79. L'hora del Llop http://flibusta.is/b/685950/read
L'hora del Llop
80. El nostre agent en Rime falta http://flibusta.is/b/687063/read
El nostre Agent a Roma Falta
Nick Carter
Objectiu: Doomsday Illa
traduït per Lev Shklovsky, en memòria del seu fill perdut Anton
Títol Original: Objectiu: Doomsday Illa
El primer capítol.
Ella va dir que el seu nom va ser la Verònica, que en si mateix m'inquieta. Les noies ja no eren batejats Veronicas, i aquesta no es veia un dia més grans de setze anys. El fet que va ser al bar de l'hotel significava res; aquests nens van ser igual de probable que obtenir un fals ID avui com a qualsevol altra cosa que no hauria de ser. Un cop d'ull al fred cara, la difícil ulls sota els llargs cabells rossos, i la majoria dels homes probablement confiança Ay-en tot. La sospita és un dels principals components de la meva professió; la segona la natura a la recerca de la veritat darrere de capes de mentides. Ell era de vacances, però això no tenia cap importància. Hi ha prou gent en el món que li agradaria veure Nick Carter mort per mantenir-me en constant alerta.
Ella va ser en Westbush per uns dies per descansar després d'un estrès cessió a l'Orient mitjà. No van ser especialment difícil, en comparació amb les altres tasques que vaig fer, i no tenia nou forats de bala. Però després de més d'un mes en el desert de la meva necessitat de la neu i la tranquil de la muntanya, un grup de persones que mai no han escoltat una crida per a mi abans que s'uneix a mi en aquest remot però luxe estació d'esquí de Vermont. I ara la Verònica.
Vaig passar la major part del dia a les pistes d'esquí, on no va ser massa gent ja que era la mitjana dels diumenges. Aquests dies no puc esquiar tant com jo voldria, però vaig estar en forma, i tant de temps com jo no intentar partit de la champions, I pot manejar gairebé qualsevol descens del campionat. Potser ser una mica més curosos; he estat copejada massa sovint en el meu treball només frolic amb arbres i roques.
Quan vaig arribar a la sala principal, amb una gran llar de foc a la meitat i una cortina de llautó a sobre, que va ser una agradable i animada. L'olor de la crema de nous barrejat amb l'olor de la pell humida de llana, i l'atractiu aromes de begudes calentes que Rastes mixt a la barra. La majoria de les persones eren joves i es va asseure o penjats a terme en grups, mentre que unes poques parelles es van aprofitar de la privacitat de la profunda sofàs de pell de revestiment de les parets.
El cambrer em va saludar, un greix, sempre somrient nen pèl-roig. Ell ja sabia el meu nom, perquè no em va sorprendre quan va preguntar: "Bon dia, Nick?"
"No està malament", em va dir, enfonsant-se avall damunt d'un tamboret. Al principi no vaig veure la youngish rossa assegut en mitja dotzena de cadires d'esquena a mi. Però quan va sentir el meu nom, va a poc a poc es va girar, va mirar-me a la foscor mirall darrere Rastes, llavors es va girar i va mirar a mi.
"Així que ets Nick." La seva veu va ser suau, una mica ronca, i malgrat la seva joventut, no va sonar com un acte. Ella, assentir amb el cap, per descomptat, amb cautela. Fins i tot en un gruixut jersei negre que va arribar a la seva malucs, era evident que estava esgotat, com el protagonista d'una de les divertits de la platja de pel"lícules. Però jo prefereixo veure ih una mica més gran; ei, potser trenta, però ella no és fins a la velocitat en les últimes juvenil tendències encara, i dubto que mai arribar a aquest punt. Ella va inclinar el seu cap, de manera que la seva llarga, els cabells llargs va caure sobre una espatlla com una cascada d'or. Llavors ella va assentir amb el cap pensatiu. "Sí. Et veus com Nick. I llavors ella va convertir la seva esquena en mi i em va mirar a través de la llar de foc a la fila de grans finestrals que va mirar cap a fora sobre els il"luminats de neu pendents.
O sigui, vaig pensar, i pren Rastes ' warm rom.
Després d'una estona, la noia poc a poc lliscar fora de la cadira, va ser lleugerament més alt que ella mirava assegut. Miró-me ràpidament, i no era un d'aquests falsos sufocant es veu que els adolescents pràctica; ella mica el seu llavi inferior i els seus ulls semblava realment a través de la mina. Quan ella es va acostar a mi, va ser amb l'aire d'algú que acabava de fer una difícil decisió. Es va aixecar de forma automàtica , i no de politeness. El seu hotel està a estar preparat per a qualsevol cosa que podria succeir.
"El seu nom és la Verònica", va dir ella.
Bé, que és un bon nom, vaig pensar. que probablement va recollir un ego veient pel"lícules antigues de la TELEVISIÓ. "Així ens coneixem pel seu nom", em va dir amb molta cura. Es va posar les seves mans darrere de l'esquena, i que esperava que ella només va fer-ho a mostrar la seva exuberant pits.
"Sí. La seva ... he vist que aquí abans. Ets l'únic aquí, no?
Ell va assentir amb el cap a ella.
"Vaig pensar. Seus fills."
La seva mimmo nah va mirar cap a fora en la gran sala; ara estava plena i el soroll augmentat. Quin músic és, va començar a tocar la guitarra. "Crec que un passeig amb aquesta munió de gent es va posar fi a la seva problema", vaig riure, mirant de tancar.
Ella va somriure breument, a continuació, es masteguen els seus llavis de nou.
"No, això ..., Bé, aquí tothom més o menys pertany a tothom, i no vull ..." Ei, que semblava dur per arribar fins el punt. Quan ella va arribar, la seva mà va paralitzar, però ella només eliminat un floc dels seus cabells.
Ella va començar a relaxar-se, només era una noia que es dedicava volia empresa per a la diversió, i ella estava disponible. En canvi, ella em va preguntar si jo era casat ...
"Sou casats, Nick?"
"No tinc el plaer."
"Ella es va casar. Pocs mesos.'
Li han mostrat la seva sorpresa.
"Jo sé que vaig mirar com un nen petit, especialment per a grans homes..."
Igual que tu; he intentat no tremolar.
"...però estic vint-i-un, i aquest és el problema."
Bé, jo sóc malalt d'ella. "Què vols dir?'
"Es pot veure, va casar-oh, ella ja li han dit que. Fa uns mesos. La meva mare no li agradava el meu marit, així que li va preguntar el meu padrastre de fer fora de l'ego, i ara estan mirant-me de prop."
"I vostè està aquí tot sol?"
"Vull dir ... aquí. En un hotel. Però la meva família té una esquí lodge a l'altra banda d'aquesta vessant." Va recordar vagament a la llarga filera de finestres. "Cal que l'heu vist."
Ell va negar amb el cap, després va deixar. Durant un dels seus viatges, va veure un llarg, alt mur que semblava que s'estenen contínuament per diversos centenars de metres, i els arbres i arbustos al voltant d'ella es van reduir, com si es tractés d'una presó o la fortalesa. Més enllà, va veure una casa gran, amb xemeneies i inclinades cobertes. Un esquí lodge, sí! Li vaig preguntar Veronica si es va a la dreta de la casa, ella volia dir el vesc.
"Sí, aquesta és la casa."
"Més com una presó."
Ella va assentir amb el cap. 'Això és correcte. Que em va portar aquí ... calma. No és la nostra propietat; Bert - el meu padrastre-es va treure l'ego temporada. Va pertànyer a una especial mafiós o alguna cosa, i hi ha tot tipus d'alarmes i terrible trampes en el terreny."
"Sona com un bon lloc per passar l'hivern."
"Oh, un cop en ell, és divertit."
"Però estàs tot sol en el carrer ara mateix."
"Bé, no és el vesc significat que van mantenir-me tancat o alguna cosa per l'estil. Però la Mare i Bert sempre assegureu-vos que si vaig fer amics amb algú aquí, sobretot un nen de la meva edat, jo no vull perdre el meu ego."
"Com es farà?" Ràpidament em vaig mirar al meu voltant, però jo no vaig veure ningú, observant-la, i vaig poder veure la seva claredat a l'ombra. Molt bo.
'Henry. Ell sempre esperant-me al vestíbul, i segueix apareixent en aquí per consultar-la."
"Enric", vaig sospirar. Vaig començar a pensar que aquesta noia estava una mica boig.
"Aquesta és, per descomptat, el nostre conductor."
'De curs. El que si veu el que vostè parlant amb mi ara?
"No semblar un home a ser intimidat, Nick."
Ella, assentir amb el cap a la multitud de joves. "Què passa amb ells?" Alguns dels nois tenien la mateixa longitud del pèl, les noies, però també hi havia alguns que podria haver jugat a rugbi.
"La parella em va parlar, i Henry veure amb mi, ho va fer. Llavors van començar a evitar-me."
'Aleshores, què?'
"I després de Henry ... vaig parlar amb ells."
"Has de despertar la meva curiositat." Començava a ser una mica enfadat; o aquesta noia fent el seu propi improbable història, o Henry, si el que va dir era cert.
"Tens un cotxe, Nick?"
Sí.'
"Hi ha un bar ..." Ella mica els seus llavis. "En una ciutat propera, i ... sabeu que no he estat a qualsevol lloc, però aquí gairebé dos mesos?"
"Quina mena de bar?"
"He sentit que aquesta és la més brillant a la zona. Bona música, divertida persones. Vostè sap que.'
La vaig conèixer. Va ser a punt de concloure que la noia estava a l'espera de ser recollits quan va veure una cara mirant a través de la porta del vestíbul. La cara sobre la mida i el color de bàsquet. Ego les celles, va formar un continu línia negra sobre els ulls ocults en els plecs de la pell, i el nas corbat cap avall a la flexibilitat i a la boca. Nen portava un esquí de jaqueta i pantalons foscos, i semblava que tenia una mida que faria un Japonesa de sumo de lluitador de pensar.
De sobte, ell va somriure a la Veronica, la va llançar algunes de les Rastes ' diners en el taulell de préstec, i fermament va agafar la noia braç.
"Si és Henry," vaig dir, " ha de ser una peça de mobles de la seva gàngster de la casa. Vine, Verònica; vull veure aquest bar! '
Quan ens acostem a la porta, Henry reduït els seus ulls i va aixecar una arrufar les celles negres celles. La verònica va intentar amagar-se darrere de mi. Henry va mirar de confondre, i el seu suau llavis mogut com un parell de emocionat cucs. Ego enorme tronc ple de la porta, però a mesura que ens acostem Llepa, va un pas enrere.
"Simple", em va dir alegrement.
Ego ulls em va deixar i es va dirigir a la noia. "Miss Veronica ...", va començar, i l'ego, la seva veu era absurd, amenaçant.
"It's all right," ego interromput. "Ella és amb mi."
Era impossible passar mimmo, però vaig seguir endavant.