do pasti, je stejně smrtící, jako paddocku, kolem kterého se to prostě utekl, ale já jsem měl řadu důvodů se domnívat, že mám dobré šance na přežití. Vlkodlak se zmínil o mém krytí-up obchodníka se zbraněmi, dokud on se chlubil v nemocnici. Samozřejmě, že nevěděl nic o Jackovi Finley. Samozřejmě, může se stát, že Barbarossa byl vědom všeho, že to prostě nařídil Оборотню zbavit se mě, aniž by emu žádné podrobnosti. Ale to vše byly dohady, a potřeboval jsem zjistit, zda byl Barbarossa duchovní otec za spiknutí, nebo ne.
  
  
  Ego vila, mramorová zámek v renesančním stylu na Avenida Генерализимо, bylo symbolem ego stavu. Ve dvoře seděla ostraha a подъездная pás bylo jam-packed limuzín. Samozřejmě, že jeho party.
  
  
  Butler způsobil nějaké potíže, protože mé jméno nebylo na seznamu hostů, ale nakonec se objevil sám Barbarossa, a držel mě dovnitř. Vypadal velmi spokojený sám se sebou a kráčí nahoru a dolů, jako hrdý kohout. V sále ji viděl pár známých průmyslových magnátů s manželkami a velké množství vyšších armádních důstojníků.
  
  
  "Jaká šťastná náhoda, že jste uličky mimmo dnes večer," - přiznal Barbarossa. "Vývoj se blíží k vyvrcholení. Jste se již rozhodli doplnit naše řady?
  
  
  'To ještě nevím.'
  
  
  "Možná, že ji budu moci přesvědčit tě dnes večer".
  
  
  Trávil jsem v herně. Hrál kvartet houslisté, všichni pili šampaňské.
  
  
  "To vědět Madridu", - hrdě zašeptal mi průmyslník. Nás přivítal hustý sympatický muž ve smokingu. "Seňore, Rojas, to je náš nově obrácený. Muž, o kterém jí s vámi mluvil, když říkal vám, co se stalo s Грюном.
  
  
  Je velmi potěšující poznat, - проворковал Roxas na španělském jazyce, který je absurdní stejně ve španělštině, jako je jablečný závin. On byl buď bývalým důstojníkem wehrmachtu, a to buď южноафриканцем. Bylo více nacistických důstojníků, které v čase všimnete blížící se Hitler k smrti, odváželi své peníze do Švýcarska a se odstěhovali do Španělska.
  
  
  "Tak budeš mít místo Грюна?"
  
  
  To je dvakrát lepší Грюна, - řekl Barbarossa, похвалив mě, jako kdyby to byl můj импрессарио. "Já vím, že Грюн byl váš asistent během války, a jeho bych řekl to, pokud by mě přesvědčil".
  
  
  "Zapomeňme jsou staré války", - řekl guerra Rojas. "Musíme se soustředit na budoucnost".
  
  
  Jsme šli dále, a Barbarossa mě seznámil s испанцем nesl tmavé skvrny. To byl generál Vasquez, фалангист od začátku, fašistické duše a člen kabinetu Franco. Mohl by dát slušnost každého převratu. Na druhé straně, to je také větší než všechny by ztratil, pokud by se podílel na неудавшемся puče.
  
  
  "Andrés je o vás hodně mluví, - řekl on. "Někdy se jí ptají, kolik to vlastně delle vám řekne".
  
  
  'Velmi málo.'
  
  
  'Happy. Někdy se jí bojím se, že opatrnost není ego silná stránka ".
  
  
  Její uvědomil, že on měl na mysli. Z důvodu Marie Barbarossa, možná mi řekl víc, než by bylo možné. Možná na hotel, aby na mě dojem, podmanit si mě, pokud je to možné, emu, že najme, abych ji spadl na prestiž Mary. Generál se podíval otevřeně na mě. "Při transakci s nemovitostmi tohoto rozsahu si nemůžeme dovolit, aby každý náhodný kolemjdoucí pokukování na tyto karty. Nejsme jediní podnikatelé, kteří mají zájem o Maroko. Náš úspěch, vyžaduje utajení ".
  
  
  "Naprosto fantastická", - souhlasil Barbarossa.
  
  
  "Jsem teď пообщаюсь s ostatními hosty, jsme neměli celou dobu mluvit o věcech", - řekl Vasquez. Zdá se, že se chystal rovnováha mezi různými silami.
  
  
  Ji potkal dalších důstojníků a některých průmyslníků různých národností. Bohatě byla zastoupena a šlechty. Členové této sekty se v podstatě utvořily kolem zdarma bufetového stolu.
  
  
  Transakcí s nemovitostmi? Pokud by to měl pochopit Васкеса vážně, je to opravdu заблуждался. Pak se rad na generála, Барбаросс začal dlouhou řeč o možnostech růstu trhu cestovního ruchu v Severní Africe. Kromě toho, nemohl jsem si představit , většina hostů byli spolek proti Franco. Většina kolem nich byli obyčejní šlechty nebo bohatých lidí , co najdete v každé evropské metropoli. Oni byli oblečený v módě a dobře воспитанны. Rozhovor se většinou točí kolem tajemné smrti šestý býků , kteří měli bojovat na Plaza de Toros" .
  
  
  
  'Nudíte?' -
  
  
  Byla to Mary, probíhající pod ruku, s velmi inteligentní druh šlechticem.
  
  
  Říct to by byl ne velmi zdvořilý ".
  
  
  Huang, mohl byste přinést mi hrnek šampaňského, prosím?
  
  
  Jeho průvodním poslechl, jak dobře kvalifikované pes.
  
  
  "Vidím, že se nudíte, Jack. Vám bych zrovna byla nuda, kdyby jste zavolal mi."
  
  
  Její nabídl hej, cigaretu.
  
  
  "Proč jsi mi zavolal?"
  
  
  "Myslel jsem, že jsi злишься na mě!"
  
  
  "Kdyby jsi přišel se mnou na pohřeb, jeho by tě dokázala odpustit. Kde jsi byl dnes?
  
  
  "Snažil jsem se získat objednávky. Víte, jak to chodí - práce obchodníka se zbraněmi nikdy nekončí ".
  
  
  "Je lhář. Je to vaše садистская zvláštnost. Jdi, jdi убираемся odsud, dokud se Juan nevrátil.
  
  
  Věděla silnici do domu Barbarossa. Potápíme se za gobelín, pak vylezli na žebřík vedoucí do chodby ve druhém patře.
  
  
  "Jste stále ještě na služební cestě, nebo máte trochu volného času?"
  
  
  Moje ruka vklouzla do její zadní straně k ohýbání její hýždě. Podle protokolu, nyní ji musí povídat s hosty dole, ale muž by měl vědět, kdy póry neporušuje pravidla.
  
  
  "Jste velmi nebezpečné pro mě, Maria".
  
  
  To прислонилась ke mně a políbil na krk. 'Co myslíš?'
  
  
  "Otevřeně teď ji mohu zemřít".
  
  
  "Vždy pracovat a nikdy игрешь, chudák chlapec. .
  
  
  Jsme žadné den v hale, až jsme našli jednu odemčené. Naštěstí to bylo pro hosty, koupelna s заправленной postelí.
  
  
  "Rychleji, Jack".
  
  
  Její vypnul брылев. Maria vyklouzl kolem šaty, podprsenka na něm nebyl. Její stáhl, nah kalhotky a najednou políbil pevné bradavky její plné prsa.
  
  
  "Rychle."
  
  
  Jako by si myslela, že svět se chýlí ke konci. Naše milování byly анималистичными a agresivní.
  
  
  Její nohy byly раздвинуты, aby ji mohl толкнуться co nejhlouběji, pak je pevně сомкнула boky, jako by tento hotel ani pustit mě. Ji přitiskl na nehty ee ягодицам, a to подтянула mou hlavu ke své hrudi. Ona divoce otřáslo hlavou. Byla to skutečná Maria de Ronda. Zlikvidujte záhlaví a peněz, затащите ji do postele, a povýšená elegantní hraběnka se změní v nadšený divoké zvíře.
  
  
  Pak orgasmus objala mě. "Bylo to skvělé, Jack. Byli jste fantastické ".
  
  
  "Neříkej, že je to jako minule".
  
  
  Ee ruka vklouzla na мускулам zády.
  
  
  "Bojový býk", - zašeptala ona. "Ty jsi prvotřídní vůl, Jack". Políbila mě hluboce a krku.
  
  
  "Obávám se, že tam nás nepropustí".
  
  
  Jsme oblečený a ujistili se, že vypadáme pokud není správně, pak alespoň reprezentativní. Pak jsme šli dolů. I když její podezření, že nikdo nevšiml naší nepřítomnosti, ji viděl, že Barbarossa se dívá na nás tmavé oči. "Jsi dobře trávit čas?" - vesele zvolal on, je přístup k nám.
  
  
  "Skvěle," odpověděla Maria.
  
  
  Zeptal se mě. - 'A vy?'
  
  
  "Je-li Maria spokojená, je to automaticky nutí mě cítit spokojenost", - připadala nejvíce galantní odpověď.
  
  
  "Já jen potřebujete opravit make-up". Marie zmizela, Barbarossa se na mě podíval, čelistí pěsti. "Je to nejtěžší žena", - řekl konečně.
  
  
  Mě bylo těžké pro něj není odpověď. Ale nakonec je to jen hotel využít ego žárlivostí. Nemá smysl způsobit výbuch.
  
  
  "Myslím, že je to velmi krásná," řekl jí nedbale. "Zpočátku můj ředitel hotelu poslat mě do Londýna, ale myslím, že zůstanu v Madridu".
  
  
  "Mary o tom ví?" - zeptal se s téměř pedagogů hrůzou.
  
  
  "Dokonce mě požádala, abych zůstat."
  
  
  Barbarossa zapálil si doutník, pravděpodobně uklidnit své myšlenky. Jakmile přišla Maria, všechny ego sny o moci vzdálil na začátku druhého plánu.
  
  
  "Co může přesvědčit vás opustit Španělsko?" On by se zeptal, jestli by si uvědomil, jak nebezpečné bylo najmout spoustu romů, aby vyloučil mě ze silnice.
  
  
  "Máte na mysli peníze?" - árijci se jí zeptal.
  
  
  On opatrně se podíval na své hosty.
  
  
  "Je to možné," zašeptal.
  
  
  'Ne.' - Jsem zavrtěl hlavou. "Mám více než dost, aby uživil sebe. Ji vidět víc v nějaké akci. Nejprve se jí, myslel si, že můžete mi to nabídnout, ale já to necítím jako strážce potaš doly a obchod s nemovitostmi ".
  
  
  Můj revmatismu a zjistil Барбароссу.
  
  
  "Pojď se mnou."
  
  
  On se postaral o to, aby se Vasquez a Rojas neviděli, jak jsme opustit taneční sál. Prošli jsme mimmo houslisté na jevišti, přes místnost, kde visela na internetu Rubense, a konečně se ocitly ve velké kanceláři se stěnami kolem červeného dřeva. Knihovny byly naplněné knihami, переплетенными na marocké kůže, s выгравированной monogramem Barbarossa. Tam byl malý bar a venkovní vousy visel sbírka starých zbraní. Obrovský classic pracovní židle obsadili téměř celou stěnu. Vše дышало penězi a postavením, ale jí nic jiného nečekal.
  
  
  'Dobře.'
  
  
  'Jen počkej a uvidíš. Takže, budete vyzváni jednat. Její můžu nabídnout více, než jste kdy mohli snít. Mimochodem, již jsem vám říkal o tom dříve. Teď jí to dokázat ".
  
  
  On stiskl tlačítko, a zeď za stolem poletovaly nahoru a zmizel ve stropě. Objevila obrovská mapa Španělska a Maroka s podsvícením. Červenými kružnicemi jsou vyznačeny Rota, Torrejón a všechny další americké základny ve Španělsku. Dvojitý červený kruh šlapal kolem Sidi Яхьи v pohoří Atlas, kde byl tajný americký komunikační centrum. Modré kruhy jsou označeny španělské a marocké základny. Vedle s každým kruhem bylo desku SS. Barbarossa poukázal na to prstem. "Naši vojáci. Jednotky dobře vybavených mužů jsou připraveni převzít moc ve dvou zemích. Nazýváme sami sebe Sangre Sagrada, a můžete se k nám připojit ".
  
  
  Сангре Svatého. "Svatá Krev". Zdálo se, že pouhý zvuk těchto slov má na Барбароссу téměř náboženský vliv. V ego očích se objevil podivný, téměř истерическое výraz, a zdálo se, že úplně zapomněl o mé přítomnosti.
  
  
  "Sedm set let ve Španělsku a Severní Africe byli jeden lid, jeden národ. Byli jsme nejmocnější zemí na světě. Když jsme se rozešli, jsme se stali slabými. Jsme už dost dlouho byly slabé.
  
  
  Teď jsme nejstarší rodiny - opět připraveni dělat historii. Svatá Krev ve Španělsku znovu, aby naše země velké. Teď nás nic a nikdo nezastaví ".
  
  
  "Kromě Francouzsko".
  
  
  "Franco." Barbarossa se zamračil. "Jsme rozčarovaní nen. Když to přišlo, kolem Afriky se svými maurské vojáky během války, můj ubohý otec si myslel, že de Каудильо využije své vítězství, aby se znovu spojit obě pobřeží Středozemního šaty pod jedním vůdcem. Ale on ani není schopen vyhnat brity kolem Gibraltaru. Tam v sále Maroka s ego obrovské minerální bohatství, a slabým králem. A hlas a Španělsku, prakticky okupovaném američany s ih báze, prodaná slabý генералиссимусом. Jeden tlačit na správným směrem, a veškerá moc bude spadat do našich rukou. A budete mít mnoho sil, kterými bude možné podělit se s vámi, pane Finley.
  
  
  Jeho, přistoupil k mapě. V plánu byla nějaká šílená logika. Pokud se jim to podaří, Сангре Svatého bude kontrolovat úžinu na Středozemním moři. Pokud se dopaden americké základny, důsledky budou ještě závažnější. Jedním tahem pera se stanou světovou velmocí, kterou lze přirovnat k území číny, území. Je logické, ale zároveň šíleně.
  
  
  "Takže, máte muži", - přiznal jsem se. "A co finanční prostředky?"
  
  
  Barbarossa se zasmál. "Víš, nejsme jediní, kdo touží po sjednocení se Severní Afrikou".
  
  
  'Francouzi. SLA ".
  
  
  'Přesně. Všechny jsou tisíce důstojníků, kteří se bránili de Gaulle.
  
  
  Jeho proti politice de Gaulla a snažil ego odstranit. Taky jsou za námi, a to nejen se svými snímky, ale i penězi. A němci - němci, kteří se nedokázali vrátit do Německa - jak Rojas. Stále fretka neztratili své přání vyhrát a dělí se s námi o své zkušenosti ".
  
  
  "A miliony zlato".
  
  
  'Ve skutečnosti. Na oplátku jsme zařadili ih v naší organizaci. U těchto bývalých důstojníků SS je zážitek, který můžeme použít s výhodou, a tak jsme jim umožnily najmout pro nás určitých profesních odborníků ".
  
  
  Vlkodlak nebyl by pod tuto kategorii. Není divu, že pracoval pod tímto zlověstný pseudonymem.
  
  
  "Proč má vaše organizace zatím fretka španělské jméno, pokud většina členů španělé?"
  
  
  "To je španělské organizace, - podráždění odpověděl Barbarossa. "Generálové Фалангами již nějaký čas nespokojeni s Franco. De Каудильо zradil principy Falangy, aby se vstoupit do egypta s Opus Dei a Vatikán, s NATO a američany. Sangre Sagrada nebude преклонять nás před khem kolena. Jsme zaberte americké základny. A věřte mi, oni budou naprosto bezmocní."
  
  
  "Mně se to zdá velmi nepravděpodobné".
  
  
  "Co mohou dělat?" - Barbarossa zvedl ruce. "Pokud u nás budou ih základny, u nás bude více letadel, než u nich. A ji ani nemluvím оборудова tom všem jaderných zbraních. Začnou už to jsou války? Ne, budou nuceni vyjednávat. Jim bude nutně muset podřídit našim podmínkám ".
  
  
  "Přiznávám, že je to zábavná teorie".
  
  
  "To není teorie. Najali jsme si co a komu. On už jednou zaútočil na Francouzsko. To se nezdařilo, protože zasáhl cizí agent, ale tento agent byl odstraněn ". On ho zvedl prsty na rty a ušklíbl se. "Musím přiznat, že ti v jednom - to je рассмешит tě. Mysleli jsme si, že na chvíli, že jste tento cizí agent. Každopádně, měl jsem podezření v tomto směru. Ji vidím, nemůžeš smát?
  
  
  'Můj skládání dolar, ohromen. Ale vám nepodařilo zabít Franco ".
  
  
  "Jednou jsme neuspěli. To byla operace "Olivovou ratolest". Operace "Orel" a "Arrow" úspěšné. My stoupáme, aby španělské lidu novou sílu. Kromě toho, potřebuji ještě jeden dobrý člověk, aby zajistily úspěch našich vojsk v Maroku. Můžete se vydat do Maroka dnes večer a vést роту výsadkářů. Pojmenujte svou cenu ".
  
  
  Její žádném spěchu, aby vidět shluky ego vojáků, označené na mapě. Zeptal se. - 'Dobrý?'
  
  
  "Don Barbarossa, lehněte si do postele brzy, prima péče dvě tablety aspirinu, a pokud horečka se bude konat až zítra, zavolejte mi. To je šílený plán, který jí kdy slyšel, a já jsem nikdy nepomyslel zapojit do této nesmysly. Dobrý večer.'
  
  
  Její vyšel přes kabinet do toho, jak se trochu zpět. Když jí byl na konci chodby, ji slyšel ego nepatřím. - '"Stůj! Nemůžu tě nechat jít ". On mával револьвером. Její tiše rozrazil den бального místnosti a mísí se s hosty.
  
  
  Osoba Barbarossa se stal jasně červené, a on rychle strčil revolver na svůj smoking. Вынашивать tajné plány v uzamčené místnosti, zatímco večer se koná pár metrů od vás - je to jedno. Zabít člověka před zraky stovky lidi - je úplně jiná věc. U Оборотня, bez pochyb, neměl by odvahu a Barbarossa - ne.
  
  
  Maria skla, mě přivítal ve středu бального sálu. "Jack, její myslel, že už jsi odešel z mého života!"
  
  
  "Ne, ale je to nakrátko".
  
  
  Barbarossa пробилась skrz dav a připojil se k nám. Kapky banka se postavila na jeho засаленной krku, a to neohrabaně se snažil odstranit boule revolveru pod pláštěm z tváře.
  
  
  "Nemůžeš odejít teď," - on zavrčel.
  
  
  "Je mi líto, ale po další takové příběhy by ji zrovna usnul".
  
  
  "Co se stalo, Andres? Jste tak naštvaný ".
  
  
  "Požádal jsem tvého přítele Finley připojit se ke mně. Odmítl i potom, jak ji vysvětlil emu, jak atraktivní jsou příjmy ".
  
  
  Marie zvedla opovržlivě obočí. - Snad jsi přecenil své kouzlo, Andres. Jack má možnost dělat vše, co emu zlíbí. Je to opravdu ta nejotravnější večer, kdy budete pořádaly. Její jdu domů. Jack, vezmeš mě s sebou?
  
  
  "Con mucho gusto". (S radostí. ims.)
  
  
  Když jsme vyšli na bodovou sály s ní na dosah ruky, její podíval osob Barbarossa, Рохаса, a Васкеса. Poslední dva nejsou vypadal velmi rozrušeni, ale Barbarossa padlo za oběť násilného impotence.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 15
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jak mladé páry jsme chodili po tmavých ulicích Madridu.
  
  
  "Můžete bojovat? Nikdy ji neviděl Andrése tak rozrušený ".
  
  
  "Ach, sdílel se mnou jeho nápad, a on řekl, emu, že je to nesmysl psí. Dokonce i opakovat, je to směšné ".
  
  
  'Zajímavé! Řekni mi něco?'
  
  
  Bylo už pozdě, a to i pro Madridu. Na ulici ještě skončil jen noční hlídač a milující.
  
  
  "On si myslí, že je schopen chopit se moci v části Evropy nebo něco podobného s partou недоумков. Vypadá to, že je napadnout z celé pěnou Evropy: nacisty, bývalých francouzských kolonizátorů a několika španěly, kteří se chtějí připojit k davu. Oni jsou odkazoval se na sebe Сангре Svatého . - Úplný debil.
  
  
  Šli jsme po chodbě k velkému náměstí Plaza Mayor. U velké fontány byly tam jen dva stroje, a to-kde později podané eli terasách. Vitríny na chodbě není pokryt.
  
  
  Najednou cítil, jak Mary se drží.
  
  
  "To znamená, že jste nevalné mínění o těchto заговорщиках", - komentoval to.
  
  
  "Chcete, aby ji отнесся k nim vážně? Neexistuje žádná šance, že by mohli spáchat útok na AMERICKÉ základny. O tom, že může, včera u nich byla taková šance. Pak v ochraně databází byly jen o málo více, než plot kolem ostnatý drát a několik vojáků. Ale dnes ne, když ji poslal varování. Ji, podíval se na hodinky. "Zvýšení, je pravděpodobné, высаживается na základny-například, v této době".
  
  
  "Myslela jsem si, Andres, neříkal vám o svých plánech do dnešního večera," odpověděla Mary, když jsme se zastavili u fontány.
  
  
  'Ve skutečnosti. Ale nemůžete si mysleli, že jsem si dovolil být zabit, je dnes večer bez varování, ne? Vsadím se, že jí byl práv Andres byl idiot, a jeho ne.
  
  
  Ona se mě zeptala, jak obchodník se zbraněmi může poslat tam vojáky. To jí taky nečekal, jsme pokračovali jít na náměstí. Několik holubů подбирали strouhanka při světle plynových luceren. Blížíme se k stínu chodby.
  
  
  "Pokud Andres takový idiot, jak mohl plánovat takové velké spiknutí?" zeptala se Mary.
  
  
  - To taky nebylo. Pro tento potřebovat člověk s rozmyslem, хладнокровием a vytrvalost. Někdo na důležitou rodiny, není o nic méně ušlechtilý než Barbarossa.
  
  
  Někdo, kdo miluje nebezpečí ".
  
  
  Její zastavil, aby se chutě. Plameny отражалось v jeho tmavých očích.
  
  
  "Vlkodlak selhal, Maria. Ty jsi byla v pořádku. Její Киллмастер. A jeho taky vím, kdo jsi. Ji viděl plakáty na scéně. Těchto šest býků s stigma SS přišla od svého ranče. Jsi mi ih nikdy ukazovala. Co se týče Andrése, pak ego hloupé chování nelze vysvětlit jen žárlivostí. On se jen snaží udělat na vás dojem, protože jsi žena - jsi příliš tvrdý na to огрызнулась. Udělal to i proto, že si ego šéfa. Bohyně, a šéf se spojila v jedné osobě, to jsi ty ".
  
  
  Na kávu, na druhé straně chodby раздалось několik naříkání opilci. Na konci chodby bylo strmé schody dolů. A vedle byl ještě a kaváren, kde jsme viděli flamenco.
  
  
  "Já opravdu nechápu, o čem mluvíš, Jack", - upřímně řekla. Bylo to příliš dobré, aby to byla pravda. To bylo обижена, překvapená, téměř взбешена, ale ne strach - a pokud někdo обвинит vás v zabíjení, když jste nevinní, měli byste se bát.
  
  
  - Mám na mysli, že oni by mi umožnilo projít na přístupové stezce k Барбаросе, pokud by nevěděli, že jsi уберешь mě dnes večer, Dámy. Kolikrát jste se pokusili uspořádat můj pohřeb? Romové, muži ve vinném pohřbít i dnes večer. Trojice - je tvoje šťastné číslo?
  
  
  Mezi námi a kávy, bylo zakázáno brány po celé délce chodby. Její uvedení ruku na pasu, Marie a притянул ee lízat ke mně, když jsme šli dál. Snažila se odtáhnout, ale já ji držel ee. Byl, pravděpodobně, kufr, pistole, наведеный na mě v tomto bodě. Pokud by hotelů narazí na mě, oni měli střílet přes Marii. "Koneckonců, Marie, ji viděl, jak jsi zabil býka. Ale najednou se stal bezmocným a údajně se vzrušil, když jsme se dostali do léčky. Jaký blázen to mohl být tak dlouho.
  
  
  "Ach, Jacku, prosím, neříkej takové hrozné věci... začala ona, objala mě kolem krku. Její popadl ee za zápěstí a nervózní. Kovový spínací špendlík klesl z její ruky na zem. Každý torero ví letální bod na krku.
  
  
  "Půjdeme dál?" zeptal jsem se, objala ji ještě pevněji.
  
  
  Přes решетчатые brány ji viděl, občas blesk. Přepadení mělo být organizováno narychlo, a jeho lidé, samozřejmě, netrpělivě čekali, kdy to bude rozbít na svobodu. Nebo na její znamení.
  
  
  "Musela jsem dovolit, budete tak myslet, já vím, že jste první den na ranči," - usmála se. . "Jsem taky rád, Maria. Něco tam mezi námi. Kdo ví. V jiném světě mohli bychom být milenci, nevinné a jednoduché. Ale není tak nevinná, a nejsem prosťáček. Je to přesně tak, jak to je ". Ji a vytáhl pistoli.
  
  
  "Nemůžete zastavit nás, Киллмастер. Ji říkám ti pravdu. To je nemožné. Jsme se připravovali příliš důkladně. Celý převrat bude trvat jen pár minutu. Vše, co potřebujeme, je jedna raketa a my jsme schopni zničit Gibraltar.
  
  
  Připojte se k nám, přidej se ke mně. Společně můžeme vzít všechny pod svou kontrolu ".
  
  
  Je nemožné, - to je vaše kliknutí podobný aréně s býky, se kterou jsem, díky Bohu, že utekl. Jakmile se začne cítit krví, si разорвете všechny přítel přítele na cáry. Jste втягиваете všech těchto lidí a mnoho dalších v jedné velké krvavé jatka. Diktatura Francouzsko ценымногие vhodnější vaší usilovat o hudbu vznešenosti. Peníze, majetek, moc. Je to vaše klíčová slova. Franco zemře, ale budeme muset i nadále potýkat s lidmi, s vaší mentalitou ".
  
  
  Mary zastavila krok. Ona pasivně sklopila ruce a podíval se na mě.
  
  
  Alespoň, polib mě naposled, - řekla ona.
  
  
  Pro mě to byla hračka. Její tělo прильнуло ke mně. Nepřítel, a paní, ona byla, a tím, a dalším. Nemyslím si, že by někdy plakal v trosky. Ale také jsem věděl, že to může bez váhání zabít každého, kdo se postaví u nah na cestě. Ee rty byly jako vždy měkké.
  
  
  Ji, slyšel, jak na chodbě se k nám řídí stroj. Dokud Maria pokračovala v líbání mě, její ohlížel přes ee rameno.
  
  
  Brilantní "Mercedes-roadster" blíží se k nám se stále se zvyšující rychlostí. Náhle Maria se silou odstrčil mě. Polibek byl ih znamení. Já jsem neměl čas se dostat do otevřeného prostoru náměstí. Vzdálenost mezi "мерседесом" a stěnami soutěsky činil ne více než několik дециметров.
  
  
  To už nevěnoval pozornost na Marii, klesl na jedno každému národu a pečlivě se zaměřila. Můj první výstřel rozbil čelní sklo. Její střílel na třicet centimetrů nad zlomeným oknem. Vůz byl кабриолетом, a cestující stál, když ji zastřelil. Pak druhý výstřel ho viděl, jak se mu padla kolem auta, ale na předním sedadle dostal jiný muž a vzal ego-místo. Stroj se stále blížilo se ke mně. Znovu ji nastavil jeho zraky na řidiče, ale Marie zvedla ruku.
  
  
  Její, plakala. - "Vypadněte z cesty!"
  
  
  Ona pokračovala držet mě za ruku. Potom jedním douškem budky svítí průchod jako blesk. Na kávu přicházející vyděšené výkřiky. Před mýma nohama dlažba byla země je rozdělena olovem.
  
  
  Mary застонала a отшатнулась. Jako ve zpomaleném filmu, ji sledoval, jak se snažila držet na sloup, až se zhroutil. Nejméně šest kulek strhli kdysi krásné tělo na kusy.
  
  
  Ji, otočil se a běžel. Motor stroje je absurdní všechno lízání a lízání. Na konci chodby byly dvě kávy a strmé schody. Schodiště - mé spasení, stále ještě bylo v sedmi metrů. Jeho bych nikdy neudělal. Další salva z automatu rozbil několik výkladů. Zoufalí ještě jednou vystřelil na řidiče, v ní skočil přes skleněné dveře kavárny a přistál na piliny před barem.
  
  
  Můj poslední výstřel, hit na cíl. Mercedes jel rychlostí nejméně devadesát, když letěl mimmo. To letěl po schodech nad hlavami dvou policistů, kteří přišli na zvuk výstřelů, a skočil dolů ne méně než deset metrů.
  
  
  Dokonce i tam, kde byl, na podlaze kávy, její reflexní съежился od síly výbuchu. Бензобаки Мерседеса explodovala pak toho, jak auto přistál. O pár chvil později praskla a platby vozítko do kterého naboural. Ohnivý sloup, zvedl se nad střechy domů na obou stranách ulice, поджигая závěsy za okny. Jít dolů po schodech, uviděl ji v "мерседесе" vrahy a podobné почерневших panenek.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 16
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Orel a Šipkami jsou symboly Falangy," vysvětlil de Lorca. "To by mělo znamenat, že plány оборотня znovu udeřit, když Generalisimo apeluje na členy falangy v ih doma do dvou dnů. Bude to pro nás těžké chránit Ex tam. Ten Vazquez bude stát vedle ní, mimochodem.
  
  
  "Kdo potřebuje nepřátele s těmito přáteli?"
  
  
  "Obávám se, že máš pravdu. Franco byl kdysi idolem Falangy, ale jejich dny jsou pryč ".
  
  
  Byli jsme v komunikačním centru španělské tajné služby v Madridu. Budova byla postavena kolem pevné viktoriánské kamene, ale interiér byl moderní. Elektronický mozek фиксировал konstantní proud kódované zprávy od agentů ze všech koutů světa.
  
  
  Plukovník ukázal na skleněnou mapu do středu místnosti.
  
  
  Král Hasan přeložil vojenskou jednotku Rabat v Sidi Yahya. Máme loď do padesáti kilometrů od našeho území na Sahaře, aby se zabránilo tam manévry SS. Zde, - hořce povzdechl si to, - to není tak jednoduché. Nás informovali o Васкесе, ale kdo ví, kolik dalších důstojníků uvařeno? To docela dobře mohu poslat tajné zrádců pro ochranu našich základen. Hlavní věc je ještě to, že můžeme zastavit Оборотня. Už nikdy nebudete bát; jste tady odvedli svou práci ".
  
  
  Ji, slyšel, jak on to řekl dříve, ale nechtěl jsem mu byla v rozporu, a když se její rozloučil se s ním, ji taky myslel, že to bylo naposledy.
  
  
  Ulice byly plné obyvateli Madridu, спешащими domů pak náročném pracovním dni. Její obálka bezcílně, fyzicky a psychicky vyčerpaný. Maria se snažila zabít mě, ale zároveň mi zachránila život. To bylo chladným заговорщицей, ale do odpadu to bylo teplé a okouzlující ženou. Ve všech těchto испанцах bylo příliš mnoho rozporů.
  
  
  Koneckonců, co by se stalo , kdyby Оборотню podařilo útok a Sangre Sagrada dostala by se k moci. Koneckonců, Franco taky shell na takového dosáhnout vrcholu. Proč by měl riskovat svůj život , aby se tento starý fašistické mohl žít další rok? Dobře. To bylo v konečném předpokládat , moje webové práce , aby byla zajištěna bezpečnost Spojených Států, protože bezpečnost mé země v této době bylo v živém Franco. A nikdo neřekl , že se mi líbí. Moje procházka skončila na scéně. Stráž mě nechat ji za pár песет. Tribuny byly prázdné. Kousky papíru порхали na písku v kruhu. Do arény v neděli, arena zůstane prázdný.
  
  
  Mi ještě potřeboval dovolenou. U mě bolela gól-a tělo, a jména Maria, Vlkodlak, Сангре Sagrada, Orel a Šipka celou dobu проносились v mé hlav.
  
  
  Noviny сорвалась s mýdlo a přistál u mých nohou. Ji zvedl ego. Program Francouzsko bylo uvedeno v rohu první stránky. Na druhý den to vykoná svou výroční návštěvu v Údolí padlých, obrovský památník obětem občanské války ve Španělsku mezi Madridem a Сеговией. De Lorca mě ujistil, že během tohoto obřadu nikdo nebude lízat čtyřicet metrů od генералисимуса. Ego řeč k Фаланге ne kdy se bude konat později.
  
  
  "Hodně štěstí, plukovníku, - pomyslel jsem si.
  
  
  Její zmačkaný noviny a hodil ji na scénu.
  
  
  
  
  Dobrý spánek vrátil mě smysl. Jako první věc její, zavolal do španělské tajné služby. Uplynulo asi deset vteřin, než mě závislý na полковнику de Лорке.
  
  
  "Útok," řekl jsem, - není se bude konat v budově фалангистов. Vlkodlak rána dnes.
  
  
  'Proč myslíš?'
  
  
  "Okamžitě pojď sem a přines kávu. Jí vysvětlím ti to, až budeme na cestě.
  
  
  Přes deset minuta ego stroj byl u vchodu do hotelu.
  
  
  "Buenos dias", - chtěl jsem to byl já, otevírá mi dveře.
  
  
  'Vám také. Když obřad začíná v Údolí?
  
  
  "Přes tři hodiny. S naší sirénou budeme tam přes hodinu."
  
  
  Řidič manévr v dopravní zácpě na Avenida Generalisimo. Sedadla a motocykly отъезжали stranou při zvuku sirény.
  
  
  'Teď mi řekni; proč takový náhlý spěch? - zeptal se De Lorca.
  
  
  "Poslouchej, pokud Vlkodlak bude chtít zítra udeřit na budovu фалангистов, co by ego šanci se dostat ven živý?"
  
  
  "Hmm, není příliš velký. Tam bude masivní panika, ale víte, bodyguardi Franco. Je pravděpodobné, že bude plný lidí, tak že Vlkodlak může být velmi daleko. Tam také bude šance, že Vasquez by byl pod útokem místo Franco, pokud Franco přijde nečekaně. Jí bych řekl, že střílel ze vzdálenosti ne více než sedm metrů.
  
  
  "Dobré podmínky pro фанатика, ale velmi dobré podmínky pro profesionální vrah, který chce žít dál."
  
  
  - A jak se o název operace "Orel a arrow"? Mají na mysli Фалангу, ne?
  
  
  Rychlá stroj závodil na bulváru. Vlevo проезжаем mimmo Ministerstva letectví.
  
  
  'To tak nemyslel. To je název operace, není přetrvávající mi klid celou noc. A když ji probudil, měl jsem revmatismu. Pamatujete si to jméno od poslední operace? větvička оливы. Toto jméno se odkazuje na techniku útoku, ale není na místě.
  
  
  Olivovou ratolest bylo tím předmětem, který pták měl dodat Franco. Pták byl holubice míru, který měl přinést mír mrtvé tělo Franco ".
  
  
  "A jak si vysvětlit Orla a Šíp?"
  
  
  "Je to velmi jednoduché. Vžijte se Оборотня, a pamatovat si, že útěk je pro něj stejně důležitá, jako úspěch. Arrow zosobňuje samotného Оборотня, Orel - ego spasení - letadlo nebo vrtulník. No, je těžké si představit vrtulníku v budově фалангистов, ale v Údolí to není problém."
  
  
  De Lorca se na chvíli zamyslel. Konečně, on si poklepal na řidiče na rameno. "Rychleji, Guillermo".
  
  
  Valley of the fallen může být impozantní památkou každé války. Vedle nízkých rovině v hale na pohoří ve tvaru sedla, kde byly pohřbeny tisíce bezejmenných španělů, kteří zemřeli v Občanské válce. Davy veteránů přijeli dřívějšími autobusy a vlaky. Všude přivítal přítel přítele staří přátelé.
  
  
  De Lorca a to jejich způsob významnou skrz dav. Jsme vylezli na obrovské otevřené schodiště, která se zabývá vela na velkou terasu kolem masivního černého mramoru. Zde Francouzsko prohlásí svůj projev.
  
  
  "Já nevím, Nick. I s gun s optickým zaměřovačem vzdálenost pro smrtící výstřel nesmí překročit dva tisíce metrů. Podívejte se na tento dav veteránů. Oni vyplní téměř celé údolí. Оборотню potřeba není letadlo, aby se uniknout, ale zázrak.
  
  
  To byl opravdu argument. V davu civilistů Vlkodlak mohl očekávat velké rozpaky pak výstřel. Ale tyto veteráni věděli, co dělat, když uslyší výstřel.
  
  
  Mohl bych použít крупнокалиберное zbraně, řekněme, rakety, выпущенную přes údolí. Ale na platformě v blízkosti Francouzsko bude také kardinál Madridu. A pak zabíjení kardinála Сангре Svatého může zapomenout na jakékoliv притязаниях na legitimitu.
  
  
  Ne, to by mělo být zbraní poměrně malé ráže; zbraně s maximálně třemi snímky. Ale odkud by měl být zastřelen? Opravdu, to se zdálo nemožné.
  
  
  Za nás bylo neuvěřitelně velké budovy, k němuž došlo ve stejné kuličky, co a platformu, na které jsme stáli.
  
  
  'Co je?'
  
  
  Nevíte? Její myslel, oceníte ironii. De Lorca ухмыльнулся. "To je mauzoleum Franco. To se již postavil ego pro sebe. Jednoduchý kopec pro obyčejného člověka. A co si o tom myslíte delle?
  
  
  Důstojník bezpečnostní služby měl na mysli obrovský černý kříž, který se zvedl kolem země na vrcholu údolí a měl výšku nejméně tři sta metrů. Její už si toho všiml, když jsme приближались do údolí.
  
  
  "Uvidíme, nevezmeš, zda hrob Francouzsko příliš brzy," - navrhl jsem.
  
  
  Vstoupili jsme do mauzoleum. V nen vládla tajemná, tísnivou atmosféru hrobu.
  
  
  Hluk, dav náhle verš, a naše shaggy разносились na uhlově černém мрамору. Pro milovníky černých mramorových бюстов Ex, je to určitě bylo místem, kde můžete strávit celý den. Osobně ji, byl šťastný znovu opustit hrob, s Оборотнем nebo bez něj.
  
  
  "Žádné stopy грандиозности", - усмехнувшись, si všiml, ji.
  
  
  - Žádné stopy vraha, "amigo". Myslím, že můžeš opustit své podezření".
  
  
  'Omlouvám se.'
  
  
  'Ano. Můžeš zůstat tady otevřeně teď, aby každoročně obřad. Pak můžeš jít se mnou do Madridu později ".
  
  
  'OK'
  
  
  Lorca se měl nacházet v blízkosti platformu, aby sledovat bezpečnostními opatřeními. Ji vrátil k autu, aby každoročně odtud obřad.
  
  
  Moře veteránů заполнило údolí. Mnozí kolem nich byli ve své staré podobě, a vůně нафталиновых kuličky nejsou seřazeny pod sladké vůně, vycházející z předané jinému příteli мехов s vínem. Na platformě nyní nainstalovali pódium a mikrofon. Přijedou legionáři inspekce mauzoleum. Příchod Francouzsko bylo nevyhnutelné. Napětí v davu bylo cítit.
  
  
  Diktátor, nebo ne, byl to člověk, který symbolizoval ih zemi na dobu tří generací. Údolí bylo přírodní památkou nejen emu samému, ale i všem, kteří zemřeli v brutální válce. Vzrušení zaplavila veřejnost, když se rozšířila pověst o příchodu Franco a kardinála.
  
  
  Guillermo, řidič plukovníka, нацелил fotoaparát na platformu a nervózně se otočil objektiv.
  
  
  Její půjčil ego, aby se dostat dobrý snímek, a teď to nefunguje, nemůžu se soustředit ".
  
  
  Byl to dobrý Nikon s teleobjektivem. Její нацелил ego na scénu a soustředil se.
  
  
  To udělá, " řekl jsem. "Jste hotelů zaměřit pomocí prstence, jednatele clonou".
  
  
  Její dobře viděl hlavu Franco, když on vylezl po schodech na nástupiště.
  
  
  "Oh, rychle, dejte přístroj sem", - zeptal se řidič.
  
  
  "Ještě něco".
  
  
  To udělal fotoaparát na spoustu veteránů. Pak ji strávili ego mimmo fronty oficiální limuzíny. Ji viděl kříž. Pomalu přemístil objektiv od založení kříže na vrcholu. Najednou se moje prsty напряглись.
  
  
  Na horní části kříže, na boku, ji viděl, kovový lesk, který je pravděpodobné, že by byl sotva patrný неподготовленному oku. Teprve nyní ji si uvědomil, že to bylo také místo, kde by mohl být vrah. Tam mohl klidně čekat na své šance a střílet, aniž by věnovat pozornost davu.
  
  
  Pokud by výstřel byl vyroben, nikdo by nemohl způsobit mu bylo škody. Protože někde v blízkosti веревочной schody letěl vrtulník, který je připraven zvýšit Оборотня z kříže. Její vypočítal střelnice podle objektivu - asi 1600 metrů. Snadný výstřel pro odborníka. Neměl jsem dost času se dostat do platformy.
  
  
  Kromě toho, pokud by Vlkodlak si všiml mě, že bych okamžitě střílel.
  
  
  "Soldados y cristianos, estamos aqui por ...!" - hlas kardinála hřímal v громкоговорителях. Franco stál vpravo od kardinála. Jakmile se подступит k mikrofonu, vrah mohl vystřelit.
  
  
  Její rychle se blížil k úpatí kříže. Samozřejmě, vrátný odmítla mě vpustit.
  
  
  "Výtah je blokován. Když se generál pronese řeč, je to vždy uzavřena. Nikdo nemůže vyšplhat nahoru ".
  
  
  "Někdo tam je teď tam nahoře".
  
  
  'Nemožné. Výtah byl pryč celý den.
  
  
  - Možná, prošel nahoru včera večer. Nemám čas to vysvětlit ".
  
  
  Byl to spravedlivý muž v потускневшем obleku, který měl být ne méně než dvacet let. Na klopě ego лацкана visel webové medaile. "Odejdi, - прохрипел to, nebo ji zavolat v Občanské gardě. Nám se u někoho by neměl být problém, když se zde Каудильо.
  
  
  Jí byl proti tomu. Její popadl ego za klopy a stiskl palcem a ukazováčkem na ego krku. To ještě stál, když ztratil vědomí. Ji vrátil ego na místě a omluvil se.
  
  
  Její vstoupil. Výtah prošel pod bočními podpěrami kříže. Byl skutečně zavřený.
  
  
  ... porque la historyia de un pais es mas que memoria ... ozval hlas kardinála, ale na jak dlouho?
  
  
  Jí otevřel dveře výtahu klíčem vrátný. Ji, skočil a stiskl tlačítko ARRIBA. Motor ožil, a výtah s impulsem vzlétl.
  
  
  Vlkodlak by byl slyšet výtah. Když ležel na boční části kříže, je to určitě cítil vibrace. Možná to uspíšilo ego záběr, ale opět to byl profesionál. To, samozřejmě, není паниковал. Mohl se domnívat, že ve výtahu byla policie, ale on neměl důvod se domnívat, že někdo věděl, že je tam v sále. Mohl si dovolit ignorovat ih návštěva, alespoň jsem v to doufal.
  
  
  Zdálo se, že stoupání vleku trvalo celé jedno století. Přes malé okna ji někdy mohl vidět, jak vysoko to jsem, ale neslyšel, je u konce už se jedná kardinála.
  
  
  Výtah dosáhl malé vyhlídkové plošiny v blízkosti bočních ramen kříže. Ji, slyšel, že kardinál stále říká, a také že to dokončí svou řeč. Pak s ním mluvil Franco.
  
  
  Její našel židli, která pravděpodobně byla určena pro návštěvníky, kteří se bál výšky. Ji vytáhl ego pod panel v nízkém stropě. Ji vzala vrátný přívěšek na klíče, a pak tří pokusů o našel ten správný. Panel откидывалась nahoru.
  
  
  "... Ахора, kon-la Gracia de Dios a la osud Španělska, El Каудильо".
  
  
  Kardinál, pravděpodobně, teď отступал, a nyní Francouzsko provádět oběma rukama za балюстраду lešení a pozdravit své staré kamarády. Účinek střely by byl ohromující.
  
  
  To, vylezl otvorem. Její ocitl v бесплодном, prázdném prostoru bez světla. Její ощупывал rukama zdi, až našel žebřík.
  
  
  Vlkodlak, asi целится do ucha. V blízkosti ušního перепонкой má четырехсантиметровая oblast, která se zabývá jistě, je fatální.
  
  
  Jeho dostal do svislé panely nalevo od mé hlavy. Sergej prosakování skrz nemělo.
  
  
  Její uslyšel hlas Franco.
  
  
  Její zbraň otevřel panel a zařval. Ve vzdálenosti šestnáct set metrů tvrdá brýle ráže 7,62 пролетела mimmo šíje Franco a havaroval mramorová terasu. Přerušil řeč, se rozhlédl a viděl po kulky v mramoru. Legionáři взбежали po schodech, tvoří se kolem něj ochranný kordon. Dav se proměnil v kotel.
  
  
  Vlkodlak, лежавший na překvapivě velký vodorovném panelu v horní části kříže, odstrčila panel nohou, zachycující mou ruku. Její zamával směrem. Dvě kulky zasáhla panel a prošel mimmo mě. Volnou rukou ji udeřil panel. Vlkodlak lehce sklouzl na mramorovou platformě. Dole зияла propast na tři sta metrů.
  
  
  Její вскарабкался na platformu a нацелил svůj "люгер" na spony ego řemen. Mozku ego zbraně byl poslán, abych se do skládání dolar.
  
  
  "Takže, ty jsi vstal z mrtvých, skrze z mrtvých, Киллмастер. Zabít tě tojen. Ji měl jen пристрелить pak tě ".
  
  
  Zdálo se, že puška v ego rukou nic váží. Jak by mohl vzít toho člověka za starého farmáře? On byl oblečen jako generální ředitel na dovolené: sako, ideální скроенные kalhoty a drahé žirinovskij веллингтонские boty. Ego vlasy na spáncích zablesklo stříbro, oči byly jako by nepropustný kovovými štíty. On popřel zprávy v médiích zprávy se mi mě. Byl to děsivý pocit.
  
  
  "Jsi prohrál, Vlkodlak. Nebo jsi konečně řekneš mi své pravé jméno?
  
  
  'Jdi k čertu.'
  
  
  "Dnes je poslední den jednoho kolem nás. Její věřím, že jsi to ty. V tvém zbraň jen tři kazety. Jste ih všichni používali. Jste hotovi. Na terase legionáři našli zdroj výstřelu. Teď uviděli, že tyto dvě postavy na boční straně mramorový kříž. K úpatí kříže přijel jeep s крупнокалиберным пулеметом.
  
  
  Našli zbraň, se rozezní salva. Její potopil, když mimmo létají kulky. Vlkodlak popadl svou zbraň jako hůl na golf, a vyrazil Люгер mám kolem ruky. Začala druhá rána přišla mi v hrudi. V důsledku její vklouzla k okraji platformy. Nemohl jsem se dobře uchytit o hladký mramor - vše, co jsem mohl dělat, je snažit se odrážet údery, jak jen mohl. Zadek dostal se mi do žeber, a pak v životě. Ji-visored hlavu rukama a přitiskl ponožky boty k úzkému výstup mezi dvěma mramorovými deskami.
  
  
  On se ohlédl přes rameno a najednou ho slyšel zvuk vrtulníku. Orel zvedl Šíp tak, jak měl v plánu. Její cítil tlak odběr vzorků vzduchu od lopatek. Přes ruku ji viděl, monitorovat веревочную žebřík. "Nemáš šanci, Киллмастер".
  
  
  Vlkodlak грохнул puška mi na ruce, než схватиться za веревочную žebřík. Helikoptéra se začala plynule stoupat, jeho nohy teď парили nad střechou. Ji, postavil se na kolena a objal Оборотня za nohy. Веревочная schodiště свисала těsné, protože z naší celkové hmotnosti. Možná, pilot zpanikařil, může, je to hotel, pomoci Оборотню, ale je to trochu vytáhli letadlo. Teď sevřel její kotníky Оборотня, moje nohy dotknout platformy.
  
  
  V tento okamžik lano, žebřík, za kterou se držel Vlkodlak, порвалась. Ji okamžitě pustil ji otočením o čtvrt otáčky, a snažil se přistát na platformě, jak je to možné rivne, ruce a nohy jsou rozvedení. Zdálo se, že mě prasknou ušní bubínky; To cítil tak, jako když mám zlomená všechna žebra. Ale její vklouzla k okraji platformy a podíval se dolů.
  
  
  Vlkodlak je stále padal. Dav, již se na úpatí kříže, se rozšířila. Pak toho, jak Vlkodlak spadl na zem, se od něj téměř nic nezbylo, ale ego кодового jménem.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 17
  
  
  
  
  
  
  
  
  Teplé slunce na Ibize загорело mé kůži, a koktejl s rumem согрел mě zevnitř. Její ležel, вытянувшись a relaxaci na lehátku.
  
  
  Vlkodlak a Maria byli mrtví. Barbarossa utekl do Švýcarska, a Vasquez прострелил si hlavu. Sangre Sagrada roztržení, jako balón.
  
  
  Hawke přísahal na sloupečku důvěrné zprávy, že tentokrát je to opravdu můžu klidně užívat dovolenou. On řekl, že pouze nit světě může narušit můj klid. A někdy musel emu věřit.
  
  
  Plážový míč odrazil od písku a přistál na mé sluneční skvrny. Její reflexní chytil a své body a míč.
  
  
  "Mohu ho vrátit svůj míč, prosím?"
  
  
  Její sel.
  
  
  Paní míče bylo v bílém plavkách. Jinými slovy, malé bílé trojúhelníky se nevztahuje na většinu fantastické objektu. U nah byly dlouhé černé vlasy a široce rozložené tmavé oči. Zdálo se mi, že jsem to už zažil předtím.
  
  
  "To mi připadá jako velmi cenná míčem. Můžete dokázat, že je to vaše?
  
  
  "Mé jméno ne, pokud jsi to máte na mysli," odpověděla ona.
  
  
  "Pak se stává obtížnější. Nejprve řekni mi, není senoritas, ať už jsi.
  
  
  "Ne," usmál se. "Jsem američanka."
  
  
  "A ty jsi ani hraběnka?"
  
  
  Ona zavrtěla hlavou. Navrch její bikiny svůdně трясся, ale naučil jsem se být opatrný.
  
  
  "A nejste rozvodů býků a nejste se snaží svrhnout vládu?"
  
  
  'Ne, to není pravda. Jeho asistent zubního lékaře v Chicagu, a já jen chci vrátit svůj míč.
  
  
  "Aha," - konejšivě povzdechl jsem, придвигая k sobě ještě jednu židli. "Jmenuji se Jack Finley".
  
  
  Když se posadila, ji obrátil s dopisem k baru ještě jednou.
  
  
  Jaký mám hrozný život.
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  O knize:
  
  
  
  
  
  Je rok 1975. Prostředí trosek letadla, havarovaná pobřeží Španělska, byl nalezen list papíru. Ukázalo se, že to z dokumentu, jenž shock: někdo se chystá zabít Franco.
  
  
  Ale Franco blíží ke konci svého života. To znamená, že vraždy mají určité záměry. Krajní pravice záměr. Hlas proč způsobují Nicka Cartera. Protože vrah - profesionální vrah. Ego je krycí jméno: Vlkodlak.
  
  
  U Nicka je málo času. Musí se jednat okamžitě, a - jak by se nám to zdálo nemožné - být vždy o krok napřed neznámého vraha. Jak приближений nervového vyvrcholení Nick ví, že nemůže selhat! ...
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Turecké finále
  
  
  
  
  
  Nick Carter
  
  
  Turecké finále.
  
  
  
  přeložil Lev Шкловский
  
  
  Název originálu: Strike Force Teror
  
  
  
  
  
  Kapitola 1
  
  
  
  
  
  
  -
  
  
  První v seznamu mezinárodních zločinců, hledaných AX, byl Tlusťoch. Alespoň, tak jsme ego přezdívaná AX. Ego je jméno Maurice ДеФарж. AX již jednou poslal mě do Istanbulu z termínovaných usnesením ego odstranit. Ale dříve, než to byl schopen prorazit ego дряблую hlavu пулевым otvorem, u něj došlo k srdeční záchvat, kvůli kterému moje práce bylo zbytečné. Alespoň jí to tak myslel. Ale, jak se později ukázalo, Tlusťoch vůbec není mrtvý. On se tu a tam objevují v přehledech, které mi přicházeli čas od času, že pokaždé оставляло mám velmi nepříjemný pocit.
  
  
  Každý agent AX bylo nařízeno zlikvidovat jeho, jakmile se objeví. A to i přes to, že to docela dlouho choval překvapivě tichý. Proto je pro nás stalo velkým překvapením, že se spojila s AX z vlastní iniciativy.
  
  
  Řekl, že chce vyjednávat. A naznačil, že má pro nás zajímavé informace. Na to, že hotel se ego vyloučen kolem našeho černého seznamu. Požádal o osobní schůzku s agentem AX. A on žádal, aby poslali mě. Poslední podmínka způsobila, Хоука s podezřením vztahovat na záměry Fat.
  
  
  Ale když jí tvrdil, že on souhlasil. Jeho by nikdo dal tento úkol. Koneckonců, je to moje vina, že on zůstal naživu. Takže, i když to se ukázalo jako past, jsem se dočkat, až pomocí mikrofonů a reproduktorů tento účet. A tato perspektiva zvedla mám dobrou náladu.
  
  
  Tlusťoch ještě pracoval kolem Istanbulu, takže to byl můj cíl. Hawke se také přijede do Istanbulu, aby se dozvědět o výsledku setkání. Mi, je-li adresa někde ve starém centru města, hned za ulicí Яко Paša. V deset hodin v noci, a bez zbraní. Mi dalo ignorovat poslední dotaz. Wilhelmina následoval, můj "Люгер", a Hugo - můj věrný jehlový, ve kterém ji zoufale potřeboval bych, pokud by záměr Fat zjištěno, že je méně krásné, než to předstíral. Bez pěti deseti ji stál před полуразрушенным dřevěnou kupolí. Jí byl pouze pro pěší na temné ulici, ale nemohl se zbavit pocitu, že se za mnou dívají. Dřevěná fasáda budovy vypadal обветренным. Těžká mříž před okny, tak charakteristickou pro všechny budovy ve staré části Istanbulu. Tenký paprsek světla пробивался skrz štěrbiny mezi okenicemi. Pět krok jaro mě přivedl k předním den. Jak se dohodli, na ni zaklepal na dveře. Třikrát, s přestávkami. Nicméně neúspěšně. Její počkal pět sekund před tím, než klepnete na těžkou železnou západku. Dveře se otevřely bez námahy. Její tiše zavřel ji a dovolila očím putovat do hall. Ze stěny spadl obrovské kusy oznámil. Jediným zdrojem světla bylo neurčité žárovka, свисавшая nad mou hlavou. Podlaha byla prašná a zavalený odpadky. První patře, zdá se, již není používán. Na začátku druhé patře vela strmé schody, která se zabývá vypadalo docela протухшей.
  
  
  Její vylezl po žebříku. Chodba prvního patra svítí žárovka o něco větší velikosti. Na konci chodby полуоткрытая dveře v jasně osvětlené místnosti. V našem uspořádání v této místnosti měl být Tlusťoch.
  
  
  Ji opatrně prošel mimmo pár zavřených dveří. Okolnosti byly stejné jako při prvním setkání, s výjimkou toho, že jsem dovolil, selhání přes stropní okno vybavení "Pohovka", maskované jako číňan. A tentokrát Tlouštík věděl, že přijdu. Teď mi dovoleno zabít ego jen tehdy, když můj vlastní život byl v nebezpečí.
  
  
  Její byla ještě asi pět metrů od pokoje, když zaslechl za sebou hluk. Její reflexní popadl svůj люгер a blesku rychle se otočil. Její setkal s dvěma turky, s velkými černými kníry, každý kolem nichž byl крупнокалиберный revolver.
  
  
  Její зажал spoušť prst, ale ještě kliknul na něj. Turci také stáli na místě. Znovu slyšel zvuk. Rychlý pohled přes rameno mi ukázal, že moje firma se rozrostla na úkor třetí osoby. A odina z nejkrásnějších, co jsem kdy viděl. Robustní, широкоплечий zmrzačený muž s pravou nohou, která se zabývá ego, způsobilo tah, jak crabb. On sklonil svou příliš velkou a téměř holou hlavu do stran. Ego tvář byla ještě více poškozena extrémně velký spodní ret a párem zářivě lesklé oči, které by byly nevhodné pro krysy. V levé ruce držel "Беретту" 25 gauge, která se zaměřila se mi v hlavě.
  
  
  "Měl podmínku: žádné zbraně", - хрипло произнесло to podivné stvoření. "Odhoď zbraň". U něj byl французскиц důraz.
  
  
  Wilhelmina následoval ještě se zaměřila na dvě турках na druhé straně ode mě. "Děkuji vám, - řekl jsem, - ale já jsem lepší, nechat to tak." Pokud ji chystal vystřelit, ho mohl zabít, minimálně dva. A pokud budete mít štěstí, všechny tři.
  
  
  "Pokud jste si polož zbraň, pane, nejste выберетесь odtud živý", - znovu řekl monstrum.
  
  
  "Já jsem dovolil bych si", odpověděl jsem. Již se rozhodl, co musím udělat, aby dostat se odsud živý. Její, vystřelil první a kdo největšího turka. Pak ji dopadl a zabil druhého turka a monstrum, откатываясь. Pokud by to byla past pro mě, oni by se sami v nah hezké hit.
  
  
  Jeho stiskl prst na spoušti люгера, a byl připraven vystřelit, když slyšel sípavý hlas po místnosti na konci chodby.
  
  
  "Crabb, že krejčí sakra se tam děje?" - hlasitě řekl hlas. "Odlož revolvery !!"
  
  
  Její, obrátil se na půl otáčky, a viděl siluetu Fat. On vyplnil dveří. To vypadá ještě více омерзительно, než na naší poslední schůzce před několika lety. On se schovává, je možné říci, za pláštěm, nejvíce напоминавшей obrovskou živou stanu. I přes tuto skořápku, Tlouštík vypadal jako ходячий pudink. Ostrý zakřivený nos a malý zlý ústa byly jedinými jasnými rysy ego fotbalové hlavy.
  
  
  "On je ozbrojen", - protestoval ego обезображенный asistent.
  
  
  Elektronický alarm je dole ..."
  
  
  'Držte hubu!' - проревел Tlouštík. Všechny tři nerozhodně odebrali zbraně. Tlouštík upřeně se na mě podíval jejich zářící oči. "Neobviňuj Krab a ego kolegů", - důrazně řekl svým надсадным hlasem. "Někdy projevují příliš velké nadšení v jejich úsilí o mé ochraně. Doufám, že jste stále chtít přihlásit, pan Carter?
  
  
  Dva turka otočili a šli ke schodům. Crabb, který byl je vhodné přezdívku, těžce se blížil ke svému šéfovi, aby něco прошептать emu na ucho. Výhled těchto dvou groteskní panoramata jsou ty v domovních проеме donutila mou krev běžet rychleji.
  
  
  "Čistá, Krab, ty jsi mě nepotřebujete uvnitř. Dnes večer jsme s panem Carter důvěřujeme sobě navzájem. Došli jsme k závěru jakési příměří, viď, pan Carter?
  
  
  Musela svůj люгер a blížil se k nim. Byl divný pocit vidět tento обезображенного tolstého ублюдка, tak nedbale stojící jsou ty v domovních проеме. Před mnoha lety ji byl při ego zdánlivé smrti, a teď stál tam a mluvil lehkým tónem. Byli jsme ohromeni, když se dozvěděli, že on není mrtvý, ale je opět vidět, ego naživu byl skutečný test.
  
  
  "Co se stane, záleží na vás, ДеФарж", - sarkasticky řekl jsem.
  
  
  "Dobře, dobře", - prasklo to. "Ale jděte, pane Carter".
  
  
  Jeho následoval ho do místnosti a zavřel za námi dveře. Krab stál na stráži venku. Tlouštík доковылял do postele, прислоненной k sténání v místnosti, a propadl na celé potrhané matrace. U něj to dech z této krátké procházky.
  
  
  "Prosím, odpusťte mi za hrubost, Carter, ale můj zdravotní stav se v poslední době zhoršila".
  
  
  Její procházela pohledem po místnosti. Je zřejmé, že to nebylo trvalé bydlení Fat, ale byla používána pouze k tomuto setkání. Jediným nábytkem byly dva holé dřevěné židle a křivky židle. Na stole u postele stáli několik lahví s léky a džbán s vodou. V místnosti byl cítit lék, i přes velké otevřené okno, впускавшее večerní chlad, a přes které bylo možné vidět siluety mnoha kopulemi a minarety města.
  
  
  "Sedni Si, Carter". Tlustý muž ukázal na nejbližší k posteli židli.
  
  
  Její sell, ale byl v pohodě. Celá tato situace vypadala příliš jako noční můra.
  
  
  "Vypadá lépe", - povzdechl si tlustý muž, потянувшись za léky. On nalil trochu na lžíci a přijal ji.
  
  
  'Tvé skládání dolar?' - se zájmem поинтересовалась jsem, když se znovu dal láhev a lžíci na židli.
  
  
  On přikývl a hluboce si povzdechl. "S výrazným cévní mozkovou příhodu před několika lety odešel poté, co se v mém a bez toho mírném skládání dolar".
  
  
  "Já vím, ona byla tam. Její, jsem si myslel, že je to smrtelně nebezpečné."
  
  
  Slabá ухмылка vklouzl na ego pevné tenké rty, a na chvíli ego oči spokojeně впились v okolní zdi tuku. - Jo, a pak ji tušil, že to byli vy. I přes své maskování. Hlas, proč ho zeptal, zda chtějí, abyste poslat. Ji hotel být jisti, že v našem předchozím setkání. Přišli jste mě zabít, viď, pan Carter?
  
  
  'Ve skutečnosti.'
  
  
  "A když jste viděli, že mám mrtvici, hodíte mé tablety nitroglycerin v okně, že jo?" V ego хриплом hlase bylo nota hořkosti.
  
  
  "To zdálo ценымногие lepší než díra ve střelci".
  
  
  "Ano," - souhlasil by s tichým кашляющим smíchem. 'Samozřejmě. Ценымногие více civilizované. A pokud by jste použili svou zbraň, to bych teď nemluvil s vámi."
  
  
  Ji ignoroval to. "Jsem пощупал tvůj puls a nic se cítil. Jak se ti to podařilo, ДеФарж? Trik s jógou nebo něco takového? Přípravek замедляющий fungování vašeho organismu? Přemýšleli jsme nad AX. Kromě toho, ještě stále není hotové, víte?
  
  
  Толстяку to líbilo. On vesele se smál. Že, samozřejmě, převzalo v záchvat kašle. Ji a trpělivě čekal, až se znovu uklidní. Konečně začal mluvit, díval se na mě налитыми krví a očima. "To nebyl žádný trik, Carter. Jde o to, že mám nejen problémy se srdcem, ale ... Jste jistě slyšeli o catalepsy, pan Carter?
  
  
  Ji řekl. - "Takže jste se také pacientů s каталепсией".
  
  
  - Obávám se, že ano, že pan Carter. Stejně jako moje zesnulá plotice, mrtvé, Pane, jeho duši. Podle mého lékaře, jedná se o dědičné onemocnění. Když jste přišel ke mně ten večer, jen co přežil to. Takže není příliš vhodný mého srdce. Můj srdeční záchvat vyvolal каталепсию, a proto záchvat, který ve delle nebylo tak vážné, zdál být fatální. V tomto souboru okolností tělo téměř přestává fungovat, že pro estestvenno, prospívá srdci. Mám ještě bije srdce, ale je to pomalé, že jste nemohli cítit ego na mém zápěstí. Zachránil mi život."
  
  
  "Co příjemný vedlejší efekt", - řekl jsem.
  
  
  "Já věděl, že uvidíte tuto ironii osudu, pan Carter. Kdo mohl odhadnout, že bude více, než jste? Budeme upřímní.'
  
  
  Její скривил osoba v ухмылке. 'Dobře. Ale, jsme uspořádali toto setkání není pro to, aby si to, viď. Říkal jste, AX, že máte informace pro nás ".
  
  
  Oči-malé korálky se proměnily v щелочки. "Samozřejmě, samozřejmě," řekl konejšivě, - v jeho ... ehm ... transakci její části se setkáváme s informacemi, která se zabývá, nemá velký význam pro své vlastní podnikání, ale i v oblasti mezinárodní politiky, má velký, ne-li komplexní význam. . Tyto informace nedávno ji náhodou dostal. Jeho, samozřejmě, nebude říkat, jak. Ale myslím, že pan Carter, že informace má zásadní význam pro vaší vlády, a vlády v Anglii.
  
  
  'A to je ...?'
  
  
  Opět hnusná ухмылка. "To se týká britské národní jménem sir Albert Фитцхью".
  
  
  To jméno znal. Sir Albert měl doktorát z biochemie a laureátem Nobelovy ceny. Nedávno byl zatčen na příkaz vlády v Turecku. Ego je obviněn z pokusu uzavřít artefakt celé země. Tento artefakt byl nedávno odcizen v okolí tureckého muzea. Pak krátké líčení byl shledán vinným a odsouzen k trestu odnětí svobody na východě Turecka. Důležitým ve vztahu sira Alberta Фитцхью bylo to, že on vedl společnou výzkumnou agendu Ameriky a Anglie. Cílem tohoto programu bylo najít protilátky proti smrtící jedovatý plyn, používaných v chemické válce. A to пролило úplně jiný брылев na jeho zatčení. Velký otazník byl motivem turecké vlády, protože turecká vláda otevřeně дружило se západními spojenci, nepočítaje nějakou ворчания ze strany levicových kruhů.
  
  
  Její zeptal se. - "Co víš o Фитцхью?"
  
  
  "Já vím, proč ego zatčen a proč ego drží tam. A to nemá nic společného s pašování uměleckých předmětů ".
  
  
  "Jsme mysleli".
  
  
  Tlouštík spokojeně zasmál. "Chytili sira Alberta v pasti. To vše v kontextu ruského plán únosu ".
  
  
  "To znamená, pane Albert, vůbec ne v hale v tureckém vězení".
  
  
  "Samozřejmě, že je to tam".
  
  
  "Říkáte, není příliš jasné, ДеФарж".
  
  
  - Je to zatraceně jasně pochopit, mister Carter. Pokud můžete slíbit mi, že od této chvíle AX, nechá mě na pokoji výměnou za to, že mohu říci o Фитцхью ".
  
  
  Její upřeně se na něj podíval. V tom nebylo pochyb o tom, Tlouštík něco, co věděl. Něco důležitého. Bylo to podobné jako kuře, отчаявшегося se zbavit vejce. 'Dobře. Mám rozlišení nenechat SEKERU své tělo výměnou za životně důležitý intelekt.
  
  
  Tlouštík ухмыльнулся. "To mě těší. Troufám si prohlásit, že moje informace "незаменимости". On mlčel, vzal pilulku a rozseknout vodou. "Je to o muži jménem Сезак, Челике Сезаке", - řekl pak. "To komisař státní policie v Turecku. To také pracuje pro KGB a obchoduje s drogami, samozřejmě, bez vědomí svých nadřízených ".
  
  
  "Vypadá to na dobrého hostitele".
  
  
  Osoba Fat stala téměř vážný. "Aspoň, že měl dost času, aby se zatknout, odsoudit a zasadit sir Albert ve vězení. Pod pečlivým dohledem ruských ".
  
  
  "Ale proč rusové hotely, sir Albert byl ve vězení?"
  
  
  - Protože věděli, že ego jít do vězení Тарабья. A Тарабья v sále na východě země, poblíž hranic s Ruskem. Rusové plánují unést ego kolem vězení, přepravit přes hranice a poslat na Sibiř. Pak se budou moci pokračovat v práci na nich tam, ale ne na Západě ".
  
  
  Tlouštík netrpělivě se na mě podíval. Věděl, že jsem nečekal, že ví tolik o сэре Albertě a ego pracích.
  
  
  "Jak jsi dostal všechny tyto informace, ДеФарж?"
  
  
  "Jak už jsem řekl, nemohu odhalit své zdroje".
  
  
  - Ti nejlepší něco oznámit. Alespoň, pokud jste se mě přesvědčit, že je dost důležité, aby oznámili jsme vám amnestii. - suše řekl jsem.
  
  
  Ego мясистое tvář výrazně tmavé. "To je všechno, co vám mohu říci:" Сезак "- můj největší konkurent v obchodu s drogami. Někdo dříve si najal Сезаком náhodou zaslechl rozhovor mezi Сезаком a agent KGB. Teď to funguje na mě, a on se hotel mohl získat mou důvěru s pomocí této informace. Сезаком byl spáchán útok na mě hned potom, jak tento muž přišel ke mně do práce. Měl jsem mnoho neshod s Сезаком, ale pro mě to bude už příliš ".
  
  
  "A teď doufáte, že se dva potkali své velké nepřítele uklidní, AX bude možné zakoupit tyto informace, a pak můžeme odjistit Сезака, dříve, než on chytí vás, ve skutečnosti?"
  
  
  Tlouštík jen pokrčil rameny. "AX, není třeba odstranit Сезака. Stačí dát úplatek na správné lidi. Vše ostatní bude ego vlastní kolegové ".
  
  
  "Všechno to zní pro vás velmi prospěšná."
  
  
  Tlouštík впился do mě pohledem. "Сезак pro vás ještě nebezpečnější. Můj informátor mi řekl, že on a dříve úspěšně похищал lidí. Nemáte záruku, že to nebude opakovat. A vy určitě chcete zbavit sir Albert od toho, dokud ještě můžete. Může být, diplomatickou cestou ji znám spoustu. V opačném případě několik měsíců v tureckém vězení půjdou kolem: jste ego, už nikdy neuvidíte ".
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Pokud je vaše informace správná, jste daleko od AX. V opačném případě je naše příměří u konce ".
  
  
  "Jak to cítím, vše je v pořádku", - прохрипел to.
  
  
  "Kromě toho," řekl jsem,, vaše amnestie se vztahuje pouze na minulost. Pokud máte opět nějaké problémy, budeme rádi, opět vytáhnout vaše věc šatníku ".
  
  
  Opět dusil z jednoho na ego záchvaty кашляющего smíchu. "Takže, pan Carter", - lesklý slin přilepená na rohu ego rta. - No, to vás mohu ujistit, že jsem vás už побеспокою. Jeho celý život pracoval. Vše, co se jí přeji, je klidné stáří. Cenu za ...
  
  
  Tlouštík se zastavil na полуслове, když ji otočil hlavu na den. Její uslyšel známý zvuk na chodbě. Neslyšící výstřel pistole s tlumičem. Její vstal, vytáhl Вильгельмину na pouzdra a běžel na den.
  
  
  'Co to bylo?' - хрипло zeptal se Tlusťoch.
  
  
  Ji ignorovala. Chvíli ji poslouchal, drží za kliku. Pak ji rozrazil dveře, "Люгер" byl připraven střílet. Před dveřmi byl Crabb, mírná díra na čele a velká trhlina tam, kde kdysi byla hlava. Dva turka, které krátce předtím vyhrožovali mi, nyní bez života ležet na chodbě. Všude stříkající krve. Ji opatrně prošel mimmo u nich na schodech. Vnější dveře byly otevřené. Ji, podíval se na ulici v obou směrech.
  
  
  Nikoho není vidět.
  
  
  Ji, otočil se a znovu взбежал po schodech. Krev pulzoval u mě ve spáncích. To letěl po chodbě na den, kde ležel tělo Kraba; dveře pokoje, ve kterém ji právě vyšel. Jí věděl, že najdu tam. Вытянувшись na postele, nechvalně proslulý Maurice ДеФарж, je to stejný Tlusťoch, ležel v полуоткрытом županu, ruce впились na listy, stejně jako drápy. Ten ego noha bezvládně visící ze hrany. Ji pomalu zavrtěl hlavou. Dlouhá rukojeť dýky, торчащая na husté hmoty ego prsou, nakonec mě přesvědčily v tom, že Tlusťoch je mrtvý. Tentokrát už to není k životu.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 2
  
  
  
  
  
  
  
  
  Brzy ráno následujícího dne ji vzal taxi od svého malého hotelu v oblasti Jarda, přes velký most Atatürk, v elegantní, moderní hotel Hilton. Luxusní hotel se nacházel na kopci s výhledem na Bospor. Její objednal lehkou snídani, která se skládá z toast a káva, turecká káva, v restauraci Bosphorus Irish Race Kavárna a sledoval, jak se loď vznášející se přes tento slavný průliv. O něco později, aniž pět devět, jí vyšel přes restaurace a prošel přes hlavní lobby na příjezdové cestě. On tvořil půlkruh kolem hotelu, a na konci ego byl zaparkovaný modrý autobus Turkish Express, obklopený množstvím turistů. Její, šel do přední části autobusu. To byla osmá linka, autobus do paláce Topkapi. Vzal lístek a sell, rivne v šesté řadě za sebou, na pravé straně. Pak ji čekal.
  
  
  Postupně vstoupily i další obyvatelé. Hlavní němec se mě zeptal, obsazeno, zda místo vedle mě. Jí odpověděl kladně. Krátce předtím, než autobus konečně opustil, se do ní vyšplhal muž v твидовом bundě a s ocelově šedá шевелюрой. On cestoval autobusem a šel ke mně. Byl to David Hock, vedoucí oddělení operací AX.
  
  
  On tiše seděl vedle mě. Řidič uzavřel den a jel po příjezdové trati na ulici. Hawk vytáhl doutník, ukousl špičku a zapálil si. Jakmile jsme se ocitli v hustém provozu ve městě, a další obyvatelé byli zapojeni do stresující konverzaci, měla možnost mluvit s Hawke.
  
  
  "Byl jste s ním?"
  
  
  On se podíval na mě. Hawke utužil doutník, vydal kroužek kouře ve vzduchu a pokračoval dívat se otevřeně před sebou.
  
  
  "Byl jsem s ním," řekl jsem.
  
  
  "A zabýváme se tímto případem?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  Autobus přešel rušnou velikost, a obrátil se přímo k přístavu. V hloubce, na konci ulice již виднелись modré skvrny od vody. Byla to snažím části města. Všichni kolem mě ji viděl klenutá kopule a špičaté minarety mešit.
  
  
  "Co by mohl nabídnout?"
  
  
  Její krátký vystavoval historii Fat. Hok pozorně poslouchal. Když je skoro hotové, najednou se mi ukázal a nahlas promluvil. "Vidíš to velké budovy! Víš, co to je?"
  
  
  "Je to mešita Suleyman", - odpověděl jsem.
  
  
  'No samozřejmě; pro estestvenno. Jeho by to mohl vědět ".
  
  
  Jsme překročili Bospor most, Копру a jel po ulici Диваньолу v Topkapi. Zde ulicích byly naplněné chaotickou мешаниной kolem vozů, vozíky, zvířat a tisíce chodců. Plus pravidelné modlitby. Hlasitě a jasně, plynulé čtení Koránu přesahoval všechny ostatní zvuky.
  
  
  "ДеФарж řekl, že Сезак a dříve se podílel na похищениях lidí", - dokončil ji v svůj příběh.
  
  
  "Je to možné", - tiše odpověděl Hawk, žvýká doutník. "Tři další vědci a technici už zmizel, kolem této oblasti v posledních letech. Tam je případ s americkým fyzik, který se dopustil lodní výlety na průlivu a tak a nikdy se vrátil. A brit Simmons, specialista na шифрованию, zmizel prostředí za bílého dne uprostřed Ankary. Později byla odeslána poznámka o výkupné, což vyvolalo podezření z tureckých levicových radikálů. Ale další pokyny k vyplácení exekucí už nikdy neodevzdali. A s nimi fretku taky jsme nic neslyšeli o Симмонсе. D15 stále pracuje nad tímto případem. Pak tam začíná druhý američan, matematik na Дубьюка. On odvedl důležitou práci pro Komisi pro atomovou energii ".
  
  
  "Zdá se, že u ruských smlouvu s "Сезаком," řekl jsem.
  
  
  'Ano. Ukrást naše nejlepší hlavy. Ego tvář byla napjatá a rozhodný. Otrocká práce pro rusy není nic nového. Ale oni nikdy předtím strhl takovou brutální řetězce únosů ".
  
  
  "Zdá se, že musíme něco dělat s Челиком Сезаком," řekl jsem, když se autobus blíží k paláci Topkapi.
  
  
  "Sir Albert je teď důležitější. Protože teď, když jeho jméno je na čas zmizela z prvních kapel, rusové, jistě připravují ego potěšení ".
  
  
  "Je možné ih ještě zastavit?"
  
  
  "Možné je všechno, - řekl Hawk s jemným úsměvem.
  
  
  "Jak jsi už mnohokrát prohlásil, Nick. Máte ještě nějaká informace od Fat, kterou bychom mohli získat?
  
  
  "Myslím, že ano. Když ji opustil, na ego prsa vystupovat na nůž".
  
  
  Hawke se zamračil. - 'Co to je? Že jsi mi teď říkáte?
  
  
  "Uklidni se, to byl můj nůž", - ujistil jeho ego. "Ale člověk, který to udělal, je profesionál. Naše věc je o Толстяке lze zavřít ".
  
  
  Následovalo dlouhé ticho. Autobus zastavil na parkovišti Topkapi. Cestující se rozpadl na zalité sluncem náměstí.
  
  
  "Jste si jisti, že je to mrtvý tentokrát?" nakonec, zeptal se. V ego hlase nebyla ani stopa sarkasmu. Jí přikývl.
  
  
  "Dobře," řekl, když autobus pokračoval opuštěny. "Musím kontaktovat s Anglií. Oddělení speciálních operací, lidé, které pomáhal vám v naší předchozí kampaně proti Fat. Nyní budeme opět s nimi pracovat. D15 také musí být oznámeno. To znamená pracovat pro vás. Uvidíme zítra, není kdy.
  
  
  "Výborně, pane," řekl jsem.
  
  
  On se chytil za zábradlí, aby se vstát. - Mimochodem, jako by sledoval Fat?
  
  
  Její vyhýbal ego chladných šedých očí. "Starý trik, pane. Oni mě donutila jít k ego v matematice ".
  
  
  "Poznali tě?"
  
  
  'Já nevím.'
  
  
  - Jak si myslíte, že - je to práce Сезака?
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Podle Fat, se nedávno pokusil zabít ego. Ale, samozřejmě, u někoho, jako Fat nespočet nepřátel.
  
  
  Hawk vstal. 'To teď odcházím. Počkejte třicet sekund, dokud nepůjdu pryč, pak si taky můžeš jít. Zítra ne, když za dvě hodiny ji budu v restauraci Köskur, číslo 42 na ulici Istiklal, v blízkosti náměstí Taksim. Ji budu sedět na terase. Ujistěte se, že za vámi není sledován.
  
  
  Hawke prošel autobusem a vystoupil. Blízko autobus průvodce již zabýval svým příběhem.
  
  
  "Velké dveře se zde před námi, jsou nazývány Branou do Poloviny. Tam je ještě jedna brána do paláce. Známý jako Brána Bab-b-Селама, oni se datují do doby Fatiha Dobyvatel. Věže, které uvidíte, byly postaveny za vlády Suleiman Velkolepý ... "
  
  
  Její, prošel téměř prázdný autobus, přikývl řidič a taky vyšel. Jestřáb už byl. Ji, připojil se ke skupině turistů a poslouchal monotónní hlas průvodce, vyprávění příběhu Topkapi. Ale mé myšlenky byly o Толстяке, ego silné pěsti scrabbling listy, a vaše oči jsou široce otevřeny v agónii.
  
  
  Na zpáteční cestě do hotelu jí napadlo, сэре Albertě. On byl důležitou postavou pro Západ. Před několika lety on a ego krajan dostal Nobelovu cenu. Poslední dva roky se podílel na uk-americké studii repelenty jsou jedovaté plyn. Toto šetření bylo přísně засекреченным, a sir Albert byl jmenován ego vedoucí v rané fázi. Ego zatčení a odsouzení nejen způsobil velký zmatek v západních kruzích, ale okamžitě se zastavil to je důležité vyšetřování.
  
  
  Britská vláda byla stručně matoucí, když se dozvěděl o ego zatčení, ale Turecko se nacházela na svém. Zločin je zločin, kdo by ego nás dopustil. A levicoví radikálové v Turecku už byli připraveni k бунту, kdyby s tímto cizincem, obrátil měkčí, než s ih krajany. Například, tlak veřejného mínění řídil turecký soud trest Фитцхью k trestu odnětí svobody, i přes poměrně malý změnily. Říkalo se, že ego neoficiálně ujistil, že za pár týdnů to bude shareware-předčasně propuštěn. Bylo to devadesát dnů zpět.
  
  
  Po návratu do hotelu se jí rozhodl se osprchovat, relaxovat. V každém pokoji byl záchod a umyvadlo, ale i pro přijetí duše, hosté museli jít do vlastní koupelnu na chodbě. Tam byl rivne jedna sprcha ve společnosti ještě tři mušlí. Ji, svlékl, jemně odstranil zbraň a zamířil do sprchy s ručníkem, обвязанным kolem pasu. Voda byla teplejší než teplý, a mýdlo je rozdělena na dvě části vedví při použití první jízdě.
  
  
  Její již умывался, když sprchovým závěsem отдернулась. Dva неандертальца temně podíval se na mě. Odina kolem nich držel revolver tureckého produkce, mířící mi do života.
  
  
  "Zavři kohoutek", - řekl muž s револьвером. On mluvil anglicky se silným tureckým přízvukem.
  
  
  Ji poslechl. "Jste si jisti v tom," - řekl jsem. "Omlouvám se, pokud ji použil příliš mnoho teplé vody".
  
  
  Nejsou пошевелились. Muž s револьвером promluvil se svým společníkem při rychlém turečtině. "To je on?"
  
  
  Jiný muž podíval se na mě. "To odpovídá popisu".
  
  
  Muž s револьвером pevněji sevřel zbraň.
  
  
  Její zeptal se. - "Co všechno?" "Jste na policii?" Tento předpoklad byl extrémně nepravděpodobný.
  
  
  "Byli jste včera na ДеФаржа?" - hrozivým tónem zeptal se muž s револьвером.
  
  
  Hlasování a to je vše. ДеФарж věděl, v jakém hotelu ji zastavil, a řekl svým наемникам v případě, že AH porušením pravidel. Tito lidé přijali mě za vraha Fat a podle ih řádu, byli nuceni znovu srovnat skóre.
  
  
  "Myslím, že ty to víš," řekl jsem. "Ale já ji nezabila ego".
  
  
  "Takže - skeptický řekl muž s револьвером.
  
  
  'To je pravda. Jeho bych stahl si vybrat místo, pokud by na mě udělal tři revolveru ". Nenápadné gesto ji popadl ručník. "U mě bylo setkání s ДеФаржем. A její úmyslu držet se toho ".
  
  
  Její otřel předloktí, a oni pokračovali podezřele se na mě podívat. Chvíli později, muž bez revolveru přikývl jinak. Její, věděl, co to znamenalo.
  
  
  Ji v žádném nemoci plácl ručník na револьверу. Je to pryč v okamžiku, kdy se jeho hit ručník. Mozku odsunuly doprava, a brýle havaroval do zdi. Její popadl стрелявшего za rameno a strhl ego sebe. On dopadl na zeď. Její hit jeho ego na запястью, a revolver s padáním spadl na podlahu.
  
  
  Jiný muž sáhl do saka. Její задвинул na něj závěsu pro duše, aby se uškrtit ho, a udeřil jeho ego tam, kde ji začal ego tvář. Bojuje se závěsem, on padl na zem.
  
  
  První muž vrhl se mi na záda. Jednou rukou se snažil chytit mě za hlavu a druhý se zastavil na mých ledvinách. Její vrhl ego v jeden kolem mušlí. Je těžce dýchal s стоном. Její hit jeho ego, loket v životě. Právě teď on pustil mě a pomalu vklouzla dolů.
  
  
  Mezitím jiný podnikl ještě jeden zoufalý pokus vytáhnout zbraň na kabátce. Její hit jeho ego, patkou přes obličej. U něj zlomil nos. Je to trapné, že spadl na záda. Její cítil ránu do cíle, a vrávoral, padal na sprchový pánev. Člověk s револьвером znovu vrhl do boje.
  
  
  Muž s rozbitým nosem se snažil plazit na den. S ní bylo dost. Člověk s револьвером, u kterého ještě nebylo ego, zuřivě kopali mě do sebe, dokud se ji snaží udržet ve vzpřímené poloze. Zamumlal něco jiného a pak pochod za svým přítelem.
  
  
  Ji vzal revolver a přemýšlel o tom, jít za nimi. Dokud ji viděl sám sebe v zrcadle. Nahý muž, běžící po chodbě hotelu, není nikterak nechtěl každodenní podívaná.
  
  
  Její присмотрелся k sobě a viděl, že všude se objevují červené skvrny. To by byly dobré odřeniny. Jak by nám bylo, to bylo vždy méně špatné, než díra, kterou odvedl by .38 caliber.
  
  
  Na další den pak večeři ji vzal taxi do centra města. Jeli jsme až na místo, kde ji mohl přestoupíte na městský autobus
  
  
  Ji, zaplatil za taxi a запрыгнул na autobus, který okamžitě odcházel. Za tři čtvrtletí do restaurace Köskur ji znovu vyšel, kolem autobusu a šel pěšky. Za mě ne starali, a tak ji mohl klidně přijít na schůzku.
  
  
  Hawke seděl za stolkem na ulici pod teplým sluncem a číst turecké noviny. Její příchod na ego stolu, sel vedle něj, a on mi řekl, jaký úžasný byl výlet do Top-капи. K nám přišel číšník a my si objednali dva martini. Носильщик prošel mimmo nás na hrubé kamenné mostní. To уравновесил těžký kufr na zádech koženým pásem kolem čela. V opačném směru s padáním проехала повозка s осликами, a z boční uličky se ozvalo volání k odpolední modlitbě. Číšník přišel přinést na naše objednávky, na malém медном tácku.
  
  
  Její zeptal se, když číšník odešel. - A jste již mluvil s ASO?
  
  
  "Ano, jsme si povídali roztomilé v kódu. Váš starý jiného Брута a její. Říká se, že jsi ještě můžeš apelovat na to, pokud chcete dostat pryč od nás."
  
  
  Ji, zasmál se. - "Brut - výborně".
  
  
  Hawke podle přikývl. "Jsme s Брутом vymysleli dobrý plán", - pokračoval. "Říkáme, že operaci" Úder blesku "". Ego cerro-ocelové oči se dívali do mých, a jeho přátelské, взлохмаченное tvář byla tvrdá. "Půjdeme za sirem Albert", - řekl on.
  
  
  Její zeptal se. - "Máte na mysli ... ve vězení Тарабья?" 'Přesně. To je cíl ".
  
  
  Její zamyšleně třel bradu. Jako, krejčí sakra, my se dostaneme do turecké vězení? Jak jsme se táhnout sir Albert z pod nosem stráže a, jak jsme se zůstat bez povšimnutí? To nebylo něco, co by se dalo označit kliknutím.
  
  
  "Mi se to zdá nemožné, - řekl jsem.
  
  
  "Rusové mají v úmyslu to udělat. Copak jsme mohli taky udělat? 'zeptal Hawk.
  
  
  Její upil martini a zavrtěl hlavou. "Asi jim pomáhají zevnitř. Víme, že v Ankaře mají "Сезак". To je důležité číslo na policii. Ředitel věznice i docela mohl být účastníkem spiknutí ".
  
  
  Hok se usmál. "Pokud Сезак chtěl osobně vidět sira Alberta, se to zdá být docela jednoduché, ne?"
  
  
  "Jsem přesvědčen o tom. Ale Сезак by nikdy upoutal na sebe pozornost tím, že něco podobného ".
  
  
  Ústa Хоука скривился v den ухмылке. 'Přesně. Ale pokud to udělá, a emu nechat přepravit sir Albert kolem vězení do nejbližší nemocnice, protože sir Albert vážně nemocný? A pokud sir Albert zmizí příště, Celik Сезак bude v rozpacích, nezdá se vám?
  
  
  Ji začal chápat, kam клонит Hawke. "To, samozřejmě, bude nešťastný. Samozřejmě, že k siru Альберту přišel pravý Сезак.
  
  
  'Přesně. To budeš maskované jako Сезака ".
  
  
  "Vy a Сезак přibližně jednu postavu. Pouze u Сезака je pivní styl, ale budeme myslet na něco. Vše ostatní děláme s pomocí make-up a padělání ".
  
  
  Její zeptal se. - "Jak mohu napodobit na matematiku, kterou nikdy neviděl?"
  
  
  "Ano, ale ty jsi ego uvidíš. V Ankaře, jsi подойдешь na mu spolu s agentem ASO, kterého sem posílá v Londýně. Musíte se dostat na dva britské криминалистов, kteří přišli učit pracovat turecké policie. Během těchto setkání si uděláte fotky a udržet ego hlas na magnetofon. Musíte také pozorně sledovat Сезаком: zapamatovat si ego chůze, gesta, které on dělá. Pak jsi sám na několik dní stane Челиком Сезаком ".
  
  
  "Policista kolem Londýna bude kamufláže pro setkání s ním. Skládá se pouze kolem vousy a paruku, samozřejmě, musíte udělat něco o vašem důrazu. Je-li tato část operace je u konce, tým techniků AX vás bude čekat zde, v Istanbulu, aby kamufláže pro návštěvu vězení.
  
  
  "Zní to, jako drahý vtip," řekl jsem.
  
  
  "Musíme se vrátit sira Alberta, Nick. Ego hodnotu pro Západ příliš velký. Pokud rusové se bude krást ego teď ...
  
  
  "Možná, že už mají".
  
  
  'Ne. CIA выяснило, že je stále v místnosti v Тарабье. Oni také zjistili malou vojenskou základnu v Batumi, otevřeně přes hranice s Ruskem. Mají podezření, že tato databáze slouží jako centrum přijímání ukradl v čekání na další přepravu do vnitrozemí Ruska. Sir Albert, asi taky půjde tam, pokud ih pokus uspěje.
  
  
  Její zeptal se. - "A co se o tom agent ASO, s kým ji mám pracovat?" Mé myšlenky se vrátil do minulosti. Úkoly v Anglii, kde mi důrazně doporučujeme, příjemná pomoc žena-agent ASO. Blond a velmi atraktivní Heather Yorku.
  
  
  "Je naprosto fantastické, Nick", - zasmál se Hok. 'Tento policista vám řekne doprovázet jako sekretářka a milenka Челика Сезака ".
  
  
  
  
  - Máte na mysli toho vyhrál copa. .
  
  
  'Dívka. Zcela na skutečnosti, Nick. Plus žena, o níž jste si mysleli, s nimi fretky, jak ji hodil slova ASO. Mám na mysli agent Yorku, Nick. Řekněme, že tak, jako náhradu za tvrdou práci.
  
  
  Náhle na operaci "Blesk" se stala méně ponuré. "To byl dobrý nápad, pane," řekl jsem.
  
  
  "To nebyl můj nápad", - s úsměv přiznal Hawke. "Поблагодари Брута za to, pokud se naskytne příležitost. Říká se, že jste tak dobře pracovali společně v Anglii. Hmm, ženy špionáže fungují, mám své vlastní myšlenky o tom. Doufáme, že u vás zůstane čas, aby se splnit úkol."
  
  
  "Jako vždy, jde nade vše," odpověděl jsem.
  
  
  On znovu udělal vážný obličej. "Agent York přijíždí do Istanbulu dnes večer letem 307. Nebudete vyzvedávat ff. Ona se s vámi spojí, jakmile bude ve městě. Hawke se zamračil, a v ego hlase znělo úzkost. - Tentokrát ať je zatraceně opatrný, Nick. Máme mnoho potenciálních nepřátel v této operaci, včetně a turecká policie. Pokud zjistí, že se snažíte vydávat za Сезака, vám bude velmi obtížné pomoci. Pamatujte si, naše důkazy proti Сезака velmi vágní, a u něj významné postavení a vlivní přátelé ".
  
  
  "Já vím, co si představuješ pod potenciálními nepřáteli. Její již potkal, některé: kluci ДеФаржа. Co bude dál, když jí než se dostanu do sira Alberta?
  
  
  "Můžete požádat o osobní rozhovor s ním. Může být přítomen pouze váš tajemník. Měli byste předpokládat, že v ego-delle-existují nové důkazy, o které se chcete s ním mluvit. Jakmile je sám, udělej si emu injekci tekutiny, která se zabývá způsobuje vnější příznaky žloutenky. Žloutenka je nakažlivé, a ve věznicích není nemocnice. Těžce nemocné nebo zraněné, je dodávána v nemocnici v Hop ".
  
  
  "Jak daleko je to od Тарабии?"
  
  
  "Dvacet čtyři míle. Takže nedaleko. Musíte trvat na tom, aby пленника okamžitě dodali Хопу. Ředitel může poskytnout ochranu. Budete zřejmě muset od tohoto se zbavit. Jakmile narazíte na výjezd na jih, po cestě v Хопу, mít ego a pokračovat v jízdě směrem k pobřeží. Její dá jasnou místo setkání. Americká ponorka bude čekat na vás a odveze do Londýna ".
  
  
  "Zní to velmi prostě, jak jsi to nazval," řekl jsem.
  
  
  Hawke široce se usmál. "Jsi умеешь dobře vyjádřeny, můj kluk. Chápeme, že v realizaci připravuje existují nejrůznější překážky. Ale, jako obvykle, zcela jistý v tom, že splní své síly ".
  
  
  "Díky," řekl jsem. 'Ji taky tak myslím.'
  
  
  Hok vesele se zasmál, допил své sklenice a vyštěkl prsty, aby se upoutat pozornost číšníka. Rozhovor byl u konce. Ale jedna věc je kolem nejtěžších úkolů v mé kariéře pouze začalo.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 3
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bylo už pozdě, když její se vrátil do svého hotelu. Slunci trvalo za mešity, усеивавшими kopce Istanbulu. Bospor se vyvinul v пылающую měď, a dlouhé stíny spadl na úzké uličky.
  
  
  Před odjezdem ji uzavřel kloubů na oknech, takže když ji vrátil, byla docela tma. Ji, zavřel dveře a místo toho, aby zahrnovala svatým, přišel k oknu, otevřít kloubů. Ji vidět hotel adv = β. Když jí byl na půl cesty přes pokoj, její náhle uslyšel cvaknutí přicházející ze strany postele. Ji vytáhl Вильгельмину a rychlostí blesku se otočil v domnění, že přátelé Fat vrátili.
  
  
  Брылев vedle postele byl v ceně. Na mé posteli seděl velký muž, opřený zády k sténání. On držel "Маузер" byla uzavřena s nárůstem na 7,65 mm "Парабеллум", zaměřené na mě.
  
  
  "Oleg Борисов", - zamumlal jsem. Její окинул ego pohled, když se znovu dal zbraň a spustil nohy s postele. To звонко zasmál.
  
  
  "Nikdy jsi měl více přemýšlet, jiný" - veselé " řekl. Byl to vysoký, těsný muž s коренастыми rameny, na nichž покоилась široká gól s přesýpací vlasy viset na podíl. On byl člen KGB. Hrubý, téměř příjemný člověk, ale jeden kolem nejnebezpečnější soupeře, které ji znal. On byl hlavní zabiják oddělení Mokrých Del, stručně říkám, můj soupeř. A on zabil více britských a amerických agentů, než ji nemohl vzpomenout. "Jsem vynutit tě v teple, Carter, ano?"
  
  
  Neviděl jsem v tom humor, jen kdyby to nebylo ego zvědavý rozbité angličtina. Její nikdy se smál nad zbraněmi. "To bylo zatraceně blízko, jako kdyby na tebe spadla na brýle, Борисовым", - řekl jsem, reptání. "Co jsi vůbec tady děláš?"
  
  
  "Neboj se, soudruhu. Борисов jde zabít tě? Pak jsi mrtvý. On znovu vydal jasný smích. Pak zavrtěl hlavou. Jako by sám nevěděl, co je na tom dobré.
  
  
  Znovu ji odstranil svůj люгер, ale pozorně sledoval, jak se Борисовым. On vstal, šel k oknu a rozrazil kloubů. On vdechl chladný slaný vzduch. "Pěkné město, Istanbul", - povzdechl si to. "Hotel by ho chtěl navštívit zde často. Vám to tak nezdá?
  
  
  "Istanbul - velké město".
  
  
  On se stále díval z okna. "Pro nás v tomto městě klid, kolega Carter. Všechno jde hladce, víte? Ale pak někdo vidí přicházející nebezpečného muže AX, a najednou se stává velmi klidně, ne? On se otočil, a viděl jsem chlad v ego očích.
  
  
  "Vpřed, Борисов. Pokud by ji sem přišel, aby se likvidovat jednoho po přivítá své lidi, on by taky byl mrtvý ".
  
  
  Chvíli se nerozhodně podíval na mě. To pak vypukla ревущим smíchem. "Samozřejmě, Carter, samozřejmě. Je to něco, co jsem řekl. Ale oni pokračují brečet. Myslím, že jste nějak souvisí s ДеФаржем. Víte, člověk s nožem v těle. Bangg - prsa! '
  
  
  Pokud je toto vše řekl velmi nenuceně, ale viděl mou reakci očima profesionálů.
  
  
  Její není пошевелил nám мускулом. - ДеФарж? Ten chlap, o kterém píší noviny?
  
  
  "Totéž", - řekl on размеренно.
  
  
  Pomalu zavrtěl hlavou a dovolil úsměv se objeví na mé tváři. "Jste velmi mýlí, Борисов. Je to jen projít zde mimmo. Nemyslím si, že tentokrát jsme мешаем dalším přítel ".
  
  
  "To je v pořádku, Carter", - odpověděl Борисов. "Protože jsem se chtěl zabít tě." Poslední větu pronesl velmi pomalu, a všechna radost zmizela s ego osobám. Byl to opravdový шоуменом, ale pod touto tenkou vrstvou herectví talent таился arogantní психотический vrah. Její podezření, že rusové nebudou používat ego příliš dlouho. Ego a sobecké cesty dělali ego je příliš nebezpečné, aby věřit emu.
  
  
  Борисов se blížil den, a otevřel ji. To полуобернулся a řekl: "Udělej si laskavost Борисову, Carter. Pokud jste jen проезжаете se zde pohybujte se rychle znovu ".
  
  
  "Uvidím, co mohu udělat pro tebe", - chladno, " řekl jsem. On chystal se zmizet, ale zastavil ho. "Mimochodem, Борисов".
  
  
  "Ano, Carter?"
  
  
  "Příště, když budete преклонитесь na mě zbraň, mějte na paměti, že budete muset ego použít".
  
  
  On se zasmál a podíval se na mě, ale najednou se u něj objevila blesk nekontrolované veselím. "Není pro srandu s Борисовым s takovou imperiálního postavení, Carter", - řekl on. "Já vím, že jsi dobrý chlapec". On zabouchl za sebou dveře a slyšel jsem její ego smích, разносящийся na konci chodby.
  
  
  Před tím, než ji i sundal kabát, hledal svůj pokoj požádal v malých výhodných mikrofonů, které rusové obvykle zakrývají všude. Nenašel jsem nic.
  
  
  Když ji умывался o něco později - tentokrát bych raději, malé umyvadlo v mém pokoji duše, - říkal jsem si, šéfa operační správy KGB v Istanbulu. Ego se jmenoval Копанев Basil Копанев. To byl přímo šéf řekl borisov, dokud Борисов jednal v této oblasti. Копанев byl opakem řekl borisov. Klidný, vyrovnaný člověk, dobrý šachista a brilantní stratég. Skutečnost, že se mu podařilo ruskými operacemi na únosu popírá lidí, byl dostatečným vysvětlením ih úspěchu na dnešní den. Poslat ke mně, Alain, jen aby mu bylo střílet, byl typický nápad Копанева. V naději, že jsem выдам sebe slova nebo gesta. Návštěva "strmý chlapa" s "Маузером" bezpochyby stal příspěvkem řekl borisov na tento plán.
  
  
  To jako jednou вытирался, když se dveře mého pokoje někdo zaklepal. Její zabalil si ručník kolem pasu, popadl Вильгельмину ze židle a šel na den.
  
  
  Jeho se odmlčel, aby si vyslechl. Je možné, Pokud je důvod, proč-pak se vrátil.
  
  
  Pak se ho zeptal. - 'Kdo tam?'
  
  
  "Služka, pane," řekl ženský hlas anglicky se silným přízvukem.
  
  
  Její выругался sobě pod nos, odemkl dveře a opatrně ji otevřel. Můj hněv zmizel jako sníh na slunci.
  
  
  Ji řekl. - "Heather!"
  
  
  "Nikki!" - řekla s předstíranou rozhořčení svým sexy hlasem a okamžitě dumpingové pohled na ručník na mém pasu.
  
  
  Nějaký čas ji dychtivě pokračoval vzít ff. To bylo stejné úžasně krásné, jako vždy. To отрастила své světlé vlasy, a oni se leskly na ramena. Jeho jasně modré oči zářily nad malým вздернутым chrlič a kompletní, široká ústa. Na ní byla sukně, která se zabývá sotva прикрывала boky a dobře просматривала její dlouhé štíhlé nohy. Na ní byl dlouhý расстегнутое kabát. Její plná prsa обтягивала hedvábný halenku a tmavé bradavky prvky виднелись pod tenkou látkou.
  
  
  "Když jí říkám, že je rád, že znovu tě vidět, její выражаюсь velmi špatné," - řekl jsem, tahat ji za ruku a zavřela za sebou dveře.
  
  
  Natáhla svůj malý kufřík na podlahu. "Ten pocit je vzájemný, Nikki", - хрипло řekla, otočil se ke mně, jeho rty byly blízko k mým.
  
  
  Ji opatrně položil "люгер" na židli a vytáhl Heather k sobě. Její plné růžové rty splynuly s mými, a čas minulostí. Vrátili jsme se do Anglie, do domu v lese v Sussexu. Tam naše těla dopřát v divoké explozi zábavy.
  
  
  Z dechu, ona vede ty ostatní. "Ach můj bože, Nicky. Jako kdyby jste nikdy odešli ".
  
  
  'Hmm. Ji to vím.'
  
  
  Heather mě pustila mě jednou rukou a натянула ručník. Ručník соскользнуло z mých boků a klesl na podlahu. Strávila se svými jemnými rukama moje boky a chytil mou zářivou mužnost.
  
  
  "Mmm, ano. Je stále stejný.'
  
  
  "Jsi нахальная holka," řekl jsem, kousání ji za ucho.
  
  
  "Já vím," řekla ona. "Ale líbí se mi to".
  
  
  'Jste už dávno tady?'
  
  
  "Moje cesta dorazili dříve než obvykle. U nás byl následující vítr, řekla, líbat moje prsa a lízání bradavky. "Copak to nebylo dobré pro nás?"
  
  
  'Velmi příjemné.'
  
  
  Její sundal jí kabát z ramen a bych vytáhl hedvábný halenka zde je na hlavu. Ee světlé vlasy hladce ниспадали na mléčné ramena. Ee kompletní prsou vyzývavě выпирали.
  
  
  "Vy sami jste docela drzý, pan Carter," řekla, kreslení mou rukou na měkké teplé svahy.
  
  
  "Slyšel jsem to předtím." - Jsem rozepnul hej sukni. Sukně plynule спускалась do podlahy. Na ní teď bylo jen pár jemných nylonových punčoch. Moje prsa терлась o její měkké křivky, když jsme znovu objal. Jsme plně запыхались, když je konečně propuštěn rty jiné další. "Její vybavení to od chvíle, kdy slyšela, že budu pracovat s tebou," řekla.
  
  
  Ji zvedl ee a sledoval, jak to lehce вздымает prsa, dokud ness ee do postele a pečlivě zabalené. Její vypnul svatý a bench press se vedle ní.
  
  
  Jsme ležet druhou proti sobě, a jiskra touhy zasáhla naše těla. Ruce Heather jemně a diskrétně hladil mé tělo, dokud jsme se opět líbání. Naše jazyky tančili ještě s přítelem, jako malý jasný plamen. Její jemně zkoumal její tělo, ruce, dokud se застонала a není потерлась оборудова mi. Pak ji převrátil ee na záda a přemístil se s ní.
  
  
  A tak se stalo, jak to bylo dříve. Jako by čas byl uklouznutí. Opět jsme se stali novými milenci a současně dychtivě a jemně zkoumá tělo jiného druhou.
  
  
  Později, ležel na prováděné výpočty a díval se z okna, Heather uvolněně se usmála a vydala se kouř kolem své dlouhé cigarety s filtrem.
  
  
  "Ty jsi opravdu myslíš, že potřebujeme udržovat odtud?" - řekl jsem, kreslení prstem na ee stehna.
  
  
  "Dříve nebo později najdou nás," odpověděla Heather.
  
  
  "Ano, Nicky, nám by to byla nuda, kdyby se nám umožnily sedět tady."
  
  
  "Co když ji pošlu do Kremlu přátelský dopis".
  
  
  "Obávám se, že Kreml nemá zájem problém dvou milenců, - řekla Jana s úsměvem. "Mimochodem, mě sem poslala nás na jaký účel. Vágní vzpomínám si na něco podobného ".
  
  
  Jí ухмыльнулся. "Je to dlouho zůstane nejistá".
  
  
  "Je to příliš fantastické. V těchto dnech Брута žije až do své jméno ". To sklouzl z postele a šla nahá k oknu. "Mmm, понюхай město, Nick. Delikátní vůně ".
  
  
  Její vstal a uzavřel kloubů. "Já bych chtěl, aby někdo kolem našich přátel z KGB nervózní kvůli tvé vzhled", - řekl jsem a znovu zapnutí брылев.
  
  
  "To znamená, že je tam?" - nenuceně zeptala se otáčí.
  
  
  "Seznamte se," řekl jsem. "Může, mimo KGB, může, přátelé Fat, může někdo jiný. Co chcete. Nemyslím si, že její nejoblíbenější postava v Istanbulu ".
  
  
  "Byly problémy, Nick?"
  
  
  - Něco takového, ano. Její speciálně ne копался ve městě, protože hotel se hrát s Толстяком v otevřené. Takže všichni přicházeli ke mně rychle a bez pozvání ".
  
  
  Ona se smála. Když jsme se opět oblečený, ona řekla: "přinesla Jsem hračky na ASO. V první polovině našeho úkolu. Sedni si tady na ten kufr.
  
  
  Její dal kufr na postel a otevřela ho. Pod hromadou vzdušného spodního prádla byly ukryty dva balíčky maskování. Jeden pro mě a jeden pro Heather. Heather se skládala kolem krátké červené paruku a malé make-up. Můj převlek byl blonďatý paruku, stejné vousy a body do nadržený rámu.
  
  
  "Jak vám řekl Hawk, to vše pro naši návštěvu k Сезаку," řekla Heather. "Mám s sebou cestovní pas a další dokumenty, aby dokončit naši kamufláže. Jste prezident Královské společnosti pro studium kriminality a vězeňství. Potřebuju jen trochu vylepšit tvůj přízvuk. A její hraju za tvou секретаршу ".
  
  
  "Pojďme se podívat pasy", - zeptal se jí.
  
  
  To нырнула ve skříni a vytáhl ho. Její pečlivě ih zkoumal. V pase ji viděla sebe, jen na foto jsem měl světlé vlasy a vousy.
  
  
  Dr. Eric Walters, - pomalu řekl jsem.
  
  
  "Lidé, které nazýváme skutečné. U Уолтерса obrovská pověst v Anglii, a je docela možné, že Сезак ví ego jméno. Walters - tichý, seriózní intelektuál, který studoval na Eton a studoval v Oxfordu. Ego rodina nutit původu. Části pracoval s Scotland-Ярдом a udělal nespočet pracovních návštěv v angličtině vězení, aby pomohl vážné zločinci v ih rehabilitace. Má běžná gesta. Její ukážu ti to přes minutu, Nick. Ale jsme si jisti, že Сезак nikdy se s ním nesetkal, tak že to může fungovat."
  
  
  "A ty jsi Nell Труитт".
  
  
  "Krásná mladá žena, za rameny kde patnáct let sociální práce. Esenciální podpora pro dr. Уолтерса. Absolvovala Cambridge, sociolog, ve svém volném čase pracuje na doktorátem. Make-up pro její maskování zahrnuje větší mateřské znaménko na pravé straně od rta. Jsi ještě mě miluješ, Nicky?
  
  
  "V míru", - zasmál jsem se.
  
  
  "I když budu muset zúžit na hrudi pro mou roli?" Podívala se na mě napůl nevinně, napůl vyzývavě a moje krev zase začala syčet.
  
  
  "Ty víš, kam udeřit člověka, drahá Heather".
  
  
  "Ach, to je dočasně, Nikki", - usmál se.
  
  
  "Zdržím o tom mluviti," řekl jsem, podíval se na papír. "Myslíte si, že to je dost, aby se dostat do Сезака?"
  
  
  "Kolem Londýna byl odeslán dopis, ve kterém říká, že jsme se otoky v Ankary a otoky повидаться s Сезаком ego kanceláři v policejní správě. Máme dorms bych se setkat s Сезаком osobně, tak jak Walters je známý jako fanoušek Сезака. Сезак několikrát narazil na titulky s výsledkem významného případu. Je to téměř národní postavou ve své zemi ".
  
  
  'Ji to vím. To je to, co Tlouštík snažil se mi vysvětlit, než se Сезак do něj dostal. V případě, že informace Fat je správná, pak Сезак - extrémně nebezpečný chlap, Heather.
  
  
  Heather полезла na svou vyrobenou марокканскую koženou tašku přes rameno a vytáhl automatickou pistoli "Stirling" 0,380 ppl. Pistole kapesní velikosti, ale s pořádnou palebnou silou. Ona tašku upustil ji na podlahu. A tím, že jednu nohu na postel, s vlasy na ramena, jako светловолосый veer, vytáhla prázdný obchod hnát a s běžným kliknutím вставила kompletní. Zvedla oči a usmál se na mě. "Nemám strach o Сезаке. Mám tam jsi.'
  
  
  Ji, podíval se na nah a zavrtěl hlavou. To byla podobná манекенщицу, a ne tajný agent. Většina žen-důstojníků se snažil vypadat maximálně diskrétně. Stát v jednotě s pozadím, aby se zabránilo podezření. Ale ASO se rozhodla nechat Heather hrát sám. Jaký je logický člověk podezření špion v této krásné ženě? Může, filmová hvězda, ale agent s pistolí v kabelce? Nesmysl.
  
  
  Její zeptal se. - "Když jsme уедем do Ankary?"
  
  
  "Jedeme do Marmara Expres, v čase, který si určíte. Ale čekají nás v Ankaře pozítří."
  
  
  "Dobře, tak nám je lepší odejít co nejdříve. V KGB se velmi nervózní z mé přítomnosti zde. A v Ankaře dokud nás nebudou obtěžovat ".
  
  
  "Líbí se mi muž, který nutí své soupeře nervózní," řekla svým sexy hlasem.
  
  
  "Oni vůbec nemusí vědět, že jsem tady," odpověděl jsem. "Брута by byl ve mně hluboce zklamán, pokud by věděl, že to je".
  
  
  "Pro Брута jsi jedna na strhující vystoupení jevů v naší profesi", - usmál se na Heather. "A, mimochodem, není jen pro něj".
  
  
  Ji vzal světlé vousy a зажал ih mezi nosem a horním rtem. A na svém dokonalém anglickém jí řekl: "Já bych řekl, má drahá. Pojďme перекусим v jedno na toto malebné turecké míst. Pak se vydáme na nádraží Cirkeci, koupit lístky na vlak ".
  
  
  Heather хихикнула. "Oh, výborně, pane doktore. Walters. Ji budu připraven v co nejkratší době ".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 4
  
  
  
  
  
  
  
  
  Výlet do Ankary s Heather byla krátká a bez nehod. Ve vlaku nebylo žádné stopy o činnosti KGB. Zdá se, že tyto maskování uchýlili. Jsme spolu jeli v autě druhé třídy, a mluvil o kriminologie a důležitých policejních záležitostech. Kdysi v Ankaře, jsme rezervované dva pokoje v nenápadné hotelu a dohodli se na setkání s Челиком Сезаком na další den.
  
  
  Ankara bylo moderním městem. Je postaven na místě kdysi velké bažiny. Bulváry byly prostorné a budov celého DVACÁTÉHO století, zcela v kontrastu s Стамбулом. Ankara je hlavním městem Turecka od roku 1923.
  
  
  Druhý den ráno jsme se s Heather museli čekat téměř hodinu, aby viděli Сезака. Ale náhle se ocitl tam. Dveře ego kabinetu распахнулась, a přišel k nám z natažených rukou. Hlasitě vítá nás svým гулким hlasem. Ego ruka сомкнулась kolem mé, jako svěrák.
  
  
  Byl to vysoký tmavovlasý muž s černými vlasy, černými kníry a tmavé obočí. To vypadalo, svalnaté, i přes to, že emu už bylo pod čtyřicet. Měl na pasu bylo podstatně více tuku, než u mě, ale i života vypadala pevná. Ego oči byly velké a vyráběli chytré dojem.
  
  
  Dr. Walters! On zoufale potřásl mi rukou. "Je mi ctí přivítat vás zde". Nyní otočil se k Heather. - A vy, by mělo být, paní Труитт. Vypadáš dokonale.'
  
  
  Heather pomocnou ruku. Na ní byl červený paruku a body s malými čočkami. Čerstvé vrásky se na obličeji udělali ji asi ровесницей Сезака. A prostorná hnědá maxi šaty, které nosila, гармонировало s masivní staromódní podpatky jeho bot. To bylo podobný jako na starou pannu. Jen jasnovidec mohl vědět, že pod maskou se skrývá krásná žena.
  
  
  "Let", - pozval nás Сезак. "Vítejte v mé skromné pracoviště.
  
  
  Vstoupili jsme do hlavní místnosti, a měl by jsem uznat, že byl ohromen. Stěny byly krémové barvy, zatímco dolní polovina byla pokryta panely kolem krásného tmavého dřeva. Na všech stěnách visí na internetu moderních francouzských impresionistů a krásný pracovní židle Сезака byl vyroben z ořechového dřeva. Kolem něj stála pět prostorných židlí. Сезак sedí nás, a pak selles na вращающееся židle za svým stolem.
  
  
  "Vám nevadí, že, aby se k nám připojila moje секретарша?" - zeptal se na dokonalém anglickém.
  
  
  Již jsme se setkali s стенографистку v čekárně. Jí byl si jistý, že to nebyl tajemníkem Сезака; u nah nebylo názorů na to. Сезак byl známý jako sukničkář, a ego секретарша bylo ego milenkou. To věděli všichni, dokonce i paní Сезак. A pokud by chuť Сезака k ženám byla tak rozvinutá, jak a k designu ego kanceláři, mohli bychom očekávat, že hodně. Nebyl jsem zklamán.
  
  
  Сезак způsobil Катерину Гюлерсой přes intercom. Chvíli později seděla před námi, usmívá se a říká lámanou angličtinou.
  
  
  "Ach, dr. Walters. Tak to je hezké setkat se s tebou. A vy taky, slečno Труитт.
  
  
  To bylo opravdu fantastické. U nah byly dlouhé lesklé černé vlasy na ramena a ty dlouhé a tmavé řasy, které se jí kdy viděl. Na první pohled ee oči byly velké a nevinné. Ale pokud se podíváte pořádně, uvidíte něco, co je ještě za tím nevinným pohledem. Heather se podívala na nah ястребиными očima, její oči se zastavili na volající prsu této ženy. Teď si byla jistá, že už nebude strkat prsa pro staromódní spodním prádlem pro další úkoly.
  
  
  "Těší mě, slečno Гюлерсой," řekla Heather, možná až příliš chladno.
  
  
  "No, teď se podívejme, co můžeme udělat pro vás oba-v průběhu vaší návštěvy Ankary", - řekl vesele Сезак.
  
  
  Její se divil, proč jsme tak dlouho s ním komunikoval. Сезак byl jen zkorumpovaný úředník. To je vysoce vzrostl na policii. A ego náhodnou činnost nebyla tím, co by se dalo nazvat bezchybnou čistotou. On se naučil, jak udržet sebe. To může znamenat, že se nejprve jmelí telefonní kontaktu s Královskou společností v Londýně, předtím, než byli ochotni přijmout nás. Sdružení varoval, že takové řešení.
  
  
  "Já se jen těžko dá popsat slovy, co to znamená pro mě a mého asistenta možnost se osobně setkat s jedním kolem nejznámějších policistů v celém světě", - řekl jsem.
  
  
  "Ach, příliš velká čest, dr. Walters", - odpověděl Сезак. Emu jasně льстили, ale to neztratil ostražitost.
  
  
  "Samozřejmě, že ji odhalil několik zajímavých del. Někteří kolem nich opravdu příliš drsné pro uši taková dáma, jako je miss Трюитт. Miss Гюлерсой vidí většina mých sestav, ale i vidí, že není vše ".
  
  
  "Myslím, že mohu ztratit vědomí". Miss Гюлерсой se usmála a vysvětlila jim lámanou angličtinou, co obnáší její práce pro Сезака. U Heather byly uši, ona se pustila nám jedno její gesto.
  
  
  Během první návštěvy jsme se vzali s sebou žádné skryté kamer nebo záznamových zařízení. Jsme napočítali na druhou, více neformálního setkání, aby důkladně prozkoumat tuto dvojici.
  
  
  "Jak vidíte, jsme s miss Гюлерсой úzce spolupracujeme," - řekl Сезак.
  
  
  Jeho hotel v to věřit. CIA a Britská D15 referovali ve svých zprávách, že paní Сезак bylo postižené a téměř nikdy neviděl svého manžela děkuji paní stejný Гюлерсой.
  
  
  "Pokud mi to nic nemění na paměti, - řekl jí Сезаку - jste vedli vyšetřování Topkapi několik let zpět. Musím říct, skvělá práce policie.
  
  
  "Děkuji, děkuji", - téměř spokojeně vrní Сезак. "Ano, je jí to vše vyprávěl. Od začátků na oba konce. Mimochodem, kriminální mistrovské dílo. To také dělá rozhodnutí takového případu obtížný úkol ".
  
  
  "Zdá se, že její vzpomínám si, že plán byl sestaven jako Сералио," podotkl jsem.
  
  
  Сезак projevil určitou nerozhodnost. "Серальо byl jedním kolem hlavních hrdinů, ve skutečnosti. Ale duchovní otec za tohoto podniku byl Шремин. Teď je to spolehlivé zavřený ve vězení na jihu ".
  
  
  "Má mít šanci na zkušební dobu, pan Сезак?" - zeptala se Heather svým hlasem Труитт.
  
  
  Сезак stručně a zasmál se. "Odpusť mi, slečno Труитт. Obávám se, že probační služba v Turecku trvá, není to stejné místo, které jste byli zvyklí v Anglii. Ne, má jen malou naději, že se někdy opět vyjde přes vězení.
  
  
  "Ach můj bože, jak strašné!" řekla Heather.
  
  
  "No, to může být, tak je lepší, miss Труитт", - řekl Сезак. "Jakmile jsme освободим ho, on přijde plán nového trestného činu. A to je, bohužel, v rozporu se zájmy státu ".
  
  
  "Ano, ale..." počátky Heather, aby hráli svou roli.
  
  
  "Musíte odpustit miss Труитт ee misijní touha", - přerušil ji. "Ale ona nejprve sociální pracovník, a pak kriminalista".
  
  
  "Je to její ženská intuice", - v pomoci Heather přišla Kateřina Гюлерсой.
  
  
  "Ve skutečnosti," řekl jsem. "Vy jste to okamžitě všimnete, miss Гюлерсой".
  
  
  Ona láskyplně se usmála a rychle переглянулась s Сезаком. Kateřina se posadil, se zkříženýma nohama, a začala mávat nohou, jakmile má hovořili. Když se přestala podílet na rozhovoru, ona už není двигала nohou. Sám Сезак neustále тыкал ukazováček do vzduchu, když je hotel něco zdůraznit, a to se stalo poměrně části. Ještě pořád onu a onu pravou ruku. Její pečlivě zvážit tyto detaily, dokud Сезак pokračoval vysvětlit, jak si lidé myslí o zkušebním období v Turecku.
  
  
  "Všechno je velmi zajímavé, pane Сезак," řekl jsem, když skončil.
  
  
  "Jsem rád, že vám to užitečné. Myslím, že hotely by vidět naše štábu velitelství. Pak ji mohu pro vás zajistíme prohlídku. A možná, že i vy chcete navštívit ve vězení Ankary? "
  
  
  "Byli bychom velmi vděčný za to. Navíc, máme dorms bych se s vámi setkat znovu při méně formálních za jiných okolností. Možná, že ji mohu pozvat vás a miss Гюлерсой na večeři v jeden kolem vyhlášených restaurací?
  
  
  To поджал rty se na okamžik přemýšlel. Ji, viděl, jak to dělal dříve. "Myslím, že to vím, že lepší, lékař. Walters. Zítra večer ji устраиваю večírek pro své přátele a známé doma. Miss Гулерсой taky přijde. Mohu vám na to pozvat? Pak budeme mít dost času, aby si předali informace o naší práci v příjemném prostředí ".
  
  
  "Líbí se mi to," řekla Heather.
  
  
  "To by bylo opravdu korunou naší návštěvy Ankary," dodal jsem.
  
  
  'Dobře. Večeře začíná v osm hodin. Nemusí nosit speciální večerní oblečení ". Сезак vstal. "Budeme netrpělivě čekat na vás, pane doktore. Walters, miss Труитт.
  
  
  On natáhl ruku. Její potřásl emu za ruku a řekl: "Dobře. Byl to nevšední zážitek pro nás, pane Сезак ".
  
  
  "Postarám se o to, aby u vás byl dobrý tour," odpověděl.
  
  
  Обменявшись běžnými прощальными frázemi, jsme odešli. Když jsme se vrátili na ulici, ji opatrně se rozhlédl, ale neviděl, aby někdo sledoval nás. Rozhodli dojít do hotelu pěšky.
  
  
  "No, co myslíš?" - ptala se Jana, když jsme šli po širokém bulváru s stínu stromů a velkými moderními budovami na obou stranách.
  
  
  "Myslím, že volal do Londýna. Ale to stále ještě není úplně jistý, že je to opravdu jsme, " řekla. "Člověk ego poloze musí velmi opatrně zacházet s cizinci. Nehledě na to, jak spolehlivé jsou nám zdálo ".
  
  
  "Je to velmi chytrý, - přiznal jsem se. "A krásný člověk. To dělá ego je velmi nebezpečné. Její začínám chápat, jak emu podaří provést úspěšný dvojí život ".
  
  
  "Škoda, že jsme přišli vše zkazit," řekla Heather.
  
  
  Ji, podíval se na nah. Ona se usmála. "Nebudeme spěchat, miláčku Heather. Možná je to jen pozval nás blíže poznat. Muset trochu se ukázat. A to s veškerým vybavením, které jsme měli s sebou nosit ".
  
  
  "Vám, technikovi, budete potřebovat tyto fotografie a film, pokud chceme napodobit dva turci v ih vlastní zemi", - řekl Heather.
  
  
  'Ji znám. Ale je mi jedno to není velmi líbí. To není v mém stylu ".
  
  
  Heather se zasmála.
  
  
  "Co je v tom takové veselé?"
  
  
  'Jsi roztomilá. Jakmile ti má plnit nějakou rutinní práci, kterou my obyčejní policajti, vždy plníme, začnete si stěžovat ".
  
  
  Její, поморщился. "Přiznám se, že nejsem nejlepší fotograf".
  
  
  "O, Nicky, to není tak prý špatně. A možná, že slečna Гюлерсой vyhovovat striptéři na jednom kolem stolů ".
  
  
  "To by mohlo mít pozitivní vliv na mou práci".
  
  
  'Hmm. Děláš mě žárlit, Nicky.
  
  
  'Ach, ano?' Jí ухмыльнулся. "Myslel jsem, že víš, že se mi líbí ženy".
  
  
  'Ano, drahý. Ale myslela jsem si, že máš dobrý vkus, - řekla. "A Гюлерсой, koneckonců, velmi normální".
  
  
  Ji, podíval se na nah a viděl, že ona čeká na mou odpověď. Její láskyplně usmál se whoa.
  
  
  "Ach, Nick, - nadechl se. "Někdy jsi opravdu невыносим.
  
  
  
  
  Na další den nám zařídil exkurzi v hlavní kanceláři. Nám ego ukázal rozvláčný policista, který byl velmi spokojen s jeho znalostí angličtiny. Bohužel špatný. Pro všechny by bylo lepší, kdyby mluvil ve svém vlastním jazyce. Jsme s Heather oba dobře mluví v turečtině.
  
  
  Kolem šesté hodiny jsme se vrátili na hotel, aby se převlékla na večeři u Сезака. Heather objevila v elegantním твидовом oblek v kleci a hnědé boty s širokou krempou. Miss Труитт kolem sebe ty, kteří разгуливает v odvážné večerní šaty. A nestal by se to koupit jako pro takové příležitosti.
  
  
  Na mně samém byl tmavě modrý oblek s úzkými klopami a poměrně krátká bunda. Za deset let dříve to bylo v módě. Kromě toho, na kravatě u mě bylo znamení Královské společnosti. Přesně tak, šel by takový člověk, jako je Walters.
  
  
  "Vypadáš hrozně," řekla Heather, učí mě.
  
  
  "V tom obleku jsi taky není выиграешь cen, miláčku".
  
  
  'Je dobré. Myslím, že pak budeme připraveni k útoku.
  
  
  'Jé!' - jen dodal jsem.
  
  
  
  
  Krátce před osmi jeli jsme až k domu Сезака. To zase bylo něco, co byste nazvali působivé, řekněme, deset minut jízdy od Ankary, uprostřed lesů. Dlouhá cesta končila před kolonádou.
  
  
  Služebník nechat ji na nás a vytáhl do knihovny, kde byli ostatní hosté. Nás seznámil s tuctem osob, po celé špičky státního aparátu. Paní Сезак taky bylo tam v kolečkovém křesle. To špatné nás поприветствовала, ale jinak se zdálo, téměř obrátil pozornost na párty a jeho hostů. Zdálo se, že je to docela filosoficky восприняла přítomnosti Kateřiny Гюлерсой.
  
  
  Pokaždé, když zátah na její ruku, se jí bál, že miniaturní fotoaparát na zadní straně mého ikonu fly a дребезжа покатится na podlaze. Nebo že někdo uvidí bouli v kapse mého kabátce, kde byl diktafon. U Heather bylo stejné zařízení. Nechali zbraně doma.
  
  
  Večeře prošel hladce. Jsme s Heather v tento druh hry u Сезаком kapitole židle, kde on, jako vedoucí, mohl někdy dělat nám zdvořilý komentář. Paní Сезак seděla na druhém konci stolice, čas od času házet na manžela ponuré pohledy. Neviděl jsem, aby se podívala na Катерину, a Kateřina se dívala na nah.
  
  
  Pak večeři, která zahrnovala podání tureckého кебаба s kusy masa o velikosti pěsti, skupina se přesunula do větší obývací pokoj v přední části domu. Zde se podávají koktejly.
  
  
  Zpočátku mi bylo těžko odvolat Сезака z důvodu dalších hostů. Ale nakonec to fungovalo, a zeptal ego ucho o ego práci. Pak pár koktejlů to stahl ценымногие méně omezená, než ve své kanceláři, a mnoho mluvil.
  
  
  Do této doby Heather chytla Гюлерсой, a na druhém konci místnosti vedli živou konverzaci. Po chvíli přišli k nám. Právě ve chvíli, kdy Сезак skončil docela nudný příběh.
  
  
  "A nevěřili byste, kde ji konečně našel toho člověka," řekl mi. Dámy se přiblížil k nám, a on přikývl jim. Její fotografoval ego profil. U mě už bylo šest záběrů, a hlasový záznamník taky fungovalo. "Ha, ty jdeš k nám".
  
  
  On objal ih. Caterina se s radostí souhlasil, ale Heather vypadalo озадаченной.
  
  
  No, doufám, že jsi nebyl винишь této nevzhledné medvěda pro ego, drsné akce, - řekl Сезак Heather.
  
  
  Ne, ne. Nic hrozného, - nesměle odpověděla Heather. Svou roli hrála skvěle.
  
  
  Сезак pustil ee a otevřeně přijali Катерину. Paní Сезак již odešla s yahoo brzy potom oběd, a Celik se omluvil za nah. Když ji sledoval, jak se paní Сезак být přepravovány v zadní části domu, v jeho kolečkovém křesle, zarazilo mě, že člověk ve delle Celik Сезак. Pro okouzlující vzhled a přátelské úsměvem se skrývá muž, který se pomalu zabil svou ženu. S ego chladným chováním a ego open průvod s milenkou před ih přáteli a známými. Muž, který nám na okamžik neuvažoval o tom, jaké strašlivé utrpení, by mělo být, dochází ego ženy. Ne, Celik Сезак byl nepříjemný člověk. I když budete chtít na chvíli zapomenout na ego pašování drog a obchodu s lidmi. Pokud můj úkol donutí ego, svět se zhroutí, jeho budu rád, aby se to.
  
  
  Сезак вовлек dvou žen v izolována své historii. Je to nahlas promluvil v выпивке. Její pozorně poslouchal интонациям a нюансам, a doufal, že magnetofon všechny уловит. Její již nahrál na pásku několik návrhů na lázně, když on řekl něco jiného chlapa.
  
  
  Tento muž skrývá v římských tunelech, - pokračoval Сезак. "Je neuvěřitelné místo. Vlhko, zima a tma. Pro krysy a hmyz. A tam tento muž se skrýval několik dní. Když jsme zjistili, ego ...
  
  
  Jí právě udělal ještě jeden snímek ego jednotlivce, když něčí ruka mě popadl za rameno.
  
  
  Udeřil ji, otočil se a myslím, že můj šok byl patrný. Heather taky otočil.
  
  
  "Takže jste získali od Челика všechny potřebné informace?"
  
  
  Ke mně přišel statný muž, turecký úředník řekl, s kým ji nedávno povídali. Сезак byl velmi vágní, když se jí zeptal-ego, v jakém oddělení nebo v agentuře pracuje tento člověk. Nyní, po проницательному pohled ego očí, a v ruce, стиснутой, jako svěrák, na mém rameni jeho, cítil, že narazil na někoho, prostřednictvím svého řemesla. Byl předložen mě a Heather, jak Басимеви.
  
  
  "U pana Сезака je velmi zajímavý příběh," řekl jsem, díval se na něj, aby se dozvědět, všiml si, zda to malou bouli pod mým kravatou. "U něj bylo vzrušující život".
  
  
  "Ano, to je velmi zajímavé," řekla Heather.
  
  
  Басимеви tiše jsem se dívala na nah. Nakonec se pustil mé rameno. "Nevěděl jsem, že máš angličtí přátelé, Celik".
  
  
  Сезак vypadal poněkud střízlivý. "Ach, ty jsi příliš vysoké mínění оборудова mi, Басимеви. To kolegové na mé skromné povolání. Velmi si přeji, aby se staly mými přáteli ".
  
  
  "To je vzájemné," řekl jsem.
  
  
  Lékař - Walters a miss Труитт - britské криминалисты, - řekla Kateřina na své špatné angličtině.
  
  
  "To je zajímavé", - komentoval Басимеви. Pohlédl na mě blíže, než bych chtěl. Pokud by to opravdu bylo od turecké tajné služby, to by разглядел naše kamufláže dříve než ostatní, i Сезака.
  
  
  - Mohu ji znovu naplnit svou sklenku, pane doktore? Walters? Ji vidět, tam je téměř prázdný.
  
  
  "Ach, jí toho nevšiml". To bylo pravda. Její byl příliš zaneprázdněn prací s mini-kamerou. Musel kliknout na tlačítko v kapse saka. Na tlačítku byl připojen drát, který je pak dlouhé klikaté silnici skončil u kamery za mým kravatou.
  
  
  Než jí stačil něco říct, Басимеви vytáhl sklenici, kolem mé ruky a šel k baru. Vzal láhev whisky. Jeho následovali, a to na okamžik vybral nás od ostatních. Сезак byl již pohlcen svým příběhem dvě dámy.
  
  
  Když ji dostal do baru, uviděl, jak Басимеви jednou rukou vložil můj šálek na řadu lahví, a jiné naplnil jinou sklenici.
  
  
  
  Prosím, " řekl s úsměvem a podal mi plnou sklenici. "Whisky Челика vynikající".
  
  
  "Opravdu," řekl jsem a taky se usmál. 'Děkuji.' Její upil.
  
  
  - Vypadá to, že studovali na Oxfordu?
  
  
  'Ve skutečnosti.'
  
  
  "Můžu se ho zeptat, v jaké škole?"
  
  
  Jí odpověděl ego vývrtky, a on zvedl obočí.
  
  
  "Myslím, že to vím. Není to vedle zvonice Magdaleny?
  
  
  Ona byla k tomu připravena. 'Ano, ve delle. Její zatím fretka vzpomínám si, že mě někdy будило zpěv mnichů. Obávám se, že to není kolem těch, kdo se dříve dostane. Jste taky studoval v Oxfordu?
  
  
  "Ne, to on." Басимеви široce se usmál. U něj byly zdobené vlasy a husté momenty fotbalového trenéra. Masitý, se silnou bradou. On byl outfield agentem, on byl zjevně příliš starý. Pravděpodobně to byl vyšší v jednotce, může být i pod dohledem tajné služby. Úsměv zmizel. "Zůstal jsem tam dlouho. Prozkoumat historii anglického lidu. Fascinující téma. Její trávil celé dny v Бодлианской knihovně, pracuje nad zkouškami na digitální fotoaparát Radcliffe.
  
  
  "Musím říct, že jste пробуждаете ve mně příjemné vzpomínky," podotkl jsem.
  
  
  "V některých věznicích ve vaší zemi jste pracovali?
  
  
  Její podroben cross допросу, v tom nebylo pochyb. Samozřejmě, je možné, že Басимеви pracoval s Сезаком, ale to je nepravděpodobné. Pro Сезака bylo by příliš riskantní přitahovat k jeho náhodné činnosti jiných policistů. Je pravděpodobné, že pro takovou práci měl vlastní oddělení. Kromě toho Басимеви a Сезак nejsou vypadal velmi milující další jiné. S největší pravděpodobností, Басимеви zde byl v to ze stejného důvodu, že i další hosté. Pro udržení dobrého jména Сезака ve vyšších kruzích Ankary. To znamená, Басимеви údajně byl na tajné služby.
  
  
  Její označil vlastní pěst vyšetřovatel jména několika anglických věznic, a on pozorně poslouchal. On se vyptával na podmínky v konkrétní věznici. Ji učinil několik obecných komentářů a vyjádřil naději, že mé odpovědi budou stačit. Ji snažil vést zábavnou konverzaci. Heather podívala se na nás a v jeho očích промелькнула úzkost.
  
  
  "No, bylo hezké tě poznat, pane doktore. Walters, - konečně učinil Басимеви. "Může, uvidíme se v Ankaře před odjezdem".
  
  
  Na jeho мясистом tváře se objevil úsměv, a on si myslel, nebyla to hrozba. "Budeme doufat, že na to," řekl jsem s předstíranou nadšením.
  
  
  Jeho vrátil se do trojice, která zanechal, a Басимеви také se připojil k jiné skupině. Сезак stále si měli o svých služebnících. Později stejný večer, krátce před tím, jak jsme se s Heather rozloučil se, ji viděl, jak Басимеви přistoupil k baru a zabalil mi sklenici do kapesníku. Všichni zmizeli ve vnitřní kapse.
  
  
  "Nezapomeňte zítra na prohlídku vězení," podotkl Сезак, když jsme ušetřena emu ruku.
  
  
  O několik okamžiků později jí seděl za volantem staré turecké stroje, které pronajal při této příležitosti. U stroje byl model, který byl před válkou vyráběly pouze v Americe. Heather se ke mně obrátila tvář a chystala se něco říct, ale já jsem přitiskl prst na její rty. Když jsme jeli po příjezdové cestě, a její пощупал pod palubní deskou je skrytý mikrofon, ale nic nenašel. Heather dokončil vyšetření.
  
  
  "Nic," řekla nakonec.
  
  
  Její zabočil na příjezdovou cestu do města. "Dobře," řekl jsem.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Kdo to byl ten vyhazovač, který mohl odvrátit vás ve směru, v případě potřeby?" - zeptala se Heather, když jsme se blížili k okraji Ankary.
  
  
  - Басимеви? Kromě toho nemohu mnoho říct o nen. Myslím, že o turecké tajné služby. On zařídil pro mě skutečný křížový výslech. Kromě toho, on vzal sklenici s mými otisky prstů.
  
  
  Heather ptát se podívala na mě.
  
  
  "On je odstrčil sklenici, který ji použil".
  
  
  Znovu se podíval na cestu. 'Ve skutečnosti.'
  
  
  "Je velmi pravděpodobné, že to tajné služby. V poslední době se CIA a Dl5 aby turci mnoho problémů. Spíše více, než rusové. Vypadá to, že jsme větší nedůvěru turci úplně. Ih láska k nám již není tak silný. Takže, když jsme se tak překvapivě vyšli v Ankaře, Басимеви se rozhodl vyzkoušet nás. Její pochybuji, že Сезак má k tomu nějaký vztah ". Její, ušklíbl se, že na okamžik. "Myslím, že to je jedna kolem nich" nečekané události, o kterých nás vždy varují ".
  
  
  Heather поморщилась. "O čem jste mluvili?
  
  
  "Jiné prostředí, o Oxfordu".
  
  
  "On tam byl?"
  
  
  "V každém případě, tak to řekl." Opakovat hej rozhovor. Když ji dostal do oddílu Бодлерианской knihovny, Heather přerušila mě.
  
  
  On řekl, že studoval na digitální fotoaparát Radcliffe před mnoha lety?
  
  
  'Ano.'
  
  
  "A nejste zdobené ego?"
  
  
  Jeho řekl - "ať už By ji měl, aby se to pak?". "Bylo mi řečeno, že fotoaparát Radcliffe se používá jako druh kabinet je v knihovně".
  
  
  'Ano, všechno je ve skutečnosti. Ale víte, že jen nedávno použili kameru jako součást knihovny. Ještě před několika lety studenty tam není dovolen ".
  
  
  Její выругался si pod nos. "A Басимеви to věděl".
  
  
  Její naprosto jistá v tom, " - řekla. "Nebude obviňovat, že Nick. Je to něco, co jste nemohli vědět. Někdo v ASO špatně odvedl svou práci. Ale věděli jsme, že Сезак nikdy nebyl v Oxfordu. Басимеви - jeden na to nepředvídatelných faktorů, které, jak jste říkal, vždy se vynoří v té době ".
  
  
  Souhlasím, - souhlasil jsem, a přemýšlel, jak se to změnilo celou naši situaci ve městě. Její zabočil za roh a jel do města k hotelu.
  
  
  V každém případě, jeho pochybuji, že Басимеви má nějaký vztah k mým otisků prstů. Může, u KGB tam jsou, ale nám už nikdo. Údajně to není u turecké tajné služby nebo turecké policie."
  
  
  "V takovém případě musíme nejdříve realizovat náš plán," řekla Heather.
  
  
  Její zastavil v temné uličce v blízkosti hotelu. Chvíli ji upřeně se díval ven do zpětného zrcátka. Zdálo se, že za námi nikdo není sledována.
  
  
  Ji, podíval jsem se na Heather. "Pamatuješ si, jak jsme seděli v kanceláři Сезака, třídění ego minulé skutky?"
  
  
  'No samozřejmě; pro estestvenno.'
  
  
  "Mluvil jsem o delle Topkapi. Jí řekl, že Сералио byl strůjce operace, protože to bylo v souboru ASO. A pak Сезак opravil mě."
  
  
  "Ano, mluvil o Шремине".
  
  
  'Přesně. Její zkontroloval, když se nám ukázaly soubory dnes není kdy, Сезак měl pravdu, ASO soubor byl nesprávný. A jeho, viděl, že Сезак byl překvapen, že nevím základních faktů případu, předstírat, že mi to tak zajímavé ".
  
  
  "Někdo v mém oddělení špatně odvedl svou práci. Je mi opravdu líto. Jak si myslíte, Сезак taky nás pozoruje?
  
  
  "Můžeme jen doufat, že ne. Můžeme jen doufat, že Басимеви nedává své podezření Сезаку příliš brzy. Jsme, alespoň ještě na pár dní zde, v Ankaře, s týmem AX, která se zabývá měla vydávat. Ale mám takový nejasný pocit, že Басимеви nejdříve схватит nás, než že někdo řekne Сезаку. Doufám, ego, vyhledávání zůstane neškodný. V každém případě, no teď zkusíme se vyspat. Nám se to velmi potřebovat."
  
  
  Testovali jsme náš pokoj na dostupnost odposlouchávací zařízení. Jsme nic nenašli. Kdysi v trosky, ji na dlouhou dobu zíral na tmavý strop, než se usnout.
  
  
  Prohlídka vězení bylo stanoveno na stejný den. Ale ráno ji jel autobusem do centra Ankary, několikrát převlékl a šel na poměrně безлюдный oblast města, kde se několik bloků domů stály prázdné, připravené k demolici. Přes rozbité okno jeho západ slunce v jedno a slezl dvě patra schodů do sklepa. K tomu, že když něco bylo kotelny, centrální подогретого. Zde se odehrály zajímavé změny.
  
  
  Technické oddělení AX udělal do Ankary tým kolem dvou lidí k vytvoření dočasného bydlení pro tuto operaci. Oni se obrátili tohoto prostoru něco jako byty. Jedna polovina byla podobná ateliéru sochaře, a druhá polovina - na malé zvukové studio, забитую zařízení. Podél stěn stáli lůžek dvou techniků. To byli John Thompson Hank Dudley. Když jí přišel, oni testovali zvukové zařízení. Její pracoval s Thompson dříve, ale Dudley byl pro mě nováček.
  
  
  "Vaše první zasedání je naplánováno na dnes večer," - řekl Thompson, obrátil se s кассетами a пленками, které její emu dal. "Do té doby budeme připraveni, aby vás proměnil". Thompson byl odborníkem na макияжу a přestrojení AX. Takže lepší bylo.
  
  
  "Dobře, budeme tam, pokud vše půjde dobře," - řekl jí s úšklebkem.
  
  
  "Dudley - zvukař", - řekl Thompson. "On vás naučí hlasy Сезака a Гулерсой. Muset čerpat z paměti ih držení těla a gest ".
  
  
  Její procházela pohledem po prostoru místnosti. "Jak, krejčí si to, všichni jste to sem vzali?"
  
  
  Thompson se usmál. "Už jsme udělali testovací instalaci domu. Hawk řekl, že je třeba to udělat opatrně ".
  
  
  "Jsem velmi ohromen", - přiznal jsem se. "Dobře, uvidíme se dnes, Thompson".
  
  
  "Všechno nejlepší, Nick", - řekl, když vyšel její podzemní laboratoře.
  
  
  Ji, otočil se. "Je tu ještě něco, že. Můžeme někdy to dokončit za kratší dobu? Tři dny pro nás velkou dobu ".
  
  
  "Myslím, že se to dá udělat za dva dny. Pokud budete chtít zůstat tady déle ".
  
  
  "Podívejme se, co může udělat", - řekl jsem.
  
  
  Její se vrátil do hotelu, vzal Heather a obědval s ní, v sousední restauraci. Dohodli jsme se setkat ve věznici ve dvě hodiny odpoledne. Tam na nás čekal jeden kolem zaměstnanců Сезака. V pozdní oběd Heather vytáhla kolem kabelky zrcátko a testovala make-up. To vypadalo poněkud komicky ve své červené paruce a v malých slunečních brýlí.
  
  
  "Skvěle, Nell. Naprosto skvěle ".
  
  
  Viděla svatým v mých očích. "Neboj, Niki. Za dva dny ji превращусь vzrušující duch Катерину Гюлерсой, busty a všem ostatním. To musí být vzrušující vyhlídka pro vás ".
  
  
  "Proč krásné ženy jsou vždy žárlí dalším krásným ženám?"
  
  
  "Z důvodu toho, jako jste vy, muži, podívejte se na ně," odpověděla ona.
  
  
  Ji, zasmál se a šel s Heather k východu, pod mrholení déšť.
  
  
  "Vrať se do hotelu," řekl jsem. "Takový člověk, jako je Walters, pravděpodobně, dělá si poznámky během tohoto orel. Ji chtěl najít knihkupectví, kde si můžete koupit стенографический poznámkový blok. Uvidíme se v hotelu bez čtvrtiny dva. Приготовь auto.
  
  
  "Samozřejmě, pane doktore. Walters. Ještě jaký-že splní vaše služby, lékař. Walters?
  
  
  "Myslím, že vše tak dobře zorganizované," řekl jí se smíchem. "Brzy se uvidíme, Nell".
  
  
  Ona přikývla a odešla. Její pokračoval pohyb po ulici, a přes dvě čtvrtletí zabočil do uličky a vstoupil do knihkupectví. Ji koupil notebook, který se vešly do kapsy saka, a šel zpátky do hotelu.
  
  
  Protože úzké uličky, lépe chráněna před deštěm, než venkovní bulvár, stočil ji do úzké boční uličky vpravo, na konci čtvrtletí. Déšť se držel na lidi uvnitř. Takže ulice byla mi poskytnuta. Naštěstí, maskování byl vyroben z dobrého materiálu, jinak by ho teď chodím s pruhy barev po celém obličeji, nebo s křivkami knírem.
  
  
  Mimmo mě проехала černé auto. Jsem se obrátil na to pozornost. On se zastavil asi třicet metrů od něj, a z ní vyšli dva mladí turci v i placení. Stroj znovu jela. Odina kolem dvou mužů vstoupila do budovy, a druhý zamířil ke mně. Můj zájem byl dost nervózní, aby bedlivě sledovat. Prošel mimmo mě a promluvil se mnou vzadu. 'Omlouvám se. Крибитимиз варми? To зажал v prstech смятую cigaretu a zeptal se прикурить.
  
  
  "Je mi líto", odpověděl jí v turečtině. "Ale já nekouřím".
  
  
  On upřeně se na mě podíval. "Ach, to je taky ценымногие užitečnější. Mrzí mě, že побеспокоил tě.
  
  
  'K vašim službám.'
  
  
  Muž se otočil a šel dál. Její děti se opět začal pohybovat. Když ji dostal do místa, kde zmizel jiný muž, její objevil úzkém pruhu. Její jemně šel dál. Hlas mě zastavil.
  
  
  "Moment, prosím".
  
  
  Její otočil a uviděl jsem jiného turka, stojící v uličce. On držel наставленный na mě revolver belgické výroby. "Mohl byste jít sem na chvilku?" On mluvil anglicky, ale se silným přízvukem.
  
  
  Ji, podíval se na sebe, a v očích muže. Nebyl ozbrojen. Nevypadal tak, jako by se chystá střílet, ale nemohl jsem si dovolit riskovat a otevřeně se teď. O sekundu později ji slyšel za sebou shaggy.
  
  
  "Ti lepší dělat to, co říká", - řekl první turek, který stál teď za mnou anglicky.
  
  
  Její pohled na ego stranou a viděl, že on sáhl rukou na chvíli platí. Ji, vešel do pruhu. Turek s belgický револьвером byl vyšší a výrazně starší muž, který přišel ke mně na ulici.
  
  
  "Řekni mi, a vy jste kdo?" - začal ji ve svém nejlepším oxfordské angličtině. "Je to opravdu překračuje všechny meze. Jsi pro mou peněženku? Pak jste smůlu, protože mám s sebou málo peněz ".
  
  
  "To je on", - řekl mladší turek jinak, tlačí mě v uličce.
  
  
  "Nech mi peněženku," řekl mi starý muž.
  
  
  Její, uvědomil jsem si, že je to hotel " ego " k totožnosti, a to byla moje šance hrát obyčejného turistu. Během hovoru sklonil revolver dost низменному, aby mi dát šanci.
  
  
  "Nebudete mít své papíry", - возмущенно vykřikl jsem a natáhl se pro револьвером.
  
  
  To je si všiml můj pohyb, ale příliš pozdě. On ztratil rovnováhu, když ji oběma rukama strhl za ruku, v níž držel svůj revolver. Vydal zbraně a narazil do jiného muže, který se stále nacházel na polovinu za sebou. Aby nespadlo hned, emu musel vytáhnout svou ruku kolem kapsy. Oni s matně стуком nakrájíme na zeď. Když nejvyšší tápal revolver, další vrhl se na mě. On byl silný, a síla ego útoky na něho naléhal, abych sténat. Ego velké prsty сжали mé hrdlo jako svorky. Pro mě bylo dusno. Jí dovolil svým предплечьям dotknout ego na chvíli nemoci. To сломало ego sevření na mém krku. Její сцепил ruce a vrhli double fist upřímný emu v životě. On plazil se стоном. Měřená gesto položil ji ruku emu na krku. Byl to dýhou. On zakopl o mokrý chodník. Byl to zvláštní boj. Její tušení, kdo poslal tyto lidi. Pokud by byli Сезаку, že bylo nepravděpodobné, že by bylo lepší chovat se tiše. Pak ji mohl osobně stěžovat Сезаку, mají možnost blafovat. Ale pokud by ih poslal Басимеви, jeho by nečekal, že dobré vztahy. Pak stálo za to ukázat pár bojových triků, které doktorce Уолтерсу přístup. I když ji přesně nechtěl se dostat do problémů, tím, že zabije jednoho kolem nich.
  
  
  Vysoká konečně viděl, kde ego revolver. Ale krátce předtím, než se mu podařilo ego chytit, ji silně udeřil jeho ego nohu v bok, těsně pod ego žeber. Ревя od bolí, to перекатился k sténání. To byla moje šance. Pokud by ji mohl dostat pryč teď, vše, co jsem potřeboval dělat později, je hlasitě stěžují na "zloděje a spodina", pokud mi klást složité otázky.
  
  
  Ji, otočil se a běžel.
  
  
  Ale otevřeně před odjezdem přes uličky se nacházelo černé auto. Řidič vystoupil. A je to nezaměnitelný нацелил na mě svůj revolver.
  
  
  Je to prostě nařídil. - 'Stop!'
  
  
  Její podíval na useknutý kufru zbraně a сдержался. Tento muž nevypadal tak, jako by se odvážil použít své zbraně.
  
  
  Ostatní dva se znovu postavil na nohy. Odina kolem nich hrubě popadl mě zezadu a защелкнул pouty na zápěstí. On uzavřel ih příliš těsný, a které nakrájíme na mé tělo. Vysoký muž přišel a stanul přede mnou, a výraz ego očí jasně ukázalo, že to má pro mě "příjemné" věci, pokud by u něj byla možnost ih realizovat. Jí chladně se na něj podíval. "Já nevím, kdo jste, ale je lepší spojit se s panem Сезаком, než jste hotovi s tím".
  
  
  "Сезак nemá k tomu žádný vztah", - прорычал vysoká. 'Pospěš! Забирайся do auta.'
  
  
  Tento revmatismu ukázal dvě věci. Tato operace byla práce Басимеви, a on neměl v úmyslu nic říkat Сезаку, dokud není допросит mě. Nevědomky se mé myšlenky se obrátily k Heather v hotelu, a já jsem si myslel, v bezpečí, zda je to tam.
  
  
  "Pokud jste nejsou zloději, a vás poslal není Сезак
  
  
  - řekl, že jeho vysokému, kdo jsi pak?
  
  
  "Забирайся do auta."
  
  
  Její selle do auta s radikálním tvář, protože Walters tak by se udělal. To bude i nadále protestovat. "Britský konzulát uslyší o tom, ujišťuji vás." Její temné vyšplhal na zadním sedadle, a oni na takovou hru se mnou na obě strany.
  
  
  Pomalu se stroj vzdálil ze. Díky ритмичным pohyby stěrače udržovali čistotu čelního skla, a mohl vidět, že jsme se otoky v centrum města.
  
  
  Za deset min jsme stáli před zadní vydáním velkého šedé beton budovy. Bylo to jako vládní budova. Musel jít ven na malou terasu. Mě přeneseny do budovy, strávili na chodbě a svázaný na výtah. Dostali jsme až na pátém patře. Na druhou chodbou. Několik turků, kteří prošli mimmo nás, hodil zvrácenost názory na mé straně. Jsme zahnuli za roh, a on se ocitl tváří v tvář s Heather. Ona seděla, ledová, těšíme se na dřevěnou lavičku vedle zavřenými dveřmi. Vázání na ní nebylo, ale vedle ní stál turek v tmavém obleku.
  
  
  Dr. Walters! - překvapení plakala, vstal, aby pozdravili mě. "Mě donutila jít sem se mnou. Co se to tu děje?'
  
  
  Její zastavil se před ní. "Nemám ponětí, slečno Труитт. Ale já jsem znát pár, aby konzulát a pan Сезак byli okamžitě informováni, jakmile ji najdu zde někoho kolem vedení ".
  
  
  Je to opravdu hrozné, řekla Heather. Svou roli hrála skvěle. "Velmi hrozné."
  
  
  "Nebojte se, slečno Труитт," řekl jsem. "Já se postarám s tím, že v co nejkratší době".
  
  
  "Šli", - řekl vysoký turek, tlačí mě k zavřeným den. On otevřel dveře. Po Heather a její doprovodné, jsme vstoupili do něčeho takového sálu očekávání, kde za stolem seděla dívka. Podle znamení vysoké turka se udělí na tlačítko a vzala k uchu sluchátko. Je to něco, co пробормотала do zkumavky a прислушалась. To opět dosáhla zavěsit na háček a něco řekla vysoké v turečtině.
  
  
  - Ať tam počká. Žena taky.
  
  
  Ukázala na dveře nalevo od nás. V sténání ee stolu bylo vyřezávané dveře. Pravděpodobně dával přístup do kanceláře jeho šéfa.
  
  
  Vysoký otevřel další dveře a pokynul nás pozval dovnitř. Vstoupili jsme v jasně osvětlené, málo обставленную místnosti. Dva přímé židle a křeslo. Nic jiného, jen dvě zrcadla sténání. Zrcadla, alespoň jedno kolem nich, byly transparentní. Někdo teď díval za námi, a nás, asi taky подслушивали.
  
  
  'Zůstaň tady. Tě brzy způsobí. Vysoký turek opět temně se na mě podíval a zavřel za sebou dveře. Heather оглядела místnosti, zatímco se tiše díval na nah. Viděla zrcadla a prudce se ke mně obrátila. "Co se s námi děje, dr. Walters? Kdo jsou tito lidé?'
  
  
  Jí věděl, že ona pochopila. To stáhlo se mi napětí. "Já nevím, Nell. Jí nic kolem toho nechápu. Její přesvědčen, že je to strašná chyba ".
  
  
  Bylo jasné, že doufali, že komentář vydá na nás, nebo dokonce odhalí naši skutečnou osobnost, otevřeně diskutovat o ego. Ale oba jsme se už setkali tento kousek dříve. "Oni dokonce vytáhly na tebe pouta!" - v hrůze řekla Heather. 'O můj bože! Jaké necivilizovaný lidé! "
  
  
  Byl to vynikající chyba. Jí se rozhodl jít dál.
  
  
  "Nezapomeňte, Nell, že v jistém smyslu jsme se ocitli zde, prostředí pohany. Ve skutečnosti, tito lidé téměř není seznámili se západní civilizací ". Za to ho mohl dostat další úder na cíle, ale to byla dobrá zábava.
  
  
  "Jak si myslíte, že to nějak souvisí s naším návštěvu k panu Сезаку?" zeptala se Heather.
  
  
  "Myslím, že tito lidé kolem zvláštní oddělení policie. Nevěřím, že pan Сезак něco o tom ví. Pravděpodobně chtěli lidi, jako jsme my. Pašeráci nebo něco takového. Všechno bude v pořádku, neboj se.
  
  
  "Doufám, že je to nakrátko".
  
  
  Zajímalo by mě, jak pečlivě se bude čistit naše hotelové pokoje. Její schoval naše zbraně a portfolio pro маскировок na trubku klimatizace. Kdyby byly dobré, tak by to našli. Ale může být, to ještě nebylo.
  
  
  Dveře se otevřely. Vstoupil muž, kterého jsme se neviděli. Byl to malý, ušlechtilý turky v tmavě modrém obleku v pruhovaném. On upřeně se na nás podíval. "Paní jde se mnou," - řekl na řádné angličtině. Jako kdyby se s ním něco náhle napadlo, on se vrátil do místnosti a osvobodil mě od spoutávání. Moje zápěstí silně oteklé od сжимающего kovu.
  
  
  "Díky," řekl jsem.
  
  
  Zmizel s Heather, a on zůstal sám s hroznou podezření z o tom, co by se s ní stalo. Ji, vstal a začal chodit po místnosti. Právě ve chvíli, kdy se jí, že si myslel, že dr. Walters tak by se zapsal. Minutu přes patnáct dveře znovu otevřely a znovu přede mnou stál cizinec. Malý, kompletní muž. Jemné vlasy a váčky pod očima.
  
  
  "Váš kolega sdělil nám všem," řekl ostře a křivé, anglicky. "Ona to všechno věděla. Pro nah problémy skončily. Doufejme, že budete taky chtít spolupracovat. Nemá smysl více předstírat, že je nevinný.
  
  
  Jsem zmatený podíval se na něj. "Odkud, krejčí si to, budete mít tento nesmysl?" Přiznal svou? Předstírat, že ji v petrohradě? Samozřejmě, že ji v petrohradě, víte, že! Její britský подданный, a žádám, aby můj konzul byl okamžitě ".
  
  
  Britský konzul v Ankaře věděl o naší přítomnosti a jmelí rozkaz, aby nám pomohli v případě potřeby. Zavalitý turek upřeně se na mě podíval. "Škoda, že jsi tvrdohlavý". On se otočil a vykročil přes místnost.
  
  
  Znovu ji začal chodit, zuřivě пощипывая vousy, a doufal, že to bude chápáno jako mentální zvyk. Přes pět minuta muž, kterého si vzala Heather, stál přede mnou.
  
  
  "Pojď, - řekl on.
  
  
  Jeho následoval ho do čekárny. Šli jsme otevřeně k vyřezávané den. Turek zaklepal a vstoupil. Ocitli jsme se v poměrně prostorné místnosti. Čtyři křesla stál půlkruh před stolem. Za stolem seděl ještě jeden cizinec. Vedle ní stál podsaditý turek. Heather seděla na jednom kolem židlí před stolem.
  
  
  Dr. Walters! Oni řekli, že jsi něco víš, nebo v něčem na vině! Jak je to možné?
  
  
  "Uklidněte se, slečno Труитт," řekl jsem. "Myslím, že hrají nějakou hru."
  
  
  Posaďte se, dr. Walters, nebo kdo by si nás byly, - řekl muž za stolem výhradně jemným hlasem.
  
  
  Její nejlepší постою tam, dokud přesně nechápu, k čemu to všechno nesmysl ".
  
  
  'Co chceš.' Člověk, který mě přivedl, odešel přes místnosti a zavřel za sebou dveře. "Jste vstoupili do země před několika dny. Řeknete, že je v Istanbulu. Ale my jsme nemohli najít nikoho, kdo by potvrdit svůj příběh ".
  
  
  Samozřejmě, to se dalo očekávat. Ale jiný agent sestavil seznam cestujících, aby se náš příběh pravdivý. "Pokud nám nevěříte, doporučuji vám, podívejte se na seznam cestujících závod 307 TWA v úterý".
  
  
  "My jsme udělali", - řekl, že muž za stolem. "To je taky správně. Ale není to divné, že nikdo kolem zaměstnanců nemůže si vzpomenout, co viděl vás oba v letadle, nebo když jste šli ven?
  
  
  - Mně se to zdá docela normální, " řekl jsem. "Tito lidé uvidí stovky cestujících každý den. To je důvod, proč budete držet nás?
  
  
  "Jaké je vaše jméno, pane doktore? Walters?
  
  
  'Oh, prosím! Ukončit tuto komedii!
  
  
  "A jméno dámy?"
  
  
  "Už jsem vám řekla své pravé jméno!" řekla Heather. "Pojď! Pak můžeme opustit toto hrozné zemi! "
  
  
  "Uklidněte se, slečno Труитт, - varoval ji a dále. "Ne všichni lidé tady. Ve delle, zatím fretky k nám se zde chovali skvěle. Už jste se setkali s Челиком Сезаком? To může ručit za nás ".
  
  
  Turek, který stál u židle, naklonil k druhému a něco zašeptal emu na ucho.
  
  
  "Jste britský špion?" - jemně, ale důrazně zeptal se muž za stolem. On byl vysoký a široký v ramenou s jemnými černými kníry, které, jak карандашная linka, sestupuje na ego horním rtu.
  
  
  'Bože můj!' nadechl Heather.
  
  
  "Špion?" - nevěřícně si ji zopakovat. - Ale, můj drahý, jak můžete říct, je to známý vědec? Je zřejmé, že nejsem špion, a tato dáma taky.
  
  
  "Mnozí američtí a britští špioni pronikli do naší země nelegálně, protože naše vztahy se Západem zhoršila", - odpověděl turek za stolem. "Nemůžeme dovolit".
  
  
  "Ale to nemá nic společného s miss Труитт a mnou!" - возмущенно " zvolal jsem. "Pokud se nevinné britskými turisty v Turecku se obrací tak, pak jsem přesvědčen, můj drahý pane, že je na čase informovat, že vláda Jeho Veličenstva o tom delle. Slovo "vláda" vyvolal nespokojenost na druhé straně židle. Oni, samozřejmě, ne hotely způsobit mezinárodní skandál, když neměli absolutní důvěru v naši identitu. A i když jí byl si jistý, že tím vším jsme povinni Басимеви, on sám byl pryč. On zjevně neměl v úmyslu předvařit prsty. Muž za stolem, je pravděpodobné, že podřízený moudře, nikdy se zmínil, moje chyba, co třeba v Oxfordu.
  
  
  Malý turek obešel židli a pobídl мясистым prstem směrem k Heather. "Jaká je adresa u Královské společnosti?"
  
  
  Dala emu adresu.
  
  
  A osobní číslo lékaře Уолтерса?
  
  
  Říkala to.
  
  
  To vypadalo озадаченным. Pak to zkoušel to na mě. "Kolik členů ve Sdružení?"
  
  
  "No, to záleží na tom, zda máte na mysli fyziologicky účastníků nebo celkový počet," řekl jsem. "Rivne 2164 fyziologicky člena. Více než 400 kolem nich žijí v Londýně. Jeho, myslím, že přesný počet - 437. "
  
  
  Malý turek vytáhl kousek papíru a rychle ego zkoumal. On zvedl oči, s překvapením a zklamáním. Zdá se, že mám nyní ukázalo lepší, než předchozí večer u Сезака.
  
  
  "V který den jste se zaregistrovali v Eton?"
  
  
  Musel jsem potlačit усмешку. Je zřejmé, že již neodvažovali se zvednout vývrtku, o Oxfordu. Kromě toho, soubor ASO byl přesný. Ji hotel okamžitě reagovat. Malé kolísání bylo lepší.
  
  
  "No, uvidíme. To musel být roku 1935. Na podzim. Září, podle mého názoru, kolem poloviny září. Musí být čtrnáctého. Ji pamatovat na to , ale, samozřejmě, že jste se příliš snažím se vzpomenout si na něco podobného ".
  
  
  Po zklamání na jeho tváři její, uvědomil si, že volal správné datum. Jsou pečlivě splnili svůj domácí úkol.
  
  
  "Jako obvykle завтракаете, pane doktore? Walters? Zeptal se muž za stolem. Byl to velmi lstivý vývrtky. A odpověď byla je nám v jednom souboru. Její rychle zkontrolovat svou paměť, zatímco pokračuje podívat se na něj. Bylo něco zvláštního na stravovací návyky Уолтерса.
  
  
  "Ale co teď!" Ji začal. "Já opravdu nevidím..."
  
  
  "Mohl byste odpovědět na vývrtku".
  
  
  Její hluboce si povzdechl. 'Ok. Její málo jíst v dopoledních hodinách. Sklenici šťávy. Několik toast s máslem. Někdy ho přidám marmeládu na tousty. A šálek horké kávy.
  
  
  "Jaké šťávy budete vždy pít, lékař? Walters?
  
  
  "Švestková šťáva, pokud vás opravdu zajímá". A její, věděl, že oni opravdu hotely vědět. Walters rád švestková šťáva.
  
  
  Následovalo dlouhé ticho. Muž za stolem narovnal své papír a vstal. On se donutil k úsměvu. "Jak dlouho plánujete zůstat v Ankaře, pane doktore? Walters?
  
  
  "Já zůstanu tady nám na chvíli!" řekla Heather, taky vstal.
  
  
  "Všechno je v pořádku, slečno Труитт", - řekl ji ahoj.
  
  
  Jí odpověděl turku. - "Myslím, že den nebo dva".
  
  
  'Ve skutečnosti. Pak ji jen požádat, abyste se změnit calve v tomto období.
  
  
  Ji trochu uvolnil. On pustil nás. "Dobře," řekl jsem.
  
  
  "Ale konzul se dozví o tom, jestli její emu mluvit".
  
  
  Její okamžitě проинформирую vaše konzulát o incidentu. Je to běžná věc. Je to nepříjemné, ale nezbytné pro ochranu naší země. Kromě toho, jeho sdělím Челику Сезаку, že jste tu byli k výslechu. Ale především ji hotel bych se omluvit za případné nepříjemnosti, které jsme mohli způsobit ".
  
  
  'A nepohodlí!' - militantně řekla Heather.
  
  
  Jeho růže. Omluvy byly formální. V případě, že chceme uspořádat potíže. Ale to mohl říct v ego názoru, že je to stále mysleli jsme, že je podezřívavý.
  
  
  "Přijímám tvoji omluvu", - ledovou tónem řekl jsem. - Nyní můžete konečně odejít?
  
  
  Samozřejmě - nádherně se usmíval, řekl turek. "Vy jste čekali něco jiného?"
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 6
  
  
  
  
  
  
  
  
  Suterén dočasné laboratoři AX vypadalo jinak. Jako kdyby to nějaký čas používal. Dudley objevil v budově alarm systém, aby nikdo z nás překvapil návštěvou. To zpracované záznamy s hlasy Сезака a Гюлерсой a udělal nový film pro každého kolem nás. Teď jsme se s Heather mohli studovat ih současně. V oddělení make-up Thompson právě dokončil hrubou sochu hlavy Сезака. Stěny kolem něj byly pokryty obrovskými prodloužené obrázky Сезака a Гюлерсоя, které jsme udělali. 'Skvělé!' řekla Heather, přístup k busty krále Сезака.
  
  
  Thompson se zasmál. "Vidíte, jsme, techniky, není úplně extra". On přitiskl palec na antuce. "Dám ego dnes ne když je v plastu. Její udělám zkušební otisk této gumovou masku, kterou musí nosit, Nick. Pak je na řadě vousů a vlasů. Je to náročná práce, vše musí přesně odpovídat. Protože jinak se... - on se usmál na mě.
  
  
  "Já vím," řekl jsem.
  
  
  "Kde je cílem miss Гулерсой? zeptala se Heather. Thompson upozornil na předmět v rohu místnosti. Nad ním bylo tkaniny. "To schne". Heather přišla a zvedla úhel tkáně. 'Je nádherný! Jak slečna Гюлерсой, samozřejmě, může být krásné.
  
  
  "Myslím, plastové слепки budou dnes připraveni, ne když", - řekl Thompson. "Takže můžeme vyzkoušet nejnovější masky zítra večer, pokud chceš".
  
  
  "Byl bych rád, krejčí vezmi si," řekl jsem. "Nás допрашивали turecké tajné služby, a Сезак to ví. A to taky způsobí u něj podezření. Čím dříve se dostaneme ven z Ankary, tím lépe ".
  
  
  "Dobře," řekl Thompson. "Chápu, že nemůžeš zůstat tady, celou dobu se všemi těmito podezřelé turky. Její doporučuji ti začít pracovat s Dudley teď, dokud ji dokončit dělat masky ". A dokud se lidé Басимеви, pravděpodobně přemýšlel o tom, jak přišli nás v hotelu, jsme se s Heather nadále poslouchat nahrávky. Znovu a znovu. Dudley dělal pauzu mezi každou větou, aby jsme mohli zopakovat ego do další nabídky. A dokud ji tam seděl se sluchátky na uších a s hlasem Сезака v nich, její se divil, bude fungovat, zda to.
  
  
  "Člověk se skrývá v římských tunelech",
  
  
  Kolem reproduktorů výrazně доносился hluboký hladký basový hlas Сезака.
  
  
  Tento muž skrývá v římských tunelech, - opakovat ji s obvyklým důrazem. Její пошевелил rukama, dokud Сезак mluvil.
  
  
  "Je neuvěřitelné místo. Vlhko, zima a tma.
  
  
  Pařeniště pro krysy a hmyz ".
  
  
  Opakovat fráze, snaží se vyslovit rty stejný zvuk, co a Сезак. Na konci pásku, nabídky a fragmenty rozhovoru byla v turečtině. To byly určitě nejdůležitější, protože nám sotva musel mluvit anglicky při práci.
  
  
  Po chvíli Heather přišla ke mně a posadil se vedle. To скрестила nohy pod odporné šaty Nell Труитт. Když začala mluvit, jedna úrovni rytmicky покачивалась.
  
  
  "Cok aciktigun oleji, bir lokantaya girdim".
  
  
  Řekla něco v turečtině o tom, že je prázdná a jít do restaurace. Tuto větu slyšela, jak se Kateřina hovořila s jinou ženou na večírku, když mluvila o své cestě do města. Její důraz byl ideální. Zavřel jsem oči, ji mohl přísahat, že Kateřina seděla vedle mě.
  
  
  "Dobře," řekl jsem.
  
  
  - Měli byste raději dnes Гулерсой, a ne já, Nicky? zeptala se. I v tomto oblečení staré panny to není přestal být sexuální.
  
  
  "Nemluv nesmysly," řekl jsem.
  
  
  "Budeš cvičit se mnou, láskou, pokud ji budu vypadat jako Kateřina?"
  
  
  "Ještě jsem o tom přemýšlel. Ale pokud na tom trváte.
  
  
  "Jsem si jistý, budeš přemýšlet. Ale zjistíte, že je to Katherine. Protože jsem pod maskou ".
  
  
  "Pak budu muset použít svou představivost," řekl jsem.
  
  
  "Ach, Nick!" - řekla, trochu надуваясь.
  
  
  "Představte si, že jste za maskou".
  
  
  Úsměv pomalu vklouzl na její hezkou tvář. "O, to je to, co máš na mysli".
  
  
  Ji objal ee. "Thompson a Dudley pryč na večeři," řekl jsem. "No, bude alespoň na hodinu. A když se vrátí, svítí červená svatý alarm ".
  
  
  Heather se podívala na брылев. - "Ano, to se může stát".
  
  
  Její jemně políbil ee v krku, a ona se lehce zatřásla. "Až kolem nás se dívá na červený svatý, nikdo nemůže nás překvapit".
  
  
  "Budete to náhle si všiml," odpověděla ona.
  
  
  Ji vzal ee za ruku a shrnul do jedné kolem postýlky. "To nejsou luxusní Ritz - řekl jsem, - ale to je vše, co vám mohu nabídnout v tomto okamžiku". Jeho políbil její plné rty.
  
  
  "Životní prostředí není důležité, drahý," řekla Heather, objala mě kolem krku. "Ale jakou máme společnost".
  
  
  Políbila mě a začala se rychle a smyslně, aby se svlékla. Věděla, že ve mně je příjemný divák. "Byla mladá dáma se špatným charakterem, - pomyslel jsem si, díval se na mě, ale horší mě". Ji objal ee a pořádně políbil. Mé rty zkoumal její tvář, krk, hrudník, života a stehna. Jeho slyšel její sténání a zvedl oči. Obličej jí zářil vzrušením. Políbil ji, vrátil se k ee rty. To затащила mě na lůžko a stal se pokrýt mé tělo nenasytné polibky. Když se její ruce a ústa řídil mě na vrcholu napětí, její dal ee na zádech. To обвила mě nohama, když ji hluboce vstoupil nah a vrátil své silné hnutí drobnými záškuby. Šok, který mě zvedl do nových výšin radosti. Když se jí, že si myslel, že limit mého sebeovládání dosaženo, Heather podala mi znamení, že je připraven. A ve finále, plné pohybu hnutí, jsme společně dosáhli vyvrcholení, která se zabývá donutil nás lapat po dechu a zcela odčerpat.
  
  
  Jsme stále podřimoval v náručí přítele, kamaráda, se těší přítomností další jiné, když červené svatý začal slepě blikat.
  
  
  "Máme společnost," podotkl jsem.
  
  
  "Možná, že je to jen zkrat?" - s nadějí navrhl Heather, přítulný ke mně olizuje. "Já jsem vážně o tom pochybuji".
  
  
  "Já taky, pokud upřímně", - stručně odpověděla, vstal, aby se znovu obléknout.
  
  
  Nevím, podezření, zda Dudley a Thompson, k čemu jsme využili přestávku. Pokud ano, pak ih podezření a tak se nepotvrdila. Protože, když oni znovu vstoupil do sklepa, jediným klíčem k odhalení toho, co se stalo v ih nedostatek, byly spokojené výrazy osob Heather a mě.
  
  
  
  Když jsme se vrátili do hotelu v podvečer, nás netrpělivě čekal na turky v tmavém obleku. On nevrle se podíval na nás, pak se opět podíval na noviny, které četl. Ji, věděl, že on se divil, jak jsme ускользнули od jeho pozornosti, a než jsme zatím dělali. Ale tak jako emu bylo těžké přiznat, že je těsně za námi, on mohl jen snaží skrýt svůj hněv a frustraci.
  
  
  Když jsme šli na jídlo později večer, následoval nás do restaurace. Jiný turek vstoupil hned za námi a pořád na nás dívat při jídle.
  
  
  Její podezření, že se bude stále těžší a těžší se vyhnout našich přátel, řekl její Heather na konci večeře. "Jsem rád, že zítra večer všechno skončí. Je na čase opustit toto město ".
  
  
  Samozřejmě, lékař. Walters, odpověděla Heather. "Myslíte si, že když jsme уезжаем?"
  
  
  Hned potom, jak jsme se navštívit Dudley a Thompson. Náš vlak odjíždí zítra večer v 11 hodin. Je to rychlík na východ. To nás vede upřímný v Тарабью. Potřebujeme jen, aby se oblékli v Эрзуруме. Doufám, že na stanici nikdo si nás nevšimne. Pokud Басимеви se dozví, že Сезак a ego tajemník odjeli vlakem, a pak si všimnete, že Сезак v sále ve městě, může se stát cokoliv ".
  
  
  To by bylo velmi obtížné, - komentoval Heather. - Dobře, náš přítel neměl štěstí, pokud to ještě není hotové, je tam. Jsi připraven, Nicky?
  
  
  Dr. Walters, máš na mysli - opravil ji ff. "Uvidíme se zítra ráno".
  
  
  "Ano, pane doktore. Walters.
  
  
  Šli jsme kolem restaurace, a turek následoval nás zpět do hotelu. Každý kolem nás šel do svého pokoje a vynikající dostatek spánku v noci.
  
  
  Na druhý den ráno ještě s jedním турком na paty jsme zamířili do kanceláře letecké společnosti, kde si rezervovali výlet do Londýna na další den. Byli jsme pořád jako by turisté chodili kolem jednoho obchodu do druhého, a kolem jedenácté šli do kanceláře Сезака říct, emu, že уезжаем na další den. Řekli jsme emu, že už není pachatel ego krajanů v týrání s námi. A že ve zbytku naše návštěva byla velmi poučná. Zejména naše setkání s ním osobně. A co jsme doufali, že brzy dorazí do Londýna. Pak bychom mohli reagovat na jeho srdečnost a pohostinnost. Сезак byl velmi přívětivý a myslím, že cítil úlevu z toho, že jsme уезжаем. Басимеви, pravděpodobně trápí ego z-za nás.
  
  
  Pak oběd za námi sledoval ještě jeden turek v našem turistickém kole v Ankaře. Museli jsme se ho zbavit, protože jsme se vrátili do hotelu a více se stala v naší současné přestrojení.
  
  
  Kolem šesté hodiny už смеркалось, jsme vstoupili do obchodu, v němž byli předtím. U obchodu byla zadní výstup, které by mohly využívat a kupující, který vyšel v jízdním pruhu, přední na další ulici.
  
  
  Jako vždy, náš turecká stín čekala na ulici, dívají se za hlavním vchodem do obchodu. Heather koupila malé dekorace v mosazi. Když to zaplatila, zeptala se majitele, zda můžeme použít zadní výstup, aby ne jít příliš mnoho. Po chvíli jsme se ocitli na vedlejší ulici, a způsobil taxi. Taxi умчалось směrem k laboratoři, a za námi nikdo není sledován.
  
  
  Tři bloky od laboratoře u nás bylo stanoviště taxi, a zbytek jsme absolvovali pěšky. Stále jsme byli sami. Okamžik později jsme byli v suterénu, a máme teplo potkali Dudley a Thompson.
  
  
  "No, - řekl Dudley s jemným úsměvem, hlas a všechno, jak se říká".
  
  
  "Je to správné slovo, Yankees, - řekla Heather.
  
  
  "Pokud se zbavíte této kamufláže, začneme otevřeně teď", - řekl Thompson.
  
  
  Jen co rozepnul parukou a vousy, jako náhodou se podíval na zeď. Všechny zamrzly. Мигала červená žárovka.
  
  
  "Máme společnost," řekl jsem.
  
  
  Ji popadl ze židle zbraň Thompson. Její pochybnosti o tom, že Thompson kdy používal ego mimo polygon AX ve Washingtonu.
  
  
  "Zůstaň tady," řekl jsem.
  
  
  "Půjdu s tebou," řekla Heather.
  
  
  "Tobě se to zdálo," řekl jsem. Ji, podíval se na nah, a ona se ustaraným tvář.
  
  
  "Dobře, Nick. Buď opatrný.'
  
  
  Její tiše vyšel z laboratoře a zamířil ke schodům. Její zastavil na rohu. Ji, slyšel, jak трескались střepy skla. Někdo vstoupil přes rozbité okno, které jsme použili, a nyní míří k žebříku.
  
  
  Její plížil k zadní části schodiště a skryl se tam. Její konal dech a čekal na další zvuk. To byl odrazový můstek nahoře schodiště. Shaggy člověka, u kterého byly boty s měkkou podrážkou. Ji neslyšel ego znovu, dokud on narazil na kus žehličky na páté příčce zdola. Jeho bych mohl říct, že to byl muž, na síle, s níž ступала ego dobrovolnosti. Ji čekal. Sténání se objevil stín. Nezaměnitelná silueta muže s pistolí. Zajímavé je, khem to mohl být? Pokud ji něco uniklo, za námi sledovali jen lidé na Басимеви. "Tak dál," řekl jsem.
  
  
  V příští vteřině ji, zjistil, že mám dohodu s policajta. Byl to tajný agent, ale stále je zatraceně dobrý. Slyší můj hlas, on пригнулся, otočil se kolem své osy a rychle se zaměřila. Jeho střílel, a po místnosti se ozývá nadále hluchý rachot výfuku. Brýle опалила ego vlasy. Ego zbraň hlasitý výstřel, a emu podařilo прострелить díru v mém rukávu.
  
  
  Když ji skočil na podlahu, její náhle si uvědomil, že se pravděpodobně nechal na nás zbytečného člověka, aby odvrátit naši pozornost od toho. To se osvědčilo, a to je velmi špatný pocit. Jeho udělal to, co by měl dělat dobrý agent. Její podcenil Басимеви.
  
  
  Zbraně svého soupeře, dával obrovský hluk v nízkém prostoru, brýle havaroval v betonu vedle mě, když jí klesla zpět na stranu s pistolí v pohotovosti. Emu nebudete muset opustit tuto místnost živý. Oba jsme věděli, že musím zabít ego, pokud nejprve nebude mě zabít. Třetí výstřel hřímal v mých uších, a kolem mě jsou rozptýleny úlomky betonu. Její start podruhé kliknul na spoušť s jemným стуком. Brýle dostala emu v hrudi. On skočil doleva, když ji znovu vystřelil. Její hit emu v bok. On ztratil rovnováhu a narazil do zdi. To нацелил zbraň se mi v hlavě, ale jí nedal emu řešení spoušť. Můj čtvrtý brýle, dostala se do něj, a on se zhroutil na zeď: mrtvý.
  
  
  Ještě stále stál nad ním, když přišla Heather. S Thompson a Dudley upřímně o ní. Ukázal jim ego průkaz totožnosti. "Odina kolem lidí Басимеви," řekl jsem.
  
  
  Heather se vyšplhal nahoru, aby každoročně, a vrátil se, řka, že muž byl sám.
  
  
  "Budeme doufat, že na to", - řekl jsem. "U nás bude celé město je na krku, pokud on je varoval Басимеви do toho, jak sem přišel".
  
  
  'Co budeme dělat teď?' - zeptal se Dudley. To vypadalo velmi bledě.
  
  
  'Dělat?' - řekl Thompson. "Budeme odstraní tělo a dále naši práci."
  
  
  Jsme s Thompson fatty tělo v poměrně vzdálené místo, než se znovu připojit se k Heather a Dudley v laboratoři. Jsme pokračovali v práci, jako by se nic nestalo. Thompson досталь, kostým ve stylu Сезака s набивкой v pase. Na Heather bylo krátké beige šaty a vhodné balet pantofle. Když Thompson podal hej, podprsenka s lehkou podšívkou, podívala se na mě chápavě usmál. Jsme oblečený, a Thompson nás sedí bok po boku dva přímé židle. Jsme накинули na sebe prostěradlo, jako kdyby jsme se ocitli v kadeřnictví. Thompson začal s Heather, a Dudley, stále zimou se třesoucího z natáčení, začal se mnou. To пристегнул k mému черепу těsné kapuce masově zbarvené. Pak Thompson a Dudley odstranili masku ze svých stánků a začaly oblékat ih na naše tváře. Thompson nejprve se postaral o Heather, a pak přišel ke mně, aby dokončit práci.
  
  
  Prvních pár minutu ji velmi silně pocit přítomnosti svědků. Ale jakmile Thompson втиснул ego na místo její, cítil se skvěle. Guma, na které изготавливались masky, byla porézní, aby kůže mohla i nadále dýchat. Museli jsme to udělat, protože bychom museli ukládat kamufláže během několika dní.
  
  
  "Dobře," - slyšel jsem, jak Thompson řekl mi u ucha. On byl zaneprázdněn застегиванием paruku vzadu. "Je to tak, že Nick".
  
  
  Koutkem oka jeho si všiml, že Dudley расчесывает černé vlasy Heather. Jako kdyby vedle mě seděla jiná žena. Po několika minuta Dudley taky skončil, a Heather se otočil.
  
  
  'Co je to za míru!' - jemně řekla.
  
  
  Jí dovolil jeho pohled klouzat po její postavě. Vedle mě seděla již není Heather, a Kateřina Гюлерсой.
  
  
  "Jsi Сезак", - řekla.
  
  
  "Samozřejmě, slečno Гюлерсой", - řekl účastníků. Dudley podal nám velké zrcadlo. Moje ústa приоткрылся téměř od charta povolení na provedení. Thompson byl génius. Její otočil hlavu a podíval se na svůj profil. Žádné stopy maskování. Skvělé.
  
  
  - A tobě se to líbí? - zeptal se Thompson, stále stojí vedle mě.
  
  
  Ji řekl. - ' To je umění, fantastické! "" Gratuluji, Thompson.
  
  
  "Líbilo se ti nechce pracovat v ASO?" - zeptala se Heather Thompson s úsměvem.
  
  
  "Pánové, nedovolte, aby tento turecké krása otočit hlavu," řekl jsem. "Britové platit ještě horší, než nám, a libra není ten, co byl předtím."
  
  
  Heather změnit hlas Kateřiny. "Ale budete muset přemýšlet o dalších výhodách, ano?"
  
  
  Pomalu a smyslně замахала nohou.
  
  
  "Ach, to je jen pro Челика, miláčku," řekl její hlas Сезака.
  
  
  - No, - řekl Thompson. "Tón, výslovnost, gesta. Je ideální. U Сезака a Гюлерсой dostala by je mrtvice, kdyby viděli vás ".
  
  
  "Jsem si tím jistý," řekl Dudley.
  
  
  "Pak, myslím, že jsme skončili", - komentoval to.
  
  
  "Téměř", - řekl Thompson, čímž se mi ампулу a plast vstřikuje do sterilní balení. "To je tekutina, kterou musíte dát siru Альберту".
  
  
  "A to je nový typ plynové pistole," řekl, ukazuje mi zbraň s velkým u . "Budete zacházet s ním, jako s jakoukoli jinou zbraní. On stříká plyn v tvář svému nepříteli, a doufejme, že to вдынет ego. To je smrtelně nebezpečné pro sekundy funguje a nezanechává žádné stopy ".
  
  
  "Položit to v pytli", - řekl, že ji Heather.
  
  
  A pak mám pro tebe tyto balet pantofle, - řekl Thompson. "Patě levé boty obsahuje nový typ klíče, které lze otevřít téměř jakýkoliv zámek. Na patě jiného туфля je nylonový stahovací šňůrkou.
  
  
  "Zvuky kolem dávné minulosti," řekl jsem.
  
  
  Otevřete podpatky, sundal si spodní vrstvu kůže. Velmi prostě.'
  
  
  "Nic tady není, zdá se, že jednoduché", - nadechl Heather.
  
  
  Její oblékl balet pantofle. Byly новенькими.
  
  
  "Hlas a všechno, - řekl Thompson.
  
  
  - Pak půjdeme teď na stanici. Její obrátil s dopisem k Томпсону, a pak se Dudley. - "Uvidíme se ve Washingtonu".
  
  
  "Hodně štěstí", - si přáli oni nám.
  
  
  Jsme s Heather, podívali se na sebe navzájem. Štěstí bylo něčím, co bychom mohli použít. Operace "Blesk" začala.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 7
  
  
  
  
  
  
  
  
  Bylo bez čtvrt na jedenáct, a vlak musel odejít rivne v jedenáct. Koupili jsme si lístky na jedinou otevřenou recepci. Heather udělala to, protože jsme věřili, že Катерину jen stěží poznat. A hlasovat stáli jsme ve stínu budovy nádraží, čekání na přistání ve vlaku.
  
  
  Šéf stanice, jak jednou schell, k nám vstříc, když na перрон vstoupil turky v tmavém obleku. On nás neviděl, a zůstal by tam, kdyby nás zavolal šéf stanice.
  
  
  "Můžete se přihlásit nyní", - řekl to v turečtině.
  
  
  Její, přikývl emu, když turci v tmavém obleku běžel kolem nás, пытливым pohledem. Pokud byl policajta, on pravděpodobně nestaral o dr. Walters a Nell Труитт. Ale je docela možné, že on věděl, že Сезака v tvář.
  
  
  Její popadl Heather za ruku a vedl ji na noční vlak. Ji snažil udržet tvář ve stínu. Asi deset kroků ji najednou slyšel, jak se jmenuji.
  
  
  "To jste, pane Сезак?"
  
  
  Její, se ohlédl a viděl, že turci řítí k nám.
  
  
  "Dejte mi plynová pistole," řekl jsem.
  
  
  Heather byla svícení. Její sáhl zbraň za opaskem, pod bundu. Pak ji obrátil k turku, který nyní stál před námi.
  
  
  'Ano?' Ji řekl. Její, řekl v turečtině a budu dál mluvit, až jsme došli do sira Alberta. Pokud jsme se dostali tak daleko. "Dobrý večer, pane Сезак. Její tě znám. Odjíždíte do Ankary? Hodil opatrný pohled na Heather.
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Trvalo několik víkendů. Jí vzkaz emu.
  
  
  "Oh, samozřejmě," - on se chápavě usmál se smál. "Ptám se vás, protože jsem slyšel, jak Басимеви řekl, že chce vidět vás zítra".
  
  
  "Ach," řekl jsem. Její dal ruku emu na rameno. "Mohl bys nás omluvit vám, Catherine?" - řekl, že ji na vlastní pěst фальшивому tajemníkovi. "Já ti to vysvětlím," řekl jí, turku, уводя ego ve stínu.
  
  
  Ji, věděl, že musí zabít ego od chvíle, kdy se dozvěděl nás. Jedinou útěchou bylo to, že tyto maskování zcela zmást ego. Její zastavil ve stínu ústředí wc. Stanice šéf zmizel, a jediný člověk na platformě, kromě Heather, byl кондуктором v druhém autě. "Budu kontaktovat Басимеви, jakmile se vrátím," řekl jsem. "Ale já asi dám vám číslo, na kterém se mnou bude možné až spojte se".
  
  
  Její slunce v bundě a vytáhl plynové pistole. Bylo to lepší než Hugo, protože když ho našli, nebylo žádné stopy vraždy. Bude to trvat u nich dost času, aby nám náskok.
  
  
  Její ho zvedl zbraň k ego nose a viděl озадаченное výraz ego očích. Její vystřelil. Husté oblak plynu скрыло jeho očí. Její rychle ustoupil. Ji, slyšel, jak to kašle a dusí. On pomalu klesl na kolena a padl na zem. Ji, slyšel, jak to kašle ještě jednou. Pak bylo ticho. Všechno to trvalo méně než pět sekund.
  
  
  Její sáhl zbraň zpátky za opasek a rozhlédl. Android záchod byl příliš dobře osvětlené. Ale pár metrů byla vozík pro zavazadla. Její ego se tam затащил. Jí snažil strčit ego stranou, a pak se rychle vrátil. Její sel na vlak s Heather.
  
  
  'To osídleno...?'
  
  
  Jí přikývl.
  
  
  Vlak je pryč včas, za deset minuta. Její, jsem si myslel, že u Сезака budou jednotlivé spací kupé, že to udělal. A její tvrdil, aby Heather použila ve svém kupé. Trvalo mi dlouho usnout.
  
  
  
  
  Když ji probudil, svítilo slunce a my jsme již jeli mezi úpatí východní tureckých vysokých horách. Výhled byl nádherný. Zubaté skály, proložené s vysokými ostrými vrcholy. Co-kde malá louka, obec ovcí a козами. Pastýři vypadaly tak drsné a kruté, jak a krajiny. Byli to kurdové, známý pro svou odolnost. V dávných dobách, ih hlavní zaměstnání bylo okrádání cestujících. Ve srovnání s ih sváry, mafia wars bylo neškodné zábavou pro kluky.
  
  
  V polovině břicha ráno jsme se пересели na vlaky v Эрзуруме. Východně od Эрзурума Turecko bylo téměř výhradně vojenské zóny, buffer státem proti Rusku. Zatímco vztahy mezi Ruskem a Tureckem se v poslední době staly mnohem méně napjatý, hranice je stále byla založena záplavě kolem ostnatý drát z Černé šaty do Арарата. Plná minová pole a hlídané tisíci vojáky. Тарабья byla v této vojenské oblasti.
  
  
  Nový vlak sestával jen kolem vagónů druhé třídy. Brzy potom, jak jsme vstoupili, nás navštívili armádní důstojník policie. Když byli požádáni, aby naše dokumenty, ukázali jsme falešné certifikáty osobnosti, získané z AX. Nám jeden kolem muže se naučila mě, i když jinak se choval velmi zdvořile a popřála nám ukázaly cesty, když viděli, že ji vysoce postavený policista.
  
  
  Тарабая byl malým městečkem, a věznice nacházela několik kilometrů východně od města hranice. Vzali jsme taxi a ve tři hodiny odpoledne byli u brány vězení. Nám představili depresivní podívaná: šedé stěny, ošklivé věže a neohrabané budovy. Jí ukázal naše dokumenty ochranky, a nás pozvali na přihlásit se. Její je v poslední době pohled na zelené louky mimo vězení, a velmi doufal, že uvidíme ih znovu.
  
  
  Náčelník věznice, který se jmenoval Бекир Енилик, nemohl dodržet svůj charta povolení na provedení o naší nečekané návštěvy. Naštěstí věděl Сезака pouze z fotografií v novinách.
  
  
  "Proč jste nevaroval nás, že jedeš, Сезак?" - упрекал to. "Pak bychom mohli zařídit vám slušný příjem".
  
  
  "Nesmysl," řekl jsem důrazně odmítá ego námitky, jako by to udělal Сезак. "Měl jsem schůzku v Эрзуруме, takže bylo logické, aby sem ihned. To ušetří cestu. To se týká jednoho z vězňů-cizinců Бекира. Jeho ego musí se ptát. Na ego kauze jsou nové důkazy. Moje sekretářka zapíše ego odpovědi na zprávu ".
  
  
  "Ale samozřejmě," - řekl Енилик s úsměvem, a ego oči viděli dlouhé nohy a plný prsa Heather. "Často k nám přicházejí dámy. Jsme velmi rádi, že vašemu příjezdu.
  
  
  "Jste velmi laskavý," řekla Heather svým hlasem Kateřiny, моргая svými dlouhými tmavými řasami, při pohledu na Енилика.
  
  
  Енилик usmál se na revma. On byl okouzlen její krásou. V tuto chvíli Heather ломала pro nás ledu a vynikající справлялась. Енилик, zdá se, že se snažil odvrátit od nah pohled.
  
  
  "Pokud jde o vězně, pro khem jste chodit?"
  
  
  Ji pokusil říci to, jak je to možné. - Ach, jakýsi sir Albert Фитцхью. Odsouzen před několika měsíci za krádež artefaktů.
  
  
  "Ach, angličan". Ego tvář znovu stal vážným.
  
  
  'Ve skutečnosti. Máme důkazy, že za tím stojí něco víc. Výslech, pokud ego držet správně, může nám poskytnout údaje potřebné pro nové soudní řízení ".
  
  
  - No, - řekl on. "Tito cizinci by měli pochopit, co to znamená porušit naše zákony." Vypadalo to promyšlené. "Pokud chcete používat stráže ..."
  
  
  "Ach ne, díky za nabídku, ale nejprve ji chci vyzkoušet jemný způsob, jak. Jen její a moje sekretářka, mi to zdá dost. Pokud to nebude fungovat, vždy jsem přijmu tvou nabídku ".
  
  
  'Výborně. Chcete navštívit vězně teď?
  
  
  "Prosím, pokud můžete. Musíme co nejlépe využít náš čas tady."
  
  
  'Dobře. Pak ji osobně отведу vás k němu ". K němu přišel hlídač, a my čtyři hlouběji do vězení. To bylo to, co říkáte, zkušenosti. Ji viděl vězení po celém venkovní bazén, dokonce i krys hrabe v Mexiku a ve Východní Africe. Ale nikde nebylo tak špatné, jak zde.
  
  
  Vlhká parní lázeň atmosféra byla zasažena do krku. A pak smrad. Kam by jste nám šli, vás pronásledoval hrozný zápach odpadních vod. Šli jsme úzkými studenými chodbami. Její se divil, jak může člověk přežít zde v průběhu let.
  
  
  Sir Albert byl v jedné digitální fotoaparát, ценымногие více konvenční wc, a díval se na něj přes раздвижное okno v kovovém den. On se přikrčil na cementové lavici a уставился v podlaze.
  
  
  Hlídač otevřel dveře cely, a Енилик mi řekl: "Na konci chodby je místnost pro výslechy. Tam na židli s několika židlemi.
  
  
  'Dobře. Pak jsme tam jdeme ".
  
  
  Hlídač vyvedl sir Albert. Angličan téměř se podíval na Енилика, ale otevřeně se podíval na nás s Heather. Věděl tvář Сезака na soud. Sir Albert byl vysoký štíhlý muž. Ego oči vypadaly lehce mlhavé, jako u člověka, který ztratil body. Ego obličej byl bledý a vyčerpaný. U něj byly tlusté pytle pod očima. Ji viděl ego fotografie v Londýně. Byl to úplně jiný člověk. A on zůstal tam jen několik měsíců.
  
  
  'Co se děje?' - zamumlal.
  
  
  "Potřebujeme vám položit pár otázek, pane Фитцхью", - chladno, " řekl jsem.
  
  
  Stráž tlačil sir Albert vpřed chodbou. Енилик, Heather a její následovali do místnosti pro výslechy. Křesla a židle byly kolem hrubého dřeva. Nahá žárovka měla rozsvítit všechny.
  
  
  "Zbytek nechte na nás", - řekl její Енилик.
  
  
  Její dám stráž u den, odpověděl Енилик.
  
  
  'Výborně.'
  
  
  Енилик a hlídač zmizel. Její příchod na den, a podíval se na раздвижное okno. Byl uzavřen. Heather se natáhla mi kus sochy na své tašky, a její přilepil ego zevnitř k oknu, dokud se sir Albert sledoval. Když ji dokončil, jeho, podíval se na něj.
  
  
  "Posaďte se, pane Albert," řekl jsem.
  
  
  On pomalu klesl na odina kolem židlí, stále podezřele díval se na mě. Heather se natáhla před ním na židli ploché krabice s příslušenstvím. Vše, co jsme potřebovali, bylo v její tašce. Přišla na den a pozorně poslouchala, jak jí kroužil kolem židle.
  
  
  "V případě, že byly zjištěny nové důkazy, pane Albert," řekl jsem, odhlašování, všechny boule a prohlubně na подслушивающем zařízení. "Chceme podrobně probrat to s tebou."
  
  
  "Důkaz?" - tupě řekl sir Albert. "Jaké důkazy?"
  
  
  Její dokončil svůj objížďka: v pokoji bylo čisté. Heather je podle přikývla a vrátila se ke stolu. Posadila se a vzala tužku a poznámkový blok.
  
  
  Bylo jí to u stolu vedle sirem Al. "Od této chvíle musíte vypnout svůj hlas, aby stráž venku vás neslyšel. Jste to pochopili?
  
  
  Jí změnil hlas Сезака na vlastní pěst. Sir Albert si všiml změny a překvapeně se na mě podíval. "Ano, chápu", - řekl on. "Ale copak jsi Сезак?"
  
  
  "Ne, samozřejmě. A to taky není tajemník Сезака ". Její poukázal na темноволосую Heather.
  
  
  "Ach, vy patříte k rusům. Ale ty jsi stále dojdeš na oba konce neděli.
  
  
  Jsme s Heather, podívali se na sebe navzájem. "Zeptal jsem se. - Už jste měl nějaké kontakty s rusy?"
  
  
  'Ano. Proč se ptáte na to? Copak jste pracovat na rusy?
  
  
  Její hluboce si povzdechl a sell. Bylo to na pokraji. Jsme téměř není ve styku s KGB. "Ne, pracujeme na rusy", - řekl jsem. "Říkáte, že přišli k vám, a otevřeně řekli, že přišel, aby vás vyzvednout?"
  
  
  V ego očích se objevilo podezření. "Kdo jsi tedy?"
  
  
  "Přišli jsme vás zachránit, pane Albert," řekla Heather svým hlasem.
  
  
  Otočil se k ní. "Jsi англичанка."
  
  
  'Ano.'
  
  
  On se znovu podíval na mě. "A vy jste američan".
  
  
  'Ve skutečnosti.'
  
  
  "Ach můj bože", - řekl on, tupě zíral do místnosti.
  
  
  "Jste v plánu jet s rusy?" Její zeptal se. - Slíbili, že už se vás přístroj odveze domů a pak horkou koupel a dobré holení? Takže jste upozorněni administrativu vězení?
  
  
  Je to pomalu studoval mě a ji viděl podezřelý pohled na ego očích. On nám nic neřekl, ale já to cítil. Že něco není v pořádku s tímto případem.
  
  
  "Není možné, aby dal", - neochotně řekl. Podíval se na Heather. "Hele, jak se vůbec tě sem poslali? To musí být hrozně nebezpečné a zbytečně.
  
  
  "Ne nadarmo, - tiše řekl jsem. "U ruských velké plány na vás, pane Albert. Pokud půjdete s nimi, už vidět svobodný svět. Ji mohu dát to na vědomí. Heather přikývla. "Je to tak, pane Albert".
  
  
  On mlčel.
  
  
  "Náš plán, alexander, - pokračoval její. To umožní, aby vám injekci tekutiny, která se zabývá okamžitě vyvolá falešné příznaky žloutenky. Pak mluvíme náčelník věznice, že u vás žloutenka. Vězeňský lékař posoudí obě vás a potvrdí naši diagnózu. A protože ve vězení není nemocničních prostor, ji budu trvat na tom, aby vás odvezen do nemocnice v Hopu. A protože jste důležitý zápas Челика Сезака, jeho osobně budu řídit dopravu. Když jsme vyšli celé vězení, jsme se utéct na jih. Ten, koho pošlou s námi, musí zemřít."
  
  
  Poslouchal mlčky, ale jak pokračoval příběh
  
  
  emoce se začaly utvářet ego člověka. Byl vyděšený, velmi vyděšený. Strach, sousedící s panikou. Já nechápal, proč.
  
  
  - Že něco není v pořádku, pane Albert? zeptala se Heather.
  
  
  On se zmateně podíval se na nás. 'Něco špatně? Ano, je určitě něco, co tam! - hlasitě řekl. Pak si vzpomněl, že jsme si řekli, a snížila hlas. "Je to šílený plán! Hloupý a nebezpečný plán. V každém případě to musí pokazit. Radši zapomeň na to a jít pryč, dokud ještě můžete.
  
  
  Jsme s Heather, podívali se na sebe navzájem. Pomalu a trpělivě ji znovu promluvil. "Pane Albert, já si nemyslím, že jste pochopili. Je to vaše jediná šance je znovu vidět, Anglii a svou rodinu ". Ego tvář напряглось při slově "rodina". "Rusové plánují vyslat vás do moskvy na Sibiři. Oni se shromažďují lidé přijít za ním vás dělat vývojem chemických zbraní pro Sovětský Svaz. Zbraně, které bude použito proti Anglii a zbytku svobodného světa ".
  
  
  "U našeho plánu maximální šanci na úspěch, sir Albert", - přidal Heather, učí se výraz ego osobám. "Američané zorganizovali prvotřídní útěk přes jižní pobřeží. Jste v malé nebezpečí ".
  
  
  On se stal stále více stresující. "Poslouchej, opravdu si ho vážím, že si můžete chtít pro sebe udělat, a tak. Ale nemůžu jít s tebou a rozloučit se s tím ". On se vyhnul mému pohledu.
  
  
  Heather postupně злилась. "Ale pane Albert, musíte jít se mnou. Naše objednávky jsou jasné. Naše vláda se zavazuje vytáhnout vás odsud.
  
  
  Váš dluh - spolupracovat s tím ".
  
  
  On nervózně zvedl a podíval se na druhou stranu. "Ale vy to nechápete," řekl, s obavami. "Jedná se o mé rodině, o lidech, na kterých mi záleží. O čem jste se, kluci, tak se báli, pokud by ji někdy ih znovu neuvidím. Můj stráž - agent KGB, a on mě ujistil, že svou ženu a dceru zabil, pokud nebudu spolupracovat s nimi ".
  
  
  Nyní vše bylo jasné. Heather скривилась, když sir Albert obrátil se ke mně. "Teď už víte, proč nemůžu jít s vámi. Pokud mě tady bude příští týden, kdy přijedou rusové, moje rodina bude zabita. A to, že by měl být ".
  
  
  Mé oči se dívali emu do očí a viděl v nich odráží pošetilosti. Šílenství strachu. Je to hotel chránit svou rodinu za každou cenu. Bylo to tak dojemné, jak a trapné. Její прочистил krku a začal. "Viděl jsem podobné hrozby dříve, sir Albert. Rusové téměř nikdy neplní své hrozby. Pokud by jste byli rusky, která podala obleky o azyl, nebo jeho zástupce, který uprchl, oni mohli snadno pomstít. Ale ve vašem případě to jim přinese jen potíže, velké potíže. Ne, pane Albert, ih hrozby prázdné. Jen věř mi, právě teď.
  
  
  On se na mě podíval, a ego oči se rozzářily hněvem. 'Věřit tobě? Oba jste mi zcela neznámé! Máte rozkazy, ale mám své zájmy. Nemám v úmyslu jít s vámi!'
  
  
  Její upřeně se na něj podíval. "Je mi líto, pane Albert. Ale nemůžeme odejít bez tebe. Ty stále půjdeš s námi." Jí hrozil emu, ale můj hlas je absurdní rozhodně.
  
  
  Podíval se na Heather, pak znovu na mě. Ego tyčinek залились červenat. "Pak uvidíme", řekl tvrdě. On naplnil plíce vzduchem.
  
  
  "Ochranka!" - hlasitě vykřikl, a na jeho čele проступили vídně. "Pozor, příjem nejdříve!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 8
  
  
  
  
  
  
  
  
  "Sir Albert!" - rozzlobeně řekla Heather.
  
  
  "Perlový boha, člověk!" - прорычал jsem.
  
  
  Dveře se otevřely, a vstoupil stráž.
  
  
  'Co se to tu děje?' zeptal se mě. On se podíval na sira Alberta, který se přikrčil v rohu před námi.
  
  
  "Všechno je v pořádku," řekl jsem. "Vězeň trpí duševní deprese".
  
  
  "To je lež", - zlostně řekl sir Albert. "Tihle dva útočníci. Špioni Ze Západu ".
  
  
  On mluvil anglicky, a ochranka si neuvědomil, že.
  
  
  'Co s ním?' - zeptal se hlídač v turečtině.
  
  
  "Na tom nezáleží", odpověděl jí emu v turečtině. "Pokud se uchýlí k násilí, budeme zavoláme zpět".
  
  
  "Ano, to bude fungovat", - řekla vesele Heather a usmála ochranky.
  
  
  Stráž váhal, cítil se nejistě. Viděl, plastové okno. Když jeho ego dělo, mi napadlo, že by je ochranka. Сезак tak by se zapsal. Ale v těchto nových za jiných okolností by to posílilo ego pochybnosti.
  
  
  Sir Albert snažil v turečtině. "Tento muž není Сезак, není tajemník".
  
  
  Její příjemné usmál se. "Vidíte, že u něj záchvat ".
  
  
  Stráž dotazem se na mě podíval, pak se na Heather. "Doufá, že jsme se zastavit výslechu se vším tím hlukem," řekla Heather.
  
  
  Strážce přišel k siru Альберту. "Tam se cítíte dobře?" pomalu se zeptal se anglicky.
  
  
  "Říkám vám pravdu!" - hlasitě odpověděl sir Albert. "Berry ředitele, chlap! Ať se zeptá na tyto dva několik otázek. Pak zjistíte sami, že ne oni, khem předstírají ".
  
  
  Výraz obličeje stráž zabavila, že to není tak docela pochopit. On se znovu podíval na plast. Její příchod na den a stáhl ho.
  
  
  "To bylo pro klidný výslech," řekl jí emu nedbale a strčil ego v jeho šíři kabát. - Můžeš znovu nechat nás s ním sám. Pak dále výslech ".
  
  
  "Dobře, pomalu řekl on. "Pokud potřebujete pomoc s vězněm, stačí zavolat".
  
  
  "Samozřejmě," řekl jsem. "Mimochodem, tomuto muži je třeba lékařské vyšetření. Ego je dech nepravidelný, tyčinky červenat. To může ukazovat na dřevěném uhlí. Možná, ego odolnost snížila z důvodu nemoci ".
  
  
  Sir Albert náhle skočil mezi dveřmi a стражником. "Jsi osel!" - hlasitě vykřikl on. "Jdi okamžitě varoval Енилика! To špioni! Chtějí mi dát léky proti bolesti a unést mě kolem vězení! "
  
  
  Její tiše выругался. S každým cursive sir Albert zvýšil naše potíže. "Ubohé stvoření opravdu velmi naštvaný", - neutrální řekl její ochranky. "Možná, tobě lépe pouta".
  
  
  Stráž испытующе se podíval na sira Alberta. Pak se rozhodla. 'Tah.' mluvil v turečtině.
  
  
  "Ne, nebudu! Ne, dokud nebudeš пообещаешь získat Енилик.
  
  
  Hlídač se snažil obejít, ale sir Albert visel u něj na rukávu. "Jsou v maskách, jsou v nějakém přestrojení! Pak se podívat na ně! To je vše, o co ho žádám tě, chlap!
  
  
  Hlídač se snažil uvolnit ego. Sir Albert rychlým pohybem vyskočil na mě a chytil mě za tvář. Její zvedl ruku, aby odrážely ego, ale ego когтистые prsty již chytil mě. A emu štěstí. On se chytil za místo, kde masky сливалась s make-up mého krku. A on roztrhl mi, posezení čelisti.
  
  
  Stráž s údivem se díval na ošoupané, свисавшие z mého obličeje. Vzhled Челика Сезака byl těžce poškozen.
  
  
  "Ach, vy tupý idiot!" - рявкнула Heather siru Альберту.
  
  
  A dokonce i sir Albert překvapeně roztrhaná maska. Můj obličej zcela svobodně свисало, jako by tělo bylo zmařen z mých kostí. Ji viděl, jak ochranka protáhla se hnát v pouzdře. Její váhal zabít ego, a toto kolísání bylo fatální. Její hotel je dobře dostupný do Вильгельмины, ale on už udělal svou zbraň mi v hrudi.
  
  
  U Heather vůbec neměl šanci. Ee kabelka ležela na stole. Podívala se na zbraň ochranky a s povzdechem пожала rameny. Strážce pomalu se blížil ke mně, tápal svou bundu, vytáhl "люгер" a strčil ego v jednom kolem kapes.
  
  
  "Co to máš na obličeji?" - vyštěkl on.
  
  
  Ji vzal masku mezi prsty a pomalu bych vytáhl ji na hlavu, s parukou a všem ostatním.Stráž a sir Albert byli ohromeni, když se objevila moje vlastní tvář.
  
  
  "Velmi zajímavé", - řekl konečně stráž. Vzal masku kolem mých rukou, je stále ještě nasměrovat zbraň se mi v hrudi, a pozorně prohlížel si masku. Pak se upřeně podíval na mě. 'Kdo jsi?'
  
  
  Její, jen pokrčil rameny. "Ten, kdo hraje pro Сезака".
  
  
  Podíval se na Heather. "A máš tam taky jiná osoba?"
  
  
  Ona přikývla. "Existují lidé, kteří, samozřejmě, to ocení více. Podívala se stranou sira Alberta, ke kterému se vrátilo duchapřítomnost.
  
  
  "Je mi líto, - řekl Heather. "Pokud je to důležité, je mi líto".
  
  
  Heather пожала rameny. "Ach, muž ne vždy zvítězí", - řekla s typickým britským флегматизмом.
  
  
  Její způsob, jak odvrátit pozornost stráží. Pokud bych ji mohl sehnat ego, vždycky byla velmi malá šance, že jsme se ocitli zde se sirem Al.
  
  
  'Je dobré. Ty jdeš. Všechny cibule.' řekl hlídač, mával pistolí.
  
  
  Její prošel mimmo něj na otevřený den. Blíží se mu, ji, otočil se a ukázal na židli a zeptal se. - "Líbilo se ti to nebude třeba vzít tašku s sebou?"
  
  
  On na okamžik podíval přes židli. Její hit jeho ego v ruce příjmem karate. Zbraň s padáním spadl na zem.
  
  
  Strážce vykřikl. Její hit jeho ego pěstí v životě, a to s задушенным crick objevil na polovinu. Její ho zvedl kterémukoli národu na ego tvář. Ozvalo tupé praskání, když je jeho rotace narazila o zem.
  
  
  Heather подлетела na den zavřít, ale sir Albert držel nah. "Se mnou!" - hlasitě vykřikl. Její стащил ego s Heather a udeřil jeho ego pěstí do čelisti. To влетел na židli a затащил ego v pasti. Ji hledal paul požádal o zbraň ochranky, který se pomalu a neohrabaně se snažil vylézt.
  
  
  Jakmile ji znovu viděl zbraň, slyšel její rychlé shaggy v chodbě. Jí zoufale natáhl se pro zbraň, ale nemohl ego chytit dříve, než jsou ty v domovních проеме našel stráže. Dva nadrozměrné turka se zbraněmi v pohotovosti. Její hluboce povzdechl si a znovu odhodil zbraň. Se na mě podíval temné oči.
  
  
  'Co se stalo?' - zeptal se jeden kolem nich.
  
  
  Heather se podívala na mě a zavrtěla hlavou.
  
  
  "Něco velmi neobvyklého," řekla.
  
  
  Dva bezpečnostní stráže neztrácejte čas na další úvahy. Nás tři маршем tradice v kabinetu Енилика. Sir Albert už nám nic neřekl. To už omlouval. Nejspíš si uvědomil, že jsme to ani nevědí. Překvapivě Енилика brzy přerostla ve vztek. On štěkal ochranky, že emu musíte sundat masku Heather, a neslušné gesto splnil rozkaz.
  
  
  "Neuvěřitelné," - řekl Енилик, zamračil se při pohledu na Heather. On se ke mně otočil a upřeně se na mě podíval. "Opravdu jsi mě podvedl. To není brzy nezapomenu na to, ujišťuji vás. Mluvil čistě anglicky, a spoustu ego, žádný hlas предвещал nic dobrého.
  
  
  'Ano, opravdu příliš. - To není, stálo to za to, má drahá, - láskyplně řekla Heather. "Vás se tak snadno napálit." Енилик ji udeřil přes tvář. To отшатнулась a spadla na levou nohu. Její natáhl k Енилику, ale tři stráže, kteří stáli za ego stolem, se nebezpečně zvýšil pistole.
  
  
  "Je trochu měkčí s dámou, pan Енилик. Prosím.' - jemně řekl sir Albert.
  
  
  'Držte hubu!' - завопил Енилик. On se ke mně otočil.
  
  
  "Zda byl zadržený členem spiknutí?"
  
  
  "Nic jsem o tom nevěděl - opáčil sir Albert.
  
  
  Ona byla velmi nadšená, přilákat ego po uši. "Říká pravdu. On nevěděl, že půjdeme.
  
  
  Její již rozhodl. Pokud by bylo řešení vypadnout s sirem Albert se do toho, jak za ním přijdou rusové, ji bych řekl Енилик o ih, pokud jde o únos sira Alberta. Jeho bych raději ego v Тарабье, než na Sibiři. Zde ego v každém případě bude uvolněna, pokud je to odpykal si svůj trest.
  
  
  Енилик nařídil stráží mě prohledávat. Svlékli mě bundu Sezak s nádivkou a zjistili u mě na ruce Huga. Oni отстегнули jehlový a dát ego na židli vedle "Люгером". Kabelka Heather také inspekce. Ee Euro. 380 PP1, plynové pistole, vstřikuje a ампула s kapalinou klesl na židli.
  
  
  "Co to bylo?" - zeptal se Енилик.
  
  
  Jeho tiše se na něj podíval.
  
  
  "Oni, hotely, aby mi injekce této látky, a to by vypadal nemocný," - řekl sir Albert. "A pak jsou hotely, aby mě do nemocnice v Hop".
  
  
  Tmavé oči Енилик skáčou mezi předměty na stole, a mým obličejem. 'Je velmi inteligentní. Věděli jste, že u nás zde ne nemocničním oddělení. Asi jste taky hodně víte o Сезаке a оборудова mi. Kdo jsi?'
  
  
  "To je tajemství".
  
  
  Ego oči se proměnily v malé щелочки. - Jste američan, a ona англичанка. Velmi zvědavý. Myslím, že i o své profesi. Je vaše vlády nemohli sira Alberta v tureckém vězení před uplynutím doby, na ego trest? Je vám nařízeno uzavřít ego celé země?
  
  
  Její stále tiše se na něj podíval. Bylo docela jasné, čím jsme se zabývali. Není mi však líbil tento štíhlý muž a ego chování. Pokud je hotel něco zjistit, fajn, ale beze mě.
  
  
  "Proč ne volat premiérovi v Londýně?" - zeptala se Heather, znovu vstal, a, samozřejmě, оправляясь od nárazu. "Může, to vám řekne podrobnosti".
  
  
  To opět přednost volání Енилику. Bylo jasné, že to musí hej líbí stejně málo jako jeho. Přišel opět k němu, ale znovu zasáhl sir Albert.
  
  
  "Jsem přesvědčen, že to bylo ih úmyslem", - řekl on. "Tajně vzít mě kolem země".
  
  
  Ji, věřit, že on opravdu dělal vše pro to, aby chránil Енилика od násilí. Sir Albert nebyl tak údajně špatný člověk.
  
  
  Byl to muž, находившимся pod obrovským tlakem. Tlak, který je roztrhané ega uvnitř. V těchto za jiných okolností by to už nebyl sebou. Ale v té době to bylo pro nás malou útěchou.
  
  
  Енилик se podíval na sira Alberta. "Možná potom budeš mi něco объяснишь", - řekl on. "Tak proč jste záměrně nezklame ih plán?"
  
  
  Byla jsem zvědavá, co na to odpoví sir Albert. Jeho, samozřejmě, že bych to sám, ale pokud by jí řekl Енилик o plánu KGB, siru Альберту, jistě by byly uvedeny další bezpečnostní opatření. A to je také obtížné by nám ego osvobození. Ji dávno ztratil naději.
  
  
  "Jsem opravdu hrdina", - nervózně řekl sir Albert. "Já jsem mohl být zraněn nebo dokonce zabit, pokud by šel s nimi. Ne, takové indické hry nejsou pro mě. To je lepší zůstat tady znovu. Můj verdikt nebude trvat tak dlouho ". Енилик dlouho a испытующе se podíval na sira Alberta. 'Jí věřím ti. Jste dobře поработали, aby se odkryla těchto útočníků. Vaše pomoc může příznivě ovlivnit délku svého trestu ".
  
  
  "Děkuji," téměř tak neslyšně řekl sir Albert.
  
  
  "Můžete nechat vězně zpět do cely," - řekl Енилик jedné ze tří stráže.
  
  
  Muž popadl sira Alberta za ruku a odvedl ho. Sir Albert se otočil na den a váhavě podíval se na nás, jako by chtěl ještě jednou omluvit. Ale on řekl, nic. Pak je to pryč.
  
  
  Ke mně přišla Енилик. Ego hněv na náš trik se postupně vyvinula v jakési sebeuspokojení. Koneckonců, on se chytil dvou západních špionů. Doufal, že Сезак a diplomatické kruhy Ankary velmi jim budou spokojeni. Může být, dostane za to odměnu nebo vyšší pozici, může být i post v Ankaře.
  
  
  "Její hotel bych vědět, kdo jste a pro koho pracujete.", - řekl nedbale, jakoby se zeptat прикурить.
  
  
  "Já o tom nemluvím," řekl jsem.
  
  
  Ukázal na jednoho kolem stráže. On přitiskl zbraň k mé osobě. On mě praštil do čelisti, a on spadl. Opřenou o zem, kolena, její, cítil, jak ve tváři tekl pramínek krve. Její zatnuli zuby, než bolí.
  
  
  "Jsi ubohý barbar!" - rozzlobeně řekla Heather.
  
  
  Její zvedl oči a viděl, že další stráž drží ji jednou rukou. Druhou rukou se приставил k ee gólů zbraň.
  
  
  "Není to práce jiných lidí?" - tiše řekl její Енилик. Okamžitě si uvědomil ego cíl. Čím více informací dostane od nás do toho, jak tajná služba přijde za námi, tím působivější bude v Ankaře.
  
  
  "Nebojte se o jiných lidech", - řekl Енилик. "Zůstanete tady, dokud soud v Ankaře. A zdá se mi spravedlivé, že tady v tom místě, kde tě chytil, jsi раскроешь svou pravou identitu ".
  
  
  "Neuděláme tě moudřejší", - studená řekla Heather. Енилик se zasmál a podíval se na nah. "Vezměte ji do místnosti pro výslechy", - řekl on ochranky, держащему ff.
  
  
  Její těžce zvedl se na nohy, když Heather вытолкнули v kanceláři. To vrhá na mě krátký významný pohled, předtím, než se dveře za ní zavřely. Její a doufal, že budou šetřiti jí. Zbývající strážníky hrubě otočil mě a svázal mi ruce za zády. To, o čem se předtím obávali.
  
  
  Енилик přišel a stanul přede mnou. Stráž podal emu předmět, podobně jako pevná pryž tyč. Prut byl asi půl metru dlouhý a těžce ležel v ego ruce.
  
  
  "Nyní můžeme začít", - suše řekl. 'Jak je tvé jméno?'
  
  
  Ji, podíval se na tyč. "Celik Сезак".
  
  
  To umožňuje kaučuku silně spadne mi na hlavu. Naboural mi do ucha a krku. Ji viděl před očima burning hvězdy a tvrdě přistál na podlaze. Do mé hlavy se přehnala výbuch bolí.
  
  
  "Vy pracujete pro CIA, ne?" řekl hlas z dálky.
  
  
  Ale já jsem přestal poslouchat. Její напряг všechny svaly a čekal, až to všechno skončí.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 9
  
  
  
  
  
  
  
  
  Náhle ji probudil. První moje myšlenka byla, že bití ustalo. O něco později ji, si vzpomněl, že mě hodil na malej foťák a že se za mnou zabouchly kovové dveře.
  
  
  Její ležel se zavřenýma očima. Bolest přehnala přes mé tělo. Pomalu, vzpomínky se vrátily. Енилик pokračoval porazit, znovu a znovu. Byly i jiné zábavy.
  
  
  Její otevřela oči, ale byla tma. Нахмурив obočí, ji, snažil se něco vidět. Postupně se moje oči zvykli na tmu, a on mohl rozeznat, podlaha a stěny. Její nacházel v samostatné digitální fotoaparát, jak a sir Albert. Její ležel na levém provedené výpočty, na zádech na den. Tenký paprsek světla пробивался skrz okno den. V digitální fotoaparát nebyl jiných otvorů, kromě záchod otvory do kanalizace, v jednom rohu fotoaparátu. Z celé buňky, páchl močí.
  
  
  Ji pokusil se pohnout, a tisíce jehel bolí вонзились mi na záda a bok. Když ji скривил osoba, se mi zdálo, že to může spadnout, jako maska Сезака. Její dotkl hole. Bylo to jako nafouklý tenisový míč, který se opotřebovává. Na mé tváři byly velké strupy krve.
  
  
  'On!' - zamumlal jsem, pocit, že je trochu škoda. Pak ji napadlo, Heather, a můj skládání dolar klesl v baletu pantofle. Bože můj, kdyby udělali to samé s ní. To by znamenalo její smrt. "Hajzle!" - zamumlal jí následoval.
  
  
  Sednout upřímný, potřebovali odvahu. Ji, opřel o zadní sténat. Musel myslet. Pokud by jim dal čas, aby nás vzali lidé kolem Ankary, jen to by neměl. Může, to už bylo. Jako, krejčí si to, mě dostat kolem vězení přísný režim? Mimochodem, jak ji musel přežít další hodinu? Bolest byla téměř nesnesitelná.
  
  
  Její vyšetřil sám. Ještě stále byl ve svém oblečení. Moje košile byla roztrhaná a potácet krví. Vzali můj pás a obsah kapes. Ale u mě zůstal balet pantofle. Protože náš pobyt zde byl velmi krátký, bylo nepravděpodobné, že budeme s Heather наденем šedé formulář a sandály vězňů. Někdo podle Ankary zde může být již zítra. Někdo z Сезака, nebo agent z Басимеви. Může být, odina přes ně sám. Náhle něco mi přišlo do hlavy se pritom. Na jednom podpatku speciální klíč, na druhém чокер. To bylo štěstí. Zatraceně velké štěstí. Víc, než jí ve delle ctí pak toho, jak dovolil siru Альберту tak hloupě zničit naši operaci. Ale důležitější zbraní byla informace. Potřeboval jsem vědět, kde jí byl a co se stalo s Heather. Její musí mít trpělivost.
  
  
  Její usnul. Zdálo se, že o několik hodin později ji probudil z ochranky, který otevřel dveře. To ness z cínu talíř s navrhnuta voní jídlem, mým večeří. Její podíval mimmo něj, snaží se pochopit, kde jsem. Chodba vypadala jako stejný koridor, který vedl k digitální fotoaparát sir Albert.
  
  
  "Počkej," řekl jsem, když stráž se chystal odejít.
  
  
  On se otočil.
  
  
  "Žena ... je v pořádku?"
  
  
  Hrubě se zasmál. "O tom, že jsou trochu ушибли ff. Ale je to stále vypadá velmi sexy. Mimochodem, dozvíte se o něm více.
  
  
  "Jdi k čertu", - выругался jsem.
  
  
  To je široce ухмыльнулся. "Chystáme se brzy vystavit ji na test. Její už toho tady čekám. Víte, ve vězení strašně nudné. Je to fantastické zábava pro nás. Ona na chodbě. Možná se brzy budete moci slyšet její výkřiky radosti ".
  
  
  "Špinavý pes! Nech ee.' Ji pokusil vstát, ale klesl.
  
  
  Hlídač zmizel, hlasitě smáli se a dveře se za ním zabouchly. Její ležel tají dech, poslouchat удаляющимся kroky v chodbě. Možná si to otevřeně hned přinesl Heather edu. Ji, podíval se na жестяную talíř a скривил tvář.
  
  
  "V blízké budoucnosti", - řekl on. Může být, oni pomohli ji nějakým сокамерникам jen jaroslav zábavu. To, že by měl být. Ale já bych nemohl hej, pomoc, pokud by se отдохнул. Tak jsem dostal usaďte na podlaze cementu a donutil usnout.
  
  
  Ale když ji konečně usnul, trvalo mi mnoho hodin, aby probudit. Ji mohl změřit délku svého klenby na pocity ve svém těle. Většina bolest je pryč, tágo už není tak опухла. Jen byl zbytečně tvrdý. Její neohrabaně zvedl na nohy a vlekl na den. Její poslouchal přes okno, ale slyšel naše hlasy. Tam byly žádné známky toho, že tam bylo obsazeno skupinou mužů. Možná, že ji přeložili na jiné oddělení, nebo je vše už bylo po všem. Caterina! - vykřikl jsem poklop.
  
  
  Pak krátké ticho ji slyšel tázací hlas: "Celik?" Ona byla ráda, že si uvědomila, že jsme měli použít tyto aliasy. Ale alespoň se stejnou úlevou slyšet její hlas. Tak, jako několik buněk nalevo ode mě.
  
  
  Její zeptal se. - 'Všechno je v pořádku?' Jen doufal, že na chodbě bude odposlouchávat stráž.
  
  
  "Ano," řekla. "Až na pár modřin".
  
  
  To udělal zhluboka nadechl. To nebude vypadat jako na ženu, na kterou právě napadl. Hrozba stráž byla určena jen pro to, aby se vyděsit mě, nebo u něj ještě nebylo rozhodnutí zavést ff.
  
  
  'To zní docela dobře.'
  
  
  'A vy?'
  
  
  "O, já jsem v pořádku," řekl jsem. Ji, slyšel, jak se někde udeřil dveře. 'Počkej sekundu.'
  
  
  Приближались shaggy. O pár chvil později u mého okna se objevila tvář ochranky. Její ego předtím neviděl. "Volal jsi?" - хрипло zeptal se.
  
  
  "Ano," odpověděl jsem. "Můžete mi polštář pod hlavu?" Její se snažil cítit, zda jste připraveni k boji. Moje tělo řeklo ne.
  
  
  "Žádné polštářů. Jít spát.' - stručně řekl hlídač. On se otočil a šel pryč. Ji, slyšel, jak se zastavil u kamery Heather a šel dál.
  
  
  Když se jí zase snažil usnout, se jí nepodařilo. Její, jsem si myslel, že o plánech na útěk. Hnědá krysa вылезла na kanalizační potrubí a seděla, tiše při pohledu na mě na zadní nohy. To понюхала můj edu. Smrdělo to strašně, ale potřeboval jsem se najíst, aby zůstal silný. Jeho пододвинул talíř ke mně, než se stala tak нахальной, že začít jíst ji. Její snědl lžíci, поморщился a začal žvýkat. To bylo opravdu napínavé. Nejvíc se to podobalo guláš měsíční lhůty. Krysa обнюхала podlaha, doufám, že jsem něco odhodil. Když ji dokončil, jí předal hej talíř. Kyselé omáčky hej, bylo více než dost.
  
  
  Brzy poté se ji usnul. Ji probudil, když jiný strážce přišel na špinavý talíř a dal na talíř ovesné vločky. Její потрогал její prst. To byla podobná gumy a bylo velmi chladno. - V Тарабае ble vyhladovět k smrti, - učinil jsem.
  
  
  Nádor na mém tvář téměř zmizela, ale chvíli trvalo, než modřiny a škrábance, co mi pomohlo. Енилик pokusil. Jeho bych s radostí s ním поквитался, ale moje osobní pocity v té době neměl žádné hodnoty.
  
  
  Co je ještě důležitější, jeho musel vytáhnout nás přes vězení ve stejný den. Vládní činitelé v Ankaře nyní mohli přijet v Тарабию v každém okamžiku. To znamenalo vymanit se ven z prostředí bílého dne.
  
  
  Dawn. To bylo nesmyslné slovo v této jeskyni, kam nikdy проникало slunce. Moje kamera stále byla zahalena stejným полумраком, jako tehdy, když mě tam vedla. Ji, věděl, že teď ráno, jen z důvodu mého pocitu času a faktu, že hlídač přinesl ovesné vločky.
  
  
  Její подтянул levou nohu k sobě a скрутил vrchní vrstva podrážky. A nen byl klíč, jak řekl Thompson. Klíč sestával kolem několika částí, spojených kroužkem. Můžete udělat krátký úzký klíč, nebo dlouhý a tlustý. Ji udělal velkou klíč a blížil se den. Uvnitř den nebylo замочной studny, takže jsem nemohl vyzkoušet. Ale alespoň to vypadalo, že klíč, který je vhodný na den kamery. Ji, strčil klíč do sako a rozepnul druhý podpatek. V ns byla půl metru klavírní struny s kroužkem na obou koncích.
  
  
  Byste měli udělat smyčku, hodit ji vzadu v jejichž někdo hlavu, přes dráty, a pak silně a rychle vytáhnout. Tyto zbraně byly опробовано v mnoha válkách a partyzánské činnosti. Bylo možné decapitate někoho, kdo je téměř neslyšitelný v průběhu sekundy je téměř bez zvuku.
  
  
  Její zastrčený krajky košili. Přes okamžitý, pak toho, jak ji znovu dát na paty, její slyšel hluk na chodbě. V zámku звякнул klíč a vstoupila stráž, aby vyzvednout můj talíř a lžíci. On viděl, že jsem se nedotkl látek. "Turecká eda dost dobrá pro americký špionážní, ano".
  
  
  Ji řekl. - "To nevypadá na vzdělání?" Její myslel, dovolil, zda je jeho, ale na chodbě доносилось mnoho hluku. Proto se ji rozhodl dát znovu.
  
  
  Hlídač zvedl talíř a nepřátelsky se na mě podíval. - Oni brzy přijdou za tebou. Jeho, doufám, že tě za to visí ".
  
  
  Takže, pokud budeme hotely odjet se sirem Albert, museli jsme to zkusit dnes ráno. Dnes ne, kdy by bylo příliš pozdě. Lidé, kteří byli před námi, zdá se, že letěl v Эрзурум na letadle a v každém případě měli dorazit v Тарабию pak večeři. U nás zůstalo mnoho času k provedení, zdánlivě nemožný úkol.
  
  
  Její musí pečlivě vybírat čas práce. A to dokud se ji mohl jen odhad, který hodinu.
  
  
  Její očekával, že k polovině břicha hod. v naší vězeňské digitální fotoaparát bude nejmenší aktivitu. Jí měl pravdu. Když jí byl téměř jistý, že v okolí není víc ochrany, jeho, přistoupil k oknu a začal křičet.
  
  
  Žádná odpověď. Skvěle. Takže oni byli zaneprázdněni jinde. Znovu zařval, tentokrát hlasitěji. Odpověděl hlas Heather.
  
  
  'Je vše v pořádku?'
  
  
  "Dobře," řekl jsem. "Jen počkej a uvidíš." Znovu zařval na plnou hlasitost nit sál. - "Stráž!" Dveře se otevřely a na chodbě slyšel shaggy. Mám v ruce byl připraven šňůrkou-удавка. V okně se objevila tvář ochranky. Byl to ten stejný člověk, který včera komentoval Heather. Tlustý ošklivý muž s рябым tváří a velkým nosem.
  
  
  "Takže, co potřebujete? Chceš vidět svou dívku? Její sundal košili a приподнял ee v rohu fotoaparátu. "Tam je co-co, co chci ti ukázat".
  
  
  On zavrčel. "To je to, co řekla tvá dívka. Neměl jsem času v noci. Ale půjdu k ní, jak jen vás vyvolají na generálního ředitele. Pak se ti bude o čem přemýšlet, dokud jsi tady."
  
  
  "Mě například k řediteli?" - řekl jsem, že ignoruje ostatní. 'Proč?'
  
  
  "Ty víš proč. Jsi zatraceně dobře víš.
  
  
  Je zřejmé, že věděl o něčem, a jeho ne. - Půjdeš ročně? - netrpělivě zeptal jsem se. "Z kanalizace vylezl zvíře. Nebyla to krysa. To je velmi podivné zvíře. Je to tam, pod mou košilí ".
  
  
  'Zvíře? Co je to za nesmysl znovu? Snažil se dívat mimmo mě. Ego zvědavost byla zahájeno. "Zdá se, že ji zabil zvíře", - řekl jsem. "Si můžete vyzvednout na to? Se mi chce zvracet z tohoto odběru vzorků vzduchu ".
  
  
  Klíč zazvonil na hradě. Ji, věděl, že mu bylo fuk, že jsem od toho smrdí, ale emu byl zvědavý, co by mě metoda zabil. Dveře se otevřely a on vstoupil dovnitř. Podíval se na balík a pak na mě.
  
  
  "Posaď se na gauč", - řekl on.
  
  
  Její příchod na cement lavice a sell stále drží odumřelé sevření na jeho ruce. On se opatrně přiblížil k свертку a kopali ego nohou.
  
  
  Jeho, vrhl se na něj zezadu, jedním rychlým pohybem накинул smyčku na jeho hlavu a vytáhl. On je napjatý, a ego ruce прижались do krku, když ho vytáhl silnější. Pupeční šňůra protínající kůži, šlachy a svalové tkáně. Krev забрызгала mé ruce. Několik sekund to divoce kvalitu a пинал. Pak na něj není издавалось nám zvuk. Ego krk byl členité až na kost. On vklouzla na podlahu, krajky, stále zůstal v ego tele.
  
  
  Její zavřel dveře. Jeho rychlé části ega a oblékl se do ego tmavě modré tvar. Nosil форменную čepici. Její oblékl si ji a sáhl co nejhlouběji na oči. Její zapnul široký pás s кобурой pro zbraň a vytáhl klíče z vyřazených kalhoty. Její zkontroloval revolver na náboje. On byl plný. Jak je možné небрежнее ji, otevřel dveře a vyšel na chodbu. Nikoho není vidět. Jeho, přistoupil k digitální fotoaparát Heather a podíval se do okna. Seděla irina se zavřenýma očima.
  
  
  "To je," řekl jsem.
  
  
  Ona překvapeně se podívala na mě. 'Nick!' zašeptala ona.
  
  
  Jeho přinesl kroužek na klíče stráž. Její присмотрелся a viděl jsem, že mám asi dvacet stejných klíčů na výběr. Jsem nemohl říct, jaký kolem nich je vhodná pro kamery Heather. To bude trvat příliš mnoho času. Její выудил vyrobená klíč po celém kapsy a воткнул ego na kovový zámek. Její otočil ego, a v zámku něco пошевелилось. Pak dvou pokusech to fungovalo. Jí otevřel dveře.
  
  
  "Ach, Nick!" zašeptala Heather, dobré vlezli ke mně.
  
  
  "Jdi," řekl jsem. "Musíme jít za sirem Albert".
  
  
  "Ale on nechce odejít".
  
  
  "Nemá na výběr".
  
  
  Šli jsme ven na chodbu. Ji, podíval se na tvář Heather. Подтеки stále byly viditelné. Není to tak špatné, jako u mě, ale oni ji silně udeřil. Na druhou stranu, oni drželi z stěhoval se dál.
  
  
  Fotoaparát, v níž byl sir Albert, nyní byla prázdná. Jsme prohledali celý koridor, ale nemohl najít sir Albert nám v jedné z ivan. Její očekával slyšet stráž každou sekundu.
  
  
  Její прошипел přes zaťaté zuby. - "Prokletí!"
  
  
  "Možná, že ne hotely, aby to bylo příliš blízko k nám," řekla Heather.
  
  
  "Dobře, jdeme dále hledat".
  
  
  Rychle jsme přišli na oba konce chodby. Tam jsme narazili na dveře z kovu. Bylo to dveře, kterými vstoupil můj hlídač. To znamená, že bylo zamčené. Jeho tlačil ji, a my jsme opatrně vstoupili v následující sekci.
  
  
  Byli jsme v jakési vedlejší místnosti mezi různými chodbami. Zády k nám seděl hlídač a četl noviny. Uslyšel, jak se otevřely dveře, ale nikdy se otočil.
  
  
  "Tak co to bylo?" - zeptal se, aniž zvedl oči.
  
  
  Její, si vzpomněl, že u jiného stráž byl nízký скребущий hlas, a snažil se napodobit emu. "Nic", - zavrčel jsem. Její gesto zeptal se Heather zastavit. Jeho, přistoupil k zabezpečení dohledu s револьвером v ruce a прислонил ego k hlav.
  
  
  'Co chceš ...?'
  
  
  "Jen se posaď," řekl jsem. Ji vytáhl revolver ego kolem pouzdra a dal do svého pouzdra. Pomalu ji obešel ego a stanul před ním.
  
  
  Její gesto pozval Heather taky v plusu.
  
  
  'Jsi!' zavolal stráž. Přeložil pohled se mě na Heather.
  
  
  Její zeptal se. "Kde je sir Albert?"
  
  
  On překvapeně se na mě podíval. - "Děláš si srandu."
  
  
  "Vypadám tak, že si dělám srandu?"
  
  
  "Ale je to pryč!" řekl hlídač, сбитый matoucí. 'Utekl. Copak to nebylo tvým záměrem? Енилик velmi znepokojen ".
  
  
  Jsme s Heather, podívali se na sebe navzájem. Tak hlasování o naznačil, že můj hlídač. Oni si mysleli, že jsme se s Heather spolu s dalšími zamýšleli unést sira Alberta, dokud jsme отвлекали pozornost Енилик. Jen my dva věděli, co se stalo na samém delle. Sir Albert varoval ochranou KGB, se rozhodli, zda rusové z vlastní iniciativy přesunout datum únosu. "Bylo to to jediné, co nám chybělo," řekl jsem.
  
  
  "Je to opravdu velmi špatné," - простонала Heather.
  
  
  Její zeptal se. - 'Když se to stalo? A jak?'
  
  
  "Nevím," odpověděl hlídač, s úzkostí při pohledu na revolver, který držel ji má pod nosem.
  
  
  Její start druhého vytáhl revolver a podal ego Heather. "Заправь pod košili," řekl jsem. Znovu se podíval na stráže. "No tak, jste. Můžete ulevit nás k Енилик. Když jsme se tam dostat bezpečně, máš v hlav bude velká díra ".
  
  
  On držel nás další chodbou. Její задвинул klobouk ještě hlouběji do oka a vzal Heather za ruku, jako by tažením ff. Na konci chodby jsme potkali ještě jednoho hlídače.
  
  
  "Jsme везем zajatce k Енилику", - řekl náš hlídač. Další téměř se podíval na mě, na ego pozornost byla zaměřena na Heather. V Тарабию приезжало není mnoho žen, nemluvím už o takovou ženu, jako Heather. Její tiše se zasmál. Strážce přikývl a my jsme pokračovali v cestě své. Brzy jsme se ocitli před úřadem Енилика, který se nacházel v blízkosti hlavního vstupu do vězení. Předsíň ego před masáží byl něco jako recepční. Na každý den stál beze zbraně strážníky, a za pultem seděla žena. Jsme prošli jeden kolem dveří a vešli do recepce osobního kabinetu Енилика. Секретарша seděla za stolem ve středu místnosti. Její, přikývl Heather.
  
  
  Heather přišla ke stolu, když žena má hovořili s námi. "Chcete gentleman Енилика ...?" Ona dotazem se na nás. Heather se chytil za záda gillett a rychle a chytře zavřel jim ústa. Pak se spojila ruce ženě páskem. Ona stmelil nohy ženy vlastním páskem. Žena je stále ještě seděla na židli, ale nic nemohl dělat. To byly pouhé sekundy.
  
  
  "Když chceš žít, řekla Heather v turečtině ženě, která se zabývá dívala na nah vykulenýma očima - buď zticha, dokud vše neskončí".
  
  
  To заперла dveře do haly.
  
  
  Její gesto nařídil ochranky otevřel dveře kanceláře Енилика. Heather vytáhla revolver.
  
  
  Енилик selles na židli. To vypadalo загнанным. To v безумстве пролистал něco, co vypadalo jako telefonní seznam. Když zvedl oči, krev tekla z ego osobám.
  
  
  "Je hezké vidět tě znovu," řekl jí anglicky.
  
  
  "Je mi líto, - řekl hlídač. "Ale on má zbraň". Енилик pomalu vstal na nohy. On vyšel z židle. V ego pohledu spálil nenávist. "Vás допросят, допросят ..." - řekl. "A to celou dobu ..."
  
  
  Její zkrátil vzdálenost mezi námi rychlým krokem, poté, co strávil u hlavně na ego tvář. To вскрикнул od bolí a klesl na židli. Hlídač šel ke mně, ale Heather perfektně držela ego pod tlakem.
  
  
  "To bylo předtím," - řekl jsem, ткнув volnou ruku na tvář. "A teď se jí zeptat na pár otázek a chci získat dobré odpovědi".
  
  
  Podíval se na mě, je těžké spoléhat se na židli. Na ego tváři tekl pramínek krve. On se zhluboka nadechl. 'Ask?'
  
  
  "Když jste se dozvěděl, že sir Albert je pryč, a jak si myslíte, jak se to stalo?"
  
  
  To nevěřícně důl, pokud plíce uita. "To je to, o co žádáte ?"
  
  
  "Copak to můžeš poslouchat? Start podruhé ptát nebudu ".
  
  
  "Ale vy všechno víte!"
  
  
  "Odpověz mi na mé otázky," řekl jsem.
  
  
  On jen pokrčil rameny a otřel pot z čela. "Dnes ráno jsme se dozvěděli, že ego už není. Asi sedm hodin. A jsme minuli strážní. Stráž u brány řekl, že viděl, stejné stráž spolu s dalším strážný. Oni cestovali přes věznice v autě v pět hodin ráno. Údajně na dovolené. "Další stráž" spal na zadním sedadle auta, zavírání tvář фуражкой. Strážce se dozvěděl, nen stráž jménem Кескур ". To je smysl velkého nemají věrohodný. Strážný za volantem byl agentem KGB, a "ostatní" - sir Albert. Byl to velmi jednoduchý, ale účinný plán. To mi dal nápad.
  
  
  Její zeptal se. - "Máte zde pouta?"
  
  
  'Ano.'
  
  
  "Pojď ih. A dokud to děláš, nech a naše zbraně ".
  
  
  On hrabal přihrádky ve stole, прижав k tváři kapesník,. Její pozorně sledoval, jak se ego pohyby, dokud Heather se díval za ostrahou. O pár chvil později, wilhelmina následoval, Hugo, Sterling Heather .380 a dva páry spoutávání ležel na stole před námi. Její zapnul pouzdra a dát mé zbraně zpět do ih obvyklém místě. kabelka Heather se také objevil, a to je zveřejnil, Že v ní. Držela jiná zbraň pro okamžité použití. Její dal revolver v zásuvce svého křesla a zavřeli. Zároveň ji nadále udržet люгер Вильгельмину připravený střílet.
  
  
  "Pojď sem", - řekl její ochranky.
  
  
  On váhavě se blížil k lízání. Její gesto požádal ego lehnout vedle stolu a dal Heather zapnout si ego na ножкам židle všemi rukama a nohama. Když to bylo hotovo, jsme se umyl tvář Енилику a byli připraveni na odjezd.
  
  
  "Dobře, poslouchej pozorně," řekl její Енилик. "Je tam nějaký stroj uvnitř vězeňských zdí?"
  
  
  "Ano", byl ego stručný revmatismu.
  
  
  'Je dobré. Můžete nás pusťte. Přes hlavní bránu. Její сяду vzadu a приставлю zbraň k tvé cíle. Říkáte ochranky, že v Ankaře se chtějí vyslechnout ženu zvlášť. A co vy osobně отвезете ji v Эрзурум spolu s ostrahou. Ji ten hlídač. Je to jasné?
  
  
  "Nemohu to udělat", se v zoufalství zamumlal.
  
  
  Její ho zvedl zbraň k ego tvář a přitiskl trochu na ego tváři. 'To tak nemyslel.'
  
  
  Ego oči vypadaly обезумевшими, aby se zabránilo našeho pohledu. Povzdechl si. "Dobře," řekl téměř tak neslyšně.
  
  
  Jsme opustili poutech ke stolu stráž se šátek v ústech, a vyšel z kanceláře. Енилик temně se podíval na svou týkající секретаршу v náhubek. Ale recepční mu láskyplně pokýval lidem, s nimiž jsme se setkali. Pozornost stráže byly na Heather a Енилика. Jak jsem doufal.
  
  
  Pokud jste se i pokusíte udělat něco jiného, než jí řekl, že její оторву vám hlavu, " řekl jsem, když jsme se na tuto hru v autě.
  
  
  Енилик vzal kolo, a jeli jsme k bráně. Stráž četl noviny. Jakmile uviděl Енилика, se rychle upoutal pozornost.
  
  
  "Dobrý den", - řekl on.
  
  
  Енилик přikývl. "Její vzdělání v Эрзурум předat vězně úřady v Ankaře. Její vrátím se za pár hodin.
  
  
  Stráž se podíval do auta. 'Dobře, pane. Její запишу. Opět se podíval dovnitř, aby identifikovatelné mě. Ji držel hlavu опущенной, a čepici закрывала velkou část obličeje.
  
  
  "S vámi cestuje Эмин", - řekl Енилик.
  
  
  'O, ve skutečnosti. Dobře pane.
  
  
  V příštím okamžiku jsme se ocitli za zdmi vězení. Teprve nyní ji si všiml, že to byl slunečný den.
  
  
  "První cesta je přímo", - řekl její Енилику.
  
  
  Ale Эрзурум jde jinou cestou ", - komentoval to. Ji to vím.' Sundal čepici a podíval se na silnici.
  
  
  Když jsme se dostali až do odchodu, ji držel "Люгер" v krku Енилика. 'Tady.'
  
  
  Jsme se obrátil na štěrkové cestě. Енилик seděl za volantem. On cítil, že s ním bude. Ji učinil toto rozhodnutí, jakmile si uvědomil, že chci používat ego pro náš útěk. Pokud by Енилик byl naživu, naše šance se dostat ven z pod kontroly turecké policie byly prakticky nulové. Kdyby byl mrtvý, byl by velký zmatek. A to nám dá čas najít sira Alberta. Všechno bylo tak jednoduché.
  
  
  Zeptal se. - "Co chceš se mnou dělat?"
  
  
  'Projet na svém stroji.'
  
  
  "Dovolte mi, abych zde vystoupit. Můžeš jet beze mě ".
  
  
  Znovu cítil bolest v mém osobou a po celém těle, pak ego výslechu. Její napadlo сатанинском potěšení ega člověka. Její myslel оборудова všech ostatních, kdo se nacházel za zdí ego ponuré vězení.
  
  
  Najednou Енилик zpanikařil. On se otočil volantem doprava, ostře doleva a znovu doprava. Vzlétli jsme ze silnice do škarpy. Jsme s Heather byli zahnáni zpět na palubě stroje. Předtím, než stroj zastavil, Енилик rozrazil dveře a vyskočil ven. To se rozkládá v podrostu, vyskočil na nohy a běžel na vysoké trávě.
  
  
  Její spustil se přes Heather a vyskočila kolem stroje. Jakmile ji znovu vstal, раздвинул její nohy, aby stát, jak je možné stabilnější. Natáhl ruce, její zaměřila z "Люгера". Zbraň růže v mých rukou, a Енилик udeřil hlavou o zem.
  
  
  Jeho, přistoupil k němu. Brýle dostala emu v páteři. Byl mrtvý ještě před dopadem na zem.
  
  
  Po návratu k autu, přikývl jí Heather, že Енилик mrtvý.
  
  
  "Dobře, tak jdeme," řekl jsem.
  
  
  "V Batumi?"
  
  
  Kam se ještě rusové mohli vzít sira Alberta?
  
  
  "Opravdu chcete přejít hranici s Ruskem?"
  
  
  Ji, podíval se na její cerro-modré oči. "Víte nějaký jiný způsob, jak se dostat do sira Alberta?"
  
  
  To byla řečnická vývrtky. Ona se otočila a šla k autu. Jsme vstoupili. Vzal auto a jeli jsme směrem k hranici.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 10
  
  
  
  
  
  
  
  
  Většinu dne jsme strávili, se snaží dostat na hranice, aniž by se zatčenými. Vojáci hlídala celou válečnou zónu. Jeli jsme přes dvě turecké vesnice, které se podařilo uniknout, aniž by museli překonávat policistů. Ji, věděl, že zbývá trochu času, než vězení moci zjistili stráž v kanceláři Енилика. Ego, nebo секретаршу, nebo tělo stráž v mé digitální kamery. Brzy se všechny policejní hlídku v celém okrese budou v pohotovosti. Může být, to už bylo tak daleko. Jediné, co bylo v náš prospěch, to je něco, co u nich dojem, že jsme se otoky stranou Эрзурума. To byl normální způsob, jak uniknout na Тарабии. A protože nevěděli, že sir Albert byl unesen ruskými, u nich není žádný důvod se domnívat, že jsme se otoky v Rusku.
  
  
  Mimochodem, tyto problémy byly немалыми. Nejprve se museli dostat do Ruska v pohraničního města Batumi. Pak jsme měli komu umístění tábora, který zahrnoval politické vězně, перебежчики a odcizení lidí, jako je sir Albert a držet palce, že je to tam. Pak jsme museli vzít ego proti ego, vůle, nějakým způsobem strávit přes hranice, a pak se dostat až k jižnímu pobřeží přes východní Turecko.
  
  
  Přejít na druhé straně hranice bylo naším největším kamenem úrazu v té době. Na obou stranách hranice byly kilometry otevřené krajině, chráněné vojáky, psy a dolu. Na samotné hranici stály vysoké strážní plošin s пулеметными konektory, který pokrýval velké plochy země. Na ruské straně hranice také bylo pásy orné půdy, které pravidelně вспахивали. Nic zaseli, ale pro toho, aby stopy jasně vystupovaly.
  
  
  Lízání na večer jsme si koupili nové oblečení v neslyšící vesnice, narazili na železniční větev uprostřed pusté pláně. Její zastavil auto.
  
  
  "Zdá se, že tato železnice vede k hranici," řekl jsem. Heather se podívala ve směru, odkud šli kolejnice.
  
  
  'Ano. Jeho, myslím, že je to linka Эрзурум-Тифлис ".
  
  
  "Тифлис?"
  
  
  "Rusové říkají Tbilisi".
  
  
  "Vlak překračuje hranici".
  
  
  "Podle našich lidí, aby se. Ale je to divný vlak, Nick. Vlak bez cestujících".
  
  
  "Takže, nákladní vlak".
  
  
  "Ne, je to osobní vlak. Když hranice byla uzavřena, obě země se dohodly, že vlak bude pokračovat v jízdě podle starého plánu. Pouze cestující není dovoleno do Ruska, nebo odjíždějí na nah. Je koncipována jako symbolický odkaz mezi oběma zeměmi ".
  
  
  "Máte na mysli, že nikdo s nimi nepůjdou, kromě posádky, k Rusku".
  
  
  "Důstojník turecké armády a policie jedou na hranici. Ukazují pas posádky. Pak vlak vstupují do koaxiálního kabelu do Ruska s ruskou policií na palubě. Ego je vždy kontrolován na přítomnost černé pasažéry.
  
  
  Její zamyšleně se podíval na železniční trať, která se zabývá петляла přes pustý krajiny, a zmizel v dálce. "A když jede ten vlak, a kde se zastaví?"
  
  
  "On cestuje přes terén severozápadně od Карса, starého opevněného města. V Rusku se jezdí na Ленинакану. To může už jít do Тифлиса. Já nevím. Jeho, myslím, že to valí v dva-tři krát týdně. Ale Nick, jako, krejčí vezmi, budeš se s tím vypořádat?
  
  
  Ji řekl. - 'Co by jsi raději?' "Toto riziko, nebo psi a minová pole? I když jsme se přes to, že jsme stále budeme chodit pěšky. Vlak bez problémů doveze nás v Batumi ".
  
  
  "To je fakt - uznává to.
  
  
  "Půjdeme po železnici, až se dostáváme do vesnice. Pak se ptáme, jak se máš. Jsem byl zvědavý.
  
  
  Ona se usmála. "A kdo ji tak, aby zastavit tě? Jen jednotky ".
  
  
  V blízké obci nám řekli, že vlak zastaví tam v sedm hodin ráno. Pak stáhnout několik krabic se zeleninou, určené pro náčelníka stanice Ленинакана. To byl jediný náklad, který překročil celý turecko-ruské hranici.
  
  
  Vlak sestával na паровоза s бункером pro uhlí, zavazadlového prostoru vozu a osobního vozu. Přepravky se zeleninou vstoupili do багажный vůz a policista a policejní jeli v autě s таможенником.
  
  
  S příchodem soumraku jsem šel bez Heather v malém obchodě na nákupy. Ji vrátil s masem, sýrem, chlebem a lahví vína. Navštívili jsme na vesnici a zastavili u сераля, находившегося poměrně daleko. Ve stodole byla tma a prázdná, s výjimkou několika málo krav, vázané na sténat lanem.
  
  
  "Krávy chrápat?" - zeptala se Heather.
  
  
  "Nikdy jsem nespal s krávou".
  
  
  Ona se tiše smála se:, прижав dlaň k ústům. Modřiny na její tváři zmizely. A s šátkem na jejích dlouhých světlých vlasech to vypadalo atraktivní zejména ruské крестьянкой.
  
  
  Jsme v takové hře proti balíků sena a лакомились mnou zakoupeným jídlem. Poprvé se s nimi fretky, jak jsme vystoupili z vlaku v Тарабье, jsme opět ochutnali vynikající edu. Jsme pili víno kolem láhve, a vyhladili ústa rukávy košile a cítil se velmi tuk a šťastný.
  
  
  "Nikki?" řekla Heather, čímž mi láhev.
  
  
  'Ano?'
  
  
  "Snažíte se mě napojit?"
  
  
  Ji, zasmál se. Lunární svatý проникал přes trhliny ve staré desky a jemně padl na tvář Heather. "Vnímáte to je právě to, co?"
  
  
  "Jsem přesvědčen, že se chceš svést mě," řekla. "Myslím, že uvažujete velmi špatné věci". To откинулась na seně a táhla, jak je malátný panther.
  
  
  "Jste si jisti, že je to její snažím někoho svést?"
  
  
  To хихикнула. Ona začala pociťovat účinek vína.
  
  
  "Já nemůžu nic dělat, když jste v blízkosti, Nick".
  
  
  Její upil vína a dal láhev vedle mě. Zde bylo velmi příjemně. Její vdechl teplá, suchá vůně sena a opřel se zpět, dávat ruce na hlavu. Ji, podíval jsem se na Heather. To двигала pravou nohou vpřed a zpět tak, že její kolena celou dobu se soustředily na sobě navzájem. Když ee pravé kterémukoli národu утонуло v seně, bylo zřejmé, měkké krémové vnitřní straně jeho stehen a rozrůstající se ohýbat její hýždě.
  
  
  "Co vůbec takový sexy ženu, jako jste vy, dělá v tureckém kůlně?"
  
  
  "Doufám, že соблазнительна".
  
  
  "Někdo někdy říkal jste, že jste sexuální maniak?"
  
  
  "Jen ty, miláčku".
  
  
  Jeho, sklonil se k ní a naklonil se přes rameno, pocítil jsem její teplé rty. Kolem nah vznášel pach vína. Její ústa lačně olizovat můj, hledá a tlačení. Moje ruka našla jedno na celé měkké bílé boky a vklouzl na hedvábnou teplé povrchu. "Jsi na správné cestě," - zašeptala mi do ucha.
  
  
  "Je to dobrá zpráva," řekl jsem.
  
  
  Více jsme nic neřekli. Byl jen zvuk větru, který tiše buší do dveří сераля, a tiché zvuky, срывающиеся s half-otevřených rtů Heather. Pak následovala spalující vedro, které představy rozptýlit všechny vzpomínky a bolest Тарабии a donutil ego, zapomenout na napětí v souvislosti s sirem Albert a Batumi. Pak jsme se ponořili do hluboké, ničím nerušený spánek.
  
  
  Byli jsme na nádraží, když brzy ráno dorazil vlak. Byl to chladný slunečný den, a trvalo více než hodinu po východu slunce. Na nástupišti nikdo nebyl, jen náčelník stanice, a muž, загружающие přepravky se zeleninou. On dal ih boku od auta, aby rusové okamžitě viděli krabice při kontrole zavazadla stroje. Důstojník a index zůstal v autě.
  
  
  Jsme s Heather ukryli na toaletě naproti zavazadla stroje. Jsme tiše čekali, až загрузятся zásuvky. Těsně před tím, jako náčelník stanice, uzavřel stroj na platformě nikdo nebyl. Jsme rychle a téměř tiše přešel silnici a takovou hru v багажный vagón. Jeho, přistoupil k mailovým účtům a viděl, že jsou pevně přitlačil k boční stěně. Její odstrčil ih trochu dopředu, aby jsme si mohli sednout mezi skříňkami a stěnou.
  
  
  Myslíte si, že to bude fungovat? - zeptala se Heather, když jsme cestovali do celé vesnice.
  
  
  "Brzy budeme vědět," řekl jsem.
  
  
  Bylo to dál na hranici, než jsme očekávali. Její приоткрыл dveře na pár centimetrů, aby dovnitř trochu světla a čerstvého odběr vzorků vzduchu. Jeli jsme na фантастическому terén. Hladké zelené kopce se stromy tu a tam prostředích trávy. Pak jsme vstoupili do více каменистую terén. Vlak je za námi hluboké suché proudu řeky po примитивному деревянному mostě a zpomalil krok. Ji vyhlédl ven a zjistil hodinářství. Byli jsme na hranici. Přímý most byl dělící čarou mezi Tureckem a Ruskem.
  
  
  "My v zahraničí", - řekl jsem.
  
  
  Chvíli později jsme se znovu ocitli za naším hradem. Čerstvé fazole a zelenina atlantské skvěle.
  
  
  Najednou se s hlasitým řevem dveře распахнулась, a dovnitř залил брылев.
  
  
  "Šest krabic?" řekl hlas.
  
  
  "Ano, šest".
  
  
  'Dobře.'
  
  
  Dveře se znovu zabouchly. Jsme znovu povzdechl. Vlak začal pitomci, a já jsem cítil, že přejdeme most. Zastavili jsme se asi v půli cesty přes most.
  
  
  Její zašeptal. - 'Co teď?'
  
  
  Myslím, že zde tráví svůj rituál, řekla Heather. "Na noční vlak vešly dva ruského důstojníka a dva státní zaměstnance. Uprostřed mostu se setkají s turky. Mimochodem, víte: pozdrav, podání ruky, celý nepořádek.
  
  
  Jsme poslouchali, a opravdu, mimo stroje mluvili rusky. Heather byla v pořádku. Ozval smích, a někdo něco vykřikl v turečtině. O pár chvil později jsme uslyšeli zvuk kovu o kov a skřípění po kolejích. To je ze strany lokomotivy, existuje nějaký загородка uprostřed mostu? "- zeptal se jí Heather.
  
  
  - Pokud se dobře pamatuji, přes koleje ocelových nosníku. Myslím, že to teď stahují.
  
  
  To zase byla v pořádku. Přes okamžitý vlak opět věci do pohybu. Na глухому zvuk kol bychom mohli říci, že znovu otoky na pevné zemi. Po několika minutu se vlak znovu zastavil. Byli jsme v Rusku.
  
  
  "To je ruský hraniční post", - zašeptala Heather. - Teď je ve vlaku jen posádka. Кочегар, inženýr a přípravku. Ruští vojáci. .
  
  
  Dveře se s hlukem otevřely. Hlas mladého muže v ruštině křičel: "Šest krabic zeleniny".
  
  
  Jsme zmrazené. Pokud voják jede na kontrolu, okamžitě nás vidí.
  
  
  Dveře zůstaly otevřené. Hlas se ozval z dálky: "je Tam ředkvičky?"
  
  
  Na chvíli vládla ticho. Pak se hlas u den vykřikl: "Ne, tentokrát bez редиски. Pouze mrkev a fazole. Chcete морковку? Heather сжала můj bok. Jsme затаили dech.
  
  
  "Ne, nemám rád mrkev".
  
  
  Chvíli později se dveře znovu zabouchly.
  
  
  'Ježíš Kristus!' - zašeptal jsem do tmy.
  
  
  "U mě se zastavil skládání dolar," - lapal po dechu, řekla Heather.
  
  
  Vlak s тряской znovu vydal na pochod do vnitrozemí Ruska. Postupně se dostávala rychlost a jel po kolejích. Konečně jsme byli schopni dýchat hlouběji. Šli jsme ven z bedny, a znovu ji приоткрыл dveře. Krajina byla přibližně stejná, ale teď jsme jeli do Ruska. Jsme projížděli křižovatkou, a daleko ji spatřil dva muže, kteří jdou po štěrkové cestě, údajně крестьянскую pár. Vypadaly téměř stejně, jako turci na druhé straně hranice.
  
  
  "Budeme v obci přes dvacet kilometrů," řekla Heather. "Pokud vlak zpomalí, musíme skočit. Pak budeme dost blízko k Batumi ". Jí byl rád, že se mnou bylo Heather, protože jsem nikdy nijak zvlášť obavy o turecko-ruské hranici. Jeho znalosti byly dostatečné, aby vytvořit plán, který můžete splnit.
  
  
  Alespoň, že plán, který bychom mohli zkusit realizovat.
  
  
  Přes patnáct minuta vlak zajel. Blížíme se k vesnici. Bylo to v době pro nás skočit. Heather skočila jako první. Ona klesl ve vysoké trávě železniční valy a катилась, dokud nebyla schválena. Ji a skočil za ní a přistál na nohy, ale moje rychlost vyzval mě hlavou v prašné podrostem. Žádné modřiny, jen urazil moje důstojnost. Leželi jsme, dokud vlak není zmizel z paměti. Pak Heather vstala a šla ke mně v trávě, setřást prach ze své sukně a halenky. "Dobře," - zábavné řekla. "Jsme v Rusku, pan Carter. Myslíte, že jsme taky odsud dostaneme ven?
  
  
  "Ty jsi taky nikdy nebudeš spokojen", - zasmál jsem se.
  
  
  Ukázala na území. "Batumi v hale na severu. Pokud jsme обойдем vesnici, pravděpodobně budeme hledat cestu, která vede tam."
  
  
  'Je vynikající. Problém je jen v tom, že u nás žádná doprava ".
  
  
  "Můžeme ještě zkusit cestovat stopem", - řekla.
  
  
  Nějaký čas ji o tom přemýšlel. Ruský jazyk Heather byl perfektní, ale můj přijatelný. "Máš pravdu," řekl jsem. 'Můžeme to udělat. A my to uděláme"
  
  
  "Ale, Nick ..."
  
  
  "Říkáte, že je to příliš riskantní?"
  
  
  "No vlastně ano."
  
  
  "Máte nějaký lepší nápad?"
  
  
  To скривилась. "Dobře, pak se údajně na cestu."
  
  
  Nám to trvalo půl hodiny, aby se najít cestu na sever. Jsme se cítili tak, jako bychom celou věčnost čekáme na cestování stroje. Heather byla угрюма a trochu vyděšená. Ahoj, jsem rád myšlenku cestovat stopem na jih Ruska шпионскому úkol. Její, mimochodem, taky. Ale někdy budete muset riskovat, aby operace proběhla úspěšně.
  
  
  Nakonec jel do hotelu stroj. Auto ruské výroby než před deseti lety, navenek připomínající předválečný americký vůz. Její, mávali na řidiče, a on se zastavil ve velkém oblaku prachu.
  
  
  Její zeptal ego. - "Vy se chystáte do Batumi?" Ji, podíval se na otevřené okno. Řidič byl nízká, hustá mužem s румяным kulatým obličejem. Dvě jasně modré oči upřeně podíval na mě.
  
  
  "Ano, její vzdělání v Batumi", - řekl on, snaží se zahlédnout rozeznat Heather. 'Залезайте.'
  
  
  Její odstrčil dva потрепанных kožené portfolio a sell je na zadním sedadle. Heather obce před námi, vedle rusům.
  
  
  "Máme štěstí, že naše байком", - vysvětlila, když jsme pokračovali v cestě. "Žijete v Batumi?"
  
  
  "Ne, ne," řekl se smíchem. "Jsem daleko od domova. Její bydlím v Rostově. Její объезжаю celý terén, abyste prozkoumali obce ".
  
  
  "A, to je jasné," řekla Heather. "Máte velmi zvláštní práci."
  
  
  On byl polichocen. "Ne, to je v pořádku. Vždyť každá práce je svým způsobem specifická. Není pravda, zda?'
  
  
  "Samozřejmě, soudruhu, to je pravda," odpověděla Heather.
  
  
  Podíval se přes rameno na mé straně. "Proč jedeš do Batumi?"
  
  
  Její doufal, že emu není ze zvědavosti. Pokud je to žádat příliš mnoho, emu muset zemřít marně. "My jsme se sestrou se chystáme na návštěvu našeho strýce". Jí zdálo, že naše cesta se bude konat trochu jednodušší, pokud se budou moci flirtovat s Heather.
  
  
  Hodil na nah další dlouhá nadšená pohled. "Ach, tvoje sestra! Její myslel ...'
  
  
  "Net ji řekl.
  
  
  Heather vrhá na mě pohled.
  
  
  "Je skvělé mít takovou sestru", - řekl on. "Ale máš jiný přízvuk".
  
  
  Její bezděčně napjatý.
  
  
  - Myslím, že tvá sestra je v okolí těchto míst. Ale máme pro vás velmi jasný přízvuk: řekl bych, že jste ze severu ".
  
  
  "Ano," rychle řekl jsem. "My jsme vyrůstali v Кирове. Tanya chodit do školy v Moskvě, a pak se přestěhovala sem ".
  
  
  Následující 45 min jsme pokračovali blufovat, a on pokračoval v kladení otázek. Ale on nikdy stal podezřelý. Zeptal se na mou adresu v Кирове, a já jsem musel ego přijít. Zeptal se, jak se Heather se ocitla na jihu Ruska, a řekla emu krásný příběh. On poslouchal, a dostal potěšení z našich odpovědí. Jedním cursive, je krásně strávený čas. Ji celou dobu držel v ruce vedle Huga, který je připraven ji použít, ale v tomto nebylo nutné.
  
  
  Dorazili jsme do Batumi v polovině třetí den a opustil ego s obrovskou vděčností a příslibem způsobit emu návštěvu. Byli jsme hladoví, ale u nás nebylo nás, ruských peněz, naše identity, potřebné na nákup jídla v Rusku. Heather vstoupila do železářství na úzké hlavní ulici. Řekla продавщице, že u nah má bratra ve vojenském táboře za městem, a že to chce ego navštívit. Žena za pultem řekla, hej, že to není obyčejný vojenský tábor a návštěvníky není povolena. Ale po určité vytrvalosti ona byla připravená říct Heather, jak se tam dostat. Pokud to bylo tak глупа, aby přivoditi na sebe všechny druhy problémů, musela zjistit sama.
  
  
  "Myslíte si, že ona tomu neuvěřila?" - zeptal se jí Heather.
  
  
  "Já si to nemyslím. Ona dělala víc, chcete-li ušetřit mě z potíží, než se divit, proč trvala na tom, aby vědět, jak se tam dostat. Když jdeme?'
  
  
  "Ne dříve tmy", - řekl jsem. "Budeme muset počkat do dnešního večera".
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 11
  
  
  
  
  
  
  
  
  Jsme s Heather ukryli v podrostu u vysokého plotu kolem ostnatým drátem. Bylo desku s jasným nápisem:
  
  
  
  
  VSTUP ZAKÁZÁN
  
  
  Батумский tábor navrátilců.
  
  
  JE STŘEŽEN PSY.
  
  
  
  
  
  
  Psy jsme ještě neviděli, ale určitě to není znamenalo, že ih tam nebyl. Byl to docela malý tábor. Šest продолговатых dřevěných staveb a velký čtvercový srub. Sergej лился kolem dvou malých budov a okolí chata ve stylu srubu.
  
  
  Její inspekci бесплодную, окутанную temnotou území, když dva muži šli kolem hlavní budovy a zamířili k jednomu kolem osvětlených budov. Jeden v солдатской podobě, druhý v civilu. U vojáka byla puška, a on projektil za mužem v civilu. Oni ztratili v бараке.
  
  
  "Sir Albert - není jediný zde vězeň, - zašeptal jsem.
  
  
  "Připadá mi to děsivé," řekla Heather.
  
  
  "To musí být noční můra - náhle zjistit, že jsi až na šňupací tabák zbytek života do koncentračního tábora někde na Sibiři, obklopen lidmi, kteří nemluví ani na tvém vlastním jazyce. V jistém smyslu, pro češtinu to se zdá dost špatný. Ale angličan nebo američan, to nikdy překonat šok ".
  
  
  "Je to špatně ze strany rusů", - tmavě řekla Heather.
  
  
  "Myslím, že je to ih myšlenka společné práce", - řekl jsem s pokřiveným úsměvem. "V ih filozofii není místo ..."
  
  
  Její mlčel, když se dveře ve stylu srubu chaty opět otevřely a vyšel ještě dva muži. Další vězeň se svou ochranou. Heather присвистнула přes zaťaté zuby. Taky ji naučil пленника. To byl sir Albert ... To udělal úplně jiný dojem, než v Тарабии. To bylo vidět i ve tmě. Tady to je, pravděpodobně, stále se ptal sám sebe iluzi, že je o čem mluvit s rusy, že je bude moci splatit za svou svobodu. Nyní jsou všechny ego naděje se proměnily v dým. Ego ramena poklesával, a málem vlekl přes území. Budoucnost маячило před ním, jak hrozící studené stín. A je to ego zabýval odporu hlubokou ránu. Dva muži vstoupili do jiné slumy, kde ještě hořel svatý. Dveře se za nimi zavřely.
  
  
  Heather se ke mně obrátila. "Ach můj bože, viděl jsi, ego ohledem na jeho postavení?"
  
  
  "Ano," řekl jsem. "Ale alespoň víme, že on je nyní zde. Myslím, že tento voják - ego, osobní ochrana a celou dobu s ním ".
  
  
  "Myslíte si, že v místnosti už nikdo není?"
  
  
  'Možná ne. Ukaž!'
  
  
  Z vnitřní strany plotu k nám zamířil stráž s velkým psem na rozbít. Jsme затаили dech, když pes se začal čichat u nás. Její speciálně vydal do tábora proti větru, aby se zabránilo takové překvapení. O pár chvil později hlídač a pes pryč. Stráž nosti na rameni крупнокалиберную pušky.
  
  
  "Jsme tady už více než hodinu, a to poprvé, když to projde," řekl jsem. "Pokud jsme hotovi zde přes hodinu, to nás není daleko od".
  
  
  "Může být, je to ego první oklikou," řekla Heather. "Může být, začnou konat dříve osm, například. Pak to může přijít znovu za půl hodiny."
  
  
  'To je pravda. Ale musíme jít na takové riziko.
  
  
  Její vklouzla na břiše k plotu. Heather přišla hned za mnou. Když jsme se přiblížili k plotu, zvedl hlavu a rozhlédl. Nic nebo nikdo se vydal na pochod. Její, obrátil se na Heather.
  
  
  "Zůstaň tady, aby možnost hlídání těmito zatracenými doba," řekl jsem. "Když to přijde, předejte tento signál". Její líčil jemný křik ptáků. To potvrdil to bezvadně.
  
  
  'Je vynikající. Když jsem se vrátil přes tři čtvrtě hodiny, odejdi beze mě. Jeďte otevřeno na jih k hranicím. Pokud půjde v Turecku, míří k pobřeží v šestém kilometrů východně od Аданы. Ponorka čeká tam následujících pět nocí. Mezi půlnocí a dvěma hodinami v noci. Musíte signál baterkou. Třikrát krátké, jednou dlouhé ".
  
  
  "Tři krátké, jednou dlouhé", - potvrdil to. Mezi námi, přišlo krátké ticho. "Já raději půjdu s tebou, Nick".
  
  
  "Je mi líto, ale ty jsi mnohem důležitější v tomto místě. Dobře, lehněte si a neboj se.
  
  
  Její, ještě jednou se rozhlédl a vstal. Její накинул kabát ostnatého drátu a rychle se vyšplhal na plot. Skokem ji přistál na druhé straně.
  
  
  Její začali chodit k chatě sira Alberta, když se dveře hlavního domu znovu otevřel rizik, nechal opět stráž a vězně. Jeho, vrhl se na zem a stahl čekat, až zmizí v baráku na silnici.
  
  
  Ji, vyskočil na nohy a běžel k nejbližší chatě. Její постоял na den ve stínu několika sekund. Pak ji chytil za kliku a tlačil na dveře.
  
  
  Sir Albert ležel na jedné kolem dvě skládací postele, myslil si obličej rukou. Voják silným hlasem četl pasáž z Lenina. Ego kožené pouzdro ležela na stole, zbraň a všechny je. Zatímco on pokračoval číst, ji vydal do svého baráku a opatrně zavřel dveře. Ale stráž slyšel lusknutí, který zabouchl dveře zpět do hradu, a podíval se nahoru.
  
  
  To řval. - 'Kdo jde!' 'Co je'
  
  
  Jí dovolil Hugo vyklouznout kolem ножен a připraven hodit jehlový. Mezitím ruský natáhl se pro svou zbraň na stole. Jehlový švihl zametl do vzduchu, a ruský царапнул mé hrudi. On byl zasažen do předloktí, a ne v prsa, jak ji plánoval. S výkřikem bolí to upustil zbraň. On vytáhl nůž kolem jeho ruky, když ji перекатился přes židli. Její hit jeho ego hned dvěma nohama, a budeme i nadále jezdit po podlaze spolu.
  
  
  'Jsi!' Ji slyšel volání sira Alberta.
  
  
  Bojovali jsme na podlaze mezi dvěma postelemi. Najednou voják sell je na mě, snaží se dostat do mého krku стилетом. Ji vytáhl ego za ruku, a Hugo uplynul méně než v дюйме od mé hlavy. Voják byl silný a navíc v lepší pozici. Naše ruce se třesou obrovské napětí, a znovu Huga děsivě blízko. Náhlým trhnutím вывернул její emu ruce, a nůž s padáním spadl na podlahu. Její высвободил druhou ruku a praštil upřímný ego квадратному tvář. On se kutálel se mě na podlahu.
  
  
  'Hoď to!' - Sir Albert stál nad námi. "Nech mě na pokoji, idiote!"
  
  
  Ji ignorovala. Jsme s vojákem zvědaví, лежавший někde na podlaze jehlový. Našel ego jako první, a to opět hotel vrhnout se na něj, ale sir Albert visel u mě na ramenou. Její hit jeho ego, loket v životě. Lapal po dechu, padl na lůžko. Ji udělal velký krok do vojáka a udeřil ho ego nohou v góly. Její hit jeho ego na tvář a odhodil pěstí. Ji vytáhl nůž na ego rukou. Jakmile se chystal vstát, její воткнул jehlový emu v hrudi. Ego čelist spadla, a trup pomalu соскользнуло stranou. Ji vytáhl z něj Huga. On zemřel.
  
  
  "Vy jste zabili ego", - обвиняюще řekl sir Albert.
  
  
  "Je mi už dost tě," řekl jsem, отвязывая pár vázání s páskem mrtvého ruský. Její svázal ruce sira Alberta a jeho bylo mu ústa ubrouskem, než se mu podařilo přivolat pomoc. On se na mě podíval, když ji раздевал ruský a примерял formulář. Na sobě cizí oblečení se stala rutinou.
  
  
  "Dobře, jdeme," řekl její пленному, že nosí pásku s kazetami.
  
  
  A se sirem Al napřed mě vyšel její okolí chaty. Nikomu není vidět. Jeho by stráž s ego psem, ale oni nemají objevily. Její chystal přikročit k plotu, když za hlavní budovou objevil podobný jeep auto.
  
  
  To je téměř myslel, že ji udělal. U nás nebylo dopravy, a já jsem nemohl nechat ujít tuto příležitost. Ji vzal sir Albert s sebou tam, kde leželi Heather.
  
  
  "Jdi k bráně a pokračuj mluvit hodiny", - řekl ji ahoj. "Řekněte jim, že jste v Batumi a chcete navštívit jeden kolem stráže. Prostě vymyslete jméno. Jeho jsem se s vámi prostřednictvím několika minutu.
  
  
  "Dobře, Nick".
  
  
  Její táhl sira Alberta zpět do hlavní budovy a bylo ego v korbě džípu. Není klíč v zapalování. Její tápal pod palubní deskou dva dráty zapalování a spojil ih spolu. Motor likvidaci. Jsme объехали бревенчатую chaty, k bráně.
  
  
  Heather seděl v jasně osvětlené гауптвахте, přičemž stresující rozhovor s ostrahou. Když uslyšel, jak jeho, zastavil se u brány, to vyšlo. On se podíval na sira Alberta, a pak na mě.
  
  
  'Kdo jsi?' - podezřele zeptal se.
  
  
  "Poslali mě na Batumi vyzvednout tohoto vězně. Když ji přišel dnes není kdy, jsem už čekal někdo jiný ".
  
  
  "Můžu ji vidět papíru, které ego ulehčit?"
  
  
  'No samozřejmě; pro estestvenno. Její ih ll ". Její vyjel kolem džípu a strčil ruku do tvaru. Mezitím Heather seděla za ostrahou, drží své čisté 0,380 kalibru, připraven k použití.
  
  
  Dokud se její копался v ukradené тунике pro papíry, Heather zvedla revolver a se silou úderu ego na черепу. Stráž se стоном klesl. Jí dovolil Hugo proklouznout na mou ruku.
  
  
  "Počkej," řekla. 'To není nutné. To zůstane bez vědomí dost dlouho.
  
  
  Ona byla v pořádku. Její Huga dát zpátky do pochvy a odešel stráž naživu. Zajímalo by mě, dal, zda by mi taky takovou šanci. Heather vstoupila, a jeho vlekl stráž na mysli. Jí skočil zpět do auta a kliknul na pedál plynu. Зарычав, jeep умчался v noci.
  
  
  Byli jsme jediní, kdo jsou na cestách, a několik kilometrů jsme jeli rychle. Její zeptal se Heather sundat tkanina s rta sira Alberta, aby nebyla v rozporu s ego dýchání. On okamžitě se začala nás obviňovat. Zrovna jsem se chystal dát emu pochopit, že to musí být sakra v klidu, když jeep, je stejný jako ten, na kterém jsme jeli, přiblížil se k nám z druhé strany.
  
  
  Ji řekl. - "Prokletí!" .
  
  
  Jiný jeep zajel. Jako by hotel zůstat. Ji, věděl, že u nás bude velký problém, když jsme se zastavili. Její, mávali jim, projížděl no to stejnou rychlostí. V jiném džípu byly dva vojáky a důstojníka.
  
  
  Sir Albert se otočil a zakřičel na ně. 'Na pomoc! Mě unáší!
  
  
  Jiný jeep začal otáčet. Jeho stiskl akcelerátor ke dnu.
  
  
  "Kdyby jsi nebyl tak zatraceně důležité pro naše prokleté vlády..." - zlostně řekla Heather.
  
  
  Ji, podíval se do zpětného zrcátka a viděl, jak obzoru ih světla. "Budou se muset udělat všechno pro to, aby tohoto".
  
  
  Jsme na plném cestách prošli Batumi a obrátil se na cestu k hranici. O něco méně než dvě hodiny jízdy. Její už jel na булыжной mostecké asi pět kilometrů, když zjistil, vlevo гравийную silnici. Její prudce se otočil a znovu kliknul na plyn. S hlukem jsme letěli na temné silnici. Po stranách jeep porosty porosty a štěrk грохотал na otvůrky. Světla za nás také udělali ukazatelů a pronásledovali nás. To udělal ještě jeden strmý ukazatelů a viděl hustý podrost na cestě mých reflektorů. Její vypnul svatý a jeli přes mělké příkop v křoví. Jakmile jsme zastavili, ji popadl sir Albert a зажал bylo mu ústa dlaní. Okamžik později, jiný džíp s řevem jel mimmo a pokračoval řídit na silnici, ne сбавляя rychlosti.
  
  
  Její počkal, až se přestala slyšet zvuk jiného motoru, pak se obrátil jeep zpět na silnici ve směru, odkud jsme jeli a jsme рванулись dopředu. K hranici.
  
  
  Sir Albert začal křičet. - 'Věrných mě!'
  
  
  Mně nudil, sir Albert. Ujistěte se, že jsme navždy ztratili pronásledovatelé, ji zaparkoval auto na straně silnice a držel Вильгельмину před ego tvář.
  
  
  "A teď poslouchej pozorně," řekl jí tiše zavrčel. "Jsem unavený, všechno to otravování o mé záda. Můžeme být na hranici každou chvíli. Můžete buď připojit se k nám, nebo ne.
  
  
  "Můžete vybrat sami. Pokud nechceš odejít, její проделю ti velkou díru otevřeně tady a teď ".
  
  
  Ji viděl, jak se Heather studovala můj obličej. Neměl jsem na mysli nic kolem toho, co řekl, prostě nenáviděl. Ale její hotel pochopit závažnost situace. Emu musel spolupracovat.
  
  
  Sir Albert smutně se podíval na zbraň, málo.
  
  
  On řekl. - "Jaký je rozdíl, pokud jsi nezabiješ mě?" "Stále se zabít svou manželku a dceru".
  
  
  "To je přesně to, co říkají," řekl jsem. "A to již znovu vám říkám, že ne. Komu budete věřit? Její ho zvedl "люгер" na ego očím.
  
  
  Podíval se na mě. "Říkáte mi pravdu?"
  
  
  'O můj Bože!' простонала Heather.
  
  
  "Ano, její, říkám pravdu", - trpělivě odpověděl jsem.
  
  
  On se zhluboka nadechl. "Dobře, pak jsem v delle".
  
  
  "Velmi rozumné", - chladno, " řekl jsem.
  
  
  Přes patnáct minuta zdála hranice. Pro začátek byl plot kolem ostnatého drátu na obou stranách. Na to, jak a tekutin a krve Heather, bylo pruh вспаханной země. Pak je minové pole, a další obory za ostnatým drátem, je tlustý na tři-coil. Vedle silnice byla věž výšky asi dvaceti metrů s пулеметом. Na úpatí věže stál hodinu. Stovky metrů nahoru a pak časové pokryt reflektory.
  
  
  Když jsme pomalu jeli k němu, vyšel z ochranky. U něj bylo automatické pušky.
  
  
  "To nebudete věřit nám, že by jsme emu nám říkali," řekl jsem. "Chce vidět papír. Čím více, tím lépe. Takže musíme se s tím vypořádat ".
  
  
  "Ale copak nevidíš, tento automat?" - řekl sir Albert. "Prostě взорвут nás!"
  
  
  "Budete-li spolupracovat, budeme mít šanci," řekla emu Heather.
  
  
  "Vezmi na sebe hlídku", - řekl, že ji Heather. "Já si vezmu člověka ve věži".
  
  
  Teď jsme byli jen deset metrů od sloupu. 'Stát!' vykřikl hodin. Ukázal na místo asi na půli cesty mezi ním a námi.
  
  
  Znovu ji obrátil šikany. Stráž ve věži otočil automat tak, že nyní je nás byl zakrývání. Heather schovala svou Koruny pod kabelka. Její vyjel kolem džípu a šel dopředu, kde mě čekal ruský. Jí byl šťastný, že využít formulář a vojenské stroje.
  
  
  "Vezmu toho člověka k turecké hranici," řekl jsem. "Rozkaz od velitele Batumi".
  
  
  On upřeně se na mě podíval, asi si myslel, že mám divný přízvuk. 'Věrný.' Podíval se na Heather a sir Albert. Byl to mladý muž s jasně modrýma očima a špičatou bradou. On držel pušku v pohotovosti a přikývl siru Альберту. "Občan?" Zeptal se, zda byl sir Albert rodák z Ruska.
  
  
  'Hlasování papíru. Znovu sáhl za minutu. To bylo znamení pro Heather. Ji vytáhl "люгер" a целился mimmo hlavy hodinářství na osobu ve věži.
  
  
  Podíval se na mě nevěřícně. Pak zvedl pušku. Později zlomek vteřiny разбилось čelní sklo jeep. Heather всадила do ní kulku. Stráž dostal ránu do hrudníku a отшатнулся.
  
  
  Ego pistole vystřelil třikrát. Kulička narazí na zem u mých nohou, ale já jsem se obrátil na to pozornost. Ji jemně stiskl spoušť люгера, když je člověk ve věži na chvíli posunutým z místa.
  
  
  Zvuk люгера se přehnala přes noc spolu se zvukem ostatních nástrojů. Člověk na věži vykřikl a spadl навзничь, ale cítil jsem, že jeho ego nestačí.
  
  
  Ji zavolal Heather. - "Sedni si za volant a jednotky!" Když ji opatrně couvl, při pohledu na věž, Heather skočila za volant a přidal rychlost. Muž ve věži plaval, dal kulomet na místo, a uvolnit na nás salvu. Kulky rozbil silniční koberec a odrazila od kovové kapoty. Jeden prorazil čelní sklo a hit sira Alberta v ruce. Jeho opatrně se zaměřila z "Люгера".
  
  
  Wilhelmina následoval грохнула v mých rukou, a tentokrát se dostal do to, o co usiloval. Voják chytil oběma rukama za prsa, klesl навзничь, a zmizel z paměti.
  
  
  Jeep už jel, když ji skočil na korbu. Heather prudce обогнула tělo mrtvého hodinářství, dal plný plyn a jela upřímný přes bariéru. Když jsme vedli cestu k turecké hranici, za námi nikdy nepřišel žádný salvy. Muž ve věži byl také nenávratně zničena.
  
  
  Na turecké hranici funkci stál pouze jeden voják. A vypnout ego, to trvalo žádné úsilí. Když stál omámený, poslech vysvětlení Heather, její udeřil jeho ego do hlavy rukojetí Вильгельмины. Byli jsme v Turecku. A teď zbytek.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Kapitola 12
  
  
  
  
  
  
  
  
  Ve tři hodiny v noci jsme prošli malou vesnici, погрузившуюся do hluboké ticho. Tam jsme обменяли náš parní stroj na velký starý Chevrolet. Dokud jsme jeli, ji hodil tvar a форменную čepici z okna.
  
  
  On v noci jsme se setkali s policií. Jí byl si jist, že turci stále nás hledají. Ale, zdá se, že oni nešli obětovat svým nočním spaním jaroslav nás. Tím lépe, abychom se mohli svobodně překročit hranice. Ne když by ценымногие těžší. Kromě toho bylo třeba vzít v úvahu dostupnost Сезака a Басимеви v pobřežní oblasti. Byly dost profesionální, aby si uvědomili, jak jsme hotelů v mlhovině. Koneckonců, jsme se nemohli objevit na nádražích nebo na letištích.
  
  
  Celik by byl velmi rozzlobený. Pokud Басимеви nebo někdo kolem ego kolegy zjistí nás před něj, měl by velké problémy. Do teď věděl, že cíl naší operace a musel dospět k závěru, že jsme se hodně o nen víme. Je velmi mnoho. Pravděpodobně, to je již varoval Копанева a ego kamarádi.
  
  
  Jakmile se stala světlejší, její stahl vyhnout vesnic a obcí. Sir Albert byl v poměrně vážném stavu. Naštěstí se rána na jeho ruce byla nic menšího, než jak hluboké rány na těle, ale ego odpor byl vážně narušen událostmi posledních několika měsíců. Ztratil hodně krve. Heather se pravidelně představovaly перевязывать emu ruku. On je v rozpacích zamumlal o osudu, že emu nikdy se dalo jet do Turecka. A co je to ego vína, že ego je žena a dcera budou zabiti. Ego bylo těžké to není líto.
  
  
  Ztratili jsme značnou část dne, děje kolem vesnice a na hlavní silnici. Mohu se vsadit, že tam hlídky. Jen olizuje, do večera jsme dosáhli Гиазантепа na syrské hranici. Tam jsme se obrátil na západ, směrem k Аданы a pobřeží.
  
  
  Stav sira Alberta i nadále zhoršují, a na konci jsme byli nuceni zůstat v malé vesnici nedaleko Аданы koupit emu aspirin.
  
  
  Rozhodli jsme se, že Heather je nejvhodnější pro nákupy v lékárně, stejně jako v obchodě s potravinami. Dokud jsme se sirem Al čekali v autě, asi náš vůz jel černý "mercedes". Před námi seděli dva muži s těžkými studenými stranami. Na zadním sedadle stáli tři známé postavy.
  
  
  Nalevo od okna byl Celik Сезак. V centru můj kolega Oleg Борисов, a na pravé straně - vedoucí oddělení KGB Vasilij Копанев.
  
  
  Její rychlostí blesku se otočil a doufal, že nebudou vidět sira Alberta na zadním sedadle. Přes několik znepokojujících sekund "mercedes" zmizel přes zorné pole, a on se opět mohl dýchat. Když Heather se vrátila s kyselinou acetylsalicylovou, jí vyprávěl tento příběh.
  
  
  "Jsou to rychlé", - нахмурилась Heather.
  
  
  "Копанев není blázen," řekl jí a vzal si s sebou kolo. "Samozřejmě, chápal, že jsme přejedeme na jiho-východním pobřeží. Myslím, že to zná zpaměti každé místo přistání na pobřeží. Bude muset být zatraceně opatrný.
  
  
  "Můžu to zjistit, o čem si všichni říkáte?" - zeptal se sir Albert, když jsme se pomalu cestovali kolem vesnice.
  
  
  "Člověk, který organizoval vaše potěšení, jen že konal se zde", - řekl jsem. "On hledá nás. Možná nás najde ". Ji pokusil jsem se, aby můj hlas je absurdní v pohodě.
  
  
  "O, - tupě odpověděl sir Albert.
  
  
  Opustili jsme vesnici za sebou a pomalu a opatrně jel ve směru Аданы. Znovu stalo tma a v dálce jsme mohli vidět koncová světla jiných strojů. Jediný pohyb, který přišel k nám, byl dvěma trucks. Jsme jednou zastavili na cestě, aby Heather možnost podívat se na ruku sira Alberta. Ego je zlo bledý obličej byl vážný.
  
  
  "Máš pravdu, - řekl on. "Od začátku ji choval jako blázen".
  
  
  "Zapomeň na to," řekl jsem.
  
  
  "Ne, vy jste ji marně sem jel. Ale moje rodina ...
  
  
  Heather přátelského podíval se na něj. "Jsme si vědomi." - jemně řekla.
  
  
  On dotazování se podíval na nah. "Jak si myslíte, máme šanci? Mám na mysli, dostat se odsud živý?
  
  
  "Pokud budete mít štěstí, řekla Heather. - Takže tvé ruce dokud se muset s tím vypořádat. Na palubě vám bude poskytnuta lékařská pomoc ".
  
  
  Podíval se na nás oba. "Děkuji", - řekl on. 'Za všechno.'
  
  
  Pak dlouhém hledání jsme našli скалистую bod v šesté kilometrů od Аданы. Její jel na "Chevrolet" na úzké pláži a zaparkoval ego je velký валуном na úpatí útesu. Tam byl mimo zorné pole. Šli jsme ven a уставились na temné vody. Malé vlny zmrazené na pláži.
  
  
  "No, hlas a my", - řekl jsem.
  
  
  Heather окинула pohled tmavý horizont.
  
  
  "Copak taky si myslíte, že stejně jako v pohádce, rivne půlnoci americká ponorka vyjde na nás přes šaty a vezme na bezpečnější místa?"
  
  
  "Já jsem našel to správné místo", - řekl jsem. "To znamená, že tam bude v určený čas". Jí stačí dát ruku nad malou baterkou, který našel v "Chevrolet", a zkusil to znovu. On ještě pracoval. Sir Albert selles na převalil. To je maximální приподнял hojí zraněnou ruku a уставился na písek. Ji, opřel o валуну a stahl hledat auta na silnici nad námi. Heather přišla ke mně.
  
  
  "Nemůžu uvěřit, že jsi chtěl dodat nás žít a opustit Rusko, Nikki", - jemně řekla, kolébání se ke mně své dlouhé blond vlasy. "A teď jsme tady, na tureckém pobřeží, přesně tam, kde nás čekají. To je neuvěřitelné.'
  
  
  Jí se usmála. "Nespěchej. Ještě nejsme na podmořské.
  
  
  "To nebrání, abych si zvyknout na tobě, Yankees".
  
  
  Její hlas byl jemný, téměř něžný. "Myslím, že jí bude chybět".
  
  
  Její dotkl jejích rtů svými. "Může být, můžeme vzít dlouhé volno, až budeme v Londýně. Pokud naši nadřízení nejsou proti, samozřejmě.
  
  
  "Bylo by skvělé, Nikki," řekla. "Dalo by se, aby mě ..."
  
  
  Její přinutil ji umlčel gestem ruky. Nad námi, na silnici řídila stroj.
  
  
  Její modlil. - "Pane Albert!"'Lehnout!'
  
  
  Její затащил Heather o skálu, a jsme se podívali na auto, která se zabývá zastavil v místě, odkud otevření pěkný výhled na pláž. Sir Albert ležel na корягами a byl prakticky neviditelný. Muž v policejní podobě vyšel v okolí stroje a kontrolovány pláž. Jeho, cítil, jak bije skládání dolar Heather, když se прижималась ke mně. Policista se otočil, sel a odešel.
  
  
  Sir Albert s obtížemi zvedl se na nohy.
  
  
  'Je všechno v pořádku?' - zeptal se ego Heather.
  
  
  "Ano, dobře". byl ego revmatismu.
  
  
  "Bylo to na hraně," řekl jsem, podíval se na hodinky. Téměř o půlnoci.
  
  
  Opět jsme окинули pohled temné vody, ale nic jako podmořský člun v nedohlednu. Je nepravděpodobné, že kapitán se pop-up se svou lodí dříve příslušné času. Její chodil po pláži, někdy s pohledem upřeným na hodinky. Na pobřežní silnici nad námi bylo ticho. Zajímalo by mě, kde teď bude Сезак? Údajně on a ego přátelé z KGB prohledali všechny jeskyně a pláže na pobřeží. Buď by si myslel o tomto místě, jinde by se dostali před něj.
  
  
  Bez tří minutu dvanáct se ozval náhlý hluk vody. Metráž na procházku do starého města od břehu se před námi vylezl dlouhý černý stín. Bylo to fantastické podívané. Mořská voda, льющаяся kolem trupu a tmavé lesklé kovové pozadí vyplněný měsíčního svitu oblohy.
  
  
  "Je to tam!" Heather jemně uvítala. "Na to je těžké uvěřit."
  
  
  "Ach můj bože", - řekl sir Albert, v krajním úžasu při pohledu na hrdost námořnictva Spojených Států.
  
  
  Luke bojové kácení otevřel, a chvíli později z něj vyšel dva oblečený v tmavých námořníci. První šel cestou k пулемету na nose, a začíná druhý držel velkou baterku, připraven k použití. Na palubu vylezli další dva muži.
  
  
  "Máš baterku, že jo, Nick?" zeptala se Heather.
  
  
  "Ano, ale oni musí nejprve podat signál".
  
  
  Jsme netrpělivě čekali. Pak se námořník stahl podáváme lucernou. Třikrát krátké, jednou dlouhé. Ji zvedl baterku a reagoval na signály. Námořník mávali nám, a ostatní dva již shodil loď, kontaktuje nás.
  
  
  "Pojďme účtovat boty a jít jim vstříc," řekl jsem. "Musíme udělat přechod co nejkratší". Jen se sklonil, aby se uvolnil krk, jak slyšel zvuk stroje.
  
  
  Její rychle se otočil. První moje myšlenka byla, že se vrátila policie. Jí bylo špatně. Na vrcholu skal se zastavil dlouhý černý "mercedes" Сезака. Na nah došly lidé.
  
  
  Její hlasitě křičel. - "Schovat!"
  
  
  Sotva ji varovali, jak na vrcholu skály revolvery se začaly chrlit oheň. Oni byli v šedesáti metrů od nás. Kulka zasáhla do písku mezi mnou a Heather. Ji viděl siluetu Сезака, jasně очерченного na pozadí večerní oblohy, hlasitě выкрикивающего objednávky v turečtině. Vedle ní seděla obrovská postava řekl borisov. Na druhou stranu "мерседеса" byl Копанев s dvěma gangstery. Сезак a ego žoldáci jsou odpovědné za město kulek. Копанев stál a díval se na podmořský člun, a Co zmizel za balvany v blízkosti stroje. Zjevně s úmyslem obsadit skálu nad námi.
  
  
  Sir Albert opět klesla na velkou paprsek. Heather skočil do speciálních валуну v požádal o úkryt. Její zůstal na místě a klesl na jedno kterémukoli národu. Její pečlivě zaměřila na siluetu Сезака a vystřelil. On se chytil za prsa a klesl zpět, jako log. Jí byl si jistý, že to již bude organizovat únosy.
  
  
  Гангстеры na chvíli zastavil oheň, a pak se vrátil ještě více krutými, než dříve. Mezitím se opatrně pryč od auta z kopce k nám. Копанев se přikrčil vedle "мерседесом" a taky začal střílet.
  
  
  Heather neustále otevírací zpátky do ohně, nutí ih nestlé. Jeho využil její palebnou sílu, odejít z hromady písku nalevo ode mě. Dvě kulky mi, prosím na nohy, když ji skočil do své mizivé úkryt.
  
  
  'Není спускайся!' - vykřikl její siru Альберту.
  
  
  "Dobře," - slyšel její ego výkřik z klády.
  
  
  Tyto útočníci stále není chycen sira Alberta v ohni. Možná, že rusové opustili naděje vrátit. Ale věděl jsem, že okamžitě кинутся k mu, pokud náš odpor se ukáže jako příliš silný.
  
  
  Byli jsme pod palbou tří револьверов. Úlomky kamene neustále létali kolem uší Heather. Dva banditu opět dostáváme lízání. Její vyšel prostřednictvím svého úkrytu o něco vyšší, než by byl, aby střílet na jednoho kolem nich, a oni okamžitě vypálil na mě. Jeden výstřel промазал, ale na začátku druhé udeřil mě do levého ramene a повалил mě na zem.
  
  
  Выругавшись, její plazil zpět do svého úkrytu. Od druhé odrážky písek закружился kolem mě. Její inspekci skály nad Heather, hledá alespoň nějaké známky přítomnosti řekl borisov. Jakmile se tam dostal, nás zavřený. A beznadějně v nesnázích. Ale tady nám na pomoc přišel vozového parku. S přídi ponorky se ozvalo hlasité salva, a nad námi засвистели kulky. Odina kolem bandity hodil rukama nahoru a byl vhozen zpět ke kamenné sténat. Ego zbraně padl s padáním. Ego kolega si myslel, že je čas hledat lepší úkryt. Její jemně ho zastřelil, ale to už nebylo nutné. Zuřivý пулеметный oheň zasáhl ego. Rotující kolem své osy, on se zřítil dolů.
  
  
  Na vrcholu skály Копанев zoufale střílel sira Alberta, který прижался k protokolu. Obrovské úlomky dřeva разлетались, a písek fontánou je přivázána kolem něj, ale sir Albert nebyl zraněn.
  
  
  Копанев vzdal, když jeho zbraň bylo prázdné, a skočil na "mercedes". Je zřejmé, že se chystal utéct odina. Heather udělala své Koruny na čelní sklo auta.
  
  
  Ve stejné době její pohled viděl impozantní postava, řekl borisov. Stál na skalách nad Heather. Držel nás všechny na čáře. Zdá se, že na hotel nejprve zabít Heather, a pak sir Albert. Heather třikrát střílel na čelní sklo "мерседеса". Na třetím snímku ji viděl, jak Копанев prudce klesly na volant. Vteřinu později se ozval monotónní troubení, na který se trefil hlavou.
  
  
  V té době si ji otočil a podpořil Вильгельмину предплечьем, aby pečlivě cíl. Борисов udělal totéž ve směru Heather. Hlas proč jsem nemohl déle čekat. Pokud se ji chystá zachránit Heather, musím rychle jednat. Jeho stiskl spoušť. Борисов trhl dozadu, jako by ego vytáhl lanem na skále. Ego revolver vystřelil ještě dvakrát. První výstřel udeřil v balvan vedle s hlavou Heather. Začíná druhý skončil v kamenné sténat o několik metrů výše. To byl mimo zorné pole, ale na vrcholu útesu seděla ticho.
  
  
  "Jak jsem řekl, Борисовым", - zamumlal jí skrz zuby. "Pokud jste opět наведешь na mě zbraň, používej ego". Její uslyšel tlumený křik z paluby ponorky. Heather zamával jim prázdný Стерлингом. Sir Albert se objevil kvůli kusu dřeva, je zjevně šokován.
  
  
  Její zeptal ego. - 'Jak se máš?'
  
  
  Podíval se na moje окровавленное rameno. "Myslím, že ne ценымногие horší, než u tebe." Pokusil se o úsměv. Heather přišla k nám a prohlédl mé rány. "Žádné údery na kosti. Ti opět štěstí, Nikki.
  
  
  "Já vím," řekl jsem při pohledu na stranu lodi, která se zabývá již byl. "Pojďte přivítat naše záchranáře?"
  
  
  Šli jsme do lodi a námořník, управлявший loď, pomohl nám dostat se na palubu. "Lodní lékař je připraven, a všichni jsou čerstvé kávy", - řekl on. "Vynikající lékařské pomoci siru Альберту a dobrou teplou černou kávu, aby mě", - řekl jsem.
  
  
  "Ano-dobře, pane," odpověděl námořník.
  
  
  Heather накинула mi na rameno hadr a teď поворачивала k temné pobřeží. "Сезаку se dalo pokračovat ve své práci u policie," řekla. "S manželkou".
  
  
  "K čertu Сезака," řekl jsem. "Ale já opravdu si myslím, že operace" Blesk ", donutí rusy k zamyšlení".
  
  
  "Nechť vaše slova se ukáže pravda," - tiše a slavnostně řekl sir Albert.
  
  
  Jsem neměl co k tomu dodat.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"