Księżycowy siergiej świeciło nad jeziorem Msz na wschodzie. Jej, stał przed oknem, wysoko nad resztą świata, słuchając thunder, brzęczenie i buczenie na dole. Nawet tu, w hotelu, szum w Las Vegas nie był załamany. Za grubymi murami naprawdę robiło się nieco słabsze, ale nie było decyzji zapomnieć, gdzie były - wesoła stolica świata. 'Nick? Nick, anioł, wstałeś? Za mną зашуршали prześcieradła. Mimo, że jej nie zapalił lampę, w okno spadało tyle księżycowego światła, aby zobaczyć długie nogi Gale, poruszające się pod prześcieradłem.
"Idź spać", - szepnął do mnie. "Ja coś wypiję". Ona wydał protestujących dźwięk. Pościel ponownie зашуршали, a jej długie, smukłe, nagie ciało wyszło na śmieci. Ona z полузакрытыми oczami zbliżyła się do mnie. Znowu wydał protestujących dźwięk. Kiedy była ze mną, ona najpierw przytuliła czoło, a następnie nos tuż poniżej mojego ramienia, między moją szyją i moją ręką. Ona zawstydzona odwróciła głowę na bok i ciężko przywarła do mnie. Ona oddał długi, głęboki oddech satysfakcję. "Weź mnie, proszę" - powiedziała głosem małej dziewczynki.
Kostki lodu spadła na mój pusty kieliszek. Objąłem ją za ramiona, jej poprowadził ją z powrotem na łóżko. Najpierw usiadła, a potem ciągnie się na plecach. Jej, spojrzał na nie i zobaczyłem, jak księżycowy święty odbija się na bujnych zginając i miękkich pachami.
Gail Black był członkiem panieńskie przeglądu grupy w Las Vegas. Każdej nocy są i jeszcze czterdzieści dziewięć pięknych młodych kobiet ubrani w drogie żyrinowski stroje z piór i tańczyli. Gdy ją pierwszy raz zobaczyłem to mnie uderzyło, że ktoś był w stanie znaleźć tyle par pięknych nóg i umieścić ih w rzędzie.
Ją poznałem Gale w hotelu. Jego skorupy na śniadanie i zatrzymał się na chwilę, aby rzucić ćwierć dolara w automat. Następnie dźwięk kół, a następnie kliknij zacisku koła, później jeszcze jedno kliknięcie, a po trzecim kliknięciu rozległ się dźwięk spadających pieniędzy. Teraz miałem sześć kwartałów dolara.
A potem ją zauważył Gale. Wygląda na to, że ona też szła do jadalni. Musi być, odwróciła się na dźwięk spadających pieniędzy. Siedziała na progu jadalni i patrzyła na mnie z вопросительной uśmiechem. Jej, zaśmiał się w reumatyzmu. Były na niej wąskie różowe spodnie i biała spódnica, która zajmuje się zwisały nieco powyżej pępka. Były na niej baletowe pantofle na wysokim obcasie. Włosy nie były w kolorze mahoniu, długie i gęste. Można wiele na nah zrobić. Jeśli kobieta nosi ego bez zarzutu, bez jednego fałszywego włosa, można śmiało powiedzieć, że jest próżna, wyważona i spokojna. Taka kobieta, która zajmuje się pozwalała swoim gęstym włosom распухать, produkowała wrażenie podłości, zwalniający.
Nagle przyszła do mnie. Mam w ręku подпрыгивала ćwierć dolara, gdy próbował rozwiązać, uciec z pieniędzmi, czy spróbować raz jeszcze. Jej zaczął rozumieć, jak ci biedni ludzie uzależniają się od hazardu. Ale kiedy przyszła do mnie ta dziewczyna, jej zapomniałeś o ćwierć dolara, hazard, Las Vegas.
To był prawie taniec. Ruch był łatwo opisać: wystarczy postawić jedną stopę przed drugą, i idźcie na spacer. Ale ta piękna istota ruszał się nie tylko nogami. Jej biodra kołysały, ee ta szczelina była wyciągnięta, jej piersi występowali do przodu, jej ramiona zostały wyprowadzone temu, ee taneczne nogi robili długie podania. I zawsze był ten śmiech.
"Witam" - powiedziała głosem małej dziewczynki. "Wygrałeś?"
'Ach
"Wiesz, potem ostatni pokaz ją rzucił się w tę sztukę pięć dolarów i nic nie wygrał. Ile masz pieniędzy?
"Ćwierć dolara".
Ona wydał цокающий dźwięk językiem i stanęła na jednej nodze, trochę zginanie innego. Ona zadarła swój ostry nos i postukał paznokciem w zębach. "Nigdy nie wygrasz z tych głupich urządzeń. Myślę, że to coś nigdy nie będzie się opłacać ". Spojrzała na automat, jakby to był ktoś, kto nie lubił.
Jej uspokajająco śmiać. "Słuchaj - powiedziałem - już jadłam śniadanie." Ona pokręciła głową. "Dobrze, mogę jej zaoferować ci śniadanie? To jedyne, co mogę zrobić teraz, kiedy ją wygrał półtora dolara pieniędzy ".
Roześmiała się jeszcze szerzej i wyciągnęła rękę. "Nazywam się Gale Black. Jej pracuję w czasopiśmie ".
Jej chwycił ją za rękę. "Jej Nick Carter. Go na wakacjach. '
Teraz księżycowy święty сплетал srebrny promień i cienie nagiego ciała Gale. "Och, Nick, - wymamrotała. W pokoju nagle zrobiło się bardzo cicho. Wydawało się, że hałas kasyno sposób dochodzi do tłumienia naszym oddechem i ruchy naszych ciał na pościeli. Jej, poczuł, jak jej szczupłe ciało потянулось do mojej ręki.
Go pocałował ją napiętą szyję, скользнув usta do jej ucha. Następnie ją poczuł na sobie jej rękę, a ona zabrała mnie. W momencie, gdy ją, wszedł w ich nach, te ciała, wydawało się, że za zimno. Powoli wszedł w nie. Jej, słyszałem, jak przez jej zaciśnięte zęby wyrwać się syczący oddech, a jej paznokcie, впившиеся w moje ramiona, zrobili mi potworny ból. Jej придвинулся do niej jeszcze liże, i poczuł, jak jej pięty z tyłu moich noga, docisnąć mnie do niej.
Przez jakiś czas byliśmy takimi stałymi. Jej, czułem jej wilgotne ciepło wokół mnie. Jej, oparł się na łokciach i spojrzał hej w twarz. Zamknęła oczy, jej usta były na czas otwarty, gęste włosy gorączkowo ниспадали wokół jej głowy. Jedno oko był do połowy przykryta rozpuszczonymi włosami.
Jej zaczął bardzo powoli poruszać się w dół po wewnętrznej stronie jednego biodra do góry inaczej. Moje biodra popełnili bardzo powolne ruchy obrotowe. Ona żucia dolną wargę między стиснутыми zębami. Ona też zaczęła się poruszać.
"To wspaniałe, Nick", - szepnęła ochryple. "To jest tak niesamowite w tobie".
Go pocałował ją w nos, a następnie zsunął się na wargi w jej włosach. Jej poczuł w gardle, że ona wydaje z siebie dźwięki, ale przycisnął usta do jej włosów. Za każdym razem, gdy się porusza, jej język dostawał mi się do ust. Następnie chwycił ją w czubek jej języka między zębami i wargami. Jej карабкался w górę i w dół, i wykorzystał swój język, tak samo jak i swoje ciało.
Protestujący dźwięki ustały. Jej chwilę poczułem jej ręce na sobie. Moja twarz stała się gorąca. Całe moje ciało napięte. Jej był poza siebie. Jej więcej nie widział swój pokój, łóżko i hałas na dole. Mamy dwoje po prostu byli tam, i to, co robiliśmy razem. Jej wiedziałem tylko o niej i o upale, palący upał, która zajmuje się pochłonęła mnie. Jakby moja skóra była zbyt gorąca, aby dotknąć nie.
Jej, czuł, jak szemrząca pianka rzek wlewa się do mnie, пузырясь do niej. Jej minął punkt, gdzie myślałem, że mogę to zatrzymać. Jej przyciągnął ją do siebie, tuląc tak mocnego, że nie mogła oddychać. Szemrząca woda w smaku przypominała staw, szukający przejście. A potem tama runęła. Gail była увядшим kwiatem, na który ją trzymali. Nie mogłem utrzymać ją na tyle dobrego; Jej trzymali, do diaska, próbując wyciągnąć ją przez skórę. Jej prawie nie czuł jej paznokcie. My zabieramy się razem. Mój oddech się zatrzymał. A potem upadł.
Mój gol leżały na poduszce obok niej, ale ona nadal leżąc pode mną, a my nadal były ze sobą powiązane. Mój oddech wróciło z trudem. Ją, uśmiechnął się i pocałował ją w policzek.
"Czuję, jak bije twoje składać dolar", - powiedziała ona.
"To było wspaniałe" - powiedziałem, myśląc o tym. Tym razem jej naprawdę został zwolniony.
Nasze twarze były tak blisko siebie do siebie, że nie mogłem zobaczyć każdą rzęsę z osobna. Pajęczyna jej włosy wciąż zasłaniały jedno oko. Otarła ego kciukiem. Uśmiechnęła się do mnie. "To były wakacje w jednym człowiekiem, ze wszystkimi kamieniami, rakiet, pocisków i eksplozji".
Leżeliśmy i patrzyliśmy na siebie nawzajem. Okno na jakiś czas było otwarte. Pustynny wiatr delikatnie przenoszone zasłony.
"Wydaje się prawie niemożliwe, że to trwa tylko tydzień" - powiedziała Gail ochrypłym głosem.
Następnie możemy spać nago, jeszcze ciepłe od miłosnego aktu.
Wydawało mi się, że właśnie zamknął oczy, kiedy zadzwonił telefon. Najpierw wydawało mi się, że śpię. Gdzie był pożar, i jeździł wóz strażacki. Jej, słyszałem, że. Telefon zadzwonił ponownie.
Moje oczy otworzyły się. Dzień zaczął świt; Pierwszy święty wszedł do pokoju, tak że mogłem zobaczyć szafa, krzesło i wspaniałe Gale, śpiącą obok mnie.
Przeklęty telefon zadzwonił ponownie.
Jej wstał. Gale na chwilę jęczała i przytuliła się nagim ciałem do mojego. Ją wziął . "Dzień dobry - powiedziałem. Nie jest to sensu większego nie mają przyjaznego.
- Carter? Jak szybko możesz znaleźć się w Waszyngtonie? To był Hawke, szef AX, mój szef.
"Mogę wziąć następujący urządzenie". Jej, poczuł, jak Gale przytuliła się do mojego ciała.
"Miło cię poznać", - powiedział Hawk. "To jest ważne. Zarejestruj się, jak tylko przyjdziesz do mojego biurka ".
"Dobrze, proszę pana". Jej zawiesił się i natychmiast ponownie wziął słuchawkę. Gail odsunięty od mnie. Ona siedziała obok mnie. Jej poczuł wiatr na szyi i zrozumiał, że patrzy na mnie. Kiedy do niej zadzwonił na lotnisko, jej zamówiłem bezpośredniego lotu, który rykoszetem w Las Vegas w siedemnaście minuta dziesiątego. Jej, spojrzał na zegarek. Było pięć minuta siódmego. Jej patrzył na Gale.
Ona zaczął jeden wokół moich papierosów. Położyła mi ją w usta, a potem wzięła do siebie. Ona wypuściła dym w sufit. "Pomyślałam, że może być, dziś moglibyśmy pojeździć na nartach wodnych", - zdecydowanie powiedziała.
'Gale ...'
Ona mnie kwestię. "Jutro spektakli nie, ją wolną. Jej pomyślałam, że moglibyśmy znaleźć miejsce na jeziorze Mead gdzieś do kąpieli i piknik. Elvis wystąpi jutro wieczorem. Jej mogę łatwo zdobyć bilety ". Westchnęła ciężko. "Moglibyśmy popływać i piknik, a następnie wróć tutaj, aby się ubrać, a następnie zjeść i iść na pokaz
"Gail, ja ..."
Ona stara się mi dłoń na ustach. "Nie" - powiedziała słabym głosem. "Nie mów tego. Ją rozumiem. Uczta się skończyła ".
"Tak, w samym delle."
Skinęła głową i ponownie wydany dym w sufit. Kiedy mówiła, patrzyła w nogach łóżka. "Jej naprawdę nic o tobie nie wiem. Być może sprzedajesz szelki lub szef mafii, który tu spoczywa ". Ona spojrzała na mnie. "Jedyne, co wiem, to to, że czuję się szczęśliwa, kiedy jej z tobą. Dla mnie to wystarczy ". Westchnęła. Było jasne, że powstrzymuje łzy. "Ja cię jeszcze zobaczę?"
Ją odepchnął papierosa. "Tak naprawdę, to nie wiem. Nie sprzedaję бретельк i szefem mafii. Ale moje życie nie w sali, w moich rękach. I jej też szczęśliwy z tobą ".
Wyjęła papierosa i spojrzała uważnie na mnie. Jej usta były zaciśnięte. Dwukrotnie сглотнула. "Ja ... mamy jeszcze czas ... przed odlotem samolotu?"
Jej zaśmiał się i przytulił ją. "Nie chcemy się spieszyć".
Przyjęła mnie z rozpaczliwej pasją. I cały czas płakała.
Rozdział 2
Gdy wylądował w Waszyngtonie, Gale Black już zostawił mi miłe wspomnienia. Jej już nie był tylko mężczyzną na urlopie, który hotel uciec. Jej był agentem AX. Pistolet Wilhelmina, mój "Luger", był w etui u mnie pod pachą. Hugo, mój sztylet, leżąc wygodnie w pochwie na mojej lewej ręce. Jeden ruch ramion i nóż płynnie wpadnie mi w rękę. Pierre, śmiertelna gazowa bomba, niezawodne tkwi w jamie mojej prawej kostki. Był mały, i ego zamykała mój włoskie buty. Byli takimi samymi narzędziami AX, jak mój umysł i ciało.
Ją, wszedł do gabinetu Hawk i znalazłem ego, patrzącego w okno na śnieg. Gdy wszedł, stał do mnie plecami. Nie odwracając się, wskazał na krzesło przed swoim małym stołem. Jak zawsze, staromodny chłodnica zwiększona wilgotność w biurze numerów procentowy.