Картер Ник : другие произведения.

71-80 җыентыгы шымчылар турында Ника Картера

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:

  
  
  
  Картер Нигы
  
  71-80 җыентыгы шымчылар турында Ника Картера
  
  
  
  
  71-80 Киллмастер Җыентыгы шымчылар турында Ника Картера.
  
  
  
  
  71. Максат: Утрау Судного көне http://flibusta.is/b/684362/read
  
  Target: Кайтмыйча Shave
  
  72. Төн Мстителя http://flibusta.is/b/684617/read
  
  Night of the Avenger
  
  73. Мясник Белград http://flibusta.is/b/608980/read
  
  Butcher of Belgrade
  
  74. Бригада кеше үтереп утырган җинаятьчеләр http://flibusta.is/b/607271/read
  
  Assassination Brigade
  
  75. Ликвидатора http://flibusta.is/b/610142/read
  
  The Liquidator
  
  77. Код http://flibusta.is/b/607252/read
  
  The Code
  
  78. Агент-контр-агент http://flibusta.is/b/612843/read
  
  Agent Counter-Agent
  
  79. Сәгать волка http://flibusta.is/b/685950/read
  
  Hour of the Wolf
  
  80. Безнең агент бу Римэ югалды http://flibusta.is/b/687063/read
  
  Our Agent in Rome is Missing
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Максат: Утрау Судного көне
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Target: кайтмыйча Shave
  
  
  
  Беренче башлыгы.
  
  
  Ул, диде, - дип, аны исемем Вероника, - дип үзе дә сагайта мине. Кызлар күбрәк түгел крестили Верониками, ә бу түгел выглядела безгә бүгенге көндә уналты яшьтән өлкәнрәк. Факт, ул иде баре отель, берни значил; бу балалар бүген шундый ук вероятностью алырга фальшивое шәхес таныклыгы кебек, калганы, ни ис булырга тиеш түгел. Бер караш белән салкын зат вызывающие күзләре астында длинными светлыми волосами, һәм күпчелек ир-егетләр, мөгаен, ышаналар иде, әй-бөтен. Подозрительность - бер тирәли төп билгеләрнең минем һөнәр; бу икенче натура - эзләргә турында дөреслекне слоями лжи. Аны иде ялда, тик бу имело әһәмияткә ия. Дөньяда шактый кешеләр, кунакханәләрнең иде күрергә Ника Картера мертвым өчен тотарга мине даими әзерлектә.
  
  
  Аны иде Вестбуше берничә көн өчен ял аннан соң напряженных биремнәр Якын көнчыгыштагы. Алар түгел иде аеруча катлаулы башкалар белән чагыштырганда, заданиями, алар аны башкара, һәм минем булмады яңа пулевых отверстий. Тик соң артык ай пустыне минем ихтыяҗ снеге һәм мирных тауларында, компания кешеләрнең беркайчан да слышавших оборудова миңа элек, присоединяется мине бу ерактан торып, әмма затлы тау чаңгысы курорты бу Вермонте. Ә хәзер Вероника.
  
  
  Зур бер көннән аны иде чаңгы склонах, кайда иде бигүк людное, чөнки иде уртасы якшәмбе көннәрендә. Безнең көннәрдә дә аны алмыйм, чаңгыда чөнки өлешендә кебек иде, әмма мин калам формасында, һәм әлегә аны түгел пытаюсь туры килергә чемпионнарына, аның алам үтәүләрен диярлек нинди спуском чемпионаты. Бәлки, бераз поосторожнее;, Минем артык өлешендә избивали минем эшләү өчен гади резвиться белән агачлар һәм валунами.
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр баш залы зур ачык камином урталыкта белән медной шторами аның өстендә, анда рәхәт җанлы. Исе горящего грецкого ореха смешался белән запахами тире, дымлы йон һәм соблазнительными ароматами кайнар эчемлекләр, алар Дреды смешивал өчен стойкой. Күпчелек кешеләр иде яшь булсак та һәм сидели яки болтались төркемнәре, шул ук вакытта берничә пар файдаланган уединением тирән кожаных диванов диварлары буенда.
  
  
  Сәламләде мине бармен, толстый, һәрвакыт улыбающийся рыжеволосый малай. Ул белә иде инде минем исем, шуңа күрә мин дә гаҗәпләнде, кайчан ул дип сорады: «Яхшы көн Нигы?»
  
  
  «Начар», - дип җавап бирде мин, опускаясь бу табурет. Башта аны да күрдем моложавую блондинку; ул сидела бу полдюжине урындыклар, спиной миңа. Тик ул услышала минем исеме, ул акрын повернулась, књрсђтте миңа караңгы көзге артта Дреды, аннары повернулась һәм књрсђтте миңа.
  
  
  «Әйтик, син Нигы». Аның тавышы иде мягким, бераз хриплым, булуга карамастан, аның яшьлек, бу түгел иде, күрәсең бу притворство. Аны, кивнул, әлбәттә, сак булыгыз. Хәтта калын кара свитере, доходившем кадәр бедер билгеле иде, ул измотана, ничек йолдыз бер генә буенча сие, дөрестән дә фильмнар турында пляжда. Тик мин барыбер яратам күрергә ih бераз өлкәнрәк; Әй, бәлки утыз, әмма аны әле бөтенләй курста соңгы яшүсмерләр дель, һәм мин шиклђнђм, дип кайчан да булса дойду моңа кадәр. Ул наклонила башын шулай итеп, озын-озын чәч ниспадали бер эчтђге кебек алтын водопад. Аннары ул задумчиво кивнула. 'Әйе. Сез охшаган Ника. Ә аннары ул, повернулась миңа спиной һәм књрсђтте mimmo камин кайбер югары тәрәзәләр чыгучы бу освещенные кардан тау.
  
  
  «Ярар, тавышы да», дип уйлап куйдым мин, һәм отпил җылы ром Дреды.
  
  
  Бераздан кыз акрын соскользнула белән урындык; ул иде бераз югарырак выглядела сидящей. Ул тиз књрсђтте миңа, бу түгел иде, берсе сие ялган знойных карашларын, алар практикуют яшүсмерләр; ул закусила нижнюю губу, һәм аның күзләренә караган чын күңелдән аша минем. Ул кайчан подошла миңа, бу төре белән кеше, ул гына дип кабул авыр хәл. Аны автомат рәвештә басты - һәм дә әдәплелеккә. Аның отель әзер булырга табигатькә, нәрсә килеп чыгарга мөмкин.
  
  
  «Аның Вероника», - диде ул.
  
  
  «Ярар, бу әйбәт исемен, - дип уйладым мин. ул, мөгаен, алды эго, ул чакта карау иске фильмнар телевидение буенча. «Шулай итеп, без беләбез берсен берсен буенча исемендәге», - сак булыгыз диде, мин. Кыз заложила руки за спину, һәм ул өметләнгәнен, ул моны өчен генә күрсәтер өчен үз сочную күкрәгенә.
  
  
  'Әйе. Аны ... аны видела сине монда элек. Син монда бер түгел, шулаймы?
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Мин шулай уйладым. Аның балалары».
  
  
  Аның посмотрел mimmo нах зур зал; хәзер ул заполнился, һәм шау-хоккей. Нинди ул музыкант башлады звенеть гитарада. «Минемчә, йөрү белән этй толпой халкының положит җеп синең проблема», - дип мин, әнисенә карап нах.
  
  
  Ул кыскача диде, аннары тагын башлады жевать губу.
  
  
  «Юк, бу ... ярар, монда да артык яки ким принадлежат барлык, мин теләмим ...» Әй, киресенчә, кыен күчәргә, - диде. Ул кайчан протянула кулын, аның замер, әмма ул убрала гына прядь чђч бар.
  
  
  Аның башлады расслабляться, бу бик гади кыз белән шөгыльләнүче иде әле компаниясенә өчен күңел ачу, ә аңа карарга була иде. Аннан соң, ул моның спрашивала, өйләнгән микән, мин ...
  
  
  «Син өйләнгән, Нигы?»
  
  
  «Минем юк удовольствия».
  
  
  'Аны кияүдә. Берничә ай.'
  
  
  Аны булырга тиеш, күрсәтте үзенең удивления.
  
  
  «Мин беләм выгляжу буларак, бала, бигрәк тә ир-атлар өчен зуррак...»
  
  
  Тавыш бирү һәм сез; Аның тырыштым түгел съежиться.
  
  
  «... ләкин, миңа егерме бер, һәм бу проблема».
  
  
  Нишлисең, ул мине моның достала. - 'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  «Күрәсезме, бармы, аңа кияүдә иде - турында, аңа инде диде ул. Берничә ай элек. Минем әниләр ирем дә ошады, шуңа ул президентка минем отчима выгнать эго, һәм хәзер алар өчен игътибар белән минем күзәтә ».
  
  
  "Син монда бер?"
  
  
  - Мин тотам ... монда. Кунакханәдә. Тик бар минем гаилә бар чаңгы домик башка читтә моның склона ». Ул неопределенно указала бу озын берничә тәрәзәләр. «Сез, мөгаен, күргән, бу».
  
  
  Аны покачал аягы да тукталды. Вакытында бер тирәсендә, үз путешествий аны күрдем длинную югары диварны белән шөгыльләнүче простиралась өзлексез рәвештә берничә йөз ярдов, ә агачлар һәм куаклар тирәсендә иде вырублены, ничек булыр иде тюрьма яки ныгытма. Аның артыннан, аны күргәч, зур йорт белән дымоходами һәм покатыми крышами. Чаңгы домик, әйе! Аны дип сорады Веронику, түгел шул микән йорты, ул омелой күз алдында.
  
  
  «Әйе, бу шул йорты».
  
  
  «Күбрәк охшаган төрмәгә».
  
  
  Ул кивнула. 'Бу шулай. Алар алып кайтты, мине бирегә өчен ... успокоить. Бу безнең милеккә; та эшлђгђн берт - минем отчим - төшергән эго сезон. Элек ул принадлежал особенных гангстеру яки кемгәдер бу үзенчә, ә территориясендә бар, төрле тревожные шалтыратулар һәм ужасные ловушки ».
  
  
  «Күрәсең, яхшы урында үткәрү өчен кыш».
  
  
  «Турында, ничек син генә попадаешь бу эш, бу күңелле».
  
  
  «Тик син хәзер бер урамында».
  
  
  «Ярар, аның да омелой күздә тотып, алар тоталар мине взаперти яки нәрсә бу үзенчә. Тик әни һәм та эшлђгђн берт һәрвакыт уңайлы, шуның өчен, әгәр аны подружусь белән хема-нинди дә булса биредә, бигрәк тә, бер малай минем яшьтәге эго прогнать ».
  
  
  "Ничек алар җыеналар моны?" Аны тиз огляделся, ләкин беркемне дә күрдем, кем булыр иде наблюдал өчен кыз, ә аның яхшы различал күләгәдә. Чертовски яхшы.
  
  
  'Генри. Ул гел көтә мине холлында, ягъни эш заглядывает бирегә тикшерү өчен, ничек аны ».
  
  
  «Генри», - вздохнул мин. Аның башлады дип уйларга бу кыз бераз сумасшедшая.
  
  
  «Бу, әлбәттә, безнең шофер».
  
  
  'Әлбәттә. Әгәр дә ул күрә, сез сөйләгез, минем белән хәзер?
  
  
  «Син охшамаган кеше, аның мөмкин испугать, Нигы».
  
  
  Аны, кивнул толпе яшь кешеләр. "Ә алар, нәрсә анда?" Кайбер малайлар иде чәч шундый ук длины кебек үк, безнең кызлар да бар иде шундый, кем алыр уйнарга регби.
  
  
  «Пар, белән, аның, аның, сөйләштем, һәм Генри күргәнем булмады минем, сделала бу. Ул чакта алар избегать мине ».
  
  
  'Аннары нәрсә?'
  
  
  «Ә аннары моннан, ничек Генри ... сөйләштем, алар белән».
  
  
  «Син возбуждаешь минем любопытство». Аның башлады бераз злиться; йә бу кыз, придумавшая үз неправдоподобную тарихын, йә Генри, әгәр булса, ул диде, иде правдой.
  
  
  "Синдә бар машинасы, Нигы?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Анда бар-бар ...» Ул закусила губу. «Күрше шәһәрдә һәм ... син беләсең, мин ике айга якын беркайда да иде, мәгәр ничек монда?»
  
  
  "Нәрсә өчен бар?"
  
  
  «Мин ишеткәнем бар, бу иң блестящее урын округында. Яхшы музыка, күңелле кешеләр. Сиңа билгеле.'
  
  
  Аны белми идем. Аны ничек тапкыр диярлек дигән нәтиҗәгә килгән кыз гади отель өчен аның забрали, кайчан күрдем зат выглядывающее аша дверной проем вестибюля. Зат иде голлар зурлыгында һәм төсе напоминавшей баскетбол тубы. Эго брови образовывали непрерывную кара линия өстендә күзлегеннән, скрытыми бу складках тире, ә нос изгибался, спускаясь к гибкому рту. Бу nen иде чаңгы куртка һәм темные чалбар, һәм, күрәсең, бар иде күләме, ул заставил иде уйларга япония көрәшче сумо.
  
  
  Кинәт аның дип Веронике, ташладым бераз акча Дреды бу стойку һәм ныклы схватил кызны кулын.
  
  
  «Әгәр бу Генри, - диде мин, - бу булырга тиеш мебель предметы буенча сезнең өйдә гангстеров. Әйдә, Вероника; Аның телим ел саен бу бар! '
  
  
  Без килдек к көне, Генри прищурился һәм күтәрде нахмуренные кара брови. Вероника пыталась спрятаться өчен минем. Генри выглядел смущенным, һәм эго йомшак иреннәре шевелились, ничек пар тикшерелә червь. Эго зур торс заполнил дверной проем, әмма без килдек лижет, ул отступил бер адым.
  
  
  «Бик гади, - күңелле диде мин.
  
  
  Эго күзләре оторвались миннән сорап мөрәҗәгать иткән кызга. «Мисс Вероника ...» - дип башлады ул, тавышын эго абсурд, угрожающе.
  
  
  «Барысы да тәртиптә», - перебил аның эго. «Ул минем белән».
  
  
  Узарга mimmo аңа булмый, әмма мин та барырга.
  
  
  Генри ясаган тагын бер адым артка, аннан соң җыена белән көче белән. Миңа шунысы кызык, ничек ерак ул зайдет җәмәгать урынында, һәм ул өметләнгәнен, бу булачак артык ерак. Бәлки, бу артык балалар минем яктан, әмма мин яратам кешеләрне пугает балалар.
  
  
  Вероника диде: «Әйт әнигә һәм Берту, мин булырмын йорт полночь, Генри». Аның голосе иде, тавыш высокомерного абруе, ул, гадәттә, раздражает мине, тик мин аны бераз гына горурлана, шуның өчен ул сопротивлялась эму.
  
  
  Генри посмотрел миңа, күрәсең, түгел, беләсезме, нәрсә эшләргә кирәк. Аның булышты эму карар кабул итәргә, йомшак положив кулын аның тормыш напоминавший пивную бочку һәм, надавив аңа мондый көч булсын өчен, без идек узарга тиеш. Ул гына да түгел, сопротивлялся, дип, мине бераз разочаровало, әмма караш эго күз алдында обещано «соңрак». Без тиз үтте аша вестибюль к киң арочному крыльцу. Хәзер иде әле караңгы, әмма югары дуговые лампалар освещали төн. Без пробрались аша кар к асфальтированной стоянке һәм шундый уен бу минем зәңгәр прокатный «форд». Вероника берни диде, әлегә мин генә эшләтеп җибәрде двигателе.
  
  
  .'Исәнмесез!' - тыныч кына диде ул һәм засмеялась. «Мин төшенчә түгел омелой, дип Генри җыенган анда эшләргә!»
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, ул отшлепает минем күзгә күренеп янында барлык бу кешеләр?»
  
  
  Ул пожала җыерып һәм башыннан рыться үзенең зур кожаной сумкага аша эчтђге. "Сездә бар-тәмәке минем өчен?" дип сорады ул.
  
  
  Бирде әй, бер тирәли минем махсус тәмәке белән алтын мундштуком, һәм аның күзләре да киңәйде, ул кайчан увидела бу.
  
  
  "Бу бренд?" дип сорады ул.
  
  
  Аны нажал бу приборную панель зажигалкой. «Алар ясалган Төркиядә дә ия бренд».
  
  
  Аны кайчан, бер по узкой проселочной юлда, аны, диде, - дип аның күзләренә карыйлар миңа, әйтерсең ул яңа гына аңладым, көннең дип ввязывается. Белән минем черными волосами - бераз длинноватыми, чөнки минем иде карары подстричь ih - һәм худым зат, аны алам, чиста диярлек зловеще каршындагы күпмедер яктырта, ә минем зур кулында күренә эзләр минем бесчисленных барган. Аны түгел, бигрәк тә югары буенча бүгенге көн яктан - артык биш футов һәм тугыз дюймов, - ләкин барысы да эш мышцах, бигрәк тә кулларында һәм җилкәсенә төшә, һәм бу-күренә. Миңа кызык булды, кайчан кыз янымда бюрократиягә, дип передумала.
  
  
  "Ничек дип атала бу бар?"
  
  
  "Матур акылсызлык", һәм, минемчә, бу башка ахырында шәһәрнең». Аның тавышы тыныч иде; бәлки, аңа янә аның недооценил.
  
  
  Юл вилась берничә милях арасында югары сугробами; без күрми торган башка хәрәкәте, әлегә чыкты турыдан-туры, ә аннан соң аны күрдем утлары көзгесендә заднего төре. Аны, елмая турында, үзләрен һәм притормозил. Машина эчендә безнең тарафтан да.
  
  
  'Генри?' - дип аны, кызны, показывая зур пальцем аша эчтђге.
  
  
  Вероника оглянулась. «Аның эго күрмим».
  
  
  «Бу зур машина. Нинди сездә машина?
  
  
  «Минемчә, ул бүгенге көндә руль артында « Бентли »».
  
  
  Аңа кивнул. 'Чынлыкта. Ул да түгел автомобиле чыгарачагын әйтеп үтте, сине бөтен кыр ягыннан, шулай түгелме?
  
  
  "Бәлки юк." Ул вздохнула. «Ах, тегүче тик синнән».
  
  
  Туры засмеяться. 'Успокойся. Ул эшли ала?'
  
  
  Ул түгел, дип җавап бирде, тик мин әле, ничек ул янә закусывает губу.
  
  
  Иде бу зур булмаган шәһәрчек, ә үзәге иде безлюдным һәм темным, берничә сорау белән кибетләргә дә, берничә чиркәү һәм старыми белыми деревянными йортлар, алар молча басып тордылар тирәсендә заснеженного паркы. Без парк буенча йөреп уздылар һәм булып чыкты бу кечкенә генә күңелле юлга кертелде. Монда иде, ике күчмә ресторан, мотель, блинная һәм зур булмаган таверна белән янәшә припаркованных аның каршында фургонов; аша юлны, читтә, башка биналар, поместьесы «Матур акылсызлык» - бревенчатый домик бу билгеленде деревенском стилендә белән зур вывеской өстендә дверью.
  
  
  Без чыкты, Вероника оглянулась. Фары хәзер түгел иде, ләкин мин бик ышанам, Генри иде кайдадыр артта калды безне тора, юл читенде бер юл белән выключенным уты.
  
  
  Без кергән аша толстую ишек, громовой длинноволосой рок-төркеме буенча дүрт кеше бәрде миңа буенча ушам. Эчендә иде җитәрлек, задымлено, тускло освещено свечами һәм пылающими мичкә утын ягып. Үзәкнең мини-юбке, зеленом купальнике диярлек ачык блузке ясады безне столику һәм кабул безнең заказ. Фирменным блюдом монда җылы иде сидр белән Джеком Дэниелсом, ул миңа показался яхшы. Вероника рассеянно риза булган; ул сконцентрировалась бу музыкага белән стеклянным взглядом күзләрендә.
  
  
  Аны, әлбәттә, берни дә тотам каршы рока; өлешендә бу чертовски яхшы, һәм сез слушаете сүзләрен кайбер җырын, сез тиеш дип танырга, чөнки бу яшь авторларга бар дип әйтә, һәм алар эшли ул энтузиазм белән. Әмма монда бүлмәсе бар иде, ул бик кечкенә, артык жаркой нче ут һәм многолюдной җыелды өчен мондый дәрәҗәдәге тавыш та керми.
  
  
  Миңа кызык, нәрсә турында сөйләргә мөмкин бу кешеләр тирәбездә, чөнки алар берничек тә аңлый алмадылар берсен берсен.
  
  
  Аның бер генә түгел, күзләр белән көн сезгә Генри. Ул күренми, - дип, мине аптырашта; Аны көтмәгән идем, дип белдерде ул күзәтәчәк безнең.
  
  
  Бераздан аның, гафу үтенде һәм побежал ирләр бәдрәф башка читтә музыкаль сәхнә. Бьюсь турында заклад, әгәр аның оставлю Веронику бер һәм берничә минут, ул бик тиз җәлеп итәчәк, үзенә бер төркем халык күңеленә хуш килде. Хәтта бу бүлмәдә, тулы матур кызлар, ул выделялась.
  
  
  Мин ошибся; аны кайчан кайта, әйләнә-тирәсендәге нах иде ике яшь йөрәк. Вероника түгел поощряла ih, мин дә алыр идем дип әйтә ул ценила игътибар бирелә.
  
  
  Ул таныштырды мине малайлар - аны түгел аңладым ih исемнәрен, тик бу имело әһәмияткә ия. Аның сорады ih утыра ала, һәм алар мондый уен. Икесенең дә иде, озын чәч; янында бер иде усы, у башка - юк, миңа тоелды, мин почувствовала безусого малай тирәсендә отель. Аңа хаклы.
  
  
  Ул мића мине. - "Сез остаетесь бу Вестбуше, әйе?"
  
  
  Аңа диде, булсын.
  
  
  «Әй, егет, син чертовски яхшы чаңгычы. Профессионал?
  
  
  Нишлисең, кайвакыт аны үземне польщенным булса да, тырышам сопротивляться. «Юк», - дидем. «Мин просто ял итәм».
  
  
  Рок-төркеме сделала паузу, бу вакытта актуальләштерде әңгәмә артык терпимой. Аша берничә минут безгә кушылган ике кыз, икесе дә яшь, одетые бу стандартные костюмнар буенча бөтен джинсов һәм тире белән бахромой. Аннары килеп җиттек балалар, алар белсеннәр, ярар, кайчан, янә заиграла музыка, без сигез кеше мондый уенны ике кресло, бергә әзерләгән. Вероника болтала белән башка, гүя алар старыми дусларым, әмма ул поддерживала минем белән сөйләшкәндә. Аның расслабленно откинулся элек дип, миңа нидер сөйләштеләр. Миңа алар показались яхшы яшь кешеләр. Алар курилы берни дә көчлерәк Кэмела һәм, күрәсең, түгел возражали каршы алсын аны иде өлкән.
  
  
  Вакыт бик тиз үтеп китте, һәм, дөресен генә әйткәндә, миңа күңелле. Күпмедер вакыт аның хәтта забывал эзләргә Генри шул ишеклђр артында œтте. Бервакыт аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде унбер сәгать, һәм ул дип уйладым кирәкме үткәндә игътибар итегез әле-Вероника. Тик мин уйлаган түгел, моны эшлђргђ; Миңа гына килә разыгрывать жуткий һәм утаскивать аның яңа халык күңеленә хуш килде. Аша берничә минут ул засунула рукав минем свитера һәм үзе књрсђтте бу сәгатьләрдә.
  
  
  «Пойдем», - җайлап-диде ул. -; иде шулай якын миңа, мин шундый аяз ишетергә ee, ee эчтђге җылы прижималось миңа. Аның, дип һәм посмотрел әй, күзләренә. Ул поцеловала мине җиңел, әмма безошибочным обещанием.
  
  
  Без иде бодрящем морозе, аның тукталды янында «фордом». 'Кая?'
  
  
  «Минемчә, өенә». Ул диде бу небрежно, тик явным кызганып.
  
  
  Аның огляделась. Генри күренмиләр иде, әмма аны барысы да иде әле, дип ышанам, ул кайдадыр шушында, якында гына.
  
  
  Аны дип сорады. - "Әгәр минем булачак шанс арынырга синең күләгәдә?"
  
  
  'Ул вакытта?' Ул сидела янымда, әнисенә карап мине шундый ук ачык сочными губами.
  
  
  «Без алыр идек сарыф кая да булса ... дә өйгә кайта».
  
  
  Аның поцеловал ee, омтылып, ул моны легким, әмма аның авызы ачылды, һәм аны тел скользнул минем авызы уйнаганда ук өйрәнә белән минем тел.
  
  
  «Кая, мәсәлән?» - шепотом диде ул.
  
  
  «Ярар, минем, бар номеры белән куркем төре».
  
  
  Ул покачала аягы. «Без алмыйбыз, шунда эшкә алырга; Генри таба ала безне ».
  
  
  Әлбәттә, ул иде хокукы. Әмма өчен, аның гәүдәсен прижалось к калса, ә аның куллары обвились тирәсендә минем муен, аны да китәм җибәрергә теләмичә Золушку кайта.
  
  
  «Буларак турында...» Мин посмотрел юлга, чувствуя үзен артык расстроенным караганда, аның испытывал алар белән хорька кебек иде, үсмер чагымда. «Бәлки, без оторвемся үзеннән».
  
  
  'Ә аннары?'
  
  
  Аны пожал җыерып. «Без алачакбыз кулланырга машинаны өчен түгел, анда барырга».
  
  
  Ул озорно ухмыльнулась, һәм шундый выражением зат ул күбрәк түгел выглядела шестнадцатилетней.
  
  
  Аны, әлбәттә, белмәгән юл, әмма минем җиңел машина белән кышкы шинами узды повороты һәм повороты белән күпчелек маневренностью караганда зур Bentley. Шунда ук аннан поворота аның свернул бу обсаженный агачлар переулок һәм выключил брылев. Һәм мгновение узгач, Генри, чыннан да, промчался бу «Бентли». Ничек ул гына узды mimmo, Вероника обняла мине.
  
  
  «Успокойся», - диде мин, йомшак отталкивая аны. Аның выехал төп юлга китә һәм кире шул юл белән, алар без-нартларда, әлегә күрдем икенче проселочную юлны. Аның буенча да узды снегоочиститель, ләкин карда аны күрдем, ике параллель дорожки. Аның последовал өчен алар кадәр крутого поворота, проехал буенча аңа тукталды астында деревом. Без идек кечкенә склоне белән залитым лунным уты төре зур ак луг, испещренный следами кыргый хайваннар. «Голос хәзер», - диде мин.
  
  
  Ничек мин шунда ук шикләнә, анда берни дә юк иде астында тазарачакмын свитером. Ee соски ожили нче минем прикосновения, һәм ул корчилась ирина янымда белән стонами һәм тихими криками. Аның авызы уткнулся бу минем муеннарына; аның аяклары иде прижаты к минем. «Моның тиеш түгел иде случиться», - пробормотала ул. Бары күп соңрак мине искә төште истинное әһәмияткә ия бу сүзләр. Шәхсән яратам аны зур караватка җитештерүче өчен ябык дверью, ә миңа туры килде, аны кулланырга буенча максимуму. Вероника иде требовательной һәм искусной, әлегә без теләгән урында, аның иреннәре һәм куллары белән мәшгуль идек всякими ђйберлђре белән застежками-молниями. Бу лунном яктылыгында аның тире иде њлђ дип раслый һәм сияющей, ә күкрәк иде приподняты миңа. Белмим әй, алдык арынырга тар чаңгы штанов, тик ул бу сделала, ә аннары авылның миңа тезләренә, закинув аяклары миңа җилкәсендә. Бу хђл тиз - тирән куәтле этәргеч, покачивание аның бедер, рывки аның тән, өскә-аска. Ул запрокинула башын, закрыла күзләрен ачты һәм авызы бу беззвучном крике экстаза. Ул килде, ул озак һәм хитро стонала һәм прижимала ногти к минем муенында. Аннары аны да отпустил, һәм Вероника стонала янә һәм янә: «Их.. их.. их..».
  
  
  Ул иде диярлек скромной һәм отстраненной башлагач, янә оделась. 'Ул хәзер сәгать?' - җанлы диде ул.
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. «Берничә минут беренче».
  
  
  «Турында, ий раббыбыз, син тиеш отвезти мине өенә». Ул застегнула молнию үз эластичных штанах һәм натянула свитер аркылы башын.
  
  
  «Яхшы Золушка», - диде мин. Дөресен генә әйткәндә дим, аны иде бераз разочарован: миңа ошамый мондый хәлләр, рәхмәт, мэм, хәтта припаркованной машинада.
  
  
  Әмма Вероника хәтта президентка сигарету. Аны кайчан, повернулся, ул обеспокоенно нахмурилась, һәм бу аеруча да үзгәрде, без әле бу урынга килеп җиткән чыкканчы, ул алып барды к съемному өйдә аны отчима.
  
  
  «Бәлки, яхшырак булыр, әгәр син позволишь миңа китәргә биредән», - диде ул. Ул гына да түгел, дип җавап бирде; Аны иде бераз зол үзләрен ким нах. Аның гади китә.
  
  
  Янәшәдә югары тимер койма белән бу стоны табыла иде булса, ни була иде дип атарга гына сторожкой. Аның каршында басып кеше шубе, һәм әйбәт күренә эго дробовик. Ә читтә иде припаркован Бентли.
  
  
  Вероника схватила минем өчен кулын. «Түгел мәңгегә, Нигы ...»
  
  
  «Мин гади отвезу, сине өйгә, җаным».
  
  
  «Миңа бик кызганыч», - пробормотала ул.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. 'Нигә?'
  
  
  «Чөнки мин сделала бу шулай ... шулай поспешно».
  
  
  'Шулай ук?' - дип сорады, мин, пожав җыерып.
  
  
  «Аңлыйсызмы, бу чертова полночь».
  
  
  «Юк, аңа моның күрмим». - Мин притормозил.
  
  
  «Послушайте, әти -..., мин тотам, алар мине выпустили, әмма сделка, без аны булдык... ярар, аңа булырга тиеш йорты к полуночи. Сез аңлыйсызмы?'
  
  
  «Мин уйлады, сиңа егерме бер». Әгәр минем голосе иде сарказм булса, бу чөнки мин теләдем подавить эго.
  
  
  У нах җитте приличия ел саен. «Нишлисең, бу алай түгел. Миңа хәзер унике һәм ... тегүче тик синнән! Алар артык яки ким опекают мине. Мин тотам, алар заставили моннан психиатр яза, мин алай компетентен, аңлыйсызмы? Әгәр мин көчемнән килгәндә алар әйтәләр, алар мөмкин кабат утыртырга мине төрмәгә ».
  
  
  'Мени?'
  
  
  «Мин теләмәгән моның сөйләргә». Ул сөйләде тыныч кына. «Минем поместили бу йорт, ә аннары... аннары кире кагу. Гомумән булмаган сәбәпләр. Аның...
  
  
  ... Ишекне «Бентли» белән зловещим хлопком захлопнулась. Генри янына килеп, минем машинада, ничек зур тавы.
  
  
  Вероника ачты ишекне сбоку, аннары наклонилась ягына тиз засунула тел миңа ухо. «Мин позвоню сиңа иртәгә», - сызып ќибђргђндђ, ул да чыкты.
  
  
  Аны да чыгарга җыенган, әмма Генри прислонился к минем көнне аның йөзе упало бу ачык тәрәзә кебек перезревшая ай.
  
  
  «Синдә бар, ун секунд өчен развернуться һәм юкка чыгарга», - прохрипел ул.
  
  
  Шул башка вакытта, башка хђл, аны иде бросился тирәсендә машиналар һәм ташладым эму чакыру өчен мәҗбүр итә мине китәргә. Әмма күрдем, ничек Вероника инде покорно сидела на заднем сиденье «бентли», һәм сәгать шул меховой куртке яныма белән ружьем наготове.
  
  
  Минемчә, аны алыр иде үтәүләрен һәм алар белән ике күзнең дә; нинди дә булса яктан караганда, бу-минем эшем. Әмма, күрәсең, булмаган, аерым мәгънәсен башларга драку аркасында сумасшедшей, бай кызлар, анда, мөгаен, катнашты иде һәм җирле полиция - чөнки, әгәр аның дрался шушы ике, ул вакытка, без тәмамлады, мөгаен, булыр иде смертельные очраклары. Генри иде, артык бөек булсын өчен, аның белән үтәүләрен, түгел нанеся үлем белән тәмамланган тапкырдан алар белән, аның болай да яхшы управлялся, һәм ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, һәрбер кеше, ул нападает миңа белән дробовиком, шулай ук обречен.
  
  
  Шуңа күрә аның закрыл тәрәзә кадәр алар хорька, әлегә моңа гиганту туры килмәгән отступить, развернуть машинаны задним барышы һәм башларга күрсәткечләр. Тик аның тукталып өчен переместиться алга, аны ишетте коры смешок, ул, по-видимому, раздался белән заднего утыргычлар Bentley. Бу түгел иде, Вероника; иде бу чиреннән ирләр тавыш белән. Ә аннары аны ишетте невнятное бормотание шул ук тавыш, ул безошибочно тәмамланды сүзләре «Нигы Картер».
  
  
  Миңа бу бөтенләй нравилось. Бу Вестбуше аны да кулланды үзенең чын фамилиясен. Аңа беркайчан да булмады делаю, кайчан нахожусь ялда.
  
  
  Икенче башлыгы
  
  
  Аның планлаштырган кайтырга Вашингтон икенче көнне дә китәм моны. Шуңа күрә башлагач, Вероника түгел шалтыратты, миңа нетрудно књндерњ үзен калырга әле бераз. Үз башыннан икенче көнне - барлык тагын дожидаясь шалтыраткан - мин булдым диярлек ташландык холлында лижет кичкә таба.
  
  
  "Бүгенге җитә?" - дип сорады минем Дреды.
  
  
  'Әйе.' Аның рассеянно бер үзенең җылы ром һәм посмотрел на ишекне вестибюля. Ниһаять, аның осознал, дип яшь бармен задумчиво карый, минем файдам мин тиеш уйнарга, үз ролен икесе дә ахырына. «Их кыз», - дип башлады, мин.
  
  
  Дреды кивнул, ухмыляясь. "Бу блондинка?"
  
  
  'Әйе. Ул өлешендә бирегә йөри?
  
  
  «Әле берничә мәртәбә. Түгел, соңгы берничә көн.
  
  
  - Тик өлешендә бармы ул приходила өчен бу? Киткәнче, мин аны каршы алды?
  
  
  «Боже, юк. Аны күреп, аны бары тик берничә төн элек ».
  
  
  Аның елмаеп куйды. «Ә югыйсә, мин уйлыйм, ул булыр иде, дип сине».
  
  
  «Ярар, беләсең, - дип, Нигы».
  
  
  «Мин уйлады, ул килгән иде бирегә бер ай чамасы».
  
  
  Дреды дип катгый покачал аягы. 'Юк, бу алай түгел. Ике, бәлки, өч көн позавчерашнего көне. Ничек узды?'
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде. Шуннан ул да көтмәгән идем. Ул гади дип һәм схватил минем, џђм буш кружку өчен приготовить яңа эчемлек.
  
  
  Күпмедер вакыт узгач, ранним кич, аны иде үз бүлмәсендә һәм сезгә иң яхшы маршрут кадәр аэропорт Бостона, анда аны алыр иде пересесть Вашингтонда, кайчан зазвонил телефон.
  
  
  Аның, белә-бу Вероника, туганчы алды трубку. 'Сәлам?'
  
  
  'Нигы?' Аның тавышы иде киеренке һәм тихим.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  "Син миңа кирәк."
  
  
  "Бу яхшы, җаным".
  
  
  «Мин тотам, - дип, син миңа кирәк ...»
  
  
  «Син беләсең, анда, аны».
  
  
  'Сез дә аңлыйсыз!' Әй, алдык всхлипнуть түгел повышая тавыш.
  
  
  «Ул чакта объясни миңа бу». Аны да отель ee түгел, сезгә моның күрсәтергә.
  
  
  «Алар җыела, һәм... турында, Нигы, ярдәм ит миңа!»
  
  
  "Нинди кыенлыклар?"
  
  
  «Слушай, әгәр дә мин түгел выберусь моннан бүген кич, алар ясасалар, бу кабат. Алар запирают мине! Турында, Нигы, вытащи мине моннан, алар әлегә булмады... -
  
  
  Аның тавышы иде прерван решительным щелчком трубки.
  
  
  Аның да размышлял, кладя трубку. Телефон компаниясе безнең отключила; иде кемдер шул йорты өчен югары стеной.
  
  
  Аның колебался берничә мин, тик, чыннан да түгел сомневался шул, нәрсә эшләрмен. Мохтаҗ ярдәм хатын - алай минем белгечлеге, әмма бу бирде миңа күбрәк аның кунакханәсе. Берничә секундтан соң аның вытащил Хьюго тирәсендә үзенең чемодана һәм положил смертельно, археологларның стилет бу ножны үзе өчен кулын. Аннары барды Вильгельмина, минем «Люгер» җиңел наплечной кобуре. Астында нейлоновой курткой, аны, аңа надел поверх свитера, ул выпирала. Хђлнећ булу ихтималы аз, дип миңа кирәк нинди дә булса тирәсендә әлеге ике төр корал, әмма әлегә аның җыенган вытащить кызны өеннән, юләрлек булыр иде дә әзерләнергә ниләр көтә.
  
  
  Кичке чаңгычылар җыелды приподнятом настроении бу низинных равнинах склонов. Аның ы кресельном подъемнике бу башыннан икенче катта, өстендә освещенной мәйданчык. Күбрәк беркемне дә иде; подо минем бу лунном яктылыгында йомшак сиял кар. Аның натянул, башына кара шерстяную битлек белән отверстиями өчен күзләр һәм rta. Бәлки, ак битлек яхшырак булыр иде, тик аны да шталь ee эзләргә. Моннан тыш, аның сомневался, алмыйм дип, хәтта сизелмичә дә проскользнуть бу камуфляже буенча әлеге киң снежному дђ тђэсир калдырмый, с лунным уты һәм прожекторами бу стоны тирәсендә йорт.
  
  
  Аның спустился, прокладывал үзенә юл сулга һәм сикергәли медленные, сак булыгыз контролируемые повороты, әлегә наткнулся бу диварны. Аңа калды өчен агачлар, һәм посмотрел бу урынга. Әле аста иде капка, ә йорт каршында басып сәгать, ул шул эше иде, куллары белән, өчен, согреться. Юк бернинди учреждениеләре белергә, бармы диварлар башка сәгатьлек яки юк, шуңа күрә аны хәтта теләдем, моның ясарга. Белђсегез килсђ, һичшиксез, бар иде электр сигнализациясе, минем белән булмады, вакыт җентекләп исследовать бу штопора.
  
  
  Экрандагы ярты, аны түбәндәге нәтиҗәгә килде, дип, капка төбендә тора, бер генә сәгать; Күрәсең, ул безнең белән хема түгел, сөйләштем, һәм беркайда да, бернинди дә следов машиналар.
  
  
  Нык толкнув дубинки, аның спустился белән пологого склона. Чыккач, бер-бер агач, аның күтәрде чаңгы, замахал куллары һәм издал приглушенный крик. Аның өметләнгәнен булдырырга удачную иммитацию чаңгычысы, ул югалткан контроле өстендә үз движениями. Аны поскользнулся һәм, споткнувшись, таба килә башлады к гауптвахте. Аннары свернул аны, күрәсең, потеряв равновесие, һәм бросился откровенные k стонать. Кайтарганнар барып, ничек мин килеп җитмәгәндер шунда, аны бераз свернул өчен, столкновение түгел иде шундый көчле, ничек кебек тоелды. Аның, егылып, беспомощно дергая аягын абый аны кулына тотып:
  
  
  Турында «боже, турында боже турында, боже!»
  
  
  Аннары аны шау-гөр килеп застонал, iso барлык көч попытался басарга һәм кабат егылып. 'Билгеләргә кирәк миңа!' Аның начар застонал. Сәгать мине диде. Белән ружьем наготове, ул ясаган берничә адым миңа, аннан соң заколебался.
  
  
  Аны кабат застонал.
  
  
  Сәгать помчался миңа буенча карда. Аның лежал неподвижно биклђп, дип ул туры килми миңа. Мөһим иде ачыкларга, чыннан да, бармы ул бер генә. Әмма тоелды эго түгел заботит берни дә миннән. Ул минем янга килеп, тукталды һәм позволил ружью повиснуть бүген кулымда.
  
  
  "Син тәртиптә, мужик?"
  
  
  Бу иде глупый штопора, әмма аңа җавап бирде.
  
  
  «Минемчә, сломал лодыжку», - стиснул аның тешләре. 'Ах, әйе?'
  
  
  «Әгәр сез миңа ярдәм итә басарга ...» - аның казался шулкадәр беспомощным, ни дәрәҗәдә иде, бәлки.
  
  
  Сәгать покачал аягы. «Мин табиб түгел, чувак».
  
  
  "Ярар, син оставишь минем тавыш бирергә мәсәлән?"
  
  
  Ул сомневался. «Син тиеш түгел иде монда чаңгыда, чувак. Бу тау чаңгысы склон ».
  
  
  «Әйтерсең мин белмим! Аның гади түгел иде саклап кала ала, бу проклятые чаңгы дөрес юнәлештә ».
  
  
  «Ярар ...» Сәгать килеп лижет.
  
  
  "Сез шалтырата бу чаңгы домик?" - умоляюще дип сорады мин. 'Отель? Шулай итеп килергә мөмкин докторы?
  
  
  «Мин помогу сиңа басарга, чувак, әмма мин алмыйм бирергә сиңа телефон». Ул күрсәтте аягы ягына гауптвахты. «Анда телефон юк, бары тик элемтә йорты белән».
  
  
  Яхшы, диде аның үзе һәм протянул аңа кулын. Аңа позволил эму схватить минем өчен запястье, аннары схватил эго һәм потянул алга аша минем иябез. Аны перекатился аның белән, повернулся һәм төште эму бу күкрәгенә. Ясаганчы, ул аңладым, ниләр, аның вырвал калганы янында винтовка буенча эго куллар һәм прижал баш мие к эго уху.
  
  
  «Бер тавыш, бер хәрәкәт, - прорычал мин аларга кирәк булачак отправиться Нью-Гэмпшир, һичьюгы икенче яртысын синең баш ». Ул кузгалмый, әмма астында минем коленом дрожал, ничек кролик бу ловушке.
  
  
  'Койма. Ул ничек ачыла? '
  
  
  Ул, диде, һәм аны кайчан ткнул эго стволом винтовкадан, дип аңлатты ул, ничек срабатывает сигнализациясе, әгәр ике ачкыч повернуты да дөрес тәртиптә. Аның вынул ачкычлары буенча эго кармана һәм позволил эму басарга. Белән капюшоном тун кимибез эго бер кулымда аның, зашагал аның белән капкалары янына. Аны, посмотрел на телефон бу гауптвахте, уйлаган да трогать эго; әгәр выдерну эго аша диварлары ала прозвучать сигнал тревоги ...
  
  
  Чыбыкларын бардык буенча замкам капка; Аның велел часовому ачарга ih. Ул колебался, тик күрсәтте, аның эму палец бу спусковом крючке, ул повернул ачкычлары дөрес тәртиптә. Аннары аны мөмкинлек бирәчәк прикладу мылтыгы приземлиться аның череп, затащил бу караулку һәм проскользнул аша ачык капкалар.
  
  
  Юл вилась аша заросли югары нарат, закрывающих луну. Кар иде расчищен, димәк, күренә иде бетон плитә белән стыками залитыми гудроном. Аны сак китте буенча астындагы юлга кертелде түгел отрывая караштан нче далеких огней зур йорт. Аның, дип искә төшерде, ничек Вероника сөйләде турында «мерзких ловушках», һәм сопротивлялся порыву нырнуть күләгәгә буенча ике як. Ә аннары подо минем рухнула подъездная дорожка.
  
  
  Азрак барлыгы сез көтеп аласызмы, дип зур бетонная коса упадет астында сезнең кебек җеп качелей, әмма бу хђл. Кинәт аның соскользнул бу кромешную тьму, түгел көчләрендә берничек тә үзен саклап кала ала.
  
  
  Ут юк иде әле, тирә-минем иде гына салкын сырость. Аны протянул кулларын нащупал тырышучы буенча бокам. Бу киң иде туннель, һәм идән астында минем аяк иде грязным. Кайдадыр китергәнегез раздался стойкий пронзительный тавыш белән. Мин карлыгач юнәлешендә тавыш; болар барысы да, мин алыр идем ясарга.
  
  
  Пычрак, яки нәрсә бу үзенчә иде миңа буенча щиколотку, аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр икесе дә ахырына туннеля. Мәңгегә минем иде люк, тирәсендә толстых такта. Аның да теләдем ачарга аны. Аңа иде ышанам, кем дә булса килер ел саен мине.
  
  
  Люк открывался озак. Ул арада аның кайта туннель, пригнувшись тулы караңгыда, әнисенә карап бу ике як. Беркем дә подходил ягыннан обрушившейся бетонной плитә, шуңа күрә аны, карар, бу эш сәгать - хезмәт күрсәтәчәк бу якка.
  
  
  Ә аннары барлыкка килгән сергей. Бу ачык люк спускалась веревочная лестница.
  
  
  Аны кайчан панцирь буенча, моңа юлда побега, минем кулымда иде Вильгельмина. Аша отверстие түгел, күренеп затлар, тик мин әзер идем атарга барлык, дип появлялось.
  
  
  Аның авырлык белән менде наверх, чөнки миңа кирәк иде " тотарга «Люгер» наготове, беренче, мин, күрдем иде зат Вероника. Ул смеялась.
  
  
  Ә аннары аны күрдем стоящего янында ирне, ул, диярлек түгел улыбался, тик, һәрхәлдә, улыбался хәзер, дип үзеннән-үзе иде әйбәт.
  
  
  «Сәлам, Нигы», - диде ир-ат.
  
  
  Аны белү эго. Эго исеме Хок, ул минем босс, һәм аны бераз гына застрелил эго урында.
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  Дэвид Хок - ир-ат илле ел яки алтмыш - беркем дә беләдер, мөгаен - сирәк седыми волосами һәм суровым зат рухани Яңа Англия. Эго шведларны нигездә буенча профессорского твида, әмма незажженная сигара, аны ул, гадәттә, жует, өсти эму төре өлкән дәүләт эшлеклесе. Кыскасы, дим, Хок - кеше, аның җиңел түгел удивить - џичкайчан да.
  
  
  "Җыенасыз атарга тирәсендә бу данә?" - тыныч дип сорады ул, указывая бу Вильгельмину. «Юк икән, убери бу».
  
  
  Аның бу башкарды. - "Нәрсә, тегүче тик синнән бара?" Эго тонкогубый авызы скривился. «Синдә иде диярлек утыз секунд, Нигы; инде син тиеш иде моны аңлый ».
  
  
  Булырга мөмкин, әмма бетми. «Вероника, - мин посмотрел на кызны, - ул кемдер-тирәбездә?»
  
  
  Хоук кивнул. «Укучысы, әмма калса, у нах барысы да яхшы».
  
  
  Аның карады бүлмә; иде китап шкафлар һәм толстый куе-кызыл келәм. Тәрәзә юк. Аның башлады моны аңларга тиеш.
  
  
  «Шулай итеп, безнең уку-укыту үзәге».
  
  
  Хоук кивнул. 'Соңгы. Сүз уңаенда, турында алдагы хуҗасы Вероника иде хокукы; ул бутлегером, ә соңрак шталь эре контрабандистом героин. Әгәр сез омты-перелезть аша диварны, тимер шипы вылетели иде һәм пробили сезнең гәүдәсен. Аны шат синдә җитте акыл аша узарга кирәк капкага. Һәм, сүз уңаенда, прыгающие мины һәркайда буенча, ике як нче машиналар йөрү өлешендә ».
  
  
  Аның, белә иде: җайланмалары, приводимые бу хәрәкәт адым, заставляющие ih подпрыгивать һәм взрываться һавада, посылая смертоносный шәһәре барлык юнәлешләре.
  
  
  «Сез, һичшиксез, потеряете монда бик күп укучылар», - дип билгеләп үтте мин. Хоук покачал аягы. «Әлегә безгә бер генә. Прыгающие мины заряжены түгел, тулысынча, һәм без гади сөйләштеләр безнең кешеләргә түгел омтылырга перелезть аша диварны. Син беләсең Нигы, диварлар, гадәттә, яхшы ысулы түгел керергә җентекләп охраняемый йорт.
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Шулай итеп, сез бүген бик яхшы чыгыш ясадылар. Без карадык, бу телевизордан ».
  
  
  Була бу йорт. Өйгә әнә шундый куркынычсызлык чаралары бөтен җирдә дә булырга тиеш телевизион мониторлар.
  
  
  «Ярый син үтергән сәгатьлек», - диде Хоук.
  
  
  "Нәрсә, әгәр аның теләсә?"
  
  
  «Без идем ны туктаткан сине, Нигы. Капка төбендә бар громкоговоритель, һәм аны алыр вакытында киңәйтелгән иле, сезне к тәртибе.
  
  
  "Син өметләнгәнен бу."
  
  
  Хоук самодовольно кивнул, һәм мин белми идем, ул хаклы.
  
  
  «Яхшы, хәзер инде син монда», - диде ул. "Әйдәгез, приступим эшкә."
  
  
  Белән моннан мизгелдән үк аның эго, күрдем аны, аңладым, бу тавыш бирү-тавыш бирү тиеш булачак. Аның, дип искә төшерде, нәкъ менә Хоук тәкъдим итте миңа сыйфатында ял итү урыннары Вестбуш.
  
  
  Вероника встала. Анда иде брючный костюм, аның чәч иде тупланды шиньон бу затылке, һәм ул выглядела - ярар, дип әйтергә була, берничә ел дәвамында уналты яшьтән өлкәнрәк. Аның күзләре дә карадык, миңа, тик мин аны күргәнем булмады кызыл таплар аның щеках.
  
  
  Ястреб берни диде, әлегә ул чыкмады аша бүлмә. Аннары ул наклонился алга кожаном кресле, сцепив куллары бергә положив отмадым, тезләренә.
  
  
  "Кем дә булса бу Вестбуше белә, кем сез, Нигы?"
  
  
  Аны покачал аягы. 'Дә. Минем исемем Нигы Уолтон. Бердәнбер кеше, белән, алар аны сөйләштем моннан тыш, Вероника - бу бармен кунакханәдә. Бервакыт ул, дип минем хакта, һәм аңа назвался эму моның исеме һәм әйтте шөгыльләнәм халыкара инвестицияләр ».
  
  
  'Ярый. Куллана аласыз бу исемен Doublé Cay ».
  
  
  Аның беркайчан да ишеттем турында Дубле-Кей.
  
  
  «Бу пар зур булмаган утраулары бу Багамах», - дип аңлатты Хоук. «Бер тулысынча яктан үсеш алган - анда бар яңа отель һәм иске исемнәре, торган иде, монда башыннан гасыр. Башка утрау төзиләр тагын да күбрәк кунакханә һәм күпер, соединяющий утрау ».
  
  
  Аны көттем, ул дәвам итәчәк. Һәм, һәрвакыттагыча, ул күчте башка тема.
  
  
  «Мин әзерләде бу чара синең өчен, чөнки миңа кирәк иде", - тәкчелеге үзен берничә вещах, Нигы».
  
  
  'Әйе.' - Мин бик агентом белән AX шактый озак өчен түгел удивляться булуына сикергәли, режиссер. Без түгел иде безгә ЦРУ, безгә ФБР, һәм сез иде, хәтта алмассызмы, дип әйтеп безне нәрсә урта. Без гади существовали, зур булмаган төркеме спецагентов, делающих дип беркем дә хөкүмәтендә беркайчан да уйлаганым да юк хәтта, ә Хок эш алып барды. Эго күршеләр бу Джорджтауне, дип уйлаган ул президенты малоизвестного фонды.
  
  
  «Барыннан да элек, - диде ул, - вставал штопора турында сөйләде өчен поладить белән яшь кешеләр килеп төбәкнең иң озын чәчле. Вероника диде миңа, - дип «Матур безумии» син иде супер крутой ».
  
  
  Туры улыбнуться. 'Ярый.'
  
  
  «Ә соңыннан проблема килеп чыкты эләгү бу ныгытма. Бу нетолько, дөрес? Әмма сез бу эшне башкарды. Минем шикләр дә бар иде, Нигы.
  
  
  Аның яростно посмотрел аңа; ул-туар, хокук шулай ук минем белән сөйләшергә.
  
  
  «Яхшы, яхшы», - поспешно дип дәвам итте Хоук. «Сез узды икесе дә тест, һәм хәзер барыгыз, алга таба. Дабл-Кей, Нигы. Һәм Грейди Ингерсолл.
  
  
  Бу шок булды. Грэди Ингерсолл иде, мөгаен, иң бай кеше, дөньяда, миллиардером яшькә кадәрге якынча илле ел, ул соңгы елларда шталь затворником.
  
  
  Аны көттем, әлегә Хоук двинется алга таба.
  
  
  - Грэди Ингерсолл, - прогудел Хоук, әйтерсең укыган буенча папкам булса да, алдында берни дә юк иде, - эго яше илле җиде, биш футов сигез дюймов, якын номерлар фунт. Ия алты төр, нигездә, кинозвезд. Башкарды торышы төзелеш компаниясе, әтисе җитәкләгән, ул нигез салган ахырында-1930 еллар. Грубо дим, спекулянт. Эго җәмгыяте булды эш белән судоходными компанияләре, производили униформу, зернохранилища, нефтепроводы - боже, бу кеше хәтта зарабатывал акча производствода фильмнар. Пилотировал бомбардировщик вакытында башлану икенче бөтендөнья сугышы, ике тапкыр булды кыскача өстендә Германия, бер тапкыр сбежал, тик башыннан икенче тапкыр помещен лагерьга өчен хәрби әсирләр икесе дә ахырына сугыш. Бүген ул инвесторы булып тора, күп кенә компанияләре - эре инвесторы, күп кенә очракларда дигәнне аңлата, аның доминирующий кызыксыну уятты ».
  
  
  Болар барысы да аның, белә идем турында Грейди Ингерсолле... Берничә ел элек ул удалился бу отдаленный районы Нью-Мексико - иң танылган отшельник тарихында. Бу көннәрдә беркем дә белмиме, эго кала, эго «дворцовой сакчылары» берсе-кырыс ир-атлар, алар эго бердәнбер туры контактом белән тышкы дөньясы.
  
  
  «Эго соңгы инвестицияләр, - дип дәвам итте Ястреб, - иде аэрокосмик фирмага Ultimate Dynamics. Ингерсолл белмђвен күпчелек акцияләр, шуңа күрә ул баш. Һәм шуның аркасында Ника, Пентагон һәм Ак йорт грызут ногти ».
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  Хоук мрачно елмаеп куйды. «Кайчан хакимияткә килде, компания Ingersoll, Ultimate Dynamics вносила соңгы штрихи бу иң катлаулы системасын наведения ракет буенча кайчан булса изобретенных. Кыскасы, дим, ул мөмкин исследовать җире аста һәм төзәтмәләр кертергә курсы ракета юлында белән зур төгәллек белән чагыштырганда, бу алыр иде итәргә очучы-кеше; ул мөмкин обнаруживать ракета-перехватчики һәм атарга алар буенча үз саклану. Тик иң мөһим казанышы булып тора, дип урнаштыру мөмкин билгели һәм нәтиҗәсен алдагы ракет, ә аннары лететь атарга буенча второстепенным яки хәтта третичным максатларга ».
  
  
  «Башка сүзләр белән әйткәндә, - диде мин, - бу әйбер эшли ала барысы да диярлек, бу мөмкин кеше-очучы».
  
  
  'Һәм артык. Бу өченче сәләте белән шөгыльләнүче ясый эго бесценным. Безнең көннәрдә күп диләр турында излишествах - ничә тапкыр алабыз стереть Россияне яки Кытай белән карта белән чагыштырганда, шуның өчен, күпме тапкыр алалар стереть безнең белән карта. Әмма моның белән төзелеше күбрәк зарурлыгы юк запускать биш яки алты атом-төш боеголовок бер генә, һәм ул шушы максатка; ничек гына беренче тәмамлаячак үз миссия башка мөмкин нацеливаться максатка. Шулай итеп, сез күз алдына китерәсезме, бу система наведения булачак, значить өчен артык слабой көч ».
  
  
  Аны, әлбәттә, иде үзенә бу тәкъдим итәргә. Бары кушма штатларына һәм Советлар Союзы обладали атом-төш мощью өчен уничтожить шактый өлешен дөнья, әмма җайланма Ultimate Dynamics мөмкинлек бирәчәк теләсә кайсы умеренно алга киткән ил - шундый, ничек Кытай - төш җитәргә ясыймы соћ булса да, ул обладала бары тик кечкенә өлеше булган атом-төш энергиясе. саны ракет.
  
  
  Излишне сөйләргә, дигән җайланма булып тора, бөтенләй секретным һәм тарафыннан контрольдә тора торган чыгымнар үтәп строжайших куркынычсызлык чараларын. Хәзерге вакытта ул «дип атала Дрикоппер», - дип бөтенләй безумное исемен ».
  
  
  «Аладыр дип уйлыйм мин, сэр, Вашингтон мондый хәлгә причастностью Ингерсолла моңа».
  
  
  'Төгәл. Грэди Ингерсолл күчеп килә Дубле-Кей елга якын элек. Ул белмђвен островками, һәм берсе буенча эго компанияләре ih үстерә. Ингерсолл яши иске кунакханәдә, аның турында, аңа әйткән... - Хоук тукталды һәм килеп к особенных старомодному столу. Ул алды свернутую картасын һәм толстый коричневый конверт, аннан соң поманил минем кул көрәштерү өстәле янына һәм развернул картасын. Ике островка булды формасын бөер белән широкими изогнутыми бухтами, обращенными бер-берсенә карата бер-берсенә. Бу аэрофотоснимке күренә иде төзелеш эшләре бер тирәли ике утраулары, ул, әйткәнчә миңа Хоук, дип аталуын, илебездә Островом Куркыныч суды. Икенчесендә, называемом Островом Кыямәт, сөргендә киң кунакханә комплексы, йөзү бассейны, теннисными кортами һәм кыр өчен-гольф. Аның янында йөзү бассейны, чак заметным аша куе булып үскән хөрмә һәм икенче яндыру тыела иде набросок тагын бер бина белән янәшә круглой лагуной.
  
  
  «Бу кунакханәсе« Дублон », - диде Ястреб, указывая ка диярлек скрытую структурасын. «Ул отделена нче калган өлешендә утрау стеной һәм оборудована гадәти электрон җиһазлар һәм вооруженной саклауга. Ингерсолл юкка чыккан өчен бу стеной, кайчан килеп җитмәгәндер кадәр Дубле-Кей, һәм күбрәк түгел күрсәтелми ».
  
  
  "Кем дә булса кайчан да булса иде эчендә?"
  
  
  «Мин вернусь моңа бер минуттан. Иң мөһиме-шул вакыт эчендә Ингерсолла шәхсән беркем дә белмиме, моннан тыш, төркем эго ярдәмчеләре. Һәм моның өчен тагын бер тынычсызлык ».
  
  
  Аның да перебивал эго сораулар.
  
  
  «Соңгы бер ел эчендә, - дип дәвам итте Ястреб, - эго ярдәмчеләре үзгәрде бер-бер артлы. Барысы да алдагы ярдәмчеләр иде нче кырык кадәр илле, нигездә, ир-атлар, алар карыйлар җитәкче вазыйфаларны фирмах Ингерсолла. Ләкин күбрәк. Хәзерге вакытта ih алты, барысы да яшь, по-видимому, егерме ел, килеп төбәкнең иң озын чәчле. Бер тирәсендә алар - хатын-кыз. Аны ишеттем, бәгырь. Аны автомат рәвештә дип һәм позволил үзенең боссу дәвам итү.
  
  
  «Хәер, алар барысы да күренә, шул турыдагы америкалылар, бар паспортлары берничә Европа илләре һәм Латинской Америк. Әлегә алмадык",-дип йә күрсәтергә, аларга, тик, икенче яктан, алар турында мәгълүмат бик аз ».
  
  
  Хок вытащил тирәсендә коричневого конверта полдюжины тонких папок һәм протянул миңа. Аның пролистал ih һәм сфокусировался бу фотографиях 18 x 24 эшләрдә. Биш похожих берсен бу яшь кешеләрнең берсен - дүрт блондинка һәм бер белән темными волосами, - һәм эффектно матур темноволосая хатын-кыз. Ахыр чиктә аңа диде алмыйча, дәрте: «Минемчә, аны аңлыйм, к нәрсәгә барлык бара. Телисез икән, булсын өчен, әлеге кешеләр эшләнә ».
  
  
  «Караганда күбрәк бу. Бу яшь кешеләр - без называем ih «интимной шестеркой» - единственные, кем ия, турыдан-туры контакт белән Ингерсоллом. Турында, ул, чыннан да, шалтырата директорларына үзләренең төрле компанияләр һәм моны артык яки ким булмаган даими һәм чит күргән, эго...
  
  
  - Әмма сез әле генә әйттеләр... -
  
  
  Хоук кулын күтәрде. 'Тыныч кына. Соңгы берничә ай Ингерсолл көтмәгәндә-превратился бу доброжелательного хуҗасы. Син алыр иде дә ул әйтә. Бик күп яшь кешеләр останавливаются кунакханәдә Doublé Cay янында Doubloon, аларның җәлеп итә бик түбән тарифлар яшьләр өчен, алар ничек бу дип атыйлар. Өлешендә ярдәмчеләре Ингерсолла сайлыйлар төркеме өчен чакыру ih эченә диварлар бу yahoo, янәсе, алар э-э ... да тыелган. Кунакларга подают иң яхшы табылган һәм гашиш, эчемлекләр һәм музыка яңгырый, шулай ук су коенырга рөхсәт ителә шул лагуне. Сез күз алдына китерәсезме, нәрсә тирәсендә бу барып чыкмый. Һәм тавышы җитә кульминацион өлеше: вакыт-вакыт, сәхнәдә дә уяна Ингерсолл. Ул тора үзенә балконе өчен толстой кисәкләре тутырылган пыяла киртә белән, мөрәҗәгать итә торган үзенең кунакларына аша громкоговоритель - һәм өлешендә сайлый бер тирәсендә, кызлар өчен ул булды эго шәхсән ».
  
  
  Намус белән әйтәм, миңа бу тоелды разумным. Ахыр чиктә, көтәргә була иде, - дип ир-ат әнә шундый акчалата тели повеселится, һәм аңа шулай диде.
  
  
  «Түгел Грейди Ингерсолл».
  
  
  Аңа иде настроен скептически. Ир-ат, булган алты никах һәм берничә киң танылган мөнәсәбәтләре түгел кит сайларга өчен yahoo зрелую һәм досту кызны.
  
  
  «Әмма Ингерсолл, - дип аңлатты Хок, - һәрвакыт бик скрытным кеше иде. Барысы да, ул сикергәли, бу яшь елларда эшләнде мөмкин кадәр сак булыгыз; ул да сезгә огласки, һәм, әлбәттә инде, канәгатьләндерми иде гавами тамашалар ».
  
  
  Аның угадал. - 'Картлык?'
  
  
  «Бәлки, әмма хђлнећ булу ихтималы аз. Ахыр чиктә, ул гына да түгел, мондый wouldnt һәм иске.
  
  
  Аны, кулга тоттым шул голосе Тетеревятник нотку яклау түгел, игътибар итте, бу эго-игътибар үзәгендә.
  
  
  "Ул чакта син ничек думаешь, бу?"
  
  
  Башлыгы АХ посмотрел миңа таянып, урындык обеими куллары. «Йә аягы белән Грейди Ингерсолла килеп нидер җитди, йә бу кеше түгел Грейди Ингерсолл».
  
  
  Ясаганчы, аңа нидер әйтте, наступило озак молчание. «Әмма сез сөйләгез миңа, ни эго күрдек».
  
  
  «Бары тик әлеге интимной шестерки һәм сук яшьләрне көтәргә ярамый, чөнки син узнаешь, нәрсә дә булса турында хәзерге вакытта Ингерсолле ».
  
  
  Аңа кивнул. "Ә нәрсә турында кызлар, алар ул сайладым?"
  
  
  «Ни дәрәҗәдә безгә билгеле булганча, ih иде, җиде. Барлык ќыелды, алар покинули утрау шунда аннары ... хуш ... бер самолет буенча Ингерсолла. Без тапкан бер көнне коммуна хиппи Мексикада. Ул клянется, алар гына сөйләштегез, дип хәбәр Ингерсолл бирде әй ун мең доллар, ясаганчы, аны утыртырга бу самолет.
  
  
  Аның присвистнул. «Ун мең болтовню».
  
  
  Хоук криво елмаеп куйды. "Һәм, күрәсең, молчала".
  
  
  «Ә ничек турында шалтырату килгән Ингерсолла? Яхшы ли эго беләләр кешеләр, ул алар белән разговаривает?
  
  
  Минем босс нахмурился. 'Әйе. Күбесе эго белә. Һәм беркем дә ышанырга тели, дип звонивший - обманщик. Безгә хәтта алдык алырга отпечаток тавыш белән булырлык телефон, һәм... ярар, бу неубедительно ».
  
  
  «Мин уйлады милли распечатки бик приемлемы сыйфатында идентификатора».
  
  
  'Алай түгел. Бездә язылу свидетельских җәзалау Ингерсолла берничә ел элек алдында комитеты Конгрессы, һәм бу тавыш, калса, туры тавышка күптән түгел узган. Әмма бар тамгасын. Радиотелефон бу островах өчен эшләр, һәрвакытта да бик ачык төгәл ».
  
  
  'Чынлыкта. Ул чакта телисез икән, булсын өчен, аны белә, чыннан да, бармы бу кеше Ингерсолл, шулай түгелме?
  
  
  «Бу-бер генә момент. Әлбәттә, әгәр ул мөмкин самозванцем, сезгә, шулай ук, кирәк дип билгеләргә буладыр белән чын Ингерсоллом. Һәрхәлдә, сезгә кирәк ачыкларга, кем иң делле әгъзалары «интимной шестерки» нинди ih мотивлар һәм алар ничек йогынты ясый Ингерсолла ».
  
  
  - Сез ничек уйлыйсыз, аламы булырга, нинди дә булса элемтә һәм алар арасында һәм Трехголовым?
  
  
  «Без әле моның белмибез. Тик әлегә бар мондый мөмкинлек, без, һичшиксез, булырга тиеш, бу ачыкларга ».
  
  
  «Мин предполагаю, дигән иде опробован турыдан-туры якын килү».
  
  
  'Әйе. Оборона министры шђхсђн попытался белән элемтәгә керергә Ингерсоллом, һәм ике якшәмбе көннәрендә элек одина тирәсендә якындагы советников президенты казанда Дубле-Кей. Әмма Ингерсолл баш тартты ih кабул итәргә яки сөйләшергә, алар белән. Ул шәхси гражданин Нигы һәм хөкүмәт мәҗбүр итә алмый эго чыгып китәргә убежище ».
  
  
  «Мин, минем, эго миллиардлар түгел ия моңа бернинди катнашы юк», - саркастически диде мин.
  
  
  «Бу да тәэсир итә безне. Сез беләсезме, үз биреме. Бар тагын берничә детальләр, алар фикер алышырга кирәк, ә аннары сез отправитесь көньякка таба. Доберись кадәр Ингерсолла, Нигы. Узнайте, дип, безгә белергә кирәк ».
  
  
  - Әгәр бу тискәре? Әгәр болар белән бәйле Трехголовым?
  
  
  - Ул чакта останови аның. Бу синең усмотрение.
  
  
  'Кайсы очракта?'
  
  
  Хоук кивнул. «Мин посылаю шунда агенты AX рангында Killmaster љчен генђ кабул берничә сорау».
  
  
  Бу кадәр мине, мин сомневался; биреме кебек тоелды шактый гади генә кебек булса да әйтергә гадәти бу иде башыннан икенче тапкыр берничә көн аны кайчан допустил җитди хатасын бу суждении.
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Инструкция яуладылар кимендә өч сәгатькә, тагын булмады полночи, аны кайчан уртаклашкан бина бар. Сәгать застенчиво дип миңа күрсәтте минем чаңгы, прислоненные к гауптвахте. Аның отель алдында гафу аның, түгел, шталь; ул белә эго ждало, һәм моның күбрәк аңа әйтә иде.
  
  
  Аны көтмәгән идем кабат күрергә Веронику китәр алдыннан, әмма ул барлыкка килмәгән. Мөгаен, шулай булыр. Хәзер аны белә ул омелой күздә тотып машинада, бу заснеженной вершине холма, һәм аны иде булмый башка ee беспорядков яки буйсынмаган - нинди булыр иде планда ул безне кабул итте, аннары моннан, ничек увлеклась яшерен миссия.
  
  
  Аны аз спал ул төнне. Карамастан, минем номер баскычта башка читтә отель еракта, холл, аны ишеттем гудение гитара, сопровождаемое неустойчивыми тавыш белән. На рассвете аны басты, оделся һәм җыйды әйберләр. Ул гына да түгел, брился буенча инструкцияләр.
  
  
  Кечкенә сверток иде багажнике минем машиналар кебек, - диде Хоук. Без сөйләштегез кичә кич, эго извлекли бер аша безнең агентлар. Ул содержал берничә әйберләрнең эшләнгән бүлеге махсус нәтиҗәлелегенә AX булырлык файдалы авыр хәлдә. Булырга тиеш, бүлек хезмәткәрләренә Стюарта кирәк аз изобретательности өчен уйлап корал һәм инструментлар булган булыр иде спрятать бу купальнике яки парда сандалий, әмма, һәрвакыттагыча, аларга бу алдык.
  
  
  Миңа кирәк, ике якшәмбе көннәрендә җитү өчен Майами, аны ясаган өчен кулдан килгәннең барын да замедлить үз хђрђкђтен. Бирем Хоука заключалась шул булсын отрастить густую бороду, әмма бишенче көненә ул булды чертовски зудящей, һәм ул калды белән усами. Минем бакенбарды арткан шактый тиз арада, һәм ул белә ахырына ике атна минем булачак борода белән шөгыльләнүче булыр өчен җитәрлек уважающего үзен вәкиле рок-сәхнә.
  
  
  Аңа иде Ником Уолтоном, менеджер берничә рок-төркемнәре. Хок сайладым минем өчен өч төркем, ике, тирәсендә, алар хәзерге вакытта гастролируют буенча Африка һәм Азия, исеменнән Дәүләт департаменты. Икенче төркем оештырылган вакытлыча распущена, һәм аны алырга тиеш иде ялга өчен Дубле-Кей, әлегә төркеме реорганизовывалась. Юлыннан көньякка таба - гомумән, избегая Вашингтона - аны уздырмаган кичәнең иң загруженных бар, алар ала табарга, яңгыратып музыкаль автоматлар һәм җирле комбо, погружаясь бу музыка һәм атмосферага. Аны сәгатьләр буе заходил бу музыкаль кибетләр, запоминая брендлар, атамалары һәм исемнәре башкаручылар.
  
  
  Ул вакытка, кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр Джексонвилля, кебек тоелды миңа беләм турында заманча популяр музыкага шулкадәр үк, күпме урта яшүсмер. Минем усы росли, миңа кирәк иде", - подстричься. Искиткеч. Миңа ясарга туры килгән соңгы каравы, керткәнче утыра ала самолет бу Майами. Без Хоуком күпмедер вакыт турында фикер алыштылар бу керткәнче, моны эшләп карарга булдык. Алар нәкъ әзерләгән беренче испытательные очулар Трехголовой системасының мысе кеннеди, ny, һәм без икесе дә җанатарларның мин алырга тиеш, күбрәк мәгълүмат буенча иң яхшы чыганаклары.
  
  
  Аның килде төп бинасы комплексы НАСА нәкъ вакытында өчен кушылырга экскурсия. Без җыелды прохладной якты истәлеге кабул итү һәм үткәннәр аша коридор. Бу вакытта минем остановил каравылчы формасында.
  
  
  «Мине гафу итә беләләр, сэр», - диде ул.
  
  
  Аның огляделся, ничек һәм берничә башка әгъзаларының төркеме. 'Әйе?'
  
  
  "Син водишь зәңгәр Форд?" Ул укыдым номерной билгесе.
  
  
  «Әйе, бу минем».
  
  
  «Куркам, сез заблокировали тагын берничә машина. Без иде рәхмәтлебез, әгәр сез переставили эго ».
  
  
  «Тегүче побери», - прорычал мин. «Аны кайчан анда припарковался, башка машина юк иде».
  
  
  - Куркам, - дип туры киләчәк, сэр. Әгәр сез каршы түгел.' Бу юлы да бер үтенечем бар.
  
  
  'Проклятье! Яхшы.' Аның бит зашагал кире буенча гулкому коридору. Кайчан без охранником скрылись буенча төре өчен туристик төркем алды ул мине кулын. Тукталдык бу мгновение, огляделись. Беркемне дә күренде.
  
  
  «Безгә монда, сэр», - диде ул уважительным тоном, ул, мөгаен, ђйлђнђ иде карата башлыгына НАСА.
  
  
  Ул ачты ключом невидимую ишек башка ручки белән шөгыльләнүче иде утоплена бу стоны. Без тиз үтте буенча длинному низкому коридору. Монда һәм анда башка көнне, барысы белән саннар һәм хәрефләр белән язылган, әмма булмаса, башка опознавательных символы. Без беркемне дә күрдек, кайчан свернули өчен берничә углов, спустились буенча стальной лестнице, үтте тагын ике запертые көне һәм, ниһаять, үсеп, моннан выглядело ничек глухая дивары.
  
  
  Носком үз блестящего кара ботинка каравылчы толкнул кусок соры плинтуса аста диварлар. Берьюлы берни дә булмады, тик аша берничә мгновений бөтен дивары беззвучно җәелде, создав отверстие, шактый зур булсын өчен, ул ала проскользнуть аның аша. Дивары өчен минем спиной качнулась, һәм ул калды бер кечкенә генә бүлмәдә белән металлическим өстәле артында, ике стульями һәм зур зеркалом, ул булырга да тиеш иде односторонним. Янында зеркалом иде, ишек; Аның булгарлашкан, кайчан ул ачыла.
  
  
  "Мистер Картер?" дип сорады бестелесный тавышы.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Туктагыз, зинһар».
  
  
  Аның, дип бу көзгесе, әмма карар түгел махать кулы белән. Бу космик гении склонны карарга үзе җитди, һәм мин алмыйм ih винить. Бар, бар нәрсәгә җитди карарга.
  
  
  Якынча бер минуттан ишек ачылды, керде һәм ике фигуры ак халатлы һәм безупречных теннис туфлях, толкая алдына безупречный стальной урындык, ул аның өлеше артык күреп хастаханәләрендә.
  
  
  «Безгә кирәк төшерергә сезнең распечатки бармак, сэр», - диде кече буенча ике. Безгә бер тирәли алар булмаган выглядел утыз, һәм икесе дә үз очках. Хәтта ih озын чәч - ун ел элек ih иде подстригали ежиком түгел умаляли ih максатчанлыгы. Алар нанесли миңа чернила бу бармак һәм развернули ih кәгазьдә. Аннары бер тирәсендә алар отпер урындык, ачты тартма өчен документлар һәм чагыштырды минем распечатки бармак белән икенче җыелмасын, соңыннан кивнул.
  
  
  Аны дип сорады. - "Сез килде курслары төшерү бармак татарстан Массачусетском технология институтында?"
  
  
  «Калифорнийский технология институты", сэр», - дип җавап бирде өлкән. «Юк, ләкин без дә укыдык академиясе ФБР». Ул начар дип елмайды.
  
  
  Күрсәтте, аның үз изумлении. "Монда барысы да шулай эшли?"
  
  
  «Бирегә, сэр». Ул күрсәтте ачык ишек. «Доктор Эйвери көтә сезне».
  
  
  Көне бу фанзия ачылган; кечкенә офисларында, энергичные ир-ат һәм берничә хатын-ак халатлы склонились өстендә чертежами һәм техник китаплар, сөйләштегез тагын беребез белән зур булмаган төркемнәр, записывая акбур белән язалар уравнения бүгенге сыйныф досках. Ахырында коридоры минем озата баручы ике тапкыр ачтылар икеләтә ишек һәм веления минем бүлмә һәм бүлмә өчен очрашу уздырды. Ир-ат артында казался ненамного өлкәнрәк минем Эскорта, гәрчә эго кыска седеющие чәч чак прикрывали загорелый череп. «Керегез, мистер Картер», - диде ул, вставая. Ул күрсәтте миңа бу яшел кожаное кәнәфи.
  
  
  «Минем, сез докторы, Эйвери. Яки сез әле администраторы? Аңа елмаеп куйды, кайчан дип сорады, тик ул җавап бирде.
  
  
  «Бездә бик аз вакыт, мистер Картер. Башлыйбыз?'
  
  
  Мђгънђсе юк повторять барлык нечкәлекләре, алар хәбәр итте ул миңа дәвамында киләсе сәгать. Күп әйтелде турында координатах һәм спутниковом картографировании турында компьютерда, компасах, стабилизаторах һәм башкарма механизмнары турында выдвижных планерах һәм датчиках турында, шулай ук системаларында яклау нче тоту. Бу артык яки ким булуы диде миңа Хоук, әмма шулкадәр җентекләп, бу вакытка килгәч, Эйвери тәмамлый аны тойдым, - дип үзе дә диярлек алмас иде җыярга трехголовую системасын. Ярар, бәлки, алай ук түгел.
  
  
  Эйвери, күрәсең, придерживался ул, шулай ук, идеяләр; эго пар иде диярлек снисходительным. «Җиңелрәк сөйләргә, мистер Картер, карагыз « проекты Трехголовый » мәсәлән: без башлап җибәрәбез батарею миниатюрных ракет буенча Арлингтона аша Потомак Вашингтонда, округ колумбия. Дозволительно, дүрт тирәсендә алар юнәлдерелгән Ак йорт, безнең төп максат. Файдаланып, мемориалы Джефферсона сыйфатында ориентирующего, телекамеры эзләү һәр ракета кертәләр, кирәкле төзәтмәләр. Запускаются ракета противоракетные; бәлки карамастан, безнең системасын яклау, бер яки ике безнең ракета булачак сбиты. Без истә тотарга тиеш, әлеге мөмкинлек, хәтта бераз булса предпринята мондый һөҗүм исђ. Йә без уничтожаем һәм дошманның беренче булып, бер йотуда диярлек эчеп куйды, йә безнең өчен барлык кончено. Әйе?'
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  'Яхшы.Дозволительно, беренче ракета, нацеленная бу Ак йорт бу прямое эләгү. Ул чакта башка ракета тиеш түгел поражать ту шул ук максат. Датчики регистрируют удар, ә аннары активируют компьютер механизмы. Икенче максат запрограммирована системасында наведения. Приводы башкаралар, убирающиеся скользящие крылья яктыртыла арттыру өчен подъемной көч һәм безнең ракета устремляется, әйтик, сәүдә районында Четырнадцатой урам яки Hilton кунакханәсе. Бу аңлашыла?
  
  
  'Аны шулай дип уйлаган идем. Башка сүзләр белән әйткәндә, бу тотальной атом-төш көрәштә тиешбез поражать төп максат, ягъни запускать берьюлы берничә ракет. Әгәр попадет беренче, безгә кирәк түгел, сарыф итәргә, икенче ».
  
  
  'Чыннан да.'
  
  
  Эму потребовался сәгате сөйләр өчен миңа нәрсә, мин инде белә идем. «Ә ничек турында иң системасын докторы, Эйвери? Ни дәрәҗәдә ул бик зур?
  
  
  «Мин алмыйм сезгә күрсәтергә. Минем юк, бу " рөхсәт ».
  
  
  'Юк, әлбәттә. Әмма, ни дәрәҗәдә ул зур? Була микән аны украсть?
  
  
  "Һич юк." Эго жест охватил бөтен җир асты комплексы, отрезанный нче калган өлешендә базасы. «Забудьте чаралары турында саклык чараларын күрү зарур; Аның, дип ышанам, алар безупречны. Ул гына да түгел, аңладым минем сарказма. "Никадәр зур бу чертова әйбер?"
  
  
  Нишлисең ... складывать доллар "Driekopper" - ул компьютер. Буенча үзенең күләмнәре ул ценымногие караганда катлаулырак нәрсә эшләнде, бүгенге көндә ».
  
  
  "Бу дигәнне аңлата?" - огрызнулся мин.
  
  
  «Ох ... бәлки, зурлыгында белән двигателе гадәттәгедән автомобиле». Үз куллары белән ул күрсәтте куб метр тирәсендә.
  
  
  «Шуңа күрә беркем дә чыга алмый өчен ишекне аның белән».
  
  
  'Икеле.'
  
  
  'Ярый. Тагын кем белә, бу хакта төзелеше? »
  
  
  "Бик аз кешеләр. Минем персонал, унҗиде кеше, барысы да тирәсендә алар ия допуск. Ак йорт, башка хөкүмәт учреждениеләре һәм югары хәрби командование ».
  
  
  "Ә Ultimate Dynamics?"
  
  
  «Барысы да диярлек, кем белән эшләгән Driekopper, хәзер составына керә минем хезмәткәре».
  
  
  'Диярлек?'
  
  
  «Бары тик ике кеше тирәсендә төркеме дә эшли, минем белән. Одина тирәсендә алар күпмедер вакыт элек һәлак булган авиаһәлакәттә. Башка директоры »фирмасы.
  
  
  "Дигәнне аңлата, ул буйсына Грэди Ингерсоллу?"
  
  
  "Мин шулай уйлыйм."
  
  
  «Димәк, Ингерсолл хәбәрдар».
  
  
  Эйвери выглядел удивленным. «Сез, әлбәттә, уйлыйсыз, - дип кемдер кебек Ингерсолла...» Эму кирәк түгел иде заканчивать фразу, күрәсең, эму да ошады, минем подтекст, һәм ул белмәгән дип моның белән эшләргә.
  
  
  «Мин ишеттем, сез тиздән совершаете сынау полигонында очышы Driekopper».
  
  
  'Әйе. Киләсе атнада. Төгәл датасы әлегә билгеләнгән. Системасы турында беләләр гына минем хезмәткәрләре, һәм алар шәхсән вставят барлык детальләрен аерым ракета ».
  
  
  «Шанс бармы, дип иностранное судно вмешается һәм выловит бу акциясен сатып алды бу диңгез?»
  
  
  «Бернинди да инде. Әгәр ракета түгел приземлится нәкъ менә шунда, анда ул запрограммирована, ул самоуничтожится ».
  
  
  Киресенчә, бу гробнице белән кондиционером аны күбрәк берни дә эшли алам, шуңа күрә аны рәхмәт белдерде Эйвери һәм калдырды эго. Чаралар куркынычсызлык мысе кеннеди, ny мине дә кызыксындырды, һәм ул гайсәның кешеләр, участвовавшие бу, булганның барын да ih ите. Әмма бу реплика турында Ингерсолле һәм эго доверенной шестерке уятты миндә чертовское беспокойство.
  
  
  Мөмкин булса, мин уйламадым шушы проблема турында, аны иде бирде күбрәк игътибар булуына булган аша берничә минут кадерле. Посмотрев на телеэкран, каравылчы отпустил мине кире безлюдный коридор. Әлегә ишек башка опознавательных символларын башка ручки әле закрывалась өчен безнең тарафтан, берничә болтающих азиата бу соломенных шляпах, темных кигән һәм фотоаппаратах бу муенында узды аша төп ишек.
  
  
  Алар заколебались, күргәч, мине һәм каравылчы, аннары дәвам болтать. Одина шулар тирәсендә тукталды өчен сфотографировать йомшак интерьер; кайчан башка повернул үз фотоаппарат бу минем якка, аның башлады ябарга зат, аннары заставил мине онытырга оборудова барлык. Ниһаять, бүген бөтен җирдә, кая сез безгә килә, сез күрерсез япон туристлары белән фотоаппаратами; бары тик аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр шунда, аны аңладым, бу ике азиата иң делле бөтенләй охшаган японнар.
  
  
  Юл аша Майами, утрауда Нью-Провиденс бу Багамах түгел иде-артык прыжком, булмады да диярлек вакыт өчен эчәргә, ничек без погрузились бу якты-яшел морем, испещренным песчаными островами. Послеполуденное күк иде генә затянуто облаками, шуныћ аркасында куе яшел яндыру тыела казалась диярлек кара, һәм без кружили өстендә аэропорт, яңгыр хлестал буенча окнам 7271.
  
  
  Пассажирлар устремились аша перрон янына укрытию рәвешендә тузган сераля, ул алар өчен! " - дип вокзал бинасы. . Эчендә уйнадым оркестры, һәм бортпроводники раздавали бушлай эчемлекләр белән ромом, әлегә без көткән үз багаж. Таможнясы түгел иде проблемасы; туристлар сезоны кызган мәлдә открывался, мөгаен, одина буенча илле чемоданов. Әмма багажным хезмәткәрләргә күбрәк кирәк ярты сәгать өчен выгрузить барлык әйберләр буенча плоскости буенча сәбәпләр аркасында, алар калачак минем өчен да сер булып кал ды. Чемоданы табыш озын узкой конвейерной ленте, минем иде диярлек, соңгысы. Минем иде, ике чемодана, ә бер - махсус отсеке өчен Вильгельмины һәм Хьюго. Аның да ношу үзе белән корал, кайчан пересекаю илгә, чөнки булырга тоткарланган яшүсмерләргә - бер тирәсендә иң болезненных әйберләр ала торган случиться белән спецагентом, һәм гадәттә бу тормый, хәвеф-хәтәр.
  
  
  Янында көне вокзал торды югары темнокожий, ир-карнавальном костюме. Аның янәшәсендә к пальме булды табличка «дип язылган DOUBLÉ CAY - Air Taxi». Яңгыр прекратился, әмма күккә һаман иде серым һәм облачным. Тагын өч кешеләр инде басып тордылар астында пальмой; пар урта яшьләрдәге һәм малай-яшүсмер белән гитарой белән волосами кадәр плеч һәм обильными балалар прыщами.
  
  
  "Әйе, дружище?" кара кеше дип сәламләде мине. "Сез Дабл-Кей?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Ул мића мине, минем исемем, һәм сверился исемлеге белән. - Самолет башка ахырында басулар. Лимузин киләм бирегә өчен отвезти сезне.
  
  
  Без неловко басып тордылар астында пальмой c аның капала су, благодарные чәркәләре, ул смягчал дымящуюся сырость. Ахырында тротуар торды худощавый седой, ир-рваном свитере, брюках һәм грязных теннис туфлях, пристально әнисенә карап ишек вокзал бинасын. Кайчан билгеле булды, дип чыкты соңгы пассажирлары, ул пожал җыерып, повернулся һәм кулын күтәрде. Куе-коричневый «кадиллак» выехал бу түшәлгән тротуар, ишек ачылды, һәм ир-ат керде.
  
  
  Аның шулай пристально карадым бу седого ирне, дип түгел, дип билгеләп үтте төркеменә ка стоянке, әлегә Кадиллак түгел скрылся төре буенча. Анда ике яшь кеше, югары һәм светловолосые белән распущенными локонами, одетые бу катгый темные костюмнар, ә алар янында сидела кыз белән шөгыльләнүче иде диярлек, шундый ук үсеш, ничек һәм ир-атлар. Ул ябылган нче муен кадәр аяк татарстан простом, развевающемся күлмәк, ул облегало аның гәүдәсен барлык кирәкле урыннарда, ә куе каштановые чәч ниспадали әй җилкәсенә кадәр диярлек була. Арасында ee грудей болталась коллекциясе ожерелий, хәтта сумрачном яктылыгында аның йөзе кебек, блестело.
  
  
  Минем беренче мыслью иде Хадиша д ' Арк яки, бәлки, Джоан Баэз; у нах иде мондый сияющая ышаныч чагылышында затлар, шул манере үз-үзеңне тоту. Тик бу фикер иде тиз отброшена, кайчан аны аңладым, - дип карыйм Анжелу Раффлс һәм башка ике әгъзасы «Интимной шестерки».
  
  
  Аның шактый исследовал фоторәсемнәр Интимной Шестерки өчен берьюлы ih белергә, тик, чыннан да, выделялась гына кыз. Биш яшь кешеләр иде ки, тышкы яктан охшаш, - дип, мин булмадым, мин ышанам, нинди исемнәре гамђлгђ бу парда. «Әллә өчен бу имело әһәмияткә ия, - дип уйладым, аны; Аны өметләнгәнен, дип Анджела Раффлс иде минем башлангыч нокта юлында Грейди Ингерсоллу.
  
  
  Аны, посмотрел на нах - һәм ул оглянулась. Аның безмятежная елмаю иде, бер үк вакытта чиелоның һәм пугающей, әйтерсең, ул җебе притянуть к үзенә ирне, берни делая. Һәм ул бу белсђм. Нигезендә мәгълүмат бирде аны миңа, Хоук, әй иде, егерме биш, әмма ул казалась нестареющей. Аның оторвал нче нах караш керткәнче оныткан, ни өчен аны монда. Шестидверный «мерседес» выехал бу түшәлгән тротуар һәм темнокожий ир-ат башлады күтәрергә багаж багажнигына. Өчен минем шундый уен пар һәм гитарный носильщик. Бу мгновение аның тукталды, аша блестящую түбәсен машиналар посмотрел на кызны. Ул әле улыбалась, әле әнисенә карап бу минем якка. Аның нырнул дип катгый һәм посмотрел якка, әлегә без генә киткән.
  
  
  Без вчетвером урнашты шул просторном матур салонында «Лир Джет». Тирәсендә беркем дә безне берни диде; пар выглядела бераз растерянной, малай угрюмым. Кара ир-ат алып килде безгә ром һәм юкка чыкты алга. Ул пәйда булды һәм янә игълан итте, дип хәбәр аша берничә минут китәчәк, аны кулга хатын-кыз отключится. Аның сэм иде, бик исе китте, әмма, присмотревшись якыннан, аша мешковатые чалбар һәм обшитый алтын нитями жакет, аны күрдем жизнерадостную хәбәрдарлык белән шөгыльләнүче обнадеживала.
  
  
  «Минем исемем Херридж, - диде безнең пилот, - һәм аның, дип ышанам, сез яхшы үткәрергә вакытта Дабл-Кей». Аны, диде, - дип эго акцент юкка чыга; күрәсең, эму уйнарга туры килде төрле роле. Разгон иде, кыска һәм плавным гына без взлетали белән очып китү-очып төшү полосасын, кояш пробивалось болыт аша. Аның ясаган глоток һәм сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Без пролетели өстендә серро-яшел территория тирәсендәге аэропорт һәм тиздән үсеп, окраины Нассау. Кояш кебек, йомшак светило бу роскошные прибрежные виллы белән ih бассейнами, матур садами һәм гаять яшеллеккә лужайками. Херридж позволил самолету пролететь өстендә гаванью шәһәр үзәгендә; Аны күреп груды кәрзине булуын, төрле төстәге тукыма, һәм алар шул ук әйберләр буенча, бакыр, сатыла торган барлык базарларында нче Марракеша кадәр Сингапур. Югары темнокожая хатын-кыз белән кызыл банданой бу голлар һәм шатровом күлмәк яростно махала кулы белән. Херридж бу мгновение покачал кончиками канатлар, аннары без взлетели, ул повернул төньякка таба һәм пролетел өстендә иң киң өлеше утрау. Аша берничә минут диңгез янә икән астында безнең.
  
  
  Аста аны күрдем берничә ак полоса, тиз двигалась лодка, оставляя ике полосасының спереди. Күпмедер вакыт лодка диярлек отставала бездән, һәм мин аңладым, бу булырга тиеш судно бу подводных крыльях. Ул шул ук курста без, һәм хисен тойдым, бу-лодка Грэди Ингерсолла. Миңа", - дип әйттеләр бар иде, һәм флоты, анда эго ярдәмчеләре плыли анда һәм кирегә арасында Дубле-Кей һәм Нассау.
  
  
  Ә аннары показались утрау-игезәкләр, нинди, аны күргәнем булмады, ярар, биеклектән полета бу Хоука. Бу ярком кояшлы яктылыгында «Воскресение» кебек, искрилось - бассейн, кырда өчен гольф, окруженная стеной лагуны, сверкающие ак манарасы отель - шул вакытта, ничек «Куркыныч суд» выглядел шулай ук кызык түгел кебек, теләсә нинди төзелеш мәйданы. Бу песке һәм подлеске иде башкарылган зур зияющие чокырлар, кайбер залиты бетоном, башкалар - бульдозерами һәм кранами. Стальной каркасы бер тирәсендә бина күтәрелде һавага, отбрасывая җиргә причудливые күләгәдә.
  
  
  Кайчан Херридж кискен повернул өчен подойти, аны күрдем төзелүче күпер арасында ике островами. Ярында "Куркыныч суд" инде урнаштырылган иде массивные бетон нигезне тирәсендә алар чыгыш яңарту. Белән һава пробасы бу выглядело, бер өлеше буларак, америка горок гына ценымногие күбрәк.
  
  
  Миңа бирергә тиеш иделәр күбрәк игътибарны мимолетное тәэсир калдырды, ул минем ул чакта леп, әмма Херридж инде төште, миңа да ярдәм итәргә туры килде эму, стиснув тешләре һәм схватившись өчен ручки урындык. Ничек һәм барлык танылган миңа пилотлары, аны начар пассажир.
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Минем номер кунакханәдә иде кадәр неприличия роскошным. Балкон төре белән суга бик зур, ә ванна бүлмәсе иде ненамного азрак. Яшел келәм булды буенча щиколотку иде шул мягким, дип пар киң кроватей казалась диярлек ненужной. Эчендәге кечкенә генә суыткыч булган зур графин белән пуншем белән ромом, һәм ухмыляющийся слуга, ул занят иде открыванием ишекләр һәм тәрәзәләр шкафов, кебек тоелды, чыннан да канәгать минем чаевыми. Бу урында, ул аны бик җиңел иде полюбить.
  
  
  Балконнан аны иде күрергә астында үз почмагына зур у бассейн, анда ранним кичен һаман иде людно, берничә сорау белән фигурками, занимающими плацдарм. Астында навесом тирәсендә плетеных пальмовых яфраклардан стальная лента издавала волнообразные тавышлары да, ишеттем, аның йомшак смеющийся тавышы. Мин зур түгел, поклонник туризм отель, әмма идем солгал булмаса белдергәнчә, ул атмосфера иде замечательна.
  
  
  Аны тиз надел расклешенные чалбар бу солнцезащитную полоску, куе синюю прозрачную күлмәк һәм выцветшую джинсовую куртку. Тирәсендә бер чемодана аны алдым дип Стюарт өчен халык кылды, мине «Спецэффектах», уйлаган алырга генә помятые теннис өстәлләре балетные тапочки. Бернинди носков. Вильгельмина һәм Хьюго калды үзенең секретном отсеке; ул, дип уйламаган да алар понадобятся. Проходя аша зур вестибюль, миңа туры килде твердить-үзенә, мин монда, Дубле-Кей, эшләре түгел, ә ялда. Кая аның безгә, посмотрел, аның әле яшь кызлар, берәүләр бу купальниках, башка бу шортах, мини-юбках һәм джинсах, алар казались нарисованными тиредә. Беглый взгляд мине убедил, дип бюстгальтеров утрауда шулай ук аз кебек ак медведей. Миңа шунысы кызык, биредә ясый пар урта ел буенча самолет Нью-Йорк-Провиденс.
  
  
  Аның панцирь к бассейну буенча киң коридору, уставленному кибетләргә дә белән пляжной кием-салым, сувенирлар, спиртными эчемлекләр булачак, китаплар, табаком, кожаными эшләнмәләре, кулдан - аны кайчан тагын күрдем Анджелу Раффлс.
  
  
  Ул сидела ачык көне фонында заходящего кояш, әмма хәтта силуэту аны шунда ук таныдым аны. Кыз, аның белән разговаривала Анжела иде түбәнрәк арту, бу инде, ул иде буйлы, диярлек, бөтен аны коричневая тире ачык иде бу крошечном бикини үткәргән ул носила. Аның кара ничек смоль чәч иде влажными һәм струились буенча аркада, ә крошечные капельки исчезали бу идем арасында ee ягодицами. Туганчы ул күрдем, аның йөзе, аны тойдым, ул необыкновенная да ошибся.
  
  
  Аны, кивнул Анжеле, проходя mimmo алар. Ул кивнула бу ревматизма. ОК, моңа җитәрлек иде. Минем маскировочной роле супер-крутого менеджер рок-төркеме, аның алмады башлау белән беренче дружеского жеста, аның күнегергә тиеш иде, җитмәсә, бу минем карабкаются җыелды фанаток.
  
  
  Кайчан аңа иде некотором расстоянии, аның тукталды, посмотрел на бассейн һәм бер төркем, һәм акрынлап повернулся итеп күрергә загорелую кызны спереди.
  
  
  Кызы икән, аның зат иде, якын көнчыгыш, шулай генә скошенные темные күзләре белән җанлы сверкали, ул кайчан разговаривала белән Анжелой. Югары скулы сияли бу лучах позднего кояш, су һәм ласковыми каплями цеплялась өчен бархатистую тирене. У нах иде, авызы киң, ә тулы иреннәре скривились бу улыбке булмаса, чакыру Анджеле. Ee җилкәсенә даими двигались, ул сөйләде, ә аны югары изогнутые бот покачивались. Ee күкрәгенә иде покрыта дип белдергән, подчеркивающей соски; аяклары бар иде нах озын, мускулистые, рельефные, ә арасындагы аяк, берничә пучков кара чђч, вились астыннан түбән бикини.
  
  
  Минем булмады, хатын-кызлар чорыннан Вероника - кызлар, алар аны күреп, анда сыра палаткалар буенда юл Вирджинии һәм Төньяк Каролине түгел иде минем вкусе, - тик булса иде, аны гына тирәли әйләнеп кайту буенча Нилу белән Клеопатрой, аңа булыр иде, барыбер поражен бу кыз.
  
  
  Ул књрсђтте миңа. Ничек һәм Антон белән шөгыльләнүче барды миңа. 'Сәлам.' У нах иде тавышы, мондый церковному колоколу ранним туманным воскресным иртән.
  
  
  'Сәлам.' Аның иң яхшысы итеп әй елмая һәм төшергән солнцезащитные нокталарында өчен яхшырак разглядеть.
  
  
  "Әйә мин күргәнем юк сине бүген берничек тә кайчан аэропортында?"
  
  
  'Чыннан да.'
  
  
  «Җыенасыз ли сез калырга бик озакка Дубле-Кей?»
  
  
  «Мин әле дә сафта бернинди каты планлаштыру».
  
  
  Понимающая елмаю. «Нишлисең, булмый китмә артык иртә».
  
  
  Ул повернулась, качнув бедром, бик ачыктан-ачык сексуально, һәм киле астында кулын отель белән кыз бу бикини, ике буенча иң удивительных хатын-кызлар, алар аңа кайчан булса күргәнем булмады. Ярый, мин повеселился белән Вероника; Миңа шунысы кызык белергә дип Хок белми турында безнең кыска романе, һәм ул дигән нәтиҗәгә килгән барлык яхшырак булыр, әгәр аның беркайчан да моңа да белђм.
  
  
  Аның обошел бассейн һәм посмотрел на югары каменную диварны артыннан. Ул иде замаскирована агачлар һәм кустарниками, әмма беглый взгляд выдал колючую проволоку - электрифицированную кебек миңа", - диделәр, - ул шөгыльләнә пролегала аша диварны, аша листья һәм ботаклар.
  
  
  Бер өлеше Де Дублона иде очевидной. Бу өч катлы бина төзелгән тирәсендә темного таш һәм выветренного кирпеч. Тәрәзәләр, выходящие өчен бассейн, ябылган иде ябылган ставнями. Бердәнбер отверстие бу стоны иде өчен йөзү бассейны янында ишекләр отель, кая керү преграждали каты тимер капкалар. Иртәгә аңа вәгъдә итте үзе, аның совершу бер көнлек сәфәргә бөтен утрау - турист буларак, отправляющийся экскурсия. Төн опустилась, тиз арада, кояш погрузилось океанга, әмма йөзүчеләр калды у освещенного у бассейн. Астында, аны шул ук түбә, дип Tireless Steelband, булды, бар, һәм мин үземдә сатып алырга бурбон белән су урынына рома. Күпмедер вакыт аның сидел, экрандагы өчен толпой һәм оркестр янымда, ишетә йомшак плеск су астында түбән стеной откровенные артта калды мине.
  
  
  Аның кайта отель һәм посмотрел бу казино. Ишек висела вывеска исемнәре белән артистлар күрше кабаре һәм бер тирәли фотографияләр һавадан мине тукталырга.
  
  
  Булмаган хаталар: көнчыгыш кызы икән затлар һәм изогнутые бот, кыю елмаю белән шөгыльләнүче сверкала хәтта матуррак һәм кызыклырак итеп караганда лампалар фотографа. Ee исеме Өстәле Негрита, һәм, бөтен видимости, ул эшләгән костюме, ул да прикрывал башканы бикини. Ул иде подругой Анджелы, һәм моның җитәрлек булсын өчен, аны тикшерергә. Моннан тыш, үзе дә, исеме кисәтүләр минем тревогу: мин ишеттем, - дип эго упоминали берничә кызлар смешанного кубинского, мулатского һәм кытай происхождения, нигездә, шлюхи буенча Флориды. Тик Дубле-Кей, янында Грэди Ингерсоллом һәм эго турыдан-туры элемтә белән төзелеше «Өч әһәмияте навыка һөҗүм», барысы да, - дип имело нинди дә булса мөнәсәбәт Кубада, яки көнчыгышка таба, кирәк иде", - дип кабул итәргә чынлап. Барысы да мөһим иде минем эше.
  
  
  Казино представляло үзе йомшак освещенное, роскошно оформленное бина югары потолком, толстыми коврами һәм скромным яктырту өстендә өстәл. Иде, ике урындык өчен рулетки, өч урындык уены өчен покер, һәм, бәлки, полдюжины өстәлләр өчен шмен-де-фер. Альков бу задней өлешендә баш зал иде зарезервирован уеннары өчен баккара - өчен генә түгел, эре уенчылар белән балалары өчен үзләре баром һәм хезмәт. Уен карта яки "сөякләр" белән түгел, минем уены; минем татарлык өчен җитәрлек түгел борчылу турында саннарда бу карточках яки пластик кубиках. Әмма кешеләр өлешендә йөри казино өлеше ача опытному наблюдателю күбрәк, әйтик, беренче планда сыйныфта самолеты тирәсендә, Нью-Йорк Лиссабон. Аны кайчан керде, анда күп түгел иде, кешеләр өчен күзәтергә, әмма тиздән аны күрдем, ни-нәрсә инде.бу убедило мине, мин юкка гына трачу вакытта.
  
  
  Бу иң иде нче пар азиатов, ул аны күреп, бу мысе кеннеди, ny. Одина тирәсендә ике бросал сөякләр өчен покерным өстәле, шул ук вакытта эго иптәш уделял күбрәк игътибар калган өлешендә бүлмә караганда булуына ква на зеленом сукне астында эго носом.
  
  
  Ул мине күргәч мизгелдә аның диде эго, һәм бу «непостижимые» көнчыгыш кызы икән выдавали вспышку узнавания керткәнче ул тиз посмотрел якка. Аның тирән вздохнул һәм дәвам итте барырга, та уйлап тормастан турында фоторәсемнәр, сделанной теге иртән, анда аны иде бу проклятой дверью өчен минем спиной.
  
  
  Китмәсен, попытался аны кемгә милләте шушы ике ир-ат. Ничек мин аңладым элек, алар түгел иде японцами; бу төгәл. Аның уйладым турында Кореяда; аларның монда иде төзү, төзекләндерү һәм күп корейцев. икенче яктан, алар алыр килергә каян теләсә арасында Джакартой һәм Кабулом, һәм миндә булмаган сәбәпләр аркасында дип уйларга иде бу ниндидер башка туристлар, алар киттек шул ук маршрутом, дип аны.
  
  
  Әмма аны да доверил моңа безне көчәячәк.
  
  
  Вакыт җитте ясау кабаре, тик залы иде пустынен алмаганда, берничә кеше өчен столиками һәм берничә длинного изогнутого бара. Аның селл бу табурет янындагы сәхнә шталь көтәргә, потягивая бурбон белән бозлы. Анда жонглер, комик, хатын-кыз белән конским зат белән шөгыльләнүче торгызган попугаями, һәм отряд ливанских акробатов, заполнивших вакытта кадәр барлыкка килү Чины.
  
  
  Ожидание стоило моннан. Кинәт сәхнә погрузилась бу кромешную тьму; аннары последовала продолжительная барабанная дробь, һәм луч проектор блеснул фонында ябык занавески. Ул кинәт ачылды, складки дико задрожали күләгәдә, һәм барабан тукталды. Сәхнә иде пуста, тынлык, бүлмәдә затаила сулышы - аннары белән лязгом цимбалы, Өстәл узды игътибар үзәгендә.
  
  
  Мгновение ул сидела неподвижно, бер ноге, ничек бронза сын, аннары барабаны башлады бить, һәм ул башыннан акрын махать. Ул иде потрясающим сочетанием танцовщицы тормыш, гоу-гоу һәм стриптизерши. Аны костюм тора, нигездә тирәсендә горстки перьев һәм блесток; ул чыгыш яланаяк, вакыт-вакыт топая каблуками бу такт, ударяющему ритму. Беләзекләр звенели аның запястьях һәм лодыжках. Аның гәүдәсен сияло яктылыгында прожекторов, ул следовал, артында, ничек упорный любовник, ә ике холма, аның күкрәгенә биеделәр һәм дрожали, әйтерсең, һәр иде велосипед. Буенча дәрәҗәдә моннан ничек темп увеличивался, аның куе-кара чәч дико закручивались барлык яклар, кайчагында покрывая барысы да диярлек аның туловище.
  
  
  Ә аннары ул, ничектер итеп сумела отвязать бюстгальтер нче костюмы һәм позволить эму упасть сәхнәгә. Чәч аны чђч развевались буенча күкрәк һәм животу, өлешенә секунд раздвигались һәм янә закрывались. Аны берәүдә, дип наклоняюсь алга өчен барном билеты откан һәм задерживаю сулышы.
  
  
  Ул крутилась барысы да тизрәк һәм җитезрәк, әлегә чәч түгел күтәрелделәр белән ee баш, ничек зонтик, һәм һәр мускул аның теле бешеной задвигался...
  
  
  Затемнение - һәм тынлык.
  
  
  Аның моргнул, омтылып, ул проникнуть бу кромешную тьму, әмма берни дә күрдем.
  
  
  Ә аннары прожектора янә кушылган, һәм кыз сидела, склонив башын аның күкрәгенә вздымалась астында волосами, куллары буенча бокам, аяклары прижаты бер-берсенә карата бер-берсенә. Алкышлар булырга тиеш көчле, әмма аудиториясе булган бик кечкенә генә. Аны да теләдем аплодировать, һәм кайчан ул уходила сәхнәдән төре белән принцессы инков, ул взглянула бу минем якка, һәм мин бик ышанам, күрдем аны улыбку.
  
  
  Брылев холлында акрын гына кушылган, һәм ул ясаган глоток үз эчемлекнең. Хәзер нәрсә? Миңа озак көтәргә туры килмәде, белү.
  
  
  Өстәл проскользнула аша маленькую ишек ерак ахырында сәхнә, качнулась арасында өстәл, помахала оркестру һәм янына бару. Анда иде, ак күлмәк-рубашка шундый тирән вырезом, дип вырез түгел заканчивался еракта подола, ул чак спускался түбәнрәк аның бедер. У нах иде, ак шарф, повязанный тирәсендә аның чђч, һәм анда иде сандалии. Ул бөтенләй смотрела бу минем якка.
  
  
  Бармен алдына аның бер шешә шампан һәм бер стакан. Ул авылларда, шулай куйган, бер аягын киләчәккә табуретку, күтәрде бер стакан, осушила эго һәм янә наполнила. Чыгышлар вакытында берничә ир-атлар чыкты буенча казино һәм хәзер башлады ухмыляться һәм астыртын гына күзәтергә ярата икән шул аның ягына. Ул проигнорировала ярар, кайчан, бер тирәсендә алар прошептал бармену, ул покачал аягы һәм отодвинул купюру, аны ир-ат протянул бу эго якка.
  
  
  Вакыт җитте файдалана минем аларны каршы алудан мөрәҗәгать-игътибар үзәгендә. Аның вытащил бераз алтын пластинку зурлыгында белән көмеш доллар, аны миңа бирделәр раслау минем тарих прикрытия. Аңа позволил бу штуке вращаться, һәм шталь көтәргә.
  
  
  Кыз һаман да смотрела бу минем якка. Одина буенча азиатов, алар аны күреп, бу мысе кеннеди, ny һәм кабат-казино, керде һәм минем янга килеп, чын күңелдән аңа. Өстәл, күрәсең сөендем, күреп аны, отпрянув, ул минем янга килеп. Ул алды ee кулын, приблизил үз йөзе к аны, по-видимому, нәрсә турында булса, настойчиво заговорил аның белән. Ул стряхнула эго кулын да кала неподвижной. Ниһаять, ул кивнула, һәм ир-ат янә чыкты.
  
  
  Өстәл, күрәсең клюнула минем наживку, шуңа күрә аңа шалтыратып бармену.
  
  
  'Әйе, сэр?'
  
  
  «Әй, чувак, син ничек думаешь, бу төркем алыр иде уйнарга берәр тыш бродвейских җыр 1933 елның?» Аны, кивнул бу оркестры, башкаручы җыр Коула Портера.
  
  
  Бармен сездәге беженец буенча Майами белән тонкими, ничек карандаш, усами, рыхлым зат һәм җентекләп зачесанными элек волосами. Алар артык черным, мөгаен крашеными. «Ярар, минемчә, оркестр ала уйнарга заказы буенча, сэр», - диде ул автомат рәвештә.
  
  
  "Ә-ә, мөһим түгел". Аның допустил алтын пластинке янә вращаться һәм шау-гөр килеп стучать буенча стойке.
  
  
  Ул килеште. «Бу кызыклы монета».
  
  
  Аның протянул эму нерсе. «Прочти язу, чувак. Минем эшемдә бу дигәнне аңлата «Оскар».
  
  
  Ул алды монетку һәм поднес аның яктылыкка баре. Эго брови одобрительно приподнялись. «Әй, аны беләм, бу төркемгә». Эму булырга тиеш илле, әмма барыбер ул бу курста шоу-бизнеста - артык яки ким. "Сез әгъзасы?"
  
  
  Миңа алдык, чиста, бер үк вакытта тыйнак һәм высокомерно.
  
  
  «Юк, аны ih менеджер. Бу иде безнең беренче алтын рекорд ».
  
  
  Ул үз эшен эшләде. Өстәл књрсђтте безнең якка.
  
  
  «Сез уйныйсыз анда нинди дә булса якын-тирәдә? Райский утрау? Ирекле порт?' Аны покачал аягы. "Боже, юк". Аны, посмотрел на диярлек буш зал. «Без монда уйныйбыз, чувак. Беләсең, аның монда ялда. Аның, дип ишеттем монда иде модное, әмма мин аны түгел, сизәм, моның ».
  
  
  Бармен закашлялся, бу мгновение посмотрел на Чину, аннан соң янә минем. «Ярар, безнең күңел ачу...»
  
  
  «Ах әйе, аны беләм, чувак. Бу кыз потрясающая, әмма музыка... - Мин скривился, протянул кулын тенциаль күрсәтте зур пальцем аска таба.
  
  
  Цинь хрипло хмыкнула һәм допила шампан шәрабы. «Әйт джентльмену, бу яхшы, дип ул сөйли оборудова миңа», - диде ул легким испан акцентом, ул перекрывал тавышлары музыка.
  
  
  Аны, кивнул әй, һәм елмаеп куйды. Аның тешләре блестели, ул кайчан да смеялась.
  
  
  «Һәм бир аңа ни дә булса эчәргә, Макс», - дип өстәде ул керткәнче
  
  
  повернуться һәм тиз направиться к казино.
  
  
  Түгел өлешендә кыз тә охшаган кызны хыяллар, һәр ир-атлар, тәкъдим итә миңа эчәргә, аннары китеп бара, хәтта спросив исемендәге минем. Аның отель баш тартып, тик аннары дигән нәтиҗәгә килгән, бу ахмаклык булыр иде. Боз кузгалды, һәм икенче тапкыр килгәч, аның увижу ee, безгә булачак сөйләшер өчен башлаган.
  
  
  Озак көтәргә туры килмәгән. Аша ярты сәгать аны тагын күрдем Чину. Аның узды mimmo у бассейн һәм күрдем ак күлмәк шул освещенной караңгыда бу твердой тимер койма шул стон-Де-Дублона. Ул булган ике ил арасындагы яхшы сложенными ир-атлар бу темных кигән. Алар двигались тиз, һәм хәтта мондый расстоянии минем маһир отчетливое тәэсир калдыра, дип, кыз бара ценымногие тизрәк әй килә. Аны күрдем, ничек капка ачыла да ябыла, шунда ук алар артыннан; У Чины, күрәсең, булмаган, аерым проблемалар, ләкин, по-видимому, гади түгел, синнэн шунда керә. Иде нетрудно подавить этәргеч преследовать ih; истәлекләре турында Веронике сөйләде ул мине передала иде әле артык өр-яңа һәм болезненны. Моннан кала, минем бурыч түгел входило коткарырга барлык кызлар, хәтта әгәр дә бу иде реаль кирәклеген.
  
  
  Аның кайта казино, югалткан егерме долларга төшәчәк әлеге chemin-de-fer, отбился нче пухлой кызлар белән шөгыльләнүче ничектер итеп услышала турында минем шулай называемой һөнәре, ә аннары күпмедер вакыт китерә торган зур йорт. Булмады һәм эз әлеге азиатов, дигән иде разочарованием; Аны иде предлог өчен rss берничә сорау портье яки секретаре.
  
  
  Ниһаять, аңа килеп кушылды стойке өчен ключом. Регистраторы иде, кечкенә, хәрәкәтчән черным мужчиной белән тидерерлек инглиз акцентом.
  
  
  «Без ышанабыз, сезгә ошады, мистер Уолтон».
  
  
  «Бу ничек магнитофонная язылу», - дип уйладым мин. «Монда бераз, кешеләрне», - диде мин.
  
  
  Ул тиз пожал җыерып. «Без диярлек төпләре тулы, сэр».
  
  
  "Ләкин алар беркайчан да пар, ә?"- диде аңа белән смешком һәм кивнул ягына диярлек пустого казино.
  
  
  Эго елмаю иде мрачной. «Бәлки ...»
  
  
  «Тик бәхет елмайды, чөнки синдә йорты бар, берничә бөек уенчылар белән башка икесе дә ахырына дөнья».
  
  
  'Гади, сэр?'
  
  
  «Бу япошки яки кемдер әле. Аны күргәнем булмады кебек, берничә кеше сидели өчен покерным өстәле. .
  
  
  'Oi. әйе. Бездә бар джентльмены белән Көнчыгыш чикләре Дубле-Кей.
  
  
  'Ах, әйе?'
  
  
  Иде диярлек полночь, һәм портье иде кызык түгел, ни, мин дә көтмәгән идем. - Сүз бара проекты турында «Куркыныч суд», утрау-близнеце, аңлыйсыздыр. Г-н Ингерсолл дип контракт төзү, төзекләндерү эшләре белән фирмасы бу Формозе яки кайдадыр шушында, якында гына ».
  
  
  'Ах, әйе?' - кабатларга, аны кабат, омтылып, ул подавить зевок.
  
  
  «Чыннан да, сэр, аның уйлавымча, бу үзенә күрә бер сынау өчен төзелеш проекты; Г-н Ингерсолл, ничек сез, бәлки, беләсезме актив катнаша, тормыш шартларын яхшыртуда төркемнәре азчылык бөтен дөньяда ».
  
  
  'Күз алдына китерәм үзеңә.' Аны, посмотрел на тощего чернокожего человечка. "Түгел уйлыйсыз микән сез, шуны ала ул башларга бераз лижет, йортына?"
  
  
  Эго күзләренә булды непрозрачными. 'Гади, сэр; минем вакыт диярлек истекло, ә миңа тагын күп әле административ эш ».
  
  
  Аның приоткрыл ишекне үз бүлмәсенә кайткач, аңладым, - дип, нидер алай түгел. Аның калдырды включенным святее, мин һәрвакыт шулай делаю кунакханә номерлары, - тик хәзер аңа шагнул тулы темноту. Аны тукталды һәм прислушался.
  
  
  Бердәнбер звуком, ул аны ишеттем, иде, үз сулышы. Аны тиз проскользнул эченә һәм закрыл артыннан ишек. Аның нащупал выключатель. Щелкнул нык.
  
  
  Элеккечә темнота.
  
  
  Барысы да, мин алыр идем күрергә, бу бледный прямоугольник раздвижной кисәкләре тутырылган пыяла көне минем балкон, освещенный лунным уты, парящим над морем. Кайчан минем күзләре башлады приспосабливаться к тусклому яктылыкка, аны ишетте мягкое хәрәкәт, күрдем, ничек шәүлә скользнула к көне.
  
  
  Аның побежал буенча ковру һәм схватил кемнедер өчен кияләр. Эчтђге астында дип белдергән закручено һәм повернуто. Аның попытался оттащить аның, тик, булса да, җинаятьче кимрәк иде мине, ул шактый көчле. Аның мельком күрдем нокталарында, круглое, невыразительное йөзе күләгәдә. Бу булырга тиеш иде, берсе азиатов. Аннары локоть, әйтерсең кувалда, бәрде минем арасында ребрами.
  
  
  Минем хакимият ослабла; ирекле кулы белән ткнул аны тамакны һәм бәрде аның буенча челюсти. Ир-ат зарычал һәм попятился к перилам балкон. Бу лунном яктылыгында аны күрдем, дип эго кулымда блестит металл. Эго кешедә повернулась миңа, һәм схватил аның запястье, яртылаш вывернул эго, нырнул астында пухлое гәүдәсен һәм күтәрде аны.
  
  
  Ул гына да түгел, выдал безгә тавыш, перелетая аша перила һәм, падая биеклектән җиде катлы, бүгенге куелган, идәннәргә плитә җәелгән тирәсендә у бассейн. Последовал бик глухой удар, әйтерсең карбыз разбился турында цемент, аннан табигатькә тулы тынлык.
  
  
  Аның перегнулся аша перила һәм попытался разглядеть гәүдәсен, әмма святый у бассейн тирәли погас. Тоелды, беркем дә берни дә ишетмәдем. Аны бик озак көттем, аннан соң керде һәм включил башка выключатель дөньяда.
  
  
  Элеккечә берни дә булмады. Аның тикшерде лампочкалар; алар барысы да иде урынында.
  
  
  Телефон зазвонил. Аның күтәрде трубку.
  
  
  "Мистер Уолтон?"
  
  
  Әйе.'
  
  
  "Гади, сэр. Сез сөйләгез белән стойкой теркәү, без хәбәр итәбез: барлык кунакларга отключили электр. Якын арада ул булачак восстановлено ».
  
  
  Аның, дип искә төшерде, дип белдерде сергей коридорда тагын кертелде, - диде бу хакта.
  
  
  «О, әйе, сэр, алар эшли, башка схема».
  
  
  Киресенчә, ул самодовольно горурлана, үзенең яки чит - изобретательностью. «Бездә һәрвакыт бар святым кунакханәдә Doublé Cay, сэр».
  
  
  «Нишлисең, ул вакытта бу бик яхшы. Рәхмәт. Аның повесил трубку һәм тиз тикшерде үз багаж яктысында фонарика. Җинаятьче тапмаган отсеке, анда аның спрятал үз корал булса да, ул бераз испортил минем киемнәр.
  
  
  Түгел имело әһәмияткә ия, дип ала ул таба, шуңа күрә аны разделся һәм жим йокларга ятып кына торды. Карамастан алмадым, яхшылап разглядеть зат бу кеше, њпкђм акча, дип хәзер Дубле-Кей булды азрак симез азиатов».
  
  
  
  Алтынчы башлыгы
  
  
  К рассвету тән түгел иде инде, һәм диярлек төш аны ишетте аны шепот. Аның сидел бу шезлонге у бассейн, көтмичә, кайчан көндәш двинется бу минем якка. Минем пухлая, размазанная тушью потенциальная поклонница затрещала миңа ухе. Кайбер буенча-ee яшьтәшләре кебек, ир-атлар да, хатын-кызлар, җыелып, әйләнә-тирәбездә, әнисенә карап минем белән кайбер сомнением. Хәер, мин түгел, бөтенләй Мик Джаггер, аңа иң яхшы иде буенча барлык арзан кумиров. «Сез эзлисез... э... талантлар?» Спрашивавший иде малай белән прыщами, ул кичә булды минем белән самолетта. «Идем, отель, моның чувак». Миңа бу сүз инде туеп, һәм ул карар түгел файдаланырга эго бик өлешендә. «Глоток свежего пробасы һава арасында ике турами. Сез уйнарга бу акциясен сатып алды? Аны, кивнул аның гитара. Ул покраснел. 'Күп түгел.' 'Әйе.' Аны, посмотрел якка, щурясь нче кояш, отражающегося нче бассейнында су. Битарафлык - вотум өлеше сурәтләре. Бер тирәли кызлар сидела у изножья минем лежака, сл түбән өлеше купальника прижалась к минем пальцам аяк. Ул бик кечкенә, круглой һәм пышно сложенной, ә аның якты-каштановых волосах светило кояш - яки нәрсә тагын. Аның подавил теләге аны исследовать, әмма очраклы переместил аягын чөнки минем лодыжка скользнула аның теплому бедру. Ул хихикнула һәм намеренно сопротивлялась, шуңа күрә минем пятка урнашкан арасында аның аяк. Аның, чыннан да, башлаган оештыру-чыларның кадерен прикрытие, ул төзегән минем өчен Хоук, кайчан төркеменә ворвался югары бородатый яшь кеше. "Әй, син тагын да ишеттем?" Ни дәрәҗәдә аның фикер йөртергә иде, ул да сөйләштем безгә белән хема конкрет. Эго тире иде төстә оштукатуренной диварлар башка читтә у бассейн, һәм ул иде сбросить кырык фунт түгел опустившись түбәнрәк, номерлар. Ул булырга тиеш иде шагыйрь; Аның башлады распознавать типы. Кемдер әйтте: «юк», алар берни дә ишеттек. «Узган төнлә нинди булса, егет йөреп зур сикерү. Анда.' - Ул билгеләгән урынга астында минем балконом. Күрәсең, беркемне дә бу аеруча да борчымады, шуңа күрә штопора иде задан миңа.
  
  
  'Кем бу?' Борода пожал җыерып. «Кем белә? Сказавший миңа бу портье, диде ул спрыгнул белән үз балкон. Ул тагын бер, бу юлы ачыктан-ачык балкон астында минем. «Бу иде вьетнамец яки нәрсә бу үзенчә. Ул калдырды предсмертную хат калдырган, анда", - дип язган алмый күбрәк яшәргә бу упадочном җәмгыятьтә яки нәрсә бу үзенчә. Аның бик доверил эго рассказу - вакытка, ничек тарихы обошла бассейн, ул да гаҗәпләнде булыр иде, белгәч мертвым иде шестифутовый швед теле акробат, егылып вакытында полуночной тренировкалар, - тик мин напряг уши при упоминании турында предсмертной записке. Әгәр иде бу правдой, бу инде", - дип минем нападавшим сидела бик нәтиҗәле урып-җыю бригадасы. Ул минем аяк, извивалась бераз настойчивее, миңа уйларга туры килде. «Әйе, ярар, дип уйлыйм, аны ялгыз гына байтак да бераз прыгну», - диде мин, кискен вставая. Ясап, һәрберсенә тиешенчә берничә адым, аңа назар азагында у бассейн, нырнул бу зәңгәр су һәм проскользнул ничек була, алга таба да астына өслеге керткәнче всплыл өчен схватить ртом һава. Бассейнда иде бераз кешеләрнең; Күрәсең, бу бик нигездә төркеме сидящих һәм наблюдающих. Аны переплыл бу якка, развернулся һәм оттолкнулся элек, үзәккә у бассейн. Күпмедер вакыт, аның көймә аркада, әнисенә карап бу безоблачное күк. Крае књзлђре аны күрдем югары каменную диварны һәм Де Дублон өчен анда. Килгәч, аны шунда посмотрел, люк ачылды да, тәрәзә артындагы аны күрдем проблеск отраженного дөнья. Телескоп - яки телеобъектив; Аны тиеш иде iso барлык көчләр дә карарга ачылган тәрәзә, ләкин әгәр кем дә булса, анда минем белән кызыксынды, булмады мәгънәсен күрсәтергә, дип, мин беләм бу турыда. Мин осознавал, дип поплыл түбәнрәк югары батуты, әлегә ишетте сдавленное «Сак булыгыз!» посмотрел өскә таба һәм күрдем летящую миңа бело-бронза фигуру. Аның уплыл кит, тирән эшелонга бер кулын суга, ударив аяк iso барлык көчләрне. Ныряльщик погрузился суга миллиметр күрсәткечләрне минем эчтђге, һәм күтәрде дулкын белән шөгыльләнүче захватила мине. Мине дә бик нык ударили, әмма аны, сунул башын астында су булсын өчен, ел саен, түгел яраланган бармы ныряльщик. Гәүдәсен лежало төбендә у бассейн, согнув аяклары һәм скривив фигуру бу преломленных лучах солнца. Ул күпмедер вакыт түгел двигалось, һәм ул инде китәм нырнуть артыннан башлагач, аның аяклары кинәт выпрямились, һәм ныряльщик бросился миңа. Безнең лбы очрашкан, әмма больно түгел иде; аның озын чәч смягчили удар. Өстәл рассмеялась, кайчан приблизилась, һәм аның тулы иреннәре иде шулай якын к минем иде диярлек оскорблением түгел поцеловать аны. Әмма мин аны обидел - уйнады, шәп булды. Бу нетолько. "Ах!" ул полоскала тамакны. "Бу, сез, мистер Уолтон!" Аның да спрашивал аны, каян ул, билгеле минем исем. Ахыр чиктә, аны имзалады библ кичә кич. 'Әйе, бу мин.' "Мин сделала сиңа больно?" 'Аны алай дип уйлыйм. Син тәртиптә?' Хәтта ул кайчан иде & nb, әй, алдык пожать җыерып. Аны күрдем, бу-ee, ак коену костюмы каплый гына, ким дигәндә, ә бәлки, барысы да түгел. Җылы аны загорелого тән встретило мине, без плыли, безнең колени соприкасались су астында. Түгел безгә сөйләшергә сүз, без подплыли к крае буа - киресенчә, моннан тыш урыннарны, анда аңа бар иде - һәм выбрались наружу, Өстәл двигалась белән плавной грацией тюленя. Ул сузылган белән шезлонга зур әтәчле, обернула аларга җилкәсенә һәм књрсђтте миңа. 'Ярый?'
  
  
  Миңа да кирәк иде", - спрашивать, ул омелой күздә тотып, әллә ничек ул смотрела миңа. Башка кием яки плавках, дип артык яки ким шул ук хәл - минем иде шактый впечатляющая кыяфђт. Аны дим, бу бик җиңел, чөнки бу факт, һәм мин бик тырышам, булсын иде бу шулай. Пулевые отверстия һәм ножевые яралануы, алар миндә бар иде дәвамында минем карьера иде оста итеп заделаны хирургическими гений, алар нанял AX, шуңа күрә мин сездәге кусок ит, ул күрсәтә мәктәптә ит эше. «Пойдем прогуляемся», - чын күңелдән диде мин. «Минем тагын иде карары нигезендә ел саен әлеге цирк». 'Нишләп юк?
  
  
  Һәрхәлдә, миңа кирәк түгел, ятарга на солнышке ». Ул акрын моңа кадәр полотенцем буенча үз теләгәнчә сарыф иткән смуглому телу керткәнче ташлап, эго бу урындык артта нах. Бу иде минем өчен пароль тщательного өйрәнү ee; ee тиредђге, күрәсең түгел, кирәк иде лосьон өчен загар алу өчен шундый тљскђ. Аны, моны акрын һәм дип катгый башлап, әлеге сенсационных аяк, бу мгновение задержавшись у йомшак округлившегося тормыш керткәнче карарга күкрәк, застрявшие бу бикини. Аның соски күренә иде аша ак ткань. «Сиңа да шул ук бикини, бу кичә», - дип тыныч кына мин. 'Ах! Син дип!' 'Әйе.' Ул беззвучно рассмеялась, һәм аның күзләре заблестели. «Мин һәрвакыт минемчә, әгәр дә син табып булмый кием-салым белән шөгыльләнүче сине якынлашып килә, мђгънђсе юк, аны алыштырырга. Сезгә алай калса, мистер Уолтон? 'Аны да, шулай уйлыйм. Исеме Нигы. 'Әйе. Ә минем... - Мин дә умею укырга. Сезнең фоторәсемнәрегез түгел воздают сезгә тиешле бәя, Өстәл. 'Беркайчан да.' Кыз умела белән мөрәҗәгать алкышларга күмде. Аның панцирь к океану буенда дивар Де Дублон, әлегә Өстәле болтала янымда, ee бедро диярлек касалось минем. "Әйтик, син ялда?" - 'Чыннан да.' Без кружили тирәсендә төркем өлкәннәр загорающих, нигездә белән белыми животами һәм слитных купальных киемле цветочным рисунком. Аны әле бер-ике ел урта тирәсендә самолеты «Лир»; хатын-кыз впилась взглядом бу Чину, саклап калырга омтылып, ул үзенең тулы гәүдәсен кырга ягыннан арасында кыз һәм аның ире. Мин алмадым, аны винить. "Син укымасаң, монда озак?" «Бу-бәйле, моннан тыш, бу сезгә кирәк булачак эшләргә».
  
  
  Аны тукталды һәм күрсәтте почмагына-Де-Дублон булган атаклы стеной. "Нәрсә ул анда?" «Бу -..., нидер кебек йортны. Анда яши, бик бай кеше ». Аның понимающе ухмыльнулся. "Сез бар иде үзендә кунакта?" «Мине чакырдылар», - дип җавап бирде ул. Мин настаивал. Алда иде пролом бу стоны яр буе белән выбеленной бара, баскыч алып барган бу пляж. Кайчан Өстәле артында барды алда мине, ул взъерошила чәч шулай итеп, мокрые пряди погладили минем голый тормыш. Нинди анда песке лежали зур булмаган төркем кешеләр, ә тыныч & nb лежало берничә фигура. Прибоя булмады да диярлек, бары тик рябь бу дулкыннар плеск бледно-яшел су пляжда. Күзләрен - ир-атлар һәм хатын-кызлар - следили өчен безнең, әлегә без бардык буенча тяжелому песку у кромки су. Без проигнорировали карашлары. Өстәле артында барды салмак кына түгел, нык раскачиваясь. Әй, бу кирәк түгел. Сулдан бездән дивары-Де-Дублон дәвам итә буенда побережья. Узып, берничә йөз ярдов, аның диде отверстие өстендә кечкенә генә бухтой. Бу булырга тиеш керү лагуну. Кечкенә пешеходный күперендә иде протянут өстендә су; аның өстендә диварлары выпирала кебек, ире гриба буенча гладкого бетон. Бернинди да инде эләгү теге якка, хәтта белән крюком һәм веревкой, дип мине дә аптырашта. Аның, шулай ук, белә кыска туннель, әйдәп баручы астында стеной к лагуне иде ябылган выдвижным тимер юллары ограждением, миңа кызык булды, нәрсә кирәк, књтђрњ эго. Без переходили күпер, аңа күрсәтте отверстие. 'Нәрсә бу?' «Их, нәрсә кебек зур буа. Әлеге кеше бар үз көймәләр. 'Ах, әйе?' Ул кивнула алды һәм мине кулын; аның бот узды mimmo мине. "Сиңа ошый көймәләр, Нигы?" 'Билгеле.' 'Минем дә бар шундый. Ягъни аның алам файдаланырга, бер тирә-отель ». "Нинди лодка?" Бу ... Мин белмим, ничек алар бу дип атыйлар. Тиз лодка? Кечкенә лодка белән шөгыльләнүче бара, бик тиз ». «Тиз йөрешле катеры тапшырылды. әйе. Нишлисең, ул вакытта безгә тора барып кайтырга шунда ». - Сез яхшы ладите белән лодкой? Ул прижалась миңа лизать, һәм аның темные күзләре улыбнулись. «Мин алам водить лодку». Аның чертовски яхшы белә иде, чөнки ул намекает, әмма отель өчен ул бу-диде. "Карарбыз." 'Соңрак?' "Әйе, соңрак."
  
  
  Де Дублон елларда бөтен көнбатыш өлешен утрау. Без үтте буенда дивар буенча аларны киң катлау; Монда түгел иде безгә купающихся, безгә кешеләрнең загорает һәм йомшак прибой плескался тирәсендә, чак укрытых коралловых рифов ерак ярлар. Бу диңгез на горизонте выделялся бердәнбер белый парус; моннан тыш, берни дә булмады, күрәсең, тыш, акрын гына бурлящей су. "Ничек озак син монда күп эшләсәң, Өстәл?" - «Ох ... калса, бер елга якын». «Бу бик күп». Ул пожала җыерып. «Алар яхшы түли, тормыш монда рәхәт».
  
  
  "Сез яшәгән барлык Флориде моңа кадәр?" Ул кинәт тукталды һәм испытующе књрсђтте миңа. 'Нигә син шаромыжница бу?' 'Мин белмим. Миңа бу кебек тоелды бик вероятным ». Кыз кивнула, һәм аның күзләрендә промелькнула була. 'Әйе. Аның сбежала берсе Кастро ». «Мин ия түгел иде, күз алдында...», «Ах, бу тумаган. Узды вакыт иде аңа кечкенә кыз була, без сбежали. Без әни белән переправлялись башка исәпләнгән кечкенә генә көймәдә. Алар аттылар безне, кубинский патруле, әмма без скрылись. Якын.' Аның вопросительно приподнял бровь. «Минем... минем ана. Ул иде раненую һәм җитди раненую. Айдан табиблар сөйләштеләр, дип хой яхшырак булачак, ә аннары ул, вафат булды ». 'Миңа бик кызганыч.' Ул янә пожала җыерып. «Бу бик күптән, Нигы». "Ә синең әтиең?" «Берьюлы аннары революция Кастро ташладым эго төрмәгә. Алар белән хорька аның турында nen берни дә ишеткәнем бар. Юк иде әйтергә. Аны ишеттем, бик күп мондый вакыйганы өчен гади поверить әй, әмма һәрвакыт шанс, дип, ди ул дөреслекне - һәм мин уйлыйм, бу, гомумән, имело әһәмияткә ия. Без бардык молча; ул подошла миңа якын, тик казалась погруженной үз фикере. Ахыр чиктә, ул диде: «Син бит беләсең, бу да минем чын исеме». 'Oi?' Ул кыскача дип елмайды. "Бу гаҗәп тә түгел, сезнең өчен". Аны покачал аягы һәм понимающе елмаеп куйды. «Кайчан биш яки алты ел элек аңа килде, шоу-бизнес Майами, минем агент түгел отель записывать мине, ничек Маргариту Ортис. «Артык обыкновенно», - диде ул, әнисенә карап миңа зат.
  
  
  Твоя әнисе иде яртылаш китаянкой. Минем әти иде мулаты. Биредән - Өстәл Негрита ». 'Oi.' Ул тукталды һәм књрсђтте миңа. "Син барысын да беләсең Нигы?" «Мин нәрсә беләм " күбрәк». "Һа!" Ул сжала минем кулын. «Нигә син килдем, мондый урында ничек Дубле-Кей, Нигы? Биредә балалар гына-хиппи һәм картлар үзләренең толстыми хатын-кызлар ». «Ах, аны ишетте бу хакта куске динамита, ул ошый монда шоуы һәм, миңа туры килергә». Аның гортанный көлү абсурд скептически. Ул встала на цыпочки, прижавшись књкрђк к минем күкрәк. Аның бархатные иреннәре приоткрылись, ә күзләре потускнели. Без поцеловались. Ул обняла минем өчен муеннарына, аны таз повернулся каршы минем. Минем ревматизма иде незамедлительным һәм безошибочным, һәм ул көчлерәк прижалась миңа, кайчан аның тел иде минем. Минем куллар спустились буенча аска таба аның аркада, бүгенге нижнюю өлеше купальника, к җылы булыр арасында аның твердой задницей. Мөгаен, шунысы яхшы, бу вакытта күренә башлады ике яшь парлар, акрын соң да ниндидер буенда югары диварлар. Аны күрдем ih беренче һәм игътибар итте аларга игътибар Чины. Ул вздохнула, аннары хихикнула һәм коснулась выпуклости минем купальнике. «Мин башлыйм йөрергә өчен синең, әлегә син остынешь, яхшы?» «Булсын карыйлар», - прорычал мин. Ул шатлыклы засмеялась. «Мин белсђм, дигән иде хокукларын Нигы. Син персонаж мөмкинлек бирә торган, аларга барырга тәмуг ». Аны рәхмәт хисләре белән елмаеп куйды, һәм без аннан каршыга калган. Аннары моннан, ничек без миновали ә повернули өчен почмагына стеналар, Өстәл обняла минем өчен талия һәм потерлась щекой турында минем кулын. «Бүген минем ял, Нигы». "Ә караганда, син гадәттә занимаешься буенча вечерам?" «Кайчагында аның йөрим: бу Нассау. Яки аны килүчеләр белән урнаштырган үз бүлмәсендә өчен уку китабы «Яки син катаешься бу катере?» Әйе. Бу балалар.' «Минемчә, бу яхшы идея. Бу кич?' 'Билгеле.' «Увидимся бу баре кабаре. Башта поедим, ә аннары... - Юк, - кискен дип җавап бирде ул. «Түгел барре. Мин яратам ... ярар, беләсең. Мин позволю беркемгә дә алырга мине шунда, әгәр бездә итеп очрашу. Аның приду бу марлон бүлмә ». "Син беләсең, анда бу?" Ул кивнула. «Сез тиеш иде язарга номер бу стойке у портье кичә кич». 'Oi. Бу дөрес.' Без үтте, тагын бераз, әлегә вдали түгел, булды очевидной кунакханәсе. "Синдә ... џм ... монда беркемне дә юк, шулай түгелме?" 'Син ясарга тиеш күздә?' 'Тагын?' 'Oi. Юк, түгел, бигрәк тә Нигы. Монда кеше юк, ул булса, извлекли миңа ләззәт бирә, хәтта кыска вакытка ». Аның күзләре", - диделәр миңа, мин, по-видимому, искәрмә, әмма без урынга килеп җиткән кадәр кечкенә монда сбоку нче отель, анда дюжина разноцветных пляжных багги мерцала, кояшта, аны кулга чертовски китерүе кыен, әмма мин, мондый бәгырь, ничек Өстәле артында гади көттем һәм, килгәч, Нигы Уолтон заполнит аны ялгыз кичәләр.
  
  
  
  Җиденче башлыгы
  
  
  Миңа китергән бу номер килми, һәм берничә шешә ледяного сыра Amstel. Официант накрыл столик у балконной көне, ә ул китеп, аның досталь тирәсендә чемодана берничә әйберләре, алар отель өйрәнергә. Үз неторопливом путешествии көньякка таба аны проехал аша Нью-Йорк һәм сатып алган һәм анда берничә навигация карталары. Oni iso барлык көч табарга тырыштык, ул булса, аның кунакханәсе, әмма ахыр чиктә без тапкан картаны Дубле-Кей. Аның ул вакытта диярлек карадым бу нах; Аны бик отель чыгып китәргә бу шумный шәһәр һәм отправиться юлга. Хәзер бер полстакана сыра һәм развернул картасын. Ул аз дип күренә; безгә бер уважающий үзен шкипером түгел шталь иде, аны кулланырга өчен маневрирования зур судно янындагы ике островков, әмма бу бик веб-карта, аны булдыра алмас, аны табарга. Иде указано берничә куркыныч подводных каршылыклар; ике иске су төбенә киткән корабль, коралловые рифы, алар аның әле моңарчы бу көнне берничә вак җир. Лагуна участокта Де Дублон иде билгеләп үтелә, тик чыгу аша океан түгел иде, күрәсең. Бу түгел иде минем непосредственной кайгыртучанлык; Мине күбрәк кызыксындырды су тирәсендә башка утрау, утрау Куркыныч суды. Иде отмели һәм рифы неправильной формалары. Аның iso барлык көч тырыштым ih истә калдырырга, белеп торыгыз, дип түгел, алып килсен миңа күп файда караңгыда. Тик, џђрхђлдђ, аны белә идем, чөнки алар анда, һәм ул булырга мөмкин әһәмияткә ия. Аннары төштән аны чыкты балкон; Кояш хәзер ябылган кучей югары, тиз движущихся облаков. Аның нык перегнулся аша перила, әмма алмады күрергә башканы якындагы к морю почмагына-Де-Дублона. Аның позаботился турында сөйләде өчен төшерергә номеры, югары катта кунакханә, әмма хәзер аны аңладым, бу миңа тырышырга тиеш иделәр төшерергә номеры белән тулы төре өчен кунакханә. Нишлисең, нәрсә кирәк иде эшләргә, бу бүлмәгә керергә шундый төре. Аның переоделся бу иске ак джинсы, махровый свитер һәм күн сандалии, надел солнцезащитные нокталарында һәм инанды, дип кесђдђ шактый вак-төяк; аннан соң мин карлыгач буенча длинному безмолвному коридору. Мөгаен, бу иде номерлары белән 716 буенча 729. Аны ы лифтта бу вестибюль түбән катның һәм, әгәр кем дә булса, дип, мине, керде зур, тускло освещенный холл. Аның sel һәм заказал ром, ул миңа бөтенләй дә килә. Аша берничә минут аның дип сорады, анда залында ир-атлар бәдрәф, һәм таба килә башлады шул юнәлештә. Ничек мин өметләнгәнен, анда бирелгән ике телефон киосклар. Аның үсеш ала отель номерын сорады номеры 722. Кайчан аны, дип уйладым, чөнки минем беренче омтылышы уңышлы узды, миңа дип җавап бирде хатын-кыз; ул казалась сонной һәм взволнованной. Аны дип сорады турында Туганнары, диде ул, бу Родни анда юк, аны, гафу үтенде һәм повесил трубку. «Сабырлык», - диде аның үзенә дә әйләнеп кайта, үзенең барному стулу. Дәвамында түбәндәге ярты сәгать һәм аның ике тапкыр обзвонил башка бүлмәләр үзенең катта һәм берәүдә, алар икесе дә шөгыльләнә. Әгәр каршындагы киләсе звонке мин түгел тапты џђм буш бүлмә, миңа туры килде сыный нәрсәдер һ. б.; кешеләр, идарәче эре туристик отелями түгел глупы, һәм иртәме-оператор поймет, дип бер үк кеше шалтырата, төрле номерлар бер катында урнашкан. Бу иске трюк белән взломом - шулкадәр иске, миңа диярлек оят иде эго файдаланырга кирәк. Ләкин минем аз булса да вакыт һәм мин теләмәгән кулланырга артык турыдан-туры һәм жестокую - тактику эләгү өчен аерым бүлмә белән шөгыльләнүче открывала миңа төре, ул аны теләгән идем. Белән дүртенче омтылыштан аңа бирде телефоны зазвонить ун тапкыр керткәнче инанды, дип бүлмәсе пуста. Аның поспешил элек вестибюль һәм менде лифтта үзенең катында урнашкан. Беренче, нәрсәгә мине өйрәттеләр, ничек укучы шпиона, - бу печатать хисаплар, ә икенче - ничек йозакларны ачарга. Һәр ремень, ул минем бар, анда алдан ук урнаштырылган кораллар, һәм кимендә бер минуттан аны булып чыкты, бүлмәдә 721. Аның калдырды ишек приоткрытой - булсын, кайчан халкы кайтты, аны иде гафу өчен нәрсә күрдем, ничек ишек ачылды, һәм кергән өчен полюбоваться төре, һәм тиз арада минем янга килеп, к балконной көне. Миңа туры килми озак басып торырга бүгенге балконе. Белән моннан урыннар аның хранил, миңа иде, бик яхшы сизелә зур өлеше җирлегендә. Аның мельком күрдем, ир-атлар, алар максатчан ходили взад һәм алга түләүләр турыдан-туры өчен стеной. Алар түгел иде одеты бу форма, һәм бернинди корал да күренде, әмма ирекле көндәлек шведларны, аны алар носили иде гаҗәеп похожа һәм җебе замаскировать теләсә нәрсә, 45 нче калибрлы кадәр обреза винтовкадан. Бу лагуне плыли берничә су-ягулыгы көймә биргән, ә нинди-кем плавал казанда " & nb. Аны күргәч, бер өлеше киң мощеной мәйданы, анда загорали башка кешеләр; алар Арасында бардык слуги бу ак куртках белән подносами белән эчемлекләр булачак... һәм прочими ђйберлђре. Булмады кирәклеге алырга эре план аңлау өчен, тагын нәрсә доставляется. Аңа билгеле бородатого яшь кеше авырлыгындагы-140 кг, ул чакта ул арада к шактый особенных белому цилиндру, сак сложенному бу подносе, представленном эму. Мөгаен, гашиш; Өчен соблазнить кайбер килүчеләр кирәк нечто күбрәк караганда, бушлай выпивка. Ләкин кушылмаган аңа күрергә түгел иде. Агачлар тирәсендә кунакханә утыртылды якын бер-берсенә карата бер-берсенә, шулай изогнутая эчке дивары артта лагуны закрывала яхшы күзәтү фасад биналар. Шулай итеп, икеләтә баррикада белән шөгыльләнүче создавала проблемасын, заключающуюся ки туры килде перелезать аша внешнюю диварны, белмим, кайда торалар охранники, - ә аннары, әгәр аны ничектер итеп преодолевал иде бу каршылык, возникала проблема узу эчке баррикады, һәм Ходай белә, тагын нәрсә кирәк җиңә. .
  
  
  «Карагыз, сэр. Алам, аны нәрсәгә дә булса сезгә ярдәм итәргә? Ишеткәч бу тавыш, аны чак кына арттарак басып торган, мысленно проклиная проклятые калын ковры. Югары темнокожий ир-ат, стоявший бу дверном проеме иде одет гадәти кљндђлек кием-салым. Бер кешедә бар иде небрежно засунута минутына эго кыска камзолы. Ул вопросительно дип елмайды һәм казался бөтенләй непринужденным. Аның откашлялся һәм өметләнгәнен, дип выгляжу шактый смущенным. 'Гафу итегез мине, зинһар. Аны күрдем, дип, ишек ачылды, һәм кергән өчен ел саен төре белән шөгыльләнмәгән отель ».
  
  
  'Әйе.' Ул закрыл артыннан ишек - гамәлен, ул заставил мине насторожиться. «Бу иң югары ноктасы утрау Кыямәт төре бик кызыклы». Бу юлы ул киң елмаеп куйды, һәм ул чакта аны белем эго. "Херридж?" Очучы самолеты «Лира» ка мгновение склонил башын. «Әлбәттә, мистер Уолтон». 'Миңа, чыннан да, бик кызганыч. Аның гади отель... - мин устало махнул кулы белән бу якка балкон, аннары робко дип. «Әгәр сез проверите, сез күрәчәксез, чөнки мин керде бирегә өчен түгел дип булса алырга». Ул ясаган берничә адым бүлмә һәм та карарга мине. 'Бу мәҗбүри түгел; Минем өчен сез дә охшаган вора, мистер Уолтон. Аның күп көч куя алсын өчен, күп көч кабул итәргә расслабленную позу. «Гафу», - диде аны, аннары позволил үзенең естественному любопытству прорваться. Херридж понимающе кивнул. «Әйе, бу-минем бүлмә. Бу Doublé Cay бик яхшы карый персонал. Тигезлек өчен барлык ». Ул бу башка күләгәдә горечи. "Шат ул ишетергә дә теләми. Алар яхшы аңлый ih пилот булырга тиеш бәхетле ». "Мин канәгать". Ул кивнул миңа аша эчтђге. "Бәлки, сезнең интересовала бу шактый үзенчәлекле хәл өчен стеной?" «Болар барысы да, шулай түгелме? Мин тотам, барлык, кем белә, кем анда яши ». "Әйе, бу шулай." «Әмма мин уйлады ул отшельник. Кем бу кешеләр, резвящиеся бу эго лагуне? «О, мистер Ингерсолл мөмкин отшельником, әмма ул беркайчан да эгоист. Ул чакыра өлешендә яшь кешеләр кулланырга эго ... шәхси бүлмә ». «Я начинаю моны аңларга тиеш». «Мин дә». 'Oi?' Херридж күрсәтте ягына кунакханәсе, якындагы к бассейну. 'Инде тора секретом, дип мистер Ингерсолл билгеләде арасында бу агачлар берничә телекамер. Калса, ул развлекается, экрандагы өчен килгән кунаклар һәм шәхсән үзе сайлый теге, кемне тели чакырырга үз милкенә ». «Бу минем өчен сер». Бу мөмкинлек өчен estestvenno, килде миңа башын, кайчан Хоук проинструктировал мине, мин шат, чөнки бу подтвердилось. «Сез хәзер моны беләсез, мистер Уолтон». 'Әйе. Нишлисең, карале, гафу, мин әле генә керде. Күрәсезме, бармы, кем сәяхәт итә, шулай ук күп кебек, аны - кунакханђ, шифаханәләр һәм теге, мондый, - тарала привычку барлык совать үз нос. Беркайчан да беләсең, кайчан встретишь иске берсен яки нәрсә бу үзенчә. 'Аны аңлыйм.' Херридж торды, ничек скала, бераз читтә өчен үткәннән соң мине.
  
  
  Аның узды mimmo аның кивнув, неопределенно помахал кулы белән, входя коридорга, һәм сак закрыл артыннан ишек. Юлда үз бүлмәгә аны, гаҗәпләнде, ни бар, очучы, эшлекле киемдә, кесђдђ камзолы ята пистолетын. Бәлки, дип уйладым мин, бар Херриджа бу Дабл-Кей иде башка башкаручы, нәрсә турында, аны белә иде инде.
  
  
  Көн тагын да кала иде дә җитә, исследовать Утрау Кыямәт тагын бераз. Күңелле колы бу стоянке тапшырды миңа пляж багги, берсе буенча сие разбитых фольксвагенов аеруча кузовом һәм широкими шинами. Аның китә буенча извилистой астындагы юлга кертелде, усаженной пальмами, әле килеп җитмәгәндер кадәр басулар өчен гольф. Клуб башлыкның үзе түгел, артык ябык павильон ачылган белән өч якның белән янәшә шкафчиков белән дүртенче яклар. Эчке һәм тышкы якта иде, кечкенә бар, һәм столики, ләкин беркемне дә анда түгел иде.
  
  
  Аның үтте буенча деревянному идђндђ павильоны һәм посмотрел кырында өчен гольф. Пологие басулар иде покрыты пышной зеленью, урыны белән усыпанной цветущими үсемлекләр һәм оста итеп урнашкан пальмами. Вдалеке күрдем аны ялгыз квартеты уенчы һәм ике тележки өчен гольф; бу остальном кыры кебек тоелды безлюдным.
  
  
  Аны кабат сель үз багги дәвам иткән юлын башка максатлары. Ахырында басулар өчен гольф юл киңәйде, огибая куаклар һәм кискен присоединяется-мине кечкенә гавани. Буенча ике як бухты чыгыш ясаган волнорезы; ике яки өч круизера приличных күләмен иде пришвартованы у порта бар, шулай ук горстка зур булмаган парусных һәм быстроходных катерова. Аны күрмәдем берни дә охшашлыклар бу судно бу подводных крыльях.
  
  
  «Мөгаен, безнең Ингерсолла иде флот кайдадыр ул лагуне», - дип уйладым аны, гадать, анда нәкъ менә.
  
  
  Башка култыгы ярында аны күрдем утрау "Куркыныч суд", эго стальными скелетами, поднимающимися тирәли ком, һәм опорами күпер, выступающими өстендә водами култыгы. Белән моннан урыннар аның хранил, яңарту, күпер иң ерак пирсе күбрәк булганда-йә, напоминала күп корыч балок, ташландык шунда һәм онытылган. Бу күперендә бернинди билгеләре, төзелеш эшчәнлеге, әмма вдалеке аны күргәнем булмады, подъемные балки крана һәм кружащиеся тирәсендә аңа нче желтых төзелеш шлемов. Миңа бу тоелды гадәти төзелеш проекты, ул да түгел, осознал булыр иде, бармы бу нәрсә, әле әнисенә карап ачык суга белән ара артык полумили.
  
  
  Приглушенное рычание ревущего двигательнең ќђлеп итте минемчә сулга. Ак көймәдә обогнула отдаленное урын ахырында бухты, һәм ак корпусы, ы өстендә су өчен менә дигән металл стойках. Судно бу подводных крыльях, миңа да туры килде гадать, каян ул взялось. Анджела сидела бу задней өлешендә ачык кабинасы янында квадратным пухлым азиатом, ә руль артында сидел, берсе длинноволосых яшь кешеләр, алар аны күреп, аның белән "казан" халыкара аэропортында кичә.
  
  
  Тиз лодка сделала киң күрсәткечләр һәм устремилась бу пролив арасында ике островами. Ул доплыла кадәр озын порта бар белән шөгыльләнүче уходила суга Куркыныч суды, сбавила тизлеге, приближаясь ярга, һәм погрузилась суга. Берничә кечкенә сын ясаган җиттек өчен схватить швартовную полициягә), аннары троица взобралась баскычтан, прыгнула ярга һәм юкка чыккан өчен төркем невысоких биналар.
  
  
  «Подрядчы» белән «Формозы» турында, анда сөйләде регистратора, спутник минем злоумышленника кичә кич, күрәсең, бу срочном төзелеш мәйданчыгында булды белән ике әгъзалары интимной шестерки ...
  
  
  Аның наблюдал өчен лодками кечкенә генә гавани, һәм миңа шунысы кызык, бу катеры тапшырылды Чины. Башта аны отель генә аны тыңларга, белергә, ул җебе сөйләү миңа турында операцияләр Ингерсолла, әмма хәзер миндә туды идея яхшырак.
  
  
  Яңа очып китү-очып төшү полосасы моңа кадәр бу возвышении ерак түгел, гавани. «Лир Джет» иде припаркован у лачуге, өстендә торган развевался ветроуказатель; якын-тирәдә берничә спорт самолет. Миңа күбрәк юк иде, барырга, шуңа күрә аның китә буенча бетонной платформасында. Тирәсендә лачуги чыккан ир-ат һәм күпмедер вакыт карадым, ә аннан соң кайтты эченә. Аңа булган гади туристом.
  
  
  Хәзер аны бер көнне багги бу пляж беренче һәм соңгы тапкыр тәмамлап, үз даирәсе, үз плавном темпе буенча песку, әле килеп җитмәгәндер кадәр теннис корты янында отелем. Алар пустынны, ничек пляж; шунысы ачык, кунаклар отель Doublé Cay иде озабочены нәрсә артык киеренке караганда, гольф һәм бездельничанье безнең өйдә бассейн.
  
  
  Эшлеген багги, мин карлыгач откровенными үз бүлмәсен; хәзер дә вакыт опасаться яшь кешеләр алыр иде афәт мине. Аның проспал сәгать, аннан соң, әзерләнә башладым алдагы вечеру.
  
  
  Аның взвесил потенциальную ихтыяҗ минем спрятанном корал белән вероятностью нәрсәләр белән Чиной минем дә күп булыр да инде яшереп эго озакка; аннары аны неохотно калдырырга карар кылган Вильгельмину һәм Хьюго урында. Шул уңайлы вакытта башка хђл шпионская эш шактый катлаулы, әмма исәпкә алып, кечкенә генә шанс, дип танцовщица иде гына шул, хема ул үзен считала, мин түгел иде үзе позволить усложнять эш башларга эго белән пистолетом һәм стилетом. Минем поймают.
  
  
  Аның надел темные чалбар, куе-коричневый свитер һәм якты-зәңгәр пиджак һәм калдырды үз берничә изношенные теннис өстәлләре балетные тапочки. Аннары аны, посидел бу балконе берничә минут һәм посмотрел үз почмагы якынча у бассейн. Стальная лента һаман иде мәшгуль, һәм соңрак кояш пробивалось аша рваный облачный покрова.
  
  
  Кемдер тихонько закашлялся. Аны чак кына арттарак басып торган, әмма артта калды минем бүлмәдә беркем дә юк иде. Аннары аны ишетте тихое бормотание тавыш, әмма сүзләре иде неразборчивыми. Ишетеп тавыш, аны минем янга килеп, к перилам балкон һәм прислушался. Әйләнә-тирәсендә берничә сүзләр, алар аны ишетте, тел показался смутное танышлары, әмма странным. Аның посмотрел аска таба һәм наклонился алга ривненской шулкадәр күрү өчен перила балкон аста.
  
  
  Бу перилах лежали смуглая кешедә һәм кусок кара җиң сызганып эшкә кереште. Аны акрын запрокинул башын, минем, елмаю минем затлар иде мрачной. Шулай булгач, алар калды откровенные подо минем - өчен шактый гибкого кеше түгел тәшкил итәчәк, хезмәт перелезть белән ih балкон минем, ә тагын да җиңелрәк кабат басарга. Бары тик кичәге җинаятьче алмады файдалана моның легким маршрутом побега ...
  
  
  Миңа кирәк, берничә минут өчен үткәрергә дип,-ул минем бүлмәдә, һәм мин нәкъ тәмамладым, ул чакта минем ишек постучали. Аны иде неподвижно, әмма расслабленно карадым, бу сәгать. Өстәл килде вакытында.
  
  
  Кайчан аңа ишекне ачты һәм күрдем, - дип ул тора анда, мгновение миңа булды диярлек кызганыч, туры файдаланырга, аның кебек, аның планлаштырган. Бу тарафыннан барлыгы мгновение.
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  «Әйе», - диде аңа йомшак, акрын өйрәнеп аны. Һәрвакыттагыча, ул иде одета бу ак, бу юлы замысловатое күлмәк кадәр идән, драпированное, складчатое һәм заправленное артык яки ким татарстанда һиндстан стилендә. Әлегә ул барды, күлмәк булса, монда булса, анда расшатывалось, обнажая бронза аяклары, ә тирән вырез давал аңларга астында аның берни дә юк иде ирен. Аның захватывающая рухы күкрәгенә коснулась минем камзолы, ул кайчан проплыла mimmo мине, әгәр ул иде уртасында бүлмәләр, ул сделала пируэт һәм позировала белән уты тирәсендә балконной көне артта калды нах.
  
  
  "Мин сиңа нравлюсь?" дип сорады ул.
  
  
  «Бу глупый штопора».
  
  
  Ул хихикнула. 'Әйе.' Ул огляделась, аның күзләре тукталдылар зур түшәк. "Бәлки, алдында ужином перекусим?"
  
  
  Гадәттә, аны түгел замедляю кабул итәргә андый тәкъдимнәр, әмма әлеге хатын-кыз-каплан " га иде минем өчен артык кулланганнар. Ул почувствовала минем нерешительность һәм невинно күтәрде брови.
  
  
  «Мин тотам, аз гына эчәргә».
  
  
  Нинди дә булса яктан караганда, бу яхшы якка; минем иде планнар кичәсе һәм аның отель ачыкларга, алар белән дөрес тәртиптә. "Ромовый пунш?"
  
  
  'Шампан шәрабы.' - Бу түгел иде бер үтенечем бар.
  
  
  Аны минем янга килеп, к телефоны. «Карарбыз, ни дәрәҗәдә тиз эго принесут».
  
  
  'Мәҗбүри түгел.' Ул янына маленькому холодильнику һәм достала бер шешә шампан аркасында зур графина белән пуншем. «Мин күбрәк берни дә эчмим, әгәр достану бу», - диде ул.
  
  
  "Син куйды шунда бу шешә?"
  
  
  «Аның». Ул наклонила башын књрсђтте миңа. "Сиңа да ошый?"
  
  
  "Мин моңа каршы түгел."
  
  
  Без эчтек буенча охлажденных стаканов, алар ул да калдырды бу холодильнике, һәм намеренно нык тордык подальше икенчесе белән башка. Безнең сөйләшү прерывался; ул, - дип сорадым мине турында минем эш, ләкин, күрәсең, бик заинтересовалась минем ответами. Бу послало минем баш миен тагын бер кисәтү; Болар булырга тиеш дельцом шоу-бизнес, һәм, әгәр Өстәле түгел планировала үткәрергә калдыгын үз карьерасы, танцуя бу Дубле-Кей, ул булырга тиеш иде, һәрхәлдә притвориться очарованной минем җентекләп отрепетированными историями.
  
  
  Моның урынына ул иткән сөйләшү өстенә, үзенең несчастное балачак, үз себепле карата Кастро һәм барлык коммунистам. Ул сөйләде, барысы да аның әнисе кебек ул сбежала буенча материкового Кытай өчен янә аша узарга кирәк боларның барысын да. Ул иде диярлек убедительна, әмма артык настаивала бу.
  
  
  Һәм бу мине устраивало; минем күбрәк иде безгә малейших шик тә юк ки, мин җыенам моны төнлә.
  
  
  Без чыкты, тирәсендә бүлмә караңгы иде. Аста без избегали төп ашханәсе файдасына кунак; изгеләндерү иде шул мягким, дип тоелды ак күлмәк Чины чәчәк ата. Ул китерер, мине укромный почмагы төре белән суга, мөмкин кадәр, алга таба да нче бара һәм оркестры ча-ча-ча-ча, играющего өчен зур булмаган танцполом.
  
  
  Шунда ук барлыкка килгән официант белән бутылкой шампан һәм нибары бер меню.
  
  
  «Алар мине беләләр», - дип Сөйләштеләр.
  
  
  Туры засмеяться.
  
  
  «Филе шунда һәрвакыт бик яхшы, Нигы».
  
  
  'Ярый. Сез чын белгеч ». Мине дә кызыксындырды сузылган бармы кыз эшен үз кулына ала, шул рәвешле, ахыр чиктә, ул иде монда, өйдә, уйнарга аның кагыйдәләре түгел помешало иде. Күпмедер вакыт.
  
  
  Ул иде ненасытной бу эде һәм атаковала маслянистый нәфис бифштекс белән деликатной концентрацией. Без диярлек сөйләштегез, дип, миңа ошады. Аны заглянул бу холл; кайбер парлар биеделәр, нигездә, өлкән яшьтәге кешеләр кала, бер пар целующейся буларак, яшь парлар. Өчен столиком у оркестры сидела пар длинноволосых малайлар, одетых бу соклангыч, әмма чагыштырмача нормальную кием - ничек студентлар, играющие бу хиппи эшләячәк.
  
  
  Аннары моннан, ничек кофе иде подан, аны сорады, аны потанцевать. Ул дип катгый покачала аягы, аның озын чәч белән белыми прядями рђвештђ әй, җилкәсенә. «Мин танцую сыч акча Нигы». Аның тешләре блестели во мраке. «Калганы аның делаю гади өчен удовольствия».
  
  
  Аны, посмотрел на нах бу мгновение, аннары белән генә алды да аның кулын. «Ул вакытта сиңа мәҗбүри захочется принарядиться».
  
  
  Аның брови взлетели. 'Oi?'
  
  
  «Әгәр сез генә түгел, теләсәгез поплавать үз гоночной көймәдә».
  
  
  «Тиз йөрешле катеры тапшырылды. Син үзең дә миңа бу диде.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  "Әмма ни өчен ул чакта миңа наряжаться?" Ул сжала минем кулын погладила складки үзенең күлмәк. «Бу да берни дә юк». Без чыктык аша боковую ишек һәм карап чыктылар бассейн кадәр кую. У Чины, әлбәттә, булды, үз пляж багги, һәм ул алып барылды, машина белән ул шул ук свирепой концентрацией, аны продемонстрировала өчен ужином. Без урынга килеп җиткән кадәр порта бар, ул подъехала к причалу, һәм такта дребезжали кљпчђклђре астында.
  
  
  Катеры тапшырылды торды ахырында порта бар, янәшәсендә зур «Крис-Крафт» берничә сорау белән фонарями ка түбән палубе. Өстәл хихикнула, закатила күзләре бу эго ягына направилась үз көймәдә. Бу бик скоростная лодка, биш метр, зур кабиной, обильно покрытой төпле, йомшак матами. Ничек һәм бөтен Чины, барысы да белым. Миңа бу бик нравилось, әмма мин берни дә алмый идем, моның белән поделать.
  
  
  Ул задрала юбку, сняла сандалии һәм җиңел спрыгнула кабинасына. Аның сбросил кормовую швартовную полициягә), ул кайчан отвела подвесной двигателе Mercury егәрлеге 75 л. с., һәм кайчан ул шталь тотрыклы эшли, аның отзвязал носовой трос һәм сель янында. Ул бик әйбәт, ул белсђм, дип ясый башлагач, отступила, сделала күрсәткечләр 90 градуска белән нарастающим ревом выплыла тирәсендә бухты.
  
  
  'Син кая телисең сарыф?' - закричала ул, перекрикивая рычание двигательнең.
  
  
  Аның неопределенно махнул кулы белән. «Әйдә гади генә карыйбыз дип, нинди дә булса».
  
  
  Без мчались аша святым, кыска дулкын, ориентируясь гына дальние утлары отель сулдан һәм берничә эшче яктырткыч утравында Куркыныч суды уңнан; кусочек луны берни значил. Өстәл вытащила лодку на җеп очып китү-очып төшү полосасын һәм ринулась параллель рәвештә буенда. Без миновали отель, обогнули иң дальнюю нокта, анда күңелсез стеналар Дублона отбрасывали күләгәдә өчен ком, аннары повернули элек.
  
  
  Чәч Чины развевались бу чәркәләре һәм тасманы, аны ул заплела бүген чәч, таркала. Аны протянул кулын вытащил аны. Ул усмехнулась һәм похлопала мине буенча ноге.
  
  
  Аның крикнул әй бу ухо, указывая бу руль.- "Алам, аны карарга?"
  
  
  Ул заколебалась, аннары диде. 'Әлбәттә. Ни өчен юк?' Без урыннарын алмашты, дип үзеннән-үзе кызыклы маневром, без перелезали тагын бер көннән башка, әмма берни дә предприняли, чөнки әле барды, бик тиз.
  
  
  Аның ускорился, һәм без полетели алга таба, һәм хәзер отель сул безнең промелькнул mimmo нче итте. Аның акрынайды һәм повернулся к Чине.
  
  
  "Ничек башкасын утрау?"
  
  
  "Сез имеете күздә тотып "Куркыныч суд?"
  
  
  'Әйе. Син анда тоште?
  
  
  Ул пожала җыерып. «Бары тик бульдозеры. Бик некрасиво.'
  
  
  "Пойдем, анысын карарбыз".
  
  
  Ул књрсђтте миңа белән сомнением. - «Алар беркемне дә впускают».
  
  
  «Боже, детка, аны, яратам карарга төзү, төзекләндерү. Карарбыз.'
  
  
  Миңа барыбер, попалась ул бу яки юк; Аның свернул. Без помчались аша, шарт лау, су басу к бетонным опорам һәм пляжу өчен алар.
  
  
  Иң элек, без нәрсә миновали соңгы багана, аны күргән кешеләр, бегущих буенча склону k & nb. Хәтта неясном яктылыгында күрдем корал, ул аларның иде. Аның сбавил тизлеге һәм позволил катеру дрейфовать, әлегә төбен түгел задело ком.
  
  
  Безнең ослепил куәтле фонарь. Аның кулын күтәрде һәм посмотрел на Чину. Ул сидела неподвижно, иреннәре приоткрыты, күзләре пусты.
  
  
  «Ял җире! Ял итәргә территориясе! Уходите!' Крик караңгыда иде настойчивым һәм пронзительным.
  
  
  Аның, дип бу ослепляющем луче света. «Әй, мужик, без гади плывем. Бу синдә, гомумән, бар җирдә эт комы? Аның басты һәм перелез аша лобовое пыяла на нос көймәләр.
  
  
  Бу луче света вырисовывался саллы силуэт. Эго карабин җибәрелде миңа тормышта.
  
  
  'Кит!' - прошипел ул. «Бу ял территориясе. Тагын бер адым, мин выстрелю ».
  
  
  'Нигы!' - - дип елмайды Өстәле артта калды мине. 'Ярар, әйдә бит!'
  
  
  Аны пожал җыерып, ухмыльнулся яктылыкка башкарды тирәсендә указательного бармак пистолетын һәм уронил зур палец, ничек молоток. «Ярар, иптәше булып чыга, икенче юлы аңа сине позову», - диде мин, забираясь кире кабинасына, гадать түгел увлекся микән, аның үз ролью перезрелого хиппи.
  
  
  Аның включил задний барышы һәм төшергән катеры тапшырылды ярдан. Акрын вошди бу бухту. Без булдык, ачык & nb, аның арткан велосипедта калдырды лодку на плаву. «Әй, бар да әйбәт комитеты кунакларны кабул итү», - диде мин. Аның елмаю иде натянутой. 'Аның сине предупреждала.'
  
  
  "Нинди аларның хокукы, шулай ук укырга керергә?" - возмущенно дип сорады мин. «Әйә алар белми, кемдер ала сойти ярга, әлегә сез остаетесь түбәнрәк салу тулы су?»
  
  
  Аның елмаю иде бераз артык ихлас. "Сез беләсезме турында мондый вещах?"
  
  
  «Мин плавал астында парусом».
  
  
  Ул куя кулын миңа бу эчтђге. «Түгел заходи артык ерак, Нигы. Анда шундый законнар попирают ».
  
  
  "Нишлисең, яхшы ысулы эшләргә үз эше!" Аның кебек мин өметләнгәнен, яхшы накапливал үз негодование. «Алар алмый, шулай дерьмово керергә».
  
  
  «Нигы ...»
  
  
  Аның грубо притянул аның үзенә. Бу иде расчетливый барышы, әмма икеле куйган. «Карале, Өстәле - прорычал аңа әй бу ухо, - монда бик күп кешеләрнең, пытающихся саклап калу, бездән ераграк ни булса. Башта Ингерсолл белән эго проклятой стеной, хәзер инде бу! Аңлашыла?'
  
  
  Өстәле артында озак кына отвечала, һәм ул кортлардан, дип керде артык ерак үз комедия. Аннан ул акрын опустилась миңа, положив кулын миңа астында куртку һәм обняв минем өчен талия.
  
  
  'Нигы?' сызып ќибђргђндђ ул. «Әй, без тиеш иде повеселиться...»
  
  
  Аның обнял ee өчен эчтђге һәм притянул үзенә. Ул туры килер минем телу һәм уңайлы, извивалась. Аның йөзе поднялось, һәм ул поцеловал ee бу иреннәре; башта нежно, аннары возрастающей страстью да, аны ул взволнованно дип җавап бирде.
  
  
  Кечкенә прожектор качнулся өстендә су ягыннан утрау Куркыныч суды артта калды безне. Аны көттем. Сергей җитте, безне, повернул, тагын алга таба, заколебался, аннан әйләнеп кайта һәм тоттым безне үз луч.
  
  
  Өстәл пошевелилась, күзләрен күтәрде һәм нахмурилась. Аннары ул күтәрде коричневую кулын протянула урта палец универсаль жесте презренного чакыру.
  
  
  Прожектора двинулся алга таба. «Бу поганые вуайеристы», - пробормотала ул янә прижалась миңа.
  
  
  Без плыли агымы буенча, әлегә безнең иреннәре һәм тәрҗемә белән шөгыльләнгән разведкой, һәм замысловатые складки аның күлмәк распахнулись. Ee күкрәгенә ожила нче минем прикосновения, һәм минем иреннәре скользнули буенча желтовато-коричневому столбу ee горла к поднимающемуся брустверу, әлегә алмады стоячего соска. Ул авыр дышала, прижала минем башын карата үз телу һәм скрестила бер аягын өстендә минем аяк.
  
  
  Бу җиңел түгел, әмма нәкъ менә аның, вырвался иреккә. 'Проклятье!' Пробормотал мин.
  
  
  "Бу, җаным" Өстәле түгел пыталась прикрыть үз обнаженную күкрәгенә һәм мягком свете ул выглядела ничек рабыня-варвар тирәсендә Борынгы Рифму.
  
  
  «Гафу итегез, - прорычал мин, - әмма алар пар...», Аны, покачал аягы, әйтерсең иде, артык зол өчен белдерү бу сүзләр белән.
  
  
  «Забудь турында алар», - настойчиво диде ул. «Бары тик подумай турында Чине».
  
  
  «Борчылма, сеңелем». Аның отпустил кулын, төшергән куртку һәм ташладым аны коврики өчен диваном. «Минемчә сиңа». Сердитым рывком алды лодку һәм ускорился. Без умчались бу диңгез, нос взлетал һәм опускался бу дулкыннар.
  
  
  'Нигы! Син нишлисең?'
  
  
  Аның, дип әй. "Күз алдыңа китерәсеңме үзе уен, сеңелем?"
  
  
  «Мин белмим ...»
  
  
  «Кара!» Аның ткнул указательным пальцем ягына утрау Куркыныч суды инде ул түгел иде-артык выступом на горизонте артта калды безне. «Кая аның безгә китте, бу дуңгызлар өчен раздражать мине». Миңа туры килде закричать өчен перекрыть рев двигательнең; диңгез күбек иртәрәк бетсә залила безнең намочила. Чину, күрәсең, бу да кызыксындырды.
  
  
  «Голос ни өчен без возвращаемся бу проклятый утрау».
  
  
  «Ләкин ...» Ул казалась, чыннан да, сбитой белән файдасы. «Без идек...»
  
  
  «Әйе, без белән мәшгуль идек. Һәм алга таба без моны ».
  
  
  Аның обнял ee өчен эчтђге һәм грубо притянул үзенә. «Без бары җыенабыз моны икенче ягында».
  
  
  Аның повернул лодку полукругом һәм таба килә башлады карата башка читтә Куркыныч суды. 'Бар.'
  
  
  «Син сумасшедший, Нигы».
  
  
  'Юк, бу алай түгел. Гади забавляюсь Аның вызывающе посмотрел на нах. "Син телисең переспать минем белән, Өстәл?"
  
  
  'Ах, әйе!'
  
  
  «Ул чакта без ясыйбыз, бу астында прицелом гребанных дуңгыз. Яхшы?' Дип катгый аның обхватил кулы белән аның обнаженную күкрәгенә, аннан отодвинул аның күлмәк өчен, ачарга һәм икенче. Бу мгновение ул сидела неподвижно, аннары беспомощно покачала аягы һәм наклонилась өчен засунуть тел миңа ухо. Аның сбавил тизлеге, әлегә без диярлек шактый алга киттек алга, һәм обогнул дальний җеп утрау Куркыныч суды, башка участокта култыгы һәм төзелеш мәйданчыгы. Әлегә без бергә шөгыльләнде, төрле эшләр белән идарә итүче, аны акрын көймә буенда побережья бу сорады мөмкинлеге патруле. Ниһаять, аның рискнул направиться к побережью.
  
  
  Ничек гына лодка чыкты аша песчаного төбе, аның выключил двигателе һәм прыгнул алга өчен вытащить кечкенә якорь ярга. Өстәле иде, чын күңелдән өчен минем.
  
  
  'Нигы!' сызып ќибђргђндђ ул. "Әгәр алар табар, безне монда?"
  
  
  "Һәм бу?" Аның зацепил лопасть якоря узган куст. "Алар ала ясарга, мәгәр выгнать безне?"
  
  
  «Тик алар ...»
  
  
  Аның басты һәм посмотрел на нах диярлек чихая. "Нәрсә синең белән алай түгел?" - диде мин, әче дип. «Бу дуңгыз икенче ягында утрау. Алар беркайчан да таныйлар.
  
  
  Өстәл акрын моңа кадәр куллары буенча волосам, һәм аның күкрәгенә күтәрелделәр, ничек бәйле шарлар. Шуннан соң алды ул минем өчен кулын потащила буенча короткому крутому склону к каменистому выступу. Без карап чыктылар эго һәм җиттек к одинокому агач, окруженному спутанными зарослями. Без килдек к дђ тђэсир калдырмый югары үлән, ул тукталды һәм вопросительно књрсђтте миңа.
  
  
  Аның затащил ee бу мягкую үлән, утонув бу дулкыннар аның чђч, әлегә без обнимались. Калган өлеше күлмәк белән пряжкой бу була распахнулась, образуя аның астында ак одеяло. Белән минем кием-салым иде, бер дә җиңел эш түгел, әмма без булдырдык, һәм безнең тән слились воедино, кайчан аша берничә мгновений без легли иңгә-иң торып. Аны тоймадым, аны ничек җылы обволакивает мине, аның аяклары обвиваются тирәсендә минем, ee, подтянутый тормыш яростно вздымается. Аның успокаивал аның куллары, әлегә ул лежали, әле дрожа белән непрозрачными күзлегеннән бу бледном лунном свете.
  
  
  "Нигы ..." выдохнула ул. «Войди миндә ...»
  
  
  Без аннан акрын - исследуя, гөлбакча ачыла миңа, ee аяклары күтәрелә, аның гәүдәсен растягивается, аннары длинное су астына төшүе белән горкой. Ул прижалась миңа, безнең тән хәзер иде мокрыми нче банк, ә аның бот извивались.
  
  
  'Күбрәк, күбрәк!' - ул ахнула, һәм аның кайнар сулышы кагылган минем уха. «Турында, Нигы, аны беркайчан да ...»
  
  
  Аның заставил аның замолчать, погладил аның бока куллары белән, тойдым, ничек ee соски прижались к минем күкрәк. Озак вакытлар әйләнәсе тынлык, перемежающаяся вздохами һәм стонами удовольствия, ә аннары аны күрдем кебек, аның күзләре кинәт киң распахнулись килгәч, аның гәүдәсен напряглось.
  
  
  «О, юк ... турында, әйе ... әйе, әйе, jajajaja ...»
  
  
  Минем проблемалар булмады белән приспособлением аның кульминации, һәм, чөнки без икебез дә опустились иңгә-иң торып, измученные, без калды күпмедер вакыт. молча ял итә. Ул иде беренче, кемдер пошевелился, наклонившись өчен покусывать минем муеннарына үз гаять төпле, йомшак губами. «Нигы», - пробормотала ул. «Турында, Нигы, бу әле беркайчан да болай әйбәт...»
  
  
  Таләп ителгән бөтен минем ихтыяр көче өчен, освободиться нче нах, әмма нинди дә булса рәвешле аңа башкарып чыга алды", перевернулся басты һәм, тезләренә. Аны, посмотрел на нах, бу безупречное сияющее бронзовое гәүдәсен, һәм рассмеялся.
  
  
  "Бу, җаным?" - белән сомнением диде ул. "Мин шундый яхшы?"
  
  
  «Боже, юк. Аның, дип уйлады гына бу хакта кораллы геройлары аста; алар иде взобрались бу диварлар, әгәр дә белдек, без хәзер монда,, - һәм без булдырдык ».
  
  
  «Турында, забудь ih». Ул протянула куллар өчен обнять мине. «Вернись ко миңа, минем Нигы».
  
  
  Аның заставил үзен басарга. Аның посмотрел аша утрау стальной каркасы, простирающийся күккә бу полмили. «Миңа чертовски шунысы кызык, алар анда эшли, ни беркем дә үткәндәге».
  
  
  "Турында, бу-мөһим түгел, кадерле. Бар, миңа... »
  
  
  Аның ясаган төре, дип ишетәм аны башлады натягивать-ыштан. «Пойдем прогуляемся, Өстәл. Без үткәрделәр бергә төне буе ».
  
  
  Ул вздохнула, перевернулась һәм встала берсе плавным хәрәкәте буларак, "кобра", выходящая бөтен кәрҗин заклинателя елан.
  
  
  Аның надел кара свитер һәм балетные тапочки һәм захотелапомочь Чине белән платьем. Ул убрала эго астыннан минем досягаемости.
  
  
  'Без ясыйбыз?' - дип сорап куйды ул, надуясь.
  
  
  Аның күрсәтте эш святый төзелештә. «Гади подойдем һәм карыйбыз. Әзерме сез моңа?
  
  
  "Һа!" ул презрительно фыркнула. «Мин әзер барысына да».
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән, аны туктатырга, ул зашагала буенча үләндә, мөмкинлек тудырачак платью волочиться артыннан буларак, фата кәләшнең.
  
  
  Аны тиз догнал аны иблис, притормозить. Ул смотрела миңа, һәм дә сопротивляясь, последовала өчен минем направляющей кулы белән. Без спотыкаясь пробирались аша заросли кустов, бардык молча; җиңел ветерок шелестел буенча ветвям кривых пальм, алар росли-тирәбездә. Без килдек шуңа якын булуын ачык күрдек төзелеш мәйданчыгын карады, аны тукталды.
  
  
  «Сылу, биредә», - прошипел мин, тиз арада якын килү темной фигуре бетономешалки. Аның присел янәшә һәм прислушался.
  
  
  Аны берни дә ишетмәдем тыш, җил. Барысы да, мин алыр идем күрергә, бу берничә гофрированных тимер цепей, буровая корал һәм кран вдалеке. Откровенные алда виднелась зур зияющая яма, зацементированная белән өч якның - мин догадался, бу өлешчә законченный нигезе белән крутой земляным валом, спускавшимся ко дну һәм взбитым бульдозерными гусеницами.
  
  
  Миңа тоелды странным, алар шулай тыгыз охраняют бер якка утрау түгел, ә патрулируют калган өлешне. Аның инде чыгып китәргә җыенган үз укрытие, кайчан ишетә артта калды үзен булькающий крик.
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Өстәл түгел иде, артык пятном караңгыда, тик арасында безнең иде тагын ике таплар. Алар белән килдек миңа, тик тукталдылар өчен ел саен ягына Чины белән шөгыльләнүче кричала.
  
  
  Зиннәтле, ничек алар басып тордылар неподвижно, аны иде, дип әйтә алар әле күрмәдек, сл. Әгәр ул гади нагнулась һәм ускользнула, ул, мөгаен, алыр иде барып көймәләр незамеченной. Моның урынына ул повернулась һәм побежала, волоча артыннан бу проклятое ак күлмәк, ничек матадор.
  
  
  Алар ритмын, аны керткәнче ул пробежала илле ярдов. Аның наблюдал тирәсендә күләгәдә бетономешалки, алар ничек бросили аны җиргә. Кылган сөйләштеләр, разлетелось буенча чәркәләре, әмма мгновение узгач, алар бураны Чину аякка бастыру һәм потащили аны кире миңа.
  
  
  Аның подождал һәм күрдем аны похитителей. Кайчан алар җиттек лижет аны күрдем, алар ныклы, целеустремленные, һәм икесенең дә бар карабины. Трио барды миннән уңнан буенча киң дугасындагы тирәсендә бетономешалки. Минем проблема заключалась шул, прыгнуть бармы аңа, аларда яки подождать күрү өчен, бар микән якын-тирәдә башка охранники. Кайчан алар миновали мине егерме ярдах, аны күрдем, ничек Өстәле споткнулась, склонила башын попыталась прикрыться платьем. Одина тирәсендә охранников засмеялся. Аны ишеттем, аның рыдания.
  
  
  Аны спустился җиргә һәм закат астында бетономешалку тикшерү өчен ih. Алар карап чыктылар зияющий нигезе, бу мгновение исчезли өчен хижиной, соңыннан янә барлыкка килгән, әле тиз шагая. Өстәл позволил ногам волочиться, һәм берсе, сл охранников грубо дернул аның кулын. Аны ишеттем, ул ничек вскрикнула нче больно, аның артында последовал фальшивый смешок.
  
  
  Кайчан алар скрылись төре буенча, аны выкатился астыннан бетономешалки һәм помчался к якындагы хижине. Вдалеке аны күрдем өч силуэта, шулай ук якын бер-берсенә карата бер-берсенә, алар хәтерләтте маловероятного шестиногого монстра, направлявшегося к конструкцияләр буенча цемент блогы белән янәшә югары стальным скелетом. Алар тукталдылар бу мгновение, ишек ачылды, алар керде һәм ишек ябылган.
  
  
  Аны прислонился к салкын стонать хижины буенча гофрированного утюги һәм обдумал хәлне. Бу артык яки ким мәсәлән, аны ничек планлаштырган бу кичә. Проблема заключалась шул, дип хисен тойдым, кемдер башка да планлаштырган, дип хәбәр Өстәле иде караганда, теләсә гына түгел невинным тамашачы.
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Бернинди карарлар. Хәтта әгәр поимка Чины иде хладнокровно задуманной - ә аңа иде диярлек ышанам ки, бу шулай; югыйсә ул бик артык умна өчен махать нең белым платьем караңгыда - миңа туры килә иде уйнарга, үз ролен спасителя. Моннан тыш, миңа кирәк иде", - ачыкларга, ни дәрәҗәдә кырыс иде саклау бу утрау. Һәм ни өчен бу кирәк иде.
  
  
  Аның пощел ягына нче тимер хижины, держась ераграк эш яктырту югары стальном каркасе. Күп кустов һәм пальм өчен аны иде укрыться, аны кайчан егылып бу четвереньки һәм сак полз к бинасы буенча цемент блогы. Икенче яктан, иң югары скелета бина иде, ике ир, һәм алар аны иде күрергә брешь бу склоне, ведущем к заливу. Аның растянулся идәндә һәм бинаны карады күченгән втащили Чину.
  
  
  Минем яктан түгел иде тәрәзәләр генә отверстие белән вращающимся вентилятором. Аны кайчан лежал анда, аны ишетте приглушенный крик, - әлбәттә, хатын-кызлар.
  
  
  Аны юкка гына оделся караңгы һәм калдырды зәңгәр куртку шул көймәдә. Бегло территорияне карап чыккач, аның побежал к бинасы, ул әле үзара һәм охранниками. Аның прокралась өчен почмагына һәм аңа под окном тирәсендә усиленного пыяла. Ул иде приоткрыто, һәм аның горстью своею эго взглядом. Бик аз булсын, пролезть.
  
  
  Тагын бер крик больно, бу юлы ценымногие громче. Аны сак подтянулся к бетонной раме һәм выглянул бу тәрәзә.
  
  
  Ул сидела бу жестком агач билеты откан, куллары аны иде бәйле за спиной, ә максатыбыз-согнута чөнки чәч закрывали зат. Бу ярком яктылыгында лысой лампочкалар аны күрдем кызыл рубцы кулында һәм бедрах, һәм аның обнаженные күкрәгенә; chumuchov банк стекала буенча ee животу һәм спутанные кара чәч арасында бедер.
  
  
  Ир-ат, элеккеге янында, спиной миңа, сидел иде одет бу ирекле төс хаки. Аша бүлмәгә сидели ике ир-егет, одетых артык яки ким дә бертигез, небрежно держа үз карабины. Алар усмехнулись кызга, ih кызы икән затлар диярлек - тик алай - көнчыгыш. Бу ih йөзләрдә шулай ук неопределенные латинские кызы икән, һәм кайчан пухлый ир-ат заговорил, аны аңладым, бу кешеләр.
  
  
  Бу бик шундый ук сбивающая белән файдасы катнашмасы телләрен, аны аны ишеттем элек балконе астында минем. Аны беләм, испан теле һәм кайбер кытай диалекты, тик бөтенләй түгел понимал нәрсә турында әйткән бу кеше. Шуңа да карамастан, аны белә комбинацию, - дип уйладым да эләккән бармы, мин нинди дә булса гаилә ссору; ахыр чиктђ Чины иде шундый ук происхождение.
  
  
  Әмма бу вакытта ир-ат бәрде аны, һәм бу рәттән.бу убедило мине, дип түгел, гаилә ссора. Ул бәрде аны әнә шулай бик нык", дип кан хлынула аның борынга, потекла буенча губам һәм подбородку һәм капала бу күкрәгенә. Бу заставило мине хәл итә; Аны тиеш иде вытащить аның аннан.
  
  
  Аны спустился, идәнгә һәм җыенган развернуться - аннары аны ишетте шарканье аяк. Минем кешедә күтәрелде, тик артык соң була; кемдер уронил кебек иде миңа наковальню, башына, һәм ул погрузился бу лужу расплавленного кургаш, анда барысы да светилось кызыл һәм черным, кызыл, черным, кызыл һәм черным ...
  
  
  Кояш поднялось бу грохочущей разбивать һ. б адский шау диярлек шундый ужасный, ничек яростное балкышы, опалившее минем веки. Аның попытался күтәрә кулын өчен якларга зат, әмма булдыра алмый. Миңа бик кирәк усилие өчен, ачарга һәм күзләре, һәм берничә секунд күрү өчен, кайда аңа нахожусь.
  
  
  Вентилятор крутился югары бүген бетонной стонать, һәм голая лампочка минем мәңгегә бросала кискен нурлары сүнү аша минем череп. Аның лежал ниндидер койке бәйле буенча рукам һәм ногам; повернув башын, күрдем аны, - дип Өстәле артында әле дә иде привязана к стулу үзәгендә бүлмә. Ни дәрәҗәдә аны иде күрергә булдык, берәүләр. Миңа шунысы кызык, күпме вакыт бу биләячәк.
  
  
  "Өстәле!" - прошипел мин. Миңа туры килде, өч тапкыр кабатларга аның исеме, керткәнче, ул башын күтәрде. Ул кайчан књрсђтте миңа, аның күзләре буш иде.
  
  
  Аны дип сорады. - "Кебек, бик озак аның монда?"
  
  
  Ул пожала җыерып, ничек булыр иде
  
  
  . «Ун ... бәлки, унбиш минут».
  
  
  'Кайда алар?'
  
  
  'Мин белмим. Миңа барыбер, - диде тон аның тавыш. Аның борын к подбородку текла засохшая кан, ә волосах да иде сгусток. "Әйә алар берни дә түгел", - диделәр?"
  
  
  «Мин берни дә белмим».
  
  
  «Нишлисең, без тиеш убираться биредән. Алар кунакханә белергә сездән?
  
  
  'Мин белмим. Минемчә, аның тиресен утравында. Алар бары перебили мине ». Ул устало вздохнула, әйтерсең, привыкла, дип аны бьют.
  
  
  "Нинди телдә сөйләштеләр алар?"
  
  
  «Нәрсә кебек латин кытай. Аны хәтерлим эго нчы үз ана ».
  
  
  'Аңлыйсың?'
  
  
  "Инде алай ук яхшы".
  
  
  Әгәр иде бу комедия, ул аны яхшы уйнады. Аңа иде склонен допрашивать аны алга таба да, ләкин, чөнки безнең охранники, мөгаен, безнең подслушивали, аның кунакханәсе ухватиться өчен малейший шанс моннан тыш, минем барысы да прикрытие юк иде әле ачылган.
  
  
  Аны, посмотрел бу бүлмәгә. Тыш койки, анда аның лежал иде гадәти урындык, берничә урындыклар, картотеку һәм телефон. Миңа шунысы кызык, анда бу охранники.
  
  
  Озак көтәргә туры килмәгән. Ишек распахнулась, һәм артта калды мине буенча бетонному идђндђ послышались shaggy. Бүлмәдә простирались зур күләгәдә, взглянул, һәм ул шул зат допрашивавшего Чину. Кызы икән эго затлар иде азия белән легким латинским оттенком; ул алыр иде сойти өчен америка индейца, булмаса, саргылт төс тљскђ эго тире. Ул невысокого роста, әмма эго рубашка төстә хаки иде впечатляюще набита мускулистым телом.
  
  
  'Ошый. Әйтик, син очнулнулся? Эго иреннәре диярлек шевелились, ул чакта әйткән.
  
  
  'Әйе. Син иң делле думаешь, дип нишлисең? '
  
  
  «Без ясыйбыз барлык злоумышленниками». Эго инглиз теле иде тидерерлек белән легким акцентом.
  
  
  'Ә бу нәрсә?'
  
  
  Ул посмеялся; иде мәхәббәтсез тавыш белән. - Сез белерсез, кайчан булыр мәңгегә. Ничек синең исемең?'
  
  
  'Ә синең?'
  
  
  Эго зур кешедә двигалась болай тиз, мин хәтта диде бу; минем максат содрогнулась нче көч удара, һәм мине накрыла усеянная йолдызлар кара актив ял итү. Тик ул бик тиз юкка чыкты, һәм ул впился взглядом шул ирне.
  
  
  Ул дип сорады. - 'Яхшы?'
  
  
  Аның диде эму исеме, ул кулланды; минем иде, сәбәпләр түгел, моны эшлђргђ.
  
  
  "Ә син сикергәли, монда, утрауда, Уолтон?"
  
  
  Аны, посмотрел на Чину. «Без фђкать шулай тихое урын өчен... ярар, беләсезме?».
  
  
  «Аңлашыла», - диде ул булмаса, выражения. «Әмма бу түгел дип аңлата, ни өчен сез рыскали буенча зөя утрау белән поисками».
  
  
  Аны пожал җыерып кебек иде. «Просто любопытство, тавыш бирү һәм барысы да».
  
  
  «Бик начар инде, дип, син шулай керде, Уолтон. Ничек диләр - любопытство ала сине үтерергә?
  
  
  Аның гаҗәпләнде. «Әй, син теләмәсәң, әйтергә...»
  
  
  Ул акрын кивнул.
  
  
  «Боже, чувак, без гади вторглись бирегә. Хәтта Россия өчен түгел, сугышып шәһид булган ».
  
  
  «Мин булмас иде болай диде бу, Уолтон».
  
  
  Ул повернулся к Чине һәм молниеносно выплюнул сериясен сүзләр бу ублюдочном телендә.
  
  
  Кыз тупо књрсђтте аңа. Ул колебался, аннары заговорил аның белән по-английски.
  
  
  "Сез беләсезме, бу хакта кеше?"
  
  
  'Берни дә белмим. Ул кунак кунакханәдә. Күбрәк белмим.'
  
  
  «Һәрхәлдә, сез тиеш иде белү яхшырак, керткәнче барырга бу утрау».
  
  
  Ул беспомощно кивнула. «Мин пыталась әйтергә эму бу, әмма ул зол булуга сезнең кешеләр төшә аның белән».
  
  
  Иреннәре ир-атлар скривились бу смертельной, ничек урак, улыбке. «Кызганыч, син алмады яхшырак успокоить эго гнев». Ул кискен повернулся һәм мәскәүдә бер тирәли охранников. «Развяжи моңа буенча математика һәм аяклар. Без ih ике алырга чњплегенђ.
  
  
  Каравылчы ясаган, ничек эму әйттеләр, аннары развязал веревки, алар бәйле иде минем куллар. Ясаганчы, аны өлгергән, нәрсә дә булса эшли, ул привязал ih карата минем аркада, һәм китерерлек тупас җепселләре авыр впились бу минем запястья.
  
  
  Шул ук вакытта капитаны күтәрде Чину аякка бастыру һәм дә бәйләде әй, руки за спиной. Ниндидер сәбәп белән ул күтәрде калдыклары аның ак күлмәк, һәм накинул әй, җилкәсенә. Бу покрыло күп.
  
  
  Без чыкты - без Чиной, саклау һәм капитаны. Бәлки, бу идек утлары, висящие бу стальном каркасе өстендә безнең, яки ярашуы барлыгы, нәрсә булган, соңгы берничә сәгатьтә, әмма рәвештә һәм хәл иде нереальный характерда. Мин күрмәдем берни дә, нәрсә мәҗбүр итә алыр иде, ih үтерергә минем кебек Чину; моннан кала, алар ничек дип уйлаган идек ала үтерергә кызны, әгәр һәр кызып китүчән булган ир-ат бу Багамах юл алган, аны эзләргә, әгәр ул пропадет? Аңа тоелды алар блефуют, әмма ни өчен?
  
  
  Без килдек к незаконченной читтә ачык фундаменте капитаны жестом боера безгә тукталырга. Ул повернулся ко миңа, һәм эго күзләре превратились бу кечкенә кара шарлар бу тусклом свете. «Бәлки, син генә шул турында, ком син халкын да, халкың да, Уолтон. Тик мин алмыйм рисковать; минем бурыч - белән көрәшергә злоумышленниками. Минем кешеләр эзли сезнең лодку; әгәр алар табачак аны, алар опрокинут эго һәм выкинут бу күп. Әлбәттә, сезнең тән беркайчан да булачак табылган, чөнки алар бер өлеше фундаменте анда, аста. Ул күрсәтте зур яму, зур территориясе, аның иде покрыта цементными блоками һәм тимер прутьями.
  
  
  Ул толкнул безне алга, һәм без потащились буенча крутому склону ко дну. Без килдек инде заполненного участогы, ул кивнул бер тирәли охранников, ул күтәрде карабин һәм юнәлдерде эго бу затылок Чине. Бәхеткә каршы, минем өчен, безнең өчен - аның күнегүләр ясадым белән теннисными туфлями, алар минем өчен әзерләдек бу Special Effects. Пальцами бер аяклары аны нык надавил бу җеп киң пластикового ремешка узган башка аяк киеме. Аны тойдым, ничек ул подался, һәм вылетело үткен, ничек бритва, лезвие буенча сыгылмалы булды. Аңа бросился на каравылчы, ул нацелился бу Чину, аяусыз рассекая эго аягын бераз югарырак пятки, перерезав эму ахиллово сухожилие. Ул закричал караганда больно. Аны бәрде аның эго ногой буенча заднице, заставив эго споткнуться турында крае бетонного ящика, аннары аягын күтәрде һәм рубанул буенча бәйле рукам Чины, стараясь түгел задеть аның запястья.
  
  
  Башка каравылчы белән недоумением кеше буларак, тапкыр поднимал карабин, аны кайчан наклонил башын к аңа. Аны бәрде аның эго тормышта һәм толкнул спиной к капитаны; без втроем аска тәгәрәдек җиргә, һәм ул покатился алга таба, нык подтягивая аяклары астында үз телом һәм произнося, тиз дога.
  
  
  Бу секундына аны кулга да выдержу; веревки иде, артык тугими тирәсендә минем запястий. Аны просунул кулы астында задницу, тик алар анда застряли. Акылдан язар чиккә җитте, аның потянул iso барлык көч тойдым, ничек бәйле куллары скользнули бераз алга таба да; Аны кабат дернулся түгел, продвинулся. Подняв аяклары өскә таба, аны тагын бер тапкыр татып карады - һәм минем куллар скользнули мәшкъ, аннан уылдык җитештерү.
  
  
  Шул соңгы усилии кљнне тагын бер ботинка соскользнул белән минем аяклар, тик, һәрхәлдә, хәзер минем кулларга тапшырылды китергәнегез, һәм минем иде шанс - әгәр дә бу түгел иде, артык озак.
  
  
  Ике ир-егет бар иде растеряны, һәм бөтен минем маневр дәвам иткән артмаган ике яки өч секунд. Сакчы әле тотты үз кулымда карабин; Аның пнул эго ногой, әмма промахнулся бу неясном свете. Аның порезал эго муеннарына лезвием бу ботинке. Җете-кызыл кан хлынула буенча эго горла.
  
  
  Капитан басып на коленях, әзер наброситься миңа; Аны бәрде аның эго коленом буенча затка, аннары протянул кулын вытащил карабин тирәсендә кулыннан умирающего стражника. Капитаны иде крутой; гәрчә эго ватылган борын текла кан, ул китте миңа. Минем булмады вакыт повернуть карабин һәм прицелиться аңа, хәтта, әгәр аны иде бу эшләргә белән связанными куллары. Аның күтәрде эго өчен ствола кылды выпад iso барлык көчләрне.
  
  
  Әгәр аны бәрде аның эго ачылган биеклеккә, аның баш миен забрызгал булыр иде, бөтен Дабл-Кей. Хәзер карабин нигез эго мясистое эчтђге һәм элђккђн череп, әмма nen җитәрлек көч булсын өчен, вырубить аның. Ул белән стоном егылып өчен янәшә һәм лежал неподвижно. Өстәл књрсђтте миңа белән ачык ртом. Ee кулы иде расслаблены - минем тиз удар, күрәсең, үз эшен башкарды, - әмма ул үскәндә неподвижной.
  
  
  "Әгәр син миңа ярдәм итте?" Аның протянул әй бәйле куллары.
  
  
  Ул уставилась бу карабин минем кулда. Аны күрдем, ничек ул авыр сглотнула, уйлаган да подпускать аны к оружию. Түгел хәзер. Аның уронил карабин һәм аның янына килеп, югалган.
  
  
  Аның бармак иде неуклюжими, ләкин, ниһаять, ул развязала узеллар шактый өчен, аны булдыра алмас моны мөстәкыйль. Аны наклонился өчен, күтәрергә һәм карабин ташлап, тиз караш безнең күренде. Капитан лежал неподвижно; кеше бүлмәләр дә. Каравылчы, аңа аның перерезал тамакны, беркайчан да двинется урыныннан.
  
  
  'Пойдем.' Аның схватил Чину өчен кулын да, миңа да диярлек туры килде тащить аның өчен вытащить буенча фундаменте. Ғ беренче планда катында урнашкан, ул смотрела на темную өлеше утрау.
  
  
  «Минем лодка...»
  
  
  «Забудь бу хакта», - дип кырт кисә аның. «Алар булырга тиеш, тапкан инде ee». Аның стянул ак күлмәк, аның белән плеч һәм засунул астында бетономешалку. - Һәм бу хакта да забудь; безгә, мөгаен, файдаланырга туры киләчәк темнотой, һәм мђгънђсе юк янә махать белым флагы моның парням ».
  
  
  Күрәсең, ул да заботилась турында үз наготе - янәсе, нәкъ менә алай ук нык. Аның потащил аның буенча гофрированной тимер өстендә, буенча бетонному блогы буенча стальным каркасам. Башка охранников күренмиләр иде, әмма аны безгә секундына түгел доверил, ярар, дип шунда, булмаячак.
  
  
  Без чыкты вершину склона, спускавшегося к заливу. Анда иде, шактый яхшы освещено, һәм аны шундый итеп күрергә берничә зур булмаган биналар һәм длинную пристань, уходящую бу глубокую суга. Ахырында порта бар иде металлический желоб, астында, шулар җитә иде урыннар өчен зур йөк машинасының. Аның догадался, бу склады өчен цемент; алар алып кайтты материал корабле, заполнили корыто һәм перемешали бу бетономешалках.
  
  
  Шулай ук күренеп якын алтынчы сәгать, максатчан шагающих парами. Алар казались безразличными, ихтимал, түгел подозревая", дип пар җинаятьче иде захвачена. Безнең өчен бу өстенлеге, булсын һәм зур булмаган. Икенче яктан, бухты аны иде күрергә гавань утрау Кыямәт, вдалеке виднелись төп утлары отель.
  
  
  «Син дип ышанам умеешь яхшы йөзә», - диде аның Чине.
  
  
  Ул кивнула, вздрогнув.
  
  
  Аның башлады барырга сулга, кайчан луч проектор пронесся бер яктан, бухты икенче. Аны оныткан бу хакта.
  
  
  Без көттек, әлегә аның рассчитывал частоту луча. Циклы дәвам иткән якын минут: 30 секунд бер якка, 30 секунд җир. Миңа бу ошамый омтылырга уклоняться от аның & nb ачык булса да, безгә булыр иде ирешә алмады уклоняться вакытта һәр приближении дөньяда.
  
  
  Аның күрсәтте нокта сул порта бар, анда булмады, чагыштырмача караңгы. «Өстәле, кадерлем, спустись анда бик акрын һәм сак булыгыз, ничек була лизать к кромке су».
  
  
  "Син собираешься эшләргә, Нигы?"
  
  
  Аның күтәрде карабин. - «Святый погаснет».
  
  
  Аның подождал, әлегә ул исчезнет күләгәсендә, аннары алга китте противоположном юнәлештә һәм пополз буенча вершине откоса, әлегә назар башка читтә култыгы. Вакыт кала иде күп түгел; туры килде поторопиться керткәнче кеше, аның аны бђрдерђ прикладом карабин, килеп алыр һәм кисәтте охранников аста.
  
  
  Аның соскользнул буенча аска таба склону бу животе һәм пополз аша заросли кустов ярдов бу илле ел кромки су. Аны көттем һәм карадым, ничек озын луч света отклоняется, аннары туктап кала бу мгновение, ә аннары авыр акрын кайта. Прожектор билгеләнгән иде, кузове йөк машинасының ярында күлмәк. Теләсә нинди приличной винтовкадан бу булыр иде җиңел выстрел, тик карабином - икенче эш. Ул эшләнде өчен атуның кече расстояниях. Аны карар выстрелить тулысынча барлык автоматическим бер йотуда диярлек эчеп куйды бу ышану, бу корал булачак шактый төгәл.
  
  
  Аны прижал приклад белән иңгә һәм заглянул бу кыска баш мие. Кайчан ачык линза повернулась бу минем якка белән вершины склона артта калды минем раздался крик.
  
  
  Аны нажал бу курок һәм удержал аның. Карабин загремел - да эләккән максаты. Аның белән генә опустил корал һәм янә ата. Бу юлы линза разбилась, һәм свят погас. Аның повернул ствола карабина ягына якындагы ике охранников һәм залп бирде. Алар икесе дә аска тәгәрәдек, һәм бер тирәсендә алар нажал бу курок үз корал һәм бесцельно ата һавага.
  
  
  Аннары, аны, ата бу ирне үз хаки белән зур куллары белән түгел, шталь көтәргә күрү өчен, эләккән, аның эго яки юк. Аны спрыгнул белән склона һәм нырнул суга, озын ровным прыжком. Хәтта белән выключенным прожектором ярында җитәрлек ут булсын, мине күрергә. Аннары берничә көчле тапкырдан аның скрылся, һәм кинәт үзгәртте курсы поплыв параллель рәвештә буенда. Бу булган дөрес маневр; артта калды мине пуля летели суга, следуя юнәлеше, ул аңа баштан ук сайладым.
  
  
  Аның подплыл к порта бар һәм берничә тапкыр всплывал белән бесконечной куллануга бик сак карыйлар, хватая ртом һава. Кешеләр ярында булырга тиеш, борчылган, мин направляюсь ачыктан-ачык к утрау Кыямәт, чөнки беркем дә карадым бу минем якка. Ќитеп, порта бар, аның калды күләгәдә пирсов. Булса, у Чины иде, ичмасам, берәр здравый мәгънәсе ул булыр инде иде полпути аша канал, әмма мин тиеш иде үзләре инана; аннан соңгы вакыйгалар сәгать буе аның баш мие түгел, күрәсең функционировал артык яхшы.
  
  
  Аның подождал берничә мин, плывя астында пристанью. Әгәр аның сл окликну, бәлки, кемдер була шактый якын килү өчен мине тыңларга. Ахыр чиктә, аңа дигән нәтиҗәгә килгән булса, ул хәзер дә юлда, димәк, аның проблемалары һәм ялгызы гына хђл итђ алмый поплыл к канал аша кабул итү.
  
  
  Аны иде полпути, борясь белән көчле узган саен арасында ике островками, кайчан нәрсә закрутилось бу & nb ачыктан-ачык китергәнегез. Аны тукталды һәм инстинктивно подтянул астында үзен аяклары. акулы!
  
  
  Һәрвакыт, кем әйтә курыкмый акул, - идиот яки лжец. Бигрәк тә төнлә тропик водах. Ахыр чиктә, бу ih стихию, анда кешеләр, ић яхшы очракта неповоротливые йөзүчеләре. (Икенче яктан, кебек тоелды миңа булса, аның кайчан да булса столкнусь белән акулой ярында, минем кулда булыр.) Аның белән көтте бьющимся җаны, күрергә омтылып, ул, кайда прячется бу существо.
  
  
  "Әй, Нигы!"
  
  
  Өстәл зашипела миңа ухо, шулай якын, дигән идем прыгнул булыр иде бу физик яктан мөмкин.
  
  
  "Су әйбәт, шулай түгелме?" Ул коснулась минем куллар, игриво плеснула миңа су һәм мощными гребками уплыла кит.
  
  
  Аны, китте дә барды аның следам; киемдә, аны, iso барлык көч тырыштым дә калышырга нах, һәм без бер үк вакытта үсеп порта бар, утрау Кыямәт.
  
  
  Табарга кием-салым өчен нах булып чыкты җиңелрәк, без көткәнгә караганда. Ул гади позаимствовала зур әтәчле тирәсендә рулевой рубки бер тирәсендә зур круизеров.
  
  
  Ул улыбалась бөтен юлны кадәр отель; Аңа шат, - дип, ул настаивала шул, өчен үзе алып барды багги, чөнки аннары барлыгы, без кичердек, мин күрмәдем мәгънәсен врезаться бу пальму. Өстәл указала миңа бу бокова керү отель, һәм без сиздермичә күтәрелделәр буенча кара лестнице, - әллә өчен бу имело зур әһәмияткә ия. Мин уйламадым, дип төре искиткеч улыбающейся кызлар, идущей бу мужскую бүлмә Дубле-Кей, төн уртасы якынлашканда, уятты иде сораулар күп.
  
  
  Бүлмәдә ул налила үзенә ромовый пунш - шампан да күбрәк иде, - ә аның ненавязчиво тикшерде оставленные минем ловушки. Анысын трогали, ә бу инде, дип, миндә юк иде дә, ул төнлә яки алар чертовски осторожны.
  
  
  'Нигы?'
  
  
  Аны, посмотрел на нах. Ул сидела у изножья түшәк, аны чәч иде привязаны к полотенцу тирәсендә аның күкрәгенә. «Әгәр сез төшерделәр бу мокрую кием-салым, без алыр идек высушить башка башка».
  
  
  Шушы сүзләр белән ул развязала әтәчле һәм протянула миңа эго, аннары башлады массировать чәч - һәм аны, ихтимал, раслаганча, дөнья рекорды буенча быстрому раздеванию. Безнең төн, билгеле булганча, чыгу урыннарыннан гына.
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Аны кайчан проснулся өчен болай иртә, аны иде. Ул вакытта мине искә төште, мин, белмим, ул анда яши, - кунакханәдә, бу коттедже? Нишлисең, аңа иде ышанам ки, анда аны, әгәр ул миңа кирәк.
  
  
  Минем бүлмәдә берни пропало тыш, минем иске киеме халат, дип указывало булуына Өстәле булырга тиеш, тыйнаклык күрсәтте на рассвете. Аның хихикнул, кайчан керде душ тәкъдим итте Чину скромной. Бу нетолько.
  
  
  Алмаганда, берничә царапин, синяка тезләренә һәм пурпурного таплар на плече, оставленного зубами Чины шул чүп-чар өчен озын төн, аны иде, бүген яхшы формада. Аннары тиз иртәнге аш санында аның, спустился аска таба өчен зарезервировать пляж багги.
  
  
  Иде инде жаркого уртасында корсак иртәнге һәм, участок mimmo гольф-павильоны, аны күргәч, берничә уенчы, ожидающих үз чиратын. Бу гавани булмаса да, килүчеләр күп булса да, канал аша кабул итү буенча курсировало берничә зур булмаган парусных көймә биргән. Краснолицый, ир-парусной фуражке зуррак алтын караганда адмирала, бит махнул офицеру формасында. Аның сүзләрен ишетте «караклар» һәм «әтәчле», алды сдержать көлү һәм поплелся ике ахырына порта бар.
  
  
  Лодка Чины иде анда, пришвартована, ничек без чыктык кичен. Булды микән ул шулай ук иң пристанью? Мин түгел иде, дип ышанам, тик аны шулай дип уйлаган идем. Билгеле иде, чөнки кешеләр утравында Куркыныч суды кайтаралар катеры тапшырылды төн, әмма алар ничек белдек, анда " эго куярга?
  
  
  Блеск бу линзах бинокля башка ахырында канал бирде ревматизма. Ђлбђттђ. Хладнокровные убийцы, ир-атлар тиеш иде заметить Чину, ул кайчан вывела катеры тапшырылды бит.
  
  
  Минем куртка әле лежали бу ковриках кабинасында, нык помятая, ә ирек бирмәячәк вывернуты наизнанку. Алар алмадык берни дә белергә обыскав аны; Аны сатып алган эго, юлдан көньякка таба, әлеге Атланте, һәм карманах минем берни дә булмады, мәгәр зажигалки һәм тәмәке - хәтта минем махсус маркалы белән алтын мундштуком.
  
  
  Аны алды куртку һәм перекинул аның аша кулын. Бу кире юллары краснолицый адмирал подозрительно посмотрел миңа, тик мин проигнорировал аның. Ул бердәнбер түгел, кем наблюдал өчен минем.
  
  
  Херридж торды на вершине холма янында очып китү-очып төшү полосасын, одетый бу бледно-голубой комбинезоны һәм широкополую шляпу өчен чәчәкләр. Эго киң иреннәре расплылись бу понимающей усмешке. Мин карлыгач буенча өскә таба склону бу эго юнәлештә.
  
  
  «Сез иртә басканнар, мистер Уолтон».
  
  
  «Алай иртә. Кояш инде берничә сәгать хуҗалыкларында күккә ».
  
  
  «Ә, ләкин, " - дип уйлый идем кешеләр белән шөгыльләнүче сезнең почта бизнесявляется һәрвакыт йоклый кадәр полудня».
  
  
  «Түгел шул чакта, кайчан алар ялда», - диде мин.
  
  
  "Сезгә ошый Дабл-Кей?"
  
  
  «Ә ни өчен аны монда».
  
  
  Ул тенциаль посмотрел минем куртку, аннары лодку Чины. «Күрәсең, - диде ул.
  
  
  "Сез бүген летите Нью-Провиденс?"
  
  
  «Һәр көн, мистер Уолтон, әгәр һава торышы мөмкинлек бирә».
  
  
  "Сез кайчан да булса собираетесь көннең Флориду?"
  
  
  'Бик сирәк дәвалау. Вакыт-вакыт килгән кунак опаздывает бу стыковочный самолет һәм сорый махсус сәфәргә, әмма өлешендә. Бу-кыйммәт, һәм Doublé Cay әлегә җәлеп ителә кешеләр әзер булмаса, әллә нинди тырышлык өчен түләргә мондый әйберләр ».
  
  
  «Моннан Тыш, Грейди Ингерсолла».
  
  
  Ул колебался бу мгновение, аннан салмак кына елмая. 'Тик, әлбәттә. Ул белмђвен аларга ».
  
  
  "Сез алып эго бирегә кайткач, ул беренче тапкыр килдем монда?"
  
  
  'Турында юк. Молодец=) барлыгы ике, якынча өч ай.
  
  
  'Чынлыкта. Ярар... - Мин кулын күтәрде һәм чак кына арттарак басып торган. «Мистер Уолтон».
  
  
  Аның тукталды.
  
  
  "Сезгә кызыклы нәрсә дә булса белергә турында мистере Ингерсолле?"
  
  
  Аны, посмотрел ачыктан-ачык аңа. 'Ә ни өчен юк?'
  
  
  Бу иде озак скучный көне. Аның үтте буенча вестибюлю, просмотрел кибетләр отты илле доллар шмэн-де-фер бу казино. Шуңа да карамастан, дилеру иде, кызганыч, мин уезжаю, һәм бу гаҗәп тә түгел. Әгәр барысы да, нигездә, хезмәт күрсәтә длинноволосых һәм гитаристов булса, казино, аз ниләр; бу паровые генә түгел, уйный - һәрхәлдә, алай түгел.
  
  
  Бервакыт аның узды буенча коридору җиденче нче каттан бүлмә Херриджа билалет тагын бер кат күздән кичерергә аша диварны владений Де Дублона. Тик дверной ручке иде табличка «Не беспокоить». Бердәнбер аермалы буларак символы булган бирмәделәр һәр кунакка, заключалось шул астында напечатанными сүзләре карандашом иде язылган: «Поверь миңа!».
  
  
  Аерым юлламасы булырга тиеш, минем өчен, һәм мин моңа доверил. У Херриджа иде һөнәри хәбәрдарлык, выходящая кысаларыннан эго сәләтләрен к полетам бу реактив самолетах; әйтерсең, без белделәр, бер үк башка бу друге, һәм бу заставило минем итеп хис неловко. Бу задании иде, артык күп разочаровывающих незнакомцев өчен хис итәргә ихтыяҗ вакытында тышкы незнакомце. Аны карар әлегә борчылу турында Херридже түгел, бер тапкыр аны.
  
  
  Берничек тә аны кайчан тагын прогулялся буенда дивар Де Дублон, әмма берни дә берәүдә, мәгәр алдыннан. Бернинди шик тә юк ки, мин алмыйм керү, әмма, хәтта, әгәр аны моны да включив хђвефле, аның, ихтимал, бернәрсә дә алган булыр иде. Ниһаять, кайчан саен берничә көн сәләтле эшче төркем малайлар һәм кызлар билгеле иде, чөнки татарстаннан читтә кунакханә обнаруживать юк.
  
  
  Аннан тыш хђл узган тљнлђ Страшном Конституция, минем иде шик тә юк, ниләр дип",-дип таләп тикшерү. Икенче яктан, штопора заключался шул, аламмы аңа булырга ышанам ки, бу ия нинди дә булса мөнәсәбәт Грейди Ингерсоллу. Бурыч ачыкларга элемтә арасында Трехголовой ракетной системасы наведения, Интимной шестеркой һәм Грэди Ингерсоллом - әгәр кеше «Дублоне» чыннан да иде Грэди Ингерсоллом - башланды шактый гади. Әмма барысы да шулай булды чертовски авыр, дип, мин китәм шалтырата Хоуку өчен әйтергә эму дип кирәк немедленные гамәлдә, һәм аны алыр иде моны, әгәр дә миңа туры килде подождать тагын бер көн булсын өчен, булган ниндидер бер вакыйга.
  
  
  Ләкин бу булмады кирәк. Лижет, кичкә таба аны алды үз урынын янында, бассейнлы, һәм күрдем, ничек тирәсендә мине җыела потенциаль поклонницы ih коллегалары-ир-атлар. Күрсәткечләрне тикшереп тору аларның иде густая борода.
  
  
  «Сәлам, чувак», - диде аңа эму. «Кичә аны күргәнем булмады, син булды эчендә ул дивар». Аның күрсәтте бассейн.
  
  
  'Ах, әйе? Каян син моны беләсеңме?'
  
  
  «Мин бик наверху, бүлмәдә башка, без дә алыр, сине күрергә».
  
  
  "Әйе, тегүче, мужик. Булмаган нәрсә турында борчылу тыш суки придурков һәм карт, ул ярата, аларга ел саен. Аңлыйсың?'
  
  
  "Ул карый?"
  
  
  Ул непристойно ухмыльнулся. - The sien, иптәше булып чыга. Гади сиен.
  
  
  Аның презрительно фыркнул. 'Ул вакытта? Кызлар су велосипедта йөрибез? Куча шәхесләр, тартучылар травку? Ярар, әйдә, шул ук!'
  
  
  Ул массивно пожал җыерып, заставляя барысы да үз гәүдәсен дрожать, ничек башлыгы белән ванильным мороженым. «Сез алыр күрергә тирәсендә моннан тыш, кунакханә номерлары, булмады, берни белән дә, чувак. Булса, ниләр эчендә бирә старику ләззәт ».
  
  
  'Син чынлапмы? Сез имеете күз алдында-кунакханәдә?
  
  
  «Мин анда булдым, берничә мәртәбә». Ул ухмыльнулся. «Әгәр аны әйтте сиңа, - дип шунда бара, син иде стучал капкасына өчен сине впустили».
  
  
  'Әйе.' Аны откинулся элек закрыл глаза, закрывая сөйләшү. Ул миңа шулкадәр, күпме аны уйлады, ул әйтергә тиеш иде, һәм ул да сезгә показаться артык нетерпеливым.
  
  
  Кояш инде садилось өчен горизонт, кайчан аны күрдем, ничек алар аша уза капка. Антон барды алда үзенең гади длинном күлмәк, расшитом бисером. Аның белән иде икесе длинноволосых ир-атлар темных кигән, икесе дә светловолосые белән выражением высокомерной самоуверенности сез күрерсез бу йөзләрдә яшь многообещающих боссов многомиллиардных корпорацияләре.
  
  
  Аны карадым, алар ничек үтте аша бассейн. Вакыт-вакыт Анжела останавливалась сөйләшә белән кыз монда, анда төркеме белән яшь кеше. Ул смотрела безнең якка бу мгновение, әмма зур булмаган делегациясе направлялась безнең якка. Аны откинулся элек диярлек зажмурился.
  
  
  Алар белән килдек лижет. Бородатый толстяк басты, засунув зур гына карый, кулларын бу пояс разноцветных плавок кадәр колен. Берничә кызлар төркемендә шулай ук басканнар, автомат рәвештә запустив куллары бу чәч. Антон һәм аны озата баручы тукталдылар янында минем шезлонга. Аның күзләрен ачты һәм выглядел нейтрально.
  
  
  «Шулай, мистер Уолтон», - промурлыкала Анджела.
  
  
  Аңа кивнул. 'Бу-мин.'
  
  
  «Минем босс сорады мине чакырырга кешеләр Де-Дублон бу ... вечеринку. Сез килергә телисезме?' Аның колебался белән зур напуском. 'Хәзер?'
  
  
  «Әгәр сездә юк срочных дель».
  
  
  Ул сидела китергәнегез, кояш аның өчен спиной, һәм ул тоймадым исе аның шампунь ÿђм сабын. Аның басты. «Белмим, нишләп юк», - диде мин.
  
  
  Ee күзләренә иде диярлек дәрәҗәдә минем, һәм неподвижные, ничек бар статуи. Ничектер итеп алдык әй улыбнуться түгел разводя губернасында. 'Ярый. Әйтик, нәрсә ул чагында?
  
  
  Калганнары минем кечкенә генә төркеме последовали өчен, алар, булса да, ирләрнең дә чакырдылар. Анжела кебек түгел замечала моның әлегә ул безмятежно барды буенда, бар, бассейн, кивая бирегә кызны, ә анда - яшь кеше. Без килдек капкалары янына бу стон-Де-Дублона, анда җыелды төркем якынча егерме биш кеше. Анжела повернулась миңа. «Ышанам, сез яхшы вакыт уздырырга, мистер Уолтон».
  
  
  «Мин ышанам, шулай булыр».
  
  
  Белән старомодным ключом, свисающим белән бер аның күп санлы ожерелий, Анджела ачты тимер капка һәм толкнула ih эченә. Ул ввела безнең эченә, ә икесе блондинов тезелгән, тылда. Аны ышанычсыз янында Анжелой, әлегә без бардык буенча извилистой тропе, окаймленной ике якның да пышными яркими чәчәкләр белән һәм әйдәп баручы к лагуне. Буенча якка киң су гладить стояло берничә агач, анда аның башлыкның үзенә керү туннель к морю, һәм анда аны иде күрергә көтелә отблеск ак корпусларының. Аның догадался, бу суд бу подводных крыльях «Ингерсолла», һәм калдырдым, анда алар тора.
  
  
  Без кинәт үсеп аланы, һәм үткәннәр аша киң мәйданы арасында гостиницей һәм берегом лагуны. Соңрак кояш әле садилось, кагылып разноцветных плиток, выложенных катлаулы мозаикой. Бер тирәли кызлар безнең төркемдә, күрәсең, чувствуя үзләрен өйдәге кебек, нырнула суга һәм забралась бер тирәсендә су велосипед, плавающих бу лагуне. Малай последовал, артында, һәм мгновение узгач, алар спецоперации бу миниатюрном морском сражении. Горстка слуг ак халатлы чыкты аркасында изогнутой диварлар, прикрывавшей переднюю өлеше кунакханә. Алар несли поднослар белән эчемлекләр булачак, кучу креветок, кисәкләр лобстеров һәм башкалар продуктлар. Магнитофонная язылу рок-төркеме башына уйнарга музыка аша громкоговорители, спрятанные бу листве; кайбер кызлар башладылар раскачиваться һәм дергаться, әйтерсең, рефлекторное, алар артыннан следовали берничә егет. Булсын мәҗбүр итә бу кешеләрне биергә түгел, кирәк күп вакыт.
  
  
  Аңа килә, Анжелу, әмма аны иде. Чувствуя үзен бераз смущенным, аны алды поднос белән югары бер стакан һәм неторопливо килеп к ограждению диварлар. Ахырында поворота аның наткнулся югары койма тирәли якын урнашкан тимер прутьев, увенчанный смертоносными шипами. Моннан тыш, аны күргәч, фасад кунакханә; глубокая крытая веранда барды көннең бөтен ширину, ә массивные двойные көн үзәгендә иде ябылган. Өчен ставнями алдында кайбер тәрәзәле аны күрдем горящий святым, әмма берни дә күбрәк. Кичә аны күрмәдем, бернинди следов охранников тирәсендә бүлмә Херриджа, әмма күләгәдә крыльца аны күргәнем булмады, ничек ике утыручы караңгыда, пристально күзәттеләр өчен происходящим.
  
  
  Аны әйләнеп төркемендә у лагуны, гадать түгел эләккән бармы аның чираттагы тупик.
  
  
  Кыз белән шөгыльләнүче яраткан утырырга минем аягында нык басып торучы, прижалась миңа. "Сиңа гына калса, бу бик яхшы?"
  
  
  «Әйе», - кисло-диде мин.
  
  
  "Әй, әмма бу әле берни дә. Көтегез, без әлегә войдем бу ритм.
  
  
  'Кенә?'
  
  
  'Әйе. Бу җиңел разминка, ангел. Ул вытянула спину күрсәтер өчен миңа нинди жизнерадостной ул булырга мөмкин; Аны похлопал аның буенча, аркада гына, чөнки бу кебек тоелды бердәнбер вежливым поступком. Өстәвенә, миңа ул ошады.
  
  
  "Җыенасыз покурить?" - дип сорап куйды ул, нежно толкая мине бедром. 'Мөмкин.' Аның күтәрде бер стакан үз кулымда күрсәтер өчен, мин выпиваю.
  
  
  Ул књрсђтте презрительно. «Турында, бу дерьмо? Әгәр у Грэди бар, бу бик яхшы горшок?
  
  
  «Яхшы, аны посмотрю». Аның киң әй елмая һәм эшләде, зур глоток якты эчемлекнең. Бар иде, тәме, кешелек, һәм ул дигән нәтиҗәгә килгән, бу да яхшы урын өчен дөньядагы яшерен агенты өчен эчәргә неизвестное вещество.
  
  
  Булды тиз темнеть, әмма бүгенге көндә сергей түгел горел. Кайбер тирәсендә яшь кешеләр инде накурились; пухленькая кыз күзлегеннән", покрытыми тушью, курила трубку кальяна зурлыгында белән сигару һәм сделала озак, медленные затяжки, әзерләп едкий дим тирәсендә аның ноздрей. Ул увидела, мин карыйм нах, һәм подошла миңа белән уртаклашырга әзер минем белән үз радостями. Аны тиз посмотрел якка һәм неспешно килеп ярга лагуны, сбросил сандалии һәм нырнул суга.
  
  
  Өске җылы иде, ә бераз түбәнрәк иде, салкын һәм караңгы. Аны кайчан погрузился берничә дюймов түгел проникал безне бер свят, һәм глубине иде, нидер спокойное һәм угрожающее, дип тиз подняло мине кире. Аның башлады ступать буенча & nb һәм хәрәкәт буенча медленному ђйлђнђ. Кояш иде, артык ерак зашло күрү өчен ак корпусының башка читтә лагуны, ә тирәсендә вымощенных татулыкка швециянећ ярларның хөрмә һәм башка яндыру тыела отбрасывали тирән күңелсез күләгәдә. Бервакыт аның диде хәрәкәте каршында туннель, тик ул тукталып калганын элек белән чагыштырганда, аның алмас эго опознать.
  
  
  Аның взобрался буенча металлической лестнице; хезмәткәре шунда ук протянул миңа зур ак әтәчле, һәм аның вытерся. Аны югалта башлады сабырлык; Аның бөтенләй берни алган әлеге yahoo.
  
  
  Ә аннары бу башы аша. Кинәт кенә пәйда булган ике ир-атлар темных кигән, һәм шул ук вакытта музыка прекратилась. Кунаклар карадык, түземсезлек белән.
  
  
  "Кем дә булса керергә тели?" - дип сорады иң югары, ир-темном костюме, һәм мин белә идем, кем ул, чөнки ул бердәнбер мужчиной буенча Интимной Шестерки белән темными волосами. Эго исеме Поезд, һәм полумраке ул выглядел зурлыгында белән локомотив.
  
  
  Эго штопора иде встречен разрозненным припевом «Әйе» һәм «Сез чиста акча». Ул күрсәтте капка. 'Пойдемте, ул көтә безне ».
  
  
  "Поезд" шелл алда безне к капкалары ачык бу тимер воротах. Күләгәдә буенча һәр ике як та аны күрдем берничә ир-ак. Корал түгел иде, күрәсең, ләкин мин шикләнмәгән ул иде аларның кул астында. Без үтте капка аша чыкты һәм болдырга чакырды, һәм аны, кулга без хәтерләтте төркеме төзелгән, алар загоняли лагерь территориясенә.
  
  
  Ачылган зур двойные көне; эчендә протянулся озын тускло освещенный холл, әйдәп баручы буенча киң лестнице. Шактый өлеше төркеме, күрәсең, белсђм, кая без пойдем, һәм нетерпеливо двинулась алга. Әмма Трейн(Поезд) повернул башын посмотрел аларга, һәм алар янә отстали.
  
  
  Без тагын килдек к двойным дверям. Трейн һәм башка ир-ат шул темном костюме ачтылар ih һәм отошли ягына, пропуская безне. Янында темноволосый ир-ат выглядел тагын манма белән густыми черными бровями, көчле усами һәм жесткими волосами, падающими эму җилкәсендә. Аны кайчан узды mimmo, аңа, аның күзләренә впились бу минем, һәм тоелды миңа эго авызы на мгновение дернулся. Хисе попадания бу ловушку иде шулкадәр көчле, мин заколебался бу мгновение, әмма аннан соң аны последовал өчен башка; ахыр чиктә, аны иде кунакханәсе булырга тиеш монда. Бүлмә, аңа без керде, бик озын һәм киң, белән потолком берничә катлы. Тирәсендә светились йомшак төрле төстәге утлары, һәркайда иде разбросаны түбән диваны һәм груды күпләр беләдер, мендәр, ә исе ладана иде удушающим. Стеналарында алмыйча тәрәзәләр висели зур плакатлар: психоделические рәсемнәр, портретлар рок-суперзвезд һәм эротические фоторәсемнәр диярлек, сәнгать кадәр жесткого порно, мәсәлән, кадрлар, ике бик кечкенә кызлар һәм кузгатылган пони. Өстендә безнең акрын вращалась бик зур өлкә, усеянная маленькими стеклянными панелями, заливая бүлмәсен даими меняющимся узором дөньяда, шуныћ аркасында миңа юк иде диярлек сфокусировать караш.
  
  
  Двойные көне ябылды өчен безнең. Бердәнбер чыгар иде кечкенђ ишек башка ахырында бүлмәләре бар. Бүлмәдә юк иде безнең, слуг, безнең охранников, безне кешеләрне темных кигән, әмма югары бер тирәли диварлар иде зур прямоугольник тирәсендә пыяла. Кайберәүләр, аңлата, күзәтчелек итеп «хуҗасы» һәм урыны, анда ул вакыт-вакыт появлялся. Миңа шунысы кызык, булачак микән без лаек булды распространены бүген кичен һәм аны шунда ук алды ревматизма, үз штопора.
  
  
  Стеклянный прямоугольник башлады светиться, әлегә шталь тулысынча освещенным һәм ачыктан-ачык. Иде безнең, тавыш, ә кайбер яшь кешеләр инде мондый уенны эскәмияләр һәм мендәрләр. Пар гына башлады раздеваться, кайчан тирәсендә акустической системасын послышался извиняющийся ютәл.
  
  
  Барлык оглянулись, аннары сосредоточились бу освещенном прямоугольнике.
  
  
  Барлыкка килгән озын силуэт, акрын двигающийся буенча дәрәҗәдә якынлашуга к яктылыкка. Хәтта ул вакытта фигура иде нечеткой аркасында китергәннәр вращающегося җир шарының, әмма аны иде күрергә шактый яхшы булсын өчен, кемгә, кеше анда охшаган иде Грейди Ингерсолла.
  
  
  Ул янә откашлялся, мин күрдем, дип, бу-толстый, генә сутулый ир-ат белән елмаеп торган шөгыльләнә диярлек извинялась эго түгәрәк бледном йөзендә. Кайчан барысы да карашлары бүлмәдә иде прикованы к аңа, ул сөйли башлады.
  
  
  «Хәерле кич, һәм рәхмәт килде».
  
  
  Аны игътибар белән тыңладылар; Ястреб оттырды миңа берничә кассет белән тавышы эго, һәм кеше наверху да бик походил бу Грейди Ингерсолла.
  
  
  «Ничек сез, бәлки, беләсезме, мин эшли алмыйм, сөйләшергә, сезнең белән турыдан-туры. Әмма мин ышанам, сез повеселитесь, ничек булыр иде бу сезнең шәхси ... э ... чатыры. Ул киң елмая, гордясь булуы тапкан дөрес әйтү. «Сез таба аласыз нәрсә теләсәгез, эчә, бар һәм тәмәке тарту. Аны бигрәк тә рекомендую помадку бу көмеш посуде; Аның ышанам, алар канәгать. Аның сорыйм турында гына бер, һәм бу сез түгел попытаетесь алырга нинди дә булса ... кабымлыклар ... читтә урыны-Де-Дублона. Ягъни, без эшлибез күрсәткечләрне тикшереп тору безне - бер хәл, тик хакимият түгел, допустят грубого бозу үз хокук, гаделлек. Бервакыт бу репрессивные законнар юкка чыгарылачак, ә хәзер без аларга подчиняться. Ә хәзер... - Ул кулын күтәрде һәм халык кылды, жест. «Минем чатыры - бу синең чатыры. Повеселитесь.'
  
  
  Белән эго последними сүзләре сергей башлады тускнеть, һәм прямоугольник янә шталь туманно-черным.
  
  
  «Боже мой, - диде тавышы миңа ухо, - һәрвакыт бер һәм шундый ук чын сафсата».
  
  
  Бу бик смуглая худощавая кыз белән шөгыльләнүче тупо смотрела на одина тирәсендә моңа бәйле рәвештә плакатлар, рассеянно положив кулын миңа бу эчтђге. Башка кулымда у нах иде закопченая трубка; ул поднесла эго к губам, сделала озын затяжку, авыр дыша, һәм протянула миңа. Аның отель покачать аягы, әмма карар да булырга, шул очевидным квадратом. Мин күрмим аерым мәгънәсен бу, әмма кысаларында минем эш миңа туры килде эшләргә күпкә худшие әйберләр.
  
  
  Аны кайчан затянулся, кыз сняла бюстгальтер тирәсендә үзенең бикини. Ул уронила тукыма к минем ногам һәм књрсђтте диярлек - тик алай - ачыктан-ачык миңа. Әй, сөйләшергә кирәк булган калдырырга бюстгальтер яки, һәрхәлдә, таба егетне торган иде, шулай ук иде накурен кебек ул. Полуобнаженная, ул түгел иде, бөтенләй аппетитной, кая сөякләр һәм тощие бутоны роз. Башлагач төшерә ыштан, аның вернул әй трубку.
  
  
  «Түгел, китмә, - диде мин. Аның поцеловал аны нос һәм пробился аша движущуюся бер төркем башка ниткой бүлмәләре бар. Мин уйламадым, чөнки ул булачак скучать буенча миңа; кайткач аны якка карады, ул иде бер, торгызган нәрсә кызыклы бу подлокотнике диван. Музыка хәзер заполнила бүлмә; авыр, грохочущий ритм, ул аны тоймадым ким ишеттем. Бина иде пронизано дымом, ул тагын да күбрәк затемнил святым; кала, ике яки өч пар һәм ни-нәрсә напоминало секс втроем, тәмәке тарту, выпивка һәм поедание фаджа казались иң излюбленным эшчәнлеге - һәрхәлдә, әлегә кадәр хорек.
  
  
  Янында кечкенә генә көн башка ахырында бүлмә, аның тукталды өчен, карап чыгу сәхнәгә. Сыйфатында оргии иде бу балалар уены, һәм миңа шунысы кызык, нинди ләззәт получал Ингерсолл, экрандагы, артында, үз кисәкләре тутырылган пыяла киосклар.
  
  
  Аны прислонился к көне һәм сак повернул ручку. Әлбәттә, ул сдалась. Аны кулы буенча көне һәм нащупал йозак. Аны тапкан ике замка; киресенчә, бу стандартные йозакларны. Минем обтягивающий купальник түгел выглядел әйтерсең, ул иде, нидер яшерергә, әмма полоски кордон бу nen иде обманчивыми.
  
  
  Убедившись, дип беркем дә карый, аны башлады сканировать бер тирәли полосаларын бу плоской сыгылмалы отмычке. Әмма иң элек белән чагыштырганда, аның өлгергән ih вытащить, кнопка бу минем аркада сдвинулась.
  
  
  Аны тиз закрыл маленькое невидимое отверстие миниатюрным клапаном, встроенным анда купальник. Аның отошел ягына өчен крае күзләре белән күрергә ишекне, һәм прислонился к стонал, омтылып, ул чиста әйтерсең, аны иде поглощен сәхнә астында минем күз.
  
  
  Бледный луч света егылып бу минем аякларым. Аның ритмын саф пешкђн Анджелы, һәм ясаганчы, аны өлгергән обернуться, ул сызып ќибђргђндђ миңа на ухо.
  
  
  "Веселитесь, мистер Уолтон?"
  
  
  Аны пожал җыерып. "Минем иде, артык матур күңел ачу".
  
  
  «Мин ышанам, шулай булыр». Ee кешедә иде минем кулымда. «Ул чакта пойдем минем белән; мин уйлыйм, сез таба аласыз, бу књпкђ мавыктыргыч ».
  
  
  Аның последовал өчен, аның аша приоткрытую ишек. Ee облако чђч һәм свободный халат бу мгновение япканнар күзләре белән миңа. Аннары ул отступила ягына.
  
  
  Бүлмәсе булган кечкенә һәм йомшак освещенной, идәндә басып гына зур матрас. Кыз, лежащая бу nen спиной миңа, иде обнажена, әмма миңа кирәк түгел иде күрергә, аның йөзе белү, кем бу ...
  
  
  «Өстәле!»
  
  
  Ул башыннан акрын поворачиваться, тик ишетеп тавыш закрывающейся өчен минем көнендә, аны тиз якка карады бу Анжелу. Ул сидела спиной к көне, держась бер кулы өчен пряжку, удерживающую аның фиолетовый халат, аз гына түбәнрәк күкрәгенә. Аның елмаю иде насмешливой. Аны кабат посмотрел на Чину, - күрдем һәм шул ук аеруча затлар танцовщицы.
  
  
  Ишетеп ишетелер кием Анджелы идәндә артта калды минем, аның, тиз арада минем янга килеп, к Чине. Күрәсең, бу оештырылды кебек гадәти секс втроем, һәм ул белә идем бу кызны яхшырак... Һәм шул мизгелдә аны иде ышанам, миңа кирәк кем дә булса, кем булыр минем якта.
  
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  «Ышанам, син каршы түгел, әгәр аның принесу синең күлмәк бүген иртән Нигы». Өстәл скатилась белән түшәк һәм встала китергәнегез, чувствуя үзен бик уңайлы хис итсен өчен, үз наготе. «Э... юк. Бер дә.' Аны, белми, дип, артта калды минем Антон; ул һаман да иде бу көн.
  
  
  «Син шулай яхшы спал, дип минем җитмәде рухына уяту, сине». Өстәл поджала иреннәре, әнисенә карап мине, тик держалась читтә досягаемости минем куллар.
  
  
  Аның приподнял бровь, әнисенә карап нах. Аның күз алдында иде, нидер мертвое булса да, мин һәрвакыт күреп элек ee шундый оживленным взглядом. Әмма ул дәвам итә улыбаться, чая иде катнашкан конференцияләр, предлагающим әй шампан бу баре.
  
  
  "Син беләсең, Өстәл?" Тавышы Анджелы иде лижет караганда, аны көтмәгән идем, бу инде, дип, ул хәрәкәт итә ала, ничек шәүлә. «Сез хаклы иде аның турында».
  
  
  Аның напряг мускулларын.
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?' - дип сорадым Өстәле.
  
  
  Аны тойдым прохладные куллары Анджелы башта җилкәсенә төшә, аннары кулында һәм, ниһаять, бедрах. Ул нежно сжала мине.
  
  
  "Бернинди артыгы май. Ир-ат эго яшьтәге ... сезгә инде утыз шулай түгелме, мистер Уолтон?
  
  
  «Чыннан да», - мрачно дидем.
  
  
  «Мин шат, син шутишь. Әйе, - дәвам итә ул, - ир-атка эго яшьтәге һәм һөнәр ул булырга тиеш түгел бу-физик торышы. Бик матур гәүдәсен дөрес түгел микән, җаным?
  
  
  Аның чертовски яхшы белә ул минем белән разговаривает. Өстәл склонила башын һәм ачыктан-ачык књрсђтте миңа. «Әйе», - риза ул. «Һәм ул башкара аның белән мондый захватывающие әйберләр».
  
  
  'Ах, әйе.' Бу голосе Анджелы яңгырады кислинка. "Сез беләсезме, барлык бу хакта, шулай түгелме?"
  
  
  'Тик, әлбәттә. Нигы - идеаль кеше ».
  
  
  Аның ценил лесть, әмма отель китәргә белән линиясе уты. Аны отступил ягына күрү өчен ih икесенең дә бер үк вакытта. Бу иде минем беренче караш обнаженную Анжелу. Белән чагыштырганда Чиной, ул башта диярлек худой, тик башыннан икенче караш үзгәртте бу тәэсир калдырды. Ee күкрәгенә иде твердой һәм матур форма, аны бот генә выгнуты, ee аяклары иде тонкими, әмма матур. Ee тормышта гладким һәм плоским, ә пушистый өчпочмак чђч астында иде аның шулкадәр якты-каштановым диярлек выглядел якты, матур. «Совершенная перемена», - дип уйладым мин, һәм бу вакытта Анджела схватила минем өчен кулын.
  
  
  "Син ничек думаешь, миңа тора карарга?" Бу иде чакыру, сынау, һәм аны беренче тапкыр күрдем темное шик аның күз алдында.
  
  
  "Мин карыйм сине?" У нах иде хакимият, аның буенча ул түгел иде вырваться түгел придавая аерым әһәмияткә ия. Аның да беспокоился.
  
  
  "Сез кунакханәләр булыр иде переспать минем белән?"
  
  
  Аның заколебался, посмотрел на Чину, аннары янә Анжелу.
  
  
  'Хәзерге вакытта?' - дип сорады, мин, бирергә омтылып, ул үзенә беззаботный төре.
  
  
  'Нишләп юк? Анда урын бар барыбыз өчен дә ». Ул указала аягы гаять зур матрас идәндә башка өлешендә бүлмә.
  
  
  'Әгәр телисең.' Мин дә китәм аның белән спорить; Аны тоймадым, дип Анжела иде, шулай ук куркыныч обнаженной кебек, һәм күпчелек ир-атлар, тулысынча одетых һәм кораллы.
  
  
  Ул подвинулась миңа белән натянутой һәм генә слабой елмаеп. "Түгел возражаете өчен, аларны поделилиться?"
  
  
  «Әгәр син каршы түгел».
  
  
  'Яки уртаклашырга?' Ул грубо наклонилась аша минем эчтђге һәм схватила Чину өчен күкрәгенә, ул кайчан опустила башын өчен лизнуть кара сосок. Аннары ул выпрямилась һәм књрсђтте ачылды миңа. 'Аңлыйсың?'
  
  
  «Идем мин беркайчан да алай дип уйладым».
  
  
  "Их, бар, җаным", - запротестовала Өстәле. «Әгәр телисез икән, авыз, трихограмма ул. Ләкин делайте моның шулай начар ».
  
  
  «Мин барлык делаю начар? Аннары моннан, син сделала узган төнлә? Анджела впилась взглядом бу Чину, ничек обманутая хатын-кыз.
  
  
  Өстәл вздохнула һәм одарила мине њлђ дип раслый елмаеп, ә аннары тиз сделала үз йөзе бесстрастным.
  
  
  Аны кабат отступил ягына; Аны, кабат булып чыга, алар арасында, һәм, күрәсең, бу минем урын түгел. Антон кинәт обняла минем, һәм аның сердитые глаза түгел мөмкинлек бирде миңа вырваться. Аның моны, чөнки күрсәткечләр ee таз иде күрсәтер өчен, минем купальнике иде әле миннән.
  
  
  "Әйә син теләмәсәң мине трахнуть?" ул бросила миңа чакыру.
  
  
  «Әйдә, сиңа яхшырак беләдер».
  
  
  «Ул чакта сними бу проклятые коену».
  
  
  Бәхетле моны, аны тиз выбрался һәм ташладым ih бу караватка җитештерүче, анда аны алыр иде достать алар аша булса да, миңа да кирәк иде. Кайчан аңа иде голым билгеле иде, дип мине борчымады, ягъни борчымады бердәнбер һәм кабатланмас. Ул озак смотрела минем эрекцию, тик ул акрын наклонилась аңа, Өстәл протянула кулын обняла аны.
  
  
  «Түгел, бул шундый жадной, детка», - промурлыкала ул, нежно кусая минем өчен эчтђге.
  
  
  Күзләре Анджелы загорелись. "Сез ничек уйлыйсыз, сезнең бар монополия?"
  
  
  Өстәл пожала җыерып. «Юк, кадерлем, мин эгоистка түгел. Әмма без һәрвакыт бөтен планнарыбыз белән уртаклашабыз, хәтерлисеңме?
  
  
  'Әлбәттә. Чын күңелдән кебек кичә кич.
  
  
  'Ә нәрсә? Сине анда юк иде, дип миңа нәрсә эшләргә, әйтергә эму, юк, миндә бик ревнивая любовница?
  
  
  Анжела оскалила тешләре диярлек зарычав. Ул собиралась схватить Чину барганда, ишек янында кроватью ачылды. Элек аны алга таба да замечал; ишек бар иде шундый ук незаметной кебек, ишек мысе кеннеди, ny бу секретную лаборатория, анда минем турында сөйләделәр, Трехголовом төзелеше. «Яхшы кызлар; әлегә шул җитә ».
  
  
  Трейн беренче булып керде бүлмәгә, аның артыннан последовали ике белокурых әгъзалары «Интимной шестерки». Икесе башка басып тордылар дверном проеме, әмма аны ih күрмәдем.
  
  
  Анжела бит књрсђтте бу Трейна. 'Син монда нишлисең?'
  
  
  «Син чертовски яхшы беләсең, модульләр хелло китти». Эго ухмылка иде шундый ук фальшивой кебек аның. «Син оныткан, нигә син монда присоединяется теге егетне?»
  
  
  Антон бераз гына закричала. - "Тик мин түгел дип, сине килә!"
  
  
  «Тик без барыбер килде». Трейн отступил ягына, ә аның артыннан пәйда толстый, ир-неброском хаки белән утрау Куркыныч суды.
  
  
  «Тик синнән эго сандалии», - дип боерды ул.
  
  
  Аны танырга тиеш иде, - дип башлады ул яхшы; аннары кичә узган төннең ул, по-видимому, күбрәк түгел рисковал. Ясаганчы, кем дә булса яныма, аның пнул Трейну сандалии; ул тоттым ярар, ничек йолдызлы үзе аучы.
  
  
  Икесе башка әгъзалары «интимной шестерки» тезелгән буенча ике як миннән, - дип сөйләде миңа, чөнки алар беләләр, - дип эшлиләр; у, иң якын миңа кеше иде, кулларын ничек талпаннар, һәм ул, киресенчә, отель алардан файдалана.
  
  
  Ир хаки күрсәтте башка ир бу темном костюме, стоящего артта калды аның. Ул керде бүлмәгә, шулай ук квадратную көнчыгыш стилендә белән неопределенными латинскими чертами. Ул взглянул миңа, сунул кулын бу пиджак һәм вытащил бераз грубоватую фотография белән шөгыльләнүче выглядела әйтерсең, ул иде вырвана аша листья контактных отпечатков. Аннары ул вытащил тагын бер фотография, чагыштырды ih күрсәтте һәм ир-атка бу неброском хаки, сказав: «Бу ул, мистер Цунганос». Икесе дә усмехнулись.
  
  
  «Ќићел, - диде Цунганос.
  
  
  «Сез чиста акча», - прорычал мин.
  
  
  «Күрәсезме, бармы, мистер Нигы Картер ...» Ул промолчал, ләкин ул, дип атады минем чын исеме, мине дә аптырашта; инде Аны белә эләкте.
  
  
  «Безгә потребовался бер көне өчен идентифицировать сезнең фотография, мистер Картер», - дип дәвам итте ир-ат.
  
  
  «Шулай утомительно эшләргә бу примитивных шартларда сопряженных белән; кирәк иде", - прилететь бу материк һәм кулланырга бу хәл шунда, өчен, белән элемтәгә керергә Пекином, һәм ... Турында, сез моңа гаҗәпләндегезме, мистер Картер? Хәзер ул аяусыз ухмылялся. «Ах, бәлки, сез беләсезме, күп түгел, ничек уйлыйсыз, дип беләсезме; безнең оешма, әйтергә мөмкин түгел, сжигала артыннан кораблар. Соединительные линия ачык, тик алар, һичшиксез, эшли, ике юнәлештә. Сез аңлыйсызмы мине?'
  
  
  Миңа бу кебек тоелды шактый ясным. «Сезнең белән килешми быелгы эчке сәясәт КХР карата америка Кушма штатларының», - диде мин.
  
  
  "Өйгә, мистер Картер?" - Ул вздохнул, ничек мәктәп укытучысы, ул отказывается нче глупого укучы. «Ах, әйтик мәсәлән, кайбер тирәсендә минем ата-бабаларыбызның алыр дип атарга эго үз йорты. Бу кадәр остального... -
  
  
  Ул пожал массивными җыерып.
  
  
  Минем леп искушение бераз потутить аның белән, обвинить ки, ул шундый отсталый түгел нче дөнья хәзер ничек ул япон теле солдат, найденный утрауда көньяк өлешендә Тихого океан диярлек утыз елдан соң аннары окончаний башыннан икенче бөтендөнья сугышы, әмма карар тњгел, моны эшлђргђ; бернинди сәбәпләр аркасында, алар буенча ул үтергән булыр идем, мине бер урында гына һәм ул бик кызыксына, ић яхшы шансе.
  
  
  «Ярар, бу мысе кеннеди, ny сезнең иде паровые, алар мине сфотографировали», - диде мин, әнисенә карап маленькую фотография, аны ул тотты да үз кулымда. Буенча "бәхетле случайностей."
  
  
  Ул покачал аягы. «Сезгә дә бәхетле, мистер Картер. Безнең оешмасының күп әгъзалары, һәм һәр көнне бездә базасында кайчагында ике-өч яки күбрәк ... э-э ... туристлар. Без, авыл халкы, Көнчыгыш, барысы да, әлбәттә, охшаш, һәм без барыбыз да барабыз белән фотоаппаратами. Бу алай?'
  
  
  «Бу бик зур базасы», - настаивал мин.
  
  
  'Әйе. Әмма безнең кебек, сезне, интересовала билгеле бер өлеше. Һәм керү махсус көне, аны күпчелек туристлар хәтта ди. Без, һичшиксез, фотографируем барлык, кем чыга соң бу ишек ».
  
  
  Аның авыр сглотнул. "Сез беләсезме, бу хакта?"
  
  
  Эго ухмылка походила бу карнавальную битлек " кә. «Сез нәрсә уйлыйсыз, мистер Картер? Әйә без түгел, биредә барысы да бер сәбәп өчен?
  
  
  Ул бәрде мине берничә тапкыр, әлегә аны иде бәйле; бу nen иде авыр эш ботинкага, иде болтно. Өстәл һәм Анджела янә облачились үз кием - надувшись, ничек ул дип уйладым, - кайчан минем куллар иде бәйле, Өстәл, эшнең асылын әдәпле настояла шул булсын, миңа кире кайтаралар миңа коену костюмы. Аның маташа прочесть ягъни аның взгляде, әлегә ул бу тиресен, әмма ул беркайчан да смотрела югарырак минем подбородка.
  
  
  Цунганос прижал мине к стонал янында кроватью, һәм эго күзләре блеснули ненавистью. «Узган төнлә сез үтерәләр өч бала тирәсендә минем кешеләрне, мистер Картер һәм җитди повредили дүртенче». Ул нащупал үз башын, анда аны иде күрергә желтоватую шишку астында прямыми черными волосами. «Миңа булыр иде күңелле үткәрергә сезгә медленную үлем хәзер, әмма хәзер вакыт юк, моның өчен. Сез испортили безнең расписаниесе, шуңа күрә булырга тиеш кичекмәстән удалены. Була турында сөйләргә удаче ».
  
  
  Ул кинәт бәрде мине зат; Аны нырнул һәм тоттым эго удар югары башын, әмма ушах минем звенело.
  
  
  Цунганос игътибар белән посмотрел. - Землетрясение ахыргача мизгел, ә, мистер Картер? Возьмите эго. Ул мәскәүдә ике блондинов, алар толкали мине к стонать. «Сез беләсезме кая ул тиеш пойдти».
  
  
  Шул исәптән ике кыз, һәм аның тиеш иде өстәргә, дип ярар иде җидәү бүлмәдә - һәм минем куллар иде бәйле за спиной. Мин сопротивлялся.
  
  
  Без ике охранниками узды аша заднюю ишек узкий, устланный ковром коридор. Алар столкнули минем белән баскычлар бу наклонный коридор белән каменными стенами, влажные тырышучы, аның царапали миңа җилкәсенә.
  
  
  Минем охранники иде диярлек бердәй, әмма минем игътибарлы өйрәнү ih фотографияләр нәтиҗәләр бирде. Уилф һәм Кевин. Одина белән паспорты тирәсендә Венесуэла, башка монда брюква - ih тавыш бирелде белән акцентом Урта Көнбатыш илләре, төньяк һәм көньяк америка, никадәр аны иде ишетергә. Алар була алыр иде суперзвездами университеты-җиңүнең тыл базасы; бу тәэсир тулы компетентлы, аны алар эшләдегез. Кыен иде поверить, бу америкалылар булыр иде үтерергә мине, тик мин түгел терял вакыт обманывая үзен.
  
  
  Без чыкты, тирәсендә кунакханә җир өстендә, эчендә тере изгородью тирәсендә кустов, прикрывающей лагуну. Аша берничә мгновений без чыкты алан у кромки су, откровенными астында безнең басып тордылар өч көймәләр урта длины. Уилф - ул бераз югарырак һәм коренастее Кевина - ткнул мине пистолетом бу ребра.
  
  
  «Поторопись һәм прыгай».
  
  
  Аны ясаган, ничек миңа әйттеләр, приземлившись белән глухим стуком бу стеклопластиковую палубу, анда бераз поскользнулся; кич иде бераз влажным нче росы. Уилф җиңел последовал өчен минем, ударив минем турында перила кечкенә генә кабинасы. Кевин килеп к рулю һәм эшләтеп җибәрде двигатель, аннары прыгнул алга өчен азат итәргә трос, удерживающий лодку на подводных крыльях.
  
  
  Куәтле мотор заворчал, без заманнан, аннан повернули өчен йөзәргә к темному туннелю, ведущему к морю. Кевин нажал төймәгә бу приборной панельләр, бераз сбавил тизлеге һәм влетел бу кара туннель. Аны күреп, ничек тимер перила һаман күтәрелә, һәм без проплыли откровенными астында алар, ә аннары яуган ачык диңгезгә.
  
  
  Алар связали мине плетеной тимер проволокой белән шөгыльләнүче нык давила кулына башлагач, аның янына прижимался. Минем запястья нык кровоточили, дип, ярдәм итә алыр иде, әгәр аның-туар белән эш веревкой, әмма барысы да файдасыз иде минем өчен. Аның нащупал бер тирәли полосок аркада купальника, әмма минем куллар иде бәйле артык югары за спиной өчен дотянуться.
  
  
  Уилф иде янәшә кабинасында, iso барлык көч стараясь разогнаться һәм судно бу подводных крыльях поднялось үз металл чаңгы һәм заскользило буенча & nb. Ул посмотрел миңа белән непринужденным презрением.
  
  
  «Бәлки, безгә тора калдырырга сезне», - диде ул шактый шау-гөр килеп торсын эго була иде ишетү аша пронзительный визг двигательнең.
  
  
  'Нишләп юк?' - легкомысленно диде мин. Аны прислонился спиной к перилам һәм алган генә вывернуть куллар, шуңа күрә хәзер аны иде дотянуться кадәр каеш минем плавок. Аның өстендә эшли контактной застежкой-молнией кечкенә генә треугольного мешочка, аскы өлешендә копчика.
  
  
  'Әйе.' Уилф отдаленно елмаеп куйды, һәм эго чәч развевались бу чәркәләре. «Әгәр дә сез бар иде биредә бер атна элек, без калдырган иде сезне. Белү, күпме кеше белә безнең. Тик хәзер... - ул пожал җыерып. «Хәзер ул инде тумаган. Артык соң туктатырга безне ».
  
  
  Аны дип сорады. - "Ни кылырга исәбең синең?" Аның отель өчен ул та, сөйләргә; минем иде ачык сумка, һәм әгәр аны гына иде мәҗбүр итәргә эшләргә онемевшие бармак ... Уилф засмеялся. 'Ә сиңа нинди эш? Әгәр без позволим сиңа яшәргә, син тиздән узнаешь, Картер. Әмма иң делле ул да тумаган; бу әле башы гына, һәм андый кешеләрне, ничек син, булмас анда, күрү өчен җеп ».
  
  
  Свист двигательләр күчте бу приглушенный рев. Аның әле тәмамладым; минем бармакларымны һаман иде охшаган фаршированные сосиска, тянущиеся к содержимому сумкалары аркада минем плавок. Лодка чаңгыда опустилась кадәр корпусы, покачиваясь бу озын зыби. Кевин посмотрел на мерцающий датчик өчен панельләр идарәсе.
  
  
  «Биредә шактый тирән», - дип игълан итте ул, отворачиваясь нче башлыгы булып.
  
  
  "Бәлки, прикончим керткәнче бросим?" - дип сорады Уилф. «Юк», - Кевин күтәрде кусачки. «Бездә бар растворяющийся flex».
  
  
  Ул дип миңа. «Сез беләсезме, нәрсә ул?»
  
  
  Аны покачал аягы булса да, чертовски яхшы белә идем бу турыда. «Бу-синтетик шнурок, ныклы буларак, сталь, әлегә ул пробудет бу & nb ике яки өч көн. Аннары ул растворяется, сез всплываете освобождаясь нче кораллового блогы, аның янына привязаны, һәм бедный мистер Нигы Картер әверелә утопленником. Ягъни, әгәр алар алачак идентифицировать гәүдәсен, аннары моннан, ничек балык покончит аның белән ».
  
  
  Аны дип сорады. - «Эш турында утоплении белән связанными за спиной куллары?»
  
  
  «Турында, без перережем бу провод откровенными керешер алдыннан выбросить синең өчен копенгагенга. Борчылма, Картер; без беләбез ясыйбыз ».
  
  
  «Мин чыннан да ценю бу», - кисло-диде мин, чувствуя кечкенә сверток, ул вытащил тирәсендә плавок.
  
  
  Лодка дрейфовала, һәм тукталды, покачиваясь өскә һәм аска буенча морю. Кевин спустился бу маленькую хижину һәм вытащил кусок коралла зурлыгында белән пляж туп. Ул обернул синтетическую полициягә) тирәсендә грубого розового коралла, аннары протянул җеп алга өчен обвязать минем лодыжки.
  
  
  Вакыт җитте минем иде: сугыш. Онемевшими пальцами аның ачты кечкенә сверток, ул тотты да за спиной. Вспыхнуло раскаленное ялкыны һәм обожгло минем куллар һәм позвоночник, әмма аны прикусил тешләре һәм прижал пакеты к нең запястьям. Аның сүзләренә караганда Стюарта тирәсендә Special Effects, кечкенә магниевый факел прожигал кусок металл толщиной дүрттән өч өлеше дюйма кимендә өч секунд, тик миңа бу тоелды мөгаен өч еллар. Аны тойдым, ничек обжигается тире һәм сухожилия превращаются бу плавящееся мае; әгәр аны бары тик прижимал запястья к проволоке, аны тоймадым мучительную авырту белән шөгыльләнүче приводила мине грань югалту аң.
  
  
  Аның пнул ногой, һәм Уилф отшатнулся. Кевин тотты кулда коралловый блогы, һәм аны кайчан пнул эго босой ногой, аның эләккән аңа ачыктан-ачык астында подбородок. Ул взлетел һәм перелетел аша противоположный копенгагенга (көймәләр, әле сжимая авыр йөк. Әгәр ул кайчан да булса барлыкка киләчәк янә, әмма аны эго түгел, күрдем.
  
  
  Аның освободил үзенә запястья; авырту иде, ул шулкадәр көчле, миңа туры килде ел саен, калды микән минем куллар анда. Бу хђл, һәм аны бәрде Уилфа кулаками буенча животу. Ул полез бу куртку, әмма җитәрлек дәрәҗәдә тиз; Аның iso барлык көчләре башкарды дүрт катгый бармак татарстан эго тамакны, раздавив эго трахею. Ул вафат була, задыхаясь, һәм залил миңа күкрәгенә кан белән язылган.
  
  
  Аның нырнул өчен копенгагенга өчен смыть аны, аннары ул кире лодку. Утрау Куркыныч суды иде, хәзер правому борту. Хәзер, кайчан минем прикрытие иде разоблачено, вакыт җитте үткәрергә җентекләп тикшергәч өйрәнү; Аны кабат кайтты двигатель, ә аннары обыскал лодку бу таләп итте корал.
  
  
  
  БАШЛЫГЫ ДВЕНАДЦАТАЯ
  
  
  Кайсы ярдах нче ярлары аның выключил двигателе һәм ташладым якорь өчен копенгагенга. К аңа прикреплено гәүдәсен Уилфа. Эго кечкенә автоматический пистолетын 25-нче калибрлы застрял бу поясе минем купальника. Үз кулымда минем иде пычак белән широким лезвием, бик археологларның, әмма мин бик ышанам шул, nen күбрәк маленьком пистолете Уилфа.
  
  
  Аны спустился суга акрын поплыл к полосасы буйлап ак ком, тускло мерцающей бу лунном свете. Яр буенда бернинди билгеләре патруле, әмма мин аны подождал, ятарга мөмкин кадәр түбәнрәк бүгенге & nb дәвамында унбиш минут керткәнче чыкты яры һәм побежал к зарослям.
  
  
  Бу юлы маршрут иде, артык яки ким билгеле; ул сводил күзләр белән эш яктырту югары стальной раме, кайчан аны, килеп, аны күргәч, кешеләр баручы буенча коэффициентлар модель плотности атмосфера. «Яхшы вакытта төзелеш өчен», - дип уйладым мин.
  
  
  Аның обошел ачык нигез һәм прокрался бу офис бинасы тирәсендә цемент блогы. Бу бердәнбер тәрәзә проникал святым, һәм аны күрдем сәгать, стоящего көне. Ул яхшы танылган кешеләргә строении, ә бу инде, бу мин булырга тиеш, бик удачливым яки бик быстрым - булырга мөмкин, һәм шуның белән башкаларга.
  
  
  Башта аның, сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады, потянув за раму. Офис иде пустынен. Аның отель опуститься, әмма кире кайтты. Ни өчен сәгать охранял буш кабинет? Аны, посмотрел тагын бер тапкыр. Түбән тартма шкафов ачылган, ә урындык иде наклонен астында башка углом караганда, кичә кич белән.
  
  
  Минем башлады дә барлыкка килергә идеяләр.
  
  
  Тәрәзә кыйммђткђ кечкенә өчен аңа күтәрелергә. Бу булырга тиеш ишек.
  
  
  Аның прокрался бу подлесок өчен бина башлады кашлять, башта гына, аннары барысы да громче, изображая ютәл кебек җитди курильщика. Кайчан аны башлады дип уйларга сәгать глухой, ул высунул башын аркасында почмагына.
  
  
  Аны кабат закашлялся һәм зацарапал аяк татарстан кустах. Сәгать күтәрде карабин иңгә. Аның задержал сулышы һәм лежал неподвижно. Ул опустил корал һәм ясаган берничә нерешительных адымнар миңа. Лежу бу животе, аның бесшумно пополз уңга. Сәгать тукталды. Аның вынул из-за поясы кечкенә автоматический пистолетын һәм швырнул эго бу куаклар, анда лежал. Сәгать белән карабином наготове двинулся тиз, ләкин шул юнәлештә. Аның, белә ул булачак неблизко, әмма иде бу минем иң яхшы шанс; Аны басты башкарды, берничә быстрых адымнар һәм нырнул эму бу спину.
  
  
  Минем запястья әле горели һәм кровоточили, шуңа күрә авыр клинок
  
  
  түгел скользил салмак кына; аны Кайчан бәрде аның эго бу спину, ул арада аның янына кожуху спускового крючка карабин һәм тойдым кебек зур палец сәгать свернулся. Кайчан аны, кулга соң инде, соң, мин үземдә засунуть үз палец бу спусковой крючок, һәм кайчан ул повернул башын түбән минем якка, аның күзләре потускнели. Ул егылып подо минем.
  
  
  Аның авырлык белән менде аякка схватился өчен рукоять меча һәм потянул. Килеп чыкты да кыен кебек, һәм входило, әмма хәтта шул ук вакытта, бу хәзер минем иң яхшы иде корал рәвешендә карабина сәгатьлек, аны белә, ихтимал, миңа кирәк пычак өчен перерезать якорную полициягә), әгәр аны вернусь к көймәдә. Әгәр аны алган бу.
  
  
  Аның подождал почмагында һәм посмотрел, ничек эш төзиләр каркас, бина, ә аннары проскользнул к көне. Минем иде инде отмычки үз кулымда да, йозак эленеп тора иде, авыр булды, әмма аны кайчан торды спиной к ирлђргђ наверху, кебек тоелды миңа ишек ачарга - бер вечность. Ниһаять, аны булдыра алмас керергә игътибар итмәгән, күрәсең, һәм миңа шунысы кызык, алар анда эшли, дип, алар шулай мәшгуль.
  
  
  Артта урындык, аны берәүдә бераз квадратную шахту, уходившую бу бетонный пол. Металл ручки спускались бер яктан; Спустился метр утыз кадәр төбе. Аның иде бу тар фанзия, освещенном берничә тусклыми лампочками ка түбән потолке, һәм якынча илле футах алда мине иде закрытая ишек.
  
  
  Ih куркынычсызлык иде йә небрежной, йә иде ки, шуңа якын караш юк дәрәҗәсендә, дип аларга була инде барыбер. Ничек иде ул безгә иде, аның толкнул ишекне, һәм ул ачылды; Аны бросился аша нах һәм прицелился карабином бу пространство артта нах.
  
  
  Аны булып чыкты, бүлмәдә, заполненной приборлары, мигающими световыми панелями һәм щелкающими рядами компьютер. Дүрт ир-атлар кигән төстә хаки җыелды тирәсендә зур карта, на противоположной стонать, һәм аны кайчан тихонько подкрался аларга, аны күрдем очертания ee нче көнчыгыш побережья Флориды кадәр Мэриленда.
  
  
  Цунганос беренче булып, мине күргәч. "Картер!" - прорычал ул, һәм миңа янә туры килде бирергә эму тиешле: эго рефлексы түгел тукталдылар нче эго флагы рөхсәт үтәү. Ул нырнул уңга һәм нащупал карабин, прислоненный кул көрәштерү өстәле янына; Аны түгел, отель эго убивать - әлегә юк, - шуңа күрә аны җентекләп прицелился һәм всадил эму бу эчтђге пулю. Ул дернулся ягына һәм егылып бу бетонный пол, кайчан кан залила эго күлмәк.
  
  
  Калган укрылись; Аның ата бер тирәсендә ир-атлар, һәм ул егылып, гәрчә аны күрмәдем, кая эго ранил. Икесе башка нырнули берничә компьютер. Аны переключился бу автоматический режимы һәм ата көнне югары соры шкаф; последовал күңелле яңгыр искр һәм ис горящей изоляцияләү.
  
  
  Аны повернулся к Цунганосу - бик соң инде. Хәзер аның кулында иде, үзенең корал, һәм ул җибәрелгән откровенные миңа башын.
  
  
  Аны кайчан, нырнул җиргә, аны ишетте треск эго карабин һәм тойдым кинәт укол кайчан таращить күзләре царапнула миңа муеннарына. Аның ике тапкыр перевернулся, керткәнче тукталырга өчен прицелиться; минем булмады вакыт переключиться бу одиночный выстрел, һәм бер төймәгә басып, бу спусковой крючок аның пробил алты дыр бу зат һәм күкрәк Цунганоса.
  
  
  Булмады, вакыт сожалеть; Аны басты һәм минем янга килеп, к горящему кайбер компьютер.
  
  
  'Күрсәтегез үзегезне!' - взревел мин.
  
  
  Калган икесе дә җавап бирделәр, әмма мин ишеттем, ничек буенча идђндђ шаркает авыр кљнне тагын бер ботинка. Аның селл бу корточки бу металлический урындык һәм шталь көтәргә. Тынычлык нарушил шау-компьютер. Әлегә аны көттем, аны, посмотрел зур картасын бу стоны күрдем һәм кызыл булавочные головки, приколотые к побережью Флориды к северу нче Майами. Башта аны, дип уйладым, бу мыс кеннеди, ny, тик соңыннан күрдем мыс тагын төньяктарак. Бу лежало арасында булуы иде подходящей максаты дә, максаты-ни өчен?
  
  
  Одина буенча скрывавшихся кешеләр њзен дђ сбежать һәм побежал сәбәпле, компьютерлар өчен, нырнуть өчен карабином Цунгано. Аның остановил эго тотарга тырыштык бу всякому племени, һәм эго крик живо маймычны эхом бу югары киңлегендә. Ул катался взад һәм алга караганда, больно, эго желтая тире әверелде жутко-соры.
  
  
  Аны көттем соңгы кеше. Ясаганчы, хәтфә, воцарилось озак молчание.
  
  
  "Картер?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Минем юк корал».
  
  
  «Выходи һәм күрсәтергә, бу».
  
  
  Последовала тәнәфес, ә аннары аркасында почмагына корпусы компьютер барлыкка килде кешедә. Кешедә иде пуста.
  
  
  "Ярый, әлегә. Ә хәзер карарга калганын ».
  
  
  Ул чыкты, подняв икесе дә кулларын өскә. Бу кеше булды, ул опознал минем белән Цунганосом.
  
  
  «Бар монда», - дип боерды мин.
  
  
  Ул двигался сак булыгыз, әйтерсең, пол иде скользким. Кайчан ул бу дюжине адым, аның жестом боера эму тукталырга.
  
  
  «Картер ... Миңа больно».
  
  
  'Ах, әйе?'
  
  
  'Минем лодыжка. Бәлки, сломана.
  
  
  - Ул вакытта сиңа уңыш елмайды, башка. Ә хәзер тиз. Әйт миңа, нәрсә бу, димәк?
  
  
  "Бу -..., бу-берни дә юк".
  
  
  'Юк, әлбәттә, юк.' Аның күтәрде баш мие карабин итеп ул җибәрелде эму бу зат. «Карагыз әле башка ревматизма, бу юлы да яхшы».
  
  
  Ир-ат облизнул иреннәре һәм эго күзләре скользили як. «Мин ..., мин берни дә әйтә алмыйм».
  
  
  Мин алмады позволить үзенә уйнарга уеннар һәм всадил пулю бу эго поднятую кулын. Ул закричал, аның күзләре да киңәйде куркудан; ул попытался схватить раненую кулын, аның угрожал эму карабином. Ул, күтәрде кулларын өскә таба, кайчан аның лбу чыгыш ясады пот.
  
  
  «Киләсе таращить күзләре аша узачак локоть». Мин түгел иде дип, күпме миндә калды выстрелов, әмма кыймады тикшерергә.
  
  
  'Юк, юк!' ир-ат ахнул. «Мин әйтәм бу! Аңа дөресен бу! '
  
  
  Иде бу минем шәхси глупая шәраб, мин дә игътибарын кешегә, аның нигезендә аның прострелил коленную чашечку. Бар иде, башка карабин, киткәнче, мин аны аңладым, ул двинулся, һәм, ихтимал, бары мучительная авырту нче эго җәрәхәт комачаулады эго беренче выстрелу мине шаккаттыра. Аны кабат нырнул өчен кәнәфи.
  
  
  Эго башыннан икенче выстрел иде, йөз процент төгәлрәге. Кеше, аның аның допрашивала, рванулся алга, аннары рухнул өчен урындык һәм әз генә түгел, минем таращить күзләре эләкте муеннарына. Оттолкнув гәүдәсен, аны ишетте тагын бер выстрел - аннан тынлыкны боза торган.
  
  
  Аны сак оглядел урындык һәм торып басты. Соңгы ир-ат лежал янында Цунганосом, әле держа во рту, аз карабин. Карта стон эго спиной иде шататься җете-кызыл кан белән язылган. Иң элек нәрсә эшләргә дип,-йә әле, аның карады, дүрт тән. Убедившись, алар мертвы, аның исследовал картасын. Сука булавочных головок иде приколота к Палм-Бич, бу минем өчен берни дә түгел дигђн сњз. Әмма тонкие линиясе үткәрелгән картада нче крошечной нче тоташу өчен Багамах, - диделәр миңа тагын да күбрәк.
  
  
  Алар кешеләрне белән утрау Куркыныч суды максатка - барлык тыш бер. Бу бер линия тянулась буенда барлыгы побережья буенча турыдан-туры, направляясь вглубь суши к югу нче мыса Хаттерас. Ул килде, к Вашингтона, һәм ул дип уйладым, - дип, аларга кирәк булмый иде булавочная головка өчен пометить бу максат.
  
  
  Аның поспешно обыскал дүрт урындык, бүлмәдә, тик тапмаган гына берни дә артык файдалы караганда берничә чертежей һәм компьютер распечаток, алар казались миңа абракадаброй.
  
  
  Әмма билгеле иде, чөнки бу үзенә күрә диспетчерлык, бу исә логическому сугышына, биредә, утрауда Куркыныч суды, ниндидер туй-тамаша бара иде.
  
  
  Прикладом карабина аны сафтан барлык датчики өчен панельләр һәм әйләнеп шахте, әйдәп баручы бу офис. Аны ныž өчен ишек һәм нырнул бу подлесок, беркемне дә књреп, бу каркасе бинасы.
  
  
  Судно бу подводных крыльях иде, анда аны эго калдырды, һәм стояло бу якоре. Аның разрезал леску тупым лезвием, аннары китерде двигателе һәм акрын отъехал нче ярлары кадәр алар хорька, әлегә шталь имин нажать тулы газ. Аның отплыл кире утрау-Кыямәт һәм таба килә башлады к пляжу янында отелем.
  
  
  Аның спустил лодку, выбрался ярга һәм минем янга килеп, к бокова көне, аны күрсәтте миңа Өстәле. Бары тик аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр үз бүлмәләре, аны аңладым, чөнки минем юк, ул үзе белән ачкыч, шуңа күрә миңа туры килде кабат кулланырга, үз отмычки; бу бирем становилось курсы буенча квалификация күтәрү ачуга йозаклар.
  
  
  Аны төшергән коену, кабул душ, нанес мазь бу обожженные запястья карады пулевую царапину муенында. Бу бик зур, әмма поверхностная рана; Аның приклеил пластырь һәм надел кара свитер белән югары воротом чалбар.
  
  
  Хәзер бернинди шик тә юк; Вильгельмина һәм Гюго чыкты буенча бөтен укрытия. Аның зарядил «Люгер», засунул эго бу мягкую кожаную наплечную кобуру, аннары пристегнул стилет к левому предплечью. Аның накинул өстенә зәңгәр куртку. Аны, посмотрел на сәгатьләре, алар калдырды үз бүлмәсендә. Кыен иде поверить, дип, кичә тагын башланып китә иде.
  
  
  Аны алды ачкычын номерлары өстәлдә аста үтте mimmo лифт әйләнеп кире казино. Гадәттә, тамашачы бик аз иде, әмма бу мине беркайчан борчымады; мин алга китте кабаре.
  
  
  Комик иде сәхнәдә, ә бу инде, дип, Өстәле дә чыгыш ясаячак якынча ярты сәгать. Мин белмәдем, алмыйм ли мин көтәргә шулай озак керткәнче вступлю аның белән контакт; Аны хәтта белми, булыр микән ул эшләргә төнне. Аның заказал выпивку, подождал, әлегә бармен белән шөгыльләнәчәк бу яктан бара, һәм тиз керде ишекне белән шөгыльләнүче алып барды сәхнәгә.
  
  
  Узып кечкенә лестничный яз, аны эләккән узкий коридор арасында стопками тартмалар һәм кайбер ишекләр раздевалок. Ливанские акробатлар сидели бу тесной бүлмәдә түгел, карадык, миңа, аны кайчан узды.
  
  
  Аны татып карады өч көн керткәнче тапкан раздевалку Чины. Ул сидела перед зеркалом, анда иде гына түбән өлеше костюмы, ә тирәсендә перьев. Аны проскользнул эченә белән Вильгельминой бүген кулымда.
  
  
  «Безнең тавыш», - прошипела мин, показывая әй «Люгер».
  
  
  Ee күзләре да киңәйде, ул кайчан повернулась миңа. 'Нигы!' - ул задыхалась.
  
  
  'Әйе. Тот кулы булсын өчен, аның ih күргәнем булмады ».
  
  
  Ул кунакханәләр басарга, протянув миңа кулларын. «Турында, поверь миңа, Нигы, аның төшенчәсен генә омелой, алар җыелган сине үтерергә !»
  
  
  'Юк, әлбәттә. Встань. Надень берәр ».
  
  
  Ул әкрен генә күтәрелде.
  
  
  "Кияргђ нәрсә?" Янә иде, шундый ук елмаю диярлек. «Бездә юк, бу вакыт, кадерлем. Поторопись, шулай булса, мин сине шунда ук поставлю урынга ».
  
  
  Өстәл сидела неподвижно һәм смотрела миңа күзләрен; ул, чөнки ул анда увидела, рәттән.бу убедило аны мин түгел, шучу. Ул сузылган белән урындык, кием-салым һәм надела аның. Бу иде минем халат.
  
  
  'Кая без пойдем?' - дип сорап куйды ул белән генә дрожащим тавышы.
  
  
  "Бармы монда чыгу?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  "Ул чакта без пройдем анда".
  
  
  Без үтте буенча коридору чыктык аша кара барышы һәм җиттек янына хәзер инде знакомой бокова көне. Өстәле артында барды белән югары поднятой аягы да оглядывалась, ә аңа каласың берничә адымнар артта нах. Ул тукталды у баскычлар һәм оглянулась.
  
  
  "Бу марлон бүлмә?"
  
  
  "Ничек син угадал."
  
  
  «Син дә алмады, хәтта дождаться тәмамланганнан шоу? Ничек мило белән синең яктан.'
  
  
  'Пооропись.'
  
  
  Бүлмәдә аның толкнул ee бу караватка җитештерүче шактый нык булсын өчен, бераз ушибить. Аның күзләре бу мгновение наполнились сомнением, аннары алар янә башлады юлить.
  
  
  «Шулай итеп, сез сбежали алардан. Аңа шулай шат моңа, Нигы.
  
  
  'Брось бу. "Дигәнне аңлата бу вәзгыять Страшном конституция?
  
  
  «Ул ... мин чыннан да белмим».
  
  
  Аның юнәлдерде Вильгельмину әй бу зат. 'Кабып кара сорауга җавап янә.'
  
  
  Ул мөмкинлек бирде халату соскользнуть белән плеч. Аның ясаган хәрәкәт сул кулы һәм позволил стилету Хьюго скользнуть бу минем кулын итеп ул җебе эго күрергә. Бу искә төште аның.
  
  
  «Син, булмаса да ...»
  
  
  «Минем бик аз вакыт, кадерлем. Отвечай.'
  
  
  Ул опустила башын всхлипнула кулына. «Әтием-Нигы. Ул лагерьда. Әгәр алар таныйлар, аны, ди, аларга... -
  
  
  Лагерьларда күп кем булса, әтиләр - кискен диде мин. «Сөйләргә...'
  
  
  Ул күтәрде йөзе дә, күз яшьләре иде настоящими.
  
  
  «Гадел дим, Нигы, аның аз-дип, бу хакта беләм. Башта алар", - дип әйттеләр, нидер эшлиләр өчен азат итү илемнең, тик берникадәр вакыт элек аның аңладым, бу-ялган. Кайчан кичә төнлә минем тыйганым...
  
  
  - Диярлек. Сез, дип уйлаган иде алар, чыннан да, бу ясадык?
  
  
  «Кем белә? Аның беркайчан да иде, утрау Куркыныч суды;, алар юкка чыкты бит, миңа да якын килергә, аңа ».
  
  
  Аның колебался; Түгел имело әһәмияттәге солгала ул, яки юк, чөнки мин инде шактый белә идем турында Страшном конституция.
  
  
  «Син миңа тиеш поверить, Нигы». Хәзер аның голосе иде нота истерии; бу бик яхшы.
  
  
  «Ничек сез аларга ярдәм итте? Нәрсәдә иде твоя эш?
  
  
  «Мин аз дип тиресен; алар бары диделәр миңа хәбәр оборудова барлык кешеләргә, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк мәсьәләләре ».
  
  
  'Ничек ул?'
  
  
  «Мин беркайчан да дип сөйләде аларга сиңа».
  
  
  'Юк, әлбәттә.'
  
  
  "Мин Хәтта Анджеле?"
  
  
  Өстәл янә опустила башын, аның куе чәч закрывали зат. «Ул берни спрашивала. Берни дә мондый. Кайчан бу кешеләр керде бу бүлмәгә бүген кич, аны иде, шулай ук гаҗәпләнгән кебек, сез ».
  
  
  "Кем послал сезне Дабл-Кей?"
  
  
  «Минем агент. Вәгъдә могилой минем әниләр ». Ул тиз перекрестилась. «Алар килде миңа, кайчан аңа иде монда бер яки ике ай. Алар әйттеләр, - дип беләләр турында минем әтием төсе, - диделәр, - дип тели ярдәм итәргә азат итәргә минем илгә. Әмма соңрак аны аңладым, чөнки алар солгали, чөнки", - дип әйттеләр әтиемнең убьют, әгәр мин эшләячәкмен дип әйттеләр ».
  
  
  Аны берни дә таныдым яңа. 'Ярый. Начар түгел бит, мин сезгә ышанам. Ә хәзер әйт миңа, ничек эләгү Де-Дублон. Һәм мин дә тотам аша капкага.
  
  
  Ул күзләрен күтәрде һәм закусила губу. Ниһаять, ул кивнула. «Ысулы бар ...»
  
  
  Калдырды, аңа алга таба да, связав аның полосками простыни һәм поясом үз киеме халат, спустился буенча кара лестнице һәм тиз үтте буенча пляжу к входу бу туннель, алып баручы янына лагуне. Бүген кич миңа кирәк иде", - искупаться, һәрхәлдә, тагын бер тапкыр, ләкин бу юлы минем булачак корал да, ул аны алам, таянырга.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  Вакытында Коры закон-Де-Дублон хезмәт иткән төп перевалочным пункты өчен контрабандистов рома, кайчан куелды зарешеченные капка, закрывающие бухту, шулай ук скрытые өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, открывавшие ih ике якның да. Кайчан Грэди Ингерсолл сатып алган һәм зөя утрау, ул калдырган системасын нетронутой хәтта аннары пусковые урнаштыру пульта дистанцион идарә, ул эшләгән белән суд ка подводных крыльях. Бу түгел иде небрежностью; кайвакыт Ингерсолл уйлады хәтта лагуну башка көймәләр дә җиһазландырылган пультами. Тик булмый барып ручки каян да булса тыш, көймәләр бу бухте - яки диярлек мөмкин түгел.
  
  
  Пульт представляа үзе маленькую нокта сбоку нче җәяүле күперен, бераз якты итү белән чагыштырганда, калган өлеше каменно-бетонной конструкцияләр. Бердәнбер ысулы барып, аңа - перелезть аша крае, һәм дотянуться кадәр өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, сез падаете суга. Өстәл сөйләде миңа, дип тиресен бу күп тапкыр ранних этапларында үзенең роман белән Анжелой, килгәч, аларга үтәргә туры килде атлама, чөнки Анджела әле алып барды үзен артык яки ким ничек хуҗабикәсе Ингерсолла. Безнең көннәрдә бу имело әһәмияттәге; һәркемнең күңеленә хуш килерлек миллиардер булдылар артык экзотичными.
  
  
  Аның жим ятып кына торды бу күперендә, инанды бу књрсђтелђчђк бу таплар һәм двинулся алга; китерерлек тупас тырышучы терзали минем куртку. Ә аннары аны кимеде һәм шул падении нигез бу пятно кулы белән, аннары нырнул суга.
  
  
  Аны кайчан подплыл, аңа берни дә күрмәдем, тик минем күзләре башлады привыкать к сумеркам, аны бары тик күрдем капка, поднимающиеся бу туннеле. Минем иде, егерме секунд, өчен, аша узарга кирәк, бу, бу булды, узып баручы прилив.
  
  
  Бу көчле иде прилив, һәм минем шведларны нык мешала миңа. Потратив юкка яртысыннан артыгы отведенного вакыт, аны һаман да иде, якын к критик ноктада. Ясап, һәрберсенә тиешенчә тирән вдох, аның нырнул аягы һәм куллары, һәм башлаган йөзәргә iso барлык көчләрне. Аның алмады күрергә, аның күпмегә продвинулся, ләкин та, йөзәргә, әлегә кечкенә сәгатьләре минем башка түгел", - диделәр миңа, - дип вакытта булырга тиеш, истекло. Аны сак кына башын күтәрде тойдым, ничек заостренные тимер прутья царапают минем лодыжку.
  
  
  Минем лодыжка булган зажатой арасында ике прутьями, һәм ул тойдым кебек, тартылам, аска таба. Аның дико повернулся, схватился өчен застрявшую аягын һәм потянул. Иде таныту, әмма җитәрлек түгел. Капка продолжали опускаться су төбенә китәчәк бухты. Миңа насыйп бирү откровенными керешер алдыннан минем гол опустилась, аннары аны попытался эшләргә тыныч кына, әлегә темная су сомкнулась өстендә минем аягы.
  
  
  Паника бераз гына убила мине, ләкин, килгәч, аңа башлады метаться, аны тәкъдим итте, дип мине көтә, әгәр аның выберусь моннан, һәм ниндидер тынычлык охватило мине. Бу иде диярлек, шулай ук, әгәр дә мин үземдә тирән суларга астында поверхностью, методично расслабляя лодыжку. Ул, ниһаять, чыкты, аны тиз всплыл. Аны акрын доплыл кадәр вертикаль таш ярлар лагуны һәм выбрался ярга.
  
  
  Аннары моннан, ничек минем сулышы нормализовалось, аның разрядил Люгер һәм җентекләп вытер ядрәләргә насухо пальмовым листом. Аннары аны вставил ih кире кибеткә һәм вставил бу ложу.
  
  
  Калган ике судносы бу подводных крыльях биеделәр үз швартовных тросах, ничек вздымающиеся роктөркемендә җырлый. Көймәләр беркем дә охранял; күрәсең, Ингерсолл - яки Интимная Шестерка кем иң делле җитәкчелек иткән бу операцией, - караганы көч куркынычсызлык у төп капка тирәсендә иң Де Дублона. Әлегә бу минем устраивало, тик әгәр аның подойду лижет өйгә, тагын да начаррак булачак.
  
  
  Табарга керү җир асты барышы иде кыен түгел; Аның тиз алга китте якка кунакханә, минем янга килеп, к лестнице һәм сак менде наверх. Уң ягында мине иде узкий коридор, алып баручы янына көн бүлмә, анда Фәрештәләр һәм Өстәл бераз гына подрались аркасында мине. Икенче яктан иде башыннан икенче лестничный яз. Бу иде логичный юлын, шуңа күрә мин карлыгач буенча аңа. Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр вершины, аны берәүдә, дип, хаклы, ләкин бу иде тупик.
  
  
  Стальная ишек преграждала кертеләләр, массивная һәм ныклы белән генә бер кечкенә глазком. Аны өметләнгәнен, дип башлыйм ераграк торырга ограниченного җавап глазка, әлегә подкрадусь к көне. Булмады мәгънәсен тикшерергә, заперта бармы ул; шулай булырга да тиеш иде.
  
  
  Тирәсендә кармана пиджака досталь кечкенә сверток. Ткань тирәсендә пакеты башка хезмәт җәелде, превратившись бу шнурок, буе диярлек өч метр. Эчендә пакеты иде зур кусок взрывчатого матдәләр; Аны сак прижал ee к крае көне, аннары вставил кечкенә запальник. Шнурок иде быстрым предохранителем.
  
  
  Зажигая, аны, аның, спрыгнул беренче катта, выскочил өчен почмагына һәм спрятался. Шартлау булды җитештергән оглушительный шау-бу прочном каменном бинада стеналар һәм пол сотрясались берничә секунд. Взглянув бу рђсеме, аны күрдем дип ишекне киң распахнута бу петлях.
  
  
  Аның калды урынында.
  
  
  Алар побежали миңа, Трэйн алда, алар артыннан ике калган ир-егетләр әгъза - Интимной Шестерки. Аның уклонился; дим иде әле шактый густым өчен яшерергә мине нче ih карашларын, әмма күрдем, дип, өчесе дә иде вооружены пистолетами.
  
  
  Аның әбиләренең Трейна һәм киләсе кеше һәм скрылся төре буенча бара, баскыч астында. Башка длинноволосый, ир-темном костюме китте башка кыйммәтле, читтә минем досягаемости. Ул чакта аны алыр иде менү, баскычтан, әмма аны түгел, отель өчен, алар минем аркада. Мин карлыгач буенча коридору һәм поспешил өчен Трейном һәм башка мужчиной.
  
  
  Аны тиз догнал товарища Трейна; ул нәкъ поворачивался, без очрашкан лицом затка әлеге темном фанзия. Эго пистолетын менде, ләкин Хьюго иде бераз тизрәк; пычак пронзил эго тамакны һәм чыкты муеннарына. Ул егылып удивленным булькающим звуком.
  
  
  Вырвав пистолетын буенча эго безвольной куллары, аны побежал коридорга һәм шталь көтәргә. Иртәме-соңмы Трейну кайтырга туры килер иде, һәм мин өметләнгәнен, ул барачак буенча, өстәвенә юллары. Мин дә гаҗәпләнде, тавышны ишетеп, тик соңыннан искә алды, чөнки иске бина төзелде буларак ныгытма; булса, миңа тоелды громом, охранники тышкы якта, ихтимал, хәтта ишеттек.
  
  
  Вакыт барды бик тиз; Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде диярлек полночь, һәм аны кайчан, дип искә төшерде, дип Уилф диде миңа судносында бу подводных крыльях, дип, соң инде, соң ih туктатырга, минем леп тревожное хисе, бу мөмкин вакыт җитте. Бәлки аның үскән ih диспетчерлык, әмма иде микән моның? Аның дигән нәтиҗәгә килде күбрәк алмыйм көтәргә. Аның молча менде, баскычтан к разбитой стальной көне һәм заглянул бу проем. Аны выглянул аша густой дим бу зур булмаган һәм бөтенләй голую прихожую белән дверью откровенные каршында мине. Мин карлыгач шунда белән әзер атарга Вильгельминой.
  
  
  'Кем анда?' Бу иде тавышы Анджелы тирәсендә громкоговорителя. Бу көн түгел иде", - глазка,әмма аны еш кына камералар, видеокүзәтү буенча бөтен йорт. Бер-дыма да висящего бүлмәдә, ул мине түгел, билгеле - яки шартлау булды кирпичом камера урнаштыралар монда. Һәрхәлдә, миңа бәхет елмайды.
  
  
  Аның опустил башын прохрипел: «Бу аның, Трейн. Открывай!'
  
  
  «Пароль, Трейн ...»
  
  
  «Блин, миңа больно! Ублюдок сбежал. Впусти мине!'
  
  
  Әйләнәсе тынлык, һәм мин уйладым түгел, диде бармы аның артык күп, - аннан ишекне акрын приоткрылась.
  
  
  Аның iso барлык көч бәрде плечом шул ишек. Бу мгновение бөтен минем уң як янәшә онемел нче удара, һәм ишекне приоткрылась нибары берничә дюймов керткәнче кискен тукталды. Аның протолкнулся бу отверстие һәм шталь эзләргә Анжелу дулом люгера.
  
  
  Ул сидела идәндә, расставив аяклары һәм киң раскрыв күзләре. Үз длинном пурпурном күлмәк белән растрепанными волосами ул выглядела ничек зур бала, ул, көтмәгәндә, кимеде.
  
  
  'Син' - диде ул шепотом.
  
  
  'Әйе. Встаньте. Пооропись!'
  
  
  Ул встала һәм молча күрсәтте кулы белән. Аның грубо обыскал аны да әбиләренең безне бер урын, кайда була спрятать корал. «Миңа кирәк түгел, корал, ату кораллары», - диде ул тыныч кына.
  
  
  Аның, дип. - Ихтимал, юк. Яхшы, Анжела, уведи-мине үзенең боссу.
  
  
  Ул пожала җыерып һәм киле аша киң холл әнә шундый роскошными коврами, дип минем номер кунакханәдә белән чагыштырганда, аның выглядел убого. Мягкое непрямое изгеләндерү освещало покрытые бархатом диварлар, әйтерсең, алар обладали балалары өчен үзләре берлегенең эчке килә. Монда һәм анда разбросаны борынгы урындыклар, һәм диваны, хәтта пар доспехов кебек, сидела сагында у резных двойных ишекләр ахырында зал.
  
  
  «Монда», - диде Ангела күрсәтеп, бу ишек.
  
  
  'Аннары сине.' Аңа поклонился әй.
  
  
  Ул толкнула ишек. Без булып чыкты бу зур бүлмәдә белән югары потолками, өлешчә обставленной тагын да зуррак антиквариата, өлешчә ультрасовременном стилендә. Зур тәрәзә бу тњбђсендђ өстендә безнең открывало төре йолдыз, ә уңнан аны иде күрергә смотровое тәрәзә, выходящее бу «залы өчен оргий». Бу троноподобном кресле, күпчелек өлеше окутанном тенями, сидел атакай. Аның подтолкнул Анжелу алдына да килеп кушылды аңа.
  
  
  «Мистер Ингерсолл», - җайлап диде кыз.
  
  
  Карт белән генә повернул башын күрсәтер өчен булса, шул зат, дип күрдем, астан бу кич. Ул нахмурился башлагач, мине күргәч, һәм эго зур куллары сжали подлокотники үзенең зур кресло.
  
  
  'Кем бу?' - Эго тавышы иде раздражительным.
  
  
  - Нигы Картер. Без аны сезгә nen.
  
  
  Ингерсолл заколебался, аның бармак взволнованно скользнули буенча перилам. «Ул булырга тиеш кансыз кеше тарафыннан үтерелә».
  
  
  Һәм шунысы ачык, мондый хәл булмады». Аның басты янында Анжелой һәм толкнул Люгер әй бу янәшә. «Сезнең уен окончена».
  
  
  Тагын бер озак колебаний керткәнче хәтфә һәм бармак затрепетали. "Минем уены?"
  
  
  Сүзләрен дә бөтенләй соответствовали теге, ничек шевелились эго иреннәре, әйтерсең, дөрес түгел записанный фильм. Аны минем янга килеп, к креслу. Ул начар дип елмайды, һәм эго иреннәре мөмкинлеген булдырырга кирәк шевелились. "Нәрсә син телисең?"
  
  
  Килде минем чиратында нахмуриться, чөнки, ачыктан-ачык басып торам алдында, аны иде поклясться, дип эго тавышы исходил кайдандыр буенча эго затылка.
  
  
  Ингерсолл алмый белән кызыксынды ответом эго штопора. Эго елмаю кинәт әверелде улыбку совершенной самоуверенности - мизгелдә минем кулын схватили һәм отвернули нче Анджелы шулай бик нык", дип ул чак түгел вывихнулась.
  
  
  Аны иде кыскача белән аяк; йодрык бәрде мине зат. Онемев, аның попятился, әмма парализующая досягаемости минем куллар түгел ослабла. Бу иде Трейн, һәм эго смуглое зат торжествующе улыбалось миңа. Артта калды, аның башыннан икенче ир-ат, темном костюме ясаган пистолетын миңа складывать доллар.
  
  
  Аңа позволил Вильгельмине упасть, идәнгә; «Люгер» чыгарды на ковре түгел, күбрәк тавыш та керми караганда Трейн һәм башкалар килгәч, алар подкрались миңа.
  
  
  Шунда ук Ингерсолл ы белән урындык һәм двинулся белән энергия һәм төгәллек, аның үзендә, элегрәк ул юк иде. «Бик әйбәт, джентльмены», - диде ул. «Хәзер безгә кайчан кайта Нигы Картер, безгә кирәк инанырга ул сбежит бу юлы».
  
  
  Минем челюсть, мөгаен, отвисла нче недоумения башлагач, аны тыћлаучы кеше хокуклары буенча исемендәге Ингерсолл; тавышы, ул аны ишеттем хәзер, иде, бөтенләй башка.
  
  
  Ингерсолл ухмыльнулся. «Син выглядишь удивленным, Картер».
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  'Әлбәттә. Кем булса да гаҗәпләнде булса, алар белделәр, мин түгел, чын Грейди Ингерсолл?
  
  
  'Кем ул чакта син?'
  
  
  Ир-ат пожал җыерып. «Әйе, сез аласызмы мине заменой».
  
  
  "Ә чын Ингерсолл?"
  
  
  - Әйә син догадался бу хакта? Әйә моның артында гына тора барысы да сезнең махсус хезмәтләре? Югыйсә, ни өчен сезгә монда шпионить?
  
  
  "Ул вафат була?"
  
  
  «Бу некотором мәгънәдә әйе».
  
  
  'Бу обозначает?'
  
  
  «Бар, аның покажу, сиңа».
  
  
  Ул таба килә башлады к нише аша залы, минуя сафларына электрон җайланмалар, алар даими мерцали һәм жужжали. Ул тукталды алдында ике бархатными занавесками бу җенес, янә посмотрел, миңа раздвинул занавески.
  
  
  Аны кабат посмотрел на Грейди Ингерсолла, барлык нечкәлекләре идентичного ир-атка, стоящему янымда. Әмма башка Ингерсолл ачылган иде прозрачном контейнерга, аның йөзе һәм гәүдәсе өлешчә закрывал клубящийся томан. Эго күзләре ябылган иде, һәм ул одет кенә булса да, напоминающее больничную ночную күлмәк. "Шулай Итеп, Картер?" - дип сорады Ингерсолл - яки хема иде ул безгә иде. «Минем көнчыгыш коллегалар", - диделәр миңа, сез бик акыллы рәсем ...»
  
  
  «Ул заморожен?»
  
  
  Ингерсолл - мин алыр иде дип атарга эго моның исеме, чөнки мин беркайчан да придумывал башка исемендәге - кивнул. 'Төгәл. Сез, әлбәттә, нинди дә сез беләсезме турында криогенике.
  
  
  «Техника туңдыру кешеләр терелђй».
  
  
  «Бу эшләнде өчен тәкъдим итәргә андый кешеләргә ничек Грейди Ингерсолл, - ул поклонился прозрачному сосуду, - өмет, бессмертие. Кеше доходом берничә миллиард доллар зыян күрә неизлечимой болезнью, криогеника ала урнаштырырга эго торышын анабиоза кадәр булган хорька, әлегә медицина фән түгел табар дару нче эго дәваларга. Бик гади, дөрес тњгелмени?
  
  
  - Шулай итеп, сез эго урынбасары? Әлегә ул вылечится?
  
  
  'Төгәл. Зачислен һәм җентекле карый әзерләнгән үзләренә моның джентльменом шартларында строжайшей яшеренлек. Хәтта эго якындагы фикердәшләрем белмәгән, безгә турында әлеге авыру безгә турында минем роле идарәсендә царством Ингерсолла, әлегә ул үзе идарә итә алмый аның янә ».
  
  
  Кисәкләре головоломки хәзер тиз башласак становиться үз урыннарына. 'Тавышы. Ничек син бу нишлисең?'
  
  
  Ингерсолл күрсәтте электрон җиһазлар. «Минем остазы - яки аны тиеш мин әйтергә пастырь? - ничек сез, мөгаен, беләсезме иде нечто күбрәк белән чагыштырганда, җиңел машиналар өчен зарабатывания акча; ул шулай ук иде гением фән. Минем дә бар, тыйнак тәҗрибәсе кайбер гамәли науках, һәм без бергә эшләдек, минем өчен компьютер тавышы. Бу банклар хәтер асрыйлар, меңләгән сүз һәм фраз, алар билгеле кичекмәстән, һәм алар барысы да записаны Ингерсоллом эго, кызганычка каршы, неподражаемым тавышы. Белән эго ярдәмендә аның алам сөйләргә телефоны буенча яки чыгыш ясау белән сөйләме; Аның хәтта алам, сөйләшергә, кешеләр белән лицом затка белән кайбер ограничениями, ничек сез күрдегезме берничә минут элек.
  
  
  Аңа иде оештырылуына соклануын белдерде, һәм инанды, дип белдерде ул бу-диде. «Бу ни гаҗәп», - диде мин.
  
  
  'Әйе. Кызганыч, дөнья беркайчан да моның түгел, белер - һәрхәлдә, әлегә мин китәм ».
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?'
  
  
  «Ярар, ярар, Картер, син, чыннан да, думаешь, хәзер нәрсә, аны кайчан җитте, моның нигезләмәләре, аның оживлю бу тере мәетне?» Ул презрительным жестом опустил занавески һәм закрыл төре чын миллиардер. «Барып, аны ничек җыйды биредә үз доверенных тарафдарларын, аңа бердәнбер иде, кем белә иде дөреслекне. Бердәнбер дөньяда! »
  
  
  "Ләкин ... сез доверяете ул кешеләргә?"
  
  
  'Әлбәттә. Бар күпкә югары максаты белән чагыштырганда, гади контроле өстендә финанс империей, мин булышам, аларга бу ».
  
  
  "Бу максат?"
  
  
  Ингерсолл помахал тазарачакмын пальцем минем астында носом. «Ярар-ярар, Картер, син артык күп белергә телисең».
  
  
  «Нишләп безгә арынырга моның егетне урынына алсын торырга биредә болтать?» прорычал Трайн. «Ул бик хитрый өчен, аның белән рисковать».
  
  
  «Бәлки, сез захотите ишетү булса, мин инде выяснил», - диде тиз идем.
  
  
  Ингерсолл посмотрел булса, мине булса, Трейна булса, мине. «Әйе, - акрын диде ул, - сөйләгез безгә турында сез нәрсәләр белдегез безне».
  
  
  «Нигездә, сез строите ниндидер ракетную урнаштыруга утравында Куркыныч суд».
  
  
  Эго брови взлетели өскә. «Ах, бу хакта, Картер? Сез сөйләгез, «нинди дә булса җайланма», сез хаклы ».
  
  
  "Сез имеете күздә тотып, ул әзер куллану?"
  
  
  'Билгеле.'
  
  
  - Мистер Ингерсолл, - предостерегающе прорычал Трейн.
  
  
  «Турында, түгел волнуйтесь. Картер болай матур вторгся бу үкенеч билгеле булган шәхси тормыш Ингерсолла, дип иң мөһиме-ул кимендә, без нәрсә эшли алабыз, - бу сөйләргә эму бераз турында безнең операциясе керткәнче без заставим эго замолчать мәңгегә.
  
  
  Аның угадал дөрес, ул болтуном, стремящимся күрсәтергә үз катнашты. «Миңа калса, твои ышанычлы фикердәшләрем сиңа түгел, ышаналар, Ингерсолл», - диде мин. «Турында, бу чыннан да алай түгел». Каумен аллаһ жест. «Без барыбыз да кирәк, бер-берсенә бер-берсенә; без - идеал командасы, ителњ хакында белдерде ярашуы идеализма һәм техник осталык. Тормыйм инде турында акчада, әлбәттә.
  
  
  'Идеализм?' Аны, посмотрел на Трейна, сердитый караш аның да үзгәрде. "Бу длинноволосая мразь?"
  
  
  'Безнең үз коем очракта? Бу яшь кешеләр - һәм яшь леди - привержены ачык бассейн бөтен дөньяда һәм процветанию өчен барлык аша узып, чистилище шик тә юк, отвержения һәм чистарыну ».
  
  
  «Мин аңлыйм сине».
  
  
  - Ярар, алыйк, Ныклы. Чыгарылыш сыйныф укучысы кооперативының " Вест-Пойнта, ул хәбәрсез югалды Вьетнамда артык алтынчы ел элек. Миңа әйттеләр, дип эго һәм киләсе тәҗрибә ханой шәһәрендә һәм башка урыннарда к северу бик поучительным. Ә Фрэнк дезертировал буенча армия Көнбатыш Германий - әлбәттә, ул руководствовался югары принциплары һәм, ахыр чиктә булып чыкты, Ерак Көнчыгышта. Антон җитәкли башлады төркеменә ирекле булышкан вывозить уңыш шикәр кубага да, килдем, дигән карарга килә ул отель ясарга моның өчен эшне күпкә күбрәк гади резать шикәр тростник. Артур ... анда Артур?
  
  
  «Мәет», - чын күңелдән диде Трейн. «Бу егет үтергән эго». Ингерсолл посмотрел миңа полузакрытыми күзлегеннән. "Иде микән бу кирәк, Картер?"
  
  
  «Ул вакытта бу, киресенчә, яхшы идеясе».
  
  
  - Ә Кевин? Уилф?
  
  
  «Алар җыелган бирергә миңа билет бер агымы өчен океан төбен. Аның удержал ih шуннан ».
  
  
  'Џм. Сез юк иткән минем пульт идарәсе бүген кич, шулай түгелме?
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде.
  
  
  Ингерсолл вытащил сәгатьләр тирәсендә кармана жилета - ул шундый костюме, - һәм нахмурился, әнисенә карап циферблат. «Мин түгел, дип уйлыйм файдалы булыр иде спрашивать, күпме буенча каршылаячак сезнең хезмәттәшләре турында беләләр ки, сез " белдек». Ул тормадым минем җавап бирү. «Әмма бу тумаган. Безнең планнар бик гади кирәк булачак бераз үзгәртергә ».
  
  
  'Ничек алай?' Аны тоймадым артта калды үзен авыр гәүдәсен Треина, ә пистолетын Фрэнка янымда иде неподвижным.
  
  
  'Ярар, әйдә шул ук. Аның покажу сиңа.' Ингерсолл узды бњлмђгђ поместьесы электрон җиһазлар. Ул повернул библиографик күрсәткече, һәм экран засветился белән подробным аэрофотоснимком. «Менә, күрәсез, зөя Куркыныч суды. Төзү, төзекләндерү эшләре минем яңа кунакханәләр бик акрын бара, әмма бу чөнки бу кунакханәсе. Күрү бу вертикалей эчендә? Ул күрсәтте берничә вак нокталары өчен скелете төзелә торган бина. «Ярар, унсигез, һәм һәрбер буенча унсигез торбалар, алар полые бар, ракета. Аның допускаю, аларның чикләнгән була диапазон, әмма, минем уйлавымча, омтыла kuda мәңгегә.
  
  
  Аның отель әйтергә эму дип беләм, к нәрсәгә алар устремятся, әмма сдержался. 'Ах, әйе?'
  
  
  'Әйе. Палм-Напасти. Һай, бу иң уязвимая хәрби максаты -,, шулай түгелме?
  
  
  'Юк.'
  
  
  «Әмма... подумай бу хакта. Аны кайчан мин подам сигнал, уен мәйданчыгы миллионер булыр поражена осколочно-фугасными ракетами. Турында, бернинди төш, корал, Картер. Без привозили бирегә детальләрен өчен бер башка узган ел дәвамында һәм рәхмәт изобретательности безнең желтокожих дуслар - онытмагыз, алар уйлап таптык порох - бездә тулы бер арсенал безнең крошечном утрау ».
  
  
  "Әмма мәгънәсе нидә?"
  
  
  Уйлагыз бу хакта: ителњ хакында белдерде һәм шуңа күрә неожиданное һөҗүм район, анда президенты Кушма залында эш ялда - консультируется төп катнашучылар үз кампаниясе, бү тирәсендә иң бай һәм влиятельных кешеләр дөньяда ».
  
  
  - Сез ничек уйлыйсыз, ни сез бу добьетесь?
  
  
  «Нишлисең, без ниятлибез мәҗбүр итәргә АКШ хөкүмәте кабул итәргә безнең шартлар».
  
  
  'Шартлар?'
  
  
  Ингерсолл күңелсез елмаеп куйды. - Сез иде мысе кеннеди, ny, Картер. Сез беләсезме, ни телибез. Әгәр дә минем дусларым, Ерак Көнчыгышта, шулай ук булачак Трехголовая системасын наведения, алар ядерным аналогом башка сверхдержав ».
  
  
  «Шулай итеп, сез беләсезме турында существовании Driekoppen»
  
  
  «Ничек төп акционеры, аны, әлбәттә, хәбәрдар бөтен яңа эшләнмәләр. Хәер, хәтта минем иде керү деталям ».
  
  
  Аңа кивнул. "Ә сезгә бу яхшы?"
  
  
  Турында «... тою моннан тыш, сез үсеп, нидер, ни сатып алып булмый акчага. Бәлки, бервакыт минем булачак истә кебек бөек миротворца тарихында ».
  
  
  «Әгәр дә твоя беренче һөҗүм исђ түгел сработает? Әгәр кораллы көчләре безнең илнең булдык монда килә өчен стереть сезнең белән затлар җир?
  
  
  «Турында, әйдәгез! Бомбить утрау уртасында популяр туристлар районы колониях сезнең якындагы союзника?
  
  
  Аны аңладым, ул-туар күз алдында. «Әмма нәрсә булачак, сез запустите ракета? Бу кешеләр ала, ел саен, бармы сездә берәр әле ».
  
  
  «Әйе, әмма бездә монысы да бар. Атом-төш ракета «Картер», һәм без аны, әлбәттә, дип атадылар «Вера».
  
  
  «Мистер Ингерсолл, мин уйлыйм, без шактый озак сөйләштеләр». Трейн подтолкнул мине к Фрэнку. «Әйдәгез, уберем бу егетне өчен, без идек дәвам операция».
  
  
  Ингерсолл кивнул. «Әйе, сез, тиеш, хаклы.
  
  
  Убейте эго тиз, әмма трихограмма бу тышкы якта. Аның позвоню аерым очрагы базасы.
  
  
  Кайчан Трейн толкнул минем аша бүлмәгә, күрде аны, ничек Ингерсолл төшергән белән крючка кыр телефон һәм заговорил аңа. Ул подождал, соңыннан диде, тагын нәрсә,-дип.
  
  
  «Цунганос! Син кайда?' Эго круглое бледное зат иде ошеломлено яростью.
  
  
  Аның тукталды. - «Забудь эго, Ингерсолл. Ул мәет. Һәм сезнең диспетчерлык разгромлена.
  
  
  Ингерсолл отчаянно чак кына арттарак басып торган. Шул ук вакытта аны тоттым аеруча затлар Фрэнка һәм күрдем, дип баш мие эго пистолетын трясется. Аны отступил элек, прижался сзади к животу Трейна, схватил эго өчен кулын күтәрде. Ул пролетел аша минем эчтђге, кайчан Фрэнк килде эченә һәм нажал бу курок. Таращить күзләре эләгә здоровенного Трейна; Аны, попытался нырнуть өчен стрелка, әмма омтылышы перебросить югары аша кеше эчтђге вывела мине буенча противовесов. Аның споткнулся, егылып бер всякому племени, һәм кем дә булса кинулся миңа.
  
  
  Булыр иде яхшы гына, дип уйларга Анджела намеренно пыталась коткарып мине, тик артык ихтимал, ул пыталась броситься миңа бу спину. Аны кайчан егылып, ул проплыла mimmo мине эләкте линиягә ут Фрэнка. Таращить күзләре пробила әй, күкрәгенә, чыкты аша арка һәм пролетела бу волосок mimmo мине.
  
  
  Аның споткнулся турында нах һәм килеп җитмәгәндер кадәр Фрэнка керткәнче ул оправился нче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты, нче тапкырдан кызлар. Без подрались аркасында, пистолет һәм кружились буенча бүлмәдә, ничек пар исерек биючеләр, ясаганчы, аны өлгергән сломать эму зур палец. Ул закричал, һәм пистолетын скользнул миңа кулын.
  
  
  Фрэнк белән стоном егылып, тезләренә. Аны бәрде аның эго прикладом пистолет, аннары повернулся к Анжеле. Ул ятып кына торды бу животе, ә длинное күлмәк висело югарырак колен. Аның перекатил аны спину. Аның веки моргнули, һәм ул књрсђтте миңа. «Нигы», - пробормотала ул, һәм мәңгегә закрыла күзләре.
  
  
  Аны тиз басты һәм посмотрел на Ингерсолла. Эго түгел иде, күрәсең. Карамастан күләме бүлмәләре, ир-атлар өчен эго күләмен иде укрытия, мәгәр өчен бархатными занавесками, анда поместьесы замороженное гәүдәсен. Аның раздвинул ә кар кызына яулык яптылар. Тере Ингерсолла анда түгел иде, ә полумертвого булмады бернинди өмет кайтырга тормыш. Таращить күзләрен пробившая Анжелу, шулай ук эләгә прозрачный контейнерга. Аша маленькую дырочку лился бозлы дим, мәңгегә унесший њзећ белђн ђлеге дђ баягы план бессмертия Ингерсолла.
  
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  Бер караганда, көймә биргән бу подводных канатлар кебек бер тапкыр отплывала нче ярлары, аны кайчан чыга, тирәсендә туннеля. Аның ата бу лодку тирәли люгера, тик кыйммђткђ куе өчен дөрес прицелиться. Мгновение узгач, ак корпусы юкка чыккан бу туннеле.
  
  
  Аны ишетте артта калды үзен крик түгел, чак кына арттарак басып торган. Күрәсең, охранники тышкы якта, ниһаять, аңладык, дип Де Дублоном нидер алай түгел. Аны подбежал к, башка судну бу подводных крыльях, отвязал эго һәм китерде двигателе. Кергәндә туннель туры килде нажать берничә кнопок на панельләр идарәсе, иң элек караганда, аны тапкан кирәкле, һәм аны кайчан күрдем нечеткий силуэт капка, аның ускорился.
  
  
  Аны иде, артык быстр; капкалар иде гына полпути, кайчан аның ќитте алар. Аны нырнул, ишетә, ничек разбилось пыяла һәм треск металл, кайчан оторвалось лобовое пыяла. Лодка калды тизлеге, аннары, киресенчә, задрожала һәм понеслась алга.
  
  
  Вдалеке аның диде икенчесе судно бу подводных крыльях, направляющееся к утрау Куркыныч суды үз металл чаңгы. Аның толкнул дроссельную заслонку мөмкин алга таба, алга тойдым, ничек фюзеляж күтәрелми калмый тирәсендә су һәм крылья скользят буенча & nb. Лодка неслась буенча өстендә тизлек белән котылу минем перехватило сулышы - бигрәк тә башка лобового пыяла. Лодка Ингерсолла кузгатылды бу канал арасында ике островами, ә аны следовал өчен анда.
  
  
  Аны көтмәгән идем, дип белдерде ул направится к порта бар, тик моның урынына ул таба килә башлады откровенные k особенных бетонному пирсу белән стальным каркасом. Эго лодка миң аңа килеп бәрелдем бу причал һәм отскочила элек; Ингерсолл iso барлык көчләрне саклап калырга маташа контроль, тагын приблизил судно бу подводных крыльях, отчаянно прыгнул к крае пирса, подтянулся - диярлек мгновенно юкка чыккан түләүләр турыдан-туры минем күз алдында.
  
  
  Вакытында погони аны бераз догнал аның, тик ненамного, һәм аны кайчан акрынайды өчен эләгү причал, аны югалткан барлык өстенлеге шунда, ул алды. Аны ул бу носовую өлеше һәм прыгнул өчен бетон, ныряя астында шунысы кызык сконструированные металл балки. Аны сак ы белән Вильгельминой бүген кулымда. Ингерсолла түгел иде, күрәсең.
  
  
  Мин белмәдем, миңа нишләргә, һәм прислонился бер буенча балок. Миңа тоелды ул белән генә дрожит нче җил, тик соңыннан аны отчетливо тойдым, чөнки ул движется! Аны отступил элек күрдем, ничек акрын, ләкин безошибочно вращается бөтен бу сәер беспорядок. "Вотум ул!" - тыныч кына диде, мин, ныряя бу стальную күп.
  
  
  Үзәктә иде отверстие, напоминающее желоб. Аның помедлил көчәячәк, аннары бросился эченә. Аның алмас замедлить төшү, упершись куллары белән бу диварны ике якның да; аста аны ишеттем гул көчле машина. Аннары озак медленного скольжения аны күрдем мерцание, ул становилось көчлерәк буенча дәрәҗәдә моннан тыш, ул ничек спускался. Төбендә трубки иде голое гладкое пятно; Аның кимеде, ничек була тише һәм огляделся.
  
  
  Аңа булып чыкты уртасында запутанной җыю торбалар һәм төзелеш балок белән гидравлической разводкой тирәсендә. Аны сак подкрался к источнику света. Грейди Ингерсолл торды алдында панелью, крутил ручки һәм карадым бу циферблаты, аның чәч иде распущены барлык яклар, шулай зат светилось нче көчәнеш. Өчен панелью узды туннель, әгәр минем хисе юнәлешләре түгел обманывало мине тулысынча, аны белә ул алып барырга тиеш диспетчерлык, аны, аның разгромил. Бу инде, дип, пульт, аларга ул Ингерсолл иде тарафыннан резерв куелачак ...
  
  
  Аның җыенган перепрыгнуть аркылы киң дыру бу бетонном идђндђ - һәм кинәт минем подняло һавага. Ошеломленный, аны кычкырып җибәрде һәм попытался спрыгнуть белән зур түгәрәк фәнне арасында аяк. Әмма ул неумолимо толкал мине өскә, ачыктан-ачык к стальной балке минем мәңгегә.
  
  
  Визг машина кискен прекратился. Һәм аны да тукталды. Аны вскочил белән үз урыннары, неуклюже егылып җиргә һәм уставился бу откровенные аз карабин кулында Ингерсолла.
  
  
  «Шулай итеп, син тапкан бу, Картер». Ул авыр дышал, һәм эго күкрәгенә авыр вздымалась. «Калса, сез тапкан барлык закоулки минем»операциясе.
  
  
  "Туктагыз, хәзер".
  
  
  «Нишлисең, бу-сезнең соңгы ачу. Бросьте пистолетын, ярар, мин теләмим атарга биредә. Аның ясаган булса, ул, диде; Миңа да кирәк иде перестрелка, чөнки барлык бу металл һәм бетоном тирәбездә пропавшая таращить күзләрен ала рикошетить мәңге.
  
  
  «Сездә бар монда атом-төш ракета?» Аны, посмотрел дип толкнуло мине өскә, һәм күрдем астында носовым конусом озын цилиндрический сап, узып баручы бу яму бу җирдә.
  
  
  «Кызганыч, син түгел, берәүдә, моның әлегә синең өчен түгел иде бик соң». Ул елмая, аның йөзе исказилось бу тусклом свете. «Бу-бернәрсә белән чагыштырганда, сезнең катлаулы ракетами, әмма ул үз бурычын үтәп чыга алачак. Твердотопливный, гади, әмма нәтиҗәле механизмы, юнәлешле сезнең башкаласы ».
  
  
  «Бу бит твоя башкаласы», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның эму.
  
  
  'Турында юк. Минем башкаласы - бу булса, урын, анда аны булып чыкты, Картер. Мин тиеш Соединенным Штатам, яки, әгәр дә, янәсе, бу булса, эшләре алга киткән, нинди ул теләсә-кайсы илдә? Барысы да аларга кирәк, бу минем акча белән ih грязными салымнар...
  
  
  - Их, җитә, - дип кырт кисә идем. «Сез забываете, сез кем».
  
  
  'Турында юк.' Ул хитро миңа елмаеп куйды. «Аның Грейди Ингерсолл, чын Грейди Ингерсолл - һәм син генә әйтә аласың югыйсә».
  
  
  «Кебек, тагын исән-берничә егет».
  
  
  - Ул чакта аны разберусь алар белән, кирәк икән, тик мин түгел, дип уйлыйм ih мәнфәгатьләрендә болтать, Картер. Син генә куркыныч.' Ул күтәрде карабин.
  
  
  Аның отскочил һәм бросился җиргә. Ничек идиот, Ингерсолл бирде чиратында, һәм кургаш разлетелся барлык яклар. Задело мине пятку, икенче таращить күзләре узды болай якын килү, бу минем чәч загорелись.
  
  
  Аны кайчан, взглянул бу Ингерсолла, кебек тоелды миңа эму дә бәхет елмайды. Ул сидел бу бетонном идђндђ, аның күзләре да киңәйде нче недоумения һәм курку. «Картер», - проговорил ул. «Түгел позволяй әй алырга һәм бу хәзерге вакытта минем өчен. . Ул егылып өчен янәшә һәм жим ятып кына торды неподвижно.
  
  
  Аны, килеп басты, янында аның тезләренә һәм приподнял бер веко. Ул кузгалмый, һәм бернинди билгеләре сулыш. Убрав карабин, тикшерде, аның зур мягкое гәүдәсен предметына җимерү, әмма берни дә күрдем. Аның белән вздохом басты. «Складывать доллар», - пробормотал аны тынлык. «Яки нәрсә бу үзенчә». Ничек булса да, безнең иде минем калган гәүдәсен, һәм аны алмый отель калдырырга эго монда.
  
  
  Бу иде озак кинәт күтәрелеш буенча желобу - ул, әлбәттә, булды җибәрү трубой ракета - тащил артыннан гәүдәсен Ингерсолла. Ниһаять, аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр пирса, аның полежал бу салкын бетоне берничә минут өчен отдышаться. Иде", - чынга ашарлык түгел карарга канал, һәм күрергә, бәйрәм утлары өчен зур лодках у порта бар, әйтерсең Дубле-Кей була иде гына развлечься.
  
  
  Ниһаять, аны килеп басты һәм посмотрел утрау-Куркыныч суды. Без идек шактый ерак вглубь суши өчен, безне күреп патрульные сакчылары. Миңа шунысы кызык, күпме вакыт аларга кирәк булачак, һичьюгы дүрт яктырткыч бу җир асты диспетчер, әмма мин уйлаган түгел, борчылу бу хакта; иде ih проблемалар.
  
  
  Бер бөтен судлар бу подводных крыльях - «Ингерсолла» белән неповрежденным ветровым пыяла белән каплый башлаганнар - прибило к пирсу узган саен канал, һәм аның күтәрде мертвого кеше кабинасына. Кайчан аңа иде уртасында канал, аның, дип уйладым, нәрсә эшләргә белән остывающей горой плоти бу минем аяк. Аның да отель ташларга эго суга; яхшырак булыр иде, әгәр эго беркайчан да тапкан.
  
  
  Аны соңгы тапкыр таба килә башлады к пустынному участогы утрау Куркыныч суды. Ком иде мягким, һәм ярдәме белән сломанной ботаклар аның вырыл каберен, аны, мөгаен, тапшырып булмаячак табарга еллар - әгәр дә, гомумән, кайчан да булса. Аннары аны китте утрау-Кыямәт, обдумывая мөмкин булган барлык алдагы shaggy.
  
  
  Аны кайчан килде гавань, катнашты, аны хәл. Кыйммђткђ рискованно калырга Дубле-Кей, ичмасам минутка да озаграк караганда, бу кирәк түгел, аркасында выживших оешма әгъзалары «Интимная шестерка» - әгәр алар кунакханә мине үтерергә, - өчен дә җирле хакимият; алар, ихтимал, түгел күрсәткәннәр иде мәрхәмәтлек к резне, аны, аңа устроил бүген кич, нинди оправданной ул түгел иде.
  
  
  Аның көймә бу көймәдә һәм обдумал үз киләсе адым. Миңа китәргә туры килде буенча Багамских утраулары, бу инде Флориду. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, булдыра алырмы икән судно бу подводных крыльях доплыть шунда белән булган ягулык бортында ... Мин взглянул бу холм, анда басып Херридж бүген иртән, һәм уйлады турында Лир Джете, припаркованном икенче ягына очып китү-очып төшү полосасын.
  
  
  Ул торды анда, кара һәм неподвижный бу лунном свете. Аны, килеп, төшергән противооткатные упоры белән көпчәкләр һәм ослабил стропы. Минем булмады вакыт прогреть машинаны ничек кирәк, проделать калган өлешне процедурасын всплытия; кирәк иде прогреть двигательләр өчен, аны менде...
  
  
  - Сез җыелган кая да булса полететь, мистер Уолтон? Миңа да кирәк иде", - оборачиваться, аңлау, дип Херридж иде артта калды мине. «Мин гади барыгызга да сокланам төзелеше».
  
  
  «Син дә булса отель эго авыз».
  
  
  Аны повернулся һәм дип, размышляя, ничек эго обезвредить. Пистолеттан күренмиләр иде, ләкин кешедә эго иде кесђдђ пиджака. «Мин ышанам, сез мине ритмын», - диде мин.
  
  
  'Чыннан да. Бәлки, сез телисезме китәргә шулай кинәт аннары барлык волнений бу Дабл-Кей?
  
  
  "Нәрсә өчен дулкынлануларын бетереп?" - невинно дип сорады мин.
  
  
  «Әйе, аңа бик күп нәрсә күрәм тирәсендә үзенең тәрәзәләр. Күп һәлакәтләре стеналарында-Де-Дублон, күп криков. Һәм алар суд бу подводных крыльях, алар вылетали бу диңгез, нибары өч. Аны күреп, ничек бер самолетка утыра комга артта отель, һәм мин күрәм, сез ничек прибываете бу гавань башка көймәдә. Анда өченче судно, мистер Уолтон?
  
  
  «Каян бу миңа белергә?»
  
  
  Херридж йомшак дип. - Ә нигә син миңа да рассказываешь? Ярый, мөмкин, мистеру Нику Уолтону кирәк мәңгегә юкка чыгарга белән Дубле-Кей. Залезай.' Ул күрсәтте самолет ирекле кулы белән.
  
  
  Аның селл урынга икенче очучы уйлаган подождать, әлегә без поднимемся һавага керткәнче обезвредить эго; ул чакта җиңелрәк булыр иде. Ләкин иң элек, без нәрсә вырулили бу очып китү-посадочную юлга, Херридж вытащил буенча камзолы тупой револьвер һәм протянул миңа.
  
  
  «Әгәр сез сомневаетесь минем мотивах, мистер Уолтон. Аның эшлим бүлекчәдә британия хөкүмәтенең наркотикларга каршы көрәш буенча предоставленном хакимияткә Багамских утраулары. Минем заданием иде ачыкларга, шөгыльләнә микән Грейди Ингерсолл наркотиклар. Миндә шундый хис, бу күбрәк тумаган. Аның хокукларын?'
  
  
  'Минемчә, иртәгә син сможешь күтәрелергә бу диварны да тикшерергә ».
  
  
  'Бик мило белән Сезнең яктан. Рәхмәт.'
  
  
  Аның sel һәм расслабился өчен насладиться полетом.
  
  
  Хоук көтә мине үз спартанском офисында узган Дюпон-Серкл, аны кайчан килдем, икенче көнне бераз соңрак полудня.
  
  
  «Сезнең самолет аша Майами төште сәгать ярым элек кенә», - дип сәламләде ул мине. "Син кайда иде?"
  
  
  «Ярар, аның, ул көймә киемдә белән шөгыльләнүче иде миңа, һәм мин уйладым, - дип булыр иде яхшы гына переодеться керткәнче аны, приеду бирегә».
  
  
  Ул мрачно кивнул. 'Шулай ук?'
  
  
  Аны җентекләп тукталды хикәясендә бирде эму телефоны буенча өч сәгать төнге. Ул базарбай болай да аңлашыла, әлегә аны да тәмамлый.
  
  
  Ул дип сорады. - «Сез ничек уйлыйсыз, нәрсә булачак белән калган өлеше оешмасы?»
  
  
  «Алар наводят тәртибе һәм эшлиләр төре, дип берни дә булмады, яки Херридж һәм эго кешеләр нанесут удар керткәнче алар алачак ясарга дип, нинди дә булса нәтиҗәле. Һәрхәлдә, минем, сез инде уведомили хакимияте Багамских Утраулары турында ракетной базасында утравында Куркыныч суды.
  
  
  «Бу тапшырылды, аларга буенча косвенным каналлары. Барысы да каралачак сиздермичә ».
  
  
  'Билгеле.'
  
  
  «Тик бар бер нерсе белән шөгыльләнүче мине борчый. Ул кеше, аның, сез похоронили: алабыз микән без булырга тиеш, дип ышана ул иде чын Грейди Ингерсолл? Бу гәүдәсен шул контейнерга иде гына түгел манекеном?
  
  
  «Нигә аларга моны?»
  
  
  «Мин берни дә бу турыда белмим. Безнең бурыч - гади тулысынча үзләре инана бу ».
  
  
  Аның порылся бу боковом кесђдђ пиджака һәм швырнул завернутый бу ткань предметы эго урындык. «Бу тикшерү өчен». Акрын, настойчиво ул развернул объекты, әлегә алдында түгел булып чыга-большой палец. Аеруча эго затлар да үзгәрде, ул посмотрел миңа. 'Инде?'
  
  
  'Тикшерегез отпечаток бармак; Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, ул булмаячак туры килергә отпечатку бармак чын Грейди Ингерсолла.
  
  
  'Превосходно.' Хоук басты. «Һәм соңгысы. Сез ышанабыз, бу кыз, танцовщица белән шөгыльләнүче сезне шулай взволновала түгел, булачак болтать?
  
  
  «Ул әйтә ала? Белђсегез килсђ, аны сорады Херриджа сарыф минем номер кунакханәдә һәм œзеžнђн аны, кайчан ул кайтарылачак Дабл-Кей, һәм ул әйтте булыр өчен анда присматривать.
  
  
  - Музейдагы синең рассказу, күрәсең, бурыч үтәлгән. Аңа шулай аңлыйм, син янә телисең ялга?
  
  
  Аны покачал аягы. 'Юк, рәхмәт. Һәр тапкыр, кайчан аның уезжаю ялга, син придумываешь берәр хитрое өчен алырга минем, әлегә аның ял итәргә тиеш. Әмма аласыз ясарга минем өчен бер ».
  
  
  Һәрвакыттагыча, Хоук бик күп алда мине. «Ул шулай ук упоминала сезне берничә тапкыр. Минемчә, бүген берничек тә сез таба аласыз Веронику бу стрельбище. Ул покачал аягы һәм бозлы тоном елмаеп куйды. «Мин аңламыйм, мондый яшь кыз буларак мондый старике кебек син».
  
  
  * * *
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Кайда да булса, Багамах эксцентричный миллиардер канәгатьләндерә кыргый оргии катнашында хиппи, секс һәм гашиш. Әмма буш бай развлекается белән ракетным комплексы гомуми юк. Поры "Остага убийце" Нику Картеру отправиться юлга. Куркыныч тур үлем. Чөнки туктатырга кирәк безжалостного бай сумасшедшего. Карамастан, безне бу. Гади эш түгел, хәтта "өчен" Ника Картера. Бигрәк тә, бу хыялныћ мондый хиппи кебек Антон, артык куркыныч обнаженными караганда иң крутые гангстеры.
  
  
  
  
  Оглавление
  Республика башлыгы 3
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  Башлыгы 14
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Төн Мстителя
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Төн Мстителя
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Night Of The Avenger
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Аны повернулся һәм күрдем монаха бу желтой рясе, идущего mimmo, склонив башын сложив, кулларын бу молитве. Эго хрупкое гәүдәсен генә дип наткнулось миңа. Ул килгәч, эченә һәм алга китте, алга таба да түгел, поднимая күзләр, түгел, әле безне, миңа, безнең, хәерчеләрне, сидевших бу тротуаре.
  
  
  Алда мине бежал темнокожий малай. Ул бежал белән обнаженной тощей књкрђк энергично двигал узловатыми коленями. Ул выглядел шулай жалким, шулай голодным, дип минем кешедә автомат рәвештә потянулась к акчасы. Әмма ул пролетел mimmo минем локтя һәм юкка чыккан иң элек белән чагыштырганда, аның өлгергән бирергә эму тәңкәләр.
  
  
  Аша секундына минем игътибар сәхнәдә элегантно одетая хатын-кыз, изящно выходящая берсе «роллс-ройса». Бу кадерен ee кием йөзләгән голодных кешеләр урамда була иде", - накормить ай дәвамында.
  
  
  Аны гына привыкал к умопомрачительным контрастам Калькутты башлагач, җиде метр ераклыкта яңгырады, бина шартлау булды. Тәрәзә выпирали, һәм лопались, ничек перекачанные шарлар.
  
  
  Аны күреп, ничек осколки врезались бу полуобнаженные тән хәерчеләрне һәм разорвали парижское күлмәк хатын-кызлар тирәсендә «Роллса». Аны ишетте крики һәм стоны больно, аннары невидимый йодрык басым пробасы һава бәрде мине күкрәгенә бђрдерђ белән аяк.
  
  
  Дим клубился өчен ташлар, летевшими урамында һәм врезавшимися бу автомобильләр, припаркованные киресенчә. Ясаганчы, аның аңын, аны күрдем, ничек обрушились югары катлар биналар. Акрын, ничек тающий воск, төзелеш исә теряла үз формасын, кайчан корыч балки прогибались, ә такта треснули һәм рассыпались. Тирәсендә минем посыпался көчле шәһәр таш һәм цемент блогы.
  
  
  Кайчан каты предметы ударялся миңа затылок, авырту иде невыносимой. Аны, хәтерлим әле, бик билгеле дип уйладым: «Мин умру». Ә аның әле хәтта приступал к бирем.
  
  
  Соңыннан барысы да почернело, аны күбрәк да авырту тоймадым.
  
  
  Бу минем бердәнбер тапшыру тавыш сирен, теге странных английских гудков, алар күбрәк килделәр өчен кечкенә европа полиция хезмәткәрләре машина караганда өчен зур кадиллака ашыгыч ярдәм, остановившегося берничә дюймах нче минем баш ка тротуаре.
  
  
  Аны тойдым, ничек кемдер вытаскивает осколки тирәсендә минем аяк, ишетә танышы тавышы, говорящий минем белән ерактан.
  
  
  'Нигы? Бу син?'
  
  
  Штопора показался миңа глупым. Әмма " тавыш та, повторять штопора, һәм аның алмады җавап бирергә. Минем авызы кунаклар белән шыгрым тулы иде тузан һәм кусочков цемент.
  
  
  — Син әле исән, Нигы? Син мине ишетәсеңме?'
  
  
  Миңа астында куллары подхватили һәм ныклы ир-атлар сак кына күтәрде мине носилках. Аның лежал плашмя, әлегә мине түгел поместили машинага ашыгыч ярдәм, әмма аны sel, кайчан иске «кадиллак» тукталды Чоуринги-роуд.
  
  
  Кеше, ул сөйләшә минем белән, урамда анда түгел иде; минем белән баралар, тамаклары ача гына худые медбратья-индийцы, һәм ул аларга түгел, доверял.
  
  
  Әллә өчен минем иде, үзе белән бик күп акча. Мине күбрәк беспокоило корал, вшитое минем костюм.
  
  
  Шул тәрәзә, аны күреп, собравшуюся урамда бер төркем алдында дымящимися руинами взорванного бинасы. Берничә кеше обстреляли тырышучы белән, яралыларны бу тротуаре, ә башка забрасывали ташлар полицейскую машинаны. Полиция инде стреляла көнне бер төркем баллончиками белән слезоточивым газ һәм тоелды зур булмаган бунт неизбежным.
  
  
  Бер минуттан «кадиллак» калдырган бер төркем артта калды, һәм алмаганда, больно баш һәм пычрак во рту, аның үзен начар хис итә туристом экскурсияләргә.
  
  
  Гадел гид тиеш иде описать Калькутту, ничек «иң пычрак, иң пычрак, иң авыру, черек шәһәр хәбәрләре».
  
  
  Әмма берничә кварталлар Чоуринги-роуд иде раем өчен Сәүдә палатасы. Музей, хөкүмәт учреждениеләре, кечкенә кунакханәләр һәм иркен шәхси йортлар тезелгән буенча обеим якларга, тик өчен ih чикләрендә булган әйберләр, алардан западному математика буенча булды идем дурно.
  
  
  Калькутта, ничек һәм күбесе душных, переполненных шәһәрләр — бер тирәли дөньяда иң эре. Бары трущобы төрле. Миллион халкы шәһәрнең бөтенләй юк торак. Алар яши урамда тротуаре, паркларда һәм җәмәгать биналарында. Берничек тә башлагач, алар попрошайничают һәм урлый алсын калырга була. Тулы бер гаилә туа, яши һәм үлә булмый торып, хәтта иң примитивной түбә очында түгел, ић яхшы хәлдә караганда, күселәр, алар белән алар канлы орыш бара сәбәпле, чүп-чар.
  
  
  Төнлә сафларына спящих хәтерләтә трупы, пыяла өчен сожжения аннары эпидемиясе. Артык удачливые яши трущобах яки буэсти, түбә, алар возвышается ярым метр җир өстендә. Веб-су — бу илистая һәм невыразимо загрязненная су елгасы Хугли.
  
  
  Аны искә төште, кайчан соңгы тапкыр булдым, Калькутте. Иде сезон яңгырлар, һәм урамнары буйлап текла ачык канализация.
  
  
  Шулай булгач, мин түгел иде, бигрәк тә кызыксына бу сәфәрдә. Аның китте шунда кушуы буенча, мин беләм, шәһәр гыйбарәт выгребную яму авыруларга һәм пычрак.
  
  
  Кайчандыр иде бу надежда иң яхшы вакытлар. 1947 елда кайткач, англичане бирделәр ил бәйсезлеге өчен, яңа партия Конгрессы раздавала безумные вәгъдәләренә иң яхшы киләчәк рәхмәт демократия, әмма алар белән хорька Калькутта гына тагын да күбрәк увязла бу болоте.
  
  
  1971 елда шәһәр халкы акылдан язар чиккә җитте өчен тавыш бирде коммунист. Әмма бу надежда түгел оправдалась. Коммунистлар шулай ук алмадык контрольдә тотарга шәһәре, шуңа күрә вмешалось федераль хөкүмәт игълан итте һәм хәрби нигезләмә.
  
  
  Бу чын профессионаллар Калькутта түгел кебек тоелды подходящим шәһәр өчен агенты АХ . Тик мин тиеш иде подчиниться боерыгы, һәм хәбәр, дошедшее кадәр мине Ниццада, бик ясным.
  
  
  «Отправляйтесь бу Калькутту, мөмкин кадәр тизрәк», — диелде ул. Шуңа күрә аның вытолкнул тирәсендә чүп-чар привлекательную французскую графиню һәм селл беренче самолет, направлявшийся көнчыгышка таба. Хәзер, аша сәгате, аннары приземления бу Калькутте, аны иде машинада ашыгыч ярдәм, зализывал яраларны һәм поздравлял үзен булуы белән тере.
  
  
  Алдында хастаханәсе мин дрожащих аягында выбрался тирәсендә машиналар һәм баш тарткан тәкъдимнәр медбратьев отвезти мине «Ашыгыч ярдәм». Моның урынына аның последовал өчен яшь шәфкать туташы белән йомшак коричневой кожей һәм матур попкой буенча оживленному коридору. Аннары моннан, ничек без заполнили гади формаларын, ул китерер, мине аерым палатага һәм велела дождаться табиб.
  
  
  Аша сәгате килде Хоук.
  
  
  Аны, посмотрел аңа ачык ртом. Аны, кулга иде эго тавышы, ул ишеттем аны полузасыпанный урамда, әмма приписал эго бреду. Миңа билгеле булганча, ул сөргендә үзенең шәхси кабинетында бинасында Берләштерелгән матбугат һәм телеграфных хезмәтләре өчен Дюпон-Серкл Вашингтонда.
  
  
  Ул, хәтта, диде «исәнмесез». Ул гына нахмурился, вынул бер тирәсендә, үз арзанлы сигар һәм откусил кончик. Ул зажег аның белән явным яратып.
  
  
  Өчен Хоука зажигание сигары — ритуал, һәм булса, ул ничек тота, аның барлык рту, кире бирә, дип бар татарлык. Бу вакытта ул йә иде мондый хәлгә, йә бәяләде, яңа вәзгыять.
  
  
  Ул күзләрен күтәрде, аннары моннан, ничек погасил спичку, ул, киресенчә, беренче тапкыр күрде мине.
  
  
  'Син үз-үзен тоясың?'
  
  
  Аның выкашлял әле бераз тузан тирәсендә горла һәм әйтте: «Әйе, сэр. Миңа яхшы.'
  
  
  Ул кивнул, чиреннән довольный.
  
  
  — Сез түгел, сөйләштеләр, дип поедете бу Калькутту, — диде мин.
  
  
  "Төзәтмәләр " планнары", - диде ул. «Мин возвращался белән очрашу Пекинда. Чыкты кыска вакытка. Аның барачакмын өйгә аша сәгате.
  
  
  Хоук посмотрел ачыктан-ачык миңа һәм янә нахмурился.
  
  
  — Син становишься небрежным, — диде ул кинәт. «Мин следовал өчен синең бөтен юлны аэропорттан. Ул гына да түгел иде хәтта бер кварталында артта калды, сине, кайчан взорвалась бомба.
  
  
  Аны, посмотрел аңа. Хоук иде, тәҗрибәле агентом да оныткан бу, әмма мин аңларга тиеш иде, бу минем өчен кемдер следит. Минем эшемдә бик озак протянешь, әгәр дә заметишь, ни өчен синең дә күзәтәләр.
  
  
  — Бомба предназначалась миңа?
  
  
  Ул юк. Бәлки юк. Бу рус бина, штаб-фатиры сәүдә вәкиллеге. Һәм бу өлеш проблемалар».
  
  
  Минем босс ачты кечкенә пакет, ул алып килде.
  
  
  Дип, ул тотты да, иде, күрәсең бу ржавую банкы белән мусорной раздавить. Этикетки түгел иде, ә бер яктан торчал предохранитель. Ул выглядел түгел, артык куркыныч караганда игрушечная бомба.
  
  
  «Бу ул, костя ни син Калькутте», — диде Хоук. «Самодельные бомбаны».
  
  
  Аның рассмеялся. Бу алмый җитди. Нерсе түгел казалась реаль куркынычы. — Нитрат калия, — диде ул. — Омтылыш банкы һәм взрыватель. Бәясе - ике рупии.
  
  
  «Ике четвертака», — подсчитал аның вслух.
  
  
  'Нәкъ шулай. Шактый уйлады, хәтта шундый ил буларак, Һиндстан. Тик бу әйбер шактый көчле өчен оторвать аягын яки взорвать бина. Бәлки, артык куәтле караганда водород бомба, әгәр сез эшләрсез ih җитәрлек һәм используете сыйфатында сәяси рычага.
  
  
  Бу юлы иде минем чиратында нахмуриться. Ул шаккаттырды мине. Хок түгел иде, кешесе склонным к преувеливанию, әмма ул турында әйткән самодельной жесткости кебек булыр иде бу атом бомба. «Соңгы тәүлектә өч рус биналарның Калькутте иде разрушены бу дешевыми бомбами. Сәүдә вәкиллеге һәм ике россия фирмасы.
  
  
  Аны дип сорады. - "Ә" дип. Белән нинди бу хорек АХ беспокоится, руслар бу разозлятся?
  
  
  «Безнең кызыл дуслар, кричат турында кровавых убийствах. Полиция обнаружила, дип консервные банклар эшләнгән америка компаниясе National Can Company".
  
  
  «Тик алар сатыла бөтен ачык бассейн».
  
  
  'Тумаган. Безне күрсәтәләр, hава басымы. Турында сүз бара возмездии. Һәм бу хакта имеш-мимешлђр йљри.
  
  
  — Имеш-мимешләр?
  
  
  «Турында сөйләргә зур восстании».
  
  
  — Нәтиҗәдә, ниндидер арзанлы тулы исеме?
  
  
  Хоук жевал погасшую сигару. Эго зат иде мрачным. «Әйе, әгәр взорвать ih җитәрлек кирәкле урыннарда...» Ул пожал җыерып.
  
  
  Ул протянул миңа тонкую папку белән извиняющимся выражением затлар катнашты. «Бу-әлегә барысы да бездә бар. Бу проблемалар тышкы эшләр министрлыгы дель, шуңа күрә без хәл итәбез аны аша безнең консуллыгы. Мин уйлыйм, бар зацепка синең өчен. Зинһар, свяжитесь белән Рэнди Дөньясы. Ул тора контролирующим агентом АХ . Элемтә өчен мәгълүмат бар делле. Ул вздохнул һәм выглядел неуверенно. Бу түгел иде күрәсең аңа. «Без телибез пресечь бу зародыше. Әлеге эшне бар ис, ул безгә бик ошый.
  
  
  Ул янә замолчал, әйтерсең сожалея булуы турында әйтте. «Бел, кем җитештерә, бомбаны да, бирергә моңа җеп. Действуй башка чикләүләр.'
  
  
  Бу делле иде, ике хәбәрләр нче Рэнди Покое, артык берни дә. Аны алыр иде, күбрәк мәгълүмат алу буенча газета. Аны тиеш иде сукырларча следовать бу мәгълүмат миңа бу түгел, нравилось.
  
  
  Аны, посмотрел на Хоука биклђп, аның да кушылмаган.
  
  
  — Син беләсең, шулкадәр үк, күпме һәм без хәзер Нигы. Без алмадык белергә турында берни дә бу», — диде ул. «Моның белән мәңгегә хәл итәргә тиз арада. Безнең вакыт юк безнең, бүгенге тщательную разведку, безгә хәтта җентекле анализ. Шуңа күрә сак булыгыз. Без төшенчәләр юк, икенчедән, дип ввязываемся.
  
  
  — Милое эш, — диде мин.
  
  
  «Булсын иде алыр сөйләү сиңа күбрәк. Рэнди Мир ди, нәрсә бар, эт белән шөгыльләнүче ярдәм итә ала. Ел дәвамында ул укыттым немецкую овчарку обнаружению шартлаткыч актив матдәләр. Бу диярлек чынга ашарлык түгел, әмма язып карагыз. Бу очракта безгә барысы да кирәк, чөнки без булдырабыз алырга.
  
  
  Ул стряхнул пепел белән сигары һәм втер эго ботинком бу пол. «Без бик аз беләбез турында передвижениях руслар бу районда. Аларның монда, ким дигәндә, бер кеше, ә бәлки, күбрәк. Кытайлар да булырга мөмкин актив».
  
  
  "Минем камуфляж?"
  
  
  Хок бирде миңа портфельне паспорты һәм яртысын билет самолет.
  
  
  — Сез Говард Мэтсон. Соңгы айда сез теләгән дешевую селитру Ерак Көнчыгышта. Сез җитештерүче фейерверков.
  
  
  Аны алды паспорты һәм посмотрел аңа булсын өчен, истә калдырырга, янәсе, анда аның туган һәм яшәгән һәм кайда булды минем фиктивная компаниясе.
  
  
  Сумка иде полна кәгазьләр белән бәйле фейерверками, формулалар, договорами кулын втулки, балансир-сату, ручками һәм блокнотами. Шактый узу өчен беглый карау. Хоук порылся кесђдђ һәм вытащил ачкыч берсе-отель. Ул, бирде бу миңа.
  
  
  — Бүлмәдә бар, шведларны. Барлык шәхси әйберләре, алар сезгә кирәк. Уңышлар теләде.'
  
  
  Ул минем янга килеп, к көне, һәм чыкты әйләнеп карамый гына. Аңа янә булып чыкты бер. Побитый ташлар һәм израненый, незнакомец бу грязном шәһәрдә, бу миссия белән шөгыльләнүче бераз гына үтергән мине тагын барып буларак, ул башлаган эш.
  
  
  Табиб, ул булды минем, сойледе оксфордском инглиз, һәм мине җентекләп карады.
  
  
  «Сөякләр түгел сломаны», — диде ул. «Эчке җимерү юк».
  
  
  Ул берьюлы югалткан миңа кызыксыну уятты. Ул выписал рецепт бу обезболивающее һәм юкка чыга. Аша сәгате чыккан, аның әйләнә-тирәсендәге хастаханәсе, һәм шталь эзләргә такси.
  
  
  Янә мин тышкы якта басып торам, бу жаре, аның уйлады турында киемдә, аны Хоук гаять минем өчен кунакханәдә һәм өметләнгәнен, ул сайлаган җиңел һәм текә костюм. Әмма гына түгел, савченко һавадан мине вспотеть, аны кайчан sel кабинасына. Бу бирем. Аның панцирь анда вслепую һәм башка бердәм надлежащей наводки яки ачкычлары. Миңа бу ошамый.
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Бертрум Дж. Слокум выглядел типичным дипломатом. Ул югарырак биш футов белән серебристо-седыми волосами һәм җентекләп подстриженными усами. Бу nen бик блестящие балетные тапочки, кыйммәтле костюм яхшы покроя һәм запонки бу рукавах полосатой рубашки. Ул протянул кулын, аның йөзе барлыкка килде тиз елмаю белән шөгыльләнүче шунда ук юкка чыкты.
  
  
  — Шулай, мистер Картер. Аның турында ишеттем сезне невероятные әйберләр.
  
  
  — Мэтсон, — диде мин. «Әйдәгез, привыкнем к минем камуфляжному исемендәге».
  
  
  — Ах, әйе, әлбәттә. Ул жестом чакырды мине утырыр алдыннан бу обитое синим бархатом кәнәфи янында эго полированным өстәле. Өстәлдә иде, хәтта телефон өчен отвлечь игътибар нче блестящего зернистого узора бу nen.
  
  
  Ул дип сорады. - "Сез иде проинформированы бу хакта кайчан покинули Франция?"
  
  
  'Тулысынча файдаланылмый.'
  
  
  «Ммммм. Ярар иде әле дүрт шартлау кертеп, тегесе, ул сез әле генә избежали бүген. Россия консулы рәсми рәвештә салды җаваплылык америка кушма штатларына барды. Алар дәвам итәләр җибәрергә чыгымнар сметасын раслый торгызуга һәм исемлеге һәлак булган россиялеләрнең. Әлегә счет тәшкил итә егерме миллион доллар.
  
  
  'Бу кызык. Алар ничек мөмкин булуын расларга без...
  
  
  «Алар алмый».
  
  
  "Без ответственны өчен бу?"
  
  
  — Юк, юк, юк, әлбәттә. Без неведении кебек калган. Кичә рус раздали барлык хезмәткәрләренә консуллыгы, бандитларның сугыш кораллары. Аларның анда егерме алты кеше, һәм мин, догадываюсь ни. Бу бер зур шпионская челтәре, тавыш һәм барысы да. Ул ясаган паузу һәм пододвинул миңа аша урындык конверт. «Вашингтон прислал сезгә хәбәр. Ул закодировано. Алар шулай ук проинструктировали безне тулысынча сезнең белән хезмәттәшлек итү.
  
  
  Слокум басты һәм минем янга килеп, к окну. Үткәреп кулы буенча затка әйләнеп кайта.
  
  
  «Картер... мин тотам Мэтсон... безгә кирәк кичекмәстән куярга җеп моның бомбардировкам һәм стряхнуть белән үзен рус. Бу беренче пятно минем карьерамда. Егерме җиде ел дипломатик хезмәтендә, ә хәзер әле бу.
  
  
  — Мин барысын да эшләячәкмен, дип минем хәлдән килә, мистер Слокум. Әмма миңа кирәк, берничә әйберләр. Илле патроннар өчен стандартного 9-мм пистолетын «Люгер», яхшы, кечкенә автоматический пистолетын 25-нче калибрлы ике осколочные граната.
  
  
  — Мистер Мэтсон! Аның дипломат түгел, ә торговец корал. Аның рассмеялся. «Телисез икән, булсын өчен, аның үткәрделәр дипломатический белән сөйләшү террористом, ул ташлыйкмы, миңа бомбу? Аның применяю үз алымнары, сез применяете үз. Тагын миңа кирәк машинасы һәм мең доллар рупиях түгел, егермедән артык банкнот.
  
  
  Слокум бу мгновение посмотрел миңа, һәм аны күрдем неодобрение бу эго взгляде. Бу эго шәхси интерпретации ранг аны иде ценымногие түбәнрәк эго. Тик хәзерге вакытта ул нуждался вакытында миңа. Берни сөйләгәндә, ул алды трубку башлады боерыклар бирергә. Әлегә ул моның белән шөгыльләнә, аның ачты конверт, ул миңа бирде, һәм сак карады напечатанные саннар һәм хәрефләр. Хәбәр иде язылган пятигрупповом диалоговом коде AX. Аны иде предпочел кичекмәстән уничтожить хәбәр, тик хәбәр буенча биш төркемгә берьюлы түгел расшифруешь, шуңа күрә аның салды эго минутына.
  
  
  Слокум бирде миңа ачкычын машиналар һәм стопку рупий, күбесе тирәсендә булган иде нык потрепанны, һәм барлык нәрсә аның кунакханәсе. Бу боҗрада өчен хуҗаларга иде выбита трехконечная йолдыз шул кругта. Димәк, ключи булырга тиеш берсе «Мерседеса», бәлки, аларның шәхси машиналар Слокама. Һәрхәлдә, ул алга китте кайбер корбаннар.
  
  
  «Мистер Мэтсон, Вашингтон сорады мине искђртергђ сезгә, бу эш җавап бирә үз-үзенә орлыклар конфронтации арасында АКШ һәм Россия. Тђэсир роле виновника безгә навязали, һәм без юк карары нигезендә расларга үз невиновность. Әгәр быелгы саны шартлаулар артачак яки үләчәк күбрәк хезмәткәрләрен россия консуллыгы... — Ул вытер мочка. Слокум вспотел үз прохладном кабинетында.
  
  
  — Нишлисең, ул вакытта монда, Калькутте, алыр иде башланырга киң партизанская война. Америкалылар һәм руслар булачак умирать бу нейтраль ил — ужасающая перспектива».
  
  
  — Әгәр бу максатка, мистер Слокум, мин сезгә түгел, понадоблюсь. Ул чагында сезгә кирәк диңгез пехотачылар.
  
  
  Кайткач аша ярты сәгать үз кунакханә номеры, аның склонился өстендә зашифрованным нче үткәргән алды АКШ буенча. Инструкция иде кыска.
  
  
  «Тәкъдим итәм сезгә элемтәгә керергә һәм элемтәдә белән Чоэни Мехтой, кызы танылган промышленника. Билгеле булганча, һиндстан агент сыйныф M4, ih низший класс. Арттыру нче курьер. Калса, эшли генә тулы булмаган эш көне. Бәлки, файдалы өчен грантлар аерым проблемалар Калькутты. Билгеле булганча, ул симпатизирует АКШ, әмма атамый үз камуфляж башка кирәк». Хәбәр түгел, имело зур әһәмияткә ия, әмма, шуңа да карамастан, бу бик ярдәм итү. Һәрхәлдә, бу бирде миңа потенциаль союзника, ә инде бу Калькутте иде, бик аз һәм алар белән хорька, ничек АКШ хөкүмәте встало ягына пакистанцев бу ih сугышында белән Һиндстан. Аның перелистал телефон китап әлегә ниһаять тапмаган исеме мөхәррир англоязычной газетасы. Аның притворился язучы-фрилансером алган нче нах зур өлешен миңа кирәкле мәгълүмат. Чоени Мехте иде, егерме ике ел чамасы биш футов үсү, һәм ул иде брамином буенча югары касты. Ул укый, мәктәптә Швейцария омелой репутацию любительницы вечеринок. Һәр көнне ул уйнаган теннис клубында «Ракетка һәм көрәш» янында парк Мәйдан.
  
  
  Очрашып, аның белән җиңелрәк булып чыкты караганда, аны уйлады. Аны гына иде, клубта эшлеген, анда ул обыгрывала нинди дә булса англичанку. Аннары моннан, ничек гомерен бирә аның бармену ун рупий, диде ул миңа, - дип яраткан напитком Чойни иде шипучий джин, шуңа күрә аны алды үзе белән ике стакана, кайчан тышча әлеге теннис корты.
  
  
  Ул инде җиңде соперницу.
  
  
  — Уен окончена, — диде Чоени, направляясь к сетке.
  
  
  — Бу удар тора алсын эчәргә, — диде мин, протягивая әй бер стакан.
  
  
  Аның лбу барлыкка килде хмурость белән шөгыльләнүче янә юкка чыкты. - Аны та.
  
  
  «Кем нинди тирәсендә дуслар бу монте коммунасында-Карло киңәш итте миңа кереп, уй-сезгә, әгәр дә аның кайчан да булса булам, бу Калькутте. Һәм тавышы аны монда.
  
  
  'Әйе.' Голос у нах иде, түбән һәм күңелле белән легким инглиз акцентом һәм оттенком снобизма. 'Дуслар, алар...?'
  
  
  Аның елмаеп куйды. «Гафу итегез, аны беркайчан да дип атыйм исемнәрен. Гади дуслар.'
  
  
  Хәзер почмакларында аның rta елмаю уйнады. Ул бик матур, белән якты-оливковой кожей. У нах иде карие глаза, кара һәм искиткеч чәч, свисающие ике косы уртасына кадәр арка.
  
  
  «Мин уйлыйм, син шутишь, әмма өчен рәхмәт выпивку», — диде ул. Ул сделала глоток һәм кире кайтарган миңа бер стакан. 'Телисең подержать мине? Әгәр телисез икән, дождаться ярышлардан... без булдырабыз сөйләшергә. Ул засмеялась. — Кешеләр турында безнең друзьях бу монте коммунасында-Карло. Аның беркайчан да анда түгел иде.' Ул повернулась һәм күрсәтте миңа үз выгнутую задницу астында кыска белым теннисным платьем. Аңа бәхетле иде, кемдер буенча АХ урнаштырырга тәкъдим итте миңа бу контакт. Ул алыр иде бераз отвлечь мине вакытында әлеге биремнәр.
  
  
  Чойни подавала яхшы, бу бик каты бирү белән эффектом вращения. Ул отты соңгы сетны, алты-бер подошла миңа, вытирая пот белән лба.
  
  
  'Начар түгел.'
  
  
  Ул смеялась. «Аны яки минем уен?»
  
  
  'Икесе дә. Син беренче хатыны, аны һәм аның белән күрдем ачык аяк.
  
  
  Чойни рассмеялась һәм сузылган минем үз эчемлек. «Мин скандалистка. Швейцариядә яки Лондонда бу санала бик шикарным. Ул протянула эчемлек бүгенге кушетку һәм повернулась миңа, лиф аның теннис күлмәк подчеркивал аның матур йола күкрәгенә. Ул белсђм турында эффекте. — Сез америкалы, шулай түгелме?
  
  
  — Асылда, мин ищу белән хема иде поужинать. Кебек, турында, моның?
  
  
  Ул выглядела удивленной. 'Нигә?'
  
  
  «Син матур, акыллы, сексуальная. Ә аның арыдым, миңа кызык түгел, миңа кирәк белән хема, ягъни үткәрү кичәсе. Аның помолчал. «Гафу итегез, минем исемем Говард Мэтсон. Аның бөтен Нью-Йорк, һәм аны монда өчен сатып алырга фейерверки.
  
  
  "Һәм сезне кызыксындырмый бомбаны?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Нинди акылсызлык». Ул помолчала. 'Нишләп юк? Сез генә удивитесь никадәр скучным бәлки, бу шәһәр. Әгәр дә без поужинаем минем фатирда якынча сигез сәгать?
  
  
  «Мин теләмим китерергә сиңа кайбер күңелсезлекләр...»
  
  
  «Мин әйтәм, үзенең повару өчен ул попроще». Ул рассмеялась, вставая. 'Аны җыенам, душ кабул итәргә. Увидимся кич.' Ул повернулась һәм киле к клубына. — Әй, аны хәтта белмим, син кайда яшисең. Мин, китте артыннан. Ул тукталды.
  
  
  — Мистер Мэтсон, сез белдегез, мин булырмын, монда, теннисном кортта. Сез белдегез, мин бераз путешествовала, һәм, сез, мөгаен, подкупили кемне дә булса белү өчен, мин эчмим. Мин ышанам, сездә проблемалар килеп тумас белән урын эзләү, анда аның яшим. Әгәр сездә берни дә булмаячак, дип куркам, сез пропустите үзенең кичке аш.
  
  
  Ул янә повернулась һәм направилась бу душ. Янындагы хатын-кызлар киенү-чишенү бүлмәләре, аны күрдем, ничек ул тукталды һәм заговорила белән иске мрачным мужчиной. Клуб астролог, дип уйладым мин. Белән моннан урыннар аның хранил, аны иде күрергә эго китапханә астрономических исәп-хисап шул брусках буенча бересты, миңа кызык булды, спрашивала бармы ул аның советы чагыштырмача мине.
  
  
  Эго барында напомнило миңа турында ике йөзләрдә-Һиндстан... хәзерге заман читтә, аны яклады, мирские хатын-кызлар кебек Чоени Мехта, һәм борынгы узган, цепляющемся алар өчен щупальцами диннәр һәм оккультизма.
  
  
  Бу двусмысленность ала усложнить минем бирем. Покинув клубы, аны карар кичекмәстән элемтәгә керергә белән җирле контролирующим агентом АХ . Бәлки ул ярдәм итә алыр иде миңа яхшырак аңларга бу мәдәниятен, анда кайбер кешеләр ходили голыми һәм урамнар буенча вымазывали үзенең гәүдәсен булуын ассызыклады, шул ук вакытта башка употребляли күләгәдә өчен гасыр һәм помаду.
  
  
  Аны бик аз белә идем турында Рэнди Дөньяда, булса да ишеттем эго исемен иде. Ул тулысынча занят тиеш иде, гамәлдә ничек сторожевой пес, һәм наблюдатель, куркынычсызлыгын тәэмин итү, безнең кешеләр өчен эшләүче Һиндстан яки проезжающих аша нах.
  
  
  Иде диярлек дүрт сәгать, аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр эго, кибете, китап кибете белән гадәти нищим алдында дверью. Бу юлы иде бу хатын-кыз. Аны алыр идем дип әйтә, бу сүз уңаеннан «рама», вытатуированному аның йөзендә берничә тапкыр санскрите.
  
  
  «Харе Кришна, Харе Рама», — пела ул астыннан сари һәм шарфа.
  
  
  Аның бик тиз үтте mimmo нах. Миңа билгеле булганча, ул шулай ук җебе булырга агентом, күзәтүче Рэнди Дөнья яки контрагентом коммунист.
  
  
  Аның припарковал машинаны ике чаралар оештырыла башлады нче кибет һәм калдырды «мерседес» алдында солдатом-индейцем тора торган аркылы убогую урамын. Ул торды винтовка белән у плеча, һәм эго аның кивку аңладым, - дип ул найден күзәтеп машиной.
  
  
  Төре эго винтовкадан кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа турында Вильгельмине бу кобуре астында минем сул кулы белән. Ә аннары минем иде Хьюго, минем озын стилет, надежное укрытый минем хокук запястья, кайдан аны иде достать эго көчәячәк.
  
  
  Аңа әзер булса да, гамәлдә бу Калькутте, һәм сохранял уяулык сорала. Аның узды алдында кибетен, очраклы гына күрергә омтылып, ул, бармы кара барышы.
  
  
  Хәтта яртысында бишенче урамда һаман иде душно һәм жаркого. Ак тырышучы отражали миңа кояш тљрлесеннђн. Почмагында аның калдырды Чоуринги-роуд һәм таба килә башлады к задней өлешендә кечкенә китап кибете.
  
  
  Аның панцирь буенча узкой урамындагы һәм тоймадым, - дип, нидер үзгәрде. Ритм урам шумов иде башкаларга. Элементы шау сместился. Аны якка карады һәм күрде гына ике оборванных малай, беркемгә дә берни дә шулар тирәсендә түгел, күбрәк сигез яшь. Аларның иде кечкенә тырышучы, привязанные к веревкам, алар кызыксынучан итеп раскачивали башлап күрсәткечләр, ә аннары обрывая эго, уен, аңа алар уйнадылар вакытында ходьбы.
  
  
  Мин карлыгач, алга таба да һәм оглядел кибетләр, ничек гуляющий турист яки бизнесмен, проводящий буш вакытта незнакомом шәһәрдә.
  
  
  Белмим, нигә аны тойдым үземне неловко, һәм кыймаган керергә кибете Рэнди Дөнья. Кибет иде хәзер кварталда артта калды минем, мин тукталды, җыенганда повернуть элек, ишетә, ничек кеше максатчан рәвештә бара миңа.
  
  
  Эго темп ускорился, һәм аның инстинктивно развернулся. Башта аны күргәч, пычак, ә аннан соң кулын, сжимавшую эго.
  
  
  Индиец выругался буенча-индусски. Ул тотты да пычак низменному һәм наготове. Аша секундына аның выхватил Хьюго шул правую кулын һәм таба килә башлады к нападавшему.
  
  
  Егет яхшы, тик белгеч. Ул ясаган выпад, тукталды, повернулся һәм бәрде аның. Ә мин белми идем, ул эшләргә җыена дип беләбез. Әйтерсең, ул төгәлләде гына өлеше үзенең укыту. Аның парировал удар, һәм минем меч тирән вонзился эму бу запястье. Ул уронил пычак һәм попытался убежать, әмма аны бђрдерђ эго аяк. Ясаганчы, ул өлгергән, прыгнуть на минем, аның, прижал аягын к эго күкрәк һәм оттолкнул легкое гәүдәсен нче ташлардан.
  
  
  — Кем син, тегүче тик синнән? Ул пробормотал исеме, ләкин ул берни дә миңа түгел, сказало. — Кем сине послал?
  
  
  Ул покачал аягы. Аны кабатларга штопора по-английски. Ул да әле", - дип җавап бирде. Эго запястье кровоточило. Аңа күрсәтте бу, әмма ул пожал җыерып. Хема иде бу егет? Аны белергә тиеш иде. Ул гади грабил мине, яки үтерергә маташа заказы буенча?
  
  
  Аның приставил лезвие к эго горлу һәм поскоблил эго тирене, пустив тонкую струйку кан. 'Кем?' — янә дип сорады, аны да, индуистском телендә.
  
  
  Ул күзләрен ачты һәм шул искреннем ужасе. Ул отпрянул. Аның көчлерәк надавил өчен лезвие, һәм күрдем, - дип ул прорезало өлешенә миллиметр глубже. 'Кем?' Аны дип сорады тагын. — Закир, — диде ул, скорчившись караганда больно. «Минем прислал Закир».
  
  
  — Закир, кем бу?
  
  
  Ул ахнул һәм күзләрен ачты һәм, тагын да киңрәк, кайчан күрдем кан капающую белән эго запястья. Аннары эго максаты скользнула ягына, һәм ул аңын югалткан.
  
  
  — Тегүче тик синнән, — пробормотал мин.
  
  
  Аның отель белергә күбрәк. Иде микән минем камуфляж инде ачылган? Кем ул Закир? Бәлки, гади генә арзанлы гангстер.
  
  
  Аны наклонился өчен китерергә эго шул хисе, тик мәҗбүр була бирелергә була, кайчан урамга чыкты төркеме пестро одетых индейцев.
  
  
  Ир-ат алда иде одет бу күлмәк, кияү төстә охры һәм мул украшенный баш убор. Эго кәләш вуали иде вросла корнями к аңа символическим шелковым шнуром. Алар артыннан бардык туй кунаклары, дюжина яки артык мул одетых туганнары.
  
  
  Шул рәвештә, кан льющейся тирәсендә ир-атлар өчен түшәлгән тротуар төркеме замерла. Алар выжидающе карадык мине.
  
  
  Минем иде, башка сайлау. Узарга мөмкин биш минут керткәнче бу кеше пычак килер, үзенә дә җитә, заговорить. Бу вакытка тиеш иде җыенырга зур толпа. Бу түгел иде, идеаль вәзгыять өчен сорау алу бу кеше.
  
  
  Аның задавался мәсьәлә иде микән ул бер генә. Кайдадыр бу тар тыкрыгында, ихтимал, мине көтте эго хезмәттәше? Мин карлыгач тизрәк, аннары ныž аша тыкрыгы һәм свернул икенче урамны керткәнче тукталырга. Аның вспотел үзенең яңа костюме, омтылып, ул сориентироваться.
  
  
  Аны белә бу кеше маташа мине үтерергә, әмма ни өчен? Чөнки идем Ником Картером яки, бәлки тирәсендәге өчен, бу минем иде берничә рупий кесђдђ?
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр китап кибете, аны карар керергә аша кара барышы. Аның тукталды тупиковом тыкрыгында һәм күрсәтмәләренә тәнкыйть белән карады оглядел аның. Аңа беркемне дә күрмәдем, берни дә куркыныч. Аны сак кына алга китте переулок.
  
  
  Әгәр иде бу һөҗүм итәләр, алар ничек иде, шулай тиз мине раскусить? Бу булырга мөмкин иде йөртүче такси. Тәкъдим итәргә ун рупий сыйфатында акча аласыз сатып алырга яртысын аэропортовых таксистов һәм машина йөртүчеләр рикш. Белергә язмышын югары американца иде кыен түгел. Урын юк, кайда акча, диләр болай да билгеле кебек, Калькутте.
  
  
  Аны минем янга килеп, к задней көне һәм повернул ручку. Ишекне дә бикле. Аның керде бүлмәгә, похожую бу кладовую, һәм күрдем досту хатын-кызны, сидящую ирина. Аны тыныч кына ишекне һәм елмаеп куйды әй, булсын ул закричала. К минем удивлению, дип елмайды ул бу ревматизма.
  
  
  Ул иде хорошенькой белән якты-коричневой кожей, итә төпле, йомшак волосами һәм яшеллеккә күзлегеннән, контрастировавшими белән аны һинд зат. Ee гәүдәсен иде, матур формалары.
  
  
  «Сез булырга тиеш, американ», — диде ул.
  
  
  — Гади, аны түгел, отель сезне удивить...
  
  
  Ул отмахнулась нче минем сүзләр. — Әтиемнең монда юк, әмма ул тиздән кайтачак. Ул белә, сез килделәр Калькутту. Минем исемем-Лилия Дөнья».
  
  
  Һәрхәлдә, мине көткән. Аны вздохнул белән облегчением. Бу өлеше операция, күрәсең, барды, план буенча.
  
  
  Кыз иде одета бу традиционную приталенную ак блузку һәм сари. Ee юбка барлык чәчәкләр радуги иде длинного буш покроя. Ул изящно күтәрелде белән диван.
  
  
  — Алам, аны ясарга сезгә кофе эчәргә алып керер иде?
  
  
  Ул моңа кадәр мине аккуратную, светлую һәм благоухающую гостиную. Күбрәк беркемне дә иде. У бер тирәли пешеп торды түбән диван. Ике көн сул стоны алып бардылар башка бүлмәләр, ә откровенные алда иде өченчесе ишек, алып баручы, татарстан китап кибете.
  
  
  Буенча привычке, аны тиз опустил турында белешмә подслушивающих җайланмаларда. Кыз књрсђтте миңа берни спрашивая. Аны күреп, дип ee әтисе әзерләнгән ee эшләү.
  
  
  Мин көтмәгән идем, - дип анда берђр нђрсђ, әмма транзитный йорт кайчагында күрсәтелә обманом. Ә минем эшемдә обыск йорт хуҗасы бозмый этикет.
  
  
  Булмады микрофонов бу привычных урыннарда, кая янәсе случайный кергән иде куярга ih прикрепив кусочком раствора яки клея. Булмады микрофонов безнең өстәлдә, безне бүген ишек косяках, безгә астында сиденьями урындыклар.
  
  
  Аны гына дигән нәтиҗәгә килгән Рэнди Тынычлык булырга тиеш яхшырак аның үзенә ү булганда, күрдем эго... Бу бик канцелярская кнопка белән шөгыльләнүче выглядела бераз великоватой. Ул иде вдавлена бу диварны янындагы керү төркемнәре көн диярлек вровень белән полом.
  
  
  Аны сак вытащил аны карады нижнюю өлеше. Юка катламы пластик покрывал кечкенә приемник һәм передатчик. Иде ул, - яңа җитәкчеләр, әмма мин прикинул, дип ареал артмый 200 метр.
  
  
  Лили подошла миңа һәм књрсђтте, мин делаю. Аның искиткеч палец к губам, һәм ул нахмурилась. Ясаганчы, аны өлгергән нидер, ишек ачылды да, бүлмәгә кергән ир-ат. Эму иде, кырык ел, невысокого роста белән шома выбритой аягы, зур очках, ничек бар Ганди, һәм носом, ул берничә тапкыр кешенең болай да вправили.
  
  
  Аның күтәрде передатчик бүген кулымда. Ул посмотрел аңа, тик берни дә түгел, - диде. Күрсәтте, аның эму, анда тапты. Ир-ат выбил микрофон тирәсендә минем куллар һәм швырнул эго идәнгә астында үзенең ныклы кожаным ботинком.
  
  
  — Мин төшенчәсенә ия түгел иде... — дип башлады ул.
  
  
  "Анда без булдырабыз сөйләшергә?"
  
  
  Рэнди Дөнья үткәрде минем аша заднюю ишек переулок, анда инде караңгы иде. Миңа кирәк нибары берничә минуты өчен тыңларга да, бу Дөньяны белми турында взрывах. Ул белмәгән бернәрсә дә моннан ни мин белмәдем. Аның барлык иде әле караңгыда.
  
  
  — Сез беләсезме некоего Закир?
  
  
  Дөнья кивнул. — Бу гадәти исем Һиндстанда. Минем дүрт туганнары буенча исемендәге Закир. Бер генә Калькутте ih булырга тиеш мең... — Ул покачал аягы. — Бу передатчик... бу минем шәраб. Аның, дип уйлады, чөнки алар мине генә шикләнәләр, әмма алар хәзер барысы да белә. Аның шталь синең өчен бесполезен.
  
  
  «Һәм хәзер алар яхшы белә, дип таптык, берсе микрофонов. Бәлки, алар өстәделәр ih әле, шулай да позволяйте аларга ишетергә берни дә мөһим.
  
  
  Аның сөйләде эму кеше турында пычак урамда. Ул затаил сулышы. — Мин ышанмыйм, бу кеше маташа сезне ограбить. Бу булырга мөмкин иде убийца. Аның спрошу.
  
  
  Кайткач аша берничә минут татарстан китап кибете, аны яхшылап осмотрелся. Хәзер алар белсеннәр, минем тавыш тавыш. Шулай булгач, миңа туры киләчәк булырга приманкой өчен ih ловушки, хема иде алар безгә иде. Китап кибете ябылган иде, бу тәрәзә иде тимер перила, һәм аның төбендә басып тәрәзәләр, аңларга омтылып, ул, кайда мөмкин ih подслушиватель. Передатчик-туар чикләнгән була радиус гамәлдә. Аркасында тәрәзә аны күрдем унлап урыннар ала утырырга кемдер трубкой приемника. Балконы аша урамны иде идеаль вариант. Тик кем бу? руслар? Кытай коммунистлар? Үз разведывательная челтәре индийцев?
  
  
  Ул алмады припомнить өчен миңа кайчан да булса разоблачали шулай иртә бу миссия. Аны үзен начар хис итә охотником, обнаружившим, дип эго преследует аю гризли, аның ул хәтта йөзләрне.
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән җыенырга белән фикерләре, аны күрдем хәрәкәте тышкы якта. Бу бик тиз, незаметное хәрәкәт, ничек бар, хайваннар, преследующего үз аулауга.
  
  
  Алга таба урамы буенча к книжному кибетенә скользнула икенче шәүлә. Аннары барлыкка килгән бөтен урда, дистәләгән кеше сыннар белән ташлар, палками һәм самодельными копьями кулында.
  
  
  Беренче таш ударился турында тимер перила һәм отскочил элек. Түбәндәге разбилось маленькое окошко көнне. Аннан соң, зур тәрәзә, алар өчен аның хранил иде разбитое өченче татулыкка швециянећ. Аның отпрыгнул элек булдырмас падающего пыяла.
  
  
  — Син аларга кирәк, — крикнул артта калды минем Рэнди Дөнья. — Алар беләләр, - дип син монда.
  
  
  Аның килеште. Алар тырыштылар тәмамлап, эш белән шөгыльләнүче иде неудачной, урамда гына бу юлы алар бу эшне башкарды астында прикрытием восстание.
  
  
  Аны отошел нче тәрәзәләр һәм потащил Лили артыннан. Ee күзләре киң иде раскрыты куркудан. Без кергән гостиную, әтисе запер өчен безнең ишекне.
  
  
  — Килә, — дип боерды мин. "син һәм твоя кызы... тиз аша кара барышы."
  
  
  Ул отель возразить. Аны сак подтолкнул эго k көне. Ул посмотрел миңа, моргнул, аннары кивнул һәм повел мине к кладовой. Дөньяны ачты наружную ишек һәм яртылаш чыкты наружу. Эго раздался крик кинәт, һәм ул рухнул кире бүлмәгә белән трехфутовым копьем күкрәгенә, ә аның йомшак, җитди күзләрен иде инде глубокими озерами үлем.
  
  
  Аның захлопнул ишек һәм разбил бердәнбер лампу бүлмәдә.
  
  
  Без булып чыкты бу ловушке, осаждаемые ничек спереди, шулай ук сзади. Кыз кунакханәдә нидер, әмма аны хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын гул зажигательной бомбаны дип аталган китап кибетендә. Без иде прижаты — утын алда, һәм толпа артта калды безне.
  
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  Өлгермәдем, аңа пошевелиться, ничек астында дверью китап кибете потекла chumuchov горящего бензин. Аның перепрыгнул аша гәүдәсен Дөнья һәм присел дивар янында. Аны кайчан ачты заднюю ишек дюйм яки якын, моннан тыш, таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу агач һәм ишек миң аңа килеп бәрелдем дюжина ташлардан. Аны тиз ишекне һәм захлопнул баламир углан кулында калды. Заглянув бу тәрәзә уң ягында көне, аны күрдем кебек буенча портики чабып чыккан фигура, һәм тиз ата, аннары ни ир-ат егылып җиргә. Башыннан икенче ливень пуль һәм ташлардан эләккән ишек һәм разбил тәрәзә.
  
  
  Лили набросила келәмгә бу горящий бензин һәм потушила ялкын, тик тиздән уты дип аталган китап кибетендә вырвался буенча агач көне.
  
  
  Аны инде меңгә якын карар йљгереп аша кара барышы, кайчан взорвалась икенче зажигательная бомба. Задняя ишекне иде шататься горящим бензин сала. Без иде заперты бу ловушке.
  
  
  — Лили, бармы башка юлы?
  
  
  Ул плакала диярлек истерически һәм трясла аягы. Мин алга китте башка ниткой бүлмәләре бар. Ул воткнуть старыми папками, картонными коробками, ящиками. Аның потянул ih аска таба. Булырга тиеш юл отступлению. Лили присела белән янәшә әтисе һәм сузылган эго кулын. Аның запрыгнул бу тартмалары һәм посмотрел өскә. Калса, анда булган ниндидер выступ.
  
  
  Перелезая аша сложенные башка башка тартмасы, аны аңладым, чөнки алар торалар узкой лестнице. Аның менде наверх. Дорожка тянулась бөтен ширину бүлмәләре, ә азагында иде ишеген. Аны подбежал аңа тапты ручку һәм повернул аны. Ишек бикле. Минем башлангычларда вылетела һәм эләгә ишек янында буе йозак эленеп торды. Ишек распахнулась. Фонариком аның пронзил темноту һәм күрдем тагын бер щель, тик баскычлар, әйдәп баручы аска иде.
  
  
  — Лили, бар, тизрәк бирегә.
  
  
  Ул удивленно күтәрде күзләре һәм взволнованно побежала өскә таба, баскычтан. Сак булыгыз узды, беренче йорт, соңыннан башыннан икенче. Өченче йорты ачылды ишек ароматный кичке һава. Астында безнең лежал переулок. Аның повис бу карнизе һәм егылып җиргә. Аны тоттым Лили, ул кайчан прыгала, һәм повел аны машинага. Без акрын гына киттек. Артта калды безнең алыр күрергә полыхающее ялкыны китап кибете һәм ишетергә алды вдалеке. Без иде куркынычсыз расстоянии от урда, аның остановил «мерседес» һәм запрокинул башын.
  
  
  Аның тирән вздохнул һәм погрузился бу самогипноз, аңа өйрәндем АКШТА. Берничә секундтан соң аның погрузился бу җиңел транс. Миңа тоелды, мин, просыпаюсь нче озак освежающего җыелмалары һәм ишетәм кебек Лили-чу ди янымда.
  
  
  «Без белгђн, бу булачак», — диде ул, плача.
  
  
  'Кем?'
  
  
  «Минем әтием һәм аның. Ул килеште, эшләргә, сезнең, ул, диде беркөнне үлсә... насильственной үлем. Бу бик бәясе, без аны түләргә тиеш иде өчен китәргә белән хәерчеләрне байрагы, ия булу өчен, йорт һәм мәгариф. Хәзер без сумны кадерен.
  
  
  Аның отель әйтергә, нидер утешительное, әмма алмаган, табу сүзләр.
  
  
  'Кая син направляешься? Синдә гаилә бар?'
  
  
  — «Алмассызмы сез отвезти мине минем к дяде? Бәлки, ул алачак кайгыртырга оборудова миңа».
  
  
  Аңа кивнул, һәм ул бирде миңа адрес. Аңа кадәр кала иде, нибары берничә кварталы. Аның высадил аның алдында внушительным йорты бу Олд-Корты-Хаус Стерт.
  
  
  «Булырга тиеш, ул эшли допоздна», — диде ул. «Ул гел шулай эшли».
  
  
  Ул чыкты, аның атады әй, исеме минем отель. — Әгәр сиңа ярдәм кирәк, позвони миңа, Лили.
  
  
  Ул књрсђтте миңа үз любопытными яшеллеккә күзлегеннән һәм выдавила тирәсендә үзен улыбку. «Мистер Мэтсон, сез инде булышкан миңа шулкадәр, никадәр мөмкинлек бирде пугало. Сез коткарды минем тормышымны.'
  
  
  Ул повернулась һәм побежала к көне.
  
  
  Үзебездә кунакханәсендә аны карады номеры, әгәр миңа килде незваный гость. Барлык тоелды тәртиптә. Аның включил радио катнашты душ һәм оделся.
  
  
  Әлегә аның завязывал галстукны, радио Калькутты сообщило турында тагын бер сәяси взрыве. Бу юлы бомба эләгә йорты россия вице-консул, һәм коммунистлар иде ярсыган.
  
  
  «Россия консулы Андрей Соколов бүген таләп итте өчен, һиндстан гаскәрләре усилили саклауга тирәсендә барлык йортларда россия түрәләренең һәм объектлар белән бәйле Россия», — дип хәбәр итте алып баручы. «Соколов шулай ук таләп итте өчен барлык персонал консуллыгы АКШ иде выслан бөтен шәһәр, әгәр дә булачак кичекмәстән туктатылырга атаки россия персонал һәм россия милке».
  
  
  Аның тихонько присвистнул. Бу яңалык дипломатик даирәләрдә. Аның беркайчан да ишеттем өчен бер ягы дип икенче выслать дипломатов өченче державасы. Моның нәтиҗәләрен иде ужасающими. Гаҗәп тә түгел, Хоук һәм Дәүләт департаменты, акш иде обеспокоены.
  
  
  Тик ни өчен бар иде совершены теракты? Аның бүгенге көнгә кадәр хорька төшенчәсенә ия түгел иде, нигә рус бросали бомба да төшмәде. Ә ни өчен Калькутте?
  
  
  Бәлки, штопора иде җиңелрәк. Һиндстан иде воплощением демократия Азиядә. Англичане калдырган аннары үзен структурированную системасы белән шөгыльләнүче кайбер урыннарда эшләгән, бик яхшы, ә башка иде адекватной. Тик Калькутте алар потерпели җитди неудачу.
  
  
  Бәлки, Чоени Мехта, алыр иде миңа бирергә подсказку, кирәкле миңа, белү, кем тора өчен бу туа.
  
  
  Белү, аның адресына иде нетрудно, хәер, телефон кенәгәсендә эго түгел иде. Аннары берничә телефон аша шалтырату аны иде юлда.
  
  
  Ул жилки бер караганда, борынгы «тузы» Чоу-ринги-нәселе, матур йорт, стоявшем читтә юллар, зур участокта окруженном югары металлическим койма белән әйләндереп, һәм покрытом синей керамической плитка. Пандус алып барды к мул украшенным, әмма ныклы тимер капкалары. Сикх кискен посмотрел миңа, - диде, нидер телефоны буенча, аннары башкарды жест ачты һәм зур капка. Аның въехал һәм ишетә, ничек артта калды минем хлопнули капка.
  
  
  Аның припарковался бу астындагы юлга кертелде арасында Rolls-Royce Silver Cloud һәм потрепанным Land Rover.
  
  
  Мине көткән яшь хатыны да, моңа кадәр минем аша передний ишегалды, mimmo бакчасы белән навесом буенча тропинке mimmo у бассейн һәм ишек аша икенче ягында зур йортны.
  
  
  У Чоени иде яшәү вакытында флигеле зур йорт. Ул каршы алды мине ишек төбендә.
  
  
  — Син тапкан мине, — диде ул һәм, дип елмайды. — Мин бик надеялась, дип сможешь, син моны.
  
  
  Ул повернулась күрсәтте һәм миңа матур сари үткәргән иде анда. Кешедә һәм эчтђге астыннан йомшак, нежной синей блузки күренә иде, тик зур љлешен ih чарның шарф, свисавший белән аның сул як плеча һәм заправленный астында правую кулын. Бу иде шелковый платок йөз чәчәкләр белән замысловатым узором, бу, ә нинди-mde фигурками, вышитыми яңартуны кулдан буенча шелку. Сари развевалось буенча идђндђ. «Матур... һәм хатын-кыз, һәм сари».
  
  
  Ул дип елмайды һәм књрсђтте миңа үз кәрими күзлегеннән.
  
  
  — Ә сез, сэр, яхшы, кыйммәт одеты, әмма пистолетын күренекле сезнең астыннан сул кулы. Барысы да бармы америка җитештерүчеләре фейерверков кияргә корал?
  
  
  Аның рассмеялся өчен яшерергә үз хәйран кала. Күбесе тәҗрибәле күзләр алмый артыгын да ачыкларга сәләтле Вильгельмину, чөнки ул утопает минем куртке. Әмма бу куртку бирде миңа Хоук, һәм ул түгел иде, шулай да яхшы резать, ничек минем.
  
  
  «Татарстанда чит ил белмисең, ни көтәргә».
  
  
  Чони түгел, булды уточнять. Ул окинула бүлмәгә взмахом куллары. — Сез нәрсә турында уйлыйсыз минем бүлмәдә?
  
  
  Бу бик захватывающая бүлмәсе. Помесь начар модемов һәм поп-арта белән оттенком кара юмор. Аңа да түгел", диде ул нахмурилась.
  
  
  «Түгел, бул жестоким, син булырга тиеш, яхшы җиһазландырылган, миңа».
  
  
  'Нигә?'
  
  
  «Голос ничек югыйсә җитештерергә тәэсир калдырган хатын-кызны».
  
  
  — Ни өчен аның җитештерергә тиеш сиңа тәэсир калдырды?
  
  
  «Барыбызга да билгеле, америка ир-атлар омтыла соблазнить һәр встречную хатын-кызны».
  
  
  Ул кивнула кемгә дә булса, кемне түгел, аны күргәнем булмады, һәм моңа кадәр мине к складным стеклянным дверям торган ачылган бу күңелле балкон. Анда росли чәчәкләр, зур булмаган куаклар утырта һәм агач. Хәер, аның һәм керде беренче катта, без иде хәзер икенче катта, төре белән бүгенге елгасы. Астында үзе аны күргәч, сары телләре пламени кечкенә костров.
  
  
  — Җеназа, — дип аңлатты Чоени. — Бу урын кремации ка килүе Ганга, елгасы Хугли.
  
  
  Миңа кызык булды, башкара бармы хәзер Чоени биремнәр, белә микән ул, кем аны иң делле, һәм белә микән ул берәр һөҗүм итү турында кибете ул төнлә белән. Ул берни дә түгел, диде. «Гаилә относит гәүдәсен к елгасы өчен чистарыну», — диде ул. «Ул чакта улы раздробит череп».
  
  
  — Череп разбивают? — недоверчиво дип сорады мин. — У трупа?
  
  
  «Өчен estestvenno; мәңгегә азат итәргә җан барып, ничек гәүдәсен булачак сожжено».
  
  
  — Ә пепел?
  
  
  — Эго ташлый бу елгасы Домы, касты белән шөгыльләнүче шөгыльләнә кремацией безнең өчен. Аннары просеивания пепла бу обнаружение алтын балдаклар һәм теге охшаш. Шулай итеп алар тәэмин итәләр үзенә акча к существованию».
  
  
  Аннары ул повернулась алды һәм бер стакан хереса у слуги, подошедшего безгә белән подносом. Аның ясаган глоток һәм берәүдә, бу превосходный херес.
  
  
  Тиздән служанка кайтты игълан итте, дип eda бирелергә. Аны көтмәгән идем фантастической һиндстан еды, күп дөге һәм карри, әмма, ничек диде Чоени, без үз өстенә алды, ничек авыл халкы. Eda иде диярлек скудной карамастан, лотки алтын каймой һәм ашханә приборлары тирәсендә кадерле көмеш ия формасын әйләнеш.
  
  
  'Кабачок,' — диде ул, аны кайчан эль-яшел овощ.
  
  
  «Һәм чапати», — дип өстәде ул чакта аның проткнул вилкой плоскую булочку формасында блина. Иде чечевичный соус белән рисом һәм берничә кусков козьего ит, тик икеле иде роскошная eda, ул аны көтмәгән идем шундый йорт кебек, сл.
  
  
  Чоени дип аңлатты: «Бу гади eda авыл халкы искә төшерә миңа, мин берни дә эшли башлады. Башка байлыкларын әтиемнең... — Ул замолчала һәм күзләрен күтәрде. "Сез аңлыйсызмы моны?" ул " - дип сорадым.
  
  
  Аңа кивнул. Бедность, фәкыйрьлек, үлем, алар көн саен гуляли урамнары буйлап Калькутты, ассызыкладылар, аның сүзләрен. Аны өметләнгәнен, бу вдумчивая, матур хатын-кыз иде безнең якта.
  
  
  Аннары ужина без килә, гостиную, һәм ул вобрала эченә стереозвук. Музыка иде көнчыгыш, хәер, мин түгел, дип уйлыйм, ул ожидала, мин оценю диссонансы барабанов, тарелок һәм яңгырашына шарманки.
  
  
  «Миңа кызык белергә турында сине», — диде ул. - мин басып торам, киресенчә, минем тыйнак кына скрестив куллары күкрәгендә. «Миңа любопытен ир-ат, ул бара, барысын да каршыларга хатын-кызны, ул аны беркайчан да күргәнем булмады, ир-ат, ул, шулай ук, йөртә, корал».
  
  
  — Син һәм үзе дә бик ачык, — диде мин. «Күбесе матур хатын-кызлар проигнорировали иде шундый неуклюжую узды кызыксындыру ih».
  
  
  Ул рассмеялась үтте mimmo мине к встроенному бару аша бөтен бүлмәгә.
  
  
  — Сез кайчан да булса аттылар бу-кемне дә булса, мистер Мэтсон? — кискен диде ул.
  
  
  Аны алды ee кулын, повернул, үзенә һәм потянул алга. «Бары тик матур кызлар, алар артык күп, диләр.
  
  
  Туфрак җитешкән иде, кайчан аны, наклонился өчен поцеловать аны. Ул обвила куллары белән минем муеннарына һәм прижала минем шәхескә карата үзенең. Токионың башланды йомшак, аннары хоккей, әлегә безнең иреннәре генә таркалган, һәм минем тел түгел, күр аның авызы. Ул акрын гына вздохнула, аннары выпустила куллары һәм торып ук китте миннән.
  
  
  — Минемчә, сөйләшергә вакыт, — диде ул. "Без яңа гына очрашканнар, һәм мин белмим сине..."
  
  
  Минем иреннәре скользнули буенча мягким урыннарга аста, аның муен, һәм аның каршылыклары яңгырады йомшак.
  
  
  Аша берничә минут без булдык, аның спальне, ишек бикле, һәм аны яңа гына кабат поцеловал ee. Без лежали бу түшәк. Чоэни тихонько засмеялась, авыл һәм сняла белән сари матур озын шарф. — Пойдем су коенырга, — дип тәкъдим ясады ул.
  
  
  'Син чынлапмы?'
  
  
  'Әйе, әлбәттә. Хәзер ачыктан-ачык.' Ул облизала иреннәре кончиком теле. — Ә хәзер, син әйтергә тиеш, синдә юк, үзе белән плавок.
  
  
  «Бу миңа кирәк түгел».
  
  
  Аның булышты әй расстегнуть синюю блузку һәм берәүдә, чөнки анда юк лифчика. Аның күкрәк набухли, тулы һәм созревшие, һәм заканчивались каты темными сосками. Ул янә поцеловала минем, һәм аның иреннәре прильнули к минем. Ул расстегнула минем күлмәк аша мгновение без икесе дә голыми.
  
  
  Ул алды минем өчен кулын сак узды аша бөтен йорт буенча аска таба ступенькам к бассейну. Бу тирән читтә иде лампалар. Пар шезлонгов сидела йортның баскыч бу вак ягында.
  
  
  Ул подбежала к крае һәм салмак кына нырнула суга. Аның нырнул аша мгновение. Аның сорады ee су астында, подплыл аңа, поцеловал бу иреннәре һәм ныклы обнял. Ниһаять, без обнялись, задыхаясь.
  
  
  Булмады сәбәп нидер сөйли. Без подплыли к ступенькам, һәм ул әлеге губами аның щекам к муенында, плечам һәм набухшей күкрәгенә. Ул ахнула, кайчан минем авызы сомкнулся тирәсендә острого соска. Ул скользнула кире суга һәм притянула минем шәхескә карата плоскому животу түбәнрәк үз пупка.
  
  
  Мгновение узгач, без тагын иде ступеньках, һәм ee гәүдәсен погладило минем күкрәгенә, аннан погладила минем влажный тормыш һәм скользнуло түбәнрәк, әлегә ул застонал от удовольствия.
  
  
  Аның усадил ee откровенные, зачерпнул кулына су, вылил аның гладкие күкрәк һәм карадым, ул ничек ага? " дип исемләнгән арасында һәм әйләнә-тирәсендәге возвышающихся булачак. Ул толкнула мине кире суга, аннары повернулась һәм поманила мине, полуплавая, киң расставив аяклар. Аны сак скользнул алга уздырып куллары буенча ee югары загорелым холмикам, поглаживая плоские соски, әлегә алар басканнар югары, каты һәм вопросительно возбужденными. Аны наклонился алга һәм скользнул ртом нче бер күкрәк башка, әлегә ишетте аны тихий стон һәм ул потянулась миңа.
  
  
  Аның скользнул буенча аның & nb, ничек амфибии тыгыз прижал ee үзенә, аннары нык һәм төгәл толкнул аны, ул выпустила крик больно һәм флагы рөхсәт үтәү. Без нырнули, обнявшись астына суга. Аша берничә мгновений чыктык аша су янђ. Ул күтәрде аяклары һәм обвила алар минем спину. Без дрейфовали төпле, йомшак, шулай назлы движениями нинди дә булса фундаментальном ритме, ул җибәрмәдем удар дулкыны буенча безнең телам.
  
  
  Аны ишетте, ул ничек вскрикнула, без янә башлады тонуть. Бу юлы без перевернулись түгел, тормозили.
  
  
  Аны тойдым, чөнки ул протянула куллары, књтђрњ безнең наверх. Без всплыли өстенә чыга, Чоени издал дәвамлы һәм тихий стон, нидер кебек первобытного вздоха канәгатьлек һәм азат итү.
  
  
  Без акрын поплыли элек к ступеням, әле обняв бер беребезне. Күпмедер вакыт без лежали, әнисенә карап йолдыз, тыныч кына шепча бер-берсенә бер-берсенә.
  
  
  Егерме минут узгач, без чыктык аша су, мондый расслабленные һәм освеженные, мин диярлек оныткан бу мгновение, нигә аны иде Калькутте.
  
  
  Без вытерли тагын бер башка һәм аннан кире аны йокы бүлмәсе оештыру, югары катта йорт, каян открывался төре миллиардлаган огней Калькутты.
  
  
  Ул убрала чәч белән минем күзләр.
  
  
  — Сез имеете эш белән бөтенләй ганыч караганда фейерверки, шулай түгелме? Сез бирегә, шәһәргә, бүген иртән. Сез аннан к консулу АКШ, ә аннары булдык танышу минем белән. Ни өчен?'
  
  
  Аның берни әйтә идем.
  
  
  Күбесе америка бизнесменнар, килүчеләр Калькутту түгел ия керү шәхси автомобилю америка консуллыгының. Аның видела бу машинаны йөз тапкыр. Сез булырга тиеш хема-ягъни үзенчәлекле. Ә Пэтси буенча Calcutta News — минем дустым. Ул шалтыратты миңа бүген берничек тә кайчан да, диде, кемдер спрашивал мине. Чоени тихонько рассмеялась. «Миңа уйнарга туры килде өстәмә сетны, әлегә аны көттем синең табыш». Ул поцеловала мине нос. «Мин шат, дождалась».
  
  
  Минем первоначальная паника юкка чыкты. Ул җебе белергә оборудова барлык бу бер һиндстан яшерен хезмәте, шулай иде һәм үзе үзләре инана бу. Ул иде яркой хатын-кыз. Нәрсә ул, дип, менә шушы күзлектән карасак иде тирәсендә гади күзәтүләр.
  
  
  Аның поцеловал аның дразнящие иреннәре. «Нигә матур хатын-кызлар гел бирә, катлаулы мәсьәләләрне?»
  
  
  — Минем тагын бер сезнең өчен. Телисең калырга монда минем белән, әлегә тотасың, бу Калькутте?
  
  
  Без икесе дә әле обнажены. Аны, посмотрел аның восхитительное гәүдәсен, поцеловал тулы күкрәгенә һәм әйтте: «Аның отель иде үткәрергә, барысы да үз вакыты белән синең, Чоени».
  
  
  — Матур, — диде ул, янә прижимая минем иреннәре үз дрожащей күкрәгенә.
  
  
  Аны кайчан килде анда 2 сәгать төнге каршында кунакханә торды вооруженный солдат. Бар иде пистолетын бу кобуре, ә винтовка на плече. Аны кайчан узды mimmo аңа, ул гомерен дәрәҗә.
  
  
  Бу болай иртә аны, торып басты тугыз сәгать, чөнки ишек постучали. Килде курьер белән посылкой. Бу бик настоятельная үтенече буенча шалтырата әлеге консуллыгы. Одевшись, аның включил үз транзисторный приемник һәм тоттым җеп кварталында агымдагы Радио Калькутты.
  
  
  «...һәм консулы әйтте бинасы нанесен зур зыян китерә. Узган төнлә иде обстреляны тагын ике бина белән бәйле АКШ: китапханәсе Мәгълүмат хезмәте АКШ һәм офис American Express үзәгендә Калькутты».
  
  
  Књрђсећ, ул төнне хәл ухудшилась. Руслар бу Калькутте күбрәк иде бердәнбер максаты. Хәзер разбирались һәм америкалылар белән. «Консулы АКШ күбрәк түгел комментировал, — дип дәвам итте китте, алга таба да, — һәм полиция отказывается эшләргә милләтебезгә карата моннан бәйле бармы соңгы инциденты белән недавними взрывами мөлкәтен Советлар Союзы. Чит ил яңалыкларын...
  
  
  Аның выключил радио, тиз оделся һәм шалтыратып консуллыгы. Аңа шалтыратып Слокуму кебек, көтмәгән идем, һәм ул отель сөйләшергә минем белән ачыктан-ачык хәзер. Аны иде эго кабинетында ун минут.
  
  
  Шул тәрәзә, аны күреп, ничек зур булмаган бомба повредила почмагына зур бина. Эш белән мәшгуль иде инде устранением җимерү, ә полицейскийлар рылись бу завалах.
  
  
  Килгәндә Слокама булса, эго һәм ышаныч үзенә пошатнулась. Эго кулларым да калтырады, ул чакта маташа кабызу сигарету. Урындык, кичә шундый аккуратный, хәзер иде завален кәгазьләрне, һәм эму эзләргә туры килде пепельницу.
  
  
  'Син ишеттем?' — дип сорады ул киеренке. Воротник эго ак рубашки иде расстегнут, һәм ул брился. Минем хисе туа иде, хәзер ул да артык восприимчив мондый кешеләргә аны ничек ким без беренче тапкыр очраштылар.
  
  
  — Өч взрывах?
  
  
  «Барлыгы җиде, шул исәптән, ике безнең машиналар взорвались. Аны гына дип әйтә идем, телефон белән россия консулы, ул њзенећ гаепсез булуын белдергђн. Без запросили у илчесе Нью-Дәһли рөхсәт соратып алырга килүе һиндстан гаскәрләре яклау өчен консуллыгы һәм башка америка объектларын саклау».
  
  
  Слокум басты һәм жестом чакырды мине следовать артыннан. Без урамга чыктык һәм шундый уен бу «мерседес», ул миңа одолжил.
  
  
  «Мин күрсәтергә тиеш сезгә, нәрсә-нәрсә, сез таба аласыз кызыклы», — диде ул. «Мин утверждаю, дип беләм истинную максаты-сезнең булу монда, ләкин мин аңлыйм тиеш күрсәтергә мин сезгә максималь рәвештә ярдәм һәм булышлык бу деликатном мәсьәләдә».
  
  
  Ул остановил машинаны бу полуквартале ераклыкта зур таш бина. Кызыл флаг белән серпом һәм молотом развевался өстендә бинасы. Өч дистә кораллы һиндстан солдат басып тордылар сагында да, ике яктан бина. Ике ишек бар иде сакланырга баррикадами тирәсендә капчык белән ком. Бу књрђсећ бу декорация к хәрби фильму.
  
  
  «Соколов, россия консулы монда, ди, ул әзер гамәлдә кичекмәстән, әгәр эго биналар булачак подвергаться яңа бомбардировкам. Бу кичә. Хәзер ул сокрушается, дип ия түгел иде, бернинди катышы да юк нападениям безне».
  
  
  — Шулай итеп, эскалация башланды, — диде мин.
  
  
  «Бөтен бу хәл үсә кебек канатлы ком, аны күреп, бу Алжирда. Туп башлый катиться, һәм кинәт ул летит шулай тиз һәм әверелә шундый зур, дип беркем дә туктатырга мөмкин эго. Бик күп төрле яклары воюют беребезне беребез белән. Әгәр моның белән генә покончить, без окажемся бу дары бочке. Әгәр бу тая бочка взорвется, индийское хөкүмәт булырга мөмкин свергнуто. Калькутта мөмкин, бик тиздән превратиться шәһәр, анда мең бунтовщиков булачак белән йөгерергә бомбами, яки горящими факелами һәм драться башка беребез белән күрү өчен, кем беренче подожжет фитиль. Һәм шул чакта без окажемся откровенные урталыкта.
  
  
  Аны кабат посмотрел на баррикаду тирәсендә капчык белән ком аңладым, ул хаклы. Отель иде аңа булу, анда нинди дә булса башка урында.
  
  
  — Сез җыенасыз расставить сәгать тирәсендә консуллыгы, шулай түгелме?
  
  
  Слокум кивнул. — Без яллыйлар илле кеше, корал белән. Без кулланачакбыз ih, әлегә алачакбыз һиндстан солдат».
  
  
  'Яхшы. Анда табарга осколки җыелган полиция аннары шартлау?
  
  
  — Алар янында Амартии Раджа буенча полиция. Ул шулай ук әгъзасы булып тора Кызыл калькуттского комитеты һәм киңәшчесе командующего генерал, хәзер ул командует Көнбатыш Бенгалией шартларында югары уку йортының хәлен. Ул бик яхшы кеше. Слокум записал адрес бирде эго миңа.
  
  
  — Ә бу әйберләр турында, хакында, алар аның сорады?
  
  
  «Мин велел куярга ih бу стойке», — диде ул. Ул акрын проехал mimmo россия консуллыгы һәм таба килә башлады кире үз кабинеты. Ул тукталды тротуаре, һәм ул проскользнул руль артына кайчан чыктым.
  
  
  Аңа перезвонил эму һәм сорады подождать, әлегә аны язармын телеграмма белән наивысшим өстенлекле сорады җибәрергә аның өчен мине Вашингтон.
  
  
  Аны яңадан алып двигатель, әмма ул положил кулын миңа бу эчтђге һәм выглядел задумчиво.
  
  
  — Әле җыелыш, ул бәлки сезне кызыксындыра... махсус җыелыш Кызыл Калькуттского Комитеты. Без Соколов чакырылды. Комитетына керә, ун, унбиш эшлекле, мәдәни һәм хәрби эшлеклеләре. Бу омтылышы хәл итә торган проблемалар разрывают бу шәһәр өлешендә».
  
  
  «Күрәсең утырышында Сәүдә палатасы», — возразил мин. «Һай, бу минем белгечлеккә».
  
  
  — Бу оештырды полковник Ву Чанг. Мавыктыргыч егет. Бар зур мәнфәгатьләрен судоходстве булдылар, шулай ук артык илле башка предприятиеләрдә. Ул торды янындагы Чан Кайши, кайчан иске генералиссимус сражался белән коммунистами бу материковом Кытайда. Ул Һиндстанга юнәлде, аннары моннан, ничек Чан потерпел җиңелү. Хәзер ул миллионер, бик бай, аккуратный кыз бала, аңа нәрсәләр бар, шуларны югалтмаска кирәк, кайчан Калькутта загорится. Ул миңа әйтте, дип төзиячәк безнең өчен һәм рус күпер дөнья».
  
  
  — Ничек миңа катышырга?
  
  
  Ул нахмурился, обдумывая үз ревматизма.
  
  
  — Сез булырга тиеш эшкуар, энергияле эксперты буенча боеприпасам. Мәгънәсе файдалана твоими талантлар хәзер, син шәһәрдә. Бу безне акламый, ул гомерен аның полиция, кайчан әйткән аларга, сез теләсәгез, исследовать осколки бомба да төшмәде. Белђсегез килсђ... — Ул замялся, мин күрдем, дип, ул эзли дөрес ревматизма. «Ярар, мин тотам, - дип вакытта әлеге вакытта башка хђл белән очрашуда коммунистами бар элементы хәвеф-хәтәр. Ниһаять,... нче бомбу бу консульстве... Ярар, ул җебе-кемне дә булса үтерергә... минем, мәсәлән. Сездә дә бар... ничек булыр иде бу, әйтә... тәҗрибәсе мондый вещах.
  
  
  Аның күңеле елмаеп куйды. Ул напуган, һәм кинәт аның шталь кыйммәтле.б.
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. 'Аны приду.'
  
  
  «Йорт Дөнья», — диде ул. «Кытай теле ресторан Парк-стерт».
  
  
  Ул вздохнул белән облегчением, дип атады вакытта. Ул свистнул, проходя аша капка, һәм минем телевидение проектында наорать аңа булсын, диде ул дөреслекне. Ягъни мин булганчы-аның янәшәсендә була алмый инде аның өчен бернинди яклау.
  
  
  Беркем дә иде куркынычсызлык Калькутте, әлегә һәр почмагында шәһәр взрывались бомба да төшмәде.
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Аны тоймадым киеренкелек көчәя баруны шәһәрдә булганда, бер адрес буенча, урамда Олд-Корты-Хаус. Җыелды заполнили урамнар. Бары тик югары ике катлы автобуслар казались шактый мощными өчен бороздить людские елгасы, шуңа күрә, аның белән китә ихлас өчен бер бөтен автобуслар өчен ул расчищал юлын алдына. Соңгы берничә кварталлар балалар тротуаре узнавали вакытында миңа американца һәм бежали янында машиной, насмехаясь һәм отпуская китерерлек тупас кимчелекләр бу индуистском диалекте, аны мин түгел, понимал. Өлкәннәр кызыксыну белән караган, миңа довольствовались кислым зат, свидетельствующим турында көчәя барган нәфрәт к чит ил кешеләренә, учинившим шулкадәр көчләү ih шәһәрдә. Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр полиция идарәсе, аны гаҗәпкә калдым, күреп, нәрсә бу булган бина, анда аның высадил Лили Тынгылык узган төнлә. Бу ап-ачык иде, ләкин миңа бервакыт уй приходило, дип, аны әтисе мөмкин родственником участковый. Шундый агентка, ничек Рэнди Тынычлык кирәк иде элемтәләр рәсми даирәләрдә булу өчен дә файдалы, АХ.
  
  
  Спереди бина катгый рәсми белән традицион колоннами һәм широкими изношенными лестницами, анда нищие көткән раздаточного материал. Бу задней өлешендә булган торак бүлмәләр булды. Аны кайчан панцирь буенча киң каменному тротуару, миңа килеп җиттек ике хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте. Минем эшнең асылын әдәпле дип сорадылар, ни аның телим. Килгәч, аңа дип телим белән сөйләшергә мистером Радж, мине впустили аша боковую ишек. Аның бу проблемага тап булды секретаршей аша мгновение очутился зур кабинетында белән стальным өстәле шкафами өчен документлар һәм голой лампочкой, свисающей белән потолка үзәгендә бүлмә.
  
  
  Амартия Радж иде внушительным мужчиной, артык биш футов арту, широким һәм ныклы сложенным, дип, бинаның күренеше гадәти түгел иде өчен индийца. Ул одет көнбатыш костюм, әмма ике запястьях бар иде медные беләзекләр, киңлеге ике дюйма. — Шулай, мистер Мэтсон, — дип башлады ул. «Сезнең консуллыгы звонило...", - дип әйттеләр сез приедете».
  
  
  Ул протянул кулын жестом дип аңлатты миңа әлеге урындык киресенчә, үзенең кресло.
  
  
  «Мин монда өчен сатып алырга фейерверки һәм порох, — дип башлады сүзен мин, — тик мистер Слокум сорады мине күзәтергә бу терактами, чөнки взрывчатка — минем»белгечлеге.
  
  
  Тонкая елмаю расползлась буенча затка участковый-индийца, һәм ул аңладым, - дип ул безне секундына түгел доверил минем рассказу турында минем прикрытии, әмма, күрәсең, түгел иде инде нападать миңа бу уңайдан.
  
  
  «Аңлашыла ки, америкалылар җәлеп итәргә тели моңа эше үз кешеләр. Без күрсәтәчәкбез сезгә бөтен возможную ярдәм».
  
  
  «Ble ел саен осколки бомбаны?»
  
  
  «Әлбәттә», — диде ул, повернувшись к шкафу, анда распаковал ржавую та. «Бу бөтен бер бомба белән шөгыльләнүче түгел взорвалась, хәер, нах янган фитиль». Бу иде диярлек шул ук хәл, дип бомба, аны күрсәтте миңа Хоук кала, моннан ике якның да банкта иде пробиты отверстия, акш вәкилләре, озын куском веревки.
  
  
  «Забудьте турында отпечатках бармак, мистер Мэтсон, — диде ул. «Бездә берничә данә, тик сигез миллион кеше Калькутте бездә бик аз, бармак, безнең эшләр».
  
  
  — Ни өчен бу веревка?
  
  
  — Без моны белмибез. Бәлки өчен хисе бу нерсе. Һиндстанда без яраткан уравновешивать әйберләр. Хатын-кызлар җаваплы бу головах кувшины, кәрҗин, хәтта тырышучы. Малайлар һәм кызлар привязывают полициягә) к зур булмаган предметлар өчен үзләре җавап бирергә ih, мәсәлән, китапка карата яки бутылке. Ул чакта алар ала раскачивать бу акциясен сатып алды на веревке, туктатырга, аның белән уйнарга, аның белән вакытында ходьбы». Радж күтәрде бомбу өчен полициягә) һәм күрсәтте миңа аны ничек була раскачивать. «Әмма мин, чыннан да алмыйм, күз алдына китерү өчен, кемдер размахивал бу штукой, ничек игрушкой».
  
  
  — Бар, нинди дә булса эзләре?
  
  
  Радж килеп к окну. «Без дә нәтиҗәле, ничек сезнең полиция Кушма Штатларда. Бездә сигез миллион җинаять кылуда шикләнелүчеләрнең. Әйтүләренчә, Калькутте убийцу була нанять ун рупий, ә банданы өчен илле рупий.
  
  
  — Сез тапкан берәр бүген иртән, аннары һөҗүм консуллыгы?
  
  
  Ул устало покачал аягы һәм повел мине буенча коридору бу полицейскую лабораториясен. Бер сәгать эчендә ул зур горурлык белән демонстрировал миңа процедуралары, алар алар следовали каршындагы тщательном өйрәнүдә һәр атаки.
  
  
  Әмма кайчан экскурсия белән тәмамланды, аны берни дә белми күбрәк элек. Бомбаны барысы да примитивные, самодельные. Түгел, күбрәк банклар, наполненные калийной селитрой.
  
  
  Радж беспомощно пожал җыерып. — Берничә кусков веревки, мин тырышам банкы... болар барысы да, - дип язып калдырды безнең террорчылар. Бу бик расстраивает. Калса, алар барлыкка килә буенча бөтен ниоткуда... невидимые, неслышимые — әлегә булачак шартлау булды». Ул вәгъдә итте тотарга мине хәбәрдар, әмма вывел мине бина шулай оста итеп, мин покачал аягы. Аның беркая да эләккән.
  
  
  Аннары аны күрдем Лили. Ул иде, ишегалдында бер йорт тирәсендә өчен полицейским участогы.
  
  
  Аны отвернулся, теләмим, ул минем увидела, әмма ул позвала мине һәм побежала миңа. Ясаганчы, ул подошла миңа аны күрдем этне, аны ул алып барды, искиткеч немецкую овчарку, бик көчле зверя.
  
  
  — Бу-сезнең өчен, мистер Мэтсон, — диде ул, тукталып белән аделина. Ул књрсђтте миңа яшеллеккә күзләре белән, анда да әле отражался шок нче үлем аны әтисе. Ул казалась шундый подавленной, мин түгел, аны шунда ук аңладым: «Бу Принц», — диде ул. «Әтием өчлек эго... ул отель өчен, ул бар иде сине».
  
  
  Зверь тыныч сидел янында, һәм ул, дип искә төшерде, дип әйтте миңа Хоук. Рэнди Дөнья әзерләнгән этне вынюхивать взрывчатку.
  
  
  «Ул безнең конуре», — диде ул. — Аның забрала эго бүген иртән. Бу матур хайван. Ул мөмкин ...'
  
  
  Аның кулын салды менә җилкәсенә, һәм ул замолчала бу полуслове. — Яхшы, — диде мин. — Мин возьму аның.
  
  
  Ул янә казалась удивленной, ләкин аның караш проследил өчен минем, кайчан аны, взглянул бу тәрәзә офисы Амартии Раджа.
  
  
  — О әйе, абый Радж. Ул бик добр минем белән. Әмма бүген аның уезжаю бу Мадрас. Шунда яши минем замужняя апасы, аның белән аның башлыйм яшәргә. Аның булырмын тәртиптә.'
  
  
  Аның внутренне застонал. Әгәр минем кайчан да булса иде прикрытие моның өчен биремнәр, аны иде эго инде югалттым.
  
  
  — Син беләсең дядю кичәге көн? — Ул белә, кем ул? Ул сызып ќибђргђндђ «юк» диде һәм, нәрсә генә әйтер эму, мин башка, мин, килдем, шаять, белдерү, үзләренең кайгыларын уртаклашу сәбәпле, үлем белән аны әтисе. Соңыннан ул алды этне бу поводок һәм передала миңа.
  
  
  — Тик синнән эго үзе белән, — диде ул. — Шулай отель әтием. Ул побежала кире өйгә, калдырып мине бер астындагы юлга кертелде, әйдәп баручы урамга. Аны күреп, дип Амартия Радж әле эшләрегезне тикшереп күзәтүче минем өчен, тик башкарды төре, дип түгел, сизәм аның.
  
  
  Аны тиз килеп машинага һәм попытался утыра ала шул нах керткәнче худощавые малайлар, тирәли баскан машиналар, янә белделәр, икенчедән, миңа американца. Аны иде моны, әгәр дә эт түгел, баш тартты. Аны кайчан ачты заднюю ишек «Мерседеса», ул отпрыгнул элек батып ремень тирәсендә минем куллар. Ул повернулся һәм залаял, күрәсең, сбитый белән файдасы. Түгел, испугавшись, ниндидер малайлар килеп җиттек, дип кычкырдылар ханга, миңа дразнили хайван палками. Эт оскалила тешләре, тик берничек тә отреагировала бу попадающие бу нах тырышучы.
  
  
  Аның боера әй машинага утырыр алдыннан, әмма ул проигнорировала мине. Ул опустила башын принюхалась, аннары прыгнула әзерлек төркемендә урам малай, окруживших мине.
  
  
  Кинәт ул бросилась бу кечкенә малай һәм бәрде хрупкое гәүдәсен дәрәҗәсендә плеч. Малай кычкырып җибәрде дә, кулларын күтәрде өчен отодвинуть оскаленные тешләре. Кан хлынула тирәсендә яраларны элек белән чагыштырганда, аның өлгергән тезегезгђ зверю һәм сжать пальцами эго ошейник.
  
  
  Һөҗүм исђ бетте кебек үк бик тиз башланып китте. Раненый малай вскочил аякка бастыру һәм убежал. Калганнары да таркалган, һәм ул калды белән Принцем янында машиналар ялгыз калу. Ул вилял хвостом һәм улыбался миңа, әйтерсең дә көтмичә, комплимент. Аның погладил эго буенча морде, ә аннары толкнул бу заднее сиденье «Мерседеса». — Бастард, — диде мин, садясь руль артына. Ничек һәм калганнары барысы да бу делле, ул бесполезен.
  
  
  Чөнки мин алмады котылырга, аңа шунда ук аның тотты эго үзеңдә әлегә кайта отель. Анда мин нанял индийца өчен ул присматривал артыннан. Миндә кала иде тагын берничә сервислар мизгеле, шуңа күрә аңа шалтыратып Чоени. Аның отель әйтергә, нидер турында вчерашнем кичәдә да җавап алды, шуңа күрә аны удовлетворился булуы әй извлекли чәчәкләр болезненно выглядящий швейцар, от аның пахло ганджей, наркотиком, облегчающим газаплар күп кенә һиндстан бедняков...
  
  
  Дәвамында түбәндәге ярты сәгать аның обзвонил барлык химик заводлар, кадәр, алар алмас барып җитәргә һәм, дип хәбәр итте аларга, дип тели сатып алу биш тонна нитрата калия куллану өчен үз фейерверках. Аны гына тапкан ике компания булган", - дип әйттеләр бар экспорт лицензия һәм алар да миңа ярдәм итә ала. Аның записал өчен адрес булган, киләчәктә тикшерү. Мин алмады позволить үзенә упустить безнең малейшего шанс. Яртысында унберенче аны кайткан зур «Мерседес» китә Йортына Дөнья. Мин күрмәдем күп кытайлылардан бу Калькутте, әмма ресторан, күрәсең, эшне бардык, бик яхшы. Слокум көтте мине янында көне. Аның килде, биш минут элек.
  
  
  «Безнең руслар дуслар, әле килдек», — диде ул. - без үтте mimmo өстәлләр шул боковую бүлмәгә урыннар белән егерме кеше. «Полковник Ву прибудет монда ничек киләсе рәисе. Ул, ди, бу бик ышана, үз миротворческой миссия».
  
  
  Без ишеттек һәм рус туганчы алар керде. Йөрәкнең, тирән көлү эхом разнесся буенча нечкә стенам, сопровождаемый раскатистым тавышы.
  
  
  — Бу-Александр Соколов, баш буенча, рус монда, — диде Слокум. «Эго төп эше — шпионаж». Аннары ишек ачылды.
  
  
  Соколов булды, кечкенә һәм коренастым. Ул одет бу толстый двубортный костюм һәм платком вытер пот белән лысины. Өлешенә секунд аны күрдем проблеск узнавания бу эго күз алдында; аннары ул посмотрел миңа әйтерсең, мине беркайчан да күрмәдем. Тик ул мине таныдым. Аның белән очрашкан Соколов, яки Вольгинтом, яки полковник Зеро, ким дигәндә, ике тапкыр, һәм ике тапкыр безнең шпионская уен заканчивалась ничьяга. Әмма ике тапкыр аның биремнәрне үз миссия һәм ул чыкты белән җитәрлек намус өчен коткарып үз башын һәм Мәскәүдә.
  
  
  Слокум ясаган тәкъдимнәр, үз гладкой дипломатик манере. Эго елмаю Соколову казалась ихлас булса да, аны белә ул ненавидит бу кеше булса, ул отстаивает. Вошло күбрәк кешеләрне, шул исәптән әфәнде Радж буенча полиция, аның барлык катнашучылар кебек, уважали.
  
  
  Тәкъдим ителгән иде күбрәк, ә аннан кайткан полковник Ву. Ул бердәнбер китайцем күрсәткечләрне тикшереп тору безне. Бу иде невысокий, ир-очках, ул киеренке узды ощупывал үз козлиную бородку, кайчан шелл төп столу һәм жестом чакырган барлык утыра ала. Ул сойледе индусском телендә, һәм исәпкә алып, ул яшәде, Һиндстан егерме ел эго индусский иде, начар.
  
  
  «Әфәнделәр, хәзер бик начар вакыт. Начар бизнес өчен, әгәр бомба взорвется. Начар өчен рус, начар өчен американца, барысы өчен дә начар».
  
  
  Полковник турында әйткән үзенең начар индусском тагын биш минут турында сөйләгәндә зур ирешелгән уңышлар комитет тарафыннан ослаблении киеренкелек һәм җайга салуда, артык тыгыз элемтәләр белән военными һәм гражданский администраторами. Аннары ул настаивал шул, дип бөтен ih эш булачак напрасной, әгәр бу конфронтация арасында Соединенными Штатами һәм Советским Берлеге дәвам итәчәк.
  
  
  Ул ясаган билгесе официанту-индийцу, ул протянул эму стопку кәгазьләр.
  
  
  Ул горур поклонился һәм елмаеп куйды, ничек самодовольный кеше, стремящийся уңышка ирешергә, анда башка потерпели неудачу.
  
  
  «Мин таптым " яхшы карар», — диде ул. — Бу кәгазьдә. Зинһар, игътибар белән прочитайте гариза».
  
  
  Ул наблюдал өчен барлык безнең, без склоняли баш өчен прочитать гариза үткәргән ул безгә тапшырды. Бу мгновение аның понадеялся, дип тапкан карар кабул итте. Әгәр кечкенә кытайлы алмас булырга арасында арадашчы булган великими державами, аны алыр иде булдырмаска үз паршивого биремнәр.
  
  
  Аннары, башка всякого кисәтү, Соколов вскочил аякка бастыру һәм зарычал. Мин барысын да аңладым, ләкин сөйләшми ул, нигездә буенча-рус, ә асылы аның аңладым. Ул ярсыган.
  
  
  «Руслар түгел подбрасывали бомбаны, — кричал ул. Бу шулай эшләнде америкалылар булдыру өчен проблемалар. Ә хәзер алар омтылды, тәкчелеге эго дөресен генә әйткәндә шул, ни, алар бирмәдек.
  
  
  Аны, посмотрел на предложенное Ву килешү һәм шунда ук аңладым, - дип ирештем күздә тотып Соколов. Бу гади кушымта, анда һәр ягы соглашалась воздерживаться от булачак һөҗүм башка суверенные ил яки ih милкенә шәһәрдә Калькутта дәвамында ким дигәндә ярты ел.
  
  
  Ревматизма америка консуллыгының иде, артык медленным һәм берничә артык лаеклы, әмма аны иде күрергә покрасневшую муеннарына Слокама өстендә воротником.
  
  
  — Кызык, — диде ул. «Бу мыскыл итү минем ил». Ул кәгазь алды һәм разорвал ih була. «Кушма штатларына возражают моңа каршы наглого милләтебезгә, без кайчан булса спецоперации, соглашались яки ярдәм итеп торган, теләсә нинди һөҗүм өчен нинди дә булса милек, Советлар Союзы шәһәрдә Калькутта».
  
  
  Зал иде смятении. Руслар делегатлар шау-гөр килеп протестовали, һәм Радж, ул казался шундый тыныч үз кабинетында, вскочил аякка бастыру һәм яклап чыкты планы.
  
  
  «Бу, дип, без нәрсә эшли алабыз, туктатырга бу бешеную угрозу безнең шәһәргә», — крикнул ул.
  
  
  Һәм бердәнбер инглиз җыелышында, пухлый банкир белән опухшими күзлегеннән, наклонился уйларым өстендә өстәл тирәли кызыл агачтан һәм пробормотал: «Әгәр дә сез подбрасывали бомбаны, ни өчен сез поддерживаете бу чертов планы?»
  
  
  Слокум чыктым аша үзен.
  
  
  — Чөнки бу гаризада, диелә без перестанем ташларга бомбаны, идиот. Бу диярлек гаебен тану. Слокум выплюнул бу сүзләр. «Бөтен бу идея смешные. Ни өчен әлеге комитет түгел выясняет, кем ташлыйкмы бу бомбаны? Бу инде булыр чын эш.
  
  
  Раздался унлап тавыш. Соколов басты һәм минем янга килеп, к Слокуму. Алар сөйләштеләр күпмедер вакыт, аннары Соколов башлады кричать. Соң берничә мгновений Слокум да закричал. Тел иде башта рус, аннары инглиз, аннары индуистским һәм, ниһаять, катнашма барлык өч бу резкой обличительной чыгышында белән шөгыльләнүче безгә мөрәҗәгать нәрсә түгел присоединяется.
  
  
  Полковник Ву сидел үз кресле, читтә досягаемости гневного словоблудия, һәм эго маленькое круглое зат выражало хәйран кала һәм изумление. Ниһаять, ул торып басты, генә поклонился һәм чыктым аша бүлмә. Бу эго взгляде шок булды һәм недоверие.
  
  
  Соколов чыгарды китайца, ә аннары стукнул нең зур медицина хезмәтләрен буенча столу, әлегә бүлмәдә түгел әйләнәсе тынлык.
  
  
  Әфәнделәр, Советлар Союзы түгел төзиячәк бу нелепую декларациясен. Бу мыскыл итү безнең өчен. Безнең позиция шундый булыр итүдән гыйбарәт булырга тиешлеге кушма штатларына Америк тиеш, безгә 20 миллион долларга кайгы кичердек милкен һәм гомерен өзә. Ничек гына бу сумма түләнгән, без шат булачакбыз утыра ала алышу һәм башка күңелсез аспектлары бу хәл. Әзерме кушма штатларына компенсацияләргә зыян, нанесенный ih бомбами?
  
  
  Аны тойдым, ничек Слокум напрягся үз кресле янымда; шуннан соң ул торып басты һәм посмотрел на Соколов.
  
  
  «Кичә консульстве АКШ взорвалась бомба. Бу да мөмкин, бәясе чьей булса, тормыш, һәм без хатынлар рәсми извинений нче Советлар Союзы герое».
  
  
  Соколов подавился стаканом су, аны пила. Керткәнче килергђ, Слокум хлопнул мине буенча плечу, һәм без чыкты. Слокум подождал, әлегә без выйдем урамга керткәнче башлады кричать. Гаҗәп, әмма эго гнев иде юнәлдерелгән полковник Ву.
  
  
  «Идиот! Ву — назойливый глупец. Ничек ул шундый уйларга кирәк, - дип, нидер шулкадәр безумное уңышлы була ала? Ни өчен ул калдырмады дипломатию дипломатам? Вәзгыять хәзер артык җитди, иртђрђк. Әлегә, һәрхәлдә, без генә дип кычкырдылар ханга берсен бүгенге берсен телефон аша. '
  
  
  Аны, посмотрел аңа һәм аңладым, ничек бу проблеманы үскән күләмнәрдә. Дипломатлар хәзер шәхсән накричали башка башка. Артык өлешендә тарихында бу инде сугыш башлана.
  
  
  Аның маташа успокоить эго, әмма ул гына да түгел, базарбай. Ул нидер прорычал миңа зашагал кит. Оставшись бер урамда, аны янә һәм янә крутил арасында пальцами сигарету белән алтын мундштуком. Аның маташа уйларга, отбрасывая вак фактлар булып саналган минем карамагында. Мин бөтенләй белми идем, нәрсәдән башларга, һәм мине мучило шик, бу вакыт китә тизрәк кем дә булса уйлады.
  
  
  Акылдан язар чиккә җитте, аны, кайта отель. Аның припарковал машинаны сзади инде китәм барырга вестибюль, кайчан күрдем Принц башка читтә монда играющего. Индус, аның аның нанял присматривать өчен зверем, спал бу җылы солнышке, әмма дүрт малай дразнили һәм уйнадык белән аделина, әйтерсең, ул иде ih любимцем. Минем беренче реакцией иде кисәтергә малай. Монда аны аңладым көчле пес виляет хвостом һәм резвится, ничек щенок.
  
  
  Кыен иде поверить, дип, шул ук хәл хайван нибары берничә сәгать элек пыталось оторвать кулын башка бер малайга.
  
  
  Полусформировавшаяся фикер мелькнула минем баш ул якка карады бу хайван. Ул артык развлекался балалар белән, өчен, заметить мине.
  
  
  Аны тойдым үземне бераз ахмаклык, кайчан вытащил Вильгельмину буенча кобуры һәм извлек тирәсендә, ничек беркеткечлђр 9-мм патрон. Аның карадым бу җирне, әлегә күрдем трещину бу бетоне, шактый киң булсын сыйдыра пулю. Аның дергал латунную гильзу, әлегә ул освободилась нче пуля.
  
  
  Порох егылып өчен бетон, һәм ул посмотрел ягына Принса.
  
  
  Зур эт перестала уйнарга, понюхала бер тапкыр оскалилась, аннары подлетела миңа һәм зур прыжками пронеслась аша парковку калдырып балаларны недоумении. Ул напал миңа соңгы сикерүдә.
  
  
  Аны алыр иде поклясться, дип эго авызы иде, киңлеге өч дюйма. Эго тешләре блестели, кояшта, һәм ул нырнул к якындагы көне. Аңа иде, нәкъ аның каршында. Аны ишетте, ничек эго һәм авыр гәүдәсен врезалось бу ишек артта калды мине. Эго рык иде тирән һәм угрожающим. Аңа шат, безне, лђкин ике дюйма агач.
  
  
  Әмма аның ни-нәрсә билгеле. Принц напал миңа чыннан да шулай ук, ул ничек напал малайлар урамда, йорт каршында Раджи. Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу поладить белән аделина, әмма мин бик ышанам ки, безнең белән бер малай бар нәрсә гомуми... нидер, дип приводило бу ярость яхшы обученное хайван - исе взрывчатки.
  
  
  Башта бу кебек тоелды бессмысленным, ләкин ул согласовывалось берничә сорау белән башка фактлар, алар миндә бар иде, һәм башыннан төзелергә закончалык. Аның дип искә төшерде малай, ул врезался бу минем өчен секунд барып, ничек шартлау булды булганның бина минем беренче көнендә шәһәрдә. Һәм аның дип искә төшерде полициягә), анда кемдер йөртеп, бомбу, аны Радж күрсәтте миңа үз кабинетында.
  
  
  Ул подозревал, кемдер несс бу акциясен сатып алды, ничек уенчык. Булырга мөмкин бала.
  
  
  Бу бик тар троп, тик миңа барырга туры килде анда. Шуңа күрә, ничек кенә Принц отвлекся, аны таба килә башлады үз машинасында китә һәм кире полицейский участогы, анда навестил Раджа. Бер сәгать аның, просидел бу «мерседесе» билалет күрергә малай, бу аның, элек ул көнне шулай жестоко напал Принц. Минем раздражало тотарга, күпме, әмма мин белмәгән башка учреждениеләре табарга зацепку, анда аңа шулай отчаянно нуждался. Урамда иде, күп бала кебек йөзләгән.
  
  
  Аның аз гына бирешми, кайчан күргәч, малай. Ул охшаган иде күбесе башка — пычрак һәм артык зур аның өчен шортах, — һәм аның булмас иде таныдым аны, әгәр дә күрдем грязную повязку тирәсендә эго яраларны.
  
  
  Аны белә идем, бу балалар. Ул берсе буенча чаулей ятим, алар да күрергә була, һәр шәһәрдә Ерак Көнчыгыш, ih костлявые куллар даими рәвештә протягиваются өчен сорарга милостыню. Жалкий, голодный караш ih күзләрендә — ih визит карточкасы, әмма алар хватают сезнең милостыню бер кулы белән урлый, һәм сезнең кошелек башка. Калырга, исән - ih веб-әхлак.
  
  
  Аны кайчан окликнул аны, ул вздрогнул. Аннары ул побежал һәм мгновенно юкка чыккан бу толпе. Аның заставил эго поверить, ул убежал от мине керткәнче, аның башлады преследовать аның. Ул быстр өчен мондый худого һәм болезненного бу төре бала һәм повел мине нче төп урамнар к кварталу таш һәм глиняных лачуг, окруженных заваленным чүп-чар канал. Аны да югалттым, аның, әлегә ул да юкка чыга шул медной лавке берничә чаралар оештырыла башлады нче полиция участогы, анда аны беренче тапкыр күрдем аны.
  
  
  Ул љендђ нибары мгновение. Кайткач, ул рассмеялся һәм сжал үз кулымда берничә банкнот бу рупиях. Ул побежал, һәм мин отпустил аның билалет, дип әлеге вакытка аның анда иң яхшы соң.
  
  
  Ул скрылся буенча төре, аңа күчте урамны һәм алга китте лавку. Таш йорт иске иде, мөгаен төзелгән, аларның вакытлар, кайчан англичане эчтеләр послеобеденный чәй һәм караган кебек изгои үлә урамда алдында ih тимер капка. Эчендә иде", - прохладно һәм куе. Аны, ишекне һәм засунул кулы астында куртку шунда, анда покоился минем Люгер.
  
  
  Нәрсә шевельнулось сул мине, тик мин аны тотты пистолетын бу кобуре. Аның нервничал, хәер, берни дә булмады ощутимого, дип алыр иде чакыртырга миндә шикләнүләр. Кибет булырга мөмкин иде бөтенләй каршындагы караганда.
  
  
  — Сахиб? — диде ирләр тавышы караңгыда китергәнегез. Кайчан минем күзләренә күнеккән тусклому яктылыкка, аны күргәч, кибетче зариф. Ул өлкәнрәк караганда предполагал эго тавышы. Эго максатыбыз-обрита, һәм ул одет бу белоснежную кияләр. Ак буяу өчен ике щеках иде нарисована перевернутая хәреф V. Буенча эго плеча торчала озын тонкая игла.
  
  
  — Мин ищу авыр медные подсвечники, — диде аңа эму буенча-индусски.
  
  
  Ул покачал аягы. Ул гына да түгел, теләгән карарга мине. Эго куллары возились белән мантией, аннары задрожали. — Китмә, — диде ул,-индусски. «Бездә юк подсвечников, мин үтенәм китәргә».
  
  
  Хәзер аны иде, яхшырак күрү сумерках. Аны күрдем занавеску буенча полновесные сбоку миннән. Мин карлыгач шунда. Вильгельмина скользнула миңа кулын. Аңа тиз заглянул өчен занавеску. Ул отгораживала гына бер бүлмә белән шөгыльләнүче использовалась буларак, торак бина. Анда беркем дә юк иде. Аны узды якка бүлмәләре, кайда иде очевидной массивная ишек каменной стонать. Ир-ат испуганно басты. Кинәт хәтфә бу искиткеч инглиз. «Юк, сахиб, аның гади торговец!»
  
  
  Кайчан оттолкнул аның эго, аны ишетте артык танышы мамык ату. Панельләр үз ишек полетели осколки, арасында минем һәм стариком просвистела таращить күзләре. Биш см һәр якка, һәм бер-тирәбездә булыр иде мәет.
  
  
  Аның ике тапкыр ата бу ишекне, аннары тагын бер кат. Аны ишетте пронзительный крик больно, һәм прекратила атарга. Аны кайчан выбил ишек, аңа әзер идем кабат выстрелить, әмма стрелявший күбрәк түгел ү катнашты. Аның недоверчиво посмотрел аска таба. Лили, Дөньяны ятып кына торды идәндә кечкенә генә задней бүлмәләре бар.
  
  
  Ee күзләре моргнули. Ул обхватила аягын куллары белән, туктатырга омтылып, ул кан тирәсендә пулевого отверстия бу бедре.
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Лили књрсђтте миңа, борясь белән болью. Таращить күзләре узды аша бедро чыкты һәм башка яктан. Бәхеткә, ул да эләгә кость, әмма ул алмый йөрергә, ким дигәндә бер ай. Аның пистолетын валялся идәндә. Аның оттолкнул эго һәм карадым, ул ничек кусает иреннәре өчен түгел заплакать. Ул сжала кулаки бу гневе. — Мистер Мэтсон, — позвала ул. — Мин уйладым, син, Закир. Аның уйладым..." Ул закрыла күзләре һәм застонала:
  
  
  «Аның отель застрелить эго... түгел, сиңа».
  
  
  Авырту хисләре кайнады аның, һәм ул согнулась өстендә үз раной.
  
  
  Буенча задней бүлмәсенә чыкты пенсионер хатыны һәм кызыксыну белән књрсђтте бу кызны. Ул юкка чыккан бу мгновение һәм кире кайтты ачык сыекча, аны полила бу ярага Лили. Аның булышты әй һәм надавил, туктатырга каны тукта мый. Керткәнче заговорить, карчык һәм тагын да перевязала ярага полоской рөхсәт ителми.
  
  
  Ул-дип сорадым. — Син аны любовник?
  
  
  Аны кайчан, покачал аягы, карчык һәм тагын да казалась удивленной.
  
  
  Аны ишетте кебек, ишекне ябып куйганнар кибет, һәм аңладым, - дип карт китте. Һичшиксез, алырга ярдәм иткән.
  
  
  Мин алмады көтәргә. Ала ул кайтырга полиция, ә миндә иде, вакыт итеп аңлатырга стрельбу.
  
  
  Аны алды кызны кулына чыгарды урамга уятты рикшу бирде ир-атка горсть рупий. Ул йөгерү подбежал к минем Мерседесу. Аннары аның китә бу кунакханә, занес Лили аша заднюю ишек һәм пробрался үз бүлмәсен.
  
  
  Аның запер ишек керткәнче куярга, аны караватка җитештерүче һәм янә карап чыгарга, ату кораллары ранение.
  
  
  Әй, кирәк иде медицина ярдәме. Слокум иде, бердәнбер, кемгә аны иде, ярдәм сорап мөрәҗәгать итү. Эму кайгыртырга туры киләчәк, бу хакта тайно, чөнки мин алмыйм катышырга.
  
  
  Шалтыратып эму һәм объяснив хәлне, аны әйләнеп түшәк һәм нежно похлопал Лили буенча щеке. — Просыпайся, Лили, — диде мин, похлопывая аның буенча щекам. «Йокы тәмамланды».
  
  
  «Гафу итегез, мистер Мэтсон, — извинилась ул, проснувшись.
  
  
  'Берни дә начар. Аны гына алмавым причинил сиңа зыян.
  
  
  — Мин уйладым, син, Закир, — диде ул. «Мин киле шунда табарга эго».
  
  
  Ул янә закрыла күзләре, һәм ул аңладым, - дип ул теләми сөйләргә миңа тарихка кереп калсын. Аның догадывался, бу аны борчый.
  
  
  — Синең әтиең эшли, бу Закир, шулай түгелме?
  
  
  Ул начар кивнула.
  
  
  — Синең әтиең предал безне,, шулай түгелме?
  
  
  — Минемчә, әйе, — диде ул. — Ул, - диде Закиру, син приедешь. Ул иң делле сине исемем түгел Мэтсон. Ул әйтте сез попытаетесь туктатырга взрывы. Аны күбрәк берни дә бу турыда белмим.
  
  
  — Син винишь Закир бу үлем синең әти?
  
  
  'Әйе. Ул болай эшли. Аны беләм эго.'
  
  
  — Нәрсә белән бер малай? Аның сорады. — Бу нинди катнашы бар Закиру?
  
  
  'Малай? Аңа берни дә белмим турында мальчике. Әмма медная басым урта һәм кече кибете татарстанныкы Закиру. Ул килә, шунда вакыт-вакыт.
  
  
  — Тагын нәрсә турында нәрсә беләсең Закире?
  
  
  — Гади эго исеме... Закир Шастри. Ул сата балалар. Аны күбрәк берни дә белмим.
  
  
  Аның нахмурился, тагын да күбрәк сбитый белән файдасы. — Ул сата, балалар? Күзләре Лили остекленели, һәм ул дип уйладым, - дип ул янә югалтачак аңы, ләкин ул тирән вздохнула һәм тыныч кына заговорила. «Ятим балалар урам. Ул кормит ә аннары сата бай сыйфатында слуг яки ачык йорт. Кайчагында ул хәтта посылает кайбер храмнары». Ул янә уснула, яртылаш проснувшись һәм яртылаш поглощенная үз болью. Әмма мин та настаивать на тулырак мәгълүмат. Миңа кирәк иде", - белергә, анда табарга Закир. Ул янә књрсђтте миңа прищуренными күзлегеннән.
  
  
  Ул диде",-дип булса һинди теле нәрсә мин аңладым, аннары аны ишетә, ничек ул пробормотала адрес, һәм ул диде: «Фабрика». Әтием встречал эго анда бервакыт.
  
  
  Ул закрыла күзләре. «Мин тиеш иде дђ үтерергә Шастри керткәнче отправиться бу Мадрас. Гафу итегез ...
  
  
  Ee максаты откинулась элек, һәм ул белә иде, ул түгел, ответит дәвамында түбәндәге берничә сәгать.
  
  
  Аның чагыштырды адрес ул миңа бирде, белән адресами, алар аны записал, кайчан шалтырата җирле химик заводлар. Хәтер мине ләбаса. Адрес ул миңа бирде, совпадал белән адресом West Bengal Chemical Industry, бер тирәсендә иң эре фирмаларның җитештерү буенча нитрата калия. Ниһаять, башы, - дип проясняться.
  
  
  Аның уйлады дождаться ашыгыч ярдәм, әмма кире кайтты. Аны тиеш иде поверить, дип Слокум отвезет аны хастаханәгә.
  
  
  Химия заводы располагался шәһәрнең төньяк өлешендә, шул трущобах, анда мохит грязной урамнар арасында кокосовыми скорлупами һәм сүз уңаенда чүп-чар зарылись дуңгызлар. Турыдан-туры юлда урынына, ул аны иде. Аны тапкан яхшы күзәтү керү өчен фабрику аша юл һәм полквартале нче капка. Аның взобрался бу груду таш белән шөгыльләнүче элек иде йорты.
  
  
  Аның отель булып кала юктыр бу дөньяда, тик бу мөмкин түгел аркасында минем көнбатыш кием. Хәтта вороны, выпорхнувшие астыннан обломков, парили өстендә минем аягы, һәм, киресенчә, киеренке узды следили өчен минем. Ике бала күзәттеләр өчен минем, әлегә аны түгел пролез аша дыру иске йорт, шунда, каян алыр иде күзәтеп керү юлында, һәм шул ук вакытта мине дә бик яхшы күрдек.
  
  
  Мин алай понимал, нәрсә көтәргә, тик записал кыскача тасвирламасы өч ир-атлар керүче бу фабрику, әлегә аның наблюдал. Якын очраклы аны күргәч кечкенә смуглого малай, сак булыгыз крадущегося тирәсендә тыкрыгы ягына заднего ишегалды фабрикасы. Бөтен участогы иде, аннары гына решетчатым койма белән әйләндереп белән колючей проволокой поверху, тик малай диярлек колебался.
  
  
  Ул посмотрел як, аннары приподнял берничә кустов у нигез алу, һәм тиз проскользнул бу маленькую дырку йомшак җиренә. Ул тиз пролез астында берничә машиналар завод мәйданында, пробрался вплотную бинасы янындагы башлады копаться бу этне чүп-чар.
  
  
  Берничә секундтан соң ул побежал кире янына кечкенә генә бүлмә астында капка. Ул йөгереп mimmo мине, аны күрдем отблеск кояш бүген эго взгляде. Аның уйлады туктатырга аны, әмма карар тњгел, моны эшлђргђ.
  
  
  Аңа иде, дип ышанам " банкы, аны ул несс иде наполнена нитратом калия. Бу күп нәрсә объясняло... ни өчен, мәсәлән, полиция ирешә алмады билгеләргә происхождение взрывчатки, файдаланылган террористами. Сату шартлаткыч актив матдәләр җайга салына шулкадәр катгый, аларга кыен булыр иде сатып алырга дип, аларга да кирәк, ләкин кеше булып эшләгән заводта иде җиңел украсть санда взрывчатки һәм спрятать аны чүп баках өчен завод. Ә кем эзләргә дип, ягъни балада, ул роется бу мусоре? Беркем дә... түгел, Калькутте, анда бу общепринятая һөнәрем.
  
  
  План иде хитрым. Хәтта, әгәр аны тоттым тирәсендә бер бала, аны иде бик аз, билгеле. Ихтимал, алар белсеннәр, үзләренең элемтәләр генә кебек ир-атлар, раздающих edu яки берничә рупий. Түбәндәге минем адым иде", - заглянуть эченә фабрикасы, тик берничек тә башлагач, моның өчен түгел иде вакытта.
  
  
  Шулай булгач, мин китте үз машинасында китә һәм кире шәһәргә. Мин карлыгач ачылган консуллыгы.
  
  
  Аны бәрде буенча тормозам барганда, күрдем бер төркем бинасы каршында. Анда припаркованы полицейскийлар һәм янгын сүндерү машиналары, шулай горящий кузов тагын бер «Мерседеса» поливали су.
  
  
  «Слокум», — дип уйладым мин, припарковав машинаны һәм побежав к взволнованной сәхнәдә.
  
  
  Тлеющие җәсәде автомобиле басып тордылар дүрт горящих покрышках урамда. Салоны выгорел, капот сорвало, утыргычлар вывалились, ничек тлеющая куча. Музейдагы теге, ничек задние көне иде сорваны белән петель иде, күрәсең, кемдер ставите бомбу на заднем сиденье.
  
  
  Аның рванул алга биклђп күрергә мертвое гәүдәсен Слокама урамда, әмма бу түгел иде эго, гәүдәсен.
  
  
  Бу иде малай белән скрещенными күкрәгендә куллары белән, киң ачык нче флагы рөхсәт үтәү ртом һәм күзлеге. Ул мәет, лежал бу үз кан. Мөгаен, ул извлекли бомбу һәм өлгерми кайтырга җае чыкмады, дип уйладым мин.
  
  
  — Мэтсон, — мин ишеттем, ничек кемдер диде бу тротуаре. Аның огляделся һәм күрдем Слокама, стоящего капка алдыннан консуллыгы.
  
  
  Эго зат иде бледным куркудан.
  
  
  — Бу булырга мөмкин иде, мин, — диде ул, кивая бу мертвого малай.
  
  
  Мин карлыгач аның белән эго кабинеты, анда ул опустился өчен урындык һәм закрыл зат куллары. Эго гәүдәсен тряслось.
  
  
  — Соберись, — диде мин. «Барысы да булачак, тагын да начаррак, керткәнче наступят иң яхшы вакытлар».
  
  
  «Бездә булырга тиеш яклау», — диде ул. «Солдатлар. Диңгез пехотачылар мөмкин. Мин теләмим умирать. Минем бар, хатыны һәм балалары.
  
  
  Аның маташа успокоить эго, әмма ул гына да түгел, базарбай.
  
  
  — Сез дә аңлыйсыз, — диде ул. — Инде якын пятнадцатое, пятнадцатое август.
  
  
  Юк, аны түгел, аңладым. "Дигәнне аңлата пятнадцатое?"
  
  
  'Бәйсезлек көне. 15 августыннан 1947 елның британцы рәсми рәвештә китте.
  
  
  'Дип тирәсендә моның?'
  
  
  — Әйә син хәтерлисеңме? Аннары иде хаос, беспорядки, индийцы һәм мөселманнар җыелган һәм уходили аша яңа илгә белән Пакистан. Бу иде ул. Хәбәр ителгәнчә, үлгән миллионнан артык кеше. Хәзер бу конфликты бœтђн кабатланырга мөмкин.
  
  
  Аның посмотрел аша урындык календаре стонами. Бу 11 август.
  
  
  Хәзер күбрәк кусочков встало үз урыннарына. Вакыт тоелды подходящим. Кем басып өчен взрывами, барысы да җентекләп спланировал. Алар акрын подгоняли шәһәрне хаосу. Алар противопоставляют икенчесенә бер-берсенә ике дөнья державасы - Россия һәм АКШ. Диләр пятнадцатого санын страсти индейцев књлђме үз апогея.
  
  
  Аны кабат посмотрел на календаре. Хәтта дүрт көн. Бу бераз азрак.
  
  
  Аны тойдым, ничек пот чыгыш ясады минем лбу, һәм күрдем складки курку тирәсендә rta Слокама. Ул хаклы. Иде, барысы өчен нигез паники.
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  Ике сәгать аны тагын иде үзенең кунакханә санында. Аның попытался дозвониться кадәр Чоени, чөнки отель күрергә, аны керткәнче артык увлекусь, әмма янә дә җавап алды. Шулай булгач, миңа бары кирәк иде барырга.
  
  
  Аның переоделся, надел кара күлмәк белән длинными рукавами, кара чалбар һәм ныклы походные ботинкага. Аның застегнул «люгер астында» рубашкой һәм надел махсус ремень.
  
  
  Аны сунул минутына запас кибетләр өчен Вильгельмины һәм кулдагы гранату тирәли ящика белән сугыш кирәк-яраклары Слокама чыкты һәм наружу. Бүген кичен аның теләмәгән җәлеп итәргә игътибар мерседесу, шуңа күрә калдырды эго алдында отелем һәм алдым рикшу.
  
  
  Иде инде бөтенләй караңгы. Бу түгел иде, главная урамы, ләкин тротуарлар иде усеяны спящими кешеләр. Аны әле тулы бер гаилә төркемнәре, җылы, душной атмосферада Калькутты. Аның чыкты, уртасы, урамнар һәм тиз зашагал ягына химия заводы. Бу нибары ике кварталының.
  
  
  Керткәнче ябу өчен почмагына, аның исследовал следующую урамын. Монда да горели фонарьлар, аны гына күреп бледный отблеск луны.
  
  
  Дөнья фабрикада да түгел иде, һәм аны күрмәдем охранников. Аны пробрался аша квартал һәм минем янга килеп, капкалары янына бу задней өлешендә бинасы. Аның башка күп көч перерезал провод һәм ступил бу неосвещенную заводскую мәйданчыгы. Аны көтмәгән идем, дип белдерде тирәли завод булачак чаралар күрелгән иминлек, әмма берни дә булмады күрдем.
  
  
  Керү бина түгел показался катлаулы. Бу nen булмады, яктылык люк, яки зур җилләтү отверстий, тик задней көне иде, гадәти йозак.
  
  
  Аның бесшумно проскользнул аша күләгәдә к көне. Бар иде иске йозак белән пружинкой, проблемалар булмады. Ун секунд аның отодвинул баламир углан кулында калды кончиком пычак һәм отпер ишек. Аны сак кына ачты, аның, прислушиваясь к чакырулар, визгу яки щелчку, әмма берни дә ишетте. Аны, ишекне һәм вставил йозак урынга. Бүлмәдә иде кромешно караңгы. Аны бераз подождал керткәнче дәвам итү.
  
  
  Башка ахырында бүлмә аны, ишетә, ничек ишек ачылды аша мгновение ябып куйганнар. Акрын гына миңа подошла фигура. Киресенчә, бернинди янаулар да булмады, ир-ат акрын shell, алга таба да.
  
  
  Аны көттем эго, һәм кайчан ул вакытны дөрес позициядә, минем уң кулым нык ударила эго буенча муенында. Аның да отель эго убивать, гади вывел җыю буенча берничә мин, тик аны промахнулся кирәкле урын. Удар соскользнул ягына һәм нанес старомодный юлүткәргечкә хук яулады, ул эләккән, эму бу челюсть. Эго максаты отлетела элек. Эго карие глаза остекленели, ул соскользнул җиргә.
  
  
  Аны тиз обыскал аның, тик тапмаган гына таныклыклар шәхес. Ныклы нейлоновым шнуром, ул бар иде миндә үзе, аның бәйләде эго лодыжки һәм куллар. Аннары отнес аның эго к черному барышында башлады үзенең буенча экскурсия фабрикасында. Аны күбрәк күрмәдем охранников. Минем потайной фонарь тиздән күрсәтте миңа тарихка кереп калсын. Бу бик зур булмаган компания. Күрәсең, производили гына нитрат калия. Буенда бер тирәли диварлар билгеләнде кечкенә генә конвейерны җитештерү өчен йомшак коричневой балансир.
  
  
  Бердәнбер видимым взрывчатым веществом иде ярымфабрикат зур солярка емкостью кырыкка якын литровый. Калганы саклана өчен проволочными заборами белән йозаклары, әмма мин шунда ук аңладым, ничек совершаются урлау. Алдында бер буенча запертых кабин лежали озын палка белән металлической чашкой азагында. Кемдер терпеливо зачерпывал санда бөтен ачык бочек ябык кабинах, беря буенча һәр бочки шулкадәр аз булсын өчен, бу кала иде игътибар итмәгән, күрәсең.
  
  
  Бары кемдә иде, шактый вакыт фабрикасында, мәсәлән, төнге каравылчы алыр иде кылу мондый урлау очраклары.
  
  
  Аны мгновение карады вариантлары керткәнче карар кабул итәргә. Завод юкка чыгарга тиеш иде. Әгәр иде бу бердәнбер чыганагы взрывчатки өчен террорчылар, аны иде үтәгән, үз миссия да кимрәк минут. Юк икән, аны алыр иде, һәрхәлдә, кискен киметү ih хәл итү.
  
  
  Шуңа күрә аның сорады рулон фитиля һәм мармонтов кусок бу одина. д. Аны прорубил проволоку, вставил бер җеп фитиля якындагы бочку һәм поджег аның.
  
  
  Аның, дип уйлады ул. " минем бар, өч минут, тик аның поднес зажигалка к фитилю, ул вспыхнул башлады янарга ике тапкыр тизрђк аны көтмәгән идем. Аның отпрыгнул һәм побежал к ночному сторожу өчен чыгарырга эго барып, ничек бина взлетит һавага. Көтмәгәндә эго аяклары күтәрелделәр һәм врезались миңа тормышта. Аның зарычал һәм попятился элек. Аны күреп, ничек караңгыда инде яртылаш янган фитиль. Карамастан, авырту аскы өлешендә тән, аны выпрямился, наткнулся бу человечка идәндә һәм попытался перекинуть эго аша эчтђге. Ул брыкался һәм извивался, әйтерсең өчен көрәшкән, үз тормышы. Ул белми, дип эго фикеренчә, аның кунакханәсе, ясарга. Аны мөрәҗәгать белән хат аңа " по-английски, ә аннары-һинди теле.
  
  
  Аны хәтта күрсәтте фитиль һәм издал тавыш, похожий бу шартлау булды, әмма булдыра алмый тәкчелеге эго. Ул та, көрәшергә ничек иде, белән связанными куллары һәм аяклары, әлегә аны түгел нанес эму удар буенча муенында, ул кеше һәлак булырга мөмкин иде.
  
  
  Аны кайчан перекинул эго аша эчтђге, фитиля калмады безгә фут. Ул килгәч, эченә һәм бәрде кулаками буенча минем муенында. Шул ишеклђр артында œтте ул-протянул куллары, һәм аяклары һәм дә комачауламаган минем попыткам китәргә.
  
  
  Ул зарычал һәм выругался белән убеждением. Аның әле ишеттем шипение фитиля артта калды безне. Аның аралыгында эго диярлек умоляя баш тартырга сопротивления.
  
  
  Аннан соң аны бик нык бәрде аның эго-аягы турында дверной косяк бу отчаянном порыве энергиясе, успокоив эго шактый озак вакытлар өчен выскочить.
  
  
  Аша секундына һавага взлетела тая бочка белән калийной селитрой. Якты авыру тагын света осветила кичке күк; аннары раздался громовой мең громова, кайчан шартлау булды разорвал маленькое бина өлешендә, выбросив бу индийское күк такта, бочки һәм металл кисәкләр.
  
  
  Кан басымы пробасы һава сбило безнең белән аяк, отбросив бу полдюжины адым. Индеец итте үзен иң көчле удар һәм егылып миңа өстән, хезмәт итәргә щитом башлагач, безне рђвештђ обломки.
  
  
  Аны кайчан выкатился астыннан аның, ул барысын да тагын бормотал миңа проклятия, шулай булгач, мин протащил эго капка аша чыгарды һәм бу переулок барып, ничек яшәүчеләр янәшәдә кешеләр хлынули аша үз тузган йорт.
  
  
  Янгын түгел иде, һәм мин подсчитал, дип, минем, бар берничә минут керткәнче полиция киләчәк обыскивать җире. Аның перевернул төнге сторожа һәм наклонился өстендә аның өчен ала ул ишетергә, аңа шепчу эму аша тавышны кешеләр урамда.
  
  
  «Крик бер, тагын бер, һәм син вступаешь бу бесконечный циклы реинкарнаций. Аңладым?'
  
  
  Ул кивнул, һәм понес аның эго алга таба переулку, ә аннан соң кечкенә генә дворик, анда басып иске йөк машинасы белән бәрелешә. Поднес эго, киресенчә йөк машинасының көпчәкләре.
  
  
  «Яхшы, әйт миңа хәзер, яки син укымасаң, йөзә елгасында Хугли кадәр, иртәнге сәгать».
  
  
  Ул яростно посмотрел миңа.
  
  
  «Кемгә ул түли өчен алар воровали янында каршылаячак сезнең боссов?»
  
  
  Тынлык.
  
  
  «Кем түли, сезгә рәхмәт өчен, сез прятали взрывчатку астында чүп-чар?»
  
  
  Тынлык.
  
  
  Аның полез минутына һәм вытащил тартмага, аның да өлеше файдаланам. Анда бар впрыскивает өч капсулами химикатлар. Күрсәтте, аның ночному сторожу, дип делаю.
  
  
  Аны сак кына ачты цилиндр шприца һәм вынул эго, аннары протолкнул иглу аша резиновое уплотнение капсула һәм втянул жидкость.
  
  
  — Сез күрдегезме берәр мондый элек? — дип сорады, аны кеше, прислонившегося к грузовику. Зат эго иде напряжено, күзләрен киң ачык куркудан.
  
  
  «Бу яңа препарат дип исемләнгән новокаине. Асылда, бу сыворотка правда белән шөгыльләнүче бик яхшы эшли. Әмма бу котылгысыз үлем дигәнне аңлата корбаннар. Мин дә тотам бернинди сайлап алу; Миңа белергә кирәк, кем түли, сезгә ярдәм иткән өчен, изготовлении бу тулы исеме.
  
  
  Эго хәзер трясло. Аның тикшерде иглу пальцем, аннары прижал ee к эго кулымда. Ул напрягся һәм егылып өчен янәшә. — Тагын бер, тагын бер. Сезгә кем түли өчен сез оставляете взрывчатку балаларга?
  
  
  — Бу... мин белмим. Хәзер ул вспотел, һәм эго күзләре следили өчен елдан-минем хәрәкәте энәләр.
  
  
  «Башта син моның түгел почувствуешь. Аннан соң башлана анестезии. Ул көннән-көн күбрәк һәм аннан интенсив булды, һәм бераздан сез бөтенләй чувствуете больно. Җеп җитә тиздән, аннары бу.
  
  
  Аны кабат татып карады иглу. 'Түгел волнуйтесь. Аны беләм, нәрсә ул тугрылык. Син умрешь аша ярты сәгать, ә аннары синең босс калачак иректә... күпмедер. Әмма ул вакытка аның булырмын белергә турында nen барысы да.
  
  
  Ул покачал аягы. Аның воткнул иглу бу мышцу аның кулымда һәм тиз ның жидкость. Игла иде инде вынута һәм выброшена керткәнче индеец бу аңладым. Ул посмотрел үз кулын, тойдым ялангачлык сыеклык. Аша берничә мгновений препарат башлады гамәлдә, һәм ул чак кына арттарак басып торган. «Закир Шастри... ул түли безгә».
  
  
  — Нинди дә булса башка исемнәре? Кемгә эшли Закир Шастри?
  
  
  Ир-ат покачал аягы.
  
  
  "Сез иде, бердәнбер чыганагы, яки бар, башка, алар снабжают Закир?"
  
  
  — Мин беләм бер генә. Южно-Калькуттский калиевый заводы Кашемир-стерт.
  
  
  — Син ышанам бу?
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  «Почувствуй үз кулын». Аның перерезал веревки тирәсендә эго запястий өчен ала ул тоярга, ягъни урын, аны кая ның эму укол. — Син нәрсә дә булса шунда тоясың? Бу бер өлеше, сине инде мертва.
  
  
  Эго күзләре вспыхнули тәшвишкә.
  
  
  — Сез беләсезме, нинди дә булса башка исемнәре? Тагын нинди химия заводлары җитештерә бомбаны?
  
  
  Ул покачал аягы, әнисенә карап онемевшее пятно на кулымда. Аның схватил Хьюго һәм перерезал веревки тирәсендә эго лодыжек.
  
  
  — Бар, бер генә ысулы обезвредить жидкость, аны, аның ның сине. Сезнең алда пробежать-биш чакрым. Әгәр син тактика белђн чыгып булмый урамга пробежишь өч милясын үтәчәк, обиды в твоих жилах сгорит, һәм новокаине обезвредится».
  
  
  Ул торып басты, напряг аяк мускулларын, һәм янә пощупал үз кулын бер флагы рөхсәт үтәү.
  
  
  «Поторопись, карарбыз, сможешь ли син выгнать обиды тирәсендә үзенең тән; синдә бар шанс калырга исән иртәгә».
  
  
  Кечкенә индеец ясаган беренче берничә адым тыкрыгында, ә аннары бросился бешено йөгерергә. Ул нидер крикнул толпе алдында разрушенным бинасы, һәм аны түгел шталь көтәргә, күңелебезнең, ди микән ул оборудова миңа. Аның нырнул икенче урамны һәм таба килә башлады кире отель.
  
  
  Аны кабул итәргә җыенган теплую ванну һәм, яхшылап ашарга, керткәнче карарга башка химия заводы турында, анда искәртте төнге каравылчы.
  
  
  Әмма кайчан аның керде үз бүлмәсен, ул түгел иде, пуста.
  
  
  Ничек гына аның керде, Чоени Мета сделала миңа күкрәгенә кечкенә пистолетын.
  
  
  — Сядь һәм успокойся, — диде ул.
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Чоени тотты пистолетын обеими куллары кебек кайбер обученные профессиональ атучылары.
  
  
  — Бу шаярту? — дип сорады аның, тик аны салкын взгляде иде юмор.
  
  
  — Мин түгел, шучу, — диде ул. "Мин авыруы сиңа".
  
  
  Елмаю скользнула буенча минем губам. Аның инде применял бу к разгневанным хатын-кызларга. Гадәттә, бу-ирешә алмады.
  
  
  — Син Говард Мэтсон. Сез агент АКШ хљкњмђте.
  
  
  Аны пожал җыерып. 'Ә нәрсә? Син догадалась бу хакта, без очраштык.
  
  
  — Сез — Николас Хантингтон Картер, Нигы Картер, Мастер-убийца АХ. Син хәтта замаскировался. Син выставил мине дурой.
  
  
  'Ничек?'
  
  
  «Ул миңа әйтергә тиеш иде, — огрызнулась ул, — Радж».
  
  
  "Мин аладыр дип уйлыйм. 'Сезнең босс?'
  
  
  Ул түгел, дип җавап бирде, ә бу булмаска тиеш, дөрес. Аны белә ул яшерен хезмәте Һиндстан. Һәм аны иде, дип әйтә иде новичком.
  
  
  «Без бер читтә, әйтик, ни өчен син наводишь миңа пистолетын?»
  
  
  — Взрывы, — диде ул. — Радж уйлый, чөнки син бу замешан, һәм, бәлки, барлык бу руководишь. Безнең сезгә бик күп сораулар.
  
  
  Ул кайчан тукталды, аны ишетте, ничек дрожит аның тавышы. Ул тагын түгел иде һөнәр белгече, безгә, тәҗрибәле агентом, умеющим убивать башка угрызений вөҗдан.
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, бу аласыз туктатырга взрывы, застрелив мине?» - Мин подал бу ничек шутку, фантастическую балалар идеясен.
  
  
  «Мин алам үтерергә сине, әгәр туры киләчәк», — диде ул. «Әгәр сез бирмисез инде миңа җаваплар, алар аның телим».
  
  
  Аны покачал аягы. — Син беркайчан да безгә беркем стреляла, шулай түгелме? Сез беркайчан да нажимали бу курок да күрдек, кемдер үлә. Сез ничек уйлыйсыз, сез алыр иде башлау белән, мине? Мин сводил күзләр белән аның затлар һәм маташа аңлау аеруча эго. Минем тормыш зависела шуннан. Ул, чыннан да, убьет мине? Аның сомневался бу түгел иде позволить үзенә ошибиться. Мин дә китәм рисковать үз тормышыннан монда.
  
  
  Миңа күп тапкыр направляли пистолетын, һәм мин һәрвакыт оста бәяләргә мизгелдә игътибар минем оппонента отвлекается өлешенә секунд. Неожиданный тавыш, авыру тагын света; теләсә кайсы отвлечение тора, моннан тыш, әгәр дә сез ышанабыз, кеше белән пистолетом әзер үтерергә сезне теләсә кайсы очракта. Тик Чоени аның предпочел подождать.
  
  
  — Мин килдем, бу Калькутту ярдәм итәр өчен, — диде мин. «Минем бар боерыгы туктатырга террорчылар керткәнче проблема полисларына алга таба».
  
  
  — Ул чагында нигә килдегез монда астында псевдонимом? — Ни өчен син килгәч, ачыктан-ачык, намус?
  
  
  Иң делле минем иде җавап. — Тавышы әйтик, без моны эшлибез, — диде аны әй. «Конфиденциальность».
  
  
  — Мин алмыйм сиңа ышанырга, — диде ул. «Мин үтерергә тиеш сине хәзер, кайчан минем мөмкинлеге бар».
  
  
  Минем смутил аның тон. Ул казалась диярлек убежденной. Бәлки, аның недооценил аны.
  
  
  Аны тоттым үземне, дип затаил сулышы, менә көтәм, кайчан кайнар таращить күзләре пронзит минем җиңел. Аның да дышал диярлек минут узгач, кайчан зазвонил телефон өстәлдә янымда.
  
  
  Ул шалтырата өч тапкыр керткәнче ул махнула пистолетом. — Подними, — диде ул.
  
  
  Аның яртылаш отвернулся от нах һәм алдым трубку сул кулы белән. Бу хәрәкәт мөмкинлек бирде миңа урнаштырырга Хьюго шул правую ладонь. Аны күбрәк иде беспомощен.
  
  
  — Әйе, — диде мин трубку.
  
  
  Тавышы башка ахырында казался удивленным, әйтерсең, звонивший көтмәгән идем мин үзем возьму трубку.
  
  
  — Шулай, мистер Картер, бу сез.
  
  
  Созвездии бүген минем чын исемендәге диярлек шокировало мине, тик исеме звонившего мине шокировало.
  
  
  — Сез разговариваете белән полковник Ву, — та, тавышы бизнесменның Көнчыгыштан.
  
  
  — Син дип атады мине Картер, — диде мин.
  
  
  Аның посмотрел аша бүлмәгә бу Чоени һәм губами яздырган исеме Полковник. Ул аңладым һәм сызып ќибђргђндђ кушымта, әлегә аны мгновение прикрыла микрофон.
  
  
  "... тагын бер Раджа", диде ул.
  
  
  Аның выругался турында үзләрен. Күрәсең, Радж бик щедр бу мәгълүматны минем шәхес. Аның задавался сорау, ни өчен. — Сез бер, мистер Картер? — диде Ву.
  
  
  Аның уйладым турында Чоени һәм пистолете аны кулымда. — Юк, — диде аның полковнигы. «Минем белән мисс Мехта. Бәлки, сез аны беләсезме?
  
  
  Чоени опустила пистолетын һәм сунула эго бу сумочку, ни, мин дә көтмәгән идем. Ул да булды атарга булыр иде, миңа хәзер, кайчан, кем белә идем, без бергә.
  
  
  «Ах, әлбәттә. Бик знатная ханым. Ee әтисе өлешендә була миндә кунакта.
  
  
  — Сез түгел " дип җавап бирде минем штопора, полковник Ву, — дип катгый әйтте мин. — Ни өчен сез! " - дип мине Картер?
  
  
  Эго ягымлы тавыш тавышы абсурд күңелле. «Минем өчен бик зур дәрәҗә белергә танылган агенты», — диде ул. — Бик сожалею очрашу турында бүген берничек тә кайчан. Полковник Ву потерпел неудачу. Уятты, зур гнев даирәләрдә дипломатов, тирәсендә зур ил. Аңа дим үзенә, - дип тиеш мин алдында гафу алар. Ул чакта маститый полицейский дип хәбәр итә миңа", - дип мохит эго кунаклар залында танылган америка агенты, ул шушы ук миссия... азат итәргә Калькутту арасыннан террорчылар. Аның переживаю өчен шәһәребез, мистер Картер. Син ярдәм итәргә тиеш куярга җеп бомбардировкам. Бик мөһим минем өчен кабул итү бүлмәсендә урнаштырылды. Бик мөһим, бизнес өчен.
  
  
  — Рәхмәт, полковник. Аның ышанам, кызыксынган ил ценят сезнең кайгырта, әмма бу эш өчен профессионаллар. Вакыт китә.'
  
  
  — Чынлыкта, мистер Картер. Әмма, бәлки, гап-гади эшкуар алачак китерергә зур илләре. Аны яхшы беләм Һиндстанга. Аны өлешендә булышам, полиция. Отель иде бу мөмкинлектән файдалана ярдәм итәр өчен бик танылган американцу».
  
  
  Аның колебался барлыгы мгновение. Бәлки, иске кытайлы хаклы — бәлки, ул алыр иде миңа ярдәм итә.
  
  
  «Теләр идек сез иртәгә придти кунакка миңа өйгә», — диде ул. — Син мисс Мехта. Без сөйләшербез. Бәлки, ярдәм итәр коткарып безнең шәһәр.
  
  
  Аның килеште, һәм ул, дип атады өчен вакыт төштән. Аннары аны положил трубку һәм повернулся к Чоени. Ул әле сидела зур кресле киресенчә. Ee көнбатыш юбка иде натянута мәшкъ, демонстрируя идеальную формасын аның аяк. Хьюго похолодел минем кулымда. Аның уйладым турында сөйләде, ничек күптән түгел генә аның подумывал үтерергә аны. Нинди бу булыр иде грехом. Ләкин бу булмады кирәк. Индийское хөкүмәте әле шулкадәр углубилось халыкара шпионаж өчен нуждаться бу наемных убийцах. Шулай булса иде һәм кунакханәләр, ул, янәсе, төгәл генә җибәрдек булыр иде, моның өчен мул, утонченную кызны.
  
  
  Тик бездә нах иде сораулар торган ул кунакханә алырга җаваплар, һәм ул, дип уйладым пистолетын көчкә ия убеждения. Потерпев неудачу белән берсе корал, бәлки, ул попробует икенчесе, корал, ул аны иде тапты күпкә күңелле.
  
  
  Аның затолкнул Хьюго кире ножны, протянул кулын күтәрде һәм аның белән урындык. Ул китерер караш булганда, аны прижал аның үз күкрәгенә.
  
  
  — Детка, — прошептал мин.
  
  
  Минем иреннәре коснулись аның уха, аннары палочки. Ул бик югары, һәм аның гәүдәсен яхшы подходило минем, аның нежные изгибы һәм изгибы дополняли минем көчен һәм твердость. Башка вакытта һәм башка урында, аны иде, диде әй, дип яратам аны. Әмма бу гаделсезлек булыр иде. Безнең өчен мөмкин гына физик дәрт. Единственные вәгъдәләренә торган идек бирергә бер-берсенә бер-берсенә булачак төн өчен төнлә.
  
  
  Аны кайчан обхватил пальцами аның изогнутые бот, аны озын-озын тонкие бармак скользнули буенча минем аркада. Бергә безнең тән двигались бу безмолвной үзара жертве; аннары без отступили элек кулга-кул тотынып килә, к түшәк.
  
  
  — Ложись, — диде ул. 'Подожди мине.'
  
  
  Ул встала китергәнегез өчен раздеться. Кайчан аның йомшак, коричневые күкрәк освободились, аның инстинктивно ул арада алар янына, әмма ул оттолкнула мине, әлегә обнажилась.
  
  
  Ул встала тезләренә идәнгә һәм ярдәм итте миңа кием-салым.
  
  
  Ул барыбер дә килгән иде миңа. Ул кала на коленях, поцеловала мине иреннәре, аннары скользнула барысы да түбәнрәк һәм түбәнрәк, әлегә минем гәүдәсен вафат сорарга соединиться белән аның телом.
  
  
  Аның куллары двигались, минемчә телу, ощупывая, ощупывая, льстить. Ниһаять, ул түшәк бу караватка җитештерүче. Ул акрын подошла алга прижимая үз упругую күкрәгенә к минем күкрәгенә, аннан покачивая үз длинными гибкими аяк, әлегә накрыла минем гәүдәсен белән баш кадәр аяк.
  
  
  Ул поцеловала мине нежно, ә аннары тагын да страстно. «Әйдә, позволь миңа моны, минемчә».
  
  
  Хәрәкәте, аның бедер чагыштырмача минем убедили мине. Рәхәт хис итәргә, аны үзенә, кайчан аның куллары белән мәшгуль идек, доводя мине кадәр огненного савченко туганчы ул пошевелился.
  
  
  Соңрак без лежали бу объятиях берсен берсен дә карадык, анда ачык тәрәзә бүгенге утлары шәһәр аста.
  
  
  — Ә хәзер әйт миңа дөреслекне, — диде ул.
  
  
  'Син әйт беренче. Син күп эшләсәң бу Раджа? Чынлапмы?'
  
  
  «Әйе, аның эшлим аңа, чөнки ышанам ярдәм итә алам үз ил».
  
  
  'Ничек?'
  
  
  «Сохранив штаты Бенгалия өчен Һиндстан».
  
  
  — Район тирәсендә Калькутты?
  
  
  Ул кивнула. 'Әйе. Бар теләгән отделить Бенгалию нче калган ил. Oni кунакханәләр булса, булдырырга, яңа илгә яки кушылырга Бангладеш. Туганчы бенгальцы отделились нче Пакистан, бу Калькутте барлыкка килде, повстанцы, желавшие разорвать илгә өлешендә. Хаос, вызванный взрывами, бирергә мөмкин, аларга кирәкле мөмкинлеге».
  
  
  «Нәрсәгә фикеренчә, Раджи, аның алам катнашырга?»
  
  
  «Ул белми, әмма ул ышана американцам».
  
  
  'Ә, син?'
  
  
  — Мин дә моның белмим.
  
  
  Аның поцеловал аның йомшак иреннәре.
  
  
  «Без икебез дә бер ягында, аңлый бу Радж яки юк. Гади поверь миңа күпмедер. Көн яки ике булырга мөмкин, хәтта азрак.
  
  
  Ул септически нахмурилась. — Бәлкем, — диде ул. "Бәлки, аны эшли алам хәзер."
  
  
  'Яхшы. Яхшы, аласың сөйләү миңа күбрәк, дип булырга мөмкин файдалы? Бармы Раджа нинди дә булса мәгълүматлар кайтарту турында нитрата калия? Подсказки чагыштырмача оешмасында торган өчен бу? Кемдер үзәгендә заговор, аның алам, аны тоту?
  
  
  Матур йөзе Чони нахмурилось.
  
  
  'Мин белмим. Аны бары тик делаю, ягъни ул, - ди миңа. Сез спросить эго.
  
  
  'Юк.'
  
  
  Аның маташа әй бу аңлату. Аны, берәүгә дә доверял, хәтта Раджу. Дөресен генә әйткәндә дим, аны да әй, түгел доверял, әмма түгел иде, моның әйтә. Әлегә аны ачыктан-ачык түгел, дип белдерде, дип булам америка агентом эшләүче бу эго ил, Раджу дә комачауламаган беркетмә. Ул алмады мине арестовать яки выслать бөтен илнең башка дәлилләр. Һәм эго бердәнбер исбатлый әлегә кадәр хорька ятарга обнаженной минем кулда.
  
  
  Ул-дип сорадым. - "Мин нәрсә әйтергә тиеш эму?"
  
  
  — Ул кушты сине үтерергә мине?
  
  
  — Юк, бары аның отель допросить сине. Пистолетын иде минем идеясе.
  
  
  -- Сөйлә эму дип беләм -- диде мин.
  
  
  Аңа тиз аңлатты әй бу, әмма позаботился турында сөйләде бирү өчен, әй, гына, теге, мәгълүматны, аның кунакханәсе уртаклаша. Аның турында әйтте фабрикасында һәм краже калийной селитрасы, әмма әйткән идем тотам ниндидер мөнәсәбәт взрыву заводлары. Раджу иде рšхсђт ителђ догадаться бу хакта үзеңә.
  
  
  — Монда замешан ниндидер Закир Шастри, — диде мин. — Булсын, Радж җибәрәчәк үз персоналы өчен эго эзләнүләр. Полициянең бар ысуллары выследить кешеләр булганда, алар белә исемен».
  
  
  Аның кунакханәсе турында сөйләү, үз подозрениях турында балалар закладывающих бомбаны, әмма кире кайтты. Аңа инде дип, әй, җитәрлек яулап алу өчен, аның ышанычын. Миңа кирәк түгел иде күбрәк.
  
  
  Аны дип сорады. - "Син миңа веришь хәзер?"
  
  
  — Әйе, — диде ул, ләкин аның күзләрендә һаман иде шик, һәм ул попытался успокоить аның поцелуем.
  
  
  Ул сдерживалась бу мгновение, аннары моңа кадәр кулы минемчә телу. Обнаженные, без прижались бер-берсенә карата бер-берсенә һәм мөмкинлек бирде безнең страсти идарә итә безнең телами. Соңрак ул приподнялась бу локте һәм диде: «Кадерлем, аны сиңа ышанам, тик, зинһар, түгел дури мине кабат. Түгел лги миңа күбрәк.
  
  
  «Беркайчан да күбрәк», — диде мин, задаваясь мәсьәлә, поверила бармы ул миңа. Аның да тоймадым гаебен — ялган бер өлеше минем эш. — Кайчан барысы да тәмамлана, бәлки алабыз бару кая да булса бергә, любовь моя. Минем акча бар, бик күп. Аны беләм Ауропаны. Сез дә эшләргә тиеш сезнең тормыш. Нәрсә диде ул, мине аптырашта. Ул звучала чын күңелдән. Бәлки өчен нах бу күбрәк интермедия. Аның опустился бу нах, янә әзер к мәхәббәт. Ул застонала от удовольствия һәм вакытында без онытканнар", - дип белдерде стенами бүлмәләре бар дөньяны.
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро без позавтракали бу чүп-чар. Кечкенә хатыны белән шөгыльләнүче безне обслуживала кебек, бөтенләй подозревала, - дип минем белән ята голая хатын-кыз. Ул кайчан киткән, Чоени перевернулась, наклонилась мәңгегә минем һәм поцеловала мине күкрәгенә эләгә. Туры выталкивать аның астыннан юрганнар.
  
  
  Әлегә Чоени одевалась, аңа шалтыратып офис Слокама сорады һәм телефон номеры, аның буенча аны алыр белән элемтәгә керергә Лили Дөнья. Лили, киресенчә, бик яхшы настроении, кайчан аны, ди иде аның белән. Ул, диде, - дип, аны тиздән выпишут тирәсендә хастаханәсе, һәм ул юл алган бу Мадрас кебек үк, планлаштырылган иде. Аны тәкъдим итте әй, алырга үзе белән Принц булганда, ул кем тирәсендә Калькутты. Ул бик телђп риза була һәм диде, хәзер үк попросит кем дә булса аша туганнарын алырга этне.
  
  
  Аңа шат, - дип шалтыратты әй. Әлегә кадәр минем хорек биремнәр причиняло Лили гына югарырак. Бәлки, эт ярдәм итәчәк әй аша үтәргә ожидающие аның кыенлыклар. Аңа сөйләштеләр әй, барлыгы наилучшего һәм повесил трубку.
  
  
  Аннары аны, повернулся к Чоени.
  
  
  Без тиеш иде, шул керә янына өйләренә барып, ничек барачакбыз к полковнигы Ву. Аны кайчан, сель, руль артына аны аңладым, чөнки минем разум әле бик занят Чоени — мин хәтта оныткан заглянуть бу заднее сиденье. Аны кайчан, чак кына арттарак басып торган, катгый, зур палец җибәрелде откровенные миңа арасында күзләр.
  
  
  «Бэнг, бах, Нигы Картер, син мәет,».
  
  
  Чоени җәелде һәм вытащила тирәсендә сумкалары пистолетын. Аны туктатырга тиеш иде, аны барып, ничек ул башыннан атарга. Ир-ат на заднем сиденье тиз нащупал үз пистолетын.
  
  
  — Успокойся, Соколов, — крикнул мин.
  
  
  Толстый рус теле колебался, засунув кулы астында куртку.
  
  
  'Бу кем?' — дип сорады Чойни. "Ни тели ул?"
  
  
  Соколов үзен мак сим дип. — Иптәш Александр Соколов, — диде ул. «Консул бу Калькутте берсе Берлеге Совет Социалистических Республикалары».
  
  
  — Безгә бәхет елмайды, — диде мин. — Әй, Әйт дөреслекне, Соколов. Сез КГБ шпион кебек, һәм күбесе россия дипломатлары бөтен ачык бассейн».
  
  
  Рус күтәрде кулларын йөзеннән капитуляции. «Сез, америкалылар... сез һәрвакыт шундый прагматичные. Ярар, аны шпион. Сез белергә. Шулай түгелме, Картер? Ә сез, мисс Мехта? Сез дә принадлежите, безнең скромной һөнәре. Бу дөрес?'
  
  
  Чоени нахмурилась һәм баш тартты җавап бирергә. — Бу мөһим түгел", — диде ул. «Бүген без враги». Ул янә күтәрде кулларын, һәм задумчиво склонил башын. «Иртәгә... кем әйтер? Иртәгә без булдырабыз үтерергә бер-берсенә берсен, ләкин бүген... бүген без бергә эшләргә тиеш.
  
  
  'Моны кем шулай ди?' — суык дип сорады мин.
  
  
  — Мин, иптәш Картер. Бездә проблемалар.
  
  
  'Безне?'
  
  
  'Безнең барыбызны да. Синдә. Минем. У мисс Мехта. Минем боерык үтерергә сине.
  
  
  Чоени вздрогнула, һәм ул күрдем, аны ничек кешедә хәнҗәр сжала кечкенә пистолетын, ул әле держала. Аның куркып. Тагын юк. Аны белми идем, ничек эшли Соколов. Әгәр ул үтерергә җыенган мине иде кисәтү.
  
  
  «Минем бар боерыгы үтерергә барлык агентлар мөмкин булган ответственны за теракты безнең дипломатик миссия Калькутте», — диде ул. «Иртәгә ала аласыз шундый ук № - лы боерыгы " ... мине үтерергә һәм барлык кытай агентлар шәһәрендә, аннары индийцев кебек мисс Мехта... барлык, кем ала хисе, моның өчен җаваплылык».
  
  
  Аны дип сорады — «Алайса, нишләп син ждешь? Син беркайчан да элегрәк түгел стеснялся убивать кешеләр».
  
  
  — Чөнки минем уйлавымча, бу гына ярдәм итәр. Аның подозреваю, дип взрывы дәвам итәчәк. Аның подозреваю, дип беркем буенча безне гаепле түгел. Аның подозреваю, кемдер... сез ничек бу называете... кемдер тели стравить безне әле башка.
  
  
  Аның күпмедер вакыт наблюдал өчен рус һәм диярлек доверил эму. Ул алыр иде дөреслекне әйтергә... бу юлы.
  
  
  «Кемдер уйный уенны, — дип килеште мин, — һәм өстендә безнең ике күзнең дә көлке».
  
  
  — Әйе, Әйе, — диде ул, кивая. 'Бу-дөрес. Кемдер булдыра проблемалар арасында безнең.
  
  
  Аны дип сорады. - "Буларак, безгә кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның?
  
  
  Соколов үкенеч покачал аягы. 'Мин белмим. Әмма минем башка кайгырту. Без ишетәбез сђер. Без ишетәбез турында угрозах. Бар кешеләр, диләр безнең консуллыгы взорвут бу пятнадцатое саны... бәйсезлеге көне.
  
  
  «Урамнар булачак төпләре тулы кешеләр», — дип өстәде Чоени. «Ул булыр иде иң яраклы көне өчен актларын көч».
  
  
  «Минем хөкүмәте рассержено, — диде ул. «Йөри, сөйләшүләр турында возмездии — туры возмездии — әгәр консуллыгы булачак повреждено».
  
  
  Аны тоймадым пот астында воротником. Мин алмады күз алдына китереп, дип ашырылырга мөмкин, әгәр угроза осуществится.
  
  
  Аны дип сорады. — Нигә син миңа да бу рассказываешь? "Белән нинди бу хорек сез помогаете американцам?"
  
  
  Рус вздохнул. — Чөнки миңа юкка чыкты бит туктатырга сине. Әмма барысы да дип әйтә алам табарга, һөҗүмнәрдән сез түгел несете җаваплылык... безгә сез, безнең башка америкалылар. Кешеләр, заложившие бомбаны, соң түгел ЦРУ, яки шул ук АХ . Яшәешен ...'
  
  
  Ул промолчал, һәм аны тәмамлый тәкъдиме аның өчен. — Ул балалар, — диде мин.
  
  
  Соколов нигезендә, кивнул. — Әйе, мөһим, бу балалар.
  
  
  — Мин алай уйламыйм, — возразил Чоени. 'Бу мөмкин түгел.'
  
  
  Ул возражала, әмма мин тоймадым, чөнки ул уйлый, турында, теге изге фактлары, алар булырга тиеш, дип хәбәр итте әй, полиция. «Кичә янында америка консуллыгы үтерелә малай, — диде мин.
  
  
  «Невинный бала», — диде Чоени. 'Прохожий.'
  
  
  — Террорист, — догадался Соколов. «Созвездии бүген балалар... бу да сезнең өчен», — диде ул елмаеп.
  
  
  — Һәм сезнең өчен, — диде мин. «Мин Хәтта маоисты әле опустились шулай тирән».
  
  
  Ул скользнул буенча сидению машина ишеген. — Болар барысы да, мин булырга тиеш, шуны әйтергә телим, — диде ул.
  
  
  Ул чыкты, аның вставил ключ бу зажигание, китерде двигателе китә өйгә Чоени. Әлегә ул переодевалась, аны басып алу балконе һәм карадым, ничек сәер шәһәр пробуждается яңа иртән нче бесконечной өчен көрәш калу. Миңа шунысы кызык өчен чудовище наводило коточкыч бу измученный шәһәр. Кем сайлады Калькутту кыр иде: сугыш ике бөек держав? Ул өметләнгәнен алырга шуннан? Аның ия түгел иде, тамаша. Вакыт утекало аша гына карый, ә нәтиҗәсе булмый. Нибары өч көн һәм минем подсказки булды обескураживающе скудными. Кем кулланды бала буларак, террорчылар, керде умно. По следу иде, якын барырга мөмкин түгел.
  
  
  Барысы да минем иде, бу - Закир Шастри. Аны иде гына љметлђнергђ киң йогынтысы полковник Ву шәһәрдә ярдәм итәчәк миңа таба кеше, стоящего өчен моның исеме.
  
  
  Белән Чоени киттек көньякка таба, к Бенгальскому заливу, следуя указаниям полковник Ву аша плоскую өлкәсе дельты, анда могучий Ганг һәм эго төрле притоки булдырдык плодородный мыс-ка мең ел. Бина Ву чыкмаган, бу елгасы Хугли. Бу иде киң комплексы, ул выглядел әйтерсең, ул да строился озак вакыт дәвамында чоры вакыт. Аксаковлар простиралось күп милясын үтәчәк буенча бердәнбер наклонной җирлегендә һәм барышында куаклар, лиственные агачлар һәм зур көтүлекләр өчен ат. Зур йорт төзелгән тирәсендә чиста ак таш, сиял, ничек гыйбадәтханә, кояшта.
  
  
  Кайчан тукталдык бу мощеной стоянке алдында зур йорт, ике слуг формасында выбежали наружу өчен ачарга дверцы машиналар һәм үткәрергә безнең аша зур двустворчатые көнне вестибюль. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа без шагнули в прошлое һәм булып чыкты сараенда бер генә буенча биш йөз принцев, правивших маленькими дәүләтләр, алар тирәсендә үскән Һиндстан һәм Пакыстан.
  
  
  Зал иде гаять роскошен — пол ясалды буенча тончайшего мрамора һәм керамической косы, колонналар тирәсендә чиста мрамора, стеналар увешаны великолепными старинными гобеленами, мебель көнне барлык борынгы периодами Һиндстан.
  
  
  Бу иде, мөгаен музее белән чагыштырганда, йорт, күбрәк гыйбадәтханә белән чагыштырганда, резиденцией. Безнең проводники тукталдылар, әлегә без караган барлык бу великолепие, ә аннары молча алып барабыз, безне көне, әйдәп баручы тирәсендә зур залы башка залы. Ул начар яктыртылды, һәм төзелгән тирәсендә тупас ташлардан, алар, бәлки, күтәрелде белән байрагы кытай авылы.
  
  
  Бүлмә уртасында булды хижина, түбә иде, аның биш футах җир өстендә. Ул эшләнгән иде буенча картон, иске такта, төрү тартмалар, буш банок һәм днища ишү көймәләр.
  
  
  Полковник Ву сидел шул ишеклђр артында œтте хижины бу грязно-ак дхоти, обернутом тирәсендә чресл. Ул сидел бу корточках бу база позе йоги. Күреп безне, ул бераз пошевелился түгел, торып басты.
  
  
  — Ах, сез килде. Гади глупые истәлекләр. Аның туган мондый хижине, -- диде ул, потягиваясь. «Яхшы, халык өчен искә төшерергә һәм әйтергә гомергә булырмын, башкаларга».
  
  
  Ул альпныћ аяклары һәм смиренно поклонился. «Минем өчен бик зур дәрәҗә, сез үзәгендә буласыз минем йортым, мисс Мехта, — диде ул. — Ә сез, мистер Картер. Сезнең барында прославляет минем скромное нигезләмә.
  
  
  Чоени дип җавап бирде тиз, әмма миңа эзләргә туры килде сүзләре. Минем смутил.
  
  
  Аккуратный кыз бала кебек, смутился, дип эго күрдек бу крестьян киемнәреннән. Ул гафу үтенде һәм әйтте тиздән кайтачак, кайчан булачак «артык подходящим итеп одет өчен мондый кунакларны».
  
  
  Ул тиз заговорил по-китайски, һәм башка бүлмәләр чыккан ике яшь кызлар көнчыгыш киемнәреннән. Алар кланялись һәм спотыкались безнең алда, ih тар юбка кадәр щиколотки ограничивала ih shaggy берничә дюймами. Алар үткән безнең алда аша икенче ишек шушы бүлмә көнбатыш стилендә, анда уйнаган тихая музыка, һәм анда иде телевизор, ковры идәндә, мебель иде заманча, ә стон висел, калса, чын Поллок. «Укытучы ди, делайте монда барысы да, үзегезгә ничек ошый; ул килер бер минуттан, — диде бер тирәли кызлар. Аннары алар икесе дә исчезли за дверью.
  
  
  Өстендә бик зур камином висела картина, изображающая Чан-Кай-ши шул, яшьлек, ул сикергәли материковым Кытай. На противоположной стоны висела шундый ук зур картина. Бу иде
  
  
  Сун-Ят-печән.
  
  
  «Ву түгел, чын полковник», — дип Чоени, әлегә аның осматривал мул украшенную бүлмә. «Бу мактаулы исеме, ул ул алды һәм үз шәхси каршы көрәшкә Мао һәм коммунистлар. Ул нибары бер малай килгәч, ул хезмәт иткән астында башлану Чан-Кай-ши.
  
  
  Аның кунакханәсе, спросить аның турында нәрсә, тик барлыкка килгән малай-индиец бу ак куртке һәм повел безне тиковому бару астында эшләре беткән буенча тигровой миңнегәрәй. Ничек һәм калганнары барысы да бу йортка, минем шулай ук поразило запасы хәмер. Анда яхшы иде виски, матур коньяки, бөтен мәгънәдә искитмәле коллекциясе борынгы рома. Малай тәкъдим итте ih белән зур белүче караганда, бармен, разливающий лагере.
  
  
  Без сайлаган ямайский ром, һәм нәкъ нишләр глоток, кайчан керде Полковник, одетый бу бриджи һәм резин итекләр.
  
  
  Ул торды янымда һәм пристально карадым миңа.
  
  
  — Теләмәсәң шуа, атларда төшке аш алдыннан?
  
  
  Аның отель, дип әйтергә минем, юк бу вакыт, тик Чоени бик тиз риза булган. Ул җибәрдем аның белән бер буенча служанок переодеться, ә үзе повел мине буенча короткому коридору, уставленному статуями. Аннары фанзия без обогнули түгәрәк ябык бассейн, чиста, зәңгәр су, аша үткәннәр ишек, аннары пересекли таш күпер, ул уделял внутреннюю өлеше зур у бассейн белән тышкы өлешендә.
  
  
  Өч ат рвались буенча якка кечкенә генә күпер, кайда иде огороженная дорожка, әмма ул проигнорировал ih һәм махнул кулы белән бу якка паркы, бу террасе аста.
  
  
  Ул дип сорады. — "Булырга мөмкин телисезме пострелять буенча тарелочкам?
  
  
  Өчен скоротать вакытта, әлегә янә түгел килер сылу туташ.
  
  
  Минем пронзила шәүлә, шикләнүләр, һәм аның карады куллары кечкенә кеше. Алар көтмәгәндә көчле һәм жилистыми. Карамастан, ухоженные ногти, куллары бар иде китерерлек тупас, ничек фермерның.
  
  
  — Буенча тарелочкам, — диде мин. «Мин шактый хорош бу».
  
  
  Ул елмаеп куйды. — Буенча-континентальному, — гафу үтенде ул, һәм ул кинәт кенә аңладым эго манерасы сөйләргә үзгәрде. Ул расслабился, ул отпустил грубый-инглиз теле, ул кулланды өчен обезоружить, үз кунаклары. «Бу бар чакыру... кебек тормыш. Беркайчан да беләсең, нинди юнәлештә барачак максаты мөмкинлекләр».
  
  
  Мин аңладым аның, тик последовал артыннан шунда, анда сидела метательная машина, һәм күрдем ике яшь слуг баручы безгә белән выбранными винтовками кулында.
  
  
  «Мең рупий өчен тарелку», — диде ул, алды «браунинг» һәм шагнул к күрсәткечендә двадцатисемиметровой дорожки. 'Ярый?'
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән нәрсә-йә әйтеп, ул биргән сигнал, һәм ачык-сары диск взлетел һавага. «Браунинг» ата, һәм тарелка взорвалась бу егерме футах нчы кечкенә металлической метательной машиналар. Бу яхшы иде выстрел, ачыктан-ачык алга, шулар тирәсендә, дип превращают глиняные тарелок яңгыр тирәсендә осколков.
  
  
  Кечкенә кеше горурланып улыбался һәм көттем. Аны минем янга килеп, к линиясе, вставил картридж бу одина буенча патронников сайланган минем винтовкадан бирде сигнал малайга өй метательного автоматом. Аның ата. Глиняная тарелка разлетелась вдребезги кебек, порошок, һәм ул испытал яростное канәгатьлек турыдан-туры попадания.
  
  
  Полковник Ву калдырмады, миңа вакыт злорадствовать. Ул шунда ук уятты икенче тарелку, ата һәм элђккђн диск. Аны шунда ук последовал артыннан легким ударом. Без аттылар тиз, болай тиз, мин башлады борчылу турында мальчике бу автомате, ул тиеш иде куярга тарелку бу куәтле метательную рукоятку һәм урып-җыясы кулын керткәнче авыр пружинная швырнет максаты-татарстан киңлегендә. Булмады, кагыйдәләр, говорящего, сез чыгарырга тиеш тарелку һәм атарга, ничек гына башка кеше уничтожит үз үз максаты, әмма, түгел сказав безгә сүзләрен, без куйдылар үз шартлары.
  
  
  Безгә кайчан да кушылды Чоени, без аттылар бу диком изматывающем ритме иде покрыты аннары. Минем куллар болели нче даими күтәрү дүрт фунт булды һәм кызыл агачтан, ә эчтђге горело нче нәтиҗә приклада, хәтта аны кайчан, рухнул тезләренә һәм ныклы оперся бу приклад. Ву дип шаккатырды мине. Хәер, ул кечкенә, кебек тоелды, чөнки аның түгел, күбрәк проблемалар күбрәк минем. Аны күргәч, җиңүгә омтылыш һәм үз почмакларында эго rta, аны кайчан запнулся, һәм лотки башлады лопаться түгел, ә распыляться вдребезги. «Тагын һәм тагын», — дип игълан итте малай артта калды безне. «Икесе дә җитмеш биш ел рәттән».
  
  
  — Ун мең рупий, — крикнул полковник Ву, поднимая калганы янында винтовка өчен тагын бер ату.
  
  
  Ул бәрде аны тарелку. Минем куллар диярлек дрожали, аны кайчан күтәрде үз калганы янында винтовка өчен җитмеш алтынчы ату рәттән. Аны бәрде буенча диску лотки һәм тагын ун керткәнче тойдым ветерок муенында.
  
  
  Ву тойдым йомшак җил артык соң. Тарелка, аны сорады ул, көтмәгәндә пригнулась, ул нажал бу курок. Сары диск победоносно һәм невредимым проплыл буенча усыпанному осколками дђ тђэсир калдырмый алдында метательной машиной. Бары тик бу тарелка избежала эго корал.
  
  
  Полковник Ву бу мгновение прижал калганы янында винтовка белән иңгә, заставляя үзен белән килешә поражением. Бу мгновение аны күрдем демоническую ярость бу косых күз алдында. Ул түгел иде неудачником, тик ул посмотрел на ул мине кабат елмая, поклонился, уйнаган роле скромного крестьянина.
  
  
  «Ун мең рупий атаклы американцу».
  
  
  Ул махнул кулы белән, һәм малай прибежал белән чековой книжкой. Ву нацарапал суммага һәм протянул миңа чек.
  
  
  Аны алды аны, зажал арасында пальцами, намереваясь разорвать бу өлешендә.
  
  
  "Ләззәт иде минем," - диде мин.
  
  
  — Подожди, — - дип елмайды Чоени белән ахырына уты линияләрен, кайдан ул бу вакытта наблюдала. Ул подбежала безгә алды минем чек. «Өчен җиңсәләр, сезнең бала. Әйе?' — диде ул билгеленде безнең. «Ун мең рупий ih ble ашатырга дәвамында күп кенә көн».
  
  
  — Әлбәттә, — диде Ву. 'Балалар өчен.'
  
  
  Аны дип сорады. - 'Каршылаячак сезнең балалар?'
  
  
  Кечкенә кыз бала рассмеялся һәм күрсәтте буенча аска таба холму бу обнесенный стеной комплексы якынча четырехстах ярдах нче аңа.
  
  
  — Балалар йортына, — дип аңлатты Чони. «Ул да коткарып кала йөзләгән балалар белән урам. Ул бирә һәм аларның белеме, кием-салым һәм йорт әлегә алар җитәрлек булачак олылар өчен постоять өчен үзен».
  
  
  — Тик бик күп кеше ярдәмгә мохтаҗ, — күңелсез, - диде Ву. «Хәтта шундый бай кеше, ничек инде мин генә ярдәм итә ала, аларга барысына да».
  
  
  Ву күрсәтте, һәм тавышы аны күргәч, балаларны кырга астында безнең. Йөзләгән, нигездә, малайлар, уйнадылар огороженной уен мәйданчыгында приюты. Алар искәрттеләр миңа малай, аның һәм аны күргәнем булмады, бүген химия заводында һәм кечкенә мертвого малай, лежащего урамда янында разбитым «мерседесом» алдында америка консуллыгы.
  
  
  Аның проклинал үз подозрительные уйлар. Ву, ихтимал иде щедрым меценатом, әмма аны да карый аңа, с подозрением. Миңа түгел, синнэн ышанырга, ул запричастным к взрывам, әмма бу фикер түгел уходила.
  
  
  — Бәлки, сез беләсезме, кеше, аның аның ищу, — кискен диде мин. — Сезнең белән кызыксыну белән балаларга аласыз белергә некоего Закир Шастри. Ни дәрәҗәдә аның аңлыйм, ул шулай ук забирает балалар белән байрагы».
  
  
  Полковник Ву прошипел аша тешләре. «Бу улым змеи», — диде ул,-китайски. 'Аны беләм эго. Ул похищает балалар һәм куллана ih үз максатында. Аны коткарып берничә буенча эго когтей, әмма ih һәрвакыт күрсәтелә күбрәк.
  
  
  Чоени нахмурилась, ихтимал, недоумевая, нигә аны әйтеп үтте Шастри. Бу иде просчитанный куркынычын күрү өчен, ничек отреагирует Ву, әмма тырышлыгы булып чыкты тщетными. Ул болай дип җавап бирде, ничек кергән булса, күпчелек кешеләрнең, миңа барыбер эзләргә туры килде зацепку.
  
  
  — Ни өчен син телисең сөйләшергә аның белән? — диде Ву. — Ул запричастным к взрывам?
  
  
  Аны покачал аягы. — Мин ышанам ки,... мөмкин.
  
  
  «Бәлки без ярдәм итә алачакбыз», — дип тәкъдим итте Ву. «Балалар урамда ала белергә, каян бу кеше».
  
  
  Ул щелкнул пальцами, һәм слуга килеп басты һәм аның янәшәсендә. Ву озак сөйләде аның белән диалекте, аны мин түгел, понимал. Ул торжествующе елмая башлагач, малай потрусил өйгә.
  
  
  «Балалар спросят», — диде ул. «Бик азлар гына белергә тиеш, бу хакта Закире. алар зыян күрде аның.
  
  
  Алар отведут сине к аңа.
  
  
  Аны, кивнул рәхмәт йөзеннән.
  
  
  — Ә хәзер без уйнаячакбыз, — дип игълан итте Ву, нәтиҗә ясап, безне к лошадям.
  
  
  Без оседлали нервных хайваннар һәм юнәлделәр, җитмәсә урыны, анда аксаковлар граничило белән рекой. Ул күрсәтте безгә үз шәхси гавань һәм дүрт элегантных тиз йөрешле катер, аннары, бүген безне күрсәттеләр өчен гандбола белән тазарачакмын өслекле буенча плексигласа һәм алга таба юлга кертелде к дђ тђэсир калдырмый өчен гольф белән девятью лунками бу матур лужайке.
  
  
  «Синдә дә бар», — дип Чоени, һәм кечкенә кытайлы посмотрел на мине көтмичә, мин әйтәм.
  
  
  Ул чакта аны аңладым эго. Ул кечкенә кеше белән зур эго. Теннис өстәлләре кортлар, басулар өчен гольф, матур бакчалары... тик болар барысы да диярлек файдаланылган, бу тәкъдим генә трофеи, свидетельствующие турында эго финанс уңышка ирешүе. Һәм без иде, монда ничек эго тамашачы чакырылган похлопать эго буенча плечу һәм әйтергә, нинди ул сыйныф. Хәер, аны нуждался бу эго ярдәм, аны поддался предчувствию. «Барысы да диярлек», — извращенно диде мин, подъезжая к Чоени һәм наклоняясь өчен нежно поцеловать аны щеку. Реакция Ву ошеломила мине. Ул рассмеялся — авыр, хриплым смехом өчен мондый невысокого кеше.
  
  
  — Булырга мөмкин, — диде ул һәм китә алда безне өйгә.
  
  
  Эчендәге йорт ул повел мине һәм Чоени төрле фатирлар беренче планда катында урнашкан. Минем өчен иде разложена саф шведларны, һәм аны кабул душ һәм переоделся керткәнче кайтырга аска таба.
  
  
  Ву көттем, мине эго кабинетында двухэтажной бүлмәдә, обшитой панелями бөтен кыйммәтле токым агачтан һәм җиһазландырылган шкафами белән первопечатными басмалар. Ул сидел өчен бик зур язмача өстәле, шуныћ аркасында казался тагын да азрак һәм ничтожнее караганда иде, иң делле.
  
  
  Тирәсендә аңа утырып өстәлдә һәм идәндә алдында сидели-кызлар. Ih иде, ун, кайбер индийцы, кайбер көнчыгыш, кайбер иде ки светлокожими, мин подозревал, кыш чистокровными белыми.
  
  
  — Ничек инде мин, - диде, — диде Ву елмаеп. — Миндә дә бар.
  
  
  Ул изящно помахал кулы өстендә головами, җитди кыз.
  
  
  «Сайла, бер», — диде ул. — Яки ике. Син минем кунак.
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  «Мин иртә берәүдә, мистер Картер, — дип горурланып диде полковник Ву, — дип юлында кеше уңышка бар күрсәткечләр. Ble кемгә, кайда залында кеше шушы юлда, тере, ни тели ул, барыннан. Беренчедән, тулы тормыш. Аннары әйберләр... материализм, сез ничек называете бу сезнең илдә. Аннары, шул беренче признаках зур байлык, статусы. Тагын да соңрак — күп сексуаль канәгатьлек. Өчен уңышлы араба бу гарем. Өчен японнар гейши. Өчен бай американца любовницы.
  
  
  — Ә кытайлылардан?
  
  
  Ул янә махнул кулы белән. — Наложницы, әлбәттә. Ничек һәм бу искиткеч существа. Бик җентекләп подобранный тибын теләсә нинди тәме һәм теләк.
  
  
  — Нигә, полковник Ву?
  
  
  'Дип ни өчен?'
  
  
  — Әйе, ни өчен син предлагаешь миңа үз наложниц? Без әле иске дуслар, алар аша, - дип разделяют любовниц. Ву самодовольно дип. Ул поклонился һәм янә притворился смиренным, әмма иреннәре эго фыркнули. «Чөнки Ву тели ясарга бүләк крупному америка агентка».
  
  
  'Тели понравиться?'
  
  
  «Прекратите бу бомбометание», — диде ул. «Коткарып безнең шәһәр нче яңадан-страданий».
  
  
  — Хәзер инде мин моның өстендә эшлим. Бу-минем эшем. Сез теләсәгез нәрсә.б.
  
  
  'Әйе. Вакытлар узу белән шәраб урнаштырылачак. Сез моны. Сез бирергә доказательства.
  
  
  «Кемне винить? Рус?
  
  
  «Маоистов, — диде ул. «Кытай коммунистлары. Булсын алар понесут гаебен өчен бу угрозу ачык бассейн дөньяда. Сделай бу-минем өчен, һәм алар твои... бер яки барысы да.
  
  
  Мин алмады оторвать күзләр нче неровного кайбер кызлар, аларда диярлек обнаженные тән блестели солнечный яктылыгында, льющемся аша зур-зур тәрәзәләр башка читтә бүлмәләре бар. Иде, шактый җиңел обвинить кытай коммунистлар ничек гына аның выследил террористическое җитәкчелеге, һәм аны, әлбәттә, түгел иде бурычлы үзенең кызыл хезмәттәшләренә лояльностью.
  
  
  «Зур булмаган хезмәт, — диде ул, — өчен шундый восхитительную бүләкне. Кайсы ир-ат баш тартырга мөмкин, аның мистер Картер?
  
  
  Аның колебался, һәм шул мизгелдә аның переводил караш белән бер-кызлар икенче, ишек ачылды. Слуга артта калды мине диде берничә сүз буенча-китайски, һәм полковник Ву раздраженно басты.
  
  
  — Мисс Мехта кайтты, — диде ул. — Без күрербез аның ашханәсендә.
  
  
  Ул обошел кәнәфи һәм янә елмаеп куйды.
  
  
  "Подумай бу хакта," - диде ул. «Өчен төнге удовольствия, алар аласыз сынап карарга».
  
  
  Аның тукталды көне. Миңа килде, башын фикер. Аны, положив кулын рукав Ву, һәм ул да тукталды.
  
  
  — Булырга тиеш нечто күбрәк, ни тели-бик бай кеше, полковник Ву. Тулы тормыш, барысы да, ул кайчан булса отель, статусын, барлык хатын-кызлар, алар белән мөмкин үтәүләрен эго гәүдәсен... ә тагын нәрсә? Мөгаен булырга тиеш әле, ни тели, шундый кеше, син. Бу, полковник?
  
  
  «Әлбәттә, мистер Картер». Ул смеялся. «Ә аннары нибары бу кеше ала желать гына ышаныч... ахыргы һәм иң неуловимого теләк». Ул бүген мине залы. Газетабызныћ Чоени өчен кулын да, ул бүген аны зур ашханә, озын өстәл һәм гигантскими люстрами. Ул сидел җитәкчелегендәге урындык кебек, правящий солтан.
  
  
  Эго ревматизма мине түгел удовлетворил. Бервакыт миңа да кебек тоелды ул жаждал определенности. Минем хисе туа иде, ул отель ни дә булса башка. Тик ни?
  
  
  Минем иде карары настаивать. Аша берничә минут озын урындык иде уставлен винами һәм яствами, безне посыпали рогом изобилия. Өчен кечкенә кеше Ву съел бик күп, һәм әле эль, кайчан слуги китерделәр тощего бала укрытии у подножия холма.
  
  
  Аны наклонился алга һәм ул малайга мәсьәләләре размеренным тоном, ул кайчак булмый сөйләргә мәҗбүр итә. Әмма тощий малай отшатнулся миннән. Гаҗәп, әмма Чоени килде миңа ярдәмгә.
  
  
  Ул акрын гына заговорила белән бер малай на диалекте, аның аңа элек ишетмәдем, һәм, күрәсең, тиз яулады эго ышаныч.
  
  
  «Кеше исемендәге Шастри нык напугал аның, — диде ул миңа. «Ир-ат тәкъдим итте эму мәгариф, аннары попытался заманить эго машинага. Ул сбежал һәм бирегә, приютка полковник Ву.
  
  
  — Спроси аны, анда ул әле бу кеше.
  
  
  Вмешался полковник Ву. Ул протянул аягын фазана, аның белән капал соус тирәли кызыл шәраб һәм велел малайга минем штопора.
  
  
  Аны тоттым да берничә сүз, аларның бабалары, аңлау, нәрсә турында сөйләде малай.
  
  
  «Бу храме белән блестящей кызыл башней», — ишетә аны.
  
  
  Ул күбрәк, әмма мәгънәсе ускользал миннән, әлегә Чоени түгел перевела бу минем өчен.
  
  
  «Ул түгел, дип ышанам,— диде ул.— Ул хәтерли генә гыйбадәтханә һәм гуру».
  
  
  — Һәм сияющую кызыл каралган, — дип өстәде полковник Ву. «Тиеш, бу ѳчен маяк».
  
  
  Ву дип елмайды һәм горур откинулся бу спинку урындык. Киресенчә, ул уйлады карар өчен минем бөтен штопора. — Бик шат һәм ярдәм итәргә америка агентка, — диде ул, вставая аркасында, урындык.
  
  
  Ул якын отослал безне. Ул позвал үз слуг, һәм алар үткәрделәр безнең белән Чоени аша йорт янына припаркованному «Мерседесу».
  
  
  Без кайтмадылар, шәһәргә, аның маташа алырга килгән нах күбрәк мәгълүмат. «Миңа кирәк, мөмкин кадәр күбрәк мәгълүмат тупларга, — дип уйладым мин, — керткәнче ee доклад Раджу поставит крәстиян барлык эшләрдә».
  
  
  «Күп кенә безнең храмовый бар, манарасы, — возразила ул. «Күп кенә шулар тирәсендә кызыл. Бу мөһим?'
  
  
  — Чертовски мөһим, — диде мин. — Бу киләсе буын разбивать. Бәлки, бу Шастри околачивается анда, бәлки, бу ниндидер эго штаб-фатиры.
  
  
  Ул покачала аягы, омтылып, ул уйларга. «Бу, бәлки, анда теләсә. Хәтта иске гыйбадәтханә, руины... бөтен авыл җире усеяна алар».
  
  
  Ee ревматизма мине разозлил. Без сарыф сәгатьләре белән кечкенә полковник, һәм ул терял сабырлык. Без килделәр, шәһәр үзәге һәм аның тукталды алдында консуллыгы, аңлап, ничек тиз пролетело вакытта.
  
  
  Киеренкелек шәһәрдә тиң статическому электричеству бу коры көн. Аны тоймадым бу һавада. Уннарча кораллы һиндстан солдат басып алдында консуллыгы белән винтовками өчен җыерып. Башка солдатлар басып тордылар сбоку бинасыннан.
  
  
  «Подумай шул храме кызыл башней», — диде аның Чоени. 'Аны тиздән вернусь.'
  
  
  Бу тротуаре мине остановил нервный һиндстан солдат. Башыннан икенче солдат допросил мине у тимер капка, аннары чыгарды һәм к басып торган көнгә сержанту. Сержант бирде миңа берничә сорау, аннан соң үсеш ала телефон номеры.
  
  
  Слокум көттем, мине ишеклђр артында œтте үз кабинеты. Бу nen булмады кадерле, чәч иде растрепаны, ә лбу чыгыш ясады пот булса да кабинетында иде прохладно.
  
  
  — Без ныгытабыз бина — взволнованно диде ул. «Без көтәбез, һөҗүм теләсә кайсы мизгелдә».
  
  
  Ул опустился бу урындык артта үзенең урындык. Ул вытер пот белән үз нахмуренного лба льняным носовым платком.
  
  
  «Мин сорады Вашингтон җибәрергә 300 диңгез пехотинцев яклау өчен гомерен һәм милкен америкалыларның», — диде ул.
  
  
  "Морпехи!" — диде мин.
  
  
  «Боже благослови безне, без кала алмыйбыз безоружными алдында рус. Алар инде алып баралар, үз кешеләр бирегә килеп хәер-фатихасы белән, Нью-Дәһли.
  
  
  «Теләр идек сез башларга Өченче дөнья сугышын монда?»
  
  
  "Әгәр бу ублюдок тели, моның..."
  
  
  «Искиткеч».
  
  
  Ул кискен посмотрел миңа.
  
  
  — Әйә сез дә ишеттек турында Кш Флоте? «Бар эскадра белән шөгыльләнүче җибәрелә к Бенгальскому заливу бу күнегү маневры. Унике кораб командованиесе астында ракета крейсера.
  
  
  — Беләсең, син алыр иде моны, — диде мин. «Балалар, сез бу хакта сөйләргә монда һәм хәзер, әлегә башланачак чын атом-төш сугышы. Нигә сезгә дә тукталырга өчен, ниһаять, уйларга? Аны басты һәм минем янга килеп, к эго столу. Слокум отпрянул.
  
  
  — Сез ишеткән хәбәр дә булса тагын турында пятнадцатом исәптән?
  
  
  'Бәйсезлеге көне? Юк.'
  
  
  — Син, дип, бәлки, ни дә булса назревает, хәтерлисеңме? Һәм аның, дип ишеттем россия консуллыгы булачак взорвано. Сезнең консуллыгы булырга тиеш поражено бер үк вакытта.
  
  
  Слокум иде начеку. Бу ударило буенча аңа турыдан-туры.
  
  
  — Син ышанам ки, бүген, берәр хәл?
  
  
  'Юк. Әмма минем хис туа, алар исә иң кешеләр элек закладывали бомбаны 15 августка планлаштыра нечто грандиоз. Сезне түгел, затруднит өйрәнү мәктәптә кешеләр консуллыгы кич ундүртенче.
  
  
  «Боже мой, — диде ул. — Ул чакта без берни нәрсә эшли алабыз?
  
  
  — Әлбәттә, — диде мин. «Әйт нең сәгать өчен түгел пускали балаларны урамга к консульству».
  
  
  'Балалар?'
  
  
  'Әйе. Һәм ярдәм ит миңа, табарга гыйбадәтханә кызыл башней. Минем булырга тиеш: иң зур шәһәр картасы белән шөгыльләнүче сездә бар.
  
  
  Слокум нажал төймәгә эчке элемтә. Аша берничә минут секретарша разложила картасын аның өстәлдә.
  
  
  Газетабызныћ нигез итеп аксаковлар полковник Ву, аның начертил даирәсе радиусом, ул малай алыр узарга ходьбы берничә сәгать эчендә. Аннары аны уятты берничә индийцев тирәсендә штаб Слокама сорады ih күрсәтергә храмнары эчендә бу әйләнеш.
  
  
  Алар, билгеле, ике гыйбадәтханә кызыл башней.
  
  
  «Бер тирәсендә алар күчермәләре знаменитой Манарасы Җиңү, — диде миңа индийская секретарша ел илле. «Бу дип атала Кутб-Минар. Ул төзелгән тирәли кызыл песчаника һәм аның биеклеккә утыздан артык метр на вершину алып бара винтлы лестница.
  
  
  Ул төзелде кадәр бүленеше. Хәзер нче гыйбадәтханә аз дип калды.
  
  
  'Һәм башкалар?'
  
  
  — Булырга тиеш, бу гыйбадәтханә Оссиана көнчыгышында шәһәр. Бу өлешчә руины; анда бик азлар гына йөри.
  
  
  Аның рәхмәт белдерде һәм аны чыкты урамга, анда Чоени көткән машинада. Аны кайчан сөйләде әй, бу билгеле, ул күрсәтте миңа юл беренче храму, анда упомянула хатын-кыз.
  
  
  Без килдек аша унбиш минут, аны күрдем дип Кутб-Минар, ничек гыйбадәтханә дә бик туры килә, һәм... бу түгел иде, артык югары кызыл манарасы. Аның, сезгә әле, хәер, мин түгел иде, дип ышанам. Этакий генераль штабы белән бүлмәләре зур күләмдә кешеләр - нәрсә укромное, скрытое, кая гына заглянет җитәкчеләр.
  
  
  Гыйбадәтханә Оссиана выглядел күпкә артык многообещающе. Квадрат колонналар подпирали каменные җыелмалары, йортларның рухнувших бина, ишегалды, башлыкның үзе нагромождение упавших ташлардан. Бер почмагында булды ике катлы кызыл манарасы. Руины переходили бу густую яндыру тыела тирәли агач һәм куаклар. Дим күтәрелде арасында агачлар нежной спиралью.
  
  
  «Мин барам посмотрю».
  
  
  — Мин иду синең белән, — диде Чоени.
  
  
  Без үтте аша развалины. Кайбер участоклары иде расчищены өчен, диндарлар алыр килергә һәм воззвать к благословению үзләренең су чыганаклары.
  
  
  Арасында руинами без тапкан өлешендә кулланыла торган тропу белән шөгыльләнүче алып барды буенда ахырында гыйбадәтханә янына подлеску. Без иде диярлек бар агачлар, кайчан аны күргән зур куе яшел палатку.
  
  
  Без молча сошли белән тропы бу подлесок өчен ел саен. Башта без күрдек генә агачлар һәм зур льняную палатку. Аннары аның диде бераз кострище һәм свежее. Астыннан палаткалар чыккан кеше, ул арада, огляделся, кашлянул, сплюнул җиргә әйләнеп эченә. Күбрәк без беркемне дә күрмәдек. Берничә клублары дыма вились нче учак. Артта калды безнең раздался тавыш — яртылаш всхлип, яртылаш крик, гнев белән оттенком истерики. Аны повернулся һәм күрдем фигуру, приближающуюся к юллары, аның буенча без генә дип билгеләп үтте.
  
  
  Бу кеше булды, ул шелл тиз, әмма генә хромал. Ул приблизился, аны күрдем, ул широкоплечий һәм көчле кеше, ул җиңел генә куркыту мөмкин бала. Миңа шунысы кызык, булачак микән ул Закир.
  
  
  Без нырнули бу куаклар, ул узган mimmo. Ул гына да түгел, посмотрел безнең якка. Эго сулышы иде беспокойным, һәм мин подозревал, ул тиз бежал. Аны повернулся к Чоени, ничек ул гына узды mimmo безне.
  
  
  — Кайт инде ... машинага һәм жди мине, — диде мин. «Мин телим следовать артыннан».
  
  
  Тропинка алып барды якка руин, аша рощу агач. Тиздән без булып чыкты бу задней өлешендә иске гыйбадәтханә. Уцелела гына бер дивары. Ул иде тирәсенә зур таш блок һәм омелой ун метр биеклектә, һәм утыз метр озынлыкка. Ир-ат прислонился бу стонать өчен отдышаться. Аннары ул якка карады, беркемне дә күрдем һәм протиснулся аша густой подлесок, ул, по-видимому, чарның отверстие. Ул юкка чыккан анда.
  
  
  Бирде ир-атка ике минут, аннары побежал һәм шунда тапкан лазейку.
  
  
  Анда караңгы иде. Аның прислушивался карата үз собственному дыханию, выбивающемуся тирәсендә җиңел. Моннан тыш, иде, бернинди тавыш. Аның включил фонарь кылды узкий луч. Аның иде бу земляном проходе, якын дюжины ступенек, әйдәп баручы аска таба.
  
  
  Аста баскычлар аны тапкан шәм һәм америка шырпы. Соң, балавыздан нче шәм идәндә алып барды уңга. Коридор биредә иде югарырак, артык алтынчы футов, һәм ул вытесан буенча твердой балчык, бәлки буенча песчаника. Бу егерме адымнар аны күрдем тусклый святым, ул танцевал һәм мерцал. Туннель пах гаять иске затхлым запахом.
  
  
  Аны акрын пополз к яктылыкка. Аны берни дә ишетмәдем. Коридор ясаган крутой күрсәткечләр. Аның тукталды өчен минем күзләренә күнеккән яңалыкка, яктылыкка. Алда мине иде бина мәйданы җиде квадрат футов белән потолком югарырак туннеля. Тирәсендә бүлмә виделись ике блюдо. Башта аны күрмәдем, дип уятты брылев. Аннары аны күрдем факеллар, заправленные нәрсә кебек мае, горящие бу сосудах дүрт стена эчендә. Бүлмә иде пуста.
  
  
  Аны тиз пересек бүлмәгә мөрәҗәгать ближайшему отверстию һәм юнәлә буенча коридору. Аны тукталды һәм огляделся. Калса, мине әле беркем дә күргәнем булмады. Бу туннель иде, кыска һәм открывался артык озын кертеләләр, протянувшийся артык җитмеш метр керткәнче описывал кечкенә изгиб. Аша тигез промежутки вакыт баш туннеле иде бүлмәләр. Алар казались кельями, анда медитировали трансцендентные k ачык бассейн монахлар.
  
  
  Ахырында туннель ясаган тагын бер күрсәткечләр, шталь киңрәк һәм якты итү.
  
  
  Факеллар освещали юл артта калды минем, тик алда кебек тоелды миңа свят башка. Аннары аны күрдем беренче лампу, свисающую белән электр чыбыкларын. Биредә туннель раздваивался: мин свернул ук, анда белән семиметровым ара висели электр фонарьлары. Бераз алга таба туннель чыкмаган, зур залы. Туннель сужался һәм алып барды к небольшому балкону бу задней стонать залы.
  
  
  Подо минем царила кипучая эшчәнлеге. Унбиш малай, күпчелек, алар тирәсендә бераз егерме, сидели тирәсендә урындык һәм тырышып дын банкларның кара төс. Башка вырезали кисәкләр фитилей. Башка малайлар упаковывали буш банклар һәм несли ih аша арку җир бүлмә.
  
  
  Актив ял восторга захлестнула мине. Аны тапкан җитештерү буенча завод тулы исеме яки, һәрхәлдә, бер тирәли урыны, анда террорчылар изготавливали үз двухчетвертные бомба да төшмәде. Тик мин шулай ук тойдым озноб башлагач, аңладым, - дип биредәге малайлар иде өлкәнрәк моннан егетне, аның аны күргәнем булмады, собирающим нитрата калия бу химия заводында. Алар охшаган солдат. Киресенчә, алар белсеннәр, дип эшли дә, әйтерсең, ih укытты.
  
  
  Мине беркем дә очрашканым юк иде, әмма мин түгел иде аша үтәргә карниз балкон игътибар итмәгән, күрәсең. Аның, исән-имин әйләнеп кайта һәм татып карады юлүткәргечкә туннель. Ул ясаган кечкенә күрсәткечләр, аннары дәвам итте хәрәкәт, мәсәлән, шул ук юнәлештә, бу һәм башка развилка. Тиздән ул шулай ук үтте, берничә књзђнђклђр. Әлеге иде употреблении. Эчендә иде соломенные капчык һәм пычрак рюкзаклар, аларда, бәлки, калын земные пожитки малай-яшүсмерләр.
  
  
  Бу туннели ала простираться күп километры астында Калькуттой. Миңа кирәк иде", - тиз табарга чыгу яки кайтырга зиннәтле маршруты, алар аны гына следовал. Китергәнегез лежало тагын бер тиеш пространство. Эчендә иде язмача, кәнәфи һәм пар урындыклар, ә алар артыннан иде деревянная ишек раме.
  
  
  Бүлмәдә беркем дә юк иде. Аның бик тиз үтте к көне. Ул бикле.
  
  
  Ачып аны, аны күргәч, тагын бер коридор, әйдәп баручы өстенә чыга. Аны чыкты һәм әйләнеп мерседесу.
  
  
  Чоени анда түгел иде.
  
  
  Аны ишетте аны авазы тирәсендә темноты аша юлны.
  
  
  — Нигы, молодец=).
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган, һәм минем мозгу щелкнуло алтынчы хисе. Бәлки иде бу тавыш яки проблеск металлического предметы, кояшта. Белмим, әмма аның сжался, һәм схватил үз Люгер.
  
  
  Аннары аны күрдем эго... дородного индейца өчен алар последовал аны гыйбадәтханә. Ул яныма белән передней өлешендә машиналар. Ул неловко помахал пычак очында. Шунда ук Люгер булып чыга-минем кулымда.
  
  
  Пистолетын ул, әлбәттә, потерпеть алмады, ләкин та, наступать миңа. Аны попятился һәм крикнул кисәтү. Аның да отель эго убивать. Аңа иде ышанам ки, бу Закир Шастри, һәм ул миңа чыннан да кирәк иде исән. Ул рассек һава алдында минем зат һәм янә махал башлагач, аның отстранялся.
  
  
  Акылдан язар чиккә җитте, аны, ата бер тапкыр берничә дюймах аны затлар сыйфатында кисәтү һәм башыннан икенче мәртәбә кулын. Нче удара пуля ул закружился һәм кимеде; әмма ул вскочил аякка бастыру һәм яныма, аның кул безвольно свисала.
  
  
  Аны янә ата аңа, бу юлы аягын. Ул егылып алга, гүя эго опрокинули.
  
  
  Инстинктивно аны, отступил элек тотты пистолетын наготове өчен икенче нападавшего, әмма единственные хәрәкәте, алар аны иде күрергә иде Чоени, бегущие миңа икенче яктан.
  
  
  Ул бросилась миңа объятия, әмма аны оттолкнул аның үзен. Сзади аны ишетте топот аяк. Малайлар тирәсендә чиркәү выбежали һәм забрались, иске машинасы да артта калды руин.
  
  
  Алар убежали, әмма миңа туры килде саклап калу, кеше җирдә элек, без нәрсә алдык последовать өчен алар. Аның перевернул эго бу спину ногой.
  
  
  Ул мәет. Дыра зурлыгында белән минем йодрык иде анда иде эго пупок. Чоени сидела янымда, чиреннән түгел тронутая төре кан. 'Бу кем?'.
  
  
  Аның выудил бумажник ир-атлар тирәсендә кармана һәм разложил эго җирдә. Исеме бу бумагах иде төгәл читаемо.
  
  
  «Закир Шастри». Аны, ниһаять, тапты аны.
  
  
  Аның опустился тезләренә янында телом. Аны шунда ук күрдем кровавые дыры бу кулымда һәм ноге. Аны түгел, промахнулся. Кем дә булса, башка ата эму бу спину. Таращить күзләренә чыкты спереди һәм раздвинула алдына пупок, ничек распустившийся чәчәге.
  
  
  Кемдер отель үтерергә Шастри элек белән чагыштырганда, ул өлгергән, заговорить, кемдер, кем басып аша юл булганда, әлеге индеец йөреп самоубийственную атакага пычак.
  
  
  Тик кем?
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  'Кара!' — воскликнула Чоени.
  
  
  Аның басты якка карады бу йөк машинасы. Нагруженный ейткендей, ул мчался урамында, набирая тизлеге. Ул свернул өчен увернуться нче лежащей бу канаве изге сыерлар, ә аннары бросился ачылган бу зур булмаган бер төркем кешеләр, выбегавших бер йорт тавышлары выстрелов. Кешеләр бросились ягына, машинасы белән грохотом наина ельцина аркасында почмагына.
  
  
  — Килә, — позвал аның Чоени. «Без следуем артыннан».
  
  
  Заднее пыяла треснуло, без запрыгнули бу «Мерседес». Таращить күзләре затянула паутиной барлык тәрәзә. Икенче таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу ишек кимегән һәм кайда булса, сиденье подо минем.
  
  
  Күрәсең, Шастри түгел иде бердәнбер максаты, әмма хәзер минем булмады вакыт ачарга җавап уты.
  
  
  Аның ускорился, һәм «Мерседес» рванул алга, ничек стрела аша люк. Без бераз гына опрокинулись бу почмагында, һәм Чоени закричала, омтылып, ул җыелырга.
  
  
  Без вскочили бу кисәтү йөреп уздылар утыз ярдов буенча бордюру һәм, ниһаять, килеп җитә кире урамга. Аны күргәч, йөк машинасы, движущийся алда безнең притормозил өчен позволить башка машинада үтеп йөреп алда безне сыйфатында прикрытия.
  
  
  "Сез иде поражены?" — дип сорады аның Чоени.
  
  
  Ул књрсђтте, миңа покачала аягы. Ул дәвам итә карарга заднее тәрәзә, ләкин безне беркем дә преследовал. Ул иде напугана.
  
  
  — Күзәтеп грузовиком, — дип боерды мин. «Әгәр без потеряем аны, без булдырабыз башларга да башта». Үтеп полквартала артта йөк машинасының, без иярделәр алга таба шәһәргә. Аша ярты сәгать машинасы да тукталды у бокового керү аэропорт Диния нәзарәте-Йорт һәм малайлар-яшүсмерләр выпрыгнули тирәсендәге тартма. Машина йөртүче, худощавый индиец көнбатыш костюме, загнал ih бу бина вокзал.
  
  
  Без чыккан «Мерседеса» һәм последовали алар артыннан платформу. Ih көттем иске DC-3, выглядевший әйтик, әйтерсең ул казанда Бирму вакытында башлану икенче бөтендөнья сугышы.
  
  
  Кайчан алар керде, аның выругался турында үзләрен. Төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен самолет иде нетолько.
  
  
  — Сез достать ih планы очу? — дип сорады аның Чоени. «Бәлки, Радж алачак сиңа ярдәм итә».
  
  
  Ул задумалась бу мгновение керткәнче сарыф к лестнице диспетчерлык каланчадан сикерү буенча. Ул кайчан кайтты, DC-3 иде инде азагында очып китү-очып төшү полосасын.
  
  
  Ул выглядела бәхетле һәм протянула миңа связку хуҗаларга.
  
  
  «Алар летают бу Раксол», — диде ул. «Бу склонах Гималаев, ерак түгел Непала. Моннан күбрәк татарстанның җиде йөз меңнән чакрым.
  
  
  Аны дип сорады. — "Бездә дә бар самолет?"
  
  
  «Пайпер-команч», — дип җавап бирде ул. — Сез кайчан да булса күрсәткән (бу nen?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  'Аны да.' Ул алды мине кулын һәм вывела урамга. — Тиздән стемнеет, — возразил мин. "Сез ышанабыз, бу освещенный аэропорты?"
  
  
  Ул смеялась. 'Түгел волнуйтесь. Без ташлыйбыз шырпы өчен осветить очып китү-посадочную юлга.
  
  
  Аның колебался, әмма ул побежала алда мине к ангару. Аны кайчан килеп җитмәгәндер шунда, ул инде сөйләште белән полицейским формасында һәм отдавала боерыклар механикам. Алар выкатили «Команч», һәм без мондый уенга бортына. Ун минут без взлетели һәм төньякка таба юнәлделәр.
  
  
  Бу иде, озак юл, һәм инде стемнело, иң элек, без нәрсә күрдек утлары авылы. Ул сөйләде, радио, һәм аста кырында освещалось автомобильными фарами. Чоени сделала бер круг керткәнче ышанычлы опустила машинаны бу утрамбованную пычрак аэродром. Җирдә нибары ике башка самолет һәм бер шулар тирәсендә иде DC-3, ул без күргән взлетающим бу Калькутте. Чоени вырулила бу урынга күчерү, һәм без прикрепили машинаны к крылу һәм хвосту керткәнче тикшерергә DC-3. Ул брошен. Бернинди билгеләре экипаж яки малайлар, алар мисалында күрдек Калькутте.
  
  
  Бу маленьком вокзал бинасында өчен прилавком сидел хөкүмәт түрә. Ул выглядел скучающим, әлегә Чоени түгел күрсәтте эму карточкасы бу бумажнике. Аннары ул просветлел һәм чыкты белән чайником. Әлегә без эчтеләр некрепкий эчемлек, диде ул безгә, - дип сәгатенә кадәр безнең килү приземлилась машина, тулы малайлар, ih үз янына чакырып ала һәм йөк машинасы белән бәрелешә.
  
  
  Ул белми кушылмаган. Ул отвел безне заднюю бњлмђгђ без алыр идек, ял итәргә кадәр иртәнге.
  
  
  На рассвете без аннан буенча грунтовой юл-авылга.
  
  
  Төре авылы миңа да ошады. Берничә таш йорт, пустынные продуваемые ветрами холмы урамы белән берничә тонкими агачлар бу бесплодной туфракта, һәм һәркайда тузан. Грунтовая сукмак вымощена, һәм анда виднелись күптән түгел генә йөк машинасының эзләре.
  
  
  Аның әле бу районда әле бер генә автомобиль, иске «Рамблер», ул казался странным һәм неуместным шулай ук югары бу предгорьях Гималаев.
  
  
  Чоени белән сөйләште хуҗасы тарафыннан Рамблера. «Безгә кирәк твоя машина, өчен, исследовать җире», — диде ул. «Без шулай ук күп нәрсәгә алмыйбыз күрү белән һава пробасы. Без яхшы эчендә кайту өчен сезгә бу.
  
  
  Ир-ат түгел кызыксынды. Ул әйтте машина гына хәрәкәт итә ала, һәм повернулся к таш, ул рубил.
  
  
  Башка йорт без дип, күргән бармы яшәүчеләр машинасы белән малайлар, проезжающий mimmo. Башта хатын-кыз терпеливо слушала. Аннары ул разозлилась нидер, ни ди Чоени. Ee күзләре сверкнули, һәм ул захлопнула ишек.
  
  
  Чоени ди. «Һиндстанда алай эшли», — диде ул. «Без тыңлыйбыз, без соглашаемся, һәм барысын да вакытында смеемся. Е хатын-кыз испугалась. Миңа бу ошамый.
  
  
  Күрше йорты, без дә хисләре шундый ук неприятие булса да, артык умеренное. Карт, живший анда, казался невосприимчивым к страху. Ул инде бик якын кабер янына. «Беркем дә, берни турында сөйли грузовике, — диде ул. «Без күргән, эго элек белән эго кучей яшьләр. Әмма кешеләр бирә артык сораулар күп, бик озак яши. Возвращайтесь бу Калькутту. Биредә сөрә бары тик үлем. Хәтта сөйләшү синең белән уята, минем белән гаилә шикләнүләр. Иду кайта.'
  
  
  Ул отступил элек һәм ишекне.
  
  
  Чоени бу замешательстве нахмурилась. — Бәлки, безгә яхшырак кайтырга, — диде ул. «Без доставляем бу кешеләргә неприятности. Аларга һәм башка, безне шул җитә.
  
  
  — Син ясарга тиеш күздә тотып, без гади тиеш онытырга проблемалар турында назревающих бу Калькутте?
  
  
  — Юк, әмма без булдырабыз әйтергә Раджу. Ул мөмкин послать суды китә, кирәк икән.
  
  
  Аны", - диде юк, дип дәвам итте барырга эзләреннән йөк машинасының. Ул колебалась барлыгы мгновение керткәнче куып мине. Ул перестала спорить, әлегә без бардык аша авылга, следуя буенча извилистой хәтта колеялар хасил була йөк шиннары югары склонам. Артта калды безнең оживала авылы. Крестьяннар чыкты аша үз хижин һәм кызыксыну белән карадылар, безне. По-видимому, чит ил кешеләре, һәрхәлдә чыккан кешеләр белән Көнбатыш, бу җирлектә сирәк күренеш иде. Аның задавался мәсьәлә, облетят бармы окресности яңалыклар турында безнең барында.
  
  
  Без үтте ике милясын үтәчәк буенча өскә таба склону тукталдылар у беренче берничә кустов, алар күрделәр. Без булдык, зур булмаган чокырда табылган. Аны, басып карадым һәм бу таулар белән шапкой вечных снегов.
  
  
  «Бу-безнадежно», — дип, аны күбрәк үзенә караганда Чоени.
  
  
  Ул-дип сорадым. - 'Ник?'
  
  
  — Хәтта без дә беләбез, дип эзлибез. Таулар тянутся өчен йөзләгән чакрым. Бу йөк машинасы иде бару төрле якка. Бездә юктыр да инде угнаться артыннан ходьбы.
  
  
  — Ул чакта кайтабыз? — өметләр белән дип сорап куйды ул.
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде. Хәзер вакыт юк иде минем противником. Әгәр без кайттылар, ягъни югалттык иде бер көн. Унбишенче көне иде, бик якын.
  
  
  Аны кабат исследовал горизонт, адым җентекләп сосредотачиваясь, ә аннары, мөмкинлек тудырачак үзенең взгляду күчәргә киләсе участогы төрле ландшафт. Ниһаять, аны күрдем ул... слабое хәрәкәт кустах, метрда бу трехстах алда.
  
  
  Безнең якта күзәттеләр. Бу-яхшы фал иде. Әмма алар кемне телибез, алыр идек җиңел качып китәргә төре буенча татарстанда түбән бер дә дустанәлек күренми, ул рос һәркайда бу предгорьях, ә бөтен бер армия җебе спрятаться бу оврагах һәм ущельях, уходящих бу таулар.
  
  
  Бездә бернинди да инде табу машинасы яки малай булса, алар тырышты, игътибар үзәгеннән читтә кала. Кешеләр, алар без телибез тиеш, безгә генә килсен. Бу бик безнең веб-надежда.
  
  
  Шулай булгач, мин вынул «Люгер» бер кобуры һәм прицелился артык яки ким юнәлешендә хәрәкәт, аны әле на горизонте.
  
  
  Чоени сглотнул. 'Син нишлисең? Син сошел белән акыл?'
  
  
  — Мин попытаюсь эләгү плен, — диде я.'
  
  
  «Кешеләр тирәсендә йөк машинасының». Аның нажал бу курок, һәм пистолетын рявкнул тагын бер тапкыр. — Кайт инде ... бу самолет, — диде мин. «Лететь бу Калькутту алырга ярдәм иткән».
  
  
  Аны кабат нажал бу курок.
  
  
  — Юк, — запротестовала ул. Ул опустила минем кулын комачаулады миңа янә выстрелить. «Бу убьет сине».
  
  
  — Вернись, — настаивал аны, ә ул двигалась.
  
  
  Аның положил «люгер» бу кобуру алды һәм аның кулына. Ee гәүдәсен задрожало янында минем.
  
  
  "Бәлки, аны алам, сезгә ярдәм," диде ул. Аны алган белем, беләсезме?.
  
  
  Аның отель оттолкнуть аның үзен, тик иде бик соң.
  
  
  Љлгермђде, без ишетергә тавыш мотора кебек буенча таулар аша юлны промчался кечкенә йөк машинасы белән бәрелешә.
  
  
  Дүрт ир-атлар белән армейскими рюкзаками һәм винтовками наготове выскочили килгән аңа. Дүрт ствола юнәлдерелгән иде мине.
  
  
  "Әй, нәрсә бу?" — возмущенно дип сорады мин. «Ни аңлата бу винтовкадан?»
  
  
  Буенча йөк машинасының чыкты югары худощавый индиец бу тюрбане һәм посмотрел безне.
  
  
  — Сез аттылар, — диде ул,-индусски һәм кабатларга, бу искиткеч инглиз.
  
  
  — Дракон, — солгал мин. «Кобра". Ул напугала минем хатынын.
  
  
  Ул проигнорировал ялган һәм игътибар белән карады Чуни.
  
  
  — Син казанда авылында бу маленьком кш самолетта? - дип сорады ул.
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  'Нигә син төште монда? Без монда ерак нче маршрутлары.
  
  
  «Без осматриваем истәлекле урыннары. Аны беренче тапкыр Һиндстанда». Кеше тюрбане белән сомнением посмотрел на Чоени, һәм аны тиз сообразил.
  
  
  «Мин каршы алды, үз хатынын казанда Берләшкән Милләтләр Оешмасының Нью-Йоркта, — дип аңлатты мин.
  
  
  Ул миңа түгел, доверил, тик күпмедер вакыт та, уен.
  
  
  — Телисең прокатиться безнең белән? — эшнең асылын әдәпле дип сорады ул.
  
  
  — Әйе, — риза Чоени. «Мин бик устала».
  
  
  Ир-ат любезно узды алда безне һәм ярдәм итте Чойни утырыр алдыннан бу переднее сиденье. Аның вскарабкался янында да күрдем, ничек боевики залезли бу кузов.
  
  
  Двигатель ожил, һәм өлешенә секунд күрдем аны көзгесендә заднего төр приклад винтовкадан. Ул нык бәрде мине буенча черепу. Аңа гына өлгергән, нырнуть бераз левее. Бу иде грубый удар, әмма авыр деревянная да әле барыбер ударить мине шактый нык булсын өчен, мәҗбүр итәргә минем баш миен дико сотрястись. Минем иде, шундый җиңел генә бирелмәде, хисләре, ул колачлый сезне, ничек тапкыр керешер алдыннан бессознательное накрывает разум нең мягким бархатным плащом.
  
  
  Соңрак, кайчан аңа гына аңына килгән утырып һәм постанывал, аны берәүдә, дип минем куллар һәм лодыжки бәйле. Минем куллар иде алдында минем телом, һәм икешәр кораллы ир-атлар, охранявших мине ясадык корал миңа тормышта.
  
  
  Мин белмәдем, без күпме йөреп уздылар, тик мин алмадым булырга башка аң күбрәк егерме минут. Ясаганчы, аны өлгергән турында да уйларга нәрсә әле, йөк машинасы затормозил һәм въехал капкасына. Буенча обеим якларга иде витки колючей проволоки һәм икеләтә койма тирәли стальной проволоки.
  
  
  Югары ир-ат янына килеп задней өлешендә йөк машинасының.
  
  
  «Перережь веревки тирәсендә эго лодыжек һәм тик синнән эго минем к столу», — диде ул.
  
  
  Аның яростно дип ачуланды. «Бездә-юк, димәк оглушить мине бәйләргә?»
  
  
  Одина тирәли солдат бәрде мине буенча затка тыльной читләтеп ладони. Калган рассмеялись.
  
  
  Алар вытолкнули мине алга, аны ишетте Чоени артта калды безне. Ул разговаривала белән ике боевиками, алар артык яки ким несли аны, направляясь башка юнәлештә.
  
  
  Бу бик нинди дә булса банда карамастан, хәрби форма. Солдатлар грузовике толкали һәм подталкивали мине, әлегә аның тышча алар арасында к невысокому бинасы белән дверью, әмма башка тәрәзәләр сулдан. Бер лампасы сәгатенә дип өстәде үз брылев к яктылыкка, лившемуся аша көне. Минем втолкнули эченә, һәм ишекне тиз арада ябып куйганнар минем өчен.
  
  
  Бүлмә иде охшаган офисы белән шкафами өчен документлар язмача өстәле һәм пишущей машинкой.
  
  
  «Бу каршылаячак сезнең документларда язылган, дип сезне исемем Мэтсон, Говард Мэтсон, — диде ир-тюрбане. — Мин белергә телим дөреслекне. Кем син шундый нигә син монда шныряешь?
  
  
  «Мин бизнесмен, тавыш бирү һәм барысы да».
  
  
  "Шушы ђйберлђре?" Ул тотты да Вильгельмину һәм Хьюго. Күрәсең, алар забрали ih минем грузовике. Ул туры ih ягына һәм повернулся ко миңа белән жуткой ухмылкой. «Ярар, мистер Мэтсон, сез безне недооцениваете».
  
  
  Аны карар өчен тагын күпмедер вакыт ролен дерзкого американца булса да, подозревал, дип минем охранники белсеннәр оборудова миңа күбрәк алар кунакханә югалткан дип танырга.
  
  
  «Карале, — огрызнулся мин, — бәлки, син фанатик бу тупых һиндстан крестьяннар, тик, белүемчә, син просто бандит, преследующий кешеләр. Сез һәм сезнең наемники выглядите дерьмово. Аны күреп, күбрәк фәннәрне стае волков. Түгел пытайся приблизиться миңа, югыйсә аның шулай нык ударю, син башлыйсың стонать. Ә хәзер развяжи миңа кулларын!
  
  
  Бу иске иде трюк белән возмущением, һәм ул хезмәт иткән, үз максатлары. Бу эго исә бу замешательство һәм гнев. Ул торып басты һәм бик нык бәрде мине; Аны отвернулся һәм, развернувшись, нык бәрде аның эго ногой. Аннары мине ударили сзади буенча почкам. Авырту иде, дәһшәтле.
  
  
  Аны күбрәк түгел сопротивлся һәм позволил ике ир-атларга подтащить минем кул көрәштерү өстәле янына. Алар перерезали веревки һәм приставили, бандитларның сугыш кораллары к минем максат.
  
  
  — Раздевайтесь, — дип боерды ih капитаны. 'Тулысынча.'
  
  
  Мин возражал. Килгәч, минем кием-салым алынды, алар грубо потащили мине урындык һәм привязали к аңа расставив куллар һәм аяклар.
  
  
  Ih капитаны проковылял кул көрәштерү өстәле янына карады мине.
  
  
  — Ә хәзер, мистер Мэтсон, — дип башлады ул, — бәлки, сез кунакханәләр булыр иде сөйләү безгә бераз үзе турында. Кем син? Син монда нишлисең?'
  
  
  — Мин америкалы, — диде аңа упорно двигался к намеченной максатлары. — Сезгә кирәк түгел, белергә күбрәк. Әгәр консулы АКШ белер бу
  
  
  Ул засмеялся. Ничек һәм ир-атлар тирәсендә аңа.
  
  
  — Консулы? Бу Калькутте? Сез шаяртасызмы әллә, мистер Мэтсон, яки ничек сезнең анда. Ике көннән бу Калькутте күбрәк булмас, америка консуллыгы. Бәлки инде булмаса Калькутте. Әмма инде син боларның барысын да беләсең, шулай түгелме?
  
  
  Аның әйтте белмим, нәрсә турында ул, ди. Ул артык терпеливо кивнул.
  
  
  — Әлбәттә, әлбәттә, — диде ул, отворачиваясь. Килгәч, ул тагын повернулся ко миңа, аны күргән эго кулымда длинную бритву. Кинәт аның, инанды, бу түгел иде, мондый wouldnt яхшы идея, ахыр чиктә, позволить миңа булырга захваченным.
  
  
  — Сез кайчан да булса җанатарларның авырту, Мэтсон? — дип сорады ир-ат. «Ужасающую, невыносимую авырту белән шөгыльләнүче разрывает кишки һәм мәҗбүр турында сорарга кулланганнар үлем?»
  
  
  Бритва сверкнула минемчә затка; ул бик алтынчы дюймов озынлыкка һәм мондый археологларның, - дип җайлап блестела көнне иртәнге свете. Кайчан беренче тапкыр лезвие кагылган минем тире, мин түгел, дип уйладым, чөнки ул попало шул максаты — разрез иде шул контролируемым, шулай гладким. Аның повернул башын өчен ел саен үз левую кулын. Лезвие башлап кончика минем указательного бармак, пересекло ладонь узды mimmo запястья һәм поднялось к минем плечу, аннары изогнулось һәм зацепилось бераз югарырак ключицы.
  
  
  Беренче авырту нахлынула, кайчан аны күрдем, ничек лезвие врезалось миңа запястье. Аны закрыл глаза, әмма бу башланды. Аның отель закричать.
  
  
  — Сез кайчан да булса ишеткән үлем турында нчы мең порезов, мистер Мэтсон? Бу борынгы көнчыгыш пытка, гадәттә, применяемая, кайчан кемдер тели мәгълүмат алырга, ә тормыш заинтересованного затлар юк бернинди кыйммәтләре. Турында, мин әйтә алмыйм, чөнки барысы да корбаннар мең порезов үлә. Кайбер үттек. Барлык ih гәүдәсен покрыто шрамами. Игътибар итегез, ничек разрезы уза аша гына беренче тире катламы, шуңа күрә буенда линия разреза хасил була, бары тик берничә тамчы кан. Двигаясь алга, без табабыз, яңа юллары һәм погружаемся барлык глубже һәм глубже. Кайчан порезы књчђ нче баш һәм күкрәк к гениталиям, хәтта иң көчле ир-ат дип. Бик азлар гына кешеләр ала терпеть авырту».
  
  
  Киләсе порез иде, шулай ук беренче, тик минем уң кулымда да кулымда. Бу юлы бритва керде глубже... жгучая, жгучая авырту белән шөгыльләнүче ирексездән уятты фырканье флагы рөхсәт үтәү аша ноздри. Минем тешләре һәм иреннәре иде сжаты. Аның уйладым: «Әгәр откажусь аны ачарга авызы, миңа җиңелрәк булачак сдерживать крики больно».
  
  
  Югары кеше понимал үз эшен. Аны күрдем балкышы удовольствия бу эго күз алдында, киеренкелек, мускулларның тирәсендә эго һәм борын искривленных губернасында, кайчан катеры тапшырылды двинулся кире минем к телу — бу юлы мөрәҗәгать подбородку — очерчивая өченче линиясен разреза бу минем күкрәк һәм животе.
  
  
  Индиец янә заговорил. Аның күзләрен ачты, белмим, кайчан закрыл ih.
  
  
  «Болевой бусагасын кызыклы. Кайбер көнбатыш кешеләр тулысынча ломаются бу вакытта. Алар сөйлиләр сезгә барысын да беләләр, беренче тапкыр. Шул икенче киселешендә алар плачут һәм умоляют турында пощаде. Өченче киселешендә алар впадают бу истерику яки югалта аңы. Сезнең болевой бусагасын ценымногие югарырак, яки сезнең әзерләү яхшырак, аның уйлады. Ул тәмамладым надрез. 'Хәзер мәсьәләләре. Кем подослал сезне шпионить өчен безнең?
  
  
  Мин түгел, - диде берни дә. Аны тиеш иде табу юлы, ысулы сбежать. Әлегә бу выглядело безнадежно. Узеллар бу веревках иде искусны; растянув ярар, аны аңладым, - дип куллары һәм аяклары түгел провисают. Урындык иде, тар һәм җиңел наклонялся, әмма, хәтта, әгәр аны перевернулся, аны аз нәрсә иде ясарга.
  
  
  — Кем послал сине шпионить өчен безнең Мэтсон?
  
  
  Пычак төште шул полудюйме нче башка пореза үземнең кулымда. Бу юлы ул врезался глубже иблис, мине сулый караганда больно.
  
  
  Ишек ачылды. Солдат сунул башын. 'Ут!' диде ул. Зат эго кузгатылган, һәм ул кабатларга сигнал тревоги. «Ут, капитан! Тышкы якта.'
  
  
  Капитан башкарды сердитое зат. Ул казался разочарованным булуы эго прервали, кайчан туры килде бритву. — Түгел убегай, Мэтсон, — диде ул.
  
  
  Ул охранники выбежали өчен ишекне ача, һәм мин вздохнул белән облегчением. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ниләр тышкы якта, тик радовался перерыву.
  
  
  Больно От минем телевидение проектында янә күз йомарга яки позвать ярдәмгә, ләкин икесе дә идеяләр тәкъдим тщетны. Мин түгел иде, шуларны югалтмаска кирәк безгә секунд.
  
  
  Аның посмотрел аша бүлмә. Башта аны күрмәдем чыгу, бернинди хәл итү освободиться нче веревок, впившихся миңа тирене. Аннары аның уйладым турында масляной лампе, горящей күрше өстәлдә.
  
  
  Караганда озаграк аны карадым бу лампу, тизрђк оформлялась идея. Бу бик маҗаралар, әмма бар иде артыграк көтәргә кайт осталары үз смертоносной бритвой. Әгәр аңа гына иде опрокинуть лампу һәм накинуть веревки бу запястьях өстендә пламенем, минем иде шанс.
  
  
  Әмма килеп җитәргә иде нетолько. Аны чак иде хәрәкәт итә. Подпрыгивая һәм извиваясь, аны иде, бары генә наклонить кәнәфи. Миңа понадобилась минем бөтен көче өчен перекатиться һәм подбросить итеп ул пошатнулся. Әмма ахыр чиктә, урындык опрокинулся һәм егылып өчен янәшә. Төшү ошеломило мине һәм усилило була.
  
  
  Аның прикинул кадәр ераклык урындык һәм акрын толкнул урындык уңга. Аннары аны перевернулся, яшәүгә, димәк, урындык булып чыкты бу минем аркада, аның кулланды эго, ничек таран каршы урындык. Лампасы сәгатенә дрогнула, аннары кимегән. Ул рухнула җиргә һәм взорвался бу огненной луже.
  
  
  Бәхеткә, лампасы сәгатенә түгел иде, бик тулы, ләкин миңа кирәк иде", - тиз эшкә керешергә кирәк, әле мае түгел пропитало земляной пол.
  
  
  Миңа потребовались көчне өчен перекатиться өчен янәшә шактый ерак өчен тотарга куллары өстендә пламенем өчен, ут иде акрын прогрызать ныклы веревки, алар аны иде бәйле.
  
  
  Тиздән ялкыны башы жечь, һәм минем запястья. Аның нык дернул уң булсын отвести аның пламени. Веревка дәвам итә янарга.
  
  
  Авырту пронзила минем баш миен. Веревка горела, һәм күрдем, ничек ул опалила чәч минем запястье һәм сделала минем тиресе кызыл. Аны кабат дернул уң кулы; веревка больно впилась миңа запястье. Тагын бер ыргылу, һәм минем запястье иде освобождено.
  
  
  Аның сдернул калдыгын веревки белән, кулларын, аннары развязал узеллар тирәсендә сул кулы. Алар бик яхшы уложены. Бөтен минем уң кулым һәм запястье горели караганда больно. Әмма иде бу минем бердәнбер мөмкинлегем китәргә. Ниһаять, узеллар развязались; Аның сорвал веревки белән аны аяк, һәм схватил кияләр. Минем пистолетын һәм пычак лежали өстәлдә. Аны оделся, обулся, һәм инде әзер булса да, китәргә килгәч, ишек керде югары индеец. Ул гына да түгел, выглядел бик бәхетле, килгәч, мине күргәч, һәм пистолетын, направленный эму тормышта.
  
  
  Ул карадым аңа, көтмичә, мин выстрелю аңа. Иң делле, ул шулай сосредоточен бу пистолете, - дип язды әле пычак минем башка кулымда. Ул керде эго гәүдәсен бераз югарырак паха.
  
  
  Буенча эго губернасында вырвался булькающий тавыш килгәч, ул отступил нче лезвия һәм прикрыл ярага куллары. Аннары ул соскользнул җиргә.
  
  
  Ул түгел иде мәет булганда, аның перевернул аның.
  
  
  Аны дип сорады. - "Кайда ул кыз?"
  
  
  — Китте, — диде ул. Кан хлынула бөтен уголка эго rta, һәм ул закашлялся. «Ул устроила янгын, үз бүлмәсендә. Зинһар, билгеләргә миңа. аның...'
  
  
  Аннары кинәт затих, ул лежал трупом минем аяк.
  
  
  Миңа кызганыч. Аны иде предпочел калдырырга эго исән, тик пычак түгел, төгәл корал.
  
  
  Аның огляделся. Бу почмагында басып, автомат сүтеп җыйдылар, ә полке ике кул һөнәрләре граната. Аның положил граната ирек бирмәячәк, һәм, держа автомат наготове, китте көне. Аны ачыкларга тиеш иде, биредә булган, дип имело мөнәсәбәт Калькутте, һәм аны табарга тиеш иде Чоени. Аны, ишеген һәм чыкты наружу.
  
  
  
  Башлыгы Одинадцатая
  
  
  Аны сак кына чыкты. Аны тапкан бүлмәдә стеганую куртку өчен күбрәк хис өлешенә әйләнә. Опустив башын, аның кыска вакытка иде сойти өчен бер сәгать тирәсендә.
  
  
  Аны вдохнул төтене учак ишетә крики ир-атлар, борющихся белән пламенем, доносящиеся буенча покрытой үлән хижины.
  
  
  Аны кергән барлык ишегалды, застроенный одноэтажными зданиями, алар производили тәэсир сырада иске америка, Көнбатыш. Шунда иде дюжина биналары, өч, тирә, алар выглядели ничек казармы, ә бер генә, по-видимому, иде ашханә. Алдында бер корылма тирәсендә басып тордылар өч йөк машинасының.
  
  
  Аркасында гына янгын сүндерү мине, барабызмы дюжина ир-атлар киеменнән булганда аны ашыккандыр к грузовикам. Аңа иде диярлек, бар максатлары, кайчан сәбәпле, машиналар якындагы барлыкка килгән ир-ат. Ул минем янга килеп, откровенные миңа, предупреждающе подняв кулын. Ул кызыксыну белән посмотрел миңа, аннан соң попятился һәм, киресенчә, китәм позвать ярдәм булганда аның позвал эго. Ул яныма белән удивленным һәм подозрительным төре.
  
  
  «Бер щелчок, һәм барысы да әзер булачак», — диде мин. «Повернись һәм встань янымда. Аның наставил сине пистолетын. Аны тиз заговорил на һинди теле билалет, ул мине аңладым.
  
  
  Ул повернулся, һәм курку, эго кеше иде ки, бөек, мин диярлек тоймадым эго исе. Без үтте ике йөз ярдов, ђлегђ урынга килеп җиткән кадәр вершины склона һәм спустились икенче яктан. Без скрылись аша кырлар ягыннан караганда да лагерь, аның толкнул эго җиргә.
  
  
  — Син әле кызны? Ул кивнул. "Кая ул делась?"
  
  
  Ул күрсәтте склон, анда булдык. — Кем монда баш?
  
  
  — Белмим, — диде ул дрожащим куркудан тавышы. — Мин нибары Нага, пешекче. Мин белмим.'
  
  
  'Ярый.' Аның жестом боера эму басарга. «Миңа күрсәтегез, кая киле кыз».
  
  
  Ул тиз повел мине буенча өскә таба склону көнбатыш юнәлештә. Без чыкты каменистое плато, ул граничило белән кечкенә долиной. Аста аны күрдем дюжину йорт, икенчеләре яртылаш сожжены, башкалар тулысынча разрушены. Без караган дәвамында биш минут түгел, замечая бернинди хәрәкәт. Ул күрсәтте mimmo подлеска урынга якынча четырехстах ярдах к плато.
  
  
  «Голос команда пунктына. Әгәр ханым кузгатылды шулай ерак, ул, мөгаен, спряталась аста өчен дождаться темноты.
  
  
  Без соскальзывали белән таш узган куст белән таш бу агач. Без булдык, двухстах метрда, Нага кулын күтәрде. Ишеттек без, ничек кемдер сөйләштем. Без сак кына уздылар. метр илле күрделәр ih. Команда пункты булган җиде метрлар түбәнрәк ахырында скального плато.
  
  
  Без карадылар җире, ләкин вакыт, күрәсең, булмаган. Бесшумно без подкрались лижет, әлегә булып чыкты бу плато ачыктан-ачык алар өстендә. Аның вытащил чеку буенча беренче кулдан граната, аннары янә посмотрел на мишень. Алты ир-атлар сидели бу бункере, вырытом тирән шул склоне. Янында ике бөтен аларда иде автоматлар. Өченче устанавливал маленькое радио. Башка карадым бу авылга бинокль.
  
  
  Граната капкасыннан команда пунктына. Аннары минем плече булып чыга, автомат сүтеп җыйдылар, һәм ул подпрыгнул һәм загрохотал, кайчан минем пуля засыпали кешеләр. Шартлау булды шталь развязкой. Ике ир-егет иде инде убиты. Граната превратила калган бу корчащуюся, истекающую кан белән язылган бик күп. Без дә булды көтәргә күрү өчен, исән кала микән, кем дә булса. Без сбежали белән холма, обогнули команда пункты һәм бросились к йортлар четырехстах ярдах түбәнрәк. Аннары аны күрдем Чоени белән шөгыльләнүче пряталась күрсәткечләрне тикшереп тору текә кыялардан сикерүдән-башлана. Дүрт ир-аста потянулись аңа тентњ вакытында территориясендә, әмма шул звуке граната һәм автоматных чират алар запаниковали һәм отступили.
  
  
  Ул увидела, без пойдем, һәм побежала миңа.
  
  
  Аны тоттым, аны куллар һәм понес алга таба. Бер өлеше аның чђч иде опалена, ә йөзе почернело нче сажи.
  
  
  — Түгел иванников мине кире авылга, — диде ул, дрожа. Аның тукталды. «Әмма нәкъ менә шунда табарбыз убежище».
  
  
  'Юк. Бу... бу артык кот очкыч хәл. Беркемне дә хоронили. Ih гади атып њтерђ һәм калдырган анда. Хатын-кызлар, балалар һәм картлар...
  
  
  Аны повернулся һәм посмотрел на Нагу. Ул кивнул. 'Бу шулай. Алар мөмкинлек бирә нең кешеләргә практиковаться реаль кешеләр. «Сылу, биредә аның белән, — диде аның Наге. «Мин тиеш сарыф ел саен».
  
  
  Аның рванулся алга, почуяв исе гниющей, распухшей плоти керткәнче йөгереп егерме ярдов. Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр беренче йорт, подлетела дюжина канюков. Частичные җәсәде карт һәм малай " лежало урамда.
  
  
  Йорт диварларын иде испещрены дырами нче гранат һәм пуль. Күпчелек йортлар төзелде тирәсендә валунов һәм раствора һәм элегрәк йөзләрчә пулевых отверстий. Күрше йорт, аны күргәч, өч хатын-кыз. У бер тирәли тел иде отрезана күкрәгенә; икенчесенећ иде баш. Соңгы йорты ирне прибили өскә таба аяк к көне, ә аннан соң атып њтерђ белән якын ара.
  
  
  Аны побежал кире әйләнеп карамый гына буенча разбитой урамда. Әгәр бу партизаннар кайчан да булса керәчәк Калькутту башлана резня.
  
  
  Кайчан аны, әйләнеп кайта, җитмәсә урыны, анда калдырды Чоени, аны берәүдә җирдә генә сморщенного Нага. Аның алмады эму ярдәм итә. Ул үтерелә; эго внутренности иде вырваны, ә тамакны перерезано. Кызлар күренмиләр иде.
  
  
  Әгәр дә ул аларның иде, алар булырга тиеш янәшә...
  
  
  Кинәт раздался треск пулемета, тырышучы залил берничә пуль ике метрда правее. Аны чак кына арттарак басып торган, әмма беркемне дә күрдем. Тагын бер чиратында, һәм пуля врезались бу тырышучы сулдан. Аның подкатился к агач һәм ата наугад өчен мәҗбүр итә ih опустить баш, тик барыбер беркемне дә күрдем. Аның лежал тулысынча ачык җирлегендә...
  
  
  «Хокукы, мистер Картер, сопротивляться файдасыз», — дип мөрәҗәгать итте хат белән миңа che ниндидер тавыш. «Сез тулысынча окружены, безнадежно сопротивляться дн. Син артык умен өчен тырышырга прорваться аша бу. Нигә сезгә дә ташлап, үз мылтыгы да подойти бирегә чу?
  
  
  Көчле, көчле тавышы исходил тирәсендә мегафон, ул, киресенчә, эхом разносился буенча кечкенә долине.
  
  
  Аны ташладым пистолетын һәм торып басты, подняв, кулларын өскә. Дүрт «валуна» ка холме вскочили аякка сбросили камуфляж һәм побежали миңа, нацелив автоматлар миңа күкрәгенә эләгә.
  
  
  Һиндстан партизаннар столпились тирәсендә мине һәм лишили мине Хьюго һәм Вильгельмины. Аннары алар грубо толкнули мине алдына.
  
  
  Без әйләнеп кайтты лагере. Охранники веления мине mimmo лагере, анда без тапкан икенче юлны. Якынча полумиле буенча аска таба холму без чыкты к кечкенә долине, өч яктан, аның иде перпендикулярны, әйтерсең, биредә иде каменоломня. Сзади зур пещера. Ка керү алдыннан пещеру торгызылган толстый барьер тирәсендә колючей проволоки.
  
  
  Охранники отвели мине к заграждению. Ачтылар кечкенә генә участок, втолкнули мине һәм шунда ук яңадан япканнар колючую проволоку. Аны күреп утызлап кеше - кайбер иде больны, кайбер елаштык, барысы да начар одеты һәм чиреннән түгел накормлены. Аны повернулся к забору тирәсендә колючей проволоки һәм күрдем яхшы одетого ирне бу ачык-яшел форма белән погонами әниләргә төшә. Ул посмотрел на лагере.
  
  
  «Мистер Картер. Подойдите, зинһар.
  
  
  Аны минем янга килеп, к колючей проволоке.
  
  
  -- Без алган мөрәҗәгать буенча Калькутты, -- диде ул, кызыксыну белән әнисенә карап, минем аша нокталарында, -- без әле генә исеме билгеле, безнең югары кунак. Аның турында бик күп ишеткән сезне. Кеше, аның үтерергә ярамый. Бәлки, бездә урын учебниках тарихы.
  
  
  Аның проигнорировал эго насмешки.
  
  
  Аны дип сорады. - «Нәрсә булачак 15 августында?» «Бу бит зур көнендә, шулай түгелме?'
  
  
  Ул болай дип җавап бирде угрожающе. — Син моны күрмәссең.
  
  
  Ул повернулся, аннары, бу нәрсә турында уйладым. — Түгел беспокойся турында кызга, — диде ул. «Ул килер сезгә авылга». Ул китеп, аның попыталась җыенырга белән фикерләре.
  
  
  Књрђсећ, ул лидер иде. Кеше, ул миңа кирәк иде, булачак куркынычсызлык шәһәрдә һәм шөгыльләнәчәк последними приготовлениями.
  
  
  Аны табарга тиеш иде бу кеше. Тик башта миңа кирәк иде тырышырга калырга исән, ә ул вакытта бу кебек тоелды шактый катлаулы.
  
  
  Аны, посмотрел на пещеру. Капка каршында тоташтырылган иде электричеству, мөгаен, шактый сильному, мине үтерергә, ә стеналар иде толщиной илле футов. Мөмкин гомере буе долбить ih. Качу казался мөмкин булмас.
  
  
  Аңа түгел иде бер, әмма кешеләр, разделившие минем язмышы, аз нәрсә ярдәм итә алыр. Күбесе шулар тирәсендә иде стары һәм немощны, ихтимал, крестьяннар, чыгаручы үзенә-җимешләр бу твердой туфракта була. Алар әзерләнделәр үлем белән невозмутимостью, аның ия гына индусы. Алар сидели, скрестив аяклары, склонили баш ка земляном идђндђ һәм беспрестанно сайрый, үз догалар богам: «Харе Кришна, Харе Рама».
  
  
  Алар әзер иде, киләсе адым саен бу длинном цикле реинкарнаций. Тик мин әзер түгел идем.
  
  
  Аңа барды, күрсәткечләрне тикшереп тору, алардан омтылып, ул чыгарырга ih буенча фаталистического оцепенения, әмма беркем дә алар тирәсендә, киресенчә, күргәнем булмаса да, минем. Бары тик аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр яшь кеше, прислонившегося к стонать, аны алды ревматизма.
  
  
  Ул рассмеялся, мине күрде. «Димәк, алар перехитрили зур балык. Сез инглиз?
  
  
  — Америкалы, — диде мин.
  
  
  'Чувствуй үзләрен өйдәге кебек. Төшкә таба без барыбыз да умрем.
  
  
  Аны басты, тезләренә аның янәшәсендә һәм протянул сигарету. Ул алды эго һәм подавился дымом.
  
  
  Аны дип сорады. - 'Син дә?' — Ни теләсәләр, сине үтерергә? Калган иске. Ни өчен алар теләми күрергә сине?
  
  
  «Мин принадлежал аларга, — диде ул. «Минем завербовали бу Калькутте. Алар мине ашаттылар һәм кайгыртуларына турында минем сестре.
  
  
  Аннары аны күрдем монда авылга. Мин алмады шулай убивать кешеләр, шуңа күрә мине поместили бирегә белән изгоями, прокаженными һәм вдовами, алар молятся турында душах үз ирләренең». Ул тукталды һәм яростно посмотрел на каравылчы. — Тиздән киләчәк, алсалар дүрт-биш кеше барачак авылга. Әгәр без тормыйбыз шактый быстры, безне убьют штыками яки выстрелами. Аны күреп, алар ничек бу нишләр иде.
  
  
  Яшь кеше дрожал, куркудан гнева.
  
  
  Аны дип сорады. — Син беләсең, чөнки алар замышляют? «Алар ни тели эшләргә бәйсезлеге Көне? Син ишеткәнем бар бу хакта?
  
  
  Эго карие глаза сверкнули бу минем якка кебек тел кобры. — Әлбәттә, тик син каян беләсең бу хакта? Безгә әйттеләр, тик син ягыннан. Ул пожал җыерып һәм уставился бу җирне, присев бу корточки. «Бөек революция. Әгәр дә без идек, без идек яуладылар Калькутту һәм бөтен Көнбатыш Бенгалию. Алар, диделәр полиция ih ягында; америкалылар һәм руслар булачак атарга башка җир. Барысы да безгә кирәк иде эшләргә, бу взорвать күпер, Кешеләр һәм тимер юл станциясендә, аннан кылырга налет бу Чоуринги-роуд, һәм поджечь барысы да өйдә. Калькутта иде мондый тәшвишкә, без алыр идек белән чыгыш ясарга сотней кеше һәм оккупировать бөтен штаты».
  
  
  Аны дип сорады. - "Бу сработает?"
  
  
  Яшь кеше покачал аягы. 'Мин белмим. Алар тренировали кешеләр месяцами. Алар атыйлар, бу Освободительной армией Калькутты. Билгесе бирелер, кайчан консуллыгы взорвуться. Зур булмаган төркем булачак кылу набеги өчен төп позициясе. Бу мөмкин сработать. Ул җилкәсенә күтәрде.
  
  
  — Бу безнең өчен тумаган, — дип дәвам итте ул. Һәр иртә авылында булганнары урнаша хәрби уеннар. Алар һәрвакыт алалар көчле кылсыннар өчен үрнәк егетне. Моннан тыш, алар избавились от авылы халкын аста өчен мәҗбүр итә ih замолчать».
  
  
  Аның басты һәм юнәлә буенда дивар, вглядываясь бу темные углы пещеры. — Бармы ысулы кайтырга җае чыкмады биредән?
  
  
  Ул тискәре покачал аягы.
  
  
  Аның обыскал үз кесәләр " күздә тотылмаган, әмма минем берни дә булмады, тыш, каеш. Удушающие җепләре инде алмадык миңа ярдәм итә. Минем дә бар иде шырпы бу поясе, әмма сырой пещере берни горело.
  
  
  Туры килгән булыр иде моны авылында. Анда безнең иде некоторая иреге хәрәкәт итү мөмкинлеге. Аны, посмотрел на сгорбленную фигуру белән шөгыльләнүче кайчандыр яшь кеше.
  
  
  «Нәрсә булыр бу авылда, без шунда доберемся?»
  
  
  Ул рассмеялся глухим, насмешливым смехом.
  
  
  «Мәгънәсе юк сопротивляться неизбежному. Сезгә генә кирәк расслабиться һәм молиться турында ић яхшы урында загробной тормыш».
  
  
  Аны наклонился, схватил эго һәм куйды, аякка нык прижимая к сырой стонать пещеры.
  
  
  — Син тиеш сөйләү миңа нәкъ менә бара авылда. Әйт миңа, нәрсә эшлиләр, ир-атлар белән ружьями, кая бара корбаннар.
  
  
  Аның ослабил хватку аны кулымда. Хәзер эго күзләре белән караган, миңа; шикләнеп карыйлар, испуганно, бит.
  
  
  «Алар алалар, биш яки алты кеше вершину скалистого плато, аннары освобождают, обстреливают һәм загоняют авылга. Бар унҗиде йорт, хижин һәм сарайлар. Алар тиеш булачак тырышырга спрятаться. Әгәр бу профессиональ солдатлар, алар яхшы эшли, подвозят кешеләр, бәлки, стреляют буенча ногам өчен алар спрятались башка йорт. Кайчан обыщут соңгы йорты, бөтен расстреляют яки прикончат штыками. Яшь рекруты иң начар. Алар заключают акча, күпме проживет һәр корбаны.
  
  
  Аны покачал аягы. — Аларның нинди корал?
  
  
  «Мылтыгы, автомат винтовка, кул һөнәрләре граната һәм озын ножи».
  
  
  Аның инде китәм прислониться к сырой стон, кайчан күрдем хәрәкәт у коймасы тирәли колючей проволоки алдында керү юлында.
  
  
  — Алар бара, — диде егет.
  
  
  Аны дип сорады. - 'Сезгә ничек исемле?'
  
  
  «Зовите мине Джо — яхшы америка исемен».
  
  
  Аны отошел үзеннән һәм көткәндә прислонился к стонать. Кергән ике охранников, алар артыннан дүрт яшь кешеләрнең штатском. Безнең барлык алты иде автоматическое корал. Иң югары каравылчы посмотрел, миңа жестикулировал.
  
  
  «Наружу!» диде ул. 'Син беренче!'
  
  
  Аның панцирь акрын; лезвие штыка больно вонзилось миңа ягодицы. Башыннан икенче каравылчы күтәрде Джо аякка бастыру һәм подтолкнул к выходу. Свят раббыбыз ослепил мине, кайчан аның аша узды проем бу воротах.
  
  
  Прищурившись, күрдем, аның янәшәсендә үзе белән биш кеше. Джо иде берсе шулар тирәсендә. Анда өч хатын-кыз һәм карт, озын, әмма истощенный. Карт чыкты, тирәсендә пещеры, аннары повернулся к солнцу һәм сель җиргә.
  
  
  'Тор!' — заревели охранники. Ул проигнорировал ih.
  
  
  Эго кулын проткнули штыком, әмма ул кузгалмый. Лезвие пронзило мускулларын плеча. Шул вакытта гына ул закричал. Каравылчы кивнул, һәм дүрт яшүсмер автоматлы фрицлар ножи һәм бросились бу карт.
  
  
  Лезвия күтәрелделәр һәм вонзились тирән шул плоть, әлегә мин тырышам рәсем да чыгып әйләнә дә кимеген спину. Ножи продолжали сверкать бу мягком кояшлы яктылыгында, ә лезвия хәзер иде липко-красными. Ир-ат түгел издавал безнең тавыш гына тихое бульканье, кайчан последний вздох сорвался белән эго окровавленных губернасында.
  
  
  — Җитә, — диде каравылчы. Хәтфә белән биш оставшимися нче безнең төркем. 'Барыгыз, тиз. Һәм выходите бөтен җыю, яки итсәгез мертвы урында. Түгел отставайте от охранников.
  
  
  Яшь кешеләр вытерли үз ножи турында ыштан карт, ә аннары төзедек безне. Ике яшүсмер барды, алда, ә икесе закрывали парады.
  
  
  Маршы авылга китте бик тиз; Аңа алмады уйлап планы, ничек кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның. Барысы да нәкъ шулай кебек, - диде Джо. На вершине скального плато, безгә әйттеләр йөгерергә әзер йортлар. Посмотрев аска таба, күрдем аны одинокую фигуру аста бу склоне. Бу бик Чоени.
  
  
  Аны бежал шулай тиз, ничек гына иде, буенча аска таба склону билалет, бу миңа түгел, выстрелят бу спину.
  
  
  — Кит, — крикнул аңа, якын аңа.
  
  
  Без нырнули бу каменную диварны һәм мгновение аны тойдым үз-үзен күпчелек иминлек. Джо скользнул белән янәшә безнең. Аны төшергән ремень, вытащил бер тирәли тонких удушающих шнуров һәм протянул әй.
  
  
  «Әгәр сезнең мөмкинлегебез бар, используйте бу».
  
  
  Ул нахмурилась, соңыннан диде, һәм тоелды миңа мин күрдем проблеск өметләр аның күз алдында.
  
  
  Ясаганчы, аны уйлап табарга өлгергән берәр әле аркасында почмагына йорт выскочили ике коричневые фигуры. Бу иде малайлар түгел, өлкәнрәк унөч яшь. Һәр шулар тирәсендә иде мылтыгы. Башта ата бер, аннан башка, һәм мин ишеттем, ничек кайнар кургаш просвистел минем очында, әлегә без убегали.
  
  
  Аны тапкан ишек һәм нырнул эченә, потянув Чоени. Бу иде, иң зур авылда йорт белән грубым чердаком бер яктан. Чердак иде дистәгә якын футов бу ширину, моның җитәрлек иде өчен күпмедер спрятаться. Без күтәрелделәр буенча агач лестнице һәм ступили бу калын сосновые такта. Идәндә басып кечкенә агач тартма. Аның оттолкнул Чоени к ерак стонать һәм жестом тәкъдим итте әй ятарга.
  
  
  Миңа шунысы кызык, бармы яшь кеше кул һөнәрләре граната. Аша мгновение аны аңладым бу. Кечкенә граната капкасыннан тәрәзә астында безнең срикошетила бер тапкыр взорвалась өч футах җир өстендә. Минем булмады вакыт пригнуться. Бер өлеше минем тән эләкте астында шрапнельный яңгыр, тик кайнар металл мин дә тойдым. Кайчан дим рассеялся, бер тирәсендәге малай сак кына керде бүлмәгә. Белән кыска автоматическим пистолетом үз кулымда ул тиз обыскал бүлмәгә, аннары эго, игътибар обострилось. Ничек ул гына посмотрел на чердак, аны ташладым агач тартма.
  
  
  Бар иде, вакыт калмасын өчен, эго. Тартма выбил корал буенча эго куллар һәм бәрде аның эго тормышта. Ул яртылаш развернулся, схватился өчен тормыш, запыхавшись, егылып җиргә. Аны, посмотрел на, автомат сүтеп җыйдылар. Бу бәлки безнең спасением. Тик аның инде китәм эго схватить, вбежал башыннан икенче малай. Ул күрдем, үз товарища, лежащего идәндә, подозрительно заглянул бу чердак һәм осыпал пол астан градом пуль тирәсендә автомат. Безнең спасло эго начар прицеливание һәм ике дюйма нык агач.
  
  
  Аша берничә мгновений ул вытащил лежащего малай һәм үз янына чакырып ала пистолетын-пулемет.
  
  
  Аны спустился баскычтан, һәм Чоени последовала өчен минем. Идәндә лежали таш зурлыгында белән йодрык. Аны бары тиеш иде эго файдаланырга кирәк. Аның выбросил таш булып быстрым хәрәкәте, аннары прижался к стонать, һәм шталь көтәргә. Таш эләккән кусок металл күрше йорт һәм шунда ук раздалась чиратта. Безнең якка килә, shaggy. Аның маташа төгәл исәпләргә вакыт. Соңгы вакытта аны, нырнул бу ишек һәм тулы рыси схватил яшь солдат. Аның зажал эго авызы бер кулы һәм втянул эго эченә.
  
  
  Аның бәйләде эму куллары һәм аяклары полосками рубашки, ә Чоени засунула эму бу авызы кляп. Винтовка, аны ул несс, казалась кирәкле, әмма аны кайчан попытался протолкнуть патрон төрмәдә, аны берәүдә, ул заклинила. Вслепую без выбежали өчен ишек һәм юнәлделәр шул юнәлештә, каян килде малай.
  
  
  Шау-артта калды минем заставил мине повернуться белән пистолетом наизготовку, тик минем зур палец ослаб бу спусковом крючке, кайчан Джо егылып җиргә белән пистолетом үз кулымда һәм пополз белән янәшә безнең.
  
  
  Эго зат иде сердитым. «Аны үтергән бер мертвой хваткой; һәрхәлдә, аның раздобыл корал.
  
  
  — Син әзер барырга тауны?
  
  
  Джо кивнул.
  
  
  Без миновали беренче диварны, Чоени белән бледным зат дернула минем өчен рукав. Бер тирәли килүчеләрне безнең белән хатын ятып кына торды аркада; ee тормышта разорван, аның күкрәгенә иде шататься кан белән язылган; сл складывать доллар иде, бер аның ачык кулыннан.
  
  
  Аның протащил Чоени mimmo хатын-кызлар һәм побежал киләсе өйдә. Без тагын ишеттеләр стрельбу һәм крики артта калды безне.
  
  
  Без перепрыгнули аша распухший калдыра. Ee зат иде съедено стервятниками. Тукталдык өчен стеной, хәзер прикрытой спереди һәм сзади, һәм тырыштылар отдышаться. Чоени выглядел измученным.
  
  
  Ул алды миндә калганы янында винтовка, бу мгновение поработала спусковым күрсәттеләр һәм механизм, һәм ул ишетә, ничек картридж басты урын кибетендә. Ул белән вздохом кире кайтарган миңа аның.
  
  
  Лежу идәндә, аны сак выглянул аркасында почмагына диварлар. Алда безне беркем дә юк иде. Склон холма, белән, аның, без сбегали берничә минут элек күтәрелде бу вершины өч йөздән метр. Бу бик озак бросок башка прикрытия. Мин түгел иде, дип ышанам Чоени выдержит, әмма ул, диде, - дип әзер.
  
  
  Без вскочили, побежали буенда дивар, әзер штурмовать склон алда. Без өлгермәдек. Чоени алдында туган белән кечкенә бер малай, озын ружьем. Ee кешедә инстинктивно вытянулась казанда каратэ-ударе буенча муенында, һәм малай булмаса, аң рухнул бу пропитанную кан белән язылган җирне. Чоени күтәрде эго корал.
  
  
  Аның артыннан иде бер тирәли охранников, алар китерде безне. Эго автомат иде юнәлдерелгән безне.
  
  
  — Повернитесь, — диде ул.
  
  
  Аның ата аңа шулай тиз, - дип ул, хәтта, дип билгеләп үтте хәрәкәте пистолеттан. Таращить күзләре эләкте эму күкрәгенә эләгә һәм отбросила ике метр кызыл тузан.
  
  
  Әйдә, киттек!
  
  
  Без иде гына полпути к холму килгәч, безне атарга башлады... Без пригибались һәм бежали алга таба, пригибаясь һәм поворачивая якка, тик продолжали барырга тауны.
  
  
  Ун ярдах нче вершины күтәрелде фигура белән автоматом һәм выстрелила безне. Джо ата аңа, тик промахнулся. Минем винтовка кабат күтәрелде һәм выстрелила; кеше развернулся һәм егылып холма безнең юнәлештә. Без пробежали mimmo аңа һәм нырнули өскә.
  
  
  Кеше джипе гаҗәпкә калдым күбрәк без. Лагерь начальнигы, ир-яркой яшел формада гына дип опустил коричневую шешә һәм вытер иреннәре. Аны тотарга тырыштык выбил шешә тирәсендә эго кулыннан.
  
  
  Ул воздел куллары очында, бөтен бравада покинула эго хәзер, кайчан аңа корал ясадык.
  
  
  Аның побежал алга обыскал эго һәм тапкан булса, ни барыннан да җитми шул последее вакытта... Хьюго һәм Вильгельмину. Күңелле иде ih кайтарырга. Аны повернулся к командиру.
  
  
  — Выходи! — дип боерды мин.
  
  
  Ул казался сбитым белән файдасы.
  
  
  — Вылезай тирәсендә әлеге джип, — крикнул аңа эму. Ул выскочил һәм торып басты, дрожа, китергәнегез. «Сними куртку һәм күлмәк». Ул нахмурился, әмма кылды, мин ничек диде.
  
  
  Аны төшергән белән аның нокталарында һәм ташладым ih даирәләрдә ташлардан.
  
  
  Бар, аска таба командиры. Авылга.'
  
  
  — Юк, син дә аласың, моның ясарга! ул закричал. «Алар мине таныйлар башка формалары...»
  
  
  Аны бђрдерђ эго аяк һәр. Минем башлангычларда ударила эго элек караганда раскаленная добела актив ял нәфрәт иңләгән мине. Аның тапшырды Чоени калганы янында винтовка, күтәрде кешенең аяклары һәм швырнул эго өчен крае плато. Ул бераз покатился, ә аннары без белән Джо башлады атарга аның янәшәсендә һәм артта калды аңа, ул әлегә тәшвишкә һәм побежал шул тәмуг, ул үзе үк булдырган. Кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр беренче йорт, без ишеттек һәм лязг винтовка һәм автомат.
  
  
  Аңа иде Чоени үз джибын. Джо sel сзади һәм үзгәртте калганы янында винтовка өчен автомат командиры. Без-нартларда буенча ухабистой тропе к лагерю. Аның подозревал, бу бары тик берничә кеше һәммәсендә дә, солдатларның күбесе булачак Калькутте, көтмичә, сигнал һөҗүмгә.
  
  
  Чоени подобрала калганы янында винтовка, без килеп җиттек мөрәҗәгать беренче бинасы. Аның переключился бу икенче тапшыру, ускорился һәм скользнул буенча беренче повороту. Дүрт ир-атлар торган анда, отлетели кит, без промчались mimmo алар. Алда иде, ике йөк машинасының. Аның шуларның берсе, һәм Джо проколол ике шиннар һәр машинада, без промчались mimmo аңа, аннан соң без свернули өчен почмагына белән визгом перелезли койма аша тирәсендә колючей проволоки.
  
  
  — Думаешь, самолет әле анда? Чоени кивнула.
  
  
  «Мин ишеткәнем бар, ничек командиры диде кемгә-нәрсә ул полетит бу Калькутту, аннары һөҗүм темноты». – прорычал мин. Аннары зур булмаган самолет булачак заправлен ягулык һәм әзер взлету. Әмма булачак бармы аларда сәгатьлек аэропортында? Аның шулай уйламадым.
  
  
  Без киттек откровенными аэропортка һәм Чоени китте менеджеру булсын дисәк, кичекмәстән уедем. Ул нахмурился, без мондый уенны самолетта да вырулили ахырына очып китү-очып төшү полосасын. Аны аңларга тиеш иде, ниләр, ничек гына күрдем, дип, арзанлы джип кузгалды. Ул безгә таба килә башлады астында острым углом, һәм тукталды двухстах ярдах нче безнең машиналар.
  
  
  Чоени кивнула, джибын күреп. Ул ускорилась, прогрела двигатель һәм направилась буенча очып китү-төшү полосасы буйлап ачыктан-ачык к джипу. Без рванули аша кырда, һәм кеше джипе выскочил һәм укрылся. Аның отель схватиться өчен румпель калмасын өчен бәрелешләр белән джипом. Чойни нык закусила нижнюю губу, управляя элеронами һәм удерживая нос самолеты түләүләр турыдан-туры үзәгенә очып китү-очып төшү полосасын һәм джипу. Иң соңгы мизгелдә ул кискен потянула румпель элек. Кечкенә машина, киресенчә, бик ихлас гаҗәпләнгән бу үтенеч, әмма сделала мөмкин булганның барысы да.
  
  
  Ул подпрыгнул нче внезапного порыва пробасы һава... аннары аның диярлек ишетә вздох самолеты; бездә юк иде әле җитәрлек тизлек өчен мондый маневра. Машина янә приземлилась бу очып китү-посадочную юлга. Әмма без перескочили аша джибын хђзер белән визгом неслись трассасы буенча юлында нормальному стартына. Миңа тоелды, чөнки мин ишеттем выстрел, ләкин ул түгел " причинил зыян.
  
  
  Аның откинулся бу спинку кресло, без, ниһаять, взлетели, чувствуя авырту һәм ожоги соңгы берничә сәгатьтә. Минем запястье пульсировало, анда ул иде обожжено пламенем. Порезы кулына һәм күкрәк пронизывал тозлы пот, һәм ул шулай ук арыдым, дип отель йокларга бер ел.
  
  
  «Без беркайчан да доберемся кадәр Калькутты», — диде Чоени, указывая өчен датчик ягулыгы.
  
  
  — Посади эго якын халыкара, — диде мин. «Бүген без поспим, ә иртәгә заправимся һәм полетим бу Калькутту».
  
  
  Ул вздохнула белән облегчением һәм наклонилась алга өйрәнү өчен, карта.
  
  
  
  Двенадцатая башлыгы
  
  
  Икенче көнне без пролетели түбәнрәк өстендә Гангом, бөек рекой вера индусов. Бар Ганга күп притоков; бер тирәсендә алар елгасы Хугли, протекающая аша Калькутту. Без юнәлделәр көньякка таба өчен следовать буенча бөек елгасы кадәр иң шәһәр.
  
  
  Менә без күрдек, нидер похожее на кара нокта на горизонте. Башта аны, дип уйладым, бу чайка, ә аша десятую өлешен секунд аңладым, бу реактивный истребитель, несущийся буенча воздуху тизлек белән, ике тапкыр кыйммәтрәк тизлеге тавыш янында "Команчем". «Команч» нык занесло, яртылаш перевернуло, һәм Чоени авырлык белән румпелем подтянула нос. Хисе туа иде, без эләккәч, бу эпицентр көчле грозы, кайчан өстендә безнең пронесся слипстрим ревущего истребителя.
  
  
  Джо скорчился янымда, аның ноздри да киңәйде куркудан, чөнки машинада угрожало булырга разорванной бу өлешендә.
  
  
  На горизонте барлыкка килгән тагын ике кара нче тоташу ноктасына кадәр уза. Чоени опустила «Команч» бу пике һәм пролетела мөмкин кадәр түбәнрәк өстендә агачлар. Кайчан өстендә безнең пролетали истребители, аны күргәч, зур кызыл йолдыз һәм изогнутые крылья МиГи-23. Бу булдык, яхшы самолетлар торган иде рус.
  
  
  Чоени указала сзади һәм өстән рус бомбардировщик. Буенча бокам бомбардировщика летели тагын алты стройных истребителей.
  
  
  «Күрәсең, руслар керттек, зур көч», — диде мин.
  
  
  Чоени переключился бу частоту аэропорт һәм прислушалась. Диярлек шунда ук эфир заполнился рус һәм инглиз переговорами. Ике төркем запросили буенча инструкция утырту.
  
  
  "Бармы америка самолетлары?" — дип сорадым Чоени. Без осмотрелись тирәсендә. Без приблизились к аэропортында Dum-Dum, күрдек, ничек mimmo безнең пронеслись ике төркем истребителей белән треугольными крылья буенча дүрт һәр төркемдә. Бу иде двухмоторные штурмовики ВМС АКШ.
  
  
  Чоени алды кулдан микрофон вакытында краткого тәнәфес бу радиосвязи, вмешалась һәм президентка карар утырту буенча.
  
  
  Көчле сигнал белән станциясе, аэропорт прогрохотал громкоговоритель аша, давая әй немедленные күрсәтмәләр.
  
  
  Башка тавышы вмешался бу инглиз телендә. «Америка самолетлары белән авианосца «Лексингтон», сезгә хәбәр итәбез, сезнең бар өстенлекле рөхсәт төште бу җиденче линия сигезенче полосасының. Зинһар, артык түгел ике самолет бер үк вакытта.
  
  
  Сигнал иде прерван, һәм россия самолетам иде приказано приземлиться бу полосасы буйлап сигез ноль якынча соң җиде минут.
  
  
  Без Чоени переглянулись. Безгә кирәк түгел иде, берни дә сөйләргә өчен белдерү курку, ул нарастал эчендә безне. Ике сверхдержавы калдыкларыннан үз көчләре шәһәрдә.
  
  
  Бу дип аталган дружескими визитами. Яки шул ук алар кулландык булыр иде икенчесе, дипломатия аеруча аклау өчен вторжение территориясенә Һиндстан, ул хәзер иде масштабында зур булмаган. Тик нәтиҗәләр иде трагическими, әгәр ике державасы очрашкан нейтраль территория.
  
  
  Чоени управляла приборлары һәм изящно опустила кечкенә "Команч" булса ни, без приземлились башында очып китү-очып төшү полосасын һәм вырулили өчен перрон ангаров өчен шәхси самолет.
  
  
  Аның сосредоточенно нахмурил брови. Вопросительный взгляд Чоени заставил мине белдерү, уй-фикерләре сүзләре.
  
  
  — Бу ундүртенче август. Иртәгә булачак олы көн. Без шулай бик якын сугышында, дип мине тошнит.
  
  
  Джо диде миңа вакытында очу, - дип, гәрчә ул бик аз нәрсә белә террористах, ул мөмкин отвезти безне ih сугыш кирәк-яраклары склады эчендә шәһәр, анда алар спрятали үз корал көткәндә зур атаки 15 ендә.
  
  
  Әгәр без идек уничтожить ih сугыш кирәк-яраклары алынган, без алыр идек булдырмый һөҗүм консуллыгы һәм, шул рәвешле, надвигающееся столкновение арасында Соединенными Штатами.
  
  
  Аның свернул бу «Мерседесе» икенче урамны һәм объехал зур бина, ул руслар кулландык өчен үзләренең дипломатик эш Калькутте. Жалюзи иде ябылган. Бина алдында булды сплошная шеренга рус диңгез пехотинцев. Аларның иде винтовкадан аша эчтђге һәм патронташи белән патронами тирәсендә тән. Руслар иделәр әзер булды.
  
  
  Мин понимал, ничек була подобраться шактый якын килү өчен ташлап бомбу, әмма хисен тойдым, кеше, аның без теләгән идек, инде тәмамлады үз планнары. Нинди-шул рәвешле ул аша узды бу. Тик ничек?
  
  
  Буенча обеим якларга консуллыгы бинасы АКШ билгеләнде блокпост. Диңгез пехотачылар АКШ яшел сугышчан киемнәрдән разворачивали барлык машиналар.
  
  
  Аны алды үзе белән Джо һәм Чони, һәм без башладык пробиваться аша оборона линиясен тирәсендә консуллыгы. Ул вакытка, без үтте аша зур капка һәм күтәрелделәр буенча тротуару к керү төркемнәре көне, Слокум чыкты, безне сәламләргә сәхнәгә.
  
  
  — Сезнең монда яхшы армия, — диде мин. «Әйә хөкүмәте Һиндстан җыенмый илне якларга?»
  
  
  "Диңгез пехотачылар?" — диде Слокум. — Алар образуют мактаулы сторожевая. Без шулай ук бирегә самолетлар... ярдәм итәр өчен индийцам отпраздновать бәйсезлеге Көне».
  
  
  Аңа ухмыльнулся оправданию, ул бирде ул, һәм барып чыкмады мәсьәлә ничек отреагирует Нью-Дәһли.
  
  
  Аннары Амартия Радж спустился буенча бордюру.
  
  
  «Барында россия һәм америка гаскәрләре — минем фатиха», — хрипло диде һиндстан полицейский. «Күп кенә хөкүмәт посылают делегат өчен, отпраздновать безнең бәйсезлеге». Ул тукталды һәм тенциаль посмотрел миңа. — Тик Калькутте урын юк подрывникам, мистер Картер .
  
  
  Ул ассызыклаганча, минем исеме һәм сжал иреннәре бу кырыс дисциплинага өйрәтергә, решительную линиясен. Слокум сглотнул һәм выглядел виноватым. — Гафу ит, — диде ул миңа. «Мистер Радж... ул белә, сез кем. Ул тели, сезне арестовать.
  
  
  Аны, посмотрел на дородного һиндстан полиция дип. Аның демонстративно протянул куллары, әзер к наручникам.
  
  
  — Әйдәгез, — диде мин. "Арестуйте мине."
  
  
  — Күбрәк проблемалар булмаячак, — диде Слокум белән наигранной ышаныч. «Полковник Ву халкы Нью-Дәһли өстендә эшлиләр примирением арасында безнең һәм рус. Һәм без шалтыраттылар кушма штатларына. Комиссия тикшерү буенча булачак җибәрелергә дәвамында якшәмбе көннәрендә.
  
  
  'Якшәмбе көннәрендә?'
  
  
  'Әйе.' Слокум әле маташа сөйләргә ышанычлы түгел иде. «Әлегә булмаячак киләчәктә терактлар...» Ул позволил үзенең тавышка замереть.
  
  
  Радж проигнорировал аның. Ул скептически посмотрел миңа, аннары Чоени.
  
  
  Ул дип сорады. — «Сездә бар зацепка? Безгә белергә кирәк, бөтен булган сездә мәгълүмат».
  
  
  "Доверься эму", — диде Чоени здоровенному индийскому полицейскому.
  
  
  Радж нахмурился, тик китте алда безне офисында Слокама. Аны гаҗәпкә калдым, күреп шунда сидящего Александр Соколов. Эго угловатое зат иде җитди.
  
  
  Ул дип сорады. — "Сез исән-сау әле, мистер Картер?" .
  
  
  — Тулысынча, — диде мин.
  
  
  — Ә малай... кем бу?
  
  
  'Башка.' Аны башка бернәрсә дә түгел, - диде, һәм Соколов покосился бу Джо. Урыс лиза почуяла мөһимлеген яшь индейца, тик алга таба гына киле.
  
  
  «Мистер Соколов бирегә өчен выдвинуть ультиматум, — диде Слокум. — Эго җитәкчеләр ышанмый, без искренни. Алар да уйлый, без стоим өчен нападениями бу ih мирных поедставителей бу Калькутте. Алар уйлый бу өлеше артык зур планын өчен куярга ih бу неловкое положение буенча, бөтен ачык бассейн».
  
  
  — Моның кабатланмасын иде, — җайлап диде Соколов. «Атаки Түгел, күбрәк, югыйсә, без отражаете җавап удар. Минем бар боерыгы.
  
  
  Ул зарычал, кешеләр грубой кивнул һәм чыктым аша бүлмә. Ул китеп, Радж чыгыш ясады алга. Ул нахмурился түгел, яшерергә омтылып, ул үзенең түгелләр.
  
  
  — Мин алмыйм позволить, сезгә дәвам итәргә, сезнең бәйсез гамәлләре, мистер Картер. Сез оскорбляете безнең милли горурлыгыбыз. Йә сез расскажете миңа да, сезгә билгеле булганча, йә сезгә отправиться бу консуллыгы, әлегә бу эш булмас ачылган.
  
  
  Арасында безнең торды Чоени. Ул ачыктан-ачык заговорила минем белән.
  
  
  «Тик синнән үзе белән Раджа», — дип тәкъдим ясады ул. — Ул ярдәм итә ала, сиңа кайтырга җае чыкмады исән.
  
  
  Кая ул тиеш отвести мине? — күрсәтмәләренә тәнкыйть белән карады дип сорады Радж. Аның отель генә сарыф складта сугыш-кирәк-яраклары, ләкин һиндстан полицейский, күрәсең, алмас миңа бу затруднить. Запаста минем иде кимендә егерме дүрт сәгать, минем белән булмады, вакыт возражать.
  
  
  — Яхшы, — диде аның Раджу. — Әмма бернинди сораулар. Син барасың, бер. Беркем дә башка. Вакыт юк предупреждать сезнең канцелярию.
  
  
  — Бу-кызык, — возразил Радж. «Бу мөмкин уловкой өчен увести мине тирәсендә штаб-фатир, әлегә сез продолжаете беспокоить рус. Барысы да тәртиптә.— Слушай, — раздраженно рявкнул мин. «Ни дәрәҗәдә аны аңлыйм, иртәгә берничек тә башлангач, Калькутте ала разразиться өченче бөтендөнья сугышы. Бездә дә булырга мөмкин, бары кечкенә генә шанс моны булдырмый. Әгәр телисез икән, ярдәм итәргә, бик яхшы. Югыйсә, аның барам бер.
  
  
  Без Джо инде чыкты өчен ишек, кайчан өчен безнең последовал дородный индеец. Ул последовал өчен безнең машинага һәм молча китә минем отель. Үз бүлмәсендә, аны нырнул бу чемодан, ул Хоук бирде миңа алдым к Вильгельмине яңа кибет. Аны алды Пьер, газ бомбу, привязал аның скотчем к ноге һәм сунул газ авторучку бу күкрәк минут.
  
  
  Аның надел чиста күлмәк, алды саф носовой платок, берсе буенча сие зур купшы льняных носовых платков, алар һәрвакыт бар Хоука, ул чакта штаб-фатирында минем өчен упаковывают чемодан.
  
  
  Аны тәкъдим итте Раджу аерым корал, әмма ул покачал аягы. Эго тулысынча канәгатьләндерми иде нык хромированный пистолетын 45-нче калибрлы бу бедре.
  
  
  Кояш садилось көнбатышта өчен йортлар, без забрались бу «мерседес», һәм ул башлаган следовать указаниям Джо.
  
  
  Сәгать узгач, без барыбыз да тагын путешествовали буенча окраинам Калькутты, әлегә Джо маташа искә төшерү, кайда ул сөйләштем белән Закиром. Ниһаять, ул билгеләгән миңа бу обочину һәм выскочил тирәсендә машиналар, ничек гына тукталдык.
  
  
  Әйе, — ышанычлы, - диде ул үзе. — Анда-монда. Ул махнул кулы белән, указывая бу рисовые кырлар, тянущиеся к шәһәр читендә.
  
  
  Без кергән рисовые кырлар, әмма Амартия Радж колебался, тыныч кына акча эшләргә, үзләрен, называя үзен идиотом өчен рәхмәт, - дип китте безнең белән. Кайчан гына аның башлады барырга тизрәк, ул последовал өчен минем. Бергә бардык көньякка таба, әлегә җиттек к каменной стонать.
  
  
  — Тавышы ул, — диде Джо.
  
  
  Радж алга чыкты һәм күрсәтмәләренә тәнкыйть белән карады диварны карады. Ул да түгел, үткәндәге берни дә зловещего бу борынгы камнях. Аның остановил эго кулын берничә дюймах нче предупредительного чыбыкларын, идущего поверху диварлар. Провод узды аша винтовые проушины ике дюймах өстендә стеной. Ул настроен итеп кабул итәргә буларак, восходящее, шулай ук нисходящее басымы. Радж берни диде, әмма проволока ко эго врасплох. Бу түгел дип табарга мөмкин стоны фермер йорт; бу иде системасы, сигнализация, аны сез көтте.
  
  
  Джо китте беренче булып, аннары моннан, ничек аны эго подтолкнул. Ул сак переступил аша проволоку һәм йомшак спрыгнул җиргә. Аннары аны Раджу булышты перелезть аша диварны һәм последовал артыннан. Джо жестикулировал белән шактый ара. Аны минем янга килеп, к аңа. Бөтен территориясендә отель, ә эчендә стеналар әверелде луга, ә дамбасына рисовых кырлары борын-борын заманда рухнули. Бу мягком лунном яктылыгында аның әле генә үлән һәм зур булмаган сафларына агач.
  
  
  Без бардык буенда дивар файдаланып, агачлар ничек прикрытие. Саен ике йөз ярдов без туктап торган һәм прислушивались.
  
  
  Шуңа да карамастан, без бераз гына керттерде беренче сәгать. Ул прислонился янына агач түгел, карадым, безнең якка. Ул базарбай транзисторное радио. Без двигались тирәсендә аңа.
  
  
  Ай скрылась өчен облаками, әлегә без молча бардык буенча ачык пастбищу һәм осматривали юлга киңлеге чамасы ярдов, белмим төгәл, дип эзлибез.
  
  
  Минем игътибар привлек начар исе дыма.
  
  
  Башыннан икенче ветерок донес безошибочный исе арзанлы тәмәке. Без күрдек пылающий учак сул безне, метрда бу трехстах бездән.
  
  
  Тиздән без күргән сәгать бу импровизированной формада. Эго булу җитә иде, җи тәкчелеге безне ки, без дөрес юлда. Хәтта Радж наклонился глубже һәм двигался осторожнее, әлегә без кружили тирәсендәге кеше.
  
  
  Шул майл өчен агачлар күрдек уңай билге — юл белән шөгыльләнүче узды mimmo кайбер агач.
  
  
  «Әйе, тавышы монда без мондый уенны көнне йөк машинасы белән бәрелешә», — диде Джо, һәм эго күз алдында блестело раса.
  
  
  Бу сотне ярдов аны күрдем озын түбән складта. Түбәсе тулысынча покрыта дерном һәм кустарником, ә концы иде наклонены шулай итеп, бу корылма булмый күрү белән һава пробасы.
  
  
  Без сак бинаны карап чыктылар. Алга таба иде әле агачлар. Юл кузгатылды бу тупик, тик без булып чыкты даирәләре агачлар күрдек тропинку, прорубленную бу подлеске. Без иярделәр һәм тиздән чыкты крытую урынга күчерү. Аста стояло берничә һиндстан армия джипов торган иде изумлении һәм яңа. Алар ничек булып чыкты монда, лагерьда, ул, ничек аңа татарстанныкы аларга, принадлежал террорчыларга?
  
  
  'Нәрсә бу?' — кискен дип сорады Радж. "Ни көтәбез?"
  
  
  «Бу джипы... калса, украдены у армия».
  
  
  Радж дип җавап бирде: «Әйе. Яки проданы террорчыларга. Һәркайда бар коррупция».
  
  
  Джо потянул минем өчен рукав һәм күрсәтте алга. — Әнә шунда, — диде ул киеренке. «Сугыш кирәк-яраклары склады».
  
  
  Аны, посмотрел на җире өчен, аны ул билгеләгән, һәм күрдем утлары, мерцающие алдында агачлар.
  
  
  Бу полпути аша төп фонарьлар без килдек к низкому каменному бинасы. Ул иде ачык җирләрендә, башка камуфляжа, һәм аны шундый итеп күрергә, бу ул иде, анда бик озак вакыт. Чын күңелдән к бинасына алып барды юлы белән шөгыльләнүче заканчивалась зур дверью.
  
  
  Без Джо кунакханә алга таба барырга, тик Радж шепотом возразил.
  
  
  — Безгә яхшырак кайтырга, — диде ул.
  
  
  'Нигә?'
  
  
  — Алу подкрепление. Аны җыеп алам йөз кеше... мең булса кирәк. Без окружаем биналар һәм арестовываем барлык кешеләргә аларда залында».
  
  
  Ул басты, әмма аның потянул эго үзенә.
  
  
  — Алар уедут киткәнче, без кайтабыз, — диде мин.
  
  
  — Әмма без алмыйбыз керергә шунда берәүләр, — дип кырт кисә ул. «Бездә түгел иде да инде».
  
  
  — Синдә дә бар идея яхшырак?
  
  
  — Бу законсыз, — возразил дородный полицейский. Аның отель посмеяться. Моның урынына аның поманил Джо, һәм без подкрались лижет к бинасы.
  
  
  Якын чын күңелдән безгә килеп сәгать белән автоматом. Ул булыр идем, күрдем, безне секундой соңрак, әмма Джо среагировал инстинктивно. Ул кыю рәвештә килеп басты һәм, - диде җылы тәбрикләү сүзе индуистском, дип отвлекло сәгать.
  
  
  Ир-ат переместил калганы янында винтовка, әмма иде бик соң. Аның инде прыгнул аңа. Бу юлы да минем иде, нәкъ менә шунысы миңа кирәк... Пьер, кечкенә газ бомба белән шөгыльләнүче иде минем аяк арасында.
  
  
  Аның активировал аның алдында зат ир-атлар һәм күрдем ошеломленное аеруча кайткач, ул ясаган тирән вдох керткәнче аңладым, дип бара.
  
  
  Ул мәет булганда, аның позволил эму соскользнуть җиргә. Кирәк барлыгы полминуты өчен йозагын ачарга көнне һәм тавыш бирергә без инде эчендә. Дюжина тартмалар белән гранатами сидела у диварлар эмблемасы төшерелгән һинд армия. Янында башка стеналар басып тордылар тартмалары белән корал, кайбер ачык, кайберләре тагын заколоченные. У задней диварлар стояло хәтта берничә миномет һәм базук, аларның бабалары иде бу җиһазлау кечкенә партизанской армия. Әмма бина, нигездә, заполнено самодельными бомбами — осколками ике чирек, алар кулланылды өчен настроить америкалылар һәм рус берсен каршы берсен соңгы берничә көн. Аның әле проверял склады, кайчан сәгать пәйда дверном проеме икенче яктан, озын узкой казармы.
  
  
  Безне предупредили — аның эго күрмәдем һәм ишетмәдем. Киресенчә, ул бары выскочил буенча күләгәдә, прислонив автомат к бедру.
  
  
  Ул худым һәм яшь, аңа чак егерме тулды, һәм ул одет бу импровизированную формасын, аны аны күргәнем булмады, кайбер солдатлар авылында. Ул гына да түгел, колебался; ул прицелился һәм ата.
  
  
  Ул сайладым Джо беренче, минем малай түгел иде безгә бердәм шанс. Пуля эләккән, аңа тормышта һәм отбросили элек. Ул мәет керешер алдыннан рухнуть бу земляной пол бинасы.
  
  
  Түбәндәге ике секунд показались вечностью. Минем кешедә иде әле Вильгельмину, минем аяклар согнулись, һәм ул егылып җиргә; һәм минем күзләренә иде күкрәгендә сәгать. Аны сайладым инде нокта, анда аның ударю аны, әгәр проживу шактый озак. Күкрәгенә арасында трахеей һәм җаны.
  
  
  Мин уйламадым, дип, минем бу барып чыкмый. Автомат бик тиз отклонился нче окровавленного тән Джо һәм нацелился бу Амартию Раджа. Берничә пуль здоровенному копу, калганы миңа; бу нәрсә кирәк иде ясарга часовому.
  
  
  Перевернувшись, аның мельком күрдем зат Раджа. Иде тыгыз, ләкин курку түгел иде, күрәсең. Киресенчә, ул көтте, кайчан аның убьют. Ул тотты да, кулларын буенча бокам.
  
  
  Аны иде җирдә һәм откатился бу укрытие, кайчан корал сәгать метнулось к животу Раджа.
  
  
  Әмма сәгать түгел, ата. Вакытында прицеливания винтовка җибәрелгән, ачыктан-ачык бу югары участковый.
  
  
  Кайчан Радж түгел двинулся, урыныннан сәгать повернулся дәвам иткән күрсәткечләр нең корал. Әмма эго ритм бозылган иде, һәм ул бирде миңа мөмкинлеге перекатиться ка кучу тартмалар. Сәгать колебался, шүрләп выстрелить бу взрывчатку тирәсендә мине.
  
  
  Аның доверял үзенең оружию. аның ата ике тапкыр; ике пуля эләккән, эму күкрәгенә эләгә. Ул кычкырып җибәрде бер тапкыр керткәнче упасть җиргә.
  
  
  Кайчан барысы да тәмамланды, аны сак выбрался өчен тартмалар. Радж әле торды уртасында прохода арасында штабелями сугыш кирәк-яраклары.
  
  
  Без неподвижно карадык, берсен-ка берсен. Ул чакта аны башкарды, аңа пистолетын. Ул гына да түгел, выглядел удивленным.
  
  
  — Положил пистолетын идәнгә, — диде аңа эму.
  
  
  Ул ухмыльнулся.
  
  
  — Сез хәзер отдаете боерыклар, мистер Картер? — прорычал ул.
  
  
  — Син бер тирәсендә алар, — обвинил аның эго.
  
  
  Аны гына догадывался, ләкин оныта алмады ту-секундына, кайчан сәгать, ничек кенә таныдым дородного полиция калдырды эго исән.
  
  
  «Сез забываете, мин, өлкән полиция офицеры», — диде Радж. — Син думаешь, сиңа кем дә булса поверит? Ул ышанычлы елмая башлагач, аңа да җавап бирде.
  
  
  Ул наклонил башын прислушался к звуку вдалеке.
  
  
  Аның да бу ишеттем — йөк машинасы переключал тапшыру, кайчан заезжал бу холм.
  
  
  — Минем кешеләр, — дип аңлатты ул. «Алар килгән өчен корал».
  
  
  — Иртәгә?
  
  
  Әйе.'
  
  
  — Ә нәрсә, сезнеңчә, сез добьетесь?
  
  
  «Без свергаем штатының хөкүмәте. Без алыр идек булдырырга җитәрлек бит өчен үзәк хөкүмәте Нью-Дәһли өчен игълан итәргә хәрби нигезләмә. Алар нишләр бу элек. Бары тик бу юлы без позаботимся шул булсын, исән калмады рәсми затлар алырлык алырга эшен үз кулына ала».
  
  
  Моннан тыш, сине.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  — Сезгә дә бәхет елмайды, — диде мин. Аның күрсәтте пистолетом бу корал-тирәбездә. «Сезнең җитәрлек дәрәҗәдә припасов яки кешеләр өчен захватить шәһәр тормыйм инде турында барлык штатта».
  
  
  Ул җилкәсенә күтәрде. «Без әзер, моны эшләп».
  
  
  Аны дип сорады. - 'Без?'
  
  
  — Мин, - диде җитәрлек, — диде ул.
  
  
  Ул якка карады аша эчтђге бу ишекне, аңа без керде. Тышкы якта без ишеттек һәм туктап алдык йөк машинасының кулланылуы выпрыгивающих ир-атлар. Алар иде веселом настроении, сөйләштегез һәм смеялись, бу инициативаның, ир-атлар алдында боем. Кайчан беренче кергән ишек һәм күрдем Раджа, ул елмаеп куйды узнавая. Әмма аеруча эго йөзе үзгәрде, ул чакта күрдем пистолетын минем кулымда. Радж кискен диде эму нәрсә буенча-индусски, һәм ир-ат попятился көнне. Тышкы якта доносились крики һәм шау; аннары кинәт булды акрын гына.
  
  
  Амартия Радж янә зарычал миңа. «Ярар, мистер Картер, сез хәзер эшләрсез? Сез окружены. Һәм сез торасыз уртасында берничә тонна взрывчатки.
  
  
  — Әгәр аны умру, син дә умрешь, — диде тыныч кына мин.
  
  
  Ул җилкәсенә күтәрде. «Мин индус. Шиклђнђм, - дип үлем шулай ужасна буларак, минем өчен, сезнең өчен. Шулай итеп, аны кабатлап әйтәм, мистер Картер, нәкъ менә телисез икән нәрсә эшләргә? Исән-сау миңа тапшырасың үз корал яки подождешь, әлегә минем кешеләр түгел взорвут безнең ике миллион кусков?
  
  
  Тринадцатая башлыгы
  
  
  Бу покере, әгәр сезнең соңгы доллар өстәлдә аласыз блефовать.
  
  
  Шулай булгач, торырга складта белән грузовиком кешеләрнең тышкы якта һәм тонна взрывчатки эчендә, аны карар моны эшләп. Чыгу гына иде бер, миңа да кирәк иде Радж сыйфатында эскорта. Эму туры килде сдерживать үзләренең солдат, әгәр аның отель кайтырга җае чыкмады аннан исән. Әмма, хәтта, бик аз люгера, приставленное к эго, голлар, күрәсең остановило иде аның. Радж иде һөнәр белгече, тәҗрибәле белгеч буенча оружию һәм взрывчатке кебек аның. Әмма минем иде бер өстенлеге, минем репутации. Шулай булгач, мин ташладым үз карта на билеты откан, һәм шталь көтәргә өмет белән.
  
  
  — Бир миңа үз пистолетын һәм сәгатьләр, — диде мин.
  
  
  'Нигә?'
  
  
  Ул колебался, һәм аны бәрде аның эго люгером буенча виску. Ул опустился идәнгә, һәм аны үз янына чакырып ала аның эго, сәгатьләр һәм пистолетын 45-нче калибрлы.
  
  
  Ирешкәч эченә, аны гына үз эшен тәмамлый. Бу булды бер еллык сроклы эш, әмма тоелды ул сработает.
  
  
  Нигезендә моның иде граната. Аның вытащил ударнигы, ә аннары толкнул эго элек ривненской шулкадәр өчен саклап калырга предохранитель урында. Аннары аны разбил пыяла бүгенге часах Раджа һәм төшергән секундную стрелку керткәнче куярга карандаш к циферблату.
  
  
  Аның маташа итеп кечкенә стрелка сәгать оттолкнула карандаш. Һәм падающий карандаш отбросит опасную чеку граната. Кайчан бу булачак, бездә булган дүрт секунд өчен убежать.
  
  
  Кайчан күрсәтте, аның бу Раджу, ул рассмеялся. 'Син шутишь. Бу беркайчан да сработает.
  
  
  Аның выглядел удивленным. 'Chloe? Нишләп юк? Ул үз эшен эшләде Гонконгта узды. Бәлки, сез ишеттек бу хакта. Аны кулланды, бу ничек ловушку өчен иске кытай контрабандиста. Гол нче туловища, төгәл план буенча.
  
  
  — Әйе, бик яхшы, — диде Радж. «Бервакыт, бәлки. Әлегә ручка язды залында узган гранате... әгәр карандаш шактый авыр... әгәр сәгатьләре заведены кыенрак... әгәр...
  
  
  Минем телевидение проектында рассмеяться. Карамастан, ул үзен отпрянул. Аның последовал артыннан. Өч метрлы, алты метр; без отступили түгел сводя күзләр белән нелепого кулдан эшләнгән әйберләр. Ул торды на вершине ачык ящика белән минометными снарядами. Әгәр граната взорвется, минометные ядрәләргә һәм барлык башка шартлаткыч матдәләр бинасында шулай ук взорвутся. Бу булыр иде, көчле шартлау булды. «Әлбәттә, без булдырабыз йөгерергә тиз», — диде мин.
  
  
  'Ничек?' Эго караш иде прикован к гранате.
  
  
  — Бергә, — диде мин. «Без алыр идек йөгерергә к грузовику. Аның ачыктан-ачык өчен синең. Сез тиеш, позвать үз кешеләр, без әлегә бежим. Сез әйтергә тиеш, аларга кермәгез, аттылар.
  
  
  — Бар, к ассызыклады, — диде ул.
  
  
  Без побежали ничек була, алга таба да нче граната. Без иде янында көне. Аны ишеттем, ничек эго, кешеләр дип кычкырдылар ханга, безнең тышкы якта. Алар көткән эго боерык.
  
  
  — Түгел торопитесь, — диде аңа тыныч кына. — Мин тотам, синдә бар, туксан секунд.
  
  
  Мгновение ул карадым, миңа, ә соңыннан янә посмотрел на гранату.
  
  
  — Җитмеш секунд, — диде мин. вакыт җитәрлек иде. Әлбәттә, сиңа барыбер... ничек индуисту, барысы да шундый. Аны, посмотрел на җибәргәннәр. «Алтмыш секунд».
  
  
  Ул башлады, тирлђњ. Аны да.
  
  
  — Бу мөмкин сработать, — пробормотал ул. «Бәлки, бу гади сработает».
  
  
  «Кырык биш секунд».
  
  
  Хәзер аның посмотрел, һәрхәлдә, бу эш. Чынлап әйтәм, аны ишеттем, сәгать кебек тикают.
  
  
  "Сез верите, бу сработает, шулай түгелме?" — дип сорады аның белән үзен. 'Сез дә верите...'
  
  
  Аны хәтта тәмамлый фразу бу татарлык. Кинәт кайгысы күңел ачу.
  
  
  «Утыз ике секунд... утыз бер».
  
  
  Аны күбрәк түгел считался белән Радж. Аның исђплђп чыгарган өчен үзләрен. "Тегүче тик синнән, Картер," закричал дородный полицейский. «Выключи бу акциясен сатып алды. Костя Ходайга.' Неохотно аны, шагнул к гранате. Ул схватил минем өчен кулын остановил. — Юк, түгел мәңгегә, — крикнул ул. «Аласыз мәҗбүр итә аны завибрировать. Сез булыр иде...
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. «Боже мой, ун секунд кала... тугыз... сигез».
  
  
  'Бежим!' — взревел ул. 'Тиз!'
  
  
  Без уйламаган безгә секунд. Әйдә, киттек! Чын күңелдән өчен ишек.
  
  
  Аны ишеттем, ул ничек кричал бу индуистском телендә, һәм ул чын күңелдән артта калды, аның приставив пистолетын к эго аркада. Мин аңладым, ул кричал. Аны иде гына љметлђнергђ дип боерды ул үзенең кешеләргә дә атарга.
  
  
  аны күреп эго солдат; кайбер ясадылар, безнең корал. Ул, булырга тиеш, кричал әле, чөнки кинәт кенә кешеләр бросились врассыпную. Алар шунда ук побежали өчен безнең.
  
  
  Без иде безнең йөк машинасының башлагач, Радж повернулся һәм бәрде мине үз мускулистой кулы белән. Ул бәрде мине буенча подбородку, заставив пошатнуться.
  
  
  Аның ата буенча Люгера һәм промазал.
  
  
  Кемдер артта калды мине дә ата, һәм ул прыгнул көнне йөк машинасы белән бәрелешә. Аның ясаган тагын ике быстрых ату бу Раджа, тик күрмәдем, эләккән ли мин аңа.
  
  
  Аннары һава взлетел сугыш кирәк-яраклары склады. Йә минем осталыгын ярдәм итте, йә иде шальная таращить күзләре. Аңа беркайчан да, моның да белђм, тик түбән бина взорвалось кебек бик зур петарда. Беренче авыру тагын иде ослепляющим луч света, оставившим ак тапларын минем сетчатках. Аннары раздался мамык, һәм тавыш бәрде буенча минем барабанным перепонкам. Аннары килдем цедру, ударивший миңа зат һәм басымы пробасы һава, отбросившее мине к грузовику.
  
  
  Ядрәләргә һәм граната, подброшенные һавага первоначальным взрывом, взрывались, ударяясь турында җирне. Винтовочные пуля трещали смертоносным стаккато, юньдә мине рђвештђ обломки.
  
  
  Аны әле кеше подброшенного һавага, һәм эго гәүдәсен иде сломано, һәм расчленено керткәнче ул кабат егылып. Башка һәлак булган мгновенно яки спотыкались эшлекле астында градом пуль, әлегә алар янында гына взорвался снаряд, разорвав ih була.
  
  
  Алды машинасы китә откровенные аша коры рисовые басулары янына «мерседесу». Взрывы әле освещали кичке күк артта калды минем, булганда, аның sel бу «мерседес».
  
  
  Мин белмәдем, калды микән тагын кем дә булса, исән складта сугыш-кирәк-яраклары повстанцев, әмма идем, артык уставшим өчен, болар борчыла ук башлый бу хакта.
  
  
  Аның проехал күбрәк чакрым керткәнче аңладым, чөнки минем левая кешедә аз. Минем эчтђге болело, һәм килгәч, аның кулын күтәрде өчен ел саен нах, ул тойдым, ничек шрапнель проткнула ткань минем камзолы.
  
  
  Аны кортлардан, дип минем булмаячак күп вакыт керткәнче, аның потеряю аңы, һәм миндә шундый иде бит куркынычы шунда шик, бу проблема әле хәл ителмәгән. Аның уничтожил запаслары террорчылар һәм, бәлки, хәтта үтергән күбесе мөһим кешеләр, әмма мин түгел иде удовлетворен. Булды, тагын бер кечкенә ягы, ул аны отель тикшерергә.
  
  
  Шуңа күрә миңа кирәк иде, ярдәм, кемдер, кем поддерживал иде минем, әлегә кризис белән тәмамланмаячак әле.
  
  
  Иде генә бер урынга, аны кая иде сарыф. Һәм аны өметләнгәнен нәрсә булам, анда барып, ничек потеряю аңы.
  
  
  Прохладные куллары Чоени сак наклеили пластырь бу дыру минем плече. Аннары ул наклонилась алга һәм поцеловала минем авырткан җире.
  
  
  Инстинктивно аның перевернулся һәм попытался алырга, аны кулы, әмма авырту һаман да булды бик көчле.
  
  
  «Бедный бала», — диде ул. — Бәхет елмайды, дип сине дә үтерә.
  
  
  Аның sel һәм попытался сориентироваться. Аны иде аның фатирында узган түшәк, анда без шулай ук күптән түгел генә, секс белән шөгыльләнгән.
  
  
  «Сез " белән очрашкан «Мерседесом», — диде ул. «Сез югалттык аңы, кайчан въезжали бу подъездную юлны».
  
  
  Ул торып ук китте нче түшәк һәм янына окну. Ул кайчан ачкан, ә кар кызына яулык яптылар, бу бүлмәгә ворвался кояшлы брылев.
  
  
  'Турында Боже!' Аның задохнулся. "Инде утро".
  
  
  — Син проспал, төне буе. Сиңа бу кирәк.
  
  
  Аның отель алырга үз кием-салым, ә ул подбежала миңа һәм попыталась оттолкнуть мине.
  
  
  — Сез дә аңлыйсыз, — диде мин. «Бу пятнадцатое саны... зур һөҗүм исђ... белән шөгыльләнүче узарга мөмкин бүген. Без туктатырга тиеш моны.
  
  
  Ул йомшак диде һәм кулын куя миңа бу мочку. — Әйә син хәтерлисеңме? Син положил бу җеп.
  
  
  'Ничек?'
  
  
  «Сугыш кирәк-яраклары склады террорчылар... сез юк иткән эго узган төнлә. Белән бергә Радж.
  
  
  Аның белән кызыксыну нахмурился. "Син бу ишеткәнем бар?"
  
  
  — Өчен estestvenno. Бөтен шәһәр белә. Аның ишеткәне взрывы монда.
  
  
  Минем баш миен үзен начар хис итә сонным. Мин түгел, бик аңладым, - дип ул, диде, әлегә ул янә түгел упомянула Раджа.
  
  
  «Амартия сөйләде миңа да».
  
  
  «Радж? Димәк, ул исән?
  
  
  — Әйе, яраланган, әмма исән. Ул тели, шаять, бүген бар иде тантанасында хөкүмәт йортына.
  
  
  Аның выругался турында үзләрен. Ублюдок иде әле исән.
  
  
  — Ул киләчәк өчен, синең машинага, — диде ул. «Эскорт». Кинәт аның аңладым. Аны артык күп белми идем. Радж прислал өчен минем эскорт, әйе, бер-ике палачей, һичшиксез, алар позаботятся кирәклеге турында, өчен, аны беркайчан да ачты rta.
  
  
  'Кайчан?'
  
  
  'Хәзер. Теләсә кайсы вакытта.'
  
  
  Аның оттолкнул аның һәм минем янга килеп, к окну. Мәйданда аста аны күрдем поворачивающую бу астындагы юлга кертелде машинаны. Чоени возражала, әмма аны тиз оделся, омтылып, ул аңлатырга әй хәлне.
  
  
  Без чыкты, бөтен фатир, кат керешер алдыннан килгән ике ир-егет тирәсендә машиналар астындагы юлга кертелде. Горничная Чоени китерер ih шул йокы бүлмәсе оештыру, ә без сбежали аша кара барышы.
  
  
  — Кызык, — пробормотала Чоени, без забрались аның кремовый «Бентли». «Радж алмый ия берни дә уртак белән террористами. Ул гына да түгел, шталь иде посылать үз кешеләрне үтерергә сине. Аны беләм эго.'
  
  
  Әмма мизгелдә ул бу-диде, бу капоте машиналар барлыкка килде дырка нче пуля 45-нче калибрлы. Башыннан икенче пәйда бампере, аны кайчан вывел «Бентли» буенча астындагы юлга кертелде капкалары янына.
  
  
  Без свернули урамга, ул увидела ир-атлар тәрәзәдә үз спальни, анда алар теләр иде безне. Бандитларның сугыш кораллары шул ih кулында продолжали атарга безне.
  
  
  — Бу дөрес, — диде ул. «Ул чакта Радж — лидер террорчылар... кеше, стоящий өчен взрывами?»
  
  
  "Юк, диде, мин. Минем ревматизма мине дә шаккаттырды. Кинәт аны тойдым, - дип Радж түгел иде җитәкчесе террорчылар түгел, вдохновителем барлыгы заговор булса да, иң делле минем иде сәбәпләр аркасында бу сомневаться — гади мине беспокоили билгеле бер әйберләр диде ул, яки булырга мөмкин, дип һаман чувствовалось тирәсендә.
  
  
  "Кем бу ул чакта?" — дип сорадым Чоени.
  
  
  Белми идем моңа. Хәер, без идек шактый еракта йорт өчен куркырга кешеләр, алар Радж подослал үтерергә минем, аны бик нык нажал бу педаль газ. Мин сводил күзләр белән сәгать. Минем иде куркынычы шунда шик, дип полгорода ала теләсә кайсы вакытта һавага күтәрелә.
  
  
  Чоени попыталась мине успокоить. — Езжайте бераз акрынрак, — президентка ул. — Без хәзер генә торопимся. Радж алмый, үз планнарын гамәлгә ашырырга, — возразила ул. — Сез юк иткән ih припасы. Сез үтерәләр зур өлеш ih кешеләр. Ул алмый тормышка ашырырга ih планы.
  
  
  Нәрсә ул, диде, мәгънәсе зур түгел ия акыл белән һәм дөрес, әмма мин түгел иде успокоиться. Мине элеккечә үк мучило артык сораулар күп. Һәм кинәт аның, дип уйладым, дип беләм, кайда табып, җаваплар. Аңа берни дә түгел, - диде Чоени, вырулив бу «бентли» төп урамын һәм помчавшись көньякка таба к консульству. Урамда инде бәйрәм рухы, бәйрәм флаглары белән барлык фонарях. Тротуарлар башлады заполняться кешеләр яркой киемдә, направлявшимися к правительственному бинасы үзәгендә Калькутты.
  
  
  «Алар бара бәйрәмнәре», — диде Чоени.
  
  
  "Кайчан алар башлана?" — дип сорады, аны киеренке.
  
  
  'Унике сәгать.'
  
  
  Аны, посмотрел на җибәргәннәр. Иде яртысы унберенче.
  
  
  Белән чагыштырганда, алга таба без въезжали шәһәргә зуррак становилось толпа, әлегә без алмадык хәрәкәт итәргә генә черепашьим адым. Кешеләр иде колоритны үз милли одеждах. Алар окликнули безне яхшы настроении, әмма төре ih саны колачы мине. Аны күреп, анысын кешеләр, ә крупинками дары, алар вотум-вотум воспламенятся нче зажженной шырпы.
  
  
  Вәзгыять алдында америка консуллыгы ук түгел, уменьшила минем беспокойства. Диңгез пехотачылар АКШ әле дә бар иде анда. Аларның иде үзе белән корал, һәм алар авыр нагружены сугыш кирәк-яраклары, әмма алар иде парадной формасында, һәм шулар тирәсендә толпились кешеләр.
  
  
  Алар тулысынча көчләрен югалткан уяулык сорала.
  
  
  «Алар беләләр, - дип террорчылар юк ителде», — дип аңлатты Чоени, без проезжали аша капкасына икенче ишегалды консуллыгы. «Рус балалары».
  
  
  Аның застонал, әмма ул засмеялась һәм назвала мине паникером. — Все кончено, — ышанычлы диде ул. — Бернинди проблема. Тиздән без арестуем Амартию. Ул берни дә эшли алмый.
  
  
  Аны әй, түгел противоречил. Аның выскочил тирәсендә машиналар һәм побежал бу консуллыгы.
  
  
  Слокум нәкъ спускался баскычтан, кайчан аны, ворвался эченә. Курку юкка чыга, тирәсендә эго күзләр кебек, пот белән лба. Ул янә шталь шулкадәр тыныч, хладнокровным һөнәри дипломатом. Ул нахмурился, мине күрде, мин аңладым, бу чөнки мин кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму, бу соңгы берничә көндә ул якын нокаутирован, кайчан уйлады дөнья вотум-вотум взорвется бу эго владениях. — О, мистер Картер, — диде ул булмаса, елмаюлар. — Син барасың бәйрәмгә?
  
  
  Аның позвал эго. «Диңгез пехотачылар... алар да тоталар кешеләрнең страхе».
  
  
  Ул снисходительно фыркнул. — Бу артта калды. Узган төнлә кешеләр мистера Раджа террорчылар юк иткән. Аны аладыр дип уйлыйм, сез булышкан аларга моның белән.
  
  
  — Һөҗүм да булырга мөмкин, — настойчиво диде мин. «Бер бомба мөмкин брошена бүген россия консуллыгы, һәм алар башлаячак атарга».
  
  
  — Успокойтесь, мистер Картер, — диде Слокум. «Эш хәзер кулында профессионаллар... дипломатов. Һәм без вәзгыятьне контрольдә тотабыз».
  
  
  Ул успокаивающе положил кулын миңа бу эчтђге. «Дөресен генә әйткәндә, дим, бүген иртән без гади приятельские кулын сузабыз рус». Ул посмотрел үз сәгатьләре. — Ун минут, әгәр булырга, төгәл. Ih господин Соколов катнаша безнең маленькую делегациясен кабул итте. Аны тиеш мин спешить шунда.
  
  
  Аны дип сорады. - 'Делегациясен?'
  
  
  Ул узды mimmo мине. Эго йөртүче, диңгез пехотинец бу парадной формада придержал ишек ачык, һәм Слокам килеп машинага бинасы каршында.
  
  
  — Идея полковник Ву, — крикнул ул.
  
  
  Ул машиналар бар иде, аны кайчан схватил эго өчен эчтђге. — Подожди, — рявкнул мин аңа. — Нәрсә белән полковник Ву?
  
  
  Разозлившись, ул отбросил минем кулын. «Карале, Картер, твоя эш монда эшләнгән. Сез үтәгән, үз бурычын, аны иде диде, кровавую бурычын куйды. Шулай булгач, убирайся буенча Калькутты, әлегә аласың.
  
  
  Ул повернулся к машинада, әмма аны кабат схватил эго һәм нык прижал к көне. Машина йөртүче ясаган адым минем юнәлештә, аннары тукталды. — Тегүче тик синнән, Слокум, — прорычал мин. 'Отвечай. Нәрсә уйлап тапкан полковник Ву?
  
  
  — Түгел, синең эш, — диде ул, — әмма бездә бар, менә дигән идея. Жест дөнья. Балалар понесут чәчәкләр россия консульству. Бу трансляцияләнәчәк телевидение буенча бөтен дөнья спутник аша».
  
  
  Аның убрал кулы белән эго плеча. Мин алмады теләсәм дә ышана ул, - диде. — Балалар, — диде мин.
  
  
  — Әйе, аша приют полковник Ву. Йөзләгән бала.
  
  
  Чәчәкләр белән безнең һәркайсыбыз, россиялеләр өчен. Гениально, сез дә находите?
  
  
  «Чиста...» Мин отступил элек, поняв, ул беркайчан да понимал, ничек террорчылар башкардылар, үз эшен.
  
  
  Слокум повернулся, сель машинага һәм закрыл артыннан ишек. Бу вакытта подошла Чоени һәм встала янымда.
  
  
  — Ул, - диде булачак балалар, шулай түгелме? сызып ќибђргђндђ ул. «Ул вакытта эш барачак...» Ул сделала паузу өчен обдумать әле тулысынча сформированную фикер. «Мин тотам, - дип, бу тагын да ташкыны. Тагын юк. Ә полковник Ву...
  
  
  — Әйе, — диде мин. — Булырга тиеш, бу полковнигы Ву. Әмма булачак обвинять америкалыларның. Слокум... бу сумасшедший... ул бөтен юлны уйный өчен кулын полковнигы Ву. Аның побежал кире к «бентли», һәм Чоени последовала өчен минем.
  
  
  'Нәрсә, син планируешь белән шөгыльләнергә?' воскликнула ул.
  
  
  "Туктатырга бу эшне, әгәр аның алмыйм." Аның скользнул, руль артына ул кайчан янына башка көн.
  
  
  — Юк, аның барачакмын бер, — диде мин. «Бу, булырга мөмкин куркыныч».
  
  
  Ул проигнорировала минем комментарий һәм авыллары.
  
  
  «Әгәр бу полковнигы Ву ни өчен бирде ул безгә турында мәгълүмат Закире һәм храме?» — дип сорадым Чоени. «Закир иде инде скомпрометирован. Без белсеннәр, дип эго исеме, шуңа күрә эго туры килде урып-җыясы. Ву булырга тиеш, өметләнгәнен, дип безне убьют бер үк вакытта. Эму бу диярлек алдык.
  
  
  Аны нажал бу гудок һәм выскочил аша капка консуллыгы. Диңгез пехотинец отпрыгнул ягына һәм проклял мине шул тавыш белән, - дип эго була иде ишетү өчен полпути буенча аска таба кварталу.
  
  
  Алда безне буенча тротуарам спешили кешеләр. Безнең окликнул полицейский һәм яростно замахал куллары белән, тик аның да сбавил тизлеге, әлегә без түгел булып чыкты янында россия консуллыгы.
  
  
  Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа мин юкка паниковал.
  
  
  Ничек һәм америкалылар, руслар понизили уяулык сорала. Ih солдатлар да парадной формада казались мөгаен парадными караганда военными. Әмма минем леп синдә предчувствие, кайчан аны күрдем отряды диңгез пехотинцев АКШ, стоящий буенча стойке смирно аша юлны нче консуллыгы. Слокум башкарды хәлне тагын да куркыныч, введя взвод диңгез пехотинцев.
  
  
  Эго машина ехала откровенными алдында безнең, һәм аны кайчан подъехал к обочине, эго йөртүче гади въехал капкасына консуллыгы. Аны күреп, ничек Андрей Соколов чыкмаган буенча парадной көне бина өчен каршыларга, үз кунаклары.
  
  
  'Кара!' — диде Чойни. Ул дико указала урамга.
  
  
  Алар күтәрелде буенча небольшому склону, ярар иде дә ким түгел, йөзләрчә. Балалар, нигездә, барлык фәннәр буенча булган иде, һәм ун ел. Зур булмаган армия белән пением... скопом направлялась к россия консульству. Һәм алар барысы да несли кечкенә букеты чәчәкләр ачык раскрашенных банкларда.
  
  
  Слокум чыкты тирәсендә машиналар һәм посмотрел бала горурлык һәм сияя, әйтерсең, ул эго шәхси дипломатия триумфы. Хәтта иске төлкеләр Соколов казался яхшы настроении.
  
  
  Аның взревел:
  
  
  "Остановите ih!"
  
  
  Аны үзен начар хис итә идиотом. Мин криком урамга йөгереп чыга, ә Чоени өчен минем.
  
  
  Аны ишетте, ничек Слокум зовет мине. Кешеләр урамда карадык, миңа буларак, сумасшедшего. Офицеры алга чыкты, туктатырга мине; Аның оттолкнул эго һәм бросился балаларга. Аннары аны күрдем полковник Ву. Ул торды читтә, экрандагы калдырып яшүсмерләр тирәсендә үзенең укрытия җаваплы.
  
  
  Барысы да ятимнәр бик тиз. Балалар иде ошеломлены төре югары ак кеше, проносящегося алар арасында. Алар хәтта җырларга һәм отшатнулись.
  
  
  Офицеры әле маташа барып минем, кайбер кешеләр урамда да. Аның дико шталь вырывать букеты тирәсендә балалар кулыннан. Аның посмотрел бер букет, берни дә тапмаган һәм выбросил та. Аннары аның посмотрел тагын, һәм тагын...
  
  
  Балалар закричали. Кайбер побежали кире шул ук юнәлештә, каян килде. Аңа берни дә тапмаган, әлегә мине түгел позвала Чоени да бирде банкы белән букетом чәчәкләр. Аның выбросил чәчәкләр һәм күтәрде бомбу белән шөгыльләнүче иде астында алар.
  
  
  Ничек тапкыр килгәндә, мин үземә ү.
  
  
  Полковнигы Ву хәтта алдык булыр иде свалить гаебен хезмәткәрләренә америка консуллыгы, чөнки ни дәрәҗәдә белсеннәр руслар, нәкъ менә Слокум оештырды балалар маршы к консульству. Әгәр бомбаны взорвались, реакция Россия булыр иде взрывной. Әмма миндә булмаган вакыт болар барысы да итеп аңлатырга. Полиция башлады приближаться миңа. Шулай ук бер төркем кешеләр урамда. Аны хәтта күреп, ничек двигался взвод морпехов.
  
  
  Аның ясаган дикую догадку. Аның вытащил зажигалка һәм поджег кыска фитиль, торчащий банклары аша.
  
  
  Буенча толпе узды крик. Кешеләр отшатнулись һәм затоптали башка икенчесе спешке өчен спастись. Аның развернулся, ища урын, кая ташлап, бомбу, әмма бөтен җирдә диярлек иде кешеләр. Ниһаять, аны күргәч, полковник Ву. Ул торды берсе янында стеклянного керү заманча офис бинасы. Һәрхәлдә, бу еракта, россия консуллыгы. Аны өметләнгәнен, дип Соколов поймет, мин теләдем булдырмый һөҗүм өчен эго штабы. Аны ташладым маленькую бомбу, ничек гранату. Ул приземлилась бу цемент алдында Ву һәм покатилась алга таба. Ул нырнул бинасына барып, ничек взорвалась бомба, әмма зур тәрәзәләр разбились, һәм обрушились аңа дождем. аны күреп, ничек ул егылып; аннары аны югалта эго төре буенча.
  
  
  Толпа ул тирәсендә мине. Балалар уронили үз букеты һәм елаштык.
  
  
  Аның побежал к бинасы, анда әле Ву. Бина эчендә пыяла хрустнуло астында минем аяк, һәм аны күрдем кровавый соң, идущий өчен урыннар кимеде полковник Ву.
  
  
  Аны күреп, ничек ябылды көне подъемника. Аңа бросился бу сужающуюся щель арасында раздвижными дверями. Аның моны, әмма бу гына аз түгел стоило миңа тормыш.
  
  
  
  Четырнадцатая башлыгы
  
  
  Мизгелдә аның ввалился бу лифт, Полковник прыгнул миңа. Ул быстрым. Эго куллары ощупывали мине һәркайда бу таләп итте корал. Аның күтәрде кулларын өчен прикрыть Вильгельмину һәм пычак, ләкин тойдым, ничек ул вытащил нәрсә тирәсендә кармана минем камзолы.
  
  
  — Түгел двигайся, — крикнул ул.
  
  
  Ул спрыгнул белән мине һәм навис минем мәңгегә. — Акрын повернись, — дип боерды ул.
  
  
  Бик сак булыгыз, аны якка карады аша эчтђге. Ул прислонился к ябык көн әзерләнгәндә бер кулы белән нажать на төймәгә белән шөгыльләнүче приведет безнең бинаның түбәсенә. Эго зат иде, барысы да стекле. Тирәсендәге кайбер рфа әле торчали осколки пыяла. Кан лилась буенча эго күкрәк, бу животе иде озын рана белән шөгыльләнүче тиеш иде означать эго һәм үлем, ләкин хәтта хәзер nen әле сохранялось билгеле бер өстенлеге. Берничә минут үлеменә кадәр ул сохранял тљшње, бодрую манеру үз-үзеңне тоту белән шөгыльләнүче инде производила миңа тәэсир бу эго аксаковлар.
  
  
  Бу кулымда бар иде минем авторучка, наполненная кеше һәлак газ. Ул инде төшергән колпачок һәм тотты зур палец бу обойме, әзер выстрелить. Күрәсең, ул белми иде кебек, ул эшли.
  
  
  Ул целился, миңа, һәм мин задавался мәсьәлә, осознавал бармы ул үз әлеге данә.
  
  
  «Әгәр син используешь ул монда лифтта, — дип кисәтте аны мин, — син дә укымасаң, мәет».
  
  
  «Бер сулышы — болар барысы да, бу сезгә кирәк», — диде ул. — Мин яхшы беләм, бу маленькое урнаштыру, Картер.
  
  
  Миңа тоелды, чөнки мин үзем күрдем, ничек шевельнулся эго зур палец, һәм аны бераз гына зарычал аңа.
  
  
  — Подожди, — диде мин. — Юк спешить.
  
  
  Ул рассмеялся һәм жестом сорады мине басарга. Аны сак кына торып басты һәм прижался башка стенке лифт.
  
  
  — Гади әйт миңа, ни өчен, — диде мин. — Нәрсә син отель ирешергә?
  
  
  «Егәрлек, Картер, — дип аңлатты ул. «Күптән түгел, син дип, мине тагын ни мөмкин желать шундый кеше буларак, мин. Аны, диде, - дип кемдә дә бар, бары ышанырга тели».
  
  
  — Бу ялган иде?
  
  
  — Юк, тик мин аны түгел, шталь итеп аңлатырга моны алга таба да. Бары тик көч бирә, иминлек. Бары тик кеше наверху имин.
  
  
  'Аны бүгенге көнгә кадәр хорек аңламыйм. Сез җыелган ясарга шушы бомбами?
  
  
  — Хаос, — диде ул. «Руслар обвинили иде америкалыларның. Иде выстрелы. Беспорядки урамда. Кечкенә сугыш монда, Калькутте. Диләр Нью-Дәһли игълан итте хәрби нигезләмә кебек иде. Радж алды иде хакимият. Соңрак без провозгласили иде бәйсезлеге штаты Бенгалия».
  
  
  — Тик ул булса, эшли, сезне?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  "Подставное зат, чөнки син кытайлы?"
  
  
  Ул янә кивнул һәм бераз гына согнулся була караганда больно.
  
  
  — Син умрешь, — дип кисәтте аны эго. «Яума ул алачак тәкермән».
  
  
  Ул начар покачал аягы. «Документлар бар. Алар ачык булырга тиеш, аннары минем үлем.
  
  
  "Документлар катнашуы турында Раджа үз заговоре?"
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Ул выпрямился һәм генә күтәрде газ пистолетын. — Тик син потерпел неудачу, — диде мин. «Син умрешь юкка».
  
  
  Ул нажал төймәгә лифт артта калды үзен. Лифт акрын күтәрелде.
  
  
  Аннары ул тирән вздохнул һәм нажал бу зажим авторучкалар. Аның пробасы һава глотнул, нәкъ керешер алдыннан арасында безнең образовалось облако газ.
  
  
  Кечкенә лифт иде наполнен аларга, һәм змеился тирәсендәге безнең кебек тигр, әзер афәт, ничек гына без откроем авызы өчен сулый. Без басып тордылар һәм караган берсен бу дусты смертельной, безмолвной көрәштә, затаив сулышы. Беркем дә тирәбездә түгел шевельнулся. Коткару иде. Акрын поднимающийся лифт дә күтәрелде бу югары катында урнашкан. Аның алмады пробиться mimmo аңа, туктатырга лифт урталыкта. Миңа кирәк иде", - сулый, ясаганчы, аның алмас ишек ачарга.
  
  
  Ул самодовольно ухмыльнулся. Хәзер эму җиңелрәк булачак үләргә. Ул дәвам итсә, бу каберен, та уйлап тормастан, дип отты соңгы битву. Бу яхшырак состязаться минем белән стендында өчен тарелок. Әгәр дә ул булдыра алмас задержать сулышы булса да көчәячәк озаграк, күбрәк аны, ул иде яулады үзенең соңгы триумф. Аның полез минутына һәм вытащил үз носовой платок, махсус носовой платок, ул Хоук ди миңа һәрвакыт кияргә үзе, кайчан аның beru газ пистолетын үзе белән бу бирем.
  
  
  Аның прижал эго ко рту һәм борынга, аннан ривненской вдохнул аша махсус фильтрующие хәбәр итте.
  
  
  Зат Ву иде башта смятение, аннары аңлау, аннан коточкыч. Ул покраснел; ул хәтта закрыл авызы куллары. Әмма ахыр чиктә эму туры килде сулый. Ул вздохнул һәм прыгнул миңа аның кечкенә ручки сжали минем тамакны. Мин сопротивлялся.
  
  
  Аны кайчан гына карый сомкнулись тирәсендә минем горла, ул выдохнул. — Проклинаю мин сине! — диде ул. Без мгновение карадык, берсен-ка берсен.
  
  
  Аннары эго бармак акрын да артык кљч куймаган һәм скользнули ягына. Ул мәет, кайчан егылып идәнгә.
  
  
  Аңа позволил, газ, югары катта рассеяться, ә аннары башлады медленное сәяхәт аска таба. Килгәч, ишек лифт беренче планда катында урнашкан бина ачылды, Чоени подбежала миңа.
  
  
  Бу вестибюле бина өчен происходящим наблюдала растерянная толпа.
  
  
  Шунда иде Слокум, һәм эго йөзе янә иде мокрым нче банкы, ул карадым, миңа бит һәм униженно. Аның проигнорировал эго һәм повернулся к Александр Соколову, вышедшему тирәли җыелды.
  
  
  Рус теле, шатлыклы елмаеп куйды. Ул хәтта наклонился өчен поцеловать мине ике палочки кебек эго ватандашлар эшлиләр, үзләренең товарищами.
  
  
  — Син коткарып безнең барыбызны да, — диде ул, коснувшись губами минем уха. — Тик уезжай буенча Калькутты бүген кич. Аннары, улыбаясь, ул отступил элек башлады дипломатик болтать турында хәбәр америкалылар һәм руслар тату бергә һәркайда, хәтта Калькутте. Артта калды, аңа аны күрдем Амартию Раджа, аның левая кешедә гипсе һәм яраларны затлар нче шартлау складта сугыш-кирәк-яраклары. Ул торды ачыктан-ачык, мин дә алыр идем догадаться турында страхе, ул овладел аларга. Иртәме-соңмы эго разоблачат. Бу гына иде штопора вакыт.
  
  
  Ниһаять, кешедә Чоени көчлерәк булып чыкты минем, һәм ул повела мине к «бентли».
  
  
  Аны якка карады бинасы һәм уйладым, дигән ди Соколов.
  
  
  Аның китәргә тиеш иде. Бу түбәндәгеләрне утро эго кешеләр попытаются үтерергә мине. Әле моңа кадәр Радж иде послать үз кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Калькутта иде куркыныч урыны; тик соңыннан аны, посмотрел на Чоени һәм бу нәрсә турында уйладым. — Синең йорты, — диде, мин. «Караватка җитештерүче булды мягче».
  
  
  * * *
  
  
  
  Турында " китабында:
  
  
  Бөек Кормчий гомерен үз войскам хәлиткеч күрсәтмә. Кремль алмады развернуться. Бу Калькутте инде зажегся фитиль тотального разрушения.
  
  
  Калды бары тик бер кеше өчен моны булдырмый: Нигы Картер. Рәхимсез бирем, ул чакта берәүдә, дип эго противниками иде балалар. Балалар, наполненные ненавистью һәм жаждой к убийствам, җитәкчелегендәге обезумевшим Крысоловом булган шундый ук невидимым, сколь һәм куркыныч.
  
  
  
  
  
  Оглавление
  Башлыгы 2
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Мясник Белград
  
  
  
  
  Аннотации
  
  
  
  УБИЙЦА НА ВЕРШИНЕ ҮЗ КРОВАВОЙ ҺӨНӘРЕ ...
  
  
  Кеше, билгесез безгә бер профессиональ разведкада дөньяда. Вдохновитель хосусый шпионской челтәре бәясе шул миллиард доллар дип исемләнгән Topcon, Inc. Садист, кем жестокая хакимият җиткән яртысыннан җир шарының ...
  
  
  ПАРИЖДА
  
  
  Кызыл перебежчик, ул тиеш иде сөйләү Нику Картеру турында смертельной уен Topcon иде зарезан керткәнче ул алмас сүзне булса да, әйтү.
  
  
  ЛОЗАННАДА
  
  
  Матур яшь немец агентша файдаланды барлык хитрости үзенең яхшы тренированного акыл һәм тән өчен лишить Ника да инде табарга Топкон.
  
  
  МИЛАНДА
  
  
  Кытай теле оперативник диярлек мәңгегә остановил Ника кеше һәлак ударом каратэ. Агент Chicom шулай ук охотился өчен кеше иде, ул җитәкчелек иткән Topcon.
  
  
  БУ ТРИЕСТЕ
  
  
  Хуҗабикәсе нацистского вуз җинаятьченең вовлекла Ника көннең взрывную уенны шул прятки. Һәм әлегә ул отвлекла Ника ягына, неуловимый кеше, 1 нче Topcon сбежал тагын бер тапкыр.
  
  
  БЕЛГРАДТА
  
  
  Жуткий маскарад бәйрәме превратился бу кошмар, кайчан Нигы Картер, ниһаять, берәүдә истинную шәхес хуҗасы Topcon!
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Икенче башлыгы
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  Дүртенче башлыгы
  
  
  Бишенче башлыгы
  
  
  Алтынчы башлыгы
  
  
  Җиденче башлыгы
  
  
  Восьмая башлыгы
  
  
  Девятая башлыгы
  
  
  Унынчы башлыгы
  
  
  Одиннадцатая башлыгы
  
  
  Двенадцатая башлыгы
  
  
  Тринадцатая башлыгы
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Мясник Белград
  
  
  
  
  
  Багышлана министрлар яшерен хезмәтләре Кушма Америк
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Пролог
  
  
  
  Восточный экспресс " кебек зур кара дракона, выскользнул тирәсендә Миланского вокзал. Набрав тизлеге, поезд наина ельцина тирәсендә шәһәрнең яшел итальянскую авыл җирлеге, скуля буенча рельсам, мчась ягына Триеста.
  
  
  Купеда, бу задней өлешендә качающегося поезд сидел бер невысокий нервный ир-ат белән коричневым чемоданом у эго аяк. Эго исеме Карло Спинетти. Ул торговцем, направлявшимся өйгә аннары сәфәр к ерак туганнарына. Беренчеләргә карап, тәрәзә аша поезд бу мчащийся пейзаж, ул уйлады, ничек булыр шат кабат күреп үз хатынын һәм балаларын. Өчендер, бу сәяхәт мөмкин кызыклы булды, бөтен төркемнәр, әмма Карло Спинетти непрекращающаяся суета җыелды нервировала.
  
  
  Югары ир-ат ишеген купе һәм тукталды, әнисенә карап Карло салкын темными күзләре белән, алар кебек иде вырезаны тирәсендә кара агачтан. Эго караш кимеде өчен коричневый чемодан, ул Карло түгел удосужился куярга стойку. Аз елмаю скривила почмагы rta кеше, ә аннан соң ул үтте калдыгын юллары купеда һәм сель киресенчә Карло, вытянув алдына озын аяклар.
  
  
  "Сез выходите бу Триесте, ә?" дип сорады ул.
  
  
  Карло Спинетти моргнул һәм зашевелился үз урынында. Ул гаҗәпкә калдым белгәч, бу незнакомец белә эго урын билгеләү. Ул әйтте: "Әйе, ә син?"
  
  
  Ир-ат та, улыбаться, әйтерсең, ул да белә идем турында шутке, аны скрывали нче Карло. «Мин, шулай ук, чыгам бу Триесте».
  
  
  Аша биш минут купеда керде толстый ир-ат. Ул ишекне һәм прислонился аңа, өйрәнеп Спинетти, ничек бу сикергәли, беренче ир-ат. Эго караш да егылып бу сумка аяк, у Спинетти. Аннары ул кивнул югары иргә, әйтерсең, алар белсеннәр бер-берсенә берсен буенча далекого узган.
  
  
  Инстинктивно Карло наклонился һәм передвинул чемодан, ул, киресенчә, кызыксындырган ике незнакомцев. Ул алмады аңлатырга ih кызыксыну уятты. Сумка иде потрепана һәм изношена, һәм анда берни дә булмады кыйммәтле тыш, кием-Карло һәм кайбер зур булмаган бүләкләр, алар ул причал өенә хатынына.
  
  
  "Син дә собираешься бу Триест?" - киеренке узды осведомился ул безнең икенче незнакомца.
  
  
  "Әйе". Тавышы иде грубым һәм аның кинәт. Эре ир-ат опустился урынга янында беренче незнакомцем һәм скрестил куллары күкрәгендә. Ул сидел молча, аның күзләренә туры туган телгә бәйле иде, әйтерсең, ул задремал, әлегә поезд кузгалды.
  
  
  Карло неловко поерзал. Ул әйтте үзе, - дип, булырга тиеш, воображает угрозу, аны ул тоймадым бу ih случайными сүзләре. Икесе дә ир-атлар иде одеты кыйммәтрәк ул. Ih затлар казались суровыми, әмма алар түгел иде охшаган барып, алар воровали у невинных путешественников.
  
  
  «Сиңа ни булды, башка минем? Калса син бераз нервничаешь», - барлыгы диде югары ир-ат.
  
  
  Карло көч куя палец к воротнику өчен ослабить эго. "Миңа кызык булды - бәлки
  
  
  булырга син мине беләсең? "
  
  
  «Юк, минем башка, аңа сине белмим».
  
  
  «Минем хис туа, чөнки сез карагыз миңа».
  
  
  «Мин карыйм сине дә карыйм», - диде югары ир-ат. Аннары ул засмеялся.
  
  
  Нервозность Карло тиз сменилась страхом. Сказав үзенә, дип эму кирәк түгел, монда кала, ул мөмкин алыштырырга купе, ул наклонился һәм тиз схватился өчен үз чемодан. Тик ул башлады хәрәкәт белән үз урыннары, югары ир-ат, киресенчә, аның бәрде аның ногой һәм прижал чемодан урынына, преграждая юл Карло ногой.
  
  
  «Не оставляй безнең, минем берсен. Безгә ошый синең җәмгыять», - диде ул угрожающим тавышы.
  
  
  Кинәт күзләре массивного ир-атлар распахнулись. Ул впился взглядом бу Карло. «Әйе, сядь. Һәм молчи, әгәр теләмәсәң, булсын сине обидели».
  
  
  Карло егылып үзенең урынны алды. Ул дрожал. Ул тойдым кебек нәрсә ползет буенча эго щеке. Ул смахнул эго кулы белән, аннары аңладым, бу багана банк.
  
  
  «Нигә син бу нишлисең? Аның беркайчан да сине элек очрашканым юк иде. Сиңа нәрсә кирәк миннән?»
  
  
  «Мин сиңа диде молчать», - прорычал коренастый ир-ат.
  
  
  Сбитый белән файдасы һәм напуганный, Карло каласың үз урынында, әлегә поезд түгел подъехал к станциясе Триесте. Ул шулай напуган, - дип торып басты шул вакытта гына, кайчан эре ир-ат басты һәм кылды жест. «Пойдем. Сез барыгыз, алда безне».
  
  
  Югары закат, ир-пәлтәсенекен. Ул досталь пычак белән кыска широким лезвием. «Без алыйк синең чемодан, башка минем. Веди үзләрен әдәпле тотар га, әгәр телисең яшәргә».
  
  
  Карло запротестовал. «Минем чемодане юк, берни дә кыйммәтле. Әлбәттә, бу хата; сез ялгышты».
  
  
  «Бездә кирәкле кеше һәм кирәкле чемодан». Археологларның җеп пычак уколол муеннарына Карло. «Заткнись һәм бар».
  
  
  Кайчан Карло акрын спускался буенча ступенькам поезд, бөтен бу поту һәм дрожа куркудан, аңа килде башын, дип, бәлки, бу кешеләр убьют аны, дигән иде ул безгә сикергәли. Бу эго баш гремела паники. Ул чыкты платформу станциясе һәм эго күзләре мельком күрдек бу толпе формасын участковый. Ул инстинктивно крикнул: «Зинһар, билгеләргә кирәк миңа!»
  
  
  Ул побежал к полицейскому, тик лезвие пычак жестоко вонзилось эму муеннарына. Ул пошатнулся, задыхаясь. Нәрсәдә иде сәбәбе? Нигә аларга кирәк иде эго чемодан? Сбитый белән файдасы ике ахырына, ул вслепую рванулся белән ахырына платформа һәм криком, ул күчте бу предсмертное рыдание, рухнул аска да, рельслар ...
  
  
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  
  Вашингтон, егылып тљшђ йомшак яңгыр. Густой туман висел шәһәр өстендә, ничек серое пәлтәсенекен. Аны кайчан, выглянул тәрәзә аша үз кунакханә номерлары, аны иде күрергә диярлек шулай ерак кебек иде ташлап, Пентагон. Кирђк була калса ђзер торсын, аны попытался карарга силуэт совет илчелеге урамда. Миңа кызык булды, занят микән кемнең дә булса тирәсендә эго малайлар придумыванием проектлар миңа поручили туктатырга да.
  
  
  Зазвонил телефон, һәм ул, тиз килеп кушылды аңа. Аны көттем хәбәрләр нче Дэвида Хока, кеше, ул уятты камап өчен AX, агентлыгы плащей һәм кинжалов, ул наняло мине. Эш иде рискованной, һәм кайвакыт сәгатьләр иде ужасными, әмма мин таныштым белән күп кенә кызыклы кешеләр.
  
  
  Тавышы, ул раздался бу линия, принадлежал бер ярдәмчеләре аша Хока. «Әлдермештән җыелышта, һәм ул хәбәр иткәнчә, булачак бәйле озакка. Ул, ди, шаять алдылар ял һәм сөйләштек аның белән иртәгә».
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин, нахмурившись, повесил трубку. Кайчан Дэвида Хоука связывали озак очрашу, бу, гадәттә, инде, дип, безнең яктан нәрсә башланып китми шулай.
  
  
  Нетерпение грызло мине башлагач, аның төшергән барысы да үз җиһазлар - люгер " бу наплечной кобуре, стилет бу рукаве, зур булмаган газ бомбу, аны, аның беренче өлешенең приклеенной к эчке ягына бот, - һәм керде душ. Кайвакыт минем эш иде, күрәсең бу хәрби: поторопись яки подожди. Тавыш бирү инде ике көннән аны иде Вашингтонда, көткәндә боерыклары, ә Хоук барысы да әле", - диде миңа, нәрсәдә эш. Кайчан эш килде к непостижимости, күп кенә яшәүчеләр Көнчыгыш алыр идек кабул итеп алырга сглаза у худощавого иске профессионал, ул җитәкчелек иткән операциями БАЛТА.
  
  
  Хоук уятты мине башкаласына буенча Нью-Дәһли, кайларда гына үтәгән бирем. Чакыру иде помечен «буларак Өстенлек 2», бу инде", дип срочное дело әзер. Гына, инструкция Өстенлек Одина иде тизрәк доставить агенты йортына, ә Бер Өстенлек бар иде зарезервирован хәбәр итү өчен, отправляемых, кайчан Президенты иде кайнар линия, ә Дәүләт секретаре грыз ногти кадәр буыннарны.
  
  
  Әмма бирле килү миңа алды белән сөйләшергә Хоуком бер тапкыр гына, һәм әлеге сөйләшү булды кыскача. Ул миңа әйтте генә, чөнки аның намечается бирем, ул ачылган иде минем тыкрыгында.
  
  
  Бу, мөгаен, инде, дип, мине үтерергә мөмкин.
  
  
  Обернув әтәчле тирәсендә була, аны тыћлаучы яңалыклар, әлегә брился. Хәзер дөньяда ква нәрсәләр түгел ква элек буенча љлешендђ бу бик яхшы. Белән беррәттән, унылой һава торышы да уңышлы булды, моның җитәрлек булсын өчен, послать тугрылыклы дусты бар өчен тагын бер двойным бурбоном. Әмма бу төн иде, аны ярамый иде, шактый скрасить, әгәр дә ир-ат белми дөрес кызны. Һәм аны белми идем бер.
  
  
  Аның исеме Эллен. Ул эшләгән бер буенча сие кыйммәтле адвокатлар, алар специализируются тикшерүдә дель Югары судында. Мин белмәдем, ни дәрәҗәдә ул хорош буларак, адвокат, ләкин әгәр эго ала, авторлар турында кыскача сводки иде яртылаш шундый ук великолепными, ничек эго секретаре, ул, ихтимал, беркайчан да булмас иде оттырды эш.
  
  
  Мин виделся белән Эллен елга якын, ләкин чөнки ул белсђм караганда, аңа шөгыльләнәм, миңа да туры килде тәкъдим бернинди озын аңлатма бирегез, кайчан аңа шалтыратып әй. Ул, диде, - дип откажется башка планлаштыру төнгә. Аның китә аша шәһәрне, аның фатирында машинада, аны AX приведена минем өчен. Томан иде ки густым, миңа туры килде хәрәкәттә тизлек белән улитки.
  
  
  Бу Эллен иде облегающее кара күлмәк белән тирән вырезом. Ул алды, минем плащ, аннары обняла минем өчен муеннарына, прижалась миңа үз тулы књкрђк поцеловала минем нче аның брови статуи растопились иде.
  
  
  «Не тратьте время юкка гына», - диде аның әй.
  
  
  «Синең белән беркайчан да юк югалта. Бүген син монда, иртәгә китте». Ул, диде миңа. «Мин шулай аңлыйм, син әле күп эшләсәң өчен бу нәҗес карт, Хоука?»
  
  
  «Чынлыкта, әмма бүген аның бөтен синеке».
  
  
  Ул приподняла бровь. «Яңгырый бик кызык, мистер Картер».
  
  
  Без булдык генә чыга урамга. Һава торышы иде, артык паршивой, һәм, моннан тыш, дөрес заключалась шул, дип беркем дә тирәбездә түгел отель отходить бик еракта спальни. Аннары моннан, ничек Эллен поджарила безгә бифштексы толщиной, ничек Sunday New York Times, без сидели эчтеләр, шәраб һәм икәнлеге турында сөйләштеләр, дип хәбәр килеп безнең белән бер ел эчендә алар белән хорька, ничек без виделись. Ул сөйләде миңа үз эшчәнлекләре турында, һәм аның сөйләде әй, кайда иде, әгәр дә оборудова бөтен ясаган.
  
  
  Аннары поднес бер стакан һәм аның янына килеп, югалган бу длинном бахарев. Акрын улыбнувшись, ул допила калдыгын шәраб, ә аннары наклонилась, кара күлмәк сползло белән аның ак күкрәк һәм протянула үз кружку янында минем.
  
  
  «Ниһаять, Нигы, - диде ул. «Мин начинал уйларга, син беркайчан да дойдешь, моңа кадәр».
  
  
  Аның тихонько рассмеялся һәм позволил нең пальцам скользнуть буенча аска таба аның платью буенча мягкости аның күкрәгенә. Аның сосок иде, каты һәм натянутым үземнең ладони. Аны поцеловал аны тойдым, аның стремительный тел, ә аннары ул повернулась һәм кимегән миңа тезләренә.
  
  
  Задержавшись аның губах, аның исследовал эго, әлегә ул түгел, дип җавап бирде пешерә. Ул вакытка, кайчан токионың тәмамланды, у нах перехватило сулышы, ee күкрәк подергивались өскә һәм аска.
  
  
  «Нигы, бу бик озак».
  
  
  «Әйе, чыннан да, - дип уйладым мин.
  
  
  Поднявшись, аны күтәрде, аны аякка бастыра, ул арада һәм расстегнул күлмәк сзади. Аны акрын спустил ремни белән ee плеч, аннары хезмђткђрлђрнећ тулы күкрәгенә. Аның поцеловал аны янә, һәм аның кулы скользнули буенча минем аркада.
  
  
  "Спальня, кайда иде элек?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул кивнула, янә ища минем авызы, һәм мин күтәрде аны понес аша ишек янына түшәк.
  
  
  "Бик яхшы?" - дип сорадым, аны, мин басып торам, аның өстендә, снимая пәлтәсенекен.
  
  
  «Яхшы Нигы».
  
  
  Аны тәмамлый раздеваться һәм повесил люгер бу спинку урындык. Эллен смотрела миңа темными һәм тлеющими күзлегеннән.
  
  
  «Идем, отель өчен син йөрмәдем, бу мљџим ђйбер», - диде ул. «Бу хәтерләтә аерылуы хакында сез үз хезмәтегез белән акча эшлисез бүгенге тормыш».
  
  
  «Кемдер тиеш моны».
  
  
  «Мин беләм. Тик бу шулай ук куркыныч. Бар монда, Нигы. Поторопись. Аның телим сине хәзер».
  
  
  Кайчан аны, аның янына килеп, югалган, ул вылезла аша күлмәк һәм кара трусиков ителгән барлык, ул носила астында аның. Әлегә аның ласкал ee внутреннюю өслеге бот, аның поцеловал ee күкрәгенә. Ул корчилась, әйтерсең, минем прикосновение зажгло сл.
  
  
  Аннары входил аның нах, һәм ул росла подо минем, синхронизируя үз хәрәкәте белән минем. Без үсеп, кульминации бергә.
  
  
  Ул барлык иде, мин помнил, һәм, хәтта күбрәк.
  
  
  Безнең тән һаман иде соединены, кайчан аны ишетте шалтырату телефон бу прикроватной тумбочке. Эллен поморщилась, аннары вылезла астыннан минем алды трубку. Ул прислушалась к тавышка бу трубке, аннары сунула миңа трубку. "Бу-шул кеше".
  
  
  «Ышанам, аңа берни дә прервал», - диде Дэвид Хок.
  
  
  «Син иде чертовски якын», - диде аңа эму. "Сез ничек белдек, анда аны иде?"
  
  
  «Обоснованное фараз, аны аладыр дип уйлыйм, сез булыр иде бу! " - дип, аны беләм, аңа диде сезгә алырга ял, Нигы, әмма әйберләр, ниһаять, башладык дә барлыкка килергә. Аны иде отель өчен сез күчкән кибет ачылды, хәзер».
  
  
  Аның положил телефон трубку
  
  
  басты белән түшәк һәм янә оделся. "Бар, хәбәрләр өчен бу нәҗес карт?" - дип аны, Эллен, якын килү көне.
  
  
  «Әйе», - диде ул белән слабой елмаеп. «Әйт эму дип ышанам сайланган аларга вакытта тњгел иде потрясающее».
  
  
  Яңгыр утих, аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр бинаның Amalgamated Press and Wire Services бу Дюпон-Серкл. Бу иде, кибеткә, ничек дип атады эго-Хок, прикрытие өчен үзәгенең операция БАЛТА.
  
  
  Бары утлары офисларында Хока горели, аны кайчан ашыккандыр буенча безмолвному коридору. Кабул итү бүлмәсендә сидела пар ир-атлар. Одина шулар тирәсендә ткнул зур пальцем ягына башка көндә, һәм аңа кергән һәм тапкан Хоука эго өстәле. Ул выглядел әйтерсең, ул бигүк яхшы выспался.
  
  
  "Ярар, Нигы ничек узды төн?" - дип сорады ул hўм коры тавыш белән.
  
  
  «Бу бик шәп, әлегә ул длилась». Аның селл түгел спрашивая.
  
  
  «Мин йөгереп йөрүен бер нче чертовой очрашу башка, омтылып, ул җентекләп өйрәнергә детальләрен бу сезнең биремнәр». Презрение Хоука мөрәҗәгать итәчәк отразилось аның йөзендә. «Хәзер булган нинди-дип өсти эму аеруча срочность. Бирү мәгълүмат сезнең өчен бүген кич, чөнки мин телим сез иртән вылетели Париж».
  
  
  "Миңа нишләргә, кайчан аны шунда доберусь?"
  
  
  Хоук ачты тартма һәм вытащил папку буенча манильской кәгазь. Тирәсендә папки ул извлек берничә фото. Ул протянул фоторәсемнәр буенча столу. «Взгляните бу. Бу невзрачный кечкенә гаджет, аны сез күрәсез, монда гыйбарәт бик кыйммәтле җиһазлар».
  
  
  Аны игътибар белән исследовал өч фоторәсемнәр. «Күрәсең, бу электрон җайланма. Тик бу тагын?»
  
  
  «Ничек сез беләсезме, безнең бар да бик катлаулы система спутник мониторингы. Ул ценымногие яхшырак барысы да рус яки кытайлар алдылар камилләштерергә. Күпчелеге уңышка безнең системасы - бу җайланма, без караган әлеге фотографиях. Бар сәләтен прицеливаться бу крошечную движущуюся максаты белән зур ара һәм улавливать мельчайшие тавышлары, издаваемые бу максат ".
  
  
  «Мин аңламыйм, ни өчен бу ценно».
  
  
  Ястреб сорвал обертку белән кара сигары. «Бу мөмкинлек бирә күзәтеп торырга мөмкинлек бирә да ала Киңәшләр нчы үз спутников-шпионов, һәм записывать болар барысы да бирелергә тиешле декодирования. Килгәндә " спутник эзләү булса, бу-иң тансык объект дөньяда».
  
  
  «Бу күбрәк ирләр кулака».
  
  
  Хоук кивнул һәм вонзился зубами бу сигару. «Дигәнне аңлата, дип эго җиңел украсть һәм җиңел яшерергә».
  
  
  Турында остальном ул якын догадывался. «Кем дә булса, башка читтә завладел берсе буенча җайланмалар?»
  
  
  «Без мөмкинлек бирде британцам алырга берничә шулар тирәсендә. Бер иде украден Лондонда».
  
  
  "Руслар?" Аны дип сорады.
  
  
  «Юк, - диде Хоук. «Тик алар, тегүче побери, кунакханәләр булыр иде ия эго. Кытайлар да. Ә хәзер рөхсәт итегез миңа rss сезгә штопора, Нигы. Сез беләсезме оештыру турында "дип аталган Topcon"?»
  
  
  Кайчан аны ишетте исеме, аның наклонился алга. Минем реакция булырга тиеш, ачыклады минем возрастающий кызыксыну уятты, чөнки Хоук позволил үзенә тонкую һәм берничә усталую улыбку.
  
  
  «Топкон», - кабатларга аның. «Мин беләм, ул бар. Ничек сез аны ишетәм сплетни турында шпионской»сәүдә.
  
  
  «Бу-ял һәм управляемая разведывательная оештыру. Нәтиҗәле. Күптән түгел ул, киресенчә, туды тирәсендә ниоткуда, әмма шунда ук булды фактор бу шпионской сугышында арасында Востоком һәм Көнбатышы. Topcon крадет серләре һәм сата ih буенча иң югары бәясе. Әлегә кадәр хорька воровали, нигездә, безнең серләре, һәм, нигездә, кызыл ih сатып алалар ».
  
  
  Хоук, чыннан да, арыдым. Ул положил незажженную сигару бу пепельницу һәм прищурил күзләре. «Topcon - бу темная оештыру, Нигы, бөтен видимости, бердәм һәм җентекләп контролируемая. Бәлки, бу иң яхшы ял шпионская оештыру, төзелгән, алар белән хорька, ничек Гелен булдырган үз Германий аннары сугыш. Һәм без алмыйбыз, идентифицировать кеше, ул аны җитәкли. турында мәгълүмат nen ускользнула бездән ".
  
  
  «Мин беләм. Аны алыр иде ясарга берничә тукталышлары диярлек, теләсә кайсы зур шәһәрдә, Европа һәм хәбәр итәргә адрес җирле совет һәм британия башлыкларының эзләү, әмма Topcon - бу бөтенләй икенче эш. Мин эшли алмыйм, дип әйтеп, сезгә исемен теләсә нинди, кем алар эшли ".
  
  
  «Һәм аны аладыр дип уйлыйм, сезгә кызык иде, кайчан AX бросит чакыру әлеге компания һәм попытается ачыкларга, кем аның ул».
  
  
  Аның, дип. «Миңа кирәк эш, сез бу имеете күз алдында».
  
  
  «Нигы, у Topcon бар драгоценный кечкенә гаджет сурәтләнгән кешеләр фотографиях. Алар выставили эго аукцион».
  
  
  Хоук кабат ачты папку һәм вынул вырезку тирәсендә газетасы, аны миңа тапшырды. «Ясаганчы, аның продолжу, аның телим сез укыдылар бу яңалык».
  
  
  Аның нахмурился, тиз просматривая вырезку буенча италия газетасы. Хикәя бик кыскача. Бу nen хәбәр ителгәнчә үлем турында зарезанного пычак белән путешественника буенча исемендәге Карло Спинетти. Үтерү җинаять кылынган бу тимер юл платформасында бу Триесте. Полиция
  
  
  шулай ике ир-атлар, алар метроның бу җинаять каршындагы краже чемодана Карло Спинетти.
  
  
  "Нинди элемтә арасында моның белән башкаларга да, сез миңа сөйләделәр?" - дип сорады аның Хоука.
  
  
  «Убийцы түгел " белән дә кызыксындылар була чемодана үз корбаннар. Аларга кирәк иде юл наклейка белән шөгыльләнүче иде шул сумкага. Наклейка, анда скрывалась микроточка белән кыйммәтле мәгълүматлар». Хоук алды вырезку һәм покачал аягы. «Карло Спинетти хәтта подозревал, - дип җавап бирә эго».
  
  
  «Башка эго кылды эго кулландык ташу өчен украденных әлеге?»
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Һәм Topcon җавап бирә җаваплылык. Алар кулланалар железную юлны өчен контрабанды мәгълүмат өчен чыгаруны украденных секретов тирәсендә буш дөнья өчен тимер занавес. Алар кулланалар Восточный экспресс, курсирующий тирәсендә Парижның бу Софию аша Милан, Триест һәм Белград. Без күзәтеп һава трассами, шуңа күрә алар эшләдек, тагын бер транзитный юл ».
  
  
  Аның совмещал төрле калдыкларына тап булган мәгълүмат. «Сез уйлыйсыз, бу электрон җайланма, украденное Topcon, булачак йөртелгән бу транзиту».
  
  
  «Зур өлеше, шиксез, мин сезгә сөйләде, килде безгә килгән болгар перебежчика буенча исемендәге Ян Скопье. Ул хәбәр иткәнчә, безгә, безнең Topcon бар гаджет, һәм ул планлаштыра доставить эго бу Софию бортында Көнчыгыш экспресса. Одина тирәсендә россия кешеләр, высокопоставленный КГБ хезмәткәре, планлаштыра белән очрашырга агентом Topcon бортында поездлар өчен килешә турында килешү килеп җиткәнче бу Софию. Сез, Нигы тиеш очрашырга белән Скопье Парижда, алырга, теләсә нинди башка детальләре, һәм перехватить йөк керткәнче ул күчәчәк буенча карт ".
  
  
  Аның тагын бер тапкыр взглянул бу фотолар урнаштыру. "Әйбәт."
  
  
  «Мин алып килгән сезне Вашингтон белән намерением поручить сезгә табарга монитор. Ул вакытта мин белми идем, кемне ул. Аннары эш Скопье башы ломаться, шуңа күрә миңа туры килде отложить карар».
  
  
  «Мин аңлыйм. Хәзер вакытта дышит безгә муеннарына. Аны тиеш барып җайланмалары иртәрәк бу ясасалар руслар».
  
  
  «Әлегә сез бу, әгәр сез очраклы рәвештә раскрыли түбәсен Topcon, аңа булмас иде әле разочарован».
  
  
  «Мин посмотрю, - дип әйтә алам үткәрергә». Аның басты. "Нинди дә булса алдагы инструкция?"
  
  
  «Син выступаешь каршы КГБ һәм Topcon. Һәм Ходай белә, тагын кем алыр иде әле сунуться бу ышану заполучить бу монитор. Шуңа күрә күзәтеп үз адымнар белән, Нигы. Аны булмаса, сезгә югалтырга, һәм монитор, һәм сине».
  
  
  Аның вәгъдә итте, дип тырышачакмын коткарып эго шуннан бозу.
  
  
  
  
  Икенче башлыгы.
  
  
  
  
  Иде резьбы көне киләсе көнгә аны кайчан килде аэропорт Орли ерак түгел, Парижның. Һава торышы иде прохладной, әмма ясной, һәм сәфәре такси кадәр отель Prince de Galles бу авеню Георга V, 33 бик уңай. Париж выглядел шул ук кала, даими растущего хәрәкәте урамнарында. Бу деревьях, обрамляющих бульвары, росло берничә бутонов. Мин ностальгией дип искә төшерде кайбер буенча минем яраткан байрак: Рю Өчен, белән-ee балконами, отделанными тимер, районда Монпарнас һәм искиткеч Рю хәзер дю Фобур Пуассоньер белән шөгыльләнүче алып барды к Фоли. Әмма хәзер миндә түгел иде бу вакыт. Аны табарга тиеш иде Яна Скопье.
  
  
  Җитү белән темноты мине теркәп куюларын карап торыгыз да, "Принц де Галлесе". Аның үсеш ала номеры Скопье, ул безгә бирде, һәм шалтыратып эму. Эго тавышы иде, начар белән көчле акцентом һәм киеренке булды.
  
  
  «Керем мәйданга Өч граций янында Фоли», - диде ул миңа. «Җиде. Караганда, элек яхшырак кебек сез, америкалылар, сөйләгез». Раздался җиңел нервный көлү. «Мин булам бу баре Duke's Bar, кварталда нче минем отель».
  
  
  «Мин булам, анда», - диде мин.
  
  
  Керешер алдыннан чыгып китәргә отель, аның тикшерде «Люгер» - Вильгельмину. Аның ничек уйлыйсыз, мондый саклык чараларын иде буенча бер сәбәпләр аркасында, алар буенча аны иде әле исән, шул ук вакытта пар Killmasters, алар предшествовали миңа, иде күчерелгән ничек корбаннар салкын сугыш махсус папке, аны Хоук кормил бу запертом ящике үз урындык.
  
  
  Тестируя стилет, дип атады ул аны Хьюго, аның согнул левую кулын. Смертоносный минем пәке, сак выскользнул тирәсендә ножен бу минем кулын. Аны, кивнул турында хис-удовлетворенный булуы иде ки әзерләнгән, җитмәсә, дип ожидало алда, ә аннары спустился баскычтан һәм чыкты язгы кояшлы брылев.
  
  
  Минем иде, иртә төшке аш ресторанда Chez des Anges бульварында Латур-Мобур coq au vin, oeufs en meurette һәм кружку превосходного бургундского шәраб. Аннары аны алды такси кадәр мәйданда Булды.
  
  
  Чөнки ул аны белми иде җире һәм бу кичтә миңа дәвамлы булырга, бигрәк тә осторожным, аның узды калдыгын юллары ходьбы. Урамнарда инде күп коляскалар, миңа рәхәт проти mimmo аларда югалып калуы. Аны күрдем зур төркемгә яшь кешеләр, наслаждающихся язгы төнлә метро станцияләре янәшәсендә Belleville. Аннары аның астында полуразвалившейся аркой белән шөгыльләнүче кайчандыр ул закрывала Сите-де-Тревиз, һәм очутился бу кечкенә генә мәйданда, аның турында упоминал Скопье. Бар иде төре иске Париж - скамейка y паркында белән фонтаном.
  
  
  Мәйданда иде өч кунакханә, барысы да кечкенә, һәм бер тирәсендә алар булган бар Duke's. Аны керде һәм огляделся. Урын иде безлюдным - ачык күренә, мәсәлән, моннан ничек отель Скопье. Аны тапкан эго чарада катнашучыларга өстәл артында у задней көне, әйдәп баручы бу заднюю бүлмә. Аны минем янга килеп, к аңа.
  
  
  «Бу Тюильри чәчәк ата, чәчәк, - диде мин.
  
  
  Ул үзе минем йөзе. Бу югары иде худощавый ир-ат белән землистым зат һәм темными эшлекле астында күзлегеннән. «Булачак иртә башланган яз», - сак, - диде ул.
  
  
  Аның sel киресенчә, аның өчен урындык. Без булдык, монда бер чыгарма официанта бу баре. «Аның Нигы Картер», - диде мин. «Ә сез, Ян Скопье».
  
  
  «Әйе. Күңелле танышу, мистер Картер». Эго манеры иде, хәтта артык нервными караганда эго тавышы телефоны буенча. «Без ясарга тиеш бу очрашуны кыска. Аның, дип саныйм, алар белделәр, анда аның яшим. Мин белмим, чөнки алар ия күз алдында, әмма мин теләмим, алар күрдек, минем сезнең белән».
  
  
  "Болгарские агентлары?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мин түгел " диде. Бәлки, бу кешеләр Topcon. Алар...»
  
  
  Килде официант һәм кабул безнең заказ. Скопье подождал, әлегә ул китерәчәк эчемлекләр да, тагын китеп барды, ясаганчы, яңарту буенча фикер алышу.
  
  
  «Минем гостиницей эшләрегезне тикшереп күзәтүче ир-ат, - диде ул тыныч кына. Ул посмотрел аша эчтђге бу распахивающиеся көне задней бүлмәләре, кайда гына, дип юкка чыккан официант. Аннары ул повернулся ко миңа. «Украденное урнаштыру булачак доставлено бортына Көнчыгыш экспресса ике көннән Лозаннада, Швейцария. Поезд туктап кала анда иртә».
  
  
  "Ни Өчен Лозанна?" Аны дип сорады.
  
  
  «Штаб-квартира Topcon залында Швейцариядә. Мин белмим, кайда». Ул игътибар белән следил өчен керү юлында залына. Официант кайта бүлмә һәм минем янга килеп, янына бару.
  
  
  "Кем булыр хисе украденное җайланма?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бу, бигрәк тә, зур операция өчен Topcon. Димәк, украденное милек передаст җитәкчелегендәге оештыру».
  
  
  "Бу кем?"
  
  
  Скопье ачкан иде, авызы булсын өчен нәрсәдер әйтергә, тик алмады сүзне безнең сүзләрен. Эго күзләрен киң ачылды, ә авызы приоткрылся тагын да күбрәк. Аны ишетте йомшак тавышны өчен вращающимися дверями, за спиной Скопье һәм күрдем, ничек бер тирәсендә алар двигалась. Челюсть Скопье беззвучно булып эшләгән, ул чакта тщетно хватался өчен урын уртасында корсак үз арка. Аннары ул рухнул бу урындык.
  
  
  Аның потянулась к Вильгельмине, вставая белән урындык. Аннары аны күргәч кечкенә дротик, торчащий бөтен арка Скопье. "Скопье?" - диде мин, поднимая эго башын. Тик ул иде инде мәет.
  
  
  Бу вакытта официант повернулся к безгә күрдем, - дип очрагы теркәлгән. Аның проигнорировал эго крики һәм побежал аша распашные көнне маленькую кухню һәм кладовую. Ишек, алып баручы бу переулок, ачылган.
  
  
  Аша узып, кара дверной проем, аны сак кына керде переулок, держа Люгер бүген кулымда. Бар иде авыр күләгәдә, башта аңа берни дә күрмәдем. Аннары аны мельком күрдем темную фигуру, появившуюся бу якты урам.
  
  
  Аны побежал буенча переулку һәм ќитеп, тротуар, тукталды һәм посмотрел ук. Ир-ат бежал буенча кварталу, кешеләр карадык, эму вслед.
  
  
  Аны сунул бу кобуру зур Люгер һәм двинулся артыннан. Ул завернул өчен почмагына, һәм мин последовал артыннан. Аның догонял аның. Ул завернул өчен башка почмагына, һәм без булып чыкты, урамда Бержер. Ослепительные неоновые утлары всплывали караңгыда. Ир-ат әле бежал алда. Аны та йөгерергә артыннан. Туристлар һәм коренные парижане туктап торган һәм караган. Ир-ат юкка чыккан бу тар тыкрыгында, ул тагын югалтты аны.
  
  
  Аны подбежал к выходу урамга заглянул бу темноту. Эго беркайда да күренмиләр иде. Аның әле генә дверные проемы, берничә переулков, тагын бер пересекающийся переулок. Аны кабат вытащил Вильгельмину һәм карлыгач артык сак булыгыз. Ул булырга мөмкин иде анда теләсә, һәм минем иде кимчелек шул, миңа барырга туры килде артыннан шүрләп эләгү засаду.
  
  
  Проходя mimmo, аның проверял һәр дверной проем. Алар барысы да пусты. Мөгаен, ул килеп җитмәгәндер кадәр пересекающейся урам элек белән чагыштырганда, аның килеп җитмәгәндер почмагына кадәр. Аның узды переулок һәм бернәрсә дә nen түгел, күрдем. Аны акрын күчте, киләсе, хәзер уверенный, дип югалттым аны.
  
  
  Аны кайчан, керде переулок, янымда булган ниндидер хәрәкәт. Нидер бик нык ударило бу минем уң запястье, һәм аны югалткан Вильгельмину. Зур кулларын схватили мине һәм сбили белән аяк, аны ударился турында булыжник, повредив спину һәм эчтђге.
  
  
  Подняв күзләрен күрдем аны, - дип мәңгегә минем тора ике фигуры. Берсе булды худощавый усатый ир-ат өчен алар аны гнался урамнары буйлап Париж, ә аның янәшәсендә иде эго зур, лысый, неповоротливый иптәш кеше, бәрде минем куском такталар һәм повалил җиргә. Юка тотты үз кулымда кусок тимер торбалар озынлыгы бер ярым фута. Аның уйладым да заманили ли алар мине бирегә үтерергә.
  
  
  "Кем син?" Аның дип
  
  
  билалет туктатырга ih. "Нигә син үтергән Скопье?"
  
  
  «Ça ne vous regarde pas», - диде здоровяк, сказав миңа, бу да минем эш.
  
  
  «Депеш-ву», - дип өстәде башка, призывая здоровяка дәвам итәргә.
  
  
  Ул башкарды. Ул бәрде мине буенча затка ботинком белән шипами. Аны схватился өчен ступню һәм остановил аның өчен ул разбил миңа башын. Аның нык изогнулся, перекатываясь саклап калу өчен, hава басымы, аның аягын. Аша мгновение ул сломал лодыжку, һәм раздался треск черегән сөякләрен. Ул крикнул һәм ударился турында түшәлгән тротуар.
  
  
  Кырыс үзенә җөрьәт иттем дип әйтик миңа трубой, һәм аны кайчан откатился, ул шау-гөр килеп треснула турында мостовую янымда. Труба янә опустилась, тик бу юлы аны схватился өчен нах һәм нык потянул. Ул егылып, миңа өстән, потеряв трубу. Аннары ул попытался освободиться, әмма әлегә ул метался, аның порезал эго муеннарына ишетә треск черегән сөякләрен. Ул мәет, кайчан ударился турында түшәлгән тротуар.
  
  
  Аны кайчан, ы аякка здоровяк маташа кайтырга уен. Ничек ул гына попытался басарга, бер всякому племени, бәрде аның эго артык баш, һәм ул рухнул бу түшәлгән тротуар. Мәет.
  
  
  Аның сорады, һәм тапкан Вильгельмину, аннары шталь рыться бу ih карманах. Бернинди таныклыклар шәхес. Чөнки алар сөйләштеләр по-французски, аны кулга артык, ихтимал бу кешеләр иде Topcon буенча Швейцариядә түгел, ә болгарские агентлары. Ян Скопье диде AX, дип эшли, КГБ һәм Topcon һәм баш тартмаган спланировать кражу монитора. Кайчан Скопье дезертировал, Топкону яки КГБ туры килде заткнуть эго. Күрәсең, бу эш Topcon.
  
  
  Аның диярлек разочаровался бу мин сорады ни дә булса кыйммәтле бу телах булганда берәүдә кесђдђ худощавого ир-атлар клочок үсеш дәрәҗәсе кәгазь. Бу буенча-французски: Клаус Пфафф. Gasthaus Liucerne, L. Minuit le deuze.
  
  
  Аның диде бирку бу эчке ягында эго камзолы; бу nen иде инициалы H. D Сунув листок минутына, аны игътибар белән карады кыяфђт худощавого ир-атлар. Аннары аны поспешил күләгәдә париж төн.
  
  
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро иртән аны тикшерде, берничә зур булмаган кунакханә бу Сите-де-Тревиз, һәм өченче тукталышта миңа бәхет елмайды. Позавчера зарегистрировались ике ир-егет. Бер иде худощавым, ә башка эре. Худощавый ир-ат системасына керде, ничек Анри Депе, исеме, ул совпадало белән инициалами аның куртке. Зур исеме Наварро.
  
  
  Аны иде ясарга кайбер фаразлар, соединив үз обрывки мәгълүмат. Депе тиеш иде явиться к математика буенча исемендәге Клаус Пфафф аннары моннан, ничек избавился нче Скопье һәм мине. Хәреф L ә аннары gasthaus бу записке, ихтимал, означала Лозанну. Һәрхәлдә, аңа шулай тоелды. Депе тиеш иде очрашырга белән Пфаффом билгеләнгән вакытта, полночь һәм сөйләү эму-барысы да булды монда, Парижда. Монда, шул чакта Пфафф булачак подчиняться башлыгына Topcon. Әгәр үзе генә Пфафф түгел иде эре кеше иде.
  
  
  Минем өчен иде әзерләүне образы гамәлләр. Аның барачакмын бу Лозанну, чөнки нәкъ менә анда украденный монитор попадет бортына Көнчыгыш экспресса. Һәм аны иде каршы алды Пфаффа урынына Депе. Әгәр үзе Пфафф түгел иде җитәкчесе Topcon, ул ташый иде җайланма поездда, ул, мөгаен, белмидер иде шәхес лидеры. Бәлки, алмыйм аны тәкчелеге эго ачарга әлеге тайную шәхес.
  
  
  Аны алыр иде утыра ала шул Восточный экспресс Парижда Лионском вокзалында, ләкин, чөнки аның рассчитывал үткәрергә бортында күпмедер вакыт соңрак, чөнки вакытта имело әһәмияте, аның нанял машинаны өчен бару бу Лозанну. Аның алдым бара аласыз Mercedes-Benz 280SL, сары спорт исеменнән, аның әле пахло яңа запахом. К позднему утру аны иде читтә Париж һәм направлялся бу Труа һәм Дижон. Һава торышы потеплела, барырга иде, күңелле. Авыл җире иде холмистой һәм яшел, әмма дәрәҗәдә якынлашуга к Швейцария ул становилась да артык холмистой.
  
  
  Уртасында корсак көн аның күчеп килә Швейцариягә һәм юл күпмедер булды узкой һәм извилистой. Вдалеке показывались кардан пики, әмма алар калуы заднем планда бөтен оставшуюся юлны. Ерак старт алды, күрсәткечләрне тикшереп тору покрытых үлән була янында, аның диде машина белән шөгыльләнүче сломалась юл читенде бер юл. Астында эго капюшон заглядывала кыз. Аны тукталды һәм үз ярдәмен тәкъдим итте.
  
  
  "Нәрсә дә булса аңа эшли алам?" - дип аны якын килү җете синему Lotus Plus 2.
  
  
  Ул күзләрен күтәрде һәм игътибар белән књрсђтте миңа. Бу бик матур длинноногая блондинка кожаной мини-юбке һәм сапогах. Ee чәч түгел иде кадәр плеч һәм выглядели растрепанными. Аннары моннан, ничек ул мгновение сосредоточилась миңа, аның зат просияло.
  
  
  "Нигы!" диде ул. "Нигы Картер!"
  
  
  Хәзер настала минем чиратта карарга тагын бер тапкыр. «Куркам, синдә бар өстенлеге», - неуверенно диде мин. "Мин ышанам ..."
  
  
  «Бонн, узган елда якынча бу вакытта», - диде ул немец акцентом. «Эш Гронинга. Нигы, син хәтерлисеңме!»
  
  
  
  Аннары аны да искә алды. "Урсула?"
  
  
  Ул дип елмайды киң сексуаль елмаеп.
  
  
  «Урсула Бергман», - дип өстәде мин.
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул елмаеп, чыккан энер гетика аның гүзәл затлар катнашты. «Ничек мило белән синең яктан килә, бары өчен ярдәм итәргә, иске бер аерым беде».
  
  
  «Сезнең штутгарт, бонн иде каштановые чәч, - диде мин. «Кыска каштановые чәч. Һәм карие глаза».
  
  
  «Бу минем чын чәч», - диде ул, кагылып льняных прядей. «Һәм күзләрен иде контактными линзами».
  
  
  Урсула мелодично рассмеялась. Узган елда без бергә эшләдек якын якшәмбе көннәрендә бу штутгарт, бонн һәм Гамбурге өчен җыярга турында мәгълүмат немце сул як толка буенча исемендәге Карл Гронинг, аның подозревали тапшыруында көнбатыш германия хәрби мәгълүмат билгеләнгән затларга Көнчыгыш Берлинда. Бу очракта Урсула выполняла махсус бирем. Аның регулярная эш заключалась бүлекчәдә эзләү Көнбатыш Германий, ул видеомагнитофон бары отслеживанием һәм задержанием элеккеге нацистов, совершивших хәрбиләр җинаять. Болар барысы да, - дип Эйкс дип сөйләде миңа аның турында, һәм миндә түгел иде, хәл белергә күбрәк.
  
  
  «Мин безнећ белђн аралашудан туктады күзәтеп эш Гронинга аннары моннан, ничек минем перезвонили Вашингтонда», - диде мин. «Судлар бу штутгарт, бонн дип эго буенча гаепле дип предъявленным обвинениям?»
  
  
  Ул самодовольно кивнула. «Хәзерге вакытта ул коротает вакытта немец төрмәдә».
  
  
  «Яхшы. Сиңа ошый, вакыт-вакыт турында ишетергә дә бәхетле концах бу дель. Син нишлисең, Швейцариядә, Урсула, яки миңа кирәк түгел спрашивать?»
  
  
  Ул пожала үз прекрасными җыерып. "Шул ук хәл".
  
  
  "Мин күрәм."
  
  
  "Ә сез эшлисез Швейцариядә?"
  
  
  Аның, дип. "Шул ук хәл".
  
  
  Без икебез дә засмеялись. Күңелле янә увидеться тагын беребез белән. "Бу алай белән лотосом?"
  
  
  «Куркам, машинада капут, Нигы. Син ничек думаешь, аның алам сорарга подбросить мине шәһәр?»
  
  
  "Рәхәтләнеп", - дидем.
  
  
  Без мондый уенны казанда «мерседес», аның, выехал юлга һәм таба килә башлады шәһәргә. Аннан тыш, ул-көчәя бара, аның, посмотрел на нах, әлегә ул дәвам итә хакында сөйләргә Карле Гронинге, һәм күрдем, ничек аның күкрәгенә упиралась бу блузку буенча джерси һәм ничек мини-юбка поднималась югары бәяләде, аның озын тулы бот. Урсула расцвела алар белән хорька, ничек ул таныштым, аның белән штутгарт, бонн, һәм нәтиҗә впечатляющим.
  
  
  "Сез останавливаетесь Лозаннада?" - дип сорадым Урсула, аны кайчан переключился бу извилистое падением. Безнең алда ачылды панорама старт алды, шәһәрчеге урнашкан холмах белән пятнами кар берсе күптән түгел кышкы кардан аның өстендә.
  
  
  «Бүген генә кич», - диде мин. «Бәлки, идек бергә җыелырга өчен эчәргә нинди дә булса скромном маленьком ратскелере».
  
  
  «Ах, миңа идем, бик ошады. Әмма бүген аның белән мәшгуль, һәм мин тиеш китәргә, иртәгә иртән».
  
  
  "Сез ничек уйлыйсыз, сезнең машина ул вакытка әзер булачак?"
  
  
  «Мин уезжаю поездында иртән», - диде ул.
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро буенча старт алды юнәлде гына бер поезд, һәм ул иде минем поезд, Восточный экспресс. «Кызык», - дип шәрехләде аны. «Мин дә уезжаю поезд иртәгә иртән».
  
  
  Ул књрсђтте миңа үз ясными голубыми күзлегеннән. Без икебез дә сынады әһәмиятен моның тәңгәллек. Әгәр без бергә эшләдек, әгәр дә без түгел иде таныш эш бирүчеләр белән башка башка, без икебез дә иде подозрительны. Ләкин мин аны әле Урсулу Бергман эштә һәм доверял үзенең фикеренчә, ул түгел иде двойным агентом.
  
  
  Ул инде карар кабул итте. Ee күзләре сверкнули искренним дружелюбием. «Ярар, бу бик мило, Нигы. Без алачакбыз эчәргә бергә бортында».
  
  
  «Мин, түземсезлек белән, менә көтәм моның». Аның елмаеп куйды.
  
  
  Без килдек шәһәргә высадил аның Урсулу у отель de la Paix бу авеню Б. Констан, нәкъ шәһәрнең үзәгендә, ә аннары китә бу безобидный кечкенә пансион мәйданда Сен-тугыз кеше.
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр үз бүлмәләре, аның ачты үз багаж һәм әзерләнә башладым очрашуда. Аны ясарга җыенган тирәсендә үзен Анри Депе, миңа эшләргә туры килгән бу буенча хәтер.
  
  
  Аның досталь кейси, ул миңа бүләк иттеләр, укучылар тирәсендә бүлеге спецэффектов һәм монтажлау. Бу иде комплекты маскировки, өстәвенә, шактый изобретательный. Үзе Хоук күп җыйды бергә - үз вакытында ул эксперты бу маскировке. Бу җыелмасы входили полоски кордон пластик «тире» һәм төрле төстәге контакт линзы, парики һәм накладки, шулай ук бик күп төрле төрле макияжа. Иде, хәтта пластик шрамы торган була прикрепить к теләсә кайсы өлешендә затлар яки тән.
  
  
  Ставлю комплекты перед зеркалом туалетного столика. Башта аны применил пластик «тиресе», наращивая катламнары өчен утолщить переносицу һәм удлинить кончик. Аннары аны накачал скулы өчен палочки выглядели впалыми, астында наростом. Аннары моннан, ничек мин аны удлинил мочки ушей һәм подбородок, минем йөзе булды напоминать зат Депеу. Аннары исәбенә тар-мар итте макияж, разбирающиеся бу эго цвету, надела коричневые контакт линзы һәм сайлаган якты-коричневый парик. Аны, посмотрел өстенә
  
  
  бу көзгесе. Аның булмас иде сошел өчен Депе, әгәр кем дә булса присмотрелся бик игътибар белән, әмма мин алам бу мгновение алдап була соң Пфаффа.
  
  
  Бу унбер утыз аның китә аша күпер Бессер бу рю-де-ла-Каролин кунак йорты, Люцерн. Аны кайчан керде, миңа кызганыч, анда иде полдюжины килүчеләр.
  
  
  Минем иде, хәл белергә, ничек выглядел Клаус Пфафф. Аны иде гына љметлђнергђ җиңдем аны эго анда, һәм ул киләчәк, ул белер, минем рар хәбәр итә: ялган-Депе зат.
  
  
  Килгән унике сәгать, вакыт очрашу, һәм берни дә булмады. Кергән яшь пар студентлар һәм яулады столик алда, аны сорады столик бу задней өлешендә бүлмәләр, лицом көне. Аннары килгән биш, ђ аннары ун. Аның начинал дип уйларга Пфафф җыенмый показываться, яисә ул инде бар иде анда. Иде генә бер кеше иде бу пузатый немец. Мин, дип уйламаган да ул булырга мөмкин Пфаффом. Килде бер төркем яңа клиентлар һәм йорты кипело. Аның да омела безгә малейшего тапшыру кебек поступлю белән Пфаффом мондый вакытта башка хђл. Килде чирек уникенче, һәм мин мәҗбүр булган матбугат хезмәтендә заказ бирергә мөмкин бутерброд һәм сыра. Шунда ук аннан моннан, ничек официант алып килде минем заказ, ишек ачылды, керде һәм невысокий худощавый ир-ат. Астында эго пиджаком, күрәсең иде выпуклость. Ул тукталды откровенными көне һәм огляделся. Кайткач, аның күзләренә тапты ул мине таба килә башлады түләүләр турыдан-туры мөрәҗәгать минем столику. Бу булырга тиеш Клаус Пфафф.
  
  
  Ул тукталды минем урындык, һәм янә оглядел бүлмәгә керткәнче утыра ала. Бу иде нервный ир-ат белән зачесанными светлыми волосами һәм нечкә шрамом сул ухе. «Bonjour, - Клаус», - диде аңа эму.
  
  
  Ул sel каршында мине. «Гафу итегез, дип опоздал», - диде ул. «Һәм, зинһар, сөйләгез, по-английски. Сез беләсезме кагыйдәләре».
  
  
  Ул әле карадым, миңа чын күңелдән, һәм аңа иде эму рәхмәтле. Кайтты официант һәм алдым у Пфаффа заказ тушеной колбасалар һәм тозлы кәбестә. Әлегә бу-ква, аның вытащил Вильгельмину тирәсендә кармана пиджака һәм юнәлдерде «Люгер» ка Пфаффа. Пистолетын әле беркем дә күргәнем булмады.
  
  
  Официант китеп барды. Пфафф взглянул миңа, ә аннары заглянул аша эчтђге. "Яхшы. Ни бар Парижда?"
  
  
  Аны кайчан әзерләндем бу очрашуда миңа да килде башына фикер, дип Пфафф булырга мөмкин иде гади башлыгы Topcon, кешеләргә тиеш иде хисе украденные әйберләр. Әмма хәзер, кайчан аны күрдем эго алдына, аны аңладым, - дип ул булырга тиеш түгел лидер.
  
  
  «Парижда булган шактый күп барлыгы, - диде мин.
  
  
  Минем тавышы колачы аның. Ул беренче тапкыр сосредоточился минем зат һәм эго күзләре сузились. Аны күреп, ничек алар мине бәялиләр. Аннары эго йөзе үзгәрде, ул янә посмотрел на минем йөзе.
  
  
  «Юк, мин түгел, Анри Депе», - диде мин.
  
  
  Гнев һәм курку чиреннән отражались аның тар йөзендә. "Нәрсә бу?" - тыныч кына дип сорады ул.
  
  
  «Каян килде аңа, без называем бу правдой яки нәтиҗәләре».
  
  
  "Кем син? Анда Анри?"
  
  
  «Анри мәет, - диде мин. «Аны үтергән мин».
  
  
  Эго күзләре тагын да күбрәк опустились, ә почмаклары rta генә подергивались. «Мин белмим, дөреслекне сез сөйләгез, яки юк. Аның китәм. Минем очрашу оештырылды белән Депе».
  
  
  Ул башлаган басарга, әмма аның остановил эго.
  
  
  «Идем шталь моны», - предупреждал аны.
  
  
  Ул колебался, әле утырып на билеты откан. Эго караш кимеде минем правую кулы белән шөгыльләнүче держала «Люгер астында» өстәле.
  
  
  «Әйе», - диде тыныч кына мин. «Мин њпкђм бу юнәлдерелгән сине пистолетын. Һәм аның найден кулланырга эго, әгәр син встанешь бу урындык».
  
  
  Пфафф сглотнул һәм посмотрел миңа зат. Аны күреп, ничек эшли эго, разум, аңларга омтылып, ул, кем, мин, һәм омтылып, ул бәяләргә, үз максаты. «Сез булмаса осмелились атарга биредә буенча мылтыгы», - диде ул.
  
  
  «Мин алам аша үтәргә кара барышы дәвамында унбиш секунд, аннан тыш, сез ничек упадете, идәнгә». Аны өметләнгәнен, ул кабул итәчәк блеф. «Ә тышкы якта мине көтә дуслар. Телисең авыз мине?»
  
  
  Гнев эго, кеше юкка чыга; курку алды, аны контрольдә. Ул түгел иде храбрым кеше, бу яхшы иде минем өчен.
  
  
  "Нәрсә син телисең?" дип сорады ул.
  
  
  "Мәгълүмат белән."
  
  
  Ул киеренке узды засмеялся. «Туристическое бюросы залында алга таба урамында».
  
  
  Аның вздохнул. «Бул скромен минем белән, аның сиңа башын оторву».
  
  
  Эго ухмылка юкка чыкты. "Нинди төрдәге мәгълүмат сезгә кирәк?"
  
  
  «Минем уйлавымча, безгә яхшырак фикер алышырга бу ялгыз калу», - диде мин. Ирекле кулы белән аның полез минутына камзолы һәм ташладым бу урындык пачку швейцария франков өчен түләү, безнең заказларны. «Eda миңа», - диде ул җиңел елмаеп. «Ә хәзер аның телим сез басканнар һәм бик акрын җиттек баш к входу. Аның булырмын чын күңелдән сезнең өчен, һәм бу пистолетын җибәреләчәк сезгә спину. Без выйдем урамга бирергә сезгә алдагы инструкция. . "
  
  
  Ул диде.- «Син ничек думаешь, сиңа өметләнә җәзадан өчен бу глупость?»
  
  
  "Сиңа яхшырак миңа ышанырга".
  
  
  Аның засунул Вильгельмину минутына һәм без
  
  
  чыкты наружу. Аны уздырмаган эго кадәр «мерседеса» һәм велел утыра ала урынга машина йөртүче. Аның sel аның янәшәсендә, пәйда emu ачкычлары, - диде өчен ул бер мөрәҗәгать шәһәр читендә.
  
  
  Пфафф хәзер бик испугался. Әмма ул въехал машинасында шул яшел холмы, ничек аңа һәм боера. Аның ясаган эго бу грунтовую юл белән шөгыльләнүче уходила турыдан-туры мөрәҗәгать, агач утыртырга керештеләр, һәм боера эму тукталырга, кайчан булмаячак күренә белән төп юл. Кайчан мотор иде выключен, аны повернулся һәм достал «Люгер» эму башын.
  
  
  «Сез совершаете үтерү ярдәмендә моның фарса», - шау-гөр килеп диде ул.
  
  
  "Чөнки сезнең әшнәләре буенча Topcon достанут мине?"
  
  
  Эго иреннәре сжались. Беренче тапкыр килгәч, аның искәртте оештыру. «Бу да дөрес», - дип катгый әйтте.
  
  
  «Карарбыз, әлегә син собираешься минем белән хезмәттәшлек итәргә, шулай түгелме?»
  
  
  "Нәрсә син телисең белергә?"
  
  
  «Мин белергә телим, кем самолетка утыра Восточный экспресс иртәгә иртән».
  
  
  "Бик күп кешеләр."
  
  
  «Мин инде беләм, - дип начальнигы Topcon җыена шәхсән перевезти украденное җайланма казанда " поезд», - диде мин. «Әмма әйтә аласыз миңа, кем ул, һәм бирергә миңа эго тасвирламасы».
  
  
  «Сез булырга тиеш, сошли белән акыл». Ул выглядел недоверчивым.
  
  
  Аны иде настроен бу оскорбления. Аның опустил «люгер» сбоку аның зат. Ул хмыкнул һәм егылып нче удара буенча эго щеке текла кан. Эго сулышы булды поверхностным, ул схватился өчен ярага.
  
  
  «Мин теләмим артык шулай сөйләргә», - прорычал аңа эму. «Мин телим алу сорауларга җаваплар, алар задаю сиңа. Һәм сиңа яхшырак башларга сөйләргә тизрәк».
  
  
  «Яхшы», - ниһаять, диде ул. "Алам, аның выкурить сигарету?"
  
  
  Аның колебался. "Преуспевать." Аны игътибар белән наблюдал, ничек ул досталь бер һәм зажег аны. Ул ачты пепельницу бу приборной панельләр һәм вставил бу нах спичку.
  
  
  "Сез гарантируете минем иминлек, әгәр аның булырмын һәм сезнең белән хезмәттәшлек итәргә?" - дип сорады ул, һаман да держась өчен пепельницу.
  
  
  "Бу дөрес."
  
  
  «Ул вакытта сиңа бирергә исеме, ул син телисең. Бу...»
  
  
  Әмма Пфафф түгел иде инде, миңа берни дә сөйләргә. Эго кешедә освободила фиксатор пепельницы һәм вытащила ee буенча приборной панельләр. Ул ташладым миңа зат йөк пепла.
  
  
  Шул ук вакытта минем күзләренә иде төпләре тулы пепла, ул бәрде мине буенча уң кулымда белән көч отбросил аның ягына. Өчен кечкенә кеше бар иде, бик күп көч. Аннары ишекне машиналар ачыла, һәм Пфафф ныž-юньдә машиналар.
  
  
  Аның выругался вслух, прочищая горящие глаза. Аның әле тотты «Люгер». Аның вылез-юньдә машиналар. Әлеге вакытка минем күзләренә шактый иде ясны өчен разглядеть Пфаффа, кискен бегущего карата төп юлда.
  
  
  "Стоп!" Аңа кричал, әмма ул та хәрәкәт итә. Аның ата эму бу аяклар. «Люгер» взревел, һәм таращить күзләре эләгә аяклары Пфаффу. Аның промахнулся.
  
  
  Пфафф повернулся һәм нырнул бу агачлар сул грунтовой юл. Аның побежал артыннан.
  
  
  Аны төшергән белән плеча мылтыгы Пфаффа, ул садился бу «Мерседес», шулай булгач, мин файдам минем өстенлеге бар, әмма ялгышлар ясамады. Аны кайчан чыкты бераз алан ягыннан Пфаффа раздался выстрел, һәм просвистел mimmo минем уха. Булырга тиеш, кайдадыр каршындагы nen иде спрятан кечкенә пистолетын.
  
  
  Аны кайчан нырнул өчен толстую сосну, аны ишетте, ничек Пфафф двигается алда. Аның башлады артык сак булыгыз. Аның сунул «люгер» бу кобуру, чөнки без иде әле янәшәсендә төп кадерле, һәм аның да отель добавлять үз стрельбу к шуму. Моннан тыш, аның кунакханәсе тере Пфаффа.
  
  
  Тагын егерме елдан ярдов, кайчан аны, дип уйладым, бәлки, югалткан эго, Пфафф вырвался тирәсендә укрытия ерак тњгел урнашкан мине һәм побежал аша алан. Аны карар булырга ким осторожным. Аның бросился артыннан билалет ул услышит мине, әлегә булачак, артык соң. Аны кайчан приблизился к аңа араны егерме футов, ул повернулся һәм мине күргәч. Ул гына күтәрде кечкенә пистолетын өчен прицелиться, кайчан аны бәрде аның эго районда була бу кояшлы сплетение.
  
  
  Пистолетын ата ике тапкыр, ике тапкыр промахнувшись mimmo мине, без рухнули җиргә. Бер-ике тапкыр прокатились. Аннары схватил аның эго кулы белән пистолетом, һәм без икесе дә авырлык белән күтәрелделәр аякка. Аны бәрде Пфаффа буенча һәр затка һәм повернул эго кулы белән пистолетом. Ул аларның буенча эго кулыннан.
  
  
  Әмма Пфафф түгел иде найден сдаваться. Ул кискен күтәрде всякому племени миңа пах. Әлегә аның оправлялся нче удара, ул вырвался, повернулся һәм янә побежал.
  
  
  Аның поборол авырту бу животе һәм двинулся артыннан. Без прорезали подлесок һәм ботаклары, агач. Аның ќићњлђр яулады аның белән һәр көчәячәк. Аннан соң аны янә бросился аңа. Без икебез дә аска тәгәрәдек, минем куллар схватили аның, ә аның кулаки ударили мине буенча затка һәм голлар. Без врезались бу коры агач, ул рухнуло нче безнең удара. Хәзер аны яхшы тотты әлеге кешене, әмма ул әле бился куллары. Аннары аны бәрде аның эго буенча һәр затка, һәм ул егылып җиргә.
  
  
  «Ә хәзер, тегүче тик синнән, әйт миңа исем», - дип таләп итте аны, затаив сулышы.
  
  
  Пфафф полез минутына. Аның задавался мәсьәлә, нигә
  
  
  бу юлы ул уйлап тапкан яңа корал. Аның сдвинул предплечье һәм позволил стилету упасть миңа бу ладонь башлагач, кешедә Пфаффа чыкты буенча кармана һәм подошла ко рту.
  
  
  Миңа таләп ителгән өлеше-секунд, аңлау, дип бара. Пфафф, мин беләм эму нитками, вставил үзе авызы капсуланы белән цианидом. Ул прикусил ee.
  
  
  Аны ташладым стилет һәм җиргә егылып белән янәшә аның тезләренә. Аны схватился өчен эго челюсть һәм попытался ачарга, аны, ләкин минем омтылышы түгел увенчалась уңыш.
  
  
  Аннары барысы да кончено. Күзләре Пфаффа да киңәйде, һәм ул тойдым, ничек эго, гәүдәсен напряглось минем кулда. Аның отпустил эго челюсть, ул ачылды. Иде мәхәббәтсез исе. Аннары аны күрдем крошечную струйку кан почмагында эго rta һәм разбитое пыяла аның телендә. Акрынлап эго зат булды темнее.
  
  
  Клаус Пфафф иде мәет.
  
  
  
  Дүртенче башлыгы
  
  
  
  
  Дизельный двигателе Көнчыгыш экспресса диярлек бесшумно въехал станциясенә старт алды, кояш кебек тапкыр инде поднималось бу ерак холм. Бу платформасында аз булган кешеләр. Аны карадым, ничек поезд белән грохотом тукталды, һәм укыдым язуын бортах вагон: ПАРИЖ ЛОЗАННА-МИЛАН ТРИЕСТ БЕЛГРАД, СОФИЯ, ИСТАНБУЛДАГЫ. Бу иде экзотик исемнәр, һәм алар пробудились иде истәлегенә күп кенә тирәсендә минем узган биремнәр.
  
  
  Поезд тукталды, һәм берничә пассажирлар чыккан аның. Моңа вакыт платформасында җыелды зур толпа өчен бортына менү. Аның небрежно карады затлар катнашты. Берсе шулар тирәсендә булырга мөмкин иде кеше монитор белђн эш итђ, әгәр гына исчезновение Клаус Пфаффа түгел заставило Topcon ике тапкыр уйларга алдында перемещением җайланмалары бу поездда. Тик аны алай дип уйлады. Вакыйгалардан күренгәнчә, бу поездда иде инде планлаштырылган очрашу һәм эше белән КГБ. Бу планнар ярамый иде болай җиңел үзгәртә.
  
  
  Тагын бер тапкыр взглянув бу окружающие мине затлар аны алды, үзенең һәм багаж башлады утырырга бу поезд. Соңыннан ишеттем, аның тавышы артта калды үзен.
  
  
  «Хәерле иртә, Нигы».
  
  
  Аны повернулся һәм күрдем Урсулу Бергман. «Guten morgen, Урсула, - диде мин.
  
  
  "Сезгә ошады кичә Лозаннада?"
  
  
  «Рәхәт тыныч кына», - соврал мин. Аңа дип билгеләп үтте карамастан, улыбку, бүген зат Урсулы үзгәрде. Анда иде, киеренкелек, аның элек юк иде. «Послушайте, аны ишеттем, бездә бар вагон-ресторан кадәр Милана. Алам, аның угостить сезне завтраком бортында?»
  
  
  Ул колебалась гына мгновение, ә аннары киң дип елмайды миңа. «Идем мин бу отель».
  
  
  Вакытында утырту аны маташа карарга пассажирларның күпчелеге, алар мондый уен, әмма бу бик авыр. Аша ярты без тихонько бардылар авыл җирлеге Швейцария һәм тиздән инде, яхшы тизлек, побежали буенча яшел холмам. Без Урсулла очраштылар вагоне-ресторанда сигез-утыз, бездә дә проблемалар булмады алу белән столика.
  
  
  "Швейцария пейзаж фантастик, шулай түгелме?" Аны алып барды светскую әңгәмә.
  
  
  Урсула казалась озабоченной. «О, әйе», - дип җавап бирде ул ложным энтузиазм.
  
  
  «Биредә бик күрәсең бу Баварию», - дип дәвам итте аны.
  
  
  Ул минем дә ишеткәнем бар. «Ах. Бар сходство. Хәзер аны күрәм».
  
  
  Аның нежно әй елмаеп куйды. "Урсула, нидер алай түгел, шулай түгел микән?"
  
  
  Ул тиз књрсђтте миңа җитди голубыми күзлегеннән. «Мин белмим, телим бармы аның втянуть сине минем проблемалар Нигы. Ахыр чиктә, сиңа кирәк түгел, борчылу үзенең делле».
  
  
  Аны алды ee кулын. «Слушай, әгәр синдә проблемалары, бәлки, аның алмыйм нәрсә дә булса ярдәм итә. Күңеле Минем татарстанныкы AX, тик алар мөмкин бирергә кирәк миңа ярты сәгать яки якын, моннан тыш».
  
  
  Ул күзләрен күтәрде дип елмайды һәм кечкенә шутке. «Кичә кич аның белән очрашырга тиеш иде мужчиной. Тагын бер агент безнең оешма. Ул тиеш иде утырыр алдыннан поезд Лозаннада минем белән, һәм без тиеш иде ... бергә үтәргә биремнәр».
  
  
  "Һәм ул сель?"
  
  
  Ee тавышы шталь киеренке от гнева. «Ул... аны таптым эго шул санда отель...»
  
  
  Тавыш бирү һәм барысы да. Урсула һәм аның хезмәттәше-агент, күрәсең, преследовали тагын бер елдан үзләренең күп санлы элекке нацистов, һәм дусты килеп артык якын к ih чыгару һәм үзе шталь корбаны. "Иде, берсе каршылаячак сезнең туганнар, дуслар белән бөтен Өченче рейха?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул взглянула өскә таба, һәм аның күзләре диделәр әйе. «Мин напугана, Нигы. Минем хезмәттәше-агент итеп билгеләнә, бу эш өчен генә ярдәм мине. Кызганычка каршы, эго булырга тиеш, белдек. Мин уйламыйм, чөнки алар әле белми, кем мин».
  
  
  «Мин теләмим вникать бу әйберләр турында, алар сез миңа тиеш түгел сөйләргә. Әмма, мин уйлыйм, без булдырабыз бераз ослабить кагыйдәләре. Сез эзлисез вуз җинаятьченең һәм көтеп аласызмы, дип ул була бу поездда. дөрес?"
  
  
  «Информатор диде безгә", дип ул биредә».
  
  
  "Аласызмы сез җир алырга ярдәм иткән, әгәр ул сезгә кирәк?"
  
  
  «Бернинди да инде. Тиз дә. Тик мин әйтә идем үзенә, дип, бәлки, аның алыр иде исәп тота сезнең ярдәм килеп чыккан очракта, хәлләр».
  
  
  Аның ышандырды сл. "Сез таяна аласыз бу",
  
  
  
  Урсула кивнула. Ул бик крутой агентом. У нах иде, зур эш тәҗрибәсе белән «мокрыми эшләр» - ничек ih шулай яхшы описали руслар - алар белән бәйле разведывательной эше.
  
  
  Официант алып килде тост һәм кофе китте. Аның взглянул бу кертеләләр һәм күрдем сидящего бу одиночестве көнчыгыш кеше, күрәсең, китайца. Ул янә посмотрел миңа, ә аннары тиз переключил игътибар үз иртәнге аш.
  
  
  Та уйлап тормастан, аламы кытайлы булырга һөнәр белгече сорады, аның истәлегенә исемен, аны алыр иде, туры килергә эго пухленькому затка. Минем босс Хоук бик настаивал билгеле чаралары саклык чараларын күрү зарур, алар ул называл основами безнең сәүдә, бер тирәли алар заключалась шул булсын агентлары минем ранг гадәттә өйрәнделәр файллар физиологически агентлар башка яклар. Димәк, аны йөртеп, үзе белән бер банк хәтер.
  
  
  Бу очракта миңа алмаганнар уйлап исеме. Мин алмады белергә кытайлылардан. Бу исключало эго кебек күренде. Ул булырга мөмкин иде күптән түгел завербованным бу разведку, хема-кемнең шталь актив, алар белән хорька, ничек аны соңгы тапкыр сикергәли, өй эше бирелде. Миңа билгеле булганча, ул булырга мөмкин иде бәйле Topcon.
  
  
  Башка кеше, көнбатыштан кергән һәм кушылды медальне кытай спортчысы. Аны кызыксынып наблюдал өчен алар догадаться, нәрсә турында, - диләр. Любопытство ала үтерергә кота, әмма бу беркемгә дә минем почта бизнесявляется ул повредило. Булмау мөгаен кайчагында оказывалось фатальным.
  
  
  Аның ясаган глоток кофе һәм карадым да, вагон-ресторан кергән яңа пар. Алар буенча да уздылар, проходу һәм мондый уенны столик белән янәшә шул, анда сидела аның белән Урсулла. Хатын иде утызлап белән куе каштановыми волосами һәм яхшы фигурой. Ир-ат иде буйлы белән каштановыми волосами һәм көчле подбородком астында атаклы носом.
  
  
  "Бу, Нигы?" - дип сорадым Урсула.
  
  
  Аны покачал аягы. "Берни дә." Минем банк хәтер генә дип берәүдә ягъни кеше белән атаклы носом. Эго исеме Иван Лубянке, һәм ул агентом КГБ.
  
  
  Хәзерге вакытта аның выбросил тирәсендә баш китайца һәм эго товарища. Барлыкка килү Лубянки нәрсә дигђн сњз. Ул дәрәҗәле чиновником КГБ, тибы кеше, аның рус җибәрдек булыр иде, сөйләшүләр алып бару өчен мондый оешма буларак Topcon.
  
  
  Лубянка һәм хатын-кыз белән аларга, күрәсең, кайгырдык формаль уңайсызлыклар, алар обменивались незнакомцы. Эго һәм аның тәртибе указывало булганнары гына очраштылар.
  
  
  Кесәсендә мине иде, кечкенә генә микрофон. Миңа синнэн өчен ул прилип к столу өчен алар утыра Варвара һәм хатын-кыз өчен, аны әйләнеп кайтып, үзенең купе һәм базарбай ih сөйләшү. Аңа иде ышанам, ул булачак, бик кызык.
  
  
  "Син беләсең бу кеше Нигы?" - дип сорадым мине Урсула.
  
  
  «Ул күренә бераз танышлары». Аның оттолкнул аны. У нах җитә иде-мимешләр борчылыр.
  
  
  «Бәлки, сине кызыксындыра хатын-кыз», - дип тәкъдим ясады ул, показывая миңа шәүлә елмаюлар.
  
  
  «Икеле», - дип ышандырды аны сл. "Ул мөмкин түгел тотарга свечу алдында синең".
  
  
  Һәрхәлдә, бу правдой. Бер бөтен приятных истәлекләр турында минем үткән знакомстве белән Урсулла барышында кыска гына паузу бу спальне.
  
  
  Чиреннән дә мондый фикер килде башына немец кызга. Ул йомшак рассмеялась, потянулась аша урындык һәм коснулась минем куллар. «Кызганыч, бу командировка, Нигы».
  
  
  «Бәлки бу булачак гына түгел, бизнес. Аның тагын алам төшерергә белән сине кием-салым», - диде мин.
  
  
  Әлегә без сөйләштегез, аның әле карадым Лубянку һәм хатын-кызны. Ih сөйләшү шталь артык интенсив булды. Аның инде файдам Варвара иде россия агентом, аңа поручили сатып алып урнаштыру күзәтү у Topcon. Әмма ничек хатын-кызлар турында? Мин уйламадым, дип, Варвара подобрал аның поездда өчен күңел ачу һәм уеннар. Бу хәбәр итүләренчә, AXE chloe nen әйтелде, чөнки ул бары тик эшлекле кеше иде, башка нинди дә булса сизелерлек слабостей алмаганда, бәлки, дингә килсәк, коммунизм иде эш белән киләчәк. Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, дип, бу ханым да бар иде шпионкой.
  
  
  Аны кайчан уйладым, бу хакта, хатын-кыз очраклы взглянула бу минем якка. Ee күзләренә иде салкын һәм проницательными, ә карашка, бик туры. Аннан соң ул янә игътибар юнәлтте хезмәткәре КГБ, һәм алар янә погрузились бу дискуссия.
  
  
  Аның взвесил ихтималы хатын-кыз иде вәкиле Topcon, дип у нах иде җайланма күзәтүләр, ул миңа йөкләнде алырга мөмкиннәр. Тик миңа", - дип әйттеләр босс Topcon җавап бирә җайланмалары бу поезд булсын өчен, сөйләшүләр алып бару. Була ала микән, бу хатын-кыз иде мозгом шундый супер-кырыс оештыру кебек Topcon?
  
  
  Әгәр бу шулай булды да, дип уйладым мин, аның белән мөмкин белән танышу интригующей дамой.
  
  
  «Нигы, аны сөйләргә булдым сиңа кеше турында, аның аның ищу. Мин алмыйм сорарга синең ярдәм булса, аның дә бергә, синең белән», - вмешалась Урсула бу минем уйлар. «Без теләгән эго егерме биш ел. Ул иң ужасным убийцей. Ул җитәкчелек иткән лагерем өчен хәрби Польшада, алар, кем тиз умирал аны кулыннан иде дән артык удачливыми караганда, алар, кем ул пытал. "
  
  
  . ;
  
  
  Немец кыз повернулась һәм књрсђтте зур тәрәзә янында безнең белән. Mimmo проскользнула усеянная шале авыл җире. Щелканье рельсов астында поезд иде ритмичным оттенком аны түбән тавыш.
  
  
  «Нәкъ менә Белградта без тапкан эго соң. Алар тирәсендә безне, кем әле репортажлар турында эго карьерасында дип атыйлар эго Мясником - Белградским мясником. Ул бер үк вакытта куркыныч һәм мәкерле. Хәер, без идек, якын, җитмәсә өчен схватить эго бер генә тапкыр , ул та, ускользать бездән. Ул үзгәртә исемнәре, шәхес һәм хәтта йөзе. Без берни дә белмибез турында эго хәзерге тормыш, һәм без белмибез, төгәл, ул ничек күренә хәзер. Без беләбез: кешеләр иде таныш аның белән узган күреп эго күптән түгел Белградта. Күздә тотыла", дип белдерде ул едет безнең белән бу поездда ».
  
  
  «Мин күрәм, бу күбрәк гади чираттагы бирем. Захватить эго бик мөһим, сезнең өчен».
  
  
  «Әйе, бу шулай. Нәрсә ул кылды...» Ул гына тәмамлый, фразу. Әй, кирәк түгел иде эго заканчивать.
  
  
  Аның проглотил калдыклары кофе. «Без ярдәм итәчәкбез элемтә, Урсула. Бу бик зур поезды. Аның булырмын янында, әгәр аның сиңа понадоблюсь. Сез вооружены, шулай түгелме?»
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Әйбәт." Аның глянул аша кертеләләр һәм күрдем дип Варвара һәм хатын-кыз бергә китә.
  
  
  «Гади», - диде мин, доставая буенча кармана берничә файдаланырга омтылу һәм кладя ih кәнәфи. Аның ы белән үз урыннары. «Без очрашырбыз соңрак».
  
  
  Лубянка һәм шатенка чыгуы буенча, вагон-ресторан. Алар направлялись ахырына поезд түгел, ә кире купе сыйныф А Аны чыккан өчен, алар тирәсендә машиналары, тиз взглянув бу китайца интелектуаль mimmo. Эго зат иде, таныш булмаган, әмма ул янә взглянул миңа, кайчан аның узды mimmo.
  
  
  Бу задней өлешендә поездлар булды зур булмаган смотровая мәйданчыгы, һәм загадочная хатын-кыз һәм Варвара килә, чын күңелдән аңа. Алар басып тордылар һәм продолжали сөйләшү. Алар күрмиләрме мине, кайчан аны иде курительной турында ih спиной. Аның полез минутына камзолы һәм вытащил кечкенә дисковый микрофон. Ярдәме белән, әлеге җайланмалар, аны алыр иде генә белә, дип әйтәләр. Мин карлыгач алар белән платформу.
  
  
  Тавыш минем приближений иде приглушенный поездлар хәрәкәте, әмма шулай ук ih тавыш. Аның выдал очевидный тавыш белән, һәм алар повернулись. Хатын-кыз књрсђтте миңа враждебно; Лубянка игътибар белән мине өйрәнде. Күрәсең, ул мине түгел, таныдым.
  
  
  «Хәерле иртә», - диде аңа белән француз акцентом. "Бу матур иртә, шулай түгелме?"
  
  
  Хатын-кыз нетерпеливо отвернулась миннән. Лубянка проворчала: «Әйе, бик матур утро».
  
  
  Аны дип сорады. - Ничек әле сез едете?" Аның притворился, дип теряю равновесие, һәм схватился өчен поручень янында Лубянки, положив брелок бу нижнюю якка поручня.
  
  
  Хәзер зат Лубянки да иде враждебным. «Барлык бәйле хәлләрне», - диде ул. Ул теләмәгән өчен, җинаятьче борчый иде эго күбрәк хатын-кыз. Ул салкын отвернулся от мине һәм уставился бу удаляющиеся эзләре, ачык блестевшие көнне иртәнге кояш.
  
  
  «Нишлисең, яхшы көн», - дип, аны аларга.
  
  
  Лубянка кивнула түгел, әнисенә карап мине. Аны повернулся әйләнеп эченә. Аны кайчан проезжал mimmo, вагон-ресторан, Урсулы түгел иде инде. Аны минем янга килеп, к спальному вагону керде һәм үз купе номеры өч. Аннары аны ачып җибәрде үзенең чемодан һәм берәүдә спрятанный бу nen кечкенә җыелмасы приемников. Аның щелкнул һәм повернул циферблат.
  
  
  Башта барысы да, - дип минем иде, иде статическим. Аннары аны ишетте тотрыклы щелчок көпчәкләр поездлар һәм перемежающиеся аның белән тавыш.
  
  
  «Мәңгегә... ел саен приборлар... ясарга тәкъдим». Бу иде тавышы Лубянки.
  
  
  Артык статичный караганда хатын-кызлар тавышы.
  
  
  «... Түгел ачырга җайланма... әгәр без позволим сезгә өйрәнергә... ләкин бар яхшы фоторәсемнәр... бу минем купе, соңрак».
  
  
  Аннары тавышы Лубянки кыскача простился белән хатын-кыз, һәм сөйләшү иде тәмамланды.
  
  
  Аны төшергән трубку һәм спрятал бу багаже. Хәзер миндә түгел иде шик тә юк. Хатын-кыз иде агентом Topcon, һәм ул омелой эш белән Лубянкой сату буенча украденного монитора.
  
  
  Әмма барысы да тагын каласың штопора: иде микән хатын-кыз поездда бер, яки ул ехала белән башкаларга оперативником Topcon, бәлки башлыгы итеп оештыру, ул нигезендә предсказанию Яна Скопье, скрывался төре буенча. Әгәр дә ул иде бортында бер, бәлки, ул иде башлыгы Topcon. Теләсә нинди очракта да, ул, мөгаен, булмас кияргә җайланма ярдәмендә үзе, һәм эго ала, хәтта тиеш, аның купе. Тикшерергә туры килде, күңелебезнең.
  
  
  Җиңел төшке аш иде подан бу закусочной откровенными керешер алдыннан без килгән иде Милан. Аны каршы алды Урсулу, һәм без бергә өстәлде. Аның уйладым шул удовольствии йортында ул мөмкин үзенә позволить бер бөтен спальных отсеков. Әмма миндә булмаган, вакыт белән бик озак уйларга турында сексе. Аның узды
  
  
  белү өчен, нинди отсеке занимала хатын-кыз Topcon.
  
  
  Аның алмас башкарырга үз миссия, кайчан поезд тукталды миланда һәм вагон-ресторан төшерделәр. Урсула кыска вакытка сошла белән поездлар өчен, карарга пассажирлар торган чыкты размять аяклар, мин карлыгач аның белән. Ничек тапкыр кайчан поезд китәргә җыенган, аны күргәч, хатын-кыз буларак Topcon чыкты буенча дверного проема станцияләре һәм авыллар нчы башыннан икенче тирәсендә ике спальных вагон, соседний белән Voiture 7, анда аның тукталды. Калдырды, аңа Урсулу бу платформасында, һәм тиз күченә бу Voiture 5. Войдя коридорга, аны күргәч, хатын-кызны, исчезающую купеда. Аның үтте буенча коридору һәм дип билгеләп үтте ул керде купе, 4. Аның проследовал ике ахырына машина чыкты платформу. Югары темноволосый ир-ат илле ел, - тик яшь, мужественным төре - ул машинаны; бар иде портативная рация отличного немец брендын, тик ул иде тихой. Ул узды mimmo мине, кыскача кивнув, һәм керде йокы бүлмәсе оештыру. Аның, дип искә төшерде, дип авазлары эго вокзалында Лозаннада. Аннан тыш, ул ничек китеп, аны кабат чыктым аша поезд һәм тапкан Урсулу.
  
  
  Ул наблюдала өчен затлар, әмма әле тапты, үз ирне. Ул злилась.
  
  
  "Сез беләсезме, ничек озак булыр", бортында?" - дип сорады, аны без бергә булганда забрались бортына.
  
  
  Ул мөмкин чыгарга Белградта узган, әмма мин түгел, дип саный. Бәлки, ул ќитте ки, без күзәтәбез өчен аның һәм, гомумән, алмадылар бортына ".
  
  
  Без күзәткән, ничек клерк поезд формасында узган платформасында раскачивает үзенең «йомырка-пашот», диск бу палке, ул сигнализировал турында отправлении поезд белән станциясе. Булган аз рывковое хәрәкәт, поезд двинулся алга таба. Күп кенә кешеләр районнарында белән платформа.
  
  
  Аның бик якын к Урсуле. Аның кладу кулын менә талия. "Сез ничек уйлыйсыз, сез белдегез, үз ирне, әгәр күрерсез эго?"
  
  
  Ул взглянула миңа, ә аннары станциясенә килгәч, ул проскользнула mimmo безнең кимегән поезд. «Ничек эсэсовец Өченче рейхе, ул блондином. Ул, мөгаен, покрасил чәч. Ул чакта бар иде усы, тик ул, мөгаен, сбрил ih. Шуңа да карамастан, әйберләр бар, алар аның алам эзләү. Ул ир-ат якынча синең күләмен. Элек аның муенында иде шрамм мөрәҗәгать итә нче пуля. Аны аңлыйм эго була иде вячеслав хирургическим юлы белән, тик мин әле алам эго " табарга ».
  
  
  "Бу алай түгел, янәсе, һәм күп".
  
  
  «Бар әле. Аның деформированный сустав сул кулы. Бу кыен булачак үзгәртә».
  
  
  «Бу әле күп түгел. Тик мин булырмын күзәтеп кеше иде, ул бөтен вакытта тота левую кулын кесђдђ», - диде мин шутку.
  
  
  Урсула генә дип елмайды миңа. «Әгәр аны увижу кемне дә булса, кем булырга мөмкин, аларга Нигы, миндә өмет бар обманом мәҗбүр итә эго бирергә, үз шәхес».
  
  
  Ул казалась решительной. Әмма аның бурычына тугры - да бердәнбер, - дип мине привлекало.
  
  
  Аның обнял ee, һәм ул кинәт повернулась, аны иреннәре белән генә приоткрылись. Аны прижался аның губам, һәм ул, дип җавап бирде.
  
  
  Аша мгновение ул отстранилась. «Мин күрәм, сезгә элеккечә үк ошый тотарга хезмәттәшләрен-агентлар яхшы настроении», - диде ул.
  
  
  Аның диде, ничек аның күкрәгенә прижималась к свитеру торган иде анда. «Сез мине беләсезме, миңа ошый башлагач, барысы да көлеп», - диде мин.
  
  
  Ул иде бераз взволнована, бәлки, бераз смущена шул, ничек ул дип җавап бирде бу токионың. «Мин тиеш сарыф үз купе, Нигы. Увидимся соңрак».
  
  
  Аны җиңел дип елмайды. «Мин мин бу». Аннары ул китте.
  
  
  Без тагын иде ачык җирлегендә. Иде, кояшлы язгы көн. Италия авыл җире иде шататься яркими буяулар малинового маков һәм синих кыр чәчәкләр. Венеция иде безнең киләсе тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә лижет кичкә таба, һәм аны көтмәгән идем турында белергә хатынга буенча Topcon барып, ничек без анда киләчәкбез.
  
  
  Аның үтте аша көнлек автобуслар, аларда иде утыргычлар, ничек беренче дә, икенче класслы. Икенче өлеше класс иде ценымногие шумнее һәм ким цивилизованной караганда беренче өлеше. Купеда беренче сыйныф укучылары иде закрывающиеся көне, һәм күп кенә бөтен аларда иде задернуты пәрдә өчен шәхси. Аны акрын переходил бер вагон янына икенче төрле әйткәндә, экрандагы өчен затлар путешественников, кайчан алар болтали, уйнадык, карта, яки гади сидели һәм дремали, мөмкинлек тудырачак поездлар хәрәкәтенә погрузить ih бу төш. Узган соңгы машинада алдында спящими аны янә күрдем шатенку. Ул сидела белән ике ир-атлар; безнең одина шулар тирәсендә түгел иде Лубянкой. Одина тирәсендә ир-атлар иде радиосы белђн, ул әбиләренең мине, кайтканда бортына миланда. Ул сидела һәм вязала, беренчеләргә карап, шул тәрәзә, һәм, күрәсең, белмәгән безне бер кеше. Ир-ат белән радио-погрузился бу итальянскую газетасына. Башка ир-ат, толстый, лысый, шатлыклы жевал төшке аш, ул алып килде үзе белән бортына, һәм, киресенчә, түгел обращал игътибар ике башка. Аның узды mimmo купе элек күбрәк хатын-кыз мине дип, һәм таба килә башлады к Voiture 5. Иде бу минем шанс заглянуть эченә.
  
  
  ee купе.
  
  
  Аңа иде бер коридорда, кайчан килеп мөрәҗәгать сл көне. Аны постучал бер тапкыр, күңелебезнең, бу йорт юк, безгә аның товарища, безнең швейцара. Аннары аны тиз взломал йозак эленеп тора, һәм кергән, закрыв артыннан ишек.
  
  
  Бу иде, типичный спальный отсеке белән бердәнбер койкой бер яктан, кечкенә генә бүлмә һәм прикроватной тумбочкой һәм зеркалом белән башка. Иде стеллажи өчен багаж кебек, көндезге вагоннарда, ә хатын-кызлар иде, берничә чемоданов.
  
  
  Аның сфотографировал берәр багажу һәм просматривал ярар, барысы да. Аңа берни дә тапкан, алар хәтта фотографияләр, алар ул упомянула белән сөйләшкәндә, Лубянкой. Аны таптым иммиграционную кђгазь, анда указывалось, ул - бирде ева Шмидт, оптимистик, Швейцария.
  
  
  Аның разочаровался бу багаже. Аның башлады систематический обыск отрезать, просматривая постельные кирәк-яраклары һәм калганы, бу мөмкин яшерергә җайланма. Ул якын тәмамлый башлагач, ишек распахнулась. Одина тирәсендә ике ир-анда торган иде кытайлы, аның аңа элегрәк, әле бу вагоне-ресторанда. Аның белән иде эго иптәш буенча обеду, көнбатыш гражданин белән смуглым, рябым зат.
  
  
  Һәр тирәсендә җинаятьче иде револьвер. Һәм һәр корал юнәлтелгән иде мине.
  
  
  Аның, дип елмайды аларга. «Джентльмены, сез тиеш иде постучать».
  
  
  Смуглый ир-ат захлопнул ишек. "Телисез икән, булсын өчен, аны үтергән эго хәзер?" - дип сорады ул китайца.
  
  
  Ярар, аз-дип туктатырга мөмкин. У ih пистолет иде глушители. Әгәр мине пустят берничә пуль, берәү дә читтә отрезать түгел белер.
  
  
  «Түгел, бул нетерпеливым», - диде кытайлы смуглому буенча математика һәм матур инглизчә.
  
  
  Хәер, йөзе смуглого иде пухлым, ә аның толстая шея покрыта скоплениями май, аның җилкәсенә казались көчле, ә куллары зур. Мин шикләнмәгән ул сәләтле турында кайгыртырга үзе булды.
  
  
  Смуглый ир-ат иде невысоким һәм авыр, эго тормыш выпирал. Ул выглядел әйтик, әйтерсең уздырды артык күп, буш вакыт эчендә выпивкой. Күзләре аның рябом затлар иде якын утыртылды. Аның бәяләде эго артта кытайлылардан, ничек үтерелүен ничек артык медленного һәм, бәлки, азрак акыллы караганда эго иптәш.
  
  
  "Сез тапкан нәрсә телибез?" дип сорады мине кытайлы.
  
  
  Аны пожал җыерып. "Сез ничек уйлыйсыз, мин сезгә?"
  
  
  «Мондый ревматизма бик глуп, мистер Картер. Әгәр җыенасыз притвориться, дип түгел, аңлыйсызмы, нәрсә турында аңа дим, аны алыр иде позволить минем бер эшкә алырга һәм алга застрелить сезне».
  
  
  «Идем төгәл теләмәгән өчен, бу хђл». Аның разворачиваю куллары ладонями өскә. «Мин буш кул белән, күрәсез».
  
  
  «Бәлки бирде ева Шмидт түгел йөртә урнаштыру», - диде смуглый ир-ат.
  
  
  «Бу, әлбәттә, мөмкин. Ни уйлыйсыз бу хакта, мистер Картер?» - дип сорады кытайлы.
  
  
  «Белмим. Минем иде карары белән танышырга мисс Шмидт. Каян сез беләсезме минем исем?»
  
  
  «Бу бар безнең файлах белән бергә сезнең фотосын. Сез беләсезме, сез якын, җитмәсә, булырга знаменитостью тарата. Аны бирерләр, дип, көтеп алабыз кичерергә әле икенчесендә».
  
  
  «Сезнең файллар булырга тиеш артык полными караганда безнең. Аның попытался табарга сезне, кайчан күрдем сезне вагоне-ресторанда. Аның алмады».
  
  
  Кытайлы дип. «Көнбатыш файлах юк минем фотографияләр, мистер Картер».
  
  
  Бу бирде миңа уйланырга сәбәп. Бу поместило эго бу аерым категория.
  
  
  Кытайлы сель бу крае койки Евы Шмидт. «Шактый оборудова миңа, мистер Картер. Аның тыйнак кеше. Аны иде предпочел түгел, фикер алышу үзен. Аны яратам, шаять, дип сөйләделәр безгә, ничек күп беләсез оештыру белән шөгыльләнүче атады үзен Topcon».
  
  
  Мин күрмәдем сәбәпләрен сакларга моны сер итеп саклый. «Бик аз», - диде мин. «Мин белмим, тора микән бирде ева Шмидт башлыгы оешма яки буенча гына булып наемных хезмәткәрләренең».
  
  
  «Иң делле ул безгә бу безгә башка», - күрдегезме китайца. Ул казался удивленным, дип бар иде, күбрәк мәгълүмат Topcon караганда минем. «Хатын-кыз Шмидт түгел башлыгы, шулай да ул чыннан да күбрәк гади подчиненная».
  
  
  Смуглый ир-ат, прислонившийся к көне, беспокойно зашевелился. «Сез сөйләгез, эму күбрәк ул сөйли, безгә», - ворчал ул китайцам.
  
  
  «Чөнки без җыенабыз үтерергә эго, бу тумаган», - дип җавап бирде кытайлы нең обманчиво любезным тавышы.
  
  
  Аның белән генә сдвинул аяклары мөмкинлеге булсын өчен хәрәкәтләнергә к теләсә нинди тирәсендәге ир-атлар. Мин планлаштырган булырга сбитым түгел омтылып, ул башта ih үтерергә. Аны кайчан сикергәли, үз барышын, аның выбирал, моннан кем иде облизывает барлык.
  
  
  «Сине монда да булырга тиеш түгел. Topcon сата җайланмалары рус», - диде аның медальне кытай спортчысы.
  
  
  «Алар шулай ук тәкъдим иттеләр эго дн. Без кунакханәләр түләргә ih кадерен. Без булдык алырга эго урынына тыш, моңа».
  
  
  Аның белән генә наклонился алга мөмкинлек тудырачак үзенең весу барырга белән бергә хәрәкәте өчен әзерләнергә
  
  
  броситься к иргә түшәк. «Сез имеете күздә тотып, бу поезд мөмкин кишет всевозможными агентлар, алар өметләнәләр украсть прибор кешеләрнең, алар урладылар эго беренче ?»
  
  
  «Бу проблема, моннан тыш, сез, капиталисты, называете ирекле предпринимательством. Бу пробуждает рухы ярышларны», - хихикая, диде кытайлы.
  
  
  Смуглый ир-ат янә заговорил. «Безгә яхшырак моның белән покончить. Хатын-кыз ала, кайтырга теләсә кайсы вакытта».
  
  
  «Без алга таба моның белән, башка минем. Әмма һәр көне мөмкинлеге бар үзе белән сөйләшергә америка убийцей. Бер ничә минем иптәшләр, сез избавились өчен үз үкенеч билгеле булган карьера, мистер Картер? "
  
  
  Аны пожал җыерып. «Мин дә тыйнак кеше».
  
  
  «Сез иде безнең өчен занозой. Кайчан аңа сообщу, - дип завладел монитором һәм устранил сезне, аның алам алырга похвалу үзеннән министры», - злорадным тавышы диде кытайлы.
  
  
  Аны кулга алар искиткеч пар. Смуглый ир-ат отель үтерергә мине кичекмәстән тирәсендә чиста нетерпения, ә кытайлы белән кызыксынды славой, аны ала ул алырга, кайткач, Пекин белән минем скальпом на поясе.
  
  
  Сул кулы белән кытайлы күрсәтте, үз товарища. Аннары ул күтәрде уңнан револьвер. Ул әзер атарга мине дә китәм рисковать. Ул планлаштырган өчен, алар икесе дә всадили бу минем гәүдәсен пуля.
  
  
  «Мин солгал сиңа», - диде мин.
  
  
  Кытайлы заколебался, положив зур палец бу курок. Ир-ат көнгә выругался. «Ул тормозит, Шэн Цзы».
  
  
  «Шэн-цзы», - дип уйладым мин, һәм кинәт банк хәтер эшли башлады. Шэн Цзы, легендар кытай теле коммунистический агент, ул шулай уңышлы чарның үз шәхесен, дигән иде күбрәк охшаган призрак караганда, плоть һәм кан. Төрле вакытта аның ишеттем, ничек эго описывали кебек карт; башка очракларда аны ишеттем, ничек кешеләр утверждали юк, дип, эму иде гына да утыз. Һәм беркем дә тирәсендәге бу кешеләрне белмәгән эго яхшы. Алар бары тик мельком күрдек эго, по-видимому, төрле џђрчак битлек киеп эш иткђн. Чөнки бүлеп бирү моннан Шэн Цзы каласың загадочным кеше заключался ки, кешеләр, алар белсеннәр, ничек ул выглядел иң делле, элегрәк нелепую привычку умирать насильственной үлем.
  
  
  Күзләре китайца сузились тагын да күбрәк булганда, исеме выскользнуло буенча усть эго собеседника. «Юләр», - прошипел ул смуглому ир-атка. «Сине предупредили өчен, син беркайчан да кулланды минем исем».
  
  
  Ул якка карады, миңа, аеруча эго затлар күбрәк иде дружелюбным. «Хәзер, мистер Картер, сезнең үлем артык вероятным караганда иртәрәк».
  
  
  «Сезнең халыкка булырга тиеш, чыннан да, кирәк, бу җайланма. Алар, мөгаен фрицлар зур артиллерию».
  
  
  «Күбрәк бернинди болтовни», - плюнул ул миңа ачуы кабарган булуы эго спутник ясаган хатасын. «Син, - диде солгал безгә. Объясни миңа бу».
  
  
  «Мин тапкан гаджет. Ул минем кесђдђ». Аның пошевелил кулы белән. «Мин покажу, бу сиңа».
  
  
  «Картер, убери кулын тагын бер тапкыр, һәм мин булырмын тикшерергә ирек бирмәячәк мертвого кеше», - диде Шэн.
  
  
  Аның замерз. Аның, белә ул-туар күз алдында һәр сүз.
  
  
  Шэн башкарды жест. «Проверь эго ирек бирмәячәк», - диде ул математика көне.
  
  
  Смуглый ир-ат двинулся алга һәм мгновение эго гәүдәсен заблокировало күзәтү Шэна, скрывая хәрәкәт минем куллар, кайчан аны, прижал стилет к минем ладони.
  
  
  Ул сунул кулын минутына минем камзолы, һәм аның схватил Хьюго һәм воткнул лезвие бритвы бу эго толстый тормыш. Ул ахнул, аның глаза округлились караганда больно. Ул кискен кимеде, алга һәм аның схватил эго өчен җилкәсенә өчен файдаланырга ничек щит.
  
  
  Шэн ата миңа. Бу поразило смуглого ирне, аны кайчан схватил эго обвисшее гәүдәсен. Удар заставил эго подпрыгнуть булса да, тормыш улетучивалась килгән, аңа кадәр үк попадания пуля.
  
  
  Стиснув тешләре, толкнул аның мертвый йөк кулында элек, швыряя гәүдәсен ягына койки һәм кытай агенты. Шэн увернулся. Кеше өчен эго, үсү ул гаҗәеп быстр. Ул китеп белән юллар да, гәүдәсен эго товарища рухнуло бу койку.
  
  
  Шэн янә җыенган выстрелить. Аның ясаган адым аңа ишетә, ничек револьвер белән глушителем бу эго кулымда издал тавыш хлопка. Аның наклонился, поворачивая үзенең гәүдәсен алга китте һәм аска таба һәм пиная эго уң ногой.
  
  
  Эго башыннан икенче выстрел промахнулся аркасында минем хәрәкәте, ә аннары минем удар, аңа мине өйрәтте япон теле мастер каратэ, жестоко бәрде Шэна бу кулын, сломав бармак, һәм револьвер наина ельцина буенча эго кулыннан.
  
  
  Ясаганчы, ул алмас килергђ, аны двинулся к аңа. Аны ташладым йодрык бу эго пухлое зат һәм тоттым эго бу челюсть. Ул ахнул һәм пошатнулся, әмма иде, артык көчле өчен эго була иде одолеть одним ударом.
  
  
  Аның полез бу пиджак өчен Вильгельминой. Аның кулын тотты заднице Люгера, кайчан кытайлы набросились миңа. Ул бәрде мине ачыктан-ачык буенча подбородку ударом, ул бераз гына сломал миңа муеннарына һәм прижал к түшәк.
  
  
  Теряя равновесие, аның кимеде
  
  
  поверх неподвижного тән иярчен Шэна. Аның перевернулся, төште идәнгә һәм янә ул арада өчен «Люгером».
  
  
  Бу вакытка Шэн ачты ишекне. Искиткеч тиз ул, булып чыга, коридорда керткәнче, аны җибәрергә өлгергән пистолетын бу эго якка.
  
  
  Аның басты һәм бросился артыннан оттолкнув полуоткрытую ишек белән юллар. Шэна түгел иде, күрәсең. Мрачное аның кайта купе, хатын-кызлар Шмидт. Анда иде, гәүдәсен, алар белән ачыкларга кирәк иде.
  
  
  Захлопнув ишек, аның притащил мертвого к окну һәм выбросил аның. Аның мельком гәүдәсен күрдем, катящееся буенча склону керткәнче поезд калдырды эго артта калды.
  
  
  Аның авыр дышал. Аның күтәрде пистолетын мертвеца һәм тапкан корал Шэна идәндә янында койки. Аның выбросил ih, аннары закрыл тәрәзә һәм поспешно прибрался купеда. Аның да отель өчен хатын-кыз Шмидт белсђм, мин, анда булдым.
  
  
  Минем эш иде авыррак караганда, аны кайчан садился бу поезд. Аны табарга тиеш иде Шэн Цзы. Көрәшен, ул аның яңа гына отты, безнең өчен түгел тәмамланды. Аңа булган бердәнбер исән агентом ирекле дөнья, ул белми иде кебек, ул выглядел. Ул гына да түгел, китәм позволять миңа озак кияргә үзе белән әлеге белем.
  
  
  
  
  Бишенче башлыгы.
  
  
  
  Аның үтте буенча поезду бер дә азагына кадәр башка түгел, дип билгеләп үтте кытай агенты.
  
  
  Ул вакытка, мин ничек тәмамлады эзләү, поезд ясаган ике тиз йөрешле тукталыш. Цзы Шэн иде спрыгнуть теләсә шулар тирәсендә. Ул шулай ук иде булу бортында бер буенча отсеков торган мин алмады керергә, яки дюжине башка урынга. Мин алмады ышанырга исследовать барлык урыннар була спрятаться бу движущемся поездда.
  
  
  Аны вздохнул һәм мгновение сдался. Алаймы, аңа иде, дип ышанам встречусь белән Шэном кабат.
  
  
  Уртасында корсак көн аның застал Урсулу сидящей бу одиночестве купеда. Ул бик мәшгуль записями кечкенә генә записной книжке, аны достала тирәсендә сумочки. Аңа купе ишеген һәм керде.
  
  
  «Исәнмесез, - диде мин.
  
  
  «Ах, Нигы! Утыр. Аны бары тик маташа төзергә хат калдырган, үзенең боссу. Аны әйтергә тиеш эму әлегәчә хорька калды буш кул белән. Аның пришлю телеграмма бу Венецию».
  
  
  Аның sel янында. Һәр яктан купе иде буенча өч плюшевых утыргычлар, һәр тирәсендә булган иде покрыто материал белән кара-коричневым рисунком, дип придавало эму төре европа чайной бүлмә узган гасыр. Купе төзелде заманында гламурных поездлар, кайчан короли һәм танылган шәхесләр садились бу Восточный экспресс. Өстендә сиденьями иде зур һәм кечкенә багажные полки, һәр стоны буенча зеркалу, ә бокам нчы көзге иде фоторәсемнәр пейзажей маршрутизации.
  
  
  Урсула убрала үз записи сумочку, һәм ул мельком увидела эчендә автоматический «Уэбли» 22 калибрлы. Аны өметләнгәнен, дип әй килмәс каршы чыгыш ясау, үз ир-атлар белән бу игрушкой. Ул књрсђтте миңа, һәм елмаю юкка чыкты, аның белән затлар катнашты.
  
  
  «Нигы! Бу синең хәлләр?»
  
  
  Ул омелой күздә тотып синяк, ул урын күрсәтте, анда мине бәрде Шэн. Аның, дип. «Мин шөгыльләнәм, үз һөнәре».
  
  
  "Синең белән барлык впорядке?"
  
  
  «Әйе, мин тәртиптә». Миңа бик күңелле булды, ул иде чын күңелдән обеспокоена. «Әйтик, хәзер юк, вагон-ресторан, тик мин аны сатып алган һәм бер шешә бурбона миланда. Түгел, теләсәгез ли сез кушыла миңа минем купе өчен эчәргә?»
  
  
  Ул књрсђтте миңа салкын голубыми күзлегеннән. Ул белсђм, дип бу тәкъдим, һәм ул белсђм, дип аны отель өчен ул белсђм. Ул янә взглянула бу движущуюся авыл җирлеге белән шөгыльләнүче хәзер сглаживалась, без приближались к Адриатике.
  
  
  «Мин уйлыйм, син пытаешься соблазнить минем Нигы».
  
  
  «Безнекеләр " коем очракта», - диде мин.
  
  
  Ул поморщилась. «Син безгә тамчы да үзгәрде. Әйә син тоште, мин нәрсә эшлим?»
  
  
  «Сиңа кирәк кайчан да булса расслабиться».
  
  
  «Бу җиңел түгел, нәрсә эшләргә, сез выслеживаете мондый кеше буларак, Ганс Рихтер».
  
  
  Ул беренче тапкыр упомянула исеме кеше, аның назвала Мясником. Аның осознал бу. Аның турында укыган идем Рихтере, ягъни мин укыган идем, куркыныч иде.
  
  
  «Димәк, ул-шул, кемне сез преследуете. Аны аңлыйм сезнең решимость».
  
  
  Ишек ачылды, һәм анда сидела урта яшьләрдәге хатын-кыз. "Әлеге урыннар белән мәшгуль?" - дип сорады ул британ акцентом, указывая дүрт сервислар урыны.
  
  
  «Юк, зинһар, безгә кушылыгыз», - диде Урсула.
  
  
  Хатын-кыз керде һәм авылны сиденье безнең тәрәзә каршында мине һәм Урсулы. Ишек купе калдырды ачык буенча коридору дул прохладный ветерок. Аннары моннан, ничек ул авылны, ул полезла бу соломенный капчыкка өчен связкой вязания.
  
  
  «Күңелле көн», - дип елмайды ул. Бу бик худая хатын-кыз белән ястребиным носом һәм короткими седыми волосами. Аның очках иде гына түбән өлеше гадәти линз - кечкенә пыяла кисәкләре, алар кулланылды эшләү өчен эре планда.
  
  
  "Әйе",, шулай түгелме?
  
  
  "Урсула риза.
  
  
  Урсула перевела караш белән вязания, миңа дип елмайды. Хатын-кыз занялась вязанием, күбрәк түгел обращая, безнең игътибар үзәгендә. Мин нәкъ китәм кабат белән сөйләшергә Урсулла, кайчан купеда ир-ат керде. Безгә белән хема түгел разговаривая, ул сель бу ерак ахырында купе, бүгенге көн. Бу кеше булды, аның аның әле иртәрәк белән рацией, аны ул әле несс. Ул куйды, аның янында үзе өчен сиденье, вытащил газетасына астыннан кулларын башлады укырга. Һәр тапкыр, кайчан аны күргәнем булмады бу кеше, ул несс радио, тик беркайчан да включал аның.
  
  
  "Сез беләсезме, без прибудем бу Венецию?" - дип сорадым британка Урсулу.
  
  
  Урсула пыталась яхшырак разглядеть кеше белән сүз алып барды. Хәзер ул повернулась к англичанке. «Мин ожидаю якын алтынчы яки соңрак».
  
  
  «Турында, бу начар түгел. Барыбызга да, әлбәттә, туры киләчәк, анда нәрсә дә булса ашарга, чөнки юк, вагон-ресторан».
  
  
  «Әйе, чынлыкта, - диде Урсула. Аны күреп, ничек аның йөзе үзгәрде, әйтерсең, ул ниндидер әнкәйләр, ә аннан соң ул тиз оглянулась буенча бу мәсьәлә белән радио.
  
  
  «Минемчә кот очкыч хәл нецивилизованным түгел җибәрергә безнең белән вагон-ресторан барлык юллары», - сөйләде британка.
  
  
  Хәзер Урсула смотрела на левую кулын ир-атлар. Аны да посмотрел һәм күргән булса, бүген ул смотрела. Костяшка на безымянном пальце куллары, анда булган газета, зур иде һәм узловатой. Без алмашты взглядами. Бу костяшка иде отличительной чертой Ганса Рихтера.
  
  
  Урсула алмады, яхшылап разглядеть эго зат, шуңа күрә аңа ярдәм итәргә карар әй. Аның подождал, әлегә бу кеше перевернет сәхифәне, һәм заговорил аның белән.
  
  
  «Мине гафу итә беләләр, сэр», - диде мин.
  
  
  Ир-ат уронил газета һәм посмотрел миңа. "Әйе?" Эго акцент охшаган иде акцент Урсулы. Ул якынча минем үсеше һәм булган хәрби выправку. Эго мускулистое умное зат, беренче карашка кебек яшьрәк булмаган, үз яшь.
  
  
  «Мин күрәм, сездә бар лондонская газета», - диде мин. "Анда бар нинди дә булса футбол нәтиҗәләрен?"
  
  
  Эго караш лиганың белән мине Урсулу, ә хәзер яңадан әйләнеп кайта миңа. Ул положил газетага һәм миңа тапшырды. «Мин ышанам ки, бар. Менә, аның гына тәмамладым».
  
  
  Аның избегал карарга, аның левую кулын. «Рәхмәт», - диде мин, газетабызныћ газетасына. Аны күрмәдем шрама аның муенында.
  
  
  Ул кабат карадым бу Урсулу. "Барысы да тәртиптә." Ул алды рацию һәм торып басты. «Хәзер, әгәр сез мине гафу итегез».
  
  
  Ул повернулся һәм чыкты буенча купе, направляясь к спальным вагонам. Аны повернулся к Урсуле: "Ярар?"
  
  
  «Мин белмим», - диде ул.
  
  
  Хатын-кыз аша кертеләләр остановила вязание белән неподдельным кызыксыну белән слушала безнең сөйләшү.
  
  
  «Мондый кулыннан күп түгел», - диде мин.
  
  
  «Юк», - признала Урсула. "Бик күп".
  
  
  Аның хранил. «Мин тиздән вернусь».
  
  
  Аны тиз двинулся буенча коридору көндезге тренеры шул юнәлештә кая китеп ир-ат. Аның догнал аны, кайчан ул въезжал бу Voiture 5, машинаны, анда тукталды хатын-кыз буенча Topcon. Аның тора ахырында машиналар, әлегә ул шелл. Аннары аны нырнул өчен почмагына коридоры. Аша мгновение аны ишетә, ничек ишекне ябып куйганнар. Кереп, купе, 6.
  
  
  Әлегә аны торды шунда, аны карар кабул итте. Минем икенче адым каршы Topcon ким булачак нечкә. Туры киләчәк сарыф к Еве Шмидт һәм спросить аны, анда спрятано украденное җайланма. Хәзер иде өчен иң кулай вакыт. Аны постучал бу ишек һәм 4-бу купе, ләкин җавап булмады. Аны татып карады, тагын бер кат, әмма эчендә барысы да тыныч кына. Мәңгегә булачак авыз соңрак.
  
  
  Аны кайчан кайта Урсулу, хатын-кыз да бар иде аның белән, турында фикер алышканда өстенлекләре тимер юл путешествий белән чагыштырганда авиакомпаниями. Урсула сөендем, мине күрде. «Әйдә прогуляемся», - диде мин. «Бу платформаларында, матур».
  
  
  «Онытмагыз, ашарга Венециядә», - диде хатын-кыз.
  
  
  «Түгел, онытмабыз», - диде аның әй.
  
  
  Без чыкты коридор, аңа әйтте: «Давай, пойдем бу минем купе».
  
  
  Ул књрсђтте миңа. "Бик яхшы."
  
  
  Без урынга килеп җиткән кадәр минем купе уздырган иде, өч минутах нче купе Урсулы, ул шул ук машинада, аның төшергән куртку өчен отель, һәм Урсула уставилась зур Люгер бу кобуре. Аннары ул отбросила, уй-фикерләре.
  
  
  Ул сак авылны крае минем двухъярусной түшәк, ә аңа налил һәр безне бурбон. Ул алды үзләренең белән җиңел елмаеп. «Керткәнче, сез мине напоите, әйтегез әле миңа, сез тапкан кеше белән радио?»
  
  
  «Ул киләсе вагоне», - диде мин. «Купе 6. Сез ничек уйлыйсыз, сез тапкан Мясника?»
  
  
  «Мин күргәнем юк шрама», - диде ул.
  
  
  "Юк. Әмма эго телосложение туры килә, һәм эго яше дә".
  
  
  «Мин түгел, беләм, җиңел түгел, беләм», - акрын диде ул. «Миндә шундый хис, бу безнең кешеләр, әмма мин теләмим кулга алырга түгел, моннан тыш кеше».
  
  
  «Алайса, бар, бер генә альтернатива», - диде мин. "Син собираешься
  
  
  тырышырга табарга эго шәхси вещах берәр нәрсә эшләмәячәк сезнең идентификацию артык позитив булмаган ".
  
  
  «Әйе, сез хаклы», - булган ул. «Мин тиеш тырышырга эләгү эго купе».
  
  
  Аның вздохнул. «Послушайте, мин бу разбираюсь. Рөхсәт итегез, миңа обыскать эго купе».
  
  
  «Син булмаса белә эзләргә, Нигы».
  
  
  Аны бераз уйладым. «Яхшы, пойдем бергә».
  
  
  Ул, диде. «Шулай яхшырак. Сез алмыйсыз тулысынча погрузиться бу дулкынлану».
  
  
  Аның ясаган глоток бурбона. «Без алмыйбыз барырга хәзер», - диде аңа әй, обнимая аның өчен талия. «Безнең кешеләр, яки кем иде ул безгә иде, әле генә кайтты, купе. Ул пробудет анда күпмедер вакыт. Безгә туры киләчәк эго переждать».
  
  
  Зәңгәр күзләренә карадылар миңа, һәм ул сделала глоток бурбона. Аны алды эчәргә алып керер иде аның кулыннан да, туры килә бу якка. Аның селл бу крае койки һәм притянул ee үзенә. Аннан соң аны бик озак поцеловал ee бу иреннәре һәм ул, дип җавап бирде. Аның поцеловал ee муеннарына астында якты чәч, һәм ул нах вырвалось сулышы. «Расслабься», - диде мин.
  
  
  Ул вакытка, кайчан тәмамланды, киләсе токионың, ул булдым отдаться миңа. Аның күтәрде, аны аякка бастыра, һәм без башладык раздеваться түгел, безгә сөйләшергә сүз. Тиздән без булып чыкты на койке, безнең тән напряглись. Аның горла вырывались матур тихие тавышлары. Аның плоть иде кайнар бу минем прикосновения.
  
  
  Аны куллары буенча ee күкрәгенә. Күзләре Урсулы иде ябылган. Аны күреп, ничек сверкнули аның ак тешләре. Ул застонала һәм обняла минем уң өчен муеннарына. Аны тойдым, аның дрожь ишетә аны вздох, ә аннары ул кимегән, елмаю уйнаган почмакларында аның rta.
  
  
  Поезд көпчәкләре грохотали астында безнең, һәм вагон салмак кына двигался. Бу искитмәле иде вакытта, һәм безгә бер-тирәбездә теләмәгән прерывать эго сүзләре.
  
  
  Ниһаять, Урсула коснулась минем палочки. «Бу бик әйбәт Нигы».
  
  
  Аның елмая әй, бу ревматизма. «Бу яхшырак вязание купеда».
  
  
  Без оделись, аның приоткрыл штору бу тәрәзәдә. Без оказывались бу болотистую җире ерак түгел Венециядә.
  
  
  «Хәзер килгәндә, моннан тыш, купе, без җыелган обыскать...» - диде Урсула.
  
  
  «Йөрәктән тикшерергә сезнең ирне, һәм ел саен, анда микән ул тагын».
  
  
  Аны выскользнул коридорга һәм двинулся бу аңа купе, ул елларда ир-ат белән рацией.
  
  
  Ул ачты ишекне, кайчан аны, аның янына килеп, югалган, һәм мгновение без карадылар, бер-берсенә бер-берсенә күзләренә. Аның сүзен дәвам итте барырга, узды mimmo аның икесе ахырына вагон. Аннары аны, повернулся кылды төре, дип бегло оглядываюсь элек. Ир-ат әле басып шул ишеклђр артында œтте һәм наблюдал өчен минем.
  
  
  Безнең күзләре тагын очраштылар. Эго караш иде, ныклы, вызывающим. Аннары ул кайта купе һәм захлопнул ишек.
  
  
  Обыск, ул аны тәкъдим итте Урсуле, хәзерге вакытта исключен. Моннан тыш, бу кеше казался миңа подозрительным. Әгәр дә ул булып чыкты Гансом Рихтером, бу шик билгеле иде. Булдырмас плена шулай озак, ничек бу сикергәли Рихтера, ир-ат булырга тиеш сверхосторожным, даими бдительным, недоверчивым барысына да. Ихтимал, ул спал белән пистолетом бүген кулымда.
  
  
  «Әлбәттә, бу иде Рихтера», - дип уйладым мин. Урсула тиеш иде үзләре инана, чөнки бу аның эше. Әй понадобятся доказательства эго истинной шәхес булсын өчен, арестовать аның. Әмма өчен, барлык практик максатларны аның кебек тоелды ул мясником Белград. Бу деформированная костяшка һәм настороженное тәртибе ир-атлар убедили бу мине.
  
  
  Аны кайчан торды ахырында машиналар барлыкка килде бирде ева Шмидт, искә төшереп, миңа, дип, минем дә бар үз эше, һәм ул, күрәсең, тора ключом аңа.
  
  
  Хатын-кыз узды mimmo минем, һәм аның ритмын пешкђн ee брасс белән йөзү, ул бик женственным. Аны, карадым аның аяклары, ул кайчан барды буенча коридору. «Начар түгел, - дип уйладым мин.
  
  
  Тукталып көне үз купе, ул књрсђтте миңа шул ук оценивающим взглядом, дип беренче тапкыр кайчан аны күрдем ee. Аннары ул отперла ишек һәм керде.
  
  
  Аны әйләнеп Урсуле диде әй, кеше, аның, аның, дип уйлаган Рихтером, әле залында узган эго купе. «Тырышыгыз күзәтеп эго дверью. Миңа кирәк шөгыльләнергә балалары өчен үзләре зур булмаган эш», - диде мин, проверяя «Люгер».
  
  
  "Бу бизнес өчен Нигы?"
  
  
  «Кайбер кешеләр дип атыйлар, бу убеждением».
  
  
  Аны постучал бу ишек Евы Шмидт, һәм ул мгновенно ачты ee. Ул выглядела удивленной. "Нәрсә син телисең?" - дип сорады ул немец акцентом.
  
  
  «Сезне», - диде аның әй. Аның оттолкнул аны тиз закрыл артыннан ишек.
  
  
  Хатын-кыз шикләнеп карыйлар књрсђтте миңа, тик ул чыннан да түгел иде чигендә паники. «Бар, иң яхшы ысуллары танышу», - диде ул.
  
  
  «Бу күбрәк күрәсең бу спа-кыңгырау, бирде ева».
  
  
  «Әгәр сез полицейский, миңа яшерерлек бернәрсә дә юк. Әгәр сез вор, минем аз дип тора воровать».
  
  
  «Бары тик электрон җайланма, ул кунакханәләр булыр иде ия большон саны хөкүмәт», - дидем. "Әйдәгез, эго бирегә.
  
  
  Аны беләм, сез агент Topcon. "
  
  
  «Нәрсә ул агент Topcon?»
  
  
  «Мин шулай ук яхшы беләм, сез сөйләштегез белән агентом КГБ. Сез надеетесь сатарга җайланма Совет Союзу».
  
  
  "Нәрсә өчен КГБ агенты?" диде ул. Ул начинала яңгырарга, ничек граммофонная пластинку.
  
  
  Аны аңладым, бу миңа кирәк тәкчелеге аны, мин беләм нәрсә турында әйтәм. Аның диде: «Мин базарбай одина буенча каршылаячак сезнең белән сөйләшкәннән рус. Эго исемем Лубянке. Безнең файлах бар эго фоторәсемнәр».
  
  
  Аның күзләре сузились. "Ә сез кем, ЦРУ?"
  
  
  «Мин нахожусь бу ih эше».
  
  
  «Терпима, аның пытаюсь нидер сатарга рус. Ничек сез тәкъдим иттеләр мине туктатырга?»
  
  
  «Нишлисең, бар бер гади ысулы. Аның алам сине үтерергә».
  
  
  Бирде ева Шмидт түгел вздрогнула. «Түгел переполненном поездда, син аласың. Сез блефуете».
  
  
  Аның пошевелил кулы белән, һәм шпилька керде миңа кулын. «Сез бик нык ялгышасыз. Аның инде үтергән бер кеше бу поездда. Аның җиңел алам моны ике баласы».
  
  
  Аның йөзе побледнело, һәм аның күзләре киеренке узды метнулись к блестящему лезвию пычак. «Мониторов юк, бу отсеке».
  
  
  "Каян бу залда?"
  
  
  «Мин алмыйм сезгә моның әйтә. Әгәр аның диде, минем кешеләр үтерәләр иде, мине».
  
  
  Минем кешедә метнулась аңа. Берсе быстрым хәрәкәте аның мармонтов пуговицу аның күлмәк, ул кимегән, идәнгә һәм скатилась.
  
  
  «Шундый ук уңыш бу, бәлки, синең тамакны, бирде ева».
  
  
  Ул тихонько ахнула. Аның күзләре следовали өчен кнопкой. «Минем юк-җайланма. Аны алып барам сөйләшүләр белән генә рус».
  
  
  «Босс Topcon залында поездда, шулай түгелме? Сез арадашчы, передаете эму тәкъдимнәр КГБ».
  
  
  «Гади предосторожность. Сез беләсезме, бу ничек була. Күбрәк юк, беркемне дә, кемгә ышанырга була». Књрђсећ, у Евы Шмидт иде невозмутимое юмор хисе.
  
  
  Аның, дип әй һәм прислонился к көне купе. «Әгәр КГБ билгеләячәк дөрес кадерен, сезнең босс чыгачак астыннан прикрытия һәм передаст монитор. Бу шундый планы?»
  
  
  «Сез помешаете эму башкарырга бу. Беркем дә беркайчан да эго түгел останавливал».
  
  
  «Мин специализируюсь бу новичках», - диде аның әй.
  
  
  Аннары кемдер коридорда повернул ручку һәм нык толкнул ишек, сбив миңа равновесие.
  
  
  Бирде ева Шмидт отреагировала әйтерсең, ул ожидала бу хәл. Ул ударила ногой, һәм аның пятка зацепила минем өчен голень. Вонзив эчтђге миңа күкрәгенә, ул схватила мине обеими куллары өчен запястье, һәм минем куя кулын үзе бу всякому племени.
  
  
  Хатын-кыз алды удар у эксперт. Ул иде сломала миңа кулын булса, аны да двинулся аның белән бергә, лишив ee рычага йогынты өчен кирәкле компенсация минем превосходящей көч. Аның обнял ee өчен муеннарына ирекле кулы белән болай да бик нык дернул ee өчен башын, ул хмыкнула, әйтерсең, аның ударили.
  
  
  Аның күтәрде стилет һәм прикоснулся аларга карата аның горлу, ә аннары развернулся итеп карарга ишек.
  
  
  Анда беркем дә юк иде.
  
  
  «Двинься тагын бер тапкыр, - диде аңа, эве теле, - бу сәфәре өчен сине окончена».
  
  
  Ул перестала сопротивляться. Аның наблюдал, ничек ишек купе белән шөгыльләнүче хәзер иде приоткрыта, генә дрожала нче поездлар хәрәкәте.
  
  
  Утащив хатын-кызны үзе артыннан, аның тикшерде коридор. Предполагаемый хезмәттәше Евы юкка чыга.
  
  
  "Сез көтте компаниясен. Кем иде ул?" Аны дип сорады сл.
  
  
  «Рус теле. Син эго напугал».
  
  
  Аның захлопнул ишек. «Миндә шик сез лжете, һәм аны бары тик әбиләренең белән очрашу башлыгы Topcon».
  
  
  «Әгәр шулай булса, сиңа бәхет елмайды. Ул булса, мин сине үтергән».
  
  
  Бу иде башыннан икенче тапкыр барганда, ул, диде миңа, ни дәрәҗәдә непогрешимым иде серле ир-ат. Йә ул уятты хезмәттәшләренең соклану, йә бирде ева шәхсән интересовалась аларга. Аны искә төшерде, бу-нәрсә диде-кытай теле агенты, кайчан хвастался. Ул әйтте бирде ева түгел иде җитәкчесе Topcon, әмма ул чыннан да түгел иде, гади генә тагын бер наемником.
  
  
  «Сөйлә миңа үзенең парне, эве теле. Кечкенә нђрсђлђрдђн башла аның исемендәге».
  
  
  «Син душишь мине. Аны чак алам сөйләргә».
  
  
  Аны бераз ослабил хватку, һәм ул отплатила өчен миңа хезмәт. Ул впилась зубами бу минем кулын.
  
  
  Бар, берничә әйберләр, каршы, алар сез түгел аласыз устоять. Одина тирәсендә алар - тирән укус кискен зубов, ә Евы кебек иде иң кискен.
  
  
  Аның выругался һәм отпустил ee.
  
  
  Хатын-кыз отскочила миннән прыгнула к вязальным чемоданом, ул, ничек мин аны күргәнем булмады, ул несла авыру көндезге тренере. Ул откинула тәкермән, заглянув эченә.
  
  
  Аны бәрде ee буенча поясу. Без рухнули бу койку. Бирде ева пнула мине эләгә күзләре. Без скатились идәнгә, һәм аның всякому племени ударило һәм попало бу максат. Аны тойдым тошнотворную була.
  
  
  «Тегүче», - диде мин. Тавыш бирү һәм барысы да. Минем сабырлык иссякло. Аны бәрде ee нык үз аягы
  
  
  
  һәм аның максаты-ударилась турында пол. Аның тагын бәрде аның кулы белән, һәм ул закричала, кайчан тирәсендә уголка ee иреннәре потекла кан.
  
  
  Аның оседлал аны, прижав аның голые бот карата минем аркада. Аның күлмәк иде разорвано көрәштә, һәм аны шундый итеп күрергә өлеше бер күкрәк. Нишләптер ул выглядела сексуальнее караганда, элек, әмма мин түгел иде шул настроении өчен дустанә уеннары.
  
  
  Бирде ева поднесла кулын ко рту һәм књрсђтте өчен кан алу nen. "Доннерветтер!" ул плюнула. Тик аның күз алдында булган көчле курку.
  
  
  «Әгәр сиңа килдем башына фикер, мин түгел олактырачакмын сине, чөнки син бит хатын-кыз, выбрось аның тирәсендә баш».
  
  
  Аның Хьюго тотты алдында аның испуганными күзлегеннән, аннары скользнул лезвием әй астында подбородок. «Мин күбрәк тормыйм угрожать сиңа. Аны бары тик эшләячәкмен бу».
  
  
  «Эго исемем Хорст Блюхера. Аны күбрәк әйтә алмыйм сезгә, хәтта әгәр дә бу булачак означать минем тормыш. Аның бетерерлек түгел эго. Ләкин, әгәр сез теләсәгез нәрсә эшләргә ставка каршы рус урнаштыру, аны әйтермен, король әйтү Хорсту».
  
  
  Аның уйладым, бу хакта мгновение. Минем иде вәкаләтләрен наличными түләргә кире кайтару өчен җайланма, ләкин бирде ева, күрәсең, омела бу төре башлагач, диде, - дип отдаст үз тормышы өчен якларга үзенең босса.
  
  
  Аны ул арада к вязальному футляру, войди аңа, һәм вытащил «Беретту». Аның засунул пистолетын минутына гади өчен страховка.
  
  
  «Сездә моның белән Хорстом булырга тиеш бик матур».
  
  
  «Ул-гений. Аның аларга бик барыгызга да сокланам».
  
  
  "Тагын бераз, њпкђм акча"
  
  
  Бирде ева прикоснулась к губе, аны, аның порезал ударом сулдан. «Әйе, без любовники. Бу бер тирәли сәбәпләр буенча, аның аның кенә вафат булды өчен аңа».
  
  
  «Минем хөкүмәте булырга мөмкин әзер ясарга тәкъдим кайтарырга монитор. Передайте хәбәр үзенең теләгәнчә сарыф иткән математика буенча».
  
  
  «Мин посмотрю, - дип әйтер».
  
  
  "Аны кайчан нәрсә беләм?"
  
  
  «Минемчә, кичкә минем булачак ревматизма».
  
  
  Аның спуститься белән нах, ул авылның һәм авыр прислонилась к крае койки. Аны тоймадым, дип у киткән хорст аз да инде һавага наживку һәм чыгарга ачык пространство. Әмма аны сикергәли дальний планы билалет-дип бирде ева приведет-мине аңа.
  
  
  Тышкы якта, коридорда аны уйлады, түгел ошибся ли мин. Иде ихтималы Еве бетереп белән элемтәгә керергә Хорстом башка минем кылды, һәм ул гади намеревался үтерергә мине. Ул вакытта минем өчен скальпом булачак һәм зур винтовка Топкона, кытай убийца. Аның да тапты мондый перспективага җәлеп итү.
  
  
  
  
  Алтынчы башлыгы.
  
  
  
  Урсулы күбрәк иде.
  
  
  Калдырды, аңа алга таба да күзәтергә дверью кеше, аның кебек, без подозревали иде Ганс Рихтер, нацистский хәрби җинаятьче буенча исемендәге Мясник. Аны иде ахырында, вагон, анда аны күргәнем булмады, аның соңгы тапкыр, һәм аны иде, безгә үз купе, юк минем.
  
  
  Аны кулга мондый целеустремленная кыз, ничек Урсула түгел покинула иде үз итеп сәбәпсез. Булырга тиеш, ул увидела кебек ир-ат чыкты буенча купе һәм булдым последовать артыннан.
  
  
  Тукталып алдында дверью ир-атлар, аңа постучал. Мин дә җавап алды. Аның посмотрел буенча коридору. Машинага керде сәяхәтче һәм елмаеп зат двинулся миңа. Анда аның эго моңарчы күргәнем булмады? Аннары искә төште. Элек юлда ул сидел машинада, шул ук көн, дип бирде ева Шмидт һәм кеше, аның без карарбыз Рихтером.
  
  
  Ул күңелле сәламләде мине. "Ничек йөри сәфәре?" Кайчан аңа диде эму, барысы да яхшы бара, ул кивнул һәм товарищеским жестом хлопнул мине буенча плечу, ә аннары двинулся алга таба.
  
  
  Аның помедлил, көтмичә, ул скроется төре буенча. Аның панцирь купеда әлегә берәүне дә иде, һәм уздырды обыск, ул отель Урсула. Иртђрђк ул уладит үзенең бизнес, шул мөгаен, аның перестану өчен җаваплылык хис итәргә нах.
  
  
  Күңелле незнакомец тукталды. Ул чак кына арттарак басып торган. "Була, аңа кабул сиңа штопора?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  Ул убрал кулы белән шөгыльләнүче иде кесђдђ пиджака. «Сез ышаналар иде миңа, әгәр аны әйтте њпкђм револьвер?»
  
  
  «Мин белмим, нигә син солгал миңа турында мондый вещах». Аңа иде оештырылуына соклануын белдерде эго актерскими способностями. Ул сездәге күңелле турист. Ул хәтта йөртеп, фотоаппарат бу ремне муенында.
  
  
  «Мин телим отвести сезне, җитмәсә, кем тапканчы сөйләшергә, сезнең белән. Болар барысы да, без телибез, - кечкенә генә сөйләшү», - диде ул.
  
  
  «Ул чакта пистолетын кирәк түгел».
  
  
  «Бәлки, юк, ләкин мин яратам булырга осторожным. Аның барам өчен зур булмаган араны артта калды, сине. Шактый якын булсын өчен, атарга, әмма җитәрлек дәрәҗәдә якын килү өчен, син иде прыгнуть миңа. Әгәр син укымасаң, үзләрен әдәпле тотар га, без бик яхшы поладим».
  
  
  «Мин тырышам ладить барлык», - диде мин. "Кая без пойдем?"
  
  
  «Гади повернись һәм " начни барырга. Аңа әйтәм сиңа, кайчан тукталырга».
  
  
  Аны алып барды үзләрен әдәпле тотар га һәм башкара боерыклар. Миңа кызык белергә, кем послал эго өчен минем.
  
  
  «Яхшы. Держитесь», - диде ул. - без керде соседний вагон.
  
  
  Аның ясаган паузу оглядываясь элек.
  
  
  
  Без янәшәдә белән янәшә шәхси купе. Аны ишеттем, ничек күңелле ир-ат повернул ключ бу замке.
  
  
  «Хәзер аласыз развернуться һәм эченә керергә», - диде ул.
  
  
  Аны башкара боерыклар, әлегә эләгә купеда. Аннары аны күрдем Урсулу һәм сошел белән акыл.
  
  
  Кыз ятып кына торды на койке. Ул тулысынча обнаженной. Белән нах төшерделәр кием-салым һәм разбросали буенча купе. Ул дышала, әмма иде неподвижна.
  
  
  Түгел, обращая игътибарны пистолетын, аны повернулся к, үзенең похитителю. Аның прыгнул артыннан. Минем куллар сомкнулись аның горле. Аны бәрде аның эго турында стенку купе, придушив. "Нәрсә син аның белән ясаган?"
  
  
  Аннары ишекне артта калды минем ачылды. Аны ишеттем, әмма вакытында түгел, повернулся. Свинцовый кастет бәрде мине ухо һәм повалил на пол.
  
  
  Аның попытался басарга, әмма булдыра алмый. Аны тоймадым, ничек минем куллар тянутся өчен спину. Аннары кемдер бәйләде минем запястья шелковым шнуром белән легкостью натягивая узы.
  
  
  Эго кешедә хлопнула мине буенча плечу. Ир-ат, ул оседлал минем өчен завязать шнурок, диде: «кайгырмагыз турында кызга. Ee гына вырубили».
  
  
  Аны таныдым бу голосе веселого туриста.
  
  
  Минем затуманенное күрү сәләтен көчәйтә башы проясняться. Аны күргәч, аякларым башка кеше, ул торды бу көнне. Бу nen иде кадерле жириновский кара күн балетные тапочки. Күрәсең, ул кешеләргә минем подколол. «Бел, ул кем», - диде ул мистеру Шаян.
  
  
  Аннан ул чыкты өчен ишек керткәнче, аны өлгергән карарга, аның зат.
  
  
  Килгәч, ишек өчен мужчиной бу кара туфлях ябып куйганнар, мистер Күңелле перевернул мине. Ул әле сиял, ничек рәисе сәламләү сүзе комитеты. «Ничек инде мин, диде, сине түгел, убьют, әгәр син укымасаң, үзләрен әдәпле тотар га».
  
  
  "Ә нәрсә турында кызлар?"
  
  
  «Мин аңлыйм сезнең беспокойство. Ул матур. Тик без тиеш иде ачыкларга, кем, ул. Шуңа күрә аның вырубил аны төшергән белән нах кием-салым карады ee».
  
  
  "Ничек син күп нәрсәләрне белдем һәм егетләр?"
  
  
  «Сл оештыру кире бирә нең агентам таныклыклар шәхес. Өчен estestvenno, ул омелой эго үзеңдә».
  
  
  Бу заключалась проблема белән бәйле тайным сәяси агентлыгы Урсулы. Алар үлчәүләрне барлык бюрократик привычек булырлык куркыныч өчен оперативника урыннарда.
  
  
  "Сездә дә бар шәхесен?" дип сорады күңелле ир-ат.
  
  
  "Net аның диде.
  
  
  Аны өметләнгәнен, әгәр заставлю эго сөйләргә шактый озак, аның алмыйм куярга эго чикләрендә досягаемости оста нанесенного удара. Ул чакта аны алыр иде башлау өр-яңа уен, туплы үз подачей.
  
  
  «Сез икәү бергә бродил буенча поезду, кулланып караган көне, заглядывали купеда башка кешеләр. Әгәр дә сез эшлисез, ничек партнерлар буларак, сез бу ярамаганлыгын?»
  
  
  «Тегүче", - диде мин, - син берни дә аласың уйлап, үзебез өчен?»
  
  
  «Юк, аны ялкау». Ул вытащил тирәсендә кармана тагын бер кусок шнура. «Мин, көчемнән шулай булсын, сиңа кыен йөри». Ул менделәр обвил минем лодыжки веревкой, стараясь очратып булмый эго врасплох. Миндә булмады да инде бу уңышлы удар.
  
  
  Коридорда ир-ат кычкырганчы шундый ук саклык, һичшиксез, рожденную тәҗрибә. Хема иде ул безгә иде ул белә иде кагыйдәләр.
  
  
  Акцент мистера Веселого иде немец, ничек бар Евы Шмидт. Ничек бар Урсулы, әгәр янәсе, ягъни эшләре алга киткән. Бу түгел иде ключом к разгадке эго кирәк-яраклары карата нинди дә булса оештыру. Бу шпионском почта бизнесявляется яклар шактый өлешендә үзгәрә, профессионаллар барлык милләт иде билгеле өчен найм теләсә нинди клиентка, ягъни тоелды очевидным өлеше оказывалось ложным.
  
  
  Мәсәлән, ярдәмчесе Шэн Цзы иде, шулай ук китайцем, ничек Фрэнк Синатра.
  
  
  Ни дәрәҗәдә аны белә идем, мистер Күңелле иде эшләргә кемне, от Topcon к восточногерманской эзләү. Ул шулай ук булырга мөмкин иде иптәше Ганса Рихтера, кеше, аның Урсула тиеш иде задержать.
  
  
  Аны иде гына ышанырга, дип, ул эшли, AX буенча бөтенләй ясным сәбәпләр белән яки Пекинда. Әгәр эго яллыйлар кытай коммунистлар, Шэн Цзы та канашты иде аны, ә, мөгаен, инде булыр иде мәет.
  
  
  Ул уронил минем аяклар, ә аннары генә дернул алар тикшерү өчен үз эше. Довольный, ул выпрямился. «Хәзер, кайчан безгә җайлы, без булдырабыз сөйләшергә. Сөйлә миңа барысын да үзе турында».
  
  
  «Баштан? Ярар, аның туган Кушма Штатларда Америк...»
  
  
  «Син артык күп шутишь», - предупреждал ул мине.
  
  
  Ул минем янга килеп, к түшәк һәм посмотрел на обнаженную Урсулу белән шөгыльләнүче иде бәйле буенча рукам һәм ногам, ул шул ук веревкой, дип мине. Ул взглянул өскә таба, күңелебезнең, мин күзәтеп өчен елдан-эго хәрәкәте, аннары намеренно щелкнул ногтем берәр тирәсендә сосков кызлар, находящейся башка аң.
  
  
  «Мин тормыйм омтылырга выбивать тирәсендә сине җаваплар. Бу иде, артык катлаулы. Әгәр син түгел, башкача әйтеп тђ булмас иде миңа, кем син, аны поработаю өстендә кыз».
  
  
  Мин алмаган, аңларга мин алды, утаивая мәгълүмат. «Мин алам заказлар берсе оешмасы исеме астында AX. Минем исемем Нигы Картер».
  
  
  «Сезнең исем һәм исем, сезнең оешма миңа таныш. Тик мин аңламыйм, ни өчен сез һәм кыз бергә эшлисез».
  
  
  «Бәлки, сез сез ышанмассыз, ђмма без бары иске дуслар, ехавшие берсе поезд».
  
  
  «Кыз выслеживает элеккеге нацистов. Сез дә охотитесь элеккеге нациста?»
  
  
  «Алай ук түгел. Әмма әгәр аның наткнусь бер, аны төгәл тормыйм целовать эго бу ике палочки».
  
  
  «Аның булмас дип уйладым, мистер Картер. Һәрхәлдә, аның тиеш мин барырга». Ул взглянул бу сәгатьләр дә бик тиз килеп к көне. «Наслаждайся остатком сәфәр».
  
  
  Аны карадым, ничек ишекне ябып куйганнар, һәм ишетә щелчок замка. Аннары купе затихло. Аның огляделась. Булмады безнең байлык, безгә кием, указывающих дип апартаменты белән мәшгуль идек пассажиром. Бәлки, у мистера Веселого иде отмычка, һәм ул сайладым тиеш спальное урын өчен тотарга безне, әсирлектә.
  
  
  Аны гаҗәпкә калдым, ул үз сорауларын бирде һәм калдырды безне невредимыми. Тик мин түгел иде инде зарланырга урын юк. Минем проблема заключалась шул булсын вытащить безне шушы урыннан.
  
  
  «Урсула», - диде мин. «Проснись, Урсула».
  
  
  Кыз түгел двинулась урыныннан. Аның прокралась к койке, продвигаясь акрын һәм неуклюже. Аннары аны басты, тезләренә һәм янә заговорил белән Урсулла. Аның ресницы генә вздрогнули.
  
  
  Бу бик матур күренеш, саф һәм манящая. Аны наклонился һәм кузгатты телен, аның соска. Бу булды бер бөтен алымнарын уяту, аны.
  
  
  Урсула инстинктивно дип елмайды. Аннары ул пошевелилась на койке. Аның күзләре распахнулись. "Нигы!"
  
  
  «Сюрприз», - диде мин.
  
  
  Аны кабат потрогал сосок. Аның ненавидел туктарга.
  
  
  «Хәзер түгел, вакыт моның өчен», - упрекнула ул мине. "Син ничек монда килеп эләккән?"
  
  
  «Мине китерде коренастый ир-ат. Күңелле егет белән фотоаппаратом муенында. Сез ничек уйлыйсыз?»
  
  
  «Мин наблюдала өчен купе бу Voiture 5, әлегә сез шөгыльләнгән үзенең эшләр күбрәк булыр иде, бу безгә иде. Ир-ат чыкты. Гадәттәгечә, неся үз проклятую рацию. Ул шулай ашыккандыр, дигән иде, мин ышанам, ул җыена кемнедер каршы алырга, Аны тикшерергә карар өчен шул, ул шулай дип уйлаган мөһим. Булырга тиеш, диде ул мине. Ул бүген минем аша гомуми вагон, анда сидел бу күңелле егет белән камера. Алар, булырга тиеш, алмашты сигналами шул, нинди-шул рәвешле. Ике шулар тирәсендә заманили мине ловушку бу платформасында. Аңа иде мәҗбүр була монда килә. Аннары мине ударили бу ухо ".
  
  
  «Мин күрәм-анда бик шәп гусиное йомырка, ләкин син барыбер яхшы формада».
  
  
  Урсула бераз покраснела. «Сез куйганнар мине невыгодное нигезләмә».
  
  
  «Кунакханәсе иде аңа таба акча эшләү ысулы бу».
  
  
  "Тырышыгыз бөтен игътибарны юнәлтергә эшләрдә. Безгә ни эшләргә алга таба?"
  
  
  «Мин нәрсә дә булса придумаю», - дип ышандырды аны сл.
  
  
  Аңа инде дип уйлады вакыйгалар турында көн. Нидер түгел, встало урынга, мине раздражало, дип әйтә алмыйм, моны аңларга.
  
  
  Аның попытался расположить сделанные нәтиҗәләр бу логическом тәртибе. Кеше белән радио иде Рихтером, беглым нацистом Урсулы. Бар иде деформированная костяшка, ничек бар Рихтера, һәм ул алып барды, үзен кеше буларак, привыкший к бегству. Аннан тыш, ул ничек таныдым Урсулу иде тулысынча өчен estestvenno, ул попытается белергә, кем аны. Ул әле минем белән немец кыз.
  
  
  Рихтера бәрде мине, әлегә аның көрәшкән белән эго сообщником, мистером Күңелле. Ул теге кеше иде ул, диде мистеру Шаян кемгә минем шәхес. Ләкин ни өчен мондый осторожный кеше буларак, Рихтер, калдырды хәл итәргә штопора үзенең товарищу? Бу очракта, ни өчен Рихтера путешествовал иптәше белән, ул, киресенчә, тәҗрибәле иде агентом? Бәлки, герр Рихтер да иде шпионском почта бизнесявляется.
  
  
  «Подойди, Урсула, һәм азат итәргә минем өчен урын. Аның җыенам ятарга синең белән шул караватка җитештерүче», - диде мин.
  
  
  "Нигы!" - отругала ул. "Түгел хәзер."
  
  
  «Син дөрес түгел аңладым, детка. Аның җыенам ятарга шушы караватка җитештерүче өчен тырышырга развязать сиңа куллары».
  
  
  Без мондый уенны спиной к аркада, һәм алына, аның тугими төеннәр белән бу веревках, алар связывали аны. Җиңел шулкадәр катлаулы, мин проклинал мистера Веселого полдюжины тапкыр.
  
  
  «Нигы, нигә алар төшерделәр минем киемнәр?»
  
  
  «Аркасында гына түгел ул төрле булса да, ул матур. Мистер Күңелле отель обыскать сезнең кием-салым».
  
  
  «Берђр нђрсђ килеп чыкты да, әлегә мине нокаутировали?»
  
  
  «Бер дә алай түгел, нәрсә булыр иде, син сынатмады», - дип мин.
  
  
  Аны кайчан развязывал узелы, минем куллары вакыт-вакыт югары обнаженной арка һәм ягодиц Урсулы. «Бездә бу эш бар, кайбер өстәмә өстенлекләр», - диде аның әй.
  
  
  "Алар тапкан нәрсә дә булса, кайчан теләделәр мине, Нигы?"
  
  
  «Сезнең шәхес таныклыгы. Рихтера белә, кем сез».
  
  
  Бу вакытта аны күргәч, фотоаппарат мистера Веселого. Ул,
  
  
  
  
  калдырды эго купеда.
  
  
  "Ни бар?" - дип сорадым Урсула.
  
  
  «Ул калдырган үз камера урнаштыралар».
  
  
  "Сез имеете күз алдында, ул да ђйлђнеп кайтырга мљмкин өчен бу?"
  
  
  «Булмый бу тормышта», - диде мин. «Кеше, ул шулай ук сак, онытмый, нидер кебек фотоаппарат».
  
  
  Юк, әгәр ул гына түгел иде инде онытырга бу хакта.
  
  
  Аны басты белән түшәк һәм егылып идәнгә. Аның подкатился к цифрлы камералар, чөнки иде бу иң тиз килү ысулы-барып җитәргә анда.
  
  
  «Урсула, встаньте белән түшәк, встаньте спиной к окну һәм поднимите эго». Аның диде.
  
  
  У нах җитте хәтер. Минемчә тону тавыш ул белсђм, дип түгел, кирәк югалтмаска вакытта юкка. Аны ишеттем, аны ничек босые аяклары ударились турында пол.
  
  
  Аның лежал бу животе һәм рассматривал камера урнаштыралар белән якын ара. Әгәр дә аңа хаклы, аның рисковал алырга выстрел ачылган зат, тик моның белән берни дә поделать.
  
  
  «Мин күрмим бернинди җайланмалар вакытны киредән һәм дә ишетәм тиканья, минемчә, эчендәге бар взрывное җайланма».
  
  
  "Бу кеше калдырды эго нарочно?" - диде Урсула. Хәзер ул бар иде тәрәзәләр.
  
  
  «Белгәч, кем син, ни өчен Ганс Рихтер тиеш калдырырга сине исән? Көтелә бу отсеке булачак безнең могилой, детка».
  
  
  Аны ишеттем, авыр сулышы Урсулы. Ул хваталась өчен тәрәзә, дергая эго.
  
  
  "Г-н Күңелле посмотрел үз сәгатьләре керешер алдыннан китәргә бездән. Аны тиеш, дип фаразларга ул активировал таймер, нажав на рычаг бу цифрлы камералар. Аның алам сүндерергә эго, әгәр возьму камера урнаштыралар, ләкин мин рискну ".
  
  
  Аны повернулся к цифрлы камералар спиной һәм схватил аның обеими куллары. Аның вспотел. Мин түгел, - диде Урсуле, ләкин мин уйладым, әгәр взрывчатка сработает, аны кайчан перемещаю камера урнаштыралар, һәрхәлдә, минем гәүдәсен коткарыр өлеше шартлау, һәм, бәлки, коткара, аның тормыш.
  
  
  «Отойди нче тәрәзәләр», - диде аның әй.
  
  
  Ул билгеле булды минем исеме мягким тавыш белән, аннан соң двинулась, һәм ул, торып басты.
  
  
  Бернинди шартлау.
  
  
  Аны прыгнул к окну поездлар. Аны теләмәгән рисковать, катаясь буенча идђндђ. Аны повернулся спиной к окну, прислонился к аңа перекинул камера урнаштыралар связанными куллары.
  
  
  Поезд кузгалды алга китте, һәм ул, посмотрел на Урсулу, һәм без улыбнулись бер-берсенә бер, һәм бу тоелды безнең облегчением.
  
  
  Аннары без ишеттек һәм шартлау булды буенда рельсов. Бу књрђсећ бу взрывы кулдан граната башка читтә холма.
  
  
  «Мин бик шат, сез күрдек бу камера урнаштыралар һәм аңладылар бу нәрсә», - диде Урсула.
  
  
  «Әйе, әле берничә минут, һәм идек взорвались».
  
  
  «Миңа бик кызганыч, Нигы. Берсе-минем өчен твоя тормышы куркыныч. Рихтера хәзер попытается үтерергә безне ике».
  
  
  Урсула видела гына верхушку айсберга. Ганс Рихтер һәм эго лейтенант мистер Күңелле тәшкил итә азрак булу сәбәпле күрсәткечләрне тикшереп тору кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, ехавших бу поездда.
  
  
  
  
  Җиденче башлыгы
  
  
  
  Ул вакытка, ничек Восточный экспресс тукталды Венециядә, миңа үземне азат итәргә куллары Урсулы. Ул избавилась нче веревок тирәсендә лодыжек һәм надела бер-ике төп фәннән кием керткәнче развязать мине.
  
  
  «Не стесняйся», - поддразнила аның сл. «Хәзерге вакытка аны беләм, сиңа да».
  
  
  «Юк, Нигы. Син беләсең гына, мин ничек выгляжу. Ир-ат беркайчан да белә хатынга барлыгы».
  
  
  Без чыкты буенча бөтен купе һәм смешались белән выходящей тирәсендә поезд толпой. Урсула бросилась өчен бутербродами, ә аны алды посты, ул позволял миңа күзәтеп затлар, алар нидер значили безнең өчен ике.
  
  
  Аны күрмәдем, Ханса Рихтера һәм эго напарника, аны түгел, дип билгеләп үтте Шэн Цзы, агент кытай коммунистлары. Аның мельком күрдем Еву Шмидт. Ничек һәм Урсула, ул набирала бутерброды.
  
  
  «Бирде ева», - позвала мин, кайчан ул узды mimmo мине һәм направилась кире к поезду белән пакет белән җиһазландырылган еды бүген кулымда.
  
  
  Ул тукталды. "Син бирде миңа вакытта кадәр бүгенге кичке, хәтерлисеңме?"
  
  
  «Гади проверяю, тавыш бирү һәм барысы да».
  
  
  "Мин свяжусь белән Хорстом һәм әйтермен, король сезнең хәбәр турында интересе к монитору. Әмма аны да вступлю бу контакт, әлегә булырмын дип ышанам вакытта менђ дигђн. Башка сүзләр белән әйткәндә, мин җыенмыйм ачырга эго шәхес сезгә яки кемгә дә булса тагын, кем ала күзәтергә минем ".
  
  
  Аннары ул китте белән бергә толпой, ул да игътибар итте үз игътибарын Урсулу белән шөгыльләнүче подошла миңа сзади белән безнең бутербродами.
  
  
  «Мин уйладым, син пытаешься табарга башка товарища буенча уеннарга, - диде ул, - әле услышала отрывок буенча твоему разговору. Кем ул Хорст?»
  
  
  «Гади кеше, аның әйтәсем килә, аны каршыларга. Истә тотарга Рихтере, детка».
  
  
  Тиздән Восточный экспресс выезжал белән станциясе шул юнәлештә, анда килде. Өчен янә отправиться көнчыгышка таба, поезд тиеш иде, кайтырга материк аша дамбу. Стемнело башлагач, «Экспресс» несся буенча двухмильной юлда, һәм без күргәннәр артта калды, үзен ослепительное отображение желтых огней буенда яр буе линиясе: төрләрен Венециядә, поднимающиеся буенча диңгез черноты.
  
  
  
  Аннары кулланганнар еды Урсула диде, - дип тели икән, тагын бер тапкыр нанести удар буенча Ганьсу провинциясендә Рихтеру. «Әйдәгез, карыйк эго купе. Әгәр ул анда, аның арестую аның. Юк икән, без обыщем эго әйберләрнең, һәм выясним, ул задумал».
  
  
  Рихтера түгел иде, һәм мин түгел " дип гаҗәпләнде.
  
  
  «Хәзерге вакытка ул белә алар безне үтерәләр. Тиеш иде, нинди шартлау булды, аның юк иде».
  
  
  «Нигы, син думаешь, аның эго калды?»
  
  
  «Ул беркайчан да чыкмаган, бөтен поездлар миланда», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  Аның взломал йозак эленеп тора, һәм без керде купеда Мясника.
  
  
  Аның включил югары брылев. Багаж иде, ике, һәм икесе дә лежали идәндә түгел, ә стеллажах. Аны алды бер чемодан, ә Урсула потянулась артлы. Аннары моннан, ничек без вскрыли йозакларны бу чемоданах, без ih сак ачтылар.
  
  
  Бу сумкага, аны, аның обыскал, берни дә булмады значительного, тик анда иде носовой платок, ул чыннан да түгел принадлежал буенча математика, у, аның радио иде. Бар иде җиңел исе брасс белән йөзү, ул миңа показался смутное танышлары. Аның закрыл сумка һәм ярдәм итте Урсуле карарга җир. Мгновение узгач, ул күтәрде лист кәгазь.
  
  
  «Кара, бу - диде ул. «Ул планлаштыра чыгарга Белградта». Бу иде эго билет поезд.
  
  
  Аны хмыкнул. «Бу бирми сезгә күп вакыт».
  
  
  Аны заглянул бу почмагына ящика астында ниндидер рубашки һәм тапкан берничә пачек ауропа тђмђке. Алар казались махсус катнашма. «Кадерле тәм», - дип билгеләп үтте аның, показывая Урсуле бер тирәли упаковок.
  
  
  Ул алды минем тәмәке һәм књрсђтте бу пачку. «Ганс Рихтер тарттым, аеруча маркасы бельгия тәмәке. Бу минем марка».
  
  
  «Сезгә тырышырга туры киләчәк схватить эго Белградта, кайчан чыгачак ул бөтен поезд».
  
  
  «Югославские хакимияте вәгъдә иткән ярдәм итәргә җәлеп итү Рихтера җаваплылыкка. Аның попрошу ih каршыларга безне вокзалда белән парой полиция хезмәткәрләре штатском».
  
  
  "Әйә сез предпочтете бинасына арест ялгызы гына хђл итђ алмый?" Аны дип сорады.
  
  
  «Ул булырга тиеш схвачен исән», - диде ул. «Әгәр аны схвачу бер бу нацистскую свинью, аның куркам, дип вышибу эму мозги».
  
  
  Положили да кебек иде, һәм чыкты буенча купе. Урсула кердем үзенең купе өчен протянуть вакытта, әлегә аны эзләделәр буенча грохочущему поезду.
  
  
  Без барышлый Триесте берьюлы аннары Венециядә. Тугыз утыз без булырга кирәк иде Поджореале-дель-Курса бу югославия чиге буйлап. Аны файдам булыр иде бирде ева Шмидт түгел связалась минем белән, бу вакытка аны иде башлады, аны эзләргә.
  
  
  Аны, кайта үз купе, бу ышану, бу бирде ева свяжется минем белән анда. Бирде әй, эго, номеры, кайчан ул вђгъдђ итте әйтергә Хорсту Блюхеру, дип телим катнашырга сатуларда бу спутник монитор.
  
  
  Компания көткән мине, ләкин, бу түгел иде, бирде ева Шмидт яки аның дружок. Иван Лубянка, чекист, откинулся үземнең койке, подперев сул кулы белән башын. Бу уң кулымда да ул тотты револьвер Webley .455 Mark IV белән глушителем.
  
  
  «Керегез», - диде ул.
  
  
  Аның закрыл артыннан ишек, та уйлап тормастан, миңа тиеш иделәр булырга, артык осторожным.
  
  
  Лубянка авыллары өчен койку. «Әйтик, син Нигы Картер. Син выглядишь шундый крутой».
  
  
  «Кем сиңа әйтте, мин крутой? Аны киса».
  
  
  «Әгәр дә аны белми идем, син едешь минем белән поездда, Картер, аны иде керде белән күрешү җаен синең элегрәк».
  
  
  Аны хмыкнул. «Әгәр сез нишләр обереги, сез кенә белделәр, мине күргәч кенә, мине вагоне-ресторанда. Аны белә сезне».
  
  
  Ул карадым, миңа раздраженно. «Сез, әлбәттә, беләсез, мин үтерергә тиеш сезне».
  
  
  Аның сгорбился. "Ни өчен борчылу?" Аны дип сорады. «Сез, мөгаен, барыбер убьете мине».
  
  
  «Мин бирегә түгел, булсын өчен нишләргә ставкасын», - диде ул катгый белән көчле акцентом. «Мин бирегә ничек сатып алучы бердәнбер, мин телим һәм шулай калды».
  
  
  "Ә ничек турында кытайлылардан?"
  
  
  «Мин булам, ия белән эш берсе конкурентом өчен мәртәбә», - йомшак итеп җавап бирде ул.
  
  
  «Әгәр дә, сез моны эшләрсез, сездә булачак тән бөтен поезду. Сез уйларга тиеш бу хакта. Аның да шталь омтылырга выхватить Хьюго, чөнки белә Варвара түгел бирәчәк миңа вакыт.
  
  
  «Мин уйлады бу хакта», - диде ул. Пьедесталының белән койки. Ул бик берничә дюймов түбәнрәк минем күрдем, дип, эму бу бик тә нравилось. «Без синең белән пойдем ахырына поезд, Картер. Без пойдем бик сак булыгыз. Юлда аны булырмын тотарга әлеге пистолетын кесђдђ, әмма ул булачак ирешњ сиңа бу позвоночник. Син беләсең, выстрел бу позвоночник бик болезненно. Шулай булгач, мин ышанам ки, сез эшләрсез берни дә глупого ».
  
  
  "Ә ниләр ахырында безнең яхшы йөрүнең бергә?"
  
  
  «Не волнуйтесь булачак, ә бу бик тиз».
  
  
  "Ничек щедро ниятлибез".
  
  
  «Зинһар. Барасыћ, син минем белән хәзер». Ул махнул миңа зур пушкой, һәм аның
  
  
  аңладым, дип, әгәр бу әйбер выстрелит, минем күкрәк булачак дыра, шактый зур булсын өчен, ир-ат иде бу нах воткнуть йодрык.
  
  
  Аны повернулся һәм ишеген билалет, дип коридорда кемдер бар. Тик берәүне дә иде. Аны керде коридор, ә Варвара последовала өчен минем. Пистолетын әле ышанычсыз алдында, тик әлегә аны карадым, ул сунул эго минутына камзолы. Аны иде күрергә, ничек аз торчала астыннан тукыма, һәм иде нацелена минем талия.
  
  
  Ул ишекне купе һәм кивнул миңа өчен мин юнәлә. Аны повернулся һәм акрын двинулся алга буенча коридору. Поезд грохотал һәм раскачивался астында безнең, әмма шулкадәр өчен бозарга равновесие Лубянки. Ул ышанычсыз арасында безнең якын өч адым, шуңа күрә алмадым җиңел барып аңа.
  
  
  Без килдек ахырына Voiture 7 һәм килеп җитә платформа арасында алар 5, анда поместьесы купе Евы Шмидт. Безгә аша үтәргә туры килде, ике пар ишекләр. Проходя башыннан икенче вагон, Лубянка оболочки, шунда ук минем өчен, аны ясадым адым.
  
  
  Аның аның кинәт хәрәкәте захлопнул ишекне кире өчен Лубянку. Ишек ударила эго һәм, потеряв равновесие, һәм ул егылып идәнгә платформа. Ләкин револьвер, ул да югалткан. Ул ата башлагач кимеде. Беренче таращить күзләре булдырылды пыяла көнне узды аша нах һәм бераз гына эләгә минем эчтђге, вонзившись бу деревянную обшивку артта калды мине. Раздался башыннан икенче выстрел, әмма ул хәтта приблизился миңа.
  
  
  Кайчан Варвара устремилась к платформасында, аның вырвал Вильгельмину. Минем выстрел эләккән металлический идән платформа янындагы присевшим рус, отрикошетив тирәсендә аңа да задев аның.
  
  
  Варвара кабат ачты, ут, выбив дверной косяк, ул аны кулланды өчен укрытия. Аннан кайчан аның нырял өчен ишек ул поспешил кире ишек аша икенче вагон. Аны күрдем эго соңгы минутта һәм алган выжать тагын ике ату буенча люгера. Бер таращить күзләре Лубянке эләгә эчтђге, һәм күрдем, ничек ул егылып идәнгә башка машинада.
  
  
  Иде озак, буш вакытта, кайчан көпчәкләре астында безнең шау-гөр килеп стучали. Аннары аны күрдем поднятую кулы белән револьвером. Лубянка тиз ата бу мине, тик дико промазал. Аннары аны күрдем, ничек эго максаты металась аскы өлешендә тәрәзә. Аны ата, тик промахнулся. Аннары ул китте һәм побежал буенча коридору, ул алып барды, к, башка азагына машиналар. Ихтимал, ул карар убежать һәм зализать яраларны.
  
  
  Аны сак күченә үз ягына платформа һәм тиз пересек пропасть һәм икенче урынны алды позициясен янында башка дверью. Выстрелов күбрәк иде. Аны заглянул эченә, тик Лубянки беркайда да юк иде. Бәлки, ул анда куйды, миңа ловушку.
  
  
  Аның приоткрыл ишекне өчен яхшырак карарга тәкъдим итте. Берни дә. Күрәсең, Варвара, чыннан да, китте. Аны акрын керде вагон, держа «Люгер» алдына. Эго анда түгел иде. Аннары аны завернул өчен почмагына һәм күрдем эго, мәсәлән, ике третях юллары буенча коридору. Ул повернулся, аның зат потемнело от гнева һәм разочарования, һәм ясаган ике неточных ату буенча перезаряженного револьвера. Аны тиз присел, һәм пуля просвистели өстендә минем аягы.
  
  
  Аның выругался үзенә астында нос. Мизгелдә Варвара побежала буенча коридору, аны тагын бер тапкыр ата аңа. Әмма хәрәкәт поезд испортило миңа прицел, һәм аны әз генә түгел, промахнулся. Аннары рус теле скрылся за углом, тапкырларына аша вагон.
  
  
  Күрәсең, беркем дә ишеттем приглушенных выстрелов. Бөтен купе, беркем дә чыкмаган. Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр икесе дә ахырына вагон һәм урыннар кеше КГБ скрылся төре буенча, аны күрдем, дип, поезд въезжает бу Поджореале-дель-Корса.
  
  
  Бу кулланганнар тукталышта Варвара түгел автомобиленең", - диде аның үзенә. Ул гына да түгел, теләр хакимияте турында белделәр, эго ранении. Ул алмады булуын да аңлатырга булган. Моннан тыш, эму әле кирәк иде монитор, ул теләдем сатып алырга агентлар Topcon поездда.
  
  
  Пар ир-атлар униформе барды миңа буенча коридору. Бер иде проводником поезд, башка таможенником. Без иде янында чиген, безнең белмәү буенча тикшерделәр.
  
  
  Аның предъявил ложное шәхес таныклыгы, предоставленное спецподразделением БАЛТА. Таможенник кивнул, һәм алар белән кондуктором двинулись алга таба.
  
  
  Поезд набирал тизлеге, ышанычлы двигаясь ягына Югосальвии. Икенче тукталыш булыр, төн уртасы якынлашканда, бу Повке.
  
  
  Аны, кулга түбәндәге минем эш булачак визиты к Еве Шмидт. Хатын-кыз булырга тиеш иде ул, кем әйтте Лубянке, мин теләдем достать спутник монитор.
  
  
  Аны татып карады купе Евы, әмма аны анда түгел иде. Аны кабат взломал йозак һәм керде белән Люгером бүген кулымда. Анда беркем дә юк иде. Ул карар кылды, - дип, чөнки аның купе иде, бердәнбер, ул аны иде кемгә номеры буенча, кадерле минем законга каршы кешеләр булачак үткәрергә конференция кайда да булса тагын.
  
  
  Аның чыкты буенча купе һәм карлыгач кире к дневным вагонам, вакыт ища Лубянку.
  
  
  һәм Шмидт - шулай ук сезгә Шэна, чөнки минем иде уйларга нигез, дип әле дә бортында, һәм охотится өчен минем шкурой.
  
  
  Минем эзләнүләр булып чыкты безрезультатными. Безгә бер тирәли алар булмаган. Аның забеспокоился, дип, бәлки, алар да сбежали чигендә.
  
  
  Аннары поезд подъезжал станциясенә Пивка. Пивка - бу провинциальный шәһәрчеге урнашкан чатында берничә югославских тимер юл линияләрен. Станциясе примитивная - длинное серое бинасы төнлә аз огней. Анда тауларында бик салкын иде. Кайчан поезд тукталды, shell моросящий яңгыр.
  
  
  Аның наблюдал бер тирәсендә автомобиль платформалар күрү өчен, чыгар микән, кем дә булса. Бу платформасында барлыкка килде, дүрт кеше. Өч тирәсендә, алар тәкъдим итә торган булдык перекусить бу бутербродной, һәм кофе якын ахырында вокзал бинасын. Дүртенче, аның, аңа, ниһаять, билгеле булды буенча знакомой походке иде Иван Лубянке.
  
  
  Безгә бер тапкыр да әйләнеп карамый гына аша эчтђге, Лубянка поспешил аша бина вокзал бу темную урамны аның артыннан. Аның колебался бу мгновение. Бу мөмкин уловкой өчен отвлечь минем игътибар, әлегә Шмидт һәм Блюхера чыгуы буенча башка машиналар. Ә миңа туры килде файдалана моның мөмкинлеге. Аны ступил җиргә һәм двинулся өчен Лубянкой. Аның мөмкин украденный монитор.
  
  
  Варвара инде скрылся бу соры бинасында. Аның поспешил артыннан билалет, дип, поезд түгел, кем иртәрәк, аның алмыйм кайтырга. Тускло освещенная обшарпанная кабул итү бүлмәсе иде диярлек пуста. Лубянки түгел иде - булырга тиеш, ул инде чыкты, бина.
  
  
  Аны ныž бу ишек урамга оглядел кара түшәлгән тротуар тышкы якта. Җиңел яңгыр намочил зат - төн салкын, жалкая. Беркайда да күренеп безнең машина, безгә җәяүлеләр генә соры каменные ихаталар, соры бина һәм яңгыр. Лубянка тулысынча юкка чыга.
  
  
  Миңа хәл итәргә кирәк иде, барырга бармы өчен Лубянкой турында онытырга да поездда, Шмидте һәм Блюхере, яки кайтырга бортына, әгәр алар әле дә анда белән украденным төзелеше.
  
  
  Бу вынужденное карар, чөнки минем иде, вакыт - бу поезд китәргә тиеш иде аша яки ун-унбиш минут. Әгәр аның приму неправильное карар, аның вернусь шунда, каян башлады үз эзләнүләр монитора, һәм мин әйтә алам, хәтта югалтырга эго мәңгегә.
  
  
  Бу мгновение авыру аны ясаган сайлау. Аны, развернулся һәм поспешил кире аша тускло освещенную станциясе к платформасында. Утлары Көнчыгыш экспресса тянулись буенда рельсов китергәнегез. Поезд сездәге оазис цивилизациясе бу кара глуши. Аны, посмотрел ягына ресторан һәм күрдем эчендә берничә кеше, сидящих өчен чашками кайнар кофе яки чәй өчен тупас деревянными өстәл. Югославский бала, ул тиеш иде ятарга постель бу сәгать, двигался к столику белән чашкой дымящегося чәй. Бу nen иде, ак алъяпкыч, һәм лакированные балетные тапочки. Карап чыккач затлар сатып алучылар һәм убедившись, дип беркем дә шулар тирәсендә миңа таныш түгел, аны таба килә башлады ирләр бәдрәф. Белән облегчением аны, дип уйладым, кая делся Лубянке һәм җыена микән ул төзергә сделку монитор белђн эш итђ.
  
  
  Аны кайчан, повернулся өчен китәргә, аның диде ир, стоящего бу дверном проеме - минем иске берсен Шэн Цзы. Ул генә ухмылялся, ә уң кулымда тотты да револьвер. Бу иде Smith & Wesson .44 Magnum белән зур глушителем.
  
  
  «Без очрашабыз соңгы тапкыр, мистер Картер, - диде Шэн. «Безнең рус тагын да уңайлы уртаклашкан поезд, һәм аны кайчан избавлюсь сездән, минем булмас, башка көндәшләр».
  
  
  Аның карадым пистолетын, һәм эго кулы белән пистолетом. «Туры киләчәк әле ачыкларга белән үзләренә Блюхером». Аның билгеләп үткәнчә, бердәнбер святый бүлмәдә исходил нче тусклой лампочкаларны свисавшей белән потолка, ерак түгел, моннан урыннар аның хранил. Тик мин аны күрмәдем, учреждениеләре затемнить бу урынны гына алып, ике яки өч пуля. Бүлмәдә юк иде абсолют бернинди укрытия.
  
  
  «Хатын-кыз булыр, минем юлы белән мөрәҗәгать оештыру», - суык диде Шэн. «Тик бу булыр минем проблема түгел, ә сезнең». Ул генә приподнял пистолетын; һәм бу әзерләүгә юнәлдерелгән иде минем складывать доллар. Нәкъ ул иде инде нажать на курок, бу ишек артта калды, аның ир-ат керде. Ул югославом, министрлар станциясе.
  
  
  "Нәрсә бу?" - дип сорады ул, әнисенә карап озын пистолетын Шэна.
  
  
  Ул торды, өч футах нче Шэна. Шэн повернулся к аңа выбросил юлүткәргечкә локоть һәм бәрде аның эго буенча затка. Раздался глухой хруст һәм приглушенный крик, һәм егет башка аң рухнул идәнгә.
  
  
  Әмма аны да шталь көтәргә, әлегә клерк түгел упадет, идәнгә. Керткәнче Шэн алмас повернуть элек өчен прикончить минем, аның, схватился өчен шнурок кеп-кечкенә лампочкалар китергәнегез һәм кискен дернул, кайчан аны, повернулся сулга.
  
  
  Бүлмә иде погружена якын тулы темноту, бердәнбер тусклый святый исходил белән платформа станциясе аша ачык ишек. Шэн ата бу минем якка, тик промахнулся
  
  
  
  Пистолетын глухо ата аерым бүлмә, һәм таращить күзләре вонзилась бу цементную диварны артта калды мине. Аны кайчан тагын повернулся к Шэну, ул целился. Аның швырнул стилет аша затемненную бүлмә, ул да эләккән Шэну бу предплечье өчен кулы белән, держащей револьвер. Кешедә судорожно разжалась, һәм пистолетын полетел аша бүлмә.
  
  
  Шэн шау-гөр килеп, кычкырып җибәрде, әнисенә карап пычак, воткнутый бу эго предплечье, ул перерезал сухожилия, артериясе һәм мускулларын. Ул повернулся, әле держа пычак үз кулымда табарга пистолетын. Аннары ул ясаган адым каршыга, әмма аны әлеге гамәлне чикләде эго. Ул выругался по-китайски.
  
  
  «Күбрәк бернинди корал, Шэн», - диде минем белән түбән рычанием. «Әйдә, анысын карарбыз, - дип, син сможешь, ансыз да эшләргә».
  
  
  Шэн помедлил мгновение, аннары вытянул стилет белән үз предплечья белән кряхтением больно. Кан хлынула на пол. Ул менделәр схватился өчен рукоять пычак, сул кулы һәм двинулся миңа.
  
  
  Аны алыр иде дђ достать пистолетын идәндә, әмма мин белә беркайчан да доберусь кадәр аңа элек Шэна. Килгәндә Вильгельмины, бу минем «Люгер» әлеге станция абсурд булыр иде, ничек винтовка.
  
  
  Шэн хәзер кружил минем мәңгегә. Миңа туры килде отступить нче эго пистолетын идәндә. Ул да түгел иде, моңа ирешү, әмма иде тулысынча канәгать нең яңа өстенлеге. Ул көтмәгән идем, - дип, мине разрубит бу клочья стилетом.
  
  
  Шэн тиз керде, делая ложный удар пычак. Ул яхшы моның белән справлялся. Аның избежал тиз кинәт кенә үсүенә удара, әмма икенче һөҗүм исђ прорезала рукав минем камзолы һәм поцарапала кулын. Елмаю кайтты, аның киң зат. Ул иде дип саный. Ул ясаган тагын бер удар лезвием һәм порезал миңа күкрәгенә.
  
  
  Безнең күзләре хәзер иялђшеп полумраку, һәм аны шундый итеп күрергә, ничек кан өзлексез капает белән хокук предплечья Шэна, ул методично преследовал мине буенча узкому ђйлђнђ. Ул да әле кан үземнең рубашке, һәм эго затка күренеп эму ошый булса, ул күргәнем булмады. Ул карар кылды, - дип прикончит минем нибары берничә секунд эчендә.
  
  
  Аннары Шэн зур адым ясады. Ул килгәч, мине үтерергә, нанеся удар миңа тормышта. Аны шагнул, повернулся ягына таба һәм уң кулы белән бәрде, аның эго буенча запястью. Аның нык бәрде аның эго, һәм кешедә раскололась нче удара. Хьюго белән грохотом егылып идәнгә.
  
  
  Керткәнче Шэн алмас килергђ, аны повернулся к аңа лижет һәм порезал эго башын һәм муеннарына тыльной читләтеп ладони. Ул хмыкнул һәм егылып бу четвереньки. Аның перешагнул аның аша өчен нанести тагын бер удар, ләкин ул әзер була миңа. Ул бәрде минем уң ногой бђрдерђ минем белән аяк, ударив мине буенча бедру.
  
  
  Без икебез дә вскочили аякка бер үк вакытта, әмма минем иде өстенлеге аның өстендә, чөнки мин түгел, зыян шулай ук нык. Аны ташладым аңа йодрык, тик ул вакытында диде ул. Карамастан, бар иде авырткан кешедә, ул схватил мине һәм перекинул аша эчтђге буенча киң дугасындагы. Аны күреп, потолок һәм пол кайчан тянулся к аңа юллары буенча аска таба. Аны, төште бер всякому племени, әле держась аның өчен. Белән төзелгән аларга инерцией аның перевернул эго аша спину, перевернул өскә таба аяк һавада һәм нык приземлил спиной бу бетонный пол. Ул бәрде белән громким стуком, һәм ул ишетте, һава кебек үк вырывается аша " эго җиңел.
  
  
  Аны аякка басты, кайчан Шэн, запыхавшись, начар менде, тезләренә. Аннан аны кинәт бәрде аның эго ногой буенча максатлары һәм ул егылып өчен янәшә. Ул попытался кабат басарга, тезләренә, әмма аның эго көттем. Ничек гына ул авырлык белән менде аякка бастыру, аны җентекләп прицелился, нык бәрде аның тыльной читләтеп кулларын буенча эго переносице белән громким бәрергә эләккән максаты. Шэн хмыкнул һәм егылып идәнгә спиной. Соңыннан ул ике тапкыр дернулся һәм вафат була.
  
  
  Аны выглянул бу ишек һәм күрдем дип кондукторы кабат эшләтеп җибәрүгә әзерләнә Көнчыгыш экспресса. Аннары моннан, ничек аны үз янына чакырып ала һәм Хьюго Вильгельмину, аның застегнул куртку өчен яшерергә кан бу рубашке, һәм бросился дождливой төнлә к поезду.
  
  
  
  
  Восьмая башлыгы.
  
  
  
  Тиздән аннары моннан, ничек поезд китте буенча Пивки, аның застал Урсулу бу задней платформасында, бер, проверявшую талаулар үз Webley Лилипутов. Ул сөендем, мине күрде.
  
  
  «Мин видела, сез ничек чыгуы да, уйлап куйдым, сезнең мөмкин проблемалар станциясендә», - диде ул.
  
  
  Аны үзгәртте пиджак һәм күлмәк, шуңа күрә бернинди дәлилләр минем стычки белән Шэном. «Минем өчен берничә вакыйгалар», - дип белдерде мин. "Готовишься к Белграду?"
  
  
  Ул натянуто дип елмайды. «Әйе. Минемчә, бу бераз борчый мине».
  
  
  «Ярар, якынча сәгать. Аны тәкъдим итәм сиңа сарыф бераз поспать. Без киләчәкбез Белградка кадәр иртәнге тугыздан».
  
  
  «Мин бераз ял итәм дә», - диде ул. "Мин вәгъдә бирәм."
  
  
  «Яхшы. Миңа кирәк нинди нәрсә эшләргә. Увидимся иртәгә иртән. Син барасың кире үз купе?»
  
  
  «Минемчә, башта аның подышу воздухом», - диде ул. Ул наклонилась һәм коснулась минем губернасында үз.
  
  
  Аның беспокоюсь сиңа, Нигы ".
  
  
  Аның елмаеп куйды. "До скорого."
  
  
  Калдырды, аңа Урсулу бу платформасында һәм карлыгач кире аша Voiture 7, хәзер соңгы вагон, к номеры 5, анда өметләнгәнен аны табарга Еву Шмидт.
  
  
  Аның килеп җитмәгәндер кадәр ерак икесе дә ахырына Voiture 7, кайчан күргән кеше, направляющегося миңа аша коридор киләсе спящего. Бу иде Ганс Рихтер. Ул күбрәк йөрмәдем, ул үзе белән радио һәм эго зат выглядело бик эшлекле. Аның нырнул кире төре буенча һәм побежал алда аңа, киресенчә, үз купе. Аның отпер ишек һәм эченә керде, кайчан Рихтер свернул өчен почмагына коридоры.
  
  
  Аның подождала, әлегә услышу эго-пасс керткәнче отступить коридорга артта калды аның. Ул таба килә башлады к Урсуле белән шөгыльләнүче барлык тагын булды бу задней платформасында. Башта аны, дип уйладым, бу, мөгаен, гади совпадение, тик соңыннан күрдем, ничек ул тукталды ахырында коридоры, вытащил кармана буенча зур стилет һәм ачты лезвие. Бу түгел иде шик тә юк: ул белә Урсула иде анда. По-видимому, ул догадался, ул охотится артыннан, һәм үтерергә җыенган аны.
  
  
  Рихтера скрылся за углом коридоры. Аны тиз двинулся артыннан аңлап эму кирәк барлыгы мгновение үтерергә Урсулу, әгәр ул заметит эго якынлашуга, дип грохочущие поезд заглушит теләсә нинди тавыш, ул издавал.
  
  
  Миңа кирәк барлыгы мгновение өчен завернуть өчен почмагына коридоры һәм барып көне платформа. Аны кайчан эго просмотрел булса, күрдем, дип, безнең кешеләр инде схватил Урсулу сзади һәм приставил пычак аның горлу. Башка эго кешедә иде прижата аның рту, һәм аны күз алдына да китерә алмый идем аны бик киң, тулы курку күзләре.
  
  
  Рихтер әйткән үзенең пленником высокомерным ныклы тавыш белән, аны кайчан приоткрыл артыннан ишек.
  
  
  «Әйе, аның, беләм, дип умирать неприятно. Ләкин бит бу шул ук хөкүмәте Бонна ия күздә тотып, минем өчен, шулай түгелме?»
  
  
  Бу бик катлаулы хәл. Ул гына да түгел, шундый гади үтерергә Ганса Рихтера, чөнки Урсула һәм Бонн кунакханәләр эго исән. Алар өчен мөһим иде өчен ул перенес язык гавами суды.
  
  
  Аның прикрыл артыннан ишек, вытащил Вильгельмину һәм минем янга килеп, к Рихтеру за спиной, ул үткәрергә җыенган стилетом буенча горлу Урсулы. Аннары аны прижал, аз автоматлары к основанию черепа Рихтера өчен ул тойдым эго анда.
  
  
  Рихтер тиз повернул башын, әле прижимая пычак к муенында Урсулы. Ул мине күргәч, артта үзен, аның твердом, мускулистом кеше барлыкка килде аеруча чиста нәфрәт.
  
  
  "Сез?" - диде ул.
  
  
  «Сиңа яхшырак уронить пычак», - диде аның тыгыз прижимая «люгер» к эго черепу.
  
  
  "Әгәр дә аңа моның да эшләячәкмен?"
  
  
  «Ул чакта аны прострелю сиңа башын», - мрачно диде мин билалет, ул түгел, дип җавап бирде блеф.
  
  
  «Әлегә иртәрәк, аның алмыйм ачарга тамакны, бу ханым кебек спелый помидор. Юк, минем монда өстенлеге, башка минем. Әгәр син кичекмәстән түгел уберешь пистолетын да покинешь бу платформу, аны олактырачакмын аны кичекмәстән.
  
  
  «Сез дөрес аңлыйсыз, нигә аны монда», - салмак кына дәвам итте ул. «Аны бары тик отель куркыту хатын-кызны. Мин дә китәм, аны убивать. Һәм мин җыенмыйм убивать аның хәзер, әгәр сез покинете бу платформу. Әгәр сез моның түгел эшләрсез, аның мәҗбүр булам перерезать аның яремную венага».
  
  
  Рихтер иде ловким лжецом түгел, убедительным. Аны, белми, әгәр китәм белән платформа, ул күбрәк түгел увижу Урсулу тере.
  
  
  Аны күргәнем булмады кебек зәңгәр күзләре акылдан язар чиккә җитте карадык, миңа. Аның авыр сглотнул һәм тагын да көчлерәк прижал Люгер к основанию эго черепа.
  
  
  «Яхшы, - диде мин, - сделай бу».
  
  
  Рихтер взглянул миңа. "Сез имеете күз алдында, - дип позволить миңа үтерергә аны?"
  
  
  «Чынлыкта, - диде мин. «Ә аннары моның твоя максаты исчезнет караңгыда. Хәзер син решай, Рихтера. Брось пычак, яки син мәет,».
  
  
  Аны өметләнгәнен, бу ышандырырлык яңгырый. Рихтера бу мгновение заколебался, обдумывая һәм бәяләп. Аннары аны күрдем, ничек эго йөзе үзгәрде һәм бераз расслабилось. Ул вынул пычак тирәсендә горла Урсулы һәм убрал икенче кулын нче ee rta.
  
  
  Аның ясаган зур адым нче Рихтера, ә ул бераз отошел нче Урсулы. Хәзер ул повернулась к аңа, авыр дыша.
  
  
  «Нишлисең, күрәсең, син, ниһаять, поймала мине», - диде ул Урсуле саркастическим тоном. "Wie schade für mich." Кызганыч, аның өчен - эго сарказм авыррак, күбрәк кайчан булса.
  
  
  «Күрәсең, без кулга алына эго иртәрәк сез кунакханә», - диде аның Урсуле түгел сводя күзләр белән Рихтера.
  
  
  «Без отвезем эго бу минем купе. Аның булырмын охранять эго тљне өчен ул вырвался иреккә», - диде Урсула.
  
  
  Рихтер дип.
  
  
  «Яхшы, - диде мин. Миңа түгел, синнэн өчен бу кеше бар иде бездә кадәр иртәнге, бигрәк тә аның беспокоился турында Еве Шмидт һәм Блюхера, әмма башка чыгу иде. «Двигайся, Рихтера». Аның махнул Люгером ягына көне платформа
  
  
  
  Бар иде әле пычак үз кулымда, һәм ул протянул кулын өчен, аны алырга килгәч, ул узган mimmo мине. Ул бирде миңа эго башка проблемалар, әмма аннан кайчан аның выбросил эго өчен копенгагенга, оторвав, аның да күзләре бары өлешенә секунд, ул схватил минем кулы өчен уң запястье һәм оттолкнул Люгер нче үзләрен.
  
  
  Без бергә ударились турында переборку, Рихтер повернулся өчен схватить пистолетын. Шул мизгелдђ аны алыр иде, моны эшләп выстрелить аңа, тик Урсула булды бу линия ут артта калды аның.
  
  
  Аны повернулся белән бергә Рихтером, әлегә аның крутил эго буенча маленькому ђйлђнђ, әлегә эго расщепление түгел ударилась турында заднюю өлеше поездлар. Урсулы күбрәк иде, артта калды аның. Аның көрәшкән өчен повернуть «люгер» к аңа. Мине күбрәк түгел кызыксындырды, үтергән иде аның, Рихтера яки юк, тик моның урынына аның попытался иде ранить эго. Кряхтя һәм вспотев, аның прижал, аз пистолетын к эго һәм телу. Ул сжал минем кулын, һәм тирәли люгера ясалган выстрел. Таращить күзләре эләгә переборку һәм срикошетила төндә.
  
  
  Урсула гына вытащила үз Уэбли, әмма мин арасында иде анда һәм Рихтером, һәм ул алмадым куллана, бу аңа каршы. Внезапным яростным һәм отчаянным этәргеч Рихтера отбросил минем үземнән. Аны мгновение егылып бу Урсулу, выбив Уэбли аның кулыннан. Аннары Рихтера керде ишекне. Ул скрылся өчен анда кайчан аның җитештергән тагын бер выстрел «ннан Люгера». Таращить күзләре булдырылды пыяла һәм эләкте аңа, ул чакта завернул өчен почмагына коридорга. Удар пуля аның эго турында диварны. Әмма ул һаман иде, аягында нык басып торучы. Аннары ул юкка чыкты бөтен игътибар үзәгеннән.
  
  
  "Тегүче!" Аны закричал. "Синең белән барлык впорядке?"
  
  
  Урсула забирала үз Уэбли. «Мин тәртиптә Нигы», - диде ул, әмма күрдем, ул булды потрясена.
  
  
  Аны схватился өчен ишек, хуҗаларына аны керде спальный вагон. Аны кайчан завернул өчен почмагына коридоры белән «люгером» бу кулымда, аны күрдем Рихтера якынча полпути аска таба, бегущего к, башка азагына. Аның опустил аңа «люгер, тик соћыннан кире уйлый. Пассажирларның күпчелеге инде лежали үз купе һәм выстрел мөгаен ih разбудит.
  
  
  Аның опустил «люгер» һәм карадым, ничек Рихтера юкка чыга икенчесендә ахырында, вагон. Урсула иде янымда.
  
  
  «Гафу», - диде аның әй.
  
  
  «Борчылма, Нигы. Ул барлык тагын поездда. Икенче тапкыр аңа гына елмайса. Без позаботимся бу хакта. Бәлки, без эго поищем?»
  
  
  "Барабыз."
  
  
  Без килә, купе Рихтера, әмма эго анда түгел иде. Аннары без обыскали калган өлешне поездлар. Эго беркайда да күренмиләр иде. Күрәсең, ул тапкан урын өчен спрятаться. Күрәсең, безгә туры киләчәк, дип өметләнергә Урсула алачак схватить эго иртән Белградта. Аның дип раслый шул булсын Урсула юнәлде үз купе кыска вакытка ял итәргә. Ул кискен нуждалась бу. Аны таба килә башлады кире к Voiture 5 билалет белән очрашырга хатын-кыз Шмидт.
  
  
  Аны кайчан килде Voiture 5, мине көтте зур сюрприз.
  
  
  Мин нәкъ чыкты коридор к купе Евы килгәч, аны ишек ачылды һәм барлыкка килгән Ганс Рихтер.
  
  
  Аның завернул өчен почмагына һәм шталь карарга. Ул натягивал куртку, бу кулымда иде повязка. Ул украдкой огляделся, ә аннары таба килә башлады миннән к, башка вагону.
  
  
  Бөтен видимости, элеккеге нациста спрятался купеда, хатын-кызлар Шмидт, әлегә без эго теләмәделәр. Ул шулай ук алды повязку, ә бу дигђн сњз, - дип бирде ева булырга тиеш, булышты эму.
  
  
  "Безнең кешеләр!" - закричал мин, тапкырларына аша укрытия.
  
  
  Ул побежал. Аның бросился артыннан, ул чакта хуҗаларына ишек һәм чыктым аша вагон.
  
  
  Аның кадәр килеп җитмәгәндер икесе дә ахырына коридоры, дернул ишек һәм последовал артыннан.
  
  
  Ул чакта аны кабат каршы алды веселого кеше.
  
  
  Ул бик платформасында арасында белән. Булырга тиеш, ул көттем Рихтера. Ул ишеттем минем крик, әле бегущего Рихтера һәм әзер булса да, мине каршыларга, аны кайчан ворвалась шул ишек.
  
  
  Обладая кастетом, мондый система теге, ул элек кулланды Рихтера, мистер Күңелле бәрде мине. Аның мельком күрдем эго зат яктылыгында машиналар артта безнең кебек тапкыр алдында нанесением удара.
  
  
  Минем колени обвисли. Кеше использующий кастет, белә идем, ничек ударить һәм кая нәкъ менә тиеш эләгү удар өчен куярга корбанын урында. Аның проснулся, свернувшись бу платформасында, кондукторы тряс мине һәм спрашивал, ни бар.
  
  
  «Минем бәрде ир-ат».
  
  
  «Бәлки, потенциальный вор. Аны кайчан входил бу ишекне, аны күреп, ничек өстендә синең склонился кеше. Ул убежал бу следующую машинаны. Әгәр син аласың описать эго...»
  
  
  «Мин хәтта күргәнем булмаса да, эго затлар», - соврал мин.
  
  
  Рихтера һәм эго иптәше булып чыга янә сбежали, әмма аны, ничек уйлыйсыз, миңа бәхет елмайды. Әгәр кондукторы да барлыкка килде, мистер Күңелле, мөгаен, калдырган булыр иде, мине начар торышы белђн чагыштырганда, башка аң.
  
  
  Аның ышандырды кондуктора, дип әйтә алам барырга ходьбы. Кайчан миңа насыйп үзеннән оторваться, аның кайта купе Евы Шмидт.
  
  
  "Бу кем?" ул позвала бу ревматизма минем стук билгеләнде.
  
  
  Аңа үзгәртте тавышы һәм заговорил по-французски. «Портером, мадам».
  
  
  Табигатькә тәнәфес. Аннары щелкнул йозак. Ишек приоткрылась. Аның воткнул аягын бу отверстие һәм воткнул люгер бу удивленное зат Евы.
  
  
  "Ничек ул турында килешү белән шөгыльләнүче бар иде?" - диде аңа грубым тавышы.
  
  
  «Мин связалась белән Хорстом. Әмма миндә булмаган вакыт өчен янә элемтәгә керергә синең белән».
  
  
  Захлопнув ишек, аңа әйтте: «Син лжешь - син натравила миңа рус».
  
  
  Хатын-кыз избегала минем караштан. «Әгәр ул извлекли сезгә неприятности, бу бик идея эго. Аңа гына диде эму, сез спецоперации сатуларда бу җайланма».
  
  
  «Матур итеп. Син дип, эму бу, син чертовски яхшы белсђм, ул эшләмәячәк».
  
  
  «Сез алмыйсыз, көтәргә, бу мин булам, борчылу турында сезнең иминлек. Түгел, аннан тыш, сез ничек минем перебили».
  
  
  Аның сдержался. "Нинди сезнең белән элемтә Гансом Рихтером?"
  
  
  Аның карашынча кайта миңа. «Безнең белән Гансом Рихтером бернинди элемтә».
  
  
  «Күрдем, ул ничек чыга сезнеңчә купе. Бар иде, ату кораллары ранение, һәм ул килде ярдәм сорап. Сез перевязали эму кулын».
  
  
  Аның карашынча түгел дрогнул. «Мин признаю, бу дөрес. Ләкин бездә әле юк элемтә, моннан тыш, дип беләм западногерманские агентлары эзли эго. Мин уйламыйм, бу минем эш. Булсын алар захватывают үз үзләренең элеккеге нацистов».
  
  
  "Ни өчен ул килергә тиеш була сезгә?"
  
  
  «Берничә ел элек без яхшы белгђн бер беребезне. Аның эго билгеле булды, кайчан янә күрдем аны. Аның совершила хатасын, перспективалы дип атады һәм эму номеры үзенең купе, хәтта подозревая, ул попадет бу китердемме поездда». Ул-генә диде. «Шулай менә, түгел сөйләгез миңа, сез дә аңлыйсыз, мин тотам, кайчан-дим, - дип, кайчандыр эго яхшы белсђм».
  
  
  «Йөрәктән сезгә үзебезнең регион турында фикерләре белән шөгыльләнүче гына дип килдем миңа башын, бирде ева. Бәлки, Ганса Рихтера - босс Topcon. Бәлки, бу кеше, сез аның зовете Хорстом Блюхером».
  
  
  «Хорст түгел, бегает, кайчан аның подстреливают. Ул артык умен моның өчен».
  
  
  "Ул вакытта анда ул һәм ни өчен түгел күрсәтелми?" Аны дип сорады. "Ул, - дип җавап бирде минем үтенечен очрашу турында?"
  
  
  Ул вытащила буенча-пачки американскую сигарету һәм прикурила. «Хорст", - ди посчитает сезне законлы претендентом бу җайланма. Тик ул ия булачак эш, сезнең белән генә бу поездда, һәм сделка булырга тиеш заперта киткәнче, без киләчәкбез бу Софию. Сез эшләрсез үз тәкъдимен аша мине».
  
  
  «Тегүче тик синнән, аны эшләячәкмен бу», - диде мин. «Мин әзер ясарга үз тәкъдимен буенча монитору. Әмма мин аны делаю эго гына боссу Topcon».
  
  
  Ул авыр вздохнула. «Эму бу ошар, тик мин аны доставлю хәбәр. Аның назначу очрашу һәм принесу хәбәрнамә сезнең купе».
  
  
  "Аны кайчан алам көтәргә вестей сездән?"
  
  
  «Ул чакта безнең тукталыш Белградта иртән. Мин алмыйм белән элемтәгә керергә Хорстом бүген кич».
  
  
  «Яхшы, - диде мин. «Тик бу юлы очрашу тәмамлана яхшырак. Аның становлюсь бик нетерпеливым».
  
  
  Караңгыда үз купе, аның растянулся на түшәк һәм прислушался к звуку көпчәкләр, кайчан поезд мчался ягына Белград, һәм бу иде өчен мөһим момент минем өчен Урсулы.
  
  
  Урсула надеялась тоту үз балык Белградта, ә аның өметләнгәнен каршыларга үз. Карамастан, тарихын, аны сөйләде миңа бирде ева Шмидт, аның әле задавался мәсьәлә, бармы бу кеше, аның аның преследовал, һәм неуловимая чыгару Урсулы бер үк ...
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аркасында төнге кузгату һәм көчле усталости аның проспал озаграк караганда, көтмәгән идем. Бу минем бердәнбер тапшыру стук бу купе ишеген. Бу бик Урсула. Урамда иде, аяз көн һәм без приближались к Белграду.
  
  
  «Аның отель попрощаться бу очрак, әгәр без күбрәк түгел увидимся», - җайлап диде ул миңа.
  
  
  Ул икеле иде охшаган агенты. Аның взлохмаченные якты чәч придавали әй төре яшь укучы кызның-дип бик сњз ућаенда.
  
  
  «Ничек мило белән синең яклар», - диде мин.
  
  
  Аны кайчан, менде белән койки, ул подошла миңа һәм прижалась губами к минем. Аны тоймадым, аны мягкое гәүдәсен үз күкрәгенә. Аша озак вакытлар токионың тәмамланды, һәм ул булды суларга неглубоко.
  
  
  «Аның омелой күздә тотып, бу, чыннан да, отель попрощаться», - диде ул.
  
  
  Аның елмая әй. Минемчә, аны таныдым ee совмещать бизнес белән зур түгел, яратып. «Тиздән без Белградта».
  
  
  «Саубуллашу түгел биләячәк күп вакыт».
  
  
  Аны кабат елмая, наклонился һәм прикоснулся үз губами к ee губам. «Сез бик убедительны», - диде мин.
  
  
  "Мин надеялась булырга тиеш". Ул, диде.
  
  
  Ул иреште плащ һәм стянула ботинкага, әлегә аны карадым. Аннары ул натягивала свитер аркылы башын. Бу юлы анда түгел иде бюстгальтера. Бүген иртәнге кояш ул выглядела восхитительно. Башлагач төшерә юбку, аның башлады расстегивать күлмәк.
  
  
  Аша берничә минут без бергә лежали на койке. Ee җылы нагота давила миңа, һәм мин тоймадым болар барысы да гәүдәсен
  
  
  
  көтә минем прикосновения.
  
  
  Аны акрын алып барды кулы буенча бархату ee бот. Без потрудились задернуть штору бу тәрәзәдә, һәм кояшлы святый ee тиредђге бәйле әй персиковый тљскђ, ул кайчан двигала бедрами миңа. Аны кул арасында аның аяк.
  
  
  Ee күкрәк тянулись миңа, журналистларның минем прикосновение. Ул њзенђ минем ласкала мине акрын һәм сак булыгыз, бу нежном ритме. Ee иреннәре жадно теләделәр мине, ища, покусывая һәм тону.
  
  
  Аннары аны тойдым легкую дрожь эчендә нах һәм аңладым, дип әйтә алмыйм көтәргә. Аны сак кына аның янына килеп, югалган, һәм без берләште. Матур стон вырвался бөтен тирәнлеге, аның горла.
  
  
  Мин түгел, - дип җавап бирде әй. Аңа иде одержим настоятельной кирәклеге табарга анда канәгатьлек. Без двигались бергә, барысы да артык артык настойчиво, һәм менә дигән тавышлары тирәсендә аның горла, киресенчә, разносились тирәсендә мине. Хәзер ee бот дигән нәтиҗәгә мине әсирлектә чувственного теләк. Ритм нарастал һәм становился артык катгый. Эчендә мине кипел казаны, әзер переполниться. Кайчан ee тавышлары слились воедино белән далеким свистом поезд, казанга закипел, һәм ул алды, бу кайнар пролитие иң татлы һәм иң татлы урыннар.
  
  
  «Яхшы ысулы башлау көне», - диде мин, лежу янында. «Һәм без прощаемся. Түгел хәзер. Аның встречусь сезнең белән полиция».
  
  
  «Забудь, Нигы», - диде ул. «Сездә үз йөкләмәсе турында язмаган уйларга кирәк».
  
  
  «Минем бирем бәйле булырга мөмкин, сезнеке», - дидем. «Мин алмыйм хәзер аңлату. Әмма безгә яхшырак одеться. Без диярлек Белградта».
  
  
  Без тиз оделись, кайчан поезд проезжал окраину Белград. Соңрак, без бардык буенча вагонам , миңа килде, башын күңелсез фикер. Әгәр Хорст Блюхера иң делле иде Гансом Рихтером, әгәр Урсула алдык арестовать эго барып, аңа билгеле булды, анда залында украденный монитор, яки әгәр монитор тоткарлан белән бергә Рихтером, минем бар кайтарырга эго иде корылма зур тњгел. Югославы, әлбәттә, тапшырачак җайланма миңа яки хөкүмәтенә АКШ.
  
  
  Бу некотором яктан караганда, без Урсулла, ул вакытта бар иде противниками, чөнки безнең миссия һәм алдагы максатларга противоречили бер-берсенә бер-берсенә. Аңа иде, дип ышанам, хђер аны коткарып Урсуле тормыш, ул уйлаган идем турында отсрочке арест Рихтера Белградта гына, чөнки аның отель алырга аның бер өлеше электрон җиһаз ясаганчы, ул булачак дөрес сак астына алынган. Ул сочла иде үз биреме первостепенным аркасында чудовищности эго алдагы җинаятьләр.
  
  
  Әмма икеләтә идентичность дә түгел иде доказана. Аны күрмәдем, учреждениеләре отвлечь Урсулу аның максатлары, түгел разгласив минем миссия, һәм мин сезгә моны. Шуңа күрә аны карар калырга белән Урсулла вакытында аның омтылыштан арест, экрандагы өчен Евой Шмидт, һәм ел саен булачагын минем файда.
  
  
  Без үтте аша көнлек тренерлар акрын, ләкин безгә Шмидт, безгә Рихтера түгел иде, күрәсең. Ул вакытка, ничек поезд двинулся буенча озын соры платформасында Белградского вокзал, без инде басып тордылар бу платформасында янында паровоза. Поезд ждало күп кешеләр, без дә аңладык, безнең халык бик җиңел иде югалып калуы мондый толпе.
  
  
  Ниһаять, Поезд тукталды. Аны повернулся к Урсуле һәм елмаеп куйды әй. «Нишлисең, әйдәгез, карыйбыз алабыз микән без табарга каршылаячак сезнең бу штатском», - диде мин.
  
  
  Без чыкты буенча бөтен поездлар өчен платформу элек, калган пассажирлар һәм юнәлделәр к оживленному вокзал бинасы. Урсула теләдем полиция хезмәткәрләре аны, ә карадым бу платформа поездлар.
  
  
  «Мин күрәм ih», - диде ул. «Күзәтеп Рихтером, әлегә аның булырмын алып барырга офицер. Кирәк булса, без үткәрергә обыск поезд спереди һәм сзади».
  
  
  Урсула бросилась кит, шунда аның диде Еву Шмидт. Ул иде бер һәм спешке, пробиваясь аша агымы җыелды, направилась к задней өлешендә поездлар. Аны двинулся артыннан Евой, бу спешке столкнувшись белән путешественниками.
  
  
  Аны күреп, ничек Ганс Рихтер һәм эго иптәш, коренастый ир-ат белән күңелле зат чыкты буенча соңгы машиналар. Рихтера несс һәм багаж знакомое радио.
  
  
  Алар каршы алдылар тележку белән багажом һәм скрылись, артында. Аны, килеп, алар янына белән багажом, скрывающим мине нче ih караш һәм минем янга килеп, шактый якын килү өчен ишетергә ih тавыш.
  
  
  «Сез алынган мудро, задержав Картера. Ул тиздән тәмамлана». Бу Рихтер иде. «Мин встречусь рус монда заключу сделку».
  
  
  "Сездә бар җайланма?" Бу-диде бирде ева
  
  
  Рихтер засмеялся. «Ачыктан-ачык биредә, минем радио, кайда иде бу вакыт».
  
  
  Аның вытащил Вильгельмину астыннан камзолы. Гаҗәп тә түгел, чөнки безнең халык беркайчан да расставался белән радио тормаган уйнаган булса. Спутник монитор булгансың эчендә футляра радио. Хәтта әгәр эго сүткәннәр, җайланма выглядело иде бер өлеше буларак fold paper өчен теләсә нинди тыш, эксперт.
  
  
  Обойдя тележку өчен багаж, аны әйтте:
  
  
  
  «Оештырган өчен рәхмәт очрашу бирде ева».
  
  
  Рихтера выругался.
  
  
  «Мин возьму радио, Хорст. Минем, син предпочитаешь бу исеме, dis wouldnt син эго хәзер используешь. Кайчан радио булыр минем кулда, без подойдем сөйләшәчәкбез белән полицейскими торган кунакханәләр дә сине беләм ".
  
  
  Эго дуслар калуы аның белән кадәр иң икесе дә ахырына. Бирде ева взмахнула сумочкой һәм ударила мине буенча пистолету, һәм мистер Күңелле набросился миңа.
  
  
  Аның застрелил коренастого ирне, без рђвештђ. Аның бик арыдым аның белән көрәшергә.
  
  
  Ул задыхался, кайчан аның сбросил эго аленка һәм янә менде аякка. Ул гына да түгел, выглядел удивленным, мин нажал бу курок Люгера. «Ул көтмәгән идем моны, кайчан прыгнул өчен минем, - дип уйладым мин. Ул гади маташа бирергә Рихтеру вакытта ясарга тәнәфес.
  
  
  Экс-нациста воспользовался мөмкинлеге. Ул бросился көне станциясенә, бу барышына отталкивая кешеләр.
  
  
  Бирде ева Шмидт да сбежала. Ул кайчан увидела, мин всадил пулю шул кеше, ул напал миңа, ул повернулась һәм потерялась бу толпе. Аның билгеләп үткәнчә, ул барды юнәлешендә поездлар, әмма миңа барыбер, бу аның белән шулай булды да.
  
  
  Аның мчался өчен Гансом Рихтером.
  
  
  Кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр керү зур станциясен, ул повернулся. Хәзер ул тотты да бер кулымда маузер-парабеллум, ә башка радио. Ул юнәлдерде маузер миңа башын һәм ата. Выстрел прогремел буенча платформасында, әз генә түгел, попав минем юлүткәргечкә югары. Пар хатын-закричала. Артта калды мине югары пожилой ир-ат егылып җиргә - таращить күзләре эләкте эму бу эчтђге. Иде әле крики. Кайчан Рихтера повернулся һәм побежал станциясенә, аның вытащил үзенең «люгер», прицелился һәм ата. Нәкъ менә шул вакытта ул үзгәртте курсы, һәм ул скучал буенча аңа.
  
  
  Юк вакытын карарга, анда Урсула һәм полицейскийлар. Аның побежал станциясенә артыннан Рихтером. Эчендә булган йөзләрчә кешеләр, һәм Рихтера менделәр двигался күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга карата ерак дверным проемам, әйдәп баручы урамга. Аның засунул Вильгельмину минутына һәм тизлеген арттырды. Кешеләр басып тордылар һәм караган, һәм кайбер омтылды китәргә белән безнең юллары. Рихтера бђрдерђ хатын-кызны аяк, һәм алга китте, алга таба да. Аның да набирал дәвам итә, һәм керткәнче ул өлгергән барып ишекләр, остановил эго ярдәмендә тапкырдан.
  
  
  Рихтера нык ударился турында пол, әмма югалттым безнең маузера, безнең радио. Ул повернулся өчен отстрелить миңа башын, әмма мин аны тоттым эго кулы белән корал һәм оттолкнул. Маузер взревел зур бүлмәдә, һәм таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу югары потолок. Күбрәк криков һәм воплей, иде паническое књплђп өчен, качып китәргә нче выстрелов.
  
  
  Без ике тапкыр перевернулись, саклап калырга омтылып, ул контрольдә тота. Безнең куллар iso барлык көчләрне саклап калырга омтылды, пистолетын. Ул ата янә, һәм тәрәзә бу парадной көне разбилось. Аны кешеләр түгел грубой бәрде буенча һәр квадратному затка Рихтера, һәм эго хакимият ослабла. Маузер яуды буенча эго куллар булганда, аны тиз повернул кулын.
  
  
  Рихтера выругался рассмеялся бәрде мине сжатым һәр көнне баш һәм тоташа. Аны тойдым хруст янында уха һәм егылып идәнгә. Бу мгновение Рихтер менде һәм ул арада өчен маузером.
  
  
  Ул досталь, пистолетын керткәнче, аны өлгергән подобраться к аңа, һәм кайчан ул повернулся миңа аның йөзе барлыкка җиңел ухмылка. Аны ташладым Хьюго шул ладонь, ул ясаган маузер миңа башын. Әмма безнең пушкалар, безнең стилет кермәгән.
  
  
  "Halten sie! Genug!" Бу бик Урсула.
  
  
  Рихтер отвернулся от мине күргәч, бик мрачную Урсулу, направившую Уэбли эму бу спину. Буенча ике як нче нах басып тордылар ике югославских яшерен полиция хезмәткәрләре штатском. Һәркемнең кулында иде кыска револьвер, нацеленный бу Рихтера.
  
  
  «Зинһар, опусти мылтыгы», - дип боерды ул, дип, уң ягында Урсулы.
  
  
  Рихтера дип тамак кырды, уронил маузер якка карады миңа. «Тегүче сине побери», - диде ул тыныч кына по-английски.
  
  
  Аны минем янга килеп, к аңа батып рацию буенча эго куллары. Югославы кивнули миңа схватили эго өчен кулларын.
  
  
  «Без отвезем эго таможня посты өчен краткого сорау алу керткәнче перевезем эго штабы», - диде югослав, говоривший элек, Урсуле.
  
  
  Аның отель вытащить аннан ягъни радио. «Мин тиеш сарыф бу поезды өчен сумкой», - диде мин. "Мин тиздән вернусь."
  
  
  Миңа белән мөрәҗәгать хаты шул ук югослав. «Юк, зинһар. Поезд булачак тоткарланган. Башта пойдем безнең белән».
  
  
  Ул гына да түгел, выглядел склонным карата бәхәсләр. «Яхшы», - диде мин, неохотно последовав өчен алар бүлмәгә.
  
  
  Иде бу шактый кечкенә бүлмә, анда гына иде урындык һәм өч турыдан-туры урындык. Булмады, бер генә тәрәзә, выходившее урамга. Бу выглядело сырым.
  
  
  Без керде бүлмәгә, Урсула заговорила белән югославом торган дип раслый алсын өчен, аны озатып йөрде ih.
  
  
  "Турында, эго сумка!" воскликнула ул. «Бу платформасында. Аның получу бу».
  
  
  «Бик яхшы», - дип килеште полицейский.
  
  
  Урсула гына, - дип юкка чыкты, һәм закрыла артыннан ишек, кайчан Рихтера янә башлады гамәлдә.
  
  
  Полицейскийлар әле караганы эго өчен кулларын. Кем әле әйткән, үз янына чакырып ала минем радио, к минем особенных каршы, һәм куярга эго бу урындык безнең алда. Хәзер ул полез бу пиджак өчен парой наручников, әмма Рихтера кинәт һәм шактый жестоко вырвался тирәсендә кулыннан башка югослава һәм бәрде аның эго локтем бу зат. Полицейский отшатнулся һәм авыр егылып идәнгә, шул ук вакытта Рихтер толкнул башка миндә. Ир-ат наткнулся миңа, миңа туры килде эго тоту өчен, ул гына да түгел, егылып идәнгә.
  
  
  Рихтера бәрде, беренче офицер һәм ул арада өчен пистолетом. Аны ул арада к Вильгельмине, әлегә кеше, ул мине бәрде, торгызырга маташа равновесие. Аннан соң барлыкка килгән Рихтера белән курносым револьвером, развернулся һәм ата миндә. Аны нырнул ягына урындык, һәм ул промахнулся.
  
  
  Полицейский, егылып миңа, хәзер тянулся өчен пистолетом. Рихтера ата аңа эләгә һәм аңа ачыктан-ачык күкрәгенә эләгә. Кеше менде белән аяк, һәм оттолкнулся элек нче внезапного удара. Бу эго күз алдында отражалось гаќђплђнњ внезапной үлем килгәч, ул врезался бу диварны, ә аннары соскользнул идәнгә.
  
  
  Рихтер тиз обошел кәнәфи, юлда схватив радио һәм побежал к окну. Аны тиз ата буенча үз укрытия һәм нигез эго эчтђге. Ул развернулся ачкан җавап уты. Аннары ул күрдем, дип башка полицейский башлады целиться аңа. Ул тагын бер кат ата, попав бу тормышта һәм полицейский авыр егылып бу урындык. Аннары Рихтера повернулся һәм нырнул шул тәрәзә, разбив пыяла градом осколков. Аның ата аңа тагын бер тапкыр кайчан ул юкка чыга, әмма эләгә аңа.
  
  
  Бу мизгелдђ ишек керде Урсула.
  
  
  «Ул оторвался бездән», - диде мин. "Барабыз." Аны выскочил өчен ишек mimmo любопытных зевак һәм таба килә башлады станциясе аша мөрәҗәгать входным дверям. Урсула иде чын күңелдән өчен минем.
  
  
  Дойдя кадәр икесе дә ахырына бинасы, аны күрдем дип Рихтера дә юк. Аны күргәч, кара машина, бик тиз удалявшуюся шуннан урыннар, кварталы, алга таба да урамында иде, әмма хәл белергә иде микән бу Рихтера.
  
  
  «Икенче юлы килгәч, аның увижу мистера Рихтера, - мрачно диде Урсула, - мин җыенам та йөртеп эму пулю башын һәм сораулар бирә, соңрак».
  
  
  Ул вакытта бердәнбер нәрсә турында аңа уйларга иде, бу радио үткәргән Рихтера схватил башлагач, сбежал. Бу мгновение минем иде монитор, ләкин хәзер ул тагын да минем өчен потерян. Бәлки мәңгегә.
  
  
  Аннары аның дип искә төшерде Еву.
  
  
  
  
  Девятая башлыгы.
  
  
  
  «Без эзлибез бер үк кеше», - диде аның Урсуле.
  
  
  Ул вопросительно књрсђтте миңа башлагач, ашыккандыр, аны спиной ко входу станциясенә. "Син ясарга тиеш күздә тотып, Нигы?"
  
  
  «Хәзер күп вакыт калмады өчен аңлатма бирегез. Рихтера замешан бу эре краже, һәм ул урлаган дип, ниндидер бик кыйммәтле өчен минем хөкүмәте өчен сатарга бу коммунистам. Тавышы ни өчен ул Көнчыгыш экспрессе».
  
  
  Аны иде ишетергә тавышлары сирен полиция, без мчались станциясе аша. Тирәсендә бүлмә, анда полиция пыталась задержать Рихтера, җыелды толпа. Тышкы якта Восточный экспресс әзерләндем выезду.
  
  
  «Мин телим калдырырга сезне монда, Урсула. Түгел, сөйләгез, полиция берни турында минем причастности, әгәр аласыз котылырга. Зарегистрируйтесь кунакханәдә Majestic адресы буенча Obilicev Venac 28, һәм мин очрашуны сезне анда соңрак. Ул арада тикшерегез calve һәм попытайтесь табарга Рихтера. Әгәр сез шулай да таба аласыз, аның, түгел, пытайтесь схватить аны, мине көтегез ».
  
  
  "Аны кайчан увижу сине тагын?" дип сорады ул. "Кая син собираешься, Нигы?"
  
  
  «Поездда бар, кемдер, кем әйтә ала безгә, кайда табарга Рихтера», - диде мин. «Шулай итеп, аны әйләнеп кайтам бортына. Өметләнәм кире кайтырга бүген сезгә соңрак яки иртәгә».
  
  
  Ул, диде. «Мин бик шат, чөнки безнең эш күпмедер мөмкинлек бирәчәк калырга бергә», - диде ул. «Уңышлар да, әлегә аңа сине түгел увижу».
  
  
  «Шул ук хәл һәм синең белән», - диде мин.
  
  
  Аның килеп җитмәгәндер кадәр платформа, кайчан поезд кузгалды, һәм вскочил бортына. Сылу блондинка Урсула помахала кулы белән, мин торам яр дверном проеме, ә аннары повернулась өчен, сәламләргә сәхнәгә югославских полиция хезмәткәрләре формасында.
  
  
  Бу считанные секунд поезд уртаклашкан станциясен һәм ускользнул кире югославскую авылга. Булганда Белградта узган, поезд керде, вагон-ресторан, ул хәзер иде, соңгы вагон поездда, артта спящих. Бу актуальләштерде тагын бер урын, кайда миңа туры килер иде эзләргә Еву Шмидт, һәм нәкъ менә шунда, мин аны таптым. Ул гына заказала иртәнге аш, кайчан аның янына килеп, аны столику.
  
  
  «Мин тиеш " та йөртеп сиңа пулю түләүләр ук биредә», - диде мин. «Мин сиңа күрсәтермен соңгы шанс. Встань һәм бар, үз купе. Аның булырмын чын күңелдән синең өчен. Бу юлы да бернинди трюков. Син үзең укып кара әле",-дип дентыныћ узган тапкыр, һәм мин олактырачакмын сине алмыйча алга таба да фикер алышу өчен ".
  
  
  Ул колебалась мгновение. Аннары ул встала һәм киле буенча проходу, вагон-ресторан. Аны ташладым
  
  
  берничә файдаланырга омтылу ee столик өчен официанта һәм последовала өчен анда. Тиздән без басып тордылар алдында дверью ee купе бу Voiture 5.
  
  
  «Эченә», - дип боерды мин.
  
  
  Ул отперла ишек. Без керде, һәм ул запер ишек безнең якта. "Хәзер идегез кунакханәләр белергә?" - едко диде ул.
  
  
  «Ничек табарга синең амплуасы».
  
  
  Ул катгый диде һәм моңа кадәр кулы буенча темным волосам. «Хәзер бу бәлки бик кыен. Ганс бик тиздән тәмамлаячак үз саткан да, шул вакытта булачак ул бик бай кеше иде. Ул янә изменит үз шәхесен һәм дәвам итәчәк ускользать нче дураков торган эго преследуют». Ул смеялась. «Без булдырабыз рәхмәт сезнең хөкүмәте өчен болар барысы да».
  
  
  Ул яратмый иде, кайчан мәңгегә минем смеялись, һәм мине русныкы дип атаулары дураком. «Синдә бар ысулын сынап удачу», - диде аның әй. "Анда Рихтера тукталды Белградта?"
  
  
  Бирде ева дип елмайды. Ул башыннан раздеваться, әлегә мин аның белән сөйләштем. Мин белмәгән, күрмәгән ул ожидала, әмма тиздән ул да калган башка штанов һәм бюстгальтера. У нах иде спелая тулы сан.
  
  
  «Әгәр бирергә сезгә әлеге мәгълүмат, аның приму чакыру белән бәйле сезнең эш», - диде ул миңа.
  
  
  Ул пристально књрсђтте миңа, снимая лифчик һәм обнажая күкрәгенә.
  
  
  «Сез шулай ук аласыз булырга любезным һәм әйтә миңа, анда залында штаб-фатиры Topcon», - диде аңа әй, экрандагы өчен, шуның кебек, ул стягивает кара кружевные трусики белән ак бедер. Ул пыталась отвлечь мине, секс кебек һәм күп кенә башка хатын-кызлар.
  
  
  «Бәлки алабыз сарыф ниндидер табуны үз эченә ала», - промурлыкала ул миңа, торырга тулысынча обнаженной. Ул подошла миңа һәм прикоснулась миңа үз књкрђк.
  
  
  "Нинди табуны үз эченә ала?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул генә прижалась миңа. «Сез килешәсездер өчен ул кимендә караганда, бөтен мәгълүмат, аны теләсәгез, һәм моның урынына аның эшләячәкмен, сезгә кечкенә бүләк». Ул акрын уздырды теле буенча губам.
  
  
  «Мин барыбер алам алырга бүләк», - дип ассызыклады аңа әй, чувствуя, аны ничек бот движутся миңа.
  
  
  «Әйе. Тик бу булыр иде дә шул ук хәл, шулай түгелме? Әле дә шул ук хәл».
  
  
  Аңа позволил уголку rta пошевелиться. Ул бик әйбәт. Алар белән Рихтером тәшкил иткән чемпионаттагы менә дигән командасын. Ихтимал, ул кулланды аны башка миссиях Topcon. «Әгәр аңа әзер идем сарыф бу табуны үз эченә ала, нинди мәгълүматны сез иде миңа бармы?»
  
  
  Ул двигала бедрами артык настойчиво, һәм бу чертовски отвлекало. «Мин шуны әйтә алам сезгә, анда залында штаб-фатиры Topcon, чөнки мин белмим. Рихтера түгел, водит мине анда. Тик мин әйтәм сезгә, дип ул теркәлә кунакханәдә Excelsior Белградта узган Княже Милоса 5. Аның, сезгә әйтәм, чөнки ул булмаячак булыгыз анда, озак, һәм сез, мөгаен, барыбер тапшырып булмаячак табарга эго ".
  
  
  Ee бот приблизились миңа. Аның обнял ih һәм тойдым кебек йомшак плоть шевелится нче минем прикосновения. Аның схватил ee өчен подбородок башка кулы белән, притянул үзенә, яростно поцеловал ee бу иреннәре. Ул сидела, затаив сулышы белән выпученными күзлегеннән. Аннары, аның күз алдында барлыкка килде аеруча замешательства һәм разочарования. Мгновение элек ул контролировала хәлне рәисе булып эшли ул действием, әмма кинәт ул алманиягә бу контрольдә тота.
  
  
  Аның да отпускал ee подбородок. Аның схватил эго хәнҗәр. «Син лжешь, җаным», - настаивал мин.
  
  
  Смятение алмашты опасением. "Чиста ..."
  
  
  «Ах, әйе. Аны күрәм бу твоих күз алдында». Аның отпустил аның подбородок, тик барыбер прижал үзенә башка кулы белән. Аннары аны полез бу пиджак һәм вытащил Вильгельмину. Аның прижал, аз мөрәҗәгать аның сул күкрәк һәм погрузил аны мягкую плоть.
  
  
  «Бу алай түгел, элеккеге кебек», - диде аның әй. «Бу юлы минем ниятем сабырлык. Ә хәзер игътибар белән тыңлагыз. Аны ачыкларга җыенам, анда скрывается Рихтера Белградта мөһим түгел, диярсез миңа, юкмы. Сез, чыннан да, теләсәгез, үләргә өчен бераз усложнить бурычын? минем өчен?"
  
  
  Курку ул показывала элек тә, хәзер әйләнеп кайтты, аның күзләренә. Аны иде, дип әйтә ул уйладым кирәклеге турында әйттем. Ул взглянула бу пистолетын, прижатый аның күкрәгенә, ә аннары књрсђтте миңа күзләре.
  
  
  «Кунакханәсе Сава», - диде ул тыныч кына.
  
  
  Аны карадым, аның зат һәм аңа иде дип саный. Отель «Савва» иде, шуның урынына, ул сайлаган иде Рихтера - кечкенә һәм уединенным.
  
  
  «Ә штаб-фатиры Topcon залында Лозаннада, шулай түгелме?»
  
  
  Ул тиз књрсђтте миңа, ә соңыннан бу якка. Аның көчлерәк прижал аз пистолетын аның күкрәгенә. Ул ахнула.
  
  
  «Әйе», - тиз дип җавап бирде ул. «Әмма мин, дөресен генә әйткәндә, дим, белмим, адреслары».
  
  
  Аның пистолетын алды һәм положил эго бу кобуру. «Мин ышанам сиңа», - диде мин. «Ә хәзер аның чыгып китәргә тиеш сезне, чыгарга киләсе станциясе».
  
  
  Ул торып ук китте миннән. "Сез теләсәгез, кабул итәргә икенче өлешен предложенного минем килешүне?"
  
  
  Аны куллары буенча бедрам һәм поцеловал ee бу иреннәре. Ул казалась миңа голодной. Әмма минем башлы иде икенчесе. Аны повернулся төшергән һәм аны шарф белән дивар купе.
  
  
  «Мин беләм, миңа бу ошар, - дип белдерде мин. «Тик аның максат куярга тиеш бизнес югарырак удовольствия, һәрхәлдә, кайчагында».
  
  
  Аның поднес шарф аның затка, һәм ул вопросительно књрсђтте аңа. Аннары натянул аның эго әй, авызы һәм завязал сзади. Ул кинәт башыннан извиваться, бить һәм издавать приглушенные тавышлары аша шарф. Аның схватил ee обнаженное гәүдәсен, күтәрде, отнес бу койку һәм ташладым бу нах. Миңа тоелды, аның күзләрендә бу мгновение барлыкка килде выжидательное аеруча, әмма аны привязал аның койке, аны үз каешлары һәм кием-салым. Аша мгновение ул распласталась на койке һәм пристально књрсђтте миңа.
  
  
  «Әлегә сез пересечете илгә белән Болгарией, сезгә дә кирәк кондукторы яки носильщик өчен выбивать сезгә ишек», - диде аның әй. «Бу гына да соң. Ул вакытка аның доберусь кадәр кунакханә« Сава »».
  
  
  Аның күзләрендә вспыхнула нәфрәт, һәм ул пробормотала нәрсә буенча-немецки аша шарф.
  
  
  «Не переживай өчен, дип, сине связали», - дип елмая аны әй. «Бары үзең укып кара әле турында да уйларга минем альтернативе».
  
  
  Аның калдырды аны привязанной обнаженной к койке һәм запер артыннан ишек купе. Аннары мин китте Voiture 7 һәм үзенең купе өчен алырга мөмкиннәр үзенең кечкенә багаж. Аңа әзер идем чыгарга киләсе тукталышта белән шөгыльләнүче последовала тиздән аннары свистка.
  
  
  Хәзер аны тиеш иде кайту Белград бу ышану, бу Рихтер китеп барган отель «Сава», булуга карамастан, эго разыскивала югославская полиция. Миңа ачыкларга кирәк иде, калды микән аның радио.
  
  
  
  
  Унынчы башлыгы.
  
  
  
  Иде, төшкә кадәр, кайткач, аны үзәк тимер юл вокзалы Белградта поездында икенче класслы. Аны алды такси урамында Сараевоска кадәр бульвара Кнеза Михайла, миновал зур Милли музее башкарды, берничә поворотов, күңелебезнең, чөнки безнең өчен түгел дә күзәтәләр, ә аннары таба килә башлады ачыктан-ачык к отелю Majestic урамда Обиличев Венац. Урсула бик сөендем, мине күрде.
  
  
  "Ах, Нигы!" - диде ул, обнимая мине үзенең төпле, йомшак куллары өчен муеннарына, кайчан аны, керде, аны бүлмә. «Аның подошвы буенча идђндђ. Кайда син, тегүче тик синнән булды».
  
  
  «Миңа белән шөгыльләнергә туры килде кайбер незавершенными эшләр. Сез, әлбәттә, уйламаган, мин оставлю сезне бер бу усал коммунистлар башкаласында, шулай түгелме?» Аның, дип.
  
  
  Ул закрыла өчен минем ишек. Аның билгеләп үткәнчә, ул поселилась бик элегантном санында буенча скромной бәядән һәм бу буенча nah ачыла матур төре урамга. Әмма хәзер аның фикере иде гына Гансе Рихтере.
  
  
  "Сез берәр белдек?" дип сорады ул.
  
  
  Аның закурил сигарету тәкъдим итте әй бер, ләкин ул баш тартты. Хәзер аны карадым бу нах җитди. Ул шактый иде напряжена. «Минемчә, аны беләм, анда прячется Рихтера», - диде аның әй. «Әгәр ул гына түгел запаниковал түгел, сбежал тирәсендә шәһәр».
  
  
  "Болар-кайдадыр шушында, якында гына?"
  
  
  Аның кылды, озын затяжку тәмәке һәм задержал аны мгновение. «Әйе, бу-моннан ерак түгел».
  
  
  "Кайда? Барысы да?"
  
  
  Аның үзе зат Урсулы бу мгновение керткәнче заговорить. Бу кебек тоелды подходящим ул сөйләр өчен менә хакында мониторе. Аны тиеш иде дә булса әйтергә менә шул хакта, йә тулысынча төшереп калдырырга аның тирәсендә роман, һәм соңгы вариант түгел казался гадел.
  
  
  «Отель» әйе", - диде акрын мин.
  
  
  "Ул?" Ул күчте телефон бу тумбочке. «Мин позвоню полициягә, һәм алар каршылаячак безне анда».
  
  
  Аны покачал аягы. «Юк, Урсула».
  
  
  Ул књрсђтте миңа белән легким удивлением үзләренең матур зәңгәр чыршылар күз алдында. Аннары ул иреште трубку кире. "Нигә юк?"
  
  
  «Урсула, - дип башлады, мин - мин җыенам, сезнең белән сөйләшергә. Рихтера урлаган электрон җайланма бар британия хөкүмәте, җайланма АКШ үткәргән өчен мөһим куркынычсызлык Көнбатыш. Аның бу җайланма үзе белән. Һәрхәлдә, ул бар, ул чыкмаган, тирәсендә Үзәк вокзалы аша тәрәзә ".
  
  
  Ул мгновение әнкәйләр. "Радио?" дип сорады ул.
  
  
  «Әйе, радио. Ул якын дип ышана эчендә аңа спрятано җайланма».
  
  
  «Голос ни өчен ул йөртеп, радио үзе белән поездда».
  
  
  Аның елмаеп куйды. «Бу булса, икенчедән, мин ышанам хәзерге вакытта. Хәзер югославская полиция булыр иде шат экстрадировать эго бу Көнбатыш Германиягә өчен суд каршына басарга өчен хәрбиләр җинаять. Коммунистлар һәрвакыт шат, әгәр поймают кеше хокуклары буенча Өченче рейха. Әмма, минем уйлавымча, сез яхшы аңлый алалар башкача карарга штопора chloe кире кайтару миңа электрон җайланма ".
  
  
  «Мин аңлыйм, Нигы», - диде ул.
  
  
  «Мин теләдем отделить Рихтера берсе эго-радио станция, тик миңа бу булмады», - дип дәвам итте аны. «Әгәр дә аңа булды анда, минем биреме иде үтәлгән. Хәзер миңа кире кайтарырга кирәк бу радио».
  
  
  «Әмма, Нигы алмыйм арестовать Рихтера башка полиция», - диде ул миңа. Тапшыру «эго кулга безнең хөкүмәт таләп зур итәчәк. Булырга тиеш задействована полиция».
  
  
  «Аңлыйм», - диде мин. "Ләкин исегездә тотыгыз, Көнбатыш Германия берсе буенча
  
  
  сервислар ил, торган пострадают, әгәр бу җайланма попадет кулына КГБ. Чынлыкта, аның, минемчә, Рихтер җыена төзергә сделку сату турында җайланмалар белән рус ачылды, биредә, Белградта. Бәлки, алар моны эшләде инде. Һәрхәлдә, Урсула, аны үтенәм бирергә миңа вакытта Рихтера һәм эго, радио, иң элек, без нәрсә обратимся к югославам ярдәм сорап эго аресте ».
  
  
  Ул уйлап куйдым бу мгновение. «Мин телим сезгә ярдәм тоту Рихтера».
  
  
  «Әйе, сез сарыф минем белән», - дип килеште мин.
  
  
  Ул, диде. «Яхшы Нигы. Аның подожду керткәнче позвоню полициягә, әмма алар, әлбәттә, мөмкин үз идеяләре. Миңа калса, аның видела кеше, наблюдающего өчен бу отелем. Аны тиеш, дип фаразларга алар алмый тулысынча миңа ышанырга».
  
  
  «Бу мәгънәсе бар», - диде мин. «Ахыр чиктә, син тњгел, яхшы коммунист».
  
  
  Ул, диде миңа киң немец елмаеп, һәм аның зәңгәр күзләренә вспыхнули. «Мин хәтта яхшы кыз», - диде ул.
  
  
  «Мин, булмаса да моның белән килеште».
  
  
  Анда иде, халат, завязанный бүгенге була, чөнки ул әле яңа гына чыкты хуш. Ул развязала халат һәм мөмкинлек бирде аңа распахнуться - астында, аның ул иде обнаженной. «Минем, миңа яхшырак одеться», - диде ул.
  
  
  Аның жадно карадым, аның изгибы. "Мин аладыр дип уйлыйм."
  
  
  Халат егылып идәнгә. Аңа позволил үзенең взгляду блуждать буенча выпирающей күкрәк, сизгер була һәм взмаху сөт бедер һәм бедер. Аның дип искә төшерде Еву поездда, һәм ул белә бирде ева тапшырды вакытында миңа нәрсә, хәзер ласкало һәм лелеяло тибы Урсулы.
  
  
  «Икенче яктан, - диде ул, приближаясь безгә өчен кыскартырга арасы безнең, - әгәр дә безнең, кешеләр хәзер бу кунакханәдә, ул, мөгаен, пробудет анда тагын бераз».
  
  
  «Мөгаен, - диде мин.
  
  
  Ул башыннан покусывать минем ухо. Һәм аңа позволил әй башларга раздевать мине.
  
  
  Урсула разжигала вакытында миңа ут, ул вәгъдә бик тиздән чыгарга берсе-контроль астында. Аның булышты әй, төшерергә остальную кием-салым, ә аннары отвел аның зур двуспальной түшәк аша бүлмә. Без легли бергә, һәм болай дип, мин, хәтерлим әле, бу нәрсә ул подошла миңа ирләр позициясе.
  
  
  Аның күкрәк свисали өстендә минем књкрђк матур отвесными дугами. Ул опустилась лижет миңа, һәм кончики аның грудей йомшак потерлись турында минем күкрәгенә, поцеловав минем йөзе һәм муеннарына үз влажными губами.
  
  
  Ул спустилась к минем животу, нежно целовала мине, һәм ут горел минем паху. Аннары ул двинулась аска таба, задобрить полными җылы губами, әлегә аның алмады күбрәк терпеть.
  
  
  "Хәзер инде, бездельник?" дип сорады ул.
  
  
  «Хәзер», - хрипло дидем.
  
  
  Аның толкнул ee бу караватка җитештерүче һәм оседлал, затаив сулышы, нетерпеливо. Сөт бот күтәрелделәр һәм чолгап алды мине, мин хәтерлим әле, тоймадым, алар ничек надежное сцепились артта калды минем, без соединились. Янгын перерос бу вулканический холокост. Аннары иде татлы исе, матур тавышлары һәм кайнар плоть, без үсеп кульминации.
  
  
  Аны кайчан, взглянул бу отель «Сава», аны аңладым, ни өчен Рихтер сайладым эго. Аерым Штатларда эго яхшысы описать ничек ловушку өчен блох - иске ветхое бина, ул выглядело әйтерсең, эго күптән булырга тиеш иде генә сүтеп ташлый иске районында шәһәр. Вывеска тышкы якта иде ки обветшала, нәрсә аны була иде үтәргә, хәтта подозревая, бу кунакханә. Бу књрђсећ ягъни урын, анда җитәкчелеге булачак карарга якка нче сомнительных кунаклар.
  
  
  Кунакханәдә нибары егерме номер саны буенча ачкычларын положенных казанда почта тартмалары, өстәл артында, аны иде күрергә, дип забрали гына полдюжины. Мин дә гаҗәпләнде, кайчан неряшливый югославский хезмәткәре генә күрсәтергә сорады безнең паспортлар, ә гади төшергән ih номерлары. Ул, дип уйлаган гына формальностью књндерњ полициягә.
  
  
  Әлегә клера обходил кәнәфи өчен алырга мөмкиннәр минем берәмлеге багаж, аны кабат взглянул бу почта тартмалары һәм калдырдым, алар, алар указывали бу эш белән билгеләнгән бүлмәләр. Аннары без күтәрелделәр, баскычтан белән клерком. Ул ишеген куйды һәм минем багаж бирде эму чаевые.
  
  
  Кайчан клера уходил, ишек коридорда ачылды, һәм коридорга чыкты Ганс Рихтер. Аның оттолкнул Урсулу көнендә, ә үзе спрятался нче күзләр. Мгновение узгач, аның украдкой взглянул, һәм күрдем Рихтера һәм ике ир-торган коридорда-спиной миңа. Алар җыелган чыгып китәргә башка ир тирәли бүлмә, аның яңа гына чыкты. Башка ир-ат - Иван Лубянке.
  
  
  Күрәсең, Рихтер китте бирегә Лубянку, кайчан чыкмаган, бөтен Көнчыгыш экспресса бу Повке. Хәзер, гәрчә Рихтера, күрәсең, тапкан башка укрытие аркасында авария станциясендә, ул бирегә шушы кешеләр, алар, күрәсең, агентлар иде Topcon буенча фикер алышырга рус сатуга җайланмаларын күзәтү.
  
  
  Рихтера түгел несс радио. Бәлки, ул түгел, доверял КГБ. Ул үзләренең товарищами китте буенча коридору к лестнице, әлегә Варвара закрывал ишек.
  
  
  Аны повернулся к Урсуле. «Бу-безнең кешеләр, һәм эго дуслар», - диде мин. «Следуй өчен алар кара, кая алар барачак. Постарайся түгел погибнуть. Ә әлегә аның җыенам навестить минем рус берсен коридорда. Аның встречусь синең белән бу« Маджестике »өч. Подожди. аша сәгате, аннары моңа, әгәр дә мин түгел покажусь, син үзеннән-үзе ".
  
  
  Ул књрсђтте миңа зат кыска нежное мгновение. «Яхшы Нигы».
  
  
  Аның елмаеп куйды. "До скорого."
  
  
  "Әйе".
  
  
  Урсула юкка чыкты буенча коридору артыннан Рихтером һәм эго кешеләр.
  
  
  Аша берничә минут аны, постучал бу ишек Лубянской бүлмәләре бар. Аннары кыска пауза-берсе өчен көн раздался тавышы Лубянки. "Әйе?"
  
  
  Аның шактый яхшы разбирался бу диалектах һәм голосах, бигрәк тә, аннан моннан, ничек омела мөмкинлеге ih ишетергә, шуңа күрә аны прочистил тамакны һәм iso барлык көч тырыштым яңгырарга ничек Ганс Рихтер.
  
  
  «Блюхера», - диде мин.
  
  
  Йозак көнгә щелкнул, аны кайчан вытащил «люгер». Килгәч, ишек ачылды, һәм аны күрдем удивленное зат Лубянки, аны түгел шталь көтәргә чакыру керергә бүлмә. Аның кинәт бәрде ногой бу ишек һәм ворвался бу бүлмәгә. Ул тимерче Лубянке күкрәгенә эләгә һәм башын повалила эго идәнгә.
  
  
  Лубянка принялся өчен пистолетом, әмма аның эго остановил. "Замри түләүләр турыдан-туры монда".
  
  
  Ул повернулся һәм күрдем «люгер», нацеленный эму башын. Аннары взглянул араны арасында аның һәм «Уэбли» уйлаган дип тормый, рисковать.
  
  
  «Бу янә син», - дип горечью диде ул.
  
  
  «Куркам, дип, әйе, атакай. Яхшы, встань. Һәм телефоныннан ераграк тор үз уенчыклар өстәлдә».
  
  
  Варвара әкрен генә менде, кан капала белән эго палочек һәм rta. Эго губа инде опухла. Аны минем янга килеп, к көне, һәм закрыл аны даими күзәтеп КГБ хезмәткәре. Бу эго күзләрендә зур неприязнь миңа.
  
  
  «Ә хәзер, - диде мин, - без синең белән күңелле сөйләшергә, сезнең белән».
  
  
  «Безгә нәрсә турында сөйли», - мрачно дип җавап бирде ул.
  
  
  «Минем уйлавымча, әйе».
  
  
  Ул хмыкнул һәм искиткеч кулын к порезу на щеке. «Куркам, килдегез түгел, җитмәсә, математика буенча».
  
  
  «Мөмкин», - диде мин. «Әмма әгәр аның бу эшләячәкмен, сиңа булыр, бик начар». Аны карадым, аның зат калгач, мине килеп җитте йогынтысы, моның кушымталар.
  
  
  «Без әле дигән нәтиҗәгә килделәр сделку», - диде ул миңа. «Димәк, минем юк, моннан тыш, сез эзлисез».
  
  
  Аны дип сорады. «Әгәр ул тагын у Рихтера, анда ул аны саклый?»
  
  
  "Рихтер?"
  
  
  «Гафу итегез өчен оплошность. Сезнең өчен ул Хорст Блюхера».
  
  
  Варвара бу мгновение хакта уйлана. «Мин төшенчә түгел тотам, анда залында төзелеше. Ул бик скрытный һәм уклончивый».
  
  
  «Бәлки, ул сиңа түгел ышана, Варвара», - диде мин, бераз подколол эго.
  
  
  Ул посмотрел миңа. «Мин эму да ышанам».
  
  
  Почмагы минем rta двинулся. Миңа һәрвакыт доставляло бераз ләззәт күрергә ике неприятных кешеләр, пытающихся перехитрить башка башка. «Нишлисең, бер дияргә була, мөгаен Лубянка. Сез беләсезме, анда аның белән элемтәгә керергә. Һәм аны, телим, сез миңа бу", - диделәр».
  
  
  Лубянка күченә бу незастеленную постель. Аны игътибар белән наблюдал артыннан һәм тотты «Люгер» нацеленным аңа. «Ул миңа әйтте, анда ул тукталды», - акрын диде ул.
  
  
  «Син лжешь, Лубянка. Һәм сиңа попадет 9-миллиметровая таращить күзләре белән башын». Аны минем янга килеп, к аңа лижет. «Миңа кирәк дөрес, мин дә телим, аның хәзер. Анда миңа таба Рихтера?»
  
  
  Күзләре Лубянки кинәт булды плоскими, отчаянными. К минем удивлению, ул алды белән түшәк зур мендәр һәм повернулся ко миңа, положив, аның алдына. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, дип белдерде ул башкара, шуңа күрә дә рисковал. Аның ата, һәм «Люгер» взорвался кечкенә генә бүлмәдә урнашкан.
  
  
  Таращить күзләре зарылась бу толстую мендәр дә җиткән күкрәк Лубянки. Ул арада миңа набросился Варвара, әле держа мендәр арасында безнең. Аның прицелился һәм янә ата бу эго башын, һәм минем выстрел чак кына эләккән максаты, ул егылып миңа.
  
  
  Лубянка эләккән, миңа кулы белән пистолетом һәм нык бәрде аның, әмма аның мылтыгы әле тотты. Хәзер мендәр түгел иде, һәм Варвара обеими куллары белән бик нык крутил минем кулын. Без ударились турында диварны, һәм ул пистолетын югалткан.
  
  
  Аннары без икебез дә соскользнули идәнгә, омтылып, ул драться. Аны бәрде аның һәр инде окровавленное зат Лубянки, һәм ул алган сорауларга җавап бирергә удар керткәнче оторваться миннән. Аннан соң ул, ул арада к Уэбли, ул хәзер торды аның янәшәсендә өстәлдә.
  
  
  Ул схватил пистолетын элек белән чагыштырганда, аның өлгергән дотянуться аңа кадәр, әмма ул алмады вакытында барып спускового крючка өчен выстрелить. Аны кайчан, янына килеп, аңа, ул терзал аларны, мәсәлән, попав миңа башын авыр стволом.
  
  
  Аны егылып ка тәрәзәләр, к стонать. Аннары Лубянке менде аякка янә кылды «Уэбли» миңа, тик мин тапты үзендә көч схватить эго кулы белән пистолетом һәм потянуть аны керткәнче ул өлгергән выстрелить. Ул промазал mimmo мине һәм разбил үзе тәрәзә.
  
  
  Пыяла шау-гөр килеп разбилось, һәм обрушилось миңа дождем, кайчан аны, повернулся һәм карадым, ничек гәүдәсен Лубянки вылетает наружу наружу - эго кулы киң иде игелә, ул чакта маташа нәрсә схватиться.
  
  
  Вакытында төшү Лубянки табигатькә кыскача тынлык, аннары ишетте аны крик. Аның высунулся аша разбитое пыяла һәм күрдем, ул ударился турында балкон, икенче катка. Ул пронзен пикетами тимер балюстрады зат өскә таба, белән, ачык күз, ике пикета чыгыш ясаган аша " эго күкрәк һәм тормыш.
  
  
  Аның ругал үзен. Лубянка миңа хәзер берни дә әйтер. Эшлеген Вильгельмину, аны тиз уртаклашкан маленькую бүлмә һәм поспешил буенча коридору мизгелдә белән парадной баскычлар доносились shaggy. Аның избежал ih, спустившись буенча задней хезмәт лестнице урамга.
  
  
  
  
  Одиннадцатая башлыгы.
  
  
  
  «Бу, ягъни урын. Бирегә Рихтера карлыгач белән ике ир-атлар», - диде миңа Урсула.
  
  
  Без забились бу кара дверной проем бу узкой улочке, әнисенә карап аша каршы төндә иске бинасы каршында. Урсула бик дулкынландым, тик тырыштым түгел күрсәтергә моның.
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, алар алыр иде узабыз, сез следуете өчен алар?» Аны дип сорады.
  
  
  «Мин алай түгел, дип уйлыйм, - диде ул.
  
  
  Йорт аша юл ү үз торак йорт. Урсула диде миңа, алар кергән урам бүлмә икенче катта, әмма ул вакытта анда булмаган дөнья.
  
  
  «Ярар, пойдем һәм шунда карарбыз», - дип тәкъдим итте, мин.
  
  
  «Яхшы Нигы». Ул полезла бу сумочку өчен «Уэбли».
  
  
  «Мин телим, син бик яхшы прикрыла мине анда», - диде мин. «Бу мөмкин ловушкой».
  
  
  «Син аласың исәп тота мине, Нигы».
  
  
  Без килдек к бүлмәдә, кайда, ничек без считали, калын Рихтера һәм эго кешеләр, ул аңа буш. Аны сак кына керде белән пистолетом, тик анда беркем дә юк иде.
  
  
  «Нәтиҗәләр битенә күз салыгыз, - диде аның Урсуле.
  
  
  Ул дип кушылды миңа, закрыла ишек һәм огляделась. Бу-зур бүлмә белән аерым ванной. Краска отслаивалась белән диварлар, ә сантехника выглядела старинной. Бу почмагында иде неуклюжая койка, покрытый шрамами агач урындык һәм берничә турыдан-туры урындыклар сбоку.
  
  
  «Нинди дә булса урында», - дип шәрехләде аны. Аның сунул люгер кире кобуру. Аны минем янга килеп, к койке. Киресенчә, кемдер күптән түгел анда лежал.
  
  
  «Монда юк багаж яки ни дә булса әле, - дип билгеләп үтте Урсула. «Бәлки, без инде югалттык эго».
  
  
  «Әйдә карыйбыз тирәсендә», - диде мин.
  
  
  Без исследовали бу урын өлешләп. Иде доказательства тыш, анда иде Рихтера - окурок бер буенча эго яраткан тәмәке; бер шешә шәраб, диярлек буш; һәм мусорной корзине, эго бигрәктә поезд билете, ул тапмаган әйтмәгән указывало кенә булса да, ул кайтачак бу бүлмәгә. Чынлыкта, барысы да доказательства указывали булса да, ул калдырган бу мәңгегә.
  
  
  "Безгә хәзер нишләргә?" - дип сорадым Урсула.
  
  
  «Мин белмим», - диде аның әй. Аның кайта ванную һәм акрын огляделся. Миңа тоелды бүлмәдә иде, ниндидер бер урында, аны без түгел, сизде. Аны кабат заглянул бу, џђм буш аптечку.
  
  
  Аннары мин алга китте бәдрәф. Тәкермән иде nen. Аның күтәрде крышку һәм заглянул бу таз.
  
  
  Шунда мин күрдем кусок мокрой смятой кәгазь, плавающий бу ачык & nb.
  
  
  Аның выудил бу взглянул аңа. Бу иде гына кусок кәгазь нче кушылмаган куска, ул, күрәсең, иде порван һәм тапшырылган забвению, әмма nen иде берничә рукописных гына әле.
  
  
  «Минем нинди-дип, бар», - диде мин.
  
  
  Урсула подошла һәм књрсђтте аша минем эчтђге. "Бу нәрсә?"
  
  
  «Күрәсең, Рихтер маташа арынырга моның унитазе. Сез разобрать, бу хәреф?»
  
  
  Ул взглянула бу. «Бу почерк Рихтера», - диде ул. Ул скривилась, генә повернув хат калдырган. Күрәсең, бу язылган бу сербохорватском, Нигы. Бәлки, төп сүзенә «милли». Һәм тагын бер хәреф, башы башка "сүзләрен.
  
  
  Аның покосился аңа: «Милли. Әмма нинди икенче сүз?»
  
  
  «М - У - С - музее, Милли музее».
  
  
  Аны тиз посмотрел на нах. «Музее. Бармы nen гардероб?»
  
  
  «Мин шулай аладыр дип уйлыйм», - диде ул.
  
  
  «У Рихтера иде сәбәпләрен кулланырга музей өчен очрашулар», - диде мин. «Без беләбез, ул инде очрашкан белән Лубянкой кунакханәсе - « Сава »һәм, бәлки, монда».
  
  
  «Бу дөрес», - диде Урсула, ләкин последовала өчен минем.
  
  
  "Ярар, ярамый, сез кунакханә тапшырырга ул радио кая да булса саклауга шушы бер-ике көн. Сез дә файдалана аласыз камера пищи багаж Үзәк вокзалда яки аэропортта, чөнки анда полиция күзәтеп тора сезнең. Тик нигә файдаланмаска камера кабул итүләр пищи җәмәгать урынында кебек музей? "
  
  
  "Тик анда әйберләр, оставляются вакытында гына
  
  
  
  «Әлегә килүчеләр музейда», - дип ассызыклады миңа Урсула.
  
  
  Аның уйладым, бу хакта мгновение. «Алар караганы иде нерсе берничә көн биклђп, дип, аны ике кайтачак. Тик, ярамый, Рихтер теләмәгән полагаться бүген мондый мөмкинлек бар. Бәлки, ул калдырган радио музеенда, ә аннары шалтыратып, аларга соңрак берничек тә кайчан өчен, сөйләргә, ул оныткан алырга аны, кайчан уходил. Ул иде дип вәгъдә итте алырга радио дәвамында егерме дүрт яки кырык сигез сәгать. Ул чакта эго дип ышандырдылар булыр иде, чөнки алар күрсәткәннәр аеруча саклык өчен тотарга эго аның өчен ».
  
  
  «Бу яхшы теория, Нигы. Аннары тора тикшерергә».
  
  
  «Иртән без музейда», - диде мин. «Әгәр бүген кич Рихтера белер турында Лубянке, ул, мөгаен, хәл итми кичекмәстән чыгып китәргә Белград, әмма шуннан башка радио. Әгәр ул да спрятал эго музеенда идек кунакханәләр эго анда избить. Бу бәлки безнең соңгы шанс өчен бәйләнеш белән эму."
  
  
  «Ә әлегә, - диде ул, - сиңа кирәк бераз ял итә. Ә минем« Маджестике »бар, бигрәк тә комфортабельный»номеры.
  
  
  «Яхшы тәкъдим», - диде мин.
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Без булдык, Милли музеенда булганда ул ачылды болай иртә. Иде, кояшлы язгы көне Белградта. Бу югары деревьях бу parque Каламегдан росли ачык-яшел бутоны. Катер бу подводных крыльях курсировали буенча тыныч водам Дуная, һәм оживленное хәрәкәт кебек тоелды ничектер ким беспокойным. Әмма үзе музей-аяз иртә казался монолитным һәм серым; бу якты напоминанием булуы турында без Урсулла килде бирегә өчен түгел, күңел ачу.
  
  
  Эчендә иде биек түбәләр һәм стерильные пыяла витрина, разительно контрастировавшие белән солнечным иртән буенча теге якка эго толстых диварлар. Без тиз таптык раздевалку. Дежур югослав әле спал.
  
  
  «Хәерле иртә», - дип сәламләде аны эго. «Безнең башка калдырды монда портативное радио, оныткан алырга эго үзе белән. Ул послал безне алырга эго». Аның кортлары белән иң яхшы немец акцентом.
  
  
  Ул почесал затылок. «Радиосы? Нәрсә бу?»
  
  
  Аны сынап карарга булдым аның белән сөйләшергә, кулдан буенча-сербо-хорватски. «Радиосы. Нәрсә йөртә, бу ремне».
  
  
  «Ах, - диде ул. Ул үтте почмагына кечкенә бүлмә, ә мин, затаив сулышы, ул арада к полке. Ул вытащил радио Рихтера. «Минем бар одина, оставленный монда кеше иде буенча исемендәге Блюхера, швейцарец».
  
  
  «Әйе», - диде мин, взглянув бу Урсулу. «Тавыш бирү һәм барысы да. Хорст Блюхера - тулы исем».
  
  
  Ул посмотрел на ялгышлык. «Әйе. Бар документлар, мистер Блюхера? Калса, мин хәтерлим синең зат».
  
  
  Аның сдерживал үз нетерпение. Аның инде карар алырга магнитолу көч, булса кирәк. «Мин Хорст Блюхера», - диде аның намеренно. «Без эго дуслар, алар белән хушлашырга потребовать, аның өчен радио».
  
  
  «А. Алайса, мистер Блюхера килергә тиеш иде үзе, аңлыйсыздыр. Бу кагыйдә».
  
  
  «Әйе, билгеле», - диде мин. «Ләкин г-н Блюхера авырып китте дә килергә мөмкин радио. Без ышанабыз, аңлыйсыздыр. Сез була калсагыз эму зур хезмәт, әгәр бирмисез лђ безгә рацию өчен тапшырырга эму».
  
  
  Ул подозрительно посмотрел миңа, ә аннан соң Урсулу. "Ул бирде сезгә квитанция?"
  
  
  Хәзер Урсула роль уйнады. «Ах, җаным! Ул искәртте, без алырга тиеш блан откровенными китәр алдыннан. Әмма ул оныткан бирергә эго дн. Ул бик авыру». Аннары ул включила чары. «Мин ышанам ки, сез дә булачаксыз техник итеп аңлатырга хатасын. Г-н Блюхера tac отель послушать матур йола югославскую музыка, әлегә ул биредә».
  
  
  «Ах,» - диде ир-ат, әнисенә карап, аны салкын зәңгәр күзләре. «Нишлисең, аны алам, бу аңлау. Менә, сез, аласыз алырга радио. Минем болай да чиста хәл итү сакларга эго монда».
  
  
  «Зур рәхмәт», - диде аңа эму.
  
  
  Ул проигнорировал мине тапшырды радио Урсуле. «Әйт үзенең бер-берсенә өчен ул, мөгаен выздоровел өчен ала ул насладиться күп була торган Белградта».
  
  
  "Рәхмәт", - диде Урсула.
  
  
  Ул алды радио, һәм без чыктык аша киенү-чишенү бүлмәләре. Әмма, тапкырларына бина, аны берәүдә, бу минем җиңү иде недолгой. Ике ир-егет чыкты буенча булган урыннар коридорда, һәм беркемне дә тирәсендәге түгел иде. Аларның икесенең дә иде, бандитларның сугыш кораллары. Бу булды ике кеше хокуклары буенча Topcon, алар күрдек, элегрәк белән Рихтером, кешеләр өчен алар следовала Урсула.
  
  
  «Остановись, зинһар», - дип боерды артык югары.
  
  
  Аның неслышно застонал. Тагын берничә минут, һәм монитор иде минем. Бул прокляты бу кешеләр! Бу иде башыннан икенче тапкыр килгәч, аңа владел аларга гына булсын өчен, минем отобрали эго. Урсула түгел иде, шулай расстроена, ничек мин. Ул алманиягә өстеннән бөтен элемтә белән Рихтером карамастан, торгызу радио, һәм хәзер бу кешеләр кайтардылар, бу контакт. Аның уйладым, доживет микән ул кадәр алсын кабул итеп алырга табыш буенча мондый поворота вакыйгалар.
  
  
  Низкорослый ир-ат, квадрат белән сломанным носом, махнул автоматом радио. "Заложить радио, идәнгә арасында безнең белән бергә, синең сумочкой... -
  
  
  ул взглянул бу минем һәм синең пистолетом.
  
  
  «Ул чакта отойди алардан», - дип боерды артык югары ир-ат.
  
  
  Урсула књрсђтте миңа да, килешми булдыра алмадым. Кайчан безнең иде омтыла ике пистолет, спорить юк иде. Ул алга чыкты һәм протянула рацию һәм сумочку белән «Уэбли» бу пол. Аны акрын вытащил «люгер» бер камзолы, выискивая теләсә нинди мөмкинлектән файдаланырга каршы, аларга, тик хәзер икесе дә пистолеттан юнәлдерелде минем күкрәк. Аның положил «Люгер», идәнгә янында радио һәм сумочкой. Минем барлык иде әле Хьюго шул рукаве, әмма тоелды минем булачак аз мөмкинлекләрен файдаланырга эго.
  
  
  «Бик яхшы», - диде югары агент Topcon. Бар иде темные чәч һәм бик худое зат. Ул ясаган билгесе, башка ир-атка, ул алга китте, ачты сумочку Урсулы һәм вытащил Уэбли. Ул сунул бу Вильгельмину минутына пиджака. Соңыннан ул алды радио.
  
  
  «Ә хәзер пойдем безнең белән», - диде югары ир-ат.
  
  
  Урсула янә књрсђтте миңа. «Безгә тагын да яхшырак эшләргә дип сөйли ир-ат», - диде аның әй.
  
  
  Безне сиздермичә фрицлар бина һәм утыртырга бу соры седан «Фиат». Безгә белән Урсулла әйттеләр утырыр алдыннан машинага сзади. Югары ир-ат сель руль артына, ә кемдә сломан нос, sel аның янәшәсендә белән пистолетом юнәлдерелгән миңа күкрәгенә эләгә.
  
  
  «Хәзер без барачакбыз зур булмаган бит», - зур канәгатьләнү белән әйтте миңа кемдә иде пистолетын.
  
  
  Машина керде иртәнге машиналар агымы. Аны күрдем, - дип ике задние көне заперты махсус йозакларны. Кебек тоелды, дип саф хәл итү избить кеше белән пистолетом. Рихтер, по-видимому, файдам яхшысы арынырга безне дәвам итү өчен сөйләшүләр башка помех. Аның начинал аңларга, ул ничек дәвамында стольких ел ускользал нче барлык төр полиция хезмәткәрләре һәм хөкүмәт агентлар: ул умен, эффективен һәм тулысынча свободен нче вөҗдан.
  
  
  Без чыктылар буенча Белград. Без-нартларда буенча Бранкова Призренскому бульвары, ђлегђ урынга килеп җиткән елгасына кадәр, аннары Кара Дордева бардылар буенча шәһәр көньякка таба. Тиздән без булып чыкты ачык холмистой җирлегендә.
  
  
  "Кая сез безнең везете?" - дип сорады, ниһаять, мин.
  
  
  «Син узнаешь бик тиздән», - диде сломанный нос, кискен усмехнувшись миңа. Эго акцент иде немец, ә югары кеше - француз. Бу шактый иде космополитический наряд, бу Topcon.
  
  
  Эго предсказание иде, дөрес булып чыкты. Әле аша унбиш минут, обогнув берничә проселочных юллар, без килеп җиттек к уединенному загородному өйдә. Шофер тукталды алдында һәм боера безгә чыгарга.
  
  
  Без Урсулла чыкты буенча фиата. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, анда без иде; Аны белми генә, без идек шәһәрдән көньякка таба. Урынлы булыр иде, дип Рихтера кем буенча Белград, чөнки полиция прочесывала шәһәре, мин сорады аны. Хәзерге вакытка ул түгел иде йөрү җәмәгать транспортында. Кызык, белә иде микән ул тагын турында Лубянке.
  
  
  «Өйгә», - дип боерды югары ир-ат, размахивая револьвером. Ике пистолеттан янә иде юнәлдерелгән безне. Аны башкара боерыклар.
  
  
  Эчендәге йорт выглядел хәтта азрак кебек тоелды тышкы якта. Тик бу барысы да кирәк, дип белдерде Рихтеру. Аша мгновение, аннары моннан, ничек югары атучы позвал эго буенча, кухня аерым бүлмәгә керде Рихтер.
  
  
  «Нишлисең, - диде ул, безне күреп, - нинди күңелле сюрприз». Ул, ул арада к рации, аны югары ир-ат куйды өчен урындык. "Сез диярлек алган бу шулай түгелме?"
  
  
  «Әлегә кадәр хорек сез иде адым алда безне», - диде мин. «Әмма твоя удача мәңге дәвам итә алмый, Рихтера».
  
  
  Аны күреп, ничек наемники карадык, миңа, кайчан аны кулланды эго хәзерге исеме. Күрәсең, ул билгеле, аларга гына ничек Блюхера. Рихтера ухмыльнулся миңа, аннары минем янга килеп, һәм бәрде мине буенча затка.
  
  
  Аның авыр егылып идәнгә. Урсула ахнула һәм наклонилась минем мәңгегә. Iso rta текла струйкой кан. Аның лежал, карадым, бу Рихтера һәм ненавидел аның. Бу нәфрәт һавадан иде мине тырышырга бераз көчлерәк, әгәр минем иде мөмкинлеге чыгыш ясарга аңа каршы.
  
  
  Урсула взглянула бу Рихтера. "Нацистский мясник!" - прошипела ул.
  
  
  Зат Рихтера вспыхнуло от гнева. Ул нык бәрде аны затка, һәм ул кимегән янымда.
  
  
  Рихтер повернулся к кешеләргә безне китерделәр. «Наденьте аларда наручники икесендә дә». Ул күрсәтте разделительную перегородку, анда к дверному проему кухняда пристроили сериясен тонких тимер прутьев һәм иске тимер радиатор бу бокова стонать. «Шулай итеп, алар разделены».
  
  
  Ир-ат белән сломанным носом приковал икесе дә запястья Урсулы к батарее, ә югары ир-ат приковал мине чылбыр к тышкы стойке перегородки. Минем куллар иде за спиной, һәр запястье иде наручники һәм соединяющая чылбырын тирәсендә перекладины. Миңа туры басарга, ә Урсула - утырыр алдыннан, идәнгә, прислонившись спиной к батарее.
  
  
  «Яхшы, принеси бомбу», - дип боерды Рихтер югары белән корал. .
  
  
  Югары ир-ат юкка чыккан кечкенә генә спальне аша мгновение белән кайтты самодельной бомбой. К аңа прикреплено шактый динамита өчен взорвать ике йорт зурлыгында белән тегесе, анда без булган. Рихтер взглянул миңа белән усмешкой, алды бомбу тирәсендә кулыннан югары, кеше һәм положил урнаштыру өчен урындык үзәгендә зал. бүлмә, якынча полпути арасында минем һәм Урсулла.
  
  
  «Андре бик яхшы разбирается бу вещах», - дип билгеләп үтте Рихтер билгеләп, сәгатьләр, алар бирелә спусковым күрсәттеләр өчен бомба да төшмәде. «Таращить күзләре, әлбәттә, булыр иде аккуратнее, тик ул күпкә мощнее. Хђлнећ булу ихтималы аз, дип хакимияте алачак опознать сезнең тән, аннары шартлау һәм янгын. Аның, дип өметләнәм, дип әлеге үрнәк булачак предупреждением өчен барлык, кем ала сарыф өчен синең ".
  
  
  «Минемчә, бу-мәҗбүр итә алмый ih уйларга», - диде мин. Аны игътибар белән посмотрел на бомбу белән шөгыльләнүче билгелђнгђн һәм тикает. Рихтер хаклы. Әгәр бу әйбер взорвалась, тикшерү өчен калган иде немногое.
  
  
  «Без беркайчан да гына бирелмибез, әлегә сез попадете опекага кешеләр, кем исемен сез опорочили», - диде Урсула киеренке тавыш белән.
  
  
  Рихтер взглянул бу нах. "Мин опорочил?" - едко диде ул. «Кызганыч, сине түгел иде янәшә булганда, бу ква, фройлейн. Өченче шулай ук дәүләт зависел миннән бер ирешүдә үз максатлары. Без барыбыз да шунда иде нацистами. Без потерпели җиңелү, берничә калырга тырыштым взбесились, ә калганнары кинәт булды антифашистами.
  
  
  «Син нацистский пес», - прошипела Урсула.
  
  
  «Хәзерге вакытта модалы дус элеккеге дошман, йөгерергә белән социалистами һәм предавать иске идеаллар», - акрын дип дәвам итте ул.
  
  
  «Ә нацисты ахыр чиктә белән эшли коммунистами», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның эму.
  
  
  Ул пристально посмотрел миңа. «Бу-бизнес, чиста һәм гади. Бу нәрсә булырга тиеш идем, эшләргә кеше булганда, аңа ничек бу этне, алар охотятся, кем напал аңа».
  
  
  "Үтерү безне коткара сезне, герр Рихтер!" - шау-гөр килеп диде Урсула. «Сезне задержат, һәм сез хезмәт хакы өчен дип кылдык».
  
  
  Ул әче дип. «Хәзер сездә азрак, егерме минут, күңелебезнең бу». Көтеп тормыйча, җавап бирү, ул повернулся к нең приспешникам. «Выключите Lamborghini. Без барачакбыз " Fiat кадәр станцияләре Dragoman Pass Crveni Krst. Анда булырга тиеш, имин утырырга поезд».
  
  
  «Әйе, герр Блюхера, - диде югары ир-ат. Ике повернулись һәм урамга чыктык.
  
  
  Кайчан боевики садились машинага тышкы якта, Рихтера янә повернулся ко миңа. «Сез вакытлыча прервали минем сделку белән рус. Тик вакытлыча. Моның өчен сез хәзер хезмәт хакын үз тормышыннан».
  
  
  Димәк, ул белә идем турында Лубянке.
  
  
  «Аны кайчан уеду моннан, минем булачак гына түгел, барлык вакытта, ул аның телим, бу сәфәрләре, фоторәсемнәр, музыка өчен, яңарту турында сөйләшүләр сату чараларының спутник мониторингын, әмма мин сниму белән үзен слежку хөкүмәте Бонна беразга. Аңлыйсызмы, барысы да эшли, гадәттәгечә, бик яхшы, минем өчен ". Ул минем янга килеп, к көне. Тышкы якта завелся двигателе Fiat. «Auf wiedersehen. Яки, бәлки, миңа кирәк бары попрощаться?»
  
  
  Ул повернулся китеп барды. Аша мгновение «Фиат» отъехал, һәм тавыш акрынлап стихал буенча дәрәҗәдә, моннан тыш, алар кайтмадылар, төп юл.
  
  
  Без Урсулла бер үк вакытта карадык тикающую бомбу, ә аннан башка җир. Урсула прикусила нижнюю губу һәм покачала аягы. «Мин тиеш иде үтерергә Рихтера билгеле эго».
  
  
  «Остынь», - диде мин. «Бездә калды азрак унбиш минут. Бу ташламый күп вакыт өчен тирән размышлений».
  
  
  «Мин алмыйм пошевелиться», - диде Урсула, стучая наручниками буенча батарее.
  
  
  «Попытайся расслабиться», - диде тыныч кына аны әй. «Сезнең беспокойство мөмкин заразным, миңа да кирәк, нинди-дип уйлап табарга».
  
  
  Проклятое тиканье бомбаны өстәлдә иде, күрәсең булса, ничек, безнең йөрәк забились соңгы тапкыр. Аның отключился һәм повернулся өчен ел саен рәшәткә артта калды мине. Аның натянул ту, к, аның иде прикреплен, һәм ул согнулась, ә аннары отскочила элек. Аның нахмурился һәм потер цепочку наручников турында перекладину. Ул издал йомшак тавыш белән түгел, шундый кинәт, скрипящий кебек металл. Ахыр чиктә, прутья түгел иде, металл, ә тирәли агач, окрашенного астында кара тимер. Аннары аның дип искә төшерде Хьюго. Алар табылмый Хьюго, минем стилет.
  
  
  Надежда закипела минем күкрәк һәм һавадан минем эчәклек сжаться тагын да күбрәк. Аның пошевелил уң кулы булган, ләкин берни дә булмады. Аны иде нык артмаска үз движениях. Аны повернулся лицом Урсуле һәм откинулся иң сизгер агач перекладины.
  
  
  "Син нишлисең, Нигы?"
  
  
  «Пытаюсь коткарып безнең тормыш», - кыскача диде мин. Минем булмады вакыт болтовню.
  
  
  Аны кабат пошевелил кулы белән, һәм Хьюго соскользнул миңа ладонь. Поднес пычак мисал өчен, минем рукоять нык иде. Кискен повернув запястье, аны алган нанести археологларның крае лезвия Хьюго бу деревянную перекладину откровенными астында куллары. Аның разрезал пруток һәм тойдым, ничек лезвие пычак вонзилось бу агач. Агач каты иде, әмма пычак
  
  
  иде изгнан кадәр сизгер кромки өчен полоса. Аның ясаган кечкенә катгый хәрәкәт лезвием һәм тойдым кебек, аның да отваливается пар сколов.
  
  
  Аны взглянул бу Урсулу. «Мин пытаюсь расколоть бу проклятый брусок», - дип аңлатты мин. Аны күрмәдем, циферблат жесткости. "Анда күпме вакыт?"
  
  
  «Бераз ун минут», - диде Урсула, вытянувшись күрү өчен циферблат.
  
  
  «Ий раббым», - диде мин, усал, дип билгеләп узды, күп вакыт.
  
  
  Аның резал. Аның да отель прорезать бөтен планканы. Аның гади отель эго ослабить. Идәндә күп сколов. Аны безнећ белђн аралашудан туктады кисү һәм нык дернул штанга. Раздался җиңел треск, әмма агач түгел сломалось. Наручники хәзер тирән врезались бу минем запястья. Аның вырезал тагын бераз, әлегә, ниһаять, түгел тойдым глубокую трещину бу дереве. Аның җыена белән көче белән, өчен, кичерергә басымы бүгенге запястья, һәм посмотрел на Урсулу.
  
  
  «Вакыт», - диде мин.
  
  
  «Алты метр».
  
  
  Аның подставил аяклары астында үзен потянул iso барлык көчләрне. Раздался казана треск, кайчан агач брюс раскололся. Аның рухнул аягы идәнгә һәм бераз гына ударился турында урындык, анда лежали бомба да төшмәде.
  
  
  Минем куллар бар иде скованы сзади, әмма аны авырлык белән күтәрелеп аякка. Аны тоймадым кан үзләренең запястьях. Аны басты урындык булсын, ел саен бомбу. Әгәр дә аны белми идем Рихтера, ә аңа, дип уйламаган идем начинаю, ул иде устроил бомбу мисал өчен, теләсә кайсы аның сотрясение, мәсәлән, күтәрү ee, исә иде гамәлгә беркетәләр. Аны наклонился тикшерү өчен проводку, һәм инанды, дип хаклы. Миңа туры килде йә обезвредить бомбу түгел перемещая аны, йә ничек тә азат итәргә Урсулу берсе радиатора.
  
  
  Бомба тиеш иде взорваться, кайчан минутная стрелка күрсәтте ярты сәгать шулай кала иде, нибары дүрт минут. Минем аз вакыт.
  
  
  «Без тиеш избавить сине бу данә», - диде мин, повернувшись к Урсуле. «Мин алмыйм переместить бомбу».
  
  
  "Әмма ничек алам освободиться?" - дип сорап куйды ул, яшерергә омтылып, ул панику бу голосе.
  
  
  Аны наклонился карады, ничек иде вросла корнями к металлу. Бар иде бер генә ысулы азат итәргә ee - вскрыть йозак наручников. Әмма, өчен, әлеге операция кирәк булачак берничә мин, хәтта, әгәр аны тотты куллары алдына. Аның Хьюго сунул бу задний минут брюк; Миңа булыр иде, бу да вакыт кирәк булды. Аннары игътибар белән карады, радиатор.
  
  
  Труба тирәли өелгән, соединяющая радиатор, бөтен заржавела. Выглядело әйтик, әйтерсең радиатора түгел, күп еллар кулланыла. Моннан тыш, пластины, прикрепляющие радиатор к деревянному идђндђ, выглядели старыми һәм ослабленными.
  
  
  Аны отступил карады сәхнәгә белән кечкенә генә ара. Радиатор иде помещен якынча 30 см нче диварлар. Анда җитәрлек урыннар өчен мин задумал. Аны урнашкан откровенными алдында батареей һәм взглянул бу Урсулу.
  
  
  «Соберись», - диде мин. «Мин телим бирергә әлеге штуке көчле удар».
  
  
  «Яхшы Нигы, - диде ул.
  
  
  Аның взглянул бу сәгатьләрдә. Кала иде ике минут эчендә алып була. Подняв, аягын һәм согнув всякому племени, аның нәтиҗәсендә бәрде уң ногой буенча батарее.
  
  
  Аны кайчан тоташа, раздался треск металл һәм агачтан һәм Урсулу отбросила кире к радиатору. Аны ишеттем, ул ничек издал кинәт горловой тавыш белән. Аны кайчан посмотрел күрү өчен, нәтиҗәләр, аны берәүдә идәндә кучу ржавчины. Радиатор тулысынча оторвался нче торбалар һәм прислонился к стонать. Пластины торган иде эго идәндә иде оторваны, тик аларга һаман да кала иде гнилое агач. Бер тирәли пластин әле прилипала к деревянному идђндђ у якоря, шуңа күрә аны кабат выбросил аны тулысынча освободил.
  
  
  Урсула иде синяках һәм покрылась ржавчиной.
  
  
  «Куркам, сиңа туры киләчәк тащить үз җеп әлеге штуке», - диде аның әй. «Тор. Тиз».
  
  
  Ул авырлык белән күтәрелеп аякка поднимая артыннан бер агымы радиатор. Өчен нах бу авыр, әмма адреналина у нах tech. Аны двинулся боком, схватился өчен башка җепләре куллары белән бу наручниках һәм күтәрде радиатора дәрәҗәсенә кадәр бедер. Аны, посмотрел на каретасы жесткости. Азрак вакыт калып бара минут.
  
  
  Аның диде. - "Бежим!" "Өчен ишек!"
  
  
  Урсула выскочила тирәсендә ачык дверного проема, әле цепляясь өчен зур кусок металл рәвешендә гармошки. Аны последовал, артында, идя диярлек задом алдан белеп тора.
  
  
  «Бар, бик тиз», - диде мин. «Түгел кит. Безгә кирәк узарга, ким дигәндә илле ярдов. Әлегә ул чокырлар бу җирдә».
  
  
  Ул повиновалась приказам, кряхтя һәм вспотев. Бу чертовски неловко. Бервакыт Урсула кимегән, тезләренә, ә аны бераз гына югалткан җеп радиатора. «Тор», - диде аңа тыныч тавыш белән.
  
  
  Ул сделала. Сәгатьләре, "минем баш", - диделәр миңа, бездә нибары унбиш секунд. Без тиз двинулись к неглубокой впадине кырда, прилегающем өйгә, һәм наткнулись бу нах. Ничек гына без аска тәгәрәдек җиргә, раздался оглушительный шартлау булды.
  
  
  разорвав тыныч көн артта калды безне.
  
  
  Удар дулкыны повредили минем уши һәм рассыпали чәч безгә буенча затларга. Аннары безне обрушился клубок пычрак һәм чүп-чар. Тирәбездә сыпались зур авыр бревна. Аша мгновение барысы да тәмамланды, һәм без карадык ягына йортлар. Зур облако дыма клубилось к небу, ягъни немногое, - дип калды нче коттеджа, пылало.
  
  
  «Боже мой», - воскликнула Урсула, күрәсең, закон проектын тәкъдим итеп, ни бар иде аның белән, әгәр радиатор түгел чыкты җыю. Аның якты чәч иде взлохмачены, ә зат иде грязь.
  
  
  «Безгә бәхет елмайды», - диде мин.
  
  
  Аның схватил Хьюго һәм ахырына якынлашты радиатор Урсулы башлау өчен взламывать йозак аның манжетах. Бу артык вакыт ун минут. Ул, ниһаять, освободилась, ул озак потерла запястья һәм тирән вздохнула. Аннары ул принялась эшкә белән Хьюго өчен төшерергә минем наручники. Бу у нах киткән якынча шул кадәр үк вакыт белән освобожденными куллары. Минем запястья иде порезаны наручниками, әмма кан инде покрывала яраларны.
  
  
  "Хәзер Нигы?" - дип сорадым Урсула.
  
  
  «Хәзер без юл тотабыз к перевалу Елин аннары Рихтера».
  
  
  Бар, аларның өстенлеге шунда, безнең алда», - диде ул. «Һәм бездә юк машиналар. Алар дошманның кайбер детальләрен нче Lamborghini».
  
  
  «Мин беләм», - диде мин, взглянув бу итальянскую машина йорт янында. Бер өлеше эго пыяла җимерелә, һәм краска слетела бер яктан взрывом. «Ләкин безнең кешеләр билгеле бирде аңларга кайта бортына Көнчыгыш экспресса бу перевале. Ул найден пересечь илгә белән Болгарией Димитровградта. Шулай булгач, безгә кирәк түгел, борчылу кирәклеге турында җитү өчен Црвени Крст, кайчан Рихтера шунда доберется, әмма кадәр итте поездлар. Бу булырга мөмкин әгәр без сойдем төп юл һәм шунда ук поймаем машинаны ».
  
  
  «Ул чакта пойдемте», - диде Урсула.
  
  
  
  
  Двенадцатая башлыгы.
  
  
  
  Бу чын поход к юлда. Урсула түгел жаловалась, мин дә алыр идем дип әйтә киеренкелек соңгы егерме дүрт сәгать сказывалось анда. Якынча аша аннары ярты сәгать эшләгәннән покинули урын горящего коттеджа, без үсеп, бердәнбер юллар аша узучы әлеге бер өлеше ил.
  
  
  «Бу шактый күренә ялгыз», - диде Урсула.
  
  
  Юл тянулась ривненской буенда елга долины ике юнәлештә ни дәрәҗәдә җитди иде күзләр, тик машиналар анда түгел иде. Шулай булды гына, - дип авыр иде поверить, дип кайчан булса проезжает нинди дә булса транспорт.
  
  
  «Бу-мәҗбүр итә, минем турында онытырга Рихтере һәм гади наслаждаться тишиной һәм покоем», - диде мин.
  
  
  «Әйе», - риза Урсула. Ул киле һәм авылны травянистый яры бар, юллар да, ул кушылды аңа анда.
  
  
  Урсула откинулась бу югары үләндә, подперев астында үзен кулланылышын күзаллау тора. Ул закрыла күзләре һәм прислушалась к птице якындагы басуда. Бу иде йомшак кояшлы язгы көне белән расслабляющей магией бу благоухающем һавада. Янәшәдә шептала төркеме тополей, яшел бутоны, украшающие ih кружевные ботаклары, җил, ул двигал агачлар, шулай ук йомшак колыхал югары үлән белән кырга параллель юлда. Бу иде ул көнне, урын һәм мондый компания, алар мәҗбүр итә торган агенты уйланырга, - дип, тегүче тик синнән, ул башкара, үз конкрет һөнәр.
  
  
  Кыскача темная юбка Урсулы задиралась тирәсендә аның бедер, һәм мин лежу анда ул выглядела бик яхшы. Спальня түгел, бердәнбер идеальное урын шөгыльләнү өчен мәхәббәт турында, аны ничек берәүдә башка бәхетле очракларда. Өлешендә нахожу идеальное урын иң неожиданных вакытта башка хђл. Әмма бу мөмкинлек булуын исәпкә алып, без минут эчендә минут надеялись бу машинаны иде кимендә уңайлы.
  
  
  «Нигы! Бу-машина!» Урсула указала.
  
  
  Бу иде седан, Citroen, приближающийся безгә зур тизлектә.
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Мин тырышачакмын, моны туктатырга». Аның вылез бу проезжую өлеше һәм махнул куллары буенча киң дугасындагы. Машина шунда ук башлады замедлять барышын аша мгновение перевернулась бу обочину белән янәшә безнең.
  
  
  Эчендә булган ике яшь италиялеләргә, алар үзләре направлялись к чиге буйлап.
  
  
  "Җыенасыз барып Црвени Крст бу перевале Елин?" Аны дип сорады.
  
  
  Алар икесе дә иде худыми яшь кешеләр килеп төбәкнең иң озын чәчле. Шофер взглянул бу Урсулу, һәм эму, күрәсең, ошады булса, ул күрдем. «Без, һичшиксез, барачакбыз бу Црвени Крст», - диде ул көчле акцентом. «Зинһар, садитесь».
  
  
  Без бу эшне башкарды, һәм машина белән ревом помчалась буенча шоссесы. Аңа шат, аларга нравилось тиз йөрергә, чөнки бездә аз вакыт. Чынлыкта, без алыр идек, инде упустить шанс, анда эләгү вакытында.
  
  
  Башта яшь кешеләр заигрывали белән Урсулла. Тәкъдим иттеләр коньяк һәм кунакханәләр мәсьәләгә тукталып ял итә. Тик алар күрделәр, дип Урсула түгел, яраткан төркемле секс, алар янә башлады наслаждаться солнечным берничек тә кайчан. Без керемнең горную авылга Црвени-Крст, кая, һичшиксез, направлялся Рихтера, якынча ике сәгатькә. Итальяннар илтә безне ачыктан-ачык бу вокзалы, һәм без
  
  
  кайнар рәхмәт белдерде ih алардан берђњ дђ булмады. Аннары без белән Урсулла эченә керде.
  
  
  Бу зур булмаган урын, һәм ул выглядело бик серым, ничек күбесе станцияләрен әлеге линия Югославиянећ. Без тиз карадылар, көтеп тору залы һәм күрделәр, - дип безгә Рихтера, безгә ике эго приспешников анда түгел иде. Взглянув бу платформу станциясе, аны күрдем, дип, поезд удаляется.
  
  
  «Бар, - диде аның Урсуле.
  
  
  Ул вакытка, ничек без чыкты, поезд инде бар иде ахырында платформа набирая тизлеге. Бу иде Восточный экспресс.
  
  
  "Тегүче!" Аның диде.
  
  
  Аны, посмотрел аска таба, үз агымы биналар өчен ачык мәйданчык, анда сидела пар машиналары һәм күрдем, «Фиат», анда Рихтер бер караганда, нефть-газ йорт астында Белградом.
  
  
  «Кара», - диде мин. «Эго-машиналар. Ул бу поездда».
  
  
  Аның схватил Урсулу кулын һәм потащил аның артыннан, әлегә бежал буенча платформасында машинага.
  
  
  "Без ясыйбыз, Нигы?" - дип сорап куйды ул, әлегә без бежали.
  
  
  «Без җыенабыз достать Белградского мясника», - диде аның әй.
  
  
  Тукталдык у Фиата, һәм ул посмотрел на трассасын. Миңа кирәк иде", өлгерергә, ул поезд. Әгәр Рихтера попадет шул Була, минем бар заполучить эго һәм радио бар иде, чыннан да, малы. Анда ул алачак кирәкле ярдәм КГБ.
  
  
  Аны прыгнул бу аз булуын, спорт машинасын ухватился өчен чыбыкларын астында приборной панелью. Поезд акрын исчезал өчен поворотом юллары. Аны соединил чыбыкларын да, двигатель эшли башлады.
  
  
  "Утыр һәм киттек!" Аның крикнул Урсуле аша шау-машиналар.
  
  
  Аның күченә бу пассажир сиденье, ә Урсула авылның руль артына.
  
  
  Аның күрсәтте урын, анда «Восточный экспресс» исчезал өчен поворотом юллар.
  
  
  Аның диде."Следуй өчен бу проклятым поезд!"
  
  
  Ул взглянула миңа нибары көчәячәк. Аннары машина вылетела тирәсендә монда направилась буенда обочины трассасы.
  
  
  Аның посмотрел алга күрдем, - дип, гәрчә обеим якларга трассасы авылы янында иде текә яры, анда иде өчен урын узкой спорт машиналары, әгәр Урсула җебе шактый яхшы идарә итә.
  
  
  «Перейди бу якка трассасы бу кисешкән монда», - диде аңа сәлам, без натыкались левыми колесами бу шпалы. «Мин булырга телим янында поезд, әгәр без эго поймем».
  
  
  Ул сделала, ничек әйттем: әй, һәм хәзер без киттек буенча сул ягында трассасы. Күзләре Урсулы да киңәйде, ул кайчан iso барлык көч пыталась саклап калу контроле өстендә машиной. Балансир кљпчђклђре астында уңнан нык сотрясали машинаны, ә астында башка колесами образовывались выбоины, әмма Урсула держала "Fiat" юл читенде бер кызыл каз. Аша мгновение поезд янә иде кыры ягыннан, һәм без инде приближались к аңа.
  
  
  «Тизрәк», - аралыгында аның сл.
  
  
  Урсула нажала бу педаль газ, һәм без устремились алга. Поезд булгансың нибары берничә ярдах. Ул скользил салмак кына белән чагыштырганда, безнең үз кыргый сәфәрендә. Без наехали бу кочку, һәм машина свернула сулга. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа без пойдем буенча яр буе. Әмма Урсула көрәшкән өчен контроль, һәм, ниһаять, без тагын килә, яхшы. Задняя мәйданчыгы, вагон-ресторан иде, хәзер чикләрендә егерме футов. Аңа ишеген фиата, һәм взглянул бу Урсулу.
  
  
  «Аны кайчан, сяду бортына, кайт инде ... шәһәр һәм жди мине станциясендә. Аның тырышачакмын алырга эго исән булса, ул миңа ярдәм итәчәк».
  
  
  Ул отчаянно кивнула, аның суставы белыми бу руле. Аны ташладым бу нах соңгы караш һәм басты ступеньку көне ачык машиналар. Без басып тордылар у задней платформа поездлар. Ачык ишек машиналар түгел позволяла безгә подойти бик якын нәрсә, тик миңа кирәк иде, тагын бер башлангычларда.
  
  
  "Лизать!" Аның крикнул әй, бу ревматизма.
  
  
  Универсал натыкался, свернул һәм отъехал нче поездлар. Аннан соң яуган откровенными киресенчә поезд, ачык ишек белән лязгом ударилась турында конструкцию платформа. Иде, хәзер яки беркайчан да. Аның перепрыгнул аша дүрт футов мчащейся җир схватился өчен перила платформа һәм схватился өчен нах. Аның подтянулся к платформасында һәм перелез аша перила. Аннары аны якка карады һәм күрде, дип Урсула инде тормозит машинаны. Аңа помахал әй, һәм ул мигнула фарами, акрын двигаясь киләсе перекрестку.
  
  
  Аны дип кием-салым һәм убрал чәч белән лба. Аны бортына менде, түгел убив безне, үзләрен, безне Урсулу. Хәзер миңа кирәк иде табарга Ганса Рихтера керткәнче без барып чикләре.
  
  
  Аны керде вагон-ресторан һәм игътибар белән посмотрел на затлар булган изге, кем килде эчәргә, аннары төшке аш. Тирәсендә беркем дә юк иде Рихтером, яки эго кешеләр. Аның двигался буенча вагону небрежно, әйтерсең гади гулял буенча поезду. Әгәр кондукторы остановил мине костя билеты, аның алыр сатып алырга эго бортында - бәлки, билет-икенче класс, әмма миңа барыбер, чөнки мин көтмәгән идем расслабляться һәм насладиться әлеге сәфәр кыла.
  
  
  Аны акрын үтте аша ике спальные вагоннар, ища теләсә нинди билгеләре
  
  
  Рихтера, әмма мин берни дә күрмәдем. Бу гомуми вагоннарда аны да берни дә күрмәдем. Поездда аны гына күреп затлар бәхетле путешественников. Әгәр Рихтера иде бортында, ул уйнадым сак һәм скрывался. Эму, ихтимал, алдык достать бер яки берничә спальных купе өчен үзен һәм эго кешеләр, һәм алар эчендә алар биклђп күчү Була Димитровградта.
  
  
  Әмма иде өстенлеге шунда, ул аны алды, алардан хорька, ничек испытал соңгы поезд. Хәзер аңа иде ышана шәхес Ганса Рихтера һәм белми иде кебек, ул выглядел. Аны алыр иде описать эго проводникам поездлар.
  
  
  Миңа кирәк ун минут табарга носильщика, тик аның моны, ул миңа бик ярдәм итте.
  
  
  «Бирегез-бљек ел саен, - диде ул,-сербо-хорватски, - минемчә, мондый кеше, сез ничек описываете, sel бортына әлеге Црвени-Крст. Әйе, хәзер аның дип искә төшерде. Аны юлда күрдем, ничек бу егет входил бу отсеке 8 киләсе спальном вагоне».
  
  
  Аша мгновение аның тукталды көне отрезать 8. Аның вытащил Вильгельмину һәм мысленно әзер барысына да, нәрсә килеп чыгарга мөмкин. Аны", - диде үзе, бу юлы Ганс Рихтер да бетмәс, ул гына да түгел, китәм калдырырга бу поезд исән. Аны мгновение отошел нче көне, күтәрде правую аягын һәм злобно пнул аны.
  
  
  Ишек купеда миң аңа килеп бәрелдем, һәм ул последовал өчен анда. «Люгер» иде әзер ату. Аның тукталды откровенными көнгә карады интерьеры. Ул пустынен.
  
  
  Аны бик тиз керде һәм закрыл артыннан ишек. Минем фараз турында хәбәр Рихтер алды, ике яки аннан күбрәк отрезать, һичшиксез, иде, дөрес булып чыкты. Ул, мөгаен, сатып икенчесе купе, исеменә кемне дә булса башка кешеләр, һәм ул, ихтимал иде анда ачыктан-ачык, хәзер планируя үз киләсе адым сату буенча спутник монитор тапкыр, фоторәсемнәр, музыка.
  
  
  Аның огляделась. Багаж һәм радио иде, ләкин койке лежали куртка. Бу минем иң, анда элек иде Рихтера.
  
  
  Аны алыр иде подождать эго биредә яки дђ табарга, анда ул һәм эго, кешеләр прячутся. Аны повернулся к койке һәм откинул одеяло, күңелебезнең, ул спрятал кайдадыр анда радио. Әлегә минем отворачивали көнендә, аны ишетте щелчок ручки. Аның кискен повернулся к звуку, кайчан ул арада өчен перезаряженным «Люгером».
  
  
  Шул ишеклђр артында œтте торды агент Topcon белән сломанным носом, ә аның югары компаньон shell чын күңелдән рәхмәт аларга.
  
  
  Ир-ат белән сломанным носом ул арада өчен пистолетом, әмма аның эго үтергән. Әлегә эго кешедә иде куртке, уродливое, аз Вильгельмины инде указывала аның удивленное зат. Эго югары иптәш хәтта попытался.
  
  
  «Убери кулын буенча пәлтәсенекен. Сак булыгыз», - диде мин.
  
  
  Ул башкарды.
  
  
  «Сез хәзер икесе дә, эченә керегез».
  
  
  Аны отступил ике адым һәм керде купеда. Аның боера югары ир-атка ябарга үзе артыннан ишекне. Ул моны, аны сак обезоружил ике.
  
  
  "Ничек син моны?" - дип сорады сломанный нос. "Ничек син выбрался тирәсендә коттеджа?"
  
  
  «Мөһим түгел, - диде мин, удерживая ih икесенең дә алдына. "Анда Безнең Халык?"
  
  
  «Ә», - дип югары ир-ат. «Сез файдага түгел, өстәвенә, кешеләр, минем башка. Ул гына да түгел, сель бу поезд».
  
  
  Ул миңа лижет, барлык. Аны бәрде аның «Люгером» сбоку бу эго башка арткан. Ул хмыкнул һәм егылып бу диварны купе.
  
  
  Аны дип сорады.- "Телисез икән, авыз врать тагын бер тапкыр?"
  
  
  Югары ир-ат тәмам каушый калды һәм ошеломлен. Башка ди иде аның өчен. «Ул бортында», - диде ул. «Әмма без белмибез анда. Без калдырган эго башка азагында поезд».
  
  
  «Бу купе өчен, бер кеше», - диде мин. "Сез икәү дошманның аерым купе?"
  
  
  Ир-ат белән сломанным носом заколебался, ә югары мрачно посмотрел аңа. "Әйе".
  
  
  "Кайсы номер?"
  
  
  "Түгел, сөйләшергә эму!" - шау-гөр килеп крикнул югары ир-ат. Аны бәрде аның эго ногой бу голень, һәм ул закричал.
  
  
  "Яхшы?" Аны дип сорады тегесе.
  
  
  «Бу киләсе купе», - җайлап диде ир-ат, ткнув зур пальцем бу диварны.
  
  
  "Юләр!" - диде югары ир-ат тешләре аша.
  
  
  «Ярар, киттек, - диде мин. «Бу платформу. Выходи».
  
  
  Кемдә сломан нос, ачты ишекне чыкты коридор, ә аның толкнул югары сәнгатьтә. Коридорда беркем дә юк иде, шуңа күрә аны да подпускал «Люгер».
  
  
  «Двигайся», - дип боерды мин, вонзив пистолетын бу ребра югары кеше.
  
  
  Аша мгновение без үсеп, платформалар арасында машинами. Аны торды артта калды, алар һәм тотты «Люгер» аларда. «Яхшы, прыгай», - дип боерды мин.
  
  
  Алар пристально карадык мине.
  
  
  «Поезд движется бик тиз», - диде вооруженный җинаятьче.
  
  
  «Тиз дә, ничек таращить күзләре тирәсендә, моның мылтыгы», - предупреждал аның эго.
  
  
  Аннары недолгого колебания головорез белән сломанным носом ишеген һәм прыгнул. Бу түбәндәгеләрне мгновение югары ир-ат бросился отчаянно миңа.
  
  
  Аны каршы алды, атакага стволом люгера, нык ударив эго буенча животу. Ул застонал һәм башка аң бик авыр егылып бу металлический пол минем аяк. Аның убрал «Люгер» бу кобуру, потащил эго карата ачык көне һәм сбросил белән поездлар.
  
  
  Аны күреп, ничек эго обмякшее гәүдәсен ударилось турында гравий, ә аннары скрылось төре буенча югары үләндә. Эму, мөгаен, күп яхшырак, әгәр ул аңында, ләкин теләсә кайсы очракта да, аны иде шталь тотарга, бу күп җыелмалары. Ахыр чиктә, ул теләдем разнести мине вак-төяк кисәкләре.
  
  
  Хәзер иде Рихтера. Ул бу поездда, миңа кирәк иде", - эго табарга. Аны түземсезлек белән көттем бу.
  
  
  
  
  Тринадцатая башлыгы
  
  
  
  Сайлау мөмкинлеге калмаган иде. Тиздән поезд подъедет к Димитровграду һәм въедет шул Була, һәм ул вакытта минем эшем булачак ценымногие катлаулырак. Мин алмады гади утырырга куярга кулларын көтәргә, әлегә Рихтера покажется. Туры методично обыскать спальные отсеки, стуча барлык көне. Мондый тактикасы ала чакыртырга минем проблемалар белән носильщиком, әмма мин тиеш иде, моны эшләп.
  
  
  Аны карар кереп, уй-ерак җеп беренче спального, вагон, тегесе, дип лижет, к передней өлешендә поездлар. Аның начинал эзләнүләр белән ерак икесе дә ахырына һәм пробирался кире аша ике вагон. Тик бу планы кинәт шталь бөтенләй ненужным. Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр нокталары якынча полпути аша беренче спальный вагон, ишек купе ачылды, һәм коридорда нибары берничә футах миннән иде, Ганс Рихтер, уставившийся миңа буларак, привидение.
  
  
  "Сез!" - прошипел ул.
  
  
  Аның, дип билгеләп үтте ул несс радио.
  
  
  «Бар, Рихтера, - предупреждал аны. «Сез доберетесь кадәр бару, фоторәсемнәр, музыка белән хәзер».
  
  
  Тик бездә Рихтера иде башка идеяләр. Ул пробормотал нидер үзенә астында нос по-немецки, аннары развернулся һәм побежал буенча коридору кит миннән.
  
  
  Ул направлялся к спальному вагону, ул аның яңа гына калдырды, ахырына поездлар. Поезд иде, артык переполнен өчен омтылырга выстрелить. Моның урынына аңа бросился бу погоню.
  
  
  Аша берничә мгновений Рихтера булып чыкты бу задней платформасында поездлар. Ул керде шулкадәр ерак, ни дәрәҗәдә иде бу юнәлештә. Кайчан аны, минем янга килеп, к көне белән пистолетом, ул мине көтте. Ишек захлопнулась киресенчә, минем аны кайчан попытался аша үтәргә аның проем бу платформасында. Ул диярлек югалткан равновесие, кайчан ишек ударилась миңа күкрәгенә эләгә һәм кулын. Рихтера нык аны толкнул. Аны сак шагнул бу дверной проем һәм күрдем, ничек Рихтера юкка чыга бу лестнице, әйдәп баручы к тњбђсендђ машиналар.
  
  
  "Сдавайся, Рихтер!" - крикнул аңа аша тавыш-поезд. Тик ул юкка чыккан кырлар аша ягыннан.
  
  
  Киресенчә, нишләргә юк иде, мәгәр ничек следовать артыннан.
  
  
  Аның перегнулся аша рельслар, әнисенә карап өскә таба, баскычтан, һәм нәкъ үз вакытында күрдем, ничек Рихтера целился миңа башын тирәли кечкенә генә бельгийского револьвера. Ул ата, аның нырнул элек таращить күзләре эләкте бу мчащуюся җирне кљпчђклђре астында. Аннары Рихтера двинулся буенча, вагон тњбђсендђ к передней өлешендә поездлар.
  
  
  Аны тиз взобрался бу рђсеме һәм ул шушы тәкермән, вагон. Рихтер иде инде ерак ахырында, перепрыгивая аша, вагон-ресторан соңгысына карата спальному вагону. Ул мгновение югалткан равновесие, приземлившись бу түбәсен киләсе вагон, әмма удержался.
  
  
  Аның побежал артыннан буенча тњбђсендђ, вагон-ресторан. Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр икесе дә ахырына, аның, түгел, останавливаясь, перепрыгнул арасы аларга һәм спальным вагон һәм дәвам итте йөгерергә.
  
  
  Рихтер повернулся һәм тагын ике тапкыр ата миңа. Аны күрдем, ничек ул прицелился, һәм пригнулся. Икесе дә ату ярышлары узды mimmo булса да, башыннан икенче прогрыз түбәне яптылар, вагон астында минем аяк. Аны ачкан җавап уты белән "люгера", тик, поезд двигался астында безнең, аны да алмады прицелиться, һәм таращить күзләре невинно пролетела mimmo баш Рихтера. Аннары ул кабат побежал.
  
  
  Рихтера перепрыгнул тагын бер урын арасында белән. Ул становился яхшырак шул. Аның последовал өчен; без побежали һәм перепрыгнули аша тагын берничә вагон. Рихтера подходил к передней өлешендә поездлар.
  
  
  Кайчан Рихтера ясаган тагын бер сикерү арасында белән, поезд свернул, һәм ул егылып бер всякому племени. Ул повернулся һәм күрдем мин приближаюсь к аңа, ул янә юнәлдерде кечкенә револьвер һәм ясаган тагын ике ату. Аның рухнул бу түбәсен киләсе вагон, һәм пуля разъели агач надстройке янында минем аягы һәм кулы белән. Рихтера өченче тапкыр нажал бу курок револьвера, әмма берни дә булмады. Аннан соң ул бит тартмый мине пистолетын. Ул отскочил нче түбә машиналар һәм юкка чыга алу ягында.
  
  
  Рихтер янә повернулся һәм побежал. Аны басты, сунул «люгер» бу кобуру һәм последовал артыннан. Аннары аны күрдем алда ткацкий станок, бу склоне тавы, һәм зияющее бу nen кара отверстие - туннель. Поезд врезался бу туннель, һәм Рихтера жим ятып кына торды нәкъ вакытында, кайчан аның вагон юкка чыккан караңгыда. Аны да бросился зат аска таба, һәм ул чакта аны погрузился бу темноту. Аша мгновение аны күрдем, ничек үсә диск дөньяда
  
  
  башка ахырында янә чыкты буенча кара торбалар көндезге бүлектә брылев.
  
  
  Рихтер инде приближался к паровозу. Аның басты һәм побежал артыннан. Аның отель комачауларга эму кайтырга поезд. Ул прыгнул беренче вагон эчендә паровозом дәвам иткән хәрәкәт. Аны кайчан, спрыгнул, поезд покачнулся бу крутом повороте юллары. Аны егылып уңга һәм бераз гына соскользнул белән түбә машиналар.
  
  
  Аның подождал, әлегә рельслар янә түгел выпрямятся. Аннары аны, двинулся к Рихтеру. Поезд янә покачнулся бу неровной юлда, кайчан Рихтер приблизился к передней өлешендә фургона. Ул кимеде һәм уронил радио. Ул заскользило к крае түбәләр, вагон, әмма Рихтер схватил аны керткәнче ул упало .
  
  
  Рихтер иде, хәзер алда вагон. Ул карадым бу паровоз, әлегә аның приближался өчен кыскартырга бераз арасы безнең. Ул карар түгел, сикерергә к паровозу, һәм моның урынына килеп к лестнице, әйдәп баручы аша мәрсин провинциясенең сәүдә-машиналар. Аның килеп җитмәгәндер аңа кадәр ничек гына ул ступил аңа.
  
  
  Аның схватил эго iso барлык көч һәм потащил бу түбәне яптылар, вагон. Ул впился, миңа взглядом, омтылып, ул вырваться иреккә.
  
  
  "Җибәр мине!" ул закричал. «Әйә да сез, уйлыйсыз, мин булдырган болар барысы да юкка?»
  
  
  Эго сүзенә иде диярлек унесены ветром керткәнче, аны өлгергән уловить, - дип ул сөйләде. Әмма эго глаза", - диделәр миңа барысын да. Аның добивался уңыш, анда калган терпели җиңелү һәм Ганс Рихтер ахыр чиктә булып чыкты бу ловушке. Берничә кыска көн аның шталь эго дошман.
  
  
  Аны бәрде, аның буенча һәр эго квадратному затка һәм сломал эму нос.
  
  
  Рихтер егылып бу түбәсен движущейся машиналар. Авыл җире скользила астында безнең белән головокружительной тизлек. Аны кабат схватился өчен аңа, ләкин ул пнул һәм выбил минем аяклары астыннан мине, мин егылып аның янәшәсендә һәм перекатился иң крае түбәләр.
  
  
  Аны взглянул бу заросли җир подо минем, схватившись өчен крае түбә куллары һәм аяк. Әлегә аны акрын уходил ел ахырына, Рихтера янә аякка басты. Аны кайчан, повернулся өчен, менү, ул бәрде мине ногой шул голлар.
  
  
  Аның уклонился нче удара, һәм Рихтера янә югалткан равновесие һәм кимеде, тезләренә. Без икебез бергә авырлык белән күтәрелделәр аякка бастыра, ләкин бу юлы минем иде өстенлеге. Аны бәрде аның эго буенча һәр животу, һәм ул согнулся була. Аннан соң аны бик нык бәрде аның эго күбрәк баш һәм кабатларга удар. Ул отшатнулся һәм бераз гына кимеде кабат.
  
  
  Хәзер аңа булган арасында Рихтером һәм передним крае түбә вагон. Соңгы отчаянным усилием ул ясаган радио миңа башын. Бу юлы аны күрдем, ул якынлаша һәм отступил, кайчан Рихтер яныма. Импульс эго атак югары тотып бара эго mimmo мине ахырына машиналар һәм аның өстендә. Ул пролетел, аның схватил рацию һәм вырвал аның янында, аның буенча кулыннан. Рихтера рухнул бу ачык пространство арасында машиной һәм паровозом.
  
  
  Миндә булмады да инде коткарып кала аны. Аның бераз гына перевернулся, кайчан схватился өчен радио. Башка вакытта Рихтера егылып арасында вагон һәм паровозом, ә аннары ударился турында шпалы аста. Өчен долли секунд вагоннар перекатились аша " эго смятую фигуру.
  
  
  Булды инде түгел иде буенча приятных. Рихтер хәтта өлгергән закричать. Гәүдәсен скрылось астында движущейся машиной. Аннары, кайчан аны, якка карады, аны күрдем оторванную, аягын, ә икенче өлеше-тән, аны мөмкин түгел иде опознать, кимегән белән гусеницы. Белградский мясник иде зарублен.
  
  
  Поезд замедлял. Без чиреннән приближались к Димитровграду, һәм аның алмады эләгү бу поезд, ул чакта шунда килдем. Аны спустился баскычтан торган Рихтер маташа кулланырга элек, кайчан поезд акрынайды тагын да күбрәк, аны прыгнул бу мчащуюся җирне.
  
  
  Аның пыталась тотарга аяклары астында үзе, әмма түгел иде. Аның ике тапкыр перевернулся белән аяк башына, соскребая плоть һәм рвущие ткань, әлегә катился. Аннары аны могҗиза белән булып чыкты аркада у подножия кечкенә насыпи һәм күрдем, ничек смотровая мәйданчыгы поезд чигенә буенча рельсам.
  
  
  Аның нащупал сломанные сөякләр, әмма тапмаган. Аны югалткан радио, ләкин ул поместьесы унбиш футах миннән. Аны минем янга килеп, к аңа, һәм яктылыгында позднего полуденного кояш ачты эго сзади һәм заглянул эченә. Тавыш бирергә ул, аны ничек һәм түбәндәге нәтиҗәгә килде: встроено радио, шуңа күрә ул выглядело бер өлеше буларак fold paper - урнаштыру, спутник мониторингы.
  
  
  Аның закрыл радио һәм покачал аягы. Минем левая кешедә һәм кий горели шул урында, кайда алар натерты гравием буенда дорожки. Аның вытер зат платком һәм посмотрел на рельслар ягына моннан урыннар Рихтера егылып поездлар. Анда яхшы иде милясын үтәчәк яки якын булу һәм аңа берни дә күрмәдем.
  
  
  Якынча утыз ярдах моннан тянулся берничә ндә параллель рельсов, һәм алар буенча приближался медленный поезд. Ул снаряда шул юнәлештә, аны каян гына дип килдем, шул якка перевала Елин. Кайдадыр алда бу поезд күчәчәк, төп юл.
  
  
  Иде бу зур уңыш-минем өчен,
  
  
  чөнки бу вытащит мине тирәсендә моның районы спешке һәм шул рәвешле өчен, аны булдырмаска иде хакимиятләр. Аны тиз күчте башка юллары. Аша мгновение поезд двигался mimmo мине, акрынлап увеличивая үз медленную тизлеге. Аның подождал, әлегә туры килми соңгы машина диярлек, бөтен берничә вагон икенче сыйныф укучысы, ә аннары башлады йөгерергә шулай тиз кебек иде. Аны ухватился өчен перила ступенек бу задней платформасында һәм ышанычсыз, һәм поезд батып минем аяклары астыннан мине. Мгновение узгач, аны басып алу платформасында белән рацией Ганса Рихтера үз кулымда һәм карадым, ничек вдаль ускользает пейзаж тирәсендә Димитровград.
  
  
  Кимендә биш минут поезд миновал булса, урын, анда Мясник каршы алды подходящую үлем. Аны күрдем, нидер похожее на кучу иске кием, лежащую арасында рельсами, әмма обрывки иде идентифицированы, ничек шәхес. Калган өлеше Рихтера лежали кайдадыр буенча теге якка рельсов. Аны озак вакытлар задумчиво карадым ка кучу, ә аннары ул юкка чыкты төре буенча.
  
  
  Урсула булачак недовольна булуы Рихтера да алып Бонн өчен суд. Тик ахырында эго уродливой карьера наступило үзенә гаделлек - үзенә жестокая расплата.
  
  
  Без Урсулла үткәрергә бүген төн нинди дә булса кечкенә генә комнатке бу Црвени Крст. Аны кагылышлы иде аның тән, һәм без, дип уйлаган турында гына теге җылы урыннарда бергә.
  
  
  Без отводилось хокукы.
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Бригада кеше үтереп утырган җинаятьчеләр
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Кайчан соры предрассветные сәгатьләре зазвонил телефон, аны белә башка ахырында чыбыкларын булырга мөмкин иде, бер генә кеше - Ястреб, минем босс бу AX.
  
  
  Телефон торды бу төнге столике белән противоположной яклар түшәк, шуңа күрә миңа туры килде ползти аша Марию фон Альдер, спящую янымда җитү өчен аңа. Мария зашевелилась во сне, генә подтянув бер аягын, шуңа күрә аның үтә күренмәле алсу ночнушка күтәрелде югарырак бедер, аны кайчан күтәрде трубку.
  
  
  «Сиңа кирәк кичекмәстән кайтырга монда», - диде Хоук, ничек гына авызыма минем тавышы. Эго сүзенә иде резкими һәм настойчивыми. «Без өстендә эшлибез, яңа сделкой. Әзер булыгыз китәргә аша утыз минут ».
  
  
  "Аша утыз минут?" Аны дип сорады. "Ничек? Күрәсең, син оныткан, мин кайда.
  
  
  Аны иде Виски-Кей, крошечном утрау янында Багамских утраулары, кая минем послал үзе Хоук. Миңа кирәк иде оештырырга лодку өчен алырга һәм мине отвезти одина тирәсендә зур утраулары өчен аны иде утыра ала самолет кире Штаты.
  
  
  Хоуку көтеп торырга түземлеге җитмәгән ишетү минем ревматизма. «Әзер булыгыз китәргә аша утыз минут», - кабатларга ул, бозлы тоном. "Г. ф. д. Джеймс тәэмин итә, сезнең транспорт ».
  
  
  Аның молча кивнул. "Г. ф. д. Джеймс »- бу кодланган исеме президенты Кушма Америк.
  
  
  «Яхшы», - диде Хоук, әйтерсең әле, мин ничек киваю. «Лодка заберет сезне баш у Виски-Кей ривненской аша егерме җиде минут». Ул повесил трубку. Положив трубку, аны күрдем, - дип Мария күзләрен ачты һәм карый миңа.
  
  
  «Ул иде минем офис Нью-Йоркта», - диде аның әй. «Куркам, миңа кайтырга кирәк. Компания отправляет лодку.
  
  
  Мария, дип уйладым, аны миллионер буенча исемендәге Тони Доус, прикрытие, ул аны кулланды минем быелгы задании бу AX. Хәтта әгәр ул услышала минем белән сөйләшү Хоуком, у нах барыбер түгел иде, сәбәпләрен сомневаться минем прикрытии.
  
  
  Әмма ул скривилась, аның спелые кызыл иреннәре взорвался. "Сиңа кайтырга кирәк бүген?"
  
  
  «Әйе, дип куркам " әйе», - бодро диде мин, җыенганда басарга белән түшәк. «Һәм гына түгел, бүген дә откровенными хәзер. Минем нәкъ вакыт бар одеться башлаганчы бирегә прибудет лодка.
  
  
  Әмма ясаганчы, аны булдыра алмас басарга белән чүп-чар, Мария кулын күтәрде һәм игриво потянула минем өчен кулын, притягивая үзенә.
  
  
  «Сиңа кирәк түгел, шулай торопиться, - хрипло диде ул.
  
  
  Бу түгел иде шик тә юк, Мария фон Альдер иде матур существом, длинноногой стройной блондинкой белән бик шәп сложенным алтын телом һәм тулы гладкой књкрђк, розовые кончики алар упирались бу лиф аның прозрачного күлмәк. Ул смотрела на минем гәүдәсен, һәм җебе күрергә, дип, аның төс сикергәли, минем белән. Ул соскользнула белән түшәк аркада йөзү белән генә приподняв бот, предлагая миңа үз шелковистое гәүдәсен, әйтерсең бер бокал мәхәббәт, ожидающая үз наполнения.
  
  
  Бөтен көч ихтыяр да, аны аны иде сәләтле, аңа прошептал: «Булачак һәм башка вакытлар». Аны губами аның щеке һәм китте душ.
  
  
  Аның алмады пожаловаться на килгәндә, соңгы биш көн Виски-Кей иде, бик катнашкан укучылар да диплом. Утрау булды, уен мәйданчыгы да бик бай. Кая безгә глянь, һәркайда иде роскошь - чиста, вымытые диңгез яхты торган бу якоре бу сверкающих зђћгђр водах; акры кадерле төзек газонов, пылающих яркими огненными чәчәкләр белән, уходящие к морю; җыелу роскошных вилл, ачык раскрашенных, ничек булса, алар нарисованы балалар мелками, возвышались өстендә Атлантическим океаном. Аның наслаждался барлык, шул исәптән Марию фон Альдер, соңгы биш көн.
  
  
  Тик минем сәфәр өчен Виски-Кей, элеккечә иде разочаровывающим; иде Ул, анда эш буенча да түгел иде лижет, хәл итүгә минем агымдагы бурычлар белән чагыштырганда, кыямәт ґәзабы белән, Хоук беренче тапкыр проинструктировал мине штаб-фатирында AX Вашингтонда.
  
  
  Хоук башлады әңгәмә необычным монологом турында опасностях бу конкрет миссия, невероятных шансах һәм тормыш мөһимлеге уңыш.
  
  
  Аны ташладым аңа караш крае күзләрен та уйлап тормастан, ә тагын нәрсә яңа? Ул якын көтмәгән идем күрергә, ничек морщинки тирәсендә эго тонких губернасында превращаются бу улыбку. Бик еш очрамый Хоук, иремнең тыйнак кеше Яңа Англия, маташа шутить. Ләкин мин күрдем, дип, бу морщинки тирәсендә эго rta һәм пронзительные күзләре генә көчәйде, һәм мин белми идем, ул җитди.
  
  
  Ул перетасовал кәгазь өстәлдә һәм нахмурился. «Безне генә дип сөйләделәр, - бу, әлбәттә, совершенно секретно - алты сәгать элек тр премьер-министры Англия янамый үтерү эго күптәнге дусты, парламенты әгъзасы. Ике ир-егет булган шәһәр арты йорт, татарстан республикасы премьер-министры, кайчан башка кинәт досталь калганы янында винтовка, юнәлдерде, аны татарстан республикасы премьер-министры урынбасары, ә аннары, бөтенләй аңлатып бирә алмаслык, юнәлдерде калганы янында винтовка, үзенә һәм вышиб үзенә мозги. Бу вакытта күбрәк беркемне дә түгел иде, шуңа күрә без булдырабыз бирергә публике фальшивую тарихы. Ләкин реаль нәтиҗәләре, һәлакәт ужасны ».
  
  
  Аңа кивнул. Бу артык гаҗәп караганда, аны көтмәгән идем, һәм хәтта аннан үзенең кереш чыгышында Хоука.
  
  
  «Рәсми британ версиясе описывает бу ничек очрак», - дип дәвам итте Хоук. «Осечка, кайчан башка осматривал калганы янында винтовка. Әлбәттә, булмас
  
  
  
  
  Ул искәртте, чөнки иң башта корал җибәрелгән каршы премьер-министры урынбасары ».
  
  
  «Җыенасыз одолжить мине англичанам өчен ярдәм расследовании?»
  
  
  Хоук покачал аягы. «Проблемалар лижет өйгә. Хәбәр ителгәнчә турында мондый очракларда Кытай, Франция, Япония һәм Германий. Һәр очракта потенциальный убийца булган үз үтерергә үз корбанын, тик моның урынына убивал үзен.
  
  
  «Күз алдына китерә аласызмы, нинди йогынтысы бу хисаплар булды президенты. Ул бик җиңел иде булырга киләсе максаты. Һәм ул җыенмый көтәргә, әлегә бу команда әгъзасы кеше үтереп утырган җинаятьчеләр доберется кадәр Ак йортның булса да, убийца, ахыр чиктә, убьет гына үзен. Безнең бурыч бу юлы эзләргә һәм хайваннарның бала - булганча, моңа ярашлы саклык чаралары ».
  
  
  "Бездә нинди дә булса зацепки?"
  
  
  «Бераз гына, - диде Хоук. Ул закурил бер тирәсендә, үз арзанлы сигар һәм минут попыхивал бу тынлык. «Минем дә бар файллар тикшерүләр төрле спецслужб, һәр ил буенча, шулай ук Интерполның. Теләсәгез белергә, алар тапкан? "
  
  
  Ул түбәндәгечә билгеләп үткән иде: фактлар, на пальцах. «Беренчедән, барысы да үле җаннар убийцы иде полными. Икенчедән, барысы да одержимы нең тык авырлыгындагы һәм сарыф күп вакыт омтылып, ул аңардан котылу. Өч-өч, тирәсендә алар белән якын сестрами Фон Альдер ».
  
  
  Аның приподнял бровь. «Искиткеч. Аның ищу толстых ир-атлар диете, аларга ошый матур кызлар. Син алай упрощаешь бу ".
  
  
  «Мин беләм, - диде Хоук. "Миңа кызганыч." Музейдагы теге, ничек ул бу-диде, аның диярлек доверил эму. Тик соңыннан ул тагын шталь дип катгый эшлекле.
  
  
  «Без башлыйбыз белән туташларын фон Альдер, ягъни сезнең белән. Бу веб-реаль подсказка, без аны алды ".
  
  
  Кызлар фон Альдер үзләре иде бераз странными. Мария, Хельга һәм Эльза - бер үк төрле тройняшки-блондинки танылган укучысы теләсә нинди газета яки телезрителю. Аларга бу буенча егерме, һәм алар матур иде. Алар килгән кушма штатларына буенча Германий аннары башыннан икенче бөтендөнья сугышы үз әнисе Урсулла. Алар специализировались бу мужьях һәм любовниках-миллионерах, алар ясадылар ih бай бүләкләр рәвешендә йорт, разбросанных бөтен ачык бассейн, яхт, кибетеннен һәм хәтта шәхси самолет.
  
  
  Поразмыслив, уйлаган аны, - дип бер-берсенә якынайту белән фоном Альдерс, ихтимал иде берсе тирәсендә иң приятных ысуллары белән, алар аңа кайчан булса начинал биремнәр үтәргә.
  
  
  Өчен AX җитә иде бары бирергә миңа прикрытие - Тони Доуэса, бай бизнесменның, унаследовавшего процветающий экспорт-импорт бизнес белән штаб-фатиры Нью-Йоркта. Тиздән башлагач, Хоук за кулисами дергал өчен кирәкле ниточки, мине чакырдылар берничә вечеринок, дип һәм кызлар Фон Альдер. Ничек гына аны каршы алды шәфкать туташлары иде шактый җиңел белән щедрыми проявлениями даров һәм игътибар булырга өлеше ih социаль челтәре.
  
  
  Мария иде, беренче җәһәттән Альдером, аның мин «исследовал». Аның отвез аны Виски-Кей, анда без үткәрделәр биш бәхетле көн роскоши. Әмма к утру башлагач, Хоук боера миңа кайтырга кушма штатларына, ул берәүдә башка бернинди зацепок.
  
  
  Ике
  
  
  Кимендә егерме елдан мин, соңыннан шалтыраткан Хоука аны таба килә башлады төп причалу Виски-Кей. Мария фон Альдер киле минем белән, цепляясь өчен минем кулын. Анда инде көттем лодка - сорокфутовый крейсер, зур өлешен чәчәкләр облезла һәм заржавела, ике дизеля эшләде холостом барышында. На палубе иде", - дүрт кеше.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар, анда иде выцветшая бейсболка, крикнул: «Без әзер оттолкнуться, мистер Доус».
  
  
  «Булыгыз, сезнең белән», - дидем. Аны повернулся өчен попрощаться белән Мария, һәм ул, озак требовательно поцеловала мине.
  
  
  «Помни, Дамплинк», - диде ул, - барысы да туташлары фон Альдер русныкы дип атаулары үз ир-атлар «Дамплинк», - «телефоныннан ераграк тор, бу минем энеләрен, яки аңа выцарапаю аларга күзләре».
  
  
  «Минем яки инде?» Аны дип сорады.
  
  
  «Барысы да глаза», - диде ул.
  
  
  Ул тиз поцеловала минем, һәм аның, прыгнул бу палубу крейсера. Ир-выцветшей бейсболке шунда ук бросился кит. Кайчан куәтле сдвоенные дизели крейсера ожили, аны күрдем, ничек икенче лодка неслась к причалу. Ул кинәт повернулся һәм таба килә башлады к минем крейсеру, ул бик тиз приближался карата ачык морю, эго нос рассекал суга, ә аның нос тирәсендә сикергәли брызг петушиный хвост. Тиздән Мария фон Альдер, әле стоявшая ахырында порта бар, кимеде кадәр күләмнәрен курчаклар, ә аннары тулысынча юкка чыга. Аша берничә минут үзе утрау юкка чыкты бөтен игътибар үзәгеннән.
  
  
  Кинәт аны аңладым, бу безнең преследует башка бер лодка. Танышы салкынлык йөгереп буенча минем аркада. Кемдер татарстанның җитди хатасын - алыр иде микән ул булырга тиеш ул?
  
  
  Аның попытался аңлый ул, һәм тиз. Йә башка бер лодка иде вражеским кораблем, пытавшимся барып мине, йә аны мөмкинлек бирде помидорның үз-үзен түгел, көймәдә ул, ә икенчесе судно иде шул, ул Ястреб послал бу Виски-Кей. Керткәнче минем мөмкинлеге барлыкка килде өстендә эшләргә бу тагын, ир-бейсболке диде миңа килгәндә, мин-отель белергә.
  
  
  «Зинһар, түгел, делайте глупостей, мистер Доус, - диде ул. Ул откинул кусок брезент бу палубу һәм схватил обрез, лежавший астында аның. Баш мие җибәрелде миңа күкрәгенә эләгә.
  
  
  Һәрхәлдә, ул белми минем чын исемендәге. Әмма аны һаман да алмады аңлату, каян ул-белә, мин булырмын көтәргә була басарга килгән порта бар шул Виски-Кей.
  
  
  
  
  
  т. Я кемдер подслушивал кыңгырау Хоука, йә мине выдала Мария фон Альдер.
  
  
  Раздался крик кеше штурвалы артында крейсера, һәм лодка повернула уңга белән внезапным креном, ул бераз гына бђрдерђ безнең барыбызны белән аяк. Аннан без күрдек, проблема нидә - зловещий көмеш предметы, пронизывающий суга диярлек ачылган өстендә безнең носом. Преследовавший безнең катеры тапшырылды чыгарды торпеду, әмма ракета түгел эләгә безнең улетела бу күп.
  
  
  Тик бу кыска вакытта башлагач, барысы да кулларын бортында крейсера югалттык равновесие, бирде миңа кирәкле миңа мөмкинлеге вытащить Wilhelmina, минем модифицированный Саночника белән трехдюймовым стволом. Әлегә аның идем белән Мария узган Виски-Кей, спрятал аның эго бу секретном отсеке минем багаже. Әмма керешер алдыннан чыгып китәргә безнең номер, ягъни иртән кайчан Мария иде, башка бүлмәдә, аның предусмотрительно засунул эго бу промежностную кобуру, аны аны йөртеп, үз брюках өчен дотянуться кадәр пистолет һәм, расстегнув ширинку.
  
  
  Шул ук вакытта кеше белән ружьем әле лежал бу перилах, аны присел, расстегнул молнию һәм вытащил «люгер». Аны иде күрергә изумление бу эго кеше, кайчан «Люгер» барлыкка килде буенча минем ширинки. Ул заорал һәм взмахнул дулом мылтыгы өскә таба, аның палец сжал курок. Без аттылар, бер үк вакытта. 9-миллиметровая таращить күзләре Вильгельмины сократила аерма арасында безнең полсекунды тизрәк. Таращить күзләре снесла ир-атка зат һәм отбросила эго аша перила шул диңгезгә, ә дробовик берсе дробовика эләккән переборку артта калды мине.
  
  
  Аның двинулся тиз, бер кулы белән схватив коткару гиллетт, ә башка засовывая «Люгер» кире кобуру. Аннары аны, прыгнул аша перила бу күп. Аның догадался, дип, кешеләр башыннан икенче көймәдә подавали миңа сигнал булсын өчен, аның попытался чыгарга көймә биргән, кайчан алар выпустили торпеду, һәм алар күзәттеләр өчен минем бу бинокль.
  
  
  Карамастан көнлек эсседә, аны кайчан ударился һәм китеп астына суга, су кот очкыч хәл иде салкын. Әле сжимая үз кулымда коткару гиллетт, ул да диярлек берьюлы вскочил һәм поплыл нче крейсера co башыннан икенче көймәдә белән шөгыльләнүче хәзер неслась миңа. Аша эчтђге аны күргәнем булмады, ничек крейсер башлады разворачиваться бу погоне.
  
  
  Крейсер әле баскычта полпути, кайчан приближающийся катеры тапшырылды чыгарды тагын бер торпеду. Диңгез ракета просвистела mimmo минем барлыгы биш ярдах миннән, һәм бу юлы да эләкте мидель крейсера. Булды адский шартлау булды, һәм минем ударили көчле удар дулкыны, алар распространялись аша суга, ничек электрический ток проходящий аша оголенный провод под напряжением. Крейсер разлетелся бу өлешендә, подняв гаять зур гейзер тирәсендә су, чүп-чар һәм проволоки.
  
  
  Берничә секундтан соң преследующая лодка подтянулась к борту, һәм ярдәм кулы күтәрелде мине бортына. Оказавшись на палубе, аны күрдем, бу лодка иде төгәл копией гына җимерелгән крейсера; хәтта отслаивающуюся һәм ржавую краску һәм кешеләр саны бортында. Тик бу юлы бер тирәсендә ир-атлар күрсәтте открытку белән мөһере белән Кушма штатлар һәм имзалаган президенты.
  
  
  «Уңайсызлыклар өчен гафу үтенәбез», - кыскача диде ир-ат. «Без гаепле булгансыз бу причал бу Виски-Кей. Кемдер устроил бераз диверсию безнең генераторах өчен задержать безне. Без күрдек, дип башка бер лодка торып ук китте сезнең белән бергә, без догадались, нәрсә булган ».
  
  
  «Рәхмәт», - дип елмайды мин. «Сез яхшы выздоровели».
  
  
  Ул гына да түгел, шталь тану, дип, чын профессионал. Моның урынына ул: «Бәлки, сез захотите переодеться бу коры кием-салым керткәнче без доберемся кадәр урыннарны билгеләү. Аста, шул каюте, кием табып булмый.
  
  
  Аны спустился аска таба һәм переоделся бу өр-яңа джинсы, спорт күлмәк, аяк киеме һәм оекбаш. Бу түгел иде әле шведларны Сэвилл-Роу, әмма иде чиста һәм коры. Минем коткаручылар түгел задавал миңа бернинди сораулар да тәкъдим иттеләр бернинди мәгълүмат. Ихтимал, бу ЦРУ, әмма аның әле булган тамаша, алар ничек исәпләгән идек, кире кайтарырга мине материк белән бу тизлек, аны туар күздә тотып Хок.
  
  
  Кайчан аны кабат менде наверх, шул ук кеше, ул әйткән минем белән элегрәк, диде миңа, без тиеш барып нче пересадки якынча аша алты минут.
  
  
  Аны, кивнул, ләкин барысы да әле понимал нәрсә турында ул, ди. Күпмедер вакыт булдык игътибар үзәгеннән читтә Виски-Кей, һәм тирәли моннан тыш, мин белми идем турында бу өлешендә Атлантик океан, күп кенә милясын үтәчәк к көнбатышка иде җир тыш, АКШ. Да, мин шундый күрергә иде тау дулкын зәңгәр күлмәк тљрлесеннђн. .
  
  
  Ривненской аша биш минут һәм илле секунд яуган кырга ягыннан авианосца ВМС, АКШ һәм кеше палубе минем белән болай диде: «Тавыш һәм без чын күңелдән әлеге төймәгә».
  
  
  Дистә реактив самолет белән сложенными крылья сидели на авианосце, әйтерсең темные кош-корт, отдыхающие алдында возобновлением очышлар. Кайбер экипаж әгъзалары сбросили веревочную рђсеме, кайчан безнең лодка янына буенда. Аны пожал кулын үзенең спасителям, ә аннан соң баскычтан менде. Крейсер отошел диярлек скрылся төре буенча аерым бурлящем диңгез керткәнче, аның җитте палубы.
  
  
  Капитан корабль каршы алды мине наверху трапа, отсалютовал аңа җавап бирде, һәм тиз потащил мине к реактивному самолету, ул көттем бу летной палубе. Двигатель A-4 Skyhawk иде инде
  
  
  
  
  кертелгән, стремясь һавага күтәрелә. Аны пожал кулын пилоту, яшь рыжеволосому, надел летную кием-салым һәм захода бу заднюю кабинасына. Пилот күрсәтте миңа «большой палец өскә таба», һәм без головокружительной тизлек катапультировались белән палубы авианосца күккә. Кайчан президенты Кушма иде сезнең шәхси туристлык агентом, яшәү иде катгый беренче...
  
  
  Өч
  
  
  Обратный юл бу Штаты узды тиз һәм башка маҗаралар. Безнең пункты билгеләнешендәге иде исемендәге аэропорт Джон кеннеди, ny Нью-Йоркта, һәм без приземлились анда, махсус әзерләнгән яңа очып китү-төшү полосасы буйлап. Аннары кояш һәм ясного күк йөзе, бу Виски-Кей, мин әзер түгел идем к суровым, аның кинәт январским холодам Нью-Йорк.
  
  
  Хоук көттем ахырында очып китү-очып төшү полосасын бу длинном темном лимузине. Ничек гына аның күчте белән самолеты бу машинаны, рыжеволосый пилот махнул кулы белән, развернул самолет һәм взлетел к авианосцу. Бу передней өлешендә лимузина сидели, ике ир - шофер буларак, мин догадался, тагын бер агент AX. Аны белә идем, чөнки без кичерергә тиеш җитди кризис, чөнки Хоук диярлек беркайчан да ачып бирә шәхес бер агенты үзгә. Хоук постучал буенча кисәкләре тутырылган пыяла перегородке, отделявшей безнең ир-атлардан алда, һәм лимузин проехал аша аэропорт.
  
  
  «Нишлисең, N3, - диде Хоук, беренчеләргә карап, шул тәрәзә, - дип уйлыйм сездә юк, яңа мәгълүмат өчен хәбәр итәргә».
  
  
  «Куркам, дип, юк, сэр», - диде мин, тик шулай да сөйләде эму турында дублирующем крейсере бу Виски-Кей һәм минем шәфәгатьче. Аның, дип өстәде: «Әлбәттә, мөмкин түгел расларга, алар ничек мәгълүмат алдылар. Мария фон Альдер бәлки бөтенләй катнашачак ».
  
  
  «Џм», - дип җавап бирде гына Хоук.
  
  
  Без-нартларда бу тынлык берничә секунд керткәнче Хок повернулся һәм угрюмо диде: «Башлыгы " россия коммунистлар партиясе тиеш прибыть монда, нью-йорк, мәсәлән, аша алты минут. Ул белән очрашачак, кайбер тирәсендә безнең кешеләрнең секретном утырышта БМО керткәнче, вылетит-кайтам иртәгә. Безне салдылар өчен җаваплылык куркынычсызлык эго, әлегә ул монда. Тавышы ни өчен аны шулай срочном нуждался бу сиңа.
  
  
  Настала минем чиратында пробормотать: «Џм».
  
  
  Лимузин притормозил һәм хәзер янында тукталды, бер караганда, яңа очып китү-утыру полосаларының аэропорт, анда эго көткән зур толпа кешеләр һәм машиналар. Хоук наклонился алга күрсәтте гаять зур турбореактивный двигатель, спускающийся белән свинцового күк. «Безнең кергән, нәкъ вакытында», - дип билгеләп үтте ул, взглянув бу карманные часы, үзе белән йөртеп, бу цепочке, перекинутой аша гиллетт.
  
  
  Ничек гына россия самолет тукталды очып китү-төшү полосасы буйлап, аэропорт хезмәткәрләре тиз подкатили ступеньки к көне кабинасы, һәм чыкты совет партиясе рәисе. Тирәсендә зур самолет артыннан следили берничә башка россия рәсми затлар, һәм, бара, баскыч алдында бөтен төркеменә кичекмәстән полиция хезмәткәрләре чолгап алды һәм хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте кебек россиянең, шулай ук америка һәм сопроводили к чиратта-юньдә машиналар. Кайчан процессия җитәкчелегендәге төркем нью-йоркның бер мотоциклистов тронулась, безнең лимузин бер чын күңелдән өчен машиной советлар министры. Тиздән без инде входили капкасына Берләшкән Милләтләр Оешмасы, озын величественная вереница флагларын, аның тиз развевалась бу ледяном чәркәләре.
  
  
  Оказавшись бина эчендә, бөтен төркеменә тиз күчердек бер тирәсендә бүлмә шәхси куркынычсызлык советы. Бу иде, иркен залы, башка тәрәзәләр белән сиденьями, расставленными ярусами, наподобие амфитеатра өчен тамашачы белән трибуной үзәгендә, анда карыйлар үз урыннарын совет рәисе һәм эго партиясе, шулай ук куркынычсызлык буенча киңәшчесе Кушма һәм эго ярдәмчеләре. Аны Хоук, башка агент AX һәм аның карыйлар урынга беренче планда кайбер янында россия полиция, куркынычсызлык сопровождавшей совет лидеры Мәскәүдән. Безнең якта басып тордылар агентлары хокук саклау органнары, шәһәр, штат һәм федераль хөкүмәт. Очрашу, әлбәттә, бик ябык тамашачылар өчен.
  
  
  Ике ир-егет аралашу аша тәрҗемәче, ул переводил шепотом бер к икенчесенә, шулай итеп, берни буенча сказанного иде слышно, анда без сидели. Ул барыбер, дип карарга спектакль бу пантомиме буенча жестам угадывать, диләр актерлар.
  
  
  Башта тоелды икесе дә ир-атлар иде сердиты һәм подозрительны. Күп хмуриться, хмуриться һәм стучать кулаками. Тиздән гнев алышынды недоумением, һәм ул чакта аны күрдем, дип ике ир-егет булдылар артык дружелюбными. Күрәсең, алар аңлый башладылар, дип безгә бер ягы түгел сидела өчен причудливыми инцидентами.
  
  
  Тиздән аннары әлеге очрашу ахырына якынлашты, һәм рәисе, Советлар Союзы һәм киңәшчесе куркынычсызлык буенча АКШ басып тордылар өчен пожать бер-берсенә бер-берсенә кулларын.
  
  
  Аннары бер тирәсендә партия әгъзаларының советлар премьер - соңрак аңа мәгълүм булганча, ул россия илчесе - ясаган адым рәисе коммунист. Ул тотты да вытащенную тирәсендә кармана гранату. Ир-ат открепил гранату һәм ташладым аны плюшевый келәмгә ачыктан-ачык к ногам россия лидеры.
  
  
  Бу последовавшую өлешен секунд ледяного ужаса бүлмәдә юк иде слышно безнең тавыш. Аны әле саф коточкыч кеше советлар министры башлагач, ул беспомощно карадым, аска таба бу смертоносную активированную гранату, лежащую бу носках эго кљнне тагын бер ботинка.
  
  
  
  
  
  инстинктивно аның вытащил үз Люгер Вильгельмину буенча кобуры, әмма Хоук схватил минем өчен кулын. Иң делле, чөнки ул тизрәк мине күрү өчен, мин берни дә эшли алам. Таращить күзләре генә тизрәк взорвет гранату. У россия лидеры булмады вакыт хәтта сдвинуться урыныннан.
  
  
  Бу вакытта, кайчан да катнашучылар бүлмәдә иде парализованы, россия илчесе - кеше, уронивший незакрепленную гранату - бросился на взрывчатку. Раздался приглушенный шартлау булды; Смертельная көч граната иде подавлена телом ир-атлар. Эго гәүдәсен разлетелось бу өлешендә, максаты-оторвана от туловища.
  
  
  Шартлау нәтиҗәләрен потрясли Советы рәисе һәм башка катнашучыларны трибунада тик остальном алар калды невредимыми. Без Хоуком кичекмәстән күчерелә россия һәм американскую делегациясе тирәсендә бүлмәләре ожидающий тышкы якта лимузин. Иде поспешно чаралар күрелде, җитмәсә, булсын киңәшчесе куркынычсызлык буенча АКШ һәм эго хезмәткәрләре әйләнеп кайтты, Вашингтон, ә россия ягы направилась бу совет илчелегенә һәм үскәндә кадәр шунда китү ягын Мәскәүгә.
  
  
  Шул ук вакытта, ашыгыч ярдәм, полиция һәм N. Y. D P. БМО килә башлады киме белән контингентом газетных репортеров һәм фотографлар. Зал шәхси куркынычсызлык советының иде заблокирован полиция БМО, әмма Хоуку һәм миңа рөхсәт иттеләр кайтырга эченә, анда носилках загружали покрытые брезентом калдыклары россия илчесе. Инде хәзер хезмәткәрләре россия, полиция, иминлек һәм америка агентлары әзерләнә, күзәтеп торырга мөмкинлек бирә күптән түгел генә хәрәкәт илчесе.
  
  
  Иде ясалган кыңгырау Ак йорт президент иде проинформирован бу хакта делле. Керешер алдыннан бу сөйләшү бетте, Хока чакырыла к телефон аша сөйләшә президенты. Кайчан кайта, йөзе башлыгы AX иде серым.
  
  
  «Бу бик диярлек һәлакәт», - диде ул, покачивая аягы. «Президент хәбәр итте миңа, - дип алачакбыз, тулы хисап турында передвижениях совет илчесе, ничек гына тикшерү берәр обнаружит. Ләкин без инде беләбез, бер ».
  
  
  "Бу нәрсә?"
  
  
  «Барлыгы ике төн элек - диде Хоук, - совет илчесе иде кунагы бу вечеринке, устроенной Хельгой фон Альдер һәм аның әнисе фатирда Хельги бу Парк-авеню».
  
  
  "Сез ышана?" - удивленно-дип сорадым аны.
  
  
  Хоук кивнул үзгә агентка AX, ул озатып йөрде, безне лимузине караганда, кеннеди, ny. «Агент Z1 иде вечеринке. Чөнки аның, белә булмый күзәтеп барлык хатын-кызлар фон Альдера бер үк вакытта, аны кулланды эго бу делле. Аның телим, сез икәү бергә җыелган, өчен, дип сөйләде ул сезгә тулырак моннан кичәләр. Аннары бу аның телим сез эшләделәр өстендә Хельгой фон Альдер. Һәм...
  
  
  "Әйе, сэр?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мин ышанам ки, миңа кирәк түгел, напоминать сезгә срочности сезнең миссия. Булырга тиеш, ниндидер элемтә арасында әлеге бизнес һәм фон Алдерс. Найдите аны, ни булыр иде бу безгә стоило ".
  
  
  Дүрт
  
  
  Хок юнәлде бер нью-йоркский офис AX калдырып Z1, һәм мине сөйләшергә бергәләп. Үткәреп зур өлеш көн самолетта, летевшем буенча Виски-Кей, һәм машинада, ехавшей буенча Джон кеннеди, ny, аны тойдым, - дип миңа кирәк потренироваться тренажерлар залында. Аны тәкъдим итте Z1 сарыф спорт клубы уйнарга гандбол, әлегә без сөйләштегез.
  
  
  Беркем буенча, безне, әлбәттә, белми әлеге исемендәге башка. Үзе Z1 иде чама белән минем яшьтә, парда дюймов түбәнрәк һәм берничә фунт авыррак белән соломенными волосами һәм якты кожей. Ничек гына без переоделись спорт формасын һәм башладылар уен, аны күрдем, ул лаеклы көндәш гандбола. Мәйданчыкта бар иде, неуклюжий, плоскостопий, тик ул иде буенча мячу белән убийственной көчкә ия, димәк, ул отскакивал, ничек таращить күзләре белән рикошетом, һәм заставлял минем белән хәрәкәт итә.
  
  
  «Дисклар кичәнең узган төнлә иде әлеге вечеринкой», - дип башлады ул, һәм аның ритмын көтелә көньяк акцент эго голосе, үзенә акцент урта көньяк штатлары. «Бу фон Альдеры төгәл белә развлекать. Иде пар актерлар, россия илчесе, ике британия язучысы, бу поп-рәссам, ул да ясыймы соћ башканы картиналар белән спорт каешлары, һәм тагын бер дюжина кешеләр, алар аны да очраттым ».
  
  
  «Кемгә дә булса тирәсендә алар показался бигрәк тә күңелле белән илчесе?» - дип аны, нанося удар буенча мячу, һәм шул удачном ударе нык вонзив эго бу уртасына Z1, шуныћ аркасында ул алмады сорауларга җавап бирергә удар.
  
  
  "Тфү!" - пробормотал ул, усилием выпрямляясь, зат эго покрылось каплями банк. Аннан соң, журналистларның минем штопора, ул әйтте: «Миңа тоелды кунаклар барысы да бик дус тагын беребез белән. Әйтерсең, алар барысы да иде әгъзалары нинди дә булса эксклюзивного клубы. Әгәр сез аңлыйсызмы нәрсә турында аны?"
  
  
  Аңа кивнул. «Әмма иде микән Хельга яки аның әнисе, Урсула, кайчан-йә ялгыз калу белән илчесе дәвамында нинди дә булса вакыт эчендә " кичке?» - дип сорадым, аны, мчась анда-монда буенча мәйданында. Мин белмәдем, нинди мәгълүмат аның көтмәгән идем, аның да алырга мөмкин, тик теләсә нинди зацепка яки элемтә арасында мертвым илчесе һәм теге яки бу мәсьәлә буенча фон Альдеров ярдәм итә алмый.
  
  
  «Юк», - дип җавап бирде Z1 үтәп, үз өлешен йөгерү. «Иң делле рус зур өлеш вакыт сөйләштем моның белән рәссам һәм, ниһаять, тәмамлады кичә алып ике интернетта булган егет үзе белән алып килгән..
  
  
  
  
  
  
  Миңа килде, башын дикая идея. «Булса да, сез борчылган булса, аны сорады AX үткәрергә ачу мие мертвого рус?»
  
  
  «Ачу?» - диде Z1, оборачиваясь һәм әнисенә карап мине. «Бу мөмкин исбатларга өйрәнү эго баш мие?»
  
  
  «Бу бары тик минем уйлавымча--, - диде мин. «Мин алмыйм выбросить тирәсендә баш никадәр странной булып, бөтен хәл. Генә булса, нәрсә булган бүген, тик барысы да алдагы үтерү - яки, аның булыр иде, дип, үз-үзләренә кул салучылар. Бу кешеләр тупладык иң странную командасын кеше үтереп утырган җинаятьчеләр аны аңа кайчан булса күргәнем булмады. Бәлки аларны башта, тора микән препарат, яки загипнотизировали, яки промыли мозги. Кем дә булса тиеш иде мәҗбүр итә ih үзләрен шулай бер иррационально. Булырга тиеш аңлату. Бәлки, ачу бирәчәк кайбер җаваплар, ярдәм итәр безгә аңларга моның сәбәпләре, эшне ».
  
  
  «Минем, тора авыз». Z1 пожал җыерып.
  
  
  «Хоук тели, аны кичекмәстән переехал к Хельге», - диде аңа эму. «Ничек гына без эшебезне тәмамлагач, уен, аны позвоню менә попробую билгеләргә очрашулары бүген кич. Минемчә, сиңа яхшырак доложить Хоуку әлеге штаб. Һичшиксез, әйт эму дип телим үткәрергә ачу рус ».
  
  
  «Әлбәттә», - диде ул, упустив шанс һәм га оттырып, миңа уен.
  
  
  Катнашып, душ һәм одевшись, без килә, бар һәм эчтек берничә охлажденных мартини, һәм аңа шалтыратты Хельге фон Альдер буенча телефон киосклар.
  
  
  "Пельмень!" ул взвизгнула нче восторга, ничек гына услышала минем тавышы. "Сез кайтты. Минем тупая апасы ярдәме белән, сиңа китәргә. Увидимся бүген кич?
  
  
  «Бу төгәллек, ягъни мин-туар күз алдында», - диде аның әй. «Мин заеду өчен синең якынча сигез».
  
  
  Кайчан аны тәмамлый сөйләшү, без агентом Z1 аерылыштык. Аны таба килә башлады бу роскошную фатирын Саттон-Плейс, аны AX арендовал минем өчен -, яки, мөгаен өчен «Тони Доуэса».
  
  
  Берсе буенча өстенлекләре эш астында прикрытием өчен AX иде", - дип оешмасы түгел жалела чараларын булдыру ышанычлы маскировки өчен үз агентлар. Гостиничные Тони Доуэса иде яхшы үрнәк булып тора. Бу элегантный булды, элегантный холостяцкий домик барлык кирәк-яраклары өчен соблазнения торган мондый ир-ат алыр иде үзләрен тәэмин итәргә. Звукоизолированный тышкы якта, шактый югары өчен ачарга төре шәһәр һәм уединение, һәм җиһазландырылган, барлык өр-яңа электрон җиһазлар белән нчы эчке яктырту кадәр квадрофонического тавыш. Автоспорт минем үтенеч бар иде, кечкенә тренажерлар залы һәм сауна. Калган сәгатьләр көн аның потратил бу боксерскую грушу, һәм борыс, һәм сауна белән тәмамлый. Иде, җиде-утыз биш, кайчан мин смокинге юнәлде к Хельге фон Альдер.
  
  
  Фатир Хельги иде пентхаусом бу Парк-авеню бу сиксәненче еллар, анда король бинасында, ул күбрәк походило бу шәхси клубы белән чагыштырганда бу турыда. Аны көтмәгән идем, - дип, ул бер, әмма кайчан килде, аны, аның, күрдем, дип Урсула иде анда белән седым джентльменом, зат, аның выглядело смутное танышлары булса да, эго исеме өчен мгновение ускользнуло миннән.
  
  
  «Әмма Дамплинк», - сәламләде мине Хельга, поцеловав минем иреннәре гадәти поцелуем фон Альдера белән ачык ртом һәм, втянув мине эченә, «сәлам әйт Урси» - кызлары фон Альдера исеме үз әнисе Урси, - «аны сопровождающего Байрона Тиммонса. "Ул чакта аны таныдым бу кешедә бер тирәсендә нефть магнатов ил. Урсула фон Ольха шулай ук поцеловала мине иреннәре, - дип иде, ерак түгел материнским, һәм Тиммонс нык пожал миңа кулын.
  
  
  «Урси һәм Байрон кебек тапкыр уходили», - дип өстәде Хельга, херувимски улыбаясь.
  
  
  Байрон Тиммонс пробормотал: «Ах, әйе», дип башлады ярдәм итәргә Урсуле кияргђ норковую тун.
  
  
  «Без турында сөйләштеләр дәһшәтле авария бедного Владимир Колчак, - диде Хельга. «Сез ишеттек бу яңалыклары?»
  
  
  "Юк, аңа, диде. "Мин курыкмыйм."
  
  
  «Бүген берничек тә кайчан эго үтерәләр, БМО - күңелсез диде Хельга, - нәрсә кебек шартлау мич куелды».
  
  
  «Кот очкыч хәл», - диде аны, догадаться генә уйлап тапкан бармы Ястреб «шартлау булды мич куелды», матбугат вәкилләре өчен сэм.
  
  
  «Бедный Владди, - диде Хельга, - ул һәрвакыт шыгрым тулы тормыш. Аның сагынырмын буенча аңа.
  
  
  "Сез белсеннәр эго?" Аны дип сорады.
  
  
  Турында «әйе, - дип җавап бирде Хельга. «Ул иске дусты Урси. Ул монда, йорт, бу вечеринке, нибары ике төн элек.
  
  
  «Барыбызга да булачак эго түгел хватать», - дип раслады Урсула, целуя Хельгу бу щеку, кагылып минем губернасында ee губами һәм направляясь к көне. Байрон Тиммонс последовал минем өчен, кабат ныклы пожав миңа кулын.
  
  
  Ничек гына Хельга закрыла ишекне өчен уходящей парой, ул кимегән бу минем объятия белән подавленным хихиканьем һәм сызып ќибђргђндђ: «Ий, Дамплинк, Байрон Тиммонс кот очкыч хәл зол миңа - һәм сине. Аны кайчан көнен билгеләде сезгә очрашулары бүген берничек тә башлагач, аның бөтенләй оныткан, бүген кич аның тиеш иде сарыф аның белән театр. Кайчан аны искә төште, миңа эшләргә туры килгән некоторую отчаянную перестановку һәм позвать Урси өчен алыштыру. Аның диде Байрону, сез иске, башка, аны мин күрмәдем, бик күп ел, һәм сез, иде, шәһәрдә төнгә генә.
  
  
  «Мин белә ул нәрсә белән канәгать түгел. Хәзер аны аңлыйм.
  
  
  Хельга отстранилась, качая аягы. «Кайчагында аның алам булырга шулай непослушным. Әмма аны отельдә булырга синең белән ».
  
  
  «Мин канәгать, - диде аңа сәлам, - һәм польщен. Кая син, теләсәң, аның өчен сине китерер?
  
  
  "Бу шундый күңелсез бер төн", - диде Хельга.
  
  
  
  
  
  Аны тыныч кына әйтте: «Мин уйладым, бәлки, син яхшырак каласың монда тотасың уютным. Әгәр дә каршы ни дә булса гади, мәсәлән, шампан һәм уылдык җитештерү. Куркам, бу-барлык, бар, һәм бу йорт, хәзер дә слуг ял.
  
  
  «Мин алмыйм уйлап табарга иң яхшы учреждениеләре үткәрергә кичәсе».
  
  
  Ул мине ул ирекле. Ул иде одета бу обтягивающее ак кичке күлмәк, аның якты чәч иде җентекләп уложены, муенында висело бриллиантовое ожерелье белән тиешле бриллиантовыми подвесками, свисающими тирәсендә мочек аның ушей. Ул бик үткәрергә әзер төн шәһәрдә. Тик соңыннан аны аңладым, хатын-кызлар Фон Альдер, мөгаен, шулай одеваются гына алсын өчен кич бездельничать өйдә.
  
  
  Хельга включила музыка һәм выключила брылев. Тиздән ул алып килде, шампан шәрабы һәм икру, һәм без мондый уенга иңгә-иң торып көнне леопардовом шезлонге алдында тәрәзәле нче идән кадәр потолка, алар тирәсендә без күзәттеләр утлары шәһәр һәм снежную тьму.
  
  
  «Беләсеңме, Тони, - җайлап диде Хельга, поворачиваясь миңа, без икебез дә потягивали охлажденное шампан шәрабы, - син дә шундый башкалар кебек ир-атлар, алар аны белсђм, үз тормышы. Гадәттә, аның алам шактый җиңел ih аңлау, аңлап, нәрсә теләсәләр нче хатын-кызлар. Синең белән мин түгел, дип саный, хәер, беләм, сине бик күптән. Һәм бу-проблема. Миңа бу кызык, һәм минем уйлавымча, калганнары хатын-кызлар Фон Альдер кертеп, Урси да. Ул кинәт авылның откровенными. «Сиңа ошады белән Мария?»
  
  
  Аның гадел кивнул. «Ул менә дигән. Ләкин ул вакытта барысы да сез. Ахыр чиктә, сез, әлбәттә, бер төрле тройняшки.
  
  
  «Түгел тулысынча бердәй». Аны күреп, аны улыбку бу полумраке. Ул протянула кружку белән шампанским һәм соскользнула бу кәнәфи, прижавшись нең телом к минем. Аны тоймадым җылы аның тән аша күлмәк. Экзотический пешкђн ee тынлы волновал минем чресла. Аның просунул палец астында бретельку аның күлмәк һәм тукталды.
  
  
  «Хельга», - диде мин.
  
  
  "Џм?"
  
  
  «Бу егет, Колчаком яки Владди, сез ничек эго русныкы дип атаулары - сез эго өлешендә күргән соңгы вакытта?»
  
  
  Ул дөрес түгел аңладым минем штопора. «Сиңа кирәк түгел, эго ревновать, Дамплинк». Ул придвинулась лижет миңа, шулай ук безнең бот соприкоснулись.
  
  
  «Юк, тик миңа шунысы кызык», - настаивал мин. «Өлешендә бармы ул навещал сезгә, яки сезнең гаиләне соңгы берничә атна?»
  
  
  Ул пожала җыерып, әле прижимаясь миңа. «Владди иде берсе тирәсендә кешеләр һәрвакыт яки һәрвакыт янында-минем дусларым. Сез, күреп аны, кайчан ул анда, сез дә скучали буенча аңа килгәч, ул љендђ ». Ул нетерпеливо пошевелилась. «Әмма бу үткәне - бу-хәзерге. Хәзерге һәрвакыт мөһимрәк».
  
  
  Аны, белми, бу нәрсә, ул собиралась әйтә. Бәлки, ул кунакханәләр, нидер яшерергә, ә бәлки, бары, чыннан да, юк иде, дип әйтергә Колчаке. Һәрхәлдә, аны тоймадым, хәзерге вакытта үтәгән, үз вазифаларын.
  
  
  Хәзер аның несс җаваплылык алдында үзе өчен түгел, упустить мөмкинлекне ускользнуть арасында минем бармак. Бу пальцами аның ослабила бретельку күлмәк Хельги. Ул спустила ике каеш белђн кулларны йомшак ткань ак кимегән менә талия.
  
  
  Анда булмады бюстгальтера. Ул кайчан откинулась элек, аның тулы стройные күкрәк приподнялись, соски белән розовыми кончиками басканнар дыбом. Ул извивалась алга өчен очрашырга белән минем йөзек кашы, шуңа күрә минем авызы наполнился берсе, ә аннан соң башка мондый дыне холмиками. Аның гәүдәсен яростно дрожало, аны кайчан ласкал аның соски кончиком телен, әлегә, ниһаять, ул, судорожно вздохнув сузылган минем башын ике куллап һәм поднесла минем иреннәре нең к. Без целовались, ул моңа кадәр пальцами бер кулы минемчә бедру, әлегә наткнулась бу таныклык минем кузгату. Аның кешедә бу мгновение задержалась анда.
  
  
  «Менә, Дамплинк, әйбәт», - сызып ќибђргђндђ, ул, задыхаясь, һәм прижалась губами минем к уху.
  
  
  Аның күтәрде аны понес аша гостиную аша фойеда аерым йокы бүлмәсе оештыру. Үзәктә бүлмә булды бик зур түгәрәк караватка җитештерүче. Аның опустил аны нах, һәм ул сняла күлмәк, чулки һәм кружевные трусики бикини. Лежу бу атласных простынях, ул нетерпеливо протянула куллары өчен, миңа ярдәм итә төшерергә кияләр.
  
  
  Аны тоймадым, ничек кан ага да ага, минем кан, кайчан минем күзләре поглощали аның великолепное гәүдәсен. Ул бик төгәл копией үз сеңлесе Мария белән искиткеч очерченной, выпирающей күкрәк һәм йомшак изогнутых бедер кадәр кечкенә алтын өчпочмак үзәгендә аның тән. Ул притянула мине үзенә, кайчан безнең тән соприкоснулись, ул повернула башын набок һәм йомшак диде: «Карале, Дамплинк, кая, син безгә повернулся, син җилдә, ничек без шөгыльләнәбез тарафыннан яратып кабул ителә».
  
  
  Моңа кадәр мин түгел замечал, дип өч бүлмә диварлары янында изголовья ятаклар ике якның да, тулысынча зеркальными. Әлегә гәүдәсен Хельги сжималось һәм раскручивалось белән бергә, минем кебек ниндидер искиткеч запрограммированный, ләкин юка коралы чувственности, дан гыйбарәт отражали чувственные хәрәкәте кебек булсак иде уртасында зур оргии, анда без дә булдык, бөтен төркем катнашучыларны.
  
  
  Аны берәүдә, ничек диде миңа Хельга, ул һәм аның сеңлесе Мария түгел тулысынча бердәй. Шул, ничек алар белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә, зур аерма бар. Икесе дә хатын-кызлар белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә белән бесконечным воображением һәм зур ачык яратып. Әмма бу сходство тәмамланды. Әлегә Мария иде молчалива һәм напряжена, ee хәрәкәте
  
  
  
  
  
  
  иде изысканно тонкими, Хельга иде кыргый һәм заброшенной, аның куллары, бот һәм авызы гел исследовали минем гәүдәсен, обмениваясь катнашкан укучылар да диплом ощущениями һәр алынган аның. Барлык ee существо даими корчилось, дрожало һәм побуждало-мине барлык зур һәм зур высотам экстаза. Әйтерсең, - һәм зеркальные диварлар усиливали эффект - мин шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә белән дюжиной төрле хатын-кызлар, һәр белән төрле подходом һәм реакцией. Ниһаять, ул вскрикнула нче чиста удовольствия, һәм кимегән кире шушы караватка җитештерүче.
  
  
  Аша мгновение ул наклонилась минем мәңгегә. «Мин делаю сине бәхетле?» - дип сорап куйды ул, покрывая минем йөзе поцелуями.
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Әйе, син нишлисең, минем бәхетле».
  
  
  «Мин дә бәхетле», - диде ул. «Син ул кеше, алар аны сиңа дип уйлаган идек».
  
  
  Аны сак притянул ee үзенә өчен ул түшәк миңа, безнең тән прижались бер-берсенә карата бер-берсенә белән баш кадәр пят. Без лежим неподвижно, беркем буенча безнең сөйләшми. Аша мгновение ул белән генә вздохнула нче флагы рөхсәт үтәү, аның аны көтмәгән идем.
  
  
  «Shh», - сызып ќибђргђндђ, аны әй.
  
  
  Ул янә замолчала, тик кыска вакытка. "Их!" воскликнула ул. "Их! Ах, Дамплинк! ИХ!" Ee гәүдәсен тагын судорожно затряслось, әлегә ул озын тихим стоном восторга түгел перевернулась бу спину һәм закрыла күзләре.
  
  
  Минем даими программасы күнегүләр өчен тән һәм акыл янә пригодились, позволив миңа бүләк Хельге соңгы бүләк удовольствия, аның ул көтмәгән идем.
  
  
  5
  
  
  Хельга күзләрен ачты һәм йомшак дип елмайды миңа аның склонился өстендә ee аягы. «Бу искиткеч, бик яхшы, бик яхшы», - сызып ќибђргђндђ ул. Ул перевернулась һәм вылезла тирәсендә чүп-чар. «Ял ит, Дамплинк», - диде ул, целуя мине һәм тапкырларына аша бүлмә.
  
  
  Аша мгновение ул кайтты, бутылкой шампан һәм ике бокалами. Ул наполнила бер тирәли стаканов һәм протянула миңа. «Бу, - диде ул, - биләячәк сине, әлегә аның булам, душ кабул итәргә». Ул янә поцеловала минем керде ванную, шатлыклы напевая. Роскошно растянувшись бу түшәк, аны ишеттем, ул ничек кабул душ.
  
  
  Аның ясаган глоток охлажденного Dom Perignon. Тышкы якта менде җил. Дүртенче бүлмә дивары иде покрыта портьерами, һәм ул гайсәның өчен шторами иде көнне бакчасы пентхауса, алар окружали барлык дүрт яктан фатир. За дверью нидер стучало. Поднес кружку шампан белән янәшә кроватью, натянул чалбар һәм минем янга килеп, к көне. Аны кайчан отодвинул өлеше пәрдә ягына, аны күрдем дип бер тирәли ишекләр приоткрыта, һәм раскачивается бу чәркәләре. Аны, ишекне һәм запер аны.
  
  
  Аны иде полпути кире аша бүлмә, кайчан бу безошибочное алтынчы хисе, подсознательное кисәтү турында надвигающейся куркыныч, послало миңа үзенең хәбәр. Белмим, ни өчен, аның инстинктивно вскинул ике кулы алдында үз горлом, аны түгел шталь гамәлдә артык иртә. Шул ук мгновение тонкая проволочная петля накинулась минем башын түшәк миңа җилкәсендә. Проволока белән шөгыльләнүче булырга тиеш иде воткнута бу минем тамакны, моның урынына тирән вонзилась бу тирене минем вытянутых кулыннан.
  
  
  Минем һөҗүмче издал авыр рычание һәм яростный ыргылу петухов. Аның пригнулся һәм бәрде плечом элек. Аның әле алмады күрергә, кем артта иде мине, тик бу внезапном выпаде аның мельком күрдем ике борющихся образы бу стоны көзге Хельги. Аның посмотрел тагын бер тапкыр күрдем үзен кеше артта калды минем, отраженного анда. Ир-ат иде Z1!
  
  
  Эго зат исказилось нче һөҗүм, әмма эго шәхес мөмкин түгел иде кемгә дә. Бу иде, шул ук кеше белән алар аны уйнадым гандбол спорт клубында бу көнне.
  
  
  Булмый аңлап, нигә ул үтерергә маташа мине хәзер. Да, мин шундый нәрсә эшләргә, бу якларга үзен. Һәм бу жуткое, тревожное хисе - күзәтергә, ничек кемдер үтерергә омтыла, мине дә шул ук зеркалах, анда әле күптән түгел генә аны күреп, үзләрен һәм Хельгу, кытайларныћ наслаждающимися, секс.
  
  
  Ул әле дип зеркальной диварлар һәм белми, мин күзәтеп артыннан анда. Ул башлаган күтәрергә, аягын өчен упереться коленом миңа спину. Аның жестоко бәрде аның эго сул ногой, эләккән, эму бу коленную чашечку һәм разбился сл. Ул задохнулся нче больно башлады егылырга, таща мине үзе артыннан. Аның попытался вывернуться буенча проволочной петухов, поворачивая башын каршындагы падении. Ул тотты да упорно к петле, һаман омтыла задушить мине. Хәзер аңа билгеле видела эго зат. Эго күзләренә иде остекленевшими - әйтерсең, ул загипнотизирован яки под действием наркотиклар.
  
  
  Әлегә кадәр хорек аны бирерләр, дип, көтеп алмыйм якларга үзен түгел, убивая аның. Тик мин әле, бу мөмкин түгел. Аны бәрде каты крае уң кулы нигезенә эго горла, нанеся үлем удар казанда каратэ. Удар иде, көчле һәм чиста. Эго шея сломалась, һәм ул мәет, бәлки, хәтта подозревая, дип эго методы үтергән. Эго гәүдәсен осело идәнгә максаты гротескный повернулась набок. Аны менде һәм торып басты, оседлав эго, гәүдәсен.
  
  
  Аны ишеттем, ничек ванной бара душ. Ковровое катлам белән тирән ворсом идәндә спальни заглушало тавышлары безнең көрәш. Ул чакта миңа тоелды очевидным, дип Хельга фон Ольха заманила мине йокы бүлмәсе оештыру, беләм агент Z1 китәм аннары кылырга һөҗүм итәләр минем тормыш. Ничек яхшы булыр иде ул безгә иде минем белән шул чүп-чар, аны беркайчан да иде
  
  
  
  
  
  Аның забываю, ул һәм аның сеңлесе бар иде, тәҗрибәле актрисами.
  
  
  Икенче яктан, кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның үзенә, һаман ихтималы бар, дип белдерде ул невиновна. Z1 белә идем, встречаюсь белән Хельгой бүген кич, һәм иде күзәтеп өчен минем кадәр фатир. Булса, ничек мин хәзер подозревал, ул алган үтерергә боерык ул мине булыр иде проскользнуть бу бүлмәгә белән террасы, әлегә без Хельгой белән шөгыльләнгән тарафыннан яратып кабул ителә, һәм ул белмәгән идем, бу хакта күбрәк аның.
  
  
  Әгәр иде бу правдой, ул алмады позволить Хельге пәйда хуш табарга кеше, аның, аны үтергән, лежащего аның ковре. Була алмый бернинди аңлатмалар, ул удовлетворила иде аны, әгәр аны түгел, дип чынбарлыкны ачып бирде минем прикрытие. Әгәр аны моны, веб-зацепка белән шөгыльләнүче бар иде AX буенча эш, Фон Альдерс, булыр иде файдасыз. Аны иде ясарга гына бер тапшырырга гәүдәсен Хоуку, у, аның карамагында иде, барысы да акча өчен сизелмичә дә арынырга иде.
  
  
  Аны нагнулся, мәетне күтәрде бу подлокотники, потащил эго аша бүлмә аша көн террасы һәм выбросил урамга. Аннары аны поспешил к прикроватному телефон аша шалтыратып Хоуку. Туры килде сөйләшергә башка скремблера.
  
  
  «Бу-җитди эш», - диде мин, ничек ул гына җавап бирде. Дим кыскача гына, аның сөйләде эму, нәкъ менә булган, импровизировав код барышында эш. Ахырда аны, диде: «Без беребез белән тиздән уедем биредән. Аласыз микән сез үтәүләрен белән зачисткой? »
  
  
  Хоук аңладым. «Доверьте барлык әзерлек миңа, - диде ул, - әмма загляните миңа бүген кич».
  
  
  «Мин планлаштырам», - дип җавап бирде, аны һәм оборвала сөйләшү, кайчан услышала, ничек Хельга выключила душ бу ванной.
  
  
  Аша берничә минут бу бүлмәгә кергән, Хельга бу прозрачном кара неглиже, открывающем һәр детале аның тән. Аны кабат растянулся зур түшәк һәм потягивал шампан тирәли бокала. Бәхеткә, үлем агенты Z1 иде бескровной бүлмәдә берни дә булмады, - дип указывало иде көрәшкә белән шөгыльләнүче фаҗига, анда нибары берничә минут элек. Әгәр Хельга катнашты бу заговоре һәм кире кайтты, биклђп табарга миңа мәетне, ул да бирде, бу бернинди күрсәтмәләр. Моның урынына ул прижалась к түшәк янымда, әлегә аның наливал әй кружку шампан.
  
  
  «A amore», - диде ул, коснувшись минем стакана нең.
  
  
  «A amore», - дип килеште мин.
  
  
  Аннары моннан, ничек без валериана, аның скинул аяклары белән түшәк һәм әйтте: «Бар, Пельмень, аны чакырырга җыенам сине кичке аш. Кеше яши гына түгел, мәхәббәт турында. Һәрхәлдә, түгел бу кеше.
  
  
  Без сайлаган ресторан кечкенә тускло освещенном француз йорты, ерак түгел фатир Хельги. Тышкы якта әле шелл кар, әмма ресторанда иде җылы һәм күңелле, ә хезмәт күрсәтү һәм eda иде превосходными. Тик аны, чыннан да түгел иде голоден, чөнки дәвамында трапезы аны даими башлыкның үзенә ужасную сәхнәгә белән шөгыльләнүче аша булачак фатирда Хельги, кайчан Хок тљбен гәүдәсен мертвого агенты AX.
  
  
  Хельга кебек түгел замечала минем озабоченности һәм чыршы чын күңелдән, җанлы болтая дәвамында ужина. Бервакыт ул притворно надул иреннәре - шул ук жест, ул сделала Мария, аны кайчан калдырды, аны Виски-Кей, һәм әйтте: «Дамплинк, әйдә барачакбыз кая да булса ял көннәрендә өчен, без идек побыть берәүләр. Сез мәңгегә белән Мария. Хәзер минем чират."
  
  
  Минем позабавила нче шутливая конкуренция белән шөгыльләнүче бар иде, күрсәткечләрне тикшереп тору кызлар. "Бу синдә иде татарлык?" Аны дип сорады.
  
  
  Ул сделала неопределенное хәрәкәт кулы белән һавада. "Мексика. Бәлки, Испания. Көньяк Франция. Ахыр чиктә, самолет реактивный гади утыра, башка эше вешалке. Без алыр идек, моның белән файдалана ». Ул тәкъдим ясады ул шулай небрежно, ничек булса сөйләде сәфәр турында такси аша шәһәр. Һәм аны шундый итеп күрергә, ул бик җитди иде.
  
  
  «Ярар, нишлисең, - диде мин, оставляя үз вариантларын ачык, чөнки мин әле белми, нинди осложнения булачак, аннары үлем агенты AX.
  
  
  Хельга кивнула, һәм ул ирекле мине шуның өчен дип кинәт посерьезнела. Мондый кәеф аны бөтенләй дә көтмәгән идем нче головокружительного фон Алдерса.
  
  
  «Мин сиңа шуны-дип ђйтђ алмыйм, Тони», - сызып ќибђргђндђ, ул, аны бармак переплелись белән минем, әлегә без потягивали коньяк. «Мин алам, сездән вибрации, вибрации зур көч. Бу булуына мин гомер буе теләдем бу ир-атка. Мягкость заботливого амплуасы һәм үз абруйлы кеше. Кайчагында сез находите булса, яки икенчесе. Әмма икесе дә - беркайчан да! Бу бик яхшы." Ул нахмурилась һәм акрын гына билгеле булды: «Бервакыт аңа попыталась булуын да аңлатырга теләдем, тота һәм таныш ир-атка. Ул нежным, әмма көчле, һәм ул әйтте, мин тоям шул ук хәл, чөнки беркайчан да белмәгән, әтисе. Ул әйтте, мин ищу амплуасы һәм әтисе бер йөзендә. Син веришь, дип?"
  
  
  Аны покачал аягы. «Мин беркайчан да размышляю турында мондый вещах, үз сәбәпләре хисләр. Мөһим үзләре хисләр ».
  
  
  «Мин дә шулай уйлыйм», - риза ул. «Әмма мин, чыннан да, кайвакыт уйлыйм турында үзенең әтисе, һәм мин беләм Мария һәм Эльза да думают булса да, без беркайчан да сөйлибез турында nen».
  
  
  «Ә сез эго бөтенләй онытмагыз?» Аны дип сорады.
  
  
  «Юк. Шунысы гына диде безгә Урси. Ул үтерелә Берлинда вакытында бер буенча бомбардировок союзников вакытында башлану икенче бөтендөнья сугышы. Без сестрами ул чакта бик маленькими, һәм Урси коткарып, безне тере могҗиза белән генә.
  
  
  Ул дип елмайды һәм кабат просияла. «Бу андерссон
  
  
  
  
  
  
  «Алар белән хорька булды тормыш яхшы», - диде ул.
  
  
  Соңрак, аны кайчан отвел Хельгу кире аның фатирын, аның тоткарлана шактый озакка, күңелебезнең, дип Хоук убрал гәүдәсен белән террасы. Әлбәттә, ул позаботился бу хакта. Аны кайчан уходил нче Хельги, ул янә искә төшерде миңа, дип тели без бергә киттек ял көннәрендә. Аның вәгъдә бирергә әй белергә. Аннары аны, спустился аска таба алды һәм такси кадәр штаб-фатиры AX.
  
  
  Алты
  
  
  Нью-йоркский офис БАЛТА булгансың Түбән кооперативының " Вест-Сайде шәһәр, складта районда панельләр. Машина йөртүче такси түгел обрадовался, кайчан ишетә адрес. Минемчә, ул дип уйламаган идем мин җыенам ограбить эго юлда, чөнки мин ишеттем, ул ничек вздохнул белән облегчением, без подъехали өйгә. Аның перевернул эго һәм вылез. Кайчан аны башлады переходить түшәлгән тротуар, ул высунулся аша тәрәзәләр, дип сорады: «Син ышанам бу булса, урын, ул сиңа кирәк, иптәше булып чыга?»
  
  
  Аның отмахнулся нче аңа. Эго хисләр иде аңлаешлы әйтелә. Бөтен яр буе урамы бар иде темной һәм безлюдной. Бина, анда моңа кадәр штаб-фатиры AX иде затемнено кала, бер освещенной бүлмәләре передней өлешендә бинасы. Машина йөртүче такси алмады белергә, калган темные тәрәзәләр бинада иде закрашены өчен яшерергә суету белән шөгыльләнүче происходила эчендә егерме дүрт сәгать, тәүлек, һәм кешеләр белән мощными инфракрасными телескопами даими күзәткән өчен урамы. Ан, сөйләргә, таксисту алмый безопаснее кайда да булса шәһәрдә караганда откровенными анда, читтә, иң куәтле контрразведывательного агентлыгы дөньяда.
  
  
  Дежур төнге сакчы освещенном переднем офисында, ул сездәге гадәти складское бина, нажал төймәгә шалтыраткан астында үзенең өстәле һәм аның үтте аша железную ишек янына лифту кешеләр белән. Сәгатьлек белән телескопами бу тәрәзә наверху инде чистартып минем белән ике күзнең дә ир-егетләр, кергәч, аның әле приближался к бинасы.
  
  
  «Хоук калдырды боерыгы отвезти сезне подвал кебек, сез генә войдете», - диде лифтер. Машина спустилась.
  
  
  Подвал - бу дигђн сњз, - дип Хоук көттем, мине морге агентлыгы. Ничек һәм күпчелек сверхсекретных разведывательных оешмалары, AX тиеш иде ия булу үз морг территориясендә өчен эшкәртергә трупы, алар ярамый иде, берьюлы тапшырырга полиция. Әмма зур өлеше тел ахыр чиктә иде әзерләп тапшырылды кулына җирле хокук саклау органнары, аннары моннан, ничек сукмак расчищена, шуңа күрә смущающих мәсьәләләрне яктан җайлы булды.
  
  
  Аны тапкан Хоука, стоящего янында закрытым телом Z1. Аның белән иде судмедэксперт компанияләре AX докторы Кристоффер.
  
  
  Хоук кивнул миңа, һәм судмедэксперт, без аның! " - дип докторы Томом, диде: «Мин үткәрде алдан ачу, Нигы. Болар белән тәңгәл килә шул, сез безгә", - диделәр. Эго, үлем иде, әлеге переломом муен ».
  
  
  "Сез тапкан берәр әле?" Аны дип сорады.
  
  
  Доктор Шул покачал аягы. "Әлегә берни дә. Ни өчен?"
  
  
  Урынына алсын җавап бирергә эму, аның белән сөйләштем Хоуком. «Агент Z1 хәбәр итте бүген сезгә белән минем тәкъдим итәргә ачу мие илчесе Колчак?»
  
  
  «Юк, белмәдем», - диде Хоук. «Ул кайтты бирегә, татарстан штабы, диде һәм миңа сезнең белән элемтәгә кердек Хельгой фон Альдер. Аннары бу аның эго күрмәдем. Турында вскрытии түгел упоминалось. Бу мөһим? »
  
  
  «Мөмкин», - диде акрын мин. «Бу алыр иде, безгә бирергә мөмкин мотив өчен эго һөҗүм мине».
  
  
  Хоук нахмурился. «Мин дә күзәтеп барам синең».
  
  
  Аны, белми, дип сөйләшергә алдында докторы Томом, бар иде, аның иң югары дәрәҗәсе рөхсәт ителә, барлык гамәлләр AX, имин. «Ярар, ул чакта набросился на минем фатирда Хельги, ул выглядел ошеломленным - кеше буларак, ул алмады контрольдә тота үзен, - әмма эго физик гамәлдә иде искиткеч скоординированы».
  
  
  «Сез имеете күз алдында, - перебил Хок, - сез уйлыйсыз, ул әгъзасы, бригада кеше үтереп утырган җинаятьчеләр?» Ничек кенә миңа түгел нравилась фикер турында хәбәр одина аша безнең агентлар мөмкин булу йогынтысында, бу - әлеге көч, яки ни дә булса әле, аның риза ».
  
  
  «Әмма бу мәҗбүри түгел дип аңлата, ни өчен ул теләдем мине үтерергә, - дип дәвам итте: - мин, - әгәр гына аңа түгел, диде яки кылды, дип",-дип угрожало теге белән караганда, без сражаемся. Бердәнбер, мин алам уйлап, бу минем турында тәкъдим вскрытии. Чөнки ул түгел тапшырды сезгә тәкъдим, әмма үтерергә маташа мине, күрәсең, бу элемтә иде.
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, нәкъ менә күрсәтәчәк тикшеренү баш мие илчесе?» - дип сорады доктор Шул.
  
  
  «Белмим", - дип белдерде мин. «Әмма без reputed, бу кешеләргә, причастным к моның инцидентам, ничектер итеп промыли мозги. Шулай булгач, ачу рус иде ударом буенча доказательству теориясе «промывания мозгов». Бәлки, без берни дә табарбыз, тик ул чагында безгә юк, шуларны югалтмаска кирәк, әгәр карыйк ».
  
  
  «Әйе, аңлашыла, - диде доктор Шул. Ул посмотрел на мәетне, лежащий плитәдә свалке AX. Ул взглянул бу Хоука. "Ничек моның турында, босс?"
  
  
  Хок колебался барлыгы өлешенә секунд. «Бар, - диде ул, кивая.
  
  
  Доктор Шул натянул простыню бу застывшие кызы икән затлар катнашты. «Бу минем бетмәс пары көн - задумчиво-диде ул, - килер, сезгә хисап кына получу нәтиҗәләре».
  
  
  Без Хоуком молча чыкты буенча свалке һәм күтәрелделәр лифтта йљргђнем юк бу башыннан икенче катында урнашкан бина. Бу катта иде та киеренке булды үзәге
  
  
  
  
  
  
  штаб-фатиры Нью-Йоркта. Штат буенча артык илле кеше эшләгән, анда егерме дүрт сәгать, тәүлек у телетайпов, радиоприемников һәм системалары замкнутого телевидение, алар белән тыгыз элемтәдә булдылар офислары, җәмәгать полиция хезмәткәрләре көч. Коридор, ул алып барды к офису Хоука узды янында зур комнатой. Стеналарында иде односторонние пыяла тәрәзәләр, шулай булгач, алар кем булган, коридорда, алыр күрергә бүлмә, әмма алар кем булган, бүлмәдә, алмадык күрергә ih. Бу мөмкинлек бирмәде, башкаларга хезмәткәрләренә AX күзәтергә секретными агентлар, алар килгән бу офис-Хока.
  
  
  Ничек гына яуган офисында Хоука начальнигы AX устало ремонтында үз язма кресле, рылся бу карманах, әлегә тапмадым пережеванную сигару һәм воткнул аны авызы незажженной.
  
  
  «Тиеш " дөресен генә әйткәндә, Нигы, - диде ул, - бу эш минем обеспокоило. Сез нәрсә турында уйлыйсыз die Von Alders?
  
  
  «Кыен», - дип җавап бирде мин, җентекләп подбирая сүзләре. «Миңа насыйп кемгә, алар нәкъ менә шундый, нинди кажутся өске. Әмма кыен сбрасывать белән, ә факт ул һәр тапкыр кайчан делле барлыкка килә, яңа эшләнмәләр, алар нинди дә булса рәвешле бәйле ».
  
  
  «Сүз уңаенда яңа эшләнмәләр, - вмешался Хок, - миндә булмаган хәл сөйләү сезгә монте коммунасында-Карло. Без гына дип алды бүген хәбәр килгән Интерполның.
  
  
  "Монте Коммунасында-Карло?" Аны дип сорады.
  
  
  "Әйе. Анда бар казино. Кеше исемендәге Трегор, бельгияле, җимерә соң аларны банкы. Шурин Трегора берничә атна элек попытался ударить канцлера Германий пычак, тик моның урынына воткнул аңа пычак иде тамакны. Бездә бернәрсә дә юк хакында Трегоре, әмма сезгә барыбер яхшырак эшкә алырга һәм аны тикшерергә.
  
  
  «Җитәкчелеге казино вакытлыча остановило уен, - диде Хоук. «Тик алар риза яңарту эго аша тәүлегенә. Аны иде отель өчен сез бар иде анда, кайчан казино янә ачылачак, әмма мин теләмим, сез теряли белән элемтә фон Альдерс. Аласыз микән сез үтәүләрен белән ике күзнең дә? "
  
  
  «Бу проблема түгел», - диде аңа эму. «Элек моның кич Хельга умоляла мине бару, аның белән Мексику. Ул, диде, без куллана алабыз, аның шәхси самолет ».
  
  
  «Сез уйлыйсыз, ул согласится бу монте коммунасында-Карло?» Хоук рассмеялся. «Сез тиеш, күп салу эшен».
  
  
  «Бар, бар, үз бүләкләре». «Мин алам, бик яхшы күз алдына китереп булмый», - дип җавап бирде ул, отмахиваясь миннән тирәсендә үз кабинеты.
  
  
  Җиде
  
  
  Иде", - иртә кайтарганнар кадәр сигез иртәнге киләсе көн, кайчан аңа шалтыратып фатирга Хельги. Аны белә идем, ул да басар шулай иртә, тик мин алмадым күбрәк сузарга кыңгырау, әгәр без җыелган шул көне лететь бу монте коммунасында-Карло.
  
  
  Тавышы, ул җавап бирде иде сонным караганда җыелмалары. "Исәнмесез. Исәнмесез?"
  
  
  «Хельга, - диде мин, - бу Тони Доус».
  
  
  "ВОЗ?" - дип сорап куйды ул, бар да әле полусонная. "Исәнмесез?"
  
  
  «Боже мой, - диде мин, гүя, - дип сөйли миңа, син оныткан мине шулай итеп, тиздән аннары кичә узган төн. Бу Тони.
  
  
  «Ә... Тони, Дамплинк», - хәзер ревматизма кунаклар белән шыгрым тулы иде тормыш.
  
  
  «Моның сәбәбе аның буенча аңа шалтыратып, сиңа шулай иртә, заключалась ки, аның кунакханәсе чакырырга сине бераз сәяхәт - безне бары икәү. Әмма урынына Испания, Франция яки Мексика әйдәгез, эшлик монте коммунасында-Карло. Бу ничек яңгырый?"
  
  
  «Божественно», - диде ул. "Син телисең сарыф?"
  
  
  «Чын күңелдән хәзер, - диде аңа сәлам, - бүген иртән, мөмкин кадәр тизрәк. Сез", - дип әйттеләр самолет әзер.
  
  
  «Әлбәттә», - диде ул. «Әмма ни өчен монте коммунасында-Карло?»
  
  
  Аның инде карар аңлатырга әй чын сәбәбен сайлап алу монте коммунасында-Карло. Шул утро, телевидение, радио һәм газеталар турында сөйләделәр побеге бу казино.
  
  
  «Сез, мөгаен, ул ишеттек территориясендә баренцева диңгез», - диде мин. Бу казино бик күп акча. Кичә кич җитәкчелеге приостановило уенны тәүлегенә. Аның кунакханәсе дә булырга мөмкин иде анда булганда ул яңадан башлана ».
  
  
  Аны, кулга моны бер тапкыр булса да ошар җәһәттән Альдеру. Аны аңладым, - дип угадала, кайчан услышала аның восторженный визг.
  
  
  «Киттек», - башка колебаний воскликнула ул. «Ничек тиздән итсәгез әзер взлету? Телисез икән, аның өчен заехал өчен сезнең бу Лонг-Айленд?
  
  
  Фон Альдеры караганы үз самолет үз аксаковлар Лонг-Айленде Төньяк ярында. Аны иде аксаковлар берничә тапкыр алар белән хорька, ничек гаиләсе белән таныштым. Шулай итеп, чөнки ул аны белми, каян бу залда, аның диде әй, дип встречусь аның белән анда ике сәгать.
  
  
  Аның хәбәр итте Хоуку, ә аннары бераз потренировался бу кечкенә тренажерлар залында минем фатирда керткәнче одеться һәм упаковать сумка. Хоук послал машина белән шофер өчен отвезти мине Лонг-Айленд, һәм без урынга килеп җиткән анда, аны берәүдә, дип Хельга көтә иде инде готовила самолет янына хосусый очып китү-төшү полосасы буйлап фон Альдера.
  
  
  Кимендә ике сђгатьтђн соћ, аңа шалтыратып Хельге, без һавага күтәрелделәр бу реактивном самолетта «Лир» һәм пролетели Атлантика љстендђ. Без Хельгой мондый уенны утыргычлар бу задней өлешендә иркен кабинасы, анда булдык, барлык уңайлыклар - шезлонги, диван-караватка җитештерүче, бар, һәм хәтта хрустальная люстра - диде кунак.
  
  
  Бу иде идеаль көне өчен басулар; күк иде голубым һәм безоблачным, от горизонта кадәр горизонта - күптән көтелгән үзгәрешләр белән чагыштырганда, пасмурной һава торышы да уңышлы булды узган төн. Диңгез астында безнең иде, күрәсең бу ровный зәңгәр келәм.
  
  
  Хельга китерер мине кабинасына өчен каршыларга очучы, капитан Дирка Обри, һәм икенче очучы Дугласа Робертса. Обри иде, югары плотным парнем белән тонкими, ничек карандаш, черными усами. Робертс иде стройным яшь кеше, мөгаен,
  
  
  
  
  
  
  аңа егермедән артык - со светлыми волосами һәм веснушчатым лунным зат.
  
  
  «Ул бара курсы буенча, - диде Обри, кивая ягына приборной панельләр, - һава торышы да ачык, ачыктан-ачык бу Орли, анда без заправимся».
  
  
  Дәвамында түбәндәге берничә сәгатьтән без Хельгой развлекались просмотром фильм, ул показывала гади генә кебек төймәгә басып, пар кнопок, ә аннары уен шул нарды. Хельга казалась күпкә артык подавленной караганда, кичә кич белән, ләкин барысы да әле үскәндә, яхшы компания, һәм вакыт бик тиз үтеп китте.
  
  
  Без булырга тиеш иде кимрәк караганда, илле милях нче побережья Франция, кайчан бирмичә, кисәтү, самолет, кинәт рухнул носом ягына күлмәк. - закричала Хельга. Барлык кабинасында, дип түгел иде прибито да ишеклер кадак белен кадакланган, шул исәптән минем һәм Хельгу, скользило буенча наклонному идђндђ кабинасы һәм нык ударилось турында закрытую ишек кабинасы.
  
  
  Хельга әле кричала, әлегә аның маташа повернуться өчен янәшә өчен ишек ачарга кабинасы. Ул заперт. Аны батып Вильгельмину, минем «Люгер» бу наплечной кобуры, һәм взорвал йозак. Ишек распахнулась, обнажив кабинасына белән шөгыльләнүче хәзер булды подо минем.
  
  
  Аны кайчан, заглянул кабинасына, аны күрдем дип капитаны Обри барысы да тагын утыра штурвалы артында, әмма эго, поза, киресенчә, застыла. Башыннан икенче пилот Робертс валялся идәндә мертвым яки башка аң. Самолет әле дә егылып тљшђ ягына океан.
  
  
  Аның крикнул Обри, ул мгновение повернул башын посмотрел миңа. Аннан соң ул әйләнеп белән идарә итү, обеими куллары белән сжимая руль. Беренчеләргә карап, аның йөзе, аңа билгеле булса, шул ук тиеш аеруча, ул наблюдал кеше агентом, AX, ул үтерергә маташа минем фатирда Хельги. Эго күзләренә иде остекленевшими, әйтерсең, ул астында гипнозом яки йогынтысында наркотиклар.
  
  
  Моңа кадәр аның висел пальцами бер көн мәрсин провинциясенең сәүдә-кабинасы. Хәзер аның отпустил хватку, һәм рванулся алга кабинасына. Аны ул арада к пилоту штурвалы артында. Ничектер итеп миңа насыйп зацепить бер кулын тирәсендә эго муен һәм приподнимите эго өлешчә освободиться нче көпчәкләре, тик ул һаман упорно цеплялся идарәсе, әлегә аны түгел дергал анда барысы да үз көчләренә ташладым эго кире задней өлешендә салон.
  
  
  Самолет дип дәвам итте кимү ягына күлмәк.
  
  
  Аны кимеде кәнәфи очучы һәм нык дернул штурвал. Көчле дрожь пробежала буенча струе нче борын к хвосту, тик аннары акрын күтәрелә башлады нос. Аны та сузарга тәгәрмәч, напрягая һәр мускул үзенең тән, җиңәргә омтылып, ул үз авырлыктагы. Ниһаять, самолет выровнялся - барлыгы берничә футах нче Диңгезгә. Миңа бәхет елмайды, дип мин налетал бу самолетах җитәрлек мөмкинлеге булсын өчен. үтәүләрен моның белән самолет, тик бу барыбер иде близкая һәлакәт.
  
  
  Дәвамында түбәндәге берничә минут аны иде занят тикшерү приборлары, шул ук вакытта самолет реактивный равномерно скользил буенча өстендә океан. Киресенчә, барысы да эшли, шуңа күрә аны толкнул тәгәрмәч алга, һәм без кабат күтәрелә башлады. Аннары Хельга выкрикнула минем исеме буенча задней кабинасы.
  
  
  Аны повернулся нәкъ вакытында күрү өчен, ничек Обри якынлаша миңа белән гаечным ключом. Держа руль бер кулы белән, аны тагын выхватил Вильгельмину башка һәм ата эму бу уңнан эчтђге. Ул отшатнулся һәм кимеде, позволив гаечному ключу выскользнуть тирәсендә онемевших бармак. Омтылып, ул саклап калу самолет күтәрелгәч, аның, бу якка карады очучы. Ул янә менде аякка бастыра, әмма катился кире заднюю кабинасына. На заднем планда аны күрдем Хельгу, свернувшуюся бу почмагында хижины. Аның әле тотты Вильгельмину бу кулымда, тик миңа түгел, синнэн атарга янә, әгәр Обри түгел двинется безне Хельге, безгә, миңа.
  
  
  Ул эшләмәде. Моның урынына ул пьяно поплелся к көне кабинасы, аны эму алдык ачарга карамастан, зур басым бүгенге нах. Эго ярамый иде туктатырга, мәгәр выстрелить - әгәр аны промахнусь булса, поставлю куркыныч астына бөтен самолет. Обри кыска вакытка завис ачык дверном проеме, ә аннары наина ельцина аягы алга. Аның крутанул самолет, чөнки ишек захлопнулась. Астында правым канаты аны иде күрергә, ничек гәүдәсен Обри кими диярлек замедленном темпе, аның куллары һәм аяклары игелә бу яклар, әлегә ул ударился турында суны да юкка чыга астында неровной поверхностью.
  
  
  Хельга дип кушылды миңа кабинасында, ә аның сосредоточил үз игътибарын идарәсендә самолет. Ул попыталась җанландыру Робертса, икенче очучы, ул әле лежал башка аң идәндә. Әй кирәк күп вакыт булсын китерергә эго шул хисе, әмма ахыр чиктә пробормотал ул, неуверенно sel һәм огляделся. Ул качал аягы. "Ни бар? Моны ни дип аћларга?"
  
  
  Эго тәртибе раслады минем шикләнүләр, дип ул астында наркотикларга. Ул шактый оправился өчен сөйләргә связно, диде ул миңа, дип, соңгы, ул помнил, - бу чашка кофе, аны эму протянул Обри. Ул барлык иде әле артык ошеломлен өчен спрашивать турында пропавшем капитаны, шуңа күрә аңа берни дә түгел, эму дип сөйләде язмышы турында Обри. Соңрак аның придумаю нинди дә булса аңлатма.
  
  
  Ул вакытка аның связался белән диспетчерлык вышкой бу Орли, к, аның без приближались, һәм безгә рөхсәт иттеләр приземлиться. Соңрак без приземлились, һәм аның остановил самолет.
  
  
  
  
  
  
  Мин түгел дип, миңа да җиңелрәк булды.
  
  
  Без чыкты, тирәсендә самолеты, Хельга књрсђтте миңа белән недоумением күзләрендә. «Анда хәлләр?»
  
  
  Аны покачал аягы. "Кыен. Күрәсең, сезнең капитаны прижался к штурвалу килде һәм бу ярость куркудан кайчан самолет башлады егылырга. Ихтимал, ул полубезумным, кайчан напал миңа, ә аннары прыгнул. Робертс, башыннан икенче пилот булырга тиеш, аңын аркасында көч авырлыктагы. Андый әйберләр сирәк күренеш түгел бу њзенећ кљтелгђн очыш хакында. Тик йөрәктән сөйләшергә хакимиятләр белән, өчен, без түгел булып чыкты втянутыми бу бюрократизм ».
  
  
  Мөмкин түгел иде", - дип әйтергә, чыннан да, бармы ул кабул итте минем аңлатма, тик ул күбрәк мине түгел давила.
  
  
  Кайчан «без урынга килеп җиткән кадәр бинаның аэровокзала белән бергә Робертса, ул әле дрожал аягында, - аны тапкан башлыгын полиция, куркынычсызлык Палеарктика сорады эго җибәрергә миңа агенты AX, кеше, аның аны белми идем, ничек Даммлиер һәм җирле башлыгы. Интерполның. Килгәч, алар икесе дә ир-атлар килеп, аны сөйләп, нәкъ менә булган, указав, дип подозреваю, бу инцидент белән бәйле иде минем заданием. Аның ассызыклаганча, безгә белән Хельгой кирәк кичекмәстән отправиться бу монте коммунасында-Карло.
  
  
  «Йөрәктән кайгыртырга бу хакта», - диде кеше Интерполның башлагач, аны тәмамлый. «Бернинди проблемалар да булмаячак. Бәлки, сезнең ярдәмчесе монда, - повернулся ул Даммлиеру, - таба алачак ышанычлы очучы һәм икенче очучы, алар доставляют сезне урынына билгеләү.
  
  
  Даммлиер кивнул, һәм очрашу тәмамланды. Кимендә аша сәгате белән без Хельгой иде юлында Ниццада, иң якын к монте коммунасында-Карло төшү мәйданчыгында. Бездә булган ике американца, мөгаен, бер өлеше француз штаб AX яки ЦРУ - пилотировать самолет. Даммлиер катнашты чаралар кире кайтару өчен Робертса бу Штаты, үзе дә Хельга дип аны, ул дәвам итәчәк эшләргә у нах һәм хезмәт хакы алачак, әлегә ул оправляется нче үзенең бәхетсезлек очрагының. Ни дәрәҗәдә аның алыр идем кемгә-минем аңлатма - дип Робертс аңын карар кабул ителде һәм Хельгой, һәм хакимиятләр.
  
  
  Очыш бу Ниццу үтте башка һәлакате теркәлгән. Без приземлились лижет кичкә таба, һәм без Хельгой мондый уенны лимузин бу Hotel de Paris ерак түгел, казино бу монте коммунасында-Карло. Хельга договорилась, дип лимузин булачак көтәргә белән очрашу безнең самолет, шулай ук зарезервировала смежные номерлары кунакханәсе. Безгә бәхет елмайды, дип Хельга иде таныш; безгә гарантировали номеры, хәер, монте коммунасында-Карло иде җитәрлек любопытных туристлар дөньядан. Урам кишели туристлар придавая шәһәргә пьянящий карнавальный төре, ә пустого кунакханә номерлары юк иде.
  
  
  Без-нартларда урамнары буйлап монте коммунасында-Карло, анда Средиземное диңгез мерцало, ничек темное, насыщенное шәраб, бу вечерних тенях, миңа искәрттеләр легендарную барлыкка килү тарихын Монако бу 303 елда. Нигезендә, риваять, корсиканец. Дева, Девот иде наказан губернаторы Корсики арттыргач, ул иде христианкой. Губернаторы ирегеннән мәхрүм итү турында кызны бәйләргә һәм тащить атта буенча пересеченной җирлегендә, ә аннары растянуть бу стойке кадәр үлем. Мизгелдә ул вафат булды, өстендә ee телом күреп ак голубя. Бервакыт төнлә, килгәч, аның гәүдәсен алды монах һәм рекламирует бу лодку балыкчы, янә пәйда ак ата књгђрчен. Балыкчы последовал өчен голубем, кайчан кош скользила буенча & nb, ведя эго татарстан Монако да, закопал анда гәүдәсен кызлар.
  
  
  Аның уйладым булачакмы, минем колледжына Монако, һәм шулай ук невероятным.
  
  
  8
  
  
  Тирәсендә минем люкса открывался потрясающий төре сверкающее диңгез һәм югары скалы, простирающиеся күп милясын үтәчәк буенда изгибающейся яр буе линиясе. Распаковывая чемоданы кабул душ һәм переодеваясь, аны ишеттем, ничек Хельга йөри үз санда янәшә генә. Буенча звукам аның хәрәкәтләрнең аны алыр иде, дип әйтә, аның гамәлләре, мәсәлән, дублировали минем.
  
  
  Уены казино возобновилась берничә сәгать эчендә. Без, әлбәттә, пообедали иде кунакханә ресторанында-пентхаусе белән раздвижным потолком, открывающимся күккә. Ләкин төшкә кадәр тагын бер кала иде вакытта. Аны белә Хельга түгел, заботится турында коллары, һәм кулга иде аяныч, әгәр дә без түгел наслаждались моның белән ул бергә артык приятных дәресләрендә. Билалет, дип уйлый, Хельга шулай ук, карар, аның белән зур булмаган, әмма потенциаль неприятную трудность, аны яклады запертая ишек арасында безнең заказав шампан шәрабы, икру һәм өч дюжины красных роз торган булырга тиеш кеше әй, алты. Якынча бер минуттан, аннары сәгать ул постучала бу ишек һәм йомшак позвала мине.
  
  
  «Сез бик игътибарлы», - диде ул, протягивая кружку шампан, кайчан аны, керде, аның номеры.
  
  
  Ул кайчан янына окнам төре белән бүгенге диңгез, анда иде нежное розовое неглиже, подчеркивающее ee гәүдәсен куркем силуэтом. Аның тукталды мгновение өчен насладиться төре, аны тән аша тонкую ткань кием, ә аннары кушылды аның янында тәрәзәләре. Заходящее кояш скрылось кайдадыр өчен горизонтом, әмма оставило тирән, бай, алтын чагылыш чиста күктә. Су Средиземного күлмәк, үз чиратында, отражали күк, усиливая святым, димәк, бүлмә казалась тере ослепительной.
  
  
  
  
  
  
  ничек алтын.
  
  
  "Бик матур төре, түгел, дөрес микән?" - дип сорадым Хельга, поворачиваясь миңа.
  
  
  «Әйе, бик мило», - дип җавап бирде мин, аңлы рәвештә бегая взглядом буенча ee телу һәм өскә таба, әлегә белән очрашты аның взглядом. Ул моңа кадәр телендә буенча губам-дип сорадым һәм: «Мин сиңа нравлюсь, Тони?»
  
  
  "Әйе, бик."
  
  
  «Никадәр сезгә ошый минем апам?» ул настаивала. Бу штопора дип шаккатырды мине аннары төн, без уздырган бергә Нью-Йоркта, әмма урынына алсын җавап бирергә әй, откровенные, аны протянул куллары һәм әйтте: «Сез теләсәгез булсын өчен күрсәтте, аны сезгә күпме?»
  
  
  Ул подошла миңа чувственным плавным хәрәкәте, аның күзләренә иде полузакрыты, ә иреннәре приоткрыты. Аның поцеловал ee, һәм барысы да аның гәүдәсен кичекмәстән откликнулось, нежно вибрируя өскә һәм аска карата миңа. Аның аяклары раздвинулись һәм обняли минем, мин тоймадым, ничек ee дрожащий арендатор эзли минем үз возбужденное таләпләренә җавап бирердәй гәүдәсен. Ул акрын гына застонала һәм, качнувшись элек, протянула кружку белән шампанским. Аның куйды, үзенең бер стакан алдагы урындык. Аны кайчан повернулся булса, күрдем, ул соскользнула белән пеньюара.
  
  
  Алтын свят раббыбыз превратил аның обнаженное гәүдәсен шул изящно вылепленную живую бронза статую. Аны чак өлгерде төшерергә белән үзен кием-салым, ничек ул затащила минем белән бергә њзећ шезлонг.
  
  
  "Тиз!" - сызып ќибђргђндђ, ул умоляюще, приподняв бот. Безгә кушылды.
  
  
  "Әйе! Әйе! Әйе!" пробормотала ул, затаив сулышы. Аның куллары вцепились бу минем җилкәсенә һәм куллары, ә аның ногти впились бу минем плоть, ул кайчан подгоняла мине. Берничә мгновений узгач, аны тойдым, ничек аның гәүдәсен ачыла һәм сжимается тирәсендә мине, аның максаты-крутится тирә-як ягына нче страстей, әлегә без алмады пика дико судорожной кульминации.
  
  
  Без лежали иңгә-иң ка шезлонге, ул повернула башын књрсђтте миңа. Ул йомшак улыбалась: «Хәзер инде син беләсең, шулай түгелме?»
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  Аны белә идем, нәрсә турында булырга тиеш иде догадаться, алар белән хорька, ничек без киткән тирәсендә Нью-Йорк, әмма, әлбәттә, нибары берничә минут элек булмаган хәл итү кирәк. Хатын-кыз, лежащая янымда түгел иде Хельгой, чөнки мин бик таныш, аның белән үзенчәлекле ысул белән шөгыльләнү тарафыннан яратып кабул ителә. Һәм Мария, аны аны да таныш һәм якын.
  
  
  «Син Эльза».
  
  
  «Әйе», - признала ул. "Сиңа кызганыч түгел, дөрес?"
  
  
  «Ничек була rss шундый штопора? Аннан тыш, без нәрсә генә дип уртаклашты? "
  
  
  Ул шатлыклы засмеялась. «Хельга булачак ярсыган, кайчан белер, мин натворил. Аның ночевал аның фатирында булганда, сез шалтыраттылар әй иртән. Ул әле спала, берни дә ишеткәнем бар. Сез тәкъдим иткән сәфәр монте коммунасында-Карло, аның гади булдым җыелырга һәм бару һәм позволить, сезгә уйларга, аның Хельга. Бу мәгънәсе зур түгел ия шулай күңелле. Моннан тыш, сез үткәрдек инде шактый вакыт белән ике минем сестрами. Минем чират."
  
  
  Яңгыратып, аның сүзенә, аны кулга иде, нәкъ менә ул трюк торган хатын-кызлар фон Альдер иде сәләтле. Әмма хәтта карамастан, аны аңлату кебек тоелды шактый правдоподобным, аның искђртергђ тиеш иде үзенә, дип фон Альдеры подозревались бу делле, ул аңа омтылдым ачарга, дип хәбәр Эльза заменила Хельгу, бәлки, ни дә булса зловещее.
  
  
  Тик ул вакытта аны берни дә түгел иде ясарга. Аның белән генә шлепнул ee буенча матур кечкенә ягодицам һәм велел әй одеться.
  
  
  Без керемнең казино, аннары төшке аш, без таптылар, - дип ул застрял. Зур толпа булды плотным әйләнә-тирәдә тирәсендә бер көпчәкләре рулетки, бу безмолвном көткәндә. Эчендәге әйләнеш иде өчесе ирләр: крупье, башыннан икенче ир-ат, смокинге һәм темных очках - күрәсең, одина буенча директорлар һәм бельгияле Трегор, кеше, ул грабил банк.
  
  
  Эльза һәм миңа насыйп протиснуться аша бер төркем урынына нибары берничә футах нчы өч ир-атлар. Ничек гына без табыш, вращающееся тәгәрмәч рулетки щелкнуло тукталышына кадәр, һәм наблюдающая толпа двинулась алга һәм ахнула. Крупье сунул аша урындык, зур стопку фишек Трегору, ул невозмутимо салды ih янында башка зур стопкой алдында.
  
  
  "Боже мой!" - взволнованно сызып ќибђргђндђ хатын-кыз янымда. «Ул гына отты ярты миллион доллар! Ул хәзер булачак нишләргә?
  
  
  Киресенчә, Трегор түгел обращает игътибарны окружавших эго кешеләр. Бу-гаять зур иде импозантный ир-ат белән зур животом, ул эчә буенча стакана минераль су, аны, ул наполнял тирәли шешә торган янында эго локтя. Темные нокталарында закрывали эго күзләре, тик аның йөзе, ничек айнып иде абсолют буш маска.
  
  
  Барысы да күзләрен бүлмәдә иде прикованы к аңа көтмичә, ул булачак эшләргә алга таба да. Ул наклонился алга һәм уперся лбом бу йодрык, сложенный уң кулы, әйтерсең, ул медитировал, һәм каласың бу позе берничә секунд. Ул вакытта аңа иде, мөгаен, бердәнбер толпе, кем взглянул бу стоящего киресенчә директоры. Ул якынча шул ук позе, дип Трегор! Әйтерсең, алар молча аралаштык башка дусты белән!
  
  
  Секундой соңрак алар икесе дә ир-атлар, бер үк вакытта, баш күтәрде, һәм Трегор твердой кулы белән ышанычлы рекламирует бөтен, үз стопку фишек кызыл квадрат алдына.
  
  
  Эльза схватила минем өчен кулын. «Ул поставит ставка буена үз выигрыш!» сызып ќибђргђндђ, ул недоверчиво. «Миллион доллар!»
  
  
  Трегор откинулся бу спинку урындык, ә крупье кулын күтәрде һәм яңадан эшләтеп җибәрде колесо. Бу крутилось
  
  
  
  
  
  
  головокружительно бу секундына яки ике. Ул чакта башлады замедляться, зеваки башлады тату скандировать: «Кызыл, кызыл, кызыл» - дәрәҗәсе Трегора. Ниһаять, тәгәрмәч тукталып калганын. Бельгияле янә отты. Крупье подтолкнул тагын бер стопку фишек к исходной стопке Трегора. Ике миллион доллар! Аннары директор белән алга чыкты һәм тихим тавыш белән игълан итте: «Колесо ябылган төнгә».
  
  
  Толпа отступила, кайчан Трегор җыйды үз фишки ярдәмендә берничә хезмәткәрләре казино һәм таба килә башлады к кассиру. Аның билгеләп үткәнчә, һәрхәлдә, унике яшерен агентлар бөтен төрле чит ил дәүләтләре, барлык алар аңа билгеле булды, преследовали аның. Трегор алмады, ул алмаган, беркая да эшкә алырга алардан башка агентлар, алар күзәттеләр артыннан. Дөнья хөкүмәте дә мөмкинлек бирде аңа җиңел ускользнуть тирәсендә шәһәр.
  
  
  Аның карады барлык төр транспорт монте коммунасында-Карло һәм аның тирәсендә. Тирәсендә шәһәр алып барды барлыгы өч юллар һәм алар өчен җиңел булды күзәтә. Шәһәр хакимияте караганы барлык көймәләр бу гавани күзәтүе астында, һәм аларның иде иң тиз лодка бу Средиземном күп. Беркем дә алмады улететь буенча воздуху, чөнки монте коммунасында-Карло юк ровной өстендә, җитәрлек булдыру өчен аэродром. Әлеге факторлар да мөмкинлек бирде Трегору ускользнуть нче агентлар күзәткән аның, белү, кайдан ала ул акча откан. Миңа түгел иде кирәклеге следовать.
  
  
  Мине кызыксындырды директоры һәм крупье, алар хәзер аңлыйм, тәгәрмәч рулетки - гадәти тәҗрибәме уен ахырында, кайчан йорт понес мондый зур югалтулар булган. Тәгәрмәч булачак перенесено шул подвал казино, җитештерелә торган барлык көпчәкләре казино, сделанные тирәсендә розового агач. Аны белә һәр тәгәрмәч балансируется төгәллек белән кадәр бер меңенче дюйма һәм движется буенча драгоценным камням шулай ук, чыннан да, сәгать кебек.
  
  
  Әмма тәгәрмәч була иде починить. Тавышы нигә аны отель якыннанрак карарга, бу конкрет һәм ни өчен аны последовал өчен директоры һәм крупье, кайчан алар аша үттегез, соседнюю ишек. Экрандагы кебек, алар исчезают бу дверном проеме, аның велел Эльзе кайтырга отель һәм көтәргә мине анда.
  
  
  Бу лестнице, әйдәп баручы бу подвал иде, караңгы, әмма аста горел святым. Аны иде полпути аска таба барганда, ишек мәңгегә минем захлопнулась. Шул ук вакытта вспыхнул ослепляющий брылев. Аннары аны ишетте пронзительный крик. Тиз обернувшись, күрдем аны, - дип Эльза, кон минем инструкциям, последовала өчен минем. Ир-ат, ихтимал, кем захлопнул ишек, нык схватил аны юнәлдерде миңа пистолетын.
  
  
  Аны повернулся к подвалу һәм күрдем директоры казино һәм крупье, поднимающихся миңа баскычтан. Икесе дә вооружены ружьями, ә крупье, шулай ук, тотты да үз кулымда кусок торбалар. Килгәч, ике ир-егет үсеп ступеньки подо минем директоры төшергән темные нокталарында. Эго күзләренә иде остекленевшими, әйтерсең, ул астында гипнозом яки йогынтысында наркотиклар. «Позаботьтесь турында nen», - дип боерды ул. Крупье күтәрде железную трубку, һәм барысы да почернело.
  
  
  Аңы возвращалось акрын, һәм хәтта аны кайчан тагын алмас күрергә һәм ишетергә, тоелды миңа, мин карыйм окружающее ерактан һәм аша туманный фильтр. Минем гәүдәсен һәм кулны казались кешең һәм вялыми. Хәер, китерерлек тупас куллары толкали ул мине диярлек берни дә тоймадым. Акрынлап аны почувствовала билгеләре-үз летаргического хәле. Әлегә аны иде мәхрүм аң, мине бик нык накачали наркотиклар. Булырга тиеш, иде, берсе көчле депрессантов, воздействующих бу үзәк нерв системасын тынычландыра.
  
  
  Аның көрәшкән авыр җиңә йогынтысы наркотиклар, әмма, хәтта, әгәр аны иде, бик яхшы физик формада, аңа иде, бары тик өлешчә уңыш. Аны иде күрергә да ква тирәсендә мине, тик алмады пошевелиться. Крупье һәм режиссер утыртырга мине руль артына бу переднее сиденье машиналар. Аны күргәч, Эльзу, находящуюся астында действием наркотиклар һәм башка аң, растянувшуюся бу сиденье янымда, ә эчендә ике ачык ишекләр басып тордылар ир-атлар. Мотор мерседеса мчался, әмма машина түгел двигалась.
  
  
  Аннары аны билгеләп үткәнчә, бер тирәсендә ир-атлар нәрсәдер поправлял бу половицах минем аяк астында. Тиздән ул выскользнул тирәсендә машиналар, мин ишеттем, ул әйтте: «Яхшы, ул әзер взлету».
  
  
  Көне машиналар захлопнулись. Двигатель әле дә эшли. Минем одурманенный баш миен алмады кемгә мәгънәсе происходящего. Смутное, чая иде тумане, аны күрдем кебек аша ачык тәрәзә янымда просунулась кешедә һәм включил «мерседес». Машина рванулась алга.
  
  
  Аннары аны аңладым, - дип безнең белән Эльзой утыртырга бу «мерседес», прижав акселератор к половицам. Хәзер без мчались буенча темным пустынным юллары Монако тизлек белән артык sta миль сәгатенә. Мондый ускоренной тизлек белән «Мерседес» рухнет керткәнче без зайдем бик ерак әле, һәм без алар икесе дә погибнем. Кайчан безнең тән табылган, бу выглядело әйтерсең, без һәлак булган, нәтиҗәдә, передозировки наркотиклар. Түгел иде, бернинди билгеләре үтерү.
  
  
  Отчаянно аның маташа алырга контроле өстендә телом.
  
  
  Әлегә безгә везло, һәм машина булды үзәгендә юллар. Әмма алда булачак холмы һәм кривые повороты,
  
  
  
  
  
  
  һәм әгәр аны да начну идарә итә машиной, без тиздән съедем белән юллар. Аның попытался күтәрергә, куллар, тик миңа тоелды, алар авыр. Аның тагын бер тапкыр татып карады. Икесе дә кулларын авыр күтәрелделәр, - дрогнули, опустились һәм янә акрын күтәрелделәр. Аны иде күрергә кара пейзаж, проносящийся mimmo бу ослепляющем тумане тирәсендә тәрәзәләр машиналар. Нче минем тырышлыгы күтәрергә, куллар берничә дюймов к рулю лился пот. Аннары аны күргәч, алда текә күрсәткечләр. Аны күреп, ничек минем бармакларымны сомкнулись бу рулевом колесе, ләкин тоймадым көпчәкләре астында алар. Ничектер итеп миңа насыйп повернуть эго берничә градуска уңга, кайчан машина керде S-образную кривую. Моның җитәрлек булсын өчен, без продолжали юл. Автомобиль головокружительной тизлек, развернулся буенча повороту һәм катапультировался буенча крутому склону.
  
  
  Юл дәвам итә күтәрелә. Тәрәзә аша машиналар, аны күргәч, без басып торабыз бу обрыве скалы белән шөгыльләнүче азагыннан тротуар спускалась диярлек ачылган к морю. Автомобиль взлетел на вершину обрыва һәм аннан буенча крутому склону понесся к юлда, ничек металлический тирәсендә снаряд орудие. Шиннар визжали турында түшәлгән тротуар. Әле обескураженный наркотиклар, аны маташа зур игътибар бирергә кирәк безнең единственном шансе бүгенге яшәеше: нинди дә булса рәвешле миңа туры килде тотарга, машинаны бу вертикальном хәле һәм юлда, анда әлегә ниһаять түгел кончился бензин.
  
  
  Тоелды последующему кошмару булмаячак икесе дә ахырына. Париж өчен милей «Мерседес» белән ревом проносился mimmo затемненных вилл һәм коттедж, өскә һәм аска буенча извилистым, извилистым юллары Лазурного ярлары. Монако иде еракта. Без мчались буенча карнизам, шоссесы, соединяющим Монако белән Ниццей, ә аннары аша саму Ниццу, акрын гына ябылган төнгә.
  
  
  Шоссесы өчен Ниццей барды вровень белән морем - мокрым, скользким һәм куркыныч. Задняя өлеше «мерседеса» скользила буенча яктан бу якка. Әгәр дә безне занесло, без идек приземлились бу күп. Тик «мерседес» промчался буенча Антибам. Ниһаять, кайдадыр арасында Антибами һәм Каннами, ул башлаган югалтмаска тизлеге һәм якынча аша париж элементлары элементлары катился. Зур усилием аны, повернул руль, машина вылетела бу обочину һәм тукталды. Двигатель заглох. Эльза, әле сидевшая янымда, безнең бер тапкыр да түгел пошевелилась.
  
  
  Тугыз
  
  
  Кояш светило миңа күзләре. Аның застонал һәм селл, покусывая муеннарына сзади. «Мерседес» әле торды юл читенде бер юл. Беренче, мин күрдем, дип Эльза накрасилась. Аннары аны күргәч, тәрәзә артындагы ягыннан Эльза бер төркем балалар, прижатых к стеклу һәм смотрящих бу нах киң раскрытыми күзлегеннән, ул кайчан пудрила нос. Ул выглядела бик шәп - әйтерсең, әле генә проснулась нче бодрящего җыелмалары. Шоссе буенча проносились йөк автомобильләре һәм машина, һәм мин билгеләп үткәнчә, пассажирларның күпчелеге эчендә аларның вытягивали муен өчен яхшырак безне карарга.
  
  
  Эльза дип, мин утырган саен, убрала ee компактный диск һәм помаду һәм дип елмайды.
  
  
  «Без развлекались узган төнлә?» - күңелле диде ул.
  
  
  Мин белмәдем, ул белсђм яки помнила турында вчерашнем кичәдә кайчан безнең перебили бу лестнице подвалда казино. Бөтен төн иде минем өчен кошмаром, әмма мин тиешле бәя бирергә тиеш хатын-кызларга фон Альдер бер - алар стойкими.
  
  
  «Пойдем», - диде мин, наклоняясь mimmo nah өчен ишек ачарга, аны яклар. Ул чыкты, тирәсендә машиналар, һәм мин последовал өчен анда. «Кирәк безгә кайтырга монте коммунасында-Карло. Бу машинада тәмамланды бензин ».
  
  
  «Ләкин, ничек без анда доберемся?»
  
  
  «Оставь бу миңа», - диде мин, подтягивая ee янымда бу туфракка шоссесы. Балалар да җыелган-тирәбездә. Аның куйды, Эльзу алдына итеп, аның мөмкин иде җиңел күрү буенча проезжающего транспорт һәм күтәрде зур палец йөзеннән халыкара автостопщика. Беренче проехавший автомобиль затормозил, һәм машина йөртүче, грохоча по-французски, хуҗаларына ишек.
  
  
  «Монте коммунасында-Карло», - диде мин.
  
  
  «Оуи», - диде ул. Эльза һәм аны ехавшие алда машина белән идарә итүче янында, әйләнеп кайтты монте коммунасында-Карло бу грузовике, наполненном баклажанами. Швейцар бу Hotel de Paris түгел приподнял брови, без, барысы да әле вечернем наряде, чыкты буенча йөк машинасының, помахали һәм рәхмәт белдерделәр йөртүче йөк машинасының, һәм пронеслись аша вестибюль.
  
  
  Калдырды, аңа Эльзу ишек төбендә аның номерын, һәм велел әй бераз ял итә. Войдя үз бүлмәләре, аны ишетте шалтырату телефон. Бу иде ќирле агент, AX, кеше, танылган миңа ничек Чиклет. Ул әйтте миңа кирәк кичекмәстән мөрәҗәгать итәргә җирле офисы AX өчен миңа шалтыраттылар илләрдән. Хоук, ихтимал, шалтырата буенча Штатлары буенча скремблеру. Аның поспешно переоделся, хәтта Монако смокинг берничек тә кайчан привлек иде миңа параметр чагыштырмача югары ешлыкларда игътибар һәм алга китте офис AX, ул баскычта вилле ерак түгел отель. Чиклет каршы алды мине янында көне һәм отвлек ягына. сөйләшергә. Урын кишело шул ук агентлар, алар аны күреп, бу казино, кешеләр, аларга йөкләнде выследить Трегора башлагач, ул китеп, үзенең выигрышем.
  
  
  Ясаганчы, аны дип сорады Чиклета турында Трегоре, аның кыскача сөйләде эму дигән килеп чыкты да минем белән һәм Эльзой, дип сорады һәм, алабыз микән без кичекмәстән каршыларга директоры казино һәм крупье.
  
  
  
  
  
  
  Иклет покачал аягы. - Куркам, бу кыен булачак", - күңелсез, - диде ул. «Икесе дә исчезли белән бергә Трегором».
  
  
  "Юкка чыкты?" - недоверчиво дип сорады мин. «Ничек иде Трегор юкка чыгарга барлык бу агентлар, преследующими эго?»
  
  
  «Без очрашкан белән бик коварным интеллектом, - дип аңлатты Чиклет. «Узган төнлә кайчан Трегор чыкты буенча казино, ул әйләнеп кайтып, үзенең кунакханәсе. Бар иде кешеләр күзәттеләр өчен моның урынына спереди һәм сзади. Башка агентлары карыйлар позиция юлларда, әйдәп баручы тирәсендәге шәһәр һәм буенда гавани. Әмма Трегор директоры казино һәм крупье ускользнули, алардан барлык ».
  
  
  "Ничек алар моны эшлиләр?"
  
  
  Чиклет покачал аягы, әйтерсең, әле бар да ышанмый моңа. «Бу санында« Трегор »иде, балкон белән бу төре күп. Кайчандыр иртән шәһәр өстендә пролетел вертолетом.
  
  
  Ул күтәрде Трегора белән балкон, һәм, по-видимому, подобрал калган кайдадыр башка урында шәһәрдә һәм улетел. Искиткеч күренеш ».
  
  
  Аның килеште.
  
  
  «Бәлки, без берни дә обнаружим, - дип дәвам итте Чиклет, - әмма без тикшерәбез аркылыга побережья белү, белмим бармы, кем дә булса вертолетом. Әгәр шулай итеп, алар алыр иде подсказать, безгә юнәлеш, анда ул киле ».
  
  
  «Әгәр без генә табарбыз, беркемне дә, кем ишеттем вертолетом, без кайтабыз, җитмәсә, нәрсәдән башлады», - дип өстәде мин. Аннан соң аны кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр Чиклету, - дип әйтте миңа, миңа позвонят илләрдән.
  
  
  Ул кивнул. «Хоук тели белән сөйләшергә сезнең буенча зашифрованному проводу. Аңа дөресен операторына өчен ул перезвонил ». Китерде мине офис наверху, кайчан, Хоук килеп к линия, ул калдырды мине покое.
  
  
  «Мин ишеттем, твоя чыгару ускользнула», - диде Хоук башка предисловия. «Нинди дә булса алга таба вакыйгалар?»
  
  
  «Юк», - диде аңа эму керешер алдыннан бирергә эму тулы хисап турында минем үз тәҗрибәсе узган төн.
  
  
  Хоук фыркнул. "Күрәсең, сезнең якын һәм кадерле иде чакыру". Ул ясаган паузу, һәм чыбыкларын арасында безнең кыска вакытка зажужжали. Аннары ул болай диде: «Монда булган нәрсә-нәрсә, нәрсә турында, аның кунакханәсе, шаять, белсеннәр. Пари дип уйлыйм -- турында эшләнелә баш мие Z1 оправдалась. Доктор Шунда, чыннан да нидер тапты - кечкенә микроскопический диск, внедренный бүген нигезендә, баш мие. Без белмибез, бу нәрсә дип димәк. Балалар лабораториясе хәзер маташа бу анализларга. Һәм докторы Шул алмый аңларга, ул ничек анда эләккән. Бу черепе юк следов яки следов »операциясе.
  
  
  «Шуңа да карамастан, бу тиеш",-дип булса, значить», - диде мин.
  
  
  «Бәлки», - неопределенно дип җавап бирде Хоук. «Без табарбыз күбрәк булса, без моны эшлик, аны күрсәтермен сезгә белергә. Нинди сине планнар хәзер? »
  
  
  «Мин телим дђ табарга, шуннан соң вертолет һәм акча», - диде аңа эму. «Икесе дә, ихтимал, әле кайдадыр бу районда. Акча ала китерергә мине, җитмәсә, кем тора у чыганактан барлыгы бу. Һәрхәлдә, бу бердәнбер многообещающее зацепление, ул миндә иде әлегә кадәр хорек ».
  
  
  «Әйе, яхшы, уңышлы чара булуын әйтеп китте,» ау, - диде Хок " һәм повесил трубку.
  
  
  Чиклет көттем минем бүлмәдә аста, заполненной ир-атлар, алар тиз сөйләштегез телефон буенча-французски һәм итальянски. Бер дивары иде покрыта зур картасы төшерелгән, Монако һәм әйләнә-тирә эго җирләрне нче Лионского култыгы, бу француз яр буенда көнбатышта кадәр Генуэзского култыгы бу италиянећ яр буенда көнчыгышта. Төсле булавки иде прикреплены к картасы төрле нокталарында читтә Монако.
  
  
  «Минем агентлары ирешәләр билгеле бер уңышлар телим», - диде Чиклет, кивая ягына кешеләр телефоны буенча. «Күрәсез микән, - дип аңлатты ул картасына бу стон, - без связывались хакимиятләр белән шәһәрләрендә буенда побережья ике юнәлештә өчен расспросить җирле халык, ишеттек микән алар төнлә вертолетом. Хәзер без башлыйбыз алырга ответные шалтыратулар нәтиҗәләре белән ».
  
  
  "Бар, уңай җаваплар?"
  
  
  - Бәхеткә, әйе, - дип җавап бирде Чиклет вакытында мине к настенной картасы. Ул күрсәтте булавки. «Әлегә кадәр хорька бар иде хәбәрләр нче Сен-Рафаэль һәм Фрежюса, дигән иде слышен вертолетом. Хәбәрләр көнчыгыштан, бөтен Италия, отрицательны. Күрәсең, бу кешеләр көнбатышка таба юнәлделәр. Хәзер без концентрируемся ярында өчен Фрежюсом. Ул елмаеп куйды. «Якын арада без алачакбыз төгәл, кемгә, кая алар файдага».
  
  
  Аны, посмотрел картасына. К көнбатышка нче Фрежюса буенда изгибающейся яр буе линиясе, калын Сен-Тропе, Йер, Ла-Сен, ә алга таба - Марсель. Тик нәрсә-дип тагын ќђлеп итте минем игътибар карта - төркем утраулары, лежащих үз д ' Иере, ярларыннан ерак, бу полпути арасында Фрежюсом һәм Марсель. Аның башлады уйларга.
  
  
  «Послушайте, Чиклет, - диде мин, - миңа бик мөһим кичекмәстән алырга вертолетом һәм очучы. Сез бу үткәрергә? »
  
  
  "Әлбәттә. Бу биләячәк күпмедер вакыт, тик рөхсәт итегез миңа шалтырата ».
  
  
  Ул воспользовался берсе буенча телефон әйләнеп, кивая. «Бер сәгать дәвамында биредә булачак вертолетом. Бу nen булачак оча бер аша безнең агентлар буенча Ницца. Ул вопросительно посмотрел миңа. «Синдә бар план?»
  
  
  «Ни дәрәҗәдә аны аңлыйм, - диде мин, - бу вертолетом ерак түгел улетал - ул беркайчан да планлаштырган, беркайчан да алмады. Аның предполагаю, ул төште кайдадыр якын-тирәдә, анда эго була иде спрятать, дип акча һәм кешеләр, ихтимал, булачак күчерелде аннан бүген кич ».
  
  
  "Тапшырылды?" - озадаченно дип сорады Чиклет. "К нәрсәгә?"
  
  
  Аны пожал җыерып. "Синеке дип уйлыйм -- шулай ук әйбәт кебек, минем. Әмма мин уйлыйм, алар воспользуются тиз йөрешле лодкой ».
  
  
  «Тиз лодка!» - диде Чиклет. "Әлбәттә. Бу булыр иде очевидным эш ». v? Указывая картасына, аның диде: «бу-мәҗбүр итә мине уйларга, дип, бәлки, шау -
  
  
  
  
  
  
  
  резак, аның эзлибез, бәлки спрятан кайдадыр шушы островах, бу логово д ' Эрса яки ярында. Кайда ул безгә иде, эго җиңелрәк булачак артыгын да ачыкларга сәләтле белән башка вертолет ул летит низменному караганда, җирдән дә ».
  
  
  Чиклет белән килеште минем рассуждениями. Әлегә без көткән килү вертолет аңа шалтыратып Эльзе бу Hotel de Paris һәм әйтте булырмын бәйле күпмедер буенча нинди дә булса эшләре, тик мин телим ул көткән мине анда.
  
  
  «Мин собиралась ясарга сиңа сюрприз», - диде ул, надуясь. «Мин проскользнул бу марлон бүлмә, ләкин сине анда түгел иде. Сез ышанабыз, бизнес белән шөгыльләнәсез? "
  
  
  «Әлбәттә», - дип ышандырды аны сл. «Гади сылу урында, әлегә мин түгел, доберусь шунда. Бу, бәлки, бүген соңрак яки бүген кичен. Ул чакта бездә булыр өчен вакыт җитәрлек сюрпризлар ».
  
  
  10
  
  
  Чөнки җәлеп итәргә, артык күп игътибар Монако иде мәгънәсез, Чиклет отвез мине-юньдә шәһәр булса, урын холмах, анда без көткән вертолетом. Керешер алдыннан без покинули офис алынган яңа хәбәрләр турында хәбәр төнлә дә мөрәҗәгать көнбатышка нче Фрежюса иде слышно безгә бер вертолеттан. Күрәсең, аны иде догадаться - вертолетом укрылся кайдадыр шушында, якында гына.
  
  
  - Хәзер сак булыгыз, - дип тревогой киңәш Чиклет. «Сез беләсезме, нинди шансами столкнетесь».
  
  
  Аңа кивнул. Минем верная Люгер, Вильгельмина тыгыз сидела минем наплечной кобуре, ә минем стилет «Хьюго» иде үз ножнах астында рукавом пәлтәсенекен, әзер прыгнуть миңа кулын каршындагы малейшем хәрәкәттә куллары. Аның да аеруча беспокоился турында шансах.
  
  
  Тиздән килде вертолетом, аның без көттек. Бу иде вертолетом UH-1 Huey. Чикле познакомил мине очучы, яшь французом буенча исемендәге Марсель холдинг " де климента, зур, худощавым, взъерошенным мужчиной, ул җиңел улыбался.
  
  
  Чиклет проинструктировал аны, ул тиеш следовать минем приказам, һәм кисәтте, дип эш булырга мөмкин куркыныч булган.
  
  
  «Куркыныч мине дә борчый, Чиклет», - дип ышандырды эго пилоты. "Син беләсең дип."
  
  
  Аны ул чоппер, әмма керешер алдыннан без взлетели, Чиклет йөреп круговой тоташтыра корабль, күңелебезнең, - дип ул залда үз лель эш торышы. Аннары ул отмахнулся бездән. Марсель сидел бу носовой өлешендә вертолет, ә аның сидел артыннан көн иде отодвинуты элек, димәк, миңа яхшы күренә астан бу бик көчле бинокль, ул миңа бирде Чиклет.
  
  
  Без юнәлделәр көнбатышка буенча яр буе линиясе. Аннары моннан, ничек без миновали Фрежюс, Марсель пролетел низменному, шул ук вакытта без аның белән прочесывали җирне мин сорады, ниндидер гамәлләрдә урын кайда булыр иде спрятан вертолетом. Без йөреп уздылар берничә урыны белән густой листвой, башка урынга, анда скалах иде тирәнәйтү - урыннар була иде спрятать вертолетом, - тик мин алмадым артыгын да ачыкларга сәләтле әйтмәгән указывало кенә булса да нинди дә булса тирәсендә аларның иде укрытием. Бу вакытка без йөреп уздылар барысы да яр буенда нче Монако кадәр пункт ерак өчен Фрежюсом, каян төнлә әлеге хәбәрләр турында вертолете. Күпләр җыела торган учреждениеләрдә утраулары Ята-д ' Иер күренеп көньягында.
  
  
  «Пойдем эшләрбез, анда таган», - крикнул аны Марсель, указывая ягына күлмәк.
  
  
  Ул кивнул һәм повернул вертолетом. Тиздән без пролетели өстендә островами һәм метроның тагын бер утуде кече биеклектә өстендә местностью. Бинокль позволил миңа карарга да аста эре планда, шул исәптән, кайбер яшәүчеләр утрау, алар хутора күңелле безгә, әмма без күрдек бернинди билгеләре неуловимого вертолеттан.
  
  
  "Хәзер нәрсә?" - дип сорады Марсель тирәсендә кабинасы.
  
  
  «Алам, шулай ук, кире кайтару безнең элек», - неохотно диде мин.
  
  
  Марсель повернул вертолетом кире кайту өчен буенда. Аның әле үзе җире шул бинокль булганда, кинәт диде маленькое темное пятнышко бу күп. Аны кайчан сфокусировался бу nen, аны күргәч, тагын бер кечкенә утрау, каменистый һәм бесплодный алмаганда, берничә агач һәм сирәк подлеска. Ул иде, шулкадәр кечкенә, дип билгеләп үтелде картада офисында Чиклета. Шуңа да карамастан, ул һаман да шактый зур - нче миль ярымга кадәр квадрат миль өчен приземления вертолет шулай ук шактый удален белән рф президенты владимир путин булу өчен яхшы укрытием.
  
  
  Аның похлопала Марсель буенча плечу һәм указала утрау. «Бу урын өчен? Сез аның белән таныш?
  
  
  «Ул« дип атала Шайтан " Рок », - диде Марсель, -« Дьявольская скала »- тауның эму француз җинаятьчел дөньясы, использовавшим эго күп еллар элек кебек перевалочный пункт өчен корал һәм наркотиклар килә торган илгә. Хакимият инде күптәннән-конференция ih эшчәнлеге. Алар белән хорька ул заброшен, чыгарма буларак, мин аны ишеттем, колония крыс, наводнившей бу урын. Диләр, күселәр күптән эләккән, шунда аннары кораблекрушения, һәм алар белән хорька размножились ».
  
  
  «Минемчә, безгә кирәк присмотреться моңа», - диде мин.
  
  
  «Син думаешь, безнең кешеләр ала, анда прятаться?» - белән сомнением дип сорады Марсель.
  
  
  "Бәлки. Бу бары, бәлки.
  
  
  Марсель янә повернул вертолетом к морю. Без тагын миновали Ли д ' Эр дәвам юлны көньякка таба. Буенча дәрәҗәдә эшләгәннән приближались к Сөрелгән Року, аны иде күрергә, нинди бу мрачное һәм неприступное урын белән түгел, артык грудой кара ташлардан, чыгыш ясаучыларның буенча күлмәк, ә бу-анда - берничә тощими агачлар һәм кишәрлекләреннән поясы ... югары кисть.
  
  
  
  
  
  
  
  Марсель опустил вертолетом, әлегә без коснулись верхушек агач итәргә медленный круговой күзәтү утрау. Без подлетели җиргә, аны күрдем, йөзләгән зур кара крыс, испуганных звуком безнең двигательнең, сновавших даирәләрдә ташлардан.
  
  
  "Сез берәр күрәсез?" - дип сорады Марсель.
  
  
  «Күселәр», - дидем. «Номерлары крыс».
  
  
  Без диярлек бетерде үзенең даирәсен булганда, аның кинәт нәрсәдер дип билгеләп үтте татарстан бинокль. Бу бик ачык авыру тагын света, чагылыш кояш бу металле астында булып тирәсендә зур выступов текә кыялардан сикерүдән-башлана үзәгендә утрау. Бу булырга мөмкин иде яшерен вертолетом.
  
  
  Аның сөйләде Марсель булуын күреп, һәм сорады эго тагын бер тапкыр узу бу урын.
  
  
  Ул кивнул һәм наклонил вертолетом, һәм без двинулись кире урынына. Марсель теләсә шулай низменному, без бераз гына акча бүлеп бирү вершины агач аста. Аның юнәлдерде бинокль ягъни урын, анда тоелды миңа, мин нәрсә күрдем, һәм аның шулай нык концентрировался, дип хәтта уйладым куркыныч турында әлегә Марсель түгел закричал. Кинәт аны тойдым, ничек вертолетом покачнулся һәм задрожал.
  
  
  Бу следующую секундына безне обрушился шквал пуль, алар врезались бу вертолетом астан булдырылды стеклянный щит кабинасы, пробили металлический корпусы вертолет һәм врезались бу двигатель. Аны кайчан, присел өчен кабиной, аны күрдем кебек дүрт, яки биш кеше стрелял безгә, тирәсендә күтәрелгән автоматлары белән вершины текә кыялардан сикерүдән-башлана.
  
  
  «Марсель!» Аңа крикнул, схватив эго өчен эчтђге: «Вытащите безне шунда».
  
  
  Ул повернулся ко миңа үз урынында, аны күрдем дип эго зат иде окровавленной маской. Ул теләдем нидер, ләкин iso rta текла гына кан. Эго күзләре белән ябылды, һәм ул егылып боком белән үз урыннары. Аның выхватил Вильгельмину буенча кобуры, әмма ясаганчы, аны өлгергән прицелиться һәм выстрелить кешеләрне аста, вертолет двигателе взорвался зур пылающим огненным шаром. Машина устремилась к морю, сопровождаемая гигантским күп пламени һәм дыма.
  
  
  Кече биеклеге спасла миңа тормыш. Аның засунул «люгер» кире кобуру һәм прыгнул ачык дверной проем калмасын өчен, ут откровенными керешер алдыннан вертолетом егылып суга. Утны-дим тирәсендә вертолеттан заслонили мине нче скрытого нче күзләр кешеләр безне сбили. Аны кайчан всплыл, аны берәүдә, барысы да тагын скрыт нче күзләр кешеләр, утрау, пылающий вертолетом, әле плывущий өске күлмәк, сөргендә арасында минем һәм сушей.
  
  
  Аны тиз рассчитал кадәр ераклык утрау, нырнул тирән һәм көймә су астында, әлегә тойдым, бу минем җиңел лопнут. Аны та, йөзәргә, әлегә ниһаять түгел наткнулся өчен тырышучы. Нащупывая пальцами юл дюйм өчен дюймом буенча өскә таба скалам, аның ахыр чиктә беззвучно прорвался аша су өстенә чыга. Держа гына башын су өстендә, аның прижался к камням һәм глотал һава. Аны кайчан тагын алмас тиешенчә суларга, аны сак кына башын күтәрде һәм огляделся.
  
  
  Бәхеткә, ул ничек һәм өметләнгәнен, аны булып чыкты бу приличном расстоянии от урыннар баткан вертолеттан. Шул вакыттан алып аның бөтен тагын иде күрергә обугленные җәсәде вертолет плавающие бу & nb. Аның наблюдал буларак, берничә кеше, побывавших утравында, киттеләр, резин плотах һәм поплыли к обломкам. Аны күреп, алар ничек фрицлар гәүдәсен Марсель һәм поместили эго одина буенча плотов. Соңыннан әлеге ир-атлар обыскали суга тирәсендә обломков. Алар, күрәсең, күргән ике ир-атлар вертолете, балалар надеялись таба минем калдыра. Аның тырыштым калырга низменному бу & nb һәм калырга өлешчә укрытым скалами, әлегә алар прекратили эзләнүләр.
  
  
  Кайчан кешеләр плыли кире утрау, тлеющая куча металл белән шөгыльләнүче кайчандыр вертолетом, китте астына суга. Аның цеплялся өчен скалы, әлегә ир-атлар түгел фрицлар үз резин плоты на берег һәм әйләнеп кайтмаган үзәгенә утрау. Аны кыска вакытка дип уйладым турында сөйләде өчен спуститься буенда янына бер тирәли плотов өчен тырышырга кайтырга материк. Әмма соңыннан аның турында искә төшерде, срочности үз биремнәр. Кешеләр, утрау, акча да, алар дошманның бу казино булыр иде китерергә мине к нәрсәгәдер бик мөһим.
  
  
  Аны көттем, әлегә сергей түгел башлый угасать, ә аннары маташа пересечь утрау бәяләү өчен бу хәлне.
  
  
  Тирә-моннан тыш, мин наблюдал, күрәсең, бу ир-атлар вакытлыча кулландык утрау, әлегә көткән чакта ih заберет лодка җитү белән темноты.
  
  
  11
  
  
  Әле аша сәгать кичке кояш башы утырырга, мин дә тойдым, бу мөмкин имин ползти буенча скалам өчен обсохнуть бу җылы чәркәләре дувшем белән көньяктан. Аның әле генә закат өчен тырышучы һәм растянулся на тар выступе башлагач тойдым кебек нәрсә мягкое упало минем левую аягын. Аны вскочил һәм берәүдә, дип карыйм бу кроваво-кызыл күзләре-бусинки зур кара күселәр белән шөгыльләнүче, по-видимому, кимегән белән артык югары таш. Аны бәрде аның эго ногой, встряхнул һәм ташладым ягына, бросив таш.
  
  
  Аннары аны ишетте тихие визги тирәсендә үзен. Аны тиз басты һәм күрдем дистәләгән менә дигән немигающих күзләр. Салкын дрожь пробежала буенча минем аркада, ә минем кешедә инстинктивно потянулась к Люгеру, Вильгельмина.
  
  
  
  
  
  
  мине дә кызыксындырды, дип выстрел китерәчәк шат кешеләр утравында булачак эзләргә мине.
  
  
  Тик күселәр генә напали. Моның урынына алар киеренке узды метались взад һәм алга тихонько визжая, царапая когтями өслеге таш. Аны сак попятился түгел сводя күзләр белән җыелды, әлегә тойдым, ничек каты түгәрәк металлический предметы вонзился миңа спину арасында лопаток. Кинәт тавышы прорычал: «Гади калырга ачылды монда!»
  
  
  Сзади мине протянула кешедә һәм забрала «люгер». Аннары ир-ат - ул иде крупье казино буенча - шагнул китергәнегез. Бер кулымда ул тотты курносый 38-нче калибр, ә башка - минем «Люгер». Ул кивнул миңа ... «дип уйлаган Идек, син выбрался тирәсендә вертолеттан исән. Без сиңа телибез. Бар, бар ».
  
  
  Ул наклонился һәм күтәрде кусок агачтан, күрәсең, залитый бензин сала. Зажег одина эго җеп, чөнки ул-превратился бу пылающий факел, ул помахал исемендәге өчен расчистить юл аша рой крыс, алар отчаянно устремились кит бу заросли.
  
  
  Без югарырак күтәрелделәр буенча скалам утрау әлегә үсеп, зур выступа, ул аны диде белән пробасы һава. Крупье взмахнул ружьем һәм толкнул минем алга зур выдолбленную пещеру. Пылающие факеллар урнаштырылган иде ђйлђнђ буенча тирәсендә керү өчен түгел, кертергәме крыс, ih свят раббыбыз освещал вертолетом эчендә. Иде һәм башка ир-атлар - директоры казино Трегор һәм кеше схвативший Эльзу бу лестнице шул подвал казино. Аның догадался, бу булырга тиеш иде ул, кем пилотировал вертолетом.
  
  
  Калган карадык мине башка аерым кызыксыну уяту, ләкин директоры казино кивнул крупье: «Обыщи аны свяжи һәм күзәтеп, аларга».
  
  
  Крупье, әле держа үзләре пистолетын, закат эченә вертолет һәм вытащил берничә длин веревки. Аннары ул толкнул мине глубже эченә пещеры. Аның, кулларын күтәрде, ул чакта башлады мине обыскивать, димәк, ул әбиләренең стилето, Хьюго, билгеләнгән на пружине бу рукавах бу рукаве минем пәлтәсенекен. Аннары тентњ ул заставил мине растянуться җирдә надежное привязав веревкой.
  
  
  Туры киләчәк выжидать. Хәзерге вакытта, кайчан кайбер торды крупье белән пистолетом һәм наблюдал минем өчен, аңа иде беспомощен. Әмма минем барлык иде әле Хьюго шул рукаве.
  
  
  Урамда темнело. Вакыт-вакыт кем дә булса тирәсендә ир-атлар алган бинокль һәм фонарь, әйберләр өчен билбау һәм чыга урамга. Миңа түгел, кирәк күп вакыт булсын, аңларга, алар көтә, кайчан ih заберут белән утрау. Минем первоначальная теория казалась верной - ih собиралась алырга лодку.
  
  
  Үтте сәгать яки күбрәк керткәнче бер тирәли күзәтүчеләр закричал, һәм калганнары кала, крупье, әле охранявшего мине, поспешили кит. Аны кулланды мизгелдә игътибар минем похитителя иде вакытлыча абстрагироваться өчен щелкнуть пружину бу ножнах. Стиллето мгновенно соскользнул бу минем правую кулын. Туры тиз перерезать веревки. Миңа гына насыйп перерезать ih һәм азат итәргә куллары, кайчан өч ир-атлар поспешили кире пещеру.
  
  
  «Ул монда», - крикнул режиссер. «Нишлисең, брось вертолетом һәм кайт инде ... синең өчен».
  
  
  «Миңа каян белергә, син вернешься?» - подозрительно дип сорады крупье.
  
  
  Режиссер алды вертолеттан зур алюминиевый чемодан. Ул салды эго идәнгә пещеры һәм кивнул ягына. «Акчаны элеккечә булачак биредә. Без кайтабыз."
  
  
  Барысы да ир-атлар башлады выталкивать вертолетом тирәсендә пещеры. Әлегә ih игътибар иде отвлеченное, аны перекатился өчен янәшә һәм выгнул гәүдәсен элек, өчен, минем куллар иде дотянуться кадәр веревок, алар связывали минем аякларым. Тиздән аның освободился һәм әйләнеп кайтып, үзенең элекке хәленә, мин лежу неподвижно, эшләргә омтылып, ул куллары һәм аяк за спиной, торгызу өчен кровообращение. Ул вакытка кешеләр вытолкнули вертолетом тирәсендә пещеры, һәм крупье кайтты минем якка. Тавыш калган өч ерактан становились слабыми.
  
  
  Минем опекун мельком взглянул миңа. Аннары ул вытащил тирәсендә кармана сигарету һәм зажег спичку. Аның ясаган барышы, вскочил аякка бастыру һәм бросился к аңа держа үз кулымда стилет. Аның сверкнул пычак белән бу зат испуганного кеше, аннары сак воткнул лезвие бу эго тормыш, ә ирекле кулы ул арада өчен пистолетом.
  
  
  Урынына алсын повиноваться миңа, ул глупости күтәрде пистолетын өчен выстрелить. Аның вонзила стилет эму тормышында, һәм ул беззвучно согнулся була, зажженная тәмәке әле свисала белән эго губернасында. Аның да планлаштырган эго убивать, әмма ул калдырмады, миңа сайлау.
  
  
  Аның схватил эго 38-нче калибр һәм үзенең «люгер», һәм тиз бросился к алюминиевому чемодану. Аның йозагын ачты, һәм крышка вскочила. Анда, аерым колеблющемся яктылыгында факелны, аның взглянул ике миллион доллар эчендә.
  
  
  Аны төзегән кечкенә планы һәм әлеге акчалар белән алар хорька, ничек директоры куйды чемодан, һәм мин белми идем, ул шунда. Аның поспешно башлады эго үтәргә кирәк. Аның зачерпнул стопки банкнот һәм наполнил төбен чемодана зур ташлар белән идән пещеры. Аннары аны выкладываю катламы файдаланырга омтылу түгел, артык пар йөз доллар
  
  
  
  
  
  
  тау токымлы. Аның захлопнул чемодан һәм калдырды эго элеккеге урынында.
  
  
  Аны һаман иде ишетергә тавыш башка ир-вдали булганда, аны тиз расстегивал күлмәк, запихивал акча эченә янә застегивал пуговицы. Ике миллион доллар минем күкрәгендә иде неуклюжими, әмма карамастан, авырлыгын аны, әйләнеп мертвому крупье, схватил эго өчен воротник һәм потащил аша пещеру урамга.
  
  
  Калган өч ир-атлар әле дә эшләде белән вертолетом икенче ягында зур плоского выступа скалы. Аны бәрде аны противоположном юнәлештә, волоча мәетне артыннан, әле килеп җитмәгәндер кадәр ниндидер тирән җәйде, кайда була иде спрятать эго. Аннары аны пополз кире скале бу возвышенность, каян алыр иде күзәтергә происходящим аста.
  
  
  Тулы ай аяз освещала сәхнәгә. Хәзерге вакытка алар вытолкнули вертолетом бу алан. Одина тирәсендә ир-егетләр, очучы, ул аңа итеп китерде хәрәкәт лопасти несущего винта. Вертолетом күтәрелә башлады, тик ул берничә футах нче җире, ир-ат выпрыгнул. Беспилотный вертолетом кинәт взлетел һавага, унесся кит нче скалы һәм нырнул бу темные су аста. Ул затонул башка эз.
  
  
  Ул арада директоры казино кайта пещеру. Ул йөгереп чыга, неся чемодан һәм кричал. Аның отчетливо ишеттем тавыш ир-атлар, анда аны таба, һәм ишеттем крик директор урынбасары: «Ул сбежал! Бу егет освободился һәм убежал! Ул, алды үзе белән Жоржа! »
  
  
  "Акча? Акча?" - крикнул бу ревматизма Трегор. "Акча куркынычсызлык?"
  
  
  Режиссер куйды чемодан ќиргђ, һәм өчесе дә столпились тирәсендә аңа, ул чакта эго ачты.
  
  
  "Бу монда! Ул әле монда! "- диде ул. Ничек мин өметләнгәнен, ул вакыт тапмадым өчен, исследовать өчен акча верхним күп банкнот, чөнки бик күп ташлардан иде якынча равна весу чын банкнот.
  
  
  "Әйдә!" - крикнул Трегор. «Әйдә уйдем бу проклятого утрау».
  
  
  Өч тапшыра башлаган фонариками. Җавап сигнал килде азагыннан утрау кертелде гаять зур прожектор. Аннары аны күрдем, - дип урынына көймәләр ih увезет гидросамолет. Ул зарулил янындагы текә кыялардан сикерүдән-башлана һәм көттем шунда, подпрыгивая бу & nb. Кайчан кешеләр башлады спускаться к самолету, аны ишеттем, алар ничек размышляли оборудова миңа.
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, кая юкка чыккан бу егет һәм Жорж?»
  
  
  «Мөгаен, ул заставил Жоржа спуститься одина тирәсендә плотов өчен ул булдыра алмас кайтырга материк».
  
  
  Аның калды урынында, экрандагы, әлегә алар да үсеп ахырына утрау түгел, мондый уен бер тирәли плотов һәм поплыли к самолету. Аның да үзен начар хис итә имин, әлегә алар бортына күтәрелделәр, ә самолет түгел взлетел да юкка чыга төньягында.
  
  
  Аны өметләнгәнен, алар ачыклый, дип диярлек барлык акчалар да юкка чыккан, әлегә доберутся кадәр урыннарны билгеләү. Вакытка алар өчен иде куркыныч кайтырга, чөнки алар алмаган булырга тиеш, дип ышана алмыйм җитте рф президенты владимир путин кире кайтару өчен хакимият органнарына. Аны әле дә якын иде карата ачу эше, ләкин, һәрхәлдә, миңа насыйп комачауларга ih планы.
  
  
  Унике
  
  
  Ай кузгатылды тиздән аннары моннан, ничек самолет улетел. Хәзер шулай булды караңгы, дип мин чак иде күрергә, үз кулын алдында зат. Аның попытался табарга гәүдәсен крупье, анда калдырды эго бу кустах, әмма бу караңгыда булып чыкты невыполнимой бурычы. Ничек кенә миңа түгел нравилась үткәрү идеясе төн бу утрау, кишащем крысами, аны, белми, - дип караңгыда иде, артык рискованно пробираться к ягында ярлар табу одина тирәсендә резин плотов. Аны карар кайтырга пещеру, анда әле горели пар факелны торган ачыклаган ир-атлар.
  
  
  Аны кайчан кайта пещеру, аны җыйды юлында охапку коры кисты һәм күчерү аны үзе белән. Аның да әле коры кисть бу пылающие факеллар, әлегә булды зәгыйфь ялкын, әлегә аның сидел, скрючившись, ишек төбендә. Иде бу бердәнбер ысулы саклап калу роящихся крыс бу страхе, әмма аны барысы да тагын иде күрергә ih күзләрен искиткеч яктылыгында учак өчен пещерой. Аның тотты үз Люгер бүген кулымда булса да, аның арыдым, ул гына да түгел, осмеливался задремать, шүрләп, дип күселәр осмелели һәм нападут.
  
  
  Киресенчә, бу кадәр таң калды бесконечное вакытта. Аны иде, аягында нык басып торучы һәм әзерләндем спуститься к & nb белән беренче булып кояш нурлары. Аңа расладылар, дип акча әле надежное застегнуты астында рубашкой, ә аннары, неся горящий факел өчен отпугнуть крыс, юнәлде. Әмма керткәнче аны, двинулся буенча аска таба ягында утрау, аның тикшерде щетку табарга гәүдәсен крупье. Аның тапмаган калдыра. Гына иде эго скелет белән чиста костями. Күселәр эшләде караңгыда.
  
  
  Аның поспешно отвернулся һәм поспешил аска аша куаклар, шул ук вакытта күселәр убегали белән минем юллар китергәнегез. Аны гына җитте ахырына утрау башлады эзләргә одина тирәсендә плотов, кайчан ишетә гудящий тавыш тирәсендә су. Аны кайчан посмотрел булса, күрдем, зур ак крейсер, кружащий якынча дүрттән милясын үтәчәк миннән. Башта аның, дип уйлады, кешеләр тирәсендә бу төн
  
  
  
  
  
  
  Ул кайтты өчен тырышырга табарга, миңа да акча, тик аны бераз тынычландым, аны күрдем дип крейсер иде полицейским таныклыгының буенча Монако. Аны тиз җитештергән берничә выстрелов һавага чыгып, «Люгера».
  
  
  Крейсер ишетте минем сигнал, һәм шунда ук повернул ярга. Ул ташладым якорь, өч ир-атлар спустили лодку һәм гребли өчен тоту мине. Аны гаҗәпкә калдым, күреп берсе тирәсендә ир-атлар иде Чиклет. Ничек ул, таныдым анда мине эзләргә?
  
  
  - Нишлисең, - дип сәламләде мине Чиклет, - сез барыбер тере булып чыкты. Без диярлек баш тартты сине юкка. Әйт миңа, нәрсә булды?"
  
  
  Аның кыска куелды эму вакыйгалар күрсәтте эму җыелган акча. Керткәнче чыгып китәргә утрау, без күтәрелделәр бу скалы һәм спустили скелет крупье бу лодку. Аннары без отплыли калдырып Satane Roc колоний кимерүчеләргә.
  
  
  Ғ бортында крейсера һәм кайтмадылар, татарстан Монако, Чиклет сөйләде миңа, ничек ул мине тапкан. «Керешер алдыннан сүзе белән Марсель взлетели кичә вертолете, - диде ул, - поднес артык суммага төп башына утырткан бу хвост вертолеттан. Аның алам сигнал белән алар хорька, сез ничек взлетели. Син дә әйләнеп кайта төн, аның предупреждали полициягә сорады калдырырга лодку на рассвете. Без проследили өчен сигналом пейджера, һәм ул китерде безне бу почмагында ерак түгел, утрау, анда без тапкан вертолетом су астында. Звуковой сигнал әле дә эшли. Тик мин әйтергә тиеш, дип кортлардан, син мәет, кайчан аңладым вертолетом китте диңгезгә.
  
  
  «Миңа бик кызганыч Марсель», - диде аның Чиклету. «Ул яхшы очучы һәм храбрым кеше иде».
  
  
  Чиклет кивнул. «Миңа да кызганыч. Әмма ул белми иде куркынычлар кебек, без барыбыз да ».
  
  
  Без килгән иде монте коммунасында-Карло, Чиклет катнашты чаралар кире кайтару өчен акча казино, ә аны тагын бер тапкыр шалтыратып Хоуку чит илгә буенча зашифрованному телеграфу буенча эго офисында. Аның сөйләде Хоуку, ни бар һәм ничек миңа кире кайтаралар акчаны.
  
  
  «Нишлисең, - диде Хок артык ихлас караганда, мин уйлыйм, һәрхәлдә, барысы да түгел, эшләре алга киткән каршы безне. Әгәр моделе сакланачак, ничек узган, ихтимал, якын арада булачак яңа үстерү. Ә Нигы ...
  
  
  "Әйе, сэр?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мин телим, шаять, артык кљч куймаган көне яки ике, рәхәтләнеп ял итте». Ул ясаган паузу һәм грубо дип өстәде: «Бу боерык. Аның свяжусь сезнең белән ».
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән җавап бирергә, ул повесил трубку.
  
  
  Полиция инде перевезла җәсәде крупье, ќирле морг, ә акча кайтмадылар, бу казино. Офиста AX миңа күбрәк юк иде эшләргә. Аның диде Чиклету, дип әйләнеп кайтам отель йокларга.
  
  
  Аны кайчан килде, Эльза көткән мине санында. Башта ул притворилась, дип сердится миңа, тик ул дип, ничек мин выгляжу измученным, ee шутливая раздражительность сменилась сочувственной кайгыртучанлык.
  
  
  «Бедный Дамплинк, - проворковала ул, - син выглядишь кот очкыч хәл. Син нишлисең?"
  
  
  «Бу бик эшлекле очрашу тљне», - диде аңа әй, снимая пиджак һәм галстукны. «Ә хәзер миңа кирәк яхшы кайнар душ һәм дәвамлы йокы».
  
  
  «Әлбәттә, Дамплинк», - диде ул. «Син раздеваешься. Аның приготовлю синең өчен күңеле.
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән возразить, ул юкка чыккан бу ванной һәм включил душ.
  
  
  Ул вакытка, мин ничек переоделся бу халат, ванна бүлмәсе иде полна пар. Эльза чыкты, розовощекая, толкнула мине душ һәм закрыла ишек.
  
  
  Аның вытерла һәр дюйм үз тире һәм чђч, кайнар су белән, аннары смыла бозлы душ белђн генђ чиклђнђ. Аннары моның обвязал аның тирәсендә була свежее әтәчле һәм кайта йокы бүлмәсе оештыру. Эльза стянула покрывало бу караватка җитештерүче һәм сидела янында.
  
  
  «Вытягивайся зат аска таба», - приказала ул, похлопывая буенча түшәк. Аны кайчан заколебался, ул белән генә подтолкнула мине. Аны кайчан растянулся на түшәк бу животе, ул стряхнула әтәчле һәм диде: «Расслабься, аның делаю сиңа массаж».
  
  
  Ул достала маленькую бутылочку лосьона, ул алып килде аша үз номерлары белән аның кинәт запахом лимон. Аннары ул сняла күлмәк, оседлала минем гәүдәсен һәм башыннан наносить лосьон минем спину һәм калак сөяге нык җәрәхәтләнә. Бу иде вяжущий эретмђ, ул башта уятты покалывание тиредђге, ә аннары послал тирән успокаивающее җылы минем мускулларын.
  
  
  "Бу акциясен сатып алды, син используешь?" - дип сорадым мин, поворачивая башын беренчеләргә карап, Эльзу белән шөгыльләнүче наклонилась минем мәңгегә.
  
  
  «Бу иске өй чарасы Von Олден», - дип җавап бирде ул. «Гарантияле рәвештә уңай нәтиҗәләр бирә».
  
  
  Аның ласкающие куллары ласкали минем плоть кебек шифалы шул, двигаясь өскә һәм аска таба шулай ук җиңел кебек җылы сладкое сулышы, бөтен минем телу. Аннан Эльза встала тезләренә һәм приказала миңа перевернуться.
  
  
  Аны повернулся к анда зат һәм жим ятып кына торды арасында аның раздвинутыми аяк. Ул башыннан смазывать переднюю өлеше минем тән, аны җиңел хәрәкәте пальцами двигались нче минем күкрәк к минем животу, к минем паху буенча бокам минем аяк, к минем пальцам аяк. Ул кайчан наклонилась миңа аның йомшак чәч коснулись минем обнаженной плоти, һәм минем ноздри наполнились эго ароматным ароматом. Эчендә озак вакыт тоелды ул эшләде белән интенсив концентрацией диярлек гипнотической, әмма тиздән аны билгеләп үткәнчә, аның сулышы иде, артык частым, ә аның плоть булды дымлы һәм дрожала.
  
  
  Аның, башын күтәрде һәм посмотрел на нах. Ee күзләре киң иде раскрыты, ә аның тешләре
  
  
  
  
  
  
  иде раздвинуты чөнки показался кончик аның розового теле. Аның прижал аның авызы үзенә, катя, аның астында үзе. Аның изогнутые бот напряглись. Очраштык һәм молча кушылды һәм бер үк вакытта сүзсез үсеп кульминации.
  
  
  Аны күбрәк спал караганда бодрствовал, кайчан безнең тән таркалган. Ул встала у түшәк, держа кулында халат. Тик ул наклонилась һәм поцеловала мине, аны тойдым, ничек минем гәүдәсен кабат искә ала, һәм әзер иде һәм жаждало кушылмаган. Ул тихонько рассмеялась бабайларның минем кузгату һәм сызып ќибђргђндђ: «Мин оныткан дип әйтергә сиңа, Дамплинк кайвакыт бу дару нче фон Альдера шулай ук гамәлдә ничек афродизиак». Ул поцеловала мине. «Йокларга», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  Аның спал егерме дүрт сәгать, һәм булыр иде йокларга озаграк булса, мине дә бу бердәнбер тапшыру шалтырату телефон. Бу шалтырата Хоук.
  
  
  «Ышанам, сез бераз рәхәтләнеп ял итте», - диде ул. «Мин Парижда. Очрашырбыз биредә, офиста, мөмкин кадәр тизрәк. Куркам, тагын начар яңалыклар. Шундый ук уңыш син алыр иде позволить хатын фон Альдер сарыф синең белән, өчен, син дә алыр идем, аның артында присматривать. Аның забронирую сезнең өчен ике кунакханәсе-George V ».
  
  
  Эльза сөендем, аны кайчан диде әй, дип телим ул утырды да китте минем белән Париж. Аңа шалтыратып Чиклету өчен рәхмәт эго һәм попрощаться, һәм кимендә аша сәгате белән без Эльзой кайтмадылар шул Ниццу өчен утыра ала самолет.
  
  
  Унөч
  
  
  Без приземлились бу Орли, shell яңгыр. Ничек гына аның урнаштырды Эльзу кунакханәдә George V, анда Хоук зарезервировал безнең өчен күрше апартаменты, аны алды такси кадәр офисы AX Paris, ул сөргендә кафеда мәйданда Сен-Мишель. Офислары булган өч катларда бинаның иде звукоизолированы нче аста тавыш та керми. Хуҗа итеп сизә йортларына иде агентом AX буенча кодовому исемендәге Бонапарт.
  
  
  Ул каршы алды мине янында көне, һәм повел к задней лестнице, әйдәп баручы бу офислары наверху. Без үтте аша задымленную ашханә һәм бар, аңа гаҗәпкә калдым, күреп, булса да анда иде, килүчеләр күп иде, шулай ук якынча утыз яки кырык полиция хезмәткәре куркынычсызлык һәм агентлар AX, алар аңа билгеле булды буенча алдагы очрашулар. Аны белә тиеш аша нәрсә мөһим.
  
  
  Хоук каршы алды мине икенче катта. Эго зат иде мрачным, һәм ул чак кивнул, кайчан үткәрде минем шәхси кабинет, закрыл һәм запер ишек.
  
  
  «Күрәсең, бу эш юк, икесе дә ахырына», - диде ул, доставая буенча кармана конверт һәм передавая эго миңа. Ул торды миңа спиной, әнисенә карап бу тәрәзә бу кара яңгыр, бьющийся турында пыяла, әлегә аны укый конвертта хат.
  
  
  Хат иде напечатано бу машинке:
  
  
  Кытай атом-төш ракета, исчезнувшая 12 сәгать элек, булачак возвращена бу тәҗрибә өчен 2 миллион доллар. ШУЛ ДУС, ТАТУ, ВСТАВЬТЕ ЗАГЛАШЕННОЕ ИГЪЛАН ЛОНДОНДА БЕРЕНЧЕ ИКЕ КӨН, ПРОЧИТАЙТЕ: «АЛЕКСАНДР - ШАРТЛАР КАБУЛ ИТЕЛДЕ - (КИЛЕШҮ) КУБЛАЙ-ХАН. АЛДАГЫ ИНСТРУКЦИЯ ЙӨРИ.
  
  
  Бу конвертта иде адреслары. Хоук, ул отвернулся от тәрәзәләр, күрдем, мин хмуро карыйм конверт, аңлатты һәм: «Кичә иртән эго засунули астында ишек кытай илчелеге».
  
  
  "Чыннан да, бу кытай атом-төш ракета юкка чыкты?" Аны дип сорады.
  
  
  - Артык чынлыкта, - дип горечью дип җавап бирде Хоук. «Бу хђл берничә сәгатьтән соң, аннан тыш, сез ничек кайтаралар акчаны бер Satane Roc. Сез заметите, дип запрошенная сумма нәкъ шундый ук сумма полученная нче казино ».
  
  
  «Сез имеете күздә тотып, бу кытай атом-төш ракета, чыннан да, юкка чыкты?» Аны иде недоверчивым.
  
  
  «Күрәсең, - дип билгеләп үтте Хок, - изобретательности безнең дошманга чиге юк. Тиздән аннары сезнең тәҗрибәне утравында кытайлар запускали ядерную ракетага бу секретный полигоны, кайчан самолет гади юкка чыга. Әлегә килде бу хат, кытайлар дип уйлаган идек разбился самолет ».
  
  
  «Ә ничек турында экипаж?» - озадаченно дип сорады мин. «Алар, тиеш, ярый узды тикшерү керткәнче ih сайладылар өчен мондый биремнәр».
  
  
  Турында «әйе, - дип килеште Хок. «Әмма, бәлки, бик мөһим кисәтү ясый, дип нибары берничә атна элек очучы булган берсе аша иң доверенных һәм лояльных кешеләрнең кытай хәрби һава КӨЧЛӘРЕ, китеп барган буенча Кытай командировку бу Албанию. Аның артыннан түгел, игътибар белән күзәттеләр, әлегә ул анда, һәм, асылда, кытайлар алмый аңлатырга эго гамәлләре берничә көн дәвамында эш сәфәре. Алар әле дә тикшерәләр. Бик ихтимал, дип, бу вакыт эчендә аңа кадәр килеп җитмәгәндер безнең көндәш булган иде вмешаться бу эго баш миен.
  
  
  «Җыела микән кытайлар түләргә выкуп?» - дип сорады, мин, возвращая хат Хоуку.
  
  
  Ул кивнул. «Голос ни өчен без очрашабыз монда хәзер. Пойдем наверх ».
  
  
  Югары катта бина көткән дүрт кытай джентльменов белән мрачным һәм бераз подозрительным төре. Ih барында объясняло таләпчән куркынычсызлык бинасында. Одина тирәсендә ир-атлар иде, тәрҗемәче, һәм аның аша Хоук познакомил минем белән өч башка исемнәре аңа билгеле кебек дәрәҗәле әгъзалары коммунистлар партиясе, Кытайның. Һәр ташладым миңа проницательный карашка, без алмашты рукопожатием. Аннары, өчесе дә бик тиз сљйли башлагансыз белән тәрҗемәче по-китайски.
  
  
  «Алар, - диләр, - диде миңа тәрҗемәче, - дип алар өчен зур мәртәбә булырга мондый хөрмәтле вәкиле, ул ярдәм итте, аларга чыккач, атом-төш ракета. Тагын, диләр,
  
  
  
  
  
  
  Партиянең рәисе белән сөйләштем сезнең президент бирде, аларга күрсәтмә всемерно сезнең белән хезмәттәшлек итәргә ».
  
  
  «Минем өчен дә зур мәртәбә", - диде аның переводчику. «Мин тырышачакмын булырга лаеклы ышаныч халык медицинасына Республикасы».
  
  
  Аннары бу формальности аның дип сорады: «Иде бармы турында карар кабул ителде түләү ике миллион доллар?»
  
  
  Тәрҗемәче яңадан посовещался үзләренең ватандашлар, ә аннары тапшырды миңа зур кожаную сумка белән выгравированными кытай иероглифами һәм снабженную буе йозак эленеп торды. Тәрҗемәче отпер эго һәм ачты, обнаружив эчендә пакетлар белән банкнотами.
  
  
  «Ике миллион доллар», - диде ул. «Бу завтрашнем чыгару« Лондон Таймс »булачак белдерү, написанное нигезендә күрсәтмәләре».
  
  
  «Яхшы, - диде мин. «Янә запри акча. Аның телим өчен ул каласың сезнең карамагында, әлегә без алачакбыз алга таба хәбәрнамә.
  
  
  Аннары моннан, ничек тәрҗемәче перевел минем сүзләрен, өч ир-атлар җитди склонили баш, һәм без кабат туплады рукопожатием. Хок диде миңа инде чаралар күрелгән өчен кытай вәкилләре кала иде), торак биналарда, офиста AX кадәр алар хорька, әлегә булмаячак җавап игълан London Times. Шулай итеп, суммасы сатып алу булачак надежное сакланачак кадәр булган хорька, әлегә наступит вакытта түләү.
  
  
  Хоук кайтты минем белән такси отель. Иде сумерки. Яңгыр һәм унылая һава торышы искиткеч килделәр өчен безнең кәеф.
  
  
  «Кем идем, безне басып өчен бу, - пробормотал Хоук, - булырга тиеш, ошый, безнең затруднительное нигезләмә. Күз алдыгызга китерегез, сез урладылар ядерную ракета һәм кире кайтаралар аны выкуп! »
  
  
  «Ул сайладым реклама өчен берничә акыллы названий», - дип билгеләп үтте мин. «Александр һәм Хубилай-хан».
  
  
  «Ул сумасшедший, әмма бик хитрый, - дип билгеләп үтте Хок. «Ни булыр иде, мин бирдем өчен заполучить эго». Ул взглянул миңа.
  
  
  Без урынга килеп җиткән кадәр отель, Хок высадил, миңа таба килә башлады к америка посольству, анда ул тукталды Парижда.
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр үз номерлары, аны гаҗәпкә калдым, обнаружив хат калдырган от Эльзы". Бу nen әйтелде, дип, аны чакырдылар бу вечеринку на Монмартре һәм ул җыена. Ул алдырды, миңа адрес өчен аны иде кушылырга анда, әгәр захочу. Моның урынына аның булдык ашарга берничә охлажденных мартини һәм яхшы пообедать үз бүлмәсендә. Керешер алдыннан, йокларга ятарга, аңа шалтыратып бу стойку теркәү өчен бу болай иртә миңа китергән нөсхәсен London Times.
  
  
  Эльза әле кайта отель вакытка килгәч, аны алган үз нөсхәсен газетасы иртән киләсе көн, мин алмадым дип әйтә иде микән берәр әһәмиятле аны төнге булмаганда. Шуңа да карамастан, игълан иде «Таймс» һәм эго формулировка иде, нәкъ менә шундый күрсәтелгәнчә, записке турында выкупе. Әлеге китапны укып, аның тәкъдим итте, ничек довольный «Александр» да аны укый. Ул булырга мөмкин иде Парижда яки Лондонда, яисә монте коммунасында-Карло, яки, әгәр дә, янәсе, бу булса, эшләре алга киткән, бу Тибете.
  
  
  Миңа бик синнэн эләгү офис AX, ул, ничек ул таныш булачак, беренче урын була белергә, булачак микән алынган алдагы инструкция. Аны иде одет чыкты һәм номерлар буенча, кайчан кайтты Эльза.
  
  
  Ул һаман иде вечернем күлмәк белән перекинутой аша җилкәсенә норковой шубой. Ул выглядела сонной, тик ул дип елмайды һәм поцеловала мине, позволив пәлтәсенекен упасть, идәнгә. Аннары ул повернулась миңа өчен расстегнуть молнию аркада аның күлмәк.
  
  
  «Мин скучала буенча сиңа вечеринке, Дамплинк», - диде ул. "Бу бик күңелле. Күп французлар. Кичке әле дәвам итә, әгәр телисең сарыф.
  
  
  «Юк, рәхмәт», - диде мин. «Минем бар, нинди-нинди эшләр. Йоклый, аны сиңа соңрак позвоню.
  
  
  «Бизнес, бизнес, бизнес», - диде ул, похлопав мине буенча затка. «Помни, бөтен эш, һәм бернинди күңел ачу эшлиләр Тони скучным бер малай». Ул чыкты аша күлмәк һәм янына көн, әйдәп баручы үз номеры һәм выглядела бик желанной бу прозрачном лифчике һәм колготках. Ул кыска вакытка тукталды шул ишеклђр артында œтте һәм поманила мине пальцем. Аны кайчан, покачал аягы, ул послала миңа һава токионың һәм юкка чыга.
  
  
  14
  
  
  Ничек гына аны, килеп җитмәгәндер кадәр кафе мәйданда Сен-Мишель һәм менде наверх бу офис AX, тойдым, аның киеренкелек һәм уныние, пронизывающие болар барысы да урын алды. Тышкы якта светило кояш һәм һавада чувствовалась ложная яз, тик нинди булса, шатлыклы кәеф создавало безгә погодное кәеф, ул исчезало өчен стенами биналар.
  
  
  Хоук иде анда, выглядя артык изможденным караганда, ул выглядел кичә кич белән, ничек һәм дүрт кытайлылардан, шулай ук берничә дистә агентлар AX һәм охранников. Без барыбыз да килдек бик иртә безнең нетерпение росло буенча дәрәҗәдә моннан ничек тянулись озак сәгатьләр. Бары тик төш без, ниһаять, алды хәбәр, аның көттек. Һәм, әлбәттә, окольными юллары.
  
  
  Безгә шалтыраттылар берсе париж офисы Интерполның һәм, диделәр алар алды посылка от посыльного өчен җирле башлыгы. Ачып пакет, ул берәүдә запечатанную тартмага һәм машинописную хат калдырган, анда әйтелде, дип тартмага кирәк кичекмәстән доставить илчелегенә Кытай. Чөнки башлыгы Интерполның иде проинформирован кризис турында, ул шунда ук шалтыратты Хоуку, ә аннары поспешил бу офис AX. Ул арада агентлары Интерполның подобрали посыльного торган иде подлинным, кайчан алар дип сорадылар эго кеше турында, ул бирде эму посылка белән тәэмин итү өчен, ул бирде тасвирламасы, аны алыр иде, туры килергә тиеш
  
  
  
  
  
  мең французлар.
  
  
  Бу коробке булды магнитофонная лента. Без толпились тирәсендә, әлегә Хоук вставлял тасманы бу офисную машинаны. Әлегә катилась пленка, тавышы диде: «Бу-Александр. Аны алды сезнең хәбәр һәм хәзер бирәм сезгә түбәндәге инструкция. Кич белән, утызынчы санын, кораб астына белым флагы белән запечатленным бу nen кызыл драконом барлыкка киләчәк Адриатическом диңгезгә керәчәк гавань бу Сплите, Югославия. На палубе, моның корабы торачак кытай атом-төш ракета. Бер караганда, каршылаячак сезнең судлар ала карарга белән аңа ике миллионами доллар. Ничек гына акча тапшырылачак кешеләргә бортында, ракета булачак возвращена. Әгәр булачак тырышу омтылышы ясалды кайтарырга ракета түләмичә акча, ул взорвется ».
  
  
  Сүзләрен бүгенге пленке берни дә түгел", - диделәр безгә кеше турында, ул ih яздырган, - яки, мөгаен, кешеләр турында, чөнки калган тәкъдимнәр бар иде произнесены башка тавышы, ih акцентлар варьировались нче британия кадәр немец һәм бруклинского. Баш миен, стоящий өчен сюжетом, каласың невидимым.
  
  
  Аннары моннан, ничек пленка иде расшифрована һәм ясалган күчермәләре иде ясалган поспешные телефоннан шалтыратулар табарга самолет, ул доставит безне Адриатическому побережью өчен безне көтә зур һәм тиз корабль ерак түгел, Гөнаһ, Югославия. Хәтта кайчан бу әзерләү иде ясалган, Хок иде занят планлаштыру вакыт, кайчан ракета булачак найдена.
  
  
  Бераз соңрак Ястреб, кытай вәкилләре белән выкупом, берничә агентлар AX һәм аның киттек шул Орлов һәм полетели самолетта бару өчен үләргә шул Адриатике. Хөкүмәте белән Югославиядә элемтәгә кердек буенча дипломатия каналлары, һәм без килделәр, безне көтә изящный һәм тиз кораб.
  
  
  Без килдек к гавани һәм бросили якорь яр буенда бу Сплите белән күлмәк дул салкын, кинәт җил. Башка судлар түгел иде, күрәсең. Әлегә без расхаживали буенча палубе, Хоук башлады бормотать: «Ышанам, бу түгел, уловка, Нигы».
  
  
  Тәмамлангач та әле парлар сәгать, кайчан көн башлады переходить шул сумерки, аның башлады дип уйларга Хок булырга мөмкин иде хокукларын. Ә аннары, бөтенләй көтмәгәндә, каршында гавань барлыкка килеп, зур ак корабль белән белым флагы, украшенным кызыл драконом. Ул ташладым якорь у хокук шарик безнең судноны һәм кеше капитанской формасында килеп к перилам, күтәрде мегафон һәм крикнул: «Әй, аның передаю сезгә сәлам нче Александр. Синдә бар, акча үлем? »
  
  
  Хок тапшырды миңа шундый ук "мегафон". «Бу сезнең шоу», - диде ул.
  
  
  «Бездә акча бар», - дип җавап бирде аңа аша мегафон. «Без әзер төгәлләргә сделку».
  
  
  - Сез бортына менү, - крикнул бу ревматизма капитаны.
  
  
  Пар экипажы әгъзаларын безнең корабль спустили бераз моторную лодку өчен копенгагенга. Ике кытайлылардан, бер тирәли алар несс сумка белән акча һәм аны переправились башка корабль. Безгә булышкан менү өчен палубу, капитаны һәм берничә кеше тирәсендә эго командасы. Бу носовой палубе иде зур объект-накрытый привязанным брезентом. Булырга тиеш, бу бик ракета, әмма аны әле насторожился. На палубе иде, тагын берничә кеше, әмма аның бер генә белә бельгийца Трегора.
  
  
  Капитаны иде радушен үткәрде безне зур каюту төп палубе, анда безне ждало охлажденное шампан шәрабы.
  
  
  «Синдә акча бар?» дип сорады ул.
  
  
  Аны, кивнул медальне кытай спортчысы, ул сумка тапшырды.
  
  
  «Сез возражаете өчен без посчитали керткәнче без сезгә тапшырачакбыз ракетага, шулай түгелме?» дип сорады ул.
  
  
  «Юк», - дидем.
  
  
  «Джентльмены, зинһар, выпейте шампан, әлегә ждете», - дип тәкъдим итте капитаны, тапкырларына аша бүлмәләре белән акчалата.
  
  
  Безгә бер тирәли кытайлылардан да катнашты кружку шампан нче стюарда, ә аның катнашты. Бу яхшы марочное шәраб, менә дигән охлажденное. Аны бер-ике стакана, әлегә кытайлар неловко ерзали бу стульях. Кайчан капитаны кайтты, ул улыбался һәм кивал аягы.
  
  
  «Бик әйбәт, джентльмены», - диде ул. «Кебек, барысы да тәртиптә. Әгәр сез пойдете минем белән бу палубу, без булдырабыз төгәлләргә безнең эш ».
  
  
  Мин бик нык гаҗәпләнде, без кабат килде наверху һәм күрделәр, - дип экипаж әгъзалары төшерделәр брезент белән объектны носовой палубе. Бу бик атом-төш ракета, инде встроенная бу подъемник.
  
  
  Ике кытайлылардан подозрительно эшләнә ракета керткәнче инандык, барысы да тәртиптә. Алар җитди кивнули миңа, һәм ул кивнул капитаны.
  
  
  Ул казался канәгать булганда, янә алды "мегафон" һәм позвал ожидающее югославское судно, сказав аңа подойти якыннан өчен ракетага була иде спустить на палубу. Ике кытайлылардан һәм аның калды бортында, әлегә команда белән эшли подъемником, поднимая гигантскую ракета һавага, ә аннары аска таба, бу палубу безнең корабль, анда без әзерләгән люльку өчен аны урында калдыру. Аны иде күрергә аеруча җиңеләйтү бу зат Хоука, ул чакта күрдем ракетага, стоящую на палубе һәм, ниһаять, мул бортында.
  
  
  Обменявшись короткими рукопожатиями белән капитаны ак корабль, аның кайтты безнең судно белән китайцами.
  
  
  "Проблемалар юк?" - берьюлы дип сорады мине Хоук.
  
  
  «Юк», - диде мин.
  
  
  «Әмма әгәр аның сине беләм, - диде Хоук, пристально әнисенә карап мине, - нәрсә сине борчый».
  
  
  «Иде бу
  
  
  
  
  
  
  барысы да бик гади. "Мин, - дип җавап бирде. «Алар белеп торырга тиеш, чөнки без исән-имин кире кайтаралар ракетага, без җыенмыйбыз гади утырырга монда позволить аларга уплыть белән ике миллионами доллар».
  
  
  «Бәлки, алар уйлап тапкан план, ул без кулланачакбыз», - диде Хоук.
  
  
  "Шиклђнђм."
  
  
  «Ярар, һәрхәлдә, алар күтәрә якорь өчен, китәргә», - дип билгеләп үтте Хоук, указывая бу корабль, поворачивающий бу гавани. «Мин претворяю безнең план тормыш». Бу кулымда ул тотты радиопередатчик, һәм ул башлаган тиз сөйләргә анда, предупреждая барлык суд, ожидающие түләүләр турыдан-туры бар, гавани - италия суды, греческие корабльләр, югославские, хәтта кайбер рус крейсеры - алар барысы да, алар озатылган задержать безнең дошманга.
  
  
  Кайчан ак кораб көймә к входу бу гавань, башладык следовать өчен аның некотором расстоянии. Алдыннан чыгу ачык диңгез барлыкка килде безнең корабельная армада. Алар барысы да тагын иде ерак, Хоук әле боера аларга приблизиться. Ак кораб кинәт тукталды үзәгендә каршында гавань. Хоук тагын сөйли башлады бу передатчик, әмма аны остановил аның.
  
  
  «Подожди туктагыз», - дип тәкъдим итте, мин.
  
  
  "Ни өчен? Бу нәрсә?"
  
  
  Аны покачал аягы. Мин белмәгән кебек, аңа җавап бирергә, тик якланган, дип, нидер алай түгел. Узды берничә минут, ә берни дә булмады. Без Хоуком нацелили бинокль бу палубу корабы - анда буш иде. Хоук әле тотты үз кулымда радиопередатчик, һәм эго нетерпение росло. Аның башлады сомневаться үз интуиции һәм җыенган әйтергә эму өчен ул гомерен № - лы боерыгы " ябылырга, кайчан бу хђл.
  
  
  Кинәт күрдек соклангыч вспышку кызгылт-сары пламени, исходящую нчы ак корабы. Последовал оглушительный шартлау булды. Гладкое ак судно разлетелось бу өлешен күп. Ул диярлек секундына таркала берничә парящих такта. Шартлау булды иде шулкадәр көтелмәгән һәм шулкадәр шокирующим, дип барысы да диярлек без кыска вакытта застыли бу неподвижности.
  
  
  Әмма Хоук тиз оправился һәм кереште көрәш выкрикивая буенча радиопередатчику боерыгы барлык ожидающим кораблям прибыть һәм дђ помидорның мөмкин булган выживших. Шул ук вакытта безнең катеры тапшырылды кискен приближался, җитмәсә урыны, анда затонул кораб. Әмма без башка корабльләр җиттек моңа районы, выживших түгел иде. Иң делле берни дә калмады, моннан берничә обугленных такта һәм масляных полосаларын. Шулай да эзләнүләр дәвам итте тирән бүген төн, су освещалась гигантскими прожекторами белән палуб барлык судлар. Без берни дә табылмый.
  
  
  «Минем өчен бу загадка», - акрын яздырган Хок башлагач, эзләнүләр, ниһаять, килмиләр, ә башка корабльләр көткән алдагы күрсәтмәләрнең аңардан. «Нигә аларга тотарга шулкадәр алсын өчен, күп көч җыярга ике миллион доллар, ә аннан соң взорвать үзен - акча?»
  
  
  «Тавышы да», - кискен диде мин, кайчан минем идея туды. "Алар взорвали акча!"
  
  
  "Түгел взорвали акча?" - таләп итте җавап Хоук. "Ул чакта каян бу?"
  
  
  «Белмим", - диде мин. «Тик ул затонул белән бергә кораблем. Нинди дә булса рәвешле аларга алдык төшерергә эго кадәр шартлау ».
  
  
  "Ничек? Ничек?" - нетерпеливо дип сорады Хоук. «Без караганы эго күзәтүе астында белән моннан тыш, бирле, беренче тапкыр буларак, күрдек аны. Бу ничек булырга мөмкин удалено? »
  
  
  «Әлегә белмим», - дип белдерде мин. «Тик алар бу эшне башкарды. Алар һәрвакыт исәпләгән идек моны шулай итеп. Алар полагали, дип, аннары кире кайтару ракета бездә булачак, алар өчен ловушка, әмма бу имело әһәмияткә ия. Иң мөһиме - акча. Калганы, корабль һәм команданы булырга тиеш принесены үз корбанын ».
  
  
  «Тик бу-акылсызлык», - возразил Хок.
  
  
  «Әлбәттә, - диде аның эму, - кебек калган».
  
  
  «Әйе, - дип килеште Хоук, акрын дим, - бәлки, син хаклы. Тик ничек, ничек аларга алдык чыгарырга акча? »
  
  
  «Мин әле белмим, - янә җавап бирде: - мин, - әмма аны, мөгаен, белђм. Ревматизма булырга тиеш, анда-монда, яр буенда Адриатического күлмәк. Аны, телим без обыскали эго, дюйм өчен дюймом, әлегә табарбыз доказательства кылган иде выживший яки калган, исән, алар сошло кулдан акча ».
  
  
  Хоук әле сомневался минем мнении, тик ул риза була сорарга торган янәшә корабльләр ярдәм итә миңа, мин сорады дәлилләр. Алар барысы да тәкъдим иттеләр " ярдәм күрсәтелә. Хок калдырды мине Сплите, чөнки эму кайтырга туры килде өчен үләргә Кушма Штатларда өчен доложить шәхсән президентка.
  
  
  Безгә кирәк әле ике көн һәм төннең бу эзләнүләр побережья Адриатического күлмәк, иң элек, без нәрсә таптык доказательства, алар аңа иде, дип ышанам кайдадыр шунда бар. Аңа иде уведомлен, кайчан грек теле крейсер тапкан эго һәм бросился моңа урыны - пустынному участогы бесплодной җирнең к северу нче Гөнаһ.
  
  
  Анда, выброшенная ярга, һәм өлешчә затопленная бу күп иде брошена зур булмаган одноместная подводная лодка. Әмма, аны алган ревматизма ничек баруы хакында белән корабы иде бетте ике миллион доллар. Ихтимал, тиздән аннан тыш, без ничек алдылар акча бортына әлеге алмашу өчен ракетага, алар тапшырылды подводнику, һәм одноместный катеры тапшырылды иде выброшен аша трюм корабы.
  
  
  Крошечной су асты көймәдә җиңел иде выскользнуть тирәсендә гавани, проложить юл буенда побережья, һәм приземлиться. Соңрак, бәлки, шул ук төндә, яки хәтта бер буенча түбәндәге көн, яки
  
  
  
  
  
  
  бу кеше, мөгаен, подобрал самолет яки башка судно, һәм ул юкка чыкты белән 2 000 000 доллар. Ничек миңа гына насыйп килешә белән судовым радио, аңа шалтыратып Хоуку, ул вакытка кайта, Нью-Йорк. Аның сөйләде эму дип таптылар рәвешендә код. Ул кабул итте бу яңалыкны артык күңелле караганда, аны көтмәгән идем, һәм миңа боера, Парижга әйләнеп кайтырга һәм шалтырата эму буенча офису AX, чөнки үзендә булырга мөмкин, минем өчен яңалыклар турында яңа эшләнмәләр.
  
  
  Соңрак шул ук көнне Парижда аның заехал отель булсын белән сөйләшергә Эльзой керешер алдыннан сарыф бу офис AX.
  
  
  Ул схватила мине керткәнче аны, керде ишек, покрыла минем йөзе поцелуями белән беспокойством диде: «Мин белмәгән, дип, синең белән шулай булды да, Дамплинк. Аны, әзер идем турында белдерә сезне полициягә буларак турында пропавшем хәбәрсез ».
  
  
  «Тагын бизнес», - диде мин. «Гафу итегез, мин алмады калдырырга хәбәр. Миңа да чыгарга кирәк тагын бер тапкыр. Тик бу юлы аны тиздән вернусь, һәм, бәлки, без үткәрә алабыз вакытта бергә ».
  
  
  Офиста AX Бонапарта бәйләде минем белән Хоуком буенча зашифрованному проводу.
  
  
  «Бездә яңа зацепка, - диде Хоук. «Бу, бәлки, иң яхшы тирәсендә алар бездә бар иде әлегә кадәр хорек. Безнең тикшеренүчеләр, алар даими белмәү буенча тикшерделәр катнашучылар бу эшне, ниһаять, таптылар билгеле бер элемтәгә арасында кайбер шулар тирәсендә. Сез онытмагыз, аны упоминал элек, чөнки кайбер кешеләр белән проблема бар иде кертте. Нишлисең, хәзер без таптылар, - дип һәрхәлдә, дүрт тирәсендә алар пациентлар бер спа-салонда киметү өчен, авырлыкка Швейцариядә ».
  
  
  «Бу күбрәк булырга тиеш караганда совпадение, - размышлял мин.
  
  
  «Без дә шулай уйлыйбыз», - диде Хоук. «Урын, ерак түгел Берна, тауларында. Ул атала Rejuvenation Health Spa һәм управляется табиб Фредериком Бошем. Нәрсә уйлыйсыз?"
  
  
  «Минем уйлавымча, миңа яхшырак полететь Швейцариягә, - диде мин, - һәм осмотреться».
  
  
  «Әйе, аның, риза», - диде Хоук. «Дип ачулануыңнан бу хатынга буенча фон Альдера, Эльза?»
  
  
  «Мин дөресен әй, бу минем бизнес Берне, һәм предложу әй, кайтырга Штаты».
  
  
  «Әйе, ярар, - диде Хок, - миндә бар, башка ир-атлар, алар књзђтђлђр башка фон Алдерсами. Әгәр ул кайтачак, аны да натравлю бу нах ирне. Аның свяжусь сезнең белән булганда, сез приедете Швейцариягә.
  
  
  Аны кайчан кайта отель һәм постучал бу ишек номерларын Эльза, аны берәүдә, дип аны парикмахер ясый әй прическу.
  
  
  «Миңа ошамый, дип, син җилдә мине, әлегә аның пытаюсь булу-матур», - диде ул, нахмурившись астыннан фанатлары.
  
  
  «Сөйләшергә туры килде синең белән», - диде аның әй. «Миңа кирәк, бүген китәргә Берн. Миңа шалтыраттылар берсе офисы, миңа кирәк ачыкларга нинди дә булса делле.
  
  
  "Берн!" - шатлыклы воскликнула ул. - Тик, Дамплинк, бик әйбәт. Аның барам синең белән. Читтә Берна да бар, гади чудесный спа-салоны, кая без, Урси өлешендә йөри. Без полетим анда самолетта бару, мин алам расслабиться казанда спа-үзәгендә, әлегә белән шөгыльләнәсез сез үз эшләре белән ».
  
  
  «Ничек атала, - дип сорады, мин, - бу курорт?»
  
  
  «Бу дип атала омолаживающий сәламәтләндерү спа», - дип җавап бирде ул, ничек мин аны башлыкның. Һәм янә иде тагын бер элемтә арасындагы фон Альдерсом һәм шуның белән эш. Мин күрмәдем сәбәпләр аркасында, алар буенча Эльза тиеш түгел иде озатып йөриячәк, мине Берне, чөнки бу алыр иде ныгытырга, элемтә, шуңа да аның белән килеште.
  
  
  Аннан тыш, аңа кабат шалтыратып Хоуку аша үз номерлары-диде эму дип Эльза едет минем белән бүген Берне, без выписались берсе «Джордж V. Офисы AX Paris бу сәфәр Швейцариягә.
  
  
  Унбиш
  
  
  Без приземлились бүген Берне, һава торышы салкын иде һәм ясной. Эльза белсђм бераз шале-шәһәр читендә, шуңа күрә без төшерделәр анда смежные номерлары.
  
  
  «Без һәрвакыт останавливаемся бу урында», - дип аңлатты миңа Эльза аннан тыш, без ничек күченде үз апартаменты. «Яхшы булырга шундый урын, ул чакта спа әверелә бик тыгыз».
  
  
  Миңа ошады безнең торак. Бу чиста, тихое, күңелле урын, һәр бүлмәдә горел җылы уты. Пожилой седовласый хуҗасы белән яблочно-щеками һәм эго хатын-кызлар пользовались бик яхшы абруе кадерле икән. Тирә-тәрәзәләр минем бүлмә, Эльза указала бу сәламәтләндерү спа-үзәк, ул, баскычта вершине тавы, бу некотором расстоянии. Аннан тыш, ул ничек китте миннән үз бүлмәсен, аның исследовал спа шул бинокль.
  
  
  Бу зур иде комплексы белән многоэтажным төп бинасы, окруженным берничә зданиями азрак. Алар барысы да ослепительно ак төстәге, алар переходили шул кардан пики чыгыш ясаган тљрлесеннђн шулар тирәсендә. Аны иде күрергә извилистую однополосную юл белән шөгыльләнүче алып барды моңа урыны һәм канатную юл белән шөгыльләнүче иде подвешена ике троллейбус линияләрдә очында. Белән мондый ара булмый карарга күп кенә детальләрен. Миңа кызык, мин шуны әйтә алам подойти - тайно, яки сыйфатында кунак, яки, бәлки, аша Эльзу. Тик әлегә мин булырмын көтәргә үз сәгать һәм тырышачакмын ачыкларга җирлегендә. Моннан тыш, әгәр дә фон Альдеры нинди дә булса рәвешле иде замешаны бу заговоре, Эльза, иртәме-соңмы позаботилась булса, шул булсын, мине шунда заманили.
  
  
  Шул ук вакытта, ихтимал, булмас иде, начар белән элемтәгә керергә җирле агентом AX. Аңа беркайчан да аның белән дә очрашкан, әмма Хоук дип атады миңа эго исеме һәм кайда эго табарга. Аның постучал
  
  
  
  
  
  шул ишек белән шөгыльләнүче соединяла минем бүлмәгә белән комнатой Эльза һәм әйтә килдем әй, мин китәм кыска вакытка. Әлегә мине түгел иде, ул тиресен үзенә косметик процедуралар һәм көткән мине, кайчан аның вернусь.
  
  
  Ганс Верблен, җирле вәкиле AX, каршы алды мине ишек төбендә скромной ателье, носившего эго исемен, бер караганда, переулков Берна. Верблен мине көтте. Ул әйтте Хоук инде сөйләде эму нечкәлекләре минем биремнәр телефонном звонке тирәсендә Штатлары. Ул минем карамагында.
  
  
  "Күбрәк аңа ярдәм итә алам?" - дип сорады толстый темноволосый ир-ат.
  
  
  «Нигездә, - диде аңа эму, - аның отель иде ия булырга мөмкин кадәр күбрәк мәгълүмат spa-салонда Rejuvenation Health Spa». Бармы анда кайчан да булса проблемалар? Кем аларга ул? Мондый мәгълүмат. "
  
  
  Верблен кивнул, запер ишекне үз ателье һәм повел мине подвал. Бу иркен звукоизолированное бина белән картотечными шкафами диварлары буенда. Һәркайда иде фотоаппаратлар, магнитофоны, телетайпы, всевозможное корал.
  
  
  «Биредә аның делаю үз эшен чын», - дип аңлатты Верблен, махнув кулы белән.
  
  
  «Бу чын подстава», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  Верблен минем янга килеп, бер к тирәли шкафов. «Куркам, минем юк обширного досье бу спа. Кадәр телефон шалтыраткан Хоука минем булмады махсус мөрәҗәгатьләр саны узган җыю разведданных. Нәрсә миндә дә бар, катгый рутинное түгел, күбрәк минем кайсы икенчесендә йорты шәһәр. Ни дәрәҗәдә аны беләм, анда бернинди проблемалар. Аларда даими агымы бөтен дөньядан кунаклар, күбесе буенча хәлле. Мин гел тырышам сфотографировать күбрәк прилетов һәм отъездов бу камера урнаштыралар белән телескопическим объективом. Әмма өчен estestvenno, аны дип ышанам упустила бик күп.
  
  
  Ул ташладым фоторәсемнәр бу кәнәфи, һәм мин, булды поражен, күреп, чөнки анда меңләгән фотосурәт.
  
  
  «Син чыннан да лаек үзенең эчтәлеге, Верблен», - диде мин, качая аягы үз сүзләрен раслап, эго тщательности. Аның пролистал берничә фотосурәт һәм дип барлык дүрт фон Альдерсов рәсемнәрдә, сделанных төрле вакытта.
  
  
  «Сез ничек уйлыйсыз, алар сезгә нәрсә дә булса ярдәм итәрләр?» - дип сорады Верблен.
  
  
  «Куркам, хәзер юк, - диде аның эму. «Алар ала пригодиться соңрак. Бу минем хәзер кызыксындыра, мәсәлән, бу нәрсә аласыз күрсәтергә миңа яки турында сөйләү эчке өлешендә спа. Ә турында Фредерик, Боша, табиб, ул-бу заведует ».
  
  
  «Монда юк күрсәтергә, яки сөйләү, - дип җавап бирде Верблен. Аны күреп, ул разочаровался үз-үзенә. «Сез аңлыйсыздыр, бу курорт - бу бик эксклюзивное урын. Чөнки монда күп хәлле кунаклар, куркынычсызлык монда кырыс, аның. Үзе аның эчендә беркайчан да түгел иде, шуңа күрә фотографияләр җиһазлар юк минем. Булса иде үзенчәлекле запрос килгән AX, аны иде, билгеле, тапкан чыгу ».
  
  
  «Әйе, аны аңлыйм да кебек, турында докторы?»
  
  
  «Сез кабат булачаксыз разочарованы ответом», - диде Верблен. «Минем юк фотографияләр докторы Босха, чөнки ул сирәк дәвалау, әгәр гомумән, кайчан-йә, чыга урамга. Аны ишеттем, ул европеец. Килде ул бирегә, күп ел элек ачты һәм спа-салоны. Башта бу бик скромное урын, әмма һәрвакыт ирешә алмады. Соңгы елларда эго өлешендә перестраивали өчен ул шталь внушительным нче инде, алар булып тора ул бүген. Минем юк досье бу докторы, чөнки аның беркайчан да проблема, безгә белән швейцарскими хакимиятләр, безгә нинди дә булса башка рәсми затлар, никадәр сөйли файллар Интерполның. Аның катнашты саклык чараларын һәм тикшерде.
  
  
  «Ихтимал попытаешься сиздермичә проскользнуть казанда спа», - диде аның Верблену. «Әгәр аны да решу авыз, аның алам мөрәҗәгать итү өчен сезгә ярдәм».
  
  
  Верблен генә наклонил башын. «Мин барысын да эшләргә әзер, дип әйтә алам, ярдәм итәр өчен. Миңа гына кызганыч, мин алмады бирергә сезгә өстәмә мәгълүматны ».
  
  
  «Бәлки син ярдәм итте миңа күбрәк думаешь», - диде аның белән эго удивлением. «Мин, мәсәлән, таныдым, сездән табиб Босх сирәк дәвалау өчен дә уяна публике. Бу, бәлки, мөһим түгел, әмма, икенче яктан, бу мине бераз сагайта. Аркасында подозрений аның булырмын осторожнее ».
  
  
  Верблен повел мине кире наверх, һәм калдырды, аңа эго ишек төбендә эго кибет һәм карлыгач кире шале. Һава иде, свежим һәм бодрящим. Иде кичә, һәм күбесе кибет урамында иде ябылган һәм заперты. Миңа нравилась йөрү, һәм мин бар иде озабочен, ялдан карарга кечкенә витрина, кибетләрнең урамында урнашкан, шуңа күрә аны ишетмәдем машинаны, ул кайчан ехала янымда. Беренче намек на куркынычы барлыкка килде булганда гына күрдем аны чагылыш стеклянном тәрәзәдә бер кибет буенча темной машиналар юл читенде бер янымда һәм биш ир-атлар, алар выскочили тирәсендә ачык ишекләр, һәм хәзер бросились миңа. .
  
  
  Аның кискен повернулся, минем кешедә потянулась к Вильгельмине, бу наплечной кобуре, әмма барысы да биш килде миңа керткәнче, аның алмас вытащить «люгер». Алар набросились миңа тљрлесеннђн, ih кулаки врезались бу минем гәүдәсен короткими дикими ударами. Аның оказала, бары символик каршылыгы - җитәрлек, мин ничек өметләнгәнен өчен алдап була соң ih, - дип өстәде минем гәүдәсен обмякло максаты качается аша яклар ягына, ә күзләре ябыла, шул притворном бессознательном торышы.
  
  
  «Яхшы, - диде бер тирәсендә ир-атлар, - эго юк. Садите эго машинага. Тиз!"
  
  
  Ике
  
  
  
  
  
  
  ир-атлар алдылар өчен мине җилкәсенә, тагын ике схватили өчен аяклар. Алар башладылар тащить мине буенча тротуару. Аның мөмкинлек бирәчәк, аларга ясарга мине якынча полпути машинага булганда, аның кинәт пнул обеими аяк, схватив бер тирәсендә ир-атлар, несущих мине аякка бастыру, ә аннары башка ачылган зат. Икесе дә закричали һәм отшатнулись, схватившись өчен затлар катнашты. Шул ук вакытта аның, бросился өскә таба, һәм, кайчан минем аяклар освободились, аның вырвался тирәсендә кулыннан ике ир-державших минем өчен җилкәсенә. Внезапность минем хәрәкәт ко ih барлык врасплох. Аны повернулся к аңа.
  
  
  Бишенче ир-ат, ул безне кадәр машиналар торды на коленях янында бер тирәли ачык ишекләр белән пистолетом бүген кулымда. Ул ата, һәм таращить күзләре отколола кусок тротуар якынча дюйме миннән. Ул вакытка Вильгельмина иде инде, минем кулымда. Әлеге кеше иде мөмкинлеген тагын бер выстрел керткәнче, аны ныгытты, аз үзенең люгера һәм всадил эму пулю тормышта. Ул егылып машинага спиной, свесив аяклар урамга.
  
  
  Калган дүрт ир-бросились төрле позиция урамында. Бер нырнул бу дверной проем бинаның ике башка свернули бу переулок, ә дүртенче бросился на припаркованную машинаны. Аның әле идем, анда укрыться. Дүртесе бер үк вакытта ачтылар буенча миңа ут. Аның ата бу ревматизма, аннары торып басты, тезләренә һәм прицелился бу аз аяклары кеше өчен машиной. Аның ике тапкыр нажал бу спусковой крючок Вильгельмины, һәм ир-ат закричал һәм бросился алга, икесе дә аяклары вылетели астыннан аңа.
  
  
  Ике яктан да мине бардык һәм башка выстрелы. Миңа кызык булды, дип миролюбивые швейцария компанияләре гражданнар думают оборудова барлык перестрелках бу ih, гадәттә, тихом шәһәрчек. Бандитлар прижали мине арасында үз машиной һәм керү юлында кибеткә, кайда аның хранил, кайчан ih машина подошла. Аны белә идем, чөнки миңа кирәк спрятаться урамнан керткәнче алар бросятся миңа. Тик мин алмадым йөгерергә өчен машиной, чөнки алар алыр төгәл пристрелить минем, ә кибет ишек артта калды минем ябылган һәм заперта.
  
  
  Аннары аны күрдем өч боевиков баручы минем өчен, миңа туры килде двинуться урыныннан. Аның җитештергән берничә выстрелов өчен кыска вакытка ih сдержать. Була иде ясарга гына да бер. Опустив башын обхватив аның куллары өчен якларга зат, аның побежал буенча тротуару һәм нырнул бу стеклянное тәрәзә кибет артта калды мине. Пыяла көндәшлек китүче өч структура зур осколки һәм упало урамга тышкы якта, тик идем эчендә һәм читтә непосредственной куркыныч.
  
  
  Кибет башлыкның үзе кечкенә генә кибете уенчыклар белән уеннар һәм куклами. Күренә иде заброшено. Аның йөгереп, аның аша һәм тапкан заднюю ишек белән шөгыльләнүче ачылды. Аның сбежал бу переулок. Аның нырнул өчен крае бинаның ривненской шулкадәр күрү өчен кешеләр омтылды үткәрергә миңа засаду, спешащих үз припаркованной машинада. Өч тирәсендә алар затащили башка ике машинага һәм умчались. Ул вакытка аның ишетте приближающийся вой клаксонов. Полиция иде юлда. Аны таба килә башлады үз кунакханәсе узды буенча закоулкам, әлегә выбрался тирәсендәге зона.
  
  
  Аны кайчан, керде шале, миңа берәү дә игътибар. Аны һаман иде ишетергә вой полиция хезмәткәрләре машина вдалеке, һәм тавыш белән дәвам итте, бик озак әле.
  
  
  Ничек гына аның керде үз бүлмәсен, аның схватил бинокль һәм минем янга килеп, к окну. Аның юнәлдерде бинокль юлга, ведущую өскә таба югарырак к спа һәм башка хезмәт тапты темную машинаны. Аңа иде ышанам, кешеләр белән килмәгән, моннан тыш урыннар, ягъни мин күрдем, раслады бу факт.
  
  
  Ярар, дип уйладым мин, яхшы, аның үз кунакханәсе, сарыф казанда спа, әмма алай түгел.
  
  
  Бу инцидент шуны күрсәтте: кемдер белә, мин дип кызыксынам спа-йә отель алырга мине шунда көч, йә инанырга мин дә эләккән, шунда исән. Ничек тере ир-атлар - по-видимому, тирәсендә курорта - белдек, мин Берне? Аша Эльзу? Бәлки. Тик мин шулай ук сөйләштем белән Вербленом, швейцарским агентом AX. Иде микән ул булырга шуның? Ничек мин аны бик яхшы белә идем буенча узган тәҗрибәсен, барысы да булырга мөмкин.
  
  
  Уналты
  
  
  «Дамплинк», - сәламләде мине Эльза, проходя аша ишекне үз бүлмәләре күпмедер вакыт узгач. «Мин ишетмәдем, син әйләнеп кайта».
  
  
  Аның переоделся. Ни дәрәҗәдә ул җебе фикер йөртергә, аны выглядел изношенным ким.
  
  
  «Мин керде нибары берничә минут элек кенә».
  
  
  «Минем, синең өчен иң чудесный сюрприз, Дамплинк», - засмеялась ул, вертясь. Анда иде розовое неглиже белән оборками. Ул генә повернулась на цыпочках, указала өчен ачык ишек, үз бүлмәләре һәм позвала.
  
  
  Бу ишек кергән ике башка туташлары Фон Альдер, ә алар артыннан - ih-әнисе Урси. Ике апам бар иде одеты бу розовые пеньюары, шундый, ничек бар, Эльза, - яки бу бик Эльза? - йөртеп. Бу Урси иде, өй стеганое пәлтәсенекен. Карарга өч энеләрен торган иңгә-иң торып, барыбер, дип карарга өч дан гыйбарәт чагылдыручы бер үк образы.
  
  
  Бер тирәли кызлар засмеялась һәм диде: «Син иде непослушным бер малай, сбежавшим белән Эльзой. Сез чыннан да булыр дип уйлаган аласыз шулай җиңел сбежать нче калган-тирәбездә? Хәзер син заплатишь өчен бу, чөнки без, әйтик, сиңа кем тирәбездә, дип бар ».
  
  
  «Чөнки сез барлык дә бертигез матур һәм очаровательны, - дидем, - бу
  
  
  
  
  
  тумаган. Минем ләззәт, љч мђртђбђ артты ".
  
  
  Болар барысы да иде добродушный һәм, әлбәттә, әйләнә-тирәсендәге кешеләрнең әйберләре, алар фон Алдерс тарафдарлары булыр иде эшләргә. Тик мин алмадым түгел задаться мәсьәлә иде микән бу бары тик шаярту белән шөгыльләнүче присоединяется ih монда, анда Берн, яки иде бу, чөнки идем, шулай якын к спа, һәм алар йә кунакханәләр табу ысулын саклап калырга, мине подальше, йә ысулы алырга миңа урында. Вакыт күрсәтер.
  
  
  Фон Альдеры булдык, дип мин тиеш чакырырга ih төшке ашка ашханәгә шале, ул, ничек алар миңа әйттеләр, славилось үз превосходной киемнәре. Аның риза була, һәм дүрт хатын-кызлар скрылись за дверью, заперев аның артыннан. Аны ишеттем ih көлү. Бу чөнки алар белдерђ мине?
  
  
  Соңрак, без биш спустились, ашханәгә, аны берәүдә ни дәрәҗәдә популяр иде бу шале. Ашханә иде переполнена кунаклар һәм җирле халык. Әлбәттә, тиздән фон Альдеры иде окружены знакомыми кешеләр, дип һәрвакыт диярлек булган чакта алар появлялись бу публике. Безнең урындык буенча биш кеше тиз превратился бу кәнәфи, тирәсендә дюжины яки күбрәк. Минем белән таныштырдылар һәр яңа килгән, күбесе тирәсендә булган иде әгъзалары посольств тышкы эшләр һ. б ай. Фон Альдеры түгел аралаштык белән гади генә кебек халык.
  
  
  Мәсәлән, уртасында корсак ужина бу болтовне һәм смехе кинәт көтмәгәндә прервалась болтовня һәм көлү, һәм барысы да ир-атлар баш бүлмәдә, шул исәптән минем, повернулись өчен ел саен прекраснейшую кызны белән шөгыльләнүче керде һәм авыл өчен бер столиком у тәрәзәләр. Бу бик якты, гибкая рыжая шул күлмәк белән тирән вырезом, облегавшем аны бик шәп сложенное гәүдәсен, әйтерсең, ул иде нарисовано кистью.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар өчен безнең өстәле артында сак булыгыз свистнул. "Кем ул шундый?"
  
  
  Бер караганда, тройняшек фыркнула һәм диде: «Ий, ул гади работница шифаханәсе. Аны күреп, аның һәркайда, без иде анда.
  
  
  Хатын-кызлар фон Альдер иде бик тәҗрибәле өчен позволить мужскому игътибарына озакка отвлекаться алардан, һәм тиздән аны билгеләп үткәнчә, ир-атлар, тирәли баскан безнең урындык, игнорировали рыжую кала, случайных карашларын аның ягына. Аның, әмма өлешендә заглядывал. Аның, дип уйлады, чөнки аның присоединится эскорт, әмма ул дәвам итә бар бер.
  
  
  Без тәмамлады кичке аш, одина буенча сидевших өчен безнең өстәле артында ир-атлар чакырды зур бәйрәм, ул кичне урнаштырдылар бер буенча посольств. Фон Альдеры иде бәхетле һәм кабул ителгән кебек, калганнары артында. Аның гафу үтенде, сказав, дип миңа кирәк наверстать упущенное, һәм мин килүчеләр белән урнаштырган бу шале. Иң делле, аның кунакханәсе, тагын бераз турында да уйларга спа, аны хәтта рассматривал мөмкинлеге тырышырга подкрасться шунда. Әлбәттә, миңа җиңелрәк булыр иде эшләргә белән фоном Альдерсом, ул булмаганда булыр иде занят. Тройняшки ih әнисе бик кунакханәләр сарыф бу вечеринку, шуңа күрә без теләделәр тыныч йокы.
  
  
  Аның заказал тагын да коньяк. Кайчан официант алып килде ликер, ул протянул миңа хат калдырган һәм күрсәтте рыжую белән шөгыльләнүче барлык тагын сидела бер. Аңа гаҗәпкә калдым. Бу замешательстве, вызванном китәр, башка кунаклар өчен безнең өстәле, аны бөтенләй оныткан турында кызга белән шөгыльләнүче элек сәхнәдә минем игътибар бирелә.
  
  
  Аның ачты хат калдырган һәм укыдым: «ЗИНҺАР, ТҮГЕЛ, КУШЫЛЫГЫЗ миңа? СРОЧНОЕ СӨЙЛӘШЕРГӘ, СЕЗНЕҢ БЕЛӘН. Аңа, дип кызыксынды, ни өчен иде билгеленде әйтү НИГЕЗЕНДӘ. Аны якка карады һәм күрде, - дип кыз бик җитди карый, мине һәм кивнул.
  
  
  "Г. ф. д. Доуз, - диде кыз мягким хриплым тавышы, протягивая миңа тонкую, стройную кулын, аның Сюзанна Хенли. У нах иде авыр акцент алар дип атыйлар эго среднеатлантическим, әмма аны догнал бик көчле британия тон. Ул помолчала, әлегә официант түгел китте, ә мин түгел, авылларының, ә аннары өстәде, гомумән: «Зинһар, дөрес аңлагыз, мин түгел, алырга күнеккән ир-егетләр. Әмма бар мөһим штопора, ул аның белән сөйләшергә тиеш сезнең. Ул испытующе оглядела ашханәне, ә аннары янә књрсђтте миңа. «Без алмыйбыз, монда бу фикер алышу. Мин белмим, кем карарга мөмкин. Урын бармы, анда без булдырабыз сөйләшергә ялгыз калу? "
  
  
  «Ярар, шунда минем бүлмә наверху», - дип тәкъдим итте, мин. «Бу җитәрлек булырга тиеш приватным, әгәр сине ул түгел борчый».
  
  
  «Мин ышанам, сез джентльмен, мистер Доус, - дип җавап бирде ул. «Әйе, синең бүлмәдә барысы да яхшы булачак. Бар, наверх, аша берничә минут аның барам синең өчен.
  
  
  Аның атады әй номерын үз бүлмәләре һәм басты өчен китәргә. Кайчан официант кабат минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына өчен отодвинуть минем урындык, ул протянула миңа кулын диде: «Шулай рәхәт күрергә сезне, кабат, һәм мин позвоню сезгә, әгәр дә аның кайчан да булса булам, бу Штатта».
  
  
  Аның менде наверх үз бүлмәсен, гадать, бу мөмкин означать бу соңгы күрсәткечләр вакыйгалар. Узды мизгеле яки ун-унбиш, иң элек караганда, минем ишекне постучали. Аның ачты эго, һәм Сюзанна Хенли тиз керде эченә. Аның закрыл һәм запер ишек. Беренче берничә мгновений ул казалась нерв һәм неловкой. Ул беспокойно бродила буенча бүлмәдә, выглянула анда тәрәзә һәм увидела, спа-салоны, анда мерцали утлары бу төн.
  
  
  «Турында, тавыш бирү үткәрелде, анда аның эшлим», - воскликнула ул. Ул дип бинокль бу подоконнике, күтәрде эго һәм сфокусировалась бу курорт комплексында биналар. «Моннан бик яхшы төре курорт», - диде ул, опустив бинокль һәм янә повернувшись миңа.
  
  
  "Мисс Хенли, бу сөйләшү
  
  
  
  
  
  нәрсә турында? Һәм, зинһар, присядь.
  
  
  Ул авылның кәнәфи каршында мине һәм бераз уйлап куйдым керткәнче башларга. «Мин белмим, барысы да, димәк, мистер Доус, әмма кадәр минем җитә иде турындагы имеш-мимешлђр, сезне казанда спа-салонда. Һәм аның дулкынландым. Аның, чыннан да, белмим сезне мин белмим, нәрсә сезне кызыксындыра бу урында, тик ... ярар, аның гади генә түгел, үзен начар хис итә, бик яхшы бу яктан. Аны уйлады, дип әйтәм сиңа, тавыш бирү һәм барысы да. Ул тукталды һәм беспомощно покачала аягы.
  
  
  Аның диде ничек була мягче: «Сез аңлыйсыздыр, мисс Хенли, аның, чыннан да, аңламыйм, сез пытаетесь миңа әйтә».
  
  
  Ул тирән вздохнула һәм, ниһаять, откинулась бу спинку урындык. «Миңа аңлатырга тиеш иделәр, - диде ул, - мин нәрсә эшлим спа-салонда инде берничә ел. Аны анда диетолог. Әмма күпмедер вакыт миңа түгел нравилась сөрә. Бу бугай ... ярар ... зловещим.
  
  
  "Бездә-юк, димәк зловещий?" - настаивал мин.
  
  
  «Мин чыннан да белмим, - диде ул. «Просто монда бик шепотом һәм яшеренлек. Һәм аны ишетәм кебек халык килә һәм китә тирәнтен төнлә. Һәркайда охранники, ләкин кунаклар моның белми. Кунаклар дип уйлый алар, гади хезмәткәрләр. Әмма алар бик крутые бу төре ир-атлар. Берничек тә кайчан һәм төнлә ишетәм аның шепот, һәм мин дип искә төшерде синең исем, Доус. Аның догадался, бу проблема килеп чыкты, кайчан, бүген берничек тә башлагач, биш охранников кайтты бу курорт машинада. Аны бары тик очраклы ih күргәнем булмады. Потерпевшая пар. Һәм аны янә ишеттем, ничек исемегез упомянули. Аның обзвонил, әлегә тапмадым сине монда. Тавышы нигә аңа килдем бирегә кичке аш. Аны дип сорады официанта, кем мистер Доус, - һәм ул күрсәтте сезне. Аның гади отель кисәтергә синең өчен, син ышанычсыз подальше ».
  
  
  Аны кайчан расспрашивал аны алга таба да, аны җаваплар казались шактый гади әгъзалар тәкъдим иткән, тик аны берни дә билгеле түгел, дип бәйле, шуның белән эш итеп булса да, без шактый озак сөйләштеләр. Ул булырга мөмкин дәрәҗәсендә, яки ул мөмкин приманкой, посланной өчен тырышырга отговорить мине нче слежки.
  
  
  Иде инде шактый соң, без тәмамлады сөйләшү, һәм ул кинәт взглянула шушы сәгать һәм ахнула: «Их, минем хәзер чып-чын проблема. Инде өчен полночь. Комендант сәгате хезмәткәрләре өчен күптән миновал. Мин алмыйм кайтырга анда, бүген кич. Алар потребуют подробного аңлатмалар моннан тыш, анда аңа бар иде. Миңа кирәк булыр, урын таба, кайда тукталырга, һәм кайтырга иртән ».
  
  
  Ул иде, аягында нык басып торучы, бик взволнованная, һәм направилась к көне. Ул тукталды полпути һәм вздрогнула. «Әгәр кем дә булса буенча спа-салонда күрә мине урамда, алар подберут мине һәм допросят».
  
  
  «Бу урын күрәсең өчен төрмәгә».
  
  
  Ул кивнула. "Әйе, чыннан да. Бу нәрсәне мин теләдем сиңа әйтергә.
  
  
  Ул ишекне ачты һәм башлап китәргә. Аның схватил ee кулын, оттащил элек, закрыл һәм янә запер ишек.
  
  
  «Әгәр бу шулай ук куркыныч синең өчен, - диде мин, - бәлки, сиңа тора переночевать монда. Син укымасаң, имин.
  
  
  Ул озак смотрела миңа задумчиво, ихтимал, обдумывая барлык нәтиҗәләрен минем чакыру. Минем, чыннан да, бернинди скрытых бизәкләр төшереп ясаган өчен моны тәкъдим кала, моннан тыш, аның кунакханәсе һәм ярдәм итә. Тик булса гына әле...
  
  
  «Сез ышанабыз сезгә бу уңайсызлыклар тудырмаячак?» дип сорады ул.
  
  
  Аны пожал җыерып. Анда ике односпальные түшәк, ничек ул бу җебе ачык күрергә. «Син аласың алырга бер караватка җитештерүче, - диде мин, - ә аны бары тик растянусь башка иртәнгә чаклы. Сез булачаксыз тулы куркынычсызлык. Аның булган күздә тотып, бу шулай кебек, ул кунакханә.
  
  
  «Яхшы», - акрын диде ул, кивая аягы.
  
  
  Ул кердем ванную. Аның тикшерде йозакларны ишекләрендә һәм сергей выключил бүлмәдә. Аннары аның төшергән аяк киеме һәм жим бер тирәли кроватей. Бүлмәдә һаман да якты иде аркасында отражения луны кар өстендә йоклау тышкы якта. Ул кайтты аша берничә минут, анда иде гына слип. Ул кайчан күчте буенча ванной к түшәк, аның гәүдәсен иде очерчено яктылыгында тирәсендә тәрәзә, һәм аны шундый итеп күрергә, дип, аның астында башка бернәрсә дә юк.
  
  
  Ул түшәк бу караватка җитештерүче һәм накинула өстенә одеяло. «Тыныч йокы, мистер Доус. Һәм рәхмәт белдерәм."
  
  
  «Тыныч йокы», - диде мин. "Барырга, йокларга хәзер."
  
  
  Дөресен, кыска вакытта турындагы уй, бу матур теле, лежащем шулай якын, отвлекала мине нче җыелмалары. Ђмма ул тђкъдим иткђн чакыру. Тиздән аның заснул. Түгел, дип уйлыйм мин спал бик озак килгәч, мине разбудили йомшак крики буенча ee чүп-чар.
  
  
  Аның sel һәм наклонился к түшәк. «Сюзанна? Мисс Хенли? Син тәртиптә?"
  
  
  Ул тыныч кына дәвам итә еларга курыктык, һәм мин уйладым, бәлки, гади приснился кошмар. Аны, аның янына килеп, югалган, sel бу крае түшәк һәм генә потряс аның өчен җилкәсенә.
  
  
  «Барысы да тәртиптә», - сызып ќибђргђндђ мин. "Просыпайся! Барысы да тәртиптә. Сиңа гына дурной сон снится.
  
  
  Аның куллары кинәт күтәрелделәр, обвили минем муеннарына, нигезендә һәм притянули үзенә. Аның күзләре әле дә ябылган иде, ул башыннан лихорадочно покрывать минем йөзе поцелуями. "Тот мине. Тот мине! Ярата мине!"
  
  
  Элеккечә иде, әйтергә кыен, йоклый ул яки йоклый, әмма аны кешедә переместилась минем к телу, возясь белән минем штанами, шул ук вакытта ул дәвам итә целовать мине. Аны тиз сбросил кием-салым һәм жим ятып кына торды, аның белән бергә постель.
  
  
  «Сюзанна, - янә дип сорады аны, син түгел, спишь?»
  
  
  «Ул ярата мине, зинһар», - дип раслады ул. Аны әй укучыларныћ.
  
  
  Ул болай җавап бирде, гүя ул әзерләнгән к акту мәхәббәт.
  
  
  
  
  
  
  гомер буе, әмма беркайчан да элегрәк түгел омелой хәл итү практиковать бу. Аны ачлык иде, бик зур, һәм ул ул аны испытывать бер эротическое раса өчен башка, әлегә без икебез дә түгел иде истощены повторяющимися оргазмами. Беркайчан да элек, аны белмәгән хатын-кызлар белән шөгыльләнүче шулай ук җитәрлек отзывалась булыр иде барлык хисләре, һәр нервом своего существа. Янә һәм янә, аның гәүдәсен бешено металось буенча түшәк, ул поворачивала башын өчен заглушить үз крики өчен алар эхом разносились бөтен шале.
  
  
  Аннары, без лежали янәшә, ул, ниһаять, күзләрен ачты һәм, дип елмайды миңа. «Башта, - җайлап диде ул, - мин уйладым, бу бары төш. Әмма бу түгел иде сон, һәм бу ценымногие яхшырак ».
  
  
  «Әйе», - дип килеште мин. "Бу иде."
  
  
  Кайчан аны башлады откатываться нче нах аны тойдым, аны ничек кешедә коснулась эчке яктан минем сул як бот. Аның пальце иде балдак, һәм ул тойдым, ул ничек генә царапает минем плоть. Аның диярлек тойдым царапины да диярлек берьюлы бөтен минем телу распространилось җылы успокаивающее хисе. Минем беренче мыслью иде, бу бары последствие безнең вакыйгалар озын яллар дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә. Дөрес аэропортта мине мгновение узгач, кайчан бу хисе алмашты сильнейшим удушьем. Бу хәлләр кабат - минем накачали наркотиклар. Сюзанна Хенли ввела бу минем гәүдәсен ниндидер вещество тирәсендә үзенең боҗрасы.
  
  
  Бу юлы аны белә идем, чөнки бу сильнодействующее дару алдында торган мин алмыйм устоять. Тиз сгустилась тьма. Минем баш миен тиз бежал бу кара пустоту.
  
  
  Унҗиде
  
  
  Минем күрү сәләтен көчәйтә иде затуманено ослепляющим белым уты, ул егылып тљшђ чын күңелдән миңа күзләре. Булырга тиеш, аны озак вакытлар иде мәхрүм аң. Аның, дип уйламаган идем, минем парализовало. Аның алмый алга юнәлдерергә куллары белән яки аяк. Акрынлап, кайчан минем күрү сәләтен көчәйтә прояснилось, аны күрдем дип нахожусь бу өр-ак бүлмәдә, похожей бу больничную, дип ослепляющий святый килә нче светильника билгеләнгән бу потолке откровенные өстендә минем. Аның лежал аркада, һәм минем кул-аяклар иде надежное привязаны кожаными каешлары.
  
  
  Аның ачты авызы һәм попытался крикнуть барлык тамакны гына хрипло хрипло. Шуңа да карамастан, минем тавыш привлек дүрт здоровенных ир-атлар ак куртках торган йөртә торган алар артыннан-санитария частьләре хастаханәләр, һәм чолгап алды мине. Алар бураны верхнюю өлеше минем түшәк, шулай булгач, мин сидел откровенными.
  
  
  Белән үзенең яңа урынга, аны иде күрергә бүлмәдә тагын ике кеше тыш, дүрт «санитаров». Бер иде минем спутником узган төнлә. Сюзанна Хенли белән пылающими рыжими волосами выглядела менә бу ак униформе шәфкать туташы һәм ак туфлях ка түбән каблуке. Башка иде седым мужчиной ел атый, одетым ак халат, ак чалбар, ак балетные тапочки һәм ак перчатки. Ул сидел бу инвалидном кресле. Аның инстинктивно белә хәзер нахожусь казанда спа-салонда Rejuvenation Health Spa, һәм шуның белән кеше иде докторы Фредерик Bosch.
  
  
  Доктор придвинул инвалидлар өчен кресло лижет к минем түшәк һәм одарил мине бозлы елмаюы белән тонкими губами. Сюзанна Хенли взглянула миңа башка всякого выражения һәм отвернулась.
  
  
  «Рәхим итегез безнең спа», - диде доктор хриплым тавышы белән немец акцентом, - «шулай да, аның куркам, бу визиты да улучшит сезнең сәламәтлек». Ул ясаган паузу, ә аннары өстәде: Нигы Картер ».
  
  
  Эго тану, минем бирде миңа этәргеч, һәм күпмедер вакыт аның тщетно көрәшкән белән узами, алар нык тотты да инде мине.
  
  
  Доктор махнул кулы белән. - Көрәшергә бөтенләй файдасыз, мистер Картер. Сез монда бессильны. Моннан тыш, нишләп сиңа алай терпится китәргә, әгәр син шулай отель монда килергә? »
  
  
  Ул развернулся үз инвалидном кресле һәм боера дүрт помощникам ак халатлы отвести мине наверх.
  
  
  Ир-атлар тиз перекатили мине, әле привязанного к түшәк, аша бүлмәгә k особенных лифту, ул барлыкка килде, шунда ук кайчан бер тирәсендә алар нажал төймәгә. Алар затолкали мине лифт, һәм безгә кушылды Сюзанна һәм Хенли докторы, татарстан эго инвалидном кресле. Беркем дә җавап бирде, әлегә лифт беззвучно күтәрелде. Без күтәрелделәр берничә катлы керткәнче лифт тукталды, көн ачылды, һәм мине үткәреп зур ачык бүлмә.
  
  
  Танышканнан соң, бүлмә, күрдем аны, ул зурлыгында белән квадрат шәһәр кварталы һәм остеклена нче идән кадәр потолка барлык дүрт яклары. Без иде вершине спа, һәм, чөнки бу-йорты поместьесы на вершине югары таулар аша стеклянную диварны тљрлесеннђн открывался төре тирән долины. Бу бик матур күренеш булачак, бигрәк тә каршындагы көндезге укуда яктылыгында, кояш освещало кар.
  
  
  Тик бүлмәдә иде потрясающее булды инде - зур гудящий, гудящий компьютер үзәгендә, занимавший зур өлеше киңлеге. Индикаторлары компьютер даими мигали һәм мигали, ә машина издавала ровный тихий жужжащий тавыш белән. Бу остальном, чөнки бүлмә иде, күрәсең, звукоизолирована, анда иде жутко тыныч кына. Доктор башкарды хәрәкәт кулы белән, һәм дүртесе ир-атлар придвинули минем караватка җитештерүче лижет к аппарату. Кайчан аңа анда булдым, бер тирәсендә ир-атлар повернул рукоятку у изножья минем түшәк, аны внезапное sel чын күңелдән, барысы да тагын привязанный белән поднятой спиной һәм опущенными аяк, кебек, әгәр аңа булдым кресле.
  
  
  Дүрт ир-егетләр әйләнеп кайта лифту һәм покинули безне кайчан доктор янә махнул кулы белән.
  
  
  Сюзанна Хенли сидела янәшә
  
  
  
  
  
  
  Ул включил компьютер башлады крутить һәм крутить циферблаты, шул ук вакытта докторы подкатил үз инвалидном кресле шулай итеп, ул булып чыкты ачыктан-ачык китергәнегез.
  
  
  «Тавыш ул, мистер Картер, - диде ул, взмахнув кулы белән, указывая бүгенге компьютер, - ревматизма, ул сез телибез. Шуның өчен, сез кайчандыр «дип атадылар Бригадасы кеше үтереп утырган җинаятьчеләр», тора-көч. Тавыш ул, һәм сез әле аңлыйсызмы, дип димәк, шулай түгелме? »
  
  
  Ул хаклы. Мин белмәдем, нәрсә ул компьютер, һәм ничек ул уятты, финанс кризисы.
  
  
  "Кем син?" Аны дип сорады. "Барлык димәк?"
  
  
  Доктор отвернулся от мине, мин беренче тапкыр билгеләп үткәнчә, эго инвалидлар өчен кресло иде тулысынча механизированным, күрәсең, управляемым ярдәмендә элементлар идарәсе, алар ала ул идарә итә алмыйча, кул хезмәте, хезмәт. Ул күңелле рассмеялся, ул просвистел бер тапкыр буенча бүлмәдә. Аннары ул кайтты шунда, анда аның сидел.
  
  
  «Танышырга рөхсәт итегез " форсат», - диде ул, притворно поклонившись ел була. «Представляюсь нең чын исеме түгел, ә шуның өчен алар мине беләләр, барысы да докторы Фредерик Bosch. Бу исем булачак сезгә знакомо - аның табиб Феликс фон Альдер. Аны күрәм приподнятые брови, мистер Картер. Сез беләсезме минем хатынын һәм өч минем матур кызым. Әмма бу бары тик азы тарихы ».
  
  
  Ул тукталды мгновение һәм вопросительно посмотрел миңа. «Ясаганчы, аны расскажу сезгә үз тарихын, мистер Картер, аның телим сез аңладык, нигә аны сөйлим сезгә. Күрәсезме, бармы, сез хәзер минем хакимияте һәм физик яктан, һәм тиздән сез булырсыз минем хакимияте тулысынча - һәм физик, һәм ментально. Сезне ышандырып әйтә алам, нәкъ, бернәрсә дә туктатырга мөмкин ул, һәм сез тиздән убедитесь, бу үзләре. Тик моның алдыннан аны, телим, сез ишеттеләр, - дип очрагы теркәлгән. Сезнең белән тагын прошлыми казанышлары, алымнар өчен ул блестящей тарихы, аны, аңа сөйләргә тиеш. Аның отель өчен әлеге вакытта сез бар иде биредә тере, чөнки сез кем, чыннан да, оештыру-чыларның кадерен булса, миңа насыйп ясарга. Югыйсә, ул кабат повернулся бу кресле, - югыйсә, минем эш булыр иде похожа булдыру бөек шедевра, симфонии, аны беркайчан да ишеттем кем бәяли яхшы музыканы, яки картинада, аны беркем дә, беркайчан да күргәнем булмады. Сез аңлыйсызмы?"
  
  
  Аңа кивнул. Нинди аңлатма, дип уйладым мин, бу явному безумию?
  
  
  Табиб Феликс фон Альдер күпмедер вакыт сидел неподвижно үз инвалидном кресле керткәнче наклонился миңа сөйләшә.
  
  
  Ул блестящим галимнәргә бу Германий эшләп Адольф Гитлер өстендә контроле, кешелек үз-үзеңне тоту. Бу экспериментах 30-40 еллар спецоперации генә хайваннар, һәм алар бик тупас, куллану белән химия һәм хирургия ысулларын үзгәртү өчен һәм идарә мозгом.
  
  
  «Минем иде некоторый уңышы, - дип горурланып диде фон Альдер, - хәтта ул чакта. Авылында туа фюрер берничә тапкыр украшал мине.
  
  
  Аны, әзер идем күчәргә кешеләргә. Ул вакытта соң була инде - сугыш бетте. Иде рид союзников Берлинда, анда аның эшләгән... - ул замолчал төшергән һәм үзенең ак халат. Аны күреп, дип эго куллары бу ак перчаткалар киеп башкарырга иде искусственными. Ул пошевелил җыерып, һәм икесе дә кулларын аска тәгәрәдек идәнгә. «Мин югалттым икесе дә кулларын бу рейдында».
  
  
  Тиздән аннан соң моның, дип дәвам итте ул, сугыш бетте. Кайчан руслар килгән иде, Берлин, алар теләгән эго, чөнки белсеннәр турында эго экспериментах. Барганда, аны тапканнар, увезли СССР. Бу смятении чорыннан немецлар борчылган, ул мәет. Бернинди язма турында дәвам эчендә докторы Феликса фон Альдера.
  
  
  Мәскәүдә ул үз эшен дәвам иткән, әмма эго карамагында иде, артык катлаулы электр процесслар. Руслар булдырдык, аның өчен ясалма кулларын кисты, һәм ул иреште блестящего уңыш.
  
  
  «Тик руслар, - дип өстәде ул. - беркайчан да переставали карарга миңа белән подозрением». Ул янә тукталды һәм задвинул бедрами бу сиденье инвалидной коляска. Ике аяклары, алар аны хәзер авазлары, искусственными, аска тәгәрәдек идәнгә.
  
  
  «Алар отрезали миңа аяклар өчен алмадым сбежать. Алар белсеннәр, дип, аны ih дошманга. Мин һәрвакыт ышана идем шул превосходство немец халкының. Бөтен эшем заключалась шул булышу өчен немец дәүләткә үзгәртү кирәк дөньясы, - һәм хәзер, кайчан аның усовершенствовал үз алымнары, минем хыял тормышка ашачак.
  
  
  «Әмма ка әйләнеп кайтыйк әле рус - алар исследовали тарихын Өченче рейха һәм таптылар минем глубокую шәхси тугрылык Гитлеру. Әмма бу помешало аларга файдаланырга минем фәнни белемнәр. Oni уйлыйсыз, үзен, мин якын к прорыву үз экспериментах. Шуңа күрә алар караганы мине изоляцияләү; минем берни дә булмады, мәгәр минем эшләр ».
  
  
  Фон Альдер сидел үз кресле китергәнегез, безрукий һәм безногий торс. Аны иде күрергә, ул смаковал минем отвращение һәм шок, кайчан аны карадым аңа. Ул әче засмеялся һәм, задействовав арка мускулларын, китте кәнәфи-коляску зигзагообразно буенча бүлмәдә һәм янә миңа, доказывая, хәтта хәзер ул ерак түгел беспомощен.
  
  
  Янә тукталып, дип дәвам итте ул үзенең хикәя. Россиядә ул тулысынча эшләде теориясен уңышлы идарә кешеләр, чөнки ул вакытка дөньяда тәкъдим ителгән ике яңа эшләнмәләрен, компьютер һәм кечкенә транзисторы.
  
  
  «Буларак, бары тик аны берәүдә бу ике элемента, - диде миңа фон Альдер, - мин аңладым, - дип минем бар дип, миңа кирәк. Ахыр чиктә, компьютер иде гади механическим мозгом, ул мөмкин иде запрограммировать дип
  
  
  
  
  
  
  кайчан булыр иде, аның безгә отель өчен бу - баш миен читтә тән. Аны белә, поместив ватып, кечкенђ транзистор эченә кеше мие, аның алмыйм тапшырырга боерыклар белән компьютер транзистора. Минем тема булыр иде астында минем абсолют контрольдә тора ».
  
  
  Әмма бар әле проблема иде: ул белми ничек урнаштырырга транзистор, хәтта транзистор белән зеркальными нокталар да, кеше баш миен. Ул та, экспериментировать да ачып үз теориясен рус.
  
  
  Аннары кытай галимнәре башлады йөри Мәскәүгә өчен мәгълүмат алмашу. Фон Альдер карар күчәргә якка. Тоелды кытайлар берни дә белми эго сәяси узган, һәм аның белән булачак яхшырак мөрәҗәгать итәргә кирәк. Ул подружился белән кытай физик, һәм аның аша иде вывезен буенча Россия контрабандой. Бу җиңел булмаган. Ясалма куллары һәм аяклары җәһәттән Альдерса иде удалены, һәм эго поместили су төбенә китәчәк ящика белән фәнни приборлар, ул отправлялся Пекинда.
  
  
  «Оказавшись Кытайда, - дип дәвам итте фон Альдер, - мин тапкан карар кабул итте. Бу искиткеч гади. Сез догадаться? »
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән нидер, ул үзенә-үзе җавап бирде: «Иглоукалывание».
  
  
  Ул, затаив сулышы, та, үз тарихын сөйләргә. Файдаланып, древнее китайское медицина сәнгате иглоукалывания, ул алмас похоронить микроточечный транзистора бу человеческом мозгу. Транзистор питался нче компьютер, һәм фон Альдерс тулысынча контролировал кеше.
  
  
  Ничек һәм Россия фон Альдер тотты үзенең ачу сер итеп саклый. Кайчан кайту уңайлы мөмкинлек, ул вживил микроточечный транзистора бу баш миен пьяного түрә коммунистлар партиясе, высокопоставленного хөкүмәте әгъзасы. Аннары ул активировал транзистор ярдәмендә алдан запрограммированного компьютер, кытайлар да булышкан фон Альдеру сбежать Швейцариягә.
  
  
  «Кызганычка каршы, нибары вздохнул фон Альдер, - бедный кытайлы үтерелә, кайчан возвращался туган ягына».
  
  
  Ничек гына ул кадәр килеп җитмәгәндер Швейцария, фон Альдер связался үз хатыны. Ул белмәгән, ул бала тапты, аларга кызы тиздән аннары моннан, ничек руслар увезли фон Альдера. Урсула дәвам итә тоту, сер итеп саклый шәхес үзенең ире аркасында эго белән бәйле Гитлером, әмма ул тәэмин итте, аңа акча ачу спа-салон. Эго гаилә әйтүем түгел, эго агымдагы экспериментах, һәм эго кызлары беркайчан да подозревали, дип «Доктору. Босх »иде ih әтисе.
  
  
  Курорт процветал җәлеп итеп, байлар һәм влиятельных клиентлар дөньядан. Фон Альдер потратил елларда булдыру үз отряды кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, имплантировав микроточечный транзистора бу мозги җентекләп сайлап алынган пациентлар клиникасы. Кайчан докторы, әзер идем, ул гади активировал үз кеше робот, компьютер аша.
  
  
  Аның молчал вакытында эго длинного тарих, өлешчә, чөнки фон Альдер әйткән булмаса, тукталыш, ә өлешчә чөнки эго тарихы булган артык невероятной өчен, аның әле. Ул чиреннән зол, ләкин бик тиз исбатлады, дип түгел, юләр.
  
  
  Әйтерсең, укып минем уйлар, ул, дип кырт кисә: «Сез миңа түгел, верите. Син думаешь, дип базарбай кыргый бубни сумасшедшего карт.
  
  
  Ул повернулся к огромному барысы да компьютерда һәм әйтте: «Послушайте, мистер Картер. Слушай игътибар белән." Ул ясаган билгесе Сюзанне Хенли белән шөгыльләнүче нажала төймәгә. Кинәт бүлмәгә заполнил тавышы президенты Кушма. Ул обсуждал күтәрелеш сәүдә белән Россия һәм Кытай. Әлегә эго тавышы дәвам итте, дикий кудахтанье фон Альдера диярлек заглушало аның.
  
  
  «Транзисторы гына тапшыралар минем боерыклар, - диде фон Альдер, - әмма алар шулай ук гамәлдә ничек приемники. Аны ишетәм сөйләшүләр барган дөньяда. Хәзер сез слышите, ничек сезнең президенты, ди аша транзистор, вставленный бу баш миен бер тирәсендә югары вазыйфаи затлары сезнең госдепартамента. Oni министрлар кабинеты утырышында ».
  
  
  Фон Альдер подал билгесе Сюзанне, һәм ул нажала берничә кнопок. Сөйләшүләр буенча, Россия, Кытай, Англия бер-бер артлы заполонили бүлмә.
  
  
  Хәзер аны белә идем, ничек фон Альдер следил өчен барлык минем гамәлләре, обгоняя минем барлык юнәлешләре. Бар, булырга тиеш иде передатчики бу мозгу агенты Z1 һәм Верблена һәм, бәлки, башка хезмәткәрләрне AX.
  
  
  «Беркем дә алмый мине туктатырга, - хвастался фон Альдер. «Аны оештырган бу үтерү-үз-үзләренә кул салуга өчен җитми сораулар булганда, аның белән килгән иде зур, үтерү белән янаган. Кайчан аны хәзер угрожаю, алар миңа ышанып тапшырырга теләр иде микән. Һәм эшлә шулай, ничек телим ».
  
  
  Эго күзләре блестели докторы подкатил инвалидлар өчен кресло шулай итеп, безнең затлар булып чыкты, нибары берничә дюймах башка яктан. «Хәзер без хәл итербез сезнең киләчәк, мистер Картер. Әлегә сез бар иде мәхрүм аң, аны вставил транзистор сезнең баш миен. Аша мгновение минем ярдәмчесе, - ул кивнул Сюзанне, - активирует эго. Шул вакыттан алып итсәгез тулысынча һәм тулысынча минем хакимияте, подчиняясь запрограммированной ленте, аны, аның рекламирует компьютерга ».
  
  
  Фон Альдер бу мгновение сидел, әнисенә карап миңа зат. Ул чиреннән наслаждался минем беспомощностью. Аны бик яхшы осознавал эго көчен һәм тойдым кебек, минемчә телу чыгыш ясады пот.
  
  
  Фон Альдер отвернулся от мине һәм кивнул кызга. Аның приготовился, экрандагы кебек, аның кул тартыла кнопке бу компьютерда. Ул коснулась өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Вспыхнул берничә огней, һәм машина биргән, тагын да күбрәк гудения. Аны киеренке көттем, белмим, нәрсә көтәргә. Аны иде отключился? Аны иде югалткан бөтен истәлегенә
  
  
  
  
  
  узган? Ни бар иде? Тиздән утлары хәтта мигать.
  
  
  «Транзистор Ника Картера иде активирован докторы фон Альдер», - суык диде кыз. «Функциясе идеаль».
  
  
  Аны сель неподвижно бу кресле. Аны берни дә тоймадым - минем баш мие эшләгән, шулай ук төгәл, элекке кебек. Мин белмәдем, - дип очрагы булган, ләкин, күрәсең, аның да булган контрольдә фон Альдера. Аның попытался ясарга кырыс дисциплинага өйрәтергә битлекне үз затлар өчен ул берни дә тормый берәүдә.
  
  
  Фон Альдер, по-видимому, дип уйламаган идем, операция уңышлы уза. Ул чак взглянул, миңа взволнованно кружил буенча бүлмәдә, разговаривая үзе белән үзе. «Мин уңышка иреште! Бу юлы да, һәрвакыттагыча! »
  
  
  Ул ясаган билгесе Сюзанне диярлек презрительно диде: «Отпустите аны, зинһар».
  
  
  Кыз тиз подошла миңа һәм башыннан ослаблять ремни торган иде минем. Аның тотты зат читтә, бу очрак, әгәр ул күрә нәрсә дип предупредит аның, әмма ул хәтта взглянула миңа. Кайчан аны, ниһаять, освободился, ул кире әйләнеп кайткан барысы да компьютерда. Ул чакта аны белми, ничек эш итәргә, шуңа күрә гади сидел урынында, әлегә фон Альдер та, метаться взад һәм алга бессвязно турында сөйләгәндә, үз планнары.
  
  
  Кинәт кызган чагында, үз обличительной чыгышында ул замолчал һәм бросился на мине инвалидном кресле, нервы эго кеше бесконтрольно подергивались.
  
  
  Якынча шул ук вакытта Сюзанна закричала миңа: «Кара, Нигы! Ул белә сине түгел контролируют. Ул белә! Ул әле твои глаза! »
  
  
  Ee кисәтү килде нәкъ вакытында. Аны спрыгнул белән моннан урыннар сидел, кайчан инвалидлар өчен кресло җәһәттән Алдера налетело миңа. Аның ул чакта бик соң күрдем, дип астыннан подлокотников инвалидной коляска торчали ике намордники. Бер, аз извергало лист обжигающего пламени, шул ук вакытта тирәсендәге башка выходила струи ослепляющего газ. Әгәр дә мин түгел прыгнул, кайчан, аңа бу кылды, аның идем янган нигезенә кадәр янып бетә. Шуңа да карамастан, бер өлеше минем сул як плеча һәм кулы нык иде обожжены, һәм ул яртылаш ослеплен, кайчан уклонился ягына.
  
  
  Фон Альдер бу бешенстве развернул инвалидную коляску һәм янә бросился миңа, икесе дә дула выплюнули смертоносное ялкыны һәм шипящий газ. Аның бежал, извиваясь һәм поворачиваясь аша бүлмә, әлегә ул толкал мине инвалид коляскасына. Мине янә обожгли спину керткәнче, аның алмас ускользнуть нче аңа, чөнки бу юлы ул двигался артык тиз. Аңа якын иде к истощению, тик иң элек белән чагыштырганда, ул алмас янә повернуть кәнәфи, аның бросился артыннан.
  
  
  Әлегә ул крутил урындык, аның прыгнула эму бу спину һәм обняла эго өчен муеннарына. Инвалидная коляска әле мчалась алга увлекая мине үзе артыннан. Ирекле кулы белән аның тирән вонзил бармак муеннарына фон Альдера, әле килеп җитмәгәндер кадәр искомого нерва. Аның оказала басымы һәм вакытлыча парализовал аның. Хәзер ул түгел иде пошевелиться, хәтта мускулларын өчен тырышырга замедлить үз машинасы. Файдаланып, бөтен, үз аленка, повернул, аның мчащееся инвалидлар өчен кресло һәм юнәлдерде эго ачыктан-ачык бу стеклянную диварны.
  
  
  Инвалидлар өчен кресло өчен, тулы тизлек белән мчалось үз максатлары. Аны ышанычсыз, әнисенә карап, ничек дивары якынлаша барлык лижет һәм лижет, әлегә, кайчан инвалидная коляска түгел пробила пыяла, аны да егылып идәнгә. Урындык белән телом фон Альдера разбился турында пыяла һәм кувырком кимеде долину аста.
  
  
  Сюзанна Хенли бросилась миңа да ярдәм итте миңа басарга. Аны, посмотрел на нах. "Син мине коткарып, шулай түгелме?"
  
  
  «Әйе», - дип җавап бирде ул, цепляясь минем өчен. "Мин объясню бу соңрак."
  
  
  Без икәү молча басып тордылар бу туфракка бүлмәләре, әнисенә карап бу глубокую пропасть аста. Анда, аерым сотнях футов түбәнрәк, бозда ледника лежало гәүдәсен фон Альдера, аның янәшәсендә лежало разбитое инвалидлар өчен кресло. Биеклектән гәүдәсен выглядело, ничек крохотная сломанная кукла калганлыгы иде оторваны куллар һәм аяклар. Сюзанна вздрогнула, һәм аның оттащил аның нче тәрәзә.
  
  
  «Компьютер», - диде ул, кинәт вспомнив. «Мин тиеш сүндерергә эго».
  
  
  Ул поспешила аша бүлмә һәм нажала өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы. Сафларына огней погасли, һәм жужжание күчте бүген түбән гул. Белән ахыргы дрожью машинасы бөтенләй тукталды һәм замерла.
  
  
  Сюзанна књрсђтте миңа. «Хәзер барысы да тәртиптә, - диде ул. «Компьютер разблокирован. Безгә одина буенча транзисторов эшли алмый, барысы да корбаннар докторы фон Альдера вернут үзенә нормальную шәхес. Вакытлар узу белән микроточечные транзисторы, шул исәптән, сезнең мозгу - гади растворятся ». Аңа кивнул. Бу тәмамлангач.
  
  
  18
  
  
  Аннары моннан, ничек компьютер машинасын, аңа шалтыратып Хоуку бу Штаты. Бирде эму кыскача, тулы доклад турында хәбәр булган. Кайчан аны тәмамладым, ул киңәш итте миңа калырга спа-салоны. Ул эшләмәячәк тулы доклад президентына һәм вәкилләренә, башка хөкүмәт. Аннары алар барысы да киләчәк Швейцариягә булырга свидетелями тулы соңгы формасына разрушения компьютер.
  
  
  Әлегә без Сюзанной көткән, ул сөйләде миңа үз тарихы. Ул эшләгән у фон Альдера ике ел. Ул иде британкой, тимерче янына аңа аша секретное турында игълан разыскании пособие татарстан лондон газетасында. Ул иде лаборантом Лондонда, һәм спа-салонда була иде шөгыльләнергә нәрсә башка.
  
  
  Ул бик чынлыкта заключенной көннән үзенең килү. Йөгерергә мөмкин түгел иде. Хәтта төнне, ул кайчан приходила миңа бу кунакханә номеры, әгәр ул мине түгел, нокаутировала, кемдер
  
  
  
  
  
  ул - бер генә головорезов фон Алдера - тәмамлый иде эшен.
  
  
  Ярашуы нәфрәт һәм отчаяния заставило аны сарыф бу безумную авантюру компьютер артында. Ул надеялась, ул молилась, дип азат итү, миңа ярдәм итәчәк, әй.
  
  
  Берничә сәгатьтән соң, Хоук һәм эго төркеме килә башлады. Алар недоверчивы, кайчан аңа сөйләде, барлык нечкәлекләре тарих фон Альдера. Минемчә, әгәр Сюзанна түгел иде анда булсын өчен, ярдәм итәргә кыр кәҗәсе, - әгәр аның ия түгел иде, мондый солидной репутации бу өлкәдә, - мине иде эштђн ничек чудака. Һәм, әлбәттә, булды, компьютер өчен бирергә доказательства.
  
  
  Действуя президенты боерыгы буенча, Хок бәйләде швейцария компанияләре хакимияте белән гигантской машиналар. Икенче көнне курорт иде очищен кешеләрне. Аннары иде вызваны белгечләре өчен разборки компьютер. Барлык доказательства планын докторы фон Альдера белән идарә итү буенча дөньясы - компьютер һәм спа - бар иде юк ителде. Гәүдәсен докторы тирәнтен төнлә доставили бу Берлин һәм поместили гаилә участогы фон Альдера. Бары Урсула иде проинформирована үлем турында эго, һәм ул аль өчен, аның кызлары беркайчан да белмәгән о существовании үзенең, әтисенең, аннары башыннан икенче бөтендөнья сугышы.
  
  
  Хакимият әйттеләр халкына Берна, дип курорт булырга тиеш разрушен, чөнки структурасы танылды небезопасной. Хәзер, кайчан эш ябылган, һәм алар барысы да учтено, Хок, Сюзанна һәм аның очраштылар шале, анда минем әле үскәндә бүлмәсе өчен эчәргә саубуллашканда. Ул төнлә Ястреб прилетал кире, әмма ул великодушно тәкъдим итте миңа калырга тагын көне.
  
  
  «Ярар, Нигы, - диде ул, чокаясь бергә минем белән, - без булдырабыз забить тагын бер өчен AX». Бу иде, иң якын һәм кадерле к, миңа комплимент Хоук.
  
  
  Соңрак, аннары моннан, ничек самолет Хоука улетел, без Сюзанной лежали минем бүлмәдә. Без тагын занялись тарафыннан яратып кабул ителә, һәм ул притянул ee, үзенә диде: «Беләсеңме, аны, сизәм, дип әйтә алам дәвам шөгыльләнергә мәхәббәт турында синең белән бөтен оставшуюся тормыш. Куркынычы хисе.
  
  
  Ул приподнялась бу локте, наклонилась мәңгегә минем һәм йомшак дип елмайды. «Бәлки, Дамплинк, - сызып ќибђргђндђ, ул, нәкъ менә бу хәл синең белән. Шуны истән чыгармагыз: сезнең баш миен һаман встроен транзистор, һәм аны беләм диярлек үк, күпме докторы фон Альдер турында контролендә өстендә кешеләр. Аны алыр гади ясарга кечкенә компьютер һәм запрограммировать сине булсын сиңа укытырга туры килде минем белән мәхәббәт турында берничек тә кайчан һәм төнлә ».
  
  
  «Син думаешь, бу минем пугает?» - дип сорадым мин, поцеловав аны.
  
  
  Җеп
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Ликвидатора
  
  
  
  
  Аннотация
  
  
  
  Грек теле агенты, иске әле, Картера, эшләгән өчен «тимер юллары занавесом», тик китәргә тели һәм ярдәмгә мохтаҗ AX моның өчен.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Икенче башлыгы
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  Дүртенче башлыгы
  
  
  Бишенче башлыгы
  
  
  Алтынчы башлыгы
  
  
  Сеедьмая башлыгы
  
  
  Восьмая башлыгы
  
  
  Девятая башлыгы
  
  
  Унынчы башлыгы
  
  
  Башлыгы Одинадцатая
  
  
  Двенадцатая башлыгы
  
  
  Тринадцатая башлыгы
  
  
  Четырнадцатая башлыгы
  
  
  Пятнадцатая башлыгы
  
  
  Шестнадцатая башлыгы
  
  
  Семнадцатая башлыгы
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Killmaster
  
  
  Ликвидатора
  
  
  
  
  
  Багышлана министрлар яшерен хезмәтләре Кушма Америк
  
  
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  
  
  
  Нче Вашингтона кадәр ярларның Тышкы ерак түгел; бу гади генә шулай тоела. Чөнки бу иде ялга, без бераз отступили һәм киттек буенча күперендә Аннаполис-Бэй аша Чесапикского к восточному буенда, аннары киттек буенча шоссесы аша авыл җире, шундый ук захватывающую, ничек отрезок арасында Индианаполисом һәм Терре-Хот. Элек бик әйбәт сәфәр булды бу пароме нче мыса Чарльз кадәр Норфолка - шактый озын булсын расслабиться, ашарга ашханәдә һәм күзәтергә диңгез хәрәкәте арасында Атлантика һәм заливом. Ләкин алай. Хәзер бар комплексы мостовой, кебек бетон полоса аша су һәм пар шокирующих погружений бу туннели, янәсе, алар мөмкинлек бирә кораблям узарга бозмыйча, аңа хәрәкәте. Проблема шунда-һәр тапкыр барганда, шторм башлана, катеры тапшырылды срывается белән якоря, разбивает субай күпер һәм яба, барлык корылмалар берничә атна. Кайчагында аның задаюсь мәсьәлә, алар ничек үтиләр кешеләр добираются белән мыса кадәр Норфолка, әмма бу ih проблемалар.
  
  
  Иң яхшы, нәрсә эшләргә була аша чыкканда Норфолк, - бу күз йомарга. Аннары, направляясь көньякка таба, забудьте турында Бөек Мрачном болоте уңнан һәм сконцентрируйтесь бу зур разбивать утраулары, алар тәшкил итә тљньяк яртысын побережья Төньяк Каролины. Ничек сез генә попадете бу Тышкы ярлары тирәсендә модульләр хелло китти-Хок, сез почувствуете, дип торасыз әле бүген диңгез белән узкой полосой песчаных дюн һәм мотелей өчен түгел эләгү суга. Иң делле, сез шактый ерак шул диңгез, тик ышанмагыз бу чепухе туристлык бюросы шул, дип мыс Хаттерас иң көнчыгыш ноктасы АКШ; Филадельфия обогнала добрую сотню миль өчен генә эшләр.
  
  
  Тик без түгел туктап торган бу Хаттерасе. Бик күп туристлар, һәм без Моникой алмадылар бу озын-озын ялларда, өчен, белән аралашырга кучей фотографлар. Үтеп мәңге буенча прямому монотонному шоссесы, без урынга килеп җиткән кадәр парома, идущего кадәр Окракока, соңгы тукталыш Тышкы ярларның. Поздний язгы көн иде ясным, әмма мрачным белән җиңел пасмурной һава торышы да уңышлы булды, котылу кояш становилось диярлек гнетущим.
  
  
  Без менә чыктык буенча арендованного сары «Мустанга» тукталдылар у тупого борын көймәләр; Ветерок иде, җитәрлек булсын өчен, ташларга брызги брызг безгә зат, ләкин ул мөгаен освежающим караганда раздражающим. Моника иде булмаган кызларны беспокоились турында үзенең макияже - яки нәрсә турында булса да әле, - дигән иде бер сәбәпләр аркасында, аның буенча аны алды, аны үзе белән бу маленькую бит.
  
  
  Минем босс Вашингтонда иде канәгать түгел минем сайлауда өчен озын ял көннәре; Аңа хәтта алмады әйтергә эму, анда остановлюсь, чөнки беркайчан да иртәрәк түгел иде Окракоке; бу түгел әле дип, кирәк туристларга. Аның артык яки ким дип вәгъдә итте сообщу эму, ничек кенә табарбыз мотель, әмма без икебез дә белсеннәр, дип, мин, мөгаен, бер тапкыр. Күңелле белергә, син кирәк, тик кайдадыр үткәрергә кирәк ассызыклады.
  
  
  Тукталдык урынында ерак түгел, шәһәр Окракоке, төркем йортлар һәм кибетләр урнашкан тирәсендә гавани, образующей идеаль даирәсе. Аңа шат артыгын да ачыкларга сәләтле, дип санында телефон юк, тик бездә дә бар льдогенератор тышкы якта. Берничә ел элек минем бер башка язган статьясына бу хакта маленьком уединенном утрау, һәм, чөнки анда подчеркивался эго, баш кызыксыну яшәү, аны белә Окракок гына түгел, коры да түгел иде хәтта кеше алырлар иде китерергә сезгә лишнюю шешә яки ике. Әмма без килдек яхшы снабженые, һәм без Моникой түгел беспокоились, башлагач, үзенең киеренке ял берничә көн эчендә.
  
  
  Моника булып эшләде спа-салонда бу Бетесде, бер карашка бу маленькое, ләкин бик шәп якты гәүдәсен - барысы да кирәк булырга мөмкин, бу реклама. Егерме биш ел, аннан парлар разрушенных никах, у нах иде наивно документны алган яшьләрнең кәефе күтәренке подростка, әмма анда иде проницательность, аны, аның ценил. Ул беркайчан да спрашивала турында минем шрамах, ужасных, алар хәтта суперхирурги AX алмады тулысынча вячеслав. Урын, кайда эшләвен, подходило өчен мондый төрдәге рфа.
  
  
  Вашингтонская клиентура - хәрби җитәкчеләр, дипломатлар ih сателлиты, ир-атлар һәм хатын-кызлар тирәсендә төрле хөкүмәт ведомстволар, аларда титулы берни диләр турында ih истинных функциях. Башка сүзләр белән әйткәндә, мәсьәләләр поощрялись, һәм бу төп сәбәбе, аның буенча минем босс җибәрдем, мине бу урынга аннан моннан, ничек бер тирәли минем биремнәр оставило мине шактый начар хәлдә.
  
  
  Без Моникой ясадылар кыска йөзү прохладной Атлантике, аннары ни последовали озак, неторопливые загары, кояшта, аннан соң тагын бер кыска коену һәм поспешное кайту казанда мотель, кояш башы егылырга ягына Памлико-Саунд икенче ягында утрау. Аннары күңел без үткәрделәр потрясающий сәгать чүп-чар, ә аннары басканнар өчен урын таба өчен ужина. Сайлау түгел иде, әмма саф балык шул урында, ул без сайлаган иде яхшы приготовлена, әгәр дә әйтергә захватывающей, һәм без гадел түгел иде зарланырга урын юк.
  
  
  Шулай берничә көн дәвам итте; без бродил буенча пляжам, вакыт-вакыт туктап торган өчен, белән сөйләшергә серфингистами, тикшереп карадык, сувенир кибетләре һәм килеште, дип безгә бер, шулар тирәсендә берни дә булмады стоящего. Һава торышы беркайчан да үзгәрмәде, һәрвакыт җиңел дымка белән шөгыльләнүче тиресен зәңгәр күк сөт-серым, һәм бераздан ул башыннан угнетать безне ике. Төшкә таба өченче көн без килештек, дип кайтырга вакыт; без туктап торган кайда да булса тагын буенда ярларның төнгә түгел торопились, гади без кунакханәләр двинуться алга таба.
  
  
  Без ишеттек турында пони Окракока, кыргый породе, похожей теге, дип обитают утравында Чинкотиг, ерак түгел Вирджинии, әмма күреп, безне бер, әлегә иде юлында парому. Аннары, без-нартларда буенча узкому двухполосному күнектеләр аша холмистые дюны, Моника кинәт указала миңа алда әле сулга.
  
  
  Ул завизжала. "Кара!" «Пони! Тулы стадо!»
  
  
  Аның повернул башын нәкъ вакытында күрү өчен, ничек пар конских задних конечностей юкка чыга эчендә югары, поросшей кустарником дюной. «Алар китте», - диде мин.
  
  
  «Их, зинһар, перестань, Нигы», - настаивала кыз. «Карарбыз алабыз микән без ih янә табарга».
  
  
  «Алар кыргый, алар подпустят сезне үзенә». Аны белә Моника башка акыл нче ат; ул даими рәвештә бардым россиялелђр љстђн бу ат абзары төзиләр бу Мэриленде. Минем өчен атлар - бу гади артык тиз ысулы җиңә җирне караганда йөреше, әгәр дә бу бердәнбер сайлау, ул сездә бар.
  
  
  «Әйдә, барыбер карыйк». Ул куя кулын миңа бу всякому племени һәм одарила мине үз игривой ухмылкой, говорящей дигән ул чертовски яхшы белә своего добьется. «Без беркая да торопимся, һәм хәтта караган бу өлеше утрау».
  
  
  Бөтенләй чынлыкта, ди аңа, үз-үзен, съезжая бу обочину юллар һәм, останавливая машинаны. Кайчан двигателе иде выключен, бердәнбер звуком иде җиңел ветерок, пронизывающий неопрятный красно-коричневый кустарник, аңа нинди дә булса рәвешле ирешә алмады дреды бу песчаной туфракта. Аны, посмотрел на Монику белән аның вздернутым носом һәм яркими күзлегеннән, ee загорелые палочек гына башласак шелушиться буенча краям. Ә аннары, аны, посмотрел аның изумительно пухлые күкрәк торган напрягались фонында җиңел вязаной рубашки, һәм выцветшие джинсовые шорты, алар прилипали аның бедрам, ничек объятия возлюбленного. Аны төшергән аның кулы белән колена һәм кыскача поцеловал.
  
  
  «Яхшы. Әйдәгез башлыйбыз зур облаву», - диде мин, ишекне ачып үз ягыннан.
  
  
  «Тик синнән камера урнаштыралар. Аның отель иде ясарга берничә фотосурәт».
  
  
  "Аңладым."
  
  
  Без икебез дә яланаяк килә буенча тяжелому песку юнәлешендә тавыш. Арасында югары дюнами буенча ике як бездән иде үзенә тропинка - яки, һәрхәлдә, полосасы комы, кайда гына росли куаклар. Аның следил өчен шулай урыны юкка чыккан атлар, әмма, без вырвались бу ачык урын ярында, ярар, беркайда да күренмиләр иде.
  
  
  Моника хәзер мчалась алда, осматривая җирне; кинәт ул кимегән, тезләренә ничек һиндстан разведчик. "Карарга!" ул завизжала. "Эзләр тоякларын!"
  
  
  "Нәрсә син ожидала?" - дип сорадым мин, шаркая буенча кайнар песку аңа. "Эзләр шиналар?"
  
  
  "Түгел, ахмаклык." Ул встала һәм књрсђтте бу длинную турыдан-туры юлга пляж. «Әмма без алыр идек следовать өчен алар».
  
  
  «Әлбәттә. Шул мизгелдән кадәр киләсе кыш. Ничек уйлыйсыз, күпме бездә булыр да инде куып ih?»
  
  
  «Ярар...» Ул повернула башын, зәңгәр күзләрен сузились. «Булырга тиеш, алар мәңгегә кайдадыр өчен дюнами». Ул схватила минем өчен кулын башлады сузарга. «Әйдә, Нигы».
  
  
  Аңа позволил әй алырга мине. Ул направилась буенча аска таба пляжу, идя шунда, анда ком иде, каты һәм влажным белән чагыштырганда, мини-дулкыннарның Тавыш. Ул игътибар белән наблюдала өчен нагромождением тоякларын, аннары кинәт тукталды һәм указала вглубь ил.
  
  
  «Кара! Алар анда свернули». Ул побежала, һәм, тегүче тик синнән, аның аның артыннан чаптым рысью. Мондый энтузиазм мөмкин заразительным.
  
  
  Кайчан эзләре исчезли бу зарослях густой өчен дюнами, миңа насыйп анда тора алучылар нче булсын дисәң, әй: «Мин бит ди, сиңа»,, өлешчә, чөнки мин эшләмәде, мәгәр ничек голлар. Моника тукталды
  
  
  кискен кулланыла зур палец аның губам һәм вздохнула.
  
  
  «Кызык, нинди якка...» - дип башлады ул.
  
  
  "Бу фараз".
  
  
  Ул кивнула. "Бәлки, син хаклы." Аннары ул просияла. «Әмма кара! Без булдырабыз менү на вершину бу чудовищной дюны булса да осмотреться. Бәлки, без алачакбыз ih янә заметить!»
  
  
  Настала минем чират сулый, әмма тапкыр wouldnt аны, керде дә аның белән шулай ерак, сопротивляться иде мәгънәсе. Ул взбиралась буенча крутому склону дюны, ничек сакчы, приводя аяклары формасын сезонына, һәм, бул мин берничә елга яшьрәк, аны иде тойдым үземне обязанным күрсәтергә, әй, дип мин дә әйтә алам моны. Моның урынына аның менде артык разумном темпе; минем өлкәдә эшчәнлек шактый физик таләпләрен, миңа кирәк түгел, выпендриваться. Моннан тыш, миңа да кирәк иде", - берни дә исбатлыйлар Монике.
  
  
  Ул встала на цыпочки, җиңел ветерок трепал аның якты чәч, һәм акрын повернулась өчен җирне карап чыгарга аста. Мин әле бернәрсә дә бесконечном клубке кустов һәм низкорослых агач, ике ил арасындагы рядами дюн. Анда мөмкин скрываться танковая дивизия, сүз дә юк, инде турында дюжине пони.
  
  
  «Минемчә, без ih төгәл югалттык», - диде мин.
  
  
  Моника кивнула. «Күрәсең, тегүче! Аны бары тик күрергә отель ih якыннан».
  
  
  «Ярар, икенче юлы». Аның посмотрел алга таба, поверх аны баш ка асфальтированную юлны вдали. Аны иде күрергә сары «Мустанг», припаркованный, анда аның эго калдырды, ләкин күренеп безнең машина, безнең кеше, безгә хәтта заблудшей чайки. Артта калды безнең бу звуке, ул чиксез тянулся к невидимому материку, бәлки, егерме милях бездән, бу & nb проползла пар игрушечных көймә биргән, әмма алар элегрәк бернинди катнашы юк моңа удаленному һәм изолированному урыны.
  
  
  Аны кабат посмотрел на Монику белән шөгыльләнүче смотрела на мине шулай яхшы танышлары миңа взглядом. Ул зевнула, потянулась, взъерошила чәч куллары. Ee тулы күкрәк приподнялись астында рубашкой, соски кискен очерчены. Ул сонно диде, һәм аның застегнул күн чехол өчен фотоаппарат өчен ком да наткнулся аңа.
  
  
  Вершина дюны иде выдолблена - ашамлык тирәсендә йомшак ком, ул башта иде кайнар карата голой плоти. Тик соңыннан, кайчан бу бот башлады үзенең ритмичное хәрәкәт подо минем, аны бөтенләй оныткан турында жаре һәм оборудова барлык остальном, моннан тыш, без башкардык. Ул иде страстной, похотливой кыз, тулысынча вовлеченной бу нах; ул күтәрде аяклары һәм обвила алар минем талия, прижимая мине үзенә белән удивительной көчкә ия, ә аннан соң, башыннан яростно дернуться, омтылып, ул втянуть мине үзен. Аннары ул выпустила озак, тихий вой караганда больно һәм баштагын да аннары акрын башлады спускаться, әлегә аның исчерпывал үзен.
  
  
  «Бу яхшы», - пробормотала ул.
  
  
  «Искиткеч», - дип килеште, мин хәзер осознавая, ничек кояш жжет мине.
  
  
  «Кунакханәсе иде аңа калырга монда көне буена». Аның куллары әле дә иде минем муенында, ә аның күзләренә иде приоткрыты, ул кайчан дип елмайды миңа.
  
  
  «Бар " һәм башка урыннарга». Әллә өчен, аны теләмәгән калырга, тик кенә иде миңа ниндидер любопытная ныкчымлык, ул аны үзе дә алмады аңлау. Әлегә аның да ишетте приближающийся ерак тавыш белән.
  
  
  Аны, посмотрел сулга ягына икесе дә ахырына утрау кайда иде пристань парома. Һавада югарылыгында түгел, артык sta футов җир өстендә, вертолетом акрын двигался безнең чын профессионаллар юнәлештә. Ул йомшак покачивался взад һәм алга, күрәсең, просматривая двухполосное асфальтобетонное катлам. Кайчан эш килгән кадәр минем сары «Мустанга», ул тагын да акрынайды, завис, ә аннары бераз опустился, әйтерсең мин телим якыннан таныша.
  
  
  Башка тантаналары аның вырвался тирәсендә кочаклашулар Моники һәм вскочил аякка бастыра; Аның натягивал ыштан, кайчан вертолетом кинәт накренился һәм таба килә башлады ачыктан-ачык безнең дюне.
  
  
  "Нәрсә бу?" - дип сорадым Моника гына яртылаш встревоженная, приподнявшись бу локте.
  
  
  «Сары Мустанг», - проскрипела мин, проклиная агентлыгы арендалау өчен нәрсә ул бирәчәк миңа ким заметную машинаны.
  
  
  "Нәрсә турында син халкын да, халкың да, Нигы?" Кыз перевернулась, әнисенә карап күккә, кайчан приближался вертолетом. Чынлап әйтәм, обнаженная һәм барысы да шундый, ул собиралась помахать кулы белән башлагач, аның дернул аны сбросил белән крутого ярлары дюны. Бу түгел иде әле белүе белән мөрәҗәгать дамой, аның белән сез яңа гына занялись мәхәббәт турында, әмма аны кайчан, нырнул, артында, бу соңгы, нәрсә турында дип уйлаган идем аны. Кайчан мине эзли сәер самолет, аның да машу кулы - аның пригибаюсь.
  
  
  
  
  
  
  Икенче башлыгы
  
  
  
  
  
  Шуңа да карамастан укрытие кечкенә расстоянии, урыннарда, анда без идек, җитмәде өчен спрятать куян. Бу юлы иде минем чиратында йөгерергә, волоча артыннан Монику; нинди дә булса рәвешле әй, алдык схватить аның кием-салым, аны кайчан толкнул ee аша дюну, һәм вязаная рубашка развевалась артта нах, ничек флагы. Әллә өчен бу имело әһәмияте; һәрхәлдә, егет вертолете алмады безне калдырырга.
  
  
  Ул пролетел өстендә безнең низменному, җил чыгып, роторов күтәрде ком
  
  
  безнең затлар катнашты. Моника споткнулась, омтылып, ул күз йомарга; Аның тукталды булсын өчен, ярдәм итәргә әй, якка карады, һәм бу вакытта вертолетом сель җиргә парда дистә футов алда безне.
  
  
  Вакыт иде, ташлап йөгерергә. Аны прищурился нче яктысы, отражающегося нче свистящих лезвий, инстинктивно вставая арасында кыз һәм вертолетом; һәм бу гына түгел, булсын өчен яшерергә наготу. Инде ишек түгәрәк пластикового пузыря ачылды, һәм nah әкрен генә ир-ат чыкты. Ул нибары силуэтом, ләкин ничек ул гына двинулся миңа аның расслабился.
  
  
  «Заберись үз әйберләр, сеңелем», - пробормотала аның кызга һәм подождала, әлегә Дэвид Хок сак туры килми. Бәхеткә, аның өчен, Моника иде теге кызлар, аларга кирәк ярым тирәсе секундта өчен одеться, шуңа күрә эму туры килмәгән күбрәк отводить күзләре.
  
  
  «Яхшы», - диде ул, ниһаять, бөтенләй хрипя. Юлбашчы AX гына күренә әйтерсең, ул тиеш проповедовать адский ут һәм серу үз пастве авылында Яңа Англия, тик ул кайчакта эшли һәм шулай буенча күпкә аңлаешлы сәбәпләр аркасында барында обнаженной хатын-кызлар.
  
  
  Бу последовавшей паузе аның надел үз күлмәк. Аны дип сорады.
  
  
  "Бу исә сезнең к великолепному Окракоку?"
  
  
  «Син», - чын күңелдән, - диде ул. "Нигә син калдырмады весточку, анда тукталды монда?"
  
  
  «Чөнки, кайчан аның уезжал буенча Вашингтона, аны белмәгән».
  
  
  "Ә сез кайчан белдек?"
  
  
  «Нибары бер-ике көн түгел, имело әһәмияткә ия».
  
  
  Эго кремневые күзләре метнулись белән минем өчен Монику, аннан соң янә минем. «Сиңа яхшырак белергә, Картер».
  
  
  Аның белән бернинди бәхәсләр. Минем бердәнбер оправданием иде дип, мин прервал артык күп минем кыска яллар тавыш бирергә әйтик, әмма бу бөтенләй булмады оправданием. Без зур булмаган оешмасы, һәм аны кайчан нуждаюсь, аңа кирәк.
  
  
  «Гафу», - диде аның кыска. «Ничек кенә бу безгә иде, без нәкъ кайтмадылар, Колумбия округы, сез... э-э... күреп безне».
  
  
  Ул хмыкнул. "Ммм. Әлбәттә, барыбыз өчен, дип эшләдек, аны аладыр дип уйлыйм. Әгәр сез бар иде анда-әле дә булса, моннан тыш, казансудагы крае дөнья, аның шиклђнђм, без ачыклаган иде контакт. Әмма бу моннан стоила, һәм ул үз эшен эшләде. Сезгә җибәрергә туры киләчәк кызны көтәргә сезне машиналар ".
  
  
  Мин спрашивал нигә, гади повернулся һәм кивнул Монике. Мәңгегә бирергә әй тиешле, ул гына надулась һәм протестовала. Ул гади помахала кулы һәм побежала кит.
  
  
  Хоук түгел шталь тотарга вакытта башлангыч сынаулар. «Син кирәк безгә, Вашингтонда ачылды хәзер, Нигы; аның тормыйм вдаваться үз нечкәлекләре, әлегә без кайтабыз бу офис, әмма факт, мин, килдем, бирегә ялгызы гына хђл итђ алмый, булырга тиеш, мин әйтәм сиңа, ни дәрәҗәдә, бу мөһим».
  
  
  "Аңлыйм." Әллә өчен карт иде, гади пост командиры, әмма бик еш очрамый күрергә мөмкин башлыгын бер тирәсендәге иң мөһим дөньяда разведывательных оешмалары, бегающего эшләре.
  
  
  "Кыз водит машинаны?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Яхшы. Ул кире кайтарырга мөмкин машинаны Вашингтонда. Син летишь кире минем белән».
  
  
  «Мин алам бару һәм килеп җитәргә шунда к төн».
  
  
  «Бик соң инде. Кичкә син инде юлда».
  
  
  "Кая?"
  
  
  «Соңрак. Утыр бу вертолетом, һәм без высадим сине твоем... бәхеткә, заметном автомобильдә».
  
  
  Аны покачал аягы. «Мин барам ходьбы; бу ул кимендә, мин нәрсә эшли алам, аннары моннан, ничек заставил кызны моны».
  
  
  Хок секундына карадым, миңа, посасывая салкын трубку. «Түгел, сөйләгез, миңа», - диде ул, подергивая иреннәре, алар дәшмәскә эму елмаеп. "Сез становитесь джентльменом бу көннәрдә?"
  
  
  Юк, мәгънәсен җавап бирергә.
  
  
  Моника әдәпле тотар га восприняла бу яңалык булса да, бирде аңларга әй ошамый идея калдырырга калдыгын безнең ял. «Увидимся, ничек гына алмыйм», - диде аңа әй, була торып, күз алдында һәр сүз: мондый кызлар, ничек Моника, - редкая находка, бигрәк тә ир-атлар өчен минем почта бизнесявляется. Аның схватил үз багаж, поцеловал аның саубуллашканда һәм сель бу вертолетом. Ул помахала бер тапкыр, ә аннары помчалась, әйтерсең әзер мчаться кадәр Вашингтона. Булса, ничек ул машинаны алып барды, аның булмас иде шталь куярга каршы нах, булмаса, бу озын медленная сәфәре өчен пароме.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Хоук түгел, - диде миңа безнең сүзләрен, әлегә без түгел булып чыкты бу эго офисында штаб-фатирында AX бу Дюпон-Серкл. Өчен фасадом бөтендөнья хезмәте кварталында агымдагы скрывается комплексы стерильных кечкенә офислары, выкрашенных бер үк унылый тљскђ тюремной яшел һәм освещенных бесконечными рядами бледных неоновых трубок. У Хоука одина тирәли изге тәрәзә офислары, әмма бу яшерми эго чакта күңелле; ул алдында тора глухой кирпичной стеной белән шөгыльләнүче залында диярлек чикләрендә досягаемости.
  
  
  Аның селл бу катгый турыдан-туры урындык каршында эго гади стального урындык. Гадәттәгечә, бу nen нибары берничә сак сложенных папок, пар гадәти кара телефон, плюс ул, аны сез күрәсез, кызыл махсус отсеке, встроенном бу эго урындык. Ничек һәм Хок, офис иде билгеләнгән гына
  
  
  бизнес өчен. Беркемгә дә беркайчан да поощряли задерживаться һәм коротать анда вакытта көн.
  
  
  «Син начинаешь нервничать, N3», - диде атакай.
  
  
  "Нәрсә мәҗбүр итә, сезнең болай сөйләү?"
  
  
  «Бары тик, чөнки... әйтик мәсәлән... вуайерист карар якыннанрак карарга нәрсә на вершине бу дюны, син действовал кебек, әгәр син кортлардан үз гомере эчендә».
  
  
  «Әгәр син башта түгел тикшерде минем машинаны, аны алыр кабул итәргә, синең өчен тагын бер Подглядывающего Томын. Тик, һәрхәлдә, аның да эксгибиционист, шуңа күрә аны иде выбрался аннан, хема иде аңа, сине безнең, дип уйлаган».
  
  
  Хоук кискен кивнул, чиркнул кухонной спичкой һәм поднес аның вонючей чаше үз трубки. "Кайчан син соңгы тапкыр плавал бу көймәдә, Нигы?"
  
  
  Аны тиеш иде бераз уйларга кирәк. «Соңгы тапкыр аны иде Багамах. Дүрт ай элек».
  
  
  "Нинди?"
  
  
  «Бары бер генә сие кечкенә катамаранов, алар тапшыра арендага calve».
  
  
  "Берни кушылмаган?"
  
  
  «Чиста... бир миңа уйларга кирәк. Белән түгел, узган җәй. Бар минем дуслар Көнчыгыш ярда бар яхт кырык ике фута. Без уздырдык, берничә көн, путешествуя, аның буенча Чесапику».
  
  
  "Управляешь лодкой мөстәкыйль?"
  
  
  «Әлбәттә. Сез беләсезме, мин умею йөзә. Аның булмас иде шталь шкипером 12-километровой дистанциядә шул ярышында Кубогына Америк, әмма мин алам булмый диярлек, бөтен нәрсә белән, гадәттә, үти бер кеше».
  
  
  "Әйе, бу сезнең файле. Навигациясе?"
  
  
  "Бу да шул файле".
  
  
  Ул кивнул. «Алекс Зенополис».
  
  
  Аны кабат башлады нәрсә турында сөйләшергә үзенең досье, ләкин аннары исем пронзило мине һәм остановило минем кебек каменную диварны. «Алекс», - выдохнул мин. «Күп вакыт елдан бирле хорька, ничек мин аны ишеттем, бу исем».
  
  
  «Ярар, турында nen вакыт-вакыт фигурируют бу хисапларда алар белән хорька, ничек ул күчте якка красных. Күрәсең, ул бик яхшы зарабатывал бу ih разведывательном аппаратында».
  
  
  «Мин дә хәтерләмим әле нинди дә булса тирәсендә әлеге хисаплар».
  
  
  «Булыгыз, рәхмәтле, сез эшлисез кырда, сезгә кирәк түгел, һәр укырга доклад».
  
  
  Аңа рәхмәтле иде, әмма түгел иде инде бу хакта сөйли. «Кызганыч, мин анысын әле; без Алекс күпмедер вакыт иде, дуслары».
  
  
  «Әйе, аның припоминаю».
  
  
  "Шулай булгач, турында, аңа хәзер?"
  
  
  «Күрәсең, ул чыгарга тели».
  
  
  Настала минем чиратында кивать; Миңа туры килмәгән сораулар бирә.
  
  
  «Узган төнлә дә, - та, Хоук, - бер тирәсендә, безнең кешеләр, урнаштырылган Грециядә буенда чикләре белән Албанией алды хәбәр, янәсе буенча Зенополиса. Ул иде кичекмәстән тапшырылды бирегә». Хоук ачты верхнюю папку һәм протянул аша урындык юка лист кәгазь.
  
  
  Хәбәр иде буенча күпкә аңлаешлы сәбәпләр аркасында загадочным; Бу nen әйтелде гына, дип Алекс Зенополис, элекке хезмәткәре, греция баш каласы эзләү, шәхсән свяжется агентлар белән АКШ Грециядә кунакханәдә уйный тере яки якын моннан. Вакыт һәм урын өчен следовать. Аннары ул подаст сигнал булуын раслау, ул трансляцияләнәчәк бу стандарт частоте билгеле вакытта.
  
  
  Аның вернул эго башлыгы. "Бармы бездә нинди дә булса тамаша, кайда ул?"
  
  
  «Соңгы, дип ишеттек, ул хезмәт иткән нинди дә булса төркеменә элемтә, гамәлдәге арасында Югославией һәм Албанией». Хоук позволил үзе салкын улыбку. «Сез күз алдына китерәсезме деликатность мондый төрдәге операция».
  
  
  «Мин дә хәтерләмим Алекс иде дипломатом».
  
  
  «Юк. Икенче яктан, без, ихтимал, азрак икәне бара эчендә Албании караганда турында Кш Кытайда».
  
  
  «Әйтик, син думаешь, ул, бәлки, безгә әйтә нәрсә мөһим?»
  
  
  «Һәрвакыт бар андый мөмкинлек. Икенче яктан, барысы да, нәрсә ул", - ди ул. тели икән, безнең белән элемтәгә керергә. Шәхсән үзем».
  
  
  «Дигәнне аңлата лицом затка. Грециядә».
  
  
  «Һәм, мөгаен, ул гади тели кайтырга лоно».
  
  
  Аны пожал җыерып. «Яхшы. Теләсә нинди очракта да, ул сөйләргә тиеш, безгә берәр кызыклы».
  
  
  "Бәлки, бик".
  
  
  "Сездә бар дип,-әле дә булса, моннан тыш, хәбәрләр?"
  
  
  «Алай ук түгел. Тик мин бик телим алырга түбәндәгеләрне ул пришлет».
  
  
  "Ә ул арада?"
  
  
  «Ә әлегә җыенасыз узарга ускоренный курсы парусного спорт һәм навигация».
  
  
  «Мин аңламыйм».
  
  
  Хоук басты белән үз скрипучего вращающегося урындык, һәм килеп карата кайбер соры корыч картотек булып торган бердәнбер бизәге офисы. Тирәсендә ящика ул вытащил свернутую картасын һәм отнес аның измазанному ожогами столу өчен сөйләшүләр артта калды мине. Аның кушылды аңа
  
  
  «Менә, - диде ул, - балкан иленә дәүләтнең. Греция, Албания, Югославия, Болгария һәм Румыния. Хәзер безнең кеше, кем алды хәбәр урнаштырылды монда». Ул күрсәтте урыны ерак түгел, моннан урыннар сходятся чикләре Югославия, Албании һәм Греция. «Сез заметите, биредә зур күл, һәм өч илнең разделяют эго ярлары. Бик гористой ил».
  
  
  Эму гына итеп аңлатырга туры килде. "Анда бик чик буе хәрәкәте?"
  
  
  "Бу гаќђплђнњ аз исәпкә алып,
  
  
  сложность саклау җирлегендә. Әмма мондый территориясе бирәчәк өчен күп мөмкинлекләр квалификацияле һәм тәҗрибәле кеше ».
  
  
  «Ә нәрсә турында посыльного? Нәрсә дә булса аңардан?»
  
  
  Хоук покачал аягы, бераз күңелсез дип уйладым мин. «Бу-артык яки ким ачык итеп өчен прослушивания. Бары тик үз әлбәттә, түгел управляемый AX. Күрәсең, посыльный белә иде, анда ул залда, һәм... ааа... гади сунул хат калдырган астында ишек».
  
  
  Хәзер аны белә ул смущен булса да, операция дә булды астында безнең контрольдә тора. Шуңа күрә аның промолчал һәм позволил эму дәвам итү.
  
  
  «Теләсә кайсы очракта да исәпкә алып, характерын, эш, аны сикергәли Зенополис иде тигипкога ул кайдадыр бу төбәктә». Ул ткнул бу күл тупой, заляпанный табаком палец.
  
  
  «Түгел " сөйләгез миңа, мин йөзәргә тиеш буенча аңа».
  
  
  «Бөтенләй юк. Иң делле, әгәр Зенополис намеревается чыгыш ясау бу өлкәдә алмыйбыз ия булырга аның белән берни дә гомуми. Гына түгел, анда».
  
  
  "Ни өчен?"
  
  
  «Карагыз әле бу урын. Бер юнәлештә - бу ил, шундый ук яростно настроенная каршы, көнбатыш халыклары кебек үк, теләсә кайсы башка ил. Янында, Югославия, благосклонная безгә бу көннәрдә, әмма барысы да тагын һичшиксез булып тора союзником башка яклар. Һәм Греция. безнең союзник, әйе, тик безнең мөнәсәбәтләр каршындагы быелгы хөкүмәте, күрәсең, натянуты. Һәм күз алдыгызга китерегез, ничек нык алар полковники, алар хәзер уйнаулары әй, кунакханәләр булыр иде заполучить кемнедер кебек Зенополиса ».
  
  
  "Минемчә, аны аңлыйм. Бердәнбер ысулы-тиз вытащить аның кебек гына ул пересечет илгә, булачак буенча воздуху. Ә бу булачак означать озак очышы өстендә Албанией яки Греция, һәм безгә бер тирәсендә алар булмас, бик борчылу кирәклеге турында, өчен, позволить безгә килеп җитәргә. кит бүләк тапшырылды ".
  
  
  «Әгәр греки таныйлар, дип агентлары АКШ, нинди дә булса рәвешле замешаны, килеп чыгарга мөмкин күпкә артык җитди проблемалар».
  
  
  "Нәкъ шулай."
  
  
  «Бу кайтара безне к урокам парусного спорт».
  
  
  Хоук үткәрде пальцем буенча западному побережью Греция. «Без янә контакт урнаштырырга белән Зенополисом, без настаивать шул, булсын ул прорвался аша Албанию ничек ble лижет, к морю. Бу бердәнбер ысулы, алар алабыз позволить үзенә связываться аның белән бу этапта».
  
  
  «Әгәр дә бар, ниндидер мөһим мәгълүмат безнең өчен?»
  
  
  «Ул вакытта безгә, бәлки, үзгәртергә туры киләчәк безнең фикерләүне. Ә әлегә сез әзер булырга тиеш каршыларга эго кайда да булса бу районда. Аннары сез перенесете эго бу Таранто, ул залында узган пятке итальянского сапога».
  
  
  «Бик әйбәт, тик ни өчен аны? Теләсә кайсы агент булыр иде бу эшне башкара, һәм мин түгел, дип уйлыйм мин бердәнбер, кем белән идарә итә ала парусной лодкой аша... нәрсә?» Аның тикшерде шкалу миль; картада сурәтләнгән була кусочек көньяк-көнчыгыш Италия. «Бәлки, җитмеш биш миль? Түгел, йөздән артык?» Аның башлады бераз раздражаться, искә төшереп, үз смущающий рейс буенча песку белән обнаженной Моникой бу буксире.
  
  
  «Әйе, бездә бер яки ике агенты, алар артык квалифицированы бу яктан караганда сез. Әмма беркем дә шулар тирәсендә белми Alexa Зенополиса бу зат».
  
  
  Кирәк вакытта өчен бу осознать. «Әмма послушайте, - возразил мин - мин түгел әле бу кеше унбиш ел. Аны алыр узарга mimmo, аңа урамда да белергә эго».
  
  
  «Ышанасы, бу алай түгел. Бүген аның просматривал сезнең шәхси эше, һәм бу вакыт эчендә сезнең кыяфђт үзгәрешсез калды күпме дә булса сизелерлек».
  
  
  Әгәр карт теләдем миңа льстить, ул алмады сайларга иң яхшы ысулы. Ул чакта аңа була нибары парнем, бераз егерме, тиздән аннан тренировкалар һәм шактый самоуверенным карата үз кыяфәтендәге һәм физик халәте. Алар белән хорька аның тотты да, үземне формада һәм, килгәндә тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба, аның, минемчә, минем бер тирәсендә булган затлар, алар гади түгел, нык картая. Минем чәч һаман иде густыми һәм темными, бераз озынрак, күбрәк, алар иртә, турыдан-туры эйзенхауэровские көн. Аның вешу ун фунттан күбрәк ул вакытта, ләкин мин аны накопил эго намеренно программасы кысаларында көч тренировкалар да, миңа юк, безгә грамм күбрәк аның булмас иде отель. Әгәр бу яңгырый кебек хвастовство булсын, шулай; Кеше, ул күп эшли, булсын калырга формада булырга тиеш, мин моның белән бераз гына горурлана ала.
  
  
  «Яхшы», - дип килеште аның белән Хоуком. «Шуңа күрә, бәлки, аның нәрсә беләм " Алекса».
  
  
  Хәтта, «әгәр сез моңа да эшләрсез, әлбәттә, сез аласыз билгеләргә эго, шәхес турында сөйләп, иске временах».
  
  
  Аның да ышанам ки, бу; әгәр икенче ягы да бар выставит алыштыру, ул булырга тиеш, яхшы проинформирован. Әмма спорить мин түгел иде инде. "Ни алга таба, сэр?"
  
  
  Хоук әйләнеп, үзенең столу. «Ничек сез генә соберете бераз кием, сез очышлар өчен коммерческом авиалайнере бу Провиденс. Сезнең өчен эшләнде бронирование исеменә Дэниела Макки. Минем регистратора бар, кредит карталарын һәм башка документларны булуын раслау өчен шәхес».
  
  
  "Провиденс?" Минем изумления булырга тиеш иде очевидным.
  
  
  Хоук дип кылды, мине к көне. "Сезнең соңгы пункты билгеләнешендәге - Ньюпорт. Әмма шәһәрдә, ул сез ненавидите, сезне каршы аэропортында кеше исемендәге
  
  
  Натаниэль Фредерик. Ул проинформирует сезне алга таба да. "
  
  
  "Ул бер аша безнең агентлар?"
  
  
  «Бөтенләй юк. Чынлыкта, ул нәкъ менә мондый, ничек эго яңгырый фамилиясе».
  
  
  "Бу нәрсә?" Аңа да доверял старику, ул улыбался.
  
  
  «Ярар, әлбәттә, мәктәп укытучысы, Яңа Англия ялда».
  
  
  
  
  
  
  Өченче башлыгы
  
  
  
  
  
  Аны кайчан керде терминал, ул көтте мине, югары ир-ат белән румяным зат һәм взлохмаченными темными волосами, аларда иде җиңел седина. Эго рукопожатие иде сердечным һәм нык булып үсәргә тиеш, әмма ощущению эго кожаной ладони минем маһир, дигән тәэсир калды ул мөмкин втиснуть слиток көмеш ия формасын әйләнештән рулон монетт. Бар иде күңелле озорное йөзе, күзләре гел плясали, ә аның уңайлы киң уртасы түгел иде, киңрәк эго шундый ук киң плеч. Туганчы хәтфә, аны белми идем, ни өчен ул эшли, AX; Натаниэль Фредерик иде, күрәсең, кеше, ул бывал анда элек тә, һәм яратты, һәр минутта бу.
  
  
  «Сиңа уңыш елмайды», - диде ул. - без чыкты, тирә терминал һәм юнәлделәр к эго бик борынгы универсалу, припаркованному түләүләр турыдан-туры каршында. «Сезнең самолет килде вакытында. Гадәттә, була, дип өметләнергә рейслар буенча Вашингтона киләчәк белән опозданием, ким дигәндә, бер сәгать».
  
  
  «Бәлки, сиңа бәхет елмайды», - диде мин. «Сиңа гына көтәргә туры килде».
  
  
  «Турында, мин моңа каршы түгел подождать». Ул похлопал буенча черному портфелю, ул тотты да астына мышкой. «Мин һәрвакыт әзер скоротать праздные мизгелләр».
  
  
  Әгәр бу кисәтү ясый тиеш иде чакыртырга минем любопытство, ул үз эшен эшләде. Тик мин уйлаган воздержаться, әлегә получу артык четкое тамаша кеше турында, ул сездәге теләсә гына түгел, пенсионер, бөтен Яңа Англия. Ул эшләтеп җибәрде шумный, ләкин салмак кына эшләүче двигатель, аны мгновение исследовал эго профиль. Буенча минем бәяләре дә күбрәк уртасына илленче, һәм бу заставило мине уйланырга. Отставкадагы? Ул выглядел әйтик, әйтерсең алачак дәвам кадәр сиксән яшь, ә бәлки, ул чакта.
  
  
  Ул бер ышанычлы һәм небрежно очраган урамнар һәм шоссесы, әлегә без бардылар тирәсендә шәһәр. Ул диярлек берни дә белми турында бу өлешендә, ил, кала, моннан тыш, дип беркөнне мине җибәрделәр бу Браун узарга махсус курс. Иде уртасы кыш һәм кыш көнне Провиденсе мәҗбүр итә торган кеше хыялланырга була, кайда да булса тагын. Бервакыт аны иде Ньюпорте, путешествуя дуслары белән шушы көймәдә, аны хаклы дип атарга була яхтой, әмма аны хәтта кадәр килеп җитмәгәндер ярлары вакытында безнең ночевки.
  
  
  "Нәрсә өчен упражнение?" - дип сорады, аны ничек открывающий.
  
  
  Натаниэль взглянул миңа. Ул чыннан да түгел иде тирәсендәге кешеләрнең, алар сез атагыз Нэтом "Ярар, син каласың минем йорт. Аның булырмын водить сине диңгез һәр көне, әлегә син укымасаң, у башлыгы булып, өйдәге кебек, яки кебек руль артында. Ул чагында сезгә кирәк булачак белергә тагын нинди дип ... "
  
  
  «Навигация», - перебил аны.
  
  
  «Турында, бу-карый җилкән спорты һәм, әгәр сиңа кирәк бераз освежить хәтер теориясен, аны, әлбәттә, помогу сиңа моның белән. Әмма бу җиңел өлеше».
  
  
  "Бу дөрес?"
  
  
  Ул дип, аның зат осветили лампочкалар бу приборной панельләр. «Сезгә туры киләчәк запоминать детальләрен - күләме, такелаж, өстәмә җиһазлар һәм бигрәк тә бәяләрне, - диярлек һәр парусного судно, ул хәзер сатыла Кушма Штатларда һәм башка өлешләрендә дөнья».
  
  
  "Болар барысы да? Ни өчен?"
  
  
  Натаниэль дип. «Дэвид диде миңа, - дип бар иде, вакыт җентекләп проинформировать сезне, тик белми идем, ул сезгә берни дә түгел», - диде.
  
  
  Ир-ат янымда удивлял мине һәр тапкыр, кайчан открывал авызы. Ул бердәнбер кеше ул, мин ишеткәнем бар, называл юлбашчысы буенча исемендәге.
  
  
  «Ул, диде, сез бирмисез лђ миңа тулырак».
  
  
  «Әлбәттә, тик бу өлешендә операциясе. Һәм моның өчен хезмәткәргә әйләндерү сезне акыллы копирование яхтенного брокера, мистер Дэниел Макки. Белмим нигә, мин беркайчан да ожидаю белергә, ни өчен бу кирәк», мин түгел, белергә турында сезнең операция, зинһар түгел, сөйләгез, миңа ".
  
  
  Аны түгел иде инде моны, әмма минем үз любопытство заставило мине белергә, барлык, ярый, бу хакта херувиме-переростке. «Мин шулай аңлыйм инде син эшләгән белән Хоком элек».
  
  
  "Турында, әлбәттә", - дип белдерде ул. «Без возвращаемся к, Беренче бөтендөнья сугышында без икесе дә эшләгән, хәрби-диңгез разведкада. Ярар, һәрхәлдә, аның эшләгән; Дэвид иде... түгел штатында, ничек без күнеккән сөйләргә».
  
  
  "Ага. Ә хәзер син преподаешь мәктәптә?"
  
  
  «Күбрәк юк. Аның чыкты, пенсиягә берничә ел элек».
  
  
  Аны, посмотрел аңа ачыктан-ачык, убедившись, ул бу осознает. «Сез кажетесь бераз яшьләргә, пенсиягә чыгу өчен», - чын күңелдән диде мин, аңларга омтылып, ул реакцию.
  
  
  Ул гына нигезендә, кивнул. «Бу дөрес. Миңа барлыгы илле тугыз. Тик хатыным вафат булды, минем положение приходе Изге Дунстана булды неудобным».
  
  
  "Бу мәктәп?"
  
  
  "Әйе. Җилдә ли, малайлар бу подготовительных мәктәпләрендә ия, дип әйтергә кирәк привязываться к авырлыкларны бергә үтүче сабыр хатыннарына ректорлары кайбер факультетлары. Сез Беләсезме, послеобеденный чәй, мондый атмосфера ачык ишекләр белән шөгыльләнүче хуплана кайбер урыннарда.
  
  
  . Хатыным, аның шуны әйтә алам, башка хвастовства иде, мөгаен, любимицей барлык нәселе факультеты, һәм ул кайчан киткән, аны берәүдә, дип шунда иде, артык күп... ярар, әйтик мәсәлән, сочувствия миңа. Булды бик кыен өйрәтергә, һәм мине беспокоило дип, малайлар өйнең бу дәресләр бары тик минем белән. Шулай итеп ... мин китеп, пенсиягә ".
  
  
  Ул әйткән коры, белән җиңел елмаеп на губах, тик бер тапкыр үткәрде буенча глазам, ә аннан соң, шау-гөр килеп прочистил тамакны.
  
  
  «Сез... эээ... һаман яшисез кампус?» Мине азрак кызыксындырды, ул анда яши, нђрсђ булса, бу ничек йогынты ясарга мөмкин минем прикрытие; Азрак барлыгы миңа синнэн ия эш белән кучкой любопытных мәктәп укучылары.
  
  
  Турында «юк. Аны төшергән йорт янында яхт-клуб өчен Саконнете. Бик зур, әмма ул туры минем ихтыяҗларына, һәм ул шактый якын к университетскому городку, шуңа күрә аның алам көтәргә, дип дуслары булачак, вакыт-вакыт шунда йөгерергә яратмыйм. Һәм аны, чыннан да, Булыгыз белән мәшгуль, мистер Картер, гафу итегез мине, мистер Макки. Пенсиягә чыгу, сез беләсезме, бу вакытта тормыш башлангач, ир-ат таба мөмкинлеге барысын да эшләргә килгәндә, ул элек откладывал ».
  
  
  Ярар, димәк, ул белә иде минем чын исеме. Бу түгел иде сюрприз, бигрәк тә, аннан моннан, ничек осознал, ни дәрәҗәдә ул якын к Хоуку. Әмма тоелды миңа ул артык иркен разговаривает минем белән, һәм миңа бик кызык, ничек ерак ул зайдет.
  
  
  «Минем уйлавымча, сез инде нишләр мондый белән Хоуком», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  Ул тиз взглянул миңа. «Алай түгел. Ягъни, аның да провожу гадәти мәктәпкә диңгез эшләр өчен агентлар AX, гәрчә вакыт-вакыт аның укыттым нигезләренә бер яки ике каршылаячак сезнең хезмәттәшләре».
  
  
  «Әмма сез... элемтәдә бу елларда».
  
  
  Ул ухмыльнулся. «Сез исследуете бу элемтә, мистер Макки».
  
  
  Ачыктан-ачык әйтәм, бу-тоелды яхшы идеясе. «Миңа һәрвакыт ошый белергә, мөмкин кадәр күбрәк кеше турында, алар белән, мин тотам эш. Бигрәк тә, килгәч, ул, күрәсең, иске иптәше булып чыга минем начальнигы».
  
  
  Натаниэль дип. "Нишлисең, юк сәбәпләрен дә сөйләргә сезгә бераз. Минем бар, берничә зур булмаган талантлар төрле өлкәләрендә торган Дэвид алмас файдаланырга, кайчан аңа карарга була иде. Моннан тыш, көймә биргән һәм парусного спорт, аның шактый яхшы фотографа, рәхмәт хәрби-морскому флотка һәм өйрәтү, ул алар бармы миңа күп ел элек. Һәм аның путешествую; хәтта аны кайчан тагын укыта, аны, гадәттә, плыли ауропага, бу Карибский бассейн, хәтта аша Тихий океан дәвамында теге озын елга, алар яши, мәктәп, укытучы. . Үз иҗади ялга - Боже, ун ел элек! - Аны алды ул хатынын һәм ике кызын, алар үсеп покинули оя, бу кругосветный круиз. Дэвид сорады мине ачыкларга кайбер вещах, элемтәләр урнаштырырга ... ярар, сез аңлыйсызмы нәрсә турында мин. Аны, ышанам ки, сез собираетесь спрашивать минем турында нечкәлекләре ".
  
  
  «Алар булырга тиеш файлах»агентлыгы.
  
  
  «Ышанам ки, юк. Зур булмаган эш, аны аны башкара өчен сезнең начальнигы иде шәхси эше. Өчен иске дусты. Һәм, ничек иске әле, Дэвид дип ышандырды мине, минем исеме беркайчан да барлыкка киләчәк, безгә бер AX-файле, хәтта закодированном рәвешендәге. Аңа ышанам эму. Шулай түгелме? "
  
  
  Аңа кивнул. Һәм шул ук вакытта осознал, дип ышанам моңа, математика буенча да, шулай ук нык, ничек, кемгә дә булса, кемне аңа кайчан булса встречал үз тормышы. Бу, әлбәттә, беспокоило мине, чөнки зур өлеше минем һөнәр - ул чертовски подозрительно карарга һәркемгә белән хема аның вступаю контакт.
  
  
  «Бу, күрәсең өчен прикрытие», - диде мин. «Сез, хатын-кызлар, балалар, путешествуете ачык бассейн. Нинди порты сез очрашкан?»
  
  
  Натаниэль покачал миңа нежно укоряющим пальцем. «Мәсәлән, хәзер Нигы түгел тонет бу. Бу-күп еллар элек, барлык вак-төяк, алар аңа сикергәли өчен Дэвида күптәннән тәмамланырга. Моннан тыш, мин һәрвакыт каласың чиста, беркайчан да идентифицирован ничек агент. өчен шулай иде. "
  
  
  «Бу очракта, - диде аңа иронией, - сиңа яхшырак түгел, атарга да мине Дэниел Макки».
  
  
  «О, мин дә бер тапкыр».
  
  
  «Ә мин... яхтенный брокер?»
  
  
  «Бу идея. Нишләп безгә подождать, әлегә без доберемся кадәр минем йорт керткәнче фикер алышу алга таба да бу? Башлана, яңгыр, һәм бу надоедливые ишегалды җыештыручылар гына размазывают суга буенча лобовому стеклу».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Минем нәтиҗәле торак вписалась иде кухню «бик зур» йорт Натаниэля Фредерик. Бу иде, ветхое ике катлы, обшитое ак обшивкой белән широким крытым крыльцом, идущим буенда задней өлешендә һәм выходящим киң сулык. Без килдек, shell, яңгыр һәм мин алай понимал, анда торабыз. Тик мине түгел, волновал Натаниэль.
  
  
  Ул вакытка килгәч, мине уздырдылар минем бүлмәгә наверху, һәм вымыли, минем хуҗасы зажег утын зур уңайлы кунак белән шөгыльләнүче, по-видимому, шулай ук служила кабинеты. Һәркайда валялись китаплар һәм кәгазь; бер дивары иде выложены пробкой, анда иде прикреплены увеличенные сурәтләре, кайбер бөтен иң яхшы фотография белән лодками, алар аның кайчан-йә әле. Киштәләрдә һәм случайных столиках иде разбросаны обрамленные сурәтләре балалар төрле стадияләрендә взросления, ә башка стоны висела фотография хатын-кызлар, горур седой, әмма сияющей матурлык. Бу булды нибары портреты баш һәм плеч.
  
  
  • Аны белә ул, теге, хатын-кызлар, алар отвлекут барлык карашлары бер-парады куян Playboy. Минем хөрмәт Натаниэлю Фредерику артты тагын берничә баскыч; Әгәр аны югалткан мондый кеше, аны иде, тегүче тик синнән генә шталь иде улыбаться.
  
  
  «Мин шулай аңлыйм, сез любитель бурбона», - диде ул.
  
  
  «Калса, син бик оборудова миңа беләсең».
  
  
  "Әйе". Ул торды бу мягком иске похоронить һәм наливал буенча хрустального графина бик зур бер стакан.
  
  
  "Су?"
  
  
  "Гади кайф, рәхмәт сезгә".
  
  
  Без везли моннан пурпурную үз эчемлекләр - минемчә, бу иде херес, әмма ул да булырга мөмкин иде, дип ышанам - бу кухню, анда ул ачты берничә банок һәм гаять өчен ашыгыч ярдәм кулын кичке аш, ул үзенең тәме буенча да походил безне нәрсәгә буенча консерва эшләнә. Аны кайчан башкарды эму комплимент, ул отмахнулся нче лести.
  
  
  «Сез атна торасыз бу диңгез шушы кечкенә генә көймәдә, мистер Макки, сез придумываете төрле кызыклы данә белән фасолью һәм тушеной говяжьей тушкой. Югыйсә, сезнең корабле бунт».
  
  
  Аннары без чыкты заднее крыльцо. Яңгыр һаман лил, булса да, төн иде прохладной, аның үзен начар хис итә җылы һәм защищенным бу тирән түбә. Зур булмаган полосасы ком спускалась к ягында су, анда темные дулкын жадно плескались ярында.
  
  
  Натаниэль күрсәтте ук бездән. «Яхт-клуб. Маленькое урын, һәм без пойдем шунда ук. Буенча күпкә аңлаешлы сәбәпләр аркасында аның њпкђм үз лодку у порта бар белән шөгыльләнүче залында шунда ук аның артыннан. Берничә көннән соң, аны кайчан почувствую, дип аласыз узарга анда тикшерү, ничек яхтенный брокер, без сезне тикшереп карыйк клубында ".
  
  
  "Тест?"
  
  
  «Нишләп юк? Сез ничек уйлыйсыз, аны уздырырга җыенам сезгә ускоренный курсы башка чыгарылыш имтиханы?»
  
  
  "Мин бу турыда уйламадым, ләкин килешергә тиеш, бу кебек тоелды яхшы идеясе. Икенче яктан, аны тагын да белмәде ни. Аны дип сорады.
  
  
  «Ах, артык соң фикер алышу болар барысы да бүген кич, мистер Макки. Вернитесь аша мгновение».
  
  
  Без әйләнеп кайтты гостиную, анда ул төшергән белән полки китап. Аның билгеләп үткәнчә, кайбер стояло бер үк берничә том; һәрхәлдә, суперобложки да шундый ук.
  
  
  «Гомерләрен куркыныч астына куеп, показаться нескромным, аны сезгә тәкъдим итәм алырга ул үзе белән, өчен, уку йоклар алдыннан», - диде Натаниэль. «Әгәр аның язган, ул үзе дә, бу начар түгел».
  
  
  Исеме иде Lines & Spars, һәм минем кулымда иде ул шулай ук авыр, ничек телефон белешмәсе Манхэттена.
  
  
  «Гади књтђрњ сиңа кәеф», - дип әйткән Натаниэль. «Погрузитесь бу тривиальные детальләрен җиһазландыру һәм идарә парусным судном, әлегә аласыз бодрствовать. Тик сак булыгыз, мистер Макки».
  
  
  Бу эго голосе иде икенчесе нота белән шөгыльләнүче һавадан мине напрячься. "Осторожный?"
  
  
  Ул елмаеп куйды. «Түгел позволяй китапта упасть сиңа зат, әлегә син задремаешь. Ул шактый авыр өчен сломать сиңа нос».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Түбәндәге берничә көн превратились бу сумасшедший йорты, физик һәм психик тотылып бетү алдында. Без проплыли бу кечче Натаниэля озынлыгы утыз тугыз футов өскә һәм аска таба елгасы буенча Саконнет белән шөгыльләнүче бөтенләй елгасы, ә тамагы, анда приливы һәм отливы вскипают, ничек пороги елгасы Колорадо. Нишлисең ... бәлки, алай ук нык, әмма бу чын сынау - йөгерергә белән шактый попутным ветром өчен кормой, барлык паруса лететь һәм обнаруживать, сез плывете агымы буенча. Ниндидер мизгелдә хәтта Натаниэль признала үзенең җиңелү һәм включил вспомогательный двигателе булышу өчен безгә барып порта бар. Шуннан миңа җиңелрәк булды. Тәҗрибәле моряков окружает ниндидер сер; тђэсир алар предпочли иде дрейфовать мәңге караганда прибегать к нең двигателям, әмма Натаниэль түгел извинялся.
  
  
  «Әгәр сезгә кирәк, кая булса да барып җитәргә, - диде ул, - доберитесь шунда мөмкин кадәр яхшырак. Без дә катнашабыз, ярышларда да хвастаемся».
  
  
  Тикшерү өчен минем навигацию һәм бөтен яклап идарәсе лодкой, без киттеләр круиз, ул дәвам иткән берничә көн. Башта Каттиханк, дип түгел, мәсәлән, янәсе, алга таба да, ләкин Натаниэль задумчиво сайладым көне кайчан томан иде ки густым, дип эго була иде диярлек ябу шул кечкенә шарлар һәм сакларга. Ул сидел кабинасында, бигүк якын миңа, һәм укыган китап, әлегә аны көрәшкән белән ветром һәм приливами, шулай ук шуның белән фактом, дип мин чак иде күрергә, хәтта нос көрәш. Аны бик горурлана үзе, без ясадык буй динь, обозначающий керү гавань, әмма минем хитрый инструктор гаять минем өчен тагын бер кечкенә сюрприз; ул да искәртте, дип, актив ял зур күләмен разбивается түләүләр турыдан-туры каршында гавань, һәм без килделәр, алар шактый зур булсын өчен серфера слюнки текли.
  
  
  Шулай булгач, мин керде буенча-акыллы, сбросив паруса ярдәменнән Натаниэля, һәм включил вспомогательный двигателе. Ул гына да түгел, диде безгә сүзләрен, әмма минем маһир, дигән тәэсир калды ул ясаган булыр иде, шул ук хәл.
  
  
  Аннан без киттеләр Мартас-Винъярд, переночевали бортында узган гавани Эдгартауна һәм иртән киләсе көн киттеләр утрау Блогы, участок круиз диңгез яхты.
  
  
  бернинди ориентирларны түгел иде, күрәсең. Аңа мәгълүм-дип дрейфе һәм компенсация, нәрсәгә алмаган булыр иде өйрәнергә өчен дюжину ел, кайчан показались югары тусклые кызыл скалы утрау, аның испытал күбрәк җиңеләйтү караганда самодовольства.
  
  
  Без обогнули утрау һәм кергән Зур соляной буа, естественную гавань, көнбатыш ягында. Иде, әле дә якты, кич белән, һәм Натаниэль тәкъдим итте безгә сойти ярга.
  
  
  «Мин кулга алабыз кайтырга Ньюпорт к бүгенге төн», - диде мин.
  
  
  "Не торопитесь. Сез кайчан да булса иде монда элек?"
  
  
  "Беркайчан да."
  
  
  «Бу кызыклы урын. Әйдәгез алыйк берничђ велосипед һәм отправимся бу тур».
  
  
  "Велосипеды?"
  
  
  «Әлбәттә! Бу бердәнбер ысулы йөриячәк, син түгел, & nb».
  
  
  Шулай итеп, без сошли ярга, пришвартовавшись янында югары панельләр, ул төзелгән, беренче чиратта, куллану өчен җәйге паромов йөрүче арасында островом һәм материком. Зур булмаган төркем кибет һәм продукт киоск казалась ябык, әмма Натаниэль постучал бу ишек обветшалого, провисшего биналар. Хатын-кыз ачты; у нах иде багровое зат, бу инде, ул йә иде пьяной гомер, йә страдал ниндидер дәһшәтле болезнью. Ничек иде ул безгә иде, ул просияла, кайчан увидела Натаниэля, обняла аның, ә аннан соң, моңа кадәр безне задней өлешендә бина, анда сарае хранилась пар йөз велосипед, сложенных башка башка.
  
  
  «Берите нәрсә теләсәгез, мистер Фредерик. Әлегә алар бегают, ә?»
  
  
  Фрицлар буенча сукин берничә байков эшләнә.
  
  
  «Алар подойдут, миссис Гормсен, - диде Натаниэль. «Без, мөгаен, кайтабыз аша бер-ике сәгатькә».
  
  
  "Син каласың төнгә яки уйдешь?"
  
  
  «Без әле булдык. Телисез икән, безне накормить?»
  
  
  Хатын-кыз чын күңелдән усмехнулась. Турында «ий раббым, юк, мистер Фредерик. Бу вакытта без, нигездә, яшибез, замороженных хот-догах торган түгел саттык узган җәйдә. Рәхим итегез, әмма мин түгел, дип уйлыйм, сезгә бу кирәк».
  
  
  «Мин тормыйм спорить бу уңайдан», - диде Натаниэль, перекинув аягын аша сиденье үз велосипеда.
  
  
  Без-нартларда буенча төп юлда, м урман полосасы буйлап асфальт белән выбоинами белән шөгыльләнүче узды mimmo буш, ябык ставнями иске кунакханә һәм җәйге пансионатов, кайсы тирәсендә аларның алыр явлениях бабаларының прячущиеся өчен слепыми тәрәзәле. Утрау Блогы - югары участогы җир; без йөреп уздылар mimmo местностей, похожих бу англия болота, усеянные сланцево-серыми прудами. Тик без түгел иде тулысынча изолированы; без иде полпути буенча аска таба, зөя утрау, без каршы алдылар досту берничә өчен тандемном велосипедта йөрү белән шөгыльләнүче даими крутила педали, һәм, күрәсең, бик яхшы уздырды вакытта. Без оттырды аларга урын, алар замахали һәм засмеялись, ә аннары растворились бу сгущающихся сумерках.
  
  
  «Мин уйламадым, чөнки монда кем дә булса иде ике сезон арасында», - диде аның Натаниэлю.
  
  
  «Ах, һәрвакыт бар, берничә чудаков. Аны яратам ih күрергә».
  
  
  Без-нартларда алга таба да, әле үсеп, ерак икесе дә ахырына утрау, югары обрыва төре белән бүгенге атлантик океанны кичкән. Белән моннан урыннар без басып тордылар, открывался сезонның истә калырлык төре, бәлки, бу сотню футов аска таба, кайчан дулкын тарта бились турында скалистый яры аста. Ерак сул безнең иде, маяк, эго " луч " гына начинал кружиться бу сгущающейся төн. Без Натаниэлем постояли берничә мин, вдыхая прохладный саф һава, кайдандыр кебек Азорских утраулары. Аннары без әйләнеп безнең велосипедам.
  
  
  Бер шау-шу көчле җил һәм дулкыннарның без ишеттек приближающейся машиналар; хәзер ул торды, выключив фары, һәм разбитая решетка упиралась безнең велосипеды. Ачык көне ягыннан йөртүче торды ир-ат һәм лобовым аны пыяла белән каплый башлаганнар иде разглядеть размытое зат түгел, игътибар итте, бу аерым игътибар. Мине күбрәк кызыксындырды дробовик, ул ир-ат ясаган безнең якка.
  
  
  "Мистер Фредерик?" - дип сорады ул зәгыйфь тавыш белән каршы җил.
  
  
  «О, боже», - җайлап диде Натаниэль.
  
  
  "Син хәтерлисеңме мине?"
  
  
  "Куркам, дип әйтик." Натаниэль түгел двинулся урыныннан; ул тотты да, кулларын буенча бокам, һәм казался диярлек расслабленным. "Хәер, бу болай күптән ..."
  
  
  «Ценымногие озаграк минем өчен». Ул генә передвинул дробовик, миңа да ошады. «Алар миңа ышаналар, беләсезме?. Алар булыр дип уйлаган эшлим буенча каршылаячак сезнең түгел, ә кешеләр янында, алар узды күбрәк ел элек белән чагыштырганда, алар мине отпустили».
  
  
  «Сездә булырга тиеш, авыр вакытлар».
  
  
  «Бу-чын тәмуг! Бер проклятый елга, шул завод корабле, бу түгел иде, круиз өчен удовольствия!»
  
  
  «Юк, аның болай да күз алдына китерәм, Грейвс». Натаниэль башкарды полшага карата ир-атка һәм күрсәтте дробовик. "Җыенасыз кулланырга бу?"
  
  
  «Мин бирегә килдем дә, ял итә, саф һавада».
  
  
  Хәзер аны иде күрергә, дип хәбәр иде бу ир-ат утыз ел белән зур булмаган, белән зур пальцами куллар һәм морщинистым зат, огрубевшим нче җил һәм су. Астында невзрачной ветровкой эго внушительные мускулларын плеча вздулись.
  
  
  "Шулай итеп, сез очраклы рәвештә тапкан безне монда?" Натаниэль
  
  
  карлыгач, алга таба да. Тагын полшага.
  
  
  «Иде утрауда бер-ике атнадан бирле хорька, ничек минем отпустили. Минем хатыным тумышы белән шушы урыннан...»
  
  
  "Турында, әлбәттә. Ә миссис Гормсен - сезнең каенанасы, шулай түгелме?"
  
  
  "Сез аңлыйсыздыр, барысы да бик яхшы". Грейвз двинулся алга. «Минемчә, сиңа һәм синең бер-берсенә яхшырак кайтырга крае обрыва».
  
  
  «Син собираешься атарга безне яки думаешь, дип сможешь мәҗбүр итә безне спрыгнуть?»
  
  
  «Бу тәшкил итәчәк минем өчен бернинди аерма, мистер Фредерик. Аның җыенган нанести сезгә визиты Ньюпорт, әмма бүген сез избавили мине моннан».
  
  
  «Әгәр дә аны белми идем, бу кызыл рыболовные дуслар отпустили сине, аны алыр үзгәртергә үзенең маршрут». Натаниэль саклап калмыйча, бу добродушную полуулыбку кеше, тыныч, ничек булса ул торды алдыннан класс, заполненным нетерпеливыми укучылары.
  
  
  «Әйе, ярар, мин уйлаганым да юк, чөнки алар отправляют сезгә телеграмма. Сез мине бик яхшы подставили, мистер Фредерик, һәм аңа бернәрсә дә мондый түгел забываю. Веб-сәбәп, аның буенча алар мине түгел, үтерәләр иде...»
  
  
  "Чөнки син түгел иде аеруча мөһим, шулай түгелме?" Үзгәртү тавыш Натаниэля искиткеч иде; хәзер nen иде усмешку.
  
  
  Ул үз эшен эшләде реакцию. Грейвз двинулся к аңа эго зат побагровело хәтта сгущающейся караңгыда. Ул күтәрде дробовик өчен кулланырга эго, ничек дубину һәм мәктәп укытучысы, пенсиядә нырнул астында аңа. Ул вонзил окоченевшие бармак тормышка файдаланып, икенчесе предплечье өчен заблокировать удар дула дробовика. Грейвз согнулся була, күзләре выскочили. Натаниэль тагын бәрде аның эго буенча, өстәвенә, урыны, бу юлы перевернув кулын диярлек приподняв ирне белән аяк, зацепив бармак астында эго грудиной. Грейвз попытался завизжать, әмма эго киң ачык rta вырвался гына сдавленный тавыш агонии.
  
  
  Натаниэль алды дробовик буенча эго куллары, мөмкинлек тудырачак ир-атка упасть җиргә. Аның йөзе елмаю иде смешанного канәгатьлек һәм сожаления, ул чакта карадым бу Грейвза, корчущегося нче мучительной авырту - ул выглядел артык озын.
  
  
  Ишек башка машиналар ачылды, һәм nah хатын-кыз чыкты. Аны иде, дип әйтә иде бу хатын-кыз, чөнки безнең нах бу волосах иде розовые пластик бигуди; бу остальном иде одета артык яки ким буларак ир-ат, лежавший бу аяк Натаниэля. У нах иде пистолетын.
  
  
  Аны да. Вильгельмина, Люгер, ул иде шундый бер өлеше минем кебек, минем уң кулым, выпрыгнула тирәсендә үз наплечной кобуры. Аның нырнул бу Натаниэля, отбросив эго ягына, кайчан хатын-кыз сделала зур иске револьвер безнең якка. Аркасында, җил һәм прибоя аның диярлек ишетә тавыш ату, ләкин тойдым жгучую авырту, кайчан таращить күзләре эләкте миңа эчтђге.
  
  
  Хатын-кыз яки хатын-кыз, аның застрелил аны. Бер төгәл выстрел откровенные складывать доллар бүген; ул бик артык якын килү өчен, аны иде промахнуться, һәм ул түгел иде инде гади ранить ee.
  
  
  Ул кимегән, ничек таш, револьвер яуды, аның тирәсендә бармак, ничек уенчык котылу өчен ул кинәт устала. Натаниэль инде күтәрелде аякка стреляя буенча дробовика ягына Грейвса.
  
  
  «Бик күңелле, мистер... ах... Макки. Ул, ахрысы, белсђм, дип тиресен моның белән корал». Ул наклонился өстендә телом хатын-кызлар һәм покачал аягы. Соңыннан ул алды аны пистолетын һәм сунул өчен пояс. «Хәзер бездә бар проблема түгел».
  
  
  "Әйе, янәсе."
  
  
  Грейвз әле корчился минем аяк, басарга омтылып, ул, түгел иде, түгел, күбрәк иде сөйләргә.
  
  
  «Кызганыч, ул вмешал бу үз хатынын», - дип әйткән Натаниэль. Яки, һәрхәлдә, аны, предполагаю, бу ул иде, нәкъ менә шундый. Чынлыкта, Грейвз?» Ул низменному склонился аның өстендә.
  
  
  Грейвз кивнул, аның зат иде искажено, шея сжата.
  
  
  «Ул чакта аны аладыр дип уйлыйм, сез-һай, гафу итә беләләр, миңа аны үлем». Ул министр покачал аягы. «Юк, һай, аннары синең чыгышлары бүген кич. Шулай итеп...» Ул пожал җыерып. «Гафу Итегез, Грейвс». Ул, ул арада күкрәгенә ир-атлар, аяусыз впился пальцами астында ребра, һәм та, толкать - югарырак, югарырак прощупывая складывать доллар, әлегә эго кешедә диярлек погрузилась бу плоть. Грейвз тихонько взвыл, дергая аяк; Натаниэль небрежно поглядел түгел ослабляя басымы. Аннары ир-ат затих неподвижно.
  
  
  Укытучы пенсиядә, торып басты, вытер мочка тыльной читләтеп куллары. «Мин белмим, мәет ул, яки юк, әмма бу да бик мөһим. Поможешь миңа кайтарып ih ih бу несчастную машинаны?»
  
  
  Бу түгел иде, иң убедительная һәлакәт буенча кайчан булса инсценированных, әмма факт, дип автоматик тапшырулар тартмасы, иске Chevy омелой үзгәрешләрне дә отключаться, сикергәли, болар барысы да бераз ким правдоподобным. Без керткәннәр зажигание, подкатили машинаны к крае обрыва һәм столкнули аның өчен копенгагенга. Натаниэль түгел шталь көтәргә күрү өчен, ул ничек ударится турында тырышучы аста; һәрхәлдә булды, артык куе өчен нәрсә разглядеть.
  
  
  Аны, посмотрел ягына маяк.
  
  
  «Не волнуйтесь, - диде ул. «Әгәр алар берәр ишеттек, алар булыр иде инде монда. Ih борчый булса, ниләр диңгез түгел, ә ярында. Вакыт кайтарырга велосипеды миссис Гормсен?»
  
  
  Барырга караңгыда җиңел түгел иде; святый минем велосипеда
  
  
  түгел, егылып тљшђ ерак читкә минем переднего көпчәкләре, ә Натаниэля бөтенләй эшли. Тик ул, киресенчә, белә идем, кая бара, әлегә без акрын-нартларда утрау буенча, ул сөйләде миңа нәрсә Грейвс.
  
  
  «Ул рыбаком, лодочником, называйте эго, ничек теләсәгез. Эшләгән, нигездә, Монтоке, бу оконечности Лонг-Айленда. Ачыктан-ачык шунда». Ул күрсәтте сулга, кайда, ничек ул таныш, бар участогы су, отделяющий утрау Блогы белән рф президенты владимир путин. «Берничә ел элек кызыл завербовали эго. Гадәти хезмәте, сез булыр иде! " - дип эго бу шпионском почта бизнесявляется. Эго эш заключалась бары шул алсын өчен тотарга күзләре ачык. Биредә, мәсәлән, күп подводных көймә биргән; керү Атлантике белән суббазы Нью-Лондонда. Иде һәм башка әйберләр. Грейвс эшли, чартер лодках, һәм шактый күп кешеләр белән мөһим связями хөкүмәтендә килделәр, бирегә берничә көн ял. Хәтта Никсон моны, кайчан уздырды кампаниясен алтмыш сигезенче, беләсезме?. Һәрхәлдә, безнең уртак берсен Вашингтонда призывал мине к Грейвзу, һәм, чөнки аны иде, кул астында, бераз разбирался бу лодках, миңа поручили... нейтрализовать эго ». Ул ухмыльнулся миңа, без-нартларда иңгә-иң торып. «Гадәттә, мин түгел принимаю физиологически биремнәр, әмма шулай килеп чыкты инде, мин булдыра алмас куллана торган акча тәкъдим итте Хоук».
  
  
  «Бу тарих белән завод кораблем?» - дип сорадым мин, уклоняясь нче выбоины зурлыгында белән бассейнга заднем ишегалдында.
  
  
  «Ах, әйе, нәкъ шулай, алар моны эшләделәр. Ничек сез белергә тиеш, рыболовные флоты күп кенә илләрнең, аерым алганда, Россия, эшли, барлыгы берничә милях нче безнең ярларның. Нинди көндәшлек монда икътисад түгел, ә идеологическое, шулай булгач, бар справедливое саны хәбәрләр арасында төрле лодками, нинди милләттән булуына карамастан, яки сәясәте. Мисал өчен Грейвса иде кыен түгел доставить үзләренең отчетлары, теге яки бүтән россия лодку. Тик кайчагында бар иде срочные хәбәрләр, аннары ул да әле сигнал святее откровенными алар белән обрывов, анда бар чыкты җыю буенча кимсетү, һәм алар хатыны белән рухнули үлгән ... "
  
  
  «Бу хакта», - перебил аны. «Бәлки, аны үлем зурлык очрагы теркәлгән, әмма буларак турында әсәр? Анда девятимиллиметровая таращить күзләре».
  
  
  «Әйе, Әйе. Бик сак. Әмма бу вакытта елга бу өлеше ярларын шулкадәр пустынно", дип, әгәр машина залында су астында - шулай булырга тиеш, ул вакытка килгәч, очраклы рәвештә обнаружится, аның булачак җитәрлек түгел. калдырырга трупы җирле хакимият өчен алар заподозрили теләсә нәрсә тыш, бәхетсезлек очрагының. Әгәр алар бу ясасалар, дип ж, моның өчен кирәк безнең башка Вашингтонда, шулай түгелме?
  
  
  Миңа да кирәк иде", - берни дә сөйли; бу кроткий мәктәп укытучысы торган иде хладнокровно убивать иде әле алда мине.
  
  
  «Теләсә нинди очракта да, - та, Натаниэль, без башлады авышлыгы буенча длинному, постепенному спуску к скоплению биналар һәм объектта аның артыннан, - миңа насыйп тәкчелеге Грейвса, мин хәлегезгә керәм. Бу кыен түгел; аның мондый төрдәге Ментальность - фикеренчә, барысы да мәктәп, укытучылар - коммунистлар ул яки бу дәрәҗә. Ахыр чиктә, аны убедил эго хәбәр җибәрү, анда бер тирәли рыбацких көймә биргән була безнең территориаль водах - дип, әлбәттә, катгый рәвештә тыела. Катеры тапшырылды яр буе саклау басып янәшә, ә анда иде җентекләп спланированная - һәм бесполезная - погоня, шул ук вакытта аның притворился, дип захватил Грейвса бу плен. Ул сбежал, спустился бу гавань икенче ягында әлеге утрауның урлаган моторную лодку өчен китәргә. Әйтик, ул берәүдә бер тирәли красных траулеров һәм китергђннђр бу завод кораб, ул шөгыльләнә нәрсә зур, нәрсә генә балык эшкәртү. Намус белән әйтәм, без көтте, чөнки алар отвезут эго кире матушку-Россияне, тик, по-видимому, ih җиһазлар артык катлаулы, без нәрсә дип уйлаган идек. "
  
  
  Без приближались карата кайбер обветшалых биналар, ерак түгел объектта. "Нигә барырга, барлык бу проблемалар?" Аны дип сорады. «Әйә түгел иде, гади генә арестовать бу егетне? Яки бетерү эго?»
  
  
  "Ярар, сез беләсезме, бу кеше Вашингтонда; ул түгел, дип аңлата берни дә, ни тиеш түгел. Тик минем теория шунда ки, әгәр без кулга алына Грейвса һәм кхрныћ эго, бу булыр иде бессмысленным эшчәнлеге. Ахыр чиктә, ул бары җирле балыкчы, выполняющий бераз грязную эшен ягында өчен өстәмә акча. Суд тулысынча иде ясарга эго мучеником, һәм бу көннәрдә бездә ih җитәрлек. Икенче яктан, әгәр дә без идек тәкчелеге суд башка. Моннан тыш, ул иде двойным агентом, без, ахрысы, күпмедер ясадылар, аларга туры килгән булыр иде, вакыт күп вакыт һәм тырышлык тикшерү өчен үзенең башка гомуми эш, күңелебезнең, дип түгел, алар барысы да охшаган Грейвса ».
  
  
  Бу нәкъ шулай, ничек аны башлыкның үзенә, шуңа күрә аның баш тарткан, әлеге темалар. "Нәрсә турында нах?" Без замедляли барышын алдында ябык ставнями стойкой өчен хот-догов миссис Гормсен һәм сәүдә үзәге буенча прокату велосипед.
  
  
  «Идем шталь борчылу», - диде Натаниэль. «Бездә булмаган дәлилләр аның причастности».
  
  
  «Кемдер диде Грейвсу, без утрауда».
  
  
  "Әйе, әлбәттә. Әмма кичә
  
  
  булса иде ул, бу, һичшиксез, ee замешало. Ахыр чиктә, яхтсмены, алар ала бара аласыз велосипеды, бу вакытта ел була, россиядђ еш булмады ".
  
  
  "Әйбәт..."
  
  
  «Бәлки мин әйләнеп кайтырга киңәш итәм безнең көймәдә һәм отправиться өенә бүген кич. Мђгънђсе юк эшләргә бик күп тәкъдимнәре, шулай түгелме?»
  
  
  
  
  
  
  Дүртенче башлыгы.
  
  
  
  
  
  Бу вакытка без әйләнеп причалу кич белән, Натаниэль кебек, оныткан турында маленьком уродливом инциденте утравында Блогы. Ул шулай ук безмятежным һәм выдержанным, һәрвакыттагыча, без кергән кара йорты, әгәр аның тиз карады, бүлмә, ул посмотрел миңа белән нинди дә булса забавным төре.
  
  
  «Сез Беләсезме, ярамый, яшәргә даими страхе алдында үтерү белән янаган», - дип билгеләп үтте ул. «Югыйсә, нинди мәгънәсе яшәргә? Без ясыйбыз ту отвратительную маленькую эшен, аны ясыйбыз, һәм артык яки ким әзер китерә. Шулай килә һәм башка күп кенә кешеләр бу дөньяда. Һәм гына күз алдына китерегез. Мистер Макки, ничек булыр иде бу, әгәр без барыбыз да беспокоились турында шул, кем ала скрываться өчен түбәндәге углом. Ни өчен, кемгә, бәлки, җитә смекалки баллотироваться президенты постына? Сез присоединитесь миңа өчен сэндвичем һәм кофе? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Дәвамында түбәндәге берничә көннән, без дә плыли, аның үзе, нигездә, каталоги һәм иске вырезки турында Нью-Йоркском боут-шоу. У Натаниэля иде тартма өчен документлар набитый эшчеләре проектлар белән барлык мыслимых тибы парусных судлар, берсе-көндезге парусников бу океанских тримаранов белән бергә фоторәсемнәр һәм реклама буенча бөтен газета бөтен ил буенча. Без булдылар берничә верфях якын-тирәдә, корпусын карадылар, аларның көймә биргән торган иде выброшены суга, һәм интерьеры күп кенә башка. Берничә мәртәбә ул алып барды мине Christie's, зур ресторан причале бу Ньюпорте, анда хезмәт күрсәтү һәм eda иде превосходными, һәм анда була иде наткнуться на заблудшего яхтсмена Вандербильта яки пушистого прапорщика бер тирәли җирле базалары ТЫШКЫ эшләр министрлыгы. Натаниэль белми ih барлык, аннары пар, тикшерү аны шактый әйбәт үзен сыйфатында прикрытия Дэниела Макки, яхтенного брокера белән көнбатыш побережья Флориды. Аның хәтта начинал ышанырга бу үзе.
  
  
  «Имтихан» бу яхт-клубта түгел иде шул, янәсе, гади генә кебек. Әгъзалары бар иде кешеләр, алар белсеннәр, үзләренең көймәләр; алар да бар иде катнашучылар коктейльләр өй порта бар, һәм веб-яхтенная кепка, аны, аны күреп, булган прибита к стонать өстендә баром. Натаниэль алып барды әңгәмә өчен зур түгәрәк өстәл, небрежно - злонамеренно, ничек мин уйладым - техник өлкәләрдә, анда аны мәҗбүр була придумывать кайбер җаваплар. Минемчә, аның үтте, чөнки беркем дә үз толпе түгел выглядел сомнительным. Һәрхәлдә, без киткән - бик соң инде, - Натаниэль хлопнул мине буенча плечу һәм выглядел бик канәгать. Әйләнеп кайтып эго өйдә, без бик спотыкались турында ком, һәм мин белмим, кем тирәбездә поддерживал башка.
  
  
  Иде әле караңгы булганда, бу минем бердәнбер тапшыру сәбәпләрен стук шул ишек. Бу баш, минем кружилась максаты - шул клубта узган бурбон кызганмадылар, - әмма аны шунда ук вскочил.
  
  
  "Нәрсә бу?" - таләп итте, мин.
  
  
  "Нигы!"
  
  
  "Аны Дэн!" Аның прорычал бу ревматизма.
  
  
  «Әйе, Әйе», - диде Натаниэль. «Әмма сез тиеш басарга һәм двинуться белән»урыннар.
  
  
  "Хәзер?" Миңа кызык булды, аша әле ул китәм, мине кичерергә.
  
  
  «Бу срочное. Сезгә кирәк өлгерергә бу сәфәр Тампу, ә бездә чак бар, вакыт җитү өчен аэропорт».
  
  
  "Тампа?"
  
  
  «Белмим нигә. Дэвид яңа гына шалтыратты, һәм бу-төп өстенлек. Ә хәзер одевайтесь. Поторопитесь!»
  
  
  «Тампа», - дип уйладым мин, снимая пижаму. Бу становилось берсе тирәсендә иң запутанных биремнәр, алар аңа кайчан булса башкара. Әгәр эш иде Грециядә, аның төгәл түгел приблизился аңа.
  
  
  
  
  
  
  Бишенче башлыгы.
  
  
  
  
  
  Контакт иде, гади генә кебек; хәбәр өчен Дэниела Макки аэропортында Тампы, информирующее мине, минем исеме эшләнде бронирование бу мотеле якын-тирәдә. Аны утырышта гына бу тиз побрился - бернинди да инде барып, аны ничек уртаклашкан йорт Натаниэля, - бу ишекне йомшак вә постучали.
  
  
  Аның заколебался, посмотрел үз чемодан, махсус отсеке, аның лежали Вильгельмина. Тик мин уйламадым, дип, миңа кирәк гадиләштерелгән Люгер, түгел хәзер. Аның күпмегә белә идем, булмады сәбәпләрен эзләргә мине, әгәр идем доброжелателен. Түгел хәзер. Шуңа да карамастан, аны сак кына ишекне ачты һәм, күреп стоящего анда Хока, тойдым сђер облегчение.
  
  
  Ул керде дә сказав безгә сүзенә сәлам, sel бер тирәли парлар зур кроватей һәм посмотрел миңа. Аның смахнул каплю пены, развернул урындык алдында өстәл, имитирующим агач һәм уселся аңа лицом аңа.
  
  
  «Бу бүлмә иде җентекләп тикшерелде», - диде Хоук. "Одина тирәсендә безнең электронщиков үткәрде биредә узган төн, һәм алар белән хорька ул залда књзђтње астында.
  
  
  Аны автомат рәвештә һәм посмотрел на диварны артта калды, аңа; бу көннәрдә калса, күбесе мотелей төзелгән тирәсендә марли, хәтта пожилой кеше башка слухового аппараты мөмкин ишетергә барлык ниләр киләсе блогында.
  
  
  «Не волнуйтесь, - диде карт. «Без забронировали номер ике як; беркем дә услышит, без сөйлибез».
  
  
  Бу минем удовлетворила; Аны беркайчан да сомневался бу сәләтен Босса уйларга, һәр детале.
  
  
  «Зенополис ясый, бу-безнең», - диде ул булмаса, алга таба да башлангыч гариза кабул ителгән. «Төгәл датасы әле итеп билгеләнде, әмма бу булачак дәвамында якшәмбе көннәрендә. Ул пересечет илгә белән Албанией һәм направится бу Корфу. Вакыт һәм урын очрашулар билгеләнде, бу вакытта».
  
  
  Аны, кивнул, аннары нахмурился. "Буларак, миңа аның белән элемтәгә керергә?"
  
  
  Аша «эго апабыз».
  
  
  Хоук диде бу шулай коры, чөнки башта ул түгел, сизде. "Бу ничек була тагын?"
  
  
  «Эго апасы. Аның исемем Кристина, һәм ул эго веб-тере туганы. Хәзерге вакытта ул эшли студентлар туташы Афинада, әмма нах ялга көнбатыш яр буенда. Сез заберете аны, һәм ... аны кирәк түгел вдаваться үз нечкәлекләре ".
  
  
  Әмма ул барыбер моны. Польшада, икђн, иде, егерме ике ел ул күргәнем юк Алекса, алар белән хорька, ничек ул сбежал унбиш ел элек. Әмма Алекс сүзләренә караганда, Хоука, отель өчен эго апасы бар иде шул безнең очрашуда; бар иде җитди, шикләнүләр, һәм аннары беренчел сөйләшүләр белән безнең кешеләр ул дип раслый җәлеп Кристина к килешү. Ул әйтте веб -кемгә ул, ышанырга мөмкин, һәм без Хоуком риза була, ул кулланды аны сыйфатында буфера үзара һәм мөмкин предательством грек хөкүмәте.
  
  
  «Мин тормыйм притворяться, әйтерсең аңлыйм, дип нәкъ менә ул башкара, - диде Хок, - тик, күрәсең, безгә тора сарыф аның белән бергә шулкадәр, ни дәрәҗәдә ул бәлки».
  
  
  Минем биреме кебек чагыштырмача гади генә кебек: мин тиеш иде прилететь бу Афина, нанять машинаны үткәрергә берничә көн осматривая лодочные торышы буенда побережья. Бу Пиргосе аның забирал кызны («буларак, миңа әйттеләр, шактый привлекательную», - дип ышандырды мине Хоук), ә аннары арендовал парусную лодку өчен кыска круиз бу Корфу. Анда, утрауда, ул залда күбрәк Албании караганда килгән Греция, без икәү свяжемся белән Алекс Зенополисом.
  
  
  «Без берничә тапкыр белән дә аралаштык, аның белән булган хорька, ничек без соңгы тапкыр сөйләштеләр сезнең белән», - дип аңлатты Хоук. "Безне заботит, ничек ул анда попадет, әмма хәзер ул һөҗүмнәрдән, дип бар күрсәтмәләренә тәнкыйть белән карады мөһим мәгълүмат, аны ул тапшырырга мөмкин безгә. Бәлки, бәлки, юк, ә сезгә туры киләчәк көчне увезти эго, каралганча; тиешбез предполагать", дип ул сөйли дөреслекне, әлегә без генә белергә исәпләүче ".
  
  
  «Мин әле дим, нишләп әле отвезти эго бу Таранто бу скоростном катере? Бу парусный бизнес ала алырга бер-ике көн».
  
  
  Карт покачал аягы. «Бик мөһим", - сез никоим итеп түгел позволяли игътибар җәлеп итәргә сезгә яки к Зенополису. Ул дип ышандыра безне, дип эго прорыв кала алмая дәвамында ким дигәндә, берничә көн эчендә, әмма ул настаивает, дип безнең тырышлык мәнфәгатьләрендә эго булырга тиеш бөтенләй незаметными. вовлекается элементы вакыт ул түгел, дип аңлата тулысынча; теләсә кайсы очракта да без ихтирам итәргә тиеш эго дәүләт советы хәзерге вакытта. Юк, Нигы, сез отвезете үз арендованную парусную лодку бу Таранто белән секретным узды. Сез дә булачаксыз эшләргә берни дә, игътибар җәлеп итү максатыннан, хакимият Греция яки теләсә кайсы башка ил, әлегә Зенополис да була имин бездә. Һәрхәлдә, - дип өстәде ул җиңел елмаеп, - әгәр эш барып җитә погони буенча & nb, бернинди моторная лодка, сез аны алыр идегез алырга, алмады иде өчен обогнать корабльләр һәм самолетлар, алар төрле хөкүмәте пошлют сезнең өчен ".
  
  
  Һәрхәлдә, ул мине убедил. Аның, дип уйлады, бу барысы да Хоук гаять минем өчен тагын бер кечкенә сюрприз.
  
  
  «Белђсегез килсђ», - диде ул, взглянув минем ачык чемодан бу стеллаже дивар янында. «Бу задании сездә генә булачак, утлы корал. Яки ни-йә әле, нәрсә булырга мөмкин инкриминирующим, әгәр сезне поймают һәм допросят».
  
  
  "Берни дә?" - таләп итте, мин.
  
  
  «Минемчә, сез кияргә үзенең пычак, ләкин аларда ножнах бу предплечье, алар используете. Ничек чистартырга таможня, сез ия булырга тиеш күпмедер лезвие булса да, сезнең-һай, табып була бортында күпчелек көймә биргән. агымы, әмма, ул, бәлки сезгә кирәк булырга ".
  
  
  "Шулай уйлыйсың?"
  
  
  «Әйе. Җилдә бармы, Нигы, без тиеш мөмкинлеген карарга тәкъдим итте, моннан тыш, барлык бу операция - бу үзенә күрә ловушка, устроенная башка урап. Белгәнегезчә, без торабыз чорында бик деликатных белән сөйләшүләр рус һәм китайцами. Чынлыкта бар үзенә күрә негласный мораторий безнең операция каршы әлеге илләрнең ih сателлитов. Әгәр сез решите вакытында күчү буенча Корфу бу Таранто, дип Зенополис эшли өчен ih максатлар өчен выставить безне начар яктылыгында, рөхсәт ителгән, ул чакта аласыз төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен, шуның өчен, булсын ул... потерялся бу диңгез ».
  
  
  Бу мине түгел, смутило; Миңа гына бул бәя «Киллмастер», чөнки мин вздрогнул нче уйлар воткнуть пычак көннең вражеского агенты булса да, ул кеше, ул элек тә бар иде башка.
  
  
  
  «Яхшы», - диде мин, вставая өчен, карарга үз сумкага. Аны вынул «люгер» һәм бүләк эго Хоуку. «Позаботьтесь турында nen, ул миңа яхшы хезмәт иткән».
  
  
  «Син вернешься, ул әзер булачак», - диде ул, убирая корал бу портфелен тапшырды.
  
  
  Аны кабат сель. "Тагын дип,-дип."
  
  
  Хоук приподнял косматую бровь, әнисенә карап мине.
  
  
  "Нәрсә, тегүче тик синнән, аның делаю бу Тампе?"
  
  
  «Әлбәттә. Аны аңлатырга омтылды ул. Сез останетесь биредә ике көн һәм познакомитесь белән төрле пристанями өчен яхт һәм яхтенными брокерами». Ул вынул тирәсендә портфеле кечкенә генә конверт һәм положил эго бу караватка җитештерүче янәшәсендә үзе белән. "Бу исемлеккә брокеров, алар күптән түгел прекратили үз эшчәнлеген; сез эшләгән барлык өч тирәсендә алар хәзер сезнең тәнәфес, ачарга омтылып, ул үзенең үз бизнесы. Бәлки, без артык осторожны, ләкин әгәр кем дә булса бер кеше сезне, кемгә сез эшләгән аласыз мәгълүмат бирергә, аны җиңел түгел тикшерергә. Иң делле, бу юк кирәклеге; әлеге операция дәвам итәр нибары берничә көн. Әмма иде ахмаклык юл куярга случайную очрашты. "
  
  
  «Кешеләр белән шөгыльләнүче греблей, шактый якын буенча бөтен ачык бассейн», - дип килеште мин. Натаниэль Фредерик мине убедил бу.
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Путешествуя буенча побережью Греция, сез, бәлки, встретите, башка америкалылар, алар беләләр, бу җире. Яхшырак булырга бойким караганда заикаться һәм теряться, ә?»
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аны ясаган, ничек диде миңа Хоук вакытында һәр яктылык сәгать, ә шактый аннары һөҗүм темноты, бродить буенча пристаням, сәүдә залам һәм верфям, ничек эшсез яхтенный брокер. Вакытында үз путешествий аның узнавал исемнәре менеджерлар һәм сатучылар, капитаннары порта һәм бала, алар обслуживали бензоколонки төрле доках. Бәлки, барлык детальләрен беркайчан да понадобятся, ләкин әгәр берәр америкалы, әйтик, Пирее башлый искә төшерә минем белән чокнутого иске персонажлар булып эшләгән хәлдә, янында Клируотера, аңа булыр иде, әзер сөйләү үз тарихы турында nen.
  
  
  Ахырында икенче көн аның проехал аша Флорида ярымутравы бу Майами, анда аның sel самолеты, ул извлекли мине Мадрид иртән киләсе көн. Анда минем иде стыковочный бару Афина, һәм инде темнело башлагач, аны тәмамлый узу таможнясы - алар бөтенләй шатландык обоюдоострому ножу, ул аны несс бу багаже булганда, алар турында белделәр, минем предполагаемом делле, - дип чыкты. табарга такси. Төн омелой ту компаниягә аеруча булуына ачыклык аны, дип уйлыйм генә табарга була Греция һәм Леванте; бу әйтерсең, күк улавливает һәм дистиллирует барлык экзотик ароматы оливковых һәм фиговых агач, катнаш белән горящим углем һәм жареной бараниной, ә аннары бераз охлаждает ih өчен алар приедались. Бу үзенә күрә неуловимый рухы, ул алмый кияргә безгә бер хатын-кыз, әмма Афины эшлиләр, бу стильно һәм изысканно.
  
  
  Ә аннары аны утырышта татарстан «Хилтоне», потеряв болар аркасында вялости америка системасы кондиционирования пробасы һава. Иң делле, аны кайчан включила телевизор үз бүлмәсендә, аны алды Gunsmoke. Тавышы гасырларда һәм бишеге көнбатыш цивилизациясе.
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро аның побаловал үзен кулланганнар шәһәр буенча экскурсия. Кот очкыч хәл сөйләргә, ләкин аның күп путешествовал, дип, шәһәр дөнья башлады ия неутешительное сходство минем белән. Кая сез безгә килә, калса, бөтен җирдә дә бар америка салу; Ласковый торговец коврами ди по-английски, һәм күзәтеп тора, шуның өчен сез белсеннәр турында эго энесен үз Акроне, һәм, гәрчә аласыз түгел, күрергә вывеску Coca-Cola теләсә кайсы урамда, һәрвакыт уйлыйсыңмы, ул инде күп калмады.
  
  
  Шулай булгач, мин циничный. Аны да иде раздражен. Бу бирем тоелды миңа артык гади генә кебек, миңа да кирәк иде", - взбодриться, ничек чемпионы Суперкубка, готовящийся к матчка бу олл-йолдызлар көллияте. Уен һәрвакыт тиеш доставлять ләззәт профессионалларга, димәк, алар булырга тиеш, бигрәк тә осторожны өчен түгел дип санарга, аны пренебрежением. Минем проблема түгел иде әле шундый ук, тик көндәлек тормыш, аны аңа тиеш иде прожить түбәндәге берничә көн приправленная очрашуыбыз белән, дип өметләнәм җәлеп итү кыз, җиңел мөмкин мәҗбүр итә мине лениться бу баш, әгәр мин тормыйм сак. .
  
  
  Моннан тыш, аны скучал буенча Вильгельмине. Ул вакытта мин белми идем, күпме; тиздән аның тиеш иде бу ачыкларга.
  
  
  Аның арендовал Volkswagen җирле агентлыгында Герца башлады үзенең туры яхтенным брокером. Пирей иде минем беренче логической тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә, һәм мин үткәрде көне, strays буенча докам моның оживленного портового шәһәр. Уйнарга бизнесмен-путешественника, аның задавал мәсьәләләре, сикергәли төре, дип өйрәнәм яңа россия проектлар һәм оснастку тәҗрибәсе белән, ул, аны ышанычлы, Натаниэль иде аплодировал. Беркем белән хема аңа очрашкан түгел сомневался минем прикрытии; иде Дэниелом Макки, ялда бу өлешендә дөнья, аны кайбер дип атыйлар раем өчен моряков. Кызык иде булса идем, бу өлкәдә, дөнья гына, бервакыт, һәм бу иде җәннәткә өчен моряков, әмма шул яктан караганда, нинди алар хәзер аңлый. Булсын, аңлату, хема аны иде
  
  
  кергәч, армиягә АКШ пятнадцатью еллар элек иде, артык катлаулы. Гади генә әйтегез әле, бу булды бер өлеше минем арттыру, квалификациясен белән, AX, хәтта армия ала бозарга кайбер кагыйдәләре, кайчан бу урынлы тоела. Бердәнбер тапкыр, кайчан аңа булдым униформе бу вакыт эчендә, аның узды мәктәпкә контрразведки бу Форт-Холаберд бу Балтиморе. Бу, нигездә, өчен галочки, беренче, нәрсәгә өйрәтте, - бу печатать, чөнки агент тиеш иде заполнять барлык хисаплар, ә аны йөртеп, безобидные полоски кордон икенче лейтенант. Соңрак, кайчан минем бирелә вазыйфасына Көнбатыш Германий, теләсә кайсы җитәкчеләр, аны төзекләндерү эшләре таләп белергә минем исеме, получало хәбәрнамә, мин майор. Шулай итеп ул чакта эшләгән очрашуында cic, һәм аны белми, бер яки ике капралов эшләүче штатском, алар, әгәр спросят, шулай ук элегрәк «исеме» майор.
  
  
  Әмма ранг ия түгел иде, берни дә гомуми шуның белән мин таныштым белән Алекс Зенополисом белән операцией, һәм без аны бергә үткәрделәр. Кыскача, безнең китә преследовала төркеме дилеров героин белән шөгыльләнүче алып кайтмаган иде бу материал Германиягә һәм сатып алалар эго безнең войскам. Бер дә алай түгел кебек, һәрхәлдә, соңгы елларда, әмма ул вакытта әле җитди. Ташлау урыны табылган, дип горстка солдат иде тәэмин итүчеләр, алар алдылар эго нче пар греция моряков, имевших элемтә Төркиядә. Пункты белән уртаклашу иде Наксос, иң зур утрау Киклад.
  
  
  Одина тирәли солдат, яшь сержант, ремонтында бер тирәсендә, аларга уңайлы эш турында алар хыяллана һәр солдат; ул пилотировал кечкенә двухмоторный самолет, ул перевозил VIP-перссон вәкилләре югары җитәкчелеге һәм гражданлык затлар кояш урыннар мондый урыннарда ничек греческие утрау һәм Ливан. Иде кыен түгел кайтырга Мюнхен пустым өчен утырыр алдыннан бу кечкенә аэродромында узган Наксосе һәм үз өстенә алырга йөк ак порошка. Аның бернинди таможня сикергәли, һәм берничә механиклар аның базасында спецоперации бу килешү; алар забрали наркотик һәм чыгарса эго өчен вак торговцев.
  
  
  Мин дә катнаштым отборочных ярышларда; нигездә, бу эш белән әгъзалары очрашуында cic, әмма кайчан билгеле булды, бу замешаны греческие хәрбиләр, булды бу бераз раздражающим өчен хәрби полиция хезмәткәрләре. Катгый рәвештә әйтәм, бу да эш очрашуында cic; торак пункты россия Корпусы тора шул, туктатырга теләсә нинди скрытую угрозу армия, әмма бу-шактый киң интерпретируется. Һәрхәлдә, мине җәлеп эшкә буенча выведению контрабандистов буенча наркотиклар җыю һәм алсын өчен, беркем дә теләсә кайсы тирәсендә вовлеченных руковидителей түгел күтәрде, моның өчен зур тавыш та керми. Яки ишеттем бу хакта булса иде ишетергә.
  
  
  Бу бик убийственная эш; Аны аңладым, моны бары тик минем инструктаж тәмамланды. Аны кайчан каршы алды Alexa Зенополиса бу Бейруте, барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу ел саен аңа, аңлау өчен, ул яхшы кеше булсын өчен эшләргә, минем белән. Алекс иде мужчиной-быком, бераз югарырак мине, алтынчы футов бер дюйм, һәм тиешле ширины. Ул чакта ул хезмәт иткән хәрби-диңгез разведкада үз илебез, тик темном гражданлык костюме ул выглядел кебек персонаж тирәсендә фильм Хамфри Богарта: кара чәч һәм усы, свирепые күзләрен алар выглядели әйтик, имеш алар мөмкин прижать сезне к стонать һәм калдыра шунда болтаться. әлегә ул карар сине œзеžнђн.
  
  
  «Син Картер», - диде ул. - без очраштылар шумном кафе. Музыкаль автомате уйнады пластинку Синатры, ә перекормленная җырчы биюе тормыш маташа посоревноваться музыка белән.
  
  
  Аны таныды иде аларны; алар көннәрдә аның тагын иде файдаланырга үз исемен.
  
  
  "Бик гади". Эго инглиз теле иде хорош, тик ул терял сүзләр бушка узмаган. «Ике безнең кешеләр каршы алалар, ике америкалыларның аэродромда. Без синең белән уничтожаем ih».
  
  
  «Без ничек белергә кайчан прилетит америка самолеты"?»
  
  
  «Бар урыннар төре өчен посадочную мәйданчыгы. Обустроенная безнең, хижина козопаса; ул хастаханәгә эләккән, бедняга». Алекс засмеялся, показывая зур щель арасында передними зубами. «Зур булмаган проблема белән желудком, ягъни эчә торган эго & nb. Ул карт, ләкин ул поправится».
  
  
  "Ничек озак без көтәргә?"
  
  
  Алекс пожал массивными җыерып. «Әлегә алар килә. Сез торопитесь?»
  
  
  Без тљбђкнећ иске гремящую лодку белән шөгыльләнүче кебек, останавливалась барлык островах Киклад, сүз дә юк, инде турында Крите керткәнче без килделәр Наксос. Без булырга тиеш туристлар, ә аннары төшерү без сөйләштегез тагын беребез белән. Аны утырышта, дип хәбәр дип саналды гостиницей бу портовом шәһәрдә, ә аннары уйнады эксцентричного американца, ул отель отправиться бу поход бу таулар, предшественника, минемчә, заманча хиппи, кишащих һәркайда дөньяда үзләренең рюкзаками.
  
  
  Аны тапкан Алекса бу коттедже козопаса төре белән бүгенге посадочную юлга. Бәхеткә, бар иде пачку тузган, әмма исправных игральных карталар, һәм ул ничектер итеп алган сложить зур запасы узо белән бергә корал, ул безгә кирәк. Ожидание, ул длилось артык ике көн иде күрә яхшы, тик әгәр дә без уйнадык пинокл бу акчалар, аны барыбер булыр иде, булырга тиеш, мин Алексей Зенополису диярлек, барысына да мин эшли башлады, алар белән хорька.
  
  
  Летное кырда иде, озын узкой долине астында безнең; ул иде төзелгән немцами вакытында
  
  
  сугыш вакытында һәм содержался артык яки ким исправном торышы хисабына үстерү, сарык һәм козырь. Бу ерак азагында бездән булды, текә ярны; азагында зур табигый пещера, керү, аның алыр яхшы күрергә.
  
  
  «Матрослар шунда керә», - дип аңлатты Алексей. «Безнең кешеләр, безнең сакчылар ярларның». Ул плюнул на земляной пол хижины. «Безгә, грекам, сакларга кирәк, күп ярларның; кара телђсђ кайсы картасын Нигы. Һәм уйларга гына, бу нечисть, ничек бу, оскверняет ih һөнәрен...» Ул кабат плюнул.
  
  
  Аны аңладым, - дип Алекс иде идеалистом. Бу минем беспокоило; һәм хәтта шул чакта аны иде предпочел белән эшләргә циниками, чөнки алар ценымногие ышанычлырак.
  
  
  Төн иде, иң авыр булды, чөнки без алмадык кулланырга брылев. Алекс һәм аны да бик аз сөйләштегез. Кайчагында аның чыкмаган, урамга өчен полюбоваться њлђ дип раслый яркостью җир астында ослепительной луной. Һәм бу өченче төн аны күрдем фигуры, двигавшиеся ахырында очып китү-очып төшү полосасын, поднимаясь өстендә крае обрыва, ничек альпинистлар, достигающие пика Эвереста.
  
  
  Аның побежал кире хижину һәм бу бердәнбер тапшыру Alexa. «Алар монда», - прошептал мин. "Сезнең паровые, аны якын дип ышанам".
  
  
  Алекс махнул кулы һәм перекатился астына одеяло. «Яхшы, яхшы, яшь кеше». Ул ел ун яшьтән өлкәнрәк мине. «Алар подождут кебек без. Америка самолет килеп чыкмый атканчы. Төнлә белән монда ярамый приземлиться».
  
  
  Аның булмас иде шталь клясться, әмма тоелды миңа Алекс храпит, ничек гына соңгы сүзен әйтте.
  
  
  Бәлки, аның проспал ярты бөтен оставшуюся төн; Аны беләм проснулся, һәм перед рассветом передвигался буенча хижине, нетерпеливо көтмичә, кояш башлый яктыртырга безне. Ай инде күптән киткән, һәм аны якын түгел иде күрергә төбен долины.
  
  
  «Без башлыйбыз, хәзер». Тыныч тавышы Алекса бу безмолвной хижине иде ки ошеломляющим, дип, мин бераз гына выпрыгнул буенча скинов. «Ярты сәгать кадәр көндезге ут». Ул аягында нык басып торучы, натянув авыр кара кожаную куртку, кесәләр " күздә тотылмаган иде, аның набиты сугыш кирәк-яраклары. Аның астында бар иде пистолетын Кольта 45 калибрлы, ләкин барыннан да бигрәк ул полагался бүгенге калганы янында винтовка, М-1, аны ул перекинул аша эчтђге.
  
  
  Минем дә бар иде шундый. Минем шулай ук иде Вильгельмина, Люгер, ул аны күптән түгел генә сатып алган бу Германий һәм ул, күпмедер мәгънәдә, становился бер өлеше мине.
  
  
  Без сак двигались буенда якын ахырында долины, кружа к холмам өстендә ка керү пещеру. Без нык тордык шактый еракта ахырына өчен беркем дә аста түгел иде, безне күрү, хәтта булыр иде святым, чиста һәм рассудительность һәм инстинкт Alexa подсказали безгә, кайда тукталырга.
  
  
  «Голос», - прошептал ул, указывая бу крае.
  
  
  Без ползли буенча неровной җирендә, похожей бу листву, һәм, ниһаять, күрделәр, кырда аста. Без иде биеклектә якынча алтмыш футов, һәм ни дәрәҗәдә аның алыр идем күрергә, юлдан аска таба түгел иде.
  
  
  "Ничек без...?" Аның башлады, әмма Алекс көч куя палец к губам, һәм тешләре блеснули караңгыда.
  
  
  Тирәсендә бер аша үзләренең күп санлы карманов, ул вытащил юка кусок нейлоновой веревки. К бер азагына иде прикреплена граната, һәм ул положил берничә башка җиргә янәшәсендә үзе белән.
  
  
  «Самолет летит аннан», - диде ул, указывая ук бездән, бу кара пустоту өчен крае басулар. «Бердәнбер юл. Ул приземлится булырга тиеш, дип вырулить кадәр ерак икесе дә ахырына һәм повернуть, әйе? Димәк, шул приземлении... , алар да китәргә мөмкин».
  
  
  Ул үзенең чыгышын бик акрын спускать тонкую линия буенча скалистой стонать обрыва, әлегә җеп белән прикрепленной гранатой түгел булып чыга-нәкъ өстендә ка керү пещеру. Аннары ул ясаган паузу, пошевелив пальцами-сосиска, производя мысленные вычисления, һәм янә эшли башлады. Ул ясаган отметину бу нейлоне һәм порезал эго пычак. «Бөтенләй фантастическим», - дип игълан итте ул һәм алдым оставшуюся өлеше лески өчен прикрепить аның небольшому кусту берничә футах ел ахырына.
  
  
  "Хәзер нәрсә?" Аны дип сорады. Беркем дә түгел, - диде безгә кемнәр өчен җавап бирергә бу операция тик Алекс, күрәсең, белмидер дип сикергәли, һәм ул әзер өйрәнергә.
  
  
  «Бу начар нерсе өчен спускается, әмма мин алам спуститься аска таба». Ул надел калын перчатки, обернул отрезок закрепленной веревки тирәсендә бот һәм перекинул петлю аша эчтђге. «Хәзер син возвращаешься ерак агымы басулар. Кечкенә тропинка, аның буенча яши, кәҗәләр, алып бара, сине аска таба. Син ишетәсеңме, ничек пещере разрывается граната, син спускаешься аска таба һәм убеждаешь теге егет самолетта, аларга юк барырга. Аңладым?"
  
  
  Аның шулай уйлады. Аның послушно побежал кире шул юнәлештә, анда без килделәр. Табарга тропу, аның хакында әйткән Алекс иде нетрудно булса да, әнисенә карап нах бу соры яктылыгында ложного таң, аның пожалел козу. Отпустив үз M-l, аның жим ятып кына торды бу крае утеса һәм шталь көтәргә.
  
  
  Башта бу иде, күрәсең даими жужжание мух, һәм ул көрәшкән белән искушением ударить аның башлагач, аңладым, - дип задремал. Минем күзләре кинәт ачылды, һәм ул карадым, бу кусок палящего кызгылт-сары кояш, поднимающегося буенча далекого күлмәк.
  
  
  Уртасында корсак полудиска виднелось темное пятнышко, ул тулы арта күләмнәрдә, направляясь откровенные шунда, анда аның лежал. Аны тойдым, ничек тиз схватился түгел тормыш, заставил үзен калырга урынында, кайчан двухмоторный самолет барлыкка килде кырга ягыннан, направляясь ка төште шул ерак ахырында басулар.
  
  
  Аның посмотрел буенда ахырында обрыва ягына моннан урыннар, аны калдырды Alexa. Эго бөтенләй күренеп әлегә көпчәкләре самолеты түгел коснулись үләннәр, әмма аннан соң аны күрдем, ничек громоздкая фигура күтәрелде һәм выбросила длинную тонкую ак юлга. Ул пролетела буенча воздуху, тиз кимегән астында разбивающимся йөк, беркетелгән к эго азагына, һәм, ниһаять, врезался бу отверстие пещеры.
  
  
  Последовала озын тәнәфес, артык озын, һәм мин башлады уйларга. Дүрт секунд, бу - күп түгел, әмма бервакыт аның сорады инструктора вытащить штифт тирәли граната, ә аннары небрежно ташлап, аны миңа. Аның выставил эго чиста һәм ата аша бетонный парапет бу тренировочную яму, чая иде арадашчы булган бу икеләтә уйный. Аннары бу минем берничә көн болел локоть - граната авыр, онытмагыз, - ләкин барыннан да бигрәк мине борчый иде хихикающий эттән туган, ул барлык бу затеял, һәм выяснял, ничек яхшырак барлыгы үтерергә моның ублюдка. Бәхеткә, аның өчен һәм, ихтимал, минем өчен, аннан тыш, көн аның күбрәк эго күрмәдем.
  
  
  Керү пещеру взорвался шокирующе громким взрывом, зур ташкынын дыма һәм ливни обломков хлынули на яшел кырда. Ясаганчы, аны өлгергән двинуться урыныннан, аны күрдем, ничек Алекс бросился белән ахырына утеса, ударившись турында выступы текә кыялардан сикерүдән-башлана, һәм тиз спустился җиргә.
  
  
  Аның карабкалась буенча крутой тропе, цепляясь өчен неопрятные куаклар һәм йөгерү ударилась турында төбен долины. Двухмоторный америка самолет рулил миңа белән ревом двигательләр, әмма хәзерге вакытта аны курыкмадым, - дип, мине булса да; шартлау булды артта калды, алар тиеш була алырга да ih игътибар бирелә.
  
  
  Кайчан самолет, акрынайды, аны вбежал бу зур булмаган расселину бу стоны обрыва, дождался башлады поворота, аннары чыкты һәм җитештергән берничә быстрых выстрелов откровенными бу нос самолеты. Аны күрдем испуганное, бледное зат аша лобовое пыяла, ә аннары тиз хәрәкәт. Боковая ишек ачыла башлады, кайчан очучы дип дәвам итте үзенең күрсәткечләр, инде заводя моторы өчен взлета.
  
  
  Иде боерыгы түгел атарга буенча самолету, әгәр алабыз ярдәм итәргә; ахыр чиктә, бу милеккә хөкүмәте АКШ. Шуңа күрә аңа шагнул эго хвост, читтә досягаемости вероятного бандита бу бокова көне. Внезапный шартлау булды, ике терәкләрен бераз гына бђрдерђ минем белән аяк, подняв тузан, һәм мгновение ослепив. Аны кайчан тагын алмас күрергә, самолет тиз удалялся нче мине; минем плече иде, М-1, әзер атарга бу крайнем очракта, кайчан Алекс наина ельцина буенча разрушенной пещеры ачыктан-ачык бу траекторию летящего самолеты.
  
  
  Бу раннем свете ул выглядел кебек, зур булмаган тау, бөтен кара белән поднятыми куллары кебек, ниндидер борынгы сугышчы, пытающийся сдержать ярость богов. Кайчан самолет мчался к аңа тоелды столкновение иде неизбежным, әмма соңгы вакытта ул отклонился ягына, заглушив двигатель һәм заклинив запугивание. Алекс нырнул астында крутящийся винт, откатываясь нче көпчәкләр.
  
  
  Аның бежал буенча дђ тђэсир калдырмый k особенных греку һәм самолету һәм күрдем, ничек пистолетын наина ельцина буенча бокова көне иртәрәк моны Алекс. Аның тукталды, торып басты, тезләренә күтәрде һәм үз М-l башлагач, самолет тукталды ухабах у ахырына обрыва. Ир-ат высунул башын ясаган пистолетын бу минем партнер.
  
  
  Бу бик зур булмаган максаты һәм самолет әле раскачивался аннары кинәт кенә үсүенә поворота, һәм резкой тукталыш иде, әмма вакыт өчен җентекләп прицелиться. Аның ясаган бер выстрел, аннан тагын бер. Ир-дверном проеме посмотрел миңа, һәм хәтта мондый ара аны иде күрергә аеруча тулы флагы рөхсәт үтәү эго кеше, кайчан кан хлынула буенча эго муен. Ул башлаган җибәрергә пистолетын бу минем якка, тик кинәт кенә ул, булырга тиеш, шталь авыр, ничек наковальня. Эго кешедә кимегән, пистолетын яуды буенча эго куллары, һәм ул акрын рухнул аша ишек җиргә.
  
  
  Алекс кабырчыгына бу ирне, ул вскочил кабинасына. Раздался югары приглушенный крик, аннары гортанный көлү; берничә секундтан Соң башка кеше наина ельцина белән һәм төште зат аска таба бу каменистую җирне. Алекс торды артта калды ул. аннан дверном проеме, держа үз девятифунтовый М-l шулай ук җиңел кебек дубинку участковый. Аннары ул поманил мине, тик мин инде менде һәм снаряда к самолету.
  
  
  «Яхшы ату», - диде ул. «Син чертовски уңышлы бераз гына үтергән очучы».
  
  
  "Син ясарга тиеш күз алдында?" Без икебез дә күзәткән, ничек корчится җирдә кеше; ул, бу ул аның ата, кузгалмый.
  
  
  «Һа! Сезнең таращить күзләре аша үтә эго муеннарына һәм эләгә, самолет, порезает моңа летчику уха һәм разбивает лобовое пыяла. Кызганам», - ди.
  
  
  "Ага. Бар башка җәрәхәтләре?"
  
  
  «Мин беркемне дә күрмәдем. Минемчә, синең башыннан икенче выстрел эләккән эму күкрәгенә эләгә. Теләсә кайсы очракта да узды насквозь».
  
  
  "Яки мөмкин
  
  
  аны тулысынча промахнулся. "
  
  
  Алекс покачал аягы. «Юк, син түгел, промазал, Нигы Картер. Һәм аңа беркайчан да булмады бер тапкыр аңлыйсың?» Ул посмотрел на очучы, ул теләдем утыра ала. "Телисез икән, булсын өчен, бу егет исән?"
  
  
  «Әгәр дә ул бик нык яраланган, мин уйлыйм, без куллана алабыз эго бу штаб-фатирында». Аны наклонился, схватил ирне. Бу nen иде армия формасы белән сержантскими нашивками, һәм ул белә иде эго зат шулай ук яхшы кебек, үз үз аннары өйрәнү эго эше. «Рэган», - прорычал мин. «Телисез икән, яшәргә яки үләргә ачылды монда? Бу сезнең выбор».
  
  
  "Чизус, әйе!" Аның, дип искә төшерде, дип белдерде ул да артыграк бала һәм выглядел яшьрәк үзенең язма. Ул посмотрел на Алекса һәм удивленно покачал аягы. "Псих!" пробормотал ул. «Бу егет сумасшедший».
  
  
  Алекс засмеялся һәм опустился белән янәшә аның тезләренә, аз эго винтовкадан кагылган затлар яшь старшины. «Акыллы малай, - диде ул. «Белми идем, әгәр син ударишь минем, синең самолет сломается кебек үк аны. Син полетишь аска таба». Ул ясаган красноречивый жест кулы белән, әнисенә карап аша эчтђге бу крае обрыва. «Ә болай син остаешься исән, ә? Яхшы малай». Ул хлопнул эго буенча аркада, аннан схватил өчен эчтђге һәм күтәрде старшины аякка.
  
  
  "Ә ничек турында пещеры?" Аны дип сорады.
  
  
  «Барысы да мертвы». Ул похлопал буенча прикладу винтовкадан. «Ә аннары моннан, ничек син уйдешь, аңа воспользуюсь башка гранатами өчен запечатать пещеру. Трихограмма матур йола гробницу. Кебек, турында бу?» Ул толкнул мертвого пальцем аяклар.
  
  
  «Юк. Аны яхшырак возьму эго үзе белән. Тик син собираешься биредән китәргә?»
  
  
  «Бу өлеш минем, ил Нигы Картер. Сез кайгырмагыз оборудова миңа, ә? Хәзер аңа булышам сезгә бәйләргә бу малай өчен ул бђхет сезгә проблемаларны вакытында очу».
  
  
  Без булдык калдырырга җентекләп бәйле Рэгана берьюлы өчен сиденьем очучы өчен, аны иде күзәтеп аның. Гәүдәсен башка ир-атлар Alexa повисло сзади, әйтерсең йөк. Ясаганчы, аның керде, ул порылся бу карманах һәм вытащил берничә кечкенә пакетлар.
  
  
  «Возьмите икесе дә; сез, америкалылар, сезгә кирәк доказательства. Без, без берни дә белмибез, контрабанда турында наркотиклар, ә?» Ул хлопнул мине буенча аркада. «Сәфәр уңышлы чара булуын әйтеп китте, Нигы Картер. Әгәр син дә шулай ук яхшы пилот, ничек стреляешь, синдә проблема булмаячак, ә?»
  
  
  Соңгы булуын күрдем, эго, ул тащился кире к пещере винтовка белән, небрежно несущей аша эчтђге; ул сездәге үзе аучы, возвращающийся өенә ул чакта кунакларга уңышлы көн. Ул хәтта повернулся өчен помахать кулы белән башлагач, аның взлетел.
  
  
  
  
  
  
  Алтынчы башлыгы
  
  
  
  
  
  Кайчан төн опускается бу ярлары Греция, ягъни кинәт темнеет. Аны тапкан начар отель ерак түгел объектында, рекомендованный миңа капитаны чартерного судноны белән алар аны сөйләштем элек. Ул тәкъдим итте күрсәтергә миңа төнге клублар, тик мин баш тарттым, аңа шулкадәр любезно, ни дәрәҗәдә иде бу мөмкин; Аны әле настраивался бу бирем, ул әле башланып китте, һәм дә теләгән идем, бернинди дустанә отвлекающих факторлар.
  
  
  Минем бүлмәсе чиста һәм аккуратной. Чиста телевидение, ни өчен мин бик йомшак благодарным. Бу иде озак көн һәм аңа өйрәнмәгән, к яркому солнечному яктылыкка ала торган истощить көч кеше чыкканчы ул бу заметит. Иртән аны җыенган бару бу Пиргос булсын белән очрашырга кыз, миңа бик синнэн двинуться урыныннан.
  
  
  Аның пообедал зур булмаган таверне неподалеку. Янәшәдә сидела төркеме америкалылар, һәм бер тирәсендә хатын-кызлар толпе дәвам итә поглядывать миңа. Ул бик яхшы выглядела нинди дә булса мәгънәдә загорелой, ничек булса ул һәр яктылык сәгате пекла үз тирене һәм алдырды духовку включенной озакка. Әмма мин аны проигнорировал аны өйрәнеп круизного чеклары кирәк сакларга, аның подобрал безнең туристик офисында Афинада.
  
  
  Хатын-кыз игътибарсыз калмаячак. Крае күзләрен аның әле, ничек ул встала һәм пошатнулась аларда агач сабо югары каблуке, алар хәзер йөртә торган хатын-кызлар. Ул тукталды, киресенчә, мине өстәл артында, уставившись һәм нахмурившись, чая иде, ничектер странным экземпляром белән алар ул алдында туган бу джунглях.
  
  
  "Мин сезгә ярдәм итә алам?" - эшнең асылын әдәпле дип сорады мин. Аны вакытта ук килеп басты.
  
  
  Ул встряхнула үз залитыми кояш каштановыми волосами. "Мин белмим." Ул обвиняюще ткнула, миңа пальцем. «Галвестон. Өч-дүрт ел элек. Сез бар иде икенчесендә Сью-Эллен, шулай түгелме?»
  
  
  Аның застыл, стараясь түгел күрсәтергә моның. «Куркам, сез уйлыйсыз турында ком-ягъни, башка».
  
  
  Ул нахмурилась тагын да күбрәк. «Чынлап әйтәм, аның беркайчан да забываю безгә бер зат. Һәм, янәсе, нәкъ түгел, мондый, ничек синең». Тиз елмаю күрсәтер өчен, ул мине югары бәяли. «Барырга, ә хәзер. Исеме... Нигы? Әйе. Бу иде, бир миңа туктагыз; аның придумаю соңгы».
  
  
  «Миңа бик кызганыч, минем исемем Дэниел Макки».
  
  
  Ул понимающе кивнула. «Угу. Ә аның Джеки Онассис. Сиңа ни булды? Син монда үз хатыны яки нәрсә бу үзенчә?»
  
  
  "Юк, тик..."
  
  
  «Күңелле булдык, бүген генә белән Сью-Эллен. Ee яхтада?» Ул сөйләде, җилдә хатын-кызлар акцент
  
  
  көннән-көн күбрәк южным. Мин гаҗәпкә калдым; бер фикере турында Сью-Эллен иде өчен җитәрлек куярга миңа авызы кукурузную лепешку.
  
  
  "Мин, чыннан да түгел ..."
  
  
  Ул дәвам итә, әйтерсең дә ишеткәнем бар минем. "Сез беләсез, аннары укыткан ул, ниһаять, алды, аерылышу, әмма мин уйлыйм, сез беләсезме, бу турыда, чөнки сез Сью-Эллен иде шундый якыннары, дуслары. Әлбәттә, яңадан өйләнә, әмма аны иске грек ире диярлек үткәрә, аның белән вакыты барлык көннәрдә. Минемчә, Сью-Эллен булыр бик шат ишетү, сез бу якларда ".
  
  
  Аның кискен тоймадым, хәзер миңа карый кебек, башкалар гына түгел, калганнары буенча компаниясе болтливой хатын-кызлар да кешеләр өчен берничә күрше столиками. Аның басты. «Ышаныгыз, мэм, аның Дэниел Макки». Аның вынул картасын буенча бумажника. «Иң делле, аның булам яхтенным брокером. Бәлки, сезнең подруге Сью-Эллен кызыклы булачак сөйләшергә минем белән. Анда нәкъ менә ee лодка?»
  
  
  Ул презрительно књрсђтте бу ак ала. Аннары ул књрсђтте бу минем йөзе, аның күзләре белән түгел, бөтенләй сфокусировались. Ниһаять, ул покачала аягы һәм отступила бер адым. «Мин алыр иде поклясться, бу син, Нигы Некто. Бары у Сью-Эллен түгел иде очрашу белән бер сатучы көймә биргән. Хәтта ял көннәрендә».
  
  
  «Ярар,...» Мин смутился һәм, ниһаять, вернул визитную карточкасы үз кошелек.
  
  
  Хатын-кыз погрозила миңа пальцем. «Ә, бәлки, сез түгел, сез сөйләгез, чынлыкта? Аны, хәтерлим, - дип Нигы, ул хитрым, түгел давая беркемгә дә вакыт. Түгел торопитесь, мистер яхтенный брокер; Сью-Эллен диде, дип, бәлки, монда соңрак. Ул чакта без белергә, мөгаен, ә? "Ул поползла кире карата үз столу.
  
  
  Аның отель тиз китәргә биредән, әмма заставил үзен тәмамларга трапезу түгел, обращая игътибарны карашлары, башка ир-атлар һәм хатын-кызлар компаниясе. Бу бик преуспевающая командасы, нигездә, яшь утыз кадәр, кырык, ничек мин аны судил, шулар тирәсендә, нәрсә барлыкка килә диярлек кайсы туристик урында дөньяда. Тирәсендәге кешеләр булачак случайными дуслары белән хема-дентыныћ Сью-Эллен инде күп еллар, яки ничек анда аның фамилиясе, безнең көннәрдә һәм инанырга барлык ih дуслар белә бу.
  
  
  Тик бу кичтә булмый турында уйларга Сью-Эллен яки аның приятелях, шуңа күрә аны выбросил аның тирәсендә баш кына аның чыкты буенча таверны аннары елмаюлар һәм кивка хатынга бу америка вечеринке. Аны тоймадым, аны оценивающие күзләре үз аркада, кайчан чыкты төнге саф һава.
  
  
  Иде", - прохладно белән су дул ровный ветерок. Бу гавани стояло бу якоре зур круизное судно, горели барлык утлары, һәм хәтта мондый расстоянии аны иде ишетергә глухие удары рок-төркеме. «Сумасшедший», - дип уйладым мин. кешеләр киләләр, бөтен дөнья күрү өчен грециядә булдым, һәм булып кала бортында үзенең корабы өчен послушать американскую музыка.
  
  
  Аның панцирь акрын, тышкы яктан небрежно, тик нәрсә булса, звенело эчендә. Эш Сью-Эллен беспокоило мине, мин тоттым үземне, дип проверяю темные улочки, проходя mimmo алар. Үзе док яхшы яктыртылды, һәм, хәтта, бу вакытта төн иде, шактый активлык өчен, аның үзен начар хис итә уңайлы. Шуңа да карамастан, бәяләде, аның барында Хьюго, хәзер матур сидящего бу ножнах бу предплечье. Бары шул факт якын-тирәдә иде, кемдер, кем дә белми, кем аны иң делле һәм, бигрәк тә, минем исеме, барлык иде, дип миңа кирәк настроить үз хисләрен теге биеклеккә, аны, аңа шулай яхшы белә иде.
  
  
  Ул вакытка, мин ничек кайта отель, безне бер күңеле дә подошла, һәм, мин басып торам шул ишеклђр артында œтте өчен соңгы тапкыр неспешно карап чыгарга тихую мђйдан, аны түгел, дип билгеләп үтте безнең малейшего подозрительного хәрәкәте. Ниһаять, аны, пожал җыерып, эченә үтте һәм менде буенча бердәнбер диләр пролету киң баскычлар үз бүлмәсен.
  
  
  Алар көткән мине, кайчан аның отпирал ишекне, һәм алар чертовски яхшы. Бернинди янаулар, диярлек бернинди сүзләр; бер тирәсендә алар захлопнул ишек, аны кайчан керде, башка зажег святым аша бүлмә. Икесе дә ир-атлар иде, авыр телосложения, гадәти темных кигән, ә автоматикасы, аны алар носили, бик кечкенә генә, әмма смертоносной.
  
  
  Аның подождал, әлегә бер тирәсендә алар заговорит, књреп, бу минем багаж ачылган бу түшәк, иң якын к окну. Аның да шталь распаковывать әйберләр, һәм, музейдагы булуына мин алыр идем күрергә, минем ике йомыш белән килүче бик аккуратны үз мин сорады. Бик аккуратны.
  
  
  "Мистер Дэниел Макки?" Ир-ат, находившийся, алга таба да бары миннән, заговорил; ул бераз югарырак булган башка, аның темные чәч иде кыскача острижены, тик великолепными висячими усами.
  
  
  «Әйе», - ривненской дип җавап бирде аңа генә обрадовавшись, алар да кулландык минем чын исеме.
  
  
  «Син кайта иртә».
  
  
  Алам поклясться, ир-ат елмаеп куйды, ләкин әнә шундый усами кыен ышанырга.
  
  
  «Күрәсең, - диде мин.
  
  
  Ул вытащил тирәсендә заднего кармана плоский потертый бумажник ачкан аны. Аны күрдем расплывчатую картинку һәм карточкасы рәсми төр астында нык поцарапанным һәм пожелтевшим пластиком, ә аннары ул барысын да янә убрал.
  
  
  "Сез эзлисез ниндидер эшлекле элемтә, мистер Макки?" - дип сорады ир-ат. Эго дусты, стоящий киресенчә приземистого агач комода у подножия
  
  
  караватка җитештерүче түгел, - диде безгә сүзләрен дә пошевелился.
  
  
  "Алай ук түгел."
  
  
  «Сез... яхтенный брокер». Бу түгел иде мәсьәлә.
  
  
  "Чынлыкта."
  
  
  "Телисез икән, сатып алырга яки сатарга көймәләр Грециядә?"
  
  
  «Юк», - сак булыгыз дидем. «Мин гади осматриваюсь. Нәрсә кебек расслабляется бу сочетании белән зур булмаган бизнесы».
  
  
  "Сез находите зур кызыксыну уятты безнең су тармагының?"
  
  
  "Әлбәттә. Кызык түгелмени?"
  
  
  Ир-ат захохотал, киң раскрыв авызы; бу мгновение, кайчан аны күрдем щель арасында эго передними зубами, аны нык искә төшерде, Alexa Зенополиса. Әмма Алекс", - диде аның үзе иде игелекле алты дюймов югарырак ...
  
  
  "Сез калырсыз, бу илдә бик озакка?" - дип дәвам итте ир-ат, рассмеявшись.
  
  
  «Белмим. Тагын берничә көн, бәлки, миндә юк, махсус планлаштыру».
  
  
  «Әйе, әлбәттә. Безнең яктан - икенче яктан, ял... өчен килгән». Эго темные күзләре белән көчле булды, ул чакта яздырган соңгы бер-ике сүз, һәм аны шикләнеп карыйлар карадым бу пистолетын, ул әле тотты нацеленным минем уртасы.
  
  
  "Нәкъ менә сез, кунакханәләр?" - дип сорады, мин, стараясь казаться мөгаен та киеренке булды караганда требовательным.
  
  
  Ул махнул кулы белән пистолетом түгел бирде миңа безнең малейшего бирү турында попытке схватить эго; эго дусты иде, урнашкан шактый еракта аның, һәм аны берничек тә алмады алырга ih ике түгел, дип тә өстәде булса да, тагын бер шрама үз шкуре. Моннан тыш, моның өчен бернинди дә сәбәпләр. Алай ерак.
  
  
  Ир-ат белән усами пожал җыерып. «Турында күберәк белү өчен сезгә, мистер Макки. Кайчан нинди дә булса иностранец, мине гафу итә беләләр, американца, килә, бу илгә башлый наводить белешмә, моның өчен estestvenno, пробуждает любопытство минем хөкүмәте».
  
  
  «Сез алыр идек белергә, гади спросив», - дип аңлатты аны.
  
  
  «Әйе, мөмкин. Тик минем тарафтан ... зинһар, поймите, мистер Макки, торабыз бик шатком хәле, окружаемым көче белән тљрлесеннђн торган недружелюбны карата безгә. Шуңа күрә без мәҗбүр карарга барысына да белән подозрением, һәм, ышаныгыз миңа , сэр, без сожалеем бу хакта караганда күбрәк сез. Шуңа күрә без кулланабыз иң туры, хәтта китерерлек тупас кораллар белү өчен булса, безнең фикер буенча фикеренчә, без белергә тиеш. Сез аңлыйсызмы? "
  
  
  «Әлбәттә», - кисло-диде мин. "Һәм мин уйлыйм, син инде шактый билгеле, шулай түгелме?"
  
  
  «Ярар,... бәлки». Күрсәтер өчен үз намуслылык, ул убрал пистолетын бу кобуру на поясе. «Бар генә бер нерсе».
  
  
  "Их?" Аны, диде, - дип эго дусты әле тотты үз пистолетын булса да, ул җибәрелде түгел минем.
  
  
  «Әгәр син возражаешь...» Ул киң раскинул куллары, показывая үз добрую волей, һәм двинулся миңа тирәсендә түшәк. "Кечкенә эзләү? Сезнең кеше?"
  
  
  - Мәсих! Бу нәрсә миңа кирәк, белән Хьюго шул ножнах минем сул як предплечье. Аны отступил бер адым. «Мин аңламыйм, ни өчен бу кирәк», - диде аңа ничек яхшырак подражая генә возмущенному америка туристка. «Алла белә, аның да вывожу буенча сезнең илнең көймәләр контрабандой!»
  
  
  «Әлбәттә, юк. Шуңа да карамастан». Ул әле шелл миңа. "Бу удовлетворила иде һәрберебезгә, шулай түгелме?"
  
  
  "Мин аңламыйм, ни өчен,...?"
  
  
  Дусты янә күтәрде пистолетын, направляя эго бу минем якка.
  
  
  «Пожалуйста, мистер Макки», - дип әйткән усатый кибете. «Без теләмибез настаивать».
  
  
  Ул обошел изножье түшәк, умиротворяюще раскинув руки, һәм выглядел дружелюбным, ничек носорог.
  
  
  Аның да выдержал. - "Оставайтесь бу линия!"
  
  
  "Әйе?" Усатый тукталды, әмма, күрәсең, ул гына да түгел, растерялся.
  
  
  «Сез сөйләгез, сез полиция, яки нәрсә бу үзенчә. Мөмкин миңа якыннан карарга карточкасы, аны сез миңа күрсәттеләр?»
  
  
  Бу остановило аның. Ул тиз взглянул бу, үз напарника һәм двинулся бу минем якка. Эго хата. Аның ясаган полшага уңга, поставив эго үзара һәм кешеләргә тотты үз кулымда пистолетын. Ясаганчы, кем дә булса алар аша аңладым, ниләр, аның схватил Усатого өчен запястье, повернул эго һәм прижал үз күкрәгенә. Ул каты һәм авыр, әмма мин аны ясадым эго безвольным.
  
  
  «Мистер Макки...» - выдохнул ул.
  
  
  Аңа шат бу ишетергә; дигән иде безне туй-тамаша бара иде, ул, күрәсең, белмәдем, кем аны иң делле.
  
  
  «Кошелек», - прохрипел аңа эму бу ухо.
  
  
  Ул башлаган копаться бу набедренном кесђдђ. Аны иде, шулай шыгрым тулы решимости саклап калу эго, дип билгеләп үткәнчә, сикергәли, башка ир-ат. Түгел, башта. Аннары аны күрдем, ничек ул тыныч вставляет глушитель бу аз үзенең пистолеттан. Ясаганчы, аны өлгергән среагировать, ул җентекләп прицелился һәм ике выстрелами ата бу громоздкую күкрәгенә кеше, аның аның тотты. Миңа оят, дип әйтергә минем беренче реакцией иде облегчение нче моннан, дип безгә бер таращить күзләре дә узды аша гәүдәсен дә эләкте миңа.
  
  
  Усы провисли, эго аленка кинәт ике тапкыр арткан минем кулда. Аңа позволил эму упасть; шунысы ачык, ул күбрәк түгел годился буларак, минем өчен щит.
  
  
  Башка ир-ат махнул миңа ревматизма. «Мин заберу аның. Сез волнуйтесь... мистер Макки».
  
  
  Миңа да ошады, ул миңа ухмыльнулся, бигрәк тә аның мельком күрдем тимер тешләре, обрамленные резин губами.
  
  
  «Нинди черта», - диде мин, кайтырга омтылып, ул үз ролен бизнесмен-путешественника. Билгеле иде, ул түгел иде инде атарга миндә.
  
  
  «Кайчагында кызык әйберләр килеп чыга, мистер Макки», - дип әйткән ул, склонившись өстендә безжизненным телом минем аяк. Буенча аккуратных проколов күкрәгендә Уса текла кан, ләкин ул бөтен впитывалась дип белдергән темного пиджака.
  
  
  «Угу», - дип җавап бирдем мин, бераз вытягивая левую кулын очрак, әгәр миңа мгновение авыру кирәк Хьюго. Нәкъ менә шул чакта аны шулай бик нык теләсә Вильгельмину, дип тойдым, аның тәме. "Нәрсә, тегүче тик синнән, син собираешься нишләргә?"
  
  
  Бандит күтәрде, күзләрен аның кечкенә глазки иде мертвыми, ничек у змеи. "Сез теләсәгез белергә, мистер Макки?"
  
  
  Аңа берни дә түгел, - диде.
  
  
  Ул күтәрде мертвеца аякка пригнул эго толстое гәүдәсен һәм перекинул Усатого аша эчтђге. «Бар янгын лестница», - дип игълан итте ул, әйтерсең, аңа бу белмәгән, һәм таба килә башлады к окну, выходящему бу зур булмаган мәйданы аста. Аннары минутной пауза ул перешагнул аша подоконник бу железную рәшәткә. Гәүдәсен, аның плече болезненно ударилось турында поднятую оконную створку, әмма Усатый алмады возражать.
  
  
  Бандит тукталды көчәячәк, аннары моннан, ничек эго ноша тышкы якта иде, һәм кайчан ул посмотрел миңа, аның елмаю иде диярлек дружелюбной.
  
  
  "Без кабат күрербез, сезне кайчан да булса, ә, мистер Макки?" Ул похлопал гәүдәсен Усатого буенча ярманы. «Ә икенче юлы без дә эшләрбез глупых хаталар, ә?»
  
  
  
  
  
  
  Җиденче башлыгы.
  
  
  
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну һәм наблюдал, ничек коренастый бандит карабкался буенча янгын лестнице, ничек обезьяна, по-видимому, түгел, обращая игътибарны ношу, аны ул несс. Әгәр минем иде Вильгельмина... тик юк", - диде аның үзенә, нинди бу файдасы? Азрак барлыгы миңа монда синнэн ничек тә булса җәлеп итәргә, үзенә игътибар бирелә. Аеруча игътибар хакимиятләре.
  
  
  Һәм, әлбәттә, аны, белми, дип ике шутников, алар обыскивали минем бүлмәгә түгел, элегрәк берни дә гомуми хөкүмәте белән; законлы агентлары эшләүче үз илендә түгел, расстреливают үз партнерлары башлагач, алар эләгә переделку.
  
  
  Аның тикшерде үз багаж һәм калган өлешне бүлмәләр, шул исәптән примитивную ванную бүлмә. Киресенчә, берни пропало, һәм, чөнки минем берни дә булмады компрометирующего, мин дә китәм аеруча борчылу бу хакта. Гайре нәрсәләр туры килде задаться мәсьәлә, кем иде бу пар, һәм ни өчен алар да бар иде биредә. Миңа килә, яхшылап карарга карточкасы, аны күрсәтте миңа Усатый, әмма бу соң инде, соң. Һәм, ихтимал, бу имело бернинди әһәмияткә ия. Кемдер, ниндидер оешма интересовалась Дэниелом Макки, яхтенным брокером, һәм моның җитәрлек булсын өчен аны дулкынландым. Артыграк булганда-йә, раздеваясь һәм йокларга җыенганда, аның скучал буенча Вильгельмине.
  
  
  Очрашулары билгеләнгән иде, икенче көнне, ул да торып басты иртән өчен җиңел трехчасовой сәфәре буенча Пелопоннесу. Зур тау ярымутравы иде сплошь яшел һәм белым белән пышными яшеллеккә склонами була һәм скоплениями меловых пр; Юл иде, яхшы, һәм ул пожалел, дип минем булмады вакыт задержаться һәм гадел булырга туристом. Тик мин артык иде нетерпелив, артык отель барып урыннарны билгеләү; Хәтер, дигән булган минем бүлмәдә узган төнлә түгел отпускала мине, мин тоймадым, чөнки нинди дә булса рәвешле чертовски мөһим керергә белән элемтә Кристиной. Ул чакта без алыр идек алырга, дигәндәй, шоу кунакта.
  
  
  Пиргос - убогий шәһәрчеге белән искиткеч табигый гаванью. Иң элек нәрсә эшләргә дип,-әле дә булса, аны бродил буенча докам, әлегә тапмадым урын кайда булыр иде арендалау парусную лодку на атнага бер яки ике. Элгон Ксефрат иде добродушным хуҗасы тарафыннан йортлары, кечкенә человечка белән надгробными зубами, аның ул вакыт показывал бу ослепительной улыбке.
  
  
  Без шундый нәтиҗәгә килдек: сделку түгел, берьюлы; Миңа да эшләргә туры килде, тыныч кына, әмма идем чертовски ышана алмыйм алырга дип, миңа кирәк, кыска вакыт эчендә. Элгон дип ышандырды мине, дип, аның булачак минем өчен мореходное судно, аны кайчан захочу эго алырга. Бу булды бер тирәли мөһим мәсьәләләр.
  
  
  Башка отель, аз караганда отличавшийся кылган иде Пирее кала, моннан тыш, дип nen иде бер зур неровная караватка җитештерүче, ә ванна моңа кадәр коридорда. Ярар, аңа гына калды, бер төн, бәлки түгел, бу төн.
  
  
  Иде инде поздний көне, һәм аны башкара үзенең туристик тәртибе, шуның кадәр, ничә иде, кайчан аны, ниһаять, минем янга килеп, к таверне Закинтос. Бу зур йорты ачык һавада, каян открывался искитмәле төре гавань һәм зур тау утрау берничә милях нче ярлары. Аның селл турында металлический столик на террасе, төшергән потрепанную яхтенную фуражку һәм положил аны сиденье янымда. Соңрак кояш наклонялось өстендә Ионическим морем, падая бу сапог Италия, аны кая тиеш иде отправиться аша берничә көн. Аны көттем Кристину белән максималь мөмкин сабырлык, билалет, ул да мәҗбүр итә алмый мине көтеп артык озак. Иде чертовски уңайсыз ия эш белән ниндидер незнакомой кыз белән шөгыльләнүче белсђм күбрәк минем турында нечкәлекләре бу миссия.
  
  
  Бигрәк тә ул стычки белән ике профи минем кунакханә санында кичә кич.
  
  
  Тирәсендә таверны аны күргәнем булмады, ничек соң кич гавани движется су транспорты. Ул гына да түгел, халык белән шыгрым тулы иде, әмма көймәләр барлык мастей даими килеп торды һәм уходили. Пәйда малолитражный катеры тапшырылды белән черным корпусы, буксирующий кызны су чаңгы. Алар приблизились карата кайбер рыбацких көймә биргән, привязанных к яр буе. Кыз күтәрде, бер кулы очында, темные чәч развевались өчен аның спиной, ә аның залитом брызгами зат иде аеруча экстаза. Бу катере һәм машина йөртүче һәм башка ир-ат, наблюдавший өчен лыжницей белән кормы, ободряюще елмайдылар әй. Кайбер балыкчылар өчен причале оторвались нчы үз дель; кайбер басып тордылар автомат восхищении бабайларның проносящегося mimmo алар бронза, одетого бу бикини, тән һәм раздались рваные возгласы сәлам.
  
  
  Аннары седой, коренастый, ир-фуражке белән нык тәэсир итә торган булды алтын билгеләре белән, бросился к яр буе, яростно жестикулируя. Кеше руль артында катер башта түгел, дип билгеләп үтте аның, тик ниндидер инстинкт заставил эго игътибар булса, кая ул снаряда; ул кинәт повернул, бер үк вакытта замедляя хәрәкәт булганда, күрдем, дип якынлаша ахырына гавани.
  
  
  «Проклятые юлђрлђр», - пробормотал аның турында үзләрен. Һәрхәлдә, алар белергә тиеш: күбрәк булсын өчен, йөрергә, су чаңгы шул гавани.
  
  
  Кыз пыталась укоротить буксирный трос; ул казалась бердәнбер буенча күңелле троицы белән шөгыльләнүче белсђм, дип ясый, һәм, карамастан, үзгәреш тизлеген һәм юнәлешен көймәләр, ул, киресенчә, контролировала хәлне.
  
  
  Ә аннары буенча непонятной миңа шул сәбәпле, ул гади кимегән. Ул спустилась суга, автомат рәвештә отрываясь от чаңгысы, отпустив буксирный трос. Алкышлар килмиләр, тик хезмәткәре порта та, трясти кулаками кешеләргә бу катере. Ул якын тукталды, эго двигателе заворчал башкарды медленный даирәсе һәм приблизился к кызга.
  
  
  Ул җиңел ступала буенча & nb, цепляясь өчен чаңгы, тик лодка приближалась, аны ишеттем, аның тавышы возвысился от гнева. Аны бераз белә идем, грек, әмма иде, дип ышанам, - дип ул сөйләде, ярамый табарга безне бер бөтен стандартных текстовый. Ул подтолкнула су чаңгысы к математика һәм корме; ул алды ih белән недоумением йљзендђ. Тик ул протянул әй кулын булсын өчен, ярдәм итәргә әй бортына менү, ул пожала җыерып, повернулась һәм поплыла к грубой агач лестнице буенда, яр буенда.
  
  
  Шофер сак маневрировал, артында, алар икесе дә ир-атлар ачыктан-ачык умоляли. Ул проигнорировала ih, аның зат отражало аның высокомерное презрение. Ул кайчан җиткән баскычлар һәм башыннан күтәрелә буенча, су, кеше корме янә ул арада аңа; ул стряхнула эго кулын, слила суга белән үз развевающихся чђч өчен ул тулысынча забрызган, аннары күтәрелде, тагын берничә ступенек, әлегә көчлерәк булып чыкты алар өстендә. Бу вакытта ул повернулась һәм нәрсә диде, отрезая бу, ничек сержант, отдающий боерыклар иң неумелому новичку үз взводе. Икесе дә ир-атлар выглядели удрученными, ә аннары угрюмыми; алар үзара тапшырдылар кызга нинди да булса кием-салым, зур соломенный капчыкка. Кайчан алар янында нах иде инде, бермәлне, хәтта взглянув саубуллашканда, һәм тиз взобралась на вершину яр буе.
  
  
  Буларак, күпчелек башка килүчеләр таверны, аның басты аркасында, урындык, өчен яхшырак присмотреться аннары моннан, ничек кыз кимегән. Белән моннан урыннар аның хранил, миңа яхшы күренә бөтен нәрсә, һәм ул басып янәшә, ул кайчан җиткән вершины киң каменной яр буе. Ул тукталды мгновение, намеренно әйләнеп карамый гына, әлегә услышала внезапный рев подвесного двигательнең кайчан ee ике безутешных эскорта белән хот-тумышы белән кайтмадылар буенча гавани бу сорады үз потерянного эго. Аннары ул иреште соломенный капчыкка к нең ногам, күтәрде кулларын сбросила махровую күлмәк, башына, извиваясь ривненской шулкадәр, ни дәрәҗәдә кирәк иде, әлегә шведларны гына аңа к югу аның бедер. Ул вытащила гладкие влажные чәч астыннан воротника рубашки, полезла шул сумка һәм вынула монструозную берничә темных очко. Аннары гына, моннан тыш, ул ничек надела ярар, ул књрсђтте, безнең алар басып тордылар һәм караган өчен нах.
  
  
  Аның карата түгел иде безгә фальшивой скромности, безгә надменного безразличия; ул гына аз дип елмайды, пожала җыерып һәм күтәрде сумка. Ул кайчан узды mimmo мине шулай якын, мин тоймадым исе катнашмасы тозлы су һәм лосьона өчен загар, ул покрыл аны тирене бусинками, ул колебалась өлешенә секундка, аннан соң дип дәвам итте үз юлын түләүләр турыдан-туры мөрәҗәгать таверне.
  
  
  Аны күзәтеп - аны иде, мөгаен испортил үз прикрытие, булмаса ясаган бу, чөнки калганнары төгәл нах карадык - ул кайчан күтәрелде буенча парда киң неглубоких ступенек бу каменную террасу алды һәм урындык башка зонтика өчен защититься нче кояш. Керешер алдыннан ул авылның, анда иде официант, һәм кайчан әйләнеп кайта караћгы тљстђге интерьеры таверны өчен китерергә аны заказ, аны әкрен генә әйләнеп, үзенең столику. Аны тоймадым некоторую өлешен изощренного сожаления, бу ул сайлаган соседний столик, әмма здравый мәгънәсе кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа, дип
  
  
  • Аның бирегә генә түгел, булсын өчен полюбоваться җирле богиней су.
  
  
  Ул выпила кружку җирле шәраб, нык сжала виноград, ул аны инде пробовал, һәм булдым сакларга узо; һәрхәлдә, бледное, сөт вещество посылало үз үз предупреждающие камап керткәнче сез эго проглотили. Без сидели итеп була карарга берсен на берсен генә придавая моңа зур әһәмияткә ия, һәм бераздан булды күрәсең, ул өлешендә переводила караш минем якка. Яхшы, аны алам, бу кабул итәргә; автоспорт посетителями бу урында хәзерге иде горстка туристик пар һәм берничә җирле, бизнесменнар, музейдагы ih катгый киемдә, безгә, бер тирәли алар булмаган кызыксындырды иде кызны яки кемне җитте иде батырлык карарга, аның аннары, әлеге чыгышлар аерым & nb берничә мгновениями элек.
  
  
  Бер тирәсендә аның озын голых аяк нетерпеливо дергалась. Һәр берничә секунд ул распушивала мокрые чәч һәм сушила ih, кояшта; белән, үз урыннарын аны иде күрергә медные блики на кара бархате, һәм һәр тапкыр, кайчан ул күтәрәләр, кулларын, аның күкрәгенә кинәт бүлеп бирелгән фонында облегающей тукыма, аның сорочки. Аны отвернулся; соңгы, нәрсә миңа кирәк, бу отвлечение мондый төрдәге. Моннан тыш, диде аның үзенә, ул, ихтимал иде высококлассной кыз по вызову бүген ял көне, ищущей ярдәм итү. Аны игътибар белән карады, калган өлешен эзләп таверны һәм башка һәрвакыт нескромности дигән нәтиҗәгә килгән, аның буенча иң яхшы мөмкин булган потенциаль клиентлары.
  
  
  Аны, посмотрел на сәгатьләре, аннан соң тиз падающее кояш над морем. Икесе дә", - дип әйттеләр соң инде, мин уйладым, кайчан барлыкка минем контакт.
  
  
  Ул поднималась аякка, тәмәке белән алтын наконечником свисала белән аның губернасында. Күпмедер вакыт ул сидела, оглядывая яр буен, әйтерсең, нидер иде әле, аннары, повернулась һәм киле, әле яланаяк, бу полутемный интерьеры таверны. Проходя mimmo минем столика, ул неопределенно дип елмайды түгел, әнисенә карап мине.
  
  
  Аның кулын күтәрде өчен поправить солнцезащитные нокталарында да, официант, зависший якын-тирәдә, катнашты бу жест заказ; аша мгновение китергәнегез иде тагын бер узо. Иде бу яшь кеше, чак исполнившийся зафер яшьтәге, һәм, куеп эчемлек бу кәнәфи, ул взглянул бу столик кызлар, аннан заднюю өлеше таверны, эго брови яростно взмахнули, әйтерсең, ул имитировал Граучо Маркс. Ясаганчы, аны аңладым, ул-ясый, ул шулай ук куйды кружку шәраб, ул пила кыз һәм поспешил кит, ясаганчы, аны өлгергән возразить.
  
  
  Ул кайтты да диярлек шунда ук аннан эго карау, усевшись на сиденье каршында мине. Ясаганчы, әйтергә сүз, ул сделала глоток шәраб, издал түбән порывистый вздох рәхмәт һәм откинулась бу спинку урындык. Шул вакытта гына ул књрсђтте миңа.
  
  
  "Синдә машинасы бар?" дип сорады ул. У нах иде подчеркнутый акцент ләкин, күрәсең, ул үзен якланган уңайлы белән инглиз телен белә иде.
  
  
  «Минем бар бер», - дип килеште мин. «Фольксваген» иде припаркован янәшәдә, күз алдында безнең урындык.
  
  
  «Мин уйладым, бу да булырга тиеш, синең», - коры диде ул. «Прокатные саннар факт, сез америкалы».
  
  
  "Бу күп күрсәтә?"
  
  
  Ул пожала җыерып, демонстрируя битарафлык. «Ах, ble өйрәнергә узнавать». Ул књрсђтте башка столики якын-тирәдә. «Алар, - дип, шунда, алар буенча Англиядә». Ул генә кивнула, показывая на бер-ике урта яшьләрдәге, потягивающую вермут өчен затененным өстәле. «Ул китеп, пенсиягә багышлады үзен виски; карагыз әле бу рубин палочек! Һәм теләсә нинди хатын-кыз белән шөгыльләнүче күренә, әйтик, зат кебек, балта, һәм бу фантастическом твидовом костюме, биредә кояшлы яктылыгында Пиргоса! Буламы күз алдына китерү, алар килдек буенча...» Ул разочарованно махнула кулы белән һавада. "Аргентина?"
  
  
  Туры улыбнуться. "Мөгаен, юк."
  
  
  Ул уперлась локтями бу кәнәфи һәм наклонилась миңа, подарив миңа бөтен көчен, үз елмаюлар, әйтерсең ул яңа гына ачты, үзебез өчен нәрсә бөтенләй очаровательное. "Шулай у сине машинасы бар?" Ул взглянула «фольксваген»га.
  
  
  «Әйе. Бу минем».
  
  
  «Ул чагында, бәлки, сез дә булачаксыз возражать... Мин алманиягә транспорт».
  
  
  «Шулай итеп ул аны диде».
  
  
  «Бу-гади кечкенә генә җәмәгать пляж, ерак түгел. Алар балалар көймәдә, алар чакырдылар мине прокатиться алар белән су, чаңгы, һәм ул, диде, нишләп юк». Ee җилкәсенә хәзер күтәрелде һәм опускались, ничек поршни бу связке көпчәкләр локомотив. «Алар белми, ничек идарә итә, бу лодкой, аңлыйсызмы? Глупцы! Тавышы шулай ук чын күңелдән бу гаваньи... сез күрдегезме?»
  
  
  "Ага."
  
  
  «Шулай итеп, аның калдырды ih; мин ышанам, алар хәтта отвезут мине кире кечкенә генә отель пляжда, анда аның тукталды. Шулай булгач, мин... ничек сез бу называете? Брошена?»
  
  
  «Алай ук түгел, әмма идея сезнең верная».
  
  
  Ул наклонилась миңа аша урындык. «Стандарт барышын», - дип уйладым мин, кайчан аның күкрәгенә уперлась бу пышную ткань сорочки. "Сез күптән бу Пиргосе?" дип сорады ул.
  
  
  «Мин ожидаю, дип башлыйм монда озак».
  
  
  "Ах. Кая сез барыгыз, моннан?"
  
  
  Аны бераз отодвинулся бу кресле. Ул, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк артык күп сораулар, хәтта өчен проституток. «Әле кыймаган», - сак булыгыз диде, мин.
  
  
  «Бәлки...» Ул придвинулась миңа тагын облизывает, әйтерсең, урындык юк иде. Ee күзләре блестели, әйтерсең, бездә алар үз эчке fold paper. "Корфу булмаячак начар?"
  
  
  «Бу мөмкинлек», - дип белдерде мин. Мђгънђсе юк врать.
  
  
  "Ул чагында, бәлки, сезгә кирәк компаньон?"
  
  
  Штопора түгел иде көтелмәгән, әмма миндә булмаган, җавап бирү. Аны бик озак карадым бу нах керткәнче җавап бирергә. "Сез теләсәгез бару Корфу?"
  
  
  «Идем возражала».
  
  
  "Нигә?"
  
  
  Настала аның чиратында колебаться. Бермәлне һәм арийцев повела бу чудесными җыерып. «Бу-яхшы урын».
  
  
  «Шулай итеп, бу бар».
  
  
  Кинәт ул усмехнулась кебек нәни кыз, пойманная бу безобидной лжи. "Әмма Корфу ценымногие яхшырак түгел микән?"
  
  
  Аны тойдым покалывание. "Бәлки..."
  
  
  Ул потянулась аша урындык һәм коснулась минем куллар. "Сез возражаете, әгәр дә аңа булды компаньоном берничә көн шулай түгелме?" Аның елмаю булды тагын да киңрәк. "Мистер Макки?"
  
  
  Аның да упоминал үз исемен.
  
  
  
  
  
  
  Восьмая башлыгы
  
  
  
  
  
  Икеле иде бу иң юка контакт да, ул аны кайчан булса вступал, һәм бу беспокоило мине, кайчан аның причал кызны отель, анда ул калдырды үз кием-салым. Машинада без аз сөйләштегез; Аның да поощрял аны, һәм ул тђкъдим иткђн. Әмма ясаганчы, без урынга килеп җиткән кадәр участогы җәмәгать пляж, окруженного зур булмаган второразрядными отелями, каян ул юнәлде үз экспедицию су чаңгы, аның притормозил өчен ел саен нах.
  
  
  «Әйтик, син Кристина», - диде мин. Ул әлегә хәтта диде миңа моның.
  
  
  "Әлбәттә. Синдә бар лодка?"
  
  
  «Минем бар бер взятая өчен прокатка әйе».
  
  
  «Ул чагында, бәлки, безгә кирәк.... Әйә син алай употребляешь оештыралар?»
  
  
  Аны нахмурился: «Мөмкин. Бәйле нәрсәләр син ясарга тиеш күз алдында».
  
  
  «Мин тотам, без булырга тиеш видимыми бу публике, күрәсең, привлеченными берсен к, бер-берсенә». Ул алды минем өчен кулын да, үзенең җылы голое бедро. «Тавыш бирергә әйтик, юкмы? Америка турист, гречанка ялда. Әйә бу алай түгел, ничек планлаштырылган иде?»
  
  
  Ул, күрәсең, белсђм планнары турында ценымногие күбрәк аның, әмма бу имело мәгънәсе. "Нәрсә, син ишетәсеңме нче Алекса?" - чын күңелдән дип сорады мин.
  
  
  Әйтерсең, аның тире кинәт әверелде мрамор, салкын, ничек кабере, ә ул сделала бернинди хәрәкәте өчен оттолкнуть минем кулын. «Сөйләшербез бу турыда соңрак».
  
  
  "Ни хәзер?"
  
  
  Аның елмаю иде охшаган посмертную битлек " кә. «Чөнки без сезнең белән, мистер Дэниел Макки, белмибез турында Алексе. Хәзер без каршы алабыз танышу, беребезне беребез белән, ә иртәгә без отправимся безнең кечкенә генә круиз өчен Корфу, бездә булачак шактый вакыт сөйләшә шул хакта».
  
  
  Өчен дилетанта ул, киресенчә, омела шактый яхшы тамаша шома эшли, минем почта бизнесявляется. Аны тиеш иде сарыф аның белән. Һәрхәлдә, әлеге мизгелдә.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ee отель башлыкның үзе невзрачное маленькое местечко белән розовой штукатуркой һәм киң террасой төре белән бүгенге тар юлга пляж. Без үтте аша ритуал: эчтек өчен берсе тирәсендә столиков бу террасе, взявшись өчен куллар да, күпләр әнисенә карап бер-берсенә бер-берсенә күзләренә. Вакыт-вакыт аның проверял, обращает ли кем дә булса безне игътибар, тик күрмәдем беркемне дә, кем проявлял иде к Польшада күбрәк искә төшерде. Ниһаять, кояш собиралось погрузиться бу диңгез, ул күтәрелде, подняв, минем белән бергә ул үзе аякка бастыра.
  
  
  "Без обедать?"
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  «Әлбәттә», - дип раслады ул. «Керемнәре өчен минем аша сәгать ярым. Бәлки... сез алыр иде оештырырга безнең өчен отплытие иртәгә иртән?»
  
  
  "Мин белмим." Аны ткнулся носом аның ухо, алдан көтелгәнчә, әмма, нигездә, чөнки отель ышанырга, дип, беркем дә услышит булса, мин дим. «Не торопитесь, җаным. Аны булмаса, отель килешергә турында завтрашнем кунакта әлегә булачак чертовски күрәсең, сез едете минем белән».
  
  
  «Шулай булгач, әйдәгез, эшлик, бу хәзер очевидным». Ул иң очевидным итеп ударилась турында минем пах, генә приподняв аягын өчен потереть голым коленом минем бедро. Бу иде гына кыска жест, әмма беркем дә алмады эго калдырырга. Яки эго нәтиҗәләре.
  
  
  «Әйе», - диде, мин, һәм, миңа туры килде прочистить тамакны керткәнче барлыкка килде, тагын ниндидер әйтү. «Без җыенабыз китәргә иртән».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Үзенең куе синем күлмәк ул выглядела шулай ук яхшы кебек, бикини; шунысы ачык: бу нәрсә купленное белән склад, әмма Кристина умела бирергә теләсә кайсы үз киемнәреннән төре, әйтерсең бу шулай эшләнде өчен нах bvlgari, burberry. Без килә, кечкенә ресторан янында аның отель; бу түгел иде искитәрлеге, һәм ни дәрәҗәдә аның алыр идем күрергә, башка эшләр туристлар анда түгел иде. Кайчан аңа иде ышанам, безне беркем дә алмый подслушать, аны дип сорады ee,
  
  
  нидән гыйбарәт иде сәбәбе, аның буенча без булып чыкты бу конкрет урында.
  
  
  Ул покраснела, бераз аша загар.
  
  
  «Мин чыннан да белмим, бу шәһәрне», - диде ул. «Мин биредә беренче тапкыр».
  
  
  Аның уйладым бу хакта берничә секундка, аннан соң откинулся бу спинку урындык, һәм елмаеп куйды әй, аша урындык. «Нибары пар туристлар, шулай түгелме?»
  
  
  "Әйе..."
  
  
  Килде минем чиратта, сдвинуть эш эшне урыныннан. Буенча манильского конверта, ул аны ташладым белән янәшә стулом, аны алды картасын һәм развернул аны. «Күрсәтергә миңа",-дип бу хакта яр буенда», - диде аңа тихим тавышы. «Я әйт миңа, ни, син белмисең. Һәрхәлдә».
  
  
  Бу бик картасы көнбатыш побережья Греция - нче Пелопоннеса кадәр утраулары Закинф; Кефалония; Итака, каян Улисс отплыл өчен, алып барырга сугышка белән Троей, һәм аннары барлык бу еллар әйләнеп иң верной джин тарихында, Левкас; һәм берничә башка зур булмаган утраулары һәм материковых портлары, әлегә күренми Корфу, булган формасын топора белән деформированной саплы хәнҗәрне алып атасына бирде, лезвие, аның җибәрелгән ярында Албании.
  
  
  «Бу яхшы булыр иде круиз», - сак булыгыз диде кыз.
  
  
  "Ага. Нинди тукталыш юлда сез булыр иде предпочли?"
  
  
  «Юк. Безгә, нинди конкрет очракта. Тик, дип уйлыйм мин, бәлки,... өч көн күрә яхшы булыр иде ул».
  
  
  Минем сжалось сизгерлек түгел, беренче тапкыр өчен бу миссия. Күбрәк тоткарлау, күбрәк вакыт булганда, берни дә бара.
  
  
  "Ышанам, син телисең сарыф минем белән?" Аны кабат әйләнеп роле.
  
  
  Ул сфокусировала миңа үзләренең зур темные күзләре. «Әмма, әлбәттә, Дэниел Макки».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аннары төштән бардык, пробираясь аша тар переулки, окруженные сплошными рядами темных йорт булган кебек, нависали өстендә безнең заслоняя чиста ионическое күк. Кристина барды янымда йомшак, ee бедро прижималось к минем, миңа туры килде даими напоминать үзе булырга кирәк дип начеку предметына мөмкинлеге хвоста.
  
  
  Аны беркем дә күргәнем булмады. Миңа бу ошамый.
  
  
  «Сез... э-э... пробыли кунакханәдә шактый озак алу өчен мөрәҗәгать нче...?»
  
  
  Ул прижалась губами к минем, тик аның иреннәре иде салкын һәм содержали кисәтү. Түгел «сөйләргә хәзер», - пробормотала ул. «Бүгенге кичә безнең өчен».
  
  
  Мин алмадым дип әйтә, сөйләде микән ул минем белән яки нинди дә булса жучком, посаженным бу нах. Һәрхәлдә, ул алмады возражать.
  
  
  Без аннан буенча яр буе, кайда һәм аның алга таба беренче тапкыр күрдем булдык күбрәк түгел йөри таверну, анда очраштык, аннары юнәлделәр якка минем отель, ул сөргендә барлыгы парда кварталлар. Без приближались к тускло освещенному входу тирәли тыкрыгы выехал коричневый «мерседес», заревел безнең якка һәм кискен замедлил барышы. Ул узды ползком; Аның лениво посмотрел на машинаны, тик заднем сиденье берни дә күрдем, тыш, нечеткой фигуры. Йөртүче шляпе, надвинутой күзгә, невозмутимо карадым алга. Кайчан «мерседес» булып чыккан кечкенә расстоянии от безне, ул съехал бу обочину аның каршы ягында урамнар. Янәшә иде припарковано берничә генә, башка машиналар белән без Кристиной иде автоспорт пешеходами, алар басуында ягыннан.
  
  
  Кыз схватила минем өчен кулын, заставляя тукталырга. "Макки!" - настойчиво сызып ќибђргђндђ ул. "Кем бу кешеләр?"
  
  
  «Мин беркемне дә белмим». Аның кортлары гына, җитәрлек начар ия белән эш гади любителем түгел, куркыту, аның үлеменә кадәр.
  
  
  «Әмма алар күрделәр һәм безнең барышлый». Аны тоймадым, аны дрожь, аның гәүдәсен прижалось к минем. "Ни өчен алар көтә анда?"
  
  
  «Мерседес» иде түләүләр турыдан-туры киресенчә керү отель, эго двигателе негромко грохотал буенча выхлопной торбалар чыгуы тонкие струйки пар.
  
  
  Аны повернулся к кызга, обнял аны. «Не беспокойся оборудова барлык кемне син җилдә, Кристина. Бүгенге төн безнең... булса гына».
  
  
  "Әгәр генә дип?"
  
  
  «Синдә юк, ире түгел, шулаймы? Яки башка-егетне?»
  
  
  Ул покачала аягы, вопросительно исследуя минем күзләре. "Юк. Булыр иде аның ялда бер булса, аның эго омелой?"
  
  
  Аның нигезендә, кивнул. «Шулай нидән куркырга? Минем бүлмәдә тыныч булачак, ул чакта...»
  
  
  Кыз оборвала минем сүзенә внезапным яростным поцелуем. Бу застало мине врасплох, ләкин мин тиз оправился һәм ныклы прижал ee үзенә. Соң күпмедер вакыт ул оторвала үз авызы нче минем булды прикасаться к минем муенында, прижав иреннәре минем к уху. "Сезнең бүлмәдә була имин сөйләшергә?" пробормотала ул.
  
  
  «Идем шталь бу куярга». Булмады мәгънәсен упоминать турында минем вчерашних кунакта, әгәр дә алар булганнар өчен полстраны биредән.
  
  
  Ул акрын отстранилась өчен ел саен мине сияющими күзлегеннән һәм киң раскрытым ртом бу ошеломляющей улыбке. «Шулай итеп, бездә булачак, бу төн, Дэниел Макки. Ә аннары без карарбыз...»
  
  
  Без кергән кунакханә, коричневый «мерседес» каласың урынында кебек, приземистый затаившийся дракон, дышащий дымом выхлопной торбалар.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Кристина түгел иде безгә застенчивой, безгә бешено нетерпеливой, әмма
  
  
  ул да түгел иде, безразлична к сексу. Ул иде теге кызлар, алар беркайчан да алыр калырга битараф безне нәрсәгә булсынмы чистка зубов яки дәрес тарафыннан яратып кабул ителә белән незнакомцем. Ул җиңел авылны крае комковатой түшәк белән шөгыльләнүче возвышалась өстендә комнатой, әлегә аның налил бренди шул бер-ике стаканов. Ул алды үзенең, попробовала бу тәмен, моңа кадәр телендә буенча губам, ничек мәче.
  
  
  Бердәнбер урындык бүлмәдә иде, бик начар һәм сөргендә бу начар урында. Нарушив бер тирәли минем төп сикергәли, аның селл киң подоконник, убедившись, дип оконная штора тыгыз ябык; хәтта ул чакта аны белә минем силуэт - идеал максаты, әгәр алып барырга снайперскую стрельбу, һәм доверял үзенең инстинкту, дип беркем дә теләми аны вафат була. Әле тели.
  
  
  «Яхшы», - диде мин, поднимая толстый бер стакан шул санда отель, шулай ук кунакханә жесте гриле бутерброд белән сыр.
  
  
  "Яхшы?"
  
  
  Бу иде, минем беренче, чыннан да, яхшы караш Кристину Зенополис; башка бер тапкыр да мине ослепило артык күп яктысы, һәм бөтен бу мондый, поджаренная плоть; ресторанда элек иде приглушенный святым, арасында безнең торды столик. Биредә сергей иде приглушенным, тик бигүк нык, һәм бернәрсә дә комачау итмәде обзору. Хәтта аның куе-зәңгәр күлмәк башка бизәнү әйберләрен иде диярлек, шулай ук откровенным, ничек көндезге бикини, һәм нинди дә булса яктан караганда, артык кызыклы булды, бөтен төркемнәр. Аның густыми темными волосами һәм киң расставленными искиткеч голубыми күзлегеннән иде визуальным сокровищем, һәм бүгенге көнгә кадәр хорька ул проявляла ум һәм рух өчен туры килергә тышкы кыяфәте. Бу мгновение аның пожалел, без андый түгел, нинди казались, һәм шунда ук, - диде үзе өчен, аның безнећ белђн аралашудан туктады булырга дураком.
  
  
  «Шулай итеп, сез студент», - диде мин, ведя сөйләшү кебек теләсә нинди слушающий алыр иде көтәргә, дип турист бер кеше кызны, ул аны алды һәм китерде үз бүлмәсен.
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Син изучаешь?"
  
  
  Ул пожала җыерып һәм сделала зур глоток бренди. «Кайчандыр мин отелем булырга туташы, әмма миңа туры килде ташлап».
  
  
  "Нигә?"
  
  
  «Иде бу...» Ул нахмурилась. «Ярар, нишлисең, аның, ниһаять, ди үзе, дип әйтә алмыйм калырга янында-авыруны бөтен оставшуюся тормыш. Сез Беләсезме?»
  
  
  "Мин шулай аладыр дип уйлыйм".
  
  
  «Һәм шуңа күрә аны ... ярар, аны бары тик укыйм. Бәлки, аның булырмын биологом, бәлки, археолог. Түгел мәңгегә торопиться карары белән, дөрес?»
  
  
  "Минемчә, сезнең әти-кунакханәләр булыр иде өчен сез алган белгечлеге". Аңа диде бу понимающей усмешкой, әмма мин, шулай ук, белә у нах юк, ата-аналар.
  
  
  Кристина пристально књрсђтте миңа. «Миндә юк, ата-Макки. Әлбәттә, син беләсең; мин, булырга тиеш, әйтә килдем сиңа бу хакта элек».
  
  
  Аңа кивнул. «Минемчә, син бу сделала. Гафу. Ә син ... э-э ... син зарабатываешь бу тормыш?»
  
  
  «Их, аңа, эшлим бутике Афинада. Бу-бик якын к Хилтону. Алар бик яхшы түләргә минем өчен ял, миңа кирәк түгел, йөрергә дәресләр». Ул наклонилась алга, тыйнак вырез аның күлмәк приоткрылся бары бер өлеше. "Тњгелмени бу бик яхшы, чөнки мин хәзер ялда?"
  
  
  «Ничек ярамый яхшырак», - дип җавап бирде мин, поняв минем реплику, торып басты һәм сель янында бу караватка җитештерүче. Ул двигалась һәм казалась удивленной да автоматик ласк түгел иде. Миңа күбрәк нравилась бу кыз.
  
  
  «Ә син, Макки, тапкан Грециядә нәрсә теләгән?»
  
  
  "Бу некотором мәгънәдә".
  
  
  Ул смеялась. «Мин әйтәм турында твоем почта бизнесявляется».
  
  
  "Әйә мин түгел дип әйтте?" Аның, дип әй, бу ревматизма. «Ярар, иң делле, аны иде биредә барлыгы берничә көн эчендә, әмма аны каршы алды, кайбер кешеләр, посмотрел на көймәләр. Минем иде берникадәр тамаша, дип, бәлки, алмыйм аны табарга сезнең илдә гения бу диз яхт, кемне дә булса, кем алыр өчен уйлап дә булса яңалык захватывающее. Әлегә ... ләкин булу-булмауга карамастан, нахожу аның нәрсә ищу-юкмы, аны нәрсә беләм",-дип хәбәр турында Греция. Күбесе тирәсендә бу миңа бик ошый ".
  
  
  Бу юлы ул поцеловала мине прохладными һәм легкими губами. Аның башлады обнимать аны, тик ул отстранилась түгел, нык, ривненской шулкадәр бирү өчен, миңа аңларга, хәзер дә вакыт.
  
  
  Ул, диде. - "Димәк, иртәгә син отплывешь?"
  
  
  «Бу идея. Шунысы кызык, минем илдә һәм, мөгаен, сезнең дә, кайчан кешеләр бу көймәдә күрергә, ничек кеше машинасы белән килә башлый сораулар бирергә, алар склонны күп сөйләргә. Тик шул ук кеше дә уяна шул көймәдә һәм педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк алар шул ук сорауларга алар җавап бирәчәкләр ".
  
  
  «Әйе, аны аңлыйм, ничек, ни љчен соћ». Ул сделала тагын глоток бренди. "Син дөресен генә әйткәндә, теләсәң алырга мине үзе белән?"
  
  
  Хәзер аңа иде, дип ышанам, - дип сөйләде ул мөмкин булган хаталар, чөнки ул чертовски яхшы белсђм, мин алырга тиеш, аның үзе белән. «Идем, бик отель. Нибары өч-дүрт көн генә прибрежное йөзү. Түгел, торопясь».
  
  
  Күрәсең, ул обдумывала бу; аннары ул акрын кивнула. «Әйе. Бу булыр иде бик, бик яхшы». Шушы сүзләр белән ул встала, протянула буш бер стакан астыннан бренди якындагы коммода күтәрде һәм ак шерстяную накидку ул носила нче кичке прохлады. «Мин кайтырга тиеш да үз кунакханәсе, Макки».
  
  
  Минем изумления булырга тиеш, проявилось билгеле, тик ул подавила минем протесты яростным нахмуриванием. "Сиңа, һичшиксез?" - неубедительно диде мин.
  
  
  «Ах, әйе. Бу бик күңелле, Макки. Аны, сизәм, без яхшы белделәр, берсен берсен шундый кыска вакыт эчендә, бар, шулай итеп бик күп нәрсә тора көтәргә. Юк?» Ул склонила башын набок һәм дразняще дип елмайды миңа. «Ничек гына без останемся берәүләр бу диңгез, аның ышанам ки, без табарбыз, сөйләшер».
  
  
  Ул передала хәбәр, һәм мин возражал. Кристина һәм ишетергә түгел, отель өчен аның отвез аны кире отель, әмма мин инанды, дип коричневый «мерседес» түгел, булачак аша юлны, иң элек, нәрсә утыртырга, аны такси. Аны карадым, әлегә ул скрылась төре буенча да күрдем бернинди билгеләре моннан хвост подхватил аны, тик барыбер тоймадым салкын беспокойство бу животе; Кристина иде минем бердәнбер ысул белән элемтәгә керергә Алекс, һәм әгәр аның белән берәр хәл ...
  
  
  Да, мин шундый хәзер, дип әйтәләр, бу ышанырга дип белә", дип ясый, чөнки мин, тегүче тик синнән, белмәдем.
  
  
  
  
  
  
  Девятая башлыгы
  
  
  
  
  
  Аны кайчан килде иртән киләсе көн, мине көтте Элгон Ксефрат, әмма ул түгел иде шул дружелюбным улыбчивым кеше, аның аның каршы алды алдыннан. Ул үкенеч покачал аягы барганда, күрдем мин чыгам тирәсендә машиналар һәм керде эго кечкенә, захламленный офис.
  
  
  «Гафу итегез, сәбәп түгел аклады өметләр», - дип башлады ул чын күңелдән, әнисенә карап ак спорт сумка, аны, аның несс. «Сезнең лодка булмаячак әзер к отплытию бүген. Иртәгә, бәлки, ике-өч көн. Мин әйтә алмыйм».
  
  
  «Нәрсә, тегүче тик синнән, хәлләр?» - таләп итте, мин.
  
  
  «Бәхетсезлек очрагы теркәлгән атнада төнлә». Ул пожал җыерып һәм неопределенно күрсәтте аша эчтђге. Тәрәзә аша эго спиной аны иде күрергә шумную верфь, доки һәм бераз бухту, анда пришвартовано берничә дистә көймә биргән, нигездә, зур булмаган. Аңа билгеле тридцатидвухфутовый catch, аларга ул яктыртты мине алдыннан, прижался к причалу озын һәм толстой змеей тирәсендә шылангы, переливающейся аша мәрсин провинциясенең сәүдә һәм аска таба бу каюту.
  
  
  "Ни бар?"
  
  
  «Минемчә, кемдер соң приходил к швартовке. Булырга тиеш, твоя « Аргос »шактый нык протаранили; бүген иртән таптык эго зуррак су, берничә такта выскочили алга. Ул билгеләгән бу-башка кирәклеге.
  
  
  «Ул гына да түгел, бәлки артык нык поврежден, әгәр дә утонет төндә»,
  
  
  «Бәлки, юк; безгә туры киләчәк вытащить аны, күңелебезнең».
  
  
  «Алам, аны сарыф ел саен? Бәлки, минем идея барлыкка киләчәк...»
  
  
  Эго күзләре салкын иде. "Сез беләсезме турында минем лодках күбрәк аны, мистер Макки?"
  
  
  «Әлбәттә, юк; мин түгел, бу-туар күз алдында. Послушайте, сез", - дип әйттеләр, сездә бар тагын бер лодка, аны алам, аны алырга. Нәрсә турында бу?»
  
  
  «Ә, ләкин соң сез кичә киткән, килде ике джентльменов һәм зафрахтовали эго. Сез", - дип әйттеләр предпочитаете "Аргос" теләсә нинди очракта да».
  
  
  Аның ясады; ул иде азрак, аның белән җиңелрәк иде үтәүләрен бер кулы белән, һәм, гомумән, ул выглядела яхшырак. Шуңа да карамастан... «Алар инде забрали аны?»
  
  
  «Сцилла? Тагын юк, юк».
  
  
  «Миңа кирәк лодка», - дип катгый әйтте мин.
  
  
  Зефрат выглядел удивленным. «Әмма сез", - дип әйттеләр иде спешки, мистер Макки».
  
  
  «Барысы да үзгәрде. Аның отель булыр иде алып барырга, сезнең белән эшләр, ләкин әгәр дә сез сдержите сүзен, миңа туры киләчәк сарыф кая да булса тагын, мистер Ксефратес».
  
  
  Әгәр аны көтмәгән идем мондый шуннан кеше , аны, кызганычка каршы, ошибся. Ул гади озак карадым, миңа, аннан соң пожал җыерып. «Бу синең хокукы».
  
  
  «Послушайте, аның заплачу өчен Сциллу, күпме сез сорагыз. Булсын калганнары подождут көне яки якын, моннан тыш, әлегә Аргос починят».
  
  
  "Бу шулай ук мөһим, сезнең өчен, мистер Макки?"
  
  
  "Бу-бик мөһим". Аның, дип. «Тиздән син поймешь, ни өчен».
  
  
  Ксефрат выглядел задумчивым, аның күзләренә иде мрачными, ә аннары эго темное зат белән бородой вспыхнуло внезапной елмаеп. «Ах! Бәлки, аны аңлыйм». Ул постучал огрызком карандаша буенча зубам. «Бәлки, башка джентльмены да килешерләр».
  
  
  "Кайчан әйттеләр, - дип башлаячак?"
  
  
  "Бүген генә. Иң делле, чөнки кичә алар килделәр шулай соң, миндә түгел иде карары чыгарырга ih бу лодку. Гадәттә, аны булырга тиеш, дип ышанам, кем дә белә, ничек мөрәҗәгать итү белән бер тирәли минем яраткан көймә биргән керткәнче аны, позволю, аларга алырга аны. Очраклардан тыш, бар да шундый... бу ничек әйтергә? Вәкаләтләре? Әйе, мондый ничек сездә, мистер Макки.
  
  
  Башка күрсәткечләрне тикшереп тору документлары, алар миңа бирделәр иде ксерокопия таныклыклар, анда әйтелде, мин ике тапкыр пересекал Атлантику ярышларда өчен зур булмаган лодках, бер тапкыр буларак штурмана, ә башка сыйфатында капитаны. Аны иде, шулай ук шат Ксефрат түгел сорады мине үткәрергә «Сциллу», шлюп белән широкими балками, кабинасында, аның шактый урын өчен стайки козырь, аны мөмкин иде хисе буларак, йөк ташыган, тирә-переполненной бухты.
  
  
  «Шулай итеп, аның алам алырга "Сциллу" моның урынына?» - диде мин, потянувшись өчен бумажником.
  
  
  Ике торышы покачал аягы. «Мин алмадым, моның ясарга, мистер Макки. Мәргән ике башкаларга джентльменам».
  
  
  «Тик син вәгъдә итте миңа».
  
  
  «Тиздән наступит көне кайчан сиңа захочется алырга "Аргос"».
  
  
  «Аласызмы сез шалтырата бу башка балаларга? Һәрхәлдә, спросите ярар, түгел возражают бармы алар отложить сәфәр көне яки якын моннан?» Аны үзен начар хис итә смешным диярлек умолять шулай, тик Пиргосе булмый, башка урынга, анда аны алыр шунда ук зафрахтовать лодку. Бердәнбер альтернативой иде кайту Пирей, анда грек теле Королевский яхт-клуб иде оештырырга чартеры диярлек кайсы портында, анда алар билгеле иде. Әмма бу инде булмаса гына задержку булса да, бүгенге көне, ләкин бу артык мөһим, сняло идем белән мине беспокойство уңаеннан башлап минем «неспешного» круиз.
  
  
  Ксефрат нахмурился, пролистал ниндидер кәгазьләр үз крысином гнезде өстәлдә, тапкан нәрсә тели, һәм, ниһаять, покорно вздохнул. «Миңа бик кызганыч. Кебек тоела, аның да записал ih отель».
  
  
  Ул сидел, ничек коренастый, печальный, әмма неумолимый паук, һәм аның башлады инде, дип уйларга әлеге торак пункты россиянең иде тулы провалом, кайчан килде Кристина.
  
  
  Ксефрат бераз гына вскочил, кайчан кергән кыз, аның темное зат көндәшлек китүче өч структура бу идиотской улыбке рәхмәт. Бу выцветших синих шортах, полосатом свитере белән түгәрәк вырезом һәм излучающем рвение к отпуску ee иде өчен җитәрлек мәҗбүр итә басарга теләсә нинди ирне.
  
  
  "Без әзер?" - дип сорап куйды ул, клюнув мине щеку һәм, уронив ике холщовых капчык бђрђћге тапкан бу пыльный пол.
  
  
  Аның кыскача сөйләде менә турында осложнениях. Реакция Кристина иде идеальной; ул повернулась к Зефрату, шактый надуясь.
  
  
  «Тик бу дөрес түгел! Минем ялга тәмамлана берничә көн үткәч, миңа вәгъдә иткән кечкенә круиз».
  
  
  Ксефрат, күрәсең иде взволнован. Ул әйткән белән кыз буенча греческим, һәм ул отвечала; Аның алмады аңларга безгә бер тирәсендә алар. Тик булса, ул безгә әйтә килдем, Кристина обладала көч убеждения, аны ул түгел иде осознать; аша берничә минут Ксефрат кивнул, бераз күңелсез, әмма пожал җыерып, һәм без несли үз куртка өчен причал.
  
  
  Одина буенча эго ярдәмчеләре китерде Сциллу белән монда, һәм аннан тыш, ул ничек тикшерде мине такелаж һәм снаряжения, шлюп иде снабжен провизией, һәм без положили үз киемдә волонтерлар түбәнрәк. Ксефрат үткәрде нәтиҗәле операция бары кадәр полудня без ускользнули берсе порта бар. Эшләп астында мощью грохочущего бортового двигательнең, аның пробирался аша күп җыелган урыннарда көймә биргән, пришвартованных бу бухте, чувствуя вялость башлыгы булып. Бары тик без булып чыкты еракта буя, обозначающего керү бухту, аның гомерен тәгәрмәч Кристиной һәм алга китте.
  
  
  Стаксель менде беренче; ул самонастраивающимся, дип шактый упростило йөзү ялгызы гына хђл итђ алмый. Кристина дип сөйләде миңа ул бераз йөрдем астында парусом, әмма гына зур булмаган лодках, димәк, гайре гадәттән тыш хәлләрне, аның рассчитывал, барысы да җитди эшләрмен үзе. Кайчан кливер башлады наполняться аңа, повернулся диде кызга күтәрергә шлюп каршы җил. Ул кивнула, повернула штурвал, һәм держала эго, нык сморщившись, әлегә нос түгел, развернулся да башлады хлопать кливер. Кайчан аңа шат, ул безне һавадан артык яки ким ышанычлы хәрәкәт итәргә дөрес юнәлештә, аны әйләнеп кайта һәм күтәрде авыр гротом. Мөстәкыйль иде бу җиңел түгел, хәтта белән лебедкой, тик аның, ниһаять, прижал авыр брезент к вершине мачта һәм очистил фол.
  
  
  "Сцилла" раскачивалась бу умеренно көчле дулкыннар, миңа туры килде бераз потанцевать, әлегә аның маневрировал буенча узкой юлга кертелде mimmo түбә каюты. Аны кайчан кайта просторную кабинасына, Кристиной авыр идарә итә лодкой; Аның sel янында һәм выключил двигателе. Тынлык иде үзе.
  
  
  «Бу бик зур лодка», - гына диде ул, әнисенә карап зур мачту, җил башлады наполнять эго.
  
  
  «Шактый зур», - дип килеште мин, газетабызныћ у нах руль.
  
  
  Көне иде ясным һәм свежим, хәрәкәт судлар умеренное һәм шактый яхшы рассредоточенное. Хәтта шулай якын ярга иде хисе безграничной тирәнлеге астында безнең корпусы, су куе зәңгәр төстәге превращалась бу мягкую пену, без пробирались аша дулкын. Кристина күтәрде кулларын өчен откинуть элек үз куе булып үскән һәм искиткеч чәч, солнечный яктылыгында аны иде күрергә nen медные блики. Ул тирән вздохнула, смакуя җил һәм тозлы һава белән ябык күзлегеннән; ул кайчан ачты ih янә, ул смотрела чын күңелдән миңа.
  
  
  «Яхшы», - диде ул.
  
  
  "Әйе".
  
  
  Ул књрсђтте элек; керү бухту иде инде гади тагын бер неотличимой өлеше линия побережья. «Ниһаять, без дә бер». Ул, диде. "Мин тотам, чыннан да, одиноки".
  
  
  "Ага." Аны взглянул ачык trap, әйдәп баручы тљп каюту, һәм сак посмотрел на нах. «Аласыз микән сез бераз эшләргә белән штурвалом? Аның телим тикшерергә кайбер әйберләрне түбәнрәк».
  
  
  Кристина кивнула һәм янә алды штурвал. Бердәнбер видимой сушей тыш, рф президенты владимир путин артта калды безнең иде Закинф, ә зөя утрау баскычта күп миль буенча правому борту.
  
  
  Бу чын профессионаллар, әлбәттә кебек, барысы да яхшы гына нинди дә булса неожиданность түгел алыр иде втянуть безне нинди дә булса проблемалар белән лодкой. Аның спустился аска таба, эзләп, теләсә нинди башка проблеманы.
  
  
  Бәлки, аның переусердствовал, тик мин аны карап чыкты, бөтен внутреннюю өлеше көймәләр таләп итте мөмкин булган неполадок. Кебек тоелды маловероятным, кемдер иде билгеләргә нинди дә булса подслушивающие җайланмалары өчен "Сцилле" иде, әмма мәгънәсе рисковать. Аста иде гаќђплђнњ иркен, төп каютой, анда аны иде басып торырга да диярлек вертикаль. Камбуз иде җыйнак һәм чиреннән новее караганда лодка белән түбә буенча пластик крошечной раковиной буенча нержавеющей булды. Анда иде, электрический суыткыч, ул аңа диде Ксефрату, дип җыенмыйм кулланырга; бу инде эшләтеп двигательләр саклап калу өчен заряда аккумуляторов, ә тышча, аның өчен түгел бу. Ничек иде ул безгә бирелгән, иске үзенчәлекле суыткыч әле дә каласың, һәм nen иде блогы боздан авырлыгындагы илле фунт өчен эля кала иде салкын.
  
  
  Шулай ук төп каюте иде, югары һәм түбән койки буенча левому борту, ә икенче яктан - кәнәфи белән встроенными төпле, йомшак сиденьями буенча бокам; ашханә өлеше була иде опустить булсын өчен, хезмәткәргә әйләндерү болар барысы да двуспальную караватка җитештерүче.
  
  
  Алда аша кыска узкий кертеләләр, окруженный изголовьем һәм подвесным шкафчиком өчен кием, икенчесе булды каюта, анда өчен генә изогнутых койках йоклый икесе. Эләгү өчен эченә, миңа туры килде диярлек, ползти, чөнки биеклеге астында носовой палубой кискен кимеде. Люк белән крышкой буенча ясаганнар иде, бердәнбер чыганагы-ут, һәм, аның белән генә приподнял аның өчен подышать воздухом бу сыр урынында. Аның ясаган мысленную заметку бетерү өчен, аны, әгәр һава торышы булачак, начар; хәтта шул ук вакытта, бездә иде автоматический трюмный насосы алмаштырылды, булмады мәгънәсен алырга суга алмыйча кирәк.
  
  
  Миңа потребовался диярлек сәгате, күңелебезнең, дип Сцилла чиста. Ахмаклык, - диде аның үзенә булырга чертовски осторожным, тик бер тирәли беренче кирәк-яраклар, аны, аның өйрәндем бу шпионском почта бизнесявляется, - ул беркайчан да кабул итәргә дип,-йә, ничек тиешле. Моннан тыш, иде, алар ике егет, алар алдыннан омтылды, зафрахтовать Сциллу, тормыйм инде турында «бәхетсезлек», повредившей икенче лодку. Юк, сәгать исә шуны раслый да. Аны ачып бер-ике шешә сыра алып килде һәм ih кире кабинасына.
  
  
  «Мин курка идем, - дип син заснул», - диде Кристина.
  
  
  «Гади инанды, барысы да тәртиптә. Хәзер без булдырабыз сөйләшергә». Аның sel ераграк нах, на расстоянии досягаемости; вакыт иде күчәргә эш.
  
  
  "Чиста... неисправностей?" - җиңел дип сорады ул.
  
  
  «Юк», - дип катгый әйтте мин.
  
  
  "Телисез икән, руль артына утыра ала?"
  
  
  Аны, посмотрел на уң як копенгагенга. Без приближались к почмагында, иң көньяк оконечности Закинфа, ә бу инде, дип, тиздән безгә туры киләчәк үзгәртергә курс һәм отправиться төньяк-көнбатышка таба. Аның тикшерде җил; без булдык зур расстоянии, җил дул диярлек төньяктан; үзгәртергә курсы тиеш түгел означать башканы үзгәрешләр кую закрутке. Лодка артканнан-плыла алга чиреннән бәхетлерәк астында парусом, нәрсә белән мотором.
  
  
  «Оставь идарә итү булып тора», - диде мин. "Синдә яхшы килеп чыга."
  
  
  "Ә хәзер без булдырабыз сөйләшергә?"
  
  
  "Әгәр теләсәгез."
  
  
  Бермәлне түгел сводя күзләр белән компаса билгеләнгән откровенными алдында колесом.
  
  
  Аны дип сорады. - "Яхшы?"
  
  
  "Нәрсә сөйләргә?"
  
  
  Аның башлады ачылды. - "Нигә син кичә төнлә кабатланыр, бу машиналар?"
  
  
  "Машина?" Ул тянула вакытта.
  
  
  «Янында минем отель. Бармы сәбәбе, аның өчен синең тотарга кирәк?»
  
  
  Ee күзләре да киңәйде, ул кайчан књрсђтте миңа. "Ярар, әлбәттә! Әйә сез беләсезме?"
  
  
  Аны вздохнул, генә кагылды, аның обнаженной куллары. «Карале, Кристина, безгә яхшырак нинди-дип ачыкларга. Син бу сәфәрдә, чөнки синең абыйсы дип раслый шул. Тик әлегә мин белмим, күпме синдә аның белән элемтәләр һәм ничек иде бу. . Аның булам, намуслы; миңа бу ошамый. Алекс - иске әле, миңа шунысы кызганыч, ул втянул сине бу, әмма, күрәсең, аның ярамый отговорить от моның. Миңа белергә кирәк, беренче чиратта, никадәр сез җәлеп ителде, бу бизнес ".
  
  
  Ул облизнула иреннәре кабат взглянула өчен компас, ә аннары күтәрелде тикшерү өчен настройку закрутке. Ниһаять, ул пожала җыерып. «Яхшы. Беренче, мин беләм турында Алексе ... возвращающемся ... дип одина буенча каршылаячак сезнең кешеләр килә миңа, кайчан аның чыгам буенча бутике. Ул хәбәр итә миңа", - дип Алекс свяжется сезнең белән». Ул повернулась миңа. «Син белергә тиеш, Макки, мин диярлек белмим үзенең абыйсы. Миңа бары җиде яшь булганда ул... күчте якка. Ә моңа кадәр ул һәрвакыт отъезде, шуңа күрә аны күргәнем булмады, эго бик аз, кайчан булса. әнисе вафат була, ә безнең әти вафат булды, күп еллар элек, кайчан аңа иде младенцем. Шулай булгач, аны аладыр дип уйлыйм, ул... ул тоймадым, - дип, чөнки аны иде калган бердәнбер әгъзасы гаилә... ала ул миңа ышанырга? "Ул тәмамлый, бүгенге вопросительной ноте белән шөгыльләнүче мине бик успокаивала.
  
  
  Аның да ханс моңа әһәмияткә ия. "Нинди элемтәләр сез ярдәм итеп торган, алар белән теге хорька?"
  
  
  "Ике, өч тапкыр аның получала хәбәрләр; мин белмим, ничек ул ih миңа извлекли. Аны бары тик обнаруживала ih
  
  
  аны кайчан возвращалась өйгә белән шөгыльләнү яки эш ".
  
  
  "Бу алар иде?"
  
  
  «Минем ih юк үзе белән. Ул киңәш итте миңа сжечь ih».
  
  
  Аллага шөкер, ичмасам, моның өчен, диде аның үзенә. «Тик син бит хәтерлисеңме ih».
  
  
  «Әлбәттә. Ул кайтачак, дип эго каршылаячак америка агентлары һәм ул тели, аны иде анда».
  
  
  «Мин әлегә кадәр хорек аңламыйм, нигә син түгел, белән очрашты, аның».
  
  
  "Һәм аны да."
  
  
  "Ул тели алырга сине үзе белән?"
  
  
  «Мин әйтә алмыйм. Ни дәрәҗәдә аны беләм, аның планлаштырам отправиться синең белән бу Корфу, очрашырга анда белән Алекс һәм аннан кайтырга Афина. Ялга тәмамлана». Ул рассеянно дип елмайды. «Ни дәрәҗәдә аның смутное припоминаю, минем абыем һәрвакыт упрямым кеше иде, һәрвакыт требовал үзенең үз юллары. Бәлки, ул гади тели күрергә соңгы оставшегося гаилә әгъзасы».
  
  
  Иде", - бөтенләй аяз, без беркая да продвинемся, шуңа күрә аны үзгәртте юнәлеш. «Әйдә, кайтабыз к коричневой машинада узган төнлә. Син кабатланыр. Ни өчен?»
  
  
  «Мин белмим. Аның беркайчан да элегрәк түгел катнашты мондый вещах, шуңа күрә, бәлки, аны бик яхшы осведомлен турында... бу вещах».
  
  
  «Бу глупый штопора, әмма аны тиеш эго rss. Сез беркемгә дә бу турыда да сөйләштеләр? Мин тотам, нидер кебек нәрсәләр ишеттек нче сезнең абыйны аннары барлык бу ел?»
  
  
  Ул дип катгый покачала аягы, аннары әй, туры урып-җыясы прядь чђч белән үз rta. «Юк. Минем... юк минем якын дуслар, Макки. Беркемне дә, белән хема аны булды кенә сөйләшә торган булсалар».
  
  
  Аны, посмотрел на нах. «Бу берникадәр гаҗәп», - чын күңелдән диде мин. "Юк, якын дуслары?"
  
  
  Ул покраснела астында үз загаром. "Ах, әйе, мин аны аңлыйм. Ярар, аны да бар иде ... күптән түгел, вакыт белән бәйләнгән бер яшь кеше. Минем күбрәк эго юк. Һәм миндә юк, якыннарын подруг. Минем эшем һәм минем яңа университеты; аны нык үзгәртә, үз тормышын, шуңа күрә беркемне дә юк, кемгә аны иде, диде мондый ".
  
  
  «Тик син һаман кабатланыр».
  
  
  Ул янә пожала җыерып. «Син шпион, Макки, һәм мин ышанам, бу да синең чын исеме, тик бу мөһим түгел; әйә син подозреваешь нәрсә кебек машиналар, ул узган төнлә?»
  
  
  «Угу. Тик мәҗбүри түгел. Бу бөтенләй секретная операциясе, Кристина; беркем дә берни дә тиеш аның турында белергә, моннан тыш, теләүчеләр анда катнаша».
  
  
  "Әйе, аны аладыр дип уйлыйм ..."
  
  
  «Яхшы, әйдә, онытмабыз бу хакта. Бәлки, кемдер просочился нинди дә булса тулырак әлеге операция. Безнең бурыч - барыбер җиткерү икесе дә ахырына. Бездә дә бар пар көн диңгез, сөйләшә, шуңа да кечкенә нђрсђлђрдђн башла тыш, сөйлә миңа, ничек Алекс тиеш синең белән элемтәгә керергә. бу Корфу ".
  
  
  Ул колебалась, борясь белән штурвалом башлагач, "Сцилла" раскачивала кильватерный соң зур моторной көймәләр. Аннары ул вздохнула һәм рухнула бу оранжевый коткару даирәсен, ул файдаланды сыйфатында спинки. «Без килештек турында дата һәм вакыт очрашу. Бу таверна бу Корфу».
  
  
  "О, шәп булды!" Аның всплеснул куллары. «Нәкъ менә шунда, кайда, теләсә кайсы, ищущий эго булыр иде көтәргә эго табарга Албании».
  
  
  «Әйе, әмма берәү дә эго эзләргә, Макки».
  
  
  "Син ясарга тиеш күз алдында?"
  
  
  «Үзенең соңгы сообщении диде ул миңа, бу вакыт иде, иң мөһим. Эчендә, ким дигәндә, ике яки өч көннән, аннары эго карау, алар да таныйлар, чөнки ул юкка чыкты».
  
  
  "Ничек эму бу өметләнә?"
  
  
  «Ул гына да түгел, диде. Эго хәбәрләр иде короткими».
  
  
  «Әйе, минем уйлавымча, әйе. Корфу». Аны басты, спустился аска таба әйләнеп белән пачкой свернутых карта. Аны кайчан килгәне ту, анда иде Корфу, миңа җитә иде бераз карарга, аңлау, һәммәсе дә дөрес түгел. «Без анда түгел, пойдем, - диде мин.
  
  
  Ул књрсђтте шунда, кая указывал аны. "Ни өчен?"
  
  
  «Чөнки, кайчан без синең абыем уедем, безгә әле озын йөгерү, унбиш яки егерме миль кайсы юнәлештә әлегә без достигнем ачык күлмәк. Булса да, ул безгә дә әйткән, кемдер ала эзләргә Алекса, иң элек, без нәрсә эшли алабыз күчәргә Таранто ".
  
  
  Ул књрсђтте картасына. Корфу, баш шәһәр-утрау Корфу располагался бу полпути буенда көнчыгыш побережья утрау. Нибары берничә милях нче суны иде побережья Греция һәм Албании, һәм аны түгел иде инде омтылырга сбежать белән перебежчиком буенча бу ике ил өчен көймәдә, ул шөгыльләнә алыр иде үстерергә барлыгы дүрт яки биш төеннәрен. Һәрхәлдә, түгел, аннан; Миңа күпме вакыт кирәк булыр иде өчен генә кайтырга җае чыкмады буенча Корфу бу ачык суга. Мөмкин булса, мине дә янына ике тяжеловесов, бер тирәли алар хәзер мәет, бер-ике төн элек, аны иде рискнул. Әмма хәзер бу хакта булырга мөмкин түгел чыгышында.
  
  
  "Әмма әле без нәрсә эшли алабыз?" - диде Кристина.
  
  
  Аны бик озак карадым графигына. Бу морском яр буенда Корфу иде ватып, кечкенђ шәһәрчеге дип аталган Айос Маттаиос. "Сез беләсезме, бу урын?"
  
  
  Кристина покачала аягы. «Мин беркайчан да иде Корфу».
  
  
  «Нишлисең, без поплывем шунда, калдыру бу лодку. Минем уйлавымча, без алачакбыз табарга, нинди дә булса машинаны өчен отвезти безне Корфу».
  
  
  "Әмма ... Макки?"
  
  
  "Өчен wouldnt?"
  
  
  "Нигә безгә барырга шундый урын, ничек Айос Маттаиос?
  
  
  Син тиеш туристом, ә мин... ярар. Безгә бер турист түгел поплывет мондый глухое урын да калуым Корфу. Әгәр дә без бик торопились. "
  
  
  Ул иде хокукы. Әгәр без җыелган разыграть болар икесе дә ахырына, аеруча хәлиткеч этабында, без дә алыр идек позволить үзенә берни дә нестандартного. Аның развернул тагын берничә графигын, дип,-дип тикшерде. «Яхшы, Кристина, син хаклы. Бүген кич белән без туктыйбыз анда берђр Селфалонии. Бу икенче зур утрау, аннары Закинфа. Иртәгә кич Превеза, ә түбәндәге берничек тә кайчан Айос Маттаиос. Әмма без доберемся шунда, бездә булачак, нидер кебек проблемалар белән лодкой; бу булачак безнең оправданием, мин дә шулай эшләячәкмен, барысын да выглядело законлы. Ночевка бу Корфу, ә аннары кире ... "
  
  
  Ул шулай нык покачала аягы, миңа туры килде замолчать. "Ни бар?"
  
  
  "Юк!" ул ахнула. "Юк, түгел анда!"
  
  
  «Ә нишләп юк? Бу иң яхшы проклятое урын, ул алам, аны күрү, хәтта әгәр эго кыен сүзне».
  
  
  «Мин тотам, анда». Ул указала картасына. «Түгел Айос Маттайос». Ee палец янә двинулся буенча өскә таба яр буе линиясе. "Анда".
  
  
  "Превеза? Бу начар?"
  
  
  Башка һәрвакыт сәбәпләре аның башлады аңларга, ул уткнулась зат миңа эчтђге, вцепившись бу минем кулын. «Юк, Макки, яки ничек анда сине исемем. Зинһар! Кайда без безне тукталдылар, булсын бу беркайчан да булмаячак Превеза!»
  
  
  
  
  
  
  Унынчы башлыгы.
  
  
  
  
  
  Шулай итеп, без керттерде Превезу. Возражение Кристина иде ки истерическим, дип мин уйлаган түгел, исследовать, һәрхәлдә, ул чакта. Аннары моның әй, киресенчә, оят иде өчен үз шартлау булды, әйтерсең, ул отель идем алырга эго кире. Тик булса да, ул безгә омелой күздә тотып, аңа рәхмәтле иде; бу показало, - дип ул залда басымы астында, һәм инде менә дигән богиня су чаңгысы белән шөгыльләнүче, бәлки очраклы помидорның америка путешественника һәм отправиться зур булмаган круиз. Бу вернуло дөрес караш әйберләр, һәм бу яхшы иде минем өчен.
  
  
  Этнеž беренче көне уздырдык, наслаждаясь ачык морем, держась ераграк Закинфа һәм, кояш башы закатываться өстендә ачык Средиземным морем, юнәлделәр Аргостилион, баш шәһәр Кефалонии. Бу портында без дошманның тагын припасы, консерва, боз, күп хәмер өчен камбуза, аннары тапкан ресторан, анда мрачно поужинали . Кристина молчала, сосредоточившись үзенең блюде буенча неотличимых яшелчә һәм специй, кояш исчезло тәрәзә артындагы.
  
  
  «Мин аладыр дип уйлыйм, - диде ул, - без йокларга бортында?»
  
  
  «Александр иде планы».
  
  
  "Әйе". Ул диде ул белән вздохом покорности.
  
  
  "Бу проблема?"
  
  
  "Юк." Ул диде ул артык тиз. "Алабыз микән без чыгарга гавань һәм ташлап, якорь?"
  
  
  «Мөмкин. Аның уточню у капитаны порта; без, ихтимал, алачакбыз помидорның ирекле причал».
  
  
  «Алмассызмы без бары... дәвам итәргә?»
  
  
  «Сез", - дип әйттеләр бездә өч көн. Кая спешить?»
  
  
  «Сез кайчан да булса плыли төнлә? Ачык диңгезгә белән җилкән, наполненными легким ветром?»
  
  
  Сүзләре яңгырады гаҗәп нче Кристина. «Әйе», - дидем.
  
  
  "Ул чакта без дә алабыз микән без, Макки?" Ee кешедә скользнула буенча столу һәм коснулась минем куллар пальцами. Алар тыныч, генә дрожали.
  
  
  "Сез имеете күз алдында, - дип теләсәгез, йөзәргә, төне буе?"
  
  
  "Күңелле булыр иде".
  
  
  "Ә нишләп юк?"
  
  
  Бу вакытта официант алып килде безгә кофе по-турецки, һәм әлегә аны фильтровал осадок төбеннән рюмки аша тешләре, Кристина встала өчен шөгыльләнергә үзе. Ул кайчан кайтты,бу волнении , ул шулай кинәт кимеген урындык, мин уйладым, ул сломает аның.
  
  
  "Макки!" - прошипела ул. "Анда иде, кемдер!"
  
  
  "Угу. Ни өчен кемдер?"
  
  
  «Ир-ат! Прислонившись к стонать откровенными алдында дамской комнатой!»
  
  
  "Мәсәлән?"
  
  
  «Әмма мин аның видела эго элек! Узган төнлә Пиргосе!»
  
  
  Бу ќђлеп итте минем игътибар бирелә. "Анда Пиргосе?"
  
  
  «Иде бу...» Ул заколебалась, кулланыла зур палец ко рту һәм грызла ноготь. «Минем отель, аннары моннан, ничек мин китеп барган сездән. Аны кайчан килде, ул сөйләштем белән портье».
  
  
  Аның басты. "Ул әле анда?"
  
  
  «Юк! Аны кайчан китте ул, китте. Макки! Алар ничек мөмкин, шулай өчен безнең следовать?»
  
  
  «Түгел, бул артык ышанычлы, чөнки ул преследует безне».
  
  
  "Әмма ул булырга тиеш анда!"
  
  
  «Яхшы, яхшы. Расслабься». Басты. «Йөрәктән эшләргә кечкенә визиты мөстәкыйль».
  
  
  Тик аны кайчан кайта кечкенә генә кертеләләр иң төп ашханә, анда, гомумән, беркемне дә иде, һәм ул берәүдә, дип ир-уборная пуста. Аны кайчан кайта, Кристина белән тревогой смотрела бу минем якка, һәм мин покачал аягы башлагач, сель. «Беркем дә. Сез ышана иде ул, шул ук ир-ат, аның күрүегезне үз отельдә?»
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Опишите эго».
  
  
  Ул заколебалась, закусив губу. «Ул бар иде ... астарак сине, әмма бик киң. Кара костюм, темные чәч. Лысеющий, минемчә, ләкин ул
  
  
  йөртеп, шляпу, шуңа күрә аны алмадым булырга тиеш дип саный ".
  
  
  "Ул ясаган?"
  
  
  «Ул бик гади... торды анда. Белән сөйләштем портье...»
  
  
  "Нинди телдә?"
  
  
  «Ах, грекча озаталар».
  
  
  "Ул әйткән, сезнең белән? Башкарды берђр нђрсђ?"
  
  
  «Юк, бер дә алай түгел. Ул гади карадым; аның якланган эго караш үз-үзен, бөтен юллары баскычтан өскә».
  
  
  Аның смеялся. «Мин алмыйм эго винить».
  
  
  "Тик ул монда!"
  
  
  «Угу. Бу да кызык, дөрес? Яхшы, Кристина, бу йөзү бөтен төн. Тик сиңа туры киләчәк развлекать мине штурвалы артында, әгәр мин алмыйм тотарга күзләре ачык».
  
  
  Ул, диде. «Мин вәгъдә бирәм, Макки, дип, барысын да эшләячәкмен, дип әйтә алам өчен син заснул».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Ул вакытка, ничек без юнәлделәр кире к көймәдә, мимолетное мавыгуы беззаботности Кристина исчезло; һәр адым саен ул оглядывалась аша эчтђге, әлегә миңа түгел, туры килде сөйләргә әй, булсын ул убрала аның. Ғ бортында һәм очищали гавань, ул игътибар белән осматривала һәр судно, mimmo, аның без проезжали, ә аннары следила өчен барлык, дип двигалось. Иде диярлек, караңгы, тик берничә башка көймә биргән әле мчались взад һәм алга. Берсе шулар тирәсендә иде, моторная лодка яхшы күләмен белән шөгыльләнүче скользила якындагы безгә, набитая визжащими гуляками, алар, күрәсең, иде наплевать, анда үткәреләчәк кичәләр. Кайбер тирәсендә алар зона безгә кулы белән; Аны помахал бу ревматизма, әмма Кристина кебек, пыталась качып китәргә төре буенча.
  
  
  "Забудьте бу!" - огрызнулся мин. «Сез гади привлекаете безгә игътибар бирелә. Алар моннан тибындагы».
  
  
  Ул бит књрсђтте миңа, аннан соң выпрямилась һәм начар помахала удаляющемуся крейсеру. Әлегә без күзәттеләр, быстроходная лодка направилась карата зур моторной яхтада диярлек шундый ук зур, ничек круизный лайнер белән шөгыльләнүче плыла бу диңгезгә бу холостом барышында. Һәр иллюминатор горел огнями, һәм хәтта мондый ара аны иде ишетергә рок-музыканы, начар доносящуюся буенча & nb.
  
  
  «Күрәсең бу вечеринку», - дип билгеләп үтте мин.
  
  
  Кристина кивнула. Без караган кебек, моторная лодка акрын бара янында моторной яхтой. Иде спущены һәм прикреплены тросы, ә тагын заполненная көймәләр меньшего күләмен иде поднята дәрәҗәсенә төп палубы. Раздался крик, көлү һәм бинокль аны күрдем, ничек бер хатын-кыз встала, бераз гына упав өчен копенгагенга.
  
  
  «Проклятые юлђрлђр», - пробормотал мин.
  
  
  «Әйе», - риза булган кыз янымда. «Туристлар».
  
  
  Аның, дип әй. "Ничек аны."
  
  
  «Юк, Макки. Син шпион».
  
  
  Аны поморщился. «Ярый, алайса, мисс ярдәмчесе шпиона. Садитесь руль артына әлегә аның спускаюсь аска таба һәм вытаскиваю безнең өчен җылы свитера. Әверелә суык».
  
  
  Аның елмаю иде полна булып тора. «Тик миңа бөтенләй суык».
  
  
  Анда җиңел иде рубашка, небрежно застегнутая поверх купальника, һәм шундый ук выцветшие синие шорты. Аның тырыштым күрсәтергә буларак югары бәялим, аның тышкы кыяфәте. «Әйдәгез да калдырырбыз», - диде мин спустился аска таба.
  
  
  Аны кайчан кайта, ул свернулась, свернувшись калачиком на широком встроенном сиденье, ул сабыйлар, бөтен кабинасында, поджав астында үзен аяклары һәм подперев башын бу локте.
  
  
  «Бу җайлы күренә, әмма мин теләмим, син шулай управляла минем лодкой төнлә. Артык җиңел заснуть шундый хәлдә».
  
  
  «Әйе, капитан», - диде ул. белән генә сәламләп мине.
  
  
  Аны ташладым әй, свитер һәм ташладым одеяло бу сиденье янында, аннары китте алга, тикшерү өчен кливер. Ул күңелле взвинчен ветром, кайчан тикшерде, аның эго, аны берәүдә, дип самонастраивающаяся оснастка түгел испортилась. Якорь куелган иде město, әзер күчәргә бортына, әгәр безгә туры киләчәк тукталырга булса да, бу тирән водах күп түгел иде урыннар безнең канат доходил иде кадәр төбе. Ул оныткан ябарга передний люк, мысленно катнашып, похлопывание Натаниэля Франклина буенча аркада, һәм пополз кире к кабинасында.
  
  
  "Барысы да тәртиптә, шкипером?" - диде Кристина.
  
  
  "Ага." Аның белән кызыксыну посмотрел на нах. «Күрәсең, сез карадык, бик күп фильмнар турында флот».
  
  
  «Мине өчиле йөзә америка прапорщигы».
  
  
  «Һа! Син ясарга тиеш күздә тотып, бу слабаки, чыннан да, йөзә белә?»
  
  
  «Ярар, бу бик крошечная лодка. Анда чак җитте урыннар безнең өчен ике».
  
  
  «Булырга тиеш, бу бик матурланган иде». Аны егылып бу сиденье янында ee подвернутыми аяк.
  
  
  Кинәт ул авылның чын күңелдән түгел, сводя күзләр белән проблескового маячка буенча правому борту. "Нәрсә бу?"
  
  
  Миңа туры килмәде тикшерергә үз графигы. «Бу изге бүгенге мысе, ул без күргән, кайчан заходили портына. Ничек гына без калдырырбыз эго артта калды, без тагын направимся төньякка таба».
  
  
  «Аяз. Син хаклы, Макки, хәзер дә вакыт һәм игътибар итмәскә. Син телисең, йокларга? Синдә иде, озак көне».
  
  
  Ee тавышы абсурд диярлек чопорной, ничек ул сөйләде, уставившись откровенными алдына, ике кулларын бу көпчәкләре белән спицами.
  
  
  "Юк. Түгел хәзер. Аны бары тик утырам.
  
  
  һәм... наслаждаюсь төре ».
  
  
  Кристина барабызмы неуклюжего кисәтүләр.
  
  
  Озак вакытлар беркем дә әйләнә-тирәбездә дә сөйләштем; аннары ул башыннан извиваться, чувствуя минем пристальный взгляд.
  
  
  "Ни өчен син шулай итеп миңа смотришь?" - раздраженно диде ул.
  
  
  «Мин уйламадым, дип, син возражаешь. Узган төнлә урамда син иде... бөтенләй башка кыз».
  
  
  "Бу действовало".
  
  
  "Буларак ир-атлар коричневом мерседесе?"
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  "Ә хәзер ih юк?"
  
  
  Ул повернула башын миңа, һәм сгущающейся караңгыда аның күзләре иде спокойными һәм трезвыми. «Макки, аны, бәлки, отель иде ятарга синең белән шул постель. Беразга. Әгәр кирәк иде шөгыльләнергә синең белән мәхәббәт турында, җи тәкчелеге-кемне дә булса шул, без мондый, нинди, без притворяемся, аны иде колебалась. Күпмедер аңа иде влюблена бу, үз однокурсника, һәм мин, дљресен ђйтђ алам, ул ерак түгел, шулай уңайлы, ничек син. Шулай да... - Ул пожала җыерып һәм янә взглянула өскә, аннан соң янә минем. «Мин түгел, шлюха булсын повалиться шул постель белән беренче булып америка туристом, яки шпионом, называйте үзен ничек теләсәгез. Сез аңлыйсызмы?»
  
  
  "Әлбәттә." Аны бераз отодвинулся нче нах, әмма араны досягаемости. «Бу, шулай ук, аңлата, ни өчен сез кинәт кенә булдык йөзәргә, төне буе төннәр буе».
  
  
  Кыйммђткђ куе күрү өчен, покраснела бармы ул, әмма теге, ничек ул наклонила башын, аны аңладым, ул смутилась.
  
  
  «Бу дөрес, Макки. Өлешчә. Әгәр аны булырга телим каты үз решимости, мәгънәсе юк рисковать излишним искушением».
  
  
  "Тик өлешчә?"
  
  
  «Әйе. Аны бераз уйладым алар белән хорька, ничек без сөйләштеләр элек һәм бүген».
  
  
  "Нәрсә турында?"
  
  
  «Шул, сез ничек үзгәртте безнең планнар».
  
  
  "Син ясарга тиеш күз алдында?"
  
  
  «Алекс... ул бик сак. Подозрительные. Аның, беләм, бу буенча гына кыска хәбәрләрне, алар аны алды, аның да».
  
  
  «Аның кебек ничек җитештергән шундый тәэсир калдырды».
  
  
  «Шуңа күрә мин уйлыйм ... булыр иде неразумно кертергә, мондый төзәтмәләр».
  
  
  "Сез имеете күздә тотып, без тиеш отправиться бу Корфу кебек үк, планлаштырылган иде?"
  
  
  «Минемчә, бу-яхшырак булыр иде өчен».
  
  
  Кызык иде дип, мин үзем дә уйлаган шул ук рухта уйлаган, алып барам дип, үзен артык сак булыгыз. Әгәр бозу очрагы теркәлгән куркынычсызлык яки ниндидер преследование иде шундый зур аерма, бул без арасындагы Корфу һәм материком яки ачык диңгезгә; һәрхәлдә, алар поймают безне.
  
  
  «Мин дә, - диде мин.
  
  
  Ee күзләре да киңәйде нче флагы рөхсәт үтәү, әйтерсең, ул ожидала ссоры. "Син сделаешь?"
  
  
  Аның аңлатты үзләренең ялгыш фикеренә шунда ук. Ул кивнула.
  
  
  «Проблема шунда, - дип дәвам итте: - мин, - дип, безгә туры киләчәк үтерергә көне яки якын, моннан тыш, аннары моннан, ничек без доберемся кадәр Корфу белән бу тизлек, аның белән без йөзәргә җыенабыз.
  
  
  Аны тоймадым, чөнки ул напрягается шул ук вакытта исемендәге, һәм янә задавался мәсьәлә, нигә ул отель якын килергә моңа урыны.
  
  
  «Әмма, - дип дәвам итте, мин - тапкыр, янәсе, бу чыкты, киләсе тукталышы исәпләмичә Корфу, булырга тиеш Паксосе. Бәлки, без алыр идек калырга анда тагын көне, әмма әлегә сез уйлыйсыз, ни өчен безнең дә күзәтәләр, мин яратмыйм булырга, артык озак бер портында ".
  
  
  «Әйе, аны аңлыйм. Әйе, бәлки, аның нәрсә воображаю, Макки, ләкин, чөнки аның видела бу кеше таверне бу Аргостилионе, аны алай дип уйлыйм түгел, бик».
  
  
  Бәлки, вакыт җитте сөйләү турында менә минем очрашуда, тик аны алай дип уйлады. Тагын юк. Күбрәк булган саен, аны күреп, бу кызны, шул катлаулырак ул становилась, һәм бу относилось һәм миссиясе.
  
  
  «Яхшы, - диде мин, - без побеспокоимся бу хакта иртәгә. Ә хәзер сөйлә миңа, ничек Алекс планлаштыра элемтәгә керергә синең белән икенче тапкыр».
  
  
  «Мин... мин тиеш түгел " беркемгә дә берни дә сөйләргә. Хәтта сиңа».
  
  
  «Бу ахмаклык. Син нәрсә турында әйтте таверне бу Корфу, ләкин алай. Әйтик, син кимегән өчен мәрсин провинциясенең сәүдә яки нәрсә бу үзенчә».
  
  
  Ул, диде. «Мин плаваю буларак, балык».
  
  
  «Бу гына алып килсен сезгә махсус файда, әгәр сез упадете төнлә, әлегә аның йоклыйм аста. Сез алмыйсыз тоту лодку астында парусом, ышаныгыз миңа».
  
  
  «Моның ашмаячак, Макки».
  
  
  «Түгел, бул артык ышанычлы. Һәрхәлдә, аның җыенам йокларга монда».
  
  
  «Сезгә булыр, суык».
  
  
  «Һәрхәлдә, минем булачак компаниясе. Аста ялгыз».
  
  
  Ул смеялась.
  
  
  «Шулай итеп, кайтабыз к эшләре. Сезнең белән элемтә Алекс».
  
  
  «Хокукы, Макки. Мин әйтә алмыйм».
  
  
  «Сиңа яхшырак уйларга тагын бер тапкыр, җаным. Әгәр өчен безнең китәчәк кешеләр, без булдырабыз разлучиться яки моннан да начаррак».
  
  
  Ул заколебалась, прикусив губу. Ниһаять, ул акрын покачала аягы. «Бәлки, иртәгә. Бир-бљек уйларга, Макки».
  
  
  «Әйт чын күңелдән, Кристина.» Миңа приказано белән очрашырга Алекс, алырга эго һәм доставить Италиягә. Ачыктан-ачык, хәзер син бердәнбер контакт, һәм ул миндә дә бар аның белән, шуңа күрә безгә тагын да яхшырак довериться бер-берсенә бер яки развернуться түләүләр турыдан-туры монда әйтергә, тегүче тик синнән "
  
  
  Ул вздрогнула, аның күзләре да киңәйде куркудан.
  
  
  "Син булмаса шталь!"
  
  
  "Тегүче тик синнән, аңа булыр иде моны". Аның блефовал, әмма йөрткәндә аның реакция, ул иде өлешчә дип ышандыра.
  
  
  «Зинһар, Макки. Болар барысы да шулай ук яңа савин минем өчен; мин белмим нишләргә, кемгә подчиняться. Без булырга тиеш каршылыгы?»
  
  
  «Сайлыйсыз», - дип катгый әйтте мин.
  
  
  «Ул чакта аңа әйтәм сиңа».
  
  
  Аның подождал, әлегә тынлык түгел, булачак шактый плотной өчен резать пычак.
  
  
  «Иртәгә», - гына диде Кристина.
  
  
  Аның бит књрсђтте бу нах, аннары вздохнул, растянулась бу мягком сиденье алды һәм коткару даирәсе урынына мендәр. «Разбуди мине, кайчан устанешь», - прорычал мин.
  
  
  «Әйе», - җайлап диде ул.
  
  
  «Һәм игътибар белән күзәтеп компасом».
  
  
  «Әйе, сэр».
  
  
  
  
  
  
  Одиннадцатая башлыгы.
  
  
  
  
  
  Иртә выдалось ветреным, темные болыт неслись низменному очында. Берничек тә башлагач, анда эшләве авыр рубки, һәм авыр лодка белән широкими балками раскачивалась һәм опускалась, ничек сбежавшая ат та. Кристина спала аста, тик тиздән янә чыкты палубу, бледная һәм взволнованная.
  
  
  "Безнең белән барысы да тәртиптә?" - дип сорап куйды ул, белән тревогой әнисенә карап болыт.
  
  
  "Түгел, нәрсә турында борчылу." Миңа туры килде закричать, перекрывая нарастающий вой җил, гром һәм скрип оснастки. Кискен үзгәрүе, җил заставило зур гротом хлопать, ничек привязанный, обезумевший каракош; Аның көрәшкән белән руль, әлегә без дә хәбәрдар булып чыкты җил, ул янә заполнил парус.
  
  
  Кристина оперлась бу түбәсен каюты һәм бераз огляделась безумным взглядом. «Кайда без? Мин күрмим җир».
  
  
  «Их, бу кайда булса, шунда». Аның неопределенно махнул ягына хокук шарик.
  
  
  "Әмма әйә син беләсеңме?" Бу ee голосе иде тонкая оттенком паники.
  
  
  "Борчылма". Аны, посмотрел на сәгатьләре; иде тирәсе иртәнге алтынчы. Бервакыт төнлә аны прикинул безнең тизлеге һәм карар, без, әйтик, киресенчә Превезы, әмма бу бик приблизительно. Ул гына да түгел, диде ул кызга. «Әгәр күрәсең, бездә проблемалар, нәрсә миңа эшләргә кирәк, бу отправиться көнчыгышка таба, һәм без күрербез җирне». Хәзерге вакытта бу бик бик привлекательная перспектива, чөнки җил хәзер дул белән моннан юнәлешләре һәм җиңү өчен эго таләп ителгән иде сериясе утомительных озын галсов. Рәхмәт Натаниэлю аны белми дә җитә аңларга маломощный вспомогательный двигателе бирмәс мондый диңгез; башка стабилизирующего китергәннәр җил парусах "Сцилла" күбрәк двигалась иде, өскә һәм аска таба, караганда, алга.
  
  
  «Әмма... без дә алабыз микән без төгәл белергә, кайда торабыз? Моның белән... сез ничек бу называете? Трезубец?»
  
  
  Аның, дип. «Секстант». Аны взглянул наверх. «Кадәр булган хорька, әлегә барлыкка килми, кояш, анда була тукталырга, ревматизма - юк».
  
  
  Ул нахмурилась, чиреннән обеспокоенная, убрала үз кулын нче түбә каюты һәм шунда ук отшатнулась, чак кына провалившись ачык кертеләләр артта нах.
  
  
  Аны закричал. - "Кара!" «Әйдәгез түгел сломаем аяклар бу кечкенә генә круизе. Бар, бирегә сядь».
  
  
  Ул сделала, ничек әй, диделәр, покачиваясь аша ачык кабинасына һәм бераз гына врезавшись бу нактоуз компаса. Аның схватил ee кулын, притянул үзенә.
  
  
  «Сылу урында. Костя ходайга түгел ломай компас, чөнки ул чакта хәтта аны иде башлады, болар борчыла ук башлый».
  
  
  Ул мимолетно дип елмайды һәм убрала чәч белән затлар катнашты. Ee тире иде, дымлы, һәм бу түгел иде нче брызг, алар вакыт-вакыт разбивались турында янәшә. Аны белми иде бу караш.
  
  
  "Чувствуете үзен бераз укачанной?"
  
  
  «Мине түгел, тошнит? Мин белмим, мондый сүзләре».
  
  
  "Болезненно".
  
  
  «Ә... бераз. Анда шулай душно, һәм лодка күп прыгает».
  
  
  «Угу. Ярар, сылу, биредә, әлегә без выберемся биредән. Утыр руль артына».
  
  
  "Аны?" Ул убрала куллары, әйтерсең кабатланыр соклану аңа.
  
  
  «Нишләп юк? Дөньяда иң яхшы дару нче диңгез авыру, калышмас өчен дель на палубе».
  
  
  "Мин страдаю диңгез болезнью!"
  
  
  «Ничек кенә сез бу безне республикасын атаганнар. Һәрхәлдә, аның гарантирую аша берничә минут сез почувствуете үзен яхшы. Prima карау бу. Миндә эше бар».
  
  
  Ул сделала, ничек әй, диделәр, скользнув хђлнећ урынына, ул аны освободил, кайчан аның басты. Бу мгновение ул сомнением књрсђтте миңа, аннан соң тирән вздохнула алды һәм руль обеими куллары. Аның спустился бу каюту.
  
  
  Аны кайчан кайта аша берничә минут, ул бик аз улыбалась, поднимая башын өчен тоту ветерок һәм тозлы брызги. Дәвалану үз эшен эшләде, тизрђк аны уйлады.
  
  
  "Теләсәгез, сөйләшергә?"
  
  
  "Сөйләшергә?"
  
  
  "Угу. Сез беләсезме".
  
  
  Турында "әйе." Ул күтәрелде белән утыргычлар өчен яхшырак карарга циферблат компаса. «Бераз соңрак, ә, Макки? Аны хәзер бераз белән мәшгуль».
  
  
  Аңа позволил моңа узарга тиеш.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Төшкә таба иде
  
  
  янә акрын гына кояшлы булды; Аны башкарып чыга алды ярдәмендә секстанта һәм помолился өчен минем элементарная навигациясе иде, булса да, шактый төгәл. Аны гаҗәпкә калдым, обнаружив, без эсселектән алга таба, караганда, аны көтмәгән идем; Превеза тиеш ятарга диярлек к көнчыгышка таба, бездән. Иде бу кечкенә утрау, артык түгел, дүрт-биш миль озынлыкка һәм эго иде нетрудно калдырырга. Җил һаман дул көнчыгыштан, һәм, гәрчә күп иде, алардан башка эшкђ урнашып булмый, барысы да тагын үскәндә күңелсез түгел аварийная . Белән вздохом аны, принялся өчен беренче безнең привязку. Бу түгел иде, көне өчен удовольствия яки хәтта эшләү өчен.
  
  
  Аны спустился аска таба, исемгә картасын районыбыз широком өстәлдә татарстанда төп каюте билгеләп үтте, безнең бүгенге хәле. Шул вакыттан алып, миңа туры килгән иде, төгәл билгеләп үтү бу тайпылышлар, без двигались алга һәм артка, каршы җил, күзәтеп торырга мөмкинлек бирә төгәл вакыты, потраченное һәр галс, һәм љметлђнергђ минем бәяләү үткән эшләргә ара шактый иде точными. Бу булыр иде җиңел түгел, хәтта белән тәҗрибә кулы белән бу руль, әмма шунысы Кристина яздым, минем өчен анда актуальләштерде барысы да күпкә катлаулы һәм неопределенным; ахыр чиктә, ул беркайчан да элегрәк түгел отрывалась төре буенча ярлары. Икенче яктан, мин үзем дә бик опытен бу ерак йөзү.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Лижет кичкә таба без эләккәч, бу кечкенә островок төбендә. Көне шталь алтын, без юнәлделәр искиткеч маленькую гавань Порто-Гайо. Беренче карашка, бу кебек тоелды примитивным, неосвоенным урыны; нәрсә идек күрергә, бу серебристо-яшел оливковые рощи, простирающиеся барлык яктан ни дәрәҗәдә алыр күрергә. Аннары, без приближались, без алыр идек различить түбән бина, ак, коричневые һәм розовые белән голыми мачтами пришвартованных көймә биргән, покачивающихся бу гавани.
  
  
  Шәһәрчек иде, кечкенә, әмма многолюдным; Күпчелек йортлар тянулись буенда, яр буенда. Таш яр буе граничила белән гаванью; яр буенда иде, берничә кечкенә магазинчиков, таверн һәм пар крохотных кунакханәләрнең. Беркайчан турында фикер алышканда бу, Кристина риза переночевать бортында «Сциллы»; капитаны порта көнен билгеләде безгә причал еракта, ярлары, дип мине бик устроило. Безнең лодка несла крохотную шлюпку, привязанную к шлюпбалкам, бу корме, эләгү маленькую лодку зурлыгында белән ванну иде зур батырлыгы күзлегеннән караганда, баланс һәм вакыт. Без икәү забились бу нах булдык, шулай низменному бу & nb, мин көтмәгән идем, - дип безнең затопит иң элек, без нәрсә эшли алабыз узарга берничә йөз ярдов кадәр порта бар.
  
  
  «Бәхеткә, монда юк, су чаңгычылар», - дип шәрехләде аны.
  
  
  "Их?" Хәзер Кристина казалась күңелле, тулысынча забыв турында иртәнге заботах һәм страхе алдыннан төн.
  
  
  Аны бераз сместил үз аленка; шлюпка покачнулась һәм перевалила аша мәрсин провинциясенең сәүдә-бераз су. Кыз выглядела встревоженной, аннары рассмеялась.
  
  
  «Әйе, аның, аңлыйм, бу сез имеете күз алдында. Бәлки, безгә тора кайтырга лодку җиткәнче темноты, ә?»
  
  
  «Булмас, бернинди аерма; без булдырабыз тонуть берничек тә чакта яки төнлә».
  
  
  «Без һәрвакыт алабыз йөзә».
  
  
  "Әлбәттә." Безнең колени, ничек кенә переплетены, моның белән берни дә поделать, һәм тоелды миңа ул күрсәтә бераз өстәмә басымы. Булырга мөмкин.
  
  
  Без ясадык озын буенча сәяхәт итте маленькому городку, бераз погуляли читтә эго, изображая туристлар белән удвоенной көчкә ия. Авыл җире булган яшел һәм каменистой, кискен поднимаясь над морем, ничек вершина тавы затонувшей, аның иң делле иде күбесе греция утраулары. Белән пыльной юллар без алыр идек, өскә карарга һәм күрергә склон холма, усеянный меловыми валунами, кайбер зурлыгында белән коттеджлар, стоявшие күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга, өстәвенә, йортның кайбер очракларда отличались күрсәтмиләр темными квадратами, обозначавшими ih тәрәзәләр. Хрипящая омтылыш машина, тә охшаган довоенный ситроен, үтеп mimmo безне, забитая өлкәннәр һәм балалар. Аның да догадался, дип, җирле бай кешеләр; башкалар, алар күрдек, юлда иде йә гуляющими, йә идарәче конными телегами. Нигездә, алар обращали безне игътибар; ир-атлар да артык югары түгел һәм коренастые, күпләр белән зур усами, хатын-кызлар стандарт крестьян киемдә кара төстәге кадәр щиколотки, гадђттђ, шундый ук шалями, алар диярлек закрывали ih затлар катнашты. Бу нәрсә мине озадачило Грециядә белән моннан тыш, бирле, ничек аны беренче тапкыр башлады укырга chloe анда: нигә шундый кояшлы бөтен территориясендә отель, ә аның бодрящим воздухом һәм сверкающей су булырга тиеш населена хатын-кызлар һәм күп кенә ир-атлар мәңгелек трауре. Әгәр дә аңа булды дип фәлсәфи настроен, аны алыр иде спросить бу хакта Кристину, әмма минем иде, башка уйлар. Парусный спорт тудыра теләгем ала торган хезмәткәргә әйләндерү иң привередливого едока бу обжору, ә аның голодал.
  
  
  Без тапкан таверну төре белән әлеге яр буенча әйләнәчәк, һәм кичке иде ки гаҗәп хорош, без задержались бу nen кара төнгә кадәр. Урын чиреннән предназначалось өчен путешествующих яхтсменов; Меню иде өлешчә инглиз телендә, украшено грубо нарисованными якорями һәм ракушками. Башта без идек автоспорт бу урында, әмма тиздән ввалилась төркем ир-атлар һәм хатын-кызлар белән загорелыми затлар һәм көчле куллары белән бу диңгез киемнәреннән.
  
  
  Музейдагы обрывкам сөйләшүләрнең, аны ишеттем, бу иде катнаш төркем америкалылар һәм британиялелђрнећ кертеп итальянку һәм ике очевидных французлар. «Искитәрлеге, - диде аның үзенә һәм взглянул бу Кристину.
  
  
  Ул смотрела откровенными алдыбызга, гүя нидер өчен минем левым плечом, мин дә алыр идем дип әйтә, аның подбородку һәм поверхностному дыханию, ул иде напряжена.
  
  
  "Нәрсә бу?" - дип сорадым мин, наклоняясь алга өчен безне түгел иде слышно.
  
  
  «Бу -..., бу-берни дә юк». Ул кыскача дип елмайды. «Калса, аның подозреваю, барлык. Аны булырмын бик шат башлагач, болар барысы да төгәлләнәчәк».
  
  
  "Сез булырсыз?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  Аны ул арада аның кулымда аша урындык. «Мин ышанам ки, шат булырмын».
  
  
  Ул озак смотрела миңа. «Юк», - ниһаять, диде ул. «Бәлки, аны да тормыйм».
  
  
  Беркем дә сөйләштем безнең белән, әлегә без генә эчтеләр, кофе, тик аннары бер тирәли французлар аша бүлмәгә килеп басты һәм аңлы рәвештә таба килә башлады к безнең столику. Бу иде худощавый ир-ат белән копной песочных чђч һәм застенчивой елмаеп, тулы ышаныч.
  
  
  «Мине гафу итә беләләр», - диде ул, әнисенә карап, нигездә, Кристину. "Сез америкалылар?"
  
  
  «Аны», - диде мин. "Ул чиста."
  
  
  «Без дуслар белән кызыксындылар түгел, теләсәгез ли сез кушылырга безгә өчен эчәргә». Ул әле карадым бу Кристину;
  
  
  Ул шуны покачала аягы. «Миңа бик кызганыч, - диде ул салкын вежливостью. «Тик без тиеш ложиться йокларга иртәрәк, бу иде озак көне». Ул встала белән плавной грацией принцессы, отвергающей недостойного поклонника. «Син заплатишь буенча чеку, Дэниел? Без барырга тиеш. Аның вернусь бер минуттан».
  
  
  Француз отступил, чиреннән саклап калырга омтылып, ул беспечное хладнокровие. Аңа улыбался турында үзләрен раскладывая драхмы; кыз әле мине удивляла. Экрандагы кебек ул движется ягына бәдрәф, наслаждался аның төре, хәтта сзади, матур наполненные ак чалбар белән киң зәңгәр рубашкой поверх алар. Гади костюм давал аңларга, нәрсә анда булмады, һәм кинәт, вспомнив узган төндә булыр дип көтмәгән идем моны.
  
  
  Килде официант, алды минем акча бирдем ih пухлой усатой хатынга өчен кассой. Ул бик озак шул турыда дип уйлаган идем, ә аның начинал, шуларны югалтмаска кирәк, сабырлык. Ул, ниһаять, әйләнеп кайтты, аны иде инде аягында нык басып торучы, тик ул уходил, аны кабат сель. Кристина әле әйләнеп кайтты.
  
  
  «Мөгаен, бу минем нетерпение», - диде аның үзенә һәм аңлы рәвештә түгел взглянул бу сәгатьләрдә. Аның тикшерде урындык башка ахырында бүлмә; алар карадыгызмы анда минем якка, һәм яшь француз ухмылялся.
  
  
  Аның заставил үзен тыныч кына утырырга, потягивая калдыклары кофе, шул ук вакытта минем кишки сжимались буенча дәрәҗәдә моннан ничек бардык минут. Аны искә төшерде, аның тревогу, ул кайчан увидела ирне ресторанында узган Аргостилионе һәм башыннан нервничать кебек иде.
  
  
  Хатын-кыз өчен кассой вопросительно смотрела миңа. Аны якка карады, ниһаять, торып басты һәм аның янына килеп, югалган.
  
  
  «Ышанам, син, халкын да, халкың по-английски».
  
  
  «Әмма, әлбәттә», - дип җавап бирде ул.
  
  
  "Юная леди". Аның, дип аңлатты ягына бәдрәф, - яки, һәрхәлдә, коридоры, әйдәп баручы к аңа. «Безнең иде озак көне, сәяхәт, һәм, бәлки, ул нездорова...»
  
  
  «Әмма, әлбәттә», - дип раслады ул күтәрде, үз одетую бу черек тушу югары табуретки өчен ковылять бу дамскую бүлмә. Аша мгновение ул кайтты, пожимая җыерып. «Анда беркем дә юк», - диде ул.
  
  
  "Кайда, тегүче тик синнән...?"
  
  
  «Бәлки, задняя ишек». Ул взглянула бу урындык, өчен алар француз выглядел подозрительно самодовольным кеше буларак, бездә аның барлык улажено һәм торопится складывать. кисәкләре бергә.
  
  
  Гайре нәрсәләр мин түгел доверил моңа безне бу минутта. Беркем дә вставал белән моннан тыш, урындык, һәм киресенчә чертовски маловероятным, дип Кристина бросила иде мине төн аркасында случайного пижона. Һәрхәлдә, түгел хәзер. Аның проигнорировал аның.
  
  
  «Рәхмәт», - диде аның хатын һәм поспешил буенча таверны. Кайчан аны, килеп, җитмәсә урыны, анда без калдырган лодку, ул да гаҗәпләнде, обнаружив аны анда ул иде төгәл түгел, кире кайтты лодку бер. Әмма кайчан аның посмотрел на затемненную гавань, аны булдыра алмас различить темную фигуру, дрейфующую ерак түгел Сциллы. Бу бик зур булмаган лодка белән подвесным мотором, носом, аның упиралось бу корпусы шлюпа, һәм теге, ничек ул покачивалась һәм опускалась, минем маһир тәэсир калдыра, дип, аны калдырды, анда нибары берничә минут элек. Әлегә аны карадым, анда иллюминаторах төп каюты блеснул святым, һәм бернинди шик тә калмаган иде.
  
  
  Аның sel бу лодку, отчалил, һәм мөмкин кадәр тизрәк поплыл аша переполненную гавань. Стук күңелле бу уключинах казался миңа громом бу ушах, әмма ничек кенә аны тукталды өчен уйлап ысулы приглушить тавыш, mimmo пронеслась моторная лодка. Эго соң диярлек затопил минем, ләкин мин аны саклап калмыйча, контроль һәм кулланды шау узу өчен калган өлешне
  
  
  ара кадәр "Сциллы".
  
  
  Аның привязался к борынга, аннан вылез бу носовую палубу. Өслеге иде дымлы нче росы, һәм, лежу анда, аны тоймадым, ничек дым просачивается аша минем күлмәк. Бу мине түгел, беспокоило; Мине күбрәк беспокоило булса, сергей түгел узган аша крышку люка буенча ясаганнар откровенными алдында минем носом. Бу инде, дип дверной проем арасында каютами иде ябылган.
  
  
  Аның приоткрыл люк, благодарный нәрсә элек булмаган маташа выломать эго "эчтән". Ул бесшумно качнулся өскә таба, һәм ул опустился арасында ике узкими койками аста. Люк янә закрылся, һәм ул замедлил адым, әлегә захлопнулся. Аны двинулся к дверному проему, проверяя Хьюго шул ножнах бу предплечье, һәм искиткеч ухо к сизгер агач панельләр.
  
  
  Әгәр минем грек яхшырак иде, аны алыр иде, дип әйтә, - диләр, әмма сүзләре бу кеше вырвались артык тиз булсын өчен, аны иде уловить күбрәк берничә фрагментов сөйләшү. Әмма эго тавыш бирде аңлый ул кемгәдер янамый, һәм аны кайчан ишетә ревматизма Кристина, бернинди шик тә юк, кем. Аны ишетте тавыш белән кинәт кенә үсүенә шлепка һәм приглушенный крик. Аның башлады алырга пычак үз кулын булганда, югарыдан миңа кимегән тонналы кирпеч.
  
  
  Ул люк аша узды, ул аның яңа гына закрыл. Караңгыда аны күрмәдем берни дә, тыш, давящей миңа громоздкой күләгәдә; бу тесноте арасында койками аны хәтта алмады перевернуться җитү өчен кеше. Теләгенә чесночного сулыш бераз гына задушил мине, һәм бу придало миңа көч отчаяния. Аны вскочил, ничек мустанг белән заусенцем астында седлом, омтылып, ул стряхнуть дурно пахнущего ирне үз арка. Эго максаты ударилась турында түбән потолок, ул авыр хмыкнул, әлегә эго куллары әле сжимали минем тамакны. Аның тагын бәрде аның эго башлады швырять бер тирәсендә төзелә башлагач, ишек распахнулась.
  
  
  Сергей төп каюте иде тусклым, тик соң тулы темноты аны мгновение ослеп. Нәрсә күрдем иде силуэт һәм блеск металл бу эго кулымда. Аны бәрде аның аяк, әмма булдыра алмый аңа кадәр барып җитәргә. Раздался леденящий щелчок отводимого курка; Аның развернулся, омтылып, ул втянуть кеше аркада үзара һәм пистолетом, әмма мин белә иде бик соң.
  
  
  Выстрел иде мондый удару грома бу тесноте. Бу мгновение аның замер биклђп, кайчан почувствую, кая минем ударили. Әмма больно түгел иде, хәтта иртә онемения, предшествующего агонии нче җитди удара. Аны кайчан тагын посмотрел на силуэт бу дверном проеме, аны күрдем, ул пошатнулся. Кеше, ул напал миңа, ослабил хватку, һәм мин вырвался иреккә, нацелившись бу убийцу.
  
  
  Аның выбил пистолетын буенча эго кулларын толкнул эго элек. Бу тусклом яктылыгында тәрәзә артындагы аны күрдем Кристину, ee кешедә иде запуталась бу эго волосах, ул тянула ih iso барлык көчләрне. Тик бу көрәш аның ирекле кешедә вылетела өчен спину һәм ударила буенча керосиновой лампе, выбив аның буенча подвесов.
  
  
  Пылающая жидкость разлилась буенча столу, аннары палубу, лизнув тактаны юнәлеше буенча безгә икенче внезапной караңгыда. Аның оттолкнул бу кеше, хәзер түгел, обращая игътибар хәтта Кристину. Янгын бортында көймәләр - бу, мөгаен, иң ужасное, бар на свете, бигрәк тә сез ловушке аста, ә ут җибәрелә откровенными бу бензобаки.
  
  
  Аның хватал юрганнар белән гранат һәм бросал ih иң зур горящие участоклары; әлегә алар тлели, аның включил суга раковине бу камбузе, аннары нырнул зур подвесной шкафчик һәм вытащил куртка өчен тмаячак өчен, перебросить башка горящие урыннар. Бөтен бизнес алмады алырга күбрәк ярым мизгеле - югыйсә, без югалттык иде лодку һәм, бәлки, безнең тормыш, - тик аның, ниһаять, потушил уты, безнең килүчеләр булмады. Аны ишетте җибәрү подвесного двигательнең, аягына басмакчы була кабинасына, әмма врезался бу Кристину.
  
  
  "Макки!" - завизжала ул, обнимая минем өчен муеннарына. "Ах, Боже Мой! Макки!"
  
  
  "Ага-ага." Аның рассеянно похлопал ee, прислушиваясь к затухающему звуку мотора. "Монда нәрсә булды?"
  
  
  «Аның ... алар забрали мине тирәсендә таверны. Янында кеше иде пистолетын һәм ...»
  
  
  "Ярар." Аның оттолкнул ee, бик аз, аның өчен иде наклониться һәм тикшерергә палубу аяк астында. "Бир миңа фонарь, әйберләр өчен билбау, ә?"
  
  
  Карамастан, бөтен ут һәм замешательство, махсус җимерү булмады. Бәхеткә, урындык торган эләкте беренче актив ял горящего керосина иде покрыт слюдой; берничә хәрәкәтләрнең тряпкой уберут таплар. Обшивка палубы, проходившая аша уртасына каюты, һәрвакыт дымлы аркасында плескания трюмной су аз гына түбәнрәк, һәм гына краска иде выжженной. Убедившись, дип бортында берни тлеет, аның включил святый бу Польшада.
  
  
  «Гафу», - кыскача диде мин. «Чөнки еладым китте, аны кулга яхшырак булыр иде инанырга без взорвемся керткәнче керешергә мәсьәләләре».
  
  
  Кыз авыр кивнула, опустив башын арасында
  
  
  
  плеч, ул кайчан сидела на койке буенча левому борту. "Мин аңлыйм."
  
  
  "Ярдәм итәргә телисең миңа хәзер?"
  
  
  "Ярдәм итә сиңа?"
  
  
  «Без җыенмыйбыз туктарга биредә бүген кич, җаным. Пойдем, выберем нинди дә булса башка причал - әгәр син генә түгел, теләсәң тагын йөзәргә, төне буе».
  
  
  «О, Боже, юк, МакКил». Ул закрыла зат куллары. "Күп..."
  
  
  «Ярар, түгел прогибайся хәзер. Файдага. Вытащи лодку белән борын, һәм привяжи аның корме, әлегә аның заведу двигателе».
  
  
  Бу некотором яктан караганда, яхшырак булыр иде уплыть ул төнлә дә, тик мин башлаган испытывать тагын да бик зур хисләр уңаеннан, әлеге операция. Әгәр алар кунакханәләр үтерергә яки схватить безне, алар алыр иде моны. Бигрәк тә ачык диңгезгә. Шулай булгач, бәлки, башка урын өчен калган өлешендә төн булачак шундый ук куркынычсыз хәлгә китерелде. Һәрхәлдә, аны да арыдым.
  
  
  Без тапкан причал бу тышкы читендә гавани, привязали к аңа тәмамлады чистартуга. Без вставили тагын бер фонарь бу кронштейн, һәм, әлегә Кристина сабын столешницу, аны җентекләп тикшерде калган өлешне кабинасы, убрав калдыклары ватылган пыяла һәм башка чүп-чар. Аны тапкан пистолетын барроуз тирәсендә, кулларын кеше, иске револьвер 32-нче калибрлы белән тагын бер патроном бу цилиндре. Бесполезный, әмма аны кирђк була калса ђзер торсын положил на полку бу камбузе.
  
  
  «Сез задаете бернинди мәсьәлә», - гына диде Кристина.
  
  
  "Мин көттем сине."
  
  
  "Нәрсә син телисең өчен аңа диде?"
  
  
  «Бәлки, - дип, тегүче тик синнән, шулай булды да».
  
  
  «Бу шулай тоела... глупым».
  
  
  "Глупым?"
  
  
  «Әйе. Җилдә бармы, кеше белән пистолетом схватил мине таверне. Грубый кеше түгел яхшырак хулигана, син беләсең? Ул эго иптәш заставили минем әйләнеп кайтырга көймәдә...»
  
  
  "Ни өчен? Һәм ни өчен биредә?"
  
  
  «Вотум шулай ахмаклык. Алар булыр дип уйлаган син бай америкалы, крутишься вокруг бу сорады көймә биргән өчен сатып алган. Алар булыр дип уйлаган бортында синдә спрятано күп акча һәм алар омтылды мәҗбүр итә мине әйтергә, кайчан ... ярар ... син барлыкка килде . "
  
  
  Аны, посмотрел на нах скептически. Ул выглядела шулай ук восхитительно, һәрвакыттагыча, һәм, опустив чәч алдында зат, ул шик уятмады сочувствие һәм обнадеживающие ласки. Кайчан аңа берни дә түгел, - диде ул књрсђтте миңа. "Ни бар, Макки?"
  
  
  «Берни дә юк», - диде мин, диярлек убедив үзен. Ахыр чиктә, ни љчен соћ правдой. Һәм нигә апасы Alexa Зенополиса тиеш уйнарга минем белән шундый катлаулы уен? Миңа насыйп сочувственно улыбнуться. «Ярар, хәзер барысы да кончено. Минемчә, бер тирәсендә, аларга кирәк-яраклар. Ничек син үзеңне тоясың?»
  
  
  Акрын ee гол күтәрелде, һәм ул отбросила чәч белән затлар катнашты. Күпчелек хатын-кызлар кирәк булыр иде берничә сәгать матурлык салонында ирешү өчен, шундый ук үзгәрешләр вакытында тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба.
  
  
  «Ничек төнге колпак?», - диде ул һәм усмехнулась.
  
  
  Бортында иде, бренди һәм шешә бурбона, ул аны тапкан Афинада. Тоелды килеп җитте яхшы вакыт ачыкларга моның белән.
  
  
  "Нәрсә булыр?" - дип сорады, мин, подняв ике шешә.
  
  
  "Ах! Сездә бар, бурбон!" Аның күзләре плясали бу тусклом свете.
  
  
  «Түгел " сөйләгез миңа, сез өйрәндек икенчесенә у моның америка прапорщика».
  
  
  «Без күп нәрсәгә өйрәнәбез америкалыларның». Ул опустилась бу тар койку каршында урындык һәм књрсђтте миңа. Минем пересохло бу горле, миңа кирәк иде", - эчәргә.
  
  
  Аннан тыш, аны ничек эшләде берничә сәламәт глотков, ул похлопала буенча койке янәшәсендә үзе белән. «Сядь, Макки».
  
  
  Аның башкарды. Ee кешедә небрежно түшәк бу минем бедро, һәм аның прохладное җылы кебек, излучалось аша тонкую темную блузку, аны ул носила. Аның откашлялся.
  
  
  «Голос... Паксос».
  
  
  «Әйе», - пробормотала ул сделала озак медленный глоток.
  
  
  «Хәзер», - диде мин.
  
  
  Ул повернулась миңа белән притворным удивлением. "Берьюлы?"
  
  
  «Әйе. Сез вәгъдә иткән. Турында сезнең элемтәдә Алекс».
  
  
  Мгновение ул смотрела, аннары акрын покачала аягы. "Тиеш микән без? Хәзер?"
  
  
  "Ә иң яхшы вакыт нинди?"
  
  
  Турында " ... соңрак?" Ул придвинулась лижет, нинди дә булса рәвешле берничә пуговиц өске өлешендә аның блузки алдык расстегнуться. Бу отверстии барлыкка килгән восхитительная плоть, һәм минем левая кешедә күтәрелде үзе өчен нежно обхватить күкрәгенә, прижимавшуюся к минем күкрәк. «Әйе», - выдохнула ул. "Әйе..."
  
  
  "Сиңа ни булды?" - дип сорады аны. «Кичә кич белән син уйнаган девственницу, бүген син кабат шлюха».
  
  
  Ул отреагировала кебек түгел мин көтмәгән идем; аның күзләре калды приспущенными, ул кайчан сузылган минем кулын куя, аны үзенә шушы күкрәгенә. «Түгел пытайся аңларга мине шунда ук, Макки. Поверь миңа. Доверься минем инстинктам».
  
  
  "Синең инстинктам?"
  
  
  «Соңрак, Макки. Тик хәзер...» тагы бер кнопка, аннан тагын бер; шул ук вакытта ул наклонилась алга һәм нежно прижалась губами к минем. Хәзерге вакытта минем мәсьәләләр дә онытылырга.
  
  
  Аның тел метнулся к калса, исследуя, дотягиваясь. Минем кешедә проскользнула эченә
  
  
  бу блузку, тойдым, ничек сосок арта һәм твердеет астында минем пальцами. Ул ахнула, аннары скользнула кулы минемчә бедру. Минем кызыксыну иде очевидным, һәм ул хихикнула тирән горлом.
  
  
  Откинув блузку, аның поцеловал ee эчтђге, глубокую затененную расщелину, бер күкрәгенә, аннан икенчесен. Аннары аны, отстранился өчен ел саен һәм полюбоваться; соски басып тордылар неподвижно һәм ачыктан-ачык, генә приподнявшись, әйтерсең, тянулись миңа во рту. Бот Кристина акрын двигались, ә аның кул проскользнула өчен пояс минем брюк. Аның втянул тормыш бирү өчен, әй бераз күбрәк урыннарны һәм ул тулысынча воспользовалась бу ...
  
  
  Түгел сорагыз, ничек миңа насыйп сүндерергә лампалар бу каюте - кешеләр өчен көймәдә шулай чертовски небрежны, дип гади заскочили - һәм игелекләр урындык һәм эскәмияләр бу караватка җитештерүче, тик аша берничә мгновений без инде лежали голые бергә, аның гәүдәсен прижалось аңа. от бармак аяк кадәр плеч. Без исследовали тагын бер башка белән нарастающим голодом, һәм аны тел занят иде һәм ловок; ә аннары, кайчан кебек, без дә взорвемся шуннан настойчивого теләк, ул ачылды миңа.
  
  
  Ул ахнула, аны кайчан толкнул акрын; диде ул нәрсә, ни, мин дә аңладым, һәм попыталась втянуть мине глубже. Аның сопротивлялся ривненской шулкадәр күрсәтер, кем монда баш, ә аннары башлады озын, медленные хәрәкәте пронизывающие барлык глубже елдан-ударом. Ул күтәрде аяклары, обхватила алар минем спину, дернув бедрами өскә таба өчен каршыларга минем усиливающиеся толчки. Ул башыннан стонать, притягивая мине үзенә өчен поцеловать минем белән нарастающей жестокостью буенча дәрәҗәдә, моннан тыш, аны ничек хәрәкәт становились артык җитез булып чыктылар һәм неистовыми.
  
  
  Кайчан ул килеп, ул запрокинула башын, киң ачып, күзләре һәм авызы, цепляясь куллары белән минем өчен җилкәсенә, аның бот колотились, ничек поршни. Киресенчә, бу длилось мәңге безнең үзара вздохи смешались, кайчан аның взорвался эчендә нах, кайчан һәм, ниһаять, без икесе дә истощены, аның беспомощно лежал поперек нах, осознавая бу восхитительную көчсезлек һәм скользкость пропитанных аннары проволоки. Үтте бик күп вакыт керткәнче ул заговорила.
  
  
  "Макки?" - диде ул хриплым тавышы.
  
  
  "Әйе?"
  
  
  "Рәхмәт."
  
  
  Аның, дип. "Рәхмәт"
  
  
  "Юк. Сез алмыйсыз аңлый". Бу ee голосе иде сәер нота покорности.
  
  
  "Үзең укып кара әле мине."
  
  
  Ул покачала аягы. «Юк, мин әйтә алмыйм».
  
  
  "Ни-нәрсә?"
  
  
  "Мин телим".
  
  
  Ул янә йөрдем эшлекле, тик мин сопротивлялся үзенең раздражению. Аны өлешчә скатился белән нах, әмма ул цеплялась белән удивительной көчкә ия.
  
  
  "Юк! Түгел оставляй мине!"
  
  
  «Мин беркая да барам. Кичкә туры киләчәк, озак юл, Кристина». Аның перегнулся аша крае түшәк, тапкан идәндә бер стакан, күтәрде эго һәм эшләде, зур глоток бурбона. Кайчан жидкость потекла буенча к горлу животу, аның инде тоймадым, ничек минем көч кайта ...
  
  
  «Әйе», - выдохнула кыз, потянувшись өчен стаканом һәм, подняв башын өчен отпить. «Бу безнең төн, һәм мин куркам, - дип, ул бердәнбер, Макки».
  
  
  Ул иде хокукын, аны ничек чертовски тиз выяснил, әмма хәтта Кристина белмәгән, ни дәрәҗәдә ул хокук.
  
  
  
  
  
  
  Двенадцатая башлыгы.
  
  
  
  
  
  Алар көткән безне Корфу, ачыктан-ачык кадәр коричневого «мерседеса», припаркованного бу видном урында безнең төп причалов. Ике ир-егет, неотличимых нче темных костюмнар һәм шляп, скрывающих зур өлеш затлар сидели һәм бесстрастно карадык, әлегә без Кристиной гуляли буенча яр буе, пар диңгез туристлар, матур измученных төнлә мәхәббәт һәм озын-озак тәнәфес, медленным берничек тә кайчан плаваний ниндидер бер диңгез. кайбер дип атыйлар иң матур буенча барлык греция утраулары.
  
  
  Без сайлаган урын өчен монда иң төньяк өлешендә, гавани, ераграк суеты үзәгендә. Бу & nb, кая без безне карадык иде көймәләр барлык күләмен һәм җитәкчеләр исеменнән крошечных парусных судлар кадәр җирле балык тоту суднолары һәм зур океанских яхт. Кичке кояш отбрасывало озын күләгәдә, әлегә без бардык mimmo сафларын чистартуга киоск, предлагающих туземную кием-салым, бизәнү әйберләре, фәннәр, сәнгать, всевозможную мәгариф, исе аның смешивались белән соленым воздухом һәм неопределенными запахами таулы авыл җирендә белән шөгыльләнүче маячила өчен шәһәр. Гудели мотороллеры, крики сатучылар һәм музыка доносились бөтен ачык ишекләр калган йортлары, җәмәгать йөкләве. Без инде якын башлады погружаться атмосферага бәйрәме, аны кайчан ди «мерседес».
  
  
  Аның предупредительно схватил Кристину кулын, призывая дәвам итәргә, хәрәкәт итәргә, түгел сбавляя адым. Башта ул да аңладым, әмма, күреп, машинасын, напряглась; Аның потащил аны алга.
  
  
  «Түгел, кара аларга. Продолжай хәрәкәт итә».
  
  
  «Тик... ничек алар бирегә килеп эләккән? Машинада ул?»
  
  
  "Бар паромы, шулай түгелме?"
  
  
  «Ах. Әйе. Ләкин ни өчен алар бары... утыра монда?»
  
  
  «Тагын нәрсә мөһимрәк, алар ничек белдек, без монда?» Без иде диярлек каршында машиналар. Ир-атлар эчендә акрын повернули баш, әлегә без
  
  
  үтте mimmo, әмма аеруча ih затлар да үзгәрде.
  
  
  Кристина покорно пожала җыерып. «Барысы да килә бу Корфу. Яки... син диде теге математика, анда арендовал лодку?»
  
  
  Аны, бу хакта уйлана мгновение. «Бәлки. Һәрхәлдә, аңа, диде, ихтимал, барам төньякка таба».
  
  
  "Сез тиеш иде әйтә эму?"
  
  
  «Бу ярамый иде булдырмаска. Ул-отель белергә, кая аның җыенган отправиться, һәм әгәр аңа диде, дип телим кылырга круиз буенча Кикладам, ул уйлады иде, бу сәер».
  
  
  "Ни бу?"
  
  
  «Картасын карагыз. Пиргос залында еракта Эгейского күлмәк; иде разумнее арендалау лодку бу Пирее, әгәр аның планлаштырган отправиться шунда».
  
  
  «Әлбәттә. Һәм бу кешеләр... алыр микән алар булырга, кешеләргә маташа арендалау һәм моның?»
  
  
  «Угу. Һәм, ихтимал, кулландык, ул, ул баштан ук алырга җыенган. Бары тик бу да ия түгел зур мәгънәсе». Бу алай түгел. Әгәр алар кунакханә Alexa, ә хәзерге вакытка аны иде, дип ышанам булу-булмауга карамастан, - дип миңа әйтте Ястреб, кайдадыр булырга тиеш иде утечка, ни өчен алар омтылды, задержать безне Пиргосе? Бердәнбер ревматизма, ул аны уйлап табарга иде, заключался ки, әгәр без продолжали сђяхђт машинасында иде, җиңелрәк следовать за нами. Бу түгел иде-бик удовлетворительный ревматизма.
  
  
  Без үтте, алга таба да «өчен мерседесом», аның повел кызны небольшому киоску, анда сидела ошеломляющая демонстрация разноцветных шарфов. «Сатып алырга бер», - диде мин. «Сатып алган ике түгел, торопись».
  
  
  Әлегә ул собирала йөкләнеш, аны, бәхеткә морщинистой старухи-хуҗабикәләр, шатлыклы оглядывал яр буен. Кешеләр «мерседесе» түгел двинулись урыннан, әмма алар мине түгел, аеруча беспокоили; алар ясадылар үзен шулкадәр заметными, мин иде дип ышанам булырга тиеш һәм башкалар. Тик анда иде мондый занятая, даими движущаяся толпа, дигән иде булмый диярлек акча бүлеп бирү-кемне дә булса, кем булса да, бераз выглядел иде подозрительно; Европейцев бу темных кигән иде шул кадәр үк, күпме һәм ачык одетых турист, һәм минем бар кешене табарга убившего үз напарника минем бүлмәдә иде чертовски малы.
  
  
  Һәм көне буе Кристина уклонялась нче минем мәсьәләләр турында үзенең элемтәдә Алекс.
  
  
  Ул кайчан сайладым берничә шарфов, без килә, алга таба да. Кайчан, аның белән генә тотты ee кулын, кыз дрожала.
  
  
  "Нәрсә бу?"
  
  
  «Миңа... калса, әверелә салкын».
  
  
  "Һәм...?"
  
  
  «Мин уйлыйм, вакыт». Ул алды мине кулын, перевернула запястье һәм књрсђтте бу минем сәгатьләре. «Әйе. Без барырга тиеш».
  
  
  «Мин уйлады да түгел, элек иртәгә».
  
  
  «Бүген аны булырга тиеш... урнаштырырга контакт».
  
  
  «Әмма безнең хәтта булырга да тиеш иде биредә бүген».
  
  
  «Әмма без». Аның елмаю иде, ихлас һәм артык самодовольной өчен якын килергә миңа.
  
  
  «Ярар, син хитрая кечкенә сучка». Аның смеялся. "Без пойдем?"
  
  
  «Юк. Без алыйк такси». Ул указала алга да, кеше күп яши торган почмагына, анда от яры буенда шәһәргә алып барды киң урамы. «Анда булырга тиеш, бер тирәсендә алар».
  
  
  Тагын бер тапкыр ул мине ул иркен; Аны көтмәгән идем кушылмаган уклонения, әмма хәзер ул, күрәсең, барыбер алды мине. Аны берни диде, әмма прижал ирекле левую кулын үзенә; Хьюго успокаивающе матур ремонтында үз ножнах.
  
  
  Бу почмагында стояло белән полдюжины такси, припаркованных алдында зур, раскинувшимся иске отелем, похожим бу отреставрированные руины грек храмы белән потускневшим нче вакыт мраморным фасадом. "Берәр конкрет?" - дип сорады, мин, без килеп җиттек к почмагында.
  
  
  Турында «...» Кристина тукталды, закрыла күзләре һәм помахала указательным пальцем бу зур булмаган әйләнештә, аннары указала. «Бу», - диде ул, янә күзләрен ачып.
  
  
  Бу иде пыльный иске «Форд», руль артында аның сидел скучающий шофер, ул деловито ковырял бу зубах һәм обращал игътибарны књп кеше була. Берничә башка машина йөртүчеләр басып тордылар юл читенде бер янында үз җыемнар, кланяясь һәм жестикулируя, әмма Кристина проплыла mimmo алар өчен ачарга заднюю ишекне буенча үзенең сайлау. Дородный ир-ат руль артында неохотно күтәрде, күзләренә; Киресенчә, ул бөтенләй теләмәгән алырга, пассажирларны. «Тиеш, бу иде таксист тирәсендә Нью-Йорк», - дип уйладым мин, следуя өчен Кристиной бу затхлый автомобиль.
  
  
  Шофер якка карады, шулай вздохнул һәм авыр поерзал бу сиденье. Кристина наклонилась алга китте һәм, нидер тиз диде грекча озаталар. Ул неохотно кивнул, китерде двигателе һәм включил тапшыру.
  
  
  Аннары разворота без керде аша тыгыз агымы машиналар киң урам; Тиздән ул сузился, һәм сафларына элегантных кибет сменились кварталы блоклы йортлар төзелгән белән иңгә-иң торып намеками бу прохладные утырышлар өчен массивными глухими фасадами. Безгә приблизилась одетая бу кара хатын-кыз ат өстендә идем иске жеребенок түгел, обращая игътибар хәрәкәте артта нах. Без проезжали аны, шофер сплюнул анда тәрәзә һәм нәрсә пробормотал; Миңа кирәк түгел иде", - белергә, тел өчен, аңларга, дип әйтте.
  
  
  Урамы булды, шәп булды күтәрелә; йорты булды, алга таба да нче юллар
  
  
  һәм без күргән балалар, уйнаучы бу пыльных ишегалларында, чебиләр, клюющих җирне, невзрачных эт, артык равнодушных өчен эшләргә күбрәк күтәрергә башын карарга проезжающую машинаны. Тиздән шәһәр булып чыкты артта калды безнең асфальтированная урамы сменилась гладкой грунтовой юлы белән шөгыльләнүче башлады петлять взад һәм алга буенча крутому, покрытому агачлар холму.
  
  
  Без-нартларда молча, әлегә алмады гребня. Шофер притормозил, без приблизились к кечкенә генә уздырылган, окружавшей нәрсә кебек гыйбадәтханә яки, бәлки, гробницы. Һәрхәлдә, ул тирәсендә ак мрамора белән колоннами спереди буенча бокам алар басып тордылар скульптуралар белән тазом спереди, похожим бу птичью ванну. Таксист проехал mimmo, аннары кинәт повернул сулга тукталды кечкенә кисешкән.
  
  
  "Ах, нинди матур төс!" - воскликнула Кристина.
  
  
  Белән моннан урыннар булдык припаркованы, без идек күрергә бөтен шәһәр һәм гавань астында безнең кебек открытку белән картинками бу алтын яктылыгында, әмма мине дә кызыксындырды искиткеч төрләрен бу вакытта. Аның наклонился өчен прошептать Кристиной. "Ул, ди по-английски?"
  
  
  Ул пожала җыерып. "Мин белмим."
  
  
  Аның рискнул. "Бу - ... урын?" Аңа иде раздражен; бу адское урын өчен теләсә нинди бәйләнеш. Юл иде, бик загружена, әмма бу хәрәкәт анда һәм кирегә иде, шактый тотрыклы.
  
  
  Әйтергә белән кыз, аңа билгеләп үткәнчә, таксист акрын әйләнми өчен ел саен безне. Зубочистка барысы да әле бар иде, аңа во рту, һәм ул акрын гына елмаеп куйды.
  
  
  «Шулай итеп, - диде ул. «Бу алар прислали сине. Син выглядишь безне йоту башкача барысы өчен бу еллар, Нигы Картер».
  
  
  
  
  
  
  Тринадцатая башлыгы.
  
  
  
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән нидер, ул повернул машинаны задним барышы, выехал юлга һәм дәвам итте үз юлын. Кристина выглядела шулай ук изумленной кебек аның. Ул нык сжала минем кулын, әнисенә карап белән ачык ртом бу затылок машина йөртүче.
  
  
  «Әл...» - дип башлады ул, әмма мин взглядом заставил аның замолчать.
  
  
  "Әйе, бу мин." Шофер төшергән плоскую клетчатую фуражку, аны йөртеп; максат бар иде лысая, әмма хәзер ул сидел руль артында яулавы авыррак булдымы, хәтта сзади, һәм узгач, унбиш ел аны иде күрергә бычью көченә муенында һәм җилкәсенә төшә. "Наксос". Ул атады ел, ай. «Син һәм мин Нигы. Граната бу пещере. Аның останавливаю самолет, син стреляешь шул кеше, ул үтерергә җыенган мине. Һәрхәлдә, алар эшлиләр, моның белән бер малай-сержантом, син вернешь эго Германиягә?»
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде. Һәрхәлдә, түгел эго штопора. «Идем, отель яхшырак карарга синең зат», - сак булыгыз диде, мин.
  
  
  «Әлбәттә. Тиздән без анда җыенабыз, ә аннары, аны ни әйтер икән, дип. Унбиш ел аны үзгәрде, әйе?»
  
  
  Әйтергә кыен. Нәрсәне мин күрдем, кайчан без шундый уен бу җыемнар иде авыр зат белән гадиләре густыми черными усами. Аны чыннан да көтмәгән идем табарга Alexa Зенополиса почмагында урамы үзәгендә, Корфу һәм делая төре, төгәл түгел бүген.
  
  
  "Мин күрсәтермен сезгә белергә. Кая без пойдем?"
  
  
  «Сез минем сестрой эчәчәксез безнең туристик йорты моннан ерак түгел. Бик сенсационный төре, америка бар белән мартини һәм дайкири. Сиңа да ошый, бурбон, Нигы?»
  
  
  Аның дип искә тарихын, аны сөйләгән иде миңа очучы чорыннан башлап, икенче бөтендөнья сугышы турында сөйләде, ничек эго сбили өстендә Германия, һәм аны кайчан алдылар бу допрос аннары моннан, ничек ул схвачен, кеше киресенчә, аның артында сөйләде эму дип,-дип үзе турында, хәтта әгәр дә ул онытты.
  
  
  «Минем исемем Дэниел Макки», - дип тыныч кына әйткән идем. «Аның яхтенный брокер буенча Флориды, һәм дайкири яңгырый бик яхшы».
  
  
  Машина йөртүче чын күңелдән рассмеялся, пожал массивными җыерып һәм ускорился, обогнув күрсәткечләр һәм юл кабат күтәрелә башлады. Ул молчал, әлегә без генә килеп җитә затененную кустами подъездную юлны белән шөгыльләнүче алып барды к невысокому просторному ресторану торган иде диярлек скрыт нче юллар. Тукталдык алдында темным, темным крыльцом, кайчан служитель башлады спускаться безгә буенча широким ступеням, шофер повернулся ко миңа. Ул елмаеп куйды, показывая киң щель арасында эго передними зубами.
  
  
  «Менә мин ярты сәгать көтәм. Да артык түгел. Синнән алда зур төн».
  
  
  Дежур ишеген; Без белән Кристиной чыкты эченә керде. Алекс вакытка аны булдым, ул да шундый ук уңыш алам дип атарга эго шулай иде хокукларын карата тибындагы белән ябык террасы, нависшей өстендә склоном бу ерак якта ресторан. Шәм мерцали бу ветрозащитных держателях һәр өстәлдә, һәм сгущающейся караңгыда су ерак аста әверелде мерцающее восприимчивым өлкәсе, переходящее бу оловянное, ә аннары акрынлап становящееся черным. Белән моннан урыннар без сидели, шәһәр утлары иде невидимы, әмма гавани иде йөзләгән крошечных огоньков, похожих бу скопище светлячков. Беркем дә әйләнә-тирәбездә дә сөйләштем, һәм мин түгел, дип уйлыйм Кристина гомумән обращала игътибар тышкы кыяфәте.
  
  
  Алекс көтә безне ишек төбендә. Без кайтты юлга киткәнче, хәтфә.
  
  
  "Син әле сомневаешься
  
  
  бу мин Нигы Картер? "
  
  
  «Әле бераз», - дип белдерде мин.
  
  
  «Яхшы. Әйтәм сиңа, синең кешеләрең, хәтта намекали, син собираешься очрашырга минем белән. Яхшы иминиятләштерү; әгәр аны охшамаган Алекса Зенополиса, кем белергә тиеш тыш, сиңа, ә?»
  
  
  "Ага."
  
  
  Ул поерзал бу сиденье безнең алда. «Кристина, минем шәфкать туташы. Гади, аны аз сөйләшәм синең белән. Аны хәтерлим, сине генә кечкенә генә кыз була».
  
  
  Ул нәрсә дип җавап бирде эму нче ih телендә. Ул посмеялся.
  
  
  «Юк, без сөйлибез по-английски. Яхшырак өчен Ника, ә?»
  
  
  Күпмедер вакыт миңа туры килде рисковать. «Яхшы, Алекс. Безгә ни эшләргә алга таба? Ни өчен син хәзер монда?»
  
  
  «Безнең почта бизнесявляется без придерживаемся төгәл расписаниесен. Исегездә тотыгыз, без көткән әлеге контрабандистов өч көн?»
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Димәк, миңа китәргә кирәк иде буенча Албании көне иде. Берни дә куркыныч; без тавыш бирергә тиеш иде шулай очрашырга иртәгә. Шул ук урында, шул ук вакытта. Кечкенә Кристина, ул берни дә белми, ә, апасы?
  
  
  "Бу, асылда."
  
  
  "Без уезжаем бүген кич?" Аны дип сорады.
  
  
  "Юк. Сез минем сестрой, сез завершите үзенең кечкенә роман зур төнлә шәһәрдә. Сез танцуете, сез едите, держитесь за руки, ә иртәгә сез сөйләгез, печальное " бәхилләшү, кайчан отплываете, һәм кечкенә студенты әйләнеп кайта Афина. белән генә разбитым җаны. Әйә бу алай түгел? "
  
  
  Бу нәрсәне мин-туар күз алдында. Әгәр без ялгышты шул, бу безнең өчен уңайлы, идея заключалась шул итәргә безнең кыска роман мөмкин артык правдоподобным.
  
  
  "Ә син шул арада нишлисең, Алекс?"
  
  
  «Бүген кичен аның перевожу сезне ике урыннан-урынга. Аннары аны возвращаю сезне к сезнең көймәдә. Сез миңа күрсәтегез, кайда ул пришвартована. Атканчы, аны поднимусь бортына, һәм беркем дә мине түгел, күрә. Аның безбилетный пассажир, әйе? "
  
  
  "Ничек син собираешься моны?"
  
  
  Ул пожал җыерып. «Мин плаваю. Аның умею булырга, ничек балык-вакыты узган & nb караңгыда».
  
  
  Күпмедер вакыт аның молчал. Без миновали кечкенә генә гыйбадәтханә; берничә машина бар иде припаркованы бу күзәтү мәйданында киресенчә, ә бер пар сидела кулга-кул тотынып алдында колоннами. Аның исемендәге завидовал; Кешедә Кристина иде салкын, минем.
  
  
  "Ничек син алды бу такси?" Аны дип сорады.
  
  
  «Минем монда бар багланышлар, минем башка. Бу утрау бар, һәм башкалар, кемгә без аны алам ышанырга. Белергә теләсәгез, күбрәк?»
  
  
  "Аңа диде. - Юк.
  
  
  "Яхшы. Юк проблемалары?"
  
  
  "Юк, дип өметләнәм." Аны иде, ерак түгел удовлетворен, тик калдырды үз шик үзеңдә.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Бу иң иде мрачная төн бәйрәм итү, аны, аңа кайчан булса уздырды. Без ужинали бу «Павилеоне» ачык һавада астында решетчатыми виноградными лозами төре белән иң эксклюзивный пляж утрау. Без чыршы лангуст, авыл җирлегендә живьем тирәли су ih идәнгә басарга курка нибары берничә футах нче безнең урындык. Сергей иде приглушенный, якты толпа, һәм болар барысы да беләләр иде. Аңа билгеле һәрхәлдә, ике кинозвезд кертеп актрису, аңа иде влюблен, њсмер. Бу еллар узгач, ул выглядела эре планда хәтта яхшырак ул чакта.
  
  
  Соңрак без аннан на дискотеку бу Palace Hotel, анда аны каршы үз ихтыяр кружился белән Кристиной бу танцполе. Ул шулкадәр воткнуть, дип имело бернинди әһәмияткә ия, дип, без эшлибез, ләкин хәтта бу толпе кыз сәхнәдә күбрәк аның өлеше ирләр игътибар. Миңа бу ошамый, әмма буенча гади сәбәп; аның движениях һәм чагылышында затлар иде хисе контролируемого отчаяния, ничек булса ул прислушивалась к звуку булган. Теләсә нинди, кем пригляделся аңа алыр иде хакында уйларга иде астында нинди дә булса төре наркотиклар, әмма аны татарстанныкы аларга бу толпе бу булмаячак артык необычным.
  
  
  Булмады, тагын бер урын, һәм тагын берничә аннары аны һәрвакыт неумолимым Алекс, ул ташый, безне буенча шумному шәһәргә. Ике тапкыр аның замечал коричневый «мерседес», тик мине болар түгел, нык беспокоило; Аны теләгән башка күзәтүчеләр. Берничә тапкыр аны иде кырлары кисәтү Alexa, әмма бу кеше иде ки, үзенә ышана һәм, ничек мин отчетливо помнил, шулкадәр чертовски сәләтле, дип мин уйлаган промолчать. Аңа булган хокукларын да хаклы.
  
  
  Ике сәгать төнге Алекс игълан итте, бу вакыт җитте отправиться к көймәдә. Без басып тордылар бу яхшы освещенной яр буе, әлегә аның сунул пачку кәгазь акча безнең «шоферга» һәм сорады эго кайтырга иртән. Яшь кеше, ожидавший бу катере, бескорыстно наблюдал өчен безнең, бик нык зевая.
  
  
  «Юк», - выплюнул Алекс. «Иртәгә барам, аның аша зөя, кунакка әнигә».
  
  
  «Яхшы. Бар, башка машина йөртүчеләр».
  
  
  "Әйе". Ул устроил умышленно оскорбительное шоу, подсчитывая акча хмыкнул һәм попятился шулай тиз, - дип, миңа туры килде отскочить ягына. Без Кристиной караган кебек, ул китә икән, аннары күңелсез улыбнулись бер-берсенә бер-берсенә, без керде катеры тапшырылды берсе порта бар.
  
  
  Өчен кыска сәфәр кылдык
  
  
  сатып алу, сәүдә үзәгендә, нигездә, өчен, шпика, идущего артта калды безне.
  
  
  «Ул шулай плох», - диде Кристина.
  
  
  «Ярар, ярар. Һәрхәлдә, бу бик яхшы каршы төндә, шулай түгелме?»
  
  
  Бу ревматизма ул поцеловала минем йомшак шул щеку, ә аннары күпчелек страстью, аз гына түбәнрәк минем подбородка. «Әмма, - үкенеч диде ул бераздан, - ул безгә барыбер кирәк түгел, иртәгә. Кайчан минем сәфәргә вылетает? Ике?»
  
  
  "Мин шулай дип уйлыйм." Бервакыт кич белән ул янына телефоны һәм забронировала билет обратный бару Афина. «Кунакханәсе иде син калырга, тагын көне яки якын, моннан тыш».
  
  
  «Әмма бу мөмкин түгел. Һәм сез дә тиеш йөзәргә Италиягә».
  
  
  "Мин түгел, тороплюсь." Аның потер аның җилкәсенә, обнял һәм прижал үзенә. Рулевой көймәләр замедлил двигатель, барлык эго игътибар иде сосредоточено бу приближении к "Сцилле", едущей аның причала.
  
  
  «Ләкин... аны. Кызганычка каршы». Кристина вздохнула һәм оторвалась миннән кайчан катеры тапшырылды тукталды янында темным шлюпом; горели гына ходовые утлары, маломощные электр лампочкалар, алар бик аз разряжали батарея.
  
  
  Аның оплатил рулевому катер, һәм без спустились аска таба. Без кергән темную кабинасына, Кристина кискен тукталды китергәнегез өчен трапта.
  
  
  Аның прошипел - "Нәрсә бу?", минем левая кешедә автомат рәвештә отворачивалась миннән, Хьюго әзер идем эләгү минем кулын тирәсендә ножен.
  
  
  «Бу -..., бу-берни дә юк». Ул керде каюту.
  
  
  Аны тиз огляделся; Святый, исходивший берсе порта бар иде аз, әмма спрятаться урыныбыз юк иде. Мин карлыгач алга тикшерде башын подвесной шкафчик, аннары икенче каюту. Безгә одина. Беркемгә дә. Аны кайчан кайта, Кристина зажигала одина буенча керосиновых яктырткыч.
  
  
  «Без итә кремль матбугат хезмәте ih бүген кич белән», - диде мин.
  
  
  "Ләкин..."
  
  
  «Әгәр Алекс җыена выплыть монда прокрасться бортына, әйдәгез түгел итәчәкбез аңа игътибар бирелә. Яхшы?»
  
  
  «Ах, ничек ахмаклык, минем яктан». Ул погасила святый һәм повернулась миңа, бу тесноте арасында койками һәм өстәле. Бу мгновение ул иде минем кулларда, аның максаты-прижалась к минем күкрәк һәм аша тонкую ткань минем рубашки аны тойдым торышының кисәк үзгәрүе кайнар күз яшьләре.
  
  
  "Нәрсә бу?" - успокаивала аны, нежно поглаживая аның чәч.
  
  
  «Ох... күп барлыгы Макки. Яки Нигы Картер, яки кем булыр иде сез безнең иде». Ул зажала күзләре һәм принюхалась. «Кичә кич белән аңа диде, дигән иде ул безнең бердән-бер тапкыр бергә. Һәм ул булган хокукын түгел, дип уйладым, бу максатка шуның аркасында. Бүген көне буе аның надеялась, бу минем... минем инстинкт ялгышлар ясамады. Әмма бу дөрес түгел, шулаймы? "
  
  
  Берникадәр вакыт элек аны иде измучен кадәр черегән сөякләрен аннары озак көн сәяхәт, һәм бәйрәм кичәләре, әмма, без басып тордылар бергә бу тар киңлектә, аны тойдым, ничек бөтен арыганлык уза. «Эго булмаячак монда берничә сәгатькә», - җайлап диде мин.
  
  
  Бу мгновение ул нык прижала мине үзенә, ә аннан соң кинәт отстранилась: «Мөмкин безгә бераз бурбона, Макки? Һәм, әйдә посидим монда поодиночке караңгыда килгәнче Алекс. Шулай булса, аны безгә якланган сиңа, мин теләмим белән шөгыльләнергә тарафыннан яратып кабул ителә, килгәч, теләсә кайсы вакытта минем энем кушыла ала, безгә ».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Иде диярлек биш кайчан Алекс бесшумно перелез аша корму көймәләр һәм, огибая шлюпку һәм проползая аша кабинасына к трапу. Аның Хьюго тотты үз кулымда, кайчан аның максаты барлыкка отверстии.
  
  
  "Погоди!" - прошипел мин, мөмкинлек тудырачак слабому яктылыкка вспыхнуть; на лезвии.
  
  
  «Бу гына мин Нигы». Алекс пихнул алдына кара водонепроницаемую сумка һәм спустился аягы буенча аска таба түбән лестнице бу каюту. Аны мгновение башкарды анда фонарь, әйберләр өчен билбау; ул иде гидрокостюме, закрывавшем барлык тыш затлар катнашты. Аның выключил брылев.
  
  
  "Сине күрми?"
  
  
  «Бу мөмкин хәл түгел. Сез поместили бу лодку бу бик әйбәт урын, минем берсен, единственные, миңа узарга, зур түгел иде суды. Тљнлђ ih борту түгел иде, беркемне дә».
  
  
  Бу түгел иде случайностью, тик миңа да кирәк иде", эму бу турыда сөйләргә. "Телисең бераз коры кием?"
  
  
  Ул күрсәтте сумка на палубе алдына. «Минем дә бар. Бәлки, әтәчле. Ике сөлгеләр». Ул торып басты, аның гәүдәсен диярлек заполнило пространство бу каюте. «Мин бик зур мужчиной, син беренче тапкыр почувствовала минем Нигы. Хәзер аның шталь бераз күбрәк». Ул төшерә башлады гидрокостюм түгел, обращая игътибарны апабыз. Кузгатылды башын өчен полотенцами.
  
  
  Ул высох һәм оделся бу коры кием-салым, без мондый уенны бүген төп каюте белән эчемлекләр булачак кулында. Күк тәрәзә артындагы инде начинало сереть, әмма арыганлык, покинувшая мине берничә сәгать элек, кебек, китте мәңгегә.
  
  
  «Безнең вакыт бар», - диде мин. Вакыты «сөйләшергә».
  
  
  Алекс башкарды чудовищный глоток, ул опустошил эго бер стакан бурбона, һәм налил әле. «Бернинди сљйлђшњлђр. Син һәм мин, бездә бик күп вакыт Нигы. Ә әлегә без бераз поспим. Аннары, син барасыћ за билетами өчен минем кече сеңлесе, Кристина һәм мине, бездә булачак, бераз вакыт
  
  
  бергә. Ярый?"
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аның чыкты яры бу катере бераз соңрак тугыз. Авиакомпаниясе офисы иде берничә минутах ходьбы, шулай булгач, мин түгел, шталь эзләргә такси. Көне иде пасмурный, әмма безветренный; су, плещущаяся турында каменную яр буен, казалась соры һәм безжизненной. Бу соответствовало минем настроению.
  
  
  Газетабызныћ билет Кристина, аның бесцельно бродил буенча яр буе. Бүген иртән кырга ягыннан берничә коляскалар. Артык иртә. Әмма коричневый «мерседес» иде припаркован бу видном урында, кайдан машина йөртүче һәм эго иптәш иде күрергә минем лодку. Бу мине түгел, беспокоило; әгәр алар кулландык бинокль, алар алмассызмы, дип әйтә шунда бара, һәм әгәр дә алар алдылар, бу имело иде, бернинди әһәмияткә ия. Алекс закат бу цепной шкафчик алдында носовой каютой, устроил үзенә оя бу тесноте мохит, влажных металл звеньев һәм игълан итте, дип чыга алмый, әлегә без алмаячакбыз бу диңгез буенча юллары Таранто. «Син прячешься, минем башка, син прячешься. Тыныч йокы».
  
  
  Аның мөмкинлеген булдырырга кирәк рылся бу сувенир лавках бу мин сорады ни дә булса, нәрсә бүләк Кристиной. Барысы да дөрес кебек тоелды. Аның повернул элек таба килә башлады к особенных иске отелю ерак түгел, моннан урыннар иде пришвартована "Сцилла". Аның килеште калырга подальше, әлегә апасы һәм абыйсы очрашачак, һәм кызыксынып киттем, нәрсә турында алар мөмкин сөйләшергә һәм аннары барлык бу ел.
  
  
  Бар ачылган, һәм ул керде, бердәнбер кергән бу зур бүлмәдә белән югары потолками. Бармен тәкъдим итте «Кровавую Мэри», ул белә иде похмельного туриста, кайчан әле аның, ләкин мин уйлаган тукталырга бурбоне. Гадәттә, мин дә эчмим иртәләрен, тик килгәндә, минем тән, бу әле узган төндә; Аның бөтенләй спал.
  
  
  Минем берничә медленных, әлегә аны карадым бу минутную стрелку электр сәгать элегрәк висели стеналарында сыйныф бүлмәләренә мәктәпләрдә һәм, бәлки, әле дә бар, щелкали буенча циферблату. Тагын иде, һәм унбер сәгать, кайчан казанда бар керде коридорный, огляделся тукталды миңа.
  
  
  "Мистер Картер?"
  
  
  Ул якын диде өчен, иң элек караганда аңладым, дип әйтте. Аннары аны, покачал аягы.
  
  
  "Сез ... түгел, мистер Картер?" Ул сморщенным малышом, тидерерлек инглиз.
  
  
  «Куркам, дип хәбәр юк. Исеме Макки».
  
  
  «Әмма джентльмену бу барре шалтыраталар. Ханым диде, - дип эго исемем Картер». Ул янә огляделся, подчеркивая, мин: "бар иде, бердәнбер кеше иде биредә.
  
  
  Леди. «Проклятая дурочка», - возмущался мин. Булырга тиеш, ул иде палубе һәм видела, мин ничек иду отель. Һәм анда әле аны булырга мөмкин иде, мәгәр бара? Аның подавил свой гнев, аңлап, тиеш, булган нәрсә, заставившее аны миңа шалтырата, һәм шул тревожном торышы, анда ул булды, ул совершила глупую хатасын.
  
  
  «Нишлисең, - любезно диде мин, вставая, - мин отвечу бу кыңгырау икән, ханым настаивает. Күрсәтергә миңа юл». Аны ташладым акча стойку һәм последовал өчен посыльным.
  
  
  Ул күрсәтте миңа берничә йорт телефон буенча узкому коридору, ул алып барды к комнатам ял һәм задней өлешендә отель. «Возьмите теләсә кайсы телефон операторы тоташтырачак сезне», - диде ул. Аның подождал, әлегә ул отошел, аннары күтәрде трубку. Оператор шунда ук чыкты. Аның диде әй, кем аны морщась, кайчан дип атады үзенең дөрес исемен, һәм ул президентка мине бераз подождать. Аны прислонился к стонать, уставший һәм испытывающий отвращение нче бөтен бу небрежной операция.
  
  
  Тихий тавыш открывающейся артта калды минем көнне башта гына иде слышен. Аннары аны ишетте скрип ботинка, характерный шелест кием башлагач, кулын күтәрде. Аның башлады поворачиваться, телефон трубка ткнулась миңа кулын, әмма иде соң инде, соң; нидер разбилось миңа турында череп, һәм ул егылып, тезләренә. Бердәнбер болью, аны тоймадым, аны иде контакт белән мраморным полом, һәм ул беспокоился турында теге травмах колена тирәсендә мәктәп футбол көн килгәч башыннан икенче удар, һәм борчылу иде, нђрсђ турында тњгел.
  
  
  
  
  
  
  Четырнадцатая башлыгы.
  
  
  
  
  
  Аның да шталь югалтмаска вакытта, омтылып, ул аңлый, мин кайда. Беренче эш итеп тикшерде һәм аны пычак белән һәм к, үзенең удивлению, берәүдә, дип Хьюго һаман ножнах астында рукавом минем камзолы. Мин түгел иде бәйле, һәм, киресенчә, лежал ниндидер түшәк. Аның белән болью күзләрен ачты; святый иде приглушенным, ничек көндезге святым бу пасмурный көн ...
  
  
  Аннары полудня! Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм застонал. Иде, инде ике сәгать, ә аның тиеш иде кайту "Сциллу" төшкә таба. Аның попытался утыра ала, ләкин кешедә толкнула мине кире шушы караватка җитештерүче. Минем күзләре белән түгел, фокусировались да, мин алыр идем күрергә, бу расплывчатая максаты-мәңгегә минем ниндидер невероятной биеклектә, пульсирующая бу такт ударам бу затылке. Күпмедер вакыт аның лежал неподвижно, бледный, успокоиться һәм ел саен, - дип, тегүче тик синнән бара. Аннары аны попытался оттолкнуть кулын, тик ул иде твердой һәм твердой бу минем күкрәк. Кечкенә кешедә...
  
  
  Аның киң күзләрен ачты; зат мәңгегә минем башлады йөзә үзәгендә булганлыктан, зат, окруженное ореолом мягких якты локонов.
  
  
  Аннары аны күргәч, иреннәре изогнутые бу улыбке, алар өстендә мыс генә изогнутый, һәм сверкающие темные күзләре, алар артык түгел дружелюбными караганда, бу елмаю.
  
  
  «Сью-Эллен», - прохрипел мин. "Нинди черта...?"
  
  
  «Гади сылу ятуын, ничек яхшы малай, җаным. Аны иде теләмәгән өчен, син подпрыгивал шулай кешеләр түгел грубой һәм уродливо ».
  
  
  «Убери үз кулын нче минем проклятой күкрәгенә. Аның телим утыра ала. Әгәр алмыйм».
  
  
  «Яхшы, кадерле, син үзең укып кара әле. Ләкин бик акрын, син ишетәсеңме?»
  
  
  Ee көчле коричневая кешедә ослабила басымы, аны кайчан, уселся. Ахыр чиктә, аны лежал түгел түшәк, ә зур ак кушетке, анда булыр иде йокларга кадәр алтынчы кеше башка тесноты. Аны сак огляделся; Булмаса, түгәрәк өстәл, тәрәзә, без алыр идек калырга теләсә кайсы заурядной кунак бу Парк-авеню. Ә аннары аны аңладым, - дип нежное покачивание подо минем иде гына түгел, минем аягы.
  
  
  "Сезнең лодка?" Аны дип сорады.
  
  
  «Ничек һәрчак догадлив, Нигы? Угу, бу минем лодка. Яки иремнең кем иде ул безгә иде».
  
  
  Аны иде, артык зол өчен улыбаться. «Нәрсә, тегүче тик синнән, монда бара, Сью-Эллен? Кем мине бәрде?»
  
  
  "Турында, бер тирәли минем сторожевых үлчәү чараларын. Ничек твоя максаты, кадерлем?"
  
  
  "Ничек сез көтеп аласызмы?" Аның попытался басарга, әмма указательным пальцем ул толкнула мине кире на диван. Аның, дип искә төшерде, дип Сью-Эллен иде чемпионы Техас буенча родео мохит кызлар барлык колледж, кайчан укый көнне СМУ, һәм ул смягчилась безнең ун ел безнең өчен өч ирләренең, турында, алар аны белми.
  
  
  "Кызганыч. Теләсәгез, бераз бурбона?"
  
  
  "Түгел хәзер."
  
  
  "Җитәрме соң сиңа моның иртәнге?"
  
  
  "Алай ук түгел."
  
  
  «Ярар, тавыш, ничек бу выглядело, син аңын у телефон кунакханәдә. Лаппинг бу баре һәм барысы да шундый. Бәхеткә, бер тирәли минем сторожевых әдәбиятын килде һәм вытащил сине барып, ничек килде, полиция һәм арестовала синең өчен ...... "
  
  
  "Димәк, бер генә җиңсәләр, сезнең сторожевых яки бәрде мине". Аның украдкой взглянул бу сәгатьләр янә; элек юк иде.
  
  
  «Турында, борчылма, җаным. Сезнең кечкенә греческая кыз бары сине көтә ул кире изящной иске ванне, анда син путешествуешь. Әзер булырга привязанной, ул бөтен вакытта чыга палубу һәм карый ягына панельләр, әйтерсең, бер тирәсендә алар нәселе капитаны китобоев бу прогулке тол калган хатыны ".
  
  
  "Әйдә!" - огрызнулся мин. "Нәрсә син телисең миннән?"
  
  
  Аның ухмылка иде чиста чертенком белән примесью чиста шлюхи. Анда иде коену нче бикини һәм рубашка, аны ул хәтта потрудилась застегнуть. Аның, дип искә төшерде, дип ee күкрәк иде маленькими, әмма каты, ничек половинки дыни. Утыз яки якын моннан тыш у нах иде мускулистый тормыш һөнәри акробата, һәм, гәрчә аның аяклары матур иде сложены, алар обладали көч гомерлеккђ наездника, аларга ул иде. Сью-Эллен чак бармы иде югарырак биш футов, әмма аны күп тапкырлар обнаруживал, ни өчен подчинить аны, миңа кирәк иде", онытырга, ул кыз. Әй бу ошады.
  
  
  Ул кимеген диван янымда, позволив рубашке распахнуться, обнажив күкрәгенә. «Кичә кич белән син эләккән миңа кучу кайбер күңелсезлекләр, Нигы. Беләсең?»
  
  
  "Аның? Ничек?"
  
  
  «Ярар,... нәрсә бу? Берничә көн элек, минем дустым увидела сине... кайда иде? Пирей?»
  
  
  Аңа кивнул. Больно. "Мин хәтерлим."
  
  
  «Ярар, Ронда, диде ул, син притворился, дип түгел, хәтерлисеңме аны. Яки мине. Әмма теге, ничек ул сыеклык һәм кан сине, аны, белсђм, бу булырга тиеш Нигы Картер. Чынлыкта? Әйә берәү дә охшамаган сине, кадерлем».
  
  
  «Мин...» кыен аңларга, дип әйтә. Сью-Эллен белсђм, мин нәрсә делаю хөкүмәте өчен, чөнки күпмедер вакыт әтисе сенатором бер бөтен комитетлары белән шөгыльләнүче ЦРУ һәм башка агентствами куркынычсызлык алфавитын. «Беләсеңме, кайчагында аның алмыйм хәтта поздороваться белән старыми дуслар».
  
  
  "Угу. Өчен түгел иске дуслар кебек Ронда алмаган разбираются бу бобах. Тик син показываешь бу матур йөзе бөтен Греция, гүя син бу сикергәли, аны беләм, син түгел, ниндидер яшерен миссия, яки булса да, сез безгә нишләр өчен дяди Сэма. Хорошенький ир-ат кебек, сезне тиеш мин файдаланырга маскировку, чөнки бу начар паровые Кремльдә яки кайдадыр әле, алар сезгә напали ". Ул күрсәтте миңа пальцем һәм щелкнула чүкеч. «Димәк, мин тиеш иде бераз сөйләшергә төнне, диде, аларга, нинди син менә... ярар... башка. Бурбонское хвастовство, аңлыйсың?»
  
  
  Аны белми идем. Артык яхшы. Бер-ике тапкыр аны бераз гына влюбился бүген Сью-Эллен, тик һәр тапкыр аның привычка «избалованная кечкенә-бай кыз», подпитываемая выпивкой, яралыларны коткарган мине.
  
  
  «Шулай итеп, узган төнлә, без барысын да күрдек, син прыгаешь буенча танцполу әлеге уродливой гречанкой, һәм син хәтта поздоровался, ярар, бу минем обожгло».
  
  
  "Әмма мин сине күрмәдем!"
  
  
  «Юк? Хәтта аны кайчан упиралась үз задницей бу марлон берничә м ривненской? Ул дискотекада татып караган, аны оныткан турында нинди?»
  
  
  «Минемчә... алар барысы да шактый переполнены».
  
  
  «Әллә өчен людное, дружище! Әгәр син беләсең минем задницу, кем белә?» Ул подошла миңа лижет,
  
  
  "Нәрсә ... нәрсә турында сезнең ирен?"
  
  
  «Ах, ул. Ахиллион, ул җыена сатып алырга корабльләр Япониядә яки кайдадыр әле. Ул түгел иде янымда күбрәк полдюжины тапкыр алар белән хорька, ничек гаилә кордык».
  
  
  «Димәк, ул калдыра, сине монда? Белән сторожевыми һәм механика?» Максатым хәзер тиз прояснялась; Ничек кенә сәер тоелмасын, трещина бу черепе нейтрализует нәтиҗәләрен булмау җыелмалары һәм артык зур күләмдә бурбона.
  
  
  «Угу. Ул бирде миңа бу зур иске яхта һәм команданы, анда аңа тирәсе түлим өчен уйнады глухонемых, әмма бар бу ике тяжеловесов, алар књзђтђлђр минем күбрәк, кая аны безгә киле». Ул хихикнула һәм прижалась миңа. "Әмма монда."
  
  
  "Сез имеете күз алдында?"
  
  
  «Ах, ул уйлый, дип обманывает мине, әмма бөтен җирдә аның монда захожу портына, аны күрәм ih. Ә бу ih зур иске коричневую машинаны».
  
  
  "Зур Мерседес...?"
  
  
  «Угу. Сез дә бу күрдегезме? Барысы да сизде».
  
  
  «Сез иде... Пиргосе бер-ике төн элек?»
  
  
  «Планировала, әмма мин аны алмады. Ни өчен? Иде?»
  
  
  "Беразга."
  
  
  "Кайда син алды үз шлюшку?"
  
  
  «Ул да шлюха. Ул да түгел, кечкенә».
  
  
  «Юк, ул немаленькая. Әмма аны алыр иде үтерергә аны бер кулы белән бәйле за спиной». Ул возилась белән пряжкой минем каеш.
  
  
  «Мин тиеш убираться шунда».
  
  
  «Безгә өчен дип. Бездә булачак, кичке Нигы Картер. Ял кичәләре, хәзер ачыктан-ачык. Ә соңрак барысы да минем дусларым кайтачак бортына, һәм мин покажу аларга беркем дә пренебрегает Сью-Эллен Барлоу . барлык аны дусларга ".
  
  
  Аны отстранился нче нах. «Сез имеете күздә тотып, нәкъ менә шуңа күрә сез мине оглушили һәм бирегә китергәннәр?»
  
  
  «Ярар... иде бу, бәлки, бераз шәп, кадерле. Тик мин түгел спал, төне буе белән, бу кешеләр, һәм аны шундый итеп күрергә, алар ничек хихикают, чөнки мин хвасталась синең, ә аннары син выставил мине дураком күзгә күренеп һәркемнең. Шуңа күрә, кайчан минем сторожевые псы", - дип әйттеләр күргән, ничек син входил шул бар отель, аның гади действовал импульсивно. Бу сторожевые псы, алар өчен яхшы нәрсә булса, шулай түгелме? "
  
  
  "Әйе. Минемчә, алар. Кайда алар хәзер?"
  
  
  «Их, минем анда бер генә тора за дверью». Ул неопределенно махнула кулы белән. «Бу очракта, әгәр сиңа түгел терпится кайтырга, үзенең греческому пирогу».
  
  
  «Ул булырга тиеш иде өлгерергә самолет».
  
  
  "Ярар, ул мөмкин подождать тагын бер көне, шулай түгелме?"
  
  
  Аны күреп, дип омтылыштан урезонить Сью-Эллен безнадежны. Аны басты, убрав, аның когтистые куллары, һәм тиз китте көне. Ачып аны күргәч, аны тупас бер зат тирәсендә ир-атлар тирәсендә коричневого «Мерседеса», смотрящего миңа. Бу кулымда ул тотты да пистолетын 45-нче калибрлы, нацеленный откровенные миңа күкрәгенә эләгә. Күрәсең, ул отель " эго файдаланырга кирәк. Аны кабат ишекне.
  
  
  «Кадерлем, син думаешь, аңа позволю сиңа сбежать миннән аннары моннан, ничек мин устроила бу књћелсезлеклђр? Барабыз, шул ук». Ул пролежала идәндә бу ак кушетке, рубашка на ковре янында, кешедә заправлена өчен пояс минималь түбән бикини.
  
  
  Бар иде вакытлар, кайчан Сью-Эллен иде күңелле һәм күңелле, непристойной, әмма сәламәт. Хәзер ап-ачык иде, - дип ул, йомшак итеп әйтәм, үзгәрде; Аны алыр иде повеселиться аның белән, тик аны уеннар отключили мине.
  
  
  Аны, аның янына килеп, югалган, төшергән белән нах бикини. Ул выгнула үзләренең көчле тар бот, ярдәм итәр өчен. Аның перевернул ee тормыш.
  
  
  «Ммм. Телисең башларга кебек иске үгез һәм телица?»
  
  
  "Нигә юк?" Аңа бик тавыш расстегивал молнию бу брюках, һәм аны кайчан күрдем, дип аны күзләре белән ябылган, аны тиз күтәрде, аны күлмәк. «Бирегез миңа куллары», - приказала мин, кагылып эчке өлешендә аның бот өчен, ул оныта алмадым, чөнки, аның фикеренчә, аның делаю. Ул сделала, ничек әй, син көткәндә покачивая задом.
  
  
  Внезапным хәрәкәте аның схватил ee өчен запястья һәм обернул дип белдергән. Ясаганчы, ул осознала ниләр, аны ff обезопасил, ee, кулларын иде болезненно югары подняты бу спину.
  
  
  "Нигы!" ул завыла. "Эттән туган!"
  
  
  Ул көрәшкән, ничек мин көтмәгән идем, әмма аның рывком күтәрде, аны аякка бастыру; ул шактый кечкенә генә булсын, аны ала алмыйча всякого көчәнеш куеп, аны цыпочки, һәм бу хәл ул алмадым файдаланырга үз көченә каршы мине.
  
  
  «Ә хәзер киттек к ассызыклады биредән, Сью-Эллен», - прошипел аны менә ухо. «Минем бар эшне без булдырабыз уйнарга башка юлы».
  
  
  "Сволочь!" - завизжала ул, отбиваясь миннән каблуками. Аның подтянул аны бераз югарырак, һәм ул задохнулась караганда больно. "Дино!" - - дип елмайды ул. "Дино, бар монда!"
  
  
  Бу иде, ягъни, нәрсә турында мин белмәде. Ишек распахнулась, һәм бүлмәгә влетел сторожевой пес. Карамастан, Сью-Эллен иде китергәнегез, ул да шактый зур булдыру өчен нинди дә булса щит түгел, мондый расстоянии.
  
  
  "Атарга бу сукиного улы!" закричала кыз. "Эму Снеси чертову башын!"
  
  
  Дино елмаеп куйды, акрын поднимая пистолетын .45. Бар иде, шактый вакыт өчен прицелиться һәм нажать на спусковой крючок.
  
  
  Әмма алай ук нык, ничек ул дип уйлады. Аны пожал җыерып һәм отпустил Хьюго шул левую кулын. Әле держа Сью-Эллен башка кулы белән, метнул аның обоюдоострый пычак, ачыктан-ачык эму бу тамакны; Аның да шталь көтәргә күрү өчен, эләккән бармы ул максат, әмма потащил кызны аска таба һәм ягына, әлегә гремел выстрел-ябык пространствода-барган.
  
  
  Аны кайчан күтәрде, күзләрен сторожевой пес әле булдым вертикальном хәле белән выражением тулы флагы рөхсәт үтәү затлар катнашты. Ул посмотрел на дымящийся 45-нче калибр үз кулымда, аннары әкрен генә күтәрде, башка булсын, кешегә кагылырга рукояти, выступающей буенча эго муен. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа ул янә выстрелит, әмма внезапный кан агымы тирәсендә дыры, башкарылган минем пычак, уладил барысы да. Ул акрын рухнул, идәнгә һәм беззвучно төште бу толстый келәм.
  
  
  Аның әле тотты Сью-Эллен кулында, кайчан минем янга килеп, ел саен яңа калдыра. Башта аны вырвал пистолетын буенча эго бармак башлады отбрасывать эго ягына һәм кире кайтты. Бу мөмкин пригодиться, миңа кирәк түгел, барачак таможню бу алдагы сәфәрдә. Аннары аны вытащил пычак тирәсендә горла Дино, ул издал булькающий тавыш белән, һәм пролилось ценымногие күбрәк кан.
  
  
  «Тегүче сине побери, Нигы Картер», - прорычала Сью-Эллен. «Кара, син башкарды белән минем ковриком нче диварлар кадәр стеналар!»
  
  
  Әмма хәтта бай һәм крутая техасская кыз иде потрясена случившимся, һәм ул воспользовался бу. Башта аны пнул аның буенча хвосту, бигүк сак булыгыз, иблис, аны әйләнеп кайтырга нәрсә дип саналды, аның киемнәре. Ул угрюмо повиновалась күпмедер потеряв тел ачкычы. Аның тикшерде ирек бирмәячәк мертвеца, гадәттәгечә, тик тапмаган гына әйтмәгән указывало иде, нәрсә ул хема-ягъни, моннан тыш, диде Сью-Эллен.
  
  
  "Син собираешься моның белән нишләргә?" - дип аны алга таба, указывая тәэсир калдыра.
  
  
  "Аның? Син ясарга тиеш күз алдында мине?"
  
  
  «Ул-синең малай. Бу синең көймәдә»
  
  
  "Ярар, син үтергән эго!"
  
  
  «Максатыннан үзеңне. Аннары моннан, ничек сез мине урлаган».
  
  
  «Һа! Ахиллион, ул позаботится бу хакта беспорядке».
  
  
  «Ул гына Япониядә. Беләсеңме, синең сторожевой пес башлый пахнуть киткәнче, кире кайтыр синең ире».
  
  
  Ул смотрела на громоздкое гәүдәсен на ковре һәм грызла ноготь. "Булсын, янәсе..."
  
  
  "Анда твоя командасы?"
  
  
  «Мин киттек ih, нигездә, увольнение ярга. Кала, парлар егет бу машинном бүлегендә һәм бер камбузе».
  
  
  "Алар ишетәләр?"
  
  
  «Мин бит ди, сиңа. Алар глухонемые. Турында түгел, нибары, Нигы; ih гади укырга игътибар итмәскә да, ниләр әлеге зур иске ванне. Беләсең?» Ул теряла зур өлешен үз техасского акцент, һәм, ничек кенә сәер тоелмасын, ул миңа моның өчен күбрәк нравилась.
  
  
  "Сез послушаетесь? К советына иске берсен?"
  
  
  "Мөмкин."
  
  
  «Тик синнән үз глухонемую командасын һәм убирайся к ассызыклады тирәсендә моның порта. Выбрось гәүдәсен яки берәр син считаешь иң яхшы, тик әгәр син сообщишь бу хакта полициягә, синдә булачак гына проблемалар. Бармы бездә әлеге егетне туганнары? ? "
  
  
  "Миңа каян белергә?"
  
  
  Бу прикинул. «Яхшы. Эшлә, ничек мин сиңа диде. Хәзер эш өчен синең Сью-Эллен».
  
  
  «Әйе...» Ул әле смотрела на калдыра, һәм выглядела ул, ничек кечкенә кыз белән шөгыльләнүче башлады подшучивать өстендә үз аягы. Ул шөгыльләнә иде чудовищно зурлыгында белән нах.
  
  
  «Бар лодка, аны, аның алам алырга? Кайтырга шлюпу?»
  
  
  «Угу. Привязана анда янәшә». Ул неопределенно махнула кулы белән.
  
  
  «Ул чакта аны барам». Аның күтәрде авыр пистолетын.
  
  
  Кинәт ул бросилась миңа һәм обняла минем өчен талия. «Ах, Нигы! Аның шулай чертовски извиняюсь, кичер!»
  
  
  "Мин дә."
  
  
  "Әйә син каласың да поможешь?"
  
  
  «Безгә, - дип, кыйммәтле.».
  
  
  "Намус?"
  
  
  «Честное әйтү. Әгәр син кайчан да булса кабат мине күрерсең, анда нинди дә булса, дөньяда, сиңа яхшырак уйлап табарга шул ук хәл керткәнче яңадан проделывать мондый трюк». Аның постучал әй, борынга дулом 45-нче калибрлы.
  
  
  Ул поцеловала җылы металл һәм књрсђтте миңа. Аның күз алдында басып тордылар чын күз яшьләре. «Ничек Барри турында киләсе атнада?»
  
  
  "Нәрсә?"
  
  
  «Мин тотам, аны каршыларга тиеш анда кайбер кешеләрне. Әгәр, син әле бу өлкәдә дөнья һәм... һәм эшләмисең».
  
  
  "Ах, костя Христос!" Тик соңыннан миңа туры килде рассмеяться. Аның поцеловал ee бу полковнигына, ул иде рыжей соңгы тапкыр, кайчан аны, е авазлары, похлопал аның твердой кебек, мрамор, попке һәм китте көне. «Мөмкин», - диде мин.
  
  
  Аның китә бу катере к "Сцилле"; Иде уртасы, көн, күк йөзе һаман иде мрачным, һәм лодка выглядела зловеще тихой. Аны кайчан, бортына менде, аны ташладым катеры тапшырылды агымы буенча; кем дә булса заберет эго бу җанланган гавани, һәм ул сомневалась өчен Сью-Эллен яки аның отсутствующего ире бу имело зур әһәмияткә ия, кире кайтыр микән ул аларга кайчан да булса яки юк. Ярар иде әле, күп.
  
  
  "Сәлам? Кристина?"
  
  
  Кызганыч, анда да, соры тьме бернинди билгеләре тормыш. Кайчан аны, минем янга килеп, к көне, аның вытащил тирәсендә кармана пиджака пистолетын 45-нче калибрлы, әмма опоздал. Заглянув эченә, аны берәүдә, - дип башлады икенче тапкыр бер көн карыйм бу кара туннель үлем.
  
  
  
  
  
  
  Пятнадцатая башлыгы.
  
  
  
  
  
  «Заложить бу бик акрын, Нигы. Аның олактырачакмын сине, әгәр дә син шуннан да сделаешь». Алекс карадым, миңа буенча төп каюты белән револьвером бүген кулымда. Аның да усомнился бу nen безне секундына кылды, ничек миңа әйттеләр.
  
  
  «Сиңа бу кирәк түгел», - диде мин.
  
  
  "Хәзер аны беләм. Сез юк иткән барысы да. Барысы да!"
  
  
  "Юк, дип өметләнәм." Аны сак спустился буенча түбән лестнице, әлегә ул попятился саклап калу өчен, дистанцияне арасында безнең. Беренче тапкыр килгәч, аны күреп, эго тора торган бу приличном яктылыгында, булса да, уртасында корсак ул толще караганда, унбиш еллар элек, минем иде соблазна тырышырга схватить аның. Хәтта әгәр дә бар иде пистолеттан. "Анда Кристина?"
  
  
  «Алга».
  
  
  «Карале, Алекс, проблема килеп чыкты...»
  
  
  "Макки? Нигы?" Тавышы Кристина раздался буенча передней каюты, һәм мгновение узгач, ул барлыкка килде. "Нәрсә синең белән буладыр?"
  
  
  Ничек аңлатырга отчаявшемуся ир-атка һәм кызга, аны сез яртылаш яратасыз, бу сезне похитила избалованная бай сука, чөнки ... ярар, аны башкарды да иде. Ахырында улыбался Алекс, ә Кристина выглядела сомнительно.
  
  
  "Сез имеете күздә тотып, бу кешеләр машинада күзәттеләр өчен анда?"
  
  
  «Һәм мин уйлыйм, бераз. Барысы да Пиргосе».
  
  
  Ул кивнула, һәм аны елмаю иде неприятной. «Әйтик, син разбиваешь йөрәк, кая, син безгә китте, ә Нигы Картер?»
  
  
  Ee абыйсы кинәт повернул башын велел әй замолчать. Аннары ул убрал пистолетын.
  
  
  «Әйдә кайтабыз эшенә, Алекс», - диде мин. «Артык соң доставить Кристину кире Афина бүген өчен түгел выглядело, кызык...»
  
  
  «Ул иде инде ярында өчен чыгарырга үз бронирование. Хәзер иртәгә төшкә таба. Ә аңа кадәр алар хорька, без барыбыз да останемся бортында. Сез сөйләгез, дип, сезне доставили бу яхта белән әлеге хатын-кызлар, ничек әгәр сез югалттык аңы бу пьяном рәвешендәге. Әйбәт. Кристина тәшвишкә. Сез больны. Минемчә, тыныч йокы барыбыз өчен дә ". Ул повернулся к, үзенең убежищу бу цепном шкафчике.
  
  
  «Бәлки, без куллана вакытта яхшырак бу», - диде мин. "Син-туар күздә тотып, мин әйтәм, чтоя барлык испортил?"
  
  
  «Мөгаен, барысы да түгел. Һәрхәлдә, без синең белән була алмыйбыз сөйләшергә, әлегә алмаячакбыз бу күп. Хәтта минем апасы да кеше белергә тиеш, дип мин әйтергә тиеш синең, халыкка; өчен нах артык зур куркыныч тудыра».
  
  
  «Ул чакта костя ходайга, нигә син, гомумән, втянул аны бу?» Килде минем чиратта, злиться.
  
  
  Ул выпрямился, тутырып та үз җеп каюты, джинн кебек, выходящий буенча волшебной шешә. «Чөнки ул минем гаиләм. Бәлки, аның, аны беркайчан да артык түгел увижу; кем әйтә ала бу дөньяда? Син аңлыйсың, Нигы Картер, бу ничек мөмкин?»
  
  
  Якын. Минем беркайчан да, гаилә аның турында мөмкин булыр иде", - сөйләшергә, ләкин аның кебек ничек аңладым.
  
  
  Темнота табигатькә белән милосердной быстротой ул пасмурный көн. Аның поспал берничә сәгать, хәтта кайчан Кристина носилась буенча каюте белән раздражением, ә кайчан аны, ниһаять, встала, иде төндә, кара, ничек эчендәге дула пистолеттан.
  
  
  "Кристина?"
  
  
  "Әйе?" Ул иде палубе, сидела руль артында кара шалью, обернутой тирәсендә аның плеч, ничек омтылыш крестьянка. Аны, аның янына килеп, югалган.
  
  
  «Сиңа кирәк түгел, злиться миңа. Аны иде теләмәгән өчен, без аерылыштык синең белән».
  
  
  «Турында, эш түгел бу, Н... Макки. Тик бүген аңа әзер булса да, китәргә, калдырырга сине, калдырырга минем абыйны, аның аны белми нибары берничә кыска сәгать... хәзер инде бу. Бу ожидание. Бу сүз? Anticlimax? "
  
  
  «Бу яхшы греция әйтү».
  
  
  Бу уятты призрачную улыбку аның сжатых губах. "Мин белергә тиеш, тиеш түгел микән мин"
  
  
  «Теләсә нинди очракта да, сиңа күбрәк кирәк түгел, борчылу бу хакта кешеләр бу коричневом« мерседесе ». Алар преследовали сине; син аласың кайтырга Афина һәм... барысы да яхшы булыр».
  
  
  «Әйе. Бәлки». Ул повернулась миңа белән киеренке зат. «Әмма Макки... иде башка... бу таверне һәм минем отель».
  
  
  "Сез, дип ышана иде ул, түгел, бер үк кеше?"
  
  
  «Ни өчен бу булырга тиеш? Ни өчен телохранителей ул хатын-кызлар следовали өчен минем?»
  
  
  «Турында, бәлки, юк нче эшләргә», - диде аның җиңел түгел веря үз сүзләренә караганда, безне бу минутта.
  
  
  "Син веришь миңа."
  
  
  "Әлбәттә, аңа ышанам."
  
  
  Турында «юк. Сез шпион; сез көтеп аласызмы шундый әйберләр, кайчан алар омтыла үтерергә сезне тирәсендә пушкалар, сез используете гәүдәсен хатын-кызлар, үземне яклап, әлегә сез ih убиваете».
  
  
  Аны кайчан сөйләдем Алексу тарихы, үз проблемалары белән Сью-Эллен, аны бөтенләй оныткан турында барында, Кристина; хәзер миңа кызганыч, мин вдавался барлык детальләрен.
  
  
  "Әйдә," киңәйтелгән ил, аның эго
  
  
  «Бу куркынычы эш, Кристина. Радуйся, иртәгә төш син тактика белђн чыгып булмый аннан ясалган».
  
  
  "Аның? Аның кайчан да булса булырмын дип, ягъни белергә?"
  
  
  «Мин аңламыйм, нишләп юк...»
  
  
  Музейдагы теге, ничек ул отреагировала, без булырга тиеш, ишеттек, бу бер үк вакытта: тихое якынлашуга көймәләр к безнең борынга, йомшак этәргеч һәм тиз карабкание кљнне тагын бер ботинка белән кожаной подошвой бу носовой палубе. Аның соскользнул белән утыргычлар һәм присел, бер үк вакытта потянувшись өчен 45-м калибром. Света җитәрлек иде, күрү өчен берничә нечетких сыннар алда толстой мачта, акрын движущихся безнең юнәлештә.
  
  
  "Нигы...!" Кристина прошипела.
  
  
  Азрак барлыгы миңа синнэн атарга; тавыш бу тихой гавани походил на пушечный выстрел. Аның Хьюго сунул бу левую кулын шталь көтәргә.
  
  
  «Мистер Макки». Тавышы раздался икенче яктан, мачта, йомшак, әмма чиста;
  
  
  Мин түгел, дип җавап бирде.
  
  
  «Ул минем күз алдында. Сез ответите, яки ул мертва».
  
  
  Аны якка карады аша эчтђге. Кристина элеккечә замерла руль артында, прижав кулын к горлу:
  
  
  «Ярый», - дидем.
  
  
  «Без гына телибез сөйләшергә аның белән. Әгәр дә сез двинетесь, без дә кузгалырбыз. Риза?»
  
  
  Аны таныдым тавышы; ул минем бүлмәдә бу Пиргосе берничә төн элек, извиняясь, әлегә эго ике тащил мәетне к янгын лестнице.
  
  
  "Нәрсә син телисең нче нах?"
  
  
  «Нибары берничә сүз. Әгәр сездә бар пистолетын, зинһар, бросьте эго, мистер Макки. Без бит түгел телибез беспокойства, шулай түгелме?»
  
  
  "Ул чакта сөйләшербез".
  
  
  «Ялгыз калу. Мисс Зенополис, алмассызмы сез алга чыгарга?»
  
  
  Кристина башына басарга, әмма аны жестом сорады, аны калырга урында.
  
  
  «Ул сөйләячәк, утырып бер урында. Син миңа әйтте, дигән иде полицейским?»
  
  
  "Шулай итеп, сез мине онытмагыз, мистер Макки?"
  
  
  "Әйе, янәсе."
  
  
  «Бик яхшы. Ул чакта сездә булмас каршылыклар. Мисс Зенополис?»
  
  
  Аны күрдем, дип, икенчесе күләгәгә " движется буенча обходной юлда башлады ослаблять .45 бу эго юнәлештә. Безгә шау-шуны, безгә тавыш та керми, мин түгел позволю, аларга алырга безне.
  
  
  «Юк, мистер Макки», - диде кеше өчен мачтой. «Мин сезне бик яхшы күрәм. Бросьте бу хәзер».
  
  
  Аның башкарды. Бәлки, аны алыр иде үтерергә бер түгел, ике. Әмма кайчан аның положил пистолетын бу палубу, тойдым, аның обводки фонарика кул астында. Аның да шталь уйларга, үткәндәге микән кемнең дә булса тирәсендә ир-атлар, мин, делаю, әмма күтәрде эго һәм включил четырехкамерный "луч".
  
  
  Кеше мачте закрыл кулы белән күзләрен һәм ул тиз переключил святый бу башка. Бу мгновение ул ослеп, аннары отшатнулся һәм егылып өчен копенгагенга. Ясаганчы, аны ишетте всплеск, аның ясадылар святым кире өчен башка кеше, шул ук вакытта потянувшись элек, өчен, затащить Кристину кабинасына артта калды мине.
  
  
  "Брось пистолетын!" - скомандовал мин, понизив голос һәм досталь 45-нче калибр. Ул ясаган, ничек эму әйттеләр, аны корал белән глухим стуком упало бу түбәсен кабинасы. Ул барысын да тагын кулын тотты алдында зат. Аны басты, двинулся к аћа белән Хьюго бүген кулымда.
  
  
  Әгәр аңа әзер идем застрелить аны, ул булса, мәет, әмма внезапным хәрәкәте ул повернулся һәм прыгнул ягына. Иде зур всплеск, аннан тынлык. Мин карлыгач ягына өчен, ел саен, каян ул; минем святый тоттым ниндидер хәрәкәт су астында, ә аннары югалттым аны. Аны двинулся алга, тик Кристина схватила минем өчен кулын.
  
  
  "Нигы! Нигы!" Минем өчен аның тавышы разнесся һәрхәлдә, берничә миль бу & nb, аны слушала мең ушей. "Бу-ир-ат! Кем мине преследовал!"
  
  
  "Ул?"
  
  
  «Ул... беренче. Кем егылып беренче».
  
  
  Аның выключил үз святый һәм проигнорировал тавыш көймәләр, отталкивающейся нче борын Сциллы, чөнки мин бик ачык күреп зат кеше, аның сергей эләккән беренче. Бар иде искиткеч висячие усы, һәм нибары берничә төн элек ул вафат була минем кулында нче ату күкрәгенә эләгә нең партнеры булды.
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  "Әнә анда, тегүче тик синнән, син иде?" - таләп итте аны, аннары моннан, ничек закат бу носовую каюту һәм ишеген цепного шкафчика.
  
  
  «Аның? Мине монда юк. Хәтерлисеңме?»
  
  
  «Әлбәттә. Димәк, алар сугышып шәһид булган марлон драгоценную апабыз, ә син остаешься бу норе, ничек крыса?»
  
  
  «Әгәр алар убьют сезне ике булса, бәлки, аның подойду к переднему люку һәм олактырачакмын ярар, әйе. Ул вакытта башка юл юк. Әмма мин аны бик хөрмәт итәм сезне, Нигы Картер; аның ишетәм бу дурацкие ботинкага, һәм беләм аласыз үтәүләрен һәм алар белән түгел раскрываясь ".
  
  
  «Сез алыр иде үтерергә ih пычак. Сзади. Аның да отель атарга, шуңа күрә алар " бетте».
  
  
  Беренче тапкыр Алекс выглядел неуверенно. «Әйе. Бәлки, син хаклы. Тик... Ул посмотрел поверх мине үз апабыз белән шөгыльләнүче цеплялась өчен минем эчтђге.
  
  
  "Нигы?" диде ул. Минем раздражало, ул файдаланды минем чын исеме, әмма барын да бар иде бергә, хәзер, кайчан миңа начар.
  
  
  һәм хәзер тоелды миңа без бөтенләй белмибез берсен берсен.
  
  
  "Нәрсә бу?"
  
  
  «Не оставляй мине монда Нигы. Мин алмыйм кайтырга Афина хәзер, беркайчан да».
  
  
  «Послушайте, бу мөмкин түгел...»
  
  
  "Ә нишләп юк, Нигы?" Алекс вмешался. «Минем туган апасы, ул куркыныч, ә? Без алырга тиеш, аны үзе белән».
  
  
  "Алекс, шушы урыннан, әгәр безгә елмайса узачак яхшы ике көн элек, без нәрсә эшли алабыз барып Таранто. Бөтен идея әлеге операциянең үзенчәлеге-без эшлибез әйтмәгән отвлекало иде безне нче юллар. Әгәр Кристина барачак безнең белән, минем белән , бу мөмкин взорвать болар барысы да ".
  
  
  "Әгәр дә ул калачак, кœрђсеž, ул үләргә тиеш. Юк, минем башка, ул түгел иде, моңа юл куярга. Минем шәраб, әйе, шул, мин китерде һәм аны бу эш, әмма хәзер без икәү тиеш барын ул бу сделала. түгел страдать шуның аркасында ".
  
  
  Аның кешедә дрожала минем аркада, һәм бу а мине күбрәк логика Alexa. «Яхшы. Пойдем. Хәзер ачыктан-ачык».
  
  
  
  
  
  
  Уналты
  
  
  
  
  
  Аның уртаклашкан гавань астында ходовыми огнями, воспользовавшись бортовым вспомогательным җиһазлар. Кайчан башка көймә биргән иде, күрәсең, Алекс прокрался кабинасына һәм селл бу минем аяк.
  
  
  «Сез беләсезме, әлеге суларның, - дип игълан итте ул. «Төсле буи сезгә сөйләргә, кая гына түгел мәңгегә барырга. Аңа әйтәм сезгә, кая барырга».
  
  
  Җитәкчелегендә эго бардык буенча тайному фарватеру, ул лежал арасында островом һәм материком; Бер төркем якты огней", - диде ул миңа, дип билгеләп үтә илгә арасында Албанией һәм Греция. «Бар шундый сырада! Безгә бер угорь алмады узарга mimmo аларның иң темную төн,»дөнья.
  
  
  "Ничек саклап калдыгыз?"
  
  
  «Юк, минем берсен. Тик анда, анда алар поместили күпме кеше һәм җиһазлар саклау өчен үз чикләрен, ул чакта булырга тиеш, башка урыннар ярар, булырга мөмкин түгел, күп. Мөмкин, хәтта җитми, ә?»
  
  
  «Мин уйлады яр буенда Албании бар җирдә дә яхшы белән саклана».
  
  
  «Әйе... начар түгел. Әмма, бәлки, җитәрлек яхшы».
  
  
  "Ничек төньяк чиге?"
  
  
  "Ә?"
  
  
  «Буенда Югославия? Ә бу өлешендә Греция?»
  
  
  Алекс выпрямился. "Сез беләсезме, бу хакта Нигы Картер?"
  
  
  «Җитәрлек», - соврал мин. «Сез", - дип әйттеләр, сездә бар дип әйтергә безгә бик мөһим, сез чыкты. Сез китте. Нәрсә бу?»
  
  
  Ул дип күрсәтте һәм алга. «Без пройдем бу пролив, анда без попадем астында пулеметы албанцев шулай якын, сез почувствуете дары исе татарстанда ih патронах, ул чакта аңа әйтәм сезгә, бер яки ике әйберләр. Җитте сезгә моны белү».
  
  
  Ул хаклы шул дип булгансың ерак түгел албанского побережья; ул күрсәтте навигационные утлары, хисен тойдым, мин диярлек алам дотянуться кадәр ярлары белән ике якның да. Танкер, идущий бу пролив икенче яктан, бу күпмедер вакыт минем кадәр чертиков напугал; кебек Тоелды nen калмады урыннар өчен хәтта безнең кечкенә көймәләр. Алекс дип киңәш итте миңа да обращать, бу игътибар.
  
  
  Без калдырган пролив артта калды һәм финалга чыкты ачык диңгезгә, аны яңадан диярлек вздохнул белән облегчением түгел, шталь, шуңа да сөенергә иртә. Окреп җил, һәм, ничек кенә без покинули баррикады Корфу, дул ачыктан-ачык безгә тешләре. Без башлады испытывать авыр удары, Алекс китте алга, књтђрњ кливер, аннары күтәрелеш. Ул керде әйтерсең, бросаешь берничә гамбургеров бу гриль һәм стоишь читтә, өчен, саен, кебек, алар обугливаются.
  
  
  «Без плывем, Нигы Картер. Син яхшы моряк?»
  
  
  "Мин справляюсь."
  
  
  «Яхшы. Бу әле синең увеселительный круиз, кайчан наступит рассвет, аны тиеш янә спуститься аска таба. Әгәр кем дә булса приблизится ... ярар, минем бик яхшы шәфкать туташы гына чыгара расставания синең белән, ә? Син помашешь әй, һәм укымасаң, бәхетле, әгәр алар поглядят враждебно, сез пристрелите һәм убьете ".
  
  
  "Алекс?"
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Нәрсә, тегүче тик синнән, болар барысы да? Без покинули пролив».
  
  
  «Әйе. Һәм аны тиеш мин әйтәм сиңа, чөнки, әгәр дә мин түгел выживу, син белергә тиеш. Син беләсең, хема аны иде, бу елларда?»
  
  
  «Перебежчиком».
  
  
  Турында «әйе, бу, түгел, бул шул подозрительным, минем башка. Минем, ил ... ярар, кара эле бу хакта бүген. Тора микән коммунист күпчелек куркынычы белән чагыштырганда, бер тирә кешеләр лоялен хәзерге хөкүмәтенә? Яки, ул, ул гына иде коммунистом узган? Юк . Мин оправдываюсь, Нигы, аңлыйм бу. Аны берәүдә невыносимую коррупцияне минем үзебезнең ил, һәм шуңа күрә аның китә бу Албанию, анда алар бик бәхетле файдалана минем хезмәтеннән. Бу көчле кешеләр, бу албанцы, алар кайвакыт дип атыйлар монголами. Европа. Аерыла калган, сез беләсезме? "
  
  
  Аның понимал бу, смутное. Алар көчле, скрытными, враждебными к чужакам һәм свирепыми сугышчылар, гасырлар буе сопротивлявшимся потенциаль завоевателям. Яртысыннан артыгы әлеге кешеләр иде мөселманнары һәм алар көрәште үз тауларда шулай ук, фанатично, ничек ih-энеле бу пустынных Якын Көнчыгыш илләрендә.
  
  
  "Ни бар?" Аны дип сорады. "Бу заставило сезне әйләнеп кайтырга".
  
  
  "Ярар, нишлисең, минем башка, ягъни, сөйләр өчен сезгә барысы да бу хакта потребуются якшәмбе көннәрендә. Аңлыйсызмы, коммунизм - бөек уравнитель; хәтта Албании ул превращает гордых сугышчылар кече бюрократов. Әмма бу ревматизма сезнең штопора, ә? "
  
  
  "Юк."
  
  
  «Шулай итеп, аның, сезгә әйтәм, сез дикъкать белән тыңларга тиеш. Бик зур хәрәкәт, дөнья коммунизма диярлек тукталып калганын; сезнең президенты белән очраша лидерлары, Кытайда һәм Мәскәүдә һәм сугыш Вьетнамда окончена. Хәзерге вакытта». Ул дип. «Әйе. Әмма бар әгъзалары әлеге бөек Хәрәкәте, аларга ошамый мондый үстерү вакыйгалар, минем башка. Алар барысы да, тагын тыңлыйлар Маркс, Ленин, Сталин һәм, дип саный коммунизм тиеш, гел кићђя, әлегә система булачак контрольдә тотарга һәм дөньяны. . Кайчандыр, ышаныгыз, аны иде диярлек булып шулар тирәсендә. Әмма хәзер, Нигы түгел хәзер. Һәрхәлдә, алар һаман да үсеп, бу фанатики, һәм алар әзерлиләр чудовищную акциясе белән шөгыльләнүче ала яхшырак ярдәм итәргә ih эш. караганда егерме вьетнамов ".
  
  
  "Бу нәрсә?"
  
  
  «Сез беләсезме, ике күл чигендә арасында Албанией һәм Югославией? Янында Греция?»
  
  
  "Мин делаю." Аның яхшы помнил лекция Хока турында картасы.
  
  
  «Ачылды, хәзер анда бар армия. Алар принадлежат безгә карата нинди илдә; алар греки, албанцы, югославы, әмма алар барысы да тугры коммунистлар иске кырыс мәктәбе. Аша... әйе... ике көн алар эшли башлаячак. сериясендә партизанских атак белән бу нейтраль зона арасында өч илләр белән шөгыльләнүче тулысынча запутает дөнья державасы. Ih булачак возглавлять, ничек сез, америкалылар, шулай ук яхшы уйлап тапкан бу, аеруча, контингент Вьетконга ... "
  
  
  Аның отпустил руль һәм кискен чак кына арттарак басып торган өчен ел саен киң спокойное зат Алекса. "Нәрсә!?"
  
  
  «Дөресен әйткәндә, минем башка. Кем яхшырак приспособлен алып бару өчен андый сугыш хәрәкәтләре караганда Вьетконг? Үзенең примитивным корал һәм үз маленькими, недокормленными гаскәрләре көрәште алар белән французами һәм америкалылар кадәр упора, күпме без хәтерлибез. . Әйә немыслимо, алар тапшырдык белемнәрен һәм үз идеализм шундый төркемендә белән шөгыльләнүче җыелды бу удаленной җирлегендә арасында озерами Охрид һәм "Преспа"? Уйлагыз мөмкинлекләре турында! Бер яктан, ышанычлы союзник Кушма штатлар булса да, хәрби диктатура безнең көннәрдә; икенчесендә - иң репрессивный коммунистический режимы көнбатыш дөньясында, ә өченче - бу Югославия, артык совместимый белән Көнбатышы белән чагыштырганда белән рус. Кем эшләячәк, аларга каршы, кайчан башланачак ih набеги? Нинди ил алар гул Һәм хәтта әгәр ih табып булачак, дип әмерен нинди дә булса тирәсендә бөек держав? Разбомбят бармы ih кушма штатларына? Булачак бармы руслар җибәрергә танклар аша Югославию? Юк, минем берсен. Шулай да, бу-бу мәңгегә эшләргә, ә? Чөнки бергә әлеге террор кампаниясе һәм үлем булачак кампаниясе пропагандалау белән шөгыльләнүче түгел мөмкинлек бирәчәк ачык бассейн дәшми булса, ниләр безнең маленьком почмагында дөнья. Иртәме-соңмы чаралар кабул ителергә тиеш, һәм бу котылгысыз китерергә тиеш конфликту арасында Көнбатышы һәм коммунистическими державами ».
  
  
  «Яңгырый шактый мрачно, - дип белдерде мин. "Ә сез каян болар барысы да беләсезме?"
  
  
  "Аны?" Алекс засмеялся. «Чөнки мин, минем башка, баш тартмаган болар барысы да настроить, әлегә аңладым делаю».
  
  
  "Сез имеете күздә тотып, нәрсә белмәгән?"
  
  
  «Түгел, бул шул скептиком, Нигы. Аның эксперт үз өлкәсендә, һәм, ничек һәм мондый система, күп кенә экспертлар фикере, миңа түгел", - диделәр күбрәк миңа кирәк иде", - белергә турында гомуми максат-теләсә кайсы планы».
  
  
  "Әмма сез, белдек?"
  
  
  «Әйе. Аның осознал. Һәм аны берәүдә, дип әйтә алмыйм яшәргә шуның белән белүче, ул миндә иде. Шулай итеп...» Ул огляделся караңгы, гнетущее күк безнең. «Шулай итеп, молодец=)».
  
  
  Тагын атканчы ул сель руль артына утырган, ләкин аның хәтта теләдем уснуть. Иде", - артык күп сораулар, булсын кабул ih.
  
  
  «Сез әйттеләр безнең агентам Грециядә, дип берәү дә скучать буенча сезгә Албании берничә көн эчендә. Ничек саклап калдыгыз?»
  
  
  "Ярар, нишлисең, бу алай түгел wouldnt кыен. Бу ил, анда сплошь тавы, беләсезме?, юллар бик начар. Минем зур иреге буенча йөриячәк сорамады. Взад һәм алга буенча горам; аны беркайчан да булдым, Көньяк Америка, әмма, музейдагы теге, мин укыган бар, мондый илнең, ничек Чили һәм Перу белән якынча одинаковыми шартлары. Вакыт машиналар һәм автобуслар съезжают белән юллар алсын спуститься белән берәр отдаленного тау склона. Чиста транспорт берничә көн дәвамында һәм шактый өлешендә. "
  
  
  «Тик алар бит булачак эзләргә сине, шулай түгелме? Хәтта склоне тавы?»
  
  
  "Ах әйе. Минем машина йөртүче һәм мин, без подобрали карт безнең соңгы сәфәре кылды. Зур карт, якынча шундый ук зур, аны ничек. Аның вәгъдә эму подвезти эго кадәр побережья; минем дусларым бик күп даирәләрдә кешеләр Албании вакытында минем путешествий, аңлыйсызмы? Аның накинул эму җилкәсенә үз форменную куртку өчен ул согрелся бу холодных хыяллана. Түгел шталь алырга документлар
  
  
  тирәсендә кармана, бу да шундый wouldnt озын юл. Ә аннары минем шофер ясый дөрес күрсәткечләр, һәм миңа ничектер итеп булмый выскочить керткәнче машина перевалит тауны. Аста күп уты. Карт беркайчан да замерзнет, ә? "
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Аны кабат бар иде штурвала, борясь белән көчле дулкын рәвешендә, кайчан Кристина күтәрелде палубу. Аның йөзе опухло, һәм бу түгел иде-cola. Ул заговорила минем белән, тик алды кружку белән кофе һәм прислонилась к тњбђсендђ кабинасы, әнисенә карап алга.
  
  
  «Исәнмесез», - җайлап позвал аны.
  
  
  Әй кирәк күп вакыт булсын, җавап бирә, ләкин анда тынлык ул, ниһаять, повернулась миңа зат.
  
  
  "Яхшы выспалась?"
  
  
  «Мин шулай аладыр дип уйлыйм», - арийцев диде ул. "Ничек тиздән без доберемся кадәр Таранто?"
  
  
  «Мөгаен, иртәгә иртән. Безгә бик уңай туры килде һава торышы да уңышлы булды бу круизе».
  
  
  «Юк, без моның әлегә ясадык». Ул спустилась аска таба түгел, сказав күбрәк безгә сүзләрен идем, бер ел дәвамында гомер, сәгать, әлегә янә түгел, чыкты кояш.
  
  
  Алекс дип шаккатырды мине чыккач бу палубу күрсәткечләрне тикшереп тору бела көне, әмма эго аңлатма имело мәгънәсе. «Карале, башка минем, без полпути Италиягә, ә? Әгәр алар, дип уйлый мин бортында әлеге көймәләр... Тфү!» Ул ясаган кул хәрәкәте пикирующего бомбардировщика. «Миңа ошамый булырга, анда килгәч, кояш. Юк, әгәр миңа бу мәҗбүри түгел».
  
  
  Тиздән безгә дип кушылды Кристина, принесшая дымящиеся чынаяклар җыелмалары кофе һәм сак разложенную тарелку нарезанного кәгазьләре һәм сыр фета. Алекс зааплодировал, кайчан күрдем бу.
  
  
  "Хәзер бу минем яхшы греческая апасы!" - проревел ул, схватив пригоршню һәм засовывая үз авызы ит һәм сыр. Кристина начар дип елмайды. Аны заставил аның руль артына утыра ала, ә үзе спустился аска таба өчен побриться һәм переодеться.
  
  
  Аның нәкъ соскребал калдыклары пены астыннан борын, кайчан ишетә отдаленный рев көчле двигатель. Буенча палубе кабинасы зашуршали аяклары, һәм аны, выглянул бу ишекне, нәкъ вакытында күрү өчен, ничек Алекс ныряет тљп каюту.
  
  
  "Нәрсә бу?"
  
  
  «Зур моторный катеры тапшырылды. Бара, ачыктан-ачык безгә». Ул алды револьвер белән полки өстендә раковиной бу камбузе тикшерде өлкәннәр һәм әйләнеп трапу.
  
  
  Аның выронил бритву, стер калдыклары крема өчен бритья белән өске иреннәре һәм достала .45. Паршивое корал белән ара егермедән артык футов, тик бу да", дип минем иде. Аның протолкнулся mimmo Alexa һәм менде кабинасына, анда Кристина мөмкинлек бирде штурвалу менү каршы җил, әнисенә карап лодку, обгоняющую безне.
  
  
  «Тот ee хәрәкәттә», - дип боерды аны сунул пистолетын астында күлмәк.
  
  
  Бу зур иде крейсер белән черным корпусы, рассекающий дулкын, әйтерсең лә анысын эшли иде. Астында безнең углом да, мин алыр идем күрергә, бу носовая өлеше һәм бер өлеше кабинасы зур прожектором билгеләнгән анда. Ул навалился буларак, безнең ярымсакчы, преследующий подкат, аңа бәхет елмайды, һәм ул түгел иде оторваться нче үләннәр. Аны кабат проклял Хоука һәм бөтен планы эго җилкәнле көймәсе.
  
  
  Аның вытащил пистолетын, тотты эго бу аягын, скрывая төре буенча. Лодка ускорилась, подошла артык якын килү, безнең корме керткәнче бераз замедлилась һәм отклонилась ягына. Аны иде күтәрергә әзер пистолетын һәм выстрелить, кайчан күргән кеше руль артында.
  
  
  "Алло, бәгырь!" - крикнул ул аша брызги, күтәрелгән эго корпусы. «Икенче юлы, син Паксосе, оставь моның тупого американца, яхшы?»
  
  
  Француз белән копной чђч һәм застенчивой самоуверенной елмаеп махнул кулы белән, послал һава токионың Кристиной һәм выплеснул безнең якка күп су, заводя двигатель һәм китмәсен астына туры углом к безнең курсы.
  
  
  «Эттән туган», - выдохнул мин, заправляя пистолетын кире өчен пояс. «Њпкђм акча, ул җибәрелә Бари».
  
  
  "Нәрсә?" - диде Кристина. Ул иде бледна һәм дрожала, аны түгел, аның винил.
  
  
  «Мөһим түгел. Аның сяду руль артына».
  
  
  
  
  
  
  * * *
  
  
  
  Җиткәнче темноты без әле чыктылар яры, ә мин белми идем, дип торабыз бу пятке итальянского сапога. Әлегә бернинди билгеләре төрле, аны карар кылып, дип әйтә алам расслабиться; Аның үтте носовую каюту өчен ел саен алмыйм микән аңа ял ит, дүрт яки биш сәгать. Берникадәр вакыт, аны ишеттем, ничек Кристина эшендә төп каюте варила кофе һәм грохотала пластик савыт-саба торгызган җыештыру, аны, калса, барысы да хатын-кызлар туды, умею моны. Аннары аны ишетте, ул ничек янына кабинасында да, әйләнәсе тулы тынлык кала, плеска дулкыннарның турында корпусы бу дюйме яки якын моннан нче минем баш ...
  
  
  Бу кошмар иде, һәм минем беренче фикер заключалась шул, бу ашырылырга тиеш. Минем зат иде салкын сулышы, ялангачлык булды минем горле. Аның маташа iso җыелмалары, әмма кромешной тьме кошмар да узды. Аны тоймадым, ничек лезвие лезвия рассекает плоть, һәм ул белә да йоклыйм.
  
  
  Булырга тиеш, аның, закричал, отскакивая нче пычак. Буенча минем өчен жестокого
  
  
  тырышлыгы, мине ударило җитәкчелегендәге баш ребрами жесткости корпусы көймәләр белән янәшә узкой койкой. Аны иде ошеломлен, тойдым, ничек минем чәч дернулись, ә максаты-откинулась элек. Пычак башлады тирән вонзиться минем кадык, ә аннары юкка чыкты белән взрывным рычанием кайдандыр артта калды мине.
  
  
  Аны, аңладым, бу-тусклый святый, минем фонарь, әйберләр өчен билбау һәм призрачном яктылыгында аны күрдем, ике искривленных затлар склонившихся минем мәңгегә. Алар охшамаган, безнең, дип, мин кайчан-йә әле иртәрәк: киң раскрытые күзләрен киеренке рты, бернинди слышно түгел иде, ә бары тик авыр хрипы, бу мәктәпкә охшаган бу иске машинаны, әзер издать последний вздох.
  
  
  Аның кискен выпрямился, схватил пистолетын 45-нче калибрлы һәм берәүдә, ул әле надежное заправлен минем поясе.
  
  
  «Борчылма, Нигы», - прорычал Алекс. «Ул моның түгел аңладым».
  
  
  Ул тотты апабыз өчен муеннарына предплечьем тирәсендә дубового обрубка, һәм әлегә аны карадым, ул салкын крутил әй, бармак, әлегә ул выронила тирәли кулларына пычак, Хьюго.
  
  
  Аның диде. - "Нинди дә черта?"
  
  
  «Проснись, Нигы». Ул толкнул кызны аша тар хижину икенче койку: «Син телисең аны үтерергә, яки бу эшләячәкмен аны?»
  
  
  Аны, посмотрел на нах бу слабом яктылыгында, аның зат ябылган густой завесой чђч бар. "Үтерергә аны?"
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  "Твоя сестра?" Аның әле булдым полусне.
  
  
  "Шәфкать туташы?" Ул фыркнул һәм схватил ee өчен подбородок, заставляя аны карарга брылев. «Ул миңа түгел, шәфкать туташы, Нигы Картер. Һәм хәзер ул, вотум-вотум үләргә тиеш».
  
  
  
  
  
  
  Семнадцатая башлыгы
  
  
  
  
  
  «Әйе», - диде ул. "Уби мине." Ee максаты кимеген медвежью лапу Алекса, әйтерсең, ул алмадым күбрәк тотып калырга, аны яки отель.
  
  
  Аның оттолкнул кулын аның абыйсы һәм вытащил пычак буенча наклонной палубы арасында безнең. "Бу твоя сестра, Алекс?"
  
  
  "Әлбәттә, юк."
  
  
  "Каян беләсез?"
  
  
  «Мин белә идем, бу беренче минутта, кайчан күрдем, ул ничек бара, минем такси. Минем апасы иде әле младенцем кайткач, аны күреп, аның соңгы тапкыр, әмма ул бик охшаган минем. Симпатичная, әйе, тик толстыми аяк тәннәрегез, ничек минем. Түгел, мондый зур булырга мөмкин. әмма ул алмады булырга шундый совершенной ». Ул әлеге зәгыйфь луч карандаша буенча бөтен озынлыгы сбившегося бу кучу тән кызлар өчен акча бүлеп бирү аны, һәм аның, килешергә мәҗбүр булды, дип аерым сходства түгел иде.
  
  
  Аны протянул кулын иблис, аны карарга үзен. "Сез үтерергә омтылды, дип, мине?"
  
  
  "Әйе". Ул диде бу башка колебаний.
  
  
  "Нигә?"
  
  
  «Чөнки мин тиеш иде».
  
  
  "Һәм Алекса да?"
  
  
  "Әлбәттә." Әй, юк та иде сдерживать.
  
  
  "Ничек?"
  
  
  «Син умрешь, аның застрелила иде эго». Ул указала минем пояс, анда застрял пистолетын 45-нче калибрлы.
  
  
  "Һәм аннары?"
  
  
  "Турында, уби мине! Зинһар!"
  
  
  "Барабыз, Кристина. Ул вакытта нәрсә?"
  
  
  Ул тирән вздохнула. «Ә аннары... мин тиеш иде выбросить гәүдәсен минем абыйны... Alexa мәрсин провинциясенең сәүдә һәм доставить синең ярында Италия. Таранто булса, бәлки, тик, кая теләсә».
  
  
  "Нидән гыйбарәт иде максат?" Миңа түгел, синнэн чөнки нах казырга, әмма хәзер вакыт җитте дөреслекне белергә.
  
  
  «Мин... мин должена иде, дип әйтергә Алекс түгел иде хаклы мәгълүмат. Сез ике подрались, үтерәләр тагын, тагын, һәм... ярар, ярар. Әйә түгел күрәсең?»
  
  
  "Сез эшлисез, бу якка?"
  
  
  "Түгел, үз теләге белән!" Ул башын күтәрде, дико књрсђтте булса, мине булса, Алекса, аннары тирәнлеге, ачык цепного шкафчика. Ул всхлипнула.- "Әле аңа эшли ала?"
  
  
  Бу Алекс кычкырганчы сочувствие. "Бу аларның сине?" дип сорады ул.
  
  
  «Улым», - пробормотала ул.
  
  
  "Улым?"
  
  
  «Әйе. Аңа иде... Аның буенча Болгария. Минем әти-әнием иде греклар, әмма алар чит илләргә китә вакытында гражданнар сугышы. Аны туа бу грязной ил, әмма артты гречанкой».
  
  
  "Ә улыгыз?"
  
  
  «Минем бер улым. Эму хәзер дүрт ел. Аларга белмђвен дәүләт. Һәм аның....».
  
  
  Аның засунул Хьюго кире ножны тикшерде .45 һәм куярга эго бу койку янымда. "Кристина? Бу сезнең исем?"
  
  
  "Ах, әйе. Бу проблема иде!"
  
  
  "Бу?"
  
  
  Ул башын күтәрде, ачыктан-ачык књрсђтте миңа, аннан соң Алекса. «Мин Кристина Каликсос. Миңа егерме дүрт яшь. Кайчан миңа унтугыз, миндә булган бала, ләкин минем өчен түгел иде ирен. Дәүләт отняло эго минем. Аны хәтта алмады күрергә аның. Кайчан минем әнисе һәм әтисе үлгән, минем берни дә юк иде. китеп барган, шуңа күрә аны күченә аша илгә Грециягә, анда аны, өметләнгәнен, дип башлыйм артык ирекле һәм нинди дә булса рәвешле получу улын. Бер елга якын аның жилки бу ужасе, чөнки минем иде документлар; аннары аны иде Превезе ». Ул књрсђтте миңа. «Бу Превезе аны иде пляжда башлагач, яшь кыз утонула. Анда зур толпа, ә якын-тирәдә иде аның әйберләр. Аның књрсђтте һәм күрдем, - дип, аның исеме Кристина. Аны алды ih булды Кристиной Зенополис. бросила мәктәпкә шәфкать туташы, хәтта калдырды возлюбленного һәм күченеп җир өлеше, диелгән бу белдерүдә өчен беркем дә сомневался минем шәхес
  
  
  бу, Һәм бу эшләде, әлегә алар минем табылмый ».
  
  
  "Алар?" - дип сорады аны.
  
  
  "Әйе". Ул взглянула бу Алекса. «Иде бу... нәрсә? Ике ай элек? Алты атна? Алар мине тапкан, һәм алар сөйләделәр миңа, кем аны шундый ук, һәм барысы турында минем сыне дәүләт йорт. Булса да булган инде, әгәр аны да булды, хезмәттәшлек итәргә, алар белән. Аны бик аз әйтүем Кристиной Зенополис, әмма хәзер аны беләм, аны яхшырак үзен саму. Алар белә бит, син выходишь, Алекс. Дип уйламыйм, алар төгәл беләләр иде, ничек мине файдаланырга кирәк, әмма, ничек булып чыкты, аларга уңыш елмайган, шулай түгелме? "
  
  
  Алекс потянул кончик үз мыек. «Әйе. Аларга уңыш елмайган. Әгәр аны түгел, дип раслый шул булсын өчен сезнең белән элемтәгә керергә?»
  
  
  «Мин аладыр дип уйлыйм, алар белсеннәр һәр сезнең хәрәкәте. Мин әйтә алмыйм. Әмма мин аны беләм...» Ул повернулась миңа. «Нигы? Ул кеше, ул егылып көймәләр кайчан алар напали безне? Сез ничек уйлыйсыз, дип эго үтерәләр берничә ночами элегрәк».
  
  
  «Булмый аны. Эго партнеры».
  
  
  «Ах, әйе. Әмма алар", - диделәр миңа, бу ничек булырга тиеш эшләнгән ярдәмендә восковой пуля, наполненной кан белән язылган, тибындагы нәрсәләр кулланалар кайбер сәхнә фокусники? Алар белә бит, сезнең дә алдап була соң буш кул белән».
  
  
  «Минем өчен бу яңгырый чертовски кыен», - диде мин. «Нигә алар гади генә түгел, зарезали Alexa һәм покончили моның белән?»
  
  
  «Бу мин әйтә алмыйм. Миңа кирәк иде үтәргә, бары тик бераз биреме...»
  
  
  «Пар үтергән».
  
  
  «Әйе! Ике үлемне кешеләрне, алар мин белмәгән, тормыш өчен минем улым! Сез булыр иде сайладылар башкача?»
  
  
  "Ярар ярар." Кыен булмаган сорауларга җавап бирергә, аның дәрт, әмма кайчан аның сидел киресенчә алар аны күрдем, ничек Алекс задумчиво поглаживал эчтђге үзенең элеккеге сеңлесе. Ничектер итеп миңа җиңелрәк булды дәвам итәргә. «Позволь миңа ачыктан-ачык әйтә. Өчен синең беркем дә следил, без идек... бергә?»
  
  
  «Юк, юк. Алар уйлап тапкан өчен, бәлки сез уйладыгыз пәйгамбәр һәм мин куркыныч. Ә алар, кешеләр күтәрелделәр бортына кичә кич белән... ярар, үзегез беләсез».
  
  
  «Димәк, сиңа туры киләчәк сарыф безнең белән бу сәяхәт».
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Һәм үтерергә безне».
  
  
  Озак вакытлар бердәнбер звуком бу тесноте иде кискен сулышы Кристина. Аннары Алекс прочистил тамакны ничек аллигатор, урчащий үзенең айлык кичке аш.
  
  
  "Сез канәгать Нигы Картер?"
  
  
  "Тан да кимрәк."
  
  
  «Шул чакта нишләп сиңа гына сарыф наверх һәм ел саен, kuda, тегүче тик синнән бара, бу лодка?»
  
  
  Берьюлы аннары таң без пересекли пятку итальянского ботинка һәм иде полпути к Таранто, кайчан өстендә безнең пролетел беренче вертолетом. Төнлә аның разложил өч оранжевых коткару әйләнеш бу носовой палубе, ничек без килештек, һәм кайчан вертолетом дип билгеләп үтте бездә, вылетела кешедә өчен, безгә хәбәр итәргә, - дип, ул нык бәйле "Сцилле". Кимендә аша сәгатенә башка вертолетом, ә бәлки, шул ук иң, sel киң бухте аның янәшәсендә алырга бортына Alexa һәм Кристину. Минем белән калды, Хоук һәм, спущенная вертолеттан шлюпка. һава торышы кабат испортилась, һәм керткәнче минем босс пробыл кабинасында артык биш минут, аның зат начинало совпадать белән бурлящей зеленью су-тирәбездә.
  
  
  "Күпме вакыт узачак керткәнче аласыз доставить бу акциясен сатып алды портына?" дип сорады ул.
  
  
  «Бәлки, бер-ике сәгать».
  
  
  Ул ясаган паузу керткәнче җавап бирергә. "Ах, аны күрәм."
  
  
  "Сез кунакханә нәрсә минем белән сөйләшергә?"
  
  
  «Ярар, бәлки. Аңа шулай аңлыйм кыз аңа бер тирәсендә алар?»
  
  
  «Ул шундый иде. Аның булмас иде шталь бу хәзер куярга».
  
  
  "Их?"
  
  
  "Яңа мәхәббәт." Аны видела, ничек Кристина һәм Алекс карадык, берсен-ка берсен чыкканчы пересели бу вертолетом.
  
  
  "Әмма ... алар абыйсы һәм апасы!"
  
  
  Аның заполнил детальләрен. Хоук мудро кивнул. «Бәлки, ул да ярдәм итә алачак безгә».
  
  
  «Әгәр син сможешь нәрсә дә булса эшләргә, аның белән бала».
  
  
  «Бу мөмкин. Аны тиеш өстендә эшләргә».
  
  
  Күпмедер вакыт без плыли бу тынлык керткәнче ул янә заговорил. «Ә ничек эш, N3? Башка рфа? Башка синяков?»
  
  
  «Булмаган нәрсә турында сөйли. Күп».
  
  
  «Яхшы. Без кайтабыз бу Вашингтон бүген кичен, аның белән сөйләшергә тиеш сезнең турында...»
  
  
  "Көтегез минут."
  
  
  "Әйе?"
  
  
  Аның похлопал буенча рулю. «Миңа кирәк, кайтырга көймәдә».
  
  
  «Бу хакта була кайгыртырга».
  
  
  «Мин яхшырак эшләячәкмен бу үзе. Бәлки миңа туры киләчәк кайчан да булса әйләнеп кайтырга монда».
  
  
  "Әйбәт..."
  
  
  "Әйе?"
  
  
  «Турында, аның, минем, син хаклы. Күпме вакыт бу биләячәк?»
  
  
  «Берничә көн. Карап һава торышын».
  
  
  «Яхшы. Ләкин занимай караганда, књбрђк вакыт кирәк, Нигы. Син кирәк».
  
  
  «Тормыйм», - дип вәгъдә итте, мин башлады мысленно прокладывать курс Бари. Күпмедер вакыт аның диярлек подсел бу Кристину, әмма хәтта Сью-Эллен беркайчан да приставляла пычак минем к горлу. Вакыт җитте бераз повеселиться. Бу минем методы.
  
  
  
  
  
  
  Код
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Код
  
  
  Багышлана кешеләргә яшерен хезмәте Кушма Америк
  
  
  
  Пролог
  
  
  Аны да килеп җитмәгәндер кадәр җирләгәннән Кирби. Ул вакытта аңа иде Сингапурда, йөртеп, бороду һәм нокталарында һәм изображал тирәсендә үзен перебежчика өлкәсендә ракета корал, стремящегося сатарга америка серләре кытай коммунистам. Аның үз ролен уйнады шактый яхшы булсын өчен, аларны бетерергә, бер тирәли төп агентлар Мао һәм взломать мәгълүмат торба үткәргечләрне, ул исемгә алу өчен берничә пуль үз янәшә алырга шифрованную телеграмма белән котлаулар нче Хоука, әйдәп баручы гений бүлекчәләре, анда аның эшлим. Без называем эго AX. Без яхшы укучылар.
  
  
  Кайчан кадәр мине килде запоздалое турында хәбәр үлем Кирби, аның дәваланам британия хастаханәсендә төньяк яр буенда Малайского ярымутрауның. У Хоука җитәрлек белән бәйле британцами табарга миңа яхшы табиблар, мягкую караватка җитештерүче һәм матур йола медсестру. Яңалыклар турында Кирби барлык испортили.
  
  
  Кирби иде берсе тирәсендә иң яхшы агентлар AXE, акыллы һәм ышанычлы. Без бергә өстендә эшләделәр кайбер катлаулы бурычлар Латинской Америкада, алар подвергали сезне җитди сынауларга. Мин дә оныткан, ничек Кирби, крутой кеше сцеплении һәм тәҗрибәле очучы вертолет схватил минем белән көймәләр бу куба водах откровенными керешер алдыннан кораб разлетелся артык вак өлешендә караганда, пазл.
  
  
  Хәзер ул үтерелә, һәм AX белми, кем эго убийцы. Табарга ih иде минем түбәндәге заданием.
  
  
  Беренче башлыгы.
  
  
  Самолет извлекли мине шәхси очып китү-посадочную юлга көннең Флориде-Бдб. Көткәндә сидела машиналар, югары ир-ат белән невыразительным зат прислонился к капоту. Аны белү эго. Ул бер тирәли ике агентлар AX эшләгән телохранителями Хока. Эго исеме Смит.
  
  
  Бу назар бер тирәсендә иң разговорчивых көн Смит. Ул яздырган барлыгы унсигез сүзләр, әлегә причал минем белән очрашуга Хоуком.
  
  
  «Әлдермештән скрепит зубами», - диде ул. Без мчались буенча пустынной юлда, стрелка спидометра лимузин подталкивала 70. «Алмыйм, искә төшерү, кайчан аны күргәнем булмады, - эго шундый отвратительном настроении».
  
  
  Сәбәбен несчастья Хоука ачыкларга нетрудно. Беркем дә калмаячак ранодушным аннары югалту мондый агенты буларак Дэвид Кирби.
  
  
  Лимузин проехал буенча повороту, һәм аны күрдем ялгыз коттедж урнашкан ахырында каты өслекле юллар салыначак. Өчен коттеджем бу тихую бухту исследовал буш причал. Мексиканский шарт лау, су басу мерцал вдали, кебек, төсле пыяла, забитые кояш.
  
  
  Утрауда дул җил, трепя ак чәч Хоука. Ул көттем янында коттеджа, без подъехали. Күчермәләре Смит, икенче оперативника белән невыразительным выражением затлар, гадәттә, аның табарга мөмкин иде янында Хоука, сидела у көне.
  
  
  «Бу урын, анда булган кеше үтерү», - диде Хок, тиз һәм рассмеялся взмахнув кулы белән бу якка йорт. «Мин отведу сине эченә бер минуттан».
  
  
  «Рәхмәт, дип прислали өчен минем».
  
  
  «Мин провоцирую сине вендетту, Нигы. Аны " послал синең өчен, чөнки син миңа кирәк».
  
  
  Ул пристально посмотрел миңа һәм дәвам итте. «Алдык торгызырга, кайбер детальләрен. Убийцы нартларда кечкенә грузовике. Алар анда барышлый, - дип аңлатты ул, - һәм перерезали телефоннан чыбыкларын алып өйгә. Аннары алар килеп җиттек өйгә һәм убедили кемнедер танырга алар связисты, ихтимал, астында предлогом тикшерү телефон. Без уйлыйбыз, чөнки алар иде одеты, ничек монтеры. Алар застали Кирби һәм кеше, аның Кирби китерде бирегә өчен очрашырга, врасплох, үтерә ярар, тагын ике кертелгән коттедже ул вакытта . "Бу эго голосе яңгырады себепле, ул диде: «Без әлегә кадәр хорек белмибез, хема алар бар иде, һәм без алабыз гына догадываться турында ih мотивах».
  
  
  "Күпме кешеләр эзлибез?"
  
  
  «Ничек обоснованное фараз, аны иде дип, дүрт. Һәрхәлдә, икешәр аларның иде вооружены автоматлы. Безнең бер иде дробовик. Без таптылар эзләре, алар буенча одина шулар тирәсендә кружил йорт өчен карарга һәм аңа сзади. Ул сломал заднюю ишекне, һәм алар расстеряли ир-атлар эчендә перекрестным ут. Бу бик ужасная эш ".
  
  
  Без килдек-өйдә, безнең дул җил, Смит молча следовал артыннан.
  
  
  "Нинди иде, биреме Кирби?" Аны дип сорады.
  
  
  «Бирегә ул, сөйләшә, кеше белән снимающим коттедж. Шушы кеше иде, Фрэнк Абруз».
  
  
  Бу исем заставило мине тукталырга полпути. "Фрэнк Абруз буенча мафии?"
  
  
  «Әйе, беркем дә башка. Легендар Фрэнк Абруз. Одина тирәли изге кешеләр мафия кайчан булса риза œзеžнђн отставкага белән почестями. Ул перенес йөрәкнең өянәге һәм ул карар кылды, - дип үткәрергә тели үзләренең соңгы көннәрдә Сицилии. Директорлар советы мафии тавыш бирдем өчен эго пенсиягә уйлаган түләргә эму бераз өчен пенсия верную хезмәтенә ». Хоук позволил үзенә тонкую улыбку. Пенсиясе яхшырак иде, алтын сәгать. Ан мин әйтәм, - ике йөз мең елга. Без белдек, дип Абруз покинет илгә берничә атна дәвамында, һәм Кирби исемгә һәм аның белән контакт ».
  
  
  «Миңа кызык булыр иде белергә, нәрсә турында сөйләштеләр алар, агент AX һәм элеккеге казан авиация җитештерү берләшмәсе мафии».
  
  
  «Сәяхәт Абруза, Нигы. Ул кеше, аңа доверяли враждующие төркем эчендә Песиләр, кайчан һәм аларның иде щекотливое кушты, ә аны хәл итәргә кирәк иде, чит илдә, oni өлешендә теккән эго». Хоук кагылды минем куллар. «Хәзер пойдем бу коттедж».
  
  
  
  
  
  Башка тән сакчысы буенча исемендәге Корбетт ачты безгә ишеген. Аның бераз гына вздрогнул, без эченә керде. Урында ябылган берничә ай, тик, кебек тоелды, әле пахло үлем.
  
  
  «Фрэнк Абруз иде кызыклы кеше, индивидуалистом. Әйтә алмыйм, - дип аны эго уважал. Эго башкарылган эшләр иде, артык кровавым, - дип дәвам итте Ястреб, - әмма ул бер тирәли лидерлар чыгыш ясаучыларның каршы причастности мафии к халыкара сәүдә наркотиклар. Ул яростно көрәшкән, моның белән соңгы ике ел дәвамында, кайчан америка отделению мафии тәкъдим иттеләр сделку азия төркеме белән шөгыльләнүче контролировала отборные опиумные кыр Индокитае ».
  
  
  "Бу кадәр сердечного өянәгенең, ул китерде эго пенсиягә?"
  
  
  «Чынлыкта. Аннары, кайчан Абрузу алдык үзгәртергә позициясен коммунист-partizan бу килешү, барлык взлетело кадәр небес. Ул выставлял үз нәтиҗәләр югары советына мафии тәкъдим итте, аларга яңадан карарга тәкъдим итте. Бу юлы тавыш бирү узды эго файдасына. иде несогласные, әмма идарә а чыгарырга сделку ».
  
  
  «Мин аңлыйм. У Абруза иде хакында мәгълүмат кырларында опиума, алар без куллана. Кирби маташа тәкчелеге эго тапшырырга моны безгә».
  
  
  «Добродетелей Абруза күп түгел иде, әмма бер аларның иде вера, дип коммунизм түгел иде волной киләчәк. Иде нигезләре ышанырга, дип, ул хезмәттәшлек итәргә безнең белән. Моннан тыш, Кирби подозревал, дип Абруз омела некоторую турында мәгълүмат коммунистах. Бәлки, ih мафиозные элемтәләр иде бәйле алар белән өлкәсендә генә түгел, наркотиклар ».
  
  
  "Нинди төр бизнес?"
  
  
  «Кирби белми. Абруз гына намекнул, нәрсә белә бу,-дип саный", - дип AX таба ала, бик кызыклы».
  
  
  Хоук үткәрде минем бүлмәгә, диварлар анда иде изрешечены пулевыми отверстиями. Ул бит махнул кулы белән. «Убийцы түгел рисковали, күрәсез. Алар разбрызгали биредә шактый кургаш үтерергә дюжину кеше».
  
  
  «У Абруза иде каты репутацию. Йөрәкнең өянәге яки булмау, сердечного өянәгенең, әмма ул түгел иде шул кеше белән була торган иде уйнарга.
  
  
  Хоук кивнул. «Алар җитез булып чыктылар һәм нәтиҗәле булыр, аның признаю бу. Һәм өр-хладнокровными».
  
  
  "Сез, диделәр икесе башка кешеләр иде парнями Абруза?"
  
  
  «Эго " шәхси телохранителями».
  
  
  Аны ачты, тәрәзә һәм впустил ветерок. Аның турында уйладым иске казан авиация җитештерү берләшмәсе мафии һәм минем друге Кирби, лежащих идәндә белән разорванными пулями телами. Аның ясаган тирән глоток прохладного пробасы һава, струящегося минемчә затка.
  
  
  "Ничек мафия карый үлем Абруза?"
  
  
  "Минем, гадәттә, ышанычлы чыганаклар, диләр алар испуганы булуы диярлек бөтен ih доверенных өлкән әһелләре иде кыскача белән файдасы. Тик исегездә тотыгыз, карашлары Абруза иде опровергнуты кайбер һәм ул нажил үзенә дошманнар үз вакытында. Минем өчен шунысы мөһим бер тирәсендә безнең төп агентлары үтерелә вакытта башка хђл, алар алмыйм аңлату. Мин җыенмыйм баш тартырга, моның күбрәк сез. Аның телим убийцы табылды ».
  
  
  «Бар, өч хәл итү», - диде мин. «Коммунистические агентлары, иске враги Абруза яки кем дә булса, кемгә дә нравилось, ул ограничивал азиатскую сделку сату буенча наркотиклар».
  
  
  Хоук рассыпал сигарный пепел бу чалбар һәм смахнул ih. «Дүрт хәл итү. Сез Онытмагыз, аны упоминал турында пенсия Абруза күләмендә 200 000 долларга? Аның йортына иде түләү өчен беренче ел. Ул юкка чыкты белән бергә убийцами».
  
  
  «Убивать бер-юньдә иң куркыныч капо мафии? Өчен уйлап табарга мондый фикерне, кирәк сумасшедший».
  
  
  Хоук кискен килеп басты. «Карагыз әле бу пулевые отверстия. Сез ничек уйлыйсыз, кеше өчен җаваплы, бу булдым здравом татарлык?»
  
  
  Ул хаклы.
  
  
  Аның последовал өчен Хоуком урамга. «Күрдем, өйдә, ишеттем бу тарихны, ләкин сез түгел торопили мине бирегә бары тик шуның аркасында. Тагын нәрсә?»
  
  
  «Бу коттедже иде тагын бер кеше, ул избежал резни. Ниһаять, без аны таптык».
  
  
  * * *
  
  
  Кыз выглядела буларак миллион доллар к инфляция. Ул блондинка иде, яшь һәм длинноногая. Гәрчә анда иде пәлтәсенекен белән күтәрелгән воротником, аның мельком күргәч, аның йөзе килгәч, ул выходила тирәсендә ресторан урамга. Бар иде нах югары чыгыш ясаучылар скулы һәм киң темные глаза - хрупкий җыелмасын тегүче түгел отмеченных цинизмом һәм жесткостью, алар аны көтмәгән идем.
  
  
  «Замри түләүләр ук биредә», - диде Хоук буенча математика, управляющему проектором. Без сидели бу темной проекционной бүлмәдә бер тирәли төп базалары AXE, өйрәнеп неподвижное сурәте экранда. «Аның аты Шейла Брант, тик ул күбрәк шуңа үзен дә атады», - диде Хоук. «Без чертовски озак аның да үткәрә идек».
  
  
  Миңа китерүе кыен, әмма мин килгәндә, Хоук сөйләде миңа турында Шейле Брант. Бу да барды белән нечкә зат һәм төпле, йомшак күзлегеннән.
  
  
  "Сез ышана иде любовницей Фрэнка Абруза?"
  
  
  «Һичшиксез. Әмма без бик аз беләбез шул, хема иде чыкканчы Абруз подобрал аны Вегасе».
  
  
  Аның разочарованно вздохнул. Минемчә, закон юк, ул гласит, бу матур кыз егерме ике ел таба алмый бәхет чүп-чар стареющего мафиозного казан авиация җитештерү берләшмәсе. «Безнең иске мафиози иде, тәме».
  
  
  - Чыннан да, бик охшаган сезнең, - диде Хоук сардоническим тавышы. Аннары ул сүзен дәвам итте: «без белдек, дип Шейла жилки бу коттедже көннең Флориде белән Абрузом түгел иде мохит һәлак булган, башладык эзләргә аны.
  
  
  
  
  
  
  Ул яхшы прятала үз эзләрен ".
  
  
  «От ул кемгә убегает? АХ, закон, мафия?»
  
  
  «Бәлки, барлык өч. Һәм, бәлки тагын кем дә булса. Итсәгез, бик шат белергә, мин җыенам оештырырга өчен, сезнең өчен, сез ачыклаган бу штопора Шейле».
  
  
  Аны түземсезлек белән әлеге көттем. Аны взглянул бу светящийся циферблат үз сәгать. Хәер, аны, белми, дип уку кирәк, һәм аның начинал ощущать острую ахыры нетерпения. Миңа көтеп торырга түземлеге җитмәгән отправиться юлга һәм отправиться буенча следу кеше үтереп утырган җинаятьчеләр Дэвида Кирби. Бу троп иде инде, артык салкын өчен, мине њткђрњ.
  
  
  «Бу фильм чара уңаеннан бу зур булмаган шәһәрчек Айдахо штатында дип исемләнгән Бонэм. Шейла Брант жилки анда соңгы ике ай. Сездә булачак прикрытие өчен, аңлатырга сезнең внезапное барлыкка килү. Без теләмибез куркыту кызны бегстве. янђ ", - диде миңа Хоук. «Әмма соң сез приедете, сезгә туры киләчәк эго взорвать».
  
  
  «Әйдә карыйбыз калган өлешне фильм», - дип тәкъдим итте, мин.
  
  
  Проектор янә кушылган. Без күзәткән, ничек Шейла Брант, засунув бер кулын аның киңлеге пәлтәсенекен барды к припаркованной машинада. Аның движениях иде плавная грация. Ул кайчан ачты ишекне машиналар, аның максаты-кискен дернулась, әйтерсең, ул услышала тавыш, ул заставил аның нервничать. Ул кайчан аңладым тавыш иде безобидным, аның йөзе кагылган җиңеләйтү.
  
  
  Ул, авылның машина һәм уехала, камера следовала, артында, әлегә ул свернула өчен почмагына.
  
  
  «Безнең кеше төшергән фильм буенча тәрәзә отель аша юлны нче ресторан. Кыз эшли, анда официанткой», - диде Хоук. Бу сигез көн элек. Безнең кеше түгел маташа җайга салырга контакт. Бу твоя эш. Җайга салырга белән элемтә Шейлой һәм, кирәк булганда, мөнәсәбәтләр. Безгә белергә кирәк булса, нәрсә ул белә. Болар барысы да."
  
  
  Проектор выключился, һәм яндым сергей, наполнив бүлмәгә яркостью.
  
  
  "Ярар, фильм сиңа берђр нђрсђ диде?" - дип сорады минем Хоук.
  
  
  «Сез хаклы иде. Ул напугана. Уң кесђдђ пәлтәсенекен ул держала корал. Өстәвенә, у нах яхшы аяклар».
  
  
  «Мин уйлады, син боларның барысы да заметишь», - коры диде Хоук. «Инаныгыз сез күзәтеп, аның уң кулы, шулай ук аның аяк».
  
  
  Ул протянул миңа папку, аны тотты на коленях. Ул содержал файл AX бу Шейлу һәм кыска изложение минем обложки. Минем иде калдыгын көн өчен истә калдырырга ih әзерләргә поддельное шәхесен белән танышырга махсус җиһазлар, ул аны возьму њзећ белђн Айдахо.
  
  
  Аның калдырды эш Шейлы Брант торак урынында, кая минем катнашты, аннары алды үзенең фальшивое шәхес таныклыгы. Нед Харпер сурәтләнгән машина йөртү хокуклары, выглядел бу төгәллек ничек Нигы Картер. Аның кырыс кеше, әмма миңа ул мөгаен нравилось. Белән беррәттән, удостоверением шәхес аны алды чемодан, набитый шәхси ђйберлђре, ул тиешле роле, аны, аңа булам, уйнарга Айдахо. Шведларны гына выглядела безгә яңа, безгә сшитой, әмма искиткеч подходила миңа.
  
  
  Аны сәгать оружейной. Аның тикшерде тартма, анда тыш, башка смертоносных предметлар, булды куәтле винтовка белән ерак прицелом. Белән бергә минем шәхси корал бу бирде миңа шундый ук огневую куәтен кебек кайбер отделених полиция.
  
  
  Тагын бер минем тукталышы кытайның урумчи шәһәрендә иде бүлеге электроника базасы. Боерыгы буенча Хока безнең белгечләр җыеп минем өчен комплекты. Ул выглядел, ничек бритвенный " җыелмасы, әмма nen иде чувствительные җайланмалары өчен прослушивания, камера һәм ватып, кечкенђ магнитофон. Аның сомневался, нәрсә миңа кирәк, бу җайланма, тик Хоук берни җиңүне ку лыннан ычкындырды төре буенча.
  
  
  Миңа кирәк иде", - эшләргә тагын бер визит - сарай, анда механика өстендә машиной, анда аның бер башлагач, аның шталь кеше иде буенча исемендәге Нед Харпер. Берсе буенча механик иде, нык невысокий ир-ат белән кырык яшьләрдәге, ул әйтте турында бик күп ишеткән Nike Картере һәм отель очрашырга минем белән. Аңа карар түгел сөйләргә аңа", - дип яртысында моннан тыш, дип ишеткән, мөгаен, дөрес түгел.
  
  
  «Без юкка чыкты бит бирергә, сезгә машинаны белән шөгыльләнүче выглядела әйтерсең, ул тара фыннан сатып алынган иде буенча дешевой подержанной партияләр, ләкин ул шөгыльләнә, чыннан да, беркая да яраклы», - диде ул ухмылкой. «Вотум без ясадык. Бу малышка некрасивая, әмма мин уйлыйм, син влюбишься бу нах. Ул җавап бирә, ничек француз шлюха».
  
  
  Без уздылар якка сераля. Механик күрсәтте зур булмаган участогын, усеянной каршылыклар. «Тавыш бирү үткәрелде, анда без аны опробуем. Шофер-сынау-чысы җыена сынап, аны үзе».
  
  
  Өч яшьлек Форд белән пятнами чәчәкләр һәм вмятинами бер тирәли канатлар мурлыкал ахырында каршылыклар полосасы. Йөртүче защитном шлеме махнул безгә кулы һәм кискен нажал бу педаль газ. Машина взлетела, ничек ошпаренная мәче.
  
  
  «Мин вәгъдә бирәм, - дип, син сможешь алырга нче нах 120 сәгатенә крайнем очракта», - диде горур кечкенә механик. «Без булдырдык, аны ничек концерт скрипку».
  
  
  Автомобиль несся каршылыклар белән. Уйлады, попадет беренче, әмма соңгы минутта машина йөртүче срезал колесо. Ул зигзагами алып барды машинаны курсы буенча, скрипя шинами. Ахырында дистанциядә ул кискен нажал өчен кимсетү һәм китерде машинаны бу аңлы рәвештә вращение, развернув ee белән голливудским таланты каскадера керткәнче выпрямиться бару һәм кире безгә.
  
  
  «Бу кеше барырга тиеш бу Индианаполис, - диде мин.
  
  
  Елмаю механика булды киңрәк.
  
  
  
  
  
  "Сиңа ошый сюрпризлар, Картер?"
  
  
  Аны аңладым, ул-туар күз алдында барганда, шофер чыкты, аның тирәсендә машиналар төшергән защитный шлем һәм встряхнул гриву җете рыжих чђч бар. Хәтта белән ee телом, скрытым бесформенным комбинезоном түгел иде, һичшиксез, бу машина йөртүче-сынау-чысы иде хатын. .
  
  
  Ee палочки вспыхнули, ул янына безгә, качая шлемом бүген кулымда.
  
  
  "Син думаешь, N3?" - диде ул файдаланып, минем ранг убийцы урынына исемендәге минем. Күрсәткечләрне тикшереп тору кызлар, алар выглядели шулай ук искиткеч, ничек ул, аның тырыштым хупларга тырышачакбыз бераз күбрәк танышу, күбрәк бу.
  
  
  "Машиналар турында яки машина йөртүче?" Аны дип сорады.
  
  
  Аның яшел күзләрендә вспыхнул уты. «Машиналар, әлбәттә. Миңа төкерергә, син думаешь турында водителе».
  
  
  Аны взглянул бу механика, ул пожал җыерып һәм дипломатически отступил. Ул гына да түгел, теләгән шаһиты булу, кайчан бу искиткеч рыжая разрубила атаклы Ника Картера вак-төяк кисәкләре нең презрением.
  
  
  "Мин сиңа кылды?" - дип сорады аның аннары, бераз сбитый белән файдасы.
  
  
  «Гомумән берни дә юк. Карарбыз, бу шулай калачак, N3».
  
  
  Һәм янә исем урынына исемендәге. Аны хупладым, моны блеск ут аның күз алдында, ничек чакыру. «Мин уйлады син бераз выпендриваешься башлагач, сидишь машина руле артында», - диде мин. "Иде микән бу миңа?"
  
  
  «Әлбәттә, сез шулай уйлыйсыз. Сез, мөгаен, бар иде моңа гаҗәпләндегезме, күреп, дип хатын-кыз белән идарә итә ала машиной яхшырак сез». Аның гордая губа скривилась, ләкин бу тулы авызы шталь тагын да үзенчәлекле төс алган. «Әйдәгез, уберем очевидное чын күңелдән хәзер, N3. Кайбер кызлар биредә ала поклоняться сиңа, ничек спальнму спортчы, әмма твоя репутация мине дә таң калдыра».
  
  
  «Сезне нәрсә таң калдыра - спектакль? Бәлки, резвиться күзәтү».
  
  
  Ул засмеялась, әйтерсең, бу тәкъдим аны развеселило. Ул потянула өчен молнию бу ee мешковатом комбинезоне. «Сез беләсезме, миңа әйттеләр, N3? Миңа әйттеләр, әгәр сез иде, самолетта, ул терпит челпәрәмә, сез барыбер таба аласыз вакытта итәргә тәкъдим стюардессе».
  
  
  Бу дөрес, - диде аны әй. - Иң делле, бу аңа диде.
  
  
  Ул сбросила комбинезоны белән плеч һәм вывернулась килгән аңа, сумев ясарга процедурасын шундый ук захватывающей, ничек стриптиз. Астында эш киемнәре анда иде облегающие чалбар һәм свитер, облегавший аның изгибы кебек тире.
  
  
  «Мин хөрмәт итәм сезне ничек профессионал. Исеме N3, нинди-дип, димәк», - диде ул. «Әмма, әйдәгез, аннары сөйләшү дә тиешле профессиональ югарылыкта, шулай түгелме?»
  
  
  Мин алмаган, берни дә уйлап табарга, дип, мине борчымады иде азрак, тыш, бәлки, укулары турында лекцияләр воздержании йортына иске горничных.
  
  
  «Автомобиле яхшы управлялся сезнең өчен, тик идем, отель сынап эго үзләренә», - диде аның әй.
  
  
  Аның закат астында руль, бу бердән бер тапшыру, мотор бирде задний барышы. Аннары аның ата. Аның узды курс кебек үк бик тиз һәм кыз тәмамлый булуы затормозил машинаны ясап, һәрберсенә тиешенчә кинәт икеләтә күрсәткечләр. Аны кайчан чыкты, ташладым әй ачкычлары һәм әйтте: «Сгодится», - дип уйладым мин, ул плюнет миңа зат.
  
  
  "Хәзер, кем күрсәтә понты?" - диде ул, әмма аның голосе намек иде бу гаќђплђнњ, катнаш белән сарказмом.
  
  
  «Машинасы да wouldnt һәм әйбәт, тик бездә нах бик күп астында капотом. Син выглядишь кебек зур хатын-кыз, әмма, бәлки, алай wouldnt күп. Миңа шактый шунысы кызык өчен задаться бу мәсьәлә». Аны ташладым дубликат ачкыч нчы үз бүлмәләре әй бу кулын. «Әгәр дә файдаланырга телисез икән, бу, бу, булырга тиеш, бүген кич. Аның уезжаю белән базасын иртән».
  
  
  "Нәрсә мәҗбүр итә, сезнең уйларга, дип уйлаган идем турында, аны куллану?"
  
  
  «Бәлки сиңа да шулай ук шунысы кызык, кебек миңа», - диде мин.
  
  
  Кайткач үз каюту, аның стянул куртку, обнажив урезанный «люгер» бу быстрозатяжной оснастке астында сул кулы белән. Вооружение, ул аны проверял бу AX, варьировалось нче биремнәр к бирем, ләкин аны беркайчан да каласың башка шәхси корал: Люгер, аның аңа атады Вильгельмина; стилет, Хьюго, бу рукаве, һәм приклеенная к эчке ягына бот крошечная газ бомба Пьер. Бомба ала үтерергә барыбыз ябык бүлмәдә өчен секунд; барлык, дип таләп ителмәде, - бу крутой күрсәткечләр, ул сломал иде эго оболочку.
  
  
  Ачып, урындык, тартма, аның досталь папку, аңа бирде, миңа Хок. Аның откинул обложку һәм раздраженно нахмурился. Аның, дип уйладым, - дип искә төшерде, дип калдырды күчермәсен минем обложки поверх файлның. Хәзер беренче страницей иде лист белән описанием кыяфәтендәге Шейлы һәм неподвижной фотосын тирәсендә фильм, ул аның әле моңарчы ул көнне.
  
  
  Аның, дип әйтте үзе, - дип тиеш, мин ялгышырга да. Аның пролистал содержимое папки, әмма бернинди билгеләре одностраничного рассказа. «Нишлисең, хәзер дә нәрсә турында борчылу», - дип уйладым мин. Постороннему авыр булыр иде", проникнуть базасына AX, ничек контрабанду парохода футбол стадионына.
  
  
  Әле бераз обеспокоившись, аның принялся перечитывать досье " бу кызны Брант. Ничек диде Хоук, шәһәрләрне алганын турында, аның үткән юк. Ул җебе родиться аларның ял көннәрендә, кайчан Фрэнк Абруз үз янына чакырып ала ee бүген Лас-Вегасе. Әмма аннары моннан, ничек AX берәүдә аны Айдахо, әлеге иде кропотливо полными - сәгать, алар ул эшләгән официанткой башлагач, гадәттә, ложилась йокларга, хәтта карандашный планының набросок йорты, ул студиясе.
  
  
  
  
  
  Күп тапкыр миңа синнэн ия фотографическую хәтер. Чөнки минем эго түгел иде, аны төзегән үз үз алымнары беркетү төп фактларын үз баш. Аның ясаган язмалар бу карманном блокноте, ул ношу үзе, һәм перечитал ih, просмотрел планы йорт Шейлы, аннары растянулся на түшәк, выбросив барлык тирәсендә үз мыслей тыш материал, ул аңа укый.
  
  
  Аны булырга тиеш, задремала. Аның проснулся караңгыда, мине насторожил тавыш белән, шулкадәр көтелә, дип алмадым эго кемгә.
  
  
  Ул раздался янә, гади йомшак царапающий тавыш, металл кагылышлы иде металл. Аның вскочил белән түшәк һәм төште бу корточки «белән люгером» бүген кулымда.
  
  
  Ишек ачылды, һәм идђндђ пробежала желтая полосасы света. Рыжая диде: «синдә тиз рефлексы, N3».
  
  
  Аның расслабился, еленага, дип тавыш, ул аны ишеткәнем бар иде, аны ключом, повернутым көнне. Аның да смутился, дип мине ритмын белән пистолетом бүген кулымда. Инстинкт, ул заставил мине басу белән чүп-чар, бер генә тапкыр коткарган миңа тормыш.
  
  
  «Кертергә брылев. Кнопка өчен стон артта калды, сине», - диде аның кызга.
  
  
  Ул щелкнула выключателем, аннары бросила миңа ачкыч. «Әгәр син уезжаешь иртәгә, миңа бу күбрәк гына кирәк, дөрес?»
  
  
  Аның зажал ачкыч, ухмыляясь. "Шулай итеп, сезгә шунысы кызык булды".
  
  
  Ул пожала җыерып. «Минем уйлавымча, миңа бары кирәк иде белү, барысы да бармы сезнең турында дөрес, бу миңа", - диделәр».
  
  
  "Нишләп сиңа түгел, ишекне ябарга һәм форсат булмаска?" Аның диде.
  
  
  Ул закрыла аның, түгел, сводя белән минем күзләр. Чакыру барлык тагын сиял бу ih яшел глубине.
  
  
  «Патрисия Стиль», - диде ул.
  
  
  Сняв наплечный ремень, повесил аның эго бу спинку урындык һәм засунул Люгер " бу кобуру. "Ничек сез озак эшлисез, шул AX?"
  
  
  «Мәсәлән, елга. Ә хәзер спроси, ничек шундый сеңелем кыз, мин ничек эләгә әлеге бизнес».
  
  
  «Йөрәктән эшләргә фараз. Сез кунакханә булуын расларга аласыз барысын да эшләргә мөмкин, эшләргә ир-ат».
  
  
  «Ах, син хитрый ублюдок», - диде ул булмаса, заметной усаллык.
  
  
  «Минем бар бер шешә виски, - диде мин. «Бүләк от безнең босса. Алам, аның эго ачарга?»
  
  
  «Мин бирегә килдем дә эчә», - диде ул. Ул стянула свитер аркылы башын бросила эго бу урындык.
  
  
  Анда иде, кара кружевной бюстгальтер. Ярар, яртысы бюстгальтера. Ee рюмки иде переполнены. «Яхшы тәэмин ителгән» - бер тавыш бөтен неадекватных описаний, ул килә миңа башын, кайчан аның посмотрел на нах.
  
  
  Отряхнув җете рыжую гриву чђч, дип елмайды ул миңа. Елмаю иде өлешчә насмешливой, өлешчә обещающей.
  
  
  Аны искә төшерде, аның реплику тирәсендә моннан көне. Аның бу кабатларга. "Хәзер инде кем хвастается?"
  
  
  «Аны», - признала ул. «Әмма сиңа бу ошый».
  
  
  Әле улыбаясь, ул стянула ширинку үз брюк бу молнии һәм вылезла буенча сукин, аны алар положили бу ee аяк. Хәзер анда гына иде кара бюстгальтер һәм тиешле полоска кара кружева аста.
  
  
  Ул тыныч янына түшәк һәм авылны крае. Ул расстегнула бюстгальтер һәм стянула эго белән үзенең зур күкрәгенә. Легким хәрәкәте куллар ул накинула киемнәр бу изголовье түшәк, ә аннары түшәк минем мендәр.
  
  
  «Мин оставлю сине трусики», - диде ул. «Мин уйлады, син захочешь сорвать ih миннән».
  
  
  Хәзер аның күз алдында светилось нечто башкача караганда чакыру. Дулкынлану, теләк.
  
  
  Аны кайчан сбросил кием-салым, һәм ул увидела шпильку һәм газ бомбу, ул воскликнула: «Боже мой, син ходячий арсенал».
  
  
  Аның неприлично дип. «Үзең упаковываешь берничә ядер».
  
  
  Аның көлү иде хриплым һәм раскованным. Ул алыр иде булуын расларга ул равна теләсә нинди ир-атка, тик ул чыннан да түгел возражала каршы алсын аны карадык, ничек сексуальный объект. «Бар, N3», - диде ул.
  
  
  «Нигы», - диде аның әй. «Караватка җитештерүче түгел, урын өчен формальностей».
  
  
  «Нигы. Нигы, - диде ул, - мин әзер».
  
  
  Аның сорвал белән нах кружевные трусы. Ул иде хокукы. Миңа ошады бу эшләргә.
  
  
  Пэт көчле кыз. Без обнялись, аны тойдым, ничек мускулы-аның арка задрожали. Ee авызы иде мягким һәм җылы, ә тел быстрым һәм быстрым. Аны уткнулся зат тарафыннан аның күкрәгенә, ә аның бармак вцепились миңа чәч. Аны кайчан, уйнадым аның белән каты сосками, ул корчилась һәм рычала, ничек голодный песи.
  
  
  Минем куллар скользнули аска таба аның ягодицам, һәм ул күтәрде, аның өчен каршыларга үзенең беренче этәргеч. Аның тирән погрузился бу нах ишетә аны стон. Аның гәүдәсен прижалось миңа. Аны кайчан күтәрде үз хәрәкәте, ул вздрогнула һәм встряхнула караватка җитештерүче. У нах иде гибкая көч хайваннар.
  
  
  «Нигы», - выдохнула ул. «Эшебезне тәмамлагач, әйдә бергә».
  
  
  Ни дәрәҗәдә аны аңлыйм, аның вакыты иде идеаль. Ан сөйләргә, барысы да искиткеч.
  
  
  Ee кешедә скользнула минемчә бедру, исследуя. «Мускулларын. Сез чын кусок ит, мистер Картер».
  
  
  "Шулай итеп син."
  
  
  «Мин әзер түгел идем моңа. Син хәтта яхшырак миңа әйттеләр».
  
  
  «Мин шулай аңлыйм. Аның мактаулы күбрәк сезнең һөнәри хөрмәт».
  
  
  Ул смеялась. "Алам, аны йокларга биредә бүген кич?"
  
  
  «Син аласың калырга төнгә, - диде мин, - мин белмим, ә син выспишься».
  
  
  Ике
  
  
  Иртән аны басты иртә башлады җыела, әлегә рыжая түгел проснулась һәм перевернулась бу чүп-чар.
  
  
  «Нигы, - диде ул, - бу да бик шәп. Бигрәк тә соңгы тапкыр».
  
  
  Аның приклеил газ бомбу к эчке ягына бот. Прошлая төн узган иде төнлә белән. Бүген барысы да ничек гадәттә. Аның пристегиваюсь
  
  
  
  
  Аның привязал стилет к предплечью һәм тикшерде пружинный механизмы. Аның согнул кулын, һәм юка пычак скользнул миңа кулын, әзер эшкә. «Аеруча сезнең затлар бераз пугает», - диде Пэт.
  
  
  Аның одарил аның елмаюы белән шөгыльләнүче түгел коснулась минем күзләр. "Мин әле малай янәшә генә".
  
  
  Аннары аны надел кием-салым белән шөгыльләнүче туры килер роле, Неда Харпера, надел «Люгер», накинул аңа куртку бу молнии һәм посмотрел на үзләрен көзгесе. Ни дәрәҗәдә аның фикер йөртергә иде, аның выглядел кебек исерек шофер йөк машинасының. Аны кайчан шәһәренә күченә, анда скрывалась Шейла Брант, аңа сөйләгән иде, дип теләр идем, эшен.
  
  
  «Мин тиеш түгел спрашивать бу турыда, - диде Пэт, - ләкин, ни бар белән N1 һәм N2?»
  
  
  «Ярар, уңыш тәмамланды», - диде аның әй. «Ничек бар Дэвида Кирби», - дип уйладым мин.
  
  
  Аның захлопнул чемодан, ул миңа бирделәр AX. Аңа китәргә әзер идем. Барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу попрощаться.
  
  
  Рыжий избавил мине нче бит. «Мин беләм. Корабльләр уза торган төнге һәм барысы да шундый. Сылу, удачливым, Нигы».
  
  
  Аның китә бу Бонэм, Айдахо штаты, ике сәгать көне. Шәһәрдә 4700 кешесе, һәм бу выглядело әйтерсең, 4695 шулар тирәсендә калырга булдык йорт.
  
  
  Свернув бу заправку, анда рекламировалось мгновенное хезмәт күрсәтү, аның подъехал к цистернам. Мгновенная хезмәт түгел гамәлгә ашырылган. Аның чыктым аша машиналар һәм эченә керде, анда тапкан ирне, дремавшего өстәл артында, заваленным пылью, дорожными картами, банклар белән крекерами һәм упакованными автозапчастями. Аны постучал костяшками бармак буенча чистому крае урындык.
  
  
  Эго күзләре потрескались. "Әйе, сэр?", ул зевнул.
  
  
  Аның күрсәтте үз машинасын. «Мин телим бераз бензин».
  
  
  «Ах, - диде ул, әйтерсең, мондый мөмкинлек эму уй приходила.
  
  
  Әлегә ул выдергивал шланг һәм вставлял насадку якын буш бак форд, аны басып янәшә һәм глядел бу сонную урамны, освещенную бледным солнечным уты кара, яз.
  
  
  Аны күрмәдем, безгә светофор, безгә неоновых вывесок. Бонэм выглядел, ничек картина Нормана Роквелла төшерелгән кечкенә генә шәһәрчек. Аны үзен начар хис итә дә үз урынында, кайчан да минем смертоносное корал иде привязано минем к телу һәм заперто бу багажнике минем машина. Бонэм бөтенләй походил ягъни урын, ул предпочла иде спрятать элеккеге любовница юлбашчысы мафии. Мөгаен, нәкъ менә шуңа күрә Шейла Брант сайлаган эго. «Әй, Бир тиешле өчен мозги, - дип уйладым мин.
  
  
  Аның расправил усталые җилкәсенә. Аның бер бик тиз һәм күп сәгать, һәр көн алар белән хорька, ничек уртаклашкан базасын БАЛТА ярында Каролины. Соңрак шул ук көнне аның свяжусь белән агентом AX, ул следил өчен Шейлой, күңелебезнең, ул да пропустила безне.
  
  
  Дежур станциясе техник хезмәт күрсәтү башлады протирать лобовое пыяла машиналар. «Сезнең монда шактый мертвых бөҗәкләр өчен тулыландырырга чиләк», - дип ул. «Сез булырга тиеш, нартларда төне буе».
  
  
  «Ага», - диде мин. Ул күчәтчелек, әгәр дә мгновенным.
  
  
  "Турист?"
  
  
  "Юк, аңа, диде.
  
  
  Эго максаты повернулась, һәм эго күзләренә күбрәк иде сонными.
  
  
  «Мин йљк машинасы, - диде мин. «Мин ышанам табарга биредә эшне».
  
  
  "Бармы махсус сәбәбе, аның буенча сез сайлаган Бонэма?"
  
  
  «Миңа ошый кечкенә шәһәр».
  
  
  «Бик күп башка кечкенә шәһәрчекләре».
  
  
  «Блин, - дип уйладым мин. Эму чыннан да иде, шунысы кызык. Аның әйтте: «Миңа ошый кебек күренә бу».
  
  
  Әлегә ул проверял дәрәҗәсе мае, аның керде ирләр бәдрәф һәм сдвинул баламир углан кулында калды бу эчке ягында көне. Аны плеснул үз йөзе салкын су белән. Аның арыдым кылган шулай озак булды приклеен к сиденью машиналар, - диде аңа үзләренә, башкача булыр иде допрос хезмәт күрсәтүче персонал мине түгел раздражал.
  
  
  Ул постучал шул ишек. «Әй, мистер, миңа кирәк сине күрергә».
  
  
  Аны расстегнул молнию бу куртке өчен бик тиз барып «Люгера», аннары ишекне ачты. "Нәрсә әйе?"
  
  
  Турында «Шейле Брант», - диде ул, аннан соң дип. «Аның агенты, аны сез каршы алырга тиеш, N3».
  
  
  Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, үз бәйләнеш һәм рисковал. "Нәрсә турында син, халкын да, халкың?"
  
  
  Захлопнув ишек, ул сунул кулын минутына һәм вытащил зажигалка, идентичную минем. Ул тапшырды эго миңа. «Мин сөйләштем белән парой кешеләр эшләде сезнең белән узган, Картер. Миңа тоелды, дип белдем, сезнең ih описаниям. сәнгать. Кайбер буенча уловок Хоука", - диде аның үзенә. Белђсегез килсђ, минем исемем Мередит.
  
  
  Аның перевернул зажигалка. Шунысы выглядело ничек серия номеры, җитештерүче иң аста, иң делле иде коды, ул идентифицировал хуҗасы, ничек хезмәткәре AX. «Яхшы, Мередит. Тик твоем урында аны иде, артык сак. Түгел забывай, дип сәбәбе моның бизнес булып тора, аның отряды чертовски яхшы агенты». Аның да шталь настаивать бу. Түгел миңа эго, пережевывать: «Бу яңа хакында безнең кызга Шейле?»
  
  
  «Ул әле монда алып бара, үзен хладнокровно. Аның тырыштым түгел, якын килергә артык якын булмасын вызывать у нах подозрений. Аның гамәленә бу эшне, чөнки кортлардан, - дип шәһәр халкы башлаячак недоумевать, нигә аны задерживаюсь. туктыйбыз кунакханәдә. Увидимся бүген кич белән сөйләшәчәкбез әле бераз ". Ул колебался. «Мин аңлыйм, таяныч булырмын, бу задании, һәм аны түземсезлек белән менә көтәм карары белән эшләргә, сезнең белән. Түгел судите мине буенча шат кына булды. Аны, гадәттә, мондый случайный».
  
  
  «Ышанам ки, юк», - диде мин.
  
  
  Аны акрын бер төп урамындагы шәһәр
  
  
  
  
  
  билгеләп үтеп , урнашуы двухкомнатного полиция участогы, почта бүлеге һәм мэриянең эконом-класс. Аны, кулга син алыр иде запаковать бөтен шәһәр бер тартмага-аяк астында. Ике ил арасындагы зур зданиями булгансың бар-закуток «дип язылган Салкын сыра» дип тәрәзәдә. Дүрт витринах түбәнрәк аны берәүдә да, пережиток көн, кайчан Бонэм иде, тимер юл станциясе булган күбрәк һәм процветал. Хәзер ике катлы нуждалось бу покраске, һәм ул күргән, дип, кайбер югары тәрәзә юк экранов.
  
  
  Чыккач тирәсендә машиналар, аны игътибар белән карады, ресторан аша юлны нче отель. Шейла Брант дежурила гына да 16:00. әгәр эш түгел килә, тауны, ул чагында кирәк булмый иде. Бу йорты да бар иде килүчеләр.
  
  
  Аны керде полутемный вестибюль отель, анда мебель иде чирек дюйма тузан һәм следов өлкән яшьтәгеләр. Лифт юк иде, бары тик лестничный яз, ә бу үсемлекләр горшках, mimmo алар аның узды, мохтаҗ & nb кебек үк Бонэму кирәк иде яңа тормыш бирү.
  
  
  Клера сәламләде мине, ничек әгәр ул политиком, приветствующим хәлиткеч тавыш бирү. Ул әйтте, чөнки алар инде күптән япканнар, үз ашханә, әмма мин алам яхшы ашарга ресторанда аша урамны. «Карагыз әле, сезгә ошар», - диде ул.
  
  
  Үз бүлмәсендә аның сняла кием-салым һәм снаряжения, һәм душ кабул итте. Хәер, минем чертах моның күренмиләр иде, барысы да минем внутренности свернулись, ничек пружина. Минем баш вертелась фикер, мин, булдым, белән янәшә кыз белән шөгыльләнүче, бирергә мөмкин миңа берничә җаваплар үлем турында Дэвида Кирби.
  
  
  Тәрәзә аша икенче катка миңа открывался яхшы төре бар. Застегивая күлмәк һәм надевая чалбар, аны уйлады турында Шейле Брант. Аның задавался мәсьәлә, насыйп микән, әй сбежать тирәсендә моның коттеджа шул Ачкычларын бер яки шул ук убийцы сәбәпледер булдык әй китәргә тере.
  
  
  Мередит бирде миңа номерын үз бүлмәләре белән шөгыльләнүче булды, берничә ишеклђр артында œтте нче минем. Мин китте аңа буенча коридору. Мередит булып чыкты подлинной статьясы, әмма идем подозрительным типом, һәм ул китәм тикшерергә аның.
  
  
  Рәхмәт укыту AX һәм особенных практическому тәҗрибәсе аның шталь эксперты буенча взлому йозаклар. Ишек кунакханә номеры да яклады үзе бернинди хезмәт. Двенадцатилетний малай иде йозагын ачарга перочинным пычак.
  
  
  Аның повернул ручку һәм акрын гына керде бүлмәгә. Бу кресле у тәрәзә сидел ир-ат. Ул киң елмая миңа. «Иде, шулай ук җиңел стучать».
  
  
  Мин алмады уйлап табарга акыллы башлангычларда. Барысы да, миңа насыйп булды, булды: «Кем син?»
  
  
  «Мередит, әлбәттә. Ә син, булырга тиеш, Нигы Картер».
  
  
  Әгәр ул түгел иде Мередит, ул чертовски яхшы лжецом. Ул казался бөтенләй непринужденным. «Мин көттем сине. Минем уйлавымча, син гына дип керде», - диде ул. "Сез әле генә күргән кызны?"
  
  
  "Әле юк."
  
  
  Әгәр дә ул белә иде, ул башыннан икенче Мередит, аның аның эстафетасын соңгы сәгать ярым, ул булмаса иде, шулай расслаблен, дип уйладым мин. Аның досталь сигарету. "Бар изге?"
  
  
  "Әлбәттә." Ул ощупал минутта үз мятого коричневого пәлтәсенекен. Бу иде круглолицый ир-ат, начинал лысеть һәм толстеть, әмма кыяфђт безгә нәрсә турында да сөйләде. Агентлары AX була, барлык күләмен, форма һәм яшьтәге. «Вотум, син кайда, Картер».
  
  
  Ул тапшырды миңа, китап, шырпы ише.
  
  
  "Әйә сездә юк зажигалки?" - небрежно-дип сорадым мин, закуривая сигарету.
  
  
  «Беркайчан да бери үзе белән. У чертовых әйберләр һәрвакыт тәмамлана топливо».
  
  
  Аны ухмыльнулся һәм ташладым эму шырпы. «Минемчә, әгәр аны иде взломать йозак, син дә».
  
  
  Ул скрестил аяклары һәм откинулся бу спинку урындык, положив, кулларын бу всякому племени. Эго күзләре белән түгел, покидали мине алар белән хорька, ул ничек кергән бүлмәгә. "Сез имеете күздә тотып түгел, дип верите, мин Мередит?"
  
  
  Расстегнув куртку, аның диде: «Мин чертовски яхшы беләм, бу алай түгел».
  
  
  Эго расслабленная елмаю, барысы да иде урынында. Үзендә җитәрлек иде самообладания. "Мин ясаган алай түгел?"
  
  
  «Шунысы мөһим, син моны. Кем син иң делле?»
  
  
  «Мин шул кеше янында, аның бар үз смертный хөкем карары», - диде ул. Ловким хәрәкәте ул бер кулы белән задрал штанину. Башкаларга ул вытащил револьвер буенча автомобильләрендә к балтыр ножен.
  
  
  Аның кимегән бер всякому племени, әлегә ул рисовался. Эго револьвер иде оснащен глушителем, һәм ул ишетте тихий ютәл булганда, пистолетын ата. Таращить күзләре эләгә диварны.
  
  
  Аның согнула кулын, һәм стилет керде миңа кулын. Аны ташладым эго, ул двинулся өчен янә җәлеп итү мине кырга ягыннан. Пычак вонзился эму бу тамакны һәм задрожал, ничек дротик. Эго күзләре застыли, һәм ул наклонился, әйтерсең, китәм заглянуть астында урындык.
  
  
  Аны тоттым аны, кайчан ул осла идән. Ул авыр. Аның растянул эго һәм обыскал. Бу эго бумажнике иде, биш мең доллар һәм кайбер документлар, аларда әйтелде, дип эго исемем Куган һәм ул казанга буенча Денвера. Бу да, һичшиксез, нәрсә дигђн сњз. Эго кәгазь, мөгаен, бар иде шундый ук фальшивыми кебек минем. Сунув үзенә минутына эго права. Аның басты. Эш начинались начар. Кемдер белә идем, нигә аны иде Бонэме, куркынычсызлык AX иде чиреннән взломана.
  
  
  Туры килә, нидер белән телом. Мин алмады калдырырга эго бу әлеге бүлмәдә Мередит. Убедившись, дип коридор
  
  
  
  
  
  иде пустынен, аның наугад сайладым ишекне ачты һәм йозак. Күрәсең, бүлмәдә беркем дә юк иде. Аның күтәрде Кугана, отнес эго аша холл һәм положил на караватка җитештерүче.
  
  
  «Безгә бер сәүдә палатасы булмаячак тели шул булсын, мине нанять», - дип уйладым мин. Аны иде шәһәрдә азрак-ике сәгать, ә инде вафат булган кеше.
  
  
  Аны спустился аска таба һәм завязал дусларча сөйләшү белән портье, ул сәламләде мөмкинлеге калдырырга үзенең кроссворд. Аның диде эму, - дип каршы алды коридорда кеше, круглолицого веселого егетне.
  
  
  «Бу-мистер Хоббс. Сатучы. Заселился бүген. Бүлмә 206.»
  
  
  "Нәрсә сата мистер Хоббс?"
  
  
  «Мин ышанмыйм теге, бу, ул», - диде.
  
  
  Аша биш минут аны, чыккан әңгәмә, яңадан баскычтан менде һәм взломал башка йозак. Бүлмә 206 иде пустынной кала, ящика өчен образцово-показательный. Мистер Хоббс чак төште кебек башлады көтәргә мине. Аның шлепнул чемодан бу караватка җитештерүче һәм ачып җибәрде аны. Бердәнбер үрнәге, ул содержал иде урезанной винтовка белән глушителем һәм прицелом. Мистер Хоббс, шулай ук танылган ничек мистер Куган һәм Мередит, продавал үлем. Яхшы смазанная винтовка иде нәрсә кебек снаряжение һөнәри убийцы.
  
  
  Аны иде догадаться турында эго планда уенга. Ул тиеш иде перехватить мине үтерергә, ничек гына аның приеду, алырга кызны тирәсендә тәрәзә отель, кайчан ул килер эшкә, ә аннан соң спешке чыгып китәргә Бонэм. Ялган булуы хакында Мередит иде кулланганнар уловкой өчен очратып мине врасплох һәм, бәлки, белергә, сөйләшә микән, мин кыз. Мистер Хоббс, яки мистер Куган иде, акыллы һөнәр белгече хладнокровным һәм яхшы разбирался үз делле. Тик хәтта иң яхшы булалар, начар көннәре.
  
  
  Аның тихонько чыкты буенча 206 бүлмә һәм спустился баскычтан. Чөнки телефоннан шалтыратулар бөтен номер үтте, коммутатор аша отель, аның воспользовался булырлык телефон-автоматом холлында, шалтыратып Мередит бу заправку. «Түгел, йөрергә темным переулкам. Оппозиция исәбенә тар-мар итте удар буенча шәһәр», - диде аңа эму, кайчан ул килеп к линиясе.
  
  
  «Тегүче. Синдә бар төзәтү аларда? Мин тотам, кем алар?»
  
  
  «Бары алар яратмый».
  
  
  «Нишлисең, юк сәбәп флагы рөхсәт үтәү», - диде ул. «Әгәр дә без идек табарга кызны, алар алыр иде дә».
  
  
  «Куркам, без китерделәр ih аңа», - диде мин.
  
  
  Аны күз алдына да китерә алмый идем реакцию Хоука, аны кайчан диде эму, кемдер булырга тиеш, күр минем апартаменты базасында AX, просмотрел досье Шейлы Брант, һәм кулланды безнең мәгълүматны кую өчен элемтә белән кыз. Ул взорвется, ничек подорванная ракета.
  
  
  Вакыйгалар көн тамырдан үзгәртте хәлне. Ул алмады разыгрывать карта акрын һәм терпеливо, ничек киңәш итте Хоук. Тормыш Шейлы аңа янап. Миңа туры килде, тиз арада урнаштырырга контакт яуларга аның ышаныч.
  
  
  Аның янында басып отель, ул кайчан килдем дә бар. Аны карадым, ул ничек ача ишекне кызыл «Вольво», һәм мельком күрдем гладкое бедро, ул кайчан выскользнула-юньдә машиналар. Аяклары бар иде шундый яхшы, ничек мин аны калдырдым, сексуальная походка тагын да яхшырак.
  
  
  Ул иткән миңа игътибар, кайчан двигалась тирәсендә машиналар длинными грациозными адымнар белән. Күрәсең, бу төре незнакомца аның напряг. Ул тукталды, взглянула миңа, һәм мин җавап бирде аның карашка иң обаятельной елмаеп.
  
  
  Аннан тыш, ул ничек юкка чыккан ресторанда, аның выкурил сигарету. Аның отель бирергә әй вакытта сбросить пәлтәсенекен башлар көтәргә у столиков. Аны кайчан тукталды, шәһәргә белән ревом бәреп өч мотоцикла. Рокеры иде шундый ук неуместными бу Бонэме кебек аның. Алар йөреп уздылар mimmo отель, әнисенә карап минем аша нокталарында, прикрытые бородатыми затлар. Аларда иде камзолы белән разгневавшие нарисованными дьяволами аркада. Ih максаты бар иде. Шау-гөр килеп разговаривая, алар спешились һәм эченә керде. Аны, белми, алар гына яши Бонэме. Шәһәрдә дә җитәрлек иде өчен ул кадәр ажиотаж ih төрләре.
  
  
  «Җинаятьчеләр һәм бомжлар», - дип отвращением диде клера. Ул прислонился миңа бу дверном проеме. «Алар бер өлеше банда белән шөгыльләнүче дә уяна биредә елына берничә мәртәбә. Дип атыйлар үзләрен выводком Сатаны. Алар булдырылды лагерьга иске ярминкә мәйданнарда. Шәһәр халкы кунакханәләр булыр иде выгнать ih территориясендә, ә полиция моны яшерми. телим разжечь бунт ".
  
  
  Аның выбросил сигарету. Әгәр байкерлар иде даими посетителями, бу дигђн сњз, - дип алар мине дә югары. Аның күчте урамны һәм таба килә башлады к ресторану, анда эшләр генә начинались. Барлыгы аның насчитал дүрт клиентлар. Барысы да ир-атлар, һәм өч тирәсендә алар алмадык отвести күзләр нче Шейлы. Дүртенче, дип уйладым мин, булырга тиеш иде полуслепым.
  
  
  Аны алды угловой столик ераграк башка килүчеләр. Туганчы Шейла двинулась миңа аны тоттым аның карашынча, скользящий бу минем якка, оценивающий мине.
  
  
  «Рәхим итегез Бонэм. Җыенасыз озакка калырга?» - диде ул, кайчан янына минем столику.
  
  
  «Бу-сиңа бәйле, Шейла».
  
  
  Аеруча аның хрупкого затлар застыло. «Минем исемем Сьюзен».
  
  
  «Бу Шейла Брант кадәр алар хорька, әлегә Фрэнк Абруз түгел үтерелә, син иде эго любовницей». Минем кешедә мелькнула буенча столу, һәм ул прижал аның запястье. «Алмый тор, ачыктан-ачык. Изобразить улыбку бу искиткеч затка һәм сделай төре, без сөйләшәбез, дигән менюга»,
  
  
  «Улыбаться җиңел булмаячак. Син собираешься сломать миңа бу сөякләр запястье».
  
  
  Аның ослабил хватку түгел, отпустил аны. «Кешеләр, алардан сез бежите, беләләр, сез кайда торасыз. Мин күз алдына да китерә алмыйм, ни өчен алар кунакханә сезне юкка чыгарырга, тик, күрәсең, алар ия күздә тотып нәкъ менә бу. Сезгә ярдәм кирәк».
  
  
  
  
  
  
  "Син собираешься бирергә, аны миңа?" Аның матур авызы скривился. Бу тарих минем гомер. Ир-атлар һәрчак миңа ярдәм итәр. Күбрәк аның алам пособие, шуңа күбрәк минем проблемалар ».
  
  
  «Мин шул кеше, ул барлык бу изменит».
  
  
  «Миңа кызык булды, кем син. Хәзер аны беләм. Син булырга тиеш, Волшебник Мандрагора».
  
  
  "Исеме - Нед".
  
  
  «Нишлисең, Нед Маг, миңа кирәк пар могҗизалар өчен прояснить авырлыклар минем тормышымда». Карамастан, диде ул, бу темных күзләрендә кызыксыну уянды. «Сез, әлбәттә, теләсәгез ни дә булса алмашка».
  
  
  «Без хәл итербез шартлары соңрак».
  
  
  «Их, аңа, дип саный, дип хәбәр итәчәкбез», - диде ул сардоническим тавышы.
  
  
  Бизнес яки бизнес, аны иде голоден. Аның диде әй китерергә миңа толстый килә һәм кара кофе.
  
  
  "Сез верите, мин түгел сбегу өчен бу?"
  
  
  "Золушка түгел сбежала нче үзенең крестной феи, шулай түгелме?"
  
  
  Ул смеялась. «Мин Золушка».
  
  
  Аны кулга ала ул уйнарга, үз ролен уйный. Ул бик охшаган кызны, аның принц китерәчәк тапочки һәм унесет булса да, тапочки да гамђлгђ. Бары аның Матур Принц булып чыкты Фрэнком Абрузом, капо мафии.
  
  
  Ул кайчан кайтты, минем кофе, ул задела мине, поставив эчәргә алып керер иде янында минем кулы белән. Аның интерпретировал бу буларак, билгесе моннан тыш, без җыенабыз поладить.
  
  
  «Күрәсең, син түгел, мамыгы. Син генә түгел, аның тирәсендә дуслары Абруза. Шулай итеп, кем син?» дип сорады ул.
  
  
  «Мин дә объясню бу соңрак».
  
  
  Ишек хлопнула, һәм кергән өч байкеров, принося үзе белән вонь. Безгә бер тирәсендә алар атна түгел кагылышлы иде куска сабын. Кеше өчен кассой, монда ике рестораны, недовольно посмотрел на троицу. Ул алыр иде прожить башка ih бизнес һәрхәлдә, түбәндәге туксан яшь.
  
  
  Алар булдык утырыр алдыннан өчен столик янында минем. Алар шау-гөр килеп сөйләштегез, хохоча өстендә шутками башка башка. Өчен развлечься, аның попытался кемгә кем тирәсендә аларның иң уродливый. Ярыш тәмамланды ничья шул ук вакытта, кемне шрамм мөрәҗәгать итә пычак вился буенча щеке, һәм шуның белән, кем сидел лижет барлыгы миңа, коренастым мужчиной бу бусинке, жирной повязке бу голлар һәм кожаными браслетами. Тегесе урталыкта дип, килеп төбәкнең иң озын чәчле һәм бородой төстәге бакыр, выглядел иң презентабельно.
  
  
  Әлегә Шейла выполняла ih боерыклар, Йөзе белән шрамом үткәрде кулы буенча ee ноге. Ул обиделась белән искиткеч хладнокровием. Медная Борода отшлепал үз товарища буенча кулымда. «Веди үзләрен әдәпле тотар га», - диде ул ровным тавышы.
  
  
  Кем сидел янымда, тоттым минемчә күрсәтте үз тешләре, кайбер тирәсендә алар юк. "Нәрсәгә син смотришь, бастер?"
  
  
  «Сиңа», - диде мин. «Мин восхищался синең стоматология эше». «Бервакыт полицейский кабырчыгына миңа бу шәхес. Теләсәгез шул ук?»
  
  
  «Түгел, бигрәк тә», - диде мин, сопротивляясь искушению засунуть үз кофе эчәргә алып керер иде эму бу глотку.
  
  
  Медная Борода схватила беребезне өчен эчтђге. Ул сжал шулай нык, ир белән отсутствующими зубами поморщился. «Не шути белән джентльменом, Джорджи. Ул бәлки уйларга, син җитди. Азрак барлыгы безгә кирәк, недоразумение. Чынлыкта?»
  
  
  «Дөрес», - кабатларга Джорджи. Ул гына да түгел, казался искренним. Ул выглядел испуганным кеше держащим кулын плече.
  
  
  Аның тыныч допил әйтәсе килә, - диде Шейле, дип башлыйм көтәргә, ул кайчан чыгачак белән эш полночь. Кайткач үз номеры кунакханәдә аның ремонтында үз кресле у булсын өчен, тәрәзәләрне күзәтергә өчен заправка, кунакханә, рестораны. Аның күпмегә белә идем, у мертвого убийцы иде сообщники, алар тырыштылар ярдәм итә иде кызга.
  
  
  Бу мягких сумерках чыкты байкерлар һәм блуждали урамында, дәвам итеп, хвастаться һәм смеяться. Бары тик аллаһ белән бородой төстәге бакыр, молчал, шагая арасында башка, бер башка зуррак ih, салмак кына двигаясь, ничек вожак. Алар кайтмадылар янына бару. Аның наблюдал өчен алар әлегә алар скрылись төре буенча.
  
  
  Кадәр күпкә алдан барлыкка килү Шейлы аның башлады борчылу турында Мередите, ул да килде һәм шалтыратмады. Түгел отрывая күзләр нче көне ресторан, аның положил телефон үзенә тезләренә сорады төнге клерка бирергә миңа внешнюю линиясен. Аның үсеш ала номеры заправкалар да җавап алды. Аның сидел караңгыда, прислушиваясь к гудению, һәм минем хисе туа иде, - дип вакыйгалар яңадан кискен үзгәргән.
  
  
  Шейла чыкты аша ресторан быстрым адым, оглядываясь як, направляясь к вольво у обочины. Карлыгач җиңел яңгыр. Аны күргәнем булмады кебек оконном стекле образуются тамчы. Бу Шейле иде длинное пәлтәсенекен үткәргән ул носила фильмда Мередита. Аны иде догадаться, дип у нах кесђдђ иде пистолетын.
  
  
  «Детка, син хитрая», - җайлап диде мин.
  
  
  Түгел иде, полночь; иде, бары тик 22:00. Ул уходила иртә - минем җитди иде.
  
  
  Аның откинул урындык һәм өч быстрых адым кадәр килеп җитмәгәндер көне. Аны тиз спустился баскычтан, миновал испуганного хезмәткәренең һәм наина ельцина белән урамга кайчан Шейла уезжала.
  
  
  Тавыш запускаемых моторов мотоцикллар слился белән пульсом мотора Volvo. Байкерлар йөреп уздылар mimmo түгел, мине књреп. Алар следовали өчен машиной. Аны күреп, ничек ерак почмагында проносилось кызыл свечение задних яктырткыч, аны кайчан мчался карата үз потрепанному «форду».
  
  
  
  
  
  Аның догнал ih, кайчан алар мчались тирәсендә шәһәр погоне өчен "Volvo", " ул двигался бик якын к предельной тизлек. Кайчан шәһәре артта калды, аның выругался. Шейла настраивалась дип байкерлар булды күз алдында.
  
  
  Гомерен бирә, аның «Форду» тагын бензин һәм приблизился аларга, һәм күрдем дип вожак басты янында «Вольво» һәм махнул кызга өчен, ул тукталды. Ул проигнорировала эго һәм попыталась ускориться тирәсендә үз машиналары.
  
  
  Кайчан луч минем арф егылып аларга, алар белделәр, кемдер яндым бу вечеринке. Одина буенча байкеров повернул элек, врезавшись миңа юлга шулай кинәт, мин нажал бу запугивание калмасын өчен бәрелешләр. Аны күрдем уродливое зат, кеше хокуклары буенча исемендәге Джорджи, кайчан катился буенча мокрому нче яңгыр тротуару. Аның стиснул тешләре һәм выехал бу штопор, янә заводя «Форд». Аның возобновил погоню.
  
  
  Башта минем фары ритмын Джорджи. Ул мотался арасында минем башка, хуплап, артык медленный темпы өчен ел саен килүчеләр белән урнаштырган ли мин алар белән. Оглянувшись, ул хезмђткђрлђрнећ недостающие тешләре бу грубой пародийной усмешке. Ул казался диярлек канәгать, мин түгел разбился «форд». Хәзер бар иде, тагын бер шанс миңа.
  
  
  Ул повернул мотоцикл һәм кайдандыр өчен утыргычлар извлек кыска чылбырын. Белән, чылбыр, болтающейся бу кулымда, ул вцепился бу мотоцикл һәм бросился миңа.
  
  
  Аның да нажал бу кимсетү түгел сбавил тизлеге. Аның артканнан-несся алга луч минем яктырткыч лизал төн. Джорджи килеп лижет. Ул чакта күрдем, мин җыенам, сакларга, үз курс, гәрчә ул минем юлда, ул свернул мотоцикл икенче юлга шоссесы.
  
  
  Аны алыр иде повернуть машинаны һәм ударить аның, тик кортлардан ясарга бу скользком асфальтта. Аны теләмәгән янә попадать бу занос. Дав Форду күбрәк бензин, аның урынына моның прибавил тизлеге. Джорджи промелькнула mimmo минем тәрәзәләр, һәм мин күрдем, ничек шевельнулась эго кешедә. Ул щелкнул чылбыр кебек кнутом.
  
  
  Неожиданный ачыкладылар тизлек, ул вынудил аның чыгарга тирәсендә машиналар, заставил Джорджи сбиться белән юллары. Чылбырын белән усилием миң аңа килеп бәрелдем бу тәрәзә артта калды мине түгел, ә кылган иде минем затлар катнашты. Аны таныдым, кайчан ишетә треск пыяла. Аннары аны увеличивал арасы безнең, чөнки эму туры килде киметергә тизлеге өчен мотоцикл янә развернулся. Аны күреп, ничек эго фонарь висел артта калды минем, булганда, аның мчался буенча повороту һәм күтәрелде буенча холму.
  
  
  Взойдя бу холм, аның диде Шейлу һәм аның преследователей. Кеше ведущем байке бежал янында «Вольво». Ул догнал машинасын башлады сворачивать юлында машина йөртүче, заставляя аны ябу өчен обочину юл калмасын өчен бәрелешләр.
  
  
  Ул шулай иде увлечена поединком белән велосипедистом, дип алмады ясарга киләсе күрсәткечләр. Съезжая белән юллар, Volvo подпрыгивала һәм уклонялась, ничек кәгазь кораблик бу стремительном водосточном дәвамында. Аны кортлардан, ул перевернется, ул ударится турында канаву, әмма этәргеч гына замедлил аның. У Шейлы җитте акыл булдырмаска внезапного нажатия бу кимсетү. Музейдагы вибрации машиналар, аның догадался, ул переключила аны артык медленную тапшыру. Аннары пилила кимсетү. Вольво вздрогнул һәм поскользнулся түгел, перевернулся.
  
  
  Ул, ниһаять, остановила машинаны ачык кырда, байкерлар җәелеп китте. Бер алар аша перепрыгнул аша канаву, матур ясалган эшләнмәләр өчен яшьтәге атлар ярышты урнашкан, һәм помчался аша кырында машинага, аны преследовал. Эго көпчәкләре взбивали пычрак.
  
  
  У икенче байкера җитмәде батырлык прыгнуть бу канаву. Ул тукталды юл читенде бер юллар һәм күрдем, ничек мин чыгам буенча төн. Ул хәл фәнни-тикшеренү бурычларын мотором һәм сошел белән мотоцикла.
  
  
  Притормозив, аның взглянул бу көзге заднего төрен тикшерү өчен Джорджию. Ул барлык иде әле минем хвосте һәм набирал дәвам итә. Тиздән ул мине догонит.
  
  
  Аның перевернулся бу обочину янында кырын карарлар фәнни-тикшеренү бурычларын машинаны. Аны кайчан чыкты, калдырды, аңа янарга фары. Ожидавший байкер иде шул, кемне шрамм мөрәҗәгать итә катился буенча щеке. Ул захода эченә камзолы һәм вытащил пычак. Ул яныма, на лезвии блеснул сергей.
  
  
  «Мистер, сезгә яхшырак кайтырга машина һәм убираться биредән к ассызыклады».
  
  
  "Әгәр аңа, моңа да эшләячәкмен?"
  
  
  «Мин нарежу сине, ничек беконы, әзер к сковороде».
  
  
  Согнув бер всякому племени, аның полуобернулся. Минем левая башлангычларда вылетела. Аны тойдым кинәт белән элемтә эго коленной чашечкой. Япон теле мастер карате өйрәтте мине моңа хәрәкәтенә, һәм бу яхшы упражнение. Зат белән шрамом упало, гүя җирне вырвали у аның берсе-аяк астында.
  
  
  Поднявшись бу корточки, ул ясаган пас пычак. Аны лиганың, һәм лезвие хлестнуло китергәнегез, бу дюйме нче минем тормыш. Аның схватил эго обеими куллары белән кулын, опустил аны всякому племени һәм сломал. Зат белән шрамом завыл.
  
  
  Аның подобрал эго пычак һәм швырнул бу темноту башка читтә шоссесы.
  
  
  Аннан килде Джорджи. Ул китә түләүләр турыдан-туры миңа, размахивая чылбыр. Аны, белми иде, әгәр ул ударит мине буенча затка, аны ослеплю яки израню гомере. Аны ишетте цепной вой, кайчан пригнулся. Аннары Джорджи обогнала мине. Иң элек белән чагыштырганда, ул өлгергән, обернуться, аның расстегнул молнию
  
  
  
  
  
  һәм вытащил Саночника.
  
  
  Аның ата аңа аша седла, һәм байк дип дәвам итте хәрәкәт, вылетев уртасына шоссесы, керткәнче егылып өчен янәшә һәм соскользнул.
  
  
  Түгел бросив бу Джорджи безгә бердәм караштан, аны әйләнеп машинада, включил аны задним барышы һәм яктыртты кырында фарами.
  
  
  Медная Борода спешился һәм стучал һәр по стеклу машиналар Шейлы. Ул тукталды, кайчан сары нурлары сүнү минем арф осветили аның.
  
  
  Аның куйды, «Форд» түбән булуын тизлеге китә аша канаву. Отскок оторвал мине нче задницы. Медная Борода побежал кире карата үз байку. Аның беренче килде. Аның вывернул тәгәрмәч соңгы минутта, шуңа күрә генә минем бампер ударился турында велосипед, ләкин удара машина закружилась. Медная Борода хәзер мчался к үзләренең дусларына, ихтимал, билалет барып бер тирәли ih мотоцикллар. Аның повернул «форд» итеп отчетливо эго күрергә яктылыгында арф. Аның вылез тирәсендә машиналар, прицелился буенча люгера һәм ата убегающему бу аягын.
  
  
  Шейла Брант толкнула ишекне үз машиналары. Бу кулымда ул держала револьвер 38-нче калибрлы. Медная Борода бу белмәгән идем, әмма аны алыр коткарып эму тормыш.
  
  
  «Мистер белән благоговением диде Шейла, - сез ниндидер башка».
  
  
  Аның достал «Люгер» бу сулдан заднее колесо " Volvo һәм пробил бу nen дыру. Аның узды mimmo смотрящей бу нах Шейлы һәм ата шул сулдан переднее колесо. Аннары аны күтәрде капот һәм батып проводку.
  
  
  "Сез акыл белән сошли?" ул талђп итте аннан.
  
  
  «Бервакыт син сбежал миннән. Аның убеждаюсь, - дип син артык түгел укымасаң, моны».
  
  
  «Мин белмәгән, алам микән сиңа ышанырга. Аны хәтта белмим, кем соң син».
  
  
  «Мин бит ди, сиңа. Исеме - Нед».
  
  
  «Мин привыкла йөгерергә. Аның уйладым, бу-кылган эшләргә кирәк».
  
  
  «Мөгаен, син сможешь кулланырга бу пистолетын, - диде мин, - әмма алыр иде син үтәүләрен барлык өч бойскаутами? Используйте үз башын, Шейла. Сиңа кирәк яклау».
  
  
  Вытащив ачкычлары буенча шәхси машиналар һәм положив ih минутына, аны әйләнеп Медной Бороде, ул лежал җирдә хватаясь өчен, аягын.
  
  
  «Син яшәргә кирәк бит», - диде аңа эму. «Әгәр аны решу позволить сиңа».
  
  
  Ул облизнул губу. "Нәрсә бу, димәк?"
  
  
  Аны наклонился һәм засунул лезвие люгера арасында эго густыми бровями. «Әйт, миңа сәбәбен төнге активлыгын арттыру».
  
  
  «Без кунакханәләр блондинку. Тагын нәрсә?»
  
  
  Аның ткнул эго стволом пистолеттан. «Мин уйладым, син аласың әйтә, миңа тагын нәрсә,-дип. Берәр артык кызыклы».
  
  
  "Чувак, аңа әйтәм сиңа нәрсә син телисең ишетү. Әмма дөрес шул, без кунакханәләр бабу. Ул безне обворожила бу обеденном залында, шуңа күрә без булдык потусоваться һәм повеселиться аның белән, килгәч, ул эшен тәмамлады . "
  
  
  "Беркем дә нанял сине, өчен, турында кайгыртырга анда?"
  
  
  "Ничек, кем?" Ул выдавил дрожащую ухмылку. "Чувак, икенчедән, без барыбер керде?"
  
  
  Мин түгел иде, дип ышанам доверил эму. Аның диде: «Мине түгел, побеспокоит җыярга сезне, уродов, һәм отвести төрмәгә. Әмма держитесь ераграк минем караш. Әгәр аны яңадан попаду, аларда, аның олактырачакмын сезне».
  
  
  «Чувак, аңа булырмын избегать сине, ничек сквозняк».
  
  
  Шейла сидела у ачык көне минем машина. "Нәрсә турында сез ике сөйләделәр?" - дип сорап куйды ул, аны кайчан кайта.
  
  
  «Аның атады эму исемен үз табибы», - диде мин. «Утыр машинага. Без возвращаемся бу Бонэм».
  
  
  Ул заколебалась, аннары послушалась мине. Ул проскользнула астында руль һәм янына пассажирскому сиденью, аның юбка күтәрелде буенча ногам. Аңа ухмыльнулся әй, спрятал «люгер» бу кобуру һәм сель эченә. Аннары ул ударила нең һәр 38-нче калибрлы миңа буенча ребрам.
  
  
  «Мин беләм, бу начар ысулын белдерү үзенең рәхмәт, - диде ул, - тик кыз турында кайгыртырга тиеш үзенә».
  
  
  Өч
  
  
  Аның нарушил бер тирәсендә иң күптәнге сикергәли, минем үз китабы. Акыллы агент беркайчан да клал пистолетын бу кобуру, әлегә кемдер башка тотты үзенең. Хәзер аны булып чыга, ић яхшы очракта, неловком хәле. Бу начар очракта бу мөмкин төгәлләнергә летальным китергән.
  
  
  «Мин заслуживаю моның өчен үз сүндерелмәгән, - диде ул, кызга белән шөгыльләнүче толкала револьвер миңа астында ребра, - әмма аны иде отель өчен, миңа моны аңлаттылар».
  
  
  «Ключи, Нед. Миңа кирәк ачкычы синең машиналар. Ул чакта аны, телим син китте. Мин вернусь бу Бонэм. Кемдер, бәлки, көтәргә мине шунда».
  
  
  "Нәрсәләрегезне мине һәм тагын улететь ялгызы гына хђл итђ алмый?"
  
  
  «Мин рискну. Аның исән кала әлегә кадәр хорек».
  
  
  «Сез булыр иде чертовски шәп үттек бүген кич, әгәр дә мин түгел»барлыкка килде.
  
  
  Әлегә аны, спорить аның белән, аның оценивал үз итә. Минем уң кулым, иң якын аңа, генә покоилась бу руле. Аны белми идем, ничек тиз аның алмыйм развернуть бу кулын бу ударе каратэ, ул поразит матур ак тамакны Шейлы Брант кебек балта ха тасын исәпләп чыгарды. Тик мин алмадым рисковать җитди поранить кызны, өстәвенә, удар иде мәҗбүр итә аны спустить курок револьвера һәм вонзить, миңа пулю белән якын ара. Миңа да ошады безгә бер тирәли мөмкинлекләрдән.
  
  
  Тавышы Шейлы артты. «Идем предпочел түгел атарга сиңа. Тик мин көчемнән бу очракта туры киләчәк».
  
  
  «Стреляй, детка», - диде мин. «Мин бирәм сиңа ачкычларын».
  
  
  Без сидели анда, беркем буенча безнең кузгалмый, әлегә ул хәл, булыр микән ул нажимать бу курок. Аны тойдым, ничек крошечная тамчы банк чыгыш ясады минем буенда линия чђч бар.
  
  
  Аның җитәрлек дәрәҗәдә яхшы белә иде Шейлу Брант өчен бирергә, үз тормыш аның куллары. Ул булырга мөмкин ала янына үлем агенты AX Дэвида Кирби; ул, бәлки, шактый панической, мине үтерергә буенча курку;
  
  
  
  
  
  
  тегүче тик синнән ни дәрәҗәдә аны беләм, ул ненавидела барлык ир-атлар һәм рәхәтләнеп послала иде пулю бер. Тик мин алмадым позволить әй, кабат китәргә. Бу сл баш иде, нинди-дип, бу мин ия булырга тиеш иде, слизи шулкадәр мөһим, дип кем уйлаган инанырга Шейла беркайчан да бүленә, аларга белән AX.
  
  
  «Синдә күп нервы», - ниһаять, диде ул.
  
  
  Неровно вздохнув, ул вытащила пистолетын тирәсендә минем бока һәм откинулась бу сиденье. «Минем уйлавымча, миңа туры киләчәк повязать сине веревкой. Калса, миндә юк нәрсәләр кирәк, үтерергә сине».
  
  
  "Мин шатмын бу ишетергә." Аны вынул ачкычлары һәм развернул машинаны.
  
  
  "Кая син собираешься мине отвезти?"
  
  
  «Чын күңелдән хәзер, кире Бонэм. Ничек гына аның алмыйм, барысы да оештырырга, анда, анда твоя тормыш булмаячак, бу куркыныч».
  
  
  Перепрыгивая аша басуга, аның проехал mimmo Медной Бороды башлаган ползти к үзләренең дусларына, волоча раненую аягын. Зат белән шрамом сидел юл читенде бер юллар, прижимая үзенә сломанную кулын, ә кеше исемендәге Джорджи лежал, свернувшись неподвижным клубком. «Искиткеч төркеме всеамериканских егет», - дип уйладым мин. Кайчан машина покатилась аша канаву бу шоссесы, Шейла диде: «Әйә син собираешься ел саен кеше аның застрелили белү, мәет бармы ул?»
  
  
  «Юк», - диде аның әй. "Мин беләм, ул мәет"
  
  
  Аның толкнул акселератор, һәм минем потрепанная машина взлетела, ничек полосасы. Аны, кулга кечкенә механик AX горурлана иде шул, ничек эго бала алып барды үземне бүген кич. Чынлыкта, машинасы булган бердәнбер вещью белән шөгыльләнүче эшләде нигезендә яхшы продуманными планнары Хока.
  
  
  Аның отель отвезти Шейлу нинди дә булса куркынычсыз урын под юрисдикцией AX, тик иң элек туры килде миңа шалтырата Хоуку һәм настроить аның. Миңа, шулай ук, кирәк иде ачыкларга, ни бар белән Мередит, нигә ул күренми кунакханәдә.
  
  
  «Мин беркайчан да пользовалась моның пистолетом», - диде Шейла. «Мин беркайчан да берәүгә дә ата. Бәлки, шуңа күрә алмадым атарга сиңа».
  
  
  «Мин өметләнгәнен нәрсә синдә дә бар, башка бер сәбәп. Бәлки, син мине полюбила».
  
  
  «Юк әле», - диде ул. «Тик мин минем, бу килеп чыгарга мөмкин».
  
  
  Минем кешедә коснулась аның җылы бот. Күрәсең, ул да возражала. «Бирегез миңа пистолетын», - диде мин.
  
  
  Аннары минутного колебания ул бросила корал миңа ладонь. Бу ышаныч билгесе, аның, дип уйламаган идем иреште, ниндидер прогресс.
  
  
  "Нигә сиңа бу кирәк?" дип сорады ул миннән.
  
  
  «Гади яңартылды, саклык чараларын күрү зарур. Әгәр син запаникуешь җитәрлек булсын өчен, янә нацелить миңа».
  
  
  Аның сунул 38-нче калибр бу юлүткәргечкә минут. Стрелка спидометра дрожала күрсәткечендә 70, без мчались кире шәһәре.
  
  
  «Бу өч ир-атлар. Ih җибәрдек үтерергә мине, Нед?»
  
  
  «Ярар лидеры диде юк». Мин алмады разобрать аеруча аның зат темной машинада. «Ул әйтте, барысы да алар булды күздә тотып, бу аз дружеское көчләү».
  
  
  "Ә ни кылырга исәбең синең өчен мине?"
  
  
  "Берничә әйберләрнең." Аның узды озын күрсәткечләр түгел сбавляя тизлек. «Көчләү керми ih исәптән».
  
  
  «Шул билгеләнгән вакытта башка хђл, бу түгел иде, кирәк».
  
  
  Аның, дип караңгыда. "Ничек сезгә хәлләр белән очрашырга Фрэнком Абрузом?"
  
  
  «Мин провалилась бүген Лас-Вегасе, аннары моннан, ничек алмады булырга танцовщицей. Ул килде, аның белән бергә. Ул шактый өлкәннәргә булу минем әти, ләкин, бар иде акча».
  
  
  "Сез белсеннәр караганда, ул шөгыльләнә?"
  
  
  «Мин дә кичә туа». Ул озак молчала. «Бүген Лас-Вегасе бик күп матур кызлар, алар омтыла прорыву. Аңа иде, нибары берсе тирәсендә күп. Аны кайчан обнаружила, минем зат - минем торышы, аның башлады файдаланырга үзенең үзенең тәнен».
  
  
  Аның приглушил святым, кайчан mimmo безнең проехал автобус «Грейхаунд».
  
  
  «Идем, отель бару бу автобуста», - диде Шейла. «Яхшы, Нед, аның сөйләде сиңа бер өлеше үз тарихы. Син уйламыйсың, чөнки сиңа кирәк сөйләү миңа үз?»
  
  
  "Нинди өлеш телисез икән, беренче чиратта?"
  
  
  «Кем сез шундый, сез нигә килгән буенча ниоткуда бу минем тормышымны, һәм сез каян белдегез турында минем белән мөнәсәбәтләрдә Фрэнком Абрузом».
  
  
  «Әйтик, мәсәлән, аның эшлим оештыру белән шөгыльләнүче кызыксынган юкмы, кеше үтереп утырган җинаятьчеләр Фрэнка Абруза».
  
  
  «Тик син генә мафии». Бу бик яртысы мәсьәлә.
  
  
  «Юк. Бәлки, син хәтерлисеңме кеше хокуклары буенча исемендәге Дэвид Кирби. Ул минем башка».
  
  
  «Мин хәтерлим исеме. Ул килде повидать Абруза. Болар барысы да, мин беләм турында сезнең мистере Кирби. Аның, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк Абрузу мәсьәләләр турында эго почта бизнесявляется».
  
  
  «Дүрт кеше һәлак булган, шул коттедже , тик син киткән живыой, Шейла. Ничек сиңа бу алдык?»
  
  
  Ул җавап бирми. Моның урынына ул диде: «Сез теләсәгез, аның өчен указала бу кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Алмашка сезнең оештыру пообещает якларга мине. Бу эш?»
  
  
  "Бу эш". Аның диде алда утлары Бонэма һәм притормозил. "Нәрсә син, халкын да, халкың?"
  
  
  «Мин уйлыйм».
  
  
  «Ничек мин аны күрәм, детка, синдә юк сайлау».
  
  
  Шәһәрчек иртә жим йокларга ятып кына торды. Бары тик ресторан, бар һәм кунакханә калуы ачык. Аның тукталды затемненной заправке. "Бу нинди вакытта бу кешеләр, гадәттә, ябыла?"
  
  
  «Якынча сигез сәгать. Ни өчен сез сорагыз?»
  
  
  Бу инде, дип Мередит опоздал, ким дигәндә бер ярым сәгать элек белән чагыштырганда, аның уртаклашкан отель өчен погоняться өчен байкерами. Белән фонариком бер кулымда һәм «Люгером» башка чыкты, аның тирәсендә машиналар һәм побродил станция. Ниһаять, аны тапкан Мередита лежащим бу зарослях чүп үләннәргә, якынча унбиш адымнар нче груды ташландык бочек белән май.
  
  
  Ул әйтте булачак сак,
  
  
  
  
  
  әмма ул түгел иде, шактый сак. Эго тамакны иде перерезано.
  
  
  Шейла подошла миңа сзади. Ул ахнула, кайчан увидела скрюченное гәүдәсен, прижатое к лучу минем дөнья. «Мин бу кешене белмим. Ул эшләгән станциясе».
  
  
  Аның выключил брылев. "Әйе, янәсе."
  
  
  «Әмма ул эшләгән биредә озак эшләми. Кем ул иң делле, Нед?»
  
  
  «Башка минем башка. Ул наблюдал өчен синең».
  
  
  «Ә хәзер ул мәет». Аның тавышы иде, югары, түбән nen булды паника. «Ничек син собираешься якларга мине, кайчан синең кешеләрең бу куркыныч?»
  
  
  Аның, дип уйладым, бу гадел штопора.
  
  
  Шейла отвернулась миннән побежала аша бушлык була буенча всякому племени чүп үләннәргә. Мөгаен, ул белмәгән, кая бара. Ул белсђм гына, дип тели китәргә.
  
  
  Аның бросился өчен анда. Аны кайчан ул, мокрые чүп үләннәре хлопали буенча минем штанинам. Аны ишеттем кебек, шау-гөр килеп стучит кыз керткәнче догнал аны. Ясап, һәрберсенә тиешенчә выпад, аның схватил ee кулын һәм притянул үзенә.
  
  
  «Җибәр мине», - авыр дышала ул. «Миңа кирәк түгел твоя яклау. Миңа яхшырак булмаса, нах».
  
  
  Аның ногти впились миңа зат, ләкин аны тоттым аны башка запястье. Аның күкрәк прижимались к минем күкрәк, һәм аның сулышы иде кайнар минем горле, ул кайчан пыталась вырваться. Аның обнял ee иблис басып торырга неподвижно.
  
  
  «Мередит йөреп хатасын. Аның да эшләячәкмен ee». Аның кортлары гына, билалет аның успокоить. «Мин вытащу сине тирәсендә бу шәһәр бүген кич. Без барачакбыз сиңа, аны барысы да устрою, ә аннары без калдырырбыз Бонэма артта калды».
  
  
  "Нед". Ул билгеле булды минем исеме шулай ук түбән һәм мягким тавышы кебек, минем. «Мин беләм, ошый, ир-атка». Күбрәк түгел сопротивляясь, ул сидела књкрђк миңа, бедрами к минем. «Мин булырмын сиңа яхшырак. Турында, шулай яхшы. Тик, зинһар, җибәр мине».
  
  
  Аның тәкъдимен мине түгел оскорбило. Ул иде, акылдан язар чиккә җитте һәм прибегла үз яхшы бирүгә, һәм мин алмады винить аның өчен бу.
  
  
  «Берсе-сиңа, бу-яңгырый привлекательно. Әмма минем эшем - белергә, син беләсең. Аны барыбер алмыйм позволить сиңа убежать бер. Бу бросит сине вилли. Кемдер бик җитди настроен өемен синең белән юллар. Шактый җитди өчен бәреп төшерү Мередит һәм дђ ясарга шул ук хәл минем белән. Шактый җитди өчен послать убийцу өчен синең Шейла. Аның бу проблемага тап булды, аның бүген кунакханәдә. Ул упаковывал калганы янында винтовка һәм намеревался сине бәреп төшерү белән тәрәзә отель, кайчан килдегез эшкә ".
  
  
  Ул застыла минем кулларда. «Сез уйлыйсыз, бу боларның барысын да убийцы Абруза?»
  
  
  «Бу факт. Сез веб -кем алыр иде ih идентифицировать».
  
  
  Буенча nah вырвался горький көлү. «Мин тотам безнең малейшего бирү турында шул, кем послал кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, ләкин мин шуны әйтә алам сезгә бер нерсе мөгаен. Бу, алар, кешеләр аттылар көннең Фрэнка Абруза һәм Кирби. Юк, чыннан да. Алар тели, аны иде тере».
  
  
  «Детка, син шыгрым тулы кечкенә сюрприза». Тыгыз обвив пальцами аның запястье, аның потянул ee машинага һәм затолкал бу нах.
  
  
  Миңа бик тә теләр калдырырга гәүдәсен Мередита, анда ул иде, әмма эго убийца әле якында гына булырга мөмкин иде, разыскивая безне. Миңа кирәк иде, мөмкин кадәр тизрәк доставить кызны куркынычсыз урын.
  
  
  «Сөйлә миңа бу турыда, Шейла», - диде мин, заводя машинаны.
  
  
  "Сез калырсыз, канәгать".
  
  
  «Аны, мөгаен, тормыйм. Барыбер әйт миңа».
  
  
  «Фрэнк Абруз да үз янына чакырып ала мине Лас-Вегасе очраклы түгел. Аңа тәкъдим ителгән иде эму. Бу кеше, аның аны белә идем, килде навестить мине, диде Абруз иде шәһәрдә һәм эму ошады минем китерү. Ул әйтте ала оештырырга безнең өчен очрашуны ул башкарды. Бары тик соңрак, аннары моннан, ничек Фрэнк файдам ул отель иде мине калдыра, бу кеше янә связался минем белән. Ул әйтте, мин эму тиеш, һәм ул әзер алырга акча ".
  
  
  «Сез уйлыйсыз, ул пәйда сезне к Абрузу, шаять иде шпионить аның өчен?»
  
  
  «Нәрсә бу үзенчә. Ул белә мафия собиралась доставить Абрузу бу коттедж 200 000 доллар. Ул таләп итте өчен аның хәбәр итте эму, кайчан килә-акча. Ул әйтте, бу булачак караклыгы, аңа поверила эму. Аның боялось, ул убьет мине, әгәр мин дә шулай эшләячәкмен, ничек ул дип әйтте. Шуңа күрә аңа шалтыратты аңа башлагач, килгән акча ".
  
  
  Аның переваривал аның тарихын, кайчан бер аңа өенә кайтып китә.
  
  
  "Сез беләсезме, нәрсә турында аңа дим, шулай түгелме?" - дип сорап куйды ул диким тавышы. «Сез беләсезме, бу инде, кайчан аңа шалтыратты».
  
  
  Аның отпер ишекне аның йорты һәм зажег святым шул кунак. Аның огляделась тирәсендә белән «Люгером» бу кулымда, һәм минем янга килеп, к телефоны.
  
  
  «Аның подставила Абруза», - диде Шейла. «Алар килде, үтерә минем эго, эго телохранителей һәм кеше хокуклары буенча исемендәге Кирби. Алар застрелили ih барлык. Бу бик бойня».
  
  
  «Сез белмәгән, алар җыелган эшләргә», - диде аның әй.
  
  
  Бирде операторына ерак элемтә телефон номеры хезмәте, ашыгыч ярдәм күрсәтү. Булу-булмауга карамастан, кая китте Хоук, ә бу охватывало зур территорияне, кыз, ответившая бу шалтырату номеры буенча хезмәте, ашыгыч ярдәм, белсђм, тиз арада аның белән элемтәгә керергә.
  
  
  Шейла распахнула шкаф һәм вытащила шешә бурбона. «Мин, ди үзе бу. Әмма бу чертовски да ярдәм итә. Фрэнк Абруз иде мафиози, әмма ул относился миңа әдәпле тотар га. Аны үтергән эго». Ул күтәрде шешә. "Сез теләсәгез төшерергә бу?"
  
  
  Аны покачал аягы. Минем линиясе иде кыз Хока. Аның яздырган кодовые сүзенә торган убедили аны мин түгел, обманщик: «Абердинский зәңгәр». Аның диде кызга, дип телим сөйләшергә моның белән мужчиной.
  
  
  "Мин әйтермен, король хәбәр, N3", - диде ул
  
  
  
  
  
  
  әлеге сүзләр ачык, нәтиҗәле тавышы. «Бир миңа үз номерын, һәм положил трубку. Ул перезвонит дәвамында унбиш минут».
  
  
  «Поторопись. Вакыт жжет миңа фалды».
  
  
  Аның повесил трубку. Шейла отнесла бер шешә бу кухню. Аны последовал өчен, аның һәм берәүдә, - дип ул тора у раковиналар һәм елый.
  
  
  Ул потерла күзләре. Ул достала бер стакан, налила ике бармак бурбона һәм выпила эго, ничек глоток чәй. «Бу Кирби. Ни дәрәҗәдә яхшы, син эго белә идем?»
  
  
  "Без булдык, дуслар."
  
  
  «Ул сайладым неподходящий көне өчен навестить Фрэнка Абруза». Ул уронила бер стакан, һәм ул разбился турында пол. Ул уткнулась зат шул минем күлмәк. «Кем иде послать убийцу, Нед? Мафия?»
  
  
  «Мөмкин. Бәлки, алар белдек, сез подставили ih мөхтәрәм өлкән эшлеклесе».
  
  
  «Мин курка идем, чөнки алар бу ясасалар. Аның убегала алардан һәм кеше үтереп утырган җинаятьчеләр Абруза». Аның бармак впились миңа җиң сызганып эшкә кереште. "Сез обвиняете мине шушы дүрт смертях, шулай түгелме?"
  
  
  «Алай нык, ничек син винишь үзен».
  
  
  Ул потянула мине, прижалась губами к минем. Ee иреннәре җылы иде. «Нед, уведи мине йокы бүлмәсе оештыру».
  
  
  «Менә мин көтәм телефон шалтыраткан».
  
  
  «Син уйладым белән шөгыльләнергә минем белән мәхәббәт турында. Сделай бу хәзер. Миңа бу кирәк, хәзер».
  
  
  Бу дөрес, бу фикер приходила миңа башын берничә тапкыр. Әйтик, унлап. Беренче тапкыр аны күргәч, ee фильмда, снятом Мередит. Ләкин арасында безнең калды, җавапсыз сораулар.
  
  
  Аның погладил йомшак якты чәч Шейлы. "Соңрак."
  
  
  «Шуннан, миңа җиңелрәк булачак. Зинһар».
  
  
  «Соңрак», - кабат вәгъдә мин. Исбатлау өчен, мин-туар күздә тотып, бу аның, наклонился к ee губам. Аны тойдым, ничек приоткрылись аның влажные иреннәре тойдым аны стремительный тел. Минем кешедә подобралась аның круглой күкрәгенә. Анда булмады бюстгальтера.
  
  
  Аны кайчан тавышны ишетте, аның отвернулся от нах. Аны нажал бу выключатель стонами һәм зажег сергей бүгенге задней көне. Ишегалдында иде тыныч кына. Аны, чыкты урамга белән «люгером» наготове һәм прислушался, проверяя һава кебек, гончая ауда. Нидер башланып китми шулай. Аны тойдым бу. Шейла сняла йорт тупике. Якын күршеләр булдык, артык ерак өчен ишетергә дип,-йә, тыш, шартлау. Ih освещенные тәрәзә образовывали кечкенә оранжевые квадратики бу густых тенях ерак аста. Шейла отель хосусый, әмма уединение мөмкин ловушкой. Аны уйлады, ничек җиңел булыр иде кемгә дә булса загнать безне почмагына.
  
  
  Эчендә зазвонил телефон. Аның попятился к көне, һәм запер аны баламир углан кулында калды, аннары тиз үтте аша кухню бу гостиную. Аны төшергән трубку белән урындыклар подставка.
  
  
  Эш-гамәлләрнең төгәл һәм нәтиҗәле хатын-кызлар тавышы диде: «Чиста линиясен, N3. Мистер Хок бара».
  
  
  "Ни бар, Нигы?" дип сорады ул.
  
  
  «Минем бар минем посылка, аны сез җибәрделәр миңа алырга мөмкиннәр. Аның әзер аның доставить».
  
  
  «Сез тиз нәтиҗәләргә ирештек».
  
  
  «Миңа нык ярдәм итте. Денвер яхшы?»
  
  
  «Отвези аның шунда. Аның позвоню алдан да устрою синең өчен. Нинди характерда синең сопротивления, Нигы?»
  
  
  «Мин әлегә әйтә алмыйм бирергә сезгә четкого күргәзмәләрдә бу уңайдан. Әмма влад бик көчле. Аның, дип саныйм алабыз ия белән эш ике төрле төркемнәре», - диде мин. «Мередит ташладым укуны».
  
  
  «Ул чакта безгә кирәк түгел тотарга вакытта сөйләшүләр. Убирайтесь аннан». Ул ташладым трубку.
  
  
  «Әгәр телисең алырга үзе белән нинди дә булса әйберләр, упакуй ih», - диде аның Шейле. «Без каласыз. Барысы да тәртиптә булачак».
  
  
  "Син чыннан да бу веришь, Нед?"
  
  
  «Әлбәттә, беләм. Һәм аның чертовски яхшы пәйгамбәребез». Аның маташа успокоить аның нервы. Иң делле, аны иде шталь түләргә! имин, әлегә безне кешеләр чолгап алды, алар аңа доверял.
  
  
  «Сез тиеш иде rss миңа тагын бер штопора. Кайчан җыенасыз эго rss?»
  
  
  «Мин уйлады позволю сиңа әйтергә миңа үзенең үз юлы», - диде мин.
  
  
  «Яхшы. Бәлки, сезгә кызык, нигә убийцы Абруза тели мине исән? Ревматизма - алар уйлый миндә бар, 200 000 доллар».
  
  
  Әлегә ул упаковывала әйберләр, аның төбендә басып, тәрәзә, карадым, бу темную урам аша щель көнне жалюзи. Аны күргәнем булмаса да, безнең машина, безнең огней, безнең хәрәкәт. Тавыш, ул аны ишеттем элек, булырга мөмкин иде звуком бродячей эт яки песи, моторным кашлем вдалеке, дюжиной әйберләрнең. Әмма минем беспокойство сохранялось.
  
  
  Шейла артык озак үскәндә бу спальне. Аның закрыл пәрдә һәм минем янга килеп, к көне спальни. Аның повернул ручку һәм ишеген караңгыда.
  
  
  Кызык, нигә ул выключила святым, аның ногой толкнул ишекне киңрәк. "Шейла?"
  
  
  «Менә мин көтәм сине, Нед».
  
  
  Брылев бөтен бүлмә артта калды мине, егылып тљшђ бу караватка җитештерүче, анда ул пролежала идәндә. Аның обнаженное гәүдәсен иде белым пятном бу синем покрывале түшәк.
  
  
  «Бар тагын бер нерсе, аның турында кайгыртырга кирәк», - диде ул. «Бар, һәм бирегә займись минем белән мәхәббәт турында, җаным».
  
  
  Ул бик яхшы сәнгать әсәре.
  
  
  «Бу биләячәк күп вакыт, кадерле», - диде ул начар һәм хриплым тавышы. «Миңа шулай жаркого, мин, горю бу кыска предохранителе».
  
  
  Ул тулысынча блондинкой, чын нерсе. Бер гладкая башлангычларда подогнулась, ул повернулась өчен янәшә һәм протянула куллары. Сергей, проникающий аша ачык ишек, ласкал аның тулы күкрәк.
  
  
  «Сыч ходайга, Нед, опусти пистолетын һәм бар монда».
  
  
  Аның ясаган ике адым аңа, шагая буенча полосасы буйлап дөньяда, ничек урам песи, идущий койма аша. Аны иде различить гына смутные очертания мебель бу затемненных углах бүлмәләре бар. Ишек ванную сул мине ябылган, тәрәзәләр задернуты. Кайбер хатын-кызларга нравилось моны
  
  
  
  
  
  
  караңгыда, тик мин уйламадым, дип Шейла булачак бер тирәсендә алар. Кайчан аны, минем янга килеп, к түшәк, бу глубине күңел даими тикало кисәтү.
  
  
  «Мин әйтте сезгә бу мөмкин подождать», - диде мин.
  
  
  «Соңрак, бәлки, артык соң була».
  
  
  Аның тавышы иде бераз үзгәрергә, әмма, бәлки, аңа ялгышлар ясамады. Бәлки, аны гына уйладым, чөнки аны сүздә иде юлламасы.
  
  
  Аны склонялся аның өстендә. Аны ишеттем, аның сулышы. Кырыс, возбужденный. Аны кулы буенча ee күкрәк, һәм аларда иде банк. Аның кагылды ee худого тормыш кончиками бармак һәм тойдым, чөнки ул дрожит. Аны аңладым, нык, ничек ул держалась.
  
  
  «Әйе», - диде мин, әле кагылып аның. «Минемчә, без моны хәзер».
  
  
  Аны тойдым, ничек мускулларын аның тормыш подпрыгнули нче көчәнеш булганда, ул сделала тирән испуганный вдох. Бу да иде предупреждением, ни дәрәҗәдә ул җебе миңа әйтергә.
  
  
  Аны, кулга караганда тизрәк кирәк иде развернуться һәм бер адым ясарга элек к көне. Шейла роль уйнады, һәм ул уйнады, аның яхшы, чөнки моның зависела аның гомере. Бу темной спальне иде җинаятьче.
  
  
  Кызык, кайда ул, аны огляделась. Шул ук вакытта, минем скрытой аудиторияләр, аңа әйтте: «Син бик ышандырырлык итеп, детка. Әйт миңа, тагын бер тапкыр ничек нык син, теләсәң, аның өчен түшәк синең белән шул постель».
  
  
  «Син беләсең күпме, Нед». Ул попыталась ясарга тавыш игривым.
  
  
  Янымда бу прикроватной тумбочке булды лампасы сәгатенә, тик әгәр аның дерну өчен шнурок, кинәт авыру тагын ут ала ослепить мине шактый озак вакытлар үтерергә. Аның барлыгын бу.
  
  
  «Сбрось кием-салым, кыйммәтле», - промурлыкала Шейла. «Ул чакта аңа расскажу сиңа да, бу сиңа ошар».
  
  
  «Әзер бәхәсләшеп тә алырбыз, - диде мин.
  
  
  Әй, диделәр раздеть мине, һәм бу начар түгел ягыннан минем скрытого күренде. Ир-ат сирәк дәвалау тљшерђ бу корал, ату кораллары, снимая белән үзен тартмалары.
  
  
  Протянув кулын к Шейле, аны просунул кулы астында аның поясницу күтәрде һәм аның белән түшәк эшелонга үз авызы бу ямку ee горла. Минем иреннәре коснулись аның уха, һәм ул сызып ќибђргђндђ: «Кайда ул?»
  
  
  Ул шулай ук якын дип ишеттем, хәтта шепот. Ул торып басты икенче яктан, түшәк.
  
  
  Аның отшвырнул обнаженную кызны һәм вытащил «люгер» бер кобуры, әмма выстрелить өлгерми. Башыннан икенче ир-ат набросился миңа сзади, прижав минем куллар к бокам.
  
  
  Мин ѳметләнмәгән сражаться командасы белән.
  
  
  «Тот эго», - хмыкнул здоровяк икенче яктан, түшәк үзенең бер-берсенә.
  
  
  Отведя пятку элек, аны тоттым кеше артта калды, үзебез өчен, голень, һәм ул выругался, әмма миңа булмады вырвать хватку эго. Ул белә иде, дип эшли.
  
  
  Здоровяк перелез аша караватка җитештерүче һәм бәрде мине буенча затка тирәсендә пистолеттан «Магнум» 357 нче калибрлы. Ул көчле. Удар разорвал миңа губу, расшатал тешләре, порезал щеку.
  
  
  Аның күтәрде, аягын, хлестнул здоровяка бу пах, әмма ул предвидел бу адым һәм умчался. Ул аягында нык басып торучы, шулай ук быстр, ничек боксчы.
  
  
  К минем удивлению, ул засмеялся. «Күрәсең, бездә бар горстка, Джейк».
  
  
  Джейк кряхтел, саклап калырга омтылып, ул минем. Аны, развернулся һәм швырнул эго бу тумбочку. Лампасы сәгатенә кимегән, идәнгә, әмма Джейк ышанычсыз.
  
  
  Здоровяк килде һәм янә бәрде мине. Миңа тоелды, мин столкнулся белән стеной.
  
  
  «Түгел, уби эго», - ишетә, аның плач Шейлы. «Зинһар, түгел убивать эго».
  
  
  Ишек ванную ачылды, һәм йокы бүлмәсе оештыру керде тагын бер ир-ат. Минем колени провисли подо минем, кайчан здоровяк бәрде минем беренче башыннан икенче тапкыр. Бу баш звенело. Аның вдохнула һава һәм бросилась элек, вбив Джейка бу спинку түшәк. Ул " дип тамак кырды караганда больно, һәм щелкнул аның эго хваткой һәм күтәрде үзенең «люгер».
  
  
  Өченче ир-ат набросился миңа сбоку һәм бәрде аның дулом пистолет бу голлар. Аның качнулся боком, уронил «люгер» һәм егылып булыр иде, әгәр минем куллар түгел наткнулись бу пәлтәсенекен здоровяка. Аны тойдым аерма тукыма кайчан тоттым аны.
  
  
  «Тегүче тик синнән, бу әле чик», - диде ул. Ул шулай нык бәрде мине һәр, мин оторвался нче аяк, төште идәнгә җилкәсенә һәм заскользил буенча стоны.
  
  
  Аның попытался басарга, әмма булдыра алмый. Аның терял аңы.
  
  
  Выбираясь тирәсендә кара чокырлар, аның прищурил күзләре. Мин алмады догадаться, ничек озак аны иде башка җыелмалары, әмма аны барысы да тагын иде спальне, лежал животом идәндә.
  
  
  Караклар стянули минем куртку белән минем плеч һәм спустили буенча рукам өчен бәйләргә ih, ә аннары связали минем запястья артта калды минем полосами простыни. Минем аяклар бәйле иде шул рәвешле. Аның сдвинул куллар җитәрлек, аңлау, алар гаять тщательную башлады. Аның булмас иде выскользнул аша үз уз.
  
  
  «Синдә биредә крутое печенье, куколка», - диде здоровяк. Аның эго билгеле булды грубый тавыш. Ул яныма ткнул ногой миңа янәшә, тикшерү өчен, барысы да бармы, аны башка аң. Аңа позволил эму дип уйларга идем, башка аң.
  
  
  «Оставь эго бу покое», - диде Шейла. «Бу эго шәраб, ул булып чыкты монда, кайчан килдегез».
  
  
  Здоровяк рассмеялся. Бар иде сђер юмор хисе. Янә щелкнув күзләре белән, аны карадым, ул ничек отвернулся от мине. Түгел двигая аягы да биреп, үзләрен, аны иде күрергә генә эго ступни һәм аяклар. Аяклары темных хлопчатобумажных брюках иде зурлыгында белән шпалы. Аякта кроссовкалар.
  
  
  "Безгә иде табу кыен сине, кукла, тик хәзер, без кайттылар
  
  
  
  
  
  кабат бергә, бу күңелле булачак. Син әле дә яратасыңмы мине? »Буенча шороху аяк, һәм звуку Шейлы, плюющейся, ничек мәче, аның догадался, бу ир-ат прикоснулся аңа. Гүя, ул әйтте:« Син станешь дружелюбнее. Туганчы каршы төндә тәмамлана, сез станете ценымногие дружелюбнее. "
  
  
  Бу књрђсећ бу угрозу.
  
  
  «Мин булышты сиңа удивить эго. Әйә бу берни дә түгел, димәк?» - дип сорадым Шейла.
  
  
  «Не обманывай мине, куколка. Син отыграла бу маленькую сексуальную сәхнәгә кадәр камиллек, чөнки белсђм, дип, теләсә нинди ялгышлык аерылмас синең егеткә зур дыру бу животе». Эго тавышы шталь ќитдирђк карый. «Син повесила трубку? Син обманываешь гражданин, кукла?»
  
  
  «Юк. Аны бары тик теләмим эго үтерәләр юкка».
  
  
  Ул әле уйнаган ролен уйнадым костя-минем тормыш.
  
  
  Аны сак переместил сузившийся карашка табарга омтылып, ул иптәшләр здоровяка. Аның диде бер тирәсендә алар уңнан, сидящего идәндә бу корточках. Ничек һәм зур ир-ат, ул йөртеп, темную кием-салым һәм кроссовкалар. Аның башын натянули чулок, диләр кызы икән затлар катнашты. Аның, дип искә төшерде, дип Хоук дип убийцы, алар аңа иде, салкын иде һәм нәтиҗәле булыр профессионаллар. Бу кеше һәм гигант белән гравийным тавышы, һичшиксез, лаек тасвирлау.
  
  
  Алар килеп җиттек өйгә, приготовившись керергә, аның, түгел, испугав халкы. Гайре бер слабого тавыш, ул аны ишетте, тавыш, ул мин алмады уловить, аларга бу алдык. Аның догадался, алар кергән тәрәзә аша ванной, ихтимал, аша перегородку фрицлар. Алар схватили Шейлу, ул кайчан керде йокы бүлмәсе оештыру, аннары заставили аны төшерергә кием-салым һәм юкка чыкты бит заманить, мине караватка җитештерүче һәм очратып врасплох.
  
  
  Сидевший янәшәдә ир-ат обыскал минем ирек бирмәячәк һәм вывалил ih содержимое идәнгә. Ул прочесал ih кулы белән, отодвигая дип эго дә борчымады. Ул посмотрел минем зажигалка AX һәм сунул аның минутына брюк. Ачып минем бумажник, ул тикшерде минем документлар. Ул саны акча һәм закинул кошелек аша эчтђге. «Әй, Поши, поймай».
  
  
  «Нед Харпер», - диде здоровяк, минем укып, права. Ул дип. «Нигезендә, моңа, ул йљк машинасы. Күпме йөк машиналарын йөртүчеләр упаковывают люгеры бу наплечные кобуры?»
  
  
  Аның анализлады сөйләшү. Бу кешеләр дә белсеннәр, дип, аны агент AX, шуңа күрә алар түгел иде бәйле убийцей кунакханәдә. Буенча бу бит шул сәбәпле алар, ихтимал, түгел, җаваплы өчен җаваплылык үтерү Мередит. Бу раслады минем теориясен булуын мин-туар белән эш ике төрле төркемнәре дошманнар.
  
  
  Шейла диде: «Мин шуны әйтә алам сезгә, нигә бар иде корал. Аны каршы алды эго бүген генә. Ул сөйләшә минем белән ресторанда. Миңа ошады эго стиль, шуңа күрә аны мөмкинлек бирде аңа китерергә мине өенә».
  
  
  "Сиңа кирәк иде бераз секска, шулай түгелме?"
  
  
  «Аны түгел, чыршы соңгы вакытта», - вызывающе диде ул Мусу. «Мин бик артык мәшгуль бегством нче сине яшәү өчен, нормальной тормышы».
  
  
  Аның украдкой пошевелил кулы белән, омтылып, ул высвободить шпильку бу рукаве. Башка да инде. Алар стянули минем куртку шактый ерак күрсәтер тайник пычак, әмма аларга очраклы алдык заблокировать эго созвездии бүген.
  
  
  «Бу кош түгел, йљк машинасы», - диде ир-ат, сидевший бу корточках янымда. «Болар барысы да сөйли, ул бар, әмма мин ышанам ки, бу алай түгел. Сез күрдегезме, ничек ул үзен алып барды».
  
  
  «Бәлки, аның прислала мафии. Бу көлү булачак». Зур ир-ат яныма наклонился. Ул перевернул мине һәм бәрде мине буенча затка.
  
  
  Задыхаясь, чая гына бу приходил үз аңы, аның киң дип чынбарлыкны ачып бирде күзләре. Аны күргәч, йөзе, замаскированное чулком, киң җилкәсенә, бычью муеннарына. Кешедә, схватившая минем күлмәк бүгенге алдында иде кебек, ике абыем, ә минем булмасын, кечкенә генә.
  
  
  Башта бит белән чулком озадачил мине. Ни өчен алар скрывали үз кызы икән затлар, кайчан Шейла, күрәсең, ярар, яхшы белсђм? Ул чакта аны аңладым, алар белмәгән, белән хема тагын очраша башлагач, ворвутся йортына. Битлек иде тагын бер чара, саклык чараларын күрү зарур белән шөгыльләнүче сделала ih экспертлары үз делле.
  
  
  "Ничек син үзеңне тоясың, айгыр?" - дип сорады минем здоровяк.
  
  
  Минем чәч иде влажными нче кан сочащейся буенча пореза янында уха, һәм минем гол пульсировала караганда больно. Аны кайчан заговорил, минем тавышы абсурд әйтерсең, аны йөртеп, боксчылар мундштук. «Мин менә үземне тоям».
  
  
  Здоровяк захода үз эченә пәлтәсенекен, вытащил пистолетын аркасында поясы һәм бәрде, аларга минем кадык, заставив мине задохнуться. «Минем эш графигы бик тыгыз, мин алам янга калдыру сезгә бары тик бер минут. Сез наемный убийца? Мафия җибәрелергә сезне бирегә белән контракты бу блондинку?»
  
  
  Iso барлык көчләрне күчерергә омтылып, ул сулышы, аны взглянул бу Шейлу белән шөгыльләнүче сидела бу кресле, әле обнаженная, тик прижатой аңа остатками разорванной простыни, өлешчә скрывающей аның гәүдәсен. Аның хрупкое зат иде бледным, темные күзләре наполнились испугом. Ул беспокоилась советы, аның гына түгел, үзе турында да оборудова миңа.
  
  
  «Әйт, яки инде син ишеттем», - диде миңа Муз.
  
  
  «Әйе», - хрипло диде мин.
  
  
  Поши кивнул һәм отпустил минем күлмәк, давая миңа упасть. «Ишетәсеңме, Шейла? Синдә проблемалар белән мафией».
  
  
  «Бу-син үтергән Абруза».
  
  
  «Ләкин алар моны белми. Алар гына белә, син бар иде анда, сине дә үтерә, димәк, син булырга тиеш, выдада эго». Поши шау-гөр килеп рассмеялся.
  
  
  Өченче ир-ат
  
  
  
  
  
  барлыкка килгән ишеклђр артында œтте спальни. Ул одет кебек калган. «Мин задернул барлык жалюзи һәм тиз арада йортны карады. Акча, күрәсең, монда юк».
  
  
  «Әгәр бу шулай, ул бу яхшы спрятала. Шейла акыллы кыз. Ә син, кукла?»
  
  
  «Артык ачык булсын ташлап, сиңа чакыру. Аның да крала акча. Аны сиңа бу, диде».
  
  
  «Мин калдырды бу сезгә. Сез иде ответственны өчен бу».
  
  
  «Поши, алар бул минем, аның хезмәт итәргә булыр иде ih сине. Әйә син тоште, мин напугана кадәр үлем?»
  
  
  «Син куркасың, яхшы, ләкин кешеләр өчен 200 000 доллар узачак аша күп. Кем белә, бу миннән?» Ул күрсәтте ирне бу дверном проеме. «Барыгыз, юлда, возьмите безнең машинаны һәм пригоните аны өйгә. Без булдырабыз үткәрергә биредә зур өлеше төнге тик Шейла бирәчәк безгә килгәндә, без телибез».
  
  
  "Нәрсә, әгәр ул, сөйләшми?"
  
  
  «Сид, аның ненавижу, кайчан ир-ат карый, темную якка әйберләрнең. Без сарыф айларда, выслеживая кызны, һәм хәзер без аны таптык. Өчен нишләргә кирәк син аңладым, бу эшне аннан башкача? яхшырак?"
  
  
  «Ике йөз мең доллар ярдәм итәчәк, - диде Сид.
  
  
  «Әгәр ул безгә әйтер, вәгъдә богом, нәрсәне дә тикшерәчәкбез һәм шуннан соң биш штатлары. Без үтерәләр дүрт кеше шушы ике йөз мең, һәм бу безнең».
  
  
  Поши схватил простыню бу съежившейся кызлар. Аннары ул схватил ee өчен чәч һәм батып тирәсендә кресло.
  
  
  Соңгы тапкыр аны күргәнем булмады, ee, алар вытаскивали аның тирәсендә бүлмә.
  
  
  Аны ишетте крик Шейлы, ә аннан соң аның тавышы оборвался. Ул бар иде, алар кухняда. Мин белмәдем, чөнки алар аның белән эшли дә, әмма күз алдына да китерә алмый идем.
  
  
  Миңа кирәк иде, табып берәр өчен, разорвать үз узы. Аның дип искә төшерде разбитую лампу белән шөгыльләнүче кимегән, идәнгә, аны кайчан көрәшкән бер тирәсендә кеше үтереп утырган җинаятьчеләр белән прикроватной тумбочкой. Перевернувшись, аның алмас заглянуть астында караватка җитештерүче бу якка. Разбитая лампасы сәгатенә әле лежали. Аны перекатился бу караватка җитештерүче һәм астында nah. Аны кайчан выкатился икенче яктан, аны булып чыкты чикләрендә досягаемости лампалар.
  
  
  Бер кусок нигез лампалар выглядел шактый острым өчен тасма кисү битләр, связывающие минем куллар. Аны басты спину, поерзал һәм нащупал зазубренный кусок пыяла. Чөнки алмадым күрергә, дип делаю, мин, мөгаен, да порезал иде, куллары, тик монда берни эшләп тә булмый.
  
  
  Аны сидел анда, һәм пилил кайткач, бер әйләнә-тирәсендәге ир-атлар.
  
  
  «Кара, үзләрен», - диде ул. Бу иде Сид, аның Поши послал өчен машиной. «Син тупой придурок. Сиңа кирәк сәгате өчен, освободиться шул рәвешле».
  
  
  Аның тагын ишетте крик Шейлы, аның голосе яңгырады авырту һәм коточкыч. Аның стиснул тешләре һәм потрудился өстендә чылбыр, сжимая кусок пыяла минем кровоточащих пальцах. Әлегә ир-ат, дверном проеме түгел останавливал минем, аның, та омтылырга освободиться.
  
  
  «Кыз ди сиңа дөреслекне. Мђгънђсе юк мучить ee», - диде мин.
  
  
  «Син генә аңлыйсың Поши. Эму ошый мондый әйберләр. Хәтта әгәр ул әй доверил, ул, мөгаен, эш башкарган булыр иде, шул ук хәл».
  
  
  «Ул булырга тиеш, алган күп тапкырдан көннең Флориде, сез обстреляли коттедж Абруза».
  
  
  «Әйе, барысы да дүрт лежали анда үлгән, һәм Поши выхватил минем дробовик бирде аларга тагын бер выстрел. Вакыт смеялся. Ул, шулай ук, сумасшедший ублюдок, бу Поши». Сид диде бу тоном тавыш, ул кулланды булса, күпчелек кешеләр, әгәр алар", - дип әйттеләр башка - бу тормыш компаниясе.
  
  
  Аның порезал костяшку бармак һәм поморщился. «Нигә сез, гомумән, бармы акча кызга?»
  
  
  «Без тиеш иде спрятать ih. Без алмассызмы пәйда бай бу одночасье, шулай түгелме? Ел дәвамында алтынчы ай, аннары аларны кеше үтерү турында теләсә кайсы странном долларе, упавшем бу преступном дөньяда, җыелган доложить кешеләргә, алар управляют мафией. . "
  
  
  Ул оныткан диярлек, теге ялган, аны диде Мусу турында әйтте, мин профессиональ киллер, аның җибәрдек турында кайгыртырга Шейле Брант. Аның диде: «Мин гади башкара контракт. Мин түгел мафии».
  
  
  «Без нарушили ике закон мафии. Без урладылар өлеше ih акча үтерә атказанган казан авиация җитештерү берләшмәсе. Алар эзли, безне көчлерәк караганда копы. Һәм кызны да. Дип уйлаган идек, бездә бар кыз һәм акча спрятаны бу надежном урында, әмма ул юкка чыкты ".
  
  
  Сөйләшү давал миңа драгоценное вакытта, һәм аның тырыштым эго озайтырга. «Аның отель булыр иде белергә ничек сиңа насыйп табарга кызны. Аның, дип уйламаган идем анда минем дә бар эчке соң».
  
  
  Сид яныма. Иң делле ул бәрде мине ногой буенча ребрам. «Җитә тырышырга. Сиңа түгел сбежать, иптәше булып чыга». Ул досталь револьвер һәм исемгә аңа глушитель. «Поши һәрвакыт юата, эш белән шөгыльләнүче эму бу кызык түгел. Ул кызны ала, ә ул - сине».
  
  
  Аны аңладым, ул килгәч, бу бүлмәгә, мине үтерергә. Полагая, мин эшли, мафию, алар җыелган калдырырга мине исән сөйләр өчен минем боссам булса, мин осознал. Аның извивалась буенча идђндђ к математика һәм пистолетом, карар кылып чыгарга, сопротивляясь. Ул гына попятился, презирая минем тщетные омтылыштан барып аңа. Аны күреп, ничек аз револьвера поднялось һәм нацелилось буларак миңа салкын һәм үлем күзләр. Падая өчен янәшә, аның перекатился к стрелявшему, омтылып, ул чыгарырга эго буенча противовесов. Ул янә попятился, револьвер түгел дрогнул. Аннары ул застрелил мине.
  
  
  Аны ишетте мамык корал белән глушителем, һәм тойдым, ничек таращить күзләре вонзилась миңа күкрәгенә, ничек раскаленная заклепка. Ул янә ата миңа. Аның кимеде
  
  
  
  
  
  Укол больно башлагач, икенче таращить күзләре эләкте миңа муеннарына, әмма хәзер тоелды миңа идем катнашкан җыелмалары. Выстрел охшаган иде укус бал кортлары, артык түгел.
  
  
  Лежу бүгенге үткәргән вычисления, минем рубашка иде шататься кан белән язылган, аның смотрела, ничек Сид һәм двигается бу минем якка, якын беззвучно ступая үз подкрадывающихся аягында. Минем хыял иде нечетким. Ул вакытка килгәч, ул яныма, ул выглядел түгел, артык нечеткой формасы.
  
  
  Ул уперся ногой, миңа һәм толкнул мине спину. Аның беспомощно карадым аңа. Ул янә башкарды револьвер. Аның, дип уйлады ул совершит соңгы переворот, таращить күзләре арасында күзләр, әмма ул опустил корал. Ул карар бирә миңа истечь кан белән язылган үлеменә кадәр.
  
  
  Минем күзләренә караган бу потолок. Минем парализовала көчсезлек. Сид наклонился һәм расстегнул минем куртку өчен ел саен ярага күкрәгендә. Ул казался канәгать. Ул китте.
  
  
  Хәзер аның диярлек күрмәдем потолка. Тьма ползла бу почмакларында минем акыл. Аның уйладым турында Хоуке сөйләде ул отреагирует, кайчан белер, дип югалта Killmasterа. Аңа тоелды ул салды посмертное похвальное хат минем эш керткәнче закрыл эго мәңгегә - эпитафия өчен агенты, убитого хезмәт вазыйфаларын башкарганда.
  
  
  Аның уйладым турында Пэте Стилендә, рыжем, пожелавшем миңа уңышлар. Ул, бәлки, бик озак узнавать, мин последовал өчен N1 һәм N2 һәм Дэвид Кирби сафларына теге, кемгә дә бәхет елмайды. Аның уйладым турында Кирби һәм Шейле Брант да, дип әйтте үзе, - дип подведу ih, убив үзен ....
  
  
  Тик соңыннан, ничек йөзүче, поднимающийся өчен воздухом, аның вырвался буенча окутавшей мине черноты. Мин алмады, моның аңлату, әмма идем әле исән. Минем күзләре тукталдылар бу потолке һәм сфокусировались бу nen. Аның ия түгел иде, тапшыру вакыты турында, ия түгел иде, тамаша буларак, озак, аны иде мәхрүм аң.
  
  
  Өйгә царила мрачная тынлык. Йомшак сергей керде бүлмәгә, гүя тәрәзә артындагы кабырчыгына рассвет. Убийцы китте, аны уйлады, мин бер.
  
  
  Аны ишеттем машинаны. Буенча звуку мотора аны аңладым, - дип ул йорт янында тукталды. Ишек машиналар захлопнулась. Аның лежал һәм прислушивался билалет. Ачылды тышкы ишек урнаштырылды. Аны ишетте shaggy шул кунак. Алар двинулись к кухняда.
  
  
  Аңа эшли ртом түгел, выдал безгә тавыш белән. Аны иде, бик слаб. Аны кайчан попытался пошевелиться, потолок кебек, провалился, һәм аны әз генә түгел, аңын югалткан.
  
  
  Янә shaggy, каты һәм авыр. Шул ишеклђр артында œтте барлыкка килгән ир-ат һәм заглянул миңа. Бу nen иде полосатый костюм һәм шляпа. Аның издал тавыш, напряженное ворчание.
  
  
  Ул мине ишеттем. Ул керде бүлмәгә һәм посмотрел миңа өстән аска таба. Аны күргәч, салкын соры күзләре бу невыразительном, рябом йөзендә. Ниһаять, ул торып басты янымда, тезләренә. Ул вынул пычак, разрезал миңа күлмәк спереди карады ярага. Мин алмадым дип әйтә, булганмы ул тели ярдәм миңа яки гади-булмау белән кызыксынды, миңа күпме яшисе калган.
  
  
  "Кем син?" - диде ул, ниһаять. Бар иде көтелә сицилия теле акцент.
  
  
  Минем авызы сформировал әйтү. «Харпер».
  
  
  Ул торып басты, алга китте ванную белән кайтты өендәге аптечкой. Ул ни-нәрсә белә идем турында утлы ранениях. Ул тиз остановил минем каны тукта мый, аннары разрезал простыню башлады наматывать полоски кордон тирәсендәге минем күкрәк, ничек повязку. Ул гына да түгел, игътибар да минем ярага муенында, шуңа күрә аны, файдам бу бары тик ссадина да шулкадәр җитди өчен вызывать беспокойство.
  
  
  "Кем ата сиңа Харпер?"
  
  
  Аны покачал аягы, показывая, дип белмим. Аны иде хәлдә дип әйтергә булган.
  
  
  Ул үзе мине минутта, әйтерсең, хәл итеп, дип, минем белән эшләргә, аннары разрезал полоски кордон тукыма, связывающие минем запястья һәм лодыжки. Бу эго рябое зат иде смутное знакомо, тик мин алмадым кемгә-эго.
  
  
  Поднявшись, ул тагын бер тапкыр оглядел бүлмә, аннан өеңнән, күбрәк түгел разговаривая минем белән. Аны ишеттем, ничек эго машина завелась һәм уехала.
  
  
  Бу исем кинәт килде миңа башын. Валанте. Марко Валанте. Аны күреп эго фотография газеталарда вакытында тикшерү оешкан җинаятьчелек юстиция Министрлыгы. Булган мәгълүматларга караганда, ул бер тирәсендә кешеләр наверху.
  
  
  Кайчан аны, дип искә төшерде, дип белдерде ул бүген берничә минут кухняда керткәнче тапты, минем, аның, ы четвереньки. Ползание вакытта зур тырышлык. Аны акрын шелл к көне, кайчан минем кешедә коснулась адреслы китаплар. Минем бармакларымны сомкнулись тирәсендә аңа.
  
  
  Миңа барыбер ял итәргә туры килде. Аның жим ятып кына торды өчен янәшә, борясь белән головокружением, һәм шталь өйрәнергә китап. Булырга тиеш, ул аларның тирәсендәге бер кармана тирәсендә җинаятьче, без көч сынашты. Вспомнив, аны ничек порвал пәлтәсенекен Поши, аның файдам китап татарстанныкы эму. Сунув эго минутына, аны кабат пополз. Миңа ясарга туры килгән паузу ял итәргә, өч тапкыр керткәнче, аны, ниһаять, килеп җитмәгәндер кадәр кухня.
  
  
  Растянувшись бу дверном проеме, күтәрде, аның башын һәм посмотрел на Шейлу белән шөгыльләнүче неподвижно лежали янында урындык, аның янына ул иде привязана. Полоски кордон тукыма, алар связывали аны, әле болтались бу ручках урындык һәм түбән перекладинах.
  
  
  Аның дурт үз тавышы. "Шейла?"
  
  
  Ул да двигалась түгел, дип җавап бирде, мине дә аптырашта. Әмма аны кабат прохрипел аның исеме тавышы, тулы больно һәм ярости. Аннары аны подполз аңа. Хрупкое зат иде синяках һәм кан. Бандитлар жестоко перебили сл.
  
  
  Аның кагылды протянутого запястья кызлар. Бик салкын иде. Аны закрыл глаза минутка да, принося
  
  
  
  
  
  
  держа хисләр контролендә. Аннары аны подтянулся к телу.
  
  
  Аны күреп, бу ул иде убита шундый көчле ударом, дип сломала әй муеннарына. Бердәнбер, кем иде нанести мондый удар иде Поши. «Эттән туган», - дип уйладым мин.
  
  
  Аны үзен начар хис итә виноватым, чөнки вернул аны алмады якларга. Аны иде әле исән, ә ул вафат булды. Тик иң көчле эмоцией белән шөгыльләнүче иңләгән мине, наполнила мине решимостью иде ярость. Аның выйду тирәсендә моннан получу Муса эго һәм дуслары, аның уйлады да эшләячәкмен болар өчен генә түгел, Дэйва Кирби, әмма өчен Шейлы.
  
  
  Кайдадыр мин берәүдә күбрәк көч белән чагыштырганда, аның уйлады. Аны протянул кулын, схватился өчен крае кухонного урындык һәм менде аякка. Покачиваясь, аның огляделась һәм поплелась к окну. Аның сорвал пәрдә һәм накрыл алар обнаженное гәүдәсен кызлар. Аның рухнул бу урындык, әлегә набрался шактый өчен күп көч пробраться бу гостиную һәм кылырга гаять медленное сәяхәт к телефоны. Аны төшергән трубку белән крючка һәм бөртекләндерелгән номерын оператор.
  
  
  Минем каркающих сүздә түгел иде, аерым мәгънә, тик мин үземдә тапшырырга, дип, миңа ярдәм кирәк. Кайчан одина тирәсендә ике полиция Бонэма килде йорты аны иде мәхрүм аң идәндә, трубка иде зажата минем кулымда да нык, - дип эму кыен аның высвободить.
  
  
  * * *
  
  
  Аңа иде новинкой өчен персонал хастаханә округта, ерак түгел Бонэма. Алар дәвалан-ганнар берничә утлы ранений кала, ау башлагач, переутомленным спортчыларга гадәттә ирешә алмады подстрелить бер яки ике башка аучылар да, мине өстәмә рәвештә привлекало булса иде, мин иң бәхетле кеше, аның алар кайчан булса каршы алды.
  
  
  «Бер таращить күзләре разорвала гына еожу бу синең муенында. Сиңа була ала начаррак, уйныйм сенсорный футбол», - диде доктор. «Тик сиңа бик бәхетле булуы белән попало сиңа күкрәгенә эләгә». Ул күтәрде наплечную кобуру, аны, аның носили. "Бу замедлило хәрәкәт пуля һәм сбились ee нче каршылаячак сезнең бик мөһим органнары. Таращить күзләре узды аша кожаную оснастку һәм отклонилась нче траектории. Сез истекли кан белән язылган өчен җитәрлек мәҗбүр итә атучылары теләсәм дә ышана ул сезне үтергән.Сезгә бәхет елмайды, мистер Харпер ".
  
  
  «Ага», - диде мин. Миңа бәхет елмайды, әмма Шейла вафат булды.
  
  
  «Синең хәерле самаритянин да ярдәм итте. Ул бик шәп перевязал сине. Кызык, туар микән ул ниндидер медицина белеме».
  
  
  Аны, дип, килгәч ишетә, бу мафиози Марко Валанте дип атыйлар Мәрхәмәтле самаритянином.
  
  
  Ярым көн, алар аның үткәрделәр хастаханәдә, кире кайтаралар, мине норманы. Аның барлык иде әле слаб, ләкин үзен начар хис итә якын к номиналу. Доктор әйтте, мин йөри алам буенча үз бүлмәсендә, һәм, әгәр барысы да барачак яхшы, аны алам выписаться тирәсендә хастаханә эчендә якшәмбе көннәрендә. Ул моны белми идем, әмма планлаштырган аның рәсми тикшерергә бу көннән башлап утыз минут.
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну һәм посмотрел на больничную урынга күчерү. Анда көттем потрепанный «Форд» белән форсированным двигатель. Иртән аны эго алып кайта буенча Бонэма. Поши һәм эго иптәшләр иде миннән диярлек ике көн. Мин дә китәм позволять ih следу становиться холоднее.
  
  
  «Күп вакыт вакыт белән теге хорька, аны ничек күреп ирне сезнең физик торышы», - диде доктор. Иткән, ул син алган, заставило иде минем калдырырга сезне берничә көн. Ләкин давите үзенә артык иртә. Сез артыгын да ачыкларга сәләтле, дип, сез дә шулай көчле, ничек уйлыйсыз ».
  
  
  «Мин сак булырмын, Док». Аңа хәтта уйламадым булуы турында әйтәм. Аның, дип уйлады турында Лосе.
  
  
  Аннары моннан, ничек докторы, чыктым аша палатасы, аның төшергән больничный халат һәм надела урам кияләр. Аның пристегнул израненное нче пуля наплечное гаджет, үзенең талисман на удачу, һәм тикшерде «Люгер».
  
  
  Минем планнар түгел иде килешенгән белән Хоуком. Әлегә бездә булмады хәл итү турында фикер алышырга, вакыйгалар Бонэме. Бервакыт без телефоннан сөйләштегез, алар белән хорька буларак, полиция доставила мине хастаханәгә, нәрсә кирәк иде, чөнки минем барында йортына белән убитой кыз вакытта кайбер аңлатма бирегез.
  
  
  Иң делле полиция Бонэма угрожала арестовать мине. Алар бик расстроились аркасында, бу көн минем сәфәренең бу ih шәһәрдә фаҗига актив ял үлем белән тәмамланган очрак. Әмма Хоук дернул өчен кайбер ниточки, һәм кинәт күбрәк иде безгә мәсьәлә, безгә басым. Газеталарда да булмаган, мәкаләләр.
  
  
  Аның чыктым аша хастаханәнең буенча кара лестнице. Аны тиз шелл бу стоянке, кайчан озын машина свернула белән шоссе һәм тукталды янымда. Ишек распахнулась, һәм Хоук диде: «Нигы, аның шат син басты».
  
  
  Билалет, мин охшамаган укучы, пойманного на крючке, аның послушался эго сигнал һәм сель бу лимузин.
  
  
  «Мин, минем, сез исәпләгән идек шалтырата миңа. Әлбәттә, сез булмаса покинули хастаханәсенә һәм янә түгел занялись иде погоней да хәбәр итеп миңа бу турыда».
  
  
  «Әлбәттә, юк», - диде мин.
  
  
  «Сез титулның, мин наложу вето бу идеясен, һәм баштан сез алмый преследовать стаю кеше үтереп утырган җинаятьчеләр?»
  
  
  «Юк, сэр», - дип җавап бирде аңа хөрмәт белән бу голосе. «Сез беләсезме, аның идем белән эштән киткән эш булса да тоймадым, чөнки алмыйм, моның белән үтәргә язсын».
  
  
  «Син станешь артык стар өчен бу эш Нигы, аның порекомендую сине дипломатическую хезмәтенә», - вздохнул Хоук. "Мин булдым Денвере
  
  
  
  
  
  
  Чөнки мин подозревал, син потянешь нәрсә кебек бу, аңа килде. Кунакханәләр булса, сез булсын өчен, кем дә булса иде итеп сезгә сыйфатында подкрепления? "
  
  
  «Юк, сэр. Аны яхшырак займусь моның ялгызы гына хђл итђ алмый».
  
  
  Хоук задвинул звуконепроницаемую стеклянную панель арасындагы безнең һәм ике ир-атлар алгы сиденье.
  
  
  «Бу инде гына түгел штопора эшләгән Кирби, шулай түгелме, Нигы?»
  
  
  Аны покачал аягы. «Бар һәм кыз. Әмма биредә бар нечто күбрәк, күбрәк шәхси үч чагылыш таба. Кеше, ул алып бара, кеше үтереп утырган җинаятьчеләр, - садист, ул дәвам итәчәк убивать кешеләр, әгәр эго түгел туктатырга».
  
  
  Хок перевернул панель алдына һәм вытащил магнитофон. Ул нажал төймәгә. Рәсми тавыш белән әйтте: «Бирегез миңа доклад, N3».
  
  
  Аңа сөйләде. вакыйгалар турында, алар бар бирле минем килү бу Бонэм, һәм ул чакта Хоук арткан диктофон. «Бу позаботится турында рәсми өлешендә. Калганы, дип әйтелгән, катгый арасында безнең ике. Аңа позволю сиңа дәвам итәргә, бу твоих шартларда. Убери бу ублюдков, Нигы».
  
  
  «Сез аңлыйсыздыр, безнең куркынычсызлык иде взломана базасында яр буенда Каролины, шулай түгелме?»
  
  
  «Мин позабочусь бу хакта», - катгый диде Хоук.
  
  
  «Минемчә, бу базаны күр агент мафии. Алар күрергә теләгән мәгълүматны, без аны җыеп турында кызга, һәм алар теләгән кеше үтереп утырган җинаятьчеләр Фрэнка Абруза. Алар алмыйлар юл куярга бүлмә инакомыслящих убила кеше, аңа алар вәгъдә итә, куркынычсызлык һәм пенсиягә. Бу турыдан-туры чакыру һәм мыскыл итү ".
  
  
  «Килешәм», - диде Хоук. «Янына килдем шундый ук нәтиҗәсе».
  
  
  «Бу головоломке бар, кайбер недостающие өлешендә. Мәсәлән, ни өчен убийца, күрәсең эшләүче мафию, попытался үтерергә мине, тик Марко Валанте ярдәм итте миңа. Расспросите үз экспертлар мафии бу хакта. Бәлки, алар ала уйлап теориясен».
  
  
  «Санагыз, дип, бу эш башкарылган».
  
  
  «Кешеләр, убившие Абруза һәм Кирби, хәзер эзли үз кровавые акча. Аның ышанам Шейла диде аларга дөреслекне, һәм ул белмәгән, ни бар белән акчалата. Алар үтерәләр, аны сәбәпсез күрсәтелгәннәрдән тыш, кеше үтерү йөреп Поши. Ярар, сүз уңаенда, өч түгел, ә дүрт ".
  
  
  "Нинди тикшерү тиеш следовать моннан?" - дип сорады Хоук.
  
  
  «Бу адреслы китап, аны Поши уронил, без көч сынашты узган төнлә. Анда җиде исемнәрен. Аның җыенам нанести визит һәр тирәсендә әлеге кешеләр. Бәлки, одина шулар тирәсендә приведет мине к Лосю».
  
  
  «Әгәр дә Поши һәм эго сообщники яки мафия түгел поймают сезне беренчеләрдән булып». Хоук пролистал адреслы китап. «Бу хатын-кыз исемнәре, алар барысы да».
  
  
  «Һәркем үз шәһәрендә. У Поши бар, дуслар, бөтен картасы».
  
  
  «Аны тикшерергә файллар ФБР. Бәлки, алар сөйләячәкләр безгә нәрсә дә булса турында Поши һәм эго друзьях. Музейдагы сезнең тасвирлау, ул зурлыгында белән Веселого Яшел Гиганты. Бу башы».
  
  
  Аны, ул арада өчен адреслы книгой, әмма Хоук ашыкмый кайтарырга аны: «Нигы, бу күбрәк исемлеге исемнәрен. Әгәр бу каталог сексуаль характердагы. Укыдыңмы, алар ураза, алар Мусс турында язган җиде девушках?»
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Шактый пикантная әйбер».
  
  
  «Ул описывает, һәр шулар тирәсендә ясый яхшырак барлыгы сексуаль өлкәдә.« Эшли Лос-Анджелеста »яңгырый сенсационно».
  
  
  «Шәхсән миңа ошады тәкъдимнәр торган ул, бирде Коре бу Вегасе. Голос мин сезгә әйтәм, бирергә сезгә белергә, никадәр точны язу Поши».
  
  
  «Син - нык физик үрнәге, минем малай, тик мин аңламыйм, ничек син алыр иде шәхсән исследовать предметы, бу глубине түгел изматывая үзен кадәр черегән сөякләрен һәм черегән сөякләрен», - диде Хоук күңелле тавыш белән. «Мәсәлән, beauty Барбары шундый ки, хәтта Муз алмады ih описать. Ул гади дип, аның исемен, һәм исемгә артыннан восклицательные билгеләре».
  
  
  «Бәлки, ул моны, чөнки ул веб-девственница бу»компаниясе.
  
  
  «Мин мөгаен шиклђнђм, - дип Поши белә девственниц», - диде Хоук. «Минем, миңа кирәк түгел, күрсәтергә, ягъни, бу кызлар, мөгаен, җәлеп ителде бу ќинаятьчел тынычлык, һәм, мөгаен, булачак белән бәйле бандитлар, алар башка колебаний убьют сезне, әгәр алар заподозрят?»
  
  
  «Бу булачак " күңелле сәяхәт, яхшы».
  
  
  Хоук закрыл китап һәм миңа тапшырды. «Тагын нәрсә, Нигы? Сине берәр сдерживает?»
  
  
  «Юк», - соврал мин. «Тавыш бирү һәм барысы да. Аның булырмын элемтәдә».
  
  
  Ул янә яздырган минем исеме, аны кайчан чыга, - юньдә машиналар. «Шейла чыгарды синдә көчле тәэсир итте, шулай түгелме? Ул нинди иде?»
  
  
  «Мин алмадым дип әйтә. Белми идем, аны болай да яхшы».
  
  
  Аны да әйтеп үтте, - дип бер генә буенча исемнәрнең китапта Муса ала керәчәк кызга, без аны белсеннәр, ничек Шейлу Брант. Элеккеге алмады приписать әй үткән, әмма ул булырга тиеш у нах иде кадәр, моннан тыш, ул ничек каршы алды Фрэнка Абруза.
  
  
  Аның преследовал призрак Шейлы, шулай ук аның кеше үтереп утырган җинаятьчеләр.
  
  
  5
  
  
  Әгәр минем эштә иде, бер зур кимчелек, моннан тыш, санын сәгать һәм югары үлүчеләр саны, шулай ук бу булса, миңа туры килде үткәрергә күбрәк вакыт чит илләрдә караганда, үз.
  
  
  Аны күрмәдем, El Pueblo Nuestra Senora la Reinda de Los Angeles de Porciuncula, билгеле булган күпчелек тирәсендәге безнең кебек гына Лос-Анджелес, ике ел дәвамында. Шәһәр үзгәрде түгел, бөтенләй яхшы якка үзгәрә. Климат, шундый похожий климат средиземноморских ил, иде, элеккечә үк кадерле, һәм кызлар да. Әмма хәрәкәте һәм смога көчәйде.
  
  
  Аны кайчан пробирался бу телефон будку даруханәләр, миңа кызык, ничек Эшли
  
  
  
  
  
  ул шөгыльләнә сынады беренче сәхифәне сексуаль Who's Who Поши, булачак сравниваться белән кайбер тирәсендә исерек, сидящих фонтан янында содовой биклђп өчен ih таптылар. Бөек америка хыялы турында славе беркайчан да үлә.
  
  
  Аны кайчан дип сорады Хезмәткә, бу трубку дип җавап бирде хатын-кыз тавышы, прозвучавший разочарованно. «Мин позвоню әй». Әлегә аны көттем, аны, посмотрел аякка кызлар янында фонтан белән газировкой һәм хуҗаларына ишек киосклар өчен аңа иде файдаланырга кондиционером. Көннәр становились барлык жарче, һәм аны йөртеп, бик повязки күкрәгендә.
  
  
  Тавышы хезмәт куя, казался знойным, әмма, бәлки, минем карашка, повлияло кыскача тасвирламасы Поши ee талантлар бу спальне. Кайчан аңа диде әй, чөнки башка тәкъдим итте миңа аның белән элемтәгә керергә, ул чакырды мине, шул керә. Бу шулай ук гади, ничек төшү белән барного урындык. «Мин башка акыл яңа танышу», - диде ул.
  
  
  Тиздән аны берәүдә сәбәбен. Белән танышу, яңа кешеләр иде, эш Эшли. Ул эшләгән борделе. Ул повела минем өскә баскычтан, цепляясь кулын дим синей полосой.
  
  
  «Сине бик киңәш итә. Аны алды твой номер бер Поши», - диде мин.
  
  
  «Поши? Турында, әлбәттә». Ул затащила минем бүлмәгә, һәм спустила молнию бу минем брюках, әлегә аның әле карадым як. «Мин сине тиеш карап чыгарга, кыйммәтле, һәм, яхшылап кабул итәргә ванну. Леди, бу аңа аның эшлим, ди, чөнки чисталык - ул янында процветанием».
  
  
  Аның уклонился аның ловкой уловки. «Ул булырга тиеш, чын фәлсәфәче. Аны иде отель белән очрашырга, аның кайчан да булса».
  
  
  «Юк, син булмаса шталь. Ул холодна, ничек складывать доллар кредит ростовщика. Күбесе мадам салкын. Алар фильмнары, анда бар алтын йөрәк, зур голливудская-чын сафсата. Сиңа ни булды, кадерлем? кузгатты? "
  
  
  «Һәрхәлдә, аны тапкан собеседника», - дип уйладым мин. Әгәр аның дип, аны ничек барып стадион, ул, мөгаен, дип тә өстәде иде составы бейсбольного клубы һәм узган елгы рекорд.
  
  
  Эшли прижалась миңа. Ул бик эре кыз була, блондинкой аша матурлык салоны, һәм аны мәңгегә күп салырга була икен. Ee соски пулями кололи минем күкрәгенә.
  
  
  "Нәрсә булды синең белән зат, сеңелем?" Ул коснулась разреза бу ягында минем иреннәре швов, алар докторы ның миңа башын. «Сез выглядите әйтик, әйтерсең аска тәгәрәдек бу бетономешалку».
  
  
  "Эләктем авариягә эләкте*
  
  
  "Миңа кызганыч." Ee кешедә янә схватила мине. "Их, син чын ир-ат,, шулай түгелме?"
  
  
  Ихтимал, диде ул, бу һәркемгә үз клиентларына, әмма мәгънәсе зур түгел ия, әйтерсең, ул омелой бу күз алдында. Аның поспешно отступил башлады расстегивать молнию, белегез булса, Хоук мине күргәч, хәзер, ул иде рассмеялся.
  
  
  «Мин телим спросить сезнең турында Лосе. Сез күрдегезме, эго соңгы тапкыр?»
  
  
  «Мин, чыннан да хәтерләмим. Сез моның өчен килгән бирегә, белү, анда залында Поши?»
  
  
  «Син акыллы кыз. Син шунда ук мине раскусила, шулай түгелме?» Аңа льстил iso барлык көчләрне. «Мин ищу зур клоун. Без югалттык элемтә, аңлыйсызмы, нәрсә турында, аны?»
  
  
  Ул придвинулась миңа лижет, һәм обняла минем сул кулы өчен талия. Ee уң кулым кабат таптым минем молнию. Ул иде тизрәк карманника. «Димәк, сез монда ала аласыз ләззәт нче танышу. Сезне, ашкай?»
  
  
  Аның схватил ee кулын һәм повернул ладонью өскә. Аны утырттылар өч двадцатых аның скрученные гына карый. «Сөйлә миңа турында Поши».
  
  
  Аның дружелюбие кискен угасло. Ул сак белән тәмамланды кәгазь акчалар (банкнотлар) һәм запихнула ih миңа пояс: «Мин продаю секс түгел, ә мәгълүматны».
  
  
  «Без Мусом иске дуслар. Әмма без югалттык элемтә, ничек инде мин, - диде. Слушай, ул бирде миңа синең номеры, шулай түгелме?»
  
  
  «Син иде солгать бу хакта. Һәрхәлдә, хәтерләмим, кайчан видела Поши соңгы тапкыр, мин дә белмим, кайда ул. Хәтта, әгәр ул синең күптән потерянный абыйсы, мин теләмим турында сөйләргә nen».
  
  
  Аның досталь, тагын ике егермелек, сложив барлык биш һәм засунул аның блузку белән тирән вырезом. "Сез ышана?"
  
  
  «Мин тулысынча ышанам. Поши ярата сбивать белән файдасы кешеләр, һәм аның яхшы килеп чыга. Беркем турында сөйли nen белән незнакомцами».
  
  
  «Бирегез миңа иске адрес, хәтта телефон номеры. Мин әйтә алмыйм, анда аның эго алды».
  
  
  Хезмәт куя, порылась арасында үзенең зур књкрђк вытащила купюры. Ул разгладила ih морщинки. «Мин күрмәдем, эго берничә ай, бәлки, хәтта елга. Дөресен әйтәм. Һәм аны беркайчан да белмәгән адреслары. Ул вакыт-вакыт приходил бирегә, тавыш бирү һәм барысы да».
  
  
  "Бар иде, исеме, шулай түгелме?"
  
  
  «Мин уйлады, син эго иптәше булып чыга. Дуслар, белә исемнәрен тагын башка». Ул швырнула, миңа купюры, һәм алар аска тәгәрәдек идәнгә. «Син хәтта охшамаган, аның берсен. Син выглядишь артык гадел. Тик синнән ришвәт һәм отбей ee».
  
  
  Провалив сөйләшүләр, аны татып карады артык турыдан-туры алым. Аның откинул куртку өчен ул җебе күрергә «Люгер» бу кожаных ножнах. «Миңа кирәк, исемен, Эшли».
  
  
  Ул облизнула нижнюю губу. "Сез копп?"
  
  
  «Юк, бары ир-ат эзли " Поши».
  
  
  «Джонс - эго исемен». Ул киеренке узды засмеялась. «Сез, мөгаен, ул верите миңа, ләкин бу чиста дөрес. Эго исемем Эдвард Джонс. Һәм болар барысы да, мин алам, шуны әйтергә телим».
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин, якын килү көне. «Сез калдырырга ришвәт».
  
  
  Аны көттем якын йортны өч сәгать рухнула өчен автокресло һәм тырыштым, чиста сиздермичә. Аны иде, якын йорт
  
  
  
  
  
  Аңа әзер идем завалить үзен анализ персонажлар, ниһаять, пәйда булды Эшли, һәм остановила такси.
  
  
  Картер, дип уйладым мин, ярый син доверчивая күңеле.
  
  
  Аның китә такси, ул исә, мине аша шәһәрне дешевому жилому өйдә. Аның последовал Хезмәте өчен эченә нәкъ вакытында өчен заметить, ничек ул взбирается өскә таба, баскычтан. Ахырында длинного коридоры грудастая блондинка постучала шул ишек. Түгел алгач, җавап бирү, ул постучала көчлерәк. Аннары ул повернулась һәм увидела минем, һәм аның күзләре да киңәйде нче флагы рөхсәт үтәү.
  
  
  «Бу синең тарих түгел иде", - правда, - диде аңа сәлам, - тик мин алды кыйммәте үз акчасы. Син китерде мине монда».
  
  
  "Акыллы, ничек тегүче, шулай түгелме?" ул плюнула.
  
  
  Аны татып карады ишекне. «Күрәсең, Поши өйдә юк. Сез итәсез безгә моның белән нишләргә?»
  
  
  Ул побежала киләсе лестничному пролету. Аның преследовал аның кадәр түбә һәм загнал бу почмагына. Ул көрәшкән һәм царапала миңа зат пыталась ударить мине коленом бу пах һәм называла берничә ругательств, аларда мин дә ишеттем еллар. Исәпкә алып, минем иң төрле сәяхәтләр, ул күп сөйләде, аның словарном запаста.
  
  
  Аның потянул ee өчен запястья һәм прижал к крае түбәләр. «Ә хәзер, әйдәгез, послушаем турында дөреслекне Поши».
  
  
  «Син оттолкнешь мине. Ул булыр иде, тик син генә тотасың».
  
  
  «Түгел рассчитывай бу хезмәт куйды. Поши үтергән минем берсен һәм вставил кызны кадәр үлем. Аны анда эго, миңа барыбер, миңа нишләргә юлында».
  
  
  Ул авыр дышала. «Бу дөрес кызлар турында? Син дәрәҗәдә?»
  
  
  «Кызны исеме Шейла. Сез кайчан да булса ишеткән өчен, Поши упоминал аны?»
  
  
  «Беркайчан да. Һәм аны күрмәдем, - эго соңгы вакытта. Ул яшәгән фатирда булганда аны эго белсђм. Аны уйлады, ул отель иде белү, сез эго эзлисез. Бу веб-сәбәп, аның буенча аның килдем. Чынлап әйтәм, бу шулай».
  
  
  «Ул атады үзен Эдвард Джонс, яки сез бу выдумали?»
  
  
  «Ул кулланды бу исемен, кайчан аның эго белми. Ул, мөгаен, ђйлђнђ-тагын бер дистә. Әгәр сез миңа түгел, верите, вернитесь өйгә расспросите башка кызлар. Алар әйтерләр сезгә дә шул ук хәл. Ул ќинаятьче. Ул хвастался, дип натворил берничә зур del ".
  
  
  Аның отпустил ee. "Бик яхшы."
  
  
  "Мин алам барырга?"
  
  
  «улетай», - диде мин.
  
  
  Эшли оглянулась, кайчан янына лестнице.
  
  
  "Ул вставил аның кадәр үлем?"
  
  
  «Ага», - диде мин. Минем тавышы иде хриплым.
  
  
  Аны берәүдә, дип, арзанлы йозак көнгә фатир җиңел вскрывается. Бүлмә иде пусты, мебель ятарга тузан. Соңгы обитатель китеп, шактый инде. Аның огляделась белән отвращением. Аны өметләнгәнен ка күбрәк.
  
  
  Компания көткән мине у подножия баскычлар. Аның тырыштым дә күрсәтергә, үз флагы рөхсәт үтәү, кайчан күрдем ee.
  
  
  «Сез әйттеләр, заставило мине уйланырга, - диде Хезмәт.
  
  
  "Моны?"
  
  
  «Мин тотам турында кызга. Ул иде синең кыз?»
  
  
  "Юк, аңа, диде. «Әмма ул заслуживала мондый үлемне».
  
  
  «Мин алмыйм сөйләү сезгә Поши күбрәк аңа инде сөйләде. Тик мин алам дип атарга сезгә бөтенләй икенче исеме. Сез беләсезме, ничек эшли хищные? килешүләр төзелде, алар бара кемгә дә мафии яки к егеткә, ул финанслый ограбления өчен өлеш чыгару. Лос-Анджелеста бар кеше исемендәге Хаскелл. акча өчен ограбления ".
  
  
  «Рәхмәт, Эшли».
  
  
  «Забудь бу хакта. Һәм мин тотам нәкъ менә бу. Забудь, мин сиңа диде».
  
  
  Табличка көнгә Хаскелла сөйләде, дип, ул күчемсез милек белән шөгыльләнә. Толстый келәмгә бу прихожей указывал, ул зарабатывал бу акча яки подрабатывании. Эго сладострастная секретарша одарила мине елмаеп, тулы теш, болай да ихлас, һәм диде, дип, мистер Хаскелл беркемне дә кабул итмичә алдан язылу.
  
  
  "Ничек кабул итүгә эләгү?"
  
  
  Ул янә күрсәтте тешләре. Ул булырга тиеш иде рекламировать зубную пасту. «Әгәр кеше белми мистера Хаскелла, бу сирәк дәвалау белә».
  
  
  «Мин беләм Эдварда Джонс», - диде мин. "Булыр микән бу җитә?"
  
  
  Ул җыйды берничә кәгазьләр һәм кергән өчен хәбәр итәргә исемен үзенең боссу ялгыз калу. Ул кайчан кайтты, диде ул, бу мистер Хаскелл бүген бик занят һәм икән, беркайчан да ишеттем турында Эдварде Джонсе.
  
  
  «Башка сүзләр белән әйткәндә, аның китәргә тиеш».
  
  
  Елмаю янә расцвела, бу юлы егерме дүрт карата. "Син аңладым, бастер".
  
  
  Кара кадиллак сидел у обочины, чыккач, аның тирәсендә бина кояшлы святый Калифорниядә. Руль артында сидел шофер бу униформе белән зат, похожим кеше белән икенче катка.
  
  
  Аны наклонился сөйләшә аның белән, кайчан узды mimmo «Кэдди». «Кирәк түгел кияргә сшитую формасын. Шуның аркасында выпуклость кул астында аерылып тора, ничек неровность бу шине».
  
  
  Ул дип һәм похлопал буенча выпуклости. «Голос анда аның ношу киңәшләрен».
  
  
  Аның припарковался бу полквартале һәм шталь көтәргә. Шофер, күрәсең, кайткан Хаскеллом. Ун минут барлыкка килде тулы ир-ат, ул выглядел әйтик, әйтерсең лә ул несс карбыз астында пәлтәсенекен, һәм сель машинага.
  
  
  Кайчан Кэдди проехал аны, отстал от аңа. Безнең максат булып чыкты искиткеч загородный клуб янындагы. Толстяк иде уенчы гольф. Аны зур өлеш көн, экрандагы өчен аның бинокль. Бар иде драйв, ничек бар старухи. Ул вакытка, ничек ул, ниһаять, поплелся кире клубы, аны шталь корбаны җитди скуки.
  
  
  Вакыт җитте ясарга барышы. Аның күтәрде бинокль китте һәм бу урынга күчерү
  
  
  
  
  
  . Двигаясь артта калды, кайбер машиналар аны килеп сзади к шоферу, ул, скрестив куллары, прислонился к капоту «Кэдди».
  
  
  «Исәнмесез», - җайлап диде мин.
  
  
  Ул кискен развернулся, һәм аның кинәт врезал откровенными бу эго кояшлы сплетение. Аның задернул эго арасында ике машинами өчен без привлекали игътибар һәм тагын бәрде аның эго. Эго күзләре закатились кебек, мрамор, һәм эго неуклюжая кешедә безвольно соскользнула белән пуговиц пиджака.
  
  
  «Әйдәгез, карыйбыз бүген сезнең тәкъдимнәр», - дип аны нык потянул өчен куртку. Өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы посыпались дождем турында мәрсин провинциясенең сәүдә - «кадиллака». Аның извлек буенча кобуры аның астында мышкой пистолетын 38-нче калибрлы.
  
  
  «Хәзер без көтеп калабыз синең босса», - диде аңа эму.
  
  
  Кайчан Хаскелл чыктым аша клубы, шофер киеренке сидел руль артында. Эго такталары иде аркасында пистолет, ул аны воткнул эму муеннарына сзади.
  
  
  "Макс, дип, синең белән?" - дип сорады Хаскелл, алым лижет.
  
  
  «Бар болит тормыш», - диде мин. Аның ногой толкнул правую дверцу машиналар. «Садитесь, мистер Хаскелл».
  
  
  Толстяк посмотрел миңа белән заднего утыргычлар яна башлый. Бар иде гладкий загар өчен гольф, әмма хәзер ул выглядел бераз бледным. «Бу түгел, ди файдасына сезнең фикерләр», - буркнул ул. «Мин кеше белән кайбер йогынтысы».
  
  
  Аның озак көттем, һәм мине терзало нетерпение. «Садитесь машинага, мистер Хаскелл, яки аның пролью бераз кан сезнең шофер бу кадерле жириновский күн утыргычлар».
  
  
  Ул сель машинага һәм, ворча, откинулся бу спинку кресло. Сложив пухлые бармак бергә, ул әйтте: «Сиңа яхшырак булу бик яхшы сәбәп, моның өчен гамәлдә булган».
  
  
  «Уңыш уята самоуверенность, мистер Хаскелл, - диде мин. «Аны түгел, арзанлы бандит, миңа наплевать, син никадәр мөһим, синең өчен».
  
  
  Эго кечкенә күзләре тревожно переместились, әмма ул югалтмаган самообладание. «Мин предполагаю, дип, сез, ул, кеше ул, дип раслый булып тора, икенчесендә Эдварда Джонс».
  
  
  «Мин түгел " диде, дип, аны эго башка. Аңа диде, дип беләм аны. Аның телим, сезнең белән бераз турында мәгълүматны кайда табарга мистера Джонс».
  
  
  «Без беркайчан да обменивались адресами».
  
  
  Мин күрмәдем сәбәпләр белән мөрәҗәгать Хаскеллом бу ак перчаткалар киеп башкарырга. Карамастан, «Кадиллак» белән шофером, эго устланный коврами офис һәм членство шәһәр арты клубында, ул да артык изощренным бандитом. Аның прижал, аз револьвера к эго коленной чашечке. Кинәт удар уятты өянәге больно.
  
  
  "Кем син, тегүче тик синнән?" отель онлайн белергә.
  
  
  «Мин шул кеше, ул бирде сезгә штопора турында Эдварде Джонсе».
  
  
  «Ул түгел иде Лос-Анджелеста берничә ай. Аның ия түгел иде, аның белән эш озаграк моның».
  
  
  «Кем белән эшли Джонсом? Бар, пар дуслар, алар ул куллана эшендә. Аның телим белергә ih исемнәре».
  
  
  Ул поморщился һәм потер всякому племени. «Әгәр сез таныш иде бу кеше, шулай ук яхшы, аны ничек, сезгә дә кызыклы булыр иде эго эзләргә. . Ул ярата убивать кешеләр».
  
  
  «Голос нигә аны ищу эго».
  
  
  «Мин алмыйм сөйләү сезгә эго друзьях, чөнки мин булган ки, аның белән бер. Ул бик сак карый шундый деталям. Ул безнећ белђн аралашудан туктады килә миңа өчен финанс, чөнки тапкан башка покровителя. Минемчә, кемгәдер Оештыру».
  
  
  Аның чыкты, - юньдә машиналар. Тагын бер ноль. Потраченный юкка көне алмаганда, удовольствия белән якыннанрак танышырга мистером Хаскеллом, алмыйча, аның аның алыр иде булмый.
  
  
  "Әйә син собираешься әйтә миңа, кем син?" - дип сорады Хаскелл.
  
  
  «Ни өчен аны тиеш мин? Син миңа берни дә түгел», - диде.
  
  
  Аны ташладым эго шоферский пистолетын бу мусорный бак урамда.
  
  
  Ул төнлә белән аңа шалтыратып Хоуку буенча номерлар мотеле. «Әйдә сравним записи, - диде мин, кайчан ул килеп к линиясе.
  
  
  «Минем бар дип,-кайсы кеше турында мәгълүмат, аны үтерергә маташа, сезнең кунакханәдә бу Бонэме. Беренчедән, эго исеме иң делле Куган. Бар иде полицейское досье". Ул наемником, берсе тирәсендә иң яхшы. Киресенчә, ФБР бераз исе китте, сез алдылар одолеть эго ». Бу голосе Хоука иде зур канәгатьлек.
  
  
  "Кем гомерен үз эму боерыклар?"
  
  
  «Ул независимым подрядчы. Нанимался теләсә нинди, кем иде түләргә эму гонорар булган югары. ФБР, дип раслый ул входил бу даими хезмәт хакы мафии».
  
  
  "Ә нәрсә турында Валанте?"
  
  
  «Ул якындагы башка Фрэнка Абруза».
  
  
  «Куркам, минем аз. Поши юк, Лос-Анджелес».
  
  
  Хоук прочистил тамакны гүзәле «Ә турында ничек Эшли? Ул дожила кадәр куелу ә?»
  
  
  Бу шик булмады. Минем боссе иде черта грязного карт.
  
  
  Алты
  
  
  Аны иртә жим ятып кына торды, йокларга проспал атканчы. Бу минем бердәнбер тапшыру шипящий тавыш белән. Күзләре сощурились, аның лежал һәм прислушивался, вцепившись пальцами бу рукоятку «люгера». Аннары аны тойдым внезапный прилив җылылык к минем затка.
  
  
  Отбросив простыню, аны, повернулась һәм кимеген пол, приседая белән Вильгельминой бүген кулымда. Оранжевые телләре пламени лизнули диварны минем номерлар мотеле. Шипение, ул аны ишеттем, күп булуы белән бәйле занавески бу стеклянных ишекләр вакытында эчке дворик загорелись. Алар инде сворачивались бу кара трут, һәм ут разгорался стонами.
  
  
  Аның схватил огнетушитель стонами холлында һәм, войдя бу бүлмәгә, вздрогнул эсселектән. Огнетушитель тиз потушил ялкыны. Аның отты, әмма, әгәр аның проспал биш минут озаграк, барысы да башкача булыр иде.
  
  
  Аның уронил огнетушитель, янә күтәрде Люгер һәм сорвал
  
  
  
  
  
  обугленные ә кар кызына яулык яптылар. Кемдер проделал аккуратную дыру аерым кисәкләре тутырылган пыяла көне-протянул кулын өчен поджечь ә кар кызына яулык яптылар. Бу бик яхшы профессиональ эш. Әлегә аны торды, любуясь дырой, таращить күзләре пробила ишек янында минем баш. Аны ишеттем, ничек таращить күзләре узды mimmo һәм ударилась бу дальнюю диварны. Мгновение узгач, аның лежал идәндә.
  
  
  Бандит спрятался түбән булу сәбәпле кирпичной стеной икенче яктан ябык патио һәм бассейн янында. Бу тусклом яктылыгында аны иде күрергә, аз эго мылтыгы, ул просовывал эго аша диварны. Чөнки аны ишетмәдем ату, винтовка булырга тиеш ул глушителем. Бу ир-ат иде һөнәр белгече, бөтен, кала, моннан тыш, ул промазал буенча минем баш алты дюймов. Бәлки аны бераз сдвинулся, ул нажал бу спусковой крючок.
  
  
  Мин түгел, - дип җавап бирде эму бу ут, чөнки алмаган, билгеле эго күрергә. Ул да түгел иде мине достать. Без уйнадык выжидательную уен, һәр тирәбездә өметләнгәнен ачу тантанасына. Эго сабырлык превзошло минем. Аның күчәргә карар итә. Обнявшись идәнгә, аның башлады, артка чигенергә.
  
  
  Кайчан аңа булды, алга таба да нче ишекләр, аның басты. Аның натянул чалбар. Тыныч кына шагая яланаяк, аның побежал буенча застеленному ковром коридору һәм менде, баскычтан бу башыннан икенче катта мотеля. «Әгәр дә елмайса, аның алмыйм выстрелить аңа өстән», - дип уйладым мин. Әмма кайчан аның янына килеп перилам балкон, икенче катка, ул юкка чыга тирәсендә үзенең укрытия.
  
  
  Глыбы җәйде территориясендә мотеля обеспечивали яхшы укрытие, әмма стрелку туры килде метаться алар арасында. Иртәме-соңмы аның эго увижу. Аны көттем, генә дрожа бу прохладном һавада. Тыш брюк, миңа иде бары повязка күкрәгендә.
  
  
  Ниһаять, аның диде скрюченную фигуру, убегающую миннән. Ясаганчы, аны өлгергән выстрелить аңа, ул прыгнул ерак почмагына бинасы.
  
  
  Аны тиз спустился буенча ступенькам, йөгереп mimmo берничә автоматтан сату буенча эчемлекләр белән түләүгә монетами һәм наина ельцина бу парковку. Минем ир-ат отступал. Ул перелез аша проволочную ограду һәм прыгнул машинага припаркованную юл читенде бер юл өчен территория мотеля. Ул алды мотоцикл һәм умчался.
  
  
  Аны алыр иде выстрелить, әмма бу, ихтимал, түгел остановило иде аны, аның, түгел, теләгән җәлеп итәргә бер төркем. Аның узды кире үз бүлмәсен, задайте үзенә очевидный штопора. Каян потенциальный убийца белә, анда мине табарга?
  
  
  Аннары иртәнге аш аны, выехал буенча мотеля китә шәһәре аша өйгә, кайда каршы алды Title.
  
  
  Ишек төбендә каршы алды мине нык кытайлы. Аны күрмәдем, - эго үз беренче визиты, һәм пожалел бу хакта. Ул төзелгән кебек, трактор һәм выглядел дружелюбным.
  
  
  "Нәрсә телисез икән, бу вакытта көн?" - бит диде ул.
  
  
  "Артык иртә бизнес өчен?"
  
  
  «Әгәр сездә юк очрашу. Ә сездә юк».
  
  
  Аның прислонилась плечом к көне, кайчан ул ябарга маташа аның алдында минем зат. Аның эму дип елмайды. «Әйт, Хезмәткә, дип аңа икенчесе килде».
  
  
  «Заводы бүген беркемне дә үткәндәге».
  
  
  «Син ошибаешься бу», - диде аңа эму. «Ул мине буларак».
  
  
  «Мистер түгел пытайтесь килергә минем белән катгый. Аның алам ташлап, сезне икенче блогы».
  
  
  «Бәлки, син алыр иде. Әмма кайчан аның вернусь, миңа туры киләчәк күрсәтер тәмуг».
  
  
  Ул запрокинул башын расхохотался, похожий ка рев подвесного мотора. «Элек аны иде һөнәри көрәшче. Могущественный Шань, Террор Көнчыгыш булса да, аның туган ачылды монда, Лос-Анджелеста. Сез кайчан да булса карадык, рестлинг телевизордан?»
  
  
  «Мин тырышам нишләргә бу».
  
  
  «Карале, текә егет, аңа эшлим монда гына. Әмма мин аны доставлю синең хәбәр, әгәр син телисең подождать».
  
  
  "Рәхмәт."
  
  
  «Барысы да тәртиптә. Сез мине развлекаете».
  
  
  Ул впустил мине эченә һәм отошел, әле посмеиваясь. Ул керде заднюю бүлмәгә беренче планда катта, закрыв артыннан ишек. Аны ишеттем тавыш, бер хатын-кызлар. Әлегә аны көттем, аның задавался мәсьәлә, нигә кызны белән шөгыльләнүче кичә иде, шулай кереп, бүген дә шулай кыен күрергә мөмкин.
  
  
  Бу лестнице, аның буенча минем кичә алып барды, Хезмәткә, барлыкка блондинка. Ул бик охшаган Хезмәт күрсәтелгәннәрдән тыш, яшьрәк иде һәм авыррак шул бедрах. Анда иде неглиже, ул икеле имело әһәмияткә ия.
  
  
  Зевая һәм потягиваясь, ул позвала мине: «сиңа Нәрсә кирәк, сладкий?» Аның тон тавыш указывал нәрсә булса да, бу безгә иде, ул белә, анда аның алам бу достать.
  
  
  Коточкыч Көнчыгыш кайта һәм прервался. «Заблудись», - прорычал ул кызга. Мәгълүм эго күбрәк түгел забавляло. Ул ткнул миндә зур пальцем. «Әйдә, текә егет».
  
  
  Аның керде бүлмәгә, анда жалюзи иде тыгыз задернуты нче кояш. Арзанлы пахучих матдәләр загрязняли һава, ә мебель яклады үзе катнашмасы тикка һәм голливуд гротеск. Зур кытайлы закрыл өчен минем ишекне, һәм мин ишеттем щелчок замка.
  
  
  Ждавшая мине хатын-кыз иде бөтенләй охшаган Хезмәт. Әй иде өчен утыз, һәм, булырга тиеш, кайдадыр аның предках иде көнчыгыштан кеше. Ee күзләре генә иде раскосыми, ә тире омелой саргылт төс тљскђ. Аның кара чәч иде подстрижены якын максатка. Сверкающая мандариновая скрытые облегала аның стройное гәүдәсен, ә озын ногти иде выкрашены бу восприимчивым өлкәсе. Бу темной бүлмәдә аның күзләре сияли, ничек күзләренә сиамской кошки, свернувшейся у нах на коленях.
  
  
  "Бу ул, Алида?" - дип сорады Шан.
  
  
  "Әлбәттә, бу-ул".
  
  
  "Син түгел
  
  
  
  
  
  
  башка Эшли, мистер. "Ул схватил минем өчен рукав, собирая пригоршню эго толстыми пальцами." Аның алам сломать сезгә муеннарына ".
  
  
  Песи на коленях янында хатын-кызлар башын күтәрде, гүя ишетте угрозу. Эго ватып, кечкенђ язычок скользил буенча эго отбивным.
  
  
  «Подожди туктагыз», - диде мин. "Сәбәбе нәрсәдә неприязни?"
  
  
  Хатын-кыз погладила кошку һәм рассмеялся књрсђтте миңа. «Мин моның белән управляю йорты. Килдегез бирегә кичә астында ложным предлогом. Сез доставили безгә кайбер күңелсезлекләр».
  
  
  "Бу бәла?"
  
  
  «Худший төре. Эшли совершила хатасын, кайчан да сөйләде миңа синең белән баштан. Мин позволю сиңа күрергә, аны кабат. Бу эш, анда син участвуешь түгел, аның эш».
  
  
  кытайлы авыр опустил миңа кулын эчтђге. "Ул да хәзер минем?"
  
  
  «Юк әле», - диде эму Алида. Ул указала миңа озын ногтем. «Сез урынга килеп җиткән кадәр кызлар, сказав, дип Поши егылып хатынны үлеменә кадәр. Бәлки, сез солгали. Бәлки, сездә дә бар, башка сәбәпләр эзләргә эго».
  
  
  "Нәрсә булыр иде алар?"
  
  
  «Мисал өчен, ике йөз мең доллар».
  
  
  Бу иде гына штопора вакыт җиткәч, ул автомобиле чыгарачагын әйтеп үтте Шан каршы мине, мин дә китәм китәргә түгел, поговорив белән борчый иде. Шулай итеп, яростным хәрәкәте элек аны бәрде аның локтем буенча твердому животу Шана. Ул хмыкнул караганда больно һәм флагы рөхсәт үтәү.
  
  
  Повернувшись, бәрде аның эго коленом. Эго зат иде, теләсә нинди гына түгел загадочным. Линияләрен больно пробежали к эго глазам, һәм ул согнулся, ничек косолапый кеше, пытающийся зажать грецкий орех арасында коленями.
  
  
  Ул чакта ул арада миңа аның башкарды ложный выпад, ә аннары бәрде аның эго ребром уң кулы. Удар, разрубивший тактаны, эләккән эму сбоку бу толстую муеннарына. Эго күзләре выпучены, ә сулышы свистит аша тешләре. Поймав эго бу пәлтәсенекен, батып аның эго буенча противовесов һәм швырнул үзенә мәшкъ. Ул егылып идәнгә, ничек пианино, упавшее белән ике катлы.
  
  
  Аның вытащил Люгер. "Ә кайда Эшли?"
  
  
  Алида встала һәм бросила кота миңа зат. Аның увернулся, һәм сиамец пролетел mimmo, изрыгая ярость. Ул төште бу спину Шана башлады пробираться өскә. Кытайлар тырыштылар эго оттолкнуть, һәм песи вонзил когти башын ир-атка.
  
  
  Бедный Шан кричал шактый шау-гөр килеп торсын разбить пыяла.
  
  
  Аны йомшак вә стукнул кота буенча аркада Люгером. Ул мяукнул һәм прыгнул к ближайшему столу.
  
  
  "Син тәртиптә?" Аны дип сорады Шана, әмма ул гына да түгел, базарбай. Аны повернулся к Алиде, һәм ул ачты тартма, урындык. Минем иде идея, бу ханым да эзли минем өчен гостевую китап. Аның схватил ee өчен спину обтягивающего күлмәк, һәм ул порвалось, ул кайчан корчилась. Ул кайчан повернулась, бу кулымда бар иде нах «Беретта» 38-нче калибрлы.
  
  
  Ул назвала минем исеме, ул гына билгеле булды нче үзләренең кытай-бабаларыбыз. Бу булды 100 процентлы америка мат. Ясаганчы, ул өлгерде спустить курок, аны бәрде аның буенча запястью авыр «Люгером» һәм «Беретта» выскочила аның бармак һәм ударилась турында диварны.
  
  
  Аның вставил наконечник люгера откровенные арасында аның полными нәфрәт күзлегеннән. "Штопора иде шул, кайда Эшли?"
  
  
  Алида китерер мине наверх. Кыз сидела бу түшәк һәм раскладывала пасьянс. Ул мрачно взглянула миңа. «Кара, кем монда. Минем талисман».
  
  
  «Мин пыталась тотарга эго ераграк сине. Послушайся минем советы, һәм бернәрсә дә аңа гына сөйли», - диде Алида.
  
  
  Заводка иде бер көнлек фингал. Аны, аның янына килеп, югалган приподнял аның подбородок. "Кем сезгә эшли?"
  
  
  «Егет буенча исемендәге Оскар. Оскар Снодграсс».
  
  
  «Мин түгел, дип уйлыйм иде бу эго исемен».
  
  
  «Имеш-мимешлђр йљри, дип капо мафии үтерелә, бер өлеше акча мафии иде похищена. Поши шактый дикий өчен үткәрергә шундый проделку. Һәм сез килделәр эзләргә Поши. Алисия ди, бу сђер совпадение».
  
  
  «Мине дә кызыксындыра акча. Аның диде сезгә, миңа ни кирәк Поши».
  
  
  Кыз књрсђтте бу Алиду. «Мин нәрсә эшләрмен? Аның эму ышанам».
  
  
  «Мин килдем Хаскеллу. Ул гына да түгел, диде миңа берни дә, бу миңа кирәк иде", - белергә тиеш. Тик кемдер үтерергә маташа мине, һәм хәзер аны нахожу монда сезне һәм бу добродушную мадам киеренкелектә. Ни өчен тарих, хезмәт куя?»
  
  
  Ул тәмамланды карточкалар шул стопку бу түшәк. «Алида, аны баштан эму».
  
  
  Ул чакта поторопись. Аны, телим, ул биредән. Мин теләмим артык проблемалар белән мафией ".
  
  
  «Кичә кичен бирегә килеп торды, ике ир, - диде Хезмәт. «Мин эшли алмыйм, дип әйтеп, сезгә ih исемнәре, тик әйтә алам, кемгә алар эшли».
  
  
  «Мафия».
  
  
  «Вотум кем. Алар белә бит, син булган өчен мине күрергә. Oni кунакханәләр белергә, сиңа нәрсә кирәк иде. Кыска уродец бәрде мине, мин испугалась. Аның диде эму дип син ищешь Поши».
  
  
  Аны кулга алар преследовали мине. Аның китерде ih бирегә ничек итеп китерде Айдахо. Алар сабыр һәм упорны, һәм хәзер алар белгђн булса, ни белмәгән элек, дип Поши иде ih грабителем.
  
  
  «Алар сожгут сине», - диде Алида. «Мин ышанам, алар сине яхшы обожгут».
  
  
  Аны спустился баскычтан. Могущественный Шань ышанычсыз өчен подлокотники урындык һәм гримасничал, кайчан блондин бу неглиже наносил йод эму бу чәч. Сиамский песи сидел, облизывая лапу, һәм рассмеялся карадым, миңа, аны кайчан узды mimmo. «Сеңелем кошечка», - диде мин. Ул чын ужасом Көнчыгыш.
  
  
  Җиде
  
  
  Аны выехал буенча Лос-Анджелес ун сәгать көньягында. Икенче исеме кечкенә генә кара книжке Поши иде Тереза һәм Тереза иде Сан-Диего. Аның өметләнгәнен белән сөйләшергә, аның икесе ахырына көне.
  
  
  
  
  
  Узыш башланды. Мафия белсђм диярлек үк, күпме белә иде аны. Алар пошлют солдат өчен выследить Поши. Бердәнбер өстенлеге минем иде кечкенә кара кенђгђсе ђле џаман белән гаиләсен исемнәре.
  
  
  Аны карадым, анда көзге заднего төре, омтылып, ул кемгә машина белән шөгыльләнүче булачак преследовать мине. Аны карар итә, бу-коричневый седан, Бьюик. Шофер попытался бәреп төшерү мине файдасы: ул позволил башка машинада кыска вакытка басарга арасында безнең, ә кайчан аның замедлил барышын, ул берничә миль промчался алга.
  
  
  Әлегә ул анда, аның свернул белән төп юл беренче доступную боковую юлны. Аның подъехал к техник хезмәт күрсәтү станциясе, - диде дежурному өчен, ул үзенең автомобиленә «форд» һәм тикшерде астында капотом. Аны керде эченә ачты һәм сатылмый торган эчемлек.
  
  
  Коричневый «бьюик» пәйда булганчы, ничек дежур тәмамлый тикшерү мае. Алгы сиденье сидели ике ир-егет. Бер чак кына арттарак басып торган өчен ел саен «Форды», әмма алар продолжали барырга. Алар әле дә булыр дип өметләнгән идек анысын алдылар.
  
  
  Әле держа үз кулымда шешә белән напитком, аның чыктым аша боковую ишек вокзал һәм ы холм өчен анда. Дежур окликнул мине, тик мин та барырга. Аның тукталды төркемендә агач һәм присел бу корточки. Аның яхшы күреп станциясе, тик мине анда беркем дә күргәнем булмады.
  
  
  Шофер коричневой машиналар бездельничал биклђп, аны кайчан тагын появлюсь. Барганда, аны әлеге дә сикергәли, ул поворачивался һәм возвращался.
  
  
  Аның допил һәм карадым, ничек хезмәт күрсәтүче стягивает капот «форд». Минем үз-эго озадачило, әмма минем машина бар иде аның. Ул гына да түгел, беспокоился кирәклеге турында минем счетлар төгәлләнер.
  
  
  «Бьюик» кайтты. Ике головорезов проконсультировались белән мужчиной ПРОЦЕНТ. Ул мәскәүдә шул юнәлештә, анда мин юнәлә. Мафиози бу фикер алыштык. Аннары алар побежали бу тауны. Алар курыккан, мин ташладым «форд» һәм маташа китәргә алардан ходьбы.
  
  
  «Пойдемте, малайлар, - дип уйладым мин.
  
  
  Кайчан алар җиттек лижет, авыр дыша һәм проклиная аны, проскользнул өчен агач. Артык югары ир-ат иде формада. Ул опережал үз товарища өч адым. Ул йөгереп mimmo минем укрытия, бегая буенча опушке зарослей. Низкорослый ир-ат крикнул эму вслед: «Сәлам, Джо. Притормози. Думаешь, ул Олимпия уеннары?»
  
  
  Держа шешә белән бутылкой бу кечкенә җеп, аның чыкты аркасында агач. «Сәлам, коротышка, - диде мин.
  
  
  Ул тукталды, әйтерсең, наткнулся бу бельевую полициягә). "Джо!" ул закричал.
  
  
  Аны бәрде аның эго җитәкчелегендәге баш буш бутылкой астыннан сыра, һәм ул рухнул кучей.
  
  
  Джо помолчал. Ул якка карады һәм күрде, дип барам аңа. Эго кешедә промелькнула астында пәлтәсенекен, һәм янә барлыкка белән пистолетом 45-нче калибрлы. Аннары ул заколебался. Ул гына да түгел, ата.
  
  
  Аның да спрашивал, ни өчен ул тотты уты. Аны схватился аның өчен.
  
  
  Бандит обвил минем аяк һәм бәрде мине буенча баш тирәсендә .45. Без катались буенча кыргый үләндә һәм кустам, әлегә көч сынашты. Аның схватил эго өчен запястье һәм дернул. Аның сломал эго. Тавыш охшаган иде треск коры дубинки. Бандит застонал. Аны бәрде аның эго ике тапкыр һәм отполз.
  
  
  Ул торып басты һәм выбил «Люгер» минем тирәсендә куллары. Аны бђрдерђ эго. Ул, янә торып басты, свесив сломанное запястье, һәм бәрде минем сәламәт кулы белән. Ул крутой. Ул та килә. Ахыр чиктә, аны ташладым эго правым кроссом.
  
  
  Эго ныкчымлык иде поразительной. Ул янә авырлык белән менде аякка.
  
  
  Аның арыдым. Бу иң зур, чөнки мин искиткеч, үзенә, алар белән хорька, ничек минем подстрелили, һәм мин тоймадым, дип, минем энергия истощается. Белән чагыштырганда Джо Могущественный Шань иде җиңел чыгару.
  
  
  «Кичке окончена», - диде аңа эму. Хьюго соскользнул миңа ладонь. «Мин яры синең өчен сөйләшүләрнең, әмма мин алам передумать».
  
  
  Кояшлы святый блеснул на лезвии стилета, кайчан аны, двинулся к аңа. Джо күтәрде сәламәт кулын. «Мин җыенмыйм отнимать синдә бу акциясен сатып алды. Әйдә сөйләшик».
  
  
  "Кем тирәсендә, сезне өстендә эшли, Хезмәткә?"
  
  
  «Егет, син аның прибил. Әмма идем мин моны. Бизнесның».
  
  
  Аны минем янга килеп, лижет, һәм приставил лезвие пычак к эго кадыку. "Кем синең босс?"
  
  
  «Валанте. Марко Валанте».
  
  
  "Һәм сез тиеш иде, дип әйтер иде", - соңгы тапкыр?"
  
  
  «Сез эзлисез грабителя буенча исемендәге Поши. Без алган бу ел кызлар. Валанте диде безгә калырга сезнең белән».
  
  
  Аның җыйды корал, засунул эго 45-нче калибр үзе өчен пояс, вложил бу ножны стилет һәм повел эго кире к Шорты белән «люгером» аркада.
  
  
  Джо посмотрел на үзенең партнеры. «Иртәгә аңа булачак адская баш авырту. Валанте предупреждал безне син түгел, пустяк».
  
  
  "Ничек сез озак преследуете мине?"
  
  
  «Без тапкан сине Лос-Анджелес, әмма алар белән хорька, син выписался тирәсендә хастаханәсе, сине кемдер иде. Валанте та, үзгәртергә китә».
  
  
  Валанте иде, акыллы кеше иде. Әгәр ул придерживался бер төркем солдат, аны иде ih дип билгеләп үтте.
  
  
  Аның перевернул Коротышку һәм вытащил пистолетын буенча эго наплечной кобуры. Аны выпрямился һәм посмотрел на Джо, предполагаю, дип, күпме ул белә. Бу-иде яшь матур италияле, одетый сак һәм кыйммәт. Мин алмады поверить, дип ул заурядным бандитом. Ул артык крут, бик крутой, басып белән сломанным запястьем, свисая, әмма сдерживал теләсә нинди билгеләре больно тыш морщин тирәсендә эго темных күзләр.
  
  
  "Мин польщен, дип Валанте положил миңа бу хвост синең талант. Син булырга тиеш, эго номер бер.
  
  
  
  
  
  
  «Мин иде, әлегә бу барып кына чыкмады. Бәлки, мине бүтән булмаячак».
  
  
  "Кем үтергән Мередита?" Аның бирде штопора кинәт билалет алырга реакцию белән шөгыльләнүче әйтер миңа, әгәр ул солгал.
  
  
  Аның недоуменно нахмурился. Ул прижал сломанное запястье к животу, генә вздрагивая. "Кем ул Мередит?"
  
  
  «Ул эшли, техник хезмәт күрсәтү станциясе шул Айдахо. Кемдер перерезал эму тамакны».
  
  
  «Булмый аны. Аңа беркемне дә белмим. Валанте иде Айдахо, тик күрмәдем", - бернинди дә гамәлләр. Кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр урыннар, барысы да кончено. нче кровотечения кадәр "үлем.
  
  
  «Ул миңа файдалы. Ул-отель белергә, аңа билгеле».
  
  
  Бу да үз эшен эшләде. Эму туры килде подождать, әлегә аның выйду тирәсендә хастаханәсе, һәм бирергә миңа развязать поводья, әмма эго малайлар калуы минем белән шактый озак алу өчен исемен Поши. Шул быелгы хәле-дель-минем сәфәре Лос-Анджелес аңа артык выгодной өчен мафии белән чагыштырганда, минем өчен. Хоуку бу бик обрадует.
  
  
  «У Валанте мөмкин үзенең сәбәп ярдәм итәргә, сиңа булсын,син исән», - диде Джо. «Идем шталь эго убивать».
  
  
  "Теләр идек сез файдаланырга шундый ук привилегией?"
  
  
  "Тере, син ясарга тиеш күз алдында?" Ул киеренке узды засмеялся. «Мин җавап бирде сорауларга, чувак. Нәрсә әле син телисең?»
  
  
  «Әлегә сез генә сөйләделәр миңа зур секретов. Бернәрсә дә Валанте түгел возражал алыр өчен, аны белмидер исәпкә алып обстоятельства. Туа катлаулы мәсьәләләр». Аның достал «Люгер» эму бу складывать доллар. «Ә хәзер подумай, яхшылап. Ничек Валанте гомумән билгеле оборудова миңа?»
  
  
  «Ул китте җыелышка идарәсе, югары җитәкчелеге Оештыру. Алар турында сөйләштеләр үтерүдә Фрэнка Абруза. Исемегез иде выложено бу урындык. Идарә тавыш бирде үзләренә тапшырырга эш Валанте. Бар иде аеруча кызыксыну уятты. Ул Абруз якын иде ».
  
  
  «Иде тагын да бер, ир-Бонэме, Айдахо штаты. Ул китте шунда өчен ударить кызны. Ул үтерергә маташа мине». Аның тотты «люгер» неподвижно, әле целясь эму бу складывать доллар. «Син ни беләсең турында Кугане?»
  
  
  «Мафия эго түгел посылала. Алар прислали Валанте».
  
  
  "Хәзер нәрсә булыр эшләргә Валанте?"
  
  
  «Мин алмыйм укырга эго уйлар, чувак». Джо башлады сөйләшергә, артык катгый тавыш белән. «Мин алам догадаться, өлешчә. Ул попросит турында җыелышында идарәсе. Ул исемен атаячак Поши. Бу әйтү күчерүгә һәр гаиләдә, илдә, һәм алар башлаячак прочесывать урыннар бик зур ублюдок иде скрываться ".
  
  
  «Мин шулай аңлыйм, сез ишеткән турында Поши чыкканчы хезмәт куя назвала сезгә эго исемен».
  
  
  «Гади сплетни. Турында сөйләшик һөнәре. Ул психопат. Безнең көннәрдә дә Оештыру тырыша ераграк торырга аның типтагы. Тавышы ни өчен ул мөстәкыйль эшли. Әмма имеш-мимешләр турында шундый парне йөри, әйләнә-тирәдә».
  
  
  «Бу яхшы, Джо. Син миңа бик ярдәм итте». Минем иреннәре оторвались от зубов салкын улыбке. «Калган затронуть тагын бер момент. Кем тирәсендә, сезне үтерергә маташа мине бүген иртән?»
  
  
  «Аны, яки Коротышка, син ясарга тиеш күз алдында? Валанте диде безгә булып синең белән, тик бездә түгел иде боерык убивать. Без моның бирмәдек».
  
  
  «Не обманывай мине, Джо. Бу кеше иде һөнәр белгече кебек син».
  
  
  Джо вспотел. «Кайдадыр бу колоде бар джокер. Мередит, Куган - бу кешеләр турында, аларның аңа берни дә белмим. Директорлар советы теләмәгән өчен, дус кызым Абруза вафат булды керткәнче ул спела исемендәге җыр. Аның диде сезгә үз боерыклар нче Валанте. Ул әйтте, оставайтесь моның белән парнем, Картером, ул акыллы, ул ярдәм итә ала безгә таба Поши. Ул әйтте, аның тормыйм подключать сезне, әгәр бу да булачак өр-кирәкле. Әйә миндә булмады да инде күптән түгел? "
  
  
  «Ага», - диде мин. «Әлбәттә, сез бу эшне башкардык. Һәм сез хаклы. Бу колоде бар джокер».
  
  
  Ул анда тагын чорыннан Бонэма. Кеше, ул белми булса, дип белсђм мафии, һәм бик күп белә идем турында AX. Кеше нанявший Кугана, перерезал тамакны Мередит һәм устроил миңа ловушку бу мотеле. Аның опустил «люгер» һәм калдырды Джо һәм эго иярчен башка аң бу склоне холма. Аның оплатил обслуживающему персонал белән киң ачык күзләре белән бензин, ул залил бу «форд». Аннары аны күтәрде капот «Бьюика» һәм вырвал проводку.
  
  
  «Алар янында», - диде мин. Тик алар китәргә өлгермәде белән станциясе вакытында өчен мине куып җитә.
  
  
  Аның проехал калган 110 миль кадәр Сан-Диего, кайчан стрелка спидометра иде пределе. Төшкә таба аны иде чикләрендә видимости бухты. Кружащиеся чайки стильно һәм изящно плывут буенча чәркәләре.
  
  
  Әлегә аның ашыккандыр пообедать, аның строил үз планнары. Туры шалтырата Хоуку. Иде, нинди-дип, аның кунакханәсе өчен ул тикшерде чыганаклары AX.
  
  
  Тик башта Тереза белән шөгыльләнүче рухландырган башыннан икенче светящийся отрывок буенча кара китаплар, Муса. Хәзерге вакытка аны яттан белә иде, барлык телефон номерлары буенча бөтен китаплар, аны набирал. Тереза һәм сөйләштем белән хатын-кыз тавышы виски.
  
  
  "Син телисең очрашулары белән Терезой?"
  
  
  "Әйе, янәсе." Штопора мине дә шаккаттырды. Зур ихтималы һәр кыз китапта иде проституткой яки кыз по вызову.
  
  
  "Синдә бар, махсус шәхси һәркемнең күңеленә хуш килерлек, кадерлем?"
  
  
  «Идем предпочел түгел, фикер алышу ih телефон аша».
  
  
  Ул засмеялась бирде миңа адрес. Ул сөргендә бу захудалом районында ерак түгел, яр буе, урам уртасында белән шөгыльләнүче выглядела җәлеп итү кебек тюремный корпусы.
  
  
  Аның запер ишек «форд», кайчан вылез тирәсендә машиналар, гадать тәэмин итәчәк бармы хәтта бу яңартылды, саклык чараларын күрү зарур машина барганда, аның вернусь. Бу кварталы
  
  
  
  
  
  булмады, бер өлеше шәһәр, анда ир-атлар йөри торганнардыр.
  
  
  Бина, аның янына, аны минем янга килеп, иде бельмом на глазу, ул булырга да тиеш иде снесено күп еллар элек, тик зуммер, билгеләнгән көнне изношенной дверной коробке эшләде. Хатын-кыз белән желтыми волосами выглянула наружу, аннары оглядела урамны, әйтерсең телим инанырга мин түгел, алды үзе белән автозак.
  
  
  «Мин шалтырата», - диде мин. «Янына килдем Терезе».
  
  
  Ул иде подозрительной. Бәлки, ул түгел охшаган иде аны гади сатып алучы. «Син генә түгел, тирәсендә даими дуслары Тереза».
  
  
  «Идем, отель булырга берсе шулар тирәсендә. Аның күп ишеттем аның турында».
  
  
  Хатын-кыз булдым улыбнуться. Тешләре түгел иде, иң яхшы. Аның сары чәч буялган иде күптән түгел, бик яхшы, ә накрашенные брови хәтерләтте крылья летучей тычканы. Ул распахнула ишекне киңрәк булсын өчен, аны иде протиснуться mimmo, аннары сдвинула баламир углан кулында калды.
  
  
  "Сез көтеп аласызмы рейд?"
  
  
  «Безнең көннәрдә дә белмисең. Җиңел түгел, күбрәк акча эшли, тормыш намус».
  
  
  Аңа иде, дип ышана ул, гомумән, берни дә белмәгән шул, өчен гадел акча эшли, тормыш, яки, хәтта кешеләр турында ул белә иде. Анда булдык, ак ботинкага, обтягивающие чалбар һәм блузку-свитер белән зебровыми полосками, кыенрак натянутыми аның пышную күкрәгенә. Блузку дын зур соски, ничек тырышучы.
  
  
  «Син яхшы малай», - диде ул, пробегая буенча миңа взглядом. «Њпкђм акча, син, чыннан да, җаным».
  
  
  Минем русныкы дип атаулары ничек теләсә, беркайчан да татлы. Аның выдавил ухмылку, уйнарга роль уйный, продиктованную обстоятельствами. Бу хатын-кыз чыннан да түгел иде тирәсендә алар, кем булыр иде тели шул булсын раздавать мәгълүматны незнакомцу.
  
  
  «Ә тавышы һәм Рондо», - диде ул, кладя кулын миңа бу эчтђге. Аның бармак иде зурлыгында белән сосиска.
  
  
  Ир-ат чыкты аша көн у подножия баскычлар, әйдәп баручы бу башыннан икенче катында йорт. Җиң сызганып эшкә кереште эго рубашки иде обрезаны һәм обнажали киң җилкәсенә. Аның широком поясе блестели металл заклепки. Эго-ыштан сидели шулай ук тыгыз, ничек бар, хатын-кызлар, обнажая выпуклости аның көчле аягында. Бар иде зат луны, үз почмакларында нәни күзләр чыгыш ясады жир.
  
  
  «Әйт әле безгә, нәрсә син телисең өчен Тереза сделала синең өчен, кадерлем», - дип тәкъдим итте ул, обнажая тешләре торган иде, тагын худшей формада караганда хатын-кызлар.
  
  
  Аны тойдым покалывание бу затылке. Аны иде гади борделе. Кебек тоелды йорт беркемне дә юк, бездән тыш өч һәм кызлар аны аны күрмәдем.
  
  
  «Аның отель иде башта күрергә, аны».
  
  
  «Ул бик яхшы цыпочка. Сез дә булачаксыз разочарованы».
  
  
  «Булсын күтәрелер, Рондо», - диде хатын-кыз. «Бу разумная бер үтенечем бар».
  
  
  Рондо покачал аягы. «Минем хис туа, чөнки ул звонарь. Ул гына да түгел, давал сезгә бернинди тәкъдимнәр, шулай түгелме?»
  
  
  «Поши», - диде мин. «Поши бирде миңа номеры Тереза».
  
  
  "Яхшы исем". Ул протянул кулын. «Заложить илле откровенные бирегә. Бу, ничек хакы өчен прикрытие. Эш өчен илле доллар - иң арзанлы трюк, ул файдалана ала бу цыпочка».
  
  
  Аның скрестила эго ладонь, һәм ул менде буенча скрипучей лестнице, өчен, белән сөйләшергә Терезой, ә аннары помахал миңа кулы белән мәйданчыгы. «Ул, ди, поднимайся».
  
  
  Беренче, мин күрдем, ишекне ачып спальни, иде, бик күп кнутов һәм ремней, разложенных бу агач өстәлдә. Икенче нерсе иде кыз. Ул, чыннан да иде үзе.
  
  
  "Ничек сине исемем, кадерлем?" - диде ул. - хриплым тавышы.
  
  
  Тонкая комбинация иде аның бердәнбер предметы кием. Ул опиралась бу стопку күпләр беләдер, мендәр бу неубранной түшәк. Җиһазлар шул полутемной бүлмәдә иде иске һәм ветхой. Бу комоде иде гына расческа һәм треснувший умывальник, ә выцветшие занавески пахли пылью. Бердәнбер кыйммәтле предметы биредә иде Тереза. У нах идек, кара чәч, оливковый төскә затлар һәм югары скулы, алар подтягивали тирене аның худощавого затлар катнашты. Ee гәүдәсен иде яшь һәм гибким, һәм ул выглядела әйтерсең, ул барлык иде шул, - дип әйтте Муз үзенең кечкенә генә кара книжке.
  
  
  Әмма ул да искәртте кнуты.
  
  
  «Нед», - диде аның әй. «Минем исемем Нед».
  
  
  "Ә караганда, твоя уен?"
  
  
  Аны кабат посмотрел на урындык. Хәзер аны белә идем, нинди йорт нахожусь, уеннар, бу алар монда уйнады, булды, чыннан да, бик жесткими. Аның уйладым. Исәпкә алып, һәвәслек Муса турында карар кабул ителде, ул нче санлы булачак, андый урыннар. Бары тик кыз гына аңладым. Ул, иде, бик әйбәт булу монда.
  
  
  «Сез булачаксыз моңа гаҗәпләндегезме, кайчан аңа расскажу сезгә үз уйный», - диде мин.
  
  
  «Мин яратам, сюрпризлар». Аның улыбке иде извращенность. Ул иде шулар тирәсендә хатын-кызлар, алар өчен Фауст омела җан.
  
  
  «Мин телим белергә, анда залында Поши».
  
  
  «Мин исе китте, әйбәт. Һәм бераз разочарована».
  
  
  «Мин табарга тиеш, аны Тереза».
  
  
  «Син түгел, - диде бу хакта Рондо. Әгәр син диде, ул булмаса позволил сиңа күрү мине».
  
  
  «Голос ни өчен ул да искәртте бу хакта».
  
  
  Тереза сунула үз авызы скрученную сигарету һәм чиркнула спичкой турында агач пол. Комбинезоны соскользнул белән аның плеча, обнажив бераз круглую күкрәгенә. Ул янә дразняще дип елмайды миңа. "Поши китеп барган тирәсендә шәһәр".
  
  
  Исе, распространившийся буенча бүлмәдә", - диде миңа, - дип, аны тәмәке иде буенча түгел алар, алар ул алыр иде тәкъдим итә начальнигы, полиция. Аны минем янга килеп, к түшәк. "Әгәр сез кунакханә табарга Поши, кая сез аннан?"
  
  
  «Бу тђмуг. Тавыш бирү, ул анда булырга тиеш». Ул засмеялась күрсәтеп, тешләре. Алар чиста, ровными һәм белыми. Барысы да анда иде искиткеч, барысы да моннан тыш, хема иде.
  
  
  «Бармы бар дуслар, Сан-Диего, аларда аны табарга иде?»
  
  
  «Мин карыйм кешеләрнең, шунда ук, бу беренче тапкыр, аны беләм, понравятся алар миңа, юкмы. Син миңа нравишься». Ул прислонилась аягы минем к ноге. Аның тавышы иде мягким. «Әгәр бу-бик мөһим, мин помогу сиңа. Нигә син пытаешься табарга Поши?» «Ул үтергән берничә кеше».
  
  
  
  
  
  
  Ул башын күтәрде. «Сез түгел, полицейский. Аның алам белергә полиция хезмәткәрләре ih буенча походке». Ул погладила минем аягын. «Син дә түгел тоясың үзеңне полицейским».
  
  
  «Ул үтергән минем берсен».
  
  
  Ишек йокы бүлмәсе оештыру распахнулась. Керде Рондо һәм желтоволосая хатын-кыз.
  
  
  Тереза выпрямилась, аның матур авызы скривился. "Сиңа тиеш иделәр подождать, Рондо!" ул закричала: «Мин алыр иде мәҗбүр итә эго сөйләү миңа күбрәк».
  
  
  «Без ишеттек җитәрлек». Ул алды белән урындык, иң зур хлыст. «Мистер, әгәр дә Поши кайчан да булса белер, кемдер-тирәбездә иде сезгә хвост, без барысын да эшләячәкбез сожалеть».
  
  
  «Борчылма. Аның эму әйтә алмыйм».
  
  
  «Юк булачак сөйләргә». Ул щелкнул кнутом, һәм двинулся миңа. «Күрдем синең толстый кошелек, син выложил илле. Синдә начар кусок акча».
  
  
  "Тик синнән эго, Рондо!" - диде желтоволосая хатын-кыз.
  
  
  Аны аңладым, чөнки алар тулысынча әзер үтерергә минем өчен кулдагы, алар аны несс, яки хәтта гади сыйфатында одолжения Лосю.
  
  
  Рондо отдернул хлыст, һәм ул күтәрде урындык белән турыдан-туры спинкой янында түшәк. Хлыст пронзил һава һәм обвился тирәсендә ножки урындык, аны кайчан күтәрде эго өчен якларга үз йөзе. Рондо выругался һәм попытался вытащить хлыст.
  
  
  Аның ясаган ике адым к аңа разбил урындык турында эго башын. Ул раскололся, һәм ул егылып, тезләренә. Аны бәрде аның эго буенча һәр затка һәм кан хлестала.
  
  
  Белән визгом Тереза запрыгнула бу караватка җитештерүче, сунула кулын мендәр астына ни салыр икән һәм вытащила автоматический «Бауэр» 25 калибрлы. Алар әзер барысына да, әлеге банда.
  
  
  Тереза түгел велела миңа туктарга урынында яки күтәрергә куллары. Ул сделала пистолетын һәм нажала бу курок. Таращить күзләре эләгә диварны. Ул бик артык взволнована өчен атарга откровенными.
  
  
  Аны тиз пересмотрел үз фикерен турында кызга. Ул бик матур, тик миңа булмаса, синнэн наткнуться на нах бу темном тыкрыгында.
  
  
  «Пристрели аны Тереза», - диде Сары Чәч. Ул, иде, бик яхшы ярдәмлек чирлидером. Бирде җавап әй удар һәм нырнул өчен кыз.
  
  
  Аның ударился турында караватка җитештерүче животом, һәм ул рухнула астында минем кертте. Тереза свалилась бер яктан, топая аяк. Астында комбинезоном анда берни дә юк иде. Көч минем сикерү кичерде, хәзер дә минем аша караватка җитештерүче, ничек хоккей алка кертте, скользящую буенча боз, һәм ул төште бу нах. Төшү минем смягчило, тик кыз издал тавыш белән, ничек каты авыру кош.
  
  
  Пистолетын кесђдђ жилета наина ельцина аша аның куллары һәм полетел буенча идђндђ. Рондо вытер канга баткан нос, ы аяклары һәм зашатался.
  
  
  Аны, ул арада өчен Люгером, тик Сары Чәч сикерде миңа бу спину. Ул, булырга тиеш, весила 160. Аны, развернулся һәм перекинул аның аша эчтђге, һәм ул рухнула бу караватка җитештерүче.
  
  
  Рондо маташа помидорның кечкенә, автомат сүтеп җыйдылар. Күрәсең, эму авыр бу күрергә. Аның схватил эго өчен муеннарына бер кулы һәм толкнул алга, шуңа күрә эго максаты ударилась турында диварны. Ул пролился бу зат һәм лежал неподвижно.
  
  
  Сары Чәч встала дыбом бу сломанной түшәк һәм закричала. «Рондо. Ул причинил сиңа авырту, Рондо?»
  
  
  «Юк, җаным, - диде мин. «Эму ошый биться-аягы турында диварны».
  
  
  «Ублюдок. Әгәр син причинил авырту Рондо ...»
  
  
  Аның вытащил «люгер», һәм аның тавышы сорвался уртасында корсак тәкъдимнәр. "Син дип, җаным?" - дип сорады аның саркастическим тавышы.
  
  
  Ул присела бу түшәк һәм молча књрсђтте миңа.
  
  
  Аның схватил ошеломленного Рондо өчен пояс, потащил эго үзәге өчен бүлмә һәм перевернул зат өскә.
  
  
  "Түгел стреляйте бу Рондо!" хатын-кыз закричала.
  
  
  Аның достал «Люгер» ачыктан-ачык бу уродливое зат Рондо. Аның диде: «Нишләп миңа да застрелить эго, кукла?»
  
  
  «Мин расскажу сиңа Лосе. Бу нәрсә син телисең, шулай түгелме? Ул китте, тирәсендә шәһәрнең берничә ай элек. Алар спрятали чыгаруга белән ограбления белән нинди дә булса девкой, һәм ул аның белән качып китә. Алар охотились на нах».
  
  
  "Син бит, - диде алар, шулай түгелме, җаным?"
  
  
  «Поши, Джек Хойл һәм өченче ир-ат. Хойл - невысокий егет, арту кадәр плеча Рондо. Аның ачыктан-ачык биредә тату». Ул коснулась үзенең сул як предплечья. «Без беркайчан да күргән өченче кеше».
  
  
  Аның покопался кесђдђ Рондо һәм алган үз илле доллар китәр алдыннан.
  
  
  8
  
  
  Аның әле генә килде Сан-Франциско, һәм Хок телефоннан сөйләштем әле.
  
  
  «Сез иде Сан-Диего? Нинди тирәсендә жарких чисел кечкенә генә кара книжке бар?» - дип сорады ул иң сардоническим тавышы.
  
  
  «Тереза. Сеңелем кыз», - диде мин. «Һәм татлы, ничек коралловая дракон».
  
  
  «Мин тиеш " кайчан да булса ишетү аның турында. Тик әлегә бу эш буенча. Сез ирештек, ниндидер уңышларга?»
  
  
  «Минем бар, исеме һәм тасвирламасы әгъзасы банда Поши. Эго исемем Джейк Хойл».
  
  
  «Без булдырабыз тикшерергә эго бу файлах хокук саклау органнары, әмма бу маршрут бирмәде безгә күп нәрсәгә турында Поши. Тикшеренүчеләр эшләнә ФБР һәм үткәрделәр компьютер эзләү буенча исемендәге Эдвард Джонс. Берни дә. Кыска изложение нигезендә отрывочное тасвирламасы, үзегез безгә бирделәр, бирделәр, алар шул ук " нәтиҗәләр ".
  
  
  "Мин дә исе китте. Бу кеше, по-видимому, бик хорош үз делле. Шулкадәр хорош, ул, ихтимал, беркайчан да тоткарлана закон.
  
  
  
  
  
  әйтә алмыйм, күпме нерешенных талау бөтен ил буенча иде эго »эше.
  
  
  "Ярар, N3, алга таба нәрсә?"
  
  
  Аның сөйләде эму һөҗүм итү турында минем мотеле, һәм мәгълүмат, аны, аның выдавил тирәсендә лейтенант Марко Валанте. «Бар " нинди-нәрсә эшли ала, минем өчен фәнни-тикшеренү бүлеге. Бел исемнәрен злейших дошманнарын Фрэнка Абруза, бигрәк тә эго элекке дошманнар, алар хәзер ала утырырга директорлар советында мафии».
  
  
  "Мин шуны әйтә алам сезгә, бу чын күңелдән тирәсендә баш. Бу бик өлеше файлның Абруза, накопленного барып, сез ничек кергән кадр. Бар кеше исемендәге Лоджии торган иде көндәше Абруза килгәч, алар, яшь головорезами юлында өскә таба. Һәм Россия . Алар икесе дә керә правящий дәүләт советы мафии "
  
  
  Бер исемен иде знакомо. "Лью Россия?"
  
  
  «Доктор Лью. Комарлы уеннар, фахишәлек һәм наркотиклар. Аның һәм Абруза төрле карашлары өчен азиатскую сделку, һәм алар элек конфликтовали проблемасы буенча наркотиклар», - диде Хоук. «Нигы, әйт миңа, нәрсә турында син думаешь».
  
  
  "Бу туз бу колоде, кеше үтергән Мередита, послал убийцу к Бонэму өчен ул кызны үтергән, һәм ата шул мине мотеле. Минем уйлавымча, ул югары эшелоне Оешма. Ул булырга тиеш иде очрашуда, анда Валанте ишеттем оборудова миңа. Бу иң яхшы аңлатма эго белем турында мафии һәм безнең оешма ».
  
  
  "Әгәр син хаклы, нәрсәдә эго максат?"
  
  
  «Минемчә, ул настроил Поши үтерүдә Фрэнка Абруза. 200 000 доллар иде расплатой. Ул Лосю:« Мин беләм, сез кайда аласыз алырга ике йөз мең, әгәр сез эшләрсез минем өчен эшне ». Хәзер ул безвыходном хәле. Ул алмый позволить Братству табарга эго. Ул теләмәгән өчен Шейла Брант безгә белән хема разговаривала, һәм теләми без ритмын Поши ».
  
  
  «Бу объяснило иде, кайбер вакыйгалар, кешеләр бар», - дип килеште Хок. «Әмма әлегә бу иң яхшы вариант безнең өчен кала кечкенә кара китап».
  
  
  «Мин моның өстендә эшлим», - диде мин.
  
  
  * * *
  
  
  Телефон бар, түшәк кискен зазвонил. Аның sel. Кунакханә санында караңгы иде. Аның поднес телефон трубку к уху. Бу иде операторы, напомнивший миңа, мин калдырды кыңгырау 20:00.
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин. Утырып шушы якка карата түшәк, аны включил лампу һәм заглянул астында повязку күкрәгендә. Тире яхшы заживала, өске, әмма минем иде незаметные яраларны.
  
  
  Миңа снилась Шейла Брант. Аны кабат пережил мизгелдә тапкан, аның үле гәүдәсен шул кухняда йорт Бонэме. Аннары ee үлем аның, дип уйлады аның турында ешрак, күбрәк аңа булыр иде отель өчен кем дә булса белә идем. Хәер, аны, белми, аны бик озак, нәрсә пробежало арасында безнең, электр үткәргән иде, нигездә, сексуальным, әмма обещало нечто күбрәк.
  
  
  Тирәсендә тәрәзә кунакханә номерлары, аны күрдем утлары күпер Алтын Капка. Хәзер килдем, аны эзләргә кызны буенча исемендәге Пенни билалет ул бирәчәк миңа ачкыч местонахождению кешеләрне үтергән Шейлу һәм Дэвида Кирби.
  
  
  Исеме Пенни иде, өченче, ул Поши язган кечкенә генә кара книжке белән шөгыльләнүче присоединяется мине Хезмәткә һәм Терез. «Пенни. Яхшы сиськи», - дип язды Поши өске өлешендә битләре, аны багышлады ул кызга. Мин алмады күз алдына китереп, ул яхшырак Эшли. Астында бу комментарием Поши күчергән половые актларына, алар Пенни совершила аеруча мастерством. Әгәр дә Поши иде квалифицированным судьясы, ә, күрәсең, таковым, Пенни иде диярлек шундый ук сирәк күренеш булган кебек, Страдивари.
  
  
  Аның күтәрде китап һәм оделся. Аның проспал биш сәгать һәм үзен начар хис итә бодрым, бодрым. Бу булачак незабываемая төн. Бүген кичен аның җыенган бу кафетерий Лиз Бердик.
  
  
  Бина төзелгән, соңыннан җир тетрәү һәм янгын разорившего Сан-Франциско 1906 елда, баскычта вершине холма. Бу иде иң танылган бордель шәһәр һәм хатын-кыз белән шөгыльләнүче аларга управляла иде легендасы үз вакыты. Бервакыт драматург теләсә нәрсә эшләргә тарихын, аның тормыш өчен нигез бродвейского башкарылган. Њтње Лиз Бердик рәхмәт белдерде, аның, тик ул нуждалась бу огласке. Ишекне ачты горничная һәм моңа кадәр мине старомодную гостиную, анда висели пышные кызыл драпировки. Җиһазлар иде антикварной, келәмгә толщиной бу дюйм. Аның сомневался, бу бина губернатор Сакраменто да иде меблирован.
  
  
  Лиз Бердик керде бүлмәгә, горничная закрыла артыннан двойные көне һәм калдырды безне бер. Аның тырыштым түгел, чиста ослепленным. Аны көтмәгән идем күрергә хатын-кызны зуррак. Лиз Бердик нибары утыз.
  
  
  Аның длинное күлмәк скользило буенча ковру, ул кайчан двинулась миңа, протянула миңа прохладную тонкую кулын књрсђтте миңа ачыктан-ачык күзгә. «Сез бераз иртәрәк, тик мин аны позову кайбер кызлар. Аның уверенной, дип миндә дә бар алар, алар сезгә понравятся», - диде ул.
  
  
  «Иде условлено, мин увижу Пенни».
  
  
  «Әйе, без сөйләделәр аның турында булганда, сез шалтыраттылар, әмма бүген аның булмаячак. Аның надеялась, сез попробуете кемгә дә булса тагын бер», - диде ул.
  
  
  Ee күзләренә иде салкын нефритового төстә һәм оценивающими карамастан, улыбку, аны ул носила. Аның уйладым, кирәкме соң миңа тәкъдим итәргә әй караватка җитештерүче. Аңа диде, мин бизнесмен, приехавший бу конгресс, һәм тагын бер киңәш миңа навестить аның йорты.
  
  
  «Пенни - бер тирәсендә безнең иң популяр кыз, ләкин бездә бар һәм башка шундый ук булдыруны тәэмин. Аны алыр иде сайларга, сезнең өчен, әгәр сез доверяете минем фикеренчә», - дип тәкъдим ясады ул.
  
  
  "Мин ышанам ки, сезнең бик шәп тәмен, мисс Бердик ".
  
  
  
  
  
  
  «Миссис Бердик», - дип төзәтте ул мине. "Мин тол хатын." Аның озын пепельные якты чәч переливались бу яктылыкка, һәм ул двигалась белән чувственной грацией, ул кайчан янына стулу һәм авылның.
  
  
  «Әмма мине кызыксындыра гына Пенни». Аның одарил аның кебек миңа тоелды, простодушной елмаеп. «Минем тагын, проделал аның белән зур эш».
  
  
  «Мондый очракта сезгә генә кирәк", - подождать, әлегә сез икенче юлы түгел, приедете Сан-Франциско».
  
  
  "Ни бар белән завтрашней төнлә?"
  
  
  «Куркам, Пенни монда булмас».
  
  
  «Миссис Бердик, трихограмма одолжение приезжему янгын күзәтчелеге. Әйтегез әле, мин ничек алам белән элемтәгә керергә Пенни. Әгәр ул да яши монда, бирегез миңа аның адресына. Аны алыр иде шалтырата әй, һәм, бәлки, берәр үткәрергә».
  
  
  «Сез Беләсезме, бездә бар монда кагыйдәләре. Без разглашаем мондый мәгълүматны безнең девушках. Бар хокукын үз тормыш башлагач, алар эшли».
  
  
  Буенча дәрәҗәдә моннан тыш, ул ничек становился настойчивее, ул становилась барысы да круче.
  
  
  Пораженный внезапным подозрением, аңа болай диде: "Сез пытаетесь комачауларга миңа аны күрергә?"
  
  
  Ул дип елмайды түгел, дип җавап бирде, ләкин аның үз-үзләрен җитәрлек иде ответными.
  
  
  Горничная керде бүлмәгә, сак булыгыз постучав. Ул алып килде поднос белән парой эчемлекләр. Аның сидел белән стаканом бу кулымда, һәм задавался мәсьәлә, нигә мадам оказывала миңа VIP-хезмәт күрсәтү, кайчан ул чиреннән түгел собиралась позволять миңа әни янына еш кайтырга Пенни.
  
  
  «Мин аңа шалтыратып сорый, аның белән сөйләшергә Пенни, әмма аны тоттым сезгә. Нигә бу юк иде, миссис Бердик?»
  
  
  «Чөнки, күренеп тора, аны монда түгел иде. Бу вакытта аның уйлады ул кайтачак соңрак шул ук көнне. Аның ялгышлар ясамады».
  
  
  Аның тряхнул бозлы стакане түгел, шталь эчә. "Кайда ул?"
  
  
  «Мин уйлыйм, бу синең эш». Ул повысила тавышы, ләкин хәзер аның күзләре булдылар стальными.
  
  
  (Нахмурившись, поднес үзенең бер стакан. Аңа да доверял әй. «Безнең кызлар ала ялга, беләсезме?. Алар һәрчак авылга кайтып йөриләр, туганнары. Алар болеют. Алар кебек, барысы да карамастан аласыз ишетү».
  
  
  Аның ненавидел вытаскивать мылтыгы бу элегантной рәвештә иң классной кафешки Сан-Франциско, әмма яңартылды казалась кирәкле.
  
  
  Лиз Бердик күтәрде брови, кайчан «Люгер» скользнул миңа кулын. Әмма ул выглядела кимендә удивленной.
  
  
  «Хәзер без переходим к чынлап эш, алай бармы, мистер Харпер?»
  
  
  «Пистолетын бирергә тиеш сезгә аңлау, мин настроен җитди. Бик җитди».
  
  
  «Пенни калдырды безне күпмедер вакыт. Мин әйтә алмыйм артык чыннан да».
  
  
  Аралашырга аның белән барыбер, дип ия белән эш хатын-кыз, прикрытой бозлы стеной.
  
  
  Ул протянула бер стакан. Һәр аны хәрәкәт иде, күрәсең шигырь. "Телисез икән, сөйләү миңа, ни өчен сез носите пистолетын, мистер Харпер?"
  
  
  «Кешеләр дәвам итә омтылырга всадить, миңа пуля».
  
  
  «Миңа шунысы кызганыч, бу ишетергә. Әмма без яшибез кырыс вакытлар. Хәзер, сез башкарган иң мине корал, миңа нишләргә?»
  
  
  «Мин өметләнгәнен, бу бераз встряхнет сине. Аның недооценил сине». Аның басты һәм убрал Люгер " бу кобуру. «Мин ищу кеше янында, аның адреслы китапта иде исеме Пенни. Эре кеше хокуклары буенча исемендәге Поши, ә кайчагында Эдвард Джонс. Ул крутой персонаж».
  
  
  «Мондый кеше беркайчан да иде бу йорт».
  
  
  «Мин телим спросить турында nen Пенни».
  
  
  «Гафу итегез. Бу алмый оештырылган. Сезгә яхшырак китәргә, мистер Харпер».
  
  
  Аның да двинулся. Аны торды, әнисенә карап нах, һәм әйтте: «Атагыз кадерен».
  
  
  «Мин продаю мәгълүматны».
  
  
  Аның, дип әй. «Мин түгел, дим турында мәгълүмат».
  
  
  Бу юлы ул бик гаҗәпләнгән. "Сез имеете әлеге төре өчен бер тирәли минем кызлар?"
  
  
  «Юк, миссис Бердик. Безгә бер буенча каршылаячак сезнең кызлар».
  
  
  Ул аңладым. Һәм, тегүче тик синнән, дип елмайды ул һәм очрашты минем белән күзлегеннән. «Бу булыр иде бик кыйммәт. Иң яхшы һәрвакыт кыйммәт».
  
  
  «Мин телим иң иң яхшы», - диде мин.
  
  
  Аның растянулся на түшәк һәм карадым, ничек Лиз раздевается. Ee кулны блестели золотисто-коричневым уты яктылыгында старинной лампалар. Аның талия иде сизгер, ә җилкәсенә маленькими, тик күкрәгенә зур иде тулы. Алар покачивались, ул кайчан двигалась миңа. Ничек һәм аның йөзе, аның гәүдәсен иде лель торышы.
  
  
  «Син ничек думаешь, бу сиңа бирәчәк? Мин тотам, тыш, очевидного».
  
  
  «Сез мине интересуете. Аны белергә телим, бу сезнең движет», - диде мин.
  
  
  Ул хрипло засмеялась. «Сез дә белерсез турында шлюхе, әгәр уложите аны постель. Шлюха - бу актриса, ә караватка җитештерүче - бу-сәхнә». Ул наклонилась миңа һәм прижалась губами к минем. Аның тел скользнул арасында минем губами, ә аның кул скользнула минемчә бедру. «Әмма мин түгел, шлюха. Сез бу аңлыйсызмы?»
  
  
  «Алай ук түгел», - диде мин.
  
  
  «Мин обслуживаю үз клиентлары. Бу эшлиләр, минем кызлар. Мин продаюсь».
  
  
  "Алайса, ни өчен сез катнашты минем тәкъдимне?"
  
  
  «Бу түгел иде тәкъдиме», - диде ул. «Бу иде чакыру».
  
  
  Аның повалил, аны караватка җитештерүче. Минем куллар скользнули аның телу. Аны тоймадым, аны ничек бармак нажимают бу пуговицы минем рубашки. Аның булышты әй, сняв эго. Ул кайчан увидела минем перевязанную ярага, ул задала сораулар. Аны кайчан, шөгыльләнә, аның белән мәхәббәт турында, аның сдержанные кызы икән покраснели. Аның тел высунулся өчен минем, куллары, гладящие минем спину, кинәт напряглись, ә аннары ул диким криком ринулась подо минем ...
  
  
  "Ничек инде бу?" дип сорады ул.
  
  
  «Син, - диде, син иң яхшы».
  
  
  - Әйтик, син, Нед Харпер. Моннан тыш, кем син? Бандит, полицейский, дип?
  
  
  «Лижет к копу».
  
  
  Ул коснулась повязки. "Бу бит пулевое ранение, шулай түгелме?"
  
  
  «Комплименты бер кеше, аның, сез, ничек сез утверждаете, беркайчан да күрмәдек». «Син ничек думаешь, аның җыенам ярдәм итәргә сиңа гына, чөнки син жим ятып кына торды минем белән шул постель?» «Мин анда эго белән синең ярдәмендә яки башка нах. Ул үтергән буенча меньшей дәрәҗәдә биш кеше. Бер назар минем якын дусты. Бер иде, матур хатын-кыз. Ул сломал әй муеннарына».
  
  
  
  
  
  «Туктатырга», - диде ул аның кинәт тавышы. «Поши кайтып, бирегә ике тапкыр. Ул түгел иде минем типичным клиентом. Ул грубым һәм жестоким, һәм ул иде дип әйтә иде ул преступником. Әмма ул белми иде Пенни барып буларак, ул башлаган монда. Ул диде", дип ул башка. Аның диде әй, бу неи берни дә яхшы. Аңа шат, ул чакта да барлыкка килде кабат, аннары икенче визиты ".
  
  
  Аның поцеловал ee муеннарына. "Кайда ул, Лиз?"
  
  
  «Аны түгел, защищала Поши. Аңа ярдәм иткән, Пенни. Ул, диде, - дип теләми сине күрергә, бу поставит куркыныч астына аның тормыш».
  
  
  "Каян ул бу билгеле булды?"
  
  
  «Ул түгел, булды вдаваться үз нечкәлекләре. Ул китте үз спешке, ничек гына аңа вђгъдђ итте, бу тапшыру командования мин ee». Лиз скривилась минем кулда. «Бәлки, Поши контактировал аның белән. Син бу хакта думаешь?»
  
  
  "Бәлки."
  
  
  «Мин беләм, анда ул тукталды. Белмим, телим микән аны сиңа әйтергә. Мәгълүмат ала үтерергә сине, әгәр дә аның белән булыр, Поши».
  
  
  «Әйт миңа, - диде мин.
  
  
  Ул вздохнула: «Бу иске яшьлек коттедж өчен шәһәр. Аның опишу сезнең өчен юл». Ул встала һәм янына бик борынгы язмача столу. Ул бик яхшы двигалась. У нах иде кечкенә, каты задняя бер өлешен, ничек бар, яшь кызлар.
  
  
  Аны карадым, ул ничек сидела на билеты откан һәм яза бу изящном клочке синей кәгазь. Ee тулы күкрәк колыхались, ул кайчан двигалась. Сергей уйнадым аның гладких җилкәсенә төшә. Ул иде чын блондинка, золотистая арасында бедер.
  
  
  Беззвучно аны басты белән түшәк. Аны обнял аны погладил ee күкрәгенә. Аны алды ih бу ладони һәм возился ee соски, чувствуя буларак алар янә булалар каты.
  
  
  Наклонив башын, ул сидела неподвижно, наслаждаясь минем ласками. Аны тоймадым исе аның чђч исе тынлы ee теле.
  
  
  «Мин бик шат, дип килдем, Сан-Франциско», - диде мин.
  
  
  Ул акрын прислонилась миңа, аннан соң повернулась һәм уронила башын миңа бу эчтђге. "Ничек күп вакыт синдә бар, Нед?"
  
  
  «Шактый күп», - диде мин.
  
  
  Ee кешедә нежно коснулась минем затлар катнашты. Аның күтәрде аны отнес кире караватка җитештерүче ...
  
  
  Йорт, анда тукталды Пенни, сөргендә югары өчен утесе, ерак түгел Сан-Франциско. Указаниям Лиз җиңел иде следовать. Аның припарковался бу илле ярдах нче йорт, юл читенде бер безлюдной юллар чыкты тирәсендә машиналар һәм акрын гына ишекне. Төнге һава иде прохладным һәм влажным, бөтен территориясендә отель, шулай иде дымлы нче җәйге яңгыр. Буенча һәр ике як та миннән урман, шталь густым, заросший кустарником буенча краям юллар.
  
  
  Аны күреп, машинасын янындагы керү төркемнәре көне йорт. Подойдя сак булыгыз, аның обогнал машинаны һәм присел астында булып тирәсендә освещенных тәрәзәләр йорт. Эчендә сөйләштегез ике кеше. Аны ишеттем ih тавыш, булса да алмады разобрать ih сүзләр. Одина бөтен тавыш принадлежал ир-атка.
  
  
  Минем «Люгер» бу кулымда, аның свернул өчен почмагына йорт. Аның кинәт тойдым дулкынлану. Минем эзләнүләр ахырына якынлаша.
  
  
  Аның оболочки, бу ципочках, тиз двигаясь күләгәдә. Кайчан аны, минем янга килеп, янына керү төркемнәре көне, аны ишетте, ничек тавыш булалар барлык громче. Кешеләр чыгуы. Обернувшись, аның шталь эзләргә укрытие. Shaggy ир-атлар, яңгыравык һәм резкие, таркалган көне. Аны бросился к припаркованной машинада һәм нырнул nah.
  
  
  Сергей залил төн, нарисовав желтую юлга буенча җирендә. Рәсем ир-атлар прорвалась бу дверной проем. Бу түгел иде Поши. Ул түгел иде зурлыгында белән гигант белән громовым тавышы. Аны тойдым кискен разочарование.
  
  
  «Запри ишек», - диде ир-ат үз спутнице, кызга, аңа, аны гына күреп мельком. Ул спустился буенча ступенькам. Эго коренастая формасы казалась знакомой. Шул ук хәл белән эго неровными адымнар белән, ул үлгәч, приближался машинага.
  
  
  Ул хәтта взглянул ягына таба минем форд, припаркованного юлда. Ул ишеген үз машиналары һәм сель бу нах. Тышкы ишек урнаштырылды йорт ябып куйганнар, һәм кыз юкка чыкты.
  
  
  Ир-ат повернул ачкыч зажигания. Аны ишетте, ничек мотор зашевелился, һәм тойдым, ничек машинаны башы вялое хәрәкәт башлангач, ир-ат переключил тапшыру өчен задний барышы. Аны схватился өчен ручку көне үз ягына, һәм прыгнул машинага башлагач, ир-ат попятился нче йорт.
  
  
  Ул нажал бу кимсетү. "Нинди черта?"
  
  
  «Минем бар пистолетын, димәк, расслабься. Кертергә югары брылев. Аның телим ел саен, син выглядишь».
  
  
  Бар иде темные чәч һәм кырыс йөзе. Бу nen иде рубашка белән короткими рукавами, һәм аның авазлары татуировку якоря аның предплечье.
  
  
  "Исеме Джейк Хойл, шулай түгелме?"
  
  
  «Син тиеш " мәет», - диде ул. «Сид всадил сиңа пулю».
  
  
  «Мин хәтерлим очрак». Аны бәрде аның эго буенча затка Люгером. Шактый нык, күңелебезнең, мин тулысынча эго-игътибар үзәгендә. "Анда Поши?"
  
  
  «Син теләмәсәң эго күрергә. Син үз лигасында. Поши бар кебек син, бу десерт».
  
  
  «Мин уйлады ул љстен избивать»хатын-кызлар.
  
  
  «Послушайте, иң мудрым адым, ул сез алыр иде, эшләргә иде, хәзер ачыктан-ачык чыгарга тирәсендә әлеге машиналар һәм кая китәргә-нинди дә булса өчен мең миль шунда».
  
  
  Дисклар төн шул Айдахо горела минем баш, кабат якты, наполняя мине яростью. Аның дип искә ничек Сид тыныч всадил, миңа пулю, әлегә аның лежал бәйле һәм беспомощный.
  
  
  
  
  
  
  Аны искә төшереп, Шейлу Брант һәм Дэвида Кирби.
  
  
  Аның шулай нык прижал «люгер» к эго горлу, ул ахнул. «Мин ул сезгә штопора. Әгәр дә сез ответите аңа, һәм аның взорву сезгә мозги бөтен сиденью бу машиналар».
  
  
  Ул хрипло диде: «Хәзер аны встречаюсь белән Лосем».
  
  
  «Яхшы. Аның барам синең белән».
  
  
  «Бу твои җеназа». Һәрхәлдә, ул бу өметләнгәнен.
  
  
  Ул вакыт-вакыт поглядывал бу минем якка кайткач, машинаны алып барды. «Поши белә һәм сезнең турында. Ул белә, сез нинди дә булса федераль агент».
  
  
  "Ничек ул бу таныдым?"
  
  
  «Бар бәйле. Бар алар, бар чыкканчыга кадәр верхушки Оештыру. Сез алачаксыз үзенең, мистер. Сез яшисез бу одолженное вакытта».
  
  
  Аны сунул сигарету үз авызы. «Синдә бар минем зажигалка. Син төшергән аны минем Бонэме».
  
  
  «Сез бит берни дә забываете? Аның бүләк иткән кызга зажигалка».
  
  
  Аның врезал бу приборную панель. «Езжай тизрәк. Аны бик телим кабат күрү һәм Поши».
  
  
  Выругавшись, Хейл көчлерәк нажал бу педаль газ. «Рондо хаклы. Син сумасшедший».
  
  
  «Рондо диде миңа, дип белми, син кайда иде».
  
  
  «Ул эшләмәде, тик бездә гомуми берсен. Ул шалтыратты. Аны, кулга сез приедете Сан-Франциско күрү өчен Пенни. Сез тапкан бу адреслы китап потерянную Музом. "
  
  
  "Миңа гына кирәк түгел, күбрәк карарга, шулай түгелме?"
  
  
  «Юк. Бу җеп синең юлында, мистер».
  
  
  Түгел, башта џђм тавыш, Хейл повернул руль. Кайчан машина свернула, мине бросило бу приборную панель.
  
  
  Мин күрмәдем, ул ничек сунул кулын бу пәлтәсенекен, әмма әле вспышку ату һәм тавыш ишеттем, кайчан ул нажимал бу курок. Ул быстр. Ул бик быстр. Әмма таращить күзләре генә эләгә максаты. Аның инде егылып идәнгә машиналар. Минем булмады, вакыт барысын да обдумывать. Аның ата бу ревматизма. Люгер шау-гөр килеп взорвался эчендә ябык машина. Хейл издал булькающий тавыш тирәсендә горла һәм рухнул бу руль.
  
  
  Автомобиль бер буенча ачык тротуару башка изгибов. Хойл җентекләп сайлаган урын. Әгәр барысы да маһир шулай, ничек ул планлаштырган, ул үтергән булыр идем, мине бер быстрым тотарга тырыштык һәм алмас иде саклап калырга, машинаны нче съезды белән юллар. Әмма эго планы да њз нђтиќђсен бирде.
  
  
  Беспилотный автомобиль повернул сулга һәм пронесся аша юлны. Ул врезался бу канаву, аны кайчан маташа дотянуться кадәр башлыгы булып, мине отбросило бу гәүдәсен Хойла. Выскочив аша канавы, машина пробилась аша подлесок һәм, ниһаять, тукталды. Аны, булды поражен, ул перевернулся.
  
  
  Аның выпрямился, прижал Хойла к сиденью һәм пощупал эго пульсы. Эго түгел иде. Ул мәет. Минем булмады сайлау, мәгәр застрелить аның. Шуңа да карамастан, аны иде сокрушен үсеше. Аның да отель эго үлем. Аның отель барып Поши.
  
  
  Аны туры килде «люгер» һәм вытащил гәүдәсен Хойла-юньдә машиналар. Аны яңадан алып мотор, Машина вылетела аша канавы һәм кабат эләккән өчен түшәлгән тротуар. Аның китә кире йорт.
  
  
  Миңа кирәк иде мәҗбүр итә Пенни хәбәр итәргә миңа, урнашуыгыз, " Муса, югыйсә, аның белән әйләнеп кайтты, моннан тыш урыннарны каян башлады.
  
  
  Бу йорт әле дә горел святым. Аның обошла эго һәм таптым ачык тәрәзә спальни. Аны күрмәдем, Пенни, әмма ишеттем ee. Ул формальдегид душ. Аны ишеттем, ничек су ага да ага.
  
  
  Аның селл бу заднюю ступеньку һәм төшергән аяк киеме, аннары взломал йозак көне. Аның тихонько аша узды кухню һәм гостиную шул йокы бүлмәсе оештыру.
  
  
  Пенни пела шул күңеле. Ул гына да түгел, авызыма көе. Пенни түгел иде Барброй Стрейзанд. Минем зажигалка иде күкрәгендә. Аны ташладым эго минутына һәм сель көтәргә, әлегә ул закончит.
  
  
  Ул кайчан чыкты, тирәсендә ванной, анда иде калфак өчен күңеле, пара тапочек һәм берни дә күбрәк. Без карадык берсен бүгенге берсен. Сюрприз иде обоюдным. Ул көтмәгән идем күрергә, үз спальне незнакомца, ә аны көтмәгән идем күрергә, аны костюме өчен туган көн.
  
  
  Хат, аны Поши башкарды chloe ee күкрәк иде төгәл. Алар исключительными. Барысы да аның теле иде исключительным. Ул сделала Ракель Уэлч похожей малайлар-подростка.
  
  
  "Әй, син ничек эләккән?" диде ул.
  
  
  «У задней көне. Аның взломал йозак».
  
  
  "Сез түгел, ќинаятьче, шулай түгелме?"
  
  
  «Мин Нед Харпер. Кеше, аның син түгел, күрергә теләгән».
  
  
  "Кем белән сөйләштем Лиз буенча телефоны?" Ул сняла шапочку өчен күңеле һәм встряхнула чәч. «Сез булырга тиеш, ниндидер операторы, әгәр заставили аны сөйләү, мине ничек табарга».
  
  
  «Без уртак тел таптык».
  
  
  «Син беләсең сәбәбен, аның буенча аның теләмәгән сине күрергә. Хойл диде миңа, син вмешиваешься бу әйберләр түгел, синең эш. Ул әйтте әгәр дә син барлыкка киләчәк, аны тиеш избегать сине хәбәр итәргә эму бу хакта».
  
  
  «Син справиллась моның белән шактый сак».
  
  
  «Түгел, шактый сак. Бу, күрәсең». Ул ачты шкаф һәм достала халат. «Яхшы булса, аның надену бу? Ненавижу турында сөйләргә эшләрдә, әлегә аның голая. Соңрак, әгәр теләсәң, аны кабат эго сниму».
  
  
  «Мин шиклђнђм, без шулай дружелюбной».
  
  
  «Беркайчан да беләсең. Син очраклы түгел наткнулся бу Хойла?»
  
  
  «Ага», - диде мин.
  
  
  «Мин кортлардан моның. Чөнки аның белән буладыр? Берни дә яхшы, њпкђм акча».
  
  
  «Ул да кайтачак».
  
  
  Ул кабул итте, яңа гына дрогнув
  
  
  
  
  
  
  . «Ул әйтте ала кайгыртырга сиңа үзе. Аның эму түгел поверила. Бервакыт алар үтерергә омтылды, сине, син пережил бу. Син башкарып чыга алды " Рондо. Аның идем, дип, син шактый крутой».
  
  
  Аның уйладым тиешме аңа булырга польщен. Аңа әйтте: «Син шактый күп оборудова миңа беләсең».
  
  
  «Барысы да белә иде Хойл. Ул зур болтуном». Ул застегнула халат һәм сидела алдында минем креслом. «Син һәм үзе дә шактый разговорчива».
  
  
  «Мин һәрчак күп кенә әйтәм, миңа куркыныч, - диде ул. - Куркам, син мине дә убьешь».
  
  
  Аның диде: «Аның сирәк дәвалау убиваю»хатын-кызлар.
  
  
  «Телисез икән, эчәргә? Миндә дә бар бераз, спиртлы эчемлекләр, башка бүлмәдә».
  
  
  "Юк, рәхмәт."
  
  
  Ул янына минем стулу һәм расстегнула халат. Аны кайчан да двинулся урыныннан, ул схватила минем өчен кулын куя һәм үзенең гәүдәсен. Күрәсең, ул считала, бу иң яхшы яклау - ул яхшы һөҗүм оештыра.
  
  
  «Әйдә торговаться», - җайлап диде ул.
  
  
  "Без нәрсә турында торгуем?"
  
  
  «Минем тормыш да, мин алам алырга».
  
  
  «Мин телим белергә, анда залында Поши».
  
  
  Генә надувшись, ул янә стянула халат. «Хейл килдем, Сан-Франциско одина. Поши кайдадыр юлда».
  
  
  «Бу түгел дип Хойл. Ул әйтте Поши иде монда».
  
  
  «Ул солгал сиңа. Поши түгел, килде. Ул позволил Хойлу килә бер. Бу августын. Алар сине недооценили».
  
  
  Хейл, күрәсең, уйлап тапкан тарихы турында сөйләде, кайчан причал минем белән очрашуга Музом. Ул тянул вакытта, көтмичә хәл итү схватить пистолетын.
  
  
  "Кем белән бәйле Лосем бу мафии?" - дип сорады аның Пенни.
  
  
  «Ул беркайчан да, беркемгә дә бу хакта да сойледе. Бар кеше, әлбәттә, зур кертте, алар белән ул-туар эш. Оештыру, гомумән, хупламый Поши, чөнки алар, дип уйлый ул сумасшедший һәм неконтролируемый. Әмма иде бер кеше наверху, ул финансировал кайбер ограбления өчен Поши, ничек ял итәргә алыш-алар арасында ике. Поши, диде булып чыкты алар бер-берсенә бер-берсенә кайбер хезмәтләре ".
  
  
  «Син нәрсә беләсең Пенни? Син күп, халкын да, халкың да, ләкин бик аз, халкын да, халкың миңа.
  
  
  Ул закусила губу. «Мин делаю өчен кулдан килгәннең барын да ярдәм итә сиңа. Аның телим коткарып үз шкуру». Ул взъерошила чәч. «Бир миңа уйларга кирәк. Алар отступили, омтылып, ул эшкә алырга буенча следу Шейлы Брант. Алар омтыла акча табарга, алар ул књлђмдђ акча урлаган. Әмма чынлап әйтәм сиңа, Хейл түгел, диде миңа анда хәзер Поши һәм Крэддок».
  
  
  «Крэддок», - кабатларга аның. «Сөйлә миңа турында Крэддоке».
  
  
  «Сид Крэддок - өченче кеше катнашкан кайбер ограблениях Поши. Ул катнашкан үтерүдә Абруза. Бу озын буйлы ир-ат белән вьющимися волосами һәм балалар зат. Болар барысы да, мин алам турында искә алырга nen».
  
  
  Ул тәкъдим итте, бер файдалы мәгълүмат. Аның подбодрил аны. «Хойл, тиеш, бик сиңа доверял».
  
  
  «Ул хвастался - теләдем җитештерергә миңа тәэсир калдырды. Ул нык бәйле иде миңа, хәтта, аны кайчан булды яраткан эшчәнлеге Поши», - диде ул. «Ул күрсәтте яхшы тәмен, Харпер. Аның популяр бу шайке».
  
  
  "Мин ышанам моңа."
  
  
  "Алам аны ясарга сезгә тәкъдим?"
  
  
  Аның, дип әй. «Мин уйлады, син инде бу сделала».
  
  
  «Кайдадыр бар зур пачку акча. Ике йөз мең доллар. Тавыш бирү алар күпме кеше, кайчан, үтерә Абруза». Ул поджала иреннәре. "Бу тудыра минем теләк уйларга бу хакта. Аны иде отель өчен болар барысы да превратилось бу акча һәм валяться аларда голой. Ике йөз мең долларовых файдаланырга омтылу. Алмассызмы сез куярга миңа двухсоттысячную купюру? -долларовый матрас, любовник? "
  
  
  «Минем юк синең воображения».
  
  
  «Алар калдырган бу Шейле. Алар аерылыштык, аннары эш икенче Флориде һәм ышанып тапшырырга теләр иде микән аны әй. Хойл диде бу миңа».
  
  
  «Поши һәм эго дуслар ошибались турында Шейлы. Ул сбежала белән акча».
  
  
  "Ул чагында, - дип, моның белән буладыр?"
  
  
  «У нах беркайчан да хәл итү әйтә миңа. Аның предполагаю, бу алынды, у нах. Ул кабатланыр кичерергә Лосем, шуңа күрә ул качып китә».
  
  
  Күрәсең, аңа билгеле булды нче Пенни да китәм. Аның басты белән урындык. Ул последовала өчен минем к черным ступеням, анда аның надел ботинкага.
  
  
  Күбрәк ул, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк миңа сораулар турында Хойле. Аның, дип уйладым, ул төгәл түгел горюет буенча аңа.
  
  
  «Әй, карале, Харпер. Әйтик, сиңа тапшырып акча табарга, әлегә син пытаешься загнать Поши. Син алар белән нишлисең?»
  
  
  «Мин бу хакта уйламадым».
  
  
  «Ике йөз мең. Бу калдыра воображение».
  
  
  Аның зашнуровал балетные тапочки. "Җыенасыз тәкъдим итә алсын өчен, аны сдала эго сезгә?"
  
  
  «Ярар, без барыбер уртаклаша алыр идек, моның. Бу акча мафии. Слушай, аны беләм турында книжке ул Поши, дип, синдә бар. Син теләгән кызлар исемнәре бар иде анда. Аны алыр иде сиңа ярдәм итәргә. Аны беләм юлын. тирәсендә гавами йорт бик яхшы ".
  
  
  «Син, диде, - дип куркасың, минем».
  
  
  «Өчен ике йөз мең. Аның пройду буенча горящей угольной клумбе, булырмын биергә голой на лужайке Ак йорт һәм обслужу беренче кавалерийскую дивизию. Тик синнән мине. Харпер да, әйдә поищем акча. Без алырлык күп нәрсә белән нишләргә. аны алыр бирергә сиңа секс, аның син беркайчан да элегрәк түгел, сикергәли ».
  
  
  «Юк, рәхмәт», - диде аның әй. «Син артык җиңел оныткан Хойла».
  
  
  Тугыз
  
  
  Аны әйләнеп кечкенә генә кара книжке, к исемлек исемнәрен, ул хәзер сузился кадәр дүрт. Бу иде Дженис, бирде ева, Барбара һәм Коры. Аны карар бару бу Портленд һәм башта табарга, Дженис. Әгәр аның нарисовал анда пробел, аны иде кайта Рино бу Денвер һәм Лас-Вегас, анда булырга тиеш, башка кызлар.
  
  
  Поши белә минем бар эго адреслы китап. Ул белә, мин шелл
  
  
  
  
  
  исемлек буенча кызлар билалет белергә дип эго урын. Кайчан ул белер, дип, мин үтергән эго бер-бер Хойла, ул гына да түгел, булачак утырырга урында, дип уйладым мин. Кайдадыр юлда, бер тирәсендә әлеге дүрт шәһәр, аның анда Поши, яки ул табар мине.
  
  
  Бордель бу Портленде башлыкның үзе иске йорт урнашкан выцветшем торак кварталда ерак түгел район мясопереработки. Аны постучал бу ишек иртән һәм дип сорады Дженис. Зевающая кыз белән взъерошенными волосами помахала миңа кулы белән.
  
  
  Кофе иртән дә ароматно, ничек розарий. Пахнет узган төнлә, телами һәм, секс, ә кайчагында выпивкой, әгәр горничные инде убираются, исе шундый ук армейскому отхожему урыны.
  
  
  Кыз белән взлохмаченными волосами вплеталась бу горничных, аның кыскача төнге рубашка раскачивалась хәрәкәттә бедер. Горничные карадылар мине, күрәсең, недоумевая, нигә аны алмыйм отложить үз похоть кичкә, төнгә кадәр.
  
  
  Постучав бу ишек, кыз, диде: «Дженис. Бу шул кеше, ул шалтырата».
  
  
  Дженис дип җавап бирде сонно. "Бик яхшы." Кыз белән шөгыльләнүче присоединяется мине к көне, диде, похлопала мине буенча щеке һәм двинулась алга таба коридору.
  
  
  Длинноногая брюнетка бу желтой пижаме ишекне ачты һәм потерла скрученный йодрык бу күзләр. Ул потрудилась застегнуть тәкермән пижамы. "Сез сөйләгез, нәрсә эзлисез Поши?"
  
  
  "Бу дөрес."
  
  
  Ул ачты ишекне киңрәк. "Керегез."
  
  
  Минем чагылыш двигалось бу зеркалах бу тулы үсеше, аны кайчан керде бүлмәгә. Тагын бер көзгесе ачыкланды бу потолке өстендә круглой двуспальной кроватью. Бу чүп-чар лежали обнаженная блондинка белән шөгыльләнүче повернулась өчен янәшә өчен ел саен мине, шелковая простыня скользила аның белому телу.
  
  
  «Минем дустым Делия».
  
  
  Аны, кивнул, һәм блондинка кивнула бу ревматизма.
  
  
  «Поши нанял безнең өчен, без урнаштырдылар, берничә шоу үзе өчен, һәм эго дуслар. Ул түгел, бөтенләй моеи вкусе», - диде Дженис.
  
  
  "Ничек инде син алды хәбәр ала һәм аңа бәйле?"
  
  
  «Гыйнвар», - ди блондинка. «Бу тагын гыйнварында».
  
  
  «Ул китерде үзе белән кеше өчен, аның кунакханәсе бинасына тәэсир калдырды». Дженис дип елмайды. "Минемчә, без яхшы тәэсир калдырды эго, шулай түгелме, Делия?"
  
  
  "Сез ставка".
  
  
  "Кем булды бу кеше?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мистер Смит, - диде Дженис. «Атаклы мистер Смит. Без урнаштырдылар шоу өчен күп кенә эго туганнары».
  
  
  Делия хихикнула. «Ул теләмәгән өчен файдаланылган эго хәзерге исеме».
  
  
  "Ничек ул выглядел?"
  
  
  «Югары һәм худой. Ул йөртеп нокталарында. Әгәр дә ул иде) белән Лосем, аны иде, дип уйладым, ул бухгалтер».
  
  
  "Чөнки ул белән Лосем, дип уйлыйсыз?"
  
  
  Блондинка подперла подбородок кулы белән. «Бар, хәзер үк. Әгәр син ищешь Поши, син беләсеңме, нинди аңа эшлекле партнерлары».
  
  
  «Мистер Смит иде кешесе оештыру. Мөһим, - диде Дженис. Ул авылны караватка җитештерүче белән янәшә блондинкой. Шулар тирәсендә барлыкка килгән тагын да яхшы булыр иде урындыклар подставка өчен китаплар.
  
  
  Аермалы буларак, кайбер кешеләр, алар расспрашивал аның турында Лосе, алар әзер иде миңа ярдәм итәргә, тик мин берәүдә, аларның булмады бернинди өстәмә мәгълүмат. Аның рәхмәт белдерде ih, һәм алар чакырдылар мине ничек дә булса кире кайтырга.
  
  
  «Спроси мине яки Делию», - диде Дженис. «Безгә бик ошый, командада».
  
  
  Аша утыз минут, аннары моннан, ничек ул выехал буенча Портленда, «Линкольн» белән ревом пронесся өчен минем буенча ачык юлда. Шофер выехал бу юлга өчен обгона һәм ускорился янында минем фордом.
  
  
  Аны күргәч, йөзе, ә аннан соң, аз мылтыгы. Аның крутанул руль, врезался «фордом» артык авыр машина һәм бер үк вакытта пригнулся.
  
  
  Выстрел буенча дробовика пробил тәрәзә, әмма промахнулся.
  
  
  Линкольн иде, артык громоздким өчен минем легковая машина бросила эго бу занос. Шофер прижал эго к юлда һәм дернул үз көпчәкләре. Канат соприкоснулось канаты белән, ә аннан соң «Форд» выехал белән тротуар, аның занесло бу обочину, һәм ул въехал зонасына өчен пикника ерак түгел шоссесы.
  
  
  Аның нажал, издевательств, күпме осмелился, һәм кинәт включил тапшыруны кайчан задняя бер өлеше машиналар кискен барды һәм ударилась турында бочку чүп-чар белән. Аның стиснул тешләре, омтылып, ул контрольдә тотарга занос. Автомобиль янә развернулся һәм ударился турында агач урындык өчен пикника, ә аннары перевернулся өчен янәшә.
  
  
  Аны булырга тиеш, яшәгән дөрес. Аның толкнул ишек һәм выбрался невредимым.
  
  
  Линкольн та, барырга. Аны күреп, ничек ул скрылся буенча төре өчен холмом. Алгы сиденье сидели ике кеше, йөртүчесе һәм вооруженный кеше. Зат, аны күргәч, аның алдында шул, ничек ата дробовик, аны беркайчан да күргәнем булмады отчетливо, бүгенге көнгә кадәр, әмма мин белә ул татарстанныкы Лосю. Ул улыбался, кайчан нажимал бу курок.
  
  
  «Форд» җәрәхәтләре алган. Калдырырга туры килә гаражында. Аның арендовал икенче машинаны китә бу Рино, останавливаясь юлда гына булсын, ашарга шалтырата һәм Хоку.
  
  
  «Мин подхожу к Лосю. Ул җөмләне ничек мин дышу аның муенында, һәм эму бу ошамый. Ул үтерергә маташа мине бүген».
  
  
  «Нигы, сак бул».
  
  
  «Шул мизгелдән мин тормыйм связываться сезнең белән tac өлешендә. Минем әйтерсең, мин булырмын бик занят».
  
  
  "Сезгә кирәкле мәгълүматны, без аны җыеп турында Джейке Хойле?"
  
  
  "Юк, диде, мин. "Ул вафат була."
  
  
  Аны башка хезмәт тапты Еву бу Рино. Кара трейлерный лагере булган шәһәр читендә. Өчәү кызлар һәм мадам, һәр иде үзенең трейлер. Бирде ева развлекала клиент, миңа туры килде көтәргә белән мадам, ведя дөньяви сөйләшүләр турында үзара незаинтересованности. Офиста иде жаркого һәм душно, ә мадам иде, мин тырышам хатын-кыз.
  
  
  
  
  
  пыталась ясарга төре, дип югыйсә. Аның якты парик түгел подходил, ә кызыл ногти иде рваными.
  
  
  Кайчан аңа күчте сүзгә кушыла турында Лосе, аның кисәтүләр булды артык оживленными. Ул әнкәйләр зур головореза; ул алмый тәкъдим итәргә эго, ничек клиент яки ничек порядочного кеше. Ул үтергән бер буенча ee кызлар, чөнки эму нравилось бераз көч, смешанное белән эго полом. У мадам иде киң карашлары, әмма ул алмый белән килешергә шулай поведением.
  
  
  Аның развязал галстукны. Мадам дәвам итә сөйләргә, повторяя бер үк янә һәм янә. Ниһаять, клиент Евы чыкты буенча трейлера һәм таба килә башлады үз машинасында. Калдырды, аңа мадам әле болтать турында странном сексе.
  
  
  Бирде ева иде рыжеволосой кыз белән шөгыльләнүче растолстела һәм увязла бу разочаровании. Ул, диде, - дип Рино һәм теләсә кайсы башка урында, анда аның отель иде упомянуть, артык күп, конкуренция. Артык күп разведенных таратыла эго. Артык күп яратучылар бөтен ил буенча, артык күп бу яңа сексуаль ирек. «Хиппи булачак моны теләсә нинди сәбәпле яки бөтенләй башка сәбәпләр дә бар. Аның ненавижу хиппи», - диде ул.
  
  
  Фикер алышу һәм атмосфера мине удручали. Аның инде заплатил мадам, әмма досталь, тагын егерме һәм положил на караватка җитештерүче. Бирде ева җыйды ярар, ничек пылесос. Ул, диде, дип, әлбәттә помнила Поши. Алар танышкан, кайчан ул иде Денвере, иң яхшы вакытлар.
  
  
  «Аның өлеше дип уйлыйм турында сөйләде өчен кайтырга», - диде ул. «Ул чакта барысы да яхшырак, шул исәптән минем». Ул виновато дип елмайды. Ул аңладым түгел, заботится үзе турында. Әй нравилось артык яхшы ашарга һәм бердәнбер упражнение үткәргән ул тиресен иде аркада.
  
  
  Сөйләшү походил бу елгасы, агымдагы түгел шул юнәлештә. Аны кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр әй, бу мине кызыксындыра Поши. «Миңа бик кызганыч», - кабат извинилась ул. Ул встала, ачты ике банклар сыра һәм передала миңа бер. «Поши соңгы вакытта булмады».
  
  
  Вакыты иде, кайчан ул бар иде одержима аларга, һәм кайчан ул, дип уйлаган аны нәрсә үзенчәлекле. Әмма мөнәсәбәтләр длились озак, һәм ул даими элемтәдә торды, нигездә, сыч иске мелодий. Соңгы тапкыр ул заглядывал элегрәк быел.
  
  
  «Мин уехала буенча Денвера шунда ук аннан тыш, ул ничек таныштым һәм ул башка кыз һәм безнећ белђн аралашудан туктады килә. Ул иде официанткой. Тирәли кечкенә генә шәһәрчек ерак түгел Денвера. Ул иде тибындагы нравящегося Лосю. Аны, хәтерлим, - дип ул отелем ия зур акча." Бирде ева цинично рассмеялась. «Мин аладыр дип уйлыйм, ул гына да түгел, диде әй, ул ничек китәм моны. Соңрак аны ишеттем, ул республиканың аны йорт».
  
  
  Алга таба монолог безнећ белђн аралашудан туктады, минем утомлять. Аны, диде: «Бу кыз иде блондинкой? Син хәтерлисеңме аның исеме?»
  
  
  «Исеме дә юк. Ул иде дип, мин дип атыйм, аристократичной тышкы кыяфәттә дә чагылыш таба. Югары скулы, зур темные күзләре. Диярсең, ул моделе».
  
  
  Ул сөйләде турында Шейле Брант.
  
  
  "Ни бар?" - дип сорадым бирде ева, уловив минем затка ниндидер аеруча турында, анда мин белмәгән.
  
  
  Аның басты һәм прислонился к көне трейлера спиной аңа. «Уйламыйм, чөнки син беләсең, - дип аның белән шулай булды да».
  
  
  «Мин беркайчан да ишеткәнем бар. Бәлки, Поши калдырды аны да китеп барды, шулай ук, ничек ул ясаган минем белән».
  
  
  «Соңрак Поши берәүдә зур элемтә», - диде мин. «Ул булырга тиеш янында кеше иде, наделенным хакимият. Оештыру».
  
  
  «Бу яңалык минем өчен, - диде бирде ева. «Монда алай ук күп түгел виноградной лозы».
  
  
  Ковбой shell күрсәткечләрне тикшереп тору трейлеров, эго шляпа иде спущена өчен яшерергә күзләре. Ул несс яшел сумка өчен покупок. Аны карадым, ул ничек якынлаша миңа.
  
  
  «Сез түгел, әйттеләр, нигә эзлисез Поши, - диде бирде ева. Ул сидела янында мине ачып, тагын бер банкка сыра.
  
  
  Ковбой тукталды. Эго шляпа иде, яңа һәм неуклюже гофрированной. Ул полез шул сумка өчен покупок һәм вытащил обрез.
  
  
  Аның ясаган выпад ягына кайткач, ул күтәрде корал һәм кылды эго миңа. Аны бәрде Еву плечом, һәм выгнал аның белән линиясе ут булганда, ата дробовик. Кургаш струился аша дверной проем трейлера һәм ударился турында диварны кебек шәһәр.
  
  
  Подойдя к окну, аның отдернул занавеску. Ковбой перезаряжал. Аның выбил пыяла стволом Люгера һәм ата аңа. Ул югалткан шляпу, кайчан бежал бу укрытие.
  
  
  "Боже мой! Моны ни дип аћларга?" - диде бирде ева.
  
  
  Аның побежал к көне, әлегә ковбой таба өчен трейлером мадам. Аның спустился җиргә кебек йөзүче, ныряющий бу мелководье. Соңгы минутта аны, повернулся, бәрде-үзеңне плечу һәм перевернулся. Аның җитештергән выстрел башлагач, сель, һәм таращить күзләре вылетела буенча трейлера бу дюйме исеменнән ковбоя, ул выглянул аркасында почмагына. Ул скрылся төре буенча.
  
  
  Аны вскочила аякка бастыру һәм зигзагами направилась к эго укрытию. Аны ата өчен йөгерү омтылып, ул отговорить эго нче булсын ул чыгарды өлкәннәр буенча обреза. Свернув аны, прислонился спиной к стонать трейлера.
  
  
  Белән минутта ул гына да түгел, издавал безгә тавыш белән. Аннары аны ишетте тявканье мадам. Буенча трейлеров выглядывали кызлар. Бер закричал во весь голос. Мадам чыкты аркасында почмагына трейлера, ee парик соскользнул менә иябез.
  
  
  Ковбой shell аның турында файдаланып, аны ничек щит.
  
  
  Ул обнял аның белән дробовиком бер кулымда, әзер выстрелить бу мине. Аның достал «люгер» аска һәм ата арасындагы аяк, мадам, оторвав өлеше ковбойского сапога. Кайбер бармак калды аның белән. Эго крик затмил хатын-кызлар
  
  
  
  
  Мадам выскочила буенча эго кулыннан килгәч, ул кимеде. Ул поспешила бу прицеп, ул оторвался нче җирләр.
  
  
  Растянувшись аркада, ковбой повернулся, омтылып, ул навести миңа дробовик. Минем киләсе таращить күзләре эләкте эму башын.
  
  
  Кызлар выскочили буенча трейлеров, окружив мине, кайчан аның опустился тезләренә янында мертвым боевиком. Аның берни әйтә иде буенча шат калды аны затлар катнашты. Аның порылся бу эго карманах һәм тапкан бумажник белән водительскими хокуклары, выданными Сидней Л Крэндаллу Калифорниядә. Аны, кулга эго стройное телосложение иде, дөрес. Ул булырга мөмкин иде, башкаларга партнеры Муса, кешеләргә пустил, миңа пулю бу Айдахо.
  
  
  Аның вернул бумажник эму бу минутта. Эго-чалбар, рубашка һәм ботинкага дә яңалык иде. Ул сатып алган кием-салым өчен бу эш өчен отвлечь шикләнүләр.
  
  
  «Мин видела бу егетне иде. Ул торчал биредә соңгы көне яки якын моннан», - диде кыз кара комбинезоне. «Ул алып барды, анда пикап».
  
  
  Аны кулга алар белән Мусом аерылыштык. Поши китеп барган бу Портленд, ә Сид килдем бирегә. Алар килгән өчен, бик тиз мине прикончить.
  
  
  Аның поспешил к пикапу һәм тиз обыскал аның билалет табарга, нинди дә булса подсказку белән шөгыльләнүче приведет мине к Поши. Уңышсыз. Документларны бардачке күрсәттеләр, дип йөк машинасы иде арендован ике көн элек Рино.
  
  
  Мадам подошла миңа, кайчан аның сель машинага. Аны ишетте вдали полицейскую сирену. Мадам диде: «Сезгә әйбәтрәк калырга һәм аңлатырга бу полиция».
  
  
  «Сез позаботитесь бу хакта минем өчен», - диде аның әй.
  
  
  * * *
  
  
  Аның килде Денвер 20:30. һәм съел толстый бифштекс, запив ике чашками кара кофе. Алар белән хорька, ничек ул выписался тирәсендә хастаханә штатында Айдахо, аның выспался нибары бер төн, табиб, ул киңәш итте миңа расслабиться, булыр иде потрясен белеп, нәрсә белән шөгыльләнгән аны.
  
  
  Ни дәрәҗәдә аны белә идем, Поши да иде шәһәрдә. Аның сократил сафларына эго банда ике, әмма ул подобрал тагын бер сообщника аннары Бонэма, кеше, ул алып барды «Линкольн» кайчан Мусс маташа застрелить мине читтә Портленда.
  
  
  Буш вакытларында аның турында уйлады, бу кешедә. Тикшерүчеләр AX, ә аннары тикшерә урын кешене шул Ки-Уэст, выдвинули фараз, дип дүрт убийцы напали бу йорт, анда " Дэвид Кирби белән очрашкан Фрэнком Абрузом. Ике генә ир-ат белән килмәгән Лосем бу Бонэм, әмма, бәлки, анда барысы да вакыт иде тагын бер банда әгъзасы.
  
  
  Минем иде һәм башка факторлар тәэсир итә, алар кирәк иде исәпкә алырга, әлегә аның маташа бәяләргә мөмкин булган өметләре каршы мине. Бу колоде иде серле туз, кеше, аның аның әле опознал. Аның убедил үзен, чөнки ул воротилой мафии, указавшим бу Фрэнка Абруза, һәм бу кеше иде, аның миңа описали очаровательная пар Дженис һәм Делия, мөһим фигура оешмаларына аны кунакханәсе бинасына тәэсир Поши. Кызлар", - дип әйттеләр ул югары, йөртә, сәүдә нокталарында һәм охшаган бухгалтер.
  
  
  Ниһаять иде Марко Валанте, иске берсен Фрэнка Абруза. Бервакыт Валанте протянул миңа ярдәм кулы, тик аны үтергән ике эго малайлар бђрдерђ ih белән үз эз. Валанте, бәлки, булмас, шулай добры миңа, әгәр без тагын очрашырбыз.
  
  
  «Ярар, беркем дә, - диде миңа аңлата, җиңел эш», - дип уйладым мин.
  
  
  Аның оплатил үзенең кичке аш һәм тукталды у телефон киосклар бу вестибюле ресторан, шалтыратып Барбаре, кызга өчен, аның аның килдем бу Денвер.
  
  
  Барбара булган бердәнбер буенча җиде кыз, санап үтелгән кечкенә генә кара книжке, аны Поши түгел, аныћ шактый җентекләп аңлатты. Ee исемен иде билгеленде, ә Мусс куйды, аннары аны строку восклицательных символларын, әйтерсең ул түгел, поддалась словесному тасвирлау. Аны кулга әгәр дә ул иде шулкадәр үзенчәлекле бу спальне, дип Мусс алмады бәяли, аның чыгышын, ул булырга тиеш югары бәяләнде күрсәткечләрне тикшереп тору табигать могҗизасы Төньяк Америк.
  
  
  Аны танырга тиеш иде, дип любопытство грызло мине башлагач, набирал аның номеры буенча китаплар. Аннары бер шалтыраткан сөйләшү вакытында прервалась язылу өчен, миңа хәбәр итәргә", дип набранный минем номер күбрәк файдаланылмый. Бу зур разочарованием, гәрчә ул якынча көтмәгән идем, дип минем хокукларга һәм авырлыклар белән контактом белән кайбер кызлар бөтен китап. Алар барысы да-кызлар по вызову яки проститутками, ih һөнәре иде мобиль.
  
  
  Аны төбендә басып телефон киосклар һәм спрашивал үзен, - дип, миңа алга таба да эшләргә. Минем иде, хәл белергә килгәч, Поши записал номеры Барбары. Бәлки, кыз уехала тирәсендә шәһәр. Хәтта әгәр дә ул гына үзгәртергә адрес аны иде, күрәсең, бу тупике. Мин белмәдем, безне аның фамилиясен, безгә моннан тыш, ул ничек выглядела. Минем иде бару мөмкинлеген бүген Лас-Вегас һәм дђ белән элемтәгә керергә Корой, соңгы кыз исемлегендә, тик миңа түгел, синнэн сдаваться шулай тиз.
  
  
  Карар посоветоваться белән белгече. Аның такси тоттым. «Мин ищу кеше, ул белә җирле бордели», - диде аның долговязому шоферга.
  
  
  «Карыйбыз. Бордель - бу искиткеч публичный дом, чынлыкта?»
  
  
  «Техник яктан бу булырга тиеш түгел фантастическим», - диде мин.
  
  
  «Сездә үз кеше. Эммет Рипли, ничек язылган, лицензия. Сез атарга мине Рэд».
  
  
  "Яхшы, Рэд. Син беләсең проститутку?
  
  
  
  
  
  
  Барбару Амед? "
  
  
  Ул бу хакта дип уйладым. «Түгел, навскидку. Тик мин беләм, бер-ике белән шөгыльләнүче отель алыр өчен, син называл ih Барбарой, әгәр сиңа шулай ошый».
  
  
  «Мин ищу конкрет кызны». Аның sel кабинасына. «Тарафына алып барсагыз мине, җитмәсә, кем белә предметы яхшырак сез».
  
  
  Ул уйлады бу хакта. «Ярар, бар, бер мөмкинлек». Ул отвез мине бар Милли's. «Зайдите шунда сөйләшергә белән барменом, ул күренә, ничек слон, сөйләшергә эму бу зат. Аның булам, сезне көтәргә».
  
  
  Булмады, бернинди хата, дип ирештем күздә тотып бармен Рэд. Ул охшаган иде элеккеге боксчысы. Аның диде эму дип эго дип тәкъдим итте Рипли.
  
  
  Ул бирде миңа бурбон һәм суга. «Кем сез предпочитаете: блондинок, брюнеток яки рыжих?»
  
  
  «Мин яратам Барбару».
  
  
  «Әгәр сез имеете күздә тотып Барбару, Кызны-Базум, ул уехала тирәсендә шәһәр. Беләсезме, ул иде стриптизершей. Хастлинг гади эшләде, аның белән бу полставки».
  
  
  Аны таныды белмим, ничек выглядела Барбара.
  
  
  «Ярар, моннан тыш Базом, аны искә алам тагын бер Барбару, ул шөгыльләнә алыр иде булырга, синең кыз». Ул минем янга килеп, к телефоны һәм бик кайтты һәм язган адрес шул спичечной коробке. «Ул, ди килергә».
  
  
  "Нинди ул?" - дип сорады, мин, вставая белән барного урындык.
  
  
  «Венера Милосская җылыда», - диде ул.
  
  
  Рыжий Рипли отвез минем адрес буенча, ул булып чыга-иске бинасы районда күп кенә кафе, size һәм кофе. Аны чыкты һәм заплатил өчен йөрү. «Взлетай, Рэд. Аның алам калырга кыска вакытка».
  
  
  Аның панцирь буенча коридору, нуждавшемуся бу покраске, һәм постучал бу ишек ахырында. Барбаре иде егермедән артык. Анда иде, ул куртка буенча оленьей миңнегәрәй, чалбар төстә хаки һәм сандалии. Стеналар кечкенә генә квартирки дын плакатлар рок-төркемнәре.
  
  
  «Ниндидер облегчение», - диде ул. «Соңгы егет, аның послал бирегә Чарли иде өлкәнрәк Генри Киссинджера».
  
  
  "Күпме сез получаете өчен фокус?" Аны дип сорады сл.
  
  
  «Йөзлек долларга төшәчәк. Кайбер дип уйлый бу артык күп, ләкин эшлим университетында». Ул, диде. «Сделай ике, син сможешь калырга төне буе».
  
  
  "Нидән гыйбарәт сезнең белгечлеге?"
  
  
  «Халыкара мөнәсәбәтләр», - диде ул невозмутимым төре.
  
  
  «Мин күрсәтермен сезгә сотню мәгълүмат өчен, уен таләп ителми. Аның ищу Поши».
  
  
  «Һәм аны, кулга булыр күңелле очрашулары. Ярар, нишлисең. Йөзлек бу йөзлек. Бирегез миңа акча, һәм мин сиңа күрсәтермен адрес Поши».
  
  
  Бу бик гади. Аның әйтте: "Ул шәһәрдә?"
  
  
  «Ул керде кичә. Әйдәгез, карыйбыз өчен кулдагы», - настаивала ул.
  
  
  Аның вытащил акча, радуясь, миңа да туры килде тапшыра рәсми библ. Бу канцелярском бүлегендә AX иде кешеләр, алар гади түгел, аңлады.
  
  
  Барбара сак тәмамланды купюру һәм сунула аны, аның киңлеге брюк. Аннары ул бросила миңа телефон китабын. «Муз шалтыратып сорады, мине килергә. Аны тагын да түгел иде, ләкин мин аны яздым адресына бу тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма».
  
  
  Аның вырвал адрес буенча китаплар. «Мин исе китте, дип син түгел дип сорады, ни өчен аның эго ищу».
  
  
  «Миңа барыбер. Мин күз алдына китерәм, дип син әгъзасы эго отряды Детенышей Скаут, ләкин бу минем эш. Гына түгел, сөйләргә аңа, мин сине послал».
  
  
  Аның, дип уйладым, ул мөмкин булырга охшаган Венеру Милосскую, әмма нах складывать доллар, ничек бар Chase Manhattan Bank.
  
  
  Аны кайчан, повернулся өчен китәргә, ул алды белән торца авыр стеклянную пепельницу һәм ударила мине аның буенча баш. Удар иде яхшы. Аңа булып чыкты на коленях һәм качал аягы, омтылып, ул аны прояснить.
  
  
  Әле ул белсђм карате. Ул прыгнула миңа бу спину һәм ударила мине буенча затылку крае куллары. Аның отключился.
  
  
  Аның проснулся лежу аркада идәндә. Минем пәлтәсенекен иде күтәрешергә, һәм Вильгельмина вынута буенча кобуры минем под мышкой. Кайчан аны тәмамлый сөйләшергә үзенә ни дәрәҗәдә аны иде глуп, позволив әй очратып мине врасплох, аны перекатился өчен янәшә.
  
  
  Барбара разговаривала белән хема-ягъни, телефоны буенча. «Ул монда», - сөйләде ул. «Барысы да контрольдә».
  
  
  Аны аңладым, - дип җиң сызганып эшкә кереште минем закатаны. Әле ул вынула стилет тирәсендә ножен. Бәлки, ул түгел иде дураком, бары ул бик акыллы. Күп кенә профессиональ шпионы обыскивали мине дә күреп алганнар, бу кечкенә генә пычак. Барбара моның түгел сделала.
  
  
  Ул взглянула миңа, кайчан аның sel. Ул күтәрде «Люгер», ул держала бу кулымда, һәм сделала эго миңа башын. Ee күзләре предупредили мине, дип, мин дә проигнорировал. Аның сидел неподвижно.
  
  
  «Яхшы», - диде ул математика һәм башка ахырында линияләре һәм повесила трубку.
  
  
  "Поши?" Аны дип сорады сл.
  
  
  «Сез беләсезме турында књрсђтелђчђк Поши түгел, азрак мине, - диде ул. «Мин язган адрес әлеге телефон кенәгәсендә алты ай элек».
  
  
  Минем закружилась гол. Аның диде: «шулай итеп, аның сезнең узник. Алмассызмы сез миңа әйтергә, ни өчен?»
  
  
  «Мин коллекционирую шпионов».
  
  
  Минем күзләре башлады затуманиваться. Аның үткәрде буенча аның кулы. Кинәт белән подозрением аның тикшерде ике кулы. Метка энәләр иде уңнан. Аның огляделся һәм дип билгеләп үтте иглу өчен подкожных укол ка подлокотнике урындык.
  
  
  «Бу бернәрсә дә юк фатального», - диде Барбара. «Мин белә делаю. Иң делле аны да өйрәнәм халыкара мөнәсәбәтләр. Аны студент булганда шәфкать туташы».
  
  
  "Нәрсә әле син?"
  
  
  «Сез булачаксыз моңа гаҗәпләндегезме», - диде ул елмаеп. «Мин көттем сезне берничә көн, мистер Картер. Аның башлады дип уйларга сез собираетесь дә барлыкка килергә». Бүлмә ул наклонялась, ул акрын поворачиваясь булса бер якка, әле икенче. Аның соскользнул өчен янәшә. «Син погибаешь», - диде Барбара. «Гади расслабься һәм позволь наркотику эшләргә. Син бегаешь ил буенча, стреляя кешеләрне һәм избивая ярар, сиңа барыбер кирәк, бераз гына ял итә». «Ничек ...» Миңа кыен сөйләргә. Минем сүзенә иде невнятными. "Ничек син ... беләсеңме?" «Аның кызы Марко Валанте», - диде ул
  
  
  10
  
  
  Моны " нда минем күп вакыт, әмма мин, ниһаять, выбрался тирәсендә тирән колодца тьмы һәм күзләрен ачты. Иртәнге кояшлы святый струился бу тәрәзә фатир кызлар. Аны прищурился һәм отвернулся от аңа. Минем аз иде, баш авырту белән шөгыльләнүче, бәлки похмельем аркасында, дарулар, ул Барбара Валанте ввела миңа кулын, яки аркасында удара, нанесенного миңа авыр пепельницей.
  
  
  Аны, кулга барысы да бар, үз компенсация. Һәрхәлдә, хәзер аны белә идем, нигә Муз куйды восклицательные билгеләре, аннан соң аның исемендәге китабында. Түгел, көн саен мондый арзанлы бандит кебек, Поши, забивает кызы белән юлбашчысы мафии.
  
  
  Аны ишеттем кебек, башка бүлмәдә радио уйный рок. Громкость югары иде. Бу бөтенләй ярдәм итте минем баш больно. Минем куллар иде привязаны к спинке агач урындык, анда аның сидел. Минем лодыжки иде кыенрак привязаны к перекладинам аста. Аны хәрәкәт итәргә маташа, тик нәтиҗәсе булмаган. Эксперт иде, мине кәнәфи өчен аңа калды.
  
  
  Аны закрыл глаза һәм попытался китерергә уйлар тәртип. Препарат мине вырубил, төне буе. Кыңгырау Барбары булырга тиеш междугородным. Шуның белән дә аңлатыла, дип белдерде ул уложила мине йокларга наболее сигез сәгать.
  
  
  Ачу моннан Барбара иде кызы Валанте, шокировало. Миңа кызык, ничек кыз көчлерәк булып чыкты шул Денвере, кайчан ee әтисе буларак хәбәр ителә, оперировал Көнчыгыш яр буенда. Минем истәлекләр булуы турында мин укыган идем турында бүлекчәләрендә мафии иде нечеткими, әмма мин белә Лью (Доктор) Россия өчен җаваплы территориясен Денвера мафии.
  
  
  Аны, күзләрен ачты һәм позвал кызны. "Барбара!"
  
  
  Бераз кимеде громкость радио. Барбара керде ишекне белән чашкой кофе кулымда. Бүген иртән ул бик күпкә ким охшаган продукт контркультуры Америк. Ул бик элегантно одета бу яшел күлмәк, ә аның кара чәч иде тупланды аккуратный пучок бу затылке.
  
  
  «Бүген син бөтенләй башка. Сиңа тиеш иделәр булырга актриса», - диде мин.
  
  
  «Әгәр аны булды актриса, кешеләр башлаган иде западать миңа, давая миңа сорты роле билгеле, кем аны». Ул сделала глоток кофе һәм књрсђтте миңа ясными голубыми күзлегеннән. «Мин узды аша чор наслаждался шундый игътибар, аннары аны артты. Аны бирегә килгән читләшергә йогынтысы әтиемнең һәм кешеләр турында ишеткән nen. Аңа фамилиясен үзгәртергә һәм башыннан өйрәнергә медсестру. "
  
  
  «Димәк, кичә кич белән син бирде миңа бер өлеше правда».
  
  
  Ул бүләк итте миңа твердую ачык улыбку. Кайчан ул бу сделала, ул выглядела диярлек ничек соседская кыз. Веб-аерма заключалась ки, књпчелек кызлар янәшә генә түгел килделәр өчен разворота журналы Playboy.
  
  
  «Миңа шунысы кызганыч, миңа туры килде ударить сине пепельницей, әмма мин кортлардан да алмыйм үтәүләрен синең белән, әгәр син ошеломлен. Миңа әйттеләр, дип сине кыен подавить, китәргә. Минем инструктор каратэ буенча ди, мин бер буенча эго иң яхшы укучы, әмма аның да, аеруча сәләтле һәм якланган, дип миңа кирәк, бу бераз өстенлеге ».
  
  
  «Син обращался минем белән, кебек, белән иске укытучы булып мәктәптә, - диде мин.
  
  
  Ул подошла облизывает һәм генә прикоснулась пальцами к шишке үземнең затылке. «Бу узелы еврозона. Һәм күрәсең, синдә юк сотрясения баш мие».
  
  
  «Гади сотрясение баш мие - ә иң аз санда тирәсендә минем беспокойств».
  
  
  "Сез уйлыйсыз, кемдер үтерергә ниятли сезгә, мистер Картер?"
  
  
  «Күп кенә кешеләр караганнар».
  
  
  «Не беспокойся бу хакта. Сез ышанычлы кулларда белән Валанте». Ул поднесла кофе эчәргә алып керер иде карата минем губам. «Голос. Сделай глоток. Хәзерге вакытта бу-иң яхшысы, дип әйтә алам синең өчен нәрсә эшләргә. Миңа кирәк дәресләр».
  
  
  Аның проглотила кайнар кофе: «Син һәм Поши. Бу ярашуы түгел бугай естественным».
  
  
  «Мин ул вакытта белми, кем Поши. Мин тотам, нинди ул иде эчендә. Факт нәрсә ул грабителем, ия түгел иде, минем өчен бернинди әһәмияткә ия. Нинди булырга мөмкин әһәмияте өчен кызы Марко Валанте? "
  
  
  Ул янә поднесла эчәргә алып керер иде карата минем губам.
  
  
  Радио вмешался бу музыка һәм сәгате игълан итте. Иде иртән 8 сәгать 30 минутта.Ул башлады хәбәр яңалыклар, шул исәптән стрельбу бу трейлере бу Рино. Ул әйткән, нинди иде ул, кемпинг.
  
  
  «Поши казался миңа берсе буенча кешеләр сирәк кешеләр яши, үз тормышы белән генә полагаясь, безгә дә, бу кем», - диде Барбара Валанте. «Ул көчле һәм самоуверенным, ул курыкмадым беркемне дә һәм берни дә бу яшел җирдә Ходайга. Соңрак, кайчан аңа билгеле булды эго шактый яхшы, аны аңладым, - дип эго көч ала жестокостью. нәтиҗә фантастического эго. Ул шундый этносларга, ярар, ярар, сумасшедший ".
  
  
  «Калса, барысы да моның белән риза».
  
  
  Барбара Валанте иде акыллы һәм красноречивой кыз. Да сексуально. Тик мин түгел оныткан, ул устроила миңа ловушку. Булса, аны азат итәргә иде, кулларын, мин түгел иде шул дружелюбным. Ул кире кайтарган кофе эчәргә алып керер иде бу кухню.
  
  
  
  
  
  . Радио выключилось. Аны ишетте, ничек тагы бер ишек белән шөгыльләнүче, по-видимому, алып бу кара рђсеме күп фатирлы йорт. Шепчут тавыш. Барбара налила бераз су кухонную хуҗаның аш бүлмәсеннән раковина, күрәсең, ополоснув үз эчәргә алып керер иде, аннан кайтты.
  
  
  «Мин тиеш китәргә, мистер Картер. Әтием тиздән биредә сөйләшә, сезнең белән. Ә әлегә кухняда бар, кемдер, берәү тәшкил итәчәк сезгә»компаниясен.
  
  
  Ул шалтыратты эму. Ул керде бүлмәгә һәм ухмыльнулся миңа. Ул төшергән пәлтәсенекен, мин күрдем, дип, бар на плече револьвер «Смит һәм Вессон» 38 калибрлы. Аның шулай ук бар иде гипсовая повязка бу запястье. Аның, дип искә төшерде, дип эго исемем Джо. Ул эшләгән Валанте.
  
  
  «Мин беләм, син тоясың, Картер. Смущен. Сез агентлары, AX, булырга тиеш, иң яхшы бөтен яхшы, тик бер кечкенә кыз алды сезне бер».
  
  
  «Ул кечкенә», - диде мин. Урыннар да бар, анда ул бөтенләй кечкенә ".
  
  
  Барбара Валанте засмеялась. Соңыннан ул алды сумочку һәм чыкты өчен ишек фатир, калдырып мине ялгыз калу белән лейтенант, әтисе.
  
  
  «Мин үзем дә иде бераз смущен шул, син китерде мине Калифорнию. Шул рәвешле мөмкин иде җимерергә, киләчәге амбициозного яшь кеше», - диде Джо.
  
  
  «Извинения. Ул вакытта бу дөрес кебек тоелды».
  
  
  Джо sel һәм посмотрел на җибәргәннәр. Күрәсең, Валанте тиеш иде прибыть теләсә кайсы вакытта.
  
  
  "Син ничек монда килеп эләккән?" Аны дип сорады эго. «Мин уйлады югалттым сине».
  
  
  «Валанте аңладым бу. Ул әйтте синдә, по-видимому, бар исемлеге подружек Поши, иске һәм яңа. Бәлки, исемлектә булган Барбара. Димәк, аннары моннан, ничек син потряс мине Калифорниядә, ул послал мине бирегә өчен тырышырга перехватить сине. "Ул порылся кесђдђ һәм вытащил маленькую кара книжку Поши. «Хәзер аны беләм, кайдан сездә исемнәре. Аның обыскивал сезне кичә кич».
  
  
  "Сез бар иде монда, фатирда булганда аны сөйләштем белән кыз.
  
  
  «Янәшә генә. Барбара шалтыратты миңа, аннары моннан, ничек уложила сине йокларга». Ул янә дип. «Совершенная кыз. Миңа кирәк, шундый, ничек ул».
  
  
  «Без ике тиеш».
  
  
  «Кайчан бар нах нәрсә булмады белән Лосом, һәм Валанте билгеле булды, шул турыда булды шартлау булды, ул мөмкин иде ишетү бөтен юллары кадәр Покипси. Валанте, чыннан да, взорвал үз стейк. Аны уйлады, ул-кемне дә булса убьет. яхшырак булыр иде, әгәр дә ул омела. "
  
  
  "Мин беләм, Сез имеете мšнђсђбђтлђр." Аны кабат украдкой проверял үз узы. Бу файдасыз. Әгәр аның выйду иреккә, кемдер тиеш булачак мине азат итәргә.
  
  
  «Кайчан Валанте билгеләде өчен нах юлларын, ул һавадан эго ашарга эго сүзләрен», - дип дәвам итте Джо. - «Ул диде эму, ул күбрәк түгел, ул аның тормышы. Тик бу-үз эшен эшләде. Барбара бросила Поши. үзе, һәм Валанте кылыну аны. Хәзер ул, хәтта горурлана ул кала да, аның белән ».
  
  
  Яшь лейтенант Валанте, күрәсең, күп уйлап турында үзенең боссе. Һәм күбрәк ул уйлады турында кызлары босса.
  
  
  Ул янә посмотрел на сәгать, басты һәм сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады, урамга аста. "Анда oni."
  
  
  Коридорда послышались shaggy. Джо бросился ишекне ачарга. Ул шулай стремился угодить үзенең боссу, бу бросалось күзләренә. Валанте керде бүлмәгә тукталды, бит әнисенә карап мине. Ике ир-егет аның белән аерылыштык. Бер прислонился к көне һәм скрестил кулларын үз толстой күкрәгенә. Башка килде һәм сель янында кухонной көне.
  
  
  «Картер, син да минем өчен зур сынау булды. Ул төнне Айдахо штатында, син истекал кан белән язылган кебек, застрявшая свинья, һәм аның заткнул дыру нче пуля. Аңа позволил сиңа яшәргә. Син отплатил миңа, избив минем кешеләрне һәм мешая миңа», - диде Валанте.
  
  
  «Сездә иде, үз сәбәпләре уйнарга« Нык самаритянина ». Сез, дип уйлаган, чөнки мин үзем китерә алам, сезгә карата убийцам Абруза. Ул вакытта сез белмәгән, дип Поши иде замешан».
  
  
  Сидевший кеше зажег сигару көмеш зажигалкой. "Акыллы малай, алай микән, Марко?"
  
  
  «Бик акыллы. Уйлыйм, вакыт белергә, нәрсәгә әле ул өйрәндем».
  
  
  «Сезнең кызыгыз вђгъдђ итте, бу мин түгел пострадаю», - диде аның Валанте.
  
  
  «Шулай итеп, аның, әйткән берәр турында насилии? Без нибары телибез кабул берничә сорау». Валанте килде һәм защелкнул жалюзи бу тәрәзә. Бу начар предзнаменованием.
  
  
  «Минем вакыт юк уеннар, Марко. Барабыз прикончим эго хәзер», - прорычал, ир-кресле.
  
  
  Аның украдкой наблюдал өчен кеше кресле белән моннан башлап ул кергән, фатир. Аны бик отель, белергә, кем ул шундый. Егет, прислонившийся к көне иде заурядным бандитом буенча мафии белән флегматичным зат һәм тупыми күзлегеннән. Әмма кеше кресле иде одет кыйммәт белән көмеш запонками һәм туфлями тирәсендә миңнегәрәй аллигатора. Ул казался боссом тигез рангу Валанте. Ул мине бигрәк тә интересовал, чөнки ул югары, худой һәм йөртеп нокталарында. Гайре опрятной кием, ул сездәге бухгалтеры түгел, ә ничек бандит. Ул охшаган иде кеше, аның ике кызлары буенча Портленда! " - дип дусты Муса.
  
  
  «Мин алдым сине үзе белән, чөнки бу сезнең территория, Лью. Тик мин алып барам, бу шоу. Һәм аның телим белергә тиеш, дип Картер таныдым вакытында үз путешествий», - дип кырт кисә Валанте.
  
  
  Аның ритмын исеме. Аның ритмын исеме. Кеше кресле иде Лью Россия.
  
  
  
  
  
  Лью Доктору. Иске дошман Фрэнка Абруза.
  
  
  Вытащив кара китап Джо тапшырды ee Валанте. «Мин таптым, бу безнең Картера. Бу милкендә иде Мусу. Нәкъ менә биредә Картер алды исемнәре кызлар».
  
  
  "Ничек син бу алды, Картер?"
  
  
  «Поши югалткан эго вакытында лома».
  
  
  Валанте пролистал чара. Россия наклонился алга. Эго күзләренә өчен очко блестели кебек ачык кара металл. Әгәр эго исемен яки бер буенча эго псевдонимов булачак найдено китапта, уен өчен аңа булачак окончена. Валанте шикләнә иде ул, дип мин генә дип аңладым - Россия нанял Поши, төркестанны үтергән Абруза.
  
  
  «Гади девичьи исемнәре», - диде Валанте, һәм Россия, киресенчә, расслабился. Валанте килеп к битендә, анда иде исеме Барбары. Ул гневе вырвал аны скомкал. «Ублюдок». Аннан соң ул янә посмотрел миңа. калды тикшерергә, Картер? "
  
  
  Аның тотты авызы на замке.
  
  
  «Соңгы вакытта сез бик мәшгульләр - сносили ачык йорт, сбивали белән файдасы кешеләр һәм убивали берничә ... Тик сездә юк Поши яки акча дип уйлыйм».
  
  
  «Акча юк. У Поши ih net. Икесе тирәсендә убитых минем ир-атлар иде причастны к убийству Абруза. Алар иде Бонэме белән Мусом, ул кызны үтергән Бранта», - диде аның Валанте.
  
  
  «Мин аңладым моны. Тик мин алмыйм позволить сиңа заполучить Поши. Аның найден алырга ләззәт нче түләтү бурыч кан, ул миңа причитается. Фрэнк Абруз иде минем иң иске дусты. Без кайтты элек. үткәрү монда күпмедер вакыт белән Лью, әлегә аның барачакмын бу Вегас, аннары Муса ".
  
  
  Россия басты, зажав сигару бу почмагында rta. «Һәм аның җыенам турында кайгыртырга сиңа», - ухмыльнулся ул.
  
  
  Валанте, ихтимал, отель минем үлем, тик Россия булды, дип ышанам. Аңа иде, дип ышана ул китәм та йөртеп миңа пулю күзләренә ничек гына Валанте китәчәк. Бернинди обид. Гади нерсе, аның турында кайгыртырга кирәк.
  
  
  «Сез аңладык, нәрсә-нәрсә, тик барысы да түгел», - диде аның Валанте. «Сез керттерде иң мөһиме».
  
  
  "Бу нәрсә?"
  
  
  «Ул тормозит, Марко. Сиңа яхшырак барырга, әгәр телисең тоту Поши», - диде Россия.
  
  
  «Ни бар, Россия, куркасың ишетү булса, мин дим? Минем бар твой номер».
  
  
  "Нәрсә турында син, халкын да, халкың?" - таләп итте Валанте.
  
  
  «Дигђн Фрэнка Абруза заказ биреп. Бу гына түгел, караклыгы, ул Поши устроил көннең Флориде. Бу ударом буенча синең бер-берсенә. Россия натравил Поши бу Абруза, һәм алар белән хорька, ул эшли, каршы сезне, ә кешеләр омтылып, ул сезгә комачауларга белергә. "
  
  
  Лью Россия отступил бер адым һәм басты янында Валанте артта Джо. Ул көтмәгәндә бәрде Джо һәр көнне спину. Яшь егет ачты авызы һәм ахнул. Ул ясаган адым минем стулу һәм протянул кулы белән гипсовой бәйләвеч. Аннары ул, егылып йөзе аска таба, һәм аны күрдем пычак арасында эго лопатками.
  
  
  Марко Валанте кискен чак кына арттарак басып торган. Аның кричал аңа. "Юк, Валанте. Башка егет!"
  
  
  Ул аңладым йөреп хатасын, тик соң була инде. Ир-ат бүгенге көндә Россия малай, ата аңа, һәм эго, гәүдәсен дернулось нче попадания пуля. Valante упорно отказывался егылырга. Ул ясаган тулы күрсәткечләр, вытащив пистолетын, һәм бу проблемага тап булды кеше, ул воткнул эму пулю бу спину.
  
  
  Ир-ат бу көнне янә нажал бу курок. Эго мылтыгы, оснащенное глушителем, бәрәңгене тавыш слюны. Таращить күзләре эләгә Валанте, ничек йодрык бу плоть. Валанте, ниһаять, эшли башлады егылырга, әмма ата үзе. Аннары ул егылып идәнгә янында минем урындык.
  
  
  Бандит Россия прислонился к көне, аның аяклары иде игелә, әйтерсең, ул өметләнгәнен алырга үзен кулына да упасть. Ул үз эшен башкарган. Ул коткарып, үз босса. Әмма ул умирал. Выстрел Валанте эләккән эму тормышта. Ул акрын выскользнул өчен ишек кебек исерек, решивший утыра ала, идәнгә. Эго колени свисали. Эго аяклары кинәт соскользнули алга, һәм ул рухнул свернувшейся кучей.
  
  
  Лью Россия салмак кына вытащил пычак арка тирәсендә Джо һәм вытер эго турында пәлтәсенекен яшь мафиози. Ул закатил веки Джо, күңелебезнең, - дип, ул мәет. Аннары ул перешагнул аша Джо һәм толкнул Марко Валанте ногой. Ул янә подтолкнул аны, аннары взглянул миңа. "Разочарован, Картер?"
  
  
  «Ага», - диде мин.
  
  
  Ниһаять, Россия тикшерде, үз кеше. Ул гына да түгел, выглядел белән разбитым җаны, кайчан раслады, дип стрелявший мәет. Тирәсендә булган күп замен. "Ничек син авызыма?" дип сорады ул миннән.
  
  
  «Күп осколков маһир бергә. Кемдер буенча мафии послал Кугана үтерергә мине һәм кызны Бонэме. Бу түгел иде Валанте - на-отель мәҗбүр итә кызны сөйләшергә, ә аның - китерергә эго к убийцам Абруза. Кайчан аны берәүдә, дип у Поши иде әле мафии. Аны сложив ике һәм ике-бергә. Абруз испортил сделку сату буенча наркотиклар белән кытай коммунистами. Аны аладыр дип уйлыйм, бу-иде сезнең сделка. Әмма сез кунакханә үлем Абруза буенча артык мөһим сәбәп караганда гади злоба. "Хәзер аны догадывалась. «Ул белә каршылаячак сезнең яшерен белән мөнәсәбәтләрдә коммунистами һәм сөйләшергә җыенган. Сез курыккан, чөнки без белергә, нәрсә турында сүз бара, һәм шуңа күрә сез избавились от Абруза һәм Кирби. Ә аннары аларда Мередита, миңа ачыкларга туры килде, ясаганчы, без нәрсә обнаружим. Сез булырга тиеш, үтерәләр Мередита үзләре - эго убийца кулланды пычак ».
  
  
  
  
  
  .
  
  
  «Алар атамыйлар мине Докторы, чөнки мин үзе медицина өлкәсенә керергә кирәкми. Элекке вакытларда аны сикергәли, күп мгновенных операция». Ул щелкнул пычак һәм сунул эго минутына: «Мин бераз гына застал сине мотеле. Син бәхетле ублюдок, Картер».
  
  
  «Бу, чөнки мин саф җаны».
  
  
  «Сине дә бик шунысы кызык. Чөнки син собираешься покидать бу фатир исән, аны алыр иде, шулай ук, сөйләү сиңа оборудова барлык остальном». Ул янә сель бу кәнәфи һәм янә зажег сигару. «Минем белән яхшы мөнәсәбәтләр бу Китайцами. Сделка белән наркотикларга иде гына прикрытием - предлогом минем өчен очрашырга алар белән. Аны кулланды, үз кешеләр өчен проникнуть бу AX һәм мәгълүмат тапшырырга коммунистам. Одина тирәсендә минем кешеләрне сезнең базасында узган Каролине билгеле булды турында књрсђтелђчђк Шейлы Брант буенча каршылаячак сезнең файлларның. Коммунистлар өчен түләргә минем ярдәм высококачественными дарулар белән. Минем иң яхшы запасы илдә. Өчен estestvenno, мафия түгел обрадуется билгеле турында минем шәхси эшләрдә. Абруз шталь подозрительным, шуңа күрә эму китәргә туры килде ".
  
  
  «Сез ничек аңлатырга җыенасыз бу сәхнәгә Оешма? Эш, аны сез гаять белән Джо, практик йөртә, үз инициалы».
  
  
  «Син моны Картер. Син хорош мөрәҗәгатьтә пычак. Син шулай ук үтергән Валанте һәм минем малай әнә шунда. Бу минем тарихы һәм Барбара Валанте җыена аны хуплау».
  
  
  Ул шалтыратып Барбаре хастаханәгә диде әй, дип ee әти яраланган, һәм әй, яхшырак, тизрәк кайту, фатирга. Ул повесил трубку һәм, сель, әнисенә карап минем белән кремневой елмаеп өчен тонких губах.
  
  
  «Син бирде миңа адское вакытта, кеше AX. Әмма хәзер син минем».
  
  
  Аның вспотел һәм отчаянно дергал веревки. Ничектер итеп миңа хәбәр итәргә туры килде Хоку булса, мин дә таныдым. Тик миңа түгел, дәвамлы булырга чикләрендә номерлар миль ераклыкта карт, кайчан ул осознал, дип AX проникли мафиози, эшләгән, бүгенге красных кытайлылардан.
  
  
  Россия басты. Ул вытащил тирәсендә кармана платок һәм засунул миңа авызы. «Барбара булырга тиеш монда ун минут. Мин теләмим, син кричал яки катнаштым сөйләшкәндә».
  
  
  Ривненской аша унике минут ул побежала буенча коридору һәм нырнула фатирга. Ул побледнела, кайчан увидела ужасную сәхнәгә өч тән, бер тирәсендә, алар милкендә иде, аны пред әтисе. Күп кенә хатын-кызлар аска тәгәрәдек иде обморок. Ул гына издавала сдавленный тавыш агонии.
  
  
  Россия захлопнул ишек һәм зажал әй авызы кулы белән. Алар көрәште, әлегә ул приставил пычак аның горлу.
  
  
  «Мин беләм, сиңа бик авыр, Барбара, - диде ул үзенең мягким тавыш белән, - тик син тиеш саклап калырга тынычлык һәм үз-үзеңне тотарга. Шуңа бәйле сезнең тормыш һәм тормыш Отстойник».
  
  
  Ул кивнула, һәм Россия отпустил ee. Ул выпустила рыдания тирәсендә горла, аның күзләре сораган иде, мине аңлатырга, дип алмадым әй бирергә.
  
  
  «Мин телим син янына телефоны», - диде әй Россия.
  
  
  "Кемгә аңа тиеш шалтырата?" - хрипло диде ул.
  
  
  «Кем теләсә, әгәр ул гына директорлар советы әгъзасы булып тора. Аны тәкъдим итәм Сэла Терлицци яки Дона Корвоне. Әйдәгез, эшлик бу Терлицци. Ул һәрвакыт күп уйлады сезнең турында. Ул поверит бөтен, сез сөйләгез».
  
  
  Барбара фыркнула һәм кискен вздохнула. Аның күзләре метнулись миңа, һәм ул попытался заговорить карамастан, кляп, тик берәүдә генә задыхаюсь.
  
  
  "Мин әйтергә, Россия?" - дип сорап куйды ул тавышы, ул кинәт шталь катгый.
  
  
  «Шул Нигы Картер үтергән синең әтисе һәм Джо, һәм мин пытаюсь үтерергә эго. Барысы да тәртиптә булачак, әгәр синдә барлыкка килергә мөмкин булган проблемалар белән разговором. Бу әмерен эго убедительным. Ул чакта син кладешь трубку түгел сообщая бернинди шәһәрләрне алганын. "
  
  
  Россия җыйды барлык корал, бүлмәдә һәм разложил эго өстәлдә. Ул алды Браунинг Валанте, ул несс. «Ә хәзер, Барбара, әгәр син передаешь хәбәр бу, төгәллек кебек мин аны передаю эго, сине, аны, выстрелю Картеру бу зат».
  
  
  Эго планы обретал формасын. Босс мафии, аның тиеш иде шалтырата Барбаре, проглотит аның тарихын. Аннан тыш, ул ничек повесит трубку, Россия убьет безне ике. Аннары ул әйтер мафии, мин үтергән кызны керткәнче ул убьет мине. Ул, булырга тиеш, барысын да җентекләп уйлаган һәм тагын берничә детальләр өчен соңгы өлеше иде чиелоның, әмма асылы иде кебек ачык.
  
  
  Аны тоттым караш Барбары һәм покачал аягы. Аны өметләнгәнен, ул аңладым. Ул кайчан тәмамлый кыңгырау, без икесе дә мертвы.
  
  
  Ул янына телефоны. Россия shell аның турында. Аның перевернулся аша урындык һәм егылып идәнгә, отчаянно омтылып, ул сломать аның өчен азат итәргә куллары. Миңа бу булмады, әмма тапкырдан турында пол Россия дернулся аягы. Кайчан аның карашынча оторвался нче Барбары, ул схватила иглу өчен подкожных укол, аны файдаланды кичә кич, һәм вонзила аның эму бу эчтђге бөтен көчкә ия.
  
  
  Кинәт авырту һавадан Россия крикнуть. Хәтта аның вздрогнул, күреп урнаштыру, стоящее у аның кулымда, ничек энәләр дикобраза. Россия выругался һәм батып аның. Әлегә ул бу сикергәли, кыз ударила эго булырлык телефон. Ул егылып бу диварны, һәм ул побежала бу кухню һәм захлопнула ишек. Карамастан, үз югарырак, кыз уйладым тиз. Књплђп иде өчен нах яхшырак омтылырга калырга һәм драться белән Россия.
  
  
  Россия неуверенно покачал аягы. Ул шулай зол дип мин уйлап куйдым, ул җыена выстрелить миндә, гади чыгару өчен һава тирәли селезенки
  
  
  
  
  
  Аннары без икебез дә ишеттеләр кебек, хлопнула ишек кара рђсеме. Ул аңладым эму кирәк туктатырга Барбару, югыйсә, бөтен план эго еврозона. Ул бросился к көне, аны ул закрыла, хуҗаларына аны плечом һәм побежал аша кухню. Аны ишеттем, ул ничек спускался баскычтан.
  
  
  Кухняда тартма ачылды. Барбара ворвалась бу бүлмәгә белән мясным пычак. Ул авыр дышала. «Мин захлопнула заднюю ишек һәм нырнула бу кладовку белән метлами. Ул йөгереп mimmo мине», - диде ул, освобождая мине.
  
  
  Аның выхватил у нах пычак һәм перерезал веревки, связывающие минем лодыжки. Аның күтәрде башыннан икенче пистолетын белән глушителем һәм помчался аша кухню к лестнице.
  
  
  Россия чыкты урамга нырнул кире эченә, кайчан да кызны күрдем. Ул күзләрен күтәрде, аны кайчан барлыкка килде мәйданында, икенче катка.
  
  
  Эго таращить күзләре сбила осколки ягыннан ачык көне артта калды мине. Минем порвал рукав аның пәлтәсенекен.
  
  
  Ул ишеген белән шөгыльләнүче алып барды урамга, һәм прыгнула бу нах. Ул вакытка, мин ничек спустился дәрәҗәсенә урамы, ул юкка чыккан өчен углом йорт.
  
  
  11
  
  
  Аны кайчан кайта фатирга Барбара сидела на коленях белән янәшә әтисе. Авырту отразилась аның бледном йөзендә.
  
  
  «Мин беләм, бу таләп итә, сездән күп нәрсәгә, әмма миңа сезнең ярдәм кирәк. Аны тиз тиеш табарга Россия», - диде мин.
  
  
  "Син думаешь, тегүче тик синнән?"
  
  
  «Ул җыенмый баш тартырга, үз вазыйфасы һәм йөгерергә. Ул придумает тагын бер тарихын сөйләр өчен Оешма. Мәсәлән, сез предали, әтисе һәм берләште минем белән».
  
  
  Ул встала. «Ул чакта без туктатырга тиеш, аны керткәнче ул алачак, алар белән элемтәгә керергә».
  
  
  "Чыннан да."
  
  
  Ул ехала бу маленьком фиате. Без уезжали бер торак йорт, ул диде: «Бар, Россия бар аксаковлар янындагы. Минемчә, ул шунда китәчәк».
  
  
  Аны ясаган һәм аны урамга, анда кичә кич калдырды арендованную машинаны. Машинасы бар иде, анда белән билетом за незаконную парковку бу лобовом стекле.
  
  
  «Сез ведете машинаны», - дип боерды мин. Аның sel янында, собирая калганы янында винтовка, аны тикшерде базасында AX Көньяк Каролине.
  
  
  Йорт Россия басып алуга холме. Тимер капка охраняли керү, ә территорияне окружал югары койма.
  
  
  «Әгәр дә взломать капка, сработает сигнализация», - диде Барбара. «Сез тиеш шалтырата өйгә сорарга өчен сезне катнашты».
  
  
  Аның проскользнул астында руль, һәм икенче урынны алды, аның урынны алды. Аннары аны проехал аша капка ачты йозак һәм выбил ih. Автомобиль проехал буенча мощеной юлда, бер өлеше капка һаман висела бу капоте. Погнутое канат царапало шину, мәгънәсе зур түгел ия, ничек резная файл.
  
  
  Без проезжали mimmo, безне кричал ир-ат киемдә садовника. Башыннан икенче ир-ат йөгереп аша куаклар белән пистолетом бүген кулымда. Аның күтәрде калганы янында винтовка, бер кулы белән, скрестил кулын күкрәгенә һәм высунул баш мие бу тәрәзә. Аның нажал бу спусковой крючок һәм бегущий кеше свернул ягына таба буага.
  
  
  «Бу машина Россия», - - дип елмайды Барбара, указывая бу «кадиллак» ка астындагы юлга кертелде. «Ул монда да әйбәт».
  
  
  Аның выскочил тирәсендә машиналар һәм ата шул бензобак «кадиллака». Аның накачал тагын ике пуля, аннары вытащил зажигалка AX һәм ташладым аны газ башлаган сочиться аша баком.
  
  
  "Бу нишлисең?" - недоуменно дип сорады кыз.
  
  
  «Инанырга ул алмый, китәргә», - диде мин.
  
  
  Ялкын взорвало кузов кадиллака, ә аннары взорвался бак. Ир-ат рәвешендә шофер барлыкка килде бу лестнице, спускающейся буенча фатир өстендә гаражом.
  
  
  "Нигы!" - воскликнула кыз, указывая аңа.
  
  
  Аны прислонился к капоту үз машиналары куйды калганы янында винтовка урынга һәм всадил пулю күкрәгенә эләгә шофер, әлегә ул әле маташа достать револьвер астыннан камзолы.
  
  
  Янымда бу крыле заскулила таращить күзләре. Кемдер өйгә ата миңа. Аны присел һәм побежал башка ягына машиналар, анда Барбара инде сидела бу корточках. Тагын бер пистолетын завелся. Өйгә иде, ким дигәндә, ике ир-егет.
  
  
  Держа калганы янында винтовка на коленях, аны, посмотрел на кызны. Ул авыр дышала, һәм румянец әйләнеп, аны затка.
  
  
  «Барбара, - диде мин, - синең белән бар да тәртиптә».
  
  
  «Әйтик, син, Нигы».
  
  
  «Мин телим син откатилась машинадан спряталась даирәләрдә кустов роз», - диде аның әй. "Сез атарга буенча термин хәзерге көннәрдә дә?"
  
  
  "Әлбәттә, аның алам."
  
  
  Аны утырттылар әй бу кулын үзенең «люгер». «Атарга өйдә. Сиңа түгел, һичшиксез, ия максат. Гади фотографируйте. Аның телим прикрытие».
  
  
  Аннары аны пролез аша ачык ишек машиналар һәм повернул ачкыч. Алды велосипед, лежу бүгенге үткәргән вычисления бу сиденье, нажимая кулы белән бу педаль акселератора. Аны протянул кулын нажал бу тапшыруны, һәм машина покатилась буенча юлга кертелде к передней өлешендә йорт.
  
  
  Аның выкатился бу лужайку һәм, пробираясь аша куаклар булып чыкты дивар янында. Аның прополз астында тәрәзәле үз почмагына йорт. Сзади иде, эчке дворик һәм застекленная веранда. Лью Россия жиль стильно.
  
  
  Газетабызныћ бераз каменную скамейку, аның швырнул аны пыяла. Ныž ир-ат, ища мине. Аны көттем, мин басып торам спиной к стонать. Ниһаять, ул рискнул чыгарга көннең ишегалды. Ул узган mimmo мине,
  
  
  
  
  
  Аны чыкты һәм бәрде аның эго прикладом винтовкадан.
  
  
  Аны керде йорт аша разбитые пыяла көне һәм берәүдә хатын-кызны кш күлмәк, сидящую бу почмагында. Әй иде өчен утыз, һәм ул шулай иде напугана, дип дрожала барлык телом.
  
  
  "Кем син, тегүче тик синнән?" - диде ул дрожащим тавышы.
  
  
  «Аның Нигы Картер. Сез хатын-кыз Россия яки эго хуҗасы?»
  
  
  «Безгә одина. Аның кайтам тирәсендә Вегаса. Һәм әгәр дә аның кайчан да булса выберусь моннан, мин түгел вернусь».
  
  
  Аның керде бүлмәгә күбрәк буенча коридору, выскочил ир-ат һәм ата миндә. Аның ата буенча мылтыгы белән бот, һәм минем таращить күзләре эләгә вазу на длинном өстәлдә уң ягында кеше. Ул отпрыгнул. Перевернув озын урындык, толкнул аның эго өчен заблокировать керү коридор. Аннары аны кулланды эго, ничек щит.
  
  
  Ир-ат пустил ике пуля миңа эчтђге. Аның лежал бүгенге үткәргән вычисления һәм застонал. Аның досчитал кадәр ун керткәнче ул клюнул. Аннары аны ишетте, ул ничек якынлаша миңа. Аның подождал, әлегә ул минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына һәм наклонился аның өстендә табу минем гәүдәсен. Аннары аны, взмахнул винтовка һәм выбил револьвер аның тирәсендә, кулларын.
  
  
  Ул схватил минем өчен чәч, дигән иде булмый яхшырак. Минем вой иде шул фальшивым, ничек стон. Аның уйладым, ул җыена вырвать миңа чәч үпкәсе зур аның. Поднявшись, бәрде аның эго прикладом буенча подбородку. Аннары аны перешагнул аның аша һәм юнәлә буенча коридору, уставленному дверьми.
  
  
  «Россия», - крикнул мин. "Син артык труслив чыгу өчен?"
  
  
  Юк, җавап биреләчәк.
  
  
  Аны хуҗаларына ишек буш спальни һәм двинулся алга таба.
  
  
  «Россия», - крикнул мин. «Сез тиеш үтерергә кеше сзади буларак, Джо?»
  
  
  Тынлык.
  
  
  Аны татып карады икенче ишекне. Ванна бүлмәсе. Хатын униформе горничной съежилась бу ванной.
  
  
  «Бар, сине монда бик матур урын, Россия», - крикнул мин. «Әйтәм сиңа, мин җыенам аның белән эшләргә. Аның подожгу аны, әгәр син мондый тактика белђн чыгып булмый».
  
  
  Ул чыкты. Ул выскочил буенча бельевого бәдрәф, бәрде минем дверью, бђрдерђ минем белән аяк, аннары набросился миңа.
  
  
  Пычак сверкнул, ул воткнул эго миңа тамакны. Аның дернулся, схватил эго өчен запястье ике куллап башлады сгибать эго кулын элек. Ул кимеде һәм вырвался, вонзив миңа йодрык бу ребра. Аннан соң ул янә бәрде пычак, порезав длинную дыру бу ноге минем брюк, аны кайчан откатился.
  
  
  Без очраштык, коридорда, авыр дыша. Ул торды на коленях, ә аның - үзенең һәм мылтыгы, ул уронил аны, лежало идәндә арасында безнең.
  
  
  «Подними бу, Картер», - диде ул. «Үзең укып кара әле күтәрергә, аны отрежу сиңа кулын».
  
  
  Аны үз янына чакырып ала Хьюго керешер алдыннан чыгып китәргә фатир Барбары. Аның вложил пычак шул ладонь, кайчан һәм Россия күрдем бу, ул кулын күтәрде өчен ташлап, үз пычак.
  
  
  Барбара застрелила аның. Ул кергән өйгә сидела ахырында коридоры. Ул күтәрде «люгер», ныклы алды эго обеими куллары һәм прострелила эму затылок. Ул акрын янына безгә тукталды, әнисенә карап мертвеца. Ниһаять, ул повернулась миңа белән рассеянным выражением затлар һәм диде: «А ... ул нарушил код Песиләр ... ублюдок».
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро без хушлашу кара. Аның озын чәч иде тупланды целомудренный пучок муенында, ә аның бледном зат түгел иде макияжа.
  
  
  «Мин, минем, сез хәзер собираетесь бүген Лас-Вегас өчен тырышырга табарга соң Поши», - диде ул.
  
  
  «Миндә шундый хис, ул булачак көтәргә мине».
  
  
  «Укыдыңмы газетасы? Полиция аңлый алмый булган. Алар уйлый бара, ниндидер сугыш арасында бандами».
  
  
  «Без чыкты нәкъ үз вакытында», - диде мин.
  
  
  «Нигы, аны тиеш мин,-дип әйтер».
  
  
  «Син ясарга тиеш күздә тотып, нидер кебек, бәлки, без очрашырбыз кабат кайчан обстоятельства яхшырачак?
  
  
  «Минем уйлавымча, миңа, гомумән, кирәк түгел, бу сөйләргә».
  
  
  Номерны Поши записал өчен Коры көнне Лас-Вегасе иде номер ранчо, законлы борделе, алар ул хатын-кыз буенча исемендәге Арлин Брэдли. Ул кайчан билгеле булды, чөнки мин теләмим сыный талантлар ee кызлар, хатын-кыз Брэдли моңа кадәр мине малообставленный кабинеты һәм авылларның бүгенге вращающееся кәнәфи.
  
  
  «Кора китте моннан күпмедер вакыт элек. Ул билгеләнгән моның өчен, һәм ул үзенә икенче гомер».
  
  
  "Сез онытмагыз, кеше хокуклары буенча исемендәге Поши?"
  
  
  «Ул һәм тагын өч килде бирегә күрү өчен Кору. Өчен estestvenno, аны да булды ih расспрашивать. Ләкин мин уйладым, бу кешеләр иде, алар белән әй, түгел тиеш иделәр связываться. Ничек инде мин, - диде ул миңа нравилась. ee элемента бу урында ".
  
  
  Ул вынула снимок тирәсендә ящика урындык һәм передала миңа. «Мин алды бу. Бу кыз, аның турында сез сөйләгез?»
  
  
  Бу бик Шейла Брант.
  
  
  «Бу сезгә кирәк, мистер Харпер? Бу предметы булып тора, әлеге мәсьәләләрне?» - дип сорады хатын-кыз.
  
  
  «Кора мертва. Сез ничек әйттеләр, ул связалась түгел, шуның белән кешеләр. Бары аның белсђм, аны ничек Шейлу Брант».
  
  
  Ул моргнула. Яңалыклар, киресенчә, бик нык ударили буенча анда. Килгәч, ул тагын заговорила, аның тавышы иде хриплым. «Сиңа әйтергә тиеш иделәр миңа элегрәк. Аңа, диде, - дип, ул миңа бик ошый, һәм аны җитди нәрсә. Иде микән кеше, танылган ничек Поши, җаваплы кешеләр аның өчен үлем?»
  
  
  "Әйе".
  
  
  «Ул Лас-Вегасе. Кичә кич аның видела эго бу казино».
  
  
  «Әгәр Мусс барлыкка киләчәк монда, син позвонишь миңа минем кунакханә?»
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  Аның охотился бу Поши ул төнлә, казино, клубларда һәм кунакханәләрендә
  
  
  
  
  
  әмма аны эго тапмаган.
  
  
  Арлин Брэдли шалтыратты миңа аның завтракал. «Ул связался минем белән. Сез чыгарга?»
  
  
  Аның бер астында палящим кояш бу ранчо. Пульсы минем учащался, адреналин зашкаливал. Минем эзләнүләр җиттек ахырына якынлаша.
  
  
  «Алар спрашивали турында сезнең кебек, һәм сез алар турында. Аңа диде, сез иде монда собираетесь кайтырга. Алар тели, аның устроила сезгә ловушку», - диде Арлин Брэдли.
  
  
  "Сез тәкъдим иттеләр?"
  
  
  Ул беренче тапкыр диде. Елмаю иде сизгер, кырыс һәм сдержанной. «Минемчә, алар уйлый, кемдер тирәсендә минем бизнес алмый возражать каршы ih. Алар тәкъдим иткән миңа 10 000 доллар өчен, аның калдырган сине бер булсыннар иде сине үтерергә».
  
  
  «Алар булырга тиеш, тапкан акчалар».
  
  
  "Акча?" - диде ул, нахмурившись.
  
  
  «Мөһим түгел. Әйтегез аларга, сез моны эшләрсез. Әйтегез аларга, сез положили ih ловушку».
  
  
  Һәм моның урынына сез ih поймаете».
  
  
  «Я попробую», - диде мин.
  
  
  Юлда бу ранчо аның проехал mimmo иске шәһәр-призрак. Без киттек к аңа, һәм ул пробирался аша тузан, әлегә тапмадым бина, ул выглядело подходящим өчен, дип, аның кунакханәсе. Аның вынул тирәсендә машиналар калганы янында винтовка һәм спрятал аны стропилах янында көне.
  
  
  "Аламмы аны спросить, ни өчен сез бу эшлисез?" - диде Арлин.
  
  
  «Минем бар пистолетын, аның өчен җитәрлек яклау белән якын ара. Тик алар мөмкин тырышырга үтерергә минем белән ара».
  
  
  Ул смотрела на безлюдную урамын. Хәер, һава мерцал нче савченко, ул дрожала. «Идеальное урын өчен перестрелки. Ничек кино. Гына түгел, выдумка».
  
  
  «У сине ранчо берничә ат. Әйт Лосю, дип собираешься алырга, минем бит бүген берничек тә кайчан. Син приведешь мине бирегә, аннары убежишь белән лошадьми һәм оставишь мине ходьбы».
  
  
  «Яңгырый искиткеч. Алар өчен».
  
  
  «Телим-алар моңа ышаналар. Кайчан алар янә свяжутся сезнең белән?»
  
  
  «Поши, дип, киләчәген, бу төш. Расписание эму туры килми. Шул ук хәл булуы белән мин ташладым сине монда башка атлар».
  
  
  Кайткач, бу ранчо, ул налила миңа эчәргә һәм поднесла үзенең бер стакан к минем. "Уңышка."
  
  
  «К преступлению», - диде мин.
  
  
  Ул диде башыннан икенче тапкыр безнең очрашулар. «Мин сохраняю видимость твердости, чөнки ул яхшырак бизнес өчен. Тик мин алам нык сочувствовать кешеләргә. Ничек Коры. Син».
  
  
  Аның налил безгә тагын бер. «Шул вакытта дуслык».
  
  
  Без-нартларда шәһәргә-призрак астында шундый эссе кояш, дип минем рубашка прилипла к аркада. Аның спешился.
  
  
  "Син җилдә ih, Нед?"
  
  
  «Мин күрдем отблеск яктысы. Алар, мөгаен, карыйлар, бинокль аша. Әйдә, взлетай. Алар янәшә. Алар калдыруны өстен күрә үткәннән соң очрашу».
  
  
  Ул рванулась калдырып минем ат та. Бу входило планына. Әмма бу имело әһәмияткә ия. Поши барыбер килер. Аны белә идем, дип әйтә алам, бу исәп тотарга.
  
  
  Аның селл бу провисшую веранду бер тирәсендә инде күптән ташландык кибет һәм выкурил сигарету. Аннары аның машинасын күрдем - танышы Линкольн. Ул тукталды ахырында урамнар, һәм аның ир-ат чыкты. Эре ир-ат. Ул торды һәм карадым, миңа, һәм мин тойдым, ничек минем складывать доллар сжалось.
  
  
  Минем ат та издал тавышны. Аны взглянул бу хайван күрдем һәм башка бандита, якынлашып килүче белән противоположной яклар. Ул шелл, ведя ат та. Эго аяклар күтәреп тузан крошечными спиралями.
  
  
  Алар исәпләгән идек тоту минем астында перекрестный уты.
  
  
  Аны ташладым окурок тәмәке. Аның басты һәм лиганың ике ил арасындагы зданиями. Янында басып торырга бер дивар тирәли хижин, аны көттем, әлегә минем сталкеры ясасалар адым. Бу " нда күп вакыт. Поши чыкты аркасында почмагына.
  
  
  "Ничек сиңа ошады минем кызлар, Харпер?"
  
  
  "Белән парой барысы да яхшы / *
  
  
  «Әмма алай матур, ничек Шейла? Ул иде милашка. Миңа бик кызганыч, мин сломал әй муеннарына. Без берничә тапкыр иде бергә. Әмма зур акчалар замутят башын хатын-кызлар, исказят аның фикерләү дә булырга тиеш».
  
  
  «Ул түгел грабила сине».
  
  
  Поши килеп лижет. «Ул чакта моны кем? Аны алды әй эшне йорты Арлин, ләкин мин аны беркемгә дә артык түгел, сөйләүче турында акчада. Чөнки бит алар юкка чыгарга иде, ул ничек ди?»
  
  
  Минем кешедә свисала сбоку, һәм ул повернулся шулай итеп, Поши түгел иде күрергә минем кулын. Аның двинулся, развернул «Люгер», һәм Поши нче флагы рөхсәт үтәү отвисла.
  
  
  «Минем уйлавымча, ул совершила хатасын, сказав Арлин», - диде мин.
  
  
  "Брось, Харпер!"
  
  
  Башка ир-ат обошел йорты һәм яныма сзади. Ул торды бу корточках, аның пистолетын иде юнәлдерелгән мине. «Мин, - диде, брось, сосунок».
  
  
  «Түгел стреляйте аңа», - крикнул Поши. «Мин ишетергә телим, дип әйтер турында акчада».
  
  
  Аны ташладым «Люгер» һәм попятился к хижине. «Арлин покорила Шейлу һәм заслужила аның ышаныч. Ул, диде миңа, сез тәкъдим иткән әй 10 000 доллар өчен бу җайланма. Бу дөрес тә, Поши, яки диде ул сезгә нәрсә иде бу хезмәт өчен иске берсен?»
  
  
  «Ул диде", дип ул одолжение».
  
  
  Аны повернулся һәм нырнул бу ачык тәрәзә хижины. Аның ударился плечом турында гнилые такталар, һәм алар подались, выплевывая тузан. Аны ишеттем, ничек Поши, һәм башка ир-ат дип кычкырдылар ханга берсен бүгенге берсен. Аны басты, подбежал к стропилам һәм ул арада өчен пойманной анда винтовка. Аны белергә тиеш иде, дип эго күбрәк булмаячак. Арлин кайтты һәм переместила эго. Ул подставила мине чын-чынлап.
  
  
  Проблема заключалась шул, дип мин түгел, осознавал, ул замешана, әлегә Поши янә дә акча алып килде. Поши, диде алды Шейле эшне йорты,
  
  
  
  
  
  Бервакыт алар ясадылар Арлин лгуньей, һәрхәлдә, бер-упущения. Поши, диде ул һаман тапмаган акча, ә бу инде, дип, ул да шундый тәкъдим итә Арлин 10 мең доллар. Бу ике мәртәбә актуальләштерде аның лгуньей. Һәм ул бирде миңа бу реплику ничек эшләнүе турында бик нык ул относилась к Шейле һәм миңа. Ул, диде миңа, нәрсә булыр көтәргә, әгәр аның выйду бу ловушки исән. Мөгаен пистолетом.
  
  
  Поши побежал буенча крыльцу йорт. Ул походил бу буйвола. Ул бросился аша ишек түгел, останавливаясь, һәм провалился аша пол. Эго аленка иде күбрәк иде выдержать гнилые такта. Эго прикололи аерым бүлмә. Ул выругался һәм корчился, ища мине.
  
  
  Аңа шагнул к, аңа һәм аның эго буенча затка подобраной такта. Удар иде шундый көчле, дип тактасы раскололась.
  
  
  Башка ир-ат на закате бу тәрәзә. Аны ташладым аңа стилет, тик китте поспешно һәм промахнулся. Аның увернулся шул ишек. Әгәр дә башка, Муса да күтәрде эго, минем «Люгер» әле лежал булса, тышкы якта.
  
  
  Аның рысью свернул өчен почмагына. Пистолетын да иде әле урынында, әмма аның да наклонился костя аңа. Арлин сидела арасында зданиями, держа бер кулымда поводья нерв атлар, ә икенчесе - маузер урта авырлыкка.
  
  
  «Бар, һәм забери аның. Аның кайтты, ярдәм итәр өчен, сиңа», - диде ул.
  
  
  «Юк, син әйләнеп кайтты, тикшерү өчен малайлар белән, һәм ел саен, барысы да бармы план буенча бара. Бу алай түгел. Аны әле исән, һәм алар дөреслекне беләләр. Син књлђмдђ акча урлаган акча у Шейлы. Ул сбежала, кайчан обнаружила, алар юкка чыккан. беркайчан да догадывалась, бу синдә бар. Ул сиңа доверяла. "
  
  
  Ул выстрелила буенча автоматом.
  
  
  Аны ташладым фиат шул тузан. Аның, башын күтәрде һәм нәкъ вакытында күрү өчен, ничек спутник Муса высунулся тәрәзә аша һәм ата шул Арлин. Таращить күзләренә иде 45-нче калибрлы һәм разорвала әй, зат.
  
  
  Аны кычкырып җибәрде һәм бросилась бу ирне, вытаскивая эго тәрәзә аша. Аны бәрде аның эго буенча затка һәм схватил эго кулын белән пистолетом, әлегә без катились буенча пыльной урамда. Аркасында почмагына вылез Поши. Ул күтәрде валун, күтәрде эго очында һәм шагнул миңа.
  
  
  Кеше подо минем маташа җибәрергә пистолетын тиешле юнәлештә, әмма мин аны тотты эго өчен запястье. Аны бәрде аның эго кабат. Аны белә идем, чөнки аның ґәзабы килсә, Поши. Соңгы вакытта аны откатился. Поши чыгарды валун. Башка ир-ат сидел, һәм валун бәрде аның эго белән ужасным звуком, ничек булса пычак булдым ит. Мин шикләнмәгән бу кеше, мәет. Һичшиксез.
  
  
  Поши выглядел сбитым белән файдасы шул поворотом вакыйгалар. Ул недоверчиво покачал үзенең зур аягы. Шуннан соң ул минем янга килеп, янына үзенең бер-берсенә. Ул вырвал 45-нче калибр тирәсендә бармак ир-атлар.
  
  
  Аның дополз кадәр «Люгера». Обернувшись, аның Поши ата күкрәгенә эләгә. Ике тапкыр. Аны ата аңа өченче тапкыр килгәч, ул торып басты белән дикими күзлегеннән һәм шевелящимся ртом, әйтерсең отель нидер.
  
  
  Ниһаять, ул кимеде һәм замер шул тузан. Аның әкрен генә менде аякка. Город-призрак казался диярлек беззвучным, ничек зиратында. Аңа булган бердәнбер кеше nen, кем калды, исән. Озын кызыксыну бетте, һәм минем эш эшләнгән, гайре ки, мин сөйләде Хоуку турында проникших бу базасын AX. Ләкин иртәгә булачак башкаларга.
  
  
  Эпилог
  
  
  Аны тапкан у Хоука у бассейн эго клубы яшел авыл җирендә Вирджинии, ерак түгел Вашингтона. Ул кабул итте, шундый кирәкле кояш ванны. Эго костлявые отмадым һәм колени иде охшаган дверные ручки бу төс слоновой сөякләр.
  
  
  "Ничек узды җыештыру?" Аны дип сорады.
  
  
  «Оборудова барлык кайгырткан. Безгә ябарга туры килгән базасын Каролине һәм Денвере, әмма без алды контроле өстендә барлык шпионами мафии. Бәхеткә, операция иде, иң иртә стадиясендә, һәм алар тапшырдык бернинди мөһим мәгълүмат. "
  
  
  «Гомумән алганда, мафии берни дә белмәгән турында килешү Россия белән коммунистами яки турында сөйләде, дип, ул запричастным к шпионажу өчен AX. Абруз, ихтимал, дә аз дип белми идем. Ул гади подозрительным. Әмма шикләнүләр мөмкин смертельными, сез спутались андый кешеләр белән ничек Лью Россия ".
  
  
  Хоук приоткрыл бер күзе.
  
  
  «Бу бик кыйммәтле һәм беркем белмәс (рингтон) эш Нигы, әмма бу безнең эш, синең һәм минем. Грязное эш өчен хөкүмәт бирми медаль».
  
  
  «Мин беләм», - диде мин.
  
  
  "Сез әзер иртәгә китәргә Лондон?"
  
  
  "Әйе, сэр."
  
  
  «Нигы», - позвал ул чакта аның отошел. Ул sel бу шезлонге. "Кем дисклар әби, нәрсә көтә сине машинада?"
  
  
  «Ышанычлы информатор».
  
  
  "Сез имеете күздә тотып кызы Валанта?" диде ул .
  
  
  * * *
  
  
  Барбара түземсезлек белән көттем. «Пойдем кая да булса һәм ложимся йокларга Нигы. Иртәгә наступит бик тиз». Ул придвинулась миңа лижет, аны кайчан уезжал буенча клубына. "Сезнең босс гаҗәпкә калдым?" "Турында, әлбәттә", - диде мин. «Ул диярлек югалткан тел ачкычы».
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  
  Нигы Картер.
  
  
  Агент - Контрагент
  
  
  Багышлана министрлар яшерен хезмәтләре Кушма Америк
  
  
  
  Беренче башлыгы.
  
  
  Преследуя опасную киек, үзе аучы кайчагында обнаруживает, ул ирексездән поменял ролен үз чыгару һәм шталь корбаны. Күп кенә кыргый хайваннар ия хитростью өчен кирәкле засад, мәсәлән, ягуар-убийца буенча Мату-Гросу, ул таба китњ следу өчен запутать һәм үтерергә аучылык эт одним ударом когтей, һәрвакыт убивая соңгы этне шул стае беренче. Һәм слон-разбойник-даби, ул төзегән отвратительную привычку отрывать кулны у преследователей-кешеләр.
  
  
  Кеше, әлбәттә, иң хитрый тирәсендәге барлык устроителей засад, аны игътибар белән обдумал бу факт, кайчан шелл буенча темной урман тропе. Бу идеальное урын өчен засады; һәм аның, белә-бу планлаштырылган иде, нәкъ менә шулай.
  
  
  Аның шелл сак булыгыз, акрын, экрандагы өчен елдан-деревом һәм кустом предметына хәрәкәте, прислушиваясь к малейшему звуку. Минем «Люгер», Вильгельмина, лежал наготове бу кобуре, әмма башка снаряжение. Стилет «Хьюго» лежал бу замшевых ножнах, привязанных к минем правому предплечью, астында курткой, аны, аның носили. Аның әле генә узды mimmo нависающей ботаклар, кайчан ишетә тавыш белән артта калды үзен. Туганчы ул повернулся, аны аңладым, бу аңлата: - ир-ат егылып агачтан җиргә артта калды мине.
  
  
  Аны повернулся нәкъ вакытында күрү өчен опускающуюся кулы белән пычак анда. Тонкое үткен лезвие җибәрелгән түләүләр ук минем күкрәгенә.
  
  
  Подняв сулдан предплечье өчен заблокировать, аны, аның, схватил ирне өчен запястье. Шул ук вакытта аның ткнул указательным һәм урта пальцами уң кулы күзгә ир-атка. Әмма ул прижал ирекле кулын к переносице, нәкъ вакытында өчен коткарып күзләре.
  
  
  Аның схватил эго башка запястье обеими куллары белән, поворачиваясь һәм отворачиваясь, аның нык потянул, наклоняясь алга. Ир-ат пролетел аша минем эчтђге һәм ударился турында җирне спиной. Пычак наина ельцина буенча эго куллары. Аның напряг мускулларын уң предплечье, һәм стилет соскользнул миңа ладонь. Иң элек караганда, ир-ат өлгергән двинуться урыныннан, засунул аны юка агымы стилета эму астында подбородок һәм держала эго анда.
  
  
  «Уңышлар икенче тапкыр», - диде ул тыныч кына.
  
  
  Аның да вонзил пычак ир-атка бу подбородок, гадәттәгечә. Аның тотты эго анда, әлегә эго күзләре сузились миңа.
  
  
  Кинәт ул дип. «Бик әйбәт, N3», - диде ул.
  
  
  "Нинди дә булса тәкъдимнәр?" - дип сорадым мин, убирая стилет белән эго горла.
  
  
  Ул sel һәм отряхнулся. "Нишлисең, аны алыр иде упомянуть, бу сезгә кирәк күбрәк бот бу броске. Һәм бу сезнең стилет түгел проблемасы булып тора, һәм санала да начаррак German Траппер's Companion, ул сез әле генә забрали минем. Әмма мин уйлыйм, сез боларның барысын да беләсез, теләсә кайсы очракта. Һәм сез, ахрысы, справляетесь үз эше, безгә карамастан, дип ".
  
  
  Аның Хьюго положил кире ножны. «Рәхмәт», - диде мин.
  
  
  Аның үтте беренче тест квалификация күтәрү курсларында. Минем противником иде ярдәмчесе инструктора буенча айкидо академиясендә AX, һәм аны танырга тиеш иде, ул ясаган чертовски яхшы эшкә убедившись, мин хәтерлим нигезләре самозащиты. Без иде территориясендә суперсекретной өчен мәктәп агентлар AX.
  
  
  «Хәзер продолжайте менә шул юлдан барырга, әлегә килгән кадәр киселешле белән тропой, әйдәп баручы кире тренировка үзәге», - диде ул миңа. «Ожидайте ни теләсә».
  
  
  «Мин һәрвакыт яратам», - дип җавап бирде аңа, улыбаясь.
  
  
  Калдырды, аңа эго шунда юнәлә буенча извилистой юлга кертелде. Ай выскользнула аркасында облаков, осветив соң жутким серебристым уты. Аның двигался сак булыгыз, әзер барысына. Доехав кадәр керештек, аның тукталды минут. Аны, белми булмавы турында звуковой бөҗәкләр, ә бу инде, дип, бар ихтималы зур, дип, якын-тирәдә залда кемдер әле. Аны гына башлаган юлын, алып баручы янына тренировочному үзәгенә барганда, ир-ат выскочил аша темноты бу тропу ачыктан-ачык китергәнегез. Аның вытащил үзенең «люгер» һәм добил кеше мөрәҗәгать эго корал. Аның юнәлдерде «люгер» эму күкрәгенә эләгә һәм нажал бу курок. Раздался щелчок буш цифрлы камералар.
  
  
  «Син мәет,» - диде мин. «Таращить күзләре белән 9 мм складывать доллар».
  
  
  Фигура бу темном костюме засмеялась, мин күрдем, дип, аның зат иде надет чулок. Көлү һәм бу чулок заставили мине вертеться шул голлар. Әлегә аны әле аңларга теләдем, бу аны ишетте артта калды үзен җиңел тавышны. Бу кеше иде, нибары приманкой. Ләкин бу булмады булып тора. Инструктор беркайчан да эшләде командаларда каршы сезне, безнең төнге күнегүләрдә.
  
  
  Ясаганчы, аның алмас повернуться зат ко икенче ир-атка, аны тойдым внезапную резкую авырту, взорвавшуюся у нигез черепа. Якты утлары вспыхнули миңа караңгыда. Минем колени подогнулись, бөтен территориясендә отель, шулай ударилась миңа турында затылок. Аны кайдадыр ишеттем түбән стон, хрипящий тавыш белән, һәм ул исходил тирәсендә минем үз горла.
  
  
  Аның тавышы ишетте. - "Бу ул?"
  
  
  «Әйе, бу-ул», - дип җавап бирде башка ир-ат белән нинди дә булса акцентом.
  
  
  Аның белән болью күзләрен ачты һәм күрдем ике темные фигуры, плывущие караңгыда. Алар икесе дә
  
  
  кияргә чулочные битлек. Аны өлгергән спросить. - "Нәрсә бу?"
  
  
  «Реаль тормыш, мистер Картер», - диде тегесе белән акцентом. «Түгел мәктәп уеннар, ничек сез, дип уйлаган».
  
  
  Аның прищурился аша затуманенные болью күзләре белән күрү өчен очертания затлар өчен чулками, тик кыйммђткђ куе өчен нәрсә разглядеть. Һәрхәлдә, таләп ителмәде бернинди дә менә дигән выводов өчен ачыкларга, бу түгел инструктор уку академиясе. Аны бары тик маташа угадать, алар ничек килеп эләккән территориясенә килгәч, бер тирәсендә алар нык бәрде мине ногой шул янәшә.
  
  
  Аны хмыкнул һәм выругался үзенә астында нос. Авырту иде мучительной. Кеше белән акцентом диде миңа зат «кольт " кобра» 38 Special.
  
  
  «Бу гади, җи тәкчелеге, сезне, бу уен түгел, ә мистер Картер», - диде миңа кемдә иде Кольт. Башка ир-ат дышал неглубоко һәм выглядел әйтик, әйтерсең отель иде кабатларга дәресе.
  
  
  Ул сунул кечкенә пистолетын кире минут һәм вытащил аша пиджака кара конверт. Издав горловой тавыш, ул ташладым конверт янымда җиргә.
  
  
  Кемдә иде акцент янә заговорил. «Бу хәбәр өчен сезнең начальства, мистер Картер. Килгәндә, бу алдагы конференциядә Каракасе. Аны тәкъдим итәм һәм сезнең кешеләргә прочитать эго игътибар белән һәм җитди».
  
  
  Минем разум кружился тулы больно тьме. Конференция яклады үзе очрашуны арасында америка вице-президенты һәм премьер-Венесуэла белән шөгыльләнүче тиеш иде үтә Паласио-де-Мирафлорес, Ак сараенда дәвамында түбәндәге ике атна. Бу мөһим сәяси вакыйга булырга тиеш иде ныгытырга, икътисадый һәм сәяси элемтәләр арасында АКШ һәм Венесуэлой.
  
  
  Аның отель сораулар бирергә, алар өчен сљйли башлагансыз әле бераз. Әмма алар тәмамлады сөйләшү. Кем пнул мине элек, бирергә җыенган, миңа соңгы удар керткәнче, алар бетте. Эго бәла иде шул, ул бик яратты эшен. Бу юлы ул халык кылды, үзенең авыр кљнне тагын бер ботинка миңа башын. Аның схватил эго бу аягын һәм рассмеялся повернул. Аны ишетте треск черегән сөякләрен, һәм ул заорал, потеряв равновесие һәм авыр упав бу, үз товарища. Башка ир-ат отпрянул, һәм алар икесе дә аска тәгәрәдек.
  
  
  "Юләр!" - закричал ир-ат белән кольтом, омтылып, ул аякка басарга, омтылып, ул прицелиться.
  
  
  Ул вакытка аны иде, аягында нык басып торучы, нинди-шул рәвешле ул булып чыкты арасында минем һәм пистолетом, дип мине устраивало. Ул бәрде мине зур медицина хезмәтләрен үз йөзе, әмма мин пригнулся, һәм ул отлетел нче минем челюсти. Ир-ат белән пистолетом вскочил һәм убежал күләгәгә. Аны бәрде башка ир, разбив һәр эго биеклектә. Ул егылып бу спину, һәм мин бросился аңа өстән, әмма ул уперся ногой миңа тормыш һәм толкнул. Аның полетел, һәм бу вакытка килгәч, аны янә аякка басты, ул ускользнул бу куаклар.
  
  
  Әмма ул түгел иде инде онытырга, ничек эму нравилось пинать мине, һәм бу бирде миңа энергиясе, аның турында, аңа хәтта подозревал. Аңа позволил стилету упасть миңа кулын швырнул эго эму вслед. Ул эләккән, эму бу спину, ул входил бу густой кустарник. Ул закричал, схватился өчен спину һәм бросился алга исчезнув аша кырлар ягыннан бу кустах.
  
  
  Кайчан аны, минем янга килеп, к упавшему ир-атка, инструктор чыкты буенча күләгәдә артта калды мине. «Әй, - крикнул ул, - монда нәрсә бара?»
  
  
  Ул минем янга килеп, җитмәсә урыны, анда аның хранил, һәм күрдем стилет, торчащий бөтен арка бандита. Ул, диде. - "Гайсә!" "Нәрсә, тегүче тик синнән, хәлләр?"
  
  
  Аны төшергән битлек чулок белән ир-атлар һәм күрдем, ул мәет. Йөзе таныш булмаган иде. «Безнең иде кунаклар», - диде мин. «Бер генә китте».
  
  
  "Син үтергән моның?" Ул выглядел бераз авыру.
  
  
  Инструктор AX - белгечләре самообороне, әмма күбесе шулар тирәсендә генә үткәрәләр, күп вакыт кыр шартларында. Алар приучают безнең бездельничать, әмма беркайчан да эшлиләр грязную башлады.
  
  
  «Күрәсең, мин моны эшләдем», - диде мин, проходя mimmo буенча белгече каратэ белән отвисшей челюстью, књтђрњ конверт, ул минем нападавшие калдырган, минем белән. Аның ачты эго һәм чак иде прочитать хәбәр бу тусклом лунном свете.
  
  
  Бу алдагы конференциядә Каракасе хөкүмәте АКШ һәм бигрәк тә разведывательная челтәре AX булачак подвергнуты жестокому унижению һәм затруднению. Бу ачык чакыру өчен AX: кемгә, нинди формасын кабул итәчәк унижения һәм ул ничек тормышка ашырылачак, шулай ук бозуларны кисәтү эго, әгәр аласыз. Сез проиграете, дөньяны күрә нәтиҗәсен булуын AX һәм нәтиҗәсен булуын хөкүмәте Кушма штатларның җәмәгать эшләрендә.
  
  
  Килешү гади «Спойлеры». Барысы да хәбәр кертеп, имза иде склеено буенча вырезок журнал буенча.
  
  
  Бледнолицый инструктор каратэ буенча яныма косясь бу мертвеца. Кайчан хәтфә, аның тавышын салкын иде. "Ул калдырган бу кешеләр?"
  
  
  «Чынлыкта, - диде мин.
  
  
  "Алам, аны күрергә, бу, зинһар?" - дип сорады ул тавыш белән инструктора.
  
  
  «Куркам, бу юк», - дидем.
  
  
  Эго зат наполнилось гневом. «Ә хәзер карале, Картер. Бу досадный инцидент булды, мәктәп территориясендә, син ни телисең эшләргә. "
  
  
  Аның сунул кђгазь минутына пиджака. «Дэвид Хок алачак тулы доклад».
  
  
  Барысы да AX подчинялись Хоуку, хәтта босс бу кеше уку үзәгендә. Аның подозревал, дип инструктора возмущал факт, мин отчитывалась алдыннан Хоуком. Аны кайчан узды mimmo аның өчен алырга мөмкиннәр үз стилет, тоелды миңа ул китәм, мине туктатырга.
  
  
  «Син ничек думаешь, сможешь ли син алырга минем бу кђгазь?» - дип сорады аның белән саркастической ухмылкой.
  
  
  Ул колебался минут. Аны белә идем, чөнки ул бик кунакханәсе кабул итәргә чакыру, тик ул белми турында минем звании. Бу бердәнбер очрак напугал аның карамастан, аның кара пояс буенча карате.
  
  
  Ул отошел ягына, һәм аның досталь, стилет. Аның очистил лезвие аркада мертвеца һәм вернул эго бу ножны. «Сез атап гәүдәсен шул тренировка үзәге, - диде мин, - әмма барыйк эго анда әлегә әгәр кем дә кем боерыклары нче Хоука. Һәм берни дә вынимайте буенча эго карманов».
  
  
  Инструктор гади пристально карадым, миңа, аның зат иде язылган негодование.
  
  
  «Ә хәзергә күнегүләр тәмамланырга», - диде мин. «Бүген күбрәк түгел мәңгегә прятаться күләгәдә».
  
  
  Аны отвернулся һәм таба килә башлады кире к биналарга. Миңа кирәк иде, шунда ук шалтырата Хоуку.
  
  
  * * *
  
  
  Берничә көн узгач, Хоук һәм аның сидели өчен озын өстәл тирәсендә сөйләшүләр алып бару өчен кызыл агачтан әлеге штаб-фатирында AX башлыгы белән ЦРУ башлыгы Агентлыгы милли иминлек башлыгы яшерен хезмәте директоры полиция, куркынычсызлык Венесуэла. Хоук сорады бу кешеләр белән очрашырга, без, чөнки ih агентлыгы җыелган куркынычсызлыгын тәэмин итәргә Каракасской конференцияләр.
  
  
  Хоук иде җитәкчелегендәге үзенең кресло һәм әйткән аша зур вонючую сигару. «Сезнең барыгызны да бар күчермәләре хәбәрләр, джентльмены», - диде ул. «Әгәр кем дә булса тирәсендә сезне тапканчы тагын бер кат өйрәнергә оригинал, ул минем монда». Эго худощавое гәүдәсен кебек тоелды наэлектризованным нче энергиясе, ә аның каты ледяные күзләренә караган неуместно бу веселом зат фермер буенча Коннектикута. Аның диде, ничек һәм күп тапкыр элек, дип, кайчан Ястреб әйткән, кешеләр игътибар белән тыңладылар, хәтта бу танылган кешеләр.
  
  
  "Бернинди мәгълүмат турында шул, кем бу язган?" - дип сорады босс ЦРУ. Бу югары иде рыжеволосый ир-ат белән пронзительными голубыми күзлегеннән һәм манерами пятизвездочного генерал.
  
  
  «Мин позволю N3 җавап бирергә бу штопора», - диде Хок, засовывая сигару во рту.
  
  
  Аны положил куллары алдына өстәлдә. Аның терпеть алмыйм бу бюрократические җыены, бигрәк тә миңа җавап бирергә туры килә өчен бик күп мәсьәләләр буенча эзләү.
  
  
  «Булмый отследить материаллар, алар кулландык өчен иң хәбәрләр, - диде мин. «Без эшләнә, кђгазь, конверт, вырезки һәм клей, һәм бу барысы да гадәти әйберләр, алар алырлар иде сатып алырга теләсә кайсы тирәли мең кибет, бу районда».
  
  
  "Ә ничек турында үзләренә ир-атлар?" - нетерпеливо дип сорады башлыгы яшерен хезмәте. Ул коренастым һәм светловолосым белән серыми полосами бу висках. Ул выглядел бик та киеренке булды.
  
  
  «Кеше, аның, аны үтергән, назар сатучы аяк киеме зур универмаге монда, Вашингтонда. Бернинди зацепок. Акчасы юк язмаларының безгә бер тирәсендә безнең бүлекләре яки полиция. Да, мин алам сөйләү сезгә эго друге шул, ул югары егет белән европа акцентом ".
  
  
  "Русский?" - дип сорады агент АНБ. Бу иде пожилой ир-ат белән белыми волосами һәм озын чыгыш ясаучыларга подбородком. Ул рисовал бу блокноте алдына, әмма пристально карадым бу минем йөзе.
  
  
  «Мин шуны әйтә алам, мөгаен», - диде мин. «Бәлки, бу иде балканский акцент. Һәм, әлбәттә, бу мөмкин фальшивым».
  
  
  Венесуэлец постучал пальцами буенча столу. Бу иде эре ир-ат белән оливковым зат һәм темными густыми бровями. Ул шул кеше, ул уңышлы фробель хөкүмәте Венесуэла вакытында сериясе попыток переворота берникадәр вакыт элек һәм хәзер ул, күрәсең, дулкынландым. «Ул чакта без төшенчәләр юк, кем тора өчен бу хәбәр», - акрын яздырган ул көчле акцентом.
  
  
  «Куркам, нәрсә ул хәзерге хәл», - дип белдерде Хоук. «Мин Хәтта имза салу безнең өчен берни түгел, димәк».
  
  
  «Әгәр дә тора бу миннән, аны иде шталь борчылу бу хакта», - диде АНБ. «Болар барысы да, мөгаен, үзенә уйнату».
  
  
  «Яки гади кайбер кешеләр, затаившие злобу бу AX», - дип шәрехләде республика башлыгы яшерен хезмәте. «Яратучылар, алар белән җиңел генә үтәргә язсын, әгәр алар барлыкка киләчәк Каракасе».
  
  
  «Мин түгел, дип уйлыйм өчен рус яки кызыл кытайлар биремнәр башкардылар шул рәвешле», - акрын яздырган кеше ЦРУ. «Тик ул вакытта диярлек угадать кебек, КГБ һәм L5 поведут үзен бу яки бу хәлдә».
  
  
  «Каты һәм салкын факт булып кала фактом», - диде Ястреб, - «дип куркынычы конференцияләр. Бу записке диелә турында унижении һәм смущении гына түгел, ә турында срывах. Һәм ул конкрет адресланган AX. әфәнделәр? "
  
  
  Последовало кыска молчание. Ниһаять, ЦРУ башлыгы янә заговорил. «Сезнең кешеләр өлешендә эләгә анда, анда көтелә һөҗүм итәләр, - диде ул, - булсын заблокировать ih палачей сезнең». Ул взглянул миңа
  
  
  «Чынлыкта», - диде Хок, откинувшись бу спинку урындык һәм оглядывая урындык. «Шулай итеп, әгәр AX булырга тиеш, бу конференция, мөгаен, кемдер үтерергә ниятли, безнең вице-президенты яки президенты Венесуэла, яки ике».
  
  
  Өстәл артында кайнап торды сөйләргә. Башлыгы яшерен хезмәте мрачно посмотрел на Хоука. «Мин аңламыйм, ничек без нәрсә эшли алабыз шундый нәтиҗә документлары буенча, Дэвид», - диде ул. «Минемчә, сез преувеличиваете аның әһәмиятен».
  
  
  Хезмәткәре, АНБ басты белән урындык һәм шталь расхаживать взад һәм алга янында длинного урындык, сцепив руки за спиной. Ул охшаган иде британия, отставкадагы полковник, шагающего буенча бүлмәдә. «Минемчә, без барыбыз да карыйбыз, моңа артык җитди», - дип раслый ул. «Проклятая хат булырга мөмкин уйнату».
  
  
  Әлегә кадәр хорек аның намеренно молчал. Хок отель ишетергә фикерен һәр керткәнче без выразим үзенең. Әмма хәзер аны кулга вакыт миңа высказаться.
  
  
  «Бу бик яхшы спланировано өчен мәзәкләр», - диде ул тыныч кына. «Сез Онытмагыз, шушы кешеләргә насыйп алу мөмкинлеге территориясенә өйрәнү үзәге AX. Алар белсеннәр минем исемен алган табарга мине анда. Тегесе белән акцентом, ул бирде миңа хат калдырган, - диде нәкъ менә ул: Мин тәкъдим итәм сезнең кешеләргә прочитать бу игътибар белән һәм җитди. "Мин огляделся тирәсендә урындык. «Ул гына да түгел, выглядел әйтерсең, шутил».
  
  
  «Әгәр аны да кеше үтергән мондый хәлдә, аны иде дә отель интерпретировать болар барысы да шактый җитди», - едко диде хезмәткәре Яшерен хезмәте.
  
  
  Мин алмады позволить үзенә чыгарга буенча үзен. «Одина тирәсендә ир-атлар тотты юнәлдерелгән мине револьвер, ә башка дрался минем белән», - суык диде мин. «Әгәр син анда булдым, син булыр иде, мөгаен отнесся моңа җитди. Аны кулланды, үзенең пычак, чөнки миңа кирәк иде", - туктатырга кеше түгел, чөнки мин яратам убивать».
  
  
  Начальнигы яшерен хезмәте гына күтәрде брови һәм снисходительно дип елмайды миңа. «Бернинди тәнкыйть сезнең фикерләр түгел, предназначалась сезгә, мистер Картер. Аны бары тик пытаюсь күрсәтергә, дип махсус хезмәтләре даими рәвештә ала мондый язу. Без алмыйбыз позволить үзенә дип кабул итәргә ih барысы да җитди».
  
  
  Венесуэлец прочистил тамакны. "Бу дөрес. Әмма бу тоела миңа башка. Һәм шунда, анда бар, нинди дә булса мөмкинлеге покушения на тормышы минем президентының алмыйм рисковать. Аны тапкан ике тапкыр арттырырга саклауга Мирафлорес Сараенда вакытында конференцияләр. Ә чөнки сезнең вице-президентына да мөмкин угрожать куркынычы, аны киңәш рекомендую сезгә кабул итәргә өстәмә саклык чараларын ».
  
  
  «Мин әле генә сөйләштем вице-президенты белән», - диде ЦРУ. «Эго " - бу бөтенләй дә борчый. Аның диде эму, барлык дүрт агентлыгы барыбер ия булачак, анда кешеләр, һәм ул, дип саный шул җитә».
  
  
  Хок янә посмотрел на хезмәткәре яшерен хезмәте, ул прижал сцепленные куллары ко рту. Карамастан, үз циничные кисәтүләр, ул, күрәсең, сознавал, - дип җавап бирә төп җаваплылык тормыш һәм шәхси иминлек вице-президенты.
  
  
  "Нәрсә уйлыйсыз?" - дип сорады эго Хоук.
  
  
  Ул җитди посмотрел на Хоука. «Нишлисең, аны тиеш, мин танырга, нәрсә без сөйлибез монда турында жизнях җитәкчеләре, конференц-зал, һәрхәлдә, потенциаль. Аны анда өстәмә кешеләрнең сәфәр Каракас өчен туры килергә куркынычсызлык Венесуэлада».
  
  
  «Яхшы», - диде Хок, жуя сигару. Ул әлеге кулы буенча седым волосам, аннары вынул сигару iso rta. «Килгәндә, AX, бездә, гадәттә түгел иде агенты бу илдә очрашуда. Ләкин, чөнки AX иде, махсус упомянут бу записке, аның отправляю үзенең баш кеше - Ника Картера - конференциясенә». Ул махнул миңа кулы белән. «Вице-президенты, дип саный итсәң начар булмас иде, әгәр аны озатып йөрде эго, шуңа күрә аны да, барачакмын».
  
  
  ЦРУ башлыгы перевел караш белән мине Хоука. «Без позаботимся турында допуске без дә».
  
  
  Кеше АНБ акрын покачал аягы. «Мин әле уйлыйм, сез отправляетесь бу погоню за дикими гусями», - язвительно диде ул.
  
  
  «Бәлки, болай», - дип белдерде Хоук. «Һәм, әлбәттә, бар һәм өченче мөмкинлеге». Ул ясаган паузу, наслаждаясь аны кљтњ белђн хђвефле. «Ловушка», - дип дәвам итте ул, сунув салкын сигару кире авызы. «Бу записке, диелә унижать булачак нәкъ менә AX. Һәм болар барысы да - ачык чакыру AX. Бәлки, кемдер тели N3 яки аны иде шунда буенча нинди дә булса скрытым мотивлары».
  
  
  "Ул чагында нигә барырга?" - возразил агент АНБ. «Минемчә, бу нәрсәне син укымасаң, бәхетле пересидеть башка урында».
  
  
  Хоук жевал сигару. «Күрсәтелгәннәрдән тыш, мин эшлим дә, - диде ул. «Миңа да ошый бу идея прятать башын түбән ком һәм љметлђнергђ угроза исчезнет яки кемдер башка позаботится оборудова барлык-безнең өчен».
  
  
  «Без хуплыйбыз, сезнең барында, сеньор Ястреб», - диде венесуэльский түрә.
  
  
  Кеше буенча ЦРУ игътибар итте миңа үзенең акыллы һәм җитди караш. «Мин ышанам ки, сезнең сәфәре узачак башка маҗаралар», - диде ул.
  
  
  Аның, дип эму. «Ышансагыз-ышаныгыз, ышанмасагыз юк, аны да бу, дип өметләнәм».
  
  
  Икенче башлыгы.
  
  
  Бу Каракасе иде Страстная якшәмбе, һәм бөтен шәһәр фестивальгә җыена. Иде буяулар быков, парады белән төсле поплавками һәм барысы да якты төбәк костюмнар, концерт һәм күргәзмә
  
  
  һәм танцы мәйданнарында. Каракас развлекался белән распущенными волосами. Шулай да бу түгел иде булса, якты, сумасшедшее карнавальное кәеф, ул кала иде минем белән булганда, аның поселился үз бүлмәсендә кунакханәдә El Conde нибары алты көн конференциясендә. Бу салкын, пугающее хисе көчле җил, свистящего буенча тар мощеным улочкам шәһәрнең иске өлешендә. Мин алмады котылырга жуткого тойгы лар гына калды, дип белдерде шәһәр омтыла әйтә, миңа нәрсә, - дип тантана скрывает нче случайного наблюдателя. Нәрсә злое.
  
  
  Ястреб наина ельцина элек иде инде шәһәрдә. Ул дип уйлаган идек, безгә яхшырак бару һәм аерым тукталырга төрле кунакханәләрдә.
  
  
  Аның белән элемтәгә керергә тиеш иде Хоуком бу кечкенә генә ресторанчике янында офисы American Express тугыз кичәләр. Бу бирде миңа берничә сәгатькә ялгыз калу үзе белән, шуңа күрә мин алга китте киоск почмагында һәм сатып алган газета һәм листок корриды. Аны алды кәгазь үзе белән якындагы кафе бу тротуаре, әмма җил аны карар эчендә утыра ала. Аның заказал Кампари һәм бер аның, әлегә укый барысы турында хикәяләр конференцияләрдә, гадать, булыр микән бу форум эшләргә чын заголовки керткәнче болар барысы да тәмамлана.
  
  
  Бетергәч газетасы белән, аның исследовал, яңа корриды. Миңа һәрвакыт нравилась яхшы коррида. Сез белән шөгыльләнәсез, үтерү белән янаган һәм пытаетесь да булырга убитым, ә сез уйныйсыз үлем белән - насильственной үлем - көрәш быков тудыра сездә аерым очарование. Сез барыгыз, платите акча һәм садитесь бу барреру - бу передний берничә. Һәм сез беләсезме, бу аренее булыр үлем, бәлки, хәтта үлем кеше. Әмма булу-булмауга карамастан, поразит бармы үлем елы ќитте узган дœшђмбедђ яки кеше, сез беләсезме, бу - һәрхәлдә, бу юлы - сез выйдете исән. Булу-булмауга карамастан, кем үлә, анда да убьют сезне яки күренде. Шулай итеп, сез сидите үзенең оплачиваемом урында һәм воспринимаете барысы да хисе отстраненности исеменнән аның ничек сез беләсезме, баш тартырга туры киләчәк, ничек сез генә вернетесь дөньясына читтә арена. Тик вакытында спектакль, сез чыннан да аласыз, наслаждаться үлем, самодовольно һәм отчужденно нче үлем, преследующей сезне урамнарында.
  
  
  Әлегә аны укый, газета турында корриде, аны взглянул, һәм дип билгеләп үтте ирне, наблюдающего өчен минем.
  
  
  Аны тиз посмотрел газетасына. Аның да отель өчен ир-ат белә, аның эго күргәнем булмады. Аның задержал караш битендә һәм отпил «Кампари», экрандагы өчен мужчиной крае күзләре. Ул сидел өчен столиком тышкы якта, әнисенә карап минем тәрәзә аша. Аның беркайчан да элек очрашканым юк иде, эго затлар, тик миңа килде башын, дип эго гомуми телосложение иде, күрәсең кеше белән пистолетом, ул напал бу мине җирләрендәге күнегүләр үзәгендә. Бу, бәлки, шул ук иң мөһим ир-ат.
  
  
  Тик Каракасе, мөгаен, бар мең кеше, мондый моңа. Аны хәрәкәт ритмын һәм янә күзләрен күтәрде. Ир-ат бросал берничә монетт бу урындык, китәргә җыенганда. Встав, ул тагын бик тиз посмотрел миңа.
  
  
  Аннары моннан, ничек ир-ат китте, аны ташладым берничә монетт бу урындык, сунул кђгазь култык астында һәм китте артыннан. Ул вакытка, мин ничек килеп җитмәгәндер урамына кадәр, интенсив хәрәкәт закрыло эму кыры ягыннан. Кайчан хәрәкәт тәмамланмаган, аның беркайда да күренмиләр иде.
  
  
  Соңрак, ресторанда янында офисы American Express, аның сөйләде Хоуку турында инциденте. Гадәттәгечә, ул жевал длинную сигару. Ястреб - чын патриот, әмма кайчан да бар законный шанс раздобыть яхшы кубинскую сигару, ул, чыннан да, баш тарта алмый нах.
  
  
  «Бик кызык», - диде ул задумчиво, выпустив бу минем якка кольцо дыма. «Әлбәттә, бу-мөмкин берни значить, әмма минемчә, бу безгә тагын да яхшырак эшләргә белән махсус куллануга бик сак карыйлар».
  
  
  "Сез иде Ак сараенда, сэр?" Аны дип сорады.
  
  
  «Мин заходил бүген иртәрәк. Анда бик күп кеше Нигы, тик анда бик аз оешма. Кешеләр тирәсендә куркынычсызлык хезмәте, калса, күбрәк взволнованы фестиваленә караганда конференцией. Минем начар предчувствие».
  
  
  «Минем әйтерсең мин хәтта китте шунда», - дип белдерде мин.
  
  
  «Мин телим син иртәгә китте сараена һәм озак ненавязчиво осмотрелся. Синдә бик аз булуы нюх бу неприятности. Используй эго, һәм доложи, миңа бирегә иртәгә берничек тә кайчан».
  
  
  Аны дип сорады. - «Кайчан киләчәген, һәм безнең вице-президенты үз свитой?»
  
  
  «Иртәгә кич белән. Безнең паровые буенча яшерен хезмәт итәчәк аның белән. Босс җыенган килергә үзе, әмма ул булырга тиеш иде бару Гавайи президенты белән».
  
  
  "Нәрсә планлаштырыла вице-президенты?"
  
  
  «Булачак берничә көн карау истәлекле Каракаса һәм эго җәлеп ителде президенты һәм башка рәсми затлар. Шулай ук оештырылачак, банкетларга, кабул итүләр һәм шәхси сөйләшүләр белән Венесуэла президенты. Аннары конференция узачак ачык сөйләшүләр президенты администрациясе белән Венесуэла. Матбугаты, әлбәттә, булачак. Конференция ия булачак утреннюю һәм көнлек сессияне. Аны иде отель өчен, ул кыскарак иде ».
  
  
  Хоук үткәрде кулы буенча үз седым волосам һәм уставился өчен эчәргә алып керер иде густого кофе, аны заказал элек. Без сидели кечкенә генә будке у тәрәзәләр. Бу маленьком ресторанчике иде күп кешеләр, һәм тирәбездә царили сөйләшүләр испан.
  
  
  "Кайчан вице-президенты, беренче тапкыр пәйда булачак монда публике? »-
  
  
  дип сорады аны.
  
  
  Хоук стряхнул пепел белән сигары һәм посмотрел на темную тар урамны. «Иртәгә кич бар планлаштырылган гала-кичке шул эго уңаеннан нче Паласио-де-Мирафлорес. Аннары ужина биюләр булачак».
  
  
  «Идем, отель катнашу примете, сэр», - диде мин.
  
  
  «Минем инде бар чакыру безнең өчен», - диде Хок, жуя сигару. "Чынлыкта, бездә рөхсәт баруы барлык чаралар планлаштырылган өчен вице-президенты. Мин түгел, дип уйлыйм безгә кирәк йөри барлык тирәсендә алар, чөнки угроза иде өчен иң конференция, чөнки егетләр буенча Яшерен хезмәт булачак, аларда тәүлек буе, привязанные карата аеруча бай вице-президенты. Тик без тиеш, анда беренче планда чарада очракта гына кирәк булачак шәхсән очрашырга хезмәткәрләре белән Яшерен хезмәте ».
  
  
  "Без пойдем аерым?"
  
  
  «Әйе. Барлык тыш, хезмәткәрләрнең куркынычсызлык хезмәте, подумают, без - әгъзалары илчелек монда, Каракасе. Вице-президенты белә безнең прикрытие һәм булачак подыгрывать эму».
  
  
  Аны күреп тревожные морщинки тирәсендә пронзительных күзләр Хоука. «Сез беләсезме, - диде мин, - ихтимал авторлары моның кисәтү түгел планлаштыралар берни дә артык жестокого караганда демонстрацию алдында Белым сарае».
  
  
  Яки, бәлки, бу бик зур шаярту, кайчан кемдер утыра һәм көлә өстендә безнең рукав».
  
  
  Аны пожал җыерып. - "Булырга мөмкин." Тик мин түгел доверил иде моңа безне мгновение.
  
  
  «Син пытаешься мине утешить, Нигы. Аны булырга тиеш, старею».
  
  
  Аның, дип. «Мин гади телим, шаять, артык кљч куймаган, сэр».
  
  
  Хоук янә вынул сигару iso rta һәм выбросил аны маленькую пепельницу. «Мин гади отель иде арынырга ужасного предчувствия, нәрсә булачак, нидер рәхимсез һәм застало иде безне врасплох».
  
  
  Ул кабат карадым бу урындык. Аның отель нидер өчен, кәеф күтәрергә, әмма берни дә уйлап табарга иде. Бу хис кагылган һәм мине.
  
  
  Икенче көнне иртән аны алды такси кадәр Паласио-де-Мирафлорес. Бу зур бина, мәсәлән, мең бүлмә. Конференция узарга тиеш иде, Зур кабул итү. Кабул итү кичке аш һәм кичке узачак банкетном залында һәм зур бальном залында.
  
  
  Аның күрсәтте, верительные грамоталары у төп керү, һәм башка хезмәт алмас керергә. Иң делле, бу бик артык гади. Дежурная венесуэльская полиция, киресенчә, артык тырыштым угодить. Сарай иде ябылган тамашачылар өчен " по-конференция, әмма эчендә ул халык белән шыгрым тулы иде кешеләр, бар иде, алар махсус пропускает яки нинди дә булса иде итеп белән бәйле конференцией.
  
  
  Эчендә чын тәртибе. Аңа иде оештырылуына соклануын белдерде. Алар хәтта калдырган дежурных гидов ярдәм итәр өчен рәсми килүчеләргә сориентироваться. Аны кайчан, басып карадым һәм зур масляный хольст's неизвестного латиноамериканского рәссам, миңа килеп гид.
  
  
  "Perdóneme, сеньор. Siento molstarle.
  
  
  «Барысы да тәртиптә», - дип җавап бирде аңа буенча-испански. «Сез миңа түгел, мешаете».
  
  
  «Мин гади телим күрсәтергә, дип, алга таба коридору залында " Пикассо», - дип елмайды ир-ат. Бу nen иде соры форма һәм кепка, дип напомнило миңа латинскую версиясен Тетеревятник.
  
  
  «Gracias», - диде мин. «Мин, һичшиксез, увижу эго китәр алдыннан. Әйә полиция устроила штаб сараенда?»
  
  
  «Әйе», - диде ул. «Дәүләт фатирда. Барыгыз, түләүләр турыдан-туры бу коридору, син войдешь аңа».
  
  
  Аның рәхмәт белдерде эго узды зур бүлмәгә белән шөгыльләнүче использовалась ничек штабы куркынычсызлык. Атмосфера иде беспокойной, әмма, әгәр мөмкин, иркен шартларда очрашты. Шалтыраттылар телефоннары, рәсми затлар итүдә җитди сөйләшүләр күп булды, әмма башка ир-атлар шутили, смеялись һәм турында сөйләштеләр фестивалендә яки корриде якшәмбе. Киресенчә, туды зур путаница. Тиздән көткән вице-президенты, һәм охранники омтылды, җыеп төркемгә бару өчен аэропортка.
  
  
  Аның белән сөйләштем парой танышлар хезмәткәрләре ЦРУ, тик, күрәсең, алар да күрсәткәннәр аерым кызыксынуны конференциясендә. Одина тирәсендә алар биш минут сөйләгән иде миңа турында танцоре, аның каршы алды ул кичен. Беркем дә ышанмый угрозу. Аның чыкты бүлмәләре аша узды буенча сарай, әнисенә карап затлар катнашты. Белмим, ни аны көтмәгән идем, шуңа күрә карагыз - бәлки, кеше, ул наблюдал өчен минем ресторанда, мин белмим. Тик мин шулай ук маташа бәяләргә, хәлне алу өчен тамаша турында сараенда һәм эго иминлек, ничек бу сикергәли, Хоук. Кызганычка каршы, минем тәэсирләр генә әйбәтрәк иде аның. Миңа тоелды, мин утырам бу жесткости замедленного гамәлләр белән шөгыльләнүче тиеш взорваться, кайчан да азрак моның көтте. Бу неприятное хисе.
  
  
  Аны кайчан уходил, бер агентлар аша ЦРУ схватил мине.
  
  
  «Полиция, куркынычсызлык Венесуэла арестовала төркеменә радикалов, һәм алар тотарга ih бу камерах, әлегә моның белән тәмамланмаячак әле», - диде ул миңа. «Бернәрсә дә юк тирәсендә Вашингтона, бернинди зацепок буенча каршылаячак сезнең нападавших. Барлык фронтларда да күренә тыныч кына. Проблема шунда, - дип, вице-президенты да воспринимает хат калдырган җитди.
  
  
  Аны, посмотрел аңа. "Ярар, мин алам уйларга, моның өчен бер сәбәп."
  
  
  "Өчен wouldnt?"
  
  
  «Без профессионаллар», - тенциаль диде мин. Аны повернулся һәм юнәлә кит аңардан, керткәнче, ул өлгергән, дип әйтергә тагын бер сүз. Яңа акыллы малайлар белән нечеткими затлар, алар хәзер нанимало ЦРУ, мине түгел, бик впечатляли.
  
  
  Вице-президенты килде соңрак башка һәлакате теркәлгән. Урам юлында кунакханәдә, анда да тукталды ул эго формалаштыру, кишели встречающими, размахивающими америка һәм венесуэльскими флаглар. Аны иде кунакханәдә өчен күзәтергә прибытием, һәм бу тавыш. Башлыгы яшерен хезмәте сүзендә торды үзенең вәгъдәсе турында өстәмә кешеләр. Эго агентлары иде һәркайда. Һәрхәлдә, киресенчә, алар җитди относились үз эшенә.
  
  
  Кич белән аның надел смокинг китә такси кире көннең Паласио-де-Мирафлорес. Бу књрђсећ төнгә премиясен тапшыру Оскар шул Голливуде. Урам иде забиты кешеләр, хәрәкәт мөмкин булмас иде. Аның узды, соңгы озын кварталына кадәр сарае. Бу юлы парадный керү блокировали хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте. Эчендә, залда өчен кабул итү белән, югары потолками, вице-президенты торды чолганышында берничә сайланган, матбугат үзәге вәкилләренең.
  
  
  Вице-президент - югары кеше, һәм ул возвышался өстендә күпчелек тавышы белән тирә-юньдәгеләр эго кешеләр. Бу иде седовласый игелекле ир-ат, тихий һәм иремнең тыйнак. Эго тавышы ишеттек иң якын туганнар гына, ул чакта сорауларына җавап бирде журналистлар. Аның янәшәсендә сидела эго хорошенькая темноволосая хатын струящемся длинном синем күлмәк. Аның тагын берәүдә, дип өйрәнәм кешеләр, әмма берни дә подозрительного түгел, күрдем. Аның башлады задаваться мәсьәлә түгел иде микән хокукларын җитәкчесе АНБ. Бәлки, без Хоуком артык җитди относились барысына да моңа. Бәлки, кеше ресторанда иде гади венесуэльцем, ул гади яратты пялиться бу чит ил кешесе. Ә бәлки, алар кешеләр җирләрендәге күнегүләр үзәгендә гади омтылды, куркыту мине бу пистолетом. Булырга мөмкин.
  
  
  Банкет узды, бик шәп, әмма башка вакыйгалар. Венесуэла президенты барлыкка килде тулы хәрби костюме белән сундуком, набитым медальләр белән бүләкләнә. Вице-президенты сидел уңнан, җитәкчелегендәге длинного банкетного урындык. Eda иде превосходным сочетанием континенталь һәм венесуэльских ризык, ә шәраб иде, тагын да яхшырак.
  
  
  Өчен ужином диярлек, киресенчә, мине сидела матур яшь кыз. Ул иде иң матур хатын-кыз өстәл артында: пышная, стройная, с длинными темными волосами һәм искиткеч куе синими күзлегеннән. Анда иде, черек креповое күлмәк белән тирән вырезом, открывающее башы захватывающей рухы фигуры. Ул берничә тапкыр ловила минемчә вакытында еды, һәм бервакыт миңа дип елмайды. Соңрак бальном залында ул подошла миңа һәм кайту.
  
  
  «Аның Ильза Хоффманн», - диде ул, по-английски белән легким акцентом.
  
  
  Ул киң диде миңа, һәм мин ирексездән кулга күбрәк булган саен, сез аны күрдегез, яхшырак ул выглядела. Облегающее кара күлмәк подчеркивало выпуклость, аның тулы күкрәк һәм эффектный изгиб бедер. Ул алмадым кияргә дип,-йә астында платьем, һәм аның стоячие соски төгәл просматривались аша прилегающую ткань. Ул иде югарырак аны суднолар, ә аяклары бар иде нах длинными һәм тонкими.
  
  
  «Мин бик шат белән танышырга синең, Ильза, - диде мин. «Аның Скотт Мэтьюз».
  
  
  «Аның кунакханәсе түгел пялиться сезгә вакытында төшке аштан, әмма сезнең зат тоела шул танышлары. Аның эшлим монда, илчелегендә, Германий. Җебе микән сез аны, сезне шунда күрергә?»
  
  
  «Бу, мөгаен», - диде мин. «Мин эшлим америка илчелегендә, күптән түгел күчерелә тирәсендә Париж».
  
  
  "Ах, аны яратам, Париж!" Ул янә дип елмайды. Ee күзләре киң иде раскрыты һәм невинны, ә елмаю притягивала теләсә кайсы ир-атлар белән тере кан белән язылган бу венах. Ул бик гаять матур кыз. «Ценымногие күбрәк минем туган шәһәрендә Гамбурге».
  
  
  «Мин дә бик яхшы үткәрде вакытта Гамбурге», - диде мин, недоумевая уңаеннан аны акцент. Иде бу, нигездә, алман теле, әмма, күрәсең, иде әле. Әмма музыка уйнады, һәм аның да шталь тотарга вакытта уйланулар бу хакта. Аны дип сорады сл. - "Телисезме потанцевать?"
  
  
  "Бик," диде ул.
  
  
  Без чыкты переполненный танцпол. Бер азагы зур залда уйнаган зур булмаган төркем. Кешеләр басып тордылар һәм сөйләштегез зур булмаган төркемнәре һәм слонялись буенча танцполу. Аның тотты Ильзу бик якын, һәм ул, күрәсең возражала. Ул прижалась үзенең җылы телом к минем, һәм улыбалась миңа күзләре. Нәтиҗә иде сенсационным.
  
  
  Уртасында корсак җырлар вице-президенты һәм Венесуэла президенты покинули бальный залы өчен шәхси әңгәмәләр. Алар белән киле төркем ир-атлар штатском. Аның наблюдал алар артыннан минут, һәм Ильза диде.
  
  
  «Мин белән очрашты сезнең вице-президенты, - диде ул, - һәм ул миңа бик ошый. Ул чын дипломат, шулкадәр непохожий бу образы « карикатурного американца »».
  
  
  «Њпкђм акча, син эму да ошады», - дип елмайды мин.
  
  
  «Ул кебек тоела, бик джентльменом, чувствительным кеше иде», - җитди диде ул.
  
  
  Музыка тукталды. Без басып тордылар зат тарафыннан бер-берсенә карата бер-берсенә. Аның начинал желать өчен минем иде күбрәк вакыт өчен үзен Каракасе. Ильзе алыр иде булырга бик күңелле развлечением. «Ярар, - диде мин, - миңа бу ошый».
  
  
  «Син бик яхшы танцуешь, Скотт, - диде ул. "Синдә күп хисләр, тореро.
  
  
  Сиңа ошый корриды? "
  
  
  «Мин карыйм инде, кайчан алам», - диде мин.
  
  
  Ул, диде. - "Ах, тагын бер преданный коррид!" «Мин җыенам бу корриду иртәгә берничек тә кайчан. Карлос Нуньес - минем яраткан тореро».
  
  
  «Миңа ошый Эль Кордобес», - диде мин. Аны белә, аны кисәтү ясый иде чакырулы, тик минем иде эше поважнее белән чагыштырганда, карарга көрәш быков. Моннан тыш, минем иде врожденное подозрением к хатын-кызларга, алар шулай тиз проявляли инициативасын каршындагы беренче очрашуларда.
  
  
  «Эль Кордобес - башыннан икенче минем фавориты», - энтузиазм белән диде ул. Ee зәңгәр күзләрен ачтылар, ягъни нәрсә турында, аның подозревал бу вакыт - аның әй ошаган иде ким аны. «Сиңа барырга кирәк. Бу булачак сылу коррида».
  
  
  Минем күзләре белән очраштылар аны. "Кайда син укымасаң, утырырга?"
  
  
  «Беренче планда кайбер бүгенге тенистой ягында», - диде ул. «Мин булырмын бер».
  
  
  «Мин барам, әгәр минем мөмкинлеге булачак», - диде мин. «Идем, отель күрергә сине анда».
  
  
  «Мин дә отельдә иде сине күрергә, Скотт».
  
  
  Аның җыенган чакырырга, аны тагын бер биюе барганда, күрдем, ничек ир-ат чыга бального залы. Минем иде гына чирек җавап эго затлар, ләкин мин бик якын ышанам ки, бу кеше булды, ул наблюдал өчен минем кафеда.
  
  
  «Мине гафу итә беләләр, Ильза», - кискен диде мин двинулся артыннан мужчиной.
  
  
  Ул инде аша узды киң дверной проем. Кайбер кешеләр басканнар минем юлында һәм ны туктаткан мине. Ул вакытка, мин ничек керде коридор, аны иде күрергә генә затылок кеше, ул тиз шелл баш к входу сараена.
  
  
  Аны кайчан килеп җитмәгәндер шунда, ул инде тышкы якта иде. Аның бик тиз үтте mimmo төркем кунаклар каршында, спустился mimmo охранников бу ступеньках. Аның беркайда да күргәнем булмады бу кеше. Ул юкка чыккан. Аны спустился буенча ступенькам дәрәҗәсенә җир һәм посмотрел mimmo ике гуляющих пар ахырында бинасы. Темная фигура буларак тапкыр сворачивала өчен почмагына ягына сарае һәм бакчалары.
  
  
  Аның поспешил буенча аска таба юлга кертелде, ә аннары бросился йөгерергә, кайчан скрылся төре буенча. Аны кыска вакытка тукталды, шул урында тора, анда ир-ат свернул өчен почмагына. Тагын бер дорожка узды буенча стоны биналар, тик анда беркем дә юк иде.
  
  
  Ругаясь үзенә астында нос, аның побежала буенча юлга кертелде түгел сводя күзләр белән бакчасы. Аның үтте якынча егерме ярдов барганда, ике ир-егет чыкты буенча күләгәдә китергәнегез. У бер кулымда иде пистолетын.
  
  
  "Чиста vaya tan-де-приса!" - диде кемдә иде пистолетын. "Espere un minuto, popshot". Ул сөйләде миңа тотарга эго ачылды биредә.
  
  
  Күрәсең, бу бик пар хезмәткәрләре венесуэльской, полиция, иминлек. Алар белмәгән мине зат. Кемдә иде пистолетын иде чересчур высокомерен.
  
  
  «Мин эшлим америка разведкада», - диде аңа буенча-испански. "Сез күрдегезме, ничек бирегә бара, ир-ат?"
  
  
  "Америка разведка?" - кабатларга кемдә иде пистолетын. «Бәлки. Поднимите куллары очында, зинһар».
  
  
  "Кара, тегүче тик синнән!" Аның диде. «Мин пытаюсь тоту, кеше, ул шелл бу юлга кертелде. Ул ускользает, әлегә сез мине чиста».
  
  
  «Шуңа да карамастан, - диде кемдә иде пистолетын, - мин сине тиеш тикшерергә».
  
  
  «Яхшы, послушайте, аның покажу сезгә үз кәгазь», - диде бит мин.
  
  
  Башка молча яныма белән угрюмым выражением затлар катнашты. Аны, ул арада өчен үз удостоверением шәхес. ничек ул гына килде. Ул шунда ук бәрде мине һәр көнне зат сбив минем белән аяк. Аның недоверчиво посмотрел аларда ике. Аның, дип ишеттем венесуэльская тайная полиция шактый катгый, әмма бу бик кызык.
  
  
  "Сиңа әйттеләр тотарга руки вверх!" - диде кеше, ул мине бәрде. «Без эзләргә сезне тәңгәлләштерү өчен».
  
  
  Кемдә иде пистолетын, тотты револьвер янында минем затлар катнашты. «Хәзер син укымасаң, утырырга тавыш бирергә мәсәлән, татарстаныбызда куллары белән бу түшәлгән тротуар, әлегә без сине обыскивать».
  
  
  Белән минем җитәрлек иде. Аның арыдым белән эшләргә армией тупас хезмәткәрләр куркынычсызлык хезмәте, миңа бигрәк тә надоела глупость әлеге ике полиция хезмәткәрләре штатском.
  
  
  Аны бәрде стрелка ногой буенча щиколотке, һәм кость шау-гөр килеп треснула. Шул ук вакытта аның схватил эго кулын белән пистолетом һәм нык потянул. Мине дә кызыксындырды, выстрелит бармы проклятый пистолетын, һәркемнең хәл йөрәкнең өянәге. Әмма үз эшен эшләде. Полицейский пролетел мәңгегә минем һәм нык ударился зат. Аның схватил пистолетын, ул пролетал mimmo, һәм вырвал эго аның буенча кулыннан. Башка ир-ат кинулся миңа. Аның откатился аңардан, һәм ул ударился турында түшәлгән тротуар. Аның искиткеч рукоять үз пистолеттан к эго затылку, һәм ул рухнул янымда. Аны басты, тезләренә мизгелдә беренче ир-ат аякка басарга маташа. Аның воткнул эму бу зат револьвер, ул замер.
  
  
  Башка кулы белән аның вытащил үз I. D тирәли кармана һәм искиткеч к эго затка өчен ала ул прочитать. Башыннан икенче полицейский маташа утыра ала, омтылып, ул бөтен игътибарны юнәлтергә миңа.
  
  
  Аны дип сорады беренче. - "Сез укыйсыз, по-английски?"
  
  
  Ул карадым, миңа бер минут, авыр дыша, аннары взглянул бу, үз смятого товарища. Килгәч, ул тагын посмотрел миңа аның йөзе барлыкка килде, яңа смирение. «Әйе», - диде ул. Ул тиз исследовал минем карточкасы. "Сез AX?"
  
  
  «Бу мин теләдем сиңа әйтәм, - нетерпеливо диде аны шунда ук.
  
  
  Ул приподнял темные брови. «Күрәсең иде эшләнгән хата».
  
  
  Аны басты, һәм ул авырлык белән менде аякка. «Ә хәзер, әйдәгез, карарбыз сезнең карточкасы», - диде тыныч кына мин. Ул досталь, эго һәм протянул миңа. Әлегә аның проверял, ул ярдәм итте, үзенең товарищу күтәрелә. Ир-ат алмады куярга правую аягын бернинди авыр. Ул чакта аңладым ки, аңа сломана лодыжка, аның зат кайтты некоторая враждебность.
  
  
  I. D тикшерелде. Әйе, бу бик тайная полиция. Аның вернул карточкасы белән бергә пистолетом икенче кеше. Ул молча катнашты бу.
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Хәзер без икебез дә канәгать». Аның башлады китәргә.
  
  
  "Сез сообщите бу хакта?" - дип сорады кеше белән пистолетом.
  
  
  Аның вздохнул. «Юк, әгәр син перестанешь целить тирәсендә бу данә, миңа», - диде мин, указывая бу револьвер. Аны повернулся һәм таба килә башлады кире к передней өлешендә сарае. Серле кеше янә юкка чыкты. Катнашу да, бу системада куркынычсызлык, чыннан да, начинало гамәлдә миңа бу нервы.
  
  
  Өченче башлыгы.
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро аның сорады Коллинза, агенты, җаваплы секретаре өчен операция ЦРУ, элемтәгә керү белән илчелеге тарафыннан Көнбатыш Германий, белү, эшли микән анда кыз буенча исемендәге Ильзе Хоффманн. Иде, якшәмбе һәм офис иде ябылган, әмма Коллинз белән шәхсән таныш немец илчесе иде һәм өенә шалтырата эму.
  
  
  Илчесе әйтте шунда эшли кыз буенча исемендәге Ильзе Хоффманн бирде тасвирламасы, ул рәттән.бу убедило минем, бу минем кыз, аны каршы алды аны кичә кич. Илче послал үзенең урынбасары кабул диде эму дип алырга мөмкин үзе белән тагын бер хезмәткәр. Бәлки, Ильза теләк белдерде бару, һәм ул алды аны.
  
  
  Аның маташа искә төшерү, кем сидел янында Ильзой өчен ужином. Миңа тоелды, мин, дип искә төшерде, дип аны окружали урта яшьләрдәге ир-атлар. Теләсә кайсы шулар тирәсендә булырга мөмкин иде буенча илчелегенең. Факт, соңрак ул подошла миңа, бер, үзеннән-үзе түгел, примечателен. Иде өчен estestvenno, дип әй захочется табарга артык кызыклы компаниясен.
  
  
  Коллинз попытался белән элемтәгә керергә моның хезмәткәре бар йорты, ләкин җавап булмады. Бу егет, мөгаен, развлекался үз ял.
  
  
  Кыз, күрәсең, бик чып-чын, тик бу да актуальләштерде мине ким подозрительным. Минем әле бар да начар иде предчувствие уңаеннан, әлеге биремнәр. Хок бирде берничә киңәш ЦРУ һәм венесуэльской, полиция, иминлек. Хәзер саклау казалась хәнҗәр, әмма хисе түгел исчезло. Ул да иде Хоука. Предчувствия - бу бик фәнни, әмма минем делле сез укыгыз игътибар интуицию. Алар ала развиться буенча серия зур булмаган очрак, алар җитәрлек дәрәҗәдә булсын өчен, потрясти сезне сознательном дәрәҗәдә, әмма бар предчуствия, алар зажгут кызыл святый кайдадыр тирән эчендәге сезне. Мин белмим, дип белдерде ул. Аны бары тик беләм, дип күп тапкыр коткарган үзенә тормыш, следуя нең догадкам.
  
  
  Мөмкин түгел бу имело берни дә уртак белән кыз, яки хәтта белән мужчиной, аның аның әле кафеда, ә бәлки сараенда. Бу мөмкин нәрсә түгел, алар белән бәйле, скрывающееся тирән күләгәдә минем подсознания. Тик кыз һәм серле ир-ат иде җитәрлек сәбәп минем настороженности, предчувствия яки булмау предчувствий.
  
  
  Аның пообедал кафе янында мәйданы Ибарра, ерак түгел Авенида Баральт. Әлегә аның эль, парады узды, һәм аның эго яхшы күргәнем булмады. Анда биючеләр кигән, поплавках, головах буенча папье-маше бу шестах һәм повязках. Кешеләр буе халык, һәм мин башлады бераз расслабляться.
  
  
  Берничек тә аны кайчан каршы алды Хока ресторанда кебек әйтелде. Ул сидел урамда солнышке, одетый бу җете синюю спорт күлмәк белән расстегнутым воротом һәм зәңгәр шарф белән ирекле узлом. Бу баш бар иде, караңгы-зәңгәр ала, күңелле склоненный набок. Ул сездәге стареющий персонаж Хеммингуэя. Аның подавил улыбку һәм сель киресенчә, аның өчен кечкенә столик.
  
  
  «Устраивайся поудобнее, Нигы да эшлә, бернинди искәрмәләр уңаеннан ераклык. Аның пытаюсь раствориться бәйрәм толпе».
  
  
  Астында беретом барысы да шул ук иске Ястреб. Ул вытащил бер тирәсендә, үз озын куба сигар, откусил кусок бер дә ахырына, һәм выплюнул. Аннары ул сунул сигару үз авызы һәм акрын повернул, смачивая. Сигара казалась несовместимой белән беретом һәм рубашкой. Ниһаять, ул зажег эго башлады втягиваться бу сияющую тормыш. Аның өчен иде бу үзенә күрә бер ритуал, һәм ул беркайчан да переставал удивлять мине.
  
  
  «Сез прекрасны, сэр», - диде аның карамастан, пәйгамбәрләрне эго.
  
  
  Ул пристально посмотрел миңа. «Алай ук матур, ничек дисклар, черноволосая чибәре, аның белән син танцевала кичә кич. Син ничек думаешь, бу - оплачиваемый ялга?»
  
  
  «Ул настояла», - диде мин. «Ул казалась миңа бик заинтересованной».
  
  
  «Әйе, аны беләм», - диде ул. «Синдә йә бар ул, йә юк». Ул криво дип.
  
  
  «Иң делле, ул мине насторожила», - диде мин, вспомнив. «Мин тикшерде, аны бүген иртән, тик, күрәсең, ул да тәртиптә».
  
  
  "Нәрсә дә булса, тагын да кызыгы бу стойке теркәү?" - диде ул, тырышып глотая сигару. "Мин тотам, тыш, кызлар?"
  
  
  Аның сөйләде эму бу хакта кеше турында үз очрашуда полиция, куркынычсызлык Венесуэла. "Әлбәттә, мин моңа ышанам иде үк кеше, - диде мин.
  
  
  - Яки, әгәр бу шулай булды, бар, диде ул ниндидер бер мөнәсәбәт угрозе. Юк, берни дә начар шул, - дип ир-ат йөри, шул ук кафе һәм куллану, һәм аны шул ук көнне. Бәлки, аның гади нервничаю ".
  
  
  Килде официант, һәм без икесе дә заказ биреп Pernod. Без возобновили безнең сөйләшү, әлегә ул алып килде эчемлекләр дә китте.
  
  
  «Кыз практик президентка минем белән очрашырга, аңа бүген берничек тә башлагач, корриде», - диде мин, кайчан ул да китеп барды.
  
  
  Брови Хоука приподнялись. "Иң делле?"
  
  
  «Ул диде", дип ул. фанатка».
  
  
  Хоук башлады жевать сигару, аның худощавое зат иде мрачным, костлявое гәүдәсен склонилось өстендә өстәле. "Нәрсә син, - диде әй?"
  
  
  «Мин-диде әй, дип доберусь шунда, әгәр дә алмыйм. Ләкин миндә бар, башка уйлар. Аның телим кайтырга сараена бүген берничек тә кайчан өчен, ел саен, мин алам турында белергә минем загадочном кешедә».
  
  
  «Бу освежающее мөнәсәбәтләр», - диде ул, стараясь түгел улыбаться. «Минем кайчагында тђэсир сиңа кыен втиснуть эшне үз бурную половую тормыш».
  
  
  «Бу гади алдаша тарих торган распространяли подлые хезмәткәрләре КГБ максаты белән дискредитировать мине», - дип елмайды мин.
  
  
  Ул хмыкнул. «Иң делле, сез беретесь өчен ки, сез бик упорны. Тик мин телим сез иде, бигрәк тә осторожны бу делле. Бу, бәлки, бик куркыныч, сезнең өчен».
  
  
  "Нинди дә булса теория?"
  
  
  Ул сидел бу задумчивости минут керткәнче заговорить. Җылы полуденное кояш блестело аның седых волосах һәм окрашивало зат кояшлы төс. «Искитәрлеге. Әгәр дә ул кеше, ул напал сезгә уку үзәгендә булды буенча КГБ, һәм әгәр дә ул булып чыкты теге кеше, аның, сез күрдегез, биредә ике тапкыр, бу мөмкин означать, алар настраивают сезне нәрсә».
  
  
  «Әгәр дә бәхет елмайды, алар алыр иде үтерергә мине мәктәптә».
  
  
  «Бәлки, бу подошло иде өчен ih максат», - акрын диде ул. Ул посмотрел миңа. "Күпмегә башлана коррида?"
  
  
  «Дүрт. Бу булырга тиеш бердәнбер чара Венесуэлада үткәргән башлана вакытында».
  
  
  Ул взглянул үз кул сәгатьләре. «Сездә бик күп вакыт өчен моны».
  
  
  "Телисез икән, булсын өчен, аның белән танышты кыз бу корриде?"
  
  
  «Әйе, беләм. Минемчә, безгә яхшырак ачыкларга, нидә тора, аның белән кызыксыну сиңа. Әгәр бу чиста любовный - ярар, наслаждайся, ләкин сак бул. Әгәр бу алай түгел, без белергә телибез, бу хакта».
  
  
  «Яхшы, - диде мин. «Бу коррида».
  
  
  "Вернись ко миңа иртәгә иртән. Аның булырмын карарга Пикассо бу Museo de Bellas Artes ун иртәнге иртәгә.
  
  
  «Мин булам, анда», - диде мин.
  
  
  Әгәр сез беркайчан да иде Nuevo Circo 15:30. якшәмбе вакытында фестивальнең сез беркайчан да белерсез, ничек күренә тулы хаос. Тирәсендә слоняется күп халык күңеленә хуш килде, дип булмый диярлек узарга буенча бер нче учреждениесен түгел пробиваясь аша алар. Һәркайда бар, спекулянты, продающие билетлар ике-өч тапкыр кыйммәтрәк гадәти. Төрле сәүдәгәрләр забивают ачык мәйданчыгы алдында арена, ә йөзләгән карманников тырышып эшли. Миңа җиңел түгел табу спекулянта белән билетом бу темную секциясенә баррера, анда сүзләренә караганда, Ильзы, ул булачак утырырга. Билетларны беренче сафларына бер дә җиңел түгел достать вакытында фестивале. Тик ахыр чиктә аны алды билет керде.
  
  
  Эчендәге атмосфера иде, бөтенләй башка. Иде, элеккечә үк, тавыш, әмма толпе царила атмосфера безмолвного көтү, бөтенләй тә охшаган предигровое вакытта матчларында буенча америка футбол. Аның урынын тапты, ул ачылган у арена, анда барысы да күренә белән якын ара. Бу вакытта яңгырады, горн, һәм кеше ат җигеп пересек арена " га һәм төшергән шляпу ягына президент да әле. Ул җаваплы вазыйфаи зат һәм получал рөхсәт президенты арена дәвам итүгә корриды.
  
  
  Аның огляделся бу сорады Ильзы аша берничә минут диде аны, сидящую барлыгы соң ике секция. Ул мине күрмәгән дә. Ир-ат, ул арендовал мендәр, шелл буенча проходу янымда, мин дә алдым бер. Башка мендәрләр бу каменные трибунадан мөмкин шактый неудобными. Берничә минут ике утыргычлар янымда буш иде, әмма аннан соң подошла пар инглизләр һәм яулады ih. Парад тореро тәмамланды, һәм оркестр прекратила уйный. Аренасында әйләнәсе тынлык. Аны кабат взглянул бу Ильзу, һәм ул, киресенчә, иде әле минем.
  
  
  Аннары капка ачылды, һәм аннан белән грохотом наина ельцина зур кара үгез. Тореадоры басып тордылар өчен преградой һәм мрачно караган кебек үгез атаковал щит бурладеро откровенными алар алдында, врезался бу агач һәм шау-гөр килеп эго расколол. Хайван Ильзы, Нуньес иде берсе тирәсендә ир-атлар, наблюдающих өчен происходящим. Ул беренче тореро исәбендә.
  
  
  У англичанки янымда кебек, барысы да тәртиптә, әнисенә карап башлангыч вероника һәм родильясо белән зур кызыл накидкой, чөнки барысы да шулай бик күңелле һәм матур. Һәм менә, чыннан да, нравились изящные бандерильеро. Ләкин ул башыннан бледнеть башлагач, үгез бђрдерђ ат пикадора һәм бераз гына забодал пикадора. Нуньес дрался белән быком, һәм эго накидка уңай иде.
  
  
  тик бераз кричащей. Ниһаять, ул китте бу үтерү һәм кан потекла. Беренче омтылыштан ук меч эләккән кость, һәм эму туры килде вытащить сл. Әмма чемпионаты да икенче омтылыш аңа артык уңышлы чара булуын әйтеп китте - лезвие вошло чиста. Куадрилья Нуньеса гналась өчен быком ђйлђнђ буенча, әлегә ул да, тезләренә егылып, һәм матадор прикончил эго кинжалом у нигез черепа. Аннары чыкты упряжка мулов һәм протащила заляпанную малиновыми брызгами тушу mimmo безнең китмәсен белән ринга. Ул вакытка инглиз леди инде туеп. Ул бар иде, чыннан да, яшел, кайчан аның увел ире.
  
  
  Нуньес поклонялся буенча рингу. Бүләгенә лаек булды мөгаен буенча, хөрмәт йөзеннән, үз репутации караганда эго башлады. Ул гына да түгел, лаек, моның өчен бу көрәш. Эго накидка иде шактый әйбәт, әмма ул начар үтергән њгез елы. Урынына булсын, шул керә аша рога кирәклеген өчен яхшы үтерү, ләкин таләп итә, билгеле бер батырлык ягыннан тореадора, Нуньес нанес удар животному, ничек укучы мясника.
  
  
  Кайчан крики бераз утихли, аның позвал Ильзе. Ул повернулась бу тавыш минем тавыш, һәм аңа помахал әй.
  
  
  «Монда буш урыннар бар, әгәр сез теләсәгез кушыла миңа», - крикнул мин.
  
  
  Ул да булды көтәбез соң икенче чакыру, ә берьюлы направилась миңа. Бу Ильзе иде кыскача замшевая юбка һәм шундый ук гиллетт поверх ачык ак блузки. Ул кайчан двигалась, юбка открывала аның озын загорелые бот.
  
  
  «Куркам, минем яраткан тореро иде, начар көне», - диде ул, садясь янымда. Бирде әй үз мендәр.
  
  
  Аның криво елмаеп куйды. - "Әйә без ошибаемся вакыт-вакыт?"
  
  
  Ул диде бу ревматизма һәм ослепила мине. Бәлки, ул добьется кушылмаган уңышка үзенең икенче быке ».
  
  
  «Мин ышанам бу», - диде мин. «Миңа шунысы кызганыч, мин китеп, тиз, кичә кич белән. Әмма аны күргәч, кеше, аның аны белә идем, һәм ул уходил».
  
  
  Аны карадым, аның зат көтмичә, реакция, әмма аны иде. Аңа иде ышанам, ул да видела бу кеше, миңа кызык булды, белә микән ул аны. Ләкин әгәр дә ул бу сделала, ул моның түгел показывала.
  
  
  «Мин беләм бизнес мөһимрәк аралашу», - диде ул. «Әгәр гына аралашу да булып тора, бизнес».
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Яхшы әйтелгән."
  
  
  Сез кемгә, кайчан хатын-кыз тели ятарга сезнең белән постель, хәтта, әгәр ул яшерергә омтыла, бу сездән. Нигездә бу булса, ничек ул карый, сезне жесты, алар ул куллары белән ясый, тәннәрегез. Кайвакыт ул, чыга, аша, үзен, аны кайчан сөйләшү бөтенләй соблазнительный. Ул мөмкин кипеш бирерге сезгә заблудиться яки аңлатырга соңгы теориясен термодинамика. Әмма ee гәүдәсен, ee химия һәрвакыт кире бирә сл. Ильза дәвам итә хакында сөйләргә нечкәлекләре, яшьләргә корриды, мин дә алыр идем дип әйтә ул отель мине шулай ук нык, ничек аны. Хәтта әгәр ул нах иде скрытые мотивлар өчен теләк күрү минем, аның, берәүдә, дип, түземсезлек белән, менә көтәм кичәне.
  
  
  Башыннан икенче тореадора, нәкъ чыкмаган өчен потрогать үз елы ќитте узган дœшђмбедђ, зур матур њгез елы белән бер-юньдә иң яхшы ранчо. Тореро иде, берәүгә дә танылган, әмма ул рисковал өчен понравиться толпе.
  
  
  "Оле! Оле!" - кычкырып тора " иде алар.
  
  
  «Ул хорош, - диде Ильзе.
  
  
  "Әйе". Аны күреп, ул ничек башкара марипосу, заставляя плащ развеваться, ничек књбђлђк. "Сез беләсезме кемне дә булса буенча тореро?"
  
  
  «Түгел үзе», - диде ул. «Булса да, миңа ошый карарга, алар ничек чыгыш ясый, алар да минем вкусе, беләсезме?. Һәрхәлдә, латиноамериканские ир-атлар, гадәттә, миңа да ошый».
  
  
  «Ничек сез озак илчелегендә?» - дип сорады, мин, башта дигән.
  
  
  «Бирле минем сәфәренең бу Каракасе, бер елга якын элек. Аның уйладым, дип телим дөнья күрергә».
  
  
  "Ә хәзер юк?"
  
  
  Ул књрсђтте миңа үз голубыми күзлегеннән, ә аннары янә књрсђтте бу балдак. «Бу мөмкин ... ялгыз өчен кызлар чужом шәһәрдә мондый күләмен».
  
  
  Әгәр дә бу түгел иде яшел святым, аны иде беркайчан да эго күрмәдем. «Сез ходили кабул кичә кич белән холостяком», - диде мин.
  
  
  "Ах, Людвиг". Ул смеялась. «Ул яхшы кеше, әмма ярата коллекционировать бабочек һәм укырга озын китабы буенча борынгы тарихы. Аны хәтта дип ышанам эму кызлар ошый».
  
  
  Без алмашты улыбками. Аны дип сорады. - "Сез эшлисез, аңа?" Аны белә Илзе Хоффманн гына эшли анда.
  
  
  Ул смотрела миңа, тик дәвам итә карарга тореро. «Юк, түгел Людвига. Кешегә буенча исемендәге Штайнер».
  
  
  Ревматизма иде, дөрес, әмма мин әле дә түгел иде удовлетворен. «Мин яхшы беләм Гамбург. Анда сез анда яшәгән?»
  
  
  «Төньякта шәһәр. Бу Фридрихштрассе. Янында парк».
  
  
  «Ах, әйе. Аны беләм җире. Сез яшәгән анда әти-әниләре белән?»
  
  
  «Минем әти-әнием үлгән автомобиль һәлакәтендә башлагач, аңа бик кечкенә, - диде ул.
  
  
  Бу да иде правдой. Илче искәртте Коллинзу, дип Ильзе Хоффманн калды сиротой.
  
  
  Миңа кызганыч.
  
  
  Карадык, корриду. Аны сатып алган һәм сатучыдан ике эчемлекнең һәм Ильзе, күрәсең, бик ошады. Нуньес янә пәйда булды һәм чыгыш ясады яхшырак беренче омтылыштан ук. Кала иде икесе генә быков, һәм имеш-мимешләргә караганда, бу иде незрелые бозаулар белән второразрядного ранчо.
  
  
  «Нишләп безгә китәргә дә хәзер түгел, эчәргә, кайда да булса бергә?» - дип тәкъдим ясады ул.
  
  
  Аны, посмотрел аның зәңгәр күзләре янә күрдем анда чакыру. «Шәп яңгырый, - диде мин.
  
  
  Без эчтек күрше кафе, ә аннары аның чакырды Ильзе поужинать бу Эль-Хардин, бу Авенида Альмеда. Аннары моннан, ничек без тәмамлады кичке аш, ул кайтырга чакырды мине үз фатирына өчен эчәргә. Чөнки аның әле аңладым аны, чөнки «соблазнительное вәгъдә аның күз алдында чыннан да, тронуло мине, мин юнәлә.
  
  
  У нах зур торак ерак түгел мәйданда Миранда. Ул обставлен бу старинном испан стилендәге һәм украшен прекрасными юнәлешләре антиквариата. Иде, кечкенә генә балкончик төре белән бүгенге тар улочку.
  
  
  Без эченә керде, Вячеславовна повернулась миңа, һәм мин басып торам бик якын, диде: «Ярар, тавыш, һәм без, Скотт».
  
  
  Ee иреннәре иде, төпле, йомшак һәм полными, һәм инде бик җиңел иде достать. Аның сократил зур булмаган араны да, поцеловал ee. Ул болай җавап бирде җылы, әйтерсең, көткән көне буе. Ул неохотно отстранилась.
  
  
  «Сделай безгә эчәргә, әлегә аның переодеваюсь», - диде ул.
  
  
  Ул юкка чыккан бу спальне. Аның налил безгә берничә коньяков буенча хрустального графина һәм вакытка буларак, мин аны тәмамлый, кайтты Ильза. Анда иде, озын облегающий халат, ул берни дә оставлял өчен воображения. Ул прикрыла ә кар кызына яулык яптылар, аннары подошла миңа һәм выпила коньяк.
  
  
  Аны төшергән куртку, ул кайчан иде спальне да удосужился спрятать люгер һәм стилет. Аның наблюдал өчен выражением аның затлар, ул кайчан ih видела. Аны өметләнгәнен, бу сюрприз булачак, һәм ул шулай иде. Әмма мин дә була алыр иде дип ышанам иде бу подлинно.
  
  
  "Нәрсә бу, шундый, Скотт?" диде ул.
  
  
  «Турында, өчен генә корал», - небрежно диде мин. «Без кабул итәргә тиеш, өстәмә саклык чараларын илчелегендә, кайчан башкарыла нәрсә кебек бу конференция».
  
  
  «Әйе. Әлбәттә», - диде ул.
  
  
  Аның рассматривал һәр детале аның тән аша плотную ткань аның киеме халат. Поднес үзенең бер стакан. Аны хәтта сынаша аның, ләкин хәзерге вакытта бу ни түгел кебек тоелды мөһим. Ильза сделала глоток һәм дә толкнул. Аны обнял аның өчен тонкую талия һәм притянул үзенә. Нинди дә булса рәвешле халат усиливал нәтиҗә. Нче минем прикосновения иде, хәлләреннән безгә бер изгиба яки изгиба плоти. Аның поцеловал аны янә, һәм ул настойчиво прижалась миңа, әлегә минем куллар двигались аның телу.
  
  
  «Ох, Скотт, - диде ул.
  
  
  Аны наклонился һәм акрын расстегнул халат, мөмкинлек тудырачак аңа упасть, идәнгә. Ул сидела неподвижно, әнисенә карап минем күзгә. Ee гәүдәсен иде, хәтта артык эффектным караганда, аны иде алдына. Ee сулышы булды поверхностным, аның тулы түгәрәк өстәл күкрәк пошевелились. Аны төшергән кобуру һәм ножны бу шпильке һәм ташладым ih бу столик янында киң диваны артта калды безне. Ул ярдәм итте миңа раздеться, аннан соң янына дивану һәм түшәк аңа.
  
  
  «Бар, монда, Скотт», - сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  Мин, китте анда. Без лежали бергә ирина һәм дулкынландыргыч пешкђн ee тынлы наполнил минем ноздри. Аның җылы плоть иде минем кулда, ә аның сладкий тәмен ощущался бу минем губах. Ул настойчиво двигалась миңа, кайчан минем куллар һәм иреннәре покрывали выпуклость, аның күкрәгенә, плоский возбужденные соски. Ee кешедә иде миңа, ул алып барды мине аңа, ә аннары мине иңләгән кайнар сладость. Аның бот качнулись миңа, ә аяклары сомкнулись тирәсендә минем арка. Ул выпустила түбән чувственные тавышлары бу горле, әлегә безнең дәрт нарастала. Аннары ул издал кинәт крик, һәм аны, йомшак плоть нык задрожала, аны кайчан взорвался эчендә нах.
  
  
  Бераз соңрак Вячеславовна встала бу коньяками. Аның лежал расслабленным һәм сытым бу кушетке, растянувшись көннең бөтен үсеш. Әгәр бу нәрсә Ильзе тђкъдим иткђн бу ревматизма бу минем шик юк, бу мәгънәсез эш дәвам борчылу аның турында.
  
  
  Шуңа да карамастан, аны игътибар белән следил, артында, һәм шул ук вакытта сводил күзләр белән үз коралны якындагы өстәлдә. Аңа позволил Ильзе эчәргә ee коньяк керешер алдыннан эчәргә үзенең.
  
  
  "Сезгә ошады?" - дип сорап куйды ул мине, аннары моннан, аны ничек эшләде глоток.
  
  
  "Выпивка яки ял?" Аны дип сорады. Нәкъ менә шул вакытта аны тойдым легкое баш ђйлђнђ.
  
  
  «Күңел ачу», - дип елмайды ул ревматизма.
  
  
  «Беренче класс». Аны кайчан селл бу крае диван янында, аны тойдым, бу минем куллар булдылар авыр булды.
  
  
  «Миңа монысы ошады».
  
  
  Аның, чыннан да, башлаган напрягаться. Аны тоймадым баш ђйлђнђ һәм көчсезлек, һәм моның өчен бернинди сәбәп. Әгәр гына Ильза түгел накачала мине наркотиклар.
  
  
  «Нинди черта...» - диде мин. Сүзләрен генә түгел килделәр.
  
  
  Ильза берни диде. Ул бераз торып ук китте миннән.
  
  
  Аны, посмотрел на нах. Аңа кинәт кенә бик рассердился - бу нах һәм үзен. Аның ослабил уяулыкны, кисәтүләргә карамастан, Хоука һәм минем үз шик юк.
  
  
  "Сука!" - диде аңа шау-гөр килеп, һәм аның сүзләре странным эхом отозвались минем ушах. Аның нык бәрде аны затка, һәм ул приглушенным вздохом кимеген диван.
  
  
  Аның басты һәм пьяно пошатнулся. Аның схватил үз кием-салым һәм шталь аның натягивать. "Нинди синең чын исеме?" - дип сорады, мин омтылып, ул застегнуть молнию бу штанах.
  
  
  Ул књрсђтте бу минем корал, әмма минем җитмәде батырлык тырышырга завладеть берсе шулар тирәсендә. Ул вытерла струйку кан iso rta. «Минем исемем Таня мөмкин дип саный», - диде ул.
  
  
  Хәзер миңа иде ботинкага. Аның ясаган адым кул көрәштерү өстәле янына Люгер һәм стилет лежало анда, һәм бераз гына аска тәгәрәдек миңа бу шәхес.
  
  
  Аны схватился өчен урындык, әмма опрокинул аның, һәм ул рухнул идәнгә. Аның оперся бу подлокотник диван, басып торырга өстендә кыз буенча исемендәге Таня мөмкин дип саный.
  
  
  «Ә сез эшлисез КГБ», - диде мин.
  
  
  «Әйе. Миңа чын күңелдән кызганыч, мистер Картер», - диде ул тыныч кына. "Син миңа нравишься."
  
  
  Аны, посмотрел на нах һәм күрдем ике Тань. «Бу иде коньяк, шулай түгелме? Тик син үзе эго-файл. Һәм аның наблюдал синең өчен, син бардым өчен стаканами. Син сделала, накололась противоядием элек?»
  
  
  «Бу түгел иде коньяк», - диде ул якын несчастно. «Бу бик помада. Һәм минем гипнотический иммунитетны к ee токсическим эффектам».
  
  
  "Гипнотический...?" Аның алмады тәмамларга штопора. Аны тойдым, ничек надвигающаяся тьма захлестнула мине, ә аннары аны егылып идәнгә.
  
  
  Мине күбрәк түгел кызыксындырды корал. Аның гади отель побороть черноту һәм кайтырга җае чыкмады, бөтен фатир. Әгәр дә аны булдыра алмас барып коридоры, кем дә булса булыр иде миңа ярдәм итә. Нинди-шул рәвешле аның тапты үзендә җитәрлек көч булсын өчен, аякка басарга һәм, спотыкаясь, двинуться к көне.
  
  
  Ничек гына аның янына килеп аңа, ул ачылды, һәм анда басып тордылар ике ир-егет. У бер невысокого, лысого бандита иде дурацкая ухмылка. Башка кеше иде, аның да аны күргәнем булмады кафе һәм сараенда, ихтимал, кем тотты вакытта миңа пистолетын бу күнегүләр мәктәбендә Вашингтонда. Ih затлар расплылись, кайчан наркотик башлады гамәлдә. Артык югары буенча ике, кем мучил мине чорыннан Вашингтона, шагнул миңа.
  
  
  «Күрәсең, сез аз гына да түгел үзе, мистер Картер».
  
  
  Аның неуклюже үзенә җөрьәт иттем дип әйтик аңа. Ул җиңел уклонился, һәм аны егылып аның коренастого товарища, ул схватил мине, һәм мгновение хуплады, ә аннары нык бәрде мине буенча баш.
  
  
  Аны егылып кире фатирга һәм янә төште идәнгә. Кайчан невысокий коренастый ир-ат басты мәңгегә минем, схватил аның эго өчен аяклары һәм вытащил ih астыннан аңа. Ул егылып идәнгә янымда. Аның диярлек ишеттем рус ругательств. Югары ир-ат килде һәм бәрде мине ногой шул янәшә.
  
  
  «Түгел, эшлә, аңа больно», - услышала аның сүзләрен кызлар. «Зарурлыгы юк китерергә эму авырту». Тавышы кебек, исходил башка буенча икесе дә ахырына длинного туннеля яки, бәлки, аның аша башка икесе дә ахырына дөнья.
  
  
  Югары ир-ат шау-гөр килеп выругался бу кызны. Коренастый ир-ат вскочил аякка. Баш ђйлђнђ становилось барысы да начаррак һәм дә начаррак. Аның попытался басарга, тезләренә, әмма авыр егылып өчен янәшә. Аны даими уйлады турында хәбәр килде, алар мине үтерергә. Бу иде заговор максаты белән кеше үтерү баш агенты БАЛТА, һәм ул увенчался уңыш. Тик бер генә бездә бер тирәсендә ир-атлар булмады корал.
  
  
  «Сез уйлыйсыз, ни булса да дип без җыенабыз аның белән эшләргә, зыян итмәс эму?» Коренастый рус теле некрасиво рассмеялся. Ул нык бәрде мине ногой буенча ребрам. Аның застонал һәм егылып бу спину. Аны ишеттем, ничек кыз буенча исемендәге Ильза Хоффманн яки Таня мөмкин дип саный выраженный уңышлы подобранные сүзенә коренастому ир-атка. Аннары тавыш затихли булдылар глухо гудеть бу ушах.
  
  
  Бер минуттан тьма әйләнеп кайтты, бу юлы инде булмады оттолкнуть аны. Аның кинәт егылып тљшђ, проваливался аша бездонное кара пространство, минем гәүдәсен акрын вращалось, кайчан аны, егылып тљшђ.
  
  
  Дүртенче башлыгы.
  
  
  Аны кайчан гына аңына килгән, аның лежал идәндә бу ачык освещенной антисептической бүлмәдә мәйданы якынча ун квадрат футов. Бүлмәдә иде, буш алмаганда, ак койки. Аны кайчан карадым аларга, потолочные яктырткычлар нык светили бу минем иябез. Аның iso барлык көч маташа утыра ала, һәм шунда ук авырту тойдым казанда үткәргән вычисления, шул урында, кайда минем иде аяк. Аның карады, үз ребра. Иде ужасные синяки, әмма берни дә сломалось.
  
  
  Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ничек алар мине бирегә поместили. Башта аны хәтта алмады искә вакыйгалар, приведшие к отключению аң, әмма аннары акрынлап кайта сәхнәдә белән кыз. Чертовски умно белән ih яклар подмешать әй, бу помаду препарата. Әмма ул диде үзенең иммунитете? Һәм ни өчен аны хәзер искә төште, аны ничек успокаивающий тавышы әйткән минем белән бу непреодолимой черноте, аның чувственный, неотразимый тавышы велел миңа йокларга тыныч? Эш шунда ки, мин тулысынча отключился, шулкадәр тулысынча, дип тоймадым иде үзен отдохнувшим булмаса пульсирующая авырту казанда үткәргән вычисления.
  
  
  Белән кайбер хезмәтләре белән аны басты, килде-к койке һәм селл бу ee крае, потер зат куллары белән, омтылып, ул прочистить башын. Нинди булыр иде дару алар безне кулландык каршы, минем аның сафка кертү иде эшче вакытлыча тора торган урын, һәм, күрәсең, безвредным. Сәбәпледер алмадым аңлау, oni кунакханәләр заполучить мине исән һәм невредимым. Бәлки, туганчы да тәмамланды, аны иде пожалел, алар пустили миңа пулю бу өлеше фатирда кызлар.
  
  
  Аның дип искә төшерде теплую плоть Тани подо минем ирина. Бу КГБ һәрвакыт популяр секс ничек корал. Тик бу булыр иде җитми, алу өчен минем башка яңа косметик препарата. - Мимешләр, руслар өстендә эшлиләр, йөзләгән дару һәм алар күп опередили Көнбатышка таба бу өлкәдә. Бәлки, аңа беренче вражеским агентом каршы, аның алар применили бу препарат. Аны теләмәгән испытывать моның беренчелеге.
  
  
  Оглядываясь назад, мин аңладым, нетипичного үз-Тани өчен гади КГБ агенты.
  
  
  Иде бу омтылышы мине сакларга нче избиения ир-атлар һәм упоминание турында... нинди дә булса гипнозе. Гипнотический иммунитетны тавыш бирү, һәм барысы да. Аның беркайчан да элегрәк түгел ишеттем бу термин. Минем мәгънәсе проносился аша төрле хәл итү һәм књрђсећ, һәм безгә карата нәрсә генә килдем, һәм минем гол-нык пульсировала. Миңа гына насыйп тулысынча запутаться, кайчан аны ишетте тавыш көне.
  
  
  Аны автомат рәвештә напрягся. Ишек ачылды, керде һәм ике ир-егет, барлыкка килгән фатирда Тани. Бар толстой, лысого егетне иде шундый ук уродливая ухмылка. Югары бесстрастно посмотрел миңа.
  
  
  «Нишлисең, - диде югары, - дип ышанам, син яхшы отдохнул». Бу чыннан да иде тавышы, кеше, ул напал миңа Вашингтонда.
  
  
  Аның диде. - «Иде син чулке кеше Вашингтонда».
  
  
  «Әйе, бу булды һәм мин», - снисходительно диде ул. «Кеше, аның, сез үтерәләр иде гади америкалы, ул эшләгән безне. Ул расходным материал».
  
  
  «Сез следили өчен минем бу Каракасе».
  
  
  «Әлбәттә. Без кунакханәләр югалтмаска контакт керткәнче у докторы мөмкин дип саный барлыкка киләчәк шанс заманить сине ловушку».
  
  
  "Доктор Мөмкин Дип Саный?"
  
  
  «Сез тиздән күрерсез, аны», - диде ул. «Хәзер вставайте, мистер Картер. Сездә итеп очрашу безнең лаборатория».
  
  
  "Лаборатория?" Аның басты һәм бәяләде ераклык һәм нигезләмә һәр кеше, гадать, алмыйм микән мин аны узарга mimmo аларда к көне. "Кайда ул?"
  
  
  Югары ир-ат елмаеп куйды. «Сез һаман Каракасе. Без генә кайтты сезне яңа учреждениесе КГБ, Картер, созданное махсус сезнең өчен».
  
  
  Коренастый ир-ат зарычал. - "Сез сөйләгез, бик күп!"
  
  
  Югары ир-ат хәтта взглянул аңа. «Бу тумаган, - суык-диде ул.
  
  
  Шунысы кызык, димәк. Әгәр алар намеревались үтерергә мине, ни өчен алар моңа тагын да эшләдек? Әлегә минем өчен бу гына да имело булып тора.
  
  
  Аны дип сорады. - "Син собираешься минем белән нишләргә?"
  
  
  «Сез тиздән белерсез. Файдага. Һәм доставляйте безгә бернинди проблемалар».
  
  
  Аның узды mimmo аларда к көне, һәм алар последовали өчен минем. Аның осмотрелся буенча белому коридору билалет таба ишек, похожую чыгу. Бу иде кыска коридор белән дверями һәр ахырында һәм парой башка урталыкта. Аны файдам ахыр көне булырга тиеш выходами. Алар ябылган иде, тик нәрсәдер миңа подсказывало, дип анысын ачар. Беренчедән, бездә рус булмады шул үзенә хуҗаларга.
  
  
  Бәлки, бу минем бердәнбер мөмкинлегем сбежать. Булмады, бернинди гарантия дә юк, бу мин булам, нинди дә булса формада булсын өчен, авыз аша бу биш минут. Без повернулись һәм аннан к көнне ерак ахырында коридоры. Нәкъ менә шул вакытта аның предпринял узды.
  
  
  Кинәт аны тукталды һәм тагын напал бу коренастого кеше, ул наслаждался физик өлеше минем үз хакимиятен. Аның авыр кабырчыгына аның левую, аягын, ишетә хруст һәм казана крик больно. Аны бәрде аның эго локтем буенча киң затка һәм тойдым, ничек эго нос расплющился. Ул ударился турында диварны янәшәсендә үзе белән.
  
  
  Югары ир-ат выругался һәм схватил пистолетын бу куртке. Ул досталь пистолетын, һәм ул охшаган иде ул, ул прицелил миңа башын Вашингтонда. Танышу түгел бирде миңа хисләр уңайлылык. Аны схватился кулын белән пистолетом, башка кулы белән бәрде аның эго буенча глазам. Ул әлеге гамәлне чикләде удар һәм тиз бәрде коленом миңа пах. Ул бәрде аны тойдым ужасную авырту һәм көчле өянәге тошноты. Аны хмыкнул һәм кулын югалткан белән пистолетом. Минем реакция иде акрынрак аркасында побочного гамәлләре препарата, һәм бу бирде аңа саллырак әйбер өстенлеге.
  
  
  Аның үзенә җөрьәт иттем дип әйтик кулы белән аның тамакны, һәм ул өлешчә заснял аның. Әмма аны досталь эго скользящим ударом буенча адамовому яблоку. Ул ахнул һәм егылып бу диварны. Аны повернулся һәм таба килә башлады к көне азагында коридоры. Миңа туры килде перепрыгнуть аркылы сутулую фигуру коренастого кеше, ул гади аякка басарга маташа. Аны өметләнгәнен, дип моңа югары ир-атка кирәк минуты өчен килергђ, әмма минем көтү иде недолговечными. Аңа иде гына полпути к көне кайчан револьвер ата.
  
  
  «Стой, Картер. Яки киләсе таращить күзләре пронзит синең баш миен».
  
  
  Бу бик убедительная угроза. Аны тукталды һәм прислонился к стонать түгел, әнисенә карап аңа. Минем шанс бу качу кимеде. Бер минуттан югары ир-ат яныма воткнул револьвер миңа ребра.
  
  
  «Син бик противный егет, Картер», - диде ул, затаив сулышы, прижимая кулын к горлу.
  
  
  Башка агент КГБ килде безгә. «Әгәр дә алар, - тиз-диде ул,-рус, указывая зур пальцем җир бинаның бер өлеше, - аны иде үтергән эго түләүләр турыдан-туры монда һәм хәзер. Акрын һәм авыр».
  
  
  Коренастый ир-ат вытащил үз револьвер һәм күтәрде, аның өчен ударить мине буенча башка затка.
  
  
  "Юк!" - диде югары ир-ат. «Уйлагыз турында миссия».
  
  
  Коренастый заколебался белән диким взглядом күзләрендә. Кан текла буенча эго борын буенча губам к подбородку. Нос инде опух, бу эго кеше. Аны, посмотрел аңа һәм пожалел, дип алмас үтерергә эго. Бу алган булыр иде, нибары бер минут артык, һәм бу поставляло иде миңа зур канәгатьлек.
  
  
  Тик мужик опустил пистолетын.
  
  
  «Бар, - диде югары. «Алар әле көтә безне " лаборатория».
  
  
  * * *
  
  
  Алар привязали мине к особенных деревянному стулу. Аны иде лабораториясендә. Бу-зур бүлмә белән шөгыльләнүче искәртте миңа операционную зур америка госпитальдә кала, моннан тыш, дип кырга ягыннан түгел иде операция кресло. Бәлки, урындык, аның янына, аны иде приязан, хезмәт итә ул, шул ук максатлар. Бүлмәдә берничә берәмлек электрон җиһазлар пультах идарәсе мигали төсле утлары. Машинада эшләде, ике техника, ә остальном аны иде бер. Агентлары аша чыкты бүлмәләре, привязав мине к стулу.
  
  
  Бу урындык үзе иде машиной. Бу књрђсећ бу электрический урындык, тик проводкой иде ценымногие катлаулырак. Булды хәтта баш убор белән торчащими берсе аңа электродами. Башта аны, дип уйладым, бу ниндидер системасы орудие пыток түгел имело бернинди мәгънәсе. Хәтта руслар да килә, бу нәрсә булсын өчен бары замучить кеше, хәтта алу өчен югары серләре. Существовали һәм артык примитивные ысуллары алырлык башкарырга, бу эшне ким теләсә нинди машиналар. Һәрхәлдә, агентлары да питают глубокую дәүләт серен тәшкил иткән, безгә, Россия, безгә Көнбатышта. Мин түгел иде искәрмә. Чынлыкта, безнең агентлар AX иде азрак сәбәпләрен караганда, күпчелегенең өчен пищи яшерен мәгълүмат, чөнки биремнәр AX иде күбрәк белән бәйле конкрет физик гамәлләре каршы, башка яктан караганда, белән расследованием һәм мәгълүматлар җыю.
  
  
  Әлегә аның әле маташа бөтен ачыкларга, аны ишетте, ничек минем өчен спиной ишек ачылды да, бүлмәгә керде өч кеше. Таня иде бер тирәсендә алар. Анда иде, ак халат һәм нокталарында бу роговой оправе. Ee чәч иде тупланды пучок, һәм ул выглядела бик мрачной һәм решительной. Ул очрашты белән минем күз һәм озак смотрела аларда керткәнче заговорить. Минемчә, ул пыталась әйтә миңа, дип сожалеет оборудова барлык бу, әмма бурычка беренче планда урында.
  
  
  "Сез ничек үзен чувствуете, мистер Картер?" - невзрачный диде ул.
  
  
  «Яхшы гына исәпкә алып, обстоятельства», - дидем.
  
  
  Ике ир-егет чолгап алды аны. Бер иде миңа таныш, чөнки мин әле генә укыдым эго эш китәр алдыннан буенча Вашингтона. Бу иде Олег Димитров, КГБ резиденты бу Каракасе һәм кеше өчен җаваплы да, биредә туй-тамаша бара иде. Ул урта үсеш белән седыми волосами һәм зур родинкой бу уң щеке. Эго күзләренә иде жесткими һәм салкын.
  
  
  «Шулай итеп, сез - үкенеч танылган Нигы Картер», - диде Димитров.
  
  
  «Минем, отрицать бу файдасыз, - дидем.
  
  
  «Әйе, файдасыз. Аны Олег Димитров, ничек сез, мөгаен, инде беләсез. Бу сеңелем кыз белән шөгыльләнүче ярдәм итте безгә тоту сезне докторы, Таня мөмкин дип саный, иң искиткеч бихевиорист Россия. Ә бу джентльмен - ee хезмәттәшебез, табиб Антон Калинин».
  
  
  Седовласый ир-ат ак халате буенча якка нче Тани посмотрел миңа поверх очко кивнул. Эго караш заставил минем итеп хис амебой микроскоп астында. Аның перевел карашы белән аңа бу Таню.
  
  
  Аны дип сорады. - "Бихевиорист?"
  
  
  «Чыннан Да, Нигы. Ышанам, син каршы түгел, әгәр аның атыйм сине Ником».
  
  
  Аның прислушался аның тавышка, һәм хәзер аңладым, ни өчен ул абсурд түгел, бөтенләй по-немецки. Бу булды рус теле тавышы, пытающийся имитировать инглиз теле белән немец акцентом. Бу да искиткеч, тик иде өчен җитәрлек мәҗбүр итә мине гадать.
  
  
  «Аласың эндәшергә мине ничек телисең», - диде мин. «Мин түгел, минем уйлавымча, бу зур әһәмияткә ия. Булса да булыр иде яхшы белергә, нәрсә эшләргә җыенасыз. Минем любопытство алды тәкермән минем мәңгегә. Сез өч булдырдык шабаш ведьм КГБ яки нәрсә бу үзенчә?»
  
  
  Таня дип елмайды, әмма затлар ир-атлар калды каменными. Димитров заговорил беренче киеренке югары тавыш белән. «Классик америка герое, шулай, мистер Картер? Дерзкая шаярту алдында йөзе куркыныч».
  
  
  Аны, посмотрел на Димитрова. «Бу яхшырак еларга курыктык», - бит дип җавап бирде мин.
  
  
  «Без хәзер займемся бу, Олег, - диде эму табибка Калинин.
  
  
  Димитров хмыкнул китеп барды. Аны ишетте, ничек ишек лаборатория ачылды һәм янә ябып куйганнар, ул уходил. Ике техника бездә станоклар да обращали безне бернинди игътибар. Калинин килде һәм воткнул миңа күзгә фонарь, әйберләр өчен билбау. Эшләгәндә, ул әйткән минем белән тихим тавышы.
  
  
  «Доктор мөмкин дип саный специальләшә контролендә өстендә поведением», - акрын диде ул, әнисенә карап минем күзгә. «Ул санала тирәсендә әйдәп баручы россия белгечләре өлкәләрдә, наркотиклы контроль өстендә сознанием, гипнотерапии һәм уртак алымнар контроль үз-үзеңне тоту».
  
  
  Ул выключил свят раббым, һәм мин посмотрел на Таню.
  
  
  «Бу дөрес, Нигы, - диде ул. «Без еллар буе экспериментировали белән контроле кешелек үз-үзеңне тоту. Аны күп тикшеренүләр, бу өлкәдә. Табиб Калинин тыгыз сотрудничал белән безнең төркеме, записывая һәм анализлап физик йогынтысына дәвалауның безнең пациентлар, ул танылган табиб, безнең ил ».
  
  
  Аны дип сорады. - «Сез үткәрергә җыенасыз мәңгегә минем поведенческие экспериментлар?»
  
  
  «Син укымасаң, беренче мужчиной, аның булачак контрольдә тотарга безнең усовершенствованные алымнары», - дип җавап бирде ул, һәм аның тавышы күрсәтте, аның неуверенность. Хәзер аңа иде, дип ышанам Таня белмәгән, дип әй кулланырга туры киләчәк, белемнәрен һәм күнекмәләрен мондый ужасающих эшләрдә. Ee зәңгәр күзләре скрылись өчен, очко шул роговой оправе.
  
  
  «Син собираешься... файдаланырга мине ничек дә булса?»
  
  
  Таня тиз књрсђтте миңа күзләренә янә отвернулась.
  
  
  Калинин килдем менә ярдәмгә. «Без җыенабыз уничтожить Ника Картера», - диде ул. «Һәрхәлдә, бу вакытта. Сез күбрәк түгел булачаксыз существовать, ничек Нигы Картер».
  
  
  Аны бары тик карадым аңа. Бәлки, аңа хаклы - соңгы таращить күзләре фатирда Тани мөмкин яхшырак минем өчен озак вакытка исәпләнгән перспективада.
  
  
  "Күбрәк түгел существовать?"
  
  
  «Без үткәрергә җыенабыз трансплантацию шәхес», - дип дәвам итте Калинин. «Сез станете бөтенләй башка кеше иде. Һәм бу кеше булачак запрограммирован безнең, мистер Картер. Сезнең хакта компьютер кебек булачак программировать технигы. Сез начинаете аңларга?»
  
  
  Аның перевел карашы белән аңа бу Таню. «Боже мой, Таня», - прошептал мин.
  
  
  Зәңгәр күзләре белән очраштылар минем. Ул прижалась миңа үзенең матур зат һәм алды белән якындагы столика пузырек.
  
  
  «Бу намбулин, - диде ул-деловому, - препарат, әле күптән түгел генә разработанное безнең лабораторияләре бар. Бу-сез булыр иде! " - дип наркотиком, изменяющим аңы. Ул, бар туганлык, шундый ук ЛСД, әмма гамәлдә, безнең дарулар артык инде ограниченное ".
  
  
  «Миңа түгел терпится ишетү», - саркастически диде мин.
  
  
  Ул проигнорировала кисәтү ясый һәм дәвам итте. «Кайчан кертәләр намбулин, мыслительные процесслар прерываются бу базовом дәрәҗәдә һәм шәхес үзгәрәчәк. Вакытта наркотик әверелә бик покорным һәм испытывает повышенную внушаемость».
  
  
  «Тәкъдим», - дип уйладым мин. "Шулай итеп, болар барысы да."
  
  
  «Өлешчә», - диде Таня. «Булганда йогынтысында препарата, сез килсәгез бик восприимчивы к внушению квалификацияле гипнотерапевта. Һәм ысулларына контроль үз-үзеңне тоту эшләгән елларында безнең тикшеренүләр».
  
  
  Аны дип сорады. - "Нинди максат белән?"
  
  
  Таня отвернулась.
  
  
  «Мәгънәсе юк вдаваться үз нечкәлекләре», - диде Калинин, газетабызныћ у Тани флакон һәм наполнив впрыскивает сыекча. «Теләсә нинди очракта да, сез дә-исегезгә төшерегез берни тирәсендә моннан тыш, дип әйттек, бу сөйләшүдә».
  
  
  Ягъни эго самодовольном затлар мине бик разозлило. «Тегүче сине побери!» - крикнул аңа эму.
  
  
  Эго күзләре вспыхнули булсын белән очрашырга минем взглядом, миңа тоелды, мин, диде, алар слабую вспышку курку, кайчан ул посмотрел миңа. «Зинһар өчен, башка драматизма, мистер Картер. Сез генә усложните үзенә бурычын куйды».
  
  
  Таня встала белән урындык һәм подошла белән сөйләшергә берсе тирәсендә техниклар. Калинин тотты впрыскивает алдында зат, толкая поршень өчен чистартырга аппараты от куык бар икђн пробасы һава.
  
  
  Яростное отчаяние охватило минем күкрәгенә. Бу иң близкое к тәшвишкә, мин кайчан булса испытывал. Аның беркайчан да курыкмадым физик больно яки үлем, әмма барысы да башкача. Чынлыкта алар җыелган үтерергә мине, уничтожить минем шәхес, ә аннан файдаланырга минем гәүдәсен үз нечестивых максатыннан. Нче, бер уй, бу хакта минем аркада йөзү буенча пробегали мурашки. Хәзер аны белә угроза унизить AX түгел иде, ул буш. Әзерләүгә, бу планның - нинди иде ул безгә иде - аларның китте айлар, хәтта елларга. Һәм әйдәп баручы агентом AX, выполнявшим бу алар иде диярлек, өйдәге кебек.
  
  
  Ярдәмгә Калинину килеп технигы. Таня повернулась һәм књрсђтте, безнең аша бүлмә. Техник привязал резиновую трубку к минем плечу һәм закатал рукав минем рубашки. Аны күргәч, чыгыш ясаучылар, кан тамырлары бу предплечье. Намбулин входил откровенными көнне венага.
  
  
  Минем складывать доллар бешено колотилось. Кайчан Калинин яныма белән иглой, аның шталь отчаянно белән көрәшергә кожаными каешлары, барлык көче белән стараясь ih порвать. Әгәр аны ала басу белән, агымдагы урындык, аны алыр җиңел кайгыртырга турында әлеге мужчинах. Әмма узы иде, артык нык була.
  
  
  Юк өчен көрәшергә, мистер Картер, - җайлап диде Калинин, схватив минем өчен предплечье. - Йөгерергә бу вакытта бөтенләй мөмкин түгел ».
  
  
  Игла опустилась һәм техник тотты да минем өчен җилкәсенә өчен ул түгел иде хәрәкәт итә. Зат Калинин иде җиңел намек удовольствия, ул воткнул иглу узган киңәйтелгән венага, ә аннары надавил бу поршень шприца.
  
  
  Бишенче башлыгы.
  
  
  Минем охватило хисе эйфория. Аннары минем гәүдәсен башы неметь. Минем сулышы сизелерлек замедлилось, һәм ул тойдым, кебек, белән лба һәм югары иреннәре капает пот. Мине хәтта кызыксындырды, дип мине накачали наркотиклар һәм ужасное хисе паники исчезло. Аны һаман да искә ала, барысы да дип әйттеләр миңа, һәм мин белә алар җыела кулланырга мине нинди дә булса ужасном экспериментта буенча террору, тик бу мине артык түгел беспокоило. Аны белә тиеш мин булырга тиеш, ләкин бу минем генә түгел кызыксындырды. Берничә минут аны көрәшкән, моның белән хисе, омтылып, ул разжечь гнев, ул тоймадым аның эчендә үзен, тик берни дә калмады. Булса да, алар безгә нишләр, булса алар безгә әйттеләр, бу минем устраивало. Юләрлек булыр иде моның белән көрәшергә, борчылу бу хакта. Аны иде ih хакимияте, ih көче бик зур иде. Аның подчинюсь моңа һәм, бәлки, нинди дә булса рәвешле выживу. Ахыр чиктә, бу нәрсә, чыннан да, бик мөһим, озак вакытка исәпләнгән перспективада.
  
  
  Ih затлар искривились китергәнегез - Тани һәм Калинин, - һәм алар карадык,
  
  
  миңа, ничек диңгездә свинку бу клетке, тик мин түгел возражал. Аларның иде, аның эше, һәм ул позволил аларга моны.
  
  
  Калинин ул арада к минем затка һәм приподнял минем веки. Ул кивнул Тане китеп барды. Таня подошла миңа зат. Ул авылның бик якын. Аны, посмотрел аның искиткеч зәңгәр күзләре һәм берәүдә конструкция, аның буенча элегрәк скучал.
  
  
  «Хәзер син тоясың үзен бик расслабленным, бик непринужденным», - диде ул миңа мягким чувственным тавышы. Тавышы, интонации усилили минем хисе иминлек телим.
  
  
  «Әйе», - диде мин, әнисенә карап бу куе синие бассейннар ee күзләр.
  
  
  «Син смотришь миңа күзләренә, твои глаза устают. Твои веки булалар бик авыр булды, һәм син телисең ih ябарга».
  
  
  Минем веки задрожали.
  
  
  «Хәзер кыен тотарга күзләре ачык. Аны кайчан досчитаю кадәр биш, сез закроете күзләренә, чөнки захотите. Сез почувствуете зур облегчение, кайчан закроете күзләре. Аннан тыш, сез ничек ih закроете, сез акрын погрузитесь бу тирән транс. Одина. Сез бик сонный. Ике. Сездә бик авыр веки. Өч. Сез тирән расслаблены һәм покорны. Дүрт. Кайчан сезнең күзләре закроются, сез позволите минем тавышка җибәрергә сезне җиңсәләр, сезнең ответах һәм гамәлләрендә. Биш ».
  
  
  Киресенчә, минем күзләре белән ябылды, бу үз залп. Аның, белә дә алмыйм саклап калу ih нче ябу, әмма, хәтта, теләгән омтылырга.
  
  
  «Сез хәзер торасыз бу гипнотическом трансе һәм откликнетесь минем тавышы».
  
  
  Ул сөйләде мягким, тихим монотонным тавышы булган, нишләптер, бик ышандырырлык. Аны берәүдә, дип испытываю зур привязанность садиванкинаның звучанию аның тавыш - моның чувственного, обольстительного тавыш, - һәм миңа килә, барысын да эшләргә", дип сорады ул миннән.
  
  
  "Сез аңлыйсызмы?" - дип сорап куйды ул.
  
  
  "Әйе, аны аңлыйм."
  
  
  «Яхшы. Хәзер без җыенабыз кияргђ бу кольцевое урнаштыру сезнең башын прикрепить электроды». Аны тойдым, ничек кемдер перемещает җиһазлар миңа, башына. Ул походил бу повязку, башына, һәм, ул искә төшерде, лабиринт озату, алар чыгуы килгән аңа.
  
  
  «Әлегә аны сөйләшәм синең белән, Нигы, син тотасың алырга аудиовизуальные мәгълүматлар белән машиналар. Нәрсә син җилдә һәм ишетәсеңме, күңелле булачак һәм ярдәм итәчәк сиңа җитәргә хәле глубочайшего транса». Кайдадыр мин ишеттем щелчок өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, һәм аннары водоворот матур чәчәкләр атаковал черноту ясалган Таней. Бергә чәчәкләр белән килде, йомшак музыка, яхшы көйләр, аны, аңа беркайчан да элегрәк түгел ишеттем. Һәм тавышы Тани озатып йөрде искитмәле тамашалар.кулланылуы.
  
  
  «Бөтен мускулларын сезнең тән йомшак расслабляются, җиңел расслабляются, һәм сезне колачлый зур хисе эйфория. Сез торасыз бу эскалаторе, ул движется аска таба. Һәр ногой сез акрын опускаетесь аска таба, һәм сез становитесь тагын да расслабленными. "
  
  
  Машина булдырды минем өчен эскалатор һәм плавном скольжении мине понесло аска аша лабиринт буяулар шул мягкую темноту.
  
  
  «Сез приближаетесь к аскы өлешендә эскалатора һәм тәслим бик, бик тирән транс. Сез тулысынча воспринимаете минем тавышы». Аның җитте төбе һәм булып чыкты бу уңайлы, иркен парящей тьме, шуның беркайчан да китәргә теләгән.
  
  
  «Мин попрошу сезне сосчитать кадәр биш, әмма сез пропустите санны өч. Сез генә аласыз сүзне санны өч. Хәзер сосчитайте кадәр биш».
  
  
  Минем иреннәре шевелились. «Бер, ике, дүрт, биш». Минем авызы һәм баш миен бернинди уртаклыгы да юк номеры белән өч.
  
  
  «Бик яхшы», - диде Таня. «Ә хәзер әйт миңа үзенең исемен һәм кем син».
  
  
  Ниндидер тирән эчендә мине сопротивлялось, әмма бу всемогущий тавышы спрашивал минем, шуңа күрә аңа болай дип җавап бирде: «Аның Нигы Картер. Аның эшлим AX, анда минем кодланган исеме N...» Мин алмадым искә номеры, һәм рейтингы Киллмастера ». Алга таба бирде тулырак мәгълүматны идентификацияләү.
  
  
  «Яхшы. Хәзер послушайте мине игътибар белән. Сез барысы да табачаксыз, - дип кенә әйттеләр миңа да, калганы бәйле, чөнки сезнең узган. Бу иң вакытта сездә үсә тулы һәм тотальная амнезия».
  
  
  Фаҗига сәер нерсе. Минем иңләгән экзотическая дрожь, һәм ул узды, аны тойдым баш ђйлђнђ. Кайчан физик эффекты узды, аны тойдым үз-үзен югыйсә. Бу бик тонкая аерма, тик кебек тоелды, әйтерсең лә бөтен дөнья тирәли мине юкка чыга. Во вселенной берни дә калмады, мәгәр минем парящего тән һәм тавыш Тани.
  
  
  "Кем син?"
  
  
  Аның уйладым минут. Берни дә чыкты. Аның тырыштым iso барлык көчләр, әмма барысы да тагын алмады җавап бирергә. Минем иде шәхес. Аңа иде существом, плавающим бу бескрайней тьме, ожидающим өчен мине! " - дип, классифицировали һәм классифицировали.
  
  
  «Белмим», - диде мин.
  
  
  "Син кайда яшисең?"
  
  
  «Бу черноте», - дидем.
  
  
  "Каян килдегез?"
  
  
  "Мин белмим."
  
  
  «Яхшы. Аның освежу марлон хәтер. Хәзер син күрерсең алдына образы кеше». Машина зажужжала, һәм мин күргән кеше. Ул югары белән темными волосами һәм серыми күзлегеннән. «Бу ир-ат - ул син», - дип дәвам итте ул. «Сез - Рафаэль Чавес».
  
  
  «Рафаэль Чавес», - диде мин.
  
  
  "Сез венесуэлец үткәргән берничә елда Кушма Штатларда. Сез туган
  
  
  бу Маргарите алган белем Каракасе. Сез эшләгән берничә юнәлеш буенча, әмма хәзер сез актив революционер ».
  
  
  «Әйе», - диде мин.
  
  
  «Сез яшисез фатирда бу Авенида Боливар, 36, биредә Каракасе».
  
  
  «Авенида Боливар, 36».
  
  
  Ул дәвам итте сөйләргә миңа, дип, миндә юк, гаилә яки дуслар, һәм кешеләр, алар белән аның общалась иде немногими бу бинада ителгән товарищами буенча революциясе.
  
  
  «Соңрак син узнаешь үзе турында күбрәк», - ниһаять, диде ул. «Ә сез әлегә ял итәргә тиеш. Аның булырмын отсчитывать биш ел элек. - Вакытында исәп сез акрын выйдете буенча транса һәм янә вернетесь үз аңы. Биш. Сез тагын поднимаетесь буенча өскә таба эскалатору. Дүрт. Сез тулысынча хәлдә тынычлыгын. рәхәтләнеп ял итте, әмма сез становитесь артык осознанными. Өч. Кайчан сезнең күзләре ачыла хисабына кадәр бер, сез берни дә түгел, - исегезгә төшерегез барып, ничек закроете күзләренә, бөтенләй берни дә. Ике. Кайчан сезнең күзләре ачылачак, сез-исегезгә төшерегез гына булса да, мин әйтә, сез - Рафаэль Чавес. Сез берни дә түгел, - исегезгә төшерегез җиткәнче тулы амнезии. Одина ".
  
  
  Аның күзләрен ачты. Анда сидела кыз, һәм ул белә әле бу зат элек, тик төшенчәсенә ия түгел иде, шул кайсы вакытта башка хђл. Булырга тиеш, бу кайтарганнар барып, ничек ул закрыл глаза. Аны шунда ук билгеләп үткәнчә, ул тирәсендә Венесуэла, һәм бу уменьшило минем кызыксыну хорошенькому личику. Аны, ди иде аның белән бу беглом испан.
  
  
  Аны дип сорады. - "Qué pasó?"
  
  
  «Сез иде астында легким успокоительным, сеньор Чавес. Сез эләккәч, авариягә эләкте һәм алган удар буенча максатлары һәм без позаботимся турында сезгә берничә көн эчендә. Сез чыннан да белделәр, үз революционных тарафдарларын, дон? "
  
  
  Аның оглядел бүлмә. Техник расстегнул узы торган иде мине билеты откан, һәм төшергән нәрсә белән минем баш. «Ни өчен... әйе», - диде мин. Эш шунда ки, мин диярлек берни дә искә алды.
  
  
  «Бу докторы, Калинин, ә аның Таня мөмкин дип саный, сезнең руслар дуслар бу революционном хәрәкәттә. Бу һәм башка иптәшләр - Менендес һәм Сальгадо. Алар сезнең белән хәрәкәттә дәвамында шактый вакыт. Алып кайттык сезне бирегә, бу шәхси клиника, дәваларга сезне. Ахыр чиктә, конференция калмады ".
  
  
  Аны дип сорады. - "Конференциясе?"
  
  
  Таня дип елмайды. «Түгел пытайся искә барысы да шунда ук. Сиңа кирәк сарыф үз бүлмәсен һәм ял итә».
  
  
  «Әйе», - тупо диде мин. «Ял итә. Аны бик арыдым».
  
  
  * * *
  
  
  Бүлмәдә, аңа минем отвели, рәхәт тыныч кына. Иде генә койка, анда ятарга мөмкин иде, тик бу вакытта башка хђл, аның алмады көтәргә больничной койки. Ахыр чиктә, аңа булган кеше, разыскиваемым закон, шулай түгелме? Намус белән сөйләшәм, аның аз-дип искә ала. Миңа шунысы кызганыч, мин түгел дип сорады кызны ничек килеп несчастье, чөнки мин түгел помнил бу хакта. Бер билгеле иде - миңа кирәк иде, иптәшләр, алар вылечили мине. Миңа алар бик кирәк. Алар төшенчәләр түгел, булды ни дәрәҗәдә бик җитди минем амнезии. Ярар, бу прояснится берничә сәгатьтән соң. Яхшы йокы мине поправит. Әмма мине беспокоило дип, мин алмадым искә мөһим конференцияне, аның турында сөйләде кыз. Минем баш миен закружился нче попыток искә төшерү, тик ахыр чиктә аны, заснул.
  
  
  Аның кинәт проснулся уртасында төн. Минем иде галлюцинация китереп чыгара, яки иде бу гади генә сәер төш? Булырга тиеш, иде сон. Аны иде, нинди дә булса чит илдә, аерым пустынной ил. Аның бежал буенча темной мощеной урамындагы һәм гнался өчен мужчиной. Аның тотты үз кулымда озын кара пистолетын немец җитештерү, ихтимал, Люгер. Аның ата бу, моның, кеше һәм үтерергә маташа эго. Ул повернулся һәм ата миндә дә, мин дә тойдым жгучую авырту казанда үткәргән вычисления. Пистолетын минем кулымда кинәт превратился бу балта белән кыска саплы хәнҗәрне алып атасына бирде. Аннары аны проснулся.
  
  
  Бу иде, сәер төш. Аның да помнил булсын, нинди дә булса ил, тыш, Венесуэла һәм Однообразно. Һәм аның безгә бер тапкыр да тормыш түгел, ата шул ирне. Яки аны? Минем өчен болар барысы да түгел имело булып тора.
  
  
  Кайчан наступило утро, алар китергән миңа поднос белән ашау һәм аның белән жадностью үз өстенә алды. Бетергәч, аны карады, үзенең йөзен көзгесендә. Һәрхәлдә, бу знакомо. Әмма, күрәсең, бу зат түгел милкендә иде Рафаэль Чавесу. Аны взглянул бу киемнәр, аны алар китергән миңа түгел, билгеле сл. Ирек бирмәячәк иде пусты, опознания түгел иде. Якынча аша сәгате килде Менендес һәм отвел мине кире бүлмәгә белән стулом белән проволокой һәм башка җиһазлар.
  
  
  «Хәерле иртә, сеньор Чавес», - сәламләде минем кыз, назвавшаяся Таней. "Сез әзер яңа дәвалау?"
  
  
  «Әйе, аны шулай аладыр дип уйлыйм», - диде мин, әнисенә карап машиналар. «Ләкин барысы да бармы бу кирәк? Аның отель булыр иде белергә, нинди дәвалау аны алам».
  
  
  «Зинһар, - диде Таня, показывая миңа зур урындык. «Сез тиеш, безгә ышанырга, сеньор Чавес. Без сезнең белән дуслар».
  
  
  Аның sel бу кресле, әмма миңа булды буенча түгел үзе. Аның отель кайтырга җае чыкмады тирәсендә бу бинаның, побродить урамнары буйлап Каракаса, кайтырга үз фатирын Авенида Боливар. Аңа иде ышанам ки, бу таныш төрләрен вернут миңа хәтер һәм ясасалар, мине сау-сәламәт. Аның вәгъдә бирде үземә", дип, әгәр бу дәрес түгел нәтиҗәләргә китерәчәк, аңа шунда ук кайтып барам.
  
  
  «Ә хәзер расслабься», - диде миңа", " кеше һәм Калинин исемендәге.
  
  
  "Мин күрсәтермен сезгә легкое успокаивающее ». Ул воткнул миңа предплечье впрыскивает кылды подкожную инъекцию.
  
  
  Минем баш промелькнуло исеме. Намбулин. Анда аны ишеттем, бу элек? Ясаганчы, аның алмас күбрәк уйларга бу хакта, аны башлады хис итәргә, дип, мине колачлый глубокая эйфория, һәм мин югалттым кызыксыну сүзләре һәм бөтен остальному.
  
  
  Кемдер дип миңа баш убор. Мин возражал. Бер минуттан ишеттем, аның тавышы Тани.
  
  
  «Телисез икән, күз йомарга. Сез закроете ярар счетына кадәр биш». Ул посчитала, һәм минем күзләре белән ябылды. Караңгыда кинәт вспыхнул төс, һәм аны ишетте ниндидер странную музыка белән шөгыльләнүче нишләптер аз, миңа знакомой. Тавышы умолк, әмма төс һәм музыка продолжали сузарга мине аска таба һәм аска. Кебек тоелды миңа мин эскалаторе. Аннары минем баш раздался башка тавышы. Тавышы сөйләгән иде миңа оборудова миңа барысын да. Һәр вак-төякме, бер даталар минем туган кадәр минем недавней эшчәнлеге сул як хәрәкәттә өчен азат итү Венесуэла нче тиранического империализма Кушма. Иде сурәтләре конкрет сцен. Кайчан барысы да тәмамланды, аны алды тулырак картинаны үз узган. Минем амнезии излечилась.
  
  
  Аңа әгъзасы, сәяси төркем астында «Самосуд», максат итеп свержение хөкүмәте Венесуэла һәм билгеләү сул як режим ярдәмендә рус. Минем завербовали берничә ай элек берничә көн элек аны, яраланган вакытында күрсәтү у америка илчелегенең.
  
  
  Таня янә заговорила. "Сезнең лидеры сорады безнең сезгә хәбәр итәргә дип сафларына дружинников истончаются аркасында трусливого дезертирства алдында зат бик көчле булачак полиция тактики. Шуңа күрә эш итәргә кирәк хәзер. Сез сайлап алынды үткәрү өчен бу гамәлгә.
  
  
  «Венесуэла булды, артык зависимой исеменнән Кушма штатлар», - дип дәвам итте ул. «Кушма штатларына сатып ала якынча 40 процент, экспортка нефть Венесуэла, дип бирә американцам œлем икътисади хватку өчен Венесуэла. Венесуэла президенты һәм эго капиталистическое хөкүмәте булырга тиеш юк ителде, керткәнче алар тапшырачаклар бөтен илне американцам. Планы эшләнде. эшләнгән исәпкә алып, алдагы Каракасской конференцияләр.
  
  
  «Конференциясе булачак очрашу алдыннан арасында Венесуэла президенты һәм вице-президенты, Кушма штатлар. Ул бирәчәк мөмкинлеге нанести удар без дә бу врагам халык. Соңрак сезгә сообщат турында характере планы һәм детальләрен моннан тыш, бу ничек булырга тиеш үтәлде. Сез аңлыйсызмы? "
  
  
  "Әйе, аны аңлыйм."
  
  
  «Яхшы. Сез проснетесь, сез-исегезгә төшерегез үз нечкәлекләре бар да, мин, сезгә, диде, һәм барысы да, сез ишеттек һәм күрдек, булганда да бу глубоком трансе. Әгәр сезнең татарлык барлыкка килергә мөмкин булган мәсьәләләр турында нечкәлекләре, сезнең подсознание җаваплар бирәчәк һәм заполнит теләсә нинди проблемалар бу мөмкин сезне беспокоить. Сез дә булачаксыз подвергать сомнению үз идентичность " кебек Рафаэль Чавеса дә калырсыз, сомневаться бу обоснованности эго сәяси фәлсәфә ».
  
  
  Аша берничә минут минем күзләре естественным итеп ачылды, һәм ул искә төшерде, ничек Таня считала кире тәртиптә биш кадәр бер. Аны шулай ук искә төшерде, барысы да үзенең узган гомерен. Булса да, алар безгә эшләдегез, минем белән, бу үз эшен эшләде. Аны тулысынча оправился нче амнезии.
  
  
  Таня дип елмайды. - "Сез ничек үзен чувствуете, иптәш?"
  
  
  "Бик яхшы", - дидем. «Наркотик заставил минем искә. Аны тиеш катнашырга миссия каршы Каракасской конференцияләр, хәзер аны искә алды бу хакта. Аның әзер булырмын?»
  
  
  «Сез булачаксыз әзер», - диде ул.
  
  
  Калинин отвернулся һәм минем янга килеп, к техниканы шул ерак ахырында бүлмә калдырып, безнең белән Таней ялгыз калу. «Без онытмыйбыз... без беләбез берсен берсен яхшырак аны хәтерлим әле?» Аны дип сорады. Минем иде мимолетный образы Тани, лежащей обнаженной ирина.
  
  
  Нәрсә иде бу, аның күз алдында, аннары аның йөзе расплылось җиңел улыбке. «Мин өметләнгәнен, син вспомнишь. Безнең иде кичәсе бергә. Әйә син хәтерлисеңме?»
  
  
  «Алай ук түгел», - диде мин. «Әмма мельком, некое воспоминание аны алды, миңа теләр искә күбрәк».
  
  
  Ул тихонько рассмеялась. «Бәлки, без тагын үткәрергә берничә минут бергә керткәнче син покинешь клиника».
  
  
  «Бу, ягъни ни тора көтеп», - диде мин.
  
  
  Хәер, аның үзен начар хис итә тулысынча яхшы, алар настаивали өчен аның калды, үз бүлмәсендә һәм отдохнул. Аны бераз уйладым турында Тане. Сәер. Минем торак пункты россиядә булган иң мөһим тормышымда, тик мин алмадым перестать турында уйларга да бу необыкновенной кызга.
  
  
  Мин уйламадым турында Тане, аны торгызырга маташа үткәне үткәргән диярлек оныткан аркасында аварияләр. Һәм, мин ничек попытался искә төшерү, миңа вспомнился кечкенә генә бер очрак. Аның яланаяк забежал бу глиняный йорты шәһәр читендә Маргариты. Аннары аны, дип искә төшерде, бу йорт иде минем йорты, ә хорошенькая черноволосая хатын-кыз буенча исемендәге Мария иде минем әни. Ул минем әти үлгән чакта миңа тугыз яшь. Тиздән аннары бу аның килдем бу Каракас, анда яшәгән туганнарыннан һәм укыган өчен дәүләт хезмәткәренең.
  
  
  Бөтен хакта да әле булмады, ниндидер сђер. Аны искә ала, дип хәбәр аша узган, әмма бу әйберләр казались нереальными, мысленные образлар блеклые һәм туманные. Аны кайчан безнећ белђн аралашудан туктады турында уйларга, алар аңлы рәвештә, алар бары исчезали бу забвении һәм казался әлеге өлештә мине.
  
  
  Гаҗәп, әмма иң яркими минем хатирәләре калды, алар берничә ел торган, аның үткәрде Америкада эшләп погрузочной платформасында.
  
  
  Аны көне буе үз бүлмәсендә. Ул төнне миңа килде Таня. Ул акрын гына керде һәм закрыла артыннан ишек. Аның басты белән ахырына койки, кайда укыган, газета ах Каракасской конференцияләр. У нах иде стетоскоп, ә кулымда ул держала планшет.
  
  
  "Алам, аның пощупать синең пульсы?" дип сорады ул.
  
  
  "Әлбәттә."
  
  
  Ул держала минем запястье үзенең кечкенә генә йомшак кулы. Безнең карашлары очрашты, һәм ул тиз отвернулась. Ул сделала билге үз диаграмме, аннары приставила стетоскоп миңа күкрәгенә белән минутта прислушивалась.
  
  
  "Сез чувствуете тошноту?"
  
  
  "Юк."
  
  
  "Бармы потоотделение во сне?"
  
  
  «Әллә өчен аның помнил».
  
  
  Минемчә лиганың белән аның тулы губернасында бу чувственные изгибы аның тән. Һәм янә минем баш промелькнул дразнящий образы - Таня обнаженной ирина. Ee киләсе штопора казался экстрасенсорным.
  
  
  «Син, диде, - дип искә алды ... якынлыгы арасында безнең, Рафаэль».
  
  
  "Әйе, аның дип искә төшерде ул."
  
  
  "Алмассызмы сез сөйләү миңа сез искә төшерделәр?"
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Юк. Бу иде син. Ирина".
  
  
  Аның матур зәңгәр күзләре избегали минем караштан. Аның алды бар нах планшет һәм стетоскоп һәм ташладым ih идән. Аннары аның йомшак притянул ee үзенә. Аны поцеловал аны, һәм ул, дип җавап бирде.
  
  
  "Син чыннан да спал минем белән, шулай түгелме?" - тыныч кына дип сорады мин.
  
  
  Ул попыталась отодвинуться, әмма мин аны удержал аны. «Рафаэль, син дә любовник», - возразила ул. «Син революционер. Синнән булмады, вакыт хатын-кызлар».
  
  
  «Аны булырга тиеш, вакыт тапты тапкыр булса да, - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аны әй.
  
  
  Аның күзләре белән минем тапкан. «Әйе, бер тапкыр». Киресенчә, ул искә ала. «Кайтарганнар кадәр демонстрацияләр у америка илчелегенең. Аны алып килде хат калдырган сезнең фатир, һәм сез сораган иде, мине калырга».
  
  
  «Һәм без поцеловались, һәм мин прижал сине шулай якын», - диде мин, акрын уздырып куллары белән бөтен озынлыгы аның тән.
  
  
  «Рафаэль, зинһар...» - аз запротестовала ул.
  
  
  Аның расстегнул аның формасын кадәр була һәм просунул кулын эченә, прижимая ee үзенә. Аның ласкал ee күкрәк һәм тоймадым, ничек нче минем прикосновения аның соски затвердевают.
  
  
  "Рафаэль ..."
  
  
  Без тагын целовались. Ул перестала сопротивляться белән внезапной зур страстью дип җавап бирде минем ласку, аның гәүдәсен отчаянно напряглось, аны кайчан исследовал аның авызы. Кайчан токионың тәмамланды, без икебез дә затаили сулышы һәм жаждали кушылмаган.
  
  
  «Ах, Боже мой, Рафаэль», - выдохнула ул.
  
  
  Ул скинула формасын һәм уронила аның идәнгә. Аның наблюдал, ничек ул стягивала трусики үзләренең озын гладких бедер. Ул янына койке һәм потянулась, аның гәүдәсен дрожало нче кузгату. Аны тиз разделся һәм жим ятып кына торды янында. Минем бармакларымны һәм иреннәре перебирали һәр дюйм аның кайнар дрожащей плоти.
  
  
  Кинәт ул попыталась отодвинуться, әмма аңа ныклы прижал ee. "Мин делаю синең белән?" воскликнула ул. Аның подавил аның сүзләрен, тирән погрузившись аның авызы телен. Ул янә башыннан җавап бирергә.
  
  
  Мин белмәдем, ул омелой күздә тотып, һәм миңа барыбер. Аның шундый уйларга турында гына аның спелом, җылылык теле. Ул застонала нче теләк булганда, аның перевернулся бу нах. Аның бот ачылды минем өчен, һәм мин тоймадым, аны ничек ногти впиваются бу минем спину. Аның кискен керде нах, һәм ул вскрикнула от удовольствия. Ул чакта барысы да тьмой, безотлагательностью һәм нарастающей необузданной страстью.
  
  
  Алтынчы башлыгы.
  
  
  Мине янә привязали к стулу бүлмәдә иде бөтенләй караңгы. Алар ясадылар миңа тагын бер инъекцию, тик бу юлы бернинди умоляющих тавыш. Икенчедән, миңа действовал гына наркотик. Тани һәм Калинин хәтта бу бүлмәдә юк иде.
  
  
  Алар нәрсә упомянули турында «соңгы вакытта». Аны ишеттем, алар ничек сөйләштеләр бу буенча-рус, һәм, нишләптер, барысы да аңладым, хәер, ул гына да түгел, помнил өчен кайчан булса үзе рус.
  
  
  Аны кайчан sel бу кресле, караңгыда китергәнегез образы туды. Бу иде президенты, һәм ул произносил сәяси сүз. Ул барлыгы егерме футах миннән жестикулировал сөйләшү вакытында. Ул әйткән әйберләр, алар мине бик расстраивали. Аның покрылся салкын аннары. Эйфория сменилась көчле гневом, чөнки сүзләрен становились да артык артык оскорбительными, барлык громче һәм громче. Эго йөзе акрын исказилось булды кот очкыч хәл искаженным. Бер минуттан зат барлык иде, дип калды нче сурәтләре. Ул башлаган кићђя, становясь күбрәк һәм уродливее буенча дәрәҗәдә моннан ничек обиды хлестал буенча эго скрюченных губернасында. Зат иде, шулай якын, мин, кулга алам протянуть кулын атаковать аның.
  
  
  Аны ишетте крик бүлмәдә һәм аңладым, - дип ул исходил тирәсендә минем үз горла. Аның яростно дотянулся моңа кадәр ужасного затлар омтылып, ул разорвать плоть голыми куллары белән, царапая аның пальцами.
  
  
  Тик мин алмадым, моңа ирешә. Крик иде воплем тулы разочарования һәм жалкого отчаяния аркасында катнаша алмавы дотянуться кадәр ужасного затлар һәм уничтожить эго. Бер минуттан тавышы затих, һәм әйләнәсе тынлык, искаженное йөзе тулы хәрәкәт итәргә китергәнегез.
  
  
  Кинәт
  
  
  Тавышы Тани раздался тирәсендә темноты. «Бу сезнең дошманы. Бу кеше, ул тора арасында сезнең халык һәм свободой. Ул мерзкое, уродливое хайван, һәм ул ашый трупами, үз халкының. Сез һәрвакыт эго түгел тарафдарлары һәм курыккан идек, әмма хәзер сез поглощены отчаянным, жестоким отвращением. Сез ненавидите эго күбрәк кайчан булса ненавидели кемне дә булса яки нәрсәне дә булса үз тормыш ».
  
  
  Аны уйлады, дип минем күкрәгенә вотум-вотум взорвется нче отвращения һәм нәфрәт, алар аны испытывал к искаженному затка. Аның барлык вакыты дип искә гнусные сүзенә президенты һәм сжимал кулаки кадәр булган хорька, әлегә ногти түгел разорвали ладони.
  
  
  Ниһаять сурәте исчезло караңгыда, алмашты һәм башкаларга. Башта бу миңа түгел, знакомо, аннары аны искә алды бу хакта аша газетасы. Бу иде америка вице-президенты. Ул әйткән по-английски, әмма аның эго яхшы понимал. Ул, дип аћлата булачак белән тыгыз элемтәдә торырга хөкүмәте Венесуэла, дип штатлар тәкъдим ителәчәк күбрәк икътисади һәм хәрби ярдәм өчен, Венесуэла президенты каласың у хакимияте. Әлегә ул сөйләде, аның йөзе үзгәрде. Эго күзләре становились да артык злыми, ә усть извергались отвратительные, отвратительные сүзләре.
  
  
  Ниһаять, зажегся святым, аны иде, бөтен бу поту. Техник төшергән минем белән урындык һәм отвел кире минем бүлмәгә. Препарат һәм непреодолимые хисләр тулысынча истощили минем энергиясе. Минем аяклар иде ки слабыми, дип мин чак җебе йөри.
  
  
  Кайткач, бу минем бүлмә, техник ярдәм итте миңа утырыр алдыннан бу койку һәм посмотрел миңа өстән аска таба.
  
  
  Ул дип сорады. - "Синең белән барлык впорядке?"
  
  
  "Мин шулай дип уйлыйм."
  
  
  Ул любезно. - «Бу-барыбыз өчен кирәк, сезнең миссия».
  
  
  Аның тирән вздохнул. - "Кайда Таня Мөмкин Дип Саный?"
  
  
  «Ул мәшгуль»проекты.
  
  
  «Мин тиеш, аны күрергә».
  
  
  «Куркам, бу мөмкин түгел».
  
  
  Аны, посмотрел аңа. Бу яшь иде венесуэлец буенча исемендәге Сальгадо. Эго зат выглядело гадел. Бәлки аркасында откровенности, ул аны шунда, күрдем аны, выпалил булса, нәрсә турында хәтта белмәде, дип уйлады.
  
  
  «Әйә да аның тегесе, хема мине дип атыйлар? Әйә да болар барысы да халык өчен кирәк медицинада революция?»
  
  
  Эго күзләре сузились миңа. "Син сомневаешься бу?" - белән тревогой дип сорады ул.
  
  
  «Мин... мин белмим. Минемчә, юк. Кайчагында миңа калса, мин схожу белән акыл».
  
  
  «Сез сошли белән акыл. Иң делле, сез хәзер тулысынча сәламәт». Эго тавышы иде успокаивающим.
  
  
  Аны дип сорады. - «Ничек озак аны иде монда, клиникада?»
  
  
  Ул заколебался, әйтерсең задаваясь сорау, җавап бирергә микән миңа. «Позавчера кич сезне китерде иптәш».
  
  
  "Ә кайчан аны булырмын әзер китәргә?"
  
  
  "Бүген."
  
  
  Аның әкрен күтәрелә төште бу локте. - "Иң делле?"
  
  
  «Соңгы этабы тәмамлана бүген соңрак. Сездә әле берничә танышу дәресләре. Киләсе булмаячак бик күңелле сезнең өчен, әмма ул тәмамлана иртәрәк тапсагыз бу хакта. Бу өр-кирәкле өлеше-сезнең әзерлек эше конференциядә ".
  
  
  "Бу эш?"
  
  
  «Алар әйтерләр сезгә соңрак бүген».
  
  
  Кинәт ишек отворилась, һәм керде докторы, Калинин. Ул бит посмотрел на техника. «Нәрсә бу? Нигә сез һаман белән сеньором Чавесом?»
  
  
  Техник выглядел испуганным. - «Ул отель бераз сөйләшергә».
  
  
  «Кайт инде ... эшкә», - кыскача диде Калинин.
  
  
  "Әйе, билгеле." Сальгадо повернулся һәм чыктым аша бүлмә.
  
  
  Аны карадым, ничек Калинин яныма. Миңа түгел, нравилась фикер турында хәбәр монда эшли руслар, һәм бу минем ватандашларга рөхсәт ителми сөйләшә минем белән. Венесуэлец тиеш контрольдә тотарга, үз революция, әмма Калинин карый Сальгадо, ничек к низшему.
  
  
  Калинин натянуто дип елмайды миңа. «Миңа бик кызганыч, бу шулай кискен отнял сезнең Сальгадо, сеньор Чавес, әмма бар вазыйфаларын да башка урында. Сез яхшы үзләрен чувствуете?»
  
  
  «Менә», - дидем.
  
  
  Ул пощупал минем пульсы һәм күпмедер вакыт берни сөйләшми.
  
  
  «Бик яхшы. Сиңа ял итәргә кирәк, ә без, придем өчен синең аннары төшке аш. Синнән алда җитди шөгыль».
  
  
  "Әйә да аны, чыннан да, алам чыгып китәргә бу урын бүген кич белән?"
  
  
  Минем штопора застал эго врасплох. Тик соң кыска пауза ул болай дип җавап бирде: «Әйе. Бүген кич белән сез булачаксыз әзер».
  
  
  «Яхшы», - диде мин. «Ненавижу бәяләмә».
  
  
  «Без барыбыз да», - аңлы рәвештә диде ул. «Ләкин без алып килә корбаннар хакына революция. Әйә бу алай түгел?»
  
  
  Аңа кивнул. Калинин натянуто елмаеп куйды һәм китеп барды.
  
  
  Аның заснул кыска вакытка. Кинәт аның ишетте үз крик. Аның селл бу койку откровенные, бөтен бу поту һәм трясясь. Аны дрожащей кулы буенча рту, әнисенә карап противоположную диварны. Миңа түгел иде күрәсең куркырга - шулкадәр, аны, белми үзе турында. Булырга тиеш, алар бирмәделәр миңа дару. Миңа приснился тагын бер кошмар.
  
  
  Аны күреп уродливые затлар килгән темной бүлмә һәм ишеттем резкие явыз тавыш. Болар барысы да иде смешано белән минем образами. Аның панцирь буенча темному переулку белән «люгером» бүген кулымда. Аның повернул өчен почмагына, һәм кинәт китергәнегез барлыкка килде зур искривленное зат. Ул сездәге президенты, әмма бу деформированное зат висящее караңгыда.
  
  
  Аның атучы буенча люгера янә һәм янә, тик бу отвратительное зат гына смеялось минем мәңгегә. Авызы ачылды, угрожая поглотить мине. Миңа приближались озын кискен тешләре. Ул чакта аны, закричал.
  
  
  Аннан соң җиңелчә төштән мине отвели кире бүлмәгә белән машинами - алар русныкы дип атаулары бу комнатой ориентаций. Техник предупреждал мине бу сеансы булачак башкаларга, һәм ул преувеличивал. Таня каршы алды мине бүлмәдә кайчан ысуллары привязывали мине к креслу.
  
  
  «Бу булачак неприятно», - диде ул. «Әмма барлык тәмамлана иртәрәк сез моны белерсез».
  
  
  «Мин уйлады сиңа иртәрәк», - диде мин. «Мин сорады сине, тик алар", - дип әйттеләр-син артык мәшгуль булсын өчен, мине күрергә».
  
  
  Ир-атлар тәмамлады связывать мине каешлары һәм җиттек бер-юньдә машиналар. Элек алар кулландык аның. Бар иде зур булмаган панель идарәсе, әмма аның прилавке иде дистәләгән мигающих төсле огней.
  
  
  «Нәрсә әйттеләр сиңа иде правдой», - диде Таня.
  
  
  "Күрәмме, юкмы, мин аны сине кабат, аннары моннан, ничек китәм шушыннан?"
  
  
  Бермәлне. «Бәлки. Барлык бәйле исхода миссия».
  
  
  «Мин берни дә белмим турында миссия», - кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аны әй.
  
  
  "Тиздән син укымасаң, белергә кирәк".
  
  
  Бу юлы алар кулландык башка җайланма - проволочную металлическую тасманы күкрәгендә һәм яңа баш убор. Таня проследила өчен, барысы да ничек кирәк, һәм чыкты аша бүлмә.
  
  
  Алар выключили святым, һәм аны күргәч, тагын берничә фотография караңгыда. Сурәтләре иде, хәтта артык реаль, алар нәрсә дип күрдем шуның иртән. Бу юлы миңа түгел, укол ясадылар, ләкин мин белә гамәлгә иртәнге дозы әле тулысынча исчезло.
  
  
  Президент барлыкка килде, бүлмәдә. Ул снаряда аша бер төркем, рассмеялся махая куллары һәм улыбаясь. Ничек гына сурәте пәйда булды, повязка башлады, нидер минем белән. Бу баш леп ужасное басымы, авырту булды диярлек невыносимой. Әлегә аны карадым, ничек движутся сурәтләре, агония усиливалась. Аның iso барлык көч маташа освободиться ачып һәм закрывая авызы һәм прищурившись караганда больно. Булды гына начаррак, әлегә мин түгел, дип уйладым, чөнки минем гол вотум-вотум взорвется. Крик вырвался минем тирәсендә горла. Ир-ат отделился нче җыелды һәм побежал президентына, размахивая зур мачете. Лезвие соединилось, обезглавив президенты, эго һәм максаты полетела көнне бер төркем, проливая кан һәркайда. Кешеләр смеялись һәм смеялись.
  
  
  Авырту юкка чыкты, һәм ул тойдым гына сладкую пустоту физик уңайлылык. Президент иде мәет, һәм дөнья иде коткарылган аны тирании.
  
  
  Аны бирерләр, дип, көтеп алганда тәмамланды, ләкин мондый хәл булмады. Тагын бер сәхнә заполнила бүлмә, кайчан президенты произносил публичную сүз. Авырту килде, тагын, һәм аның уперся бу нах, свернувшись эчендәге өчен сопротивляться әй. Әмма мине бу поразило. Бу юлы ужасное кан басымы голлар сопровождалось кискен болью күкрәгенә, әйтерсең, минем случился йөрәкнең өянәге. Аны ишеттем үз крик, тик авырту гына узды. Ир-ат наставил пистолетын президенты һәм оторвал тотарга тырыштык эму затылок. Авырту шунда ук утихла.
  
  
  Әмма янә бүлмә наполнилась изображениями, бу юлы америка вице-президенты. Ул бер кара «Кадиллаке» рәсми парадта, һәм ул белә Венесуэла президенты бер алда аңа машинада. Вице-президенты иде дорогом костюме бу тонкую полоску, империалистической жестикулируя толпе. Кан басымы тагын килә, тик бу юлы түгел иде сжатия күкрәгенә гына ужасная авырту бу баш. Нәтиҗәдә, внезапного шартлау дыма һәм обломков машиналар вице-президенты иде уничтожена невидимой бомбой, һәм барысы да находившиеся машинасында үлгән. Бүлмәдә башыннан икенче прогремел көчле шартлау булды, һәм машина Венесуэла президенты разрушилась. Авырту узды мәңгегә.
  
  
  Аның рухнул бу кәнәфи, кайчан минем отстегнули һәм отключили җайланма. Янымда иде докторы, Калинин, ләкин мин аны күрмәдем, һәм яхшы якка.
  
  
  «Худшее инде артта калды, - диде ул миңа.
  
  
  Ул чакта аңламадым, тыңлый мине үз стетоскопом, ул ярдәм итте миңа басу белән урындык үткәрде буенча коридору гадәти проекция техникасы сертификатына тәтеш шәһәренең бүлмә. Бу ерак стон иде встроен экран, ә задней өлешендә бүлмә иде киоска өчен проектора.
  
  
  Калинин вложил миңа кулын заряженный «Люгер». Аның тупо карадым аңа, әле онемев от жестокого сеанстан. Бу иде пистолетын, аның тирәсендә ата аңа үз кошмаре.
  
  
  «Препарат инде тәмамланды, - дигән иде миңа Калинин, - һәм сезнең реакциясе төрле раздражители вакытында бу өлешендә әзерләү булачак бик табигый. Сез булачаксыз тотарга пистолетын һәм барысын да эшләргә дип захотите. . "
  
  
  Аны бары тик карадым зур пистолетын. Аның, белә-бу алман теле пистолетын, тик нигәдер ассоциировал эго белән Соединенными Штатами. Әлегә аның маташа бу аңларга, бүлмәдә потемнело дә, фильм башланды. Иде бу чын фотолар, монда, сделанные соңгы берничә көн предконференционных очрашуларда. Фильмда күрсәтелде президенты, идущий буенча юлга кертелде алдында
  
  
  Паласио-де-Мирафлорес, аның янәшәсендә америка вице-президенты. Тирәсендә иде операторлар, һәм президенты небрежно белән сөйләштем нең америка кунагы.
  
  
  Кайчан фигуры экранда кебек, приближались миңа, минем күкрәк поднялось непреодолимое хисе нәфрәт, һәм ул тойдым тревожное хисе максатка хисе көчле дискомфорта. Авырту усилилась хисе белән тулы отвращения. Аны күбрәк күргәнем булмаса да, экран. Соң да ниндидер миңа ир-атлар башлады, бик реаль. Аның күтәрде пистолетын бу уң кулымда кылды эго ике фигуры. Аны башта нацелился президенты. Аның дрожал нче нәфрәт һәм авырту, һәм пот тек минемчә лбу. Аның нажал бу курок. Фигуры неторопливо бардык миңа. Аны иде ярсыган. Аның атучы буенча пистолету янә һәм янә, һәм күкрәгендә президенты плотным узором образовывались кара дыры. Бер минуттан аның спустил курок буш патрон. Шуңа да карамастан, ике фигуры продолжали приближаться миңа. Аның метнул аларда пистолетын, ә аннары приступе ярости ринулся аларга. Аның нык ударился һәм авыр егылып идәнгә.
  
  
  Яндым сергей, Калинин ярдәм итте миңа күтәрелә. Аның задыхался иде истощен. Хәзер, кайчан фильм бетте, авырту һәм гнев китте, тирәсендә мине.
  
  
  «Бик яхшы», - слащаво әйткән Калинин. "Бик шәп, гомумән, ниндидер".
  
  
  «Мин телим... убраться биредән», - диде аңа эму.
  
  
  «Яхшы, - диде ул. «Без тормыйбыз нуждаться сезне, бүгенге көнгә кадәр, сездә булачак соңгы сессиясе. Сез аласыз, кайтырга үз бүлмәгә».
  
  
  Минем отвели кире ак бүлмә белән койкой, һәм аның авыр жим ятып кына торды. Тоелды узды берничә мучительных йокысыз көн алар белән хорька, мин ничек проснулась шуның иртән. Аның заснул кыска вакытка. Тик бу юлы кошмар иде. Моның урынына миңа приснился бик җентекле йокы турында Тане. Ул иде обнаженной минем кулда. Җылы мягкость аның тән поглотила мине, поглотила минем теләк. Барлык хисләр иде разбужены - мин ишеттем, аның матур тавышы һәм тоймадым опьяняющий пешкђн ee га брасс белән йѳзү. Һәм дәвамында җыелмалары, бу пылу страсти, ул гел әйтә килдем миңа: «гафу ит, Нигы. Кичер, Нигы».
  
  
  Мин алмады аңларга, аның ни өчен куллана, бу иностранное исеме түгел, шталь поправлять аны. Мине дә кызыксындырды, чөнки ул мине называла. Бернәрсә дә имело әһәмияттәге тыш, кайнар, требовательной плоти, извивающейся подо минем.
  
  
  Аның кинәт сель. Аның уйладым турында Тане һәм аны куллану чит исемендәге. Нигы. Бу димәк? Аның турында хыялланган Люгере, ул Калинин воткнул миңа йодрык. Әлегә аның лежал анда көтмичә, алар приведут мине заключительную сессиягә, аны уйлады, юк иде микән соңгы бер-ике көн ни дә булса кушылмаган караганда, аны белә идем, кушылмаган, сҝйлўште миңа бу кешеләр. Ләкин алар булырга тиеш законными. Алар һәркем белә оборудова миңа барысы турында минем фәлсәфә һәм минем эш белән хәрәкәт итә. Без барысын да эшләдек вячеслав бер эш, ул булырга тиеш иде, аларга ышанырга.
  
  
  Алар мысырга минем өчен, алар", - дип әйттеләр, хәзер иртә кич, һәм мине отпустят берничә сәгатьтән соң, аннары, яхшы еды. Минем отвели бу ориентационную түгел, пристегивали k особенных стулу. Моның урынына алар сорадылар, мине утырыр алдыннан бу гадәти урындык янында Сальгадо. Бераздан ул да китеп барды, керде һәм Таня һәм Калинин белән өченче кеше иде, рус буенча исемендәге Олег Димитров.
  
  
  «Сеньор Димитров белән тыгыз хезмәттәшлек итә лидер хәрәкәте», - дип аңлатты миңа Калинин.
  
  
  Аның перевел караш белән ир-атлар Таню. Под мышкой ул несла пачку кәгазьләр. Ул неуверенно миңа дип елмайды.
  
  
  "Без башлыйбыз?" - невзрачный диде ул.
  
  
  «Яхшы, - диде мин. "Әйдәгез, башлыйбыз."
  
  
  Алар придвинули өч урындык, һәм мондый уен зат " миңа, ир-атлар буенча ике як нче Тани. Ул куя кәгазь үзенә тезләренә. Димитров пристально карадым, миңа, ничек кенә омтылып, ул бәяли минем татлы уйлар һәм хисләр.
  
  
  «Без сорыйбыз, тагын бер тапкыр узарга курсы терапия», - диде Таня. «Ул чакта син тотасың әзер».
  
  
  Калинин әзерләгән впрыски. Ул наклонился алга белән урындык кылды миңа укол. «Бу юлы сез алачаксыз гына аз санда успокаивающего акча, - диде ул, - чөнки без выпустим сезне шунда ук аннан тәмамланганнан сеанса». Жидкость эләгә минем венага, ул вытащил иглу һәм прижал ватный диск к крошечной ране.
  
  
  «Хәзер, - диде Таня үзенең ровным, тихим тавыш белән, - сез чувствуете үзен бик расслабленным һәм тыныч». Аның тавышы гудел, задобрить минем баш миен, һәм тиздән аны булып чыкты бу эго хакимияте. Аңа иде тулысынча покорным.
  
  
  «Бу юлы, аның попрошу сезне ачарга күзләре, ләкин сез түгел тиеш чыгарга тирәсендә тирән транса. Счетына биш сез откроете күзләрен тик останетесь бу гипнотическом торышы».
  
  
  Ул акрын считала. Ул кайчан диде, биш, минем күзләре ачылды. Аның переводил караш белән бер зат. б. Аны бик яхшы осознавал барысы да мине окружало, әмма барысы да тагын пребывал хәлдә югары эйфория. Аңа иде тулысынча расслаблен һәм белә нахожусь тулы хакимияте бу тавыш.
  
  
  "Сез сайлап алынды башкару өчен иң мөһим миссия"
  
  
  Әлеге торак пункты россия, аны барыбер предприняла революция, - җитди диде Таня. - Берсекөнгә булачак Каракасская конференциясендә. Булачак иртәнге һәм көнлек сессия. Катнашачаклар Венесуэла президенты, вице-президенты, Кушма штатлар һәм башка дәрәҗәле затлар катнашты. Конференция узачак икенче Паласио-де-Мирафлорес.
  
  
  «Сез пойдете бүген көндезге утырышы алдыннан шуның кебек конференция җыела тагын. Сезгә бирсәң, графин белән су, ул аласыз күчерергә, бу бүлмәгә. Кайчан конференцияләр возобновится, җайланма, спрятанное бу графине, убьет барлык бу бүлмәдә».
  
  
  Минем иңләгән дрожь удовольствия.
  
  
  «Сез дә булачаксыз кулланырга, корал, үтерергә безнең дошманнар, сез ничек караганнар ясарга иртәрәк. Әмма сез убьете ih. Сез аңлыйсызмы?»
  
  
  "Әйе, аны аңлыйм."
  
  
  «Сезнең йөзе булачак, чиста башкача, сез проснетесь шуннан транса. Без ясыйбыз сезне похожим бу америка шпиона буенча исемендәге Нигы Картер».
  
  
  «Нигы Картер», - кабатларга аның. Нигы! Шулай называла мине во сне Таня. Бу предчувствие кебек сновидении турында «Люгере».
  
  
  "Сез войдете бинасына исеме астында Ника Картера. Әгъзасы, безнең төркем бирәчәк сезгә графин белән скрытым төзелеше. Сез әгәр графин конференц-зал һәм куярга эго бу урындык. Сез аласыз моны, чөнки ул Нигы Картер, нче, аның без избавились ия югары дәрәҗәсе юл куярга конференциясенә ".
  
  
  «Аңлыйм», - диде мин.
  
  
  «Ел дәвамында түбәндәге ике көн итсәгез изображать тирәсендә үзен Ника Картера. Хәзер аның начну укырга буенча файлу бу хакта агенте, һәм сез шуны истә тотарга тиешбез-һәр детале, шаять алыр, уңышлы бирә, үзебез өчен Картером. Моннан тыш, сездә бар-билгеле бер белемнәр турында бу кеше бик эчендәге сезне. Куллана аласыз гына җитәрлек моның белемнәрен өчен башкарырга үз воплощение, һәм дә аннан да ».
  
  
  Ул укыдым кәгазь на коленях. Мәгълүматны истә калдырырга иде кыен түгел. Бервакыт миңа бу тоелды бик танышлары.
  
  
  «Бу аның выдала үзләрен өчен Ильзу Хоффман», - дигән нәтиҗәгә Таня. «Ә аннары моннан, ничек без отпустим сезне, сез кичекмәстән сообщите бу хакта боссу Картерса, Дэвиду Хоуку. Ул поинтересуется, нигә сез читтә иде уңаеннан, ике көн дәвамында, һәм ул бер кеше оборудова миңа, аны ул белә, ничек Илзе Хоффманн. Сез башкарырмын, дип, сез съездили минем белән бу загородную виллу берничә көн эчендә, чөнки сез кунакханә тикшерергә мине, әмма хәзер сез ышанабыз, мин читтә подозрений ".
  
  
  «Әйе», - диде мин. «Югарырак подозрений». Мәгълүмат неизгладимо записывалась минем мозгу.
  
  
  "Сез булачаксыз бирә, үзебез өчен Ника Картера шулай ук күләме зур була, ничек беләсез, делая барысы да сездән көтә кадәр полудня көнне конференция. Аннары сез проигнорируете теләсә нинди боерыклар, алар ала сезгә бирергә, һәм отправитесь сараена. Сез булырга тиеш коридорда ачыктан-ачык на керү конференц-зал ривненской сәгатенә көне. Бу вакытта сезгә туры килми, безнең кеше. Бу nen булачак куе-зәңгәр костюм, кызыл галстукны белән ак гвоздикой бу лацкане. Ул протянет сезгә бу графин, ул шулар тирәсендә, дип кулланылачак өстәлдә өчен сөйләшүләр ". Ул алды у Димитрова зур мул украшенный графин. «Эчендә аның, астында ложным дном булачак, бу җайланма».
  
  
  Ул сак удалила электрон гаджет. Бу књрђсећ бу причудливое транзисторное радио.
  
  
  «Җайланма управляется ярдәмендә пульта дистанцион идарә итү. Ул излучает тавыш бу широком диапазоне частот, киңрәк караганда нәрсә эшләнде, элек. Билгеле частотах һәм дәрәҗәләрдә громкости тавыш разрушает үзәк нерв ткань. Бик кыска йогынтысына китерә мучительной үлем».
  
  
  Ул заменила гаджет бу графине. "Җайланма булачак настроен өчен кирәкле частоту ярдәмендә пульта дистанцион идарә аннары шартларында көндезге сеанса. Берничә минут ул убьет барлык чикләрендә слышимости түгел, затронет беркемне дә читтә бүлмәләре бар. Аннан тыш, ул ничек выполнит үз эшен, ул издавать күпкә түбән тавыш белән, ул элеккечә булачак яңгырарга бик югары өчен җиңсәләр, сезнең ушей. Сез аласыз ишетергә бу тавыш читтә конференц-зал, анда итсәгез булу ».
  
  
  «Мин услышу тавыш читтә конференц-зал», - кабатларга аның.
  
  
  "Ә аннары моннан, ничек безнең кеше бирәчәк сезгә графин өчен су, сез подойдете к охранникам көне бүлмә һәм башкарырмын аларга персонал сарае сорады сезне доставить графин булсын иде саф су әгъзалары өчен конференциясендә. Чөнки Ника Картера бар, рөхсәт керү конференц-зал, алар мөмкинлек бирәчәк сезгә атап графин эченә дә куярга эго бу урындык. Барыйк эго дивар янында, ә башка графин отнесите якындагы служебную бүлмәгә коридорда. булачаксыз ераграк торырга непосредственной янында, әле күрерсез, барысы да керде конференц-зал өчен көндезге сессиясендә.
  
  
  «Сез, әгәр кем дә кем пронзительный тавыш тирәсендә бүлмә, сез белерсез", дип җайланма выполнило үз эшен. Хәзер игътибар белән тыңлагыз». Димитров басты һәм повернул циферблат бу кечкенә генә машинке күрше өстәлдә. Аны ишетте пронзительный крик, ул кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа шау-кайбер самолет.
  
  
  «Бу тавыш, ул сез әгәр кем дә кем».
  
  
  Тавышы эго тукталды мгновение. «Сез бу әгәр кем дә кем, - акрын диде ул, - сез, - исегезгә төшерегез нәрсә иде похоронено сезнең подсознании. - Исегезгә төшерегез, сез нәрсә, мин сезгә әйткән элек да истә. - Исегезгә төшерегез, сез нәрсә булган кадәр сезнең мөрәҗәгатьләр бу клиникасында. Ләкин сез түгел, запомнит берни дә монда булган. Бу ачачак сезгә дөреслекне, әмма китерәчәк җитди замешательству. Сез признаетесь беренче математика буенча ул заговорит сезнең белән, сез подложили төзелеше үлем конференц-залы. Барысы да бармы бу аңлашылмый? "
  
  
  «Барысы да аңлашыла, - диде мин.
  
  
  «Моннан тыш, кайчан безнең кеше вручает сезгә графин, ул әйтер:« Viva la revolución! Бу сүзләрне ныгыту сезнең решимость үтерергә президенты Венесуэла һәм американца, һәм сез почувствуете непреодолимое теләк атап графин бу бүлмә ничек аны. проинструктировал сезне ".
  
  
  «Viva la revolutión», - диде мин.
  
  
  Калинин басты, килде-к столику һәм досталь, подаренный миңа «люгер», һәм стилет бу ножнах. Ул миңа тапшырды корал.
  
  
  «Поставь пистолетын», - диде Таня. «Ножны бу стидете булырга тиеш прикреплены к сезнең правому предплечью».
  
  
  Аның последовал аның инструкциям. Корал кебек тоелды миңа неудобным һәм громоздким. Калинин алып килде миңа кара пиджак һәм галстукны, һәм Таня велела кияргђ ih поверх корал.
  
  
  «Корал милкендә иде Нику Картеру, - диде Таня. «Сез булачаксыз белергә, ничек алардан файдалана белү. Шведларны да иде эго».
  
  
  Димитров наклонился һәм нәрсә прошептал Тане на ухо. Ул кивнула.
  
  
  «Сез дә булачаксыз омтылырга кайтырга үз фатирын Авенида Боливар. Сез дә булачаксыз связываться белән Линчевыми яки хема-йә, кем белән бәйле, бу миссия, хәтта персонал белән бу клиникасы».
  
  
  «Бик яхшы», - диде мин.
  
  
  «Хәзер, Рафаэль Чавес, сез выйдете буенча гипноза, аны кайчан отсчитаю биш кадәр бер. Сез булачаксыз бегло сөйләргә по-английски, һәм ул тел, ул-мәгълүматыгыз, әлегә выполните үз миссия. Сез булачаксыз әзер завершите миссия, сез дә булачаксыз следовать барлык ќырчыларым инструкциям бу төгәллек.
  
  
  «Мин начну библ хәзер. Биш. Сез - Рафаэль Чавес, һәм сез үзгәртергә барышын яңа тарихында Венесуэла. Дүрт. Сезнең президенты һәм вице-президенты, Кушма штатлар - сезнең смертельные враги. Өч. Сез задумывались. башка максатлары да берьюлы бу ике ир-атлар шулай ук, безнең кебек планлаштыра. Ике. Сез проснетесь, сез генә белерсез, - дип астында булган гипнозом. Сез-исегезгә төшерегез кешеләрнең исемнәре монда сезнең белән, ләкин сез белдегез, без дуслар революций әзерләгән сезне к сезнең миссия ".
  
  
  Ул кайчан җиткән номер один, втроем китергәнегез минутка да кебек, расплылась, ә аннан соң яңадан булды сфокусированной. Аның переводил караш белән бер зат.б.
  
  
  "Син үзен тоясың, Рафаэль?" - дип сорадым сеңелем яшь хатын-кыз.
  
  
  «Мин үземне бик яхшы», - дип җавап бирде аңа, әй, по-английски. Гаҗәп, әмма мин-диде бу бирђ.
  
  
  "Хема син укымасаң, киләсе ике көн?"
  
  
  «Нигы Картер, америка шпион».
  
  
  "Сез булачаксыз эшләргә аннары моннан, ничек уедете моннан?"
  
  
  «Доложите буенча математика буенча исемендәге Дэвид Хок. Аңа дөресен эму дигән иде сезнең белән - белән Илзе Хоффманн - вакытында булмау сәбәпле, Отстойник».
  
  
  «Яхшы. Пойди кара үзенә».
  
  
  Аны минем янга килеп, к зеркалу. Кайчан аны күргәч, үз йөзе, ул выглядело югыйсә. Oni үзгәртте минем кыяфђт, шулай булгач, мин выглядел бу төгәллек ничек Нигы Картер. Аның закат бу пиджак һәм вытащил «люгер». Исеме Вильгельмина промелькнуло минем баштан. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, ни өчен. Һәрхәлдә, бу түгел кебек тоелды мөһим. Аның вытащил затвор һәм вставил патрон өчен патрон пистолеттан. Аңа гаҗәпкә калдым, үз сәләтенә белән мөрәҗәгать корал.
  
  
  Аны кабат повернулся к троим шулар тирәсендә. «Мин белмим каршылаячак сезнең исем», - диде мин.
  
  
  Ир-атлар, күрәсең, удовлетворенно елмайдылар. Әмма заговорила кыз. «Сез беләсез, без-сезнең дусларыгыз. Һәм дуслар революций».
  
  
  Аның колебался. «Әйе», - диде мин. Аның юнәлдерде пистолетын бу освещенной аша бүлмә һәм прищурился буенда ствола. Бу матур иде коралы. Аның сунул эго кире кобуру.
  
  
  «Калса, син әзер», - диде кыз.
  
  
  Аның задержал аның карашы мгновение. Аны белә арасында безнең нәрсә иде, әмма алмады искә аның исемендәге. "Аның әзер". Аны тойдым внезапное теләк китәргә аннан, шөгыльләнергә, иң мөһим эш итеп минем тормышымда - миссия, к, аның мине әзерләгәннәр бу кешеләр.
  
  
  Ир-ат эшлекле костюме заговорил. Эго тавышы казался шактый авторитарным. «Алайса, бар, Рафаэль. Отправляйся конференциясенә бу Каракасе һәм уби үз дошманнарын».
  
  
  «Санагыз, дип, бу эш башкарылган», - диде мин.
  
  
  Җиденче башлыгы.
  
  
  "Кайда, тегүче тик синнән, син иде?"
  
  
  Дэвид Хоук бу кара ярости топал номеры буенча отель. Эго седые чәч иде взлохмачены, ә тирәсендә холодных зђћгђр күзләр образовывались тирән морщинки. Мин белмәдем, дип америкалылар сәләтле мондый приступы гнева.
  
  
  «Булуым белән кыз», - диде мин.
  
  
  «Кыз! Ике көн? Вакытында сезнең безвременного отпуск булган мөһим вакыйгалар. Булыр иде дә начар булса, сез килде бирегә инструктаж».
  
  
  "Ул казалась артык заинтересованной бик тиз, - диде мин. - Миңа да кирәк иде", - ачыкларга, использовалась бармы ул ничек тә булса безне каршы. Ул чакырды мине берничә көн загородную виллу, һәм мин алмады элемтәгә керергә, сезнең белән барып, ничек без киткән. Аннары моннан, ничек без урынга килеп җиткән кадәр виллы, минем иде, бернинди хәл итү өчен сезнең белән элемтәгә керергә ".
  
  
  Хок прищурился, әнисенә карап мине, мин кортлардан, ул үткәндәге минем аша минем маскировку. Аңа иде, дип ышана ул белә, мин Нигы Картер, һәм ул бары уйнадым минем белән уеннар.
  
  
  "Бу бөтен тарихы?" - едко дип сорады ул.
  
  
  Ул ышанмый бу. Миңа туры килде импровизировать. «Ярар, әгәр син белергә тиеш, аның авырып китте. Башта аны, дип уйладым, бу кыз мине отравила, ләкин бу булган бары авыр очрак, авыру туриста. Аны булмаса, алып килде, сиңа берни дә яхшы, хәтта булыр иде билгеләргә контакт ".
  
  
  Аны кайчан әйткән, аның күзләренә иде прикованы к минем затка. Ниһаять, алар бераз смягчились. «Йә рабби. Без торабыз бусагада кульминации безнең иң зур миссия өчен күп еллар, сез решаете заболеть. Нишлисең, бәлки, бу минем шәраб. Бәлки, аны артык нык сезне подталкивал».
  
  
  «Миңа бик кызганыч, сэр», - диде мин. «Әмма, миңа кирәк иде", - тикшерергә кызны. Хәзер аңа ышанам, ул читтә подозрений».
  
  
  «Ярар, минемчә, бу нәрсә, ул да булса ниндидер тискәре».
  
  
  «Бәлки, бу бик теләп кыргый каз», - диде мин. «Теләсә нинди очракта да, аны әйләнеп эшләү. Нәрсә яңа?»
  
  
  Хок вытащил длинную кубинскую сигару. Ул откусил нитку һәм закатал эго үз авызы түгел, зажег. Минем иде, көчле хисе дежа вю - Ястреб башка урында, делающий шул ук хәл. Барлык догадки һәм вспышки невозможных идђндђ-истәлекләр заставляли мине нервничать.
  
  
  «Вице-президенты сошел белән акыл. Ул сөйли, без переусердствовали сораулар белән куркынычсызлык. Ул схватил берничә хезмәткәре, ЦРУ һәм таләп өстәмә егетләр буенча Яшерен хезмәте кайта. Әйтте, матбугат вәкилләре өчен уңайсыз булырга китә охранников тирәсендә, әйтерсең, без доверяем венесуэльской полиция ".
  
  
  «Бу бик начар», - диде мин. Иң делле барысы да нормаль. Азрак тирәсендә булачак америкалылар, алар өчен аның булам, гамәлдә, шулай җиңелрәк булыр, минем эш, аны кайчан приеду конференциясенә.
  
  
  «Ярар, сараенда әле дә бик күп кешеләр белән пистолетами бу карманах. Аның уятты, N7, кайчан уйладым, син ни булыр иде кайдадыр төбендә шестифутовой дыры».
  
  
  Беренче тапкыр аны аңладым, - дип бер тирәли сәбәпләр буенча, аның Хоук иде, шулай зол, заключалась шул, ул, чыннан да, беспокоился оборудова миңа. Дөресрәге, турында Nike Картере. Ничектер бу рәвешле аңлау тронуло мине, мин тоттым үзен уйлар, дип язмыш Картера постигла кулыннан линчевателей.
  
  
  Аны дип сорады. - «N7 - бу Клей Винсент?»
  
  
  «Әйе. Ул поселился өченче кунакханәсе, Лас-Америкас. Аның велел эму тикшерергә сезнең исчезновение». - саркастически диде ул. «Хәзер ул күчәргә мөмкин артык мөһим мәсьәләләре. Бүген кич вице-президенты катнашуын планнан тыш вечеринке белән шөгыльләнүче үткәрелә бакчаларында америка илчелегенең. Венесуэла президенты, һичшиксез, явится. Чөнки конференция иртәгә, аның телим башларга кабул итәргә махсус шәхси саклык чараларын, аеруча карата теләсә нинди вакыйгалар да кертелгән беренчел графигы ". Ул жевал сигару.
  
  
  Упоминание бу хакта врагах халкының заставило мине вспыхнуть. Минем иңләгән кайнар актив ял нәфрәт, һәм, миңа туры килде iso барлык көч сдерживать бу. Бер ялгыш адым ясасалар белән Хоуком ала җимерергә миссия.
  
  
  «Яхшы, аны булам, анда», - диде мин.
  
  
  "Син чыннан да тәртиптә Нигы?" - кинәт дип сорады Хок.
  
  
  "Әлбәттә, ә нишләп юк?"
  
  
  «Мин белмим. Бары мгновение син выглядел югыйсә. Синең йөзе үзгәрде. Син ышанам әле авыру?»
  
  
  Аны тиз арада кабул сәбәп. «Бу мөмкин», - диде мин. «Мин бүген бөтенләй ялгызы гына хђл итђ алмый». Аның, дип уйлады, теләсә кайсы вакытта ул раскроет минем маскировку, миңа туры киләчәк үтерергә эго буенча люгера кесђдђ. Аның да отель эго убивать. Ул казался яхшы кеше булса иде тагын тирәсендә дошманнар. Әмма теләсә нинди, кем басар юлында минем миссия, юкка чыгарырга кирәк булачак - альтернатива юк иде.
  
  
  «Ярар, син чыннан да түгел, ялгызы гына хђл итђ алмый», - диде акрын Хоук. "Мин китәм җибәрергә сезне илчелегенә, тикшерү өчен, бармы пар ярдәмчеләре, алар сараенда иртәгә, тик мин уйламыйм, чөнки сез моңа әзер. Сезгә яхшырак ял итәргә, моңа кадәр кичәләр. "
  
  
  «Бу зарурлыгы юк, сэр», - диде мин. «Мин бәхетле булырмын сарыф илчелегенә һәм...»
  
  
  «Тегүче побери, N3! Үзең яхшырак беләсең караганда спорить минем белән. Гади кайт инде ... үз бүлмәсен һәм сылу, шунда, әлегә син понадобишься. Аның позвоню сиңа, вакыты җиткәч барырга илчелегенә».
  
  
  «Әйе, сэр», - гына диде мин, благодарный мөмкинлеге өчен булдырмаска кушылмаган саны белән элемтәләрне америкалылар белән чагыштырганда, бу бөтенләй кирәк.
  
  
  «Һәм связывайся әлеге проклятой кыз», - крикнул миңа Хоук.
  
  
  * * *
  
  
  Бакчалары илчелеге прекрасны теләсә кайсы вакытта, әмма ул кичне алар бигрәк тә великолепны. Һәркайда иде фонарьлар. Кунаклар өчен урнаштырылган иде пылающие мангалы, һәм өстәлләр белән ашар. Бер ахырында бакчасы иде мәйданчыгы, анда кич буе оркестр уйнады.
  
  
  Ястреб һәм Винсент иде минем белән, тик без түгел сөйләштегез тагын беребез белән.
  
  
  Аны элек каршы алды Винсента бу туалете. Без алмашты приветствиями, һәм миңа шактый неловко. Аны белә белергә тиеш иде аны, ә мин әзер түгел идем мөрәҗәгать белән очрашуда башка агентлар AX. Миңа туры килде блефовать барышында безнең әңгәмәдән, һәм мин кортлардан, дип мине дә убедили. Винсент кыскача гына штаб-фатирында AX турында алдагы задании, өстендә, шулар без бергә эшләдек. Аның позволял аңа сөйләргә һәм гади соглашался барлык, - дип ул сөйләде.
  
  
  Вице-президенты барлыкка килгән һәм шактый иртә-кич. Аның тырыштым тулысынча эго избегать. Эго йөзе һәм тавышы чакырыла минем шундый көчле хисләр идем, дип ышанам раскрою үз прикрытие, әгәр встречусь аның белән лицом затка. Аны минем янга килеп, әзерлек төркемендә, һәм бары тыңладылар, алар ничек уйный. Музыка да матур иде, һәм ул түземсезлек белән көтә, моннан тыш, көн, кайчан минем ватаным освободится нче тирании. Беренче тапкыр берничә сәгать эчендә аны башлады расслабляться.
  
  
  Әмма удача түгел удержалась. Аны ишетте артта калды үзен тавышы, һәм бу иде ужасный голос америка вице-президенты.
  
  
  «Мистер Картер».
  
  
  Аны повернулся, посмотрел эму бу зат һәм тойдым ужасное кан басымы голлар, әмма көрәшкән белән отвращением. Арасында вице-президенты, басып тордылар ике хезмәткәрләре яшерен хезмәте, алар кивнули миңа.
  
  
  «Мистер вице-президенты,» - диде аның катгый.
  
  
  «Минем уйлавымча, сез дә очраштык президенты белән», - дип әйткән монстр. Ул күрсәтте приближающуюся фигуру, һәм аны күргән кеше, аның ненавидел барыннан на свете. Бу иде прямолинейный һәм саллы ир-ат, бу төре безобидный карт белән киң елмаеп һәм књкрђк, набитой лентами һәм медальләр белән бүләкләнә. Тик мин белә ул олицетворяет, һәм бу заставило минем ашказаны сжаться. Ул минем янга килеп басты һәм безнең белән янәшә. Ике полиция хезмәткәрләре штатском туташлары иде артта.
  
  
  «Әфәнде президенты, бу одина бөтен иң яхшы яшь кешеләр безнең спецслужбах», - диде вице-президент. «Мистер Картер».
  
  
  «Миңа шатлыклы белән танышырга сезнең мистер Картер».
  
  
  Якынлык әлеге затлар тиресен минем гнев диярлек неконтролируемым. Аның көрәшкән белән непреодолимым порывом броситься аңа һәм разорвать бу кисәкләр голыми куллары. Пот чыгыш ясады минем лбу, мин дә тойдым көчле сжатие күкрәгенә белән шөгыльләнүче дәвам итә дреды һәм дреды. Минем шулай ук нык авыру мизгелләр, дип дип уйлаган идем ул вотум-вотум взорвется.
  
  
  Аны... аны...» - выдохнул мин отвернулся от әлеге ике ир-ат. Миңа кирәк иде", алырга үзләрен куллар, тик белми идем, ничек моны. Аны якка карады белән мрачным зат. «Бик теләп, господин президент, - диде мин.
  
  
  Барысы да карадык, бүген мине, әйтерсең, аның сошел белән акыл. Хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте игътибар белән өйрәнделәр мине.
  
  
  "Сезнең белән барысы да тәртиптә, егет?" - дип сорады президент.
  
  
  Минем күзләре iso барлык көч омтылды белән очрашырга эго взглядом. «О, әйе, - диде тиз идем. «Мин башлыйм тәртиптә. Миндә генә дигән иде стычка туристлар белән».
  
  
  Вице-президенты, игътибар белән следил өчен минем зат. «Сезгә яхшырак ял итәргә, мистер Картер», - диде ул тыныч кына. Бер минуттан алар күчте сүзгә кушыла белән америка илчесе.
  
  
  Бу внезапном акылдан язар чиккә җитте, аны, повернулся өчен сарыф өчен алар. Минем кешедә керде куртку. Аның җыенган вытащить «люгеры» һәм прострелить аларга баш. Тик аны тойдым салкын металл пистолеттан киресенчә, үз кулы белән, аны килде үзенә. Бу булмады планы, һәм ул булырга тиеш иде подчиняться приказам. Аның вытащил кулын вытер пот турында куртку. Аны, бөтен дрожал. Аны якка карады күрү өчен, дип билгеләп үтте микән, кем дә булса минем гамәлдә, һәм аны кайчан, повернулся к бинасы, аны күрдем дип минем хезмәттәше буенча AX Клей-Винсент карый, мине. Ул вакыт карадым.
  
  
  Борясь белән паникой, аның поспешил к задней өлешендә бинаның илчелеге, ирләр бәдрәф. Миңа начар булды, һәм мин кортлардан, дип мине вырвет. Аның әле дрожал, һәм киресенчә, дип туп-вотум-вотум расколется.
  
  
  Бу туалете аның полил, башына салкын су һәм авыр прислонился к умывальнику. Аның выбросил тирәсендә баш затлар һәм авырту һәм тошнота башлады утихать. Аны кайчан, повернулся табарга әтәчле, Винсент иде анда.
  
  
  "Бу синең белән, Нигы?" дип сорады ул.
  
  
  Аның отвернулся от аңа һәм вытерся. «Булырга тиеш, аны да съел», - дидем. «Минемчә, аның өчен әле тагын бераз гына үз-үзенә».
  
  
  «Син выглядишь кот очкыч хәл», - настаивал ул.
  
  
  «Хәзер аны үземне яхшы хис итәм».
  
  
  «Сезгә түгел кебек тоела табибка барырга кирәк илчелеге».
  
  
  «Тегүче, чиста. Аның, чыннан да тәртиптә».
  
  
  Последовало озак молчание, әлегә аның грубо расчесывал чәч.
  
  
  «Мин ниндидер бер шул кафелар Бейруте, без бергә эшләдек, - диде ул. «Хәтерлисеңме? Син ярдәм итте миңа кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның. Аны бары тик маташа отплатить өчен хезмәт».
  
  
  Ниндидер тирән эчендә минем баш мие отреагировало, ул чакта искәртте инцидент бу Бейруте. Минем бик кыска карашы, ничек Клей-Винсент кими өчен иске кирпичную диварны, мин җыенам ярдәм итәргә эму аякка басарга. Аша өлешен секунд сәхнә юкка чыкты, һәм ул, дип уйладым, ү ли сез аны бөтенләй.
  
  
  Бу минем потрясло. Аның беркайчан да тормыш түгел встречал Клея Винсента. Ничек мин аны искә ала, дигән иде аның белән Бейруте? Аның беркайчан да читтә Венесуэла, моннан тыш, вакыт, кайчан аңа булдым, АКШ. Аңа берни дә белми турында Ливане. Яки аны барыбер иде анда?
  
  
  Минем янә хисе барлыкка килде, бу минем, узган нидер скрывали миннән клиникада. Ниндидер бик мөһим. Әмма, бәлки, аның ялгышлар ясамады. Бәлки, наркотиклар стимулировали минем воображение өчен аны иде придумывать сәхнә булышкан иде миңа роль уйнарга Ника Картера.
  
  
  «Гафу», - диде мин. «Мин ценю сезнең кызыксыну, Клэй».
  
  
  Ул кыскача гына елмаеп куйды, ләкин соңыннан аңа карата кайтты борчылу. «Нигы, нинди черта син сикергәли, анда аннары моннан, ничек синең белән сљйли башлагансыз?»
  
  
  "Сез имеете күз алдында?" - защищаясь, дип сорады аны.
  
  
  «Ярар, бу минутта бу выглядело әйтерсең, син китәм өчен үз Люгером. Бу рәвешле башкарылды?»
  
  
  Аның мысленно йөгереп аша берничә мөмкин булган җаваплар. «Ах, бу. Минемчә, аның шактый нервничаю. Аны күреп, ничек егет сунул кулын үз куртку, һәм бер минут кебек тоелды миңа ул тянется өчен пистолетом. Аны тойдым үземне идиотом, ул вытащил платок».
  
  
  Безнең күзләре белән очраштылар һәм очраштылар, кайчан Винсент бәяләде минем ревматизма. Әгәр ул ташладым миңа чакыру, миңа туры килә иде үтерергә эго ачылды монда, ә бу инде булса зур проблемалар.
  
  
  «Яхшы, иптәше булып чыга, - диде ул. Эго тавышы шталь мягче. «Сиңа яхшырак ял итәргә, димәк, иртәгә сиңа яхшырак булачак».
  
  
  Аны, посмотрел аңа. Бу иде коренастый ир-ат белән рыжеватыми волосами, мөгаен, ел утыз ике. Бар иде, ачык, честное зат, ләкин мин белә ул, бәлки, крутой.
  
  
  «Рәхмәт, Клэй», - диде мин.
  
  
  "Забудь бу."
  
  
  Этнеž кичке аның тырыштым ераграк торырга төп эшчәнлек. Ястреб барлыкка килгән ниндидер мизгелдә барысы да карадык, бу төркемгә биюче, һәм торып басты янымда.
  
  
  "Барлык калса-нормаль?" - дип сорады түгел ул, әнисенә карап мине.
  
  
  «Әйе, сэр», - дидем. Кызык, әйткән бармы эму Винсент оборудова миңа.
  
  
  «Калса, сиңа кирәк түгел калырга монда озакка, Нигы, - диде ул. «Мин дә отправляю Винсента кире эго барысы да. Тик мин увижу, сезне иртәгә иртән сараенда. Булса калса, барысы да яхшы, минем әле мондый хисе уңаеннан кисәтү. Сез күрдегезме, моннан тыш, кешенең торган иде преследовал сине? "
  
  
  Тагын бер незнакомая сәхнә промелькнула минем баш - ир-ат, стоящий бу ак бүлмәдә, тота, минем белән пистолетом. Юк, бу иде коридор түгел, ә бүлмә. Аның кузгатты, үз лба кулы белән, ә Хоук уставился миңа.
  
  
  «Юк. Юк, аның эго күрмәдем». Аңа, гомумән, билгеле, турында нинди кеше ул ди? Бу файле, ул миңа укыдылар минем иптәшләр, берни дә булмады упомянуто. Әгәр гына аны да оныткан.
  
  
  «Нигы, син ышанам, синең белән барысы да тәртиптә?» - дип сорады Хоук. «Кайчан биредә Винсент, мин, бәлки, алмас иде булмый яума конференцияләр».
  
  
  "Мин тәртиптә!" - диде аңа берничә кискен. Аны взглянул бу Хоука, һәм ул мрачно посмотрел миңа, жуя незажженную сигару. «Извинения. Ләкин мин сизәм, бу кирәк, конференциядә, мин булырга телим анда».
  
  
  Аның тырыштым түгел, ишетергә бу голосе грубую панику. Әгәр Хоук вытащит минем бөтен куркынычсызлык хезмәте, мин дә алмыйм башкарырга үз миссия.
  
  
  «Яхшы», - ниһаять, диде ул. «Увидимся иртәгә, улым».
  
  
  Мин алмады карарга аңа. - "Дөрес."
  
  
  Хоук узды буенча бакчасында, ә аның китте. Миңа түгел, синнэн кайтырга отель. Миңа кирәк иде", - эчәргә. Аны алды такси кадәр Эль-Хардин, чөнки үзен начар хис итә ялгыз, һәм, нишләптер, ассоциировал бу урын белән кыз клиникада. Аны кайчан, эченә керде, аны гаҗәпкә калдым, күреп аны сидящей өчен угловым столиком. Ул иде бер, потягивая кружку шәраб. Ул шунда ук мине увидела.
  
  
  Сез дә булачаксыз связываться белән Линчевыми яки хема-йә, кем белән бәйле, бу миссия, хәтта персонал белән әлеге клиниканың.
  
  
  Аның отвернулся от нах һәм минем янга килеп, кул көрәштерү өстәле янына башка ахырында бүлмәләре бар. Аны тойдым ужасное теләк сарыф аңа, сөйләү әй, үз проблемалары турында, алырга, аны минем белән шул постель. Әмма ул үзе запретила миңа оешмага керергә контакт. Килде официант, аның заказал коньяк. Ул китеп, аның күзләрен күтәрде һәм күрдем, ул сидела янында минем урындык.
  
  
  «Хәерле кич, Рафаэль». Ул авыл янымда. Ул иде, хәтта матур караганда, аның помнил.
  
  
  Аның исеме кинәт килде миңа башын бөтен тирәнлеге, минем подсознания. «Сине исемем... Таня». Аның посмотрел әй, күзләренә. "Мин тиеш түгел, моның белергә тиеш, шулай түгелме?"
  
  
  «Юк, ләкин, минемчә, дип беләм, нигә син бу нишлисең. Барысы да тәртиптә».
  
  
  "Мин тиеш түгел синең белән, шулай түгелме?"
  
  
  «Мине сорадылар, сезнең белән элемтәгә керергә. Белү, буларак, сез үз-үзен чувствуете, һәм инанырга сезне катнашты, ничек Ника Картера».
  
  
  «Минем катнашты өчен аңа», - диде мин. «Ләкин, ул кемне исемем Ястреб, артык озабочен минем благополучием. Бүген кич мине президентына тәкъдим иттеләр, һәм бу шактый грубо минутка да. Әмма, мин уйлавымча, заставил Хоука, дип, минем белән барысы да тәртиптә. "
  
  
  Матур йөзе Тани помрачнело. «Ястреб - бердәнбер кеше, ул, бәлки туктатырга да бөтен бу миссия. Сез тиеш тәкчелеге эго барлык возможными ысуллар, сез - Нигы Картер һәм бу аласыз башкарырга үз биреме конференцияләрдә». Аның тавышы иде киеренке һәм настойчивым. «Бик мөһим сезнең иде керү конференц-зал вакытында обеденного тәнәфес».
  
  
  «Мин аңлыйм, Таня, - диде мин. Аның кунакханәсе
  
  
  обнять аны поцеловать. «Подойди бу минем бүлмә», - диде мин. «Күпмедер. Бу мөһим... минем өчен».
  
  
  «Ястреб, бәлки эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен синең», - җайлап диде ул.
  
  
  «Юк, бу алай түгел. Зинһар, подойди, кыска вакытка».
  
  
  Ул колебалась минут, аннары протянула кулын нежно коснулась минем затлар катнашты. Аны белә ул отель мине. «Мин булам, анда аша ярты сәгать».
  
  
  "Мин башлыйм көтәргә."
  
  
  Аша кырык биш минут без басып тордылар полумраке минем кунакханә номерлары, аны грубо обнял Таню. Аның поцеловал ee, һәм аны тел скользнул миңа авызы. Ул прижалась миңа бедрами.
  
  
  «Турында, Рафаэль», - выдохнула ул.
  
  
  «Снимай кием-салым», - диде мин.
  
  
  "Әйе".
  
  
  Раздевались караңгыда. Берничә секундтан соң без икебез басып тордылар обнаженные һәм жадно карадык, берсен-ка берсен. Таня иде бер тирәсендә иң матур хатын-кызлар, алар аңа кайчан булса күргәнем булмады. Минем күзләре поглощали тулы круглую күкрәгенә, тонкую талия, изогнутые бот һәм озын гладкие бот. Һәм мине очаровал аның йомшак чувственный тавышы. Тавышы, ул шулай җайлап һәм ышандырырлык итеп әйтә идем, минем белән клиникада. Арасында безнең иде, өстәмә магнетизм сәбәпле, әлеге махсус мөнәсәбәтләре. Аның жаждал тән, ул милкендә иде моңа убаюкивающему, манящему тавышка, тавышка, ул булган мондый хакимият мәңгегә минем.
  
  
  Без бергә килдек к түшәк, һәм ул поцеловал аны анда, притянул, үзенә тойдым, ничек ee обученные күкрәк прижались миңа, двигая куллары буенча набухшим изгибам аның бедер.
  
  
  Без икебез дә авыр дышали. Аның отпустил аны, һәм ул түшәк бу караватка җитештерүче, алга таба тулы кремовые формалары выглядели ничек кремовые фонында белизны простыней. Аның дип искә төшерде страстные мизгелләр үз палатасында клиникада. Кинәт минем леп башка воспоминание буенча җыелмалары, ул приснился миңа клиникада. Аны күреп, ничек Таня растянулась ирина урынына түшәк, барлык аны телом приглашала мине кушылырга анда. Бу гади иде сон? Яки, чыннан да, шулай булды да? Аңа кот очкыч хәл иде сжатой белән файдасы.
  
  
  Аның жим ятып кына торды шул караватка җитештерүче һәм жим ятып кына торды янында, зат аңа. Аны прикоснулся аның горящим губам үз, аннары үткәрде губами аның муенында һәм плечу.
  
  
  "Сездә бар штаб-фатир казанда Каракасе?" - дип сорады, аны арасында поцелуями.
  
  
  «Ни өчен шулай уйлыйсың», - диде ул пораженно.
  
  
  "Сезнең фатирда бар: киң диван?"
  
  
  Ул књрсђтте миңа, миңа тоелды, мин күрдем курку аның күз алдында. "Нигә алай дип сорыйсың."
  
  
  Аның диде. - «Анда без беренче тапкыр занялись тарафыннан яратып кабул ителә, шулай түгелме?» «Кадәр клиникасы. Ничек сез миңа әйттеләр, бу түгел иде, минем фатирда. Минем фатирда да юк диване». Алар күрсәттеләр миңа берничә фотография минем фатир Авенидо Боливар.
  
  
  Таня выглядела расстроенной. "Бу мөһим?" дип сорады ул.
  
  
  «Алай ук түгел», - диде мин, целуя аны. «Бу-әле генә килде миңа башын, кайчан аны күрдем сине монда».
  
  
  Аның йөзе тагын расслабилось. «Син хаклы, Рафаэль. Бу иде минем фатир. Аны бары тик проверяла сине клиникада белү, хәтерлисеңме микән син».
  
  
  Берсе-миссия?"
  
  
  Берсе-минем хатын-кызлар тщеславия». Ул дип елмайды һәм настойчиво прижалась миңа.
  
  
  Аны безнећ белђн аралашудан туктады, бу хакта борчылу оныткан оборудова барлык тыш срочности үзенең теләк һәм бархатной мягкости-ee плоти.
  
  
  Восьмая башлыгы
  
  
  Бу түбәндәгеләрне утро Хоук, Винсент һәм аның киттеләр Ак сарае. Зур өлеше даими көч куркынычсызлык иде анда, төне буе. К алтынчы сәгать иртәнге бу иде инде дурдом. Хоук диде Винсенту һәм миңа тикшерергә конференц-зал һәм янындагы территорияләрне бүлмәләре кадәр утыз тугыз, кайчан конференциясе башланырга тиеш иде. Аңа бик та киеренке булды. Минем леп сђер хисе, аны кайчан уздырды барысы да тикшерү куркынычсызлык, чөнки, җиңел перемещаясь мохиткә кешеләр иде анда белән бердәнбер максаты - туктатырга мине. Әгәр аны да нервничал, аны иде наслаждался иронией моның. Хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте кивнули һәм улыбнулись миңа, хәтта подозревая, бу-аның позаботился турында сөйләде өчен беркем дә уртаклашкан конференц-зал исән.
  
  
  Дәвамында иртәнге затлар ориентационной бүлмә кайтмадылар, миңа янә һәм янә, һәм һәр тапкыр, кайчан бу-ква, аның покрывалась салкын аннары. Көч минем нәфрәт раздирала мине өлешендә. Аның отель дәвам итәргә, үтәргә, үз эшен һәм избавить мир от бу ике злых кешеләр.
  
  
  «Ярар, монда сәгате башланганчы, конференция, - диде миңа Хоук, - безгә күбрәк юк эшләргә, нәрсә бар иде, без покинули Вашингтон. Гайре нәрсәләр алмыйбыз табарга югары кеше, беркем дә аның тыш, сине күрмәдем. . "
  
  
  «Бу минем шәраб», - кискен диде мин.
  
  
  Хок игътибар белән исследовал минем йөзе, һәм мин аңладым моны тагын. Аның избегал эго проницательных күзләр.
  
  
  "Кем, тегүче тик синнән, бу-диде?" - дип кырт кисә ул ревматизма.
  
  
  «Мин... гафу итегез, сэр. Минемчә, аның бераз нервничаю берсе-конференция».
  
  
  «Бу бөтенләй охшамаган, сиңа, Нигы», - җитди диде ул. «Син һәрвакыт сохраняешь хладнокровие. Тавышы нигә аны, дип саныйм, сине иң. Бу синең белән, гомумән? Син беләсеңме, нәрсә аласың сравняться минем белән».
  
  
  Аны, посмотрел аңа. Ул җитештергән миңа сђер йогынтысына, аның алмады аңларга һәм ни өчен. Миңа ошаган иде бу кеше, аны, нишләптер, үзен начар хис итә, бик якын аңа карата, булса да беркайчан да күргәнем булмады, эго кадәр кичәге иртән. Бу сәер иде.
  
  
  Минем белән барысы да тәртиптә, сэр, - диде мин. - Сез миңа таяна.
  
  
  "Сез ышана?"
  
  
  "Әйе, аның ышанычлы."
  
  
  «Яхшы. Әгәр дә син берәр обнаружишь, син сможешь табарга мине штабында куркынычсызлык».
  
  
  Ул китте, минем телевидение проектында ударить буенча һәр стоны. Аны алыр иде, чиста, ничек Нигы Картер, әмма аны да алып барды, үзебез кебек ул. Һәм Хоук дип билгеләп үтте. Әгәр идем артык сак, аны иде проворонил бөтен миссия.
  
  
  Ко вакыт конференция сарае иде гаять беспокойным. Заллары иде забиты кешеләр. Иде йөзләгән репортеров дөньядан. Фотовспышки срабатывали һәр минут, һәм күп криков төре туризм. Кайчан җитәкчеләре килделәр конференц-зал, толпа шулар тирәсендә иде мондый густой, дип ih чак күрергә мөмкин иде.
  
  
  Күреп ih янә белән якын ара, аны тойдым аларга шундый враждебность, шундый ачык нәфрәт, миңа туры килде отвернуться. Аны хәтта алмады карарга, алар ничек керә бүлмә. Аша берничә минут барысы да эчендә, ә алар артыннан ябылган зур двойные көне. Конференция башланды.
  
  
  Аны кайчан килеп җитмәгәндер кадәр сарае һәм тикшерде конференц-зал, игътибар итте, аны игътибар графин белән су, бүгенге длинном түгәрәк тирәли кызыл агачтан. Ул идентичен шат миңа, әгәр соңрак, бу перемене. Ул лежал бу подносе белән бергә дюжиной сверкающих хрустальных бокалов. Төшкә таба су, калганнары бу графине булачак несвежей, һәм хезмәткәрләре сарае булачак өчен estestvenno китерергә свежую суга өчен көндезге сессиясендә.
  
  
  Иртә длилось елга. Аның беспокойно бардым взад һәм алга буенча длинному коридору. Калган охранники карадык мине. Заллары төпләре тулы иде алар. Ике венесуэльских каравылчы, бер хезмәткәр, ЦРУ һәм бер яшерен агент хезмәте басып тордылар сагында каршында конференц-залы. Һәр тирәсендә алар белми Ника Картера, һәм беркем дә, хәтта взглянул миңа, кайчан аны элек осматривал бүлмә.
  
  
  Якынча унбер утыз өчен ярты сәгать кадәр тәнәфес, коридор читтә конференц-зал кабат башлады заполняться. Аны тоймадым ужасное киеренкелек күкрәгенә, һәм минем начинала җан гол. Тик бу юлы авырту иде диярлек уңай. Аның, белә ул исчезнет берьюлы аннары моннан, ничек мин выполню үз миссия.
  
  
  Кайтарганнар кадәр үзгәрешләр миңа килеп ЦРУ агенты. Ул, күрәсең, белми минем аны белергә тиеш иде эго. Аның сконцентрировался, һәм эго зат булды миңа знакомо, хђер, ђлбђттђ, бу алай түгел. Болар барысы да кертелә, һәм минем булмады вакыт борчылу кирәклеге турында, ничек ул эшли. Шуңа да карамастан, бу бәрелешләр заставляли мине нервничать. Бер ялгышлык иде җимерергә, бөтен миссия.
  
  
  "Син кайда иде, Картер?" - дип сорады ир-ат. «Без күрми сезне монда бер-ике көн».
  
  
  «Ах. Аның проверял берничә шикле затларның», - диде аның киеренке, iso барлык көч стараясь яңгырарга өчен estestvenno.
  
  
  "Кемне?"
  
  
  «Кичә кич аны күреп, бу стойке үлүчеләр ирне подозрительного төре, әмма бу булып чыкты тупиком».
  
  
  «Ах әйе, аны ишеттем бу хакта. Аны шулай ук ишеттем, сез күпмедер вакыт спал белән ниндидер немец кыз. Бармы бу дөрес?» - дип ул.
  
  
  Елмаю кинәт искәртте миңа ту, дигән иде зат америка вице-президенты, ул тәкъдим итте мине президентына. "Нишләп сиңа түгел заблудиться, некомпетентный ублюдок!" - прорычал мин.
  
  
  Кинәт аның диде Хоука һәм Винсента торган нибары берничә футах миннән, һәм смотрящих миңа. Мин күрмәдем, алар өчен килдек.
  
  
  «Сиңа кирәк тотарга моның поводке», - бит диде", " кеше һәм ЦРУ башлагач, ул бик тиз узды mimmo Хока һәм Винсента китте һәм алга таба коридору.
  
  
  Ястреб торды анда, өйрәнеп минем белән минутта. Кайчан хәтфә, аның тавышы тыныч иде һәм тихим. «Пойдем безнең белән Нигы, - диде ул.
  
  
  «Аның кунакханәсе дә булырга мөмкин иде, монда килгәч, алар чыгачак», - диде мин. «Мөмкин проблемалар».
  
  
  «Тегүче тик синнән, аңа диде сарыф безнең белән!»
  
  
  Аның потерл авызы кулы белән. Минем иде проблемалар кала иде бераз сәгатькә кадәр кеше белән очрашу, ул подаст миңа графин. Әмма аны берничек тә алмаган, баш тартырга Хоука. Ул гына да түгел, давал миңа сайлау.
  
  
  «Яхшы, - диде тыныч кына мин.
  
  
  Хоук үткәрде безне, џђм буш шәхси бүлмә янында штабы куркынычсызлык хезмәте. Без булып чыкты эчендә, Хоук закрыл һәм запер ишекне, аннары повернулся ко миңа. Винсент торды читтә, выглядя бик смущенным.
  
  
  «Ә хәзер», - диде Хоук-аның кинәт түбән тавыш белән. «Нәрсә, тегүче тик синнән, монда творится? Аны алды синдә нәрсә иде, Нигы. Син ведешь үзен ничек маньяк».
  
  
  Аның бит посмотрел на Винсента. «Сез сөйләделәр эму турында инциденте бу вечеринке».
  
  
  «Юк, түгел», - диде, - защищаясь, диде Винсент. «Мин тиеш иде моны эшләргә.
  
  
  "Нинди очрак?" - дип сорады Хоук.
  
  
  «Бары кечкенә эмоциональ всплеск», - диде Винсент.
  
  
  Аның облизнул пересохшие иреннәре. Аңа шат тњгел, дип искәртте турында минем попытке вытащить Люгер. Ястреб иде аның кинәт. Аңа иде, дип ышана ул инде сомневался минем шәхес. Бәлки, ул нинди булса да изъян минем маскировке. Бәлки, алар калдырган родинку, шрамм мөрәҗәгать итә яки нәрсә тагын, дип выдало мине. Юк, ул булырга тиеш, минем шәраб. Аны җиңел генә алып барды, үзен ничек Нигы Картер.
  
  
  "Яхшы, нәрсә бу?
  
  
  - нетерпеливо дип сорады Хоук. - Нигә син гел чертовски нервничаешь? Син түгел иде, шул ук кеше алар белән хорька кебек кайта ул виллы ".
  
  
  Ревматизма гади иде. Аңа булган башка кеше иде. Рафаэль Чавес. Тик мин түгел иде аңа бу кирәк. Ул берсе тирәсендә дошманнар. Икесе дә бу агентлары АХ иде минем дошман.
  
  
  «Мин генә белмим, сэр. Булырга мөмкин, чөнки болар барысы да чертовски расстраивает белән толпами кешеләр, толпящимися тирәсендә, шумом һәм неразберихой. Һәм иң худшее - белергә тиеш дип, нидер килеп чыгарга мөмкин бу теләсә кайсы минутта, ә без булырга хәлдә, ни дә булса бу эш белән эшләргә. Бу эш иминлеген тәэмин итү буенча түгел, минем стилендә ".
  
  
  Икесе дә ир-атлар үзләрен тыныч тотты минут. Хок отвернулся һәм минем янга килеп, к окну. «Куркам, бу гына җитәрлек түгел әле Нигы». Ул повернулся ко миңа. Эго худощавое гәүдәсен, киресенчә, тагын да күбрәк сжалось бу твидовом жакете, ә аның салкын књзлђре кебек, карадык, ачыктан-ачык миңа. "Нәрсә булган бүген алар ике көн, кайчан сине булмады?"
  
  
  «Нәкъ менә шул, дип мин сиңа, диде», - диде мин.
  
  
  «Миңа ошамый бу сөйләргә, Нигы, минемчә, син нәрсәдер скрываешь миннән. Бу да охшамаган, сиңа. Без һәрвакыт бик откровенны башка беребез белән шулай түгелме?»
  
  
  Кан басымы голлар һәм күкрәк росло. Киткәнче, миңа туры килде булырга мөмкин бу фанзия, кала иде азрак сәгать. Ә Дэвид Хок отель сөйләшергә һәм сөйләшергә.
  
  
  «Әйе, без һәрвакыт откровенны».
  
  
  «Алайса, әйдәгез, без откровенны», - диде Хоук. "Минемчә, нәрсә булды, син юкка чыкты, һәм мин аңламыйм, ни өчен син миңа бу хакта түгел рассказываешь. Аны беләм синдә булырга тиеш сәбәпләре сдерживаться, әмма безнең өчен ике булыр иде ценымногие яхшырак, әгәр дә Сез выкладываете бу. Бу кагыла кызлар Гофмана? "
  
  
  Аны ташладым аңа караш. «Юк, бу юк берни уртак белән кыз. Нинди черта бу булырга тиеш? Аңа шулай диде сезгә, дип ул бик төгәл. Сез, чыннан да, верите, мин сезгә лгу? Аны аңладым, - дип кричу, тик соң була инде.
  
  
  «Успокойся, Нигы, - диде тыныч кына Винсент.
  
  
  Мгновение Хоук берни сөйләшми. Ул кабат карадым, миңа, пронзая мине үз суровыми салкын күзләре белән. Кан басымы минем баш һәм күкрәк куркыныч возрастало, һәм ул үзен начар хис итә, ничек бомба, готовящаяся взорваться.
  
  
  «Нигы, - диде акрын Хок, - мин снимаю сине бу эшне». Эго йөзе кинәт булды иске һәм усталым.
  
  
  Минем пробил холодок. Аны повернулся өчен очрашып, аның белән взглядом. «Син дә аласың, моның ясарга», - глухо диде мин. «Мин сиңа кирәк монда».
  
  
  «Зинһар, ышаныгыз миңа, кайчан аңа дим, дип телим. Сез номер бер көнне минем исемлектә, һәм сез моны беләсез. Сезнең башкарылган эшләр ди њзе. Ләкин монда нидер алай түгел. Хис, ул аны испытал, кайчан килде Каракас - ужасное хисе дигән нәрсә башланып китми шулай итеп, болар тагын минем белән. Иң делле, соңгы бер-ике көннән ул булды ценымногие көчлерәк ». Ул посмотрел на Винсента. "Син дә бу тоясың, шулай түгелме, Клэй?"
  
  
  «Әйе, сэр, - диде Винсент. "Мин чуствую бу."
  
  
  «Син һәрвакыт бик ценил интуицию, Нигы. Син үзең дә бик күп тапкыр әйтте миңа бу хакта. Нишлисең, аны да. Һәм чын күңелдән хәзер минем өчен бик көчле хисләре, - дип, сиңа кирәк түгел катнашырга шул. билгеләп кую күбрәк. Сезнең ук блага, шулай ук өчен блага конференцияләр ".
  
  
  «Сэр, йөрәктән сезгә күрсәтергә дип мин тәртиптә», - диде мин. «Гади позволь миңа калырга тәнәфес».
  
  
  Эго бровь нахмурилась: «Ни өчен бу төш?»
  
  
  Мин алмады карарга эму күзләренә. «Бу бик гади кебек тоела, бигрәк куркыныч ул. Кайчан алар исән-имин кайтачак конференц-зал, хђлнећ булу ихтималы аз, дип, нидер барачак түгел. Аның китәм, әгәр дә телисез икән, булсын өчен, аның китте».
  
  
  «Мин телим син китеп, хәзер шул ук», - суык диде Хоук. «Винсент, пойди позови бер буенча венесуэльских охранников. Аның отправляю бер кире отель белән Ником, гади күңелебезнең ул доберется шунда тәртиптә».
  
  
  "Бу мәҗбүри түгел!" - бит диде, мин.
  
  
  «Кичер мине, Нигы, әмма мин уйлыйм, бу шулай», - диде Хоук. Эго тавышы иде аның кинәт кебек књзлђре.
  
  
  Винсент таба килә башлады к көне, һәм аның кинәт запаниковал. Мин алмады позволить бу кешеләргә комачауларга миңа башкарырга минем бирем. Нәрсә щелкнуло эчендә, һәм минем максат прояснилась. Аны, белми, дип миңа ясарга кирәк. Туры ih үтерергә. Минем иңләгән каты, салкын решимость.
  
  
  Аны тиз захода бу пиджак һәм вытащил «люгер». Аның юнәлдерде эго бу Хоука дә аралашты белән Винсентом. «Держитесь ачылды монда», - кискен диде мин.
  
  
  Алар икесе дә карадык, миңа тулы шоке.
  
  
  "Син сошел белән акыл?" - недоверчиво дип сорады Хоук.
  
  
  Винсент отвернулся от көне. «Подойди бирегә өчен аны иде сине күрергә», - диде мин. Мәгәр ул моны эшләмәячәк, аның олактырачакмын ih ике. Әмма аны эшләргә тиеш, тиз.
  
  
  "Бу, Нигы?" - дип сорады Винсент түбән киеренке тавыш белән.
  
  
  Аның диде. - «Минем исемем Рафаэль Чавес». «Мин егет. Хәзер бу тумаган, беләсезме? сез. Нигы Картер мәет, һәм мин выдаю үзен аның өчен. Бер сәгать дәвамында аны завершу үз миссия, барлык конференциядә катнашучылар булачак мертвы. Бернәрсә дә мине түгел, остановит, шуңа күрә двигайся китергәнегез, ничек мин», - диде.
  
  
  Ястреб Винсент һәм алмашты взглядами.
  
  
  «Күрдем секретную татуировку бу синең уң кулымда, син мыл посуду бүген иртән», - диде акрын Хоук. «Юк, син түгел, обманщик. Костя ходайга, Нигы, отложить бу акциясен сатып алды һәм бик безнең белән».
  
  
  Эго "сүзләрен" китерделәр мине ярость. Аның юнәлдерде пистолетын эму күкрәгенә эләгә. Тик соңыннан аны күрдем, ничек Винсент бросился миңа.
  
  
  Аны повернулся өчен, каршыларга аны, тик опоздал өлешенә секунд. Болай дип, мин хәтерлим әле, ул минем өстән, һәм без рухнули идәнгә.
  
  
  Без эләккәч, мясистый йодрык Винсента врезался миңа зат. Бу иде авыр удар, һәм ул ошеломил мине. Аннары аны тойдым, ничек «Люгер» выкручивается тирәсендә минем куллар. Аны ышанычсыз iso барлык көчләр, әмма Винсент омела өстенлеге. Пистолетын егылып идәнгә. Әмма мин аны восстанавливал көч. Аның зампхнулся бу Винсента ногой һәм нык бәрде аның эго ногой бу пах.
  
  
  Ул закричал һәм егылып минем белән бу спину. Аның диде «Люгер», аннары принялся аның өчен.
  
  
  «Кылма моны, Нигы. Миңа атарга туры киләчәк». Ястреб торды өстендә безнең держа миңа үз беретту. Аны, посмотрел аша озын глушитель эму күзләренә һәм аңладым, - дип ул бик серьезен. Аны акрын гына торып басты.
  
  
  "Син думаешь, син сможешь туктатырга мине моның белән?" - дип сорады аның угрожающим тавышы, ул гаебен нең.
  
  
  «Мин бөтенләй ышана алмыйм», - диде ул тыныч кына. «Әмма заставляй минем моны».
  
  
  «Мин заберу синдә бу уенчык һәм олактырачакмын аның», - прорычал мин. Аның ясаган адым аңа.
  
  
  «Аның пристрелю, Нигы, - диде Хоук. Әмма аны иде күрергә намек на курку бу эго күзләрендә - ул кортлардан, дип алмый мине үтерергә.
  
  
  Мин бер тапкыр атарга җыенган эго-блеф, кайчан күрдем, дип Винсент, пошатываясь, янә менде аякка. Кайчан Хоук сак юнәлдерде пистолетын миңа күкрәгенә, - Винсент яныма. Аның схватил эго һәм потащил алдына үземне яклап нче «Беретты Тетеревятник». Аннан соң аны бик нык толкнул Винсента, һәм ул авыр егылып бу Хоука. Икесе дә ир-атлар отшатнулись, һәм пистолетын ата, издав тихий стук билгеләнде. Таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу потолок.
  
  
  Аның двинулся тиз ударив правую кулын турында муеннарына Винсента, һәм ул отлетел нче Тетеревятник, расчищая миңа юл. Кайчан Хоук янә опускал пистолетын өчен янә прицелиться, аның схватил эго кулы белән пистолетом һәм потянул, нык поворачиваясь, кайчан потащил эго үзенә. Ул перелетел аша минем бедро һәм рухнул идәнгә, «Беретта» ударилась турында диварны артта калды аның. Ул оглушен.
  
  
  Аны, ул арада өчен Люгером, тик монда Винсент кабат мине схватил. Аның, егылып, әмма шунда ук килде эченә һәм нанес юлүткәргечкә хук яулады татарстанда киң зат Винсента. Эго скулы треснула, һәм ул покачнулся нче удара. Эму иде больно, тик ул гына тәмамладым. Аны күреп, ничек эго кешедә кузгатылды астында куртку. Бер хәрәкәте, аның сунул стилет үзе ладонь һәм җибәрдем эго бу њзенећ кљтелгђн очыш хакында мизгелдә Винсент прицелился. Пычак вонзился аңа астында ребра, ул ахнул, аның күзләре да киңәйде, һәм ул егылып өчен янәшә.
  
  
  "Ий Раббым, Нигы!" - крикнул Хоук, недоверчиво әнисенә карап гәүдәсен Винсента. Хок килде шул аңы да иде әле артык слаб өчен хәрәкәт итәргә. Аның схватил «люгер» һәм сак кулланырга юнәлдерде эму башын. Ул үләргә тиеш. Башка юл юк иде. Аның сжал палец бу спусковом крючке, ләкин нидер минем остановило. Хоук карадым, миңа вызывающе бит һәм обиженно.
  
  
  Нәфрәт һәм ярость переполнили минем күкрәгенә. Әлеге кеше басып минем юл. Аны юкка чыгарырга тиеш иде эго. Минем палец янә сжал каты металл спускового крючка. Аны, посмотрел бу морщинистое зат һәм застыл, ошеломленный көтелмәгән всплеском хисләр. Белмим нигә, әмма мин аны артык яраттым һәм уважал, моның кеше өчен атарга. Шулай да миңа туры килде нажать на курок. Аның покрылся салкын аннары, кайчан противоречивые хисләр охватили минем воспаленный баш миен. Аны облизнул пересохшие иреннәре һәм янә прицелился. Минем бурыч иде ясен. Дэвид Хок үләргә тиеш иде.
  
  
  Тик мин түгел иде бу эшләргә. Аның гади түгел иде нажать на курок. Бәлки, миңа барыбер туры килмәгән эго убивать. Аны алыр иде бәйләргә эго һәм тотарга читтә, әлегә завершу үз миссия.
  
  
  Хоук карадым бу минем йөзе. Ул гына да түгел, выглядел бик удивленным, аны кайчан опустил пистолетын.
  
  
  «Мин белә идем, дип, син мине түгел, убьешь», - диде ул тыныч кына.
  
  
  Аны закричал. - "Заткнись!" Аны иде, артык расстроен һәм кыскача белән файдасы булсын өчен, ачык фикер йөртә.
  
  
  Аның бәйләде Хоуку куллары һәм аяклары эго галстуком һәм ремнем. Минем забегали уйлар, аның сражался, ничек агент AX түгел, ә революционер-любитель. Һәм аның бәйләде Хока кебек профессионал, булса да, белми идем, - дип беркайчан да элегрәк түгел, сикергәли, бер дә алай түгел. Һәм бу сђер хис, ул аны испытывал к старику. Бу булмады күбрәк мәгънәсен караганда вспышки билгесез истәлекләр һәм бик зур сны, алар миңа снились соңгы берничә көн.
  
  
  Минем янә хисе барлыкка килде, - дип барлык бу нәрсә алай түгел, - кешеләр белән клиникада, миссия, анда аны иде, һәм минем белән. Тик булмады, вакыт разбираться.
  
  
  Аның затащил Хоука бу чулан. Аның да заткнул аңа авызы, чөнки белә бүлмәләр тулысынча звуконепроницаемы. Ул гади карадым миңа.
  
  
  «Син астында наркотикларга яки нәрсә бу үзенчә», - диде ул.
  
  
  «Молчи, һәм мин олактырачакмын сине», - кискен диде мин.
  
  
  "Син теләмәсәң мине убивать. Син дөрес веришь, сез кеше исемендәге Чавес? "
  
  
  «Аның Чавес».
  
  
  «Бу дөрес түгел», - дип катгый әйтте. «Син Нигы Картер. Тегүче побери, син Нигы Картер!»
  
  
  Аның да, минем кружилась гол. Баш авырту возвращалась - баш авырту белән шөгыльләнүче узачак, аннары гына, моннан тыш, ничек мин аны олактырачакмын үз дошманнарын. Аның взглянул шушы сәгать һәм күрдем, бу миндә калды якынча ярты сәгать. Аның запихнул Хоука бу шкаф, захлопнул һәм запер ишек. Аны взглянул бу Винсента, кайчан минем янга килеп, к көне. Ул выглядел мертвым, һәм ниндидер безумной аркасында, миңа бик кызганыч.
  
  
  Аның чыкты, коридорга белән удивлением берәүдә, ул якын пустынный. Венесуэльский полицейский входил бу бүлмәгә саклау башка ахырында зал. Ул минем дә күргәнем булмады. Күрәсең, безне беркем дә ишеттем. Әмма аны да отель безгә белән хема юлыга. Хезмәткәрләре куркынычсызлык хезмәте ала задаться мәсьәлә, кайдан аны, яки кемдер, кем әле, мин ничек иду буенча коридору белән Хоуком һәм Винсентом ала башларга складывать ике һәм ике. Аны карар чыгарга тирәсендә сарае аша бокова керү. Аны иде аша үтәргә бакчасы һәм кайтырга аша баш керү. Теләр дип өметләнергә толпа разошлась иде вакытында полуденного тәнәфес. Теләсә нинди, кем әле, ул ничек кергән, гади догадался, дип, мин китеп иртә төшке аш. Аны тиз огляделся, тыныч кына узды, коридору һәм чыктым аша боковую ишек.
  
  
  Девятая башлыгы.
  
  
  Аның выбросил тирәсендә баш Хоука һәм Винсента. Минем сәгатьләр күр-сәтелә башлый унике утыз биш - барлыгы егерме биш минут кадәр очрашулар белән үз контактом читтә конференц-залы.
  
  
  Аның бик тиз үтте аша бакчасы янына передней өлешендә сарае. Хәтта бу чагыштырмача спокойное вакытта бөтен җирдә дә бар иде кешеләр. Автомобильләр заполнили урамнар, подходящие к территориясендә сарае. Подъездные юлларын иде керү юллары бикләнә, тик охранники пропускали машиналар югары дәрәҗәдә куркынычсызлык.
  
  
  Обходя бина, аны күрдем, йөзләгән кешеләрне, слоняющихся территориясе буенча көткәндә барлыкка килү сановников.
  
  
  Аны гына башлады спускаться к толпе, кайчан ягыннан юллар миңа ир-ат килде, преграждая миңа юл. Аны, посмотрел аңа һәм аңладым, бу кеше булды буенча ЦРУ белән алар аны столкнулся элек. Мин алмады дәшми аның. Бу тагын да ныграк уятты иде эго шикләнүләр.
  
  
  "Әйт, Картер, аның алам синең белән сөйләшергә?"
  
  
  Аның небрежно повернулся к аңа омтылып, ул игътибар итмәскә возрастающее басымы күкрәгенә. Минем гол пульсировала караганда больно. "Әйе?"
  
  
  «Мин гади отель, дип әйтергә гафу үтенәм өчен сделанное минем кисәтү ясый. Мин виню сине шул, син рассердился».
  
  
  «Әйе, барысы да тәртиптә», - диде мин. «Мин артык кискен дип җавап бирде. Аны бары тик бераз нервничаю. Минем шәраб». Аның башлады арынырга аңа.
  
  
  "Ул чакта бернинди обид?" дип сорады ул.
  
  
  Аны повернулся элек. «Юк, башка обид. Түгел беспокойся бу хакта».
  
  
  "Әйбәт." Ул протянул кулын. Аны алды эго һәм тотты өчен минутта.
  
  
  Ул облегчением киң улыбался. «Беләсеңме, аны аңлыйм кебек, бу төр бурычларын бәлки, чыннан да, сине достать. Минемчә, бу ожидание һәм күзәтү. Мин белмим, ничек хезмәткәрләре Яшерен хезмәте эшлиләр, бу көн өчен берничек тә башлагач, бер ай эчендә месяцем».
  
  
  Аның взглянул бу сәгатьләрдә. Иде, егерме янына бер. Аның тырыштым түгел күрсәтергә үз хисләрем. «Әйе, аларның авыр эш. Аның төгәл теләмим моның. Нишлисең, миңа кирәк очрашырга хезмәттәше. Увидимся соңрак».
  
  
  «Әлбәттә, яхшы, - диде ул. «Успокойся, Картер».
  
  
  Аны повернулся китте һәм алга таба озын тропинке. Хисе миссия иде шулкадәр көчле эчендә мине, дип, мин алмадым уйларга безгә нәрсә турында башка. Аның да ощущал берни тирәсендә үзен тыш, үзенең юллары аша сгущающуюся бер төркем. Кайчан аны, минем янга килеп, к входу төркеме ярдәмчеләре заблокировала түшәлгән тротуар. Аның пробился аша алар, һәм алар карадык минем кебек сумасшедшего. Тик хәзер түгел иде вакыт уңайлы булсын. Аның обогнул илебез хуш килми репортеров янында төп баскыч узды mimmo алар. Толпа становилась барлык гуще.
  
  
  Кайчан аны, килеп җитмәгәндер кадәр баскычлар һәм күтәрелә башлады, аның буенча, минем заблокировала толпа. Аның протискивалась аша алар локтями. Аның толкнул бер ирне каршы башка, һәм ул крикнул миңа нидер непристойное. Аның врезался бу хатын-кызны, бераз гына сбив аның белән аяк. Әмма аны хәтта шталь оглядываться.
  
  
  Миңа кирәк иде, вакытында барып коридоры.
  
  
  "Әй, кара, егет!" кемдер крикнул миңа вслед.
  
  
  Аны акрын күтәрелде буенча ступенькам. «Бирегез миңа узарга тиеш», - дип таләп итте, мин. «Бир миңа узарга, тегүче тик синнән». Бу очракта аны беркайчан да успею шунда вакытында.
  
  
  Аңа иде барабыз срочностью минем миссия түгел, обращая игътибар безне, дип тыш принуждения барып җитәргә шунда, аны кая оболочки. Наверху баскычлар толпа иде әле плотнее, һәм охранники задерживали барлык.
  
  
  Аның споткнулся, һәм толкнулся аларда. Хезмәткәре куркынычсызлык хезмәте Венесуэла пристально посмотрел миңа, кайчан аның узды mimmo аңа. Тик миңа да кирәк иде", - эләгү сараена. Минем связной булачак көтәргә мине анда ривненской сәгатенә көне. Һәм ул алмады көтәргә. Вакыт булмаска тиеш идеаль.
  
  
  «Мине гафу итә беләләр», - диде мин, алым аларга. "Зинһар өчен, бирегез миңа үтәргә!" Әмма беркем дә двинулся. Барысы да бик мәшгуль разговорами турында конференцияләрдә һәм җәмәгать эшләрендә өчен хәтта заметить минем барында. Мин аларда узды пробираясь аша күп тел.
  
  
  "Әй, расслабься!" - крикнул бер ир-ат.
  
  
  Аның узды mimmo аңа да җавап биреп. Ул якын аша узды людную зонасына откровенными алдында дверью. Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм күрдем, бу миндә калды унҗиде мизгеле. Аның пробился к көне, анда охраняли берничә полиция хезмәткәрләре.
  
  
  "Әйе?" - диде венесуэлец хәрби формада. Безнең ул, безнең сидевший аның белән ир-штатском түгел, белделәр, минем.
  
  
  «Аның AX, - диде мин. "Картер".
  
  
  «Сезнең шәхесен, зинһар».
  
  
  Аның отель бәреп төшерү кеше белән аяк, һәм пробежать mimmo аңа. Пульсация аерым баш иде диярлек невыносимой. Аны пошарил кесђдђ һәм тапкан бумажник Ника Картера. Аның ачты эго һәм тапкан шәхес таныклыгы. һәм махсус пропуск сараена. Күрсәтте, аның дежурному.
  
  
  «Џм», - диде ул. Ул посмотрел на фотография бу карточках, ә аннары игътибар белән исследовал минем йөзе. Әгәр Хоук һәм Винсент алмассызмы, дип әйтә алмыйм Нигы Картер, бу кеше алмаган булыр иде күрергә аша минем маскировку.
  
  
  "Алмассызмы сез поторопиться, зинһар?" - нетерпеливо диде мин.
  
  
  Һәрхәлдә, бер үтенечем бар, күрәсең, аның замедлила. Ул исследовал картасын, әйтерсең, анда булган ниндидер изъян, ул гына көттем өчен ул аны берәүдә. Күрәсең, аның обидел эго нең түземсезлек, һәм ул китәм преподать миңа дәрес.
  
  
  "Кайда сез урнаштырылган, мистер Картер?"
  
  
  Минем туды диярлек неконтролируемый этәргеч ударить буенча һәр эго самодовольному затка. Тик мин белә идем, бу тиз положит җеп миссия.
  
  
  "Бу әһәмияткә ия?" - диде мин, сжимая кулаки, омтылып, ул сдержать үзен.
  
  
  - Түгел, бигрәк тә - кисло-диде ул.
  
  
  «Кунакханәсе Эль Конде», - диде мин.
  
  
  «Gracias, muchas gracias», - саркастически диде ул.
  
  
  Аның үз кунакханәсе, аның белән сөйләшергә, кулдан минем туган телендә әйтергә эму, ул идиот, невольный коралы злобного тирана. Тик мин промолчал.
  
  
  «Сезнең карта, мистер Картер». Ул вернул ih миңа. «Сез дә керә аласыз сараена».
  
  
  «Зур рәхмәт», - диде аны, рассмеялся. Аны алды бумажник һәм поспешил mimmo охранников эченә.
  
  
  Эчендә иде ценымногие тише. Бу вестибюле булган берничә кеше, тик алар разбросаны, һәм минем проблемалар булмады узарга тиеш. Аны таба килә башлады Зур кабул итү белән шөгыльләнүче использовалась өчен конференцияләр.
  
  
  Аны кайчан керде бу өлешен сарае иде тагын бер тикшерү, куркынычсызлык, әмма одина тирәсендә охранников белми мине, шуңа күрә бу бик тиз. Аның үтте буенча коридору конференц-залы. Аңа иде диярлек, бар максатлары.
  
  
  Бу вакытта полиция начальнигы куркынычсызлык Венесуэла чыкты буенча дверного проема нибары берничә ярдах нче конференц-залы. Аны тойдым, ничек животе бурлит отвращение, ә кан басымы голлар һәм күкрәк росло. Ничек башлыгы бик көчле булачак тайной, полиция ул иде диярлек, шулай ук, паршивый кебек үзе президент.
  
  
  "Ах, мистер Картер!" - диде ул, кайчан мине күргәч.
  
  
  «Сеньор Сантьяго», - дип җавап бирде мин, стараясь саклап хладнокровие.
  
  
  «Барысы да яхшы бара, шулай түгелме? Күрәсең, бу безнең чаралары саклык чараларын күрү зарур, ахыр чиктә булмады кирәк».
  
  
  «Шулай тоела, сэр», - шуны диде мин. Минем баш тикали сәгатьләре. Булырга тиеш, булмаса, сигез минут час. Миңа читләшергә туры килде аңа.
  
  
  «Мин ышанам-барысы да яхшы булыр», - диде ул. «Минем яхшы предчувствие. Сез күргән сеньора Хоука?»
  
  
  «Түгел, иртә таңнан», - солгал аңа, бары тик догадываться, выдало микән мине минем йөзе.
  
  
  «Ярар, аны уверенный, чөнки анда аны. Увидимся соңрак өчен, котларга, сезнең белән шундый уңышлы булды берничек тә кайчан». Ул елмаеп куйды һәм похлопал мине буенча плечу.
  
  
  «Бик яхшы, сэр», - диде мин.
  
  
  Ул кайта кабинеты, ул, киресенчә, булган нәрсә кебек пристройки к штабу куркынычсызлык хезмәте. Аны вздохнул белән облегчением һәм юнәлә буенча коридору конференц-залы. Аны, посмотрел на сәгатьләре, һәм алар әйттеләр биш янына бер.
  
  
  Аны басты, киресенчә, ачык ишекләр, ничек минем велели. Башка ахырында коридоры дежурили дүрт каравылчы, алар бит иң-дип иде, анда иртән. Алар белсеннәр, минем, димәк, миңа итте хезмәт узарга mimmo алар. Калды тагын ике минут. Буенча коридору узды мастер һәм күрсәтте, верительные мактау кәгазьләре тапшырылды. Охранники впустили эго бу бүлмәгә. Һәркайда иде кешеләр тирәсендә куркынычсызлык хезмәте, алар ходили буенча коридору һәм басып эчендә конференц-залы.
  
  
  Аны, посмотрел өскә һәм аска буенча коридору. Миңа бик больно. Киеренкелек һәм кан басымы минем баш тиз нарастали узган саен мизгеле. Аны белә авырту түгел узачак, әлегә аны түгел, уничтожу үз дошманнарын. Әмма минем иде ужасное хисе, барысы да ничектер шулай. Бу эчке хисе, смутное, ноющее хисе, ул, киресенчә, исходило тирәсендә скрытого уголка минем баш мие. Бу имело мәгънәсе - ничек һәм калганы нәрсә булды, соңгы берничә көн. Әмма нинди иде безнең иде хисе, ул башы-терзать минем намус, хәтта башлагач, мине подавляла срочность минем миссия. Аны тоймадым, чөнки минем баш башкарыла ужасная көрәш, һәм ул алыр иде ярдәме микрофонов һәм динамиков минем белән акыл булмаса прекратилась якын арада.
  
  
  Аның башлады задаваться мәсьәлә, дип минем контакт тоткарлана.
  
  
  Тик соңыннан аны күрдем эго - темноволосого венесуэльца бу консервативном куе синем костюме һәм кш галстуке, идущего миңа буенча коридору. Ул охшаган иде гадәттәгедән катнашучы дворцового персонал, тик ак гвоздикой бу лацкане һәм графином бүген кулымда.
  
  
  Минем складывать доллар бешено колотилось турында ребра. Бер минуттан ул янымда, протягивая миңа графин. «Сеньор Картер директоры конференциядә сорады, мине алып килергә свежую эчәргә яраклы суга конференц-зал вакытында полуденного тәнәфес». Ул әйткән бик шау-гөр килеп, барысын да тирәбездә ишеттек. «Чөнки сезнең бар үзенчәлекле допуск алмаган булыр иде, сез кабул итәргә эго минем өчен?»
  
  
  «Турында, ярый. Аның возьму бу», - снисходительно диде мин.
  
  
  «Gracias», - диде ул. Шуннан соң аның кинәт шепотом: «Viva la revolución!»
  
  
  Ир-ат бик тиз алга китте кире буенча коридору. Аның тора белән графином кулында, охваченный ужасными сомнениями һәм замешательством. Туры килде атап җайланма бу бүлмәгә. Кыйммђткђ соң уйларга турында башка тоймадым. Иң мөһим эш итеп минем тормышымда иде атап бу графин конференц-зал һәм куярга эго бу урындык.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне.
  
  
  «Сәлам, Картер», - диде анда ЦРУ хезмәткәре. "Нәрсә сездә анда?"
  
  
  «Күрәсең, директор конференцияләрдә тели яңа өзелгән су өстәлдә сөйләшүләр алып бару өчен», - диде аңа небрежно. «Ә аның малай на побегушках».
  
  
  ЦРУ агенты посмотрел на графин. Хезмәткәре яшерен хезмәте ухмыльнулся миңа, аннан соң да взглянул бу графин. Алар казались довольными. Венесуэльские полицейскийлар кивнули миңа булсын аның отнес графин бу бүлмәгә.
  
  
  Аның отнес графин эченә. Башка хезмәткәре яшерен хезмәте посмотрел миңа, кайчан аны алды белән урындык диярлек буш графин һәм заменил эго шул, ул алып килде үзе белән.
  
  
  Ул дип сорады. - "Барысы да дигән сүз бит бу?"
  
  
  Аның, дип эму. «Сез булмаса, кунакханәләр өчен, конференциядә катнашучылар, пил несвежую суга, шулай түгелме?»
  
  
  Ул посмотрел на графин һәм миңа, аннан соң дип елмайды ревматизма. «Күреп сөенәм, алар конструктив кулланалар сезне, кешеләр AX».
  
  
  «Бик кызык», - диде мин.
  
  
  Аны алды иске графин һәм сунул эго култык астында, ә аннары якка карады да, ул, ул гына да, - дип куйды үзәгендә стульями өчен киңәшмәләр. Һәм аны, ишетә, ничек голлар эхом отдавались сүзләр:
  
  
  Аннары шартларында көндезге сеанса урнаштыру булачак настроен өчен кирәкле частоту ярдәмендә дистанцион идарә итү. Аша берничә минут ул убьет барлык чикләрендә слышимости.
  
  
  Аны повернулся һәм чыктым аша бүлмә.
  
  
  Тышкы якта, аның янында тукталды охранников. "Шунысы кызык миңа бу эш белән нишләргә?" - диде аңа, аларга изображая нетерпение.
  
  
  «Аста буенча коридору бар хәзинәсе», - диде берсе, венесуэльцев.
  
  
  «Бәлки, син алыр иде подмести пол, Картер, - рассмеялся кеше ЦРУ, стоявший на көне. «Мөгаен, кладовке бар веник», - киң дип ул.
  
  
  «Бу. Сәгать комедия ЦРУ?» - кисло-дип сорадым, аны, әйтерсең, ih мәзәкләр мине надоели. Миңа булыр иде наплевать булса да, алар сөйләштеләр яки нишләр, әлегә алар подозревали, дип иң зур, соңгы елларда брешь системасында куркынычсызлык иде совершена түләүләр турыдан-туры аларның астында носом.
  
  
  Аның отнес иске графин буенча коридору бу чулан. Ярдәмчеләре һәм рәсми затлар башлады кайтырга конференц-залы. Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм берәүдә, дип иде инде икенче чирек. "Йолдыз" шоу Венесуэла президенты һәм вице-президенты, АКШ, киләчәк аша берничә минут кадерле. Һәм тиздән башланачак көндезге утырышы. Һәм беркем дә конференц-залында түгел заподозрит, дип калдыгын эго тормыш була үлчәтергә минутами.
  
  
  Барысы да барды, план буенча.
  
  
  Унынчы башлыгы.
  
  
  Выбросив графин, аны таба килә башлады кире конференц-залы. Мин нәкъ өлгергән күрергә, ничек Венесуэла президенты һәм вице-президенты, АКШ бергә бара буенча коридору, положив кулын америкалыларның бу эчтђге венесуэльца. Ih окружали агентлары яшерен хезмәте. Кайчан аны күрдем, ничек алар исчезают конференц-залында, мине охватили нәфрәт һәм отвращение.
  
  
  Эчендә фотографлар нишләр берничә фотосурәт соңгы минутта алдында возобновлением конференцияләр. - Мимешләр, дип барышында иртәнге сессиясендә ирешелде мөһим икътисади килешүләр. Һичшиксез, алар белән бәйле финанс ярдәме венесуэльскому режиму урынына рөхсәт урнаштыру америка хәрби базалары. Башка минем тыгылу бу чудовищная тирании дәвам иткән булыр иде, мәңге.
  
  
  Мин нәкъ алды үз урынын киресенчә, барысы да әле ачык ишекләр ничек кинәт янымда пәйда начальнигы, полиция, куркынычсызлык Венесуэла. Бу юлы эго зат иде мрачным.
  
  
  «Мистер Картер, одина буенча каршылаячак сезнең агентлар АНБ гына, - дип хәбәр итте миңа, сез үткәрделәр берничә минут конференц-залында».
  
  
  Аны тойдым покалывание бу задней өлешендә муен. Кан басымы голлар янә артты, бу висках кот очкыч хәл запульсировало.
  
  
  «Әйе, сэр, - диде мин. Минем разум устремился алга. Бәлки, алар тикшереп карадык, һәм тапкан бу директоры конференциядә түгел заказывал свежую суга.
  
  
  Яки шул ук осторожный агент иде табу урнаштыру, гади караганнан соң, графин. Бәлки, алар инде удалили урнаштыру тирәсендә бүлмә.
  
  
  Ул дип сорады. - "Сезгә барысы да киресенчә-нормаль?"
  
  
  Сжатие күкрәгенә бераз ослабло. «Әйе. Киресенчә, барысы да тәртиптә».
  
  
  «Яхшы. Алмассызмы сез сарыф минем белән бу туктагыз? Аны иде отель өчен сез взглянули бу яңартылган исемлеге кешеләр белән допуском к яшерен мәгълүмат. Бу биләячәк күп вакыт».
  
  
  Аны тоймадым, бу шундый тизлек була отклониться нче минем карар. Көне конференц-зал тагын да түгел иде ябылган. Һәрхәлдә, аның да понимал, ничек баш тартып алам. Кайчан начальнигы, полиция, куркынычсызлык Венесуэла сорады сезне нәрсә дә булса эшли, сез моны эшләдегез. Аның последовал өчен аның пристройку куркынычсызлык хезмәте, ерак түгел, конференц-зал. Без керде, анда иде венесуэльский полицейский, әмма ул шунда ук чыкты, калдырып мине ялгыз калу белән кеше, аның аның ненавидел диярлек, шулай ук нык, ничек булган, кем иде инде аның уничтожить.
  
  
  «Бу исемлеккә». Шактый беглого прочтения өчен ... "
  
  
  Телефон аның өстәлдә зазвонил. Ул минем янга килеп, к аңа җавап бирү өчен, әлегә аның үзе исемлеге, iso барлык көчләрне контрольдә тотарга омтылып, ул үз хисләре.
  
  
  Эго зат просветлело. "Ах, сеньор Хоук!"
  
  
  Аны тойдым, ничек корыч тиски сомкнулись бу минем күкрәк.
  
  
  Зат венесуэльца үзгәрде. "Нинди!"
  
  
  Бу түгел иде шик тә юк. Ястреб ничектер итеп выбрался иреккә һәм менә хәзер шалтырата буенча башка өлешендә сарае түгел, веря үзенә, дип успею бирегә вакытында. Ул догадался, мин җыенам, дигән булса, вытащить тәнәфес вакытында, ул гына заканчивался.
  
  
  "Мин алмыйм бу поверить!" - әйткән венесуэльский. Аны ул арада к «Люгеру» һәм янына килеп, аңа сзади. «Әмма, сеньор Картер монда...»
  
  
  Ул повернулся ко миңа мизгелдә аны бәрде аның саплы хәнҗәрне алып атасына бирде люгера турында эго башын сбоку. Ул авыр егылып идәнгә һәм лежал башка аң. Янәшә өстәл болталась телефон трубка. Аның тавышы ишеттем Хоука белән башка икесе дә ахырына.
  
  
  «Сәлам? Ни бар? Син монда?»
  
  
  Аның перешагнул аша инертное гәүдәсен һәм положил трубку урынга. Аны минем янга килеп, к көне, һәм посмотрел өскә һәм аска буенча коридору. Тирәсендә беркем дә юк иде. Аның чыкты коридор, тиз закрыв артыннан ишек. Ышаныйк, дип күпмедер вакыт берәү дә керергә татарстан пристройку куркынычсызлык.
  
  
  Аның кайта конференц-зал, кайчан алар закрывали көне. Аша берничә минут конференцияләр возобновится, һәм смертоносное урнаштыру булачак активировано. Аны торды коридорда, киеренке һәм кискен ощущая ужасное басымы. Ул тиздән исчезнет, ниһаять, моннан ничек урнаштыру әмерен үз эшен. Яшерен Агент хезмәте чыктым аша конференц-зал, кивнул охранникам. Ул яныма.
  
  
  «Сәлам, Картер», - диде ул дружелюбным тавышы.
  
  
  Аңа кивнул.
  
  
  «Ярар, алар анда, юлда. Аны булырмын бик шат башлагач, болар барысы да төгәлләнәчәк».
  
  
  «Мин дә», - диде мин.
  
  
  Аның отель өчен ул китте, позволил миңа бары торырга һәм көтәргә бу одиночестве. Тиздән сигнал, һәм мин булырмын белергә, барлык кончено. Кем дә булса бәлки кайтырга җае чыкмады тирәсендә бүлмә сорап, бәлки, каравылчы тора ачылды бу көн. Әмма безнең Венесуэла президенты, безнең АКШ вице-президенты да үттек - беркем дә өстәл артында гына исән кала.
  
  
  «Барлык калса тихим», - диде ир-ат. «Артык тыныч, минем тәме. Минем шундый сђер хис. Синдә ул бар?»
  
  
  «Да бүген», - диде мин. «Әмма мин, чыннан да, дулкынландым, кайчан беренче тапкыр бирегә килеп эләккән».
  
  
  «Ярар, ул минем. Откровенные бу затылке. Тик барысы да тәртиптә».
  
  
  «Әйе, аның, ышанам ки, безнең булачак көне башка һәлакате теркәлгән», - диде мин.
  
  
  «Ярар, минемчә, миңа яхшырак сарыф тикшерергә бу полиция, иминлек. Увидимся соңрак Картер».
  
  
  «Чынлыкта, - диде мин.
  
  
  Ул китте буенча коридору к пристройке куркынычсызлык хезмәте. Үземнең югары губе чыгыш ясады крошечные капельки банк. Әгәр ул берәүдә начальнигы куркынычсызлык хезмәте Венесуэла ята анда башка аң, ул, мөгаен, попытается туктатырга конференцияне, һәм бу барысы да испортит. Аның уйладым, кирәкме соң миңа сарыф артыннан. Ләкин, миндә булган көчле хис дип мин калырга тиеш, анда аңа бар иде. Заказлар иде заказлар белән. Хезмәткәре, АНБ чыкты буенча коридору белән противоположной яклар тукталды, өчен, белән сөйләшергә агентом Яшерен хезмәте. Аны алган кыска гына кичектерү. Аның прерывисто вздохнул һәм посмотрел көне " конференц-залы. Эчендә хастаханәдән көндезге утырышы. Бу теләсә кайсы минутта урнаштыру булачак активировано.
  
  
  Кинәт өстендә бинасы раздался казана пронзительный тавыш белән. Бу иде пронзительный крик самолет, пролетавших өстендә сарае йөзеннән сәлам Каракасской конференцияләр. Тавыш пронзил минем барабанные перепонки, һәм ниндидер сђер башы аша икенче миңа.
  
  
  Минем аңы врезалось бу беспорядок сцен, сүзләр һәм мысленных рђсем. Аның әле үзен пистолетом Люгер. Аны күреп, башкаларның шәһәр һәм фатир белән шөгыльләнүче булырга тиеш иде Америкада. Барлык наваливалось миңа, вертелось минем мозгу, вызывая тошноту һәм баш ђйлђнђ.
  
  
  Ниндидер тирән эчендә
  
  
  мине уйланырга, мин заставил мине карарга окну өчен аны янә иде ишетергә тавыш белән. Әмма мине сдерживало көчле хисе бурыч. Алар юкка чыкты бит миңа калырга читтә конференц-залы. Карамастан бу боерыклар, миңа туры карарга окну һәм акрын, неловко, мин карлыгач буенча коридору к алькову, анда белә анда аны. Аның колебался бер тапкыр диярлек повернулся к үз вазифасында янында конференц-зал, ә аннары минем янга килеп, к окну. Аның толкнул эго, нәкъ шул мизгелдә самолетлар летели элек өчен башыннан икенче тапкыр облететь сарае.
  
  
  Башта, кайчан алар килделәр, тар тыкрыкларны, аны берни дә ишетмәдем. Әмма аннан кайткач, алар диярлек ачылган очында, аны ишетте казана пронзительный тавыш ih двигательләр. Ул превратился бу рев башлагач, алар пролетели өстендә бинасы, сверкнув, кояшта.
  
  
  Бу юлы тавыш самолет мине нык потряс. Бу књрђсећ бу зур ударную дулкын, узган аша барысы да минем гәүдәсен. Кинәт аның ишетте матур тавышы Тани:
  
  
  Аннан тыш, ул ничек выполнит үз эшкә урнаштыру булачак издавать күпкә түбән тавыш белән, ул элеккечә булачак яңгырарга бик югары өчен җиңсәләр, сезнең ушей.
  
  
  Тавыш самолет әле вибрировал минем баштан. Һәм аны ишетте бу баш, тагын бер пронзительный тавыш, якынча шундый ук кебек гына выпустили реактивные самолетлар.
  
  
  Бу тавыш, ул сез әгәр кем дә кем. Сез бу әгәр кем дә кем, сез-исегезгә төшерегез барысы да хәлләреннән сезнең подсознании.
  
  
  Кинәт дөрес обрушилась миңа тљрлесеннђн. Аның огляделся, ошеломленный һәм кот очкыч хәл сбитый белән файдасы. Дип, тегүче тик синнән, ква? Нигә аны выдавал үзләрен өчен революционера буенча исемендәге Чавес? Аны белә идем, чөнки аның Нигы Картер, мин эшләгән AX, һәм ул монда өчен... Кинәт аның дип искә төшерде үз битву белән Винсентом һәм Хоуком, һәм... ий раббыбыз!
  
  
  Самолетлар исчезли. Аның начар прислонился к подоконнику. Дип, тегүче тик синнән, барысы да була бу? Нигә аны кабул шәхес венесуэльца, анда элек хәтта ишеттем? Бу заставило мине драться белән Хоуком һәм Винсентом башлагач, алар гади караганнар ... отстранить мине нче биремнәр. Графин! Аны алып килде графин конференц-залы нибары берничә минут элек белә идем, дип nen җайланма бар, ул убьет барлык бүлмәдә.
  
  
  Барысы да тиз возвращалось. Аны гына түгел позировал - мин, чыннан да, ышана идем, чөнки аның кеше исемендәге Чавес. Барысы да мин сикергәли, соңгы ике көн юнәлтелгән иде үтерү Венесуэла президенты һәм вице-президенты Кушма штатлар - ике кеше, алар мине җибәрдек шул Каракас өчен якларга! Элек аны берни дә искә ала, әмма кичә кич аны кабат каршы алды Илзе Хоффманн һәм атады, аның Таней - татарча исеме. Һәм ул әйтүем минем смертельной миссия.
  
  
  Әйе, тавыш бирергә һәм барысы да! Мин алмады искә әйтмәгән килеп чыкты да минем белән шул ук вакытта, мин ничек китте, аның фатирында берничә көн элек ул арада, аны кайчан кайта, полагая, дип аны Рафаэль Чавес. Тик нидер вспомнилось турында сөйләде кичәдә аның фатирында. Искә төште хисе головокружения һәм тошноты. Аның маташа убежать, тик мине ны туктаткан ике ир-егет. Аны булырга тиеш иде астында наркотикларга. Һәм алар, нидер ясадылар, минем белән, өчен, мәҗбүр итә мине алып барырга, үзен дә, аңа алар белән хорька. Бу унижение, анда алар сөйләштеләр юлламасында. Нинди-шул рәвешле алар кулландык мине үтерү өчен югары дәрәҗәле затлар конференцияләр. Һәм «алар» иде КГБ. Таня признала бу. Аны еш кына, ничек дип үз исчезновение Хоуку, әмма нәкъ менә бу тарихны алар әйттеләр миңа сөйләргә эму. Аны бөтенләй помнил теге ике көн, кайчан мине дә иде, һәм, һичшиксез, алар бу кунакханә. Булырга тиеш, бу иде ул чакта, кайчан минем заставили кабул итәргә, үзләрен роле Рафаэль Чавеса.
  
  
  Аның побежал тирәсендә алькова өчен почмагына, баш коридор. Миңа кирәк иде", - эләгү конференц-залы. Җайланма, ул аны шунда тапкан, әллә инде эшләргә һәм үтерергә барлык чикләрендә слышимости.
  
  
  Кайчан аны, килеп карата зур дверям, ih охраняли өч ир-атлар, икесе венесуэльских полиция хезмәткәрләре һәм яшерен агентлар хезмәте. ЦРУ агенты, ул анда булдым, элек китеп барган, мөгаен, кыска тәнәфес. Яшерен агенты хезмәте хезмәткәре АНБ, алар сөйләштегез әле икенчесендә өчен ябык дверью пристройки иминлек, хәзер юк, ә ишекне әле ябылган. Кеше яшерен хезмәте, күрәсең иде похищен барып, ничек тапкан начальнигы, полиция, иминлек.
  
  
  Аның напугал охранников көне " конференц-залы.
  
  
  «Мин тиеш эләгү эченә», - диде мин. «Анда бар корал, һәм әгәр аны да вытащу эго тиз, ул убьет барлык бүлмәдә».
  
  
  Аның башлады протискиваться mimmo аларның да диярлек венесуэльцев преградил миңа юл. «Гафу үтенәм, сеньор Картер, ләкин бездә бар катгый боерык түгел прерывать конференцияне».
  
  
  Аны закричал. - "Уйди белән юллар, идиот!"
  
  
  Аның оттолкнул каравылчы, әмма эго иптәш вытащил пистолетын һәм остановил мине. «Зинһар, сеньор Картер», - диде ул тыныч кына.
  
  
  "Ни бар, Картер?" - обеспокоенно дип сорады Яшерен агент хезмәте.
  
  
  Аның нетерпеливо повернулся к аңа. «Хәтерлисеңме графин өчен су, һәм ул аны алды моңарчы?»
  
  
  Ул бу хакта уйлана мгновение. Турында "әйе." Эго күзләре сузились. "Бу тегүче тик синнән, бу-бомба? "
  
  
  «Юк, тик нәрсәдер шундый начар, бәлки, хәтта начаррак», - диде мин. «Мин алырга тиеш бу чертову акциясен сатып алды, хәзер».
  
  
  Аның башлады өченче тапкыр һәм венесуэльец нык прижал револьвер карата минем аркада. "Нигә сез, гомумән, алар китергән графин бу бүлмәгә, мистер Картер?"
  
  
  Ап-ачык иде, чөнки алар җыела мәҗбүр итә, миңа барысын да аңлатырга, керткәнче мине впустят. Ә бу юк иде вакыт. Хәзерге вакытка проклятый механизмы иде инде булырга активирован.
  
  
  Аның развернулся, отбросив элек левую кулын. Минем кешедә эләгә кулын венесуэльца, корал белән дә, пистолетын яуды буенча эго куллары белән грохотом егылып идәнгә. Аның уперся локтем бу эго мясистое зат салалар соединился. Раздался глухой треск черегән сөякләрен, ул шау-гөр килеп хмыкнул, аннары егылып бу диварны һәм соскользнул идәнгә, анда ул сидел ошеломленный һәм стонал.
  
  
  "Нигы, сыч Ходайга!" Аны ишеттем крик хезмәткәре яшерен хезмәте.
  
  
  Ул бросился миңа, һәм аны, повернулся эму универсиаданы каршылап, нык ударив эму бу зат сул, һәм ул кимеде.
  
  
  Башка венесуэльец вытащил үз пистолетын һәм, күрәсең, китәм кулланырга эго каршы мине. Ул целился миңа күкрәгенә, ә аның отчаянно хватался кулын белән пистолетом. Аның толкнул пистолетын өскә таба һәм уңга, ул нажал бу курок. Доклад яңгырады, коридорда һәм таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу потолок. Аны ишеттем крики тирәсендә ерак икесе дә ахырына коридоры. Бер минуттан барысы да охранники булачак мәңгегә минем.
  
  
  Аның нык повернул кулын венесуэльца белән пистолетом һәм, ниһаять, алды пьеса бар револьвер. Аңа позволил эму упасть һәм воткнул эму всякому племени бу пах. Ир-ат согнулся була, дорфа итеп нче больно. Әлегә ул әле сжимал үз промежность, аның поразило эго кулы буенча баш һәм берләштерде, отправив эго бу полет к дверям конференц-залы.
  
  
  Беренче венесуэльец башлады басарга, әмма мин аны бәрде аның эго ногой шул янәшә, һәм ул авыр егылып бу спину. Аның башлады ачарга көне, әмма алар заперты. Аның отступил өчен пнуть ih.
  
  
  «Подожди, Картер».
  
  
  Бу иде хезмәткәре Яшерен хезмәте. Аны повернулся к, аңа нибары бер минут. Ул юнәлдерде үзенең «Смит һәм Вессон» 38-нче калибрлы миңа күкрәгенә эләгә. Аны, посмотрел на пистолетын, аннан соң янә аның.
  
  
  «Мин барам анда, теге бүлмәгә», - дип тыныч кына әйткән идем. «Әгәр аңа, моңа да эшләячәкмен, барысы да анда умрут. Сиңа туры киләчәк выстрелить бу проклятой данә, туктатырга мине».
  
  
  Аның отвернулся от аңа, аягын күтәрде һәм нык бәрде ногой шул ишек. Алар белән громким грохотом распахнулись, һәм аңа ворвался конференц-залы.
  
  
  Ишек ударила хезмәткәре яшерен хезмәте һәм повалила эго идәнгә. Калганнары охранники двинулись миңа, һәм конференциядә катнашучылар белән тревогой карадык мине.
  
  
  "Нәрсә өчен чертовщина?" - крикнул ир-ат идәндә. Ул әле каравылчы идәндә коридорда.
  
  
  Венесуэла президенты благородного төр посмотрел миңа белән сдержанным кызыксыну белән. Америка вице-президенты карадым, миңа ачык шоке һәм страхе.
  
  
  "Барлык димәк?" Бу иде америка ярдәмчесе, ул торып басты да-бер урындык. Аннары беренче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты, барлык конференцияләр возмутились.
  
  
  «Зинһар, сохраняйте булсын», - диде аңа каты тавыш белән. «Бу графин өстәлдә урын алган смертоносное корал. Эго функциясе - үтерергә барлык бу бүлмәдә».
  
  
  Одиннадцатая башлыгы.
  
  
  Барысы да тавыш һәм беспорядочно. Берничә ир-атлар поспешно күтәрелделәр һәм вскочили белән үз урыны. Аның узды mimmo аларда перегнулся аша урындык.
  
  
  «Уберите эго», - крикнул венесуэлец буенча коридору.
  
  
  Аның диярлек килеп җитмәгәндер кадәр графина, ничек венесуэльский, ир-штатском схватил мине сзади. Мин алмады барып графина. Аны повернулся һәм отчаянно көрәшкән өчен, освободиться.
  
  
  Нәкъ менә шул вакытта җайланма иде активировано. Барысы да бүлмәдә тойсыннар, бу - аны иде әйтә бу ih затларга. Тавыш түгел иде слышно. Җайланма давал тавышлары белән микросхемага кертелә, анда сез дә аңлый алмадылар, слышите сез яки гади чувствуете. Әмма бер нәрсә билгеле иде - ул воздействовал һәр нервное волокно безнең теле. Тавыш күр иң сердцевину минем баш мие, разрывая һәм царапая минем нервы, беспощадно сотрясая ih, вызывая мучительную авырту һәм тошноту. Авырту башланып китте, баш һәм күкрәк, нәкъ шулай ук, алар кебек ужасные хис, алар миндә бар иде, соңгы ике көн эчендә, әмма считанные секунд булды бу чертовски начаррак. Пар ир-атлар өстәл артында неуверенно кладут куллары бу баш, һәм бер үк егылып бу урындык.
  
  
  "Җибәр мине, тегүче тик синнән!" Аның кричал бу венесуэльца.
  
  
  Ул чыгарды мине үз уловки, ривненской шулкадәр өчен ударить мине һәр көнне зат. Бу нык ударило мине, мин егылып бу урындык. Ләкин әлеге вакытка каравылчы тойдым йогынтысына машиналар үлем. Ул схватился өчен башын. Аның нык бәрде аның эго буенча затка, һәм ул кимеде.
  
  
  Аның маташа дәшми нарастающую мучительную авырту бу баш һәм күкрәк, борясь белән тошнотой белән шөгыльләнүче мине одолевала. Аның неуверенно закат бу урындык, схватил графин белән су,
  
  
  һәм споткнулся аның белән икенче яктан, урындык.
  
  
  Аның кимеде, кайчан егылып идәнгә һәм выронил графин. Зур хезмәтләре белән аның подполз к, аңа тагын да күтәрде, аны, аннан, пошатываясь, янә менде аякка.
  
  
  Шундый якын дистанциядә гамәлгә җайланмалары булган тагын да көчле. Аның шатался. Аны взглянул президенты Венесуэла һәм күрдем, ул откинулся бу спинку урындык белән остекленевшими күзлегеннән. Америка вице-президенты отчаянно маташа басарга белән урындык. Калган бүлмәдә бик тиз заболевали.
  
  
  Аның споткнулся турында тәрәзә һәм разбился свинцовое пыяла графином. Мин нәкъ китәм ташлап, эго аша разбитое пыяла җиткәч, бу бүлмәгә ворвался Хоук.
  
  
  «Туктатырга, син нишлисең, яки аның продю сиңа дыру откровенными бу синең баш. Аның җитди».
  
  
  Аның посмотрел, ә ул, диде миңа үз «Беретту». Аны күреп, ничек үзгәрде, аеруча эго затлар, ул чакта тойдым вибрацию нче машиналар.
  
  
  «Бу-ультразвуковое корал», - начар диде, мин. «Мин избавляюсь шуннан».
  
  
  Көтеп тормыйча, ул нажмет бу курок, аны повернулся к аңа спиной һәм ташладым графин аша разбитое пыяла. Ул егылып тагын да күбрәк пыяла, аннары егылып бу түшәлгән тротуар аста, разбившись бу кисәкләр.
  
  
  Измученный, аны повернулся к Хоуку. Аны иде, шулай слаб туры килде прислониться к подоконнику. Кинәт аны тойдым, - дип авырту утихла, һәм минем тормыш башлады тынычланыр. Аның оглядел бүлмә һәм күрдем дип башка да почувствовали облегчение. Алар тапшыра башлаган билгеләре тормыш. Венесуэла президенты подвинулся бу кресле, ә АКШ вице-президенты искиткеч кулын ко лбу. Аңа иде, дип ышанам, алар белән барысы да тәртиптә булачак. Алар подвергались йогынтысына шактый озак өчен получившийся, чыннан да, җитди тән җәрәхәте алган. Тик мин подозревал, безнең барыбызны да булачак, похмелье ике ахырына көне.
  
  
  Бүлмәдә акрынлап возвращалось берникадәр подобие нормаль. Конференциядә катнашучылар шактый тиз поправлялись, оглядываясь башка башка, белән болезненным, растерянным выражением затларга.
  
  
  Миңа шелл Хоук, направив үз «беретту» миңа күкрәгенә эләгә. Пар охранников җиттек к аћа белән флангов. Ул торды ачыктан-ачык китергәнегез, әле держа миңа пистолетын. Кешеләр аның белән выглядели әйтик, әйтерсең аттылар иде шул малейшей провокации.
  
  
  «Башта син кидаешь пычак белән бер буенча үз хезмәттәшләре, өстәвенә, иске берсен, һәм угрожаешь минем тормышымда», - бит крикнул Хоук. «Ул вакытта сез оглушаете башлыгын венесуэльской, полиция, иминлек. Ә хәзер бу!»
  
  
  Кеше, аның аны бђрдерђ юлда, минем янга килеп, әзерлек төркемендә, аның йөзе әле исказилось нче больно, аны ул перенес. «Ул, дип раслый, дип графине өчен су иде корал», - диде ир-ат. «Аннан монда башланды нидер ужасное. Ул избавился нче графина, болар барысы да туктатылган».
  
  
  «Чынлыкта», - диде сидящий өстәл артында америкалы. «Бу тәмамланмаган бу ту минут, кайчан ул вышвырнул графин бу тәрәзә».
  
  
  "Шуңа күрә иде графине, Нигы?" - дип сорады Хоук. «Яки сез әле дә уйлыйсыз, үзен революционером буенча исемендәге Рафаэль Чавес?»
  
  
  "Ничек Винсент, сэр?" - дип сорады, мин, игнорируя эго штопора. "Ул...?"
  
  
  "Үтергән эго?" Хоук тәмамлый минем өчен. «Юк. Аның белән барысы да тәртиптә булачак. Сиңа җитмәде кадәр эго, запеченные якынча полдюйма».
  
  
  «Аллага шөкер», - тупо диде мин. Хәзер, кайчан конференция спасена белән бергә жизнями аның җитәкчеләре, аны тойдым, бу минем колачлый тулы изнеможение. Миңа кирәк иде", - поспать якын якшәмбе көннәрендә. Һәм аны берәүдә, миңа барыбер, дип, алар думают турында минем объяснениях. «Юк, сэр, хәзер аны аңлыйм мин түгел Чавес. Минемчә, минем хәтер кайтты преждевременно, кайчан пролетели самолетлар. Oni кунакханәләр өчен аның калдырдым, әмма иртәрәк услышу, аның низкочастотный сигнал нче җайланма. Аннары Аны белергә тиеш иде, кем бу, һәм аңларга мин кылды *.
  
  
  "Алар?" - диде Хоук, өйрәнеп, минем йөзе.
  
  
  «Кешеләр тоткарлаган мине ике көн», - диде мин.
  
  
  Хоук үзе минем күзләре һәм, күрәсең, карар, дип, мин кабат алып барам үзеңне ничек Нигы Картер. Ул убрал пистолетын бу кобуру һәм отмахнулся башка агентлар. Безгә килеп вице-президенты.
  
  
  "Нәрсә, тегүче тик синнән, монда килеп чыккан?" дип сорады ул бездән.
  
  
  Венесуэла президенты басты белән урындык. Ул болай дип җавап бирде вице-президентына аша шау-бүлмәдә. «Күрәсең, бу яшь кеше-яңа гына коткарып кала, безгә тормыш. Тавыш бирергә дип килеп, сеньор вице-президенты».
  
  
  Вице-президенты перевел караш президенты белән Венесуэла миңа. «Әйе», - акрын диде ул. «Минемчә, бу бик яхшы подытоживает. Әмма бу иде өчен дьявольская әйбер, аны син выбросил шул тәрәзә, Нигы?»
  
  
  «Мин ышанам ки, сэр», - диде мин. «Әмма әгәр без алачакбыз уединиться бу туктагыз, аны бәхетле булырмын белән уртаклашырга сезнең белән үз теориями».
  
  
  «Әйбәт идея», - диде Венесуэла президенты. «Джентльмены, бу конференция булачак тәнәфес бер сәгатькә, ә аннан соң без тагын соберемся монда төгәлләү өчен безнең эш».
  
  
  Бездә бик шәхси очрашу. Венесуэла президенты, АКШ вице-президенты Хоук һәм аның җиттек к пристройке куркынычсызлык хезмәте, ә барлык калган китәргә сорадылар. Полиция начальнигы урынбасары куркынычсызлык Венесуэла инде алдан ук доставили дәвалану.
  
  
  Аша берничә минут аның калды ялгыз калу белән, ике сановниками һәм Ястребом.
  
  
  «Сез действовали бик тиз, яшь кеше», - диде Венесуэла президенты, сцепив руки за спиной.
  
  
  «Рәхмәт сезгә, сэр,» - диде мин.
  
  
  «Шуңа да карамастан, Картер, - диде вице-президенты, - сиңа туры киләчәк күп нәрсә аңлатырга. Кемдер миңа әйтте, бу син китерде графин шул бүлмәгә».
  
  
  «Куркам, бу дөрес, сэр», - дидем.
  
  
  Хоук скривился. «Күрәсең, дип Колодезный урлаган һәм убедили теләсәм дә ышана ул венесуэльским революционером, намеревавшимся үтерергә сезне», - кисло-диде ул. Ул закурил длинную сигару һәм йөри башлый буенча бүлмәдә, сгорбившись үз твидовом пиджаке.
  
  
  «Бик кызык», - диде Венесуэла президенты. "Ә хәзер сезнең яхшы сәләте кайтты, сеньор Картер?"
  
  
  "Әйе, сэр."
  
  
  Америка вице-президенты сель бу крае урындык. «Болар барысы да күңелле безнең өчен, биредә, бу залда. Тик матбугаты белер бу хакта, алар кричать, дип, америка агенты саботировал конференция һәм үтерергә маташа президенты һәм мине».
  
  
  «Мин риза, - диде Хоук. «Бу нетолько аңлатырга».
  
  
  «Бу да килде миңа башын, сэр, - диде аның вице-президенты. «Тик бездә дә бар пар потенциаль клиентлар, алар, чыннан да, ответственны өчен бу».
  
  
  "Кем алар?" - дип сорады президент.
  
  
  Аның, дип искә төшерде, дип диде Таня, ул төнлә фатирында, нәкъ керешер алдыннан препарат вырубил мине. Аны, посмотрел на Хоука, ища рөхсәт әйтеп, аларга, һәм ул кивнул. «КГБ», - диде мин.
  
  
  "Qué demonio!" пробормотал президенты.
  
  
  «Задержите прессу егерме дүрт сәгать, - диде мин, - мин тырышачакмын ih табарга. Аннары моның без күрербез, дип бөтен дөнья матбугаты тарихын белер. Чын тарихын».
  
  
  Хоук белән минутта үзе минем йөзе, аннары посмотрел на вице-президенты. "Алабыз микән без, ия, күпме?"
  
  
  Вице-президенты күтәрде брови. «Ярдәмендә хөкүмәт Венесуэла», - диде ул, президентына мөрәҗәгать итеп.
  
  
  Президент посмотрел миңа трезво. «Мин ышанам моңа яшь математика буенча. Аның булам, тулысынча сезнең белән хезмәттәшлек итү. Зинһар, чиста, мине курста. Ә хәзер, сеньор вице-президенты, аның тиеш увидеться-үзләренең хезмәткәрләре кадәр туплаганнан конференциясендә. Увидимся конференц-залында. Мистер Картер, әгәр сез аласыз үз-үзен акларга, сез алачаксыз югары бүләкләре минем ил ».
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән возразить, ул да китеп барды. Вице-президенты басты аркасында, урындык, һәм яныма. «Хәзер башлагач, боларның барысы да гаиләдә Нигы, аны сизәм, - дип тиеш мин җиткерә соңгы бер фикер».
  
  
  «Минемчә, аны беләм, моны», - диде мин. «Минем бар егерме дүрт сәгать ышанычы. Чөнки мин чыннан да булырга мөмкин иде перебежчиком. Яки, бәлки, гади сумасшедшим. Кайчан минем время истекло, аңа үзеннән-үзе».
  
  
  «Нәрсә бу үзенчә, Нигы. Хәзер син миңа калса нормаль. Әмма куркынычсызлык - ул иминлек. Минем баш булырга тиеш берникадәр шик. Ышанам, син каршы түгел дип, мин әйтәм шулай ачыктан-ачык».
  
  
  «Мин аңлыйм. Аның булырмын тоярга шул ук хәл, сэр», - диде мин.
  
  
  «Мин поставлю үз эшен Отстойник», - диде кинәт Хок түгел, әнисенә карап мине. «Мин башта ук эму ышанам».
  
  
  «Әлбәттә», - диде вице-президент. «Тик алга барырга, Дэвид. Матбугат булмас, көтәргә мәңге».
  
  
  Вице-президенты, " чыктым аша бүлмә. Аны Хоук иде берәүләр. Аннары озак бер минутлык тынлык белән искә аны, ниһаять, заговорил.
  
  
  «Послушайте, миңа бик кызганыч", - диде мин. «Әгәр дә аның белән иде кыз поосторожнее...»
  
  
  «Туктатырга, Нигы. Син беләсеңме, без алмыйбыз защититься нче барлык непредвиденных хәлләрне. Һәрхәлдә, аның сорады сине тикшерергә ee. Ул рассчитывала бу. Беркем дә алмады котылырга ловушки, аңа син эләгә. Бу бик яхшы спланировано, һәм бу задумано экспертлары. Хәзер, әйдәгез, реконструируем нәрсә булган ».
  
  
  «Нишлисең, аны алам, дип фаразларга мине накачали наркотиклар, ә аннары... бәлки, гипноз, мин белмим. Аның, чыннан да, берни дә эшли алмыйм, искә төшерү белән, моннан тыш, кичке фатирда кызлар. Наркотик иде аның помаде...».
  
  
  Хоуку алдык ухмыльнуться. «Голос нигә син винишь үзен. Генә бул глупым, минем малай. Әгәр дә, дип фаразларга бу кыз иде агентом КГБ, һәм алар илтә сине нинди дә булса укромное урын өчен загипнотизировать сине - ни өчен алар продержали сине ике көн. Гипноз таләп итте иде гына да берничә сәгатькә иң күп. Һәм алар ничек мөмкин мәҗбүр итәргә сезне нәрсә эшләргә икән, дип противоречит сезнең моральному кодексы? Гипноз алай эшли ».
  
  
  "Ярар, аның гади догадываюсь, ләкин әгәр аларга алдык үзгәртергә бөтен минем шәхес, бөтен минем шәхес, бу минем мораль кодексы үзгәрде идем белән бергә бу. Әгәр аны чыннан да катнашты фактка идем революционером, ул ышана идем шул насильственного свержения эго хөкүмәте бу идея сработает. Һәм без беләбез руслар кулланалар контроль үз-үзеңне тоту ала торган тулысынча сломить әхлак һәм бөтенлеге кеше һәм эшләргә рабом эго условной реакция. Ярашуы гипноза һәм контроль үз-үзеңне иде тәкчелеге мине, мин иде Чавесом ".
  
  
  «Әйе», - задумчиво-диде Хоук. "Һәм бу бик чертовски акыллы идея. Возьмите иң яхшы америка агенты, превратите эго бу убийцу һәм отпустите аның өчен ул ясаган ниндидер грязную эш сезнең өчен.
  
  
  Ә аннары позволить эму һәм эго ил өстенә алырга гаебен таныган. Хәзер аның начинаю аңларга угрозу бу кисәтү ".
  
  
  «Үткәргән иде язылган булсын, доставить безне бирегә», - диде мин.
  
  
  «Бөтенләй фантастическим. Һәм аңа эләкте, бу - крючок, чикләвек һәм грузило. Әгәр дә кемдер гаепле, Нигы икән, бу аның».
  
  
  «Мин дә укыдым хат калдырган», - диде мин. «Бәлки, безгә яхшырак перестать обвинять һәм башлау турында уйларга ахырында моның биремнәр. Без юк иткән ih зур планы, әмма хәзер без тиеш ih тоту». Аны, посмотрел бу пол. «Минем идея бар, дип, алар похлопывают үзен буенча аркада гүя өстендә һәм, бәлки, ала, шуннан ләззәт. Нишлисең, веселье өчен минем исәбенә тәмамланды. Аны кайчан анда ih, алар булачак смеяться».
  
  
  «Мин подозреваю, сез ih инде отрезвили», - диде Ястреб, - «ә аннан тыш, сез ничек прервали ih пычак. Каян сез беләсезме, бу кыз буенча КГБ?»
  
  
  «Чөнки ул, диде миңа», - диде мин. Яки, һәрхәлдә, ул дип, аны кайчан дип сорады сл. Бу нәкъ чыгар алдыннан аларны каршы алудан препарата., кайчан препарат мине вырубил. Һәрхәлдә, аның чын исеме - Таня мөмкин дип саный, һәм аның алман акценте бар намек рус тел. "
  
  
  "Болар барысы да сез искә аласыз аның турында?"
  
  
  «Хәзерге вакытта. Минем бар торак, аны тикшерергә кирәк, һәм илчелек Германий, һәм ресторан, анда аны т авазлары. Моннан тыш, аның хәтерлим клиникасында, ир-атлар ак халатлы һәм Таню белән шөгыльләнүче давала миңа инструкция оборудова барлык бу». Мин хәтерләмим ih исемнәре яки кылган ясадылар минем белән анда. Аны кайчан покидал клиникасында, миңа завязали күзләре, шуңа күрә аның төшенчәсен генә тотам, анда бу ».
  
  
  Хоук скривился. «Ярар, һәрхәлдә, син избежал фаҗига, аны алар планлаштыра, Нигы. Син, халкын да, халкың, дип чыкты буенча транса преждевременно?»
  
  
  "Пролетая самолетлар издал тавыш, похожий, ул, ул аны ишетергә тиеш иде машинадан. Бу тавыш белән бергә предупреждающими, белдерүләр, алар минем подсознание отправляло соңгы ике көн, заставили мине карарга окну өчен ишетергә тавыш белән. КГБ булырга тиеш, отель өчен, аны әйләнеп, үз әлеге шәхес аннан соң ничек үтерү файдалануга тапшырылган. Әгәр аның отрицал, аның Нигы Картер, бу алыр иде, бәреп төшерү белән файдасы репортеров. Алар булмаса, белделәр, кем иң делле гаепле. Яки алар алыр иде гына сообразил, дип сошел белән акыл. КГБ моның түгел отель. Oni кунакханәләр, безне унизить, һәм аларга бу диярлек алдык ».
  
  
  "Синең белән бар да тәртиптә, Нигы?" - дип сорады Хок, игътибар белән экрандагы өчен минем.
  
  
  «Мин тәртиптә», - дип ышандырды аның эго. «Әмма ул чакта аны эшләргә тиеш».
  
  
  Ул хмыкнул. "Яхшы. Кыз безнең веб-төп герое?"
  
  
  «Веб -. Әмма аның ни-нәрсә хәтерлим бу хакта загадочном кешедә. Ниндидер яңалык. Минемчә, ул клиникада».
  
  
  Хоук затянулся үз вонючей сигарой һәм чыгарды кольцо дыма. «Бу саннар. Нишлисең, сезгә, мөгаен, башта кирәк үткәрергә берничә тест, әмма безнең хәзер юк, бу вакыт. Продолжайте, әгәр сез чувствуете, дип әзер».
  
  
  «Мин әзер, моңа», - диде мин. «Әмма чиста полициягә һәм башка агентлар подальше, әлегә истекут минем тәүлегенә. Болар барысы да, нәрсә турында, аның сорыйм. Мин теләмим спотыкаться турында ярдәмчеләре».
  
  
  «Яхшы Нигы, - диде Хоук.
  
  
  «Ул чакта увидимся сезнең кунакханәдә».
  
  
  * * *
  
  
  Эчендә зур өстәл тирәсендә кызыл агачтан усадил мине әфәнде Людвиг Шмидт урынбасары илчесе Көнбатыш Германий, ул тиеш иде отвезти Таню кабул шул төнне кайчан аны каршы алды ee. Шмидт полулежал үз кресле югары спинкой, держа бу уң кулымда длинную сигарету.
  
  
  «Ах, әйе. Аның отвел фрейлейн Хоффманн кабул итү. Ул кунакханәләр катнашу дипломатическом чарада. Ул акыллы кыз, беләсезме?. Ул шалтыратты авыру берьюлы аннары катнаша. Күрәсең, ул съела,-дип булса корриде, дип расстроило аның ашказаны. кот очкыч хәл. Ул бүгенге көнгә кадәр хорек түгел кайтты, эшкә ».
  
  
  "Ничек озак ул иде синең белән монда?" Аны дип сорады.
  
  
  «Озакка бармый. Гамбургская кыз, ялгышмасам. Ee әтиебез рус беженцем».
  
  
  "Бу, ягъни, ул сиңа диде?"
  
  
  «Әйе. Ул ди по-немецки белән легким акцентом аркасында аның гаилә хәлен. Аның гаиләгә сөйләштеләр йортлар буенча-рус».
  
  
  «Әйе, - диде мин, - аңлыйм».
  
  
  Герр Шмидт бик худым, бесполым мужчиной кырык яшьләрдәге, чиреннән бик канәгать үз ролью тормышта. Ул дип сорады. - "Сеңелем кыз, син риза?"
  
  
  Аның дип искә төшерде алар вакытлар, без сидели аның белән ирина, койке һәм түшәк. «Бик сеңелем кыз. Алам аны, аның белән элемтәгә керергә адрес буенча күрсәтелгән көнне каршылаячак сезнең файлах?» Бу да шул ук хђл урын, кая ул присоединяется мине шул төнне кайчан накачала мине наркотиклар.
  
  
  «Мин ышанам ки, сможешь. Ахыр чиктә, ул больна».
  
  
  «Әйе. Әгәр мин түгел, анда аның йорты, сез беләсезме, анда әле аны алыр иде эзләү? Рестораннар, кафе яки махсус ял итү урыннары?»
  
  
  «Ләкин мин бит ди, сиңа, дип, кыз больна».
  
  
  «Зинһар өчен», - нетерпеливо диде мин.
  
  
  Ул казался раздраженным минем настойчивостью. «Ярар, аны, үзе кайчак алып барды, аның пообедать бу маленькое кафе неподалеку биредән. Мин хәтерләмим исемнәре, әмма әй ошый венесуэльская халлака, һәм аның анда подают. Бу ашамлык буенча кукурузной он».
  
  
  «Мин беләм», - диде мин. Аның, дип искә төшерде, дип Таня заказывала бу Эль-Хардин аннары корриды.
  
  
  Шмидт самодовольно уставился бу Сейлин..
  
  
  «Иң делле, дип уйлыйм мин привлекаю кызны, - конфиденциально диде ул. - Булырга холостяком бу шәһәрдә - восхитительное дәресе».
  
  
  "Мин аладыр дип уйлыйм," - диде мин. «Нишлисең, тырышачакмын, аны табарга ee йорт, герр Шмидт. Хәерле көн».
  
  
  Ул да торып басты. «Рәхәтләнеп», - диде ул. Ул янә уставился бу потолок, ихтимал, мечтаете турында үзенең сексуальном потенциалы, ничек неженатого ир-атлар тирәсендә Каракаса.
  
  
  Аның, чыннан да, көтмәгән идем табарга Таню аның фатирында. Булырга тиеш, ул договорилась калдырырга эго бу ту минут кайчан башланды соңгы фаза операция - минем киев. Тик мин өметләнгәнен табарга анда берәр ачкыч разгадке. Беренче планда катында бинаның мине каршы алды толстая венесуэлка, ул да әйтә идем, по-английски.
  
  
  «Buenos tardes, сеньор», - шау-гөр килеп диде ул, киң улыбаясь.
  
  
  «Buenos tardes», - дидем. «Мин ищу досту хатын-кызны буенча исемендәге Илзе Хоффманн».
  
  
  «Ах, әйе. Әмма ул монда да артык яшәми. Ул күченеп бик кинәт, берничә көн элек. Үзенчәлекле иностранки, әгәр сез мине гафу итегез, рәхмәт, - дип әйтәм бу».
  
  
  Аның елмаеп куйды. "Ул да икенче булды үзе белән?"
  
  
  «Мин игътибар белән тикшерде фатир. Биредә шулай ук күп фатирлы, ә аның занятая хатын-кыз».
  
  
  "Сез возражаете, әгәр аның посмотрю наверху?"
  
  
  Ул пристально књрсђтте миңа. «Бу-каршы сикергәли. Кем сез, әйтегез әле зинһар?»
  
  
  «Гади тагын мисс Хоффманн», - диде мин. Аның полез минутына тәкъдим итте хатынга пригоршню боливаров.
  
  
  Ул књрсђтте аларда, аннан соң янә минем. Ул протянула кулын алды, акча, әнисенә карап аша эчтђге бу холл. «Бу номер сигез», - диде ул. «Ишекне түгел заперта».
  
  
  «Рәхмәт», - диде мин.
  
  
  Аны, ы, баскычтан аның фатир. Елмайса, алмыйм аны туктатырга Таню һәм аның иптәшләрен кадәр, моннан тыш, алар ничек сядут самолет Мәскәүгә. Тик мин дулкынландым - алар инде, мөгаен белә бит ih заговор провалился.
  
  
  Наверху аны, керде, фатирга. Хатирәләр янә нахлынули миңа, берсе өчен башка. Киң диван басып уртасында бүлмәләр, ничек һәм шул төнне кайчан Таня түгел үзгәрде үзенең гәүдәсен шушы поимку америка агенты. Аның закрыл артыннан ишек һәм огляделся. Хәзер барысы да башкача. Бу nen җитми тормыш живости, аны бирде эму Таня. Аның порылась бу ящиках кечкенә генә язма урындык һәм тапмаган башканы пар билет театры. Киләсе егерме дүрт сәгать түгел, алар принесут миңа күп файда. Аны, аша узды калган өлешне фатир. Мин алга китте йокы бүлмәсе оештыру һәм тапкан шунда, казанда мусорной корзине смятую программасына корриды. Аны таныдым почерк Тани, чөнки ул тиресен записи программасы, кайчан аны иде аның белән бу корриде. Гади напоминание кирәк дигән алырга продуктлары. Минем өчен бу файдасыз. Аны бары тик ташладым эго кире корзину чүп-чар өчен, кайчан тавыш ишетте бу кунак. Ишек коридор открывалась һәм закрывалась бик тыныч кына.
  
  
  Аны ул арада к Вильгельмине һәм прижался к стонал янында дверью. Башка бүлмәдә тынлык иде. Кемдер преследовал мине. Кемдер, кем наблюдал өчен күпфатирлы йорт кортлардан, мин подойду артык якын килү өчен успокоиться. Бәлки, бу үзе Таня. Аны ишетте диярлек неслышный скрип такта астында ковром. Аны белә идем төгәл урнашуыгыз, бу такталар, чөнки үзе кабырчыгына бу нах иде. Киресенчә, бернинди сәбәпләр сузарга конфронтацию. Аны чыкты дверной проем.
  
  
  Үзәктә бүлмә торды ир-ат белән пистолетом. Ул минем загадочным кеше һәм пистолетын иде, шул ук, аның тирәсендә ул ясаган миңа башын Вашингтонда да, тота, ул, ничек мин аны хәтерлим әле, ак фанзия лабораторияләрдә КГБ. Ул чак кына арттарак басып торган, кайчан ишетә минем.
  
  
  «Брось бу», - диде мин.
  
  
  Тик, бар иде, башка идеяләр. Ул ата. Аны аңладым, ул җыена выстрелить өчен өлешенә секунд ату, һәм нырнул идәнгә. Пистолетын яңгырады, шау-гөр килеп бүлмәдә, һәм таращить күзләре миң аңа килеп бәрелдем бу диварны артта калды минем, булганда, аның ударился турында пол. Пистолетын кабат взревел һәм расколол агач янымда булганда, аның перевернулся һәм ата башладым. Аның өч тапкыр ата. Беренче таращить күзләре булдырылды фонарь артта стрелка. Башыннан икенче керде эго күкрәгенә һәм отбросила эго кире к стонать. Өченче таращить күзләре эләкте эму бу зат, ачыктан-ачык, астында скулой, һәм пролетел ягына баш, забрызгав диварны малиновым месивом. Ул нык ударился турында пол, әмма хәтта тойдым моның. Кеше, ул преследовал мине дәвамында бу миссия, үлә иртәрәк эго, гәүдәсен мђгълњм була бу хакта.
  
  
  "Тегүче!" Пробормотал мин. Минем иде тере шаһит, кеше алырлар иде миңа барлык сөйләү. Ә миңа туры килде үтерергә эго.
  
  
  Аны бик тиз менде аякка. Кешеләр бинасында ишеткән выстрелы. Аны минем янга килеп, к распростертой фигуре һәм заглянул бу эго кесәләр " күздә тотылмаган. Берни дә. Чиста таныклыклар шәхес, ложных яки бүтән. Тик клочке кәгазь иде маленькое нацарапанное хәбәр.
  
  
  "Т Ла Масия. 1930 елның"
  
  
  Аның сунул кђгазь минутына һәм минем янга килеп, к окну. Аны ишеттем, лохматый һәм тавыш коридорда.
  
  
  Аны хуҗаларына тәрәзә һәм чыкты янгын рђсеме. Аша берничә минут аны булып чыкты җирдә калдырып бина еракта үзен.
  
  
  Аны кайчан, чыкты урамга, темнело. Хәбәр татарстан записке крутилось минем баш янә һәм янә. Бу Авенида Казанов иде ресторан La Masia. Аның кинәт тукталды, вспомнив. Аның турында ишеттем бу урында, чөнки ул билгеле, үз халлакой, яраткан венесуэльским блюдом Тани, әгәр диде ул миңа үзенең бер Людвигу дөреслекне. Бәлки, дип уйладым мин", дип сүзе «Т» обозначает Таню, һәм бу серле кеше, бөтен видимости, россия агенты, намеревался белән очрашырга Таней анда 19:30 яки 19:30? Бу бик веб-зацепка белән шөгыльләнүче минем иде, шуңа күрә мин алыр идем последовать өчен анда.
  
  
  Аның килдем ресторанга иртә. Тани беркайда да күренмиләр иде. Аның сель өчен столик бу задней өлешендә йорт, анда аны иде күрергә барысы да сиздермичә, һәм шталь көтәргә. 7:32 кергән, Таня.
  
  
  Ул, бар иде шундый матур, ничек мин аны калдырдым. Бу түгел иде иллюзией. Официант чыгарды һәм аның столику алдында керү юлында. Аннары ул встала һәм киле буенча маленькому коридору ягына дамской бүлмәләре бар. Аның басты һәм китте артыннан.
  
  
  Ул инде юкка чыккан бүлмәдә "дигән тамга белән Хатын", кайчан аны, минем янга килеп, янына кечкенә генә нише. Аны көттем аны, анда, радуясь, без берәүләр һәм еракта, кешеләр ашханә, ул кайчан дөнья күрәчәк. Бер минуттан ишек ачылды, һәм без очраштык лицом затка.
  
  
  Ясаганчы, ул өлгерде среагировать, аның схватил аны нык прижал к стонать. Ул шау-гөр килеп ахнула.
  
  
  Ул, диде. "Сез!" «Син нишлисең? Җибәр мине, яки аңа закричу».
  
  
  Аның хлопнул ee буенча затка тыльной читләтеп ладони.
  
  
  Аның зарычал бу нах. - «Сез ничек уйлыйсыз, бу нинди дә булса уен эксперименталь психология?» «Безгә синең белән кирәк ярдәмендә микрофонов һәм динамиков счеты».
  
  
  «Әгәр син, әйтик, халкын да, халкың да, Нигы, - диде ул. Ул держала зат кулы белән. Ee тавышы шталь мягче.
  
  
  «Мин болай дим, җаным, - диде мин. Аңа позволил стилету упасть на ладонь минем уң кулы.
  
  
  «Син собираешься... мине үтерергә?»
  
  
  «Юк, әгәр дә сез эшләрсез, бу үз кирәкле», - диде мин. «Без синең белән чыгабыз тирәсендә бу урыннарга бергә. Син укымасаң, үзләрен әйтерсең, менә проводишь вакытта. Яки син получишь бу астында ребра. Поверь миңа, кайчан аңа узыйм олактырачакмын сине, әгәр дә син попытаешься нәрсә дә булса."
  
  
  "Аласызмы сез онытырга вакыт булсак бергә?" - дип сорап куйды ул шулай чувственным тавышы.
  
  
  «Не обманывай мине, детка. Нәрсә син сделала иде, бары тик бизнес. Ә хәзер двигайся. Һәм веди үзен бәхетле».
  
  
  Ул вздохнула. «Яхшы Нигы».
  
  
  Без башка проблемалар чыкты буенча бөтен ресторан. Ул килде машинада, шуңа күрә аны заставил аның отвезти мине анда. Без мондый уенны анда, һәм ул сель руль артына. Машина булды бөтенләй берүзе темном тыкрыгында.
  
  
  "Хәзер. Белән хема сез очраштык ресторанында?"
  
  
  «Мин алмыйм сезгә моның әйтә».
  
  
  Аның приставил аңа пычак. «Тегүче тик синнән, син аласың».
  
  
  Ул выглядела напуганной. - Ул «агент».
  
  
  "КГБ?"
  
  
  "Әйе".
  
  
  "Һәм син дә?"
  
  
  «Әйе. Тик рәхмәт минем махсус белемгә - чөнки мин галим. Аңа туры килер ih максатларга».
  
  
  Алды машинаны һәм выехал бу Авенида-Казанов. Аны дип сорады. - "Кая барырга клиникага?" «Һәм играйте минем белән уеннар».
  
  
  «Әгәр аны отведу сине шунда, алар убьют безне ике!» - диде ул якын яшьле.
  
  
  "Нинди юлга?" - кабатларга аның.
  
  
  Ул бик расстроена. «Турыдан-туры Поверните һәм следуйте буенча бульвары, мин әлегә әйтә алмыйм сезгә, кая повернуть янә».
  
  
  Аның ясаган күрсәткечләр.
  
  
  "Анда Александр?" дип сорады ул. «Кем булырга тиеш иде, мине каршы алырга».
  
  
  «Ул мәет», - дип әйтте, мин түгел, беренчеләргә карап, нах.
  
  
  Ул повернулась белән минутта смотрела миңа. Килгәч, ул тагын књрсђтте алга, аның күзләре остекленели. «Мин, диде, аларга, сез бик куркыныч», - диярлек неслышно диде ул. «Хәзер сез испортили ih зур планы».
  
  
  «Ярар, бәлки, бу алай түгел wouldnt һәм бик шәп», - едко диде мин. «Бу Димитров җитәкчелек иткән бу төп схемой?»
  
  
  Ул иде потрясена белгәч, мин беләм, исеме Димитрова. Ул иде чын новичком үз почта бизнесявляется карамастан, үз фантастические сәләте. «Син артык күп беләсең», - диде ул.
  
  
  «Мин анда эго бу шулай называемой клиникада?»
  
  
  «Мин белмим», - диде ул. «Бәлки, ул инде китте. Киләсе урамындагы поверните сулга».
  
  
  Ул бирде миңа алдагы тәкъдимнәр, һәм мин последовал өчен алар. Булганда, аның кинәт повернул ук, ул повернулась миңа. «Мин белергә телим. Дип башланып китми шулай? Сез чыкты буенча гипноза һәм ничек?»
  
  
  Аны взглянул бу нах һәм дип. «Мин схожу белән акыл, омтылып, ул угадать дөреслекне соңгы берничә көн. Хәзер аңа позволю сиңа вакытта погадать».
  
  
  Киләсе кисешкән кылдык соңгы күрсәткечләр сулга, һәм Таня диде миңа тукталырга алдында иске йорт. Беренче катта сездәге неиспользуемый кибете, ә югары катлар казались безлюдными.
  
  
  «Аның тавышы, - диде ул тыныч кына.
  
  
  Аны хәл итү буенча фәнни-тикшеренү бурычларын двигателе. Посмотрев бу көзге заднего төре, аны күрдем, дип, артта калды безне подъехала тагын бер машина. Бу минутта аңа, дип уйладым, бу мөмкин дуслар Тани, тик соңыннан осознал квадрат формада зат руль артында. Хоук позаимствовал кеше ЦРУ өчен ул следил өчен минем.
  
  
  Минем внезапный гнев утих. Аның алмады эго винить исәпкә алып булса, ничек ул алып барды, үзләрен соңгы вакытта. Аны карар проигнорировать үз сторожевого живицу.
  
  
  «Выходи», - диде аңа, Тане, махнув әй пистолетом.
  
  
  Без вылезли. Таня иде напряжена һәм бик напугана.
  
  
  «Нигы түгел заставляй мине барырга синең белән. Аның күрсәтте сиңа штабы. Зинһар, спаси мине. Вспомни алар, күренешләр, без аларны бергә үткәрделәр. Син аласың онытырга бу хәзер».
  
  
  «Әйе, әйтә алам», - суык диде мин. Аның подтолкнул ee «Люгером», һәм ул узды бина янына бокова көне.
  
  
  Берни дә тирәсендәге моның иде знакомо. Кайчан мине китерделәр, мине бик нык накачали, һәм аны кайчан чыкты, миңа завязали күзләре. Тик мин дип искә төшерде примерное араны урамына кадәр бокова көне, һәм ул иде шундый ук. Эчендә, без спускались буенча крутой лестнице бу цокольный катында, аны насчитал үк адым, күпме пересчитал, кайчан чыкты тирәсендә клиникасы. Бу түгел иде шик - Таня алып барды мине львиный логово.
  
  
  Двенадцатая башлыгы.
  
  
  Без кергән ак коридор, аның шталь искә төшерә күбрәк аерым инцидентов. Аны элек торды бу фанзия, һәм кеше, аның, аның гына үтергән фатирда Тани, тотты да, мине монда.
  
  
  «Сез вспоминаете», - диде Таня.
  
  
  «Әйе. Иде бүлмәсе, бүлмә ориентаций. Аны иде нык бәйле стулу».
  
  
  «Бу гына да алда».
  
  
  Аны двинулся алга таба коридору. Ул «тагын бер ир-ат», - диде мин. «Сез аның белән бергә эшләдек. Аны хәтерлим исеме Калинин».
  
  
  «Әйе», - авыр диде Таня.
  
  
  Аңа ишекне ачты да, аны указала Таня, держа минем «Люгер» наготове. Аны керде эченә белән Таней ачыктан-ачык китергәнегез. Миңа нахлынули истәлекләр. Подкожная инъекция. Гипноз. Аудиовизуальные таныклыгыныћ. Әйе, алар чертовски яхшы эшләделәр минем мәңгегә.
  
  
  Урындык белән каешлары һәм проводами әле торды үзәгендә бүлмә. Стонами висела техника, тик бер өлеше иде инде өлешчә разобрана. Янәшәдә басып технигы. Аны белү эго. Миңа килде исеме Менендес. Ул повернулся һәм минут карадым, миңа непонимающе.
  
  
  "Хәерле райос!" - диде ул, мрачно выругавшись башлагач, аңладым, - дип эго подземную ныгытма проникли.
  
  
  «Стой монда ачыктан-ачык», - диде мин, делая берничә адым аңа.
  
  
  Әмма ул запаниковал. Ул башлаган шарить бу ящике комода белән янәшә үзе һәм досталь пистолетын. Ул сездәге стандарт автомат Beretta. Ул повернулся ко миңа, аның ата буенча люгера һәм эләккән, эму бу складывать доллар. Ул рухнул кире өчен өлешчә разобранную машинаны, растянувшись эт куллар һәм аяк, аның күзләренә караган бу потолок. Бер тапкыр дернулась башлангычларда, һәм ул мәет.
  
  
  Бер минуттан аны ишетте артта калды үзен тавышы Тани. «Ә хәзер твоя чиратында, Нигы».
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган һәм күрдем, ул схватила пистолетын һәм целится бу мине. Аның да күзәтеп игътибар белән, чөнки гади генә түгел, ү, аны ничек стрела. Бу иде башыннан икенче тапкыр килгәч, аның ялгышлар ясамады турында нах. Аның йөзендә иде печальное, әмма твердое көнгә табалар. Аны кайчан күтәрде «люгер», һәм алга таба кечкенә генә пистолетын ата, бүлмәдә, һәм таращить күзләре эләкте миңа. Аның крутанулся, врезался зур урындык һәм егылып идәнгә. Бәхеткә, аның выстрел начар иде, һәм ул эләкте миңа сулдан эчтђге түгел, ә күкрәгенә эләгә. Минем барлык иде әле Люгер.
  
  
  Таня янә прицелилась, һәм ул белә иде, бу юлы аны объект яхшырак булыр. Мин алмады уйнарга, аның белән бу уеннар. Ул карар иттем үткәрергә разборку. Аның ата буенча люгера һәм авырлык аның кадәр икенче ату. Таня схватилась тормыш өчен һәм, отшатнувшись, рухнула идәнгә.
  
  
  Аны, килеп басты һәм аның янына килеп, югалган. Ул ятып кына торды аркада, держась куллары өчен окровавленное урын животе. Аның выругался үзенә астында нос. Аның күз алдында инде светился блеск тирән питер футболчылары шок хђленнђн кайтты. Ул ашмый пыталась суларга ривненской.
  
  
  "Нинди черта, сиңа туры килде, бу нишләргә?" - күңелсез дип, мин.
  
  
  «Мин... артык иде напугана, Нигы. Аның алмадык кайтырга Мәскәүгә..., тулы провал. Миңа, чыннан да,... миңа бик кызганыч. Син миңа шуңа ошаган иде». Ee максаты повернулась набок, һәм ул инде бар иде мертва.
  
  
  Аны склонился, аның өстендә минутка да, искә төшереп. Хәтта соңыннан үлем, аның йөзе матур иде. Нинди чертова югалу! Аның сунул «люгер» бу кобуру, торып басты һәм минем янга килеп, к шкафу, каян техник досталь пистолетын. Аның ачты берничә тартмалар һәм тапкан язу турында минем физик торышы. Алар белән бергә бу машинами, сөйләргә тиеш тарихы. Аны иде сорады өчен бирегә прислали фоторепортеров. Үзе җиһазлар булыр иде. Хәзер аны иде диярлек оправдан. Һәм булыр иде унижен Кремль түгел, ә Вашингтон.
  
  
  Тик кайда иде Димитров? Әгәр ул сбежал хәзер, болар барысы да оставило иде мәхәббәтсез осадок во рту. Минем эш иде ценымногие күбрәк гади куярга Кремль неловкое положение. Аны күрсәтергә тиеш иде КГБ, алар эсселектән артык ерак. Бу иде штопора һөнәри принцибы.
  
  
  Аны ишетте shaggy коридорда.
  
  
  Аның захлопнул тартма комода һәм янә схватил пистолетын. Аны ишеттем тавыш белән коридорда.
  
  
  Аны минем янга килеп, к көне кайчан холлында йөгереп ир-ат. Бу иде Калинин, хезмәттәше Тани, неуклюже бежавший белән авыр чемоданом бүген кулымда. Ул ахырында диярлек коридоры.
  
  
  Аның крикнул. - "Стой!"
  
  
  Әмма ул та йөгерергә. Күселәр бик тиз покидали тонущий кораб. Аның ата буенча люгера һәм эләккән, эму бу правую аягын. Ул растянулся идәндә түгел доходя чыкканчы, алып баручы янына лестнице.
  
  
  Аны ишетте артта калды үзләрен тавыш белән. Обернувшись, аны күргәч, башка ир, невысокого, коренастого белән хрущевским зат - башка кеше тирәсендә бүлеге КГБ Мокрые Эше. Ул целился, миңа буенча револьвера.
  
  
  Аның прижался к стонать башлагач, ул, ата, һәм выстрел эләккән диварны нибары берничә дюймах нче минем баш. Аннары аны күргәч, башка ир-атны коридорда өчен стрелком, артык югары ирне белән седыми волосами һәм портфелем астында мышкой. Бу иде Олег Димитров, оператор-резидент, отвечавший өчен пычак. Ул кешеләргә аны, чыннан да, отель белән, алар миңа туры килә килешә, керткәнче, КГБ, чыннан да, поймет, алар алмый уйнарга уеннар белән AX. Ул бик тиз бежал буенча коридору к ерак азагына, ихтимал, икенче к выходу.
  
  
  Ир-ат буенча КГБ янә ата, һәм ул пригнулся, кайчан таращить күзләре просвистела өстендә минем аягы. Аның ата бу ревматизма, әмма промахнулся. Ул прицелился өченче тапкыр, әмма аны ата беренчеләрдән булып эләккән, эму бу пах. Ул закричал нче больно һәм кимеде. Тик ул вакытка Димитров юкка чыккан башка ахырында коридоры.
  
  
  Аның побежал к упавшему агентка. Ул корчился идәндә, бу эго затка струился пот, тирәсендә горла доносились хриплые тавышлары. Ул бөтенләй оныткан турында пистолете бу уң кулымда. Аның выбил эго буенча эго кулларын побежал буенча коридору. Ул, мөгаен, доживет кадәр суды. Әмма мин, дип уйламаган да ул обрадуется моңа.
  
  
  Аның последовал өчен Димитровым бу бүлмәгә ахырында коридоры, әмма эчендә күрдем ачык тәрәзә, выходящее бу переулок. Димитрова түгел иде.
  
  
  Аның авырлык белән пролез тәрәзә аша бу кара переулок нәкъ вакытында күрү өчен, ничек тирәсендә ерак икесе дә ахырына вылетает кара седан. Аны, урамга йөгереп чыга һәм каршы алды анда кеше хокуклары буенча ЦРУ.
  
  
  Ул, диде. - "Нәрсә, тегүче тик синнән бара, Картер?"
  
  
  Аны, посмотрел шул юнәлештә, анда кара седан бер бульвары буенча. Аңа иде, дип ышана ул направлялся аэропортка. Аша сәгате иде, сәфәр Рим. Ихтимал, Димитров җыенган, аларга улететь.
  
  
  «Анда бар берничә убитых һәм яралыларны рус», - диде мин. «Сходи һәм төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен, тере калды урынында. Аның җыенам аэропортка өчен ih боссом».
  
  
  Ул посмотрел на кан, агымдагы шул минем кулын тирәсендә сызганып камзолы. «Боже мой, нигә син түгел алды мине шунда үзе белән?»
  
  
  «Твоя работа заключалась шул булсын, гади күзәтергә минем түгел, ә штурмовать ныгытма. Һәрхәлдә, аңлатмалар алдылар булыр иде, артык күп вакыт. Увидимся бу сорау алган вакытта».
  
  
  Аның сель машинага Тани һәм китеп барган. Әгәр аның ялгышлар ясамады һәм Димитрова иде аэропортында, аны иде, берни дә югалттым. Аны алыр иде дип игълан итәргә эму гомуми тревогу һәм җәлеп итү эше венесуэльскую полициягә. Ләкин мин бик якын дип ышанам минем уйлавымча -- верна.
  
  
  Аша, егерме минут, аны иде аэропортында. Аны кайчан, керде бина аэровокзала, аның дип искә төшерде никадәр зур. Ул төзелгән берничә дәрәҗәдә. Хәтта әгәр дә Билгесе иде анда, миңа бик җиңел, дип эго иде югалтырга. Булса гына иде, ул гына да түгел, догадался турында рейсе Рим. Бу иде рейс TWA, ул тиеш иде вылететь аша ярты сәгать. Аны минем янга килеп, к билет кассаларында. Димитрова беркайда да күренмиләр иде, шуңа күрә аны дип сорады турында nen агенты җентекләп описав аның.
  
  
  «Әйе, Әйе. Кеше бирерлек шундый тасвирлау иде биредә, чыгарма булып кеше, аның аның видела белән усами. Ул монда нибары берничә минут элек кенә».
  
  
  "Бар иде багаж?"
  
  
  «Ул гына да түгел, проверял, сэр».
  
  
  Бу прикинул. Әйе, усы Димитрову дались булыр иде җиңел.
  
  
  «Минемчә, ул исемен атады... Джорджио Карлотти», - диде клера. «Бар иде итальян теле паспорты».
  
  
  "Һәм ул әле генә китте?"
  
  
  "Әйе, сэр."
  
  
  Аның рәхмәт белдерде эго. Димитров иде монда, хәзер аны иде бу, дип ышанам. Аны иде бары карарга капкалары һәм подождать, әлегә ул покажется, ләкин бу әле аз гына бәхет елмайды. Моннан тыш, капка янында булачак толпа путешественников. Әгәр Димитров кыймады на драку, анда алыр иде, әйбәт килеп чыгарга бик запутаться.
  
  
  Аның карады якындагы магазинчик белән журналами, әмма Димитрова анда түгел иде. Аннары аны, минем янга килеп, к окну алмашу валюта. Аны хәтта спустился бу камера урнаштыралар порциями, багаж һәм дип сорады. Димитров иде кебек юкка чыкты.
  
  
  Аның әле генә свернул өчен почмагына, кайчан дип билгеләп үтте аның.
  
  
  Ул направлялся ирләр бәдрәф белән портфелем астында мышкой. Ул минем дә күргәнем булмады. Седые усики үзгәртте эго гомуми төре. Бу бик зур булмаган камуфляж, әмма бар иде, вакыт иң яхшы.
  
  
  Димитров керде бәдрәф һәм ишек артыннан захлопнулась. Дип өметләнергә кала бәдрәф түгел, халык белән шыгрым тулы иде.
  
  
  Аның вытащил «люгер», кайчан ишеген.
  
  
  Эчендә Иде тапкыр җыенган юарга бу раковине каршында кечкенә генә бүлмә. Аның огляделся һәм шат күрергә, дип, бүлмәдә күбрәк беркемне дә юк.
  
  
  . Димитров взглянул бу көзге һәм күргән nen минем чагылыш тапкан. Эго зат посерело куркудан.
  
  
  Ул повернулся ко миңа зат, сунул кулын бу пиджак һәм повернулся. Ул отчаянно маташа достать пистолетын. Аның нажал бу курок люгера ишетә глухой щелчок.
  
  
  Аны взглянул бу пистолетын. Аны белә камера загружена. Ул гына бирде осечку - неисправный картридж, шундый булган бер генә тапкыр тирәли миллион. Аны схватился өчен эжектор окровавленной сул кулы белән.
  
  
  Тик булмады вакыт. Димитров вытащил зур маузер парабеллум һәм җентекләп прицелился миңа күкрәгенә эләгә. Ул низменному присел.
  
  
  Аның нырнул бу кафельный пол. Таращить күзләре ударилась турында куелган, идәннәргә плитә җәелгән янында минем баш һәм срикошетила бүлмәдә булганда, аның позволил Хьюго скользнуть миңа кулын. Аның кискен повернулся к Димитрову һәм эшләтеп җибәрде стилет. Ул врезался бу эго верхнюю өлеше бот.
  
  
  Аның өметләнгәнен бу туловище, әмма, бәлки, миңа бәхет елмайды, дип мин берәр нигез каршындагы әлеге вакытта башка хђл. Димитров закричал, кайчан стилет бәрде аның эго, һәм эго маузер егылып идәнгә. Ул вытащил озын пычак һәм полез өчен потерянным пистолетом.
  
  
  Ул арада аның выбросил начар картридж берсе «Люгера», һәм ул грохотом егылып идәнгә. Аның нацелился бу Димитрова кебек үк, ул маузер. Ул чакта ул арада к аңа, ул күзләрен күтәрде дә күрдем, дип, бар да инде юк.
  
  
  Ул, күтәрде кулларын попятился пистолеттан. Күреп аеруча минем затлар, ул кинәт заговорил. «Яхшы, мистер Картер. Сез отты. Аның сдаюсь сезгә».
  
  
  Аның менде аякка бастыра, һәм ул да килеп басты. Без басып тордылар аша бүлмәгә берсен нче берсен, безнең күзләренә караган аерым басым. Минем левая кешедә башлады кот очкыч хәл җан.
  
  
  «Сез башкарган зур хатасын, Димитров, - диде мин. «Сез сайлаган AX өчен безнең унизить».
  
  
  «Мин требую тапшырырга мине полиция», - диде ул. «Мин сдался...» Ул акрын опустил, кулларын, аннары кинәт полез минутына һәм эго кулымда барлыкка килде ватып, кечкенђ Дерринджер.
  
  
  Аның нажал бу спусковой крючок Люгера, бу юлы да пистолетын ата. Таращить күзләре зацепила Димитрова бераз югарырак, йөрәк, һәм отбросила эго кире. Эго глаза на мгновение карадык, миңа киң раскрытыми күзлегеннән, ә аннары ул судорожно схватился өчен рейку өчен полотенец аның янәшәсендә. Ул егылып, тканевое әтәчле вылетело буенча раздаточного җайланмалары озын простыней, яртылаш прикрывавшей эго неподвижное гәүдәсен.
  
  
  «Сезнең кремль боссы ала уйларга бу хакта икенче юлы килгәч, алар придумают зур план», - диде аның трупу.
  
  
  Аның засунул люгер кире кобуру. Аның нәкъ закидывал Хьюго кире ножны, кайчан ике полиция хезмәткәрләре бәреп ишек белән обнаженными пистолетами. Алар карадык Димитрова, ә аннан соң минем белән мрачным төре.
  
  
  "Qué pasa aqui?" крикнул бер.
  
  
  Аның эму күрсәтте үз шәхес таныклыгы. «Позвоните начальнигы, полиция куркынычсызлык», - диде мин. «Әйтегез эму, барысы да руслар заговорщики тоткарланган».
  
  
  «Син сеньор Картер», - диде ир-ат.
  
  
  Аның чыктым аша бүлмә һәм пробился аша бер төркем любопытных путешественников к якындагы стойке, анда аны иде шалтырата. Аның мысленно калдырдым, урнашуыгыз, " җир асты штаб КГБ, причудливой лаборатория, анда үткәрелде фантастик эксперимент кеше диңгез свинке - миңа. Ястреб тапканчы урамга чыга шунда өчен, алыштырырга кеше хокуклары буенча ЦРУ һәм сөйләү полиция турында хәбәр булган. Ул булыр иде, дип ышанам матбугаты передала тарихын дөрес.
  
  
  Аны алды телефон нче кассира билет агенты, тик минут помолчал керткәнче номерын җыя. Түгел нравились миссия, алар заканчивались чыгышлар сәхнәдә. Күбрәк булыр, очрашулар куркынычсызлыгы буенча, һәм, миңа туры киләчәк сөйләү үз тарихын множеству кешеләр. Миңа ул хәзер кирәк түгел. Миңа кирәк булды кич белән мондый кыз, ничек Таня мөмкин дип саный. Минем преследовал рәвешендәге аның безжизненного тән, әле, матур бу үлем. КГБ-юкмы, әмма ул бик үзенчәлекле булды.
  
  
  Аның ясаган тирән вдох һәм акрын выдохнул. Нишлисең, мөмкин булса, миңа елмайса, булачак тагын бер брюнетка белән глубокими голубыми күзлегеннән һәм чувственным мурлыкающим тавышы. Һәм, бәлки, ул түгел иде вражеским агентом, миңа да туры килер иде, аның убивать. Бу нәрсә, дип поддерживало мине дәвамында түбәндәге берничә атна бюрократик бит.
  
  
  Аны төшергән трубку һәм бөртекләндерелгән номеры Хоука.
  
  
  Аннотация
  
  
  "БЕЗ ПОХОРОНИМ СЕЗНЕ!"
  
  
  Коммунистик угроза беркайчан да казалась шундый реаль! Вряд AX кушты Киллмастеру үзенең яңа миссия, һәрнәрсәнең хәбәр алардан, алар угрожали нанести үлем удар халыкара влиянию илләре, төньяк һәм көньяк америка.
  
  
  Күрәсең, бу эш өчен Ника Картера - иң смертоносная бу эго карьерасында. Киллмастеру кую язмаган икђн иде уйнарга төп рольне дьявольском сюжете, җитәкчесенә AX. Алар аның белән ясадык? Әйә да алар, чыннан да, булдырдык, иң кыйммәтле агенты AX каршы кешеләрнең иң көчләр, торган ул поклялся якларга? Кайчан гына Нигы астына эләккән чары чувственного рус оперативника, ул башлаган аңларга, ничек эго кулланалар. Әмма иде инде, артык соң? Эго мәгънәсе инде принадлежал КГБ?
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Нигы Картер
  
  
  Сәгать волка
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Hour Of The Wolf
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  Реактивный истребитель белән грохотом пролетел mimmo мине, разнося юлны китергәнегез.
  
  
  Аның проклял очучы һәм барлык эго-бабаларыбыз, аны кайчан iso барлык көч переворачивал руль үзенең Ситроена. Аны алыр иде, акчаны янга калдырырга бу тырышлыгы. Юл яклады үзе түгел, чөнки башкача ничек глубокую тропу өчен телег дивар янында таулар да, гасырлык канавы нык тордык кебек үк, винт, бу тонких шинах минем 11cv. Аны иде барырга гына бер якка, һәм бу юнәлештә барды, хәтта колеялар хасил була. Исәпкә алып валуны уңнан һәм глубокую пропасть сулдан, бу да әйбәт. Кара, юка урман окутывал мине сирәк туры концах булса да, аны алыр иде спрятаться нче истребителя астында чернильно-кара листвой, бу булыр иде пиррова победа. Өчен минем гнался полк югославских солдат, һәм Ходай белә, күпме тирәсендә алар аша үттегез, таулар өчен, окружить мине.
  
  
  Citroen, бу проблемага тап булды зур татулыкка швециянећ юлда һәм отбросил мине к көне. Кайчан машина янә кимегән, калган өлеше выхлопной торбалар оторвалась. Салоны иде наполнен выхлопными газами. Винты һәм гайки открутились тиз һәм бердәнбер шанс булган минем иде, - бу йөртү. Аның посмотрел өскә аша разбитое лобовое пыяла. Реактивный истребитель пролетал наискось. Эго корпусы сиял бу лунном свете һәм превратился бу сияющий силуэт, ул спускался аска таба, юнәлтү өчен миңа тагын бер заряды " бар.
  
  
  Минемчә, ул алмаган, күбрәк хәрәкәтләнергә, берничә секунд. Белђсегез килсђ, аны күптән үләргә тиеш иде. Аны инде якынча сәгать отбивался нче преследователей, һәм бердәнбер", дип миңа алдык, дип әйтәләр, - бу запутать минем ориентацию. Аның узды, барлык мөмкин боковым юллары, ягъни алар ничек сужались, заставляло мине куркырга кирәкми, алар юкка чыгачак беркая да китерми. Аның төшенчәсенә ия түгел иде, анда нахожусь тыш крутого обрыва кайдадыр Динарских булган альп тауларына кайтып кала. Булырга тиеш, бу долинах иде укрытие, әмма барысын да күрдем, бу армия, пуля һәм бу проклятый самолет. Шул быелгы хәле әйберләрнең бу булыр иде агымы минем биремнәр һәм AX алыр иде лишиться агенты N3, аны, моннан тыш, оныткан бу инде очрагы белән NI һәм N2, күп еллар элек төрле урыннарда.
  
  
  Истребитель казанда сәламләргә сәхнәгә мине тотарга тырыштык мәрхәмәтлек. Аның бер шулай тиз кебек иде, бу юнәлештә эго уты. Иске 11cv кот очкыч хәл трясся. Citroen 11cv снаряды белән 1938 буенча 1954 елга һәм зиннәтле, ул ничек тиз игътибар биреп, аңа бар иде, дип ышанам минем эго прототип. Фары бу выступающей приборной панельләр беркайчан да эшләде, шуңа күрә мин алмадым дип әйтә, ни дәрәҗәдә тиз аны бер. Һәрхәлдә, була иде назать газ. Мин уйлаганым да юк, чөнки моңа җитәрлек булыр, тик бу бердђнбер мљмкинлек иде, ул миндә иде, шуның белән, якынлашып килүче самолет, ул нырнул өчен чыгарырга үз залпы.
  
  
  Citroen трясся протест йөзеннән, һәм рев выхлопа җитештергән мондый шау-шуны, дип мин хәтта алмады ишетергә, уй-фикерләре. Җил дул аша ачык лобовое пыяла, минем уши замерзли, ә чәч закручивались тирәсендәге затлар катнашты. Самолет иде, хәзер дә шулай якын, чөнки минем создалось дигән тәэсир эго поглотит воздухозаборник.
  
  
  Аның нажал кимсетү iso барлык көчләрне. Калибрлы Пулемет .50 атуның очередями белән канатлар истребителя. Юл китергәнегез разорвалась, һәм машина покрылась дождем тирәсендәге ташлардан һәм комков твердой җир. Автомобиль подпрыгнул һәм ускользнул нче пуль буенча внезапному выбросу пар аны аңладым, алар эләккән, бу радиатор. Кипящая су белән шипением хлестала өскә таба һәм стекала минемчә затка облаками палящего пар. Аны нажал газ һәм кабат үсеш ала тизлеге. Теләгенә җил булганда, үзе аучы пролетел минем мәңгегә, табигатькә њле тынлык белән шөгыльләнүче һәрвакыт кирәк өчен атакой. Аны тыћлаучы үз сулышы, акрын выходящее тирәсендә җиңел. Вакытлы отсрочка.
  
  
  Әмма F-86 инде янә поворачивался өчен чираттагы атаки, һәм ул белә иде дип пилот попадет миндә, иртәме-соңмы. Әйе, F-86, Sabre. У югославов алар иде өстәп 150 F-84. Аның, дип саныйм барыннан задело мине аңлау, дип дары дяди Сэма вотум-вотум прикончат мине. Югославы кулланалар Sabre белән көрәшү өчен партизанами тар ущельях, чөнки сверхзвуковые F-X4 һәм МИГ 2I движутся артык тиз арада өчен шундый үрләр. «Сэйбер» һәрвакыт иң яхшы истребителем, әмма превосходство һавада монда түгел имело әһәмияттәге каршы түгел, иске «Ситроена».
  
  
  Веб-сәбәп, аның буенча аңа исән кала, заключалась шул, дип мин нәрсә белә идем буенча җайланмалар эго пулеметов, мәсәлән, чикләү саны патроннар кибетләрдә, алар опустели иде, аннары утыз секунд өзлексез атуның. Летчиков өчиле атарга очередями бер-ике секунд. Әмма уравновешенности Sabre дүрт пулемета калибрлы .50 утопают бу носо аркасында, нәтиҗә. Шулай булгач, бар тенденция атарга алдында максаты. Димәк, славяннар пилот шунда ата, анда аңа булыр иде, әгәр аны да нажал өчен кимсетү һәм кузгалмый белән ул шул ук тизлек. Рәхмәт минем белемгә дуэт кыска чиратлар һәм ныряния бу нос аның выдержал дүрт последовательных атак, әмма мин сомневался, ул кадәр эшләячәк теге хорька, әлегә тәмамлана ягулык һәм пилот түгел кайтырга мәҗбүр булачак.
  
  
  Аның повернул өчен күрсәткечләр, һәм мине обрушилась төнге шәүлә агач. Мәңгегә минем сзади висел «Сейбр», көтмичә, әлегә аның выйду бу турыдан-туры отрезок юллар өчен ударить. Аны наклонился өстендә руль һәм тойдым, ничек пот заливал минем йөзе, арка мускулларын напряглись, әйтерсең, алар җанатарларның удары пуль. Әгәр пилот сынап карарга булдым, атакага сзади, минем исәп-хисап запасы барышын кимегән иде, якынча ике тапкыр артык. У Citroen түгел иде тизлекне арттыру өчен компенсацияләргә бу аерманы.
  
  
  Юл вилась аша берничә крутых поворотов. Двигатель закашлял, раскаленный җитмәү сәбәпле, су һәм акрынрак эшли башлагач, аның тагын шталь күтәрелер өчен холм. Аны алыр иде чыгарга һәм йөгерергә тизрәк, һәрхәлдә, шулай итеп аның, дип уйлады акылдан язар чиккә җитте. Аны иде полпути моңа омтылып, ул эшләргә соңгы усилие.
  
  
  Кайдадыр, ерак түгел кустов атыш башлана. Пуля бәке уеп, аларга мәрсин провинциясенең сәүдә-Ситроена, һәм мине обрызгало осколками пыяла боковых тәрәзәләр, дип разорвало катлам бу клочья. Солдатлар басып тордылар буенда юллар белән смертоносными автоматическими винтовками. Чыгарга тирәсендә машиналар инде идем покончить тормыш самоубийством. Аны наклонился глубже, астында ободком узкого лобового пыяла, кайчан киләсе залп сотряс машинаны. Хәзердән башлап хәтта колеялар хасил була нче телег үтәргә тиеш, барысы да идарәсе.
  
  
  Сукмак шататься прохладным лунным уты. Үз позициясен мин алмадым дип әйтә, ничек озак юл әле ирекле булачак, әмма минем иде печальное хисе, моңа җитә өчен Сэйбр янә атаковал. Урманда раздались яңа выстрелы, әлегә разрозненные, дип свидетельствовало дигән төп көч солдат әле килделәр. Әллә өчен бу имело зур әһәмияткә ия: мин булдым ловушке, ничек булыр иде сез ул безне караган.
  
  
  Сергей просачивался аша агачлар һәм җитте капота һәм түбәләр. Аны ишетте ерак тавыш реактивного истребителя, ул приблизился. Бу осколках дан гыйбарәт заднего төр аны мельком күрдем приближающийся самолет. Сурәте заполнило көзгесе, ә өстендә минем аягы бушевал перекрестный уты. Аны кабат попытался бәяләргә ераклык, бу юлы полагаясь, нигездә, үз интуицию, һәм үзгәртте үз предыдущую тактику, намеренно соңгарак калдырмыйча башкарырга ахыргача мизгел өчен, аннан соң янә бирергә, газ. Ситроен иде упрямым французом. Ул баш тарткан бирелергә була. Ул рванул алга белән көч аны, кебек миңа тоелды, ул ђйлђнђ-борын-борын заманда.
  
  
  Тик бу бик аз иде. Бу юлы пилот мөмкин кадәр төгәл скомпенсировал кувырок нос, һәм пуля белән стальной рубашкой разорвали «Ситроен» от кормы кадәр решетки радиатора. Аның повернул руль уңга, перпендикулярно колеям, шуңа күрә күп өлеше атак иде поглощена диярлек вертикальным кузовом машиналар. Ләкин приборлар панеле иде безнадежно разрушена, шулай ук нидер попало капот астында. Ялкын ползло буенча половицам. Ут эссе иде, һәм мине окутало куе кайнатма маслянистое облако дыма. Ситроен умирал. Шиннар иде разорваны бу клочья, топливный бак протекал. Передняя ось сулдан отскочила, шулай да аста иде разорвано бу клочья.
  
  
  Обода башка шина скользили буенча колее. Мин алмады күбрәк идарә итә. Буенча щеке текло күп кан, тик мин алмадым дип әйтә, ни дәрәҗәдә җитди аны каты яралана. Машинасы хәзер катилась астында косой, истерзанный металл плакал бу безумной һәм сукыр ярости, һәм акрын гына башлады егылырга белән ахырына холма бу чокыр.
  
  
  Аңа отчаянно цеплялся өчен сиденье, кусая иреннәре нче ослепляющей больно от пешкђн. «Ситроен» нык затрясло һәм кискен отбросило минем якка. Аны бәрде бу ишекне авыр ботинком, һәм ул распахнулась. Бәхеткә, у 11cv петухов сзади, шулай итеп, ишек распахивается ветром. Бу бердәнбер, - дип спасло миңа тормыш. Болай дип, мин хәтерлим әле, аңа яуды наружу һәм катился буенча неровной юлда, хватаясь өчен юлны, егылмас азагыннан, ул сөргендә ун сантиметрах миннән.
  
  
  Машина заскользила буенча крае, врезавшись бу тырышучы, куаклар һәм агачлар, покатилась взад һәм алга һәм прокладывала үзенә юлга төбе тирән чокырның. Ул кайчан җиткән төбе скалистого ущелья, ул взорвалсась морем кызыл пламени.
  
  
  Пошатываясь, аның побежал бу куаклар, вытирая кан белән разорванной миңнегәрәй, һәм минем тормыш выворачивался нче питер футболчылары шок хђленнђн кайтты һәм мерзкой тошноты. Күк окрасилось кызыл төс аша горящий корпусы «Ситроена» аста. Миңа туры килде спешить. Әгәр мин түгел, поторопился, минем тирәли иде йөзләгән солдаты җәлеп ителгән взрывом машиналар. Тик бер минут, миңа тукталырга туры килде өчен отдышаться... Аннары аның пополз алга таба да аша куаклар.
  
  
  Минем кечкенә газ бомба һаман иде приклеена минем к ноге липкой тасмасы, хәер, икеле була иде көтәргә, бу проклятая әйбер бик нык ярдәм итәчәк, шундый ачык киңлегендә. Минем бик аз булуы, ничек бритва, стилет иде вынут буенча эго ножен һәм хәзер лежал минем кулымда. Аның опустошил үзенең «Люгер» кайчан прорывался блокпост аша төньяк-көнчыгышка таба нче Метковича, һәм хәзер пистолетын иде анда, күрсәткечләрне тикшереп тору горящих калдыкларын 11cv. Әмма махсус аерма түгел имело. Бөтен арсенал, корал AX'шулай булыр иде бесполезен, әгәр солдатлар күреп, мине хәзер. Ih иде, артык күп булсын өчен, алар белән көрәшергә.
  
  
  Меткович иде башлану минем кошмара. Моңа кадәр барысы да шома барды. Аның килдем бу Югославию бу италиянећ траулере, ә аннары доплыл кадәр ярлары. Меткович булган берничә бүген глубине суши, яңа авыл хуҗалыгы шәһәрчеге кайдадыр предгорьях Динарских Альп, разбивать, отделявшей яр буенда Далмации арасыннан Босния һәм Герцеговина. Бу Метковиче җаваплы зат тәкъдим иттеләр, миңа документларны, кием-салым һәм машинаны. Контактным зат иде тихий хорват белән невыразительным зат, гәрчә, њпкђм акча, бу аеруча үзгәрәчәк кебек, бары ул белер, ни бар белән эго знаменитым «Ситроеном». Документлар выглядели начар түгел, ләкин эш ботинкага сидели, ничек тапочки циркового клоун, ә чалбар, свитер һәм толстая кожаная куртка сидели миңа кыенрак, ничек корсет буенча китовых ребер.
  
  
  Документларны даими һәм шулай ук эшләнә торган булса да, выглядели алар да законно, сез хәтта узды постын саклау өчен блокпосту. Туры пробиваться аша кукурузное басуда башка юлда, һәм моннан бирле аны иде бегах. Шулай да солдатлар түгел, сдавались. Аны өметләнгәнен, алар подумают, мин мәет, кайчан күрәчәкләр, ничек взорвалась машина, әмма бәхет түгел иде, минем белән. Инде аны иде күрергә приближающиеся фонарьлар, һәм вакыт-вакыт ишеттем крики сержант, раздававшиеся буларак турында боерык эзли. Әйтергә кирәк, аның әле булдым бегах.
  
  
  Урманда иде, тыныч кына, әгәр түгел дип санарга, даими шелеста солдат һәм сирәк лайя этләр.
  
  
  Аны, белми, тиздән выйду бу мкстность белән скудной растительностью, чөнки урман монда гадәттә түгел иде күбрәк берничә квадрат километр, чөнки бөтен территориясендә отель, шулай иде, бик коры. Тик караңгыда урманы да производил тәэсир зур җыелмасын. Киресенчә, ул чиксез үсә буенча кечкенә склонам һәм долинам, заросшим корявыми старыми дубами. Агачлар катнаштылар, гротескные формалары кайчан вакытында миңа росла ихтыяҗ табу юлы аска таба, юл һаман да булды.
  
  
  Туры спуститься аска таба. Сукмак заполнена солдатлары һәм барлык яңа һәм яңа төркем ih устремилясь аша холмы икенче яктан. Булмады сайлау, мәгәр спуститься. Әмма склон тавы каласың, ничек кенә издеваясь минем мәңгегә, бик крутой, артык скользким һәм артык голым өчен омтылырга моны.
  
  
  Аны үзен начар хис итә истощенным, һәм авырту җәрәхәтләрдән булды невыносимой. Авыр суларга. Аның тукталды гребне. Кинәт аның ишетте глухое журчание су. Аның, белә ул килә, кайдандыр китергәнегез, хәер, бердәнбер, мин алыр идем күрергә, бу тар впадина белән шөгыльләнүче взбиралась буенча скалам, һәм заросла бу холме. Әгәр дә анда иде су булса, бу булырга тиеш иде елгасы: тавыш иде, артык көчле өчен кадәр бара. Ә елгасы означала тагын да глубокую долину белән шөгыльләнүче, ихтимал, прорезала тау луг сул мине. Бу инде минем өчен, дип склон ия булачак скалу, һәрхәлдә белән ике буенча дүрт яктан да, шуңа күрә алмадым беркая да барырга тыш, ничек объятия солдат белән ih этләр.
  
  
  Хәзер аны шулай ук иде ишетергә лай этләр. Алып эт, ихтимал, взятых у пограничников. Аның соскользнул буенча склону, пересек бераз впадину һәм цепляясь куллары белән ничек когтями, взобрался бу соңгы вершину. Тавыш эт артта калды минем шталь громче. Ничек хакына Иисуса, алар үткән минемчә следу? Алар булырга тиеш иде ия булу яхшы сизгерлек..
  
  
  Соңгы авышлыгы бик крутой һәм покрыт зур валунами. Аның ныклы сжал обожженные кулларын менде өстендә килями. Аннары кинәт повернул турыдан-туры һәм, спотыкаясь, побежал буенча изгибу уступа. Бер минут тавыш су прекратился, тонкая куча высунулась өскә таба һәм кабат юкка чыкты. Аның чыктым аша опушки урман һәм ничек мин көтмәгән идем, җитте скалы, отрезавшей миңа соңгы юлга к бегству. Ул иде диярлек вертикальной һәм скользкой һәм уходила бу чокыр булган шулкадәр темным гына шау-су подо минем указывал дип мине ждало башлагач, аның кайчан да булса достигну эго төбе.
  
  
  Вибрируя нче пульсирующей больно күкрәгенә һәм баш, аны торды акылдан язар чиккә җитте, әнисенә карап бу ике як өчен чокыр. Ай чыкты аркасында облаков һәм янә балкып тулы көченә. Кайсы метрда уң ягында мине һәм шул кадәр үк метр түбәнрәк аны күргәч, руины рим акведука. Барысы да диярлек, дип, аның да калды, - ул берничә таш арок, похожих өчен субай, алар возвышались өстендә янәшә гранитных зубов һәм волокнистых үсемлекләр. Бу булыр иде күрәсең бу пересечение Ниагарского водопада буенча изношенному канату, ул актуальләштерде иде мине идеальной мишенью өчен солдат. Әгәр дә, билгеле, аның алмыйм спуститься шунда исән булсын, авыз.
  
  
  Согнувшись, аның побежал буенча крае, прижимая левую кулын к телу өчен противодействовать кискен больно. Аны уйлады, сломал бармы аның ребра яки гади порвал мышцу, кайчан выкатился-юньдә машиналар. Ул диярлек җитте нче откровенные өстендә акведуком, кайчан ишетә shaggy янында мине. Аның наклонился алга өчен животе һәм прижался җиргә делая җиңел вдохи аша ачык авызы.
  
  
  Ике җиттек миңа бу напряженном волнении түгел подозревая, мин шактый якын килү өчен ишетергә ih тихий шепот. Алар носили чехия, бандитларның сугыш кораллары-пулеметы M61. Ир-атлар ясадык, тагын берничә адым тукталдылар, нервничая һәм, һичшиксез, телим, булсын, алар башка урында ул төнне. Алар бик озак спецоперации бу погоне. Аны тиеш иде алар артыннан күзәтергә генә биреп, үзен шумом.
  
  
  Молча аны ул артык глубокую шәүлә һәм килде өчен прижаться к агач. Алар белән килдек миңа, меньший ир-ат белән генә наклонился алга, әйтерсең отель пронзить темноту күзлегеннән. Аның каласың бөтенләй неподвижным, һәм ул беркайчан да күргәнем булмады минем, әлегә бераз гына кабырчыгына миңа аякка. Аннары аны протянул левую кулын, схватил эго өчен подбородок һәм дернул аягы элек. Уң кулы белән аның прижал стилет к эго горлу.
  
  
  Солдат издал булькающий тавыш һәм кимеде, шул ук вакытта кан залила эго тунику. Аның повернул гәүдәсен ягына икенче кеше керткәнче ул алмас прицелиться тирәсендә үзенең M61, һәм булып чыкты бу nen, ул вакытта аның кинул аңа пычак. Ул интуитивно отвернулся, заставив үз мертвого товарища упасть арасында безнең һәм задев эго стволом үз винтовкадан. Раздался тавыш рвущейся тукыма, подавленное моның каһәре, ә аннары минем пычак эләккән максаты астында грудиной, бу эго складывать доллар. Ул тихонько всхлипнул һәм егылып җиргә белән янәшә үзенең иптәше.
  
  
  Аның уйлады алырга ih корал үзе, тик соңыннан калдырырга карар кылган эго урында. Булыр иде яхшы гына ия автоматлар, ләкин әгәр дә аны күтәрде ih, аны тагын да күбрәк булыр иде арыдым, ә хисе ih, ихтимал, замедлило иде минем авышлыгы к акведуку. Аны подбежал к крае чокырның һәм посмотрел аска таба. Кайчандыр канал дәвам итте аша холм, анда аны хәзер басып торам, әмма еллар үтү белән ул забился, бәлки, аркасында зур оползня. Аның әле различил складку суши, анда бу хђл, һәм кинәт почмагына арасында төрле слоями, лежащими өске өлешендә акведука. Нинди булыр иде крутой безнең иде бу склон, ул яхшырак перпендикулярные диварлар белән ике якның да.
  
  
  Мөмкин кадәр тизрәк аны, спустился буенча опасному склону, цепляясь өчен скалы һәм хватаясь өчен үсемлекләр һәм яшь агачларны, егылмас өчен. Карамастан, минем тырышлыгы, карлыгач обвал буенча рыхлых таш һәм пычрак, һәм ощутил аның тәме ахырында акведука. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа мин сломал лодыжку, әмма ул держала минем аленка, аны кайчан басты һәм сак скользнул тирәсендә известнякового выступа. Акведук пересекал ущелье борынгы развалинами торган иде рассыпаться подо минем теләсә кайсы вакытта.
  
  
  Аның башлады ползти на четвереньках. Туры җентекләп сайларга юлын. Аны иде, якынча ун метр алда гигантской төп колонналар башлагач белән холма мәңгегә минем раздался пронзительный крик. Табылган үлгән солдатлар. Аны ишеттем, алар ничек бегают буенча кустам һәм опавшим листьям; аннары раздалось тагын да күбрәк криков. Аның чак кына арттарак басып торган һәм күрдем солдат торучы крае чокырның. Барлык ih M61 башлады атарга, бер үк вакытта... Кисәкләре гранит, осколки сланца һәм үсемлекләр обрушились миңа проливным дождем. Аны прижался к камням, маленькому укрытию, аны таба алмас, хәзер пополз элек, белмим, кая иду. Минем балетные тапочки поскользнулись, нәрсәдән оторвались кисәкләр обрушившегося акведука. Шәһәр пуль һәм срикошетивших осколков пронесся mimmo мине, ничек рой злых умарта. Берничә кеше соскользнули белән склона. Ике кеше янында тукталдылар башлады уступа һәм башладылар атарга аша үз автоматлары. Аңа отчаянно цеплялся өчен тырышучы, минем складывать доллар колотилось буенча ребрам.
  
  
  Ату прекратилась кебек үк бик тиз башланып китте. Аның лежал неподвижно. Одина тирәсендә ике ир-атлар башлады смеяться, нарушив тынычлык, аннары теләсә набросился миңа. Ул вставил яңа кибете үз пистолетын-пулемет. Минем пычак бар иде скользким от кан. Аның молча вытер аның турында штанину һәм ныклырак " сжал үз кулымда биклђп эго приближений. Аны ишеттем, ничек ир-ат килеп лижет өчен прикончить мине. Аның каласың неподвижным. Минем бердәнбер шанс заключался шул, нәрсә була ул артык самоуверенным аннары бу үз чиратын буенча автоматом. Караңгыда иде, әйтергә кыен, исән аның, юкмы, һәм ул рассчитывал бу элементы неожиданности.
  
  
  Хәзер ул бик полпути, җитмәсә урыны, анда аның лежал. Кибет эго M61 иде әзерләячәк алга, ул да генә покачивался каршындагы йөреше. Эго күзләре киеренке узды һәм испуганно блуждали, аның подождал, әлегә ул яртылаш отвернулся, аннары вскочил һәм ташладым стилет.
  
  
  Бросок өстән иде, авыр һәм яхшы, һәм лезвие исчезло бу сул өлешендә күкрәк солдат. Эго гәүдәсен напряглось, һәм мин кортлардан, ул упадет белән акведука керткәнче, аның алмыйм барып аңа. Аның схватил эго һәм алган вытащить пычак, нәкъ керешер алдыннан ул башлады егылырга. Пычак чыкты чиста. Ул повернулся һәм посмотрел миңа ачыктан-ачык. Бу эго күз алдында барлыкка килде аеруча недоумения һәм больно, аннары тусклая пустоты башлагач, яңадан ут ачтылар пулеметы.
  
  
  Аны кулланды эго гәүдәсен ничек щит. Пуля эләккән, эму бу спину, һәм затрясли аның кебек тряпичную куклу. Аның маташа скользить буенча аның белән акведуку, тик булмый саклап калу эго һәм бер үк вакытта тотып калырга равновесие. Таращить күзләре эләгә минем куртку, мин дә тойдым жгучую авырту, кайчан ул опалила миңа янәшә. Минем бармакларымны югалттык хватку. Солдат свернулся ягына, ә аннары егылып акведука.
  
  
  Аннары аны югалта равновесие бу неровной өстендә. Аның пошатнулся, попытался ухватиться, әмма бу безнадежно. Аны кайчан соскользнул аша крае, схватил аның эго бөтен көч белән шөгыльләнүче минем тагын үскәндә. Буенча ущелью завывал салкын җил. Минем бармакларымны онемели, һәм ул күбрәк алмады калырга. Тамчы судан барлыкка килгән ярыклар аша өстендә минем аягы, әйтерсең, ул иде вытолкнута тирәсендә таш минем хваткой. Ул акрын соскользнула аска таба һәм увлажнила минем губу. Бу идем иң татлы су, аны, аңа кайчан булса пробовал.
  
  
  Аннары таш тар-мар ителде басымы астында минем куллар, мин егылып...
  
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Аның килдем шул аңы бу диңгез больно, переходящей бу инстинктивную слепую панику, һәм минем кул почувствовала гладкое твердое агач. Ул чакта аны аңладым да падаю, дип югославские солдатлар күбрәк түгел бара миңа буенча пятам.
  
  
  Аның попытался покачать аягы, ә ул бик авыр булды. Минем күзләре кебек иде заклеены, һәм аның алмады ih ачарга. Әкренләп, минем уйлар булды связными буенча дәрәҗәдә моннан ничек мин проникал аша калын катламнары подавленной хәтер. Аның, дип искә төшерде, ничек бросал иске Ситроен астында пуля. Аны искә алды кечкенә генә шанс бирде миңа акведук, һәм бессмысленную көрәшкә, аны аны алып барды өчен спастись от преследователей башлагач, рискнул күчәргә аның аша. Һәм безжалостный агымы, кайчан минем бармакларымны соскользнули белән таш. Хисе төшү белән соңгы ясной мыслью, ничек кенә аны отель һәм үтерергә кешеләр заставили мине упасть бу кимү. Бу булырга тиеш ловушка; башка җавап булмады. Аннары моның иде томан, кайчан ледяная плещущаяся су җиткән, мине һәм затопила мине. Вакыт соћгы ике елда һәм сырости, эго сокрушительная твердость һәм берни дә артык.
  
  
  Берни, һаман хорек. Банк прилипал к минем күкрәк. Хәзер аның бу тойдым. Минем бернинди дә сәбәп булып калырга, исән, тик мин аны иде. Аннары иде хисе күңелле хис мягких бармак, поглаживающих минем тирене һәм хис дымлы тукыма минем йөзендә.
  
  
  «Ссст», - прошептал che ниндидер тавыш. Аннары йомшак тавышы бу сербо-хорватском дип дәвам итте: «тыныч кына. Хәзер син куркынычсызлык.
  
  
  Бу некотором расстоянии аны ишетте башка хатын-кызлар тавышы, ул кыска гына итеп әйтте: «Замолчи, Арвия!»
  
  
  Акрын аның күзләрен ачты һәм, дип билгеләп үтте карыйм яшь зат. Кыз сидела на коленях янымда диярлек обняв мине, наклонившись. Ул бик яшь, ел егерме, анда булган куе зәңгәр юбка һәм якты-зәңгәр вышитая блузку. Аның озын туры чәч иде төстә полированной бакыр. «Бәлки, аны мәет, һәм бу җәннәт», - дип уйладым мин.
  
  
  Кыз повернула башын диде аша эчтђге: «Әни, әни, ул, ниһаять, проснулся».
  
  
  «Алайса, бар, кичекмәстән найди своего отца».
  
  
  Кыз янә књрсђтте миңа. Керткәнче басарга, ул прижала ткань ко лбу. Ул вытерла куллары турында длинную юбку. Аның чәч кадәр җитә иде плеч һәм вились тирәсендә аның тулы күкрәк.
  
  
  Ул-дип сорадым. - "Кем син?"
  
  
  Ясаганчы, аны өлгергән җавап бирергә, аның әнисе закричала: «Арвия, пойди кичекмәстән позови, әтисе».
  
  
  Кыз потянулась һәм поспешила к көне. Минемчә проследил өчен матур линияләре ee яшь тән линияләре ee күкрәк һәм аяк. Ул калдырды ишек приоткрытой, мин күрдем, дип, хәзер көн. Ләкин кояш юк диярлек проникало эченә кечкенә квадратной бүлмәләре бар. Бу булырга тиеш иде бүлмәсе фермада исәпкә алып, агач идән, агач диварлар һәм соломенную түбәне. Ул бик начар обставлена грубой самодельной мебель, темной һәм иске. Киресенчә, мине иде камин, анда кечкенә коренастая хатын-кыз помешивала ягъни чайнике. Ee чәч иде пепельно-серыми иде кыенрак завязаны бу узелы узган морщинистым түгәрәк зат. Крестьянки алып баралар утомительный яшәү рәвеше, һәм еллар үзенекен. Ул тулысынча проигнорировала минем барында түгел, диде миңа безнең сүзләрен.
  
  
  Аның лежал, растянувшись дивар янында, закутанный шул бер-ике одеял буенча конского волоса. Буенча ощущению покалывания тиредә аны, аңладым мин голый. Аның увидела минем мокрую кием-салым на веревке очында хатын-кызлар.
  
  
  Озак вакытлар иде безгә тавыш тыш движениями старухи. Аннары, ишек ачылды, һәм кергән Арвия артыннан последовал коренастый ир-ат белән серро-черными волосами, длинными усами һәм зур красными ушами. Ут чыганагын ханс эго затка кинәт рельеф, подчеркивая резкие линиясе һәм углы, тирән утыртылган күзләре һәм узкий авызы. Хәтфә шул вакытта гына, кайчан ачыктан-ачык килеп басты китергәнегез, ә аннары әле колебался, башта тирән вздохнув.
  
  
  Димәк, син проснулся, — диде ул, ниһаять. «Без бик обеспокоены. син . .. шулай озак спал.
  
  
  Ничек син үзеңне хәзер тоясың?' — дип сорадым Арвия, снимая припарку.
  
  
  Миңа булды яхшырак, — диде мин, сумев изобразить улыбку бу зат. — Әйт миңа, анда аның хәзер?
  
  
  Бу авыл Джзан елгасында Неретва.
  
  
  Мине бик устроила бу мәгълүмат. Меткович да иде Неретве, нәкъ керешер алдыннан елгасы превращалась зур дельту. Ә чөнки озынлыгы елгасы барлыгы берничә йөз миль, бу инде, мин әле булгансың районда үз миссиясе. Аны прислонился к стонать, дип сорады һәм: «Джзан — бу кечкенә авыл?»
  
  
  Авызы карт скривился бу кислой улыбке.
  
  
  Одина буенча иң кечкенә. Һәм кими бара.
  
  
  "Бу өстендә Мостаром?" Мостар – бу кечкенә генә тау поселогы якынча утыз чакрым ераклыктагы Метковича.
  
  
  «Без монда, полпути арасында Мостаром һәм Коничем, анда юл отходит нче елгасы».
  
  
  Аның облизал иреннәре. — Димәк, без янында Аптосом?
  
  
  Күзләре кызлар да киңәйде куркудан, һәм ул, әйтерсең побледнела астында загорелой кожей. Нахмурившись, әтисе поджал иреннәре һәм задумчиво покачал аягы. — Әйе, — диде ул йомшак, аннан күтәрде мясистую мозолистую кулын. — Мин уйлыйм, без шактый сөйләштек.
  
  
  «Артык күп Иосип», — дип өстәде эго хатын-кызлар. Ул подошла миңа белән авыр кружкой, анда иде дымящийся суп. Ул протянула миңа кружку, һәм ул оперся бу локоть алырга ee. Ee күзләренә иде горды һәм аның челюсти иде напряжены. — Артык күп, — эхом дип атады ул, янә повернувшись. - Бу китермәячәк күп файда.
  
  
  — Заткнись, хатын-кыз, — дип боерды ир-ат. аннары миңа: «Ашавыћны, ә аннары " ял ит». .. Бүген төнлә син чыгып китәргә тиеш Джзан, кем иде син безгә иде.
  
  
  — Юк, — выдохнула Арвия. — Ул тагын бик слаб.
  
  
  "Син берни дә аласың ясарга."
  
  
  — Аңлыйм, — диде мин. Аның тәмен тойдым кипящего месива. Бу иде восхитительный суп буенча фасоли белән бөтен кусками сарык һәм помидорами, һәм ул обжигал минем салкын буш ашказаны. — Син бик рисковал, спрятав мине, — дип дәвам итте аны. — Шактый нәрсәләр син коткарып миңа тормыш.
  
  
  — Бәлки, без коткарды сиңа тормыш. Артык иртә сөйли бу хакта. Азрак ай элек аны иде рәхәтләнеп рискнул, күпме вакыт бу безнең алган, әмма хәзер. . Ул прервал үзен, кинәт сбившись белән файдасы.
  
  
  Арвия тәмамлый, фикер аның өчен. Тавышы ee абсурд торопливо һәм дрожаще. «Иртәгә яки берсекөнгә Джзана күбрәк булмаячак».
  
  
  Күпмедер вакыт аның молчал. Аның үзе ирне һәм эго кызы, дәвам итеп, бар. Выпив соңгы каплю, поднес кружку янында покрывалом һәм тыныч дип сорады: «монда Нәрсә бара?»
  
  
  Ир-ат стиснул тешләре һәм прошипел аша алар: «Бу твоя көрәш».
  
  
  — Послушайте, — диде мин. — Син коткарып миңа тормышын, аның бүгенге көнгә кадәр хорек, белмим. Син прятал мине һәм заботился оборудова миңа, һәм мин беләм булачак синең белән һәм синең гаиләсе, әгәр сине поймают. Шулай да сөйләгез миңа, бу да минем бәрелешләр. Бу бәрелешләр, — бит диде хатын-кыз янында учагын саклаучы.
  
  
  Иосип, син юләр. Бу инде көрәш. Көрәш окончена.
  
  
  — Күч миңа бу хакта — настаивал мин.
  
  
  — Яхшырак калырга бер-берсенә бер-берсенә чужими, — упрямо дип җавап бирде ул.
  
  
  Ярар, аның алам булырга, шулай ук упрямым да.
  
  
  Аны дип сорады. - «Ни өчен сезнең авыл уничтожена?» — Миңа белергә кирәк, югыйсә, мин китәм. Югыйсә, мин дә әйтә алам китәргә.
  
  
  Ир-ат акылдан язар чиккә җитте воздел куллары к небу, кызганычка каршы вздохнув. «Сер түгел, илебез бик мохтаҗ & nb. Биредә Джзане, бездә зур плоскость янында рекой, анда без сатабыз кукуруз һәм шәраб. Күрсәтер өчен безнең бәхет, без предпочитаем төзергә тирәсендә агачтан түгел, ә тирә-таш, һәм без аның белән горурланабыз, әлеге җирле традициягә әйләнеп бара».
  
  
  — Продолжай, — диде мин.
  
  
  «Хәзер Сербия тели хезмәткәргә әйләндерү Джзан бу солдатский лагере, чөнки анда су бар, һәм җиңел барып баш лагерь көнне Сараево».
  
  
  Ул шулай пренебрежительно маймычны турында «Сербия», миңа туры килгән авырлык белән сдержать көлү. Сербия командасы тәшкил итә, 42% халык Югославия, шуңа күрә алар контролируют сәясәт һәм хөкүмәт. Башка этнические төркем хорваты, словенцы, боснийцы, черногорцы һәм македонцы, ненавидят серб. Ил гыйбарәт лоскутное одеяло тирәсендә бәйсез төркемнәр һәм төбәк устремлений. Гаҗәп түгел Иосип пренебрежительно называл югославских солдат сербами, указывая дип саный ih күбрәк незваными кунаклар белән чагыштырганда мине. Тик хәзер түгел иде кадәр көлке. Хәл иде, артык плачевной моның өчен. «Алар яулап алдык хакимият өчен көрәшергә белән сопротивлением?»
  
  
  'Әйе.' Без икебез дә белсеннәр, дип базасы Сопротивления залында узган Аптосе.
  
  
  — Чөнки синең белән булачак?
  
  
  Зат иске Иосипа выглядело әйтик, әйтерсең ул иде высечено бөтен гранит; эго тавышы иде напряжен һәм нәфрәт белән тулы. — Алар урнаштырылды, лагерьларда өчен күп миль биредән. Алар убьют безнең кебек зверей. Бу безнең үлем. Иосип дип дәвам итте инде йомшаграк тоном: — Бер тирәсендә яшәүчеләр тапкан сезне башка аң, выброшенным елга ярына. Крестьяннар, алар китергән сезне бирегә, чөнки минем иде урыны булсын өчен урнаштырырга сезне. Сезне күрергә теләгән солдатлар. Без идем булышкан теләсә нинди спрятаться алардан.
  
  
  Гаилә безутешной, әйтерсең, сөйләшүләр турында вынужденном переселении лишились ih батырлык. Иосип тукталды һәм чак кына арттарак басып торган. Ул постоял мгновение, обрамленный дверным косяком. Кояш артта, аңа величественно отбрасывало шәүлә бу изношенный пол, уложенный эго предками. «Запри ишек әлеге балкой янында», — диде ул. «Мин постучу өч тапкыр акрын бара. Беркемне дә артык түгел впускай. Соңыннан барысы да oni киткән.
  
  
  Кайчан ih shaggy стихли, аның басты һәм запер ишек кебек ул, диде. Толстая түгәрәк балка анда агач зажимы буенча обеим якларга көне һәм выглядела шактый ныклы булсын өчен, выдержать шактый кырыс дисциплинага өйрәтергә, атакага. Аның ощупал үз кием-салым һәм берәүдә, ул әле мокрая. Миңа синнэн чыгарга, тик мин, каты яралана, бик нык ушиблен, һәм испытывал көчле авырту. Һәр мускул вакытында миңа напрягся һәм ныл.
  
  
  Бүлмә уртасында аның берничә нерешительно узды 108 баскыч тайцзи-цюань, эзотерической формалары Коэн Vii. Башкаруга барлыгы ритуала минем киткән егерме минут, ә аннары аны тойдым үземне освеженным һәм вдохновленным, аннары кыска ял кабатларга эго кабат. Аннары өченче тапкыр аны әйләнеп нең одеялам һәм погрузился бу дзен-транс. Освободившись нче үзенең тән һәм тышкы ощущений, аны размышлял язмышы турында Джзана турында үз несостоявшейся миссия.
  
  
  Бары тик эш башыннан ук выглядело подозрительно. ..
  
  
  Синдә репутация волка, N3, — диде миңа Хоук белән бесстрастным зат. «Сиңа ошар бу яңа биреме».
  
  
  Кайчан минем босс прибегает к юмору, ул һәрвакыт сарказмом. Аның шлепнул буенча мячу алдына, мин беләм, дип җавап бирергә мәгънәсез эш. Туп эләккән үлән тирәсендә двенадцатой лунки. Зур выбитый дерн взлетел һәм төште миңа бу кљнне тагын бер ботинка.
  
  
  Скрипя зубами, аның копался бу сорняках өчен, үз юлларын табарга туп. Без булдык, Delaware Golf & Country Club, аның каршы ягында Потомака алга таба нче офис AX Вашингтонда. Һәм без прикинулись кучкой гадәти обывателей сыч бу уен. Минем өчен бу бик гади: миңа да кирәк иде", - притворяться.
  
  
  "Сез кайчан да булса ишеткән турында Полгаре Милане?" — дип сорады Хоук, идя өчен минем.
  
  
  Аның толкал нарциссы үз клюшкой өчен гольф. Аның кайчандыр белә идем Милана бу Германий, — дидем. «Хәзер эму булырга тиеш, астында алтмыш. Соңгы, дип ишеттем турында nen, дип тауларында үзенең туган Югославиядә ул җитәкләгән ниндидер хорватское хәрәкәт өчен бәйсезлеген.
  
  
  — Полгар Милан да иде агентом AX. Без булышты покрывать эго чыгымнары, әгәр син аңлыйсыңмы, нәрсә турында мин. Без беркайчан да белмәгән эго төркеменә. Мин белмим, булып микән эго кешеләр настоящими патриотлары, яки бу гади банда головорезов, убивающая һәм грабящая астында всеобъемлющими лозунглары ирек һәм революция. Шактый тыш, Милан иде анда, корал белән, ул, ул вакыт-вакыт доставлял тирәсендә үзенең лагере үз Аптосе.
  
  
  — Дип, сэр ? Сез имеете күз алдында, - дип Милан мәет, ә аның төркеме һаман эшли?
  
  
  'Нәкъ шулай. Ул застрелен бу перестрелке белән югославскими гаскәрләре ун көн элек. Бу бик стычка белән шөгыльләнүче түгел омелой безгә бернинди катнашы юк. Син инде тапкан, үз туп? — небрежно дип сорады ул.
  
  
  'Юк.'
  
  
  «Сез һәрвакыт аласыз алырга әлеге ике штрафлар очко».
  
  
  «Мин анда бу туп».
  
  
  Ул җилкәсенә күтәрде. - 'Булса да, бу безгә бирелгән кешеләр Милана әлегә кадәр хорька кулланалар базаны Аптосе.
  
  
  Аптос — бу орлиное оя тауларында. Бу элекке рим лагере коллар, названном хөрмәтенә шулай первоначальной карьера, находившейся анда тагын да элегрәк, заманында хакимияте греклар». Яхшы, әгәр сезгә ошый борынгы тарихы. Нинди мөнәсәбәт болар барысы да бар к волку?
  
  
  — Алай бул шул нетерпеливым, Нигы. Син беркайчан да табып булмый бу туп». Хоук прислонился к агач һәм демонстративно вынул сигару буенча целлофана, положил аны авызы һәм закурил. Ул та, бу вонючем облаке дыма. «У Милана сыйфатында питомца иде полудикий ак бүре. Сәер сайлау, тик артык яки ким яраклы, әгәр сез беләләр иде бу кеше. Бу бүре һәркайда бардым аның белән түгел тугрылык. Белмим, ничек Милану бу алдык, әмма ул ясаган кечкенә надрез бу сервислар складках миңнегәрәй муенында волка. Бу ничек кечкенә яссы сумка. Аны ярамый иде күрергә аркасында меха, һәм бүре аны ничек кенә охранял. Милан кулланды бу сумка ташу өчен яшерен мәгълүмат.
  
  
  Бу бик бинаның күренеше гадәти түгел, шулай түгелме?
  
  
  Аны да һәрвакыт шулай уйлады, тик Милан үз извращенной манере дип уйлаган идек, бу бик яхшы идея».
  
  
  — Ә хәзер ул мәет?
  
  
  «Бүре хәзер залында у эго тол калган хатыны».
  
  
  Ә анда бу хатын-кыз мәрхүмнең Милана?
  
  
  «Бу Аптосе. Кайда тагын бер».
  
  
  Аның тукталды, оперся бу рукоять клюшки өчен гольф һәм тойдым, аның кинәт бик арыдым. Аның бик күптәннән эшләгән у Хоука шул АХ өчен түгел, белергә, к нәрсәгә бу приведет. — Юк инде, ди иде миңа. Бир угадаю. Кайчан Милан һәлак булган, бу волчьей шкуре иде мәгълүмат, һәм ул кирәк безгә хәзер ачыктан-ачык. Хәзер аның тиеш мин отправиться бу Аптос аның турында .
  
  
  — Голос-тавыш.
  
  
  Ләкин бу хатын-кыз белә, мин килергә тиеш?
  
  
  'Әйе. Ул көтә сезне инде ике көн.
  
  
  «Ни өчен мин һәрвакыт соңгы ишетәм мондый мәгълүмат?»
  
  
  'Ярар, әйдә шул ук. Аны тапкан синең туп, — диде Хок, поднимая аягын белән моннан урыннар иде ул вдавлен бу җирне. — Без кайтабыз, аның нарисую сезгә картасын Аптоса һәм ђйтђ алмыйм, ничек элемтәгә керергә белән безнең кеше Метковиче. .. '
  
  
  Шулай иде дә: от Метковича кадәр акведука Джзан. Бу мәгънәсе зур түгел ия өзелеп, тик минем торак пункты россия булсын диярлек проваленная һәм, күрәсең, поставленная куркыныч астына, барысы да тагын дәвам итте. Кичә иде бу гына түгел блокпост янында Метковича. Бу иде блокпост өчен, бер кеше тарафыннан яклауга лаек булуы гаскәрләре, этләр һәм истребителями. Кемдер предупреждал югославов, мин, приеду, ә бу инде, дип, минем прикрытие сорвано, ә минем документлар хәзер бик куркыныч, куллану өчен. Аптос иде булырга ловушкой, ә минем өчен түгел иде, хәл белергә бу хакта. Туры килде булырга бик осторожным, әмма инде бүген төнлә мәңгегә иде пробираться бу Аптос.
  
  
  Бу ишекне өч тапкыр постучали. - 'Сәлам. Ишетәсеңме?'
  
  
  Аны таныдым тавышы Арвии түгел, дип җавап бирде.
  
  
  — Мин бер генә, — диде ул. «Зинһар, впусти мине».
  
  
  Аның завернулся бер караганда, одеял һәм подкрался к көне. Мин анда искиткеч ухо к холодному агач һәм игътибар белән прислушался, әмма берни дә подозрительного түгел ишетте. Безгә скрипа авыр сапог, безгә тихого сулыш ир-атлар торган янында.
  
  
  'Нәрсә син телисең?'
  
  
  'Аны . ...Аны алып килде яңа бинты... өчен синең бока, - диде ул, дергаясь, ничек кенә растерявшись.
  
  
  Аның инде завязал тирәсендә була полоску тукыма, әмма ул ослабла берсе минем күнегүләр, һәм иде шататься кан белән язылган. Аның дип искә төшерде пульсирующую авырту казанда үткәргән вычисления узган төнлә, һәм курку, дип сломал ребра. Әмма бу алай түгел. Бәхеткә, таращить күзләрен калдырды генә царапину. Тире элеккечә иде нежно-желто-фиолетовой, анда, һәрхәлдә , булмады противной розовой бара, һәм повязки кирәк иде алыштырырга керткәнче, аның алмас отправиться алга таба. — Яхшы, — диде мин. — Ләкин входи, мин әлегә әйтә алмыйм.
  
  
  — Ничек телисең, — дип җавап бирде ул.
  
  
  Аның убрал заслонку һәм әйләнеп одеялу. Аннары аны зевнул, һәм ишек ачылды шактый киң булсын үткәннән соң аны . Ул шунда ук кабат закрыла эго һәм куйды балку урынга.
  
  
  Ах, — вздохнула ул, якын миңа. Кончик, аның телен выскользнул һәм увлажнил иреннәре. Аның күз алдында иде якты блеск. — Без әле берәүләр, син моны беләсең?
  
  
  — Подожди туктагыз, Арвия. Синең әтиең белә, син монда?
  
  
  «Ул бик занят. Аны теләмәгән беспокоить аның.
  
  
  «Угу. Һәм твоя әнисе?'
  
  
  — Ул да бар иде мәшгуль.
  
  
  Ул опустилась тезләренә янымда һәм протянула куллары. 'Аңлыйсыз? Аны алып килде сиңа бинты. Кулында бар иде нах зур сверток, ак бинта. — Мин перевяжу сине күкрәгенә. Ул чакта син почувствуешь үзен ценымногие яхшырак.
  
  
  — Рәхмәт, — диде мин, улыбаясь-әй. Ул иде, шуңа якын, мин тойдым теплую күкрәгенә үзенең затка өчен бирү пешкђн аның яңа өзелгән тире. Ул натянула простыню минем талия һәм сак башыннан развязывать повязку, аның бармак скользили буенча минем обнаженной тиредђге.
  
  
  Мин һәрвакыт монда бер, — диде Арвия, дергая выбеленную ткань. «Ә паровые мондый скучные. Анда, каян син тумышы, кызык түгел?
  
  
  'Беркайчан да. Әмма әлегә кадәр хорька миңа түгел иде, болай кызык түгел бу Джзане
  
  
  «Бу-дөрес, әгәр син хатын-кыз», — надулась ул. «Барысы да минем дуслар кияүдә ия бер яки ике бала, мин телим шул ук хәл өчен, үземне. Аның яраткан элек да бар, кияүгә чыгарга, әмма мин теләмим чыгарга кияүгә егетне буенча Джзана. Алар кебек сарыклар, ә син... .. '
  
  
  Аның куллары хәзер обжигали минем голую тирене. Алар опускались үзеннән-үзе, ныряя астына одеяло һәм, кружась тирәсендә минем тормыш һәм поясницы. Ул коснулась мине бер тапкыр, бик җиңел. Аның затаил сулышы. Аннары аны отбросил одеяло ягына, һәм аның глаза затуманились, һәм наполнились теләк булганда, ул књрсђтте миңа өстән аска таба.
  
  
  Ул хрипло рассмеялась, аны кайчан розовый тел янә скользнул mimmo ee губернасында. Акрын, катнашучыларны, ул расстегнула зәңгәр блузку һәм күрсәтте үз упругую, круглую күкрәгенә. Җиңел тљскђ самоуверенности йөгереп аның затка башлагач, ул әкрен генә күтәрде үзенең гәүдәсен өчен вылезти астыннан юбки. Минем күзләре блуждали аның наготе, һәм ул присела бу корточки өчен спустить трусики белән үз дрожащих бедер. Ул уронила эго идәнгә янында блузкой һәм юбкой.
  
  
  Ee күзләренә иде прикованы к минем телу, һәм ул сызып ќибђргђндђ түбән, мягким тавышы. 'Аны-телим сине. Аның отель сине, кайчан беренче тапкыр күрдем сине, әтисе китерде, сине бирегә узган төнлә.
  
  
  Арвия түшәк янымда бу одеяло. Аны кулы буенча гладкости ee ягодиц. Алар матур формалар, һәм аның күкрәгенә иде җылы һәм төпле, йомшак, прижимаясь к минем күкрәк. Ул күтәрде зат һәм ныклы прижала үзенең ачык авызы янына калса , аны кайчан кешедә скользнула аска арасында безнең. Аның алмады түгел, ахнуть, кайчан прохладные бармак сомкнулись тирәсендә мине; аннары ул прижалась бөтен озынлыгы аның тән миңа... — Әйе, хәзер, — простонала ул. "Хәзер, зинһар."
  
  
  Аның подтянул аның астында үз-үзен, һәм ул раздвинула аяклар өчен кабул итәргә мине. Аны тоймадым, ничек дрожит аның гәүдәсе, ул акрын двигала бедрами алга һәм артка. Аның бот прижались к минем ногам, ә лодыжки согнулись һәм сомкнулись тирәсендә минем икр. Аның погрузился тирән аның мягкую плоть, һәм ул напряглась подо минем, стонала астында минем толчками ачып һәм закрывая үз бот һәм мотая аягы алга һәм артка, чиста һәм тулы капитуляции. Аны тоймадым, ничек расту һәм расширяюсь анда белән утонченным яратып, аны росло вакытында миңа, һәм мин берәүдә, ул якынлаша үз кульминации, кайчан ул хәнҗәр сжимала мине һәм двигалась подо минем белән зур көчкә ия.
  
  
  Артык! Әйе. Тагын, — умоляла ул, тагын да күбрәк возбуждаясь, пиная мине буенча ногам пятками. Аннары ул вскрикнула, криком, ул кинәт прорезал тынычлык хижины. Ул конвульсивно дернулась, постанывая от удовольствия, аны кайчан кончил бу нах. Аннары аның гәүдәсен безвольно откинулось элек, һәм ул замолчала алмаганда, неконтролируемой дрожи ee бедер, алар нык прижались к минем чреслам. Без икебез дә лежали неподвижно, усталые һәм тулысынча довольные.
  
  
  Соңрак без мондый уенны юрганнар һәм дошманның суп, ул аның әнисе калдырды бу солярка. Зат Арвии покраснело нче канәгатьлек, ул кайчан смотрела миңа белән беззастенчивым кызыксыну белән, әлегә аны, ди иде аның белән.
  
  
  Слушай игътибар белән, — диде мин. — Син беләсең бит, мин edu бу Аптос, шулай түгелме? — Мин дә шулай уйладым, — диде ул. поверх ахырына түгәрәкләр. Ул протянула суп, һәм аның күзләре яңадан булды печальными. — Тик син беркайчан да добьешься уңыш. Һәркайда солдатлар.
  
  
  Аның попытаюсь, Арвия. Һәм әгәр аны алмыйм , аны ярдәм итәргә тырышачакмын сезгә һәм сезнең кешеләргә.
  
  
  Тик ничек?'
  
  
  Аны покачал аягы, потерявшись үз мыслях. 'Мин белмим. Әгәр Джзан булачак уничтожен өчен, дип солдатлар тели сражаться белән повстанцами, Аптос тиеш мин нәрсә ярдәм итә.
  
  
  — Син яхшы кеше, — сызып ќибђргђндђ ул.
  
  
  «Иң мөһиме, сез тиеш сопротивляться мөмкин кадәр озаграк. Ничек сез генә сядете бу поезд, без күбрәк берни дә алмыйбыз ясарга.
  
  
  Арвия бу мгновение китерер карашка, аннары молча протянула безнең түгәрәкләр өчен урындык. Ул повернулась һәм встала китергәнегез, әле молчаливая, һәм аның йөзе иде омрачено страхом һәм беспокойством. Ниһаять, ул кинәт диде: «Мин булыр идем, отель... .. дип, бәлки, аның алам туктатырга сезне нче сезнең безумного планы. Бу безнадежно өчен безне һәм сезне. .. бик куркыныч.
  
  
  Аның рассмеялся таянып, отмадым булсын өчен, аны өйрәнергә скульптурную матурлыгын. — Кайнар сүзләр. обжигающие. Тик аның шулай озак булды, крут, һәм миңа безнең бер тапкыр да түгел, ритмын.
  
  
  'Беркайчан да?'
  
  
  — Ярар, беркайчан да диярлек.
  
  
  — Син заслуживаешь бүләкләр, — диде ул, авыр дыша. «Син заслуживаешь бик күп бүләкләр. Һәм миңа да әверелә жаркого. Кайнар уты кебек. Ул сидела мәңгегә минем, мин дә тойдым, ничек аскы өлешендә минем тән янә разгорается уты. «Безнең кала, бик күп сәгатькә», — дип өстәде ул. "Күп сәгать."
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  Җитү белән темноты Иосип, ышанычлы, үзенең сүз уңаеннан, вывел мине читкә Джзана. Ул бүген мине буенча диярлек пустынным урамнары аша киң долину өчен, авылы, ә аннан соң скалистый мыс. Берничә сәгатьтән соң тукталдык, һәм астында укрытием тирәсендә валунов ул развелся костер һәм сварил кофе. Файдаланып, остроконечную кәнфит, ул вычертил җирендә картасын һәм аңлатты миңа челтәре юлларын буенча, алар миңа кирәк иде үтәргә, җитү өчен Афона.
  
  
  «Бу-аерылып тора, моннан тыш, дип билгеләнгән иде элек», — диде мин, вспомнив маршрут, күрсәтелгән миңа Хоуком.
  
  
  — Әйе, — дип җавап бирде ул. — Әмма син хәзер выходишь аша башка урыннар. Аның покажу сиңа кратчайший путь шушы урыннан, хәтта шул юлы белән сиңа кирәк булачак күп сәгать җитү өчен задней өлешендә Аптоса.
  
  
  — Сзади?
  
  
  «Кызганычка каршы, минем башка, — дип аңлатты ул миңа. «Мин волшебник. Бу Аптос алып баралар генә ике юл, һәм алар белән бәйләнгән, үзара. Сез тотарга тиеш, дип бар веская сәбәбе, аның буенча Apthos труднодоступен. Кайчандыр иде бу тюрьма өчен коллар һәм гладиаторов, ә хәзер. .. -- Ул вздохнул, дрожа. «Сез иде, кайтырга тиеш, к Метковичу, әгәр теләсәгез приблизиться к Афтосу спереди», — җайлап дип өстәде ул.
  
  
  — Уттагы миңа юлны, Иосип, — диде мин, внутренне простонав. Бу иде инде сотая хата. - Хок-диде миңа, - дип хатыны Милана көтә мине, ләкин билгеле бер итеп һәм билгеле вакытта. Аның инде опаздывал, дип үзеннән-үзе иде подозрительно, һәм аны кайчан, ниһаять, доберусь шунда, бу булачак түгел ул яклар . Партизаннар алыр бик чувствительны к моның ноктасына, бигрәк тә пальцем, ул алар караганы өчен спусковом крючке.
  
  
  Кайчан Иосип тәмамладым үз аңлатмалары да, аны кабатларга эму маршрут буенча истәлегенә, ул стер картасын һәм кабат җыйды әйберләр. Аннары, ныклы обняв ул мине скользнул төндә һәм юкка чыга.
  
  
  Аңа иде бер. Хатыны Иосипа присоединяется минем кием-салым, тәртипкә, ә Арвия приготовила минем өчен пакет белән ризык булсын өчен, аны иде дәвам итәргә юл. Минем газ бомба иде, бердәнбер корал, ул миндә калды. Аны югалткан үзенең стилет, кайчан соскользнул аска белән акведука: «Бомба иде, хәзер минем кесђдђ. Гаилә Иосипа сняла аның белән минем аяклар, кайчан аңа булган башка аң һәм җентекләп высушила белән бергә минем барлык ђйберлђре. Ул булды диярлек бесполезна, һәм Джзане берни дә булмады, үзем дә куллана алыр иде урынына утерянного корал.
  
  
  Аның башлады барырга медленным, ышанычлы адым саклап калу өчен, үзенең энергиясе, һәм беркайчан да отклонялся нче юнәлешләр, алар бирде миңа Иосип. Бу бик озын йөрү. Әлегә аның панцирь буенча темным долинам, җил завывал күрсәткечләрне тикшереп тору, коры агач, щипая минем йөзе. Аның панцирь буенча югары хребтам, ә минем аяк, лежал зур мертвый тынычлык һәм крики төнге зверей вселяли, миңа дигән ышаныч бар волка Милана бигүк күп туганнары бу районда. Бөтен территориясендә отель, шулай тиз күтәрелә башлады, превращаясь бу массивные скалы, һәм, ниһаять, кайчан горизонт окрасился бу розовый төс телләр исемлегенә керергә тиеш түгел, аның җитте Афона.
  
  
  Хоук түгел преувеличивал. Аптос иде орлиным гнездом, кайдадыр югары тауларында. Табигать булдырды, әлбәттә неприступную ныгытма, окруженную непроходимыми горами һәм неприступными скалами. Бу књрђсећ утрау-күккә, ә кара керү башлыкның үзе түгел, чөнки башкача ничек узкий кертеләләр якынча җиде метр озынлыктагы, соединенный белән дорожкой головокружительной бара, баскыч, вытесанной яңартуны кулдан.
  
  
  Аның шталь күтәрелә к лагерю, чувствуя үзен голым һәм незащищенным, җиңел чыгару өчен бөтен... Мин ы буенча винтовой лестнице һәм ќитте перевала. Откровенные алда аны күрдем иске ныгыту. Ул иде залито серым уты булмаса, шәүлә. Бердәнбер звуком иде шепот җил өстендә плато.
  
  
  Кыйммђткђ тыныч кына, артык подозрительно тыныч кына. Стандартная процедурасы заключалась шул, дип выставили сәгать , ә минем иде инде окликнули. Аны кайчан панцирь буенча узкому проходу, аны тоймадым үзләренә карашлары тирәсендә скрытых щелей, әмма берни дә күрмәдем. Аның шталь осторожнее разъяренной пумы, һәм минем нервы напряглись башлагач, аны тойдым әле: мин тойдым, - дип иду ачылган ловушку.
  
  
  Аның узды якынча яртысын прохода, кайчан китергәнегез тирәсендә скалы барлыкка килгән, ике бик зур фигуры. Бу тусклом яктылыгында алмадым разглядеть ih затлар, һәм алар пригнулись миңа. Аны, развернулся тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән, та уйлап тормастан, бу алмыйм кайтырга выходу. Әмма сзади миңа шулай ук приближались ике темные күләгәдә. Без сошлись бу диком переплетении куллар һәм аяк.
  
  
  Йодрык врезался миңа тормышта. Аны автомат рәвештә парировал эго ярдәмендә кабул итү Tie Sjow Shemg Sjie, схватив сул кулы сулдан запястье нападавшего һәм заблокировав эго левую кулын үзенең правым предплечьем. Аның сжал икесе дә кулларын вытащил көченә буенча эго атак. Ясаганчы, ул өлгергән, нәрсә дә булса уйлап табарга бу ревматизма, аның опустил левую кулын убрал правую, надавливая предплечьем, заставляя эго югалтырга равновесие. Ул чакта аны бәрде аның эго ногой бу коленную чашечку.
  
  
  Әгәр барысы да эшләнгән дөрес, бу мөмкин өзәргә эго вакытта. Тик мин сдерживался, чөнки теләмәгән гасить ih мәңгегә. Боже мой, бу паровые булырга тиеш бу минем якта. Проблема иде шул, - дип, мин бердәнбер иде, кем ул белә иде... Ир-ат аңын югалткан, врезавшись бу кеше артта калды аның.
  
  
  — Әй, — закричал мин. "Әй, подожди туктагыз. аның . .. '
  
  
  Болар барысы да, чөнки минем вакыт иде. Башыннан икенче ир-ат прыгнул миңа бу муеннарына сзади. Эго куллары потянулись барысына да өлешләп, тән кадәр алар ала ул дотянуться. Аның применил кабул итү Шань Сьен Дэн Шое, аннары пригнулся һәм нык пнул эго тормышында подошвой сул як ботинка, притворившись, дип ударяю эго сул кул буенча затка, күңелебезнең, ул булмаячак парировать минем удар.
  
  
  Ул издал хриплый крик һәм кимеде.
  
  
  Аның сүзен дәвам итте. Кеше упавший авырлыгы астында минем беренче нападавшего, вскочил аякка бастыру һәм моментально вцепился минем пальцами бу тамакны.
  
  
  Дүртенче ир-ат бик нык бәрде мине буенча ногам, һәм ул кимеде. Мгновенно ул прыгнул миңа өстән, һәм берничә секунд мин түгел иде, дип ышанам, ни булса да, күрәм. Булырга тиеш, ул бер тирәсендә иң зур кешеләр белән, алар аның кайчан булса сталкивался. Бу иде гигант, ким дигәндә, алтынчы футов, ровных пропорций. Эго җилкәсенә иде шулкадәр зур, дип тоелды ул йөртеп, наплечники өчен регби. Бәлки, бу чөнки ул конная площадь, әмма эго гол белән квадратной челюстью эшчелђрдђн түгел выглядела шулай, әйтерсең лә, бар нах бар шея. Эго аяклары булдырылды өчен тотарга бильярдный урындык, ә куллар иде немногим тоньше. Эго левая кешедә булырга тиеш иде, киңлеге кимендә метр. Бар иде уң кулы. Моның урынына бар иде трехконечный крюк. Барысы да эму кирәк иде эшләргә, бу җибәрергә бу крюк күпмедер юнәлештә, һәм мин булыр иде разрезан, ничек балык.
  
  
  Ул попытался низменному, кискен нырнуть. Минем булмады вакыт авыз бросок животом; иде инде, бик занят, переворачиваясь һәм блокирая эго смертоносный крюк. Сул кулы белән схватил аның эго запястье, похожее на бүрәнә, ә уң схватил эго өчен сулдан эчтђге, прижав үз ботинкага к эго лодыжкам. Эго аяклары отлетели ягына, һәм ул пролетел мәңгегә минем буенча дугасындагы. Ул ударился турында җирне, ул содрогнулся.
  
  
  Аны шунда ук вскочил һәм закружился тирәсендә үз янында булуын исәптә тотып эшләнгән булсын, безне мгновение югалтмаска эго төре буенча. Ул төште аякка кувырком, һәм янә атаковал. Аның чыгарды, аягын һәм янә схватил бу кулын файдаланып, бөтен аны чудовищную көченә өчен повернуть аны яртылаш. Аннары, согнув эго кулын, рубанул аның эго ладонью. Тиеш иде, нинди кинәт сөякләр сыну, аннары аның эго крюк шталь иде бесполезным. Тик моның урынына минем кешедә онемела караганда больно. Эго кешедә иде металлической кадәр иң локтя.
  
  
  Һа, ул фыркнул. — Хәзер аңа сине олактырачакмын. Эго күзләренә иде зурлыгында белән блюдца, сияющие ненавистью һәм злобой.
  
  
  Ул үзенә җөрьәт иттем дип әйтик миңа үз крюком һәм зарычал от гнева. Аның парировал удар сул һәм эго удар отразился аска таба. Аннары аны, отступил ягына өчен ударить эго бу диафрагме суставами хокук кулака. Әмма ул шулай ук быстрым кебек югары. Ул схватил минем йодрык ладонью сул кулларын башлады эго сжимать. Аны тоймадым, ничек напряглись сухожилия һәм сөякләр, әйтерсең, алар вотум-вотум взорвутся һәм сломаются, ничек растопка.
  
  
  Минем көч иссякли. Ул сжал көчлерәк, аның кул сжимала минем кебек тиски. Минем аяклар дрожали, инде ослабленные многочасовым күчү. Тагын мгновение, өчесе-башка ир-атлар прыгнут миңа, һәм барысы да кончено. Минем бердәнбер мөмкинлеге иде удар Djöe Фән-Sjie рі, әмма бу оставило иде мине незащищенным шуннан ужасного крюка.
  
  
  Минем левая кешедә метнулась алга отбивая эго запястье. Минем уң кулым иде, хәзер свободна, әмма бу иң вакытта эго уң кулым взмахнула һәм кискен концы эго крюка вонзились бу минем куртку. Аның iso барлык көч толкнул эго үз җилкәсенә. Ул споткнулся, һәм раздался треск, кайчан күн рукав отделился нче плеча.
  
  
  Жгучая авырту пронзила минем баш миен, һәм темная кан хлынула аша минем потертый свитер. Шуңа да карамастан, аны позволил үзенә афәт, аңа иң элек белән чагыштырганда, ул өлгергән, высвободить үз крюк, ә калган өчесе набросились миңа сзади. Аны бәрде аның эго буенча, уң балтыр сул ногой кылды гади бросок коленом.
  
  
  Эго куллары качнулись, ничек лопасти ветряной тегермәне, һәм ул кабат егылып. Аның уперся бедрами эму күкрәгенә эләгә һәм прижал эго куллары коленями. Аның скрестил, кулларын шулай итеп, минем запястья иде прижаты к эго горлу, әгәр бу дип атарга була горлом, һәм ул гомерен барысы да, - дип минем иде. Аның да үтерергә маташа эго, аның гади отель өзәргә эго, остановив килүе, кан к эго мозгу. Бу мөмкин түгел иде. Минем раненая кешедә испытывала острую, пульсирующую, мучительную авырту, тик мин навалился аңа барлык үз авырлыгындагы, беләм, миңа ачыкларга кирәк аларга һәм тиз. Аны ишеткәнем бар кебек артта калды мине бара өчесе ир, һәм кулларын великана скользят миңа астында аяклар. Аның нажал көчлерәк. Эго күзләре башлады закатываться. Ниндидер салкын һәм металлическое прижалось к минем правому виску. Хатын-кызлар тавышы әйтте: «Әгәр үлсә, аның снесу сиңа башын».
  
  
  Аны акрын повернулся, тагын бер генә телим ослабить басымы, һәм берәүдә, дип карыйм бу ствола винтовкадан «Вакытлар Каркано».
  
  
  Аның посмотрел бераз югарырак. Хатын-кыз шуны протянула үз озын туры аяклары, прижав приклад винтовкадан иңгә белән привычной ышаныч глядела миңа. Әй, булмады, утызлап. Аны ыштан һәм рубашка иркен болтались, анда аның талия сужалась һәм кыенрак натягивалась, анда ee тулы күкрәк сорты ягодицы прижимались карата йомшак изношенной тукыма. Аның шомырт сыман чем-кара чәч иде кыскача подстрижены һәм прилегали ко лбу, горящим глазам һәм гордому красному рту.
  
  
  Аны кабат посмотрел на ирне. Ул инде шталь зәңгәр төстә, һәм аны бераз көчлерәк прижал эго тамакны белән извращенным хисе. — Стреляй, — диде аны әй. «Һәрхәлдә, ул чакта авырту прекратится ».
  
  
  «Мин, һичшиксез, бу да эшләячәкмен. Аны, һичшиксез, олактырачакмын сине, әгәр дә син түгел выполнишь минем боерыгы.
  
  
  «Әгәр аны отпущу аны, ул убьет мине».
  
  
  — Идиот, — прошипела ул. «Алар белән хорька, сез ничек килеп эләккән бирегә, сезгә җибәрелгән корал. Әгәр без тулай торакларда синең үлем, син булыр иде күптән иде трупом. Тик син разозлил Хэш нең вызовом, һәм ул чыкты аша үзен. Түгел явызлык мине хәзер, яки син потеряешь үз тормышы.
  
  
  Аны тойдым прилив горький исемендәге зур рәхмәт матурлыгына һәм көчләр белән әлеге хатын-кызлар, һәм уйлады, ничек яхшы булыр иде высвободить анда бер өлеше моның высокомерия. Ул чакта аны аңладым тиеш иде калырга исән булсын өчен тырышырга, һәм ул держала мылтыгы, алар, һичшиксез, воспользуется. Аны вздохнул һәм ослабил хватку. — Яхшы, — диде мин. 'Әмма аны . .. '
  
  
  'Берни дә мондый. Безгә сүзләрен.' Ios ткнула мине үз ружьем өчен, бобслей үз сүзләрен. — Әйдә, җибәр эго һәм сохраняй тынычлык. Хэш Падра позаботится шул, идең диде безгә килгәндә, без телибез белергә түгел, ә нәрсә әйтергә телисең син.
  
  
  Белән тыныч безразличной позициясе аның акрын соскользнул белән ир-атлар һәм положил кулларын җиргә. Хәзер генә вакыт күрсәтергә курку. Ир-атлар җыелды тирәсендә безне, бер хромал, ә башка потирал тормыш, анда аның эго кагылды. Башка кушылды аның спустясь белән текә кыялардан сикерүдән-башлана, әлегә барлык алты түгел partizan уставились миңа аша продуваемую ветром тьму, барлык билалет, мин рухну җиргә һәм булырмын молить турында пощаде.
  
  
  «Хэш? Хэш, син тәртиптә? — белән тревогой дип сорады хатын-кыз. Кеше җирдә втянул һава, һәм эго массивная күкрәгенә надулась буларак, һава шар. Аша мгновение ул сель, откашлялся, сплюнул һәм дип белән набитым алтын зубами ртом. — Әйе, — прорычал ул. «Бу бик яхшы омтылышы, тик җитәрлек түгел, туктатырга Падру».
  
  
  — Сезгә понадобилась хатын-кыз өчен саклап калырга сезне? — небрежно дидем.
  
  
  Ул наклонился алга һәм ткнул каты кончиком үз крюка бу минем тамакны, нәкъ өстендә артерией сулдан. Белән салкын яростью ул әйтте: «күзәтеп үз сүзләре, югыйсә, алар булырга мөмкин твоими последними. Хәтта иң казана колокол замолкает башлагач белән аның өлешенә килеп чыккан звонница».
  
  
  Аның авырлык белән сглотнул, кинәт сизенеп, үзенең тел. — Син иде глуп, кайчан маташа шпионить өчен безнең.
  
  
  «Мин бирегә түгел шпионить, — диде аңа Хэш-Падре. «Минем исемем Картер, Нигы Картер, һәм аның... .. '
  
  
  — Син лжешь, — рыча, прервал ул.
  
  
  « Тор, Нигы Картер үтәргә тиеш иде аша Ишек берничә көн элек.
  
  
  «Ишек... син ясарга тиеш күздә тотып, төп керү?»
  
  
  — Әйтерсең лә, син моны белми идем, — дип Падра. — Без җибәрдек кеше өчен каршыларга Картера үткәрергә эго бирегә. Әмма безнең кеше ритмын кадәр, моннан тыш, ул ничек тапкан Колодезный, әлеге Картера. Шулай булгач, эму барыбер узарга туры киләчәк аша Ишек, чөнки ул белми, берни дә иң яхшы. Тик син килдем аша башка керү. Бары тик Карак иде послать сине. Ул буларак, безне, кечкенә балаларны?
  
  
  — Мин белмим Карака, — огрызнулся мин. — Әмма әгәр дә син уберешь миннән бу рыболовный крючок, аның расскажу сиңа, ничек мин монда килеп эләккән.
  
  
  Моның урынына крюк китте әле глубже. Аның вздрогнул тойгач, ничек кан сочится бөтен җиңелчә пореза үземнең плоти. Аны бик тиз әйтте: «Полгар "Милан", ул монда баш, шулай түгелме?»
  
  
  'Дип?'
  
  
  «Мин тол хатын. .. Әгәр аны алмас белән сөйләшергә эго вдовой, аны булдыра алмас идем исбатлау, кем мин».
  
  
  Хэш Падра дип уйладым, бу-бик күңелле. Ул откинул башын элек шау-гөр килеп засмеялся, захлебываясь, һәм һәр тапкыр, кайчан ул янә смеялся, крюк погружался бераз глубже. Аның уйладым, успею бармы аның ударить эго буенча затка барып, ничек бу крюк разорвет миңа барысы да тамакны.
  
  
  — Әгәр сез сөйләштеләр белән эго вдовой идегез менә әйттеләр? — дип сорады ул чакта безнећ белђн аралашудан туктады смеяться. — Булса, син дип әйтте?
  
  
  'Забудь бу. Бу-по-немецки.
  
  
  — Кабып кара, — бик зур булды иле ул. Эго күзләре сияли, как у кошки. Ул переключился белән сербохорватского инглиз белән көчле акцентом һәм кабатларга: «үзең укып кара әле».
  
  
  Аның устало посмотрел аңа. Миңа бу нравилось барысы да азрак азрак. Ир-атлар югалттык сабырлык, һәм хатын-кыз угрожающе взмахнула винтовка. Калдырды, аңа ih күпмедер вакыт киеренкелектә, ә аннары процитировал: «Wir niemals wünschen vorangehen unsere Hass». "Дигәнне аңлата:" Без беркайчан да онытмабыз безнең нәфрәт.
  
  
  Хатын-кыз шунда ук җавап киләсе киләчәк шигырьләр. «Haben Wir jeder абер eine einzige Hass». Яки: һәркемнең бар бер генә нәфрәт.
  
  
  Аның карадым бу нах бу изумлении бу мгновение. 'Син...'
  
  
  Хатын-Кыз Полгара. София.'
  
  
  — Тик мин аны хәтерлим Полгара стариком. Һәм син . .. Рәхмәт«. Ләкин математика һәм шуның кадәр яшь, ни дәрәҗәдә ул үзен җөмләне, ә Полгар һәрвакыт үзен начар хис итә. .. яшь. Ул-генә диде миңа, ә аннары процитировала: «Без яраткан, ничек бер без ненавидим, ничек бер, бездә бер генә дошманы». Әгәр сез Нигы Картер, алмассызмы сез әйтә миңа соңгы ике пунктка ?
  
  
  — Ул бер генә, һәм бары бер генә сүз, — диде мин. «Германия беркайчан да перестанет ненавидеть Франциягә».
  
  
  «Соңгы сүз — «Англия!».
  
  
  «Тик вакытында башлану икенче бөтендөнья сугышы . .. '
  
  
  — Бу шигырь чорыннан Беренче бөтендөнья сугышы, — дип, аны сл. Җыр нәфрәт Эрнста Лиссауэра. Әмма сезнең дөнья үзгәрде. Аны ташладым многозначительный взгляд тирәсендә үзен. «Сезнең дошман хәзер враги сезнең ирен түгел, ә Франция яки Англиядә».
  
  
  Ул опустила «времена»... «гафу итегез, әмма без Полгар өйләнешәләр Берлинда күп еллар узгач, аннары моннан тыш, ул ничек каршы алды сезне. Без беркайчан да очраштык. Аны булырга тиеш иде осторожна.
  
  
  «Түгел, күбрәк үз-үзен винить».
  
  
  София, Милана повернулась к Хэш-Падре һәм башкаларга. Бу Нигы Картер, — диде ул-сербохорватски. «Очраклы түгел, ул бирегә аша әлеге керү түгел, ә Ишек аша, һәм избежал һәм армия һәм Карака. Приветствуйте аның.
  
  
  Алар сәламләде мине ул шул ук непреодолимой страстью, аның белән дрались минем белән берничә минутами элек. Алар столпились тирәсендә минем бөтен яктан да әлегә Падре туры килмәгән бирергә боерык, сверкая крюком көнне иртәнге свете.
  
  
  Без урынга килеп җиткән кадәр лагерь, София залечила минем яраларны, ә аннары приготовила безнең өчен белем алу. Арасында кусочком гвивеча, типичного балканского рагу буенча катнаш яшелчә һәм глотком ак шәраб, зәвык белән сигезенче отжима виноград ныћ, аның турында сөйләде һөҗүм итү югославов турында Джзане һәм үзенең путешествии на Афон.
  
  
  Зур бер өлеше иде правдой. Аны да әйтеп үтте Арвию. Бу инде эш. Аны шулай ук избегал сәбәпләре, аның буенча аны иде биредә. Минем чиреннән көткән, әмма чын сафсата моның белән стихотворением указывала дип төркеме белмәгән минем максат. Хоук түгел заявлял турында бу яшеренлек. Ул гына диде миңа, - дип хатыны Милана бу хакта настаивала. Әмма балканская сәясәте бик тиз үзгәрә, һәм саклык иде понятной. Аннары иде очраклы упоминание кеше турында, аның җибәрдек каршыларга, мине һәм икенче кеше, Карача. Бу миңа да ошады. Тик мин сөйләде, аларга җентекләп дип әйттем аларга. Бу кешеләр тыйнаклык барлыгы ике адымнар нче трусости, һәм бераз преувеличение зыян итмәс вакыйганы, бигрәк тә әгәр телисез икән, булсын, ул иде ih ягында. Моннан тыш, аның, үзе дә рәхәтлек алдым.
  
  
  Кайчан аны тәмамлый, алар тапшырдык миңа бер шешә, һәм аның селл у таш. Киресенчә, иң катлаулы артта калды. Аны казанга, риза була, ә калганы җиңел булачак . Мин дә оныткан, үз вәгъдәләренә, дип тырышачакмын алырга ярдәм өчен Джзана, әмма миңа туры килде көтәргә үз чиратын. Хок үз фамильярной, резкой манере ассызыклаганча, мәгълүмат, аны җавап бирә бүре Милана, алырга кирәк теләсә нинди кыйммәт. Бу иде минем боерык, һәм минем боерык булды, аннан да мөһиме. Аны, посмотрел на Софию һәм янә переключился узган алман теле.
  
  
  — Фрау Милан, — дип башлады, мин.
  
  
  «Зинһар, зовите мине Софией», — диде ул.
  
  
  Падра, поняв мәгънәсе, әгәр дә һәр әйтү, кыскача дип һәм закатил күзләре. Аның проигнорировал эго, әй елмая һәм татып карады генә дип, ачык бер шешә. «София, ничек булыр иде миңа, безгә ошаган иде Афтос һәм сезнең кунакчыллыгыгыз, миңа тиздән китәргә туры киләчәк».
  
  
  'Әйе. Сиңа кирәк бүре иремнең.
  
  
  — Миңа кирәк түгел, бөтен бу бүре, — поспешно диде мин. «Моннан тыш, - дип аның үзе белән шактый».
  
  
  'Бу мөмкин түгел.'
  
  
  'Булмый?' Аны тиз башкарды глоток шәраб. Аның инде күз алдына да китерә алмый идем үз обратный путь, саклап калырга омтылып, ул астында свирепое хайван югалтмыйча, шул ук вакытта безгә кисәк черегән сөякләрен. «Ярамый бүләргә бу ике әйберләр».
  
  
  — Мин тотам, — диде ул тыныч кына, — миндә юк, моның волка.
  
  
  'Ул югалды? Сбежал? Яки взбесился?
  
  
  «Ул безнең Карака».
  
  
  Аны ишетте, ничек минем тавышы шталь громче. — Кем бу Карак?
  
  
  Последовало озак молчание. София повернулась лицом утреннему солнцу. Беренче нурлары сүнү искрились аның волосах, освещая югары скулы һәм муеннарына буенча слоновой сөякләр. Аның күзләре, киресенчә, ритмын эго теплоту, тик ул књрсђтте миңа, алар холоднее һәм непримиримее белән чагыштырганда, кайчан булса. Ничек һәм аның тавышы, кайчан ул, ниһаять, дип дәвам итә бу сербско-хорватском. — Башта аны расскажу сиңа, ничек вафат була Полгар, Нигы. Ул һәм тагын тугыз кеше эләккән, бу армейскую засаду, шундый ук кебек, минем, аның буенча сез избежали, кайчан керде Церна-Тауны. Аларның булмады да инде.
  
  
  Церна Тавы тәрҗемә серб аңлата Черногория. Аның диде: «Эго сдались, София?»
  
  
  Ул кивнула. «Предатель иде берсе-тирәбездә, уставшим нче битв һәм убежденным зур бүләге.
  
  
  Ул вафат лаеклы бүләкләр үлем предателя. Без согнули ике агачтан бергә привязали эго алар арасында. Аннары без перерезали веревки, удерживающие агачлар».
  
  
  «Тик үтерү бу да бетә инде», — прорычал Падра.
  
  
  «Хәзер без сезгә килдек тә вакыйгаларның үзәгендә гражданнар сугышы. Без хәл итәргә тиеш, кем җитәкләячәк безнең аннары үлем Полгара.
  
  
  — М без раскололись надвое.
  
  
  «Икенче яртысы", — диде мин, — ул Карак?»
  
  
  'Әйе. Эван Карак, лейтенант иремнең. Ул командует күпчелек өлеше, Нигы. Ул контрольдә тота зур өлеш лагерь, ә без — изгои.
  
  
  'Син? Тик син хатын-кыз Милана.
  
  
  «Монда хатын-кыз буларак карала сожительница ир-атлар түгел, ә ничек эго лидер», — диде министр. «Бар Карака бар бүре».
  
  
  «Ул ия күздә тотып эго меч», — дип аңлатты Падра. «Бүре үлә белән бергә Полгаром, һәм Карак содрал белән аңа шкуру. Ул куллана эго, ничек тотем, ничек исбатлый, ул законный бикчура Полгара. Һәм бу тагын да начаррак, ир-атлар повинуются һәм артыннан килә, аның кебек блеющие испуганные сарыклар.
  
  
  «Тормыш монда каты, ә бәйсезлеге өчен көрәш Хорватия озын, бәлки, артык озын. Начальниклары югалттык җан белән бергә молодостью, — вздохнула София. — Әмма болар өчен estestvenno. Сез становитесь өлкәнрәк, телисез икән, хәнҗәр калырга өчен рәхмәт, - дип калды».
  
  
  — Ба, — бит диде Падра. «Без тиеш атаковать. Без тиеш отомстить өчен Полгара һәм безнең сугышта һәлак булган бертуган. Тик юк! Без Аптосе янә сражаемся белән узган һәм уйныйбыз уеннар өчен онытырга киләчәге турында. Аның сүзләренә караганда Карака, без реалисты, һәм минем уйлавымча, без монда загниваем».
  
  
  — Ләкин син бит аңлыйсың, Нигы, нигә бу мөмкин түгел, безнең өчен, — диде София. «Читтә Карака күп кешеләр, һәм ул калыр янында, хакимият әлегә бар бу волчий мех. Ул гына да түгел, откажется. Миңа кызганыч, сез барыбер килде бирегә, хәзер кайтырга тиеш, буш кул белән.
  
  
  Аны, бу хакта уйлана мгновение, кайчан горькое хисе пробежало минемчә телу. Ул чакта аны дип сорады по-немецки: Белә микән Карак бу хакта делле, София?
  
  
  «Әлбәттә, юк», — дип җавап бирде ул, по-немецки. «Без Полгаром иде бу сер итеп саклана».
  
  
  — Димәк, булса анда безгә иде, ул әле анда?
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Аны басты, ул арада һәм отдаваясь неизбежному, аның диде буенча-сербохорватски: «шул Чакта гына кала бер».
  
  
  — Һәм бу?
  
  
  Кирәк алырга әлеге меч из Карака ».
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  София ахнула, кайчан аның күзләре да киңәйде. — Юк, бу мөмкин хәл түгел!
  
  
  'Аны тиеш моны.'
  
  
  Падра ачкан иде, авызы булсын өчен нәрсәдер әйтергә, әмма аны остановил аның. «Послушайте, аны аңлыйм сезнең проблеманы хәлегезгә керәм әй», — диде мин. Аның проехал полмира һәм менде бу богом забытую тауны өчен түгел кайтырга буш кул белән. Аны эшләргә тиеш, үз эшен, һәм бу чертовски мөһим. Һәм Карак тиеш бу аңлау.
  
  
  «Ул убьет сине».
  
  
  — Әйе, Падра. Булырга мөмкин.'
  
  
  — Сөйлә аңа турында... .. '
  
  
  — Юк, София. Бу кала безнең секретом.
  
  
  — Тик син собираешься нишләргә? .. ?
  
  
  Аны әлегә белмим. Аның барам кая да булса. Аңа неловко басты, размышляя, алам микән аны сөйләү, аларга берәр әле стоящее. Тик булмады. — Әйтегез миңа, кайда эго табарга, һәм пожелайте миңа уңышлар телим, — диде мин.
  
  
  — Нигы, без алмыйбыз позволить сиңа моны.
  
  
  — Сезгә туры киләчәк мине застрелить, әгәр телисез икән, мине туктатырга. Зат Падры окаменело һәм потемнело, әлегә булды күрәсең өчен кызыл агач. Кинәт ул заревел: «ул Чакта файдага
  
  
  барысы да .'
  
  
  — Сиңа бу кирәк түгел, — диде мин. «Бу волчья шкура... .. '
  
  
  — Бу шулай ук мөһим, безнең өчен дә, синең өчен, Картер. Ул повернулся һәм закричал калган. «Нинди без трусы, дип позволяем моңа незнакомцу эшләргә безнең эшне. Без тиеш сразиться белән Караком һәм хәл бу штопора тапкыр һәм мәңгегә.
  
  
  «Әмма Хэш. Безне шулай аз, ә Карак күп кешеләр .. — Ул подавил аның протесты сокрушительным ударом уң кул буенча җиргә һәм яростным проклятием. Янә табигатькә авыр тынлык, һәм минем леп гнетущее хисе, бу бүре Милана әверелә символы өчен ул яклар столкнутся. Һәм аның булырмын үзәгендә моның кайчан кан башлый борыннан ага башлауга. Бер-бер артлы ир-атлар кивали һәм диндә үз ризалыгы белән Падрой, әлегә, ниһаять, түгел раздался гомуми казана крик, призывающий безнең барырга. София подошла һәм встала янымда, аның күзләренә иде темными һәм грозными.
  
  
  — Килә, — воскликнула ул, подняв калганы янында винтовка һавага. «Без барыбыз да пойдем».
  
  
  — Тиз, — - дип елмайды Падра, — әлегә без тагын да аска тәгәрәдек рухлы.
  
  
  Громовой көлү иде ответом, ләкин көлү иде, соңгысы, нәрсә турында дип уйлаган идем аны. Миңа түгел, нравилась фикер, мин поведу ih бу бойню. София барды янымда буенча узкому проходу, аның җилкәсенә иде расправлены, ә феноменальная күкрәгенә горур выпячена. Ул барды, ничек ир-ат, башка тщеславия һәм ухаживания, гәрчә вакыт-вакыт аның бедро касалось минем .
  
  
  Без булырга тиеш, выглядели ничек иске плакат, кайчан керде шәһәр. Сез беләсезме, мондый плакатлар: героическая гомумбелем пар стоически смотрящая киләчәккә, ул кулы белән бу рычагах үз гигантской машина, ә ул белән снопом бодай кулында. Бары тик миндә генә иде, ягымлы уенчыклар, ә София держала кулында иске мылтыгы. Безнең якта барды разношерстная командасы, одетая бу тряпье, һәм держащая корал. Всемогущий Ходай . ..
  
  
  Без бардык буенча заросшим улочкам арасында остовами кирпеч һәм бетон биналар. Кайчандыр түбән катлар иде, нигездә, табернами, андагы кечкенә генә кибетләргә дә белән деревянными навесами бу петлях торган була опустить кылсыннар прилавками. Югары катлар иде йортлар белән балконами һәм лестницами, ә түбә иде покрыты черепицей. Тик хәзер иске Афтос иде мәет, израненный һава торышы да уңышлы булды һәм пренебрежением, әлегә үзеннән генә кала башканы груды заросшего таш.
  
  
  Вакыт-вакыт mimmo үтте, ялгыз хатын-кызлар, нигездә, одетые белән аяк кадәр баш бүген черек. Алар торопились алга таба, останавливаясь гына мгновение өчен повернуться һәм ел саен безгә вслед. Бу тар улочках каршы, безнең толпились кешеләр, берәүләр иске һәм гордые, ә еш кына яшь белән краснеющими затлар һәм оятсыз яки робкими күзлегеннән һәм нерешительной походкой.
  
  
  — Әйә сез Падрой да сөйләштеләр, бу кешеләр монда иске? — кызыксыну белән дип сорадым аны, Софию.
  
  
  «Бу алар, кем җыена тирәсендә Карака, һәм кемне без беләбез, бик күп ел. Тик Карак шулай ук завербовал яңа. Аның иреннәре изогнулись бу чихании. «Алар", - диләр алар монда калсын өчен көрәшергә уң эш, тик кайчагында аны задаюсь мәсьәлә ни дәрәҗәдә глубоки ih ниятләр. Бигрәк тә мине кызыксындыра Карак.
  
  
  «Һәрхәлдә, бу яңгырый кебек сумасшедший».
  
  
  «Без генә түгел, караклар, — диде ул. Аннары ул задумалась түгел договорив фразы.
  
  
  Буларак, күпчелек римских шәһәрләре, Афон омела формасын ос һәм располагался симметрично тирәсендә проспекты, өстендә торган возвышался гыйбадәтханә. Әлеге гыйбадәтханә диярлек берни дә калмады, ләкин без килеп җиттек к ступеням, әйдәп баручы к аңа, София күрсәтте пальцем һәм диде: «Син инде аласың эго күрергә Нигы. Ә икенче яктан, йорт Вигилуса. Бу иде, иң зур һәм иң яхшы йорт, һәм ул бүгенге көнгә кадәр хорек асрала, ић яхшы торышы белән чагыштырганда, башка йортлар, димәк, нәкъ менә биредә тукталып Карак. Аның кайчандыр, маршрут анда белән горечью дип өстәде ул.
  
  
  "Вигилус мэры, шулай түгелме?"
  
  
  — Мөгаен гарнизоны командиры. Губернаторы өлкәдән яшәгән Сплите. Иң делле бу шәһәргә нигез императоры-язычника диоклетиана. Аптос иде, зур булмаган пограничным постом, һәм вигилус җаваплы кечкенә горнизоны, һәм коллар эшләгән каменоломнях һәм укыганнар булырга гладиаторами.
  
  
  Сез әле аласыз күрергә загоны һәм темницы », — дип билгеләп үтте Падра, подошедшая безгә. Ул махнул крюком бу затонувший амфитеатр. «Алар анда үлгән. .. яки яшәмәгән кадәр үлем Римэ».
  
  
  Аның үзе длинную овальную кабызу. «Књрђсећ, ул барысын да тагын да кулланыла», — диде мин, күреп, нинди яхшы хәлдә иде ул.
  
  
  — Шулай бар, — дип дәвам итте Падра. «Без һәрвакыт кулландык эго өчен атуның буенча мишеням һәм спорт белән шөгыльләнү. Күптән түгел, кайчан Полгар иде әле исән, Карак кулланырга тәкъдим итте эго өчен башка уеннар — иске уеннар.
  
  
  «Гладиаторские буяулар? Син шутишь.'
  
  
  «Түгел, үлем, ә нәкъ шулай, ничек алар древнеримские ярышлар». София үкенеч покачала аягы. «Полгар түгел одобрял моның, әмма ул доверял Караку, ничек үз лейтенант, ул чагында бу кебек тоелды безобидной забавой».
  
  
  — Римлыларга да, — диде мин.
  
  
  «Һәм, ничек очракта белән римлылар, аның популярлыгы арткан». Тирән вздохнув, Падра күтәрелде буенча ступенькам. «Бу чиста акылсызлык — сражаться беребезне беребез белән. Кайчан бу тәмамлана?
  
  
  — Чынлап әйтәм Караком, — мрачно диде София һәм повела безнең наверх.
  
  
  Өчен храмом зур мәйданы, шулай ук аның артында булды полуразрушенная вилла, окруженная остатками диварлар. Түгел, озак та уйлап тормастан, без юнәлделәр к вилле.
  
  
  — Тавыш бирергә, нәкъ менә, — диде София, һәм аны беренче тапкыр ишетә, ничек дрожит аның тавышы. Ир-атлар да кушылды, безгә сзади, украдкой переглядываясь һәм приглушая тавыш. Атмосфера тыныч иде: заряженное тынгылык, предшествующее көчле грозе, һәм һәр тирәбездә, бу бик яхшы осознавал. Унылый иртәнге святый түгел күр өчен безнең виллу. Без бардык буенча гулкому коридору белән мерцающими факелами. Аннары без керде просторную прямоугольную бүлмә, освещенную трехногими жаровнями. Һавада авыр висел исе горящего мае. Йөз ел элек вилла иде украшена бизђнњ нигезләмәне һәм байлык: авыр булды коврами, выложенными яңартуны кулдан мозаичными полами һәм бай фресками. Хәзер ковров вафат булды, пол потрескался һәм покрылся грязью, ул скрипел аяк астында, ә краска потускнела яки потрескалась. Хәзер булмады бернинди башка мебель тыш длинного урындык буенча неотесанного агач һәм пар скамеек, аларда кеше егерме карадык, безне дико.
  
  
  Минемчә метнулся буенда кресле к небольшому возвышению башка ахырында бүлмәләре бар. Синагогага булган теләсә кайсы берничә каменными блоками, иде покрыто тканями һәм шкурами, бик потертыми. Бу nen стояло круглое кәнәфи башка спинки буенча логике именуемое римским креслом, һәм янә трехногая жаровня.
  
  
  Бу кресле сидел ир-ат. Аның үзе эго бу неуверенном яктылыгында жаровни. Ул тулы, белән густой курчавой бородой, закрывавшей эго зат белән зат, покрытым жестокими морщинами һәм шрамами. Ул одет бу мятую формасын төстә хаки, аны носили партизаннар фидель Кастро, ә аның озын кара чәч мәчете полицейская фуражка.
  
  
  Аның на коленях лежал МАБ автоматический пистолетын, ул ласково гладил, ничек яраткан уенчык.
  
  
  Ул посмотрел миңа кызыксынып һәм дип сорады: «Кем син?»
  
  
  «Нигы Картер».
  
  
  Ул sel откровенными. Эго тавышы шталь резче. — Мин ишеттем, синең, Картер.
  
  
  — Ә, аны ишеткәнем бар сезнең турында. Аның да шталь добавлять дип ишеттем турында nen. — Сез Эван Карак, лейтенант Полгара Милана.
  
  
  «Милан " мәет».
  
  
  'Аны беләм бу.'
  
  
  «Голос нигә аны күбрәк алмыйм булырга эго лейтенант». Карак бу мгновение погладил үз бороду, аның күзләре сузились. — Син начар компания Картер.
  
  
  'Алар минем дуслар. Шул яктан караганда, без барыбыз да дуслар, Милана, — дип тыныч кына җавап бирде мин. — Әмма аны биредә үзебез өчен.
  
  
  'Нигә?'
  
  
  «Алу өчен шкуру волка Милана».
  
  
  Табигатькә тынлык. Карак посмотрел ачыктан-ачык миңа темными злыми күзлегеннән. — Эго шкуру? — кискен дип сорады ул. 'Ни өчен? Өчен бирергә эго тапкыр, фоторәсемнәр, музыка һәм сл сборищу недовольных?
  
  
  Янымда Падра двигался бу көчле ярости, һәм ул положил кулын эму бу эчтђге, тынычландыру. — Юк, — диде аның Караку. «Әмма шуның аркасында». Аның тирән вздохнул һәм янган, импровизируя, әлегә әйтә идем. «Мин каршы алды Милана күп еллар элек Берлинда. Бервакыт ул миңа әйтте: «Нигы, аны хәзер әйләнеп кайтам туган ягына, әмма беркайчан да забывай мине. Кайт инде ... к үз америка халкына түгел, забывай мине». Һәм ул вафат була, без минем складывать доллар, безгә складывать доллар күп кенә свободолюбивых америкалыларның».
  
  
  Бу вакытта кешеләр Карака башлады бормотать һәм беспокойно хәрәкәтләнергә, ә бер шулар тирәсендә кинәт закричал: «Бу ловушка». Башка закричал: «Әлегә моңа эму бу!»
  
  
  Аны повернулся һәм күрдем дип сљйлђшњче иде яшь кешеләр, по-видимому, ике новобранцами Карака. Бу имело мәгънәсе. Аны повернулся к платформасында, һәм күзләренә Карака карадык мине, тулы насмешки.
  
  
  — Син монда ят, Картер, — диде ул. «Сез аңлыйсыздыр, бездәгеләр ничек».
  
  
  Аның арыдым кылган мине дип атыйлар незнакомцем. Кинәт миңа надоела бөтен бу проклятая междоусобица. — Мин килдем, үзебез өчен генә түгел, үзебез өчен, — огрызнулся мин аңа. — Бу меч түгел, татарстанныкы безгә, сиңа, безгә, миңа, безгә, тапкыр, фоторәсемнәр, музыка. Әмма ул татарстанныкы бөтен ачык бассейн. Бу символы өчен дип үлә Милан. Бу символы азатлык һәм бәйсезлек өчен халыклар барлык ил».
  
  
  Янә послышался гул тавыш һәм хәрәкәте күрсәткечләрне тикшереп тору ир-атлар. Бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа мин керде артык ерак. Аннары бер тирә өлкәнрәк яшьтәге ир-атлар өстәл артында удивленно диде: «Сез моны безнең өчен?»
  
  
  'Әйе. Һәм аның бу эшләячәкмен Әйтү иде, кић таралган, һәм ул булачак означать ярдәм һәм акча сезнең өчен. Бирегез миңа бу.
  
  
  Аның, чыннан да, увлекся. Барысы да, миңа хәзер кирәк иде, бу фейерверк һәм флагы өчен мине сайладылар президенты. Дулкынлану бүлмәдә зур иде, һәм киресенчә, дип әйтә алам вытащить Софию һәм аның банданы моннан тере.
  
  
  Бу гаме киләсе дискуссия отчетливо иде слышен тавышы карт. «Мин әйтәм, без бирергә тиеш эму бу шкуру», — диде ул. «Мир тиеш ишетергә безнең көрәш, әгәр Картер ала... .. '
  
  
  — Сафсата, — фыркнул Карак. "Бу да ялган. Барысы да әле . .. » Абага алмасы ачы була эго књзлђре сђер заблестели, һәм ул акрын башлады улыбаться. Бу бик некрасивая елмаю. Ул нагнулся, подобрал соры меховую шкуру һәм авыр сжал аны кулымда. — Телисеңме, бу меч? Ярар, приди артыннан. Мин теләмим сез янәшәдә белән Софией яки Падрой очракта, әгәр бу сезнең хәйлә өчен дискредитировать мине. Бу, мөгаен, шундый трюк эго. Ул выглядел шактый хитрым итәргә теләсә нәрсә. Тик мин килеп аңа карата иде диярлек расстоянии вытянутой куллары, кайчан ул, диде миңа тукталырга. Аннары ул ташладым шкуру к минем ногам. Аның схватил ee һәм тиз үткәрде, пальцами буенча nah, ища кечкенә минут сзади муенында. Аның карады эго, ике, өч тапкыр, вполоборота өчен яшерергә үз эзләнүләр нче Караца.
  
  
  Аннары уронил аның шкуру идәнгә. — Карак, — суык диде мин. «Бу бүре Милана».
  
  
  Карак фыркнул, аның кул судорожно сжал пистолетын. Эго тавышы шталь громким һәм угрожающим. 'Генә бул глупым. Аны үзе күреп, ничек умирал бу бүре һәм төшергән шкуру. Син называешь мине лжецом?
  
  
  «Бу бүре Милана».
  
  
  Карак напрягся, задыхаясь от гнева, ә аннан соң кинәт рассмеялся. Бу кеше иде чиреннән сумасшедшим, һәм бу делало эго, йөз тапкыр артык куркыныч, ә барлык эго гамәлләре непредсказуемыми. Ул повернулся к нең кешеләргә, аның мясистое йөзе астында бородой булды свинцовым. «Бар, батырлык, әлеге Картером», — яростно выдохнул ул. «Ул килә, әйтерсең, без эго подчиненные, ди, дип түгел, минем шкура һәм обвиняет мине во лжи. Ә шаярту!'
  
  
  Яшь кешеләр, күрәсең, дип килеште аның белән. Алар согнулись нче көлке булса да, сводили күзе белән мине, безгә белән бару, фоторәсемнәр, музыка, безгә кечкенә генә төркем, держащей кулында ножи корал, ату кораллары.
  
  
  Аны дип сорады. — Анда чын бүре? — Син скрываешь бу?
  
  
  Зат эго кинәт булды җитди, куллары, бу мәктәпкә охшаган бу окорок, схватили МАБ һәм ул юнәлдерде эго миңа күкрәгенә эләгә. "Забери шкуру," - диде ул; эго тавышы иде салкын һәм ясным, прорезая гул, ничек ланцет. — Тик синнән аны, Картер. Һәм забери үз шакалов, әлегә аны түгел сварил тирәсендә сезне, барлык сабын.
  
  
  Падра зарычал сзади: «Күрәсең, син беләсең, - дип, моның белән нәрсә эшләргә, Карак».
  
  
  Карак бу гневе сплюнул, аның зур палец побелел бу спусковом крючке. Нарастал вой темной ярости эго кешеләр, ожидающих, дип бер әйтү освободит ih. Бу булыр иде бойня, пол булыр иде залит, безнең " кан белән язылган. Карак басты. Эго күзләре гаҗәеп сверкали.
  
  
  Аны прыгнул алга. Бер кеше менде өчен якларга Карака. Озак та уйлап тормастан, аны вырвал бар калганы янында винтовка һәм бәрде аның эго прикладом буенча затка. Закричав, ул егылып навзничь. Артта калды мине кешеләр Карака дип кычкырдылар ханга нче дикого кузгату, распространявшегося, ничек стремительный урман янгын. Карак, удивленный минем кулланганнар атакой, споткнулся турында сиденье һәм егылып белән странным писком. Ул чакта аны схватил эго өчен чәч, дернул өскә таба һәм выхватил пистолетын буенча эго калырга тырыштым бармак.
  
  
  Аның всадил аңа ствола, нәкъ шул мизгелдә аны кешеләр җыелган штурмовать платформу. Аны закричал. — 'Останавитесь!' Яки үлсә беренче!
  
  
  Ир-атлар замерли, һәм өлешенә секунд кебек тоелды алар замерли. Кайбер коснулись үз корал, әйтерсең лә иде, дип ышана идем, бу-туар күз алдында, әмма беркем дә рискнул.
  
  
  — Падра, — диде, мин — София. Һәм калганы. Барыгыз, монда.'
  
  
  Падра чын күңелдән рассмеялся, кайчан ул килеп җитмәгәндер кадәр мине.
  
  
  — Мин сезне түгел, сомневался, — прорычал мин. — Шулай булгач, мин дә сине кабат вытащу. Бар микән ул юл?
  
  
  — Әнә шунда, — диде Падра, указывая капкасына диярлек скрытые күләгәдә. Арасында безнең һәм капка стояло кимендә дюжины мрачных ир-атлар.
  
  
  — Прикажи аларга, Карак, — диде мин. Ул посмотрел миңа искоса, күзләре закатились бу розовых глазницах, ә лбу чыгыш ясады капельки банк. Аны кабат грубо ткнул эго бу бавыр. Ул выкрикнул боерык, һәм кешеләр, бормоча, повиновались эму.
  
  
  K көне барлыкка килгән троп. Аның башлады тащить эго белән платформа. Ул споткнулся, әмма бар иде, сайлап алу. Аның хәнҗәр сжал эго кулын һәм тирән вдавил пистолетын эму бу ребра өчен подогнать аның. Аны тоймадым исе эго ужасного банкы.
  
  
  — Син выживешь, эт, — простонал ул.
  
  
  «Шул чагында син исән калырга тиеш түгел», — мрачно вәгъдә итте аңа эму. «Син яшәргә кирәк бит шулай ук бик озак кебек һәм без».
  
  
  Карак, күрәсең, дип уйлаган идем, без убьем, аны ничек гына пройдем бу кертеләләр. Чөнки ул үзе ясаган иде ул вакытта, алар, шул ук вакытта башка хђл. Бу безумном акылдан язар чиккә җитте, ул көрәшкән, царапаясь һәм кусаясь. Мин ышанмыйм, ул осознавал, дип сикергәли бу вакытта. Чиста животная паника иде, артык сәләтле бу nen моның өчен. Тик минем кешедә булган бик якын к эго рту, кайчан аны, көрәшкән аның белән, һәм ул укусил аны. Минем реакция иде непроизвольной һәм автомат: аның уронил пистолетын. Аның әле тотты эго кулын, әмма аннан Падра очраклы споткнулся турында мине, тагын да көчлерәк лишив мине противовесов, һәм Карак вырвался иреккә. Ул прорвался аша оцепление белән криком. 'Убейте ih. Убейте ih.'
  
  
  Булмады, вакыт, хәтта проклясть үзен. Иске төрек теле меч хлестнул мине жестоким ударом. Аның конная площадь, һәм нерсе задела минем скальп. Аннары аны күрдем икенче мөмкинлеге һәм, наклонившись, разорвал иң зур ткань, сәхнәдә, һәм ул развалилась, ничек скатерть бу накрытом өстәлдә. Ул приземлилась идәнгә белән бергә тагын берничә ир-атлар, пытавшимися подкрасться безгә сзади. Аннары тренога пошатнулась белән грохотом кимегән. Горящее мае расплескалось буенча воздуху киң дугой. Огненный ливень шипел һәм брызгал бу салкын пол, ташкынын лавы вспыхивали пламенем, вызывая бүлмәдә тулы смятение һәм коточкыч. Девятеро безнең нырнули юнәлешендә чыгу, нанося удары сулдан һәм уңнан тирәсендә үзен. Карак бергә проклял дьявола һәм үзенең иске психа. Падра швырял тирәсендә үзен тән диярлек кебек үк бик тиз һәм изрыгал үз проклятия. София файдаланды иске Mannlicher ничек бейсбольную биду. Эго бердәнбер выстрел аз дип исә шуны раслый да каршы бу урда, хәтта әгәр әй, бармы мөмкинлеге прицелиться.
  
  
  Ягыннан миңа килеп тагын онин ир-ат. Аны бәрде аның эго болай да нык, - дип ул отскочил элек опрокинутой жаровне. Ул тиз игътибар биреп, әйтерсең эләккән осиное оя һәм подпрыгнул бу диком биюдђге, хлопая куллары буенча дымящейся задней өлешендә штанов. Падра развернулся бђрдерђ белән аяк кеше, пытавшегося афәт бу Софию. Өченче булдым белән кыскача аяк керткәнче ул алмас файдаланырга үзенең 45-нче калибр. Икесе башка сак приблизились һәм басканнар, әзер ударить миңа башын. Падра зацепил бер, ә аның алдым башка, булса ни, без икебез дә ударили ih берсен турында берсен головами. Алар аска тәгәрәдек, ничек ике йомырка өчен ih растоптали калган. Барыннан да бу напоминало старомодную драку бу баре.
  
  
  Ниһаять, без килеп җиттек к массивной иске көне, сделанной буенча толстых бревен, скрепленных перекладинами. Без ачтылар аны захлопнули перебив che ниндидер зур палец. Перекрывая тавыш крика, Падра захлопнул затвор көне.
  
  
  «Күпмедер әй туры киләчәк ih задержать», — диде ул.
  
  
  — Бәлки, бу минутта, — мрачно диде мин. Бу инде ишек яростно стучали. Аны ишеттем, ничек Карак выкрикивал боерыклар. «Бернинди топоров, идиоты. Разнесите бу чертову ишек клочья. Взорвите аны. Убейте ih. Түгел бирегез, аларга сбежать.
  
  
  Аны тиз огляделся өчен сосчитать кешеләр, якын сукыр, караңгыда. Бездән генә калды, алты, бер кеше стонал нче больно, бер эго кешедә иде кљчсез, ничек сломанное канат, прижатое к үткәргән вычисления, ә башка белән залитым кан белән язылган зат.
  
  
  'Бу ишекне?' — дип сорады аның Падру.
  
  
  «Син уйлады алар файдаланырга шундый ишекне өчен паршивого сераля?»
  
  
  "Ярар, һәм кая исә без направимся?"
  
  
  Pass — выходи урамга, — гади, - диде ул.
  
  
  «Ул чакта безгә яхшырак китәргә, — диде аңа эму, — әлегә алар одумались да карап чыктылар виллу».
  
  
  Падра таба килә башлады көннең тьму, анда узкий коридор, тулысынча яшерен тьмой. София схватила минем өчен кулын киле янәшә диярлек өзлексез ругаясь һәм рыча, спотыкаясь турында невидимые обломки.
  
  
  Шулай ук, көтмәгәндә, ничек без керде чернильную тьму, без янә чыкты буенча бөтен нах, бу луч ясаганда яктысы, ул мгновение ослепил безне. Тирәсендә ниоткуда барлыкка килде шәүлә, тусклая, бу незнакомом свете. Инстинктивно аның вырубил эго, чувствуя тулы канәгатьлек нче порванных сухожилий һәм нервы. Падра закричал, һәм без барыбыз да последовали өчен эго зур фигурой, мчащейся буенча заднему двору виллы. Тавыш сапог иде, нибары берничә футах артта калды безне.
  
  
  Без килдек к стонать виллы белән шөгыльләнүче могҗиза белән уцелела. Падра, өчесе-башка ир-атлар перелезли аша нах, һәм аның тукталды ривненской шулкадәр өчен подтолкнуть Софию артыннан. Ул протянула миңа кулын өстән, упираясь ногой якка диварлар, һәм без бергә булып чыкты, урамда буенча якка. Обжигающий яңгыр ява кургаш зашипел өстендә безнең һәм хлестнул буенча югары өлешендә диварлар, анда без әле генә сидели.
  
  
  Падра күрсәтте крюком шул юнәлештә, анда безгә хәрәкәт итәргә кирәк. Без ишеттек, ничек кешеләр Карака дыйгычлы анда-монда буенча якка диварлар, выискивая рассыпающееся урын аша үткәргән булыр иде узарга. Аннары без свернули өчен почмагына, спустились буенча узкому переулку, пересекли ишегалды һәм помчались буенча ухабистым развалинам разрушенных йорт.
  
  
  "Монда алар, монда!" раздался крик артта калды безне. Без осмелились тукталырга өчен оглянуться. «Алар үтте биредә. Монда! Отрежьте ih.
  
  
  Падра юкка чыккан бу Термах, бинада, анда кайчандыр моңа кадәр купальня. Үз вакытында ул бик бай иде украшенное бина, бигрәк тә мондый дальной заставы кебек
  
  
  Аптос. Тик, мөгаен, ике ил арасындагы гладиаторскими турнирами аларга күбрәк юк иде эшләргә. Без кергән калидариум, зур үзәк залы белән джакузи, артык ачык өчен уңайлы хис. Без побежали к меньшим комнатам сзади, ничек гына барлыкка килгән кешеләр Карака һәм башладылар атарга безне.
  
  
  Без килдек к фригидарию, кайчандыр салкын мунча, һәм одина тирәсендә безнең крутился буенча күкрәгенә эго хлестала кан. Без калдырган эго анда, мертвого, һәм поспешили аша меньший аподитерий, рим аналог киенү-чишенү бүлмәләре, һәм спустились буенча берничә лестничным пролетам ка түбән дәрәҗәсе.
  
  
  — Бу задумал бу Падра? — дип сорадым, аны, Софию, авыр дыша. «Бездә юк да инде опередить ih».
  
  
  'Без . ... без тырышабыз барып, канализация, — задыхаясь, прошипела ул.
  
  
  Падра тукталды алдында зур ящиком буенча песчаника. Анда аста бар иде очевидной гына тьма. — Аска таба, — кыска гына итеп боера ул. - һәм башка колебаний нырнул. Без сукырларча иярделәр һәм спустились суга һәм пычрак. София приземлилась миңа бу күкрәгенә һәм толкнула мине пычрак.
  
  
  — Тизрәк, быстрей, — настойчиво диде Падра, һәм без, спотыкаясь, поплелись артыннан полагаясь буенча күпчелек өлеше тавыш эго булькающих адым. Ике калган ир-атлар прикрывали отступление.
  
  
  — Сак бул, кая ставишь аяклары, — дип кисәтте, дип белдерә мине София. «Мин ношу аяк».
  
  
  — Ни бар белән синең обувью?
  
  
  — Юкка чыккан, — лаконично диде ул һәм дәвам итте. Аның бежал янында, минем ыштан прилипали к ногам, һәм натирали тирене бу эчке ягында бедер. Без пробирались аша лабиринт вонючих, темных туннелей түгел задерживаясь бик озак бер үк, әмма һәрвакыт сворачивая бер тирәли коридорлар, ул яки бу яклар. Крики һәм shaggy безнең преследователей эхом отдавались тирәсендә безнең булмый кемгә ih ераклык яки юнәлеш. Авыр дыша, без побежали алга таба.
  
  
  Аны өлгергән спросить. — "Без җыенабыз спрятаться монда?"
  
  
  'Юк . .. Юк . Карак булыр охранять входы өчен түгел бирергә безгә... икән. .. белән крысами бу ловушке. Без тиеш . .. барып карьера, анда без расположимся лагерем. Без биредә . ... имин, — выдохнула София.
  
  
  Менә без ишеттек һәм тавыш адым, бегущих буенча таш откровенными безнең алда, берьюлы өчен түбәндәге углом. Падра ярсыган тукталды, кайчан аркасында почмагына барлыкка килгән фигура, һәм барды диярлек ачылган минем объятия. Аның развернулс һәм бөтен көч вонзил йодрык эму тормышта. Һава вырвался аша " эго җиңел, һәм ул егылып аягы бу грязную суга.
  
  
  Башыннан икенче кеше отошел ягына кайткач, ул чыкты аркасында почмагына кылды үзенең маузер миңа. Аны автомат рәвештә һәм замер биклђп ату. Әмма шул мизгелдә минем ушах раздался громоподобный тавыш белән, һәм эго максаты-юкка чыкты бу кш пятне. Ир-ат рухнул өчен тырышучы, аны күрдем Падру, стоящего өстендә аның белән пистолетом казанда " сул кулымда.
  
  
  Аның да терял вакыт юкка. Калган кешеләр Карака аттылар буенча өчен почмагына шул сукыр попытке үтерергә безне. Кургаш взметнулся өскә таба һәм заскулил бу увертюре рикошетящих пуль һәм кискен осколков таш безнең ушей.
  
  
  Аны нагнулся, књтђрњ маузер, тик монда Падра дип сорады: «Сез булмаса предпочли корал Карака?»
  
  
  «Әлбәттә, әмма мин ташладым бу».
  
  
  Ул протянул миңа пистолетын, ул әле дымился. «Ничек командиры урынбасары, аны таләп итте эго үзе өчен, әмма иң делле ул булырга тиеш синдә».
  
  
  — Рәхмәт, Падра, — диде мин алды Маузер.
  
  
  — Алар урынга килеп җиткән кадәр амфитеатра тизрәк аны көтмәгән идем, — прорычал ул аша дикий стук пуль. «Хәзер без ловушке».
  
  
  — Ә башка чыгу юк?
  
  
  Тик бу күптән түгел иде. Әгәр дә без кайтабыз, алар выскочат аркасында почмагына һәм расстреляют безне клочья.
  
  
  — Әгәр дә без моның түгел ясыйбыз, — дип тревогой диде София, — алар, кем артта калды, безне, настигнут безнең убьют. Бу безнадежно.
  
  
  «Ярар, — диде мин, — бәлки, аны алмыйм наверстать упущенное». Аның полез минутына һәм вытащил газ бомбу.
  
  
  Бу бик артык яңа, улучшенная версия: азрак, җиңелрәк һәм артык концентрированная. Ул иде зурлыгында һәм формасы кебек, батат һәм омелой махсус зажигание, шуңа күрә ул алмый очраклы сработать, әгәр упадет бу неподходящий момент. Аның вытащил чеку һәм минем иде, ике секунд.
  
  
  Аны ташладым эго бу почмагына безнең алда, анда ул пронеслась төркеме арасында ир-атлар торган яктан. Аны ишетте испуганный крик башлагач, бер тирәсендә алар ударило әй, бу голлар, һәм бомба взорвалась белән бәрергә. Шау — бу яртысы психологик китергәннәр, ничек ысуллары АХ-диделәр миңа. Кертеләләр наполнился дымом һәм гарью.
  
  
  Мгновенно ишеттек без, кешеләр кебек Карака башлады задыхаться, аннары раздались стоны һәм рвотные позывы. Хәзер алар шатались, ярар, тошнило, җиңел разывались караганда больно.
  
  
  Одина шулар тирәсендә вывалился аркасында почмагына, согнувшись була нче больно һәм тошноты, аның зат иде искажено страданием. Падра издал дикий рев һәм опустил үз крюк муеннарына кеше. Ул егылып, ничек пронзенный үгез.
  
  
  — Түгел вдыхайте, — предостерегающе крикнул мин. 'Бежим!' Әйдә, киттек! Без повернулись һәм помчались шул юнәлештә, анда килде, әлегә Падра тапмаган башка туннель. Без керде аңа, һәм ул янә повел безнең челтәре аша җир астындагы торбалар буенча өскә таба уклонам к боковым коллекторам, ә аннары кабат аска таба өчен спуститься төп коллекторы, ә кайчагында бик гади ђйлђнђ буенча, извиваясь һәм поворачивая. Аны югалткан тормышта төрлесе хис юнәлешләре. Безнең качу катнашты характерда странного җыелмалары.
  
  
  Ниндидер мизгелдә тукталдык астында осыпающейся дырой белән полуразрушенной бара, баскыч алып барган к бледному небу өстендә безнең. Без күтәрелделәр наверх, мөмкин кадәр тизрәк һәм бераз күчерелә сулышы, кайчан таптылар, бу хәлдән чыгу юлы түгел, белән саклана.
  
  
  Отверстие открывало керү дђ тђэсир калдырмый, тулы ташлардан һәм кустов. Башка ягында басу иде скала белән шөгыльләнүче спускалась аска таба, һәм без үсеп, аның ахырына, Падра күрсәтте аска таба һәм әйтте: «Ярар! Без пойдем, аның буенча, ә аннан соң карьер.
  
  
  Каменоломня яклады үзе киң долину белән шөгыльләнүче выглядела әйтерсең, аның кул вырыла гаять зур. Эго яктан яклады, үзе лохматые дөрес террасы көрән текә кыялардан сикерүдән-башлана белән прожилками һәм парапеты, окаймленные колючими зарослями һәм уродливыми коренастыми агачлар. Ул якын тәкъдим итте үзенә коллар, бьющихся астында римскими кнутами, әлегә спускался аска таба.
  
  
  — Кайчандыр мин жилки Берлинда, — күңелсез диде София. «Аннары Аптосе. Ә хәзер тавыш бирү монда.
  
  
  Бу булырга тиеш җеп дөньяда.
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Лагерь баскычта плато белән бу төре көнбатыш карьера. Ул тора тирәсендә ике разрушенных хижин, алар, ничек дип уйлыйм иде казармами легионера һәм команда пунктына. Әлбәттә, ул задуман ничек яклау нче мөмкинлеге римда гражданнар сугышлары белән бер генә, керү юлында, ә калганнары тау крутые һәм тулысынча недоступные. Бу шактый имин, шулкадәр имин, никадәр убежище иде, аларны булырга каршындагы әлеге вакытта башка хђл.
  
  
  Тау һавасы салкын иде, хәтта хәзер, аннары полудня, һәм нише бу стон иң зур избы горел кечкенә генә ут. Одина тирәсендә ир-атлар прижался спиной ул, өстәвенә, стоны, напевая үзенә астында нос. Башка ир-ат присел откровенными капка төбендә, положив калганы янында винтовка, тезләренә һәм всматривался бу бердәнбер тропинку.
  
  
  Аның булган иң кечкенә хижине белән шөгыльләнүче служила тапкыр, фоторәсемнәр, музыка спальней, киемнәре, кладовой һәм оружейной. Минем белән иде София һәм Падра. Өчесе дә сидели на корточках бу матраце тапкыр, фоторәсемнәр, музыка, иң удобном урында бүлмәдә. Безнең иде шешә шәраб белән шөгыльләнүче тиз бетте, әлегә без сөйләштегез тагын беребез белән.
  
  
  — Карак артык булмас, безнең беспокоить, — түбән тавышы диде Падра. — Юк, әлегә без биредә куркынычсызлык.
  
  
  «Күп түгел калды өчен сразиться аның белән, әгәр ул итмәячәк, — дип билгеләп үтте мин. «Безнең дүрт тыш, сезне һәм мине».
  
  
  — Әйе, әмма Карак инде бервакыт маташа штурмовать лагере, ғ изгнаны тирәсендә Афона киттеләр һәм монда дәвам итү өчен көрәш. Без, әлбәттә, стрелял бу җиңелү, әмма очраклы ранили берничә. Аның өчен бу зур моральным поражением».
  
  
  «Ул чакта бездә булган кешеләр күбрәк», — диде София. «Шулай да, ике яки өч яхшы стрелка ала отразить һөҗүм».
  
  
  — Бу мине артык борчый, — та, Падра, — шулай дип Карак булыр тотарга безне осаде һәм көтәргә, әлегә без умрем ачлыктан һәм жажды. Эго яшь рекруты инде чолгап алды плато.
  
  
  Аны дип сорады. — "Ничек озак алабыз биредә продержаться?"
  
  
  Падра алды горсть җир һәм позволил әй акрын просочиться аша гына карый. Ул түгел, - дип җавап бирде.
  
  
  — Булсын попробует, — выдохнула София. «Без беркайчан да гына бирелмибез».
  
  
  Падра рассмеялся өстендә аның сопротивлением. «Син яхшы дерешься, ничек хатын-кыз».
  
  
  — Шактый яхшы булсын коткарып марлон шкуру? — горурланып дип җавап бирде ул. — Әллә син оныткан, мин спасла сине, кайчан Нигы бераз гына үтергән сине?
  
  
  Гигант кашлянул, янә повернулся ко миңа поспешно үзгәртте, - дигән. «Сүз уңаенда турында шкурах, бу бик чыннан да түгел, минем шкура?»
  
  
  Аны взглянул бу Софию. Ул кивнула, һәм ул әйтте эму. «Муенында иде кармана. Белмим, бу иде өчен волчья шкура, ләкин бу түгел иде бүре Милана.
  
  
  — Тфү, — фыркнул Падра. «Без барлык иде одурачены әкиятләре Карака . Тик кайда соң ул вакытта чын шкура?
  
  
  — Бары тик Карак моны белә, — пробормотала София.
  
  
  Һәм, миңа туры киләчәк, бу ачыкларга.
  
  
  Алар карадык нах белән удивлением. — Син ясарга тиеш күз алдында, - дип собираешься кайтырга? — дип сорады Падра.
  
  
  "Юк," - диде София белән удивительной горячностью. «Бу шактый начар өчен беренче тапкыр, һәм Карак хәтта көтмәгән идем безне. Хәзер ул әзер белми пощады».
  
  
  Аны басты һәм йөри башлый буенча бүлмәдә ничек зверь бу клетке. «Уйламыйм, ул көтә, без ясыйбыз, дип-булса, хәзер ачыктан-ачык. Әгәр без эш итәчәкбез, хәзер әлегә ул да уйлый, без обороняемся. .. '
  
  
  «Ах, әмма бу төркем ир-аста», кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа Падра, качая аягы. 'Әле . .. '
  
  
  — Җилдә ли, — взмолилась София. — Түгел пытайся, Нигы. Зинһар өчен...'
  
  
  «Иртәме-соңмы безгә аша узарга туры киләчәк, бу, минемчә, бу вакытларга караганда яхшырак».
  
  
  «Нигы хокукларын, София». Җитди вздохом Падра менде аякка. «Безнең лагерь превратился бу ловушку. Без барырга тиеш.
  
  
  'Ярый. Ләкин безгә кайтырга кирәк шул Аптос.
  
  
  'Ничек? Син ясарга тиеш күздә тотып, без убежим, ничек побитые псы, һәм шунда ук отдадим җиңү Караку? Әйә син генә дип түгел, диде, без беркайчан да гына бирелмибез?
  
  
  Салонда повисла неловкая тынлык. Безнең сулышы кебек тоелды бик громким тар чикләрдә таш диварлар. Падра яныма тенциаль күтәрде үзенең крюк.
  
  
  «Мин беләм, үз ватандашларының. Башка көмеш телен Карака алырлар иде бәреп төшерү ih белән файдасы, алар прислушаются к здравому мәгънәсе. Башка бу миңнегәрәй алар күрәчәк эго голым. Берничә сәгатьтән бу кешеләр устанут көтәргә, ih гнев булачак остывать көннән-көн. Бәлки, без алачакбыз проскользнуть соңрак.
  
  
  Аны дип сорады. - "Аша канализация системасы?"
  
  
  'Әйе . .. юк. Бик азлар гына белә, әмма римских шәһәрләрендә иде үзәкләштерелгән җылыны. Зур костры подвал һәм каналлар стеналарында өчен пропускать кайнар һава.
  
  
  — Ләкин бу мөмкин түгел, Падра! — воскликнула София. «Бу чиста үтерү».
  
  
  "Әмма бу булырга тиеш эшләнгән," бесстрастно диде Падра. Аннары ул зевнул һәм өстәде: «Разбудите мине берничек тә килгәч, соң була. Ә әлегә аның дђ, йокларга. Сез ничек дәвам итү турында фикер алышу белән Картером, әгәр теләсәгез. Падра белән понимающей елмаеп чыкты буенча хижины.
  
  
  «Опустите занавеску», — диде София булса күз алдында одеяло, служившее дверью. Аның ослабил полициягә), удерживающую эго урынында, һәм ул кимегән шул отверстие.
  
  
  «Подойди һәм сядь янымда».
  
  
  Кайчан аны кабат булып чыкты бу матраце, ул прижалась миңа һәм акрын гына дип сорадым: «Нигы, сиңа, чыннан да, кирәк кайтырга әлеге шкурой?»
  
  
  — Әйе, син дә беләсең, мин тиеш моны.
  
  
  «Сез инде ясадылар күбрәк кем дә булса эшли ала. Ценымногие күбрәк. Бу твоем урында аны иде покинула Афон киткәнче, мине замучили яки потерпели җиңелү көрәштә белән шөгыльләнүче түгел иде минем .
  
  
  — Шул иң аңа әйтә алам сиңа, София. Полгар мәет.
  
  
  «Бу минем көрәш, Нигы. Аның сделала аны үз . Аны башка бернәрсә дә түгел, - диде гына погладил аның шелковистые кара чәч.
  
  
  «Үз егерме бишенче көнендә аны туган, проснулась белән грустным хисе, дип прожила чирек гасыр, берни добившись. Тиздән аннары моның аны каршы алды Полгара Милана». Ул сөйләде тыныч, күзләре белән аны иде задумчивы. «Хәзер башлагач, ул китеп, Аптос — бу, бу, дип, миңа ышанырга калды».
  
  
  'Сез әле яшь булсак та. Таба аласыз башка кеше.
  
  
  — Әйе, — диде ул, поглаживая минем йөзе кончиками бармак. — Тик соңыннан иң яхшы, син теләмәсәң соглашаться өчен ул кимендә. Зинһар, әйдәгез, допьем шәраб.
  
  
  Без разорил шешә. Ee палочки покрылись пятнами нче выпивки, ә сулышы булды бераз авыррак. — Юк китмә, — сызып ќибђргђндђ ул. «Әйт нең кешеләргә, дип шкура уничтожена».
  
  
  — Әмма мин беләм, бу-алай түгел, София, һәм моның өчен барлык барды нең чередом. Бар тагын бер нерсе: вәгъдә, ул бирде халкына Джзана.
  
  
  «Әйе, аны, хәтерлим, син, диде шәһәр захватывают, син отель, аларга ярдәм итә».
  
  
  — Ярдәм итә, — саркастически диде мин. «Бик яхшы ярдәм бу Аптос».
  
  
  «Син получишь ярдәм», — дип ышандырды ул. — Син ничек-нинди дә булса получишь аны, әгәр бер-тирәбездә выживет. Күз яшьләре навернулись аның күзләре. — Зинһар, түгел, китмә, — кабат диде ул. «Мин дә телим, син умирал».
  
  
  «Әгәр кем үлсә дә бу дерзкий ублюдок белән бородой».
  
  
  'Син сумасшедший. Шундый ук сумасшедшей кебек Полгар, — закричала ул. Аннары ул бросилась миңа белән варварской көч прижала үз влажные иреннәре к минем .
  
  
  Ул иреккә чыкты, шулай ук кинәт, ничек һәм уцепилась калдырып безне ике задыхаться һәм жаждать кушылмаган. Луч кояш пробился аша щель бу стоны һәм яктыртты аның йөзен, күрдем һәм аның улыбку белән шөгыльләнүче иде, бер үк вакытта һәм грустной һәм җылы, һәм нежной. Аның притянул ee үзенә һәм жадно поцеловал икенчедән, влажный ачык авызы. Безнең поцелуи разожгли неконтролируемый уты. «Әйе, Әйе», — простонала ул чакта аның расстегнул һәм төшергән белән нах блузку. 'Әйе . .. '
  
  
  Берсе хәрәкәте аска таба аның, расстегнул молнию аның штанах һәм натянул ih ee сорты бот. Аны тоймадым җылы аның тән, ул кайчан двигалась миңа, спуская ыштан буенча ногам. Хәзер анда иде гына трусики, нинди-шул рәвешле, бу необыкновенной хатынга алдык табарга шелковистые на ощупь һәм бик кечкенә, проблеск аның женственности дөньяда, состоящем тирәсендә жестоких һәм безжалостных ир-атлар. Аның стянул трусики, һәм ee ягодицы һәм бот освободились өчен минем исследующих кулыннан. Акрын үткәрде, аның кулы буенча ee животу һәм бедрам, ә аннары тирән күр әй, аяк арасында. Ул стонала һәм дрожала нче теләк.
  
  
  София ярдәм итте миңа скинуть кием-салым, киеренке узды потянув-ыштан һәм свитер, подставив минем гәүдәсен шушы салкын һава хижины. Без откинулись бу түшәк һәм молча обнялись, наслаждаясь прикосновениями берсен берсен караңгыда.
  
  
  Страстно, безнең иреннәре слились воедино, бөтен наз иде выброшена өчен копенгагенга. Аның куллары обвились тирәсендә мине һәм притянули үзенә, кайчан ул покусывала минем иреннәре, тирән втягивала минем тел авызы һәм моңа кадәр ногтями тирән минем аркада. Аны тоймадым, аны грубую похоть, ee соски твердеют бу минем күкрәк, аның гәүдәсен двигалось, ул даими стонала.
  
  
  Йомшак крики хайваннар восторга вырывались тирәсендә аның горла, ул кайчан обнимала мине. Аның йөзе иде искажено похотью, авызы жадно шевелился, бот ритмично ачылган һәм закрывались тирәсендә мине. Без күбрәк түгел ощущали башканы невероятного дулкынлануларын бетереп хәзер. Аның күтәрде үз толчки, һәм чудесная авырту удовольствия һавадан Софию ворочаться подо минем. «Ах, ах, оооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооочичичичихауууу!» закричала ул. Аны тоймадым гына көчәя баруны эчендә мине зур киеренкелек һәм трение, безнең тел турында тагын бер башка.
  
  
  Аннары ул закричала, закричала нче якын невыносимой нәтиҗәлелекне удовольствия, һәм барысы да безнең телах кебек, слилось воедино соңгы взрыве.
  
  
  Кайчан барысы да тәмамланды, без задремали бәхетле йоклар башка сновидений, безнең тән нежно переплелись.
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  Без чыкты буенча хижины кайтарганнар кадәр заката. Аны үзен начар хис итә отдохнувшим аннары җыелмалары, әмма замерзшим. София настояла өчен, аның калдырган үз рваную кожаную куртку урынына нах тагын надел свитер. Аның үзенең автомобиленә икесе дә свитера бу ыштан һәм заткнул МАБ үз пояс. София переоделась бу чиста чалбар һәм күлмәк һәм разыскала берничә туфель. Ул дип ышандырды мине, дип, алар шнурки алмаган порвутся. Бу лучах заходящего кояш, аның йөзе иде алтын һәм необычайно матур. Ee иреннәре иде полными һәм красными.
  
  
  Падра чыкты буенча башка хижины, тряся җыерып һәм почесывая күкрәгенә крюком. Бар иде шул ук понимающий караш күз алдында, һәм кайчан София увидела, ул якынлаша, ул густо покраснела һәм поспешила кире хижину өчен табарга дәресе .
  
  
  — Барысы да эшләнде? — кыскача дип сорадым мин, игнорируя эго караш.
  
  
  «Шулкадәр әзер, ни дәрәҗәдә, бу мөмкин. Ул чак кына арттарак басып торган өчен ел саен карьер. «Ул дикая мәче, — җайлап диде ул, — әмма хәтта кыргый песи бар, складывать доллар».
  
  
  Аны, кивнул йөзеннән татулык.
  
  
  Яктылыгында заходящего кояш күләгәдә иде длинными, ә троп буенда көнчыгыш склона казалась тузан тасмасы. Әле аста виднелись зур валуны, алар, ихтимал, скрывали кешеләр Карака, ә моның валунам тянулись коварные осколки сланца. Сланец охшаган иде коры зыбучий ком, һәм шталь ловушкой өчен теләсә нинди, кем маташа менү яки спуститься буенча аңа. Әмма юл булыр иде, артык яхшы белән саклана өчен омтылырга ясарга нәрсә, шундый.
  
  
  — Без алыр идек сарыф башка юлы белән, — мрачно тәкъдим итте Падра.
  
  
  'Яхшы түгел лђбаса. Анда восходит кояш, һәм кешеләр Карака ала, берниче гене безне бармак белән генә санарлык, кем попробует белән бу яктан, әгәр дә без түгел воспользуемся тропой. Минемчә, без тиеш сарыф по тропинке. Без күләгәдә, һәм алар подумают, без попытаемся пройдти.
  
  
  — Яхшы идея, Картер, — дип билгеләп үтте Падра.
  
  
  Бесшумно без заскользили белән вершины плато аска к уступу өстендә полосой сланца. Без сак двинулись, держа, бандитларның сугыш кораллары наготове башлады сползать буенча сланцевому склону.
  
  
  Хәзер без булдык, ачык һавада, һәм һәр дюйм безнең опускается иде мучительной көрәш белән рыхлым сланцем. Бу төзекләндерү эшләре таләп бездән тулы күп, һәм әгәр кешеләр Карака булса да, безне хәзер бездә булмаячак, безнең бердәм шанс. Һәр адым, аны көтмәгән идем, - дип, мине застрелили. Минем мускулы напряглись бу бик көчле булачак судороге, кайчан аны, схватился өчен изрытую колеями җирне һәм соскользнул буенча аска таба кыска кишәрлекләре, бик крутой бару өчен башкача. Вакыт гүя тукталып калганын, тик акрынлап безнең алда вырисовывались зур валуны.
  
  
  Ниһаять, без үсеп чиге сланцевого склона. Аның перекатился арасында беренчеләрдән булып, ташлар торган наткнулся, һәм Падра последовал өчен минем. - Без бу эшне башкарды, - ухмыльнулся ул миңа. — Хәзер әйдәгез, прикончим бу ублюдков. Монда гына яңа укырга керүчеләр Карака һәм беркемне дә тирәсендәге ялдагы бертуган. Бу юлы аның тормыйм атарга гына булсын өчен ранить».
  
  
  Аны, кивнул йөзеннән татулык, ә аннары китте аша пустынный, жестокий пейзаж аша подлесок һәм аның тирә валунов. Якын париж без Падрой крались, даими күзәтеп тропой. Сәгатьлек Карака алмадык булырга ерак әле, һәм троп бәлкем, безне бергә, үзләренә уңайлы вакытта.
  
  
  Менә без килеп җиттек к глубокому рву, кайчандыр, бик күп гасырлар элек, оторвался зур валун белән грохотом пронесся буенча дну долины калдырып анда тирән соң. Аны сак подполз к ягында идем белән Падрой, ползущим сзади һәм аннары, шепча аша эчтђге, диде: «Ике ир-егет».
  
  
  Падра бераз приблизился өчен ала ул заглянуть өчен крае. Алда лежал пологий склон якынча егерме метр. Бу шарик, защищенного нче яростного җил, басып тордылар ике бандита, прислонив мылтыгы к скалам. Бер ир-ат скручивал сигарету, ә башка бер тирәли шешә. — Әйә, аның сиңа гына дип әйткән? — презрительно диде Падра. «Түгел, көрәшчеләр азатлыгы. Алар-җинаятьчеләр. Юк, бернинди сәяси, аңлау. Аларга юк нишләргә монда, Аптосе.
  
  
  Аның дип искә төшерде сүзенә тапкыр, фоторәсемнәр, музыка белән шөгыльләнә: «Без генә түгел, караклар». Икенче мизгелдә Падра юнәлдерде калганы янында винтовка бу шешә.
  
  
  — Юк, — прошипел мин, отталкивая эго кулын. «Әгәр сез выстрелите, шау-уртак калган».
  
  
  — Син хаклы, — вздохнул ул. — Гафу Ит, Картер.
  
  
  Аның диде эму прикрыть мине, аннары спрыгнул бу окоп берләштергән, направив аларда МАБ. - «Безнең тавыш».
  
  
  Алар алмадык, вакытында барып, үз корал, һәм, бәхеткә, хәтта тырыштылар. Алар акрын выпрямились, держа куллары очында, бу йөзләрдә язылган иде аңлашылмаучанлык.
  
  
  — Падра, — крикнул аңа аша эчтђге. «Бар, бирегә тик синнән ih корал».
  
  
  Ул скользнул аша крае траншеи һәм таба килә башлады к сәгать, читтә линия ут минем автомат очракта сопротивления.
  
  
  Кинәт аркасында сукыр зона барлыкка килде, бер төркем кораллы кешеләр. Күпмедер вакыт алар басып тордылар анда, ih затлар иде төпләре тулы замешательства һәм изумления, аннары алар ут ачтылар. Кургаш со свистом рикошетил тирәсендә Падры һәм мине.
  
  
  Аңа бросился ягына күтәрде һәм пистолетын-автомат өчен, сорауларга җавап бирергә смертоносную атакага. Падра нырнул өчен скалистый уступ, хладнокровно целясь аларда һәр пулей . Төркем нападавших рассеялась калдырып ике убитыми һәм өч ранеными. Аның пристрелил башка, ул чакта җитте ахырына впадины. Тагын бер кеше-неуклюжий усатый бандит, бераз гына налетел миңа, кайчан егылып пулей Падры күкрәгенә эләгә. Аны отошел ягына һәм ата шул кеше белән крысиным зат, ул целился бу Падру. Ул дернулся элек, аннары егылып, алга скользя буенча шат калды аны затлар катнашты.
  
  
  Ату стихла, кайчан кешеләр Карака перегруппировались, һәм ул алмас кушылырга Падре киткәнче, ату тагын разгорелась.
  
  
  Аны дип сорады. - "Ничек эшләр?"
  
  
  «Ярар, меткость начаррак ih сулышы», — диде ул, перезаряжая маузер. Сугыш кирәк-яраклары өчен МАБ бу хижине тапкыр, фоторәсемнәр, музыка түгел иде һәм аны кулланды соңгы патрон. Одина тирәсендә егет Карака метался нче укрытия к укрытию, ләкин туфрак расшаталась, һәм ул поскользнулся. Аның башкарды үзенең соңгы выстрел. Таращить күзләре эләкте эму бу пряжку һәм юкка чыккан бу почмагында тормыш. Анда мин басып үзенең пустым пистолетом, хәзер түгел, күбрәк башка, ничек кадерле һәм катлаулы металлической дубинкой.
  
  
  «Падра, алар окружат безне».
  
  
  « Әйе, мин куркам, без наделали шактый тавыш та керми, җәлеп итү өчен бөтен ih»компаниясен.
  
  
  - Алайса, әйдә убираться биредән к ассызыклады .
  
  
  Чыгу буенча бөтен карьерасы превратился бу кошмарную бер-бер артлы авыр восхождений һәм внезапных кыска стычек. Аны алды Schmeisser MP 40 янында бер тирәли убитых. «Сезнең монда чертовски сәер корал коллекциясе», — дип билгеләп үтте аның Падре. «Минем тагын, әгәр син укымасаң, каршы көрәшергә угнетателей, ничек партизану урынына алсын позволить аларга снабжать сине, син укымасаң, канәгать барлык кадәр ни дотянешься».
  
  
  «Шулай булгач, бар ихтималы бар Карака юк бернинди радиооборудования, кебек раций».
  
  
  "Юк, ул инде юк."
  
  
  «Ярар, аны аладыр дип уйлыйм, бу, шул, нәрсә без рәхмәтле булырга тиеш».
  
  
  Без карабкались буенча трещинам һәм оврагам буенча крошащимся астында минем авырлыгы древним скалам буенча колючим, искривленным кустам, изводившим безнең тирене. Яраларны бүгенге үткәргән вычисления һәм кулымда пульсировали тупой жгучей болью, һәм ул дрожал бу салкын чәркәләре. Тагын бер гребень, тагын бер трещина; кит, сражайся һәм янә кит. Падра задавал темпы. Без икесе дә истощены һәм задыхались, ниһаять, урынга килеп җиткән кадәр басулар һәм снизили тизлеге кадәр медленной рыси. Без югалттык кешеләр Карака төре буенча һәм соңгы тапкыр осмотревшись, спрыгнули анда канализация торбалары алмаштырылган.
  
  
  Аша без ярты сәгать иде вилле. Без проползли буенда задней диварлар башка җеп биналар һәм выглянули аркасында контрфорса. Буенча разрушенному двору беспокойно бардым сәгать белән ружьем на плече. Падра кивнул аягы ягына разрушенных капка берничә ярдах артта каравылчы. — Без пойдем әлеге подвал, — прошептал ул. — Анда без булдырабыз күтәрелергә бу воздуховоды. Ул положил маузер минутына тәкъдим итте миңа калдырырга шмайссер. «Моның өчен урын юк», — диде ул миңа.
  
  
  «Бездә булачак синеке пистолетын булса гына безне поймают». Ул фаталистически вздохнул.
  
  
  Аны повернулся һәм посмотрел на сәгать, задаваясь мәсьәлә, кем иде, артык алдап була соң, Карак, Падра яки аның. Сәгать кебек тоелды барды калын вечность. Вакыт-вакыт ул садился өчен потереть үз кљнне тагын бер ботинка, дип хәбәр бормотать турында үзләрен. Ниһаять, ул скрылся за углом. Аның тирән вздохнул һәм побежал өчен Падрой.
  
  
  Сәгать әле күренеп, без үсеп арки һәм нырнули бу заплесневелый, пропахший күгәрек подвал. Үзәгендә булгансың форнакс, җыелмалары античного учагын саклаучы, өстендә, шулар арасында стенами разветвлялись тар торбалар, мәйданы якынча полуметра.
  
  
  — Бу булачак юлы безнең өчен, — диде мин. — Син ышанам бу приведет безне Караку?
  
  
  'Әйе. Алар алып баралар һәр бүлмәгә виллы.
  
  
  — Алайса, әйдә карыйк проникнуть шул йокы бүлмәсе оештыру. Без булдырабыз очратып, аны, кайчан ул килер бер. Сүз уңаенда, нәрсә булачак, әгәр без застрянем?
  
  
  — Бу булыр иде бик авыр хәл, — коры җавап бирде Падра. «Без алмыйбыз развернуться һәм прогнать крыс».
  
  
  Аның карадым бу отверстия тагын да зур отвращением. Падра күрсәтте трубу, аңа отель влезть, һәм аның прижался өчен оттолкнуться ногой нче крае һәм соскользнуть эченә. Анда мин перевернулся бу тормыш. Падре тагын да кыенрак булган, тик ул ул сзади мине, әлегә аның двигалась дюйм өчен дюймом таянып, предплечья һәм бармак аяк.
  
  
  Бу иске воздуховоды булырга тиеш, әлмәттә, лениногорскида, казанда узган якынча кебек үк, бүген дә. Тыш решеток идәндә, у римлян иде выходы аскы өлешендә диварлар. Лижет, к потолку иде, артык тар отверстия. Бу бик тә нәтиҗәле системасы.
  
  
  Караңгыда без ползли, вакыт-вакыт останавливаясь өчен передохнуть. Бу грязное, изнурительное эш. Аның барлык вакыты уйлап, без бик җиңел алабыз застрять әлеге тар урында, күселәр булачак грызть миңа ступни.
  
  
  «Хәзер без төп залда», — дип билгеләп үтте Падра бер буенча промежутков. "Тагын бер бүлмәсе яки ике, әле өч, минемчә."
  
  
  — Ышанам, син хаклы, Падра.
  
  
  Ул берни дә түгел, - диде гына фыркнул. Без продолжали ползти буенча трубе, әлегә алмады обрушившейся секциясе. Акрын аның расчищал кертеләләр, передавая Падре кисәкләр таш һәм пычрак. Аннары без поползли алга таба.
  
  
  Тавышлары башлады просачиваться, кайдандыр өстән. Мин түгел иде, дип ышанам", - диләр, ләкин мин бик абсолют ышанам, авызыма тавышы Карака. Аның помедлил, жестом боера Падре үз-үзеңне тотарга потише һәм юлын дәвам итте, скользя бик тыныч кына, безнең өчен беркем дә ишетте.
  
  
  Аның задержал сулышы, кайчан килеп җитмәгәндер чыкканчы, анда шау иде, иң громким. Шундый ук иң көче белән шөгыльләнүче разрушила трубу артта калды, безне, расширила аны монда. Акрынлап миңа үземне табарга җитәрлек урын булсын өчен, йөрү өчен корточках. Падра иде янымда, сгорбившись һәм таянып бот. Ул охшаган иде трубочиста. Аны наклонился алга миллиметр өчен миллиметром, карады бүлмәгә, минем күзләренә күнеккән тусклому яктылыкка факелны.
  
  
  Якын дюжины ир-атлар сидели өчен шатким өстәле. Дүрт тирәсендә алар выглядели, ничек ветераннары иске гвардия, калган чорыннан җитәкчелегенең «Милана». Калган иде дерзкими яшь бандитлар Карака. Карак расхаживал взад һәм алга разочаровании яки нетерпении, ә ала да, шул башка, кайчан ул бәрде правым буенча һәр сул кулымда. Падра тыныч кына зарычал, әйтерсең хайван, почуявшее дошманга, һәм переместил үз аленка бу растущем раздражении.
  
  
  Шушы сүзләр белән ул обрушил кусок таш. Тавыш казался оглушительным. Аңа иде, дип ышанам, алар ишеттеләр иде бу бүлмәдә. Тик юк, сөйләшү дәвам итте булмаса, тәнәфес.
  
  
  Аны ишеттем, ничек Карак диде: «К ассызыклады вдову Милана һәм моның идиота белән крюком. Без карарга тиеш факт зат. Без слабеем, ә армия көннән-көн көчлерәк. Көннәре безнең дан артта калды. Без алар өчен түгел, артык заноза казанда үткәргән вычисления.
  
  
  «Колючки әле бәлки көчле», — кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр эму одина тирәсендә ир-атлар зуррак .
  
  
  «Ба. Бу күпме, озак? Безнең корал искерде һәм устаревает. Көнбатышка таба, югалта кызыксыну һәм отвернулся от безне. Беркемне дә түгел борчый.
  
  
  — Тик бу кеше, Картер, диде... .. '
  
  
  — Әйтте, әйтте, — закричал Карак. «Бу бары тик бер кеше».
  
  
  — Син көтмәгән идем кушылмаган, Эван? — тыныч дип сорады карт. «Бары тик бер кешедә бар иде шанс барып Аптоса, һәм Картеру бу алдык».
  
  
  — Мин берни дә көтмәгән идем, — пешерә возразил Карак. «Бары тик ялангачлык, ачлык һәм позорная үлем, әгәр без дәвам итәчәкбез шул ук рухта».
  
  
  «Башка юл юк».
  
  
  "Бар."
  
  
  Бородатый предводитель белән покрытым пятнами зат кешеләр түгел грубой посмотрел на карт: «Тыңлагыз, барысы да сез. Безнең контакт бу Метковиче ясаган берничә йөкләве хакимияткә. Ул, ди, әгәр без хәзер итәчәкбез үзләрен потише булса, без булдырабыз алырга кайбер ташламаларга.
  
  
  — Ул лжет, — прошипел Падра.
  
  
  Аның прижал палец к губам өчен мәҗбүр итә эго замолчать, әмма минем мозгу крутились противоречивые уйлар. Булганмы контакт Карака бу Метковиче шул ук, дип һәм минем? Әгәр әйе икән, булганмы ул, шул, кем ул югославскую китә, һәм алар тыйганым мине? Һәм моннан тыш, әгәр дә хөкүмәт иде шул примирительным булса, ни өчен алар яулап алдык Джзан?
  
  
  «Голос нигә, — та, Карац, стуча костяшками бармак буенча столу, — дип чакырды аны кешеләр тирәсендә Белград навестить безне монда».
  
  
  'Монда?' прорычал Падра, подавленный. Ул выглядел әйтик, әйтерсең җыенган взорваться нче ярости. — Ул китерде бирегә дошманнар? Милан перевернулся иде гробу, әгәр дә ишетте бу».
  
  
  — Ш-ш-ш, — прошипел аңа эму.
  
  
  — Әмма, әгәр дә без түгел согласимся? — тыныч кына дип сорады карт.
  
  
  «Ул чакта присоединяйся к шуның маньякам бу каменоломне», — рявкнул Карак. «Безнең мөмкинлегебез бар бу иминлеген, тынычлыгын һәм, әгәр сез дә күрерсез, моның өчен үзен, уйлагыз киләчәге турында үз нәселе һәм балалар. Без заключаем выгодную сделку һәм покончим барлык бу еллар кровопролития.
  
  
  Аны ишетте рычание янымда һәм шарканье аяк. Ясаганчы, аны өлгергән, нәрсә дә булса эшләргә, ачуы кабарган Падра прыгнул аша отверстие бу бүлмәгә, ревя нче ярости һәм негодования. Барлык затлар повернулись ягына эго, потрясенные барлыкка килү моның почерневшего нче сажи дикаря.
  
  
  Аның выругался инглиз һәм сербско-хорватском, әмма поспешил кушылырга белокурому дикарю, задаваясь мәсьәлә, умру бармы аның хәзер. Аны лучше умру мин басып торам караганда, бу грязном воздуховоде. — Тегүче тик синнән, Хэш, — заорал мин аңа. "Кара, син наделал."
  
  
  «Кеше ала терпеть гына билгеле бер саны да күбрәк», — рявкнул ул. Ул алга китте һәм огрызнулся бу карт. — Син, Ветов, минем туган ир-ат! Сез инде онытканнар, ничек без иңне иңгә куеп белән Полгаром өчен көрәшкән уңаеннан, Хорватия? Син дә, мин дә булып чыга, кирәк бит ползать алдында сербами, целовать аларга резин итекләр? Ул закричал, аның күзләре сверкнули гневом. — Әйбәт сатыла, Эван? Сез саттык, безне, сез бу эшне башкарды.
  
  
  Тавышы Караца абсурд, ничек кремень. — "Син сумасшедший, Хэш. Безнең мечтам килде агымы, һәм без кабул итәргә тиеш чынбарлык. Нигә сиңа күбрәк кан бу кулларыңда? Революция беркайчан да уңышлы."
  
  
  Падра махнул крюком. «Әгәр дә монда бар, кан, шулай ук бу кан серб бу гадел булды. Ә ничек ук кан алу кулларыңда? Кан хорватов?
  
  
  Кешеләр Карака җиттек лижет, нидер бормоча.
  
  
  — Яки ул сезгә түгел диде? кричал Падра. — Әйә, ул әйткән сиңа, дип окружил һәм үтерергә боера безне?
  
  
  — Ялган, ялган, — прокричал тавышы. «Син предатель».
  
  
  Падра чыгарды йодрык кебек пушечное ядро. Раздался треск, һәм ир-влетел бу кеше артта калды аның. Кешеләр Карака бу мгновение отшатнулись, ә аннан соң янә килдек безгә.
  
  
  Падра парировал пычак белән үзенең крюком һәм бәрде нападавшего коленом бу пах. Аны бәрде аның ладонью буенча затка ишетә хруст черегән сөякләрен. Аны кайчан җыенган бу афәт башка кеше, аны тойдым, ничек таращить күзләре вонзилась миңа аягын. Приклады врезались миңа күкрәгенә эләгә, һәм кинәт, ослепляющая авырту кебек, разорвала миңа башын. Аны пошатнулся, алды үзләрен кулларын попытался схватиться өчен бер караганда, мылтык китергәнегез. Толпа надвинулась һәм прижала безнең спиной к стонать. Аның попытался пригнуться, әмма опоздал өлешенә секунд.
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Тирәсендә темноты раздался тавышы. «Ул килә, ә казанда үзен».
  
  
  — Бик яхшы, — отзвался башка тавышы. — Син әзер, Гарт? Минем бик аз.
  
  
  Беренче тавышы лаконично дип җавап бирде: «Шулай шул ук әзер кебек ул». Акрын темные туччи рассеялись, әмма башта бу түгел иде, бернинди мәгънәсе. Аның плавал бу диңгез больно. Акрын аны аңладым, мин бөтенләй голый, утырам бу железном билеты откан. Аны кайчан попытался пошевелиться булса, берәүдә, дип минем запястья һәм лодыжки скованы острыми металлическими кандалами.
  
  
  Берничә футах миннән торды невысокий мясистый ир-ат. Эго зур тормыш нависал өстендә поясом, һәм ул видным аша дырки бу рубашке. Ул бөтенләй лысым, һәм эго бесформенном затлар иде дисклар монументальная беззаботность һөнәри ха тасын исәпләп чыгарды, гади выполняющего үз эшен. Послышался ишетелер хәрәкәтләрнең. Эван басты белән урындык һәм селл бу корточки янында минем кулы белән.
  
  
  — Хәерле кич, Картер, — бодро диде ул. «Син һәм Падра нык мине потрясли, кайчан керде аша бу диварлар».
  
  
  Аның берни әйтә идем. Минем иде инде проблемалар шуның белән, өчен, мәҗбүр итәргә минем тамакны эшләргә. Ул казался высохшим һәм сдавленным, әйтерсең, кемдер кабырчыгына аңа эш вакытында буяулар.
  
  
  «Әмма мин уйлыйм, дип әйтә алам",-дип хәбәр кайтарырга», — сардонически дип елмайды Карак. «Рәхим итегез минем бүлмәгә ял».
  
  
  Аның огляделся башлады аңларга, мин кайда. Аның булган кечкенә генә квадратной цифрлы камералар белән грубо отесанными стенами. Һава иде наполнен зловонием кан һәм экскрементов. Бу мерцающем яктылыгында бердәнбер жаровни аны күрдем, дип цифрлы камералар икенче яктан, ике көне белән йозаклары һәм узкими щелями дәрәҗәсендә күзләр. Стеналар иде увешаны старыми приспособлениями өчен пыток: зажимы өчен аяк, һәм ступней, кругловязаное полотно (трикотаж, метки, спинной валик, подвесные разбивать һәм беләзекләр бер качелей, күп запятнанных, ржавых щипцов һәм булавок. Аны тойдым, ничек желчь подступила к горлу, ә голому телу побежали мурашки.
  
  
  Карак повернулся ко миңа потянул минем башын өчен чәч, жестоко повернув, аны, һичшиксез, мин хәтерлим мизгелдә аның дернул эго өчен чәч. — Мин телим барысын да белергә турында волке Милана, — настойчиво прошептал ул. «Мин белергә телим, бу мондый мөһим.
  
  
  Аның выдал эму берничә ругательств, алардан эго зат побледнело, һәм ул отпустил минем чәч, әйтерсең, эго ужалили. «Идем, отель өчен Падра иде монда хәзер ачыктан-ачык күрү өчен, кем тирәсендә, сезне беренче булачак молить турында пощаде. Әмма хәзер сезгә бары туры киләчәк умолять ике тапкыр күбрәк булсын өчен, моны дөрес. Гарт!
  
  
  Ул порывисто махнул, башка ир-атка да, Гарт килеп к стулу. Аның алмады күрергә, ул сикергәли, әмма миндә туды борчулы фикер, мин генә түгел утырам иске кресле. Аны ишеттем, ул ничек суетился на четвереньках. Бер минуттан аны тойдым едкий ис раскаленного металл һәм дыма.
  
  
  — Син собираешься сөйләү миңа, Картер. Иртәме-соңмы син миңа башкача әйтеп тђ булмас иде.
  
  
  Вонь становилась барысы да көчлерәк, һәм хәзер аны билгеләп үткәнчә, кәнәфи булды неприятно кайнар. Буенча дәрәҗәдә булу белән, иске урындык, металл становился да артык кайнар, сжимал аның кандалы . Минем тире горела. Аның стиснул тешләре һәм молчал.
  
  
  — Син думаешь, мин дә алмыйм сломить сине, Картер?'
  
  
  Телләр уты поползли буенча өскә таба сиденью урындык, әлегә Гарт возился белән кечкенә мехом буенча овечьей миңнегәрәй. Ут разрастался, лизал минем куллар һәм обжигал тирене. Шипованное тимер булды вишнево-кызыл, һәм вошло яңа зловоние, тагын бер зловоние, зловоние горелой плоти. Минем зажаривали терелђй.
  
  
  — Картер сере нђрсђдђ проклятого волка? Аны беләм, ул бар, һәм минем вакыт юк булу сорарга сине буенча-хорошему, әлегә армия серб инде юлда. Рассказывай.'
  
  
  Аны ишетте, ничек сэм выпалил бу. 'Козел . ... кәҗә.
  
  
  'Нинди? Нинди кәҗә?
  
  
  «Сезнең гаилә goat, Карак».
  
  
  "Нәрсә бу?"
  
  
  Аның көрәшкән бу горящем кресле, минем җиңел сжимались от дыма һәм больно. Шуңа да карамастан, миңа насыйп бирү шактый пробасы һава. «Сезнең гаилә козу... Кызганыч, сезнең әнисе беркайчан да ишеткәне турында противозачаточных чараларында». Карак бәрде мине үзенең зур медицина хезмәтләрен буенча затка һәм разбил губу. «Дюйм өчен дюймом аның пошлю сине тәмуг», — рявкнул ул мине. — Гарт, җитәрлек. Привяжи эго к качелям.
  
  
  Гарт полил су уты астында тимер рәшәткә, развязал мине һәм грубо потащил буенча холодному каменному идђндђ. Минем нервы взорвались, һәм авырту иде диярлек невыносимой, кайчан грубый таш терся турында минем обожженую тирене. Икенче мизгелдә Гарт застегнул авыр тимер кандалы качелей бу минем запястьях. Таган — бу якын доисторический элгәр очракка туры килђ, пытки белән шөгыльләнүче поднимает корбанын һавага, ә аннан соң кинәт сбрасывает аны җиргә. Бу жестокий методы вытягивания куллар, скручивания мускуллары, разрыва буыннарны һәм иде черегән сөякләрен.
  
  
  Гарт күтәрде минем өчен запястья, әлегә ул повис шулай итеп, минем бармак аяк, чак югары җирләр. Шуннан соң ул минем янга килеп, к стоны турында качелями алды һәм үз кулын свернутый кнут. Ул встряхнул эго артта калды үзен повернулся к Караку, көтмичә, боерык.
  
  
  Күзләре Карака иде лихорадочными һәм нетерпеливыми, ул повернулся ко миңа. «Бу римское урнаштыру, Картер. Бу ясый эго бик подходящим өчен пыток, шулай түгелме?
  
  
  Аннары ул отступил элек кивнул. Хлыст наина ельцина һәм хлестнул минемчә телу. Авырту иде диярлек невыносимой, кайчан сырая тире обернулась тирәсендә голых бедер һәм тормыш. Аның сжался бу дугу, үз висячем хәле.
  
  
  «Голос " кебек римлылар бәйрәмен билгеләп Луперкалии», — рассмеялся Карак. «Һәр ел пятнадцатого февральдә ир-атлар биеделәр урамнарында, избивая үз нәселе плетьми, сделанными буенча ивовых веток. Ә хәзер сөйлә миңа шул волке Милана, Картер. Әйт миңа, әлегә аласың.
  
  
  Янә хлыст бәрде мине калдырып ал юлга на голом теле. Аның iso кызганмыйча көрәшкән белән цепями, удерживающими минем омтылып, ул булдырмаска шлепающего кнута. Әмма Гарт иде мастер үзенең эш һәм берни дә җиңүне ку лыннан ычкындырды.
  
  
  «Бүре Милана, Картер. Чөнки моның белән волком?
  
  
  Тавышы Карака шталь минем өчен непонятным, кайчан Гарт янә һәм янә ударял мине. Крик эхом разнесся татарстанда цифрлы камералар, һәм кайчан ул замер, аны аңладым, бу исходил миннән үзен.
  
  
  « Бүре. ..'
  
  
  Аның ял итәргә тиеш иде. Аны мәҗбүр итәргә тиеш иде Гарта тукталырга, башкача аның беркайчан да түгел, анда чыгу буенча бу пытки. Белән стоном опустил аның башын алга һәм притворился, - дип аңын югалткан. Минем гәүдәсен обмякло һәм неподвижно повисло бу тимер кандалах. Гарт бәрде мине тагын берничә тапкыр, әмма мин үземдә подавить рвущиеся тирәсендә горла крики. Бер минуттан аны ишетә, ничек хлыст егылып идәнгә.
  
  
  Карак иде чертовски зол. — Син керде артык ерак, идиот, — крикнул ул Гарту. «Подними эго».
  
  
  — Сезгә туры киләчәк подождать.
  
  
  'Түгел, зарыгып көтәм.'
  
  
  "Сиңа туры киләчәк."
  
  
  — Тегүче тик синнән, Гарт, минем бар эшне поважнее белән чагыштырганда, карарга, ничек эленеп тора ул монда. Позови мине башлагач, ул кабат алачак сөйләргә.
  
  
  Аны ишеттем, ничек Карак чыктым аша подземелья. Ишек захлопнулась өчен аның белән глухим стуком.
  
  
  Минут тянулись, ничек гасыр. Пот струился минемчә телу, впиваясь бу опухшие яраларны, тик ул кузгалмый. Гарт нетерпеливо бардым взад-вперед. Аны ишеттем, ул ничек чиркнул спичкой кабызу өчен сигарету. Күкерт исе начар тәмәке щекотал ноздри. Әмма вакытта тянулось, һәм кинәт Гарт пробормотал: «Чурбан!»
  
  
  Ишек ачылды һәм янә захлопнулась. Һәм Гарт китте. Аның карадым шул, џђм буш бүлмә, һәм уйлады, күпме вакыт минем булачак керткәнче ул кайтачак. Аша берничә минут аны ишетте тихий скрежет һәм файдам минем ял итү инде тәмамланды. Тик соңыннан аны аңладым, - дип тавышлары доносились аркасында минем арка аркасында камералар. Бу күрәсең булса, ничек тычканы бегают буенча стенам.
  
  
  — Картер, — ишетә, аның шепот. «Картер».
  
  
  Аны акрын повернулся үз цепях лицом көне башка ахыры. Ике призрачных затлар белән изможденными күзлегеннән, чак различимыми бу мерцающем свете. Аны шунда ук таныдым ih. Бу кешеләр иде тапкыр, фоторәсемнәр, музыка, ике, өч, сугышта һәлак булган беренче очрашуда белән Караком.
  
  
  'Сез безне слышите?'
  
  
  'Әйе.' Аны дип сорады. — Падра сезнең белән?
  
  
  — Юк, — дип җавап бирде бер тирәсендәге ир-атлар.
  
  
  — Әйә ул иде синең белән? — дип сорады башка ир-ат. Бәлки, ул сбежал.
  
  
  — Яки үлә, — дип горечью дип өстәде беренче.
  
  
  — Мин, дип уйлаган идем, сез барлык мертвы, — диде мин.
  
  
  «Алар саклыйлар, безнең өчен башка үлгәннән: уеннарда ».
  
  
  — Уеннар ?
  
  
  «Аренасында. Каршы сайланган Караком кеше үтереп утырган җинаятьчеләр. Ментона инде юк, ә без түбәндәге.
  
  
  «Карак сошел белән акыл». - Мин чак иде поверить балалары өчен үзләре ушам.
  
  
  'Әйе, тик . .. ' Ир-ат колебался, аннары диде белән тревогой: 'Аның ишетәм Гарта. Сау Бул, Картер.
  
  
  Зат исчезли, һәм мин янә калган бер.
  
  
  Бер өлеше минем көч кайтты, подпитываемая ужасом кылган генә дип әйттеләр миңа. Упершись аяк әлеге диварны, аның подтянулся өчен схватиться өчен разбивать өстендә кандалами кулында . Минем бармакларымны иде скользкими, әмма мин ышанычсыз. Ясап, һәрберсенә тиешенчә тирән вдох, аның башлады карабкаться өскә таба кешедә өчен кулы белән шулай тиз генә хас иде . Мускулларын минем куллар, плеч напряглись сикерә, әмма мин та күтәрелер.
  
  
  Ничек гына аның килеп җитмәгәндер кадәр авыр перекладины, аны ишетте тавыш якынлашып килүче адым. Акылдан язар чиккә җитте, аны, перекинул аягын аша балку һәм вскарабкался бу нах. Аның яростно дернул кандалы, мин беләм тиеш вырваться керткәнче Гарт доберется кадәр мине башлый хлестать кире үз хлыстом. У кандалов иде йозакларны гади-клипсы, алар кулланылды өчен навесных йозаклар, аларның программасына вакытлар, мөгаен, иң иртә көннәрдә Афона. Ишек белән скрипом ачылды, һәм күләгәгә Гарта аз бу каменном идђндђ. Шул ук вакытта аны тапкан нокта басымы һәм освободил кандалы. Аннары Гарт мине күргәч. Нинди булыр иде тазарачакмын ул безгә иде ул среагировал тизлек белән пантеры.
  
  
  Ул схватил кнут һәм занес эго артыннан, аның зат исказилось нче внезапной ярости.
  
  
  Аның схватил железную чылбырын шулай тиз, ничек гына иде, һәм бросился аңа. Ачык наручник бәрде аның эго сбоку бу голлар, раздробив югары к кровавой кашицы. Падая, ул ударился турында урындык белән тимер рәшәткә һәм рухнул җиргә. Түгел раздумывая, аның прыгнул аңа өстән төште һәм барысына да үз авырлыгындагы эму бу күкрәгенә. Белән булькающим стоном ул, киресенчә, сдулся; кан һәм слизь хлынули буенча эго ачык rta. Булырга тиеш, аның сломал һәрхәлдә, яртысын эго ребер, һәм хәзер раздробленная кость проникла бу эго җиңел.
  
  
  Аны, белми, - дип тышкы ишекне дә заперта, ләкин аны, шулай ук, булган эш белән икенче буе йозак эленеп торды көнгә башыннан икенче кунакханәсе һәм азат итәргә, башка тоткыннар. Аны тиз обыскал гәүдәсен Гарта бу сорады ачкычларын, әмма дә бар, безгә анда-йә цифрлы камералар аның ih тапмаган. .. Акылдан язар чиккә җитте, аның позвал ике ир-атлар өчен, әйттеләр миңа да, кайда алар иде.
  
  
  «Ачкычлары бар гына Карака», — дип җавап бирде бер тирәсендәге ир-атлар.
  
  
  — Кайгырмагыз безнең турында. Убегай, әлегә аласың, — диде икенчесе.
  
  
  - Әгәр сможешь, аннан ярдәм күрсәтелә.
  
  
  Аның ненавидел калдырырга ир-атлар темнице, ләкин алар хаклы. Иде бу бердәнбер ревматизма. — Мин көчемнән бу, — дип ышандырды мин.
  
  
  Аның, йөгереп чыга камералар аша пыток Карака бу озын кара коридор. Аны кайчан тукталды өчен уйларга, нинди юнәлештә миңа барырга, аны ишетте крик бер тирәсендәге ир-атлар. "Поверни ук, бу бердәнбер юл!"
  
  
  Башка киләчәктәге мәсьәләләрне аны рванул уңга. Аны, белми, - дип, мине убьют, голого һәм безоружного кебек бер генә тирәли охранников Карака күрә мине. Коридорлар иде бесконечными өлеше заканчивались тупиками яки обваливались, заставляя мине кайтырга элек башларга башта. Аның эләккән ловушку тускло освещенной молчаливой челтәре. Әмма тоелды ул өскә таба алып бара.
  
  
  Аны двинулся алга темноту, һәм берәүдә, дип, аннары башлангыч прилива адреналина минем көч ослабевают. Кискен каменные диварлар терлись турында минем разорванную тирене, ә подошвы босых аяк, оставляли кровавые эзләре. Бердәнбер, - дип заставляло мине хәрәкәт итә, — ул минем көчле нәфрәт к Караку һәм минем теләк мәҗбүр итә эго түләргә.
  
  
  Соң булса да кебек тоелды вечностью, туннель инде түгел иде шул темным кебек иде. Әле алда аны различил соры святым ахырында туннеля һәм, дрожа нче изнеможения, побежал шунда. Нәрсә беспокоило мине: полубессознательное кисәтү пыталось мине туктатырга. Әмма аны стряхнул эго, һәм ќитте капка.
  
  
  Аннары аны кабат ворвался дөньясына. Аның опустился тезләренә, минем аякларым иде бик слабы өчен торырга ачыктан-ачык, мин дә тойдым астына үзе. Бу бик пропитанная кан белән язылган суглинистая туфрак: суглинистая туфрак рим амфитеатра.
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Оцепенев нче соћгы ике елда, запекшейся, кан һәм пычрак, аны менде һәм аякка бастыра. Бу бик арена амфитеатра, бу аны Падра дип әйтте миңа кичә, һәм ул застрял бу овальном боҗрада. Мәңгегә минем, сафларында скамеек, сидели дистәләгән кешеләрнең Карака белән факелами, освещая осыпающиеся руины. Ә вершине амфитеатра располагалось бүлеге ассасинов автоматлы һәм винтовками. Якынча уртасында озын изогнутой стеналар иде корпусы каменнных скамеек бу коробках, һәм бер шулар тирәсендә булды Карак. Аның янәшәсендә иде пар приятелей белән факелами, ә поверх униформа иде накинуто иске одеяло, үземне яклап нче салкын җилдән. Эго күзләренә иде прикованы миңа, ә авызы скривился бу дьявольской улыбке. Белән моннан урыннар аның хранил, ул выглядел, ничек ничтожный «туры килми» дип поношенной тоге.
  
  
  Ачыктан-ачык китергәнегез җирдә лежало обезглавленное гәүдәсен ир-атлар. Аның, белә иде Ментона, өченче тоткын төркеме тапкыр, фоторәсемнәр, музыка. Бар иде завязаны күзләрен ничек бар казненного. Башта мин аңладым нигә, аннары искә төште, дип ниндидер төркем гладиаторов, андабатов, дралась вслепую белән повязками күз алдында.
  
  
  Аның алмады түгел задаться сорау, күпме ирләр һәм хатын-кызлар стояло, анда аны хәзер булды; күпме шулар тирәсендә иде дьявольски књћелсез сыч удовольствия кровожадных тиранов кебек Карака.
  
  
  Аның тавышы ишетте Карака. - "Картер!" Ул смеялся, ничек сумасшедший. — Сине генә көткән сыйфатында киләсе аттракциона. Әмма шунысы яхшы, бу дәвам итә ала».
  
  
  «Гарт мәет».
  
  
  — Мин моның көтмәгән идем, югыйсә, сез алмаган булыр иде сбежать. Карарбыз, ничек озак син продержишься керткәнче присоединишься к аңа.
  
  
  — Алар, кем вотум-вотум умрут, приветствуют сезне, — саркастически диде мин, подняв кулын.
  
  
  Икенче яктан арена тирәли капка чыкты, зур кара сугышчы. Ул одет бу тар чалбар һәм резин итекләр, аның обнаженная күкрәгенә блестела яктылыгында факелны. Ул несс утяжеленную рыболовную челтәре һәм трезубец, корал борынгы ретиариев.
  
  
  Ул яныма, аны присел, минем бармак аяк коснулись җир. Гладиатор кружил тирәсендә миңа, күз яшьләрен тыеп дәвам итә мине ложными атаками трезубца.
  
  
  — Барабыз, — дип кырт кисә идем. 'Дип сине останавливает? Куркасың голого кеше?
  
  
  Ул дип һәм бары башлады крутить челтәре, ничек лассо, даими расширяющимися, плоскими эшлекле өстендә үз аягы, әзер œзеžнђн һәм кинуть миңа. Аны белә яхшырак түгел, карарга челтәре һәм күзәтергә выражением эго күзләр һәм эго затларга.
  
  
  Тавыш бирергә ул! Өлеше секунд алдында броском. Аның пригнулся һәм откатился нче аңа. Бер караганда, свинцовых гирь миң аңа килеп бәрелдем миңа, аягын, тик сетка промахнулась һәм кимеген пол арена.
  
  
  Аны вскочил һәм бросился аңа иң элек белән чагыштырганда, ул янә алмас схватить үз челтәре. Ул отшатнулся, һәм бу мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс кебек тоелды миңа достану мин аны. Әмма ул парировал мине эго трезубцем, миңа туры килде пригнуться өчен ул нанизал мине үз трезубец. Ул загнал мине почмагына.
  
  
  Аны торды, задыхаясь түгел уверенный, бу алмыйм гамәлдә тиз арада икенче тапкыр. Хәтта әгәр дә миңа бу алдык, миңа туры килә иде уворачиваться нче киләсе атаки, һәм киләсе. Аның подавил теләк утыра ала, ял итә һәм позволить аңа прикончить мине.
  
  
  Минем эшләү АХ аның сражался белән подводными лодками һәм водородными бомбами, рентгеновскими нурлары һәм изменяющими аңы наркотиклар, барлык изобретениями, алар гына була, вообразить, әмма бу башкаларга, башкаларга куркыныч. Иде бу сугыш, сведенная аның примитивному облику, лишенная аның бүгенге кыенлыклар. Бу заставляло кыргый зверей драться тагын беребез белән, бу нинди дә булса рәвешле делало бу тагын да ужасным.
  
  
  Тик мин тоймадым, ничек зверь арта эчендә минем оскалился өчен моның гладиатора двадцатого века, ничек ул гына җыена өчен чираттагы омтылыштан. Аның напряг слух өчен ишетергә смертоносный тавыш кружащейся челтәре. Аны көттем, сгорбившись, минем мускулларын напряглись.
  
  
  Ул гади ташладым эго кабат.
  
  
  Аны нырнул, элекке кебек, тик бу юлы аны повернулся һәм схватил закрученную челтәре керткәнче, ул өлгергән, аны " œзеžнђн. Гладиатор бросился миңа, подняв трезубец. Аның откинул крутящуюся челтәре билалет бу собьет эго буенча противовесов.
  
  
  Ул споткнулся һәм запутался челтәрендә белән шөгыльләнүче накрыла эго.
  
  
  Аны шунда ук булып чыкты өстән, күрсәтергә карар кылып к, аңа шулкадәр үк мәрхәмәтлек, күпме ул-туар миңа башлагач, атакага. Аның повалил эго җиргә һәм вырвал трезубец тирәли эго куллары. Ул закричал от ужаса, кайчан аны, повернулся өчен вонзить трезубец эму күкрәгенә эләгә. Барысы да кончено өчен көчәячәк. Бер тапкыр ул вздрогнул, побледнел нче үлем, ә аннары безжизненно егылып җиргә.
  
  
  Аны торды, склонившись өстендә телом таянып, древко трезубца. Аны ишетте рычание кешеләр Карака. Аны повернулся к скамейкам һәм күрдем Карака ка кадәр. Эго зат иде бледным от гнева. Аша мгновение аның вывал трезубец һәм минем янга килеп, к Караку.
  
  
  Ул шунда ук аңладым мин задумал. — Түгел пытайся, Картер, — крикнул ул. «Син аласың ташлап, бу трезубец шулай ерак, һәм, моннан тыш, минем кешеләр убьют сине».
  
  
  «Кемне борчый, мин ничек умру, Карак? Аны алыр иде, шулай ук алырга сине үзе белән.
  
  
  «Мин һәрвакыт уйлап, сез, америкалылар, спорт сөючеләр».
  
  
  «Спорт?» Аны кулы буенча кровавой сәхнәдә. «Сез уйлыйсыз, бу спорт? Нинди бу мәгънәсе, Карак?
  
  
  Ул злорадно рассмеялся. «Бу минем забавляет».
  
  
  — Син чыннан да авыру, — диде минем белән отвращением. «Син сумасшедший ».
  
  
  — Да сөйләргә миңа, кем мин. Сиңа беркайчан да яшәргә туры килде, монда, бу проклятой адской дыре.
  
  
  «Я начинаю аңларга. Син, чыннан да, ненавидишь Аптос.
  
  
  «Мин презираю Аптос». Карак повелительным жестом плотнее завернул одеяло; эго күзләренә иде, ничек гранит. «Һәр минуты, биредә үткәрелгән иде минем өчен мучением. Әмма ул тиздән тәмамлана.
  
  
  — Димәк, Падра барыбер хаклы. Сез сатканнар үзләрен сербам.
  
  
  'Сатылган . . Ул җилкәсенә күтәрде. — Ләкин предал. Килешү белән Белградом бирде миңа акча һәм хакимият, алар миңа причитались. Әмма бу, шулай ук, дигәнне аңлата, бу кешеләр беркайчан да күбрәк булачак мерзнуть, страдать ачлыктан яки курку».
  
  
  Белән нинди бу хорек хөкүмәте тота сүзен? Сине обманывают, Карак.
  
  
  'Юк. Мин тормыйм, сине тыңларга. Минем кешеләр бәхетле.
  
  
  — Алар килде бирегә түгел, булсын өчен, бәхетле булу, Карак. Алар килгән бирегә булу өчен ирекле.
  
  
  'Ирекле?'- Карак, чыннан да, плакал нче көлке. «Аптос бөтен минем тормышымны иде леденящей җан төрмә. Бары тик үлем китерә бирегә азатлыгы. Ул хлопнул ханын кунак йортына урнаштыр, сигнализируя турында башка гладиаторе. «Голос ни өчен аны шулай яратам уеннар. Аның соңгы освободитель үз халкының. Хәзер сражайся һәм укымасаң, ирекле, Картер.
  
  
  Хәер тирәсендә rta иде пены, у Карака, күрәсең, ни дә булса тәртиптә түгел-аягы белән. Күрәсең, ул поддался суровости үз эчендә һәм страдал нче паранойи һәм навязчивых бөеклеге, идея, мысленно strays арасында хыяллары турында былой славе Аптоса һәм видениями үзенең шәхси киләчәген бөеклеге. Мин алмады винить эго турында теләк дөнья, әмма здравомыслящий кеше аңладым иде, бу юлы бессмыслен һәм саморазрушителен. Карак иде чиреннән түгел, рассуждениям; Бу юкка тратил көч, сөйләшергә омтылып, ул аның белән.
  
  
  Аны повернулся к аңа спиной китте һәм кире үзәккә арена. Анда мин повернулся к капкалары, каян тиеш иде пәйда минем киләсе көндәш.
  
  
  Яңа гладиатор иде, биегрәк һәм авыррак узган.
  
  
  Эго күкрәгенә иде покрыта шрамами, аның кулы иде обмотаны цести, обручами тирәсендәге тире һәм металл, дәрәҗәсендә медные кастеты, һәм ул кыска тотты меч һәм түгәрәк фракийский щит. Ул гына да түгел, терял вакыт бушка узмаган китте һәм ачыктан-ачык миңа, рассекая һава нең смертоносным мечом. Аның повернул элек, һәм ул, ругаясь һәм авыр дыша, последовал өчен минем. Аның тукталды, развернулся һәм кольнул аңа трезубцем. Ул взмахнул нең острым, ничек бритва мечом һәм вонзил эго ачылган древко, янә калдырып мине безоружным.
  
  
  Ул бросился алга өчен зарубить мине, мин шлепнулся җиргә. Аны тиз откатился ягына. Эго меч опустился, чак кына задев минем погрузившись бу җирне.
  
  
  Кайчан гладиатор вытащил меч өчен чираттагы омтылыштан, аны бәрде аның эго ногой. Ул отвернулся, һәм минем пятка промахнулась берничә дюймах аны промежности һәм ударила буенча эчке ягында эго бот. Зарычав нче больно, ул попятился. Аның алмады причинить зур зыян, тик мгновение эму бәйрәм итәргә һич комачауламады. Эго зат иде багровым от гнева аркасында гавами унижения ягыннан безоружного кеше. Аның поспешил ераграк, аңа да, башка минем гудело, иде, бөтенләй буш, аны отчаянно сезгә нинди дә булса идеяне. Юкка. Кинәт гладиатор янә алга китте миңа, размахивая мечом һәм рубя тирәсендә үзен мечом.
  
  
  Бу вакытта аны, нагнулся, зачерпнул ике куллап гравия һәм җир һәм яростно швырнул ih эму бу зат. Ничек мин көтмәгән идем, ул күтәрде щит өчен якларга күзләрен һәм пычрак түгел уятты эму бернинди зыян. Әмма эго игътибар иде абстрагироваться бу мгновение. Югары подпрыгнув, бәрде аның эго буенча предплечью босой сул ногой, ә аннан соң уң ногой бу локоть. Меч наина ельцина буенча эго онемевших бармак һәм полетел буенча аренасында, читтә досягаемости эго.
  
  
  Ярсыган ул бәрде мине цестом ; удар выбил бөтен һава тирәли минем, тән һәм швырнул мине җиргә белән вытянутыми куллары һәм аяк.
  
  
  Ул повернулся һәм юнәлә өчен үз мечом. Ничек булыр иде, аның безгә булган оцепенел, аны белә алмыйм позволить эму кайтарып бу меч. Ничек гына ул янђ доберется моңа кадәр ул порежет мине клочья. Аны иде выглядел әйтик, әйтерсең лә мине толкнули аша стеклянную ишек.
  
  
  Аны вскочил аякка бастыру һәм последовал артыннан.
  
  
  "Хаджии" Мин закричал шулай шау-гөр килеп, ничек гына иде, әйтерсең аны иде разъяренным апачем. Ошеломленный, гладиатор чак кына арттарак басып торган. "Хаджии!" Аны кабат закричал һәм килеп җитте, аңа иң элек белән чагыштырганда, ул аңладым, - дип аның белән башкарыла. Ул попытался күтәрергә үз щит , әмма иде бик соң. Минем аяклар взлетели бу смертоносном ударе һәм эләккәч, эму бу тамакны. Эго максаты откинулась элек, ул ишетә, ничек хрустнули позвонки.
  
  
  Ул егылып, түгел издав безгә тавыш, эго күзләренә иде киң ачык, шея согнулась астында странным углом.
  
  
  Аның побежал өчен мечом һәм торжествующе күтәрде эго очында, торжествующе махнув угрюмому Караку.
  
  
  'Хәзер?' — барлыгы дип сорады аны. — Бәлки арысланнар? Яки кысаларында узган колесницах?
  
  
  — Алай бул идиотом, — яростно фыркнул ул. «Кайда безгә алырга львов яки колесницы?»
  
  
  — Түгел расстраивайся, Эван. Аны бирәм сезгә иң яхшы тамаша, үзегез күрдегез, соңгы елларда.
  
  
  «Бар, к ассызыклады, Картер». Ул вскочил аякка, бер кулы белән вцепившись бу рваное одеяло тирәсендә аңа, башка дико жестикулируя. «Милан басты минем юлында. Хәзер килдегез монда, књтђрњ бу дерьмо. Син тиеш иде, үләргә берничә көн элек ничек Милан. Әмма нинди дә булса рәвешле сиңа насыйп барып Аптоса. Бу юлы сиңа түгел сбежать.
  
  
  Бу гневе Карак түгел понимал, - дип әйткән.
  
  
  — Син предал Милана? — дип сорады, мин, ошеломленный моның признанием. «Ул юләр, ул яшәгән барлык вчерашнем һәм позавчерашнем».
  
  
  — Ә минем связной бу Метковиче? Бу да иде, берсе каршылаячак сезнең кешеләр?
  
  
  — Мин яхшы заплатил өчен эго тырышлык, ышандырып әйтә алам, нәкъ сезне. Ничек һәм барысы да монда, ул көрәшә өчен иң яхшы тормыш түгел, ә бессмысленные идеаллар. Карак тукталды, усмехнувшись, әйтерсең наслаждаясь үз шәхси шуткой. Аннары акрын янә сель, расправляя складки үзенең иске юрганнар. Ул нидер прошептал бер тирәсендә, үз палачей, һәм тегесе шунда ук побежал кит.
  
  
  «Аның ки-дип, гаять, һәм ышанам, табарсың бу кызыклы, Картер», — дип мөрәҗәгать итте хат белән ул миңа. «Гади подожди һәм наслаждайся үз последними минутами бу җирдә». Измученный, аның тукталды, прислонив меч җиргә. Мин тревогой кулга үзендә булырга рукаве. Моңа кадәр чиста каршылык күрсәтә ала накачать бу минем кан шактый адреналина өчен дәвам итәргә хәрәкәт. Фикер турында сөйләде өчен бирелергә була моңа бородатому ублюдку хәзер, иде невыносимой. Ул кисәк мине донага, пороли һәм пытал, һәм, ниһаять, үтерергә планлаштырган мине, тик эму керүен көтәргә кирәк әле ул түгел замерзнет керткәнче, аның сдамся һәм опущусь тезләренә шул тузан алдында.
  
  
  Аның, дип уйлады, бу юлы ул мине тоттым. Аның дрожал нче соћгы ике елда һәм шатался нче тотылып бетү алдында. Ничектер итеп миңа насыйп исән калган ике гладиаторских сугышларда, әмма бердән-бер ысул белән заполучить тигез күренде иде", - дип, минем өченче противником булыр иде карлик-калека. Минем белән барысы да кончено, һәм без икесе дә беләләр иде бу.
  
  
  Кинәт аркасында капка раздался тирән зловещий тавыш белән. Чәч алу затылке басканнар дыбом, һәм мине охватил салкын, липкий курку. Аны ишетте лязг тимер решеток һәм злобное рычание, донесшееся кадәр мине.
  
  
  Бүреләр!
  
  
  Алты зур голодных волков вырвались тирәсендә загонов астында арена. Күпмедер вакыт алар беспокойно ходили взад һәм алга кергәч, әйтерсең сбитые белән файдасы стенами һәм наблюдающей толпой.
  
  
  Тирән ропот күрсәтәчәк менде бу толпе мәңгегә минем. « Миңа бик кызганыч, без мәҗбүр обходиться башка львов, Картер, — күңелле крикнул Карак. — Әмма мин ышанам, син генә тотасың, возражать каршы альтернатива.
  
  
  Аңа җавап бирде эму сериясе ругательств бу сербско-хорватском телендә.
  
  
  Караку болар барысы да бик ошады. — Әгәр сезгә кызык, — диде ул белән злобным смехом, — ярар, вожак — любимчик Милана. Аның эго иде диету өчен бераз сломить эго, гнев, ләкин, күрәсең, ул гына да түгел, сломлен. Иң делле, бу ачлык гына башкарды эго бераз усалрак. Әмма, бәлки, аннары яхшы еды булачак ул бераз послушнее.
  
  
  Карак расхохотался тагын громче һәм бераз гына согнулся була үз каменном сиденье, әлегә аны карадым на волкова белән завороженным ужасом. Димәк, аның берсе аларның иде, бүре Милана. Шулай булгач, бөтен бу чепуха турында сөйләде, дип, ул мәет, һәм аңа содрана шкура иде ялганга. Әмма бу инде, дип эго тайной әлегә кадәр хорек түгел ачылды. Белү, моннан тыш, бу хайван иде, мөһим, башка аңлау моннан ни рәвешле булырга тиеш, иде мучением өчен Карака. Ул алмады рисковать үтерергә волка элек белән чагыштырганда , ул бу осознал, һәм ул түгел иде подобраться шактый якын белү. Нинди-шул рәвешле, бу заставило мине хис яхшырак; булмаса да, бик нык исәпкә алып, хәлне. Минем бирем состояло шул табарга волка, һәм тавыш бирергә ул монда. Бары тик безгә бер тирәсендә әлеге зверей, күрәсең, теләмәгән прислушиваться к акыл. Рыча һәм грызя, алар царапали җирне, обнюхивая үз чыгаруга: мине.
  
  
  Кинәт алар бросились атакага, опустив мохнатые койрыклар җиргә.
  
  
  Минем влажные бармак сжали меч.
  
  
  Алар напряглись һәм сикерде. Аны отскочил ягына, яростно бросаясь аларда. Тик алар артык быстры минем өчен, һәм мин тойдым кебек кискен тешләре разорвали миңа бедро. Бу мгновение аның запнулся, әмма аннан восстановил равновесие һәм пронзил мечом якын миңа волка. Ул егылып боком бу башка волка, ул нәкъ җыенган прыгнуть миңа бу тамакны. Өченче бүре отполз элек. Аны бәрде мечом һәм бераз гына разрубил эго була. Һәркайда иде кан, аны втоптали шул тузан назойливые, безжалостные хайваннар. Алар кружили тирәсендә минем әзерләнгәндә к чираттагы џљќњмдђ, тик кинәт бөтен отступили өчен иң зур волка.
  
  
  Задыхаясь, аны, посмотрел бу ih якка шулай ук рассмеялся, алар ничек караган мине. Вождем, ихтимал, була бүре Милана, һәм ул казался иң куркыныч бөтен номерлары.
  
  
  Кинәт отряды янә таркала, һәм алар янә напали миңа. Махая мечом һәм рубя аны, бросился аларда. Аның кереште көрәш белән берсе буенча волкову, һәм ул, егылып, аны морда вгрызлась анда тузан, ә максаты-закружилась элек соңгы конвульсии. Башка бүре прыгнул алга, һәм ул әлеге лезвием буенча эго морде, һәм ул, вой караганда больно, отпрянул.
  
  
  Калган икесе генә продолжали атаковать, барысы да тизрәк һәм җитезрәк. Бигрәк тә иң эре. Ничек Милану алдык приручить моның зур монстра? Бу кебек тоелды диярлек мөмкин булмас. Шуңа да карамастан, Милан һәм София алдылар саклап калу эго, ысул, аның Карак түгел, аңладым. Акылдан язар чиккә җитте попытался аның проветрить үзе башын. Шепот уйлар пронесся минем баш зародыш идеяләр. Бу кебек тоелды безумием, әмма бу миңа югалтмаска?
  
  
  Аның iso барлык көч крикнул волку өчен, ул тукталды. Урынына сербско-хорватского аны кулланды алман теле. «Стой. Слушай минем командага.'
  
  
  Әмма алар продолжали нападать. Аңа бросился алар белән мечом, недоумевая, нигә аны, дип уйламаган идем Милан укыттым, үз волка немец теле. Әмма бу соответствовало булуына мин белә идем турында сәфәрләре, фоторәсемнәр, музыка һәм созвездии бүген чит ил телен дә мөмкинлек бирмәде волку тыңларга, кемне дә булса, тагын да. Tac өлешендә дрессируют полиция хезмәткәрләре эт АКШТА.
  
  
  Раненый бүре кайта көрәш. Кан капала бар iso rta. Аны кабат попытался әйтергә эму тукталырга һәм ятарга. «Хальт. Унтергехен».
  
  
  Бүре Милана заколебался өлешенә секунд, склонив башын набок. Киресенчә, ул тыңлый, шуңа күрә аны та, кричать, билалет вакытында уловить танышы билгесе.
  
  
  «Унтергехен, ширешейхер Шойзаль».
  
  
  Бүре дип катгый тиз игътибар биреп, хәзер, кайчан аны, дип атады эго отвратительным вонючим чудовищем. Ул попятился һәм тукталды замешательстве. Калганнары да тукталдылар һәм көтәргә булдылар.
  
  
  Вакыт кебек, тукталып калганын. Аның диде төркеменә ир-атлар, алар, киресенчә, затаили сулышы, ә Карак наклонился һәм дернул үзләрен өчен бороду. Барысы да үзләрен тыныч тотты һәм көткән.
  
  
  Аннары аны тавыш ишетте. «Картер, Картер, без монда».
  
  
  Аның белән генә повернулся, әле шүрләп волков, крае һәм күзләрен күргәч, алты бегущих буенча дђ тђэсир калдырмый фигура. Падра, София, ике ир-егет тирәсендә карьера һәм икесе подземелий. Нинди-шул рәвешле, бу несокрушимый Падра сбежал, кайчан алар схватили мине, һәм эму кайтырга насыйп булсын гомерен саклап кала безне.
  
  
  Әмма ул повел Софию һәм башка түләүләр турыдан-туры бу арена " га корал белән һәм стаей волков. Бүреләр янә башлады беспокойно рычать, һәм мин белә минем команда сезнең питомца Милана озак дәвам итәчәк.
  
  
  — Юк, — крикнул аның Падре. 'Сылу, анда. Сылу, анда!'
  
  
  — Тик, Картер. .. '
  
  
  'Мин тәртиптә. Сылу анда.'
  
  
  Неуверенные, алар тукталдылар, һәм бер тирәли бандитларны Карака ачты, алар буенча уты. Тузан летела, алар белән янәшә һәм выстрелы эхом отдавались бу овальной чаше. Последовал тагын бер шквал выстрелов, һәм София, һәм аның төркеме отступили күләгәгә капка.
  
  
  Түбәндәге берничә мгновений узды стремительном гамәлдә. Минем карамагында иде гына бүреләр һәм меч, ә турында волков аны иде, бигүк ышанычлы. Шулай да аның осмелился. «Mit mir», — рявкнул мин аларга, подбегая к трибунам. — Mit mir, euch dickfelligen Nilpferde!
  
  
  Хайван Карака актуальләштерде дип эму әйтелде, идя янымда, рыча һәм скуля, әйтерсең сәламләп, күптән потерянного хуҗасы. Калган бүреләр бик теләп иярделәр. Хәйлә хәзер заключалась шул булсын, гамәлдә мөмкин кадәр тизрәк, иң элек белән чагыштырганда, заклинание булачак разрушено. Ничек гына моңа кадәр волка килде, дип мин дә шундый фамильярный, нинди казался, ул перестанет мине слушаться һәм набросится миңа.
  
  
  Әмма ачыктан-ачык хәзер бүреләр чыршы тирәли минем куллар. Образно дим, әлбәттә. Без килдек к стонать астында сиденьем Карака, аңа боера: « Ангрейфен». Ангрейфен.
  
  
  — Картер, — проревел Карак өстән мәңгегә минем. 'Нәрсә телисең өчен . .. '
  
  
  Аны та, подгонять волкова. «Ангрейфен! Вейтер. Вейтер. Tasche und der toten Mann.
  
  
  Минем хисе туа иде, - дип ярар, кирәк түгел иде, нык уговаривать өчен сарыф бу Караком: алар бик голодны хәзер. Алар белән удивительной грацией һәм тизлек сикерде на вершину диварлар һәм подогнули анда задние лапы өчен киләсе сикерү.
  
  
  — Останови ih, Картер.
  
  
  'Юк!'
  
  
  Трибуналарда менде шау ир-атлар запаниковали. Кайбер спотыкались турында спинки скамеек, омтылып, ул убежать. Кайбер бросали факеллар һәм шатались бу мгновенной караңгыда берни дә күрмим. Кайбер тирәсендә алар корал күтәрде, әмма колебались, шүрләп задеть үз. Бүреләр приблизились к Караку, озын резцы блестели нче слюны. Повизгивая от гнева һәм курку, бородатый юлбашчы сбежал белән үз урыннары. Эго одеяло развевалось өчен эго спиной, ничек изъеденная молью накидка, кайчан ул, спотыкаясь, метался арасында рядами скамеек, белмим, бу нинди якка йөгерергә; эго курку дә комачауламаган һәр эго уйлар. Ул развернулся һәм ата буенча үз рус Нагана бу якынлашып килүче хищников. Тәшвишкә ул промахнулся берничә метр. Ул янә побежал һәм егылып бу рассыпающиеся скамьи.
  
  
  Зур-зур җәнлекләр оскалили тешләре һәм бросились үз съежившуюся аулауга. Белән губернасында Карака сорвался сдавленный крик ужаса. Ул брыкался iso барлык көчләр, тик волками эму булмый үтәргә язсын. Домкрат Карака стих, кайчан питомец Милана схватил эго бу сонную артерию. Аны күрдем брызнувшую кан, ә аннары ишетте башка тавыш, поднимающийся аренада: тавыш кискен челюстей, вгрызающихся бу мягкую плоть.
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Күпчелек кешеләр Карака килде үзенә, аннан соң, беренче, шул ук питер футболчылары шок хђленнђн кайтты. Алар ут ачтылар буенча волкам буенча винтовка һәм автомат.
  
  
  Бүреләр иде надежное сакланырга углами скамеек һәм спинками тартмалар, әмма идем идеальной мишенью. Аның побежал k стонать белән шөгыльләнүче өлешчә защищала мине нче пуль, аннары нагнулся ул өлешендә белән шөгыльләнүче рухнула авырлыгы астында вакыт. Аның перепрыгнул аша рыхлый таш һәм карлыгач кире буенча дорожкам, к пирующим волкам.
  
  
  Кайбер буенча хайваннар карадык мине шул минем приближении, һәм угрожающе зарычали. Аның да тукталды. Аны берни дә алмаган булыр иде, ясарга өчен Карака, хәтта, әгәр теләсә. Тик мин алмадым позволить үзенә югалтырга төре буенча волка Милана. Бу бүре иде сәбәбе моннан тыш, нигә аны бирегә, һәм, тегүче побери, мин түгел вернусь буш кул белән.
  
  
  Бүреләр башлады оттаскивать гәүдәсен Караца ягына кебек этләр. Мизгелдә алар покинут укрытие меж скамеек, алар булачак легкими мишенями өчен корал. Пуля шунда ук разорвались шулар тирәсендә, һәм алар побежали барлык яклар, тагын да күбрәк напугав ир-наверху.
  
  
  «Бляйбен», Аның позвал питомца Милана.
  
  
  Зур бүре кинәт тукталды, әйтерсең иде азагында озын веревки. — Бар монда, — дип боерды мин, пораженный шул, ничек яхшы Милан әзерләнгән әлеге волка. Ул послушно подбежал миңа. Ул потер мине носом, обагрив минем тән тиресен кан белән язылган Карака, пропитавшей эго узачак.
  
  
  Ул чакта аны аңладым тиеш мин хис итәргә укротитель львов, кайчан засовывает башын лев шул пасть. Аңа позволил волку утырыр алдыннан үткәрде куллары буенча воротнику эго муен бу сорады потайного кармана.
  
  
  Кинәт аның ишетте тагын бер чиратында. Повернувшись, аны күрдем Софию, Падру һәм дүрт башка, несущихся аша арена " га к пролому бу стон, стреляя бу барышына.
  
  
  — Возвращайтесь, — крикнул мин. 'Вернитесь.'
  
  
  Әмма треск ih винтовка һәм җавап стук автоматлары җитештергән артык шу өчен, минем тавышы иде төбәкләрнең фикерен тыңларга тиешләр. Кургаш забрызгал Софию һәм аны кешеләр, кайчан боевики Карака тырыштылар нацелиться бу ih раскачивающиеся, бегущие тән.
  
  
  Одина тирәсендә ир-атлар, раненый белән перевязанной кулы белән, кинәт схватился өчен йөзе килгәч, аның затылок юкка чыккан шартлау нәтиҗәсендә, баш мие һәм черегән сөякләрен. Калган биш перепрыгнули аша брешь бу стоны һәм поползли буенча аска таба рядам шунда, анда аны таба өчен ящиками .
  
  
  — Нигы, син тәртиптә? - София плакала, обнимая мине. Аның ныклы обнял аны тойдым дрожь аның губернасында һәм привкус тоз, алга таба барырга аска таба. — Аллага шөкер, син тәртиптә.
  
  
  Миңа комачауламады иде шведларны », — диде мин, улыбаясь-әй.
  
  
  Әгәр ул дип минем наготу булса, һәрхәлдә, да күрсәтте моны. — Ә син, Князь, тагын исән, — фыркнула ул һәм бер кулы белән притянула хайван үзенә ничек беззубую овчарку.
  
  
  "Сез тапкан нәрсә телибез?" — дип сорады Падра.
  
  
  — Юк әле, — диде мин. «Милан " яхшы спрятал сумка».
  
  
  — Мин анда бу синең өчен, — диде София. — Мин беләм, анда ул.
  
  
  "Без китәргә тиеш кичекмәстән аннары моңа", - диде Падра. 'Шунда ук.'
  
  
  — Миндә дә барлыкка килде мондый идея, Падра.
  
  
  — Бу начаррак син думаешь, башка.
  
  
  'Син ясарга тиеш күздә?' — дип аны, гадать никадәр начаррак булырга мөмкин.
  
  
  Бу ревматизма өстендә безнең головами раздался свистящий визг, тавыш, ул аңа бик яхшы белә иде: минометы!
  
  
  'Ныряем.'
  
  
  Көчле шартлау булды күтәрде, бөтен диварны амфитеатра. Каменные диварлар һәм сафларына скамеек рассыпались бу ослепительной вспышке света. — Бу сербия армия, — крикнул миңа Падра аша проливной яңгыр тирәсендә цемент һәм ташлардан. Тирәбездә загрохотало тагын да күбрәк снарядлар. Алар сотрясали арена " га һәм пробивали зур дыры, инде разрушенных биналарда. Вспыхнуло ялкыны, һәм без ишеттек һәм стаккато якынлашып килүче крупнокалиберных пулеметов. Кешеләр Карака растерялись, алар аттылар һәм кычкырып тора " иде, калмасын өчен, грома атак.
  
  
  — Армия присоединяется артиллерию, — - дип елмайды София, перекрывая тавышны. «Алар окружают безне. Без инде күрдек ih карьерамда. Кешеләр Карака ритмын безне ловушку, тик алар аңладылар, дип якынлаша армия, алар побежали, ничек сука трусов.
  
  
  Ул протянула миңа скомканный лист кәгазь. — Бу булса, нигә син бирегә, Нигы?
  
  
  — Ышанам, — диде мин, разворачивая кђгазь. Бу минем өчен түгел иде, - дип башкача ничек хәбәр, зашифрованное һәм тулы символы. Аны бары куярга эго кайту, ә аннары аңладым, бу миңа урыныбыз эго сакларга.
  
  
  Падра посмеялся өстендә минем ситуация. "Нинди сине күләме?"
  
  
  '50.' Аның диде эму европа эквивалент кырык дүртенче күләмен АКШ. Аны, кулга Падра гади дип шаяртты, әмма ул тыныч кына күтәрде калганы янында винтовка һәм прицелился бу кеше югары өстендә безнең трибунада. — Мин тырышачакмын түгел повредить костюм, — прорычал ул. Аннары ул ата.
  
  
  Убегающий ир-ат вскочил килгәч, үзендә барлыкка килгән өченче күзе, ә аннары скатился буенча скамейкам берничә футах бездән.
  
  
  — Хәзер аласың одеваться, — дип канәгатьләнү белән әйтте Падра.
  
  
  — Рәхмәт, — диде мин подполз к трупу. Раздеть эго иде изнурительной эше, ләкин миңа кирәк иде бу шведларны. Снимая белән аңа шерстяную күлмәк һәм чалбар, аны дип сорады: «Ничек син выбрался тирәсендә виллы, Хэш?»
  
  
  Ул небрежно пожал җыерып. — Мин түгел иде башка аң, ничек син. Кайчан мине тащили бу подземелья, нибары дүртесе охранников. Белән минем хуком һәм яхшы сул кулы белән бар иде, якынча равными. Аның бу проблемага тап булды Софией, башлагач, ярдәм сорап. Без булдык дђ коткарып сезне тирәсендә подземелья. Ул вакытта без белмәгән, сез выступаете монда аренасында.
  
  
  «Бу минем өчен уеннар». Аны тойдым, ничек минемчә позвоночнику пробежала дрожь. «Принц коткарып кала мине. Аны беркайчан да күргәнем булмаса да, этне, шулкадәр яхшы дрессированную, ничек бу бүре. Бу ни гаҗәп.'
  
  
  «Милан үзе иде волком», — дип ухмылкой диде Падра. «Алар аңлады берсен берсен. Алар икесе дә тарафдарлары бер һәм ту ук хатын-кызны.
  
  
  — Хэш, — запротестовала София, покраснев.
  
  
  «Һәм бу шаярту; У Карака иде бу вакытта.
  
  
  — Аның белән түгел кадәр мђзђк, — мрачно диде мин, подползая к мертвому предводителю.
  
  
  «Әйе, без күргән бу», — диде София. «Ул вафат куркыныч үлем».
  
  
  — Әмма начаррак ул заслуживал, София, — дип җавап бирде мин, поднимая Наган, анда эго уронил Карак. Аның подполз кире аңа, прижавшись к задней стенке ящика, кайчан аренада разорвался минометный снаряд, осыпав безнең гравием һәм острыми металлическими осколками.
  
  
  «Карак предал синең ирен», — диде аның тапкыр, фоторәсемнәр, музыка. «Соңрак эго контакт хәбәр итте армия, мин приду. Чынлыкта, дип эго үтергән бүре, ул чакта маташа настроить эго каршы мине.
  
  
  Аны повернулся к Падре дип сорады һәм: «Ни өчен хәзер армия атакует? Чөнки Карак хвастался, дип вәкилләре белән очрашачак хөкүмәте ирешү өчен дөнья. Бу түгел иде кирәклеге.
  
  
  «Сербларда артык күп нәфрәт безгә». Белокурый гигант күңелсез покачал аягы. «Белград күрдем мөмкинлеге мәҗбүр итә Эвана пренебречь үз яклавы хакына дөнья, һәм хәзер алар сугышып шәһид булган безнең. Сөйләшергә алар белән дә артык кулланырга, корал сугышта. Аның маташа кисәтергә Карака, әмма... .. '
  
  
  Ул вздохнул, аннары стряхнул белән үзен меланхолическое кәеф. — Әмма бездә күбрәк вакыт юк сөйләшүләр. Без кайтырга җае чыкмады шушы урыннан, әле алабыз.
  
  
  Аның килеште, һәм без помчались к ближайшему выходу астында непрерывный гром шартлаулар һәм тузан нче төшү таш глыб, клубящийся тирәсендәге безнең кебек томан. Без выбежали тирәсендә амфитеатра һәм помчались урамнары буйлап, бу көнбатыш холмах сиял якты адв = β. Безне беркем дә туктатырга маташа. Бөтен территориясендә отель, шулай тряслась астында минем аяк, ә ушах грохотали взрывы. Стеналар һәм баганаларны разлетелись бу осколки кирпеч һәм цемент. Ут һәм тузан күтәрелде к небу, ничек гөмбә. Ир-атлар-дип кычкырып дыйгычлы тирәсендә иде раздавлены яки разорваны бу клочья . Бу мертво бу Аптосе, мертво бу чудовищных масштабында, иде дә түгел, артык забавным упражнением өчен югославия армия.
  
  
  Без бежали урамында, нәкъ шул мизгелдә шәһәр рвался бу кисәкләр. Аннары без помчались буенча зур булмаган мәйданда mimmo трясущихся биналар. Алда аны күрдем зур корылма һәм ишетә, ничек Падра дип миңа, кайчан аның бежал: «Ишек. Мәскәү Капкасы".'
  
  
  Без үсеп, төп капка Аптоса бу пылу иде: сугыш. Кешеләр Карака өчен көрәшкән, үз тормышын да белеп торыгыз пощады, белегез пощады аларга да булмаячак. Багровое кояш освещало ih корал. Ић яхшы очракта бу бик шаткая оборона линиясе, һәм ул сомневался, алар продержатся озак.
  
  
  Дүрт хорватов, София, бүре һәм аны нырнули көнне бер төркем, даими перемещаясь, әлегә снаряд өчен снарядом рђвештђ шәһәр. Кисеп үтеп, џђм буш мәйданы, без керде развалины ватылган снарядами йорт, протиснулись mimmo узкого балкон, һәм, спотыкаясь, спустились буенча темной, крошащейся лестнице, вырубленной бу скале күп ел элек. Задыхаясь һәм кашляя от дыма һәм тузан, без протиснулись аша щель шәһәр стонать. Без сгрудились тышкы якта укреплений бу туфракка узкого уступа.
  
  
  — Гафу ит , — натянуто диде Падра. — Ул безнең бердәнбер шанс. Отступление, анда, ничек син килдем, Картер, хәзер ачыктан-ачык күрәсең урынга сугышчан.
  
  
  Мин түгел иде ышанам ки, бу ценымногие яхшырак.
  
  
  Көрәш кипел бөтенләй янәшәдә. Хәзер аны күрдем, - дип Капка яклады, үзе массивную арку, зур бер өлеше, аның юк иткән. Кечкенә генә күпер пересекал кечкенә генә чокыр, ул лежал алдында. Югославские гаскәрләре яуладылар күпер кулландык эго өчен массированного җитү шәһәр. Өчен гаскәрләре күрергә берничә СУ-100, подвижных коралы. Ә юлда өчен орудиями барды колоннасы, француз АМХ-13, җиңел танклар. Оказавшись позициясендә, алар сокрушат барысы да үз юлларын.
  
  
  «Шундый ук уңыш була омтылырга убивать мух пушечными эш итә», — диде мин.
  
  
  — Һәрчак бер үк, — презрительно прорычал Падра. «Без наносим удар иң кулай безнең өчен вакыт, ә аннары рассеиваемся тауларында. Сугыш беркайчан да алачак безне табып, хәтта моның белән көчле кирәк-яраклар.
  
  
  — Әмма бу юлы, — кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр аның эму.
  
  
  «Аркасында гына безумного предательства бер тирәсендә, безнең кешеләр».
  
  
  «Мин түгел, ди, Хэш, бу шулай иде». - София растерянно књрсђтте миңа. — Син ясарга тиеш күздә тотып, Нигы?
  
  
  «Ах, Карак, чыннан да, булды, юләр. Тик шунысы, ул ясаган, стоило акча зур акча. Алар кешеләр, алар ул җыйды тирәсендә үзен иде бандитлар түгел, ә патриотлары. Димәк, үзендә булырга тиеш иде скрытая ярдәм итү, миңа кызык булды, кем иде бу булырга мөмкин иде.
  
  
  «Һәрхәлдә, түгел коммунистлары».
  
  
  'Юк. Һәрхәлдә, Россия түгел яки Тито, — дидем. — Көнбатышка таба һәм эго да снабжал аның ышанычлы. Бар, бер генә вариант: Кытай».
  
  
  'Кытай?'
  
  
  «Аша Албанию. Яки, бәлки, Албания өчен түләргә исәп. Без, мөгаен, беркайчан да белә мөгаен. Әмма мин аны ставлю бу. Ахыр чиктә Албании залында янында бу ил, у, аның күп взлетов һәм падений Россия белән мөнәсәбәтләрдә, һәм зур булмаган санда акча Албания мөмкин бераз расшевелить хәлне. Югалтмаска исемендәге юк, һәм әгәр Хорватия кайчан да булса булачак бәйсез белән хема-йђ башлыгы булып, ул ярдәм итәргә теләгән илләр Албанию, Албания алачак акча эшләү шактый: отхватив изрядный кусок Югославия».
  
  
  «Карак беркайчан да булыр идем, риза булмады».
  
  
  'Бәлки, юк. Әмма бу эму иде, шуларны югалтмаска кирәк?
  
  
  — Ягъни, без барыбыз да югалттык, — күңелсез диде София. «Аптос».
  
  
  — Әйе, Аптос, — әче дип Падра. «Әмма шул Караке Аптос разросся бу шеш, һәм аның туры килде вячеслав. Аптос үләргә тиеш, ләкин безнең көрәш яшәр.
  
  
  «Без барыбыз да умрем, әгәр опозорим эго», — диде мин. «Ул чакта без умрем, ничек ир-атлар», — размышлял Падра, спускаясь буенча стоны траншеяларын. — Ә ничек җәнлекләр, прячущиеся бу пещерах.
  
  
  «Мин күрмим, кая алабыз сарыф», — диде София.
  
  
  Без үтте аша күләгәдә бу неровной читтә траншеи. Минем нервы иде напряжены, ә ноздри трясло нче исе кордита һәм пычрак. Безне посыпались яңа снаряды, кайчан наступающие солдатлар пробили брешь бу скудной оборона линиясе белән шундый көч, дип бөтен территориясендә отель, шулай сотряслась нче шартлаулар. Аны ишеттем крики кешеләр Караца, запаниковавших алдында нахлынувшей атакой һәм шактый ахмаклык разбегавшихся башлагач, югославская армия толкнула ih бу бойню.
  
  
  Безнең юл астында Вратами иде ирекле. Солдатлар набрасывались үз корбаннарын, һәм калышмый, шуның белән кызыксындылар, дип ква астында мостом. Әмма янә дә шул, тагын ачык һавада, без янә килде бу аду. Бу илле метр ераклыкта, безнең иде агачлар, скалы тырышучы. Әгәр без алдылар барып, алар, без иде, иминлек. Ләкин арасында безнең һәм шул укрытием иде йөзләгән солдат, СУ-100, танклар, минометы, гранатометы, пулеметы һәм прожекторы. Прожекторы включались бу сумерках һәм методично блуждали бу тумане буяулар, выискивая возможную максаты.
  
  
  Одина тирәсендә элеккеге тоткыннар бу темницу перекрестился. Аннан без барыбыз да побежали, ничек шайтан. Луч света развернулся һәм яктыртты безне. Аны ишетте грохочущие кораллар. — Ложитесь, — крикнул мин, һәм без распластались җирдә.
  
  
  Всплески ут кулланылуы грома; ике 35-мм снаряда разорвались нибары өч метр ераклыкта безне.
  
  
  Без вскочили аякка бастыру һәм побежали кичекмәстән, кашляя һәм чихая, тик вакытлыча прячась бу облаках, тузаннан. Тирәбездә рђвештђ кисәкләр таш һәм комья җир, әмма мин бик рәхмәтле моңа стрелку. Ул выстрелами күтәрде тузан белән шөгыльләнүче затмила безне.
  
  
  Одина тирәсендә прожекторов светил өстендә облаком биклђп, кайчан ул спадет һәм ачачак безне. Пулеметный ут заливал җирне, күңелебезнең, без встанем аякка. Кайчан тузан ниһаять осла, бездә кружились баш, һәм без задохались, әмма без үсеп, текә кыялардан сикерүдән-башлана. Падра выглядел аз гына яшел. Ул схватил минем өчен эчтђге үз мохнатой сул кулы һәм киеренке узды әйтте: «Без алмыйбыз тукталырга. Без шунда ук алга барырга.
  
  
  «Алга таба да ярый, тик танком».
  
  
  « Танк? Тик ни өчен?'
  
  
  «Холмы усеяны гаскәрләре. Без беркайчан да пройдем ходьбы. Димәк, безгә кирәк нәрсә, нәрсә белән хәрәкәт итәргә мөмкин. Хәзер танклар безгә монда последними, ә димәк, әгәр без захватим соңгы танк бу колонне, алабыз развернуть эго һәм прорваться түгел натыкаясь ка каршылык күрсәтә. Яхшы? Моннан тыш, — дип өстәде аның сыйфатында убедительного аргумента, — бердәнбер, - дип туктатырга мөмкин, бер танк, — бу башка танк. Яңгырый акыл белән һәм дөрес түгел, дөрес микән?
  
  
  — Син сумасшедший, Картер. Падра переводил караш белән мине танклар, һәм киресенчә. "Ничек без моны эшлибез?" — дип сорады ул. — Оставь бу миңа. Бир миңа өч минут. Һәм миңа кирәк бүре.
  
  
  "Юк, алмыйбыз..."
  
  
  Падра иде прерван взрывом тагын бер граната. Аның, егылып җиргә һәм спрятал башын тапкыр, фоторәсемнәр, музыка белән бу изгибе куллары. Снаряды разрывались бу деревьях өстендә безнең һәм безнең рђвештђ каты кисәкләр стволов һәм веток. Кайчан София янә башын күтәрде, аның увидела, ничек аның щеке стекает кан.
  
  
  & Рэфинэ ганиуллина — аклы үзе белән Принц, — диде ул, вытирая кан. Аны сак вылез аркасында яклау текә кыялардан сикерүдән-башлана, Принц янымда. Аны сак двинулся аша подлесок буенда юллар, беләм, без идеал максат өчен теләсә кайсы пулеметчика, ул очраклы заметит безне, без юл тотабыз соңгысына карата танку.
  
  
  Аның, дип уйлады, - дип килеп җитмәгәндер аңа кадәр, әмма шунда ишетте авыр стук башка машиналар, приближавшейся к повороту алда; опоздавший омтыла наверстать упущенное. Поманив волка элек, аны, присел биклђп, әлегә ул узачак mimmo безне.
  
  
  Артта холмы эхом отзывались лаем орудие, разрывами минометных снарядлар һәм ровным громким бәрергә пулеметов. Аптос үлә куркыныч үлем. Зур-зур кисәкләр скалы оторвались һәм врезались бу бело-зәңгәр святый разрывающихся снарядлар һәм желто-оранжевое свечение разрушительного уты. Һава кунаклар белән шыгрым тулы иде криков һәм дыма.
  
  
  Соңгы танк иде инде лижет, извергая выхлопные газы һәм перемалывая астына үзе. АМХ-13 — иске, әмма барысы да тагын да нәтиҗәле танк, ул кулланыла, шундый ук күләмдә модельләр, ничек Fiat. Ул омела 35-мм скорострельную пушку һәм 7,62-мм пулемет. Бер экипаж әгъзасы танка наблюдал өчен происходящим аша ачык передний люк, ә башка сидел бу башенном люке, держа кулда пулемет. Ул әле ата, — һәм алмады да снеся баш нең кешеләргә алдында, — тик эму көтеп торырга түземлеге җитмәгән алырга позициясен, һәм пострелять.
  
  
  AMX-13 акрын пронесся mimmo, һәм без Принцем поползли артыннан. Аның запрыгнул бортына файдаланып, ручку өстендә выхлопной трубой, һәм бүре прыгнул өчен минем. Бездә булмады, вакыт отдышаться. Ничек кенә тыныч кына " без, безнең итүдә үзләрен атучы булырга тиеш, тойдым, - дип, нидер алай түгел. Ул чак кына арттарак басып торган, күрдем, безне һәм ул арада эчендә винтовка. Аның ата аңа буенча Нагана. Тавыш ату затерялся бу шуме буяулар. Наводчик кашлянул һәм хлопнул автоматом, кайчан аңа боера волку атаковать.
  
  
  Принц чын хорватским аның патриоты һәм төгәл белә, аның да таләп ителә. Ул минем янга килеп, к манарасына һәм нырнул бу люк түгел, обращая игътибарны мертвого стрелка. Эчендә танка завязался невероятный көрәш. Аны ишетте рычание, крик һәм одиночную рикошетившую пулю. Танк, дрожа, тукталды, һәм водитель танка, стоявший алда егылып подстреленный. Аның прострелил эму башына кадәр, моннан тыш, ул ничек егылып җиргә.
  
  
  Ул перевернулся һәм замер янында танком.
  
  
  Сбросив стрелка белән танка, аның прыгнул өчен өемен ике башка. Аны тапты инде анда белән перекушенными глотками. Принц, бик яхшы башкарып чыга алды " үз бурычы. Ничек гына аның җыенган арынырга бу тел, Падра, София һәм аны кешеләр чыкты, тирәсендә кустов һәм забрались бу танк.
  
  
  «Принц бик булышты моны», — диде аны аларга. 'Тиз. Билгеләргә миңа белән телами.
  
  
  Башта аны сбросил бер, аннан башка Падра. Ул нацепил ih на крючок һәм вытащил, әйтерсең иде бу зур кисәкләр сыер ите. Аннары ул һәм София спрыгнули бу танк, ә икесе башка калды наверху. София сизелерлек побледнела, әнисенә карап-кан, әмма тиз оправилась. Бердәнбер выстрел омтылышлары барып чыкмый интерьер, һәм бу безнең төп кайгыртучанлык хәзерге вакытта.
  
  
  Аның селл бу водительское сиденье һәм посмотрел на панель идарәсе, искә алырга омтылып, ул, ничек башлап җибәрергә бу танк. Бары тик двигателе заглох, ә калган кебек иде кертелгән һәм функционировало. Буларак, франция, двигатель AMX булырга тиеш Хотчкисс яки Renault, ә приборной панельләр сул мине иде датчики һәм өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, алар показались миңа знакомыми. Аны тапкан рычаги, двойные запугивание, рычаги моделле һәм, ниһаять, аңладым, нинди ручку кирәк повернуть өчен эшләтеп җибәрү двигателе. Шау эчендә иде оглушительным, бигрәк тә аның берничә тапкыр нажал бу педаль газ.
  
  
  Аның высунул башын тирәсендә переднего люка өчен, ел саен, kuda edu һәм включил тапшыру. Танк белән отвратительной тизлек рванулся алга.
  
  
  — Кая без пойдем, Нигы?
  
  
  — Әлегә ту строну, София. Аны тиеш повернуть бу акциясен сатып алды.
  
  
  Аны гына түгел кружил тирәсендә. Аның көрәшкән белән разворотом башлады, алга һәм артка, алга һәм артка. Ул барыбер, дип вырваться белән тесной парковка уртасында шәһәр. Ул вакытка килгәч, аның маневрировал, аны иде мокрым нче банкы, әмма аны бик овладел монстром. Ул гына да түгел, нык отличался нче бульдозер. Аның бик кулланды тапшыру һәм югары тотты дәвам итә. Без башлады отползать нче Аптоса.
  
  
  Аны дип сорады. - "Кая алып бара бу юл?"
  
  
  «Ахыр чиктә, әлеге Читлук», — дип җавап бирде Падра. «Анда без казанда " куркынычсызлык».
  
  
  — Әгәр без шулай да, хуҗа уңыш, — диде мин. — Әгәр өчен безнең хәзер генә булса да, бу кыска вакытка. Без — идеал максат өчен ih истребителей, алар да килешерләр, дип без юлында Читлуку». Аның ясаган паузу өчен уйларга кирәк, ә аннары болай диде: «Алабыз микән без ничек дә булса уйлап табарга, ничек барып Джзана?»
  
  
  'Мөмкин. Әмма бу зур крюк.
  
  
  София подошла миңа. — Син әле телисең, аларга ярдәм итәргә?
  
  
  — Мин аларга сүз бирде. Белђсегез килсђ, безгә кирәк, каядыр барырга, һәм музейдагы теге, ничек обстояли эшне Аптосе, күрәсең, хәрби кулдан килгәннең барын да. Бу Джзане без встретим зур сопротивления. Һәм әгәр дә без берәр кайчан итә кремль матбугат хезмәте ярдәм итә бу кешеләргә без моны хәзер».
  
  
  — Бездә дә бар танк, — бодро диде Падра.
  
  
  — Мин гади ышанам ки, без опоздаем, — обеспокоенно диде София.
  
  
  Аның китә бу танке һәм свернул белән төп юл, анда Падра диде миңа повернуть ягына Джзана. Хәзер без-нартларда буенча тар, разбитым тропинкам. Танк мчался буенча холмам, мин тону, подлесок һәм перемалывая эго гусеницами. Без натыкались өчен тырышучы, алар рассыпались авырлыгы астында, заставляя безне өзелеп скользить.
  
  
  Акрын, рывками без спускались белән була, кошмарная езда буенча серпантинам һәм крутой спускам.
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Берничә сәгатьтән соң, без үсеп, төньяк кђќђ Джзана. Урам иде пустынны, йорт темны. Аны ишетте, ничек Падра сдержанно диде: «Монда иртә ложатся йокларга».
  
  
  — Минемчә, алар инде бетте, — мрачно дидем. 'Без гаепле булгансыз. Бу Джзане барысы да шундый. .. '
  
  
  'Держитесь. Аны күрәм брылев. Падра наклонился алга вытягивая муеннарына. «Әйе, вокзалында, башка ахырында шәһәрнең».
  
  
  Аның последовал эго указаниям һәм тиздән күрдем святый көчле лампаларны. Миновав соңгы почмагына, аны чыкты мәйданы алдында вокзальным двором.
  
  
  Мәйданы иде обнесена наспех возведенным койма белән әйләндереп буенча колючей проволоки, әйтерсең иде бу вакытлы загон өчен терлек. Станциясендә, нибары ялгыз платформасында буенда киосклар, басып паровоз белән тендером. Локомотив иде прилежным 2-4-2 белән закопченными клапанами һәм узкой трубой. Змейка пар акрын күтәрелде өскә килгән икенче горба мич куелды. К тендеру иде прицеплен иске агач йөк вагон, ә аның артыннан кечкенә пассажирлар ваггон.
  
  
  Өстендә биләмәсе горели эш фонарьлар, патрулировала горстка солдат. Аларның үзе белән иде, 64А, сербия версиясе рус калашников АК җирле җитештерү Крагуеваце. Берничә солдат загружали фургон.
  
  
  Шул ярком яктылыгында аны күрдем, дип йөк тора кешеләр. Югалган, ошеломленные затлар ир-атлар, хатын-кызлар һәм балалар беспомощно караган тирәсендә тулы товар вагон. Немногочисленные жалкие пожитки иде спрятаны алар арасында, свернуты бу юл сумкалары яки забиты бу иске картонные чемоданы. Бер Ходайга мәгълүм, нинди лагерь җибәреләчәк халкы Джзана.
  
  
  «Без үз вакытында», — диде аның тапкыр, фоторәсемнәр, музыка янымда. 'Бу төгәл вакытында. Алар киткән иде аша сәгате . Ул чакта аңа крикнул Падре: «Я иду чын күңелдән аларга. Аның иду ачыктан-ачык к поезду.
  
  
  'Ә аннары?'
  
  
  — Без поезд белән барачакбыз. Артык күп кешеләр өчен втиснуться бу танк. Аның тырышачакмын пролезть арасында товарным вагон һәм охранником өчен сездә иде, буш кырда өчен ут.
  
  
  «Без отечность поездда. .. ' Аны ишеттем, ул ничек ворчал турында үзләрен. Ул щелкнул пальцами. — Хапсаки, без отечность поездда. .. Ул, чыннан да, авыру ».
  
  
  Без прогремели аша подъезд, груши агач баганаларны алу, аша колючую проволоку. Частокол прогнулся, сплющился, һәм артта калды безне размоталась колючая проволока. Падра ачты утын буенча автоматом, ә икесе башка partizan кулландык винтовкадан алынган у убитых солдат.
  
  
  Аның китә чын күңелдән, ачыктан-ачык к товарному вагону. Без застигли ih врасплох. Алар булыр дип көтмәгән идек берәр тирәсендә ih үз танк врежется капкасына, тормыйм инде турында сөйләде өчен ачачак, алар буенча уты. Ике солдат, турында, аларның аңа беспокоился күбрәк иде иң якын кешеләргә. Әмма кешеләр тапкыр, фоторәсемнәр, музыка атып њтерђ ih беренчеләрдән булып. Падра иде занят стрельбой калган, бөтенләй обращая игътибар шәһәр пуль.
  
  
  Бирде күбрәк газ уң гусенице һәм отпустил левую. Танк повернулся тукталды янында машиной. Аның выключил двигателе һәм выпрыгнул аша передний люк. Наклонившись, аның побежал карата ачык дверям. -- Иосип , -- диде мин . -- Иосип , син монда ?
  
  
  Машинада иде җылы нче кеше тел. Шуңа да карамастан, алар хранили кабер тынлыгы аннары безнең неожиданного һөҗүм. Крестьяннар басып тордылар, моргая, зат ih застыли һәм помрачнели куркудан.
  
  
  « Иосип, аны әйләнеп, ярдәм итәр өчен, сиңа».
  
  
  Аны ишетте ревматизма кайдандыр тирәсендә задней өлешендә машиналар. Аннары усатый хорват, спасший миңа тормыш, прорвался аша бер төркем, улыбка осветила эго, гадәттә, берни дә выражающее зат. «Сез онытмадылар».
  
  
  Арвия янына аңа сзади. Ул порывисто бросилась тирәсендә машиналарны минем объятия. Аның пошатнулся астында аның авырлыгы, схватившись өчен нах өчен ул да кимегән. «Син мине оныткан».
  
  
  София горур сошла белән танками. "Кем бу бала?" — кискен диде ул.
  
  
  Арвия оторвалась нче минем күкрәк. -- Кем, -- диде ул бит, -- бу карчык һәм тагын?
  
  
  Кинәт минем барлыкка килде тревожное хисе, мин, булдым, күпчелек куркынычсызлык аренасында. «Зинһар, София,- бу Арвия. .. '
  
  
  Падра коткарып мине нче дилеммы. «Выжившие солдатлар чаба», — диде ул. — Әмма алар кайтачак белән подкреплением. Без барырга тиеш.'
  
  
  Аның подтолкнул ике ревнивых хатын-кызлар к товарному вагону. — Тиз барыгыз, эченә. Без һәрвакыт алабыз сөйләшергә соңрак.
  
  
  Без кайтырга җае чыкмады моннан беренчеләрдән булып.
  
  
  — Ә кая алабыз бару? — жалобно дип сорады Иосип.
  
  
  'Мин белмим. аның . .. ' Аны колебался һәм уйлап тапкан бу мгновение. «Көнбатышка таба, Италиягә».
  
  
  'Италия?' Арвия захлопала ханын кунак йортына урнаштыр. — О, син думаешь, бу мөмкинме?
  
  
  — Әлбәттә, — диде тиз идем. — Тик шул очракта, әгәр дә без останемся монда. Тизрәк, утыр бу вагон.
  
  
  Аның булышты әй бортына менү, анда аның әтисе та, мәгълүматны таратырга. «Без отечность Италиягә. Италия. Азатлык.'
  
  
  — Син дә входи. София.'
  
  
  — Юк, Нигы. Аны түгел, зайду монда...'
  
  
  — Хәзер түгел, вакыт сердиться, — диде мин. — Тарттырырга күбрәк файдалы әйберләр, ә локомотиве синең өчен урын юк. Син кирәк миңа анда, аерым София, җиңеләйтү өчен, аларны сәяхәт. Зинһар, делайте, мин ничек әйтәм.
  
  
  Бу мгновение аның испугался, ул откажет. Тик соң недолгого бер ул влезла шул вагон белән бергә башка, иреннәре аны иде сжаты, ә зат иде грозное. Ясаганчы, бер тирәли ике хатын өлгерде булдырырга тагын нинди дә булса проблеманы, аны, ишекне.
  
  
  Миңа түгел, нравилась идея калдырырга бедняков бу товарном вагоне, әмма бу да мөмкин булыр. Бу мгновение аның обдумывал идеясен утыртырга кайбер тирәсендә алар вагон саклау, әмма ул слишко аз булсын сыйдыра барлык кирәк булыр иде бик күп вакыт, хәл итү өчен, кем кайда утырырга тиеш. Әлеге пассажирлар вагон иде, артык ачык мишенью. Аның побежал к локомотив. Кабина иде пуста.
  
  
  — Анда, — крикнул, мин — машина йөртүче, бу данә?
  
  
  'Монда.' Падра побежал тирәсендә цистерны миңа. — Мин синең инженер, Картер.
  
  
  'Син? Сез чыннан да беләсез идарә итә поезд?
  
  
  Ул взволнованно һәм горур помахал винтовка. «Әтием кырык ел ташый экспресс буенча Шибеника бу Трогир».
  
  
  Ул подтянулся, һәм прибежавший артыннан бүре вскочил кабинасына.
  
  
  Икесе дә карадык, миңа тирәсендә кабинасы. — Син, — диде Падра, — укымасаң, минем ярдәмчесе.
  
  
  "Һәм бу димәк?"
  
  
  -- Димәк, сезгә туры киләчәк ташларга бу топку күмер. .. '
  
  
  Белмим иң яхшы хәл, аның, ул кабинасына, ләкин тойдым бераз недоверие, җитмәсә, ул дәгъвалый булырга машинист. Гадел. Соңрак аны берәүдә арасында Шибеником һәм Трогиром беркайчан да экспресса. Моннан тыш, уйласаң, аңа берни дә белми әтисе турында Падры.
  
  
  Падра үзе датчики, почесывая подбородок крюком. «Пар бераз высоковат. Бу бик яхшы.'
  
  
  Таращить күзләре просвистела mimmo эго уха.
  
  
  'Нәрсә бу?' — рявкнул ул, кайчан выстрел просвистел арасында безнең. Ул схватил үз серб теле M48 һәм минем янга килеп, к читтә, обращенной ягына ишегалды. «Ах. Юк, тугыз серб, анда, кырда. Ул ата сул кулы белән. — Хәзер генә сигез. Түгел останавливайся түгел, жуй нос, Картер. Отпустите бу кимсетү — тавыш — һәм выделите дроссельную заслонку. Өчен тавыш бирергә, шулай. Һәм энәләр бу реверсивный сап.
  
  
  Аны ясаган, ничек ул миңа әйтте. Аны вздохнул белән облегчением, кайчан поезд башлады, әкрен генә алга барырга; көпчәкләре повернулись белән внезапной көч пар. Падра ата шулай тиз, ничек гына иде, проклиная сербия свинцовые пуля, рикошетившие нче обшивки локомотив. Аның повис бу дросселе, поезд ирексездән затрясся һәм потянул барысы да алга таба да, алга таба да станциясеннән.
  
  
  Акрынлап без алдык җыярга тизлеге һәм барысы да тизрәк һәм тизрәк киттек буенча тимер юл юлларына. Выстрелы стихли, һәм солдатлар исчезли, әлегә без-нартларда буенча левому елгасының Неретва.
  
  
  "Кая бара бу линия?"
  
  
  — Көньякка, к побережью, — дип җавап бирде Падра, якын килү өчен алыштырырга мине у кораллары. «Әгәр табарсың анда-нинди дә булса лопату... ... безгә кирәк пар. Лопата яртылаш погрузилась бу угли. Аның башлады ташларга күмер, алырга омтылып, ул четкое тамаша турында география җирлегендә өчен сориентироваться. Минем пронзила фикер. Кадәр Метковича? — дип сорады аны .
  
  
  'Әйе.'
  
  
  Димәк, круг замкнулся, дип уйладым аның турында үзләрен. Аны әйләнеп кайтам к почмагында чыгу. Ә некоего хорвата бу Метковиче случились иде конвульсии, әгәр дә ул белә иде ул, смертельные конвульсии.
  
  
  Холмы отбрасывали бу лунном яктылыгында куе синие күләгәдә, ә рельслар казались итә көмеш нитями. Пролетели миль, һәм гористая җире булды, артык неровной, без калдырган долину Джзан артта калды. Кискен скалы сомкнулись тирәсендә безнең юл сузилась булды артык ветреной. Падра вглядывался бу темноту алда безне возясь белән уен кораллары белән. Һәм аның сгребал угольки бу ненасытный учагы.
  
  
  «Ышанам, ул гына да түгел, взорвется», — диде Падра. Ул постучал буенча манометру, һәм кара стрелка күтәрелде, тагын берничә пункт. «Бу-иске мәетне, бу nen күбрәк е белән чагыштырганда, минем штанах».
  
  
  «Ярар, һәрхәлдә , бездә әлегә җитәрлек күмер».
  
  
  «Ул чакта без барырга, әлегә ул дәвам итә моны». Ул дернул өчен полициягә) һәм кинәт, зловещий тавыш раздался буенча озын торбалар на вершине икенче мич куелды. — Миңа ошый, бу тавыш, — диде ул, янә дергая өчен струну. Вакыт барды, бу тревожной һәм тревожной тынлык. Төнге күләгәдә сгустились, һәм хәзер аны иде күрергә изге, просачивающийся аша җыелган товар вагон. Һичшиксез, кем дә булса зажег фонарь, ул хәзер качался бу стропиле. Застучали шатуны, һәм гребные көпчәкләр заскрипели бу крутых поворотах. Паровоз грохотал, извергая дим һәм пар.
  
  
  Рельслар вились аша пустынные тавы. Тагын бер хәерсез күрсәткечләр, һәм ике яктан да тау булды круче.
  
  
  Гаҗәп, әмма җире әверелде бераз плато. Тар полосасы буенда тирән скалистого ущелья. Откровенные алда виднелся эстакадный күпер; ветхая төзелеш исә тирәли агач балок, соединявшая ике ягы ущелья. Ул артык sta ярдов озынлыкка һәм булган изогнутую формасын өчен күпчелек ныклык, ә аның каршы ягында иде тагын бер изгиб, кискен поворачивавший бу тауны.
  
  
  Аны выглянул тирәсендә кабинасы һәм күрдем баш бит күпер ачылды безнең алда. — Продолжай, — крикнул аңа аша эчтђге.
  
  
  Локомотив һәм вагоннар затряслись тагын да көчлерәк, без килеп җиттек к шаткому бинасы. Глухой тавыш көпчәкләр иде оглушительным, һәм аны алмый карадым бүген невероятную тирәнлеген подо минем. Паровоз громокипящий кубок грохотал, извергая дим буенча перегретого мич куелды белән куркыныч звуком выходящего пар.
  
  
  Кинәт аның ишетте безошибочный тавыш выстрелов. Падра шау-гөр килеп выругался, мөгаен раздраженно караганда удивленно, һәм янә ул арада эчендә винтовка. Башка пуля эләккән, әлеге паровоз һәм тендер, пробили агач яки срикошетили турында тимер.
  
  
  Аның подполз к Падре һәм выглянул наружу. Бездән ерак түгел генә бер тагын бер поезд, ул зур тизлек белән направлялся безне. Башка паровоз иде заманча дизельным двигатель, ул толкал алдына платформу. Ee солдатлар укомплектовали безоткатной пушкой һәм нәрсә кебек парлар 65А, ручных пулеметов белән коническим пламегасителем һәм ике опорами. Алар аттылар безгә, тирәсендә барлыгы, аларның иде.
  
  
  «Бер удар буенча безоткатного корал, һәм без сошли идем белән рельсов». Падра кабул итте бу гамәлгә куюга фәлсәфи карый. "Әмма ih поезд тизрәк?"
  
  
  — Алар догоняют безне,, шулай түгелме?
  
  
  — Ул чакта минем уйлавымча, барысы да кончено. Ул склон әнә анда безнең замедлит.
  
  
  Солдатлар продолжали атарга, без үсеп, икесе дә ахырына күпер һәм свернули бу озын склон. Минем охватил леденящий коточкыч, кайчан безнең иске поезд свернул өчен күрсәткечләр һәм замедляясь, авырлык белән взбирался буенча крутому склону. Бәхеткә, преследующая платформа артык нык раскачивалась өчен төгәл атуның. Бу-бердәнбер, - дип, безне әлегә спасало. Әмма дизель һәм платформа хәзер иде күпере " ндә, һәм якын арада булачак чын күңелдән өчен безнең стреляя белән якын ара.
  
  
  Юк бернинди учреждениеләре котылырга булган. Әллә бу? Минем баш миен эшләгән бешеном темпе, дергая өчен тонкую җеп өметләр. Булыр иде самоубийством омтылырга, әмма, бәлки, әгәр дә елмайса. ...
  
  
  Аның крикнул Падре. — "Яп яш чаклар бер күпмедер. Справляйся, ничек аласың".
  
  
  Ул недоверчиво уставился миңа. — Бик әйбәт, тик ни өчен?
  
  
  «Бердәнбер ысулы саклап калу ih кылудан коткара безне, — ул бәреп төшерү ih дизель кадәр, моннан тыш, алар ничек доберутся кадәр безне. Безнең пассажирлар вагон юкка. Бәлки, аның алмыйм кулланырга аның өчен протаранить күпер алар белән бергә.
  
  
  — Боже, ярдәм ит безгә! — диде Падра . — Син да собираешься лезть элек отцепить эго?
  
  
  — Синдә дә бар идея яхшырак?
  
  
  Падра недоверчиво моргнул, аннары нырнул өчен лопатой. Ул торды һәм фыркал: «Әгәр безгә кирәк пар. Картер, аның справлюсь.
  
  
  Аның алмады түгел улыбнуться эму, әлегә полз кире к тендеру. Выстрелы буенча югославских кыр орудие һәм ут автомат 65А преследовали мине, әлегә аның полз буенча углям һәм спускался бу маленькую платформу. Урыннар аз иде, һәм поезд нык дергало, һәм качало.
  
  
  Аны прыгнул бу товар вагон. Минем босая башлангычларда коснулась подножки, ә куллары вцепились бу железную перекладину баскычлар, әйдәп баручы бу түбәне. Аның ныклы схватился аның өчен, ә аннан соң күтәрелә башлады.
  
  
  Аны түгел, акробат. Аның пересек түбәсен товар вагон кулында һәм коленях түгел җыенганда омтылырга басарга һәм саклап калу равновесие бөтен әлеге ату һәм раскачивании. Аның җитте икенчедән, вагон һәм посмотрел аска таба, анда mimmo мине мелькали тимер юл шпалы. Ике вагон качались һәм беспорядочно терлись тагын бер хакында башка.
  
  
  Пуля авыр врезались бу агач стенки вагон. Аны ишеттем вопли һәм стоны крестьяннар эчендә, миңа кызык булды, күпме шулар тирәсендә иде инде кызык түгел. Гнев переполнял минем күкрәгенә, аны кайчан спускался аска таба. Аның опустился тезләренә бу зур булмаган платформу һәм шунда ук башлады дергать крепление сцепления. Бу гади иде крюк белән булавочным креплением, әмма еллар үтү белән ул проржавел. Минем бармакларымны отчаянно дергали крепление, азат итәргә омтылып, ул эго. Тагын да күбрәк кургаш оцарапало металлическое шасси тирәсендә минем таращить күзләре яростно просвистела mimmo минем баш, промахнувшись бу волосок. Аны ишеттем крики яралыларны крестьяннар. Алда, кабинасында, Падра яростно выругался, ә Принц башлады выть. Аны та өстендә эшләргә штифтом, әмма булдыра алмый эго вырвать.
  
  
  Ниһаять, тәмамлангач та кебек, мәңгелек, миңа насыйп выдернуть крепление. Аның сбросил һәм повернулся өчен схватиться өчен рђсеме булсын өчен дип калырга. Таращить күзләре сорвала рукав минем шерстяной рубашки һәм оцарапала тирене бу предплечье, әмма мин аны якын түгел, дип билгеләп үтте. Аны иде, бик занят, экрандагы кебек буш вагон туктап кала, аннары акрын башлый скользить элек. Башта тоелды ул гына ползет булмый торып, җитәрлек тизлеген туктатырга якынлашып килүче солдат, әмма көтмәгәндә ул үсеш ала тизлеге һәм покатился буенча аска таба склону к күперендә.
  
  
  Поезд безнең преследователей инде иде полпути буенча өскә таба ущелью. Безнең вагон рванулся к аңа катясь, кайчан алар завернули өчен күрсәткечләр һәм помчались буенча өскә таба күперендә. Әйдәп баручы көпчәкләр дизеля полетели учагы, кайчан поспешно сработали пневматические запугивание, һәм платформа, нык закачалась, кайчан поезд тукталды.
  
  
  Вагон мчался аларга. Аның затаил сулышы. Хәзер югославские солдатлар сосредоточили ут өчен вагоне, отчаянно омтылып, ул взорвать аны бәреп төшерү белән рельсов гранатами, әмма машина аяусыз мчалась аларда, ничек ракета.
  
  
  Алар врезались тагын башка белән оглушительным стуком. Агач, металл һәм кеше плоть летели һавада, кинәт сопровождаемые ослепляющей вспышкой грибовидного кызгылт-сары света һәм густого острого кара дыма. Өлешендә күпер һәм локомотив поплыли аша темное облако бу уртасына каньона.
  
  
  Ялкын жадно лизало сломанные балки эстакады. Аның наблюдал, ничек калдыклары локомотив һәм платформа әле ненадежно цеплялись пассажирлар өчен вагон, кувыркаясь огненным шлейфом су төбенә китәчәк ущелья. Анда тартмалары белән сугыш кирәк-яраклары взорвались белән грохотом, сотрясшим җирне һәм осветившим күк.
  
  
  Керткәнче стих соңгы гром шартлау, аны ишетте, ничек Падра күңелле гудит бу паровозный гудок. Аның рассмеялся белән зур канәгатьләнү хисе җиңеләйтү һәм, ухмыляясь, подтянулся баскычтан кире локомотив кабинасына.
  
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  
  
  Бераздан аны инде сидел кабинасында паровоза, высунув башын бу тәрәзә. Хәзерге вакытта безгә кирәк түгел күмер, шуңа күрә аны иде. Аның втянул башын элек посмотрел на волка. Бүре посмотрел миңа. Ул сидел бу почмагында, ненавидя һәр мизгеле күңелләрдә мәңге сүрелмәс бу сәфәр. — Карале, — диде аның Падре. «Без тиеш башлау турында уйларга эде».
  
  
  — Куркам, бу поездда юк рестарации.
  
  
  'Ага. Нишлисең, Принц күренә ценымногие яхшырак, һәм ул башлый күрсәтергә карата зур кызыксыну конкрет бедренной сөякләр.
  
  
  — Без тиздән аны Метковиче. Аның белђм, бу район.
  
  
  «Мин ышанам ки, станциясе яхшы отреставрирована».
  
  
  Падра посмотрел миңа белән болью. 'Син шутишь.'
  
  
  — Чыннан да, — вздохнул мин. «Мин ышанам алар көтәргә безне Метковиче. Хәрби булырга тиеш, тапшырдык шунда хәбәр килде.
  
  
  «Мин исе китте, без әле җиттек к, башка поезду», — дип җавап бирде Падра. «Бәлки, алар көтәргә безне сортировочной станциясе Метковича каян булачак шанс сбежать. Әмма маневровая станциясе залында узган көньяк ягында шәһәр, ерак түгел порта. Әгәр алабыз шунда узу һәм табу лодку. .. '
  
  
  — Тавышы син шутишь, — диде мин. — Хәтта әгәр алдык барып гавани һәм украсть лодку , шактый зур, өчен, доставить анда барлык идек потонули аша биш минут. Без беркайчан да доберемся кадәр Адриатики, сүз дә юк, инде турында Италия.
  
  
  'Италия! Син твои вәгъдәләренә, Картер.
  
  
  «Кызганыч, бу прервало берничә шартларга», — диде мин үз яклап. Моннан тыш, Югославия, алар өчен күбрәк юк куркынычсыз урыннар. Тагын нәрсә миңа эшләргә? Отвезти ih бу Албанию?
  
  
  Падра ташладым миңа археологларның караш, әйтерсең, китәм, дисәк, нәкъ менә алар белән эшләргә. Әмма ул гына да түгел, сезгә моның аша секундына янә дип. «Бәлки, өстәп, башка сезнең искусствам, сез шулай ук аласыз бүләргә суга. Ул чакта без барыбыз да эшли алабыз узарга ходьбы.
  
  
  Аның проигнорировал эго комментарий. — Ничек турында аэропорт?
  
  
  — Бу төньяк-көнбатышка нче Гөнаһ санала, мәсәлән, теләсә кайсы илле чакрымда, шушы урыннан.
  
  
  — Мин дә тотам милли аэропорт Кастель-Стафилич, Хэш. Юк, бармы анда берәр якын-тирәдә вуз аэродром? Падра задумчиво погладил үзен буенча волосам. 'Син хаклы. Бар шундый. К северу нче Метковича. Бу ерак түгел тимер юлы. Әмма була һәм шунда ук оныта. Бездә барлыгы берничә мылтык һәм күп кенә тирәсендә безнең кешеләр — иске фермерлар һәм старухи».
  
  
  — Тавышы бөтен сәбәбе, аның буенча без тырышырга тиеш, — мрачно диде мин. — Чөнки күп кенә тирәбездә түгел вооружены яки белми сражаться. Безгә эшләргә кирәк",-дип, ягъни тиз һәм, нидер неожиданное. Югыйсә берәү дә шулар тирәсендә беркайчан да күрә Италиягә. Сез беләсезме башка ысулын?
  
  
  Ул күңелсез покачал аягы. — Ә без анда доберемся, ул вакытта?
  
  
  — Белмим, — тыныч кына җавап бирде: - мин, янә высунув башын бу тәрәзә.
  
  
  Без петляли буенча долинам, mimmo возвышающихся текә кыялардан сикерүдән-башлана, аша затененные кустарником ущелья. Акрынлап без спускались, һәм маршрут становился ким куркыныч. Төнге җил завывал минем ушах, һәм бледная ай освещала бледные корыч тасмалар таратканнар алда, әлегә без продвигались буенча крае плоской заросшей стакана.
  
  
  Без кергән долину Неретвы, дүрт мең гектар непроходимых болот бу Хутово Заводи, ерак түгел Каплины һәм Метковича. Аның пересек икенче өлешен долины, кайчан уезжал буенча Метковича күп гасырлар элек Ситроене. Бу бер тирәсендә зур урын кышлату һәм ау күчмә кошлар Европада. Анда дистәләгән мең үрдәк һәм кыргый каз.
  
  
  Төн иде ясной, һәм өстендә верхушками агач сияли рассеянные утлары Метковича. Сергей приблизился, һәм агачлар һәм болота поредели. Падра замедлил хәрәкәт локомотив, без проезжали mimmo беренче йорт һәм байрагы. Ул включил обратный, закрыл дроссель һәм повернулся ко миңа.
  
  
  — Әнә шунда күрәм запас юлы. Безгә яхшырак тукталырга һәм пройтись ходьбы кадәр аэропорт. Без алмыйбыз, алга таба барырга. Син беләсең ничек файдаланырга выключателем?
  
  
  'Минемчә, әйе. Әмма ни өчен без поворачиваем монда?
  
  
  — Сез беләсезме, кайчан бирегә прибудет киләсе пассажирлар поезды?
  
  
  'Юк.'
  
  
  — Ярар, аны да. Мин теләмим невинные кешеләр үләләр».
  
  
  Пар шипел аша двигатель, ә тирәсендә тормозов летели учагы, кайчан тукталдык у переключателя. Аны спрыгнул һәм китте выключателю. Миңа туры килде отвинтить старомодный йозак эленеп тора, һәм аны бераз спину түгел сломал, поворачивая выключатель иске рычагом.
  
  
  Йозак выдул куе кайнатма облако пар миңа зат, кайчан Падра кабат алып килде эго. Ул акрын пополз буенча өскә таба боковому склону. Ул шипел һәм грохотал, ә тирәсендә торбалар әле шелл дим, кайчан Падра һәм бүре выбрались тирәсендә кабинасы. Ул вакытка килгәч, аның вернул переключатель бу исходное положение, Падра инде ишеген товар вагон ярдәм итте һәм кешеләргә чыгу.
  
  
  Ih иде, якынча егерме, кайберләре белән самодельными повязками, кайбер ярдәм итеп торган ике башка. Машинада калган дүртесе: алар үлгән, кайчан безнең обстреляли солдатлар.
  
  
  София һәм Арвия зыян күрмәгән. Алар прибежали миңа. — Нигы, — позвала София. 'Ни бар? Бу иде өчен тавышны?'
  
  
  Аны тиз сөйләде, аларга булган бу күперендә, анда хәзер без торабыз һәм нинди безнең планнар.
  
  
  — Тик бездә бик аз вакыт, — диде аңа аларны. «Без барып аэропорт чыкканчы поезд обнаружат һәм безнең выследят. Сүз уңаенда, биредә бар нәрсә ашарга?
  
  
  — Безнең шәһәр халкы бар eda үзе белән. Ышанам, алар белән бик теләп уртаклашачак, — диде тиз Арвиа.
  
  
  «Без Арвией килдек килешүе чагыштырмача сине», — дип горурланып диде София.
  
  
  'Фантастики. Әмма сез тиеш булачаксыз әйтә миңа соңрак, кайчан бездә булачак, бераз күбрәк вакыт. Хәзер безгә вакыт барырга, ә аның голоден. Чын күңелдән, ничек Принц, ә син беләсеңме, нинди ул, кайчан голоден.
  
  
  Тиздән аннары моның Падра һәм аның раввиннары төркеменә, подкрепляясь ашар килгән крестьяннар. Әлегә без бардык, без, чыршы, икмәк, яшелчәләр, йомырка, сыр һәм копченую баранину. Без ашаттылар Принц аз-азлап өчен тотарга эго белән янәшә үзе ераграк калган. Аны кортлардан, ул напугает ih, әмма алар, киресенчә, дошманның эго алып килергђ тиешлеген белдерђ белән бергә калганнарына бу странной одиссее, Принц иде бераз непокорным, чөнки эму ќитмђгђн ит, ләкин, бәхеткә, ул яратты, сыр.
  
  
  Без бардык ничек була тише буенча пустынным урамнары спящего шәһәр, әмма ике дистә перепуганных крестьяннар наделали-шу. Берничә кеше спрашивали мине, нигә без барышлый Метковиче, иде чертовски җавап бирергә кыен. Аны хәтта сэм да, дип ышанам.
  
  
  Опузен һәм Плоче торалар ценымногие лижет, к Адриатике, һәм анда булмас иде ценымногие җиңелрәк табу өчен көймәләр ирекле сәяхәт Италиягә. Әгәр дә, дип фаразларга без керде тере, һәм ул белә Падра хаклы, кайчан әйтте, дип, безнең, мөгаен, хокукларга һәм проблемаларны үзләренә әлеге шәһәрләрдә. Икесе дә булып тора курорт һәм рыбацкими шәһәрләре белән халык берничә йөз душ һәм зур булмаган укрытиями эчке яки тышкы якта. Шунда алып баралар яхшы юлы, дип, бу очракта иде безнең өчен җитмәү. Ih рыбацкие көймәләр иде семейными лодками, артык маленькими барыбыз өчен дә. Без тиеш украсть паром, курсирующий арасында Плоче һәм Трпанье, һәм моны эшләп переправиться бу nen. Аның сомневался, дип безгә кайчан да булса тапшырып узарга mimmo патруль корабльләр ТЫШКЫ эшләр министрлыгы тибындагы «Оса».
  
  
  Әллә өчен Меткович иде шундый зур проблема. Бу чагыштырмача зур шәһәр, юл, тимер юл бүлеге һәм мөһим коммерцияле бина. Төзелгән урында, анда Неретва разветвляется бу песчаную дельту белән двенадцатью протоками, Меткович ия күп пресной су. Шуңа да карамастан, ул залда ерак түгел сосновых урманнар, ак пляжлар һәм зәңгәр күлмәк далматинского побережья. Бу старомодный шәһәр һәм барысы да ябыла, 7:30, кичке. Радио Белград юкка чыга эфир аша үз полночь башлагач, шәһәрдә күбрәк юк дөньяда.
  
  
  Булмау, төнге тормыш делало безне куркыныч заметными. Проезжающая машина, любопытный полицейский, ялгыз заблудившийся чикләрдә пешей досягае һәм без обнаружены. Без күләгәдә кала иде, һәм аннан буенча тар улочкам. Ниндидер мизгелдә без заблудились булып чыкты һәм шәһәр мәйданында. Gradska vilecnica , ратушасы, булып бер тирәли изге истәлекле урыннар туристик Метковича. Ул аша үтә бөтен күләмдәге архитектура стильләр. Ул өлешчә романская белән полами стилендә готики һәм позднего ренессанса һәм верхушкой, аны яхшырак барлыгы описать буларак, австро-маҗар теле выступ. Бердәнбер, монда ни җитми, чөнки бу төрек тегүче, әмма берничә чаралар оештырыла башлады, без йөреп уздылар mimmo мәчет төзелгән бу 1566 елда, заманында солтан Сулеймана Великолепного.
  
  
  Мин останавливался безне минут өчен полюбоваться бөтен әлеге матурлыгына. Аны хәтта уртаклашкан төркеменә өчен нанести визит үзенең иске кадерлебезге бер-берсенә, связному, ул хәбәр иткәнчә, оборудова миңа хәрби комиссариат үтенече буенча Эвана Карака. Әллә өчен, минем өчен түгел иде искушения нанести бу визиты, әмма идем җитәкчелегендәге бик күп кешеләр сукырларча доверяли миңа өчен вытащить ih буенча передряги тере. Кызганычка каршы, аны да омела безгә малейшего бирү, нәрсә эшләргә, без урынга килеп җиткән кадәр аэропорт.
  
  
  Без перелезли аша диварны башка ахырында шәһәр. Һәркемнең югославских шәһәрләр калса, бар ниндидер дивары, калганнары чорыннан бирле, кайчан сугыш иде локальным эше. Без пересекли участогы болота һәм тар полосасын урта-диңгез җәйде, яки маккии, оливок, инжира һәм розмарина. Ниһаять, без килеп җиттек к кладбищу, ә икенче яктан, дип ышандырды мине Падра, без карый алдылар, самолетлар.
  
  
  Чиркәү иде охшаган кадр тирәсендә иске фильм турында Дракуле. Иде, куе; заброшенная территория полна разрушенных скульптура һәм мертвых агач. Ул күнне Әүлияләштерүне Блаженного Иван Урсини, Часовня блаженного Иван Урсини. Шактый иде пересечь иске зират булсын өчен, иң иске Иван поползли мурашки . Надгробия датированы инде. Иде, хәтта берничә стекков, надгробий богумилов, дини секты, килеп туган тауларында Босния һәм Герцеговина урта гасыр. Күрәсең, сез рисковали заразиться ниндидер дини проказой, чөнки яртысын вакыт мин белмәдем, - дип елый громче, җил яки хатын-кызлар Джзана.
  
  
  Без килдек к озын тесной төркемендә маккиа өчен, аның виднелись туманные далекие утлары. Без протиснулись аша подлесок, һәм анда иде аэропорт, вәгъдә иткәнчә, Падра.
  
  
  Без үсеп, вак таш юллар, әйдәп баручы түләүләр турыдан-туры капкалары янына. Капка иң делле яклады, үзе түгел, бу башкача ничек дыру бу заборе тирәсендәге басулар белән будкой, бер яктан, һәм будкой бераз кушылмаган күләмен белән башка. Бу меньшей торды каравылчы, ә күпчелек кемдер дремал; шулай итеп, кырда иде, артык защищено. Бу минем өчен иде аэропорт. Ул тора тирәсендә ике 2000-метровых очып китү-утыру полосаларының, пересекающихся рәвешендә узкой хәрефе Х ахырында буенча бер очып китү-утыру полосаларының ягыннан капка, булды ике катлы диспетчерлык каланча, увенчанная антенной һәм радиолокационным җиһазлар. Янында башней булган ике ангар төзү.
  
  
  Белән моннан урыннар без басып тордылар, булмый әйтергә ниләр кырында. Аны белү " Ил-14 һәм берничә ТР-33 янында ангаров, әмма калган самолетлар яклады, үзе түгел, бу башкача ничек неопределенные кара фигуры, припаркованные коймасы буенда периметр буенча. Ил-14с һәм ТР да-33, безгә иде безгә мөрәҗәгать нәрсә. Минем өметләр возлагались бу җайланмаларда, алар аны тагын да алмады идентифицировать, ә бу инде, нәрсә кирәк подойти якыннан күрү өчен, алар тирәсендә үзен тудыра .
  
  
  Нигы. .. '
  
  
  Аны чак кына арттарак басып торган. Арвия подошла миңа һәм нежно коснулась минем палочки. — Нигы, әгәр дә без түгел доберемся кадәр Италия тере... .. '
  
  
  — Без доберемся, Арвия, — диде, мин молча скрестив гына карый. «Мөһим түгел, алырбыз без, юкмы», — надулась ул хатын-кызлар логикой. — Мин телим сиңа",-дип әйтер. Без ханым Милан озак һәм киеренке обдумывали хәлне булдык, бу иң яхшы, без нәрсә эшли алабыз, бу -... . .. '
  
  
  'Ятарга!' — кинәт зашипел Падра. Без барыбыз да аска тәгәрәдек җиргә нәкъ керешер алдыннан, арзанлы джип «Шкода» прогремел mimmo, ким караганда метре бездән. Джибын тукталды белән янәшә сәгать, ул бераз белән аралашты өч ир-атлар бу джипе. Аннары джибын кабат урыныннан кузгалды һәм подъехал к каланчада. Каравылчы зур йорт, хәтта шевельнулся.
  
  
  Дулкынлану кебек, прервало барышын мыслей Арвии. Ул авылның, моргая һәм тырышып удаляя травинки белән чђч бар. Ясаганчы, ул смогла кайтырга , җитмәсә, дип отель миңа әйтә, Падра дип сорады миннән: «хәзер, Картер?»
  
  
  «Без нападаем саклауга һәм заходим эченә».
  
  
  «Мин, түземсезлек белән, менә көтәм моның. Тик ничек?'
  
  
  Аның җитди хакта уйлана минутка да. Ниһаять, аңа җавап бирде: «һөҗүм исђ коммандос белән отвлекающими маневрами. Кемне дә булса бар кусок сыр?
  
  
  Без Падрой акрын барды буенча усыпанной гравием юлга кертелде mimmo киосклар сәгать, Принц иде янәшәдә, безнең белән. Аннары без кылдык, круговое хәрәкәт кабинку. Каравылчы зур йорты булырга тиеш иде заметить безне, тик моннан урыннар без хәзер калын, без күргән, ничек эго иреннәре шевельнулись бу довольном храпе.
  
  
  Берничә ярдах нче киосклар аны, положив кулын эчтђге Падры. Ул шунда ук тукталды өчен аны иде прошептать эму: «Я иду беренче. Аны кайчан вытащу кеше аннан, син барасыћ җир караулку.
  
  
  «Ул беркайчан да проснется нчы үз снов», — предсказал Падра. "Аннары без сядем берәр самолет?"
  
  
  — Куркам, түгел, теләсә кайсы самолет. Безгә табарга кирәк шундый, ул шөгыльләнә алачак сыйдыра безнең барыбызны да шулкадәр зур, өчен, безгә понадобилась бер команда пилотлары.
  
  
  — Син яхшы пилот?
  
  
  «Шундый әйбәт, сез ничек машина йөртүче».
  
  
  Мин уйлавымча, ул бик канәгать моның ответом. — Әйтегез әле, гына дип сорады ул, — дип, безгә нишләргә, әгәр мондый самолеты анда юк?
  
  
  «Хэш, — диде мин, — без алабыз гына ышанырга».
  
  
  Без ползли к часовому, әлегә булып чыкты откровенными артыннан. Кырда ягыннан түгел иде безнең машина, безнең хәрәкәт кырында. Аны, кивнул Падре, һәм ул кивнул бу ревматизма бирү өчен, миңа белергә, ул ясаган эш. Ул калдырды үз калганы янында винтовка бар, бер әйләнә-тирәсендәге ир-атлар. Бу эш өчен бесшумного пычак яки бесшумного крюка.
  
  
  Аның потер кусок сыр астында носом Принц, подержал эго анда шактый озак өчен ул аңладым мин делаю, ә аннары ташладым эго аша караульное бина өчен очып китү-посадочную юлга буенча якка алу.
  
  
  Бүре нырнул өчен сыр, mimmo сәгать.
  
  
  Ир-ат чыкты ел саен ниләр, һәм мин килеп аңа карата сзади. Була мизгелләр булганда, яланаяк йөрергә туры килә, һәм бу булды бер тирәсендә шундый момент. Аны алды бераз файда от неожиданности. Һөҗүм булган әйтик, тиздән аннары безумной вылазки Принц, дип каравылчы, хәтта күтәрде үзенең 64А, сүз дә юк, инде шул юнәлтү өчен эго кирәкле юнәлештә. Ул, белмим, минем әлегә булды артык соң. Сәгать повернулся, һәм мин күрдем, ничек раздраженное любопытство аның затлар алмашты удивленным аңлап. Аннары аны разрубил эму гортань ладонью, һәм эго күзләре закатились астында веки. Аның затащил эго кире караульное бина элек белән чагыштырганда, ул өлгергән, упасть җиргә. Аны монда эго эго 64А һәм эго М57, югославия версиясе рус винтовкадан Токаревка М1933. Аны шулай ук алды эго калын шерстяные оекбашлар һәм резин итекләр. Бар иде аяклары күбрәк минем, тик иде, мин моңа шат кына. Минем бик нык опухли аяклары һәм кот очкыч хәл болели. Буенча якка капка Падра инде позаботился турында спящем стражнике. Ул торды миңа спиной, һәм мин, дип билгеләп үтте ул ясый молниеносное хәрәкәт уң кулы. Аннары ул отступил элек, һәм ул күрдем, дип, каравылчы, элеккечә, үз урынында гына максат эго хәзер бераз опустилась бу күкрәгенә, ә күкрәгенә насквозь пропитана кан белән язылган. Миңа да кушылды Падра да, корал белән. «Мин калдырды эго бәхетле», — диде ул. «Хәзер аңа ике ухмыляющихся rta. Син инде тапкан самолет?
  
  
  'Тагын юк.'
  
  
  Хәзер аны иде күрергә барысы да кырда. Аны, посмотрел аның ахырында, молясь өчен безгә бәхет елмайды. Рәткә тезелгән өч «Тетеревятник», тагын бер төркеме, ТР да-33, обломки фюзеляжа Белән-47, тагын бер Ил-14 һәм пар «вертолетларын Алуэтт III». Берни дә мондый.
  
  
  Аны тоймадым, ничек разочарование арта минем күкрәк. Гнев кылган идем, шулай ук якын һәм шул ук вакытта шулай ук ерак, мучение нче осознания моннан тыш, мин подстрекал невинных кешеләр восстанию бары өчен артыгын да ачыкларга сәләтле, юл кузгатылды бу тупик.
  
  
  Тик аннары аны күргәч, иң ерак почмагына аэропорт, анда сергей иде, иң зәгыйфь. Бу бик таныш формада самолеты. Бу мөмкин булмас кебек тоелды, әмма бу шулай иде: Иль-2, двухмоторный транспорт самолеты.
  
  
  «Хэш, собери барлык бирегә, бик тиз ».
  
  
  Падра ясаган адым алга; ул тикшерде, свободна ли юл, аннары взмахнул күрсәттеләр. Куаклар башка читтә юллар зашевелились, шулар тирәсендә чыгуы кешеләр бежали барлык аяк өчен кушылырга безгә.
  
  
  — Син тапкан җайланма? — дип сорады Падра.
  
  
  — Мөмкин, — ухмыльнулся мин. «Урыс күчермәләрен DC-3». Аның пересек басуга, барысы да килә, минем өчен.
  
  
  Иде, бик күп удивленных караш. Басуда барды нибары берничә кеше, һәм без алмадык, чиста әйтерсең, без анда законлы основаниях. Әмма, күрәсең, югославская армия шундый ук катнашучы башкалар кебек армия: сез беркайчан да барыгыз, шунда доброволецлары, һәм беркемгә мешаете. Өстәвенә, дисклар пестрая бригадасы, дип маршировала буенча аэродрому иде пропущена саклауга.
  
  
  Без миновали Ястребки Белән-47 һәм астында узды зур Ил-14. Аның бежал алда, һәм төркем следовала өчен минем бу беспорядочной линиясе. Аны барысы да уйлады, ни өчен аның йөгерү, чөнки диярлек котылгысыз " Ил-2 булырга мөмкин, түшәмен сүтеп алалар, ниятем ягулык яки шундый уен аккумуляторы. Алар выпускали " Ил-2 егерме елга якын, һәм ул да булырга мөмкин иде годным к полетам, гади генә булырга мөмкин иде. Әмма мин та йөгерергә. Бу иде безнең бердәнбер шанс. Добравшись кадәр Ил-2, аны рванул ишек һәм втолкнул барлык эченә.
  
  
  — Син барасың? — дип сорадым София, поднимаясь бортына.
  
  
  «Әйтик, чын күңелдән».
  
  
  «Бу кот очкыч хәл», — дип зарланды ул. «Ул наклонный, һәм nen юк стульев».
  
  
  «Бу йөк самолеты. Урындыклар җыеп алынган.
  
  
  Аның бардым тирәсендә аңа, сбрасывая колодки алдында колесами, омтылып, ул искә төшерү, мин белми идем турында " Ил-2. Ярар, нигездә иде модифицированная Дакота; колач канат 95 футов, озынлыгы 64 футов һәм аленка 12,5 тонна, комплекты двигатель егәрлеге 1800 ат көче туры килә, белән потолком 16000 футов һәм тизлек 140 үзәкләре, кайчан наступали эму бу хвост. Тик бу самолет беркайчан да долетит түгел, бу уставшем хәлдә түгел окислением канатлар һәм пятнами протекающей гидравлической магистрале.
  
  
  Әмма шинах иде һава, һәм бу-яхшы фал иде, дип уйладым мин, әле искә төште, - дип бер тапкыр голландлар коткарды истребитель чорыннан башлап, икенче бөтендөнья сугышы барганда, киптереп, польдер, шиннар, аның шулай ук басымы астында.
  
  
  Аның побежал кире к көне, һәм бортына менде. Аның мрачно дип уйладым, - дип, елмайса, без алыр идек гади табарга җыенучы бу двигатель. Әгәр алар провернулись, алар алыр иде, акча эшләргә. Әгәр алар заработали, аны алыр иде ничектер итеп күтәрергә бу проклятую машинаны һавага, әгәр беркем дә нажимал бу дроссели бик күп тапкыр, яки летал артык күп тапкыр белән артык зур наддувом яки бик аз оборотами.
  
  
  Аның үтте кабинасына. Безнең Ил-2 юк трехопорного шасси, шуңа күрә ул наклонен бу хвост. Аның диде барлык берничә благонамеренных сүзләр ободрения, гәрчә үзе дә диярлек өметләнмәгән, һәм закрыл артыннан занавеску. Аны кайчан, чак кына арттарак басып торган, Падра сидел бу кресле очучы.
  
  
  — Постой, Хэш. Аның күрсәтте зур пальцем уңга. — Яхшы, — диде ул, якын килүне правому креслу.
  
  
  — Димәк, бу юлы син разгребаешь угли.
  
  
  Кабина яклады үзе узкий тесный шкаф белән крошечными окошками. Аның скользнул бу кәнәфи очучы һәм щелкнул берничә переключателями. Буларак, күпчелек очракта самолет россия җитештерү, приборлар урнашкан задом алдан белеп тора, шуңа да миңа туры килде исследовать панель уңнан сулга. Әмма утлары светились тиешенчә һәм атучылары выскочили, указывая нәрсә миндә җитәрлек иде киеренкелек, басым ягулык пробасы һава. Аның үтте аша пусковые операция, дергая дроссели, топливный клапан һәм барысы өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы һәм рычаги, анда алар булырга тиеш DC-3, отчаянно молясь булсын өчен булганы да җитте, бу тартма.
  
  
  Кинәт прожектор яктыртты безнең корпусы, ослепив мине, кайчан пробил лобовое пыяла. Бу бик световая винтовка, интенсив прожектор белән тар луч торган диспетчерлык каланча файдаланды өчен юл маневров. Ул сосредоточился безне, кала анда.
  
  
  — Тавыш бирергә һәм барысы да, — диде аның Падре. «Безне таптылар».
  
  
  « Блаженный Арнир! Хәзер нәрсә?'
  
  
  «Помолись», — диде аңа эму, нажимая төймәгә җибәрү. Юлүткәргечкә двигателе башлады трястись, кайчан тавыш-ы кадәр югары дәрәҗәдәге, тигез урын вой, аңа переключился бу «Сетку». Пропеллер кушылган, алды аны, үзенә эго, һәм итте дросселем . Тирәсендә пычрак торбалар вырвалось ялкыны , һәм Падра содрогнулся.
  
  
  — Борчылма, — крикнул аңа аша тавышны. 'Бу нормаль күренеш. Кайгырмагыз турында сөйләде, бу джибын едет, - дип, безгә.
  
  
  Аша кыры ягыннан манарасы пронеслась «Шкода», набитая солдатлар һәм корал. Падра инде басты белән үз урыннары һәм уставился бу минем тәрәзә, шуныћ аркасында миңа бераз катлаулырак кертергә уң як двигателе. Аның оттолкнул эго һәм әйтте: «тик синнән корал һәм тик синнән кешеләр өчен тотарга ih ераграк безне». Миңа кирәк, берничә минут өчен разогреть двигатель.
  
  
  Ул ныž аша занавеску түгел сказав күбрәк безгә сүзләрен. Двигатель чихали һәм тарахтели әйтелгәнчә, гадәти эш өчен машина укыткан. Ни дәрәҗәдә аның белмидер иде бу яхшы тавышлары өчен двигательләр Швецова. Замигала лампочка, указывающая, дип задняя ишек ачылды, һәм загорелись тагын ике лампочкаларны указывающие дип люки өстендә крылья ачык. Мин дә ишеттем, тавыш та керми, ләкин әле ничек джибын нык занесло, һәм аңа төшми, берничә солдат.
  
  
  Миңа берни дә калмаган иде эшләргә, мәгәр калырга урынында һәм көтәргә, әлегә прогреются двигательләр. Температура поднималась шулай акрын, мин башлады сомневаться алабыз микән без кайчан да булса оторваться нче җирләр.
  
  
  Югославы бросились безгә, целясь миндә, двигатель һәм шиннар. Падра һәм эго кешеләр отбивались үз винтовками һәм автоматлы 64А, алар без алдылар у сәгать. Берничә солдат омты-приблизиться, барышлый бер урында гына басканнар һәм оглянулись, әйтерсең, нидер онытканнар. Аннары алар урнашты була бу асфальт. Джибын кружил, өзлексез стреляя. Буенча "ангара" подъехал тагын бер джибын белән подкреплением. Гомерлеккә иде взлетать хәзер яки беркайчан да.
  
  
  Аның билгеләде закрылки егерме градус, толкнул рычаги идарәсе алга һәм отпустил запугивание. Без башлады хәрәкәт. Без свернули бу очып китү-посадочную юлга. Караш ветроуказатель диде миңа, без эдеме түгел, теге якка: минем иде попутный җил, һәм без тиеш иде развернуться, әмма мин аны түгел, китәм моны. Минем җитәрлек иде проблемалар бу аны саклау тартмалары бу вертикальном хәле, чөнки ул, киресенчә, омела неприятную привычку сузарга уңга. Аннары аны, дип искә төшерде, бу руслар двигательләр түгел, ә Пратт һәм Уитни, һәм алар вращаются бу противоположных юнәлешләре.
  
  
  Тизлеге у җирнең кадәр арткан мину, аннан соң, номерлар унбиш. Инструментлар ожили; датчики кебек нормада. Янә самолет потянуло уңга, һәм янә аның рулил хвостовым руль юнәлешләре. Җеп очып китү-очып төшү полосасын маячил гаять якын. Бирде ответное басымы. Самолет әзер, әмма барысы да тагын да књтђрелђ. Боже, күрәсең, безгә кирәк китәргә Италиягә түгел, ә лететь.
  
  
  Башыннан икенче джибын бер чын күңелдән безне. Эго шофер, по-видимому, иде, ниндидер маньяк, ул отель лобового бәрелешләр. Ике ир-егет өзелеп выпрямились сзади, стреляя тирәсендә үзенең корал шул двигатель. Нос " Ил-2 менде инде, шулай булгач, мин алыр идем күзәтергә происходящим, әмма шул ук вакытта булырга, яхшы мишенью. Моторы взревели тирәли пычрак торбалар вырвалось ак ялкыны.
  
  
  Джибын башлады крениться, кайчан йөртүче маташа булдырмаска безнең соңгы попытке. Ул ата казанда самолет, һәм ул тойдым, ничек самолет завибрировал, тик кыйммђткђ соң выбираться һәм тикшерергә дип килеп чыккан. Аның дернул рычаг элек горизонт юкка чыга. Без иде азат.
  
  
  Аны та, нажимать бу юлүткәргечкә руль җибәрү өчен хәрәкәт итәргә уңга, һәм без пролетели өстендә концом басулар да артык сотне метр җир өстендә. Күтәрелеш минем иде крутой, астында бик косым углом диярлек километр. Аннары выровнял аның эго, һәм свернул сулга. Аны кайчан теләсә астында углом, аны иде күрергә гамәлләре өчен очып китү-төшү полосасы буйлап. Кайдадыр шунда, анда аны, вырвался иреккә, бушевал янгын. Джибын булырга тиеш, перевернулся һәм яндым.
  
  
  Аның ы биеклеккә 35 000 футов, алды курсы көнбатышка таба-көньяк-көнбатышка таба, контролировал охлаждение һәм выровнял самолет. Киресенчә, у нах уңай крейсерская тизлеге якын номерлар үзәкләре, ничек булыр иде, аның безгә чыгарга отель бөтен һава киңлекләрен Югославия, миңа барыбер синнэн арынырга преследующих самолет. Аны алыр иде забраться бераз югарырак, әмма барыбер дә шулкадәр өчен уклониться от береговых зенитных орудие һәм батарей белән-2. Моннан тыш, кешеләр сзади инде шактый замерзли барлык бу ачык ставнями. Әгәр аның заберусь югарырак булса да эшләячәкмен, аларны генә начаррак.
  
  
  Аны выглянул бу боковое тәрәзә, омтылып, ул сориентироваться, әмма берни дә күрдем. Әмма гомуми чертах минем юнәлеш иде, дөрес, ә остальном түгел имело зур әһәмияткә ия. Иртәме-соңмы без үсеп иде Адриатического побережья, аннары Италия.
  
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  
  
  Занавес затрепетал шулай нык, үзем дә сизми Падра кабат керде кабинасына. Мин күрмәдем аны, әлегә ул опустился урынга икенче очучы. Анда ул молча карадым, ничек вырываются выхлопные газы тирәсендә хокук двигательнең. Бер минуттан ул повернулся ко миңа. һәм әйтте сдавленным тавыш белән: «Мин беркайчан да элегрәк түгел летал».
  
  
  — Борчылма, Хэш. Кайчагында без нәрсә дә булса эшлибез беренче тапкыр.
  
  
  — Кая без Италиядә?
  
  
  — Белмим, без полететь к якындагы очып китү-очып төшү полосасын. Бәлки, Пескару яки алга таба побережью ерак түгел, Бари. Хәзер иң мөһиме, без, исчезли тирәсендә һава киңлекләрен Югославия командасы. Ничек гына без минуем утрау Палагружа, без алардан уйдем.
  
  
  «Уен булачак выиграна». Ул позволил моңа выражению проскользнуть аша " эго авызы. 'Яңгырый начар түгел. Күпме вакыт безгә кирәк, булсын өчен, моны эшләргә?
  
  
  «Кырык, кырык биш минут. Ике тапкыр күбрәк, әле итальянского побережья. Ягъни, әгәр безнең килеп тумас яңа проблемалар.
  
  
  - Мондый хәл булмаячак, - ышанычлы, - диде ул. «Без калдырган безнең дошманнар артта калды».
  
  
  — Һәрхәлдә, безнең Метковича. Һәм аны шиклђнђм, алар попытаются перехватить безнең өстендә сушей, анда бәлки бик күп шаһитлар һөҗүм. Әмма ничек гына без оказываемся над морем, без була барабыз җиңел чыгару өчен барлыгы, алар присылают буенча Кастель Стафилич.
  
  
  «Нинди өметләре, әгәр дә алар бу ясасалар?»
  
  
  Аның диде эму дөреслекне. «Якынча шундый ук кебек Аптоса».
  
  
  — Ааа, — диде ул йомшак итеп. Аннары пауза ул мића: «шул Чакта нишләп безгә лететь түбәнрәк калмасын өчен, ih радаров?»
  
  
  «Заманча радар бәлки, артыгын да ачыкларга сәләтле самолет диярлек нульдән метрлы, — дип аңлатты аңа эму. — Ичмасам, бераз здравого мәгънәсен подскажет, аларга, нинди безнең маршрут очу: кратчайший путь бөтен ил. Мин теләмим опускаться түбәнрәк, әгәр алар атакуют һәм, миңа туры киләчәк маневрировать, яки булса барачак алай түгел, миңа тырышырга туры киләчәк планлаштырырга. Ә тирәсендәге кешеләр өчен аны теләмим барырга югарырак».
  
  
  Ул понимающе кивнул. «Шул аркада бик салкын, кайбер кешеләр куркалар үләргә нче кислород җитмәү».
  
  
  — Биредә әле җәй уртасы, — прорычал мин. — Вернись һәм әйт аларга, алар умрут. Һәм әйтегез әле, аларга суларга кулы аша, әгәр дә алар алдында артык көчле җил.
  
  
  Аны кабат тикшерде датчики, әмма барысы да иде тәртиптә. Дәвам итә элеккечә калды, hава басымы мае һәм температура элеккечә калын уң ягында кызыл линия. Двигатель элеккечә үк яңгырады, әйтерсең, алар эшләделәр гади рейсе.
  
  
  Аны, посмотрел аска таба, кайчан яр буе линиясе әверелде цепочку огней, тусклых огней кайбер приморских шәһәрчекләре рыбацких авыллар. Зур соры просторы Динарских Альп хәзер артта калды мине, ә китергәнегез лежали гаять зур, плавные дюны тусклой су, пустыня Адриатики. Анда аста иде чертовски мокрой, тик шушы урыннан, бу выглядело кебек комлы пустыня. Иске самолет та, реветь, һәм ул якын башлады ышанырга, дип, безгә бу алдык.
  
  
  Аннары аны ишетте кем дә булса хихиканье. Аны чак кына арттарак басып торган һәм күрдем, дип, София һәм Арвия протиснулись кабинасына. Бүре булдым белән Софией, һәм ул выглядел шулкадәр несчастным ни дәрәҗәдә мөмкин несчастно хайван».
  
  
  — Без инде су өстендә, — диде аны аларга. «Ун яисә унбиш минут без барысын да эшли алабыз суларга ценымногие җиңелрәк».
  
  
  Хатын-кызлар хихикали һәм толкались у тәрәзәләр өчен выглянуть наружу. Аны, посмотрел на Софию һәм искә төште надменную, презрительную хатын-кызны, аны каршы алды, беренче тапкыр, һәм барысы да, мин алыр идем нәрсә эшләргә, бу повернуться һәм покачать аягы. Ул, мөгаен үлсә, нәрсә ди, анда бар нәрсә мягкое һәм женственное. Шулай да ул, күрәсең, та канашты анда бу скрытой формада.
  
  
  Кабинасына кинәт башы нык трясти, әйтерсең, зур кешедә схватила самолет өчен хвост һәм шулай ук трясла эго. Көмеш авыру тагын пронеслась mimmo тәрәзәләр, бүген ул указала София, һәм полетела алга таба, обжигая безнең яростным порывом пробасы һава.
  
  
  Аның көрәшкән белән руль һәм педалями төзәтү өчен мөмкин занос, ә аннан соң яңадан сарай тәрәзәсеннән бакчага күз ташлады. Ан, бу булмады кирәклеге: мин белә идем, нәрсә; ә шулай ук аны белә өчен, икенчесе көмеш авыру тагын иде югары өстендә безнең.
  
  
  «София, Арвия, возвращайтесь мөрәҗәгать калган. Бик тиз. Әйтегез аларга, барысына да, алар өчен ползли элек, мөмкин кадәр, алга таба да, пригнувшись һәм опустив баш.
  
  
  Алар, ясадылар дип мин, - диде. Аны, посмотрел бу Падру. Ул тотты кулда найденные аларга самолетта сигнальные ракета, кайчан тревожные морщины скользили буенча эго лбу. — Проблемалар, әйе? — диде ул, протягивая миңа берничә ракет.
  
  
  — Җитәрлек, — мрачно диде мин. «Куча мигов».
  
  
  Миг-21-Ф, әгәр булырга, төгәл. «Фишбед» тизлек белән 2,2 Маха белән ракетами сыйныф «һава-һава» «Атолл астында» крылья. Иң яхшы дип тәкъдим итә ала Югославия командасы. Алар икәү каршы егерме яшьлек, безоружного винтового самолеты.
  
  
  'Без нишләргә тиеш? Әйә без тиеш түгел спуститься түбәнрәк?
  
  
  «Югары яки низменному, бу тумаган. Тик алар приблизятся, Хэш, зажги шулкадәр ракет, күпме сможешь, һәм выбрось ih бу тәрәзә.
  
  
  'Мин аңламыйм.'
  
  
  — Минем вакытым юк итеп аңлатырга. Тавыш бирергә, алар бара.'
  
  
  Самолетлар пролетели буенча киң, пикирующей дугасындагы белән шөгыльләнүче тиеш иде калырга бераз югарырак безнең хвоста. Белән воем алар летели диярлек соприкасаясь кончиками канатлар бу фантастическом дә сафта.
  
  
  "Хәзер, Хэш," крикнул мин. «Выбрось бу ракета».
  
  
  Аны да зажег ракета шулай тиз, ничек гына иде, һәм выбросил ih тирәсендә тәрәзә. Аны иде предпочел ия пистолетын Наталья, ул отодвигал иде маяклар ераграк самолеты. Әмма аны иде өлгермәдем, перезарядить тапшырырга эго Падре, ә Миги иде инде, бик якын.
  
  
  Артта калды безнең тирәли канатлар Мигов вырвались дүрт кечкенә шартлау. Ничек мин предполагал, алар обстреляли безнең тирәсендә үз Атоллов. Ракета тизрәк, күбрәк һәм аккуратнее белән чагыштырганда корал. Атоллы килеп җиттек, безгә кайчан Миги взлетели өчен ел саен гаҗәеп фейерверк читтә досягаемости. Астында безнең ракета вспыхивали раскаленным добела пламенем, обжигая безнең канатлары һәм животы. Ракета мелькнули облизывает, ә аннары-берсе өчен башка нырнули аска таба, кит нче самолеты, следуя өчен падающими маяками-ракетами.
  
  
  'Нинди . .. ниләр? — выдохнул Падра белән ачык ртом.
  
  
  «Атоллы притягиваются к жаре, ә горящие ракета выделяют күбрәк җылылык белән чагыштырганда выхлопы безнең иске двигательләрен». Аның эму дип аңлатты. «Кайвакыт булырга, бераз устаревшим — бу өстенлеге».
  
  
  Ракета выстрелили ерак астында безнең буенча, шулай называемым максатларга ягына Адриатического күлмәк. Алар исчезли астында поверхностью, аша мгновение диңгез взорвалось шарлар кызгылт-сары пламени һәм шипящей ак пеной.
  
  
  — Һа, — воскликнула Падра. 'Без бу эшне башкарды. Без вырвали аларның тешләре».
  
  
  — Шулай уйлыйсың, — дип катгый әйтте мин. «У мигов күбрәк клыков һәм алар инде кайталар белән түбәндәге укусом».
  
  
  Ике югослава иде, нибары ике көмеш нокталар артта калды, безне, һәм алар тиз приближались. Аның вытер рукавом мочку өчен вытереть пот, омтылып, ул уйларга. Аның убрал газ, һәм без башладык кими шул широком крутом скольжении. Минем куллар иде мокрыми нче банкы уен коралларында. Өч мең футов һәм тагын да түбәнрәк.
  
  
  — Димәк, без ih югалтабыз, — диде Падра.
  
  
  Эго наивность сняла киеренкелек һәм һавадан мине рассмеяться. «У привязанной кәҗәләр тагын да күбрәк да инде каршы Принц, Хэш. Әгәр дә безгә туры киләчәк нырять, мин теләмим егылырга артык ерак. Һәм, бәлки, бары, бәлки, алмыйм аны задержать ih шактый озак, әлегә без пересечем илгә.
  
  
  — Әгәр без придем итальянского һава киңлеген?
  
  
  «Бәлки, гади Миги шул чакта гына барачак безнең якта».
  
  
  Высотомер показывал 2500 футов, аннары 2000, ә аның та кими. Аны өметләнгәнен, әгәр Миги һәм нападут булса, ясасалар, бу хәзер. Әгәр алар бу ясадык, аны алыр иде алырга бер алар аша безнең белән.
  
  
  Әмма истребители артта калды, әйтерсең бәяләп безне. — Алар ни эшлиләр? — киеренке узды дип сорады Падра. — Ни өчен алар бара?
  
  
  — Алар ясасалар, бу җитә тиздән. Бәлки, алар, жирәбә үткәрәчәк белү, кем беренче килер.
  
  
  Юлүткәргечкә Мгновение чыкты буенча төзергә пробежку, љстђвенђ, классик стилендә. Акрын, ләкин чынлыкта ул снаряда өстендә безнең спускаясь астында углом к безнең хвосту. Бу крутом боковом повороте аны, развернулся 180 градуска замедлившись ки, бу минем спидометр завис бераз югарырак критик әйләнеш. Бу заставило очучы Мигает пикировать бераз круче. Әмма Миг-21 — маневренный самолет, һәм без, безгә минутка да түгел пропадали бөтен игътибар үзәгеннән. Ул минем янга килеп, лижет өчен билгеле булмаган турыдан-туры попадания.
  
  
  «Пулеметы. .. — дип башлады Падра.
  
  
  — Корал, Хэш, — дип, аның эго. «Моның белән иске сундуком шактый берничә якын атак өчен тулысынча разорвать безне клочья».
  
  
  Последовала бомбардировка свинцом. Фюзеляж иде пронизан ситом , ә канатлары тулган отверстиями зурлыгында белән йодрык. Кабинасына белем освещал ослепительная авыру тагын света. Бозлы җил выл аша разбитое лобовое пыяла һәм приборной панельләр башлады вырываться густой кара төтен күтәрелде. "ИЛ-2 кискен дернулся.
  
  
  — Сделай нәрсә дә булса, — - дип елмайды миңа Падра. — Ул чакта син берни дә аласың эшләргә?
  
  
  Аны схватился өчен рычаги, молясь, алар өчен һаман эшләделәр һәм продолжали эшләргә тагын бер көчәячәк. Барлыгы бер секунды...
  
  
  — Әйе, — крикнул аңа бу ревматизма. 'Хәзер!'
  
  
  Аның надавил шушы рычаг элеронов һәм дернул румпель үзенә тезләренә, выпустив бөтен газ. Корабль содрогнулся кадәр черегән сөякләрен, омтылып, ул кабат күтәрелә, кинәт дернувшись хвостом, бу мөмкин булмаган хәл.
  
  
  Мгновение планлаштырган пролететь над нами, ә аннан соң кайтырга ђйлђнђ буенча, тик аның вывел самолет аның траекторию. Раздался оглушительный вой, кайчан очучы попытался кылырга крутой җыелмасы үрләр өчен түгел кичерергә безнең белән, перевернулся нче флагы рөхсәт үтәү һәм ата безгә йөзе пламенем. Лунный сергей сиял бу серебристых крыльях, кайчан экипажы iso барлык көч маташа самолет белән идарә итә. Әмма эго, тизлек һәм безнең үрләр — без иде хәзер биеклектә 1500 футов — аларда күбрәк иде үрләр һәм урыннар моның өчен.
  
  
  Бәрелешләр булган кыска. Заманча истребитель иде җайланмасының каршы ветхой чыгару һәм заманча вооружение бозуына дәлил үз нәтиҗәсен булуын. Ул замер, түгел көчләрендә җыя биеклеккә җиткәч диңгезгә поднялось өчен алырга мөмкиннәр аның. Купол отлетел элек фигуры бу шлемах отчаянно вырвались наружу. Аннан соң самолет рухнул бу Адриатическое күп.
  
  
  Кончик канат ударился турында дулкын, һәм ул закружился һавада, әлегә башка актив ял итү түгел, подхватила аның, һәм ул перевернулся, өскә аяк татарстан ложбину дулкын. Анда ул лежал, брюхом өскә таба, ничек њле чайка белән распростертыми крылья. Ул акрын башлады тонуть.
  
  
  Безнең иде үз проблемалары, алар белән көрәшергә кирәк иде, әмма моның ярамый иде ясарга буенча восторженных криков Падры. «Без сбили ih! Әй, Картер. Ә шаярту,.'
  
  
  — Әлбәттә, шаярту, — әче фыркнул мин, дәвам итеп, качать огнетушитель. "Һәм, әлбәттә, сез беләсезме, кем көлә соңгы?"
  
  
  Кабина әверелде мокрую кешью, әлегә аның маташа выровнять самолет һәм янгынны. Бөтен самолет изрешечен, уң як двигателе кызганыч дергался, извергая маслянистый дим. Ялкын лизнуло воздухозаборники һәм обугленное канат, яки булса да, аның да калды. Аның мрачно уйладым, күпме тирәсендә безнең пассажирлар үлгән яки иде раненое.
  
  
  «Падра, вернись һәм кара, ничек поживают безнең кешеләр», — крикнул аңа аша громовой умирающего двигательнең. Аның лихорадочно эшли, огнетушителях двигательнең, тушив утын уң як двигателе пеной. Падра басты белән урындык һәм схватился өчен занавеску. 'Тик. .. без нәрсә эшли алабыз хәзер?
  
  
  «Без булдырабыз лететь алга таба бер двигателе», — поспешно диде аңа эму. «Әгәр аның алмыйм потушить уты . Әмма бар әле, ул башка Вакытта.
  
  
  'Алмыйбыз . .. ?
  
  
  «Юк, бу шаярту срабатывает бер тапкыр гына. Моннан тыш, бездә инде юк, бу-көч. Торопись!'
  
  
  Аның да отель өчен ул кабинасында янымда җиткәч, җеп. Тавышы ни өчен алар кулланалар повязки күзгә күренеп шул казнях. Башыннан икенче бер мизгел генә иде инде позициясендә, һәм эму түгел мешали бу эго уйный, ничек икенчесенә. Белән безжалостной төгәллек ул доберется кадәр безне. Һәм беркем дә тирәбездә түгел, диде иде ул тагын.
  
  
  Аның выравнивал отказавший двигатель, генә планируя булсын өчен, ярдәм итәргә тизлеге, бер үк вакытта подравнивая калдыклары руль юнәлешләре өчен сбалансировать неравномерное тяговое усилие сул як двигательнең. Мгновение повернул өчен атак.
  
  
  — Карале, — диде Падра. Шул вакытта гына аны билгеләп үткәнчә, ул да үтәде минем боерык. Ул әле торды янымда. «Карагыз, бу гына да түгел».
  
  
  Ул күрсәтте аша разбитое ветровое пыяла. Ул хаклы: безгә сыерчыклар тагын алты истребителей. Өлешенә секунд курку сжал минем тамакны, ә аннары аны аңладым, бу түгел Миги. Бу бик яртысы эскадрильи истребителей G-91Y «Фиат» белән зелено-бело-кызыл кокардой италия ВВС.
  
  
  — Боже мой, — обрадовался мин. «Без чит илдә».
  
  
  — Башка самолет әле дә булачак атаковать? Бар әле вакыт бар.
  
  
  'Мин белмим.'
  
  
  Аның затаил сулышы, гадать, ничек Падра, тәмамлый бармы Мгновение үз атакага һәм рискнет бармы халыкара инцидентом. Мгновение иде оча ђйлђнђ буенча тирәсендә артык иске һәм җиңел G-91Y. Аны аңладым, ни өчен бирегә сыерчыклар Г-91 түгел, ә Ф-104. Алар алыр стартовать белән травяных очып китү-утыру полосаларының якын-тирәдә.
  
  
  Итальян теле самолет приблизился, расплываясь буенча горизонту. Мгновение заколебался бу нерешительности. Аннары кинәт взвился һәм скрылся вдали.
  
  
  — Ул кире кайта, Картер, — сдавленно всхлипнул Падра. «Ул кире кайта. Димәк микән бу...
  
  
  Әйе, — дип мин. Аның включил навигационные утлары, поворотную платформу, аннары включил радио.
  
  
  — Әйе, — диде аның эму. «Бу выигранная уены».
  
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  Пескара — матур диңгез курорт бу тамагы Фольи. Биредә аз сәнәгать, ләкин бу артык мөһим, күп песчаных пляжлар, җылы су һәм эссе кояш. Кызганычка каршы, ул якынча бер дә очрашканым юк иде, мәгәр аша кунакханә номерлары.
  
  
  Аның тукталды кунакханәдә Pensione Cristallo янында пляжем, анда җиңел бриз һәм нәфис плеск дулкыннарның ярдәм иттеләр миңа оправиться җәрәхәтләрдән. Хок тәкъдим итте миңа двухнедельный ялга буенча авыру хисабына АХ.
  
  
  Высадка алып бару шактый иде неинтересной аннары безнең күчү; ә аннары гади натовской суеты җайга салу узды шома. Безнең кеше Римэ килдем алу өчен сложенный лист кәгазь, һәм ул аны алды Принц, һәм соңрак ул миңа әйтте, дип мәгънәсе моның хәбәрләр тора ки, Албания әзерли переворот Югославиянећ ярдәмендә берничә югославских кеше сопротивления. Ih лидеры, ниндидер "Милан" иде ул вакытка мәет. Уйдырма.
  
  
  Аны рисковал тормышы һәм сәламәтлеген алу өчен нәкъ менә бу хәбәр буенча Аптоса. Бу булды бер тирәсендә иң ироничных нәтиҗәләрен минем миссия. Тик соңыннан аны, дип искә төшерде, дип вырвал астыннан борын у югославов танк һәм самолет, һәм үткәрде өлешен авыл халкы аша ih китә һәм авиацияне.
  
  
  Итальянское хөкүмәте заботилось турында жителях Джзана; ул ны ышанычлы ќићњ убежище һәм обещала башлады. София, Падра, һәм ике соңгы ир-атлар бөтен ih төркеме җыелган кайтырга Югославию булсын өчен көрәшне дәвам бәйсезлеге, әмма әлегә ул отдыхала минем белән кунакханәдә. Швейцар күтәрде шактый тавыш та керми тирәсендә Принц, әмма Падра напугал эго тагын да күбрәк Принц, һәм ахыр чиктә швейцар килеште.
  
  
  Бүре хәзер булдым белән Падрой, чөнки бу вакытта эму кирәк түгел иде", - башканы йорт питомца.
  
  
  Падра һәм Принц тышкы якта басып тордылар, коридорда, охраняя минем ишек очрак, әгәр любопытные попытаются мине побеспокоить. Аның лежал голый бу киң түшәк. Арвия лежали янымда һәм ласкала мине үз упругой књкрђк.
  
  
  Икенче яктан, София хисле рәвештә яза двигалась, покусывая мочку минем уха.
  
  
  Бу дәвам итә, инде дүрт көн, хисле рәвештә яза, дико һәм непринужденно, прерываясь гына завтраком, ул, без, чыршы шул санда. Кызлар, күрәсең, аңладык, чөнки минем өчен, алар өчен җитәрлек уртаклаша.
  
  
  Алар килештеләр, бу хакта бергәләп сәяхәт вакытында поездында. Һәм аны алмас тапшырырга худшую формасын ялга авыру.
  
  
  Җеп
  
  
  
  
  Оглавление
  Башлыгы 2
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  Башлыгы 11
  
  
  Башлыгы 12
  
  
  Республика башлыгы 13
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  Картер Нигы
  
  
  
  Безнең агент бу Римэ югалды.
  
  
  перевел Лев Шкловский истәлегенә погибшем сыне Антоне
  
  
  Оригиналь исеме: Agent vermist in Rome
  
  
  
  
  
  Беренче башлыгы
  
  
  У АЙ бар, берничә люксов кунакханәдә бу Манхэттене, ул мин булам, дип атарга. Аны утырышта анда, ә аннары ике атна R&H (ял һәм торгызу) ранчо AX аучылык җир-суларында Вирджинии, ерак түгел Вашингтона, округ Колумбия.
  
  
  Әлеге оешма бар, берничә үз агентлар шартларда эго хезмәткәрләре, һәм бу юата, өйдә хисе . Бу шулай ук канәгатьләндерә чувствительности Хоука к куркынычсызлыгы; - Хок, соры, имзасыз һәм ироничный җитәкчесе AX. Белән бер үк төрле легкостью ул отправляет мине берәр портовый кабак, кишащий головорезами, тик мизгелдә аны әйләнеп кайтам АКШ, аннары куркыныч биремнәр, ул эшләрегезне тикшереп күзәтүче өчен минем кебек, әгәр аңа иде непокорным бала.
  
  
  Минем әле ике ай кала иде неоплачиваемого отпуск, һәм бу-яхшы була иде ахыры хәрби урыны башлады. Минем люксе иде зур спальня белән супер-ванной һәм гостиная белән тулысынча укомплектованным баром. Бу nen иде кухня белән хезмәт номер, ә шеф-пешекче заставлял сезне уйларга, сез торасыз Парижда чорыннан Наполеона Өченче түгел, ә мрачном Нью-Йоркта. Һәм хезмәт күрсәтү иде сдержанным һәм нәтиҗәле. Минем шулай ук иде куча накоплений, хезмәт хакы буенча, алар скопилась минем банк һәм санарга.
  
  
  Аны төшергән трубку янында кроватью һәм назвала коммутатору номеры Тигги.
  
  
  Тигги — бу Табита Инчболд. Пятифутовая искиткеч сложенная английская дворянинка (әти — граф), ул менял привилегии җирле итеп җибәрдек, эшкә секретаре бу фирмага җәмәгатьчелек белән элемтәләр буенча бу Мэдисон-авеню.
  
  
  «Бу Нигы Картер, Тигги».
  
  
  "Тфү син." Аның тавышы иде катнашма кокни һәм австралийского. 'Син монда? Шәһәрдә?' Тигги ала упаковать күп мәгънә берничә кыска сүзләр.
  
  
  Кирәк нибары берничә минут җанланган болтовни — фикер алышу Тигги иде полна завуалированных намеков безнең соңгы онытылмаслык кич бергә — булсын турында килешә очрашуда өчен выпивкой һәм уртак ужином.
  
  
  Бу вакытта бирелгән яртысы-дүртенче. Аның катнашты озын ванну тәмамлый, бозлы душ белђн генђ чиклђнђ өчен освежиться һәм кайтырга тормыш. Бу ванной иде көзгесе кадәр потолка, һәм ул канәгать иде, шуның өчен дип күрдем. Аны янә иде тәртиптә. Миңа кайтты сброшенный аленка, минем мускулларын әлмәттә, лениногорскида, казанда кебек мәңгегә, һәм калмаган шрамов нче попыток башка-конкуренты вырезать кишки тирәсендә минем тормыш һәм кулланырга ih, ничек петлю өчен повесить мине. Бары тик аз серебристо-ак линия показывала, анда эго археологларның ничек бритва пычак кукри үз эшен башлады.
  
  
  Аның намылил зат һәм побрился шома, чиста, керткәнче нанести едкий лосьон аннары бритья. Кайткач, шул йокы бүлмәсе оештыру, аның лениво оделся.
  
  
  Аның скользнул үз куртку. Өчен компенсацияләргә урын киемдә өчен люгера Вильгельмины, аның наполнил юлүткәргечкә эчке минут кожаным кошельком. Аның мельком взглянул бу көзге спальни һәм тапмаган болар барысы да неудовлетворительным. Аны дип галстукны һәм әзер идем отправиться бүген бар, ул без Тигги сайладылар сыйфатында нокта нче тоташу ноктасына кадәр уза.
  
  
  Мизгелдә аның, положив кулын дверную ручку, телефон пронзительно зазвонил.
  
  
  — Тегүче, — диде аның вслух, әмма барыбер әйләнеп кайта һәм алдым трубку.
  
  
  Аның поднес трубку к уху ишетә нидер похожее на магнитофонную язылу карнавал гына да киресенчә. Аның нажал кызыл төймәгә бу телефонном преобразователе, гади оборудовании бу номерлары кунакханәсе, безнең оешма һәм полуслове ишетте танышы тавышы. «...һәм аның, беләм, син ялда, әмма паршивый бюджетына белән алар миңа эшләргә туры килә, дигән сүз миндә юк әле мондый кешеләр, ничек син. Нинди зәгыйфь иде син безгә иде, син безнең бердәнбер кулай агент.
  
  
  Бу иде Хоук. Ул башка ахырында чыбыкларын кызыл телефон һәм сөйләшә минем белән аша, үз офисы Вашингтонда.
  
  
  — Мин әбиләренең башы, босс, — диде мин, призывая барысы да үз сабырлык. — Алмассызмы сез сөйләү миңа тагын бер тапкыр шуны эшлђделђр... — Рим, — выпалил ул, тагын да күбрәк затыкая мине. «Нәрсә вонючее найдено бу Тибре. Бу нәрсә — Клем Андерсон һәм чертовски мертвый. Клем Андерссон иде неважным информатором Италиядә. Иң делле ул беркайчан да бер өлеше безнең оешма, тик вакыт-вакыт баш тартмаган безгә, снабжая безнең мәгълүмат, аны зур егетләр тирәсендә ЦРУ һәм Интерполның алырлык түгел заметить.
  
  
  Хоук башлыгы сверхсекретного, иң кечкенә һәм иң смертоносного бүлекчәләре глобаль разведывательной хезмәте Америк, сүзен дәвам итте: «Ул прислал безгә кучу расплывчатых тәкъдимнәре турында нинди дә булса дерьмовом фильмда, ул алар төшерергә җыеналар. Шундый фильм, анда шпионаж һәм контрразведка тәкъдим ничек гламурное эш. Ләкин сез барлык бу хакта беләсез.
  
  
  Бервакыт бер неосторожный вакытта аңа диде Хоуку, миңа бик ошады фильм, ул аны күргәнем булмады. Көннән ул калдырды вакытында миңа соң, үзенең ребяческим һәм упрямым эчтәлеге. Аңа иде фанатом кино. Бер тирәсендә алар стойких, непреодолимых заблуждений турында минем шәхси (һа-һа) тормыш.
  
  
  «Башта аны, дип уйладым, бу чираттагы роман кино сумлык нче унга кадәр егерме миллион», — дип дәвам итте Хоук. «Әмма Клем та шулай дип, барысы да күпкә глубже. Аңа позволил эму исследовать бу, чөнки ул яхшы кеше иде, бик файдалы безнең челтәре. Аның инде обращал бу игътибар, тик хәзер Клем мәет. Шуңа күрә, бәлки, Клем таныдым нәрсә мөһим. Сиңа забронирован билет сәфәр Alitalia 20:15 аэропорттан кеннеди, ny. Синдә бар сәгате өчен өлгерергә вертолетом, ул доставит сезне тирәсендә Манхэттена аэропортка.
  
  
  «Әмма, сэр ...» — диде мин, экрандагы кебек пухлая һәм сочная Тигги юкка чыга шул тумане.
  
  
  — Сиңа түгел, күбрәк кирәк булачак сәгать өчен прочитать лист мәгълүматлар, — успокаивающе диде ул. — Чын күңелдән хәзер ул керә буенча телексу отель. Сез таба аласыз код үз районның почта ящике бу стойке теркәү. Барысы да сезгә кирәк, залда бу конвертта. Акча чыгымнары, таныклыклар шәхес, ике паспорт. Аны күбрәк тормыйм, сине задерживать. Аның инде күрәм, ничек загораются твои глаза каршындагы турындагы уйлар күңелле италия татлы тормыш. Тик шуны истә тотыгыз: бу эш түгел, ә йөрү». Аны әйтеп үтте нәрсә турында дополнительном көне Нью-Йоркта, ул миңа да кирәк, ләкин Хоук инде повесил трубку. Бу бик уены аны аңа уйнадым, һәм Хоук устанавливал кагыйдәләре.
  
  
  Аңа шалтыратып дежурную өлешне китерергә кушты телекс, ул аны көттем белән бергә барлык иде минем районның почта ящике. Аннан соң аңа шалтыратып бар һәм калдырды леди Инчболд турында хәбәр, кызганычка каршы, минем чакырыла буенча артык срочным эшләре. Кайчан малай на побегушках белән килгән иде телексом һәм тазарачакмын коричневым конвертом, аның протянул эму ике двадцатидолларовые купюры. Биш доллар иде өчен шулай ук арасындагы левобережной украина, ә калганнары чәчәкләр, алар кирәк иде", - доставить Тигги. Минем маһир тәэсир калдыра, дип, алар өчен нах шулай ук зур утешением нинди иде минем өчен бирем, ул миңа кинәт ли.
  
  
  Телексное хәбәр озынлыгы алты футов, развернувшееся кебек зур кусок туалетной кәгазь, беренче карашка выглядело түгел, артык скучным хисап киләчәге турында чикагской сәүдә соей. Әмма кайчан аның укыдым эго аша поляризованный прозрачный контейнердагы лист белән кодовым номер дүрт буенча конверта, дип чынбарлыкны ачып бирде ул эго тоту мөһим. Тулы хисап турында гамәлләрендә һәм подозрениях Клемму Андерсона, минем прикрытие моның өчен биремнәр белән предысторией һәм икенче прикрытие, кирәк булган очракта. Адреслары ике контактных йорт Римэ һәм кайбер наспех җыелган мәгълүматлар турында именах, упомянутых бу хисапларда Андерсона.
  
  
  Аның укыдым эго тиз һәм сак разматывая кђгазь строчка өчен строчкой һәм запихивая бу стандартную шредерную машинаны безнең апартаментах. Күбрәк аны укыган идем, шуңа күбрәк убеждался, дип Хоук отправляет мине ниндидер ауга өчен привидениями. Ул хаклы башында. Бу имеш-мимешләр иде һәм сплетни, алар казались артык уместными бу реклама фильм, караганда расследовании AX. Берничә каты очрак, ә калганын да артык пузыри. Лоренцо Конти, итальян теле продюсеры широкоэкранных спектакль, наполненных, секс һәм кан белән язылган, катнашкан мәсәлән барлык классик әсәрләр кую-нче «Одиссеи» кадәр «Агнца Мария», әзерләгән яңа эпопею « дип аталган Агымы света» . Фильм белән халыкара оккупацией турында хәбәр ашырылырга мөмкин вакытында Өченче бөтендөнья сугышы.
  
  
  Тегүче, барысы да, кайчан булса укыган газета, белсеннәр бу хакта. Гайре мөмкин, Хоука, ул авырлык белән просматривал чит ил яңалыкларын, аннары күпмедер вакыт наслаждался комиксами, ә аннары выбрасывал газетасына.
  
  
  Конти иде ненадежным һәм ловким парнем. Хәтта иң уңышлы эго булган инвесторларга китерә торган бары бер өлеше, керем, шул ук вакытта Лоренцо, икенче яктан, алган табыш тотуга үз палаццо бу Римэ, үз виллы бу Капри, үз замка көньягында Франция һәм күп любовниц, чучел хайваннар, прислуги һәм всяких прихлебателей. Тик икеле иде конфиденциальная яңалык. Башка хөрмәтле продюсерлары тирәсендә Лондон яки Голливуд следовали ул шул ук жадной схема.
  
  
  Клем Андерссон башкарды сноску турында необъяснимом үтерүдә яшь австрия кабына. Кеше үтерү, аны Конти кебек, туар үз вөҗдан, өстәвенә, тиздән аннары аның вафатыннан бар случился нервный срыв, һәм ул эштән киткән ике ай ял йорты һәм клиникада. Әмма бу да иде нормаль. Йолдыз шулай ук заменимы, ничек секретные агентлары. Һәм срывы өчен йолдызлар зур кино шулай ук часты кебек романнар белән яңа эшли башлаган актрисами. Партнерлар Конти буенча яңа фильму булды сэр Хью Марсленд, элекке британия министры белән сомнительной финанс абруе кадерле икән, әмма чуждый ачык бассейн, шоу-бизнес һәм понятных белән элемтәләрне английскими дистрибьюторскими компанияләре. Дэн Пьеро Симка, үзгәрүчән итальян теле карлик; сәясәтче һәм банкир- "плейбой", шулай ук бик нормаль партнеры, бу предприятиедә ничек Верелдейнде. Һәм, ниһаять, Стадс Мэллори, бәйсез америка продюсеры-режиссер, танылган ике оскароносными фильмами дистә ел чамасы элек.
  
  
  Составына иде шул, ничек сөйләшергә кирәк булган көтәргә нче эпопеи Конти. Якын ун топовых исемнәрен буенча Англия, Франция, Италия һәм илнең төньяк һәм көньяк америка. Күбесе шулар тирәсендә иде приглашенными йолдызлар бары биш кадәр ун минут, әмма ih исемнәрен бик яхшы смотрелись иде игълан итү. Ике төп ролен уйнады Камилла Кавур, соңгы италия секс-бомба, һәм Майкл, Спорт, инглиз теле карак, бар иде, аның иң яхшы елларда алмаганда, реклама кыйммәтләре.
  
  
  Телексное хәбәр иде тулысынча курген кебек прозрачный. ф. хелимова. Аның опустился идәнгә бу позе йоги өчен, игътибарга алу һәм яңадан карарга материал инде ул иде минем баштан. Аңа позволил үзенең акыл булырга бөтенләй пустым, ә аннары барысы да развернулось хәбәр янә, әйтерсең, аны укыган эго артык дәрәҗәдә күп.
  
  
  Бернинди могҗизалар булмады. Уртак итеп тану, фильмның төп геройлары иде аферистами, Клем башкарды күп заметок саны турында хәрби техниканы, җыелган өчен версиясе Конти турында Өченче бөтендөнья сугышында: танклар, самолетлар, фальшивые ракета белән подземными бетонными бункерами өчен ашату, тик бу да, иде, гадәти эш. Һәм ул шулай булырга тиеш иде узабыз, материаллар белән арткан күп италия, английских, америка һәм натовских офицер бәйле.
  
  
  Һәр эре фильм сугыш турында, хәтта, әгәр ул легальный гына яртылаш ала исәп тотарга рәсми рәвештә хезмәттәшлек хөкүмәте. Бу да булмады, берни дә үзенчәлекле. Кала иде гына булса да Клем үтерелә. Әмма хәтта бу мәҗбүри түгел имело мөнәсәбәт эго исследованиям фильм Җеп Дөньяда . Музейдагы берничә заметкам, Клем иде тәртипле кеше иде, әмма шактый сомнительным аркасында үз пристрастия к азартным уеннарга, һәм үзенең даими бурычлар алдында законсыз ростовщиками. Сәбәпләрен һәм шулар буенча ул булып чыкты бу Тибре, бәлки күпкә күбрәк эго любопытство уңаеннан киноэпопеи.
  
  
  Минем иде, ун минут өчен тагын җыелырга. Аны алды Вильгельмину, минем Люгер, Хьюго, минем стилет һәм Пьер, газ бомбу тирәли ih яшерен отрезать төбендә чемодана һәм янә упаковал кием-салым, аны, аңа гына сак повесил бу гардеробе спальни. Аны төшергән куртку өчен кияргђ наплечную кобуру. Аның закатал рукав һәм застегнул тар оболочку стилета. Бу этапта миңа да кирәк иде газ бомба, аны кая ee гадәттә кладу, шуңа күрә аның салды Пьер минутына. Аның инде заказал хисабына, һәм посыльный постучал бу ишек булганда, аны кабат надел куртку.
  
  
  Аның выбросил барлык тирәсендә баш һәм сосредоточился үз-яңа шәхес. Аэропортта кеннеди, ny аңа иде инде Роджером (Джерри) Карром, бай техасским нефтяником, у, аның башлы гына бер — наслаждаться тормышы һәм аңларга бар табыш, ул беркайчан да иссякнет. Бу бик дисклар роле, аны аны яратты, уйнарга, тик Хоук, тегүче тик синнән генә бирә миңа аның шактый өлеше.
  
  
  Ничек Карру, миңа кирәк иде", - акча кертүнең бу фильм өчен түгел табыш алырга, шулай өчен, наслаждаться перспектива " җәмгыяте спелых йолдызларны иртәнге аш, төшке аш һәм кичке аш, ә бәлки, хәтта бик тә, бик поздним перекусом. Миңа ошый, мондый әйберләр минем роле Ника Картера, булмаса, факт, бу комачаулаган эшемә. Әгәр миңа чыгарга туры килде буенча ролен Джерри Карра, минем иде, икенче прикрытие белән паспорты; бу Бен Карпентер, журналист-фрилансер. Берничә пьяница, распущенная рәсем белән күпчелек социаль свободой хәрәкәт караганда техасский playboy.
  
  
  Аэропортта кеннеди, ny улыбающаяся кыз белән шөгыльләнүче выглядела әйтик, әйтерсең сошла белән интернетта чор Торгызу яки бер тирәсендә соңгы италия фильмнар бирде Джерри Карру билет самолет, беренче класслы. Бирде дөрес камап бу пассажирском туннеле, һәм мине керттерде башка тентњ минем шәхси кибетеннен: люгера, пычак һәм бомба да төшмәде.
  
  
  Бу киоске залында вылета аны сатып алган шактый журнал һәм китап йомшак тышлы дәфтәрен ачып куйды алдыма өчен тутырырга рейс аша Нью-Йорк Рим очракта аны түгел алмыйм уснуть. Бу идеале аны тиеш иде, ял ит башында биремнәр, әмма ул булырга тиеш эшләнгән естественным итеп. Хәтта иң яхшы табиблар да AX түгел, уйлап сәдәп белән шөгыльләнүче бирде иде миңа йокыны, аның тирәсендә аны, чыгам белән мондый физик әзерлек һәм присутствием рухын, миңа калса иде.
  
  
  Самолет Jumbojet шыгрым гына яртылаш, һәм ул якынча бер беренче планда сыйныфта. Сергей керткәннәр белән напоминанием түгел, тәмәке тарту, һәм аның пристегнул ремень куркынычсызлык. Минем иде, биш минут өчен күзәтергә минем попутчиками — предосторожность, аны мин һәрвакыт принимаю, путешествуя микән аны самолетта, автобуста яки повозке, запряженной ослом. Аның, дип уйлады ни дђрђќђдђ аның алам расслабиться һәм никадәр бу имин.
  
  
  Пассажирлар иде, барлыгы ун кеше. Дүрт бизнесменнар, якыннарын бер-берсенә карата бер, диярлек, бер үк үз темных кигән һәм шушы дипломатическими портфельләр. Өч пар урта яшьләрдәге алтын табличками исемнәре язылган, алар идентифицировали ничек инде әгъзалары роскошной туристик төркем дөнья турне. Барысы да яхшы, невинное һәм далекое, оставляя миңа берничә утыргычлар, үзебез өчен, берничә сорау белән буш рядами алда һәм артта калды мине.
  
  
  Ничек генә яндым яшел святый, һәм без булып чыкты һавада, аның кайта бәдрәф. Анда мин төшергән кобуру белән Люгера һәм ножны белән стилета. Кайткач, үзенең урын, положил аның ih бу үз дипломатический портфелен тапшырды һәм повернул йозак куркынычсызлык. Әгәр миңа посчастливится күз йомарга вакытында очу, мин теләмим рисковать шуның белән, бу минем куртка расстегнется, ә минем попутчиков хокукларга странные уйлар турында угонах самолет һәм теге мондый . Мин нәкъ погрузился бу легкое укылыш башлагач, домофон просигналил турында үзенең барында. Соблазнительный, йомшак хатын-кызлар тавышы диде италиянећ, француз һәм инглиз телләрендә булачак бирелергә eda.
  
  
  Стюардесс булмады, ике. Мин алмадым дип әйтә турында одноq күбрәк булса иде анда. Әмма икенчесе сәхнәдә минем игътибар белән моннан тыш, бирле, ничек аны беренче дип билгеләп үтте аның. Бу бик зур хатын-кыз. Берничә дюймов югарырак минем брошенной Тигги. Һәм пышнее. Ул заполнила үз причудливую униформу ахыргача дюйма, наклоняясь өчен куярга минем эду. Бу вакытта нибары моның шулкадәр күп иде-ул да диярлек заполнило бөтен бүлмә. Аның, дип искә төшерде, дип кайчандыр яшәгән француз короле, бокалы өчен шәраб, аның выдувались төгәл формасы буенча грудей эго тогдашней яраткан любовницы. Аны иде алдына дип хис итәргә тиеш иде бу кеше.
  
  
  Аның диде. - 'Рәхмәт'
  
  
  Ул, диде. Һәм ул иде, теге хатын, алар елмая гына бөтен юллары от үз озын, менә дигән, красновато-көрән чђч кадәр иң озын аяк, обернутых нейлоном кадәр кончиков бармак үзләренең менә дигән мини-сапожек.
  
  
  Өчен «ужином кызыл шәраб», — диде ул. «Тик бездә шулай ук бар Colognola. Кызыл шәраб, ул, һәрхәлдә, түгел калыша Soave күрсәткечләрне тикшереп тору ак вин, һәм ул бара буенча төбәккә, анда аны туа. Бу да бирергә була.
  
  
  Аны инглиз теле иде диярлек башка фишка; гына бераз скованно сайлауда сүзләр, әмма бик увлекательно.
  
  
  Аны дип сорады. - "Твоя родина?"
  
  
  "Венето", диде ул. «Венециядә. Тик аның буенча Падуи. Күбрәк эченә ил.
  
  
  «Попробую Colognola», — диде мин. «Әмма шул бер шартлары. .. '
  
  
  — Шулай бар, сэр ... — Ул взглянула бу исемлеккә пассажирлар, ул держала бүген кулымда. — Мистер Карр? Минем обслуживали соңгы пассажиром бу секцияләр, ә икенчесе стюардесса инде уехала үз тележкой. — Син попробуешь бу шәраб минем белән, — диде мин.
  
  
  — Бу тулысынча мohи сикергәли, — шуны диде ул. Әмма бу күбрәк походило башына нидер караганда, тулы, баш тарту.
  
  
  — Кагыйдәләре булдырылган өчен ih бозмаска, яки, һәрхәлдә, боза, синьорина, — диде мин. — Синьорина?
  
  
  — Синьорина Morandi, — диде ул. Һәм янә, ул одарила мине бер тирәсендә алар обволакивающих, всеохватывающих елмаю.
  
  
  «Розанна Morandi, мистер Карр».
  
  
  — Джерри, Розанна, — диде мин. «Алабыз микән без килешә узу кайбер тирәсендә әлеге сикергәли? Охшамаган өчен, синең бүлеге халык белән шыгрым тулы иде. Аның дип искә төшерде үз вакытлы роле бай нефть плейбоя һәм тапкан бу бумажнике егерме команда арасына. «Әгәр син отдашь бу үз подруге, ул мөгаен алачак турында кайгыртырга калган пассажирах?»
  
  
  Елмаю иде, хәзер елмаеп заговорщика.
  
  
  «Бу күбрәк противоречит кагыйдәләре, Джерри», — диде ул, газетабызныћ библ. — Тик Анджеле бу ошар. Бу пар чулок өчен нах. Аны тиздән вернусь белән Colognola. Ул шундый ук легкое һәм мягкое, ничек Соаве, әмма хәнҗәр.
  
  
  'Син?' Аңа диде бу, беренче караганда ул китте.
  
  
  — Мөмкин, — ди Розанна. 'Карыйбыз.'
  
  
  Тиздән ул кайтты, ике шешәләр ыргыта Colognola һәм кечкенә подносом белән ашар өчен үзләрен. Ул опустилась бу сиденье янымда куйды һәм поднос на полку алдына.
  
  
  «Калды ике якшәмбе көннәрендә», — диде ул. «Ә аннары янә башлана һәм хаос . Аннары туристлык сезоны башлана. Барысы да урыннар белән мәшгуль булачак. Алар барысы да, ни тели-шул башка. Һәм бу калын иске бизнесменнар, алар башлыйлар мине щипать, чөнки алар укыдылар нәрсә турында бу италия щипках һәм хәзер тели кулланырга бу гамәлдә. Миңа ценымногие күбрәк ошый, кайчан да crowded кебек хәзер. Хәтта әгәр җәмгыять алай уйлый».
  
  
  Ул сломала пломбы бу шешәләргә һәм откупорила ih натренированным хәрәкәте штопора. Ул налила бераз минем бер стакан булсын өчен, аны татып карады. Ул иде, шулай ук яхшы, ничек ул дип, легким һәм ароматным белән яхшы послевкусием.
  
  
  Аңа кивнул, һәм ул наполнила икесе дә бокала. Без эчтек бергә невысказанном тосте. Минем иде стойкое хисе, без пьем өчен бер үк.
  
  
  Аннары берничә стаканов Розанна отодвинула разделявший безнең неуклюжий урындык һәм прислонилась миңа барысына да үз авырлыгындагы.
  
  
  «Шулай инде яхшырак, Джерри», — диде ул, останавливая үз невинные карие глаза на абыем, ә бер кешедә блуждала буенча минем кулымда белән шөгыльләнүче двигалась аның күкрәгенә. Ул оттолкнула бу кулын, ә сжала аны тагын да ныклырак.
  
  
  Башка стюардесса җыйды безнең поднослар һәм ике буш шешә астыннан шәраб. Сергей самолетта бару иде выключен, һәм ни дәрәҗәдә аның алыр идем күрергә, башка пассажирлар, бизнесменнар һәм гастролирующие байлар парлар урта яшьләрдәге йоклый. Мин әле яңа кеше бу мәхәббәт беренче караштан, ләкин, гадәттә, ул кайчагында бу мизгелләр янаулар, көчәнеш, о Беркайчан да хәзерге кебек: гади, тәртипсез рәвештә һәм воодушевляюще: от башлангыч алмашу взглядами өчен ашар к стремительному дәрәҗәдә үткәрү, аны инде ярамый булдырмаска. Берничә секунд без опустили спинку башка утыргычлар, бездә барысы да пространство, уединение һәм уңайлыклар турында, алар гына ала хыялланырга ике кеше.
  
  
  Розанна ярдәм итте миңа төшерергә куртку түгел отрывая губернасында нче минем rta. Аның тел иде минем во рту, ничек потерявшаяся, испуганная балык. Ул стряхнула верхнюю өлеше үз униформа һәм тиз избавилась нче чулок һәм туфель. Югары энергичная хатын-кыз көтелмәгән нежностью җиңел сексуаль бабочки.
  
  
  Алга таба ощупывающие кулы иде һәркайда. Астында минем расстегнутой рубашкой, хәзер бессовестно түбәнрәк һәм артык настойчиво, ә аннары кусающий авызы һәм ищущий тел. Бирде әй шуның кадәр, ничә алды. Аннары аны вторгся бу нах, анда сходились бу озын классик аяклары һәм последовали акрын тянущиеся минут үзара экстаза. Бу төзекләндерү эшләре таләп сүзләр; безнең яктырткычлар инде", - диделәр безгә барысы да.
  
  
  Без бергә үсеп, кульминации, Розанна гына тирән вздохнула зур канәгатьлек белән.
  
  
  Аның әле ял иткђн чакта Розанна, авылларда ачыктан-ачык һәм улыбалась янымда. Алмаганда, җиңелчә румянца тыш, бу елмаю, аны хәзер напоминала упитанную кошачью улыбку, ул иде бик үрнәге респектабельной һәм почтенной стюардессы, уделившей берничә минут болтовне, һәм берни дә күбрәк белән респектабельному пассажиру.
  
  
  «Әгәр син кайчан да булса кабат захочешь оча безнең белән, Джерри, — диде ул, — убедись, дип нишлисең, бу ике сезон арасында хәзерге кебек».
  
  
  Аны дип сорады. — "Син занимаешься мәхәббәт турында гына һавада? — Ахыр чиктә, аны планлаштырам калырга Римэ берничә атна. Бәлки, аны куллана алыр иде, буш булсын, ел саен барлык төп истәлекле урыннары. Димәк, син — югары ноктасы барлык изюминок.
  
  
  — Бу ж, рәхмәт, Джерри, — диде ул. «Мин күп летаю анда һәм кирегә. Әмма әгәр аны бушлай, сез минем белән элемтәгә керә аласыз буенча моңа номеры. Ул бирде миңа телефон номеры, ул сак записаны бу блокнот. «Минемчә, булыр иде яхшы белергә, бу тагын без нәрсә эшли алабыз җирдә башка барлык бу кешеләр-тирәбездә». Ул помахала бер кулы белән башкаларга спящим пассажирларга һәм захихикала. 'Кайда син остановишься? Әгәр бу бигүк дерзко, бәлки, аны шалтырата алыр иде, сиңа шунда.
  
  
  — Albergo Le Superbe, — диде мин. «Әгәр мине анда булмас, барыйк хәбәр».
  
  
  — Син собираешься эшләргә Римэ, Джерри?
  
  
  Бу иде невинный һәм бик очевидный штопора, мин дә тойдым, ничек эшләде, минем системасы кисәтү. Легкое покалывание бу муенында, ул, мин ничек аңладым, тора инстинктивным признаком куркыныч.
  
  
  Бу иде штопора алырлар иде rss миңа теләсә нинди, тик мизгелдә иде неудачным. Якын теләсә кайсы ясаган иде, бу күпкә иртәрәк. Әзерлек янында һәрвакыт эшләнә ярдәмендә сөйләшү, һәм беркем дә көтә нче секска өчен бераз смягчить максаты. Һәм «максат» — бу булса дип мин тойдым белән беренче көннән алып. Миңа кирәк нибары берничә десятых секунд өчен эшкәртергә бу фикер минем башка.
  
  
  — Мин телим навестить анда киношников, — дип әйтте, мин түгел прерывая сөйләшү. «Бу Лоренцо Конти. Бәлки, аның вложу бераз акча шул эго яңа постановку».
  
  
  «Ах, Җеп Дөньяда», — диде Розанна, һәм ул якын күрдем, ничек реле щелкнуло бу призраке өчен улыбающимся, чувственным зат Мадонны бу куе тотарга тырышты рамке. «Әгәр син укымасаң, очрашырга андый кешеләр белән, синдә булмас, күп вакыт белән очрашу өчен нинди дә булса стюардессой Розаной».
  
  
  Аның ышандырды аны, дип, аннары безнең уртак оргазма ул беркайчан да була алмый, минем өчен незначительной.
  
  
  Без бераз поболтали үзе турында, хакында иң яхшы рестораннарда бу Рифму турында нинди искиткеч отель Le Superbe, һәм шулай алга таба. Бу янә иде невинные разговлры, әмма аны выдало дип, аннан моннан тыш, ул ничек связала минем сәфәр Рим белән "Концом Дөнья" , ул отбросила тормышта төрлесе любопытство.
  
  
  Шулай булгач, без болтали һәм дремали берничә сәгать эчендә, әле дә бик матур. Аннары Розанна извинилась.
  
  
  «Eda әле бирелергә», — диде ул. «Иртәнге аш алдыннан приземлением. Син потеряешь минем телефон номеры, Джерри?
  
  
  Аның диде әй, дип тормыйм моны.
  
  
  Мин түгел дип, әй, дип отправлю эго связному AX Рим өчен тирәнтен тикшерү синьорины Morandi, ee биографиясен һәм аның барлык үткән һәм чын белән элемтәләр "Концом Дөнья" һәм мәрхүм Клемом Андерсом.
  
  
  
  
  Башлыгы 2
  
  
  
  
  Аэропортта исемендәге Леонардо да Винея Фумичино астында Рим царил тулы беспорядок. Аның күрсәтте исемен дөрес һәм тиз үтте таможню һәм тикшерү куркынычсызлык. Аңа бросился бу көрәш такси. Барды гадәти забастовка аэропортында, һәм конкуренция өчен такси кырыс иде. Ахыр чиктә, аны тапкан дружелюбного ублюдка, ул килеште отвезти минем белән минем сумка шәһәргә белән бергә ике башка пассажир нибары өлешен кешегә сверх гомуми сумманың.
  
  
  Алар алды минем бронь кунакханәдә Le Superbe, һәм Хоук башкарды, үз, гади уңган-булган җан ияләре приготовлений. Миңа относились әйтерсең, аның, чыннан да, контролировал техасские миллионнарча. Аны кайчан утырышта, дип сорады, аны теркәлгән бармы ук Стадс Мэллори яки сэр Хью Марсленд.
  
  
  — Икесе дә, мистер Карр. Портье шатланып раслады әлеге AX турында хәбәр Le Superbe булып тора рәсми булмаган түләүләргә штаб-фатиры укылыр Wereldeinde.
  
  
  — Ул вакытта аны бары тик язармын аларга хәбәр, — диде мин. Минем кулымда иде кусок кунакханә кәгазь, ясаганчы, аны вынул ручку тирәсендә кармана. Аның язган, без дә бер үк, шул рәвешле покрыв куркынычын моннан бер юлламалары буенча пропадет. Аның отель элемтәгә керергә мөмкин кадәр тизрәк. «Кадерле сэр Хью, — дип язды аның (һәм «Кадерле Мэллори» икенче сообщении), — Лью, Кевин велел миңа увидеться сезнең белән Римэ. Аның телим фильм шталь асылы. Һәм, дип уйлыйм "Концец Дөньяда" барысы да әле бәлки шанс моны » .
  
  
  Поднес зур неразборчивую имза, һәм клера бросился өчен скрепками өчен визит карточкаларының, алар бирде миңа Хоук, идентифицировав мине ничек әгъзасы вәкиллекле хьюстонского джентльменского клубы .
  
  
  Посыльный отвел мине алтынчы катта, бу номерны выглядел артык элегантно, нәрсә ул, дип мин калдырды Нью-Йоркта. Le Superbe башлады үз кунакханә тормыш якты вакытлар гасырлар чигендә һәм эго күпсанлы үзгәрешләр стиль һәм реконструкциями, беркайчан да следовал заманча тенденцияләр арттыру заполняемости юлы белән аеру үз люксов артык вак урыны. Аның вынул ике яңа купюры 1000 лир өчен посыльного, ә аннары тапшырды эму бер караганда, 5000 һәм велел аңа кайту өчен максималь тизлек белән иң соңгы һәм иң тулы картасы Рифму. Аның шактый яхшы таныш шәһәр, әмма планлаштырган стадионга ияләнү бик тиз, җавап көтмичә, ел минем иң яхшы җыелмасы: ике хәбәр итү.
  
  
  Әйләнеп кайта ул иң элек караганда, аны тәмамлый распаковываться. Буларак бүләкне аның баш тарткан тапшыру, ул аны кире кайтарырга отель.
  
  
  Аның потратил биш минут сосредоточенного игътибар картада, ул шөгыльләнә разложенном торышы покрывала яртысын минем түшәк барокко стилендәге. Аны раслады үзенең белү үткән, заполнил берничә смутных таплар хәтер һәм билгеләде урнашуыгыз, " безнең контактных адреслар: берсе игелекле Париоли, икенчесе шумном Трастевере буенча теге якка Тибра.
  
  
  Алга таба кирәкле һәм привычной рутиналар аны, вынул «Люгер» бер дипломатик кейса, разобрал эго һәм капнул майлы бу ударный механизмы. Аннары аны, разделся биш минут йоги. Аннары аны жим ятып кына торды өчен, бераз ял итәргә, ни Розанна шулай бәхетле гомер лишила мине самолетта, мин телим онытырга бу хакта кадәр икесе дә ахырына көн кирәк икән.
  
  
  Әгәр аны гына алган җавапны үз хәбәрләр, нәрсә булыр иде дә, чөнки күбрәк аның, дип уйлады турында Розане — факте-дип, аны стимулирующая прелюдия иде, бер үк вакытта нәтиҗәле һәм эротической, — шуңа күбрәк аның убеждался, ул ничектер белән бәйле "Концом дөнья".
  
  
  Аның погрузился бу тирән йокы, миңа приснился күңелле сон, ул иде расслабленным воспроизведением минем белән очрашу Розаной. Бары тик минем сне самолетта күбрәк беркемне дә иде һәм эше обрабатывались бераз эшен җентекләбрәк башкарырга. Әлегә прозвенел хђвефле.
  
  
  Аның проснулась тиз һәм канәгать түгел иде. Телефон зазвонил. Аны төшергән трубку белән крючка.
  
  
  — Мистер Карр? Хатын-кызлар тавышы белән легким чит акцентом.
  
  
  — Сез присоединитесь сүзгә кушыла?
  
  
  — Сэр Хью Марсленд сезнең өчен. Туктагыз, зинһар.
  
  
  Аның подождал, һәм артык җылы, артык вибрирующий тавышы урын алды девичьего.
  
  
  — Сез сөйләгез белән Хью Марслендом, мистер Карр, — диде ул. (Һәрвакыт ахирәттә, әгәр дә инглиз онытмый үзенең титулын артык иртә.) «Мин алды сезнең хәбәр. Лью бик предусмотрительно киңәш сезгә безнең белән элемтәгә керергә. Ничек поживает бу иске юләр?
  
  
  Аңа җавап бирде мәгълүмат, аны Хоук тапшырды миңа буенча телексу. Лью, бу иске сумасшедший, путешествовал үз яхтада « Безумная Джейн» у ярларның Даймонд-Рид белән бергә Мими, бишенче миссис Кевин. Туры поздороваться караганда, аларның икесенең дә.
  
  
  — Куркам, финанс белән урап « икесе дә ахырына Дөнья» барысы да тәртиптә, кадерлем, — диде сэр Хью, бераз вспомнив Лью. — Әмма бернинди сәбәпләр аркасында, нишләп безгә дә очрашырга булсын өчен, бераз расслабиться бу la bella Roma. Ренцо Конти дип кем тирәбездә телибез очрашырга өчен эчәргә һәм үткәрү кичәсе. Аңа шат булыр иде, әгәр сез дә кушылды. Әйтик, яртысы җиденче залында «Монца»?
  
  
  Аңа диде, миңа бу ошар.
  
  
  Кыска сөйләшү иде диярлек өчен җитәрлек төзергә тамаша турында сэре Хью көннең плоти һәм кан. Белемле һәм яхшы тәртипле инглиз белән фальшивой внешностью җәмгыяте крутых егет, аңа туры килде маскировать үз снобизм өчен ала ул акча эшләү фунт, маркасы, франк яки лиру, алар ул унаследовал башкалар кебек малайлар. Иде дә диярлек, мөгаен, дип Ахырында" Дөнья найдется урын өчен тагын кушылмаган күп акча. Бу гына әйтелгән итәргә өлеш артык җәлеп итәргә тупого, бай техасца, заставив эго казаться ненужным, шулай булгач, әгәр алар поймают мине, oni электрон хезмәте белән мине һәм притворятся, балалар яхшы үткәрәләр вакытта.
  
  
  Нибары биш сәгать пополудни, минем озакка сузыла торган эш ял устранил дискомфорт нче аерма вакыт. Аның смога файдалы итеп үткәрү файдаланырга, алар ике сәгать, алар миндә калды киткәнче, уен башланды. Аның оделся (һәм мысленно кылды, үзенә заметку сатып алырга тагын берничә якты рубашек һәм аксессуарлар өчен эшләргә үзенең образын тагын да убедительным), һәм спустился лифтта йљргђнем юк, позолоченной металлической клетке, бу вестибюль.
  
  
  Швейцар уятты, такси, мин китә бу Пьяцца Навона, искиткеч матур һәм туристическое урын. Урынына алсын алырга столик на террасе Tre Scalini, аның пересек мәйданы, свернул берничә поворотов, һәм кайтты үз маршруты, Corso Vittorio Emanuel. Аның килдем, нәкъ вакытында өчен автобуска утырыр алдыннан кадәр Трастевере. Булган җылы язгы көндә дә автобус иде битком коренастый, һәм тоелды син застрял складта, тулы исе несвежего белья, әмма мин белә избавился нче преследователей.
  
  
  Контактным адресом иде ветхая, скудно обставленная угловая фатирда өстендә тәмәке лавкой, анда продавались тәмәке, тоз һәм лотерейные билетлар. Аның менде буенча шаткой лестнице һәм постучал өч тапкыр. Ишекне ачты худощавый егет егерме ел белән льняными волосами, похожий бу эшсез, тракторчы. Идеал маскировка даирәләре интернациональ, бродячего студентлар халыкның өлкәсе. Ул сохранял үз вялую позу наркоман, әлегә закрыл һәм запер өчен минем ишек.
  
  
  Аннан ул чыкты буенча үз позы, һәм шталь, чиста бераз артык человечным.
  
  
  — Хайман, ЦРУ , — диде ул. — Миңа әйттеләр, син приедешь. Сез Джерри Карр, шулай түгелме?
  
  
  'Нәкъ шулай.' Аның пожал эму кулын.
  
  
  « Миңа бик кызганыч Андерсона, — диде Хайман. «Без төшенчәләр түгел, булды, ул эшли. Аның обыскал барлык эго әйберләр дә, бездә дә бүгенге көнгә кадәр хорька юк зацепок. Бар иде ниндидер дикая теория турында "Быел Дөнья". Тик бердәнбер заговор, ул аны күрәм шул, — бу гадәти күренеш омтылышы подоить инвесторлар һәм, бәлки, хәтта публику». Ул впустил мине заднюю бүлмә, анда булган шундый ук смертельная атмосфера кебек үк, беренче бүлмәдә. Барыбер ниндидер оешканлык бу булырга тиеш иде, чөнки ул минем янга килеп, вплотную к иске дивану, отодвинул беспорядок идәндә, һәм вытащил астыннан аның картонную тартмага.
  
  
  «Бәлки, сез таба аласыз икән, без кулдан төре буенча», — диде ул башка махсус убежденности. «Бу эго әйберләр кала, кием, анда ул найден, аның бердәнбер яхшы киеме, анда ул похоронен, тагын нинди-нинди кием торган эго служанка продала бу блошином базарында».
  
  
  — Эго служанка? Минем уши навострились нче ихтималы подсказки. «Корки. Америка студенты. Монда, — диде Хайман. Соңгысы буенча озын серия эшләгән. Чиста урыннарда бу юнәлештә. Без эшләнә. Әмма аласыз, аның адресы, әгәр теләсәгез. — Мөмкин, — диде мин. — Тик башта позволь миңа ачыкларга моның белән.
  
  
  Мин отмахиваюсь нче ЦРУ. Әмма заманында AX узнавали турында вещах, алар упускали төре буенча. Һәм сирәк дәвалау бывало киресенчә.
  
  
  — Мин булам, башка бүлмәдә булса, понадоблюсь, — диде Хайман. «Бьюсь турында заклад, аны монда бердәнбер, кем тиеш жечь гашиш бу кадильнице өчен яшерергә факт, мин тартмыйм Camel».
  
  
  Аның селл бу расшатанный диван һәм шталь осматривать содержимое тартмасы. Миңа түгел, күбрәк иде, тукталырга. Барлык повторы моннан тыш, мин инде белә идем буенча телекса. Куча неуклюже язылган записок Андерсона үзенә оборудова барлык на свете; нче свиданий белән Корой һәм башка кызлар кадәр заметок турында Конти, Марсленде һәм Мэллори. Клем Блессид Андерссон иде хроник писакой. Бу шундый начар привычка өчен хезмәткәре яшерен хезмәте кебек һәм болтать бу пьяном рәвешендәге. Икенче яктан, аны знавал яхшы агентлар (беркайчан да первоклассных, тик шулай да яхшы), алар пьяном төрендә күп болтали һәм хәбәр иттек шулкадәр каршылыкларны, дип сводили белән акыл контрразведчиков, пытавшихся кабул итеп алырга тирәсендә ih болтовни крупицу правда. Шул ук хәл, дип әйтергә була каракүл һәм заметках Андерсона. Гайре нәрсәләр сошел белән акыл түгел, дошман, ә аны Нигы Картер, ищу мөмкинлеге белән шөгыльләнүче алыр иде төшереп калдырырга возмездие, һәм ищу ачкыч разгадке кылган иде булу сәбәбе-үлем эго.
  
  
  Гына иде өч язмалар торган иде дубликатами моннан тыш, дип мин элегрәк кормил үз баш. Неясный набросок исемнәре белән Конти, Марсленда һәм Мэллори, образующими өчпочмагы тирәсендә хәрефе L. аларга вопросительный билгесе һәм неразборчивое искәрмә, ул мөмкин означать CH, гыйбарә номерлы билгесе Швейцария. Ә бу кирәк, дип, ягъни, коръән, ничек Юнгфрау, альпийский шпиль Швейцариядә, яки, по-немецки — девственница (бик хђлнећ булу ихтималы аз), яки Юнкер — по-немецки дворянин, яки кыргый слива — наркоман. Яки, бәлки, ниндидер кодовое әйтү. Башыннан икенче иде, артык төгәл нота, состоящая түгел дән артык «R». «R», һәм курьер? Тик кем бу? Бу мгновение авыру минем уйлар әйләнеп Розане.
  
  
  Өченчедән, уртасында, корсак буш карточкалар хәрефе «АА». Бу Клемму иде проблемалары белән хәмер, һәм ул, бәлки, китәм белән элемтәгә керергә Римским бүлеге Анонимных Эчкечеләр, әмма бу кебек тоелды шул ук надуманным кебек, минем моннан алдагы «девственница».
  
  
  Аның рәхмәт белдерде Хаймана, записал адрес Коры китеп барды. Ул жилки казанда кунак йорты неподалеку. Кирђк була калса ђзер торсын, аның узды берничә переулков к мәйданда Санта-Мария, шундый ук гади туристик тукталышта бу Трастевере да, такси тоттым.
  
  
  Минем тагын бар иде бераз вакыт сатып алу өчен бер-ике якты рубашек һәм берничә югары сапог буенча крокодиловой миңнегәрәй булсын өчен, ярдәм итәргә, үз имиджы техасца. Һәм минем тагын бар иде бераз вакыт өчен побриться үз санында һәм переодеться өчен очрашу.
  
  
  Вдохновленный мистикой гонок серия автомобильләре, зал Le Superbe бу Монце иде украшен репродукциями борынгы автомобильләре кебек үк, кайбер англия пабы украшены репродукциями ат һәм аучылык этләр. Хәзер яртысында кичке җиденче, эго наполняли федераль каналларның төшерү төркемнәре төркеме Конти, кайбер буенча түбәндәге, иң матур һәм опрятно одетые хатын-кызлар, алар аңа кайчан-йә әле, җыелучылар бер түбә астында.
  
  
  Аның керде бүлмәгә Монце белән берничә шизоидной манерой үз-үзеңне тоту белән шөгыльләнүче кебек, яхшысы подходила Джерри Карру. Яртылаш неуверенность незнакомца һәм яртылаш высокомерие кеше, ул белә ала выписать теләсә нинди чек ка восьмизначную сумга. Аның проигнорировал официанта, пытавшегося үткәрергә мине к столику калды урынында, яртылаш загораживая керү, һәм вглядываясь бу соблазнительную темноту.
  
  
  Аның әле щурился, миңа килеп югары, тыгыз ир-ат белән кызыл зат, лысеющей аягы һәм тугими рыжими усами өстендә өске губой.
  
  
  Джерри Карр? Хью Марсленд. Аны таныдым тавышы тирәсендә телефон шалтыраткан. — Мин бик шат, сез алдылар килергә. Без барыбыз да шул почмагында. Ул махнул мясистой кулы белән бу неопределенном юнәлештә. «Керемнәре һәм яклы булыгыз счастливую компаниясенә белән эго гаремной» компаниясе. Ул издал храпящее ржание, һәм мин последовал артыннан.
  
  
  Бу эго төркемендә төркемендә Конти иде сдвинуто бергә берничә крошечных столиков. Минем белән таныштырдылар Лоренцо Конти, Ренцо, дуслары белән Стадсом Мэллори, стареющей йолдыз Майкл Спорт белән шөгыльләнү, цветущей, потрясающей Камиллой Кавур һәм башкалар. Аның заказал икеләтә «Чивас Ригал» белән бозлы, sel бу позолоченное кәнәфи арасында сэром Хью һәм Конти һәм попытался вглядеться бу темноту өчен разглядеть үзләренең яңа иптәшләр .
  
  
  Сэра Хью аны инде аныћ. Кирәк бары шуны өстәргә арасында эго лысеющим черепом һәм рыжими усами бар иде күңелле һәм невинное зат балага инглиз интернат булса да, эму иде, көрәшергә дә кырык. Ул сездәге күңелле һәм жизнерадостный бала, әлегә аны да күрдем эго күзләре. Крутые, расчетливые шарлар буенча нержавеющей булды. Ул югары һәм берничә коренастым аркасында моннан күптән китеп спорт буенча.
  
  
  Ренцо Конти иде башка крайностью. Невысокий, якын биш футов, озын буйлы һәм элегантный, барлыгы 56 ел минем мәгълүматлары белән шомырт сыман чем-черными волосами. Йә иде өчен estestvenno, йә иде бу иң яхшы покраска, аны, аңа кайчан булса күргәнем булмады. Ул чиста выбрит, - туар аристократический нос һәм куе-карие глаза на загорелом йөзендә. Эго серро-яшел костюм буенча мохера иде сшит буенча индивидуаль заказы белән итальян совершенством. Бу nen иде бледно-яшел шелковая водолазка. Сул запястье бар иде алтын «Rolex». Аның уң безымянном пальце иде борынгы кольцо белән печаткой тирәсендә якты алтын. Ул елмаеп куйды һәм күрсәтте тулы җыелмасы менә дигән ак теш; яхшырак ларның эго йолдызлар.
  
  
  Стадс Мэллори зур иде, ничек Марсленд. Тик ул, күрәсең иде ценымногие толще карамастан, кадерле пошив эго пушистого твидового костюмы. Барысы да nen иде, шундый яңа, отражающим эго новообретенное үсеше, чәчәк, дип, сезгә дә кирәк иде өстәмә мәгълүмат өчен, заметить бу. Белмим ни өчен, ләкин кемдер кебек Ренцо бәлки беренче тапкыр йөрергә костюме, барыбер тђэсир эго гаилә носила эго аша буын буын. Шул вакытта, кемдер кебек Стадса выдавал ядро фальшивости карамастан, барлык фунты, алар ул вкладывал үз хөрмәтле жириновский костюмнар. У Стаи иде длинное һәм уродливое зат, мондый уродство, ул кайбер кызларга, аларда җиңел җитештерергә тәэсир калдырды, дип атыйлар җәлеп итә. Аеруча белән шрамом өчен сул щеке. Теләсә кайсы благополучный чорында карьерлары ул булыр иде бу вячеслав. Шулай булгач, ул булырга тиеш, отель саклап калу, аны истәлек итеп үзенең үткән Эго күзләренә иде бледно-голубыми.
  
  
  Майкл Sports. Сез, һичшиксез, беләсезме эго буенча фотографиям. Ул необычайно матур инглиз, аз гына ким потрепанный, яхшырак булыр иде, фаразларга буенча эго кыяфәтендәге на широком экранында. Күренә кырык, һәм расскрывает үзенең чын яше илле елдан артык ел азагында гына киеренке төн белән стервами һәм выпивки.
  
  
  Камилла Кавур янә иде караганда, булса да бөтенләй башка. Ә бу-белән чагыштырганда, бу күбрәк шунысын да игътибарга алу өчен, мгновение. Ул выглядела яхшырак кайберәүләр аның кинообразе, һәм бу кинообраз кылды, аны секс-символы нибары ике кыска елга. Һай, ул күбрәк тә булырга мөмкин, номерлар алтмыш футов яланаяк яки весить күбрәк номерлар фунт, ләкин нәтиҗәсе иде камил. Аның йомшак каштановые чәч иде подхвачены желтой бархатной тасмасы һәм ниспадали бу спину. Аның могъҗизалы гәүдәсен иде заперто бу обтягивающем оранжевом күлмәк, обтягивающем ике чыгыш ясаучылар күкрәк сливообразной формалары. Ул кайчан повернулась өчен ee тәкъдим итте сэр Хью, ике куе карих күзләрен диярлек шундый ук кара, ничек спелые оливки, элегрәк ослепительный эффект ике 250-ваттных лампаларны.
  
  
  Калганы тәшкил итә меньшие боссы, хезмәткәрләре, актерлар һәм актриса, нәрсә турында сэр Хью инде, - диде миңа телефон аша. Минем леп стойкое хисе, барлык кичәләр иде шундый нђрсђ өчен доверчивого Джерри Карра, плейбоя һәм киләчәктә инвестор.
  
  
  Официант, одетый әйтик, әйтерсең сбежал кырдан краска XVII гасырның алып килде миңа виски, ә Ренцо, инде минем зур дусты, ул тәкъдим итте миңа сигарету буенча плоской платиновой трубки, украшенной гербом. Бәлки, гаилә гербы. Аның эшнең асылын әдәпле баш тарткан тәмәке һәм вытащил үз үз маркасы, тәмәке белән фильтром, алар аны яратам. Алар ясалган заказ һәм украшены монограммой C, ул шөгыльләнә ала сойти өчен Carr яки Carter. Камилла мактап туялмый заворковала һәм-дип сорадым, мөмкинме әй, балалар. Аның гади отель доставить әй ләззәт. Ул доверительно наклонилась һәм превратила прикуривание бу үзенчәлекле, интимный акты.
  
  
  — Их, — разочарованно диде ул аннары, озын затяжки. — Бу-гадәти табак, мистер Карр.
  
  
  — Гафу ит, — диде мин. «- Мин аңладым, - дип италия полициясе шактый кыен, карый марихуане».
  
  
  — Мамыгы, — диде ул. «Өчен бомжей һәм хиппи — әйе, түгел, өчен, кебек без. Дотторе Симка, ул тиздән прибудет ия югары сәяси хәле, һәм барысы да беләләр, дип эго чыдамлылык өлешчә белән бәйле кокаином. Шул ук хәл кагыла Ренцо.
  
  
  — Юк, — диде мин, димәк впечатленный. — Дәш мине бары Джерри, — дип өстәде мин.
  
  
  «Әгәр син укымасаң, эндәшергә мине Камиллой», — диде ул. Ул књрсђтте бу мине мгновение. «Минем уйлавымча, аның сяду янәшәдә синең белән , Джерри», — диде ул. «Әгәр твоя тәмәке — гадәти табак». Мин белмим, дип белдерде ул сделала белән G, әмма бу мәгънә зур түгел ия кебек нәрсә урта арасында Ch һәм Dsj, һәм шуннан минем аркада йөзү буенча побежали странные мурашки.
  
  
  Хәзер бездә булган зур булмаган мәйданы безнең өчен дүрт: Камиллы, сэра Хью, Ренцо һәм мине. Камилла прижалась миңа шулай якын, дип хәбәр арасында безнең иде урыннар хђтта өчен папиросной кәгазь.
  
  
  «У Джерри планнары бар катнашырга Ахырында дөнья», — диде сэр Хью белән сдерживаемым смехом. — Тик мин, - диде эму дип куркам, бездә җитәрлек акча. Чынлыкта, Ренцо? — Куркам, аның да шулай ук дип уйлыйм", — диде Конти. «Бу бюджет сигез миллион, бик зур бу көннәрдә, бездә дә бар инде ике өстәмә миллион тоткарлау мөмкин булган һәм инфляцияне. Зур өлеше безнең бюджет китә, үзенчәлекле реквизит, һәм «спецэффекты». Уничтожаем тулы бер машина. Якын ун төшерү вотум-вотум башланачак. Булачак потоплены зур флоты, сүз дә юк, инде турында карманных акчада узган ярты миллион доллар чыганаклар йолдызлар кебек Камиллы һәм популяр Мистера Спорт. Без шулай ук кулланабыз иң зур йолдызлар буенча, һәр илнең, шул исәптән Россиягә, беренче тапкыр, Кытай өчен гостевых рулон».
  
  
  — Нинди уңышсызлык, Ренцо, — вздохнул мин. «Мин булыр идем, гомерен соңгы доллар өчен бервакыт ел саен шундый фильм». Чөнки бу соңгы доллар булырга тиеш погребен астында артык двенадцатью миллионами бертуган, вздох Конти иде встречен многозначительным хмурым взглядом.
  
  
  Аңа шат булыр иде, әгәр Джерри алды өлешен безнең фильмда, — любезно диде Камилла. — Мин генә дип каршы алды эго монда, Ренцо. Син знакомишь эго минем белән, ә аннары янә прогоняешь. Бу ясый мине несчастной, һәм сез беләсезме, бу ничек мөмкин начар фильм өчен: тоткарлау, кабат carinf.com тотмый җаваплылык, табиб, укол, әгәр аның булам несчастным». Аның соңгы фильмы « Мадонна де Бакчасы » исә шуны раслый да берничә йөз мең балов кыйммәтрәк рәхмәт аның темпераменту һәм темпераменту. — Рәхмәт, Камилә, — диде мин.
  
  
  — Тик, Камилла, куколка, — запротестовал сэр Хью. «Сез белергә тиеш, дип бар чик катнашырга чакырабыз. Без булдырабыз позволить үзенә кайбер буенча каршылаячак сезнең капризов белән өстәмә ике миллионами.
  
  
  "Берничә капризов, Хью?" — дип сорадым Камилла, кайчан бер тирәсендә аның кулыннан белән кроваво-красными ногтями түшәк минем всякому племени һәм генә сжала аның.
  
  
  — Зинһар, Камилла, кадерлем, — диде Ренцо. — Мин ия түгел иде, күз алдында, - дип ярдәм итәргә Джерри мөмкин булмаячак, бары кыен. Һәм әгәр син теләсәң нәрсә эшләргә тирәсендә бу проблема, бәлки, без берәр придумаем. Тик без тиеш дождаться Пьеро, мистера Симку, безнең финанс эксперт. Бар үз швейцария банкы, һәм ул тора-безнең сәяси связным. Түгел расстраивайся әлегә, җаным Камилла, син дә, Джерри.
  
  
  Аны дип сорады, кайчан бу мистер Симка кушылачак безгә. Бу швейцария банкы булырга мөмкин иде, нәкъ ул элемтә, аны, аңа килә бу странном наброске Клемму Андерсона.
  
  
  — Кем белә, — диде Ренцо. — Әгәр Пьеро килер ул, килер. Әгәр эму хәзер ошый похулиганить бу Сенате, булса булыр аз гына соңрак.
  
  
  «Ул билгели үз үз законнары», — диде Стадс Мэллори. — Әйтерсең, ул издает законнар өчен Италия.
  
  
  «Яки боза законнар», — чирикала Камилла.
  
  
  — Ярар-ярар, — диде сэр Хью, по-отечески нахмурившись. «Без тиеш түгел позволять өчен Джерри өйнең башына странные идеяләр».
  
  
  Ренцо рассмеялся, әйтерсең сэр Хью гына дип сөйләде иң зур шутку дөньяда. Һәм, бәлки, бу шулай иде.
  
  
  Аннары последовало берничә сәгать выпивки һәм бесцельного пиршества залында «Монца» керткәнче Ренцо посмотрел үзенең «Rolex», диде вакыт переместить бөтен зверинец ресторанга кичке ашка; бу кичтә ул нанял бөтенләй компаниягә аеруча закусочную.
  
  
  «Без булдырабыз ашарга анда, ә аннары Стадс күрсәтәчәк Джерри өлеше безнең заимствованной авиация», — диде ул. «Мин эшли башлады үз миллионлаган, совмещая бизнес һәм рәхәтлек». Ул шулай ук смахнул бу хвастовство беренчеләрен: «Һәм тавышы кебек ih янә югалткан.'
  
  
  Нигезендә минем телексу, ул соңгы көнгә кадәр иде долгах алдыннан банклар һәм ким терпимыми шәхси кредиторами. Тик мин әйтергә тиеш иде, ул та, үз-үзеңне тотарга һәм кеше буларак, башка бердәм кайгыртучанлык бу дөньяда.
  
  
  Алты лимузинов көттек бу извилистой юлга кертелде отель. Аны лаек булды частых беренче булырга. Ренцо, Камилла һәм аны заднем сиденье. Мэллори һәм сэр Хью бу откидных сиденьях киресенчә, безне, ә Майкл янында ливрейным машина йөртүче булып эшли.
  
  
  Нче отель кадәр ресторан минем киткән игелекле егерме биш минут, алар аны тулысынча поглощенный үзе. Бер яктан, Ренцо белән сак, әмма подробными сораулар турында минем финанс хәле очракта Верелдейнде пригласит мине сыйфатында инвестор. Икенче яктан, Камилла белән шөгыльләнүче вовлекла минем кайбер тирәсендә үз чаралары . Чак без чыкты, тирә-отель буларак, мин аны тойдым, үзенең бедре маленькую шелковистую кулын, проверяющую минем реакцию аның прикосновения.
  
  
  «Бар, шактый күп проблемалар белән алу приличной сумманың буенча Кушма, Джерри, — диде Ренцо. «Шуңа да карамастан бу сөйләшүләр турында ирекле эшмәкәрлектә».
  
  
  «Минем һәрвакыт бар, берничә миллион резервта бу Нассау», — ди аның Ренцо.
  
  
  «Яхшы урнашуы финанс бу Нассау». Сэр Хью повернулся өчен кушыла сүзгә кушыла. «Бернинди дә проблема икән, телисез икән, тиз китерергә үз эшенең тәртибе».
  
  
  Камилла хихикнула һәм сжала минем бедро. «Миңа күбрәк ошый, әгәр син замедляешь үзенең бизнес», — сызып ќибђргђндђ, ул миңа на ухо. Ул билгеле булды сүзенә өчен, алар последовало хәрәкәт телен, усилившее ирекле хәрәкәте, аның куллары.
  
  
  «Бервакыт аны алды күчерү буенча Нассау, һәм бу " нда нибары ике көн», — дип өстәде Стадс Мэллори. «Әгәр аны попытался алырга эго аша Америкага, бу алган иде, ике-өч якшәмбе көннәрендә».
  
  
  — Сезгә кирәк булыр иде тутырырга илле формаларын өчен жалкие 400 000 фунт стерлинг, — фыркнул сэр Хью.
  
  
  Аны да фыркнул, әмма бу борчуларга һәм удовольствия, ул килде бергә моның белән. Белми идем, тагын күпме алмыйм продержаться астында шулай назлы ласками Камиллы түгел взорвавшись. Йога бирде миңа некоторый контроль, әмма ирешү өчен максималь нәтиҗәләргә таләп ителә тулы концентрациясе. Һәм телен Камиллы минем ухе, ee уеннар янында минем паха, аны тотарга тиеш иде икенчесе ухо ачык өчен Конти, Мэллори һәм сэра Хью, һәм алар сорауларына җавап бирделәр, түгел связывая үзен турыдан-туры.
  
  
  Аның стиснул тешләре белән белүче эш мөмкинлекләре турында сөйләде, кайбер күпмилләтле компанияләре офислары белән бу Римэ яки Милане. Аның прошептал безмолвную дога рәхмәт, кайчан лимузин, ниһаять, свернул бу обсаженную кипарисами аллеясы к безнең ресторану. Камилла выпустила диярлек неслышимый сердитый тавыш кебек кечкенә избалованный бала, потерявший үзенең уенчыгын, ул кайчан отдернула кулын. Машина тукталды. Кайчан йөртүче ачты безгә ишек, Ренцо повел безнең аша зур деревянную ишек иске оштукатуренного фермер йорты. Бөтен беренче катта игелекләр ашханәне. Азык өлешендә астында ике зур вертелами басып тордылар ике тулы пылающего ут камина, топившихся мичкә утын ягып. Бер вертеле висел бик зур дикий вепрь, жир, аның вытягивал кечкенә огненные телләре тирәсендә учак аста. Башка өчәү чыгара һәм биш клюв.
  
  
  «Без алабыз тосканскую белем ић яхшы рәвешендәге», — диде Ренцо. Ул күрсәтте безгә баш урындык һәм тукталды бирү өчен, хуҗасы берничә зеленодольск шәһәрендә кулинария советлары.
  
  
  Калган төркем ворвалась эченә. Тиздән башланды традицион итальян теле кичке аш тирәсендә, берничә төрле. Өчен антипастой последовал густой фермерский яшелчә суп һәм/яки пасты. Аннары жареный кабан белән печеным бәрәңге һәм артишоками. Аннары тавык яки каз белән микс-салатом һәм кабачками. Аннары гаять зур лотки белән сладкими каштанами һәм кремовыми пирогами. Аннары сырная такта зурлыгында диярлек белән одина тирәли өстәлләр һәм, ниһаять, довершение барлыгы всякая төрле вак-төякме, запиваемая коньякның, шампанским һәм граппой.
  
  
  Камилла авыл янымда. Ул элла барлык ризык белән шул ук аппетитом кебек прожорливые жеребцы киресенчә безне. Әгәр дә ул һәрвакыт килегез шулай булса, ee маленькую пятифутовую фигуру кирәк иде, ярдәм итәргә даими упорными упражнениями. Безнең сәфәре бирегә бирде миңа берникадәр тамаша икәнлеге хакында өчен күнегүләр. — Йә рабби, — диде Мэллори, накладывая бу вилки биек спагетти һәм запивая ih кьянти, — чынлап әйтәм сиңа. Нидер бар бу италиянећ һавада, нәрсәдән минем сжимается тормыш. Йорт ике тирәсендә әлеге ризык иде полноценным төшке аш, ә монда аны продолжаю бар».
  
  
  Кайдадыр арасында макаронами һәм вепрем кергәндә леп ниндидер дулкынлану, бөтен ашханәсендә үтте шепот.
  
  
  — Пьеро бара, — диде Ренцо. «Кечкенә мудрец».
  
  
  Кырда ягыннан пәйда толстый трактирщик, отступая элек низменному кланяясь. Ә аннан соң аны күрдем, иң кечкенә кеше, аның кайчан булса күргәнем булмады. Пьеро Симка бар иде опрятным, эффектно одетым карликом белән яхшы постриженными волосами һәм аккуратной бородкой формасында йөрәк. Ул йөртеп, кыска гына трость белән набалдашником буенча слоновой сөякләр дә озынрак дүрт футов. Бу сапогах бу платформасында бу югары каблуках ул якынча биш футов үсә.
  
  
  Эго ясадылар к безнең столику, анда официант инде положил на урындык ике мендәр. Бар да басканнар өчен, сәламләргә сәхнәгә, аның да кертеп, Камиллу һәм, неуклюже следуя өчен алар, ничек тыш требовала минем роле, фђкыйрегез.
  
  
  "Пьеро".
  
  
  'Профессор".
  
  
  — Ниһаять, — диде Ренцо. «Профессор Симка. Мистер Карр турында, ком мин сезгә әйткән.
  
  
  «Җитәчәк, шул турыда профессор », — диде кечкенә кыз бала, нык сжимая минем кулын ничек когтями. «Без монда ничек дуслар. Аның Пьеро, Джерри, һәм мин шат танышырга, сезнең белән. Садитесь өчен аны иде наверстать упущенное бу распутном обжорстве.
  
  
  Ул безупречно әйткән по-английски белән легким америка акцентом аермалы буларак, ул британия чопорности белән шөгыльләнүче гадәттә күзәтелә белемле италиялеләргә.
  
  
  Эго елмаю иде ачык һәм невинной. Әмма эго маленьком телосложении чувствовался көчле гнев. Бу түгел иде ул һәрвакыт настороженный взгляд эго зеленоватых күзләр, ә нәрсә кебек йомшак шороха бу эго худощавом теле. Бердәнбер нәрсә белән аны иде чагыштырып бу, иде төндә борын-борын заманда бу Палембанге, Суматра. Аннары аны ворочался җиде сәгать йокысыз үз чүп-чар. Әлегә мин түгел заглянул эченә дә берәүдә крошечного ясаганда һәм блестящего крайта; бер тирәсендә иң фатальных дракон бөтен табигате.
  
  
  Эго күләме дә комачауламаган представлениям Пьеро турында сәламәт туклануында. Ышанычлы, үзенең сүз уңаеннан, ул головокружительной тизлек поедал антипасту һәм спагетти һәм обогнал безне кайчан тапшырган кабан. Аннары бар иде вакытта сөйләшергә.
  
  
  Сэр Хью турында сөйләде, минем теләк инвестицияләргә һәм "World End" турында үз үз сомнениях шул, бу мөмкин үткәрергә турында замечании Камиллы, - дип, ул бик недовольна, әгәр мин алмыйм булырга берсе аның спонсорлары.
  
  
  «Син булмаса, сезгә булсын иде аңа несчастна, Пьеро», — дип тә өстәде Камилә.
  
  
  — Беркайчан да, минем кадерле бала, — диде Пьеро, отрезая зур кусок кабаньей ветчины һәм прикалывая эго карата үз лезвию, ничек миниатюрный ястреб, бросающийся табуга. — Күрү өчен, сине бәхетле, ир-ат свернул иде тавы. Шулай булгач, мин түгел, выгляжу зурлыгында белән бульдозер, күбрәк минем сәбәпләрен передвинуть ih сезнең өчен. Бир миңа уйларга кирәк.'
  
  
  Ул закрыл глаза, положил итне авызы һәм задумчиво прожевал. Соры бородка двигалась өскә һәм аска буенча эго киң галстуку, әлегә ул жевал һәм уйлады.
  
  
  Ул күзләрен ачты һәм, удовлетворенно подмигивая. «Баш тарту аргентинцам», — диде ул.
  
  
  Миңа кирәк түгел иде, уйнау өчен, чиста ошеломленным. Аны дип сорады. — Бу, Пьеро?
  
  
  — Минемчә вслух, Джерри", — диде ул. «Кайвакыт бигүк пөхтә генә итеп. Мин тотам, - дип Буэнос-айреста хђерче бар төркеме бай идиотов, алар катнашырга тели безнең фильмда; зур булмаган катнашты ярты миллионга якын. Берни дә кул куелды, хәтта иде рукопожатия.
  
  
  Һәм бөтен дөнья белә Пьеро тота сүзен. Ләкин әгәр дә бу рукопожатие, нишләп безнең бер Джерри Карру түгел урынын әлеге аргентинцев?
  
  
  «Ни өчен мин түгел, дип уйладым, бу хакта?» — диде сэр Хью белән преувеличенным восхищением, әйтерсең, ул, чыннан да, уйламадым шул, ярдәм итәр өчен кадерлебезге Джерри Карру арынырга өлешендә эго нефтедолларов мизгелдә ул тәмамладым укырга минем хәбәр бу «Супербе».
  
  
  — Син, чыннан да, думаешь, дип сможешь моны? — дип сорады, аны тиешле недоумении.
  
  
  'Алмыйм эшләргә?' — диде кечкенә Пьеро. — Мин инде моны, Джерри Карр.
  
  
  Тавышы минем рукопожатие, свидетелями, аның булырга да мөмкин, барысы да безнең дуслар». Янә бу нык, тә охшаган когти мертвой хваткой. Өчен — биш йөз мең доллар катнашкан өчен "World End" плюс гадәти өстәмә чыгымнары. Әмма бу эшне юристлар һәм иртәгә-берсекөнгә. Күбрәк бернинди сљйлђшњлђр турында акчада бүген кич. Бүген без гади компаниясе күңелле дуслары, алар яхшы үткәрәләр вакытта. Соглашаешься?'
  
  
  — Яхшы, — диде мин.
  
  
  — Бик яхшы, — диде сэр Хью.
  
  
  — Рәхәт, син янәшә, — пробормотал Стадс Мэллори.
  
  
  — Афәрин, — диде Ренцо.
  
  
  Ответом Камиллы иде озак, ласкающее сжатие минем бот.
  
  
  Ике ахырына ужина эше дә каралды. Соңрак без кабат забились бу лимузины һәм аэропортка киттек, анда сәяси өстенлеге Пьеро исә безне mimmo сәгать көнне тыл аэропорт, кайда иде җыелды беренче өлеше хәрби һава КӨЧЛӘРЕ Верельдейнде. Хисаплар Клемму Андерсона әзерләделәр мине к, нәрсәгәдер впечатляющему, әмма аны барыбер гаҗәпкә калдым. Өстәвенә, дип Конти моңа, дип төрле хөкүмәте бирергә, яхшы самолетлар үз хәрби-һава көчләренең — реактивные «Фантомы», реактивные «Сейбры» дип, ягъни, хәтта тусклом яктылыгында булып чыкты чын B-52, — ләкин шулай ук иде горстка выставленых летающих уенчыклар турында, алар аны белми генә буенча отчетлар AX : самолетлар, алар хәтта упоминались соңгы чыгарылышта All the World's Aircraft, моның незаменимого еллык реестрын моннан тыш, кемнең нәрсә җитештерә, һәм кемне үтерә. Ике тирәсендә әлеге яшерен самолет иде америка. Өч башка выглядели ничек руслар моделе турында, алар аны белми генә имеш-мимешләргә караганда һәм шуның берничә контрабандным фотографиям. Ih иде, өч, бу мөмкин гына түгелдер шул, дип, бу непостижимые көнчыгыш күршеләре продвигались алга күпкә тизрәк җебе поспевать безнең иң яхшы хезмәте эзләү.
  
  
  Беренче тапкыр аның диде чын энтузиазм у Ренцо, сэра Хью һәм Стадса. Ватып, кечкенђ Пьеро шелл алда, переходя бер хәзинәләре карата икенче төрле әйткәндә, ничек восхищенный укучы.
  
  
  «Күз алдыгызга китерегез, әгәр бер тирәсендә әлеге объект барлыкка килде өстендә Вашингтоном, Колумбия округы, символикасы белән Советлар Союзы, — диде ул, — мизгелдә америка самолеты пәйда өстендә Ленинградом, ә бер тирәсендә алар, әйтик, белән свастикой барлыкка киләчәк өстендә Пекином. Бары тик күз алдына китерегез реакцию барлык өч очракларда, ягъни, ничек тиз цивилизация, нинди без аны беләбез, килер ахырына».
  
  
  «Бу төп темасы - «икесе дә ахырына дөнья», — прошептал миңа Ренцо. «Без ясыйбыз «Ватерлоо» Лаурентиса похожим бу иске комедиясен Ширли Темпл».
  
  
  Аны дип сорады. — "Нинди дә булса фильм юллама белән?"
  
  
  Стадс Мэллори расхохотался бу пустынном аэропортында. Өчен ужином ул даими упивался граппой, напитком кулланырга мөмкин диярлек буларак, реактив двигательләр өчен ягулык, бигүк башта процессы дистилляции.
  
  
  — Бу хәбәр, — диде ул. «Юлламасы мертвому ачык бассейн». Үзебезнең генә сутулой фигурой бу лунном яктылыгында белән басом, исходящим берсе эго длинного сморщенного затлар, һәм моның белән черным плащом, накинутым җилкәсендә, ул охшаган иде вампира тирәсендә бер фильм буенча эго меньших бертуган кино. — Стадс ия күз алдында, — җитди диде сэр Хью, — сез хаклы. Бу фильм юллама белән, Джерри. Һәм бу юлламасы тора шул, бу глупый иске земной шар түгел переживет Өченче дөнья сугышын барлык корал, арзан, хәзер хәтта кече илләре».
  
  
  — Арзан хәтта өчен кинокомпаний, — коры дип өстәде мин. Сэр Хью рассмеялся. 'Чынлыкта. Әлбәттә, бу авыр эш кирәк булган өчен генә деталь: взлет, утырту һәм моннан шундый. Безнең өчен сугышчан сәхнә, кайбер тирәсендә алачак иң потрясающими буенча кайчан булса снятых булачак бетте шул уменьшенном масштабта. Әзерлек югары дәрәҗәдә үткәрү самолетлары өстендә игрушечными городками, буалар да, алар охшаган океаны, әмма барысы да гаять реалистично». «Бу яңа процесс, — диде Ренцо. «Компьютерлар белән алабыз алдан запрограммировать тулы бер последовательности. Ике армия сражаются башка беребез белән, разрушение, Нью-Йорк бомбардировками, имитации атом-төш шартлаулар. Бер нажатие өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы һәм бары шундый күрсәткечләр».
  
  
  «Сиңа икеле кирәк режиссер, дөрес, Хью», — поддразнил Стадс. — Мин яхшырак барам җыярга чемоданы. — Сез, Стадс? Кеше, ул җитәкчелек иткән восстанием зулусов бу кинофильме? — кайнар запротестовал Ренцо . «Безнең кечкенә-олы сугыш булыр да әйбәт кебек мәгълүматлар, без аларны чыгарабыз шул компьютерлар. Һәм, Стадс, юк режиссер алырлар иде эшләргә, әлеге программа яхшырак сез. — Карагыз, вмешался сэр Хью .
  
  
  «Соң инде, миңа әверелә салкын», — тихий тавышы Камиллы эхом маймычны уйный зур малай. — Без возвращаемся, шулай түгелме?
  
  
  — Син хокуклары, бала минем, — диде Пьеро, iso барлык көч омтылып, ул освободиться нче үзенең зур рәхмәт. «Минем иске сөякләр дә башлыйлар остывать. Аңа сездән көнләшәм, яшь кешеләр, һәм алар шулай тиз разогреваются. Ул ачыктан-ачык посмотрел на Камиллу һәм мине.
  
  
  Киресенчә, без-нартларда шул ук лимузине. Камилла янә прижалась миңа. Ким актив, әмма кимендә соблазнительно.
  
  
  «Бүген аны калам синең белән, Джерри», — диде ул. - без чыкты, - юньдә машиналар.
  
  
  «Әмма кунакханәсе...» — дип уйладым, аны вслух.
  
  
  «Мамыгы. Сез уйлыйсыз, бу Le Superbe - берсе сие арзанлы кунакханәләр, анда очраклы шлюха тиеш мөрәҗәгать итә җитәкчелегенә разрешением? Бу затлы һәм цивилизованный отель, аеруча өчен джентльмена, снявшего иң яхшы номер һәм бигрәк тә безнең белән Ренцо башка. Ул прижала минем кулын үз упругой кечкенә генә күкрәгенә. Ee сосок нык пронзил юка катламы тукыма. Минем язмалар турында Камилле аяз, булыр микән миңа аңларга өч ел элек ул да иде, бер тирәсендә алар случайных шлюх, алар юк иде үз шоу арзанлы розовых кунакханәләрдә. Әмма акча, популярлыгы һәм берничә артык сайлау сайлау мәдәният стерли чорда, аның истәлегенә.
  
  
  Кайтарганнар киткәнче, без үсеп, соңгы поворота алдында Le Superbe, без бераз гына очрашкан. Потрепанный иске зәңгәр «Фиат-500» наина ельцина аша тыкрыгы бу Пьяцца делла Репаблика түләүләр турыдан-туры безнең машинаны. Шофер Ренцо батырларча дернул руль, йөртүче һәм «фиата», зур горилла бу клетчатой спорт куртке башкарды, шул ук хђл. Ике машина белән визгом тукталдылар иңгә-иң торып, носы һәр указывали төрле яктан. Аны күргәч, тамчы банкы зат башка машина йөртүче. Безнең машина йөртүче выкрикнул эму берничә италия ругательств, тегесе шунда ук җавап бирде һәм алга таба китә.
  
  
  Бердәнбер өстенлеге иде", - дип, Камилла приземлилась миңа тезләренә, вцепившись бу мине восхитительном ужасе.
  
  
  «Боже мой", — диде ул. — мин уйладым, без умрем туганчы ляжем йокларга».
  
  
  Ренцо, ким потрясенный, рассмеялся. «Безнең данлыклы римское хәрәкәт», — диде ул. «Берни дә куркыныч булса да, төн уртасында бу кайчагында бераз срезать».
  
  
  Бу вестибюле отель Стадс, сэр Хью һәм Майкл Спорт, захватившие мастер җитештерү буенча машинада артта калды, безне калдырдылар безне бер. Ренцо менде минем белән һәм Камиллой бу позолоченной лифт кабинасында өченче катында урнашкан, анда бар иде даими номер белән кимендә даими потоком килүчеләр, нигездә, начар егет. Без барабыз юлга алтынчы катта астында диярлек " трда аналык елмаеп посыльного.
  
  
  «Ах, аны беләм, бу номер», — диде Камилла, проходя mimmo мине буенча кунак аерым йокы бүлмәсе оештыру. «Минемчә, ул, матур. Кара.' Ул дернула өчен шнурок, һәм занавеска, аны ул отдернула, ачты стонами көзгесе, простиравшееся нче идән кадәр потолка. «Турында, син полюбишь мине широком экранында», — дип ышандырды ул кыю рәвештә ныряя бу ванную.
  
  
  Миңа кирәк түгел иде тәрбияләү өчен раздеться. Әмма Камилле юк иде төшерә, һәм ул иде голой, ничек новорожденный бала, аны кайчан гына төшергән куртку-ыштан. Ул ярдәм итте миңа белән калган, һәм ул шат положил пистолетын һәм стилет үз чемодан. Маленькую газ бомбу, похожую алтын безделушку була иде калдырырга прикроватной тумбочке. Миңа кирәк түгел иде, җавап бирергә запутанные мәсьәләләре алырлык комачауларга минем хәзерге намерениям ...
  
  
  Минем җәлеп итеп үз итә педагогика способностями ниятләр, минем хисләр, минем горячность, — барысы да отражалось бу көзгесендә көннең бөтен үсеш. Камилла иде хокуклары, дигән идем мин аны яраткан идем на широком экранында. Һәм аңа булган хокукларын турында моннан тыш, ул ничек обрабатывала үз гигантские ашамлык тирәсендә ит, макарон һәм антипасты. Һәм безгә, без дә нравилось булырга правыми.
  
  
  Беренче тапкыр иде быстрым, бездыханным һәм инстинктивным. Полежав янәшә күпмедер вакыт өчен отдышаться һәм нежно исследовать башка башка, без күчкән ко икенче, артык медленному ђйлђнђ белән длинными паузами һәм вялыми переменами нигезләмәне. Без икебез дә җанатарларның покалывание моннан һәм лежали җылыда һәм переплетались беребезне беребез белән. Көзгесендә без әйтерсең зависли бу невесомости бу киңлегендә, скользя буенча какому-ягъни дүртенче сексуальному измерению.
  
  
  Әмма өлеше минем баш мие булды эшләргә көчлерәк. Миңа насыйп һәрвакыт табарга бу сексе артык көчле стимулятор белән чагыштырганда, мәсәлән, амфетамин. Бәлки, секс вызывал шундый ук привыкание, әмма ким зарарлы өчен үзәк нерв системасы. Әгәр Камилле иде дә билгеле нәрсә күбрәк турында "Быел Дөнья" караганда , алга таба шестизначная хезмәт хакы, караватка җитештерүче иде подходящим урыны минем өчен, белү. Һәм аны ала белергә генә булса, ул тулысынча расслаблена. Истә тотып гамәлләр әлегәчә хорька, ул казалась берничә раундах нче берничә артык слабой яклау.
  
  
  Аның миниатюрное гәүдәсен дюйм өчен дюймом иде, шулай ук восхитительным кебек артык сочное гәүдәсен Розаны. У Камиллы шулай ук иде, бераз өстенлеге тәҗрибәсе һәм мәгариф. Бу вакытта аны тойдым легкую дрожь, анда, дрожь белән шөгыльләнүче түгел омелой берни дә уртак белән холодом. Аны, әзер идем кабат проникнуть бу нах.
  
  
  'Аны Джерри. Син, әйе, хәзер, — диде ул.
  
  
  Аны күрдем көзгесендә аның маленькое тельце, изгибающееся, готовое минем өчен, һәм мин инде китәм күз йомарга өчен беренче хәрәкәт. Аннан соң аны янә киң ачты ih, тик артык соң. Көзгесендә аны күрдем, ике мясистые фигуры керде бүлмәгә аша көнне гостиную.
  
  
  Аның попытался обернуться, әмма беренче, жирная горилла бу клетчатой куртке, инде бәрде мине буенча затылку һәр зурлыгында белән окорок; удар исеменнән, аның алыр иде упасть үгез. Аның, егылып түшәк һәм төште бу толстый келәм, анда ул уперся миңа ребра авыр обутой ногой. Бер тумана больно һәм затуманенного аң тоелды миңа мин ишетәм тавышы Хоука, ничек алдагы көннәрдә минем күнегүләр. Ул әйтте: «Беренче, сез һәрвакыт истә тотарга тиеш, бу нәрсә сезгә генә булачак оправданий, әгәр сезне застигнут, сез дә булачаксыз начеку». Бәлки, кайчан да булса налогоплательщики рәхмәтле милләтләр поместят бу сүзләр минем надгробный камень.
  
  
  Аның яртылаш осознавал буларак, башыннан икенче йомыш белән килүче вытаскивает Камиллу тирәсендә безнең бакча удовольствий, бер кулы белән закрывая әй авызы, ә башка подавляя ee көрәшкә. Аннары ул заткнул әй авызы кляпом, заклеил эго тасмасы һәм бәйләде аның рваными полосками сизгер льняной простыни Le Superbe.
  
  
  Аны тойдым, - дип теряю аңы, әмма кайчан горилла бу клетчатой куртке ярдәм итте, үзенең теләгәнчә сарыф иткән иптәше булып чыга нык бәйләргә Камиллу, аның схватил Пьер, газ бомбу. Аның спрятал эго астында мышкой. Аны, кулга берәү дә обыскивать кеше, аның ул вытащил голым тирәсендә чүп-чар. Миңа килде, башын тагын бер фикер. Клетчатая куртка бар иде йөртүче Fiat 500 торган чак түгел протаранил безне. Аннары аны безнећ белђн аралашудан туктады уйларга.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 3
  
  
  
  
  Узды күпмедер вакыт керткәнче, аны кабат башлады уйларга. Әмма ун яки унбиш минут аны, килде эченә бәйле буларак, рулет, на заднем сиденье «фиата-500», мчащегося буенча таныш булмаган улочкам. Алар удосужились завязать күзләре белән миңа, нәрсә начар признаком. Күрәсең, аларның иде филантропического ниятләрен калдырырга мине целым һәм невредимым.
  
  
  Пульсирующая авырту бу баш көчле, әмма, никадәр аны иде фикер йөртергә, берни сломалось, һәм җитди имгәнүләр миндә түгел иде. Минем разум акрын прояснился, һәрхәлдә, җитәрлек булсын өчен, дөресен әйткәндә, үзенә, хәзер аңа, булды поражен, хәтта артыграк булганда, минем торак пункты россия башланды.
  
  
  Бу вакытта минем биреме кебек түгел, артык утомительной бурычы. Отправляйтесь Рим һәм узнайте, мөмкин кадәр тизрәк бармы нигез бу сомнениях Клемму Андерсона бармы нәрсә күбрәк, нәрсә генә кадерле һәм кричащее кинопроизводство. Әгәр Клем иде дә хаклы, аның алыр иде җыелырга һәм полететь кайта алсын өчен яңартырга үз неоплачиваемый ялга һәм җайга салырга разорванные белән мөнәсәбәтләрне Тигги. Хәзер аны белә Клем түгел ялгышлар ясамады, әмма караганда, ул хаклы?
  
  
  Беренче карашка барысы да булып чыкты, шулай ук, рассчитывал Хоук. « Җеп » дөнья иде, гади генә тагын бер необычайно трудоемким һәм кадерле фильмом буенча, бүгенге бюджет кодексы яктан. Әмма возмутительные гаепләү, ихтимал, яклады, үзе дә артык аферу Конти һәм эго иптәшләр буенча несчастью. Тизлек, аның белән, алар клюнули минем приманку иде тагын бер җөнеб моның ничек һәм ih күңелле кечкенә генә бүләк рәвешендә Камиллы өчен возбудить минем кызыксыну уятты.
  
  
  Ih киң борчулы коллекциясе һәм замысловатое корал иде караганда күбрәк иң делле кирәк фильму, әмма бу гаҗәп түгел истә тотып, ту раздутую манию бөеклеге, аны шулай өлешендә очратырга мөмкин өй бөек кинодеятелей. B-52 һәм башка өр-яңа истребители иде дорогими, уенчыклар, әмма, нигездә, башка огневой егәрлек түгел, артык куркыныч караганда дирижабль Гудьира, ул летает өстендә заполненным реклама Рим.
  
  
  Аны танырга тиеш иде, дип астында бу поверхностью существовали башка дәрәҗәләрен. Әмма алар барысы да тагын иде ки расплывчаты, болай да аз исследованы, дип, бернәрсә дә, бер поспешно набросанных Клемом заметок кадәр минем быелгы урлау кебек түгел имело бернинди элемтә халыкара заговором. Барысы да айнып бу Ренцо, сэре Хью, Стадсе һәм хәтта бу хакта хәтәр карлике Пьеро, бу кылган кебек, теләгән күрү мине исән, һәм (ярдәмендә Камиллы) бик бәхетле. Һәрхәлдә, бу вакытта, кирәкле өчен имзаланган чек ярты миллион һәм тәрҗемә акча белән Багамских утраулары бу ih швейцария банкына. Без, бәлки, чыршы тавык бу кичтә, әмма беркем дә тирәсендәге кешеләр, алар встречал аның, түгел иде тирәсендә алар, кем үтерә тавык, несущую алтын йомырка. Һәм Джерри Карр иде мондый курицей бу ih күз алдында.
  
  
  Минем бессвязные уйлар кинәт оборвались, кайчан машина кинәт тукталды. Горилла бу клетчатой куртке хуҗаларына ишек һәм вытащил мине каты пол. К минем удивлению, аны берәүдә, дип карыйм керү загородный ресторан, анда без буе халык кимендә җиде сәгать элек. Хәзер ул мертвенно-тихий һәм заброшенный бу мрачном свете луны. Аның, дип искә төшерде, ничек Ренцо, яки кем дә булса тагын бер сөйләгән иде миңа, - дип ике яшәгән фермада берничә милях биредән. Персонал күптән китеп барган өйгә, римда яки кайдадыр шушында, якында гына.
  
  
  Горилла куйды, мине аякка бастыру һәм потащил артыннан. Эго громоздкий компаньон ачты деревянную ишек яңа блестящим ключом. Булганмы бу кайтару урынга безнең yahoo тыгыз бәйләнгән белән "Концом Света" ... яки юк?
  
  
  Әгәр Горилла һәм ул, бүген кемне дә ул эшләгән, урнаштырдылар чын погоню — ә аңа алам поклясться, ул да башланып киткәнче, безнең парады лимузинов выехал тирәсендә отель, — ул указывала иде бу ресторан. Заброшенный бу нерабочее вакытта, бу урын өчен уеннар алар кунакханә уйнарга минем белән. Хәтта иң минималь белән элемтә җинаятьчел дөньясы бирәчәк ачкыч кыска вакыт эчендә. Һәм яңалык ih замысла указывала түгел Ренцо һәм эго приспешников, ә башка юнәлештә. Әгәр алар эго билгеләделәр, аларның булыр иде үз чишмә. Стадс Мэллори диде өчен ужином, бу урын, бөтен бөтен территориясендә отель, шулай тирәсендә аңа кайчандыр принадлежали гаиләгә Ренцо, киткәнче, комарлы уеннар, кадерле жириновский малайлар һәм сомнительные акча отняли бу аның полуаристократическое мирасы. Аның әле ловил балык шундый мутной & nb кебек иде.
  
  
  Ишек ачылган. Горилла һәм эго спутник кичердек минем үзара ашханәне. Яртылаш волоча, яртылаш неся, алар веления мине агымы бүлмәләре, к гигантским очагам, хәзер пустынным һәм безмолвным аркасында слабого дыма полупогасшего ут аста. Клетчатое пәлтәсенекен швырнул мине урындык, ничек капчыкка белән углем.
  
  
  «Монда тоталар утын», — дип гневе-диде ул үзенең товарищу буенча-итальянски. — Тик синнән дә җитә алыр разжечь утын, Пепе. Ничек-нинди дә булса резвиться тәмле техасское барбекю.
  
  
  Аның да продержался булыр иде, болай озак поддавшись нарастающему страху алдында перспектива пыток. Бу одина предприятие һөнәре буенча. Әмма, дөресен, фикер турында сөйләде өчен поджариться бу маленьком костре түгел, һавадан минем складывать доллар биться шатлыктан. Минем әлегә кадәр хорька иде бу воспоминание турында гигантской свинье, аның белән капало бик күп май өчен раскаленные докрасна утын аста. Пепе белән кайтты охапкой утын. Ул стряхнул белән углей пепел һәм ташладым, аның яртысын үз порциясе. Стреляющее ялкыны лизало утын неправильной формалары аша берничә минут үзәге кабат-превратился бу бушующее ялкыны.
  
  
  Горилла сорвал лейкопластырь белән минем rta. — Яхшы, мистер Карр, — диде ул. «Хәзер вакыт җитте сөйләшергә».
  
  
  Ул әйткән по-английски белән көчле итальян акцентом, ул мин тормыйм омтылырга тапшырырга.
  
  
  Аның тотты иреннәре сжатыми шулай ук тыгыз, ничек лейкопластырем аларда, һәм маташа бирү үзенә вызывающий төре. Бу бер дә җиңел түгел, син башлап голым әгъзасы һәм бәйле буенча рукам һәм ногам, тик ул, књрђсећ, аңладым. Хәтфә белән Пепе өчен италиянећ диалекте, һәм Пепе подтащил авыр металлический вертел, почерневший да әле остатками кабан, ул аны әле переваривал.
  
  
  Горилла пренебрежительно толкнул мине үзенең авыр сапогом, һәм Пепе плюнул миңа спину. Алар фрицлар ныклы нейлоновый шнурок булдылар акчаларны аркаларына бәйләргә мине неподвижно к вертелу.
  
  
  Бергә алар везли моннан пурпурную мине к топке һәм опустили вертел бу держатели. Аннары беркеткән идек барашковыми гайками. Вертел поддерживался ике вертикальными кусками кованого утюги, аларда ка тигез расстоянии иде ясалган выемки өчен контроль ара кадәр огневой плитә. Тулы ясамый, алар башладылар, иң югары дәрәҗәле.
  
  
  — Сез, булмаса, кием — диде горилла, — бу күңелле булачак согреться аннары салкын төнге һава пробасы тышкы якта, мистер Карр. Иң элек, без нәрсә выйдем аша үзен һәм позволить сезгә бик нык перегреться, минем бар берничә сорау.
  
  
  Аны", - дип белдерде эму үз ревматизма белән бергә турында фикерләрен nen, аның хозяевах һәм эго мөмкин булган мәсьәләләр агымында кыска тәкъдимнәр.
  
  
  — Бик яхшы, мистер Карр! Пепе!
  
  
  Алар спустили мине ступеньку түбәнрәк, һәм җылы да инде ярамый иде дип атарга уңайлы. Мин алмады перестать тирлђњ, һәм һәр тамчы банк издавала шипящий тавыш белән.
  
  
  «Нинди сезнең чын мөнәсәбәтләргә белән "World End"?» — дип сорады горилла бу клетчатой куртке. — Тегүче тик синнән , — процедил аның аша стиснутые тешләре. «Аның инвестор. Аның вкладываю бу акча, чөнки минем уйлавымча, бу китерәчәк күбрәк акча».
  
  
  Ул могильно рассмеялся. «Мин ышанам ки, сез ирешү кушылмаган уңыш, мистер Карр, әгәр сезне, әйтик исемем», — диде ул. — Сиңа барыбер туры киләчәк сөйләү. Нинди сезнең чын мөнәсәбәтләргә белән "World End"?
  
  
  — Нәкъ менә шул булса, мин, диде, — прорычал мин.
  
  
  'Күбрәк берни дә? Җаным, невинный инвестор?... Ул күрсәтте Пепе.
  
  
  Тагын ступеньку түбәнрәк. Ягъни, элек иде неприятным жаром, хәзер превратилось бу жжение.
  
  
  — Тик бу — выпалил мин. «Генә дип, хәтта мин генә алам шуннан табыш, аны барыбер алам нче моңа үз акчаларын аша Камиллу Кавур. Аның алам позволить үзенә акча гына бу. — Димәк, алай невинный инвестор, мистер Карр, — булькнул горилла елмаеп гиены. — Тик шулай да, җитәрлек дәрәҗәдә ышандырырлык итеп. Телисез икән, аның өчен доверил, сез вкладываете ярты миллион доллар маленькую кызны, кайчан аласыз дюжину андыйлар өчен биш йөз, ә күптән түгел иде сатып алырга синьорину Кавур өчен илле? Пепе!
  
  
  Тагын бер менде түбәнрәк. Хәзер аны белә дә выдержу. Аның итмђс иде шталь сөйләргә, тик бу да ярдәм итте проблемасын хәл итәргә АХ. Әлбәттә, Хоук иде послать тагын бер агенты, әмма карап, моннан тыш, күпме вакыт аларга кирәк булачак, һичьюгы минем гәүдәсен, яки аллаһудан иде микән минем исчезновение непреднамеренным, бу задержит берничә көн, хәтта якшәмбе көннәрендә. Әгәр Андерсон, чыннан да, нидер почувствовала, әгәр чыннан да бар иде, халыкара угроза дөнья тәртибе, бу булыр иде бик аз.
  
  
  Пепе пәйда казанда " костер өч яңа полена, һәм пламя булды тагын да югарырак.
  
  
  Горилла диде. - «Минем уйлавымча, бу яктан ул инде тәмамладым, Пепе», — диде ул үзенең отвратительным юмор.
  
  
  Хәзер аның висел спиной аска таба. Башта бу сохраняющиеся берникадәр облегчение, чөнки кадәр ераклык ут увеличивалось, әмма яңа ягулык, ул Пепе подбрасывал аңа, шулай ук усиливало уты, һәм ул инде тоймадым, ничек волдыри барлыкка килә бу минем җилкәсенә төшә һәм ягодицах... Һәм ул тоймадым әле. ...
  
  
  Кайчан минем запястья булган откровенные өстендә ут плитә, аны тойдым бераз кимүе көчәнеш булганда, нейлоновый шнурок башлады плавиться нче савченко. Аның сжал запястья өчен продержаться тагын бераз. Аның напряг мускулларын сул куллар өчен саклап калырга Пьер, ул исән-имин таба минем под мышкой.
  
  
  «Нинди сезнең чын мөнәсәбәтләргә белән "Концом дөнья", Мистер Карр? Допрос үзе иде однотонным... Влад хәзер иде тирәсендә мине диярлек невыносима. — Придумай берәр артык дәлил караганда твоя тарабарщина турында башлан һәм бу сучке буенча кино. Чөнки югыйсә, җеп дөньяда сезнең өчен үтәр артык иртә, сез дә аласыз төзергә компанияне безнең кечкенә генә әңгәмә.
  
  
  Пепе взвизгнул нче көлке һәм басты янәшә нең боссом өчен, якыннанрак карарга эссе.
  
  
  Хәзер ул вакыт килде, хәзер, кайчан алар икесе дә басып тордылар шулай якын миңа. Аллага шөкер, алар карадык, күбрәк минем зат караганда, минем белән бәйле запястья, кайчан аның выдавила тагын бер мольбу. — Честное әйтү, — вопил аны уйнарга яхшырак кем дә булса җәлеп ителгән Конти. — Бу, чыннан да, бердәнбер. Аны бары тик нефтьче, у, аның акчасы күбрәк мозгов. Аны ишеттем, шул рәвешле мөмкин бераз приблизиться к гламуру кино. Түгел жгите мине күбрәк, синьор ...
  
  
  «Жареный, ничек свинья, визжащий, ничек свинья», — поддразнил мине горилла. — Безгә кирәк ревматизма яхшырак, мистер Карр. Бәлки, тагын бер тапкыр повернуть сине лицом утка?
  
  
  Ул янә башлады поворачивать мине. Бу иде ул вакытта.
  
  
  Ул чакта башлады алга юнәлдерергә минем, аның, протянул ирекле правую кулын һәм бер быстрым хәрәкәте выхватил Пьер. Аның взвел аның зур пальцем һәм ташладым арасында Пепе һәм гориллой.
  
  
  «Ярар, тегүче...» — тавышы барысы да диярлек, ул барлык тагын иде әйтә язвительно. Пепе рухнул идәнгә янымда. Аның кинәт хәрәкәте аның отскочил нче огненной плитә һәм пламени һәм тиз перевернулся. Аны тиз освободился берсе полурасплавленных веревок бу лодыжках һәм пригнулся, әзер каршыларга үз мучителей. Миңа күбрәк кирәк түгел иде", - борчылу.
  
  
  Прелесть бу газ бомбаны итүдән гыйбарәт, аны быстром һәм концентрированном воздействии бу зур булмаган мәйданы. Аның затаил сулышы, әмма икеле бу кирәк иде.
  
  
  Горилла бу клетчатой куртке һәм Пепе иде инде кандидатлар зиратында Кампо-Verano булганда, аны кабат выдохнул. Һава, поднимающийся өстендә плитой ут уносил үзе белән соңгы калдыклары, газ.
  
  
  Кайчан аны янә аякка басты, аның үзен начар хис итә алмый, чөнки, янәсе, начар түгел ценымногие начаррак кем подгорел, заснув пляжда бу Майами. Мөгаен, миндә калды волдыри һәм берничә көн дискомфорт, әмма аны кабат булырмын гамәлдә .
  
  
  Кинәт нче җиңеләйтү һәм осознания үз нигезләмәләре аның, расхохотался. Биредә аны торды бер ашханәдә белән ике трупами. Монда инде торды Нигы Картер, бу максат аның кабат кайнаган фикер кайтырга кушуы AX, кызыл, ничек лобстер, аннары жарки, һәм әле дә шундый ук голый кебек Адам кадәр грехопадения, бу игелекле алтынчы милях нче Рифмы.
  
  
  Ясаганчы, аны кабат окунусь көннең впечатляющее яки осмысленное гамәлгә агенты АХ, миңа кирәк иде", - тәмамлап, берничә ким драматик әйберләрнең. Аның пробрался бу кухню ресторан һәм тапкан шкафта нинди да булса кием-салым. Аның отдолжил грязную ак күлмәк, өч күләмен азрак миңа кирәк, ыштан белән ирекле швом, грязную поварскую куртку, артык маленькую, берничә разваливающихся эш кљнне тагын бер ботинка. Аны бөтенләй иде презентабелен безгә өчен нинди мохит тыш темной изнаночной яклар, тик, һәрхәлдә, хәзер миңа түгел, грозила куркыныч арест за непристойное тәртибе.
  
  
  Мертвый-юкмы, әмма минем хисе туа иде, - дип горилла бу клетчатой куртке барысы да тагын миңа нәрсәдер тиеш. Сак натянув коллекциясен кием үз полупрожаренную тушку, аны кабат әйләнеп эго һәм телу. Аны төшергән эго куртку белән шөгыльләнүче бирде иде миңа күбрәк җылылык белән чагыштырганда, кыскача ак куртка ярдәмчесе, пешекче, һәм инанды, дип ачкычлары «фиата» сында бер буенча эго карманов. Аның чыктым аша деревенского ресторан һәм закрыл үзе артыннан зур ишекне. Аннары аны sel татарстанда «фиат-500» һәм вырулил белән астындагы дорожки. Аны иде Виа Тибуртина китә көнбатышка таба, ягына үзәге.
  
  
  Иде-якынча биш сәгать иртәнге һәм беренче нурлары сүнү восходящего солнца соперничали белән тьмой. Хәрәкәт юк диярлек иде һәм билгеләре тормыш булмады да диярлек, әлегә мин түгел свернул на пол-әйләнеше Пьяцца делла Репаблика генә күрдем, күпләр җыела торган учреждениеләрдә полиция хезмәткәрләре машина алдында Le Superbe. Нче йөк машиналары кадәр патруль машиналары һәм муниципаль ашыгыч ярдәм машиналары.
  
  
  Аның припарковал «фиат» тыкрыгында һәм карлыгач кире «Ле Суперб». Аны кайчан попытался керергә подъезд, мине ике яктан да схватили ике гигантских карабинера, төп төркеме рим полиция.
  
  
  — Документлар? — дип сорады ул, дип, уң ягында мине, болезненно выкручивая миңа кулын.
  
  
  "Сезнең документлар", - диде ул, дип, сул мине, сжимая минем икенче кулын. 'Чит ил паспорты? Идентификационая карта?'
  
  
  — Алар минем бүлмәдә, — диде мин. «Кунакханәсе-Le Superbe.
  
  
  Аны кабатларга үзенең кушымтасы буенча-итальянски, һәм икесе дә офицер недоверчиво карадык мине. Одина шулар тирәсендә посмотрел бу минем растрепанную, ачык раскрашенную куртку. Һәм бер күрүдән үк, бу минем обвисшие ыштан, минем оборванные аяклары җитәрлек иде, җи тәкчелеге аның, дип мин беркайчан да, беркайчан да алмыйм булырга постояльцем бу Le Superbe. Алар фикер алыштылар, калдырырга микән мине ятарга шул канаве яки алырга кулга алу озын исемлеге нераскрытых җинаятьләрне башлап, көчләү, сорау украденных сәнгать әсәрләре һәм икътисадның күп тармаклары буенча хезмәттәшлек мошенничеством. Полицейский, ул отель мине арестовать кебек, ќићњлђр яулады очко һәм керткән туплар буенча, әлегә мине ниһаять түгел курортлар хатын-кызлар крик радостного узнавания, донесшийся тәрәзә аша алтынчы катка отель. Джерри, caro mio! Джерри. Бу ул. Кара, Пьеро!
  
  
  Аның күтәрде, күзләрен дә күрдем Камиллу минем җете синей пижамной куртке бу тәрәзәдә минем кунакханә номерлары. Янында иде кечкенә Пьеро Симка, авторитетно указывающий бу присоединившегося аларга комиссары полиция формасы. Казанда " мегафон ул отдавал взрывные команда, алар тагын да күбрәк бозды һәм башка тыш нарушенную тынычлык моның иртә, иртәнге.
  
  
  — Сержант Бланди. Капралов Инверно. Кичекмәстән отпустите бу кеше тарафына алып барсагыз эго бу эго бүлмә. Ул посоветовался белән Пьеро, ул җиткән эго була. "Бүлмә 79. Мгновенно!"
  
  
  Ике абыем нападавших мгновенно превратились бу любезных, заботливых дуслар. Алар мөрәҗәгать иткәннәр минем белән әйтерсең, мине кунакханәләр побаловать, ягъни минем буквальной прихоти, мөрәҗәгать, ул аны бик ценил, — һәм бүген, минем аша удаляющиеся сафларына любопытных књп кеше була һәм полиция хезмәткәрләре вестибюль буенча өскә таба лифту һәм минем номер, анда Полковник отослал ih белән кыска рәхмәт хаты тапшырылды.
  
  
  — Боже мой, — выкрикнул Ренцо каршылап, безне янында көне. Камилла, Пьеро, сэр Хью һәм Стадс басып тордылар артта калды, аның одетые төрле пижамы. «Без ничек уйлыйсыз, нәрсә югалттык сине мәңгегә». Ул продюсер түгел, ә актером, һәм авыр булса усомниться бу эго ихлас, чөнки ул төгәл уважал билгеләрен доллар.
  
  
  — Мин дә, — воскликнула Камилла. «Бу ужасные кешеләр. Аның уйладым, син вафат була.'
  
  
  — Тик анда син алды бу кием? — рявкнул Пьеро. Хәтта бу суматохе ул каласың модным үрнәге өчен дә үз атласной пижаме нче Валентино, җете кш халате һәм өй тапочках нче Гуччи.
  
  
  Мин тормыйм тотарга вакытта повторение моннан тыш, бу булган, ничек ул аларга бу, дип аңлатты. Аның күрсәтте йөртүче «фиата» торган чак түгел протаранил безне элек ничек минем похитителя, һәм Ренцо, һәм Пьеро алмашты понимающими взглядами.
  
  
  «Дөньяда кино бар враги алмый торган перестать омтылырга саботировать җитештерү «икесе дә ахырына дөнья» һәм разорить Лоренцо Конти», — диде Ренцо .
  
  
  «Яки ул үч чагылыш таба әлеге вспыльчивых аргентинцев», — дип уйладым вслух Пьеро. — Булса да алар ничек иде, шулай тиз белергә дип без меняли ih мәнфәгатьләрен мәнфәгатьләрен Джерри?
  
  
  Бу реакция показались миңа артык параноидальными. Беспокойство турында минем куркынычсызлык мәгънәсе зур түгел ия, чын күңелдән. Әмма ih ялгыш фикеренә шунда ук хакында предыстории минем урлау иде якын к безумию. Булса да алар, бәлки иде параноиками, бу никоим итеп түгел указывало бу причастность минем партнерлары буенча фильму моңа розыгрышу. Алар перевернули күкне һәм җирне табарга мине. Алар уговаривали римскую полициягә һәм бүлекчәләре куркынычсызлык хезмәте италия армий табарга мине алар белән хорька, ничек сизде минем исчезновение. Рөхсәт итегез, миңа кыскача гына сөйләргә, нәрсә булган, аннары минем исчезновения. Камилле кирәк азрак унбиш минут өчен, освободиться берсе разорванных простыней һәм схватить телефон өчен кисәтергә Пьеро һәм Ренцо. Алар, үз чиратында, предупредили барлык органнары. Ee тасвирламасы ике җинаятьче кыйммђткђ неточным. Ул сыеклык һәм кан ih арту якынча сигез футов һәм мускулистыми, ничек авыр атлетлары казандагы украина. Әмма неопровержимые фактлар, иң минем исчезновения, разорванные простыни, явные царапины көнгә бер взломанного замка иде дән артык җитәрлек бозуына дәлил урлау.
  
  
  Полиция һәм иминлек көчләре, проводившие тикшерү, сработали тиз һәм нәтиҗәле. Ун минут, аннары моннан, ничек Горилла, һәм Пепе втолкнули мине тратторию , бөтен шәһәргә урнаштырылган иде блокпосты. Өч ир-атлар эшләде өч төрле телефонану, посылая командасы шымчылар өчен, сорау алу, кайбер тирәсендә элекке любовников Камиллы.
  
  
  — Алай булса, булсын, аның калдырган кемгәдер шулай несчастным, — диде ул канәгатьлек белән. «Әмма ревность непредсказуема, һәм аларга генә кирәк иде", күзәтеп торырга мөмкинлек бирә, һәр булса, эзләп сине, Джерри». Бу иртә, булырга тиеш, күп красных затлар һәм неубедительных гариза авырлыкларны бергә үтүче сабыр хатыннарына бу Римэ. — Чөнки мин әле тәмамлый, синең белән, — дип ышандырды ул озорной елмаеп. Ул повернулась к түшәк, анда сидела, һәм указала бу бүлмәгә, тулы киношников, полиция хезмәткәрләре һәм шымчылар. «Голос кемдер, кем әле спал, һәм пережил ужасное вакытта. Ә хәзер тагын бер беспокоите эго үзенең сораулар һәм чепухой . Әнә. Барысы да сез. Камилла позаботится турында nen. Хәтта Ренцо һәм Пьеро кивнули бу ревматизма ee страстные боерыклар, бүлмәдә янә булды буш. Камилла киттек посыльного үз адрес һәм велела аңа китерергә белән туалетного столика аның косметичку.
  
  
  «Син хәзер әлегә бесполезен минем өчен, безнең өчен, кем иде ул безгә иде, бедный Джерри, — диде ул. — Ләкин миндә бар сылу мазь. Ул матур буенча цвету. Ничек ир-атлар сперма. Ул хихикнула. Һәм берничә сәгатьтән соң, твои ожоги заживут. Анда җитәрлек махсус әйберләр, өчен һәм башкалар. Бервакыт аның болай обожглась на съемках бу Сардинии, дип докторы, диде миңа туктатырга carinf.com тотмый җаваплылык, ким дигәндә бер атнага. Әмма иртән аның исәбенә тар-мар итте, бу тылсымлы крем һәм шул ук көнне иде безупречной, һәрвакыттагыча, камера каршында. Бу фильм җыйды ике миллион гына Италиядә, һәм аны бүгенге көнгә кадәр хорька алам касса җыемнар, әгәр минем адвокатлар бераз подтолкнут Ренцо , димәк, күрәсез...
  
  
  Аны, гомумән, берни дә күрмәдем, әмма позволил әй бераз минем белән повозиться. Ул оста бүлегендә мине. Ул алды маленькую прямоугольную косметичку у посыльного, кайчан әйләнеп кайта. Ул безгә бер тапкыр да түгел взглянул бу волдыри минем багровом бозау, кайчан аның лежал голый бу түшәк, һәм Камиллу, әле одетую бу верхнюю яртысын минем пижамы, ул кайчан иде согнута минем мәңгегә. Була, күп нәрсә турында әйтергә әлеге югары класслы кунакханәдә белән ih иң югары продукция бәяләре.
  
  
  Камилла таптым графин зурлыгында белән маленькую бер шешә сөт белән жемчужно-соры катнашма һәм тиз исәбенә тар-мар итте бераз эго содержимого бу минем гәүдәсен. Шунда тойдым берникадәр облегчение. Аны иде порекомендовал сл медицина хезмәтләре, АХ... Позволю бирергә исемендәге дәүләт советы, нинди иде ул безгә иде.
  
  
  Ул кайчан помазала мине, минем разум переключился артык югары тизлеге. Ничек һәрвакыт задании нче АЙ минем иде невозможная мешанина әйберләр, алар кирәк иде эшләргә, шунда ук, башка четкого учреждениеләре ih үтәү. Иң делле җиңелрәк убежать ике бераз гына поджаривших сине головорезов караганда ускользнуть тирәсендә отель, охраняемого тык иң яхшы көчләре рим һәм италия көч куркынычсызлык.
  
  
  Камилла уятты горничную бу бүлмәгә янә заправила постель. Ул пухлая, невозмутимая кыз сак перекатывали мине янәшә, ә аннан соң, киресенчә, укладывали чиста, йомшак простыни, ә аннары укрывали мине легким одеялом. Урамда инде көнгә яктылык төшеп килә, Камилла задернула пәрдә ике балконных тәрәзә.
  
  
  "Хәзер инде син тиеш поспать, Джерри," диде ул. — Әгәр сиңа бу покажется бик авыр, аның оставлю сине ике кечкенә дарулар ала торган җибәрергә хәтта слона илгә грез. Әмма мин уйлыйм, син шактый арыдым өчен поспать бу одиночестве.
  
  
  Ул наклонилась өчен, неубедительно, икенче-китүе поцеловать мине өлеше.
  
  
  «Мин үзем булырга тиеш сарыф йокларга», — диде ул. «Боже мой, мин, мөгаен, охшаган иске ведьму».
  
  
  Ул күбрәк походила 14 яшьлек гиперсексуальную кызны-скаута, играющую бу докторы, һәм аны да менә шул хакта әйтте. Әй, бу гаҗәеп ошады. Һәм аңа шат, - дип, ул собиралась дәвам үз мескеннәргә бурычы, утырып шушы якка карата минем түшәк.
  
  
  Аның тагын бер тапкыр рәхмәт белдерде һәм аны, һәм ул, диде, - дип во сне аның булырмын тулы иминлек, чөнки полковник Динджес расставил сәгать коридорда, лифтта һәм вестибюле.
  
  
  Миңа гомергә иде очрашырга кеше белән, әле ике сәгать элек кенә берәр тирәсендә контактных адреслар АХ.
  
  
  Бирде үзенә биш минут, аннан, моннан, ничек Камилла китте, бу очрак, әгәр дә ул кире кайтыр өчен алырга берәр забытую нерсе керткәнче аны, попытался утыра ала һәм эшләргә заказ. Лосьон Камиллы иде, могҗиза белән. Ул да диярлек кабат тойдым үземне кеше иде. Мин түгел, дим, миңа идек наткнуться нидер артык твердое караганда шелк яки Камилла, әмма жжение исчезло, һәм ул берәүдә, дип әйтә алам одеться түгел чувствуя башканы берничә незначительных уколов больно. Аны алды шешә белән ике желтыми капсулами , алар Камилла калды сыйфатында снотворного, һәм сунул аның бер тирәли боковых карманов камзолы. Бу юлы аны аларга стилет к левому предплечью һәм надел наплечную кобуру белән Вильгельминой. Аны тапкан бер тирәли бертуган-игезәкләр Пьер бу секретном бүлегендә үз портфеле һәм сунул эго минутына. Белми идем, кая иду, бигрәк кемгә, әмма мин түгел иде инде янә булырга пойманным безоружным.
  
  
  Аны берәүдә, дип әйтә алам, хәтта кабул итәргә ту позу йоги белән шөгыльләнүче күбрәк ярдәм иткән, миңа белән тирәнтен концентрацией. Шулай итеп, тулысынча одетый һәм тулысынча диярлек пришедший эченә, аның сидел, скрестив аяклары, бу тебризском ковре үз роскошной фатирында.
  
  
  ЦРУ, шулай ук үз челтәре АХ инде, дип хәбәр итте Хоуку турында шуме минем урлау һәм минем кайт. Тик Ходай белә ни дәрәҗәдә искаженными, неточными, чыннан да неполными һәм запутанными булырга мөмкин бу версиясе. Аны бирергә тиеш иде, үз үз, дөрес доклад компьютерам АХ һәм тагын да тонкому уму Хоука. Финанс вундеркинда АХ Голди Саймон да кисәтергә кирәк иде, булсын ул бераз подтасовал мәгълүматларны керткәнче, миңа туры киләчәк впихнуть минем яңа партнерларына чек 500 000 доллар аша банк Нассау, алар аны шулай итеп хвастался. Исеме һәм адресы банк иде инде минем предысториях, шуңа күрә аны да догадался, дип юлының бер өлеше инде булуына. Әмма Голди отель булыр иде белергә, кайчан һәм күпме. Берсе буенча өстенлекләре минем урлау һәм предполагаемых җәрәхәтләнгән иде дип Ренцо туры килде мөһим эшлекле очрашу көне яки ике. Бу вакытта алынган иде бу сәгатьләрдә, алар аны югалта, һәм алар тагын да кирәк иде наверстать.
  
  
  Ниһаять, килде, бер фикер. Аның порылся бу чемодане һәм вытащил невинное переиздание китаплар Зейна Грея. Әмма сез алмадык пролистать чара, чөнки нах түгел иде бит. У нах иде гына маленькое компактное складывать доллар буенча гелигнита, ул взорвалось аша кырык секунд, аннары активации, издав егерме щелчков, ә аннары разбросало үз содержимое бу похожих бу конфетти лентах гаять зур беспорядке артык мәйданда илле квадрат метр.
  
  
  Аны минем янга килеп, к окну һәм отдернул занавеску ривненской шулкадәр өчен ел саен пробуждающуюся урамны аста. Ике патрульные машиналар һәм биш явных полиция хезмәткәрләре урамда, плюс берничә полиция хезмәткәрләре штатском күрсәткечләрне тикшереп тору књп кеше була. Урамда астында боковым окном нибары өч офицер формасында белән автоматическими карабинами астында мышкой. Теләсә нинди дулкынлану урамда заставило иде ih йөгерергә шунда ярдәм итәр өчен үз товарищам . Алдында теркәлү аның бинасын карады, тышкы якта һәм уйлады турында сөйләде, анда аны күргәнем булмады, служебный керү. Ул һаман бар иде анда. Датируемое 1897 ел, бина төзелгән, архитекторы, ул стремился имитировать великолепие бөек палаццо шестнадцатого гасыр. Барысы да югары анфилады булды балконы, углы, аларның иде сложены тирәсендә массивных, авыр краеугольных ташлардан. Прямоугольные кисәкләр таш белән десятисантиметровым выступом арасында елдан -. Кирәк бик аз тырышлык өчен барлык уңайлыклар белән спуститься, ун-унбиш минут. Әмма спуститься алмая өч-биш билгеләре мизгеле торган, аның өметләнгәнен иде бераз катлаулырак.
  
  
  Аны отошел, төшергән куртку һәм закатал штанины. Аннары аны надел халат. Әле небритый һәм кызыл нче жарки, ул гына да түгел, нуждался бу косметика өчен бирергә минем затка тышкы билгеләре көчәнеш. Аны керде гостиную һәм ишекне ачты.
  
  
  Китергәнегез вытянулся гигант формасында винтовка белән, әзер выстрелить. Миңа булачак карарга бөтен хөрмәт, ул миңа кирәк, минем өчен планлаштыру.
  
  
  Аның телим, яхшы ял ит, — диде аңа эму буенча-итальянски. «Минем нервы вотум-вотум взорвутся ». Аның конная площадь караганда больно өчен барлык выглядело артык ышандырырлык, һәм карабин понимающе кивнул миңа. «Зинһар өчен, күзәтеп, минем өчен түгел беспокоили дәвамында түбәндәге өч сәгать», — диде мин. «Миңа барыбер, кем. Кайчан аны бераз посплю, аның алмыйм белән сөйләшергә сезнең булган, ә әлегә аның телим бераз поспать.
  
  
  — Тик моны ничек тапкыр иде минем инструкция, — диде ул, янә вытянувшись буенча-хәрби.
  
  
  — Бик яхшы, — диде мин. Пошатываясь, аны әйләнеп кайтып, үз номеры һәм ишекне. Аның молча избавился нче киеме халат, закатал штанины һәм тапкан бу чемодане аэрозоль белән спреем нче бөҗәкләр. Белмим, навредит бармы эго содержимое берәр мухе, ләкин әгәр эго нанести кулына белән ара алтынчы дюймов, ул төзи юка катламы, ул тыгыз облегает тирене. Ул әверелә шундый ук твердой кебек тире носорога, һәм кайчан ул высохнет, аның булачак төшерергә, ничек перчатку. Бу производное неопрена, разработанное берсе тирәсендә безнең могҗиза-табиб-химиклар. Ачыктан-ачык, хәзер миңа бу кирәк иде.
  
  
  Аны взмахнул куллары белән һавада һәм согнул бармак татарстанда максималь вакытта высыхания ике минут эчендә алып була. Аннары аны күтәрде китап Зейна Грея белән түшәк һәм поднес к окну. Аның ясаган складку өске уң почмагында, белән шөгыльләнүче активировала бу акциясен сатып алды, акрын сосчитал кадәр егерме биш һәм тәрәзә ачты. Аннары аны позволил эму уплыть һәм янә тиз закрыл тәрәзә. Унбиш секунд узгач вспыхнуло бу-акылсызлык .
  
  
  Гелигнит взорвался, әйтерсең, ике танкер очрашкан тагын беребез белән, һәм конфетти прострелили бөтен урамны теләсә кайсы юнәлештә диярлек каршында кунакханә.
  
  
  Бу вакытта аның инде бар иде башка тәрәзәләр, ә соңыннан тышкы якта. Аның спустился белән балкон бу кирпичную кладку почмагына, экрандагы берсе белән дә күрергә була, кешеләр кебек бросились белән үз посты тыкрыгында урынына шартлау.
  
  
  Минем куллар вцепились бу иркен булган урыннар һәм аның опустился, чак скрывшись төре буенча урамнан. Нибары берничә секунд эчендә күбрәк бу булыр иде бу матур, әмма старинном лифтта, аны спустился аска таба. Оказавшись анда, аны үтте буенча әле шактый пустынному тротуару башка почмагына һәм подал сигнал такси.
  
  
  Аның атады эму пункты билгеләү, урын, ерак түгел минем икенче контактного адреслары, әмма шактый ерак өчен арынырга преследователей.
  
  
  Аны кайчан чыкты, повернул, аның өчен ике почмагына һәм керде вестибюль отель, анда сонный хезмәткәре өчен стойкой кивнул миңа, чая иде, гадәти туристом, аңа биредә иң урынны алды. Аннары аны чыкты соң служебный керү. Аның наткнулся бу переулок. Ике йорт нче минем максат аны керде портик һәм подождал тагын өч минут, күңелебезнең, дип, минем өчен беркем дә следит. Участок өлеше һәм түшәлгән тротуар буш калды. Мин карлыгач алга таба, аннары бирде ике кыска һәм бер тапкыр озын сигнал колокол белән таныш Мич. Раздался тавыш белән «Чик» бер автоматического открывания көне, һәм аңа иде дә, эчендә юлында өскә таба.
  
  
  Икенче катта ишеклђр артында œтте мине көтте лысеющий урта яшьләрдәге ир-ат. Ул эшләгән родственном агентлыгында хөкүмәте. Бу nen иде линялый кызыл фланелевый халат башка поясы поверх выпирающего тормыш, ул авырлык белән скрывали мятые трусы ужасного рәсем.
  
  
  «Сораулар, мәсьәләләр, сораулар. Бу сөйкемле малайлар буенча АХ дип уйлый аны комбинация Lieve Lita һәм ANP. Мәңгегә белән сөйләшергә, алар өчен төрлелек.
  
  
  — Тавыш бирү ни өчен аны монда, — диде мин. — Әйдә, Мәк.
  
  
  — Гилкрист, — диде ул угрюмо. «Түгел " Мак».
  
  
  Ул аша узды опрятную, ухоженную гостиную, аерым йокы бүлмәсе оештыру белән шөгыльләнүче выглядела шундый ук чиста, сколь һәм неряшливой. Тартма зур урындык тирәли орехового агачтан шул ерак ахырында дивар янында ачылган ачып трансивер, занимавший яртысын ящика. Икенче яртысы белән мәшгуль иде нагромождением электрон җайланмалар, шул исәптән булырлык телефон белән многокнопочным төзелеше переформатировать чыгышында.
  
  
  — Урлау, үтерү, бомбаны, — проворчал ул. «Уйлады мин дипломатик хезмәтендә түгел, ә респектабельном шпионском җәмгыятьтә. Позволь миңа шалтырата, ул чакта син сможешь сөйләшергә үзенең начальством аша преобразователь чыгышында. Бәлки, ул чакта аны ял итәм дә.
  
  
  Ул бераз повернул үз циферблаты, аннары постучал буенча клавише Морзе янында төзелеше.
  
  
  Ул та, ворчать. «Кайбер тирәбездә туры килә, акча эшли, тормыш гадәти сәгатьләре. Белән тугыздан бишкә кадәр. Түгел, йөгерергә нче бер түшәк янына башка һәм бер барбекю к бөтенләй башка. Тот, Картер. Нишлисең, сезгә понадобятся төрле шпионы өчен сезнең шпионской челтәре.
  
  
  Коры тавышы Хоука инде абсурд минем ушах, кайчан аны, дип җавап бирде кыңгырау. "Син үзенә гений, Нигы," - диде ул. «Мин посылаю сезне хәл бераз проблемасын, беренче яңалык, аны, аның алам, шунда ки үзегез булып торасыз төп проблема. Монда язылган...» Мин ишеттем, ул ничек нетерпеливо перелистывал үз хисаплар. — Монда әйтелгән, дип сине урлаган ике егетне алар привязали сине к вертелу һәм җыелган зажарить сине терелђй, син вырвался һәм китеп алардан. Үлем буенча «билгесез калган вакытта сәбәп». Нишлисең, аның алам догадаться бирмичә, алдагы подсказок, әмма мин һәрвакыт уйлап, кирәк дип дүртесе ир-атлар өчен схватить бер тирәли минем егет. Алты өчен сразиться синең белән.
  
  
  Аның рискнул, дип эго прервут өчен аңлату эму, ничек мине урлаган. Әллә өчен бу актуальләштерде Хоука артык терпимым.
  
  
  «Мин беләм твоя возня белән шушы кайнар цыпочкой кирәк иде, — диде ул, — ләкин шул мәгънәдә, син снизил шул ук вакытта үз яклап. Мине дә борчый, - дип син ляжешь белән хема булса, постель...» Мин диярлек тоймадым, ничек эго уйлар күчә к сенсационному булса да, невероятному ачуга ... сезнең мәгълүмат бирә. Тик шул очракта, әгәр сез откроете үзләрен бетерү өчен.
  
  
  — Минем әле ликвидировали, — диде мин.
  
  
  — Аларда бу балалар? — дип сорады ул , әйтерсең, минем иде үзе белән тулы каталогы фото халыкара ќинаятьчелђр.
  
  
  «Алар да күрсәттеләр миңа үз права», — дип, минем сорауга җавап биреп, аның сарказм. «Бу телах шулай ук бернинди документлар. Тик мин уйламыйм, чөнки алар яраталар америкалылар, дип күрсәтергә мөмкин коммунист. Хәер, һәм бу безне нәрсәгә дә китерә. Бүген абый Сэм барлык башка, ә икенче көнне ул булырга мөмкин дошман».
  
  
  « Придерживайтесь чертовых очрак», — диде Хоук. «Прибереги үз сәяси философию өчен үз подруг. Минем бар ih фотосурәтләргә телексе, һәм Рим мөмкин гына эшләвен раслау алар штаттан тыш әгъзалары, гильдия. Алар тапшырыла арендага барлык теләүчеләр өчен. Тик мин белергә телим: тапты микән сез нәрсә дә булса, дип раслады иде, шикләнүләр Андерсона?
  
  
  — Аны тапкан өчен җитәрлек булырга кайбер шикләнүләр, — диде мин. «Тик бу гына җитми, аңлау, ни дәрәҗәдә, бу җитди һәм нәрсәгә барлык бара». Аның переключился бу кыскача планы: минем идея булуы турында "Җеп" Дөнья түгел иде-артык, шуның белән чагыштырганда казался өске дә булса коллекция вуз реквизита бәлки, бик заманчивой өчен, кем страстно тели үткәрергә халыкара бардак. Һәрвакыт бар бу паровые, теләсә кайсы почмагында дөнья.
  
  
  «Әлегә бу ике түгел бәреп минем йокы бүлмәсе оештыру, — дип тәмамлады сүзен мин, — мин сомневался, дип Андерсон хокукларын. Тик кемдер маташа мине допросить. Һәм алар, сораулар, алар омтылды, выдавить тирәсендә минем бөтен указывали ачыктан-ачык өчен "Агымы света".
  
  
  Ул ясаган паузу берничә секунд өчен обдумать фактлар, алар аны эму дип хәбәр итте. Аның тагын ишетте ишетелер кәгазь.
  
  
  — Әле, — диде ул. «Бомбовая һөҗүм исђ. Кемдер башка теләдем сине үтерергә, яисә янә шул ук восторга?
  
  
  — Бу идем мин, — диде мин. Ясаганчы, ул өлгергән, возмутиться, аның эму дип хәбәр итте үзенең срочном уходе буенча Le Superbe өчен хәбәр итәргә эму оборудова миңа.
  
  
  — Яхшы, — диде ул белән вздохом. — Син хәзер собираешься кайтырга? Сез хәзер дә взорвете бөтен Колизей?
  
  
  Аның диде эму дип уйламыйм, бу кирәк булачак, һәм дип башлады сүзен аңа үзенең планда кайтырга .
  
  
  — Юк, юк, Нигы, — диде ул. «Азрак аны беләм возмутительных шәһәрләрне алганын каршылаячак сезнең эш алымнарын, шулкадәр җиңелрәк ул минем тормышым. Тик ни монда беркем дә түгел, бәлки аңларга, шулай ук, бу нәрсәләр кемгә дә булса ирешә белергә, сез иде шул самолетта. Син ышанам бу кызны Розану генә түгел, шулай ук ќђлеп итте синең роковое обаяние?
  
  
  — Бәлки, ул ярдәм итте, — диде тыйнак кына мин. — Тик њпкђм акча, чөнки ул кем дә булса малышка. Бирү, әй адрес минем отель, бәлки, бераз ускорило сафка кертү. Тик алар өчен бу шулай ук ценно кебек, безнең өчен дә».
  
  
  — Хема иде алар безгә иде, — проворчал Хоук. «Мин проведу тройную тикшерү кызлар: без, Мөгаен, Алиталия. Аның, шулай ук, әйтермен, король финанс детальләрен Голди. Биш йөз мең доллар. Аны белми ул, әмма, бәлки, ул булачак яңа язмасы. Минем юлда битләр мәгълүматлар турында каршылаячак сезнең яңа товарищах. Пригласи Гилкриста к тапшыру каракулей Андерсона өчен аның кергәне шунда ук прикинуть берничә догадок. Син получишь җаваплар нче Хаймана. Гилкрист, гадәттә, бик җиңел дип уйлый. АА, швейцария номерной билгесе, немец девственницы. Аны әйтеп үтте әйтү, похожее на Юнгфрау. «Бәлки, ул Андерссон иде сумасшедшим . Ә бәлки, син дә. Бәлки, без барыбыз да. Ярар, син возвращаешься отель һәм пытаешься поспать часок керткәнче яңадан эшкә алырга воссоздавать сәхнә тирәсендә Рифму чорыннан Нерона.
  
  
  Скремблер щелкнул башлагач, Хоук повесил трубку.
  
  
  Ворчащий Гилкрист сунул клочки кәгазь, алар аны алды әйберләрнең буенча Андерсона, бу прорезь үз передающего җиһазлар һәм бәхетле иде попрощаться.
  
  
  Аны алды такси һәм высадился өчен отелем, кайда диде служебный керү. Миңа барыбер, күрә микән, минем кем дә булса, бәлки, мин дә сезгә облажаться үзенең привратником, перехитрив аның.
  
  
  Аны менде лифтта үзенең катында тукталды дивар янында холл. Почмагына иде берничә футах нче минем көн. Дойдя почмагына кадәр, аны күргәч, сәгать, капрала буенча знаку тамгасын, стоящего шикләнеп карыйлар һәм начеку ишек төбендә минем апартаментов. Яхшы.
  
  
  Аның вытряхнул сары капсула тирәли шешә, аны калдырды миңа, Камилла. Аны тиз швырнул бер шешә башка ниткой залы. Аның да шталь көтәргә кайт сәгать. Ул выносливым, яхшы воспитанным бер малай да, ала ул аңа таянырга. Бу, теге, шул ук секундына ничек кадәр мине донесся тавыш удара шешә турында диварны, аны нырнул шул ишек. Сәгать башкарды тиешле биш-алты адым буенча коридору, инде держа карабин наготове. Миңа таләп ителгән минуты өчен закатать штанины, кияргђ халат һәм высунуть башын аша көн күрү өчен, ничек сәгать әйләнеп кайта, үзенең постын белән непонимающим выражением затлар катнашты.
  
  
  «Хәзер аңа позвоню хезмәт күрсәтү номер өчен позавтракать», — дип аңлатты мин. «Мин гади отель өчен сез белдек, бу һәлакәте булган. Әйә аның гына түгел, тавыш ишетте? — Юк, сэр , — диде ул. «Кечкенә генә шартлау булды. Студентлар, коммунистлар, монархисты. Сездә һәрвакыт бар бу бозучылар тынычлык. Сүз уңаенда, кухняда, шулай ук, бар бер тирәсендә, безнең кешеләр, ул тәртибен күзәтә.
  
  
  Аны карар последовать советына Хоука һәм дђ бераз ял ит алдында киләсе операцией. Лосьон Камиллы њз нђтиќђсен бирде шулай яхшы чыгарма берничә уязвимых урынга, бу выглядело әйтик, әйтерсең лә мине беркайчан да поджаривали.
  
  
  Аны төшергән халат, повесил чалбар һәм куртку, ташладым күлмәк һәм галстукны өчен урындык һәм приготовился янә ятарга постель. Дул салкын мартовский иртәнге ветерок, шуңа күрә мин карлыгач ябарга тәрәзә үз бүлмәсендә.
  
  
  Әмма гына түгел, бу-тәрәзә, әмма тәрәзә спереди ачылган иде. Аның чертовски яхшы белә закрыл аның кебек гына выбросил бомбу. Кемдер иде минем санында вакытында минем булмау. Кемдер, кем һаман да булырга мөмкин иде анда.
  
  
  
  
  Башлыгы 4
  
  
  
  
  Белән йоклар туры киләчәк әле бераз подождать.
  
  
  Аның вытащил «Люгер» бер кобуры, висевшей поверх камзолы, һәм таба килә башлады кире к көне. Бу җиңел булмаган обыскать номеры: незваный гость алмады файдалана коридорами өчен кайтырга инде обысканный районында. Барлыгы ике зур бүлмәсе гостиная һәм спальня, шулай ук зур бүлмәсе, ванна бүлмәсе. Дюйм өчен дюймом аны, аша узды гостиную. Аның да оныткан заглянуть өчен диван өчен авыр портьеры. Бар белән ликером иде, бик аз хәтта, кеше өчен мондый күләмен ничек Пьеро, әмма аны барыбер заглянул аңа. Барысы да буш. Шул ук хәл бүген спальне өчен: шторами, шкафта, под кроватью.
  
  
  Прозвенел дверной кыңгырау. Бу берничә секунд аның потратил үзләренә запереть ванную тышкы якта һәм зажать урындык астында дверной ручкой. Әгәр йомыш белән килүче спрятался анда, ул алмаган булыр иде, чыгарга, әлегә аның алам поднос белән төшке аш.
  
  
  Официант бу ак куртке протянул миңа поднос белән ашар. Бер яктан эго окружал минем привратник яктан башыннан икенче каравылчы формасында узачак дип ышандырды мине, - дип иде, кухняда һәм следил өчен приготовлением иртәнге аш. Аның рәхмәт белдерде ih бирде чаевые официанту китте һәм кире өчен тәмамларга үз эзләнүләр.
  
  
  Ванна бүлмәсе дә бар иде пуста.
  
  
  Тик ачык тәрәзә кала иде да сер булып кал ды. Бу минем булмау кемдер керде, мөгаен белән түбә, кайда иде неровный профиль водосточных желобов, декоративная скульптура һәм катлам төтен барлык скрывали нче күзләр патрулей урамда. Ә моның өчен потребовался акыллы, бесстрашный кеше. Мин алмады позволить үзенә истә тотмыйча, үз күренде.
  
  
  Башыннан икенче карау спальни раслады минем диагноз.
  
  
  Минем чемодан һәм дипломатический портфелен тапшырды җентекләп обыскали. Барысы да җентекләп акчалары кайтарылган үз урынына кала диярлек невидимых волосяных уплотнителей, алар аны үз икесе дә фәнне китәр алдыннан. Секретное бүлекне маленьком портфеле түгел ташлау урыны табылган. Аны алды үзе белән Люгер һәм пычак, димәк, минем яктан, ничек Джерри Карра берни дә булмады подозрительного. Аның досталь тирәсендә чемодана невинный төре транзисторный приемник һәм әйләнеп эшләү. Аны кабат обыскал өч бүлмә, бу юлы предметы подслушивающих җайланмаларын. Радио выглядело ничек теләсә кайсы башка радио, шундый ук күләмен, әмма берничә движениями эго була иде хезмәткәргә әйләндерү татарстанда нәтиҗәле детектор скрытых электрон подслушивающих җайланмаларын.
  
  
  Миңа барыбер, прослушивали ли сез мине. Аны саклап калмыйча, барысын да бәйле, чөнки минем әлеге шәхес Ника Картера өчен артык куркынычсыз урынга караганда апартаменты Le Superbe. Ләкин мин ничектер бегло окинул взглядом новейшую, сложнейшую видеоаппаратуру: широкоугольные объективы түгел, күбрәк головки канцелярской өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, сәләтлеләр, тапшырырга, әзерләргә сурәте на экран, ерактан торып артык километр. Аны иде контрольдә тотарга сүз Ника Картера, әмма движущиеся язмаларының моннан, ничек мин аны разбираю һәм смазываю «Люгер», роюсь бу секретном бүлекчәсендә бу таләп итте алыштыру газ бомбаны TT яки башка уенчыклар (АХ Бүлеге техник трюков) түгел, бөтенләй соответствовал иде минем гиперсексуальному гади образу Джерри Карра, техасского плейбоя.
  
  
  Аны алган бер звуковой сигнал кунак кечкенә кадак-передатчик бу постаментта почмагында бүлмә. Эго, ихтимал, җитәрлек булсын өчен, уловить, хәтта иң приглушенный сөйләшү бу районда. Калдырды, аңа эго шунда, анда ул иде.
  
  
  Бу спальне ih иде ике: берсе өчен зеркалом өстендә туалетным столиком, башка яртылаш скрыт өчен бер буенча тканевых пуговиц бу стеганом изголовье түшәк. Мин белмәдем, хис итәргә микән үзенә польщенным яки оскорбленным моның непропорциональным кызыксыну белән к минем файдалану матраса. Әмма калдырды, аңа эго бу покое. Теләсә кайсы микрофон эшли ала бу ике яктан, һәм, бәлки, миңа насыйп булса, кулланырга ih, ничек невинных шаһитлар өчен АХ.
  
  
  Бу ванной бернинди билгеләре ни дә булса. Өлешчә бу иде булуы белән бәйле проточная су ала доставлять уңайсызлыклар хәтта иң иң яхшы подслушивателю. Шуңа күрә, әгәр миңа кайчан да булса туры килде җитди сөйләшергә белән хема булса, аны иде моны тулы телђктђшлегендђ ђзерлђнде күңеле эшләүче кранов һәм многократного смыва.
  
  
  Аз гына ким взволнованный, аның съел үзенең салкын иртәнге аш, ә аннары плюхнулся бу караватка җитештерүче. Узды булырга тиеш, сәгать ярым, кайчан бу мине бердәнбер тапшыру шалтырату телефон. Бу бик Камилла. Лучезарная, ачык һәм заботливая . Ул " - дип сорадым мине, булышты микән миңа ee лосьон.
  
  
  Караганда озаграк аны иде растягивать үз выздоровление яхшырак иде бу минем өчен планлаштыру. Шуңа күрә мин рәхмәт белдерде һәм аны, - диде, әй (правда), бу дару чудесным рәвешле ярдәм итте миңа, тик (дөрес түгел), мин әле дә тоям легкую дрожь, гәрчә ee сәдәп, әгәр миңа мөмкинлеге бераз поспать.
  
  
  «Гадел дим, — җитди диде ул, — сезнең ожоги бераз җитдирәк, күбрәк гадәти кояшлы пешкән. Сезгә кирәк бераз ял итә. Ренцо позвонит сезгә. Һәм әгәр сез аласыз, без барын да булдырабыз пообедать кич, ә аннары сарыф киңәшмәгә буенча сценарий. Әмма бу биләячәк берничә сәгать. Бу Римэ һәрвакыт поздний төшке аш. Шулай булгач, отдохни. Миңа, чыннан да, кирәк иде, берничә сәгать өчен минем косметик китүе оправился нче разрушительного гамәлләре узган төн!
  
  
  Аның тагын бер тапкыр рәхмәт белдерде һәм аны бросился кире шушы караватка җитештерүче, әмма өчен уснуть, һәм булсын өчен бирергә минем телу успокоиться, әлегә минем разум проверял фактлар һәм строил планнары.
  
  
  Бу хәбәр турында позднем обеде мәгънәсе зур түгел, бар да яхшы. Тавыш бирү күзәтү сценарий хәтта яхшырак. Аның барлык иде әле артык түгел, информирован турында артык күп кенә вещах, күбрәк аның узнавал турында "Ахырында" Дөнья яхшырак иде бу. Бәлки, ул чакта аның алмыйм пролить бераз света бу тьму.
  
  
  Ренцо аша шалтыратып, берничә минут. Аның издал берничә убедительных стонов, кайчан дип җавап бирде кыңгырау. Төшке аш итеп билгеләнә, ике утыз, бу опрятной забегаловке ерак түгел отель. Фикер алышу сценарий тиеш иде узарга шунда ук соңыннан моның өчен, ябык бүлмәдә өчен сөйләшүләр клубы.
  
  
  «Анда сез күрерсез, берничә слайдлар белән башка җентекләп тирәсендә безнең җиһазлар», — диде Ренцо. «Ул чакта сез берьюлы әгәр кем дә кем төп сюжет линиясе».
  
  
  «Ярар, һәм эшне, миңа булыр иде, моның килә, Ренцо», — диде мин. «Әмма мин әле дә тоям, - дип белдерде ул мине содрали тирене терелђй».
  
  
  «Мин теләмим торопить сине, Джерри", — диде ул недовольно, — әмма бу, бәлки, бик мөһим һәм кызык өчен синең өчен дә, инвестор... Әгәр син генә түгел, кире кайтты».
  
  
  «Билгеле, аны һаман делле», — диде мин. «Мин гади дип өметләнәм алмыйм аша үтәргә болар барысы да фикер алышу сценарий».
  
  
  — Искитмәле, — диде ул. Һәм ул миңа әйтте, дип бераз перенесет башыннан төшке аштан өчен, аны тагын бераз отдохнул. — Һәм аны позабочусь турында сөйләде өчен без тәмамлады трапезу коньякның Романья тирәли җирнең минем гаилә. Бу татарстанда сезгә көч тикшерү өчен, безнең сораштыру сценарий. Әлегә.
  
  
  Минем иде, биш сәгать буш вакыт. Бу штопора, ничек алам кулланырга бу вакытта диярлек шунда ук җавап бирде минем почтенный сәгать, ул эшнең асылын әдәпле постучал бу минем ишек тапшырды миңа конверт, оставленный минем өчен өстәлдә аста.
  
  
  «Безнең эксперт инанды, дип түгел, почта бомба», — диде ул. Әмма ул каласың минем белән бүген кунак, әлегә аны да ачып җибәрде аның башка фейерверков һәм радиация. Бу сак напечатанное чакыру күргәзмәсен ачу примитивов галереясендә узган Виа делла Фонтанелла киләсе җомга.
  
  
  Күрсәтте, аның бу эму белән комментарием, дип мине ул арада занесли исемлегенә мәдәни килгән ахмаклар. Ул рассмеялся һәм калдырды мине покое.
  
  
  Кайчан ул юкка чыга, аңа вставил ноготь зур бармак бер тирәли углов һәм җиңел төшергән пластик, ул, мин ничек белә идем, анда булдым. Бу иде доклад Хаймана турында хәбәр Хоуку алдык раскопать турында минем мәсьәләсендә берничә сәгать элек. Тышкы механизмы мђгълњматлар булырга мөмкин тизлеге слизняка-переростка, тик вак хөкүмәт учреждениеләре кебек АГ, эшли ала тизлек белән света, әгәр дә бу кирәк.
  
  
  Бу прямоугольной картасы булмаса, пластик оболочки иде, алты кечкенә соры квадрат. Аның отнес эго шул йокы бүлмәсе оештыру һәм досталь 200-кратную ювелирную лупу тирәсендә тайника минем дипломатическом портфеле. Ул чакта миңа шулай ук понадобилась ярдәм минем прикроватной лампалар өчен расшифровать тыгыз упакованные мәгълүматлар һәм күчерергә ih истәлегенә.
  
  
  Беренче квадрат содержал, нигездә, раздражающие детальләрен минем чек ярты миллион доллар иде эшкәртелергә, әгәр кайчан булса гына, кирәклеген баш тартырга язылу. Башыннан икенче һәм өченче иде бәйле анализ АХ каракулей Андерсона, һәм, ул билгеләп үткәнчә, акыллылар эчке-хезмәт полковнигы ясадылар тирәсендә булмады ценымногие күбрәк аның. Набросок исемнәре белән, сосредоточенными тирәсендә хәрефе L белән хәрефе Ч анда, һәм неразборчивым Юнгом... һәм тагын нәрсә белән булса алды дюжину төрле интерпретаций. Бердәнбер, - дип имело мәгънәсе бар иде интерпретации, аны аңа бирде инде моңа үзе дә, факт, дип хәреф L ала означать Лугано, анда дотторе-профессор Симка омела үз элемтә белән швейцарским банкы. Тик, ић яхшы очракта бу имело күздә тотып нинди дә булса возню белән франками һәм лирами. Одина тирәсендә скептиков укыдым нацарапанное әйтү буларак, форматы сезгә безне, грубо әйтәм: яшүсмерләр арасында арткан, бу, үз чиратында, мөмкин карарга Пьеро Симке исәпкә алып үсеш эго. Башка дип раслый, бу булырга тиеш jungflucht , тагын бер jung-freudig, тагын бер jung-flucht, димәк расслабление, шатлык, моның каһәре. Тагын Бер абсурднее башка. Бу килгәндә, каракулей.
  
  
  Өчен билгеләнешкә АА миңа, әгәр исемлеккә шундый ук бессмысленных мөмкинлекләр — нче реклама агентлыгы һәм автомобиль ассоциациясе кадәр вак дворянства. Да бик логично. Аның идем һәм үзем моны берәүдә ун минут китапханәсендә киресенчә илчелегенең.
  
  
  Беренче ике квадрата башыннан икенче юллар асрыйлар турында тулырак мәгълүматны сэре Хью Марсланде, Лоренцо Конти, Стадсе Мэллори һәм Пьеро Симке. Боларның барысы да бик кызык иде, тик мин алмадым берни дә подогнать астында нинди дә булса схемасын. Моннан тыш, кœрђсеž", - безжалостного честолюбия вкупе, һәрхәлдә, у сэра Хью һәм Көтү зур эмоциональ һәм психической нестабильности, бу алай түгел wouldnt сирәк дәвалау очрый өй бөек эшлеклеләре кино. Проблемалар Көтү кебек тоелды, юнәлдерелде, нигездә, тирәли шешә. Ул даими пьяницей һәм, гадәттә, яхшы переносил күп алкоголь. Ләкин вакыт-вакыт, ара белән нчы ярты кадәр ел ярым, кайдадыр эго бозау срабатывал предохранитель, һәм эго белән сиреной увозили бик имин картлар. Хәер хисап тотты билгеләп үтелә смещение Ренцо к кокаину, анда Камилла упоминала элек, әмма эго обмороки иде бәйле наркотиклар яки алкоголь белән. Бу туй-тамаша бара иде шул вакытта гына, кайчан, ничек була бу, шактый өлешендә, ул переутомлен яки истощен барлык выходками, ул алар финансировал үз империясенә һәм үз имперский яшәү рәвеше. Аны күреп, гаилә эго әниләр, немногочисленная булса да, борынгы белергә, чыннан да, владела җирләрне тирәсендә Рифму. Бөтен территориясендә отель, шулай һәм милек иде экспроприированы башта фашистлар Муссолини, ә аннан соң, аннары, сугыш хөкүмәте христианнар-демократов.
  
  
  Аны шулай ук әле, дип, дүрт ел элек, аннары бер караганда, үз нервных срывов, Ренцо иде вылечен һәм тынычландым шул ук шәһәр яны ял йорты, анда бар Стадса иде бер тирәли эго периодик битв белән ак горячкой. Әмма ул кадерле иде, популяр һәм влиятельный йорты, әгәр миңа туры килә исследовать исемлеге пациентлар кую өчен яңа элемтә, аны иде яртысын тапкан кешеләр, тегелђре беренче битләрендә территориясендә баренцева диңгез Европада, шулай ук кайбер америкалыларның һәм азиатов.
  
  
  Сэр Хью Марсленд иде кеше башка явного изъяна гербында да. Юлында бер многообещающего студент буенча Бирмингема аша Оксфорде аның күп недоказанных җитешсезлекләрне. Ул әле карабкался. Бар иде таинственная сәләте китәргә тирәсендә сәнәгать комплекслары турыдан-туры керешер алдыннан ih поглотил шау яки бөлгенлеккә инде монетизируя үз акция фунтах стерлинг, швейцария франкларында сакларга кићђш итђбез яки немец марках. Ул берничә тапкыр становился миллионером бу фунтах, ә доллар, якынча ике тапкырга күбрәк. Благодарная королева наградила эго дворянством өчен эго хәйрия эшчәнлеге (Орденын Британия империясе, 1963.; ордены кавалеры, Британия империясе, 1971 ел), гәрчә минем записях указывалось, дип эго эшчәнлеге, нигездә, сводилась к урнаштыру, үз исемендәге мәйданда бланклардагы һәм доению столпов җәмгыяте. Ул елларда берничә полуоплачиваемых вазыйфалары, бер тирәли торган иде Кушма Штатларда бүлегендә БМО ЮНИСЕФ. Ул да өйләнгән иде, әмма яраттым кызлар һәм вакыт-вакыт казался бераз грубым алар белән булса да ераграк торырга тырыштым гавами скандалов.
  
  
  Пьеро Симка бар иде, бу гаҗәп тә түгел, иң кызыклы бөтен дүртле. Ничек һәм Ренцо, бар иде туганлык белән иске артлы ватандашлар сугышлары башланып киткәннәр. Әмма аермалы буларак, Ренцо, ул югалтмаган гаилә милкенә вакытында барлык сменалар хөкүмәте һәм омела беренчел капитал, помноженный алуга кызыксыну, табигатькә, ел нефть химиясе сәнәгате кадәр сокровищ сәнгать. Аның өстендә аяусыз издевались һәм преследовали аркасында эго үсү, ул баш тарткан позволить үзенә превратиться бу шута, һәм әлеге вакытка эго артуы инде шталь өстенлеге. Бер Триеста кадәр Сицилии эго русныкы дип атаулары Кечкенә Великаном. Эго родовые поместья булган төньягында, ерак түгел күл Гарда. Ул килде сәясәткә ничек пасха диячәк, ләкин соңрак откололся өчен формалаштырырга үз үз тагын да правую отколовшуюся керә. Ул чак бармы булган нинди дә булса әһәмияткә ия бу милли сайлауларда, әмма эго үз сайлау округы һәрвакыт возвращал эго бу Сенат, анда ул кулланды үз хәле өчен сөйләшүләр һәм интриг барлык башка партияләр. Ул талантлы киңәшчесе өчен барлык яклары, шул исәптән халыкара дәрәҗәдә. Ә БМО файдаланды эго хезмәтләр өчен сөйләшүләр алып бару белән арабскими террористическими группировками белән южноамериканскими тупамаросами һәм главарями повстанцев тирәсендә Үзәк Африка. Бер миланская газета назвала эго «кечкенә Генри Киссинджером», һәм, бәлки, бу түгел иде, шундый, янәсе, начар билгеләү.
  
  
  Соңгы квадрат иде, хатын-кызлар биләмәсе. Башта Камилә, аннан Розанна. Аннары последовал кыскача исемлеге любовников Камиллы, ул читался ничек « Кем, нәрсә, кайда - италия сәнәгать, сәясәт, финанслар һәм глобаль элита». Күбесе исемлегендә иде признанными охотниками өчен хатын-кызлар, пользующимися җәмәгать абруйлы, тик мин бераз исе китте, обнаружив күрсәткечләрне тикшереп тору, аларга Пьеро Симку белән примечанием, дип эго исеме аның спальне иде Дон Лупо (Лорд-Бүре). Башка хәбәр иттеләр, ул гына да түгел, упоминался ничек аеруча актив бүген сделках, тик булса, мин нәрсә белә идем турында Камилле тирәли беренче кулыннан, заключалось шул, ул мөмкин табарга җыенучы теләсә кайсы ирне булу-булмауга карамастан, никадәр зур яки аз. Искитәрлеге турында сәясәте делле Камиллы юк, шунысы гына иде зарегистрирована, ничек коммунистка, дип, Италиядә берни дә түгел дигән сүз. Бу үзенә күрә шик байлар европа кинематографических һәм театр даирәләрендә. Аның калдырдым, дәресләр Пьеро һәм очраклы турында искәртте, алар Камилле тирәсендә билгеле мөгаен артык сәламәт кызыксыну уяту. Минем желанная Розанна казалась артык кызыклы яктылыгында минем үз маҗаралар. Ул туды Падуе барлыгы егерме ел элек. Анда ул йөрдем, мәктәпкә һәм ике ел укый көллияттә, иң элек белән чагыштырганда 19 ел булды стюардессой.
  
  
  Аннан соң, ул моның тиз күчте нче милли рейс к межконтинентальным. Моның сәбәбе, аның буенча әй, чыгып китәргә туры килде университеты, заключалась аның белән бәйле нинди дә булса студент-маоистом һәм ee гамәлләре. Тик ул иде зарегистрирована, ничек әгъзасы Монархической партиянең азат итү, отколовшейся партиясе Пьеро Симки. Бик ихтимал, ул сделала карьерасын рәхмәт рекомендациям Пьеро, чөнки әтисе идарәче кайбер төньяк җирләрне Кечкенә гаять зур.
  
  
  Болар барысы да ниятләнгән берничә неуверенное аңлату, әмма кисәтүләр күбрәк мәсьәләләрне караганда җаваплар. Әгәр ул нинди дә булса рәвешле иде вовлечена әлеге "Җеп" Дөнья аша Пьеро, нигә әй, катнашырга попытке үтерергә техасскую алтын тавык, керткәнче ул өлгерде генә сүтеп ташлый үзенең алтын йомырка? Яки ул инде разорвала иске бәйле рәвештә, шушы кеше һәм гади файдаланды Пьеро кебек иске гаилә танышы? Бу-булачак беренче генә тапкыр, кайчан кемдер күчә якка алу өчен эшкә аны ул шулай отчаянно тели, гади өчен угодить вышестоящим. Тик булса һәм пахло "Концом" Дөнья, минем узган тәҗрибәсе связывал бу оешма белән белән акча түгел, ә белән случайной шумной төркем яшьләр.
  
  
  Минем уйлар башлады вращаться. Одина бөтен алымнарын покончить белән файдасыз тратой вакыт самоудовлетворение — шалтырата, телефон аша, ул бирде миңа Розанна. Күбесе авиакомпанияләр бирмәделәр экипаж әгъзаларына ял көне яки якын, моннан тыш, кайчан алар кайтмадылар буенча озак перелета, һәм һәр очрашу белән Розаной, мөһим түгел, ул развеяла серен яки юк, омелой үз очарование. Әйе, Камилла, һәрхәлдә, булачак артык мәшгуль үзенең косметологом якындагы берничә сәгать.
  
  
  Аны таптым номерын, үз записной книжке һәм бүләк операторына кунакханә. Минем линия диярлек мөгаен прослушивалась, тик минем хәзерге имиджем берни дә булмады үзенчәлекле бу теләк шалтырата матур кызга. Өстәвенә, берничә әгъзаларына хәрәкәте каршы Ника Картера яки хәрәкәте каршы Джерри Карра кирәк иде белү, алар инде бер тапкыр напортачили.
  
  
  Бүгенге кыңгырау диде кыз белән центральноамериканским акцентом һәм заложенным носом. Аннары аны ишетте аны крик: «Роза, ниндидер шутник, Карр».
  
  
  Аннары сладкий, хриплый голос Розаны. «Исәнме, Джерри. Нинди сюрприз! Мин уйладым, - дип янә услышу сиңа, хәзер, кайчан син мохит барлык бу матур кешеләр тирәсендә кино. Моннан тыш, аның ишеткәне радио, - дип, сине урлаган, ә аннары син сбежал. Аның уйладым, син хастаханәдә дә аласың... э-э, ни дә булса эшләргә.
  
  
  Бу вывалилось шулай очаровательно һәм невинно, дип, киресенчә, булмады да инде тугыз янына бер ул иде һәм шуның пальцем, дип аңлатты ул миңа бу Гориллу бу клетчатой куртке һәм Пепе.
  
  
  — Юк, — диде аны шул ук күңелле тоном. «Ул хастаханәдә, һәм мин, шулай ук, әйтә алам... э... файдаланырга кайбер ђйберлђре. Тик, җаным Розанна бар, тагын берничә әйберләрнең, аларда мин дә ышанам, һәм, бәлки, син поможешь миңа ачыкларга, әгәр синдә вакыт була.
  
  
  Аның көлү иде, шулай ук непристойным кебек восхитительным. «Минем һәрвакыт бар вакыт өчен хәйрия эшчәнлеге турында кайгырту, сиңа», — диде ул. 'Кайчан?'
  
  
  Аны дип сорады. - "Буларак турында хәзер? Миңа булды сомнительную уңаеннан куярга каравылчы алдында минем номер. Әмма әгәр дә аның дөресен эму, ул пропустит минем килүчеләр.
  
  
  — Ах, — диде ул. «Бу тагын да күбрәк дулкынлануларын бетереп. Аның булам, сезнең аша унбиш минут карап, безнең ужасного хәрәкәте.
  
  
  Ул сдержала сүзен. Аның предупреждали сәгать көне", һәм ул почтительно постучал өчен ревностью игълан итәргә дип килде юная леди, назвавшаяся шәфкать туташы. — Түгел, шәфкать туташы, ә физиотерапевт, — бодро диде Розанна. Ул капкасыннан гостиную, бу соры лохматой шубке һәм мәзәк соры шапке, кебек кепка. Ул пронесла шляпу аша бөтен бүлмәгә, опустив аны переполненный урындык. Аннары ул вылезла аша пәлтәсенекен.
  
  
  « Боже мой», — диде ул бер прописью. «Бу ценымногие күбрәк шәхси караганда, самолетта, син выглядишь бу шулай яхшы, әйтерсең, бөтен твоя история иде придумана белән генә намерением заманить, минем монда».
  
  
  Башка пәлтәсенекен югары аристократическая фигура Розаны иде прикрыта ривненской шулкадәр өчен таләпләренә туры килергә иҗтимагый приличия. Анда иде, кыска күлмәк бөтен җиңелчә облегающего сиреневого материал. Аның матур аяклар туры туган телгә бәйле иде жемчужно-серыми чулками. Бу соры замшевых туфлях бу платформасында ул доходила миңа якын кадәр бровей.
  
  
  — Яхшырак формасында, әйе? — диде ул, кыю рәвештә покачивая юбкой һәм бросив беглый взгляд үз обнаженные бот.
  
  
  — Йөрәктән башта күрсәтергә, сезгә минем тыйнак номеры, — диде мин. Аның галантно алды аның кулын. Ул повернулась һәм прижалась миңа үз телом. Урынына алсын сак бирергә миңа кулын, ул обняла минем анда катнашкан барлык аның гәүдәсен.
  
  
  — Мин түгел дип уйлыйм, чөнки син, гомумән, каты яралана. Ул вздохнула, отодвигаясь берничә дюймов. «Барыбер аны булырмын нянчиться синең белән, ничек сумасшедшая».
  
  
  Ул ахнула нче восторга, кайчан увидела зур караватка җитештерүче белән зеркалом, анда аның задернул пәрдә, без керде йокы бүлмәсе оештыру.
  
  
  «Бу бөтенләй булса, Джерри, бу чертовы кресло самолетта», — диде ул, садясь бу крае түшәк һәм сбрасывая балетные тапочки. Ул менделәр поднесла кулын к була һәм башыннан стягивать шорты. «Бу ничек олимпия бассейн кешеләр өчен тренируется бу ванне». Ул нык заморгала. «Әгәр дә аны укыйм арасында юллык, сез булырга тиеш, уйнадык монда белән синьориной Кавур мизгелдә алар схватили сезне, чынлыкта?»
  
  
  — Нишлисең, — диде мин. «Ул очраклы кузгатылды. Син беләсең, бу ничек була, Розанна. Бу дөнья киносы...
  
  
  Янә Розанна рассмеялась ул уңай елмаюы белән шөгыльләнүче иңләгән барысы да аның гәүдәсен. Һәм хәзер аның гәүдәсен иде обнажено өчен тагын кушылмаган китергәннәр.
  
  
  «Газеталарда иде әле, — диде ул. «Алар", - дип әйттеләр сине урлаган бөтенләй голым, һәм беренче шөбһә иде поднята красавицей Камиллой. Ул позировала новостным хәбәрләр белән прижатой аңа простыней, делая төре, дип разговаривает телефоны буенча. Мамыгы, Джерри түгел, уйла, мин завидую. Ревность өчен девственниц, алар белми, күпме төрле, яхшы переживаний булырга тиеш, һәркемнең».
  
  
  Аның инде төшергән куртку һәм хәзер возился үзенең ремнем.
  
  
  — Стой, — приказала Розанна. 'Аны эшләячәкмен бу үзе. Син авыру. Аның өчен барысын да эшләргә тиеш сине.
  
  
  Ул йомшак толкнула мине кире шушы караватка җитештерүче һәм эшли башлау раздевать белән воркующими звуками, полными сочувствия һәм непристойных комплиментов.
  
  
  Ул, бар иде шундый матур, желанной кыз, нинди иде ул чакта самолетта, әмма иде-булса, икенчесе, нидер нервное һәм защитное аның бесконечном агымында сүзләр, ничек кенә сексуально бу безгә мәгънәсе зур түгел ия. Ул түгел иде астында кайфом наркотиклардан; Аны игътибар белән карады аны. Бу атласной тиредђге аның кулыннан килми иде следов нче уколов. Әмма ул сөйләде, льстила миңа, әйтерсең, тиресен кайнар тырышлыгы өчен аны түгел вмешивался безгә прописью безне үз мәсьәлә, мәгәр ничек ярдәм дәресләр тарафыннан яратып кабул ителә. Сораулар, алар аны кунакханәсе кабул әй, ничек үзенә шоковый эффект, миңа туры килә иде эшләргә каршындагы подслушивающих җайланмаларда. Әмма аны иде накормить бу подслушивающие җайланмалары приличным куском (минем өчен) файдалы дезинформации.
  
  
  Аннан, ничек без ладили, хәтта бу бер өлеше неверной мәгълүмат тиеш иде отложиться аннары. Розанна тәмамлады үзенең тулы графигы шәфкать туташы. Аның тулы, йомшак иреннәре һәм пытливый тел иде шундый ук исцеляющими кебек тылсымлы лосьон Камиллы, һәм аны эшләргә тырыштым әй үк физик комплиментов, күпме ул тиресен миңа. Аннары без булып чыкты бу түшәк. Киң раскрытые сияющие күзләре Розаны фиксировали көзгесендә һәр безнең хәрәкәт, әйтерсең, ул гына түгел, доставляла ләззәт үзенә һәм миңа да устраивала соңгы тыңлау шул гарем нинди дә булса странного нефть шейх.
  
  
  «Турында, Джерри», - диде ул. - әле дрожа нче безнең кульминации. «Бу бик яхшы». Кебек тоелды да, нах влияют гына түгел, ә секс, нинди булыр иде киеренке һәм файдалы ул безгә иде. Вакыт җитте күтәрергә бу штопора, һәм беркем буенча слушающих түгел сочтет нђтиќђлђре югары булуын шикле мин проявляю берникадәр любопытство, аннары кичә узган суеты.
  
  
  — Карале, — диде мин, гладя аның буенча волосам, һәм без растянулись бу түшәк аның янында дусты белән башка. — Син берәүгә дә сөйләде, мин тукталды «Ле Супербе», кадерлем?
  
  
  Ee гәүдәсен ирексездән отстранилось нче минем куллар, әмма аны блестящие глаза түгел моргнули. Уен күзләр иде общеизвестным бозуына дәлил намуслылык, әмма шундый ук өлеше аның, әле аларда билгесе очевидной лжи.
  
  
  — Юк, Джерри, — диде ул. 'Турында, Йә Рабби.' Ул откатилась миннән подтянулась өчен утырыр алдыннан бу түшәк. «Сез алмыйсыз дип уйларга мин тотам ниндидер мөнәсәбәт зверям, алар сезне пытали». Ул башыннан еларга керешђ. Һәм утешать болар барысы да содрогающееся великолепие иде наслаждением, ул кабат алып барды бер караш икенче төрле әйткәндә, хәзер инде артык мягкое, чөнки аны алган өстенә роле смотрителя һәм ласкателя. Кайчан безнең сулышы кабат выровнялось, аны тәмамлый үз анкета артык извиняющуюся, дружелюбную, тик барыбер пытливую һәм тиешле минем роле.
  
  
  «Тегүче тик синнән, Розанна, кадерлем, — диде мин. — Мин бөтенләй алай дип уйлады. Тик бу шулай кинәт һәм шулай бөтенләй мәгънәсез эш. Моннан тыш, беркем дә белми, мин монда.
  
  
  «Ах». Розанна катнашты минем извинения һәм наградила мине беспорядочной линиясе поцелуев нче минем подбородка кадәр пупка. — Бу Римэ барлык һәрвакыт барысы да кемлеген бик тиз Джерри. Тулы заполняемость отель, таксист, сезнең киношники. Минем, кемдер кабул итте, сезнең өчен кемне дә булса башка, шулай түгелме? — Булырга тиеш, — диде я. «Әмма, күрәсез микән, аңа сезнең турында берни дә белмим, моннан тыш, сез прекрасны һәм өр-уникальны шул чүп-чар, һәм сез тумышы буенча бөек винодельческой ил Колоньолы».
  
  
  — Падуи, — необдуманно дип төзәтте ул мине, развлекаясь взглядами бу көзгесе. — Син, чыннан да, считаешь минем матур, Джерри? Бигүк зур?
  
  
  "Мин дә алыр иде выдержать безгә дюйма күбрәк," - диде аның яртылаш правдиво. «Һәм дюйм азрак булачак җитәрлек түгел». — Бу бик мило, — проворчала ул. «Бу ревматизма әйтәм сезгә, нинди, аның гади кыз».
  
  
  Ул сөйләде миңа үз биографиясен белән шөгыльләнүче раслады булса, мин инде укыдым бу микроотпечатке. Ул хәтта упомянула турында маоистской төркемендә университетында һәм отмахнулась шуннан, ничек килгән балалар прихоти. Һәм бу бик зур рәхмәт ярдәм Пьеро алды ул эшне.
  
  
  Бу мөмкинлеге өчен, аны һәм аның өметләнгәнен, һәм хәзер настала минем чиратында ухватиться өчен нах белән катнашма негодования, отвращения һәм ревности.
  
  
  — Кечкенә Казанов, — взорвался мин. — Послушайте, аның ни-нәрсә хакында ишеттем, эго репутации күрсәткечләрне тикшереп тору, хатын-кызлар. Һәм фикер сиңа аның белән... Аны ышандырырлык стиснул тешләре өчен оттолкнуть образы Розаны белән Пьеро, образы мөгаен комичный караганда оскорбительный.
  
  
  — Мин, диде, - дип расскажу сиңа дөреслекне, Джерри. Ул вызывающе вздернула подбородок. «Шулай итеп, аның занялась тарафыннан яратып кабул ителә белән доном Лупо , һәм бу алай ук начар һәм отвратительно, сез ничек уйлыйсыз. Белђсегез килсђ, твоя кайнар Камилла чак күбрәк лилипута, син дә түгел, ишетәсеңме, мин ничек насмехаюсь аның өстендә, шулай түгелме? 'Ярый.' Аның скривился нче рычащего негодования. «Сез белергә тиеш, — диде ул, — дип милым яшь кызларга сирәк дәвалау бушка узмаган хезмәтләр күрсәтелә».
  
  
  Аны дип сорады. — "Син әле видишься аның белән?"
  
  
  'Вижусь?' — диде Розанна. 'Әйе. Минем әтием эшли аңа. Һәм ул мөһим һәм даими пассажир беренче сыйныф. Әмма бу түгел, күбрәк, моннан тыш, Джерри.
  
  
  Бу мәгънәсе зур түгел ия правдоподобно, һәм мин алмады казырга, алга таба да түгел, раскрывая үзен. Икенче тапкыр килгәч, без увидимся, аның позабочусь булсын иде бу урын, анда аны алыр имин дәвам итеп, үз тикшерү. Хәзерге вакытта бары тикало.
  
  
  Әйтерсең угадав минем уйлар, ул потянулась өчен соңгы тапкыр похотливые карарга бу көзгесе.
  
  
  «Һәр спальне булырга тиеш мондый дивары», — диде ул. «Әгәр аны булырмын бай... Тик хәзер аның белән барырга тиеш. Минем соң очрашу сәгате.
  
  
  Аның да беспокоился бу хакта. Минем иде итеп обеденная соң очрашу сәгате.
  
  
  — Мин позвоню сиңа иртәгә, — дип ышандырды мин. — Әллә син позвони бирегә. Мин белмим, нинди графигы у синең берсен, тик Пьеро, һәм эго дуслар тәшкил иткән эго өчен минем керешү кинобизнес, тик мин түгел позволю моңа җимерергә, безнең воссоединение.
  
  
  Ул инде яңадан иде одета, әгәр шулай дип атап була прикрытие һава күлмәк, һәм ул последовал өчен аның гостиную. Кинәт ул булды шундый ук тыныч һәм җитди, ничек минут элек беззаботной һәм восторженной үз хрупкой болтовней.
  
  
  «Син итте мине шундый бәхетле өчен шундый кыска вакытта, Джерри», — диде ул. «Самолетта, аннары кабат монда. Шулкадәр, бу пугает мине уйланырга мәҗбүр итә».
  
  
  Аның выглядел шулай ук җитди дә ул, булсын приспособиться аның яңа настроению. Ул смеялась.
  
  
  — Борчылма, Джерри, — успокаивающе диде ул. «Подумав, мин тотам табу ысулы чыгу өчен сиңа кияүгә, ничек бу актуальләштерде иде күбесе кызлар. Мин уйлыйм, башка вещах. Ләкин иртәгә без алга таба сөйләшергә һәм уйнарга».
  
  
  Аннары поцелуя ул китте.
  
  
  Аның кайта гостиную белән хисе, дип минем мәсьәләләре алыр иде спровоцировать нинди дә булса гамәлләре, аның максатлары булмый торып, безнең малейшего бирү, нинди юнәлештә бу гамәлдә булачак үсә.
  
  
  Аның задернул пәрдә тәэсир көзгесендә керешер алдыннан побриться һәм одеться к обеду. Минем транзистор түгел давал миңа бернинди сигнал, әмма TT - бүлекчәсендә АХ, ничек тә булса күрсәтте миңа көзгесе, безнең үз тикшеренүчеләр, алар бик яхшы передавали видеоизображение. Электрон компонентлар иде разбросаны бөтен өслеген һәм аерым-аерым сөйләште, бәлки, артык иде малы өчен ih була иде, артыгын да ачыкларга сәләтле каршындагы эзли. Миңа барыбер, кемдер ала ләззәт, экрандагы кебек, без Розаной шулай мәшгуль зур түшәк, тик мин алмадым юл куярга чит күзләре белән күрделәр минем дипломатический портфелен тапшырды, эго секретное бүлеге һәм эго содержимое.
  
  
  Аны үзгәртте үзенең костюм башка, ул аны махсус сшил өчен, сиздермичә спрятать «Люгер». Әгәр дә беренче башлап икенче яртысында белән Камиллой иде, нидер интимное, аны тиеш иде, тиз төшерергә кием-салым түгел, показывая үз арсенала. Әмма шул ук вакытта миңа да синнэн барырга безоружным бу неизвестную миңа территориясен, шундый ук безоружного кота бу мешке, ничек атнада төнлә. Белән Хьюго, стилетом иде җиңелрәк. Аны бары тик прикрыл ножны өчен сул кулымда двойным күп бинтов, бу рšхсђт ителђ иде, кеше өчен, ул күптән түгел чак түгел обгорел. Лосьон Камиллы тиеш түгел идем тулысынча исцелять һәр дюйм минем тән. Өстәвенә, алар сантиметры, алар күбрәк кызыксындырды Камиллу, кала, бөтен. Аны узган инде бу тест белән Розаной.
  
  
  Көзгесендә өстендә раковиной бу ванной аның выглядел диярлек сау-сәламәт. Бу АХ, без дә эшлибез катлаулы переодеваний һәм макияжа, калдырабыз, бу меньшим туганга буенча башка хезмәтләре. Аны бары тик размазал бераз седины астында, күз һәм углубил бу берничә морщин йљзендђ. Бу, һәм алар берничә вздохов, алар аңа вакыт-вакыт выпускал тиеш иде тәкчелеге минем яңа коллегаларын һәм барлык зевак, мин әле тулысынча оправился нче бурной төн.
  
  
  Тулы хөрмәт, минем привратник отвел мине к лифту ахырында коридоры, анда башка сәгать впустил минем уздырды аска таба, баскычтан. Анда тагын бер карабин үтте минем белән мөрәҗәгать стойке. Болар барысы да бик лестно, әмма нык ограничивало минем алдагы эшчәнлек. Мысленно аның башкарды пометку сорарга Пьеро бераз ослабить уяулыкны, әгәр бу мөмкин.
  
  
  Ул, Ренцо һәм Стадс инде киткән, әмма сэр Хью көттем өчен отвезти мине очрашуга клубы үзенең «Роллсе» белән шофером. Безнең алда баралар, тамаклары ача ике полиция хезмәткәрләре өчен мотоциклларда, ә сзади бер өченче офицеры белән автоматом. Кемнәр иде безнең маташа афәт миңа юлда, бу булмас иде кемдер тирәсендә дуслар Пьеро.
  
  
  Вестибюль клубы омела нәкъ менә шул томный, кара, ультрабуржуазный декора, ул башка кулланырга итальяннар турында сүз барганда, шике һәм хисси купшылык " стилен тудырган. Шунда иде, бөтен вчерашняя кичке тыш парочки сие чиста эстрада йолдызлары, плюс парочка седых, коренастых әфәнделәр төрле милләт, аларга мине тәкъдим иттеләр. Нигездә, инвесторлар һәм берничә техник белгечләр. Шулай ук сценаристом Кендалл Лейн; тощий, нервный, озабоченный америкалы бу синем фланелевом блейзере, бежевых брюках һәм шлепанцах нче Гуччи. Фасыйкларның, миңа кирәк иде", - пожать кемгә дә булса кулын, аңа иде неуклюж, ә һәрвакыт тапкыр аны кайчан очраклы натыкался кемгәдер, аны шулай робко удалялся, барысы да тиеш иде, дип уйларга ия эш белән сумасшедшим нефтяником. Әгәр кем дә булса, попытался бәйләргә минем шәхес моның белән үзенчәлекле, несокрушимым Ником Картером, минем төре монда бераз смутил иде бу кеше.
  
  
  Төшке аш иде обильным бу эде һәм напитках һәм неформальным ысул белән эго үткәрелде. Итальяннар бик җитди карый эде һәм мөмкинлек бирми да боза аның разговорами эшләр хакында. Аңа булган арасында Ренцо һәм Камиллой. Пьеро һәм сценарист шундый уен киресенчә безне. Косметик процедуралар Камиллы ясадык, аның матур, нәрсә, кайчан булса. Әмма аның очрагында бу визитлар к косметологу иде мәҗбүри, мөгаен өчен ниндидер социаль абруен һәм плетеный башка клиентлар белән чагыштырганда өчен өстәргә җитмәсә, дип, шулай бик яхшы присутствовало башында. Ул нашептывала миңа целомудренные интимные әйберләр, выставляла мине напоказ, чая иде, яңа пуделем, һәм тулысынча ставила үзе заслугу минем тиз выздоровление.
  
  
  Бердәнбер, кем әле упоминал "Җеп" Дөнья иде язучы-Лейн. Кайчандыр ул начинал язучы буларак, ә хәзер шталь уңышлы сценаристом, специализирующимся бу шпионских булган. Ул да үзен начар хис итә бәйле вежливыми римскими табу карата сөйләшүләрнең турында эде. Ул уйлады бар чертовски яхшы тарихы, һәм бернәрсә дә комачаулый алмас, эму сөйләү, аның буенча өлешләп рәсми очрашу алдыннан.
  
  
  Карамастан, подергивания, бәлки, нәтиҗәләрен декседрина, ул әле дә булгансың анда эго организмында, Лейн иде күңелле, покладистым кеше иде. Эчкерсез, әмма бестолковый юлүткәргечкә либерал, застрявший кайдадыр 1930-нчы елларда. Эго зур навязчивой идеясе иде, ул өченче бөтендөнья сугышы. Бик оправданное беспокойство. Шуңа бәйле рәвештә, моннан тыш, бер сәбәпләр эчендә АХ, һәм минем үз билгеләнешендәге. Эго тарихы кебек, һәм күбесе яхшы вакыйганы, һәрвакыт чыгу урыннарыннан сүзләр белән: «нәрсә, әгәр...»
  
  
  -- Дип, әгәр, -- диде ул, ткнув пальцем аша урындык шул минем якка өчен өченче блюдом бөтен фазана белән полентой , -- барысы да башланды да бер буенча сверхдержав, илнең төньяк һәм көньяк америка, Россия, Кытайдан, ә төркеме аморальных кешеләр, обладающая җитәрлек көч һәм сәләтенә булдырырга берничә инцидентов бу өч илдә? «Зур тройка» мгновенно отреагировала башка булыр иде башка. Чөнки аларда һәркемнең шактый төш корал өчен уничтожить дөньяны, бу булыр иде агымы Әниләр-Җир. Җеп дөньяда, аңлыйсызмы?
  
  
  Аның диде эму дип аңладым. Тик булмады микән бу берничә надуманным?
  
  
  — Мин алай уйламыйм, — яростно возразил Лейн. «Весь земной шар — пороховая тая бочка. Шактый алырга унике ай көч: бойня бу Лотце, үтерү вакытында Олимпия уеннары, взрывы Лондонда атна саен взрывы бу Белфасте, җәзасы дипломатов Суданда, изгнание британия хөкүмәте белән Бермудских утраулары... ох, Боже мой. Һәм бу гына верхушка айсберга».
  
  
  «Бернинди Өченче бөтендөнья сугышы тирәсендә булмады чыкты, — диде аңа эму.
  
  
  — Шулай, — диде Лейн, әйтерсең бирде эму наводку. «Бик гади, чөнки болар барысы да сузылды бу билгеле бер промежуток времени. Карагыз әле күз алдына да китерү булыр иде, әгәр бу инциденты булган дәвамында ике-өч көн. Добавьте моңа берничә шартлау... алга таба Нәрсә?
  
  
  «Ул чакта барысы да мөмкин взорваться», — дип белдерде мин. «Тик бу әле тоела миңа бераз невероятным». «Бу возражение высказывалось күп тапкыр». Пьеро повернулся үзенең югары кресле янында аның өчен җавап бирә.
  
  
  «Ренцо аңлатырга мөмкин».
  
  
  «Нинди дә булса могҗиза белән Кендалл бирделәр безгә двухуровневый сценарий», — диде Ренцо. «Һәм Стадс төгәл белә, ничек төшерергә нидер мондый көнне совершенстве. Өчен интеллигентного һәм заинтересованного тамашачы бу әверелә зур предостережением. Өчен, башка, һәм, кызганычка каршы, күпчелеге өчен түгел, чөнки башкача ничек жестокий кара юмор. Хәтта өчен өченче дәрәҗәдәге өчен бөтенләй безмозглых булачак, ә бу шулкадәр могъҗизалы булды инде, дип бөтен дөньяны, һичшиксез тапканчы, билетларны».
  
  
  «Әмма бу тарих булып калырга тиеш кырыс», — настаивал Лейн. «Кара юмор, матур. Әмма бернинди комедия. Фикер кирәклеге турында, өчен, атарга бу тайную оештыру ЛАЛ, бераз аны ослабляет.
  
  
  « ЛАЛ », — дип сорады, мин тулы ртом поленты.
  
  
  «Бетерү барлык формаларын тормыш», — дип аңлатты Ренцо. 'Минем идея. Тик мин тормыйм засовывать бу сиңа бу глотку, Кендалл.
  
  
  «Фронтка азат итү Хәбәшстан дип атады үзен ЭЛЬФ, ' — диде Пьеро. — Бу берни дә булмады смешного.
  
  
  — Ярар, азрак уйларга бирегез әле, — диде Лейн ясап, һәрберсенә тиешенчә зат гения, аның мучают бу олухи, әмма ул омтыла алар белән яши.
  
  
  «Әнә шундый йолдызлар кебек Камилла һәм Майкл, — Ренцо махнул кулы белән бу якка кресло өчен алар мохит җыелды сөючеләргә сидел Майкл Спорт, — без барыбер булыр иде моны эшләргә һәм эшләргә миллионлаган».
  
  
  «Мин сделала гына бер фильм, ул акча югалткан», җитди диде Камилла. «Тик исәпкә алып, әлеге генә сату телевидение аша бу мөмкин түгел хисабына чыгымнар. Син куркынычсызлык, инвестируя миндә, Джерри.
  
  
  — Шаярту, — прошептал аны менә ухо, — синең белән беркемне дә борчый, имин ул, юкмы? Аның ревматизма алды ту соблазнительную, озорную улыбку.
  
  
  Өчен чашечкой кофе белән коньякның минем иде мөмкинлеге белән сөйләшергә Пьеро турында хәбәр мине нык тяготило: хакында минем кораллы кадәр теш преследователях. Мин алмады дәвам ташларга гелигнитовые бомбаны, әгәр отель тагын чыгып китәргә үз бүлмәсен. Мондый маневр шартларында интенсив хәрәкәте наполнила иде морг артык җыйнак невинных књп кеше була. Һәрхәлдә, артык күп булсын прикрываться Хоуком. Әлбәттә, мин алмадым дип әйтә Пьеро, миңа ни кирәк бу иреге өчен элемтәдә белән АХ. Әмма лишняя саклау, номерлар — бик көчле һәм правдоподобный ысулы приблизиться к римлянину.
  
  
  «Бу әйтерсең мин... ярар, түгел үзе», — дип аңлатты мин, покосившись бу Камиллу белән шөгыльләнүче гына разговаривала белән банкиром башка ахырында чыбыкларын.
  
  
  Крошечные глазки Пьеро өчен розовыми линзами засветились шулай итеп, мин диярлек доверил эго прозвищу Дон Лупо. — Мин аңлыйм, никадәр уңайсыз булырга мөмкин яклау, — диде ул, морщась һәм подмигивая. «Якын өчен, һәр ир-атлар, аның аны беләм, дуслык белән Камиллой җитәрлек булырга тиеш, җитәрлек, ләкин мин күрәм, бу хикәяләр турында сезне, техасцах түгел преувеличение, Джерри». Янә бу подмигивание. — Мин позабочусь турында сөйләде, киләчәктә мондый ограничительного җитәкчелеге иде бераз азрак. Берничә сүз тиешле министрлыкларга.
  
  
  — Минемчә, бер кеше лифтта җитәрлек, — диде мин. «Әгәр ул пропустит мине, кайчан аны, телим, мине тынычлыкта калдырдылар». «Бер у лифт сезнең катта һәм берсе вестибюле», — карар өчен минем Пьеро. — Бу яхшы упражнение өчен безнең яшь офицер. Әмма сезне пропустят, әгәр сул кулы белән потянете өчен правую мочку уха. Выгляди шулай. Ул күрсәтте бу миңа.
  
  
  Бу яхшы иде, гади код. Минем хөрмәт Пьеро, һәм башка тыш югары, взлетело тагын да югарырак. Мөһим ярсу исчезло, әмма баш штопора калды, элеккечә үк, җавапсыз. Рэндо постучал фруктовым пычак буенча крае бокала белән бренди.
  
  
  — Хәзер без отправимся конференц-залы икенче катта, — дип игълан итте ул. «Бары тик төркем әгъзалары
  
  
  « Җеп» дөнья күрә, куркам, әлегә безгә туры киләчәк попрощаться белән безнең вакытлы кунаклар ».
  
  
  Кайчан обеденная төркеме таркала, дуслар, ир-атлар-инвесторлар һәм бойфренды хатын-акционерларының надулись. Алар тирәсендә безне, кем дә күтәрелде, баскычтан яки күтәрелде лифтта йљргђнем юк иде чикләнгән активлары белән идарә итү күләмендә кимендә 300 000 доллар һәр, плюс Лэйн, язучы һәм берничә техниклар. Безнең иде, утыз, без идек склепаны бик нык клеем акча һәм жадностью белән шөгыльләнүче тиеш иде последовать өчен моның.
  
  
  Аның ненавижу конференцияләрдә, әмма нче сессиясе "World End" иде бераз кызыграк караганда, күпчелек башка. Күрсәтмиләр, чөнки мин напрягал слух өчен уловить нәрсә дә булса, ни булыр иде навесить шикләнүләр Андерсона һәм минем.
  
  
  Лейн башлады краткого тасвирлау сюжет, аны, аның, мәсәлән, белә иде инде, ЛАЛ, төркем маньяков, намеревающихся взорвать дөньясы, тулаем алганда. Бу эшләнәчәк юлы белән җибәрү, кайбер отвлекающих бомбардировок һәм провоцирования кайбер инцидентов бу билгеләнгән башкала һәм потенциаль янгын, запуская механизмы возмездия Зур өчлек киткәнче, кем-йә теләсә кайсы почмагында дөнья проживет шактый озак, аңлау, дип, болар барысы да августын.
  
  
  Анда танылган, ни гаҗәп секретные аэропортлары һәм шәхси армиясе (хђтта артык невероятные минем өчен һөнәри караганда өчен калган аудитория белән шөгыльләнүче жадно болар барысы да проглотила). Аны тиеш мин шуны әйтергә Лейн моны правдоподобно һәм вложил яхшы хисләр ике төп геройлары. Британия секретный агент, ул аша үтә бөтен бу заговор, һәм эго италия хуҗабикәсе белән шөгыльләнүче кертелгән заблуждение террористами да заводит аның белән роман. Камилла һәм Майкл хуплады көчле алкышлар, ә Лейн тапшырды кыска шәхси күргәзмәсе мөһимлеге фильм өчен эго зур аудитория: «Өченче бөтендөнья сугышы гына түгел, ә мөмкин, тик, һәм, һичшиксез, уничтожит цивилизацию, ничек безне». .'
  
  
  «Бу барлык нәрсәне барышы хакында да сөйләштеләр башыннан икенче бөтендөнья сугышында», - цинично фыркнул банкир бу кайбер китергәнегез.
  
  
  — Тавыш бирү ни килеп чыгарга мөмкин, — диде бик шәп графиня аның янәшәсендә. Яки сез дә карагыз тирәсендә соңгы вакытта."
  
  
  Хәзер пунктларына да чират җитте Ренцо сөйләргә; һәм ул әйтеп үтте исемнәре бөек йолдызлар, алар подыгрывать.
  
  
  Аннары килдем сэр Хью белән стопками кәгазьләр булсын, аңлатырга һәм якларга колоссальный бюджетына. Моңа кадәр барысы да игътибар тамашачы иде үзәгендә, шул исәптән миңа. Бу бик остаханәсе тәкъдим итү, һәм хәзер аны күрдем, ничек сэру Хью алдык выдоить миллионлаган белән үз милләттәшләребез һәм башка кешеләр, һәм куярга ih үзенең шәхси банк счетына. Безгә бер өлеше түгел иде үзләштерелде, ләкин әгәр сез вскроете, аны берничә өлешләре, сез алачаксыз аккуратную дыню, аны дүрт партнерлары ала сак бүләргә үзара, әгәр алар перережут бер-берсенә бер-берсенә башкалар, беренчеләрдән булып,.
  
  
  Эго тәртибе, аның манеры, товарищеские, әмма аристократические, mandriva нигезләнгән, әмма беркайчан да снисходительные, соответствовали эго фигуре. Бар иде добродушные һәм яхшы информированные сорауларга җаваплар берничә шәрехләр эго аудиторияләр.
  
  
  «Безне бер актер тормый 100 000 долларга ике көн эшләр».
  
  
  Сэр Хью: «Бу ясый рекламага. Әгәр ул трезвый, һәм без привнести эго хәзер хастаханәгә Суссексе. Әйе?' Соңгысы - западногерманскому промышленнику.
  
  
  «Акча буенча страховке кажутся миңа бик чрезмерными. Аның тирәсе түлим азрак елына өчен барысы да минем заводлары».
  
  
  Сэр Хью: Миңа, алар да кажутся чрезмерными, герр Шмидт. Әмма нәкъ менә шуңа күрә, иминият компанияләре, шулай процветают. Әмма башка безумства. Алдык алырга өлеше иң кадерлем, дөньяда хәрби техника буларак реквизита якын безвозмездную ссуда ала. Без булырга мөмкин кадәр сакланган очракта, бер тирәсендә безнең B-52, ул тора да күбрәк безнең гомуми бюджеты ала разбиться».
  
  
  Башка мәсьәләләре, шулай ук сорауларга җаваплар бирелде шундый ук сөйкемле һәм шәфкатьле булуы достоверностью.
  
  
  Соңгы акты иде өчен Стадса Мэллори. Ул әйткән бу гаќђплђнњ связно аннары барлыгы выпитого бренди. Ул, дип аћлата « Агымы Света » булачак беренче фильмом, анда тулысынча кулланыла компьютерное идарәсе. Ул сөйләде, дип воссозданные модель шәһәрләре, флотов һәм кырлары барган.
  
  
  «Болар барысы да старомодным», — диде ул. — Тик аерма шунда-бу вак компонентлар встроены схемасына безнең төп компьютер. Аның программирую, включаю машинаны, нажимаю төймәгә, алтмыш процент « икесе дә ахырына дөнья » записывается бер дубль ».
  
  
  Бу уятты скудные алкышлар ягыннан тәҗрибәле кино инвесторлар, алар горьком тәҗрибәсе үзләштергән, дип бесконечные кабат carinf.com тотмый җаваплылык диңгез барган бассейнда ала калырга диярлек шундый ук дорогими кебек, үзе дә фильм.
  
  
  «Башка сцен бар студиясе Ренцо белән шөгыльләнүче хәзерге вакытта иң зур дөньяда», — дип дәвам итте ул. «Трафальгарская мәйданы, Таймс-сквер, мәйдан Татулык — алар барысы да анда воссозданы. Ә өченче төшерү төркеме әмерен өстәмә кадрлар урында буенча бөтен ачык бассейн, ничек гына Банни Сойер һәм эго операторлар киләчәк бирегә ахырына киләсе якшәмбе көннәрендә».
  
  
  Пьеро чыгыш ясады өчен рәхмәт барыбыз өчен ышаныч (һәм акча) һәм әйтергә безгә иртәгә булачак экскурсия студиясенә Ренцо.
  
  
  Лейн дип сорады Стадса, кайчан җыелыш тәмамланды.
  
  
  «Безгә тагын бер сәхнә», — диде ул. « Взорван шундый гаять зур танкер. Газ шартлау бер буенча эго баков өчен җитәрлек күтәрү өчен, бөтен корабль метр өч йөз тирәсендә су. Ә башлагач, барысы да бакый төпләре тулы, сездә булачак милясын үтәчәк һәм милясын үтәчәк горящей нефть чыгарылган. Искиткеч туры безнең намерениям, шулай түгелме?
  
  
  Зат, Көтүне расплылось бу одобрительной ухмылке.
  
  
  «Яңгырый шәп Кен», — диде ул. — Әмма ничек ул взорвется? «Барысы да гади: Торпедой. Бәлки, дистанцион идарә катер, — диде Лейн. «Да, к нәрсәгә була соклану. Бу калдырырга ярамый. Никоим итеп.
  
  
  «Бик Яхшы, Кен. Сез эшләрсез минем өчен берничә красочных сурәтләрне мин получу сезнең өчен моделе әлеге танкер өчен ул кимендә вакыт белән чагыштырганда, сезгә кирәк булачак өчен язарга бу сәхнәгә». Ул тукталды һәм почесал затылок. «Ничек без белергә тиеш, дип одина тирәсендә әлеге супертанкеров аша үтә узкий пролив, әйтик, киләсе дүшәмбе? Каналы, мәсәлән. Ә тагын да яхшырак астында Ленинградом.
  
  
  «Мин попрошу Мэри шалтырата бер тирәсендә әлеге эре нефть компанияләре». Кен башкарды пометку на капма-каршы ягында конверта.
  
  
  Стадс диде Камиллу һәм минем артта калды аның.
  
  
  «Яхшы идеяләр, әлеге егетне, — хвастались онлайн Лейна. — Мин пошлю Сойера төшерергә чын корабль, аннары без перейдем к эго взрыву бассейнда!'
  
  
  Йомшак, тик, дип катгый Камилла дернула минем өчен локоть. «Мин подумывала кайтырга отель өчен, ел саен, ярый әле син поправился, Джерри», — диде ул. — Аннары уңайлы поздний кичке минем санда, ә аннары аның без күрербез, ничек син яхшы поправился. Һәм кирәкме сезгә тагын ниндидер дәвалану.
  
  
  Фикер зурлыгында белән теркәлгән грызла бу глубине минем акыл, әмма простота Камиллы задушила бу фикер. Без әйләнеп кайтты Le Superbe, һәм безне беркем дә борчый иде ике ахырына көн һәм икесе дә ахырына төн.
  
  
  
  
  Башлыгы 5
  
  
  
  
  Аның проснулся үз санда. Камилла матур прижалась миңа, тик ничек кенә шатлыклы болар барысы да безгә иде, аның проснулся хисе белән беспокойства барысы өчен потерянное время. Камилла прильнула миңа, ничек очаровательная пиявка, ә сәгатьлек иде әле тулы составта.
  
  
  Аннары минем беренче көнге очрашу белән Камиллой аның санында аңа шалтыратып Пьеро. Ул гына да шат рассмеялся һәм аңлатты миңа, дип эму кирәк берникадәр вакыт белән элемтәгә керергә, нинди дә булса министры яки генералы, шулай булгач, мин гади тиеш иде кайгыртырга кирәклеге турында, өчен, ул арада бераз повеселиться.
  
  
  Шулай итеп, без Камиллой уйнады Тарзана һәм Джейн, Ромео, Джута һәм Джул, һәм шулай алга таба төшкә кадәр барлык ризыклар аны покоях. Аннары без оделись өчен кыска әңгәмә белән сэром Хью һәм Стадсом бүлмәдә Камиллы керткәнче кайтырга минем апартаменты, анда да әле басып сагында дюжий яшүсмер белән карабином.
  
  
  Аның натуре кеше гамәлләре, ягъни мин, сикергәли, хәзер күбрәк күрәсең эшкә өчен теге егет, алар Хоук атады «агентлар Дика Ханнес», башка кадәр, артык терпеливых к бессмысленной болтовне караганда, аның, бу, бер жидкая унция мәгълүмат килеп чыга якынча кырык литровый грязной эш.
  
  
  Аның болтал һәм маташа, ни дәрәҗәдә иде, вырвать берәр файдалы; ләкин юк, берни дә. Сэр Хью һәм Стадс турында фикер алыштылар зур булмаган өстенлекләр Ла-Манша алдында Финским заливом каршындагы взрыве моның супертанкера. Хәер, алар турында сөйләштеләр игрушках, бу ih энтузиазме иде ниндидер књћелсез изюминка.
  
  
  — Әмма сез дә аңлыйсыз, Стадс, — диде сэр Хью. «Гранд сезнең мөмкинлегебез бар, дип горящая нефть җитәчәк һәм Дувра һәм Кале». Ул яздырган исеме француз шәһәр инглиз телендә .
  
  
  «Тик әгәр дә бу булачак түгел Фарсы заливе, ә алдында Ленинградом, — диде Стадс, — без булдырабыз мәҗбүр итә бу рус җавап бирергә кирәкле бөтен нәрсә бар, аларның буенча артиллерия җитештерүгә туплана һәм ракет».
  
  
  «Сюжеты шактый өчен, руслар алыр телђнчелђр», — диде сэр Хью. «Идея Кендалла ук тора шул, без башында тулысынча юк иткән ике шәһәр».
  
  
  «Яхшы», — дип белдерде Стадс, отказываясь нче Ленинград файдасына Дувра һәм Кале, ничек уенчысы покер, выбрасывающий бу урындык үз плохую кулын. «Мин прикажу нең мальчикам-моделистам ясарга моделе инглиз һәм француз яр буе линиясе». Ул опрокинул үз йөзенче тапкыр икеләтә граппу.
  
  
  «Миңа калса, — отважился аның прокомментировать, — сез укладываете чертову кучу барлыгы трехмесячный графигы».
  
  
  «Бу һәм прелесть компьютер, Джерри, — диде сэр Хью. «Ничек гына Стадс тәмамлаячак үз программасын, без берничә көн ясыйбыз, ягъни, чөнки теләсә кайсы сопоставимом фильмда киткән идем, якшәмбе көннәрендә». — Айларда, — диде Стадс. Ул, һәм сэр Хью ухмыльнулись бер үк вакытта.
  
  
  Аны дип сорады. - « Син начинаешь? Аны иде кунакханәсе булырга монда, тик мин подумывал тәнәфес ясарга һәм анда барып кайтырга Юнгфрау». Аңа позволил соңгысына слогу исемнәре швейцария тавы иркен следовать артыннан игътибар белән следя өчен ih реакцией.
  
  
  «Тегүче тик синнән, без башлыйбыз уртасында корсак киләсе якшәмбе көннәрендә», — диде Стадс. «Ничек гына Банни киләм бирегә үзләренең операторлары. Сылу, монда. Сез һәрвакыт аласыз кабат күрү бу Юнгфрау. Моннан тыш, сеңелем кечкенә Камилла тора минем китапта күпкә югарырак.
  
  
  Бу нәрсә белдем нче сэра Хью һәм Стадса. Зур жирный ноль. Ренцо һәм Пьеро китте үз эшләре.
  
  
  Аның маташа добыть берсе Камиллы тагын берничә очрак турында Пьеро, әмма ул, ничек һәм Розанна, увидела бу ревность һәм моңа бик шат. Бу бик аз, - дип өстәргә җитмәсә, мин инде белә идем. Ничек очракта белән Розаной, аның комментарий иде кадәр сәерлек небрежным: «Син белергә тиеш, дип, кыз ясарга тиеш, берничә әйберләр өчен продвинуться бу киномире, Джерри», — һәм, янә, хөрмәт белән: «Син удивишься, әгәр син узнаешь, чөнки ул чит кеше. Мин тотам, хатын-кызлар өчен. Башта аны хупладым, бу ничек шутку, әмма ул бик яхшы кеше, Джерри, һәм гына түгел, сәяси яктан караганда. Барлык үз гамәлләрендә ул якынлаша крае пропасти, һәм ул сездә бар, айлар, ул удаляется нче иҗтимагый сәхнә өчен ял итәргә һәм кайгыртырга-үзенә».
  
  
  Соңгы иде, нәрсә яңа, һәм Хоук ачыкларга тиеш... әгәр дә аны кайчан да булса обрету шәхси ирегенә.
  
  
  Бу тәкъдим минем уйлар һәм борчуларга, аны кайчан проснулся. Һәм шул мизгелдә аның проснулся керткәнче Камилла пошевелилась, нидер встало урынга белән громким стуком.
  
  
  Бу барре Стадс дип эш түгел башлана икесе дә ахырына киләсе якшәмбе көннәрендә. Клубта, аннары төшке аш, ул сорады Лейна белергә, нинди танкер аша уза Ла-Манш, яки астында Ленинградом дүшәмбе көнне. Ә хәзер иде утро четверга.
  
  
  Нәрсә булмаса да, яки тагын алай түгел. Ләкин әгәр дә бу шулай, бу бик мөмкин күрсәтергә, нидер күпкә җитдирәк, күбрәк гади ниндидер хәрби уены бәйрәм.
  
  
  Ничек агент AX рангында Киллмастера, аңа инде җитәрлек кулланды үз талантларын башка эшләре өчен ярдәм итәргә милых яшь леди яки арынырга меньших клубы әгъзалары буларак, мин ясаган берничә төн элек. Хәзер минем иде ниндидер зацепка, һәм чертовски бик аз вакыт, тикшерү өчен, аны. Минем көн иде бүленгән иртәнге визиты студиясенә. Аны тиеш иде сдержать бу вәгъдәсе булмаса отель да боза һәм үз ролен мөмкинлеге исследовать гына урын. Аннары иде төшке аш өчен алар последовала тагын бер мәҗбүри белән очрашу Ренцо һәм эго адвокатлар, анда аның тиеш иде выписать үз чек. Нигезендә минем Ролексу, хәзер иде 6:45 иртән.
  
  
  Аның выскользнул тирәсендә чүп-чар түгел, потревожив Камиллу узды гостиную һәм ишекне ачты.
  
  
  Сәгать күбрәк иде.
  
  
  Аның кайтты, һәм, тиз һәм тыныч кына оделся. Язган, аңа хат калдырган, тулы дөньяга килә, анда диде Камилле, дип йөгерү эшләре һәм увижусь аның белән бүген иртән.
  
  
  Аннары аның тышкы якта иде.
  
  
  У лифт торды сәгать, ләкин аның подал эму сигнал мочкой уха кебек договорился белән Пьеро. Сакчы дип һәм позволил миңа керергә кабинасына лифт. Шул ук хәл белән охранником холлында. Ул да елмаеп куйды. Белмим, ни өчен тарихын сөйләде, аларга Пьеро, әмма миңа барыбер.
  
  
  Урам иде диярлек пусты, һәм теләсә кайсы такси, подъезжающее к отелю ала керәчәк башка якта. Аның узды биш кварталлар кадәр Үзәк вокзал алды һәм такси чиратсыз. Гомерен бирә, аның шоферга юлламалар почмагына йорт янында AX-ин-Трастевере. Минем иде, бернинди симпатии моңа надоедливому Гилкристу, һәм ул якын дип ышана, хәзер аның алам алырга ярдәм Хаймана һәм эго приспешников буенча ЦРУ эшләү өчен.
  
  
  Аның катнашты, гади саклык чараларын, расплатившись белән машина йөртүче, һәм, убедившись, бу минем өчен түгел дә күзәтәләр, тиздән назар ишек төбендә йорт.
  
  
  Хайман ачты ишекне. Шундый ук вялая осанка һәм тәртибе, дип элек тә; сонные күзләрен одетый бу ачык-яшел пижамные-ыштан һәм иске армейскую күлмәк тирәсендә хлопка. Ул шунда ук иде режимында көтү кебек гына аны эченә керде.
  
  
  "Син алды ту посылка, аны калдырды, аңа кунакханәдә?" Бернинди угрюмого нежелательные берсе Гилкриста. Акыллы яшь агент, әле үк уен.
  
  
  «Алынган, прочитано һәм саклап калынды». - Мин постучал шул голлар. «Аннары уничтожил. Минем бар, бик скудные подсказки һәм берничә сорау белән мөрәҗәгать DC. Сездә бар чиратта?
  
  
  «Гади преобразователь чыгышында», — диде Хайман. — Әмма шул җитә. Моннан тыш, аны күбрәк алмыйм. Иске Gil - безнең гений аралашу. Тавышы ни өчен ул тота да авыр фигуры бу Париоли. Түгел бирегез үзен одурачить моңа сварливому старику, Картер. Ул белә радио, мәгълүматлар эшкәртү һәм компьютерном программировании күбрәк теләсә кайсы тирәсендә әлеге шулай называемых экспертлар. Ул һәрвакыт әзер, бу очракта куркыныч, әмма эму ошый притворяться гади генә кебек бухгалтер булып эшләүче белән тугыз кадәр биш».
  
  
  — Күңелле белергә тиеш, — диде я. — Әмма миңа хәзер кирәк, шулай ук бу сөйләшү. Башта туган базасы, аннары сезнең белән. Кайда телефон?
  
  
  Без узды заднюю бњлмђгђ Хайман, күрәсең, спал бу сгорбленном бахарев. Ул күләме зур була пнул эго берсе концом, һәм разорванном плюше обнаружилась выдвижная такта белән танышлары кызыл булырлык телефон.
  
  
  — Миңа калырга яки китәргә? — дип сорады Хайман.
  
  
  — Продолжайте тыңлый, — диде мин. «Бәлки, шул мизгелдән сез инде засекречены бу очрак, әгәр миңа янә туры киләчәк ия эш белән преднамеренным яки невольным исчезновением».
  
  
  — Әйе, — диде ул. — Мин ишеттем, синең турында кечкенә генә прогулке ул төнлә белән. Бу тихом Римэ бездә, гадәттә, булмый мондый гамәлләр. Ул кимеде кәнәфи, аны кайчан нажал төймәгә телефон төбендә утырабыз өчен турыдан-туры элемтә белән штаб-фатиры АХ.
  
  
  Раздался звонок.
  
  
  «Дүрт сәгать, иртәнге сәгать булса, син әле белмисең», — диде тавышы Хоука.
  
  
  Аны тәкъдим итте эго бу буш кабинетында белән зур термосом белән кофе, зур кружкой һәм стопкой кәгазьләр өстәлдә алдында, аның озын бармак нетерпеливо постукивали, өйрәнеп мәгълүматлар.
  
  
  Булмаса, киләчәктә дә тамашалар аның сөйләде эму турында үз соңгы 24 часах һәм вынужденной бездеятельности.
  
  
  — Ярар, ярар, — пробормотал ул. «Әгәр бар икән, мин ненавижу, шулай ук бу кешенең буенча AX, ул извиняется алдында үзе кебек. Аны беләм Рим джунгли түгел, шуңа күрә, әгәр сез позволить үзен похитить, сез генә аласыз винить ih булганнары өчен уңайлы сезнең. Әйт берәр уңай өчен төрлелек. Аның осведомлен белән тулы турыдан-туры чагылдыручы чарага барлыгы үткән эшләргә, шулай ук тщательному просеиванию үз алынган мәгълүматлар. Тик хәтта мондый очракта сайлауда миңа кирәк игелекле унбиш минут өчен детализировать барлык сөйләшүләр кебек спальне, шулай ук иман кияргә артык социаль характерда булуын таныды. Моннан тыш, аның уртаклашты аның белән үз наблюдениями алырлык ия нинди дә булса мөнәсәбәт минем миссия. Әгәр сез нәрсә сомневаетесь түгел оставляйте бу-игътибарсыз; бу вбито бу безнең барыбызны да вакытында безнең уку. Шулай булгач, миңа туры килде кертергә берничә сөйләшүләрнең торган казались миңа тарабарщиной, әмма алыр иде ия мәгънәсе өчен егет на заднем планда Вашингтонда, әгәр алар скормили ih компьютерам.
  
  
  Хоук болар барысы да тыңлады, ә шул ук вакытта башкарды язылу сөйләшү магнитофон өчен тирәнтен өйрәнүне соңыннан.
  
  
  «Карарбыз», — диде ул, кайчан аны тәмамлый. «Алай wouldnt һәм начар заметить бу хатасын белән көн бу танкере».
  
  
  «Алай түгел, янәсе начар» Хоука иде якынча эквивалентно хөкүмәт медаль яулады.
  
  
  «Хәзер задавайте мәсьәләләр турында сөйләде, дип телисез икән, булсын өчен, без монда кылдык», — диде Хоук.
  
  
  «Минем бар, ике ныклы нигез булып тора һәм ике догадками», — диде мин. «Беренче өстенлекле юнәлеш булып тора, бу танкер. Аласыз итеп дүшәмбе көнне Ла-Манше иде супертанкера? Һәм сишәмбе көнне дә?
  
  
  — Проблемалар юк, — диде Хоук. «Энергетика кризис тәмамланды, һәм безнең багланышлар эре судовладельцами парламентлар. Шуңа күрә алар ускоряются яки акрыная шулкадәр саклап калу өчен, әлеге участок чиста».
  
  
  — Ә Ленинград?
  
  
  «Бу синең сәер иптәше булып чыга, Стадс, калса, белми, анда бернинди причальных корылмалары өчен причалить нинди дә булса супертанкер», — диде Хоук. 'Киләсе штопора.'
  
  
  «Миңа кирәк тулы доклад буенча моңа швейцарскому та бу Лугано, тагын бераз мәгълүматлар буенча Пьеро Симке», — диде мин. «Икесе дә ала сарыф бу хәрефне куярга L, бу наброске Андерсона: Лугано һәм Дон Лупо. «Бу шундый wouldnt һәм катлаулы, — диде Хоук. «Әмма моның белән Кечкенә Гигантом булачак бераз катлаулырак. Сездә бар инде барын идек раскопать, әмма мин посмотрю, - дип тагын аның алам сезнең өчен нәрсә эшләргә.
  
  
  — Шул ук контекстында, — диде мин, — кирәк тикшерергә барлык йортлар да ял Суссексе. Шунда киттеләр, дәваланырга Стадс һәм Ренцо. Һәм минем хис туа, дип Пьеро кайчандыр анда булдым, клиентом. Ихтимал, астында, башкаларга исеме. Әмма эго үсеш булырга тиеш узнаваем.
  
  
  — Автомобиленең, — диде Хоук. 'Һәм болар барысы да?'
  
  
  «Тагын бер дип уйлыйм-- диде, — мин, — һәм бер бер үтенечем бар».
  
  
  — Барабыз!
  
  
  — Бу фараз бик расплывчато, — диде мин. — Ә, бәлки, сезнең финанс хезмәткәрләре яхшы поработают өстендә «Магнамутом», иминият компаниясе белән шөгыльләнүче диктует сәясәткә "икесе дә ахырына Дөнья" . Әгәр ул подозрительна, бу мөмкин означать, бу ысул переместить күп акча».
  
  
  — Тегүче тик синнән, — диде Хоук. «Без агентлыгы өчен неосторожных гражданнар».
  
  
  -- Тегүче начальнигы, -- возразил мин, АХ да финанс компаниясе, ә сездә бар ярты миллион, алар аласыз тиздђн югалтырга гына булсын өчен, ярдәм итәргә минем прикрытие. Әгәр аның нәрсә беләм", - дип акча пропадают, аны тиеш мин белергә, кая алар китә, һәм ни өчен. Һәм, бәлки, Андерссон нәкъ менә бу отель белергә. — Яхшы, — прорычал Хоук. — Ә бер үтенечем бар?
  
  
  «Аның отель иде ия булырга тулы контроле өстендә Хайманом, здешним агентом ЦРУ, — диде мин. «Мин шулай ук отель иде хокукына ия кулланырга Гилкриста, кирђк була калса ђзер торсын».
  
  
  — Риза булачак Хаймана, — диде Хоук. — Мин инде позаботился бу хакта. Гилкрист — иске юләр, әгәр дә сез уйлыйсыз, сез эго, аны кулланырга посмотрю, - дип алмыйм ясарга. Тик нигә ул? Аның китерә алам сезгә подборку башка агентлар бу районда, алар ун яшькә яшьрәк эго, һәм егерме тапкыр яхшырак.
  
  
  — Мин теләмим эго калдыра, — диде мин. «Ул электрон гений. Бу-бу минем баш, Башлы, бик тирән булсын өчен, хәтта сөйләргә сезгә, әмма әгәр аның алмыйм җыярга барлык воедино, миңа бик тиздән кирәк булырга мөмкин бу Гилкрист.
  
  
  — Әгәр син шулай прыгаешь, — диде Ястреб, — мин сине эго обеспечу. Әгәр сез генә түгел, уйлап рим вирус, алар заразился Клем Андерссон.
  
  
  «Әгәр шулай, — диде, мин — ягъни Гилкрист бәлки минем противоядием кылудан түгел кончить кебек Клем Андерсон». Хоук белән тәмамладым грустным, әмма одобрительным рычанием.
  
  
  ************
  
  
  Хайман менде. — Димәк, мин синеке кеше, — диде ул ухмылкой. — Миңа нишләргә, босс? — Алла белә, вакыты җиткәч, — диде мин. «Бары тик ике әйберләр хәзерге вакытта». Аны, посмотрел на сәгатьләре һәм күрдем дип атучылары күрсәтә ривненской сигез сәгать. Мине генә көткән өйгә Лоренцо Конти элек ун сәгать. Белән римским трафиком була иде өстәргә ярты сәгать янына һәр очрашуда. «Беренчедән, әйдәгез, карыйбыз, дип беләм хәзерге вакытта һәм нәрсә тирәсендә моңа кабул итеп алырга була. Икенчедән, свяжи минем белән кыз Клемму, Корой, бер сәгать дәвамында. Бәлки, ул безгә хрена да белә, ә бәлки, нәрсәдер беләдер дә осознавая мөһимлеге эго.
  
  
  Хайман запихнул кызыл телефон кире эго логово иске бахарев һәм инде набирал номер бу гади телефон төбендә утырабыз, стоявшем бу шатком өстәлдә.
  
  
  — Кора? — диде ул, әйтик, аннары егерме гудков.
  
  
  «Әлбәттә, аны беләм. Тик син бодрствуешь . Әй, аның булырмын янында сине аша ярты кеше белән ул шөгыльләнә тели сөйләшер синең белән. Башка Клемму өйдән... Америка, каян тагын... ? Аны белмим, әмма ул тели сөйләшер синең белән. Шулай булгач, оставайтесь урынында, әлегә без доберемся шунда. Бәлки, аны куплю сиңа эчәргә алып керер иде кофе белән корнетто. Әгәр бу гына җитәрлек түгел... — Ул бераз понизил тавышы, — уйлагыз ...тагын бер тапкыр кем ярдәм итте сезгә ачыкларга авырлыклар, связанными белән сезнең баланы вакытлыча төре теркәлгән. Әлегә .
  
  
  "Ул монда." Ул повернулся ко миңа селл. «Хәзер бирегез миңа белергә, миңа белергә кирәк».
  
  
  Ничек агенты, аны яратам гамәлдә ялгызы гына хђл итђ алмый, тик кайчагында бик яхшы ия кемне дә булса якында гына, тикшерү өчен үз теориясе. Бу булды бер тирәсендә шундый момент, һәм Хайман иде яхшы, ныклы һәм разумным парнем өчен бу эш.
  
  
  "Без белдек бу...", - диде аңа эму. Мин тормыйм повторять үз резюме, тик Хайманом бу уйный белән разрешениями Хоука аны түгел шталь сдерживаться алмаганда, мөгаен, берничә шәһәрләрне алганын турында талантах Камиллы һәм Розаны.
  
  
  «Әлегә мине дә урлаган Горилла бу клетчатой куртке һәм Пепе, — дип дәвам итте: - мин , — дип уйлый идем Андерсон сошел белән акыл, күрдем һәм бик күп янаулар гадәти киноафере. Бу восторга ih мәсьәләләре искәрттеләр миңа ул чакта нәрсә турында булса большем. Әмма, икенче яктан, миңа калса, Рэндзо һәм эго сообщники чисты, чөнки аларга туры килгән иде көтәргә, әлегә минем чек була бу ih карамагында, иң элек алар нәрсә булыр иде бетерергә мине.
  
  
  «Мин күрмим бу зур потенциалы», — диде Хайман. — Әйе, бик.
  
  
  "Хәзер бара разумная бер өлеше," - диде мин. «Мин башлады уйларга башка юнәлештә. Нәрсә булачак, әгәр бу фильм « Җеп » дөнья — да артык үзенә прикрытие, заставляющее әйберләр растворяться һавада? Гади киношники да лохи. Алар уйлый ала посмеяться өстендә үз инвесторлар. Әмма процессында алар туплаганнар шактый куркыныч корал өчен билгесез өченче ягы превратила бу сценарий "икесе дә ахырына" Дөнья чынбарлык».
  
  
  Хайману кирәк, берничә минут өчен барлык обдумать. «Неправдоподобным», — диде ул. — Тик, бәлки.
  
  
  «Ул чагында бу грубая хата Мэллори узган төндә янә хәлне үзгәртә», — диде мин. «Әгәр бар заговоре максаты белән уничтожить дөнья, һәм ул планлаштыра взорвать супертанкер, ул булырга тиеш, бу замешан. Шуңа күрә, бәлки, кемдер тирәсендә компаниясе "World End" замешан бу. Бәлки, өлеше төркем — заговорщики, ә калганнары тупые идиоты.
  
  
  Хайман кивнул.
  
  
  «Әгәр бу иде, ул башка төркем кешеләр, — дип аңлатты мин, — яки нинди дә булса башка урын белән меньшей толпой һәм меньшим саны полиция караганда Римэ, аны алыр гади сарыф шунда һәм расколоть берничә әһәмияте навыка һөҗүм. Әлегә аның да ишетте дөреслекне.
  
  
  — Әгәр сез хәзер расколете берничә әһәмияте навыка һөҗүм һәм мәҗбүр итә Пьеро задавать нинди дә булса сораулар сенате булачак, бик неприятных хәлләрне өчен эго превосходительства, безнең илче, һәм сезнең өчен үзләренә керткәнче бу пьянка кончится. Ситуациясе ЦРУ, шулай ук АХ күбрәк алмаячак сине терпеть, — аңламадым, минем өчен Хайман. — Ни, аның делаю, мәгәр познакомлю сине Корой? «Атагыз үз кешеләр именам бу исемлектә», — диде мин, протягивая аңа напечатанный исемлеге исемнәрен хезмәттәшләре-инвесторлар, ул миңа бармы очрашуда өчен төшке аш. «Аерым игътибар элемтәләр Мэллори. Ул танылган режиссер, әмма ул проложил үзенә юл аша ил неизведанного. Начинал студиясендә сыйфатында подручного узды юл аша үзенең техник осталыкларын кино, һәм бу юлда берничә сомнительных момент. Бу биләячәк сезне бүген. Булса тагын бер хәл, аңа постучу бу марлон ишек. Югыйсә, увидимся иртәгә иртән бу вакытта. Хайман выскочил буенча төнге рубашки, надел джинсы һәм линялую водолазку, сандалии һәм медальон ясаган тирәсендә иске хач СС.
  
  
  — Гафу итегез өчен беспорядок, — башка надобности-диде ул. — Әмма бу бары тик минем эш костюмы.
  
  
  Ул вывел мине урамга. Без пересекли юлга чыкты һәм тар улочку янындагы мәйданда Санта-Мария. Тагын бер иске бина һәм катта икенче катта.
  
  
  Кора ачты безгә ишеген. Кечкенә смуглая кыз белән бледным зат; түгел гламурное, әмма угрюмое зат яхшы теле, скрытом бу якты, модных брюках һәм широком шерстяном свитере. Аша ee эчтђге аны, взглянул бу прокуренную бүлмә, анда пахло затхлым ладаном џђм шђмдђлнећ. Киңлек, ул кайчан булса иде смолоду, ничек уютное һәм күңелле урын төсле язулар һәм разбросанными подушками, әмма булмау сәбәпле, фидакарьлек һәм акча, киресенчә, кискен опустилось һәм хәзер превратилось бу маленькую мышиную нору. Икенчесе кечкенә мышка, берничә пухленькая кара кыз, ятарга түгел, обращая игътибарны беспорядок, һәм спал бу раскладушке, астында полуукрытым һинд покрывалом.
  
  
  — Алам, аны алырга сездән кофе эчәргә алып керер иде? — дип сорадым Кора у Хаймана, хәтта взглянув миңа.
  
  
  'Әлбәттә. Пойдемте. Бу Джерри Карр. Кора, Джерри.
  
  
  — Сәлам, — диде ул булмаса, дәрте. Без спустились баскычтан. Тышкы якта без килдек к эспрессо-бару почмагында, һәм мондый уенны столик. Аннан соң ул, дип сорадым: «Син... син бар иде икенчесендә Клемму?»
  
  
  «Кливленд». Аның порылся бу хәтер сорады биографиясен Клемму. «Без росли бергә. Ул берничек тә шундый хәл булырга мөмкинме эму актером яки язучы. Минем иде мөмкинлеге була бу Римэ, шулай итеп, мин уйлаган эзләү эго. Тик соңыннан аны ишетә..."
  
  
  — Ул монда да алмады бу хәл, — диде Кора. Официант алып килде әй дымящийся икеләтә эспрессо, ә аннары беренче глотка бу бледное зат кайтты нинди булса, тормыш. «Бедный Клем. Бар иде буенча эш язу английских текстовый, һәм ул кулга алыр эшләргә америка газетасында. Әмма бу эш һәрвакыт иртәгә яки киләсе атнада. Ул яшәгән моннан ерак түгел, һәм аның күченеп к аңа. Ике ай узгач... Бвам! Кемдер үтерә эго һәм швыряет суга. Аны бөтенләй үз-үзенә. Блин!'
  
  
  — Мәсих, — диде мин. "Клем беркайчан да казался..."
  
  
  — Син нәрсә, нинди дә булса дини какашка?.
  
  
  Түгел буларак, дини ублюдком яки убежденным богохульником, аның стиснул тешләре һәм шталь көтәргә. Аның булмас иде шталь настраивать Кору каршы үз-үзен түгел, иртәрәк минем булачак, аз гына булса да нинди дә булса мәгълүмат.
  
  
  — Гафу итегез, — диде мин, — әмма мин тотам, - дип Клем түгел иде буенча теге егет, алар превращает кемне дә булса бөтен дошманнарын. Иң делле бар, гомумән, булмаган, дошманнар».
  
  
  — Бу алай түгел, — ышанычлы диде Кора. Ул нахмурилась. «Мин тотам, дип белдерде ул нинди дә булса неряхой. Аның признаю бу, әмма ул милым неряхой. Без шулай ук яхшы гына ладили, һәм миндә түгел иде безгә бер артык ревнивого амплуасы-латиноамериканца».
  
  
  Аның надутые балалар иреннәре иде сжаты бу натянутой линия самоконтроля. «Безгә нравились берәүләр һәм алар шул ук әйберләр. Алай гына да түгел поверхностно. Клем кунаклар белән шыгрым тулы иде мистики, һәм миңа бу нравилось. Таро, Ицзин, трансцендентальная медитация. Юнг.
  
  
  Минем уши навострились. 'Дип әйттегез?'
  
  
  — Юнг, — дип раслады ул. «Өчен Клемму Фрейд түгел иде караганда, бүтән, ничек иске викторианским неврологы өчен переутомленных венских тетушек. Әмма эго сүзләренә караганда, Юнг иде, дөрес юлда моның белән күмәк подсознанием һәм эго универсаль мифами, сез беләсезме».
  
  
  — Мин моны белми идем, — диде мин. «Булырга тиеш, башланды, аннары Кливленда». 'Түгел, белергә моның.' Кора янә булды сварливой, әмма мин та настаивать булуын да булырга мөмкин әлеге зацепкой.
  
  
  «Сез безнең ни дә булса, ул әйткән турында Юнге?» - «Просто бу психиатрлар фәнгә түгел, аңлады эго бу көннәрдә», — диде ул. — Сезгә безне түгел, ә Оя. Аның шулай ук иде, исеме кешеләр өчен күзәтүчеләр өчен җаннары. Ул называла ih Юнгами.
  
  
  "Нәрсә ул-туар күздә тотып астында моның?" Аның сорады.
  
  
  «Ярар, буенча эго сүзләренә караганда, күпчелек психиатрлары гына обеспечивали кешеләргә alibaba да остарак, ни өчен нәкъ менә алар шулай взбесились», — диде ул. «Димәк, пациентлар гади дәвам итә дождливость белән акыл гына бераз начаррак. Анда үзе Юнг прорезал бөтен бу чын сафсата һәм күрсәтте, ничек кешеләргә үзебезне үзгәртергә. Бары тик чын Юнга — бу-авыр юл, һәм "юнги" эшлиләр төре мөмкин сарыф буенча кратчайшему юлларын күпкә җиңелрәк. Әмма нинди, тегүче тик синнән, болар барысы да катнашы бар сиңа, егет?
  
  
  — Һәрбер көнен сугышып шәһид булган минем берсен, — диде тантаналы рәвештә мин. (Кайбер командаларда AX бу хәлләр аша көн, тик бу башка штопора.) «Аның отель белү, бу хакта күбрәк».
  
  
  «Ул чакта, син йә болезненный стервятник, йә кечкенә детектив», — диде ул, отодвигая урындык нче урындык. «Мин дә бик яратам стервятников белән мине шактый һәвәскәр сыска Клемму. Димәк өчен рәхмәт, кофе һәм хуш, сау бул .
  
  
  Иде инде яртысы тугызынчы. Минем иде иң яхшы крупица алтын да, аңа, аны гына иде ышанырга, шуңа күрә аны допустил әй китәргә болай да аңлашыла.
  
  
  Аның попрощался белән Хайманом һәм алдым такси кадәр отель. Бу вестибюле минем пәйда булса, знакомое, неописуемое хисе, ни өчен минем күзәтә. Тик бу шулай ук булырга мөмкин аркасында сәгать лифтта кыйнаган. Моннан тыш, аны барыбер беркая да китәм, тыш, үз номерларын, шулай итеп калдырды эго бу покое.
  
  
  Люкс иде пустынен. Гади хәбәр, написанное широкими мазками губной помады бу көзгесендә бу спальне искә төшерер өчен миңа турында Камилле.
  
  
  «Син, скотина һәм подлый дикарь», — язды ул зур заглавными хәрефләр белән язылган. «Һәм аны, дип ышанам ешрак минем өчен булачак мстить. Увидимся соңрак студиясе. Юк имзалар. Шундый ук зур приписка PS. «Син миңа калдырды ужасные синяки . Бу тагын бер яхшы мәкалә бюджетында косметика. Көне.'
  
  
  Аның побрился, тиз переоделся һәм таптым", лимузин, ул булгарлашкан өчен отвезти мине үзәге империясе Лоренцо Конти.
  
  
  Рэндзо һәм эго, непосредственные подчиненные үткәрделәр, безне mimmo макетов шәһәрләре булган булырга тиеш разрушены алдында Концом Дөнья һәм илтә безне расчищенную төзелеш мәйданчыгында күрсәтер өчен тагын да күбрәк хәрби техника. Нче гарәп танк кадәр огнеметов, плюс тагын кайбер әйберләр, алар бүгенге көнгә кадәр хорька иде запрещенном исемлегендә. Без переправились ике вертолетах бу Анцио, ул выглядел әйтерсең, ул бу агонии соңгы вторжения белән өлешләренә, заимствованными у Алтынчы флот һәм башка хәрби-диңгез көчләре НАТОГА, шулай ук, берничә сорау белән оста итеп кораллы скоростными катер, предоставленными израильтянами.
  
  
  Тоелды Ренцо һәм Пьеро ярдәмендә сэра Хью һәм Стадса алу мөмкинлеге бар иде формулу водородной бомбаны нче Гарри Трумэна башка тыгылу Розенбергов һәм Фуксов. Ахырында мәйданчыклар иде, ике зур склад, алар без түгел, килде. Аны кайчан дип сорады, дип шунда, миңа җавап бирделәр, бу хранилище реквизита бөтен үткән фильмнар. «Кайчан да булса превращу аның эго музей», — диде Ренцо.
  
  
  Бу мөмкин правдой, әмма мин уйламадым, дип тормыйм көтәргә, әлегә минем булмаячак хәл итү өчен билет сатып алырга. Бу складлар гади сорадылар ясарга иртәрәк тикшерү.
  
  
  Без әйләнеп кайтты административ бина, анда Стадс устроил бераз шоу үзенең компьютерда. Бар иде зур булмаган макетная авылы тирәсендә аның сосредоточились танклар һәм артиллерия өчен холмах тирәсендә нах. Моннан тыш, берничә кечкенә, движущихся солдат күләмендә.
  
  
  Стадс взмахнул үз перфокартой һавада, аннары воткнул аны слот кечкенә компьютер, һәм барысы да башланды.
  
  
  Танклар һәм броневики двинулись алга; артиллерия обстреляла деревенскую мәйданы зажигательными бомбами; вспыхнул утын, кечкенә кадђр бар зашевелились һәм аска тәгәрәдек. Бөтен киткән өч минут.
  
  
  «Хәзер алабыз берникадәр тамаша турында сөйләде, бу ничек булачак, чиста экранда», — диде Стадс горурлык белән кечкенә бала. Ул записал бөтен сәхнәгә видео, һәм аннан тыш, без ничек щелкнули выключателем, ул погрузил бөтен бүлмә темноту, без алды гамәлләр, ул ахыр чиктә булачак, чиста чөнки настенном экранында. Бу ни гаҗәп. Бу бик нәрсә п/. Хәтта кечкенә солдатики чынлыкта передвигались, көрәште, рђвештђ һәм үләләр бу зур расстояниях. «Әлбәттә, бу булачак перемежаться съемками эре планда бу төшерү мәйданчыгында», — дип аңлатты Стадс. «Әмма, Боже мой , тамашачы ала чертовски күп сугышчы өчен сезнең акча».
  
  
  Аны танырга тиеш иде, чөнки болар барысы да бик впечатляюще, әмма демонстрация техник осталык Стадса түгел развеяла минем подозрений.
  
  
  Ренцо устроил безгә искитмәле төшке аш ашханәдә хезмәткәрләр өчен студиясе. У Камиллы, күрәсең, бернинди обид, моннан тыш, ул вакыт-вакыт дразнила мине. Ә Пьеро, өлешчә заинтересованный минем иртә прогулкой, бөтен улыбался һәм злое карадым.
  
  
  Уртасында моның хаоса мине позвали к телефоны, төгәлрәге, шул роскоши Ренцо, миңа поднесли телефон. Бу усложняло бурычын һәм делало аны тагын да запутанной, чөнки тавышы башка ахырында линия принадлежал Розане, ә Камилла сидела янымда.
  
  
  — Сәлам, Джерри, — диде ул үзенең хриплым медовым тавышы. — Син, халкын да, халкың белән Розаной.
  
  
  — О, сәлам, — сак булыгыз диде, мин.
  
  
  "Бу яңгырый түгел, бик йөрәк," - диде ул. — Син, халкын да, халкың да... әйтерсең, разговариваешь белән мужчиной, Джерри.
  
  
  — Ышанам ул бөтен җаны, — диде мин.
  
  
  — Нчы, нче, — хихикнула ул. «Сез торасыз даирәләрдә төрле-төрле кешеләр. Бәлки, андый кешеләр ничек синьорина Кавур?
  
  
  — Ярар, нәрсә бу үзенчә, — дип белдерде мин.
  
  
  «Бу очракта, кайчан аның увижу сине кабат, син укымасаң, поцелован бу нос, бу уши, бу подбородок...» Розанна башлады бирергә төгәл һәм озорное тасвирламасы моннан тыш, кая ул булачак посылать бу поцелуи, по-видимому, кабул иткәндә канәгатьлек нче минем беспомощного унижения, ничек булыр иде, биредә шәхсән.
  
  
  -- Әйе, синьорина Марти... Юк... мин аңлыйм ...
  
  
  Аның болтал үзенең азагында линиясе, әйтерсең лә иде бу спа сөйләшү.
  
  
  Воспользовавшись тулысынча минем неудачным торышы, Розанна булды җитди.
  
  
  «Хәтерлисеңме, кайчан без соңгы тапкыр виделись , аның турында әйткән мышлении?» — дип катгый диде ул. "Мин уйлап куйдым," - диде ул. Күпкә күбрәк иде бу, бәлки, булсак бергә чүп-чар. Мин уйлыйм... Мин уйлап куйдым, Джерри, һәм мин бар иде дурой. Минем бар, бик күп, мөһим әйберләр өчен, әйтәм сезгә.
  
  
  — Бик яхшы, — диде мин, скрывая үз дулкынлану. — Кайда сез хәзер, синьорина Марти?
  
  
  — Минем фатирда, — диде ул. — Без булдырабыз сөйләшергә бүген берничек тә кайчан? Аны, ышанам ки, мөмкин кадәр тизрәк.
  
  
  «Минем аннары төштән итеп белән очрашу киношниками», — диде мин. Аның бер дә алмады узарга mimmo моның түгел раскрыв үз прикрытие. — Әмма, бәлки, яртысы бишенче? — Яхшы, — диде ул.
  
  
  Минем закружилась гол. Бәлки, Розанна иде, бердәнбер кеше ул иде распутать запутанный клубок җепләр, аларга булды минем бирем. Әгәр шулай булса, ул яклады куркыныч кешеләр өчен, шул ук кешеләр омтылды, поджарить мине ул төнлә дә читтә Рифму. Ул, бәлки, бик яхшы кыз, әмма нах булмады газ бомба да төшмәде. Миңа эшләргә кала иде бер генә. Аның алмады вытащить Хаймана буенча эго оялар. Аны шулай ук алмады бирергә әй одина тирәсендә ике контактных адреслар буенча телефон. Әмма бездә барысы да әле бар иде, алар ике грозных вакыт узган Le Superbe.
  
  
  — Әгәр сез узарга откровенные миңа анда кунакханә, синьорина, — диде мин, позволив үзенең тавышка булырга шулкадәр тихим, - дип мине чак иде слышно. 'Бер сәгать дәвамында. Көтегез мине анда, минем бүлмәдә. Аңа прикажу сезне кабул итәргә, һәм шул вакытта, аның, мин ышанам, без уладим бу штопора к безнең обоюдному удовлетворению.
  
  
  Аның повесил трубку. «Нефтьчеләр», — диде мин. Камилла һәм Ренцо күпмедер вакыт карадык, миңа. «Калдырмый, мине покое». Безгә бер тирәсендә, алар, киресенчә, теләмәгән спрашивать яки узнавать нәрсә турында булса.
  
  
  Унбиш минут узгач, извинившись иткән иду аерым бәдрәф, аның вставил амбар сброса анда таксофон. Аңа шалтыратып «Ле Суперб» һәм боера дежурному проинструктировать сәгать впустить мисс Morandi минем номер һәм төзекләндерүнең сыйфатын һәм барышын күзәтү өчен, аны беркем дә борчый иде.
  
  
  Аны әйләнеп Пьеро, Ренцо, Камилле һәм башкаларга хисе белән җиңеләйтү.
  
  
  Ниһаять, компания таркала. Миңа туры килде, бик тиз китәргә белән Ренцо өчен кайбер документлар имзаларга чек офисында адвокат. У Пьеро иде, нинди-нинди эш турында, анда кайгыртырга кирәк иде. Камилла диде, - безнең нах итеп белән очрашу үзенең укытучысы чыгышында 4 сәгать, әмма, бәлки, без дә алыр идек поужинать һәм соңыннан моның. Аңа диде, миңа бу ошый, һәм бу очракта ни дә булса дәвам итсә дә, без алыр идек, очрашырга соңрак. Миңа кирәк иде иреге гамәлләр барлык юнәлешләрдә, чөнки белми идем, - дип Розанна отель миңа әйтергә.
  
  
  Аның тырыштым түгел казаться ачыктан-ачык нетерпеливым вакытында безнең сәфәр кире шәһәре һәм бетмәс-төкәнмәс фикер алышу килешү. Ястреб дип раслый шул булсын, миңа бирделәр италия-америка адвокат өчен барлык выглядело бик правдоподобно. Һәм адвокат дип раслый алуы турында, өчен, прочитать барлык второстепенные пунктлары ике тапкыр, бер тапкыр италиянећ бер тапкыр инглиз телендә. Аннары иде проблемаларын тикшерү белән имза банкта, һәм кайчан да уладили һәм опечатали иде инде биш сәгать. Le Superbe булгансың нибары берничә чаралар оештырыла башлады нче отель. Эшнең асылын әдәпле, тик настойчиво аның отклонил үтенечен Ренцо сарыф клубка һәм эчәргә булсын, отпраздновать бу вакыйга.
  
  
  «Хәзер инде син бер үзең-тирәбездә, Джерри", — диде ул.
  
  
  Аның диде эму дип безгә яхшырак отпраздновать бергә соңрак шул ук кич иде гаделсезлек тост күтәрергә бергә башка Пьеро, Көтү сэра Хью, Камиллы һәм хәтта Майкл Спортса.
  
  
  — Син хаклы, Джерри. Әмма бүген без резвиться зур бәйрәм. Залда Монца яки анда нинди дә булса ны дискотекада татып караган. Аның оборудова барлык позабочусь.
  
  
  'Ярый.' Аның пожал эму кулын помчался кулланганнар рысью буенча оживленному тротуару.
  
  
  Сәгать бу вестибюле одобрительно кивнул, кайчан аны, кайтты, әйтте, дип минем апартаменты, чыннан да, впустили досту кызны. Башыннан икенче сәгать минем катта раслады моны.
  
  
  Аны хуҗаларына ишек һәм закричал: «Розанна», һәм берәүдә аның сочное, матур гәүдәсе, распростертое үземнең түшәк белән разрезанной нче уха кадәр уха шеей.
  
  
  Обильным саны кан кемдер язган нәрсә буенча-итальянски көзгесендә, шул иң көзгесендә, ул күптән түгел иде исписано губной помадой Камиллы.
  
  
  «Үлем предателям».
  
  
  Ee гәүдәсен иде әле җылы.
  
  
  
  
  Башлыгы 6
  
  
  
  
  Аны " послал Розану бу үлем. Белән минем дерзкой киләчәккә тулы ышаныч чаралары саклык чараларын күрү зарур Le Superbe аны тоймадым, әйтерсең, бу минем кешедә орудовала острым ничек бритва лезвием өчен порезать аның искиткеч муеннарына.
  
  
  Аны уйлаган һәм бу турыда, ләкин впадал бу нерешительность, от отчаяния яки гаебен. Агент AX — кеше, әмма ул алмый позволить тышкы китерә хисләр захлестнуть эго булу-булмауга карамастан, ни дәрәҗәдә тирән алар ощущаются. Хәер, мысленно проклиная үзләрен өчен үз глупость, аның инде упаковывал минималь саны багаж өчен кирәкле куркынычсызлык чигенњче. Аяз иде бер: күңелле, помешанный бу сексе техасский нефть playboy Джерри Карр прекратила үзенең яшәешен һәм ул шулай ук мәет өчен минем миссия, ничек бедняжка Розанна.
  
  
  Ренцо һәм Пьеро алдылар акларга мине үтерүдә ике бандитларны. Һәм Пьеро җитәрлек иде сәяси хакимият өчен сакларга мине нче гаепләү үтерүдә Розаны, әгәр аның выбегу коридорга һәм подниму тревогу. Әмма хәтта бөтен Пьеро алмаган булыр иде, туктатырга озак, затянувшийся процессы итальянского гадел хөкем белән алар миңа кирәк иде, кичерергә. Көннәр әгъзаларыннан сорау алган, бәлки, изоляция сыйфатында ключевого свидетеля. Һәм, һичшиксез, минем өчен янә булачак тәүлек буе слежка. Һәм болар барысы да ул вакытта, миңа кирәк иде, мөмкин кадәр күбрәк азатлык хәрәкәт.
  
  
  Аның алмас ташлап, барысы да моннан тыш, дигән иде миңа, һәм җиңел переносимого дипломатик портфеле белән запасными газовыми бомбами, сугыш кирәк-яраклары өчен «Люгера», глушителем һәм тагын берничә безобидными юнәлешләре снаряжение. Аның переоделся. Аны үзгәртте кара лакированные балетные тапочки парда тупас сандалий, алар беренчедән иде удобными, ә ике квадрат каблука иде урыны белән кабул итү өчен пищи әйберләрнең. Юлүткәргечкә өчен авыр кастета, уң як өчен встроенного радиоактив металл калдыгы сатарга омтылган трекера.
  
  
  Бу мгновение аның постоял у изножья залитой кан белән язылган түшәк һәм молча вәгъдә итте Розане, чөнки анда берәр юлында миссия кысаларында, әгәр бу бәлки аның отомщу өчен нах.
  
  
  Сәгать ахырында зал моргнул кайткач, аның шулай тиз кайта залы. Шуңа күрә эму иде позволено күрергә Розану бөтен аны тере великолепии, һәм ул понимал, ир-ат түгел, бәлки, задерживаться тагын бераз. Әмма америкалылар белән, кебек тоелды, подразумевалось аеруча эго, сез беркайчан да белмәгән. Аның подал сигнал часовому бу вестибюле һәм алдым, аның да шундый ук недоверчивый караш. Әмма тагын да күбрәк алар удивятся, кайчан табарлар гәүдәсен Розаны. Әгәр минем шәхси радар дөрес эшләгән, кем үтергән Розану, эшләтеп җибәрде иде минем өчен икенче этабы ловушки берничә минут кадерле.
  
  
  Аны алды, беренче попавшееся такси чыкты оживленном районында янында Ватиканның һәм нырнул бу кофейню.
  
  
  Минем кадерле бу төре легкое саржевое пәлтәсенекен түгел выглядело двусторонним, әмма стоило миңа расстегнуть стеганую подкладку, ул ничек превратилось бу безвкусный изношенный плащ, ул, бәлки, знавал иң яхшы көннәре, ләкин ерак һәм соры үткән. Кечкенә аэрозоль уничтожил барлык складки бу минем великолепных брюках иблис ih, чиста грязными һәм неряшливыми астында үткәрә, кырлар минем пәлтәсенекен. Кечкенә генә кисәк наждачной кәгазь иде өчен җитәрлек полированные балетные тапочки выглядели старыми һәм потертыми. Ударив перочинным пычак буенча уголку дипломатик портфель, аның алмас содрать телячью тирене калдырып нык поврежденный пакеты өчен хатлар .
  
  
  Джерри Карр керде маленькую кофейню, һәм калдырды, аңа эго анда белән бергә подкладкой камзолы, минем караңгы-соры шляпой һәм остатками телячьей тире.
  
  
  Чыкты Бен Карпентер; пожилой, бедный, обескураженный гражданин тирәсендә шул ук окраинного дөнья пансионов һәм сценарийлар язу өчен статистов, ул шулай ук иде блаженной биләмәсе Клемму Андерсона. Соңгы штрих иде подождать тагын бераз.
  
  
  Йорт Трастевере булган берничә минутах ходьбы, ә Бен Карпентер түгел иде тирәсендәге кешеләрне тратит үз лиры такси, әгәр ул гына түгел, артык исерек өчен, нәрсә турында булса да борчылу. Аның узды, ике милясын үтәчәк, нигездә буенда Тибра, высматривая потенциаль преследователей. Бу Понте-Гарибальди, зур күперендә, аның применил үзенең гадәти тактику стряхивания төрле бүген переулках. Аша юлны нче безнең контактного йорт иде кофейня, һәм мин тукталып өчен эчәргә чашечку горький эспрессо, экрандагы өчен урамы һәм тротуарами аша занавеску буенча полновесные керткәнче күчәргә урамны һәм постучать.
  
  
  Хайман ишеген белән удивлением күзләрендә.
  
  
  Ул дип сорады. — Ни өчен түгел, иртәгә иртән? Әмма ул бик тиз впустил мине һәм захлопнул өчен минем ишек. «Син охшаган бомжа». Аның стряхнул пәлтәсенекен, һәм ул тихонько присвистнул бабайларның минем сшитого заказ костюмы, ул башланып китә иде уртасыннан бедер һәм спускался к муенында.
  
  
  — Миңа кирәк костюм, — диде мин, снимая пиджак. — Берничә рубашек. Иске. Болар барысы да.'
  
  
  — Шактый зур күләме, — пробормотал ул. "Әмма мин алам ия ih."
  
  
  Ул рылся бу глубине шкафа, әлегә аның сөйләгән иде эму үз тарихын буенча ванной, анда аның закрасил чәч сединой.
  
  
  «Син играешь каршы тәҗрибәле кешеләр», — диде ул, кайчан аны тәмамлый.
  
  
  Ул тапкан костюм, похожий нидер. Ул иде помятым һәм подходило миңа ривненской шулкадәр өчен создавалось тәэсир калдыра, әйтерсең лә ул озак вакытлар принадлежал Бену Карпентеру. Бар иде генә бер рубашка белән шөгыльләнүче подходила миңа, тик ул дип уйламаган идем алачак сатып алырга тагын берничә бер тирәли урам базарлары. Хәзерге вакытта барысы да иде тәртиптә.
  
  
  Аның переложил содержимое карманов үз-яңа костюм, надел наплечную кобуру керткәнче кияргђ куртку, һәм ул бик канәгать төре кеше, ул карадым, миңа аша дан гыйбарәт. Хайман тәнкыйтьләде мине.
  
  
  «Сиңа кирәк әле",-дип бу», — диде ул.
  
  
  Аның шулай моның белән горурланам, күпкә яшь агентом ЦРУ. әмма больно-диюләре одолженного малай на побегушках, миңа нәрсә булса, тагын да җитми. Тик миңа ошаган иде Хайман, һәм бүгенге көнгә кадәр хорька, ул бик файдалы. Шуңа күрә идем терпелив.
  
  
  Аны дип сорады. — Накладной бороды?
  
  
  — Ис тә алкоголь, — диде ул. «Теләсә нинди, кем охшаган сине исе дешевой граппой, шик уята».
  
  
  Аның признала, ул хаклы. Әлеге "малай" иде, киләчәге, әгәр ул проживет шактый озак. Эш минем белән түгел наблюдался эго да инде бүгенге яшәеше. Әмма мин ясаган үзенә мысленную пометку, әгәр без икебез выживем, аның обращу аңа игътибар Хоука. Хок даими ди турында яңа кан белән шөгыльләнүче кирәк AX, әмма веб-саф кан, һәм без аны кайчан булса алабыз, бу кан пролитая старыми профессионаллар кебек мине .
  
  
  «Минем әле дә бар дистиллированная Тарквинии, шуның әлегә кадәр хорька воротят носы урам алкаши», — диде ул. — Әйдәгез, присядем бу төп кунак һәм нальем сезгә эчәргә. Әгәр син выпьешь, аны да выпью бер стаканчик.
  
  
  Без әйләнеп кайтты гостиную һәм мондый уенны урындык белән шатающимися ножками, ә Хайман вытащил пробку буенча билгесез калган вакытта шешә белән бледно-пшеничной сыекча. Ул налил миңа ике бармак татарстанда киң, бигүк чиста бер стакан су белән, нигезендә ветхой атмосферасы үз йорты. Тагын киткәнче, мин аны күтәрде бер стакан, мине окружил сивушный исе. Һай, бу мөмкин начаррак купороса, дип уйладым мин, делая зур глоток. Әмма иде тагын да начаррак. Аның проглотил эго һәм подавил рвотные позывы. Аны яңадан күтәрде, бер стакан һәм бер аның.
  
  
  — Џм, — диде Хайман. Налил үзе дә бераз, минималь саны.
  
  
  Ул бер һәм понюхал. Күзләрендә пәйда булды слеза. Ул прижал куллары к була һәм янә понюхал.
  
  
  «Икенче юлы аны попробую нәрсә дә булса другон», — простонал ул.
  
  
  — Миндә бар, сезнең өчен бу-нинди мәгълүмат, — диде ул, отдышавшись. — Гилкрист котлавын тапшырды, аның белән посыльным. Бу туры шат син, - диде бүген иртән. Әмма аны элеккечә күрмим бернинди зацепок».
  
  
  Ул протянул миңа берничә машинописных листовой.
  
  
  «Мин нәкъ җыенган ih киметү», — диде ул. «Минем бар, фотолаборатория өчен шкафом, тик шулай җиңелрәк. Уничтожьте ih, кайчан закончите. Бу омтылыш банкы — растворитель кәгазь. Ул пододвинул к минем урыны зур шешә Кьянти һәм эшли башлады, аны укырга.
  
  
  Банк Лугано булып чыга-сомнительным хәтта швейцарским яктан предприятие, 80% тан артык, аның милкендә иде Пьеро Симке...
  
  
  Ул начинал ничек чик буе обменный пунктына өчен италиялеләргә, алар переводили үз лиры аша илгә һәм обменивали ih бу күпкә куркынычсыз швейцария компанияләре франки. Ул киң колач алды кадәр күчемсез милек һәм ышанычлы идарә итү. Соңгы еллар мәгълүматлары буенча, Хоука, ул шталь бик актив бу скупке алтын слитков. Бу суперзащищенных подвал саклана эго, якынча 40 000 000 доллар. Хәзер, кайчан разразился акчалата кризис, спекуляция алтын популяр булды, тик бу выходило барысы өчен гадәти кысалар.
  
  
  Хайман инде укыдым материал, һәм аны кайчан тәмамлый белән листом, свернул аның эго салды һәм бу растворитель.
  
  
  Иминият компаниясе аңа үз тупике. Бу бер караганда, борынгы, богатейших һәм иң респектабельных җәмгыятьләре Европада белән бәйле респектабельными партнерлары буларак, анда, шулай ук АКШ.
  
  
  Өйдә ял Сассексе иде тагын да тревожным. Безнең сүзләр турында Пьеро. Әмма берничә элеккеге хезмәткәрләре, алар тиз разыскали Лондонда һәм Танбридж-Уэллсе искә төшерделәр, бу серле кунак булган көнне запертой бүлмәдә, шул вакыт кайчан һәм Ренцо Стадс калын анда сыйфатында пациентлар. Эго беркем дә күргәнем булмады, әмма эго иде психиатр — танылган юнгианец, герр докторы Унтенвейзер! Одина буенча информаторов клялся во всеуслышание, дип кунак иде, бала яки үсмер чагымда. Мондый очракта арту Пьеро вакытта һәр беглом взгляде казался үсмер чагымда.
  
  
  Әйтерсең, бер джекпота җитәрлек, тикшерү Англиядә шулай ук күрсәтте, - дип Easeful Acres иде өлеше озын прибыльной челтәрендә шәхси клиникалар, принадлежащих коецерну Лондонда. Ә идарәсе рәисе иде, кем бу, чөнки безнең башка сэр Хью Марсленд. Моннан тыш, калганнары Советында иде молчаливыми подставными затлар, довольными ежегодными платежами калдырып сэру Хью тулы контрольдә тота.
  
  
  Бу дүрт төп фигуры булган көнне бер үк урында бер үк вакытта. Бу дөрес, берничә ел элек, тик кирәк, берничә ел әзерләүне төгәлләү өчен "Агымы Света".
  
  
  «Голос гасырлар һәм тикшерү», — иде соңгы комментарий, тик аның артыннан последовали биш йолдызчык ***** , бу инде, бу бюллетень шулай ук содержал иң соңгы яңалыкларын.
  
  
  «Trans-Ins Mutualité, — дип сообщении иде указано исеме иминият компаниясе белән шөгыльләнүче дә шик уятмады подозрений, — по-видимому, өлешчә күчте астында идарәсе швейцария банкы. Әле бик секретная сделка, әмма, нигездә, анда катнаша, берничә корпоратив иминият бүлекчәләре. Мөмкин кадәр тизрәк, артык подробные фактлар юлда. Аларга күбрәк кирәк түгел иде произносить минем өчен исеме моның швейцария банкы. Кайберәүләр, бу булачак маленькое предприятие Пьеро бу Лугано, ә департаменты шөгыльләнәчәк страхованием фильмнар.
  
  
  Шулай булгач, Пьеро, өчесе башка иде перекладывать акча аша бер кармана башка. Барысы да бик законно һәм башка следов ih бу китапларда өчен түгел встревожить инвесторлар. Инвесторларга шулай ук кирәк түгел иде", - белергә тиеш, дип ih акча кулланыла өчен түгел табышлы кертемнәр, ә моның өчен растущего күп алтын слитков подвалда.
  
  
  «Барысы да сходится», отель аңа әйтә, әмма Хайман заставил мине замолчать.
  
  
  Әлегә аны укый хисаплар, ул положил на урындык үз радио һәм включил громкую итальянскую поп-музыка, смешанную белән запахами граппы. Хәзер музыка бар иде прервана өчен сводки территориясендә баренцева диңгез.
  
  
  '... сәгать элек иде найдено гәүдәсен Розаны Morandi, двадцатиоднолетней хезмәткәре Alitalia белән перерезанным горлом. Полиция разыскивает Роджера «Джерри» Карра, бай американца, ул тукталды, бу санда, һәм бик тиз китеп барды шул вакытта, кайчан, табиблар сүзләренә караганда, мисс Morandi иде убита. Офицеры, дежуривший аннан алдагы бу хәлнең катнашында Карра, зур ышаныч белән белдерде, дип беркем дә артык түгел входил бу номер белән алар хорька, ничек ул впустил мисс Morandi нигезендә телефонными инструкциями мистера Карра. Аннары последовала, редакцион мәкалә турында жадных кадәр секска бай американцах, угрожающих традиционному целомудрию италия хатын-кызлар өчен, аның последовало лестное тасвирламасы эзләнүчеләрнең.
  
  
  «Джерри Карр — югары матур ир-ат белән аристократической манерой үз-үзеңне тоту», — диде. «Ул стильно одет, һәм соңгы тапкыр эго күргән бу караңгы-соры фетровой шляпе «Гомбург», якты-соры пәлтәсенекен бу инглиз стилендә һәм соры фланелевом костюме. Аңа егерме сигез кадәр утыз биш ел, һәм ул бераз ди буенча-итальянски.
  
  
  Хайман посмотрел, миңа күрдем седого, помятого ир исеменнән аның пахло граппой. Ул дип. «Кирәк булачак шактый акыллы егет булсын өчен, привязать, сезнең моңа тасвирлау», — диде ул.
  
  
  — Ләкин бу бик акыллы егетләр эзли, — мрачно диде мин. «Схемасы, аны без генә, - дип укыдылар, эшләнгән өчен түгел слабонервных».
  
  
  — Әмма, күрерсез, мин-туар күздә тотып, кайчан, диде зацепок юк? — диде Хайман.
  
  
  — Бөтенләй чынлыкта, иптәше булып чыга , — диде мин. «Хәзер без төгәл беләбез һәм Ястреб акрынлап кебек, Клем Андерссон иде юлында, нәрсәгәдер бик мөһим. Без беләбез Ренцо, Стадс, Пьеро һәм сэр Хью Марсланд беренче тапкыр очраштылар Easefil Acres бу Суссексе, җитәкчелегендәге хема-шул, кемне Клем Андерссон дип атады иде "Юнгом" Бу хәреф L шул заметках Оя: мөмкин означать Пьеро, яки эго банк " Лугано, тик бу да тумаган. Без беләбез "Җеп" Дөнья накопил шактый хәрби техника, эшне башлар өчен, маленькую, сугышны һәм, бәлки, активировать зур. Тик әлегә без алмыйбыз дәлилләргә корал — бу нечто күбрәк караганда бары реквизит, безгә түгел дип опереться, иптәше булып чыга. — Бу артык чынлыкта, — диде Хайман. — Кая ул безне приведет, Картер?
  
  
  Дип саналды, - дип Бен Карпентер үткәрде берничә ел Австралиядә һәм аның башлады уйнарга эго роле.
  
  
  — Бирде эму кыскача мәгълүмат үзе турында. 'Балта остасы. Ничек һәм Карр, бу nen бар, беренче слог исемендәге минем. Әгәр минем булачак вакыт җитәрлек булсын өчен, кабул итәргә, яңа шәхес, мин дә забочусь турында сөйләде өчен превратиться бу Хосе Гонсалеса яки Гельмуда Шмидт. Әмма таләп ителсә, тиз күчеш, ничек белдек методы сынаулар һәм хаталар, уңайлырак калдырырга нәрсәдер тирәсендә исходного исемендәге. Шуңа күрә, әгәр дә кемдер попытается китәргә тиешле дустын очрата мине җавапка бу ih «Сәлам, Картер» булачак, ә бу һичшиксез шулай ук ничек булса, аңа болай диде: «Минем исемем Карр яки Карпентер»...
  
  
  Ул кивнул.
  
  
  — Ка әйләнеп кайтыйк әле реаль фактлары, — диде мин. «Иң яхшы алабыз дип хәзер исбатлау, бу вакытта ниләр диярлек законная эше. Аны тиеш керергә запертые бинасы территориясендә Конти. Һәм тиз арада.
  
  
  Хайман посмотрел на сәгатьләре; Аның калдырды үзенең «Rolex» бу туалете кофейни. Ничек булыр иде, аның безгә, булды, аларга нык бәйләнгән кеше өчен Бена Карпентера иде бу артык кыйммђткђ тљшђргђ мљмкин.
  
  
  — Сезгә яхшырак подождать кадәр темноты, — диде ул. «Мин исследовал бу урынны мөстәкыйль. Беренчедән, бар саклау һәм сторожевые псы. Ничек сез генә җиңә бу аласыз кичерергә тагын да катлаулы берлегенең эчке защитным кольцом. Без юк эш белән маленькими малайлар. Әмма АХ тиеш иде, моны белергә кирәк, югыйсә алар булмаса җибәрдек Ника Картера.
  
  
  — Бена Карпентера, иптәше булып чыга, — дип аның эго. «Кайда без-безнең иде. Бәлки, сез башларга күнегүләр откровенными хәзер».
  
  
  — Ярый, Бән, — диде ул. «Бу синдә бар өчен взломать Contiland?»
  
  
  Аның расстегнул куртку күрсәтер эму кобуру, аны ул инде күргәнем булмады. — Һәм пычак", — диде мин. Аны да әйтеп үтте Пьер. Сез тотарга тиеш, берничә әйберләр резервта кирђк була калса ђзер торсын. Күрсәтте, аның эму каблук, нагруженный радиоактивным веществом, оставлявшим соң. Миңа туры килде күрсәтергә эму бу, чөнки аның отель өчен ул белә трекер залында шул ук транзисторном радиоприемнике, дип подслушивающие җайланма.
  
  
  «Сез нажимаете әлеге төймәгә», — дип аңлатты мин. — Ә диапазоне дулкыннарның — бу индикаторы долготы һәм широты төгәллек белән кадәр биш процент ка километр. Аннан соң төймәгә басыгыз түбәнрәк, һәм сез, әгәр кем дә кем звуковой сигнал, көч арта, аның буенча дәрәҗәдә приближений к обнаруживаемому элементу. Беркайчан да используйте аның, әлегә мин түгел опоздаю очрашуга яки доклад артык сәгате».
  
  
  Ул дөрес симмитировал гамәлләре, аннары сунул җайланма минутына джинсов.
  
  
  «Барысы да бик акыллы». ул, диде. — Ләкин, ничек узарга mimmo эт һәм вакыт?
  
  
  «Килгәндә, бу эт, — диде мин, — сатып алырга миңа арзанлы гамбургер». Аның пропитаю эго экстрактом валерианы. Бу булачак неотразимым хәтта өчен иң яхшысы эт, һәм ул чакта аны добавляю успокоительное, ул эшли, мгновенно. Аның килүчеләр белән урнаштырган бер яктан, ә син яктан, берничә сотнях ярдов миннән, укымасаң, кызыксындырырга игътибар охранников.
  
  
  — Яхшы, — диде Хайман. 'Тик ничек?'
  
  
  — Без бу выясним, кайчан пойдем шунда. Башта без табарга тиешбез урын минем өчен. Мин алмыйм күбрәк подвергать бу йорт куркыныч, оставаясь монда. 'Чит ил паспорты?'.
  
  
  Аны ташладым эму документ Бена Карпентера. Берни дә куркыныч белән фальшивой визой шестинедельной ел чыкмасын өчен, шик аркасында нинди дә булса төре теркәлгән. Дряхлое зат рәсемдә иде похожим. Аның үзе иде моделью аның өчен, шулай ук өчен, якынча, егерме, башка фотосурәт өчен үз озын карьера.
  
  
  «Бу районда юк, чын пансионов, — дип уйладым Хайман вслух. — Һәм аны отель булыр идең иде янәшәдә булмаса да, бик якын. Дисклар, карчык һәм тагын да өчен бульваром катнаша түләүле клиентлар. Ул недальновидна һәм бигүк разборчива.
  
  
  — Рәхмәт, — диде мин.
  
  
  «Йөрәктән башта шалтырата». Ул сверился белән карманным дневником, үсеш ала номеры һәм заговорил на искаженном италиянећ белән хема-ягъни башка ахырында линиясе. Ул ышандырырлык повысил тавышы, һәм шталь торговаться из-за түләү.
  
  
  «Синдә бар бүлмәсе», — диде ул, положив трубку. — Утыз мең лир аена түләү алга. Сез приводить кешеләр. Кызлар, мин тотам. Бу карчык һәм тагын да белә ул грабит сине. Ул гади тапканчы күрергә, сезнең паспорт, ләкин алай. Ул алып бара язмаларының өчен копо , чөнки бу кара хезмәт хакы. Пойдем.'
  
  
  Италия газетасы печатают сенсация дђ булмый калды, тиз арада, һәм, дип кенә без урамга чыктык, минем элекке зат аккуратного Джерри Карра, увеличенное белән фоторәсемнәр, сделанной вакытында төштән уставилось безне буенча барлык газета.
  
  
  УЧСИДО! РАПИМЕНТО! ВИОЛЕНЦА! МИСТЕРО!
  
  
  «Кеше үтерү! Көчләү! Көч! Сер!'
  
  
  Поднес аларны җиде плюсов өчен дөреслеген һәм гаҗәпләнде, кайчан аны кабат выглядел шундый чиста, крутой һәм опрятным.
  
  
  Аның одолжил у Хаймана потрепанный чемодан өчен өстәмә кием, аны эму алдык откопать шкафта. Тукталдык у рыночного сатыла, һәм аны, дип өстәде к, аңа ике использованные рубашки, выбеленные джинсы, өстәмә берничә аяк киеме һәм потрепанный халат «дип язылган Госпиталь ВМС АКШ, реабилитацияләү бүлеге эчкечеләр, Неаполь».
  
  
  — Ий раббым, Бән, — диде Хайман. «Бу наряде сез станете яраткан арендатором Момы Пинелли».
  
  
  Тагын бер урамы почмагына, һәм ул менде китергәнегез ике баскыч пролета тәкъдим итте мине Mome Пинелли, тучной ханым ел илле-алтмыш, одетой бу пятнистую кара траурную мантия, напоминание булуы турында Әти Пинелли, проведший күп еллар элек Эфиопия, позволил Божией благодати сойти аңа. Чәч бар иде нах ак, ә родинке бу подбородке росло берничә кара пучков. Ул бик яхшы настроении һәм энтузиазм белән каршы алды мине һәм минем 30 000 лир. Минем паспорты ул кинула гына беглый взгляд.
  
  
  «Бүлмә артта калды, синьор Иеман, — диде ул Хайману. — Әгәр телисең күрсәтергә. Аның артык стара өчен йөгерергә анда-монда. Синең башка тели америка тәмәке? Минем алар барлыгы 300 лир өчен пачку.
  
  
  — Соңрак, әни. Син переживешь барыбызны да. Хайман поцеловал аны ике палочки һәм повел мине заднюю бүлмә.
  
  
  «Әгәр ул тели приводить кызлар наверх, әйтегез эму, алар алмый шау-гөр килеп визжать яки кричать», — - дип елмайды ул безгә вдогонку. «Минем исеме бар, ул ярдәм итәргә кирәк бу районда. Әгәр ул тапканчы гашиш, аны да алам алырга мөмкин. Һәм бик уйлады.
  
  
  Бу еракта люкса Le Superbe, һәм гына түгел, ә географик яктан. Бүлмәдә иде караватка җитештерүче белән ике грязными одеялами, грубой муслиновой простыней һәм бер кырыс ак простыней.
  
  
  Аны шулай ук күрдем зур агач урындык һәм кечкенә урындык белән выдвижным ящиком. Анда иде, раковина белән овальным зеркалом, ә аста — неизбежное биде. Бер тәрәзә куркем төре өчен глухую диварны ике метрда артыннан. Хайман возился белән ржавыми кранами, һәм су потекла рывками. — Кран һаман да эшли, — диде ул кайбер удивлением. — Син барысын да аңладым , Бен. Алга таба коридору бәдрәф белән душ белђн генђ чиклђнђ. Поставьте үз чемодан үз почмагына, һәм без алачакбыз сарыф поужинать һәм тәкъдим итәргә сезне ничек, яңа оккупант-ин-Трастевере. Юк, мәгънәсен барырга территориясенә Конти элек ун сәгать.
  
  
  Ул бүген минем аша берничә байрагы к траттории белән шөгыльләнүче торды буенча бер бүлмә һәм выходила наружу белән четырьмя столиками бу тротуаре.
  
  
  «Иң яхшы паста шәһәрдә», — диде Хайман. — Белђсегез килсђ, чорыннан кооперативының " Вест-Әзер иде безгә бер туриста. Марко!
  
  
  Буенча задней ризыклар барлыкка килде малай яшьтән унҗиде, узган засаленном ак фартуке. «Марко, бу минем иске әле, Бән», — тәкъдим итте мине Хайман буенча-итальянски. Һәм аны пробормотал аларга берничә сүз, алар Карпентер иде выучить. — Шат белән танышу башка синьора Хаймана, — диде Марко.
  
  
  — Син безне обслужишь, Марко, — диде Хайман. «Аның өчен бу иде Дотторе Хайман. Бән җыена пожить безнең белән күпмедер вакыт. Шулай булгач, ничек чын римским, әгәр безгә аз гына кызыл шәраб, әлегә без генә хәл итәрбез, дип ашарга.
  
  
  — Si dottore, Professore. — диде Марк. Бу мгновение, авыру кире әйләнеп кайта белән ике шешәләр ыргыта кызыл шәраб, нәрсә кебек Кьянти, әмма ныклырак һәм матуррак һәм кызыклырак итеп буенча цвету. «Берничә салфеток, сыч ходай», — дип Хайман. «Бу урын югалта үз стиле». Марко кайта белән стопкой кәгазь салфеток, ә без Хайманом эшкә өчен ручки, чагыштырып карау өчен наброски планлаштыру катлы студиясе Conti һәм якын-тирә территорияләрнең.
  
  
  Шунда ук аннан беренче эчемлекләр без заказ биреп спагетти белән мидиями, жареным ягненком һәм артишоками. Һәм әлегә без эчтеләр, кофе белән граппой, без әле сравнивали бу наброски».
  
  
  «Яхшы», — диде аның өстендә безнең соңгы версиясе. «Минемчә, складлар бик якын бер-берсенә карата бер-берсенә, әмма калганы, калса күләмендә». «Алар охраняют эго, ничек хәрби базасы», — диде Хайман. «Тик алар сосредоточили үзенең игътибарын фронтта монда».
  
  
  Эго ручка постучала буенча генә кече капкага якынлашам подъезд, кая Джерри Карр въехал моның иртән роскошной машинада буларак, озак көтелгән кунак.
  
  
  «Аның өчен юк чын юл», — диде ул. «Бездә бар, койма тирәли колючей проволоки, эт һәм патрули бөтен тылдагы вакыт-вакыт. Вотум... — Эго каләм алып барылды дрожащую линиясен. — Проблема, — диде мин. «Ничек без доберемся кадәр задней өлешендә генә узып, башта аша переднюю бер өлеше?»
  
  
  — Син эксперт, — диде ул.
  
  
  Аны кабат посмотрел картасына.
  
  
  — Юллар юк, — диде мин. — Тик мин чертовски ышанам, дип билгеләп узды, монда ниндидер тропку.
  
  
  Ставлю крәстиян.
  
  
  «Мин тырышам охотничья троп, — диде Хайман. «Әгәр буенча барачак, бу юлы, ул мөмкин эләгү Ченточелли. Һәм без булдырабыз үтеп йөреп шунда гына якын килү капкалары.
  
  
  'Берничә минутах ходьбы?'
  
  
  «Бу зарурлыгы юк, — диде ул. «Минем багажнике ике складных велосипеда. Ә хәзер урын, анда аны тиеш отвлечь саклауга.
  
  
  — Күрдем сезнең йорт старт пистолетын, — диде мин.
  
  
  'Әйе.'
  
  
  «Бармы аның сигнальная ракета, бармы соң ул сездә?» — Тавыш бирергә һәм барысы да, — диде ул. «Әмма бу осветит бөтен өлкәсе өчен алар алыр сезне күрергә һәм мине».
  
  
  — Юк, әгәр без табарбыз агач, — диде мин. — Әгәр син укымасаң, атарга түгел, теге якка, анда аны. Ул чакта барысы да яктыртыла, яки, һәрхәлдә, түгел кискен. Подожди, әлегә без доберемся шунда.
  
  
  Без аерылыштык ишек төбендә таверны. Хайман кайтты өчен үз корал һәм машиной. Аны әйләнеп үзе өчен алырга талаулар өчен Люгера. Аша унбиш минут аны кабат встречусь аның белән күпер елгасы аша.
  
  
  Ул нәкъ вакытында, иске Пежо. Тышкы якта ул выглядел потрепанным, әмма ничек кенә аны sel анда, һәм без нартларда бу ровной тизлек буенча да, әле загруженному девятичасовому хәрәкәтенә, аның иде бу слух дип әйтергә автомобиль настроен искиткеч.
  
  
  «Ярты сәгать шунда машинасында», — диде Хайман.
  
  
  — Ул чакта һәрхәлдә, тагын ярты сәгать җитү өчен урыннар. Ул чакта булырга тиеш инде караңгы.
  
  
  Без башка бернәрсә дә түгел", - диделәр, нарушив молчание гына алсын өчен, килештерергә безнең планнар очрашу кайчан эш эшләнәчәк.
  
  
  — Кояшым, — диде аңа эму. «Әгәр аның алмыйм керергә, аны шулай ук анда чыгу. Аның приду сиңа өйгә җиде утыз иртән. Әгәр мине булмаячак к тугыз, займись моның радио-һәм бел, түгел прилипло бармы берәр тере к минем пятке.
  
  
  Без припарковали «пежо» да Ченточелли, ерак түгел зеленом янындагы, һәм беркем дә игътибар итте безне игътибар, әлегә без распаковывали һәм өләшәбез ике складных велосипеда. Хайман бер алда мине урамында әлегә өйдә түгел поредели.
  
  
  — Ул анда-монда, — җайлап позвал ул мине. — Арасында безнең һәм студией якын чакрым урманнарны, кырларны. Әмма нинди юл кая алып бара?
  
  
  Безгә бәхет елмайды. Дорожки заросли, әмма шулкадәр өчен аларга ярамый иде йөрергә, велосипедта йөрү. Өч-дүрт кәферләргә поворота җиңел корректировались ярдәмендә компаса. Иде ривненской җиде минут унберенче, без күрдек длинную ограду тирәсендә колючей проволоки Рим империясе Ренцо.
  
  
  Бу выглядело нәкъ шулай, ничек мин аны помнил ул чакта беглого карау tem иртән. Бөтен территориясендә отель, шулай алдында койма белән әйләндереп иде расчищена кала төркеме агач монда һәм анда. Аның диде Хайману отмерить ике йөз адым төньякка таба, ә аннан кайткач, ул табар яхшы укрытие, кабызу фонарь буенча диагонали койма аша. Әлегә ул выбирал, үз позициясен, аның әзерләндем һәм укый кыска дога.
  
  
  Без жалели бер-берсенә бер-берсенә куллар, һәм ул юкка чыкты. Аның башлады месить дүрт бер үк шарика буенча гамбургеров, ул бирде, һәм смешал ih белән равными өлешләренә валерианы акча өчен этләрне һәм успокоительного өчен тиз нокаутов. Аны хәтта подмешал измельченное снотворное Камиллы, ул вакыт йөртеп, үзе белән булуга карамастан, барлык переодевания.
  
  
  Аны иде, шуңа якын, - дип ишетте царапанье колени һәм күрдем бледные күләгәдә; бу иде гигантские немец овчарки. Ике дыйгычлы взад һәм алга буенча якка алу. Аның перекинул дүрт гамбургера бер-бер артлы койма аша. Алар спустились түгел издав безгә тавыш белән. Аны күргәч, эт, бегущих рысью карата ике төрле урыннарга, алар аны сайладым. Минем иде да инде, әгәр аны кереште драку белән бу этләр, шуңа да бирде, һәр мәчегезгә гамбургеры белән начинкой, вызывающей сонливость.
  
  
  Миңа нәкъ җитте вакыт өчен төшерергә көпчәкләре белән велосипеда керткәнче Хайман, кайда ул безнең сидел, заставил расцвести бу небосклоне яңа йолдызны. Аны побежал к забору, держа алдына разобранный велосипед. Анда мин воткнул раму бу җирне һәм перепрыгнул четырехфутовый койма изящным прыжком колга белән.
  
  
  Аны кайчан төште, аның перевернулся һәм дәвалана ривненской биш секунд тудырмасын дип сәгатьлек мине дә ишеттек һәм күрдек. Кайсы илле ярдах алар кычкырып тора " иде берсен бүген берсен, җәлеп ителгән уты ракета. Аны акрын продвигался алга, к ближайшему складу. Аның миновал эт һәм вакыт һәм теләсә кайсы вакытта алар иде кичерергә яңа тревогой.
  
  
  Ләкин берни дә булмады. Һәрхәлдә, аңа берни дә түгел дип билгеләп үтте. Аны өметләнгәнен, дип Ренцо һәм эго әшнәләре инде шулкадәр канәгать прожекторами капкасы каршында, немецкими овчарками һәм патрулирующими часовыми, дип предприняли бернинди өстәмә чаралар күрү, саклык чараларын күрү зарур. Аларда, чыннан да, бар иде яхшы, нык йозакларны белән двойным буе йозак эленеп торды бу көнне беренче склад, әмма яхшы, ышанычлы йозакларны белән двойным буе йозак эленеп торды — балалар анимация өчен агенты AX.
  
  
  Керткәнче керергә, аны җентекләп смазал петухов һәм йозакларны.
  
  
  Аны көтмәгән идем арсенале, шуңа күрә дә гаҗәпләнде, обнаружив эго. Аңа гаҗәпкә калдым һәм шокирован, үзенчәлекле һәм смертоносностью корал. Биредә табылды нәрсә өчен барлык: от россия ракет өчен истребителя Миг-24 соңгы модель кадәр атом төш боеголовок өчен, безнең Т-2В автомобиленә хәрби-диңгез ФЛОТЫ АКШ һәм кече ракет өчен безнең Sabre 100-F (яңа сериясе, незарегистрированные, секретные).
  
  
  Була иде ышанырга, дип, безгә бер бөтен хөкүмәт, одолживших эго җиһазлар да подозревало, дип ул булырга мөмкин шулай тиз превращено анда эшләүче корал. Визит складка кем дә булса Россия буенча, Кытай яки буенча бер илләре НАТО мөгаен пресечет заговор бу зародыше керткәнче ул алачак развиться, хәтта, әгәр ул башланды, рәхмәт оговорке Стадса, дүшәмбе.
  
  
  Аның ясаган невидимые салу берничә ящиках белән сугыш кирәк-яраклары файдаланып, жирный карандаш, содержащий радиоактивный элементы. Миңа да кирәк иде", - осматривать икенче кладовую, әмма аны дәвалана башка хәрәкәте күңелсез ун минут, әлегә төнге каравылчы обходил икесе дә бинасы. Акрынлап бу превратилось бу пугающее однообразие. Хәзер барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу инанырга мин выбрался шушыннан исән булсын, кисәтергә мөмкин кадәр күбрәк кешеләр. Хәтта сәяси элемтә Пьеро алмады коткарып эго, әнә шундый убедительными доказательствами.
  
  
  Күк һаман иде облачным җиткәч, аны акрын подполз к забору. Аны кабат тиеш иде отвлечь игътибар, тик бу юлы аныћ тиеш иде отвлечь ih ялгызы гына хђл итђ алмый. Аның дип искә төшерде грациозный старомодный флюгер фермада белән шөгыльләнүче өлеше иде декорация Верельдейнде. Бу гади күренә белән моннан урыннар аны хәзер булгансың, һәм төркем ясалма агач скроет мине нче вакыт, алар бу приманит. Аның досталь үз Люгер, похлопал буенча рукоятке һәм прикрутил глушитель. Бу делало эго бераз неуклюжим, ә прицеливаться иде бераз катлаулырак, әмма минем иде гына бер шанс, һәм аның барыбер тиеш иде аларга файдалана.
  
  
  Аның күтәрелә төште бу локте һәм подождал, әлегә болыт бераз рассеются. Әнә шулай ун минут. Һәрхәлдә, миндә җитәрлек иде сораштыру итәргә выстрел. Глушитель издал иремнең тыйнак ютәл, һәм флюгер развернулся, һәм тавыш удара эхом разнесся бөтен мәйданында. Аны ишетте бегущие shaggy, приближающиеся к фермада. Аны алды үзенең пычак башлады казырга астында койма белән әйләндереп трехметровую яму.
  
  
  Әйләнә-тирәсендә ферма әле раздавались крики булганда, аны кабат күтәрде раму үз велосипеда, прикрутил көпчәкләре китә юнәлешендә Ченточелли. Аның проклинал үзен биргән иде ки глуп, дип заставил Хаймана көтәргә машинада. Хәзер һәр минуты мөмкин исәбендә. Башта мәңгегә доложить Хоуку, ә аннары избавься нче барлыгы бәйле, чөнки "Концом Дөнья". .
  
  
  Аның уйлады бу хакта башлагач белән велосипедом һәм калганнарына нырнул сломя башын түбән замаскированную яму. Аны кабат торып басты белән люгером бу кулымда, әмма кабат уронил аның. Чокырлар тирәсендә басып тордылар дүрт ир-атлар, сжимая кулында неуклюжие автоматик карабины.
  
  
  «Без сине көткән идек, Нигы Картер», — диде бер тирәсендә ир-атлар, аның тавышы иде искажен капюшоном, ул натянул башына.
  
  
  
  
  Башлыгы 7
  
  
  
  
  Ике ир-егет ярдәм иттеләр миңа кайтырга җае чыкмады аша чокырлар һәм җентекләп мине обыскали, ә икесе башка караганы мине астында прицелом тирәсендә үзенең корал. Аннары беренче сәлам беркем яздырган безгә сүзләрен.
  
  
  Алар тапкан стилет һәм забрали аның. Алар тапкан газ бомбу кесђдђ минем брюк һәм забрали аның белән бергә калганнарына тирәсендә карманов да кертеп, нинди дә булса скрепку; Бу яхшы, чөнки бу очраклы скрепка яклады үзе соединение магний күп, ул мөмкин взорваться бу ослепительном яктылыгында, җитәрлек күләмдә өчен вакытлыча заблокировать, аларны күзәтү.
  
  
  Белђсегез килсђ, барысы дүртәү иде мускулистыми, бәлки, артык нык караганда, Горилла һәм Пепе, һәм янәсе, нәкъ менә ценымногие умнее. Алар отвели мине агымы дорожки, анда мине көтте зур «Фиат». Кайчан картасына иде куелган күп, ул алмады рисковать. Кричать ярдәм турында түгел, минем кагыйдәләре, тик хәзер түгел иде вакытта өчен шәхси горурлык. Һәм теге өлешен секунд, дип миңа кирәк булган өчен, бирү һәм закричать ярдәм турында ничек воющая эт, одина тирәсендә минем дрессировщиков ачты миңа авызы һәм засунул аңа грушевидный кляп.
  
  
  «Бу башкарылган эшләр өчен ларны сезне ненужных тырышлык, Картер», — диде ih вәкиле.
  
  
  Шулай итеп, әлеге юл элек римда иде шундый тыныч кебек, минем сәфәре шунда, булмаса да, шундый уңай. Аны аңладым, без въезжаем Рим, кайчан мельком күрдем капкасына Порт-Маджоре. Аннары ике бандита буенча бокам нче мине задней өлешендә машиналар опустили пәрдә, шулай ук шторку алдында кисәкләре тутырылган пыяла секцией, отделяющей безнең нче йөртүче. Упомянутая стеклянная перегородка выглядела пуленепробиваемой, ә ике задние көн дә булды рычагов. Хәтта " әгәр миңа насыйп одолеть икесенең дә үз охранников, һәм пьеса аларда корал, аны барыбер булыр иде доставлен шунда, кая алар намеревались алырга мине наглухо ябык клетке тирәсендә пыяла һәм металл.
  
  
  Без-нартларда тагын биш минут, ә аннары аны тойдым, ничек машина спустилась буенча склону һәм тукталды. Минем охранники отпустили пәрдә булдылар көтәргә, әлегә машина йөртүче һәм эго спутник ачар көне тышкы якта.
  
  
  Без иде җир асты стоянке нинди дә булса зур бина. Төрле номерлар төрле автомобильләрендә; берничә италия, австрийский, швейцария, бер инглиз һәм бер белән темалары булып, махсус номерлары, алар пользовались мальтийские дипломатлар. Алар өч буенча алтынчы италия номерных символы. CD өчен дипломатик корпусы. Аны иде көтәргә Пьеро; һәрхәлдә, дуслар Пьеро.
  
  
  Ничек гына көн ачылды, миңа чыгарга булышкан. Аның барлык иде әле белән кляпом во рту, алар әле нык иде дә мине иде гына молча протестовать. Минем потащили к автоматическому лифту.
  
  
  Дүрт тяжеловесов прижались миңа, гәрчә зур булмаган металлическая табличка сбоку төгәл указывала инглиз, француз һәм италиянећ телләре, дип, максималь йөкләнеш тәшкил итә дүрт кеше яки, иң күп 300 кг. Һәр тирәбездә весил ким девяноста килограмм, шулай булгач, мин кивнул бу металлическую пластину.
  
  
  «Әйе, болай оят боза заповеди», — диде бер бөтен дүртле. — Тик кайчагында синдә юк сайлау, шулай түгелме, Картер?
  
  
  Лифт ы дүрт кат чыкты, берсе сие озын коридорлар белән рядами офис ишекләр, шундый типичных өчен хөкүмәт биналары чорыннан Муссолини. Ахырында зал иде, тәрәзә, һәм моның алдыннан окном сидела фигура белән автоматом астында мышкой. Анда кертеләләр бу якка образовывал турыдан-туры почмагына, сидела шундый ук вооруженная фигура.
  
  
  Теләсә нинди ярлы надежда белән шөгыльләнүче минем, бәлки өчен вырваться һәм моны эшләп сбежать, юкка чыга. Мин уйламадым, дип Нигы Картер, Джерри Карр яки Бен Карпентер кичергән иде ул чакта бу подлунное яшәешен.
  
  
  Әгәр аны да әйткән дә иде инде сөйләшергә, алар булыр иде давили миңа пытками, сывороткой правда, яки шул, һәм башкаларга. Барлык шушы очракларда, бәлки, бу өлеше секунд наступала, миңа кирәк иде", - вырваться, яки, әгәр бу булмады, китерергә кемне дә булса минем белән компания өчен морге.
  
  
  Алар үткәрделәр мине, яки, дөресрәге, протащили mimmo өч ишекләр тукталдылар у дүртенче. Лидер керде һәм чыктым аша берничә мгновений, жестикулируя пальцем. Өч эго иптәшләр втолкнули минем бүлмәгә.
  
  
  Бу иде зур, иркен кабинет белән зарешеченными тәрәзәле, выходившими бу Тибр. У бер тирәли пешеп торды зур урындык буенча тикового агач заманча дизайн. Тирәли аңардан иде игелә уңайлы кресло. Бер иде пустым, башка сидели биш ир-атлар яшькә кадәрге утыз биш кадәр илле биш . Барысы да шундый ук респектабельны кебек хезмәттәшләрем-инвесторлар "World End" түгел, Пьеро һәм Ренцо.
  
  
  Бу кресле өчен язмача өстәле сидел югары худощавый кырык яшьләрдәге ир-ат белән длинными желтоватыми волосами һәм очках бу роговой оправе. Аны беркайчан да күргәнем булмады, эго иде. Аның беркайчан да элегрәк күрмәдем беркемне дә тирәсендәге ир-атлар. Һәм алар барысы да күбрәк походили әгъзаларын комитеты, готовившего миңа телдән имтихан дәрәҗәсе магистра тарих караганда, эш бирүчеләргә теге егет, алар омтылды, мине поджарить, перерезали Розане муеннарына, ә хәзер утыртырга мине буш урын.
  
  
  «Рәхмәт, мистер Картер», — эшнең асылын әдәпле диде светловолосый ир-ат, әйтерсең түгел, дип билгеләп үтте минем втолкнули бу кәнәфи, һәм икесе теге егет килеп җиттек буенча ике як миннән өчен саклап кала ала, мине анда. .
  
  
  — Ничек тоште, — диде ул, — безгә билгеле синең чын исеме, ә нәрсә-бу билгеле турында твоих способностях. Одина тирәсендә безнең монда, мистер Олег Перестов, ди, нәрсә бар эго хезмәттәшләре иде кызыклы очрашулар сезнең белән.
  
  
  Невысокий лысый кеше белән глубокими ввалившимися күзлегеннән бу славянском кеше мрачно кивнул йөзеннән татулык. Кинәт исемен вспомнилось. Ул баш кеше МГБ Россия өчен Көнбатыш Европа. Шуңа күрә минем мимолетная фикер катнашуы турында коммунист очрашулар вакытында түгел иде ошибочной . Тик ул вакытта ни өчен рус корал бүлегендә реквизита «икесе дә ахырына Дөнья»? Хитрая отвлекающий маневр? Яки аның әбиләренең нәрсә мөһим?
  
  
  — Мин беләм бу, — диде ул елмаеп, — мин дә позволю сезгә безнең малейшей азатлык хәрәкәт итү әлегә күрсәтермен аңлау, без действуем бер читтә. Алам, аның сорарга сезне отбросить барлык предубеждения, мистер Картер?
  
  
  Мин күргәнем булмаса да, бу зур мәгънәсе АХ эчендә әлеге операция, анда шулай ук та канашты Перестов. Хәзер аңа шулай ук билгеле китайское зат, ул милкендә иде Нинди Фалу, члену Разведывательной хезмәт Кызыл Кытай. Бәлки, миңа үземне җиңәргә вакыт күп, шуңа күрә аңа кивнул.
  
  
  'Ярый.' - Обрадовался Блондин. "Йөрәктән форсат. Аны полковник Питт Норден, Норвегия, Интерпол. Ул положил үз шәхесен полированный урындык һәм кивнул минем охранникам, мөмкинлек тудырачак миңа протянуть кулын алырга, аны. Анда эго исеме һәм фотосурәтләр, аның белән элемтә Интерполом һәм, саннарда, эго, шәхес, аны, аңа, билгеле, ничек бер-юньдә иң яхшы җәмәгать агентлар.
  
  
  «Әгәр дә аны белми идем, кем сез, шундый, Картер, — диде ул, — без иде избавлены нчы ул злополучной төнге четверга. Ул вакытта барысы да, без, дип уйлаган иде, сез иде-гади тагын бер әгъзасы әлеге үкенеч танылган төп төркеменең "World End" . Һәм Олег прислал беренче көчләр, торган алмас алырга, алу өчен синнән мәгълүмат. Аның подозреваю, алар бик вольно интерпретировали үз инструкцияләр, тик ул чакта алар алачак акларга бу алдында югары суды тарафыннан».
  
  
  Перестофф неодобрительно пожал җыерып, ә Коу Фол дип елмайды эго смущению.
  
  
  «Ничек гына билгеле фактлар сезнең побега һәм загадочной, әлегә кадәр хорек түгел раскрытой үлем Луиджи һәм Пепе, теләсә нинди малоопытному булды билгеле, бу булырга тиеш замешан халыкара агент кебек Ника Картера. Әмма нинди дәрәҗә һәм нинди яклар? Сезнең үткәне һәрвакыт тидерерлек.
  
  
  Перестофф һәм Ко Фол књћелсез ерзали үз урыннарында. «Безупречный күзлегеннән караганда, НАТО,' Полковник Норден дип ачыклык кертте, һәм алар икесе дә ир-атлар янә замерли. — Ә сез алыр иде сарыф башка юлы белән, аның без белмәгән. Күптән түгел сэр Хью Марсленд иде, чагыштырмача гадел политиком, ә Лоренцо Конти түгел иде-артык кинопродюсером белән ненасытной жаждой байлык һәм хвастовства. Стадс Мэллори иде непредсказуемым гением түгел алай. Пьеро? Шактый иде ткнуть аңа пальцем өчен бөтен Италия, уң кулы һәм левая вступились аның өчен'
  
  
  Минем удивленное аеруча прорвалось аша минем заткнутые иреннәре һәм полковник Норден бу мгновение замолчал.
  
  
  «Минем хәзер вакыт юк лекция укыды», — диде ул. Без төркеме реформалар халыкара держав, Интерполу ошый үрнәк, АХ һәм ЦРУ . Барысы да бик пычрак, артык взрывоопасные һәм артык нескромные заказлар килә безгә», — дип ачыклык кертте ул.
  
  
  — Ничек инде мин дип, без алмадык булырга ышана сезнең карата һәм алмадык карарга сезгә, әлегә ышана иде. Клем Андерссон имзалады үзенә смертный хөкем карары кайчан сөйләшергә теләдем белән Стадсом Мэллори, чөнки ул дип уйламаган идем Мэллори иде гап-гади америка гражданины, аның белдерђ хитрые ауропалылар. Хайман, дип, синең белән бар да тәртиптә, тик, әлбәттә, син әле уйный иде аның белән. Безнең бердәнбер шанс тора шул булсын мисс Morandi, янә связалась сезнең белән.
  
  
  Шуңа күрә, әлегә аны уйлады, дип сиздермичә проверяю элемтә Розаны әлеге санда-Ле-Суперб, ул нәкъ шулай ук проверяла һәм устанавливала ышаныч миңа.
  
  
  — Ул, диде безгә", дип белдерде ee сүзләренчә, сез артык 100 процент чисты һәм преследовали алар шул максатлары, без: проникнуть в "Җепләре дөнья" һәм дђ табарга неопровержимые доказательства каршы алар. Әмма сезнең белән элемтәгә керергә иде булмый диярлек аркасында толстой экран, алар сезне чолгап алды Пьеро һәм эго дуслар, — диде полковник. «Без булдык янә, послать Розану белән фатальным булган, ул сезгә бик яхшы билгеле». Ул ясаган паузу, әйтерсең, отель булсын буенча-ќитте минем.
  
  
  — Син дөрес эшләде, дип юкка чыккан. Хайман, бу вакытта, поставив үз тугрылык, беренче чиратта, хезмәткә сезгә һәм АХ, чыгыш ясаудан баш тарткан " территория түгел имело зур әһәмияткә ия. Сез башкарган булса, без надеялись: проникли бу запертые складлар. Шулай итеп, без куйдылар микрофон бу машинаны яшь Хаймана һәм ике эго велосипеда, һәм последовали өчен сезнең бу почтительном расстоянии. Бу юлы без кулландык агентлар, алар бераз гына артык тәҗрибәле. Ул улыбался очаровательно һәм чын күңелдән.
  
  
  «Шулай итеп, Картер, әгәр җыенасыз безгә поверить белергә кирәк, безгә ни кирәк сезнең хезмәттәшлек, бирегез безгә белергә кивком баш. Әгәр сез тапкан нинди дә булса улики, бу складта, ул чакта бездә мөмкинлеге бар проникнуть эченә, демонтировать эго һәм куярга җеп бөтен моңа грязному эш.
  
  
  Аны, кивнул катнашып, тиз карар кабул итә. Әгәр полковник Норден һәм эго иптәшләр иде темалар хема кажутся, барысы да минем проблемалар иде, артта калды. Әгәр алар да аның ягында, ничек гына аның освобожусь, аның алмыйм табу ысулын файдаланырга ih безнең мәнфәгатьләрендә. Охранники ике якның да төшерделәр кляп һәм отступили. Бу киңәшмәдә ловких, влиятельных көч аны выглядел взлохмаченным, неряшливым, тик аңа кирәк иде, һәм, белән минем мәгълүмат иде, мөгаен, иң мөһим кеше биредә.
  
  
  — Искитмәле, — диде полковник Норден. «Башта кыскача кереш». Ул двигал пальцем бер кеше янына бөтенләй башка. Мистер Картер, иптәш Перестофф, мистер Kau Фол, герр Берген, генерал Мазератти, полковник Ле Гранд. Ярар, син анда берәүдә? Унике күзе һәм унике ушей иде прикованы к игътибарына башлагач, аның описывал содержимое ике склад. Беркем дә сикергәли, заметок. Иде бу тәҗрибәле агентлар, обученные тыңларга һәм запоминать. Полковник Норден башкарды пометку на листке кәгазь бирдем эго бер генә буенча приспешников бу капюшонах, ул бик тиз чыкты аша бүлмә.
  
  
  Ул күрдем минем күтәрелгән брови һәм рассеял минем шикләнүләр. «Бу гына әзерләү өчен безнең транспорты өчен без китәргә иде, — диде ул, — ничек гына алачакбыз, кирәкле хуплау һәм ярдәм хөкүмәте. Әгәр булса, сез сөйләгез, дөрес булса да 20 процент, сәяси көч Пьеро күбрәк алмый туктатырга эго складлар нче демонтажлау. Хәзер яртысы-өченче. Егер бомба чыннан да, вотум-вотум взорвется, миңа мәгънәсез эш шалтыратырга тиешле министрга якындагы биш сәгать.
  
  
  — Тик вакыт мөһим, — возразил мин. «Хәзерге вакытка алар, бәлки, тапкан сие спящих эт һәм, бәлки, дыру, аны, аның проделал бу заборе өчен кабат кайтырга җае чыкмады».
  
  
  «Аларга кирәк елдан артык өчен җыярга бу корал әлеге складларында», — диде полковник Ле Гранд, француз теле агент. — Шиклђнђм, - дип ih ble перевезти биш сәгать. «Әгәр алар попытаются булса, попадут безнең ловушку», — диде генерал Мазератти. «Бездә үз күзәтүчеләре барлык выходах, һәм минем бар үзенең зур булмаган, әмма яхшы обученное бүлекчәсе коммандос, буш от пагубного йогынтысы синьора Пьеро Симки кайбер башка өлкәләрдә югары уку йортының министрлык».
  
  
  «Минемчә, хәзерге вакытта без булдырабыз позволить үзенә бераз гына артык расслабиться, әлегә наступит сәгате удару», — диде полковник Норден. Ул нажал төймәгә шалтыраткан, үзенең өстәлдә, һәм аны күрдем матур йола блондинку формасында - Интерпол? Оцепление ? Хезмәте ашханә белән шөгыльләнүче залында видеоконференция режимында көтү егерме дүрт сәгать, тәүлек? - Ясадык шактый зур фуршет.
  
  
  Моннан тыш, эчемлекләр, салкын ашамлыклар һәм бутербродов, бездә мөмкинлек түбәндәге эчтәлекле обрывки минем ачу разрозненной, ләкин тулырак мәгълүмат буенча, башка чыганаклар.
  
  
  К нәрсәгә болар барысы да, шулай бу:
  
  
  "Җеп" дөнья түгел иде, һәр яңалыкның башында ниндидер төркем заговорщиков. Бу бик эго үз дьявольская схемасы разрушений, югары акт бесцельного көчләү өчен суперпсихопата. Эго очевидный сюжеты иде откровенной насмешкой өстендә эго истинными намерениями. Бедный Кен Лейн. Ул бөтенләй катнашкан бу делле һәм, дип уйлаган үзенең сценарий предупреждением турында Өченче бөтендөнья сугышында. Иң делле иде схематический ступенькой юлында иң башлануга ул иң сугышы, к иң соңгы бойне.
  
  
  «Бүгенге дөнья — ул тая бочка белән порохом, — диде герр Берген. — Һәм көтегез, әлегә кем дә булса эго взорвет. Берничә кечкенә, перегруженных төркемнәре кебек. Ә сез, сэр Картер, безнең шәхси һәм очраклы ялгыз тугры кешеләр монда һәм анда, разделяют кебек авыр йөкне каршы моңа воспламенению ».
  
  
  «Әлегә кадәр хорек, — диде генерал Мазератти, — кыенлыклар иде рассеяны, һәм безгә ирешә алмады тотарга ih контролендә. Ләкин күз алдыгызга китерегез, әфәнде Картер, дөнья, анда бер үк вакытта була торган мондый инциденты, ничек сбитие ливанского самолет өстендә Израиль, иске инцидент белән " U-2, үтерү президенты, одновременные үтерү дипломатов һәм бомбардировки самолет. белән вражеской маркировкой өстендә төп торак пунктлары. Смешайте болар белән бергә восстаниями, взрывами бу Белфасте, партизанскими войнами Үзәк Африкада, революциями Үзәк һәм Латинской Америкада, напряженностью Якын Көнчыгыш һәм дары бочке Көньяк-Көнчыгыш Азия. Кем туктатырга мөмкин, бу керткәнче ул перерастет бу сугышка бөтен дөньяда?
  
  
  «Мин вентиляция Кремль от артык быстрых гамәлләр», — мрачно диде Олег Перестов. «Әмма минем кисәтү түгел выдерживают паники һәм җәмәгать басымы. Әгәр самолет белән америка яки кытай номерлары сбросит булса да, бер бомбу өстендә Ленинградом, Мәскәү яки Камчаткой, минем командиры нажмут өчен төймәгә, һәм отступят үз бомбоубежища. Минем кисәтү возымели бер генә нәтиҗә: язмасы минем делле турында сөйләде, дип, мине ала подозревать шул, дип мин икеләтә агент.
  
  
  — Ничек очракта белән минем начальством Пекинда, — вмешался Ко Фол.
  
  
  Бөек заговорщики, тәкъдим Пьеро, сэром Хью, Ренцо һәм Стадсом, мәсәлән, шундый тәртиптә. Бәлки, добавлю минем жадную кадәр секска һәм желанную кызны Камиллу һәм кайбер техниклар Стадса.
  
  
  «Без алдылар яңартырга зур өлеше бу заговор ярдәмендә Розаны», — диде полковник Норден. «Ул уйнаган роле двойного агенты белән зур куркынычы булу өчен, үзен, әмма бөтен үзен аямыйча эшләгән. Рәхмәт сл расследованиям һәм находкам, без белдек, һәм ничек анда барысы да башланды».
  
  
  Җиде наименее сентиментальных джентльменов, алар сез таба аласыз бөтен җир шарында, булганнарны искә алдылар өзгән кызлар бер минут тынлык.
  
  
  Аның нарушил молчание. — "Заговор башланды шул сумасшедшем йорт Суссексе?"
  
  
  — Менә, — ди Норден. «Сез суммируете моның өчен кече өлешен вакыт үткәргән лаек булды бездә. Җиде елдан артык элек сэр Хью башлады күрсәтергә билгеләре эмоциональ һәм психической нестабильности. Ул гына да түгел, шталь көтәргә, әлегә башка, партнерлар яки дуслары булса да эго һәм принудить к дәвалау, ә моны буенча үз залп, һәм мөрәҗәгать итте хат белән сорап великому математика буенча Ауропада: Р доктору. Унтенвейзеру, невинной, әмма кирәкле пешке бу уйный белән шөгыльләнүче аннары үсәчәк».
  
  
  Аны дип сорады. — Андерсон Джангел?
  
  
  'Дөрес. доктор Унтенвейзер булып чыкты сәләтле ярдәмендә транквилизаторов һәм башка дарулар ярдәм итәргә сэру Хью контрольдә тотарга үз психотические приступы. Ягъни, сэр Хью үтергән кызны буенча вызову 1968 елда булды, несчастным уңайдан, әмма эго йогынтысы гарантировало, дип җинаять сокрыто. доктор Унтенвейзер бирде исеме ул конкрет авырудан котылу страдал сэр Хью һәм аны ул разделяет белән Ренцо, Стадсом һәм Пьеро. Бу дип атала agriothymia ambitiosa, неконтролируемая һәм страстная ихтыяҗ уничтожить милләтләр һәм стиреть белән затлар җирнең барлык структуралары тарафыннан оештырылган җәмгыять.
  
  
  — Гыйбарә АА Андерсона, — пробормотал мин.
  
  
  'Нәкъ шулай.' — ди Норден. Шундый ук авыру белән шөгыльләнүче двигала Сирханом Сирханом, убийцами Олимпиада һәм күп кенә башкалар. Тик бу юлы әлеге авыру поселилась кешедә, обладавшем буларак, сәяси хакимияткә дә престижем. Шулай ук түземле кеше. Ул әзер көтәргә күп вакыт һәм хәл җыярга союзников, аларда ул нуждался, һәм берничә елдан соң ул бу башкарды.
  
  
  Ул арада сэр Хью, әллә сыйфатында бүләкләр дәвалау өчен, әллә сыч шәхси куркынычсызлык устроил докторы Унтенвейзера үз шәхси хастаханәсендә Easeful Acres. Бу иң шикарное урын өчен нервных расстройств, нигездә, наркотиклардан һәм алкоголь, нинди генә күз алдына китереп була. Башында 1970-х, Камилла Кавур булды анда сыйфатында пациентки аннары нервного срыва, ул кайчан әверелде буенча урам проститутки бу кинозвезду. Бәлки бу хђл очраклы түгел.
  
  
  Төп әһәмияте имело одновременное килүе Ренцо аннары җитди нервного срыва, Стадса Мэллори, аннары бер буенча эго шестимесячных пьянок һәм Пьеро Симки, инкогнито, аннары омтылыштан үз-үзләренә кул салучылар белән шөгыльләнүче, теләгәнчә, увенчалась уңыш.
  
  
  Өчесе дә страдали нче бер ул, шулай ук, прогрессирующей агриотимии амбициозы, усугубляемой гафил, ул үзен законлы обидой җәмгыятенә. Ренцо аркасында югалтулар үз дворянского статусын югалту, үз обширных поместий, ни беркайчан да алыр, тулысынча төзәтү миллионлаган аны фильмнар. Стадс дип уйлаган идек эре студияләре һәм АКШ хөкүмәте отобрали аның кайбер патентные хокук кайбер буенча эго электрон уйлап табулар. Пьеро, иң сизелерлек тирәли өч, җыю буенча унижений балачактан аркасында үзенең кечкенә үсеш.
  
  
  Шанс тәкъдим итте сэра Хью калган вакытында бер тирәсендә, үз визитлары шунда сыйфатында директоры. Эму җитәрлек иде диагностика заметок бу карточках өч ир-атлар. Моннан тыш, без булдырабыз бары тик түбәндәге эчтәлекле бу кайбер догадками. Әмма, безгә калса правдоподобным, алар берничә атна, алар үткәрделәр, бергә шунда, алар бергә оештырдык "Агымы Света" .
  
  
  Пьеро, киресенчә, кабул өстенә руководящую роле караганда сэра Хью, әмма эго яклар иде, каршылыклар. Алар бергә булды, барысы да кирәкле, халыкара элемтә, әмма Пьеро барлык иде лижет к вершине. Һәм бу мөһим иде, кайчан алар урынга килеп җиткән барып реквизита, ул кунакханә позаимствовать. Килгәндә, иң корал булса, алар кулландык двойных һәм тройных агентлар буенча төрле илләр нче контрабандистов кадәр жадных кадәр акча предателей. Өчен унике миллион долларга сатып алып була бик измеников. Студиядә Ренцо һәм эго нигезләмә дөньяда кино ясадык, бөтен проектны реаль. Әмма Стадс, тышкы яктан выглядевший, ничек шутник, кайсы-шул мәгънәдә иде краеугольным татулыкка швециянећ "икесе дә ахырына Дөнья". Бары тик рәхмәт эго техник ноу-хау була иде запрограммировать һәм китерергә гамәлгә компьютер».
  
  
  — Чөнки, кадерле Нигы, — диде полковник Ле Гранд — алар оснастили чын реквизит, самолетлар, танклар, канонерские көймәләр, британскую подводную лодку Porpoise шул ук рәвешле пультом, ул Стадс шулай да яхшы күрсәтте, сезгә үзенең миниатюрном кырда, буяулар».
  
  
  «Бу мәгълүмат иде әзерләп тапшырылды безгә, сезнең мистером Гилкристом, — диде генерал Мазератти, — ул да медлителен да шундый энергичен кебек тоела».
  
  
  «Һәм ул үзе гений, ул якынлаша таланты Стадса Мэллори, кайчан эш җитә компьютер электроника», — диде Перестов. «Бервакыт без тырыштык, ул заполучить аның, тик, кызганычка каршы, потерпели неудачу»...
  
  
  Атучылары настенных сәгать күр-сәтелә башлый, дип хәзер генә җиденче сәгате.
  
  
  «Соң сәгать ярым, — диде полковник Норден, — алачакбыз алырга кирәкле рөхсәт телефоны буенча. Генерал Мазератти белән шөгыльләнәчәк моның алга таба да, чөнки югары дәрәҗәдә, әлбәттә, бу эш итальянского хөкүмәте».
  
  
  «Доклад буенча синьора Картера, — диде генерал, — аның beru өстенә тулы җаваплылык һәм потребую немедленных гамәлләр. Шактый устного татулык, һәм бу биләячәк нибары берничә минут кадерле. Тәкъдим итәм күчәргә окончательному планлаштыру.
  
  
  Полковник Норден диде берничә тихих сүзләр интерком.
  
  
  — Асылда, — диде ул. — Тик башта турында доклад наблюдении өчен склад. Мистер Хайман аста, һәм ул боера эму кушыла безгә. Ул повернулся ко миңа. «Ул бик канәгать түгел белгәч, без сезгә «одолжили», шуңа күрә аны бераз смягчил эго җөмләне, доверив эму безнең күзәтү пункты».
  
  
  Хайман керде бүлмәгә һәм басты янымда. «Гафу итегез, Бән... Нигы», — диде ул. «Бу кешеләр дә хәбәр иттек миңа, әлегә барысы да түгел тәмамланды. Тик мин белми, кем алар, һәм кем син, шуңа күрә миңа эшләргә туры килде, алар белән».
  
  
  — Мөһим түгел, — диде аңа эму.
  
  
  Ул повернулся к столу бу полувоенной позе. «Бернинди перемещений мөмкин булган булыр иде интерпретировать ничек перемещение припасов белән склад, сэр », — дип хәбәр итте ул полковнигы Нордену. — Минималь Гадәти иртәнге эш. Йөк машиналары белән ашар өчен студийных принадлежностей һәм моннан шундый. Бу кешеләр прекратили күзәтүнең кайчан, алар покинули мәйданчыгы; шактый ерак өчен ih күренмиләр иде, әмма алар табылмый, аларда бернәрсә дә артык смертоносного белән чагыштырганда, сөт шешә».
  
  
  — Яхшы, — диде полковник. — Ә ничек этләр турында һәм дыры, аны Картер проделал өчен сбежать?
  
  
  «Мин наблюдал өчен моның урынына аша приборлар төнге күзаллау, сэр », — диде Хайман. «Алар үткәрә идек этләрне кадәр өч төнге сәгать. Кайчан бу хђл, күп яңгыравыклы шәрехләр, һәм бер генә сәгать башкарды ниндидер доклады. Алар булдыгыз тикшерергә койма кебек ясаган иде, шунда ук теләсә кайсы здравомыслящий каравылчы. Әмма берьюлы аннары восхода солнца бу урын очраклы рәвештә берәүдә сәгать. Янә күп криков, һәм одина тирәсендә ир-атлар турында хәбәр итте, бу буенча полевому телефоны. Анда торган кеше иде починил койма шушы унбиш минут.
  
  
  — Нинди дә булса алга таба вакыйгалар? — дип сорады полковник. — Безгә бер мөһим кеше белән фоторәсемнәр?
  
  
  — Бары Стадс Мэллори, сэр , — диде Хайман. «Әмма без беләбез: ул һәрвакыт килә алты утыз өчен уйнарга үзләренең компьютерлар һәм машинами булу-булмауга карамастан, ни дәрәҗәдә исерек килеш ул булмаса иде, кичә кич».
  
  
  — Без ышанабыз тиздән азат итәргә эго нче киеренке графика, — коры диде полковник Ле Гранд.
  
  
  Аннары без разобрались белән төп мәсьәлә: ничек, кайчан, нәрсә һәм кемгә атаковать.
  
  
  Отборное бүлекчәсе коммандос генерал Мазератти инде бер сәгать стояло наготове.
  
  
  Белән, бу яктан проблемалар юк. Проблемалар туган булганда гына барлык кунакханәләр акциясенә кушылырга һәм барысы да сыйфатында командирлар.
  
  
  Полковнигы Нордену туры килде менү өчен ярдәм итәргә тәртибе.
  
  
  - Юк, кирәк, джентльмены, напоминать сезгә, мин командующие, — рявкнул ул по-солдатски. «Без уздырабыз монда реклама, шоу өчен, кемне дә булса, шәхсән яки өчен конкрет ил».
  
  
  Һәркайда слышалось бормотание рөхсәтләр дә кирәкми.
  
  
  «Генерал Мазератти, әлбәттә, тапканчы җитәкләргә үз бүлекчәсе, — диде полковник. — Мин иду аның белән. Тулысынча туры минем вазыйфасын офицер Интерполның. Г-н Хайман, занимающий вакытлы вазыйфасын офицер элемтә, кушыла әфәндегә Картеру сыйфатында связного. Болар барысы да.'
  
  
  Ул постучал буенча столу өчен заглушить протестующие тавышлары, шул исәптән минем.
  
  
  «Әгәр безне күрәчәк бергә мондый операцияләр, — диде ул, — без, безнең оешма». Мистер Картер, сез забываете, дип, сезне әле дә разыскивают өчен сорау алу турында эш үтерүдә синьорины Morandi. Кайчан безнең торак пункты россия тәмамланачак, бу җиңел булачак прояснить, әмма түгел иде.
  
  
  Безгә килешергә туры килде бу.
  
  
  «Моннан тыш, — дип өстәде ул итәргә вәзгыятьне артык терпимой, — булыр иде ахмаклык югалтырга безнең төп төркеменә бу беренче эре операциясе. Түгел, аңлыйм, мөмкин сарыф алай түгел, ләкин истә тотмыйча безнең көндәшләр куркыныч. Әгәр ни дә булса дәвам итсә дә, бездә калачак, ким дигәндә, биш. Алты әгәр без турында присоединении мистера Картера.
  
  
  — Санагыз һәм мине, — диде аны бик тиз.
  
  
  «Әгәр мине булмаячак, — диде полковник Норден, — җитәкчелеге күчәчәк к товарищу Перестову». Димәк, мин әле генә булып чыкты астында командованиесе рус буенча МГБ .
  
  
  «Генерал Мазератти, — диде полковник Норден, — мин уйлыйм, хәзер сез шалтырата аласыз».
  
  
  Итальян теле офицеры, үсеш ала номер белән аралашты дәрәҗәле чиновником тирәсендә оборона Министрлыгы. Ул үсеш ала, тагын бер номер, бу юлы өчен мөһим затларның министрлыгында чит ил эчке эшләр дель.
  
  
  — Без чыгабыз, — диде ул. — Полковник Норден, мистер Хайман, сез барыгыз? Калганнары : хуш, сау бул.
  
  
  — Мин тәкъдим итәм, сезгә барлык разойтись, — диде полковник Норден, — һәм мөмкин кадәр күбрәк шөгыльләнергә, үзенең гадәти эше. Яңа тиздән билгеле булачак.
  
  
  Аннары ул юкка чыкты.
  
  
  — Увидимся минем йорт, — диде Хайман. — Мизгелдә син тотасың, дип ышанам мин вернусь. Әлбәттә, бүген сигез сәгать. Түгел волнуйтесь. Аның булырмын тотарга ухо востро.
  
  
  Бу кире юллары такси аны сатып алган һәм арзанлы транзисторный радиоприемник. Калдырды, аңа үзенең катлаулы җайланма Хайману. Кыз Пинелли сидела бу кресле-качалке бу кунак һәм одарила мине озорной елмаеп, аны, мөгаен, приберегла өчен позднего похмелья.
  
  
  Аның үтте үз бүлмәсен һәм жим ятып кына торды бу провисшую караватка җитештерүче бу расслабленной позе йоги. Радио ничәмә-рим челтәре.
  
  
  Иде, гадәти иртәнге программасы җиңел музыка белән пятнадцатиминутными советлары буенча йортына керткәнче башланды икенчесе-музыкаль программа. Аның прикинул, дип Норден, Мазератти, Хайман һәм отряд коммандос алачак барып студиясе аша гына егерме минут, ә аннары нче ярты сәгать кадәр ике сәгать керткәнче бу хакта сөйләячәк татарстан яңалыклары.
  
  
  Ривненской аша сәгате һәм утыз җиде минут барлыкка килгән яңалыгы.
  
  
  «Профессор Пьеро Симка, сенатор нче Колле-ди-Вәл - д ' Аморе, дип атады, бу иң туры вторжением бу шәхси ирегенә чорыннан фашизм», — диде. Ул осуждает обыск студиясе Лоренцо Конти бүген иртән, үткәрелгән хәрби бүлекләре генерал Джулио Мазератти белән бергә полковник Интерполның Сорый Нордена. Монда һәм хәзер, ди сенатор, Пьеро Симка...»
  
  
  Аннары тавышы Пьеро, һәрвакыттагыча, искиткеч түбән өчен эго кечкенә үсеш яңгырады презрительно һәм торжествующе.
  
  
  «...иртәнге рид иң жестоким һәм тоталитарным рәвешле», — диде ул. — Эзләнүләр, алмаган булып тора бармы ривненской берни дә, тик ачыклаган бу-бик мөһим. Алар күрсәттеләр доверчивость безнең военачальников ih неспособность хәтта соң утыз ел вырваться тирәсендә озын шәүлә диктатуры. Бу nen показано разоблачение тыш, янәсе аполитичная оештыру Интерполның, ул шөгыльләнә делле күрсәтелә берни белән дә бүтән, ничек коррумпированной полиция. Кызык булыр иде белергә мөмкин түгел иде микән, шәхси банк счетына полковник Нордена, һичшиксез, башка илдә, пополнен ниндидер сумманы доллар буенча, Калифорния, чөнки бу гамәлгә түләүләр турыдан-туры противоречит мәнфәгатьләренә итальянского кино».
  
  
  Аннары программасы кабат эшкә керешкән турында хәбәр итеп, требовании Пьеро к норвежскому хөкүмәткә кичекмәстән чакыртып полковник Нордена. Моннан тыш, ул таләп итте игълан итәргә генералу Мазератти каты шелтә белдерелде һәм понизить бу звании. Безгә бер клерк тирәсендә оборона министрлыгы яки россия эчке эшләр-дель-түгел дип таныды санкционировал әлеге акцияне, әмма бу сәяси гадәти эш.
  
  
  Аның выключил радио, пополнил үз талаулар һәм башка әйберләр алыр иде спрятать бу карманах, һәм таба килә башлады өйгә Хаймана. Хәзер, кайчан яңалык иде һавада, Хайман, ихтимал иде өйдә.
  
  
  Ул килеп җитмәгәндер шунда нибары биш минут кадәр мине, һәм аеруча эго затлар булганда, ул ачты миңа ишек, имело аз гомуми эго белән гади күңелле елмаеп.
  
  
  — Анда берни дә юк иде, Картер, — диде ул.
  
  
  — Тик мин аны күргәнем булмады, бу ачык тартмалары һәм хәтта әле бер тирәли бу атом-төш боеголовок, — диде мин. — Тегүче тик синнән, Хайман, син бит уйламыйсың, мин выдумал бөтен бу тарихны?
  
  
  «Барын да беләм, — диде ул, — бу булса дип мин юнәлә, шунда белән Мазератти, mimmo охранников Конти, һәм теге складларында гомумән берни дә юк иде».
  
  
  «Бәлки, аннары алынды», — диде мин.
  
  
  «Безнең тирәли алу иде унбиш кеше белән биноклями», — диде Хайман. «Белән моннан мизгел, син керде, барып, ничек кергән ул отряды коммандос».
  
  
  «Димәк, сезнең белдерђ, барлык замаскировав», — дип уйладым, аны вслух. «Бәлки, алар спрятали эго ниндидер невинный реквизит. Йә рабби, бу иде өчен эзләнүләр? Дошкольники, играющие нинди дә булса эзлиләр?
  
  
  — Ул аны диде «берни дә», аны туар күздә тотып «берни дә юк», Нигы, — диде ул инде артык расслабленно. «Блин, бары буш бүлмә һәм голый, бераз пыльный пол. Әмма бернинди билгеләре перемещения ни дә булса кушылмаган караганда канистра. Тавыш бирергә әйтик, Нигы.
  
  
  «Алар белдерђ бездә, — диде мин. Аның sel өчен, погрузиться үз фикере. — Мин тиеш иде сарыф синең белән... тик соң инде, соң. Аны тиеш мин кайтырга.
  
  
  — Бернинди да инде, Нигы, — диде Хайман. «Конти икеләтә күзәтү үз студией, һәм карабинеры смиренно сорадылар эго кабул итәргә ике йөз иң сайланган хезмәткәрләрнең куркынычсызлык хезмәте, алар инде разыскивают Джерри Карра. Башка да инде.'
  
  
  "Ул вакытта аның бу эшләячәкмен одина".
  
  
  «Нигы, син иң популяр кеше Римэ, — кире какты барлыкка массакүләм мәгълүмат чараларында хәбәрләр миңа Хайман. «Сезне! " - дип фанго, ягъни «дерьмом», исеменнән генерал Мазератти. Полковник Норден әле дип уйлый, сез, чыннан да, нидер тапты. Калганнары хәзер киңәшмәсендә хәл итү өчен, ташлап, бармы сине растерзание волкам яки мәҗбүр итә молчать турында безнең оешма.
  
  
  Аның выплеснул үз хисләр, кайчан уйладым турында әлеге оешма, аңа входили рус һәм кызыл кытай, аларга кирәк иде, хәл итәргә мөмкинме ышанырга Нику Картеру. Хђлнећ булу ихтималы аз, дип ih карар кирәк нәрсә шундый смутным һәм җылы кебек хисләр. Икенче яктан, алар тиеш түгел иде калышырга мине. Аларның күп дәлилләр күрсәтер өчен, бу проектны «Җеп» дөнья гыйбарәт зур угрозу, бомбу замедленного гамәлләре, аны кирәк обезвредить. Һәм аңа булган бердәнбер кеше, ул әле проект "эчтән".
  
  
  Аның, дип искә төшерде, дип генә түгел, ә авазлары һәм трогал ачкычлары да незримо һәм несмываемо помечал ih нең махсус жирным карандашом.
  
  
  — Миңа кирәк углеродно-иттриевый сканер да, — диде мин. — Ничек очракта, шуның белән радио, ул аны сиңа бирде, әмма билгеле бер атомным кертте. Мондый нерсе булырга тиеш, бездә университетта яки тагын да дәүләт фәнни бүлегендә.
  
  
  «Мин приготовлю кофе, әлегә комиссия хәл итми телиләр микән алар һаман ышанып тапшырырга теләр иде микән сезгә йо-йо, мин дә әйтәм инде турында шундый яхшы сканере», — җайлап диде Хайман.
  
  
  "Алар анда үткәрәләр бу очрашуны?" — Безгә ярамый югалтырга вакытта, Хайман. Аның алам спросить ih үзе һәм аңлатырга аларга үз сәбәпләре. Перестов поймет.
  
  
  «Алар безгә шалтыратып, ә киресенчә түгел», — диде Хайман. «Гафу итегез, әмма бу шулай. Мин белмим, алар анда очраша, беркайчан да күтәрелде шулай ук югары бу клубта. Аны беләм, дип түгел, офиста хәрби-диңгез ведомстволар, анда алар иде бүген иртән.
  
  
  Аны уйлады, әлегә Хайман варил гади растворимый кофе. Аның отпил жидкость, ул аны куйды, китергәнегез бу треснутой чашке. Аны белә әле ачкычлары да дәвам итәргә заявлять бу хакта әлегә увижу яшел төс түгел имело бернинди мәгънәсе каршы йогынтысы Пьеро.
  
  
  Телефон зазвонил. Хайман күтәрде эго.
  
  
  — Әйе, — диде ул. 'Әйе?' Мин тырышам ухмылка кайтты бу мальчишеское зат. «Кайда?.. Ярар, тавыш бирү һәм без».
  
  
  «Син әле бу делле, Нигы», — повернулся ул миңа. — Аларның җыелышы, бу вилле, бу Аппиевой юлда. Мазератти һәм Нордена анда юк, әмма алыштыру Мазератти иде, һәм алар өчен тавыш бирделәр сине. Яңа хезмәткәр Интерполның, ул астында кала непосредственным җитәкчелеге Перестова, каршы тавыш бирдем. Бу сезнең якта иде Перестов, ЛеГранд һәм Ко Фаль. Берген, финанс министры, каршы тавыш бирдем. Нәтиҗә: сезгә бармы тагын бер шанс.
  
  
  Без чыккан йортлар һәм шундый уен бу эго «пежо», әлегә ул та, сөйләргә. Шул вакытта тизлек мөһимрәк иде караганда иминлек. Ул мчался ничек сумасшедший буенча римским пробкам, аларда һәм башка тыш җитәрлек безумных машина йөртүчеләр. Кимендә аша унбиш минут без визгом тукталдылар бу астындагы юлга кертелде к иске вилле. Иске капкалар распахнулись һәм захлопнулись өчен безнең.
  
  
  Бу бик кыскача, җитди очрашу, анда булмады, моннан оптимистичного рухын ширкәт, дип иде, алдагы сессиядә. Миңа хәбәр ителгәнчә, мине кулланалар гына, чөнки мин күз алдына китерәм соңгы өмет түгел, чөнки кем дә булса, бигрәк тә ышана мине яки ярата минем зәңгәр күзләре.
  
  
  Мине тәкъдим иттеләр майору Миллиардоне, итальянскому полицейскому, сменившему генерал Мазератти, һәм сеньору Соузе, подозрительному португальскому хәрби-морскому атташе бу Интерполе. Утырышта председательствовал т. Перестов.
  
  
  Аның аңлатты аларга, дип, миндә юк, аңлатмалар, ә бары тик бер өмет. Аның күрсәтте, аларга үз фирма карандаш, һәм Перестов кивнул. Эго үз агентлары кулландык шундый трюк. Аның турында сөйләп кирәкле миңа сканере, һәм Миллиардоне җибәрдем посыльного өчен физика факультетын Рим университеты «Альфа-Ромео белән воющей сиреной.
  
  
  «Әгәр бу яхшы җайланма, — диде мин, — мин алам табарга үз метки радиуста өч миль. Хәзер без кимендә яртысында бу ара нче территориясендә Конти, шуңа күрә без булдырабыз башларга, ничек гына бу әйбер доберется бирегә. Безгә кирәк топографическая карта өчен координат бу җирлектә.
  
  
  Бик аз иде, гомуми болтовни, әлегә без ишеттек һәм вой алды, сигнализирующий, дип «Альфа Ромео». кире кайта. У Миллиардона иде тулырак картасы төньяк-көнбатыш өлешендә, к северу нче шәһәр. Ул ятып кына торды шунда бу развернутом рәвештә, концы свисали буенча ике як. Ул торды өстендә аның белән карандашом үз кулымда; коренастый, ир-мундире белән торчащими усами, ничек бар, иске, настороженного кота, әзер к прыжку.
  
  
  Полицейский бирде миңа одолженный приборлары белән физик факультеты. Ул якын идентичен теге прибору, ул аны белми иде буенча минем күнегүләр әлеге штаб-АХ фатирында. Аның подстраивал эго астында эксцентричное ярашуы элементларын, объясняя үз гамәлләре.
  
  
  «Тиеш, бу үзенчәлекле комбинация, югыйсә, ул укажет бу теләсә кайсы, кемдә бар люминесцентные кул сәгатьләре ». Әнә шунда! Тавыш бирергә ул!
  
  
  Акрын аның включил измеритель алган ревматизма нче вибрирующей атучылары бу шкала буенча бәяләде длины. Бирде әй успокоиться керткәнче тапшырырга җайланма Миллиардону. Перестов посмотрел аша минем эчтђге, авыр дыша.
  
  
  Италияле үткәрде турыдан-туры линиясен буенча картасы. Аның билгеләде шкалу бу широту һәм укыдым икенчесе саны.
  
  
  Миллиардоне үткәрде икенче линиясен белән шөгыльләнүче пересекала беренче көнне почмагында, нәкъ арасында ике прямоугольниками картада торган обозначали складлар Конти, алар аны булды, склад торган генерал Мазератти вторгся һәм тапкан пустым.
  
  
  — Глупая шаярту белән отвращением диде герр Берген. — Картер бу ih читтә, һәм ул сдерживает безне. Теләсә кайсы сумасшедший ала крутить бу сканер да алу өчен урын булган ул инде белә. Бу өр-файдасыз.
  
  
  «Мин ышанмыйм, бу җайланма неисправно», — диде полковник Ле Гранд. «Мин укыдым, алар шул ук саннар шул дискта торган упоминал мистер Картер». Майор Миллиардоне күбрәк походил бу толстой мудрого кота белән чагыштырганда, кайчан булса.
  
  
  — Мистер Хайман, — диде ул. — Сез лейтенант Жисмонди икесе дә шунда. Сез сөйләгез, нәрсә түгел, күргән һәм ишеткән берни дә үзенчәлекле вакытында үз вахты, башканы гадәттәгедән дулкынлануларын бетереп, кайчан эт тапкан спящими, ә аннары, кайчан обнаружилась брешь бу вольере. Зинһар, сөйләгез әле безгә бер тапкыр . Бер-бер артлы, берни упуская».
  
  
  Хайман сөйләде төгәллек, ягъни, диде миңа, тик ул кунакханәдә тукталырга, майор заставил эго дәвам итәргә, әлегә килде Стадс Мэллори.
  
  
  «Ярар, ул чакта въехал бу «Мерседесе» белән шофером, — диде Хайман. «Чыкты тирәсендә машиналар һәм керде инженерлар бүлеге бинасы, ул залда арасында административ корпусы һәм складами. Аннары аны ишетте жужжание, беләсезме, ничек шул бер категориядән икенче категориягә күчерү системасын подогретого. Һәм америкалыларның күпчелеге эшлиләр, бу мартовскими утрами. Болар барысы да.' — Лейтенанты Жисмонди, — диде майор.
  
  
  Лейтенант башлаган иде башыннан ук, тик Миллиардоне прервал аның.
  
  
  «Бу гул иде, аннары килү Мэллори», — диде ул. — Син дә бу ишеттем? Яхшы подумай.'
  
  
  — Бу ж, сэр , — диде лейтенант Жисмонди. "Эго иде слышно отчетливо слышно, әмма..."
  
  
  Элек башка аны аңладым, нәрсә турында уйлый, Миллиардоне. — Лифт, — диде мин. «Барлык бу проклятый пол опустился. Одина буенча техник уңышлар бөек гения Көтүне Мэллори». Майор Миллиардоне дип елмайды татулык билгесе.
  
  
  «Бу ничек театрында, аны аладыр дип уйлыйм,» - диде ул. «Катында ул күтәрелми калмый, катта, ул спускается. Болар барысы да өлеше ih иллюзорного дөнья. Һәм бердәнбер исбатлый — йомшак гул, ул мөмкин нәрсә теләсә. Аннары эго киң кошачья елмаю юкка чыкты.
  
  
  — Тик караганда, бу безгә булышачак? «Аннары беренче фиаско алмыйм позволить яңа хәрби өлешендә керергә бина, Ренцо өчен чираттагы тикшерү. Минем үз карабинеры хәтта мөмкинлек биргән иде миңа аша узарга кирәк, алар мәскәү капкасы". Ә Пьеро оештыра протест маршы.
  
  
  Барлык затлар иде мрачны, әлегә толстый майоры жестом бала, разгадывающего загадку түгел хлопнул үзен ладонью буенча лбу.
  
  
  «Без алмыйбыз керергә буенча суше», — диде ул. «Без авырлык белән алабыз спуститься белән пробасы һава. Тик җир астында шактый коридорлар, төзү өчен генә дә шоссесы. Беркем белми, барлык катакомб Рифму, җир асты ходовой артуы девятнадцати гасырлар. Әмма аны, Гульельмо Миллиардоне, беләм ih яхшырак теләсә кайсы башка живое существо, чөнки мин гел киләм шунда өчен следовать өчен ворами бу ih логово. Гляньте бирегә.'
  
  
  Ул склонился өстендә карта һәм тиз начертил карандашом линиясе, сетку поворотов, алар сливались, кисешкән иде, сходились һәм янә расходились. Ике алар аша узды бераз түбәнрәк ике пересекающихся линияләрен безнең сканирования.
  
  
  «Мин юләр, дип, шунда ук бу хакта да уйладым», — отругал ул үзен, снимая белән урындык, кобуру өчен револьвера. — Бик ихтимал, нәкъ менә бу юлы алар доставляли үз сверхсекретные материаллар. Ә Мэллори төзеде склады этажом подъемника, ул мөмкин спускаться бу катакомбы һәм янә күтәрелер шул теләк.
  
  
  — Нәрсә эшләргә җыенасыз, кайчан доберетесь шунда, майор? 'Насвистывать" көе? Без барыбыз да тагын күзгә-күз очрашабыз белән неудобствами, связанными белән невозможностью перебросить шунда боевую бер өлеше». — Тегүче тик синнән, — диде ул. 'Мин белмим. Тик мин берәр эшләячәкмен. Бәлки, аның взорву барысы да, шул исәптән үзләрен».
  
  
  — Әйбәт самопожертвование, майор, — диде Перестов. — Һәм тулысынча иске рим гореф-гадәтләр. Ләкин практично. Бу њткђрелгђн атом-боеголовки бергә ала китерергә диярлек өстәвенә, взрыву, дип авария булган, анда без булдырмаска тырышабыз».
  
  
  — Мин иду синең белән, — диде мин. — Түгел, рухында древнеримских кыйммәтләрен, иптәш Перестов, шулай, чөнки мин беләм, үз корал. Аның алам отделить ядерное корал берсе неядерного, ә аннан соң ясарга мину тирәсендә берничә гади тулы исеме. Бу бирәчәк янгын командасына керергә хокукы капкасына студиясе, майор. Һәм шул чагында сезнең подчиненные мөмкин бирергә әзер булуы безгә кирәк, ничек алар гына керәчәк шунда, һәм алар спрятанные сугыш кирәк-яраклары алынган "икесе дә ахырына Дөнья" .
  
  
  — Тавышы һәм ревматизма, — диде майор, удовлетворенно похлопав мине буенча плечу. — Сез барыгыз, синьор Картер. Жисмонди, организуйте янгын командасын чакырулар буенча һәм соберите сугышчан бүлекчәсе Гилио өчен следовать артыннан. Бу булачак означать аның өчен реабилитацию барып, ничек Пьеро алачак бирергә эго астында трибунал.
  
  
  -- Әгәр Нигы барачак", - диде Перестов тоном түгел терпящим каршылыклар, -- аны да барам. Аның тавыш бирдем аның өчен генә, чөнки ул-безнең соңгы өмет. Аның әле аңа ышанам иде складта, тулы мондый корал».
  
  
  -- Куркам, миңа туры киләчәк присоединить у сезгә һәм үз жалкое гәүдәсен, әгәр килер Перестов, -- диде Ко Фаль. «Мин түгел дип уйлыйм, чөнки минем җитәкчеләр хупласа, әгәр аның отправлю американца һәм рус бергә. Хәтта астында сезнең књзђтње, майор.
  
  
  Майор Миллиардоне iso барлык көчләрне саклап калырга тырыштым самообладание, һәм эму бу алдык.
  
  
  — Сез ышана түгел, теләсәгез өчен, сезне озатып йөрде карабинеры, конная полиция һәм полицейский оркестры? 'Ул чакта барысы да тәртиптә. Без отпразднуем безнең белән бергә. Тик бу барысы да. Без булдырабыз керергә неизведанные катакомбы берьюлы өчен урыннар, предназначенными туристлар өчен Санкт. Галиксте. Пойдем.'
  
  
  Бу нибары берничә минутах урнашкан нче размельчают, анда безне калды полицейская машина. Майор Миллиардоне үткәрде безнең mimmo тавы иске велосипед обломков к узкому входу.
  
  
  «Карта тышкы якта, — диде ул, — һәм минем баш». Ул нырнул, һәм без иярделәр. Кертеләләр киң колач алды, һәм фонарь шедшего алда майор күрсәтте сафларына угнанных машиналар, күпчелек өлеше разобранных өчен запас частьләр проданные бу воровских базарларда, әмма кайбер буенча бөтен аларда тагын да иде яхшы хәлдә.
  
  
  Майор шелл алда. Аның тышча чын күңелдән рәхмәт аларга, бик яхшы беләм дип чын күңелдән өчен минем идетт Перестов белән чехия пистолетом бу уң кулымда. Аның артыннан shell Ко Фол, ул несс америка автоматический пистолетын, кечкенә генә өлеш Вьетнам бу-кытай теле арсенал.
  
  
  — Әле ярты сәгать — маймычны майоры Миллиардоне. «Башта безгә бар нәрсә опасаться нче җәмгыяте гади барып, шуңа күрә, дуслар, сак булыгыз».
  
  
  Без бардык молча. Ун минут Миллиардоне включил диммер үз лампе китте һәм аннан акрынрак. — Хәзер, — диде ул, оборачиваясь, — без азрак бу двухстах ярдах нче җирләрне Конти. Аны тәкъдим итәм күрсәтергә, крайнюю атлама. Ул әйткән буенча-итальянски, ул шталь общепринятым телен безнең миссия. Италиянећ телендә әйтү благоразумие тора өч слогов: prudenza. Майор Миллиардоне әле кончил, ничек аркасында ике зарешеченных капка, рухнувших безнең алда һәм артта калды, безне, раздался казана һәм раскатистый стук билгеләнде. Шул ук вакытта безнең маленькое замкнутое пространство иде залито ослепляющим белым уты. — Мин уйлыйм, — ясалды баритон Пьеро, — дип дөрес аеруча моның өчен: ничек күселәр бу капкане.
  
  
  
  
  Башлыгы 8
  
  
  
  
  Безнең запертая бүлмәсе бу туннеле катакомб выглядела ничек декорация карата ниндидер җир асты сәхнәдә пыток. Һәр нәрсә иде төгәл, ничек бритва, әмма пространство анда иде черным һәм непроницаемым, ничек яма.
  
  
  Серро-коричневый таш һәм җир эшләре бара диварлар белән следами кызгылт-сары һәм кызыл. Куча украденных шина шарахался кебек, алтарь, астында нишей тирәсендә борынгы черегән сөякләрен. Бу почмагында янында тимер рәшәткә радиатора блестела бүлешә хромированная машина.
  
  
  Майор Миллиардоне ике тапкыр оглушительно ата буенча үз автоматического пистолеттан. Перестов, Co, Фаль һәм аның уворачивались нче рикошетящих пуль, алар оказывались бу тимер прутья.
  
  
  — Туктатырга, — дип боерды Перестов. «Алмаган булыр иде, сез искә төшерү, мин әле командую сезнең».
  
  
  Раздался тавышы сэра Хью белән насмешливым смехом инглиз сквайра.
  
  
  « Белән виртуозностью Стадса икеле лә, бу тән — бу чыганагы, безнең тавыш», — ехидно диде ул. «Иң делле без бик җайлы сидим офисында Ренцо, экрандагы өчен сезнең буенча замкнутому телевидение аша». Обескураженный майоры Миллиардоне убрал үз корал.
  
  
  — Берничә секундтан соң, — та, сэр Хью, — сезне обработают газ мгновенного гамәлләре башка ис тә кыска, ләкин нәтиҗәле эш-гамәлләре. Сез уснете, бу кешеләр дњртенчесенђ сезне бу артык матур биналар өчен, сорау алу, ул да булырга мөмкин күпкә ким күңелле.
  
  
  — Задержите сулышы, — дип боерды Перестов, әмма опоздал инде сполз бу пыльный пол. Бу соңгы, мин, дип искә төшерде керткәнче гына аңына килгән евгений узган санында Ренцо.
  
  
  Башта аны күрдем диварны, сплошь покрытую шелковыми гравюрами.
  
  
  Энди Уорхол һәм сурәтләрне Мэрилин Ро. Аны, кулга-бу галлюцинация, әлегә күрдем, таныш йөзләр, Ренцо, Стадса, сэра Хью һәм Пьеро, сидевших башка ахырында бүлмәләре, һәм янымда бәйле буенча рукам һәм ногам шулай ук җентекләп, аны ничек, майор Миллиардоне, Олег Перестов һәм Ко Фаль.
  
  
  — Сез дүрт неудачника, — дип мөрәҗәгать итте хат белән безгә, Пьеро, без барлык килде үзенә. «Шундый ук нелепые һәм жалкие кебек, үзе бер дөнья, ул, ничек сез күрәсең догадались, без җыенабыз җимерергә. Каты авыру һәм прогнившая цивилизация, ә сез иткәнсез ут сакчылары ee канализация — очевидный симптом аның слабости.
  
  
  «Бу соңгы бераз киңәшмә, — диде сэр Хью, — торган әлеге китап өчен генә түгел, безнең күңел ачулар. Веб-фаҗига Верельдейнде, величайшее булды инде кешелек тарихындагы кебек, без һич арттырмыйча игълан итте, — бу булмау тамашачы».
  
  
  «Үзе генә, әлбәттә, — дип аңлатты Ренцо, — дип чын агымы дөньяда түгел одноименном фильмда. Бу бөтенләй нелепо, хәтта минем снисходительным яктан. Әмма барысы да дњрт-тирәбездә — кешеләр, шоу-бизнес, һәм без берничә опечалены шул, без дә алабыз мөнәсәбәте белән аудитория».
  
  
  «Шуңа күрә, кайчан дүрт тирәсендә сезне, иң яхшы полиция хезмәткәрләре белән дөньякүләм исеме, ришвәт алганда тотылган безнең ловушку, — диде Стадс Мэллори белән, киң елмаеп, наливая үзенә дүрт бармак виски буенча хрустального графина, — без борчылган сез, безнең аудитория, пленныая аудитория. . Тавыш бирү tack.'
  
  
  Патологическая ихтыяҗ психопатов аудиториягә өлешендә иде слабостью белән шөгыльләнүче приводила к ih кыргызстандагы. Әмма ачыктан-ачык хәзер аны күргәнем булмаса да, яхшы чыгу тирәсендә бу очрашу. Минем аның иярченнәре иде кыенрак бәйле, ә обеим як-диван, сидели ике нык каравылчы якын алтынчы футов арту белән пистолетами наготове.
  
  
  Пьеро булырга тиеш, дип билгеләп үтте, дип мин размышляаю бу юнәлештә, чөнки диде. — Сезнең саклау, мистер Картер, — диде ул, — индонезийцы. Бәйле лояльностью, аны алырга була хисабына гына югары хезмәт хакы. Һәм бу соңгы разоблачения ярар, түгел шокируют, чөнки алар бөтенләй аңламый по-английски. Кытайлылардан да юк, мистер Ко, Фол. «Стреляйте безне, ул вакытта без умрем», — диде майор Миллиардоне. «Без беләбез, сезнең планы бар һәм башкалар, кем эго белә. Бәлки, алар преуспеют, анда без потерпели неудачу.
  
  
  — Мин алай дип уйлыйм, — диде Пьеро. «Генерал Мазератти залында астында өй арестом һәм тикшерү көтә. Мөгаен, бу-булачак хәрби трибунал. Әгәр сезнең тән булачак табылмаган аннары моннан, ничек охранники студиясе сезне застрелили максатларында үзеңне, без булдырабыз забить соңгы кадак бу крышку гроба... моннан Тыш, хәзер турында сүз бара безнең развлечении турында түгел, ә каршылаячак сезнең өстенлекләре. Аның попрошу сэра Хью башларга хикәя, чөнки планы, чыннан да, татарстанныкы эму».
  
  
  Сэр Хью наклонился алга элегантно одетый, идеал өчен, теләсә кайсы буенча директор урынбасары кастингу, любезного приветливого, әмма нәтиҗәле яңа инглиз бизнесмен.
  
  
  -- Биш ел элек, -- диде ул непринужденным, разговорным тоном, -- болар барысы да җиткән, үз апогея, аны кайчан осознал үз нервное торышы. Обморок, спутанная сүз, вакытлы аның отряды хәтер һәм моннан шундый. Әмма иде тагын да начаррак, бу һәвәслек кертергәме әйберләр астыннан контроль һәм њткђрњ беспорядок, кайчан аңа иде захвачен үзләренең тойгылары.
  
  
  Мин һәрвакыт тоймадым, чөнки миңа туры килә связываться белән наемной шлюхой әйтик, бер яки ике атнага; бердәнбер акыллы юл: бернинди холодных толп гына откровенные өскә һәм аска. Әмма аны отель вакыт-вакыт мөрәҗәгать итә, алар белән бераз грубо, шуңа күрә миңа түләргә туры килде бераз күбрәк. Әмма барысы да булды әле грубее, һәм бервакыт, тыныч төнлә аның диярлек нибары оторвал сиськи бу тупой суки. Миңа стоило кучу өчен акча юристлар, дуслар, кайбер министрлыкларда һәм шулай алга таба өчен кайтырга җае чыкмады тирәсендә моның. Кайчан бу тәмамланды, аны аңладым, бу миңа кирәк медицина ярдәме.
  
  
  К величайшей удаче дөньяда булганда, аның җибәрде һәм үзебез өчен докторы Унтенвейзера. Ул тапкан подходящие дарулар өчен идарә итү минем нервами һәм садистскими вспышками. Вакытында берничә сеанстан бу кушетке, ул заставил мине аңларга иң делле минем белән бара да, янәсе, һәм күп ненормального. Теләсә кайсы очракта да, булмаган булса, нәрсә белән каршындагы дөрес, аны дәвалауда түгел алмыйм алып барырга комфортную тормыш. Һәм ул тулысынча хаклы. Алдагы елларда бернинди явных кайбер күңелсезлекләр күбрәк иде, кала, ул кечкенә генә хата, кайчан несчастная кыз кала мертвой. Әмма аны возвысился дөньяда шулай итеп, барысы да сак заметено астында урындык.
  
  
  Әмма мин, минем кадерле докторы Унтенвейзер алмады пояснить, — диде сэр Хью шулай небрежно, ничек булыр турында сүз барды кожной сыпи, — дип миңа җитми минем элекке разрушительных удовольствий, һәм бу миңа кирәк нәрсә зур, нәрсә глобаль өчен бу алмаштырырга. Нәкъ менә шул вакытта сәхнәдә пәйда булды Ренцо, Стадс һәм Пьеро , нәкъ менә шундый тәртиптә. Ренцо?
  
  
  «У сэра Хью иде докторы Унтенвейзер бу эго шәхси клиникада, — диде Ренцо. Эго Һәм даны тиз распространилась бу информированных даирәләрендә бөтен ачык бассейн. Аның үзе страдал неудачным типом нервных расстройств, шулай ук җәфа чигә нче теге ук вспышек көч торган сэр Хью, дип уйлаган шундый куркыныч өчен үзенең имиджын. Минем очракта да иде бу малайлар. Һәм мизгелдә хилый яшүсмер белән зат херувима Боттичелли белдерде неблагодарность һәм үлә перитонита, аларга ул заразился аркасында разрыва турыдан-туры кишки, аны күрдем эго клиникасында Easeful Acres, ничек ял итү урыны, әлегә берничә эшлекле дуслар замяли бу эш. '
  
  
  Ул да әйткән белән явным равнодушием сумасшедшего.
  
  
  «Минем дусларым уверяли мине, дип докторы Унтенвейзер түгел шталь иде катышырга, алар берничә доза кокаина, алар вакыт-вакыт кирәк миңа, ничек һәм великому Шерлоку Холмсу, тормышка ашыру өчен минем иҗади сәләтләрен. Һәм бу өстәмә стимул минем өчен сарыф бу клиникасында. К минем великому удивлению, аны тапкан әлеге клиникада күренекле ясаучының буенча дөнья кино һәм сезнең соотечественника мистер Картер, Стадса Мэллори.
  
  
  — Мин карлыгач шунда өчен бераз ял выпивки, — бодро диде Стадс Мэллори. «Әллә өчен аның алкоголик, юк. Ләкин вакыт-вакыт, тапкыр яки ике елга бу чын сафсата гади выскальзывает тирәсендә минем rta. Аннары аны проделываю нинди дә булса уйнавы бик зур, һәм миңа янә туры килә дәвалау өчен кабат кайтырга җае чыкмады тирәсендә үзәге. Бу юлы аның отпраздновал үзенең соңгы «Оскар»; Алар! " - дип моны кире кайтуы Мэллори, әйтерсең, минем кайчандыр түгел иде. Аның китә бу Мексику, бу модалы публичный дом. Аның башлады sp виски, бу минем өчен барыбер түгел, дип эчәргә. Тик ул вакытка, ничек мин күчте текилу, аның пробовал, нинди-нинди трюклар белән четырьмя шундый шлюхами бер үк вакытта. Аның, шулай ук, программист өлкәсендә секска. Бу глупые мексиканың шлюхи түгел подчинялись минем приказам, һәм мин кулланды бер тирәли бу иске бритв җәһаләт ih тирәсендә үзен. Бер тирәсендә әлеге сук унесли бу каберен, ә икенчесе инде беркайчан да йөрер. Калганнары да бераз зыян күргән. Тик Мексикада сатып алып була теләсә нәрсә, шуңа күрә мин сатып алган һәм үзенә алиби. Шуңа да карамастан, минем хисе туа иде дип вакыт җитте янә полежать ял итәргә берничә артык прохладной арасында. Аның селл самолет бу Сассекс, анда барысы да җайга салынды воедино».
  
  
  — Бервакыт аны иде, анда булса, Африкада, — үз чиратында та, Пьеро, — под псевдонимом «Чарльз Стрэттон». Аны сайладым бу исем, чөнки шулай исеме атаклы генерал «Кечкенә большой палец». Аңа физик истощен миссия Үзәк Африкада. Иде бу зур уңыш булмаса да, бик имин. Ничек һәм минем дусларым, монда миндә бар, билгеле бер һәвәслек к экстравагантности. Керткәнче хәл иде урегулирована, байтак поразительных кешене гаилә ак фермерлар. Яңалыкларын беренче полосаларында турында пытках, көчләү, балалар, извлечении кишок, кайбер очракларда бала поедали ачыктан-ачык күзгә күренеп у ih ата-аналар. Аны иде, барыбер китте откровенные шунда, әгәр дә Берләшкән Милләтләр Оешмасы президентка, минем бу хакта, әмма күбрәк булсын өчен кушылырга шушы кечкенә төркемнәре белән чагыштырганда өчен уладить проблемалар».
  
  
  — Бу Пьеро, — проревел Стадс, — һәрвакыт ясый, дип тели.
  
  
  Пьеро елмая һәм сүзен дәвам итте: «вакыт-вакыт сэр Хью навещал үз клиникасында Easeful Acres тикшерү өчен бухгалтерлык китаплар, ел саен, кебек, ул лечится у докторы Унтенвейзера һәм мәгълүматны эзләү белән шөгыльләнүче ярдәм итә алыр иде эму бу эго почта бизнесявляется. Түгел, шантаж, ә гыйлем, әйтик, содомии күренекле волость чикләрендә дворян ярдәм итә алыр иде, эму белән яңа исеме, шулай түгелме?
  
  
  Сэр Хью тиз взломал минем тәхәллүсе, билгеле бөтен ih досье тагын ике тугандаш душ бу Ренцо һәм Стадсе һәм свел безне бергә. Бик тайно минем шәхси крыле сериясе өчен очрашулар китергән « проекты Агымы света» .
  
  
  «Әмма нәкъ менә Пьеро, чыннан да, бšтен воедино», — диде Стадс. «Тегүче тик синнән, Пьеро, без барыбыз да иде безупречном потрепаны кадәр синең керем, ә башкача булыр иде һәм булмады». — Әйтик мәсәлән, безнең күнекмәләр дополняли берсен берсен, — диде тыйнак кына Пьеро. «Без барыбыз да, аңлы рәвештә яки бессознательно, жаждали һөҗүм истеблишмент, ул причинил безгә авырту. Минем наказали булуы смеялись мәңгегә минем аркасында минем үсеше. Ренцо югалткан үзенең наследственное милек. Сэру Хью карамастан, аның даны да, байлыгы, барыбер туры килде терпеть берничә тонких насмешек аркасында эго түбән происхождения. Һәм алар лишились Стадса җиләк эго изобретательности башка видимого фикерләр яки акчалата түләү».
  
  
  «Бары тик берәү дә тирәбездә алмады отомстить, ничек ул отель», — задумчиво-диде Ренцо. «Безнең зур булмаган выходки булса да, техник яктан һәм являлись җинаятьләргә иде балалар забавой. Изге
  
  
  Георгий иде өчен әзер үтерү драконов, әмма шөгыльләнә, бары үтерү белән янаган мух . Хәзер без бергә булдырабыз ирешергә теләсә... ».
  
  
  «Студиясе Ренцо һәм аның репутацию сыйфатында кинодеятеля натолкнули мине бу идеяне хуплады, — диде Пьеро. «Безгә булышкан минем үз дипломатик элемтә, шулай ук халыкара эшлекле партнерлар сэра Хью, шулай ук техник күнекмәләр һәм абруе Стадса. Без җыйдык талаулар һәм њткђрелгђн атом-боеголовки өчен кирәкле җиһазлар белән тәэмин итү ih йөртүче, алар барысы да хөкүмәт бик теләп бирделәр безгә нигезендә сценарий фильмнар Ренцо турында яу. Бу алган вакытта, әмма бу хђл. Бердәнбер шик исходило нче пар сверхчувствительных гнусавый сезнең оештыру һәм сверхчувствительного башка мистера Картера, Клемму Андерсона, аның бетерергә туры килде.
  
  
  Бездә кичә пятницы. Без вчетвером булдык яхшы поужинать шәһәрдә, мөгаен, әлеге компания очаровательной дуслар мистера Картера, синьорины Кавур, һәм берничә башка щедрых күрсәтермен. Иртәгә Рэндзо, сэр Хью һәм аның җибәрәбез шәхси самолет Рэндзо шул әзерләнгән, без сыеныр урын бирњ. Нигезендә иң яхшы белгечләренә, ул защищено хәтта от иң куркыныч явым-төшем вакытында приготовленной безнең сугышчан. Өчен өстәмә куркынычсызлык бар убежищ тирән җир астында белән фильтрованным воздухом һәм барлык возможными барлык шартлар тудырылган. Бездә җитәрлек байлыкларын рәвешендә аларның матур алтын слитков алар аңа отправлял буенча Лугано хәбәрдар соңгы алтынчы ай . Бездә үз армиясе, состоящая буенча, мең кеше кебек ике каравылчы биредә. Аны, ышанам ки, сез барысы да шат белү, бу тарихны хәзер.
  
  
  Бу ревматизма Перестов плюнул на затлы келәм. Калганнары да җавап бирделәр.
  
  
  — Алай дисклар восторженная аудиториясе, бу аңа аның рассчитывал, — вздохнул сэр Хью. «Әмма мин өйрәндем яшәргә, үзләренең маленькими разочарованиями».
  
  
  "Ни өчен бу америка сволочь түгел летит чын күңелдән синең белән?" Ко Фол алмады сдержать үз мөгаен. « Мистер Мэллори кала тагын берничә сәгать өчен запрограммировать соңгы кассеты һәм нажать төймәгә компьютер», — диде Пьеро. «Тагын бер самолет әзер перевезти эго өчен ала ул кушылырга безгә куркынычсыз вакытта . Һәм карарга һәм тыңларга безнең маленькое чыгышы дәвамында теге ике көн, тагын кайчан эшли ала, радио һәм телевидение». Стадс Мэллори бер үз өченче аларга ныклы бер чђркђ. Ул пододвинул урындык алга, аның зәңгәр күзләрен генә выпучились кылган тиеш иде булачак. — Син миңа вәгъдә беренче корбанын, Пьеро, — диде ул. «Гафу итә беләләр өчен аеруча». Ул полез минутына һәм вытащил зур пычак чистарту өчен яшелчә. Ул ачты, аны һәм аннан чыкты длинное кривое лезвие.
  
  
  Аны ишеттем, ничек янымда участилось сулышы майор Миллиардоне, әмма ул хәтта моргнул.
  
  
  — Күрәсезме, бармы, — хмыкнул Пьеро. «Чөнки сез бар иде безнең өчен шундый неудовлетворительной аудитория, безгә туры киләчәк алырга сездән канәгатьләндерүгә нинди дә булса башка ысул белән».
  
  
  Стадс вскочил белән урындык һәм воткнул пычак шул Миллиардоне бераз түбәнрәк пупка. Майор зарычал, әмма гына. Булмау реакция сводило Стадса белән акыл нче ярости. Янә һәм янә ул вонзал пычак шул итальянского офицер. Әмма язмыш смилостивилась өстендә кеше иде, чөнки өченче яки дүртенче удар пришелся ир-атка бу складывать доллар, һәм окровавленное гәүдәсен соскользнуло миңа. — Бөтенләй неосторожно, Стадс, древности, — диде сэр Хью. — Мин аладыр дип уйлыйм, хәзер минем чират моның кытай джентльмена?
  
  
  Ул торып басты һәм минем янга килеп, к Ко Фалу, вытаскивая буенча жилета согнутую иглу осталары парусного эше. Бу дигђн сњз, һәм аны беркайчан да белђм, чөнки бу вакытта Ко Фол укусила капсуланы белән цианидом, аны барысы да бу вакытта прятал бу зубах, һәм үлә элек караганда, сэр Хью өлгергән соклану к аңа.
  
  
  «Сары обманщик». Сэр Хью надулся, ничек толстый мәктәп укучысы, ул да уйнарга мөмкин.
  
  
  — Ярар-ярар, — дип Пьеро. «Без алабыз гына љметлђнергђ алачакбыз менү өстендә жутким радикализмом һәм национализмом безнең дуслар Интерполның һәм.... Ренцо, уңышлар сиңа белән таныштырганнар.
  
  
  Аның ни-нәрсә белә идем әзерләү турында МГБ. Ничек һәм безнең уку AX, ул юнәлтелгән иде саклап калу секретов алдында зат пыток. Тик нәрсә булды бу төре безнең законга каршы кешеләр, ахыр чиктә иде дә артык гадәти чыршы пыткой, ничек самоцелью.
  
  
  Озын буйлы, усал һәм элегантный бу сшитом заказ костюме Ренцо ы белән урындык. Эго кеше тонкая, салкын елмаю, әйтерсең портреты элегантных ата-замана Торгызу, алар ул, дип раслый.
  
  
  — Рәхмәт, Пьеро, — диде ул. «Мин алам аерым ләззәт нче превращения бу блеющих гетеросексуальных типик бу хнычущее желе. Шулай итеп, начну аның белән эго пролетарских половых бизе бар. Буенча нагрудного кармана ул досталь, тар замшевые ножны, тирәсендә алар вылез юка хирургия скальпель.
  
  
  Ул инде иде чикләрендә досягаемости диване, кайчан Перестов закричал: «Мин разобью сиңа йомырка!» Ул рванулся алга скованными цепями аяк һәм нык һәм целеустремленно бәрде Рэндзо бу промежность.
  
  
  Рэндзо согнулся була нче больно һәм отшатнулся. Ул альпныћ аяклары һәм эго, сулышы нормализовалось, ул зашипел ике охранников.
  
  
  — Син заплатишь моның өчен, Рус. Иы заплатишь бу.
  
  
  Минем нык ашказаны, әмма мин отвернулся, кайчан Ренцо башлады эго резать. Перестов озак умирал, әмма выстоял. Иң азагында раздалось берничә стонов, әмма инде-һай, алар тәкъдим кеше. Бу иде невольные рефлексы расчлененного һәм измученного куска плоти, потерявшего өстеннән бөтен элемтә белән сознанием. Аның ненавидел барысы да нәрсә өчен чыгыш ясаган Олег Перестов, ләкин шул вакытта аны, өметләнгәнен, дип совершу кимендә лаеклы исход.
  
  
  — Ә хәзер син, Картер, — диде Пьеро. Әмма ул откинулся бу спинку урындык һәм күбрәк кузгалмый. «Минемчә, барысы да сез күргән хәлләр белән тагын дусларым, булачак артык җиңел сезнең өчен, Картер. Мин уйлыйм... Ул күтәрде маленькую кулын үз артык балалар расчесанной козлиной бородке белән выражением тирәнтен сосредоточенности.
  
  
  «Гадәти кеше үтерү кебек тоела артык вульгарным безнең өчен зур шоу», — диде ул.
  
  
  — Ягъни, бу Розане балалар? — дип аны, делая фараз. Аның отель бәйләргә воедино кайбер разрозненные җепләре үләр алдыннан.
  
  
  "Син угадал?" — вежливое дип сорады карлик. — Әйе, нәкъ шулай ук, аны ничек обыскивал марлон бүлмә, кайчан син болай менделәр юкка чыга, ягъни беренче иртәсе. Аның кеше, ул ярата легкую атлетику, һәм минем үсеш бар, билгеле бер өстенлекләр . Миңа итте аерым хезмәт проскользнуть түбә аша отель, спуститься на балкон һәм ике тапкыр пробраться сиздермичә белән урамнар. Ярлы Розанна, ул әле тиресен төре, дип эшли безнең мәнфәгатьләрендә. Әмма бездә күп дәлилләр аның белән бәйле полковник Норденом, шулай булгач, миңа туры килде, аны урып-җыясы. Кызганычка каршы. Ул булыр иде матур служанкой безнең яңа йорт.
  
  
  — Ул доверяла сиңа, — диде мин.
  
  
  «Һәр сәясәтче тиеш разочаровать берничә сайлаучы файдасына артык югары сәясәт», — диде Пьеро белән сабырлык сумасшедшего, пытающегося навязать үз логика җитди неверующему .
  
  
  «Хәзер барысы да риза булуы белән иң зур проблема дөньяда — бу перенаселение. "World End" ярдәм итәчәк, әлеге проблеманы хәл. Һәм нинди генә раса безнең туды тирәсендә моның, безнең эш — доминировать, аның өстендә».
  
  
  Ул елмаеп куйды. — Тик мин опоздаю безнең кичке аш. Син, Картер, укымасаң, бердәнбер әгъзасы, безнең глобаль аудитория, кем белер максаты-безнең шоу». Ул засмеялся. — Шулай булгач, мин хәтта прикоснусь сиңа. Без отвезем сезне кире катакомбы, кире шул ук запертое урын. Анда калдырабыз, сезнең белән ручкой һәм бумагой өчен күзәнәккә үзләренең соңгы истәлекләр, кайчан дөнья взрывается очында, һәм сез умираете ачлыктан һәм жажды. Минем ирония шул, дип ышанам чара булачак сакланган; хикәя турында архитекторах бу вакыйганы: сэре Хью, Ренцо, Стадсе миңа. Аша берничә йөз ел эчендә бу язмалар булачак табылмаган белән бергә сезнең костями һәм костями раннехристианских мучеников. Ул хлопал ханын кунак йортына урнаштыр, - диде, нидер азиатском телендә ул алмадым берьюлы разобрать. Одина тирәсендә охранников нык бәрде мине буенча баш, һәм ул аңын элек караганда алмас сопротивляться.
  
  
  Аны кайчан килде үзенә, ул янә назар үзенең зарешеченной катакомбной цифрлы камералар. Пьеро калдырды прожектор включенным, предоставив миңа кечкенә столик, берничә шариковых ручек һәм якын дюжины блокнотов. Тавыш бирү һәм барысы: яңа җиһазлар, куча украденных шиналар, машиналар иске, бик иске сөякләр һәм аның. Аны алыр иде облажаться, әгәр записал восторженные сүзенә Пьеро, әмма, бәлки, аны алыр иде ясарга нидер әле бумагой.
  
  
  Ләкин нәрсә? Тоту крысу, привязать аңа бумажку, ә аннары œзеžнђн? Тик кем, тегүче тик синнән, вакытында заметит бу хәбәр? Аның расстроился үз беспомощности. Түгел шул очрак, ул дип атарга мөмкин булыр иде типичным өчен Ника Картера. Сыйфатында өстәмә оскорбления алар калдырган миңа минем Люгер, минем стилет, минем газ бомбу һәм содержимое барлык минем карманов.
  
  
  Минем пычак бар иде напильник, әмма ул берни дә давал. Бу булыр иде, барыбер бу взламывать сейфы банкы «Чейз Манхэттен» ярдәмендә пычак өчен эшләнелә хатлар, гади упражнение бу беспомощности.
  
  
  Аны та фикер йөртә даирәләре әлегә минем сәгатьләре отсчитывали сәгатьләре, ничек минут, һәм мин алмады табарга чишү. Иде утро шимбә, аннары төнге дремоты һәм мгновений тупика. Пьеро, Ренцо, һәм сэр Хью инде булырга тиеш һавада, направляясь карата үз уютному һәм далекому укрытию . Кайдадыр мәңгегә минем Стадс Мэллори вносил соңгы штрихи үз компьютерное программирование. Алга таба да Вашингтонда Хоук запугивал кайбер невинных хезмәткәрләре, сипкелле өлкән офицерлар, барысы да тәртиптә булачак, чөнки Нигы Картер өстендә эшли бу күренешләр белән һәм ышана идем, бу шулай.
  
  
  Кайдадыр көнбатыш ахырында туннеля послышался тавышны. Күселәр? Вак воришки, алар килде спрятать монда тагын да күбрәк үз чыгару? Хәтта полиция обрадывала иде минем, хәтта, әгәр аларның иде боерык бу Джерри Карра.
  
  
  «Смейся, син, картинадагы». Бу иде насмешливый тавышы Хаймана, производивший тәэсир зур җиңеләйтү.
  
  
  — Тровато , без таптык аны, — раздался тавышы, ул ничек мин аны помнил, принадлежал лейтенант Жисмонди, майор ярдәмчесенә Миллиардоне. — Ә кайда калганнары? «Сиңа кирәк резак». Аның инде отдавал боерыклар югалтмыйча, күбрәк вакыт.
  
  
  — Сержант Фацио, — ишетә, аның җавап Жисмонди. «Аварийную горелку».
  
  
  Изгеләндерү Ренцо аерылмас тышкы якта минем камералар кромешную тьму, әмма аны күргәч, Хаймана һәм яшь старшины-инженер, кайчан алар килделәр, к решеткам. Аннары аны күрдем слабую вспышку горелки, разрезающую металл, ничек мае. Мин, спотыкаясь, вылез аша отверстия һәм булып чыкты бу объятиях Хаймана.
  
  
  — Бездә кимрәк, кырык сигез сәгатьтән, — диде мин. — Мин расскажу сиңа барысы да юлда. Әй, исәнмесез...»
  
  
  Бу дородному Гилкристу, появившемуся янында лейтенант Жисмонди.
  
  
  — Ял көннәрендә буенча, шимбә, — проворчал ул. «Мин соглашался, кайчан гамәленә бу эшне. Тик яшь Хайман захватил мине, мин тиеш дип танырга, кайбер техник аспектлары мине кызыксындырмый. Нәрсә ул әйтә, компьютер контрольдә тота, бөтен арсенал... "
  
  
  — Заткнись һәм слушай, — рявкнул мин. «Ягъни, мин әйтергә телим, бәлки кызыксындыру сезне күбрәк. Һәм син, Гилкрист аласың булырга, безнең бердәнбер чыгар шушыннан.
  
  
  Подгоняя безне, тизрәк аның турында сөйләде, аларга үз тарихын, шулай сөйләделәр алар миңа үз. Минем планы иде, билгеле, тик ih тњбђндђгечђ иде: схватить әлеге компаниягә, ЦРУ , Генерал Мазератти һәм бөтен эго отряды коммандос булганнар белән бергә Джерри Карром, Беном Карпентером һәм Ником Картером. Аның иде бу фаразларга. Тик ни алмадым һәм фаразларга, дип алмады ышанырга, шулай ук, бу нәрсәләр Хайман уйладым турында минем транзисторном трекере, ә аннары инанды Жисмонди. Шул рәвешле, алар действовали гына түгел, рәсми да янђ законсыз рђвештђ, кайчан подключили отряды коммандос өчен кушылырга Гилкристу һәм выследить мине. Машина дип, алар шулай ук иң нче, алар безгә бармы картасы склад. Жисмонди откорректировал карта, исцарапанные майор Миллиардоне. Аларга булмады, хәтта якын подобраться баш к входу территориясенә, ул хәзер яхшы ябык парнями "белән икесе дә ахырына Дөнья" , әмма алар сайлаган башка, окольный маршрут.
  
  
  — Ләкин без барыбыз да шул ук хәл, — аңламадым, аны үзенең хикәя. — Сез сөйләгез, алар да допустят коммандос к тикшерү. Беркем дә тирәбездә алмый прорваться аша хөкүмәт аппараты, ул Пьеро калдырды безгә сыйфатында блокадасында. Хәтта әгәр дә без керде, булса да табып булыр иде башканы чиста офисында һәм шундый ук буш склад. Һәм аларда шактый хосусый армия өчен тулысынча раздавить безнең керткәнче бездә барлыкка киләчәк шанс взломать пол һәм чыгарырга бөтен арсенал өстенә чыга. Алар һәрвакыт әйтә алалар аттылар безгә, чөнки без уничтожали ih шәхси милкенә».
  
  
  'Безнең оешма әле дә бар, — диде лейтенант Жисмонди. «Мин элемтә, ничек генерал белән Мазератти да, полковник Норденом, ул һаман көтә высылки. Алар башларга әзер воздушную атакага, кирәк икән, һәм сезнеңчә рассказа аны, аңладым, бу-кирәк хәзер».
  
  
  — Бернинди да инде, — диде мин. — Артык зур югалтулар, кайчан бу њткђрелгђн атом-боеголовки шулай якын бер-берсенә карата бер-берсенә. Аны үзем дә алам тәэмин итү саф шартлау булды, булсын да боза расписаниесе "World End", тик крайнем очракта. Минем әле бар картасының рукаве.
  
  
  — Яхшырак булыр иде туз, мистер Картер, — дип горечью диде Жисмонди.
  
  
  — Тик, бу хатын-кыз, — диде мин.
  
  
  
  
  Республика башлыгы 9
  
  
  
  
  Шунда ук аннан полудня ул, шулай ук, шимбә выбритый һәм ким потрепанный Бен Карпентер сидел янында Камиллой Кавур на заднем сиденье аның «роллс-ройса». Матур машина мчалась к остаханәсендә Лоренцо Конти. Бу стоило иде миңа зур көч, ләкин без иде анда...
  
  
  «Никадәр сезгә билгеле булганча, ул өлеше банда, — возразил Хайман. «Без беләбез, ул иде пациенткой ул клиникалар, колыбели моның ужаса».
  
  
  — Тик һәм йөзләгән башка да, — диде мин. «Ул түгел иде, анда бу вакытта. Һәм беркем турында искәртте, анда килгәч, алар хвастались кабинетында Ренцо. Аларда түгел иде, сәбәпләрен тотарга, аны хезмәттәшлек сер итеп саклый, чөнки алар считали, без барыбер тырышачакбыз мертвы. Минем идея бар, Хайман, һәм, әй-ходайга, без тиеш nah ухватиться. Чөнки болар барысы да диярлек, бездә калды.
  
  
  — Яхшы, — недовольно килеште ул.
  
  
  — Барыннан да элек, — диде мин, икътисадның күп тармаклары буенча хезмәттәшлек үз исемлеге өстенлекле, — инаныгыз Мэллори анда. Бу-бик мөһим. Бердәнбер ысулы туктатырга бу үзгәртергә эго программасына, һәм бердәнбер, кем моны эшли ала ул, — бу Гилкрист.
  
  
  'Мөмкинме?' - Коренастый кыз бала возмущенно фыркнул. — Уттагы миңа компьютер, Картер, һәм мин көчемнән аның белән барысы да, теләсә нәрсә. Уеннан елгасында Суонси кадәр приготовлений соуза меньер һәм бомбардировки Гуама. Нәрсә эшли ала бу тролль буенча Техас Мэллори, Гилкрист эшли ала ике тапкыр.
  
  
  — Яхшы, — диде мин. «Хайман, позвони Камилле Кавур бу Le Superbe. Артык ихтималы зур кешеләр өчен стойкой таныйлар минем тавыш кебек тавышы Джерри Карра. Әйтегез әле, әй, ни өчен реклама һәм үстерү "World End" ee катнашырга чакыралар ачу тантанасында яңа заправочной станциясе. Аның гонорар тәшкил итәчәк 100 000 лир. Гилкрист һәм аны көтеп калабыз һәм аны анда. Ул чакта аны, возьмусь өчен эш. Әгәр син түгел, тупас сүзләрне дә ишетә алмыйсың мине, егерме дүрт сәгать аласың ташларга үз бомба да төшмәде.
  
  
  Ул кивнул, әле недовольный.
  
  
  — У нах бар керү студиясенә, — диде мин. «Беркем дә анда тыш Стадса Мэллори, белми минем роле, ничек Бена Карпентера, ә ул, мәгълүм булуы подбирает сукбай бездельников һәм скручивает ih зур булмаган рулон яки нәрсә бу үзенчә. Ничек гына без окажемся студиясендә, без эшләрбез, һәм бу, һәм, мин ышанам, телђктђшлегендђ ђзерлђнде Камиллы » .
  
  
  -- Сез уйлыйсыз, -- диде лейтенант Жисмонди белән циничной ухмылкой, -- дип, синьорина Кавур шулай ярата үз өстенә алырга роле спасительницы гына, чөнки вакыт-вакыт дә уяна өчен хәйрия балах?
  
  
  «Юк, ләкин, минемчә, бездә Камиллы бар, берничә артык шәхси мотивлар өчен эштә саклау моннан тыш, без барлыгы называем дөнья. Әгәр аның ягышмаса, аның мертвец.
  
  
  — Ачыктан-ачык, мин, — дип Гилкрист. — Әмма аны отель иде күрергә куртка Мэллори. Әгәр бу скупое хөкүмәте бирәчәк миңа гына бишенче өлеше эго бюджеты... әмма, бәлки, бу изменит ih фикерләр».
  
  
  Камилла клюнула бу приманку, аны протянул әй, Хайман. Әмма иде унбиш рискованных мизгеле бу заправке керткәнче ул риза булган икенче өлешенә минем планы.
  
  
  Башта критическое һәм нелестное карау минем кыяфәтендәге бу образе Бена Карпентера керткәнче ул хәтта признала, дип белә мине. Аннары без сарыф иткән тагын бераз вакыт аны бәя минем быелгы барлыкка килү залында.
  
  
  «Бродяга», — диде ул. — Ләкин сиңа әле дә бар дисклар, көчле мужественность белән шөгыльләнүче миңа ошый, Джерри, Бен! Бәлки, аның турында уйлыйм башка исемендәге..."
  
  
  — Нигы Картер, — диде мин. — Бу минем чын исеме. Һәм сиңа яхшырак моны белергә тиеш » .
  
  
  "Әмма мин ишеткәне турында сезне," - диде ул. Аның күзләре подозрительно сузились. «Сезнең турында йөри шактый күп вакыйганы. Һәм, музейдагы булуына, дип тђ ишеттем дуслардан, алар бигүк яхшы».
  
  
  Шуңа күрә иде бу уен «барысы да яки берни дә». Аны уйнадым аның белән ачык бирде әй кыскача доклад хәлләр турында. Хема булса, безгә иде Камилла, ул чыннан да түгел иде глупой. Аннары минем аңлатма бирегез, ул вакыт-вакыт, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк.мәсьәләләр каралды.
  
  
  — Мин сиңа ышанмыйм, — диде ул, кайчан аны тәмамлый.
  
  
  «Беркем дә шулкадәр сумасшедший өчен, баш тартырга зур фильм минем белән баш рольдә аркасында мондый безумного һәм дикого планы».
  
  
  Нәкъ менә дисклар, резкость, аның җаваплы, аңа аны өметләнгәнен өчен аны куйды, үзенең киләчәге булса, бәлки, бөтен кешелекнең. Шуңа күрә аның настаивал алга таба.
  
  
  — Мин дә көтмәгән идем, дип, син миңа поверишь, Камилла, — диде мин. Аны хуплады һәм бу взглядом, ул, ничек ул өметләнгәнен, вернет матур истәлекләр турында узган временах бергә. — Мин гади үтенәм бирергә миңа шанс дәлилләргә килгәндә, мин, сезгә әйтәм, — дөрес. Әгәр сез әле миңа түгел, верите аласыз тапшырырга мине итальян хакимиятенә, һәм сез алачаксыз киң рекламага шул италия газеталарда. Күбрәк һәм яхшырак булыр иде бу очракта, ачу, яңа заправочной» станциясе. «Ренцо, күрсәткечләрне тикшереп тору башкалар башкарды, мине йолдыз белән, — диде ул. «Шулай итеп, хәзер сез сорагыз мине предать эго нәрсә кебек тоела миңа чиста фантазией». Бу вакытка башлагач спорить, җинаять улажено артык яртылаш.
  
  
  Аны дип сорады. — "Бу фантазией? — Үтерү Розаны? Барлык нәрсә аның телим, моның өчен сез бар иде вакытта противостояния арасында Стадсом Мэллори һәм минем. Моның өчен сезгә туры китерергә минем Гилкриста территориясенә".
  
  
  — Ни өчен нәкъ менә ул? Ул уступила бөтен мөгаен. Тик, мөгаен, бу иде әле.
  
  
  — Бүгенге инженерлар гений, ничек Стадс, — диде мин. «Бәлки, бердәнбер кеше ул, способный китергән зыянны сезнең товарищами ».
  
  
  Гилкрист чыгыш ясады алга белән оттенком удовольствия кеше нче минем лестного тасвирлау. Үзенең иске коричневом костюме ул выглядел буларак, бүре, пытающийся улыбнуться.
  
  
  «Өстендә, нинди фильмом ул эшләгән?» — диде Камилла. Әмма ул инде опередила безне үзенең «Роллсе», һәм властным жестом куллары подал билгесе шоферга ачарга безгә көне.
  
  
  — Булмаган бөтен ысуллар белән эшли, пленка, — диде мин.
  
  
  — Иң яхшы шулар тирәсендә, — диде Камилла. "Альберто, бу студиясенә..."
  
  
  Без килдек шунда. Бернинди кыенлык та, капка төбендә. «Роллс» мчался буенча гладкой тихой юлда к административному бинасы, анда швейцары спотыкались тагын бер хакында башка булсын ачарга безгә көне-впустить безне. Белән Камиллой безнең компания бу юллары ачыла. — Әйе, синьорина Кавур. әлбәттә, синьорина Кавур. Бу бик җиңел.
  
  
  Ул-дип сорадым Мэллори бу стойке теркәү һәм әй, әйттеләр, дип белдерде ул үзенең шәхси кабинетында компьютерном үзәгендә янында үкенеч танылган склады. Ничек инде мин, - диде әй, элегрәк, ул президентка да чыгышларны игълан итђргђ чыккан һәм алга таба.
  
  
  «Без телибез удивить Стадса», — диде ул, раскрыв үз знаменитую дөньяга улыбку. "Минем дусларым һәм мин.'
  
  
  Бер өлеше минем фаразлар заключалась шул, дип хезмәткәрләре студийного комплексы булачак гадиләре хезмәткәрләре дә булган бернинди катышы да юк «проекты Агымы света» . Ныклы егетләр тирәсендә куркынычсызлык хезмәте концентрировались у төп капка янында алу.
  
  
  Музейдагы улыбке, аны ул алды ревматизма, аңа хаклы. Барысы да ышанабыз, Стадсу Мэллори бик бәхетле шундый очаровательным булдыру, ничек Камилла Кавур.
  
  
  Аның белән сөйләштем Камиллой тиз һәм тыныч кына, әлегә без бардык буенча крытому проходу, соединяющему биналар. Гилкрист иде адым артта калды безне. Аны кабатлый, инструкция, алар давал әй янә һәм янә «роллс-ройсе».
  
  
  — Рөхсәт итегез, миңа керергә беренче, — диде мин. Ревматизма Стадса бирәчәк сезгә беренче подсказку. Әгәр ул белер, минем, хәтта, әгәр күрә вакытында миңа гына Джерри Карра, сез полициягә шалтырата. Әгәр дә ул булачак потрясен, күреп, мине анда исән, ул чакта сезгә туры килә дип танырга, чөнки мин дөреслекне әйткән.
  
  
  — Әйе, Әйе, — нетерпеливо диде ул. — Син инде шактый сөйләде миңа. Аны күбрәк түгел бала. Тик оттенком балалар уйнавы ул өстәде: «Мин алам белергә, кем, син иң делле, соңрак... үзенчә теләгәнчә сарыф иткән».
  
  
  Сонный, ир-соры униформе күтәрде глаза от үз урындык каршында техцентр. Ул белә Камиллу һәм умудрился улыбнуться түгел, вставая белән үз сгорбленного нигезләмәне.
  
  
  — Без пойдем к мистеру Мэллори, — диде Камилла.
  
  
  — Сез таба аласыз эго бу санында 19, синьорина, — диде ул.
  
  
  Аның заставил Камиллу постучать бу ишек һәм сорауларга җавап бирергә рычание Стадса: « Кем анда?»
  
  
  — Камилла, кадерлем, — диде Камилла белән отвратительной застенчивостью. «Буенча тамакны эшендә, әмма беркайчан да артык мәшгуль синең өчен». Стадс әйткән тавышы кебек иде расстегивая молнию. «Входи, детка».
  
  
  Ә нах аны, керде эченә калдырып, артыннан ишекне настежь ачык.
  
  
  «Нигы Картер», — диде ул шундый изумлением, нинди алмады алдына безне бер режиссер. "Нинди черта син монда нишлисең."
  
  
  Эго уң кулым потянулась к кнопке өстәлдә, ә левая потянулась к ящику.
  
  
  Аны, бүлмә аша узды, элек белән чагыштырганда, ике кулына эләккәч, бу максат, бигрәк тә эго левая белән шөгыльләнүче иде дюйм пистолеттан.
  
  
  Хәер, Стадс иде эре һәм мускулистым, ул шулай ук иде быстр аягында. Шул вакытта, ул миңа кирәк булган өчен выдернуть провод сигнализация һәм захлопнуть тартма, бирде аңа шактый вакыт өчен тулысынча опомниться. Камилла һәм Гилкрист да керде. Гилкрист захлопнул артыннан ишек һәм запер аның өчен түгел та йөртеп яңа килүчеләр.
  
  
  Уң Стадс схватил венеция пресс-папье, радужный шар зурлыгында белән бейсбольный туп. Аны тиз прыгнул алга, поймав эго удар плечом. Аның уперся һәр эму тормышында һәм тойдым, ничек ул погрузился барлык бу артык майлары, шулар аркасында эго, кайчандыр көчле гәүдәсен обвисло. Аның ясаган икенче кулын эму бу пах. Хәл требовала быстрых, тихих һәм беспощадных гамәлләр. Минем Люгер обезвредил булыр иде, бөтен бер армия сафларына алдылар, тик алар белән Стадсом бу миңа да вакыт кирәк булды. Эго көч китте ун ел элек, һәм нах гына калды юка катламы лака.
  
  
  Ул царапал күзләре белән миңа, тик аның инде обеими куллары белән тотты эго өчен тамакны, зур һәм указательным пальцами бу ноктасында басым. Эго опустились руки, хәтта үз эшен. Минем иде гына ике тонкие царапины күрсәтер өчен, мин дрался. Минем кайчагында артыграк иде җәрәхәтләрдән парикмахерской.
  
  
  Аның нажал ривненской шулкадәр өчен өзәргә эго берничә минут кадерле. Аның стянул белән эго була юка ремень буенча крокодиловой тире һәм нык бәйләде запястья. Камилла хихикнула башлагач, аның ыштан йоклый, показывая, ул кеше, ул ненавидит түбән эчке кием. Аның развязал үз галстукны өчен бәйләргә эго лодыжки.
  
  
  Гилкрист неторопливо прогуливался буенча бүлмәдә хәзер, кайчан көрәш тәмамланды, укып барысы да компьютер мониторлар стеналарында шатланып бала зоопаркта.
  
  
  Кайчан Стадс килде үзенә, ул посмотрел на мине төре обезвреженной кобры.
  
  
  — Сезгә кирәк, сорауларга җавап бирергә берничә сорау, Стадс, — диде мин, — иң элек, без нәрсә хәл итәрбез, дип, сезнең белән эшләргә. Ә хәзер аңа задаю мәсьәләләре. «Сез шундый көчле, Джерри, Нигы, Бән». Камилла подошла миңа вплотную өчен белдерү соклануларын.
  
  
  Иде бу минем шәхси проклятая хата. Барысы да минем игътибар иде сосредоточено бу Стадсе мизгелдә ул достала «Люгер» иң минем кобуры кылды эго к противоположной стоны. Ул отщелкнула предохранитель белән мастерством, ул алган парда спагетти-вестернов, һәм дә дрожа, сделала баш мие миннән к Гилкристу һәм киресенчә .
  
  
  — Икесе дә встаньте дивар янында ул, — диде ул. «Заложить куллар өчен башын. Хәзер сорауларга, педагогик хезмәткәрләргә вакансияләр юк Камилла Кавур».
  
  
  — Әйбәт әйтелгән, — подбодрил аның Стадс. — Мин белми идем, - дип син түгел сговоре алар белән. Безнең вакыт калды. Аны инде барлык запрограммировал, һәм беренче кнопка бирү нажата».
  
  
  «Минем дә бар, берничә сорау сезгә, кадерле Стадс », — диде Камилла түгел делая безгә адым өчен œзеžнђн эго, аның матур йөзе иде омрачено хмурым взглядом.
  
  
  Аның обдумывал идеясен эшләргә сикерү аның ягына. Аны иде калырга түбәнрәк линия ут, әмма тавыш ату һаман иде означать катастрофу, икеләтә катастрофу хәзер, кайчан Стадс китерде инде үзенең машина алу барышына.
  
  
  — Ул вакытта « сөйлә әй үз планы, Стадс - сезнең грандиоз буенча предприятие уничтожению бөтен дөнья притворяясь, сез снимаете кино».
  
  
  Стадс дип, әле уверенный үз навязчивые идеяләр.
  
  
  « Җеп дөньяны реаль, Камми , җаным», — диде ул. — Әмма финал — бары тик тавыш бирү өчен шундый идиотов. Ул ясаган неловкое хәрәкәт бөтен телом ягына Гилкриста һәм мине. «Самолет әзер доставить сезне һәм мине Вара Леноевики, островок к северу нче фиджи теле, анда безне көтә безнең үз дөньясы. Пьеро, Ренцо, һәм сэр Хью инде полпути. Нче Рифмы кадәр Калькутты. Буенча Калькутты бу Нанди, ә аннан соңгы сикерүне шунда.
  
  
  "Бу кино?" — диде Камилла. Барлык тыш, мондый сумасшедшего, ничек Стадс, алыр ишетергә гнев аның голосе.
  
  
  «Тегүче тик синнән юк, детка. Moda Loe Lenoeviki син укымасаң, чыннан да королева, — диде Стадс. «Күбрәк кинозвездой. Королева бөтен дөнья, дип кала безгә. Без үзгәртү кирәк, моның дөньясы. Пьеро, Ренцо, сэр Хью, сез һәм мин.
  
  
  «Рәхмәт, Стадс», — диде Камилла. «Мин уйнаган шлюху элек, үз тормышы. Кирәк күп көч булырга кинозвездой, һәм мин яратам калырга шундый».
  
  
  Белән безупречной төгәллек ул выстрелила аңа ачылган иде уртасына эго киң лба. Морщины флагы рөхсәт үтәү күтәрелделәр сәламләп, пулю, һәм анда ул керде, расцвела роза. Аннары ул аћын.
  
  
  Гилкрист инде двинулся бу тавыш ату, һәм мин последовал артыннан.
  
  
  «Нажми бу ике өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы үзәк панельләр, Картер», — диде ул, указывая ике кызыл өчен элемтә чарасы урнаштырырга бурычлы, ничек иске инструктор янгын сүндерү буенча. Мин әйтәм, бу, ул инде щелкал переключателями һәм рычагами. — Бер-фатиха, калдырды безгә бу Мэллори, — диде ул. «Восьмисантиметровый стальной экран арасындагы бу компьютер үзәге һәм калган бинаның бер өлеше».
  
  
  Беркем дә тирәбездә түгел обращал игътибарны Камиллу, әлегә Гилкрист түгел инанды безнең иминлек.
  
  
  "Карагыз әле бу", - диде ул, щелкая соңгы выключателем мәктәп жестом. "Бу безгә чыгу..." ул близоруко взглянул бу маленькую панель "... һәрхәлдә , кырык сигез сәгать."
  
  
  Ул чакта бу юк иде, шактый җиңел. Бары бераз компьютер технологияләре, әмма бу эш Гилкриста.
  
  
  Аны төшергән трубку белән урындык, Стадса һәм шалтыратып Хайману һәм Жисмонди телефоны аша 911.
  
  
  — Хәзер гамәлдә була, — диде мин. «Возьмите үзе белән отряды коммандос. Без яулады компьютер үзәге, һәм минем уйлавымча, җыештыручы апа минем гадәти ял армия выяснила, дип бара, һәм хәзер эшли. Стадс Мэллори диярлек мәет.
  
  
  Камилла килде, үз аңы һәм сидела янымда, җылы һәм дрожащая.
  
  
  «Ярамаганлыгын аларга, мин застрелила аның өчен якларга үз намусын һәм репутацию», — диде ул, әйтерсең, омелой бу төре бу.
  
  
  «Безгә бер суды бу илдә түгел бирәчәк миңа берни тыш, медаль».
  
  
  Ул бераз надулась, чөнки бездә белән Гилкристом чак җитте узган нах вакыт безнең попытках программасын туктатырга да Стадса. Әмма күбрәк өчен, факт, ни бар дөнья әле мөмкинлеге булачак полюбоваться эре планда Камиллы Кавур, победило.
  
  
  Аның идем гади прошил баш компьютер выстрелами пистолет, әмма өчен Гилкриста ул барыбер, дип, тасма кисү Мону Лизу өчен починить диварны өчен анда.
  
  
  — Бу әйберләр бесценны, — пробормотал ул. «Чөнки сез үтерергә кемнедер пычак һәм вилкой, без возвращаемся вакытка, без чыршы куллары белән, шулай түгелме? О боже, юк. Бу булырга тиеш түгел разрушено.
  
  
  Минем багаже җитәрлек иде техник белем өчен кайгыртырга артык тупас гамәлләрендә кебек тукталышы һәм реверсирование шиналар, настроенных һәм рассчитанных өчен төп эш-гамәлләре.
  
  
  Гилкрист шөгыльләнә артык тонкими проблемалар кебек эзләү самолет һәм хәрби техника, инде направлявшихся кырында брани. Ул үскән ih берничә элек күбрәк иде нинди төш шартлау булды. Ул запрограммировал ih оча ђйлђнђ буенча, әлегә, НАТО һәм башка көч алдылар булыр иде, артыгын да ачыкларга сәләтле ih һәм чыгарырга җыю.
  
  
  Өстәл телефон шалтыратып ун тапкыр керткәнче аңа җавап бирде. Бу иде Хайман. Ул сөргендә административ бинасында белән бергә Жисмонди гына дип реабилитированными полковник Норденом һәм генералы Мазератти.
  
  
  «Барысы да үз эшен эшләде нәкъ шулай, ничек син, - диде, Картер, — дип мактап туялмый диде Хайман. «Кайчан кораллы көчләр Ренцо аңладык, - дип техник бина заперто, алар уползли, ничек номеры крыс. Без обыскали склады һәм тапкан спрятанные сугыш кирәк-яраклары алынган. Кайбер тирәсендә алар инде чыгуы бу ленточные конвейеры өчен загрузки бу дистанцион рәвештә управляемые транспорт чаралары».
  
  
  «Ала аласыз теләсә нинди бүләкне, аны тәкъдим итә ала минем яклар», — вмешался генерал Мазератти.
  
  
  АХ, алай уйлый, генерал, — диде мин. «Хәзер миңа кирәк срочном иң тиз америка транспорт чарасы үткәргән ала доставить мине биредән бу Калькутту. Аннан бу Нанди, ә аннан самолет азрак ала торган доставить мине кечкенә генә утрау дип аталган Вера Леноевики. Минем анда тагын бар незаконченные дела.
  
  
  "Әйә аның да неоконченное эш Нигы?" — диде Камилла.
  
  
  "Син, кадерлем, незаконченное ләззәт," - диде мин. «Кызганычка каршы, моның белән туры киләчәк бераз подождать».
  
  
  Ул выглядела мрачной, әлегә мин түгел соединил аның белән Хайманом, ул хәбәр иткәнчә, әй, күпме фотографлар көтә капкасы каршында. Без Гилкристом җыелган чыгарга аша кара барышы.
  
  
  
  
  Башлыгы 10
  
  
  
  
  Аның спал зур өлеш юллары, самолетта түгел иде стюардесс кебек Розаны.
  
  
  Мин түгел спал, аның сидел өчен шифрующим телексом бу задней өлешендә зур самолеты телефонына, спорить һәм обменивался мәгълүмат белән Хоуком.
  
  
  Миңа бары бәхет елмайды, дип сынау өчен, әлегә сверхсекретный самолет көтте мине очып китү-төшү полосасы буйлап натовского һава астында Неаполем. Генерал Мазератти извлекли мине анда бу быстром двухместном самолетта италия ВВС.
  
  
  Хок следил өчен елдан-минем адым тирәсендә офисын Вашингтонда, Колумбия округы, һәм минем босс, ничек һәм аңа кунакханәсе тулысынча башкарырга, эшен дә калдырып случайных бактерия алырлык кабат заразить дөнья. Ул дергал өчен ниточки, ругал, угрожал һәм шантажировал җирдә кирәк, һәм самолет торды белән очучы, икенче очучы, ике штурманами һәм взводом десантников, заправленный һәм әзер к полету биклђп, аны кайчан выйду тирәсендә самолеты генерал Мазератти. .
  
  
  Өлкән штурман ярдәм итте миңа бортына менү, дип хәбәр безнең шансах очышлар расписаниесенә. Бизнес-джет Ренцо иде быстрым үз сыйныфта, әмма чагыштырганда, моның белән самолет ул охшаган иде безвкусный спорт автомобиле каршы Формула-1. Һәм самолет Ренцо следовал гадәти маршрутом аша Калькутту һәм Нанди, аэропорт территориясендә островах фиджи теле, бу райский утрау Верелдейнде. Белән пересадками һәм барлык ирекле вакытта, ул алар алыр, үзе позволить, у акыллы задниц иде сәбәпләрен колебаться өчен прибыть бу ih шәхси аэропорт соңрак караганда, якшәмбе көнне берничек тә кайчан. Без проедем тукталышсыз буенча прямому маршруты Төньяк полюс аша һәм доберемся кадәр утрау иртән шул ук көне.
  
  
  Боерык Хоука килде буенча телексу, переведенный рәсми дәүләт теле секретаре һәм телексистом, һәм лишенный, үз гадәттәгедән сарказма, әмма моңа ачык, кыска һәм тулы:
  
  
  АГЫМДАГЫ ТОРАК ПУНКТЫ РОССИЯНЕҢ БИРӘ СЕЗГӘ ТУЛЫ ВӘКАЛӘТЛӘРЕ КИЛМАСТЕРА КЕРЕРГӘ ШТАБ ЮГАРЫ ЗАТЛАР ҺӘМ ТӨГӘЛ БЕТЕРҮ ТУКТА КАБАТЛАРГА ТӨГӘЛ БЕТЕРҮ ТУКТА ДЕСАНТНИКИ БАШКА БОЕРЫК, ГӘРЧӘ АЛАСЫЗ БИРЕРГӘ БАРЫСЫН ДА КҮРСӘТЕРГӘ БУЛА ...
  
  
  Алга таба последовало берничә ярдов шәһәрләрне алганын, нигездә кагылышлы местоположения виллы, аның эчке һәм тышкы иминлек, инцидентов, алар спланировал Хок " ярдәме белән кайбер матбугат үзәге вәкилләренең, сотрудничавших белән АГ өчен имитировать дип Гилкрист укыган белән компьютер фильм. Булачак заголовки турында взрывах Париж һәм Лондон. Чынбарлыкта да булыр иде, ниндидер взрывы, тик җентекләп контролируемые һәм безвредные. СССР дип хәбәр итте идем турында потере атом су асты көймәләр. Њтње Кытай протестует каршы бу хәлнең чигендә Монголия белән. Безнең ФБР алдык вакытында отразить һөҗүм өчен күренекле сәясәт. Калган өлеше телекса содержала детальләрен өчен десантников. Бу катгый бүлекчәсе, алар командовал америка полковник.
  
  
  Ахырында: «ЯХШЫ ЭШ». Бу зур казанышы өчен мондый кеше ничек Ястреб, әмма аннан соң шунда ук последовало «БУ ВАКЫТТА... ҖЕП».
  
  
  Өчен ярты сәгать барып, ничек безгә кирәк иде, очрашырга белән островом Леноевики, полковник, бу минем бердәнбер тапшыру.
  
  
  — Без приближаемся к утрау белән көньяктан, — диде ул. «Өч минут аннары моннан, ничек без зависнем аның өстендә, сез малайлар выберетесь наружу, һәм без, дип ышанасы сез приземлитесь аның төньяк оконечности».
  
  
  — Асылда, — диде мин. «Мәсәлән, ике милях нче виллы». Ул кивнул. «Самолет очыш дәвам итә һәм приземляется бу островах Эллис», — диде ул. — Аның белән бәйле британо-америка команда пункты кыска дулкыннарның. Күңелле танышу, Картер. Без алмашты рукопожатием, һәм ул гомерен кыскача № - лы боерыгы " нең кешеләргә приготовиться һәм выстроиться у люка. Бу иде проффи. Бернинди ерунды, кайчан алар икесе выпали буенча плоскости, упакованные барлык, дип положено, һәм тагын берничә юнәлешләре.
  
  
  Аның ачты үзенең «Rolex» һәм карадым бу секундную стрелку, әлегә ул да узды тулы даирәсе өч тапкыр. Аннары аны чыкты люк аша.
  
  
  Без летели артык югары өчен безнең иде күрергә, кœрсђтœ телескоп югарырак Палобар, яки өчен безне күреп радары булып саналган читтә Вашингтона һәм Мәскәү. Аның натянул үз кислородную битлек һәм шталь отсчитывать секунд, әлегә алмыйм потянуть өчен полициягә) һәм атмосфера да булачак шактый плотной өчен мөмкин иде суларга. Аннары аны выбросил сл. Эш вакыты һәм урнашу иде идеальными. Аны кайчан, нырнул аша облачный покрова, аны күрдем астында үзе матур участогы утрау, тулы пальм һәм бакчалары, алар йомшак светились бу песчаном пляжда. Файдаланып, веревки, аның проложил юлын аша безветренный һава һәм җиңел төште бу расчищенный участогы, җир, защищенный кокосовыми пальмами.
  
  
  Аның отстегнул привязь һәм свернул парашют бу кечкенә шарик, ул спрятал у подножия бер тирәли агач һәм присыпал үлән һәм кокосовым волокном.
  
  
  Минем булмады вакыт насладиться райской хәл. Вакытында опускал аны инде күрдем виллу һәм хәзер направлялся бу юнәлештә файдаланып, укрытием пальм һәм тропик куак утыртылган. Итальян теле сарае унҗиденче гасыр, бәлки, выглядел иде неуместно, биредә Тихом океанда, әмма бу изящная архитектура матурлыгы чыннан да түгел выглядела иде шулай.
  
  
  Миңа кирәк бераз көч алу өчен керә ала. Ничек диелде узган хисап тотты Хоука, куркынычсызлык основывалась бу рутине. Иде патрули вооруженной саклау, әмма алар совершали каравы аша тигез промежутки вакыт. Аның прополз буенча каменной стонать, спрятался за присевшим грифоном һәм торопился. Аның засек ih ике тапкыр керткәнче файдалана десятью минутами ял, алар миндә бар иде, һәм пересечь бакчасы, взломать тәрәзә беренче планда катта һәм очутиться бу вилле. Хәзер барысы да, миңа кирәк иде", - дип әйтәләр, бу кайгыртырга кирәклеге турында, өчен түгел эләгү кыры ягыннан хезмәт күрсәтүче персонал. Минем мәгълүмат буенча, бернинди сәгать эчендә, әмма аның да шталь рисковать.
  
  
  Схемасы буенча, аны, аның калдырдым, миңа үземне табарга зур гостиную һәм расположиться өчен зур креслом белән югары спинкой буенча золотистой миңнегәрәй.
  
  
  Ул зур иде һәм напоминало тәхете. Әгәр иде бу тәхете, ягъни өчен Пьеро Симки. Сиденье иде приподнято алты дюймов, һәм җитәрлек иде широким өчен эго була иде", - накрыть гади кулы белән растопыренными пальцами. Ул стояло бу темном почмагында бүлмә һәм сохраняющиеся миңа яхшы күзәтү көнне коридор. Аның ремонтында анда шуның кадәр көтәргә, күпме кирәк; ярты сәгать, ике сәгать тә, биш сәгать һәм аннан артык.
  
  
  Хәзер минем вакыт иде кичерү", үз башлы операция, истә калдырырга содержимое бүлмә һәм проделать берничә күнегүләр бүген молчании. Полковник һәм эго парашютисты инде җыелырга тиеш иде бу безлюдной көньяк ягында утрау. Аннан алар юл тотачак зур булмаган шәхси аэропорт. Аннары алар подождут, әлегә алачак турында сигнал ки, минем «дигән акция Киллмастер» окончена. Әгәр алар да алачак, бу сигнал, ике сәгать дәвамында, аннан соң приземления шәхси самолеты, алар эшли башлаячак һәм башлаячак үз үз операция ясыйлар. Әмма Хоук љстен булсын идентифицируемые америка гаскәрләре түгел спецоперации безгә караганда тыш, ничек крайнем очракта очракта очевидной гадәттән тыш хәл.
  
  
  Үзем бүлмә яклады үзе кечкенә генә музей, тулы кыйммәтле әйбер. Шул исәптән бик күп картиналар һәм скульптуралар турында, аларның аңа билгеле булды буенча бөтен случайного караштан бу исемлеккә украденных һәм югалган әйберләрне сәнгать, италия, франция, английских. Җиһазлар соперничала дусты белән башка буенча матурлык һәм редкости. Белән югары обшитого панелями потолка свисала бик зур люстра белән категориясе матур хрустальных боз, свисающих белән позолоченной рамнар. Ул бик охшаган скелет кринолина гигантской миллионерши.
  
  
  Үтте сәгате, һәм мин ясаган берничә күнегүләр йоги өчен тотарга нервы тонуста һәм мускулларын гибкими. Нибары ике напряженных хәзерге вакытта. Тиздән аннан тыш, мин ничек урнаша, анда, анда кунак бронза барлыкка килгән фигура индонезия служанки. У нах иде царское өстенлеге карамастан, кече озынлыкка аның юбки. Ул иде одета карадан белән белым кружевным фартуком белән складками. Ул потянула өчен рычаг, һәм передняя өлеше борынгы комода распахнулась ачып өч зур телевизион экран. Аннары ул кабат киткән. Аша кырык минут керде ниндидер дворецкий өчен бегло карап чыгарга бүлмә. Әмма ул яныма түгел лижет караганда дүрт метр. Ул казался удовлетворенным һәм удалился кабат. Явный билгесе моннан хуҗаларын көткән.
  
  
  Аны ишеттем, ничек самолет бара төште. Һәм кимендә ун минут аны ишетте коридорда гулкий тавышы сэра Хью.
  
  
  — Барысы да шома бара, Пьеро, — диде ул.
  
  
  «Правда" әзерли үз белдерү сугыш аркасында пропавшей су асты көймәләр. Стадс булырга тиеш инде җыена улететь өчен кушылырга безгә.
  
  
  Дворецкий впустил ih бу бүлмәгә дип сорады һәм джентльменов, нинди эчемлекләр аларга бирергә.
  
  
  — Мин позабочусь турында выпивке, Чарльз, — диде сэр Хью. « Без дә телибез, безне беспокоили дәвамында түбәндәге берничә сәгать, чөнки без конференцияләр». Аша панель ул включил өч экран, һәр экранында показывались төрле сәхнә беспорядков: запыхавшийся репортер сообщал турында взрыве бомбаны Лондон үзәгендә; түгел дип, башкача, ничек дим һәм шау, җитештерелгән бүлеге җинаятьчеләрне эзләү буенча наущению Хоука. Шокированный күзәтүче БМОНЫҢ Нью-Йоркта турында сөйләде туры һөҗүм итү кытай чараның мәртәбәе кунагы булды илчесе депутаты, СССР. Өченче экранында иде яңалыкларын буенча Далласа. «Бик якын к, башка политическому убийству».
  
  
  Пьеро алды үз урынын бу кадәр, алар өчен, аны әле таба. Сэр Хью наполнил өч югары стакана виски һәм содовой. Ренцо уңайлы растянулся ирина.
  
  
  Аның подождал, әлегә сэр Хью була бу полпути арасында ике башка керткәнче нырнуть бу бүлмәгә белән люгером бүген кулымда.
  
  
  — Куллары өчен башын, — рявкнул мин. 'Сез барысын да. Тиз! Хәйран кала һәм тулы кәфер дип Нигы Картер әле исән һәм хәзер монда, шушы бүлмәдә, заставили ih подчиниться шулай тиз, ничек аңа моннан иде.
  
  
  — Бу юлы мин сезгә барысын да расскажу, — диде мин. «Тик инде алай ук нык, ничек сез. Җитәрлек булсын өчен, сез белә бит ул агымы сезнең сәяхәт, укучылар.
  
  
  Ренцо тизлек белән барган гепарда. Эго гладкий аккуратный парик бәрде мине ачыктан-ачык, үз йөзе, һәм ясаганчы, аны ясарга өлгергән булса да, бер выстрел, ул метким ударом каратэ выбил пистолетын тирәсендә минем куллар. Калганнары, барысы да тагын ошеломленные бу сәхнә, янә опустили куллары.
  
  
  Берсе хәрәкәте отшвырнул аның «Люгер» ераграк башка, һәм стилет Хьюго инде полоснул һава, направляясь бу тамакны Ренцо. Аны кайчан умирающее гәүдәсен упало җиргә, аның янә тотты пистолетын бу кулымда, бђрдерђ сэра Хью юлында көне һәм тулысынча контролировал хәлне.
  
  
  — Тор, ублюдок. Аның тоелган пнул благородного англичанина. Хәзер аның тотты безопасную дистанцияне. Ирекле кулы белән ощупал аның эго чәч һәм чәч Пьеро, күңелебезнең, дип күбрәк булмаячак мђзђк белән париками.
  
  
  «Хәзер без җыенабыз эшләргә нәрсә бөтенләй икенче», — диде мин. «Марсленд, свяжи Симку». Аны ташладым эму кусок электр шнура, ул батып тирәсендә торшера. — Ә аның проконтролирую .
  
  
  Белән ненавистью һәр дюйме үзенең кызыл йөзе, сэр Хью кылды, ягъни эму", - диделәр. Аны следил өчен шуның өчен узеллар иде, дөрес завязаны һәм тыгыз врезались бу тирене.
  
  
  — Яхшы, — удовлетворенно диде мин, кайчан ул тәмамладым. Аның толкнул бәйле Пьеро, ул хәзер иде немногим күбрәк балалар карнавального шарика, бүгенге янәшә.
  
  
  "Мин, минем, сез беләсезме, бу җеп сезнең өчен," - диде мин. «Әгәр телисез икән, әйтергә соңгы дога, соңгы сүз, трихограмма ул бик тиз».
  
  
  — Бу возмутительно, Картер. Сэр Хью попытался бирергә, үзенең тавышка парламентское өстенлеге, тик бәрергә провалился. «Ярамый болай хладнокровно убивать кешеләр».
  
  
  «Халыкара жюри признает сезне артык гаепле дип караганда, теләсә кайсы нациста, повешенного бу Нюрнберге», — диде мин. — Тик бу китсә айларда. Һәм огласка белән шөгыльләнүче, аннан соң булачак придана сезнең капризам ала китерергә башка мондый ук пагубной идеясе. Минем босс, дип саный кайбер формалары сумасшествия шулай ук заразны, ничек сифилис, әгәр киң җәмәгатьчелек игътибарын җәлеп итү. Сезнең үлем преподнесется ничек теркәлдеме.
  
  
  — Тик бу остановит Агымы Дөньяда , — хвастливо диде сэр Хью. — Эго әле туктатырга мөмкин, әгәр сез бирмисез лђ безгә мөмкинлеге җибәрергә Стадсу телекс.
  
  
  — Сез алмыйсыз телексировать мертвому буенча математика, — диде мин. Һәм берничә кыска тәкъдимнәр аның сөйләде, аларга үлем турында Стадса һәм ялган телевизион рәсемнәрдә, алар алар шулай наслаждались. Соңгы заставило нидер щелкнуть бу зур англичанине.
  
  
  Аласыз булырга әзер барысына да, тыш, внезапного өянәгенең безумства. Ягъни башта кебек тоелды медленным, инертным телом, ударило мине, ничек реактивный бульдозер. Үз куллары белән ул выбил «люгер» берсе-минем куллар, һәм эго аленка бераз гына повалил мине пол. Крае књзлђре аны күргәнем булмады, ничек Пьеро өмет белән задвигался астында телеэкранами, әмма хәзер минем булмады вакыт обращать аңа игътибар бирелә. Сэр Хью сражался яростно һәм грязно кебек иң куркыныч көндәш белән алар аңа кайчан булса сталкивался, һәм эго көч удвоилась аны безумной ярости. Бер зур кешедә схватила минем өчен пах һәм диким рывком разорвал ыштан, ширинку һәм калганы. Ул схватил кечкенә замшевый мешочек, анда аның тотты Пьер һәм швырнул газ бомбу ерак җеп килгән бүлмә.
  
  
  Ул белә иде Ника Картера, анысы. Әмма эго маневр исә шуны раслый да эму өлештән плюсов. Аны бәрде аның эго-аягы тормышка отчего ул сель, идәнгә. Аны наклонился аның өстендә һәм нанес эму үлем удар карате буенча муенында.
  
  
  Акрын аны кайтып алырга Люгер һәм прикончить Пьеро югалтмыйча, күбрәк вакыт. Ул чакта аны, отпрянул. Люстра белән категориясе хрусталей белән грохотом кимегән тирәсендә мине. Полый купол искрящегося дөньяда хәзер шталь минем клеткой. Бу металлической раме иде отверстия өчен минем куллар, тик минем Люгер иде расстоянии вытянутой куллары.
  
  
  Якын дружеская елмаю исходила нче корчащегося Пьеро, һаман да элеккеге бу наручниках.
  
  
  — Шулай булгач, хәзер без икәү генә, Картер, — диде ул. — Бәлки, без барыбер алачакбыз күчәргә эш. Аны беләм, син дорожишь үз абруе кадерле икән, мин теләмим аның подвергать куркыныч. Сез хәбәр итәргә, дип утопили мине, мин вәгъдә бирәм юкка чыгарга .
  
  
  Ул ясаган тагын берничә корчащихся хәрәкәтләр аша берничә мгновений карамастан кыенрак затянутые узеллар иде ирекле. «Моннан тыш, мин, любитель спорт, аны тагын һәм акробат», — диде ул. «Сез тиеш үстерергә күп күнекмәләрен, әгәр теләсәгез, исән калган». Бу эго голосе иде себепле, әмма ул заменил аны елмаеп. «Минем әле җитәрлек миллион. Аның алам вознаградить сезне ценымногие яхшырак сезнең скупое хөкүмәте.
  
  
  Аны покачал аягы. — Бу сработает, Пьеро, — диде мин. «Компания бар, әзер сезгә ярдәм булса, мин дә алмыйм моны». -- Әгәр мин сезгә доверил, -- диде ул, бөтен тагын да яхшы настроении, ул арада, легкими шажками килде "к люгеру" һәм күтәрде эго, - ә аны әле ышанам, ышанам, ул чакта сез иде, шуңа күрә, әгәр сез сөйләгез, дөреслекне, алар ала выдумать ту ук тарихы турында минем утоплении.
  
  
  Сез аласыз, ышанырга, мин исчезну мәңгегә, ничек Пьеро Симка. Хәзер, кайчан сезнең бер-берсенә, Хоук бугай, шулай ук яхшы осведомлен турында безнең кечкенә генә планлаштыру схемасы кимү, халыкның аны беләм, минем киләчәге юк, сәясәттә яки анда-йә әле, ничек Пьеро Симке. Әмма яңа шәхес белән башкаларга исеме, аның алам исәп тота шушы тормыш минем яраткан Африка. Ул чакта син сможешь китәргә отставкага кебек иң бай агент AX тарихында».
  
  
  — Юк инде, — диде мин. — Бар, тагын ни-нәрсә кирәк уладить тыш, икесе дә ахырына Дөнья , Пьеро. Син забываешь Розану.
  
  
  Ул взорвался. - «Бу глупая шлюха». «Теләр идек сез сопоставить аның белән Пьеро кулланыла торган теле фоннар?»
  
  
  — Һәрвакыттагыча, Пьеро, — диде мин. «Тормыш өчен тормыш».
  
  
  Гнев накапливался бу маленьком демоне. Минем веб-надежда заключалась шул булсын зацепить эго шул рәвешле.
  
  
  — Моннан тыш, — диде мин, — бу булыр иде дә бөтенләй гадел карата Розане. Бу весах ул гына түгел, алда тора сине буенча весу дә йөз буенча приличию.
  
  
  'Тәртипле!' Эго тавышы югалткан үз тирәнлеген һәм абсурд, якын пронзительно. «Ул чакта рөхсәт итегез миңа сөйләргә сезгә барлык ысуллары, алар аны трахал бу крестьянскую суку». Ул вдавался үз нечкәлекләре бар, шуларның бары тик почтенный докторы Унтенвейзер булыр иде мактап туялмый.
  
  
  Аның ачыктан-ачык зевнул. «Булырга тиеш, син выглядел, ничек обезьяна тәнендә Венеры Милосской», — язвительно диде мин.
  
  
  'Обезьяна?' — прорычал ул. «Обезьяна бу клетке. Обезьяна син Картер. Мин свободен.' Ул взмахнул люгером һәм горурлык белән башкарды эго миңа аша бер тирәли решеток. Кудахча от удовольствия, ул убрал үз кулын элек белән чагыштырганда, аның өлгергән, аның схватить. 'Без җыенабыз уйнарга уен. Уен турында начар малай, дразнящего обезьяну. Аннары аны пристрелю сине, Картер киләчәк, твои дуслар, яки юк. Мин, дип уйлыйм мин, Пьеро Симка, барыбер сбегу.
  
  
  Ул танцевал тирәсендә минем клетки, сунул корал эченә, аннары яңадан бик тиз выхватил эго, кайчан аның рискнул броситься аңа. Янә һәм янә ул прыгал читтә досягаемости, аны кайчан нырял к, аңа да ловил башканы пробасы һава. Аның покраснел нче борчуларга, судорожно выдохнул һәм замедлял хәрәкәте белән һәр неудачной попыткой. Ахыргача мизгел, кайчан минем кешедә сомкнулась тирәсендә эго баш һәм сжала шулай нык, ул выронил корал.
  
  
  Хәзер ул башлады сорарга. Ул гына да түгел, шталь килешергә, аны кайчан втянул эго головку белән пересохшими губами бу отверстие. Бар иде невероятная көче өчен эго кечкенә генә күләмен, әмма эго җеп иде инде, билгеле, ничек гына аның схватил эго маленькую головку, зурлыгында белән кокосовый орех. — Барысы да, — диде ул хрипло. «Барысы да минем акча, Картер, хатын-кызлар, нәрсә телисең... аааа...»
  
  
  Аның турында уйладым теле Розаны, ул кайчан пролежала идәндә, купаясь үз кан-минем түшәк бу «Супербе», һәм наклонял эго башын аска, әле ишетә, ничек сломалась шея.
  
  
  Минем белән бергә бу клетке застрял торшер, һәм, миңа юк иде куркырга Пьеро һәм корал, аны кулланды, аны књтђрњ люстру берничә дюймов җир өстендә. Соңыннан бу миңа кирәк булган бераз күбрәк сузарга һәм толкать өчен, освободиться әлеге данә.
  
  
  Аны алды «Люгер» һәм ясаган өч ату ара белән өч секунд. Согласованный сигнал белән полковник. Хоук алыр иде избавить мине нче эго репортажа газетасында, хәзер ул булачак.
  
  
  БРИТАНИЯ ФИНАНСИСТЫ ҺӘМ ИТАЛЬЯН ТЕЛЕ ДӘҮЛӘТ ЭШЛЕКЛЕСЕ УБИТЫ АННАН СОҢ ТӨШҮ БЕЛӘН БАЛКОН.
  
  
  ЗАГАДОЧНОЕ ҮТЕРҮ ТАНЫЛГАН ПРОДЮСЕР.
  
  
  Нинди булыр иде тарихы Хоука безгә куелды, минем өчен барысы да сводилось карата бер генә һәм, өстәвенә: «Боерык үтәлгән».
  
  
  Җеп.
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"